Сергій з Києва : другие произведения.

Красний козак, мужицький отаман - не страшний нам з тобою ні цар і ні пан!

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

 []
  Пам'яті усіх вільних і красних козаків Благодатного Безмежжя, вільної України і святої Русі усіх часів і народів Землі Піднебесної, грішних, але вільних по волі Божій, а не царській чи панській присвячується...
  
  На фото Кузьма Павлович Бублик (1901-1925) - простий український вільний і красний козак, бойовий і трудовий, суспільний діяч, журналіст, уродженець села Капустинці Пирятинського повіту Полтавської губернії Російської імперії, нащадок корінних жителів Подніпров'я, Київської Русі-України, учасників Хмельниччини, закріпачених людей самоназви "козак", кріпаків графа Румянцева, які з віку у вік берегли древню дідівську віру у те, що Бог-Спаситель всіх людей створив козаками, грішними, але вільними людьми по волі Своїй, а не лише обраних, кожного по своєму, в свою міру і на свій лад, просто не всі люди про це знають. Козачому роду нема переводу! Боже, бережи козаків! Слава вільній Україні і святій Русі!
   Красний козак, мужицький отаман - не страшний нам з тобою ні цар і ні пан!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"