Сергiй з Києва : другие произведения.

Святий дiд Сергiй з Радонiжжя i дядько Федось з Києва

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Святий дiд Сергiй з Радонiжжя i дядько Федось з Києва, Фрипулья Бога-Христа. Мiж ними при бажаннi можна знайти чимало спiльного. Святий дiд Сергiй з Радонiжжя - служитель Бога-Христа, Святої Трiйцi, Триєдиного Божества, трудовий i бойовий козак-християнин земель iсторичних Київської Русi-України i Великої Скiфiї-Тартарiї-Росiї з дiда-прадiда, людина Благодатi Христової i Безмежжя Благодатного, людина вiльної України i святої Русi. Те саме можна сказати i про дядька Федося. Звiсно, дiд Сергiй значно бiльш благодатний i славний чудотворець, про благодать дану Богом дiду Сергiю знають i вже кiлька вiкiв свiдчать багато людей по всьому свiту. Але багато спiльного мiж дiдом Сергiєм i дядьком Федосем все одно є. I у дядька Федося теж є своя благодать, хоч i можливо скромнiша з чиєїсь точки зору. Та благодать є благодать. Кожнiй людинi дається благодать, особливо якщо людина щиро її прагне. I всяка справжня благодать вiд Бога. I благодать дiда Сергiя i благодать дядька Федося. I дiд Сергiй i дядько Федось це доводили протягом всього свого життя, кожен по своєму i на свiй лад, своїми власними подвигами, дiлами, словами i думками пiд час особистого спiлкування з Богом-Христом, на своєму власному шляху у Свiтле Майбутнє, Благодатне Безмежжя, Царство Небесне, Царство-Не-Вiд-Свiту-Цього. Кожна людина все своє життя iде по цьому шляху, часом оступаючись, спиняючись i повертаючись назад, але все одно йде. I якщо є на те Божа ласка, то рано чи пiзно вона дiйде. А можливо ще й iншим людям поможе. Про це варто пам'ятати всiм. Господи, помилуй! Мати Божа i всi святi, молiть Бога за нас грiшних! Радуйся дiду Сергiю, вiльноукраїнський i святоруський чудотворче! Фрипулья Бога-Христа, спасай козакiв!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"