Сергiй з Києва : другие произведения.

Бублик Данило Павлович i його сiм'я, син В'ячеслав i жiнка Тамара Архипiвна

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Сiм'я брата дiда Якова, Данила Павловича Бублика (1915-1941) - син В'ячеслав i жiнка Тамара Архипiвна, Одеса, Українська Республiка, 1945 рiк.
  
  В'ячеслав Данилович Бублик (1941-1970-тi). Народжений в Одесi в 1941 роцi.
  
  Зi спогадiв батькового брата Семена Павловича Бублика:
  
  "Доля iншiх синiв Павла Федоновича склалася по-рiзному i вони розбрелися по всьому бiлому свiту. Так Василь закiнчив Тамбовське кавалерiйське училище, одружився i там залишився служити. Данило закiнчив Одеський харчовий технiкум, але, вiдслуживши службу в армii, працював в органах чекiстом, мешкав у Львовi.
  
  Велика вiтчизняна вiйна залишила крiвавий слiд в нашiй родинi. Ще на її початку загинув Данило. Залишив вiн молоду красиву дружину Тамару Архипiвну Бельську, яка в скорому часi народила сина Славiка. Оселилася Тамара в Одесi в квартирi своєi мами.
  
  Загибель Данила, поранення Василя, знущання полiцаiв в роки окупацii пiдiрвало здоров'я нашого батька Павла Федоновича. В 1947 роцi на семидесятому роцi життя вiн помер."
  
  В'ячеслав вирiс i пiшов за прикладом свого батька на вiйськову службу, у частини спецпризначення. За спогадами рiдних загинув в 1970х рр. пiд час вiйськового конфлiкту на кордонi Таджикистану. Судячи за все нащадкiв в нього не залишилось i на цьому ця гiлка роду Бубликiв перервалась. Правда вiдома також якась сумнiвна сiмейна iсторiя, що можливо у нього була дiвчина, яка мала вiд нього дитину. В усякому разi про це нiчого певного не вiдомо.
  
  Тамара Архипiвна Бiльська (можливо Бельська, Бєльська). Дуже гарна, вихована i освiчена жiнка. Загибель чоловiка (в 1941), а потiм i сина (в 1970х) призвели її до переживань i тяжкого душевного розладу Так наприкiнцi життя, племiнницi свого чоловiка, Анастасiї Якiвнi Бублик, яка вiдвiла її наприкiнцi її життя в Одесi в 1970х казала, що їй "погрожують сокирою" i її переслiдують сусiди. Чи мали цi страхи пiд собою реальнi пiдстави враховуючи характер служби її чоловiка i (цiлком можливо) оточення ми достеменно говорити не можемо.
   Царство небесне i вiчна пам'ять всiм. Господи, помилуй!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"