Rutana Anshantar : другие произведения.

Автобiографiя

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Моя автобиография

  Автобiографiя
  Народилася я у груднi. Кажуть, у цей час зазвичай народжуються сильнi духом та бойовi люди. Я ж вирiшила не показувати цi якостi одразу, а спочатку виспатися, бо хто знає, коли знову зможу поспати у цьому свiтi, де у мене так багато справ.
  Отже, народилася я о четвертiй годинi, по обiдi. Сповiщати весь свiт про своє народження я не стала, бо ще загрузять по повнiй програмi з першого, так би мовити трудового дня, а хитро лежала тихесенько та не сiпалася.
  Свої права я знала змалечку. Головнi з них: добре поспати та ситно поїсти. За них я вiдчайдушно боролася, оголошуючи усю хату нелюдським криком при першiй ж спробi їх порушення.
  Уже в дитсадочку я проявила першi задатки лiдера. Коли треба було йти додому, я першою одягалася та вибiгала поперед усiєї ватаги дiтвори з територiї садочка. Правда, потiм батькам доводилося нести мене на руках, бо йти я чи то не могла, чи то не хотiла, але це вже неважливо.
  Доросле життя почалося раптово, о 6.30 Першого вересня, коли мама прийшла i сказала, що я чогось маю йти до якоїсь школи i там бозна-чому навчатися. Довелось вставати, брати до рук букет та ранець i йти в науку. Спочатку було важко, але я розумiла, що то вже доросле життя i свiдома терпiла усi зауваження невдоволених учителiв. Наприклад:
  Їм чомусь не подобалися побитi шибки. А менi подобалися : ставало свiтлiше та свiжiше, про що я й сказала своєму керiвництву, тобто директору. Думаю, вiн мене не зрозумiв. Це й не дивно - талановитих людей завжди не розумiють.
  Але я боролася i доборолася до 11 класу. Отже, можна сказати я вже старий, досвiдчений вояка i майже виграла цю вiйну.
  А що буде далi? Якось - то воно буде...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"