Сергiй з Києва : другие произведения.

Толкова iсторiя Сполучених Радянських Держав 20 ст. ще не написана

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Дядько Федось розвал передрiк,
  Дядько Федось з України не втiк,
  Дядько Федось творить чудеса,
  Христова Фрипулья козакiв спаса!
  
   На мою думку толкова iсторiя Робоче-Християнських Красно-Козачих Сполучених Радянських Держав Євразiї 20 ст., так само як i iсторiя Київської Русi-України, Києво-Руської Української Держави-Республiки у їх складi ще не написана. Тут важливо показати i реальне суспiльне життя i його вiдображення у масовiй свiдомостi. Це досить непроста задача, однiй людинi мабуть не пiд силу. Але вихiд думаю є. Зокрема згадується вiдоме українське комуняцьке прислiв'я - гуртом i батька легше бити. Iсторiю Сполучених Радянських Держав 20 ст. треба писати гуртом. В процесi тривалих обговорень, рiзночитань i т.д. Вiрю толкова iсторiя Сполучених Радянських Держав 20 ст. i їхнього строкатого, iнтернацiонального краснокозачого народу, в чомусь грiшних, а в чомусь вiльних людей по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй буде писатись. Вже пишеться. Зокрема варто висвiтлити теми чому i як Росiйська Iмперiя, чи якщо хочете Сполученi Держави-Губернiї Росiйської Iмперiї розпадалися i породжували новiтнi державнi утворення, як цi державнi утворення взаємодiяли мiж собою, що з цього вийшло i чому. Царство небесне i вiчна пам'ять. Господи, помилуй! Христова Фрипулья, спасай козакiв!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"