Сергій з Києва : другие произведения.

Слава Богу-Спасителю, Його людям-козакам і Його Всевеликому і Непереможному Війську-Орді

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Старе Царство Древньої Орди тихо віджило свій вік, розпалося і зникло неначе його й не було ... беззаконня і душогубство запанували на землях древньої Скіфії-Тартарії-Росії... Саме в цей час з забуття і виринув Вільний Чоловік-Козак, який прокричав: повстань степовий люд, ординське сім'я, повстань, якщо не хочеш загинути, підніми Вічний Стяг Правди і відроджуй Божу Орду, за звичаєм дідів і прадідів, слава про добрі діла і подвиги яких ще досі лунає по світу ...Сказав і пропав, неначе його й не було... Але Слово про Орду не пропало, сколихнуло воно увесь Степ від краю до краю, пішло від села до села, від хати до хати, залунало у широких степах, зашуміло у густих лісах, загуркотіло у високих синіх горах... від Варшави і Києва до Пекіну, Шанхая і Улан-Батора, від Петрограда, Риги і Вільна до Стамбула і Ієрусалима, до Мекки і Медини пролетіло це Слово як блискавка, як шабля нестримного козака-степовика... І простий Божий народ почув цей Поклик - заворушились далекі степові села і аули, станиці і хутори, деревні, гради і міста, прокинулись хати і юрти, почав ворушитись люд... люди утворювали десятки, десятки почали збиратись у сотні, сотні у тисячі, тисячі у тьми, а тьми у невеликі орди, щоб разом утворити Нову, Відроджену і Оновлену Орду... Кожному у Новому Ординському Царстві знаходилось заняття згідно його здібностей і душевних устремлінь... Невідомо звідки й взялись десяцькі, соцькі і тисяцькі отамани, темники-воєводи і хани-гетьмани різних вір, мов і народів Землі, в найрізноманітнішому одязі і під знаменами самих різних кольорів і відтінків ... Вічна, Надзвичайно Древня і разом з тим Вічно Молода і Нова Орда укотре поверталася у Рідний Степ відроджувати, розбудовувати і оновлювати Своє Вічне Царство, Царство де панують Любов, Добро, Мир, Злагода, Добробут і Взаємоповага, де люди знають ціну і поважають Розум і Силу дані людям у поміч, для перестороги, для науки і спасіння, славлячи Благодать Божу і Всепереборну Силу Його Вічного Слова Правди... Слава Богу-Спасителю і Його людям-козакам, Його Всевеликій і Непереможній Орді!...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"