Рось Анна : другие произведения.

Дайджест Мураха та його друзі

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Це дайджест, в якому представлено деякі іллюстрації до казки "Мураха та його друзі". У цій книзі казки для дітей від трьох до десяти років. Герої казок - працьовитий мураха, весела бабка, цвіркун-музикант і хрущик. Від казки до казки малюки дізнаються про цікаві пригоди друзів, а ще про те, чому мурах називають санітарами лісу, хто купається в мурашниках, де можна знайти лісову парасольку, кого пасуть мурахи на фермі, що друзі подарували цвіркуну на день народження і багато іншого. Казка читається - малюк розвивається.


Дайджест

0x01 graphic

Ганна Рось

Мураха та його друзі

  
   Вертоліт для мурахи
  
   Мураха дуже злякався. Він шукав щілину, куди можна забитися від страшного дятла.
   0x01 graphic

Прогулянка на хмаринках

  
   0x01 graphic
   Вона підлетіла до білої кулі і вони втрьох по черзі підстрибували і весело сміялися.
   - Цр-цр, цуіть, - кричав цвіркун.
   - Мі-соль, соль-ля, - співала бабка.
   - Чого галасуєте? - раптом почули друзі.
  
   Лісові парасольки
  
   Дощ посилився. Але він вже був зовсім не страшний. Вся компанія стояла з великими парасольками-грибами.
   - Кап-кап-кап, - капнула на прощання хмаринка і полетіла.
   0x01 graphic
  
   Мурашина ферма
  
   0x01 graphic
   Він підповз до однієї комашки, полоскотав її своїми вусиками і тля дала мурашці солодку крапельку.
   - Спробуй, - мурашка простягнув бабці.
   Вона лизнула крапельку.
   - Солодка, як мед, - сказала бабка.
  
   День народження цвіркуна
  
  
   Цвіркун водив смичком по струнах, видаючи все нові і нові трелі.
   - Браво! - заплескали глядачі, коли цвіркун закінчив грати. - Браво!
   0x01 graphic
  
   Санітари лісу
  
   - Мурашик, нарешті ми тебе знайшли! - зраділа бабка, побачивши мураху.
   - Я тут трошки допомагав своїм братам, - збентежився мурашка.
   - Жартуєш? Трошки! - продзижчав жук. - Тут такий ж-жахливий порядок!
   0x01 graphic
   Мурашиний душ
  
   Друзі опинилися в просторому приміщенні, під стелею висіли мурахи з величезними животами-бочками, наповненими солодким іскристим медом. Мурашка погладив вусиками побратима, і він виділив йому краплю солодкого нектару.
   0x01 graphic
   Купа мала
   Мурашка порадів за друзів, але йому треба було працювати. Він взяв листочок і збирався вже повзти далі. Але раптово сталося щось неймовірне! Мурашка виявився лежачим під своїм листком, а зверху його придавило щось важке.
   0x01 graphic
   Найстрашніший звір
  
   - Це не їжачок, - сказав цвіркун і став пити воду з калюжі, тому що в горлі у нього пересохло.
   - Який їжак! - сказала бабка. - Найстрашніший звір - чайка. Ти відпочиваєш на озері, радієш, як раптом сонце закривають величезні крила! А гострий дзьоб так і норовить тебе схопити! Вчора я ледве улетіла від чайки і сховалася в заростях очерету, - зітхнула бабка.
   - Це не чайка, - сказав цвіркун, - це зелена ...
   0x01 graphic
   Білі мухи
   0x01 graphic
   Цвіркун був щасливий, що побачив сніжинки.
   - Пора ховатися на зиму, - сказав мурашка.
   - Я полетіла - попрощалася бабка.
   Весна прийшла
  
   - Де ж він? Де ти жучок? - втомлений мураха присів на пень.
   Раптово він почув:
   - Я тут, Мурашик, допомо-ж-жи.
   0x01 graphic
  
   ПОВНА ВЕРСІЯ КАЗКИ НА АНДРОНУМІ
   https://andronum.com/product/ros-ganna-muraha-ta-yogo-druzi/
   А на ЯКАБУ дуже часто відмінні знижки
   https://www.yakaboo.ua/author/view/Anna_Ros_/
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"