Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Alisa Selezneva LukaŠenko Vastu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pärast fantastilisi seiklusi kauges tulevikus satub Alisa Selezneva kahekümne esimese sajandi algusesse. Ta aitab kukutada Lukašenka diktatuuri ja taastada NSV Liit. Pärast Nõukogude impeeriumi taaselustamist ootab inimkonda tõeliselt suur tulevik.

  ALISA SELEZNEVA LUKAŠENKO VASTU
  MÄRKUS
  Pärast fantastilisi seiklusi kauges tulevikus satub Alisa Selezneva kahekümne esimese sajandi algusesse. Ta aitab kukutada Lukašenka diktatuuri ja taastada NSV Liit. Pärast Nõukogude impeeriumi taaselustamist ootab inimkonda tõeliselt suur tulevik.
  liidu hävimatud vabad vabariigid,
  See ei olnud toore jõud, mis koondas, mitte hirm!
  Kuid valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja unenägudes tarkust, valgust, mõistust ja julgust!
  
  Ukraina rahvas on ühendatud Venemaaga,
  Oleme vennad-slaavlased igavesti sõbrad!
  Olgu Issandale austatud kõrgem nimi,
  Kõik maailma rahvad on püha perekond!
  
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik jõud, rahva tahe,
  Lihtsa inimese ühtsuse nimel ju!
  
  Oleme avanud tee kosmosesse kogu maailma inimestele,
  Fašism on hävitatud, progress on ülendatud!
  Mõõdame hiilgavaid miile tähtede vahel,
  Meie jaoks suri Kõigeväeline ja tõusis üles!
  
  Pole universumis tugevamat Venemaa vaimu
  Ukraina rahvas, me oleme oma südamevend!
  Me teenime isamaad, tugevamalt või õigemini,
  Poiss, võta kuulipilduja rusikasse!
  
  Jõudsime tankidega Berliini, tulistades,
  Palju toredaid inimesi on surnud!
  Särab, annab vabaduse - Vene bänner,
  Ja armastuse jõul - kaabakas visatakse põrgusse!
  
  Uskuge, me kaitseme ja avardame kodumaad,
  Kingime lõputu armastuse ookeani!
  piiritu, suure Venemaa lipu all,
  Las mu järeltulijad lõbutsevad naerdes!
  
  . PEATÜKK #1
  Alisa Selezneva lendas läbi kosmose koos Arkaša Sapožkoviga. Tavaline väike paat kinesruumilise mootoriga. Nad lihtsalt päästsid galaktika roboti agressiooni eest. Keegi lülitas sisse mateeria hüperstringi taastootmise ja käivitas naaberplaneete ründavate võitlusolendite programmi. Alice ja Arkasha nakatasid oma eluga riskides autod ussiga, halvades need esmalt ja seejärel parandades hüperstringkonveieri kahjustatud mehhanismi. Ja galaktikast tulenev oht lükati tagasi.
  Alisa Selezneva ja Arkaša Sapožkov polnud Nataša Belaja ja Masha Belaja ning ka Aleksei Tetereva meeskonnaga üksi.
  Viis lahutamatud meest. Nad on juba ammu täiskasvanud, kuid inimteaduse saavutused 25. sajandi lõpus võimaldavad teil omada absoluutselt mis tahes keha.
  Praegu on Alice ja Arkasha saabunud teisest Amburi süsteemi galaktikast. See on Galaktika keskmes asuva inimimpeeriumi eriline süsteem.
  Natashka Belaya ja Masha mängisid võitlusstrateegiat. Ja Terentev lihtsalt tormas oksjonitel ringi. Ja võitles Marat Kazeiga valgusmõõkadega.
  Millise Maratiga? Kõige tõelisem. Suure Isamaasõja kangelane. Pärast individuaalse ajajõe avastamist 25. sajandi alguses sai inimkonna viimane ja peamine probleem - surm - lüüa!
  Ja nüüd on võimalik iga surnud inimest ellu äratada. Täpsemalt, et ta ei sureks. Ja see jõuab minevikust tulevikku ja selle asemel on biomudel. Ja ajaloo kulg ei muutu, vaid inimene jääb ellu, muutudes ajaränduriks.
  See tähendab, et inimene muutub tõeliselt surematuks. Ja saab tulevikust erilise keha. Kui sa saad olla ükskõik kes
  Nüüd näevad Lech ja Marat välja nagu kaks Tähesõdade kangelast - Anakin Skywalker ja Obiwan Kenobi. Nad võitlevad meeleheitliku raevuga. Siis äkki nad vahetuvad ja jälle kaks poissi. Lyokha on blond ja lihaseline, vööni alasti, Marat on punaste juustega ja palja reljeefse torsoga lühikestes pükstes ning mõlemad näevad välja neljateistkümneaastased.
  Tulevikus saate keha koheselt oma äranägemise järgi muuta. Ja see on nii vahva. Igavene poiss oli väsinud valgusmõõkadega lõikamisest ja nüüd on neist saanud komandörid.
  Ja nad saadavad üksteisele lahingutähelaevu ... Ja Hyperneti maatriksi võimalused mängudes on veelgi lahedamad.
  Alice pilgutas silmad poistele, kellest üks oli juba kolm sajandit vana, ja kostis:
  - Piisavalt ilus! Kui palju sa suudad võidelda!
  Nende ümber keerlesid lahinguhologrammid ja lahing oli täies hoos. Marat naeris ja märkis pärlhambaid välgutades:
  - Milline imeline hüperkommunismi maailm! Siin on nalja ja naudingut!
  Lech noogutas naeratades.
  - Jah, me oleme suurepärased! Kõik unistused saavad teoks! Kas sa tahad Hitlerit võita?
  Marat Kazei noogutas nõustuvalt:
  - Tahad!
  Nende ette ilmus keskmist kasvu ja vuntsidega mees. Poiss Marat lõi teda palja jalaga kõhtu. Mees, kes nägi välja nagu Hitler, oli küürus oigates. Marat pistis oma lapseliku jala talle näkku ja urises:
  - Suudle oma kanda!
  Alisa Selezneva raputas eitavalt pead.
  - Kuigi Hitler on pätt, aga seda on juba liiga palju!
  Marat tabas uuesti füürerit ja hüüdis:
  - Mida sa tead? Kas olete kunagi näinud, kuidas külasid elusalt põletati? Ja kuidas põlenud inimesed ulgusid?
  Arkaša Sapožkov pahvatas paigast ära:
  - Teoorias!
  Blond poiss napsas sõrmi. Õhku ilmusid mitu Saksa tanki. Maratil oli käes lahingulõhkaja ja ta hakkas kahuriga vaenlast tabama. Ja saksa tankid plahvatasid purskkaevudes ja nende tornid lendasid õhku.
  Olles paari sekundiga hävitanud kümmekond masinat, urises poiss:
  Kuidas ma vihkan fašiste!
  Alice vastas naerdes:
  Ja need mulle väga ei meeldi! Kuid elada ei saa ainult minevikuvihast! Nii lõbus siin maailmas!
  Lekha Teterev noogutas:
  - Muidugi! Äkki saame midagi ehitada?
  Marat Kazei noogutas:
  Ehitame kommunismi! Aga kõigepealt võitleme!
  Taevasse ilmusid kosmoselaevad. Täpsemalt olid need lahingutähelaevade hologrammid. Need olid voolujoonelised ja nägid välja nagu süvamere kalad. Nad alustasid tüli.
  Väliselt oli see vapustavate proportsioonidega eskadrill. Mõne tähelaeva läbimõõt ulatus kolmesaja kilomeetrini. Ja see nägi lihtsalt metsik ja hirmutav välja.
  Kosmoselaevad virvendasid nagu ujukid vee peal. Ja püssitorud ja kiirgusantennid kõikusid vaakumlainetes.
  Marat Kazei, nähes miljoneid tähelaevu korraga, vilistas:
  - Blimey! See on lihtsalt kolossaalne!
  Alisa Selezneva pilgutas silma ja laulis:
  - Kosmose tavaline,
  Surmaga kaetud...
  Tume raba -
  Mõnusalt imetud!
  
  Kas see on tõesti au
  Taevast ei leia...
  Süda ihkab kättemaksu
  Tahab päästa maailma!
  Ja igavene tüdruk muutus multifilmi oravaks ja hüppas üles, pöörates ja sipledes, lehvitades oma oranži ja põõsast saba.
  Lech Teterev kehastus ka multifilmijänkuks. Ja ta hüppas ja ta kõrvad käisid ringi nagu propelleri labad.
  Marat Kazei vilistas ja küsis:
  Ma tahan ka muutuda!
  Leshka-bunny ütles naerdes:
  - See on lihtne! Vaata siit!
  Teder napsas jänese jala sõrmi. Ja Marat vahetus korraga neljateistkümneaastase poisi asemel, ilmus ilus tüdruk, lopsakate kuldsete juustega ja bikiinides.
  Lyoshka lakkus huuli ja sealsamas osutus jänku asemel "Oota vaid!" hunt nii kõhnaks, teksades ja sigaret hammastes.
  Alice kilkas ja keerutas saba:
  - Vau!
  Hundipoiss lasi välja suitsurõnga, mis ümbritses bikiinides tüdrukut.
  Daamiks saanud Marat kilkas:
  - Ma ei taha olla naine!
  Leshka itsitas ja mesiblond neiu sattus hiiglasliku kuldse šokolaadijäätise klaasi otsa. Tema paljad jalad puudutasid jäist pinda. Kummalisel kombel rahustas see Marati ja ta märkis:
  - Ma olen nagu Zoya Kosmodemyanskaya!
  Leshka-hunt kinnitas hõlpsalt:
  Igal kehal on oma võlud!
  Arkaša, kes oli muutunud kahejalgseks tiigriks, osutas taeva poole ja märkis:
  Kas sa mängid siin strateegiat?
  Lyosha ja Marat noogutasid, kauni blondiini ja kihvadega hundi peadega.
  Ja nad karjusid:
  - Jah!
  Alice märkis naerdes:
  - Lõbutseme!
  Ilmus nagu kurat nuusktubakast ja teisest tüdrukust. Väga ilus ja seitsmevärvilise soenguga.
  Arkashka kilkas:
  - Natasha ja sa tahad mängida?
  Suurepärase perekonnanimega Belaya tüdruk itsitas:
  - See saab olema lahe!
  Ja Nataša jagunes korraga miljoniks hologrammiks. Ja taevas hakkasid tähelaevad üksteist kaugelt tulistama.
  Kuid Masha Belaya ilmus ka punaste juustega. Nii imeline tüdruk.
  Ja astus mängu ka nutuga:
  - Üks, kaks, kolm - pühkige prožektorid! Neli, kaheksa, viis - murdke kvarkideks!
  Nii et legendaarne viis on juba kokku pandud. Nad said kokku ja vallandasid kosmosesõja.
  Ja koos nendega on Marat Kazei, minevikust võetud poiss, kes on praegu tüdruku kehas.
  Ühelt poolt Marat, Nataša, Maša ning teiselt poolt Arkaša, Leška ja Alice.
  Nii et kolossaalse suurusega eskadrillid purustavad üksteist kahelt poolt.
  Marat on paljaste varvastega tüdruk, kes lasi pulsari välja ja urises:
  - NSV Liidu suuruse eest!
  See kõik nägi väga ilus välja. Tähelaevadel koosnes meeskond ainult tüdrukutest. Naissõdalasi oli miljardeid ja kõik eranditult ilusad. Minimaalsete riietega: ainult bikiinid ja pargitud, peitsitud, paljajalu.
  Kui ilus ja ainulaadne see võitlus välja näeb. Võimas kolmesajakilomeetrise läbimõõduga lahingulaev sai vigastada termopreenraketi tabamuse. Ja süttis.
  Mitu torni kaldus korraga. Ja väga ilusad, mitmevärviliste soengutega tüdrukud jooksid paljaste ümarate kontsadega väreledes. Ja tüdrukute paljad jalad lakkusid oranži ja lilla leeke.
  Meeskonnad koosnesid kaunitaridest, kellest paljud meigisid ja määrisid huuli huulepulgaga ning erinevate salvidega.
  Sõdalaste soengud olid kõige mitmekesisemad ja ekstravagantsemad. Ja tüdrukud läksid mõnikord leegist põlema ja leegitsesid nagu küünlad. Ja tulekahjud olid kahjustatud laevadel kolossaalsed.
  Mõned tüdrukud ulgusid valust, kui leegid nad süüdasid. Ja pargitud, sametine nahk koorus maha. Tüdrukud olid vahvad.
  Üks puhkas oma paljaid jalgu ja tulistas vaenlase pihta hävitamismürsku ning see oli surmav.
  Alisa Selezneva juhitud armee kruusid olid vääramatult kokku surutud. Hüperplasmaatilised kallistused, üritati võimsat vaenlast Marat Kazei armeest tugevamalt välja pigistada - tüdrukud otsustasid poisile, kes nüüd kauni tüdruku kehasse sattus, veidi käsklust anda.
  Lisaks sõdalastele sünteesiti suurema huvi huvides ka orke ja päkapikud. Nii et lauavõitlus on veelgi rikkalikum ja lahedam.
  Miljonid ja miljonid tähelaevad leidsid siin oma hukatuse. Sageli kangelaslik ja mõnikord naeruväärne. Nad surid, naeratus huulil, lootes aja jooksul ellu ärgata. Igal hologrammil oli oma kunstlik isiksus, mis võis kergesti ja vabalt paljuneda.
  Ja igasugused tähtkujud ja tähed rippusid veidrates vanikutes ja kaklesid ka.
  Kuigi see nägi väga jube välja... Kolossi voolujooneline tilgalaadne kuju põleb spetsiaalse leegiga, mis närib ruumi ja vaakumi väljasid. Leegid kihutavad läbi kosmoselaeva koridoride ja ventilatsioonišahtide. Tüdrukud on ilusad ja paljajalu, väga seksikad, ajavad end sõna otseses mõttes hirmust beluga peale. Miljonid elavad sõdurid, nii inimesed kui ka teiste rasside esindajad, kelle pardal on miljardeid roboteid, püüavad pääseda kõike neelavast kuumusest. Peaaegu kõik võitlevad inimesed on kõige ilusamad tüdrukud, kes on maalitud viimistletud, avangardi stiilis soengutega, justkui poleks kogunenud mitte ägedaks lahinguks, vaid keiserlikuks balliks - maskeraadiks. Üks tüdrukutest süttis paabulinnu tiibade kujuliste labadega tuuleveski näol oma juustes ja ta karjus südantlõhestavalt. Valu on kujuteldamatult kohutav ja peanahk läheb sõna otseses mõttes katki. Tuuleveski labad tulevad lahti ja pöörlevad seejärel üheksa järku kinesruumilise kumerusega keerises.
  Umbes tuhandel tüdrukul on üks poiss, tavaliselt on nad teismelised, kes näevad välja umbes neljateistkümneaastased ja on ka väga nägusad. Kuid tüdrukuid on rohkem. Ja näiteks süütas ta oma juuksed kuke, malelaua ja samovari kujul. Ja ta puhkes ka nutma.
  See on väga metsik, kui tüdrukud kiljuvad ja nad rassivad nagu täisverelised hobused põlevas tallis.
  Eriti ähvardavalt möirgavad aga orkid ja päkapikud, kelle jaoks on tõesti painajalikum mitte välja mõelda, leek võtab ühe või teise kuju. Kas see on patuse vaimu muigav füsiognoomia, mille on kutsunud nekruti nõid allmaailma madalaimast sügavusest, või valgus, mis tantsib ümber kajutite ja keerutab relvatorusid kohutava, äärmiselt raevuka kiskja kujul.
  Enamik päkapikke on kaunid emased, kes erinevad tüdrukutest vaid kõrvade kuju poolest. Ja nad hüppavad ka, kuna nende jalad on nii ilusad, paljad ja graatsilised, kuldse nahaga mõõdukast päevitusest.
  Ja hävitava ja põletava aine joonisel võib olla õudsem kui sürreaalne.
  Ja kõik see on tähelaeva mastaabis, mille suurus ei jää Mercuryle alla... Virtuaalsete universumite looja mõõdupuu järgi pole neid aga nii palju. Sama sellise täiesti materiaalse reaalsuse looja otsustas täielikult välja tulla.
  Isegi kui see on vaid illusioon, reprodutseerib Hyperneti ultramaatriks tegelikkuses.
  Surnud ülestõusnud Marat Kazei võis nüüd tunda end issandjumalana selles hüpermaatriksi mängus ja sellises absoluutses illusioonis, et see ei erine tegelikust.
  Ja Nataša ja Masha otsustasid anda talle võimaluse täiel määral lahku lüüa. Ning Suure Isamaasõja ajal kangelaslikult hukkunud pioneer on nüüdseks mänguvõimaluse ning kõikvõimsuse ja maailmade loomise illusiooni omandanud.
  Tüdrukuks olemine on väsinud ja ta on jälle poiss. Isegi Supermani jõududega.
  Jah, see ei ole armetu kristlik paradiis, kus kõnnite vormis ja laulate Jumala au psalme! Siin saate tunda end Kõigevägevamana. Ja tundus hiljuti, et sa olid paljajalu poiss, näljane ja räbalates natsidega võitlemas.
  Marat Kazei, kes sai kõikvõimsaks isegi Suures Mängus, koges elevust ja samas rahulolu: üks null tema kasuks. Noor looja-terminaator tegi kannapöörde, eemaldudes magoplasma kiirest ja tõukas vaakumit kõigutades gravionuclearkiirte praksumise varjus selle teise magoleti selga.
  See lõhkes nagu ilutulestik.
  Sissepääs pole lihtne, sõjamasinad kappavad nagu kappavate hobuste kabjad ja isegi kogu allilma jõu koondanud shaitani poolt juhituna. Ja ei mingeid füüsika- ja kosmoloogiaseadusi, mis oleksid tuttavad mineviku mahajäänutele. Inertsi mõiste on ainult looja soovil. Nüüd (koosneb sellise inimtaju jaoks arusaamatu ainetüübi hüperprintsipsi-magoplasmast, siis võite kogu universumi vabalt paigutades võtta mis tahes eksistentsi vormi ja modifikatsiooni, muutes suurust footoni tuumast. triljoneid parsekke läbimõõduga peopesal!) Marat otsustas kehastada bioloogiliselt muundatud poisi kehaks, keda treeniti võimsas ja tehniliselt arenenud impeeriumis uhkes Kasahstanis, isegi kui ta inkubaatori üsas embrüona küpses. - arvuti. Viljastumise hetkest peale toimus valusatest impulssidest katkestatud unenäos eriline kosmiline sõda. Ja ikkagi oli möödalaskmisi, kuna inertsist ilma jäänud mogulite trajektoor oli täiesti ettearvamatu.
  Kuid Marat selle peale metsikult mängides pole kompleksid. Ta piirdus teadlikult, et oma võimeid huvitavamaks muuta. Lõppude lõpuks on Kazeistani uhke impeerium, mis on levinud üle miljardite galaktikate ja kvadriljonite asustatud maailmade, tema looming, mille on loonud alateadvus.
  Nagu midagi, mida inimene näeb unes imelisi maailmu, olles ka oma ajuga nende looja.
  Ja kosmosesõja mäng peab alluma reeglitele. Et kaost üldse ei tekiks. Looja poiss. tulistas alla veel kolm, jäi kaks korda mööda. Muinasjutulise disainiga relvasüsteemide maagilised impulsid lõikasid vaakumi ja panid selle isegi maha kooruma, meejuustu viilud juba universumi teisel tasandil. Siin sukeldus Marat taas kosmoseauku, sisenedes ründerežiimi. Kunagine pioneerikangelane Boy-Creator valis samal ajal hetke, et teda ei saaks fikseerida küberneetiliste seiresüsteemidega, mis annavad täieliku ülevaate erinevate modifikatsioonide magolete ümbritsevast ruumist.
  - Magomatrix neelab kinezfotoni poolt! - Filosoofiliselt tulistades alla teise võitleja ja põigeldes Princeps-plasma purustavate kombitsate eest, ütles surnuist ülestõusnud Looja-poiss ja endine pioneer.
  Armee Julius Caesar, kellele Marat üldise juhtimise usaldas, jätkas pressimist, kasutades ära arvulist üleolekut, jätmata ühtegi ebaõnnestunud katset seda külgedelt ümbritseda. Alice Selezneva käsilane Hannibal pihustas üha rohkem vägesid, püüdes venitada mitu parsekit (parsek on vahemaa, mille valguskiir läbib kahe ja poole aastaga) tema juhtimisel tohutut armaad. Samal ajal tormasid mööda koridore lugematud karjad tüdrukuid, kelle paljad ümarad kontsad välkusid ja see oli väga ilus.
  Vägede formeerimise tihedus vähenes ja individuaalsete oskuste roll suurenes. Siin osutusid vääriliseks mõlemad pooled, kes demonstreerisid vigurlendu ja manööverdamiskunsti. Ja tüdrukud, päkapikud ja orkid on võluvad. Veelgi enam, orkid näevad välja nagu koomiksikarud ja varsti on need armsad ja armsad kui vastikud ja hirmutavad.
  Ja tüdrukud ja muud olendid on lihtsalt võlu ja ime ilu.
  Kuid kaotused olid kolossaalsed, enam kui miljon tähelaeva põles ahnes hävitamise tõrvikus maha.
  Ja kuidas tüdrukud kiljuvad, kui nende lihaseline, kuid õrn keha on leekidest haaratud.
  Marat vahetas ootamatult kakluse kohta ja leidis end kõige uhkema tüdruku kõrval. Ka Nataša mängimine on muutunud veelgi ilusamaks ja heledamaks. Looja-poiss ja Natasha Belaya lõid teineteisel käsi kokku, teised poisid ja palju rohkem neidusid silmitsesid. Ja nad trampisid oma paljaid, peiteldatud jalgu ja raputasid oma luksuslikke puusi.
  Nad tõid akud ja avasid orkaani hüperplasmaatilise tornaado paatidel, üheistmelistel magletitel, hävitajatel, brigantiinidel, hävitajatel, hävitajatel ja muudel väikestel laevadel. Marat Kazei välgatas võidukalt silmi.
  Poiss laulis:
  - Tähelaevadel kihutame mööda laineid,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes...
  Ma annan sulle hüperplasmaatilised sarved,
  Ühe igavese maailma lapsed!
  Sõjakoolituse saanud võitlejate üldine väljaõppe tase, isegi kui nad ujusid lootena omamoodi toitainekeskkonnas, oli väga kõrge. Kuid kuna ruumis oli palju pragusid ja vaakumvarisemisi, ei tabanud need alati. Vastuseks tulistas vaenlane ka oma halastamatut tuld, omades isegi isiklikku maatriksit. Hüperplasma voog põles läbi nõrgestatud maatriksi kaitsemehhanismide ja soomusesse tunginud poolruumivälja.
  Ja paaril tüdrukul lõhkesid rinnahoidjad ja paljastusid rubiinist rinnanibud, millest välk puhkes.
  Siin see on, maagiline ruum ei pidanud vastu, purunes, tulistamispaarile langes mitmevärviline ultratule voog. Marat põles kohe ära (lihtsalt ülinaljakas tunne on, kui liha hävitatakse!), Tüdruku-partneri käsi õlani, jalg põlveni, torso ribideni aurustunud. Kaunitar karjus ja tõmbus tagasi, tema sarlakpunane nibu valust vilksatas.
  käskis Natasha Belaya.
  - Lubage küberregenereerimine.
  Tüdruku (nagu ka teiste inimeste) keha pole ammu valk. See on spetsiaalne liha, millel on hüperplasmaatilised lisandid, samas kui inimesed ise toituvad superenergiast. Nii hakkas liha pärast haavamist aeglaselt kasvama. Suhteliselt aeglaselt on protsess ise palja silmaga nähtav, koe kasvukiirus on 0,9 sentimeetrit sekundis. Juhtub ime. Ja nüüd on sõdalase paljas jalg jälle graatsiline ja meislitud sõrmedega, mis paiknevad ühtlaselt õige painde all, ja pärlmutterküüntega . Ja käsi on tugev ja visa, nagu polekski aurustunud. Nüüd on see edasiminek!
  Aga kõige ägedam lahing on väga üürike, soomused põletati veel mitmes kohas. Kaks püssi aurustusid, kuus sõdurit hukkusid - kõik kaunid sõdalased, üks noormees põles pooleks, neiu kaotas ajutiselt peanaha ja sõrmed. Marat Kazei tuli naerdes tagasi, öeldes, kui palju sa saavutasid, alistades universumi looja kandja? Imekombel õnnestus mürskude plahvatust vältida. Kuid kahju on kolossaalne, õhusifoonid paiskusid vaakumisse vilkuma. Poisid vastavad aga adekvaatselt. Marat ise tulistas paljaste lapselike varvaste abil filigraanse löögi, millega löödi välja kolmekohalise ründelennuki. Nataša, see on imekauni tüdruk, tema keel pikenes, ta lakkus noorel, väga ilusal mehel huultel.
  - Megakvaasar!
  - Tehkem hüperhävitav (ülihävitav) plasmapurse! - haukus noor, kuid väga lihaseline universumite Looja.
  Natasha Belaya tulistas ka paljaid varbaid juhtkangi vajutades.
  Löögi saanud kosmosebrigantiin murenes ja selle killud söestusid koheselt nagu vatt lahtises ahjus.
  Kaks magoletti tulistati alla teiste relvadega, hävitaja juures tulistati alla kolm lasketorni. Kuid just sel hetkel suunas raketiristleja oma relvad nende pihta. Tüdrukud, välgutades alasti roosasid kontsi, hüppasid püsside juurde. Poiss-looja-pioneer, mitte ilma mõnutundeta, teravate aistingutega tundis oma näos surma hingust. Kuri hiiglaslik vikatiga vanamutt ähvardas ja kapten Marat andis käsu.
  - Paindlik taganemine! Liigu nagu madu, läbi siili!
  Aku tormas tagasi, kuid natuke liiga hilja. Vaakum näis valutavat valust, möödus hüperplasmaatiline keeristorm. Kohutav gravioplasma löök tõmbas aku külge. Kohe osutusid meeskonna viis relva ja kaksteist inimest täielikult aurustunud. Marat Kazei ja teised tüdrukud paiskus gravitatsioonilaine tõttu minema, lendas sähvatus, paljastelt kuld-oliivijalgadelt. Boy-Creator lendas üle, lüües vastu pead sportliku kehaehitusega, kuid samas üligraatsilise Natashka Belaya pressis. Ja see on karm, kui liha, millesse tuli rammida, pole valk:
  - Vau, sa pulsari kokkuvarisemise auk! pomises Kazei. Ta irvitas, kui hüperelektripuhang temast läbi tuli.
  Nataška täisrinnad liikusid ahvatlevalt õhukese kangariba all.
  Soomuses olid suured praod. Nad lõikavad nagu kuristik titaanist enam kui miljon korda tugevama metalli lillasse pinnasesse . Milline kolossaalne jõud on peidus hüperplasmas või selle veelgi täiuslikumas Princeps-plasmas, mis on võimeline tähti liigutama ja kvasareid kustutama. Kuid ainult kuues, seitsmes ja nii edasi, aine olek. Igast molekulist võib saada terve ookeani hüperplasma. Teoreetiliselt (kuni see pole inimestele kättesaadav) reprodutseerib üks elementaarosake kogu universumit. Või hävitada! Sellised on hüperplasma peaaegu jumalikud võimalused.
  Endine pioneer Marat ise oli ülimalt hämmastunud: millise eduni on jõutud.
  Patarei libiseb läbi kinesruumis vibreeriva painduva kollapsi, sõduri surub alla nõrgenenud inertsjõud. Seejärel väljutatakse vedru ja aku avab tule uuesti ainult teises ruumipunktis.
  Marat käsib:
  - Lööge kitsa kiirega, lülitage relvad kontsentreeritud ramrodirežiimile.
  Kuna arvutid on keelatud, tuleb seda teha käsitsi. Reguleerige hüperplasma voolu trumli abil. Kuid seda pole isegi lihtne teha, see säästab asjaolu, et see vääramatu jõud on ka koolitusprogrammis ette nähtud. Poisid ja tüdrukud saavad selle probleemiga hakkama automaatrežiimis.
  Jooksvate tüdrukute paljad jalad sähvivad võrgutavalt ja pargitud nahk läigib.
  Marat püüab silma peal raketipaadi, lasu kerge edumaaga. Kostab hävinud vaakumi kõige peenem krigin, paat rebitakse tükkideks. Plahvatuse tugevuse järgi otsustades toimub laskemoona plahvatus. Valguslaik lööb autosse õhku. Hävib ka Magolet, tüdruk reprodutseeris täpse kaadri.
  Ja raputas täiega puusi.
  Tiivad lendavad eraldi, samal ajal pöörlevad leegitsevate sabade vaakumis.
  Vaenlase brigantiin saab lisakahjustusi, kuid vastab massiivsete lendudega. Läbi prao tungib oja, mis paiskab tüdruku minema, paljastades rinnakorvi, mis on täis kuldseid meloneid, nagu küpsed melonid, kinaveriga, helendavad nibud.
  Marat, juba aastaid päris täiskasvanu, kiljatab heameelest:
  - Näete, kui lahe! Tšernodõrno!
  Võitlev Nataša lõi kõikvõimsale mehele põlve, mis oli kaetud magoplastilise nahaga:
  - Princeps-kvaasar! Zapulsari ellips! Tõstke rüütli nuia kõrgemale!
  Pisarakujuline brigantiin kubises lendudest. Hüperplasma kipitavad kastepiisad pritsisid üle kogu lahinguruumi.
  Marat vilistas:
  - Andke footon kuristiku kokkuvarisemisse!
  Küljelt hüppas välja fregatt, samal ajal jõnksatas naaberpatarei. Tundub, et kuttidel ei vedanud, nad komistasid raske raketi või vibrovälja otsa, mis kustutas kõige vastupidavama metalli pulbriks.
  Poiss üritas platvormi keerutada, et sellise rünnaku üle elada. Aga lõppude lõpuks on vastasteks kõrgklassi professionaalid, kes lõpetasid peaaegu sama kooli. Looja Alisa Selezneva pole ka tsivilisatsioonide loomises pettur!
  Tempropreoni kahur on kokku kukkunud. See purunes sädelevate osade hunnikuks. Paljasjalgne tüdruk, päris inimene, mitte mänguinimene, ja kahurit serveeriv Looja-poiss paiskusid otsekui kurika löögiga tagasi. Nad põrkasid kolossaalse kiirendusega vastu soomust, lõid selle kergelt mõlki ja lasid end tugevalt lamedaks, värisedes šokist oma väga elastse ja tugeva kehaga. Seejärel hakkasid nad tugevat katet maha koorima, andes oma kaunitele, iidsete jumalate kujudele reljeefsete kujudele normaalse kuju.
  Marat tundis alakõhus külma. Vaenlase plasmapurske tihedus tugevnes, tundub, et lahingusse toodi värskeid jõude. Näiteks ultralahingulaev ise on korraliku asteroidi suurune ja massiivse pistoda kuju, mis on täis kiirgajaid, kiirgas välja terve rikkaliku ornamentika hüperplasmilistest joadest. Matrjoška ja akordioni kumer, keerdunud kujuga hübriid, aine langes Kazeistani uhke impeeriumi ristlejale. Teised hävitamisvoolud purustasid neli pisarakujulist suurtükiplatvormi.
  Marati parem jalg aurustus põlvini ja ootamata, et see loomulikul teel kasvaks, suurendas ta hetkega oma jäseme.
  Siis taastas ta korraga paar poolpõlenud tüdrukut.
  Julius Caesar oli kogu oma andekusest hoolimata lahingut kaotamas, arvuline ülekaal ligikaudse tehnoloogiate võrdsusega oli vaenlase poolel. Ainus, mida nii keerulises olukorras teha, oli taganeda, vältides ümberpiiramist. Kazei kuulas südametunnistuspiinata printsesuhtlust, robotitele antud käsklusi. Nad kõlasid piiramatu optimismina, janu varajase võidu järele. Julius Caesari fregatt sai veidi kahju ja aeglustas.
  Kazei tundis raevu, tema loodud jõud näib kaotavat, on vaja hävitada võimalikult palju vaenlasi. See tähendab, et tal on valida, kas võita või surra. Kuigi on ilmne, et mitmete muglite hävitamine; ei muuda peaaegu midagi, kuid see on üksikute indiviidide peaaegu enneolematu kangelaslikkus, mis moodustub vooluks, mis purustab kõik takistused. Poisil ja endisel partisanil, kasutades kandja mälu, aga tegelikult tema enda loomingut (Kuidas tal õnnestub isiksusi ja nii keerukaid asju ülesehituselt tembeldada, on omaette küsimus!) meenus kiiresti see, mis ta arvukatel koolitustel oli sisse aetud. istungid. On vaja, et teid ei märgataks, jääge robotite üldistesse ridadesse. Seega on sinna jõudmine palju keerulisem, kuid kokkupuute tõenäosus on palju väiksem. Aga teisest küljest, kas tal on õigus sel kriitilisel hetkel välja istuda? Sõdur peab ju: hoolitsema elude päästmise eest, punkt kaks: hävitama võimalikult palju vaenlasi. Vastuolu korral - see on traditsioon, teha valik teise lahenduse kasuks. Need on vana aja ameeriklased: nad mõtlevad rohkem oma naha säilitamisele. Seetõttu kaotasid jänkid, lisaks on nende propaganda nõrk. Tal puudus terviklikkus ja kaasatus. Kui meenutada Maa iidset ajalugu: nendel aegadel, mil inimkond oli aheldatud ühe planeedi külge. Kohutav lõhestunud maailm, oli vaja koondada kõik rahvad ja rahvad ühte rusikasse. Mitmed impeeriumid on seda väitnud. Esiteks USA, Hiina, Islami Selts. Maailm muutus multipolaarseks ja rebenes sõna otseses mõttes laiali, kasvas iseseisvate riikide arv, väikerahvaste separatism muutus kinnisideeks. Ühine kodu Maa põles, inimkond langes sõna otseses mõttes kuristikku! Vanasti olid võimsad valitsejad, kes tahtsid inimkonda ühendada. See on kõigepealt Aleksander Suur, üks kõigi aegade ja rahvaste silmapaistvamaid komandöre. Ta oli võitmatu, kuid ettehooldusel oli hea meel anda talle liiga lühike elu. Ja nii oli tal märkimisväärseid võimalusi, ta ehitas üles rahvusvahelise impeeriumi, tõi Aasiasse kõrge Kreeka kultuuri. Isegi Kartaago ja Vana-Rooma saatsid suure austusavalduse Makedooniale, iidse ajastu silmapaistvaimale slaavlasele! Enne Aleksandrit saavutas Suur-Pärsia mitme kuninga (eriti Cyruse) juhtimisel tõsiseid vallutusi Indiast Egiptuseni, kuid õpetus: kogu maailma jaoks on üks valitseja, tema oli esimene, kes esitas! Roomas pretendeeris Julius Caesar maailmavalitseja rolli, kuid tema eluiga polnud piisavalt pikk.
  . 2. PEATÜKK
  Marat silitas Nataša paljast põlve. Eelmises elus oli tal tüdruksõber, kuid tal polnud aega saada vääriliseks meheks selle sõna kehalises mõttes. Uues maailmas sellised võimalused. Seksi saab hõlpsalt kraanist vett lisada ja võib-olla isegi lihtsamalt.
  Ja igasugune fantaasia, absoluutselt igasugune perversioon on saadaval Hyperneti maatriksis või biorobotiga. Jah, ja tõelised tüdrukud on väga seksikad ja pingevabad. Neid pole vaja pikka aega veenda ja paljud on meeste suhtes isegi agressiivsed. Lisaks saate biorobotitelt tasuta tellida terve haaremi või reprodutseerida illusiooni.
  Kuid kõige selle juures ehmatas selline ligipääsetavus isegi ära. Aga romantika tüdrukuga.
  Kazeile meeldis Nataša ja ta armastas teda nagu igavest teismelist. Marat oli selle maailmaga üsna harjunud ning olles oma surmahetkel neljateistkümneaastane, sisenes ta kiiresti uude reaalsusesse. Kuigi ülestõusnute hulgas oli soliidses eas inimesi. Näiteks Goethe, kellega Marat kohtus. Ja veel üks vana bolševik Jegor Ligatšov. Mõlemad liikusid soliidses eas mööda individuaalset ajajõge. Kuid olles saanud noorteks meesteks, noorendanud keha, harjusid nad kiiresti uue reaalsusega.
  Kuigi uus maailm oli hämmastav: see oli isegi rohkem kui kommunism. Siin sai inimkonnast paljude galaktikate jaoks kosmoseimpeerium ja materiaalseid probleeme lihtsalt ei eksisteerinud.
  Isegi paleed ehitati Hypernet Matrixi kaudu. Ja piir selle vahel, mis on tõeline, ja selle vahel, mis eksisteerib ainult universumi mässinud Hüperveebi energia kujul, kustus üha enam.
  Kõigil võisid olla paleed, teenijad ja orjad, sealhulgas mis tahes kuju ja välimusega biorobotid.
  Ja algas mineviku inimeste väljatõmbamise protsess. Nagu ühes laulus;
  Tähtede säras, tuhandete aastate pärast - me kõik kohtume oma planeedil!
  Unistus, millest on unistanud kõik põlvkonnad inimesed: surnute ülestõusmine on täitunud. Ainult loomulikult kanti esiteks läbi üksikute ajakoridoride kõige kuulsamad ja tuntumad, aga ka austatud inimesed.
  Marat pole kaugeltki esimene, kuid mitte viimane. Ja nüüd saate lühikese lahingupausi ajal silitada väga ilusat tüdrukut, isegi suudelda tema kindlaid rindu ja veidi mõelda.
  Pärast Caesari keisrite seas: polnud piisavalt tugevaid komandöre. Jumalik Augustinus oli haiglaselt ja füüsiliselt nõrk, karismaatiline Nero on üldiselt kohutav. Trooja vallutamist ei hoidnud tema adopteeritud poeg. Kuulsaimad valitsejad Diolektan ja Constantinus võitlesid rohkem status quo säilitamise nimel, mõtlemata suurematele vallutustele. Pärast Rooma langemist oli teisigi komandöre. Neist silmapaistvamad isiksused: Tšingis-khaan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Tšingis-khaan oli väga edukas. Ta vallutas peaaegu kogu Hiina, Afganistani, Khorezmi, arenenud üksused jõudsid Vana-Venemaale. Tal olid suurepärased võiduvõimalused, keegi ei suutnud vastu panna selle kavala ja osava komandöri pidevalt kasvavatele vägedele. Kuid isegi tema üsna pikast elust keskaja standardite järgi ei piisanud maailma hõivamiseks. Tšingis-khaan asutas dünastia, kuid seal polnud enam nii suurt kui tema, kes oleks võimeline koondama kõik nomaadid.
  Nataška pargitud ümarat põlve silitades ohkas Marat raskelt, kuigi pole selge, kas ta kahetses Tšingis-khaani surma või arvas, et parem oleks üldse mitte sellisena sündida. Millised kaunid ja seksikad jalad Natashal on - te ei saa end neist lahti rebida.
  Marati tähelepanu kõrvalejuhtimiseks jätkas arutlemist.
  Täpselt nagu Tamerlane. Võit võidu järel, tohutu impeerium ja lõhenemine, Timurati hävitamine, tülitsemine poegade ja lastelaste vahel. Ja väärilist järglast polnud. Euroopa vallutanud Napoleon ja Hitler murdsid Venemaa vastu selja. Kahjuks ei suutnud Venemaa ise saavutada maailma domineerimist. Tõeliselt suur valitseja oli Stalin, kes muutis kirjaoskamatu, jalatsites kõndiva riigi võimsaks tööstusriigiks.
  Ja siis, juba kahekümne esimesel sajandil, võttis algusest peale võimu Venemaa ja seejärel kogu maailma üle salapärane paar, kellel on uskumatu hüperintellektuaalne võim.
  Nad lõid uusimad Princepsi maagilised relvad ja inimkond arenes järk-järgult virtuaalse kõikvõimsuse seisundisse.
  Poiss lõpetas üsna nurruva Nataša silitamise. Ta nipsutas tema nina paljaste varvastega. Nad läksid laiali ja jälle lahingusse.
  Aga sõda on sõda, eriti kosmosesõda, siin on valearvestused ja ohvrid vältimatud. Riskida otsustanud sõdalasel Maratil seni vedas, ta suutis endale tähelepanu tõmbamata hävitada neli lahingumasinat.
  Üks armas poiss, kes mängis oma kõhulihastega, ütles:
  - Väikestele inimestele tuleb kasepuder! Pigem princeps-plasma!
  Lendavad robotid sülitavad välja surmavaid hotelle nagu jälituskuulipildujad (igaüks Hiroshimale heidetud tuhande aatomipommi energiaga!), Nad üritasid asteroidist mööda minna, neile tulid vastu spetsiaalsete relvade lendu. Mõned relvad olid ilma torudeta ja tundusid olevat segatud asteroidi kattega. Isegi tulvpüksi taga istunud paljasjalgsed tüdrukud vaikisid.
  Siin pidi Kazei ettevaatlik olema. Ta hakkas liikuma, äärest eemale, eemaldudes hävitavatest löökidest. Siin peate jälgima sünkroonsust, et mitte kolleegidega kokku puutuda, ja samal ajal tulistada. Robotid on robotid, nad ei saa aru, et neid kasutatakse inimkilbina. Mitte nagu lugematud tüdrukud, lopsakate rindade ja luksuslike puusadega. Loojapoiss ja endine partisan üritas lüüa nii, et liikudes puhkes peaaegu maagiline gravioplasma. See tähendab, et see lahkus kaarekujuliselt ja paindus mitte ainult ülespoole, vaid ka küljele ning vajus ka küljelt küljele nagu Austraalia bumerang.
  Ta põletas tüdrukud, nende paljad, mustad, väga ilusad jalad. Ja nad karjusid. Mõnel olid rinnahoidjad maha koorunud, paljastades rinnanibud, mis nägid välja nagu roosinupud.
  Lisaks mugolettidele hakkas Kazei valima oma sihtmärke ja paksemaid, prestiižsemaid. Eelkõige gravitatsioonimaagiline paat. Hea õnne korral saab ka alla tulistada.
  Selle ümber on näha poolpaljaid tüdrukuid ja ainult ujumispükse, ja väga musklis. Üks süttis tema juustes südame ja äratuskella seguna. Ja sõdalane, kuidas karjuda, kuidas ta paljad ümarad kontsad välgatavad.
  Siis aga sai tema õnn otsa. Suurema sihtmärgi jõuväli pidas tabamusele vastu ja seiresüsteem arvutas, et lend tulistati robotlendujatest. Jäme paat pöördus kohe ümber, lahingumasinate paksusse saadeti signaal:
  - Miks vaenlane su barjäärist läbi pääses?
  Robotid vastasid:
  - Sissetungi ei tuvastatud!
  Oranži mopiga tüdruk sipleb:
  - Mul on mesilane rinnas!
  Võimas masin möirgas valjemini, nii et kuulmekile jäi kergelt alla:
  - Sel juhul puhastage asteroidi pind, tungige pragudesse.
  Robotite salk sööstis maapinnale löödud kraatritesse. Tormiline Kazei pidi selles olukorras ümber pöörama ja ülejäänud autode taha liikuma. Tõsi, see oli eelis, koridoride käänakuid kasutades saab roboteid hävitada.
  Noh, mul pole robotitest kahju, aga tüdrukud, nii elusad ja ilusad, isegi teades, et need on mänguüksused, on lollid. Nad on imelised.
  Noh, masin pole inimene, aga see maksab ka raha ja seda kasutatakse lahinguüksusena. Omal ajal elas Kazei loodud tsivilisatsioon, mis arenes kas kiirendades või aeglustudes vastavalt poisi-looja poolt meelevaldselt valitud ajale, üle ohtliku masinate ülestõusu, mis peaaegu hävitas inimkonna.
  Siin suudles Kazei tüdrukut maasika rinnanibule.
  Impeeriumi päästis vaid see, et selle valitseja oli tõeline geenius ja isegi võlur, juht Leo Almighty. See esimene kaasaegne Vene keiser suutis Maa ühendada ja luua täiusliku süsteemi. Algul oli see valitud tuhat, aga miks teaduslikult moodustatud miljon. Ta nägi ette mässu, kogudes jõudu tehisintellektis. Arvuti on muutunud liiga võimsaks. Kuid hüperintelligentse süsteemi peamist mässajat tabas eriline, eriti ohtlik draakoni tüüpi viirus.
  Taas välkusid täismelonid rinnad, kõige ilusamad tüdrukud, Marat sõna otseses mõttes värises erutusest.
  Uusim valik suuremaid kübervastaseid relvi: aitas rahustada mässu, kuid mitu miljonit inimest tapeti ja paljud miljardid arvutid invaliidistati jäädavalt. Pärast seda kehtestati elektroonika arendamisse mitmeid piiranguid, eriti robot ei tohiks mingil juhul endast teadlik olla. Lisaks leiutati kõige arenenumate mudelite jaoks ideaalne lasso - religioon. Nüüd on robotid muutunud usklikeks ja seetõttu inimestele kuulekad. Kui varem oli religioon rahvale oopium, siis nüüdseks on sellest saanud inimlik narkootikum jõudu koguvale inimese loodud mõistusele.
  Marat, lõi maha robotid ja suudles tüdruku helepunaseid, mesimagusaid nibusid.
  Langenud on robotite võitlusomadused ja loova mõtlemise võime, kuid need on muutunud inimkonna jaoks palju turvalisemaks. Seega pole patt seda kasutada. Pealegi võttis mees ise masinast palju omaks. Näiteks ajud: pärast seda, kui nad olid Princeps-plasmaga üle ujutatud, hakkasid nad palju kiiremini mõtlema. Princeps-plasma osakesed liiguvad ju kvintiljonites ja sekstiljonites, kordades kiiremini kui footonid ja toimivad paljudes mõõtmetes. See avab tõeliselt fantastilised võimalused.
  Tüdrukud Marati ees kas ilmuvad või kaovad. Saate kuulda, kuidas nende paljad jalad mööda koridore trampivad ja nende paljad ümarad kontsad löövad murdosa välja. Ja roosinuppu meenutavad rindade nibud tekitavad kõige tugevamat elevust.
  Asteroidi labürindid on nii salapärased, et iga koridor on midagi fantastilist. Seintele puistatud vääriskivide mäng, millest mõned meenutavad erinevaid silmipimestavaid deemonite nägusid, võib-olla vapustavaid hea ja kurja džinne. Tundus, et nendes vangikongides elavad vaimud. Nagu aga aeg-ajalt esile kerkivad hologrammid väga ilusatest ujumispükstes tüdrukutest ja väga seksikatest figuuridest, šokolaadiplaatidega vooderdatud kõhulihastest.
  Nii et see oli osaliselt tõsi, erilised eeterlikud eluvormid, mis olid võimelised tähtede vahel liikuma. Oli legend, et need olid lootusetute patuste hinged, kes visati universumitevahelisse ruumi.
  Kuigi alasti tüdrukuid vaadates mõtled, et põrgu polegi nii hull koht. Nii et nad on määratud igavesele ekslemisele! Marat on aga lahke poiss ja andis alati kõigile võimaluse, hindas iga inimese isikupära, andes võimaluse maitsta elu erinevaid rõõme.
  Loojapoiss võttis auto sihikule. Ta nägi, kuidas tüdrukuid selles kantakse või bikiinides või üksi ujumispükstes. Nii ilusad ja seksikad tüdrukud. Aga paraku tuleb neile pihta saada - kirjutatud kaunitarid. Geriljapoiss kontrollis hoolikalt ja tulistas surnud keskust. Roboteid ümbritsevate poolruumi mõõtmete tagaosas on spetsiaalne liigend, mida saab suhteliselt nõrga tühjenemisega süstida ja kaitsest läbi murda, masinat hävitada. Sel juhul on hävitamine kohalik ja teised robotid ei märka midagi. Samal ajal ei saa te sel juhul tüdrukuid tappa ja neil on nii ilusad rinnad.
  Automaatselt harjutatud liikumine, täpne löök ja otse härjasilmale!
  - Näete - milline võlu! Lööge koheselt robotile - peaaegu ilma sihtimata! - Pioneeripoiss pole veel midagi lennanud. Siin on veel üks "droid", see hõljub ilusti nagu filmis "Tähesõjad", peate läbi torgama ka magomatrixi kaitse. Lühike printsipulss võib aga tabada ka otsaesist, ainult intensiivsus peaks olema suurem.
  Sel ajal, kui partisanipoiss jahti pidas, jõudis lahing oma haripunkti. Hannibal viskas lahingusse viimase reservi, ta lootis pingutada silmust Julius Caesari armee kõri ümber. Mis pani tüdrukud veelgi rohkem karjuma. See purustav löök vahukulbiga, et koguda taldrikule laiali puistatud herned ja need kontsentreeritud volledega hävitada. Lisaks polnud vaenlasel aega kaugemale taanduda, selja taga olid Kazeistani uhke impeeriumi asustatud alad. Julius Caesar sosistas mõistust kaotamata:
  - See on dramaatiline hetk! Shakespeare'i Pulsari näidendid! Kuid ärge eksige, pöördepunkt on lähedal.
  Pargitud neiu sõdalasest paremal käel trampis nõusolevalt paljajalu ja raputas rubiinnibusid.
  Sõdalane Hannibal rõõmustas:
  "Tundub, et meil õnnestus suurepärane pada moodustada. See läheb ajalukku; nagu kosmiline Cannes.
  Sõdalane tüdruk, paljasjalgne kaunitar Alisa Selezneva vastas tulihingeliselt:
  - Jah, see on palju suurem ja uhkem!
  Ja kohe trampisid kaks tüdrukut tema õlgade taga oma paljaid, meislitud jalgu.
  Hannibal viipas ja õhku ilmus sädelev pokaal. Selles pritsis veini, kübernööbid andsid välja hologrammi ja laulsid:
  - Joome kodumaa eest, joome Stalini eest!
  Tüdrukud raputasid üksmeelselt oma luksuslikke puusi, mida vaevu katsid õhukesed kangaribad.
  - Joome ja valame uuesti - Chanted Hannibal, õige küberneetiline silm, sirutas mehaanilise varre ette.
  Klaasis olev vedelik muutis värvi, muutus roosaks, sellest mullid sädelesid vääriskividest. Klaasi kohal olev hologramm muutus kauniks alasti tüdrukuks, kes raputas oma täispronksist rindu rubiinkristallidest kaheksanurksete nibudega.
  - Kallis, ma olin väga kurb, avasin tee tähtede juurde! Hõljub kõrgemal kui mägikotkas! Sümbol - Vene hiilgav jõud! Pühakud tulistavad säilmeid! Rakett rebis kvasari tolmuks! - Alasti hologrammitüdruk tantsis, pöörates puusi ja talje. See oli nii seksikas ja helepunased huuled mängisid võrgutavalt.
  Hannibal tundis oma uues, igikestvas kehas soovi hoogu. See on hetaera, milline imeline maailm. Kuid see pole piir: kord tosin kõige tõelisemat kaunitari, kellest pooled päkapikud materialiseerusid hüpermarssali ees.
  Tüdrukud hakkasid aeglaselt tantsima, matkides religioosseid tantse ja nende paljaste jalgade vahel voolasid tulised robotketid, mis särasid kõigis vikerkaarevärvides. See nägi hingemattev välja. Esimese Puunia sõja endine komandör ei jõudnud imestada, kui seksikad ja kuratlikult kaunid on tänapäeva naised.
  Kümmekond tüdrukut olid poolalasti, jättes vaid peenikesed juveelid vaevu katma oma uhkeid rindu ja päid, samuti sädelevad käevõrud kätele ja pahkluudele. Nad tantsisid, mängides loomulike lihastega. Naispäkapikud olid veidi kõhnemad ja graatsilisemad. Ja millised sääred, pahkluud, reied, lihaselised, lopsakad on neis nii palju jõudu, seksuaalsust, loomalikku ja samas intellektuaalset erootikat. Hüpermarssal on üha enam elevil, justkui Luciferi allilmas, kes tahab veenda pühakut vabatahtlikult paradiisist loobuma! Järsku katkestab unenäod ja õndsuse tipu arvuti raevukas hääl:
  - Meie tagaosas on enneolematu energia segadus. Portaali avamine ja fantoomide vabastamine.
  Tüdrukud trampisid refleksiivselt paljajalu ja siplesid.
  - Mida?! - Rokossovski nägu väändus. - Kes on meie taga!
  - Multi-kloonide armee! Panter koos Leopardiga! - tegi võluprotsessoriga arvuti nalja.
  Tüdrukud siplesid ja väänasid puusi veelgi.
  - Kvaasar! Viskas Hannibali välja.
  Ujumispükstes kirjutatud kaunitarid ulgusid ja väänasid vöökohta. Ja nende paljad jalad tantsisid steppi.
  - Alamruumi fantoome lähtestatakse.
  Enne küla kahvatus vallatu Hannibal: ta teadis, et fantoomidel on vaatamata sellele, et nad pole päris materiaalsed, suur tabav jõud. Mis on mago-aine, see on teatud vaakumi seisund, energiad, erinevad tähemaagia väljad. Mago-aine eriline segatud olemus annab sellele tohutu hävitava jõu. See tähendab, et nad võivad olulise osa kosmosearmaadist täielikult hävitada. Kogenud komandör, keda Vana-Rooma minevikus juba peksnud, mõistis, mis tunne on, kui teie tagalasse ilmusid tugevad vaenlase väed. Pole ime, et iidsete lahingute kogemus näitas löökide allalöömise tõhusust.
  Ja samades ujumispükstes tüdrukud kinnitavad seda jõuliselt ja nende rubiinnibud säravad veelgi heledamalt.
  Mida sel juhul teha! Reserve pole jäänud.
  Hüpermarssal Hannibal käskis:
  Me koondame vägesid ümber. Nõrga katte jättes ründame fantoomide armeed kõigest jõust.
  - Kuulake seltsimees Hannibalit! - Teatasid ühtselt teised marssalid ja kindralid.
  Pealegi on peaaegu kõik neist kas poolpaljad tüdrukud või ujumispükstes ja õlapaeltega musklis poisid. Selles mängus osutus väga koomiline armee.
  Üks tüdrukutest trampis oma paljaid jalgu ja karjus:
  - Siis ründa! Lülitan sisse arvuti selektiivrežiimi. Las elektrooniline mõistus ise seab prioriteedid!
  Käsku täites läksid väed laiali. Umbes kolmveerand liikus vastu fantoome, ülejäänud blokeeris kate.
  Hannibal oli allilma seitsmendal tasandil. Mälestused Rooma komandörist Skorpionist, kes muutis elevante üldiseks lennuks, kes siis oma raskete jalgadega korraga maha trampis Kartaago armee. Vaatepilt oli hoopis midagi muud, verine läga sõna otseses mõttes lämbus, paksude taldade all, ähvardas raba endasse imeda. Ja tema vend Grannik, kellel rinnas vähemalt kümmekond noolt. Surmas ja krampides...
  Ja jooksvad, mustad, lihaselised tüdrukud. Ja siis kummardusid ülevaataja nuhtluse all alasti orjad. Alasti tüdrukud, kellele roomlased oma maasikanibusid tulikuumenevate tangidega pehmendavad.
  Kõik need mõtted kihutasid silmapilguga läbi Hüpermarssali hüperplasmaatilise aju. Miljonid Seleznevstani kohutava impeeriumi tähelaevad ründasid fantoomide armeed. Nad liikusid fantastilise kiirusega. Siin on arenenud rüütel, kes tabas odaga raketiristlejat. Punkt läbistas ja seejärel lõhestas laeva. Päkapiku vibulaskja lasi paljaste jalgade graatsiliste sõrmede abil noole ja talle lendasid järele muud kingitused. Nende kiirus oli mitu korda suurem kui valguse kiirus. Mitukümmend tabamust saanud ultradreadnought süttis põlema nagu puidulattu visatud Molotovi kokteil. Leegid olid paljude värvide ja toonidega, see oli printsimaagia.
  Kujutage ette maagilist tuld, see ei vaja hapnikku ja see neelab titaanist miljoneid kordi tugevama materjali. See kõik on vapustavalt ilus, silmi on raske ära võtta. Vürst Vladimir Krasno Solnõško andis käsu kaugelt tulistada, nooled tormasid kiiremini kui raketid, vastuseks avas tähelaevastik tule kõikidest relvadest, emitteritest ja kanderakettidest. Kõige võimsamad termokreson-raketid plahvatasid, häirides miniainet, millest fantoomid koosnesid. Teoreetiliselt võib superenergia suur kontsentratsioon hävitada isegi peaaegu surematu fantoomi. Kuid seda teha pole väga lihtne.
  Kuigi ilusad vibulaskjad, kellel on alasti lihaseline torso ja täis rind, on suurepärased.
  Vladimir Solnõško andis Aljosha Popovitšile ja Baldakile käsu:
  - Haju nagu Hiina fänn! Laske meie vägedel manööverdada ja tõrjuda vaenlast.
  Tüdrukud trampisid nõus oma paljaste meislitud jalgadega.
  Aljoša raputas kahtlevalt pead ja soovitas:
  - Või võib-olla lihtsalt vaenlane pooleks jagada?
  Paljajalu tüdrukud viskasid teravaid, lihvitud bumerange, mis vastased ära lõikasid.
  Vladimir Solnõško vaidles vastu:
  - Ära! Sel juhul peame võitlema kahel rindel. Ja me ei lõhesta lihtsalt vaenlast, vaid moodustame klassikalise poksikoti.
  Tüdrukud värisesid taas oma lihaselist keha ja nende rinnad olid nii võrgutavad.
  Aljosa Popovitš, kes võitles teda tüütult nõelata püüdvate termopreoonrakettidega, märkis:
  "Tundub, et vaenlane üritab meiega just seda teha.
  Tüdrukud trampisid kokkuleppe märgiks oma paljaid jalgu.
  Baldak soovitas müriseva häälega:
  - Kombineerime taktikat, lööme kumerläätsega ja "roosi" keskel. Selline konstruktsioon on väga tõhus.
  Mitu tüdrukut alistus korraga oma paljaste kontsadega megaplasma tulistele pulsaridele, kukutades vastaseid.
  Vladimir Solnõško nõustus:
  Mida me püüame välja mõelda. Svjatogor juhib rünnakut keskel.
  Tüdrukud kiljusid nende sõnade peale vaimustusest, nende päevitunud põlved värisesid.
  Rügemendi juht Svjatogor vastas rõõmsalt:
  - Seal on komandör!
  Hannibal aga, nagu arvata võis, püüdis ise vaenlast külgedelt katta. Ta mõistis paremini kui keegi teine ja mõlemal poolel, mis on kaklus pajas. Samal ajal lähenesid mõlemad armeed vääramatult.
  Fantoomtüdrukud trampisid paljaste jalgadega üle vaakumi, lihased rullusid päevitunud naha all.
  Prints Vladimir Punane Päike otsustas, et optimaalne taktika on pommitamise ja lõikamise kombinatsioon.
  Arvukad tüdrukud, igaüks sama pikk kui Everest, olid valmis teda selles lahingus toetama. Ja nende lihased, need kaunitarid, värisesid.
  Svjatogor, nagu alati, asus juhtima. Juba aastate jooksul häkkis virtuaalkangelane võimsate mõõgalöökidega alla kaks lahingulaeva, need lagunesid leekivateks kildudeks. Tõsi, kange mees ise põles hüperplasmaatilisest piitsast. Eriti ohtlikud olid raketid ja emitterid; ruumi lakkumine. Nad moodustasid soomustesse terved augud, tekitades kohutavaid, mõnikord surmavaid haavu.
  Ühel tüdrukul olid paljad rinnad isegi ära põlenud ja kaunitar ohkas valust.
  Svjatogori kõrval võideldes keerutas rüütel-kuningas Lõvisüda oma kirvest, raius osavalt maha massiivse hävitaja ja tema rats trampis alla tosin raketipaati. Seejärel purustas hiiglaslik monarh kolm ristlejat osava kiigega. Vihaselt ründas Svjatogor tohutut ultralahingulaeva. Liiga raske oli sellist hiiglast kohe maha raiuda. Mõõgalöögid ei jõua kohe sihtmärgini. Nad raiusid soomust, langetasid torne. Kuid tohutu tähelaev tulistab tagasi, tehes haiget isegi paadunud Svjatogorile.
  Siin aitavad ka tüdrukud, kes hakivad vaenlast mõõkadega, aga ka üsna nõrgad. Veelgi enam, väiksemad poolpaljad kaunitarid on Svjatogora ja see on probleem.
  Lõvisüda ütleb:
  - Lööge reaktorisse. Löö teda oma mõõgaga.
  Tüdrukud itsitavad heakskiitvalt.
  Svjatogor teeb sama. Hüperreaktor plahvatas, tohutu tähelaev oleks justkui kaetud sädelevate sulgedega, mis pani vaakumi oigama. Küps fantoomkangelane põrkas tagasi, mitmed soomusplaadid sulasid ja põletas hobuse.
  Got ja peaaegu alasti tüdrukud. Üks neist kõrvetas ta kanna nii kõvasti, et ta karjus meeleheitest täiest kõrist.
  - värdjas plõksab!
  Lõvisüda varjab teda, termokreooni rakett tabab keskpunkti, tekib põrutus, teraselaadne pind on kergelt põlenud. Mitmed nende kõrval võidelnud kangelased said raskelt vigastada, mõned isegi varisesid.
  Kuid kõige huvitavamad ja atraktiivsemad võitlejad on tüdrukud.
  Poolalasti hiiglaslikud fantoomtüdrukud lasid vette kirveid ja viie teraga mõõku. Krahvinna de Laufer haaras pikkade ja osavate palja jala sõrmedega ristlejal ninast kinni, purustades korraga viiskümmend püssitoru. Termopreoonrakett tabas kullakarva tüdruku peegeldustest peegeldunud jalga ja aurustas silmapilkselt tema jala põranda. Krahvinna läks valust peaaegu hulluks, sõbranna sai löögi rindu, millest maagilise liha tükid eri suundades lendasid. Ja Sir Hamiltonit tabas nii suur vägi, et kilp lagunes ja tema rinda tekkis tohutu auk. Selle sai ka paljajalu noor kaunitar hertsoginna de Buckingham, kelle jalad olid vaakumi kaudu levivast magoplasmaatilisest tulest villid.
  Pähkleid said ka teised kaunitarid. Ja nende rubiinist nibud sülitasid meeleheites välku.
  Ka kohutava Seleznevstani impeeriumi laevastiku kaotused olid suured. Eriti kui dinosaurused lahingusse astusid. Erinevad, sealhulgas hübriidtõud, segatud krabide, karpide või isegi tüüpi pähklitega. Need hiiglased tundusid ainult väliselt kohmakad, kuid tegelikkuses osutusid nad väga suureks jõuks.
  Ja neid sõidutasid kaunid tüdrukud, keda kattis röövikutel vaid peenike vääriskividest niit. Nad purustasid ja rebisid konstruktsioone, püüdes valida suuremaid tähelaevu. Neid tulistasid igat tüüpi laevad, kuid nad ei suutnud nii suuri, keskmise planeedi suuruseid korjuseid maha visata. Ainus , mida teha sai, oli pääseda dinosauruse-pähkli vältimatust lüüasaamisest. Sellist koletist on tõepoolest peaaegu võimatu peatada, kuid tähelaevad üritavad hiiglastest eemale manööverdada.
  Tüdrukud kiljusid, nende alasti roosad ümarad kontsad välkusid. Ja nende rindade helepunased nibud sülitasid pulsarid välja.
  Prints Vladimir Punane Päike käsib enesekindlalt:
  - Proovige neile lähemale jõuda. Lohistage eesmised rügemendid dinosauruste juurde. Jagunege väikesteks karjadeks ja võitlege rühmades, võtke neilt manööverdada, lõigake nad jultunult maha!
  Sõdalased jagunesid rühmadesse: nii oli tähelaevu palju tõhusam hävitada. Svjatoslav ja Lõvisüda kukkusid ringi tiirlevatel ristlejatel, mõlemad kangelased said raskelt vigastada, kuid nende liigutused säilitasid oma kiiruse.
  Ja tüdrukud mitte ainult ei purustanud mõõkadega, vaid võtsid osavalt jalgadega kosmoselaevad üles, loopides neid üksteisest eemale. See oli midagi jalakäsipallist, paljudest päikestest peegeldunud kontsad, paljaste, tütarlapselike taldade koor, mis mängis kõigi vikerkaarevärvidega, kuigi seda põletasid hävitatud laevade hüperplasmaatilised plahvatused.
  Sõdalased karjusid isegi valust, ülitule kroonlehed, lõõmav leek paitab nende kauakannatanud jalgu.
  . PEATÜKK #3
  Tüdrukud hullasid agressiivselt ja naersid, mängides oma reljeefsete lihastega. Ja kui armsad näod ja figuurid neil on, lihtsalt imetlege!
  Miljonid sõdalased tähelaevadel, paisatud küljelt küljele. Viie tärni kindral, kes näeb välja nagu umbes neljateistaastane teismeline, Maksim Maksimovitš Tankoloby, kes imetleb veetlevate tüdrukute säravate põlvede, pahkluude ja jalgade mängu ning püüab paigal püsida oma ristlejal, mille paljad üles tõstsid. kõige rahulikuma printsess Elizabethi jalg ütles:
  -Ilu ei saa tappa - ilu ise on surmav!
  Kaks sõdalast, nagu hiiglaslikus balletis, viskasid oma suurepärased jalad püsti, asetades nende vahele ristleja ja pigistasid seda korraga. Metall on miljoneid kordi tugevam kui titaan, see purunes nagu muna tanki roomikute all. Kirjeldamist väärt surm kuldajastu luuletustes!
  Ja kõige rahulikuma printsess Tarakanova alasti büst, maasika-vaarika nibudest lendavad välja võlulained, mis sunnivad tähelaevu akordionina deformeeruma ja hullutavad võitlejad.
  Loojapoiss ja endine partisan Marat Kazei hüüdis:
  -Inimene võib luua kõike, ta ei saa kõike lihtsalt välja mõelda!
  Kogenud Hannibal nägi, et maagiline jõud põrkas kokku nanotehnoloogiaga ja siiani võtab see võimust!
  Kartaago komandör andis käsu:
  - Lülitage laevad maksimaalsele tulistamiskiirusele ja suurendage manööverdamiskiirust. Ärge mingil juhul andke vaenlasele võimalust edukaks vasturünnakuks.
  Päkapikutüdruk sellisel kujul, mille poole Alisa Selezneva pöördus, parandas:
  - Kazeistani uhke impeeriumi fantoomid, nad ründavad meid ja liiguvad edasi, nii et tõenäoliselt saame rääkida oma vasturünnakust.
  Kuigi neiu oli marssal, ajasid sellised avaldused hüpermarssali marru: tuleb välja, et munad õpetavad kana ja naine meest.
  Ja neiu trampis vihaselt oma paljaid, peitlitud, šokolaadivärvi jalgu.
  Hannibal karjus:
  - Jää vait! Saadan teid ultra-dreadnoughtile, et dinosaurused kinni püüda ja need edukalt alla tulistada. Lõppude lõpuks on teil selline jõud ja tõsine potentsiaal. Eriti naismõistusega, kerge ja armastava rassi laps.
  Loojapäkapikk (tegelikult naine!) märkis irooniliselt:
  Oleme miljoneid aastaid vanemad kui inimesed. Isegi ahv, kellest inimene laskus, ei võtnud kivi üles ja me kündisime avarusi ja lõime meistriteoseid.
  Ja palja jalaga lasi tüdruk välja surmava pulsari.
  Hannibal pööras pead, kui tuul jälgis tiivaga tarka mõtet:
  - Punkt on olevikus! Pole armetumat rahvast kui see, kelle õnnestumised jäävad kaugesse minevikku! Pole ülevamat impeeriumit kui see, mis elab olevikus ja muutub iga aastaga tugevamaks!
  Alice vabastas vastuseks paljaste varvastega hüperplasmaatilise täpi ja lasi tähelaeva alla.
  Loojapäkapikk viskas sarkastiliselt oma juukseid budistliku ja Rhodose templi hübriidi kujul koos kihisevate jookide purskkaevudega:
  - Teie, maalased, jätsite ikka traditsiooniliselt oma esivanemad tähelepanuta. Teie sugupuu oli väärtusetu!
  Hannibal vastas karmilt:
  - Ma ei ole lihtsalt maamees, vaid nugis! Minu esivanemad olid lihtsad talupojad, kuid sellegipoolest olen nende üle uhke!
  - Sa võid selle üle uhke olla! - Alisa Selezneva viidi hetkeks lahingusse. Aurutas neli väiksemat hävitajat ja pöördus kohe tagasi.
  Hannibal kindlalt sisestatud, märkis:
  - Ei saa aru oma glamuursest rahvusest, mis on raskused ja valu!
  Ja rebane Seleznev puhkes naerma, suutis isegi mänguvennale Marat Kazeile palja graatsilise kannaga nina pihta lüüa ja siis tagasi minna. Ja laske kõigel veelgi jahedamalt põleda, lisades samal ajal:
  Tugev sõdalane, isegi üksi, on kasulikum kui kari nõrku, nii nagu üks terav sirp lõikab läbi terve ogapõllu!
  Kuid mõnikord võib sirp-batyr isegi nõrga rati ogade vahel komistada ebameeldiva erandi munakivile!
  Kui rahu, siis helde pidu, kui sõda, siis las võidukarikas veini!
  Tüdrukud keerutasid vastuseks tunnustavalt oma lopsakaid rindu, mille rinnanibud olid nagu maasikad.
  Hannibal, kuidas möirgada:
  - Jah, tema kõneosavus on juba piisavalt käes!
  Nad rääkisid väga suure kiirusega ja seetõttu dialoogi ajal lahingupilt praktiliselt ei muutunud. Kuid fantoomide armee paiskas välja surmava energia vooge. Ta surus, püüdes purustada kõik takistused, kosmosesse hajutatud energiakiired, hävitas nii tähelaevu kui ka tabas fantoome. Tüdrukud kasutasid lisaks vibudele, jalgadele ja viie teraga mõõkadele piitsa, mille sabadesse oli kootud kaheksanurksed tähed. Need on eriti lahedad, hävitades väiksemaid laevu. Uhke impeeriumi armee alustas samal ajal vastupealetungi. Ta püüdis vaenlasi raputada ja samal ajal nägu päästa - te ei saa kõiki loorbereid fantoomidele anda.
  Ja paljud poolalasti tüdrukud tormasid lahingusse ja nende ilu on hämmastav.
  Enesekindlalt ja energiliselt käske andes säilitas Julius Caesar häirimatu rahulikkuse, võidu läheduse, muutis suure komandöri veelgi ettevaatlikumaks:
  - Kasutage tulbi pungade vendade konstruktsiooni. Vaenlase lõuad on nõrgenenud ja jääb ainult neid hästi liigutada ja hambad lendavad.
  Nõid Malvina saatis hologrammiülekande: komandöri ette ilmus tema pilt suurepärasest tüdrukust:
  - See Julius Caesar, sa oled mu kuningas!
  Ja tüdrukud rindu raputades kummardusid nende sõnade peale.
  Rooma esimene keiser vastas naljatledes riimides:
  - Sa mängisid seda osa hästi!
  - Ma täitsin su kapriisi! - Miljonites tähevarjundites sädelevate juustega tüdruk laulis Malvinaga kaasa.
  - Nüüd saate esimese auhinna! - Rooma keiser ja nüüd lugematu hulga armaadide komandör viskas õhku kaks magoatommõõka.
  Ja valvurite tüdrukud viskasid terad püsti, trampisid paljaid jalgu ning karjusid:
  - Elagu Caesar!
  - Ma nõustun! - Ja Malvina laulis üheskoos. - Julius Caesar on meie tugevus! Julius Caesar on meie lipp! Julius Caesar - alati meiega!
  Tüdrukud trampisid jõuliselt oma paljaid, väga seksikaid jalgu ja kinnitust.
  Vana-Rooma komandör raputas sõrme:
  - Ära raiska oma varusid!
  Malvina, raputas oma luksuslikke puusi ja vastas reipalt:
  - Nüüd peamisest! Me ei tohi lasta vaenlasel katlast põgeneda. Meie vägede ilmumine vaenlase liinide taha on võimalus haarata initsiatiiv taktikalisel tasandil.
  Julius Caesar haigutas vaimselt ja nõustus:
  - Ja mitte väike võimalus!
  Tüdrukud isegi hüppasid vastuseks ja nende paljad tallad, nagu peeglid, kiirgasid päikesekiiri.
  Malvina pigistas silmi ja laulis:
  Ahvid teevad nägusid
  Ja nad istuvad oksal!
  Ikka kergemeelne...
  - Kas need olid meie esivanemad! Julius Caesar lõpetas itsitades. - Kuigi te teate seda ilu, oli mu isa jumal Saturn ise, aga ka Jupiter.
  Malvina tõesti sellest lollusest, läks naljakaks:
  - Nii et teil on kaks isa korraga?
  Tüdrukud trampivad sellele vastuseks paljaste varvastega jalgu, lüües välja sädelevat välku.
  Julius Caesar katkestas ta:
  - Juhtumi foton!
  Tüdrukute maasikanännid sädelesid, sõnaks oli vääriskivid.
  Malvina ütles kiiresti ja selgelt:
  - Peate roosi kroonlehed võimalikult laiali laotama! Ja haarata vastase kõrist. Näib, et mõistate hetke tähtsust!
  Tüdrukud, vabastades jalad paljaste varvaste abil, karjusid mõrvarlikud välgud:
  - Jupiteri ja Saturni poeg tabab hetke kvasariga!
  Lehtkuldsete juustega sõdalane hüüdis:
  - Nii et tegutse võitlejana, justkui Loojana!
  Julius Caesar saatis oma suure armee juhtimiseks välja telepaatilise magipulsi.
  Kui palju tüdrukuid seal on. Mõni liigub omapäi ja väreleb paljaste kontsadega. Teised näevad välja nagu ükssarved, mille paljaste jalgade külge on kruvitud teemantkannused. Ja millised kõhulihased tüdrukutel on - lihtsalt maitsev ja sõna otseses mõttes šokolaadine. Naissõdalaste kehad võivad meestes kõige tugevamat elevust tekitada. Ja need on nende lubadused.
  Ja tüdrukkomandör korrigeeris ka fantoomide rünnakut. Samal ajal hakkasid mustkunstnikud omavahel lõikama.
  Üldiselt, kui võlurid võitlevad, pole see vaade nõrganärvilistele. Ja samal ajal on see muljetavaldav. Ja kui miljonid kosmoselaevad ühelt poolt, sajad tuhanded hiiglaslikud ratsanikud ja dinosaurused teiselt poolt hakkavad kärpima, siis on sellist lahingut kena, kallis näha.
  Eriti kui kakleb tohutu hulk väga ilusaid ja kurvikaid tüdrukuid.
  Lahing kulgeb mõõtmatus raevus. Ühest küljest ründavad särtsakad hobused, nad lendavad, üles ja alla, eemaldudes külgedele. Dinosaurused lehvitavad tiibu, sülitavad hambaid, löövad kabjaga, haaravad käppadega. Tüdrukud kiirendavad piitsa, raudrüü kõverdub nende löökide all ja süttib nagu bensiin tulekivist.
  Seejärel peksid nad vastaseid paljaste ümarate kontsadega, hävitades torne ja vaheseinu. Svjatogor ja Lõvisüda murdsid läbi lipulaeva, kelleks oli marssal Sokolovsky.
  Päkapikutüdruk käskis kasutada bioloogilisi maagilisi mürske. Sõdalased reetsid nad oma paljaste peegeltaldade ja graatsiliste jalgadega. Nende löögi alla sattunud rattur-fantom väändus. Ta kahanes ja muutus tavaliseks kuivanud vahtraleheks.
  Veel kaks tüdrukut haarasid ühest võitlejast kinni ja paljaste jalgade abil rebiti ta sõna otseses mõttes kaheks osaks. Veri pritsis ja tilgad külmusid õhus nagu rubiinide pärjad.
  Svjatogoril ja Lõvisüdamel õnnestus lüüasaamist kõrvale hiilida ja mõõkadega soomust lüüa. Tugev mürin jõudis Mashka Belayani. Tüdruk tegi ilusa näo.
  - Mõõkadega tähelaeval! Mis saaks olla absurdsem!
  Ja palja kannaga saatis ta vaenlasele pulsari.
  Inimnoor vastas:
  - Mida sa teha saad! Lõppude lõpuks on need võimsad fantoomid! Maagia kohutav jõud! Neile on peaaegu võimatu vastu seista.
  Paljajalu trampides vastas Maša naerdes:
  - Siis me manööverdame, läheme üle uuele juhtimisprogrammile "Kaootiline kaos"!
  Lõvisüda, nähes, et magoplasma purse tugevnes ja tähelaev pöördub, saatis bumerangi. Ta lendas ja lõikas ära osa vastase soomukitest ning lammutas kohe ka seitse agressiivselt väljaulatuvate koonudega lahingulasketorni.
  Nendes tornides olevad tüdrukud olid küürus ja nende paljad jalad said konkreetselt põlema. Ja päevitunud lihaselised sõdalased kiljusid südantlõhestavalt ja raputasid oma paljaid rindu.
  - Siin on sekstant! - Ütles väliselt ülistatud noor rüütel-monarh, kelle taaselustas maagia või õigemini selle mängu kvaasijumal Marat Kazei. Tema ajus hakkas ärkama varem blokeeritud programm, lahingud tähelaevadega. Üldiselt läbis iga fantoom väliselt nähtamatu, kuid selgelt mällu fikseeritud treeningprogrammi. Ja nüüd sai Lõvisüda aru, et tohutult kilpkonnataoliselt tähelaevalt on vaja manööverdusvõimet ilma jätta.
  Ja paljasjalgsed tüdrukud kinnitasid seda aktiivselt. Ja nende rubiininiplid kiirgasid kiiri nagu laserid.
  Mitu haava saanud bogatyr Svjatogor oli endiselt rõõmsameelne, ta ei suutnud vaevu sadulasse jääda. Sellest hoolimata ei jätnud julgus seda rüütlit maha.
  Ta suudles tüdrukut maasikale, armsale nibule ja kähises:
  - Lööme saba. Need tähelaevad on standardsed ja neil on sama mootori paigutus.
  Lõvisüda ütles murega:
  - Raske on ligi pääseda! Vaata, kuidas ta manööverdab!
  - Ja sa lööd printsi bumerangiga! - möirgas Svjatogor säravate silmadega.
  Tüdrukud hüppasid püsti ja möirgasid, õõtsudes lopsakaid, võrgutavaid büste:
  - Persse!
  - Suur oht vahele jätta! - vastas rüütel-monarh.
  Tüdrukud nurrusid pettunult ja hakkasid pead raputama ning oma võluvaid ja raiutud jalgu trampima.
  - Kõik on korras! - Svjatogor lõikas mõõgalainetusega hävitajat läbi, rusudest kostis surevate inimeste, tulnukate ja robotite kannatuste oigeid. - Ta ei ole lahutatud naine, ta naaseb kindlasti teie juurde ja proovite uuesti!
  Jõuliselt puusi väänavad tüdrukud kinnitasid, et lihased rullusid päevitunud naha all:
  - Kõik saab olema suurepärane!
  Lõvisüda astus hirmuäratavast Kuu suurusest tähelaevast eemale ja lasi oma bumerangi välja:
  - Kui kannatate kaua! Hangi midagi!
  - Ja kui see ei õnnestu! - Seekord laulis kaasa Alisa Selezneva ja viskas vaenlasele palja jalaga mõrvarliku surmakingi.
  - Proovime uuesti! Rüütlikuningas vastas automaatselt.
  Princeps Boomerang lõikas saba serva ära ja pöördus tagasi. Üldiselt on miniaine, hoolimata ühenduslülide ilmsest puudumisest, võlujõul joodetud, üsna tugev.
  Samal ajal särasid neiud erootilisest ilust, sätendasid satiinnaha ja väga kauni kujuga jalad.
  Lõvisüdame all varises kokku sinist värvi ükssarvik, peaaegu dematerialiseerunud. Ta sai liiga palju tabamusi erineva kaliibriga relvadest. Vahepeal lõigati Svjatogor ristlejatega, mis oli palju lihtsam. Peaaegu iga löök sai saatuslikuks. Aga proovige toime tulla muglite ja koldoletamiga. Nad on nii väikesed kui kääbused ja neid on palju. Lõvisüda sundis ratsaniku, rohutirtsu kaotanud hobuse peatuma ja hüppas talle selga!
  - Kangelased tormavad tagaajamiselt! Princeps-plasma ei jõua meile järele! laulis rüütlikuningas. - Peame lihtsalt kuulma lüürat koos balalaikaga!
  Tõeliselt legendaarne sõdalane, kes ründab bumerangiga, tohutu autoga, mis on kaetud paljude väljadega, ja magomatriksiga. Sellel tähelaeval oli kaheksakümmend viis miljonit hävitajat ja peaaegu kaks miljardit sõdalast. Selles võitlesid ligi kahesaja kahekümne rassi ja liigi esindajad. Kujutage ette sellist hiiglaslikku, Noa laeva peegelduse ja tajumise jaoks peaaegu arusaamatut. Ultramoodne, mis sisaldab erinevate galaktikate eluvorme.
  Ja sellel on ka sellised ilusad, seksikad ja lihaselised tüdrukud, kelle rinnad on suurepärased ja rinnanibud sätendavad nagu Kremli tähed.
  Ja teda ründab haavatud fantoomrattur, valgel, samuti haavatud hobusel.
  Selline pilt on Raphaeli või Picasso ja võib-olla isegi Leonardo Davinci pintsli vääriline. Jäädvustage hetk: kui sõdalane viskab oma bumerangi.
  - Ma olen põnevil, nagu poiss, nagu punkar! Magobombaga ehk kaanega ja khaaniga! - laulis, et muuta see lõbusamaks ja Lõvisüdam paremini keskenduda.
  Ja kosmoselaeva sees on ka elusolendid, kes tahavad elada! Tehke lapsi ja ehitage linnu. Siin on kolm armsat naaritsataolist koomiksikujulise seapeaga olendit, kellel on liblika tiibadega kõrvad, kes valmistuvad maanduma nagu amfiibrünnak. Nad on just läbinud lahinguväljaõppe kursuse ja puhkavad ning jagavad oma muljeid.
  Veitchi esimene Butterfly-Pig, sõnastage see omapärasel viisil:
  - Teate, ma kasvatasin oma lahedal kenal rantšos mett kandvaid võlukiile, nad karjatasid sinililli, kapsakarikakrate ja pärnade istandusi. Kuid maffia käskis saagi asendada põriseva hernestega, mis on üks võimsamaid ravimeid. Ühest küljest on see palju tulusam, aga teisest küljest jäin seadusega hätta.
  Teine liblikas siga Vicomte de Porque nõustus:
  - Jah! Need Alisa Selezneva kohutava impeeriumi võimud jälgivad uimastite levitamist. Eriti aktiivsed on mago-robotid ja skaudid. Nende hulgas paistsid nad olevat molekuli suurused väga pisikesed, nad liiguvad tähe footonite energiat kasutades aktiivselt läbi ruumi.
  Kolmas noorim liblikas-siga Kamin, kriuksudes, märkis:
  - Ma ei tea! Kaasaegne vene keel, mida olime sunnitud koolis õppima, on väga raske. Arenguajalugu ütleb, et algselt oli sellel vaid kuus juhtumit ja nüüdseks on sellest saanud kakskümmend neli.
  Vicomte de Porque naeratas.
  Milline koolielu! - Ja siis, mitte ilma laheda sarmita, ta laulis. - Kus on kontroll iga päev! Lisamine, jagamine! Footonite purse!
  Veicha muigas lahkelt nagu liblikas, mitte siga:
  - Ja minu jaoks oli kooliajal kõige raskem aine printsi füüsika. Eriti kui oli vaja määrata hüperplasma antud parameetrid. Kuigi meetodid aine viimiseks hüperplasmaatilisesse olekusse on väga huvitavad. Kaasaegsed tehnoloogiad võimaldavad paigutada tulemasinasse termopreoni ja isegi magopreoni reaktorit.
  Sel hetkel käis tugev mürin ja seintelt sadas alla molekule ja footoneid. Kõik oli verega kaetud.
  Hirmunud tüdrukud jooksid, nende paljad, väga võrgutavad tütarlapselikud kontsad välkusid nagu propeller.
  - Tundub, et meid on pildistatud! - urises seersant vikont de Porque haihtudes.
  Samamoodi kilkasid hirmunud tüdrukud, nii ilusad ja seksikad.
  Üks neist hüüdis tema kopsude otsas:
  - Vaenlane ei lähe mööda!
  Selle mängu universumite looja Marat Kazei suri peaaegu, kui Alisa Selezneva Suure impeeriumi väed asusid pealetungile. Nüüd püüdsid võitlusrobotid uuesti üles ehitada. Nad kasutasid moodustist "awl". Marat Kazei, kes supervõimeid kasutada ei taha, on nüüd sunnitud samamoodi taanduma. Partisanipoiss tegutses aga külmavereliselt. Nagu ikka, jäise rahuga, sisendatud kurnava treeninguga ja oma tähtsuse teadvustamisega.
  - Rahulikkus võiduks - milline karastus terasele! - ütles poisi looja ja endine pioneer endamisi.
  Kangekaelne Marat võttis taas koldoleti sihikule, kuid mõtles tulistamise osas ümber. Teda oli liiga lihtne märgata. Poiss tegi vaimselt risti ja asus sujuvalt taganemismanöövrit sooritama. Selle endine kandja oli seda juba mitu korda teinud, rasketel treeningutel erinevates keskkondades.
  Siis käis Looja-Sõdalase üle rõõmulaine: ei saa ju salata, et lahingu muster on muutumas. Alisa Selezneva kohutava impeeriumi armee oli just edenenud, ähvardas selle katlasse suruda ja nüüd on selle peamised jõud tagalasse tõmmatud. Ilmusid võlufantoomid, võlurelvad. Nagu ühes muistses lastelaulus lauldi:
  - See on vajalik, ma tulen tagasi ilma täiskasvanuteta! Ma kõnnin mööda tervet riiki ringi! Ma lähen jõuluvana kooli, kus õpetatakse mustkunsti!
  Nüüd on säravate, väga edumeelsete kommunistide unistus täitunud:
  Mööduvad sajandid, tuleb ajastu,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid!
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni,
  Teeninda oma kodumaad kogu südamest!
  
  Ja siis muutub nõidus kättesaadavaks,
  Iga laps, kuid mitte vanadus!
  Ja ma ei kasuta oma võimu kuritegelikult,
  Kangelaste võiduga - tere kodumaa!
  Jah, nüüd on ta tõesti midagi mustkunstniku sarnast, ainult et nüüd elab ta rasket elu. Vaba aega peaaegu pole, kõik on hõivatud totaalse sõjaks valmistumisega. See on juba enesestmõistetavaks saanud. Jah, antiikajal oli midagi sarnast, tundub Spartas. Ka seal treeniti jõhkralt lapsi ja peksti. Tõsi, mitte imikueast ja piinamisel nanotehnoloogiat ei kasutatud. Kuid on palju sarnasusi, keerukaid ettevalmistusmeetodeid, koolitust. Poiste ja tüdrukute teoreetilised teadmised on tõesti tohutud, justkui arvuti kõvakettale põimitud. Ta teab kõigi sõdade ajalugu: seda, mida inimkond on pidanud aastatuhandeid. Kaasa arvatud need, mida teostasid Sumeri tsivilisatsioon ja Vana-Egiptus. Esimesed sõjaväekoosseisud, sõjavankrid, iidsete relvade tüübid. Vana-Rooma sõdade ajalugu oli eriti rikas. Seal on sadu erinevaid komandöre, erinevaid nippe, esivanemate strateege, tehnikate kasutamist lahingutes. Erilist rolli mängisid ka võitlusoskused, eelkõige virtuaalne vankrisõit (viimane meeldis Marat Kazeile väga!). Üldiselt polnud paha naasta antiikaja juurde, ükskõik kui suureks inimeseks temast siis saab. Ave Marat!!! Eriti huvitav: oleks veel kord Hitleriga sõda pidada. Ta oleks moodsate relvadega üksi terve Wehrmachti laiali ajanud ja miks mitte ka lahe!
  Nii võtab palja jalaga tüdruk ja viskab antiainest kümmekond hernest ning rebib laiali tuhat tanki ja tosin diviisi.
  Partisanipoiss nägi, et Kazeistani uhke impeeriumi armee lähenes taas vaenlasele, tähelaevaüksused läksid isegi osaliselt segi. See oli tema võimalus.
  "Ma ei lase sul nii lihtsalt lahti!"
  Tüdrukud trampisid tunnustavalt oma paljaste jalgadega ning nende sarlakpunased rinnanibud võtsid ja sädelesid nagu päikeseloojang. See nägi välja ebatavaliselt ilus ja rikkalik.
  Koldolet hävis kergesti, tundub, et selles oli vapper mees, kes nägi välja nagu neljateistkümneaastane poiss, ja tõepoolest Hypermatrixi looming. Noh, tüdrukuid on palju raskem tappa. Kuigi nad olid spetsiaalselt psühholoogiliselt ette valmistatud selleks, et sõjal pole vanust ja sugu. Vaenlane on vaenlane ja ta tuleb tappa. On vaja unustada haletsus ja kaastunne.
  Tüdrukud raputasid rindu, lopsakaid nagu küpsed viljad, nibudega, mis olid üleküpsenud maasikate värvi, ja paljaste varvastega lasid välja surmavaid surmaande.
  - Jääkülm tuleb sõjast, see pole nii hull, kui ta külmutab oma südame, pole nii halb, kui ta külmutab oma aju! - Ütles kord nende mentor.
  Tähelahing, mida ta kannab... Siin on Alisa Selezneva kohutava impeeriumi brigantiinid, kes sooritavad keerulist manöövrit. Lähenege, minge teravnurga alla. Nad annavad volle. Vaakum murenes nagu kivirahn, mis oleks vastu peeglit. Iga fragment sisaldab alla lastud tähelaeva ja sulanud ristlejat, hävitajat, lahingulaeva.
  Ja poolalasti ja väga ilusad tüdrukud jooksevad ümber oma teki.
  Alice's Dread Empire'i robotid põrkasid kokku Marat's Proud Empire'i robotitega. Elektrooniliste titaanide duell, siin jõuti isegi elektrooniliste koletiste käsitsivõitluseni.
  Ja muidugi tüdrukud ka viskusid, kasutasid hambaid ja närisid meeleheitlikult üksteist. Ja nad tegutsesid äärmise energiaga. Ja nende paljad graatsilised jalad on pidevas liikumises.
  Masinad põrkasid kokku, paljud kombitsad purunesid, hüperplasmaatilised rakud tabasid peaaegu otse. Arvuline ülekaal oli seekord Marat the Proudi loodud impeeriumi robotite poolel. Nad murdsid läbi, püüdes positsiooni kärpida ja oma eelist maksimeerida. Suurimad, pilvelõhkuja suurused robotid manööverdasid baleriinide armuga. Väliselt nägid nad samuti välja nagu paljad ja musklis tüdrukud, kellel olid peenike piht ja uhked rinnad ning väga luksuslikud lihaselised reied.
  Nad lähenesid, seejärel lahknesid, proovides omaenda kaitsevõimet. Siin tormas üks masin, nii et hüperplasma purskkaev paiskus üles. Kogemata tabatud kaks koldolet, lihtsalt lakkus raevukas kuumus, tuline keel. Mitu massiivsemat masinat plahvatas. Tundus, et Harmageddon on tulnud, kui värviline ja äge kõik oli.
  Tüdrukud, kes siin võitlesid, olid nii agressiivselt kaunid paljaste helepunaste nibudega.
  Sõdalane-terminaator Marat püüdis vältida tuliseid kontakte oma laps-alamatega. Kui juhuslikult: ta tapaks oma armee sõduri, siis mitte ainult ei langetaks surnukeha endine omanik kõige karmima karistuse, vaid ta ei andestaks seda endale. Ju see on selline jama. Omal ajal kasutasid Teise maailmasõja sakslased sageli nippi: riietusid Nõukogude sõjaväevormidesse (õnneks õnnestus neil tabada palju tabatud vormirõivaid) ja teatasid seejärel, et need väed lahkuvad ümbrusest. Tihti, eriti alguses: mõjus ja siis avas Nõukogude suurtükivägi isegi omal jõul tule. Küll aga muutus edaspidi kohustuslikuks paroolide nõudmine ja digikoodide kasutamine.
  Mis aga alati ei õnnestunud. Marat teadis seda, kuigi võitles partisanina. Kuidagi püüdsid natsid ta talvel kinni. Riietatud ja alasti poiss visati välja lumme. Marata paljad jalad olid karastunud ja nii külmaõrnad, kuid jäine tuisk puhus õhukestele ribidele, nad utsitas sind vardale. Viieteist-kahekümne minuti pärast viisid nad mind sooja onni. Meil lasti end soojendada ja siis jälle külma. Seejärel õnnestus poisil põgeneda. Tal oli pudel pähe katki, Marat kukkus ja võttis killu üles. Siis lõikas ta köie läbi. Teda juhtis vaid üks sõdur ja poisil õnnestus känd ära lõigata. Ja siis küla ääres tõmmati. Kohmakate viltsaabastega sakslane paljajalu poisile muidugi järele ei jõudnud. Ja määre jäätus automaati. Ja Marat pääses minema. Kuigi alasti olles. Ja peaaegu pekstud külma käes. Kuid tal õnnestus joosta naaberkülla. Ja isegi tardus, erinevalt õe jalgadest. Hea, et Marat jooksis paljajalu pakasest pakaseni ja isegi läbi talvepuudri. Ja tema lapselikud jalad ei andnud lumehangele, vältides külmumist. Muidugi olid siin teravad sensatsioonid. Seda lugu ei lisatud lugejasse, nagu mõned teisedki Marati seiklused ja vägiteod. Kuid nüüd sattus ta hüperkommunismi ajastusse, absoluutse paradiisi tingimustesse, mil peaaegu kõik teie unistused täituvad. Hüpermaatriks olgu virtuaalne.
  Noor universumite Looja ja endine partisanipioneer on valinud endale teise sihtmärgi. See oli kosmose multikambüüsi. Kahtlemata on seda mõõtmatult raskem langetada: kui Magolet ja poiss otsustasid, kasutage kavalust. Siin põhines arvutus lõksu primitiivsusel.
  Marat möirgas:
  - Argo-klassi robot räägib!
  Mitmekojast vastasid nad talle:
  - Me kuulame!
  Poiss toppi keerutades ja pressi lihastega mängides märkas:
  - Mulle on just antud eksperimentaalne ruumi "kaust", kuid mul pole piisavalt energiat selle käivitamiseks. Kas te võiksite mind aidata?
  Mitmekambüüsi komandör, ilus tüdruk, trampis oma paljast raiutud jalga ja ütles kannatamatult oma häälega:
  - Ja kuidas?
  Marat ütles kindlalt:
  - Kinnitage reaktori hüperplasmaatiline juga minu külge. Siis on relv täielikult valmis ja kasutusele võetud.
  Tüdruk raputas oma alasti rindu nibude rubiinidega ja ütles:
  - Suurepärane ühendus.
  . PEATÜKK #4
  Arvutamisel lähtuti sellest, et dokkimise hetkel jääks multikambüüsi hiiglaslik reaktor katteta. Sel juhul: teda on võimalik lüüa kõige võimsama kahuriga. Tõsi, surmaoht oli märkimisväärne nii generaatori plahvatuse kui ka mitmekambüüsi paljude relvade tulekahju tõttu.
  Tähelaev on üsna suur, meeskonnas on kaks ja pool tuhat võitlejat - peaaegu kõik poolpaljad tüdrukud, roboteid arvestamata. Sellise auhinna nimel võite riskida oma eluga. Lase sul surra teadmata arvu tsüklite jooksul, kuid sinust saab kangelane. Ja mitte ainult au ei lähe teile, siis kangelane ärkab kindlasti ellu. Togo kangelaseks, kelle kehas võitleb universumi Looja, ehkki virtuaalne Marat Kazei.
  Hüperkommunistliku inimriigi keisrite käsk on, et tulevikus tõusevad kõik inimesed ellu. Kuid see protsess toimub sõltuvalt väärtusest, mida igaüks neist esindab. Mida rohkem tegusid, seda kiiremini need ellu äratatakse. Patsifistliku kristlusega pole midagi pistmist. Nad löövad sulle vastu paremat põske - pööra vasakule, armasta oma vaenlast: kuidas sa suudad veel midagi lolli välja mõelda!
  Maailma hüperkommunistliku Venemaa esimene keiser: kirjutas oma Pühakirja ja leiutas oma usu. See sisaldab peamist dogmat, teenige kogu oma jõu, kogu jõu, kogu oma mõistusega: Hüperkosmiline Venemaa. Ja kui see on teie kodumaa huvides, võite tuua igasuguse ohverduse, vägivalla ja triki. Lõpp pühitseb vahendeid!
  Nende mõtetega kooskõlas tembeldasid tüdrukud agressiivselt oma paljaid, meislitud jalgu ja nende šokolaadist päikesepõletatud rinnad maasikanibudega hakkasid liikuma ja õõtsuma.
  Kui aus see oli! Piibel on tegelikult keelatud. Ta ise ei saa aru, miks venelased Fevreyde kirjutatud raamatut uskusid! Vene mees: sai fidovskogo õpetuste orjaks! See on lihtsalt täielik häbi! Need rahvad, kes kummardasid Piiblit, taandusid ja mandusid lõpuks; kristluses pole midagi tervislikku, intelligentset. Õige religioon peaks ülistama võimukultust! Pole ime, et islam on sellise edu saavutanud. Kuigi ka Koraan on enamasti patsifistlik raamat, kuna see on kirjutatud kristlaste tugeval mõjul. Tõelist religiooni pole olemas: suudab rahvast ühendada, ei tohiks olla hambutu.
  Ja tüdrukud trampisid jälle oma paljaid graatsilisi jalgu ja jälle hakkasid luksuslikud puusad liikuma.
  Marat surus harjumuspärase ja nüüdseks täiesti lihtsa tahtepingutusega erutuse maha, valmistudes tulistama reaktorit. Minu pähe kargasid tsitaadid esimesest keisrist:
  - Kahetsus on nagu rooste, kaastunne kui šašel - puhasta oma süda sellest ja kata see soomusrüüga: halastamatus, raev, viha!
  Kuldsed sõnad!
  Marat Kazei lasi end mingil hetkel oma endise kandja tujust alla neelata.
  Kõik need mõtted värelesid nagu meeletu kaleidoskoop Marati plasmaprintsi ajus. Lahedamad ilmselgelt kõhklesid, kas vajutada või mitte vajutada!. Käsk fix tardus ajus. Ja võimaliku avastamise oht, eriti skanneri abil, kasvas, kuna robotis oli diversant.
  Peaaegu kõik inimesed mõlemas Archbrati ja Archsisteri loodud universumis on ilusad, täiskasvanud on pikad, aga ka väga pikad. Lihastik on reljeefne, kuid reeglina mitte massiivne, nahk on vask- või pronksjas, naistel tuhm-kuldne. Harjumatu humanoidi jaoks: inimesed võivad tunduda liiga sarnased, kuid nad pole seda. Igaüks neist on omal moel hea ja ainulaadne. Ühine on ainult kasarmuvaim, kes jälitab kõiki sünnist surmani! Samas inimene: nüüd võib ta elada peaaegu igavesti, vanadus on jäänud mineviku õudusunenäoks. Ta on ebaloomulik. Eriti hirmus moonutab naisi, nad muutuvad nii vastikuks, et tahaks oksendada.
  Ja nüüd on nad kõik tüdrukud ja mehed on nii noored kui teismelised, ilma tarbetu ja vastiku habemeta!
  - Kas neetud vanadus on selliseid jooni rüvetanud? (Tundub, et Shakespeare'i sõnad.)
  Usujuhid teadsid inimeste igavesest soovist: säilitada noorus igavesti. Ja kasutas ära surmahirmu. Kõik need muinasjutud taevast ja põrgust (kaasaegne teadus on kindlaks teinud, et need on tõesti muinasjutud - puhtaima vee väljamõeldis!), Lõppkokkuvõttes on nende eesmärk inimestelt rohkem raha välja tõmmata. Lõppude lõpuks, mida kauem inimene elab, seda rohkem on tal patte, kuid antiikaja kirikujuhid püüdsid oma eksistentsi maa peal maksimeerida. Selle nimel läksid nad igasuguse alatuse ja trikkide peale. Ehk siis kirikuisade sõnad olid vastuolus tegude ja konkreetsete elutavadega!
  Nende sõnade kinnituseks trampisid tüdrukud agressiivselt oma paljaid jalgu ja kakerdasid:
  - Au surematule kommunismile!
  Mõtted lendasid mööda kui välk! Muinasjutud paradiisist, kuhu lähevad usklikud või kristlased, enam ei kehti. Kuid on lootust, et kodumaa äratab su elu tagasi. Ükski kõige arenenum, moodsaim relv ei suuda inimest hävitada. Nii et usk hinge surematusse pole nii illusoorne. Keha on surelik, aga hing veel mitte! Fakt on see, et inimene viiakse üle ruumi, kus puudub mõõde, tipp, pikkus, laius. See tähendab, isiksus: justkui muutuksid sekstiljonid kordi väiksemaks kui Creon või isegi Fretosol, ühinemisprotsessis olevad mikroosakesed, mis muudavad pommid palju kvadriljoneid kordi võimsamaks kui vesinikupommid.
  Ja nüüd töötatakse välja relvi, mis on sama kaalu juures kvintiljoneid kordi tugevamad kui termotuumarelvad. Kuid isegi selline relv ei suuda nulldimensiooniks volditud isiksust hävitada. Tõsi, isiksusefaili on väga raske välja tõmmata, kuid tehnoloogia areneb ja pole kaugel aeg, mil see massivoogu saab. Ja te saate ellu äratada absoluutselt kõik. Muide, mida kuulsam on inimene, seda lihtsam on teda olematusest välja tõmmata. Siin aitab Magobio-Hyperplasma energia!
  Ja lõppude lõpuks surnud vaenlased: pärast Alisa Selezneva kohutava impeeriumi vallutamist saame kõik surnud välja tuua ja orjadeks muuta. Päästev mõte tegi lõpu kõikidele kõhklustele.
  Pioneeripoiss laulis:
  - Ma ei jäta sinuga hüvasti, vaid jätan hüvasti!
  Marat, imestades oma tolerantsust olendite suhtes, tulistas kontsentreeritud kiire ja tõmbus automaatselt tagasi. Supermagoreaktor sukeldus kohe raevukasse hüperplasma tornaadosse!
  Tema ette hüppasid kaunite tüdrukute alasti figuurid.
  Noort sõdalast tabas gravitatsioonilaine, mis väänas ta luid ja tegi aju lamedaks. Robot kõrvetas põlevad kroonlehed ja see lagunes nagu kaardimajake.
  Põlenud Marat lendas rusude vahelt välja, ta osutus kohe lahtiseks ja haavatavaks. Kuid noore partisani õnneks olid Kazei uhke impeeriumi väed juba läbi murdmas, edenes kiiresti, pommitades vaenlast kõikvõimalike löövate elementidega.
  Ja tüdrukud võitlesid ja väga tõhusalt üksteisega. Nad kasutasid teravaid hambaid ja ajasid helepunasetest nibudest ojasid ning purustasid vaenlasi isegi välguga.
  Poiss võiks põhimõtteliselt kere erilise disaini tõttu olla mõnda aega vaakumis ja lennata. Siin oli aga jutt elementaarsest ellujäämisest. Parim asi, mida teha, on jääda rusude külge ja proovida sellega sulanduda, muutes selle nägemise äärmiselt ebatõenäoliseks.
  Marat tegi just seda.
  - Mõte teeb meid argpüksiks - hoolimatus teeb meid laipadeks!
  Ja alasti tüdrukud tantsivad ka temaga varje.
  Üldiselt ütleb juhend, et kui suudad ellu jääda - jää ellu. Elu sõjas on nagu mõõk rusikas - sa ei saa seda maha visata, aga sa ei saa seda ka selja taha peita! Ja igasugust prahti: lugematul hulgal. Saate juba oma tähelaevu näha. Noormees valis killu, mis oli ebaühtlane ja mitte eriti tuline - kes tahab põletada. Ta heitis sellele pikali, sulandudes pinnaga. Nüüd ei jäänud muud üle kui palvetada, et arvukad skaneerimisseadmed kogemata end ei registreeriks.
  Ja tüdrukud siin on nii ilusad ja seksikad.
  Mulle ronisid pähe halvad tulnukamõtted: sa tapsid kaks ja pool tuhat tüdrukut ja mitukümmend tuhat robotit. Kuigi viimastel on tehisintellekt, on nende intelligentsus väga tinglik. Ära tunne neist kahju! Ja mida saab öelda kohutava impeeriumi sõdurite Alisa Selezneva kohta. Igaüks neist usub kindlalt võitu. Nad on ju paljuski sarnased - peegeluniversumid.
  Tõsi, mida kauem sõda kestab, seda tugevamad on erinevused pisiasjades. Ja sõda on selline protsess, mis sarnaneb põletamisega, ainult veri on ideaalne kütus ja tulekustuti on võit!
  Ja kuidas need tüdrukud tükkideks rebiti, sõna otseses mõttes põletati ja väikesteks tükkideks purustati?
  Kas on võimalik võita? Mõte ise on äge, sõdur ei tohiks selles kahelda. Nagu ütles esimene keiser: las mu riik eksib, aga see on minu riik!
  Muidugi peab ta uskuma võitu, eriti nähes, kuidas see võidetakse: tema esimene nii mastaapne virtuaalne lahing tema elus. Ja see läheb tõesti võidule. Tõsi, kuigi selles osaleb mitu triljonit sõdurit - peaaegu kõik neist on tüdrukud: reamees ei tea täpset arvu, kuid see on vaid episood, väike tõmme universumitevahelisest lahingust.
  Paljud numbrid on salajased, sealhulgas tähtede täpne arv Proud Empire'i kontrollitavas Kazei universumis. Kusagil fragmentaarselt teab ta nende arvu üle kahesaja sekstiljoni, kuid kui palju rohkem, pole teada. Planeete on omakorda kümmekond korda vähem ja eluks kõlbab üks tuhandest. Tõde. Hiljuti on paljud planeedid, mis on oma tingimustes rasked, elama asumas. Põhimõtteliselt sõda kahe universumi vahel: see pole kosmose ja ressursside pärast.
  Juba on olemas tehnoloogiad, mis võimaldavad isegi tähtedest ainet eraldades luua teisi planeete. Võib-olla pole kaugel aeg, mil inimesed, nagu kõikvõimsad jumalad, õpivad looma universumeid ja avardama ruumi. Et ruumi jätkub kõigile veel küllaga, on intelligentne elu üsna haruldane nähtus ja neid on kogu universumis vaid paarsada. (Võib-olla umbes tuhat?) Tsivilisatsioonid, kes on kosmoselende valdanud! Nii et sõjavennad vendade vastu pidada: tundub, et pole mõtet. Samal ajal õpetatakse neile, et just Alisa Selezneva Groznõi Venemaa ründas neid reeturlikult. Ja mida õpetab Groznõi Venemaal Alice impeerium? Võib-olla sama! Siin tuli välja selline joondus, mõlemad pooled röövivad üksteist, pidades end siiralt õigeks, kuid tulemust ikka pole.
  Ja tüdrukud kõik hüppavad ja hüppavad. Ja nad alustavad üha aktiivsemalt ja paljastavad hambad. Ja punakaspunastest nibudest paiskavad nad välgu surmavat jõudu.
  Enamik poisse ja tüdrukuid ei mõtle sellele! Kunagisel vedajal enne Maratit oli vaba aega, ta uuris planeedi Maa ajalugu ja mitte ainult sõjaga seonduvat. Seda saab teha galaktikatevahelise hüperinterneti kaudu: selle multi-kinesspace'is: võib isegi leida superfaile tsivilisatsioonidest, mis eksisteerisid enne Päikese süttimist! (Tõsi, olgu alasti tüdrukud ilusad, tal pole veel õnnestunud!) Ta teadis, et kaugeltki mitte alati ei elatud ja kasvatatud kasarmus. Kuigi teisest küljest, kui te teist ei tunne ja sellega harjute juba lapsekingadest peale, on see õnn. Ühest küljest armastas Marat Kazei sõjaväge, kuid karm elustiil, totaalne regulatsioon, vaba aja nappus painasid teda. Lisaks on lahinguväljaõppe väljaõpe ja meetodid liiga rutiinsed. Tahad rohkem! Ja nii vägivald, vägivald ja veel kord vägivald! Liiga palju on julmust, et isegi kolm südant (ja inimestel on kolm: päris väikesed) hakkavad kurvastama.
  
  Oh, kui ilusad tüdrukud, nii värvilised ja paljajalu, hüppavad läbi vaakumi. Ja paljaste varvastega loobivad nad tähelaevu.
  - Milleks hävitada, kui saab luua ja luua! - ütles poiss endamisi. - Aga teisest küljest kujutada ette elu ilma sõjata...
  Noormees jälgis lahingu käiku, hoides kiirgajat relva käes. Alisa Seleznevi Groznõi Venemaa Koldolets võitles, taandudes. Siin oli võimalus. Saate vaenlase taskusaatjast välja lüüa. Seda on väga raske teha, kujutage ette, kuidas Teise maailmasõja ajal tulistate püstolist alla hävitaja. Kuid teoreetiliselt on see võimalik. Siin on klassikaline antiikaja koomik: Rambo tulistas vibuga helikoptereid alla!
  Partisanipoiss kakerdas agressiivselt:
  - Väike poiss - leidis kuulipilduja! Külas ei ela kedagi teist! Väike poiss sai raketi! Ma andsin Bushile tagumikku!
  Meenusid iidsed toredused. Üldiselt on ta juba täisealine, kalendriaastates juba täiskasvanu, arvestades hüperkommunismi maailmas ülestõusmisjärgset aega. Ja siin ei teinud ta pikka aega muud, kui hävitas natsid. Kuid "Pantherite", "Ferdinandide", "Tiigrite", "E"-sarja tankide hävitamine pole nii huvitav kui tõelise kosmoselahingu läbiviimine.
  Üldiselt on see rumal: et iidsetel aegadel või õigemini aatomiajastul olid teismelised igal võimalikul viisil piiratud: see on võimatu, see on võimatu! Selle tulemusel rahvas degradeerus, lapsed muutusid infantiilseks, ei kohanenud täiskasvanu eluga või vastupidi, agressiivsed pätid.
  Marat Kazei surus agressiivselt rusikad kokku.
  Siin nad on, isegi sõdurid võivad võidelda! Temast võib saada ohvitser või kindral! Auhindadele mõtlete aga päris viimasel kohal! See ei ole see, mille poole sõdurit tõmbama peaks. Küsimus on selles, kuidas koldoletti välja lüüa?
  Tema ees vilkusid hologrammid väga ilusatest ujumispükstes ja maasikanibudes tüdrukutest. Ja need rinnanibud sädelesid millegi väga ilusaga.
  Lüüa on vaja täpselt generaatori saba ühenduskohta, lühikese kiirega. Maatrikskaitses: seal on haavatavad punktid, samuti poolruumiväli. Mida teha, kui seda punkti ei saa ette arvutada. Siin vajate kas väga arenenud bioskannerit või arvutage maagia abil ja ärge siiski märkamata: kui auto kihutab meeletu kiirusega, teadmata, mis on inerts!
  Ja siinsed tüdrukud on nii imelised ja seksikad ja väga hirmuäratavad oma näoga ja kui nende rinnanibud on valatud rubiinidesse, mis sädelevad nagu tiigri silmad.
  Poiss üritas võlukunsti abil kaheksandat silma avada. See on kurikuulus kaheksasilma tehnika, omamoodi maagia. Kuidas seda kasutada? On erinevaid tehnikaid, keskendumisi, meditatsioone. Marat Kazei ristis end, ühendades nii tšakrad. See peaks aitama. Teadvust on vaja puhastada, et see muutuks läbipaistvaks ja selgeks.
  Marat sukeldus paranormaalsesse transi ja ilma praktiliselt sihtimata tulistas otse! Keha reageeris iseenesest, energia tabas - tetralett plahvatas.
  - Minu kasuks on veel üks punkt! - sosistas noor partisan. - Kui osavalt ma lõin, lihtsalt "pull".
  Poiss tulistas uuesti ja tabas! Seekord ilma keskendumiseta oli nägemus täielik.
  Ja tüdrukud on muutunud veelgi paremaks ja lahedamaks ning nende rinnanibud on nii läikivad ja uhked.
  Marat hüüdis:
  - Ma usun oma saatusesse!
  Noor sissipioneer nägi lahingut: korraga mitmes värvitoonis ja vahemikus. See oli nii särav, värviline, vaakum andis hõbedat, tundub nagu kosmoses, nagu oleks vääriskivid võrreldamatult heledamad kui looduslikud analoogid. Kõlab nagu imeline lugu!
  Ja sellised ilusad tüdrukud reprodutseerivad tantsuliigutusi ja keeravad oma elastset vöökohta. Ja mis on kolossaalne jõud.
  Noormees laulis:
  Mu kodumaa - ma armastan sind
  Tõrjume nüüd kurjade vaenlaste pealetungi...
  Ma ei näe päevagi ilma sinuta
  Olen valmis andma oma elu Isamaa-ema eest!
  Marat muutus isegi naljakaks, sest Jumal on Looja! Kuid ilma häbenemata tulistas poiss oma palja lapseliku kanna abil uuesti. Koldolet paisus ja plahvatas kildudeks nagu küps kirss lõhkeks.
  Ja mul on kahju tüdrukutest, kes olid nii piltlikult öeldes lahti rebitud.
  - Kui ilus asi! Brigantiini alistamiseks!
  Pärast neljanda koldoleti hävitamist; noormees tundis end muserdatuna: lisaks kadus ootamatult nägemine. Vaevumärgatava kiirusega tegid Moguletid Looja Marati parema nägemise nimel tiiru ja tulistasid üksteist. Need erinesid inimtekkeliste jõudude poolest varju poolest. Alice's Terrible Empire'il on kollane, Marati uhkel impeeriumil on lilla sära. Ja nii on nad vormilt sarnased, voolujooneliste kiskjate, autode suukorvide kujul šokeerivad nad oma vihaga. Relv, mida vajate!
  Ja tüdrukud on nii lahedad ja paljaste jalgadega ning nende põlved on ümarad ja nii seksikad ja uhked.
  Ja millised tüdrukud ja võimsad ja lihaselised puusad, ja nii sa tahad sellistega armatseda.
  Lahing nihkub kiiresti, Koldoleti inertsuseta saltod on kirjeldamatud, paar korda tuli rammida. See kõik nägi koletu välja. Nõrga retrograadse nostalgialainega Marat meenutas vanu filme Suurest Isamaasõjast ja III maailmasõjast. Vaatamata kogu relvastuse ja kiiruse erinevusele on õhulahingutes säilinud midagi ühist. Nimelt soov minna taha, katse võidelda paaris ja kolmes. Üldiselt tehnoloogiad muutuvad, kuid lahingutaktika jääb peaaegu samaks. Sphero tulistas autopiloodil veel mitu korda, kuid tulemusi ei saavutanud, Universumi Looja inspiratsiooni kineetiline tuli kadus.
  Kuigi ilusad ja seksikad tüdrukud jätkasid jooksmist ning nende kehad särasid nagu õlitatud ja väga ilusad nagu valatud pronks.
  - Geniaalne komandör erineb säravast heliloojast selle poolest, et tema meistriteosed panevad alati pisaraid valama! - Marat tulistas aforismipuhangu.
  Poiss oli kurb, kuid rõõmustas kohe, sest tema armee läks edasi. Nii et kõik pole veel kadunud.
  - Reamees Marat Kazei võtab ühendust! - Noormees-Võitja pöördus enda poole.
  - Me kuuleme teid! - vastas talle. - ütleb kapten Mashka Belaya. Tüdruku hääl on väga selge ja meeldiv.
  Ja ta paljad, pargitud jalad trummeldasid hüpertitaankattel.
  Poiss vastas vapralt:
  - Sain just vaenlase tagalast välja, rippudes rusude küljes. Palun lubage mul teiega liituda, tuues esile ühe täiendava magleti.
  Tüdruk vastas rõõmsalt:
  - Ja saab! Saatsin juba päringu jaotuskeskusesse!
  Erudeeritud Marat Kazei mäletas 1941. aastal, et Nõukogude õhulaevastikus ei jätkunud piloote. See oli kahtlemata suur miinus ning kogenud, hästi koolitatud töötajaid nappis. Soomes ju sõda praktiliselt polnud, õhulahinguid praktiliselt ei peetud, seda Soome lennunduse nõrkuse tõttu. Ja Hispaania sõja ajal saatis Stalin põrgusse kümme korda vähem lendureid kui Hitler. Jah, isegi pool siirdatud ja lastud. Nii et kvaliteedi poolest oli Luftwaffe Nõukogude vägedest parem. Sakslastel olid head ässad. Kolmsada parimat neist hävitasid kakskümmend neli tuhat Nõukogude lennukit. Kuid see ei suutnud Wehrmachti kaotusest päästa! Kaasaegses sõjas on algusest peale olnud võrdsus. Paljudel pilootidel oli kogemusi kosmosevõitluses erinevate rassidega, nii humanoidsete kui ka mittehumanoidsete tüüpidega. Need lahingud rikastasid sõjakunsti ja tõstsid strateegilise planeerimise taseme enneolematule tasemele.
  Tüdrukud trampisid alasti ja väga ilusate ja seksikate jalgadega ning vilistasid.
  Mõlemad impeeriumid olid militariseeritud, neil oli kasarmute juhtimisstruktuur. See kõik oli ühine, suurriikide sarnasus. Loomulikult ei suutnud keegi tuhande aasta jooksul kedagi võita! Omamoodi lõputu sõda! Ta on noor mees, juriidiliselt üsna täiskasvanu, nüüd lihtsalt surmamasin! Kas see sobib talle? Enamik poisse ja tüdrukuid ei teadnud teist elu, kuid see, kelle elas looja Marat, mõtles mõnikord sellele.
  Nüüd, mis on mõrv, nende hävitamine, kes takistavad inimkonna arengut. Ja kui palju silmakirjalikkust ja silmakirjalikke satsutusi selles osas oli. Kui nad püüdsid kujutada oma poolt pühakuna ja vaenlast tindimustana.
  Tüdrukud raputasid kinnituseks oma täis ja lopsakaid rindu proletaarse lipuvärvi nibudega. Ja nende juuksed selliste viimistletud soengutega.
  Nüüd on ausamaks läinud, Marat Kazeile endale õpetati erinevaid füüsilise ja psühhosomaatilise mõjutamise meetodeid, et sundida vaenlast infot välja andma. Kuigi kaasaegne tehnoloogia: võimaldab selle lihtsalt hüperplasmaatilisest ajust maha kanda, suudavad vangi kehas olevad miniarvutid selle kustutada. Seda nimetatakse ajude äravooluks. See tähendab, et piinamist õpetatakse, kuigi selle eelised on piiratud. Siiski, vaenlase poolel: võitlevad paljud palju mahajäänumad rassid. Seda tulebki neid piinata. Mõnikord võib selline põliselanik teada rohkem kui ükski teine kindral. Iga liik vajab oma piinamismeetodit: eelkõige pehmet silitamist, mis on mõnikord tõhusam kui ülivoolulöögid või kokkupuude ultrakiirgusega.
  Marat Kazei, meenutades tema loodud või õigemini tunnetatud universumi ajalugu. Paljajalu pioneeripoiss teadis, et pärast Teist maailmasõda kaotati Euroopas peagi surmanuhtlus. 1996. aastal kehtestas Venemaa ka surmaotsuste moratooriumi. Ainult islamimaades: pikka aega kehtisid kehalise karistamise ja piinamise seadused. Ajalugu liigub aga spiraalis. Sealsamas Venemaal piinati Tšetšeenia sõja ajal nii võitlejaid kui ka neid, keda kahtlustati sidemetes võitlejatega. Ja loomulikult ei saanud süütud inimesed kannatamata jätta. Kahekümne esimese sajandi alguses kujunes Venemaal välja kummaline võimusüsteem. Seda ei saanud nimetada totalitaarseks diktatuuriks, kuid see oli demokraatiast kaugel. Midagi anarhia ja despotismi vahepealset. Kuni naftahinnad olid kõrged, see süsteem kuidagi töötas, aga siis, kui algas depressioon ja kõik mugavad nafta- ja gaasiväljad kuivasid... Algas lagunemine ja katastroof, puhkes kodusõda. Vahepeal okupeeris Hiina vaikselt kogu Kaug-Ida ...
  - Siin on teie mustkunstnik! - Ütles tüdruk Mashka ja trampis oma graatsilise paljajalu nii, et paljalt ümaralt tütarlapseliku kanna pealt läks välk. - Sa võid selle peale ronida, et lennata, võidelda. Lõppude lõpuks me võidame.
  Marat, antud juhul täiesti tarbetu paatosega, teatas:
  - Ma usun, et meie eesmärk on õiglane!
  Tüdruk raputas täis rindu, mis särasid rubiinnibudest, hüüdes:
  - Tavalised kvasar ja pulsar!
  Noor universumi isand oli eespool kompleksi mitte liiga kadestamisväärse auastme pärast, kelle kehas ta ise oli liikunud. Poiss tõusis õhku ja sisenes Koldoleti struktuuri. Üldiselt oli sellist masinat mitut tüüpi. Antud juhul oli selleks "Karate" - 13, relvastuse poolest üks võimsamaid mudeleid.
  - Suurepärane auto! - hüüdis Marat Kazei rõõmus.
  Tüdruk ohvitser kilkas ja raputas Mashkat oma luksuslike tugevate puusadega:
  - Kas sa õpetasid teda fotonchikiga opereerima?
  Noor terminaator katkestas lühidalt:
  - Muidugi!
  Tüdruk trampis vihaselt uuesti oma paljast, raiutud jalga ja karjus täiega:
  Nii et võitleme!
  Siin on ta jälle võitlusmagoletis. Aistingud on kõige meeldivamad, eriti kui kontrollite telepaatia meetodit.
  Poiss laulis:
  Ja kui meie keiser, püha kutsub lahingusse!
  Läheme rünnakule, üks perekond võitleb!
  Vastane hüperplasma ja footonite kiire õhkutõus!
  Ma tean, et minust saab lahedam kui surelikud!
  Tüdrukud tantsisid heakskiitvalt ja nende väga ilusad, paljad jalad kõmpisid aeg-ajalt ja nende ümarad põlved särasid nagu poleeritud pronks, kaneelivalgus.
  "Karate"-13 juhitakse telepaatiliselt, sellele on paigaldatud lisarelv. See tulistab mürsku, mis söövitab mõõtmeid. Sellisel juhul muutub kosmoselaev pihta saades justkui immateriaalseks. Samuti üliäge relv, et näha kuidas kontuurid murduvad ja kehad murenevad. Tõsi, seda mürsku või õigemini energiakiirt on teatud ulatusega impulsiga suhteliselt lihtne neutraliseerida, kuid ...
  - Sa võid alati vaenlast petta! ütles Marat endamisi.
  Pressilihastega mängivad tüdrukud noogutasid viimistletud soengutega.
  Kahuri, mis tulistab "söövitavat" ainet, juhib ka mentaalne korraldus. See on mugav, eriti kuna aju on distsiplineeritud nagu vilunud sõdur. Autos endas oli poiss pikali, ta sai võimaluse jälgida peaaegu kogu lahinguvälja. Nüüd näete, kuidas fantoomid võitlevad, keskaegse armee lahing kosmoses on super!
  Marat Kazei vaatab pilku tõstmata: vau! Tähelaevad ning ratturite ja dinosauruste vastu. Ma isegi unustasin, et tema ja ta õde olid midagi sellist mõelnud.
  Paljudes maailmades on dinosaurused, lisaks oli võimalik kloonida arvukalt Maa vanima fauna esindajaid. Erinevad tüübid, mõned kuni kolmkümmend viis meetrit pikad, on ellu äratatud. Kuid teistes maailmades olid loomad palju hämmastavamad. Tohutu, mis koosneb vedelatest metallidest, hapetest ja sageli ühest leelisest. Seal olid dinosaurused pooltransistoridest, katoodidest, puhtast ultraelektrist. Ja hübriidid taimedega, sealhulgas puuviljadega, sealhulgas arhiradioaktiivse taimestikuga. Aga üldiselt domineeris valguline eluvorm. Kummalisel kombel oli erinevate maailmade evolutsioonis midagi, mis stimuleeris valgu tootmist.
  Vastupidiselt kreatsionistide väidetele ei ole spontaanne elupõlv erand, vaid pigem reegel.
  Kuigi ränist või liitiumist valmistatud loomad olid muljetavaldavad. See on huvitav, millest fantoomdinosaurused on tehtud. Mõned neist on sarnased maapealsete eluvormidega, teised erinevad neist. Ja sõdalased tüdrukud, igaüks viissada kilomeetrit või rohkem pikk, on super šikid! Paljude armide ja põletushaavade tõttu nende poolpaljal kehal tunduvad nad veelgi seksikamad, võrgutavamad ja ... hirmutavamad! Kuid samal ajal paisuvad meeste täiuslikkus neid vaadates seadusetuseni ja ähvardab puruneda. Ja te ei saa end lahti rebida täiuslike tütarlapselike kehade graatsilistest joontest.
  Tüdruk karjub rõõmsalt ja trummeldab põrandal oma graatsilise, tahutud, uhke palja jalaga ja tema hääl on nagu oja kohin või kellahelin:
  - Noh, kangelane võitleb nagu tuulelohe!
  - Korrutame maailmu universumina! - Ta soovitas naljaga pooleks, ma tunnen, kuidas Marati hormoonid endas keevad. Ta teadis palju maailmade taastootmisest!
  Neiu, kelle rinnad olid raamitud nagu maasikanibudega kirsikook, naeris:
  - Sellise kuulsusrikka sõdalasega nagu sina, olen valmis!
  . PEATÜKK #5
  Alice's Terrible Empire'i tähelaevad, mida juhivad julged sõdurid, võitlevad kangelaslikult. Ka fantoomide armee hõreneb, kuigi tekitab kohutavaid kaotusi. See kõik tundub nii suurejooneline, et lahingumõtisklus lööb mõtted välja ja raskendab vaenlasele keskendumist. Üldiselt on iga võitlus teatud ohuga, eriti kui see muutub rutiinseks. Samas, kuidas saab tüdineda, kui näed selliseid kaunitare, kelle mahavoolanud veri kui kõige kergemad helmed läbi ruumi lehvib.
  Mööda ujub aga hiiglasliku tüdruku mahalõigatud rind ja tema rinnanibu sädeleb nagu tähega jäämägi.
  Marat vilistas kõrvulukustavalt, kaasa lauldes:
  - Meid köidab emantsipatsioon, see pole võitlus, jällegi sensatsioon!
  Mängulist tooni säilitav ja paljaste ümarate kontsadega trummeldades vastas:
  - Mitte ingel neitsi, vaid kurat! Ma piinan inimesi - nagu metsik lõvi! Igal väljapääsul lähen julgelt lahingusse!
  - Semiramiid! Üks esimesi naissõdalasi, võitle ja võida - ilus! Mulle meeldib su kõrkus! - vastas mulle rütmipoisi partisan.
  Marat Kazei viskas auto püsti ja nihkus vasakule. See oli kindel, murtud siksakk ohtliku vaenlase vastu. (Humanoidide mõtlemise eripäraks on see, et nad reageerivad palju tihedamalt ebaloomulikule liikumisele, teravate nurkadega katkendlikele joontele.)
  Tema vastane polnud mees. Tetraletil vilkus Shaklisslee rassi sümboolika. Ehk siis rebase, ploomi vilja ja šaakali segu. Päris ohtlikud tüübid, aga liiga enesekindlad. Kogenud partisanipoiss Marat Kazei muidugi arvestas sellega, ümisedes hinge all laulu:
  - Tulge, pisikesed! Kõik tants on läbi!
  Pressilihaste ja luksuslike stiilsete puusadega mängiv tüdruk toetas teda:
  - Saatke nad muusika saatel kirstu!
  - Princeps-plasma vendadega! - Universumi isand laulis ja tormas jäärasse. Ta teadis, et Šaklisslejev on arg ja ei unistaks kunagi surmast või peksva jäära haaramisest.
  Nii selgus, et koldolet põikles ja Marat Kazei, kes oli seda ette oodanud, tegi fänni ja pani võitlejale laengu. Pioneeripoiss nägi, kuidas energiasähvatus tõmbas vaakumis vaevu nähtava joone:
  - Hangi pulsar!
  Tüdruk, tembeldades oma paljaid, meislitud, väga võrgutavaid jalgu, võttis üles:
  - Jäta meid teele!
  Marat naeris kõva häälega.
  - Sulle pakutakse kohvi! Ei puudu ka kakao ja tee! Tormas kirstu juurde! Quasar on surnud!
  Tüdruk, kelle helepunased rinnanibud juba õhkuvad välgu võitluslikku ja hävitavat jõudu, vastas:
  - Valige oma järgmine sihtmärk.
  Tema kõrval oli just maha lastud seltsimees. Lihtne, kuid väga ilus tüdruk, kellest saab ainult kahju. Paraku on surm sõjas tuttav kaaslane.
  Marat tulistas paar korda otse otsmikku, et pingeid maandada. Ta teadis, et vastast on niimoodi võimatu tabada, kuid vaenlane tulistas pidevalt, lootes tabada surnud keskpunkti. Ja see taktika on sageli edukas.
  Eriti kui siinsed tüdrukud hakkasid vibunööre tõmbama paljaste meislitud jalgade sõrmedega.
  Svjatogor ja Lõvisüda puurisid koos oma võitlejatega vaenlase ridadesse augu. Vicomtesse de La Vallière sisenes paljaste jalgadega tüdrukutega paremalt äärelt, liikudes viltu ja kiirendades järsult. Sõdalased said toitu loitsutest-võimenditest. Nad murdsid liini ja nägid, et Alice's Terrible Empire'i ridades oli tekkimas paanika. See kõik on aga midagi enamat kui tingimuslik kontseptsioon.
  Rüütel-kuningas Lõvisüda võitles kangekaelselt lahingulaevaga. Ta kargas meeleheitlikult, saates süüdistuse juba haavatud võitlejale. Tänu Svjatogorile tuli appi mitte noor mees, vaid hiiglane, kuid krapsakas, ristlejaga hakkama saanud, häkkides abisõlme, lõhkudes hiiglasliku auto.
  Mina olen see teine tüdruk, kes peksab palja kannaga ja purustab ristlejat nagu haamrimutrit.
  - No kuidas sa vastu pead! - küsis ta oma partnerilt.
  - Muidugi! Meil ei jää muud üle! - vastas Lõvisüda.
  Svjatogor piilus võitluse keerisesse:
  - Tore oleks komandör hävitada!
  - Ülemkomandör Hannibal? Rüütlikuningas kortsutas kulmu.
  - See on kõik!
  Verist higist pritsiv Lõvisüda (ta oli ka konksus, osa heledatest juustest peas põlenud.) ohkas:
  - Ma ei tea! Kas see on tõeline! Kust seda otsida?
  Saint soovitas ebakindlalt:
  - Tõenäoliselt suurimal lipulaeval ultra-dreadnoughtil. Tavaliselt komandör kõige kaitstud laeval.
  Tüdruk viskas paljad sõrmed ja lõi vaenlase puruks.
  Ja siis vastuseks mürin:
  - Ei ole vajalik! Sellised laevad on kõige haavatavamad. Võib-olla on parem vaadata kiireimat.
  - Hannibal on minevikust pärit sõjaväeline juht ja nad on tavaliselt konservatiivsed.
  Tüdruk trampis vihaselt oma paljaid varbaid ja vaakum helises nagu pronks.
  - Julius Caesar on samuti minevikust, aga kas ta on kõige võimsamal tähelaeval või hoopis vastupidi?
  Pastukhov raputas pead.
  - Igal juhul peate hävitama suurima laeva.
  Vicomtesse de Lavarière kinnitas:
  - Lipulaev eskadrillis - on vaja pildistada (leotada)!
  Lipulaev ultra-dreadnought oli kaks korda suurem kui planeet Maa. Umbes kakskümmend viis tuhat kilomeetrit läbimõõduga, viie ja poole miljardi sõduri meeskonnaga ja sada kuuskümmend seitse miljardit robotit. See on kindlasti tugevus. Isegi fantoomsõdalased tundusid tema taustal väga väikesed.
  Svjatogor märkis murega:
  - Ei, sa ei saa seda meest mõõgaga võtta. Peate dinosauruseid rammima.
  Lõvisüda, veretilgad välja visates, küsis:
  - Kuidas me need sobitame?
  Üks tüdrukutest soovitas oma paljaid rindu raputades:
  - Peate ühendust võtma Alyosha Popovitšiga!
  Svjatogoril oli spetsiaalne Velcro ja ta pöördus ülema kohusetäitja poole.
  - Aljoša! Kuulge, meil on probleeme! Näete lipulaeva peamist koletist.
  - Tee ei ole pime!
  - Nii see: me ei saa seda hävitada! On aeg saata dinosaurused appi!
  Alyosha vastas kohe:
  - See on võimalik, kuid kõigepealt puhastame peamise lipulaeva lähenemisviisid. See on meie väljakutse number üks.
  Tüdruk, kuidas vinguda:
  - Sel juhul püüame aidata.
  Vahepeal sööstis Alice'i kohutava impeeriumi peamine lipulaev ise võitlusesse, tema võimsaimad relvad purustasid fantoomid.
  Läbi aegade ja rahvaste üks tugevamaid komandöre Hannibal mõistis, et kriitiline hetk on saabunud, ta viis lahingusse lipulaeva, mida oli varem väga hoolikalt kasutanud. Muidugi; kakskümmend viis tuhat kilomeetrit läbimõõduga: see pole kosmoselaeva jaoks naljaasi. Lõppude lõpuks on see tõeline kunstiteos, mille väärtus on kvadriljonid Vene rublad. Rääkimata viieteistkümnest ja poolest miljardist meeskonnaliikmest - arvestage kokku kogu planeedi elanikkond. Ja paar triljonit lahingurobotit. Nüüd peate need neetud fantoomid minema pühkima, et nad ei hävitaks kogu armeed.
  Hüpermarssal ise oli manööverdusvõimelisemal raketiristlejal. Loomulikult vältis tema tähelaev võitlust mitte arguse pärast, vaid seetõttu, et komandöri surm mõjus katastroofiliselt kogu armeele.
  Marssalpäkapikk, kelle juures Alisa Selezneva viibis, trampis oma paljast graatsilist jalga ja soovitas:
  - Teostame oma armee üldise väljaviimise, ehitame tsitadellide süsteemi.
  Hannibal viipas tõrjuvalt käega.
  - Keskkonna tingimustes taganeda: see tähendab tohutute kahjude kandmist. Lisaks anname sel viisil vaenlasele suured sillapead.
  Tüdruk piiksus täiel rinnal:
  - Ja mida teha?
  Väliselt noor komandör vastas:
  - On vaja hävitada fantoomide armee ülemjuhataja. Sel juhul loodan, et ta mureneb.
  Marssal-looja vaidles vastu:
  - Alati leidub asendaja. Lõppude lõpuks on teie surma korral dubleerimine ette nähtud. Nagu ütles kõigi aegade ja rahvaste suur patroon Stalin: pole olemas asendamatuid inimesi!
  Hannibal, välgusähvatus silmis, märkis:
  - Selline asi on olemas, kuid keskaegses sõjaväes pole see alati ette nähtud. Üldiselt ei pea te paigal seisma. Me ründame.
  Tohutu tähelaev nimega "Püha Isamaa": oma üliraskete relvadega põletas see sõna otseses mõttes kogu ruumi läbi. See oli midagi koletulikku, hüperplasmilist, täiesti kujuteldamatut.
  Vürst Vladimir Solnõško pani kiiruga kokku dinosauruste rusika. Seda oli väga raske teha tingimustes, mil väed olid välja sirutatud ja võitlesid laial rindel. Kuid väliselt juba kogenud komandörina ei jätnud ta kasutamata kavalust. Ta käskis saata signaali, millega kutsutakse fantoomdinosauruseid toitma. Sellel oli mõju. Tõsi, vibutüdrukud ei helistanud valjult, et mitte kõiki koletisi köita. Nende kaaslaste, poolpaljaste sõdalastest mõõgameeste paljas nahk säras juba pingest, kui äge võitlus oli. Ja paljad jalgade varbad tõmbavad tapva jõuga vibunööri ja lasevad vibud välja. Võim oli ka nende vastu. Ja nii valiti välja kakssada suurimat koletislooma.
  Vastupidiselt kõigile füüsikaseadustele trampisid dinosaurused läbi vaakumi kohutava mürina, kergelt tolmuse, peegeldunud valguslainete killukeste ja maagilise hüperplasmaga.
  Ja Svjatoslav ise juhtis rünnakut, täites komandöri korraldust, tema kiiver oli katki ja juuksed olid verega mattunud. Rüütli juhitud salk: oli kohutav, vastikud füsiognoomiad, koletised suud, painutatud, sageli katkised kihvad. Paljud naelad, terad, nõelad, korgitserid, vistrikud kestadel, need maagia allilma loomingud, tundusid olevat sihitud nagu tankide tünnid.
  Ja seevastu uhked tüdrukud, kellel on alasti, lihaseline keha, reljeefsete lihastega ja pargitud pronksnahk.
  Kõlas mürisev sarv (gravitatsioonilained hajusid läbi vaakumi) ja laviin sööstis vaenlase poole. Lipulaeva "Püha Isamaa" juurde tormas tohutu mass koletisi.
  Dinosaurused kiljusid vihaselt, püüdes kõike ja kõike minema pühkida!
  Hiiglaslik lipulaev tuli neile vastu kõigi hävitamisrelvadega. Algas pidev megakaskaadne kestad. Tundus, et vaakumist tulistasid augud läbi ja neist voolasid välja meeletud energiajoad.
  Tüdrukud põlesid ja möirgasid kõrvetatult ja kergelt laulnud, naha ja kõrvetatud nibudega.
  Prints Red Sun käskis:
  - Saavutage tippkiirus ja ärge peatuge.
  Tabamused tegid fantoomdinosaurustele haiget. Nende kehadesse tekkisid sügavad kraatrid, aga ka haavad, mis võisid asuda muistses New Yorgis. Mõned koletised lagunesid paljude kaotuste tõttu lihtsalt kokku. Kuid voolu ei õnnestunud peatada, vastupidi, see muutus aina tugevamaks ja tormilisemaks. Lipulaev "Püha Isamaa" üritas tagasi pöörata, kuid sellest võttis kinni elav fantoomide laviin. Olles tähelaevale kukkunud, nagu koerakari karule, hakkasid dinosaurused seda laiali kiskuma. Hiiglaslik laev tulistas kõikvõimalikest kiirgajatest peaaegu otsekohe, kuid sellest polnud suurt abi. Mitmekesised koletised, sedavõrd mõeldamatut tüüpi, et isegi hüperplasmaga täidetud ajud, soomused, tornid, toed, antennid rebiti selle küljest lahti. Tähelaev oli sõna otseses mõttes suremas ja selle vaatamine nõudis palju julgust.
  Hannibal, püüdes oma paanikat varjata, käskis:
  - Kõik minge appi!
  Marssal-looja Alisa Selezneva paljaste, meislitud jalgu trampides, parandas sarkastiliselt:
  - Kõik ei saa, väed on seotud lahingutega!
  Tüdrukud urisesid kooris, raputades oma rubiinist nibusid:
  - Siis kõik need, kes on vabad!
  Alice'i kohutava impeeriumi armee tähelaevad tormasid edasi. Tuhanded tuhanded laevad viskasid korraga välja miljoneid miljoneid surmavaid sõnumitoojaid. Vladimir Solnõško pani ka kõik reservid mängu.
  - Mingil juhul ei tohi me lubada vaenlasele manöövrivabadust. Lööge tihedamalt, segage ridasid! - hüüdis kogenud komandör oma alluvatele. - Tulge lähemale, ärge laske meil kasutada raskeveokite rakette.
  Tõepoolest, viimane relv oli fantoomide jaoks kõige silmatorkavam ja ohtlikum. Seetõttu püüdsid nad, nagu tõeline poksija, tungida tihedasse kontakti, kus nad said vaenlasele rea lööke anda ja mõõkadega lõikeid teha. Mõned fantoomsõdalased kasutasid oma paljaid graatsilisi põlvi (See on hämmastav, kuidas tüdrukute seksikatel kehaosadel võib olla rabav mõju!) Tohutu tähelaev "Püha Isamaa" triivis aeglaselt, taganes, püüdes tõrjuda vaenlase rasket survet. . Ja nad viskasid selle talle pihta, dinosaurused kasutasid kihvad ja kihvad, lõhkusid torne, lamestasid sektoreid, purustasid vaheseinu. Hiiglaslik laev oli suremas, kuid ajutiste õnnestumiste eest maksid kallilt ka fantoomkoletised.
  Ja tüdruk karjus südantlõhestavalt.
  Vladimir Punane Päike, nägemine; et vaenlane tulistas kõikidesse kaalukatesse kvasaritesse, ristas oma kaks pikka mõõka ja ratsutas koos väikese salgaga valitud vaenlasi vaenlasele.
  Kuigi tema meeskond kihutas läbi vaakumi, lendasid nende kabja alt sädemeid, tühjus värises ja tähetolm langes.
  Vladimir Solnõško käskis:
  - Saryn kitchkal!
  Oma eluga riskiv Aloša Popovitš on pikka aega paremalt äärelt lõigatud. Tema ratsanikud surusid kosmoselaevu, mis kosmoses laiali paiskusid, kuid nad ise kandsid kaotusi. Eriti valus oli vaadata kohutavaid haavu, mida tüdrukutele tekitasid kõige erinevamad hävitamisvahendid!
  Rahune Baldak võitles noorusliku kirega. Ta mõistis: et vise võib olla see tilk, mis tammi purustas. Ja tema sõdalased on nagu valik, käsitsi kirjutatud ilusad mehed ja kaunitarid, pool neiu kuldsete palmikutega. Soomus on tikitud kulla ja vääriskividega. Ja nad võitlevad vapralt. Siin kukkus üks noormeestest, rakettmürskude läbistatuna, teisel hobusel löödi jalad ära, kuid piinades kobaras sirutas suu tähelaevade poole. Langenud rattur omakorda võitles jalgsi. Kaunil tüdrukul löödi peast õhku, ta kuldsed juuksed välkusid eredalt ja sõdalase nägu moonutas valugrimass. Teisel naissõduril lendasid jalad ära, neiu möirgas kolmeks ojaks ja võimas termokresoonrakett - samaväärne kvadriljoni Hiroshimale heidetud pommiga - maandus otse tundlikku suhu, satiinist huultega. Kvadriljon (miljard miljonit) Hiroshima mürises korraga tüdruku suus: hüperkvaasar, seksuaalseiklus!
  Hullud üritasid sõitjaid ükshaaval märjaks teha, need omakorda rühmitusid.
  Lõpuks õnnestus ühel suurimal dinosaurusel pääseda ultra-dreadnoughti lipulaeva reaktorisse. Siin juhtus midagi kohutavat. Alyosha Popovitšil oli vaevalt aega käskida:
  - Kõik kõrvale!
  Aga oli juba hilja. See plahvatas koletu jõuga, tõeline kvasar lahvatas, neelates endasse sadu fantoome ja tuhandeid tähelaevu. Põrgulik supernoova; röövellik, tuline piraaja neelas ruumi.
  Ristleja, kust hüpermarssal käsu andis, raputas jõhkralt.
  Rokossovski tõusis püsti, pühkis lagunevalt ultraplastilt tolmu maha, vandus. Ta pani käe otsaesisele, kissitas silmi
  - Isamaa on surnud!
  - Ja viisteist ja pool miljardit sõdurit koos temaga! - ütles päkapikk marssal vihaselt ja juba mitmendat korda trampides oma paljast graatsilist tütarlapselikku jalga. Universumite looja lasi isegi pisara välja - Õigemini, veelgi rohkem!
  Päkapikk soovitas:
  - Kas poleks aeg pensionäri mängida!
  Hüpermarssal kortsutas kulmu.
  - Sellise suure tähelaeva nagu "Püha Isamaa" surm purustab kogu kaitse. Pigem toob see meie sõjaväkke ebakõla. Näib, et peame taganema. Kuigi ei, taganemine on sel juhul üldine lend. Peame võitlema vankumatult, raevukalt ja fanaatiliselt.
  - Kuidas Wehrmachti osad? - õrritas päkapikkmarssal Alice, kes ei ole Teise maailmasõja teema suhtes nii tundlik - kuna see on pikk ajalugu.
  - Kes võitis, ta võitles paremini! vastas Hannibal. - Kuid fanatism ei päästnud natse!
  - Ja meid ei saa päästa! - Alisa Selezneva tundis juba igavust ja trampis isegi taas agressiivselt oma paljast peiteldatud jalga ning tema paljas rind õõtsus nagu poid veepinnal.
  Hannibal käskis hetke traagikast hoolimata naljaga pooleks:
  - Üks, kaks, kolm - pühkige prožektorid!
  Marssal-looja Alice, kes trampis mitu korda oma paljajalu ja soovitas:
  - Jagame armee kahekümneks osaks ja rebigem igas suunas!
  - Ja mida see annab? Hannibali parem silm läks üllatusest särama.
  - Fantoome jagatakse! Ja kui viiesed laiali, siis on kergem sõrmi murda! - Rõõmus (särav väike pea), ütles päkapikkmarssal Alice, ja jälle tabas vaakumit tema paljas, graatsiliselt kaardunud tald.
  Hannibal, vabastades oma ninasõõrmest kiire (prinps-plasma söötme väljaheide uuenenud ajus), teatas:
  - Noh, proovime vaenlase väed laiali ajada! Sellises olekus on neil raskem võidelda!
  Hüpermarssal andis tormaka telepaatilise impulsiga käsklusi, määrates üksuste ülemad.
  Selleks ajaks oli enam kui pooled Alisa Selezneva kohutava impeeriumi tähelaevad hukkunud. Samal ajal vähenes fantoomide armee oluliselt. Marat Kazei uhke impeeriumi vägesid peksti samuti julmalt. Julius Caesar, nähes vaenlase manöövrit: käskis:
  - Eraldage koheselt tagaosas tugev reserv! Võidame vaenlasi osade kaupa!
  Mustkunstnik Mashka Belaya trampis ka oma paljajalu hüpertitaanile ja ütles talle:
  Meie võit on vaid aja küsimus! Lihtsalt ära pabista!
  Lahing jõudis uude faasi, kus initsiatiiv kuulus täielikult uhkele Marati impeeriumile. Vladimir Solnõško püüdis oma vägede tegevust koordineerida, kuid võitlus oli juba spontaanne. Tõsi, siluettide heidetud varjundid võimaldasid vältida üksteise pihta tulistamist. Kuid tihedas võitluses said nad selle mõnikord omade käest kätte. Vürst Vladimir ise kaotas ühe käe, tal oli valus, kuid assistent sidus jäseme kinni.
  Noor fantoomsõdalane naljatas:
  - Miks Hannibal oli ühesilmne ja mina ühekäeline!
  Markiis Angelica de Plussy julgustas (tema raudrüü lagunes kahjustava kiirguse mõjul täielikult. Vaid lühike seelik kattis vaevu musklis, võrgutav, hoolimata sõdalase haavadest) luksuslikke puusi), nagu alati vaimukalt:
  - käe kaotus; lihtsalt suur kaotus - meelekaotus - asendamatu!
  - Mustkunstnikud teevad teise! - vastas pead raputades Vladimir päike. - Ära murra mind nii kergelt! Teeme kiirrünnaku. See on lihtsalt peaülema arvutamiseks. Kus see neetud Hannibal on?
  Mashka Belaya raputas oma alasti täis rindu maasikatega nibudes ja teatas murelikult:
  - Otsustades teabe rohkuse ja erinevate gravitatsiooniliste pealtkuulamiste järgi, on ta selles tähelaevade rühmas. Nüüd näete seda pruunis valguses.
  Vürst Vladimir üritas oma sõdureid kokku koguda, ta lootis komandöri maha suruda. Ratturid kogunesid, dinosaurused tõmbasid üles. Siin on üks kahekümnest Kazei uhke impeeriumi üksusest, mis langes Julius Caesari reservi rünnaku alla. Ta purustati kiiresti. Tundub, et eraldivõitluse taktika ei õigustanud ennast. Aga nagu Capablanca ütles: halvas positsioonis on kõik käigud halvad!
  Komandör Hannibal andis veel ühe käsu:
  "Nüüd tulge kokku!"
  Justkui kahanesid eraldi kombitsad, hakkasid eraldi rühmad ühtseks süsteemiks koonduma. Selline manööverdamine võimaldas meil aega võita, kuid olukorda ei saanud kuidagi ümber pöörata.
  Universumi looja ja endine partisanide pioneer Marat pääses depressioonist ja võitles nagu kõik teisedki: meeletult fanatismiga. Ta ei arvanud, et võib surra. Õigemini, ta oli juba nii palju kordi surmale silma vaadanud, et miski ei suutnud teda ehmatada! Lahing võideti, väsimus juba veeres, soov, et see võimalikult kiiresti lõppeks.
  Ja tüdrukud jooksid ringi, värisesid oma elastseid büste ja tõmblesid oma paljaid, päevitunud jalgu.
  Nii astus ta lahingusse oma sõbra Erolokiga, mõnda aega nad manööverdasid, tulistasid tagasi ja läksid siis laiali.
  Poiss Marat tulistas mitu korda, kuid esiteks kogunenud psühholoogilise väsimuse tõttu ei saanud ta pihta. Ka vaenlane oli äärmiselt kurnatud. Üldiselt ei saa te "virtuaali" tõelise võitlusega võrrelda. Sellegipoolest ei tapa nad õppuste ajal teid, hoolimata sellest, kui valus see oli, ja lahingus võite igal hetkel surra. Ja see tähendab muutumist kodumaa jaoks kasutuks.
  Mida kinnitavad poolpaljad tüdrukud, kes palja põlvega värelevad. Ja neil on nii läikiv keha ja nahk on pronksist ja särab pärlmutter.
  Need on tüdrukud - kui tublid nad on!
  Paljud tähelaevad said kannatada, enamik laevu kaotas torne, terveid sektoreid ja sektsioone. Mõnda üheistmelist tetraletti lasti alla mitukümmend miljardit.
  Noor partisan lülitas hologrammi sisse, püüdes oma partneritega ühendust saada. Ilmus ilus tüdruku nägu. Tüdruk, kes mängis oma päevitunud palja käe biitsepsiga, küsis Maratilt:
  - Miks sa nii kurb oled?
  Pioneeripoiss vastas ausalt:
  - Mul on täielik büst! Ilmselt on tänaseks hävitatud vaenlaste limiit ammendatud.
  Tüdruk trampis vihaselt oma palja jalaga ja vastas väga vihaselt ja safiirsilmadest sädeledes:
  - Ära muretse! Tulista pahad poisid! Või on sul neist kahju?
  - Mitte, et sellest kahju oleks, aga kuidagi loll! Tšernodõrno- vastas partisanipoiss Marat, tulistades oma keelest lillat välku. - Tunnen huultel magoplasma kibedust!
  - Sel juhul võitleme koos! Kujutage vaid ette: mina ja sina; üks firma! - soovitas sõdalane ja trampis veel kord palja jalaga kattele.
  Poiss laulis:
  - Sina ja mina; üks firma!
  Tüdruku hääl muutus palju valjemaks:
  - Igas võlumeres!
  - Oleme teiega! urises Marat.
  Paljajalu tüdruk, nagu juba järjekordselt, võtab ja trampib ning karjub täiega:
  - Meie kodumaa au on püha! Me hävitame kõik vaenlased!
  Partisanipoiss urises:
  - Ma ei ole nurisemise vastu! Ma tahan pirukaid süüa!
  Poiss ja tüdruk naersid; peale seda soovitas seitsmevärvilise soenguga kaunitar (vikerkaarevärv on väga moekas) varem tihedaid rindu raputades:
  - Ründame paaris, saame paremini hakkama!
  Marat Kazei nõustus:
  - Seotud! Ja see tähendab pihta!
  Sõdalane lakkus ta huuli ja ta lõi taas oma palja, tahutud jala tühjusesse:
  - Kvaasar! Ärge tehke varingust fotot!
  Koos võitlemine on alati lõbusam: Marat Kazei nõustus iidse poeedi luuletusega:
  See on halb, kui oled üksi nagu snoob
  Sa oled üksi ja vaenlased on leegion!
  Isegi elevandi võib putukas süüa,
  Kui vead ei ole üks miljon!
  Tüdruk raputas oma luksuslikke puusi ja lisas:
  Must vöö, olen rahulik tüdruk
  Ja ma olen väga vaba lehm!
  Nad astusid lahingusse ja alguses läks kõik hästi, lasti ükshaaval alla kolm koldolet. Nad tegid seda kaunilt, isegi elegantselt ja graatsiliselt. Marat Kazei tundis maadlusluuletaja inspiratsiooni. Kuid siis juhtus midagi, mis oli sellises sõjas peaaegu vältimatu. Tema elukaaslast tabasid mago-preoni süüdistused. Selline sähvatus, justkui nõel torkas kinesspace"i ja hetkeks tuli välja kõige eredam veretilk. Siis pühkis märg vaakumlapp seda halastamatult. Suurim tragöödia noore võitleja lühikese elu jooksul! Kaunis tüdruk, kellega poisil õnnestus sõbruneda ja isegi erootilistele fantaasiatele lubada: nad lõid ta maha nagu kärbse! Nii palju, et tal polnud isegi aega väljumiseks.
  Muljetavaldav ja kuni viimase ajani vaid paljajalu tundus, et näljane pioneer Marat Kazei, kes hetkeks unustas kõikvõimsuse, tahtis väga karjuda ja nutta. Vaevalt surus ta selle endas alla, kuid tunded puhkesid.
  Partisanipoiss karjus:
  - Kiru sõda! Ta on halb tädi ja lits!
  Meeleheitest noormees läks isegi jäära juurde. Lõpetada nagu Nestert. Esimesena esitas jäära. Järgnes raevukas rünnak. Kuid vaenlasel tundusid nõrgemad närvid. Taas jättis saatus alles looja ja noore partisani Marati. Vaenlane kaldus kõrvale ja lasti alla. Selline edu rahustas kutti mõnevõrra.
  - Ja ma arvasin, et see oleks must!
  Kaunis neiu Nataška trampis paljajalu ja karjus:
  - Pühas sõjas tuleb meie võit!
  Kohutava Alice'i impeeriumi laevastik oli kõvasti surutud, see oli selgelt välja suremas, tundus, et päästmislootust pole.
  Hannibal napsas sõrmi, kui Kahekümne viie toruga Beamgun tema ette jõudis.
  - Mida sa käsud, komandör! - Relv laulis.
  "Olge valmis keha igal hetkel laiali lagundama!" - Ordu on kogenud ja juba üks ülem, kes sooritas enesetapu, ta näeb välja nagu poiss ja taastatud Hüperneti maatriksis või õigemini ellu äratatud üksikus ajajões. Jah, see on tõeline Hannibal ja nüüd igavesti noor ja kahe kõige teravama nägemisega silmaga .
  - Ma kuulan! Kuigi ma pean teid sellisel juhul hoiatama, kaotate käsu teostamise võime! - Teatatud, nagu poleks see päris ilmselge relv.
  - Mind ei huvita enam! Hannibal lehvitas.
  Vastuseks ilmus tüdruku hologramm ja kriuksus:
  - Aga vastutus?
  - Vastutus? - Hannibal mõtles: - Ma ei tea! Ainult ime võib meid päästa ja universumis pole imesid!
  Marssal-looja Alisa Selezneva, mängides püha lihtsust, märkis:
  - Magovuniversumi ruumis: mõnikord on nähtusi, mida on raske seletada. Te ei saa neid teisiti nimetada kui universumi imeks. Olete kindlasti neist kuulnud?
  - Kuulsin! Kuid selle peale loota on naiivne! Hannibal lehvitas.
  Kogenud Alice märkas loogiliselt, trampis oma tüdrukulikku jalga ja kostis:
  - Kuidas teada! Meie, päkapikud, oleme väga tundlikud magonormaalsete mõjude ja erinevate kataklüsmide suhtes. Siin ma tunnen, et midagi läheneb meile!
  Hannibal raputas pead.
  "See võib olla lihtsalt illusioon!"
  Tüdruk raputas paljaid rindu ja maasikanibusid, säutsus:
  - Ei, vaata! Juba rullitud!
  Sel hetkel juhtus tõesti midagi erakordset! Tulistamine vaibus hetkega ja tundmatu jõud korjas tähelaevu ja fantoome. Tundmatule impulsile alludes kihutasid laevad ja kummitused eri suundades. See oli seletamatu, justkui arusaamatu, hiiglaslik Baba Yaga liigutas luuda, hajutades võitlevad armaad eri suundades. Seda tehti kiiresti, tuli äkitselt tuhmus, aga samas oli liikumisest tulenev surve väike.
  . PEATÜKK 6
  Marat Kazei ja Alisa Selezneva kasvasid miljardite valgusaastate suuruseks ja embasid teineteist. Tüdruk ütles ohates, suudeldes poisi habemetut nägusat nägu ja ta hääl oli nagu oja:
  - Jah, see juhtub nii, et valate vereookeane ja siis tunnete, kuidas teie südametunnistus hiilib teile vääramatult ligi.
  Marat Kazei , kes tappis eelmises elus päris inimesi. Jah, olgu natsid, isegi sissetungijad, julmad nagu loomad. Kuid ka partisanid ei olnud inglid. Ta mõistis, mis on südametunnistus. Ja ta teadis tüdrukuid, kelle natsid põletasid oma paljaid kontsi kuuma rauaga ja murdsid laste varbad. Ja kellel ei olnud oma lühikese eelmise elu jooksul aega ellu jääda, see kangelaspoiss.
  Marat noogutas nõustuvalt.
  - See on õige, õde ja vennad mängus ... Kuigi me saame kõik parandada ja selle igal ajal tagasi kerida, kuid ...
  Poiss muutis oma välimust, lõpetades multika mammutikujulise oranži olendiga, ainult kihvade asemel on lilled ja kõrvad nagu grammofonid. Ilus ja särav loom Marat ütles survega saba lehvitades:
  - Eemal täiskasvanuks saamine... Või läheme hulluks või langeme nirvaanasse! - Kuni oleme suhtumise poolest lapsed, saame kõigega hakkama ja südametunnistuse ärkamine on esimene märk täiskasvanuks saamisest.
  Alisa Selezneva murdus endisest pioneerikangelasest ja välgatas silmi, nagu sähvatas igas silmas korraga sekstiljon tähte. Korraga vägev paar, kord maa peal liikunud ...
  See tähendab, sellel, mis varem asus planeedil Maa. Inimesed, kes saavutasid kõikvõimsuse, muutsid endist maailma. Esiteks on planeedi suuruseks saanud mitusada kvintiljonit parseki. Teiseks on selle struktuur juba mitmekihiline, nagu Kinder Surprise'is. See tähendab, et kui sisenete planeedile, avanevad teie ees uued inimeste loodud universumid. Igaüks neist on omal moel ilus ja ainulaadne. Ja nii need inimese loodud kihid läbivad miljoneid miljoneid piirituid mõõtmeid.
  Alisa Selezneva esitas valvuri arvutile telepaatilise palve:
  - Kas tegelikus minevikus on inimesi, keda pole veel tulevikku üle viidud?
  Masin, mis oli kõikjal ja mitte kusagil, läbis kõike ja korraga mitte midagi, vastas kohe:
  - Kahjuks ei ole kõik tõelised minevikuisiksused juba meie Ülemaailma üle kantud... See protsess on aga range kontrolli all. Kuid huvi korral saate iga maise ja ebamaise indiviidi absoluutselt täpse dubleerimise uuesti luua.
  Marat märkis loogiliselt:
  - Ma tahan kohtuda tõeliste inimestega! Ja mitte liiga kuulus, 21. sajandist.
  Hüperarvuti vastas meelsasti, hõbedase häälega nagu kellahelin. Ja ülevalt särasid isegi imekaunid tüdrukute hologrammid:
  - Kaks õpilast on just liikunud mööda individuaalset ajajõge: noormees ja tüdruk, kes surid gangsterite jõukatsumise tagajärjel. Kuigi need pole prioriteetsed, saame üha sagedamini endale lubada mitte ainult kuulsuste väljavõtmist! Humanismi seadus ütleb: kõigil inimestel, kes on kunagi planeedil Maa elanud, on õigus surematusele. Ja on isegi võimalik, et ellu ärkavad ka looted, kes on langenud abordi või raseduse katkemise ohvriks või surnud koos emaga!
  Marat hüüdis:
  - Kolossaalne! Natuke veel ja kohtun oma õe Arianda ja ema Annaga. Ma ei saa oodata!
  Natasha Belaya vastas:
  - No siin on protsess selline, et sa pead sabas seisma! Juri Gagarin viidi esmalt välja mööda üksikut ajajõge ja siis algasid vaidlused. Tegelikult, kui palju väärt inimesi. Näiteks mängisin Jules Verne'iga allveesõda. Ta tõusis ellu enne Alexandre Dumast. Nii et see kirjandusmustreid aktiivselt kasutav Sashka ja "Kolme musketäri" autor solvus:
  - Ja miks Jules minust ette jäi?
  Masha Belaya vastas:
  -Sellele järgnes vaimukas vastus - Jules Verne arendas teadust ja teie musketärid alandasid moraali.
  Marat küsis kõrvu tõmbledes:
  - Kui kaua neil siia lendamiseks aega kulub?
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Liikuge kohe Hyperneti kaudu!
  Alisa Selezneva võttis kolossaalse klaveri kuju arvutiklaviatuuriga ja mängis meloodiat.
  Nende ette ilmusid poiss ja tüdruk. Kahekümne esimese sajandi kõige tavalisemad õpilased, kes surid gängisõja tagajärjel. Ja täiesti juhuslikult, kuigi 2021. aastal kriminaalne olukord Venemaal eskaleerus ja üle riigi käis enneolematu protestilaine. Eriti tormiline pärast riigiduuma valimiste ülimalt kahtlaseid tulemusi.
  Armsad poisid - blondide juustega noormees ja neiu vaatasid segaduses ringi. Koht, kuhu nad sattusid, tundus valusalt sürreaalne.
  Muidugi vapustas linn, mis nende ees laius majadega, kas jõuluküünalde näol tordil või justkui iidsete hinnaliste mustrite ja lokkidega lühtritega, mis sadade tuhandete kilomeetrite tagant kaasa kantud. neid. Üldjuhul võib avangardi kõigutada ka lehtkullaga kaetud ultramoodsa tanki kujul olev hoone, mis on kümne koonuga teemantidest heledam ja ilusam ja millest paiskub välja pimestav ilutulestik. Kuid kõige tähtsam ime oli taevas. Mida sellel polnud, tavalise Päikese asemel. Siin on tüdruk, kes nuusutab kõigis värvides sädelevat roosi, siin on poiss, kes püüab võrguga liblikaid, siin kihutab tõukerattaga noormees ja siis muutub roller nagu võluväel kell tiibadega võidusõiduautoks. üks kord. Veelgi enam, rattad muudavad ka värve ja kuju, muutudes kas kringliteks või sõõrikuteks. Ja siit saab näha , kuidas daaliate ja orhideede roosade ja siniste õitega kaetud panter on valmis oma valgust andvaid hambaid kasutama metskitse küttimiseks. Taevas on terve etendus: tõeline film ja linn ise on viimistletud ja vapustavalt ilus. Seal oli kookide kujul ehitisi, nii keerulised ja läbimõeldud koogid, et tundus arusaamatu ime, kuidas need on, igasugused arhitektuursed lokid ja läikivad lokid. Rippuvad tagaküljed, kümneid kilomeetreid loodusseaduste vastu lahmivad purskkaevud, pidevalt purskavad ilutulestikud ja palju muud. Tugevad mitmevärvilised ülivääriskivide kaskaadid. Võtame näiteks rubiinist kallimast materjalist struktuuri, selle sära on lausa valus vaadata.
  Paljud ehitised ei omanud üldse kindlat vormi ja olid taimset päritolu, teised aga mitte ainult kujult ja välimuselt, vaid ka keha liigutustelt nägid välja nagu loomad. Tüübid olid sellisest kaleidoskoopilisest küllusest kipitatud. Üks konstruktsioon kappas nagu hobune, siis hüppas, tormas üles nagu rakett taevasse, kadus põhjatusse ruumi. Siis ilmus veel kümmekond, kõhul laiade illuminaatoritega gasellid, nad hüppasid nagu kurat patareist välja, kogunesid siis rõngasse, punusid oma kehad, moodustades pärja.
  Arenenud Marat Kazei, kelle võimed kasvasid plahvatuslikult nende mõtteid lugedes, ütles irooniaga:
  - Ei, need on tõrked... Üks elementaarsemaid kohti, kus lapsed, universumi loojad, oma fantaasiaid kehastavad.
  Äsja ülestõusnud tüdruk naeratas süütult ja hingas välja:
  - Aga me oleme juba täiskasvanud... - Kas see on nagu paradiis?
  Nataša ja Masha otsustasid saada esialgu nähtamatuks. Ja mida tegid kaks surematut poissi Arkaša ja Aleksei, pole veel selge. Võib-olla pole nad veel kosmosesõda mänginud.
  Alisa Selezneva oma säravas helepunases kulla- ja briljandisäraga ning sõdalasekostüümi kaunistusega, umbes selline, nagu päkapikkprintsessid välja nägema peaksid, itsitas:
  - Ei, sa oled tühine võlu... Mitte paradiis, vaid nagu hüperparadiis... On selge, et piiblilood pole sinu jaoks!
  Tüdruk kehitas õlgu ja tundis piinlikkust, surudes oma palja raiutud jala teemantkattele:
  - Ei... Ma olen just ristitud koos oma sõbraga Seitsmenda Päeva Adventkoguduses ja mulle tundub, et deemon ahvatleb mind...
  Marat Kazei, kes oli eelmises elus sõjakas ateist ja tulihingeline teomahhist pioneer, naeratas:
  - Kui faktid on meie usu vastu, olgu see faktide jaoks halvem! - Poiss muutis oma välimuse hirmuäratavaks peaingliks, kuid jättis oma hääle samaks, kõlavaks. - Armas! Väga kvark imeline!
  Noormees, uuesti ringi vaadates ja igaks juhuks end näpistades, ütles rahulikult:
  - Ja ka mina, miks me peaksime nii palju uskuma, mida mõni sekt õpetab... Mille alusel?
  Tüdruk märkis automaatselt:
  - Piibel ütleb...
  Siin katkestas Marat rõõmsalt:
  - Piibel ... - Poiss võttis albiino kuju, plaksutas käsi. Ja kõigil neljal oli tohutult suur, kümmekond Everesti raamatut. Partisanipoiss ütles, osutades tähtedes sädelevale kaanele ja hüperplasmaatilise leegiga põlevatele raamatukaunistustele:
  - See on Piibel... Kuidas oleks Piibli maailmade külastamisega?
  Tüdruk värises ja sosistas:
  Kas te olete loomult inglid?
  Arlequinade juba naeris selle peale:
  - Vii õde kõrgemale! Oleme universumi loojad!
  Noormees pööritas silmi.
  - Te olete teiste maailmade jumalad!
  Marat Kazei, muutes oma välimust, omandades filmiliku Harry Potteri välimuse, vastas silindriga:
  - Mitte! Oleme teie jaoks kauge tuleviku inimesed! - Noor võlur, kes vabastas maagilisest riiulist energiavoo, millest Pühakiri osutus silmapilkselt ilmsiks, pakkus. - Võib-olla soovite näha duelli Taaveti ja Koljati vahel?
  Noormees vastas järsku:
  - See pole seda väärt... Vaatasin seda kinos... Räägi meile oma maailmast paremini. See on nii ebatavaline.
  Alisa Selezneva vastas sellele üsna mõistlikult:
  - Ja milleks rääkida... - Parem on näidata!
  See lõõmas, hetkeks olid tüübid üle ujutatud hüperprintsepsiplasmaga, isegi uutes kehades tundsid nad kuumust. Siis jäi kõik kiiresti magama ja nad olid reaalsuse teisel poolel. Päris tühi uus siiski ei olnud, oli näha, et tähed säravad ja planeedid vilkusid. Kuid need tähed ja planeedid sarnanesid rohkem süvamere kaladele kui tõelistele taevakehadele.
  Kümnekäeliseks tiivuliseks robotiks muutunud Marat Kazei osutas tosinale tillukesele, tuimalt sädelevale ainetükile:
  - See on lähtematerjal põhimõtteliselt uute universumite loomiseks.
  Alisa Selezneva muutus paljajaluseks kuldjuukseliseks haldjaks, valges siniste rukkililledega kleidis. Kaunitar trampis tal paljast kannast, põhjustades välku vaakumis, ja jätkas piiksumist:
  - Sa imestad, kuid teisi maailmu konstrueerivas lähtematerjalis pole absoluutselt midagi erilist. Sama aine, mis teistes loodud universumites.
  Marat Kazei muutis taas oma välimust. Nüüd oli see karjapoiss, kes oli riietatud elegantsetesse rahvuslikesse ukraina pidulikesse maariietesse. Tema paljad, pargitud jalad kõndisid poolläbipaistval murul laiali mööda tühjust. Väike poiss nägi välja nagu külapaljapea Kupala festivalil, piits käes ja pruunikaspunase näoga, puhta naha ja valgete läikivate juustega. Rubiinide ja smaragdidega ääristatud piitsa käes, mis taustal paistis täiesti paigast ära, paljad jalad põlveni rullis, lihtne särk ja püksid paljal kehal.
  Loojapoiss ja endine partisanipioneer osutas piitsaga tühjusse:
  -Ja see on universumite loomise reljeefne piir. Ja naeratus kogu suul. - Muidugi, põhimõtteliselt ei saa ruumis olla piiranguid, seda saab lõputult laiendada. Ja veel üks asi. - Ta osutas peegelpolüedrile, mis kohe tema väljasirutatud peopesale ilmus. - Multi-hyper Princeps plasmaarvuti, mis aitab meil muudatusi teha.
  - Nii et tal pole nuppe! - tüdruk ülestõusnud õpilaste hulgast märkas. Ta oli hämmeldunud, kui leidis end pärast vägivaldset surma, isegi kui mitte piibliparadiisist, vaid üliinimlikust hüperparadiisist.
  Pärast neid sõnu naeris peaaegu kõikvõimas paar valjusti ja vastas sünkroonis:
  - Kõik käsud antakse telepaatiliselt, me loome ainet mõtetega.
  Noormees heitis pilgu endale. Nad nägid välja nagu katastroofi ajal odavate noorteriietega, tossudes, teksades-saabastes. Tüübil polnud veel habet kasvanud, mistõttu tundus ta teismelisena, ilusate korrapäraste näojoontega. Ja tema tüdruksõber oli ka päris hea. Mm-jah, pärast kolimist sai temast üldiselt kirjutatud, kaunitar, vähemalt filmides. Igal poodiumil maailmas makstakse selle eest miljoneid. Alles nüüd on tossud jalast kadunud ja alajäsemed paljad, kuid see teeb asja veelgi seksikamaks ja võrgutavamaks.
  Tema partner märkis imetlusega:
  - Ja sina, Gosha, oled muutunud nii ilusaks ... ma ei saa oma silmi sinult ära rebida.
  Noormees vastas oma sõbrale:
  - Ja ma tunnistan, et Ljudmila ei vaata teist jõudu!
  Marat Kazei noogutas naeratades:
  - Tuleviku inimesed parandasid sind natuke... - Loojapoiss naeratas, nii et ta hambad särasid eredamalt kui prožektorid. - Me armastame kõike ilusat. See on erinevus Jehoovast, kes küll lõi ilusate värvidega maailmu, kuid moonutas universumi värvi - inimesed!
  Ljudmila punastas ja kiirustas vestlust teisele lennukile üle kandma:
  - See kõik on suurepärane, kuid rääkige meile vähemalt üldiselt, kuidas protsess ise toimub. Kas need energiakimbud on erilised?
  Alisa Selezneva raputas skeptiliselt pead.
  - Vaakumpeade puhul kordan! See on kõige tavalisem hüperplasm, peaaegu igast ainest saab luua teise universumi.
  Poisid olid segaduses, justkui vaataksid valgusvoos olevad jänesed üksteisele otsa ja hüüdsid:
  - See on ime, ebatõenäoline!
  Marat Kazei raputas eitavalt pead:
  - See pole ime ja isegi mitte veerand imest! Nüüd hakkame andma vaimseid korraldusi, loomulikult mitte mõeldes nagu inimene, vaid ...
  Alisa Selezneva märkis sarkastiliselt:
  - Ainet on lihtne korrutada, struktureerida, muuta see mõtlevaks, elavaks, ilusaks ja mitte aatomihunnikut, on võrreldamatult keerulisem!
  - See on kõik! - Üliõpilane George seda optimismi eriti ei jaganud - mateeria tekib eimillestki, mis võiks olla imelisem. Sellest isegi aru...
  Ljudmila hüppas õhus hõljudes ja laulis:
  Kõik võimatu on teadmiste maailmas võimalik,
  Teaduse armastamine on parim kutsumus!
  Kas sa tahad teha footonist sada universumit,
  Serveeri teadmisi muutumatu kirega!
  Alisa Selezneva pilgutas talle vastuseks silma (meie mees, see on see, mis noorus koheselt ümber ehitatud!), andis mõttekäsu, hulktahukas hakkas liikuma. Marat Kazei näis esmapilgul olevat keskendunud, kuid samal ajal purskasid ta huuled sõnavoogusid:
  - Tegelikult pole mateeria loomise võimes midagi teispoolsust ega müütilist. Juba 20. sajandi lõpus õppisid kiirenditeadlased, kuidas osakesi kiirendada ja kokku põrgata. Veelgi enam, täheldati hämmastavat nähtust, need lagunesid fragmentideks, mille mass oli veelgi suurem kui endine aine. See tähendab, et isegi rohkem iidsetest aegadest, kui te sündisite, tehti kindlaks, et energia sünnitab mateeria.
  - Aga kust saada nii palju energiat. - küsis ta hämmeldunult silmi pilgutades, George.
  Ööbikusse puhkenud Alisa Selezneva hakkas seletama:
  - Seda saab eraldada aatomist või isegi väiksemast osakesest. - Tüdruk-Jumalanna, isegi virtuaalmasina võimalustes, vabastas pildi paljudest erinevate kristallvõrede projektsioonidest. - Näiteks viie vesinikuaatomi ühinemisel ilmub üks heeliumi aatom ja ülejäänud hajuvad footoniteks. See on hästi tuntud termotuumareaktsioon.
  Poisid ei suutnud naerda tagasi hoida.
  Jah, me mäletame seda koolis.
  Marat Kazei laulis mänguliselt:
  - Tili-tili, tali-wali! Me ei teinud seda läbi, meilt ei küsitud!
  Alisa Selezneva pani ootamatult näpuotsa oma peatorni igale koonule ja jätkas vihjavalt:
  - Oma aja jooksul eraldas termotuumareaktsioon palju energiat, seda nimetati ka tugevaks interaktsiooniks. See oli sada korda kõige massiivsem elektromagnetiline energia universumis. Toimub veelgi energeetiliselt soodsam annihilatsioonireaktsioon. See on siis, kui erineva laenguga aatomid põrkuvad üksteisega ja tekib muster, mida suurem on aine eriaatommass, seda rohkem energiat vabaneb. Kui kasutada näiteks rauavastast ainet, siis eraldub üle tuhande korra rohkem energiat kui termotuumareaktsioonis ning footonid hajuvad valguse kiirusest ligi viis korda kiiremini.
  - Kolossaalne! - ütles Ludmila.
  Kosmoses tantsivad bikiinides tüdrukud trampisid raevukalt oma paljaid jalgu.
  Marat Kazei märkis kavalalt:
  - Aga see sõltub ikkagi vektorite suundadest kinesruumis... Ma arvan, et te ei tohiks minna superfüüsika metsikusse loodusesse!
  Energiaklombid paisusid ja virvendasid, oli näha, et seal toimub protsess. Nende vormid muutusid kaleidoskoopilise kiirusega, kuid samal ajal tundus siiski, et loomake magab.
  Ja nende vahel tantsisid poolpaljad, väga kujuga ja luksuslike puusadega tüdrukud.
  Alisa Selezneva tõukas edasi:
  - Meie jaoks oli kõige olulisem probleem see, et antiainet on väga raske saada, kuid siin tuli appi Venemaa teadlaste kõige olulisem avastus, nimelt õppisid nad tänu mitme kiirgusvälja kombineerimisele erinevate isotoopide ja magnetväljadega, kasutades selleks. ülijuhid, et jagada kolmemõõtmeline ruum teisteks mõõtmeteks. Algul oli neid kuus, siis üheksa ja siis järjest rohkem, ainult aine stabiilsuse jaoks on peaasi, et nende arv oleks kolmekordne. Nende abiga oli peaaegu energiat raiskamata lihtne reprodutseerida hüperlühilaineid ja muuta aine laengut. See oli meie esimene tagasihoidlik samm teel loodusjõudude valdamise poole.
  Kümme palli hakkas üksteisest laiali valguma, kasvades samal ajal suurust ja muutes kiiresti mitmetahulise spektri väljapursanud kiiri. Nende arusaamatult kiireid liigutusi oli võimalik tajuda vaid seetõttu, et surnuist ülestõusnutel endil olid hüperkehad.
  Sõna võeti (poiss-looja ja endise partisanipioneeri rääkimine ei lakanud protsessi juhtimisest) vallatu Marat Kazei:
  - Kui inimkond omandas antiaine loomise saladuse, oli tal uus võimas energiaallikas, kasutades erinevaid segusid ja katalüsaatoreid, oli võimalik luua kiirgust, mis lagundab kosmose üheksaks dimensiooniks. Ja siis otsustasime sügavamale aatomi tuumasse kaevates glükooni stringid katkestada ja kvargid liita. Üheksa mõõtmise ja ülivõimsa laseri suunalöögi abil oli see juba reaalne. Uus reaktsioon, termotuumaprotsessi edasine areng, väga lühikeste kätega kangelane. Siis tekkis esmakordselt hüperplasma - aine kuues olek. Kaks ja veel parem neli kvarki ühinesid üheks ja energiat vabanes mitu miljonit korda rohkem kui termotuumaprotsessis. Kuid see polnud veel kõik! Seejärel, kui saadi kaheksateist mõõtmist, oli võimalik lagundada kvark preooni koostisosadeks ja saavutada nende ühinemine. Selline reaktsioon ületas termotuuma sada miljardit korda. Selguse huvides võib öelda, et üks kilogramm sellist ainet plahvatuses on võimeline maakera poolitama. Seejärel avastati kolmkümmend kuus dimensiooni ja pärast preooni lagundamist origoodideks oli võimalik saavutada nende ühinemine, see hüperkangelane vabastas energiat juba kvadriljoneid kordi rohkem kui vesinikuaatomite ühinemisel. Siis ühines juba seitsekümmend kaks dimensiooni farzzani, energia kasvas kümme tuhat korda rohkem. Seda on juba nii palju, et üks vesinikuaatom suudab täiskasvanud inimese sada meetrit üles tõsta.
  Tüdrukud trampisid selliste sõnade kinnituseks oma paljaste graatsiliste jalgadega üksmeelselt.
  Ljudmila silmi pööritades hüüatas:
  - Vau, see on nagu pesitsev nukk. Avad ühe osakese ja selle taha ilmub teine veelgi väiksem.
  Marat Kazei tegi vastuseks oma silmad staadioni suuruse raudtee (nagu kaaslastele tundus, sai sellest tegelikult veelgi rohkem!) Lužniki ja kümne servaga tähe kujul. Ja hääl, üldiselt jube, nagu koera ulgumine kanalisatsiooniluugist:
  - Lõpmatu matrjoška, mõõtmete arv kasvas plahvatuslikult ja ka energia suurenes. Kui mõõtmiste arv ületas miljoni, hakkas üks aatom kiirgama energiat, mis sarnaneb kvasarile - hiiglaslikule tähele, mis on kvadriljoneid kordi heledam kui Päike.
  Ja poolpaljad tüdrukud raputasid kinnituseks rindu maasikanibudega meloniga.
  - Vau, see pole tõenäoline! Ludmila ajas käed püsti.
  - Aga see on lihtsalt energia, üks suur pomm, mis võib universumi õhku lasta! hüüdis George käsi kokku surudes. Puuvillast ilmusid mitmed ilusate madude peadega liblikad. - Ja kuidas sa asja üles ehitasid?
  Alisa Selezneva astus uuesti vestlusesse:
  - Oh, väga lihtne! Oluline leiutis oli stabiilse hüperplasma avastamine. Kujutage ette, mateeria on kuues, seitsmes. Ja siin on Princepsi plasma veelgi kõrgem tase: kaheksas, üheksas, kümnes tüüp liigub kvintiljoni kvintiljoneid kordi valguse kiirusest kiiremini. No mis sellest õppida on. Selgub, et hüperplasma ja princepsi plasma energiat saab ohjeldada nagu elektrit, selleks tuleb jällegi kasutada mitmemõõtmelist ruumi ja hüpergravitatsioonivälju - ehk siis need looduslikud gravitatsioonijõud olid arusaamatu arv kordi, mida suurendas ülitugev vastastikmõju.
  Tüdrukud trampisid kinnituseks oma paljaid, raiutud, väga võrgutavaid jalgu.
  Mingi superhobune leidis usaldusväärse kaelarihma. Meil õnnestus rakendada ülivõimas hobune, allutades ta inimesele. Tänu sellele kasutatakse hüperplasma sorte, Princeps plasmasid nüüd iga taseme arvutites ja masinates ning isegi meie kehades. Seal on stabiilne ja ülistabiilne hüperplasm, külm, ülimobiilne, mitmetasandiline, paljude mõõtmetega, peaaegu lõpmatu arvu hüpostaasidega. Saime surematuse hüperplasma kontrolli all. Ja nüüd on nad õppinud ruumi lagundama, energiat aineks muutma. Ja igal ajal, säilitades mõistliku alguse. Siin pole müstilist teadust. Nüüd saab laps, isegi imik, hakkama tohutu pulbitseva hüperplasma ja Princepsi plasmaga. Meil, uue ajastu lastel, on kaasasündinud võime viia läbi printsips-hüperplasmokineesi. See tähendab, et kontrollida igasuguseid aineid. Nüüd vaadake unistuse täitumist.
  Tõepoolest, tundus, et see oli jumaliku jõu voog, mis pritsis välja, millise seletamatult tohutu kiirusega pallid kasvasid. Nad täitsid kõike ja kõike, laiali triljonites parsikutes. Kuna need ultrapallid laienesid, muutusid nad üha läbipaistvamaks, oli selge, kuidas tähed, kvasarid, planeedid tekivad ja üles ehitatakse. See juhtus kiiresti, lummavalt kaunilt, kiiresti, nagu mitmel korral kiirendatud filmimisel, kuid erinevate kiirguste ja varjundite nii uskumatu küllastusega, et ükski arvutigraafika ei suuda seda uuesti luua.
  - On võimatu ette kujutada, moodustada korraga nii palju maailmu ja isegi tasakaalustada kõiki konstante! - Ljudmilla plaksutas käsi, samal ajal kui tema käte küüned särasid, heledamalt kui Linnutee.
  - See pole meile raske, aitab hüperarvuti, õigemini isegi terved müriaadid ülivõimsaid, kuid väga tillukesi arvuteid meie kudedes. - Enesekindlalt, kuni snobismini. ütles Alisa Selezneva enesestmõistetavalt. - Selle kiirust väljendatakse sellisel joonisel, et kui selline arv on kirjutatud sõnadega, kus iga märk on mikroni suurune, tiirlevad numbrid kakskümmend viis korda ümber sellise planeedi nagu iidne Jupiter ekvaatori.
  Miks kümme universumit? - Poiss-õpilane George muutus uudishimulikuks.
  Tüdrukud raputasid oma luksuslikke puusi ja nende paljad kontsad lõid aatomist sädemeid välja.
  Selle peale seletas Marta Kazei, kes pidevalt oma nina muude asjadesse pistis:
  - Sest meie olendid on surelikud ja pärast surma liiguvad nende hinged järgmisse universumisse, säilitades mälu. Seejärel, pärast järgmist surma, teise universumisse ja alles kümnendasse kõike parimat kehastavasse universumisse: parimad neist saavad surematuse.
  Õpilane oli rõõmus ja hüüdis hambaid kiristades:
  - See on tark, nii et võib-olla parem kui taevas, põrgu või nirvaana. Nüüd vaatame loomingut lähemalt.
  - Lähme! Meil pole midagi selle vastu, vaesed! - hüüavad koor universumi loojad.
  Tüdrukud jätkasid tantsimist, mängides oma päevitunud keha kaunite lihastega.
  Universumite struktuur jätkus, esimene neist meenutas tavalist inimkoosseisu: ümmargused valgustid, terved planeedid, mis meenutavad palli, pooluste suunas veidi lapik. Ainult tähed olid veel noored, enamus violetsed ja ultraviolettvärvilised, kuid nende hulgas oli ka kollaseid, punaseid, oranže, rohelisi. Need olid tihedalt pakitud, võib-olla tihedamad kui inimuniversumis. Nende parvedes ja superparvedes olid silmapaistvad üksikud galaktikad. Vaatemäng on muljetavaldav!
  Pealegi on tüdrukud vapustavalt ilusad ja nende soengud on äärmiselt pretensioonikad.
  . 7. PEATÜKK
  - Seal on seksimiljoneid tähti, kui ilus. Aga kas nende peal on elu? - küsis George, kogedes ilmset kahtlust.
  Marat Kazei turtsatas põlglikult, tema liha muutus ja muutus valges turvises rüütli kujuliseks:
  - Muidugi on, oleme loonud hüpernoosfääri. Ta on juba sündinud.
  Ljudmila vilistas skeptiliselt:
  - Mitu aastat me vajame? Miljardid?
  Mõlemad universumi loojad hüüdsid üksmeelselt:
  - Mitte vähem! Oleme aja peremehed ja saame seda kiirendada või aeglustada. Lihtsamad eluvormid tekivad juba paljudes maailmades korraga. Meie, andes telepaatilisi käske, saame teatud eluvorme korrigeerida. Näiteks see maailm on mõistlik ja teine, vastupidi, on põline. Ürguniversum sarnaneb meie omaga kuni viimase ajani. See on esimene samm ratsionaalsete olendite elus.
  - Ja järgmistes? - Georgi astus sammu mööda pehmete tossude all helisevat ruumi.
  Liiga enesekindlaks muutunud Marat Kazei vastas kannatlikult, talle isegi meeldis õpetaja roll:
  - Sinna nad lähevad pärast surma esimeses sfääris. See tähendab, et sündide arv on otseselt võrdeline surmade arvuga.
  Ljudmila märkis:
  - Sel juhul võivad paljud pered jääda lastetuks.
  Alisa Selezneva on siin juba häält tõstnud:
  - Noh, ei midagi, ma arvan, et alguses tahtsime tutvustada, nagu maakera iidsed ajad, vanadust ja haigusi, ja siis arvasime, et see on väga ebameeldiv ja valus. Seetõttu surevad elusolendid vanaks või haigeks jäämata.
  Ljudmila trampis vihaselt oma palja jalaga:
  - Vanadus on kohutav, aga te ei saa sellest aru!
  - See on progressiivne! - kinnitas Alisa Selezneva, liigutades rõõmuga oma raskeid kuldseid lokke. - Kortsud ajavad meid naisi närvi, ma nägin kord kohutavat unenägu, nagu oleksin vana naine. Oi kui kohutav see on, ärkasin külmas higis ja mulle tundus, et kõik teeb mulle haiget.
  - See on halb, et inimesi niimoodi mõnitada, unistasin isiklikult, et suren noorelt, täis jõudu, eelistatavalt lahingus. - ütles Georgi rindele mineva paatosega. Ja siis, pisut piinlikult, lisas ta. - Kuid maailm, kus on ainult lapsed ja noored mehed, on ebahuvitav.
  - Miks ainult noored mehed? Siin on see veidi paindlikum, väliselt muutuvad nad umbes kolmekümne inimaastani ja võib-olla veidi rohkem ja viiekümne aastani. Kui neil on selline soov. See pole vanadus, eriti hea tervise juures. - Ta ütles, et Alice Selezneva kihvad kasvasid tanki laiadest koonudest välja. - Ma tean, et kõik ei taha välja näha nagu lapsed, aga kui ta tahab välja näha nagu teismeline, siis on see tema õigus. - Universumite looja asendas kihvad erinevate riikide paberraha arvetega. - Ja kellele meeldib soliidne välimus suure halli habemega, siis me ei keeldu temast. Välimus nagu kosmeetikatoas - suva järgi!
  - Viiskümmend aastat on mehe ja riigimehe hiilgeaeg. - George rääkis vaevaga. - Olen tähele pannud, et tavaliselt on käes poliitikute hiilgeaeg. Eelkõige tõi Peeter Suur selles vanuses Venemaa võimu tippu.
  Ljudmila märkis kavalalt:
  - Aga on huvitav nähtus, kõik valitsejad, kui nad olid liiga kaua võimul, valitsesid lõpuks halvemini kui alguses. Kuidagi rikub inimese võimu, paneb ta ...
  Alisa Selezneva märkis volbri kavalusega:
  - Kui sa mõtled meie universumi Loojat, siis me ei tea temast midagi. Võib-olla ei piisa isegi meie kõikvõimsusest, et saada ühendust oma Isaga ilma Tema nõusolekuta.
  Vaatame teisi universumeid lähemalt! - tegi ta ettepaneku, muutes George libedaks muutunud jututeemat.
  Käsikäes lendasid. Teine universum erines eelmistest, kuid nägi välja palju ultramoodsa maa moodi. Ja kui teises universumis piirdus see kõik kolmnurksete ja hulknurksete tähtede ning ruudukujuliste planeetidega, siis teistes universumites valitses täielik hullumaja. Elavad ja intelligentsed tähed kõndisid omapäi, valgustid-lehmad müttasid, hundid jahtisid neid, planeedid tantsisid tantsu, linnud tormasid putukatele järele, see tähendab, et valitses kaose mulje. Aga kui need poleks veel linnud, vaid näiteks tuulelohe ja kalluri hübriid või panter, põrsas maasikatega?
  Ljudmila küsis arglikult Alisa Seleznevalt:
  - Ja kuidas saab elada sellise juhuslikult liikuva planeediga?
  Tüdruk-looja selgitas väga piltlikult:
  - Ja kuna kirbud elavad kappaval hobusel. Lõppude lõpuks ei sure nad õigesti, nagu ka intelligentsed olendid: evolutsiooni imed on graviomagnetite kasutamine.
  Iga uus universum erines eelmisest üha suurema mitmekesisuse poolest.
  tähtede kuju, nende hulgas ilmusid isegi uskumatu konfiguratsiooniga haid ja dinosaurused. George'i tähelepanu köitis nelja roosa tüve ja otstes astritega torkav elevant. Igasse pagasiruumi oli kinnitatud toru ja vaakumi kohta uskumatul kombel kostis muusika.
  - Elevant mängib trompetit, aga helid on korralikud. - oli Ljudmilla sajandat korda üllatunud.
  - Siin määrab kontsentratsioonid staar-karu kontrabassil. - vastas George. - Jah, kui see on lihtsalt karu, muidu sürrealism sürrealismil.
  Tõepoolest, samovari kehaga karu, ahv, kelle sees keerles plaatinast topaasidega vurr, paabulinnu sulgede ja krabi jäsemetega kaelkirjak, petuuniaõiega segatud kits arbuusiga, seadsid kvarteti. Samal ajal muutsid nad pidevalt meloodia tämbrit. Planeedid esitasid aeglase, peaaegu erootilise tantsu. Paljud neist kiirgasid sõrmuseid ja see nägi ilus välja.
  Arvukad tähed ja planeedid nägid välja nagu heledate kaantega maiustused. Mõnikord ilmuvad palja suuga kohutavad kiskjad, kes meenutavad olevusi. Ainult pikk uim, justkui taevaste lillede kroonlehtedes. Suured kihvad, ogad suus, nöörivad maiustusi ja närivad neid mõnuga.
  - Ja seda on liiga palju! - ütles Marat Kazei lakkamata lolli tegema ja oma vorme muutma. - Selliseid veidrikuid tuleks kammida.
  Kosmosesse ilmuvad korraga puurid, mis on nikerdatud nagu kuninglike paleede tarad, mis on kaunistatud vääriskividega. Kui lahe, nad tormasid koletistele järele, neist möödudes. Näha oli, kuidas võrklõksud koletisi alla neelasid ja vahi alla võtsid.
  Noormees ja surnuist üles äratatud tüdruk hüüavad:
  - Me ei lase sul teisi maailmu ahmida.
  Tüdrukud karjusid ühel häälel, mängides ajakirjanduse lihastega:
  - See on õige, sest ratsionaalsed olendid hukkuvad koos nendega.
  Viimases kümnendas universumis oli enamik staare võluvate tüdrukute ja ilusate poiste kujul. Nad tegid midagi, mis nägi välja nagu Luikede järv. Teised mängisid keerulist mängu, lüües jalgade ja mõõkadega ümmarguse aine vastu. Ilus, kui palju loomi, lilli ja kalu kokku rullitud. See lendas laiali, rõngad ilmusid otse vaakumisse, tabades muutsid nad värvi. Nii tüdrukud kui poisid mängisid seda arusaamatut mängu entusiastlikult. Tundub särava tähena ja mängijate silmad põlesid veelgi eredamalt.
  - See on Magobofol! - selgitas ta end, särades kõigi teemandi varjundite värvides miljoni päikese kiirte all Marat Kazei. - See on palju keerulisem ja täiesti ettearvamatu - iidse jalgpalli areng.
  - Pole paha! - George lähenes väljale.
  Siis aga hajus tema tähelepanu: tüdrukud hakkasid esitama konservipurki, visates oma alasti imelisi jalgu täiuslikus erootikas. George säras veelgi, sädelevate kaunitaride vaatemäng võlus.
  - Kas sulle meeldib? - küsis Alisa Selezneva.
  - Muidugi pole seda unustatud. - Hingega, erutusest nii raske, nagu oleks ta ookeani põhja lastud, ütles noormees.
  - Poisid on siin suurepärased. - kinnitas Ludmila.
  Alisa Selezneva laulis, saates igas suunas kirjuid pulsareid:
  - Poisid, poisid - see on meie võimuses,
  Päästa maa tulest...
  Oleme maailma jaoks sõpruse, maailma naeratuste jaoks,
  Kohtumiste südamlikkuse eest!
  Marat Kazei lõpetas äkki oma välimuse kaleidoskoopilise muutmise ja muutus tõeliseks Herakleseks. Mitte nii, nagu teda lõbusas, kuid täiesti ebausutavas Hollywoodi versioonis kujutati, vaid just nimelt koletu suurusega lihaste mäed, veerevad pallid. Nüüd polnud see aga enam poiss, Sfero elas tegelikult korraga paljudes miljonites ajavoogudes ja tema alaealisi hüppeid ei seostata vanusega, vaid meeleseisundiga, mis oli kõikvõimsusest ja kõikelubavusest raevukas. Ja hääl on madal, justkui oleks tohutus kangelasrinnas peidus terve kirikukoor:
  - Kas sa tahad nendega armatseda? Me saame hakkama.
  - See on nii ebatavaline. - ütles Ljudmila. - Peab mõtlema.
  Tähtede riided ja nahk särasid kõigist vikerkaarevärvidest, õigemini, nende spekter oli veelgi rikkalikum, miljoneid kujuteldamatuid toone, mida ükski kunstnik ei suuda kirjeldada. Seejärel hakkasid paarideks jaotatud valgustid aeglaselt lahti riietuma. Graatsiliste liigutustega ajavad nad riided seljast. Kosmose striptiis tekitas vastakaid tundeid: värinat ja elevust, nalja ja häbi. Et selline massiline vaatemäng ei saanud kedagi ükskõikseks jätta.
  Ljudmila lõdvalt, häbist punastades ohkas:
  - Kas see pole patt?
  - Mitte tähtedega! - möirgas Marat Kazei kõue häälel . - Mitte kusagil, üheski raamatus, mida meie esivanemad pidasid taeva ilmutuseks, ei ole keelatud seksida valgustitega.
  Mitte kirjas, vaid vaimus. - vaevukuuldavalt sosistas Ljudmila.
  Siin astus vestlusesse meloodiliselt Alisa Selezneva. Ta rääkis väga veenvalt, vaatamata kogu oma tooni pehmusele:
  - Pidage meeles Kristuse sõnu: ma annan teile uue käsu - armastage üksteist! Puhtas ja laitmatus seksis pole midagi patust.
  - Ja minu neitsilikkus? - Lichiko Ljudmila on muutunud punasemaks kui küps kirss. Georgi värises ka närviliselt.
  - Ta taastub kohe, te isegi ei tunne seda, pean silmas ebameeldivaid aistinguid. Lõppude lõpuks on see tõeline hüpertraak! - Alisa Selezneva tegi magusa-magusa näo.
  Noore neitsi jaoks oli kiusatus liiga suur. Veelgi enam, pärast seda, kui Marat Kazei ja Alisa Selezneva lõid vaevata korraga kümme hiiglaslikku universumit (ja Jehoova veetis kuus päeva ühel päikesesüsteemil!), muutus nende autoriteet peaaegu jumalikuks. Ma ei taha jumalatega vaielda.
  - Noh, lähme! - Eilsed õpilased vehkisid üksmeelselt kätega
  Kuna tähti oli tohutult neli, kasvasid vaprad astronaudid korraga miljoneid ja miljoneid kordi. Siis läksid poisid paarikaupa laiali. Marat Kazei ja Alisa Selezneva on kindlad, et nende jaoks pole saladusi milleski, mis inimkonnale kunagi teada on olnud. Absoluutsed teadmised ja kõigevägevama jõud, vaid üks paljudest viisidest, kuidas endale meeldida. Kuid süütud, puhtad neitsid George ja Ljudmila, vastupidi, käitusid väga arglikult. Alustuseks tahtsid nad lihtsalt tantsida. Noormees võttis staari käest kinni, tundis ta naha kuumust, kutti läbistas kohe erootiline laine. Pannes käe naise paljale pihale, hakkas George tantsima, ta oli nii elevil, et lihas tundus, et sündis vulkaanipurse miljardis Krakatau. Ja tähe lõhn, kõik need kiirgused, gravioplasma, magoplasma, princeps-plasma, kinesis-plasma ja muud tähe aroomid, mille ümber tiirles ka viiskümmend asustatud planeeti .... Oh, Magotras! See on arusaamatu neile, kes pole seda varem kogenud, seda ei saa inimkeeli seletada. Sel hetkel koges Ljudmila veelgi tugevamaid erootilisi tundeid. Pimestava kosmilise tüübi puudutused köitsid teda ning kui ta kätt kaelale pani, tundis neiu kuumalainet, kerkivat rindu ja sütitasid taevaseid tundeid. Noormees tundis tema seisundit kogu oma hüperplasmaatilise lihaga, käed hakkasid kleidi ettevaatlikult lahti nööpima, laserkinnitused läksid lahku, paljastades tema rinnad. Tüdruku elevus kasvas ja siin avas "tähepoiss" suu päikesekettana sädelevate hammastega, mis klammerdusid huultele. Ljudmilla tõusis kohe palavikku, suust hakkas nektarit voolama ja muutus ebatavaliselt magusaks. Talle tundus, et kerged sädemed jooksevad ta juustest läbi, see painduv, kuid kiire noormehe keel tungis tema põsele. See libises kõditades ja tüdruk kiljus, silmad pärani. Tundus , et kurku voolab täisvooluline, tarretise kallastega meejõgi, neiu oli selgelt hull. Siis põrkas nooruk temast tagasi, siis kumerus, tema pikk ja kare keel puudutas tema rinda. Energeetilise aine õrn puudutus tekitas rubiini nibusid, mis olid servi topaasiga pulbristatud. Need paisusid korraga, muutudes kivist kõvemaks. seejärel hüdreeritud. Staarmees teenis aktiivselt, tema keel libises ringjate liigutustega paremalt rinnakult vasakule. Tüdruk naeris õnnest, ta süda lõi üha kiiremini. Trumm peksis lööki, kuumus lõi lõkkele, Ljudmila hakkas isegi oigama. Ta oli väga maagiline, tahtis rohkem ja rohkem. Siis hakkasid lained üle naha jooksma ja juuksed tõusid sirgelt.
  - Ah! Kui uhke! Hüperkvaasar! - Ta sosistas õndsalt. Kuid tema sosin pani taeva värisema ja tõstis tormi maailmade ookeani, mis keerlesid tema armastatu ümber koos erinevate tulnukatega.
  - Nüüd on see veelgi parem! - Noormees libises mööda orgu alla, keel libises üle kõhu, langedes järjest madalamale. Lõpuks käperdas ta naiselikkuse tundlikku teemanti ja sukeldus seejärel Veenuse niisutatud koralligrotti. Kõhu sees leviv kuumus muutus täiesti väljakannatamatuks. Tundus, et emaüsas purskasid korraga tuhanded vulkaanid ja miljonid putukad sorteerivad nende käppasid. See oli valus ja samal ajal uskumatult meeldiv.
  - Ah! Kui tugev keel sul on! - krooksus Ljudmila. Ta meeled olid nii kõrgendatud, et ta hakkas karjuma. Siis oli kogu taevas tema silme all üle ujutatud tahke tulega ning tüdruk sukeldus oma elu esimesse, kordumatusse tugevasse ja meeliköitvasse orgasmi. Samal ajal tõmbus ta keha krampi, rinnast pritsis jumalikku mahla. Noormees näis olevat väga rahul, et suutis seda saavutada oma elukaaslaselt, keda ta pidas jumalannaks. Kui naise karjed lakkasid, hakkas ta keelega töötama, äratades ja õhutades kiretuld. Leek tõusis kiiresti, kuid nüüd ei piisanud tüdrukul tema keelest, ta tahtis rohkem.
  - Võtke mind tervena! Ma tahan end täielikult anda!
  Särav noorus noogutas, tema mehelik täiuslikkus oli tohutu ja samal ajal graatsiline. Kui ta oleks võib-olla mees, siis Ljudmila ehmatas seda suurust, kuid ta oli valgusti, kelle ümber tiirles isegi kõige imelisemal hetkel, mis võib mõelda, mitukümmend planeeti. Tüdruk arvas isegi, et võib-olla vaatavad neile otsa miljardid silmad, püüdes kinni kuumenenud kehade iga liigutuse. Kummalisel kombel ei tekitanud see mõte temas mitte piinlikkust, vaid veelgi tugevamat kiretõuget. Noor staar kummardus ette, oda ots sisenes riigikassasse ja tekitas kerge oigamise. Siis liigutas noormees õrnalt, kuid energiliselt, Ljudmila kaldus kohtumise poole, aidates teda aktiivselt.
  - Kui mitte hea, teie keel ja veelgi parem! - Ta ütles. - Mis tal on, oled suur ja samal ajal õrn.
  Pärast seda, kui liigutuste rütm kiirenes, hakkas tüdruk üha enam karjuma. Tema hüüatused põhjustasid planeetide atmosfääris turbulentsi ja tugeva maavärina. Samal ajal ujutas ta pea üle võimsate orgasmide laine. Tüdruk oli nii vapustav, peas mängisid bravuurikad marsid ja põue sügavuses möllasid orkaanid, et ta oli valmis oma elu andma, et selliseid armsaid kirehetki veelgi pikendada.
  Sama süütu talleke George koges sarnaseid tundeid ja ükskõik kui palju kordi ta juba välja kirjutati, elevus temast ei raugenud. Vastupidi, iga uus orgasm oli tugevam ja pikem kui eelmine. Ja arvestades, et ta seksis esimest korda, siis muljed olid tal läbi katuse. Kolm tüdrukut jäid tema ümber korraga kinni, nad mõjutasid teda korraga, see oli kohutavalt meeldiv. Ilmselt tahtis Ljudmila ka väga, et teda vallataks korraga kolm meest, kuid ta oli häbelik. Tasapisi jõudis kirg haripunkti ja kui multi-hüperprintsi-plasma kehad veel sellise koormusega hakkama said, siis psüühika oli juba selgelt ülekoormatud. Mõne tunni jooksul kogesid nad üle saja või isegi tuhande orgasmi, nad olid isegi liiga head. Universumite loojad ületasid kindlasti äsja ülestõusnud surelikke. Neil oli see miljard korda jahedam, nii et superjumalate kehad jagunesid miljoniteks hüpostaasideks ja pakkusid rõõmu mitte ainult inimvormide valgustitele. Lõpuks olid Marat Kazei ja Alisa Selezneva kindlasti täiesti rahul ja lahkusid hüperkosmilisest orgiast.
  Ja alasti kaunid tüdrukud noogutasid neile järele ja naeratasid pärlhammastega. Ja nad raputasid paljaid rinnameloneid nibude maasikatega.
  Noored universumite loojad ei tundnud väsimust, kuid neil hakkas pisut igav meelelahutus, mis tutvustas usklikke süütutele neitsidele pattu. Tahtsin midagi muud... mängida, näidata. Siin pöördus Marat Kazei, taas kauneima Jupiter-Heraklese varjus, korrutatuna terve armeega, ümber, muutudes justkui seitsmevärvilistes lühikestes pükstes poisiks ja pakkus:
  - Tead... See on siis, kui loed ja uurid maist ajalugu, mõtled tihti, aga kõik võib olla teisiti. Seda kõike on võimalik kapitaalselt ümber mängida!
  Alisa Selezneva, kes muutis taas oma välimust, tema keha muutus kahejalgse tiigri omaks ja pea oli tanki IS-3 torn, nõustus kergesti:
  - Muidugi sa suudad! Isegi kõige huvitavamad ideed!
  Marat Kazei tõmbas piipu, vabastades suitsu asemel sädelevad teemantmullid, ütles:
  - Niisiis, üks meie esivanemate igavene vaidlus oli see, kas teljeriikidel on võimalus õigema sõjalis-majandusliku poliitika, operatiiv-strateegilise juhtimise ja vägede kontrolliga võita Teine maailmasõda?
  Alice itsitas ja vastas:
  - Endise partisani ja pioneeri jaoks on teema muidugi väga huvitav, kuigi minu arvates on teile vastik mõelda, et NSVL võib tõesti kaotada.
  Ja neiu trampis vihaselt palja jalaga.
  Marat Kazei ütles enesekindlalt:
  - Muidugi oli! Loome eelmise universumi duplikaati ja seal teeme mõned pöördepunktid. Või nagu...
  Alisa Selezneva katkestas:
  - Mitte! Ei tööta! - Tankitorni etteotsa ilmus korraga veel kolm suukorvi. Tegijatüdruk jätkas. - Mõtlesin välja midagi paremat ja huvitavamat!
  Marat Kazei aimas kohe ära, tema on ju ka Universumite Looja. Kõikvõimas Noorsoo soovitas naeratades:
  - Kas sa tahad Hitleri kehasse sisendada palgamõrvar?
  Suurenenud Alisa Selezneva kinnitas:
  - Sa peaaegu arvasid ära! Aga mitte ainult... Minu mäng on huvitavam... Lihtne nagu malemäng!
  Natasha Belaya siluett välgatas. Tüdruk pilgutas oma meeskonnaliikmetele silma ja kilkas:
  - Meil on uued mängud!
  Marat Kazei märkis kavalalt:
  - Ma ei ütleks nagu male. Traditsioonilises malemängus on nuppude arv piiratud ja seda saab suurendada. Sel juhul sõltub edu sõjas nii käsu- ja kontrollikunstist kui ka majandusest. Viimane võib olla veelgi olulisem. Taktikalised uuendused on ju varem või hiljem ammendatud. Natsid lõpetasid venelaste üllatamise ja kaotasid. Ja viimane kord üllatasid nad liitlasi Andderis, kuid siiski polnud neil seal mingit võimalust. - Poiss, kõige selle looja, mille peale mõelda, pakkus. - Kas soovite tutvustada Progressorit?
  Alisa Selezneva täpsustas:
  - Kaks edasijõudjat! Kaks tabamust! Üks Stalini kehas, teine Hitleris. Nagu öeldakse, olgu vastastikune puue. Ligikaudu võrdsed võimalused. Mis teeb mängu ettearvamatuks...
  Marat Kazei võttis ootamatult klouni kuju ja vastas:
  - Pole etteaimatav... - Väikesed kellad helisesid õrnalt. Ja Looja poisi hääl muutus lahjaks. - Kui mõlemad lööjad on võrdsed, siis ... Hitleril pole mingit võimalust, teades, mida temalt oodata, on Stalin valmis löögi tõrjuma. Kui tegelikus ajaloos füürer kaotas, kuid lebas peaaegu neli aastat, siis nüüd puhub ta palju kiiremini. Pealegi olid algselt teljejõudude vastu ebavõrdsed jõud. Ja kui Peruu sadamat ikka pole... - kloun omandas roosaka tooni ja ütles vinguvalt. - Ei, see on liiga etteaimatav.
  Alisa Selezneva kriimustas oma paagi tünnid oma kombitsate küünistega uimedega ja soovitas:
  - Hitlerisse sisendame arenenumat ja tehniliselt taibukamat sakslast. Ja Stalinis on kõige tavalisem, tavaline Nõukogude kindral. Teadlikult nõrgemale poolele pääsemise eelis viib võimalused dünaamilisele tasakaalule lähemale!
  Marat Kazei vilistas valjult nagu röövel ööbik:
  - Ultrapulsar! Jah, see on loogiline! Nüüd ei saa võitluse tulemust välja arvutada!
  Alisa Selezneva kinnitas meelsasti, et koonud särasid heledamalt kui kuld:
  - Popadantsy kõige rohkem, et kumbki pole tõeline inimene! Keegi ei tea oma järgmisi samme ja me saame teha ainult panuseid! Kuid kõigepealt valime tabamuse jaoks isikud.
  Marat Kazei soovitas:
  - Panused tehakse enne valikut! Panustan Kolmandale Reichile!
  Alisa Selezneva naeratas endasse:
  - Ja ma olen NSV Liidus! - Nii et bash on bash!
  Marat Kazei pakub reegleid täpsustamiseks:
  - Nüüd suhtlen ma Staliniga - palgamõrvar ja teie Hitleriga - palgamõrvar!
  Alisa Selezneva nõustus:
  - See on kõik! Lihtsalt ära sekku ja ära aita! Pole koefitsiente ja lisaraskusi, kõik on nagu tegelikkuses!
  Marat Kazei naeris:
  - Täpselt nii! Lõppude lõpuks elavad ja tegutsevad nad universumis, mille me nüüd koos teiega loome. Ja mis kindlasti ei ole sama, mis algses, milles elasid meie esivanemad!
  Ja rebane Selezneva nõustus:
  - Muidugi saab! Vanamehi ja naisi jääb vähemaks ja nende arv väheneb tasapisi, nii et lõpuks saavad kõik noored ja ilusad!
  Natasha Belaya vöökohta väänades kilkas:
  - Ja ma olen armas tüdruk, ilus igast küljest!
  Marat Kazei tegi grimassi:
  - Miks mitte kohe?
  Alisa Selezneva selgitas poisile meelsasti:
  - See ei ole enam universumi dubleerimine. Ma võitlen selle nimel, et tormata nende silmadesse, kes silmadesse langevad. Noorendamine toimub järk-järgult, et mitte avaldada ajaloo kulgu otsustavat mõju. Ja siis, kui stipendiaadid ise ajalugu muudavad, pole noorendamise tegur ja peaaegu kõigi haiguste kadumine enam nii silmatorkav... Ja kunagi ei tea, mis juhtuda võib. Võib-olla lendas Päikesesüsteem Universumi eriväljadesse, mis mõjutavad bioloogilisi organisme nii, et need põhjustavad noorendamist. Lõppude lõpuks võib selline teaduslik seletus olla!
  Marat Kazei kinnitas:
  - See on fakt! Ja sõnadest piisab! - Meie jaoks dubleeriva universumi loomine on mõne hetke küsimus. Väga rutiinne töö, see on nagu lapsele liivavormi laksutamine!
  Alisa Selezneva noogutas nõustuvalt ja märkis järsku:
  - Aga see on lihtsalt mäng. Aga minul isiklikult on palju tõsisem ja ohtlikum missioon!
  Natasha Belaya itsitas ja märkis:
  - Hüperneti maatriksis ei saa põhimõtteliselt midagi ohtlikku olla! Me ei saa surra ja kui kaotame, on see ainult meelega!
  Alice noogutas nõustuvalt.
  - Õige! Aga ma ei tegutse maatriksis!
  Marat Kazei oli üllatunud:
  - Kus te opereerima hakkate?
  Selezneva ütles muigega:
  - Ma pean hüppama läbi aja mutimäe planeedi Maa minevikku. Ja see missioon on väga oluline!
  Marat Kazei kehitas õlgu ja küsis:
  - Kas minevikku on võimalik muuta? See, mis juhtus, on juba juhtunud.
  Natasha Belaya nõustus sellega:
  -Kui muudate minevikku, muutub ka tulevik. Ja see pole eriti hea. Me võime kas kaduda või muutuda erinevaks!
  Alisa Selezneva ohkas raskelt ja vastas:
  - See on õige... Aga milles probleem - kui ma ei sekku, võib inimkond tuumasõjas hukkuda. Ja see pole hea! Minu sekkumine on võimalus päästa imeline tulevik!
  Marat Kazei nõustus:
  - Ma arvan, et Alice teab, mida teeb! Mida sa kavatsed teha?
  Tuleviku külaline vastas ausalt:
  - Ma pean lääne ja ida lepitama. Ja ennekõike kodusõja ärahoidmiseks Valgevenes. Ja see on väga oluline!
  Marat Kazei noogutas nõustuvalt:
  - See on õige! Päästa maailm hävingust!
  Alisa Selezneva soovitas loogiliselt:
  - Ma saan seal liikuda ilma relvadeta ja ilma igasuguse tehnikata. Aga kui ma kolin, siis olen ikkagi kauge tuleviku mees, tugevam ja täiuslikum kui kahekümne esimese sajandi mees. Nii et soovi mulle head!
  Natasha Belaya ütles agressiivselt:
  - Ja soovin teile enesekindlat võitu!
  Alisa Selezneva noogutas ja kinnitas:
  - Ma võitlen vaenlasega Valgevene ja Venemaa tuleviku nimel!
  Siin ilmus Masha Belaya. Tüdruk märkis:
  - Alice on sul üksi väga raske! Äkki ma lähen sinuga?
  Alice raputas pead.
  - Mul on minevikus olemise kogemus. Mäletate minu seiklusi ja Kolja Gerasimovit? Ja kui on kaks tabamust korraga, siis me kindlasti moonutame minevikku ja muudame tulevikku!
  Marat Kazei teatas vihaselt:
  - Mees peab temaga kaasa minema, see tähendab mina!
  Alice raputas eitavalt pead.
  - Sa oled Marat, mees minevikust. Ja kui lähete ajas tagasi, saate kõige tavalisemaks neljateistkümneaastaseks poisiks. Vähemalt on mul minevikus tulevikuinimese eelised. Ja minust saab noor, kuid lahe ja täiskasvanud tüdruk, kellel on rohkem kui nelisada aastat kogemusi! Kelle ma hea meelega kaasa võtaksin, on see Arkadi Sapožkov. Kuid kahjuks võib olla ainult üks või ainult üks inimene, kes langeb minevikku!
  Natasha Belaya nõustus sellega:
  - Me juba riskime kogu oma olemasoluga, sealhulgas tulevikuga. Võib-olla oleks Alice'il parem sinna mitte minna?
  Tuleviku tüdruk ütles:
  - Mitte! See on lihtsalt mineviku muutmiseks ja see on vajalik tuleviku nimel! Ja me peame alustama Valgevenest. Selles on käärimas tõsise kodusõja oht ja Alice on lihtsalt kohustatud oma rahvast päästma. Ja siis toimub Venemaal tegevus!
  Masha Belaya nõustus:
  - Noh, mõistuse kõrgemate jõududega, Alice!
  Marat ja kaks tüdrukut hüüdsid:
  Hüperjõud olgu meiega!
  Alice kinnitas:
  Las Hyperforce olla!
  Ja neiu võttis seljast vöö ja ülejäänud riided, jättes alles vaid heledad bikiinid. Ja paljaste jalgadega astus ta Hüpermaatriksi koridori. Tema vääramatu jõud kandus aja mutimäele.
  Alice'ile tundus, et pehme, soe laine pühkis temast üle ning sõna otseses mõttes kõikus ja kõikus. Ja kannab vooluga kaasa.
  Alice laulis entusiastlikult:
  Ilus on kaugel, ära ole minu vastu kuri,
  Ära ole minu vastu julm, ära ole julm!
  Puhtast allikast kaunisse kaugele,
  Kaugele ilusasse, alustan teekonda!
  . PEATÜKK #8
  Alisa Selezneva sattus kahekümne esimese sajandi linna. Heitgaasid kõditasid esimesena mu ninasõõrmeid. Ja igavese tüdruku lõhn on väga tundlik, parem kui lambakoera oma. Alice kuulis ka väga hästi. Oli talveõhtu. Tüdruku paljad jalad astusid lumele. Täpsemalt asfaldi jääkoorik. Harva mürisesid ööautod. Kõik tundus nii rahulik.
  Mitte liiga sarnane linnaga, kus revolutsioon möllas. Kuigi kohati olid näha killud, klaasikillud, tuhk ...
  Alice värises ja liigutas. Ta ei kartnud külmetust, teades, kui täiuslik tema biotehniline keha tegelikult oli. Tüdruk kõndis kiirel ja kiirel sammul. Järsku hüppasid talle vastu vilkurite ja kurikatega politseinikud. Kaks korda mõtlemata tabasid nad üsna pikka, oranžide juustega tüdrukut. Alice naeratas ja astus sammu nende poole.
  Politseinikud haarasid käeraudadest ja üritasid Seleznjova kätt väänata, kirudes liiga ebaselgelt.
  Alice oksendas esijäsemed püsti. Ja mitu politseinikku lendas ta eest minema, nagu oleks tsunami tagasi visanud.
  Selezneva ütles naeratades:
  - Tulin rahuga!
  Roppusi kiruvad politseinikud tõmbasid püstolid välja. Alice sai aru, et see on tõsine. Ja lõi talle palja jala vastu käte. Ta jooksis kiirel tihvtirattal kümme korda kiiremini kui olümpiajooksja, lüües relva välja.
  Politseinikud karjusid valust, luud olid katki, need jalad olid nagu löögid raudkangist. Alice neutraliseeris nad ja ütles:
  - Tulin rahuga!
  Sel hetkel üritas koorimata vagun teda rammida. Alice hüppas kergelt maha ja käskis:
  - Sulge oma silmad!
  Juhitavuse kaotanud paddy vagun kihutas, kiirendas järsult ja paiskus vastu seina, lõhkudes salongi. Pärast seda rahunes ta maha.
  Alice rebis luku maha ja avas ukse. Tüdruk hüüdis:
  - Kao välja! Sa oled vaba!
  Inimesed - tosin noort kutti ja tüdrukut hüppas paddy vagunist välja. Tüdruk kummardus ja kostis:
  - Kõik saab korda! Kõik saab korda, ma tean seda!
  Politsei tabatud inimesed hakkasid põgenema. Üks tüdruk kummardus ja ütles:
  - Sa oled jumalanna!
  Alice vastas naeratades:
  - Võimalik, et jah!
  Politseinikud nägid vaeva, et püsti tõusta. Nad kummardasid Alice'i poole. Tüdruk võttis ja pistis oma palja jala neisse. Korrakaitsjad laskusid põlvili ja suudlesid ta paljaid taldu. Suudleti isu ja armastusega.
  Alice võttis selle ja laulis:
  - Kommunismi surematute ideede võidus,
  Näeme oma riigi tulevikku...
  Ja Punane lipp, puhas isamaa,
  Jääme alati lõputult ustavaks!
  Politseinikud hakkasid hopaki tantsima. Ja siis nad jooksid, visates kurikaid ja relvi.
  Alice liikus edasi, tüdruk klammerdus tema külge. Ta pilgutas silma ja küsis:
  - Kas te olete CIA agent?
  Alice naeris ja vastas:
  - Ei, ma olen James Bond, ainult seelikus!
  Tüdruk naeris ja hüüdis:
  - Ja ma pole üldse kurb, ma armastan agenti null, null, seitse!
  Alice pilgutas silma ja küsis:
  - Mis su nimi on, mu laps?
  Tüdruk vastas:
  - Akulina!
  Alice itsitas ja vastas:
  - Nagu Puškini jutustuses "Noor daam-talupoeg".
  Akulina märkis naeratades:
  - Sina, erinevalt sellest noorest daamist, ei karda paljajalu kõndida.
  Alice naeris ja hüppas, keerdus õhku ja liigutas oma palja kanna vastu laternaposti ja murdis selle. Siis ta piiksus:
  - Paljajalu, ainult paljajalu,
  Juulikuu äikese ja surfimüra all ...
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Tantsige koos teiega ainult meile!
  Akulina nõustus sellega ja laulis:
  - Sa oled super tüdruk!
  Alice kehitas õlgu ja märkis:
  - Talvel olen bikiinides liiga meeldejääv. Ma peaksin riietuma!
  Akulina soovitas:
  - Võib-olla läheme poodi. Näiteks hitis?
  Alice märkis naeratades:
  - Võib olla hitt.
  Sireenid olid kuulda ja politseiautod ilmusid uuesti. Neid oli palju ja nendega oli kaasas mitu paddy-vagunit. Alice itsitas ja märkis:
  - See on minu jaoks!
  Akulina soovitas:
  - Kas me saame teele asuda?
  Alice raputas pead.
  - Ei... ma olen valmis nendega võitlema!
  Akulina märkis:
  - Neid on palju ja neil on kuulipildujad ...
  Alice kehitas õlgu. Tegelikult polnud põhjust sõdida terve sisevägede armeega. Et ta tapab valgevenelased? Kuigi tema tabav jõud seda võimaldas.
  Alice haaras Akulina käest ja tõmbas ta endaga kaasa. Samal ajal otsustas Alice kasutada hüpnoosi. Tema tugev, biotehniline aju tegi selle võimalikuks.
  Ja politsei ei näinud teda... Ja ka tema sõpra.
  Alice jooksis enda juurde ja laulis:
  - Delfiin ja merineitsi selle laulu süžee, kitarr ajendas oma. Delfiin ja merineitsi, ausalt öeldes, nad pole paar, ei paar ega paar!
  Tüdruk ei pidanud Alice'iga sammu ja tema jalgadel polnud aega liikuda. Akulina isegi komistas.
  Alice aeglustas tempot ja märkis:
  - Meil pole kuhugi kiirustada!
  Akulina märkis hingeldades:
  - Sa pead olema ettevaatlik. Ma pole nii kiire kui sina...
  Alice nõustus:
  - Jah, sa pead olema ettevaatlik.
  Ja tüdruk astus sammu. Politsei teda igatahes ei näinud. Kuigi üks politseinik, kes polnud hüpnoosi suhtes nii tundlik, näis teda silmitsevat.
  Alice võttis selle ja rebis paljaste varvastega plaadi maha ning viskas selle politseiauto poole. Klaas purunes ja politseinik jäi kildudest pimedaks.
  Alice näitas oma nina ja vastas:
  - Ära vaata mind!
  Ja ta naeris... Siis ta tardus, sundides autosid mööda kihutama. Politseiniku kulmud olid läbi lõigatud, aga silmad ise ilmselt terved. Alice isegi mõtles, kas ta peaks sekkuma? Ärge sandistage tarbetuid inimesi ja olge silmapaistmatu. Ta ei tohiks seda luudeni võtta. Aga ilma hambata ei saa jääda. Siin selle autoga käivad politseinikud, kes peksid naisi.
  Alice pilgutas silma ja politseiauto paiskus vastu telegraafiposti. Ja süttis.
  Tuleviku tüdruk laulis:
  - Ja te ei saa naisi lüüa, uskuge mind, ei,
  Saite juba Alice'ilt vastuse ...
  Kes lööb nuiaga,
  Kirg kannatab tulihingeliselt,
  Purustatakse puruks
  Alice'i tormilistes värssides!
  Ja tüdruk ajas keele välja. Politseinikud hüppasid autodest välja ja jooksid mööda tänavat. Helikopter juba pöörleb taevas. Alice naeris ja laulis:
  - Samovar-parahodo-helikopter, see pahvib, suitsetab ja annab teed!
  Ja tulevikutüdruk viskas paljaste varvastega plaaditüki autosse. Ta teadis, et see pole kuigi hea tegu, kuid tundis endas elevust.
  Helikopter sai löögi vastu antenni ja kaotas juhitavuse. Tal õnnestus maanduda. Asfaldi hakklihamasina tabamine läks aga põlema. Ja politseinikud, kes lõõmasid nagu jõuluküünlad, hakkasid laiali jooksma. Tüdruk näitas neile oma nina.
  Akulina kilkas:
  - Noh, sa annad!
  Alice ütles naerdes:
  - Ma võin kõike ja saan kõike, jäta loll mõte!
  Ja tüdruk ajas keele välja. Ja ta jooksis uuesti, paljad roosad kontsad vilkumas. Ja siis lükkas Alisa jalahoopidega ümber veel kaks politseiautot, neis olid need, kes peksid eeluurimisvanglas meeleavaldajaid.
  Mispeale Alice laulis;
  Taevas ei valitse mitte ainult julmus,
  Uskuge mind, selles on unistusi õiglusest ...
  Püha armastuse põhimõtet ei unustata,
  Inimesi valitseb õilsus ja halastus!
  Tüdruk oli väga võitluslikus meeleolus. Ta kordas hüppelöögi ja teise politseiniku auto läks ümber. Ja siis see süttis.
  Alice laulis mõnuga:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Alla põhja ja siis...
  Me ehitame uue, uue maailma
  Kes ei olnud keegi, temast saab kõik!
  Võitleme, olgem ausad, see tüdruk on Alice ... Ja politseiautosid on üha rohkem. Ja helikopterid pöörlevad jälle. Sireenid möirgavad, äratades linna. Sellised kokkupõrked.
  Kuid politsei Alice'i ei näe. Ta on neile arusaamatu. Kuid on selge, et paanika politseinike seas süveneb. Mõned politseinikud tormavad üksteisele kallale ja peksavad kurikatega.
  Alice lõi oma palja kanna ja pani agressiivselt kriuksudes ümber teise auto:
  - Kiitke kommunismi vabadust!
  Tüdruk on täis lõbusat elevust. Ta on lihtsalt kirjutatud kaunitar. Alice itsitas ja säutsus:
  - Ma rebin su laiali!
  Ja tema mitmeteistkümnendat korda tehtud löögist läks politseiauto ümber. Ja väänas küünarnuki.
  Siis viipas Alice käega ja... Kaks helikopterit põrkasid kokku ja süttis põlema.
  Tüdruk laulis naerdes:
  - Ma olen tark sõdalane ja rebin kõik tükkideks!
  Pärast seda hüppasid Alice'i pähe tiivulised aforismid;
  Olge vähemalt väike rebane, kui te ei taha saada hakitud eesliks!
  Ärge usaldage poliitikuid, valijate jaoks on need lihtsalt liivapaber, mis rebib tammedelt laastud!
  Kes pole ümmargune loll, see kopikas muutub kaalukaks sendiks!
  Poliitikas pole sugulasi, küll aga on neid, kes tahavad sinu omasid nagu venda jagada!
  Elus on palju vastikuid asju, kuid kõige vastikum on see, kui elu saab läbi!
  Kui tahad Jumalale lähemale jõuda, naeluta oma hinges olev ahv ristile!
  Inimene tekkis, kui mitte ahvist, siis vähemalt lakkas olemast ahv!
  Kui sa oled mõistusega ahv, siis neelab rebane su alla nagu röövellik boakonstriktor!
  Pole midagi lõpmatut, välja arvatud aeg, mis poliitikutel kulub lubaduse täitmiseks!
  Kui palju haugud, vingud nagu pekstud koer!
  Ärge usaldage seda, kes räägib punast, ja punane tuli võib põleda!
  Isegi jumal ei suuda naisega vaielda ja ahvi inimkultuuri tasemele tõsta!
  Ilma armastuseta pole naeratust, kui see pole poliitiku röövellik irve!
  Liiga kaua üleval pilvedes lendab tiibadeta poliitika korstnasse!
  Väike hing on alati hiiglase ambitsiooniga!
  Väikesel hingel on hiiglaslik edevus!
  Poliitik on varas, kes kirjutab ise seadusi ja peab riiki tsooni territooriumiks!
  Poliitikul on nädalas seitse reedet, aga kui on vaja lubadus täita, tuleb juutide hingamispäev!
  Ühtsus on hea, välja arvatud juhul, kui see paaritub poliitikuga!
  Poliitik on selline olend, et tahab sinust seameetoditega lammast teha!
  Poliitikute seameetodid muudavad valijad karbonaadiks!
  Seavalitseja all pole elu kunagi paks!
  Sea presidendiks tegemine on liiga paks!
  Kui tahad presidendiks saada, taba oma õnnehetki!
  Valitseja, kes peab valijaid lammasteks, on tüüpiline siga!
  Jumal ei ole ainult kõikvõimsus, vaid ka valmisolek minna ristile teiste nimel!
  Valitseja, kes istub pikka aega troonil, paneb riigi vaibuma!
  Noor juht on nagu värske hobune, vana nagu mära katkiste kabjadega!
  Jumalikute kõrguste saavutamise vahendites on poliitik saatan ise!
  Poliitik Jumal tegeleb ainult ühes asjas, otsides vabandusi, miks tema kampaanialubadused nii kuradilikult luhtusid!
  Poliitik on nagu õlu, hea ainult külmalt ja laual!
  Poliitik on sõnavõttudest magus, aga mõrkjas järelmaitse neist pole sugugi õlu!
  Poliitikul tuleb tõde suust välja alles siis, kui ta endast valesti aru annab!
  Poliitik lööb valija täiel rinnal risti, et saada natukenegi Jumalikku!
  Isegi karune jõud ei päästa sind, kui oled nutikas tekk!
  Rebane on selline metsaline, et ta tõmbab lõvilt kolm nahka maha!
  Poliitik on siis kõige tugevam, tema valijad on meelest nõrgad!
  Poliitik jätkab seega meega, et valija üldse ei sülitaks!
  Kangesti võta nupp kätte, kellel saepuru peas!
  Tamm on puude kuningas, tammepea muudab iga kännu veelgi paremaks!
  Tamm on mädanemiskindel, tammepea on tolmu täis!
  Kui sa oled känd, siis on sul vähemalt vaia peas!
  Tundmatu on hirmutav, aga teadu tekitab vahel lihtsalt hirmu!
  Teadmised tekitavad enesekindlust ka siis, kui see on raske, teadmatus tekitab segadust isegi siis, kui see on lihtne!
  Argpüks pole see, kes kardab, vaid see, kes on laisk endas julgust kasvatama!
  Hirm on nõrkus, julgus on tugevus, kuid hoiduge rumaluse eest endas!
  Kes laseb end ninapidi juhtida, riskib kolme männi vahele ära eksida!
  Teeb ringides käimise lõputuks rumaluseks, nullitud leidlikkusega!
  Pole tähtis, kui piim huultel pole ära kuivanud, hullem on see, kui südametes on kalkus!
  Vana kerjusleib, meeleparanduse kibe sool!
  Mesi poliitiku suust, tõmbab ligi neid, kel piim huultel kuivanud pole!
  Poliitik ei ole seaduse varas, ta on varas, kes teeb seadusi!
  Poliitik lubab magusat elu, ajab suust mett välja, aga käpad on kleepuvad nagu kärbsel!
  Sõnakas poliitik, leevik hammustab valija rahakotti!
  Miks vaikimine on kuldne, sest selle eest makstakse!
  Mis on maailma suurim asi? Mägi poliitiku antud lubadusi!
  Poliitik tahab raha ja võimu, ta on valmis lõhki rebima keda tahes!
  Poliitik on ennekõike rebane, välimuselt mitte alati särav, aga alati saba liputav!
  Poliitik täidab hea meelega teie rahakoti tühjade lubadustega!
  Poliitik on aus ainult ühes asjas, kui ta ütleb - meie, seega pole tal enam oma mina!
  Mida on universumis rohkem kui aatomid? Poliitikute maskid ja maskid!
  Mida poliitik kõige meelsamini teeb - puhastab valijate taskud!
  Poliitik pole alati saanud, aga tema lubadused lõhnavad alati mäda kraami järgi!
  Poliitikul on nädalas seitse reedet, aga valijate kuulamine on alati vaba päev!
  Kes oli esimene? Poliitikud, sest nemad lõid kaose!
  Ärge uskuge kukepoliitikute sitkust, nad laulavad alati kellegi teise rebase häälest!
  Kui poliitik kallab välja nagu ööbik, tähendab see, et rebane tegi talle heliriba!
  Pigem vilistab vähk mäel, kui poliitik täidab punastamata lubaduse!
  Poliitik on nagu ööhaldjas, ainult et tavaliselt rebib ta kliente päevasel ajal!
  Kuidas on poliitik nagu koer, kui ta räägib palju, siis ta on kindlasti talts ja tal on omanik!
  Need, kelle poolt südamega hääletavad, satuvad sageli valijateks maksa!
  Poliitik on nagu viin, valija tunneb maksaga, et lauldakse!
  Poliitik väänab oma aju nagu viina, ainult vastupidiselt sellele on hägusust täis!
  Poliitikule meeldib udu täita, läbipaistva eesmärgiga rikkaks saada!
  Lubadusi on poliitikul palju, aga vabandusi veel rohkem, kui neid ei täideta!
  Poliitik on rebane, aga sagedamini hall!
  Poliitik eemaldab tammedelt laastud, tõrud lööb maha nagu sea!
  Kui poliitik on jutukas nagu saag, siis teeb ta valijast kindlasti kännu!
  Poliitikule meeldib Jumalast rääkida, sest ta ise on saatan!
  Poliitik on kaval nagu kurat, aga lubaduste jagamisel ingel!
  Poliitikule meeldib end ristida, kuid käed ulatuvad alati rahakoti poole!
  Olles hääletanud sõnaka poliitiku poolt, riskite hiljem verd sülitada!
  Tavaliselt valivad inimesed kotis kasside, lambanahas huntide ja mädajuustuga rebase vahel!
  Kui poliitik oma lubadust pidas, siis vaadake mäge, kas vähk vilistab sellel!
  Lihtsam on kolobokk üles riputada kui poliitikut lubadust täitma sundida!
  Poliitik on järjekindel vaid ühes asjas - kasumit otsides oma taskust!
  Poliitik vahetab kaasvõitlejaid nagu kindaid, ainult käed muutuvad sellest veelgi mustemaks!
  Poliitik on nii loom, et teeb valijast hirve!
  Poliitik, kui mitte hunt lambanahas, siis tüüpiline jäär!
  Poliitik, kes pole rebane, siis jäär või hirv!
  Poliitik võib lubada mägesid, aga pärast teda rehad ainult rusu üles!
  Ärge kiirustage kuke poolt hääletama, ta nokib teid sisemustega!
  Diktaator, see on rebane, lõvi troonil, ümbritsetud jääradest!
  Kui sa ei taha olla hirv, ole ise väike rebane!
  Valimised võidab see, kes vareseid kingituseks ei pea!
  Hääletada saab südamega, aga ilma mõistuseta lööb võitja ajud ära!
  
  Poliitik on rebane, kes eelistab dollarivärvi värvina rohelist juustu, nende seast, kes peavad ronkaks!
  Naine ei ole labakinnas, niipea kui kindaid vahetad, jääd kindlasti lämbetest seiklustest päti!
  Geniaalsed poisid teevad palju rohkem avastusi kui keskpärased juhised!
  Nooruses on tuli südames, avastused peas ja selle tulemusena võit!
  Tee eduni pole alati sirge, kuid alandlikkuses painutatud selga see ei salli!
  Poliitik kummardub kummargil, et nina kõrgemale tõsta!
  Poliitik kummardab, siis valija painutamiseks!
  Poliitik on valmis oma ninaga maad kaevama, et oma vastutust valijate ees maha matta!
  Kõik võimatu on meie maailmas võimalik ja uskuge mind, väga raske on elada, justkui lasketiirus!
  Eesel kullakotiga murrab paremini läbi kindlusemüüri kui terasest jääraga mammut!
  Kuldse suuga poliitik muudab valijad eesliteks, kuldsete pakkumiskottidega!
  Kes on tugevaim metsaline? Muidugi perse, mis on laetud kullakotiga! Rebane põletab riigireetmise kollast värvi ja annetuste kuldmünte!
  Poliitikud lehvitavad sageli punaste punaste lipukestega nende müntide kollase värvi eest, mida nad valijate taskust punastamata võtavad!
  Meeldivate poliitikute punased kõned valasid kibedaid pisaraid emadel, kelle pojad hukkusid verises lahingus!
  Kes lubab kullamägesid, pole väärt isegi murtud vasest senti!
  Poliitik tuiskab nagu jänes, vingerdab nagu rebane, aga vahel närib valija kõri läbi nagu hunt!
  Poliitikule meeldib lugeda raha kellegi teise taskus, kuid tavaliselt kahvlib ainult altkäemaksu eest!
  Poliitik on valijaga kaval nagu rebane kolobokiga, sööb ainult aplausi saatel!
  Poliitik lõikab hõbedaste kõnede kuldlõikuriga valijalt höövli, muhedad timukad!
  Tamm põleb tules kaua, kuid laguneb kiiresti poliitiku tulisest kõnest!
  Vahel riigi suurim probleem, valitseja väike mõistus!
  Ebatähtsus troonil, riigi jaoks tohutu probleem!
  Poliitik on sageli paberist tiiger ja kihvad rebane, ta on sündinud alatuteks mängudeks ja on hea trikkide tegemiseks!
  Poliitik ei ole alati täis rahakott, mida kõik armastavad, vaid alati taskuraha, mis rikub südametunnistuse!
  Mees armastab rohelist taskus ja unistab diivanil, ainult raha on udus, kui elad nirvaanas!
  Poliitik pullitab meelsasti, aga künnab meelsasti, kuigi püüab valijat künda kogu tarmuka lehma kirega!
  Homovihale mängiv poliitik ei punasta, kui valija tagumikku imeb!
  Poliitikud punalippude all ei punasta häbist, valades helepunast verd!
  Maailmas oled sa kas hall hunt või valge lammas või hästi toidetud rebane või söödud jänes ja poliitikas toob türann põhjusega demokraatia läikima!
  Poliitikul on hundikombed, rebaseaugud, aga sisimas on ta ikkagi šokolaadijänes, ainult valijatele täiesti söödamatu!
  Mida tulihingelisemalt poliitik lubab, seda varem valija ootusärevuses tardub!
  Poliitik on nagu prostituut, ta töötab palju keelega, kuid ta suudab rahuldada ainult intellektuaalset impotenti!
  Mis vahe on poliitikul ja prostituudil? Prostituudil on alati õigus kliendil, poliitikul satub valija alati hätta!
  Kuke kisa, kotka ambitsiooniga, tuulelohe haardega, ronka ahnusega poliitik, kuid siiski tiivutu!
  Poliitik on sageli tark nagu saabas, aga valija kingib hullult!
  Iga poliitik võib kingi jalga panna, aga valija on pärast seda elus tramp!
  Poliitik pistab käe sulle rahakotti, kui ta jõuliselt risti teeb, ja komistab ta põlvili!
  Miks kutsutakse usklikke lammasteks, neid pügavad kelmid, kellel pole midagi püha!
  Kui sa oled lammas, siis sa kõnnid sajandi paljajalu, kui oled kits, siis jääd perse! Kui oled mõistusega mees, siis oled igavesti õnnelik!
  Tõeline rebane poliitikas ei oska ainult lammast kraapida, vaid ka lõvilt kolm nahka maha tõmmata!
  Mees on kohustatud naise mööda laskma, kuid kus ta ei satu olukorda, kus ta ei nõua naise kannatlikkust ja mehelikku julgust!
  Kõige uppumatum on see, kes pole sõjaasjades kohmakalt osav, ja mitte mõistuse logi!
  Kui naine on ihar nagu kass, siis mehel on hiired peas!
  Kõige eredamad ideed on varjupoliitikast sünged, kui neid ellu viia!
  Naine on kaval nagu rebane ja valitseb isegi lõvi, kui mehel kuke mõistus!
  Jumal võib kõike teha, ületada vaid naist nõudmistes, Ta on jõuetu!
  Naisel peab olema kobra nõelamine, et mees teda mitte alla neelaks nagu boakonstriktor!
  Inimene võib olla kõiges Loojaga sarnane, ainult ahvi moodi jäljendamine ei värvi teda!
  Inimene saab ületada Kõikvõimsa Jumala ainult edevuses ja isegi siis, kui ta on intellektuaalselt loonud Pithecanthropus!
  Naine ei taha olla kana, aga tema ideaalne mees on kukk!
  Rebanenaisel on koprameestest tõesti hundihaare!
  Poliitikas on nagu metsas, kui sööd tamme siga, kui jänes õgib rebase, kui eesel - saab kolm nahka maha!
  Mida säravam naine, seda rohkem on ta rebane!
  Hallidel puudub ajus hallollus, säravad isiksused, suurtes kogustes hallid peas!
  Hall mees on üksildane nagu hunt ja nagu jänes pole tal rahu!
  Kui poliitik on suur rebane, siis on lõviosa talle garanteeritud!
  Rebasepoliitik võtab valija-vareselt võimaluse sõita nagu juust võis!
  Taevas on vähem tähti kui Pühakirja tõlgendusi!
  Punases rüüs timukas, õiglasem, sõnaosavusega poliitik!
  Timukal on terav kirves, poliitikul terav sõna, esimene puhub pähe, teine tilgub ajule!
  Peade raiumine on vahel inimlikum kui ajudele tilkumine!
  Kui lased poliitikutel endale ajudele tilkuda, rebid frustratsioonist juuksed välja!
  Poliitiku sõnavõtud on nagu vesi ajupesuks!
  Mis on suurim jumal poliitikas, mis loob seadusetust!
  Poliitik vaatab valijat alati nagu eesli rebasepilguga künda!
  Naine armastab paljastada oma kehva keha, et riietuda rikkalikumalt!
  Paljajalu naine paneb mehe kiiremini selga, isegi kui ta pole päris saabas!
  Palja naiseliku kontsaga on lihtsam meest moekate saabaste jalas keerutada!
  Et endale moekaid kingi saada, peab naine mehe korralikult "kingama"!
  Naine, kes ei tea, kuidas oma jalga õigel ajal paljastada, jääb igaveseks "kinnituks"!
  Liiga sageli riskib mees paljaid naisejalgu vaadates end trampi olekusse "kinnitada"!
  Et mitte jääda igavesti paljajalu, tuleb osata kingad õigel ajal jalast visata!
  Tüdruku paljas jalg on parem kui sissetungija presendisaabas!
  Tugevaim soomus ei pea vastu, õrna naha ees, võluvad tütarlapselikud tallad!
  Naised ronivad väga nutikalt palja jalaga mehe rahakotti!
  Naise keha kõige kleepuvam osa kuldmüntide, paljaste jalgade ja paljaste rindade jaoks!
  Naisel on vahel vaja kingad jalast võtta, et mitte hädas põlvitada!
  Palja jalaga on lihtsam meest põlvili panna!
  Paljajalu õigel ajal, mitte kunagi paljajalu!
  Paljajalu naisel on lihtsam kuldset tippu ronida!
  Sa oled saabaste mees, kui sa ei armasta naiste jalgu!
  Sihvakate jalgadega naine paneb mehe aupaklikult kummardama!
  Paljad varbad on osavamad kui käed, kui naine võtab münte "kintsutatud" mehe taskust!
  Kõige osavam on naisel mehele paljaste jalgadega kanna alla lükata!
  Tee mehe südamesse on kaunitaril paljaste jalgadega kergem tallata!
  Tüdrukute paljad jalad, meessüdame Everestil ronides sitkemad!
  Olles kingad jalast võtnud, on naisel lihtsam ületada meheliku ükskõiksuse kõrb!
  Jääd tumm nagu saabas, lööd isegi paljajalu vastu kanna!
  Sel ajal, kui Alice selliseid aforisme lausus, kakles politsei lõpuks ja umbes sada nende autot põlesid maha ja kukkusid.
  Alice laulis mõnuga:
  Ootan võitu, ootan võitu! Need, kes tahavad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame diktatuuri võita!
  . PEATÜKK #9
  Samal ajal kui Alice oli huligaan, karistas politseinikke ühes paralleeluniversumis, esines ka kõrvalekaldeid tegelikust loost.
  Juhuslikult sekkus ka ajarändur Natasha Belaya. Luftwaffe halastas ühele noorele piloodile ja tõstis ta elektrivõrguga üles, kui ta kogemata tehnilise rikke tõttu alla kukkus. Ja peab selguma, et selleks osutus mitme lennurekordi omanik Hans-Joachim Marcel. Sealhulgas kuuskümmend üks lennukit tulistati alla kuu jooksul ja seitseteist lennukit päevas. Ja esimene Saksa piloot, kes ületas saja viiekümne allakukkunud lennuki barjääri.
  Pealegi kinnitasid tema saavutusi britid ja keegi ei tulistanud alla nii palju liitlaste lennukeid.
  Nii päästis Natasha Belaya täiesti silmapaistva isiksuse, kes pidas tõelisi lahinguid ja sai tõeliseks nähtuseks. Kuid tundub, et isegi selline fenomenaalne äss ei suuda üksi sõja käiku muuta.
  Kuid asi pole ainult kvantiteedis, vaid ka kvaliteedis. Kuid Marseille"l õnnestus lennuk koos Montgomeryga ise alla tulistada ja kuulus Inglise kindral suri. See tõi kaasa operatsiooni Torch ebaõnnestumise, mis lükati määramata ajaks edasi. Täpselt nagu ameeriklaste maabumine Marokos. Mis on ka väga märkimisväärne. Kuid mis kõige tähtsam, Hitler suutis tunda, et Stalingradi lähedal kavandasid venelased külgedelt pealetungi ja suutis võtta ennetavaid meetmeid. Selle tulemusel kattis Fritz nõrgad kohad ja suutis novembri lõpus tõrjuda Nõukogude pealetungi.
  Ja nii pidasid nad vastu Stalingradis ja Volga ääres. Rževi-Sõtšovi operatsiooni kogemus näitas, et kui natsid olid valmis, suutsid nad tõrjuda ülekaaluliste Nõukogude vägede pealetungi.
  Britid hakkasid edasi tungima hiljem, kui Rommeli väed olid juba valmis rünnakut tõrjuma. Ja Rommel ise naasis puhkuselt. Selle tulemusena kestis Briti rünnak viisteist päeva ja löödi kolossaalsete kaotustega tagasi.
  
  Vaatamata sellele, et sakslased hoidsid rinnet, kuulutas Hitler välja totaalse sõja ja mobilisatsiooni. Relvade tootmine Kolmandas Reichis kasvas järsult. Ja liitlaste õhurünnakud on järsult vähenenud. Fritz hakkas koguma jõude uueks pealetungiks.
  Marseille ületas allatulnud lennukite arvu kolmesaja võrra ning temast sai esimene Luftaffe piloot ja sõdalane, kes sai uuesti hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi. Ja 1943. aasta veebruaris jõudis Marseille"s allatulistatud lennukite arv viiesajani, mille eest talle anti selleks puhuks spetsiaalselt heaks kiidetud autasu: Raudristi Rüütlirist kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Selle tellimuse esimeseks saajaks saamine.
  Marseille"st sai tõeline legend ja teda kardeti nagu tuld. Võib-olla isegi tugevam kui leegid.
  Detsembris võtsid Stalingrad lõpuks sakslaste kontrolli alla. Ja natsid hakkasid ette valmistama uut pealetungi. Rünnakus pidid osalema nii Tiigrid, Pantrid kui Ferdinandid. Aafrikast pärit tööjõu ja vangide, sealhulgas juutide töö kasutamine. Kolmas Reich pole veel ähvardanud sõda kaotada ja juute pole massiliselt hävitatud. Ja see tähendab rohkem tööjõudu. Ja toodetakse tanke, lennukeid ja muud varustust.
  Suurbritannia ja Ameerika tõmbasid sõjale Kolmanda Reichi vastu tegelikult pidurit. Pealegi said allveelaevad neid väga palju. Kes jahtisid hundikarjades ja uputasid palju laevu.
  Hitler tugevdas Rommelit ka tankide ja lennukitega. Ja nii alustasid natsid aprilli lõpus pealetungi Egiptuses. Seekord edukamalt ja selle tulemusena said Inglise väed täielikult lüüa. Ja see oli lõviimpeeriumi jaoks purustav lüüasaamine.
  Fašistlikud väed sisenesid Palestiinasse ja tungisid läbi Iraaki. Ja samal ajal võtsid nad oma kontrolli alla Suessi kanali. Ja nad edenesid, vallutades Kuveidi. Ja muud naftapuurkaevud. Ja see oli väga agressiivne ja lahe.
  Ja mai lõpus algas Wehrmachti pealetung Volgal, edenedes lõunasse.
  Natsid püüdsid tungida Kaspia mere äärde ja vallutada Astrahani. Hitler valis sel juhul Punaarmee jaoks kõige haavatavama ja tõhusaima suuna.
  Lahingutest võttis osa ka tank "Lõvi". Kuid see masin, millel oli liiga palju, üheksakümmend tonni, ei näidanud end kuigi hästi. Ja ta lükati tagasi. Aga ka Focke-Wulf polnud halb. Ja juuni lõpus saabus Marseille idarindele. Tema välimus oli nagu mööduv komeet. Ja terve hulk alla lastud Nõukogude lennukeid. Juuli lõpuks tõstis Marseille allatulnud lennukite arvu tuhandeni ja sai selle eest Raudristi suurristi - autasu, mis oli varem reserveeritud ainult Hermann Göringile, Prantsusmaale ja mitte kuigi hästi väljateenitud. Marcel on väga võitluslik mees ja Hitler jumaldas teda. Selline piloot osutus: lihtsalt arusaamatuks nähtuseks.
  Natsid läksid Kaspia mere äärde, lõigates Kaukaasia maismaaga ära. Ja Türgi võttis ja avas Taga-Kaukaasias teise rinde. Ja Punaarmee muutus veelgi raskemaks.
  Ja sakslased hakkasid edasi liikuma mööda Kaspia mere rannikut. Ja natsid edenesid suure eduga. Ja septembri lõpuks olid sakslased juba sisenenud Aserbaidžaani territooriumile. Ja seal hakkasid sellised lahingud keema.
  Stalin käskis keskuses edasi liikuda, visates sinna kõik oma jõud ... Sakslased suutsid isegi tagasi tõugata, murdes otsustavalt läbi rinde. Natsid pidid pealetungi ajutiselt peatama ja uusi jõude lahingusse viskama. Kuid jõudude paremus mõjutas.
  Natsid tõrjusid Nõukogude vägede pealetungi ja jätkasid talvel edasitungi Kaukaasias. Ja nad kasutasid uusimaid reaktiivlennukeid, uusi mudeleid.
  Ja Marseille on ületanud juba kaks tuhat allatulnud lennukit. Mille eest pälvis ta uue autasu Raudristi Rüütliristi teemanttähega, hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja Bakuu lähedal on juba sellised lahingud, väga julmad.
  Võitlus näitas, et naised pole sugugi nõrk lüli ja oskavad hästi võidelda. Ja samal ajal kannavad vähem kaotusi kui mehed. Sõdalased võitlesid ka jalaväes, patsutades paljajalu Sahara kõrbe kuumal liival. Ja omandas tankid. Olles katsetanud "Tiigrit" lahingutes Suurbritanniaga.
  Kuid ka Nõukogude tüdrukud SU-100 peal võitlevad hästi.
  Kuigi Venemaa positsioon tundub lootusetu. Kuid sõdalased võitlevad koos Elizabethiga nagu kotkad.
  Ekaterina vajutab paljaste varvastega kangile. Saadab mürsu, mis torkab natside auto E-50 külili ja möirgab:
  - Suure punase ja karmiinpunase kommunismi eest!
  Elena peksis kahurit ka oma palja peenikese jalaga. Ta tabas täpselt vaenlase tanki.
  Tüdruk siristas:
  - Minu kauni Venemaa eest!
  Euphasia märkis agressiivselt, põhjustades väga hästi sihitud tulekahju:
  - Au meie kodumaale!
  Ja ta kasutab ka paljaid, peitlitud jalgu.
  Nõukogude masin on väga tugev ja võitluslik. Ja see tulistab päris hästi.
  SU-100 on võimeline tungima E-50 külge. Kuid tüdrukud murravad isegi tema otsaesist läbi, sattudes peibutusse või otsast lõpuni. Ja nad lõikasid läbi metalli.
  Elizabeth, kasutades oma paljaid varbaid, tulistas vaenlast. Ja piiksus:
  - Sinisest ojast...
  Ekaterina tulistas ka, lükates seekord kangi oma helepunase nibuga ja müksates:
  Jõgi algab...
  Elena agressiivselt muigates ja susisedes väljastas:
  Noh, sõprus algab...
  Ja ta vajutas ka palja kannaga kangile.
  Euphraasia müksas, tulistades vaenlase pihta:
  - Naeratusega!
  Tüdrukud töötavad SU-100 kallal väga aktiivselt. Ja hävitage vaenlase varustus.
  Ja Bakuu äärelinnas kaevavad pioneerid kaevikuid. Seal on erinevast rahvusest poisid. Eelkõige virvendavad paljud säravad pead. Seal on punased ja mustad ja blondid lapsed.
  Üks asi ühendab neid: usk kommunismi võidukäiku ja paljad jalad. Selge on see, et sõja ajal pole kõigil jalanõusid ja seetõttu uhkeldavad kõik lapsed solidaarsuse märgiks oma paljaste ümarate kontsadega. Talv Taga-Kaukaasias on üsna leebe ning liikudes ja labidatega töötades pole külm nii kohutav.
  Lapsed töötavad entusiastlikult ja laulavad:
  Tõstke tuld, sinised ööd,
  Oleme teerajajad - töötajate lapsed ...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Ja siit tuleb jälle äratus. Poisid ja tüdrukud hüppavad kaeviku põhja. Ja ülevalt hakkavad juba mürsud purskama: vaenlase suurtükivägi töötab.
  Pashka küsis Mashalt:
  - Noh, kas sa arvad, et jääme ellu?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Me hakkame vastu vähemalt korra, kõige raskemal tunnil!
  Pioneer Sasha märkis loogiliselt:
  Meie kangelaslikkus on vankumatu.
  Poiss koputas oma palja talla vastu kive. On näha, et poiss toppis endale tahkeid kalluseid.
  Tüdruk Tamara märkis:
  Me võitleme kartmata
  Meid ei lõigata sammugi tagasi ...
  Las särk on verest läbi imbunud -
  Rohkem vaenlasi, muutke rüütel põrgusse!
  Poiss Ruslan, mustade juustega pioneer, märkis:
  Mööduvad sajandid, tuleb ajastu,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid ...
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni -
  Teeninda oma isamaad, sina südamest!
  Poiss Oleg, kõhn ja heledajuukseline, säutsus, salmid:
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka välimus ...
  Rahva hääl on kõlav -
  Sosin purustab mao!
  
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks,
  Avas ukse kosmosesse
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Poisid ja tüdrukud plaksutasid ühehäälselt.
  Nüüd aga lendavad juba reaktiivlennukid ja viskavad pomme. Ja see on agressiivne lähenemine.
  Oleg ja Sasha tõstsid kada ja lasid välja surmakingituse. Ja tünni tabas natside ründelennuk.
  Tüdruk Nataša laulis:
  - Komsomol pole ainult vanus,
  Komsomol on minu saatus!
  Ma usun, et ma vallutan kosmose
  Elame igavesti!
  Aserbaidžaani pioneeripoiss Ahmed vastas naeratades:
  - Nataša, te pole veel komsomoli liige!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja vastas meloodilise häälega;
  Rõõmsa laulu saatel isade kõrval
  Me seisame komsomoli eest...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Oleg trampis ka oma paljast lapselikku jalga ja hüüdis:
  Tugevam haamer pigistab proletaarlast,
  Titaanist, mis purustab ikke ...
  Me laulame oma kodumaale tuhat aariat,
  Ja valgust järglastele, hea!
  Lapsed on rõõmsad. Ja tegelikult sakslased pommitasid ja ainult üks tüdruk sai killu oma paljast ümarast roosast kontsast.
  Pioneer karjus, kuid hammustas siis huulde.
  Ja nii nad valmistusid rünnakut tõrjuma. Ja seal on juba tankid natsidega. Kohutavad E-100-d liiguvad. Sellised võimsad ja ohtlikud masinad.
  Neil on selline kaitse. Et ühegi nurga alt läbi ei saa. Sa ei saa seda tabada ainult ühe nurga alt. Ainus võimalus on rajad murda.
  Lapsed on valmis võitlema ja vehkima paljaste jalgadega. Siin on nad traadi peal, lükkavad natside jälgede alla isevalmistatud lõhkekehadega pakendeid. See töötab ja hävitab Rommeli armee tankide rullid.
  Ja see näeb kohutav välja.
  Sasha kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Poiss Pashka tulistab Olegiga kada ja kiljatab:
  - Au pioneeridele!
  Poiss Ruslan koos neiu Sufiriga tirib traadiga sakslase alla miini ja karjub:
  - Au NSV Liidule!
  Kaklevad Aserbaidžaani lapsed ja vene kutid. Pargitud, kõhnad, paljajalu pioneerid kolossaalse tankide armaada vastu.
  Tüdruk Tamara trampib oma graatsilist, väikest, paljast jalga ja ütleb:
  - Au Venemaale!
  Pioneer Ahmet kinnitab vaenlase pihta tulistades:
  - Oleme koos sõbralik perekond!
  Poiss Ramzan, punajuukseline aserbaidžaanlane, kinnitab autot välja lüües:
  - Sõna järgi oleme sada tuhat I!
  Lapsed on sõbralikud... Siin on Armeenia tüdruk Azatuhi, kes samuti traadi abil osavalt lõhkepaki fašistliku rööviku alla kannab ja sipleb:
  - NSVL on rahvaste perekond!
  Teine armeenia tüdruk Aghas ütleb:
  - Ärge painduge fašismi poole:
  Ja neiu tõmbas paljaste varvastega traati. Paljud aserbaidžaani ja armeenia lapsed on blondide juustega ja neid ei saa eristada slaavi lastest, keda on samuti palju. Kes sakslased ära jättis, teised vene perekonnad asusid Aserbaidžaani elama isegi tsaaride ajal.
  Kaukaasias elab palju slaavlasi. Palju segapaare. Jah, ja lastel on tavaliselt heledamad juuksed kui nende vanematel. Ja slaavi tüübid päevitasid nii, et neid ei saa kohalikest eristada. Pealegi on lapsed tavaliselt sarnasemad kui täiskasvanud.
  Niisiis võitleb rahvusvaheline Nõukogude poiste ja tüdrukute pataljon ja nad on kõik ühtsed ja väga sarnased. Nende paljad kontsad vilguvad liikumisel.
  Ja unenägudes saadavad lapsed surma kingitusi. Šamil ja Serjožka, mõlemad pioneeripoisid, tõmbavad traati. Ja nüüd peatub Saksa E-50 katkise röövikuga.
  Poisid laulavad üheskoos:
  Liit hävimatud vabad vabariigid,
  See ei olnud toore jõud, mis koondas, mitte hirm ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja sõprust ja mõistust ja julgust unistustes!
  Ja lapsed on rahul. Nad naeratavad valgete, ühtlaste hammastega. Ja nad on õnnelikud, kuigi neid ähvardab surm.
  Ja sakslased imevad. Hävitatud tankid tulistavad oma kahureid ja kritseldavad kuulipildujaid.
  Mõned Saksa sõidukid on varustatud granaadiheitjatega ja on väga ohtlikud.
  Aserbaidžaanist pärit poiss Maksimka ja tüdruk Zara tõmbasid paljaste jalgadele toetudes vaenlase alla miini ja lõid välja fašistliku mastodoni.
  Ja karjusid täiest kõrist:
  - NSV Liidu jaoks!
  Lapsed on nii naljakad.
  Pioneerid Abbas ja Vladimir kasutavad samuti relvi. Sel juhul ragulka ja purusta E-75 röövik natsidele. Siis laulsid poisid:
  - Kommunismi katte all oleva planeedi suuruse eest!
  Oleg ja Abdula on samuti eri rahvaste pioneerid, kuid ühtse südamega lasevad nad ka lõhkekehi välja. Nad tabasid E-100 ja laulavad ...
  Avasime planeedi rahvastele,
  Teekond kosmosesse, nähtamatutesse maailmadesse...
  Laulatakse kangelastegusid -
  Surmaarmi igaveseks kustutamiseks!
  
  Venemaa püha lipu all,
  Rahus, sõpruses, õnnes ja armastuses...
  Kogu maa inimesed saavad õnnelikumaks,
  Põrgulik pimedus hajub kauguses!
  Siin võitlevad lapsed...
  Abdurrahman ja Svetlana - Aserbaidžaani poiss ja tüdruk Valgevenest tõmbasid traadi kokku ja lõid välja fašistliku tanki. Ja nad laulsid:
  - Püha Venemaa suur nimi,
  Särab üle maailma - nagu päikesekiir ...
  Ma usun ühtsusse, me saame õnnelikumaks,
  Näidakem rahvale õiget teed!
  Lapsed on väga julged. Ja natsid olid sellisest kangekaelsest ja raevukast vastupanust lihtsalt šokeeritud.
  Abudurrahman on pioneer, ta sai killu palja talla sisse. See läbistas lapse jala kõvenenud pinna.
  Poiss sosistas:
  - Ja see teeb mulle haiget!
  Svetlana sai löögi ka ümmarguse kontsa vastu ja kriimustas õla. Aga tüdruk susises:
  - Ärge murdke pioneere!
  Azim ja Kolka rammisid ka sakslaste autot.
  Poisid näitasid juhtmega ja laulsid:
  Reeturlik vaenlane asus pealetungile,
  Kuid ma usun, et see ei kõigu, nõukogude inimesed ...
  Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Vaenlane ootab: lüüasaamine ja unustus,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Lapsed on julged ja ei paindu. Ja nad tahavad võita. Ja nad laulavad ja kaklevad.
  Sakslased kannavad suuri kaotusi. Tõsi, enamasti on neil katkised roomikud ja rullikud. Ja see pole surmav.
  Hullem vangi võetud pioneeridel.
  Poiss Abdulhamid, kui ta vangi võeti, panid natsid nagile. Nad pistsid pioneeri paljad jalad ploki sisse ja hakkasid raskusi konksude külge riputama. Ja siis süütas ta tule. Ja poisi paljaid kontsi lakkus tuli. Ja piits kukkus talle selga. Nad peksid mind kaua. Ja siis hakkasid natsid kuumade tangidega ribisid murdma.
  Poiss, kes suri piinamise all, kui ta kuumast punaseks läinud ribide raud ta purustas, laulis:
  Berliin on peaaegu meie võimu all,
  Läbi binokli näeme neetud Reichstagi ...
  Loodan, et varsti saabub rahu ja õnn;
  Mida ma oma luuletustes kirjeldan!
  
  Venemaa avas kommunismi maailmadele,
  Temast sai kõigi pere.
  Kuid Wehrmacht pistis meile seakäsa,
  Ja nüüd pritsib verd veenidest nagu purskkaevust!
  
  Mille Fuhrer kogemata meiega unustas,
  Tahtsin saada maad ja orje!
  Fašism käis väga pika kampaaniaga -
  Ja siin on tõeline õudusunenägu, põrgulikud unenäod!
  
  Lihtne poiss, paljajalu poiss,
  Hiljuti seoti punane lips.
  Ta tahtis ise maailma ehitada ilma Jumalata,
  Aga äkki purskas taevast napalm!
  
  Ma pidin ette jooksma, me olime AWOL,
  Keegi ei taha selliseid noori võtta!
  Kuid püssis võitleja tegi seda,
  Isade tee osutus vääriliseks!
  
  Võideldi seal, kus nii kavalus kui ka jõud,
  Ja nõrkus on ka kibe, paraku ...
  Seltsimehed pidid haudu kaevama
  Härmas männikirste hööveldades!
  
  Olen pioneer, kes on nüüd harjunud kannatustega,
  Luurele läks ta paljajalu, lumehang krõbises.
  Võib-olla karistus uskmatuse eest,
  Et ma ei tahtnud Jeesust tunda!
  
  Aga mis on Kolgata kolm tundi?
  Rohkem kui kolm aastat sõda on möödas!
  Igas külas nutavad lesed kibedasti,
  Kuidas pojad hukkusid maa surnuaial!
  
  Jäin ellu, olin mürsust šokis, kuulist haavata,
  Aga õnneks jäi ta jalule!
  Tagastasime ausalt võla Saksamaale,
  See fašism on meie poolt tolmuks tallatud!
  
  Olen küpseks saanud, kuid siiski poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan!
  Jah, täiskasvanu ja võib-olla isegi liiga palju,
  Süda sai ju kõvaks nagu metall!
  
  Hero Star kõrgeim auhind -
  Stalin ise, uskuge mind, andis selle üle!
  Ta ütles: sinusugustelt on vaja eeskuju võtta,
  Võitlejad sepistavad Eedeni uste võtmeid!
  
  Aga nüüd pane julge püss käest,
  Võta, näpitsad, haamer ja tööta!
  Ehitage puidust purjekas ja paat
  Ja looge lennuk, et lind üles lendaks!
  Kuid vaatamata kogu Punaarmee pioneeride ja sõdurite massilisele kangelaslikkusele Bakuu langes. Ja natsid vallutasid kogu Kaukaasia.
  Stalin oli väga ehmunud ja pakkus Hitlerile vaherahu. Fuhrer, olles mures luureandmete pärast, et USA ja Suurbritannia töötasid välja aatomipommi ja võidavad Jaapanit, otsustas alustada suure pealetungi läänes.
  Sõlmiti vaherahu. NSV Liit nõustus tagastama kõik sõjavangid Kolmandale Reichile ja tarnima tasuta suures koguses Wehrmachtile vajalikku toorainet.
  Hitler nõustus sellega. Ja 1944. aasta kevadel algas Aafrikas natside suur pealetung. Natsid, kes juba kontrollisid põhjaosa, liikusid lõunasse. Ja samal ajal jätkas allveelaeva sõda. Lõunas edenesid natsid edukalt. Samal ajal kolisid natsid itta. Edenedes läbisid nad Iraani ja peaaegu ilma vastupanuta vallutasid India. Ja mitte ilma eduta vallutanud suuri territooriume. Nii et natsid said siin tõesti edu.
  Ja 3. novembril 1944, presidendivalimiste kuupäeval, maandus USA ootamatult Suurbritannias ja vallutas selle. Ja see oli edukas samm. Ja see osutus väga lahedaks. Ja vaid ühe nädalaga võtsid nad ta kinni. Ja see osutus väga lahedaks. Lahingutest võttis osa ka tank Panther-2, mis oli arenenum ja paremini relvastatud. Kuid tank Lev-2 osutus veelgi tugevamaks. Selles paigutas Porsche esimest korda Saksa tankiehituses mootori ja käigukasti ühte plokki ja risti ning käigukasti mootorile endale. Kere kõrgust vähendati ning torn oli väiksem ja kitsam. Selle tulemusena vähenes auto kaal ja mootor, vastupidi, oli võimsam 1000 hobujõuga.
  Nii et tank "Lion" -2 oli brittidele šokk ja sel ajal parim.
  Suurbritannia kapituleerus. Ja nüüd on natsid viinud sõja USA vastu. Tankiehituses said ameeriklased hakkama, ainult Pershing, mis oli Saksa autodest nõrgem. Ja ainult "Superpershing" suutis ikkagi kuidagi sakslastega võidelda. Kuid Fritzil on juba võimas E-seeria. Ja jõud on ebavõrdne.
  Neljakümne viies aasta möödus merelahingutes. Natsid viisid läbi operatsiooni Icarus. Nad võtsid üle ka Gröönimaa.
  Aga Ameerikat üle ookeani saada polegi nii lihtne. Kuid Saksa väed kasutavad vesinikperoksiidi jõul töötavaid allveelaevu. Mis on väga kiired, süvamere kalade kujuga ja löövad ameeriklased sõna otseses mõttes merele. Ja see muidugi ei värvita USA-d. Ja osa Saksa vägedest on koondunud Argentinasse ja Brasiiliasse. Ja sealt hakkasid nad põhja poole roomama. Ja see on väga lahe. Natsid võtavad USA üle. Uued "E" seeria tankid on väga tugevad ja nendega on võimatu hakkama saada. Uus E-50 seeria tank, mis kaalub kuuskümmend viis tonni, sai kallakute all 250 mm paksuse esisoomuse ja 170 mm külje ning ka suurte kallakutega. Ja 88-mm kahur 100 EL-ga, mis hävitab Ameerika tankid vähimagi probleemita.
  Natsid hävitavad USA-d. Ja 1946. aasta sügiseks olid nad vallutanud kogu Kanada. Ja sügisel tabati ka Mehhiko. Ja USA hakkas paanikasse sattuma. Ja neljakümne kuuenda ja neljakümne seitsmenda aasta talvel vallutati juba Alaska ja kolmandik Ameerika territooriumist. Kevad on ameeriklaste lõpetamise otsustav etapp.
  Marseille oli väga edukas piloot. Ja nüüd, pärast kolmandat tuhandet allakukkunud lennukit, autasustati teda kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi Teemanttähega.
  Kolmandas Reichis kinnitasid nad ka plaatinatammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi kuuenda järgu neile, kes jõuavad tuhande allakukkunud lennukini või sama arvu purustatud tankideni.
  Sellele Rüütliristile oleks pidanud olema kinnitatud vähemalt sada teemanti ja see oleks olnud suurem kui teised Rüütliristid. Seega polnud auhind mitte ainult auväärne, vaid ka kallis.
  Albina ja Alvina lendavad üle taeva. Nad tulistavad alla oma jänkide lennukid ja laulavad läbi hammaste:
  - Ilusad tüdrukud,
  Suured sõbrad...
  Oleksid kohutavad poisid -
  Ja suurepärased löögid!
  Albina sihtis paljaste varvaste abil lennukipüssi, peksis ameeriklast ja kilkas:
  - Rõõmsate silmade tuled!
  Ja pilgutas oma partnerile silma. Ta lõikas oma kolleegi ära. Ta purustas vaenlase paljaste varvastega tükkideks ja säutsus:
  - Kommunismi ja meie kuulsusrikaste võitude eest!
  Albina parandas oma elukaaslast, tulistades jänkide lennuki alla:
  - Aaria kommunismi eest!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Ja nad said Rüütliristi kuuenda astme, olles kumbki alla tulistanud üle tuhande lennuki.
  Ja Marseille, olles tulistanud alla veel neli tuhat lennukit, sai plaatina tammelehtedega Raudristi Rüütliristi Teemanttähe ning mõõgad ja teemandid. Ameeriklased põgenesid tema eest sõna otseses mõttes.
  Vahepeal sõda jätkus. Ameeriklased olid selgelt kaotamas parimale vaenlasele tehnikas ja väljaõppes ning isegi välisdivisjonide kasutamises.
  Vaid "Superpershing" suutis Saksa E-50 külge tungida. Relva eeliseks on kaliiber 90 mm ja toru pikkus 73 EL. Kuid teisest küljest on tulikiirus vaid neli lasku minutis võrreldes Saksa E-50 kaheteistkümnega ja viiekümnetonnine kaal on 500 hobujõulise mootori jaoks liiga suur. Jah, ja soomus on ebapiisav. Saksa peamastodoni otsaesis ameeriklased siiski läbi ei murdnud. Ja Fritzil oli ka E-75 128 mm kaliibriga püssi ja 210 mm küljesoomuse paksusega kallakute all, veelgi parema kaitsega ja 1500 hobujõulise mootoriga.
  Nii et algusest peale oli USA kaotamas. Ainult tank T-93, täpsemalt üheksakümmend kolm tonni kaaluv iseliikuv püstol, mille esisoomuse paksus on 305 mm ja kahur 155 mm, suutis Saksa mastodonitega otse vastu võidelda.
  Kuid selle iseliikuva püstoli sõiduomadused olid ebaolulised, nagu ka tulekiirus. Ja sakslased hävitasid selle lennukitega.
  Nii et ameeriklastel tervikuna ei läinud hästi ja nad kaotasid lootusetult.
  Ja Saksa väed tulid New Yorgile ja Washingtonile aina lähemale.
  Truman anus Hitlerilt rahu.
  Kuid Fuhrer soovis ainult täielikku alistumist ilma igasuguste tingimusteta. Washington piirati ümber. Ja natsid alustasid rünnakut USA pealinna vastu.
  Marseille sai viie tuhande allatulistatud lennuki eest eriauhinna: Raudristi Rüütliristi Suur Teemanttäht hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja see on lahe.
  Gerda tankimeeskond võitles helgema homse eest. Ja ta võitis ilma probleemideta.
  Tüdruk hakkas isegi tulistama mitte ainult paljaste varvastega, vaid ka rindade helepunaste nibudega. Ja see aitas palju.
  Charlotte tulistas ka, vajutades juhtkangi nupule rubiininibudele ja siristas:
  - Kommunismi suurus seisneb selles, et olla mitte kala, vaid vaal!
  Christina tulistades juhtkangi nuppe vajutades märkis:
  - Ja meie, sakslased, ehitame üles kommunismi suurima!
  Magda, tulistades oma vastaste pihta karmiinpunaseid nibusid, avaldas agressiivselt:
  - Kõige säravam kommunism! Ainult üles, mitte sammugi alla!
  Gerda paljaste varvastega kahurit osutades ja Ameerika haubitsat hästi sihitud lasuga ümber pöörates kinnitas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Pärast Washingtoni langemist Ameerika peagi kapituleerus. Ja see juhtus 4. juulil 1947. aastal.
  . PEATÜKK #10
  Alice selles paralleeluniversumis täitis loomulikult ka missiooni. Aga nüüd on ta Valgevenes. Ja ta peaks midagi tegema. Ja Alice on väga hurt tüdruk.
  Olles kaotanud öö Minskis, võtsin selle kätte ja läksin kaks korda mõtlemata jaama. Kus teda pole nähtud. Ja ta võttis selle ja jäi kosmilistes pilvedes keerdudes magama. Alice pole pikka aega maganud ja me peame koguma jõudu, et võidelda. Eriti kui su sõbrad tulevad sinu juurde unes.
  Alisa Selezneva magas nagu beebi. Ta nägi nii imelist und, et ärkas kahetsedes kaotatud õndsuse hetke. Selezneva tõmbas end püsti ja ujus nagu kala toast välja. Lendamine muutus tema jaoks nii loomulikuks, et ta ei mõelnud oma elust enam teisiti. Natasha Belaya läks temaga kohtuma.
  - Tunnini on veel kaks tundi, äkki täiendate oma isiklike asjade kollektsiooni?
  Alice ajas käed püsti.
  -Jah, ma unustasin täielikult, mul on vaja võlukepp osta.
  Natasha Belaya oli üllatunud:
  - võlukepp? Ja miks, kas see on teie kinnismõte või artefakt?
  Selezneva itsitas palja jalaga trampides:
  -Mitte! Kas sa pole Harry Potterit lugenud?
  Natashka Belaya, seitsmevärvilised juuksed, naeris ja ta hambad olid nagu pärlid:
  - See on esimene kord, kui ma temast kuulen. Kuigi ei, üks õpetajatest ja kolmepäine karu ütlesid, et muinasjutt väikesest võlurist on Maal väga populaarne. Aga ma ei lugenud seda.
  - Nii et tead, tal oli selline! - Alisa Selezneva laiutas käed - võlukepi ja tema abiga tegi ta suuri asju.
  Tema suurepärane partner säutsus:
  "Ma saan aru, et vajate maagilise jõu akut koos maagilise artefaktiga. Noh, ma aitan sul selle hankida. Kuid pulga kujul on see haruldane. Tavaliselt eelistatakse sõrmuseid. Seda on nii mugavam kui ka palju lihtsam kasutada.
  Natasha Belaya näitas kätt.
  -Ostsin selle sõrmuse laenuga, kuna tõelised võlukivid on väga kallid. See on vapustav ahhaat. Aga ma pole just kõige silmapaistvam nõid. Ma arvan, et vajate nõia teemanti ja see maksab terve varanduse.
  Alisa Selezneva ohkas:
  - Mul pole sentigi.
  Natasha Belaya lohutas oma partnerit:
  -Ärge ärrituge, esiteks antakse kõigile algajatele laenu ja teiseks makstakse meile stipendiumi ja eriti andekatele makstakse kuninglikku tasu. Arvan, et oma võimetega saavutate kiiresti tunnustuse ja raha.
  Alisa Selezneva oli üllatunud:
  - Mis, kas teil on siin kuningas?
  Nataška trampis palja jalaga ja kinnitas:
  -Muidugi. Ta elab siit umbes saja miili kaugusel. Võite talle julgelt läheneda, ta on naabritega tülis, kuid meie, mustkunstnikud, ei lase laiaulatuslikul sõjal puhkeda.
  Tuleviku külaline muutus uudishimulikuks:
  Millised volitused on kuningal?
  Partner vastas naeratades:
  -Mitte kõige väiksem, tal on draakonid, tohutud dinosaurused ja brontosaurused, mammut lendavad luiged ja palju muud. Kuid iga kuninga peamine tugevus on lahingumaagid.
  Alice märkis skeptiliselt:
  -Aga kuidas on lood tähelaevade, relvade, tankide, lennukitega? Moodsam ja tõhusam tehnoloogia?
  Natasha Belaya ohkas raskelt.
  Nad ei kasuta seda tehnoloogiat. Sellel planeedil ja suurel osal universumist on kogu tehnoloogia asendunud maagiaga.
  Selezneva nõustus:
  -Ma näen, siis tehnika, kui käeviipega saab linna hävitada või palee ehitada.
  Nataša märkis naerdes:
  - Sa oled tubli, tead. Ja veel, mõned õpilased teevad tehnilisi omatehtud tooteid. Näiteks unistan gravitatsioonitiibade ehitamisest. Ma ei tea, kuidas sa seda nii hästi teed, aga ma ei lenda hästi. Kuid antigravitatsiooni abil saate arendada alavalguse kiirust.
  Alice irvitas hambaid paljastades.
  - Ja superluminaalne?
  Sõber vastas julgelt:
  - Samuti juhul, kui disain on raskem ja täiuslikum. Kuid sellistel kiirustel ilma hüperruumi minemata on väga ohtlik lennata. Võib tasandada või põletada. Tõsi, loitsude abil on reisimine palju kiirem ja turvalisem. Kuid selleks on vaja spetsiaalset medaljoni ja see antakse välja ainult keskkooli lõpetanutele.
  Alice, suure pahameelega hääles, urises:
  - Kahju, tahaks teisi maailmu külastada. Aga piisavalt juttu. Kust saab laenu saada?
  Natasha Belaya vastas kergesti:
  -Keskkassas asub see koolilossi ülemises keldris.
  Külaline tulevikust kostis:
  - Ülemises keldris, naljakas!
  Alisa Selezneva naeris. Õhk oli maagiat täis. Ta hõljus aeglaselt kõigepealt mööda koridore, seejärel trepi vahel, tervitades kätega portreedel kujutatud naljakaid loomi. Need vastasid talle rõõmsate hüüatustega, ka kujud hakkasid liikuma nagu elavad küborgid. See meenutas mulle palju midagi Harry Potteri filmi sarnast. Ainult loss ise oli palju suurem, värvilisem, säras rafineeritud luksusest ja kullarohkusest maagiliste kividega, portreed ja kujud olid mitmekesisemad ja pretensioonikamad. Tal oli halb tunne, nagu keegi jälgiks teda. Ta lisas kiirust alles siis, kui Aleksei Teterev talle vastu lendas:
  "Vampiiride marss!" ütles ta naerdes. Õhus aasa kerides võttis ta noore haldja käest kinni.
  Poiss kostis:
  - Kas soovite sõrmust osta?
  Alice kilkas:
  - Kuidas sa arvasid?
  Lech märkis üsna loogiliselt:
  - Kõik uustulnukad tahavad seda. Mitte ükski tüdruk pole kunagi sellisest artefaktist keeldunud.
  Siis märkas Alice Aleksei Teterevi kaelas muljetavaldavat hõbemedaljoni.
  Tüdruk kostis:
  - Kui lahe asi sul on. Selle abiga saate külastada teisi maailmu ja planeete.
  Leshka naeris ja ütles:
  Kui kiire Alice sa oled. Ainult kaks minutit koolis õppimiseks ja teid tõmbavad vägiteod. Ja teate, et teistel planeetidel võib see olla väga ohtlik. Kohutavad koletised, plasmat hingavad koletised ja mis kõige tähtsam - kurjad nõiad ja võlurid rändavad mööda maailmasid ja tähesüsteeme. Ja sa oled ikka nii roheline, et sa ei oska maagiat kasutada.
  Selezneva noogutas rahulolevalt:
  - Aga võimeline. Ma tahan laenu saada, kas saate mind aidata?
  Poiss keerles ringi:
  -Pole probleemi.
  Ja Lyoshka tormas nagu hullunud varblane läbi õhu.
  Koolipank oli väliselt nähtamatu, asus draakoni suus. Koletise hambad sädelesid nagu teemandid ja ta silmad särasid tulistest rubiinidest. Laua taga, liikuvas toolis, istus mesilase moodi pankur. Tema triibuline kõht sädeles korallidest, lillad triibud nägid kaunid välja ovaalsel kehal. Tõsi, erinevalt mesilasest kroonis tema füsiognoomiat Cheshire'i kassi täishambuline naeratus:
  - Meil on hea meel tervitada oma uut klienti. Kas soovite avada konto või võtta laenu?
  Alice raputas oma tühje taskuid.
  - Vabandust, ma ei saa kontot avada. Seda siis, kui võtate laenu.
  Õrn hääl vastas:
  -Olete üliõpilane, seega võite saada tuhande monarhi laenu. Ja kui teid tunnustatakse eliithaldjana, siis kuni viis tuhat. Mis summat sa tahad?
  Selezneva kilkas:
  Võtame tuhande!
  Draakon hüüdis vaiksema häälega:
  - Hästi! Tulge kolme aasta pärast tagasi! Intressi me ise ei küsi.
  Alesei Teterev langetas graatsilise liigutusega pea.
  Paatosega poiss ütles:
  - Selline võimekas tüdruk vajab farsi roosat teemanti. Ja see maksab kolm tuhat munka.
  Vastuseks muutus hääl karmimaks:
  -Teemant "Farsi" ainult eliithaldjatele. Las ta toob oma tunnistuse.
  Aleksei rääkis agressiivselt:
  - Aga selleks peab ta kuus kuud ootama. Nii et anna mulle laenu. Kolme tuhande munga eliitmaagina.
  Draakon kahtles
  - Kas olete oma piirini jõudnud?
  Poiss ütles enesekindlalt:
  - Näitab võlupeegel.-
  Mesilane naeratas.
  - Olgu, ma teen mõlemat.
  Aknasse ilmus vapustav, väga särav ja värviline tuulelohe. Ta avas suu ja sealt kukkusid kuldmünte välja.
  Ljoha Teterev seadis rahakoti püsti, korraga välgatas väike keel, münte lakkumas. Alice värises.
  Poiss vastas enesekindlalt:
  Ärge kartke, see on lihtsalt maagiline asi. Tema kõhus veereb kogu meie raha mähkimisloits kokku. Siin proovige kaalu.
  Tüdruk võttis konnataolise kotikese pihku. Ta ei kaalunud midagi.
  Poiss nõustus:
  -Väga mugav asi, millesse saab terve panga toppida ja vöö taha peita.
  Alice kilkas agressiivselt:
  -See on hämmastav! Kus sõrmuseid müüakse?
  Poiss ütles enesekindlalt:
  - Lähedal on pood, kust nad ostavad igasuguseid ehteid. Aga ma ütlen teile, kõige väärtuslikumaid asju saab pealinnast osta ainult vanade võlurite käest.
  Alice ütles kahtlevalt:
  Meil on vähe aega, me ei jõua tööle.
  Leshka ütles naerdes:
  Milleks medaljon? Ta transpordib meid silmapilguga.
  Teder pööras oma talismani ja sosistas loitsu.
  Kui kiiresti kõik muutus, hiljuti seisid nad kooli panga suudme lähedal ja nüüd olid nad suures linnas.
  Alice vaatas üllatunult majesteetlikku pealinna. Seal olid kõrged valgest marmorist lossid ja kullatud katused. Iidses idamaises stiilis rippuvad aiad ja kuplid olid hämmastavad. Paljud suurepärased kunstilise arhitektuuriga paleed, jumalakujud, kangelased, naissõdalased, nii kummalised olendid, et nad ei leia isegi Maalt analooge. Teed olid tasased, rohelistest või kollastest tellistest ja päris pealinna kesklinnas voolasid need ojana, muutes möödasõitjatele lihtsamaks. Üks hoonetest oli ananassi kujuline ja pöörles aeglaselt, prožektorid paistsid sealt välja. Teine oli nagu oranž apelsin, rippus õhus. Alice sirutas käe nagu laps, näidates sõrmega:
  Kas see on jõuväli või antigravitatsioon?
  Leshka vastas naerdes:
  - Maagia! Maagia jõud läbib kogu linna. Kas sa tead, kui palju nõidkuningaid on nõidkuninga teenistuses?
  Selezneva vastas naerdes:
  -Mitte! Aga ma arvan, et parimad pole temaga.
  Leshka nõustus sellega:
  -Just nii, tippeliit eelistab vabadust.
  Noor tüdruk, peaaegu tüdruk, märkis:
  - Kuninga palee on muljetavaldav.
  Alice torkas jälle sõrmega nagu laps. Tõepoolest, hoone oli muljetavaldav, kolme kilomeetri kõrgune, hiiglaslikud kuplid, mille peal olid eredalt sädelevad vapid. Suurim kuppel kroonis loomulikult kuninga vappi. Ta kujutas seitsmepealist draakonit kuue käpaga mõõkadega. Seejärel järgnesid vasallhertsogide, vürstide ja krahvide embleemid.
  Milliseid loomi siin ei olnud, griffiine, draakoneid, haid. Kolmepealised krokodillid, elevandid, tiigrid, karud sädelesid. Ja üks vapp oli alasti neiu kujul, käes okastega lehvik. Arage oli üllatunud:
  - Suurejooneline - sosistasid tüdruku helepunased huuled. - Ja millist tehnikat on vaja, et midagi sellist ehitada.
  Leshka vastas naerdes:
  -Mis sa arvasid, sinust saab haldjas ja sa ei saa seda teha. Õppige koolis hästi ja teil on suurepärane tulevik.
  Alice kilkas:
  - Ma loodan, ja nüüd näita mulle, kust ma kivi saan.
  Poiss noogutas talle.
  -Järgne mulle.
  Pealinn oli väga suur linn, mitte väiksem kui London, ja samas väga puhas. Kuigi linnas oli palju hobuseid, ei kohanud teel ainsatki torti. Paljud vankrid olid iseliikuvad ja lendasid läbi õhu. Vankrid olid tavaliselt nikerdatud ja äärmiselt luksuslikud. Tänavatel oli aga palju maaliliselt riietatud lapsi, enamasti nooruses. Kuigi enamikul neist oli eelmine elu, nägid nad kõik välja kõige rõõmsamad, maailm tundus üsna õnnelik. Korralikud poed olid kaupa täis, tooted olid laotud uhketesse liumägedesse ja nägid väga isuäratavad välja.
  Alice mäletas, et ta polnud veel hommikusööki söönud:
  - Leshenka, lähme ükskõik kuhu ja ostame pirukaid.
  Poiss nõustus sellega.
  -See on võimalik.
  Nad lendasid boksi juurde. Aleksey Teterev viskas kuldmündi ja, olles saanud peotäie vahetusraha, sai kaks lopsakat suussulavat kuklit.
  Need olid pehmed, nagu suhkruvatt ja sees oli liha, mis meenutas ähmaselt kalmaari. Pärast piruka allaneelamist tundis Alice end ülimalt täis ja keha pulbitses energiast.
  Tüdruk kostis:
  - Suurepärane, see on imeline riik.
  Poiss ohates vastas:
  - Mitte kõik, mis sätendab, pole kuld. Sa saad tuttavaks meie ühiskonna alatute pahedega. Vaata siit.
  Eemalt ilmus hiiglaslik lendkala. Tema seljas istus enneolematu iluga naine. Tema lopsakad tulipunased juuksed olid nagu vulkaani sädelev laava. Nägu oli vihane ja resoluutne, kleiti kattis teemantkoorik, küüned pikad helepunased, sõrmed sõrmuses. Üldiselt jättis ta kahetise mulje, rõõmustas ja ehmatas samal ajal.
  "Kes see on?" sosistas Alice.
  Leška Teterev
  - Kuningriigi ülempreestrinna. Kuninga isiklik mustkunstnik, tema nimi on Attila. Väga tugev ja samas kättemaksuhimuline naine, ei andesta solvanguid. Käivad kuuldused, et eelmises elus oli ta kas kuningas või president. Parem kummardage ja ärge tõstke silmi, muidu ei tea kunagi, mida.
  Alice aga ei kuulanud ja kui kala mööda lendas, vaatas ta üles. Nende pilgud kohtusid ja talle tundus, et smaragdkorallpilk sähvatas nagu välk. Nende selja taga tulid valvurid tiivulistel mustvalgetel pikkade lakkadega hobustel.
  Lyoshka Teterev pöördus:
  - Ta mäletas sind. Ja kust sa tead, mis mõtted talle pähe tulevad. Võib-olla on ta teile juba räpase triki ette valmistanud.
  Selezneva vastas naeratades:
  "Aga ma ei teinud talle midagi, vaatasin talle lihtsalt silma.
  Poiss nõustus vastumeelselt:
  - See on nagu väljakutse. Noh, seda kiiremini peate kivi hankima. Selleks peate pääsema kolmeteistkümnendale sõidurajale.
  Koht, kuhu nad saabusid, oli ehk pealinna süngeim. Majad on söed, puud on hallid, sillutis lilla. Sillutise peal seisvale triibulisele postile oli kirjutatud: "Kolmeteistkümnes sõidurada - kustuta tuled." Ja tõepoolest, korraga tuhmusid neli valgustit, nagu oleksid nad pilve taha läinud. Alisa Selezneva tundis peopesades tugevat kipitust. Lyoshka Teterev võttis ta käest:
  -Nüüd peame täpselt sambasse sisenema ja siis leiame end võlupoest. Kujutage ette, et seal on uks ja ärge kartke, kõik saab teie jaoks korda.
  Alisa Selezneva sulges silmad ja tundis kohe lööki pähe, muhk paisus otsaesisele. Leshka Teterev omakorda pääses probleemideta. Tagasi tulles ütles ta nördinult:
  -Ära karda. See on uks, mitte sammas. Kujutage vaid ette, et kõrgemad jõud on spetsiaalselt teie jaoks tee teinud. Ja see on nii, hologramm, fantoom isegi maagiast.
  Alice kilkas:
  - Olgu, ma proovin.
  Mustkunstnik-poiss soovitas enesekindlalt:
  - Ja hoidke silmad lahti.
  Seekord suutis Alice oma emotsioone ohjeldada. Ta tundis kerget elektrišokki ja leidis end reaalsuse teiselt poolt.
  Tema kohal oli öine taevas, seitse kuud korraga: üks kukli kujuline, teine kringli kujuline, kolmas kirsid, neljas tassid, viies taldrikud, kuues vaasid ja seitsmes viiul, mis loksus lõdvalt mustas sametis. tähepärlitega raamitud vaip.
  Alisa Selezneva peatus maastikku imetledes.
  Nõiapoiss märkis loogiliselt:
  - Olen nõus, see on ilus, aga meil pole palju aega. Kas olete unustanud, miks me tulime?
  Tüdruk noogutas. Nad läksid nikerdatud maja juurde, mis seisis draakoni käppadel. Uksed avanesid. Maja seest oli palju suurem, kui väljast paistis. See oli tõeline võlupood. Pikad riiulid, väikesed draakonid puuris, sädelevad liblikad ja raamaturiiulid, suur valik esemeid: alates sellistest traditsioonilistest nagu mõõgad, kilbid, jalutussaapad, lendavad vaibad, veskikivid, kuldkala akvaariumis ja palju muud, kuni kõige ebatavalisemate asjadeni. , nagu kolbide lõke, uluv tuul, tavaline vahtraleht ja isegi tammekorpusega telekas. Lisaks ääristasid seinu maast laeni tuhanded kitsad karbid tundmatute esemetega. Eksponeeritud oli ka sõrmuseid, alates suurtest, mida sai kanda elevandi kaelas või sääre ümber, kuni väikesteni, mille suurus oli nööpnõelapea.
  Alice tegi imestusest isegi suu lahti ja vallatu Leshka jõudis tema enesekindla pilgu järgi otsustades poodi külastada. Müüjaks oli ruumidega kokku sobitada lihtne pooleteisemeetrine kasepalk. Kolm punast, kollast ja rohelist silma andsid talle sarnasuse valgusfooriga. Väike suu paljastas täpilised hambad.
  - Oh, väikesed sõbrad on saabunud. Tere, Leshka-mage, mis on su tüdruksõbra nimi?
  - Minu nimi on Alisa Selezneva. - Veidi piinlik, ilus tüdruk kursis.
  - Suurepärane. Saame tuttavaks, minu nimi on Knur.- Palk andis kuiva kuuesõrmelise käe. Enesekindel tedre raputas seda, siis oli Alice'i kord. Ta peopesad olid erutusest märjad.
  Olend hüüdis:
  - Ee! Ära niisama raputa, kas ma näen sinu arvates välja nagu palk?
  Selezneva kilkas:
  - Jah!
  Palk noogutas.
  - Paljud ütlevad nii. Mis planeedilt sa pärit oled?
  Tüdruk ajas end uhkelt sirgu ja vastas:
  - Maa!
  Knur urgitses:
  - Vau, nii et sa vajad mingit erilist kivi.
  Alex ütles enesekindlalt:
  - Ta on väga võimekas tüdruk, õppis peaaegu kohe lendama, tal on vaja farsi teemanti.
  Alice trampis kinnituseks isegi palja jalaga, säutsates:
  - Jah, ma vajan seda!
  Knur tegi negatiivse žesti:
  -Mitte! Mitte mees ei vali kivi, vaid inimese kivi. Kui nende vahel pole täielikku kokkulepet, siis pole ka maagiat. Kas mäletate, kui kaua meil kulus teie teemandi valimiseks?
  Lech naeris:
  - Jah, ma ei saa seda unustada, nad purustasid peaaegu kogu poe.
  Hääl muutus karmimaks.
  - Nii et alustame.
  Palk tuli ootamatu armuga leti juurde ja asetas smaragdi Alice'i õrna kätte. Tüdruk tundis end jääkülmana.
  Rahulik hääl ütles:
  - Proovige välja öelda soov, näiteks see vaas kätte võtta.
  Knur osutas sellele, mis nägi välja nagu plaatinapott.
  Alice tõmbles, kuid midagi ei juhtunud.
  Kogenud müüja märkis:
  - Näete, kivike ei sobi teile. Edasi.
  Siis järgnes suur rubiin, andis ta jälle külma kätte. Seekord aga vaas veidi liikus, tekkis väike mõlk. Siis oli safiir, otsis veidi ja läks kohe välja.
  Lech agressiivselt irvitades ütles:
  - Ma ütlen sulle, et sa vajad farsi teemanti. Nagu minu.
  Palk nõustus vastumeelselt:
  Noh, teemant on teemant.
  Knur võttis välja teemandi ja pani selle Alisa Selezneva pihku. Kivi tundus tüdrukule kuum.
  "Tõstke see nüüd õrnalt üles." "Log" osutas plaatinast, juba üsna painutatud anumale.
  Alice pigistas kivi tugevamini, millele järgnes sähvatus ja plahvatus. Tuba muutus korraga voodiks, kõik maagilised asjad olid segamini, paljud olid katki, suits keerles, haises põlemise järele. Knur läks isegi veidi mustaks ja Alisa Selezneva nägu muutus räpaseks nagu neegril.
  Palk hüüdis rõõmust:
  -Nagu nii! Ja sa ütlesid farsi keelt. Täielikku harmooniat pole. Sellepärast katastroofid juhtuvad. Ei, järgmine kord kannan soomusrüüdega gaasimaski.
  "Vabandust, Knur, ma ise ei oodanud sellist efekti, aga meil on kivi vaja ja ilma selleta ei lahku." Leshka Teterevi nägu läks kergelt punaseks, kuid jäi puhtaks. Kuid kihvad pikenesid, ta muutus väga sarnaseks vampiiriga.
  Logis märgitud:
  -Ja kes ütles, et ta ei saa kivi, kuid peaaegu pimesi valides riskime kogu poe õhku lasta.
  Knur tõstis sõrmuse, raputas käppa, türkiissinine valgus valas välja ja kõik asjad seisid paigal ning Alice'i räpane nägu sai puhtaks nagu beebil.
  -Nüüd asume asja kallale.
  Ta lähenes tüdrukule ja asetas talle pähe puuviljatüki. Valav õun tegi tiiru ümber pea, sädeles, siis läks veel ringi. Kõlas meloodiline hääl.
  -Inimene, see ese on ainulaadne ja selle võimsusel pole piire. Kivi vajab maagilistest piiridest erilist, astraalkivi.
  Knur mõnuga huuli lakkudes ütles:
  - Siin on mul just selline ainulaadne. Draakoni silm.
  Leshka oli nördinud:
  -Ja mis on draakoni silmas ainulaadset, igal kümnendal on selline kivi?
  Palk vastas üleolevalt:
  -Ja see, et olenevalt draakonist. See on keiserliku, äärmiselt haruldase ja ebatavalise looma silm.
  -Imperial!- Lyoshka Teterev kergitas kulme. - Aga ta on võitmatu, kuidas sa ta said?
  Knur vastas ausalt:
  -Mõnikord annab metsaline vabatahtlikult ära kõige väärtuslikuma, mis tal on. Nüüd ma toon selle.
  Knur kadus riiulite taha, siis järgnes pomin, tema huultelt pääses mitu loitsu.
  Mõni sekund hiljem ilmus ta juba uuendatud kujul. Tal oli seljas pruun jope ja peas kellukesed.
  "Siin, teile." Ta sirutas välja lilla välimusega, võib-olla tuhmi kivi.
  See on sinu oma, võta see oma kätesse.
  Alice sirutas peopesad välja, draakonisilm läks kohe soojaks. Siis kuuldi imelist muusikat ja ta hakkas värvi muutma.
  Kõigepealt sai see siniseks, siis siniseks, roheliseks, siis kollaseks, oranžiks ja lõpuks punaseks, heledamaks kui ükski rubiin.
  Palk pomises pigem:
  - Tore, ta tundis su ära. Olla sinu igavene armuke. Ja nüüd ma teen sulle sõrmuse, panen ehte seadesse.
  Knur loitsis ja Alice'i parema käe nimetissõrmele ilmus imeline sõrmus pidevalt muutuva värviartefaktiga.
  Palk sai rõõmsaks:
  - Noh, nüüd on kõik korras.
  - Kui palju meid on? - ütles Leshka Teterev vaevumärgatava häälevärinaga ja kortsutas kulmu.
  Knur ütles enesekindlalt:
  - Tuhat monarhi. Tegelikult pole sellel kivil hinda, aga ma ei hakka liiga palju nõudma.
  Väike poiss hingas kergendatult.
  - Suurepärane. Võtke need.
  Lekha Teterev võttis välja võlurahakoti ja pärast müntide väljalugemist ulatas need Knurile. Siis ütles ta veidi unisel toonil:
  - Soovin teilt medaljoni osta, loodan, et valik ei võta kaua aega.
  Palk häält langetades märkis:
  -O! Ma näen, et tahad oma tüdruksõbra lõpule viia. Siiski teate, et esmakursuslastel ei pea seda olema. Ja ma ei riku reegleid.
  Lyoshka pani anuvalt käed kokku:
  - Aga selle tüdruku huvides tehke palun erand. Lõppude lõpuks võib ta olla valitud.
  Knur ütles enesekindlalt:
  - Ja teie, ma näen, mäletate ka legendi. Kui puhkeb suur sõda, päästab tüdruk teisest maailmast meie universumi.
  Kuid see on vaid legend. Tegelikult liigub liiga palju kuulujutte ja muinasjutte, kõiki ei tasu uskuda.
  Lyoshka langetas häält ja märkis:
  - Kas sa pole kuulnud, et maailmade äärealad on vallutanud kummalised tulnukad, kelle kohalolek tapab kogu elu. Võimalik, et nad tulevad meie maailma.
  Knur oli segaduses:
  - Korraga ainult kaks artefakti. See on liiga palju. Pealegi, ma vajan aega, et leida õige medaljon. Jäta, tüdruk, juuksesalk ja siis saan ehk teha õige valiku.
  Alice võttis riiulilt hõbedased käärid ja lõikas ettevaatlikult maha peenikese salgu. Seejärel ulatas ta oma kuldsed juuksed Knurile, kes peitis need kristallkarpi.
  Hooliv Leshka vaatas oma kella:
  -Nüüd peame minema, pärast pooletunniseid tunde. Oleme sinuga ummikus olnud.
  - Lendake, lapsed, lendake! - Knur viipas puukäpaga, kuid Alisa Selezneva, kes ei suutnud oma uudishimu ohjeldada, küsis:
  - Kes sa olid eelmises elus?
  "Logi" kõikus:
  - Mul on tüdruk, kellel pole eelmist elu. Ma sündisin sellel planeedil kümme tuhat aastat tagasi. Kui kaua ma elan ja kuhu mu vaim pärast surma läheb, ma ausalt öeldes ei tea. Siin kohtuvad erinevad olendid, ainus, mida ma tunnen, on see, et varsti peavad teie planeedil elavad inimesed seisma silmitsi tõsise proovikiviga.
  Selezneva vastas ohates:
  - Ma tunnen seda ise!
  Ja ta trampis oma paljast raiutud jalga.
  Kummardades järgnesid Alice ja mustkunstnikust poiss väljapääsule. Onn draakoni käppadel tundus pärast avarat tuba väike ja hall. Ka tema nurisedes kummardus, mööda lendas kuuepealine madu. Aleksei Teterev tõstis sõrmusega mehaaniliselt käe. Ringi teinud roomaja lendas aga mööda. Ilmselt oli koletis ainult välimuselt hirmutav.
  Mustkunstniku poiss rääkis vaikselt:
  - Ole ettevaatlik!
  Alice nõustus sellega:
  -Selles paralleelmaailmas on kõik teisiti kui meie planeedil, võite komistada ohtlike olendite otsa.
  . PEATÜKK #11
  Kiiresti sammusid nad samba poole, kui järsku ilmus selle ette mitmekäeline ämblik, kellel olid jalgade asemel krussis oksad.
  Leshka hoiatas, ütles:
  - See on kirkur. Tõsiselt, ma üritan sellest mööda hiilida.
  Koletis hüppas aga ootamatult neile kallale. Tema väliselt kohmakas liikumine oli kiire ja kahel noorel võluril oli vaevu aega teda oma kiirtega kohata. Alice Selezneva sõrmus töötas automaatselt. Lilla kiir eraldus ja põles peaaegu kohe läbi taime ja looma sümbioosi. Leshka mustgrouse oranž kiir oli nõrgem ja põhjustas sellegipoolest koletisele märkimisväärset kahju. Ämbliku ja kännu segu möirgas, kuid lükkas edasi. Poisid olid sunnitud eri suundades laiali minema. Alisa Selezneva lendas üles ja püüdis energiavoogu suunates surnuid põletada.
  Metsaline osutus aga väga püsivaks, mõned oksad põlesid ära ja nende asemele ilmusid uued võrsed. Vahepeal hõljus Aleksei Teterevi kohal, kes kuidagi õhku tõusta ei saanud. Meeleheites võttis noormees välja medaljoni ja püüdis luua näilist kaitset. Tema ümber tekkis pärlmull. See kaitse ei olnud aga täiesti töökindel ja mõranes raiuti surve all. Siis otsustas Alisa Selezneva enda jaoks ootamatult rammida. Tehes surnud silmuse, põrkas ta kõigest jõust vastu koletist. Ämbliku känd mürises, leegid paiskusid taeva poole, valgustades kõledat maastikku. Kui tuli vaibus, jäi järele vaid tuhk. Aleksei poiss-mage tõusis kiiresti püsti, ta oli kergelt kriimustatud, kuid üldiselt ei midagi tõsist. Alisa Selezneva sai aga raskemalt kannatada, tema näol oli põletushaavu ja sinikaid, kleit oli kaetud mustade laikudega.
  - Sa oleksid võinud surra. Kui hooletu sa oled, mu tüdruk.- Lyoshka Teterev jooksis sõrmega mööda oma tahmast põske.
  Alice trampis vihaselt, paljas ja graatsiline jalg, karjus agressiivselt, karmilt:
  Ma päästsin su poiss. Teie kaitsemehhanismid poleks suutnud kaua vastu pidada kliiveri survele.
  Selle laps-mustkunstnik nõustus:
  Sul on õigus, ma higistan nii palju. Aga miks ta vihane oli? Tavaliselt ei ole nad agressiivsed.
  Alice arvas loogiliselt:
  Äkki ülempreestrinna?
  - Oh seda nõid. Ma ei usu, et niipea. Mis, tema teistel pole muud asja, kui meiega tülitseda? - Mustkunstnik Leha viskas pea tahapoole. - Aga kes teab. Aga sellisel kujul sa kooli ei lähe - see on loll! Sukeldu maagilisse oja.
  Alice nõustus:
  - Vahepeal minge postist mööda.
  Seekord pääsesid nad linna ilma tõrgeteta. Läbisime karmi kvartali ja saime välja keskväljakule. Nagu varemgi, säras tasapisi seniidile lähenedes, neli päikest. See tegi taeva väga kauniks kõige rikkalikumate varjunditega. Linn nägi tark välja ja kuigi möödas oli veidi rohkem kui tund, tundus, et nad pole siin väga kaua käinud. Alisa Selezneva oli oma räsitud välimuse pärast väga piinlik ja isegi nagu paljajalu kerjus, vaatasid möödujad talle otsa ja pöördus palvega oma partneri poole:
  "Äkki peaksime proovima taastamisloitsu?" Oled kogenud mustkunstnik ja saad kõigega hakkama.
  Leshka oli piinlik:
  - Kes sulle seda ütles, ma olen alles kolmandal kursusel. Eks ma proovin, kuigi raviallikas on täpsem. - Tüdruku ees seistes luges noor võlur kiiresti pika loitsu. Puhus tugev tuul, näost kadusid sinikad ja kriimud, kleit muutus värskeks isegi tärgeldatud. Ainult üks asi on halb, tüdruk muutus läbipaistvaks.
  Selezneva naeris:
  - Noh, sa Leshenka, anna. Ma olen nagu kummitus.
  Mustkunstniku poiss oli segaduses:
  - Vabandust Alice. Ma ei ole liiga laisk ja ilmselt ajasin loitsu paar häälikut segamini, mistõttu see efekt tekkis.
  Tüdruk välgutas oma pärlmutterhambaid.
  -Laskus on kõigi pahede ema. Mis ma olen, et sel kujul oma sõpradele esineda?
  Leshka raputas eitavalt pead.
  - Ei, sukeldume tervendavasse voolu.
  Nad lendasid väljatõmmatud mõõkadega suurt väravat raamivate jumalate skulptuuride juurde. Lähte lähedale kogunes suur rahvahulk. Enesekindel mustkunstnik-poiss läks kohe lonkama.
  Leshka virises:
  - Tundub, et seal on joon. Olgu, ma parandan selle ise.
  Ta loitsis uuesti. Alisa Selezneva ümber süttis halo ja hetk hiljem oli ta taas oma räbalates.
  Tuleviku tüdruk karjus:
  Noh, te ei osanud midagi paremat välja mõelda. Tagasi täisringile.
  Leshka raputas eitavalt pead.
  -Mitte! Nüüd ma kordan võlusõnu ja proovin väga, et mitte midagi segi ajada.
  Mustkunstnik punastas pingutusest tõeliselt ja tal õnnestus võluoperatsioon suurepäraselt sooritada. Isegi suitsu voolas ta kõrvadest välja ja ninasõõrmed sädelesid.
  Noh, ära nii väga pinguta! Sa lõhked! - Tüdruk naeris valjult ja trampis oma paljast, tahutud, kergelt tolmust jalga. Seejärel tõstis ta käe ja lasi kiiri oranži joa sisse. Vesi pritsis ja uputas mõlemad võlurid pealaest jalatallani.
  "Nüüd peame end kuivatama." Mustkunstnikust poiss loitsis taas ja neist voolas auru.
  Alice naeratas pilkavalt.
  "Ma näen, et sa ei tea palju. Kui minust saab nõid, siis ma teen kõike.
  Poiss-nõid märkis loogiliselt:
  - Kõike on võimatu teada.
  Paar startis ja hüvastijätupöörde sooritades lahkus linnast. Vähemalt oskas Leshka Teterev liikumisloitsudega hästi hakkama saada.
  Ootuspäraselt jäid nad tundi hiljaks. Neile anti karistuspunkte ja pandi klassidesse. Alisa Selezneva kutsuti tahvli taha, ta luges eelmisel päeval õpikut ja vastas õigesti. Talle anti üheksa ja ta saadeti tema juurde. Paljud õpilased vaatasid kadedusega tema uut sõrmust. Vahetunnis lähenesid Natasha Belaya ja ta sõbrad tema juurde.
  Luksuslikke puusi kõigutav ja vääriskividest sädelev tüdruk märkas:
  Milline hämmastav kivi. Ma pole kunagi sellist asja näinud.
  "See on keiserliku draakoni silm." vastas Alice uhkelt ja ajas selja maksimaalselt sirgu.
  Nataša märkis umbusklikult:
  - Keiserlik? Vau! Ja kus sündis rüütel, kes suudab sellise metsalise võita?
  Alice vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et Maal.
  Nataša itsitas tuliselt:
  -Teie kuulsusrikkas impeeriumis? Aga teate, seda metsalist maagia ei mõjuta.
  Alice surus rusikad kokku ja hüüdis:
  -Ja milleks maagia, kui laserrelvad, reaktiivgravitatsiooniraketid, jõuväljad.
  Natasha Belaya vaidles enesekindlalt vastu:
  -Siin on teistsugune tsivilisatsioon, pealegi mulle tundub, et need koletised on tehtud hüperplasmast ja neid pole võimalik tavaliste, isegi kõige moodsamate relvadega tappa.
  Alice ütles rõõmsalt:
  - Seda parem, nii et mu sõrmus annab mulle palju jõudu.
  Nataša raputas pead.
  - Ära ole liiga meelitatud, see on väga raske koorem.
  Tüdruk urises:
  - Mida iganes, ma võtan selle!
  Alisa Selezneva tulistas välku, lükates peaaegu maha kolmepealise öökulli. Pööret sooritav lind siristas:
  - Kas teil on katus kadunud? Samuti võite end surnuks tappa.
  Tüdrukul oli piinlik ja urises:
  - Vabandust, aga sa ei rooma kiirte alla.
  Öökull hüüdis:
  - Noh, ma jätan selle meelde.
  Alice raputas ähvardavalt sõrmust.
  -Tahad rohkem!
  Öökull kadus kiiruga kõrvaltuppa.
  - See on nii hirmus - Alice naeris.
  Järgmisel tunnil anti talle portfell, nagu oleks ta veel uus. Sinna pani ta oma õpikud. Ja kui ta vahetunni ajal raamatukokku lendas, õnnestus tal hankida kaks huvitavat, kuid väga paksu vanas köites köidet ning viis väiksemat raamatut. Portfell jäi aga kaalutuks, oli väga mugav ja Alisa Selezneva tänas veel kord maagiat, mis kohalikku elu lihtsamaks teeb. Järgmine tund oli väga lõbus. Neid koolitati virtuaalset välku laskma ja õpetati üht looma teiseks muutma. Eriti huvitav oli kärbsest eesli teha. Sõrmuse abil õnnestus tüdrukul koheselt ja ta sõitis isegi eesli seljas.
  Alice teatas:
  - Nii huvitav.
  Järgmine tund oli pühendatud maagilisele transile. Õpetaja, kes nägi välja nagu hiire ja krabi segu, selgitas neile:
  -Spetsiaalse keeruka infusiooni ja loitsude abil saate sukelduda maagilisse unistusse. Seal unes näha nii erakordseid asju, mõningaid maagilisi omadusi kui ka üsna tavalisi. Spetsiaalsete tehnikate abil saab need unenäost välja tõmmata ja reaalsusesse üle kanda. Tõsi, ainult kogenud ja väga arenenud mustkunstnikud saavad millegi tõsise peal magada, nii et see õppetund on proovitund. Kui miski ei õnnestu, ärge ärrituge.
  Õpetaja pani küünised lahti.
  Alisa Selezneva ja teised õpilased valmistasid tinktuuri, lugesid loitsu, kuid tugeva erutuse tõttu ei saanud nad kauaks magama jääda. Kui nad justkui und sukeldusid, vilkusid tüdruku silme ees vaid lilled ja seebimullid. Vaatamata oma pingutustele ei suutnud ta siiski keskenduda.
  Kui ta ärkas, oli tal käes hunnik kortsus lilli. Teistel taotlejatel vedas veelgi vähem, ainult Natasha Belaya suutis unes välja tuua piipari välimuse, mis on antud juhul täiesti kasutu.
  - Noh, ei midagi, ärge ärrituge. Õpetaja nipsutas saba. - Kogemuste omandades muutute järjest paremaks.
  Maagiatunnid, Alisa Selezneva, olid väga lummatud, ta sukeldus ebatavalisse muinasjutumaailma. Kui esimene tundide laine lõppes ja nad said kodutööd, hakkas tüdruk Leshka Teterevit otsima. Millegipärast meeldis talle see salapärane tüüp. Lisaks unistas ta hingepõhjas temaga vabal ajal linna lendamisest.
  Mis on teie pealinna nimi, muide?
  Ta küsis Natashalt.
  Valge vastas:
  -Elvira!
  Külalisele tulevikust meeldis see:
  - Minu meelest väga ilus nimi linnale! Täna olen kohal.
  Alisa Selezneva lehvitas sõpradele. Aleksei Teterev aga hilines, kolmandal aastal veel üks tund ja ta istus ühele paljudest toolidest ja ootas. Et mitte aega raisata, otsustas ta läbi vaadata luksusliku kujundusega suure paranormaalsete nähtuste entsüklopeedia. Talle meeldisid eriti liikuvad pildid, nagu telesaade igal lehel. Nüüd saab ta lõpuks õppida iidse kunsti tarkusi.
  Alice tõstis portfelli ja pani juba oma käe sellesse, nagu ootamatult olid tal hambad ja ta hoidis valusalt ta peopesast kinni. Tüdruk karjus - koolikotist sai lihasööja koletis. Paljast suust tilkus sülg, vaevaliselt, nahka maha rebides, suutis Alisa Selezneva käe välja tõmmata. "Elajas" kargas püsti ja püüdis tal kõrist kinni haarata, neiu tuli talle küünarnukiga vastu. Ta ei teadnud palju käsitsivõitlustehnikaid, ta tegeles sektsioonis mineviku, kosmoseeluga ja see päästis ta. Kohtudes teise jalaga koletise hüppega, keeras ta rõnga ja saatis välku. Kuid ta lasi mööda, sihtmärk pole piisavalt suur ja väga liikuv. Kott keerdus ümber ja klammerdus tema palja lihaselise pahkluu külge. See oli väga valus, Alice Selezneval tulid pisarad välja. Sellele vaatamata tulistas ta siiski kiiret, tabades ümardatud selga. Haare lõdvenes, portfell kukkus välja, lõhkudes hambad, mis sulasid silme ees nagu jäätükid.
  Tüdruk hüüdis:
  -Pagan võtaks!
  Alisa Selezneva lonkas toolile ja vajus sellele maha. Graatsiline käsi oli rebenenud ja paistes, kleit oli rebenenud ja kõige tipuks oli nina katki.
  Tüdruk ütles vihaselt:
  - Vau, koolilastele jagatakse portfelle.
  Tüdruk torkas jälle jalaga vihatud kotti. Natasha Belaya lähenes talle.
  Tüdruk küsis naeratades:
  - Mis juhtus Alice?
  Tüdruk teatas vihaselt, trambis palja jalaga kaunile värvilisele parketiplaadile:
  -Jah, see hull portfell on hammustanud, et teil ka selline on?
  Natasha Belaya kinnitas hõlpsalt:
  -Muidugi! Koolitarbed tuleb kuhugi panna. Kuid erinevalt sinu omast ei hammusta minu oma. Midagi pole siin puhas. Ja peate nägema arsti. Ta parandab kohe kõik teie kahjud.
  Alice pomises vihaselt:
  - Ei, mina, ükskõik kuidas sul läheb!
  Maagia vallas kogenum Natasha Belaya märkis väga loogiliselt ja kaalutletult:
  -Kõige ohtlikum! Portfellid lihtsalt ei viska koolilastele ette, mis tähendab, et keegi on ta ära võlunud.
  Selezneva küsis üllatunult:
  - Ja kes võiks seda teha?
  Kaaslane urises vihaselt:
  - Nad mõtlevad selle välja. Seni lähme.
  Nataša Belaja andis käe ja Alisa Selezneva astus sammu ning tõusis siis kätega vehkides vastupanuta.
  Vaatamata valule laulis ta:
  Nagu haldjas liblikas lehvib üle tormi,
  Ta unistab salaja kalurite päästmisest!
  Ja kuri orkaan viskab kesta üha enam! ...
  Ilma salmi lõpetamata kukkus ta peaaegu kokku, põrkas peaaegu kokku lohega. Lossi ümber lendasid sageli väikesed loomad, nad olid pigem ilusad kui hirmutavad ja paljud koolilapsed püüdsid endale väikest sõpra hankida.
  Alisa Selezneva aga ei saanud pahaseks, temaga lendas vastu ei keegi muu kui Leshka Bely. Poiss naeratas, tema blondid juuksed tuules lehvisid.
  Väike poiss nurrutas:
  - Tere Alice, ilmselt läksid sa jälle tülli?
  Tüdruk hüüdis:
  - Ja sa said esimest korda kümne. Mis õis sul on?
  Leshka noogutas jõuliselt pead.
  Alati on millegi jaoks esimene kord. Ärge kortsutage Selezneva kulmu, kui läksite tülli, pole see põhjus kurb olla.
  Alice märkis vihaselt:
  - Jah, muidugi, eriti kui see on teie portfell. Kuula, kas sa saad mind taastada?
  Mustkunstnik poiss küsis hellalt:
  - Kahe sekundi pärast, aga miks ta sind ründas?
  "Ma ei tea." Selezneva tõmbles kannatamatult.
  Ljuška Teterev hõõrus sõrmedega medaljoni ja sosistas seejärel loitsu.
  Alice oli kaetud valge pilvega, ta käperdas vahu sees.
  Tüdruk karjus:
  -Oled sa hull?
  Leshka vabandas kiiresti:
  - Nüüd! Üks kaks kolm!
  Noor poiss kordas seda loitsu uuesti. Pilv kadus, aga ilmusid maikellukesed, need kasvasid otse Alisa Seleznevale pähe.
  Tõsi, kriimud on kadunud. Tüdruk üritas neid välja tõmmata, kuid sai ainult tugevat valu.
  Külaline tulevikust hüüdis:
  - Kurat, mida sa teed?
  Leshka ütles enesekindlalt:
  -See on taastamise ja elu võlu. Näed, kui palju positiivset energiat sul on, isegi lilled on ära õitsenud.
  Tüdruk vilistas agressiivselt.
  - Sa teed nalja. Siin ma olen.-
  Alice loitsis just eelmises tunnis õpitud loitsu. Ljuška Teterev naeratas ja tõmbles järsku meeleheitlikult jalgu. Tal kasvas saba ja eesli kõrvad. Ühes tohutus peeglis nägi ta ennast.
  Mustkunstnik karjus täiest kõrist:
  Mida sa teinud oled, rumal tüdruk. Seal oli ilus mees ja nüüd lambanahkne kasukas!
  Alice ütles agressiivselt:
  - Mitte vaimukas Leshka pole mustkunstnik, aga kuidas sa mind oma lilledega moonutasid?
  Noor maag hüüdis:
  - Ma ei teinud seda meelega! Pealegi, mina tean, kuidas seda loitsu parandada, aga sina mitte.
  Selezneva vastas:
  - Ma tean ka! Persse tibidoh! Oeh ja eh!
  Alice luges vastupidist valemit. Kõrvad on kadunud, saba on ära kukkunud.
  Leshka kinnitas:
  - Sa oled andekas.
  Selezneva urises vihaselt:
  - Ärge kiitke, vaid parandage oma viga.
  Ljuška Teterev pomises võlusõnu. Ent jällegi süütetõrge, maikellukeste asemel sadas ninasõõrmetest ja kõrvadest ilutulestikku.
  Mustkunstniku poiss säutsus:
  - Mis on minu arvates väga ilus.
  Alice trampis vihaselt oma paljaid, meislitud jalgu, mida ta ei talunud kingi, ja karjus:
  "Kui sa mind praegu ei petta, siis ma ei tee sinust isegi eeslit, vaid teen kitse."
  Leshka Teterev kilkas:
  -Ma ei karda.
  Sel hetkel ilmus otsekui tühjast kohale õpetaja Helmet Boniface. Ta nägi välja nagu mees, ainult kolm punase viiliga sarve ja ülemäära nagu riidekapp, massiivsed õlad reetsid tema mitte päris humanoidset päritolu.
  Kuuldi mürinat:
  - Missugune õpilastevaheline lahtivõtmine. Härra Teterev, häbi uustulnukat mõnitada.
  "Ma ei teinud seda meelega." Noor maag vaidles arglikult vastu.
  Vastuseks muutus mürin veelgi valjemaks:
  -Eriti. Selline kohmakas ja ikka farsi teemant seljas. Mage Elite, sa ei saa hakkama elementaarse loitsuga.
  Maagipoiss pomises:
  Jah, ma parandan selle kohe.
  Roor vastuseks:
  - Kõrvale panema.
  Helm viipas käega. Ilutulestik läks korraga lahti.
  Karm hääl pehmenes veidi:
  -Enne kui loitsite, peate mõtlema. Ja veel, ma ei anna sulle karistuspunkte, aga kui ma selle uuesti kinni püüan, siis sa nii kergelt maha ei saa.
  "Me ei tee seda enam." pomises Leshka Teterev.
  Alice vastas:
  - Miks sa teda süüdistad? Lõppude lõpuks on need teadmised, mis me koolis saame, ilma praktilise rakendamiseta kasutud. Teeme trenni ja vahel on vaja konarusi täita.
  Helm tõmbas sõrmega mööda sarve alust.
  -Kui teil need on, saate aru, kui kallis on iga muhk. Nüüd, poisid, hoiatan teid, kui olete linnas. ja te lähete sinna, ärge mingil juhul lendake üles kuninglikku paleesse.
  - Ja miks! - Lyoshka Teterev tõstis pead.
  Õpetaja hüüdis:
  - Sa ei peaks seda teadma. Kuningas pole aga heas tujus ja kiuslikud kriitikud õhutavad teda mustkunstikooli sulgema.
  -Arusaadavalt, aga linn on suurepärane ka ilma paleeta! - Leppimatu pilguga, ütles Alice.
  Kolme sarvega tüüp, mis kõlas sellise välimusega enam kui kahemõtteliselt:
  - Noh, siis jumalaga.
  Tüdruk mõtles endamisi, kui petlik on välimus. Siin on Kiiver, tema hinge sügavuses nii sünge ja hirmuäratav, pehme ja alandlik. Aga pole selge, miks ta sarved viilib? Kindlasti ei riku need tema välimust. Või kardab ta, et teda kuradiks võetakse?
  Alice hüüdis:
  - Noh, Leshka. Kiirustage!
  Noor võlur ütles:
  -Paar tundi olen veel vaba, aga õhtuks on jälle asju ees, nii et ärge lootke liiga pikale õnnele.
  Alisa Selezneva trampis paljaid jalgu ja kilkas:
  Meil on täna vaba päev ja saame lõbutseda!
  Medaljon välkus, hetkeks läks kõik pimedaks ja siis olid nad imelises linnas.
  Kõik oli värviline ja majesteetlik.
  -Kuhu nüüd? - küsis Alisa Selezneva lootusrikkalt.
  Mustkunstnik pani nimetissõrme huultele ja sosistas tasasel häälel:
  - Kuninglikku paleesse. Mulle tundub, et Kiivri hoiatuse taga on mingi saladus peidus.
  Siis ärkas Alisa Selezneva kõige huvitavamas kohas. Ta muutus nähtavaks une ajal. Ja kolm politseinikku klammerdusid käeraudades tema külge. Politseinikud möirgasid:
  - Pomm on paljajalu, milleks pikali heita!
  Alice tõmbles järsult. Käerauad tema randmetel katkesid. Ja neiu surus politseinikule rusikaga vastu lõuga. Politseiniku lõualuu lendas ja ta minestas. Alice tulistas küünarnukiga teist politseinikku templis, nokautis sellega politseiniku. Ja kolmas sirutas käe püstoli järele, kuid sai tugeva põlvelöögi kubemesse. Ja kohe minestas valušokist.
  Alice laulis:
  - Ma ei ole ingel, vaid kurat,
  No lihtsalt kotkas!
  Ümberringi oli inimesi ja nad vahtisid ilusat paljajalu blondiini. Blimey. Panin vaevata kolm politseinikku. See on kõige lahedam tüdruk lahedamatest.
  Alice kolis jaamast minema. Tema alasti roosad kontsad välkusid. Nad võisid kergesti kiirendada kolmsada kilomeetrit ja tabasid jaamast teed nagu meteoor.
  Kaks posti juures viibinud politseinikku kukkusid pikali, kiire tüdruk tulistas alla.
  Alice itsitas.
  - Ja kes iganes minuga kokku puutub, ta ei kogune kunagi! Ja näitas keelt!
  Pärast seda võttis neiu tempot veidi maha. Talle ei meeldinud paljajalu kõndida. Jah, inimesed vaatavad. Tõesti, kas ta on pätt?
  Alice säutsus:
  - Ma olen lihtne vene tüdruk -
  Pole kunagi välismaal käinud!
  Mul on lühike seelik
  Ja ma olen täiesti paljajalu!
  No mis ta teha saab ja midagi lahedamat püsti. Näiteks kas ta peaks jalga panema kingad ja riietuda vastavalt hooajale? Alice'i täiuslik keha pole külm, kuid ta on sellisel kujul liiga kaasahaarav.
  Alice läks lähimasse poodi. Ta teadis, et vajab raha, kuid otsustas kasutada hüpnoosi. Kuidas hüpnotiseerida, pole saladus ja selle leiab internetist. Ja Alice'i aju on väga tugev. Ja keegi kahekümne esimese sajandi inimestest pole hüpnoosivõimes rivaal.
  Alice küsis müüjalt:
  - Tooge mulle kingad, teksad ja minu suuruses kasukas!
  Ta noogutas alandlikult vastuseks. Pood nägi päris hea välja. Palju peegleid.
  Alice vaatas endale otsa. Ta on väga ilus blond, ujumiskostüümis. Väga sportlik ja tugev, silmapaistvate lihastega. Juuksed on mingi heleoranžid ja ebaloomulikku värvi. Kuid see on ainult tema Alice'i loomulik värviskeem. Ja ei mingeid nanoboteid sees. Geneetiliselt täiustatud, igavesti noorusliku keha puhas struktuur.
  Biotehnoloogia teeb imesid. Ja siin on ta isegi ilma tehnoloogiata umbes kakskümmend korda kiirem kui kahekümne esimese sajandi hästi koolitatud inimene ja sada korda tugevam. Ja see on tõesti tüdruk!
  Ja nüüd ta riietus ja ei muutunud enam nii meeldejäävaks. Kuigi jalanõud pole mugavad. Alice palus saapaid. Ja müüja tõi selle talle. Kuigi jalad nagu Alice paljajalu on palju atraktiivsemad ja seksikamad.
  Alice lausus sel teemal isegi mitu aforismi;
  Paljas naise jalg paneb mehe langema paljajalu lapsepõlve!
  Kõige sagedamini langevad saapad paljajalu lapsepõlve!
  Kui tüdrukul on ilusad jalad, siis ta pole elus paljajalu!
  Paljajalu tüdruk on parem kui kingitud vana naine, noor kass, lõbusam kui vana lõvi!
  Mis kõige parem, naine saab auhinna paljaste rindadega ja moodsad kingad paljaste jalgadega!
  Meeste ükskõiksuse okaste eest on parim viis naist kaitsta paljas konts!
  Kõige vastupidavam konts mehele paljast naisejalast!
  Paljajalu naistekonts, enim põlenud sisemustega saapaking!
  Kui sa ei suuda kingi õigel ajal ära võtta, saad sinust paljajalu!
  Kui oled klubi mõistus, siis saad end hästi soojendada, ainult iseennast!
  Hea on omada klubi, halb olla klubi!
  Malmist rusikad võivad aidata teil ellu jääda, kuid tammepea viib surma!
  Kui valitsejal pole kuningat peas, valitseb riigis anarhia ja nad müüvad asjata!
  Kroon ei ole sama pea jaoks kui müts!
  Tamme peas ja kroon istub ebakindlalt!
  Kuna tamm pole tugev, kuid pea materjal on sellest kõige õrnem!
  Kes on nuiapea, see saab nuiaga pähe!
  Poliitik hoiab käes rahakotti ja nuia, ainult tema raha on puust ja taktikepp paberist!
  Hele pea, viimasel kohal viitab hallidele juustele!
  Sa ei pruugi olla blond, aga särav hing on ilus olla, tüdrukud saavad kurjadest võita, et teised saaksid õnnelikult elada!
  Ainult kändude otsa tammedest kindlat kaitset ehitada ei saa!
  Kui poliitik ei ole rähn, siis ta eemaldab laastud, mitte ainult valija-kännu pealt! Kuigi poliitik pole kotkas, peab ta valijaid varesteks ja rähnideks!Kui lubate poliitikutel endalt laastud eemaldada, siis olete kindlasti rähn!
  Poliitik valijatega on rebane, aga iseendaga on hamster hamster!
  Tark poliitik on nagu rebane kanakuuris, aga loll on nagu elevant portselanipoes!
  Kord pannakse vaikides sisse, poliitik tekitab rääkimisega segadust!
  Poliitik räägib palju, eriti kui ta tahab suu kinni panna!
  Vaielda poliitikuga, et uhmris vee kloppimine, kui just keelelihast ei murra, on kasum!
  Poliitik on segu rebasest ja hundist, aga seab palju!
  Mida poliitikum on rebane, seda rohkem ta seab!
  Poliitikas on pidev menaaž, hundid, jänesed, kanad, kukk ja rähnid, kuningaks valitakse alati ainult rebane!
  Diktaator, kes teeskleb lõvi, on tõeline siga!
  Poliitik saab lõvi eest passida ainult siis, kui valija on täielik perse!
  Poliitik paneb lambanaha, aga hundiga sugulaseks teeb vaid verejanu ja leidlikkusega soliidne jäär!
  Parem on hunt lambanahas valitsejaks kui jäär lõvi kujul!
  Poliitik hõiskab rahust nagu lammas, aga hundihambad sõdivad!
  Poliitik kallab nagu ööbik, et valijate häält saada, aga hoiab neid rähnidele!
  Kui poliitiku jutt tundub sulle ööbikutrillina, siis ära ole sel juhul vares!
  Kui poliitik laulab nagu ööbik, siis ta peab sind sobivaks mänguks!
  Valijatele mõeldud jaht erineb metsajahist selle poolest, et jahimees teeb võimalikult palju müra!
  Poliitik, vastupidiselt taskuvargale, tekitab vargustel palju kära, röövimisel võtab meelitusi!
  Poliitik on ka teatud mõttes jumal, aga parem on temasse mitte uskuda!
  Poliitikule meeldib valijatele Kuud lubada, ainult et ta unustab lisada, et peale liiva pole seal elu!
  Häda mitte mõistusest, vaid praktilise leidlikkuse puudumisest!
  Kõik maailma hädad ei tulene rahast, vaid nende puudumisest õiges koguses!
  Siis mõistis Alice ühtäkki, et aforismide lausumisega oli ta liiga kaugele läinud. On aeg missiooniks.
  . PEATÜKK #12
  Akulina Terekhoval oli palju vähem õnne. Ta jäädvustas kaamera Alisa Selezneva kõrval. Ja tüdruk võeti kiiresti kinni.
  Uurija esitas mitu küsimust.
  Kui Akulina rääkima hakkas, sai uurija vihaseks:
  - Lõpeta lollide rääkimine! Teised hoolitsevad teie eest, kuid praegu kambris.
  Prokurör andis välja määruse tema vahistamiseks ja vangistamiseks spetsiaalses salajases KGB arestimajas.
  Ja mööda kõndis tudengitüdruk, säilitades koridoris rahuliku ilme. Siis kõlas tema nimi ja avaldus:
  - Akulina Terekhova! Akulina Terekhova! Tere tulemast külastus- ja vastuvõtutuppa!
  Noor naine alustas. Paksude võrkudega vanglakoridor tundus lõputult pikk. Üsna soe ja lõhnab miskipärast mere järele ja valvurite odava parfüümi lõhna. Üliõpilane Akulina arvas, et tuleb ette kujutada, et see on lihtne, tasuta, odav, kuid eluks ajaks üsna talutav naiste sanatoorium, kus pole tüütut meesteseltskonda ja nii on teil lihtsam. Butõrka siiski mitte, aga päris korralik asutus. Sada inimest nad ilmselt kambris ei hoia, spetsiaalses salajases isolatsioonikambris.
  Tõsi, siin on trellid ukse ees, politseivormis naised avavad need kriuksudes. Jätkad, nad vaatavad sind... Kuidagi ebameeldiv. Mitte just põlgusega, vaid justkui mingi koera peal, kuigi mitte närune tramp, vaid tõuvereline.
  Pöörake paremale ja minge trepist üles. Sisened saali. Ka uksed lühikestes pükstes, lukud, trellid, edasi klaasi taga, nagu naiste purk. Üks neist vajutab arvuti nuppe, prindib.
  Naine küsib viisakalt valgevene keeles:
  - Eesnimi, perekonnanimi, isanimi, kui on!
  Akulina helistab kohusetundlikult:
  - Akulina Vladimirovna Terekhova!
  Naine küsis naeratades:
  - artikkel?
  Mitte rumal õpilane Akulina, kes on juba milleski kogenud, vastas arukalt:
  - Pole veel tasu!
  Naine noogutas ja küsis:
  - Kas on asju?
  Akulina ohkas raskelt ja vastas:
  - Nad viisid mind tänavale, mitte midagi peale selle, mis mul seljas pole!
  Naine noogutas ja ütles:
  - Kõrvalruumis saate kõik väärtuslikud asjad üle anda! Seniks aga kirjuta oma tulekust alla!
  Akulina vaatas teksti valgevene keeles, mida ta hästi oskas ja pani enesekindlalt maali. Kõik on seotud reeglite õppimisega. Siis läks ta naiste ja politseinike juhtimisel edasi. Tal paluti eemaldada kõik väärtuslik. Naine hoiatas:
  - Kui te midagi peidate ja me leiame selle isikliku läbiotsimise käigus, siis see konfiskeeritakse. Akulina võttis ära sõrmused, keti ja kõrvarõngad, tundes end juba alasti. Mõtlesin sõrmuse suhu peita. Ta nägi seda, kui Bangkog Hiltoni filmis peitis blond tüdruk, kes nägi välja nagu tema, medaljoni suhu. Kuid toimus ka isiklik läbiotsimine ja oli väike võimalus midagi varjata, eriti KGB erivanglas.
  Akulina värises vanglaretkele mõeldes tahes-tahtmata. Püüdsin end rahustada. Ei valuta, aga eks seda vaatab nt vaenlase günekoloog üle. On isegi kuidagi veider, et kuulsas naistevanglast rääkivas filmis "Sundimise all" karjus noor prantslanna niimoodi, kui üritas tuppe uurida. Või on see selleks, et lisada rohkem draamat.
  Siiski on endiselt ebameeldiv, kui arvate, et otsimisprotseduur on algamas. See on nagu hamba täitmine. Pakase tõttu see valus ei ole, kuid ikkagi ootad, et see kiiremini lõppeks.
  Nii viidi ta spetsiaalsesse ruumi, kus kõigis neljas seinas on peeglid. Mitu tooli ja riidepuud. Võimsad prožektorid süttisid koheselt. Tuppa astus kaks võimsat mustajuukselist naist ja üks keskealine, prillikas, keskealine naine. Politseinikud jäid ukse taha, samuti peegliga. Videokaamerad hakkasid tööle ja valgus muutus veelgi eredamaks, nagu teeksid nad väga tähtsat kirurgi operatsiooni, et mitte anda eesmärki.
  Akulina nägi ka günekoloogitooli ja tundis, kuidas kõht tahtmatult külmetab.
  Keskealine prillidega ja valge kitliga naine küsis hellitavalt:
  - Kas see on teie esimene kõndijatüdruk?
  Õpilane Akulina ütles väriseval häälel:
  - Jah, esimene!
  Rüüdis naine noogutas.
  - Nüüd teeme teie täieliku isikliku ülevaatuse! Kui te järsult ei tõmba ega karju, siis teeme seda professionaalselt ja mitte haiget tegema! See on KGB maksimaalse turvalisusega vangla ja läbiotsimine peab olema kõige põhjalikum! Veelgi enam, meid hoiatati, et olete venelane ja võite olla spioon!
  Akulina raputas eitavalt pead.
  - Jumal hoidku! Olen üliõpilane ja natuke näitlemisega tegelenud, mitte spioon!
  Naine noogutas.
  - Võta riidest lahti! Aeglane ja sujuv! On ainult naised ja ärge häbenege!
  Akulina pomises närviliselt:
  - Nad filmivad mind!
  Naine noogutas naeratades.
  - See on operatiivlaskmine, see on läbiotsimise ajal kohustuslik! Ärge kartke, seda vaatavad ainult samast soost inimesed! Säästke end tarbetutest kannatustest, ärge hammustage ega lööge jalaga.
  Musta juustega suur naine võttis vöölt koti välja ja hakkas õhukesi arstikindaid käppadele tõmbama.
  Naine kinnitas naeratades:
  - Kõik need on ühekordselt kasutatavad steriilsed! Kui lugeda romaani "Kui homne tuleb", siis seda meil pole, Minski eeluurimisvanglas on kõik korras ja inimõigusi austatakse! Olgu, piisavalt juttu, tulista.
  Akulina hakkas ohates pluusi lahti nööpima. Kummalisel kombel tundis ta end selliste sõnade pärast veelgi alandatuna.
  Justkui oleks ta kõige tõelisem kurjategija ja see on tõeline vangla. Ja teda otsitakse mitte kiusamise pärast, vaid lihtsalt selleks, et täita oma kohust.
  Praegu uurib mustajuukseline naine igat oma riiete õmblust, kortsutab hoolega, vaatab prožektorivalgust... Ta möödub teisest ja viskab selle tugevalt valgendi ja mõne muu desinfitseerimise järele lõhnavasse keedu sisse.
  Akulina hakkas kleiti lahti nööpima. Kas ta kartis, et see läheb röstimisest maha? Või kuidas on? Nad vaatavad teda hoolega, kõik kolm naist jälgivad iga liigutust.
  Akulina lõpetas nööpide lahti keeramise ja tõusis järsult õhku, jättes ainult rinnahoidja. Naine vaatas huviga vangi surnukeha. Sportlik, lihaseline, aga mitte väga. Pargitud ... Ligikaudu nagu Sheena kuulsas teleseriaalis. Pole kulturist, aga sobiv. Ilma igasuguse kahtluseta ilus.
  Naised tunnetavad ja näevad kleiti hoolikalt läbi. Valge kitli ja prillidega daam teeb žesti, öeldakse, et ära veel kiirusta. Südametunnistuse kontroll. Ja naine ise vaatab visalt ja kahtlustavalt. Akulina tunneb, et tema süda hakkab kiiremini lööma. Ta püüab maha rahuneda .... Ära ole närvis. Kujutage ette, et see on lihtsalt õde, eriti valges kitlis, ja teid uuritakse haiguste suhtes.
  Mustajuukselised tuhmid naised lõpetasid kleidi uurimise ja viskasid selle valgendiga keedetud vette ning segasid veidi. Valges kitlis naine käskis:
  - Kaugemale!
  Akulina keeras aeglaselt seeliku lahti. Nüüd on ta ainult lühikeste pükste, sukkpükste, kingade ja rinnahoidjaga. Sellises vormis avalikus kohas esineda pole liiga sündsa. Kuigi Alice ilmus kohale. Ja siis vaatavad nad teda sellise kahtlusega. Eriti valges kitlis naine.
  Ja seelik on hoolikalt tunda ja poolläbipaistev. Seejärel visati uuesti desinfitseerimisseadmesse. Jälle tina, jätka lahti riietumist.
  Akulina võttis kõigepealt jalast parema kingi, seejärel vasaku kinga. Seekord naised neid ei kontrollinud, vaid panid spetsiaalsesse kotti. Ilmselt vaadatakse jalanõusid eraldi, arvas Akulina. Siis hakkas ta sukkpükse jalast tõmbama. Tüdruku higine nahk pidas vastu.
  Valges kitlis naine küsis viisakalt:
  - Kas ma saan sind aidata?
  Akulina raputas meeletult pead.
  - Pole tarvis!
  Naine märkis:
  - Olge ettevaatlik, et mitte rebeneda!
  Akulina tõmbas kuidagi parema jala ära, võttis üles vasaku. Ta tundis, et on nüüd paljajalu ja kaitsetu. Ja et hetkel filmitakse seda erinevate nurkade alt.
  Siin tõmbas ta lõpuks vasakust jäsemest sukkpüksid ära. Kinnastes naised uurisid neid hoolikalt ja valgustasid neid lisaks taskulambiga.
  Noor neiu Akulina seisis rinnahoidja ja aluspükstega ning punastas tahtmatult häbist. Kuigi ta pidi nii olema rannas, siis siin uuritakse ja otsitakse teda nagu loomaaiast ...
  Kuid halvim on alles ees. Siin on valges kitlis naine, kelle silmad prilliklaasi all säravad.
  Matroon ütles süngelt:
  - Ja nüüd rinnahoidja.
  Akulina ohkas raskelt. Mõtlesin, et mis siis, kui mehed vaatavad teda videokaameratest? Ja nad neelavad oma silmadega tema täis, kõrgeid, elastseid rindu. Kuid need gorillad mäletavad teda kindlasti oma käppadega.
  Naine, nähes tema kõhklust, kähises:
  - Tule, tulista! Või sind aidata?
  Akulina püüdis rinnahoidjat seljast võtta, kuid ta sõrmed ei kuuletunud. Nad ei tahtnud seda üldse lahti teha ... Ja see oli nii piinlik, et tüdruku nägu läks punaseks.
  Valges kitlis naine ütles:
  - Aita teda, ole ainult ettevaatlik!
  Suured mustajuukselised naised haarasid rinnahoidjatel osavalt aasadest, hoolimata sellest, et nende õhukestes arstikinnastes käpad need üsna osavalt lahti keerasid, rebides selle rinnalt lahti. Pärast seda hakati seda purustama ja võimsa laternaga läbi paistma, otsides dopingi jälgi.
  Akulina kattis automaatselt kätega oma lopsakad, kindlad rinnad, kuid valges kitlis naine hüüdis:
  - Seisa paigal! Sa näed lihtsalt nii naljakas välja.
  Häbist punastav noor naine sirutas käed külgedele. Tal oleks veelgi rohkem häbi, kui ta teaks, et meespolitseinikud jälgivad teda läbi videokaamera. Ja mitte ainult vaadata, vaid ka mälestuseks pildistada. Väga ilus Akulina blond, ning nägu ja figuuri, sportlikud ja ideaalsed kehaproportsioonid. Tahaksin töötada sellise moemudelina ja esineda meesteajakirjade reklaamides. Ja sellele annab lisasarmi asjaolu, et ta nägu on väänatud ja neiul on selgelt häbi.
  Mitte mingi hoor, vaid korralik tüdruk surnukeha läbiotsimisel, KGB range vanglas.
  Ja mõnes lühikeses püksis jäi ta paljajalu ja kaitsetuks nagu Angelica orjade oksjonil.
  Ja teda valgustavad prožektorid ja pargitud nahk sädeleb, justkui õlitatud. On näha, et neiu higistab erutusest ja palavusest veidi, mis teeb ta veelgi kaunimaks ja seksikamaks. Ja nahk rinnal on veidi heledam, nii et ta päevitas vähem aega, kuid see on vaevumärgatav.
  Akulina on piinlik, üha enam ...
  Järgnev on käsk, mida detektiivide väljavalitu Terekhova hirmunult ootas:
  - Ja nüüd aluspüksid... No miks sa grimassid, see on viimane!
  Akulina paneb ohates käed puusa ja tõmbab tualeti viimase detaili ära. See libiseb üle tema lihaseliste kuldsete oliivivärvi jalgade.
  Siis raputavad tüdruku paljad graatsilised jalad tema aluspüksid jalast. Mustajuukselised valvurid tõusevad kiiresti ja hakkavad jälle kortsutama ja neist läbi paistma.
  Augustine kattis end tahtmatult uuesti kätega. Prillidega naine haaras tal kätest ja hakkas teda laiali tõmbama. Kogenud korrapidaja oli tugev, aga nõrk polnud ka Akulina. Käis võitlus. Mõlemad mustajuukselised suured naised haarasid temast kinni ja laiutasid käed laiali.
  Valges kitlis matroon ütles:
  - Läbiotsimise ajal peate hoidma käed külgedel ja järgima käske. Siis sa ei saa haiget. Ole rahulik...
  Argpüksid järgnesid korvi ja nüüd seisis Akulina valvurite ja kongide ees täiesti alasti.
  Ta sirutas käed külgedele, värisedes, et mitte nutma puhkeda.
  Prillidega naine käskis:
  - Kallutage oma pead!
  Akulina kummardus kuulekalt üle oma tugeva kaela. Naise õhukeste kummikinnastega käed hakkasid ta juukseid tatsuma. Akulina juuksed on pikad ja paksud, matroon vildis ja kammis iga salgu. Ta tegi seda professionaalselt, peaaegu valu tekitamata, kuid see kõik oli Akulinale nii alandav, et ta tahtis oma käed eemale lükata ja karjuda. See aga tähendab metslasena käitumist. Akulina püüdis end lohutada kujutledes, et tegu on lihtsalt õega, mitte politseinikuga.
  Siin on tema rinnal rippuv valge kittel, prillid, isegi midagi, mis näeb välja nagu kuuldeaparaat.
  Ja ta lihtsalt uurib teda täide suhtes ega otsi teda nagu kogenud kurjategijat.
  No mis sa arvad alandavaks läbivaatuseks arsti poolt. Või eriti arst?
  Akulina naeratas, veidi kõditav... Nad vaatavad hoolega uhket soengut üle ja kaks mustajuukselist naist aitavad, kammivad ka seda, aga õrnalt, püüdes mitte tõmmata. Kuid ikkagi on see, et kui juuksed on räsitud, on see ebameeldiv ja juurtele veidi tunda.
  Nüüd aga lõpetasid nad soengu uurimise ja hakkasid nüüd kõrvadesse vaatama. Nad säravad lampidega ja mingi aparaadiga lükkavad kuulmekile laiali.
  Natuke valutab ja ebameeldiv on, kui nad kõrvad laiali ajavad ja põhjalikult vaatavad.
  Valges kitlis naine ütles:
  - Sa peidad seal sageli ebaseaduslikku!
  Ta uuris ükshaaval oma kõrvu ja mustajuukselised naised andsid talle mingi aparaadi. See nägi välja nagu väike sond.
  Matroon, püüdes Akulina hämmeldunud pilku, selgitas:
  - Meil oli juhtum, kui vaatamata läbiotsimisele koos intiimsete kohtade põhjaliku uurimisega toppis naine tillukese mürgikapsli sügavale ninasõõrmetesse ja suutis sooritada enesetapu. Nii et nüüd ainult läbi taskulambi ninasõõrmesse vaatamisest ei piisa. Sa ei saa sinna varjata midagi, mida sa ei taha! See on KGB range vangla!
  Akulina värises alandusest, tundes end veelgi rohkem kurjategijana. Nii otsitakse seda põhjalikult. Esiteks uuriti ninasõõrmeid, veidi eemal, millest see väga valutab, ja esiletõstmist. Seejärel panid nad selle vasakusse ninasõõrmesse miniatuursesse sondi. See muutus väga kõditavaks ja Akulina aevastas. Sond kukkus välja.
  Valges kitlis naine noogutas.
  - Rahune maha! Hoidke Montana käest kinni ja hingake sügavalt...
  Üks mustajuukseline naine sirutas käpa, millesse Akulina haaras, ja teine fikseeris kindlalt oma pea. Ja jälle torkas valges kitlis korrapidaja aparaati. Ta kõditas oma ninasõõret ja hingetoru, kuid see ei teinud haiget.
  Akulina kujutas ette, et arstid vaatavad teda lihtsalt üle. Tõsi, mulje rikkusid kaks mustajuukselist sarvestunud, ligi kahe meetri kõrgust politseivormis ja põlledes naist. Tegelikult on ta lihtsalt vang, keda otsitakse äärmiselt põhjalikult. Vene vanglas tema ema niimoodi ei petetud. Nad lihtsalt riietasid mu lahti, panid mu sõrmed suhu, isegi kindaid kätte panemata, ja sundisid mind viis korda istuma. Ja siin saate teda näha ja teda tõesti spiooniks pidada.
  Peaaegu väga kopsudesse valgustatud, läbi nina. Ja naine vaatab tähelepanelikult ja ütleb:
  - Teie hingamisteed on puhtad! Ilmselt pole ta kunagi suitsetanud! Istud siin kakskümmend aastat ja unistad lisaotsingust, et lõbutseda.
  Akulina pomiseb vastuseks, midagi ebaselget, ta on hirmul.
  Esiteks augustati üks tema ninasõõrmetest ja siis teine ... Ja nad teevad seda nii hoolikalt.
  Ninasõõrmed on lõpuks valmis, nüüd katsuvad silmalauge. Pole just meeldiv, kui need välja keeratakse. Aga vähemalt on kiire... Ta tõmbas silmalau valguse kätte, valgustas seda ja keeras uuesti sisse.
  Aga suus...
  Ülevaataja näpud läksid sinna. Tema ema, kes oli samuti vahi all, ütles, et ta oleks peaaegu oksendanud ja hammustas isegi vangivalvurit. Ja see on vastik, kui käed ilma kinnasteta suhu ronivad. Kes teab, mida ta enne tegi. Võib-olla nad otsivad sealt granaati. Kuid Vene vangla korrapidaja kindaid kätte ei pannud ja läbiotsimine oli suhteliselt lühike. Ja siin...
  Kolupala põskede taha, väga mandliteni, siis keele alla, mis peaaegu ei oksendanud. Ja lõpuks kinkis üks mustajuukseline naine talle aparaadi. No jah, nagu sond, mis kõhtu kontrollib, aga kompaktsem. Teine mustajuukseline naine torkas temasse spetsiaalse käsna, et õõts lõualuudesse ei muljuks.
  Ja nii tungis juhe tema kurku ja liikus edasi kõhtu. See oli õhem kui tavaline meditsiiniline sond ja libises soolestikku neelamisel pisut mugavamalt kui tavaline seade. Aga see on muidugi ebameeldiv, kuigi mitte öelda, et valus oli.
  Valges kitlis naine ütles:
  - Tihti peidate kõhtu ehteid ja veelgi sagedamini narkootikume. Röntgenpildiga on võimalik valgustada, aga nii on parem näha. Üks vang peitis näiteks teemanti kõhtu ja röntgenipilt seda lihtsalt ei näinud. Kuid näiteks uurime teie vatsakest uusima sondiga. Muide, ma olen ka professionaalne arst ja nad ütlevad, et teil on ebatavaliselt terve kõht. Nii et vanglas peate vastu veel viiskümmend aastat ... Kui teid ei lõigata!
  Selliste sõnade peale hakkasid Akulina silmad tahes-tahtmata vett jooksma. Kurat, sellises kohas nagu vangla, kus veeta viiskümmend aastat. Ainus tunne on, et Valgevenes ja isegi maa-aluse merega pole külma talve. Ja see on mingil määral sanatoorium. Kui vangidel lastakse meres ujuda, siis pole see nii hirmus. Tema ema oleks võinud Butõrka järel Siberisse saata. Kuid juhtum kohtusse ei jõudnud ja ta visati lihtsalt eeluurimisvanglast välja kui mittevajalik, isegi vabandamata. Kuid USA-s määratakse isegi väikeste kuritegude eest sageli väga pikki karistusi. Nii et jääb üle vaid raskelt ohkada ...
  Oh jumal, võib-olla on ta kõik vaid unenägu?
  Pärast mao uurimist käskis valges kitlis matroon:
  - Tõstke käed välja...
  Ja ta hakkas tundma, alustades kaelast kuni õlgadeni. Siis puudutas ta Akulina raseeritud kaenlaaluseid. Noor naine, tundes end kõdituna, itsitas tahes-tahtmata. Tema peopesasid ja sõrmi uuriti. Pöörake erilist tähelepanu küüntele.
  Valges kitlis naine noogutas oma partneritele:
  - Küüned on pikad, need tuleb ära lõigata!
  Kaks naispolitseinikku võtsid jalad välja ja hakkasid oma lakitud küüsi põlledest välja lõikama.
  Augustinus, olles piinlik sellise kaunistuse kaotamise pärast, kilkas:
  - Pole tarvis!
  Valges kitlis matroon raputas pead.
  - Kõik naised lõikavad regulaarselt juukseid, et te ei saaks kriimustada. Ja kui sa tõused, ajame su pea kiilaks! Sul on mugav juustesse peita keelatu ja täid on leitud!
  Augustine värises, mõeldes nii imeliste juuste kaotamisest, ja surus hambad tugevamini kokku.
  Ja matroon hakkas tugevate sõrmedega rinda mudima. Ta kontrollis, kas see sisaldab silikooni või mingeid peidukohti. Ta tegutses professionaalselt, kuid püüdis mitte jätta sinikaid. Akulina hingas sügavalt sisse. Kui häbi tal oli - nad käpatavad ta rindu nagu viimane prostituut.
  Kuid veelgi häbiväärsem on teada, kui pingsalt meespolitseinikud seda jälgivad ja videole filmivad.
  Matroon kortsutas rinda hoolikalt ja kaua. Siis langesid ta käed alla ja surusid nabale.
  Augustine hüüdis valust. Ja korrapidaja valgustas ta nabanööri ja märkis ringi torkades:
  - Ja seal kannate sageli keelatud ...
  Siis ta naeratas ja märkis:
  - Aga nüüd tuleb naiste isikliku kontrolli kõige alandavam etapp. Palun ärge karjuge, ärge osutage vastupanu ja ärge tormake. Kui me ei tõmble, siis püüan selle võimalikult valutult teha.
  Augustinus värises... Lääne filmides naiste vanglast seda praktiseeritakse ja selles tuleb leppida ja tagasi hoida pisaraid ja karjeid, valu ja eriti alanduse eest.
  Naine, nähes oma ärritunud nägu, ütles vaikselt:
  - Günekoloogitooli, palun! Ja uskuge mind, ma lihtsalt täidan oma kohust!
  Augustine ohkas raskelt ja kõndis spetsiaalse tooli juurde. Ta kükitas ettevaatlikult ja heitis sellesse pikali. Lamamistool oli mugav kaetud valge kunstnahaga.
  Jalgade jaoks olid spetsiaalsed kummist aasad.
  Augustine tundis enda pärast nii suurt häbi, et ei suutnud sundida jalgu laiali ajama ja neid silmustesse libistama. Kui alandav ja vastik on seda teha ja sajaprotsendiliselt vangiks saada.
  Kaks ilmselgelt Aasia päritolu naist võtsid jalad käppadesse ja kinnitasid need aasadesse.
  Kummikinnastes naine pistis sõrmedele tilga vaseliini ja ütles naeratades:
  - Lõdvestu ja hinga sügavalt... See ei tee üldse haiget!
  Akulina, kes oli häbist punane, muutus kahvatuks ja säutsus, surudes tahtmatult põlvi:
  - Mitte! Palun ärge!
  Naine langes põlvili. Kaks valvurit ajasid jalad laiali... Ja valvur sisenes sujuvalt. Ta püüdis liikuda õrnalt ja professionaalselt. Akulina, häbist ja alandusest surmkahvatu, tundis ühtäkki, et tal pole valus, vaid tal on isegi peaaegu hea meel. Ja ta punastas helepunast ja püüdis reaalsusest lahti saada. Ta kujutas ette, et ta on natside vangistatud partisan.
  Ja teda piinatakse igasuguste piinamiste all... Natsid on julmad... Või piinavad teda Ameerika sõjaväelased... Ajatakse teda paljajalu läbi lume ja kaelas on kiri - see on venelane terrorist ja ta saab peksa. Ja löögid järgnevad üksteise järel ...
  Kui ta sõrmed liiga sügavale läksid, tundis Akulina väljakannatamatut soovi urineerida. Ta kiristas hambaid ja see tegi rohkem haiget.
  Noh, kui nad lõpuks selle lolli ajamise lõpetavad. Mis ta on, korjus, mis on roogitud.
  Kinnas naine ütles:
  - Ta on puhas! Nüüd kontrollime tema viiendat punkti!
  Mustajuukselised naispolitseinikud keerasid pistikpiitsad ja tool tõusis kõrgemale ...
  Naine astus uuesti sahtli juurde, avas selle ja võttis sondi välja, öeldes:
  - Sõrmede sisse panemisest ei piisa! Peate soolestikku sondiga kontrollima. Ärge kartke, see teeb natuke haiget, kuid see on talutav!
  Akulina ütles ohates:
  - Oh mu jumal! Parem oleks, kui ma istuksin Vene vanglas!
  Valges kitlis naine naeratas irooniliselt.
  - On liiga külm! Ja ärge kartke, nad otsivad meie kohta iga päev, mitte nii hoolikalt kui praegu! Aga kord kuus hea käitumisega sellist haarangut vältida ei saa! Nii et alanda ennast, kallis, ja proovi mõelda millelegi meeldivale!
  Akulina võttis oigades vastu sondi probossi, mille matroon vaseliiniga määris. Siis arvas Akulina, et tema viies punkt ei ole esimene, mida sondiga kontrolliti, ja ta tundis end nii vastikult ja vastikult ... Akulina tõmbles ja valvurid haarasid tal uuesti jalgadest ning kinnitasid need käppadega kõvasti kinni.
  Akulina pööritas silmi ja püüdis meenutada midagi meeldivat. Näiteks oli ta Vene filmi "Spartacus" võtteplatsil, Jani sõnul mängis ta tantsijat. Rebenenud, hallis tuunikas ja paljajalu orjakaubanduses.
  Ta tundus kerjuses kleidis veelgi suurejoonelisem, nii et hall tuunika tõi tema näo ilu palju paremini esile ja juuksed särasid heledamalt. Akulina mängis siis väikeses rollis, kuid tundus suurepärane. Kuid see ei jõudnud filmi. Ja selle asemel näitasid nad mitte nii ilusat, vaid kuulsamat näitlejannat. Ja mustad juuksed ka. Nad otsustasid, et naine raamatus pole blond.
  Jah, ta kõndis paljajalu teravatel kividel ja see tegi haiget ning kivid kuumenesid, põlesid ja torkasid ta paljast talda. Võtteplatsil oli küll valus, aga isegi režissöör arvas, et nii on parem. Et ori liiga rõõmsameelne välja ei näeks. Ja siis pärast filmimist olid tema jalad sõna otseses mõttes leekides ning kaetud kriimude ja villidega. Filmisid nad ju kümmekond võtet.
  Ka Getat mängiv poiss lõi jalad verre. Nad isegi pitseerisid need sidemega ja määrisid salvidega ning paar päeva ta välja ei läinud. Jah, Krimmis on mägede järsud järsud ja suvel palavad. Ja tänapäeva poisid ei käi sageli paljajalu.
  Põlvkond on muutunud leebemaks ... Aga vähemalt sai laps Getu rolli. Akulina soovis muide, et tema poeg seda rolli mängiks, kuid too oli siis veel liiga väike. Tema poiss on aga juba nelja-aastaselt võitluskunstide sektsioonis käinud ja treenib kõvasti. Ja paar lapserolli on ta kinos juba omandanud.
  Akulina ohkas raskelt, temasse tungis mitu meetrit proboski ja sõna otseses mõttes vaadati läbi kogu soolestik. Selles oli loogikat. Lapsena luges ta romaani Pappion, kuidas vangid peitsid väärisesemeid tagumikku ja surusid need soolestikku. Nii et lihtsalt näpu vahele torkamisest ei piisanud. Ja teda otsitakse täies mahus...
  Lõpuks võeti sond välja ... Nad eemaldasid hingedelt jalad ... Akulina selg oli ebamugavas asendis lamamisest isegi tuim ja ta oigas püsti tõustes.
  Valges kitlis naine ütles rahustavalt:
  - Raskeim osa on möödas, nüüd on lihtsam!
  Akulina värises, mis siis veel? Nad katsusid ta põlvi ja kontrollisid jalgu. Iga sõrme vahel viidi läbi hoolikalt ja poolläbipaistev. Akulina tundis, et tema kand läheb sellistest puudutustest kõdi. Ja sõrmed olid painutatud, mis pole nii meeldiv.
  Lõpuks sai pealaest jalatallani otsimine läbi ... Naine võttis käest õhukesed kummikindad ja viskas need prügikasti.
  Akulina tundis endas rõõmu: lõpuks ... Aga seda polnud. Ta viidi alasti kõrvaltuppa.
  Seal ootasid teda politseivormis ja valges kitlis naised.
  Hakati pildistama erinevate nurkade alt. Kõigepealt tegid nad näopildi. Profiilis, täis nägu, pool külili, taga. Ja siis kogu keha.
  Kuulus detektiiviarmastaja põles häbist ning tema nägu muutus piinlikkusest ja metsikust alandusest karmiinpunaseks.
  Nad vaatasid välja ja kirjutasid esemeid välja, sundisid neid pöörama ja kükitama. Nad uurisid tema keha põhjalikult. Nad pildistasid nii peopesasid, sundides neid paljastama, kui ka paljaid jalgu ...
  Tüdruku iga mutt pildistati ja salvestati päevikusse ... Ja nad filmisid aktiivselt ....
  Siis viisid nad mind kõrvaltuppa. Nad hakkasid rulliga peopesasid tindiga määrima, seejärel paberile printima. Ja nad tegid seda väga hoolikalt ja õrnalt. Seejärel määritakse ripsmetušši ja svammidega. Seejärel kinnitati see paksule paberile ja trükiti ka. Edasi määris ja kõrvaklappe, tegi väljatrükke ja neid.
  Augustinus punastas taas alandusest, kõik ütles, et ta on vang ja inimene, kes on eluks ajaks valmis.
  Ja muidugi lõpuks hakkas neiu oma jalgu määrima tumedat ripsmetušši, määris kõik tallad ära. Ja igale sõrmele vajutati. Sealhulgas graatsiliste sõrmede joonistamine.
  Pärast seda muutus tüdruk räpasemaks ja ta viidi duši alla. Augustine tundis kergendust, et alandavad protseduurid on lõpuks lõppemas.
  Vangla dušikabiin oli valge, kuumadest ja külmadest kraanidest voolasid düüsid. Kolm matroonit ei vaadanud sugugi vähem suplevat Augustinust. Ja nad imetlesid tema lihaselist, väga proportsionaalset ja täiusliku kujuga, ühtlase päevitusega keha.
  Piinlikus Augustinus hüüdis neile:
  - Noh, mida sa vaatad?
  Ülevaatajad urisesid vastuseks:
  - Pese süüdimõistetut! Ja nüüd korraldame uue shmoni!
  Augustine"i jaoks oli mõte taas läbiotsimise protseduurist nii kohutav, kuid ta kahvatas ja peaaegu kukkus. Aga ta seisis jalul ja valvurid naersid.
  Siis nad hüüdsid:
  - Noh, lõpeta pesemine!
  Augustine tuli vangla duši alt välja. Nad viskasid talle rätiku. Tüdruk hakkas end kuivatama. Ja siis tuli korrapidaja tema juurde ja hakkas talle sõrmi suhu toppima. Ja see on nii alandav ja vastik. Augustine hakkas vastu ja naised haarasid temast kinni ja sundisid ta suu lahti. Nad olid suured ja tugevad. Ja jälle koperdasid sõrmed suus ja taevas. Seekord ei pidanud Augustine vastu, ta oksendas. Tõsi, kõht oli tühi ja ainult vesi läks.
  Nad lõid tüdrukule rusikaga näkku ja valasid vett välja... Seejärel pesid nad uuesti duši all ja viisid ta kõrvaltuppa.
  Seal ootasid teda meestearst ja kaks valgetes kitlites naist. Nicoletta oli juba surmavalt väsinud ega häbenenud oma vanglaalastust. Ta lasi oma silmi kontrollida. Tüdruk pani ladina tähtedele kiiresti nimeks. Seejärel mõõdeti rõhku, lugesid pulssi. Siis võeti veenist ja sõrmest verd. Röntgeni. Te ei saa aru uurimiseks ega haiguste otsimiseks. Pärast seda vaatas mees uuesti oma hambaid ja märkis:
  - Mitte ühtegi täppi! Siin on tüdruk!
  Seejärel kaaluti ja mõõdeti Augustinuse naise kohta arvestatav pikkus, kaheksakümmend meetrit.
  Ja ta viidi kõrvaltuppa.
  Ja jälle vaenlane ja õed. Küsiti hunnik küsimusi, kontrolliti kõhtu ja tuli jälle günekoloogitooli istuda.
  Kuid mitte shmona, vaid kontrollib günekoloogiliste haiguste suhtes. Arst võttis määrid ja saatis ta edasi... Nad kontrollisid Augustine'i kuulmist ja reaktsiooni, põlvili lõid haamreid.
  Augustinus hakkas nendest lõpututest protseduuridest üha enam väsitama. Tegelikult, noh, bürokraadid, need politseinikud on KGB range vanglas.
  Tahtsin kambrisse pääseda ja voodile pikali heita. Tore oleks üksi olla. Näiteks Claire Vignen filmis "Sundi all" oli asjatult ärritunud. Sellega võrreldes oli tal lihtsalt kuurort. Ja eraldi rakk, milline õnnistus. Nii et sa tahad madratsil lamada ...
  Siin juhatati Augustina taas plaaditud tuppa. Ja kuidas valgendit kotist välja visatakse. Sööb otse silmad välja ja kipitab nahka. Ja siin on kolm valvurit otse voolikust, laia jäise veejoaga, nagu nad peksaksid.
  Ja Augustine löödi sõna otseses mõttes maha. Tüdruk kukkus ja karjus. Ja see on oja all ja kuidas see põhjalikult välja pestakse.
  Jah, ja ta nägi seda naistevanglas kinos, kuid ta ei uskunud, et nad temaga seda teevad.
  Ja nagu juga pestakse ja pestakse koera. Ja sellest tüdrukul on tõesti nii vastik. Külm vool aga asendus kuumaga, nii et nahk võttis peaaegu maha.
  Augustine karjub... Siis pesid nad teda uuesti külma veega. No täpselt nagu loom pestakse.
  Aga selge on see, et valvurid tüdinesid sellisest mängust kiiresti. Nad lülitasid duši kinni. Augustine tõusis püsti ja astus nende juurde. Nad lükkasid talle uuesti rätiku ja ütlesid leplikult:
  - Desinfitseerimine on lõpetatud!
  Augustine pühkis end maha... Ta värises hirmust ja vihast. Ja nii nad võtsid ta uuesti. Seekord trellidest mööda, mille lähedal seisid naispolitseinikud. Teda ootas üksikvangistus.
  . PEATÜKK #13
  Alice riietus ja läks Minskis ringi jalutama. Tal polnud konkreetseid plaane. Tegelikult, kuidas sellises olukorras maailma päästa? Kas see ei läheks veelgi hullemaks? Nagu öeldakse, tee põrgusse on sillutatud heade kavatsustega! Ja Alice mõistab seda. Tüdruk tegutseb ilma plaanita. Meenutab mulle paralleeluniversumit.
  Tundus, et oli pikk rahuperiood. Tegelikult on kõik sõjad läbi, USA on vallutatud ja mida veel tahta? Kuid oli veel üks kolooniatega suurriik: Jaapan. Ja Hitler tahtis ka seda vallutada.
  20. aprill 1953 algas uus sõda maailma ümberjagamise nimel. NSVL eksisteeris endiselt kärbitud kujul. Pärast Stalinit võimule tulnud sõjavägi seadis Voznesenski ametlikuks peavalitsuseks. Sellel juhil õnnestus Venemaa majandus osaliselt taastada. Ja ta pakkus Hitlerile NSV Liidu osalemist sõjas Jaapani vastu. Ta nõustus, kuid tingimusel, et Venemaa tagastab ainult Primorje, Sahhalini saare ja Kuriili aheliku, mille samuraid varem vallutasid.
  Nii sai Voznesenski uue võimaluse NSVL taaselustada ja impeerium osaliselt taastada.
  Võitlus kulges täies jõus.
  Alenka ja tema meeskond võitlesid uuel eksperimentaalsel tankil T-11. See auto oli raske ja hästi kaitstud. Selle esisoomus ulatus 300 millimeetrini, masinamassiga kuuskümmend kaheksa tonni ja 130 mm kaliibriga püstoliga. Vahepeal on põhitank T-54 endiselt NSV Liidus, mis pole samuti sugugi halb.
  Ja Alenka ja tema elukaaslane tulistavad võimsast relvast kaugelt. Jaapanlastel on muidugi oma autod. Eelkõige on siin E-75, mis on litsentsi alusel kopeeritud Saksa mudelist. Kuid see paak on juba mõnevõrra aegunud.
  Ja Alenka lööb ta paljaste varvastega välja. Ja ta saadab mürsu täpselt otsast lõpuni.
  Tüdruk piiksab:
  - Au kommunismiajastule! Au Leninile südametes!
  Tõepoolest, see on kõrgeima standardi ilu.
  Anyuta tulistab ka, kasutades oma paljaid sõrmi meislitud jalgu ja kriuksub:
  - Ma olen väga lahe sõdalane ja see on nagu kellavärk!
  Alla laseb ka kordamööda. See tüdruk peksis samuraid ja ütles:
  - Valguse, soojuse ja tuule nimel!
  Ja muidugi paljajalu kasutades.
  Ja siis Maria maandus. Ta on tohutu vaimse jõuga tüdruk. Ta purustas Jaapani tanki ja säutsus:
  - Vägeva kommunismi eest!
  Ja alistus oma paljale kannale.
  Ja lõpuks tulistas ta palja jala ja Marusya abiga. Tüdruk tabas vaenlast ja susises:
  - Au parema maailma ajastule!
  Ja kuidas ta vilistab... See on tõesti väga lahe tüdruk.
  Nõukogude tankimeeskond teeb suurepärast tööd ja korjab arveid. Tüdrukud lähevad muidugi kiiresti juhtima. Neil on ka Punaarmee parim auto.
  Ja Gerda võitleb püramiidtanki peal. See auto on juba arenenum ja sellel on ainult kaks meeskonnaliiget.
  Nemad koos Charlotte'iga tulistavad jaapanlasi ja nad on ülimalt tõhusad.
  Gerda, kasutades paljaid varbaid, vajutas juhtkangi nuppe ja põrutas jaapani autot siblides:
  - Ja samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Charlotte tulistas ka tema pihta, kasutades oma meislitud jalgade paljaid sõrmi, ja susises:
  - Aga meie Wehrmacht taigast Briti mereni, kõik need on miljoneid kordi tugevamad!
  Magda ja Christina võitlevad teises püramiidtankis.
  Terminaatoritüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja kolossaalsed.
  Ja nii tulistab Christina, kasutades paljaid varbaid ja lööb jaapanlasi.
  Siis ta karjub:
  - Meie ajastu koos võitudega!
  Magda tulistab ka vaenlast. Lammutab samuraide käest torni ja kiljatab:
  - Ja saavutused ootavad veelgi lahedamalt!
  Ja jälle, paljaste varvastega, saab ta süsteemist kasu, lammutades vaenlasi.
  Jah, on tüdrukuid, kes peatavad kappava hobuse ja sisenevad põlevasse onni.
  Sõdalased said vaenlasest jagu ja tõusid järk-järgult ülespoole.
  Jaapan oli kaotamas. Ja sakslased kasutasid hirmuäratavat relva - diskosid.
  Need lendavad taldrikud ei tundnud võrdset.
  Siin võitlevad Agatha ja Adala disketil. Sõdalased juhivad masinat juhtkangide abil ja võtavad kasutusele selle võimsaima üksuse. Ja nii nad purustavad vastased. Ja nad tabasid õhust tulnud kuumakiirtega. Sõna otseses mõttes hävitades rivaalide võimu.
  Agatha, tulistades vaenlast, möirgab:
  - Hulluks mu kirg!
  Ja palja ümara kannaga, nagu vajutaks.
  Adala, tulistades vaenlasi, teatab enesekindlalt:
  - See on ainult jõud!
  Ja ta kasutab ka oma paljaid varbaid vaenlase vastu.
  Tüdrukud läksid tõesti laiali. Ja sellised, ütleme otse kaklevad kaunitarid.
  Et Jaapanist pole peaaegu midagi järel.
  Tõusva Päikese Maa oli kaotamas. Ja paraku tundus see peaaegu lootusetu.
  Samuraid seisid silmitsi tehnoloogilise üleolekuga. Ja operatiivplaneerimise mõttes väga tõsine vastane.
  Jaapan alistas omal ajal Venemaa, kuid jäi nüüd koalitsioonidele alla.
  Lõpuks andis Kolmas Reich saartele isegi tuumalöögi ja tõusva päikese maa kapituleerus.
  Selle tulemusel viidi lõpule kolossaalsete maade vallutamine. Kuid Kolmas Reich võitles Ladina-Ameerikas veidi rohkem ja korraldas täiendavaid territooriumide hõivamist.
  Aga kui kogu maailm on Kolmanda Reichi all, siis veel vaba NSVL kiusab füürerit.
  Ja 20. aprillil 1957 algab agressioon Venemaa vastu. Ja kolossaalsed jõud tungivad NSV Liidu poole.
  Millele saab Punaarmee nendes tingimustes loota? Jõud on niigi väga ebavõrdsed.
  Aga ilmselt on venelastel ja teistel rahvustel siiski mingid arvestused.
  Ja nad võitlevad väga kõvasti.
  Nataša, Zoja, Augustinus, Svetlana võitlevad natsidega.
  Tüdrukud traditsiooniliselt paljajalu ja bikiinides. Ja see on nende kreedo. Nad võitlevad metsiku julmusega.
  Kuulipildujast tulistav Nataša märgib:
  - Milles me head oleme, et oskame võidelda!
  Zoya, tulistades vaenlast, nõustus:
  - Me saame!
  Ja viskas paljaste varvastega granaati.
  Augustina kritseldas kuulipildujaga natsidele ja karjus suure erutusega, visates palja kannaga granaati:
  - Ma olen kurjuse hävitaja!
  Svetlana, tulistades ka vaenlast ja tulistades täpselt, niites vaenlasi maha ja visates palja jalaga lõhkeainekotti, mille tõttu tank ümber läks, avaldas provokatiivselt:
  - Ma jahvatan Kolmanda Reichi pulbriks!
  Ja tüdruk ajas jälle keele välja.
  Siin on sõdalased. Nendega saate võidelda peaaegu iga koletise vastu. Ja isegi Hitleri oma.
  Nataša, tulistades natse ja kaitstes Moskvat, laulis:
  - Oleme hordi ikke poolt purustatud,
  Meid rõhub uskmatute ike ...
  Zoya, tulistades Fritzi pihta ja lasknud jalgadega paljaid varbaid, kostis mõrvarliku vile:
  Aga see keeb meie soontes
  Slaavlaste taevas ...
  Natside pihta tulistav ja väga energiliselt tegutsev Augustina, kes andis palja kannaga granaadi, jätkas:
  Ja imelistelt kaldalt,
  Kolõma kaldale ...
  Svetlana laulis metsiku kirega, mängides jalalihastega ja pressplaadid andsid välja:
  Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Ja siin, pean ütlema, olid tüdrukud suure edevuse ja kolossaalse agressiivsusega.
  Keegi ei saa neid peatada, miski ei saa neid võita. Kurjad naishundid purustavad vaenlase, kurjad tiigrid tervitavad kangelasi.
  Või äkki kangelannad. Siin on linnu kõrgeima lennu hasartmängutüdrukud.
  Ja kui nad kaklevad, siis südamest ....
  Ja Alenka oma meeskonnaga tankil T-13. Masin, mis on valmis vastu pidama saksa püramiidkompositsioonidele. Tüdruk tulistab vaenlase pihta ja laulab:
  - Meie tankid, see on lihtsalt ime,
  Kõrbetest põhjamereni!
  Uskuge Juudast, me rebime teid lahti,
  Kohutav metsaline hävitatakse!
  Anyuta kinnitas raevukalt, tulistades ka vaenlase pihta paljaste varvaste abil:
  - Ma rebin vaenlase ja jahvatan nad pulbriks.
  Alla ründas kordamööda paljaste varvaste abil vaenlast ja siristas:
  - Punase kommunismi suuruse eest!
  Maria lõi ka vaenlast, tehes palja alajäsemega hästi sihitud lasu ja möirgas:
  - Kaunite võitude eest!
  Marusya liigutas ka paljaste varvaste abil vaenlast, justkui lööks teda, ja karjus:
  - Kommunismi kõrgeimate ideede eest!
  Viis võitles natsidega nagu terminaatorid.
  Ja taevas võitlesid ka Nõukogude lendurid. Eelkõige Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Nad võitlesid nagu eepilised naiskangelased. Paljaid varbaid kasutades saatsid nad õhumürske. Nad tabasid vaenlasi väga tabavalt.
  Anastasia vajutas oma helepunast nibu juhtkangi nupule, lõi fašisti ja säutsus:
  - Au kommunismi ideedele!
  Maasikanibude abil vaenlast tulistades kakas ka poolalasti Akulina:
  - Au NSV Liidu kangelastele!
  Need on siin ägedad ja tugevad tüdrukud. Kuidas nad võitlevad nagu tõelised metsalised. Ja neis on üliinimlik kirg ja kolossaalne jõud.
  Anastasia, purustades natsid, laulis:
  - Õnnetu planeedi kohal rippus,
  Kuri Fritz kimbutab pimedust...
  Okupant vihkab oma kirvest,
  Teritage ja raiuge pea maha!
  
  Siiski ei ole ta ettur,
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muudab kurjad vaenlased tulemärgiks,
  Saab maailmade valitsejaks!
  Ja siis on Elizabeth tankil T-55. Masin, millel on T-54-st võimsam 105-millimeetrine kahur ja mis on valmis võitlema vaenlastega.
  Tüdrukud tankis muidugi ainult ühes bikiinis.
  Elizabeth vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistades üsna täpselt vaenlase pihta, ja kostis:
  - Kommunismi Venemaa eest!
  Siis tulistas Ekaterina kordamööda, kasutades tulistamiseks oma sarlakit rinnanibu.
  Ta tabas natside tanki ja kostis:
  - Edu eest kommunismi ehitamisel!
  Elena tulistas vastase pihta ka paljaid varbaid kasutades. Ta purustas püramiidpaagi tünni ja tegi seda kõike tabavalt.
  Siis ta piiksus:
  - Kõige säravam on meil kommunism!
  Siis lupanula ja Euphraasia, kuigi ta on tavaliselt ainult autojuht. Kuid tüdruk tabas väga täpselt, lüües natsitanki suukorvi.
  Siis ta kostis:
  - Meie kommunism on eredam kui päike!
  Tankis olevad tüdrukud on paljajalu ning näevad bikiinides välja väga ilusad ja karismaatilised. Ja neil on selliste helepunaste nibudega rinnad.
  Elizabeth laulis mõnuga;
  Purustame ikke, usume fašismi,
  Vajadusel liigutan mägesid....
  Tuleb ajastu, kommunismi ajastu,
  Ma lendan lauluga taevasse!
  Ja jälle vajutab neiu oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu ja lööb natsidele pihta.
  Nii et füürer ei leia seda vähe.
  Selliste tüdrukute puhul on selge, et NSVL on endiselt elus ja Hitler ei suuda seda nii lihtsalt murda.
  Ja nüüd astub otsustavasse lahingusse ka Alice'i meeskond. Alisa Selezneva ise ning tema kaks sõpra ja kaks sõpra. Nad alustasid rünnakut Adolf Hitleri residentsi vastu 22. juunil 1957. aastal.
  Alice viskas palja jalaga hävitamisgranaadi. Ta rebis natse ja karjus:
  - Au kommunismile!
  Ja ta lõi natse lõhkajaga.
  Aleksei Teterev tulistab vaenlase pihta kiirrelvadest ja kiljub:
  - See on meie võit.
  Ja saksa tank on sõna otseses mõttes sulanud. Ja poisid tulistavad välku silmadest.
  Natasha Belaya tulistab ka vaenlast. Ja samal ajal viskavad tema paljad jalad ilma pikema jututa, kolossaalse kaaluka jõuga, surmavat granaati.
  Tüdruk karjub:
  - Au meie saavutustele!
  Rünnakul on ka Arkaša Sapožkov. Poiss on põnevust täis. Kuna see jälkus oli paralleelmaailmas lubatud, tähendab see, et see vajab parandamist.
  Noor võitleja virutas laserpüstoliga ja ütles:
  - patriotismi ideede auks!
  Masha Belaya on ka lahingus kuum. Tüdruk vabastas pulsarite ja tulemullide voo, mis kostis:
  - Surm fašistidele!
  Ja paljaste varvastega viskas ta ka hävitamise herneid.
  Viiskond läksid laiali, kasutades oma võimeid rünnakul kogu linna vastu, mille Versailles ehitas Hitlerile.
  Ja nad lõikasid näiteks E-800 seeriast kolossaalsete mõõtmetega võimsa tanki. Ja siis hakati hävitama võimsate pagasiruumiga püramiidmasinaid. Viie liikmed tegutsesid lahingus. Ja väga julge.
  Aleksei Sapožkov kasutas jõuvälja, mis peegeldas Wehrmachti mürske ja pomme, ning plahvatas halvava kiirega. Ja tuhanded fašistid, tankide ja lennukite mass varises kokku.
  Nataša kilkas ja jagas:
  - Kõik usuvad võitu palavalt!
  Aleksei Teterev urises:
  - Ja mul on meri, meri on põlvini! Ja ma saan hakkama igasuguste mägedega!
  
  Mashka Belaya nõustus sellega:
  - Tegelikult õlale!
  Tüdruk nägi välja võitluslik, eriti kui ta tabas fašiste hävitava vooluga. Ja nüüd jõuab nende meeskond paleele, kus Hitler on, üha lähemale.
  Ja mis siis, kui püramiidtankid ja muu fašistlik jõud on nende teel?
  Mõned Saksa autod on nii suured, et meenutavad tõelist Egiptuse püramiidi. Kuid nad ei suuda laserkiirele vastu panna.
  Ja siin on natsid ja kasutavad diskette. Kuid nad on mürskude ja kuulide eest haavamatud ning hüperlaseri suhtes üsna nõrgad!
  Alice on rünnakul ja jälle paiskuvad tema paljad varbad välja, midagi väga surmavat. Tüdruk karjub:
  - Ilus on kaugel, sa oled natside vastu julm,
  Sa oled natsidele karm, Alice tormab nagu tank!
  Ja veri voolas ojana, sa oled natside vastu julm,
  Olete natside vastu julm! Alice lööb nikli!
  Ljuška Teterev, ründes, samuti vingub ja uriseb. Poiss tulistab võimsast laserist, lõikab natsid diviisideks maha ja laulab:
  -Sa oled täiuslikkus ise, sa oled täiuslikkus ise,
  Naeratusest žestini, kiitust mööda!
  Natasha Belaya, tulistades natside pihta väga täpselt ja paiskades tüdrukulike jalgade paljaste sõrmedega surmavooge, võtab agressiivselt vastu:
  - Oh, milline õnnistus on teada, et olen täiuslik,
  Tea, et ma olen täiuslik! Tea, et ma olen täiuslik!
  Arkasha, tulistades kaskaadi kiirgajaga ja andes natsidele konkreetselt sarve, susises:
  - Stalin, sa oled seltsimees Stalin,
  Nagu alati, on kangelane rullis!
  Natside pihta tulistanud Masha Belaya laulis:
  Ta inspireeris meid rasketel aegadel,
  Olles muutnud tahte tugevamaks terasest ...
  Päästis maailma katkust
  Kallis seltsimees Stalin!
  Ja neiu lasi paljaste varvastega välja hävitava bumerangi. Ja tohutu püramiidikujuline kolme tuhande tonnine paak läks ümber.
  Natside pihta tulistanud Alice sumises:
  - Paljudel piltidel, mõõdud,
  Lõpmatus universumis...
  Sa avasid meile õige tee -
  Täpsustades seda igavesti!
  Ja tema paljad jalad viskasid jälle väga tabavalt mõrvarliku surma kingituse. Tüdruk pressis fašiste ja väga energiliselt.
  Natsidega võidelnud Aleksei Teterev laulis:
  - Plasma mõõk,
  Tahab sind lõigata...
  Põleb nagu põrgu tuli
  Laserkiir...
  Natasha Belaya, kes tulistab natse ja peseb nende autosid nii taevas kui ka maa peal pulbriks, säutsus Twitteris:
  Aga kas sa ei arva
  Kuidas päästa oma elu
  Ustav armastusele
  Ole lõpuni!
  Ja paljaste varvastega, justkui totaalse surma kingitust visates. Ja see on tõesti väga surmav. Ja nii palju nende natside hävitamist.
  Pruunid kurjad vaimud põletav Arkaša Teterev jõudis Hitlerile aina lähemale. Agressiivne poiss, laulis:
  - Kommunismi surematute ideede võidus ....
  Ja natsid on viltu.
  Masha Belaya, tulistades täpselt ja löönud natsid välja, kinnitas:
  - Me näeme tulevikku, meie riik!
  Ja ta paljad varbad viskasid surmaherneid.
  Alice, purustades fašistlikud hordid ja kasutades kaugest tulevikust pärit sõjalisi relvi, kilkas:
  - Ja punane märk, meie isamaa!
  Aleksei Teterev, kes lõi natse maha ja lõi neid nagu jänkusid, möirgas täiel rinnal:
  - Oleme alati ennastsalgavalt ustavad!
  Natasha Belaya on taas metsikul rünnakul, põletades Kolmanda Reichi horde, kes on vallutanud peaaegu kogu maailma. Tüdruk on tehniliselt väga varustatud ja natsid ei suuda talle vastu seista.
  Siin viskas ta oma paljaste varvastega annihilatsiooni kingituse. Ta põletas palju fašiste ja kostis:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja jälle on tüdruk rünnakul.
  Arkadi Sapožkov puhus hävitamise voolu. Kustutage palju natsisõdureid. Ta ajas nad laiali, rebis need laiali ning murdis neilt käed ja jalad. Ja tankide tornide maha rebimine.
  Väike poiss siristas:
  - Au kommunismi ajastule!
  Masha Belaya metsikul rünnakul puhub natside päid, lööb välja palju varustust ja möirgab:
  - Planeedi suuruse nimel!
  Ja tüdruku paljad varbad käivitavad midagi tõelist ja äärmiselt surmavat.
  Alice on rünnakul ja selline agressiivne ja võitluslik tüdruk. Kõik on põhjalikult niidetud. Ja ehitab nägusid ja karjub. Ja Hitleri palee katus võttis ja kukkus sisse.
  Külaline tulevikust ulgus:
  - Maailma tugevaima kommunismi eest!
  Ja Alice'i paljad varbad käivitavad taas midagi nii hävitavat, et natsid hakkavad laiali minema. Ja Alice ise võtab selle ja laulab:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Päike paistab eredalt,
  Valgustage teed kommunismile!
  Lyoshka Teterev toetas tüdrukuid, saates surmava hävitusvoo.
  Poiss oli metsikus kires, nagu metsaline. Ta ründas meeleheitlikult vaenlast ja karjus:
  - Au nõukogude riigile!
  Ja ta peksis natse nagu karbonaadi.
  Rünnakul on ka Natasha Belaya. Kustutab Fritzi metsikuimas kires. Ja niidab Fuhreri isikliku valve maha. Nii imeline tüdruk. Ja võidelda - lammutab natsid põhjalikult.
  Ja tema paljad varbad puistavad laiali mõrvarlikke surmaande.
  Nataša möirgab:
  - Idee nimel!
  Arkaša Sapožkov tegutseb samuti väga agressiivselt. Ja tulistab, sulatades Himmleri.
  Siis möirgas poiss:
  - Meie ülevuse ja võidu eest!
  Ka Mashka Belaya tegutseb võitluslikult. Ja see hävitab natse sisuliselt rohkem kui kapitaalselt. Ja tema laserkiired, lihtsalt nii võitluslikud, et natsid ei saa tema eest põgeneda. Masha Belaya on äärmiselt sõjakas kaunitar.
  Paljaste varvastega viskab ta mõrvarliku surmakingituse ja sipleb:
  - Uue kommunismi eest!
  Alice, kes tulistab vaenlaste pihta, paljastab hambad ja kriuksub kopsudest, vabastades silmadest sädemeid:
  
  Kommunismis on kõik uus!
  Ja lõpuks piirasid nad Hitleri ümber. Tüdruk pigistas paljaste varvastega füüreri mune ja too karjus valust:
  - Ma annan alla!
  Viis sundis peafašisti viivitamatult lõpetama rünnaku NSV Liidu vastu ja viima väed Venemaa territooriumilt välja. Ehmunud füürer nõustus sellega.
  Seejärel varises kokku Kolmas Reich ja fašistliku riigi juhtide vahel algasid suured erimeelsused.
  Ja Hitler viidi Moskvasse. Seal anti tema üle kohut ja 7. novembril 1957 poodi Punasel väljakul fašistlik number üks. See on Hitleri lõpp ja tubli Alice!
  Ja kogu maailm vabastati korraga fašismist ja NSV Liit vallutas kogu maailma Voznesenski uue juhi all!
  Au kommunismile ja NSV Liidule!
  . PEATÜKK #14
  Alice näitas neis lahingutes oma vigurlendu. Kuid nüüd pole ta kasuka ja mütsiga nii märgatav. Ja ta kandis tumedaid prille. Ja võmmid ei saa teda kinni. Isegi tüdruk muutus kuidagi pahaseks. Kõndid Minskis ringi ega tee midagi.
  Alice läks kohvikusse ja tellis šašlõki ja kohalikku borši kapsa ja seentega. Ja pesin selle tassi kohviga maha. Pärast seda tundsin end energilisemalt.
  Tüdruk tundis end sisse lülitatuna. Ma tahtsin kaklust. Peas välgatas mõte: mis oleks, kui vangid vabastataks eeluurimisvanglast? Tõepoolest, see oleks õige!
  Ja Alice läks resoluutselt lähima isolaatori juurde. Teel haaras neiu särtsakuse huvides kaks kaheliitrist Coca-Colat pudelit ja jõi need sõna otseses mõttes kurgust ära. Ja see tüdruk rõõmustas põhjalikult.
  Ja ta, heites jalast oma saapad, mis teda segasid, tormas nagu orkaan minema, välgutades oma paljaid kontsi.
  Siin on SIZO. Alice läks eeluurimisvanglasse tungima. Ja ta paljad varbad viskasid kive. Ja rusikad langesid politseinike lõugade pihta. Ja kaugest tulevikust pärit sõdalased kasutasid hüpnoosi, millest politsei hakkas laiali valguma. Tüdruk läks kõigest jõust lahku. Tema paljas kand lõi jalaga sisse vangla soomusukse. Siis hakkas Alice kambrite uksi lõhkuma. Paljud vangid hakkasid laiali minema.
  Alice laulis mõnuga:
  - Ootan võitu! Võitu ootel! Need, kes igatsevad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame Luka alistada!
  Siin murdis tema paljas ümar kand politseiniku lõualuu. Mis politsei tegelikult on? Politsei kõikjal maailmas, isegi Venemaal. Ja Valgevenes on politsei ja KGB tüüpiline nõukogude impeerium.
  Kulp rikkus lihtsalt kommunismi idee! Tõeline kommunism pole üldse kühvel!
  Siin lõi terminaatoritüdruk politseinikule põlvega vastu lõualuu ja purustas selle nagu kristalli. Need on tõesti timukad, kuidas nad inimesi mõnitasid.
  Alice on lahingus ja möirgab täiel rinnal:
  - planeet tunnustas venelaste suurust,
  Fašism purustati mõõgahoobiga...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad -
  Kogu riigi inimesed marsivad kommunismi!
  Ja Alice võitleb jälle nagu koletis. Ja kõik vangid vabastatakse. Ja politseinikud kas põgenesid ja lebasid teadvusetult. Tulevikukülalisega nalja tegemine on ohtlik.
  Ja Alice jooksis järgmisse eeluurimisvanglasse. Kõik Minskis olevad vangid on vaja vabastada. Ja ta on midagi enamat kui võitlev tüdruk. Ja kuidas ta neid oma rahva timukaid purustab.
  Sõjatüdruk laulis isegi elevuses rahvalaulu;
  Kui raske on see emake Venemaa rahval,
  Orb on kruustangis ja kettides kinni!
  Venemaa unistab rüütlimissioonist,
  Anda vaevatutele igaveseks vabadus!
  
  Jaht sõdurite selja sirgu ajamiseks,
  Ja kündja tahab endale künda!
  Mitte kõhuga bojaaridele tasu maksta,
  Ja tema armee vendade toetuseks!
  
  Kuid aastast pärit kett kaalub, muutub raskemaks,
  Ja seda tugevam, kaevatud paistes rõhumine!
  Oh, kuidas rikas mees piinas Venemaad,
  Katkestatud kotkaste kiire lend!
  
  Kuid ilmus sõdalane Stenka Razin,
  Kasakate hoogne ja vapper võitleja!
  Ta hakkas kõigilt alatutelt saastadelt pead maha raiuma,
  Rahva juht on isa isa!
  
  Pühal Venemaal ei ole orje,
  Kristus käskis meil olla vabad!
  Oleme kõigevägevama ees, mida me palusime,
  Inimene on kasvanud Issanda silmis!
  
  Kasutada tääki, mõõka ja püstolit,
  Iga rüütel ja kasakas on kohustatud!
  Bojaaride hordi vastutusele kutsumiseks,
  Paks metssiga ühekorraga kopikaga saada!
  
  Lõppude lõpuks on ainult tugevad tõeliselt vabad,
  Ja tiivad vajavad mõõka, oda ja vibu!
  Kes pole ahelates, hingelt üllas,
  Ärge võtke teda, bandiidid kardavad!
  
  Ja usu, et maailmast saab Jumala aed,
  See on küllastustunne, noorus, põnevus!
  Kuid unistuse nimel tuleb vapralt võidelda,
  Siis tuleb tulemus lahingutes!
  Tema laulmise ajal vabastati teine eeluurimisvangla. Vangid vabastati. Mitmed neist järgnesid Alice'ile. Ja Minskisse hakkas rahvast kogunema. Inimesi tuli tuhandete ja kümnete tuhandete kaupa.
  Politseinikud taganesid. Paljajalu tüdruku ilmumine tekitas hirmu.
  Kõik mäletasid vanaema Vanga ennustust, et tüdruk tõi Valgevene vabaduse, vabastades riigi diktaadist!
  Inimesed laulsid täiel rinnal, meeleavaldajate arv kasvas;
  Meie vennad, ahelatesse aheldatud,
  lukustatud, vangistuses vaevlete. Teie hädadele on inimesed kurdid, pimedad. Meie Venemaa on muudetud vanglaks!
  
  Kui palju teist, väärilised kaasvõitlejad,
  Meie verevennad ja -õed, Me ei ole uues keskajas, Oma usu eest tuleriidale minemas?
  
  
  Sõnavabadus, kogunemisvabadus,
  vabadus meie veres. Vabadus, vabadus, kõigile meie kaameratele, meelsusvangid, sõjavangid!
  Trellide taga ja saatja all Süsteemi
  koerad tahavad sind murda.Ära vaid murra meie tahet, sinu au ja uhkust ei saa tallata!
  
  Vanglad, vanglad, piinamise ja ajakirjanduse majakesed,
  Nad ei kuule isegi, kuidas siin karjuda. Aga ühel päeval kukub neetud rõhumine kokku, Ja teie timukad vastutavad kõige eest!
  
  Sõnavabadus, kogunemisvabadus,
  vabadus meie veres. Vabadus, vabadus, kõigile meie kaameratele, meelsusvangid, sõjavangid!
  
  Teie au, lojaalsus iseendale ja oma vendadele,
  teie julgus võidelda lõpuni, teie idealism ja ausus inspireerivad uusi südamesõdalasi !
  
  Revolutsioon, mida ootate,
  päästab teid piinade orjusest. Ja te hingate sisse vabaduse õhku päeval, mil köidikud teie käest langevad !
  
  Sõnavabadus, kogunemisvabadus,
  vabadus, mis on meie veres! Vabadus, vabadus, kõigile meie kaameratele, meelsusvangid, sõjavangid!
  
  Sõnavabadus, kogunemisvabadus,
  vabadus, mis on meie veres! Vabadus, vabadus, kõigile meie kaameratele, meelsusvangid, sõjavangid!
  Alice ja ta sõbrad vabastasid kõik pealinna eeluurimisvanglad. Paljud tuhanded poliitvangid ajasid lõpuks oma õlad sirgu. Ja kes kriminaalsete artiklite järgi revolutsiooniga liitus.
  Alice sai inspiratsiooni. Ja Minskis oli jälle kiha. Inimesed täitsid kõik tänavad. Ja politsei kogunes seekord ääremaale.
  Diktaator Lukašenka sattus hüsteerikusse ja nõudis, et kõik väljakud meeleavaldajatest puhastataks.
  
  Algasid kaklused ja kokkupõrked. Lahingusse läksid veekahurid ja kummikuulid. Käimas oli tõeline lahing. Politsei, märulipolitsei ja eriüksuslased viidi erinevatest linnadest välja, üritades rahutusi Minskis maha suruda. Linna kolisid ka tankid.
  Inimesed ehitasid barrikaade. Alice kasutas hüpnoosi kõigest väest. Ja paljud üksused hakkasid peatuma ja keeldusid rünnakust.
  Tüdruk pingutas kõigest jõust, püüdes vältida verevalamist. Ja paljud erivägede osad peatusid ja tardusid. Ja helikopterid kaotasid kõrgust ja maandusid kiiruga.
  Lääs on juba pilti näidanud. Ka Moskva oli Valgevene sündmuste pärast väga ärevil. Minsk oli revolutsionääride täieliku kontrolli all. Isegi mõned ministrid läksid rahva ette ja laskusid põlvili ning palusid andestust. Ka kindralid läksid mässuliste poolele.
  Esimest korda ei jäänud linna enam vange. Nii sai Akulina vabaduse.
  Väga huvitavad olid ka tema seiklused KGB vanglas.
  Siin mööduvad nad hoovist ja sisenevad vanglasse. Lahtrid on kõik avatud ja nendes on kõik näha. Neli nari kitsastes kohtades, justkui rongi kupeedes ja laudadega.
  Naisvange ei paista, kambrid on tühjad.
  Akulina vastu võtnud kogenud matroon selgitas:
  - Karistussektoris töötavad naised kümme tundi ja õpivad neli tundi. Sa oled uus, kuni saad puhata. Hommikul lähed kooli ja siis tööle.
  Ehmunud Akulina küsis hingeldades:
  - Kas on üks, kas nad annavad selle mulle?
  Matroon noogutas.
  - Õhtusöök täna õhtul! Toit on lihtne, kuid piisav, et vältida haigestumist. Ameerikal pole toiduprobleeme! Nutitelefonid ja telerid on karistusalas keelatud. Aga broneerida saab ka pühapäeviti. Ja sul pole aega lugeda.
  Akulina küsis veelgi kurvema ohkega ja trampides oma paljast raiutud jalga:
  - Kas ma saan magada?
  Matroon vastas karmi pilguga:
  - Tegelikult pole see lubatud! Aga sa oled ilus tüdruk ja ma näen intelligentset. Magada seni, kuni teised süüdimõistetud õhtul töölt koju tulevad. Ärge kartke neid. Öösiti jälgivad sind videokaamerad ja pidev valve ning sulle ei tehta midagi. Siin on meil range kontroll, puhtus ja kord.
  Kui kolite tavasektorisse, ei pea te nii palju tööd tegema, samuti õppima!
  Akulina märkis:
  - Miks ma peaksin õppima? Kas mul on kõrgharidus?
  Matroon naeris ja vastas:
  - Teile õpetatakse lahkuse õppetunde, et teie, tüdrukud, saaksite areneda ja paremaks saada! Sa pole siin ilusate silmade pärast!
  Akulina vihaselt palja jalaga trampides ütles:
  - Ma olen süütu! Minust sai maniakkide ohver!
  Matroon patsutas Akulina Terekhovale õlale ja märkis:
  - Kaks kolmandikku naistest on täiesti süütud. Sõnades muidugi! Kuigi ma tean omast kogemusest, istub kakskümmend protsenti tõesti asjata.
  Akulina, astudes ettevaatlikult paljaste jalgadega, lähenes kongile, mille matroon kiibiga üles kaevas. Ja ta ütles:
  - Seal on must Nigreta, istub meie külaline Aafrikast. Baba on kuri, aga õiglane. Temaga koos on mustlane, romantiline hing ja veel väga noor Monika, punapäine tüdruk. Ma arvan, et sa saad siin läbi. Vahepeal saab magada ülemisel vabal naril.
  Segaduses Akulina märkis:
  - Pole voodit, madratsit ega tekki?
  Matroon märkis vihaselt:
  - Miks sa seda vajad? Lihtsalt kuluta raha. Siin on soe, isegi paljudest naiste kehadest öösel palav ja kunstnahk on üsna pehme ja pea jaoks on kõrgendus. Maga mõnusalt ja harjud peagi ära. Üks on halb, keegi norskab ja kõik kuulevad. Siin aga kurnad sind raske töö nii ära, et jääd kergesti magama!
  Akulina küsis üllatunult:
  - Raske töö? Kas me saame selle eest isegi palka?
  Matroon naeris.
  - Muidugi mitte! Sa oled seal kas keerates dünamo labasid elektri saamiseks ja see on peni, või tassides kive ühest kohast teise või jahvatades jahu käsiveskikivides, kuid seda on masinal lihtsam teha.
  Samuti on välitööd. Aga väljakuala Minski kesklinnas asuval saarel on väike ja trahvikast seal ei tööta. Midagi on ikka maksta.
  Nii et sa olid enne kerjus, kerjus ja paljajalu ja tuled välja!
  Akulina vaidles vastu:
  - Ma ei ole kerjus! Olen üsna tuntud õpilane ja isegi filmides mängisin!
  Matroon pomises ja märkis:
  - Jah? Võib-olla olete ka kirjanik? No kirjuta mulle Tähesõdade jätkumise teemal lugu, kui meeldib, siis saad hommiku- ja lõunasöögiks ananassi ja banaane. Või kirjutate ajakirjadele lugusid. See on ikka parem kui dünamo keerutamine!
  Akulina Terekhova vastas naeratades:
  -Püüan! Aga praegu ma lihtsalt magan!
  Ja tüdruk hüppas kergesti ülemisele riiulile. Välja venitatud. No täpselt nagu rongis, ülemisel riiulil, päris pehmelt. Üldiselt saab elada maksimaalse turvalisusega vanglas.
  Ja terve kehaga, väsinud ja emotsioonidest tulvil neiu jäi peaaegu kohe magama. Ja ta nägi unes nii muljetavaldavat ja lahedat, et just katus läks;
  Akulina Terekhova nägi end lahingus ... Ta on nüüd sõdalane ja mitte nõrga armee juht.
  Ilusad tüdrukud: neil on ainult rinnad ja reied, mis on kaetud kergete soomusplaatidega. Ja käed, jalad ja kõht on paljad, päevitunud.
  Ja need tüdrukud peksavad paljaste jalgadega. Neid oli sada tuhat. Ja kõik tüdrukud, mitte ükski mees! Ja kõik ilusad, saledad, sportlikud, lihaselised, päevitunud, pärlmutterhammastega!
  Nagu amatsoonid... Kohortidesse rivistatud. Mõõgad käes, vibud taga. Kilpe pole - sõdalane usub, et mõõk on tõesem kui kilp.
  Ja tüdrukute kohal lehvivad uhkelt lipud. Nad on valmis võitlema ja tahavad enesekindlalt võita!
  Kuid kaugelt liiguvad orkide hordid. Karvased, vastikud karud. Ja umbes sada korda vähem trolle, kes on nende komandörid.
  Ja nüüd liigub see hord tüdrukute poole.
  Akulina Terekhova annab käsu:
  - Tulista vibudest, kõrges kaares!
  Tüdrukud, kasutades oma graatsiliste jalgade paljaid sõrmi, tõmbavad vibunööre. Ja tulistada surmavaid nooli.
  Samal ajal paljastasid sõdalased hambaid ja möirgasid:
  Olgem meistrid!
  Ja nad lendavad paksu nooleparvega vaenlasele vastu. Nad torkavad vastaseid nagu nõeltega siil.
  Orkid ja trollid langevad mõrvarliku ja julma näoga.
  Ja võitlev Akulina ütleb möirgades:
  - Impeeriumi uute piiride eest!
  Sõdalased tegutsevad sünkroonis. Nende pargitud kehad, nii uhked ja läikivad. Ja paljad jalad välgatavad päevitunud pahkluud. Ja sõrmed on alajäsemetel visad. Ja hävingukingid lendavad enda juurde, tabades vastaseid.
  Orkid ja trollid kukuvad katki. Ja neil on valust väänatud loomanäod.
  Sõdalased on lihtsalt imetlusväärsed. Need on õhukesed, lihaselised vöökohad ja kõõlused jalad. Kuidas tuhandeid nooli korraga välja lastakse.
  Ja nad löövad hulga orke. Ja laula:
  - Meie suureks auks,
  Sööme bandiite!
  Ja jälle palju nooli ja nad lasevad selle lahti. Ja nad risustavad surnukehadega kõik ligipääsud mägedele, kus nad asuvad.
  Jah, nad on hämmastavad sõdalased. Milles selline metsik irve ja keha pöördub vastaste hävitamisega õiges suunas.
  Paljaste kontsadega vilksatades tulistab Akulina ise vibust. Ta tõmbab nööri paljaste varvastega ja lööb väga täpselt.
  Samal ajal laulab tüdruk endale:
  - Vägivald hoiab maailma,
  Raevu vulkaan lööb suure hooga välja!
  Suurem pinge,
  Ärkab valu ja hirmuga!
  Ja jälle lendab sõdalase palja jala poolt välja lastud nool. Ja lööb kolme orki korraga.
  Need lämbuvad vereallikatest. Ja poolalasti Akulina, kuidas vinguda:
  - Au minu maagiale!
  Ja jälle laseb ta palja jalaga noolt. See on tüdruk - kõrgeimast klassist, tal on nii keha kui ka kõike muud.
  Esimene orkide ja trollide rünnakute laine takerdus. Järele jäi vaid mass laipu. Nüüd aga ilmuvad uued karvaste olendite salgad.
  Võitlev Augustine tulistab uuesti ja teeb seda täpselt ning samal ajal uriseb:
  - Au meie maailmale!
  Ja välk lendab ta palja jala pealt maha. Ja orkide mass pannakse põlema ja rebitakse tükkideks.
  Jah, see on sõdalane printsess ja kirjanik. Temaga koos tunneb iga mees end kindlalt kaitstuna.
  Ja ülejäänud sada tuhat tüdrukut pole halvemad. Ja nad tulistavad väga hästi. Ja mis kõige tähtsam, kiiresti.
  Nende paljastel lihaselistel jalgadel on aega vaid virvendada.
  Siin on nad üheskoos:
  - Anname aktiivse pääsme,
  Me tabasime vaenlasele otse silma!
  Ja jälle vabastavad nad paljajalu uusi surmaande. See on üldiselt nende võitlusenergia käivitamine.
  Isegi lahe Akulina laulis:
  - Orkid möirgavad - leinavad näod,
  Tea, sõbrad, ma olen tapja!
  Ma tapan kõik, ma hävitan kõik,
  Ja ma murran, kellel on karvane nägu!
  Jah, tüdruk on tõesti äärmiselt võitlushimuline. Ja kui orkide hord lähemale jooksis, tabas see neid nagu pulsar. Ja kohe rebiti viiskümmend olendit lihaga väikesteks tükkideks.
  Battle Akulina urises:
  - Suurte ideede jaoks, et kõik olendid põleksid!
  Seejärel võttis sõdalane välgu tema nabast ja vabastas selle. Ja paarkümmend orki osutusid justkui vardast läbitorgatud lambaks. Nad praadisid peaaegu koheselt.
  Ja ülejäänud tüdrukud hüüdsid:
  - Püha Maa eest!
  Ja ma võtan ka selle vastu ja nad kukuvad paljastelt kontsadelt energiaklompe! Ja lõhkus palju karvaseid võitlejaid.
  Agressiivne Akulina, jätkates tulistamist, seekord kätega vibu nöörist tõmmates, kilkas:
  - Meie maagia pärast!
  Ja ta raputas ka välgunoole oma palja kanna pealt maha... Ja ta lõi nii kõvasti, et terve sada orki ja trolli söestus. Nagu leegiheitjasse püütud blotterid.
  Paljajalu Akulina hüüdis:
  - Ma olen suurepärane nõid!
  Ja jälle, kuidas ta vaenlase pihta lööb. Ja ta silmad särasid. Ja tüdrukud loobivad oma suure kirega orkide ja trollide suunas nooli.
  Laipadest kasvavad künkad. Nad kõik kuhjuvad ja kuhjuvad. Ja üha rohkem surnuid.
  Võitlev Akulina võttis selle kätte ja märkis naerdes:
  - Mida teha, kui su peas on kuningas?
  Seejärel loo talle palee!
  Ja jälle laseb printsess palja jalaga teele mõrvarliku ja surmava hävitamise kingituse.
  See tüdruk on lihtsalt surma kehastus. Kuid samas on tema säravad silmad nii lahked.
  Ja ülejäänud tüdrukud hävitavad palju loomseid olendeid, selline tsunami laine neile ligi hiilib, see on üldiselt super. Ja nii raevukalt kallake vaenlast nooltega üle. Tihti lööb otse läbi.
  Sõjaline Akulina karjub:
  - Ma sündisin sellistel aegadel,
  Et mu kallis isamaa mäletaks mind!
  Ja sõdalane seisis kätel, keerutas paljad jalad üle pea ja keerutas tohutut tulist tükki. Ja kuidas see vastastele energiaklompi viskab.
  Ja kohe plahvatas tuhat orki. Ja nende nahad pandi põlema ja kooriti korraga.
  Akulina hüüdis:
  "Ma olen G-klassi sõdalane!"
  Ja kuidas ta naerab.
  Siis vabaneb välk keelelt. Ja põletage palju vaenlasi.
  Siis möirgas tüdruk-printsess:
  - Minu jaoks terve maailm!
  Ja kaunitari rohelistest silmadest langes välk alla... Ja kuidas nad tabasid kõiki neid lugematuid olendeid.
  Agressiivne Akulina laulis isegi:
  - Miljardid šaakalid, kuradid! Ja minu loosung on lihtne - tapa kõik!
  Ja printsessitüdruk lasi paljaste sõrmedega lahti teise, väga tapva pulsari.
  Ja kuidas see kõiki rebib ...
  Ja teised tüdrukud pole temast halvemad. Kõik purustavad ja purustavad vastaseid oma nooltega. Kasutades muidugi nende väga nobedaid, ilma tarbetute kingadeta jalgu.
  Orkid on selgelt hingetuks jäänud. Aga neid on nii palju. Ja järjest uued olendite rügemendid roomavad.
  Selliseid tüdrukuid ei saa aga häbeneda ega raputada. Kui nad hakkavad kaklema, siis nad võitlevad. Ja nad ei tea, kuidas karta. Õigemini, nad ei taha teada.
  Siin on nende paljad jalad, mis käivitavad surmavaid surmaande. Mis lõhestas orkide otsaesised.
  Nad teevad seda eriti tõhusalt oma graatsiliste nobedate jalgade paljaste varvastega.
  Need on tüdrukud - nad on tõesti väga lühikestes seelikutes supermehed. Ja nii atraktiivne ja ilus.
  Ja sada tuhat tüdrukut on kolossaalne jõud! Mille vastu ei pea miski hakkama!
  Tuju tõstes säutsus Akulina:
  - Au meie fenomenile!
  Ja paljast kannast vabanes taas hävingupulsar. Ja orkide massist said põrgu elanikud.
  Ja miks lastakse sellised karvased paradiisi?
  Lahe Akulina möirgab täiest kõrist:
  - Minust saab absoluutne maailmameister!
  Ja jälle vabastavad tüdrukud oma paljaste varvastega kuuma ja surmava pulsari.
  See põletab kõik ja paneb nad põlema.
  Battle Akulina laulis mõnuga:
  - Ma ei ole lihtne tüdruk,
  Ja kuldne kroon!
  Ja jälle lendab välk kaunitari nabast välja. See tabab karvaseid olendeid ja söestab seda nagu põlenud küttepuud.
  Karm Akulina möirgab:
  Ma põletan su ära, muudan su tuhaks!
  Ja nabast saadab jälle välku ...
  Ja pannil kotletidena praetud orkide mass.
  Lõbus Akulina võttis selle kätte ja laulis isuga:
  - Ork kaalub end silmuses,
  Rösti seda tulel!
  Ja nüüd lendab tüdruku paljast kannast midagi väga sitket ja surmavat. Mille vastu ei saa kaitsta.
  Taas söestunud sada orki korraga. Ja see muutus tuhaks ja tuhaks koos villaga.
  Ja tüdrukud, kuidas krigistada:
  - Suure Isamaa eest!
  Ja jälle loobivad nende paljad kontsad põrguliku kiirusega surmaande. Need on tüdrukud, keda ei peata tormid, tormid ega tõkked!
  Siin on Terminaatorid!
  Sõdalased ei luba orkidel lähivõitlust peale suruda ega vaenlast eemal hoida.
  Kuid siiski üritavad karvased olendid meeleheitlikult lähemale läbi murda. Kuid sõdalased ei anna seda neile kindlasti.
  Akulina Terekhova on taas süles ja paljaste jalgadega reprodutseerib kaheksat. Ja ilmub tuline pilv. Ja see langeb metsiku ojana orkidele.
  Ja paar tuhat karvast olendit võtsid korraga ja põlesid maha.
  Battle Akulina möirgas:
  - Mustad olendid karjuvad nagu kärbsed! Mida ei saa näljast lahti saada!
  Ja nüüd laseb sõdalane palja jalaga vibunöörist tõmmates korraga lahti kolm noolt ja kümmekond orki tungib läbi!
  See on terminaatoritüdruk. Ja selles on nii metsik ja meeletu energia.
  Akulina Terekhova võttis selle ja laulis:
  - Tüdrukud on erinevad
  Ainult et nad ei ole nakkavad!
  Kui see kukub,
  Seda ei päästeta põrgusse!
  Ja tüdruku paljast kannast tormab mõrvarlik pulsar. Ja puistab karvutuid karusid igale poole laiali.
  Akulinaga võitlemine metsikus elevuses ütleb:
  - Ma olen sellisest hõimust, et ma tapan su jumala eest!
  Ja jälle laseb sõdalane välja nooled, mis läbistavad mis tahes soomust, ja rebenenud, pulstunud orki liha.
  Tema elukaaslane Alisa Selezneva, väga ilus tüdruk, hüüdis selles unenäos punaste juustega:
  - Vägeva sõpruse eest!
  Ja see saadab ka hävitava põrguliku pulsari!
  Ja vaenlase surmav mass purustab.
  Akulina Terekhova kilkas:
  - Minu deemonliku maailma jaoks!
  Pärast seda, printsess tüdruk, nagu ta alustab, et ta joonistab luud ümber liiva. Tseremooniate sõdalane ei tea.
  Punajuukseline elukaaslane printsess Alice de Selezneva kiljatab:
  - Tulevik on meie!
  Lahing Akulina vulises vastuseks, enne kui heitis metsiku heite, mõrvarliku pulsari:
  - Ja minevik aitab ainult meie tulevasi võite!
  . PEATÜKK #15
  Ja nüüd on tüdrukud kõik sada tuhat, nagu nad seda võtavad ja paljaste varvastega metsikut välku kiirgavad.
  Ja orkide armee võtab ja põletab. Jah, on hirmutav sattuda selliste sõdalaste leviku alla.
  Ja nad ka muigavad ja näitavad hambaid, mis peegeldavad tähtede kiiri.
  Ja siis võtavad tüdrukud selle ja trampivad seda paljaste kontsadega ning laine läheb üle maa ja katab terve orkide armee. Ja matta!
  Pimestavatest hammastest sõdalased vabastavad päikesekiired ja pimestavad karvaste sõdurite ridu.
  Väga ilus ja väga lahe tüdruk Akulina Terekhova kilkas kõrvulukustavalt:
  - Minu otsuse ja käitumise eest!
  Tüdrukud võitlevad aina kõvemini. Ja nii nad võtavad ja viskavad kettaid paljajalu. Nad pühivad mööda ja orkide mass on vaibunud.
  Printsess möirgas täiel rinnal:
  - Ma lõikan teid, ma lõikan teid, ma lõikan teid varsti kõik!
  Ma tapan su, ma tapan su, ma tapan su!
  Ja nüüd peegeldab palja kannaga sõdalane päikesekiirt ja nagu laser orke.
  Ja lõigake välja terve pulstunud joon. Ja orkid karjusid ja veeresid selle armee väljaheiteks.
  Ja jälle on orkid metsikul rünnakul ning tüdrukud viskavad nende pihta paljaste jalgadega surmaesemeid.
  Ja rinnad värisevad. Ja siin on iga kirst, see on terve tankitorn!
  Ja nii tüdrukud võtsid ja lasid nabast välgunooled. Kõik sada tuhat tüdrukut lõikasid nabaga laserkiired läbi.
  Ja korraga praeti lausa pool miljonit orki. Ja ainult ruum suutis neid seedida.
  Agressiivne Akulina möirgas:
  - Ma rebisin ja põletasin sind,
  Ma olen tüdruk - lihtsalt saatan!
  Ja jälle nabast vabastab välk. Ja see tabab surmavalt. Ja siis kuidas nooled lendavad. Ja neist kõigist said baarid.
  Ja nüüd on orkid nagu auke täis latid.
  Ja tüdrukud peksavad oma rinnad võlukunstiga ja niidavad maha palju haisevaid orke. Ja nad löödi välja.
  Taas Akulina laulis:
  - Me tapame kõik!
  Sa oled selline tüdruk - lihtsalt printsess!
  Tema sõjakaaslane Alice de Selezneva, samuti väga üllas ja hästi sündinud inimene, möirgas:
  - Ma rebin su ära ja ära halasta!
  Ja nii ta raputabki oma rinnapartii. Ja jälle vabastamine, see toob tõelise surma.
  Orkid üritavad vaenlase positsioone sõna otseses mõttes surnukehadega üle külvata. Ja need jätkuvad ja jätkuvad ja jätkuvad ja jätkuvad. Siin kasvavad uued surnute mäed. Kuid orkid ei anna alla.
  Nad liiguvad edasi ja edasi ja edasi. Ja nad surevad ilma halastuseta. Kuid sõdalased valasid orke nagu noolerahet. Ja sõdalased ei suuda seda saast peatada. Aga karvas laine tormab enda poole. Ja see kihvadega meri liigub.
  Tüdrukud metsikus elevuses. Ja painutada oma lihaseid. Ja orkid liiguvad enda eest, nagu oleks järjekordne tsunamilaine läinud. Aga see ei häiri kedagi.
  Paindumatu Akulina isegi laulis, enne seda tõmbas paljaste varvastega vibunööri korraga viie vibuga ja lasi maagilisi nooli:
  - otse paljaste kätega,
  Sain tsunamiga hakkama...
  Ma olen suvaline üheksas laine,
  Mu väljavalitu rebenes!
  Sõdalane hüppab isegi püsti ja vallandab kohe nabast eritise. Ja purustab vaenlase.
  Ja möirgab:
  - Minu armee on tugev,
  Ta vallutab maailma!
  Paljaste ümarate kontsadega väreledes läks Akulina täiesti laiali. Nemad ja teised tüdrukud on loomulikult geniaalne sõdalaste klass. Kes ei anna kellelegi vähimatki armu.
  Ja nende luksuslikud reied värisevad. Paljaste, pargitud pahkluude välgud, aga ka reljeefsed lihased kõige ilusamatel ja väga seksikamatel tüdrukutel.
  Alice de Selezneva kiljatab:
  - Kaitskem päkapikkude liitlasi!
  Ja paljaste varvastega, kuidas käivitada midagi täiesti tapvat ja muserdavat!
  Nad on lihtsalt metsikud loomad. Või võib-olla isegi midagi orkide sarnast! Ainult ilus, mitte kole.
  Halastamatu Akulina laseb välgu suust välja. Ja põletage sada orki ja laulge:
  - Minu armsale hingele!
  Ja pilgutage vaenlasele!
  Pärast seda langevad tema paljad sõrmed pulsarid. Ja nad rebivad kogu paki väikesteks rebenenud osadeks.
  Pärast seda raputab vastupandamatu Akulina Terekhova oma paljast rinda helepunaste nibudega ja kriuksub:
  - Mõrv on minu usutunnistus!
  Tema punajuukseline elukaaslane printsess Alice de Selezneva palja kannaga kingib surma ja haukumise:
  - Ja minu oma ka ja väljakul!
  Akulina vallandas hävingukaskaadi ja hüüdis:
  - Ja minu oma, üldiselt kuubis!
  Ja mõlemad sõdalased trampivad oma paljaid jalgu. Uus maagia laine on tõusnud.
  Ja nüüd jälle orkidelt krõpsud ja rebitud liha kärbsed. Ja siis need praetakse pannil.
  Võitmatu Akulina kilkas:
  - Püstitage uusi rekordeid!
  Punajuukseline elukaaslane Alice kinnitas möirgaga, tulistades paljaste varvastega tuliseid pulsareid:
  - Maa kasvatamiseks!
  Akulina Terekhova oksendas oma helepunasest nibust pulsari, peksis orke ja kilkas:
  - Kaks korda, kolm korda kõrgem kui normist!
  Punajuukseline sõdalane Alice de Selezneva võttis ja andis palja kannaga agressiivselt maagilise energia mulli, paljastas erutusest hambaid ning näitas keelt, lisas:
  - Et mu riik õitseks!
  Nii läksid tüdrukud lahku ja väga põhjalikult. Ja nad purustavad selle karvaste olendite armee suurepäraste hankimistega enda jaoks.
  Alisa de Selezneva kriuksub:
  - Au vene vaimule!
  Võitmatu Akulina viskas taas nabast välja võlulaseri ja hüüdis silmadega särades:
  - Mul on kobra ja gyurza ühes pudelis!
  Ja kuidas ta laseb välja uue kiire sellest, mis põletab orke vaenlase ees.
  Punase juustega elukaaslane printsess Alice de Selezneva vabastas oma helepunasest nibust pulsari. Väga ilus ja seksikas, lihaseline tüdruk, kes järsku teatas:
  - Nüüd on mu nimi de Lavalier!
  Jäljendamatu Akulina Terekhova viskas palja jalaga tapjapulsari ja kinnitas kohe:
  - De Lavalier, nii de Lavalier! Nii et veelgi ilusam! Kuigi ma ausalt arvasin, et su nimi on Alisa Selezneva!
  Punajuukseline sõdalane printsess Alisa de Selezneva agressiivselt möirgas, kiljatas:
  - Olen valguse rüütel metslaste põlvedel,
  Ma pühin need orkid maa pealt minema!
  Ja kuidas ta liigutab oma paljad, peitlitud jalad nende kohal ... Ja ülejäänud tüdrukud, kogu sada tuhat sõdurit, võtavad selle, teevad suu lahti ja lasevad neilt tule.
  Ja jälle langeb orkidele leekide kaskaad, mis põleb kõhklemata ja ei anna võimalust.
  Kohe süttis kolm miljonit karvast olendit korraga. Need olid justkui napalmiga üle valatud. Või isegi fosforit koos väävliga. Ja kõik süttis nagu miljard tikku korraga.
  Ja kuidas see mass süttib. Ja kui palju ulgumist ja kisa ja sõimu sellest kõigest korraga.
  Võitmatu Akulina, kes alistus palja kannaga, surma kingitusena, ja haukus:
  - Ära halasta orkidele
  Tapke need pätid...
  Kuidas lutikaid purustada -
  Rebi nagu prussakad!
  Ja ta võtab oma paljad varbad ja laseb välgu lahti. Ja palun väga suur troll. Ta võtab ja tõuseb. Kujutage ette, et dinosaurus lasti õhku.
  Punajuukseline elukaaslane kilkas:
  - See on tont!
  Taas hüüdis Akulina Terekhova vastuseks, palja kannaga magoplasma mulli tekitades:
  - Meil on vastus kummitustele!
  Tuline sõdalane Alice de Selezneva hüüdis agressiivselt:
  - Ja ta saab kirstu ja tere pärjaga!
  Võitmatu Akulina, kes saatis välku oma rubiinist nibust ja paljastas hambad, märkis:
  - Pärg võib olla nii matus kui ka loorber! Nii et ärge olge liiga põnevil!
  Ka punajuukseline printsess Alice de Selezneva urises, kuid seekord tulistas ta välku otse oma nabast, lükates maha vähesed ellujäänud orkid, millest oli tunda grillilõhna:
  - Oleme neile valmistanud midagi kaalukamat kui pärg!
  Ja nüüd võtavad sõdalased, kõik sada tuhat tüdrukut, selle ja võitmatu Alice'i käsul hüppavad püsti ja väänavad oma paljaid lihaseid jalgu õhku. Selle tulemusena tõuseb torm ja tõeline maagiline torm. Ja läheb kolossaalse jõu laine ja maagilise tsunami miljondikvõll.
  Selle tulemusena hävitatakse viimased orkid ja tehakse täielikult lamedaks.
  Praetud ja sai kotletid.
  Võitmatu Akulina, kes ka paljaste jalgadega sellist mõrvarit viskab, ütleb paatosega:
  - Kodumaa hümn meie südames, me laulame,
  Teeme kõik universumis õnnelikuks...
  Võtame legendaarse plasmapüstoli,
  Nii taeval kui maal on suur jõud!
  Noor naine, õigemini neiu, ärkas kõditamise peale. Ta avas silmad. Tema ees seisis must daam oranžis kombinesoonis. Ta näib olevat kolmekümnendates, kuigi Aafrika naise vanust on raskem öelda. Naine on kõva pilguga, mitte liiga meeldiv, kuid teda nähti kui sündinud liidrit seelikus. Lähedal on mustlane, päris ilus ja rohkem nagu indiaanlane, ka umbes kolmekümnene. Ja noor punajuukseline tüdruk, nii õrna näoga ja nagu patsidega koolitüdruk ja lisaks veel oranžides kombinesoonides. Näeb üsna häbelik välja.
  Must naine ütles möirgades:
  - Laota siia laiali! Ja kes võtab ämbri välja!
  Kangekaelne Akulina hüppas narilt maha, ta oli mustanahalisest naisest pikem ja see rahustas teda. Poetess ja õpilane urisesid:
  - Ma ei ole meie ämber!
  Must lõi talle peaga vastu nina. Akulina Terekhova sellist vastuvõttu ei oodanud ja istus selili. Aga siis ta hüppas püsti. Valu ajas ta marru ja ta maksis kätte löögiga kubemesse. Musta peeti kogenud võitlejaks ja ta blokeeriti. Teades, kuidas võidelda, laulis Akulina, nagu teda sektsioonis õpetati, rusikatega kolmikut. Ja lõuga mustaks konks.
  Ta möirgas ja tormas mitte jultunud blondiini. Mõlemad naised võitlesid. Nad olid tugevad, mõlemad spordiriietes. Ja võitles metsiku raevuga. Akulina Terekhova hoolitses selle eest, et mustanahaline partner oleks väga tugev ja kõva tööga karastunud. Sellest on peaaegu võimatu üle saada. Kaugelt võis aga eelise saada üliõpilane Akulina, kes tegeles võitluskunstidega ja oli eriti osav jalalöögis, kellel oli tantsus suurepärane venitus.
  Jalgadega tõrjudes lendas värskelt küpsetatud sõdalane ja tema must kirg kambrikambrist välja.
  Distants katkes ja Akulina Terekhova tõusis püsti. Vastane surus ta rusikad kokku. On näha, et ta teadis, kuidas võidelda, kuid jalgades polnud venitamist. Jäljendamatu Akulina kohta ei saa öelda, et ta oleks suurepärane võitleja, kuid ta tantsis palju ja tema plastilisus on hämmastav. Ja õpilane põrkas musta naise metsiku viske eest ära ja lõi talle jalaga pähe. Ta pani klotsi ja koperdas. Võitmatu Akulina põrutas pöördega teiselt poolt. Ja haakis vaenlase. Siis tabas ta seda uuesti ja isegi tagasipööramisest.
  Ta möirgas ja koperdas ... Frisky Akulina pöördus küljele, painutas seejärel jala palgi sisse ja liikus otse. Mustanahaline naine pareeris esimese löögi, kuid teine osutus ootamatuks ja Akulina tüdruku ümar kand tabas kindlalt lõuga.
  Must naine koperdas ja langetas käed. Kangekaelne Akulina lõi talle ringteega pähe. Tundsin valu sääres, mis pole siinkirjutaja jaoks liiga umbne. Must naine oleks peaaegu kukkunud, kuid jäi püsti. Nicoletta lõi väänatud kannaga, mis ei teinud nii palju valu.
  Löö uuesti... Nigreta langes põlvele ja ahmis õhku.
  Võitmatu Akulina jälle keerdus ja kanna ninani. Blondil on ninast verd, las see olla. Nagu lõhkevast tomatist pritsis välja punast vedelikku.
  Must naine vandus, üritas püsti tõusta ja läks edasi ...
  Püsiv Akulina, justkui tantsus, väänas ja lisas oma tugeva jalaga hüppesse. Tema konts maandus otse tema lõuale. Nigreta kiirendas just hüppeliselt vihatud rivaalile. Kiirused on tõusnud.
  Üliõpilane Akulina mitte liiga kõva ja topitud kand plahvatas valust. Kuid Nigreta lõualuu ei pidanud vastu, lõhkes .... Ja must bandiit minestas, kukkudes väljasirutatud kätega.
  Võitmatu Akulina kukkus samuti, haaras kannast, mis temas siniseks läks. Tundus, nagu oleks teda falakat esitades tabanud paarkümmend hoopi bambuskeppidega.
  Kuuldi vilet. Ilmus vanim, hirmuäratav matroon Loggia. Ta on suur, must ja kurja näoga politseipolkovniku kujuga.
  Hüüdis:
  - Uus tüdruk! Sa oled hull! Lihtsalt lendas sisse, aga kohe lõualuu katki! Kas te ei taha maksimaalselt üheksakümmend päeva vangistust?
  Vapper Akulina, kelle võit käsivõitluses tekitas jultumust, vastas vapralt:
  - Kui nad jätavad ühise märkmiku ja pastaka, pole mul selle vastu midagi!
  Matroon karjus:
  - Tema karistuskongi! alasti!
  Ja Akulina juhatati trepist üles keldrisse. Olime talvel keldris alasti, mis tähendab surmava külmetuse ohtu. Õnneks pääses tudengineiu õigel ajal vabadusse.
  Tubli Alisa Selezneva - ta teab, mida teeb!
  Vabastatud vangide hulgas oli umbes kolmeteistkümneaastane poiss Serjožka. Märulipolitsei lõi teda pulkadega kandadele, seejärel valas talle voolikust vett suhu. Peaaegu murdis mu kõhu. Ja lõpuks keerasid nad isegi voolu sisse. Kõrvarõngas oli nii läbi, et nad kandsid selle süles välja.
  Muidugi piinati koletisi ja paljusid. Kuid diktaator ise peitis end Minski lähedal asuvas elukohas ning karjus ja sülitas seal palju.
  Ja jälle vahetas ta kõik kindralid, mis tekitas keskkonnas järjekordse naeru.
  Venemaa president Putin ütles, et Vene armee ei sekku Valgevene siseasjadesse.
  Lukašenka rääkis vastuseks otsest jama. Siis ta rahunes ja küsis loogilisemalt:
  - Kas sa tahad Tihhanovskajat?
  Vladimir Putin kehitas õlgu ja märkis:
  Me ei vaja teda. Kuid meil pole põhjust Valgevene rahvaga sõdida. Veelgi enam, meie andmetel sõidab seal mingi Alice. Ja tema on uus trump!
  Lukašenka märkis muigades:
  - Meil on imedemaa, nii et Alice ilmus!
  Putin soovitas:
  - Peate liituma Venemaaga, siis saab Minski linnast meie probleem!
  Lukašenka hõõrus oma kiilaks jäänud pead ja märkis:
  - Ja mis mulle jääb?
  Putin vastas naeratades:
  - Võin pakkuda Venemaa Riiginõukogu esimehe kohta. Ja see on väga auväärne!
  Lukašenka pomises rahulolematult:
  - Ma saan ainult nõustuda Venemaa peaministri ametikohaga!
  Putin vaidles vastu:
  - Venemaa ei ole kolhoos. Majanduses on meil juba probleeme. Valgevene stiilis Venemaad on võimatu juhtida!
  Lukašenka ütles rõõmustavalt:
  - Venemaa on alati olnud meie vanem vend ja kõige pühendunum, kallilt armastatud liitlane ning me loodame meie aja suurima poliitiku vennalikule abile ...
  Putin vastas karmilt:
  -Poliitikul, kes armastab magusaid meelitusi, on kärbse taiplikkus!
  Valgevene tinglik president märkis:
  - Kui kaotate Valgevene, langeb ka Moskva!
  Venemaa president ütles karmilt:
  - Kas Valgevene on valmis saama teiseks Krimmiks?
  Lukašenka vastas karmilt:
  - Meil on piisavalt padruneid ja sõdureid! Kaamerad saavad otsa - staadionid tulevad!
  Putin vastas külmalt:
  - Noh, vaatame... Vahepeal proovin Alice'iga rääkida!
  Lukašenka hakkas möirgama midagi ebaselget. Venemaa president pani toru ära. Siiani pole kokkuleppele jõutud.
  Valgevene diktaatorit tabas ebatavaline kohutav närvilisus. Tegelikult, kes on see Alice, kes õhutab hirmu ja peatab terved armeed? Kust ta nii suure jõu võtab?
  Äkki on tegu tulnukatega? Siin selgub, et see on kinni jäänud. Võib-olla peaks ta Alice'iga ise läbirääkimisi pidama?
  Aga Putin on ikkagi kaval rebane. Näiteks reetis ta Karabahhis Armeenia. Käitus oma liitlasega alatult. Muidugi reedab Putin kellegi kasu nimel. Ja muidugi Assad ja Maduro. Viimane, muide, üritab ka Euroopaga flirtida. Eelkõige tegi ta ettepaneku seadustada samasooliste abielud.
  Räpane ja libe tüüp see Maduro. Nõus kõike tegema, et võimul püsida. Tegelikult on see Putin kõige salakavalam diktaator ja võib-olla saatis ta selle Alice'i Valgevenet leigeks võtma. Täiesti loogiline oletus. Pealegi pole tavainimestel selliseid võimeid. Sellel tüdrukul on see selgelt olemas.
  Tegelikult oleneb palju juhusest. Mööduge miinist, millel lahingulaev "Petropavlovsk" õhku lasti, viis meetrit vasakule ja Hiina oleks olnud Venemaa provints ja troonil Romanovid.
  Või vastupidi. Kui palju Saksa agente on tavalise kaabitsa tõttu läbi kukkunud.
  Ühes ajakirjas oli isegi selline lugu.
  Üldiselt, kummalisel kombel, kuid enamikus paralleeluniversumites oli Teise maailmasõja ja Suure Isamaasõja käik Venemaa jaoks isegi hullem kui tegelikkus. Võib-olla sellepärast, et fašistlikul režiimil, mis Euroopa üle kontrolli võttis, oli palju rohkem potentsiaali, kui ta suutis realiseerida. Brutaalse totalitarismi ja majanduse turuelementide kombinatsioon on tõhusam kui lääne liberaalne kapitalism ja liiga tsentraliseeritud, egalitaarne, bürokraatlik stalinistlik mudel. Õnneks mitmel põhjusel, nii objektiivsetel kui ka subjektiivsetel. Sealhulgas natsismi vastu seisvate jõudude suur õnn: natsid ei saanud kasutada oma paljusid trumpe.
  Nii kukkusidki paljud Saksa spioonid läbi just seetõttu, et sakslased kasutasid dokumentides roostevabast terasest klambrit ja venelased lihtrauda? Ja kuidas nii väike asi sõja kulgu otsustavalt mõjutas?
  Igatahes eksisteeris paralleeluniversum, kus juba 1941. aasta oktoobris üks väga söövitav luureohvitser kogemata selle fakti avastas. Ehtsad nõukogude dokumendid ja võltsitud saksa dokumendid said märjaks ja ... Nõukogude dokumentidel on kirjaklamber roostetanud ja seda on märgata, aga mitte saksa omadel.
  Siin on tühiasi ja selle mõju Suure Isamaasõja käigule osutus väga oluliseks.
  Olles vältinud ebaõnnestumisi ja tööd Saksa agentide kontrolli all, avastasid nad märkimisväärseid tõendeid Nõukogude vägede ettevalmistamisest pealetungi Stalingradi lähedal. Nii veenev, et kangekaelne Adolf Hitler nõustus sellega ja andis käsu koondada Volgal seisnud natside väed. Ja see oli oluline.
  Kui Rževi-Sõtšovi operatsiooni ajal ei suutnud Wehrmachtist enam kui kaks korda suuremat jõudu omav Punaarmee sakslaste kaitsest läbi murda, siis Stalingradi lähedal oli jõudude vahekord natsidele soodsam.
  Ja ilm 19. novembril 1942 ei soosinud pealetungioperatsioone. Lennundus, eriti ründelennukid, ei saanud õhku tõusta ja suurtükiväe ettevalmistusel oli vaid äärmiselt piiratud mõju arenenud vaenlase kaitsele. Rünnakule asunud Nõukogude väed takerdusid. Isegi tankikorpuste kasutuselevõtt ei suutnud natside kaitsesse auku murda.
  Rževi-Sõtšovski suunas arenesid ägedad lahingud. Neid jätkus ka uuel aastal. Alles siis, olles kandnud tõsiseid kaotusi, peatasid Nõukogude väed mõlemas suunas oma pealetungi. Hitler hoidis Volgast kinni, kuid sakslasi hakati Aafrikas peksma. Churchill nimetas Montgomery pealetungi Egiptuses: alguse lõpp. Ta ütles ka, et nüüd võidavad liitlased ainult.
  Tõepoolest, Rommelil, hoolimata suurte vägede jätkuvast üleviimisest Aafrikasse, ei vedanud ja tema armee sai lüüasaamise järel lüüa. Tagamaks sõja läbiviimist kahel rindel, pidi Kolmas Reich 1943. aasta veebruaris välja kuulutama täieliku mobilisatsiooni.
  Pealegi jäid operatsiooni Blau peamised eesmärgid täitmata. Talvel 1942-1943 õnnestus Wehrmachtil erinevalt tegelikust ajaloost siiski vältida tõsist lüüasaamist idas. Jaanuari lõpus jätkasid Nõukogude väed keskuses pealetungi: kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon ja Stalingradi lähedal. Kuid tugevas kaitses istuvast vaenlasest läbi murdmine pole hea mõte. Lahingud meenutasid esimest maailmasõda. Pikaleveninud, positsiooniline. Kui see, kes ründas, kaotas rohkem kui see, kes kaitses.
  Operatsioon "Iskra" Leningradi blokaadi deblokeerimiseks lükati edasi. Stalin tahtis võimalikult kiiresti ära lõigata Rževi astangu ja võita vaenlast Stalingradi lähedal. Möödunud talve õppetunde meenutades asusid sakslased end aktiivselt kaitsma. Ja seni on neil õnnestunud tõrjuda Nõukogude vägede pealetung. Nagu selgus, siis kui Fritz on valmis, pole nende kaitsest lihtne läbi murda. Ja Saksa relvajõudude kvaliteet on endiselt tipus.
  Nõukogude vägede pealetung kestis veebruari lõpuni, kuid ei õnnestunud.
  Märtsi alguses üritas Nõukogude väejuhatus pealetungi Voroneži suunas. Pärast esialgseid õnnestumisi sattus Punaarmee Mainsteini vasturünnaku alla. Suured Nõukogude väed piirati sisse ja olid sunnitud lahingus tagasi murdma. Kaod, eriti tehnika vallas, osutusid suurteks ning sakslased koos liitlastega suutsid selles suunas jalad alla võtta ning vallutasid täielikult Voroneži ja selle eeslinnad.
  Mainsteini vasturünnaku ajal võtsid esimest korda lahingust osa "Panthers" ja massiliselt "Tigers". Uued tankid õigustasid osaliselt neile pandud lootusi. Õige kasutamise korral ületasid nad lähenevas lahingus Nõukogude sõidukite arvu.
  Saabus kevadine sula ja idarindel valitses tuulevaikus. Tuneesias käisid ägedad lahingud.
  Fuhrer püüdis iga hinna eest Aafrikas kanda kinnitada. Selleks otsustasid natsid isegi enneolematu sammu. Nad esitasid Francole ultimaatumi: kas ta lasi Saksa vägedel Gibraltarile minna või kukutati ta nagu Vichy valitsus. Generalissimo ehmus ja nõustus. Samal ajal pöördus ta Suurbritannia ja USA valitsuste poole pisarate palvega: ärge kuulutage Hispaaniale sõda, sest see ei juhtunud tema tahtel!
  15. aprillil 1943 alustasid sakslased rünnakut Gibraltarile, visates sinna uusimad "Tiigrid" koos "Pantritega". Kindlus langes kahe päevaga sadade tankide löökide alla. Rünnakut juhtis idarindelt tagasi kutsutud Paulus. Irooniline, et sakslased suutsid viimased kvartalid, Stalingradi majad ja Stalingradi tehased vallutada alles 1. aprilliks 1943. aastal. Nii rehabiliteeris Paulus end osaliselt ning sai lisaks rüütliristi tammelehtedele feldmarssali auastme ja mõõgad.
  Gibraltari hõivamine blokeeris Briti ja Ameerika juurdepääsu läänest Vahemerele. Ja pealegi suutsid natsid ise kõige lühema vahemaa tagant Marokosse tungida, suunates osa liitlasvägedest Tuneesiast kõrvale.
  Tuneesia sillapea pealetung nõrgenes ja seejärel viidi Rommel uuesti üle. Hitler otsustas sõjalised operatsioonid idas esialgu külmutada ja püüda Vahemerd oma kontrolli alla võtta.
  Ka nõukogude väejuhatus hakkas järgima ootamistaktikat. Nii tegi Stalin pärisajaloos, nii et ta otsustas tegutseda nüüd. Las kapitalistid veristavad end lollid. Las nad peksavad üksteist ja me kogume jõudu ja lööme, kui meil lõpuks aur otsa saab.
  Tuneesia põhjaosa hoidsid endiselt sakslased ja uue feldmarssal Pauluse juhitud väed tungisid Casablancale. Ameeriklased seisid vastamisi Tiigrite ja Pantritega. Selgus, et nende Sherman oli selliste tankide ja ka täiustatud T-4 vastu nõrk.
  Ja Churchill kuulutas pärast kolmekuulist kõhklemist sellest hoolimata Hispaaniale sõja. Ent selleks ajaks olid sakslased vallutanud juba kogu Maroko ja tunginud Alžeeriasse. Luuletaja Franco jaoks ei olnud šokk. 25. juulil vallutasid Saksa väed pealinna Alžiiri ja andsid brittidele purustava kaotuse. Edu soodustas Rommeli vasturünnak ning Kissilringi ootamatu lüüasaamine ja maandumine Maltal.
  Idarinne oli stabiilne ja rahulik. Stalin, kelle väed olid varasemates lahingutes suuri kaotusi kandnud, täiendas Punaarmeed. Sakslased moodustasid ka uued diviisid ja viisid need üle Gibraltari väina Vahemerele.
  Saksa allveelaevade tegevus viis selleni, et Ameerika ja Briti laevastike tonnaaž hakkas vähenema. Ja seegi ei aidanud kaasa edule lahingutes Euroopa suurima lõunamere eest.
  Ohtlik olukord Vahemerel viis selleni, et 6. augustil otsustas Churchill randuda Prantsusmaal. Kuid operatsioon toimus ebasoodsates ilmastikutingimustes ja oli halvasti ette valmistatud.
  10. augustil ühinesid Rommel ja Paulus, moodustades Alžeeria idaosas kopsaka pada. Ja 19. augustil lõikas juba Mainstein, salakaval lõksude meister, liitlaste väed rannikult ära.
  Fritzi edule aitas kaasa ameeriklaste otsustamatus, kes pidasid 1943. aastal Prantsusmaal maandumist ennatlikuks, ning terav dessandipuudus. Idarindel rahulik. Lisaks suurenes 1943. aastal Saksamaal lennunduse väljalaskmine enam kui kaks korda, ületades kolmekümne kahe tuhande lennuki aastas - õnneks oli sakslastel rohkem tööjõudu ja kontrollitavat territooriumi kui tegelikkus. Ja uued tugeva soomuse ja relvadega Focke-Wulfi sõidukid ning 30-mm kahurid tekitasid liitlaste lennundusele liiga palju kahju.
  Alžeerias ja Prantsusmaal toimunud katastroof muutis 1943. aasta augusti liitlaste jaoks tõeliselt mustaks aastaks.
  Stalin oli selliste õnnestumiste üle isegi rahul. Kuid Churchilli kannatus katkes. Idas lakkasid isegi õhulahingud praktiliselt ja partisanide aktiivsus vähenes. Sakslased moodustasid endistest nõukogude kodanikest üha uusi korpusi ja lõid isegi omamoodi nukuomavalitsusi. Niisiis on Aafrikas juba võidelnud eraldi kohalike rahvuslaste brigaadid idast.
  Bulgaaria tsaar Boris saatis Tuneesiasse ka kolm paremat diviisi, lootes ilmselt saada endale mustale mandrile kolooniaid.
  Septembris alustas Rommel suurpealetungi Egiptuses. Tal õnnestus nädal pärast rünnakusignaali vägede kvantitatiivset ja kvalitatiivset üleolekut kasutades Tripoli vallutada.
  Britid ja ameeriklased said Liibüas lüüasaamise järel lüüa. Nendel tingimustel teatas Churchill igasuguse abi andmise peatamisest bolševistlikule NSV Liidule ja nõudis vaenutegevuse viivitamatut intensiivistamist. Stalin teeskles ultimaatumite ignoreerimist. Kuigi loomulikult tehti ettevalmistusi ründeoperatsioonideks. Kuid Koba oli kaval ja püüdis isegi omaette rahu maad proovile panna. Üheks septembri lõpuks vallutasid sakslased Liibüa täielikult, sealhulgas Tolbuki, ja tungisid isegi Egiptusesse Aleksandriasse.
  Paulusel õnnestus Inglise tähtsaimast kindlustuspunktist mööda pääseda ja lõunasse Niiluseni minna. Tegelikult tähendas see Suurbritannia jaoks katastroofi Egiptuses. Edasi võisid sakslased minna Suessi kanali äärde ja minna Iraaki ning seal polnud Bakuu kaugel.
  Viivitus muutus ohtlikuks ja Stalin andis käsu jätkata rünnakut Rževi vastu, samuti vallutada tagasi Stalingrad ja samal ajal purustada vaenlane Põhja-Kaukaasias.
  See tähendab, et oktoobris jätkus sõjategevus kohe kolmes suunas. Ja novembris ka Leningradskil.
  . PEATÜKK #16
  Hästi süvenenud ja võimsate rasketankidega "Panther" ja "Tiger" omava vaenlase läbimurdmine polnud aga lihtne. Nõukogude väed seisid silmitsi sügava positsioonikaitsega. Ja kaitses tegutsesid uued Saksa tankid ja iseliikuvad relvad hästi.
  Seega oktoobris ja novembris olulisi edusamme ei toimunud. Kui just sakslaste pealetungi Suessi kanalil edukalt ei peatata. Ja siis ainult ajutiselt... Paulus ja Rommel aga pöörasid oma väed Sudaani poole. Ja nad hakkasid Aafrikat üle võtma.
  Wehrmacht pole veel talvel rünnakuks valmis.
  Lisaks pani Fritz suuri lootusi "Panther" -2-le kui arenenumale masinale ning "Tiger" -2-le ja "Lionile".
  Talv möödus Punaarmee katsetes murda läbi Fritzi kaitsest. Kuid kusagil polnud võimalik saavutada suuri edusamme. Isegi kui toimus läbimurre, taastas vaenlane olukorra vasturünnakuga.
  Ja olukord läks hullemaks. Suurbritannias tekkis sõjaliste kaotuste taustal poliitiline kriis. Churchilli valitsuskabinet läbis umbusaldushääletuse. Aga kuidas saakski teisiti, kui targem Paulus lööks Inglismaa Sudaanist ja Etioopiast välja.
  Uus valitsus pakkus Saksamaale eraldi rahu. Arvestades USA suuremaid kaotusi Saksa allveelaevastikult, ei pahandanud ka Roosevelt. Pealegi kõigutas tema positsioon Ameerikas. Jah, ja jaapanlased suutsid võita paar väikest võitu, aeglustades ameeriklaste edasipääsu. Nii et vaatenurk - meie onn triumfeeris serval.
  Hitler aga esitas alguses liigsed tingimused. Siis said kompromissiks Prantsuse maad ja Egiptus, samuti tagastatakse endine Itaaliale kuulunud. Sudaan läheb samuti Kolmanda Reichi valdusesse, kuid Suessi kanalit juhitakse ühiselt.
  Seega, olles oma käed läänes lahti löönud, viskas füürer kõik oma jõud itta. Natside pealetung algas mais Moskva vastu. Tänu Prantsuse ja Briti kolooniatele oli Liibüal naftat juba piisavalt ja Hitler tahtis võimalikult kiiresti võita.
  Lisaks avas Türgi ka teise rinde.
  Punaarmee näitas aga juba lahingutes Nõukogude pealinna eest uskumatut vastupidavust ja kangelaslikkust. Keskmiselt ei ületanud sakslaste edasitungimise tempo ühte kilomeetrit päevas. Augusti lõpuks suutsid natsid veidi üle kolmesaja läbimurdelaiusega edasi liikuda maksimaalselt sada kilomeetrit.
  Nad lähenesid Moskvale, kuid jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini. Need olid tagasihoidlikud tulemused. Lisaks ründasid Nõukogude väed pidevalt vaenlast. Lahingutes osalesid uued Nõukogude tankid T-34-85 ja IS-2. Ei saa öelda, et sakslased oma eelised täielikult kaotasid, aga Punaarmee ei jäänud seisma, nagu teaduski!
  Ilmusid uued Nõukogude hävitajad Yak-3 ja LA-7, mis suutsid konkureerida Saksa propellerlennukitega. Tõsi, vaenlasel on vastutasuks väga tugevad reaktiivsed trumbid. ME-262-l ja HE-162-l polnud maailmas analooge. Samuti otsustas Hitler keelata üle viiekümne tonni kergemate tankide tootmise ja arendamise. Selle tulemusena loobuti T-4-st ja Pantherist. "Panther" -2 osutus 50,2 tonni kaaluvaks ja võimsaks 900 hobujõulise mootoriga relvaks. "Kuninglik tiiger" ja "Lõvi" ning vehkis täielikult alla 70 tonni kaaluvaid koletisi. Nõukogude autode kaal partei dekreedi kohaselt ei ületanud 47 tonni.
  Kuna natsid ei suutnud Moskvat vallutada, pöörasid nad oma tähelepanu Leningradile. See linn sai neid väga palju. Massiivne mürsutamine algas septembris. Neil osalesid ka 1000-millimeetrise kaliibriga relvad ja tiibadega mürsurobotid.
  Hitler käskis Leningrad iga hinna eest vallutada.
  Septembris, oktoobris õnnestus linnal tõrjuda kolm rünnakut. Sakslased suutsid aga kümnelt kilomeetrilt kahekümnele edasi liikuda ja vallutada ka Peterhofi sillapea. Kohati sisenesid nende üksused linna, halvendades rühma operatiivolukorda. Novembris 1944, pärast natside võitu parlamendivalimistel, astus ka Rootsi sõtta NSV Liidu vastu.
  See reklaamis aktiivselt loosungit: kättemaks Peeter Suure ja Aleksandri lüüasaamise eest. Rindele saabusid uued rootsi diviisid, kes koos soomlastega alustasid rünnakut linnale põhja poolt. Ja natsid jätkasid rünnakuid, kasutades muuhulgas "Sturmtigri" ja veelgi võimsamat "Sturmaust", aga ka tanki E-100, mis on maailma esimene masstoodetud koletis, mis ületab sada tonni.
  Vaatamata Nõukogude sõdurite ja miilitsate tohutule kangelaslikkusele ja vastupidavusele ning meeleheitlikule diversioonivastasele vasturünnakule Novgorodi vastu, ei õnnestunud neil linna päästa. Viimane veerand langes aga alles 27. jaanuarile 1945, näidates piiritu vastupidavuse eeskuju. Ja linn ise pidas vastu terve kvartali: 1270 päeva! Tõenäoliselt pikim linna blokaad tänapäeva sõdades.
  Kuigi sakslased ja nende liitlased kandsid suuri kaotusi, sai eesmärk osaliselt täidetud. Suuruselt teine ja tähtsaim Nõukogude linn langes ning võimsaima vaenlase rühmituse käed olid lahti seotud.
  Talvel olid võitlused ägedad. Sakslased kasutasid võimsate ja peamiste reaktiivlennukitega. Nende vastu polnud NSV Liidul pariteetilist võimu. See muutis õhus eelise saavutamise keeruliseks. Vastupidi, seal domineeris vaenlane. Nii nagu siiani, säilitasid Saksa tankid oma eelised. Ja isegi suurendas neid E-seeria tulekuga.
  Võrreldes "Tigers" ja "Panthers" oli "E" seeria tankid tihedama paigutusega, madala siluetiga ja sellest tulenevalt palju paksema nurga all oleva turvisega.
  Nõukogude teaduse vastus on seni olnud vaid IS-3, torni tugevam laubakaitse. T-54 oli alles väljatöötamisel ja T-44 ei olnud enam edukas.
  1945. aasta mais muutis Hitler aga oma plaane. Ja piirdudes üksikute rünnakutega, viis ta läbi põhirünnaku Kaukaasias. Seal oli mugavam võidelda. Nii et pärast Stalingradi hõivamist osutus Nõukogude rühmituse varustamine keeruliseks. Lisaks andsid Nõukogude väed veebruaris Taga-Kaukaasia Osmanidele raske kaotuse, sundides türklasi Jerevanist põgenema ja vabastama Karsi piirkonna.
  Sakslased murdsid läbi kaitse ja jõudsid mööda Volgat Kaspia mereni. Groznõi langes pärast visad võitlust 15. juunil, Suhhumi 23. juunil, Zugdidi 29. juunil samal kuul. Tbilisi vallutati juuli lõpus koos Kutaisiga. Augustis vallutasid fašistlikud raisakotkad lõpuks Dagestani ja Poti ning läksid põhjast Armeeniasse. Septembris ühinesid nad türklastega ja algas rünnak Bakuule. Võtmelinn pidas vastu 6. novembrini 1945. Eraldi lahingud mägedes, eriti Jerevanis, kestsid detsembri lõpuni.
  Kesklinnas käisid ka ägedad lahingud. Sakslased suutsid Tula lähedale tulla ja isegi Kalinini ära võtta, kuid siis nad peatati. Sellegipoolest lähenes rindejoon ja pealinnast ei olnud kohati rohkem kui kaheksakümmend kilomeetrit.
  1946. aasta algas kuuma talvega. Nõukogude väejuhatus, kes tahtis sakslaste pealetungi ennetada, tormas meeleheitlikult vaenlase kallale.
  Paraku õhus vaenlase eelis ainult kasvas. Luftwaffe reaktiivlennukid parandati kahjuks kõike. Ilmunud on ME-262 uued modifikatsioonid, sealhulgas ülikiire. Samuti tugev reaktiivhävitaja TA-183, täiustatud pühitavate tiibadega HE-262 ja tõeline lennukiehituse meistriteos ME-1010, millel on juhitavad tiivad.
  Ja NSV Liidus jäi Yak-9 peamiseks hävitajaks. Kunagi uus, aga nüüdseks selgelt vananenud auto.
  Kuid Luftwaffel on ka Yu-287 ja ilmusid reaktiivpommitajad Yu-387, TA-400, TA-500. Ja reaktiivlennukid. Ja HE-377 on reaktiivne ja HE-477 on samuti reaktiivne ja mitmeotstarbeline.
  Ja E-70 seeria tankidega, mis kaaluvad nagu King Tiger, aga palju tugevama kaitsega.
  Ja 20. aprillil 1946. aastal füüreri sünnipäeva puhul näidatud metallist püramiidpaak sai tõeliseks meistriteoseks. Hitler andis talle isiklikult nime "Keiserlik lõvi".
  Auto oli pikliku lapiku püramiidi kujul, mille väikesed rullid katsid kogu paagi põhja. Seega polnud tal kaubaalust, mis suurendas oluliselt avatust. Lisaks ei olnud tankil katust ja selle soomukitel oli kõigist nurkadest kõrge ratsionaalse kaldenurk. 99-tonnise massiga sõiduk oli relvastatud 128 mm õhutõrjekahuriga, pika toruga 100 EL, mootor 1800 hobujõudu ja 300 mm esisoomus. Veelgi enam, plaadid on suure ratsionaalse kaldenurga all, esimeses esiosas ja 250-millimeetris teises kaldepooles. Nii osutus see maailma võimsaimaks tankiks, mis on läbimatu kõikidest laskepunktidest ja pommidega ülevalt rünnatuna.
  Fuhrer käskis see kohe esimesel võimalusel tootmisse panna ja samal ajal luua haubitsa ja pommitajaga veel ühe ründemodifikatsiooni.
  Nii et natsid varusid, nad oleks pidanud võitma. Kuid kahjuks tabati väga visa ja tehniliselt tugev vaenlane. Ja mai lõpus, traditsiooni kohaselt, kui teed kuivasid, algas pealetung.
  Fritz üritas Moskvast ja Tulast mööda minna. Lahingud olid täies hoos enneolematu pinge ja ulatuse poolest. Kuid Nõukogude väed väärisid võitmatuks nimetamist. Kolm kuud kestnud pidevate lahingute jooksul suutsid natsid Tula ümber piirata ja Kashinasse minna ning Moskvale põhja poolt läheneda, katkestades osaliselt side. Kaklused käisid juba linna enda tänavatel.
  Stalin lahkus pealinnast ja evakueeriti Kuibõševi. Kuid natsid alustasid juulis pealetungi Saratovi vastu. See linn langes 8. augustil. Kuna Kuibõšev oli nüüd rindele ohtlikult lähedal, kolis ülemjuhataja oma peakorteri Sverdlovskisse. Lahingud Moskvas jätkusid septembrini. Kashira langes 18. kuupäeval. Oktoobri alguses piirati NSV Liidu pealinn peaaegu sisse ja 29. aastal langes pärast visa võitlust ka Kuibõšev. Lisaks vallutasid sakslased Gurjevi ja Uralski.
  November möödus kohutavates lahingutes. 7. novembril murdsid Fritzid läbi Kremli, kuid meeleheitliku vasturünnakuga tõrjus nad tagasi. Ja selle lahingu ajal suri Moskva komandöri kohusetäitja marssal Rokossovski!
  Ja kuulus Nõukogude piloot Kozhedub tulistas alla 100. Saksa lennuki, saades esimeseks Nõukogude inimeseks, kellele anti neli korda NSV Liidu kangelase tiitel. Ja ka 7. novembril 1946. aastal.
  4. detsembril sulgus lõplikult blokaadirõngas Moskva ümber. Kuid pealinn ja selle kangelasliku garnisoni riismed võitlesid kuni õigeusu jõuludeni 7. jaanuaril 1947.
  Rünnakut pealinnale juhtis Mainstein. Selle eest autasustati teda Hermann Göringi järel teise Raudristi Suurristi ordeniga.
  Kuid sõda pole veel lõppenud. Sverdlovskist pärit Stalin lubas võitlust jätkata. Sakslased olid ka päris kurnatud. Lõunas lähenesid nende väed Penzale ja Uljanovskile ning peatusid. Märtsis alustasid nõukogud vasturünnakuid. Kuid aprillis olid nad siiski sunnitud Rjazanist lahkuma. Ja mais piirasid natsid ümber Gorki linna ja tungisid lõunasse Kaasani. Juunis vallutas Fritz Orenburgi ja lähenes Ufale. Punaarmee vastupanu nõrgenes, moraal langes ja algasid massilised deserteerumised. Need on aga alati olnud, kuid pärast pealinna langemist tugevnesid need mitmekordselt. Kellelgi pole enam soovi Stalini eest surra. Kuid teisest küljest võitlesid inimesed fašismi vastu oma kodumaa eest.
  Langes ka Nõukogude valitsuse autoriteet. Juulis tungisid sakslased Sverdlovskisse. Stalin ja tema saatjaskond läksid Novosibirskisse. Uuralites käisid lahingud augustini täies hoos ... Sakslasi takistas side pikkus ja partisanide aktiivne tegevus. Kuid edasine sõda on juba mõtte kaotanud.
  Stalin aga lootis ikka midagi. Sakslased tungisid septembris Tobolskisse. Kuid paduvihmad lükkasid neid edasi. Talve lähenemine peatas pealetungi Siberis, kuid natsid suutsid vallutada kogu Kesk-Aasia. Talvel ei julgenud nad Novosibirskisse minna. Kuid ka Stalin jäi haigeks ja ta kolis soojemasse Vladivostoki.
  1948 tuli. Natsid olid juba diskettidega relvastatud. Lisaks ilmusid turboreaktiivmootorite kompaktsemad tankid. Tegelikult jääb pärast soojemaks muutumist edasi liikuda võidukalt ja linnad hõivata.
  Kuid Beria mürgitas juba raskelt haige Stalini ja pakkus Kolmandale Reichile kapitulatsiooni tingimusel, et Nõukogude võim Siberis säilib.
  Hitler, kes ise oli sõjast pagana väsinud, oli peaaegu nõus, kuid alustuseks vallutas ta 1948. aasta mais Novosibirski. Ja alistumine kirjutati alla 22. juunil 1948, sümboolsel kuupäeval - täpselt seitse aastat NSV Liidu rünnakust. Nii lõppes Teine maailmasõda. USA alistas 1945. aastal Jaapani ja katsetas aatomipommi. Nii et füüreril pole üle ookeani midagi sekkuda.
  Beria ei valitsenud aga kaua. Kõige kuulsam Nõukogude äss, õhumarssal, seitsmekordne NSVL kangelane Kozhedub suudab läbi viia sõjaväelise riigipöörde ja kukutada GKO ebapopulaarse esimehe. Beria ja mitmed tema kaasosalised lasti maha. Kolmandas Reichis endas tapsid patrioodid märtsis 1953 Hitleri. Ja Goering suri narkootikumide kuritarvitamise tõttu veidi varem, Himmler aga tulistati vandenõu kahtluse tõttu.
  Schellenbergi juhitud SS-i ja relvajõudude vahel algas äge võitlus Generalissimo Mainsteiniga. See kõik muutus kodusõjaks. Selle tulemusena varises Kolmas Reich kokku. Ja kärbitud NSV Liit hakkas järk-järgult oma mõjuvõimu taastama. Ajalugu läks jälle spiraali mööda. Saksamaa fantastiline tõus, paisunud järsult kui Tšingis-khaani impeerium, seejärel peamise juhi surm - kaos ja väljasuremine.
  Ja vürstiriikide järkjärgulise kogunemisega sai pealinnaks ainult Baikalski linn. NSV Liit, mis jagunes paljudeks provintsideks sakslaste seatud nukuprovintsidega, ühines taas. Suurim võit oli Moskva annekteerimine, mis viskas natside ikke maha. Tõsi, Ukraina, Valgevene ja Balti riigid, aga ka Gruusia, Armeenia, Aserbaidžaan säilitasid oma suveräänsuse. Pärast Kolmanda Reichi kokkuvarisemist sai USA-st maailma hegemoon. Ka Hiinas loodi Ameerika-meelne valitsus.
  Kuid järk-järgult muutus taevaimpeerium üha iseseisvamaks. NSV Liidus kehtestati pärast Kožedubi tegelikku diktatuuri sisuliselt presidendi põhiseadus, kuid kahe tähtajaga võimupiiranguga. Valimised toimusid alternatiivsetel alustel ja presidendi kohta nimetati teisiti: rahvaesimees.
  Riigil oli segane ja õitsev majandus.
  Aga siin on, kuidas ajalugu on ühest kirjaklambrist muutunud. Nad kaotasid Teise maailmasõja, kuigi võitlesid vapralt. Ja tulemus oli katastroofiline. Veelgi enam, Saksamaa suutis ülevuse saavutada vaid mõneks ajaks.
  Jah, ja USA oli tasapisi oma mõju kaotamas, maailm muutus multipolaarseks, mis tähendab, et selles valitseb aina suurem kaos. Teisalt on korda vähem. Ja täpselt nagu praegusel kahekümne esimesel sajandil.
  Miks tõmbab inimkond killustatuse ja kaose poole?
  Lukašenka veetis unetu öö.
  Kuid Alisa Selezneva, kulutanud tugevaimale hüpnoosile palju psüühilist energiat, võttis selle kätte ja jäi magama.
  Ta uskus loogiliselt, et järgmise paari tunni jooksul rünnakut ei toimu. Seega peab Lukašenka esmalt usaldama Venemaalt ja Hiinast pärit kauba.
  Ja nad ei anna talle nii head asja.
  Seetõttu peate puhkama ja taastuma. Lisaks vajab vaenlane veel aega vägede viimiseks läänepiirilt Minskisse.
  Igal juhul vajab Alice Selezneva tõesti head ja tervislikku und.
  Ja igavene tüdruk nägi taas und.
  Ootuspäraselt kihas linn, ebatavaline elavnemine torkas silma. Alisa Selezneva ja Aleksey Teterev takerdusid lugematute pagasite, vagunite, kärude sekka. Kõikjal olid vaibad üles riputatud, paleeesisel platsil mängis tõeline orkester. Tantsisid tantsijad ja tantsijad, nii inimesed kui ka kõige eksootilisemad loomad ja ekstravagantsed olendid. Üle taeva lendasid lendavad vaibad, iseliikuvad vankrid, hiiglaslikud liblikad ja öökullid. Purskkaevud, kõrgused kuni pool kilomeetrit, sädelevad, täituvad mitmevärvilise veega. See oli selgelt puhkus. Kuplil seisis nõid, ta paisutas põsed ja vehkis kepiga. Samal hetkel blokeeris märguande peale taeva paks must pilv. Hakkas hämarduma ja imelises hämaruses lõõmas ilutulestik. Alisa Selezneva virgutas:
  -Öö katte all pääseb paleesse, ilma et keegi seda märkaks.
  Aleksei Teterev raputas eitavalt pead.
  - Võite ise segadusse sattuda, soovitan kasutada nähtamatuse loitsu.
  Alice kahtles
  -Kas sa saaksid seda teha? Lõppude lõpuks on sellise loitsu tegemine õrn töö.
  Mustkunstnik vastas enesekindlalt:
  - Minu medaljon sobib. Ja ma pole nii loll.
  Teder võttis oma varanduse pihku ja hakkas loitsima, teise käega hoidis ta Alice'i sooja peopesaga.
  Mõne läbimise järel valgus nende ümber veidi tuhmus, lisades lillat tooni ja õhus oli tunda sireli lõhna.
  Mustkunstnikust poiss hüüdis rõõmuga:
  - Noh, nüüd võite julgelt paleesse lennata.
  Alice soovitas loogiliselt:
  "Võib-olla peaksime kõigepealt messil ringi käima ja oma nähtamatust kontrollima?"
  Aleksei noogutas.
  - See on loogiline.
  Ta läks laudade ja pinkide vahele, rahvast oli päris palju ja Teterev lükkas nad kannatamatult õlgadega kõrvale. Inimesed vandusid, tõukasid eemale ja tõmblesid, paljud neist vaatasid tühja pilguga tühjusse. Oli näha, et nad olid hämmeldunud. Järsku ta komistas, kukkus ja kukutas kõhna pika mehe pikali. Ta karjus ja kohe puhkes tõsine rusikavõitlus. Kuninglikud kaardiväelased tormasid lahinguid lahutama. Poleeritud teraskiivritega kirassides nägid nad välja nagu ajutised kard. Odade ja lühikeste nuiadega vehkides ohjeldasid valvurid kuidagi rahvahulka ja saatsid mõned innukamad vanglasse. Neid tiriti, tõugati tseremooniata ja jämedalt, mitu inimest said kergelt viga, üks üsna raskelt. Tema juurde lendas mustkunstnik, võrk käes ja punases pärlitega tikitud turbanis hakkas ta paranema. Minut hiljem hakkas kohutav haav kõhul paranema, haavatu avas silmad. Kogenud Leshka haaras Alice'il käest ja tõusis kiiruga õhku. Juba lennu ajal sosistas ta:
  -See on tugev nõid ja ta näeb meid vaatamata loitsule.
  Tüdruk naeris:
  -Niimoodi. Ja ma arvasin, et ta püüab võrguga liblikaid. Kuid teie, Leshka, provotseerisite kakluse asjata, peate olema ettevaatlikum.
  Mustkunstnik vastas vabandavalt:
  - Vabandust, ma ei tahtnud. Vaata, ma olen näljane, võtame midagi süüa.
  Nende all vilkusid mitmevärvilised telgid, nad särasid nelja päikese kiirtes, seejärel sukeldusid pimedusse. Ljoška Teterev tegi ringi, seejärel haaras aasa keerates kaks maitsvat kebabi. Ilmselt olid need krokodillilihast praetud. Omanik ei pannud manöövrit tähelegi, kui liha oli otsas, vahtis tühja pilguga ahvenaid ja hõõrus rumalalt silmi, püüdes ise aru saada, kas on või mitte. Noor mustkunstnik võttis vahepeal hoogu kogudes Alice"i käest kinni ja sosistas:
  - Need on Lisardi kolmepealised krokodillid, nende liha on väga kasulik ja pikendab noorust. Milline mahlane maitseaine!
  Alice proovis seda ja see oli tõesti väga maitsev ja tundus, et tema jõud on kasvanud. Ta vabastas käe, veeretas kaheksat ja sooritas seejärel meisterlikult tehnikat, mida piloodid nimetasid kahekordseks kiiliks. Mustkunstnikust poiss tegi käega märgi:
  -Ole ettevaatlik ja ära jäta mind kauaks, muidu võib nähtamatuse väli kaduda.
  Tüdruk nõustus:
  - Ma saan aru.
  Siiski, kui ilus ta on, Aleksei Teterev. Midagi staaripoisi või maskeerunud tüdruku taolist, heledate juustega, mis on kergelt kullaga puuderdatud. Kui ta oleks füüsiliselt vanem, siis ... Ja kui ta ise on noor tüdruk, siis arusaam on muutunud kuidagi lapsikuks. Tõmbab naljaks, pane tomat või nööp. Nagu polekski eelmist elu olnud, kuigi kõik mälestused on täies vaates. Mõned põnevad, teised hirmutavad. Ja milline palee nende all!
  Lapsena käis ta ekskursioonil Talvepalees, kus teda hämmastas selle imeline hiilgus. Tuli külastada Kremli muuseume. Ja nüüd nägi ta tegelikkuses saja kuni kahesaja viiekümne meetri kõrgusi skulptuure, isegi Ameerika Vabadussammas tuhmub nende ees. Neid on täpselt sada kakskümmend kaheksa. Need asuvad teemantidega kaetud kuldsete kuplite kõrval, moodustades omapärase ansambli. Osa monumente on pühendatud jumalatele, osa kangelastele, osa kaunitele naistele, on ka eksootilisi loomi, ükssarvikuid, grifiine, mõõkhambulisi neljasabalisi tiigreid, kolmepealisi lõvisid ja palju muud.
  On isegi röövroose, kes hoiavad oda. Alice hingas välja:
  -Huvitav, kas need on tõesti olemas või on see skulptorite leiutis?
  Mustkunstnik vastas hellitavalt:
  -Kõik, mis siin on kujutatud, on tegelikult olemas. Sellise kompositsiooni loonud mustkunstnikud ei kaasanud oma kujutlusvõimet, vaid võtsid näiteid elust. Kui külastate teisi maailmu ja planeete, näete midagi muud.
  Alisa Selezneva märkis:
  "Kuid kummalisel kombel kujutasid kujud viimati kuningriigi vappe. Ja nüüd on skulptuurid muutunud täiesti teistsuguseks ja ilmunud on teemantkuplid.
  - See on maagia! Nõiad muudavad aeg-ajalt palee koostist, et see oleks huvitavam. Iga kord, kui külastate, näete, et palee on veidi muutunud. Siin nad ei ehita, vaid võluvad.
  Alice naeratas talle oma kõige pimestavama naeratuse.
  - Varsti külastame jälle võlupoodi ja nad korjavad mulle medaljoni.
  Valgusemängu oli neiu kuldsetel kuplitel varemgi näinud, kuid kuplite teemantidega katmiseks polnud seda varem juhtunud. Ja kujutage ette, selles ei mängi mitte üks päike, vaid lausa neli. Selliseid ebatavalisi ülevoolamisi, värvide mängu, spektri kaleidoskoopilisi muutusi ei saa inimvaeses keeles kirjeldada. See on lihtsalt miljoneid toone, silmad on särast vesised. Alice imetles tahtmatult kupleid, kui vapustavad need lähedalt välja nägid, ta võis justkui nõiutuna sellist vaatepilti kaua nautida, kuid Aleksei võttis ta üles ja tormas palee sügavusse.
  - Sina ja mina imetleme seda suurejoonelisust rohkem kui korra, kuid nüüd uurime välja saladuse, miks me ei saa paleesse minna. Ta võib olla huvitavam.
  Uuri välja saladus, mis võiks olla algaja haldja jaoks ahvatlevam. Nad libisesid kuplist mööda, lennates kiiresti läbi ühest laialt avatud aknast. Palav oli, hea, et siin planeedil parasiitseid putukaid polnud. Palee sees säras muidugi ka luksusest. Seintele riputati raudrüü, paljud kujud olid täielikult nikerdatud vääriskividest. Lyoshka Teterev tundis siledat pinda, tundis end rõõmsalt:
  -Väike, kuid väga väärtuslik. Äkki varastada ühe ja jagada? Tuleb varandus.
  Tüdruk vastas:
  - Ära julge Leshka! Ma ei salli varast kui oma sõpra.
  Mustkunstnik vaidles vastu:
  -Seda nimetatakse teisiti, sundvõõrandamine! Varasta saak!
  - Siis tagasiteel - Alice tundis end naljakalt, ta kujutas ette, kuidas see välja näeb.
  Nii suure lossi ümber sai seigelda üle ühe tunni. Kuigi teenijaid polnud, nägi kõik täiesti uus välja, ei tolmu ega mustust.
  Tüdruk küsis:
  - Kes siin koristab?
  Aleksei soovitas:
  - Tõenäoliselt maagilised teenijad. On mõned, mis on nähtamatud ja väga kiired. Ühel päeval loime endale selliseks.
  Tüdruk nõustus
  - Absoluutselt.
  Alice kiirendas sammu, tõstes sõrmuse abil käe ja lükkas ta uksi. Mustkunstnikest poiss hoidis teda kinni, kutsudes teda ettevaatlikum olema.
  - Lülitan maagilise kuulamise sisse, võib-olla saame siis teada, mis on huvitav.
  Seekord andis Leshka endast parima ja Alice kuulis sosinat. Siis selge hääl.
  Nad lendasid lähemale, see muutus palju paremini kuuldavaks. Tundub, et nad jõudsid kuninga kambritele lähemale, sest ehteid seintel sai veelgi rohkem, muutusid neist rikkalikud juveeliärid. Pikka kasvu, laiade õlgadega, kuid väga naljakas mees suundus mööda pärli- ja korallitreppe. Ta oli riietatud eredalt isegi luksuslikult, ehtega nagu jõulupuu. Tõsi, katsealuse pead kroonis kuldsete kellukestega müts, ta meenutas selgelt narri ja tegelikult oli ta seda.
  - Teie Majesteet, ma lendan seitsme tiivaga.
  Naljamehel olid tõepoolest tiivad selja taga. Kuninglike kambrite uksel seisid valvurid. Nad olid väga võimsa ülesehitusega paljaste rindadega sõdalased. Scitsitari käes on rõngas läbi ninasõõrmete keermestatud. Kui naljamees mööda jooksis ja teda möirgades tervitasid, puhkes tema suust smaragdleek.
  - Need on ifritid. -
  Vaevukuuldavalt sosistas Poiss-maag. - Ärgem minge kaugemale, me kuulame eemalt.
  Kallid uksed sulgusid naljamehe taga ja ainult tänu võluloitsule kostis kuninglikku häält. See oli madal ja sügav:
  - Milline loll! Mis siis, kui teil on midagi uut?
  Lõbu sulane lasi naerda.
  - Kõik uus, vaher. Esiteks sõlmis kuningas Lihe liidu Bidah' ultrahertsogiga. Nad leppisid kokku, et tegutsevad koos meie kuningriigi vastu, nii et iga hetk võib oodata sissetungi. Parimal juhul päevast päeva.
  - See on kõik, loll! Kuid nad olid tavaliselt üksteisega vastuolus. Kellel õnnestus vannutatud vaenlased lepitada?
  Virise vastuseks:
  -Siin on üks kohutav nõid Alibas. Siin on ta juba pikemat aega meie kuningriigi kallal hambaid teritanud.
  Vaikselt vaadeldi:
  -Olen Alibasest pikka aega kuulnud, nad ütlevad, et ta on nekrut ja joob teiste võlurite salajast jõudu.
  Enesekindel häälkinnitus:
  - Jah, see on must hing, võib-olla isegi kõige painavam siin planeedil.
  vingus:
  - Ja kuidas on lood meie ülempreestrinnaga, sest lahingutes ei otsusta mitte ainult odad, vaid ka mustkunstnike jõud.
  -Leedi Atilla, pole sõnu, tugev, kuid eelistab ehitada kindlusi ja paleesid, mitte võidelda lahinguväljal. Arvan, et kõige parem on kandideerida maagia keskkooli, seal koolitatakse planeedi parimaid spetsialiste.
  -Ma tean, aga enamikul õpetajatel on neutraalsuse poliitika. Ja üldse, nali, kust sul sellised mõtted?
  - Eelmises elus teenisin luureteenistuses ja olin harjunud sündmuste arendamiseks erinevaid võimalusi arvutama. Kui meid rünnatakse, on vaenlasel inimestes poolteist üleolekut. Tõsi, meil on kõrged müürid ja tugevad tornid, aga kui vaenlane ajab meid kindlusesse, siis võivad teised rahvad tema poolelt välja tulla. Zaire'i impeerium teeb mulle eriti murelikuks. Ta on planeedi võimsaim ja palju sõltub tema sõnast.
  Kuningas ohkas raskelt.
  -See on tõesti võimas impeerium, kuid tavaliselt ei sekku see teiste riikide asjadesse. Üldiselt paku mulle strateegilist mõtlemist. Ja siis, nagu öeldakse, hobune pole ratsaniku jaoks. Jah, ja mida te mulle soovitaksite?
  Endale selgelt vastuollu minnes pomises kuningas.
  -Kõigepealt kuulutage välja üldmobilisatsioon, pange oda alla kõik, kes on võimelised relvi kandma. Teiseks hankige liitlasi. Meil on palju kulda, saab palgasõdureid välismaalaste ja merwinide seast. Neil pole mitte ainult tugevad sõdalased, vaid ka võimsad nõiad. Ja me peame kiirustama, enne kui vaenlased meist ette jõuavad. Jah, ja võimas Zaire'i kuningriik, seal saavad nad meile ka sõjalist abi osutada. Raha pärast loobub keiser meelsasti oma vägedest.
  - Jah, nali! Ja siis nõuavad nad selle eest osa meie territooriumist.
  -Kuid me saame selle tasa teha, võttes enda kontrolli alla Bida ja Lihe kuningriigid. Sel juhul on meil võimas impeerium ja edaspidi tegeleme Zaire'iga.
  -Ja kui Zaire saadab oma väed ja mustkunstnikud meie vastu?
  Naljakas köhatas:
  Seda peame ennetama. Tegutsege otsustavalt, saatke suursaadikud.
  Sa idioot ei ütle mulle, mida teha. Äri põleb aga läbi, panen su krahvi. Seal oli naljamees ja nüüd krahv. Ha ha ha!
  . 17. PEATÜKK
  Kuninga hääl oli kõue ja kuigi teda ennast polnud näha, oli tunda, et tegemist on väga tugeva mehega, kuigi mitte just kõige silmapaistvama vaimuga.
  Kostis piinav heli, nagu oleks muusikaga kedagi maha raiutud. Kuningas ahmis õhku ja otse tema ette ilmus jääpurikate purunemise kristallhääle saatel daam.
  -Leedi Atilla, nagu alati, olete ootamatult ja muusika saatel. Äkki muuta oma repertuaari ja mängida midagi lõbusat?
  Ülempreestrinna hääl kõlas autoriteetselt ja kipitavalt:
  - Ma ei ole rahul. Sain just vandenõust teada.
  Augustiproua lausa lämbus:
  - VANDENANDUS? See on nii huvitav. Ärge piinake Attilat.
  Preestrinna krigistas käsi.
  -Tuntud riigid Bida ja Lihe saatsid spioonid mitte ainult pealinna. Nende inimesed imbusid ka võlukooli. Mis on selle asutuse nimi - Dollarose Akadeemia! Ja neil õnnestus keegi enda kõrvale värvata.
  Alice ja võluripoiss värisesid, kui nad oma koolist rääkisid. Neiu lõi isegi närviliselt palja jalaga laksu. Kas seal on reetur? Või on see bluff.
  Naljakas üritas vastu vaielda:
  -Ma tean seda kooli, seal õpetatakse parimaid ja võimekamaid ümberasustatud inimesi, maagiat ja palju imelisi asju. Lõppude lõpuks ehitasid nad selle imelise palee.
  Kuri haldjas liigutas oma juukseid:
  - Keegi ei eita nende teeneid. Eriti minevikus. Aga praegu on olevik ja olevikus oleme sõja lävel. Ja vaenlane tahab meid nõrgestada, saates oma agendid. Arvan, et peame hoolikalt kontrollima saadud teavet ja saatma oma emissarid kooli. Eelkõige on minu õpilane Max Dowell üsna võimeline põhjalikku uurimist läbi viima. Reetmises kahtlustatavad saadame vanglatesse, kus meie ülekuulajad nad kiiresti rääkima panevad.
  Kõlas lõbus naeratus:
  -Muidugi sunnivad nad piinamise all kedagi üles tunnistama.
  Haldja häälest kiirgas rohkem kui ühe sajandi elanud mehe enesekindlust:
  - On ka maagilisi uurimismeetodeid. Need välistavad enesesüüdistuse.
  Kuningas plaksutas käsi.
  - Kõik on otsustatud. Annan loa kõige põhjalikumaks uurimiseks. Tõepoolest, mustkunstnike vandenõu, see on tõsine asi.
  - Jah, teie Majesteet. Ja peale selle on vaja hoolikalt kontrollida uustulnukaid, neid, kes on mitte nii kaua aega tagasi kehastunud.
  Neid värvatakse kõige sagedamini.
  Lyoshka pigistas Alice'i kätt:
  - See ei puuduta sind, eks?
  Tüdruk vastas sosinal:
  - Täiesti võimalik. Noh, kättemaksuhimuline madu, aga ma ei usu, et see kõik on tingitud ühest pilgust. Siin varitseb midagi muud.
  Atilla kahises oma kleiti põrandal.
  - Kõike kontrollitakse hoolikalt.
  "Kas pole parem," sõnas naljakas, "mida sa isiklikult Alibasega duellile ja võitlusele esitaksite? Siis saaksime peamise kihutaja eemaldamisega kohe hirmuäratava ohu ära hoida.
  Alibas ei võitle minuga. Ta saab peituda ja istuda mägedes, ronides sügavaimasse koopasse. Nüüd, kui ta tahab, las ta olla loll ja kutsugu ka mingi mustkunstnik.
  Naljatar kilkas vastuseks:
  - Olen alles algaja nõid ja minu elukutse on kuningat naerma ajada ja ka mitte eriti luurata.
  Järgnes vihane röögatus.
  - Siin ja naera!
  Preestrinna lämbus, oli kuulda klaasi kõlinat. See lõhnas ärganud kristalli järele.
  Naljamees tegi kohutava näo ja ajas siis silmad punni. Kuningas naeratas.
  - Su naljad on tõesti lamedad ja huumor on kole. Noh, jää spiooniks.
  Alice klammerdus Võlupoisi kõrva külge.
  - Ma arvan, et nüüd nad ütlevad midagi olulist. Tugevdage pealtkuulamisloitsu.
  Aleksei sosistas vaikselt, andis kätega paar söötu. Sel hetkel ifrit tõmbles, nagu aimas ta midagi. Tema elukaaslane pöördus ümber.
  - Kuulsite, ma tunnen siin kellegi teise maagiat.
  Ifrit tõmbas nina: - Kindlasti. Vaatame saalist suunda.
  - Aga uks?
  Vastuseks enesekindel röögatus:
  - Teda valvab kaitseloits. Keegi teine ei lähe läbi.
  Kaks koletist läksid tuppa, kus võluripoiss ja Alice lebasid. Noored võlurid ei oodanud lõppu, nii võimsate sõdalastega sõdida oli puhas hullumeelsus, vaid tormasid põgenema. Hea, et mõlemad hästi lendasid. Ent oma õnnetuseks oskasid ifritid ka suurepäraselt õhku lõigata, ilma tiibadeta. Nagu kaks koera jäljel, tormasid nad neile järele. Vaatepilt, kuidas kahemeetriste ketsidega vehivad lihaselised kehad olid hirmuäratavad. Alice võttis lennates sõrmuse üles ja kavatses tühjendada, kuid Grouse peatas ta:
  -Ära kiusa neid. Nad on liiga tugevad ja isegi meistrid kardavad neid.
  Tüdruk karjus hirmust.
  - Siis kiirendame.
  Maha jäid palee luksuslikud ruumid ja saalid. Poisid lendasid üle särava kupli. Naisekuju asemel hakkas taas tekkima kuninglik vapp. Seitsmepealine draakon lasi suust ilutulestikku. Alice sai lennukilt peaaegu löögi. Ifrits märkas neid selgelt, hüpped muutusid täiesti metsikuks, tundus, et õhk kõigub. Paremalt lennates viskas tulise voolu, hetkeks tulid noored võlurid nähtavale ja nad jäid haaki. Nõiapoiss põletas end ära ja väänas raevust sõrmust. Tulekera puhkes. Ifrit lõikas ta lihtsalt ühe mõõgahooga läbi.
  Siis astus kaklusse Alice. Ta suunas draakoni pilgu vaenlasele. Tema pulsar osutus tõhusamaks, löögist sulas koletise kets. Ifrit tõmbles põletushaavast, lõi siis sõrmed risti ja saatis välja pideva energiavoo. Tundus, et see oli tulehalk, Alice pääses sellest kõrvale, kuid Mustkunstniku poiss sai tõsiselt põlema. Noormees kukkus pikali, klammerdus viiepealise kuke kammi külge. Tema nägu muutus täielikuks põletuseks. Alisa Selezneva karjus, ta oli täis raevu. Seekord oli ifritidel raske. Neid tabas meeletu rünnak, tuliseid pulsareid sadas nende peale. Paremal hõljunud sõdalane sai löögi, tema laiale rinnale tekkisid vereplekid, tilkus sinist verd. Vasakpoolne lasi vastuseks tulise ämbliku jalad laiali, püüdis Aragale kaela hüpata, kuid sai puhtast energiast pikali. Alice'il puudusid teoreetilised teadmised ja ta surus oma tühjendusi, alludes instinktile ja mäletades vaid väikest osa võluraamatust. Vahepeal ründas Ifrit, tehes saltot, tema nagu reaktiivlennuk üritas Alice'i selja taha minna.
  Algaja haldjas oli valvel, kohtudes vaenlasega leegivooluga. Tõsi, koletis ei jäänud võlgu, vabastades kuumast võrgust kuulipildujapuhangu. Alice sai kergelt haiget, tema õrnale näole paisusid villid. Koletis rõõmustas, intensiivistas rünnakut, saates laengu laengu järel. Siin langes võrk nõiale, ta hakkas teda kägistada püüdes vääramatult kahanema. Hingamine läks järjest raskemaks, luud lõhenesid, nahasse süvenesid tulised triibud, mis põlesid läbi kleidi. Vaesele tüdrukule meenus üsna ootamatult üks võimas loits. Kuidas see efreeti mõjutab, pole teada, kuid see on tema ainus võimalus. Raskusi sosistades, kuivanud huuled saatis ta tahtejõulise impulsi, püüdes tegutseda läbi sõrmuse.
  Esimese poole minuti jooksul ei juhtunud midagi, vastupidi, haare tugevnes ja ta oli juba hakanud teadvust kaotama. Ifrit naeris metsikult oma suuri hambaid paljastades. Järsku ta naer lakkas, ta tardus ja hakkas kokku kukkuma. Alice hakkas kergemini hingama, vardad kukkusid küljest, sel hetkel nägi ta, et kurja maagia saadus oli muutunud kiviks ja kokku kukkunud. Ifrit purunes, kui see marmorile kukkus. Tema ellujäänud elukaaslane, nähes nii kohutavat saatust, põgenes, peitis end palee sügavustesse ja karjus meeleheitlikult abi. Alice mõistis, et ta peab kiirustama, palju rohkem pole ja siia tulvavad uued maagilised olendid ning siis ei saa ta rohelise nõiaga hakkama. Nõiapoisi juurde lennates võttis ta medaljoni käte vahele ja lõi õrnalt põskedele: - Leshka, tule mõistusele. Peame siit võimalikult kiiresti välja saama.
  Leshka avas silmad, need olid põletikulised:
  - Kas sa tahad kiiremini minna? Siis hoia mind kõvasti.
  Alice tegi seda.
  -Nüüd suudle.
  Tüdruk oleks peaaegu medaljoni hoopis talle sisse lükanud.
  Tüdruk, kes peksab paljaste taldadega, kostis:
  -Loiduge kiiremini, muidu oleme kaetud.
  Leshka säutsus:
  - See ei tööta enne, kui sa mind suudled.
  Kuna ta ei tahtnud nii ilusat poissi suudelda, otsustas Alice talle näkku anda, kuid siis püüdis ta end tagasi hoida ja suudles teda arglikult põsele.
  Leshka urises vihaselt:
  -Mitte. Nii ei suudle kedagi, keda armastad.
  Tüdruk värises ja siis, saades üle piinlikkusest, suudles teda huultele. Nõiapoiss punastas ja talismani kahest käest haarates sosistas:
  -Augoro lischerara.
  Neid veeti korraga, valgus hämardus hetkeks ja nad leidsid end roosalt murult. Suured lillad õied kaunistasid pehmet muru. Nõiapoiss rebis kukli ära ja hõõrus põlevaid huuli ning tõusis istukile. Läheduses voolas sinine oja, pritsis selget vett. Alice, ise põlenud, astus peeglipinna poole. Riided seljast heites sukeldus ta, muutus jahedamaks ja meeldivamaks, põletushaavade valu taandus. Poiss-nõid pritsis ka mõnuga. Pärast suplemist suundusid nad kaldale. Alice märkas, et elukaaslase näol hakkasid villid tasanduma ja kaduma. See tegi tüdrukule rõõmu, kuid teisalt tekitas tema enda välimus hirmu:
  - Teate Leshkat, meid võidakse karistada loata lossikülastuste ja ifritidega kakluse eest.
  Teterev nõustus sellega:
  - Nad saavad. Aga nüüd proovin kõik jäljed eemaldada. Jah, ja ärge kutsuge mind veel "Leshka", kui teile ei meeldi mu perekonnanimi, siis kutsuge mind Tšingantšukiks.
  Alice naeris.
  - Või draakon. Kuidas ma sind draakoniks kutsun.
  Leshka kinnitas kergesti:
  -Mulle meeldib see idee.
  Nõiapoiss nõjatus tahapoole ja püüdis keskenduda, seejärel hingas sügavalt sisse ja sosistas loitsu.
  Midagi pole aga muutunud, puhus vaid kerge tuul, heledad, kergelt lahvatanud juuksed pudenesid laiali, kõikusid.
  Alice trampis vihaselt oma palja jalaga.
  - Kas sa oled jälle aktsente seganud?
  Nõiapoiss vastas:
  -Mitte! Sa lihtsalt mõistad, kui raske on niimoodi täisväärtuslikku nõidust vallandada.
  Püüdnud umbusku täis pilgu, näis noor võlur lämbumist.
  - Ühesõnaga, tüdruk ei sega keskendumist, vaid pigem aitab. Anna mulle oma sõrmus.
  Alice urises vihaselt:
  - Mis muud, et sa mind õhku lasid. Ei, tehke seda ise.
  Noormees tõmbus pingesse, higi puhkes laubale ja ometi jätkas ta huulte sosistamist. Seekord säras Alice ümber ere sära, millele järgnes pauk ja korra oli neiu täiesti alasti. Tõsi, kogu kahju on kadunud.
  Tüdruk kilkas:
  - Noh, mida sa nüüd tegema hakkad?
  Lyoshka hõõrus päris käsi:
  Noh, loits töötas.
  Alice urises vihaselt:
  Kes riided tagastab?
  Noor nõid hüüdis:
  - Mina!
  Mustkunstnik keerutas taas oma võlusid. Alice vaatas teda ilmse skepsisega, ilmselt oodates, et nahk kaob. Kõik ei kujunenud aga nii traagiliselt. Pärast pilve pühkimist lõi taevas särama ja riided tulid tagasi. Ta oli puhas ja isegi veidi triigitud.
  Tüdruk jäi väga rahule:
  - Nii on see parem. Kas me läheme nüüd kooli või ikka reisime?
  Leshka ütles siiralt:
  Mida me koolis unustasime? Ma ei tea, kuidas sinuga on, aga ma tüdinesin temast nagu mõru redis. Teen ettepaneku külastada mõnda vaenulikku pealinna. Näiteks Lihe kuningriigid. Ma pole seal veel käinud, aga parem, kui me nädal aega oma pealinna ei ilmu. Sel juhul võime Bidat külastada.
  Alice imestas:
  - Kõlab intrigeerivalt. Kas sa pole seal käinud?
  Noor võlur vastas enesekindlalt:
  - Oli. Koht pole nii kohutav, aga minu jaoks isiklikult oli seal vähe meeldivat. Teate, nad toodavad tanke ja lennukeid ning see on tõsine.
  Tüdruk oli üllatunud
  - Kuidas päriselus on?
  Poiss-nõid kinnitas kergesti:
  -Nojah! Miks nimetati seda ülihertsogkonda Bidaks? Omal ajal käis tõeline võlurite jaht. Kunagi valitses seal Yuli dünastia, kuid siis viidi läbi sõjaväeline riigipööre. Kuningas ja tema perekond hävitati täielikult ning võimule tuli president, endine kindral Zhuchu. Kuid ta ei valitsenud kaua. Peagi asendati teda ka rühmitus "jackhammers", need olid vasakäärmuslased. Kuid nad ei säilitanud taas oma võimu, siis tuli uus rünnak mustade lõvide ees. See oli äärmiselt karm totalitaarne režiim, kuid isegi temal ei õnnestunud pikka aega vastu seista. Lõpuks tuli võimule Bida, kuulujuttude järgi olevat punane kuri nõid ja nekrut. Kas tead, et narkosõltuvus on meil keelatud, sest see segab hingede normaalset ringlust ega lase neil teistes universumites ümber kehastuda?
  Alice oli veidi üllatunud.
  - Ja mis, Bida, on ohtlikum kui Alibas?
  Leshka vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Keegi ei tea, aga tal õnnestus tappa kõik oma kuningriigi nõiad. Seejärel kuulutas ta end ultradukiks. Kuni tema režiim on stabiilne. Tõsi, mässulisi on mägedes, kuid nad on nõrgad ja nende põhijõud on juba pühkimise käigus purustatud. Bida, erinevalt teistest kuningatest, oli esimene, kes mõistis kaasaegse tehnoloogia täielikku jõudu ja võimsust. Teistel kuninglikel isikutel pole eelmist elu või nad on pärit suhteliselt mahajäänud maailmadest. See on valdav arvamus: milleks edasi areneda, kui on maagiat. Minu tsivilisatsioon oli üsna arenenud, kuid isegi meil polnud kiiret teleporteerumist ja me ei suutnud nii kiiresti majesteetlikke paleesid ehitada. Jah, sa nägid seda ise. Muide, ma tean teie tehnilist taset laias laastus ja see, mida te Aemonole tuhande tabatud galaktika kohta ütlesite, on ilmselge bluff.
  Alice, kes unes Leshka Tetereviga oli kaval, kilkas kapriisselt ja nördimusega:
  - Kuidas sa seda tead?
  Poiss-nõid teatas enesekindlalt:
  -Eelmises elus oli õpetaja Krom mees, millegipärast rääkisime temaga ja ta rääkis mulle üksikasjalikult oma planeedist ja ka sellel sõdadest. Miski ei sümboliseeri nii teaduse ja tehnika arengut kui hea sõda.
  Alice pani sõrme huultele ja märkis:
  -Niimoodi? Või äkki alandab ta teadlikult, kogenud luureohvitserina, meie potentsiaali.
  Leshka vastas enesekindlalt:
  - Ma ei usu, pealegi, ma tunnen, kui mulle valetatakse.
  Selezneva vastas vihaselt:
  -Isiklikud tunded võivad petta. Mina näiteks tunnen ka paljusid asju.
  Mustkunstnik küsis:
  - Mis täpselt?
  Alice vastas rõõmsalt:
  -Ja see, et alistan varsti Attila. Ülempreestrinna arvab endast liiga palju!
  Leshka nõustus:
  - See on õige! Võib-olla ei vea su tunded sind alt.
  Alice pomises:
  - Ma tean, miks ta minu vastu on. Tunnetab mu kasvavat jõudu ja kardab konkurenti.
  Siin nõustus mustkunstnik:
  - See on täiesti võimalik. Esmakursuslasele alistada ifrit! Sa peaksid saama lisapunkte.
  Selezneva naeris:
  -Teil on ka sellised võistlused nagu Harry Potteris.
  Leshka oli mures:
  - Olen seda nime sinult mitu korda kuulnud. Kas see on filmitegelane?
  Alice ütles enesekindlalt:
  - Sa võid seda öelda. Poiss ja tugev maag. Tema vägitegusid kirjeldavad koguni seitse raamatut.
  Teterev ütles pettunult:
  - Seitse, seda pole palju! Meil on ka mustkunstifilmide kangelasi, näiteks pärl Kustoro, nii et temast filmiti kümme tuhat viissada kakskümmend üks osa!
  Alice kilkas:
  - Vau! Lahe!
  Leshka vastas ausalt:
  - Tead, ma tahaksin neid raamatuid lugeda.
  Selezneva kehitas õlgu.
  - Aga see on võimatu. Nad jäid minu universumisse.
  Mustkunstnik märkis:
  Olete neid lugenud, seega mäletate neid.
  Tüdruk pomises segaduses:
  - Ma ei mäleta kõike.
  Leshka ütles enesekindlalt:
  Kuid teie alateadvus mäletab. Ära karda, me viime su transiseisundisse ja sa mäletad. Teie mälestused kirjutatakse võluraamatusse ja igaüks saab neid lugeda.
  Alice kilkas rõõmsalt:
  - Imeline! Tahtsin neid raamatuid uuesti lugeda.
  Mustkunstnik möirgas rõõmust:
  - Pole probleemi, kui maagias veidi edasi areneme, suudame võluda filmi selliste eriefektidega, et isegi hüperplasmaatiline arvuti läheb kadedusest põlema.
  Võsast kostis kahinat. Alice pingestus ja võttis sõrmuse. Teest õieti aru saamata suundus oja äärde oranž hunt. Ta oli haavatud, hingeõhk kargas lärmakalt rinnast välja, roosas rohus polnud verd eriti märgata, kuid vette jõudes läks kohe punaseks. Metsaline kukkus ojas lämbudes. Alice jooksis mingist impulsist ajendatuna tema juurde ja surus sõrmuse lahtisele haavale.
  - Selezneva! Lõpetage, see on enesetapp!" - karjus poiss-nõid. Kuid neiu jätkas sassis, plekilise villa silitamist.
  Siis jooksis Teterev tema juurde. Loom ei näidanud üldse agressiivsust, vastupidi, valu silmadest kadus ja nad muutusid lahkeks, peaaegu inimlikuks. Veri lakkas voolamast, haav paranes otse tema silme ees.
  Tüdruk viipas käega õhus.
  -Sa näed. Ta võib ka tunda.
  Metsalise silmis säras tänulikkus. Siis suudles Alice teda ninale. Järgmisel hetkel hakkasid metsalisega toimuma metamorfoosid. Vill pudenes maha, lagunes ja sulas nagu lumi, käpad ja suu tõmbusid pingule ning poole minuti pärast ilmus nende ette kaunis neiu, ta nägi välja umbes kaheksateistkümneaastane. Ta oli mustajuukseline ja idamaiste näojoontega mustjas. Kuid tema silmad olid vastupidiselt nahavärvile sinised, põlesid nagu safiirid näol.
  "Ta on libahunt või võib-olla annidak." ütles Nõiapoiss üllatunult.
  "Kes sa oled?" küsis tüdruk ohates.
  -Me oleme võlurid. - vastas Alice. - Juhtusime siin olema. Ja kes sulle haiget tegi?
  Libahunditüdruk laiutas käed laiali.
  - Kahjuks ma ei mäleta. Need päevad, mil kehastusin hundiks, mööduvad nagu halb unenägu. Sellises olekus võin ma tappa oma ema, puudub igasugune kontroll enda üle.
  Alice kinnitas vastumeelselt:
  -Ma tean seda. Libahundid, erinevalt Annidaksist, ei kontrolli ennast. See kõik toimub spontaanselt, nagu välgutabamus.
  Nõiapoiss sirutas käe.
  - Ja nüüd saame tuttavaks, minu nimi on Alex Teterev.
  Tüdruk ütles:
  - Mina olen Pearl. Mul on vaja end peita, kohutav kohalik nõid Abaz jälitab mind ja ta pani külaelanikud mulle kallale. Ma kahtlustan, et see oli tema, kes mind kohutava loitsu tegi.
  Alice trampis vihaselt oma palja jalaga.
  - Me tegeleme selle nõiaga. Juhata meid tema juurde!
  Tüdruk vastas ohates:
  Aga sa oled veel nii noor. Ta põletab sind lihtsalt põrguliku leegiga.
  - Ja nad ei näinud neid! - Poiss-nõid vaatas hirmuäratava pilgu.
  Alice kortsutas kulmu.
  "Ilmselt ei teinud see vana koletis sulle üksi haiget. Meil on õigus, kui vabastame planeedi sellisest hernehirmutist. Näidake meile teed.
  Tüdruk noogutas.
  Kummalisel kombel ma usun sind. Järgne mulle.
  Tee oli üsna pikk, alasti roosade kontsadega värelev neiu kõndis kiiresti, kuid Aleksei ja Alice'i jaoks, kes oskasid lennata, voolas aeg valusalt aeglaselt. Lõpuks, kuna nad ei suutnud seda taluda, võtsid nad tal kätest kinni ja lendasid üle siniste mändide. Nii oli palju kiirem. Siin on küla. See on üsna suur ja rikkalik välimus, tugevad majad, nutikalt riides inimesed. Lendavat troikat nähes hüüdsid nad üllatunult ja näitasid sõrmedega.
  - Kus on nõia maja? - sosistas nõiapoiss.
  - See, mustast kivist, on kõige suurem.. - sosistas Perlamut vaevu kuuldavalt.
  Leshka urises:
  - Kui ta on seal, on ta lõpetanud.
  Tüdruk hoiatas
  - Ettevaatust, tal on turvalisus.
  Kaks kõverate kirvestega rauast ebajumalat blokeerisid sissepääsu. Nende välimus oli ähvardav ja samas naljakas, ninad nagu hammasrattad, vistrikuga käed, friigid, ühesõnaga. Mõõtmed tekitasid aga lugupidamist, kumbki viis meetrit.
  Poiss-nõid, nagu tüübile kohane, oli esimene, kes oma sõrmust kiirt saatis. Löök tabas valvurit jalga, ta jõnksutas ja kukkus selili. Edust inspireerituna tulistas Leshka järjekordset iidolit silma. Polt lendas mööda ja tabas kivi, saates välja sädemeid. Nõiamaja oli kohutav, kurjakuulutavalt läikiv, kujult meenutas vana vene vürstitorni, mille kuplit kroonis valge kolju, millel olid eredalt sätendavad punased silmad. Alice tulistas tulekeraga pealuud ja järsku tabas ta kuulipilduja lõhkemiseni. Kauakannatanud kleit tungis taas läbi, õnneks keha puudutamata ja see ajas neiu marru. Ta on raevukas, lõi terve palli märatsevaid leeke. Seda üle pea keerutades lasi Arage, nagu kogenud korvpallurid, sihtmärgi pihta surmahüübe. Seekord oli plahvatus nii võimas, et kogu maja pealmine osa lendas ära. Neid jälginud külaelanikud muutusid hirmust tuimaks ja hakkasid siis laiali valguma, ainult uudishimulikud lapsed olid julgemad ja jäid kaklust jälgima. Pätid tõstsid vahepeal kirved ja hakkasid kohmakalt hüppama.
  Alice naeris ja lasi oma "laseri" lahti. Tekkis kuumus, metallist koletised muutusid punaseks ja hakkasid sulama. Nende figuurid kaotasid järk-järgult oma kuju ja nende jalad läksid rohule põlema. Hall suits tõusis õhku, keerles ja kõditas ninasõõrmeid. Lapsed laulsid üheskoos, toetades noori võlureid:
  -Davi! Kustuta! Abaz on kärnkonn!
  - Ja meil on fännid - viipas poiss-nõid lastele. Nad vilistasid tagasi. Alice naeris, trampis palja jalaga, siis pöördus ja sosistas:
  - Jäätükk.
  Ja tõmbas oma peopesad õhku. Alex pöördus tema poole.
  - Ei, Alice, sa teed seda valesti. Seda loitsu hääldatakse nii.
  Jagades veel ühe portsu jaburat, lasi nõid-poiss jääpalli vette.
  Löönud, hajus see laiali, tabades pooli sulanud ebajumalaid. Korraga narmendades varisesid need roostes tolmuks.
  Alisa Selezneva väljastas naeratades:
  Võitis vaenlane maatasa nii ilus
  Vaenlane langes, varises tolmuks!
  Meie võit on aus
  Madu on purustatud - kotkad on peal!
  - Te pole kotkad, vaid kanad. -
  kostis kole hääl. Taevas oli kaetud pliipilvega, kuttide ette ilmus tohutu vari, mis tõmbas röövküüned nende poole. Alice vaatas alla. Pimeduse alla viiv nõid ei avaldanud erilist muljet. Paks, paks ja kolmekordse lõuaga sarnanes ta pigem ületoidetud abtistika kui hirmuäratava nõia moodi.
  - Mida, sa tahad meiega võistelda? Nõiapoiss põikas ahne käpa eest kõrvale. - Nii et saa aru.
  Lyoshka sosistas loitsu ja lehvitas siis sõrmust. Sättis särav kuldroheline tuli. Vari langes kiirte alla ja tõmbus kohe kokku ja langes. Warlock pingestus, tema paks nägu muutus lillaks. Küünised käed laiali ajades lasi ta tulise võrgu.
  - See juba oli... - Alice itsitas. Ootamata, kuni karu kallistused ta enda kätte võtavad, väänas ta käega kääre ja lõi käega.
  - Vau. hüüatas nõiapoiss üllatunult, kui leegi tekitatud relv võrgu purustas.
  Järgnes müra:
  -Ja mis sa arvasid, et ma üksinda balle luban. Nüüd me rookime selle koletise välja.
  Käärid tormasid suure kõhu juurde, püüdes sellest läbi lõigata. Nõid haukus vihaselt ja ajas nad tahtejõuga maasse ning suu avades sülitas välja terve ägeda leegi vulkaani. Lyoshka ja Alice põikasid kergelt kõrvale. Olles teinud liblika, hüüdis Grouse:
  - Tead, kahjuks ma ei oska veel laserpüstolit võluda, aga ma proovin mõõka.
  Ja ta andis keeleväänaja. Tema kätes sähvis välk. Nagu külmunud, muutus ta mõõgaks.
  - Nüüd on nõid sinu jaoks lõpetatud.
  Kuri maag tõusis ka õhku, häguse energia lained voolasid üle läbipaistva pinna.
  "Ma lõikan su pea maha." Kirves välkus ähvardavalt tema kätes.
  Nad kohtusid näost näkku, silmast silma! Lahing on alanud. Mõlemad vastased vahetasid esialgu lööke, sadas sädemeid ja loitse. Abazal oli teraga ilmselt palju kogemusi, ta kirjutas välja keerulisi kujundeid - kolmikkruvi, kahekordne hobune, mõõkhambuline kobra ja paljud teised. Sellegipoolest, kuigi nõid oli suurepärane vehkleja, vältis noorem ja sale Aleksei kõiki rünnakuid ning lõi üsna osavalt, ja mis kõige tähtsam, kiiresti tagasi. Siin on üks selline sööst ja Abazi kõht oli verega määritud. Ta hüppas tagasi, nõid püüdis luua fantoomi. Kummitus virvendas ja ründas Alekseid jooksvalt. Noormees pareeris löögi ja torkas kummituse läbi ja lõhki, misjärel see sulas nagu suits. Abaz kiljus, viskas kirve minema ja tema karedatest peopesadest voolas terve voog kahjulikke mitmevärvilisi fantoome, lendavaid madusid ja muid inetuid olendeid. Nad piirasid tedre raskustega tagasi. Ta sai peaaegu kohe haavata, väliselt kehatud koletised said lüüa ja nõelata. Surma vältimiseks püüdis Leshka kaitset luua. Kuid tema loitsud ei avaldanud erilist mõju. Alice mõistis, et tema sõbral on raske ja tõi nõiale tähevihma. Abaz kilkas ja pani kaitse peale, kuid tema fantoomid kaotasid oma jõu ja hakkasid tuhmuma. Jõuliselt mõõka pöörates ajas nõid olendid laiali, tükeldas need tükkideks. Nüüd oli nõial raske, ta langes kahekordse hoobi alla.
  Kõiki kaarte pole kurikael aga veel välja pannud. Ta rebis keti kaelast ja viskas selle maha. See lagunes, lingid kukkusid maapinnale. Otse meie silme all hakkasid nad muutuma libahundikoerteks ja pikkade kihvadega halvalõhnalisteks kummitusteks. Metsikult ulgudes tormasid need kohutavad koletised lastele kallale. Poisid tormasid lahti, paljad kontsad välgatasid tolmus, kuid kurjad jõudsid neist järele, rebisid nad tükkideks, neelades terved kehaosad tervelt alla. Alice karjus ja kandis tule pimeduseolenditele.
  - Ma pean lapsed päästma. Võitle üksi.
  Võluripoiss tardus. Kasutades ära asjaolu, et tema tüdruksõber oli hajevil, ründas Abaz noormeest kõigest jõust.
  . PEATÜKK #18
  Alisa Selezneva magas hästi. Ja jälle poodiumil. Alice pidas lühikese kõne. Pärast seda plaksutasid inimesed pikka aega ja skandeerisid:
  - Alice on meie president!
  - Sa oled lihtsalt geenius!
  Alisa Selezneva teatas jõuliselt:
  - Tulevad uued presidendi- ja parlamendivalimised!
  Ja rahvas möirgas:
  - Au Alisa Seleznevale!
  Tüdruk oli juba elukogenud ja mõistis, et diktaator ei andnud nii kergelt alla. Ja peate riigis rahu ja vaikuse kuidagi looma. Ja kõige tähtsam on lahendada probleem Venemaaga. Et inimkonna lõhenemine lõpuks lõppeks ja inimesed ühtseks.
  Alice tahtis seda väga. Peame vastasseisu lõpetama. Eelkõige koroonaviiruse tõttu on maailm hulluks läinud. Ja kui inimkond on päästetud ja ühendatud, siis ootab teda õnn ja surematus tulevikus!
  Ja siin tuleks kodusõda Valgevenes vältida!
  Ja üle kogu maailma ja ka Venemaal. Peaasi on leppimine.
  Alice ütles naeratades:
  - Põhiseaduse assamblee toimimiseks on vaja kokku panna Esindajatekoda ja Vabariigi Nõukogu. Ja mõlemad kojad ja konstitutsioonikohus peavad presidendi tagandama ja siis korraldama vabad valimised!
  Tüdruk trampis palja jalaga ja kinnitas:
  - Kõik peab olema põhiseaduse raamides ja absoluutselt seaduslik!
  Ja kõik nõustusid sellega.
  Pärast seda sukeldus Alice uuesti meditatsiooni. Peas hüppasid tiivulised aforismid;
  Keel on antud poliitikule oma mõtete varjamiseks, aga mitte millise sõnaosavusega suudab poliitik oma halli räpasust varjata!
  Kui raud läheb kettide külge, siis seda mõõkadele ei jäeta, kui hõbedat valatakse kõnedesse, siis pole enam palka maksta!
  Kas poliitikul on annet lubadusi pidada? Omab, aga mitte asjata!
  Elevant ajab peale suure hunniku paska ja poliitik-rebane veel suurema verbaalse kõhulahtisuse mäe!
  Poliitik valab ohtralt magusat kõnemett, uputades valijad verbaalsesse kõhulahtisusse!
  Poliitiku magus jutt on nagu meeoja, ainult sina ujud mööda seda prügikasti!
  Poliitik võib lubaduse täita, ainult selleks, et panna valija uskuma võimatusse!
  Valimistel on palju poliitikuid, aga pole kedagi valida, kes on känd, kes on tekk, kes on rebane, kes on siga, kes on karu - tüütusest jääb ainult üks - möirgama. !
  Poliitikutel, kes sageli kurku rebivad, tuleks kõrvu lüüa!
  Poliitik, erinevalt ööbikust, ei laula kunagi asjata ja tal on rebase kingitus!
  Poliitik tahab saada kotkaks, aga tema valijal pole alati linnuõigust!
  Miks sa oled linnu õigus, sest mõistus on rähn!
  Poliitil on palju erinevaid laule, kuid kõik ainult ühel motiivil: vali mind!
  Valija jätab nagu piparkoogimees maha jänese, hundi, karu, aga poliitrebasele ahmib ta ikkagi ära!
  Poliitik loeb magusate sõnavõttudega kärbse mõistuse, ööbiku trilli, rähni kaalumise kohta, kuid tema sea olemus on kullisilmaga nähtav!
  Naine on ka hea poliitik ja annab vähemalt võimaluse, et ta täidab truuduse lubaduse ja pakub naudingut!
  Sõduril peab olema tamme tugevus, aga mitte tammepea!
  Igas tammes on lohk, igas tammepeas on auk, millest ajud voolavad!
  Kui su mõistus on nagu tammepuu, siis sa paindud nagu haab!
  Kui sul rebase kavalust ei ole, siis tuleb sul kolm nahka maha!
  Kui sa oled loll nagu tamm, kisuvad nad sind maha nagu kleepuvad!
  Noor sõdur, parem kui mandunud kindral!
  Iga uue ülikonna eest tõmbab poliitik valijatelt kolm nahka!
  Sa oled tark nagu tamm, nad rebivad selle maha nagu kleepuvad ja jänesed!
  Kaval rebane tõmbab lõvilt lausa kolm nahka maha, kui ta on mõistusega jäär!
  Kui sa ei taha rebaseks saada, siis virised nagu näljane koer!
  Poliitik on rebane, siis rookib päevavalguses valijaid-kanu!
  Oled rumal nagu känd, kisuvad sind nagu kleepuvad, mitte ainult kavalad rebased, vaid ka argpüksid jänesed!
  Isegi kotkas, kaval rebane, võib märja kana paljastada!
  Lõvi rollist unistavast mehest saab sageli rebase küntud eesel!
  Mehel on lõviambitsioone, eesli kangekaelsust, karu kohmakust, elevandi graatsilisust, kuid tema rebane suudab teda alati meelitada!
  Punast värvi rebane, verise ülikonnaga poliitik!
  Naine võidab tugevaid mehi nende nõrkustele mängides, poliitik veenab nõrku valijaid selgelt üle mängides!
  Naine on kõige kavalam poliitik, tal pole vaja rebaseks õppida, küll aga peab saama paljajalu jäädes jalanõusid jalga panna!
  Naine armastab ka noorust, kuid dollari roheline on talle kallim kui patrooni roheline ajastu!
  Tüdruku nooruse rohelus meelitab taaladest paksuks kasvanud meeste rohelisi arveid!
  Ära aja taga dollarit rohelist, hädal on ka rohelised silmad ja kest on krõbe!
  Jumalasse uskudes ärge vajuge looma tasemele: inimene ei ole allaheitlik lammas ega haisev kits!
  Inimeste usu pealt raha teenimine on nagu sõnniku kullale valamine, umbusaldus kasvab!
  Uskudes pühapäeva, ärge jõudke nädalas seitsme reedeni!
  Usk igavesesse põrgulikku leeki keedab ebausu piima, millest eemaldatakse vaht, religioonist pärit petturid!
  Ainult kännud ja tammed usuvad igavese leegi põrgulikku lõkkesse, lasevad end kleepuvana koorida!
  Kuidas särab igavese põrgutule leek? Kuldmüntide sära religioonist pärit kelmide taskutes!
  Petturid kasutavad oma taskute vooderdamiseks Jumalat ja neid ei peteta ainult tühja peaga!
  Religioonist pärit petturid rebivad lammastelt kolm nahka, murravad kitsede sarved, neile on kallis ainult kasum ja usk on häkkimise jaoks!
  Aus preester on nagu taimetoitlane hunt, ainult usk on alati aus ja selle kasutamine isekas!
  Igasugune religioon on muinasjutt, sellest fantaasiast teenitakse ainult kasumit tõeliselt vapustavates proportsioonides!
  Kes lubab sul nuudleid kõrvadesse riputada, on igavesti näljane!
  Sa ei saa nuudleid kõrvu täis!
  Nuudlid kõrvadel on uusima iiveldust tekitava värskuse roog!
  Keegi ei tea, kas see on Jumal, kuid nad löövad inimese pidevalt risti, justkui oleks ta Kristuse sarnasus!
  Inimene püüab Jumala väge valitseda, kuid saab seni ainult ristilöömise, mitte Jumala järgi!
  Südamega pürgib inimene hea poole, mõistusega kasu poole ja kõhuga õgimise poole ning lõpuks sassis jalad, lohku tiritud!
  Kui inimesel on gorilla mõistus, siis ta künnab nagu hobune ja sööb nagu koer!
  Mees laseb endale krae külge panna, aga selleks, et künd, tuleb sunnipiitsaga peksta!
  Poliitikul on suur tasku, aga ta on lihtsalt tühine taskuvaras!
  Poliitik, kes lubab valijatele taevast kuud, võimule saanud, lahkub kuumaastikult ja viriseb näljast valgusti kallal!
  Kurat igas poliitikas julgustab teid asuma Kõigekõrgema Jumala kohale, kuid poliitikul on väga vähe annet!
  Inimene püüab saada kõikvõimsaks, kuid tema moraalne progress ei muuda seda paremaks!
  Sõjas, nagu heas teatris, on järgmine tegevus ettearvamatu, pisaraid valatakse kindlasti!
  Sõjas on see nagu filmis: tegevus on kaasahaarav, ei ole kunagi igav, aga paraku tapab tõesti!
  Kui te ei ole kergekäeline, puhkab maa sõjas rahus!
  Timukas armastab relvast kirvest, kuid lahingus on tal kohmakas oskus!
  Kirvest saab ikka suppi keeta, aga kangelasliku pastakaga kirjutatut timukakirvega maha raiuda ei saa!
  Lõputud võimalused neile, kes endale piire ei sea!
  Tugevaim inimene ei tõmba väljakannatamatuid ambitsioone!
  Inimene on jumalast kaugel, sest ta pole oma loodust matkides makaagist kaugele jõudnud!
  Poliitik on ambitsioonide, oma näo meetodite poolest jumal ja tulemuste kasutamisel lausa põrsas!
  Kes ei ole elus hunt, sellel nülitakse kolm korda, kes pole oma meelest rebane, see on roogitud nagu kana!
  Hunt on alati näljane, mees on alati rahulolematu ja poliitik ei saa sõnagi tõtt öelda!
  Rebasel on väärtuslik karusnahk, aga poliitikute rebase kinnitused pole midagi väärt!
  Kitsel on rohkem piima kui mõistusega jäärast poliitikult!
  Valimistel on poliitikud nagu katku ja koolera vahel, kuigi poliitikud on oma skisofreenias palju nakkavamad!
  Poliitikul on hundinina kasumi pärast, aga ta ise on rookimiseks valmis sea!
  Poliitik on jäär, kes tormab lõvitroonile ja muutub tippu jõudes rebaseks, kes rookib kanavalijaid!
  Nad ei usu poliitikutesse, aga hääletavad, ei mõista muusikat, aga kuulavad meelsasti, ei söö nuudleid, aga klammerduvad meelsasti kõrvade külge!
  Kuld näeb ainult ilus välja, tegelikult see metall, inimkond on alati kannatanud, ülbeks muutunud!
  Olles oma rinnad paljastanud, on naisel lihtsam mehelt kolm nahka ära rebida!
  Tüdrukute paljad jalad ajavad mehed kalossidesse!
  Kui mehel on saapamõistus, siis istu alati kalossi!
  Naise paljas jalg ajab iga saapa kalossi!
  Mees, kes vaatab sageli paljaid, naiselikke jalgu, istuge kalossi sisse!
  Paljajalu naiste jalg, sõidab hästi kanna alla ja istub suurepäraselt kalossis!
  Mees on valmis pahupidi pöörama, et tüdruku kingad jalast rebida!
  Palja naiseliku kontsaga saad iga saapa pahupidi keerata!
  Naise paljas jalg ajab iga mehe pahupidi, isegi kui ta on viimane saabas!
  Kui tahad mehe pahupidi keerata, võta kingad jalast, kui tahad ta kalossi sisse panna, paljasta oma konts!
  Miks on lapsepõlv paljajalu, sest paljas naise jalg ajab mehed peast ilma, nagu oleksid nad poisid!
  Soov naist alasti näha paneb mehe pahupidi pöörama!
  Et naist lahti riietada, tuleb esmalt talle kingad jalga panna!
  Õigel ajal lahti riietunud ärinaine rebib mehelt kolm nahka maha!
  Naisest, kes saab õigel ajal alasti, ei saa paljajalu ja põhjalikult jalatunud meest!
  Paljajalu naine paneb mehele saapa selga, paneb ta kalossi sisse, pöörab ta pahupidi ja teeb temast viimase paljajalu!
  Mees sarnaneb giboniga, ainult kahjuks sagedamini intellekti kui potentsi poolest!
  Mehel on eesli kangekaelsust, lõvi ambitsiooni, aga tegelikult on ta kits!
  Mees naise jaoks on lehma jaoks nagu läpakas koht, ilma selleta ei saa, aga vastik on läheneda!
  Mis on ühist mehe ja naiste toa tualettruumi vahel - see, et naised plärisevad ainult meeste peale!
  Naine on kaval rebane, kes suudab iga lõvi õgida nagu jänes!
  Naine vajab meest nagu piitsupoissi, kui ta meest ei peksa, siis pole elu!
  Naine vajab mehi nagu sea sarvi, kallis on ainult meeste kingitud kasukas!
  Kõik pole kuld, mis sädeleb, mitte kõik pole aare, mis pimestab!
  Aga kass kotis on ikka parem kui rebane lambanahas kasukas!
  Kõige kangemat lõvi suudab rihma otsas hoida kaval rebane!
  Isegi kassi jõuga võidad lõvist rebase kavalusega!
  Et mitte olla rähn, ära arvesta vareseid!
  Lihtsam on panna varest ööbikulaulu laulma kui poliitikut valimislubadusi täitma!
  Vaielda poliitikuga, et varesest lugedes ja viimaseks rähniks olemist!
  Rebasel pole loomade seas kõige suuremad kihvad, küll aga kõige rohkem ohvreid inimeste seas!
  Kutsumata külaline on hullem kui põrsas kotis!
  Kui oled palgiga tark, siis töötad nagu papa Carlo, ega leia kuldvõtit!
  Kui sa ei taha õppida nagu Pinocchio, siis jääd eluks ajaks palgiks!
  Kui sa oled leidlik nagu Pinocchio, siis pole mõistus sugugi sisse logitud!
  Mõistus on nagu palgi oma, kes jookseb nagu Pinocchio kooli asemel teatrisse!
  Kulda mulda mattes saad lollide riigi kodanikuks!
  Kui sa oma kuldsed anded maha matta, hukkud vase sendi eest!
  Hõbedaste kõnede kuldsed mäed pole sentigi väärt!
  Kui poliitik lööb pähe, siis valija läheb tühjaks!
  Vilunud meister oskab palkidest Pinocchiot teha, aga kes on mõistusega kõrbenud ja kuldse võtmega, see rändub sohu!
  Et rahvas saaks demokraatiaks küpseks, vajab ta vabaduse päikest ja despotismi pimeduses jääb ta igavesti poliitiliselt roheliseks!
  Kallid saapad, naine kaevandab palja jalaga!
  Poliitik kiusab sageli, et valijatele ike peale panna!
  Kukepoliitik muserdab valijaid nagu kanad!
  Poliitik unistab valgel hobusel ratsutamisest, et valijale ike peale panna!
  Rebane on kihvadega väike ja kui ta tahab neid alla neelata, peidab ta need üldiselt ära!
  Poliitik, kes räägib palju inimlikkusest, on tüüpiline kannibal!
  Ja karu saab mesimagusate kõnedega uinutada!
  Alkohooliku jaoks on mõru viin magusam kui mesi!
  Rätsep valetab ja ei punasta, poliitik "punastab" ja valetab!
  Naine, olles kingad jalast visanud, paneb mehe jalga, trampi tasemele!
  Sõjal pole naise nägu, vaid füsiognoomia, mis meelitab põnevuseotsijaid!
  Naine on tuvi, kes hammustab rähni meest nagu tuulelohe!
  Naisel on nädalas alati seitse reedet ja ilma abieluvõlast saadud pühapäevakingita on tal alati vaba päev!
  Jumal ei ole kõiges kõikvõimas, ta on jõuetu naisele vaidlema!
  Kuigi Jumal on kõikvõimas, ei suuda ta naise suud kinni panna ja poliitikat lõpetada!
  Poliitikul pole südametunnistust, naisel on mõõdutunne ja naispoliitikul on kõik tunded mõõtmatult!
  Naine on lill, okkaline nagu roos, kuid tema magus aroom meelitab ligi kitsi ja drone!
  Valija satub lapsepõlve, hääletades vihkavate vanade lohkudega tammede poolt!
  Vene sõduri saab panna kokku kukkuma nagu kaldpalk, aga mitte põlvili panna ja värisema panna nagu haab!
  Kui sa ei taha sõjaväelist distsipliini järgida, siis painutad selja nagu vang!
  Meie maailmas on palju mustust, ainult haruldased printsid!
  Poliitiku keel on pikk, aga peksu teostamiseks on käed lühikesed!
  Poliitik on kiire lubama, aeglane täitma, palub almust ja andestust pettuse eest!
  Kui naisel ei ole piisavalt kingi, paneb ta mehele paljajalu!
  Naine on ennekõike rebane, kes tahab lõvi lasseerida, kuid tavaliselt satuvad tema lassosse eeslid!
  Naine on kana, kes armastab kuldmune, tuues nende kandjale vaid kahju!
  Naine on kana, ainult tema võib tuua kuldmune sellele mehele, kes on tõeline rebane!
  Tõeline rebane ja kukk panevad sind munema kuldmune!
  Rebase küünised ei ole lõvil, kuid ta rebib loomade kuningalt kolm nahka!
  Kes mõistusega rebane pole, see pole ka lõvi!
  Rebanenaine suudab iga meest veenda, et ta on lõvi, kes pesitseb nagu lihtne eesel!
  Emane lõvi, kellel on ainult rebase mõistus ja hundi haare!
  Lõvi ei ole see, kes möirgab, vaid see, kes rebib palju rohelust!
  Kui poliitik pole rebane, siis rebitakse tal kolm nahka maha ja pannakse krae peale!
  Poliitikul on kahel toolil istumiseks lai tagumik, aga hinge laiust on tal ainult sõnades!
  Tanki torgatakse uraanisüdamikust mürsuga läbi, poliitik astub tippu ilma südameta, aga kuldse rahakotiga!
  Paljaste jalgadega võib naine viia miljardäri varemete agulisse kuni trampi tasemele!
  Poliitikud jumaldavad ja paljad jalad naised ja valijad kingi jalga panema!
  Poliitik riietab naised lahti ja paneb meeste kingad jalga!
  Poliitik tahab naiste jalgu paljaks teha, ja meestele kõrvuni jalalaba!
  Poliitikud tahavad naise voodis lahti riietada ja meestele hääletuskastide juures jalaga jalga lasta!
  Poliitiku jaoks on tüdruku paljas jalg väärikuse tõstmiseks, aga reiting tõuseb, valijaid kingades!
  Poliitikul on naiste paljad kontsad peas ja valija on tema jaoks nüri saabas!
  Poliitik armastab üldse riieteta naisi ja täiega jalatunud valijaid!
  Naine ajab kingad õigel ajal jalast heites poliitikule kanna alla, isegi kui ta on staažikas saabas!
  Poliitik, keda naine suudab palja jalaga kanna alla ajada, lollid saapad!
  Armasta paljaid naise jalgu, aga ära ole vildisaabas!
  Kui koledad on naiste paljad jalad, vastik on lasta end kanna alla ajada!
  Imetle tüdrukute paljaid jalgu, aga ära lase end selga panna nagu viltsaabas!
  Naiste paljad jalad teevad poliitikust, kes on harjunud valijaid kinga, saapad täis!
  Naine, olles kingad jalast visanud, suudab põlvedele panna mitte ainult vildist saapa!
  Naise löök on tugevam, kui ta selle jalast võtab ja kingad jalast lööb!
  Poliitik on ümmargune viltsaabas, kui tal naiste paljad jalad kanna alla ajavad!
  Tüdrukute paljastes jalgades on sedavõrd jõudu, et ta ajab kõige staažikama saapa kontsa alla ja paneb põhjalikult jalga kõige paadunud viltsaapad!
  Sa ei saa veenda naist jalgu paljastama, kui sa oled täissaabas!
  Pärast seda oli Alisa Selezneva sunnitud katkestama: väed tungisid Minski poole.
  Tüdruk lahkus meditatsiooniruumist ja liikus vastaste poole.
  Kindralid ei olnud liiga valmis vägesid rünnakule ajama. Venemaa president tegelikult keeldus Valgevene diktaatorit toetamast ja see langetas vägede moraali. Lisaks inspireeris Alisa Selezneva ilmumine rahvast - ilmus uus tõeline juht. See tähendab, et rahvast vaevanud diktatuuril on alternatiiv!
  Alisa Selezneva jooksis paljaid kontsi välgutades välja ja säutsus:
  - Pole ilusamat kodumaad-Venemaa,
  Võitle tema eest ja ära karda...
  Universumis pole ilusamat riiki -
  Kogu universum on valguse tõrvik Rus!
  Tüdruk jooksis tuhandete inimeste saatel tänavale ja ulatas käed. Ta keerutas peopesad ja muutus sõduriteks, kes laulsid;
  Ülendatud pühaku kodumaa hümn,
  Paljajalu tüdrukud laulavad meie südames...
  Seltsimees Stalin on kõige kallim,
  Ja kaunitaride hääl on väga helisev!
  
  Oleme sündinud fašiste võitma
  Wehrmachti ei suruta põlvili ...
  Tüdrukud sooritasid eksami kõigi viiega,
  Südames olgu särav Lenin!
  
  Ja ma armastan Iljitši entusiastlikult,
  Ta on mõtetes hea Jeesusega...
  Me tapame natsid eos,
  Ja teeme seda kõike nii osavalt!
  
  Meie kodumaa auks, pühak,
  Võitleme vapralt Isamaa eest...
  Võitle paljajalu komsomoli liige,
  Pühakutel on sellised näod!
  
  Meie, tüdrukud, oleme vaprad võitlejad,
  Uskuge mind, me teame alati, kuidas vapralt võidelda ...
  Isad on komsomoli liikmete üle uhked,
  Ma kannan märki oma sõjaväekotis!
  
  Paljajalu külma käes jooksen
  Komsomolimees võitleb lumehangel...
  Ma murran selgroo, ma olen vaenlane,
  Ja ma laulan vapralt roosile oodi!
  
  Ma tervitan isamaad,
  Tüdruk naiste universumis on kõige ilusam ...
  Möödub veel palju aastaid,
  Kuid meie usk saab olema universumitevaheline!
  
  Kodumaa jaoks pole enam sõnu,
  Teeni isamaad, sa paljajalu tüdruk...
  Kommunismi ja poegade nimel,
  Me siseneme valguse universumi kattesse!
  
  Mida ma lihtsalt ei suutnud lahingus teha
  Tagastati "tiigreid", põletati, naljaga pooleks "pantreid" ...
  Minu saatus on nagu terav nõel
  Universumis toimuvad muutused!
  
  Nii et ma viskasin hunniku neid granaate,
  Mida näljased poisid sepistasid ...
  Hirmuäratav Stalingrad jääb meie selja taha,
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse!
  
  Me kõik suudame tõeliselt ületada,
  "Tiigrid" ja "Pantrid" ei murra meid...
  Tõstke vene jumalakaru möirgamist
  Ja kurat - isegi mõõtu ei tea!
  
  Külmas paljajalu on naljakas,
  Kaunis tüdruk jookseb väga reipalt ...
  Pole vaja jõuga ette vedada,
  Lõbutsege surnute väljal palju!
  
  Fašistlik võitleja on kahjuks väga tugev,
  Ta oskab isegi raketti liigutada...
  Teadke kommunistide nimesid,
  Lauldakse ju kangelastegusid!
  
  Sain tüdruku, see oli kohutav vangistus,
  Nad sõitsid ta paljajalu läbi lumehangede ...
  Kuid lagunemine ei puuduta komsomoli liiget,
  Ja mitte nii külm, oleme näinud!
  
  Koletised hakkasid tüdrukut piinama,
  Rauast, kuumad kuni paljad kontsad ...
  Ja piitsaga nagi piinamine,
  Natsid komsomolimehest kaasa ei tunne!
  
  Kuumusest punane raevukas metall,
  Puudutatud, paljajalu tüdruku tallani ...
  Timukas piinas alasti kaunitari,
  Ta riputas pekstud naise patsidesse!
  
  Nad väänasid mu käsi, mu jalad on mulle hirmutavad,
  Nad panid ühe tüdruku kaenla alla tule ...
  Ma olin oma mõtetes kaasas, tea Kuule,
  Sukeldusin kommunismi, andsin valgust!
  
  Lõpuks jooksis timukas välja,
  Fritz jälitavad mind alasti hakkimisklotsi juurde...
  Ja ma kuulen, kuidas laps nutab,
  Ka naised möirgavad tüdrukust kahjust!
  
  Värbad viskasid silmuse kaela,
  Kurjad pigistasid teda tugevamalt...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit
  Kuigi pätid tallasid oma kodumaa maha!
  
  Siin on paljaste jalgade alt välja löödud kast,
  Silmuses keerles alasti tüdruk ...
  Las kõikvõimas Jumal võtab hinge vastu,
  Paradiisis on rõõm igavesti, noorus!
  Nende sõnade peale panid sõdurid ja ohvitserid relvad maha ja teatasid, et on läinud rahva poolele. Tegelikult toimus kapitulatsioon. Lukašenka sai lüüa. Isegi eliit-eriüksuslased teatasid üleminekust mässuliste poolele. Ja see oli suurepärane.
  Paljud tuhanded sõdurid panid relvad maha ja läksid rahvaga vennastama.
  Ja see oli ilus ja romantiline.
  Alice laulis mõnuga:
  -Kui me oleme ühendatud! Oleme võitmatud! Kui me oleme üks! Oleme võitmatud!
  Ja rahvahulk hüüdis rõõmust:
  - NSV Liidu jaoks! Nõukogude Liidu eest!
  Ja rahvas laulis üksmeelselt, täiel rinnal;
  Mina sina, ta ta! Koos - terve riik,
  Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina", Suursilmne, vallatu, must, punane ja linane, Kurb ja rõõmsameelne - linnades ja külades!
  
  Päike paistab sinu kohal, mu isamaa.Sa oled maailma ilusaim,mu kodumaa!Ma armastan su maad,su lagendikku,armastan su põlde ja mägesid,unised järved ja mäslevad mered.
  
  Vikerkaar kaardub selja üle põldude Sinine taiga avab meile sada rada.Tuleb jälle küpsete marjade aeg,Ja siis jälle langeb maapinnale Valge, tohutu luksuslik lumi, Nagu püha !
  
  Koor: Tähed vaatavad sind üllatunult, Head koidikud põlevad su kohal pool taevast.Sinistes kõrgustes laulavad linnud rõõmsalt Ja laul heliseb sinu kohal pilvedes Su tiivulistel keeltel!
  
  Mina sina, ta ta! Koos - terve riik, Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina"
  
  Päike paistab su kohal, kallab kõrgelt. Kõik maailmas, kõik maailmas võib olla mina ja sina! õnn, ma kukun su lilledesse.
  
  Kevad on omaks võtnud su steppide kireva avaruse. Sina, riik, ma tean, saatuses on päikseline! Sul pole lõppu ega algust, Ja voolavad kergelt ja majesteetlikult. Tohutud jõed, nagu laul sinust, Nagu puhkus!
  
  Koor: Tähed vaatavad sind üllatunult, Head koidikud põlevad su kohal pool taevast.Sinistes kõrgustes laulavad linnud rõõmsalt Ja laul heliseb sinu kohal pilvedes Su tiivulistel keeltel!
  
  Mina sina, ta ta! Koos - terve riik, Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina" mina, sina, tema, tema! Koos - terve riik, Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina" mina, sina, tema, tema! Koos - terve riik, Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina" mina, sina, tema, tema! Koos - terve riik, Koos - sõbralik perekond! Sõnas "meie" - sada tuhat "mina"
  Saabusid sensatsioonilised uudised - Lukašenkast ümbritsetud kindralid ja julgeolekujõud läksid mässuliste poolele.
  Kuritegelik diktaator põgenes punkrist hirmunult, võttes kaasa paar kohvrit teemantidega.
  Kuigi mõnede andmete kohaselt leidus mõnes linnas tema poolehoidjaid veel.
  Kolkat nägime ka relvastatud piimaimejate salgaga. Tema kaaslased aga põgenesid, kui rahvahulk neid ründas.
  Peaaegu kõigis linnades tulid inimesed lillekimpudega tänavatele. Näib, et värviline revolutsioon on toimunud.
  Ja see oli lõbus ja värviline.
  . 19. PEATÜKK
  Alisa Selezneva pidi jälle üks paralleeluniversumi missioon segama. NSV Liit oli vaja päästa natside käest. No mis on hea.
  Tüdrukul ja tema meeskonnal õnnestus seal töötada.
  Lapsed jätkasid võitlust, kuid Uljanovskit enam kinni hoida ei suudetud. Ja pekstud pioneeripataljon pidi ümbruskonnast lahkuma.
  Poisid ja tüdrukud aga murdsid läbi.
  Ja tegelikult pääsesid nad ümbrusest välja.
  Tüdruk Lara viskas palja jalaga mõrvarliku surmakingituse. Ta rebis natsid laiali ja kilkas:
  - maailma tugevaim vene vaim!
  Vahepeal oli Nõukogude-Saksa rindel väga palav. Hitleri tankid sõitsid üle Venemaa pinnase.
  Gerda tulistas paljaste varvaste abil Nõukogude patareid ja laulis:
  - Raevukas eskadrill, raevukas eskadrill! Minu tüdrukute südames põlevad tuled väega!
  Ja nüüd on vene kahur katki.
  Paljaste hammastega tulistav Charlotte märkis:
  - Peame võitma, sest oleme sakslased.
  Tank E-50 hüppas ja hüppas. Ta lihtsalt ähvardas ümber minna. Ja lahing oli täies hoos sellise suure meeletusega. Ja kaalud kõikusid küljelt küljele.
  E-50 tank peegeldas seda tabanud mürske. Cristina tulistas ka paljaid varbaid kasutades ja säutsudes:
  - Au kommunismi ideedele!
  Ja siis lisas ta Nõukogude kahurit purustades:
  - Muidugi, aaria viisil!
  Magda, tulistades vastaste pihta, urises:
  - Noh, kruvist!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma. Ta on äärmiselt võitlusliku agressiivsusega tüdruk. Kuid samal ajal näeb ta välja nagu ingel.
  Tüdrukud piinasid Nõukogude pioneere. Nad praadisid oma kontsad puhumislambiga. Kuidas need armsad poisid samal ajal kiljusid. Ja saksa nõidadel on suur rõõm. Ja see pani ta triviaalselt sisse.
  Gerda tõstis isegi tõrviku pioneeri juustele ja see oli metsik.
  Kuid sõdalased saavad selle eest kindlasti karistuse. Kuni võitlus käib. Ja nende vastu on tank T-34-85 mõnevõrra vananenud. Kuid julge meeskonnaga, kes läheb rammu. Kuid tüdrukud suutsid ta välja lüüa ja karjusid:
  - Kapitoshki, see oleme meie, tüdrukud on kotkaid täis!
  Gerda tulistas paljaste varvastega vastu teist Nõukogude tanki ja susises:
  Ja mu laul kõlab
  Ja minu laul on...
  Nagu kõnevood!
  Charlotte märkis hambaid paljastades:
  - Noh, kruvist!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Magda andis kuulipildujast löögi ja lausus:
  - Meil on kolmas Reich!
  Christina pilgutas muiates.
  - Ma ütlesin, et ära triivi!
  Noh, siinsed natsid lõpetasid kapitaalselt. Kuid nõukogude tüdrukud on reeglina rullis. Ja nad võitlevad vapralt.
  Steelenida on lihtsalt armas ja alati tipus. Aga kui ta lõikab, siis see ei tundu kellelegi piisav.
  Tüdruk ja tema pataljon võitlevad natsidega. Ja nad ise kannavad kahjusid, aga tekitavad ka kahju vaenlasele.
  Vaenlase pihta tulistav Valentina kriuksub:
  - Au kommunismi ajastule ja parematele aegadele!
  Ja paljaste varvastega võtab ja viskab granaadi.
  Ja teised tüdrukud on alati rullis;
  Nataša viskas natside pihta palja jalaga granaadi ja laulis:
  - See on õige...
  Zoya lasi oma palja kannaga surma kingituse ja lisas:
  - Vaenlane...
  Augustinus alistus millelegi hävitavale ja kilkas:
  - arvab...
  Svetlana viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Mida...
  Nataša viskas paljaste jalgadega paar sidrunit ja karjus:
  - Vene...
  Zoya alistus ka millelegi energilisele ja surmavale, vingudes:
  - Hallatud...
  Augustinus käivitas surmava seadme, pomisedes:
  - Vaenlane....
  Svetlana alistus taas hävitavale ja vyaknulale:
  - Paus!
  Nataša pööras pöörde ja kilkas:
  - WHO...
  Zoya tulistas ka mustanahaliste välismaalaste pihta, kelle natsid värbasid, ja vingusid:
  - Julge!
  Augustinus rääkis jõu ja raevuga:
  - See...
  Svetlana alistus pantri naeratusega:
  - AT...
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Võitle...
  Zoya viskas paljaste sõrmedega surma kingitust ja pomises:
  - Rünnakud!
  Augustine lõi sisse ja pomises:
  - Vaenlased...
  Svetlana kinkis paljaste taldadega hunniku granaate ja kuidas ta karjub täiega:
  - Me...
  Nataša naelutas lõhke ja susises:
  - Raevukas...
  Zoya lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Rütm!
  Augustine tulistas uuesti ja karjus:
  - Raevukas...
  Svetlana säutsus tulistades:
  - Rütm!
  Nataša viskas oma graatsilise palja jalaga taas granaadi ja säutsus:
  - Me hävitame natsid!
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Tulevikutee kommunismi poole!
  Ja viskas paljaste varvastega sidrunit.
  Augustine võttis ja ajas jooned laiali ning tema paljad jalad lendasid hävitavalt mööda Fritzi:
  - Me jagame vastased pooleks!
  Svetlana võttis selle ja viskas palja kannaga, hunniku granaatidega, ja kilkas:
  Purustame fašistid!
  Ja need neli jätkasid tulistamist ja granaatide loopimist. Saksa E-75 liikus. 128 mm püstoliga masin. Ja tulistab ennast.
  Ja tüdrukud viskasid granaate. õõnestas natse. Ja nad tulistasid tagasi. Nad ronisid edasi. Tankid veerevad taas. Liigutab uusimat Saksa "Leopardi" -1. Väga mobiilne auto.
  Kuid tema tüdrukud võtsid võimu ja lõid ta välja. Nad rebisid tükkideks gaasiturbiinmootoriga liikurmasina. Ja nad lõid ta puruks.
  Nataša märkis naerdes:
  Me võitleme suurepäraselt!
  Zoya nõustus sellega:
  - Väga lahe!
  Augustinus märkis targalt:
  - Me võidame!
  Ja ta lasi palja jalaga välja tankitõrjegranaadi. Tugev tüdruk. Ja tal on nii palju taipu.
  Svetlana lasi ka oma palja jala varvastega surmakingituse ja tabas vaenlast. Väga agressiivne tüdruk, rukkilillevärvi silmadega. Tal on nii vaimukust ja jõudu!
  Nataša pöördus ja naeratas:
  - Püha Venemaa eest!
  Zoya tulistas väga aktiivselt ja irvitas, näidates pärlhambaid:
  - Olen sellel tasemel sõdalane, kes ei kao!
  Augustine tulistas ka. Niitis natsid maha ja urgitses:
  "Ma olen suurte ambitsioonidega sõdalane!"
  Ja ta paljastas oma pärlhambad!
  Svetlana kinnitas:
  - Väga suured ambitsioonid!
  Tüdrukud on tülitsenud juba pikka aega. Kuid loomulikult õnnestus neil sõjaväetöö. Nad on täiesti imelised kaunitarid. Silmapaistev meel. Ja nad tulistavad esimesest klassist.
  Ka tüdrukud võitlesid seal. Eriti kaunid Anna ja Alice. Mõlemad tüdrukud lasid püssidest ja laulsid.
  Anna tulistas, lõi sakslase maha ja säutsus:
  - Isamaa nimel, pühak!
  Alice säutsus:
  - Sa oled lihtsalt sinine Hitler!
  Tüdrukud võitlesid ja sõdalased peaksid kandma ainult musti õhukesi lühikesi pükse ja paljajalu. See võimaldas neil kogu aeg lüüa ja mitte mööda lasta.
  Nad on sõdalased, kes ei langeta kunagi pead, ei voldi tiibu ega rooma kesta.
  Anna lõikas Fritzi maha ja säutsus:
  - Noor Lenin!
  Alice katkestas fašisti. Ta viskas palja jalaga granaadi ja kilkas:
  - Ja kõige lahedam!
  Mõlemad tüdrukud on kurvikad, tugevad, blondid. Julgete ja ilusate nägudega. Ja loomulikult armastavad nad mehi. Kuigi tundub, kuidas saab sellist friiki isasena armastada?
  Kuid tüdrukutele esitatakse endiselt süüdistus.
  Anna tulistab ja märkis unistavalt:
  - Kahju, et kuningas kukutati!
  Alice lasi maha fašisti ja küsis:
  - Miks vabandust?
  Anna tulistas uuesti ja selgitas:
  - Siis oleksid nad Saksamaa lõpetanud ja Hitler poleks julgenud pead pista!
  Alice ehmatas Fritzi ja kilkas:
  - Jah, võib-olla, aga...
  Tüdruk tulistas teist mustanahalist sõdurit Wehrmachti Aafrika diviiside hulgast ja märkis:
  - See võib olla hullem! Kui Hitler oleks tsaari-Venemaa vastu läinud.
  Anna vilistas ja urises:
  Usume, et võidame!
  Tüdrukud polnud aga veel päris kindlad. Fašistid on liiga tugevad. Kuidas neid peatada?
  Vaenlane loobib sõna otseses mõttes laipu. Kuid tal on palju inimressursse. Nii araablased kui aafriklased. Proovige sellise õnnetusega toime tulla. Kuid sõdalased on kindlad, et Wehrmacht ammendab end varem või hiljem.
  Alice tulistas, lõi fašisti maha ja kilkas:
  - Igal juhul ei loobu me tollistki maast!
  Anna nõustus sellega:
  - Me sureme, kuid me ei alistu!
  Ja jälle sõimas ta natside peale. Ta võitles vapralt ja meeletu raevuga.
  Alice naelutas ja kilkas:
  - Kommunism elab igavesti!
  Ja ta viskas palja jalaga surma kingituse!
  Anna haaras fašisti osavalt konksu ja urises:
  Me domineerime kõike!
  Ja jälle tuksub. Ja tema paljas jalg laseb granaadi välja. Kuidas saada fašistid mandliteni. Ja neil, natsidel, on nii palju erinevaid kirste ja surmajuhtumeid.
  Alice võttis hambad ristis ja lasi teise sidruni vette. Ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Vabadus või surm!
  Anna itsitas ja peksas, lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Kõiges oleme esimesed!
  Ja jälle viskavad paljad sõrmed surmavat granaati.
  Alice tulistab vaenlase pihta. Tulistab natsid maha ja siristab, näidates pärlhambaid:
  - Ma olen tüdruk, kes on ausalt öeldes super!
  Ja taas lendab palja jalaga visatud granaat.
  Anna lasi natsid täpse lasuga maha. Ja lasi jälle granaadi välja. Ka paljaste sõrmedega. Siin on tüdruk, tüdruk kõigile tüdrukutele.
  Lihtsalt super ja hüper!
  Siinsed sõdalased säravad ilust. Alice mäletas, kuidas tema paljaid jalgu puudutasid korraga kolm noormeest. See on nii lahe. Kuus nobedat kätt paitavad su taldu, sääre, põlvi ja pahkluu. Ja siis lähevad nad üles. Tüdrukulikele reitele ja puusadele. See on muidugi rõõm. Tüdruk on kindlasti temperamentne.
  Alice tulistas natside pihta ja kilkas:
  Olgu vaim meiega!
  Ja palja kannaga andis sidruni surma.
  Anna läks ka persse. Löönud vaenlase täpselt maha. Ja kilkas entusiastlikult:
  - Venemaa ja slaavlaste vendade nimel!
  Ja jälle lendab palja jalaga visatud kingitus, purustades natsid.
  Alice pani kenasti Saksa armee koloneli maha ja haukus:
  - Mu süda valutab isamaa pärast!
  Ja ta näitas oma keelt. Ja jälle paljas peiteldatud jalg tööl.
  Tüdrukule meenus, kuidas ta jooksis paljajalu läbi lume, et kirja peakorterisse toimetada. Paarkümmend kilomeetrit kihutas tüdruk mööda valget, torkivat põlevat maakoort. Hea on ka see, et ta jalad ei olnud nii hellad, kogu aeg pakasest pakaseni paljajalu. Vastasel juhul oleks ta jäänud invaliidiks.
  Kuid sellegipoolest saatis ta tähtsa kirjaga kirja.
  Ja kuidas lumi kannad põletab. Nad on nii helepunased, kalgistunud, kriimustatud. Siis jooksis Alice paljajalu edasi-tagasi. Talle pakuti küll vildist saapad jalga panna, kuid neiu ütles, et nii on ta osavam. Ja üldiselt mäletas ta Gerdat Lumekuningannast. Nii et see tüdruk osutus siiski mitte päris julgeks. Ta palus paari kingi, et otsida üles oma vend Kai. Kuid Alice teatas kangekaelselt, et saab hakkama. Ta ei jäänud kunagi haigeks, ei köhinud ega saanud nohu. Ja kui nii, siis ei juhtu temaga tunni jooksu jooksul midagi. Üldiselt saab paljajalu käia aasta ringi.
  Ühesõnaga, Alice on sellest ajast alates kingadest täielikult lahku läinud ega ole kordagi aevastanud.
  Sama kehtib ka Anna kohta.
  Nataša andis pöörde. Tulistas alla paarkümmend natsi. Ja ta hüüdis:
  - Venemaa oli sel ajal ...
  Zoya andis samuti pöörde ja kinnitas:
  - On ja tuleb!
  Siis viskas neiu palja jalaga granaati. Ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Stalini vaim on meiega!
  Augustinus tulistas ka natside pihta. Kukkus neist maha kümmekond. Ja ta siristas vihast:
  - Au meie Venemaale!
  Ja paljaste varvastega lasi ta välja surmava granaadi. Ja natsid võtsid väga heldelt vastu.
  Ka Svetlana tuksis ja siristas nagu hundikutsikas, kes haarab lihatüki:
  - Au Venemaale ja tsaarile!
  Nataša andis pöörde ja laulis:
  - Au kangelastele!
  Mulle meenus tüdruk Borodino. Ja vene rahva massiline kangelaslikkus. Ja et nad suutsid Napoleoni peatada. Ja nad osutusid võitmatuteks. Ja sõja kõrgeim klass.
  Zoya lasi ka granaadi välja ja piiksus:
  - Au Venemaale! Ja parimad vene sõdurid!
  Augustine urises raevukalt:
  - Au parimatele sõdalastele!
  Ja kuidas ta palja jalaga granaati viskab.
  Ja Svetlana võtab ka selle ja laseb surma sidruni. Ja ta ajab natsid laiali, kriuksudes:
  - Surma jõgi ei saa meist jagu!
  Ja jälle lendab paljajalu lastud granaat.
  Tüdrukud natsidega võitlevad nagu hiiglased.
  Hitleri tankid põlesid. Ja nad plahvatasid nagu granaadid. Ja siin olid nii ilusad sõdalased. Täis imetlust ja armu. Neil on nii ilus seiklus.
  Nataša viskas granaadi.
  Twitteris:
  - Ma murran kõik fašistid!
  Ja kuidas ta järjekordse surma meistriteose paljajalu viskab.
  Zoya niitis ka natsid maha.
  Ta viskas palja jalaga seda, mis tapab.
  Ta kiljatas raevust:
  - Püha Venemaa eest! Ja suured muutused paremuse poole! Ja jälle surma olevik, poddany paljas konts, lendab.
  Siin on piloodid taevas. Nad kaklevad ka. Eriti Margaret. Tüdruk lendab kaklusele tavaliselt aluspükstes üksi. Aga kuidas see kokku jookseb. Ässade mehed seda teha ei suuda.
  Margarita on väga ilus, tema juuksed on nagu päikesekiired. Ja figuur on suurepärane. Ja tüdruku jaoks on stiil väga lahe olla üksinda aluspükstes. Ja aluspüksid on ka valge sirbi ja vasaraga punased. Selline tüdruk võib armastada tervet pataljoni korraga.
  See on nii ilus tüdruk.
  Margarita tulistas alla fašisti, kes kihutas ME-462-ga ja pani natsi saba suitsetama. Kuldsete juustega tüdruk, imekaunis. Ja väga punane suu.
  Margarita lõikas maha teise Fritzi ja karjus:
  - Sa võid elada ilma sõjata, aga mitte ilma rahuta!
  Jah, sõdalased on kangelaslikud ja julged kuni hullumeelsuseni.
  . Sakslased on ikka väga tugevad õhus. Eriti ohtlikud on nende diskod. Need masinad on lihtsalt haavamatud ja saavutavad kuni kümne helikiiruse. Suurim probleem, millega MIG-15 hakkama ei saa.
  Kaks sakslannat Albina ja Alvina jahivad just disketil nõukogude autosid.
  Kaunitarid muidugi bikiinides ja paljajalu. Ja väga seksikas.
  Juhtige ketaslennukit juhtkangiga.
  Albina pöörab auto ümber, tulistab alla Nõukogude hävitaja ja kriuksub rõõmust:
  - Olgu meie verejanuline Reich kuulus!
  Alvina võttis selle kätte ja andis ka võimsa löögi Vene autole. Ta koputas maha ja säutsus:
  - Geniaalne ekspress!
  Mõlemad tüdrukud lõid paljaid jalgu. Nad on nii armsad blondid. Ja tüdrukute press on väga reljeefne. Kaasas plaadid.
  Albina lammutab taas Nõukogude lennuki. Ja pilgutab ja möirgab:
  - Au mõrvarlikule käigule!
  Alvina lörtsis ka vene keeles. Ta tegi need tasaseks ja vilistas:
  - Fuhrer olgu meiega!
  Tüdrukud kõige aplombilisemas olukorras! Ja neis on nii palju võlu. Ja need hambad on nii sädelevad. Nagu kapten Nemo saadud pärlid.
  Albina rammis autot ja kilkas:
  - Saduldagem siis tüüp!
  Alvina purustas võitleja ja urises:
  - Ja kümmekond meest!
  Albina itsitas ja märkis:
  - Suurepärane seks, kui naine üürib mehe raha eest!
  Alvin nõustus:
  - See on klass, kahju on ainult rahast!
  Albina tulistas alla veel ühe Nõukogude lennuki ja kilkas:
  - Ja mis naudingu ja raha pärast, pole kahju. Varsti alistaksime venelased ja saaksime endale mõisa!
  Alvina sõitis teisele punasele autole ja möirgas:
  - Kahjuks sõda venib! Need venelased on nii kangekaelsed. See on nagu rusikatega kummi löömine!
  Albina vaidles nördinult vastu:
  - Kui ainult kummi jaoks. See on rohkem nagu raudbetoon. Ja mu sõrmed valutavad väga!
  Alvina säutsus, sõitis vastu nõukogude autot ja hüüdis:
  - Me murrame läbi igasuguse betooni!
  Albina kukutas jooksu pealt hävitaja MIG-10:
  - Ja purustage metall ja aurustage!
  Alvin nõustus sellega:
  - Murdke ja sulatage! Varsti on meil laserid! Ja siis saavad venelased kindlasti otsa!
  Albina oli sellega kooskõlas:
  - Ei suuda laserile vastu panna!
  Alvina itsitas raevukalt.
  - Võtame Moskva ja siis Londoni!
  Albina märkis nördinult:
  On aeg Londonisse minna!
  Tüdrukud keerasid oma disketi välja. Ükskõik kui palju Nõukogude MiG õhukahureid natside autot tulistab, ei suuda nad midagi väärtuslikku korda saata. Võimas laminaarne joa lööb maha kõik mürsud ja killud.
  Vene hävitajat maha raiudes kilkas Alvina:
  - Karu ei tantsi liblikatantsu.
  Albina näitas paljaste sõrmede abil oma autot ja möirgas:
  - Jah, karu... Sa oled väga hea loom. Eriti keti peal ja kui nahk on närbunud!
  Tüdrukud töötavad tiigrite raevu saatel. Eh, voodis on nad ka temperamentsed. Neile meeldib olla aktiivne. Ja nad ei talu püsivust. Sellega seoses lihtsalt haid. Ja nad armastavad eksperimente. Ja neil on väga armastav suu.
  Alvina lõi nõukogude auto alla ja kilkas:
  - Muutuste eest sõjas meie võiduni!
  Albina märkis nördinult ja raevukalt:
  - Jah, sõda venis... See on lihtsalt õudusunenägude tehas ja saatana köök. Kui palju meie poisse ja tüdrukuid suri!
  Alvina laulis ohates:
  - Kui paljud meie vennad virelevad oma haudades... Varjud rändavad selles maailmas ringi... Ma ei saa aru, mis on mis.
  Lihasööjalt irvitades ja venelasi muserdades urgitses Albina:
  - Mis sa arvad, tüdruksõber, kas Jumal on olemas?
  Alvina, kes samuti tapab, susises:
  - Mul on suured kahtlused. Sõda on kestnud nii palju aastaid. Ja et Kõigevägevam ei armasta Saksamaad, kui ta laseb nii paljudel tema parimatel poegadel ja tütardel hukkuda!
  Albina soovitas:
  - Võib-olla on nendel katsetel sügav tähendus?
  Alvina itsitas ja urises:
  - Tähendab? Piinata rohkem inimesi ja eriti meid, sakslasi?
  Albina rääkis tallest mööda sõitnud hundi entusiasmiga:
  - Siis tajume maailma naudinguid teravamalt! Ja rahulik armastus!
  Alvina paljastas hambad ja pomises:
  - Sõjaväeline armastus on ikka palju parem!
  Albina nõustus sellega:
  - Muidugi, eriti poistega. Nad lõhnavad nooruse järele ja mitte nii karvased kui täiskasvanud mehed! Nendega on rõõm äri ajada!
  Alvina, purustades Nõukogude lennukeid, kilkas:
  - Ja õppeprotsess on väga atraktiivne. Mulle meeldib võtta endale mentori roll! See on nii vahva!
  Albina nõustus sellega:
  - See ei muutu tervislikumaks!
  Tüdrukud on üldiselt naljakad, aga hoorad. Ja loomulikult teevad nad midagi, millest pole eriti meeldiv lugeda.
  Tüdrukud hüppavad kannatamatusest. Nad tahavad nii palju kiindumust kui võimalik! Ja neid iga päev silitada. Veelgi parem, kolm korda päevas. Ei, kakskümmend korda päevas!
  Alvina kukkus maha, teine võitleja ja kriuksus:
  - Ei, jumal on olemas! Ta lubab meil hävitada Nõukogude sõdurid!
  Albina põksas ka ja hüüdis:
  - Oh, millest ma ilma olen jäänud? On seksi, on mehi ... Meelelahutust on küllaga, kuid pole ohtu surra! Miks me siis tahame sõja lõppu?
  Alvina nõustus sellega:
  - Tegelikult ja milleks! Võitleme lõpuni!
  Albina susises veidi nördinult:
  - Ja sõda seisneb selles, et pärast lõppu ei tunne te end eriti tühjana.
  Alvinale meeldis väga, kui tema rindu käperdati. See on nii tundlik ja erootiline. Ja suudlemine on veelgi parem. Ja kui mitu temperamentset meest tunnevad sind korraga. Eriti kui nad on poisid ja ikka põnevil.
  Ühesõnaga, tüdrukud on üldiselt super ja antikangelased!
  Väga ilusad, seksikad ja kaunilt täispuhutud tüdrukud. Pargitud, paljajalu.
  Nataša lõikas Fritzi maha ja kilkas:
  Meie, tüdrukud, oleme enda üle väga uhked!
  Zoya ka vilistas ja urises:
  - Püüame ainult esimestes ridades!
  Augustine, punajuukseline kurat, laulis:
  - Me oleme lihtsalt primad ja baleriinid!
  Siis lasi ta palja jalaga välja granaadi.
  Svetlana võttis selle ja tulistas. Viskas sidruni
  - Kakleme! Meil pole klouni mõistust!
  Tüdrukud said suurepäraselt hakkama. Nad tulistasid ja viskasid oma võrgutavate jalgadega granaate. Aga füürer...
  Nataška paljastas rinna ja andis oma helepunase nibuga granaadi. Ta lendas mööda ja maandus natside ridadesse, kriuksus:
  - Jah, tuleb suur viimsepäev!
  Zoya säutsus:
  - Ja Suur jumal Svarog tuleb!
  Ja samuti, nagu paljaste sõrmedega, lasta granaati välja.
  Augustine naeratas ja märkis:
  - Ikka huvitav. Kristlastel on patsifistlik Jeesus. Ja meil on suurepärane relvasepp Svarog! Nähtav erinevus!
  Ja plahvatuspaki viskab ta ka palja kannaga.
  Siis lööb Svetlana palja jalaga vaenlast granaadiga. Ja laulab hambaid paljastades:
  - Meie Jumal on sõja jumal! Mitte patsifism!
  Seejärel loopisid tüdrukud üksteist lumepallidega. Nataša itsitas ja märkis:
  - Hea, et Vladimir oli piisavalt tark, et juutlust mitte aktsepteerida. Siiski arvan, et parem oleks enda oma välja arendada! Miks me vajame teiste inimeste usku?
  Tüdruk võttis ja lasi palja jalaga granaadi välja. Ja purustas fašistid.
  Zoya, tulistas, lisas:
  - Ei, tõesti, muutke usk patsifistlikuks! Kuid võite ka oma Iriy välja mõelda!
  Ja ka paljaste varvastega, kuidas surmakingitus käiku lasta ja paarkümmend fašisti puruks lüüa.
  Siin paugutas Augustinus ka natse. Ja jälle andsid alla paljad jalad, plahvatusohtlikud pakendid.
  Ta ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Vana muinasjutt uuel viisil!
  Ja ta näitas oma keelt!
  Svetlana astus järjekorda. Ta niitis Fritzi maha ja kilkas:
  - Ja suured muutused tulevikuks!
  Ja ta lasi selle palja kannaga välja, murdes füüreri seljad.
  Nataška võttis selle ja möirgas meeleheitliku miiniga:
  - Ma olen kõige lahedam tüdruk! Kõik korraga pühkima!
  Ja paljad varbad viskavad surma ja kaost.
  Zoya oli samuti vihane. Tappis palju fašiste.
  Ja ta haukus:
  - Au ja isamaa eest!
  Peale seda hakkab jälle tema paljas jalg midagi käima.
  Siin ja Augustine võtab selle ja torkab selle kuumaks. Kahtle fašiste. Murrab need tükkideks.
  Siis ta võtab ja laulab:
  - Au ja au isamaale!
  Svetlana toob turule ka surmakingituse ja räuskab:
  - Ja me oleme koos!
  Ja paljad jalad alustavad hävingut.
  Ka Nataša võtab selle ja naelutab selle ... Ta niidab Fritzi maha.
  Siis ta võtab ja annab pöörde.
  Ta laulis suud paljastades:
  - Ma ei ole lihtne tüdruk! Kuldsed juuksed!
  Nataša on muidugi oma mõistusega tüdruk. Kõik on võimalik ja kõigeks valmis. Kui see tulistab, siis sa lihtsalt imetled seda. Ja niidab vaenlasi maha nagu kultivaator.
  Ja kriuksub:
  - Armastus viib surma!
  Zoya tulistab ka. Palja jalaga annab ta granaadile järele ja susiseb:
  - Geniaalne akord!
  Ja lisab:
  - Kõik fašistid kulul!
  Augustina tulistab ka vaenlast. Hävitab Fritzi. Niidab natse ja sipleb:
  - Natuke veel ja me muutume veelgi tugevamaks!
  Ja kaunitari paljad jalad viskavad jälle surmakandjat.
  Svetlana tulistab ka natside pihta. Ja laseb välja granaadi, palja jala varvaste abil. Ja piiksub:
  - Me ei teadnud probleeme, kuid naaber tuli!
  Ja ta naerab ka.
  Tüdrukud on nii hämmastavad. Ja rinnakas. Ja neile meeldib, kui nad rindu tõmbavad.
  Siin on kaunitarid. See on armastuse ja luule aerobaatika! Kiida ilusaid tüdrukuid! Jah, olgu nad väga head!
  Nataška lõhkas natsid pliijoaga ja kilkas:
  - Pigem uskuge meid, ei!
  Ja palja jalaga laseb ta taas surmava teele!
  Ja siin on Zoya nagu lupanet. Alandage fašistid. Ja kriuksub:
  - Sa ei saa meie üle kontrolli!
  Augustina lööb ka nagu lupanet paljaste varvaste abil välja massi Fritzi ja sipleb:
  Ja järgmine sajand on meie!
  Pärast seda hakkavad ta hambad särama nagu peegel!
  Svetlana võttis ka ja lasi paljajalu granaadi. Tappis fašistid. Ja propilikala koos aplombiga:
  - Igavene võit! Svarog meiega!
  Nataška lasi paljaste varvastega klaasitüki vette. Ta lõikas neil Fritzi kõri läbi ja kilkas:
  Ja Jeesus on meiega!
  Siis lisas ta:
  - Nagu vene valge jumal!
  Zoya andis ka granaadi ja karjus:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja palja kannaga viskab plahvatuspaki õhku.
  Augustine raputas oma nibu, mis nägi välja nagu maasikas. Istutasin natsidele järjekorra.
  Siis viskas ta palja jalaga Fritzi pihta ja karjus:
  - Ärgem tehkem probleeme!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Svetlana pani ka järjekorda. Ta rebis natsid tükkideks ... Ja siis lendab palja jalaga välja lastud granaat.
  Blond tüdruk karjatab:
  - Olgu jõud meiega!
  Ja kõik neli tüdrukut karjusid:
  - Au kõigevägevamale, kõikjalviibivale, kõiketeadvale, igavesele ja igavesele perekonnale!
  . 20. PEATÜKK
  Teade diktaator Lukašenka põgenemisest tekitas rahvas suurt vaimustust. Kuid Alice kasutas nii palju telepaatilist ja hüpnootilist energiat, et ta tõmbas uuesti magama.
  Tuleviku tüdruk otsustas lõõgastuda ja end laadida, et uute jõududega võidelda. Kosmoseajastu sõdalane sukeldus Morpheuse praadivasse embusse.
  Juba lennu ajal jagunes Abaz mitmeks osaks ja ründas erinevatest külgedest. Haavatud Aleksei Teterev võitles meeleheitlikult vastu, temalt tilkus kobaratena verega segatud higi. Ja lendavad koletised jätkasid pressimist. Alisa Selezneva lõi samal ajal välguga koletisi maha ja tema paljad sõrmed ja peitsitud jalad paiskasid välja kõigis vikerkaarevärvides pulsareid. Lapsed kiljusid, hirmsatesse hammastesse kukkunud tõmblesid valusalt suremas. Endale avaldatava surve leevendamiseks hakkas Leshka õhus pöördeid tehes taganema. Ründevõlur saatis laine laine järel välja, kuid ei suutnud liikuvat sihtmärki tabada. Siis võttis nõid taskust välja võrgu ja üritas seda tüübile peale visata. Esimene katse ebaõnnestus.
  Nõiapoiss põikas kergelt, kuid teine vise oli tulemuslikum. Ilmselt oli võrk kodune. Ta kattis Lyoshka, mähkis teda nagu beebi. Abaz paljastas naeratades hambad.
  - Sain aru, kutsikas! Nüüd saab sinust lamba sadul.
  Vardad pigistasid mustkunstniku poissi nii kõvasti, et ribid läksid lõhki. Noor võlur tõmbles. Vana nõid viskas jälle välja tugeva leegi, millest moodustus muljetavaldav oda.
  Kuuldi metsikut mürinat:
  - Nüüd ma panen sind sülitama.
  Aleksey Teterev mõistis, et see pole nali ja peagi peab ta uurima, kuidas on lihatükk lihuniku konksu otsas olla. Minu hinges võitlesid uhkus ja soov elada. Elu võitis. Taas tõmbledes metsikust meeleheitest hüüdis ta:
  - Alice, päästa mind!
  Tüdruk jätkas vahepeal kuradi olendite hävitamist. Neid on alles vaid paar, ainult kaks. Kuuldes oma elukaaslase nuttu, lasi ta välja kaks päikesekiirt. Nad pussitasid jubedaid olendeid selga, purustades koletised tolmuks, seejärel pöördusid ümber. Nõid viskas oda ja Alice suutis vaevu pareerida, suunates teraviku sihtmärgist kõrvale. See tormas alla, lennates, sügavalt maasse kinni jäänud.
  Nüüd oli tüdruk nõiaga näost näkku.
  - Nii sa käitud, sa vana pätt.
  Abaz pahvis, talle ei meeldinud, et teda vanaks nimetati. Olles süüdistuse vabastanud, tormas ta ja mitmed tema kehastused Alice'i poole. Tüdruk võttis sõrmuse kätte. See säras sellise jõuga, et kõrvetas isegi käe.
  - Ambra kadabra! - Alice Selezneva ütles loitsu.
  Kurjale võlurile langes peale tihe valgusvoog. Uskumatu jõu löök valgustas teda läbi ja lõhki. Isegi mustad ribid olid näha. Nõid püüdis end kaitsta, kuid kogu tema energia kuivas. Alisa Selezneva läks raevu. Nähes nõiapoisi ujuvat mõõka, võttis ta selle üles ja tormas sellega nõia juurde. Alice ei teadnud, kuidas tarastada, kuid Abaz oli nii nõrk, et suutis vaevalt mõõka liigutada.
  Kiire ja väle tüdruk jäljendas kuju, mida ta oli võluripoisist näinud, ja lõikas harja ära. Abaz koperdas ja üritas lahkuda, kuid tema kiirus oli nagu kilpkonnal, ta ei saanud vaevu liikuda. Alice jõudis temast mööda ja pani mõõga tema kõrile:
  -Alistuge, nõid, muidu peate vastutama kogu selle kurja eest, mida olete teinud.
  Abaz ohkas:
  - Säästa mind, vapper haldjas. Ma ei tee seda enam.
  Tüdruk naeris:
  - Noh, sa oled alles laps. Ja kes vastab surnukehade eest?
  Alice noogutas veriste lastekehade poole.
  Vastuseks ehmunud piiksatus:
  -Jah ma! Ma ei tahtnud.
  Abaz ilatses, nähes selgelt välja nagu hull. Nõiapoiss viskas võrgu ära, tähekillud murenesid. Loitsu uuesti sosistades võlus ta välja mõõga ja õõtsutas seda.
  - Aitab tseremooniast nekrutiga. Parem tapa ta!
  Selezneva ütles enesekindlalt:
  -Las ta tühistab kõigepealt oma loitsud ja siis ehk päästame ta elu.
  Abaz pomises ebaselgelt. Siis surus Alice oma tera vastu kaela. Roosa kaste tuli välja.
  Igavesti noor sõdalane möirgas:
  -Ära käitu nagu loll, muidu me likvideerime selle ja siis leiame ise viisi, kuidas vaenuliku maagiaga toime tulla. See ei õnnestu, abistavad abituriendid.
  Vastuseks hirmunud urisemine:
  - Ma teen kõik. Lihtsalt päästa mu elu.
  Abas pani palveks käed kokku.
  Alice ütles karmil toonil:
  - Alustage ning olge konkreetne ja lühike. Pidage meeles, et teie elu on tasakaalus.
  Abaz mäletas suurepäraselt. Ta sosistas loitsu, eemaldades tekitatud loitsu või kahjustuse ja isegi libahuntide loitsu, isegi kummitustest kahjustatud lapsed said enamasti vigastada, mitte tapetud, ja nad taastati. Need, kes surid hiljuti ja hing polnud veel jõudnud teise maailma lennata, tõusid üles. Elu on kallim ja Abaz andis endast parima. Kuna tema jõud oli otsas, aitas Alice teda. Nõid ütles talle, milliseid loitse teha, ja ta kasutas oma maagiat. Kui kõik, mis võimalik, oli tehtud, mõtisklesid Alice ja võluripoiss vangi saatuse üle.
  Ma ei tahtnud teda tappa, kuid võimalikust ohust tema nägu tuleks vabaneda.
  Aleksei Teterev kui kogenum ütles:
  - Ma arvan, et sinult tuleks maagia ära võtta. Sa oled liiga ohtlik.
  - Ja ma arvan nii. Alice lisas. - Üks kuri võlur vähem.
  Abaz norskas:
  -Pole tarvis! Kuidas ma elan lihtsa inimesena?
  Selezneva urises vastuseks:
  - Nii et ole vait. Kuidas kõik elavad. Sa töötad, aga kui eelistad surma, siis...
  Hirmunud sõjamees urises:
  -Ma nõustun. Peate valima kahest halvast väiksema.
  Mustkunstnikupoiss oli segaduses, loits, mis teise maagiast ilma jätab, oli keeruline, seda õpitakse üldiselt alles viimasel seitsmendal aastal. Ja ta oli lihtne kolmanda kursuse tudeng, kes kuulis seda loitsu salaja pealt ja tahtis seda kurjategija kallal kasutada. Tõsi, hiljem nad leppisid. Kummalisel kombel tundis ta põlvedes teatud värinat. Mis siis, kui see ei tööta? Sellest on katuse pealt kahju.
  Alice kortsutas kulmu.
  -Kui te pole oma võimetes kindel, öelge mulle ja ma saan sellega hakkama!
  Pride rääkis mustkunstniku poisis:
  - Ei, ma olen üksi! Ja mul on piisavalt jõudu, kuid kõigepealt tee ta liikumatuks.
  Alice saatis lisatasu. Abaz värises, ta pistis keele välja.
  Leshka kilkas:
  - Nüüd alustame.
  Nõiapoiss luges ette pika mantra, seejärel saatis medaljonist ja sõrmust kombineeritud pulsi. Nõid suitsetas ja jäi lonkama, kaotades teadvuse.
  "Kas see on kõik?" kilkas Alice üllatunult.
  Leshka kakas:
  - Põhimõtteliselt kõike!
  Võluripoiss plaksutas käsi.
  - Valmis!
  Abaz sädeles ja muutus läbipaistvaks. Tema paks nägu värises, silmad läikisid. Alice vilistas.
  - Tundub, et sa külmutasid selle.
  Leshka ütles ebakindlalt:
  - See sulab.
  Nõid jäi seisma, keel väljas ja kivipilk. Mustkunstnikupoiss koputas jäätunud käele, see kostis kristallihelinast.
  Leshka ütles enesekindlalt:
  - Mis iganes see oli, ta ei tee nüüd halba. Kuhu nüüd, äkki tagasi kooli?
  Alice kilkas vastuseks:
  Kõigepealt tegeleme oma fännidega.
  Paljud mehed ümbritsesid neid nagu meediastaare ja võistlesid autogrammide pärast.
  Nõiapoiss võttis välja võlupliiatsi ja hakkas alla kirjutama. Ta tegi seda mõnuga, tundes end supermehena. Alice oli tagasihoidlikum, kuid otsustas siiski allkirjastada. Ta tegi seda kogu oma tavapärase armuga. Millised graatsilised vingerpussid osutusid.
  Leshka oli rõõmsameelne ja seltskondlik, kui tal paluti väga viisakalt rääkida mineviku vägitegudest, hakkas ta enesekindlal toonil häbitult valetama:
  -Lendasin planeedile Ohhela, kus elavad hiiglaslikud draakonid. Halvad olendid, kes ründavad teisi maailmu ja õgivad lapsi. Neil oli oma impeerium laserrelvade ja plasmarelvadega. Kui kohale jõudsin, oli terve armee minu vastu. Seejärel tegin kohalikule kuningale ettepaneku duelliks. Ta nõustus ja võttis kaasa hüperplasmaatilise installatsiooni. Mul oli ainult medaljon ja sõrmus. Aga ma ei kartnud barbarit. Esmalt seadis ta sisse võimsa maagilise kaitse, seejärel tõrjus oma tulised volud ja läks ise rünnakule. Maagilisest energiast tervitusi heites murdsin tal tiivad, haarasin siis mõõga ja lõikasin maha kõik seitse pead. Peale seda see algas. Minu poole tormasid tuhanded painajalikud olendid, nad olid nagu mägilaviin, mis hävitas kõik, mis nende teel oli. Seejärel rakendasin uut loitsu - jäise tuule labad. Laava külmus, muutus rabedaks nagu portselan. Siis lõin selle talaga ja lõhkusin väikesteks kildudeks. Draakoniarmee sai lüüa ja ma puhastasin kogu planeedi sissetungijate eest.
  - Sa oled vist väga rikas?
  küsis üks poistest.
  Leshka punnis:
  - Jah, võib-olla mitte vaene.
  Paljaste jalgadega laksutav poiss siristas, käsi laiali ajades ja siniseid silmi punni ajades:
  - Ei, sa ei ole lihtsalt vaene, vaid koletu rikas, sest sul peab olema draakoni aardeid. Isegi ühe pikaealise looma jaoks on see õnn ja tuhandetele ...
  Siis sai poiss-nõid muidugi aru, et ta valetab, kuid ta ei suutnud peatuda:
  -Ma andsin inimestele kõik, sest universumi paljudel planeetidel on nii palju vaesust. Paljud lapsed nälgivad, kuid ma näen, et olete üsna hästi toidetud ja rahul.
  -Mul pole näiteks kingi.
  Paljajalu tüdruk ütles nördinult.
  - Ja miks sa sellises kuumuses kingi vajad. Paljajalu kõndimine on palju mugavam. Ja kui paar päeva sajab lund, siis on sulle midagi.-
  Võluripoiss naeratas. Vanemad inimesed noogutasid. Paljajalu poiss astus isegi trotslikult nõgesele, demonstreerides, et tal ei valuta.
  Teised poisid kiljusid:
  Aitäh, et päästsid meid nõia käest. Ta kattis austust Heroodesele, see ei saaks olla halvem.
  Leshka ütles enesekindlalt:
  - See oleks olnud nii pikka aega. Ja siis päästa teid, sest nad nõuavad ka raha.
  Südamlikult kätt surudes kummardusid viisakalt võluripoiss ja Alice, samuti väga noore välimusega teismelised. Poisid hõõrusid medaljoni ja lahkusid külast. Kuid ilmselt kulutati liiga palju maagilist energiat ja nad jälle ei jõudnud kooli. Medaljon susises vastikult - õnnetus, te ei näe oma maja!
  Selle asemel maandusid nad sinna, kus toimus midagi suurt kogunemist. Terve armee marssis sammuga. Tuhanded teravate sarvedega sõdurid hirvedel ja põtradel, rasketes rüütlirüüs sõdalased, kergete turvistega ja pikkade odadega kettpostiga võimsate võitlejate jalaformatsioon, nad kõik rivistusid falanksisse. Tõsi, mõnel sõduril on selja taga tääkidega musketid. See tähendab, et sellel planeedil on juba tulirelvi.
  - Metslased. - Siin elab palju immigrante, kuid kellelgi pole õnnestunud piisavalt võimsat relva taastoota. Pole isegi lihtsaid automaate, mitte nagu laseriga. Ja nendest odadest, falanksist, sai pärast tulirelvade leiutamist kiviaeg.
  Alice vastas:
  -Siin läks edasiminek maagiliselt. Maagia tehnoloogia asemel. Seega pole põhijõud mitte relvad, vaid lahingumaagid.
  Leshka ütles üsna enesekindlalt:
  -Isegi maagia vajab laserit. Selle sama nõia saaks ühe lasuga ära lõigata. Ja nii ma pidin nokitsema. Kui poleks olnud teie võimsat sõrmust, oleksin selle saanud.
  Alice ütles loogiliselt:
  -See viitab veel kord sellele, et peate nõiakunsti paremaks muutma. Mine kooli ja ära jäta tundi vahele. Saa lõpuks vormi.
  Võluripoiss naeratas.
  -Me teeme seda iga päev. O! Vaata, relvad pole tavalised.
  Tõepoolest, mööda teed möödusid hiiglaslikud sajajalgsed. Nad tirisid enda järel tohutuid mitmeraudseid kahureid. Mõnel oli kolm koonu, teistel seitse ja mõnel viiekümne, kuigi mitte väga suure pagasiruumiga koopiaid. Selliseid relvi lohistati spetsiaalsetel laiadel ratastel, et vedrutada ja kurssi pehmendada. Tünnid olid pikad mustad ja nägid hirmutavad välja.
  Alice oli nende välimusest pisut jahmunud:
  - Ta näeb välja nagu viimsepäeva relv. Milline jõud on neis peidus!
  Aleksei vastas enesekindlalt:
  - Oh, Alice, ära aja mind naerma, primitiivsed relvad. Nägin palju lahinguid ja ka dokumentaalfilme sõjast ja seal oli selline... Tuhanded tähelaevad ja miljonid raketid põrkasid kosmoses kokku. Terved tähesüsteemid põlesid läbi nagu hävitamise taifuun, mis pühkis neist läbi. Meie tsivilisatsiooni ajalugu on pidevad kosmosekonfliktid, isegi mina osalesin ühes. Tõsi, nagu peab, polnud vaja võidelda, vaenlane osutus tehniliselt nõrgaks ja sai kiiresti lüüa. Mida see ütleb? Et eelkõige on vaja suurendada teaduslikku ja tehnilist potentsiaali. Nagu Suur Irki ütles: - Tehnika, sõja ajal otsustab kõik!
  Külaline tulevikust vaidles sellele vastu:
  - Ja nagu ütles üks meie juht Stalin: - tehnoloogia ilma vaimuta on surnud! Peame olema idealistlik impeerium ja uskuma vaimsesse printsiipi, selle domineerimisse mateeria üle.
  Leshka märkis loogiliselt:
  - Alice, ma rääkisin õpetajaga planeedilt Maa. Ta ütles, et Stalin oli verine ja julm türann. Ja sa tsiteerid teda.
  Alice trampis vastuseks taas vihaselt oma paljast graatsilist jalga ja urises:
  - Ma ei tea, kes ta eelmises elus oli, võib-olla dissident, kuid Stalin on suurepärane valitseja. Ta tegi meie kodumaa võimsaima riigi maa peal, me võitsime sõja, meid väärtustas ja austas kogu maailm. Mis puudutab julmust, siis suur valitseja peab julm olema. Muidu ei ole korda ja alatud olendid istuvad pähe.
  Leshka ütles rahulikult:
  - Julmus peab olema mõistlik. Aga üldiselt olen sinuga nõus - tugev jõud - kõva jõud. Aga meil oli demokraatia ja rahval oli hääleõigus.
  Selezneva muutus kangekaelseks:
  - Meil oli ka demokraatia ja rahva valimisvõim. Nõukogude võim on kõige demokraatlikum institutsioon maailmas.
  Leshka naeris irooniliselt:
  -Siis olen nõus, sul pole halb impeerium. Kuigi demokraatia liig on hullem kui selle puudumine!
  Vahepeal hakkas armee end ringidena rivistama. Ees paistsid kindluse müürid. Nõid-poiss oli arutelust hajunud:
  - Oh, Alice. Paistab, et tuleb rünnak.
  Selezneva siristas hambaid paljastades:
  - Just seda nad rünnakul võtavad? Mis te arvate, kelle kindlus see on?
  Leshka raputas rusikaid:
  - Mõtleme selle välja!
  Kindlus, mis teel seisis, oli tumedat kirsivärvi. Paksude kaitserauatega tormakad tornid särasid ähmaselt nelja päikese kiirtes. Üsna suur tsitadell sügava vallikraaviga, mis on täidetud karmiinpunase pritsiva laavaga. Ta näis olevat elus, temast sirutasid välja pikad kombitsad. Kui kõige jultunud ratsanik tema poole kargas, haaras teda tulikuum käpp. Põder kilkas ja peksles jalgu ning ratsanik kadus tules. Vastuseks hakkas armee uuesti üles ehitama. Mööda esiridu läksid tulised rühmad, kaitsjad hakkasid tulistama.
  Lyoshka muutus valvsaks ja surus tahtmatult pea oma tugevatele, kuid mitte liiga laiadele poisilikele õlgadele ning kostis:
  - Näeb välja nagu jälituskuulid. Äkki on kaitsjatel kuulipildujad?
  Alice sirutas käe.
  - See on ebatõenäoline, siis tekiks vastuolu tehnoloogia ja üldise arengutaseme vahel. Teine asi on see, et tavalised relvad võivad maagiat tugevdada.
  Leshka nõustus:
  - See on palju selgem.
  Seepialipu all marssinud väed pöördusid tagasi, tõmmates sõdurid tagasi. Kindralülem, kes oli mustas soomusrüüs, ei kaotanud pead. Tema välimus, vastupidi, muutus pompoosseks ja uhkeks. Kärnkonn pahvides käskis ta:
  - Suunake suurtükivägi.
  Suurtükid hakkasid liikuma, need paigutati nii, et kindlusest ei pääseks neile pauku ja võisid samal ajal lüüa ka kohapeal. Rataste all murdusid väikesed puud, tagasilöögist söödeti tagasi teraskorjused. Isegi eemalt oli see hirmutav, kuna nende kõrvu tormasid.
  Leshka karjus ehmunult:
  - Oh, Alice! Tundub, et see on "summuti".
  Selezneva virises ehmunult:
  - Ei, see on äike. Vaughn ja raheterad.
  Tornidesse ja müüridesse põrkasid mürinaga rasked kahurikuulid. Kuuldi plahvatusi, taevasse paiskus maa, kivide ja telliste killud. Üksikute südamike kaal ulatus kolme naela ja need tegid muljetavaldavaid rikkumisi.
  Kindral pahvis ja karjus midagi, möirgamise tõttu ei olnud teda kuulda. Vastuseks rääkisid linnuserelvad, need olid väikesed ja tabasid lühemat distantsi. Tõsi, mõnikord võtsid nad välja piiramissuurtükiväe, põhjustades sellele kahju.
  Komandör andis uuesti käsu ja pommid lasti õhku. Nad ulgusid läbi õhu ja plahvatasid seejärel kilde laiali. Alisa Selezneva vaatas tähelepanelikult seina. Üks pommidest kukkus halli vurruga sõduri kõrvale hetkel, kui too piipu täitis. Tubaka jahedalt süüdates pistis ta selle seejärel suhu. Ja kui lähedale kukkus veel üks pomm, siis ta lihtsalt sülitas.
  Tüdruk itsitas ja siristas:
  - Mitte efektiivne, kuid tõhus.
  Leshka möirgas raevust:
  - Suitsetamine on kahjulik ja täiesti ebaesteetiline!
  -See tähendab, et mitte esteetiliselt meeldiv, vaid praktiline.-
  Alice naeris ja juba mitmeteistkümnendat korda sai tema paljas, väga ilus, pargitud jalg tembeldatud.
  Mürsutamine intensiivistus, üks tulistamiskindluse kahuritest tulistati alla, see lendas punasesse lörtsi paiskudes kraavi. Õnnetuskoht susises. Kindral hõõrus rahulolevalt käsi. Suurtükiväe ettevalmistus viidi maksimumini.
  Ja ometi oli reserve. Eelkõige lähenes relvadele mõni kollases mantlis mees ja loitsis, misjärel nad tabasid palju sagedamini ja nende mürsud omandasid hävitava jõu. Siin lagunes müüridevahelises otsas seisnud torn, seejärel varisesid selle jäänused kokku. Ka seinad olid algul kaetud suurte pragudega, siis tekkisid neisse muljetavaldavad tühimikud. Seda kõike saatsid tervitushüüded ja rõõmus hõiskamine. Lõpuks kanti tuli üle vallikraavile endale. Pommid ja kahurikuulid soojendasid tulist vedelikku veelgi, pannes selle purskkaevu kombel pekslema. Pärast seda ägenes tulistamine veelgi, varises kokku veel üks torn ja siis varises lõpuks kokku ka sein. Tagasilöök on märgatavalt nõrgenenud.
  Häving muutus üha olulisemaks, kaitsjate jõud kahanes.
  Kindral - tema nimi oli Jacopo, käskis:
  -Edasi! Rünnakule, praagile!
  Mitukümmend tuhat sõdurit hakkas liikuma, valatuna välja hallikaskollase massina. Need, kes ette jooksid, kandsid endaga tihedalt seotud sidemeid. Nad püüdsid end haruldase püssitule eest peita. Siin on elav jõgi, mis kihab tääkidest, jõudis kraavi põhjani täis sasitud südamikke, loopides vees leotatud kimpu, kattis laava. Takistusest kiiresti üle saanud, tormasid sõdurid rauatükkidest murenenud koridori. Järsku katkestas nende juubeldavad hüüded kägistatud kisa, niigi hävinud sein seisis taas nende teel. Rünnak takerdus, paljud sõdurid purustati. Ja takistusest, mis nende teele kasvas, kallas süttinud vaiku ja napalmi moodi.
  - Siin on need ajad! - üllatunud poiss-nõid. "Isegi metall põleb nagu kuivatuspaber.
  - Maagia! Alisa Selezneva pomises sügavalt sisse hingates. - Ja palju jõudu.
  Sõdalased möirgasid ja põlesid, laava vallikraavis põles uue jõuga. Suutmata sellisele mõnitamisele vastu panna, nõjatusid nad tahapoole. See polnud isegi mitte taganemine, vaid üldine lend. Sõjavägi, aetud nagu lambakari, viskas relvad maha.
  Jacopo tormas taganevale hordile vastu. Kõva häälega käskis ta seisma jääda ja rivid ümber korraldada. Talle tõttasid appi valitud ratsanikud, kes suure vaevaga peatasid jalaväe. Liikluses moodustasid väed kiilu ja kahurituli jõudis oma piirini. See oli aga kasutu, südamikud lõid vastu seinu, lõid augud sisse, aga need said kohe taastatud. Paljud kahurid on juba lõhki läinud, üks suurematest on mõranenud, teine täiesti laiali rebinud. Invaliidistunud sõdalased tiriti arstitelki. Mingilgi viisil oma ridu taastanud, taandusid Lihe kuningriigi väed, armee kuuluvus, lipukirjal oleva vapi järgi identifitseeritud tüübid ohutusse kaugusesse. Peagi tuli vaibus, olles veendunud tulistamise mõttetuses, andsid laskurid relvadele puhkust. Edasine vastasseis tõotas venida ja Alisa Selezneva soovitas kooli naasta.
  Tüdruk siristas:
  - Meil on aeg magama minna. Varsti tšekk ja jääme vahele.
  Leshka ütles vihase tooniga:
  - Ja sa tahad, et me sellisest meelelahutuslikust vaatemängust ilma jääksime?
  Alice märkis entusiastlikult:
  - Mis siin nii huvitavat on? Väed on tavapärases piiramisrõngas ja see kestab üle ühe kuu. Näete, et kindlus on maagiaga kaitstud ja praktiliselt immutamatu.
  Noor nõid märkis loogiliselt:
  -Jah ma näen. Kuid sõda on dünaamiline nähtus ja keegi ei luba tervel armeel pikki kuid seista. Tõenäoliselt lõpetavad nad piiramise või võtavad mõne triki. Neil peab olema äss varrukas.
  Alisa Selezneva vaatas kahtlevalt "päikesi" poole, neli valgustit olid juba kergelt tuhmuma hakanud. Öö asemel siin planeedil vaid kerge hämarus, kuid sellest piisab lühikeseks kosutavaks uneks.
  . 21. PEATÜKK
  Noor nõia õpipoiss, oma säravate soengutega pead vangutades, märkis üsna loogiliselt:
  - Mis siis, kui neil pole trumpi? Siis oleme lollid. Lisaks saadab ülempreestrinna audiitorid. Ja neile tundub väga kahtlane, et oleme nii kaua hilinenud.
  Leshka karjus täiega:
  Meil on vaba päev ja see on meie õigus!
  Võluripoiss oli kangekaelne. Teisalt sai ta ka aru, et nad jäid peole hiljaks.
  Leshka säutsus:
  - Olgu, teeme kokkuleppe. Kui möödub pool tundi ja midagi ei muutu, siis kiirustame tagasi. Ja kui on uudiseid, siis vaatame selle lõpuni.
  Alice märkis targalt:
  -See sõltub sellest, mida sa lõpu ja uudise all mõtled. Oleme täna juba piisavalt oma eluga riskinud ja mina isiklikult otsustasin mitte millessegi sekkuda.
  Leshka urises:
  - Oh, sa oled oma otsuse teinud. See on isekus.
  Nõiapoiss tegi grimassi.
  -Aga ma annan sulle andeks. Kuule Alice. Aga kui te oleksite komandör, mida te teeksite piirajate asemel?
  Seleznev tõstis jala ja kratsis paljaste graatsiliste sõrmedega alajäsemeid kõrva tagant, misjärel ta pomises ja mitte liiga enesekindlalt:
  -Kes ma olen? Vaja mõelda. Maarünnak takerdus. Loogiline on kasutada lennundust, aga kust seda saada, mitte tehnilist taset. Lisaks on minu arvamus selline, et kui mul oleks lennukid, siis oleks pidanud need kohe lendu saama. Üllatuslik õhurünnak oleks võinud asja lahendada.
  Leshka kahtles tõesti:
  - Mis siis, kui neil on õhutõrjeloitsud? Näiteks: "Õhublokaad".
  Tüdruk ütles kurva naeratusega:
  - Siis on halb. Aga maa alla on veel tee. Üldiselt, kas see kindlus on tõesti nii oluline, kas pole parem sellest mööda minna.
  Noor võlur märkis:
  - Ümbersõit on tüüpiline primitiivsete ja mitte nii primitiivsete ajastute rabavale strateegiale. No hoia.
  Alisa Selezneva naeratas. Taevas muutus heledaks rubiiniks, üle selle kõndisid rohelised pilved. Lähemalt vaadates hüppas ta püsti ja naeris:
  - Vaata, draakonid on saabunud. Kui ilusad nad on.
  Võluripoiss vaatas üles.
  -Ma näen, nad on tõesti väga ilusad, värvilised nagu liblikad. Ja mis kõige tähtsam, neid on palju. Nüüd hakatakse kindlust "villaseks tegema".
  Draakonid olid tõeliselt majesteetlikud, avaldades muljet oma suuruse ja graatsiliste joontega. Neil oli üks kuni kolm pead ja ainult ühel, ilmselt kõige olulisemal, oli koguni seitse pead. See oli imposantne armaad, lennu ajal rivistusid nad korrapäraste kujude, saledate joonte ja satsidega lokkidena ning ründasid kindlust liikvel olles. Suudest purskasid tuliseid keeli ja suitsupilvi, see nägi välja nagu meteoriidiparv. Strateegilise lennunduse streik oli kohutav. Tornid ja müürid tehti maatasa ning kindluse suurtükivägi sulatati lihtsalt punasteks vedelmetallijugadeks. Ja ometi ei andnud tsitadell kohe alla, selle konstruktsioonid taastati kohe, tundus, et valli ei kõigutatud.
  Sellest hoolimata järgnesid löögid löökidele, planeedi maa kees ja põles, nagu oleks bensiiniga valatud. Ja kui müüre suudeti veel taastada, siis ilmselt ei suutnud maagia kaitsjaid ellu äratada. Kindlus tühjenes järk-järgult, sõdurid surid ja tsiviilisikuid selles praktiliselt polnud. Siin draakonid maandusid, andsid tiibadega märku. Armee hakkas liikuma, kiirustades järgmisele rünnakule. Koletised lehvitasid tiibadega nii usinalt, et vallikraavi laava kustus kiiresti.
  Sõdurid, visanud kimpudega kraavi, kõndisid seda uuesti mööda, nüüd polnud neil tõkkeid. Väed täitsid linnuse kiiresti, algas üldine rüüstamine.
  Tundus, et kõik on juba läbi. Alisa Selezneva tõmbas võluripoisil kätt ja kostis:
  - See oli hea etendus ja nüüd koju. Või tahad, et ka meie jääksime hätta?
  Leshka märkis naeratades:
  - Jah, mul on ka kõrini. Selge liialdus. Aga vaadake lähemalt, mida need sõdurid teevad?
  Mitu sõdurit tirisid noort ja väga ilusat luksuslikus kleidis tüdrukut juustest. Nad kobasid ja tõmbasid ta seeliku üles nii ausalt öeldes, et nende räpastes kavatsustes polnud kahtlustki. Nii hakkasid nad tal riideid seljast kiskuma, paljastades tema kõrge rinna. See, sündinud härrasmees Aleksei Teterev, ei pidanud vastu ja pühkis nagu komeet mööda, langedes metsiku tuulelohena vägistajatele peale. Tema mõõk sähvatas välguna, raius viis segaduses sõdalast. Siis võttis ta tüdruku sülle. Alisa Selezneva ei reageerinud kohe, vaid lasi end toibudes sõdurite pihta pulsari.
  Torkav löök paiskas nad külgedele laiali. Haruldased lasud ei saanud kahju teha ning draakonid näisid vajuvat talveunne ning, olles tule ära kasutanud, särasid rahulolust. Poiss-nõid tõusis oma lisaraskusele vaatamata kergesti püsti, alasti tüdruk klammerdus tugevasti tema külge, kuldsed juuksed kõditasid ta nägu ja huuled põrutasid kohmetult roosale karvutule põsele:
  - Sa oled mu rüütel.
  Leshka kilkas vastuseks:
  - Jah! Olen pärilik sõdur.
  Nõiapoiss ajas end uhkelt sirgu. Ta silmad ja põsed põlesid, tal oli selgelt piinlik. Olles füüsiliselt veel väga noor, oli ta täiskasvanu mõistusega ja sellest hoolimata tundis ta end neitsina. Tema kirg meenutas aga süütut tallekest. Tema sügavatesse smaragdisilmadesse vaadates oli raske maistele kiusatustele vastu seista. Alisa Selezneva tundis kohe kadedust:
  Ärge unustage, et meil pole palju aega. Peame ta turvalisse kohta viima ja tagasi pöörduma, tead kuhu.
  Lyoshka vastas agressiivselt:
  -Ma saan aru, et. Aga pole viisakas teda niimoodi üksi jätta, ilma teda päriselt küsitlemata.
  Alasti ilus tüdruk, väga ilusa, hõbedase häälega, kostis:
  "Ma olen Navarro printsess Bucephaluse riigist, ta on siit kolmesaja miili kaugusel. Tulin siia külla, kui Lihe kuningriigi esindajad linnust ründasid. Võimalik, et mu isa kuulutab neile sõja ja pühib vaenlased paplitolmu!
  Nõiapoiss hüüdis vihaselt:
  - On viimane aeg. Ja kellele kuulus kindlus?
  Kaunis neiu vastas innukalt:
  - Tsvetando kuningriiki, mida valitseb kuningas Tsvetand, kas sa tead teda?
  Aleksei Teterev naeratas:
  Jah, see on meie kuningas. Me ei tunne teda kuigi hästi.
  Üks ilus tüdruk paljastas hambad ja vastas:
  -Kas te olete Dollarose kooli mustkunstnikud? Kas näete ikka õpilasi?
  Alice küsis vaikselt:
  - Jah! Kes sa olid eelmises elus? Võib-olla detektiiv?
  Printsess vastas naerdes, tema alasti graatsilised jalad erutusest värisesid:
  -Mitte! Olin baleriin ja siis valiti mind täiesti juhuslikult riigikogu liikmeks. Selles asendis nad mind tapsid.
  Selezneva märkis vihaselt:
  - On selge, et asetäitjaid tapetakse sageli.
  Alice mäletas oma riigi ajalugu. Ta tundis häbi, et oli valetanud tuhande galaktika kohta. Kuigi ta ei valetanud, on inimkond omandanud ja valdab jätkuvalt mitte tuhat, vaid juba miljoneid galaktikaid.
  "Mulle tundub, et tsiviliseeritud riikides ei tohiks mõrvu olla." Nõiapoiss nurises.
  Noor printsess vastas ohates:
  Me ei olnud väga tsiviliseeritud. Näiteks kuningas kuulus eelmises elus kõrgemalt arenenud maailma, kuid sellegipoolest loobus ta teaduse ja tehnika arengust, välja arvatud ainult veevarustus ja elektrijaamad. Muidugi võib maagia kõike valgustada, kuid nii on see töökindlam.
  - See on selgem kui selge! - Alice ei usaldanud ikka veel maagilisi asju. Nõiapoiss kortsutas kulmu.
  - Sinu majani on kolmsada miili, see on palju. Parim on kasutada liikumise loitsu.
  Tüdruk urises:
  - Nii et kasutage kiiremini.
  Alice trampis kannatamatult oma paljast jalga, millest paiskus järsku välja smaragdisprei purskkaev.
  Leshka pomises segaduses:
  Aga ma pole seal kunagi käinud, nii et võin eksida.
  Tuleviku tüdruk ulatas käe.
  - Anna mulle oma medaljon. Ärge kartke, mul oli sarnane, õppisin seda juba ammu kasutama.
  Poiss-nõid vaatas tahtmatult printsessi alasti rinda, tema lapselik nägu läks piinlikkusest punaseks, kuigi Aleksei Teterev on muidugi juba väga vana. Kui just keha just väga noor ja samas ilus pole.
  Siis pomises igavene poiss piinlikult:
  "Te olete hämmastav, aga kui te niimoodi paleesse jõuate, mõistetakse meid valesti.
  Alice kinnitas oma hirme, röövitud printsessil olid nüüd ainult klaaskingad, on isegi üllatav, et sõduritel polnud aega sellist ehet rebida. Kuigi võib-olla sellepärast, et tüdruk oli lihtsalt paljajalu ja kingad võtsid praegu materiaalse kuju. Siin on Alice riietatud üsna luksuslikult, kuid tinglikult paljajalu. Tema kingad võivad samuti iga hetk teoks saada.
  Ja teistele inimestele tundub, et Selezneva on jalatunud.
  Kõige ägedamat verd neiul oli piinlik ja ta kattis kähku oma rinna. Nõiapoiss asus poosi:
  -Nüüd loen loitsu ja võlun kleidi. Tõsi, puhtast maagiast kootud, kestab see vaid paar tundi, kuid sellest piisab, et sa väärilisel kujul isa ees seisad.
  Navarro jäi piinlikult seisma, ta silmad tõmblesid. Saanud heakskiidu, loitsis mustkunstnik poiss loitsu.
  Tundub, et see pole liiga keeruline ja riimiline.
  Alisa Selezneva värises, kuuldi mesilaste suminat, nad tiirutasid ümber Navarro, kuigi nad ei hammustanud.
  -Pagan võtaks! Sa ajasid jälle sassi.- Alisa Selezneva oli raevukas ja trampis vihaselt oma paljaid jalgu.
  Ja ta karjus vihaselt:
  "Oh jumal, millal ma lõpuks suudan kogu maagia täiust ise valdada.
  Printsess ei olnud aga hämmingus:
  -Mis siis! Tekkis viga. Meie õukonnamaag Chikhalino on elanud peaaegu kolmsada aastat ja see on tema elu ainult selles universumis, kuid siiski mõnikord ta eksib. Need mesilased on nii hellad ja ei hammusta üldse. Las ta proovib uuesti.
  Nõiapoiss pingestus, hakkas isegi higistama. Seejärel pigistas ilma raskusteta välja veel ühe loitsu.
  Seekord ilmus osaliselt edukalt Navarrole õhuline poolläbipaistev kleit. Tõsi, järjekordne kokkupõrge, kingad kadusid ja printsess osutus paljajalu. Tema jalgu eristas aga ilu ja graatsia.
  Ta meenutas millegipärast Gerdat, kes oli küpseks saanud ja muutunud võrreldamatult ilusamaks.
  Kas sa oled Alice! Meelega! - Alice oli nördinud ja tema paljast ümarast kannast tõusis õhku vihalaine ja maagiline tsunami, oranž ja sinine.
  
  Leshka vabandas ja ta koon jätkas õhetusel erutusest kaagutamist:
  -Mitte! Kuid see ei olnud väga erinev loits. Ilmselt läks kleidi juurde puhta maagia asemel kingadest pärit aine. Kuigi see on veelgi ilusam! Kas ma saan selle parandada?
  - Ma arvan, et läheb korda. - Navarro helistas ööbikule. - Pealegi pole pidev kristalli ja teemantide segus kõndimine eriti mugav, mu jalad on väsinud. Lõppude lõpuks ei saa ta paljajalu kõndida, tituleeritud inimene, mitte plebei.
  Alice naeris vastuseks.
  - Siis on meie aeg! Võtke medaljon ja öelge võlufraas. Ja siis ajab Lyoshka jälle midagi sassi.
  Tüdruk võttis võluartefakti ettevaatlikult sõrmedega. See vilkus kollaselt. Navarro sosistas talle, tema helepunased huuled nagu roosi kroonlehed, ja siis peatus.
  - Jah, see on üsna külm, seda on vaja laadida. Sul on rõngad, nii et puista energiat sellesse.
  Alice tahtis noogutada, kuid äkki katkes ta hääl. Tüdruk näitas näpuga taeva poole.
  - Vaata, draakon.
  Tõepoolest, kolmepäine koletis ilmus pitsi kootud pilvede tagant. See oli tohutu ja leegitses.
  Printsess karjus:
  - Ta on agressiivne. On aeg kiiresti lahkuda!
  Alice kilkas:
  - Mõistlik!
  - Nüüd ma tegelen temaga. Tundub, et tean üht loitsu draakonite vastu," võttis nõid poiss julguse.
  -Pole tarvis!-
  Alice karjus ja sikutas teda järsult käest.
  - Ta ajab polaarsuse segi ja meist endist saavad draakonid või midagi hullemat! - Tüdruk trampis oma palja, väga graatsilise jalaga. - Tule, vii meid kiiremini.
  Navarro haaras medaljonist kõvasti kinni ja sosistas. Hetke pärast läks jälle pimedaks, nagu tavaliselt ümberistumiste ajal juhtub. Siis pimedus hajus. Nende ette ilmus imeline linn. Ta oli sinine. Kõrged taevasinised tornid, tornidel lehvimas lipud, see kõik hõivas vaid osa spektrist.
  Nähes sõprade imestunud nägusid, trampis ka Navarro oma paljajalu, see meeldis talle ja selgitas:
  Siin on kõik sinine ainult väljast. Seda linna ei kutsuta asjata siniseks naeratuseks.
  "Imeline!" hüüdis Alice. -Sees, kõrgete müüride taga, on meil palju lilli, üksluisus väsitab. Võite mind jälgida.
  Tornidel seisnud sõdurid, kes olid enamasti hõbekarud, tervitasid lendavat Navarrot. Ka mitmed müüride kohal tiirutavad rukkilillesinised draakonid tõstsid oma röövkäba. Vaatamata kohutavale välimusele olid nad siiski sõbralikud. Igaühe seljas istus kullatud vibuga sõdalane. Siin tulistas üks sõdalastest üles, nool hajus nagu graatsiline ilutulestik. Allpool asuv linn ise nägi välja rikas, selle tänavad olid laiad ja sirged, majad värvilised ja veidi pretensioonikad.
  Tänavatel on palju rahvast, enamik neist, nagu Alice eeldas, on riietatud sinistesse riietesse, kuid ammendamatust paletist on ka palju muid värve. Üle taeva liugles mitu tiivulist vankrit, mis mõnes mõttes meenutas juba mahajäetud Tsvetando kuningriigi pealinna. Linn paistis aga silma omapära poolest, kuplid ja katused olid enamasti kaetud hõbeda- ja teemanditolmuga. Lisaks oli palju minarettide sarnaseid hooneid, mille tipus olid suured rubiinid. Ainult neli päikest on ühesugused ja kiired säravad erinevat värvi. Alisa Selezneva ja isegi väsinud Aleksei Teterev imetlesid tahtmatult. Konstruktsioonid pöörlesid ümber oma telje, elavdades valguse mängu. Ringi vaadates jooksis Alice peaaegu tuulelippu, püüdis selle palja jalaga, mis tegi haiget.
  Ta pöördus ümber ja peaaegu sõimas. Linn on suur, mitte vähem kui Peterburi ja võib-olla isegi rohkem. Kuninglik palee on aga kaugelt näha. Kolossaalsetel kuplitel võib näha kümne uimega hiiglaslikke, justkui plaatinast valatud kalu, mõõkvaalasid, haid, kolmepealisi hülgeid. Ja siin on kõige olulisem sümbol, kuninga isiklik vapp - muljetavaldav kalasaba ja kolmharuga kangelane. Talle kuulub kogu veealune kuningriik.
  - Neptuun! - ütles Alice hämmastunult ja ajas oma roosilisi põski välja. - Maa raputaja.
  Poiss-nõid näitas end kirjaoskamana:
  - Ei, see on kosmilise tuule jumal Somon!
  Alice küsis üllatunult, hõõrudes üht oma paljast pruunistunud jalga teise vastu:
  - Miks siis kalasabaga?
  Seekord vastas Navarro:
  -Sest see sümboliseerib kosmilise ja planetaarse looduse ühtsust.
  Alisa Selezneva puhkes naerma, tema ripsmed vilkusid ja ta silmad särasid korraga kolme spektrivärviga:
  -Niimoodi! Tuleb ette. Aga mul on seos merineitsiga.
  Printsess naeris.
  - Merineitsiga? Imeline. Mõned neist, muide, teiselt planeedilt tulevad mu isale külla. Ma tutvustan teile oma vanemaid. Nad annavad teile kindlasti midagi tänutäheks minu päästmise eest. Palun ärge keelduge neist, see on verepategu.
  Poiss-nõid imetles teda:
  - Sa oled jumalik. Eriti juuksed. Millega sa neid pesed?
  Printsess koperdas mõnuga ja jooksis oma palja graatsilise tallaga üle haru:
  - Ükssarviku pisarad ja lootose mahl. Mida sa proovida tahad? Sinust saab veelgi ilusam poiss!
  Lesha noogutas nõustuvalt.
  Selles, et mees oma juuste eest hoolitseb, pole midagi häbiväärset. Mina isiklikult eelistan Lystrol Magic Shampoot, see annab neile tähevärvi.
  Noormees raputas oma lühikesi lopsakaid kiharaid.
  "Jah, sa oled ilus, ma ei vaidle vastu." Printsess pilgutas silma. - Aga sa oled veel nii noor abiellumiseks!
  Leshka ütles vihjavalt:
  -Ja teate, see oleneb inimesest, mõned kasvavad justkui oma planeedil, teised aga kiiremini, kuigi enamasti juhtub see siis, kui suureks kasvamise protsess on aeglasem, ilmselt on see tingitud sellest, et varases lapsepõlves faas jäi vahele.
  Võluripoiss ohkas. Navarro vastas naerdes ja agressiivselt hambaid paljastades:
  -Kas on halb olla noorem? Kui teil tekib mingisugune ebamugavustunne, on see kõik eelmise elu mälestuste tõttu. Mul oli ka sarnaseid probleeme, kuid sain sellest üle. Ärge ärrituge, vaid tõstke pea kõrgemale, mu isa ei armasta pessimist.
  Ka Alisa Selezneval, kes nägi väga noor välja, oli keelel küsimus:
  - Kuidas sa temaga läbi saad? Lõppude lõpuks oli nii temal kui teil varem rikas elu. Seetõttu olete täiesti erinevad isiksused, keda ühendab ainult tinglik sünniakt.
  Navarro raputas pead.
  -Ma pole printsess mitte sünnilt, vaid sellepärast, et see on maagia poolt ette määratud. Maagiline jõud määras minust printsessi, kuna see otsustas omal ajal kuninga saatuse. Jah, tüdruk, keda valitseda ja keda künda, otsustavad nõiad. Nii et olete leidnud nii võimsa kivi mitte ilma kõrgemate jõudude sekkumiseta.
  Kuni vestlus kestis, lendasid nad palee peakupli lähedale. Sealt nagu käeviipega kerkis välja trepp. Neli heade mõõkvaalade nägudega valvurit, hoides pikkades uimedes mõõgad ja odad, tervitasid lähenevaid rändureid. Mõõkade käepidemed olid kullatud ja odade otsad olid valmistatud teemantidest, mis särasid korraga kolmes päikeses.
  Leshka ütles enesekindlalt:
  - Nüüd oleme kõik koos. Lähme!
  Kolm kuju maandusid. Trepp nägi välja nagu see oleks kristallist. Alice ja võluripoiss plaksutasid valjult kingi (Selezneva otsustas kingad jalga panna, et mitte liiga vilets välja näha ja külatüdruku moodi välja näha) ning Navarro oli peaaegu vait. Valvurid tervitasid neid uuesti. Teemandid sädelesid mitmes päikeses ja eraldusid isegi eredad sädemed.
  Tüdruk vehkis käega ja siis palja jalaga. Poisid maandusid ja nad läksid luksuslikesse kambritesse.
  Siin oli kõik, nagu ka eelmises palees, suurepärane, uhke, meenutas Peterhofi paleesid, ainult et see oli veelgi majesteetlikum, mõõtmetelt suurem ehete rohkusega. Kõige uhkem kunstiteos oli loomulikult troonisaal. See meenutas suuruselt staadioni ja selle seinu kaunistasid suurepärased maalid. Tehismaagia andis valgust, mis muljet veelgi võimendas. Põrand oli peegelpildis ning selle sisse väänati mosaiigid ja maalid. Alice näitas sõrme, see peegeldus ja muutus pikemaks, küüs kasvas veidi.
  Külaline tulevikust ütles rõõmsalt:
  - Ka nõidus.
  Tüdruk viskas juuksed tagasi ja häbelikkusest üle saades vaatas trooni, lootes seal näha suurt valitsejat. Ta ilmus talle kullaga tikitud hermeliinrüüs, mis kõik oli ehetega riputatud nagu jõulupuu. Kuid tema üllatuseks polnud kõrgel kolmiktroonil kedagi. Troon ise oli suurepärane, tõeline kunstiteos. Tõsi, oodatud lõvide või grifoonide asemel toetasid käetued tiibadega narvalaid. Need sädelesid heledamalt kui kuld ega torganud vabatahtlikult pilku, kuid silmad olid nagu rubiintähed, särades nagu kauge kosmose kvasarid. Ja siin on kuningas ise, ta seisab nende ees, ilmselt juba ette troonilt laskununa. Mitte mantlis, vaid mustas pidulikus ülikonnas paistis ta pigem mitte monarhi, vaid Briti parlamendi lordina. Peas on tahke silinder, mustad juuksed, külgpõletik. Rinnal on särava tähekujulise järjekorraga lint. Nägu esinduslik ja samas sõbralik.
  "Võib-olla näeb ta välja rohkem nagu üheksateistkümnenda sajandi lääneriigi president kui august inimene." mõtles Alisa Selezneva naeru maha surudes.
  Nõiapoiss, häbenes, kummardas, vääris esimest korda monarhi audientsi ja oli selle pärast närvis. Navarro hoidis kindlalt tema kätt.
  "Isa, see alandlik noormees ja see tüdruk," noogutas ta Alisa Selezneva suunas, "päästsid mu elu ja, mis kõige tähtsam, au, kui Lihe impeeriumi metsikud sõdalased üritasid mind vägistada.
  Kuningas naeratas, tema suu oli lai kui meri:
  - Olen teile tänulik. Eriti sina julge tüdruk. Niipalju kui ma su sõrmel näen, kas draakonisilmasõrmus sädeleb?
  - Jah, söör. - Alisa Selezneva oli piinlik ja trampis kandadele (paljajalu monarhi ees on muidugi ebamugav isegi külaline tulevikust!). - Sain selle poest.
  Monarh kahtles
  - Jah! Sellised asjad riiulitele ei lähe. Räägi mulle rohkem.
  Kuningas tuli üles ja plaksutas Aleksei Teterevi õlale.
  - Sa oled julge noormees. Loodan, et sa ei kartnud?
  Navarro ütles etteheitvalt:
  Tegelikult ta päästis mu. Näidake oma isale mõõka, sellel peaksid olema vereplekid.
  Leshka võttis vööst välja võlurelva, erinevalt tavalisest sai selle taskusse voltida.
  Piisas, kui monarh heitis pilgu, et hinnata rüütli vägitegu.
  Kuulda oli äikest, heakskiitvat häält:
  - Sa oled võitleja! Ja ka maag. Noh, sa oled auhinda väärt, aga praegu palun ma sind laua taha.
  Niipea kui kuningas need sõnad lausus, kostis kohutav mürin, nagu oleks juhtunud kolossaalne vulkaanipurse, võib-olla isegi asteroidi kukkumine. Laed värisesid, vaikne muusika läks märjaks, saal läks pimedaks.
  "Mida kuradit!" karjus monarh.
  Möirgamine tugevnes, seinad hakkasid hägustuma, hakkas kõlama leinav hauamuusika. Õhk lõhnas äikese järele. Alice kukutas pead. Kuningas aga rõõmustas.
  -See on meie sireen, Vilchido tuli tagasi.
  - Sireen!? - kordas nõiapoiss.
  Kuningas pomises:
  -Kas sa oled üllatunud?
  Leshka kostis vastuseks:
  - Ei, ma tegelikult kuulsin neist, aga nii, ma ei näinud neid.
  See värises uuesti, sinine suits susises ja saali roomas arusaamatu olend. Kõige rohkem meenutas see purpursete juuste ja nelja sabaga merineitsi.
  Alice polnud aga eriti üllatunud. Ta rukkilillesinised silmad vilkusid hämmeldunult. Vilcido pöördus ümber ja kummardus juhuslikult kuninga poole. Ta pikad juuksed olid lokkis nagu maod ja ta hääl kahises vihaselt:
  - Saabusin just planeedilt Epselon. Seal oli tõsine segadus. Palju laipu ja verd.
  Sireen vabastas roheka kiire, see tabas peeglit ja peegeldus mitu korda, lennates mööda tuba ringi.
  Kuigi Vilcido ei tundunud kaugeltki kahjutu, naeratas Navarro ja ulatas käe. Nõiapoiss järgis tema eeskuju, sireeni sõrmed olid märjad ja kleepuvad ning ta võpatas tahtmatult. Järsku pani sireen käe tema õlale.
  - Võluv noormees ja ilmselt tugev mustkunstnik.
  Leshka raputas pead.
  - Olen endiselt kolmanda kursuse tudeng.
  Hääl valas hõbedast:
  - Kuid teie võimed on suurepärased ja teil on hämmastav medaljon. Sellega saate külastada mitte ainult teisi planeete, vaid ka universumeid.
  Alice oli üllatunud:
  Kuid see on saadaval ainult vähestele valitud inimestele. Teise dimensiooni sissemurdmine on keerulisem kui ühelt planeedilt teisele hüppamine.
  Vilchido vilgutas sini-sinipunast valgust:
  - Ma tunnen maagilisi võimeid, kui tahad, siis ma õpetan sind.
  Alice tahtis nõustuda, kuid Lyoshka oli ootamatult vastu:
  - Meil on aeg kooli minna. Oleme juba hiljaks jäänud.
  Kuningas naeratas säravalt:
  - Ma näen, et olete usinad õpilased. Aga ma ei lase sul ilma kingituseta lahkuda. Suurepäraste teenuste eest esitatakse teile kaebused. Markiis teile, - monarh noogutas Alekseile - ja krahvinna teile, proua ...
  - Alice de Selezneva.
  Kuningas urises:
  - Selezneva! Milline imeline perekonnanimi. Olge minu juures pool tundi, nemad ajavad teie dokumendid ja kirjad korda. Seni sööme lõunat.
  Saal, kus tema Majesteet õhtusöögi korraldas, ei jäänud oma hiilguse poolest alla troonisaalile. See oli tavaline söömaaeg, mitte pidusöök mäe ääres ja seetõttu oli kohal vähe inimesi. Põhimõtteliselt olid need kuningriigi kõige õilsamad aadlikud. Suurel P-tähe kujulisel laual oli eriline kõrgendus, kus asusid kroonitud isikud. See raiuti korraga mitmest väärtuslikust puuliigist ning juhendati kulla ja vääriskividega. Ülal laes põlesid maagilised tuled. Kergetes, figuuri kallistavates kostüümides veetlevad tüdrukud korraldasid uhkeid roogasid ja lõhnavaid jooke.
  Nõid-poiss imetles neid tahes-tahtmata. Roogade hulgast jäid silma plaatinaharuliste sarvedega hirved, aga ka suur teemantnõeltega porcuin. Oli palju teisigi. Eelkõige serveerisid nad leiba linnuste või purjelaevade kujul, mis olid kaetud krõbeda koorikuga. Hõbedased ja kuldsed kandikud olid suured ja väga oskuslikult valmistatud. Alice märkis ka söögiriistade elegantsi.
  Tüdruk kostis:
  - On isegi raske uskuda, et seda saab teha ilma kõrgtehnoloogiata.
  Lesha märkis:
  - See on maagia. Ära imesta millegi üle.
  Selezneva vaidles rõõmsalt vastu:
  - Millised rumalad sõnad, sest vastupidi, kui olete inimene, peaks kogu teie ümbritsev maailm olema särav ja hämmastav.
  Võluripoiss naeris.
  -Kui valate endale klaasi hea veini, siis see ei tundu õige. Näiteks kujutan end ette supersõdalasena. Nii et joome selle järgi.
  . 22. PEATÜKK
  Järgmisel päeval teatasid Esindajatekoda ja Vabariigi Nõukogu Valgevene diktaatori Aleksandr Lukašenka võimult vabastamisest ja tagandamisest.
  Pärast seda kukutati türann de jure võimult. Ja uued valimised oli võimalik välja kuulutada vastavalt põhiseadusele.
  Putin ütles, et see on Venemaa siseasi. Sõjavägi ja julgeolekujõud deklareerisid oma põhiseadusele kuulekust.
  Lukašenka lendas hirmus presidendiliinilaevaga Hiinasse. Nii suutis Alice"i tähelepanu kõrvale juhtida oluline missioon paralleeluniversumis.
  Kuna NSV Liidu ja kogu maailma positsioon kloonitüdrukute vastu on praktiliselt lootusetu, saadeti Venemaa toetuseks lööjate dessandivägi.
  Ja antud juhul on see igavene poiss Aleksei Teterev, kes on otsustavalt valmis võitlema. Ja tüdruk Alisa Selezneva, kes on samuti ridades.
  Isegi samuraidega, kes üritavad rünnata idast.
  Siis jäid kuulipildujate juurde pikali poiss ja tüdruk, samuti paljajalu ja külma käes poolalasti.
  Paljajalu külma käes olles annavad vene jumalad sulle fenomenaalset jõudu ja oled võimeline suurteks imedeks.
  Poiss ja tüdruk hakkasid edasitungivate jaapanlaste pihta kuulipildujatest tulistama. Ja nad tegid seda väga hästi. Mis pole löök, siis löök. Sellist imet tegid külma käes poolpaljad paljajalu lapsed. Ja just tänu külmale ja sellele, et paljad jalad lumega kokku puutusid, tulid Vene demiurgi jumalad neile appi.
  Jaapanlasi tulistav ja maha niitnud Aleksei Teterev säutsus:
  - Ustav Lada, aita meid!
  Alisa Selezneva, see julge kullakarvaline tüdruk, kes hävitas natse, helises ka:
  - Kurjad vaenlased saavad lüüa!
  Poiss Leshka viskas palja jalaga granaadi, ajades jaapanlased laiali, susises:
  - Au isamaale - meie ema!
  Alisa Selezneva lasi ka palja jalaga granaadi välja ja kilkas:
  - Vaenlased ripuvad ämbri ümber!
  Poiss ja tüdruk võitlesid kolossaalse raevusega. Neis oli nii palju tahet, jõudu ja iseloomu, et jäi üle vaid imestada.
  Aleksei Teterev, tulistas, laulis:
  - Au Svarogile!
  Alisa Selezneva, tulistamine, välja antud:
  - Ja kõikvõimas perekond!
  Noored sõdalased olid suurepärased ja imelised!
  Aleksei, saates kuulipildujast kuuli ilma möödalaskmiseta, väljastas:
  - Isamaa on meie selja taga, valge jumal on minuga!
  Alisa Selezneva säutsus entusiastlikult:
  - Et isamaa vaenlane sureks raskes agoonias!
  Ja tüdruk näitas oma pikka keelt.
  Jaapanlasi purustav Aleksei kiljus:
  - Olgu au maa peal!
  Alisa Selezneva nõustus sellega:
  - Olgu au!
  Ja niitis jaapanlased maha.
  Lapsed niitsid jaapanlasi sadade ja tuhandete kaupa. Nad ronisid ja viskasid sõna otseses mõttes laipu kõikidele lähenemistele.
  Aleksei itsitas ja märkis jaapanlasi hävitades:
  - Ja Must jumal aitab lahingus!
  Alisa Selezneva nõustus entusiastlikult:
  - Meie ja Tšernobogi jaoks!
  Ja palja jalaga, kuidas granaati lasta.
  Aleksei poiss, laulis:
  - Tuhanded tuhanded...
  Fritzi purustav Alisa Selezneva lisas:
  Rügement rügemendi järel...
  Terminaatoripoisi hävitades kilkas ta:
  - Me võidame jaapanlasi kuulipildujast!
  Terminaatori tüdruk lisas entusiastlikult:
  - Meie kangelased on ilusad!
  Ja jälle lendab granaat paljast jalast.
  Poiss Aleksei kilkas:
  - Tüdrukul on õigus, bossi kaunitar!
  Ja poiss viskab ka palja jalaga granaati.
  Tuleb öelda, et laps on ilus ja väga lihaseline. Ja kuidas ta võitleb.
  Alisa Selezneva hüüatab samuraid hävitades:
  - Püha Venemaa eest!
  Ja palja jalaga visatud granaat lendab.
  Aleksei lisab:
  - Vene jumalate jaoks!
  Ja ka poisi palja jala poolt lastud granaat lendab. Ja hajutab vastaseid.
  Jaapanlasi hävitav Alisa Selezneva sosistab:
  - Jumalate kodumaa auks!
  Ja ajab keele välja!
  Ja jälle möllab jaapanlaste pihta tüdruku palja jala visatud granaat. Ja kuulipildujad tulistavad.
  Aleksei, raiub vaenlasi maha, säutsub:
  - Isamaa kangelased koguvad häiret.
  Ja jälle annab pöörde.
  Ja poisi visatud granaat lendab.
  Alisa Selezneva purustab ka vaenlase ja susiseb:
  -Püha Venemaa eest!
  Ja nüüd lendab neiu paljajalu viskelt granaat. Puistab vaenlase igas suunas laiali.
  Aleksei, laskmine ja peaaegu iga kuul lendab sihtmärki, laulab:
  - Mu isamaa...
  Ja jälle palja jalaga granaat jaapanlaste vastu.
  Samuraid hävitav Alisa Selezneva kilkas:
  - Uhke ja armas!
  Ja tüdruku paljast jalast sööstab granaat.
  Poiss Aleksei, tulistades vaenlast, lisab:
  - Mu isamaa...
  Raevukalt tulistav tüdruk lisab:
  - Sa oled mõistuse kroon!
  Ja jälle lendab neiu paljast jalast surmav granaat.
  Kõrge mägi on sõna otseses mõttes täis samuraide surnukehasid. Jaapanlased leotasid ta verega.
  Poiss ja tüdruk valgustati siis kustumatu hiilgusega, kuid nad ei loobunud kõrgest mäest.
  Rolling toimub tsunami lained. Mis langeb Vene vägede positsioonidele. Kuid need peegeldavad vapralt vaenlase pealetungi. Ja näidata oma kangelaslikkust.
  Aleksei tulistab ja piiksub:
  Jääme alati ustavaks!
  Ja tema paljast jalast lendab jälle granaat. Ja hävitab jaapanlased.
  Alisa Selezneva tulistab ka. Ja ta teeb seda väga-väga tabavalt, öeldes:
  - Venemaa ei paindu!
  Ja ka palja jalaga lastud granaat tabab samuraid.
  Terminaatorilapsed valitsevad ja purustavad vaenlase.
  Ja juba natsid tähistavad 1. septembril 1947 Teise maailmasõja algusest kaheksa aastat.
  Adolf Hitler ise istub vääriskividega ääristatud troonil. Suur vallutaja, kes hoiab okupatsiooni all Euroopat, Aafrikat, Lähis-Ida, Indiat ja ka osa NSV Liidust.
  Fuhrer hakkas juukseid otsmikul harvendama ja tema oimutele ilmusid mitu halli karva. Kuid siiani tundub see piisavalt hea. Liigutused on energilised. Suur-Saksamaa iidol ei kavatse alistuda.
  Nagu alati enne Hitlerit, köögiviljad, puuviljad, teraviljad ja supid. Taimetoitlane. Lisaks hoiab Fuhrer end endiselt vormis simulaatoritel soojendades. Igatahes pole Kolmanda Reichi vaenlaste arvutused, et Hitler ise sureb, veel õigustatud. Führer valitseb endiselt tohutut impeeriumi. Ja ta valmistub NSVLi lõpetama.
  Kolmandas Reichis on selleks piisavalt mustanahaliste ja araablaste diviisi ning kloonitüdrukuid. Igal juhul on Fritzid kindlad, et nad lõpetavad selle peaaegu lõputu sõja.
  Fuhrer küsis Mainsteinilt:
  - Millal me lõpuks otsustavale pealetungile asume?
  Reichmarssal vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et 1. oktoober on minu füürer. Moskva on vähem kui kahesaja kilomeetri kaugusel. Ja tema kukkumine pole enam kaugel. On aeg sõda lõpetada ja mustanahaliste võitlejate mass on juba värvatud ja välja õpetatud. Venelased kraapivad viimast oma reservidest ja kurnamissõja võidame kahtlemata meie, oh suurim suurimatest.
  Hitler nurises nördinult:
  - Nii palju aastaid sa lubad mulle võitu! Ja ta on ikka läinud ja läinud! See läheb päris jube!
  Mainstein vastas enesekindlalt:
  - Aga mu füürer... Venelased kaevasid väga sügavale.
  Fuhrer möirgas:
  Nii et kaevake need üles! Peame lõpetama saksa rahva kannatused ja lõpetama sõja!
  Mainstein ütles ilmekalt:
  - Venelased ei ole maailma vastu... On, mille üle mõelda!
  Hitler ütles kindlalt:
  - Rahu ei saa igal juhul! Ainult võit! Peame bolševistlikule nakkusele lõplikult lõpu tegema!
  Mainstein nõustus sellega:
  - Jah, minu füürer on vaja lõpetada! Anname endast parima, et säilitada aarialaste verd. Ja tavaliselt liigume kuumaga edasi, nii et araablased ja neegrid lähevad ette. See on meie kreedo!
  Fuhrer käskis rangelt:
  - Liikuge mööda Doni jõge ... Ja samal ajal oleks tore võtta Tihvin ja kägistada Leningrad kahekordses blokaadirõngas!
  Mainstein noogutas nõustuvalt.
  - See oleks tore, mu füürer! Pole üldse paha!
  Hitler, hambaid paljastades, susises:
  - Me lööme diagonaalselt!
  Vahepeal kõlas sarv. Pühade meelelahutuse puhul: gladiaatorite võitlused.
  Fuhrer urises:
  - Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha! Ja ikkagi peab olema ökonoomne!
  Tõepoolest, areenile astus kolm mustanahalist tüdrukut, niues, palja rinnaga ja paljajalu. Relvastatud kolmharkidega ja pistodadega.
  Nende vastu toodi välja kolm valge, kuid tumeda nahaga kaunitari. Antud juhul juut.
  Ka peaaegu alasti, ainult õhukestes aluspükstes. Relvastatud mõõkade ja väikeste kilpidega.
  Hitlerile meeldis väga, kui tüdrukud kaklevad. Kuid talle ei meeldi, kui valged tüdrukud surevad. Seetõttu toodi ringi mustanahalisi, juute, mustlasi - neid, kel pole kahju lahti lasta. Mõnikord võitlesid ka vene vangid.
  Üldiselt muutis füürer mõnevõrra oma suhtumist slaavlastesse. Heledate juustega ja kaunid slaavi naised hakkasid sakslastega abielluma. Pealegi teise, kolmanda ja neljanda naisena.
  Polügaamia legaliseeriti Kolmandas Reichis. Pealegi oli meestest terav puudus. Lisaks lootis füürer, abielludes teistest rahvustest kaunite blondidega, suurendada Volkdeutschede arvu. Üldiselt on sakslasi liiga vähe, et maailma valitseda. Seega pidime kõik kaasa võtma.
  Paljud poolakad said Saksamaa kodakondsuse. Aaria näojoontega slaavlased märgiti ka sakslastena.
  Kunstlikku viljastamist kasutasid aktiivselt geneetiliselt andekamad isased. Ja seda tehti väga aktiivselt.
  Hitler ise mõtles rahust idas. Aga ta oli kangekaelne. Pealegi on Ameerika Ühendriikidel ja Suurbritannial juba aatomipomm ja te ei saa lihtsalt nende vastu pöörduda.
  Paljajalu ja saledad tüdrukud: mustad ja valged maadlesid. Lahing on alanud.
  Fuhrer küsis Speerilt:
  - Ütle mulle, minister, miks on piisavalt orje, aga võitu pole?
  Pearelvasepp vastas ausalt:
  - Kuna tööjõu kvalifikatsioon on madal. Aafriklased on töökad, kuigi sunnitud, kuid halvasti koolitatud. Seetõttu pole tehnoloogiaga kõik nii lihtne.
  Hitler käskis:
  - Orje tuleb koolitada! Ja ärge säästke neile piitsasid ja pliite. Üldiselt on viimane aeg venelastele lõpp teha. Mis sul seal ei tööta?
  Speer ütles ilmekalt:
  - Uus kõrgsurvekahur annab meile lahinguväljal ülekaaluka üleoleku. Selles osas oleme tugevamad kui kunagi varem. Lisaks uue põlvkonna püramiidpaagid. Tehnika paraneb, mu isand. Ja võit on lähedal!
  Fuhrer märkis hapukalt:
  - Hoidku jumal... Aga see pole esimene aasta, millest sa mulle räägid!
  Speer märkis:
  - Venelased kraapivad viimaseid varusid. Neil pole peaaegu ühtegi meest järel. Meil on Aafrika ja araablased ning loomulikult Euroopa. Näljutame nad välja. Neil pole meie vastu triviaalselt piisavalt elanikkonda. Nii et võit on vältimatu ja aeg on meie poolel!
  Mainstein pidas vajalikuks lisada:
  - Türgi intensiivistab ka sõjategevust, olles saanud meilt laenuga palju relvi!
  Fuhrer vaikis ja vaatas lahingustseeni. Juudid võitlesid harmoonilisemalt. Üks mustanahaline naine on juba tapetud. Teine sai mitu haava ja oli kukkumas. Parem oleks lõvid või krokodillid nende peale lasta.
  Hitler märkis üsna karmilt:
  - Türklased pole piisavalt aktiivsed. See on fakt. Neid tuleb stimuleerida. Ja üldiselt, miks pole strateegilisi läbimurdeid?
  Mainstein kinnitas füürerile:
  - Sel aastal on Kaukaasia meie suurriik. Ja temaga läheb sõda teisiti. Ja Stalingrad võetakse meie poolt. Olen selles kindel. Oleme loonud väga võimsad gaasikahurid, mis otsustavad lahingu tulemuse.
  Fuhrer möirgas:
  - See ei tööta - vasta peaga!
  Ja nõukogude tüdrukud raputavad ja niidavad jaapanlasi väga aktiivselt ja agressiivselt hästi sihitud laskudega.
  Tüdrukud laulsid ja viskasid jaapanlasi granaate.
  Victoria viskas palja jalaga sidrunit ja laulis:
  - Venemaal on tüdrukud võitlejad!
  Siin tegi Veronica palja jäsemega surmava kingituse ja avaldas:
  - Ja me oleme superklassi sõdalased!
  Ja andis kuulipildujast puhangu. Niitis paar rida jaapanlasi maha.
  Pöörde andis ka ilus tüdruk Juliana. Ta lõikas samurai ära ... Ja paljastas hambad, laulis:
  - Planeet saab teada venelaste suurusest!
  Ja sära teravate hammastega!
  Kaunis ja tuline Anna lasi ka granaadi välja. Hajutas samurai laiali ja sikutas:
  - Uue maailma jaoks! Sa oled nüüd mu iidol!
  Ja kuidas paljas jalg väreleb!
  Ja ka suurepärane Angelina võtab ja laseb välja granaadi. Ja ajage kõik vastased laiali.
  See sõdalane tüdruk on väga terve. Ja lihtsalt tõeline jumalanna. Tal on selline energia.
  Ja sõdalane möirgas:
  - Au kodumaale ja meile!
  Victoria võttis selle ja susises, tulistades otse:
  - Olgu meie kodumaa edu tipus!
  Ja paljas jalg viskab granaati. Mis lendab ja hävitab kõik.
  Veronica tulistab ka ja tapab väga edukalt kindrali üllaste samuraide hulgast.
  Ja palja jalaga visatud granaat lendab. Jaapanlased kukuvad.
  Tüdruk karjub:
  - Venemaa suuruses kahtlevad ainult surnud!
  Ja näita pärlhambaid!
  Juliana kinnitab kergesti:
  Oleme kõigist tugevaimad! Olime eile, oleme täna!
  Punajuukseline Anna lisab entusiastlikult:
  - Ja me teeme seda homme!
  Palja jalaga visatud granaat rebib vastased laiali.
  Angelina lasi paljaste jalgadega vette terve kasti karpe ja andis välja:
  - Tulevik on meie!
  Nataša kasutas viimaseid rahulikke päevi natside hävitamiseks. Ta kritseldas, hoides pliiatsit paljaste varvastega.
  Ees kõndisid poiss ja tüdruk: Oleg ja Margarita.
  Lapsed hävitasid jaapanlased ja läksid keiserliku palee poole. Mikado teatas pidulikult, et ei lahku pealinnast ja jääb sinna igaveseks.
  Oleg tulistas samurai pihta ja viskas palja jalaga granaadi endamisi piiksudes:
  - Venemaa ei alistu kunagi!
  Margarita lasi ka oma palja jalaga sidruni vette ja krooksus, hambaid paljastades:
  - Võida või sure!
  Ja pataljon tüdrukuid tungib läbi Mikado paleesse. Kõik tüdrukud olid vormis, alles olid ainult aluspüksid. Ja sellised peaaegu alasti inimesed kaklevad nagu kangelannad.
  Victoria viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Nikolai, sa oled mikado!
  Veronica andis ka oma palja jäsemega surma kingituse ja siristas hambaid paljastades:
  Meie kuningas on parim!
  Ja kuidas see sädeleb nagu pärlid! Ja nii vapustav tüdruk.
  Juliana piiksub samuti rõõmust ja laseb palja jalaga välja granaadi:
  - Ma olen psühholoogia võitja!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Purustab samuraid.
  Anna tulistab ka, see punajuukseline kuradit. Ja see teeb seda nii hästi. Tapab jaapanlased.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Au minu pühale riigile!
  Ja paljastab hambad!
  Angelina on ka naine-kangelane, kuna ta võtab selle kätte ja laseb välja terve kasti lõhkeainet.
  Ja jaapanlased lendasid igas suunas.
  Tüdrukud lähevad rünnakule, purustades vastaseid. Käegakatsutava edu saavutamine. Nad tunnevad tohutut armu ja väsimatut survet ning nõrkuste puudumist. Ja paljad rinnad on võitmatuse ja uppumatuse parim tagatis.
  Jaapanlasi ära lõikav Victoria piiksab:
  - Tamme käed, pliipea!
  Ja viskab palja jalaga granaati. Puistab samuraid laiali.
  Valentina laseb samuti valla.
  Purustab jaapanlasi. Ja murrab need tükkideks.
  Paleele aina lähemale. Ja paljas jalg viskab granaati.
  Jaapani hirmunud allaandmine. Lahkuminek.
  Terminaatori tüdruk ütleb:
  - Olgu Perun meiega!
  Juliana on imearmas terminaatortüdruk, kes tulistab end maha ja purustab militaristid. Ta paljastas hambad.
  Tüdruk kähises:
  - Oleme suurima Venemaa kangelased!
  Tüdruk viskas granaadi palja jalaga. Hajutas vaenlase laiali.
  Juliana võttis selle ja laulis uuesti:
  - Õpetas Suvorovi ette vaatama! Ja kui sa püsti tõused, seisa surmani!
  Ja ta naeratas.
  Tuline Anna laulis ja haukus ka:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja lisas muigega:
  - Ja me oleme alati ees!
  Kangelaslik tüdruk Angelina lõi samuti vaenlase pihta. Ta ajas keiserliku valvuri laiali ja kilkas:
  - Ajastu saavutuste eest!
  Ja jälle lendavad paljajalu visatud granaadid.
  Tüdrukud suruvad vaenlasele peale. Nad mäletavad Port Arturi kangelaslikku kaitset, mida ei unustata sajandeid.
  Eh, kuidas võis selline armee pärisajaloos kaotada ja isegi jaapanlastele?
  Sellest on kahju.
  Victoria viskab palja jalaga granaati ja vilistab:
  - Vene piiri eest!
  Veronica lasi ka palja jalaga midagi surmavat käiku ja krigises meeleheitlikult hambaid paljastades:
  - Uute saavutuste eest!
  Ja andis omakorda jaapanlastele.
  Ja siin ka Juliana, kuidas ta võtab ja lööb. Ja siis võttis ta selle palja jalaga ja lasi granaadi välja.
  Ja siis ta laulis:
  - Me ei alistu vaenlase diktatuurile!
  Ja paljastas näo!
  Ilus väga noor sportlase figuuriga tüdruk. Ja väga julge.
  Ja Anna on jaapanlastele nagu pauk. Ta purustab need ja viskab väga osavalt palja jalaga granaati.
  Ja pillutab vaenlasi laiali, nagu oleks pudelid pallilt maha lennanud.
  Tüdruk möirgab:
  - Šokolaad, see on meie tee!
  Anna armastab väga šokolaadi.
  Siinsed sõdalased on kõrgeima saagi ja võitlusliku jumega.
  Lahingud idarindel on loid ja mitte eriti aktiivsed. Sakslased ei kiirusta. Hitler pikendab naudingut.
  Sakslased tungisid mööda Doni. Samal ajal üritati ikkagi Voroneži võtta.
  Neli tüdrukut võitlesid vapralt ja näitasid üles kangelaslikkust.
  Nad tulistasid otse.
  Siin viskas Nataša palja jalaga granaadi, ajades natsid laiali. Ja urises:
  - Au Venemaa kangelastele!
  Ilus, väga kurvikas tüdrukute nelik. Nad võtsid rinnahoidjad seljast ja paljastasid rinnad. Ja nibud on nii maasikalised, isuäratavad.
  Juhib väga hästi sihitud tulekahju ja Zoya. Ta niidab natsid maha ja kilkab rõõmust:
  - Ma olen maailmameister!
  Ja ka granaati visata nagu paljajalu. Natsid hajuvad erinevatesse suundadesse, nagu meteoriidi langenud lained.
  Jah, Zoya armastab tappa!
  Ja siis Augustine põleb. Samuti laseb väga täpselt. Hävitab Fritzi.
  Ja jälle lendab granaat tema paljast jalast. Natsid lõhuvad tükkideks.
  Svetlana naelutab ka Fritzi. Ja ta laulab:
  - Ma olen äge tüdruk! Ma purustan kõik kaltsuks!
  Ja tema paljad varbad tekitavad hävingu.
  Tüdrukud muidugi isegi väga! Ilus, õitsev, julge.
  Ja sakslased aeglustavad edasiliikumist. Kuigi suurtükivägi töötab aktiivselt. Mis on suurepärane! Lihtsalt üks suurmeistri kõige vigurlendur.
  Nataša tulistab... Ja tema silme ees vilksatab piinamise stseen.
  Sakslased püüdsid komsomolitüdruku kinni. Riisu ta alasti. Ja nad panid selle veekatlasse. Nad süütasid selle all tule. Hakkas elusalt süüa tegema. Tüdruk karjus talumatust valust. Natsid lasid tal katlast välja hüpata.
  Seejärel jahutasid nad vett ja jälle viskasid selle ning hakkasid soojendama. Nii küpsetasid nad tüdrukut mitu korda.
  Siin on koletised ... Siis nad riputasid tüdruku nagisse ja põletasid ta kuuma vardaga. Piinatud kaunitarid surnuks.
  No kuidas mitte kätte maksta.
  Nataša viskab palja jalaga granaati, ajab Fritzi laiali ja naeratab endale naeratades.
  See on nii suur ilu.
  Tüdruk ütleb:
  - See saab olema lahe!
  Zoya andis ka pöörde. Tappis fašistid. Ta lõikas ära natsid ja nende palgasõdurid.
  Siis viskas ta jälle palja jalaga granaadi ja säutsus:
  - Suurepärane nelik ja väravavaht!
  Seejärel jätkus lahing surve ja piltidega.
  Punapea Augustine lasi palja jalaga granaadi välja. Ajas natsid laiali, leotas palju inimesi granaadiga. Ja kõik need Fritz.
  Siis ta möirgas:
  - Ma olen isamaa kehastus!
  Ja tüdruk esitles end vägistatuna. Kui tore ja lahe! Ja ta peksab natse enda eest. Tüdruk on lihtsalt supermees. Kõige lahedam ja pidevalt laetud, et võita.
  Svetlana on ka võluv tüdruk. Ta tegi hästi sihitud pöörde ja niitis natsid maha. Ja siis kuidas ta paljaste varvastega granaati viskab. Kuidas Fritzi purustada.
  Ja selline blond korraldab. Kõik niidetakse maha ühe lasuga. Ja kivi siristab hambaid:
  - Tuleb igavene valgus ja koit!
  Tüdrukud siin ja selline lõik. Märkimisväärsed sõdalased - vigurlendur.
  Nataša vilistas. Ta viskas palja jalaga granaadi ja susises:
  - Ma olen suurepärane tüdruk!
  Kuigi see on tagasihoidlik väide, on see osaliselt tõsi. Need sõdalased on armsad.
  Ja väga ilus ka. Sädelevate silmade ja pärlmutterhammastega.
  Ja nad võitlevad hiilgavalt, visates paljaste jalgadega puruks esemeid.
  Kuid natside võitmine on äärmiselt raske. See on nagu vastu seina löömine.
  Zoya võttis selle ja tulistas natside pihta. Ja ta niitis need maha, nagu oleks hiiglaslik hobune olnud kabja, mis muru välja lõi.
  Siis viskas tüdruk palja jalaga granaadi ja kostis:
  - Ma olen miljonite unistus!
  Ja ta näitas oma keelt. See on tüdruk - tõeline terminaator. Kõik ülendatakse ja rebitakse tükkideks. Ja saagimine ilma igasuguse kahtluseta suurel kiirusel.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  Sõdur on alati terve
  Sõdur on kõigeks valmis!
  Augustine viskas ka palja jalaga granaati. Ta viskas fašistid ja lausus kahetsusväärselt:
  - Ja tolm nagu vaipadelt, koputame teelt!
  Svetlana, tulistav, lisas:
  - Ära vaheta jalga! Meie näod säravad! Säravad saapad!
  Sõdalased, nagu me täies riietuses näeme. Ja tüdrukud ei vaja kingi. Nad suudavad kustutada kõik tolmu või pulbrina, nii halli värvi.
  Nataša mõtles natside pihta tulistades. Tõepoolest, miks on võimatu ilma petmiseta edu saavutada? Siin võttis näiteks Stalin ja haaras pettusega võimu. Ta lubas Zinovjevile ja Kamenevile kullamägesid, kuid lasi ise need maha.
  Kas see on loogiline? Täpsemalt on see lihtsalt loogiline - te ei saa petta, te ei saa elada!
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja kostis:
  - Ma olen suur staar!
  Zoya tulistas ka. Sain aru ja piiksus:
  - Ja ma olen ka suurepärane!
  Ja paljaste varvastega visatud granaat lendab. Ja kuidas fašistid sellest aru saavad. Suurimate mandlite järgi.
  Ja Augustine tulistab. Ja see tabab tõesti hästi. Ja ta alistas Fritzi justkui haamrilöögiga.
  Ja paljas jalg viskab ka väga kuulsalt granaati.
  Augustine kilkas:
  - Ära ärka kuulsalt, kui on vaikne!
  Ja andis jälle hästi sihitud pöörde.
  Svetlana peksas uuesti. Tappis fašistid. Ja pomises:
  - Ma olen super tüdruk!
  Ja sära silmadega ja piiksu häälega!
  Jah, need on sellised tüdrukud, et nendega ei tohi näppu suhu pista - nad hammustavad!
  Tulistav Nataša ütles:
  - Nad hakkasid rääkima pikaealisusest.
  Palja jalaga granaati viskav Zoya lisas:
  - Otsustasime vere imemisega veidi oodata ...
  Augustinus viskas granaadi ja siristas:
  - Kolmandaks maitsev!
  Svetlana lasi paljaste varvastega surma kingituse ja kiljatas:
  - Oh, ma olen lahe!
  Oktoobris 1947 okupeerisid sakslased peaaegu Voroneži ja peatusid. Tekkis ajutine rahunemine.
  . EPILOOG
  Alisa Selezneva on sellelt kangelaslikult missioonilt naasnud. Saabusid uued huvitavad sündmused. Eelkõige naasis Valgevenesse Svetlana Tikhanovskaja. Teda tunnustati ajutiseks presidendiks.
  
  Alisa Selezneva ütles, et valgevenelased peaksid Valgevenet valitsema ja tema eesmärk oli taastada NSV Liit. Ja see on peamine kriteerium. Mis siis, kui on sõda? Alice ütles, et kõigi riikide inimesed taastavad ise NSV Liidu. Kuid kommunistid vajavad uut juhti. Ja ennekõike Venemaal, kus kommunistlik partei on praktiliselt ära mädanenud. Ja Zjuganovist sai tema tegelik hauakaevaja. Mis puutub Putinisse, siis ilmselgelt ei taha ta NSVL-i taastada. Aga sa pead!
  Alisa Selezneva laulis;
  Me suudame suure Venemaa põlvili tõsta,
  Venemaast saab taas suurriik...
  Ja Venemaa lipp särab planeedi kohal,
  Kingime maailmale - õnne, rahu, armastust!
  Tüdruk tulevikust ütles Putinile lühikeses telefonivestluses, et Valgevene ja Venemaa jaoks on aeg ühineda ja NSV Liit taaselustada. Ja see on kõige tähtsam. Ilma NSV Liiduta pole maailmas stabiilsust ja korda.
  Putin vastas põiklevalt. Alice meenutas Putini reetmist armeenlaste vastu ja seda, et üldiselt on ta Jeltsini järglane ja jätkab oma hukatuslikku kurssi majanduses. Ja et Hiina meenutab pigem maailma Efremovi romaanist: "Härja tund" ja sugugi mitte inimnäoga sotsialismi. Ja NSVL-is oli vaja muutusi, kuid need tegid palju valesti.
  Ja mitte ainult Gorbatšov pole selles süüdi. Pealegi võib NSV Liidu juhtkonna radikaalset noorenemist ainult tervitada!
  Lukašenka põgenes Hiinasse. Mõistes, et Venemaal on tema positsioon ebausaldusväärne.
  Ja Svetlana Tikhanovskaja naasis. Päev oli päikesepaisteline ja suhteliselt soe. Ja Svetlana oli lihtsas talupojakleidis. Paljaste jalgadega laskus lennuki redelist alla noor naine. Ta nägi väga liigutav välja. Meenutab Rebeccat, kes samuti valges kleidis ja paljajalu tulele juhatati.
  Svetlana aga kõndis uhkelt. Pigem meenutas ta mitte tagasihoidlikku juuditüdrukut, kes viidi tulle, vaid printsessi, kes kõndis tellingute juurde ja säilitas oma väärikuse.
  Kümme tuhat inimest laskusid põlvili ja suudlesid Svetlana Tihhanovskaja paljaste jalgade jälgi.
  See oli tõeline triumf ja rahva tõelise juhi tagasitulek. Ja kui vahva see oli.
  Inimesed plaksutasid ja skandeerisid:
  - Au Svetlanale!
  Laulu koostas kõigi aegade ja rahvaste suurim kirjanik ja poeet Oleg Rõbatšenko riigi suurimast juhist;
  See oli nii imeline riik
  Seda kutsuti Nõukogude impeeriumiks...
  Alatu saatana poolt hävitatud,
  On viimane aeg tema vastus appi võtta!
  
  Lenin valitses selles - lihtsalt ideaal,
  Kes tegi kodumaa suureks...
  Ja andis valitsuse üle Stalinile ...
  Ta purustas metsiku hordi impulsid!
  
  Õitsegu meie kodumaa,
  Kased, paplid, tammed, pihlakas...
  Ma hävitan fašismi armee -
  Venelased on ju lahingutes võitmatud!
  
  Venemaa on päike maa kohal,
  Selle kiired, tähed ja komeedid...
  Sinust saab parim riik
  Selles ülistatakse kangelastegusid!
  
  NSVL, kui see õitses suurepäraselt,
  Ja ta juhtis riigi käekõrval kommunismi juurde ...
  Kuid kiilas rikkus oma eesli,
  Alatu fašismi meelevallas!
  
  Kuid ma usun, et meie Venemaast ei saa jagu,
  Ta särab nagu päike maa peal...
  Vägev venelane, valge karu jumal,
  Ja seal saab olema koht üllas paradiisis!
  
  Sa armastad Venemaad kogu südamest,
  Ta on meie kodumaa on suurepärane...
  Kuigi Sam avab suu maapinnale,
  Ja tuhande näoga koletis ründab!
  Svetlana on meie särav täht,
  See tõotab õnne ja vabadust...
  Suure unistuse täitumine
  Ehitame kommunismi, uskuge rahvast!
  
  Keegi ei saa riiki purustada
  Mis nimi on, uskuge Venemaad ...
  Sa eemaldad Saatana võimult -
  Kristus, suur messias, tuleb!
  
  Ja Lada on meiega igavesti,
  Ja me ehitame praktilise kommunismi ...
  Aastasajad ja minutid mööduvad,
  Oleme kõige ausama süsteemiga!
  
  Meie suur kodumaa unistus,
  Et maailm oleks kõige tormilisem ja ilusam...
  Meil on mäed, jõed ja metsad -
  Kõik saab olema väga puhas, aus!
  
  Meie kodumaa pealinn on Moskva,
  Kuid Kiiev, Minsk on ka pealinnad ...
  Mongoli hord sai lüüa
  Kõigeväeline Jumal aitas meil võita!
  
  Ei, sa usud, et venelasi ei saa murda,
  Vennad, kõik slaavlased ühendatakse...
  Jahimees muutub peagi mänguks,
  Ja me oleme võitlejad, usume alati mõjusse!
  Pärast seda järgnes paljajalu kaunitar Svetlana Tihhanovskaja presidendilossi.
  Pärast seda läks tõesti kõigil kergemaks. Ja kui palju välisajakirjanikke. Nad liiguvad sõna otseses mõttes ringi nagu kärbsed.
  Ja nad filmivad pidevalt. Ja Alisa Selezneva on sealsamas. Ja ta lubab lähiaastatel taastada NSV Liidu.
  Ja need pole tühjad sõnad. Svetlana Tihhanovskaja soovitas esimese sammuna korraldada referendum Valgevene Venemaaga ühinemise üle. See äratas parlamendiliikmete suure heakskiidu. Esindajatekoda ja Vabariigi Nõukogu kiitsid ühehäälselt heaks Venemaaga ühinemise referendumi korraldamise. Ja loomulikult meeldis see paljudele.
  Alisa Selezneva ütles:
  - Ainult naasmine kommunistliku valitsusvormi juurde võib meid päästa!
  Ukrainas tajuti NSV Liidu taaselustamise ideed väga positiivselt. Ka seal on inimesed väsinud kaosest, kaosest, vaesusest, töötusest ja koroonaviirusest! Ja see muutis Nõukogude impeeriumi taaselustamise idee veelgi populaarsemaks.
  Aserbaidžaan, kes kaotas sõjas Armeeniaga kümneid tuhandeid hukkunuid, oli Alijevi perekonnas samuti pettunud. Inimesed tahtsid tõesti muutusi ja muutusi paremuse poole.
  Jah, ja Kesk-Aasia unistas vanast, kommunistlikust ajast. Alice'i idee: taaselustada NSV Liit uuendatud, demokraatlikul kujul, osutus väga populaarseks.
  Ja mitte ainult rahva, vaid isegi eliidi seas. Ja inimesed nõudsid Punaimpeeriumi taaselustamist. Rahvas mõistis, et miski ei saa olla parem kui nõukogude majandus, kui hinnad ei olnud paarkümmend aastat muutunud.
  Alisa Selezneva tegi ettepaneku korraldada NSV Liidus presidendivalimised.
  Ja Venemaa, Ukraina ja Valgevene inimesed toetasid seda tugevalt.
  Alisa Selezneva esitas resoluutselt presidendikandidaadiks Svetlana Tikhanovskaja.
  NSV Liidu presidendi valimine - vabade slaavi vabariikide liit lähenes orkaanina. Putin oli seitsmekümne kolme aastane ja teda peeti minevikuks ning väliselt noor Tihhanovskaja sümboliseeris tulevikku.
  Ja kui ta oma paljaste graatsiliste jalgadega novembrikuu lumel kõndis, imetlesid inimesed teda siiralt. Ta oli puhtuse, rahu ja õitsengu sümbol.
  Ja Tikhanovskajaga liitus üha rohkem fänne. Putin jäi haigeks ja heitis voodisse. Ja peaaegu kunagi avalikkuse ette ei ilmunud. Nii et Tihhanovskajat näidati nüüd kogu aeg ja kõik rääkisid temast. Ja ta tõusis maa kohale nagu särav lootuse päike. Paljud kandidaadid hakkasid tema kasuks isegi oma kandidatuuri tagasi võtma. Ja oli näha, et uus ajastu on tulemas ja seda paratamatult! Venemaa rahvas oli ärkamas. Kampaanias osales ja rekordeid tegi ka Oleg Rybachenko. Geniaalne poiss oli lihtsalt super. Ja nii tore poiss. Eriti kui ta maha kukkus, loopides paljaste lapselike jalgadega vareseid.
  Presidendivalimised lähevad järjest lähemale. Ilmub 25. novembril 2025.
  Ja hääletamine algas Kaug-Idast ja liikus läände. Tekkis plahvatuslik laine, mis ähvardas kõiki katta.
  Svetlana Tihhanovskaja, nagu ikka, läks hääletama lihtsas valges kleidis ja kõndis terve kvartali paljajalu lumes. Täiesti ilma turvata, kaasas vaid üks lühikestes pükstes paljajalu poiss, Oleg Rõbatšenko. Inimesed teda nähes põlvitasid ja suudlesid kaunitari paljaste jalgade jälgi ja poissi, kes talle järgnes. Siin märkas Oleg Rõbatšenko snaiprit, kes võttis sihikule Svetlana Tikhanovskaja. Ja poiss võttis selle ja viskas paljaste jalgade sõrmedega jäätükki. Läbipaistev ots läbistas vaenlase silma ja snaiper eksis. Kuul läks mööda.
  Svetlana naeratas ja vastas:
  "Kuul meid ei peata!"
  Ja läks jälle edasi. Ja tema taga kõndis paljajalu terminaatoripoiss, kes tappis palju koroonaviirusi ja muid Venemaa vaenlasi. Svetlana kõndis ja inimesed suudlesid teda paljajalu, graatsilisi naiselikke pisaraid lumes ja see oli väga sümboolne.
  Ja nii ta läks valimisjaoskonda, kritseldas kõige pikemale bülletäänile ja viskas selle valimiskasti.
  Siis ta ütles:
  - Tuleviku ja suure Venemaa nimel!
  Kus Putin hääletas, seda ei näidatud. Näib, et Venemaa president jäi titaanlikest ülekoormustest haigeks ja lõpuks haigestus. Olukord oli pingeline.
  Hääletasid ka teised presidendikandidaadid. Neid oli veel palju järele jäänud. Anatoli Kašpirovski ütles hääletades:
  - Ma saan teha midagi, millest sa pole unistanud!
  Alla Pugatšova, hääletav, väljastas:
  - Ma olen naine, kes laulab!
  Vitali Klitško loobus viimasel hetkel Svetlana Tihhanovskaja kasuks ja ütles, et võib proovida Hopinsi ringis rekordit alistada. Ja ka hääletanud. Lomachenko loobus samuti, kuid Usyk jäi ja ütles, et läheb lõpuni. Muide, nii Klitško kui Usyk ja Lomatšenko said Putinilt Ilja Murometsa kuldsed ordenid ja olid selle üle väga uhked.
  Autasustati ka Povetkinit, kes suutis profiringis oma järjekordse võitluse võita. Aleksander Povetkin ütles, et jääb selleks, et ületada Foremani ja vajadusel ka Hopinsi rekord. Sergei Kovaljov keeldus samuti taganemast ja ütles isegi, et võib oma karjääri jätkata, et võidelda Bivoliga, kellele ta näitab, kus vähid talveunevad. Ja ta pole üldse nõrk. Denis Lebedev mängis Putini kasuks, mille eest sai ta nii Ilja Murometsa kuldse ordeni kui ka Venemaa kangelase tähe. Povetkin ja Kovaljov läksid distantsi lõpuni ja hääletasid enda poolt. Ksenia Sobtšak kõndis ka Paljajalu Tihhanovskajat jäljendades valimisjaoskonda, kuid see ei õnnestunud tal lahedalt ja loomulikult.
  Ka teised hääletasid.
  Maksim Suraikin ütles, et Venemaa päästab ainult kommunism, et tema poolt on vaja hääletada. Ja Svetlana Tihhanoskaja ehitab kapitalismi. Ja et üldiselt on Venemaal kõik halvasti ja selles on süüdi Putin.
  Kandidaate oli palju teisigi... Kõik läks korda. Hääletas ka Oleg Rybachenko. Ta näeb ainult välja nagu laps, aga passi järgi on ta täiskasvanu.
  Ja nüüd on kõik hääletanud, jääb üle vaid oodata valimistulemuste selgumist.
  Ja siis möödus kaheksa tundi ja urnid avati. Esimesed tulemused tulid Kaug-Idast. Ja siis polnud sensatsiooni, Svetlana Tihhanovskaja juhtis kindlalt. Ainus, mis osutus ootamatuks: teine koht pole mitte Putinil, vaid Maxim Suraikinil. Ja siiani võitis Svetlana esimeses voorus. Ja see oli huvitav. Teiste kandidaatide hulgas tuleb ära märkida Demuškin. See kandidaat edestas Žirinovskit ja sai peamiseks natsionalistiks Venemaal ja Kiievi Venemaal. Seni pole muid sensatsioone olnud. Tulemused tulid kiiresti kõigist piirkondadest.
  Svetlana Tihhanovskaja juhtis kindlalt, omas üle viiekümne protsendi häältest. Tõsi, Venemaa kesklinnale lähemal edestas Vladimir Putin Suraykinit, kuid kaotas siiski lootusetult.
  Oleg Rybachenko märkis:
  - Parem on võita ühes voorus! Vähem kulusid!
  Nataša märkis loogiliselt:
  "Mõnikord on säästmine väga raiskav!"
  Ja valimised jätkusid. Kui Ukraina ja Valgevene tulemused hakkasid saabuma, hakkas Svetlana Tihhanovskaja juhtkond ainult kasvama. Ja ta kogus juba üle kuuekümne protsendi häältest. Ja tüdruk käitus väga enesekindlalt.
  Zoya ütles naeratades:
  - Sellise esimese vooru konkurentsiga on võita lahe!
  Svetlana juhtkond kasvas jätkuvalt. Arvestades, et presidendiks oli jäänud veel 79 kandidaati, siis jah, see on Svetlana Tihhanovskaja jaoks suurepärane tulemus. Ja selle määr ületas seitsekümmend protsenti.
  Oleg Rybachenko märkis:
  - See on võit! Ja mis kõige tähtsam, ole konkursil aus! No miks, Putin ei korraldanud kunagi valimisi sajaprotsendiliselt ausalt? Ja veelgi enam Lukašenka! Ja nüüd on valimised tõesti maailma kõige ausamad ja läbipaistvamad! Ja konkurents nende pärast on kõige rekordilisem ja see on hämmastav ja lahe!
  Nataša märkis naeratades:
  - Aga kõige tähtsam on ees, pärast võitu! Kas see on alles algus? See on alles algus! Katusevildid jäävad ikka - oi-oi-oi!
  Praegu on tõesti liiga vara lõõgastuda ja NSV Liit pole veel taastatud.
  Nii arvutas elektroonika lõpliku numbri: Svetlana Tihhanovskajale 74,5 protsenti juba esimeses voorus. See on kõlav võit!
  Venemaa ning Kiievi-Vene ja NSVLi uueks presidendiks sai Svetlana Tihhanovskaja. Nüüd jääb üle vaid vande anda.
  Ja Svetlana Tikhanovskaja lavastas oma ametisseastumisest veel ühe etenduse. Nagu ikka värviline ilutulestiku ja hüpetega. Inauguratsiooni päeval võitles Vitali Klitško Kiievis staadionil Michael Tysoniga. Väljapaistev Ameerika poksija nõustus võitlusega suurte rahaprobleemide tõttu. Klitško domineeris kõigis kaheteistkümnes raundis, kuid Tysonit diplomaatiliselt välja ei löönud.
  Vormiliselt mängiti maailmameistri üht alaealist versiooni.
  Pärast seda autasustati Vitali Klitškot teemantvööga.
  Svetlana Tikhanovskaja võttis vastu õnnitlusi kõigist maailma riikidest, sealhulgas Hiinast. Pealegi tugevnesid taevaimpeeriumis rahvarahutused. Inimene ei ela ainult leivast. Inimesed tahtsid demokraatiat ja vabadust. Hiina kommunistliku partei despotism on väsinud, kõik tahtsid vabadust.
  Zelenskist on saanud just selline sümbol. Demokraatliku tugevuse sümbol pärast Putini aegsete salateenistuste diktatuuri langemist.
  Svetlana Tikhanovskaja rääkis palju muutustest, majandusest ja uutest saavutustest. Venemaal ja NSV Liidus on peaministri kohale juba konkurss toimunud. Taotlejaid oli mitu tuhat. Valikuprotsess oli väga pingeline. Ja see nägi suurepärane välja.
  Siiani on kõik sujunud üsna libedalt. Svetlana Tihhanovskaja tegi ametisseastumisel isegi saltot. Ta katkestas aplausi. Seejärel demonstreeris ta oma võõrkeelte oskust. Ta tegutses väga aktiivselt ja reipalt.
  Lõpuks pidas Svetlana Tikhanovskaja veel paar kõnet ja pidas need.
  Peale inauguratsiooni järgnesid personaliotsused. Valitsuses palju muutusi ja uusi nägusid.
  Seal oli tõeline valik "raudseid komissare". Venemaal toimus personalirevolutsioon.
  Svetlana Tikhanovskaja andis esimestel päevadel välja palju dekreete. Lubatud alkoholi müük öösel ja reisipunktid. Kehtestati uued maksud rikastele. Saadikutelt ja kohtunikelt võeti puutumatus. Suurenenud väljund. Kehtestati tollimaksud kaubanduses Hiinaga.
  Kasahstanis toimus referendum Venemaa ja NSV Liiduga ühinemise üle. Ja see läks ka Svetlana Tikhanovskaja teenetele. Enamik kasahstanlasi toetas ühinemist Venemaa ja NSV Liiduga.
  Svetlana Tihhanovskaja kurtis, et Vladimir Putin tõstis enne valimisi plaastreid liiga palju, kuid lubas, et inflatsioon rahuneb. Ja et midagi hullu ei juhtuks.
  Tõepoolest, hinnatõus peatus peagi. Ja Venemaa ja NSV Liidu ning Kiievi-Vene majandus hakkas kasvama. Ja Kaukaasias võitlejate esinemised kuidagi vaibusid. See muutus palju rahulikumaks.
  Svetlana Tikhanovskaja pakkus lõpuks välja Venemaa peaministrikandidaadi. Temast sai kolmekümne kahe aastane teaduste doktor Angelina Bolshakova. Ta võitis võistluse üsna kindlalt. Ja temast sai peaminister, Venemaa ajaloo noorim. Vladimir Putin paranes haigusest ja lendas puhkusele Kanaari saartele ning sai endise presidendi pensioni, lihtsalt lõbutsedes. Siiani pole tal probleeme olnud. Kuid Šoigu arreteeriti, süüdistatuna riigipöördekatses. Mida ta tahtis?
  Oli ka palju muid lahendusi... Ameerikas võitis neljakümne ühe aastane demokraadist naine. Seega on võim muutunud. Ja võimule tuli naine ja USA ajaloo noorim kandidaat. Bideni ja Trumpi ajastu on läbi. Kuid sõprus Venemaaga hakkas alles õitsema. Loomulikult olid USA ja uus Vene impeerium nüüd diktaatorliku Hiina vastu sõbrad.
  Svetlana Tihhanovskaja korraldas isegi referendumi ja võttis kasutusele teise nime: selle asemel Venemaa - Kiievi Venemaa - NSVL. Mis ütles ka palju. Föderatsiooni astusid Valgevene ja Ukraina ning Kasahstan. Ja impeeriumi taaselustamine algas ... Demokraatlikul alusel.
  USA uus naispresident päris Trumpi Hiina vastumeelsuse ja pühendus koalitsiooni loomisele. Kiievi-Vene - NSVL arenes Tihhanovskaja ajal majanduslikult edukalt. Venemaa hoidis Hiinat mõnevõrra tagasi. Siis astus ta NATO-sse. Peagi tuli Kasahstanis lõpuks võimule venemeelne valitsus ja moodustati liiduriik. Venelased pressisid Hiinast välja Kesk-Aasia. Vastasseis kasvas.
  Svetlana Tihhanoskaja viis läbi Stalini- ja Putini-vastase kampaania. Jättis Stalini ja Putini ilma kõigist autasudest, mis ta neile populismist välja andis.
  Aga kõik läks rahulikult. Kuigi kommunistid protestisid. Nad käisid miitingutel.
  Ja seal viidi Lenin lõpuks mausoleumist välja. Selline rõõm paljude jaoks. Ja õigeusu kirik kuulutas pühakuteks Aleksander II ja Ivan Julma, Venemaa tsaarid. Suurenes ka Nikolai II monumentide arv.
  Tsarism ja läänelikkus muutusid kuidagi moes. Nad said Euroopale lähedasemaks, välismaalased hakkasid saama palju postitusi. Venemaa on saanud osa läänemaailmast ja pärast Trumpi lahkumist on globaliseerumisprotsess hoogustunud. Ja Hiina langes isolatsiooni ja seisis silmitsi sisemiste segadustega.
  Samal ajal suurendas sündimust Svetlana Tikhanovskaja Slaavi impeeriumis. Lõpuks sai teoks kaua lubatud lend Kuule. Ja kõik osutus kuidagi imeliseks.
  Liitlassuhted loodi Venemaa ja USA, täpsemalt Kiievi-Vene-NSVL ja Ameerika vahel.
  Ja vastasseis on kadunud. Maailm on muutunud üha globaalsemaks ja turvalisemaks. Kuigi olid sõjad. Kiievi-Vene - NSVL viis koos USA-ga läbi operatsiooni Liibüas, kus tegid lõpu islamistidele. Siis sorteerisime Lähis-Ida, luues seal koos Ameerikaga baasid. Kiievi-Venemaa-NSVL ja USA hakkasid koos maailma kallutama ja Hiinat Aafrikast välja tõrjuma. Ja siin me ei saa ilma sõdadeta. Ja ka maapealsed operatsioonid.
  Ja Kiievi-Venemaa-NSVL ja USA sooritasid ühiselt õhurünnakuid.
  Tasapisi sunniti hiinlasi kõikjalt maailmast minema. Ja Taevaimpeerium langes sügavasse majanduslikku ja poliitilisse kriisi.
  Ja Kiievi Venemaa-NSVL õitses üha enam.
  Selliseid majanduskasvu määrasid pole Venemaa kunagi teadnud. Ja see Hiina lagunes - Kiievi-Venemaa-NSVL tõusis. Ja see kasvas kiiresti.
  Tšukotka raudtee ehitati rekordajaga. Mis on iseenesest väga lahe.
  Ja kaevas Alaska alla tunneli. Ameeriklased hakkasid ka Venemaaga ühenduse loomiseks raudteed ehitama. Delhisse ehitati ka raudtee... Samal ajal kaevati Siberist kanaleid Kesk-Aasia niisutamiseks.
  USA ja Kiievi-Venemaa-NSVL viisid läbi ühisoperatsiooni Iraani vastu. Ja kehtestati mõistlik ilmalik režiim. Pärast seda hakkasid nad kaevama kanalit Kaspia merest Pärsia lahte.
  NATO laienes araabia riikidele. Saudi Araabias on parlament. Naised hakkasid loori maha võtma. Algas ilmaliku riigi ehitamine.
  Vene meedias sõimasid kõik Putinit äärmusluse pärast ja valasid ta peale muda, et Venemaa oleks peaaegu Hiina kolooniaks teinud. Teda taheti arreteerida, kuid jumal tänatud, et ta suri õigel ajal. Nad rääkisid ka karmimaid sõnu. Kuid Medvedev esitas siiski kriminaalasja. Ja mitte üks.
  Stalin viidi Kremli müürist välja. Lenin palju varem mausoleumist.
  Palju on muutunud ja riigi sümbolid. On mitmeid uut tüüpi lippe. Ta lisas Venemaa lipule kollase ja sinine asendas sinise.
  See oli ka huvitav. Vapp on muutunud ... Toimus ka rahareform. Nad vahetasid raha vastavalt suhtele: üks kuni tuhat. Ilmus Kiievi-Vene rubla kullastandard. Samal ajal tekkis uus, vana raha - peni - pool senti ja penn - veerand senti.
  Kõik korras...
  Tiitleid hakati taaselustama... Ilmusid printsid, parunid, krahvid, markiisid ja isegi hertsogid. Eelkõige sai hertsogiks Svetlana Tikhanovskaja abikaasa. Hertsogi tiitli sai ka Oleg Rõbatšenko. Moldovast sai ka Kiievi Venemaa osa. Kuninga valimisest on juba juttu olnud.
  Kuid Svetlana Tihhanovskaja ütles, et Kiievi Venemaa-NSVLi presidendi valib ainult rahvas. Ja mitte rohkem kui kaks ametiaega.
  Veelgi enam, Tihhanovskaja vähendas Venemaa presidendi ametiaega kuuelt aastalt viiele. Tõsi, Svetlana Tikhanovskaja teenis oma esimest ametiaega kuus aastat.
  Selleks ajaks oli ta lõpetanud Kesk-Aasia ühinemise Venemaaga. Ja taastas NSV Liidu piirid. Ainult Balti riigid jäid okupeerimata.
  Kuid ameeriklased ei tahtnud sellest veel loobuda. Ja nii nad andsid ära Kesk-Aasia ja Kaukaasia.
  Kaukaasias puhkes Armeenia ja Aserbaidžaani vahel uus sõda. Ja ta kõndis väga raskelt. Seega suutsid Venemaa-NSVL need vabariigid okupeerida ja korraldada nende ühinemise üle referendumid.
  Nii sai Svetlana Tikhanovskaja tagasi Kaukaasia, laiendades Kiievi Venemaad. Ütleme nii, et ta on suur vallutaja. Veelgi enam, demokraat ... Tema impeerium laienes veelgi ...
  Nii sai Afganistan juba igavese nõiatüdruku Svetlana Tikhanovskaja teisel valitsemisajal ja osa Iraanist Venemaa osadeks.
  USA-s kandideeris teiseks ametiajaks ka naispresident. Seni on see majanduses olnud edukas ja mis peamine, Hiina on suudetud nokauti lüüa. Kui suur võit. Jah, ja Kiievi Venemaa-NSVL on nüüd Svetlana Tihhanovskaja juhitud liitlane.
  Aga loomulikult kasvab Venemaa võim liiga kiiresti. Ta on juba liitnud endaga Põhja-Iraagi.
  Borzo käitub. Kiievi-Venemaa-NSVL kasvu poolest esimene riik maailmas! Ja see on rahvaarvult edestanud USAd. Ja juba Ameerikas vaadatakse murega - kas Venemaa-NSVL on liiga tugevaks kasvanud?
  Veelgi enam, Kiievi-Venemaa-NSVL impeerium laieneb kiiresti. Nüüd olid Balti riigid tema kontrolli all. Jah, see on ameeriklaste jaoks tõesti suur probleem. Svetlana Tihhanovskaja on juba koondanud kõik endised NSV Liidu alad.
  Ja jätkab, nagu Vene tsaar, laienemist lõunasse. Iraan ja Iraak on juba täielikult Kiievi Venemaa osaks saanud. Ja teiseks ametiajaks valiti Svetlana Tihhanovskaja kergelt ja sai esimeses voorus üle üheksakümne protsendi häältest.
  Kuigi presidendikandidaate oli palju, olid valimised demokraatlikud.
  Svetlana Tihhanovskaja ütles, et ei kavatse Lukašenka eeskuju järgida ja elu lõpuni valitseda. Pealegi pole Lukašenka kadumise asjaolud selgunud. Võib-olla muutus ta nii Venemaale kui ka läänele lihtsalt tarbetuks. Ja ta kadus ... Kuid Svetlana Tikhanovskaja kogub ainult jõudu. Tõepoolest, tema valitsemisaeg jätab edu osas oma eelkäijad ja Peeter Suure varju.
  Tegelikult pole kõik võimelised taastama NSV Liidu territooriumi, pluss Afganistan, Iraan, Iraak ja mitte iga kuninganna pole nii edukas.
  Kuid Svetlana Tikhanovskaja ei piirdu sellega. Nüüd on püssi all nii Poola kui Soome - kuulusid ju ka nemad kunagi tsaariimpeeriumi koosseisu. Tõepoolest, neis riikides korraldatakse referendumeid ja nad astuvad vabatahtlikult Kiievi-Vene-NSVL-i.
  Edusamme on tehtud ka teaduse rindel. Kauaoodatud lend Marsile on möödas. Seal maandusid Vene kosmonaudid. Nad võtsid mulda ja jätsid lipu maha, mis oli suur triumf.
  Samal ajal võttis Kiievi-Venemaa-NSVL Hiinalt Port Arturi originaali. Ja kasutades ära seda, et Hiinas algas kodusõda, võtsid nad oma kaitse alla ka Mandžuuria.
  Samal ajal annekteeris Kiievi-Venemaa-NSVL osa Türgist endale. Need maad, mis Versailles' lepingu alusel loovutati Venemaale. Mis oli ka väga tugev käik. Svetlana Tihhanovskaja laiendas Kiievi Venemaad impeeriumina veelgi. Ja ökonoomsuse poolest tuli see esikohale - edestades USA-d.
  Noh, Hiina on sukeldunud kodusõja õudusunenäosse ja seda on juba hakatud jagama.
  Kiievi Venemaa-NSVL sai võimsaks riigiks. Ja Svetlana Tikhanovskaja populaarsus riigis on nii palju kasvanud, et inimesed hakkasid põlvili palvetama igavese nõiatüdruku poole, et ta ei lahkuks. Kogunes sadu tuhandeid inimesi.
  Svetlana Tihhanovskaja korraldas erandkorras rahvahääletuse, mis lubas tal kandideerida veel kolmandaks ametiajaks Kiievi-Vene-NSVLi juhina.
  USA-l on uus juht. Neist on saanud vabariiklased. Ja mitte enam nii noor - vanem kui Svetlana Tikhanovskaja. Nii hakkasid Kiievi-Venemaa-NSVL-i ja USA suhted taas halvenema. Svetlana Tihhanovskaja Venemaa tugevamaks saamine on juba valus. Nad meenutasid, et koos Ukraina ja Valgevene võimuga on see Svetlana Tihhanovskaja neljas ametiaeg.
  Et Venemaa presidendi volitusi pole nende sõnul vähendatud. Ainus, mida Svetlana Tihhanovskaja tegi, oli põhiseaduse muutmine, mille kohaselt on Riigiduumal õigus üks minister kahekolmandikulise häälteenamusega või lihthäälteenamusega ametist vabastada, läbides umbusalduse kaks korda.
  Ja isegi siis pole see muudatus nii oluline, kuna presidendile ja säravale nõiale jäi õigus määrata ametisse kõik ministrid ja määrata valitsuse struktuur. Jah, ja riigiduumas on Svetlana Tikhanovskaja toetajatel põhiseaduslik enamus.
  Olulisem oli Föderatsiooninõukogu otsevalimiste kehtestamine, samuti vangide hääletamise lubamine.
  Kuid üldiselt oli sellega presidendi volituste piiramine lõppenud. Kuberneride tagandamise õigus säilis. Ja seadusandlikus sfääris isegi laienes.
  USA-s hakati Svetlana Tihhanovskajat süüdistama autoritaarsuses ja selles, et partei "Isamaa on rahva ema" kontrollib peaaegu kõiki osariigi ametikohti. Liberaaldemokraatlik Partei ja Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei lakkasid eksisteerimast. Toimus pidu - "Aus maailm" vasakult. Liberaaldemokraatliku partei asemele ilmus Venemaa Patrioodid. Kuid erakond Isamaa Rahvaema domineeris täielikult.
  Teatud reformid puudutasid ka kirikut. Õigeusk legaliseeris õiguse omada nelja naist, lähenedes islamile. Mõnevõrra on muutunud lähenemine ikoonidele, lähenemine protestantismile. Nad hakkasid rohkem rääkima: et Jumal on üks ja et lihtsurelikud Jumala kummardamist ei vääri.
  Samal ajal tühistati Kolmainsus kui piibliväline sümbol ja lihtsurelikele arusaamatu.
  Ja nad tutvustasid: et Jumal on üks, Jumal Isa. Ja terminit Jumal-Poeg Piiblis ei ole. Ja veelgi enam, puudub termin: Jumal on Püha Vaim. Miks mitte siis religiooni lihtsustada.
  Pealegi ei ärata ristil rippuv jumal usaldust. Kui Ta ei saanud ennast kaitsta, siis kuidas saab Ta inimesi kaitsta? Lühidalt, nad läksid üle monoteismile. Ja piibel ise oli segatud iidsete slaavi müütidega. Ilmus Velesi evangeelium.
  Ka ateism on intensiivistunud - öeldakse, et ära lase end inimmuinasjuttudega kaasa haarata. Meil on üks planeet ja see ei pea inimesi uskuma imesse ja eriti maailma lõppu.
  Maailmalõppu ei tule ega tohigi olla. Ja inimkond peaks muutuma kosmoseimpeeriumiks ja jõudma galaktika kõige servani. Aga galaktikad? Pigem nagu universum. Ja kui olete jõudnud universumi serva, minge universumi teise ossa. Lõppude lõpuks on universumeid lugematu arv. Ja nii saate lennata ühest universumist teise. Ja aja jooksul õppige ennast looma! Ja seal on uued, mõõtmatud universumid, praktiliselt kõikjal üle kosmose.
  Ja planeet Maa on lihtsalt inimkonna häll. Ja tulevikus on impeerium sektilljonile universumite sektiljoni kraadi ulatuses ja ilma kosmose edasise laienemise ja vallutamise peatamata.
  Ja Kiievi-Venemaa-NSVLi pea ja president Svetlana Tihhanovskaja tõuseb üle planeedi nagu särav lootuse päike!
  Ja tema tulevik ja Kiievi Venemaa-NSVL tulevik - olgu see helge!
  Suur-Venemaa ja selle leidliku tüdruku-presidendi Svetlana Tihhanovskaja auks!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"