Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Fooher крака на Момичета

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    На рождения си ден на 20 април 1945 г., изглежда в безнадеждна ситуация, фюрерът получава неочакван подарък: армия от боси клонирани момичета в бикини, получени чрез хиперструнно развъждане. И ходът на Втората световна война се променя.

  FOOHER крака на МОМИЧЕТА
  АНОТАЦИЯ
  На рождения си ден на 20 април 1945 г., изглежда в безнадеждна ситуация, фюрерът получава неочакван подарък: армия от боси клонирани момичета в бикини, получени чрез хиперструнно развъждане. И ходът на Втората световна война се променя.
  ... ГЛАВА 1.
  Рожденият ден на фюрера на 20 април 1945 г. се състоя в привидно безнадеждна ситуация за Третия райх. Съветските войски пробиха отбраната на Зееловските височини и вече завършват обкръжаването на Берлин. А на запад Рурската област е превзета, както по-голямата част от Германия и съюзниците се приближават до Елба. В Източна Прусия почти всичко е окупирано от съветски войски. И Кьонигсберг падна само за четири дни. Но крепостта е най-мощната. И сега всички са в минорно настроение . Химлер и част от свитата трябва да напуснат Берлин и да се опитат да установят съпротива. Някои призрачни шансове могат да бъдат дадени от опитите на съседни армии да пробият до столицата. Но е ясно, че многократно превъзходните съветски войски няма да позволят това.
  Напредналите съветски части вече са влезли в Берлин и започват да го щурмуват. Виена и по-голямата част от Австрия вече са превзети. Фронтът се руши в Италия. По-точно в северната част на тази страна. Югославия беше почти загубена и само в Чехия германските войски все още устояха.
  Разбираемо, рожденият ден на фюрера прилича на погребение. Гьоринг липсва, апартаментът е изтънял. Но все още има близки: Гьобелс и Борман. В подземието се чуват незначителни речи.
  Вярно е, че Химлер докладва за изпитанията на танка Е-50, този път успешни. Шпеер потвърди:
  - Тази кола, макар и със закъснение, се оказа доста добра. Въведохме в него всички идеи на модерното танкостроене. Включително разположението на двигателя и трансмисията в един блок напречно, и скоростната кутия на двигателя, шасито на пружини и платформи, малка тясна кула. В резултат на това бронята и въоръжението на "Тигър"-2 се запазиха в рамките на четиридесет и пет, с двигател от 1200 конски сили. Освен това в челото колата е по-добре защитена поради големите ъгли на наклон, а отстрани дебелината е увеличена до 100 мм, а също и с наклони. Този танк има и по-мощно въоръжение: 88 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL, което е много готино.
  Хитлер изръмжа:
  - През 1943 г. такава машина можеше да обърне хода на войната, но сега тривиално няма да имаме време да я пуснем в масово производство. Точно като диска Belonce. Изглежда, че е неуязвим за малки оръжия, но едно устройство няма да спечели войната!
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Ваше Величество. Тук, точно под нас, в сградата на императорската канцелария, е създадена продукция за специални клонирани воини. И точно тези прекрасни воини са готови за вашия рожден ден. Професор Волф Щирлиц, е готов да представи изкуствени хора като подарък за вас, о, най-великият от най-великите!
  Хитлер каза мрачно:
  - Интересна идея, мой имперски министър, но явно закъсняла, какво могат да направят няколко рицари-клонинги?
  Шпеер се усмихна по-широко и отбеляза:
  - И фактът е, че не са няколко. Професорът твърди, че неговата машина, която сега се намира на долния етаж на императорската канцелария, е в състояние да произвежда два въоръжени клонинга всяка секунда. И без прекъсване, а бойните им качества са изключително страхотни!
  Фюрерът подсвирна и отговори:
  - Покажете ми този професор и клонингите, може би е патица? Ако митингът, тогава не разрушавайте главата си Speer!
  Имперският министър кимна.
  - Ето ги моят фюрер!
  Доста луксозната подземна зала на императорската канцелария е слабо осветена. Хитлер се отпусна малко, но външно изглежда весел, въпреки че се вижда , че пръстите му треперят и явно е нервен. Ръцете му треперят повече от нерви и тревоги, отколкото от болест. Не, самият Хитлер не е наркоман, не е пияница, не е пиле и все пак е доста здрав. Въпреки че слуховете за болестите му са различни. Но Хитлер казва, че няма да чака. И е напълно способен да издържи до бесилката.
  Той обаче страда морално и е много уплашен, поражение, смъртно наказание, може би мъчения, съд и след това бесилката. Или самоубийство и право в ада!
  И вечното клеймо на провала. Фюрерът дълго време не вярваше в победата си. Фактът, че войната е загубена, стана ясен може би при Курската дуга. Когато германците загубиха през лятото, а не от общата слана. И нито Тигрите, нито Пантерите, нито Фоке-Вулф ги спасиха. И след това имаше само една надежда, за чудо-оръжие и малко за разцепление в коалицията. Въпреки че последното беше малко вероятно. В действителност беше ясно, че силите вече са неравни. От самото начало силите на Оста бяха по-ниски от своите опоненти по икономика и ресурси. Но имаше шанс да се преиграе тактически.
  Тук примерът на Чингис хан, който завладява Китай, стопли душата. Колко струва тази Монголия и колко е Китай? И Александър Велики все още може да се помни. Колко струва Гърция с Македония и колко е Персия от Либия до Индия?
  Но това не е било възможно да се раздели на две части. Първият път, когато германците и Хитлер лично е направил грешка беше, когато те спряха войските на Duker. И тогава те са загубили въздушната битка за Англия. След това, добре обосновани страхове са възникнали, че Сталин би ударил от изток. Във всеки случай, съветски войници се изтеглиха до границата и концентрирани там. Освен това, Хитлер се надяваше, като се има предвид евентуалното влизане във войната на Съединените щати, за да се възползват както много ресурси , като е възможно в източната част, както и да бъдат готови за продължителна война. Но в този случай, Русия е трябвало да бъде победен бързо и за предпочитане с малко кръв. Първоначалният план да дезориентира врагът е била успешна. Червената армия не е готова за нападение. И германците печелят победа след победа. Но съпротивата на Червената армия се превръща все повече и повече инат. Победите бяха дадени с все повече и повече кръв. И в крайна сметка дойде зимата и Вермахта започва да губи. И това е вече сериозно.
  Поражението при Москва и влизането във войната на Съединените щати усложниха ситуацията. Вярно е, че Япония в началото уверено спечели. Но вече в битката при пристанището на Перу бяха допуснати грешки, които попречиха на финала на американските самолетоносачи. И тогава имаше битката при Мидуей, след която инициативата премина към американците. И стана ясно, че Япония няма да отвори втори фронт.
  След тежка зима, през пролетта германците спечелиха серия от победи и отново поеха инициативата. През лятото нови успехи пробиват в Кавказ. В Сталинград обаче всичко не вървеше по план. Германците се е затънал и пострадали огромни загуби. И тогава там е бил неочакван настъпление на британците в Египет и нови поражения и загуби. И след това на американската кацане в Мароко, и неочакван удар, въпреки че това е бил предупреден за по интелигентност при Сталинград.
  Германците успяват да разкрият данни за предстоящото настъпление в центъра, което успяват да отблъснат, и по фланговете при Сталинград. Но фюрерът го игнорира, опитвайки се да превземе този град на всяка цена. И сега фашистите получиха катастрофа.
  Тогава войната тръгна надолу. И Червената армия напредваше. Вярно , проблясък на надежда проблясва за кратко, когато Майнщайн нанесе контраатака и успя да превземе Харков и Белгород. През лятото Хитлер се надяваше да грабне инициативата. Но офанзивата беше отложена няколко пъти поради факта, че нови танкове пристигнаха на фронта със закъснение. И тогава се оказа, че СССР е в състояние да се подготви перфектно.
  Боевете показаха, че Пантера е слабо защитена отстрани и понесе тежки загуби от малки съветски оръдия и противотанкови пушки. И често се разваля.
  Поражението при Курск и десантът на съюзниците в Сицилия затрудняват положението на Третия райх. Освен това Мусолини беше свален и все още трябваше да запази фронта в Италия. Въпреки това все още имаше надежди за чудо на оръжията и отделен мир и създаване на източен вал на Днепър. Но след като руснаците преминаха реката, стана ясно, че Третият райх губи, дори ако съюзниците не открият втори фронт.
  Но Хитлер все още разчиташе на чудотворно оръжие и способността да отблъсне съюзниците. Имаше шанс да наруши десанта във Франция и да хвърли съюзниците в морето. Освен това се увеличи производството на оръжия. Появи се отличната щурмова пушка MP-44, най-добрата по това време в света. И Хитлер много се надяваше, че все още може да забави врага. Изчислението се основава на увеличеното производство на танкове, въпреки че "Тигър" -2 и не оправдава очакванията.
  Но във Франция германците претърпяха съкрушително поражение, както в Беларус и след това в Румъния. В края на 1944 г. стана ясно, че войната вече е загубена и трябва да мислим за собственото си спасение. И Берлин започна да се укрепва от четиридесет и третата година.
  Офанзивата на Андерах беше последният опит за превземане на инициативата. Имаше шанс, разбира се, да разрошим съюзниците и по някакъв начин да забавим врага. Но и тук немците нямаха късмет. Не можеше да се премине по мостовете, битките за градовете се проточиха. И американците спечелиха време. И тогава времето се подобри и те започнаха да бомбардират германците.
  А Висло-Одерската операция? Тук самият Хитлер направи груба грешка, като изтегли резервите от танковете към предната линия и те бяха унищожени от мощен удар на артилерията на Червената армия.
  И руснаците стигнаха до Одер и дори превзеха плацдарм през реката. Тогава те сложиха край на надеждите на Вермахта да превземе инициативата.
  Последният шанс беше мартенската офанзива в Унгария. Хитлер лично ги командва. Отначало германците успяха да успеят. Тук успяха да приложат ноу-хауто на офанзива през нощта с инфрачервени устройства. Руснаците не очакваха това и отначало не можаха да използват ефективно артилерия. Но остър недостиг на гориво и боеприпаси попречи на нацистите да надграждат успеха си.
  След което руснаците вече настъпваха. Последният шанс за проточване на войната беше загубен. И падането на Кьонигсберг напълно погреба надеждите, че ще бъде възможно да седи в крепостите.
  Така че войната е разбираемо загубена и вероятно загубена от Сталинград, или може би от битката при Мидуей.
  Може би точно тогава повратният момент не е в полза на оста по време на тази съдбоносна битка в Тихия океан.
  Хитлер сега се готвеше да приеме достойната смърт. И отидете в друг свят.
  Но... Ще има ли шанс... За какво говори Шпеер.
  В залата влязоха две момичета. Доста голям: метър осемдесет височина, мускулест и бикини. Босите им крака бяха много пъргави. А зад него са щурмови пушки: MP-44. Едната беше червена, другата руса. И двете са много красиви с арийски черти.
  Заедно с тях вървеше момче, русо, по шорти и тениска и сандали. Изглежда на тринадесет години. Беше много красиво дете, с уоки-токита в ръцете си.
  Той се поклони на Хитлер и каза с усмивка:
  - Професор Волф Щирлиц на вашите услуги!
  Фюрерът изненадано възкликна:
  - Дете професор ли сте?
  Момчето кимна.
  - Да, мой фюрер! Само дето не съм дете, но приличам на момче. Всъщност скоро ще стана на петдесет години и успях да си върна младостта, като експериментирах в лагерите на смъртта!
  Хитлер подсвирна:
  - Страхотно! А вашите воини?
  Момичетата възкликнаха в един глас:
  - Ние сме на вашите услуги, фюрер!
  Момчето кимна с усмивка:
  "Те са първите две жени воини: Герда и Шарлот. Но всяка секунда мога да изхвърлям двама такива воини с картечници и пакети с боеприпаси.
  Хитлер попита изненадано:
  - Как става?
  Щирлиц отговори с усмивка:
  - Хиперструнно разделяне на материята. Докато това все още е... Момичетата с перфектна генетика са клонирани. Те са все още смъртни, но по-силни и по-бързи, и с по-добри реакции от обикновените войници. Можем да произведем сто и двадесет войници в минута или седем хиляди и двеста войници на час. Това са 172 хиляди 800 бойци на ден. И всеки от които струва поне дузина избрани войници. Това ще позволи да започне война тук - да превземе целия свят!
  Фюрерът намеси се:
  - Можете ли да отидете на серийно производство?
  Момчето професор кимна.
  - Да, дори страхотно в момента!
  Фюрерът обяви:
  - Награждавам професор Волф Щирлиц за спасението на Третия райх с най-високата степен на Рицарския кръст. А именно Рицарския кръст на Железния кръст със злоти дъбови листа, мечове и диаманти. И също си присвоявам знанията на генерала и академика, така да бъде!
  Момчето професор се поклони. И Хитлер нареди:
  - Пуснете колата на пълна мощност и прехвърлете войските!
  Тогава Химлер отбеляза:
  - Трябва ли да нахраниш момичетата?
  Щирлиц отговори с усмивка:
  - Те ядат и трева, и дърва, и трупове на войници! И много енергийно ефективно! Не се притеснявайте за храненето!
  Хитлер отново изрева:
  - Да произвежда красавици серийно! Започнете незабавно!
  Момчето професор се втурна в лабораторията, която беше под земята.
  Борман отбеляза:
  - Прилича на приказка!
  Шпеер каза уверено:
  - Ние сме родени, за да сбъднем една приказка!
  И сега, след няколко минути, се чу тропота на боси крака. Момичетата започнаха да се изкачват по стълбите. Червенокоси и блондинки. Нещо повече, макар и да си приличат, те са малко по- различни в лицата на момичето. Но всички са високи, едри, много мускулести, боси и по бикини.
  И босите им подметки се удрят в бетона. Момичетата се издигат на повърхността на града.
  Хитлер изрева:
  - Все пак от тайгата до британските морета армията на Вермахта е най-силната!
  Химлер се съгласи с това:
  - Ще победим фюрера!
  Гьобелс отбеляза:
  - Това е нашето чудо-оръжие, и то супер!
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  "Шестдесет и два милиона странни жени воини ще бъдат произведени за една година. Това е достатъчно, за да победите всички армии на света!
  Химлер извика:
  - Това е супер! Ще се съмняваме във всеки!
  Борман потвърди:
  - И властта над света ще стане истинска реалност!
  И цялата свита извика в един глас:
  - И никой не може да устои на волята на фюрера!
  А момичетата по бикини с червена превръзка със свастика на ръкавите вече излизаха от офиса и се движеха из Берлин.
  По-точно бягаха и босите им розови, закръглени токчета проблясваха. Такива са красивите момичета. Като цяло можем да кажем, че момичетата са супер!
  И оголват перлените си зъби. Те разклащат луксозните си бедра и огъват мускулите си. И като скачат, и с боси крака се разклащат и викат:
  - Слава на арийските идеи!
  Всички воини се движат и се движат, разпространявайки се като многоцветна вода по повърхността. И изглежда страхотно. След известно време момичетата спират да бягат и започват да строят.
  Герда и Шарлот, великолепни арийски воини, се размножават на хиперструн ускорител, който използва тривиална вода като източник на енергия.
  Конкретната реакция, използвана от момчето професор, засега се пази в тайна. Но е много ефективен. И можете да видите две момичета да изтичат всяка секунда. И трябва да се отбележи, просто голяма стръмност.
  Герда се смее дълбоко:
  - Ще бъда световен шампион!
  Шарлот вдига:
  - Ще бутна Русия в Тихия океан!
  И момичетата вземат, нареждат се в колони. Воините са благословени с интелигентност и лоялни към Третия райх. Въпреки че нямат командири. И те се подреждат в колони и чакат нещо ...
  Ето някои офицери, които им казаха:
  - Ние ще ви командваме! Време е да отидем на фронта!
  И момичетата продължиха...
  Наистина клонингите са обикновени боси бойци, макар и разумни. Някой трябва да ги командва. А в Третия райх има значителен недостиг на офицери.
  Момчето професор намери изход:
  - Момичетата сами избират командири! Ще бъдете разделени на десетки, петдесет, стотици, петстотин, хиляди, петхилядници, тумени и армии от сто хиляди. Определете по-добре от вашата среда чрез открито гласуване, а над вас аз съм вашият създател!
  И момичетата извикаха за поздрав:
  - Слава на великия водач!
  И така над първите момичета се появиха съветски щурмови самолети Ила. Момичетата откриха огън по тях от картечници. И някои започнаха да хвърлят крака с гранати с боси пръсти. Една лупанула от Faustpatron, след като разби друг щурмови самолет на Червената армия.
  Момичетата се виждаха как стрелят точно и хвърлят гранати надалеч. И те буквално разкъсаха съветските самолети.
  И те самите отскачаха от снаряди и въздушни бомби. И те реагираха толкова агресивно и удариха опонентите.
  Така че нацистите наистина хвърлиха козов ас в битката. И това е карта-убиец. Момичетата се втурват в битка и хвърлят посланието за смъртта с боси крака.
  И те водят добре насочен огън, толкова точно стрелят и удрят враговете. Вече първият отряд от момичета се затича към съветските парашутисти, които се бият в покрайнините на Берлин.
  Момичетата, използвайки щикове на върховете на картечните си пистолети, се събраха ръка за ръка. Те се движеха доста бързо, тренирани, опитни воини със страхотни рефлекси. Беше ясно, че съветските войници не са очаквали това. И много от тях бяха намушкани до смърт. Само тези, които имаха време да отговорят с удари на опонентите си. Те получиха рани, но отговориха и в замяна бяха удари.
  Момичетата бяха много силни, не женствени и много ловко се бореха с краката си. Да, и упорити воини. Получените рани не спряха, а продължиха да атакуват.
  И стреляха много добре...
  Водещият съветски десант е напълно убит и прекъснат. И все повече отряди момичета влизаха в битката.
  Герда и Шарлот са феноменални жени воини, преминали от Либия от четиридесет и една до четиридесет и пет. Имаха толкова много подвизи и награди, че се превърнаха във феномени. И сега те се умножиха. И тяхната преживяемост дори се увеличи, а силата им, с клониране на хиперструни.
  Така че съветските части са в много тежко положение. Още в първите часове момичетата изгониха Червената армия от покрайнините на Берлин.
  Нощта настъпи и битката продължава.
  Жените воини продължават да пристигат. В битката влизат и нови части на Червената армия. Тези, които се освободиха от превзетите височини Seelow. Жените воини имат автомати и всяка има раница с боен комплект. И се бият много по-добре от обикновен войник.
  И стрелят много добре. А щурмовата им пушка е най-добрата в света. Нощната битка в покрайнините на Берлин е интензивна. Съветските войски едновременно заобикалят града. Но има и заповед от Сталин да се укрепят в предградията. И Червената армия води нощния щурм.
  Момичетата пълзят из Берлин. Някои от тях се насочват на юг, за да отпуснат съветските клещи.
  Те виждат перфектно в тъмното и това е техният недостатък. И се борят отчаяно. И тогава единият скочи и удари съветския офицер с боса пета право в брадичката и изчурулика:
  - Слава на арийската култура!
  И отново в атаката на момичето. Червенокоси и блондинки. Толкова красива и смъртоносна в същото време. И се бият като гиганти, които нямат равни.
  И момичетата са в бърза атака. И така враговете са намушкани и убити. Или хвърлят гранати, които също имат умножени хиперструни. Те действат много агресивно.
  Момичета, които не могат да бъдат спрени просто така. Те се бият като най-добрите бойци.
  А голите пръсти хвърлят гранати. И те разкъсват съветските войници.
  Нощта от 20 срещу 21 април беше гореща и напрегната.
  В битка момичетата-клонинги бяха по-бързи и по-силни от обикновените войници и стреляха като закалени снайперисти. И все пак две от най-добрите жени воини с модернизирана генетика бяха използвани при клонирането. И тези момичета са по-силни и по-бързи от мъжете и са обучени в единоборства и се бият така, че да се люлееш.
  Воини от супер класа. И те се бият толкова силно, че се люлееш. И босите им крака нанасяха смазващи удари в противниците. И чупят челюстите на съветските войници. И ги отрежете като шкурка. И гранати с голи пръсти ще се вземат и хвърлят.
  И разпръскват на парчета противници от Червената армия. И го правят много грубо и в същото време грациозно.
   Не е възможно да спрем момичетата. На сутринта воините вече се бяха придвижили на юг. И всички идваха и идваха. Започнаха истински сблъсъци.
  И вече първите клонирани момичета като пилоти. Седнаха на МЕ-109, червенокоси и руси момичета.
  И да се борим. Въпреки че няма много опит , има концепция, а скоростта и реакцията са по-добри от тези на обикновените хора. И така съветските самолети падат, свалени от момичетата-терминатори.
  Албина, това русо момиче, тропащо босите си крака, възкликва:
  - Слава на времената на арийския комунизъм!
  Алвина, това червенокосо момиче, реве, натискайки голата си пета и събаря съветския ЯК-9:
  - Заповядвам на слънцето!
  Тя е толкова агресивно същество.
  Албина отряза Ил-2 и издаде:
  - За бъдещото царуване на воините!
  Така те момичетата се бият агресивно. И добавя и добавя всичко към полка им .
  Герда и Шарлот са борбени красавици. Например те взеха и намушкаха съветски генерал с щикове, крещяйки:
  - За животинските ни инстинкти!
  И сега воинът ще вземе и ще хвърли един лимон и ще разкъса маса войници от Червената армия.
  Герда, атакувайки и виейки, реве:
  - Герда обича да убива! Това е Герда!
  Шарлот също мачка съветските войници. Момичетата ги нападат със стада. И стрелят по много врагове.
  Герда, стреляйки по врага и давайки изблици на косене на съветски войници, крещи:
  - Нашият велик Трети райх, казаха ни - не се плъзгайте!
  И отново се обръща към врага. И как ще покоси враговете старателно, като сърп.
  Светлокосото момиче отрязва опонентите си по много борбен начин . И с босите си пръсти хвърля даровете на смъртта със смъртоносна сила.
  Шарлот в отговор, стреля по врагове, изскърца:
  "Червенокосата обича да убива и може да разкъса всеки!
  И намига със зеленикави очи. И разбива Червената армия. И босите й крака отново хвърлят гранати с невероятна сила.
  И отново Герда стреля по войниците на Русия. И така точно ги изумява. Че се трупа маса трупове. Блондинката много активно смазва врага и крещи:
  - Първото размразяване! Погребението на Сталин!
  Шарлот се обръща срещу съветските войски. Той посича няколко офицери с куршуми и скърца:
  - Луна! Луна! цветя! цветя!
  И сега голите й пръсти хвърлят още една граната. Воинът изсъска:
  - В името на страхотните идеи!
  Герда прекъсна фрица и се ухили със зъби. И тогава, с голата си пета, тя ритна чантата с експлозия и изсъска:
  - За величието на победата!
  И колко от тези момичета. Идват все повече и повече. И Червената армия е разбита. Вече е обяд. Клонираните воини атакуват артилерията.
  Някои от тях използват щикове. Ето една червенокоса, която прочуто разкъса корема на съветски войник с щик и как крещеше:
  - Аз съм пирана!
  И редът на блондинката коси петима съветски войници и бълбука:
  - За достъп до Тихия океан!
  И момичетата ще се смеят като хор. А войниците на Червената армия са срамежливи пред толкова много боси момичета по бикини и загорели, мускулести тела. Един от много младите войници коленичи.
  И той целуна бос крак на красавицата, мърморейки:
  - Богиня!
  Тя го удари с голата си пета по тила и каза:
  - Вземам в плен! Ще те возим, ако имаме време!
  Но момичетата просто нямат време. Берлин трябва да бъде спасен. И се опитайте да счупите обграждащия пръстен. Момичетата също са смъртни и търпят загуби. Макар и упорити, раните не ги спират - те продължават да се борят. Но досега телата им все още не са се превърнали в непробиваеми снаряди и куршуми.
  Така че те също трябва да се движат на тире, да пълзят, да стоят в отбрана или просто да лежат.
  Момичетата обаче са добре насочени и успяват да свалят щурмоваци от фауст-патроните. Ето няколко момичета, клонирани от Luftfaust. И е доста ефективен срещу ниско летящи машини. Изглежда, че воините са способни на много неща.
  И има все повече и повече такива. И всеки се бие поне в изправено положение, а може би повече от десет войници.
  До вечерта германците леко подкопаха южния край на съветската армия и деблокираха въоръжените си сили, които отрязаха Червената армада от Берлин.
  Воините са толкова смели. Един от техните трикове: хвърлянето на крака на граната с голи пръсти, просто шокира съветските редници и командири. И те не могат да бъдат спасени от това, когато момичета хвърлят подаръци на смъртта.
  И крещят с пълна сила:
  - Ура! За арийското братство!
  Боевете продължават и през нощта. Момичетата, получавайки подкрепления без прекъсване, контраатакуват.
  Някои заемат отбрана на юг от Берлин и оказват натиск върху съветските пръстени октопод, като не позволяват на котела да се затвори ...
  Съветските войски също настъпват от север. Опитват се да форсират Одера. Но те нанасят забележими щети...
  И германците ги срещат с огън. Ето и първият отряд босоноги момичета пристигнаха на Одер.
  И те буквално косят съветските войници, които се опитват да преместят на позициите на Вермахта.
  Момичетата крещят и хвърлят гранати с боси крака. И един от тях взе и стреля с пистолет с алено зърно, уцелвайки съветския сал, който се опитваше да пресече позицията.
  Жените воини извикаха:
  - Слава на СС!
  И сега пак стрелят... Нощта е много бурна. И битките са много агресивни.
  Момичетата в ръкопашен бой са много силни.
  Един от тях дори успя да закопчае седем с щик, включително и полковника, крещейки:
  - За бунта на урагана!
  И с голи пръсти на краката си хвърляше граната, разкъсвайки съветските полкове.
  Не можеш да устоиш на такова нещо.
  ... ГЛАВА Љ 2.
   На следващия ден, 23 април, се проведе спешно заседание на курса. Ситуацията ескалира толкова много, че за първи път от 1942 г. насам всички виждат Сталин толкова нервен и мрачен. Германците успяха значително да изтласкат съветските войски близо до Берлин, на юг и на север, за да изместят Червената армия от плацдарма.
  Но това все още не е най-лошото. Имаше още по-големи поражения, особено през 1941 г. и не се паникьосваха така.
  Появата на много нови немски бойци предизвика смущение и объркване. А именно момичета по бикини, боси, мускулести, загорели и руси.
  И тези момичета се бият като чудовища. И много упорит. Дори след като са ранени, те продължават да бягат и да се бият. Много са красиви. И стрелят толкова точно, че там, където вече са, не можеш да пробиеш защитата. И като цяло е като някаква глупост. А момичетата продължават да пълзят и пълзят.
  Жуков, обявявайки последните новини, вдигна ръце:
  - Това е лудост, другарю Сталин!
  Водачът на всички времена и народи отбеляза:
  - Не е ли лудост, че не те застрелях в четиридесет и първата година?
  Маршалът започна да се тресе плитко. Нервите на всички са на ръба. Просто изглеждаше като победа и край на войната, но има ли такава възможност?
  Как можете да преживеете това тривиално? Когато привидно близката победа се превръща в такава катастрофа?
  По-точно, още е рано да се говори за катастрофа, но изправени пред непознато явление, съветските генерали набъбнаха. И те всъщност не знаят какво да правят сега.
  Рокосовски предложи:
  - Авиацията трябва да бъде хвърлена в битка!
  Жуков поклати глава:
  - Вече бомбардираме с всички сили! Но това изглежда не е достатъчно! И нашите самолети биват масово свалени !
  Конев предложи своя версия:
  - Изтеглете войските през Одер! И разберете!
  Жуков отбеляза със съмнение:
  - А с какво да се удължи войната?
  Сталин погледна портрета на Александър Суворов и изръмжа:
  - Нито крачка назад!
  Рокосовски кимна:
  - Имаме нужда от нови сили и танкови армии!
  Сталин измърмори:
  - Да хвърлим всички резерви на залога в битка!
  Жуков отбеляза:
  - Повечето от резервите вече са в бой... Как да не сринем фронта!
  Сталин изрева:
  - Берлин трябва да бъде превзет! И трябва бързо да отидете до Елба.
  Но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.
  Нацистите на 23 април с помощта на момичетата продължават да контраатакуват и активно да се защитават. И от време на време и тук-там, преобръщани съветски части.
  Съюзниците временно спряха офанзивата, разтревожени от новините за нови германски дивизии от боси момичета по бикини, които се бият много добре.
  А през нощта на 24 април нови стада момичета нападнаха съветските войски и пробиха до Височините Зеелов. А на места дори бяха оседлани.
  Боят бушуваха и хълмовете преминаваха от ръка на ръка.
  Герда, биеща се със съветски войници, отбеляза:
  - Поемам не количество, а качество!
  Шарлот, събаряйки руски войници с добре насочени изстрели, потвърди това:
  - Ние сме родени да побеждаваме!
  Нощта беше много гореща. Две съветски танкови армии бяха почти напълно унищожени в предстоящата битка от фауст патрони и момичешки гранати.
  Сталин беше явно психопат... Но не можеше да направи нищо. Клонираните момичета виждаха перфектно в тъмното и успяха да отсекат няколко съветски армии и да образуват котел на юг от Берлин.
  Много съветски войници загубиха главите си от много момичета, босите си крака и гърди. А воините нарочно скъсаха сутиените си и показаха ягодови зърна.
  Какво накара войниците да се почувстват болни... На 25 април германските клонинги на момичета най-накрая окупираха Зееловските височини и завършиха обкръжаването на южния корпус на съветските войски.
  Те са много силни момичета. И стрелят от пленени и немски зенитни оръдия много точно.
  Загубите на съветската авиация са просто критични. Избива самолети експоненциално.
  На Xe-162 се появиха момичета и им дадоха върша. И не само съветската, но и американската авиация.
  И те са много умели воини в небето...
  И на двадесет и шести април първият батальон босоноги момичета пристигна в Северна Италия и тръгна направо в битка.
  Те паднаха с див вик и рев срещу американските парашутисти. Затова те избягаха в паника. Няколкостотин войници бяха взети в плен. И танковете бяха хвърлени.
  Край Берлин се разразиха боеве... Немците се биеха упорито и не само клонингите. Например в Източна Прусия съпротивата неочаквано се проточи и нацистите отказаха да се предадат. И се биеха с дива ярост на не съвсем обречените.
  Момичетата атакуваха обкръжените съветски войници, а на някои места изхвърляха Червената армия от плацдармите.
  И на 27 април вече по-голям брой момичета се биеха в Италия и притискаха американците ...
  И близо до Берлин нацистите стигнаха до Одер, завършвайки обкръжението на съветските войски.
  Тези в котлите загинаха... Но счупването стана бързо. Всички момичета пристигнаха без прекъсване...
  На 28 април фриците вече се биеха в руснаците в Австрия и там започнаха да ги притискат ...
  На 29 април поражението на част от съветските войски отвъд Одер беше завършено... И босоноги момичета започнаха да се появяват и на западния фронт.
  В битката се появи и танкът "Мишка". Екипажът му е от пет момичета. И сякаш стрелят по съветските позиции.
  Пребит от смъртоносно оръдие. И унищожи танкове тридесет и четири. Освен това е много нахален.
  Момичето-клонинг на Агата казва:
  - Какви господа-другари - ти хане!
  И със смъртоносен снаряд, докато пробие врага. И той ще откъсне кулата от тридесет и четирите.
  И немска копейка пищи от наслада. И Герда и Шарлот в резервоара решиха да се отдадат.
  Машина, която досега съществува само в един експериментален екземпляр.
   Герда, Шарлот, Кристина и Магда карат танк E-100 U. Това превозно средство е по-компактно, за четирима членове на екипажа. И въоръжението му - реактивна бомба и универсално оръдие 88 мм 100 EL - унищожител на танкове.
   Жените воини яздят по пътя си и подсвиркват.
   Герда стреля с дълго оръдие. Той удря отстрани Т-34 от разстояние и чурулика:
   - За родината ще дадем сърцата си,
   И ще изпържим и ще ядем Сталин!
   Шарлот изстреля своята ракетна установка. Тя покри съветския бункер и изпищя:
   - Ние сме непобедими!
   Кристина го взе и изръмжа, натискайки спусъка с голата си пета:
   - Ще го вземем и в двете!
   Долбанула и удачно и Магда. Разби съветското самоходно оръдие СУ-152. И тя изгука:
   - Ще има време, ще дойде победата!
   Герда изпищя, стреляйки:
   - Никой не може да ни спре!
   Шарлот потвърди:
   - Но Пасаран!
   Червенокосият звяр премина през цялата втора световна война с Герда, от Полша до тази майска офанзива. Червенокосият дявол видя много неща.
   И готов да се бори докрай!
   Кристина също стреля и оголи зъбите си. Косата й е златисточервена. Във войната момичетата не остаряват, а може би дори стават по-млади! Те са толкова яростни и любящи. Скърцат със зъби.
   И нито една дупка в зъбите.
   Магда има коса със златни листа. И също така активно се усмихва. Готино момиче. Тя има толкова агресивна грация и енергия от хиляда коня.
   Герда, момиче с бяла коса, стреля и с усмивка отбелязва:
   - Има много добри и грозни по света... Но по дяволите, колко време се проточи тази война!
   Шарлот се съгласи с това:
   "Наистина, Втората световна война се проточва твърде дълго. Всички битки и битки ... Наистина е изтощително!
   Кристина премести бос крак върху бронята и промърмори:
   "Но Великобритания все още не е победена!
   Магда стрелна към руснаците и изръмжа:
   - И трябва да бъде победен! Това е нашето кредо!
   Герда изсъска, докато стреля по руснаците и оголи зъбите си от слонова кост:
   - Нуждаем се от победа!
   Долбанула и Шарлот, духат:
   - Един за всички, няма да търпим цената!
   Кристина, червенокосият и златен звяр, изпищя:
   - Не! Да не стоим!
   Магда почука устните си с алени устни, чуруликайки:
   - Ние не ходим в магазина за цената!
   И златокосата харпия изстрел.
   Герда удари и руските танкове. Ударих колата и казах:
   - Ние сме най-силните в света!
   Шарлот добави, пеейки:
   - Накиснете всички врагове в тоалетната!
   Кристина подкрепи импулса на песента:
   - Отечеството на сълзи не вярва!
   Магда продължи мелодично:
   - И на всички комунисти ще дадем мозъка!
   И момичетата си намигнаха. Като цяло имат добър резервоар. Само от разстояние е трудно да се удари ИС-3 в челото. Но все пак германците имат труден снаряд, но с ураново ядро. И в армията има много клонирани момичета. Които се борят със смаяна ярост И не всеки може да се сравни с тях.
   Момичетата са свикнали да се бият боси. Обратно в Полша, те носеха само едно бикини и бяха боси.
   Когато голата подметка влезе в контакт със земята, тя се подмладява. Може би затова момичетата никога не остаряват! Въпреки че времето тиктака! Нека си признаем, че воините са много героични.
   Извършиха толкова много подвизи, но се бият като обикновени войници. И винаги само по бикини, и то бос. През зимата дори им е приятно да пляскат с боси крака в снежните преспи.
   Герда стреля и тананика:
   - Ще минем през огън и вода!
   Шарлот стреля по руснаците с бомба и издаде:
   - Слава на пруския народ!
   Кристина също стреля и изпищя:
   - Ние ще управляваме планетата!
   Магда закова и потвърди:
   - Определено ще!
   Герда отново удари черупката и изскърца:
   "Дори напалмът няма да ни спре!
   Шарлот се съгласи с това:
   - И дори атомна бомба, от която не се страхуваме!
   Кристина изсъска и отговори:
   - Американците не успяха да създадат атомна бомба! Това е блъф!
   Магда извика с пълна сила:
   - Светът не може да избяга от новия немски ред!
  Вижда се, че момичетата наистина тръгнаха на единствената експериментална кола. Но как е разбит врагът.
  На 30 април германците окончателно хвърлят съветските войски над Одер и довършват обкръжените котли, където силите на Червената армия се топят пред очите ни.
  Беше ясно, че опитът за щурмуване на Берлин се проваля с гръм и трясък. И сега Червената армия загуби инициативата. Но това не е всичко, защото пристигат все повече и повече нови сили.
  На 1 май германците вече дадоха битка на съюзниците на запад. Американците започнаха да се отдръпват и да хвърлят танкове под натиска на момичета по бикини. Без да се отличават с издръжливост и се страхуват от ново чудо-оръжие, съюзниците започват да отстъпват.
  Самият Труман дава заповед да се оттегли отвъд Рейн и бързо да заеме отбрана през голямата река. Чърчил, не желаейки да се бие сам, повторил тази заповед на британските войски. И съюзниците се придвижват на запад, хвърляйки боеприпаси, оборудване, гориво и конвои от пленници.
  Те видяха нещо неразбираемо и ново и това ги уплаши. Заловените американци паднаха и лакомо целуваха босите крака на красивите момичета. И не само краката. Някои от тях принудени да облизват пазвата на Венера.
  Затворниците ставаха все повече и повече. Съветските части също се предадоха.
  Много войници просто се паникьосваха при вида на такава красота и съвършенство.
  Все пак те са момичета, които стрелят много точно и не можеш да се спасиш от тях.
  И жените воини дойдоха и запълзяха
  На 2 май в Австрия вече тече офанзивата на босоногите красавици. И те се наводниха с лавина. И в същото време момичетата се движеха на кратки тире.
  И с голи пръсти хвърли смъртоносната сила на граната. И те разкъсаха войниците на Червената армия.
  И съветските войски отстъпиха. Но те се биеха с дива ярост. Но бойните момичета се биеха с агресивна ярост. И те пробиваха напред.
  Все по-често в небето се появяваха HE-162 - те бяха лесни за производство и имаха много добри летателни характеристики. Тези бойци са много мощни. Въпреки че въоръжението не е страхотно, но маневреността е прекрасна и е направена почти изцяло от дърво.
  На 3 май германците най-накрая довършиха отсечените съветски войски близо до Берлин и убиха много противници.
  Някои от войниците се предадоха, момичетата буквално ги шокираха и изнасилиха. Те са доста страстни. И някои войници нарочно се предадоха, за да бъдат изнасилени от красиви момичета.
  Съветските части обаче също се бият упорито. Но се опитайте да устоите, когато такава перфектна генетика на момичета и най-новите технологии се използват срещу вас.
  Например летяща чиния: Диск Белонзи, хвърлен в битка.
   Две момичета Албина и Алвина летят при себе си на такава летяща чиния. Те са неуязвими благодарение на силната ламинарна струя. Но самите те не могат да стрелят. Но благодарение на колосалната си скорост те могат да изпреварват и таранят съветски самолети.
   Албина, навеждайки диска си, отбеляза:
   - Техниката е желязна, абсолютно необходима и много полезна!
   Алвина се изкикоти, оголи зъби и изсъска:
   - Но духът решава всичко!
   Албина поясни:
   - Най-много е борбеният дух!
   И двете момичета са руси и по бикини. Много красива и боса. Когато един воин е без обувки, тя има късмет. Сега момичетата са толкова цветни и прекрасни.
   И преди да тръгнат на битката, красавиците определено ще поработят с езика си с мъжко съвършенство. Толкова е приятно и енергизиращо. Воините обичат да пият от вълшебен съд. Това е истински празник на плътта за тях.
   Ето колко са добри момичетата.
   Алвина свали два съветски Ил-10 и изчурулика:
   - Нашият славен лов!
   Албина потвърди овена и издаде:
   - И никога няма да е последен!
   Алвина събори още три съветски щурмови самолета и изскърца:
   - Така ли мислиш, че Бог обича Германия?
   Албина поклати глава със съмнение.
   - Явно не много!
   Алвина се изкикоти и попита отново:
   - Защо мислиш така?
   Албина удари две съветски коли и изскърца:
   "Войната продължи твърде дълго!
   Алвина логично отбеляза:
   - Но ние напредваме!
   Албина оголи зъби и изсумтя:
   - Значи победата ще дойде!
   Алвина свали четири съветски самолета наведнъж, със смела маневра и изскърца:
   - Той със сигурност ще дойде!
   Албина намери за необходимо да напомни:
   - След Сталинград войната не вървеше по правилата ...
   Алвина се съгласи с това:
   - Със сигурност не по правилата!
   Албина изпищя от раздразнение:
   - Започнахме да губим!
   Алвина изпищя от раздразнение:
   - Определено стомана!
   Албина удари още няколко съветски коли и изскърца:
   - Това не е ли проблем за нас?
   Алвина свали няколко руски изтребителя и изкрещя:
   - Мислехме, че ситуацията като цяло е безнадеждна!
   Албина се ухили яростно и изсъска:
   - И сега какво виждаме?
   Алвина изчурулика с апломб:
   - Нещо непоклатимо и уникално!
   Албина блесна с перлените си зъби и отговори:
   - Че Третият райх побеждава!
   Алвина събори още няколко съветски щурмови самолета и извади:
   - Наистина трябва да победим!
   Момичетата оголиха лицата си. Едно време работеха, и то официално в войнишки публичен дом. Много мъже са минали през себе си, и не само бялата раса. И те го обичаха. Е, колко е хубаво за телата. Но след това курвите попаднаха под съветския удар. Те бяха заловени. Е, красавиците си мислеха, че ще бъдат изнасилени. Но дяволът е двама!
   Принудени курви да копаят окопи и окопи. А на бившите нощни феи това не се хареса особено. Така всички те успяха да избягат. Те съблазняваха стражите.
   И те се заклеха да отмъстят на руснаците.
   И воюваха срещу Русия. Такива са дяволите...
   Албина събори още няколко руски коли и измърмори:
   - Все пак можеш да живееш с мъже!
   Алвина с готовност се съгласи с това:
   - Дори не е възможно, но е необходимо!
   Албина оголи зъби и отговори:
   - Но все пак... Убиването е сладко.
   И момичетата удариха още пет съветски коли с движение на диск.
   Алвина се изкикоти и издаде:
   - А кога е горчиво?
   Албина удари още шест коли и отговори:
   -След победата ще се оженя! И ще родя десет деца!
   И двете момичета избухнаха в смях.
   И те пееха;
   Ние сме рицари на вярата на фашизма,
   Да почистим праха от борците на комунизма!
   И как се смеят, реват планините си с бели върхове.
  Да, момичетата се карат, но казват още. Новият тип оръжия е много ефективен като таран, но самите дискове не могат да стрелят. Но фриците поднесли на Червената армия впечатляваща изненада. Докато съюзниците вече се отдръпват. Така че в Италия започнаха да се оттеглят веднага щом боси момичета се появиха по бикини или дори сами по шорти.
  На 4 май германците започват настъпление към Виена, а на 5 май боевете вече са в самия град. Жените воини напредваха с кратки тире. Войниците на Червената армия изпитаха подобие на шок. И много от тях се предадоха на момичетата. Което беше нападнато жестоко. И някои от тях имаха най-новите видове технологии.
   Но Фриците имат четири момичета и такива хрътки.
   Герда стреля с оръдието си и удари ИС-3 в дъното на корпуса, причинявайки детонация и разрушаване, и изчурулика, мигащи сапфирени очи:
   - Не, все пак Бог обича Германия! Определено ще спечелим!
   Шарлот лесно се съгласи с това:
   - Не можем да загубим! Скоро ще стигнем до Смоленск, а Москва ще бъде на един хвърлей!
   Кристина оголи перлените си щипки и изръмжа:
   - Да стигнем до там, ще има време до Владивосток! Въпреки че нашите войски все още са на Одер!
   Магда отбеляза със съжаление:
   - А японците вече са почти победени от Америка. Това е много сериозно, загубихме важен съюзник.
   Герда изби нов съветски танк и изскърца:
   - Можем и без тях!
   Шарлот се засмя и отбеляза:
   - Ако детето се усмихне, може би всичко ще бъде наред!
   Кристина римува:
   - Хипопотам се спука от усмивка!
   Магда я подкрепи:
   - Момичето има много алчна уста!
   И воините го взеха и избухнаха в смях. Те имат искряща енергия, може да се каже, и то в изобилие!
   Герда отново стреля по съветските автомобили и извика:
   - Бъдещият век ще бъде наш!
   Шарлот също избухна и потвърди:
   - Ще има полети до космоса!
   Кристина охотно потвърди това:
   - Да полетим в космоса!
   Магда взриви бомбата и каза:
   - Седейки в звезден самолет!
   Герда изплези език и изскърца:
   - През новия век ще управлява империята на Третия райх!
   Шарлот с агресивна усмивка потвърди:
   - И четвъртото също.
   След това красавицата отново разби съветския танк.
   Кристина, това е дяволски воин, искрящ с перлени зъби, изскърца:
   - Нека има нов ред! И слава на Великата империя!
   Магда потвърди с смаяна ярост:
   - Слава на империята!
   Герда стреля отново и издаде:
   - Слава и на нас!
   И момичето очевидно е ударено.
   Гвозданула и Шарлот. И много подходящо. Разбих съветски танк право встрани. Тогава тя изчурулика:
   - Борим се за нов ред!
   Магда, стреляйки и удряйки противници, потвърди:
   - И ние ще го постигнем без съмнение!
   Герда отново закова, но много уместно и издаде:
   - Ще го постигнем с голяма разлика!
   И блесна със сапфир, и много ярки очи.
   Шарлот също стреля, удари руска кола и извика, това е дявол с оранжева коса:
   - Всичко ще бъде само висш пилотаж!
   Магда също стреля със смаяна ярост. Тя разби ИС-2 и изпищя:
   - И бъдещият екипаж!
   Тук обаче момичетата имаха проблеми. Появи се KV-14. Колата е много голяма. И тя има 152-милиметрово оръдие с дълга цев. Може би пробие през немския.
   Герда присви очи и попита Шарлот:
   - Можеш ли да го покриеш с бомба?
   Джинджифиловият дявол отговори:
   - Разбира се, че има шанс... Но точността на бомбата не е достатъчна!
   Кристина страстно предложи:
   - Дайте ми почивка от моята 88-милиметрова хартия?
   Герда отбеляза скептично:
   "Този KV-14 има 400 мм предна броня при стръмен наклон. Не можете да го вземете по никакъв начин!
   Шарлот оголи зъби и отбеляза:
   -Мамка му! А аз си мислех, че руснаците нямат такъв танк! Само слухове!
   Магда предложи:
   - И аз мислех, че е дезинформация! Но виждаме, че това не е така! А цевта на руснака е толкова дълга!
   Герда запя, блъскайки босите си пети по бронирания под:
   - Ще се бием без страх!
   Шарлот потвърди отношението на партньора си:
   - Ще ни съкратят нито крачка назад!
   Кристина предложи:
   - Но какво ще стане, ако избиете съветски танк, като улучите точно цевта?
   Герда се усъмни:
   - Можете ли да направите това, от голямо разстояние?
   Кристина потвърди:
   - Ако донеса пламъка на запалка до босите си подметки, значи съм доста способен да удрям много добре!
   Вместо да отговори, Герда щракна със запалката си. Кристина изви бос крак и голата й леко втвърдена пета блесна на светлината на пламъка.
   Герда донесе огън до подметката на момичето. Чу се миризма на изгоряло. Много приятна миризма, сякаш се пържи барбекю.
   Кристина прошепна:
   - И до втората пета!
   Тогава Магда запали огъня. И двата езика на пламъка сега облизваха босите подметки на едно много красиво и червенокосо момиче.
   Тогава Шарлот избълбука и оголи гърдите си. Без повече думи тя го взе и натисна бутона на джойстика с алено зърно. Пистолетът стреля автоматично.
   Снарядът прелетя покрай себе си и попадна директно в цевта на впечатляваща съветска машина.
   Сякаш на гигантски слон е отрязан дълъг хобот. След като получи съкрушителен удар, съветският танк спря движението. Сякаш мечът беше избит от ръцете му.
   Щастливи курви!
   Шарлот запя, усмихвайки се щастливо:
   - Само страхът ще ни даде приятели! Само болката те кара да работиш!
   Герда добави със страст:
   - Искам все повече и повече да мачкам глупавите ви физиономии!
   Жените воини от Третия райх изглеждаха много доволни!
   Още на 6 май 1945г . Германците се опитват да пробият до Кьонигсберг. На 7 май 1945 г. момичетата преплуват Одер. Виена вече е отблъсната от фашистки орди. На 8 май 1945 г. плацдармът отвъд Одер бързо се разширява. Момичетата и германските сили атакуват съветските позиции.
  На 9 май момичетата вече са стигнали до Рейн, преследвайки отстъпващите съюзници и отново си възвърнаха контрола над Рурската област. Стотици хиляди американци и британци вече са се предали в плен, просто шокирани от натиска на момичета. На съюзниците им липсва устойчивост. Красиви момичета, снимащи без пропуск, парализират волята им. И масовото предаване продължава...
  На 10 май повече от триста хиляди американци се предадоха с оборудване. И нацистите вече завзеха цяла Австрия. И това шокира Червената армия.
  На 11 май германците започват масирана офанзива в центъра и успяват да разбият изтънената съветска отбрана. Червената армия е претърпяла огромни щети и нейният морал пред червено-белите красавици пада.
  ... ГЛАВА Љ 3
  На 12 май момичетата вече са започнали да пресичат старата граница с Полша, готови за ново изземване. Освен тях все още се бият старите немски части и фолкштурмът и мъжете. И нацистите използват пленени танкове на СССР и техните съюзници, пленени в битки.
   Но четири смели момичета застанаха на пътя им.
   Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
   - Напразно ...
   Зоя хвърли подаръка на смъртта с гола пета и добави:
   - Врагът...
   Августин се поддаде на нещо опустошително и изпищя:
   - Брои...
   Светлана хвърли граната с голи пръсти и изскърца:
   - Какво...
   Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и изчурулика:
   - Руснаци...
   Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
   - Успях....
   Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
   - Враг....
   Светлана отново се поддаде на разрушителната и вякла:
   - Го съборят!
   Наташа се обърна и изпищя:
   - СЗО...
   Зоя също стреля по черните чужденци, които нацистите бяха написали и изскърца:
   - Осмелявам се!
   Августин издаде с натиск и ярост:
   - Че...
   Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
   - В...
   Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
   - Битка ...
   Зоя хвърли дарбата на смъртта с голи пръсти и измърмори:
   - Атаки!
   Августин избухна и промърмори:
   - Врагове...
   Светлана даде китка нарове с голи подметки и докато ревеше на върха на гърлото си:
   - Ние ще ...
   Наташа избухна с нокти и изсъска:
   - Яростно ....
   Зоя отряза фашистите и изпищя:
   - Бийте!
   Августин стреля отново и извика:
   - Яростно ....
   Светлана изчурулика, стреляйки:
   - Бийте!
   Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
   - Ще унищожим фашистите!
   Зоя го взе и изчурулика:
   - Бъдещият път към комунизма!
   И хвърли лимон с голи пръсти.
   Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с унищожение над фрица:
   - Ще разделим противниците!
   Светлана взе и хвърли куп гранати с голата си пета и изскърца:
   - Да разбием фашистите!
   А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Превозно средство със 128 мм оръдие. И се застрелва.
   А момичетата хвърляха гранати. Те подкопаха фашистите. И те стреляха в отговор. Изкачихме се напред. Танковете отново се търкалят. Най-новият експериментален немски "Леопард" -1 е в движение. Много мобилна машина.
   Но момичетата го взеха в обръщение и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета автомобил, движещ се с газотурбинен двигател. И го разбиха на парчета.
   Наташа отбеляза със смях:
   - Борим се страхотно!
   Зоя се съгласи с това:
   - Много яко!
   Августин остроумно отбеляза:
   - Ще имаме победа!
   И тя изстреля противотанкова граната с боси крака. Силно момиче. И толкова много остроумие в нея.
   Светлана също с босите си пръсти изстреля дарбата на смъртта и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
   Наташа се обърна и оголи зъби:
   - За светата Русия!
   Зоя стреляше много активно и се хилеше, показвайки перлени зъби:
   - Аз съм воин от нивото, което не избледнява!
   Августин също стреля. Тя коси фашистите и бълбука:
   - Аз съм воин с голяма амбиция!
   И оголи перлените си зъби!
   Светлана потвърди:
   - Много големи амбиции!
   Момичетата се карат от много дълго време. И, разбира се, успяха във военната работа. По принцип са готини красавици. Изключителен ум. И стрелят първи клас.
   Наташа, стреляйки, си помисли, че поради репресиите на Сталин се е образувала някаква празнота в душите на хората. Сякаш любим човек беше умрял, но Сталин наистина ги получи. Мислиш, че би било по-добре да го свалиш.
   Макар че този грузинец беше жесток. И той не направи всичко както трябва. Има дори един анекдот за това. Защо Ленин ходи с ботуши, а Сталин в ботуши? Защото Владимир Илич избра пътя и този мустакат мъж бързаше напред.
   В това отношение Сталин не беше оптималният владетел. Наистина, както го описа Ленин, това е твърде грубо.
   Този готвач приготвя само пикантни ястия. По отношение на бруталността това беше нож с две остриета.
   От една страна, това помогна за поддържане на дисциплината и стимулира партийния апарат. От друга страна, най-ценните кадри и кадърни хора бяха нокаутирани. По-специално, след войната те загубиха такъв велик мениджър като Вознесенски. Който имаше най-големите заслуги към Родината.
   Вознесенски може би беше идеален мениджър: не само твърд, но и умен, образован. Най-младият доктор на науките в СССР, академик, изключителна личност. Без Вознесенски, някак си в далечното бъдеще на истинската история на СССР, икономиката на Съветска Русия се обърка. И не мога да победя фашистите.
   Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
   - От небето...
   Зоя също хвърли граната с голи пръсти и издаде:
   - звездичка...
   Августин хвърли подаръка на смъртта с бос крак и запя:
   - Ярък ...
   Светлана също хвърли граната, използвайки бос крак, и издаде:
   - Кристал!
   Наташа се обърна и изсъска:
   - Аз ще ...
   Зоуи блесна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
   - Песен....
   Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
   - Аз ще пея ...
   Наташа продължи, тананикайки агресивно:
   - Относно ....
   Зоя хвърли ударна опаковка с боси крака, разпръсквайки фашистите и скърцайки:
   - Скъпи...
   Августин даде куп гранати с голата си пета, издаде:
   - Сталин!
  Момичетата се бият много готино. Но превъзходните сили са срещу тях... И ние трябва да отстъпим...
  До 15 май германците и тяхната боса, бляскава армия напреднаха още повече на изток и запад...
  На 16 май тълпа момичета с червени и бели коси вече пробиваха към Висла. И на 17 май тя вече го беше принудила... И по това време съюзниците най-накрая бяха изгонени от Германия и избягаха отвъд Рейн, те щяха да изоставят оборудването и пленниците.
  Но възможно ли е да се спрат нацистите на 18 май, момичетата се преместиха в Холандия, връщайки изгубените по-рано територии.
  И до 20 май на изток орди от босоноги красавици на Хитлер вече бяха пробили до Варшава.
  Поляци падаха по лица пред момичетата и целуваха голите им заоблени токчета.
  Въпреки това, ако всичко ще се ограничи само до това. Може би дори е приятно за такива красавици да целуват боси крака.
  А подметките на момичетата са такива, че почти не полепва прах. Момчетата, например, целуват босите си крака с ентусиазъм. И искат още.
  Но нацистите понякога измъчват жестоко!
  Въпреки това, дори малки деца се биеха срещу нацистите. Момчета и момичета хвърляха самоделни взривни пакети по немски танкове, самоходни оръдия и пехота.
   Пионерите се бориха с голяма смелост. Те знаеха какво означава нацисткият плен.
   Момичето Маринка например попадна в лапите на нацистите. Намазаха босите й крака с масло и ги поставиха близо до мангала. Огнени езици едва не облизаха босите пети на момичето, втвърдено от дългото ходене боси. Изтезанието продължи около петнадесет минути, докато стъпалата се покрият с мехури. Тогава босите крака на момичето бяха развързани. И отново задаваха въпроси. Удряха го голото ми тяло с гумени маркучи.
   След това течението премина... Маринка беше измъчвана до десет в безсъзнание по време на разпит. И тогава й беше позволено да си почине. Когато босите крака леко заздравеха, те отново бяха намазани с масло и отново донесени в мангала. Това мъчение може да се повтори много пъти. И мъчения с електрически ток, и бичане с гумени маркучи.
   Шест месеца са измъчвали Маринка. Докато не ослепя и посивя от мъчения. Тогава тя била заровена жива в земята. Дори не пропиля куршум.
   Пионер Вася, нацистите завързаха гореща тел върху голото му тяло.
   После изгориха голите си пети с нагорещени железни ленти. Момчето не се сдържа да вика, но все пак не предаде другарите си.
   Нацистите го разтвориха жив в солна киселина. И това е ужасна болка.
   Такива чудовища, тези фрици... Комсомолът беше измъчван с желязо. След това ги окачиха на стелаж, вдигнаха ги и ги хвърлиха надолу. След това те започнаха да горят с нажежен лост. Гърдите бяха извадени с форцепс. Тогава буквално ми откъснаха носа с нагорещени клещи.
   Момичето беше измъчвано до смърт ... Счупиха всички пръсти на ръцете и краката. Друга комсомолка Анна беше поставена на кол. И когато тя умря, те запалиха факли с огън.
   Накратко, нацистите се подиграваха както можеха и както искаха. Измъчваха и измъчваха всички.
  На 21 май, когато беше вече вторият месец от използването на чудотворното оръжие, германските войски влязоха в Рим почти без бой. Американците и британците избягаха, изоставяйки технологиите. Местното население приветства нацистите с ликуване.
  Самият папа излезе да посрещне нацистите и буквално коленичи пред момичетата. И първо изми краката на дузина от най-красивите момичета, а след това ги целуна.
  На 22 май германците превземат и столицата на Холандия Амстердам. Но това вече се е случило с големи битки. Воините дори претърпяха щети. В битки момичетата използваха клонирани фауст патрони и базуки с голяма разрушителна сила.
  Докато съюзниците все още имаха небето, но...
  На 23 май момичета със зенитни оръдия бяха клонирани в бункера... Хитлер настоя да построи още няколко клониращи хангара с танкове и самолети едновременно.
  Волф Щирлиц е момче, сега тичаше бос и по шорти като приятелката си, а също така започна да участва в изграждането на развъдни съоръжения.
  На 24 май беше проведен експеримент с клониране на танка Е-50, който беше повече или по-малко задоволителен за военните и най-важното - високоскоростен ...
  И на 25 май първите Xe-162 бяха клонирани заедно с момичето-пилот.
  По това време германците превземат обратно както Кьонигсберг, така и много други територии, включително Братислава... Столицата на Белгия Брюксел също падна.
  Съюзниците понесли загуби и отстъпили. Чърчил вече сериозно посъветва да напусне Европа и да избяга на островите.
  На 26 май германците образуват още един котел в Белгия. Чърчил прави предложение на Хитлер за примирие. Труман подкрепи инициативата.
  Но, разбира се, фюрерът пренебрегна това. Нацистите са много силни. И с всеки изминал ден стават все по-силни. На 27 май нацистите влизат в Неапол и в същото време започват щурмовете на Будапеща. Унгарците доброволно преминаха на страната на нацистите. На 28 май Будапеща е превзета и германците започват да напредват към съветската граница.
  Битките са много ожесточени, а героизмът на съветската армия е колосален.
  СССР няма много козове. На 29 май нацистите вече се приближаваха към Неман на всички етапи... Сталин хвърли в битка стратегически резерв. И танкове влязоха в битката, включително най-новия ИС-3. За първи път срещу тях масово бяха използвани клонирани Е-50.
  Германските автомобили бяха въоръжени с най-новото оръдие 88 мм 100 EL, което проникваше в съветските танкове от голямо разстояние, включително ИС-3, въпреки че този танк имаше и добра предна защита. И съветските войски бяха смазващи.
  На 30 май нацистите пробиха до Неман и през нощта навлязоха на съветска територия.
  Отново нацистите в Русия ... На 31 май Бялисток падна и фриците с боси екип от момичета с алени зърна се втурнаха в Гродно ... Битките бяха толкова кървави ...
  На 1 юни германците превземат Пшемисл и едновременно с това влизат в Галиция. Фашистите се придвижват и през Румъния. Местните войски се предадоха практически без бой. Крал Михей побърза да обяви капитулация на Третия райх, за да спаси Румъния от изтребление.
  На 2 юни нацистите влизат в Букурещ. Крал Михей падна по лицето си и целуна красивите момичета с боси, изрязани, загорели крака. Намазан с голям ентусиазъм.
  По същото време германците превземат Брест, а на 3 юни превземат Барановичи.
  Така ситуацията се влоши изключително много. Сталин беше бесен, но нямаше какво да спре нацистите.
  В СССР набързо бяха формирани резерви... На 4 юни германците на юг вече бяха влезли в Сицилия. И на 5 юни те влязоха в Минск и Париж едновременно ... Така че всичко се промени и Червената армия отново беше в котлите. И как да спрем фашистите. И всички те се прокрадват и промъкват. И те обграждат съветските сили и ги смазват.
  Останки от съветските полкове се опитаха да избягат от Минск. Включително много красиви момичета.
  От те са само по бикини, загорели, боси отиват за пробив.
   Те тичат към себе си и правят единични изстрели, тъй като патроните трябва да бъдат защитени.
   И нацистите свалиха върху тях буквално цяла огнена шахта. Но момичетата не са напразни само в едни, тънки бикини. Така куршумите не ги поемат. И те се състезават, като са напълно неуязвими. И босите крака също перфектно защитават момичетата в битка.
   Наташа стреля, застреля фашиста и извика:
   - Сталин е с нас!
   Зоя също стреля, хвърли парче от бутилката с бос крак. Съборих два фрица и дръпнах:
   - Сталин живее в сърцето ми!
   Августин също уволни и издаде с апломб:
   - В името на Русия!
   И тя изплези език. И тя заряза фашиста.
   Светлана заби пирон, удари нациста и изчурулика:
   - В името на комунизма!
   Четири боси момичета само с тънки гащички се втурнаха през позициите на фашистите. Воините нямаха почти никакви дрехи. Само бикини в различни цветове: черно, бяло, червено, синьо.
   И това също е магия, отклоняваща куршуми и шрапнели. Опитайте тези момичета с голи ръце! Те са просто красавици от най-висок клас!
   И какви гърди. Зърната са като ягоди. И много съблазнителна. Като цяло момичетата са толкова красиви и почти голи.
   Наташа, стреляща, се представи на търга на роби. Как воала след воала се сваля от нея. Изложете силно, мускулесто, момичешко тяло. И все още стои сама, гордо изправя рамене, вдига глава, демонстрирайки, че изобщо не се срамува. Все пак тя е момиче от най-висок клас. В зората на силата, а не на стареенето.
   Когато жената ходи боса, тя става по-млада и винаги остава млада. Основното нещо е минимум дрехи и постоянен секс с мъж. По-точно с различни мъже и за предпочитане млади. За да станат по-млади сами.
   Наташа се представи гола на пазарлъка с роби и се почувства възбудена. Сякаш клиентите го усещат и ще пълзят с ръце в най-чувствителните места. Колко хубаво трябва да е да си роб. Но да си в харем не е забавно. Няма мъже, само евнуси. И искам много и с различни.
   Ех, бедните жени от харема. Колко нещастна си с мъжете. Колко можеш да страдаш от въздържание! И Наташа не искаше да сдържа инстинктите на акулата.
   Момичето стреля по фашиста и извика:
   - Аз съм терминатор!
   Зоя също стреля, чуруликайки:
   - А аз съм воин от супер класа!
   Августин взе и застреля трима фашисти и изчурулика:
   - Сталин беше с нас!
   Светлана лупанула. Тя порази четирима фашисти и изпищя:
   - Сталин е с нас!
   Наташа свали няколко наемници от Третия райх, хвърли камък с боси крака и изскърца:
   - Сталин винаги ще бъде сред нас!
   Зоя оголи зъби и изплези език, скърцайки:
   - За величието на Русия!
   Августин хвърли парче стъкло на прозореца с голи пръсти, преряза гърлото на фашиста и изпищя:
   - За новото ни славянско семейство!
   И тя избухна в смях...
   Светлана стреля по нацистите, отряза няколко войници и издаде:
   - За светата Русия!
   Наташа заби нацистите. Тя се поддаде с боса си пета на граната, която нацистите изстреляха срещу нея. Тя се разпръсна с точен удар на фриците и изкрещя:
   - За Сварог!
   Тогава тя оголи лицето си, в което има толкова много грация и ярост на пантера.
   Зоуи го взе и прокара ръждясал пирон с голите си пръсти. Тя прониза очите на хитлеристкия офицер и изчурулика:
   - За Белия Бог!
   Августин взе експлозивния пакет с боси пети. Тя разпръсна фриците като парчета стъкло и изскърца:
   - За новия руски ред!
   Светлана хвана краката й и ги хвърли с голи пръсти, убийствено, удари фриците и излая:
   - За руската къща!
   Четирите момичета се биеха отчаяно и се биеха много агресивно. Германците и техните наемници се оттегляха. Подкрепен пред момичетата. Как можеха нацистите срещу Червената армия.
   Фриците помнят Сталинград. Как ги биеха момичетата там. Те също се биеха боси и по бикини. Това са най-ефективните дрехи. Никой не може да спре момичетата, когато са полуголи. И хвърлят подаръци за унищожение с боси крака.
   Наташа хвърли парче керамика с голи пръсти. Тя счупи черепа на германски генерал и изпя:
   - В името на майка Русия!
   Зоя взе и хвърли парчето с голи пръсти, удари фашиста и извика:
   - Да, за моята къща!
   Августин пусна диск с боси крака. Тя отряза шестима нацисти и изпищя:
   - За Сталин!
   Светлана също се поддаде на нов пасаж, събори фриците и изскърца:
   - За един нов свят!
  Боевете се развиват с нова сила... На 6 и 7 юни 1945 г. германците продължават да настъпват във всички посоки. На 8-ми Кишинев е превзет и по-голямата част от Франция вече е напълно превзета.
  Германците притискат Червената армия и съюзническите войски във всички посоки.
   Сега екипажът на Герда се придвижи в посока Могилев. До града остават десетина километра. Но съпротивата на Червената армия расте. В битка влизат нови съветски танкове Т-44, с по-мощни 100-милиметрови оръдия и по-дебела броня. Вярно е, че все още има малко такива машини.
   Шарлот, натискайки бутона на джойстика с бос крак, пробива бронята на съветския танк точно на кръстовището. Прецизно уцелен автомобилът на Червената армия, въпреки по-добрата му защита в сравнение с Т-34.
   Джинджифиловият дявол се закиска и отбеляза:
   - Ние сме най-силната армия!
   Кристина отбеляза с усмивка:
   - И ние ще бъдем по-силни от всички!
   И също така натискаше бутоните на джойстика с голи пръсти. Ударен от съветската кола. Тя е много точно момиче. Кристина си спомни как е извършвала подвизи. Правейки любов с шаха на Иран. Да, това е много готино!
   И воинът промърмори:
   - За велика Германия!
   Магда, тази блондинка със златиста коса, стреля по съветските войски и проговори:
   - За свещена победа!
   Момичето, стрелящо, помисли с досада. Германците пропуснаха своя шанс по време на Първата световна война. И защо нарушиха плана за атака срещу Париж и прехвърлиха три корпуса в Източна Прусия? Беше възможно временно да се пожертва територията на изток, но да се вземе Париж и да се реши проблема с Франция по най-радикален начин.
   Но това не беше направено. И като цяло не си струваше да се обявява война на Русия. Със сигурност Николай II не би посмял да влезе във война с такъв силен враг като Германия. И защо беше необходимо да се бие на два фронта? Възможно е, възможно е да се нанесе удар по Русия, игнорирайки Франция и Белгия.
   И наистина, помисли си Магда, тя трябваше да атакува Русия, когато беше окована от войната с Япония. В този случай Николай II можеше да се окаже без подкрепата на Великобритания и Франция. Тя ще бъде притисната от австрийците, турците, италианците, Германия и Япония.
   Те просто щяха да смажат Русия. И тя не би направила нищо.
   Вместо това Германия води война на два фронта срещу по-силните сили. Включително Япония, САЩ и Италия.
   Така че Вилхелм сгреши. Хитлер се оказва по-далновиден, сключва мир със СССР и побеждава Франция.
   Но по време на Първата световна война германците са хванати между камък и наковалня. Цар Николай II като цяло е провал. Но империята му била голяма, три пъти повече от германската. И се оказа изключително трудно да се устои на руснаците.
   С повече сили, царска Русия представлява почти половината от сухопътните войски на Антантата. И тя беше обречена на победа. Ако не беше военният преврат, извършен в Санкт Петербург, едва ли Германия щеше да оцелее. Но за руснаците се случи нещо ужасно - монархията падна. Божият помазаник си отиде. И стана много зле!
   И за германците, облекчение обаче, все пак Германия загуби.
   САЩ влязоха във войната и се оказаха много силни. И най-важното - танкове. Те буквално смазаха германците със стоманената си маса.
   Нещастно поражение. Освен това, каквото и да се каже, може би капитулацията беше най-добрият изход. Германия загуби всичките си съюзници, тя беше притисната от танкове. Нямаше реален шанс за победа.
   Да, и болшевишка Русия може да отвори втори фронт на изток.
   Във всеки случай решението за капитулация беше трудно, но принудително.
   Магда си спомни как я бичуваха, защото беше откраднала парче хляб в трапезарията. Тогава момичето си призна и получи малко по-малко удари с мигли. И тя успя да понесе мълчаливо наказанието. Тя не избухна в сълзи и стене. Въпреки че, когато ударят по гол гръб, боли.
   Герда стреля, пробива съветски танк и изрева:
   - Роден непобедим!
   Шарлот се съгласи с това:
   -Никой няма да ни спре!
   Кристина отвърна и изсумтя:
   - Никога на света!
   Магда изпищя оглушително:
   - И на онзи свят - също!
   Четирите жени воини напуснаха обкръжението. Тя се скиташе малко из блатата и пееше весело;
   Месецът беше оцветен в пурпурен цвят,
   Където вълните бучат край скалите.
   "Да вървим, красавице, карай,
   Чакам те от много време."
  
   "Отивам с теб с желание,
   Обичам вълните на морето.
   Дайте пълно платно на платното
   Аз самият ще седна на волана."
  
   "Вие царувате в открито море,
   Където не можем да се справим с бурята.
   В такова лудо време
   Не можеш да вярваш на вълните."
  
   "Не можеш? Защо, скъпа моя?
   И в миналото, минала съдба,
   Помниш ли, предателко предател,
   Как ти се доверих?"
  
   Месецът беше оцветен в пурпурен цвят,
   Където вълните бучат край скалите.
   "Да вървим, красавице, карай,
   Чакам те от много време."
   Момичето запя и се потупа. Августин отбеляза, като се ухили с ъгълчето на устата си:
   - Да, дадохме страхотно на фашистите. Битката беше славна и последна за мнозина!
   Наташа се засмя:
   - Ти си точно като Мауги!
   Августин оголи зъби и се съгласи:
   - Маугли беше супер!
   Зоя отбеляза с оголени зъби:
   - Трябва да измислим начин да победим превъзходните сили на Вермахта!
   Светлана предложи:
   - Някакъв супер-мощен газ!
   Августин запя, плискайки босите си крака през локвите:
   - Газове, газове, газове, газове! Ще убием всички врагове наведнъж!
   Наташа предложи на това:
   - Да изпеем нещо друго!
   И момичетата пееха в синхрон;
   Месецът беше оцветен в пурпурен цвят,
   Където вълните бучат край скалите.
   "Да вървим, красавице, карай,
   Чакам те от много време."
  
   "Отивам с теб с желание,
   Обичам вълните на морето.
   Дайте пълно платно на платното
   Аз самият ще седна на волана."
  
   "Вие царувате в открито море,
   Където не можем да се справим с бурята.
   В такова лудо време
   Не можеш да вярваш на вълните."
  
   "Не можеш? Защо, скъпа моя?
   И в миналото, минала съдба,
   Помниш ли, предателко предател,
   Как ти се доверих?"
  
   Месецът беше оцветен в пурпурен цвят,
   Където вълните бучат край скалите.
   "Да вървим, красавице, карай,
   Чакам те от много време."
  ... ГЛАВА 4.
   Момичетата довършиха песента и се завъртяха в салта. В крайна сметка те имат много светли глави. Три блондинки и червенокоса. Готини момичета.
   Докато тичаше, Августин си спомни как играе билярд. Със сигурност не пари. И така по това време тя нямаше нищо, тогава момичето направи свирка срещу пет рубли. И тя спечели първата игра. Освен това тя играеше боса, което много помогна. След това тя изигра още една игра с известния крадец.
   И тя отново спечели. След това друга игра с удвояване. Момичето беше много умно. И криминалният бос също беше пиян. В крайна сметка той извади пистолет и започна да стреля. Августин, взела спечелените пари, изчезна, блеснала с боси токчета. Да, тези мъже са толкова нервни. Може би наистина не за да си играем с тях, а за да получим пари, правейки любов?
   Августина можеше да живее добре в Москва, но момичето след колонията искаше да отиде на фронта. Тя искаше да се бие. Освен това тя беше привлечена от подвизи. Да станеш героиня е страхотно!
   Освен това трябва да можете да играете карти за пари. Августин беше някак измамен от мошеници и те трябваше да се облизват. Е, добре, можете да си представите, че това е мед и вие сами искате да не е толкова отвратително. Но работата отпред по принцип е удоволствие за темпераментния червенокоси дявол. Тя достигна оргазъм с всеки мъж. Така че в Москва тя правеше пари лесно и приятно за себе си.
   Жалко, но войната направи своите корекции. Августин дори използва чара си в интелигентността. И тя прелъсти всички мъже подред. И тя обичаше да ги измъчва. Особено тези, които са по-млади. Дяволът го хареса. Въпреки това, въпреки многото награди - момичетата все пак отидоха при капитаните и само Наташа стана майор.
  И битките продължиха ... На 9 юни германците се приближиха до Одеса ... Босите момичета нападат тази крепост ... И на 10 юни германските и клонираните войски отидоха на юг от Франция, като най-накрая завършиха обкръжаването на съюзническите сили на континента.
  И на 11 юни нацистите вече се бяха провалили с босото състезание на момичета и танкове-клонинги до Смоленск и това е готино.
  Сега Сталин вече се тресеше от страх и на всяка цена предлага Хитлер на света.
  Момичетата Терминатори не могат да бъдат спрени.
  Ситуацията се влошава с влизането на Швеция във войната. Тази страна също искаше териториални придобивания от Русия. И си спомниха предишните войни, особено Карл Дванадесети. Също така значими събития от древни времена. И шведските дивизии се появиха на фронта и се придвижиха към Петразаводск и Ленинград от север. Прут финландско-шведски и немски войски с чужденци. И им се струва, че не спират.
   Красиви шведски момичета летят със самолети. Gringeta и Gertrude, две Gs, се бият като двойка. Те са много смели момичета. И красив. Те сами летят на ME-262, реактивни изтребители, закупени от немците. Както обикновено с момичета по едно бикини и боси.
   Германската машина е много мощна по въоръжение. Тя има седем въздушни оръдия. Един 37 мм и шест 30 мм. Съветските изтребители Як-11 се втурват срещу. Малко по-слабо въоръжение: 37 мм оръдие и две 23 мм оръдия. Тоест силите са много неравни.
   Грингета стреля от въздушни оръдия. Удря съветски боен самолет и издава звуков сигнал:
   - Това е нашият висш пилотаж!
   Гертруд също събаря колата си от първия подход и изскърца:
   - За Карл дванадесети!
   Наистина русокосият дявол е изключително раздразнен, че Швеция е загубила войната от Русия. При Иван Грозни шведите успяха да превземат Нарва и няколко руски града по крайбрежието. Но след това Русия, под ръководството на Федот, първо завзема своите земи, изгубени в Ливонската война. Вярно е, че това беше улеснено от факта, че Полша се биеше на страната на Русия.
   Но след това шведите, по време на управлението на Шуйски, успяха да завладеят руски градове. След това вземете Новгород. Псков е обсаден. Но без успех.
   Тогава имаше войната между Русия и Полша. Под прикритието на шведите завзеха по-голямата част от балтийските държави и Рига. Преди това са завладени земи в Европа.
   Швеция се превърна в световна сила. Достигна максимума си.
   Но в Русия Петър Велики дойде на власт и започна да издига голяма империя. Полша, Саксония, Дания и разбира се Русия се противопоставиха на Швеция. Силите са неравни.
   Но Чарлз Дванадесети, на шестнадесетгодишна възраст, успя да победи Дания в движение и след това атакува превъзходните сили на Русия близо до Нарва и спечели забележителна победа.
   Но Петър Велики не беше сломен от неуспехи. Той събира нови сили и преминава в настъпление, като се възползва от факта, че Карл Дванадесети се бие с Полша.
   Но шведите завладяват Полша. И подходът на руските войски не помогна. Петър Велики дори бил готов за мир, връщайки завладените от руснаците градове и Нарва на шведите.
   Но Чарлз Дванадесети беше решен. Петър Велики обаче успява да обърне хода на войната. Това изигра роля, че хората на Полша и Украйна не подкрепиха Карл Дванадесети. При Полтава шведите претърпяха окончателно поражение. Как се случи това? Руснаците успяха да изморят шведите, като се укрепиха зад редутите. И тогава убийствената контраатака реши всичко.
   Отрицателна роля изигра и травмата на Чарлз Дванадесети преди битката.
   След Нарва Русия напълно грабна инициативата. И тя успя да победи шведите дори в морето. Което е много, много досадно.
   Чарлз Дванадесети е убит по време на обсадата на норвежка крепост. И войната скоро приключи с действителното поражение на шведите. Вярно е, че Петър Велики се съгласи, под натиска на европейските страни, да формализира своите териториални придобивки като покупка. Швеция загуби много територия, включително в Европа. И вече при Александър Първи, Финландия е завладяна от руснаците.
   Разбира се, Швеция е обидена и иска да си отмъсти. Ситуацията ескалира, особено след като нацистите спечелиха парламентарните избори. А войната сега е за шведите с исторически паралели.
   Гертруд атакува съветската кола и пее:
   - Имало едно време Антон четвърти ...
   Грингета събаря изтребител Як-9 и изрева:
   - Той беше славен крал...
   Гертруд събори руснак и запя:
   - Обичах виното по дяволите...
   Грингета се опитва да влезе в съветска кола и вие:
   - Каква пукнатина на моменти!
   Гертруд изпя:
   - Тили бом! Тили роди!
   И момичето изплези розовия си език.
   Момичетата се оказаха весели... Бореха се с голям ентусиазъм. Биеха се като орли. И те никога не отстъпиха.
   Грингета тичаше боса в снега. И беше толкова жизнено момиче. И тя си спомни своите подвизи. Как бяха боси и по бикини на лов за полярна мечка. Което беше много интересно.
   Полуголи момичета стреляха по дивия звяр от лък. Те паднаха и накараха звяра да реве.
   След това избягаха, блестяха червените от студа на момичетата. Момичетата бяха красиви. Почти гол, но много смел. И те се ловуваха, безстрашни.
   След това, когато ранената мечка умряла, момичетата изпекли месото й и устроили пир. Беше толкова страхотно. Момичетата плуваха в дупката и се засипаха със сняг. После тичаха мокри през снежните преспи. Всичко е толкова страхотно и готино.
   Гертруд и Грингета сега бяха на лов за съветски пилоти. Те запомниха основното правило: наложително е да се биете почти голи и боси и тогава момичето няма да бъде свалено. Придава такава сила на воините, когато са почти без дрехи. Ето защо през Средновековието никой не е завладял целия свят?
   Защото подцениха силата на босите женски крака. А босите момичета са много готини и силни! Когато едно момиче няма обувки, голата й подметка получава енергията на земята.
   Това е колосалната сила на жените воини.
   Гертруд свали съветски самолет и изчурулика:
   - Босите момичета са по-готини!
   Грингета също удари руснаците и изпищя:
   - Момичетата нямат нужда от обувки!
   И тя гледаше как горящият руски изтребител пада.
   Помислих си колко е готино да тичаш бос, както в снежните преспи, така и в пустинята. Подметката на краката на момичетата става много еластична и издръжлива и в същото време не се напуква. Така че не обръщайте внимание на проблемите. В Русия зимите като цяло са сурови и ще бъде приятно да тичате в снега. В крайна сметка тя е момиче от най-високо ниво.
   И какъв грациозен и уникално красив бос, момински крак върху снежна преса? И пръстите, и стъпалото, и всичко това взети заедно? Колко е прекрасно, когато изрязаните крака стъпват върху бяла повърхност, а самите те са загоряли. И момичетата са с руси коси, толкова са готини блондинки.
   И обичат, когато мъжете ги целуват по боси пети.
   Грингета свали друга съветска кола и изчурулика:
   - Слава на Отечеството, Слава!
   Гертруд свали руски изтребител и издаде:
   - Карл Велики е с нас!
   Момичетата са просто прекрасни и има толкова много уникална красота в тях. Наистина можеш да полудееш от такива момичета. А тялото им е толкова мускулесто и хубаво.
   Грингета много обичаше да я галят мъже. Беше толкова приятно за нея. А кожата й е гладка, еластична, сякаш излъскана. Това е момичето.
   И масажът ми харесва.
   Сега тя свали руски самолет и извика:
   - Аз съм като мечка!
   И тя си изплези език!
   Гертруд стреля отново и изчурулика:
   - Ние сме тигрици!
   И момичетата направиха мъртви примки в унисон. Те са такива готини воини като цяло. Те са пълни със страст и триумф на волята. А кожата е толкова загоряла като бронз.
   Воините успяват да се бият в Африка и пехотата. Което е много добре за блондинките. И станаха толкова красиви и мургави.
   Гертруд изпя:
   - Естествена блондинка! Мускул гръб!
   Грингета потвърди:
   - Печеля всички без изключение!
  И битките продължават... На 13 юли става още по-критично, германците заобикалят Смоленск. Имат колосални сили...
  А силите са крайно неравни. И неравенството нараства всеки ден. На 14 юли стана още по-зле, германците превзеха Житомир и се приближиха до Киев, а Рига падна.
  Положението е напълно критично.
   Съветските жени-воини се бият за Вязма, която беше заобиколена от нацистите от почти всички страни. И се бият героично.
   Наташа обаче, хвърляйки граната с бос крак, изскърца:
   - Няма да избягаме от победата!
   Зоя също даде опашка. Изстреля граната с бос крак. Тя свали фашистите и изпищя:
   - Две смъртни случая няма да се случат!
   Августин също даде завой. Джинджифиловият дявол хвърли граната с бос крак и изчурулика:
   - Бъдещият век ще бъде наш!
   Светлана също стреля. Тя остави куп Фриц и избълбука:
   - Ние сме родени с нов век!
   И тя си изплези език!
   Момичетата са много впечатляващи. Те са много красиви и загоряли, три блондинки и една червенокоса, със сухи и релефни мускули.
   Какви добри момичета...
   Наташа си помисли, стреляйки, тъй като Библията не е Божието слово, тогава руснаците се нуждаят от различна, по-съвършена религия. Да растем в дух и истина!
   И какво по-хубаво от вярата във върховния Род!
  И момичето изкрещя композирайки;
  Момичето си спомни как през нощта с помощта на босите си пръсти записваше в дневника си; Бог Род - Бог прародител, първоначалната творческа сила, създателят на Вселената, съществуващ извън времето и пространството. Той роди цялата вселена. Всичко, което съществува в този свят, е негово творение, произлизащо от него и неизменно пребъдващо в него. Той е изначалната безпричинност на всичко съществуващо. Родът е олицетворение на многообразието от богове и предци в проявеното единство. Един-единственият бог Род се проявява в многостранните сили на Вселената - той е един и многократен едновременно. Той е нашият прародител и Всевишният Бог. Бог Род също е олицетворение на семейните връзки, не само генетични, но и духовни. И така, Род действа като пазител на семейните връзки. Бог Род е обединението на две противоположности, чиято светла ипостас е Белобог. Всемогъщият, който е силите на светлината и творческата енергия, която прониква и съживява всичко съществуващо, и тъмната ипостас на Кин е Чернобог, богът на царството на мрака и разрушителните сили на природата, които не са олицетворение на силите на злото, но необходим акт на пречистване, изпреварващ нов акт на създаване на Вселената.
   Наташа хвърли експлозия с боси крака. Тя разпръсна фашистите и продължи спомените за написаното.
   Славянският бог Род е почитан от нашите предци от древни времена. Много древни хронисти писали за един бог, почитан от славяните. Така германският хронист Хелмолд в своите "Славянски хроники" споменава и вярванията на славяните в един Бог. Това беше Най-висшият жезъл, покровителят на цялата вселена и всички богове в тяхното разнообразие са само проявления на една-единствена божествена същност в различни аспекти.
   Наташа кимна с глава. Тя даде опашка на нацистите. И отново, с голи пръсти, тя изстреля смъртта, която носеше нацистите.
   Как се появи бог Род? Според митологията Род първоначално е бил във универсалното яйце - олицетворение на космическата вселена. Създаденото универсално съществуване се състои от три свята: Правило - светът на светлите богове, обителта на децата на бог Род, Реалността - земният материален проявен свят, Нав - подземното царство на тъмнината, невидимият свят на безтелесните духове . Тези светове не съществуват в разделение, всичко е в единство и така тези светове се проникват един в друг.
   Августин закова нацистите... Тя се обърна и изчурулика:
   - Нека се прославят руските богове!
   С дъха си бог Род призова богинята на любовта Лада - на земята, проявявана като майка Сва, птица, летяща по света и пратеник на волята на първичния бог Род.
   Зоя също удари нацистите и изпя:
   - В името на боговете на комунизма!
   Неговите помощници: богините Макош, Доля и Недоля са въртелки на съдбите, дялът отмерва съдбата в живота на човека за добри дела и заслуги, а за егоистични и неправедни дела - Недоля.
   Светлана също засече с линия. Заряза фашистите и изчурулика:
   - Нека има вечна светлина по целия свят!
   Наташа продължи спомените си. По-точно какво е надраскала. В същото време момичето заковаваше фриците и техните наемници.
   Тя е толкова директна.
   Първият син на Жезъла, Сварог1, който продължи великия акт на създаването на Вселената. За да рационализира първоначалното пространство, бог Род го е създал, в чиято божествена ковачница е създадена системата на Вселената, установени са законите на световния ред, след което всичко съществуващо е в три свята.
   Също така красавицата лупанула Августин и покосила нацистите. Тя изряза и изкриви много. И много успешно. Такова е момичето терминатор.
   И тя също написа нещо с боси пръсти. Тя е Августин, много красиво момиче и обичаше секса. Тя го искаше все повече и повече. И презаредете с енергия.
   Богини-създатели, Рожаници, освен Макоша, са още: Лада, която е родител на всички светли богове- Сварожичи и хората; и Леля, която роди безплътни духове.
   Момичетата помнеха това и в същото време се бориха срещу фашистите. Те се опитаха да задържат Вязма, която е недалеч от Москва. И пионерите се бият заедно с тях.
   Момчета и момичета с червени вратовръзки стрелят по нацистите и хвърлят експлозивни пакети по тях.
   Ето няколко момичета, които поставят куп гранати в импровизиран катапулт. И пуснати в нацистите.
   Момчето и момичетата са слаби, с мръсни, боси крака, покрити с охлузвания и синини. Но с усмивки и готови да се бият с превъзходен враг. И пионерите няма да се предадат. Все пак те са деца на Сталин и Ленин. И двата славни орела вече са загинали, но работата им продължава.
   Когато германците замряха и настъпи временно затишие, Наташа с помощта на босите си пръсти започна да записва продължението на новата вяра в дневника си. По-точно вярата не е нова, а предхристиянска, славянска.
   Бог Род е най-старият и мъдър наставник на боговете, които правят бизнес в световете на Prav, Reveal и Navi. Всичките му деца, внуци, правнуци са всъщност проявления на неговата божествена същност, определени качества на битието. И така, всички богове на руския ведически пантеон са различни проявления на бог Род, тъй като той е всичко, което съществува. Всичко се намира в него и е неотделимо от него.
   Символичните изображения на Божия Род са световното дърво - дъб, и руната на Белобог, и камъкът Алатир. А в съвременното талисманично изкуство символът на Рода е представен като четирилъчева звезда с извити заоблени краища на лъчите, въртящият се физиологичен разтвор (по часовниковата стрелка) е проявление на мъжката енергия на Рода на Създателя, антисоленият е женският. Мъжкото лице на бог Род, проявление на неговата активна енергия е бог Сварог, а женското лице е богинята Лада. Важно е обаче да не забравяме, че самият бог Род е над всяко лице и изображение. Така че е невъзможно да си представим образа на Бога от сорта, отразяващ, защото е невъзможно да се види с окото, да се разбере същността на Вселенския Създател е възможно само със сърцето.
   Наташа създаде символ с босите си пръсти.
   Бог няма форма. Това величие, което не е създадено от никого, няма нито начало, нито край, е Бог, който е чистото Съзнание. Само това трябва да бъде възхвалявано, почитано и за това да се моли, защото само това е същността на всичко съществуващо, добавя тук и Августин, използвайки в дневника си босия й много съблазнителен крак.
   Обърнете вътрешния си поглед в дълбините на вашето съзнание и вижте светлината, чистата същност на изначалното творение - това е величествената творческа сила - Бог Род.
   Атрибутите на Бога на семейството са: птица (патица или гъска), яйце (като олицетворение на пространството), дърво (дъб), камъкът Алатир (символ на неприкосновеността и сътворението).
   Светлана оголи гърдите си с ягодово зърно и с помощта на изсечени пръсти издърпа своите.
   Молитвата е определен набор от думи, с които човек, който се обръща към божество, го почита и му носи слава. Той не се покланя и не пита, но проявява благоговение, като син към баща си. Когато произнасяме молитва, ние създаваме специални звукови вибрации, настройвайки се на които се пропиваме с мощната божествена енергия, към която се обръщаме. Въпреки това изобщо не е необходимо да почитате Бога с думи, достатъчно е да се обърнете към дълбините на вашето съзнание, защото именно там се намира божествената сила, но за това трябва да можете да контролирате ума си, т.к. този процес трябва да бъде съзнателен и контролиран.
   Зоя, това момиче със златиста коса, логично отбеляза:
   - Всичко трябва да се управлява!
   И тя приключи да пише с голия си загорял крак. Ако някой не е в състояние да се моли на Бог без форма, нека се моли на форма - това ще доведе до ограничени резултати, докато обръщането към Бога извън менталните понятия относно неговата форма и образ води до безкрайно блаженство. Когато се молите, основните неща, които трябва да използвате, са мъдростта, самоконтрола и възприемането на висшето Аз във всички същества.
   Наташа, опипвайки с боси пръсти на краката си, рубиновото си зърно на пълна гърда, се съгласи.
   Има различни варианти за молитва към боговете. Можете да създадете свое собствено молитвено обръщане, основното е да е от сърце, с искрена любов и добри намерения.
   Всевишният Бог, прародителят на вселената, е почитан с различни имена. Нека отразим някои от тях:
   1. Вечен (всъщност такъв, който пребъдва вечно);
   2. Всеблаги (носещи добро на децата си във всички светове);
   3. Всегод (бог на боговете);
   4. Всемогъщ (баща на всички богове);
   5. Всемогъщ (поддържа цялата вселена, създадена от него);
   6. Великият (всичко, което съществува във Вселената, се проявява от неговите лица);
   7. Allfather, или Прародител (баща на всички неща);
   8. Вездесъщ (пребиваващ във всичко съществуващо);
   9. Първичен (той е източникът на вселената, началото на всички начала);
   10. Неразбираем (той е някой, който не може да бъде разбран с разум или чувства).
   По един или друг начин се смята, че най-силните звукови вибрации създават мантри, произнасяни на древния ведически свещен език санскрит. Мантра ( санск . मन्त्र ) - от думата "манас" ("ум") и "тра" ("пречистване").
   Августин се съгласи с това:
   "Точно това ви трябва, за да станете по-чисти!
   Рецитирането на мантри резонира с най-високата божествена енергия, но за това също е необходимо да ги произнасяте правилно.
   Светлана извика с дива и смаяна ярост:
   - Слава на руските богове!
   И тя го извади с боси пръсти.
   Универсалната мантра, олицетворяваща Върховния Бог-прародител, е мантрата "ОМ". С тази мантра ние почитаме силите на универсалното творение, привеждаме съзнанието в състояние на единение с всичко съществуващо, проявено във Вселената от силите на бога създател Род.
   Босите момичета продължавали да водят дневник и да записват новата и старата си вяра.
   Наташа проследи босите си крака с пръсти;
   Името на Бог Род е коренът на много думи на руския език, като: МАЙКА, ПРИРОДА, ВИД, МАЙКА, РОДНИНИ, РОДИТЕЛИ, ХОРА. роднина (род, роднина), роднина, родена, роднина, роднина. плодородие, родословие, реколта, РАЖДАНЕ, РОЖДАНЕ, РОЖ (произлиза и от думата "раждам"), скитник (според речника на Дал - не помня родство, скитник, скитащ се далеч от дома, в чужда земя), ГРАД (ограден заселване), хайвер (сега се използва в псувни, но първоначално тази дума означаваше деца, потомство, поколение), грозен (от думата "да обезобразява" (същото като да ражда), също така се смята, че думата придоби отрицателен цвят по-късно, но първоначалното значение беше вмъкнато, както следва: това е този, който е "при Щаза", с други думи, първородното дете) и т.н. Също така всички думи, които произлизат от корена "вид ", но са претърпели трансформация във времето и във връзка с диференциацията на езиците на различните народи, може леко да се различават, поради редуването на съгласни и гласни в корена. Между другото, на санскрит думата "род-ас" означава "небе и земя в единство.
   Августин с боси крака също записваше много мъдри мисли в дневника си.
   Като цяло червенокосият воин беше рядка красавица.
   Уважение към Съзнанието, което е
   източник на времево разделение
   знае, знае и познава,
   наблюдател, наблюдение и наблюдаван,
   Поздрав за този океан от блаженство
   има живот във всички същества, чието щастие се случва
   от пръските на този огромен океан
   Светлана също скицира текста, използвайки много красивите си и загорели, изрязани и здрави крака.
   Русокосият терминатор беше в пълен шок.
   Бог Род всъщност е едно вечно светещо цяло, неговата светлина никога не е спирала, това е изначалното безпричинно съзнание, безкрайно, чисто и неделимо, проявено космическо пространство с потенциала на всички форми на живот, които възникват в него, които възникват в едно ограничено индивидуално съзнание, сякаш отделено от източника и в същото време неизменно пребъдващо в него. Процесът на създаване на Вселената се осъществява чрез силата на творческата мисъл, присъща на космическото съзнание. Тази универсална сила на мисълта създава всичко, което съществува в света, в различни форми на проявление. И така, самото съзнание се създава като обект на осъзнаване и се осъзнава под формата на индивидуални души с ограничени съзнания, идентифициращи се отделно от едно цяло - източника на битието.
   Проявената способност за разграничаване, формираната двойственост на възприятието води до появата на безкрайни форми, постоянно появяващи се и изчезващи. Така петте елемента на материалния свят първоначално са създадени от Вселенското съзнание - те всъщност са семето, от което израства дървото на света. Всички тези елементи в различни комбинации създават разнообразен свят от форми, но те са проявления на силата на Единното космическо съзнание, а не отделни прояви на битието. Желанието да познаеш себе си доведе до действие силата на творческата мисъл, създала всички безкрайни светове на Вселената. Тази Вселена съществува в Бог като негова идея.
   Да, Светлана писна и много хубаво.
   И Зоя, босо момиче само с тънки гащички, направи скица.
   Със собствени и оригинални мисли. И какви гърди има. Толкова златен
   Маслини и буйни като пъпеши. И момичето също си пише.
   В първичния каузален океан се появи тъмнината на терена, инертното пространство, една животворна искра - онзи бог Род, върховният дух, Параматма (санскр. परमात्मा ), съдържащ цялата вселена, която със силата на мисълта роди Вселената. Според древните ведически писания, намерението да се усети звукът се е зародило в първоначалния космически Ум и той поражда пространство, етер, през който звукът може да се разпространява; когато имаше намерение да усети докосването, се надигна въздух; желанието да се види допринесе за проявата на огъня, източника на светлина; а намерението за вкус е довело до появата на вода; желанието за миризма е проявило земя, която притежава това качество. И така, само от желанието, основното намерение, се е случило сътворението.
   Приказки за това как е възникнал нашият свят
   Какви са били първоначалните творения на бога-прародител?
   Слънцето се разкри от лицето на Небесния клан,
   Прародител и праотец.
   Луната е ясна - от гърдите му.
   Чести звезди - от светлите му очи.
   Светли са зорите - от веждите му.
   Тъмни нощи - да от мислите му.
   Силните ветрове са задъхани.
   Дъжд, и сняг, и градушка - от сълзите му.
   Гръм с мълния - гласът стана негов
   И момичетата заспаха да се бият отново на следващия ден.
  ... ГЛАВА 5
  На 16 юли 1945 г. се провежда извънредно заседание на Държавния комитет по отбрана, ръководен от Сталин. Генералите не можеха да предложат нищо ново, както и маршалите.
  Фронтът рухна и все повече момичета пристигат на фронта.
  Само Берия можеше да каже нещо:
  - Нацистите имат тази специална машина, тя клонира войници и ги умножава!
  Сталин заяви категорично:
  - Тази кола трябва да бъде унищожена!
  Берия се разклати гол:
  "Той е дълбоко под земята и бомбите не могат да го достигнат. Освен това вече има три или дори четири. Не можем да се справим с тях.
  Сталин попита с усмивка:
  - Да... Имат ли нещо, което клонингите имат значение?
  Берия кимна:
  - Изглежда има другарят Сталин. Въпреки че изглежда невъзможно. Но има факти и все повече войници на Вермахта пристигат на фронта. И това са много красиви и силни момичета.
  Жуков предложи:
  - Може би ще се опитаме да пробием до Берлин?
  Върховният главнокомандващ махна:
  - Не говори глупости! Какви други идеи има?
  Дизайнерът Яковлев отговори с въздишка:
  - Нямаме стратегическа авиация. И трябва да се развива с ускорени темпове!
  Сталин поклати глава:
  - Докато го развивате, немците ще превземат Москва! Не е най-добрата идея!
  Молотов предложи:
  - Трябва бързо да напуснем столицата, другарю Сталин. В Куйбишев има база за нас.
  Сталин кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, разбирам, че без мен това няма да е същата война. И разбира се, че ще напусна столицата!
  Рокосовски предложи:
  - Децата от осем години трябва да се призовават в армията! Ще бъде много по-добре!
  Сталин поклати глава:
  - По-скоро ще е смешно!
  Маршал Василевски предложи:
  - Необходимо е да се изградят укрепления близо до Москва!
  Сталин излая:
  - И ние строим без вас! Дори децата от детската градина бяха договорени да направят това!
  Вознесенски философски отбеляза:
  - Както каза Михаил Ботвиник: в лоша позиция - всички ходове са лоши!
  Маршал Рокосовски се засмя:
  - Да, лоши са! Така че може ли да бъде извикан Ботвинник за съвет!
  Сталин измърмори:
  - Аз съм заобиколен от идиоти!
  Жуков смело отбеляза:
  - Какъв поп, такава енория!
  Върховният изрева от ярост:
  - Ти си луд... Ще те обеся!
  Жуков се засмя и отбеляза:
  - Не се знае кой друг ще се обеси първи! А момичетата могат да те накарат да целуваш голите си пети.
  Сталин се успокои и отбеляза:
  "Ето защо толкова харесваш да се предаваш. Искате ли да целунете немските момичета с босите им крака? Искате да целунете голите им и заоблени токчета.
  Маршал Василевски отговори искрено:
  - Целувам петите? Имат го хубавите момичета!
  Сталин въздъхна тежко и отговори:
  - Виждам, че нямате разумни идеи. Само ти или ще говориш глупости, или ще предлагаш нереалното.
  Жуков отбеляза:
  - Танкът ИС-3 е добре защитен в челото, с изключение на дъното на корпуса. Може би да направите дъното на кутията по-наклонено и по-дебело?
  Сталин се засмя:
  - Е да! Това е просто Вознесенски! Само ето как срещу гранатите, които момичетата хвърлят с боси крака, за да се спасят!
  Берия сериозно отбеляза:
  - Имам страхотна идея!
  Върховният главнокомандващ кимна.
  - Говори! Освен ако това не е глупост!
  Берия сериозно каза:
  - Ами ако се посъветвате с Волф Месинг?
   Сталин кимна енергично:
  - Това със сигурност не е панацея, но можете да наречете това ясновидец! Може би той ще измисли нещо!
  Берия извика:
  - В тъмната гора, магьосници,
  Изплитане на кафтан за сатаната!
  Там Иванушка Царевич -
  Връщане от войната!
  Сталин кимна енергично:
  - Ти си Лавренти човек - смешно! Ето защо още не съм те застрелял!
  Берия отговори с въздишка:
  - Ако висшите сили са предопределени да бъдат разстреляни, то това е над волята на Сталин!
  На 17 юли Киев падна и германците преминаха Днепър. В същото време нацистите превземат столицата на Гърция, превземайки Балканите. Хитлер изглежда е неудържим със своя екип от боси момичета.
  По-точно момичетата атакуват и стават все повече... На 18 юли германците и техните орди пробиват до Вязма. И те обградиха града.
  Ситуацията край Москва се усложни. На север бяха превзети Талин и Нарва, нацистите се приближиха до Ленинград. На 19 юли остатъците от съюзническите сили във Франция се предават - германците обявяват победа на Запад.
  Сега Хитлер щеше да замине за Африка. И обяви ултиматум на Франко. Или ще пусне фашистките войски в Гибралтар, или ще бъде окупиран. И нацистите имат достатъчно войски.
  На 20 юни германските войски на юг навлизат в Крим и се приближават до Ленинград на север.
  Хитлер все повече ликуваше, всичко му се получи и първите два месеца от използването на новото оръжие са просто великолепни.
  На 21 юни започва щурмът на Ленинград. Момичетата заляха като боса тълпа.
  И в същото време те се движеха на малки групи и на кратки тире, стреляйки много и точно по противника.
  Момичетата действаха отчаяно и се държаха хрътки. И все пак, нека си го кажем, готини воини.
  Сред щурмуващия Ленинград бяха клонираните танкове Е-50. И това е сериозно.
  На други места има ожесточени битки, много кървави и жестоки.
  Германците карат в битка не само клонираните момичета, но и пленените колониални войски.
   Освен това Наташа, виждайки как чужди плъхове ги притискат, и особено много черни и араби, предложи да пее:
  - Да направим момичешка песен!
  Светлана се съгласи:
  - Народна песен!
  И четиримата воини запяха в хор;
  Руската земя е известна,
  Светът се управлява от комунизма...
  Полетата са осеяни със злато -
  Да вървим право нагоре, а не надолу!
  
  Сърцата ни горят за Родината,
  Ние сме момичета - няма по-красива вселена ...
  Ще се борим с враговете докрай,
  Нашата вяра ще възкръсне в Родноверието!
  
  Най-силната от всички в света червена Русия,
  Тя свети като слънцето във вселената...
  Борете се за нея и не се страхувайте
  Нека възрастните и децата са в слава!
  
  Русия е най-великата държава
  Когато Сталин управлява родината...
  Това е съдбата, дадена на съветския народ,
  Така че тези рицари са направени от стомана!
  
  В Отечеството всеки герой е сега
  Способен да направи Родината по-красива...
  В името на нашата свята майка,
  Безграничната руска страна на Русия!
  
  Ще направим всеки, който е тиранин
  Няма да има диктатура над страната...
  Нека милиони държави се подчинят
  И рогатия фюрер!
  
  Нека яростният дракон царува
  Той мисли, че е способен да изгори Русия...
  Но нацистите чакат яростното поражение,
  Откакто рицарят знае, той е напълно всемогъщ!
  
  Никога няма да отстъпим на Фриц
  Нито китайците ще надделеят над руснаците...
  Над нас свети ярка звезда
  Боядисваме торти и яйца за Великден!
  
  Можете да постигнете много бойци
  Такава, че не може да бъде по-хладна...
  Горд бащите се гордеят с нас,
  Защото изграждаме място в рая!
  
  Боси момичета се състезават в снега
  Те не познават страха и упрека...
  Комсомол съм, тичам бос,
  Тъй като няма бариери и няма ограничение във времето!
  
  Така че никога няма да се предадем на момичетата,
  Да не навеждаме глави под брадвите...
  Когато беда дойде в Отечеството,
  Да я тъпчем с боси крака!
  
  Обичайте сестрите на дядо Илич,
  И почитай Сталин като Исус...
  Няма нужда да отрязвате бойци от рамото,
  Ако просто трябва да бягате боси!
  
  
  Ние сме момичета, голяма орда
  Обичаме да се бием и не отстъпваме...
  Въпреки че понякога има подъл слух,
  Победата ще бъде в лъчезарен май!
  
  И комунизмът ще дойде с една мечта,
  И няма да има сила на парите на Земята...
  Ние сметнахме съдбата
  Без никакво насилие и мързел!
  
  Накратко, скоро ще летим към звездите,
  И ние ще издигнем руския флаг над вселената ...
  Разпери криле, червен херувим
  В името на семейството - Господар на Русия!
  Момичета от известната четворка напуснаха Вязма. Правеха го през нощта, неусетно и по корем.
  Наташа, пълзяща по корем, отбеляза:
  - Ех, си мислиш, струваше ли си толкова време да се биеш, после да губиш!
  Зоя упорито заяви:
  - Разбира се, поражението вещае добро! Но това е само отражение на бъдещата победа!
  Августин капризно каза:
  - Значи руските богове не ни помагат много! Но вие наистина искате да спечелите и да стигнете до най-високите висоти!
  Наташа се засмя:
  - Като до небето ли е?
  Августин се изкикоти и намигна.
  - Може би до небето!
  Червенокосият дявол започна да обяснява:
  - В млечния път има различни светове. Когато човек, или по-скоро тялото му, умре, тогава душата напуска плътта. Но се пренася в друг свят. Всеки, който служи на Русия, става цар. Който и да е бил враг на Русия, ще бъде роб или инвалид. Всички ранг по ранг!
  Светлана възкликна:
  - Слава на Русия!
  Наташа се изкикоти и сложи пръст на алените си устни:
  - Тихо! И тогава може да има проблеми!
  Зоуи изчурулика:
  "Войните нямат проблем! Нацистите ни познават! И треперят!
  Тогава момичето пробяга парче стъкло с боси пръсти на краката си . Фашистът падна с прерязано гърло.
  Златокосата красавица изпищя:
  - Никой не може да ни овладее!
  Наташа се съгласи:
  - Вярно е, че никой!
  И тя си показа езика!
  Августин също хвърли още един фрагмент с голите си пръсти и изскърца:
  - През следващия век ще дойдем с развити знамена!
  И нацистът от удар от стъкло просто умря.
  Като цяло веднага се вижда, че момичетата са агресивни, секси. Три блондинки и червенокоса. И разбира се, почти гола и по бикини. И такива прекрасни момичета.
  И те също обичат да пеят! Но засега няма място и време.
  Светлана го взе и изгука:
  - Слава на Велика Русия във войната с Вермахта!
  Наташа се изкикоти и изплези език. Стартира острието на диска, което се спусна в гърлата на нацистите. Накара ги да кървят и да изхвърлят копита.
  Русокосият терминатор го каза:
  - За нов ред в света!
  Златокосата Зоя поясни:
  - За новия съветски ред!
  И намигна на приятелите си. Така и така... Ще победим фриците и техните наемници. И нека си залепят танковете от серия Е. Дори газовата турбина на Червената армия не се страхува.
  Августин го взе и изчурулика:
  - Сърцето ще пази любовта!
  Светлана добави, като също довърши фашиста с хвърляне на бос крак:
  - И птицата на късмета пак ще полети!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Значи фашистите няма да се справят много добре! Сигурен съм!
  Момичето си спомни как пионерите се бориха с нацистите. Стреляха от пушки по пехотата, втурнаха се под танковете. Като цяло те се биеха като истински герои. И оставиха след себе си купчини трупове. Нацистите не можеха да направят нищо по въпроса.
  Ето едно момче, с куп гранати, спря страшното чудовище Е-100, жертвайки собствения си живот в името на Съветската родина.
  От детето останаха само боси крака. Съжалявам за момчето. Самата Наташа, въпреки защитата на бикините си, получи треска в петата си. Което е много неприятно. Но момичето бързо се възстанови. И белег не остана. Въпреки че, разбира се, тичането беше неприятно. Общо взето са такива закоравели кучки. В бикини те се бият в студено време и не се поддават! Момичетата са на най-високо ниво!
  Наташка отново хвърли бръснача с боси пръсти и отвори гърлото на немския офицер.
  И извика:
  - За Русия и СССР!
  Воините разбраха, че са обещали родината си. И как са се борили за Русия.
  Зоуи изпищя:
  - Руската мечка има много нокти лапи!
  Августин каза доста авторитетно:
  - И ще разкъса всички врагове на Родината!
  Светлана взе и извика:
  -СССР не може да бъде разбит!
  Наташа потвърди това, като хвърли остър треска с босите си пръсти. Удари фашиста и изпищя:
  - Русия не може да бъде поставена на колене!
  Зоя също стреля. Заряза нациста и изчурулика:
  - Ще има пълен апломб!
  Червенокосият дявол Августин взе и хвърли граната с боса си пета, разпръсна фашистите и изпищя:
  - Дай ми нова поръчка!
  Светлана хвърли парче от щик-нож с боси крака. Прониза с връх на копие в гърлото на фашист. Той се наведе. Той пусна извор от кръв.
  Русокосият терминатор изпищя:
  - Ще има промени към по-добро! Да изхвърлим фашистите от Москва!
  Зоуи възкликна високо:
  - Да живее Сталин! Който умря, но работата му живее!
  Светлана изчурулика, стреляйки с граната с бос крак:
  - Сталин живее в сърцето ни!
  И той ще се смее!
  Наташа също се обърна ... Тя коси нацистите и изскърца:
  - Ленин е по-жив от всички живи!
   И тя също започна да стреля, за да убива. Фашисткият танк се преобърна. Пързалката отлетя , смазвайки вратовете на трима нацисти.
  Момичетата се ухиляват и си показват езиците. Като цяло може да се каже, че са великолепни, с всичките двеста процента!
  Те взеха Наташа и излая:
  - Слава на вечния комунизъм!
  Зоя енергично потвърди:
  - Ленин остава в сърцата ни!
  Светлана избухна:
  - Завинаги!
   На 23 юни нацистите неочаквано взеха и промениха плановете си.
  Войната временно заглъхна. Немците обкръжиха Ленинград, заемайки позиции през есента на 1941 г. И почти взеха Калинин. Приятел и орел. Но Хитлер по някаква причина реши, че е по-важно да отиде на юг. И нацистите извършиха прегрупиране на силите.
  Момичетата си починаха, играха карти.
  После пак битки...
   След това момичетата като удариха нацистите, от всички картечници. И те ще ги вземат и ще хвърлят смъртоносни и смъртоносни гранати с босите си крака. Така нацистите бяха нокаутирани. Цели редици фашисти са изкосени и маса тела са разкъсани. И красавиците Калинин няма да отстъпят. Битката ескалира!
  И въпреки стрелбата и потоците кръв, Наташа успя да напише с пъргавия си крак:
   В северната традиция на славянските народи няма известни празници, отделно посветени на Бог Сварог. Той е почитан по празниците, заедно с останалите богове. Все пак - Той е върховното божество на славяните, присъства във всяко явление. Въпреки това, според обичаите на днешните местни вярващи, той е посветен на Сварог на 14 ноември. По това време те обичат да палят огньове, да се измиват с чиста вода - тези два елемента са били почитани в чест на Бог. В негова чест се устройват прославления, помнят се славните му военни подвизи и заповеди.
  Тогава момичетата започнаха да стрелят още по-точно и точно. И фашистката атака се провали.
  Нацистите напредват в посока Воронеж. Те се стремяха да влязат в тила на съветските войски, воюващи в Украйна. Нацистите използвали мощните си танкове и проникнали дълбоко.
  Олга Громико беше заловена . Комсомолски воин, тя беше зашеметена от взривна вълна и вързана от нацистите.
  Нацистите затвориха момичето в мазето. Те се съблякоха почти голи и сложиха босите си крака в последните. Затова Олга трябваше да лежи с гол гръб върху камъните и да слуша скърцането на плъхове. Въпреки че вече е краят на юни, но вятърът духа от север и когато е само по бикини, през нощта е студено.
  Те не бързаха да водят Олга на разпити. Просто беше държана сама в мазето, окована и не хранена. Даваха само вода и дори солена. Държаха го една седмица.
  След това нацистите нахлуват в килията и завличат по-слабия комсомолец за разпит.
  Първо ме биеха с камшици. Нанесохме повече от двеста удара. След това намазаха с масло стъпалата на босите си крака и им донесоха мангал. Олга се опита да не стене, но болката беше непоносима. Но момичето, все още се държеше и прехапа устните си до кръв. Потъналия й корем рухна напълно от напрежение, а оковите й ръце потрепнаха.
  Изпекли подметките й , след което отново я измъчвали. Прикрепени жици към пещерата на Венера и езика, алени зърна. Те преминаха ток с разряди. През тялото на момичето преминаха секрети. И те буквално разкъсаха тялото й. Заплашен от спукване на мускули.
  Олга припадна няколко пъти. Поляха я с ледена вода. Вразумиха ме и пак ме измъчваха.
  Тогава момичето дойде на себе си в мазето. А тя мръзнала, по тялото й пълзяха въшки и паяци, както и всякакви бръмбари. Плъховете тичаха. Момичето беше брутално измъчвано в продължение на две седмици. Тогава нацистите толкова голи и я заведоха на екзекуция.
  Но вместо банална бесилка, те взеха, запалиха огън. И точно на огъня те взеха и много бавно започнаха да изгарят момичето.
  Хората видяха, че момичето е изтощено от мъчения, цялото в синини, синини, бито и изгорено.
  Но тя намери смелост не само да не крещи от непоносимата болка на огъня, но дори и да пее;
   Земята на съветите е по-добре да не се намира
   В него всички са пълни, има достатъчно работа за всички!
   Въпреки че изобщо не сме повече от двадесет,
   Но ние разбираме много проблеми!
  
   Не е лесно да си пионер
   Трябва да си смел, умът е попечител!
   Стреляйте целта направо в ада с мляко
   Тежко възмездие чака за грешка!
  
   Когато фашист, размахвайки брадва,
   Дойде да унищожи моята Русия!
   Той иска да завладее добри хора,
   Така че сълзите напояват руската земя!
  
   Тогава младият воин веднага взе прашка,
   Той разбира, че Хитлер е копеле!
   И въпреки че има много фашисти като вал,
   Ще ги прекъснем, Бог да ви е на помощ!
  
   Момчето трябва да вземе картечница,
   Ще го отнемеш от врага си!
   Нека сега да избухнем в смърт водопад,
   От влечугите ще останат само реликви!
  
   И за мен великият Сталин е Бог,
   Той даде надежда за безсмъртие!
   Нашият Ленин даде името си,
   Този град, силата на душите, разбира се, повярвайте!
  
   Да бъдеш пионер означава да живееш
   Стреляйте по фашисти, точно от засада!
   И не прекъсвайте нишката на съдбата - Палас,
   Поне момчетата се радват, че могат да се бият!
  
   Няма да стане нещо скъпо за нас
   Комфорт, спокойствие и мечти до обяд!
   И работата, която стана мое призвание,
   Не можеш да обвиняваш съседа си за работата!
  
   Войните и производството са всичко
   Да обединим Сталините в единство!
   И за да дойде удовлетворяващ живот,
   Трябва смело да се борим за Родината!
  
   Никой няма да принуди Русия да предаде,
   Без мъчения, без обещания за капитал!
   Родината ми е като нежна майка,
   Макар че ордата толкова много я измъчваше!
  
   Сега момчето има картечница в ръцете си,
   Той стреля от него, сякаш в челото!
   В отговор врагът бълва гнусни непристойности,
   И да падне на земята като боб!
  
   Победата е близо, фашизмът ще бъде победен,
   Не може да победи, че унищожава!
   Ще дойде щастлив празник - комунизма,
   Ще ни бъде по-добре, отколкото в библейския рай! -
   И при последните думи момичето се задуши... И припадна от дима и болезнения шок.
  Момчето Коля също е измъчвано. Дванадесетгодишният пионер е разпнат от нацистите върху свастика. Заковаха момчето по ръцете и краката. След това палачът изгаря голото му тяло с нажежено желязо, докато пионерът умира от болезнен шок.
  Момчето, след смъртта му, е нахранено с гладни канибали. Друго момче първо е битовано от нацистите с нажежена тел, след което е разтворено живо в киселина.
  Нацистите измъчваха пионера Дима по-изтънчено. Намазаха тялото със сироп и пуснаха дивите пчели. После ме сложиха на купчина мравки. Което е много болезнено. В същото време нацистите не задаваха никакви въпроси, те просто измъчваха детето. Докато умря.
  Момичето Маринка го караха боса по нагорещени въглени. После го взеха и го поляха с бензин. Изгориха ги живи, натрошиха костите с танка Леопард-2.
  Най-новата машина, със 128 мм оръдие, имаше мощен газотурбинен двигател и можеше да върви много бързо.
  Нацистите обесили още двама пионери с главата надолу и завързали тежести на ръцете им. Момчетата да се обесят и да умрат. И би било възможно най-мъчително и болезнено. И момчетата се мотаха няколко часа. И след това ги срязаха с нажежена тел.
  ... ГЛАВА 6.
  В Калинин се проведоха местни битки. Около десет процента от града все още беше под контрола на Червената армия.
  Нацистите се опитаха да нокаутират руснаците. Те се опитаха да бомбардират и стрелят. На юг битките за Воронеж се проточват.
  Там се биеха и момичета. По-специално, красивите Анна и Алис. И двете момичета стреляха с пушки и пееха.
  Ана стреля, свали германец и изчурулика:
  - В името на Родината, светец!
  Алис туитира:
  - Ти си Хитлер просто син!
  Момичетата се биеха, а това е необходимо за воините само в черни, тънки бикини и боси. Това им позволи да удрят през цялото време и да не пропускат.
  Те са воини, които никога няма да наведат глави, да сгънат крилата си или да пълзят в черупка.
  Анна отряза Фриц и изчурулика:
  - Млади Ленин!
  Алис отряза фашиста. Тя хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - И най-якото!
  И двете момичета са къдрави, силни, руси. С мъжествени и красиви лица. И разбира се обичат мъжете. Въпреки че, изглежда, как можеш да обичаш такъв изрод като мъж?
  Но момичетата все още се зареждат.
  Анна стреля и замечтано отбеляза:
  - Жалко, че царят беше свален!
  Алис удари фашиста и попита:
  - Защо е жалко?
  Анна стреля отново и обясни:
  - Тогава щяха да довършат Германия, а Хитлер нямаше да посмее да си навие носа!
  Алис удари Фриц и изпищя:
  - Да, може би, но...
  Момичето застреля друг черен войн от африканските дивизии на Вермахта и отбеляза:
  - Може и по-зле! Ако Хитлер би тръгнал срещу царска Русия.
  Ана подсвирна и изръмжа:
  - Вярвам, че ще победим!
  Момичетата обаче все още не бяха съвсем сигурни. Фашистите са твърде силни. Как да ги спрем?
  Врагът буквално хвърля трупове. Но той има много човешки ресурси. И араби, и африканци. Опитайте се да се справите с такова нещастие. Но жените- воини са сигурни, че Вермахтът рано или късно ще бъде изтощен.
  Алис стреля, събори фашиста и изпищя:
  - Във всеки случай няма да се откажем и от сантиметър земя!
  Анна се съгласи с това:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  И отново удари фашистите. Тя се бореше храбро и със смаяна ярост.
  Алис заби пирон и изскърца:
  - Комунизмът ще живее вечно!
  И хвърли дара на смъртта с бос крак!
  Анна ловко закачи фашиста и избълбука:
  - Ние ще доминираме във всичко!
  И пак удар. И нейният бос крак ще изстреля граната. Как да накарам фашистите до сливиците. И имат толкова много различни ковчези и смъртни случаи за нацистите.
  Алис с оголени зъби взе и пусна още един лимон. Тя разпръсна фашистите и изпищя:
  - Свобода или смърт!
  Анна се изкикоти, тупна, отряза нацистите и изпищя:
  - Ние ще бъдем първи във всичко!
  И отново босоноги пръсти хвърлят убийствената граната.
  Алис стреля по врага. Изстрелва фашистите и чурулика, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм момиче, което честно казано е супер!
  И отново хвърли граната, хвърлена от бос крак.
  Анна свали нацистите с точен изстрел. И тя отново изстреля гранатата. Също и с голи пръсти. Това е момиче, момиче за всички момичета.
  Просто супер и хипер!
  Воините блестят тук с красота. Алис си спомни как трима младежи наведнъж я хванаха за босите крака . Толкова е яко. Шест пъргави ръце галят стъпалата, пищялите, коленете и глезените. И тогава се издигат по-високо. Към бедрата и бедрата на момичето. Разбира се, това е удоволствие. Момичето е темпераментно, разбира се.
  Алис стреля по фашистите и изпищя:
  - Нека твърдостта бъде с нас!
  И с голата си пета се предаде на лимона на смъртта.
  Анна също се чука. Подходящо убити врага. И изпищя от ентусиазъм:
  - В името на Русия и братята на славяните!
  И отново настоящето, хвърлено с боси крака, лети, смазвайки фашистите.
  Алис уместно положи полковника от германската армия и излая:
  - Сърцето ме боли за Родината!
  И тя си показа езика. И отново босият, изсечен крак е в работа.
  Момичето си спомни как тичаше боса в снега, за да достави писмото в щаба. На около двадесет километра едно момиче се втурна по бяла, бодлива, горяща кора. Хубаво е също, че краката й не бяха толкова нежни, през цялото време от слана до слана боси. Иначе щях да остана инвалид.
  Но тя все пак достави писмо с важен шрифт.
  И как снегът изгаря петите. Толкова са алени, мазоли, надраскани. След това и обратно Алис тичаше боса. Предложиха й обаче да носи ботуши, но момичето каза, че е толкова пъргава. Както и да е , тя си спомни Герда от Снежната кралица. Така че това момиче все пак се оказа не съвсем смело. Тя поиска чифт обувки, за да потърси наречения брат Кай. Но Алис упорито заяви, че всичко ще бъде наред. Никога не се е разболявала, не е кашляла и не е получавала хрема. И ако е така, то след един час бягане нищо няма да й се случи. По принцип можете да ходите боси през цялата година.
  Накратко, оттогава Алис напълно се раздели с обувките си и никога не е кихала.
  Същото важи и за Анна.
  И сега момичетата се бият, само по гащички, въпреки прохладата на това лято през есента и това, което стана забележимо по-хладно. И печелят като убиват фашисти.
  След като Калинин беше напълно унищожен, Червената армия го напусна.
  На 1 юли 1945 г. германските орди превземат Гибралтар с щурм и осигуряват пътя си към Африка на най-краткото разстояние. А Малта беше заловена още по-рано. Така че сега Хитлер не бързаше да превземе Москва и Ленинград, а напредваше на юг. Преди всичко се интересуваше от Черния континент. Неговите ресурси и роби.
  И беше доста във фашистки стил. Грабете там, където е по-лесно и по-удобно.
   А фашистите настъпваха като дяволи по африканския континент на 2 юни, преминавайки към Мароко.
  Зоуи отбеляза:
  - Аз бях красотата номер едно. И сега има ... Но все пак тя не стана безразлична към мъжете. Толкова е забавно с тях!
  Августин се съгласи с това:
  - Една жена трябва да бъде като котка - много мъже. Тогава тя ще бъде силна и здрава! Една жена трябва да прави повече любов!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Като цяло комсомолците, самите руски богове-демиурзи наредиха да бъдат секси. И по-често седнете на брой!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - Подмладява тялото! И какво е вярно!
  Зоя се изкикоти и изсумтя:
  - За слава на Русия! И Сварог!
  И четирите момичета извикаха в един глас:
  - Да почетем нашата Богиня и Богородица Лада!
  Зоуи оголи зъби. Тя ги имаше искрящи, перлени. А воинът беше толкова секси и искрящ. Косата й е като златен лист.
  Наташа предложи:
  - Да преминем ли към карти?
  Августин се изкикоти и изръмжа.
  - Неудачникът целува момичето на приятел по гърдите!
  Наташа кимна:
  - Съгласен съм!
  И четирите момичета ще лаят:
  - Слава на Русия и Белия Бог!
  Воините се биеха във Воронеж. Те стреляха по нацистите, редуваха се. Хвърляха гранати с боси крака.
  На 3 и 4 юли германците настъпват през Африка и водят местни битки на юг.
  Хитлер не бързаше да превземе Москва и явно имаше свои причини. Освен това наистина трябваше да се справи с Черния континент. Но на Източния фронт битките така или иначе не протичаха.
  И клонираните момичета прокараха напред пленените по-рано колониални войски. И битките продължаваха да кипят, сякаш вода бълбука във вулкан.
   - помисли си Августин. Може би за Русия би било по-добре да развие своята вяра, а не да приема християнството? И все пак пацифизмът на Христос е прекомерен. А жестокостта на Стария Завет и издигането на евреите над другите народи? Не е ли обидно за руския народ?
  И не е ли хубаво да се молиш на своите, родни богове-демиурзи. Освен това руските богове създадоха Вселената. Има една аксиома: Бог Род винаги е съществувал. А Сварог и Лада са негови деца. С Белобог и Чернобог е по-трудно - те ипостас на Рода ли са или все пак са синове?
  Или това е типът дуализъм на Върховния Създател в себе си?
  Августин реши още да не усложнява нещата и просто да се бори.
  Момичетата все още се биеха във Воронеж. Юли дойде, но някак си стана по-студено. Но воините все още са боси и по бикини. И те ще бъдат толкова полуголи. Това е тяхното кредо. Да бъде почти гол при всяко време.
  Ситуацията по фронтовете се стабилизира донякъде. Германците не можаха да превземат Воронеж и да напредват по-нататък.
  С турците е малко по-трудно. Но и те са спрени. Така че докато не можете да висите носа си. И вярвайте, че ходът на войната ще бъде обърнат. И че животът не е свършил без Сталин. И жените воини също се бият.
  Наташа се обърна. Свали няколко дузини фашисти. И извика:
  - Русия по това време беше...
  Зоя също даде опашка и потвърди:
  - Има и ще има!
  Тогава момичето хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна нацистите и изпищя:
  - Духът на Сталин е с нас!
  Августин също стреля по нацистите. Изхвърли дузина от тях. И тя изчурулика от гняв:
  - Слава на нашата Русия!
  И с голи пръсти на краката си тя изстреля смъртоносна граната. И нацистите имаха много щедри рога.
  Светлана също тупна и изскърца като вълче, което хваща парче месо:
  - Слава на Русия и царя!
  Наташа се обърна и запя:
  - Слава на героите!
  Спомних си момичето Бородино. И масовият героизъм на руския народ. И че могат да спрат Наполеон. И се оказаха непобедими. И най-висок клас война.
  Зоя също изстреля граната и изскърца:
  - Слава на Русия! И на най-добрите руски войници!
  Августин изръмжа от гняв:
  - Слава на най-добрите воини!
  И как хвърля граната с бос крак.
  И Светлана също ще го вземе и ще пусне лимона на смъртта. И разпръсква фашистите, скърцайки:
  - Реката на смъртта няма да ни победи!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  Момичетата са много враждебни... А на юг фриците напредват през Африка...
  На 5 юли вълна от боси момичета вече избягаха през Алжир и окупираха френските владения. И красавиците запяха в същото време.
  - И кого ще намерим в битка, и кого ще намерим в битка! Няма да се шегуваме с това - ще го разкъсаме!
  И такива хрътки и корави момичета. И те се движат из Африка.
  Герда се втурва към Е-50 и реве с пълна сила:
  - Разхождат се по Африка,
  Смокини, фурми откъснати...
  Е, Африка, така е Африка!
  Такива са момичетата тук, стройни и агресивни, като лаещи пантери, с ухилени зъби.
  Шарлот, стреляйки по противници, отбеляза:
  - Нашата кауза е справедлива!
  И натисна спусъка с боси пети, тя изпрати снаряд.
  Воините се бият много дръзко.
  И Магда стреля по врага много точно и унищожава противниците като черупка с разрушителна сила.
  А Кристина е като лупанет, с целия си убийствен плам.
  И ще издуха облака от противници до смърт.
  И момичетата се движат из Африка.
  А на източния фронт битките са толкова ожесточени и гръмотевици гърмят. юли обаче .
  Наташа хвърля граната и изскърца:
  - Ленин е по-жив от живите, а Сталин е безсмъртен!
  И от голите й пръсти хвърчат искри.
  Зоуи също хвърля убийственото настояще на смъртта и изскърца:
  - Нека ерата на комунизма бъде с нас!
  И краката й също бяха голи, загорели и накараха нефритената пулсираща дръжка да се подути.
  Но Августин, също момиче от най-отчаяния пилотаж. Как ще стреля по врага и как ще го смаже. И ще отстъпи с гол ток.
  И смъртоносна граната лети с опустошена ярост.
  Джинджифиловият дявол скърца с апломб:
  - Аз съм най-голямата ярост в света!
  И отново за пореден път лети дар на смъртта, изстрелян от бос крак на момиче с огнеупорна коса.
  Светлана също взема и хвърля граната ... Изведнъж смазва. И заплахите от фашистите се игнорират. И къде са фриците да си набиват глави?
  Момичетата Терминатори ги чакат навсякъде. И как хвърлят граната. И зърната им са толкова вкусни.
  Един мъж е луд по такива момичета. И не могат да си помогнат.
  Какво може да изправи един фашист срещу момиче-терминатор? Само нацист може да се забие в ковчег . И да бъде бит и убит.
  Светлана изпя:
  - Ще се гърчи в ада и ще се мотае на кучка!
  Момичетата са очарователни дами. И как стрелят. Удивителен като Робин Худс по гащички, дяволски подходящ.
  Наташа стреля и издаде:
  - Слава на руските герои!
  И хвърли граната с бос крак.
  Зоя удари и нацисткия наемник. Пробито в корема му и изскърца:
  - За нова родина в САЩ! Следващата ни провинция!
  Момичето е много добра певица. И в нея има толкова красиви мисли. По-специално, желанието да се работи с езика с нещо горещо и голямо.
  Августин оголи силно конете си с бързи зъби. И си мисли, че е акула. Може да яде дори истински кон.
  Например Августин хвърля граната с боси пръсти на краката си. И той ще разпръсне фриците. Коси ги като трева.
  И ще пее:
  - Най-високата мярка ще бъде във всичко! Наша любов, това е нашият дом!
  Светлана, този красив войн взе три гранати. Тя ги ритна с голата си пета и изчурулика:
  - В името на любовта и мечтите!
  И тя агресивно сечеше с автомат. Тя е дяволът на цялата тази сила и силата на бял демон.
  Ще се срещнете с такива воини и няма да ви се стори, че са се отрязали малко.
  Нищо чудно, че нацистите заседнаха във Воронеж. Въпреки че всички са уморени от войната. И изобщо, къде без воините.
  Ето пилотите в небето. Те също се бият. По-специално Маргарита. Едно момиче обикновено излита да се бие само с бикини. Но колко обърква. Мъжете аса така не могат.
  Маргарита е много красива, косата й е като слънчевите лъчи. И фигурата е супер. А за момиче стилът е много готин да е само по бикини. А бикините също са червени със сърп и бял чук. Цял батальон може да обича такова момиче наведнъж.
  Толкова хубаво момиче.
  Маргарита свали фашист, който се състезаваше в ME-262, и накара нациста да пуши с опашката си. И момичето със златна коса, чудна красота. И много червена уста.
  Маргарита отряза още един фриц и се засмя:
  - Можеш да живееш без война, но няма мир!
  Да, воини героични и смели до крайност на лудост.
  Нацистите, от друга страна, предпочитат да не напредват на изток, а да превземат Африка.
  През юли те превземат целия север на Черния континент и след като завладяват Египет, навлизат в Близкия изток.
  Силата в тези три празника е несъмнена, днес много хора, които тези дни се опитаха да почетат Перун, вече са изпитали Неговото очистване и здравословни благословии!
  Момичетата се биеха като героите на универсалното пространство. И те спечелиха уверено.
  Танковете на Хитлер горяха. И избухнаха като гранати. И такива красиви воини бяха тук. Пълен с възхищение и благодат. Имат толкова красиво приключение.
  Наташка хвърли граната.
  чурулика:
  - Ще разбия всички фашисти!
  И как хвърля поредния шедьовър на смъртта с бос крак.
  Зоя също покоси нацистите.
  Тя хвърли това, което убива с боси крака.
  Тя изпищя от ярост:
  - За светата Русия! И големи промени към по-добро! И отново настоящето на смъртта лети с боса пета.
  Такива момичета тук в СССР. Те са просто красавици от най-висок клас.
  И как се бие червенокосият Августин. Тя събаря врагове, просто супер и реве, хвърляйки смъртоносни дарове на смъртта с голите си пръсти:
  И разкъсва фашистите.
  И Светлана не отстъпва в тази бойна страст и битка. И също с босите си пръсти на краката си, убийствените дарове на смъртта, той хвърля и реве:
  - Слава на ерата на червения комунизъм!
  И фашистите се втурват из Африка ...
  Рота момичета от специалния батальон на SS "вълците" отлетя за Тунис с транспортен самолет Ме-323 . Жените воини бяха като подбрани, млади и още неомъжени. Предимно високи атлетични блондинки, цветът на германската нация, нейната кръв и сок.
  Две момичета, медена блондинка и огнена червенокоса, се открояват сред останалите воини, които между другото също са достойни за подиума с красотата и сериозността си в очите. Ако всички останали воини бяха сред сравнително опитните бойци, които имаха време да подушат барут във Франция и на Балканите. Но не толкова много, поради преходността на враждебните действия и не желанието, да изпратим момичетата в разгара на това. Те вече се бяха сражали, тогава тези двамата бяха много млади, почти момичета, последните, които замениха загиналите при въздушната атака. Разбира се, те също бяха обучени с цялата немска педантичност, но все още бяха толкова невинни, че едва бяха навършили шестнадесет години. Истински рози, хвърлени в пустинята.
  Огнената червенокоса "вълчица" попита русокосата си приятелка:
  " В британската армия има много чернокожи. Те са много груби и жестоки, но представете си Герд, какво ще стане, ако бъдете заловени и изтезанията започнат ?
  Медената блондинка отвърна спокойно:
  - Ще се опитам да не бъда заловен от Шарлот, но ако е волята на Господ, няма да дам нищо на враговете!
  Червенокосата Шарлот каза шепнешком:
  - Има слухове , че скоро ще започне голяма война на изток с Русия . И войските вече се придвижват , съсредоточавайки силите си. Нищо чудно, че в края на краищата толкова много пехота са извикани в армията , момичетата казват, че почти не са останали мъже в селата !
  Герда се съгласи с въздишка :
  - Да, би било страшно! Да водим война с руснаците: жестоки и фанатични, с техните безкрайни простори и сурови зими... Ще бъде нещо ужасно!
  Червенокосата възрази:
  - Руснаците не можаха да победят дори малката финландска армия, а ние победихме най -големите вражески сили! Цяла Европа вече е под нас , а Ромел смазва британците в Африка. Защо мислиш, че ще се провалиш?
  Герда неохотно отвърна:
  - Руснаците имат голямо население и безкрайни пространства. Те ще погълнат твърде много войски! И ако нямаме време да превземем столицата на Русия преди зимата, тогава нашите войници просто ще замръзнат, а техниката ще се разстрои и затъне в снежни преспи, ще бъде елементарно ужасно!
  Шарлот енергично поклати глава:
  - О, няма нужда да говорим за такива гадни неща, нека по -добре да изпеем някакъв романс. За любовта...
  Герда, усмихвайки се невинно , се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем най -добре !
  Момичетата от "Вълчица" пееха с ясни, кристални гласове:
  Перлена, трепереща коса
  Гърдите ми треперят, треперят !
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да се движа и да дишам!
  
  И какво ти шепне свежият вятър в ухото ?
  Пясъкът хруска под крака бос...
  И аз не съм по-щастлив на планетата
  Когато ти Шагаю, аз съм в гората!
  
  Открий ми любимата ми голяма тайна,
  Как сърцето успя да омагьоса!
  Но толкова ли е тъжно лицето ти ?
  На челото там беше бръчки на най-добрите резбата!
  
  Младият мъж ми отговаря с мъка ;
  Войната ще те раздели за дълго време !
  За да ни намери място в райските гори ,
  Сатаната трябва да бъде победен !
  
  Една стройна бреза кимна в отговор ,
  Ти си ми повече от сърдечен приятел!
  Въпреки че резултатът от битката може да бъде плачевен,
  Но Бог Исус Пастирът е с нас !
  
  Нека разпръснем ада на демоните - зли сенки,
  За да цъфтят горичките зелени!
  Поглади загорелите ми колене
  По-силно хубаво прегърни ме!
  
  И той отговори като девойка на шега:
  Говореше на шума от разпръснати клони;
  - Ще ме чакаш ли една година гълъб?
  На изкушението на горещи кранове е силна!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  "Няма да стоя до цивилен пред машината!
  И аз харесвам военен път,
  Искам да се боря, порочен да победя!
  
  Стигнах до въпроса - отсечете клоните-плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревите плачат като перли от роса
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Защото родината ми е по-скъпа от всички ,
  Отечеството над звездите гори в душата!
  Не на червата That господарски на леглото,
  И да пренощуваш с пушка в хижа!
  
  Победата ще дойде , вярвам в нея свято,
  В крайна сметка нашият бизнес винаги е правилен!
  Е, усмихвайте се по-радостно момчета,
  Чака ни добра съдба , повярвай ми !
  В цялото семейство пееше с тях , а на момичетата разтърсиха главите си и пляскаха с техните ръце. Но тогава тяхната идилия беше прекъсната, сирена изви и в небето се появиха английски самолети! Спитфайърите се опитаха да атакуват кервана за доставки. МЕ-109 от конвоя на ескорта се втурнаха смело към тях . Огнената червенокоса Шарлот дори подскочи от радост:
  - Ето това започва битка във въздуха! Ще бъде готино!
  Герда развълнувано потвърди:
  - Това вече е наше, те се поддават!
  Там бяха осемнадесет английски Spitfires и петнадесет немски Messers , не много на разлика. Вкара опашка за картечници и въздушни оръдия. Шарлот се засмя и посочи с пръст.
  - Виж как ги вършат нашите! красота!
  Герда говореше философски :
  - В битка не най-силният ще победи, а достатъчно подлият, за да го провокира, а не да се намесва!
  - Войната е състезание, при което всички са дисквалифицирани още преди началото! - Подкрепих Шарлот.
  Той от английския "Спитфайърс" вече се запали и започна да пада, след него започнаха да падат и немските... Битката започна да пламва с още по-голяма ожесточение. Британските самолети имаха картечно въоръжение, а от германците имаха оръдия около 20 милиметра в едно парче, други до три 20-милиметрови оръдия, но тези машини бяха само две ... Скоростните характеристики и маневреността са почти еднакви, може би дори при ME-109 дори теглото е по-малко и прави завои по-бързо. Но и британците не са толкова прости, така че тримата им бойци се втурнаха към транспорта, без да обръщат внимание на огъня на прикритието. На момичетата отвътре изкрещя:
  - Хайде, момчета, не го пропускайте! С принудителен пламък !
  Шарлот като писък:
  - Фоер! Forerr!
  Me-323 страхотни големи камиони, които могат да превозват, до 200 души кацат, има шест оръдия отбранителни оръжия. Те са разположени на "таралеж" системата и да започне да драскам ... В бойци са стреляха, и големокалибрени калибър куршуми пронизват на кожата и пробива на покритието. Жените воини отскачат назад, крещящи като прасета:
  - Най- малките лъвчета на кучката .
  Един от най- момичетата беше крив, и го бие в конвулсии. Едно момиче-лекар скача до нея и веднага заявява:
  - Удари се направо! - И прави я превръзка. - Тя се успокоява и се опитва да сдържи стоновете.
  Но тук "Месершмит" влиза в задната част на британския боец , точни изстрели и той се запалва и пада. Момичетата реват:
  - Страхотно! Това е нашият човек!
  В този момент картечникът, покриващ фюзелажа (а това е човек), пада през пробит куршум . Герда се хвърля като светкавица, хваща се за жицата и пада, ботушите й излитат . Младо момиче, трептящо босо, с розови токчета с няколко скока над съборените тела, скача до картечницата и натиска спусъка. Оловото изплюва от цевта и Spitfire губи контрол, започва да пада в опашката.
  ... ГЛАВА 7.
  Момичетата-вълци ентусиазирано крещят и викат:
  - Миялна машина! Миялна машина! Германия срещу Великобритания две нула!
  Герда обаче не успява да свали втория изтребител, той е унищожен от немски пилоти. Въздушните битки са мимолетни и след като загубиха повече от половината от изтребителите си, британците избягаха. Резултатът беше 11 срещу 3 в полза на германците. Момичетата възкликнаха в отговор толкова радостно и се ръкуваха помежду си . Похвалиха и Герда, която не се изненада и записа първия свален самолет, нейна жертва, като свой актив ! Момичето се изчерви от вълнение и промърмори:
  "Аз себе си не помня!" Нещо такова ли беше? Направо немислимо! в транс съм...
  Шарлот измърмори с недоволна усмивка :
  - Но аз самият не мога, прости за закъснението. Така че просто отне, когато се забави!
  Фирма Commander Мадлин утешаваше Шарлот:
  - Предстоят още толкова много битки! Ето я Африка!
  Шарлот се засмя и пошегува.
  - Малките деца нямат нищо на света, не ходете деца в Африка на разходка! Има акули в Африка, горили в Африка и големи крокодили в Африка ! Но Великият Райх; той ни каза - не се унасяйте!
  Всички момичета се засмяха в един глас. Колко готино беше...
  Столицата на Тунис, също носи името, Тунис е основната база на нацистите в Африка. Основният съюзник на Германия: Мусолини влиза във Втората световна война едва на 17 юни, пет дни преди капитулацията на Франция. Той искаше да "порази", или по-скоро да ритне, вече победен враг, за да получи значителни териториални придобивки. Е, ако Германия се провали, отворете втори южен фронт срещу Третия райх! Италианската армия действаше не особено успешно и въпреки огромното числено превъзходство, тя успя да напредне само на няколко километра с цената на огромни загуби. Но Мусолини не успява особено да влезе във войната. В бъдеще италианците се бият изключително неуспешно. Битове в Гърция, въпреки численото превъзходство, в Етиопия, имаща почти пет пъти повече сили от британците, и в Либия, загубила почти цялата територия с вече започнали да разработват нефтени кладенци. Но Ромел, млад генерал, който се присъедини към нацистката партия, дори преди Хитлер да дойде на власт, нанесе мощна контраатака срещу британците. Освен това той започва настъплението още преди прехвърлянето на основните сили само с десет танка и петдесет камиона, маскирани като танк . С бързо хвърляне най-добрият британски генерал Каулайнкор беше заловен и почти цяла Либия се върна под контрола на нацистите. Въпреки това добре укрепената крепост Толбук, така посредствено предадена от италианците, все още се държи! Ромел има само двеста танка, всички от които са Т-1 и Т-2, тоест леки, а двеста италиански танка обикновено са картечници с тегло 2,7 тона. Разбира се, с такива сили е трудно да се бориш с Матилдите: с челна броня от 78 - милиметра и 70 - милиметра "Кромуелс". Докато предната част временно се стабилизира, и двете страни натрупват сила ...
  SS ротата кацна на летището и веднага върху тях духа горещ африкански въздух. Все още лято, юни и Африка! Момичетата обаче се постараха да останат силни и да не показват, че им е горещо. И тогава Мадлен нареди:
  - Да направим поход през пустинята! И в същото време ще тестваме слънцезащитен крем, вие ще скачате по бански!
  Момичетата направиха недоволни гримаси : отново се експериментира с тях . Въпреки че, разбира се, по бански в тази жега е много по-хубаво от униформа и дори бронежилетка, която също може да ви накара да носите.
  Момичетата бързо променят дрехите си в бански костюм, боядисани в цвета на пустинята, започна да се намажете с защитен крем, който, между другото, също трябва да им помогне да се тен по-бързо. Герда помогна да намазка Шарлот, и че Герда. Червенокосата отбеляза:
  - Това са все същия Тунис, в покрайнините на бедняшки квартал, само в центъра на петдесет каменни къщи и дузина джамии. Тук съм , за да чета приказки и очаквам да видя на арабите великолепни дворци с фонтани и градини!
  Герда отговори с въздишка:
  - Уви, ако в нашия свят беше като в приказка! Уви, нашият свят е безмилостен, несправедлив, коварен! Плътта стене и страда в мъки!
  Шарлот продължи:
  - Но човекът е умен, славен за прогреса ! Макар че изглежда, че Господ го е забравил!
  Оставени сами по бански и леко изплакнати в хладна вода преди да нанесат крема, красивите момичета усетиха известно облекчение. Ако не беше толкова горещо в самия самолет, значи беше просто ад на летището и в града. Вярно, други вълчици вече са успели да воюват в Гърция, където е топло през април, но все още не като в Африка през лятото.
  След душа момичетата бяха по кожени джапанки, но Мадлен нареди:
  - Вземете още един крем в ръцете си и намажете добре подметките! Ще маршируваш през пустинята бос! Че мигаш - разбирай, така че продължавай.
  Момичетата си търкаха грациозни крака на боси, момичешки крака, без много ентусиазъм. В крайна сметка пясъкът на Сахара е почти нажежен тиган. Вярно е, че тук все още е близо до брега и често се срещат ливади, обрасли с треви . Но да тичаш с боси подметки по камъни, чакъл, пясък, който е нагрял африканското слънце? Това по принцип е диво!
  Момичетата обаче не са чак толкова силови, елитната тренировъчна програма включва маршове за момичета от Германския женски съюз, а често и боси, и по пресечен терен. За да не спорят воините! Като цяло, за нацистка Германия, характерът, жажда за различни експерименти. Хитлер е пламенен почитател на теорията на Ницше за свръхчовека или човека на бъдещето. Той трябва да е по-силен, по-бърз, интелигентен и жесток от съвременните хора. Истинският немски войник трябва да бъде: силен, бърз, закален - защото е ариец! Но арийците, които раждат герои, трябва сами да бъдат герои и силата трябва да се възпитава! Следователно, най-добре обучените момичета са интензивно обучени, закалени, образовани! Така че техните мили, генетично надарени красавици, трябва да претърпят екстремно закаляване в африканските пустини: да докажат, че ариецът и ариецът могат да се справят с всички изпитания , а не с бариерата, която не може да бъде преодоляна - непобедимият и смел войник на Третия райх!
  И така компанията, напускайки военния град, бяга по тесните скалисти въдици на Тунис.
  Боси момичешки токчета пробождат черните остри камъни на пътя и се пекат жестоко. Но лубрикантът леко омекотява изгарянията и когато тичате бързо, не пече толкова много, въпреки че слънцето е след обяд и температурата е най-висока. Въпреки това, най- мръсните арабски децата се свиват, с малки черни токчета , без каквато и сметана и дори не се мръщят. Явно са получили мехури по подметките. Арабските мъже гледат почти голи момичета в бански костюми и с развити мускулести тела ; зейнали усти, а жените се разпръскват по - бързо встрани , увивайки се в черна бурка още по-плътно.
  И момичетата бягат; държи автомати на рамото си и всяка раница с провизии и гранати. И това е общо за двадесет килограма ... Дори ако вземем предвид, че момичетата са били избрани физически силни, и са били на обучение в условията на Spartan за повече от една година , тя все още е на тегло, особено ако топлината е над петдесет градуса на сянка и трябва да преодолеете маратонско разстояние.
  Герда тича, опитвайки се да диша възможно най-правилно, за да има достатъчно сили за по-дълго време. Тя макар и не е живяла толкова много, но последните от осемте си години отидохме в специално училище за деца от генетичния елит. Но това изобщо не означава, че са живели в комфортни условия. Напротив, ставане в пет сутринта, изливане на леден душ, тежки упражнения, един час бягане и след това няколко часа работа. След това учете, преди обяд, отново тренировка, включително бойни спаринги. Военна подготовка, учение, обучение, до десет часа, след което отстъпление. Хранеха обаче не лошо, но не даваха месо, зеленчуци, плодове, риба, захарни изделия и сладки, само за рождения ден на фюрера, Коледа и 1 май. Свободно време на практика няма, всичко е строго регламентирано... Използвани са за подготовка на хора от бъдещето, които трябвало да командват Земята. Самият Химлер, ръководител на СС, държеше подобна програма под контрол.
  Какво мисли Герда за нацистите и Хитлер? Точно това учеха, че Хитлер е най-големият гений на всички времена и народи, непобедим командир и бъдещ владетел на Земята. И също така, какво е подобно на първата арийска Исус Христос, управител на Всевишния Бог, Който е казал , за да завладее тази и други космически светове!
  И наистина Германия печелеше и вярата във фюрера ставаше все по-силна! Но сега тя всъщност е във война. Те бягат, кафяви от мазнина, момичета през пустинята, босите им крака са горещи от смес от пясък и чакъл и вече започва да се усеща нарастваща умора; болка в прасците, гърба и сухота в устата. Но тя е истинска арийка и никога няма да се счупи! По-скоро нека сърцето й се пръсне, отколкото да се предаде. Да, и не за първи път Герда е тук, за да бяга. Спомням си, че направиха поход над планините. Боса, момичето Герда, с картечен пистолет на рамото, тичаше по острите камъни на прохода, напълно разрязвайки подметките си, така че по камъните останаха кървави отпечатъци, но тя си проправи път до края. И от какво ще се откаже сега? Не! И отново не! Ще се бори до края, докато премине разстоянието. Вярно, тя никога не е бягала в такава жега, но... Трябваше да се започне нещо, за да премине до края на изпитанието и да повярва в бъдеща Победа! И не Германия: тя не се съмнява в това, а победа над себе си!
  Вече става по-леко, а в тренираните дробове се отваря втори вятър ... Слънцето вече се навежда към залеза и задушаващата жега се отдръпва. Бавно, почти неусетно, но отдръпвайки се!
  Червенокосата Шарлот също страда, но е силна. Тя и Герда са стари приятелки, дори леглата в бараките за момичета бяха до тях. Често се спарираха помежду си. Двама приятели, лишени от детство и узрели рано. Все пак животът е борба, вечна борба. И може би най -голямата трагедия за човечеството и за всеки отделен човек ще бъде, когато няма за какво да се борим!
  Шарлот за първи път видя Хитлер на митинг; когато самото то беше само на пет години. Тогава той все още не беше фюрер на Велика Германия, а просто един от опозиционните политици. Но човек усети нещо специално: неописуемата харизма на този лидер, с малки мустаци! За какво точно говореше бъдещият фюрер, Шарлот не си спомняше. Адолф Хитлер говореше много емоционално, енергично размахваше юмруци, често произнасяйки думите: Велика Германия, доблест, чест, рицарство, сила, достойнство! И цялата тълпа просто изръмжа от неописуема наслада. И какви бяха аплодисментите. И още тогава Шарлот осъзна, че пред нея се въплъти Бог!
  Така тя си спомни този ден! Родителите й обожаваха фюрера, него много преди Хитлер да дойде на власт. Ние се присъединихме към партията в края на двадесетте години, когато шансовете на нацистите да дойдат на власт изглеждаха призрачни и нацистите спечелиха два до три процента от гласовете! Е, добре, фюрерът вече беше фюрер и истински лидер! Но беше необходима тежка криза, която разтърси всички основи на обществото до основи, за да намери Германия своя лидер в нея. Момичето израсна в суровите условия на елитна казарма, където прекара осем години, но никога не мразеше фюрера в душата си.
  Дори когато тя и други приятели били жестоко бичувани с широки (за да не се режат кожата!) колани или изпращани в наказателната килия, където трябвало да бутат колело пред себе си. Измисленото в СС наказание също е сложно . Въртиш колелата, а тялото е забито със сензори, от които бие токът. Колкото по-бързо го въртите, толкова по-малко удря електричеството, а когато забавяте повече. Един вид смесица от наказание за провинения и физическа подготовка. Те бяха закалени и обучени в стила на древна Спарта, на която се възхищаваха и Хитлер, и неговият главен полицай, и палачът на Третия райх Химлер!
  Както е казал фюрерът: "Едно немско момче трябва да търпи побои от детството си и да свикне с жестокостта!" Е, и Химлер разшири подобна теза за момичетата! Така че той обичаше да цитира Ницше - жестокост, жестокост и отново жестокост, циментираща нацията!
  Разстояние от петдесет или дори малко повече километра вече е изминато , колосален товар в такава жега и с товар, за такива малки момиченца. Герда, Шарлот вече не усещаха телата им, те тичаха като сомнамбулисти, усещайки как нещо разкъсва мускулите им и тъпа болка в главата. Но сега командата следва :
  - Направи една крачка! Стига за първи път!
  Момичетата забавят и вървят с бърза крачка. Петите започват да сърбят, дори повече. Герда прошепна на Шарлот:
  - От ада в чистилището!
  Приятелят не се съгласи:
  - От чистилището до рая!
  Каменистата земя свърши и босите, изтощени крака на момичетата стъпват върху меката изумрудена трева. Герда възкликна:
  - И колко блаженно, след като си измъчван с бодливи камъни и горящите пясъци на пустинята, да ходиш като естествен килим от кадифе!
  Този път Шарлот с готовност се съгласи:
  - Разбира се, това наистина е рай! След такъв суров поход! Но мисля, че ще бъде още по-трудно.
  Когато момичетата най-накрая излязоха на площадката, Мадлен ги спря и им нареди да легнат по гръб. Приблизително усетих първите десет крака на воини и каза с очевидно задоволство:
  - Възхитително! И кожата не се отлепва, и няма мехури по подметката. И дори петите не бяха прашни, останаха розови, сякаш току-що сте излезли от банята! - Мадлен порасна, спря, а приятелят й хвърли кама със скоростта на мълния. Острието блесна като слънчево зайче, изпуснато от ученик от огледалото, а върхът закова голям черен скорпион. Гласът на офицера от СС стана по-груб, а красивите черти на лицето на момичето станаха по-груби . - Утре ще тичаме от сутрин до вечер. Какво правите гримаси - арийци ли сте или не? Ако е така, тогава трябва да издържим, тези, които паднат, ще стреляме на място! Платете за първото, второто.
  След преброяването момичетата бяха принудени да правят лицеви опори и коремни преси, а след това милостиво изпратени да спят. Можете да се отпуснете засега.
  Герда сънува, че е воин в армията на Атила (Според новото учение по история в Третия райх, Атила е германец!). Тук те отиват в Рим, огромна армия от варвари. А основният гръбнак на германските войски са красивите момичета и атлетично съставени от млади момчета. С приблизително равни пропорции, те вървят рамо до рамо. Освен пехотата има и кавалерията, като някои от бойците са в рицарски доспехи, а други, включително атлетични момичета, са голи до кръста! И тази армия се движи като лава на вулкан. На барабанисти са побой , те вече са много малки момчета в шорти, и в под формата на детска jugen, което означава, че младши клон, Хитлер jugent. И също така buglers играят, знамена с изображения на дракони и различни животни, птици и влечуги са дори къдрене ! Малките барабанисти са усмихнати и барабаните им зачестяват.
  Но напред се появиха копията и центурията, римската армия. Какво ще се случи , за какво са били варвари и в същото време носителите на най -високата арийска култура са мечтали толкова дълго. Дайте битка на тези некадърни и мързеливи италианци и тогава Древният Рим ще падне!
  Атила е огромен и героично построен, като титан, възроден от древногръцка статуя, командва:
  - Да нападна моите галантни синове и дъщери!
  Момичета и момчета се втурват към врага: барабанната ролка достига най-високата си точка. Герда тича, отпред и отстрани на голите си пети на момичетата , зелени от тревите , проблясват . Така самият великан Атила пришпорва своя огненочервен кон. Мощните копита се удрят в земята толкова силно, че тя започва да трепери.
  Римските войски, без да променят темпото си, отиват да ги посрещнат. Тук и двете армии се сблъскват със сила... Започва истинска красива битка. Герда отблъсна няколко атаки на брадатия легионер (а тя наистина не харесва брадата!), И ловко заби острието в стомаха му. Разбойникът падна и воинът възкликна:
  - Мъжете са родени да губят, освен ако разбира се не са немски мъже!
  Момичето се втурва към следващия противник. Той, възползвайки се от предимството във височината и теглото, се опитва да притисне Герда. Момичето дори беше изненадано колко бързо битките се разпаднаха на отделни острови и редът на легионите рухна. Обаче дори й е добре, малка е, значи е пъргава. Изпълнява техниката "опашка на катеричка" и ... острието на меча прерязва врата на великана . Герда се усмихва:
  - Дебелият, бичи врат обикновено е характерен, за не-хора, които блестят, с тънък ум!
  Мощната й съперница обаче, цялата в агония, замахна няколко пъти, опитвайки се да вземе дръзкия победител. Герда го довърши и след това се втурна към третия, след което забеляза, че на двадесет метра от нея Шарлот се бие с двама бойци наведнъж . Червенокосият приятел е силно притиснат. Герда се разсейва и получава остър връх по бузата си, от изрязаната лента капе кръв. Момичето се усмихва в отговор:
  - Не, няма да ти върви толкова лесно! Една жена може да загуби от мъжа във всичко, с изключение на способността да съжалява! Само последното, няма да го използвам!
  Разгневена Герда, премина в настъпление. Черният й опонент (това беше широкоплещест мавър) бавно се отдръпна..
  Герда видя, че нейният опонент назад не е съвсем стабилен стои, внезапно скочи dolbanuv той bosenkoy му крака боли коляното. И когато маврът започна да пада, острието на меча го премина между бронзовите плочи и ребрата. Шарлот също започна да размахва мечовете си много по- енергично. Момичетата едновременно пищяха като прасета . Въпреки че мечовете от тях и се движат по различни начини, но все пак се усеща синхрон. Герда се сблъска с голям римски войник, чийто шлем се оказа украсен с паунови пера. По това време тя и в случая се оказа много опитен и силен противник. На златни ивици също говореха за егото на опит и заслуги . След като отблъсна няколко атаки на русокосото момиче, главорез, очевидно благороден благородник отиде в настъпление. Герда, отстъпвайки, подсвирна:
  - Ти не си италианец!
  Страхотният патриций отговори:
  - А ти си просто боса мръсница! Как много искаш да мислиш, че може да побере на фона на древния римски острието?
  Герда отвърна:
  " Не знам срещу острието , но ти си брадат и няма на какво да устоиш!
  Въпреки това, въпреки целия оптимизъм, излъчван от босоногата Герда, момичето трябваше да се върне назад. Римляни влязоха в битка пресни резервати, момичетата и момчетата всички най получиха ранени или паднаха забодени на смърт. Момчетата стрелци обаче се опитаха да стрелят над главите им, удряйки подходящите кохорти.
  Шарлот времето внимателно опаковани дори един опонент, а друг да отсече четка. Воинът запя:
  - Ядреният меч иска да те посече! Адски огън , лазерен лъч! Но не мисля как да спаси вашия живот , верни на любовта, да бъдеш до края !
  Герда беше изненадана:
  - И пееш като истински учен!
  Шарлот изпя в репортажа:
  - Страхотно е, когато във физиката пилотите движат науката си напред ! Но главните въпроси се решават в редиците, в чиновете, в редиците!
  Герда потвърди, като вдигна:
  - Хубаво е да живееш сред огън и дим! И чуйте жужането на картечницата! Води ни непобедимия фюрер в битка! Напред, напред, напред!
  Шарлот поддържа:
  - Когато снаряди експлодират ден и нощ, званията и заповедите идват по-бързо ! Нека светът бучи неистово - война, война, война!
  Герда е вдъхновен, и усети как в неговата атлетично тяло пулсиращ енергия. И скоростта изведнъж стана, като размахването на криле на водно конче. И така воинът на Древен Рим пропусна удара на върха в носа. И той се разсея и воинът Герда разкъса сухожилието на дясната му ръка:
  - Да не си посмял да бъдеш груб с дамата!
  Зверът, с паунови пера, дърпащи долната му устна, отговори разочаровано :
  - Това беше просто шега! Това беше просто шега!
  Герда подигравателно, като посече отслабналата си ръка, отговори:
  - Не се шегувай с вълчица !
  И когато римският герой падна на колене, воинът го удари в брадичката с коляното си . Шарлот одобри:
  - Това е съвсем в нашия SS стил !
  Герда тогава имам остър точка в рамото, и извика:
  - Е , глупаци!
  Шарлот посъветва:
  - Направи мелница! И извийте мечовете си по-остри !
  Тук на свой ред се присъединиха стрелците на римляните, това беше тежката броня и тяхното оръжие с човешки растеж. Разбира се , стрелите с дължина един и половина метра са твърде опасно оръжие срещу полуголи момичета и момчета. Атила очевидно осъзнаваше, че е невъзможно да се чака повече ; хвърли в атака кавалерията, която лично поведе в битка.
  Този гигант се завъртя наведнъж с два меча, всеки дълъг като копие!
  Герда се усмихна и намигна:
  - Ето, най-накрая идва нашият красавец !
  Шарлот се засмя.
  - Трябва да биете силно и, най-важното, навреме! В момента, когато ефектът от това ще бъде максимален!
  И големите стрелките всички паднаха от по-горе. Момичета и момчета ловко скочиха встрани и дори изкрещяха:
  - Това ще бъде нашият начин! Можете да се измъкнете от куршум или стрела.
  Но стрелите все пак поразиха някои хора. Освен това загиват не само представители на германските полкове на Атила, но и в голям брой от даровете на собствените си римски войници. Въпреки това конниците на варварите, заобикаляйки редиците им, се нахвърлиха върху вражеската пехота. Е, самият Атила изглеждаше просто шик.
  Герда ритна прилепващ джентълмен гърба с удар :
  - Не лапа, не твоята!
  Шарлот поклати глава.
  - И момчетата тук не са лоши, макар и не като нашите! На нашите арийски соколи!
  Герда сечеше с меча на римляните и се съгласи:
  - Разбира се, не двойка! Вярвайте в германската сила на Рим! Да мачкаме като въшка и ръката ти да не трепери!
  Шарлот потвърди:
  - И дори ако мечът е не направен от лайна!
  Момичетата добавиха оживено , въртейки геврека с мечовете си и тананикайки:
  - Борим се за справедлива кауза ! С адски щик няма компромиси ! Слънцето няма да бъде покрито с облаци ! Бърза зора няма да покрие тъмнината !
   Накрая и самият Атила проби при римските стрелци . Въпреки това, ако се съди по техния размер, тези лъкове очевидно са направени във Великобритания. Битка Герда си спомни историята. При Едуард Трети, наричан велик от британците , именно стрелците станаха основният клон на армията... И някои от тях бяха качени на кон! Превъзходните сили на французите бяха разбити безмилостно. Като цяло, както Jungfolinge , така и Съюза на германските момичета, шапките не бяха добре дошли... Британците бяха признати за опасен враг , който завладя повече земи от всяка друга нация в историята на планетата Земя!
  Но ето сега ездачи варвари мачкат стрелци, разрязват ги с мощни удари в мелницата. Герда се изправи срещу враг от Китай. Той не беше много висок, но дръзко изви краката си, обути в ботуши с шпори:
  - Немците са паразити - със сигурност ще бъдат бити! - изрева той .
  Герда отвърна с удар на кама:
  - Напразно врагът си мисли , че е успял да свали германците ! Който се осмели да атакува в битка, ще бие враговете яростно!
  Шарлот каза :
  - Дръзка беда няма да сполети планетата ! И напразно врагът хвърли силите си в похода! Ще можем да победим страхотния враг в битка ! Тъмнината ще се разпадне в прах - времето на светлината ще дойде!
  Герда отново махна с още повече енергия, обобщавайки:
  - Думата не е врабче, а многословието го превръща в врана!
  Шарлот държеше:
  - Когато езикът стане плитък, буца в гърлото се пече от брашно !
  Герда с мощен, дори и да не е женски удар на меча, отрязва се на главата на войник, който е скочил от ляво , и след това отново се счепкаха с китайците. Русокосият воин извика яростно и високо:
  - Няма да приемете лъжа!
  Китайският воин отговори:
  - И дори не е нужно да те вземат, вече си пред мен.
  Герда се изкикоти в отговор:
  - Лакътят е близо, но няма да хапеш!
  Тук ръбът на меча надраска момичето като кобра, прорязайки бронята и оголвайки гърдите й: буйни и с пурпурни зърна. Китайският Мъжът изрева тъжно:
  - А сега остава само да се молите! Коя църква предпочитате: католическа или евангелска.
  Герда отговори ядосано:
  - Църквата се различава от блудницата по това, че блаженството винаги се отлага за по-късно!
  Китайският човек оголи кривите си зъби.
  - И какво чувство за хумор не те е променило! О, момиче, колко съжалявам, че осакатявам такава красавица като твоята!
  Герда оголи зъби:
  - Аз 'm не съжалявам! Като цяло е жалко за пчелата , но пчелата е на дървото, а дървото е в гората! Къде е гората - на носа!
  Китайският изръмжа в отговор:
  - Германия има много врагове !
  Герда ловко парира:
  - Много готвачи развалят кашата!
  След поредната атака на тесноокия воин , по гърдите на момичето остана кървава ивица. Герда ахна и отстъпи назад. Китаецът изръмжа:
  - Значи разбираш !
  Момичето отговори хладно:
   - Който не е приет от мозъка, той не е имал по-мъдър! Мозъците са като портфейл, трябва да получите, за да ги напълните!
  Китаеца хвърли:
  - Ами и ти обичаш софистиката! За първи път виждам толкова образовано и ерудирано момиче. Знаеш ли, може би е по-добре да отидеш в армията на Великия Рим. При нас всеки човек , независимо от националността, може да заеме най-високата позиция при императора!
  Герда възрази:
  - По-добре да умреш, отколкото да предадеш!
  Воинът с тесни очи отбеляза:
  - Това не е разумно, погледнете в битката е нашата кавалерия... И когато бъдете заловени, вие буквално ще виете от болка на стелажа!
  Герда отвърна хладно :
  - По-добре да удариш веднъж спокойно, отколкото да крещиш сърцераздирателно сто пъти!
  Но уви, изглежда, че китайците са прави, хиляди римски конници, водени от самия император ( бронята му изглежда е покрита с кора от диаманти, рубини и изумруди!), се втурват към армията от варвари. Въпреки това, ездачите на Атила вече са успели да убият най- на врага на стрелците, на момчетата на варварин армия самите започнаха да интензивно изпрати стрели в вражеските редици. Отчаяно кълцане, Шарлот насърчавани й партньор:
  - Не се отказвай от Герда! Не се поддавайте на обещанията му! По-добре се съберете и победете решително!
  Атила, заедно със своите войници, се врязва в римската система. Неговите гигантски мечове, като лопатки, бита на кървава миксера. И самият разбойник тръгна напред, опитвайки се да проникне в императора.
  ... ГЛАВА 8.
  Герда отбеляза философски:
  - Искаш ли да станеш пастир на стадото, не бъди овен!
  Шарлот се съгласи:
  -Всеки овен иска да стане овчар, докато вълкът е далеч, а пушката е близо!
  Тук Герда получи още една рана в стомаха. Момичето отново отстъпи назад. Нейният голи крака изведнъж застана на мястото на по- изпъкнали кама и Герда скръцна:
  - Ох, ох, ох! Колко болезнено!
  Самата Шарлот вече беше получила няколко рани и се отдръпна. Воинът извика:
  - Спестете силите си, римляните няма да издържат дълга битка!
  Но на варварите наистина им беше трудно. Битката навлиза във всички нови и нови части на римляните. Тук конниците в златни доспехи се втурнаха в ожесточена битка . Над тях се развяха знамена с вълчи глави. Един богатир препускаше напред , може би дори по-голям от Атила. В същото време римляните дори се опитали да прегърнат армията от варвари от фланговете, изпращайки два могъщи полка с копия и бронзови доспехи, за да заобиколят главното бойно място . Герда се помоли:
  - Ние сме изчерпване на сила, ние сме на път да загуби!
  Шарлот предложи:
  - И вие пеете в отговор! Песента ни помага да градим и живеем! Под барабана под червеното знаме , поход! И този, който върви през живота с песен ; той никога няма да изчезне никъде!
  И двете момичета пяха в унисон и, въпреки нараняванията, гласът им; беше като тръба:
  Има такова призвание на войниците,
  Това не е професия , не е звание!
  Поне понякога стокилограмова картечница,
  Не, не марш, мъка-мъчение на плътта!
  
  Но ние отиваме , правейки крачка напред,
  Защото ние служим на Отечеството!
  Вярвайте, че злият враг ще бъде победен
  Да се забавлява е било приживе!
  
  Учеха ни почти от люлката
  Да се бориш смело за Отечеството !
  Някога мечовете са били изработени от стомана
  А сега RPG в здрава раница!
  
  Няма да отстъпим, нито крачка назад
  Въпреки че ще покрием гробовете с тела !
  Злодеи ние косим ред
  Нека Всевишният ни добави сили!
  
  Танковете цвят, самолетите летят
  Бомби се изсипват и избухват снаряди!
  Не ни дръжте за гадни кученца
  Войници от закалена стомана !
  
  Ето един другар, който умря като герой,
  Не можеш да сложиш нищо под кръста!
  Често хората си играят със съдбата
  Но те ще обичат, те ще бъдат по-силни - повярвайте ми!
  
  Макар и в битка, където ноктите са твърди,
  Нека си спомним нашите прославени предци!
  Как ние отиде до Рим за дълго време,
  Какво да не ядеш в робството на подлите изрезки!
  
  Той не се появи лъкове към нас , за да победи,
  Не поставяйте нашия свят на колене!
  Ние всъщност сме мерлин - сами победим играта,
  Представители на всички поколения!
  
  Тук усилия повече и хвърляне,
  Врагът вече се вижда, треперещ се плитко !
  Куршумът почти попадна в слепоочието ми
  Нашето слънце потъмня в очите ни !
  
  Но ние тръгнахме към атаката ,
  Смазваме подлите с щикове с дупето!
  Нека изцедим фриците, ако имаме нужда от огън,
  Нашият боец стана без цени - просто съкровище!
  Едва ли момиче допел, и двете от удара на Атила паднаха главният герой на римската армия в златни доспехи. А китайката беше посечена от вдъхновеното момиче още по-рано и сега се нахвърли върху представителя на командира на пехотата. Тя влезе в битка с истински, едноок гигант и дори започна да го притиска, размахвайки меча си:
  - Ти чудовище не можеш да се справиш с нас! Защото сме германци!
  Зверът отвърна грубо:
  - Германци, чушки! Нация на сакатите!
  Герда се ядоса сериозно :
  - Не! Ние сме германци априори, нация от велики воини. Народът , който е свикнал да побеждава и няма пред кого да се поклони !
  Великанът изви устни и веднага получи острието на меча в гърлото. От шията на бика изръмжа фонтан... Той залитна и веднага получи инжекция в сърцето... Герда възкликна:
  - Героизмът няма възраст!
  Шарлот насърчи приятелката си:
  - Със сигурност смачка своя любимец по-трудно ... Налягането ще бъде дори по-бързо!
  В този момент един от босите момчета стрелци с добре насочен изстрел повали римския император. И беше необходимо да се удари със стрела право в окото!
  Герда, ухилена, изпя:
  - Уау ! Не в веждата, а в окото!
  Шарлот завъртя пръст към слепоочието си.
  - Какво! По-добре да удариш веднъж, отколкото да проклинаш сто! Е, сега врагът ще бяга!
  Герда посече друг воин и потвърди:
  - Врагът ще трепери от страх и ще избяга със скок!
  И наистина, редиците на римляните се поколебаха и започнаха да се поддават. Като цяло, когато армията бяга , е страшно. Дори и да е такава дисциплинирана армия като Древен Рим. Нищо чудно, в края на краищата, Чингис хан, ако десетина избягаха, той заповяда екзекуцията на цели сто... Въпреки че надеждността на последната заповед, те се съмняват дали това не е изобретение на историците. Дори в Рим всеки десети е екзекутиран при бягство . Блестящи боси , момичета и момчета се втурнаха да преследват врага. И рогата започнаха да свирят ...
  Герда се събуди, скочи рязко, момичетата бързо се наредиха. Измихме се, измихме зъбите си и отново намазахме защитни кремове с поход през пустинята. Така че те боси в едни бански костюми и се втурнаха през пясъчния ад.
  Арабските деца ги посочиха с пръсти изненадано и подсвирнаха:
  - Дойче Акбар!
  Герда се огледа и погледна с копнеж към отдалечаващите се длани, след което прошепна на Шарлот:
  - Отново в ада!
  Червенокосата дива отговори с усмивка:
  - Всички хора са грешници, а адът е естественото състояние на грешниците!
  Герда намигна:
  - Човек не може да не съгреши!
  Шарлот кимна с огнената си коса и започна да обяснява, докато тичаше:
  - Съгласен съм! Дори съм съгласен хиляди пъти! Като цяло грехът е относително и чисто човешко понятие. Например, ако вземете морала на древния свят, тогава в него е било добро, което е било добро както за самия човек, така и за неговото племе-клан. Например прелюбодейството се смяташе за благословия, а не за грях!
  Герда с готовност се съгласи:
  - Точно така! Самият фюрер вярва, че е най-добре една жена да забременее от военен герой, отколкото от собствения си, далеч не винаги доблестен съпруг. Особено ако съпругът все още има признаци на вредна, нечиста кръв.
  Мадлен извика на момичетата:
  - Погрижете се за дъха на момичетата, този път тичаме до изтощение!
  Герда се усмихна в отговор:
  - Можеш да се умориш, но не можеш да се умориш.
  В продължение на половин час момичетата тичаха мълчаливо, а след това Шарлот прошепна:
  -Знаеш ли какъв странен сън сънуваше приятелката ми ?
  Герда беше изненадана:
  - Да, и аз си признавам ! И какво?
  Шарлот, ухилена, отговори:
  - Нищо! Такъв сън, сякаш съм воин в армията на великия варварин Атила. И ние се биехме с восъците на Древен Рим. И всичко беше толкова красиво и жестоко в същото време...
  Герда се изкикоти в отговор:
  - Знаеш ли, и аз за това мечтаех! Дори някак невероятно съвпадение. Видях те насън!
  Шарлот намигна в отговор.
  - И аз теб! Ти се бие добре, въпреки че тесните очи и жълтолик воин едва не те уби!
  Този път Герда беше сериозно изненадана:
  - Не може да бъде! Не се ли случва двама души да имат един и същ сън едновременно?
  Шарлот възрази:
  - Ако хората са колективно болни от грип , тогава сънят може да е същият. Ето как ще се държи! Чух, че в обществото на Туле има специални медиуми, които вземат отвара и дишат билкови тинктури , а след това се потапят във видения! И те доста успяват да бъдат пророци!
  Герда прескочи калдъръма и се съгласи:
  - Разбира се! По принцип дарбата на пророчеството не изисква свръхестествени сили, просто може да съществуват доста материални и все още неразгадани физически закони в природата. Но за какво е тази мечта?
  Шарлот сви рамене и отговори:
  - Не знам! Може би Третият райх ще победи Великобритания и САЩ зад Лъва, или... Тук можете да гадаете дълго!
  Герда искаше да каже нещо, когато внезапно ухото й улови по- силен шум от двигатели. Въпреки отдалечеността, беше очевидно, че двигателите на самолета издават шум и че се приближават значително... Мадлен заповяда:
  - Какъв е етапът на упражнението номер две: маскиране.
  Момичетата спряха, взеха от техните раници камуфлажни наметала, боядисани в цвета на пустинята. След това започнаха бързо да дълбаят, като това не се забелязваше отгоре, което беше неестествено. Тук Герда благодари на съдбата , че имат и оръжия, и сапьорни остриета. В противен случай момичетата в пустинята можеха да станат лесна плячка за британски щурмоваци или пикиращи бомбардировачи. Шарлот, стържейки пясъка с босите си крака, каза:
  - Изглежда, че ние ще трябва да помиришат барут, дори и в Тунис ... На пътищата Господни са неразгадаеми !
  Герда възрази с лукав поглед:
  - Липсата на точни знания винаги е лоша, с едно изключение, когато става въпрос за плановете на Всевишния!
  - изръмжа Шарлот.
  - Плановете му са много коварни!
  Така някога момичетата се биеха в Африка и вършеха там всякакви зверства.
  И сега Червената армия се бори срещу нацистите.
  Но нацистите притискат и натискат врага с дива сила. И продължават да оказват натиск на източния фронт.
  Дисковете им са особено опасни. Тези машини са просто неуязвими и развиват скорости до десет звукови. Най-големият проблем, с който Як-9 и ЛА-7 не могат да се справят.
  Две германки Албина и Алвина ловуват съветски коли на диск.
  Красавици, разбира се, по бикини и боси. И много секси.
  Дискът се управлява с джойстик.
  Албина обръща колата, събаря съветски изтребител и скърца от наслада:
  - Нека се прослави нашият кръвожаден Райх!
  Алвина пое и също нанесе мощен удар по руската кола. Свален и изчурулика:
  - Брилянтен експрес!
  И двете момичета напляскаха с боси крака. Много са сладки блондинки. А коремът на момичетата е много релефен. Предлага се в плочки.
  Албина отново събаря съветски самолет. И намигва и реве:
  - Слава на убийствения проход!
  Алвина удари и рускиня. Тя ги сплеска и подсвирна:
  - Нека фюрерът бъде с нас!
  Момичета в апломб! И в тях има толкова много чар. И зъбите са толкова искрящи. Като перли, заловени от капитан Немо.
  Албина удари колата и изскърца:
  - Значи ще оседлаем човека!
  Алвина разби боеца и изръмжа:
  - И дузина момчета!
  Албина се изкикоти и отбеляза:
  - Страхотен секс, когато жена махне мъж за пари!
  Алвина се съгласи:
  - Това е клас, само жалко за пари!
  Албина свали друг съветски самолет и изскърца:
  - А какво заради удоволствието и парите не е жалко. Скоро ще победим руснаците и ще получим собствено имение!
  Алвина удари друга червена кола и извика:
  - За съжаление войната се проточва! Тези руснаци са толкова упорити. Все едно удряш гумата с юмруци!
  Албина възрази ядосано:
  - Само на гума. По-скоро е стоманобетон. И кокалчетата много болят!
  Алвина изчурулика, удари съветска кола и извика:
  - Ще пробием всеки бетон!
  Албина събори изтребителя LAGG-7:
  - И ще счупим метала и ще се изпарим!
  Алвина се съгласи с това:
  - Да счупим и да се стопим! Скоро ще имаме лазери! И тогава руснаците определено ще свършат!
  Албина беше в хармония с това:
  - Няма да устоят на лазера!
  Алвина се изкикоти яростно:
  - Да вземем Москва, а после Лондон!
  Албина отбеляза раздразнено:
  - Крайно време е да вземем Лондон!
  Момичетата обърнаха дисковете си наопаки. Колко въздушни оръдия на съветски изтребители и щурмови самолети не стрелят по колата на нацистите, те не могат да направят нищо полезно. Мощната ламинарна струя събаря всички снаряди и отломки.
  Алвина, посичайки руския изтребител, изпищя:
  - Танцът на пеперудите няма да работи за мечката.
  Албина посочи колата си с бос пръст и извика:
  - Да, мече... Ти си много добро животно. Особено когато си окован и одран!
  Момичетата работят с яростта на тигрите. Ех, и в леглото са темпераментни. Те обичат да бъдат активна страна. И те не търпят постоянство. В това отношение просто акули. И обичат експериментите. И устата им е много любяща.
  Алвина удари съветската кола и изскърца:
  - За промени във войната до нашата победа!
  Албина отбеляза с досада и ярост:
  - Да, войната се проточи... Това е просто кошмарна фабрика и кухнята на Сатаната. Колко от нашите момчета и момичета загинаха!
  Алвина изпя с въздишка:
  - Колко от нашите братя тънат в гробовете си... Сенки се скитат по оня свят... Не разбирам какво е какво.
  Албина, ухилена хищница и смазваща руснаците, избълбука:
  - Какво мислиш, приятелко, но Бог е?
  Убивайки Алвина, също изсъска:
  - Имам големи съмнения. Войната продължава толкова много години. И че Всевишният не обича Германия, ако позволи да загинат толкова много от най-добрите й синове и дъщери!
  Албина предложи:
  - Може би има някакъв дълбок смисъл в тези тестове?
  Алвина се изкикоти и изръмжа:
  - В смисъл? Да измъчвам повече хората и особено нас, германците?
  Албина говореше с ентусиазма на вълчица, която изпревари агнето:
  - Тогава ще възприемем по-остро радостите на света! И спокойна любов!
  Алвина оголи зъби и изсумтя:
  - И военната любов все пак е много по-добра!
  Албина се съгласи с това:
  - Разбира се, особено с момчетата. Миришат на младост, а не толкова космати като възрастните мъже! Удоволствие е да се занимаваш с тях!
  Алвина, смазваща съветските самолети, изскърца:
  - И учебният процес също е много атрактивен. Харесва ми да влизам в ролята на ментор! Толкова е страхотно!
  Албина се съгласи с това:
  - Не може да бъде по-здравословно!
  Момичетата като цяло са смешни, но курви. И разбира се правят това, за което не е много приятно да се чете.
  Момичетата скачат от нетърпение. Те искат колкото се може повече обич! И да ме галят всеки ден. Още по-добре три пъти на ден. Не, двадесет пъти на ден!
  Алвина събори друг боец и изпищя:
  - Не, има Бог! Той ни позволява да унищожаваме съветските воини!
  Албина също тупна и извика:
  - Ех, какво ми липсва? Има секс, има мъже... Има много забавления, но няма риск да умреш! Така че защо се нуждаем от край на войната?
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Строго погледнато, няма какво! Ще се борим докрай!
  Албина изсъска раздразнено:
  - А войната е, че след края се чувстваш дори не много опустошен.
  Алвина много обичаше да опипва гърдите си. Толкова е чувствително и еротично. А целувките са още по-добри. И когато няколко темпераментни мъже те усетят наведнъж. Особено ако са момчета и все още развълнувани.
  Накратко, момичетата по принцип са супер и антигерои!
  
  
  
  Воините, както винаги, по мини-бикини и боси се биеха в студа. Те се заровиха в снежни преспи и стреляха оттам и хвърляха гранати и експлозивни пакети с боси крака.
  Много красиви, секси и перфектно мускулести момичета. Загорял, с боси крака.
  Наташа отсече фриците и изскърца:
  - Ние, момичетата, много се гордеем със себе си!
  Зоуи също подсвирна и изръмжа:
  - Стремим се само към първите редове!
  Августин, този червенокос дявол, пееше:
  - Ние сме просто прими и балерини!
  Тогава тя изстреля граната с бос крак.
  Светлана го взе и стреля. Тя хвърли един лимон:
  - Ще се бием чисто! Ние нямаме клоунски ум!
  Момичетата работиха чудесно. Стреляха и хвърляха гранати със съблазнителните си крака. А какво да кажем за фюрера...
  Наташа оголи гърдите си и даде граната с алено зърно. Прелетя и падна в редиците на нацистите, изскърца:
  - Да има велик край на света!
  Зоуи туитира:
  - И Сварог Великият Бог ще дойде!
  И също, като с голи пръсти, ще изстреля граната.
  Августина се засмя и отбеляза:
  - Все още интересно. Християните имат пацифист Исус. И имаме страхотен оръжейник Сварог! Разликата е видима!
  И той също ще хвърли пакет с боса си пета.
  Тогава Светлана ще удари врага с граната с бос крак. И тя ще пее, ухилена със зъби:
  - Нашият Бог е Бог на войната! Не пацифизъм!
  Тогава момичетата хвърлиха една друга снежна топка. Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Добре, че Владимир беше достатъчно умен да не приеме юдаизма. Въпреки това мисля, че би било по-добре да разработите своя собствена! Е, защо ни е нужна чуждата вяра?
  Момичето взе и стреля с бос крак граната. И разпръснаха фашистите.
  Зоя, снимайки, добави:
  - Не, всъщност, за да направи вярата пацифистка! Но можете да измислите свой собствен Iriy!
  И също с голи пръсти на краката той ще пусне дарбата на смъртта и ще разбие няколко дузини фашисти.
  Тук и Августин също победи нацистите. И отново се предаде с боси крака, експлозивни чанти.
  Тя разпръсна фашистите и изпищя:
  - Стара приказка по нов начин!
  И тя си изплези език!
  Светлана се нареди на опашка. Тя коси фриците и изскърца:
  - И големи промени за бъдещето!
  И тя пусна голата си пета, счупвайки гърбовете на фюрера.
  Наташа го взе и извика с отчаяно изражение:
  - Аз съм най-страхотното момиче! Ще направя оценка наведнъж!
  А голите пръсти хвърлят смърт и хаос.
  Зоя също го удари. Разбиха група фашисти.
  И излая:
  - За честта и Родината!
  Тогава отново босият й крак ще започне нещо.
  Тук и Августин като той взема и чука горещо. Ще смаже фашистите. Ще ги смачка на парчета.
  Тогава той ще вземе и ще изпее:
  - Слава на Родината и Чест!
  Светлана също ще пусне подарък на смъртта и vyaknet:
  - И ние ще бъдем заедно!
  И голите крака ще започнат да се разрушават.
  Наташа също ще бере и заковава... Изкосете фриците.
  Тогава той ще го вземе и ще го даде на свой ред.
  Тя пееше, оголивайки уста:
  - Аз не съм просто момиче! Златна коса!
  Наташа, разбира се, е момиче в мислите си. Всичко може и е готово за всичко. Просто ще се възхищавате как снима. И коси врагове като култиватор.
  И скърца:
  - Любовта води до смърт!
  Зоя също стреля. Той дава граната с бос крак и изсъска:
  - Гениален акорд!
  И добавя:
  - Всички фашисти за сметка!
  Августин също стреля по врага. Унищожава фриците. Коси нацистите и скърца:
  - Още малко и ще станем по-силни от всички!
  И босите крака на красавицата отново хвърлят този, който носи смърт.
  Светлана също стреля по нацистите. И изстрелва граната с пръстите на босите си крака. И чурулика:
  - Не знаехме неприятности, но дойде съсед!
  И той също се смее.
  Момичетата са толкова очарователни. И наедрите. И така те обичат, когато циците им се дърпат.
  Това са красавиците. Това е висшият пилотаж на любовта и поезията! Да, красивите момичета са известни! Нека е много добре с тях!
  Наташа гръмна фашистите с оловен поток и изскърца:
  - Или по-скоро, повярвайте ни, не!
  И с гол крак отново ще изстреля смъртоносния!
  И тук Зоя е като лупанет. Ще изхвърли фашистите. И скърца:
  - Не можете да намерите съвет за нас!
   Августин, също като лупанет, с помощта на голите си пръсти избива много фриц и скърца:
  - И следващият век ще бъде наш!
  Тогава зъбите й ще блестят като огледало!
  Светлана също взе и изстреля граната с бос крак. Разстреляха фашистите. И тя изряза с апломб:
  - Вечна победа! Сварог е с нас!
  Наташа пробяга парче стъкло с боси пръсти на краката си. Тя им преряза гърлата на фриците и изпищя:
  - И Исус ще бъде с нас!
  Тогава тя добави:
  - Колко руски бяло боже!
  Зоя също се поддаде на гранатата и извика:
  - Слава на Велика Русия!
  И с гола пета ще хвърли експлозия-пакет.
  Августин разклати зърно, което приличаше на ягода. Сложих опашка на фашистите.
  Тогава тя хвърли смърт по фриците с бос крак и извика:
  - Да, нека нямаме проблеми!
  И тя изплези език.
  Светлана също се нареди на опашка. Тя разкъса нацистите на парчета... И тогава лети граната, изстреляна с бос крак.
  Русокосото момиче крещи:
  - Нека силата на Семейството бъде с нас!
  И четирите момичета изкрещяха:
  - Слава на Всемогъщия, Вездесъщия, Всезнаещия, Вечния и Вечния Род!
  Това са момичетата, които се бият... И нацистите вече пробиват в Близкия изток през август, техните танкове вече се движат през Багдад. А Герда и Шарлот в колата Е-50 казват с ентусиазъм:
  - Вече вземаме столицата! И оголиха зъби , остри, като вълчи.
  Кристина стреля с голи пръсти по английски танк и реве:
  - Слава на епохата на викингите!
  Магда също го удари, този път с алено зърно. Тя разби врага до смърт и изпищя:
  - За величието на арийския комунизъм!
  И момичетата ще се смеят...
  И си спомнят предишните си подвизи.
  ... ГЛАВА 9.
  Над камуфлираните момичета прелетяха две дузини английски самолета, те вероятно не забелязаха нищо и вече бяха започнали да се разтварят зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мадлен заповяда:
  - Всички, лягайте и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И сега иззад дюната се появиха леки транспортьори и камиони. Съдейки по дизайна, британско и американско производство. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мадлен беше малко объркана. Тя вярваше, че фронтовата линия е все още далеч, което означаваше, че британците няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появява. И тогава цяла колона се втурна . Въпреки че, може би, по-малко от батальон ... Кои са тези, някаква бойна група, заобикаляща пустините в никакъв случай не непрекъснат фронт, иска да се рови из тила. Изглежда е логично, въпреки че с технологиите е лесно да ги забележите в пустинята. Във всеки случай трябва да предавате на приятелите си по радиото, а не да отваряте огъня. Освен това те са само стотина, а англичаните са повече от триста!
  Герда прошепна на Шарлот:
  - Ето ги британците! За първи път ги виждам толкова близо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! И сред тях има толкова много черни!
  Всъщност поне половината от британците бяха чернокожи. И колоната се движеше небързано, а негрите все още виеха нещо ... Те се приближават все повече и повече ...
  Тук нервите на едно от момичетата не издържаха и тя удари с картечен пистолет. В същата секунда останалите воини откриха огън и Мадлен излая със закъснение:
  - Огън!
  Няколко десетки британци бяха окосени наведнъж, един от камионите избухна в пламъци. Останалите британци откриха огън безразборно. Мадлен улови момента и извика:
  - Хвърлете нападателни гранати заедно!
  Момичета от елитния СС батальон "Вълци", хвърлящи гранати надалеч и точно. И че от детството са били обучавани и са преминали през специални методи . Това е като тренираш с течение, аз се поколебах малко с хвърлянето, а ти с изхвърлянето. Герда и Шарлот също хвърлиха своите подаръци. И британското салто и с главата надолу ... Това е смешно. Стрелят безразборно, а негрите все още крещят на неразбираем език. Това определено е мръсник...
  И Герда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - Има кошмар в учениците на СС ! Един скок - един удар! Ние сме вълци - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Шарлот също трепва в отговор. Куршуми го простреляха, разцепиха фрагментите на черепа. И тогава им избиват очите. Ето един уплашен черен мъж, който пробожда с щик встрани своя светлокоса партньорка. Той ще плюе кръв в отговор. Шарлот пее заедно:
  - Ангели на звездния тъмен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Необходимо е да лети в небето с бърз сокол! За да се предпази от унищожение на душата!
   Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: негри и индийци, араби. Те: след това падат, замръзвайки, после, напротив, рязко скачат и започват да се втурват като луди зайци. Въпреки това, момичетата стрелят точно, а гранатите, въпреки че фрагментите и летят не далеч, но дебели! Сега не са останали много врагове. Мадлен крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори нямате нужда от мегафон:
  - Предайте се и ще ви пощадим живота! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Проработи мигновено и веднъж се отказаха... Ръцете горе и...
  Те събраха петдесет пленници, половината от тях бяха ранени. Мадлен заповяда:
  - Довърши ранените!
  "Вълците" без церемония стреляха с куршуми в слепоочията, тези, които не издържаха, а останалите бяха натоварени в коли и откарани до най-близката база.
  След горещия пясък на пустинята босите крака на Герда са много доволни да усетят меката гума. Тя дори стене блажено... Американските камиони са много удобни и не се разклащат по време на пътуването. След като спечелиха победата, момичетата са весели. Шарлот попита Герда:
  - Колко си убил?
  Момичето вдигна рамене в недоумение:
  - Не знам? Не бях единственият, който стреля... Но мисля, че много!
  Шарлот изчисли:
  - Ние сме сто, убити около триста, което значи трима за брат, тоест за сестра! Впечатляващо начало на войната!
  Герда махна равнодушно с ръка:
  - Това не е въпросът за мен! Основното нещо е, че нито един приятел не загина. Въпреки че това, разбира се, е статистика, триста врагове бяха унищожени, а от наша страна само двама воини-вълци бяха леко ранени. Дори съм изненадан как не сме превзели Африка изцяло с такива воини.
  Шарлот веднага развали настроението:
  - Значи загубихме от тези кандидат-воини в осемнадесети!
  Герда гневно поклати светлата си глава , сякаш поръсена с новогодишен сняг:
  - Това е заради предателството! Но всъщност бяхме по-близо от всякога до победата и това беше очевидно за всеки, който не е сляп! Уви, попречиха ни!
  Шарлот се съгласи ловко надраскване пръстите носеха крака на неговия ляво ухо:
  - Да, предателство, саботаж, посредственост на военните.... И ние все още счупи руснаците , принуждавайки ги да се предадат в осемнадесетата година ! О, би било хубаво да се разходим из необятността на Русия, там е готино, но тук е горещо!
  Герда се изкикоти весело :
  - Но в Русия такива тежки студове ... И това е, когато бос тичаше по снега в планината, знам какво е брашно.
  Шарлот оголи зъби.
  - Малката Герда тича боса през горящия сняг... Символично е като в приказка... Приказки за чисти, все още детски и никак не егоистични...
  Герда намигна весело на приятелката си:
  - Все едно имаме с фюрера?
  Шарлот потвърди:
  - Почти! Ние сме само на шофиране, не работи боси през горещия пустинен пясък . И дори след победата.
  Завързаният чернокож промърмори на немски:
  - Страшни ангели, готов съм да ви служа! Ти си богиня, аз съм твоя робиня!
  Шарлът погали я къдрава кестенява коса с нея леко грапава крак на черно пленника .
  - Вие сте негри по природа роби! Това, разбира се , е добре от една страна , някой трябва да работи усилено от зори до зори, да върши мръсната работа... Но робът по своята същност, отвратителна природа е предател и не може да му се вярва с оръжие. Ние сме германци, от своя страна, най - културната и високоорганизирана нация на Земята. Великата нация от воини, и с добра причина в цялата европейска армия, и дори в Русия са били немски наемници, и най- вероятно да командват позиции!
  Герда яростно каза :
  - Да, ще ни служиш като роб. Имаме специални менажерии за чернокожи. И просто трябва да...
  Шарлот предложи:
  - Нека го целува краката ни. В крайна сметка ще ни бъде приятно и негърът ще се унижи.
  Герда поклати енергично глава:
  "Не знам за вас, но е отвратително, ако устните на вонящ негър докосват чистата кожа на истински ариец . Така че...
  Шарлот не се съгласи:
  - Не! И напротив, би ми харесало. Ами виж...
  Огненокосата красавица прибра черното, което ме болят краката. Той ентусиазирано започна да целува дългите, равни, изрязани пръсти на богинята. Едно момиче в отговор само нежно се усмихва, дебели устни гъделичкат загорялата кожа на негър . Тук езикът на затворника обикаля еластичния, леко прашен крак на момичето. Хубаво е все пак, когато унижаваш силен, почти двуметров мъж.
  Герда беше изненадана:
  - Странно, ама какво, не ти ли е отвратително?
  Шарлот се усмихна.
  - Ами не! Защо трябва да се отвращавам?
  Герда предпочиташе да мълчи: защо трябва да се меси в делата на приятеля си. Всъщност те бяха възпитани, че германката трябва да бъде не само войн, но и любяща, нежна съпруга и здрава майка. Но самата тя все още не е мислила за момчетата, може би поради тежко физическо натоварване или просто все още не е намерила половинката си. Въпреки това, изглежда , Шарлот е уморена от това. Тя удари глезена на носа, така че Юшка потече и предложи Херде:
  - Може би ще пеем?
  Герда кимна:
  - Разбира се, че ще пеем! Иначе става тъжно!
  Момичетата започнаха да пеят, а приятелите им се присъединиха, така че песента се изля като водопад:
  Хайде , ние хубаво малко от гъсталака,
  Задържайки неземна тъга !
  И студът, изгарящ смразяващ,
  Прониза разбития мотив!
  
  На сняг ноженки голи,
  Идват малки бели момиченца !
  Реват като вълци от ядосани виелици,
  Оскубване на ята от птици!
  
  Но момичето не познава страх
  Тя е борец на могъщи сили!
  Ризата едва покриваше плътта ,
  Определено ще спечелим!
  
  Нашият воин е опитният,
  Не можеш да го огънеш с чук !
  Тук кленове се движат нежно,
  Снежинки падат на гърдите ти!
  
  Не е наш обичай да се страхуваме
  Не смейте да потръпнете от студа!
  Врагът е дебел с бик врат,
  Това е лепкава, отвратително като лепило!
  
  Такава сила сред хората,
  Какъв свещен обред направи !
  За нас, както вярата , така и природата,
  Резултатът ще бъде победен !
  
  Христос вдъхновява Отечеството ,
  Казва ни да се борим докрай!
  Да направим планетата рай
  Всички сърца ще бъдат смели !
  
  Хората скоро ще бъдат щастливи
  Нека животът понякога е тежък кръст!
  Куршумите са жестоко смъртоносни
  Но този, който падна , вече е възкръснал!
  
  Науката ни дава безсмъртие
  И умът на падналите ще се върне в редиците !
  Но ако сме срамежливи, вие вярвате
  Врагът ще прецака сметката веднага !
  
  Така че се молете поне на Бог
  Няма нужда да се карате, далеч от мързела !
  Върховният съдия е много строг,
  Въпреки че понякога може да помогне!
  
  Родината ми е по-скъпа от всичко ,
  Свята, мъдра страна!
  Дръжте нашия лидер здраво на юздите,
  Родината на цветя е родена!
  Момичетата от елитния СС батальон "Вълци" пяха толкова красиво, а думите бяха искрени. Като цяло имаше стереотип, че есесовецът - оттам и палачът! Но това не е така. Имаше, разбира се, специални наказателни части, най-често като част от подразделенията за сигурност, които извършваха специални операции, но повечето от SS дивизиите бяха просто елитната охрана на Вермахта. Като цяло трябва да се каже, че червената тоталитарна пропаганда не е най-надеждният източник на информация за Втората световна война. В крайна сметка е ясно, че комунистическите ръководители на Агитпроп не можеха да не бъдат безпристрастни и обективно да отразяват събитията. Така че е достоверно трудно да се прецени къде е била истинската истина за зверствата на фашистите и къде е измислицата. Във всеки случай тези, които се занимават сериозно с исторически изследвания, трябва да признаят, че не всеки SS войник е палач и чудовище . Освен това преди нападението срещу СССР; Като цяло нацистите в окупираните територии се държаха толерантно, западните източници не сочат масови зверства и репресии.
  И сега момичетата помогнаха на затворниците да излязат от колите; те приятелски потупаха широките рамене на срамежливите мъже. След това момичетата бяха поканени да се освежат...
  Вечерята беше скромна, но в пустинята беше застреляна зебра и всяко момиче получи барбекю, приготвено на арабски. Като цяло арабите, поне външно, бяха приятелски настроени и тези, които знаеха немски, дори се опитаха да се шегуват или нежно да галят краката на момичетата.
  Герда бутна лепкавия арабин настрана и каза:
  - Аз не съм за теб!
  Шарлот последва нейния пример:
  - Вземи си харем!
  Герда, усмихвайки се, предложи:
  - Но кажете на Шарлот, какво бихте направили, ако станете съпруга на султана?
  Червенокосият приятел отбеляза със съмнение :
  - Това всъщност е спорно щастие... Макар че все още гледам жената на султан. Ако голямата Османска империя процъфтява, тогава... Дори би било много хубаво... щях да реформирам турската армия, да подобрим оръжията... И вероятно първо щях да обърна погледа си на изток.
  Герда се съгласи:
  - Точно така! Но тук е срам за Турция, че дори по време на своя разцвет не можа да завладее Иран. Това беше съвсем реално, особено след като персийската армия беше изостанала. Интересно е, великият фюрер, какво решение ще вземе той, да завладее Турция или все пак да се включи в коалицията си, хвърляйки кост на османците, включително някои от не особено ценните земи на Иран?
  Шарлот вдигна рамене в недоумение.
  - Не знам! Всъщност напоследък има слухове, че ще атакуваме СССР... Казват, че руските богатства и тлъстите земи на Украйна не са наистина необходими!
  Герда вдигна пръсти bosenkoy крака чаша чай и доста ловко вдигна брадичката й, изливане на кафява течност. В същото време момичето успя да говори:
  - Украйна има много богати, тлъсти земи. Под мъдрото германско ръководство и с нашата висока култура на земеделие те ще дадат рекордни реколти. И тогава имаме хляб, той ще бъде по-евтин от водата. И самите украинци ще се възползват от това, защото съветската власт просто ги ограбва , кара ги да гладуват!
  Шарлот кимна.
  - Ще научим тези славяни на нашата велика германска култура! Нека ги просветим !
  Тук разговорът беше прекъснат от груби викове, останалото време свърши.
  Но след вечеря, момичетата повторно изградени и направени да изпълняват принудително поход през пустинята. Беше трудно да тичам след хранене и момичетата дори стенеха леко, докато телата им обаче се стопляха. И така те се втурнаха като тушканчета.
  В същото време , SS полковник Dess, тайно изпрати нова криптиране бележка към британците. Ето защо на Дес изглеждаше, че предаде Третия райх с риск да влезе в Гестапо. Има пари, прилична заплата, плюс военна плячка, какво още е необходимо... Но има хора, които имат естествена собственост, жажда за предателство. Предавайки, те просто хващат бръмча и полудяват като от трева. И сега Дес драскаше данни на британците за прехвърлянето на нови войски и появата на допълнителни самолети. А също и какво знаеше за времето на пристигането на германските войски. Разбира се, и той понякога се срамуваше, че другарите му умират по негова вина и се страхуваше от евентуално разкритие ... Но може би е твърде късно за него да се оттегли, освен ако Третият райх загуби, тогава ... Напоследък има упорити слухове за предстоящата операция на изток. И не само слухове, войски, особено танкове, бяха прехвърлени в Полша и Румъния . Въпреки че престижът на руската армия не е особено висок, ударът на руската царска армия е този, който осуетява блицкрига през 1914 г. Освен това съветските доброволци се биеха добре в Испания или удар от танков юмрук в Манджурия. Вероятността Вермахтът да затъне там и да няма време преди зимата беше много голяма. И това и Великобритания заедно, Съединените щати ще имат време да разположат сили. Възможно е обаче СССР да не издържи до зимата, особено ако атаката срещу него е внезапна и руснаците нямат време да вземат мерки за отблъскване на агресията. Нещо повече , Япония ще ви помогне ...
  След като разкри тайните, Dess запали цигара , като се по американските цигари от опаковката . Въпреки че HB тайната му сметка в швейцарска банкова сметка и получи чиста сума, и така той не е беден. По- специално, един от шейховете скрил скривалище със злато и камъни. Арабският информатор им даде един и слугите на този шейх, който можеше да е знаел, че неговият вожд има скрити съкровища. Какво не би навредило да попитате затворника по-подробно, какво и как, ако, разбира се, знае.
  И Дес отиде в тъмницата за мъчения и скоро към нея се присъедини арабски информатор. Дес му намигна лукаво .
  - Е, имаме улика.
  СС казематът беше богато оборудван . Имаше дори динамо за електрически мъчения . И тук те донесоха затворника. Дес, като го видя , изсвири разочарование: обикновено арабско момче, едва повече от четиринадесет. Мур, слаб, но се опитва да изглежда направо и да не издава страх. Въпреки това, любопитните момчета, като правило, могат да знаят много, като подслушват тайните на възрастните. Десе, изпитваща недостиг на време, заповяда:
  - Надигнете арабското момче!
  На момчето вече добре износени служител костюм беше бързо разкъса момчето . И така, гол и изтеглен на решетка. Гривните бяха затворени на ръцете на момчето и те започнаха да изпъват гърба на ръцете. Малкото арабско момче започна да се огъва, босите му крака бяха притиснати в колодките с товар. Момчето ахна, ставите му се изкривиха в раменете, момчето дишаше тежко. Дес попита грубо:
  - Как се казваш, кученце?
  Преводачът го повтори на арабски.
  - Али! - с треперещ глас изстиска от себе си момчето .
  Дес вече говореше по-нежно:
  - Кажи ми къде твоят господар е скрил съкровището. Кажете, ще получите висока награда, ние ще ви направим шейх . Но не, ние ще те измъчваме , докато не се откажеш от призрака си.
  Момчето промърмори:
  - Нищо не знам!
  Дес се засмя иронично :
  - Не вярвам! Че едно момче с такова лукаво лице не знае нищо. Е, защо ще ни радваш сам?
  Огромният есесовец взе едно кожено камшик от стената , осеяни със звезди. Специално присъстващ лекар в бяло палто и престилка се приближи до момчето и сложи длан от дясната страна на гърдите му. Той се вслуша в пулса и, усмихвайки се, заяви:
  - Той има необичайно здраво сърце. Способен да издържи много , но много търпелив. Може да се окаже твърд орех.
  Дес се засмя подигравателно :
  - Толкова по-добре... Въпреки че трябва да работиш.
  Есесовският палач и предател на непълно работно време нанесе тежък удар по жилавия гръб на тийнейджър арабин. Имаше кървава ивица, момчето дишаше тежко, лицето му беше изкривено, но потисна изтръгващия се стон. Дес удари отново, усмихвайки се отвратително и яростно . Всъщност изтезанията доставят удоволствие на мнозина ... Може би е свързано и с животинския инстинкт на желанието да покажеш своето превъзходство, че си супер човек, а жертвата е гадост. Дори Фридрих Ницше вярваше, че свръхчовекът на бъдещия "щастлив" свят ще се отличава с много по-голяма жестокост както към другите, така и към себе си. Дес не беше много игрива по отношение на жестокостта към себе си, но към другите ...
  Последваха ударите , ударите, кльощавият, но жилав гръб на момчето се превърна в кървава каша, после камшикът започна да върви по краката му. За чест на Али, поне накрая той започна да стене тихо, но успя да сдържи силните писъци. Дес спря пляскането и подигравателно попита:
  - Харесваш ли немската баня?
  Побитото момче изпъшка:
  - Не!
  Полковникът от СС с най -сладък тон попита:
  - Ако искате да издадете тайна, направете го сега. В противен случай ще осакатим и вие вече няма да можете да служите в СС.
  Али намери смелост да отговори:
  -Няма да ти кажа нищо! Заклех се в името на Аллах!
  Дес се засмя като лисица:
  - Какво да продължаваме! Ще ни угодите. Какво да кандидатствам сега?
  Лекарят садист предложи:
  - Мангал! Това мъчение също е добро, защото може да се използва в комбинация с други.
  Дес се засмя злобно:
  - Разбира се , мангалът! Сега нежно ще изпържим петите.
  Най- SS полковникът не презрение, а самият той започна да се размажа подметки момчето с прах , въпреки че вече е станал лош, но преди мъченията, на подметки момчето бяха измити от праха от мъчителите му поддръжници . Докторът кимна одобрително.
  - Така краката няма да изгорят веднага, а ние можем да разтягаме измъченото "райско удоволствие" за дълго!
  След това двама арабски асистенти изнесоха мангала, оборудван с автоматично управление, като го поставиха на около половин метър от босите крака на мургавото красиво момче. Тогава Дес лично се зае да запали пламъка.
  Езици на пламъка пробягаха хищно по въглищните брикети. Момчето хриптя, започна конвулсивно да поклаща глава ...
  Полковник от СС Дес каза подигравателно :
  - Е, момче ... Ако искате да облекчи си много, кажете ни, когато съкровищата на са Шейхът скрит . Няма да останем в дългове, ти сам ще станеш благороден шейх .
  Али потрепна конвулсивно . На голите пети има много нервни окончания, а огънят е жестока болка. Във въздуха все повече се усеща миризмата на изгоряло. Момчето хриптеше все повече и повече, пот и сълзи се стичаха по бузите му :
  " Не знам... не знам...
  Дес щракна с пръсти във въздуха:
  - Не лъжи, аз виждам през лъжата ! Освен това, вие самият казахте, че няма да го направите. Ще ви измъчваме до смърт и...
  Али обърна и протегна си кльощав, но с доста облекчение налягане на корема. Той се опита да сдържи крясъци, за да не покаже, че го боли, но коварното тяло не искаше да издържи. От очите му неволно потекоха сълзи и арабското момче се засрами, че плаче като момиче. Но, уви, той не може да спре сълзите и стенанията , въпреки че от конвулсивно прехапаната му устна тече струйка кръв. Dess, междувременно , за увеличаване на болката ; взе чифт горещи клещи и се хвана за кльощавото ребро на момчето. Леко стисна със силните си лапи и започна да се извива. Али изпъшка много по-силно, болката беше непоносима, от гърлото му избяга:
  - Недей! Моля те недей!
  Дес някак криво, по азиатски, се ухили и попита:
  - Ще кажеш ли? Сега ще го направиш.
  Момчетата поклатиха глави и изпъшкаха, плюха кръв:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Дес изведнъж заговори отново, нежно и натрапчиво:
  - Е, защо ли е необходимо да умре толкова млад . За какво? Вижте колко прекрасен е животът, колко е хубаво да дишаш чист въздух и да обичаш момичетата. И обезобразеният ви труп ще лежи в кошчето и чакалите ще отнемат костите.
  - Но душата ще отиде при Джилга! - изстисках Али от себе си.
  Полковникът се ухили хищно :
  - Не! Ще увием трупа ви в свински кожи и адският подземен свят ще ви очаква като осквернен!
  Тогава момчетата наистина избухнаха в сълзи:
  - Недей! Моля те недей!
  Десе зловещо изръмжа:
  - Говори...
  Али отвърна със стон:
  "Не е лесно да се обясни. Аз трябва да се покаже ли това място себе си .
  Полковникът набръчка широкото си, но в никакъв случай ниско чело. Може би момчето просто иска да спечели време и да се опита да избяга. В този случай те само ще бъдат разсеяни от други, дори и не толкова печеливши, дела. Но от друга страна... Дес извика:
  - Добре! Свалете го от задните крака, но оковавайте крака си с верига, както и блок на врата, за да не избягате! Нека проверим това кученце за въшки!
  Когато момчето беше освободено от гърба му, той отново изпъшка. Несигурно той се изправи и ахна, кожата на крака беше изгорена. Въпреки това Али се опита да се държи изправен и дори изстиска мъченическа усмивка . Полковникът изведнъж неволно почувствува уважение към младия арабин : държи се, иска да покаже, че е мъж. Какво може, след като съкровищата са в ръцете му, да вербува момчето? В крайна сметка той все още няма да има път обратно към своето. Роднините на врата няма да простят на слугата за раздадените съкровища и само почти всемогъщият SS може да защити момчето от отмъщение.
  Въпреки очевидната невъзможност на затворника да избяга, момчето е оковано за босия полуизгорял крак на момчето с верига с топка, а главата и ръцете му също са фиксирани в блок. След това полковникът решава да вземе със себе си само няколко мръсници от SS, но отлично владеещи оръжие, и арабски носачи, в случай че има много съкровища. Тогава, разбира се, те ще се отърват от тях, но засега ще обещаят планини от злато ...
  ... ГЛАВА 10.
  Е, момичетата по реда на времето завършени от времето доста тъмно веднъж, неговият марш хвърлят. Шарлот насърчи Герда:
  - Трудно се учи лесно в битка!
  Герда отвърна:
  - Трудно се живее в тренировки - лесно се умира в битка!
  След като приключиха бягането в края, изтощените момичета се стегнаха още малко, след което се измиха и си легнаха. Е, колко можете да усуквате себе си до хаос! Герда, мечтаеше за много драматична композиция ...
  Отначало момичето видя врага, в съня си сякаш оглеждаше огромно пространство наведнъж .
  Армията излезе от града. Войските , подредени в правоъгълник, който , както те се мести, изглеждаше повече и повече като плъх. Както обикновено се случва с такива животни, най-отвратителната муцуна! Напред са мелозаврите и петте тиранозаври, зад тях са кавалерия, камили, с бронирани рицари, кавалерия с по-леки бойци . Следваща са пехотата, светлина, leather- блиндирани, Javelin огнехвъргачки , и тежки , бронз броня. Имаше и най- многобройните стрелци. Люк е различен, малко черен, а голям боядисан в жълт цвят. Някои от войниците са въоръжени с копия и изградени един вид фаланга. Като цяло, доста голяма армия по стандартите на Средновековието . Динозаврите реват и вдъхват страх. В движение той прилича на кален поток, неумолим, но може би не толкова устремен. Тръби бръмчат , барабани бият . Зад коне и волове, дърпащи катапулти и балисти. Последните обаче не са много приспособени към полевата битка. Зад градската стена дим се издига в небето, ковачници работят , коват окови за роби. В самата опашка на войските са палачи в черни роби, готови да подложат бунтовниците на жестоки изтезания . Щипците вече са загряти , свредлата са загряти .
  И това идва пред тях: полуголи като ужасни въоръжени роби, сред които има много недохранени юноши с остри остриета и черни токчета, свалени върху камъните. Така че за армията на кокошки на смях. Самата Герда е полугола и боса, но изобщо не се смущава:
  - Смъртта е относително понятие във времето, животът е абсолютен по смисъл!
  Но колкото и да е странно, тийнейджъри и други роби, които се сблъскват с голяма армия, не се превърнаха в бърз старт. Напротив, върху динозаврите бяха хвърлени стрели и камъни. На първо място се опита да победи седящи на чудовища ездачи.
  А ето и партньора на Шарлот, съдейки по диамантения кон, благородна личност. В крайна сметка тя видя как войските се приближават , по- многобройни, отколкото умният воин очакваше, но не изпита паника .
   - И те са самоуверени! Очакват, че ще ни измъчват. Какво ще кажеш на този соколов клюн.
  - Изненадата е готова! Как не примитивен динозаври, но им повече от две души, превръщайки в полет, те ще смаже цялата армия! - ухили се младежът, изрисуван като индианец, с червени и жълти пера.
  Херцогът дьо Ейрон , придружен от няколко полковници, всички в злато и скъпоценни камъни, яздеше в средата на кавалерията:
  - Е, това е още малко и врагът ще бъде смазан, това беше нещо неизбежно. Тук е кралицата, тя ще бъде изнасилена от сто войници, а след това , ако тя е жива, аз ще направя това , за да я !
  Е, тогава фантазията отрече надменния херцог. Какво щеше да направи с кралицата, исках да бъда по-твърд, така че потомците да потръпнат след векове и нямаше достатъчно идеи .
  Динозаврите вече се втурнаха към бързо бягащите роби. Ние грабнахме най- малко пъргавия. Няколко твърде смели момчета скочиха върху тях, качиха се на челюстите им , забиха копие в зъбите им. Но, неспособни да се задържат за черупката, те отлетяха и бяха брутално стъпкани.
  Клюнът на сокола изсвири силно и след това разбра, че не разбират, извика оглушително:
  - Сега е време !
  Чу се шум и мехурчета полетяха към динозаврите . Те бяха много голям по външен вид , колоритен, огледално, но, попадащи в дулата на динозаври , те се спука в един изгаряне на пламък.
  Устройството, изобретено от Hawkeye и Терминатора Снежанка, беше много просто. Конвенционалните само страхотни сапунени мехурчета за начало , като тези, които угаждат на децата. Само вместо сапунен разтвор, проста, но ефективна експлозивна смес. Самите топки бяха взривени от лек бриз, който се възпроизвеждаше с помощта на заклинание. За разлика от изкуствения ураган , той не изисква твърде големи разходи на енергия. Така детското оръжие се оказа много ефективно срещу чудовищата, които се втурват напред . Изглеждаше грандиозно, на мехурчетата да трептят с всички цветове на дъгата, засегнати от хилещите муцуни. Ефектът е като от напалмова бомба, основното е, че газът вътре дразни назофаринкса на съществата, предизвиквайки паническо чувство на страх. И пламъкът гори по особен начин, измъквайки животинската душа. Покритите огнени чудовища се превърнаха в полет на едро . Така че всичко това беше страшно и необичайно.
  Шарлот прозвуча на рога, подсилена с резонансни плочи:
  - Заповед за офанзива!
  Бунтовническата кавалерия, която вече стана доста многобройна , се втурна да преследва залитащата се армия. В битката също дойде стрелци. Неумолими кърлежи сякаш се стискаха , готвейки се да смажат с хрускане подобието на плъх, изтъкан от редиците на войниците .
  Напред, както винаги, Шарлот се втурна във въздуха, както обикновено . Тя се облича на себе си тънка, но много силна броня Джудже работа. Въпреки това, очертанията на нейното съблазнително тяло изобщо не бяха скрити, напротив , всяка линия се виждаше : от гърдите до бедрата. В същото време короната блестеше много по-ярко, отколкото са способни истинските диаманти.
  - Сарин към кича! - извика момичето, имитирайки Стенка Разин. Тя си спомни един роман от категорията на таблоидната фантастика, почти забранен в Третия райх, където легендарният вожд се биеше с армада от звездни кораби. Това е силата и рицарството в същото време . Да , и историята е много интересна, в която нямаше принцеси, а адският демон Скелентора, запленил основния източник на космическа енергия ...
  Има вече Герда помисли, но как би тя самата взе себе си на място на лидера на бунтовниците. Особено да се озоват в плен и под мъчения. В този случай тя щеше да запази смелостта, честта, да не се поколеба в ръцете на палачите. След като Ataman пусна подли шеги на багажника, не показвайки огъваема воля и казашко чувство за хумор.
  - Вярвам, че няма да трепна! - Тя каза, че самата тя е момиче.
  Динозаврите атакуваха собствената си кавалерия. Те разкъсваха , тъпчеха, преобръщаха камили, коне и други бойци. Паника обхвана и кавалерия, разменяща пехота. Представете си, тоест от себе си разярен динозавър. Теглото на трупа в няколко слона, метровите зъби и лапите с нокти се раздробяват подред. Армията почти веднага се превръща в уплашено тълпа, която се разкъса на парчета от роби и войници , които са преминали към страната на законния кралицата .
  Шарлот лично наблюдаваше сечта и преследването. Няколко ездачи се натъкнаха на нея и веднага бяха убити. Херцогът на Елерон с избрана група гвардейци се опита да спре бушуващия прилив. Върху него и удари Шарлот. Въртейки и двата меча едновременно , воинът без прекъсване разсича гвардейците, без да оставя шанс.
  Претоварен с броня, таласъм на камила се опита да й устои.
  Шарлот, ухилена хищно, отбеляза:
  - И вие смятате, че растежът ще победи умение?
  - Слонът тъпче мравката! - изръмжа рошавият великан .
  - И преминава към мишката! Големите хора имат големи и липсват! - След няколко бързи удара момичето намери пролука в козирката и удари противника.
  - Музиката не свири дълго ! Аз удари през предното стъкло на колата! И злото отнесе слугата в неговия ад! Воинът изплези езика си.
   Шарлот хареса шегата , особено римата и каламбура. И просто защото нещо и сечта станаха по-забавни. Снежният терминатор изхвърли от въздушните съдове запалителна смес, засилваща паниката.
  - Все още ще има покривни филцове ! Ох, ох, ох! - каза приказният воин.
  Шарлот проби до херцога Елерон. Той беше заобиколен от охрана: четири гоблина на осемкраки камили, способни да пренасят сравнително лесно маса чудовища.
  Херцогът даде заповед на генерал Чичих.
  - Опитайте се да съберете юмрук от някои от не най-ценните войски, за да спрете бунтовниците, докато сами се оттегляте по-бързо към портата.
  - Така че ние трябва да се заключва се в града? - попита генералът с явно раздразнение.
  - Най- вероятно, да! Не е твоя работа! - отсече херцогът.
  - Жалко беше пред кого! Притискат ни едни грабли ! Най -общо изпусна тънка струйка оранжев пламък от устата му .
  - Уви, докато е още какво! - изведнъж изплашен херцогът извика.
  Шарлот в див скок, за да отсече гоблин и още двама войници. Трима главорези се втурнаха към нея .
  Елерон извика:
  - Убий кучката!
  Стрела, изстреляна от Герда (тя също се бореше отчаяно и се опитваше да бъде в крак с приятеля си) повали един от нападателите. Друго чудовище беше убито от Светлана.
  - Съжалявам красавец, аз бях първият, защото този човек.
  Оцелелият таласъм изсъска.
  - Хората са паразити! Бъдете гоблините на прилепите!
  Момичето в отговор наряза крака си под коляното и заби глава в бруталното лице.
  - Какво ще кажете за счупен нос.
  От ужасния удар на красавицата главата на чудовището се замахна и чудовището падна от камилата. Шарлот знаеше как да бие, така че ударите й парализираха големи животни с размерите на слонове. За да направите това, трябва да изберете желаната точка и да победите кода с остър ъгъл, когато хрущялът на носа навлезе в предния лоб на мозъка.
  - Аз ти забивам истината в главите им! - извика момичето.
  Duke Aileron се опита да стреля на момичето с отровен кинжал с пролетта.
  Шарлот хвана летящото острие и го събори с меча си. Металът, в контакт с метал, отлетя. Момичето скочи от седлото, прелетя и свали острието на шлема.
  - Ето ме хвана капиталиста!
  От мозъчното сътресение шлемът се пръсна, заедно с главата. Фактът , че останките на принца полетяха от коня му. Шарлот стърчеше си език, той е бил дълго розово, и показа , че за всеки.
  - Фактът, че си толкова измъчван, може да се получи.
  Смъртта на принц счупи на морала на армията. Войниците или избягаха, или се предадоха на тълпи . Шокът беше твърде голям. Само наемници и благородници се опитваха да организират подобие на съпротива. Но такива центрове бързо бяха унищожени.
  Шарлот насърчи войски, дори почти невъоръжени тийнейджъри, те се втурнаха смело и , може би, дори трябваше да бъде овладян. Момичето повали няколко десетки бойци, но нямаше никой , за да убие по-нататък .
  Те не разполагат с време, за да се затворят портите , в допълнение, част от жителите на града се разбунтуваха на сметище започна .
  Барон де Козирог, научавайки за бунта в града, вдигнат от роби, поиска:
  - Екзекутирайте всички роби , въведете масови екзекуции.
  Терминаторката Снежанка обаче се оказа по- пъргава, като разпръсна охраната с огнена струя , монтира стандарта на кралицата точно на кулата.
  - И какво е вие искате от нас да бъдем либерален. Или може би дори се предаде.
  Бунтовните жители на града, много роби пробиха до двореца на губернатора. На портата счупи Шарлот, тя бе пребит и смазва всичко в ред.
  Герда получи няколко драскотини, но се ядоса само заради това, ето меча му, събори ефрейторския трол, след което бързо се изкачи нагоре.
  Воин, скачащ крак, намушкан в гърдите таласъм, той отлетя към стената, препъна се по следите си в развалините на копие.
  - Чудя се какво ли са за вкуса на мазнини!
   Мечовете й отново намериха изобилна храна, сблъсквайки се с охраната. Но по -голямата част от гарнизона не оказа съпротива. Само в двореца с отбраните части, по-голямата част от наетите войници се обърна гайка по-стегната. Самият Hawkeye атакува корицата. Шарлот в момента буквално скочи по-високо, се срещна с Козирог лице към лицето. Около барона бяха останали само десетина души, въпрос за воина от две-три секунди. После се натъкна на благородник.
  Борба, всъщност, не е бил воин докосна с пръст рамото Baron и го парализира.
  "Можете да разчитате на милостта на кралицата. Въпреки това, хората съд не познава жалко !
  Мъж , който приличаше на фавн, скочи върху нея .
  - Какво животно искаш да влезеш в мозъка? - изруга воинът.
  Въпреки че той се движеше по-бързо от нормален човек, Шарлот парира удара и с удар в отговор тя взриви грозната си глава:
  - А ето и фавна. Цялата вселена е пълна с тези същества. Или може да има друг вид гоблин.
  Воинът се премества към двореца, но не разполагат с време, бунтовниците и жителите на града се справиха с гарнизон преди отколкото дойде тази дива.
  Герда успя да довърши само още две измет. Завъртя се около оста си, казвайки философски :
  - Не можете да победите всички, без да победите себе си - не можете да победите себе си, без да се научите от всички!
  Губернаторът бе намушкан до смърт , преди на воина се намеси. Въпреки това, той се отървава от неудобството на съда, а сановник, изглежда, е бил справедлив копеле, ако върху нея се справиха самите граждани. Мазното тяло беше нарязано на зеле, без да остане цял крайник.
  Момичето укори прекалено ревностните бунтовници.
  - Не забравяйте, че основното е способността да живеете по справедливи закони. Дойде време да се възстанови редът на хората .
  В града бързо отстранява мъртвите тела, имаше не много и избухва на улицата, подрязани дървета. Избраните местни органи на властта, включително и от сред бивши роби. Въпреки това, роби , съставени по-голямата част от населението, в който записва всичко в ред, първо на всички, защото на бедните.
  Ленастала първа поведе народа към клетвата. Младата кралица стана по-тъмна бледност, за да изчезне, раменете и бедрата се разшириха, чистата измита коса блестеше в перлено бяло. Тя е много красива и женствена, не липсва в този вид на сила. Свещениците с усърдие повели народа към клетвата. Но беше ясно, че служителите на черния култ не бяха доволни: кралицата беше много праведна , тя забрани човешки жертвоприношения и намали църковния данък. Тук и Сега в дял на стик хора особено често въвеждат в жертва на невинни бебета, първо на всички, момчета. Човек трябва да е отпред дори и в ада .
  По повод клетвата на черния свещеник предложи:
  - Да убием дузина момчета и шест момичета!
  Ленастала каза грубо:
  - Не по-добър от теб! В огъня на садиста!
  Свещеникът бил вдигнат и отнесен до вързаните преди това дърва и клонки. Герда, междувременно , избърса си острие и застана до Шарлот, пита учудено:
  - Странно, но защо е започнато това въстание?
  Партньорът й отговори с усмивка:
  - Да върне законния трон на кралицата. Ленастала е законната наследница, а узурпаторът седи на трона.
  Герда все още се съмняваше:
  - Не се случва често законните наследници на трона да се обръщат за помощ към мафията.
  Шарлот каза съвсем логично:
  - Приятелството с тълпата не унижава, ако води до висините на властта! Е, в този случай това може да е последният шанс за кралицата.
  Герда с острието на меча си почеса босата си момичешка пета. Шарлот беше с украсени сандали с перли . Тя изведнъж се хвана на закачлив момчето от страна . Хлапето сякаш искаше да извади портмонето от колана на воина . Силната Шарлот вдигна момчето на протегнатата си ръка. Въпреки това, детето е под формата на десет години, а не само като все повече и той избухна в сълзи:
  - О, няма лели! по-скоро съм така...
  Герда прекъсна грубо :
  - Аз самият знам - няма да! Стига обаче, крадеца все още трябва да бъде наказан, иначе ще свикне с безотговорност! Какво съветвате Шарлот?
  Воинът изкриви лице:
  - Мисля, че едно напляскане ще е достатъчно! Не осакатявайте дете, като отрязвате ръка.
  Герда се съгласи:
  - Да го предадем на охраната и да го бият с камшик!
  Най-малко мъжкарана изведнъж започна да сълзи бег:
  - Недей, по-добре ме вземеш за свой скуайър.
  Шарлот изсумтя презрително.
  - Крадец като скуайър... Какъв глупак съм! Да, все още си твърде малък, за да носиш арсенала ми, просто ще паднеш. Така че ... - извика момичето . - Тя е охрана, трябва да накажете крадеца ...
  Герда изведнъж се закиска:
  - Значи няма охрана, тя избяга... Ще трябва да заведем момчето при кралицата, та тя да съди!
  Шарлот поклати глава.
  - Няма нужда да разсейвате кралицата за такава дреболия като опит за банална кражба. Освен това Ленастала е прекалено мила, сигурно ще му нареди да го пусне. Така че би било по-добре да го накажем на място. Просто мисля да го разкопча с клонче на петите...
  Герда тук не се съгласи:
  - Не! Тогава той ще бъде трудно да ходи и дори ако разбием кръвта, ще подхване инфекцията. По-добре да бичуваш палавите деца, както обикновено!
  Шарлот почеса тила и кимна.
  - Дано да е така!
  По време на напляскването момчето започна да крещи, а Герда му запуши уста, за да не бъде чут. Но все пак се събра тълпа от любопитни хора. Предложиха как да се бичува крадец. След това го ритнаха в очуканото дупе, като го пуснаха и от четирите страни. Тогава момичетата отишли в най-близката механа. Но веднага се сблъскаха с проблем, оказа се пренаселено, поради факта, че много от бунтовниците вече бяха успели да се сдобият с пари и бързаха да ги извадят.
  Герда отбеляза:
  - Широките гърла са характерни за тесните хоризонти!
  Шарлот добави:
  - Който първо има да напълни корема, последен да очисти съвестта!
  Момичетата се обърнаха и решиха просто да тръгнат по улицата. Тогава от алеята изскочиха трима таласъми с тояги и един голям нос трол с кука меч. Шарлот ловко избяга от замаха на дъба и намушка косматото, отвратително вонящо същество с острието под корема . Тя дори не намали скоростта, събори воина. Герда с ловък замах отряза и тоягата, и главата:
  - Разбрах кой ухапа!
  Шарлот извади с мъка меча си и изръмжа:
  - Да се изяснят! Като загубиш главата си, няма да спечелиш нищо освен главоболие!
  Тогава воинът наряза съществото по тялото, като почти го наряза наполовина. И Герда искаше да положи третия таласъм, но след това с нея да надраска острието на трола. Той не е твърде голям, като обикновен човек, може би по-плътен, но бърз, като... по дяволите.
  Герда дори изрече фраза от сантиментален роман:
  - Пъргав и бърз, ще станеш министър!
  Тролът отвърна трогателно:
  - С чест и меч ще станеш скитник! А ти скачаш босо момиче като зайче и попадаш в капан.
  Герда отново избухна:
  - Ако не можеш да се отървеш от заешко сърце, ще виеш като вълк, от кучешки живот!
  Гоблинът се опита да се възползва от факта, че воинът се мъчеше да отблъсне атаките на трола и се опита да се приближи отстрани. Но Шарлот беше нащрек. Бърза като женски гепард, тя буквално настърга гадното, миризливо същество. Тогава воинът намигна на Герда:
  - Сега всичко е справедливо!
  Тролът се засмя и каза :
  - Защо благородството е толкова рядко при хората, защото те нямат подлост - спасителен пояс във водовъртежа на еволюцията!
  Герда ловко парира:
  - Подлостта, макар и спасителен пояс в борбата за оцеляване, е прогризана от червеите на породеното от нея недоверие!
  Тролът отговори, като атакува още по-ядосано:
  - Речта обикновено цъфти, когато, когато възможността за физическа защита избледнее!
  В отговор Герда се опита да хване врага в насрещното движение, но тъмнината атакува по много разнообразен начин. Освен това дори създаде впечатлението, че умишлено си играе с момичето, дори подигравателно надраска воина по носа няколко пъти . Момичето се вбеси и веднага получи много тежка инжекция в гърдите в резултат, която изля кръв. Герда се опита да прескочи трола, но той леко разряза загорялата й кожа на корема. И при опит да рита в слабините, той болезнено удари босите си пръсти с меч.
  - Ако искаш да живееш, прави любов с мен! - измърка изродът. - Все още нямаш шанс!
  Герда отсече:
  - Няма шанс! Но това ще видим сега!
  Прекрасният , рус, бос воин запя високо:
  Палачът каза : няма да има щастливи дни,
  Ще бъдете преследвани и чужди за всички !
  Но армия от свободолюбиви борци ,
  Справете се с безброй орди!
  
  Фантомно лице на смъртта: вечен спътник-скитник,
  Но ние също не се нуждаем от сън-покой!
  Който е в мързел е изгнаник навсякъде ,
  Колко трудно е да придобиеш мечта!
  
  И каква мечта е етерна любов,
  Понякога пътят към него е грешен!
  Павел е труден, тогава е отвратително да не проклинаш,
  Понякога една небрежна грешка е жестока !
  
  Тогава годините ще изчезнат в миг по-млади,
  И битката ще звучи като празник!
  Тук вятърът превръща вихъра в кръг,
  Как се изля пороят страстно, яростно!
  
  Вярвайте, че ще има обработваема земя ,
  Хляб златен растат sozhnut!
  Е, и от иконите на светци трептящи лица,
  Дайте благодат за тази работа!
  
  Но като вихрушка - Сероко от пустинята,
  Страшна война дойде на Земята !
  Бягаше момчетата с боси крака ,
  Въпреки че снегът вече падна - зимата царува !
  
  Враговете превърнаха къщите в руини,
  И малко мъка - загубиха децата си!
  Сложете тежести на вратовете на хората ,
  Танцът на безсърдечните палачи гори !
  
  В мъката не може да се изрази с хората, това е толкова здраво,
  Без подслон, без храна, без топли легла!
  Свири като кобра, ядосана виелица в полето,
  Къде, наистина, благородство - по дяволите с лъжа!
  
  Ще дойде светъл ден - славният час на победата,
  Над скалите ще лети Орелът на Родината !
  Нека се възпяват юнашките подвизи на войниците
  Имаме остър меч и здрав щит!
  На последната сричка на воина грозният трол рухна и отсечената глава отлетя на добри двадесет метра. От него внезапно изскочи ослепителен сноп пламък и на мястото на грозната глава остана само шепа пепел.
  Фашистите се придвижват из Африка и постигат известен успех. И взеха един град след град, село след село.
  Сега те вече напредват в Судан и напредват на юг. И такива активни стада боси момичета. И колко агресивно се бият.
  Не позволявайте на никого да слезе от земята.
  И тогава момичетата карат съюзническите войници да им целуват алените и зърната и да облизват гърдите им.
  И по този начин буквално ги изнасилват.
  Тук Светлана също с бос крак взе дръжката и също настърже арията си.
  • Много легенди за великия Велес се предават от хората - и как е роден по волята на Семейството, и как е възпитан в света на Нави от Бог Вий , как се скита из света на Яви в търсене на съдбата му и бил измъчван от злото начало, с което бил омагьосан. Разказват се легенди за любовта му към светлооката Ясуна и как той се жертва, за да спаси живота й. Те пеят песни за неговите подвизи и за помагането на хората. Всички истории в един шедьовър не могат да бъдат разказани.
  Тогава момичетата се разделиха. Започна нов обстрел на Воронеж. Бомбите работеха. Нахлуха и германски бомбардировачи. Пилотите се биеха храбро срещу фашистите. По-специално Мария. Въпреки слана момичето беше само по бели тънки бикини. Натиснах краката си с боси пръсти върху педалите, посеках германците. Момичето свали реактивен бомбардировач Ю-387, при което той изпуши и падна. Тя радостно възкликна:
  - Слава на Велика, комунистическа Русия!
  Момичетата само с тънки гащички свършиха да пишат и изпищяха пронизително:
  - Нека се прославят Русия и нейните богове!
  Августин авторитетно заявява:
  - Няма нищо по-хубаво от вярата в Руското Всемогъщо семейство!
  Светлана измърмори логично:
  - И ние няма да отидем в светлината на други богове! Ние сме непобедими руснаци!
  И четирите момичета вдигнаха ръце, викайки:
  - Слава на Русия и руските богове!
  Момичетата се бият и бият отчаяно. И такива чудеса се възпроизвеждат. И те буквално разкъсват враговете.
  А нацистите в Африка вече завзеха Етиопия и навлязоха в Иран, като продължиха успешно да напредват и завземат земи и т.н.
  В Западна Африка нацистите вече превзеха Камерун и се озоваха в примката на Нигер.
  И тогава те се движат на юг с битки и пляскат момичета под джунглата с боси крака.
  И хващат враговете си в плен, принуждавайки ги да облизват голите си момичешки пети. И все повече улавят Черния континент.
  Чърчил се тресе от страх. Вижда красива армада от момичета да пълзи по него .
  И британците продължават да се отдръпват. А германските войски навлизат все по-дълбоко и вече се приближават към Южна Африка.
  Августин изчурулика:
  - Бъдещият век е за комунизма!
  Светлана добави агресивно:
  - За научния атеизъм!
  Въпреки засилените обстрели, момичетата пишеха все по-активно. Наистина, защо да се увличаме от атеизма? Освен това е толкова научно!
  И руските богове-демиурзи все още ще са по-живи, всички живи!
  Наташа, търкайки голите си зърна с ръце, скицира за себе си откъс с бос крак:
  Здравият разум, хуманизъм, антирасизъм и атеистичният дух царят във всички творби на Марк Твен без изключение. Хуморът и сатирата на писателя са органично съчетани с грацията на стила и замислеността. Изрази от неговите творби, лична кореспонденция и разговори на маса веднага стават обществено достояние и органично навлизат в народното творчество. Приживе, както и след смъртта си, Марк Твен е рисуван като мустакат красавец, с лула в зъби неизменно и произнасящ максими. Марк Твен продължава да произвежда максими след смъртта си. Сега изследователите на творчеството на класиците на световната и американската литература събраха тези скъпоценни камъни на народното изкуство и ги публикуваха под формата на енциклопедия, озаглавена "Какво наистина не каза Марк Твен".
  Тогава Зоя целуна Наташа по голите й гърди и я разкъса с бос крак.
  След 70-ия си рожден ден Марк Твен обяви, че най-после може да казва и пише каквото мисли, без да се страхува от последствия за себе си, и започва да пише своята Автобиография, поредица от остри сатирични атеистични - може дори да се каже: войнствено атеистични! - произведения, които, спестявайки религиозността на семейството и приятелите си, той завещава да издаде 25-50-100 години след смъртта си. Всички тези произведения са публикувани за първи път и изцяло през 1962-1965 г.
  Огненият Августин целуна голата пета на Зоя. И след това тя рисува с бос крак:
  От атеистичните произведения на Марк Твен приживе трябва да посочим неговата брилянтна критика в есето "Християнска наука" на модерното тогава движение на сциентологията, което предлага да се лекуват всички рани, да се преодоляват всички неприятности и да се постигне съжаления успех само с концентриран , "научно" съставена молитва. С това произведение писателят обиди дъщеря си Клементина, която беше религиозен човек и привърженик на сциентологията. По време на живота на писателя е публикувана неговата творба, в която той подлага учението на мормоните на безпристрастна критика (Църква на светиите от последните дни). Публикувано е и произведение: "Пътуването на капитан Стромпфийлд до рая". През 1901-1902 г. Марк Твен написва обширно сатирично произведение, озаглавено: "Тайната история на Едипус, Световната империя", в която изобразява трагичното и комично състояние на държавата, в която, повече от всякакви стремежи, религията взема над. Съвременните изследователи смятат, че с тази композиция Марк Твен вдъхновява Оруел да напише дистопията "1984".
  Светлана също взе и направи целувка по бедрото на Августин. И тогава тя го взе и с голи пръсти, държейки писалката, я извади.
  Но най-трогателните атеистични произведения са написани от него след 70 години. В същото време той информира своите бъдещи читатели: "Помня през цялото време, когато говоря от гроба, защото ще умра, преди тези мои книги да видят светлината, но от гроба говоря по-охотно от езика на живите и поради тази причина: аз мога да го правя свободно! "
  Наташа целуна Светлана по загорялото й голо коляно. И тя ентусиазирано гукаше, или по-скоро драскаше.
  В Съветския съюз освен отделни произведения е издаден и 12-томен сборник с творби на Марк Твен. Съдържа основните атеистични произведения на писателя. Но след 1962 г., след издаването на нови произведения по завещание, последните са публикувани в отделни издания или сборници. Последният от тях е сборникът "Дневникът на Адам", Издателство за политическа литература, Москва, 1982 г., 295 стр. В момента възпроизвеждаме само една глава от тази публикация от "Медитация за религията" на Марк Твен.
  Зоя, това разкошно момиче, целуна другото зърно на Наташа и изчурулика от ентусиазъм, рисувайки с боси крака:
  Удоволствие е да превеждам и чета Марк Твен. Трябва да се има предвид, че Марк Твен е писал за американски читатели, които познават перфектно Библията, християнската доктрина. За съжаление (или за щастие?), бившите съветски граждани нямат такива богословски познания. И следователно буквалният превод (или още по-лошо - "calc") често не предава на нашия читател цялата дълбочина и цялата сатирична мисъл на писателя относно религиозното учение. И затова, използвайки вече наличния превод, ние отново го сравнихме с оригинала, взехме предвид нивото на възприятие на нашите читатели и направихме някои разширения на предаването на мисли на руски език, а в крайни случаи направихме някои бележки.
  Августин целуна Зоя по бедрото и бързо го извади с боси крака:
  Така че, както се казва: "С Бог!". - Започнете да четете златните мисли за религията на класика на световната литература.
  Светлана целуна огнения дявол по голата пета и изсъска:
  - Слава на руските богове! Да отменим Библията и да представим Ведите!
  ... ГЛАВА 11.
  Момичетата от Третия райх продължиха да напредват в Африка. Когато Шарлот и Герда се бият там през 1941 г. И сега са пълни с тези спомени;
  Уви, такъв приятен сън на Герда се оказа кратък. Първи до и упражняване отново . Въпреки това, момичетата дори не мислят да бъде сложен за това . Те дори работеха с особен ентусиазъм. Междувременно Мадлен реши да разнообрази физическата активност и момичетата... бяха впрегнати в специални колички, на които има танкове. Командирът на ротата на СС каза с наслада:
  - Ето, момичета, ще спестим оскъдното гориво, а вие ще обучим. Нов вид натоварване с приложена стойност!
  Когато момичета по бански дърпат танкове и дори се потят под палещото слънце, това е готина гледка. Но момичетата трябва да опират босите си крака в пясъка и острите камъни. Стенете и не се отказвайте...
  Герда почти не превежда дъх, философски отбеляза:
  - Това със сигурност е прекрасно, но... Ето как изглеждаме сега като робите на Древен Египет. Ние също носим най -тежкия товар, но в същото време не ни бият с камшик!
  Шарлот се съгласи:
  "Разбира се, че не ме бият, но не става по-лесно!" Не, това е просто фитнес, съчетан с вдигане на тежести!
  Герда се опита да насочи разговора към друга тема:
  - Как мислите, ако Александър Велики не беше умрял на толкова млада възраст, той щеше да завладее Рим, а след това и целия свят?
  След пауза Шарлот отговори, отърсвайки се от потта си:
  - Трудно е да се каже ... В края на краищата, той е планирал поход срещу непокорните арабите ... Но, разбира се, че има шанс! Въпреки че трябва да се радваме, че не успя!
  - Защо?! - учуди се Герда, като намести ремъка и триеше рамото си.
  Шарлот, ухилена със зъби, отговори:
  - Защото Хитлер в този случай би било твърде трудно да го надминем. И така ще минат още две хиляди години и на въпроса кой е най-добрият и най-великият командир на всички времена и народи ще последва недвусмислен отговор - фюрерът на Германия!
  Герда целуна каишката по-силно:
  - Да, Адолф Хитлер вече надмина Наполеон... Това ще стане особено очевидно: когато вземем Египет, този Наполеон се провали! И там и в самата Индия... Но основното, разбира се, е кацането във Великобритания ...
  Шарлот твърдо потвърди:
  - Това, което Наполеон не успя да влезе в Лондон, Вермахтът ще направи под ръководството на Адолф Хитлер! Просто се чудя дали ще започнем инвазията в Русия преди или след това?
  Герда каза със съмнение:
  - Мисля, че е по-добре след... Наполеон, между другото, съсипа цялата армия в Русия. Но ние не сме французи. Жабите не са много способни бойци!
  В разговора се включи мощната блондинка, която дърпаше ремъка с тях. Гласът й звучеше много тихо, като на мъж, въпреки че фигурата й беше женствена и привлекателна:
  - Да, французите са малко страхливи, но техниката им никак не е лоша. Видях как Ziz-35 прониква безнаказано в бронята на немските Т-4. Дори се срамувах от нашата техника... Така направи и английската "Матилда". Граната може да ги пробие през следите, но да пробие бронята ... 88-мм оръдия я взеха, но ние имаме много малко от тях. Остава само да ударим пистите и да обездвижим ... Като цяло британците са силни и в авиацията ...
  Тук Герда потръпна и въпреки жегата почувства студ:
   - За да могат да ни намерят в пустинята и да бомбардират танкове с бомби!
  Русата жена-герой утеши:
  - Само пикиращи бомбардировачи с опитни аса всъщност могат да влязат в резервоара. Така че вероятността да се натъкнем на тях е малка. Освен това вярвам в късмета ни.
  Настъпи болезнена пауза. Във всяка каруца с танк бяха впрегнати десетина вълчици. Движеха се в две малки колони, такива загорели, мускулести момичета... Колко красиво беше... И дюните изглеждаха розови в цвета на слънцето . Прекрасен пейзаж....
  Не много далеч от момичетата, полковник от SS Дес с дузина арабски шофьори и двама главорези се движеше през пустинята. Краката на момчето водач бяха обгорени и той беше милостиво качен на магарето. Полковник Дес се намръщи от отвращение, поради липсата на вода, номадските шофьори бяха неизмити и миришеха гадно. И денят се оказа горещ, дори и по стандартите на африканското крайбрежие, тъй като вятърът донесе дъха на подземния свят от Сахара. Така че трябваше да се потя. Изглеждаше, че идва дълъг път. Дес се почувства като пълен идиот. Той може, заради момче, което лежи с три кутии, да загуби няколко дни. И той също ще получи дисциплинарно наказание, защото отсъстваше... Вярно е, че германските войски не планират да атакуват в следващите дни и дори тук, на границата с Либия и Тунис, има доста дълбок тил. Е, винаги можете да измислите причина за отсъствието ... Но все пак това е хазарт, освен това... Никоя алчност не е по-силна от аргументите на разума.
  Дес се вози на сянка на камила, пиейки нискоалкохолен арак от фурми. Въпреки че тази напитка може да е по-силна от шнапса, в тази жега е самоубийство. Пейзажът наоколо е безинтересен и няколко месеца служба вече са станали скучни. Дес се опитва да си представи колко съкровища може да има един шейх... Тунис се намира до Алжир и в него пиратите често криеха съкровища. Е, и самите шейхове често са били пирати или по-скоро частници в служба на турския султан. Освен това в Тунис има златни мини и са добивани смарагди. Вярно е, че тогава с пристигането на французите, добивът на изумруди спря ... Защо? Поради британския монопол, нежеланието да се свали цената на индийските изумруди, което принуди развитието на френските колонии да замръзне. А златото се добиваше главно на лесни места, а те бяха твърде мързеливи да копаят дълбоки мини... Дес си помисли, че все пак французите са може би най-мързеливата и несериозна нация в Европа. Въпреки че не може да се каже, че това са лоши бойци... Наполеон Бонапарт, например, завладя Европа, а това не може да се постигне с безполезни войници. Наистина ли Наполеон е имал гений? Проста тактика, бърз преход, удар с всичката си сила, заобикаляне и опити да отиде в тила... Ако Фридрих Велики разработи най-новата и ефективна линейна тактика, Наполеон просто имитира Александър Велики... Да , такава тактика донесе успех, но уредете някой да се придвижи бързо към войските на Македония или Наполеон, засада, или ще бъде смазан и убит по време на похода. В крайна сметка при Ватерло Блухер и Уелингтън хванаха Бонапарт в рисковата му маневра. Това е като кратък удар да срещнеш боксьор, който се размахва широко. И Наполеон беше нокаутиран ... руските войски, между другото, не победиха Бонапарт в битка, а го взеха с помощта на общата слана, епидемии и партизани.
  Какво мисли той за Хитлер? Отначало, разбира се, имаше мисли, че фюрерът е просто ефрейтор и изкачвач, син на бивш обущар ... Той предпочете стареца Хинденбург на президентските избори, въпреки че разбираше, че осемдесет годишен човек просто физически не би могъл да се справи със задълженията на диктатор! Но просяците не харесваха Хитлер - той дойде от дъното! Но след това, когато Адолф беше назначен за райхсканцлер, той даде своя глас на националсоциалистите, защото не остана друга солидна дясна сила. Да, щурмови самолети всъщност го впечатлиха с цялата армия. Но имаше съмнение, че Хитлер ще запази властта си, особено по време на криза, ужасна депресия, че Германия няма да рухне напълно.
  Но Хитлер още от самото начало се зае с твърдо подреждане на нещата, забрани комунистите, а след това и други партии. Разпръсна профсъюзите, като ги замени с работнически фронт. Той стана истински диктатор, с еднопартийна система. И той вдигна икономиката, превъоръжи армията. Но Дес не беше съгласна с всичко, което направи фюрерът. Например, защо трябва да се харчат толкова големи средства за програмата: "Труд чрез радост!" и превозват работници на почивка до Норвегия, Франция и дори до Канарските острови. Не би ли било по-добре тези средства да се използват за изграждане на няколко допълнителни фабрики за танкове или заводи за производство на самолети? Или вземете проекта "Фолксваген", колата на хората - колко танка можете да слезете... Като цяло Хитлер се опита да седне на два стола, да повиши стандарта на живот и да модернизира армията. Два зайца обаче ще гоните, нито един няма да хванете. Дес беше роднина на главния икономист на Третия райх Щах и добре познаваше общите характеристики на германската икономика. Във войната с Полша Германия влезе с боеприпаси само за три седмици (!) на интензивни бойни действия. Ако съюзниците бяха ударили тогава, щеше да има някои жарава от Третия райх. Хитлер започва настъплението срещу Франция, като отстъпва на танкове, оръдия, персонал и авиация! Но той разби жабите, без дори да трепне. След това настъплението срещу Англия ... Тук Хитлер е изчислил погрешно, е необходимо да се довърши Великобритания при Дюкер и след това, през юли, използвайки корабите на германския търговски флот (а той не беше малък), да кацне войски на островите . Тогава той щеше да стане господар на ситуацията. Но фюрерът не посмя, може би страхувайки се, че британските бойни кораби ще потопят транспорта с войските... Но въпросът е, че Великобритания в този момент беше такава паника и объркване, а наблюдението на морето беше неорганизирано, че там беше много голям шанс, само при бързо изненадващо кацане. Е, и на сушата в Англия нямаше какво да се противопоставя. По -малко качествено ... Но Хитлер загубеното време, а през септември Чърчил произнесе историческа фраза: позицията на Хитлер е брилянтен и ... безнадеждно. След това самият Дес отиде в британското разузнаване. Въпреки че фюрерът загуби битката за Англия, съотношението на загубите беше около едно към едно и ако приемем, че около двадесет и пет процента паднаха върху самолети: свалени от зенитна артилерия, тогава германските асове бяха дори по-добри от британски. И самолетите не са по-лоши, може би дори ME-109 (F) и по-добри от лъвското ято. Във всеки случай в Африка съотношението на силите и въздушните загуби е дори по-благоприятно, отколкото във Великобритания. 1940 г., която започна толкова блестящо, в крайна сметка донесе много разочарования. Загубихме много силни аса и самолети и дори съюзниците на Мусолини бяха срамно пребити в Гърция. Но той имаше толкова голямо предимство в силата. И тогава в началото на годината беше неприятно, Италия загуби Етиопия, Сомалия, по-голямата част от Либия и освен това във всички битки британците бяха значително (няколко пъти!) превъзхождани. Заловени са стотици хиляди макаронени изделия. Е, как да не повярва в предстоящия крах на Третия райх, особено на фона на нарастващата помощ на враговете на Германия от САЩ. Но след това, отново, везните се залюляха по посока на Третия райх. Ромел побеждава британците и превзема Коленкур, след това за две седмици падна Югославия, Гърция, а след тях и остров Крит. Дес дори се радваше за германците, но имаше и страх от разобличаване. Сега обаче ме притеснява дали германците ще нападнат СССР. Щах каза, че Хитлер вече е взел фундаментално решение, но окончателните дати все още не са ясни. Най-често се нарича 22 юни, датата на капитулацията на Франция ...
  Малко вероятно е Германия да устои на войната на два фронта, освен ако, разбира се, не я приключи през 1941 г. и преди зимата... А през зимата германците изобщо не са готови да се бият... Но ако Сталин се предаде, тогава... Въпреки това, дори германците да нямат време да превземат Москва, е малко вероятно дали руснаците ще успеят да създадат технически достатъчно мощна групировка. Толкова ли оръжия са изстреляли през Първата световна война? В сравнение с Германия, и напълно zich! Така че е малко вероятно руснаците да ни изненадат с нещо друго освен големи маси пехота .
  Какво друго може да бъде? Най-вероятно войната ще продължи още няколко години и ще завърши с равенство. Великобритания никога няма да успее да събере достатъчно войски, за да победи великолепните и добре обучени части на Вермахта, а Германия едва ли ще успее да смаже непревземаемите острови със самолети и флот, а САЩ ще бъдат ограничени до икономическа помощ. В крайна сметка американецът на улицата не разбира защо янките трябва да умират, заради някаква Европа. Е, руският народ е упорит, ще се партизанира, войната ще се проточи, но няма да има достатъчно сили да премине в решително настъпление. Северна Африка, най-вероятно, Великобритания няма да може да удържи ... Накратко, най-вероятният изход - Третият райх е велика империя, но не световна, а там ...
  Точно това искаше Дес: поражението на Великобритания и завземането на островите е изпълнено с разобличаване (въпреки че тайните служби може да имат време да унищожат картотеката и всички доказателства, но тогава какъв късмет!). Искайки да загуби Третия райх, тоест родината си с режима, което подхождаше на СС, разбира се, не искаше. И тегленето беше най-доброто!
  А по пясъка пълзи малка каравана . Един от шофьорите Араб изтегли скръбна песен. В същото време често си спомняте за Аллах. Тогава Дес се чудеше защо мюсюлманите смятат за правилно и добре за себе си да произнасят името на Аллах възможно най- често ? Но в християнството, напротив - не вземайте името на Бога напразно! Тук евреите дори забравиха истинското име на своя Бог - защото Йехова по-късно формира произношението... Като цяло Десе обичаше Библията и бедния Христос, той дори се чудеше как тези войнствени римляни, великата империя на култа към силата, може да вземе такова пацифист в основното си учение? Нека дори пацифизмът, християнството и не пречи на воденето на войната, но самата основа на доктрината ... Обичайте врага си - беше да отхвърлите римския елит, а не само елита.
  Но християнството се вкоренява и дори разпадането на Римската империя не го засяга: варварите също приеха това учение, въпреки цялата му неестественост. Въпреки че, разбира се, те не го следваха особено . Например пацифизмът не пречеше на съществуването на войнствени ордени. По- специално трампилерите, които, между другото, също използваха свастиката и смятаха парите за свой Бог ! Така че те говорят едно, а правят друго! Хитлер беше много по- последователен в това отношение ! Това, което казва, прави! Без лицемерни изказвания, за любовта към ближния!
  Изненадващо е обаче, че църковната система, изградена върху измама и лъжи, е съществувала толкова векове! И дори прогресът само леко успя да разклати основите си.
  Някъде далеч чух шума на мотори; съдейки по тоналността, бяха самолети. Дес обаче се надяваше, че след като са сложили наметките си, британците ще ги сбъркат с араби и няма да открият огън. Голям бодигард Ханс показа противотанкова пушка, от която, между другото, можете да свалите боец от време на време (макар и не без затруднения, по отношение на удара!).
  Но самолетите не са се появили, минаха покрай... Тогава арабите отново жалко пеят... Десе стреля от пистолет, толкова много, че smuglyaku закачен ухото. Арабът рухнал от страх . И полковникът от SS се закле:
  - Престанете да виете чакали! Тихо , делириум, но по-бързо!
  Шофьорите номади вдигнаха нещастния си спътник и продължиха по пътя си. Въпреки че лицата им станаха мрачни, никой не посмя да мрънка... Полковникът от СС погали цевта на пистолет (направен между другото по специална поръчка!), Какъв отличен аргумент... Във всеки случай!
  Чудя се, ако руснаците ги атакуват първи, дали германците ще успеят да устоят на такъв натиск на азиатската армия? В Първата световна война руснаците претърпяха огромни загуби, в повечето случаи действаха изключително глупаво, но все пак оковаха големите сили на имперска Германия ... И тогава, дори при Брусилов, те дадоха светлина на австрийците на опашката.. .. Така че войната за тях не е съвсем лоша котка ... И ако си спомняте седемгодишното дете ... Дори Фридрих Велики се предаде на армията на лаптеж Русия! Не, руснаците не бива да се подценяват по никакъв начин, тоталитарният комунистически режим ги направи още по-силни! Сталин повиши нивото на дисциплината на съветските войски, промишленото производство и доставките. Той силно натисна корупцията, което означава, че сега не е времето на Николай II! Това означава, че СССР е много опасен враг , дори, може би, смъртоносно опасен, особено ако удари първи! В съвременната война факторът на изненадата е от голямо значение, както и по време на войните от древността. Е, ако загубим, тогава, за разлика от Първата световна война, няма да има отмъщение! Страните победители вече няма да позволят това да се прави... Макар че ако започнат търкания между СССР и Запада , защото експанзията е не по-малко характерна за комунизма, отколкото за фашизма, ще бъде... Нова германска цивилизация ще процъфтява върху труповете на дадените капиталисти и източни комисари . Който е против нас ще бъде с нас! И може би ще има голяма антиболшевишка коалиция!
  Ханс, който мълчеше до селото, изведнъж попита полковника:
  - Може би спрете и отново да разпитате момчето със зависимост?
  Дес поклати ядосаната си глава отрицателно.
  - Няма смисъл! Той няма да каже нищо ново.
  - Тогава може би ще обядваме, виелица вие в корема ми ?
  Полковникът от SS беше изненадан:
  - И какво искаш да ядеш в тази жега ?
  Ханс кимна.
  - Искам да ям винаги!
  Дес погледна слънцето, то вече беше преминало зенита, наистина беше вече четири часа и беше време да се спре. Арабите ядоха поотделно, събрани в кръг, тримата нацисти , без да пренебрегват месото и бирата. Така те кимарили, Дес, макар и за кратко , беше забравена насън...
  И аз видях нещо налудно ... Някои насекоми, най-напред малки, и след това се увеличават и стават все повече и по-страшно ... И си челюсти са обикновено чудовищни, такава пълна грозота! Полковникът усети, че задъхва дъх, дръпна се конвулсивно и се събуди. Не, всичко беше спокойно, двама железни войници от SS бяха нащрек, а след това отново на пътя.
  Герда и Шарлот бяха в най-трудното труд всички дни , а след това падна на сън като мъртъв и изпадна в свой собствен свят.
  Имаше огромна холограма на стадиона, която представляваше модерни гладиаторски битки. Стадионът беше огромен с много милиони хора. Пъстрото море бушува. Имаше битка между жената гладиатор Герда и полуинтелигентното същество от лигата на тъмните светове, мъглявината прах .
  Герда излезе първа. Тя беше живо, гъвкаво момиче със снежнобяла перлена прическа. Воинът направи троен салто, като се завъртя около арената. Според обичая на това е само една малка сутиен и бикини, конкретно за това, че не е възможно това беше да се скрие оръжие. И така тя трябваше да се бие полугола само с един светлинен меч . Въпреки това, такова оръжие е също доста ефективни. Условията на битката не са най - удобните под грациозните боси крака на момичето, полурадиоактивни камъни светят . Тя, разбира се, се усмихва, опитвайки се да не показва болката.
  Герда е залята от енергия, скача отново и прави петкратно салто.
  - Това съм аз!
  А неспокойната й приятелка Шарлот обяснява на гаджето си:
  - Преди борбата на момичето внимателно огледа, в нея пари трябваше да бъде или един-единствен чип или нещо електронно. Момата също се проверява за наличието на извънземна магия. Това означава, че един гладиатор могат да разчитат или само на неговия орган, или на остър ум. Въпреки това, Герд никога не е бил глупак и простотия .
  - В какво се съмнявах? - попита младежът, приличащ на Аполон.
  - Не! Но петкратно салто, без електроника, е показател за добра атлетична форма. Така че всеки е в страхопочитание, вашите гимнастички биха могли да направят нещо подобно? Шарлот намигна лукаво.
  - Три можеха, пет не! Да , и това е много силно скачащо с кратък старт! - младият юнак разпери ръце по-широко.
  - Такава е силата! Силата на Третия райх и в други светове.
  В същото време, залозите са били направени . Докато на сляпо, докато се появи врагът. Герд изглежда добре познат и обичан се основава на раса и вид.
  Гладиаторката избяга и първо направи шесткратно салто, а след това и седмократно. След това тя се поклони на публиката. Мускулите й се люлееха като вълнички от морето , като цяло момичето изглеждаше впечатляващо: типична амазонка. По- лесно е обаче да събориш звезда с камък, отколкото да намериш грозно момиче във Великата космическа империя Германия .
  - Има жени в нашите села: че любовта и честта, коня да галоп спре, в горяща колиба слизат. - запя Шарлот.
  По-голямата част от неотчетените проценти бяха в полза на Герда. Въпреки това по -голямата част от публиката чакаше кога да се появи нейната съперничка.
  И то чакаше. Гигантските порти се разделиха и на платформата започна да изпълзява тежък труп. Това беше истински динозавър, като граблив птица, имаше само повече от тридесет пипала . И огромните, тонове до осемдесет не по-малко дебела броня. Гигантът от животинския свят.
  Милиони отпиват, викайки, цвилейки, чуруликайки, наля славей. Явно гигантът ги е впечатлил .
  - Направете вашите залози разумни! - Компютърът гърми .
  - На кого! - скандира публиката.
  - Фриплодоф се казва! Коза Ностра!
  Иногалаците от всички ивици правеха залози на различни нива. Тук в разгара на ритъма на ипотеката, довеждайки въпроса до милиони. Някои от тези, които заложиха на момичето Герда в тъмното : те подновиха залога за още по - голяма сума! Коза Ностра ги впечатли!
  Последваха съобщения.
  - В Gladiator Герда Петдесет и осем борби и нула загуби в Коза Ностра сто и осемдесет и четири битка , и никой не остави да живее. Поставете своите залози!
  Момичетата от SS батальон "Вълк" също са влезли в залога, но всички освен суровата шефка Мадлен заедно боледуват за Герда. Така че на залозите се оказаха едностранно.
  В gaupmana Мадлин как тя се положи специална мнение за шефа , но не се открояват срещу подчинени. Момичетата разбраха това перфектно , нямаха особено нищо против.
  Само приятелят на Шарлот мрачно отбеляза:
  "По-добре е да загубиш пари, отколкото да предадеш такова момиче. Тези пари са тление, с гадна хартия едва ли някой ще се нахрани...
  - Е, това е добре , ако сте толкова незаинтересован! Може би ние самите бихме искали да се бием? Мадлен силно присви вежди .
  - Нямайте нищо против! - каза веселата вълчица Берта. - Мога ли да отида в гладиаторската зала?
  "Ние не трябва такава мощна магия, все още ." Шарлот възрази с гримаса. - Управление на запази своя стремеж: врагове не са спиращ всички убийство, защото всички същият ще дойде за отмъщение, хората може да не като едър рогат добитък , за да унищожи!
  - Разумно казано! - отбеляза нейният приятел Аполон.
  На арената прозвуча сигнал и битката започна: огромният динозавър Коза Ностра скочи напред. От удара на такава колосална маса полурадиоактивното покритие на пръстена вибрира .
  Шарлот отбеляза:
  - Тя има специфичен име. Защо Коза Ностра?
  Блондинка с лек лилав оттенък Берта представи версия:
   -Може би това се дължи на факта, че в един древен телевизионен сериал Коза Ностра беше необичайно готина мафия, създаваща свой собствен виртуален свят от динозаври с цел завладяване на Вселената !
  - И това с това? - не разбра Шарлот.
  - А inogalakty погледна, и върху тях прави впечатление. - Не съвсем уверено изрази предположението на Берта.
  - Нищо не е възможно, възможно е във Вселената! Че завладее с нашия неизменен сила ! - изпя Шарлот. - И войниците на Райха никога няма да отстъпят , той е като ярка звезда - хванете моментите.
  Опитните Герда (тя изведнъж трябваше някой друг памет) беше в не бързат да атакуват. Тя чакаше чудовището, скачане на страна или леко, когато той се приближи на опасно разстояние и се опита да мачкам. Звярът беше много бърз, но поради голямата си маса беше инертен и често пропускаше.
  Герда в своя страна учи неговите маневри, ако противникът е спечелил сто и осемдесет и четири битка, на средствата трябва да го има , и силна ръка. Въпреки това, по -голямата част от битките, преди всичко, трябваше да бъдат същите тези животни като него самия.
  Когато се сблъскат две от едно и също неинтелигентно чудовище и печели този, който е по-голям.
  Трябва обаче да се вгледате внимателно, пипалата са много и те са остри, извити като шомпол, вероятно отровни.
  Мускулите натискат Герда свири, тя лъкатуши като кобра под звука на тръбите факир. Гърдата вървят шейк, и приказно красив човек Шарлот, улов сам при мисълта , че той би искал да види нея цялата гола като древногръцкия богинята.
  Monster няколко пъти пропусна, но движението не се забавя. Беше ясно, че това е същество от ада, готово да преследва момиче с методичния характер на машина.
  Герда скочи отново , продухване с целувка на тълпата. Статуетката на воина започнаха да блестят с потта , които бяха излезли . Беше като полиран и полиран бронз.
  - Да, умно момиче! - каза Берта с възхищение . - Бих се не против да танцува на сцената.
  - И аз ще не против ! - Като каза това, атлетичният човек на Шарлот изневери малко . Със сигурност изпитваше някакво вълнение и желание да се бие. В същото време той е наясно с опасността от сблъсък с гигант.
  Шарлот отбеляза агресивно :
  - Аз се боря не по-зле от нея!
   Очевидно след като гледах на движенията на много , Герда скочи като скакалец. Лекият й меч блестеше и сечеше, за да замахне пипала. Те излетя в различни посоки, пръски синьо и кафяво кръв. Няколко капчици паднаха върху босите, мургави крака на момичето. Еластичната кожа се сви, женската гладиаторка я отърси, но имаше изгаряния.
  - Леле, ти си отровно копеле. - Нейните многострадални мазоли крака вървяха по тръните и парещите рани, тялото на чудовището. Момичето успя да стъпи, така че не пропорционира крака си.
  Берта каза с искрено възхищение :
  - Майсторски! Като гений, който свири на музикален инструмент. Би било хубаво да направите още композиция.
  Любимата Шарлот се засмя:
  - Но тази теория не трябва да пази от практиката.
  Чудовището се наведе, принуждавайки момичето да скочи от гърба си. Тя се претърколи няколко пъти във въздуха, скачайки от поглед, дузина кристални очи на чудовището.
  Берта дори скочи с наслада:
  - Готов съм ! Там! - възкликна тя.
  - Къде-къде! От къде си и откъде! - подигра се Шарлот.
  Герда отново нападна динозавъра . Тя реши да действа с кратки замах и е препоръчително да не бъде ударена от отрова. Най- меч работи на принципа на изригването на фотони в стабилна половин пространство, което позволява да се намали буквално всичко с минимален разход на енергия . Момиче го и го използва. Вярно е, че в този случай мечът на гладиатора е зареден с минимална енергия, което означава, че не реже толкова силно и бързо, колкото искаше бойецът. Да , и всичко това за битката, когато единият партньор просто бие другия. Необходимо е, че отрицателен характер също има един шанс, иначе публиката просто няма да отида до такива изпълнения. А късметът е нещо променливо...
  По това време Герд леко се обърка. Пипалата в центъра са били много по-бързо , отколкото на страните на чудовището. Един от тях намушкан в гърдите, намаляване на открито на сутиена. Голите гърди се разтрепераха, докато гаджето на Шарлот разглеждаше рубинените им зърна, блестящи ярко на светлината на няколко извънземни слънца.
  Отново последва удар: Герда отсече няколко пипала, но дясната страна на гърдите му беше отрязана, той пръсна моминска кръв.
  Женската гладиаторът нарязани друг пипало и скочи на бариера.
  За всичко отгоре всички на разстояние , на температурата на калдъръма започва да се покачва. Очевидно , те искаха да натиснете боевете към по-голямо сближаване и бърза развръзка.
  Герда не можеше да спре, дори във втория, босите му крака горяха, покрити с мехури като на средновековен багажник.
  Гай Шарлот с изненада забеляза:
  - Защо момичето не беше обуло сандали? -Защото прекрасните й крака ще изгорят !
  Шарлот обясни:
  - Това е обичаят ! По принцип гладиаторът трябва да търпи болка, особено ако е жена. Публиката доставя удоволствие, когато измъчва онези, които се бият.
  - Космически садизъм! - обобщи Аполон.
  Момиче от това не беше по-лесно. Тя е принуден да се върне , за да се хвърлят в чудовището. По това време нейна жертва стават очите, причиняващи тъмни съзвездия. Опитът казва на жената гладиатор, че най- често мозъкът е разположен по-близо до очите. От това, което? Тъй като е необходимо да се обработва твърде много информация, която не е отслабена от дълъг предавателен канал. Следователно, воинът, който не е запознат със структурата на съществото, се опита да намери мозъка.
  Едно по едно удари четири очи, но сама получи няколко драскотини. Чудовището изрева, изглежда, го е също усети болката. В контраст, от човека не се случва това , за да издържи.
  Шарлот отбеляза това и извлече афоризъм:
  - Силният рев - толкова по-тих е умът, така че по-високият тон - по- нисък интелект!
  - Правилна забележка! - Съгласен с "Аполон". - Петелът не е най - забележителният командир!
  Герд намаляла, още втурна пипала твърде много бързо животното паднаха с плочки пресата, счупи го, почти до билото. Вижда се , че дори стомахът е пострадал . Чрез щастие тя беше празна, или които не ще преяждат преди битка.
  Сега gladiatrix разбрах, че доста може да загуби битката, не гледа към временни успехи. Камъните бяха нагорещени така, че дори чудовището през костта на трошачката за бръмбари усети топлината им . Герда беше спасена само от силен обучението на своите крайници. Момичето често танцува боси върху нажежено желязо, демонстрирайки изключителна издръжливост. Вярно е, че тези калдъръм може да даде дори и повече топлина, като ядрен реактор, поради до полу - радиоактивно лъчение.
  Така че смелостта да не напусне красотата, не въпреки факта, че заплахата от смърт стана реална. И в такава битка човек не може да се предаде. По-скоро това е възможно, но в този случай това е най-силната срам за целия живот.
  Аполон попита Шарлот:
  - И този резултат може да бъде само смърт?!
  - Що се отнася аз знам Герда, тя ще не направи друг избор за себе си !
  - Смело, вие няма да кажа нищо , но аз успях да обичам я с цялото си сърце и душа! - Като каза това, човекът пое дълбоко дъх.
  Момичето не издържа и отново скочи върху черупката, докосвайки изгорените си крака. Тя направи няколко силни удара, направи няколко скока. Сега тя започна да прави салта, нарязани в движение.
  - Който няма лекотата на пеперуда, няма да избегне да бъде смачкан от мрежа за пеперуда ! - Тя изрече една фраза , превърнала се в крилата от древни времена . Така се биеше и поетът боксьор Rubber Fox . Той също рискува своя живот, но до по-малка степен , и като сериозни, тъй като основната тежък враг в него все още не е било.
  Шарлот я подкани , крещейки сърцераздирателно:
  - Нарежете му корема. В някои от тези същества мозъка намира непосредствено следващия към стомаха.
  Аполон каза:
  - И това не е възможно тя някак помощ? Например магия?
  Шарлот поклати отрицателно глава.
  - Магията не работи на арената . Дали е някакъв необичаен и изключително силен.
  - А аз още не съм усвоил вълновата магия! - въздъхна рисуваният млад красавец.
  - Аз съм, но го знам до съвършенство. - похвали се елфът, който неочаквано се промъкна в компанията им . - Хората и магията са едно!
  Герда скочи още няколко пъти, след което изведнъж свали острието, то се движеше твърде бързо, без да отскочи. Момичето едва имаше време да сложи ръката си навън. От ужасен удар, както на острието , а ръката избухва , на гладиатора на ръка се отпусна.
  - Ето една кука! - отговори, изтривайки потта от лицето на Бърт. - Какво ще стане сега .
  - извика Шарлот на момичето Герда.
  - Гмурнете се под него! Май се сетих къде е нервният център на тези същества .
  - Кажи й! - възкликна любимият на Шарлот.
  - Невъзможен! - отсече огнената червенокоса .
  Герд rubilas още отчаяно за lichiku ходи дълбок белег намали бузата. За пореден път тя беше пристрастена. Ръката беше повредена, но дясната, където беше мечът, все още работеше.
   Публиката бушува, а мнозинството, което беше страшно, болеше за чудовището! Явно уморен от постоянните победи на Герда. Момичето, изглежда, беше напълно свикнало с любовта на тълпата, това беше неприятно. За един момент, тя изгуби темпо, за които тя е била незабавно наказани, а пипалата прекъсна я така, сякаш издълбани от кафяв мрамор крак.
  Скоростта на Герда спадна и тя се претърколи от гърба си, като получи нов удар, който счупи ключицата. Лицето беше изкривено от болка, но воинът извика през агонията:
  - Няма да се счупя!
  Момичето падна настрани върху горещите павета, счупи няколко ребра и от устата й излязоха кървави мехурчета. Чу се скърцащ звук, чудовището стъпи с осемдесет тона спирала върху здравия крак, смазвайки красавицата. От момичето той хвърли пушек и тя се изви в конвулсии.
  Аполон изкрещя:
  - Тя умира! Дали това всичко свърши?
  Бърд в сълзи плъзна чучура:
  - Най- вероятно, да! Мило момиче, ти умираш, колко съжаляваш !
  Шарлот с фланелка отбеляза:
  - Лесбийка ли си Берта?
  - В никакъв случай! - За да докаже своите думи, момичето наклони глава на Аполон и целуна го усилено върху устните.
  Младежът я наведе в отговор. Когато сте целуна като че наистина страстно, това е просто чудо.
  - Погледнете по- внимателно! - Шарлот прекъсна полета на страстта им , но в тона й нямаше и капка ревност.
  Наистина, огромната уста на динозавър-мутант се наведе над момичето . И в този момент, с последното отчаяно усилие на гладиатора, тя хвърли меча си в процепа между небето и гърлото си. Той пъхна вътре. Натрупаните в стомаха газове се втурнаха, от устата блесна огън и взривна вълна хвърли момичето. Коза Ностра се разцепи на няколко парчета, изгорено месо отлетя .
  Момиче загубило и крака и ръцете си, лежащо без съзнание. Роботи се появиха следващите да я . На скенера се появи изображение на гръдния кош , две сърца биеха трудно, но равномерно в здраво женско тяло.
  - Гладиаторката Герда остана в живите и й се присъди победата! Това означава, че следващото представление ще бъде след три минути! - Силно, но без никаква емоция, съобщи компютърът.
  - Залозите се играят! - изкрещя някой, гласът от явно неземен произход .
  Това, което беше останало от Герда, беше взето.
  Аполон (е, кой би си помислил) въпреки това избухна в сълзи:
  - И това момиче ще остане завинаги сакато?
  Шарлот толкова енергично поклати глава, че излетя няколко чаши за вино:
  - Е, ти даваш! Постиженията на нашата медицина са такива, че след няколко часа тя ще бъде като нова и няма да остане дори най -малката повреда. Е, кажи ми едно глупаво момче, дето си видял от нас осакатени.
  ... ГЛАВА 12.
  Момичетата от Третия райх са много красиви и секси. Те са малко по-различни, макар и клонинги. Но всички блондинки и светлочервени. И те се стичат към позициите на съветските войски, както вулканично изригване разлива лава.
  И атаката срещу Африка продължава с неукротима ярост.
  Битките обаче бушуват и на източния фронт.
  Японците също опитват руснаците за сила и отчаяно се опитват да ги атакуват на билото.
  Те са жестоко пребити от американците и поетът е принуден внимателно да изостави войските.
  И съветските момичета ги чакат.
  Батальонът, състоящ се както от боси, така и от полуголи момичета, покри най-опасната посока - планината Високая.
  Момичетата се бориха много ефективно. Всички са красиви, стройни, атлетични.
  И трептят с боси крака. Хвърляне на гранати с голи крайници. Всички те са просто прекрасни и очарователни.
  Всъщност защо момичетата се нуждаят от дрехи? Голи, те са много по-красиви, и по-красиви, по-съблазнителни.
  И искам да целуна тези боси, кръгли токчета. И оближете всеки пръст.
  Стреляйки и хвърляйки граната с гол крак, Вероника казва:
  - Майната ти, не те бий!
  Тук и Джулиана, заковавайки японеца и хвърляйки граната с голи пръсти, изскърца:
  - Нашият непреклонен руски дух!
  И тийнейджърката се засмя... Представи си как едно сладко момче я гъделичка по крака. Да, за чувствителна женска кожа, това е хубаво.
  Червенокосата Анна също хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна самурая и изпищя:
  - За най-святата Русия в света.
  А здравата, могъща Анджелина хвърли торба с експлозив по самурая с боси пети и избълбука:
  - За нашата славна победа!
  Вероника се нареди на опашка. Свали японците и изпищя:
  - Това е наш дълг!
  Джулиана хвърли граната с бос крак и извика:
  - И ние ще го изпълним!
  Анна отряза няколко японци и изчурулика:
  - Руски път към победата!
  Анджелина отново пусна нещо тежко към самурая, бълбукайки:
  - И ние ще победим!
  Все пак добре, че в жегата момичетата свалиха жилетките. Така те са много по-красиви с гол торс. И какъв загорял, и мускулест. Корпусите са само от лята стомана.
  Колко прекрасни са момичетата, когато са голи.
  И нямат нужда от дрехи.
  Вероника коси много японци и скърца:
  - Слава на нашата Русия през всички векове!
  Джулиана взе и изстреля граната с бос крак и извика:
  - За наша територия!
  Тогава Ана го взе и го гръмна с ярост:
  - За вечните и хуманни!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  Така че Анджелина също го взе. Тя хвърли куп гранати. Нокаутира някои от самураите с замах. И запя:
  - Да летиш в небето, да си играеш със слънцето - искаш да си завинаги!
  И четирите момичета биеха много красиво. И целият батальон също. Колко примамливо босите им крака хвърлят гранати. Колко красиви са момичетата във войната.
  И върху тях залива жълтата маса японски войници. Самураите умират с хиляди, но все още не спират. Пръчка и пръчка. Битката е изключително жестока.
  Вероника стреля по японците и чурулика:
  - Нашият руски избор е чест и родина!
  Юлиана, стреляща по врага, оголи зъбите си, които искрят по-ярко от морски перли. И той казва:
  - Във всеки век е имало герои и ще ги има!
  Тогава момичето го взе и още повече оголи зъбите си.
  Анна без огън, стреляща по врага, изпищя:
  - Не ни е дадено да покоряваме! Русия не може да бъде поставена на колене!
  И отново гранатата на воина, хвърлена от босия й крак, лети.
  Анджелина изстрелва смъртоносно и убийствено с бос крак. И ухилена със зъби, чурулика:
  - Вярвам, че ще бъдем в Рая!
  Виктория прекъсва жената-герой:
  - Не! Не в рая, а да живее вечно на планетата Земя, която ще се превърне в истински, неземен рай!
  И момичето-капитан хвърли с бос крак много смъртоносна, осколкова бомба.
  Вероника отбеляза:
  - Вие сте мъдър господин капитане...
  И също с боси крака пусна носител на унищожение.
  Джулиана изпищя и даде реплика. Покосиха японците. Олюлявайки големи зъби, момичето изскърца:
  - Не искам да съм стара жена! Искам да живея вечно!
  Анна също хвърли граната с бос крак и попита русокосото момиче:
  - Харесва ли ви нашия свят?
  Джулиана отговори без колебание:
  - Не е зле! Особено през лятото! Обичам слънцето и празниците!
  Анна с готовност се съгласи с това:
  - През лятото несъмнено добре! Колко е хубаво за хората в младостта им!
  Джулиана отвърна яростно:
  - И нека лятото е вечно, като в Африка! И Африка ще бъде наша!
  Анджелина хвърли буре с експлозив с босите си мускулести крака и издаде:
  - Дано да е така! И по всяко време.
  И съветските войски се опитват да контраатакуват японците.
  Първи в битката влязоха батальон боси момичета, по шорти и жилетки.
  Красиви момичета започнаха да вършат армията от самураи, вече очукани в предишни битки.
  На първо място, воините атакуват батареите. По японците бяха хвърлени боси гранати. Бяха доста точни. А самите руски воини взеха и хвърлиха жилетките си. Да остана с голи гърди.
  Така че е почти невъзможно да влезете в почти напълно голи момичета. Когато жената е с гола кожа, нейните куршуми не се взимат.
  Вероника хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Аз ще бъда шампион!
  И разтърси бялата си къдрава коса.
  Джулиана също не е толкова проста. Лупанула за японците. И тогава, докато хвърля граната с бос крак и крещи:
  - В името на светата, царска Русия!
  И отново тресе пълните си гърди с алени зърна. А талията на момичето е тънка.
  След това червенокосата Анна се втурва в битка. Толкова искрящо и реактивно момиче. Хвърляне на граната с бос крак. Така самураите ще летят във всички посоки. И лежи като съборен.
  И момичето ще стреля по тях и ще изскърца:
  - За православния цар и руските богове!
  Анджелина също тупна. И полетна кутия с черупки, хвърлени от нея голи, мощни като тези на впрегнатия кон. И той разби много японци.
  Момичетата по принцип са супер, когато са голи и боси. Но в бикини в позиция да бяга още по-стръмно.
  И зърната са ягодови, така че бляснете!
  Виктория също ще пусне граната с алена гърда и както тя дава на самурая. Това е момичето. И най-важното, командирът на батальона на момичетата на разрушителя. И също само в някои бикини.
  И разтърсва голите си гърди. Което е толкова красиво и секси.
  Вероника взе и хвърли граната с бос крак. Тя прекъсна много японци и изпищя:
  - Висш пилотаж на борда!
  Джулиана също много ловко с гол крак хвърли граната и изскърца, докато косеше японците:
  - Нашата усмивка и съкрушителен удар!
  След това ще блести със зъби.
  И така Анна също го взе. Тя е застреляла много самураи. И как го направи.
  И той също ще изстреля граната с бос крак. И скърца:
  - Ние не сме роби!
  Тогава той ще се смее и ще си покаже езика.
  Анджелина взе и изчурулика със смаяна ярост, изплювайки обвинения към врага:
  - Аз съм най-готиният от готините.
  И с боси крака пусна тежка бомба. Тя взе и взриви самураите, като ги раздроби.
  Вероника също ще го вземе и ще удари азиатската орда. И смачква костите им.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - Ще победим всички!
  И отново смъртоносна и уникална граната лети от бос крак.
  И ще смели японците. И че са дошли в руските земи? Всичко тук принадлежи на Русия.
  Юлиана изстреля граната с бос крак и запя:
  - Слава на Велика Русия! Не ни трябва Държавна дума!
  Червенокосата Анна агресивно отбеляза:
  - Аз ще бъда шампион.
  А граната, изстреляна от босите крака на момиче, ще сплеска всички. Остана само кърваво месо.
  Но Анджелина го взе и изскърца. Нокаутира куп бойци. И пометен като ангел на смъртта.
  И масата от самураите загина.
  Руските войски притискаха японците от всички страни. Смачкаха и разбиваха.
  От време на време избухваха ръкопашни битки. Руските войници намушкаха самурая с щикове. Пушка Мосин е отличен клуб. Кои черепи пробиват. И смачкайте костите.
  Но момичетата с мечове се бият особено красиво. Чудесно е. Особено когато голите гърди се люлеят.
  А зърната са толкова рубинени и искрящи. Така че искате да ги погледнете и да ги целунете.
  И целувка без прекъсване.
  Момичетата се борят с яростта на гладните пантери, които са видели агнета. Разкъсват ги и събличат кожите им.
  Вероника, стреляща по японците, крещи:
  - Смърт за смърт!
  Юлиана, хвърляйки граната с бос крак, добавя:
  - Кръв за кръв!
  Анна, драскайки върху самурая, крещи:
  -Око за око!
  И тя също хвърли лимон с бос крак. Тя беше най-силната и разкъсана от апломб.
  И тук Анджелина го взе. Цяла цев със смъртоносни експлозиви ще изстреля и смила врагове.
  След което той ще пее:
  - Аз съм бос слон и много готин!
  Момичето наистина е много мощно. И краката й са като бухалки. Как да преместите самурай в слабините. Беше на пет метра и полетя нагоре. Помете се като катапулт, изстрелян от камък. По-точно вероятно камък от катапулта!
  Виктория, командирът на батальона, даде ред на японците. Тя покоси някои от жълтите воини и изпищя:
  - Ще се борим за Света Русия.
  И с голо, загоряло коляно, като се движи в брадичката. И счупи челюстта на врага.
  Виктория е развълнувана...
  Юлиана казва ентусиазирано:
  - Ще има цар Николай, най-великият от руските царе!
  И целият батальон полуголи, боси момичета, докато лаят с пълна сила, унищожавайки японците.
  - Така да бъде !
  Междувременно германците започнаха да използват някои нови технологии в края на август.
  Танковият екипаж на Герда влезе в битката със съветски машини.
  Германците използваха най-новото оръдие с високо налягане с относително къса цев.
  Новото оръжие имаше калибър 120 милиметра и начална скорост на снаряда от 1700 метра в секунда. С негова помощ беше възможно да се проникнат всички съветски превозни средства от голямо разстояние. Може би само с изключение на супер тежкия Исов. Но те също могат да бъдат пробити, само малко по-близо.
  Немските жени-воини паркираха колата си с отлична предна броня.
  Съветските Т-34 и Т-44 се опитаха да се доближат до германците и ускориха, буквално заплашвайки да таранят.
  Герда стреля по съветски танк. Тя откъсна кулата от него и изчурулика:
  - Какво е против тигрите да прегазят?
  Шарлот също натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и изскърца:
  - Нека бъдем шампиони на планетата!
  И тя разби съветски танк.
  Прецака на руски и Кристина. Най-новото оръдие беше автоматично и изстрелва дванадесет изстрела в минута.
  Момичето със златисточервена коса изпищя:
  - Няма бариери за руските воини!
  Златокосата Магда също разби съветски танк и оголи зъбите си:
  - Аз съм най-силният от силните...
  Момичетата се ядосаха. Войната продължава и продължава. И кога червените ще бъдат победени? Колко време ще се режат? Просто умрели момчета.
  А момичетата от руснаците са това, което им трябва.
  Например немски жени измъчваха комсомол. Първо, момичето беше съблечено в студа.
  Герда първо скъса палтото си от овча кожа. Тогава, заедно с Шарлот, тя започна да сваля ботушите си. Обувките обаче са брезентови и съборени. Развиха кърпите за крака.
  Тогава Герда разкъса с нож туниката и ризата на комсомола. Остави само сутиена си. Срязах си панталоните.
  Шарлот дръпна комсомолката за русата коса. Тогава те бяха Герда и Шарлот, по бикини водеха комсомолката боси и по бански. Три босоноги момичета се втурнаха в лютата слана. Комсомолът беше смел. И тичах цели два часа. Макар и не толкова готино, колкото две тигрици. Краката на рускинята почервеняха, а след това посиняха от студа.
  Тогава Герда и Шарлот я вързаха отзад и я издърпаха на една стойка. Комсомолката се тресеше от болка. Тя започна да се навежда. Герда я дръпна за раменете и я обърна. Задъхвайки се от болка, комсомолът се изправи в стойката, кокалчетата му щракнаха.
  Босите крака на рускинята бяха затегнати в щипци и те започнаха да окачват товара. Преди всичко Шарлот зареди дневника.
  Комсомолката изпъшка, но след това стисна зъби и замълча.
  Шарлот и Герда бързо счупиха клони. Комсомолците бяха положени под босите им крака и опожарени.
  Това е толкова забавно да се изпържи голи токчета. И е много смешно и забавно за красавиците.
  Пламъкът облиза леко грубите подметки на комсомолца, миризмата на пържено барбекю. Болката, разбира се, от огъня е ужасна. Комсомолката потръпна, от нея капеше пот, момичетата тихо стенеха. Но силните писъци бяха сдържани от ужасно усилие на волята.
  Тогава момичето започна да се бие със смърчови клони. И Герда, и Шарлот се разбиха с пълна сила. Дори кожата на гърба на момичето се спука. Смесена кръв, излята с пот. Сутиенът също отлетя, падна в огъня и добави топлина към босите му крака.
  Герда се наведе и облиза смес от пот и кръв. Това й хареса.
  Шарлот прищипа комсомолката за гърдите. И тогава момичето взе и удари слънчевия си сплит с юмрук. Тогава червенокосият дявол добави клони към огъня под босите крака на комсомола. Миризмата на пеене беше още по-силна.
  Герда изсъска от гняв:
  - Ти ще говориш!
  Шарлот щипа гърдите си по-силно и изсъска:
  - Спрете да играете в мълчание!
  Герда извади горящ клон от огъня и го донесе до голите гърди на комсомолско момиче.
  Така тя потрепна и светлокосата й глава се залюля, падайки настрани.
  Шарлот оголи зъби като дявол.
  - Изглежда момичето е готово!
  Герда се изкикоти и започна да масажира лицето и шията на комсомолката. Тя беше здрава и бързо се възстанови. Тогава русокосият терминатор извади пламтящ клон от огъня и го поднесе към нежното лице на пленника. Момичето се съпротивляваше и трепна.
  Герда облиза устни и изсъска:
  - Ще говориш ли за красота?
  Комсомолецът изхленчи:
  - Убий ме! Не измъчвайте, моля!
  Герда отговори сериозно:
  - Не! Ще ви измъчват много дълго време и ще ви изпържат всички докрай.
  Шарлот отбеляза:
  - Или може би го дайте на мъжете. Тя все още е девствена и ще й бъде много болезнено, когато...
  Комсомолецът отчаяно изкрещя:
  - Недей! Така или иначе нищо няма да ти кажа!
  Герда предложи:
  - Изгори гърдите й?
  Шарлот поклати глава.
  - Не! Има по-ефективен начин за получаване на информация.
  Герда кимна:
  - Да... Това е за натискане на артерията на шията. Да оформим зона за докладване, а тя ще ни разкаже всичко, което знае и какво не знае!
  ... ГЛАВА 13
  Шарлот се засмя и отбеляза:
  - Защо тогава я измъчвахме?
  Герда отговори честно:
  - Чисто за забавление. И сега.
  Русокосата терминаторка притисна ръката си към врата на комсомолката. Тя завъртя очи и стана като мъртва риба. Герда каза твърдо:
  - Къде е батерията?
  Германците напредваха много бавно. Калта и кишата забавиха движението им. Боевете показаха ефективността на новото оръдие с високо налягане от много голямо разстояние, поразяващо Т-54 - основният съветски танк.
  Герда, изстрелвайки куршум от голямо разстояние, отбеляза:
  - Новото оръжие е много по-удобно.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Да, не позволява на врага да се приближи!
  Кристина, натискайки бутона на джойстика с голи пръсти, нокаутира съветски танк и промърмори:
  - Но ние сме толкова добре насочени. Просто феномени! Така че нищо няма да спре или да сломи воините!
  Магда рационално отбеляза:
  - И привличане на вниманието към себе си! А именно колосалната му агресивност!
  И момичето също натисна босите си крака върху бутоните на джойстика, удряйки танка на Червената армия.
  Герда, стреляйки, попита момичетата:
  - Чудя се защо руснаците имат толкова много инат. Стоят, сякаш са направени от титан. И не искат да се поддадат.
  Шарлот добави със смях:
  - И няма да се предадат! Все пак те наистина са най-силните хора! И народът е непреклонен!
  Магда се изкикоти и като показа зъби, искрящи с искрящи като сапфири очи, издаде:
  - Слава на нашата велика Родина!
  Кристина изсъска раздразнено:
  - Лондон няма да навреди да вземете!
  Герда се изкикоти и предложи:
  - Какво, какви идеи имате? Сключете мир с Русия?
  Шарлот стреля по сталинските, проби кулата на съветската кола и изпищя:
  - Не! За мир не може да се говори!
  Кристина също удари танковете на Червената армия и предложи:
  - Може да се говори за примирие?
  Магда изпищя в знак на съгласие:
  - Да, временна почивка. Да се насочи на запад.
  Герда изпрати черупка и отбеляза:
  - Това наистина е възможно. Сключете временно мир с руснаците и те самите ще се преместят във Великобритания. Отдавна не сме вземали Лондон!
  Шарлот се засмя и предложи:
  - Да вземем Москва и никой на света няма да ни спре!
  Кристина с оголени леопардови зъби изсъска:
  - Не, никой няма да спре и никога!
  Магда изпищя от дива ярост:
  - Не, планините няма да са златни! И скалите ще бъдат диамантени!
  Герда оголи зъби и изскърца, разбивайки съветската кола като кристал с чук:
  - Консуматорското общество е пълно със злоупотреби!
  И отново момичето блесна със зъб, който блестеше по-ярко от перлите. Герда обичаше да измъчва и измъчва.
  Например тя взе пионер и го разтвори жив в царска вода. Това са нейните наклонности. И мъченията предизвикаха нейното вълнение. Комсомолская правда, например, след като изпомпаха цялата полезна информация, те започнаха да горят с огън. Буквално си изпържиха гърдите живи. И тогава те бяха отрязани, пиперени и изядени.
  Да, Шарлот и Герда се занимаваха с канибализъм. И изядоха комсомолца жив. И това е толкова грубо и не е естетически приятно. И най-важното боли.
  Представете си, че момичето все още не е убило, изпържило и отрязало парче по парче. След това го потапят в соса и го изяждат.
  Герда и Шарлот дори ядоха човешко месо. Имаха диария и момичетата гонеха. Трябваше да се облекча в храстите.
  И този канибализъм е наказуем.
  Те ядоха войни и момчета. И четиримата от пионера Саша бяха грубо съблечени, след това поставени в голям тиган. И изпържиха хлапето в растително масло. И това като цяло е страхотно.
   Магда изяде крака на момчето и отбеляза:
  - И какво? Готино е и приятно!
  Кристина отбеляза:
  - Всичко ни е приятно!
  Сочното пионерско месо се нарязва на тънки филийки и се потапя в соса. Момичетата ядоха и пееха.
  Герда извика:
  Без милост, без милост към врага! Ще ударя комунистите, както ще преценя пшеницата!
  И тропа бос в снега.
  Момичетата почти напълно погълнаха момчето. Пирувахме с черния му дроб. Цялото месо беше отрязано. Ядохме и пихме вино. Преяжте, а след това купчина за сън.
  Насън воините сънуват, че самите те се пържат от дяволи в котли. И в същото време кожата също се отрязва с ножове. И тогава те се усукват и се чупят.
  След това започват най-жестоките изтезания. Момичетата бяха окачени за косите си и се люлеха на решетка. И след това го изгориха с пламък. И действаха с майсторски изтънченост.
  Герда си спомни това, докато стреля, и след това попита:
  - Как ти харесва ада?
  Шарлот отговори с усмивка:
  - Интересно място особено като компания!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Там можеш да завиеш опашките на дявола!
  Магда с усмивка със зъби изскърца:
  - И за постигане на най-висок резултат! Като цяло, какво ще кажете за състезанието по огнено поло?
  Герда се качи в съветски танк и решително заяви:
  - В ада ще има само врагове на Третия райх! И истинските арийци ще продължат да се бият в други вселени!
  Шарлот уверено потвърди, блъскайки бос крак по бронята:
  - Дано да е така!
  И блесна с перлени зъби.
  Кристина предложи:
  - Да си направим рога!
  Магда се изкикоти и излая:
  - Да станем дяволи от най-висок клас!
  И тя си показа езика.
  Момичетата наистина са много весели и имат много силни мускули.
  Тогава Герда забеляза:
  - Ех, Маугли би бил за нас!
  Шарлот поправи приятелката си:
  - По-скоро Тарзан!
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  - Ах, Тарзан, Тарзан, Тарзан! Господар на всички страни!
  Магда изпищя от наслада:
  - Имаме пруски дух! В нас мирише на Прус!
  Герда се изкикоти, разцепи съветския танк и измърмори:
  - Не! Ние сме деца на самия Сатана!
  Шарлот изсъска с оголени зъби.
  - И ние ще бъдем верни на Родината!
  Кристина охотно потвърди това:
  - Да ние ще! Заедно с Родината и Партията!
  Магда промърмори с наслада:
  - Лидерите идват и си отиват, но партията остава!
  Руснаците бият борд на борд. Флагманът на Мусаши също се запали. Тръбите се сринаха.
  Общо взето за японците да отстъпят задло. Но те са толкова горди. Вярно е, че Мусаш е изключение. И заповед за отстъпление.
  Но е толкова лесно да се измъкнеш от руснаците. Японците понасят тежки загуби и се оттеглят.
  Виктория, капитанът на разрушителя, и същото полуголо, загоряло до черно, русо момиче, като останалите.
  Разбира се, много е красиво, когато момичетата са почти голи, стройни, мускулести. И ако краката са боси, това е абсолютно чар и изкушение.
  Виктория казва яростно:
  - Аз съм воин, роден от Сварог! Аз съм внучка на Бог Род. И мога да правя чудеса!
  Анджелина логично отбеляза, самурайска лупа:
  - И аз не съм от обикновена кръв. Вижте колко е силна. Моят прародител беше Иля Муромец.
  И момичето пусна цяла кутия с боси крака.
  Вероника се бореше отчаяно, бореше се с всички сили и изстреля такава бойна сила.
  Момичето е много красиво, русо, извито, с дълги мускулести крака. Тя обичаше да я галят.
  Вероника казва:
  - Защо Япония се качи в Русия!
  Джулиана, това красиво момиче, изпищя, удряйки самурая:
  - Да намериш собствената си гибел!
  Тийнейджърката порасна през последните месеци и стана по-мускулеста и извита фигура. Джулиана цъфна и стана толкова красива. А косата е бяла с лека позлата. Все по-често тя иска мъж. Страшно е да загубиш само невинността.
  Но нека галят, галят, целуват, облизват. Най-добре е да се занимавате с каютни момчета. Те също се страхуват, срамежливи и по-малко рискуват да искат нещо по-сериозно.
  Джулиана е много добър воин и стреля. Той също мечтае да стане фелдмаршал. Освен това тя иска да стане като Магомед и да създаде своя собствена религия.
  Амбициозно момиче.
  Сега, ако самият цар Николай II, като Владимир Солнишко, щеше да вземе и въведе Родноверие в Русия и щеше да се върне при руските богове. Защо имаме нужда от Мери? Слава на Богородица - Лада. Със сигурност е по-добре от Библията. Нашата Лада е много красива, със златиста коса и е истинска Богородица и Богородица, и Единородната дъщеря на Всемогъщото семейство! Създател на Вселената. Род винаги е бил и Той, като Аллах - Всемогъщ, Вечен, Всезнаещ, Вездесъщ, и цялата вселена е неговият храм. Защо той е по-лош или по-слаб от еврейския Яхве? Род създаде безброй вселени! Той е живял толкова много, че е невъзможно да си представим! Рода беше преди всички времена. Нямаше време, но Род беше! И винаги ще бъде! Всички богове-демируги са деца на Семейството! И ние сме негови внуци! Но Род не забранява да се покланят на техните деца и богове. Род - Това е Богът на боговете. И Сварог е Богът на боговете! А хората са внуци на боговете! Слава на руските богове!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Джулиана вършее японците. Изглежда, че руските богове и руският народ помагат.
  Скоро те ще довършат Того и ще сложат край на войната. И може да се наложи да кацнете в Япония. Толкова по-добре и ще завладеем Токио. Толкова по-зле за Япония. Да станеш част от Русия обаче вече не е толкова страшно.
  Джулиана пита Ана:
  - Мислиш ли, че трябва да вземем Япония?
  Червеникавата красавица отговаря:
  - Разбира се!
  Джулиана пита с фалшива изненада:
  - За какво?
  Анна категорично заявява:
  - Значи тогава нямаше заплаха! Че не му се налага да се бие отново, с желанието на японците да си отмъщават!
  Джулиана възкликна:
  - И е правилно!
  Руският флот преследва японците и потапя корабите им.
  Юлиана е въвлечена в мисловен диалог.
  Затова е нужна молитва? Защото винаги не е достатъчно на човек това, което има. Когато доходите растат, нарастват и нуждите. И това е добре. Това е, което движи напредъка. Хората искат още и още. И руските богове помагат в това, като стимулират науката.
  Мъдростта на руските богове е голяма.
  А християнството? Какво учи?
  Че Земята и всичко на нея ще изгори! Наистина ли е възможно да се стимулира развитието на човечеството?
  Разбира се - Руската вяра не учи, за разлика от християнството и исляма, за края на света. Родноверие учи, че хората в бъдеще ще се развиват и ще станат себе си като боговете-демиурги.
  Че науката, прогресът и разумът ще направят богове от нас! И че хората ще станат по-силни и по-мъдри.
  И какво учи християнството?
  Какво сме глина? Че сме никой! Че Бог е всичко, а човекът е нищо!
  Но Родноверието издига човек.
  Но най-лошото нещо в Библията е издигането на евреите над останалите нации. След това се чудиш как някой вярва в такова нещо. И защо християнството се оказа толкова упорито?
  Но римляните биха могли да измислят своя собствена религия. Те са умни. И направете монотеизма свой.
  Защо имаме нужда от чужда вяра. Има и рай - Ирий. И Пътят между звездите, по Млечния път, и учението за еволюцията на духа. Когато самият ти можеш да израснеш към Бог.
  И да не бъде само овца, която се кланя в рая, а агнето я подтиква с желязна тояга.
  Така че има избор.
  Или своя, или еврейски - чужд!
  Е, защо руснаците имат нужда от чужда вяра? Е, защо Петър Първи не възроди Родноверието.
  Молеха се на своите богове и на своята Богородица Лада.
  И руските богове ще станат по-силни от всички и ще ни доведат до победа.
  А арабите? Те създадоха своя собствена религия. И не са взели чужд.
  Ех, защо нямаше руски Магомед в Русия?
  И защо нито един цар не подкрепи пророците в това ?
  Нова религия - Родноверие под формата на монотеизъм!
  И слава на Велика Русия!
  Момичетата дават японските клаксони как да вървят. Въпреки че самураите сега са по-лесни.
  Германските войски вече навлязоха в Южна Африка, а напредналите части на босите момичета преминаха Иран и вече в Индия.
  Боси и много красиви момичета тичат из джунглата и пясъците, блещукащи с голи, кръгли токчета.
  Немски клонинг момичета се борят и печелят с увереност. А Съветите в морето дори победиха японците с ограничени сили.
  Момичета се втурват по палубата - боси и искрящи. Те се застрелват и свалят самурая. Такива смели дяволски момичета. В тях има яростен огън. И очите блестят със сапфири и смарагди.
  И боси токчета, трептящи наоколо. И искрящите усмивки светят.
  И изстреля едно оръдие дълго десет инча. Като лупанет. Че дори японският разрушител се разцепи.
  Джулиана изпищя:
  - Това правят руските богове!
  Виктория, чиито голи загорели крака блеснаха, коригира:
  - По-скоро сами го правим!
  Вероника предложи:
  - Хайде тогава да пеем!
  Червенокосата Анна вдигна:
  - Разбира се, песента ще е по-забавна.
  И момичетата, тропайки с боси крака, решиха да запеят агресивно и с замах, нещо интересно;
  И целият батальон момичета започна да пее, цяла балада.
  Цар Николай, ти си руската земя,
  За славата на нашата родина...
  В Русия всички сме приятелско семейство,
  Няма да има съжаление, познайте живота ни!
  
  За нас има император просто Бог,
  Който мъдро управлява вселената...
  И искам Всемогъщият да помогне,
  И Каин се превърна в купчина мъх!
  
  Вярвам, че ще има щастие на Земята
  И радостта ще блести на планетата...
  Мир и радост царуват навсякъде
  Русия се превърна в истински рай!
  
  Царският комунизъм ще бъде построен,
  Страхотният рев на убиеца ще се потопи в жегата ...
  И летим право нагоре, а не надолу
  Кръвосмучещите противници ще изчезнат!
  
  Няма нужда да мислите, кралят изобщо не е лош,
  Добавете поне малко късмет към него...
  Нека руският Бог бъде с Николай,
  Тогава той ще може да вгради смело промяна!
  
  Русия е родината на слоновете,
  Страната просто не може да бъде по-прекрасна...
  Нямаме нужда от допълнителни думи, момчета,
  Воинът призовава за битка!
  
  Как да не се опитваме да победим врага на Русия,
  Знам, че лимитът ти ще надскочи...
  Непобедима руска мечка,
  И слънцето не залязва над Русия!
  
  Няма по-високо за Родината, познайте планините,
  Че върхът блести на царството на комунизма...
  Вярвам, че Господ ще смаже враговете,
  И усмивките на реваншизма няма да минат!
  
  Нека Русия блести над планетата,
  Страната, която даде щастие на хората...
  Изпити, полагане, само за пет,
  В крайна сметка силата на Родината е неизмерима!
  
  Нека бъде, любовта е прославена завинаги,
  През двадесети век или двадесет и първи...
  Оставете кръвта да тече бурно
  Рицарят няма да бъде просто суеверен!
  
  Вие сте кръвта на враговете на Отечеството, излейте смело,
  Нека тече в поток...
  И просто разбийте врага,
  Благословени свети лица за бой!
  
  Да има звезда в нашата Родина
  Това показва пътя и вселената...
  Голяма мечта ще се сбъдне
  Всички останали хора просто се наблюдават!
  
  Да, ние ще смажем враговете на Отечеството,
  И ние ще се справим с безкрайната орда ...
  Над нас е златокрил херувим,
  Да не победим със Сатана!
  
  Въпреки че знаете, руските богове са силни,
  Ще възродим величието на Русия...
  Въпреки че славяните са разединени,
  Но така или иначе ще стана един месия!
  
  Нашият славен цар Велики Николай,
  Добре победихте Япония...
  Така че смелете воина смело
  И бъди велик, а не шут!
  А в Африка сраженията все още бушуват в колосален мащаб. И битките са много ожесточени.
  Въпреки че столицата на Южна Африка Претория падна, а момичетата с боси крака превзеха целия черен континент. И тази територия е по-голяма от целия СССР, по площ един и половина пъти, по население, тъй като по това време три или четири пъти повече.
  И толкова много роби се оказаха под контрола на германците. Остава само да се залови Мадагаскар. И момичетата вече плуват в неговата посока.
  И има офанзива на изток. Нацистите превземат Делхи и Бомбай. И сега те се движат през южните райони на Индия. Такава е силата им. И индианците падат на колене и целуват босите крака на момичетата. Принудени да облизват голи, кръгли, лъскави токчета на момичета. Воините убиват британски войници с изстрели, без да пропускат. И те се предават без повече приказки.
  И съветските воини се бият срещу японците.
  Момичетата и техният батальон влязоха в битката със самураите на сушата. Момичетата срещнаха самурая с добре насочени изстрели, саби и хвърляния с боси крака на гранати.
  Вероника хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - За царя и Отечеството!
  И стреля по японците.
  Джулиана също хвърли граната с голи пръсти на краката си и изскърца:
  - За първовиканата Русия!
  И тя също закова самурая.
  Тук и червенокосата Анна лупанула и изпищя:
  - Слава на майката царица!
  И също удари врага.
  Долбанула и Анджелина, пускайки цяла бъчва експлозиви с боси крака и разпръсквайки японците надалеч:
  - Слава на Великата руска империя!
  И Виктория лупанула. Тя помете японците и се поддаде на разрушителен лимон с боси пети.
  Тя извика с пълна сила:
  - За нови граници!
  Вероника закова японците и изскърца:
  - За вечна Русия!
  И тя също засече самурая:
  Джулиана го взе, разби го в японците. Тя хвърли граната по противника с бос крак и изскърца:
  - За единна и неделима царска империя!
  И момичето подсвирна. Личеше си, че тийнейджърът е станал много по-едър, гърдите са високи, талията е тясна, бедрата са месести. Вече имаше фигура на възрастна, мускулеста и здрава и силна жена. И лицето е толкова младо. С мъка момичето потисна желанието да прави любов. Нека само галят. И по-добре с друго момиче, поне няма да я лиши от девствеността.
  Джулиана много ловко хвърля гранати по японците с боси крака. И работи много успешно.
  Анна е много червенокоса и също много красива. И като цяло такива момичета са прекрасни в батальона, просто най-голямо удоволствие.
  С боси крака, Ана хвърля граната и чурулика:
  - Нека Велика Русия бъде известна!
   А също и как се върти.
  Е, момичета, добре, и красавици!
  Анджелина също галопира. Такова момиче е голямо - два метра високо и сто и тридесет килограма тегло. В същото време не е дебела, с залята мускулатура и крупа на впрегнат кон. Много обича мъжете. Тя мечтае да има дете. Но не още. Мнозина просто се страхуват от нея. И много агресивно момиче.
  Не мъжете й питат, а тя самата нагло иска. Без срам или срам.
  И тя го харесва. Бъдете проактивната страна.
  В същото време Анджелина е прекрасен войн. И тя постигна много подвизи. Виктория командва техния батальон.
  Той също хвърля граната с бос крак и вика:
  - Ще има светлина над страната!
  Вероника хвърля лимон с бос крак и прошепва:
  - Слава на Великата руска империя!
  Джулиана също прави хвърляне с голи пръсти и реве:
  - За слава на светата Родина!
  Анна крещи:
  - С неземна тъга!
  И подарък, хвърлен от бос крак, също лети.
  Тогава Анджелина извика. Хвърля и куп гранати с боси крака.
  И момичето-герой реве:
  - В името на Белия Бог!
  Виктория също изпрати граната с голите си пръсти и извика:
  - В името на Христос!
  И направи няколко изстрела.
  И Анджелина започна да драска от автомат. Тя го направи много хитро.
  Накратко, момичето е звяр.
   Вероника изпищя от апломб:
  - Аз по принцип съм супермен!
  И хвърли гранатата с бос крак.
  Джулиана също стреля. Свали японците.
  чурулика:
  - Слава на Русия!
  И с бос крак изстреля граната.
  Анна също изпищя:
  - За светата Русия!
  Анджелина пусна цяла кутия на японците. И тя го взе, изрева от смаяна ярост:
  - За Сварог!
  Виктория го взе и изскърца:
  - За нова система!
  И хвърли граната с бос крак!
  Вероника избухна:
  - За мускулите от стомана!
  И тя стреля и с граната с боси пръсти.
  Джулиана също го взе и изскърца:
  - За любов и магия!
  И боси крака в движение.
  Червенокосият дявол Анна взе и пусна кутия с гранати и изскърца:
  - В чужбина на Марс!
  Анджелина също ще пусне варел с динамит и буркнет:
  - За световния ред на Русия.
  И Виктория като лае:
  - За нов път към щастието!
  След което момичетата ще се смеят също толкова приятелски.
  ... ГЛАВА 14.
  Тъй като позицията на СССР и целия свят срещу момичетата-клонинги е практически безнадеждна, в подкрепа на Русия беше изпратена щурмова сила .
  И в случая това е вечното момче Олег Рибаченко, което е решително готово да се бие.
  Дори със самураите, които се опитват да настъпят от изток.
  Тогава момче и момиче, също боси и полуголи в студа, легнаха при картечниците.
  Когато си бос в студа, руските богове ти дават феноменална сила и ти си способен на големи чудеса.
  Момчето и момичето започнаха да стрелят с картечници по настъпващите японци. И го направиха изключително добре . Каквото не е изстрел, то попадение. Такова чудо правеха полуголи, боси деца в студа. И благодарение на студа и факта, че босите крака бяха в контакт със снега, руските богове-демиурзи им се притекоха на помощ.
  Олег Рибаченко, стрелящ и косейки японците, чурулика:
  - Вярна Лада, помагай ни!
  Маргарита, това смело, златокосо момиче, унищожаващо нацистите, също иззвъня:
  - Злите врагове ще бъдат победени!
  Момчето Олег хвърли граната с бос крак, разпръсвайки японците, изсъска:
  - Слава на Отечеството - майка ни!
  Маргарита също изстреля граната с бос крак и изскърца:
  - Около кофата ще има врагове!
  Момчето и момичето се биеха с колосална свирепост. Имаха толкова много воля, сила и характер, че човек можеше само да се чуди.
  Олег Рибаченко, стреляйки, изпя:
  - Слава на Сварог!
  Маргарита, стрелба, издадено:
  - И Всемогъщото семейство!
  Младите воини бяха страхотни и прекрасни!
  Олег, изпращайки без да пропусне куршум от картечница, издаде:
  - Отечеството е зад нас, Белият Бог е с мен!
  Маргарита изчурулика с ентусиазъм:
  - Така че врагът в тежките мъки на Родината загина!
  И момичето показа дългия си език.
  Олег, смазвайки японците, извика:
  - Нека бъде слава на Земята!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Нека бъде слава!
  И тя покоси японците.
  Деца косят японци на стотици и хиляди. Катереха се и буквално хвърляха трупове на всички подходи.
  Олег се засмя и отбеляза, унищожавайки японците:
  - И Черният бог помага в битка!
  Маргарита ентусиазирано се съгласи:
  - За нас и Чернобог!
  И с бос крак ще изстреля граната.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Хиляди хиляди...
  Маргарита, смазвайки фрица, добави:
  - Полк по полк...
  Унищожавайки момчето терминатор, той изпищя:
  - Ще бием японците с картечница!
  Момичето Терминатор ентусиазирано добави:
  - Нашите герои са красота!
  И пак граната хвърчи от бос крак.
  Олег Рибаченко изпищя:
  - Момичето е вярно, красотата на босите!
  А момчето също хвърля граната с бос крак.
  Детето трябва да се каже, че е красиво и много мускулесто. И как се бори.
  Маргарита възкликва, унищожавайки самурая:
  - За светата Русия!
  И граната, хвърлена от бос крак, лети.
  Олег добавя:
  - За руските богове!
  И също граната лети до босия крак на момчето. И разпръсква противниците.
  Маргарита, унищожавайки японците, шепне:
  - За слава на Родината на боговете!
  И показва езика си!
  И отново граната, хвърлена от бос крак на момичето, се справя с японците. А картечниците още драскат.
  Олег, посичайки врагове, чурулика:
  - Героите на родината събират алармата.
  И отново дава опашка.
  И хвърлената от момчето граната лети.
  Маргарита също смазва врага и съска:
  -За светата Русия!
  И сега граната лети от хвърлянето на босите крака на момичето. Разпръсква врага във всички посоки.
  Олег, стреля, и почти всеки куршум лети към целта, пее:
  - Моята родина...
  И отново с бос крак граната удари японците.
  Маргарита, унищожавайки самурая, изпищя:
   - Горда и сладка!
  И граната се втурва от босите крака на момичето.
  Олег Рибаченко, стреляйки по врага, добавя:
  - Моята родина...
  Момичето, стреляйки яростно, добавя:
  - Ти си венецът на ума!
  И отново смъртоносна граната излита от босите крака на момичето.
  Маунт Хай е буквално осеян с трупове на самураи. Японците го поливали много обилно с кръв.
  Момчето и момичето тогава светнаха с неувяхваща слава, но не се отказаха от Високата планина.
  Вълните цунами се преобръщат. Което пада върху позициите на руските войски. Но те храбро отразяват натиска на врага. И те показват героизма си.
  Олег стреля и чурулика:
  - Винаги ще бъдем верни!
  И пак от босия му крак излита граната. И взривява японците.
  Маргарита също стреля. И той го прави много, изключително уместно, като казва:
  - Русия няма да се огъне!
  И също така граната, изстреляна с бос крак, удря самурая.
  Терминатор деца карат и педали.
  И вече нацистите на 1 септември 1945 г. празнуват шест години от началото на Втората световна война.
  Самият Адолф Хитлер седи на трон, осеян със скъпоценни камъни. Великият завоевател, който държи Европа, Африка, Близкия изток, Индия, а също и част от СССР под окупация .
  Косата на фюрера на челото започна да оредява, а по слепоочията се появи побеляване. Но засега изглежда достатъчно добре. Движенията са енергични. Идолът на Велика Германия не смята да се предаде.
  Както винаги, преди Хитлер, зеленчуци, плодове, зърнени храни и супи. Вегетарианска. Освен това фюрерът все още поддържа формата си, като се разтяга на симулатори. Във всеки случай изчисленията на враговете на Третия райх, че самият Хитлер ще умре, все още не са оправдани. Фюрерът все още управлява огромна империя. И той се готви да довърши СССР.
  Третият райх има достатъчно черни и арабски дивизии и клонирани момичета, за да направят това. Във всеки случай Фриците са уверени, че ще сложат край на тази почти безкрайна война.
  Фюрерът попита Майнщайн:
  - Кога най-накрая ще преминем в решителната офанзива?
  Райхмаршалът отговори уверено:
  - Мисля, че 1 октомври е моят фюрер. Москва вече е на по-малко от двеста километра. И падането й не е далеч. Време е да се сложи край на войната и масата черни бойци вече е набрана и обучена. Руснаците стържат последните си резерви и войната на изтощение несъмнено ще бъде спечелена от нас, о, най-великият от най-великите.
  Хитлер измърмори недоволно:
  - Толкова години ми обещаваш победа! И все още я няма и я няма! Става наистина тъпо!
  Майнщайн отговори уверено:
  "Но моят фюрер... Руснаците се заровиха много дълбоко.
  Фюрерът изрева:
  - Значи ги изкопайте! Трябва да сложим край на страданията на германския народ и да сложим край на войната!
  Майнщайн каза плавно:
  - Руснаците не са против света... Има какво да се мисли!
  Хитлер категорично каза:
  - Мир в никакъв случай няма да има! Само победа! Необходимо е веднъж завинаги да се сложи край на болшевишката зараза!
  Майнщайн се съгласи с това:
  - Да, моят фюрер трябва да е готов! Опитваме се да защитим максимално кръвта на арийците. И обикновено стъпваме на топло, за да вървят отпред арабите и негрите. Това е нашето кредо!
  Фюрерът нареди сурово:
  - Напред по река Дон... И в същото време би било хубаво да вземем Тихвин и да удушим Ленинград в двоен блокаден пръстен!
  Майнщайн кимна в знак на съгласие.
  - Би било хубаво мой фюрер! Никак не е зле!
  Хитлер, ухилен със зъби, изсъска:
  - Ще бием по диагонал!
  Междувременно прозвуча звук. По случай празника забавление: гладиаторски битки.
  Фюрерът изръмжа:
  - Ние сме родени, за да сбъднем една приказка! И вие също трябва да бъдете икономични!
  И наистина на арената влязоха три чернокожи момичета, в набедрени превръзки, с голи гърди и боси. Въоръжен с тризъбци и кинжали.
  Срещу тях бяха изведени три красавици с бяла, но тъмна кожа. В случая еврейските жени.
  Също почти гол, само по тънки гащички. Въоръжени с мечове и малки щитове.
  Хитлер много обичаше да се бият момичета. Но за него е неприятно, когато умират момичета от бялата раса. Затова на ринга бяха изведени черни, еврейки, цигани - тези, които не беше жалко да бъдат изразходвани. Понякога се биеха и руски пленници.
  Като цяло фюрерът донякъде промени отношението си към славяните. Светлокосите и красиви славянски жени започнаха да се женят за германците. При това като втора, трета и четвърта съпруга.
  В Третия райх полигамията беше узаконена. Освен това имаше остър недостиг на мъже. Освен това, като се жени за красиви блондинки от други нации, фюрерът се надяваше да увеличи броя на Volkdeutsche. Като цяло германците са твърде малко, за да управляват света. Затова трябваше да вземем всички подред.
  Много поляци са придобили германско гражданство. Като германци са записани и славяни с арийски черти.
  Изкуственото осеменяване се използва активно от най-генетично надарените мъже. И това се правеше много активно.
  Самият Хитлер мислеше за мир на изток. Но той беше упорит. Освен това САЩ и Великобритания вече имат атомна бомба и не можете просто да тръгнете срещу тях.
  Боси и стройни момичета: черни и бели се борят. Битката започна.
  Фюрерът попита Шпеер:
  - Кажете ми министърът, защо има достатъчно роби, но няма победа?
  Главният оръжейник отговори честно:
  - Защото квалификацията на работната сила е ниска. Африканците са трудолюбиви, макар и извън контрол, но зле обучени. Следователно не всичко е толкова просто с технологията.
  Хитлер нареди:
  - Трябва да обучаваме роби! И не пестете камшици и фурни върху тях. Изобщо, крайно време е да се сложи край на руснаците. Какво не успяваш да направиш там?
  Шпеер инсинуативно каза:
  - Ново оръдие за високо налягане, ни дава огромно превъзходство на бойното поле. В това отношение ние сме по-силни от всякога. Плюс ново поколение пирамидални резервоари. Техниката се подобрява, милорд. И победата е близо!
  Фюрерът кисело отбеляза:
  - Не дай Боже... Но това не е първата година, която ми казвате!
  Шпеер отбеляза:
  - Руснаците стържат последните резерви. Почти не са останали мъже. Имаме Африка и араби и разбира се Европа. Ще ги уморим от глад. Те тривиално нямат достатъчно население срещу нас. Така че победата е неизбежна и времето е на наша страна!
  Майнщайн намери за добре да добави:
  - Турция също засилва военните действия, като получи от нас много оръжия на кредит!
  Фюрерът запази мълчание и погледна сцената на битката. Евреите се биеха по-хармонично. Една чернокожа жена вече е убита. Вторият получи няколко рани и беше на път да падне. Леле, по-добре би било да пуснете лъвове върху тях или крокодили.
  Хитлер отбеляза доста остро:
  - Турците не са достатъчно активни. Това е факт. Ще е необходимо да ги стимулирате. И изобщо защо няма стратегически пробиви?
  Майнщайн увери фюрера:
  - Кавказ тази година ще бъде нашата велика. И с него войната ще върви по различен начин. И Сталинград ще бъде превзет от нас. Сигурен съм в това. Създадохме много мощни газови оръдия, които ще решават битката.
  Фюрерът изрева:
  - Няма да стане - отговаряй с глава!
  А съветските момичета много активно и агресивно разтърсват и косят японски с добре насочени изстрели.
  Момичетата пяха и хвърляха гранати по японците.
  Виктория хвърли лимона с бос крак и запя:
  - Момичетата са бойци в Русия!
  Ето и Вероника пусна фатален подарък с голия си крайник и раздаде:
  - А ние сме воини от супер класа!
  И стреля изстрел от картечница. Покосиха няколко редици японци.
  Юлиана, красиво момиче, също даде ред. Тя отряза самурая ... И ухилените зъби запяха:
  - Величието на руснаците е известно на планетата!
  И ще блести с остри зъби!
  Красивата и огнеупорна Анна също стреля с граната. Тя разпръсна самурая и изпищя:
  - За един нов свят! Сега ти си моят идол!
  И босите крака ще светнат!
  И великолепната Анджелина също ще вземе и ще изстреля граната. И той ще разпръсне всички противници.
  Това момиче-воин е много здраво. И просто истинска богиня. В него има такава енергия.
  И воинът извика:
  - Слава на Родината и на нас!
  Виктория го взе и изсъска, стреляйки от ръка:
  - Нека Родината ни бъде на самия връх на успеха!
  И бос крак хвърля граната. Което лети и унищожава всички.
  Вероника също стреля и много успешно убива генерал измежду благородните самураи.
  И граната, хвърлена от бос крак, лети. Японците падат.
  Момичето вика:
  - Само мъртвите се съмняват във величието на Русия!
  И ще ви покаже перлени зъби!
  Джулиана охотно потвърждава:
  - Всички сме по-силни! Бяха вчера, има и днес!
  Червенокосата Анна ентусиазирано добавя:
  - И ние ще бъдем утре!
  Граната, хвърлена с бос крак, разбива противниците.
  Анджелина пусна цяла кутия с миди с боси крака и издаде:
  - Бъдещето е наше!
  Наташа използва последните спокойни дни, за да унищожи нацистите. Зашивах, като държах писалката за себе си с голи пръсти.
  Момче и момиче вървяха напред: Олег и Маргарита.
  Децата изтребили японците и се преместили в императорския дворец. Микадо тържествено обяви, че няма да напусне столицата и ще остане там завинаги.
  Олег стреля по самурая и хвърли граната с бос крак, крещейки на себе си:
  - Русия никога няма да се предаде!
  Маргарита също хвърли лимон с боси крака и изсъска, ухили се със зъби:
  - Победи или умри!
  И батальон момичета да пробият до двореца Микадо. Всички момичета са с униформи, само по гащички. И тези почти голи се бият като героини.
  Виктория хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Николай ти си Микадо!
  Вероника също изстреля дарбата на смъртта с голия си крайник и изпищя, ухили се със зъби:
  - Нашият крал е най-готиният!
  И как ще блести с перли! И такова ослепително момиче.
  Джулиана също цвърчи от наслада и пуска граната с бос крак:
  - Аз съм победител психологически!
  И тя изплези език.
  Унищожава самурая за себе си.
  Анна, онзи червенокос дявол, също стреля. И той го прави толкова добре. Коси японците.
  И реве в горната част на дробовете си:
  - Слава на моята света страна!
  И оголи зъби!
  Анджелина също е жена-герой и ще вземе цяла кутия експлозиви и ще я пусне.
  И японците летяха във всички посоки.
  Момичетата преминават в настъпление, смазвайки противниците. Постигане на осезаем успех. Те усещат страхотна грация, неуморен натиск и липса на слабости. А голите гърди са най-добрата гаранция за непобедимост и непотопимост.
  Виктория, отрязвайки японците, чурулика:
  - Ръце от дъб, глава от олово!
  И хвърля граната с бос крак. Разпръсква самураи.
  Валентина също стреля.
  Смазва японците. И ги разбива на парчета.
  Все по-близо и по-близо до двореца. И бос крак хвърля граната.
  Изплашените японци се отказват. Разделяне на парчета.
  Момичето терминатор казва:
  - Нека Перун бъде с нас!
  Джулиана е великолепно момиче-терминатор, което се застрелва и унищожава милитаристите. Тя оголи зъбите си.
  Момичето изсъска:
  - Ние сме рицарите на най-великата Русия!
  Момичето хвърли граната с бос крак. Разпръсна врага.
  Джулиана го взе и пак запя:
  - Суворов научи да гледа напред! И ако станете, застанете на смърт!
  И оголи зъби в усмивка.
  Огнедаващата Анна също пееше и лаеше:
  - За нови граници!
  И тя добави с усмивка:
  - И ние винаги сме напред!
  Героичното момиче Анджелина също се втурна към врага. Тя разпръсна императорската гвардия и изпищя:
  - За постиженията на епохата!
  И отново летят хвърлени гранати с боси крака.
  Момичетата притискат врага. Те помнят героичната защита на Порт Артур, която няма да бъде забравена от векове.
  Ех, как може такава армия да загуби в реалната история, та дори и от японците?
  Това е срам.
  Виктория хвърля граната с бос крак и подсвирква:
  - За руската граница!
  Вероника също изстреля нещо смъртоносно с бос крак и изскърца отчаяно, оголи зъби:
  - За нови успехи!
  И тя даде опашка на японците.
  И тук Юлиана също ще го вземе и ще го победи. И тогава тя го взе с бос крак и стреля с граната.
  И тогава тя изпя:
  - Няма да се поддадем на вражеския диктат!
  И оголи малкото си лице!
  Красиво много младо момиче с фигура на спортист. И много смело.
  А Ана ще победи японката. Смазва ги, а с бос крак много сръчно хвърля граната.
  И разпръсква врагове като бутилки, излетяли от топка.
  Момичето изрева:
  - Шоколад, това е нашият начин!
  Ана наистина много обича шоколадите.
  Воините тук са с най-висока реколта и бойно телосложение.
  Боевете на източния фронт са бавни и не особено активни. Немците не бързат. Хитлер разтяга удоволствието.
  
  Германците напредват по Дон. В същото време те все още се опитваха да превземат Воронеж.
  Четирите момичета се бориха смело и проявиха героизъм.
  Те стреляха точно.
  Тук Наташа хвърли граната с бос крак, разпръсвайки фашистите. И изръмжа:
  - Слава на героите на Русия!
  Красиви, много къдрави четири момичета. Свалиха сутиените си и оголиха гърдите си. А зърната са толкова ягодови, вкусни.
  Много добре насочен огън води и Зоя. Коси фашистите и скърца от наслада:
  - Аз съм световен шампион!
  И също ще хвърли граната като бос крак. Нацистите се разпръскват в различни посоки, като вълни от падащ метеорит.
  Да, Зоя обича да убива!
  И тогава има огъня на Августин. Също така стреля много добре. Унищожава фриците.
  И пак граната излита от босия й крак. Разбива фашистите на парчета.
  Светлана забива и фритите. И също тананика:
  - Аз съм звънливо момиче! Цял ще спя в парцал!
  И голите й пръсти хвърлят разрушение.
  Момичета, разбира се, много! Красива, цъфтяща, дръзка.
  А германците забавят напредъка. Въпреки че артилерията работи активно. Какво е супер! Просто най-висшият пилотаж на гросмайстор.
  Наташа стреля ... И сцената на мъчения проблясва пред очите ми.
  Немците хванаха комсомолка. Съблечете я гола. И го сложиха в казан с вода. Под него запалиха огън. Започнаха да го готвят живи. Момичето изпищя от непоносима болка. Нацистите й позволиха да скочи от котела.
  След това охладиха водата, хвърлиха я обратно и започнаха да я нагряват. Така момичето беше сготвено няколко пъти.
  Ето ги чудовищата... После сложиха момичето на стелажа и я изгориха с нажежен прът. Красавици, измъчвани до смърт.
  Е, как да не си отмъстиш на такива.
  Наташа хвърля граната с бос крак, разпръсква фриците и се усмихва с усмивка.
  Такава е великолепната красота.
  Момичето казва:
  -Ще е яко!
  Зоя също даде опашка. Покосиха фашистите. Тя отсече нацистите и техните наемници.
  Тогава тя отново хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Великолепна четворка и вратар!
  По-нататък битката продължи с натиск и изображения.
  Червенокосата Августин изстреля граната с бос крак. Тя разпръсна фашистите, напои много хора с граната. И всички тези краути.
  Тогава тя извика:
  - Аз съм олицетворение на Родината!
  И момичето се представи като изнасилено. Колко е хубаво и готино! И тя бие фашистите си. Момичето е супермен. Най-готиният от всички и постоянно се зарежда за победа.
  Светлана също е очарователно момиче. Дадоха добре насочен завой и покосиха фашистите. И тогава хвърля граната с боси пръсти. Как да разкъсате фриците.
  И такава блондинка ще подхожда. Всички ще бъдат окосени с един изстрел. И чурулика парещи зъби:
  - Ще има вечна светлина и зора!
  Момичета тук и такъв пасаж. Прекрасни воини от висшия пилотаж.
  Наташа подсвирна. Тя хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Страхотно момиче съм!
  Въпреки че това е нескромно твърдение, то е отчасти вярно. Такива воини тук са красиви.
  И много красива. С искрящи очи и перлени зъби.
  И те се бият славно, хвърляйки разбиващи предмети с боси крака.
  Но победата над фашистите е изключително трудна. Това е като да удряш стена.
  Зоя взе и стреля по нацистите. И тя ги покоси като копито на гигантски кон, избивайки тревата.
  Тогава момичето хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм такава мечта на милиони!
  И тя изплези език. Това момиче е истински терминатор. Той ще хване и разкъса всички на парчета. И реже, без никакво съмнение, с голяма скорост.
  Зоя го взе и запя:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко!
  Августин също хвърли граната с бос крак. Тя изхвърли фашистите и издаде с апломб:
  - И прахът е като от килими, избиваме го от пътя!
  Светлана, снимайки, добави:
  -И не си сменяй краката! Лицата ни сияят! Ботушите блестят!
  Воини, както виждаме в пълно облекло. И момичетата нямат нужда от обувки . Те са в състояние да изтрият всички на прах или прах, такъв сив цвят.
  Наташа, стреляща по нацистите, помисли за това. Наистина, защо е невъзможно да се постигне успех без измама? Тук Сталин, например, взе и взе властта чрез измама. Обеща на Зиновиев и Каменев златни планини, а сам ги застреля.
  Това логично ли е? По-точно, просто е логично - не можеш да лъжеш, не можеш да живееш!
  Наташа хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм голяма звезда!
  Зоя също стреля. Удари и чурулика:
  - И аз съм супер!
  И една граната, хвърлена от голи пръсти, лети. И как го разбират фашистите. До най-големите сливици.
  И Августин стреля. И удря много добре. И тя смачка фриците като удар с чук.
  А босите също хвърлят граната много лихо.
  Августин изпищя:
  - Не се събуждай умно, докато е тихо!
  И отново даде добре насочен завой.
  Светлана отново тупна. Тя отсече фашистите. И тя промърмори:
  - Аз съм супер момиче!
  И ще блести с очи и ще скърца с глас!
  Да, това са такива момичета, че не бива да си слагате пръст в устата с тях - ще хапят!
  Наташа, стреляйки, каза:
  - Започнаха да говорят, всичко за дълголетието.
  Зоя, хвърляйки граната с бос крак, добави:
  - Досега решихме да смучем кръв ...
  Августин хвърли граната и изчурулика:
  - Вкусно на третия!
  Светлана, с голи пръсти на краката си, пусна дара на смъртта и изпищя:
  - О, да, готин съм!
  През октомври 1945 г. германците почти окупираха Воронеж и спряха. Настъпи временно затишие.
  ... ГЛАВА 15.
  Борбата все още продължава. Въпреки че Африка е завладяна от нацистите, както и Индия.
  Сега босите момичета атакуват Китай и се опитват да завземат и тази територия. Китайците се съпротивляват и момичетата масово ги избиват.
  И в същото време ги карат да целуват босите си крака. Герда и Шарлот си спомнят предишните си подвизи.
  Аполон отговори:
  - Никъде! В нашия щастлив свят няма и не може да има сакати! Защото Третият Райх, който покори света, дава на всички щастие!
  Момичетата вдигнаха ръце в весел поздрав:
  - Zind Heil! Разбира се, щастие! Искаме добро... Две бели крила над света! В душите ни светлината, най -ярката зора - да не опиша Шекспир!
  Уви, отново се събужда... Герда се събуди с най -дивата болка в тялото си... Не е лесно да караш през пустинята и да теглиш танкове, дори и да те смятат за супермен. Или истински ариец - безмилостен към враговете на Райха! Шарлот обаче изпитваше не по-малко болка и дори изстена:
  - Такава болка! Каква болка - Третият райх срещу янките - сто нула!
  Герда се опита да развесели себе си и приятелката си:
  - Свръхчовекът според Ницше трябва да бъде безмилостен към другите, но още повече към себе си!
  "Ако само Фридрих Ницше можеше да бъде принуден да бяга по пясъка и да дръпне резервоара, щях да разбера..." изръмжа Шарлот.
  Герда се съгласи:
  - Да, съгласен съм: тези, които не са страдали, няма да разберат!
  След закуска Мадлен зарадва момичетата:
  - Сега просто бягане, естествено с натоварване. Предполага се, че повишената активност на британците ще върне лешоядите си, така че е по-добре да не рискувате танкове. В края на краищата, колкото и готини да сте вие момичета , няма да можете да издърпате резервоара по-бързо, отколкото те вървят със собствената си сила!
  Герда измърмори недоволно:
  - Разбира се, че не го приемаш сам!
  Мадлен беше бясна или се престори на яростна:
  - Петдесет удара с тояга по петите на това глупаво момиче!
  Вълците се втурнаха да изпълняват заповедите на господарката. Герда послушно легна и пъхна босите си грациозни крака в предварително запазеното устройство. Беше фалъка! Момичето пое дълбоко дъх, опитвайки се да не издаде душевната си болка. Самата Мадлен се приближи до жертвата си, докосна грубите й пети, които все още не бяха имали време да се прашят . Тя пляска с език и каза:
  - Брой ударите!
  За разбиване Мадлен избра специална тояга, гумена, но със стоманен прът вътре. Самата командирка също е момиче на възрастта си, но заради масивната си атлетична фигура, която изглежда по-възрастна от годините си, подушила гумата и остро ударила приятелката си.
  - Веднъж! - каза Герда със страдателен тон .
  Мадлен удари Герда по петите още по-силно.
  - Две! - каза момичето.
  Най- командир на рота SS продължи изпълнението. Той се опита да разпредели равномерно ударите, така че болката да е максимална, като същевременно избягва нараняване. Герда се замисли, опитвайки се да обръща по-малко внимание на пламтящите подметки. Когато тичаше боса в снега, болката не беше по-малка, но момичето издържа и не се забави , осъзнавайки, че спасението й е в скоростта. В противен случай ще получите измръзване, ще станете инвалид и ще отидете на разход. Така че е необходимо, това означава, че човек трябва да бъде истински ариец и да търпи, изковавайки смелост. По принцип няма болка като такава! Това е илюзия. В действителност , на ционистите са измислени болка, слабост и възраст! Но всъщност човекът е предопределен да бъде Бог или по-скоро свръхчовек! Но трябва ли един супермен да плаче, дори ако сте просто шестнадесетгодишно момиче, което никога не е било целувано от мъж. В никакъв случай!
  Когато графът беше на петдесет (славата на Провидението не се заблуди!), Мадлен спря и каза:
  - Много добре! Само това не е краят на наказанието ви. Ще тичате боси през пустинята, без да смазвате подметките си със защитен крем. Допълнителната болка ще ви даде урок!
  Герда кимна послушно :
  - Благодаря ви, командир.
  В действителност , на момичето не беше особено щастлив, и да го боли да тече по този начин, и без защитен крем го боли още повече, но тя се надява да издържи. Тя има здрави подметки, елитните момичета носеха обувки само по време на паради или в случай, че човек трябва да прекарва твърде много време на студ, извън границите на издръжливостта на тялото. Но е странно, момичетата не се разболяват от такова тежко втвърдяване ... Или може би е естествено! По времето на царска Русия детската смъртност беше висока, но оцелелите бяха изключително здрави деца и хора! Е, сега да тичам боса по горещия пустинен пясък ... Е, тя може да издържи и това!
  О, о, о, колко болезнено, но нека не се мръщи, а по-скоро да се усмихнем. Ако бебето се усмихва: може би всичко ще бъде наред!
  Герда дори запя с пълен глас, глас се разля в пустинята:
  Късметът си неверен приятел
  Сестра на нуждата и труда!
  Колко кратък е един мимолетен момент на свободното време,
  Въпреки че желанието за победа е винаги!
  
  Да родиш дете - да го чуеш да бърбори,
  На вълците не им е писано да знаят скоро !
  Накарайте враговете първо - трябва да треперите,
  Нека виното ми кипи от ярост !
  
  За девицата мечът е първата радост,
  Той й дава вяра в бърза стъпка!
  И някъде ураган бушува в ада
  Нека изразим любовта си към Родината в стихове!
  
  В стихове, които не са написани с кална вода ,
  И тези, които бяха кървящи бойци!
  Но ще има време за нас за прекрасен живот,
  Когато Всевишният любящ Отец!
  
  Но не трябва да разчиташ на Отец ,
  Тъй като ние сме змии възрастни почти!
  И ако ви пожелаем по -добър живот веднага ,
  Когато несправедливостта не мълчи!
  
  Борете се за всяко ухо на моравата
  За всяка перла и листо!
  Смело се осмеляват воините
  Мотото е просто: бори се и се бори!
  
  Няма успех без борба - светът е такъв
  Защо не берете плодовете, ако ръцете ви са мъх!
  Примката стисна гърлото ми още повече,
  Източникът внезапно пресъхнал случайно !
  
  Но родината ни даде суперсили,
  Ти си воин, рицар, нов човек!
  Какво беше топло и сладко за нас,
  Девата ще запази в сърцето си завинаги!
  Момичето свърши да пее , приятелите й запяха ... Тя се поклони на вятъра и се втурна нататък. Колко красиво се случва понякога , дори когато боли. И защо ще тича докрай, защото войн... А немският воин дори не е парче желязо, а нещо по-твърдо от стомана! А да го стенеш значи да предадеш себе си!
  За обяд на момичетата не им дадоха почивка и скоро трите вълчици изпаднаха в безсъзнание. Те бяха хванати с колани и повлечени наведнъж от десет мъже. Герда беше сред впрегнатите . Колко зверски горяха босите подметки на момичето и я боляха прасците, но тя дори не стенеше. Само езикът ми беше подут от жажда и ме болеше да говоря. И половин час по-късно пет жени воини паднаха наведнъж. След това беше обявена пауза и на момичетата беше позволено да пият вода. И тогава доброволно-принудителният ад продължи...
  Момичетата не успяха да стигнат до базата и бяха принудени да прекарат нощта точно в пустинята. Воините опънаха космати въжета около тях и след това легнаха един с друг върху дъждобран-палатка. Потопен в сън ... Герда отново видя нещо битка;
  Тук тя и другите воини яздат коне. Пред тях ги чакат красиви битки, онези славни времена, когато храбростта и честта бяха ценени и всички бяха рицари... Всички, които се биеха, разбира се, без такива йезуитски приеми, когато пехотата е бомбардирана от въздуха. И тук има приблизително равни оръжия и много възможности за проява на доблест.
  Тяхната грациозна надпревара се засилва и набира темпото. Постепенно ускорявайки се, конете достигнаха невероятна скорост. Ето го прочутата "Степка от седем мили " на Третия райх! Когато конят не е кон, а какво е прекрасно и крилато. Косите на ездачите сякаш бяха замръзнали във въздуха и изпънати в златни, перлени, изумрудени влакчета... И само понякога те нервно потрепваха в такт на движението, като тънка струна на китара.
  Мощните мускулести тела на конете се изпънаха в дълги, привидно мързеливи скокове и след това се сгънаха почти наполовина, като огромни пружини, за да се отблъснат отново от земята. Подскоците следваха един след друг, ритмични импулси, синхронно във всички животни от четата. Герда се възхищаваше: движенията на конете бяха толкова свободни, сякаш нищо не ги ограничаваше. Въпреки че, разбира се, закръглени с релефни мускули, полуголите воини изглеждаха част от конете, колко умно седяха. Красавиците биеха отстрани с боси пети, а конете, забравяйки, че след тях се втурват неистови врагове, се втурнаха в този вълшебен полубяг-полу-полет!
  Герда си въобразяваше, че лети в изтребител... Как искаше в този момент да стане пилот и да хакне британски самолети - носейки смърт в Германия.
  Отрядът бързо се привлече към храстовите проходи. Очарователните жени-воини на предните коне се наведеха, надничаха напрегнато напред и се криеха зад извитите шии на животните. Тези мускулести красавици, достойни за най-престижните модни подиуми, трябваше първи да открият врага, рискувайки смъртоносен порой. Острови от плътно сплетени клони от време на време внезапно се разделяха, разкривайки нови проходи, подобни на речни корита. Вълчиците от конния отряд се лееха над тях на гъвкава вълна като тъмен поток, блещукащ от стомана.
  Герда си представи танкова колона, която се насочва към Париж. Тогава Германия се бие сама, срещу три империи с колониални владения: Англия, Франция и Холандия, както и Белгия... Лицемерният Франко отказва да отвори втори фронт и дори води отделни преговори за това какво ще получи, ако влезе във войната срещу Германия. Мусолини започва тайна кореспонденция с Чърчил за това кои германски градове ще преминат към Италия в случай на откриване на втори, южен фронт, а най-коварният Сталин мобилизира все повече и повече дивизии. Съветите групират мощни танкови юмруци (Тази информация изведнъж изплува в мозъка на Герда). Ако везните се поколебаха и войските на Хитлер спряха, тогава... Можете да получите няколко фронта наведнъж и да влезете в стратегически загубена позиция. Но Хитлер се оказа гений, той не само спечели, но и бързо спечели . Той отиде в тила и унищожи първо една част от съюзническите войски, а след това и друга. И въпреки че западняците имаха повече оръдия, войници и танкове, аз ги накарах да капитулират! Да, и съюзниците нямаха това ядро, онзи специален фашистки дух (не за нищо фашизъм, от думата fascin-buck!). Така те загубиха, когато войските влязоха в тила им ...
  Духът се оказа по-силен от материята, но можете да атакувате с по-малко сила! Защо не успяхте да победите по време на Първата световна война? Може би поради факта, че режимът на Кайзер не се радваше на такова голямо доверие сред хората като правителството на Хитлер ... А старите командири не бяха толкова умели и дори трябваше да се бият на два фронта ...
  Изведнъж Герда почувства, че като лъчите на залеза, опасенията се сгъстяват - ами ако червената Русия атакува и отново ще бъдат подложени на двоен удар? Вярно е, че сега вече няма основната пеша сила на Франция, което означава, че ще бъде по-лесно. Освен това германците са единни и единни, сплотени около светлата националсоциалистическа идея. Такива сплотени nebyli те някога!
  Все повече и повече храстови острови се втурваха покрай тях с висока скорост и изчезваха . Самите храсти бяха оранжеви със зеленикаво петънце, със заоблени игли като кукички. Всички се опитват да хванат конете за копитата, а листата приличат на хищни лица, нещо подобно на рисуваните дяволи на средновековните художници ! Дебелите огненочервени свински опашки на героичното момиче Мадлен танцуваха във въздуха пред лицето на Герда. Съсредоточеното момиче хвана с две ръце контролните колани, но все пак беше изтласкана от първите редове. Някак ненатрапчиво от двете страни бяха залепени още двама воини. Невъзмутими ездачи, вкаменени и в същото време парадоксално подвижни, стройни, грациозни и в същото време мощни. Лицето от слънцето изглежда тъмно и дълга, пусната коса напротив блести в светлината на три от залязващото слънце. Воините са сурови, изумрудени, сапфирени, кехлибарени, тюркоазени очи блестят. Въпреки това в момичешките лица има нещо детско, наивно, от което човек иска да бъде докоснат. Тя е приятелка и сестра на Герда, но ако бойните другари почувстват слабост или предателство от нейна страна, ще убият на място! И това, което Мадлен им нареди... ще изпълнят без съмнение!
  Светилата влязоха и луните изплуваха на тяхно място. Едно след друго, толкова ярки и пъстри, с различни цветове... Колко е красиво, сякаш цветя цъфтят в небето, и цветя от райската градина!
  Вятърът, който свисти в ушите ви, приятната миризма на здрави момичешки тела, примесена с тръпчив конска пот и уханни билки. И някъде напред се крият много врагове. Лопатките на животното, които под момичето мощно и равномерно вървяха от двете страни на люлката. Гледката на методично подуващите се и увиснали мускули напомни смътно на Герда за нещо . Но ето какво, воинът не можа да си спомни. И коварното време сякаш изчезна...
  Някъде далеч отзад, едва различими в тракането на лапи с нокти, се чуха писъци, необичайно резки викове на духове, звън на метали, търкалящи се писъци на хибриди на камили и магаре. Дойде закъснелия зов на тромпета . Че очевидно Шарлот, уви, трябва да долетиш така, сблъска се с духовете. Но толкова по-зле за тях!
  Но - ура! Почти веднага главните ездачи на Мадлен изреваха предупредително . Думите не могат да се различат - само остри, напомпани интонации. Следвайки инструкциите на ръцете си, Герда забеляза главите на извънземни духове, които се издигаха над храстите вдясно отпред, на сто и половина сажена . Те израснаха от нищото - не по-малко от сто солидни фигури. Имаше и ездачи - тъмни точки по гърбовете на огромни животни.
  Отрядът Мадлен моментално и равномерно промени посоката си - сякаш ято риби се наведе настрани. Изглежда, че рицарите все още бяха на върха на хода, въпреки че това едва ли беше възможно. И духовете някак бавно реагираха на врага, което позволи на Мадлен да заобиколи и да ги изпревари. И в този момент, когато изглеждаше, че опасността е отминала, се чуха нови викове на наблюдателите. Втората вражеска група се появи този път от лявата страна - не по-малко от осемдесет огромни същества. Отряд вълчици, едва наброяващ пет дузини воини, се обърна като кон на скейтър, избягвайки битка. И отново врагът действаше бавно, сякаш не се справи с бягащите бегълци.
  Герда изведнъж осъзна, че просто ги напътстваха, водейки ги до някакво подготвено място. Би било груба, катастрофална грешка да следваме този път. Младият воин се опита да възкликне:
  - Внимавай приятелю! Да бъдеш предвидим означава да бъдеш наказан!
  Но отчаяният й вик беше заглушен ... И самата Герда се почувства безсилна. Може би така се чувстваше фюрерът , когато му казаха, че въздушната битка за Великобритания е загубена! Войната обаче тепърва започва да се чете.
  Но Мадлен вече разбра всичко и намигна на момичето:
  - Идеалният капан, когато жертвата си мисли, че е бияч! - И тя отряза клонка с меч, добави. - Идеален грабеж е, когато клиент е мой приятел в процеса на грабеж!
  Оглеждайки се, Герда забеляза с ужас, че и двете групи следват паралелни курсове в далечината, надясно и наляво. Като отрязване на краища на ножици, готови да разрежат артерия.
  - Откъде се взеха тези зъби ? Гласът на момичето беше изпълнен с ярост и отчаяние. - Да, дори и в такова количество!?
  След като прецени посоката, в която ги карат враговете, Герда се опита да определи мястото на засадата. Но пред тяхната жива "лодка" се появяваха все повече и повече храстови острови с различни цветове, движещи се като морски вълни, по чиято повърхност се разпространяваше дизелово гориво, цветни, отразяващи потоците светлина от пет луни. И това е, което затруднява навигацията.
  Маневрирайки между гъсталаците, конете започнаха да показват първите признаци на умора. Телата им бяха обилно покрити с влажна пяна, тежките одеяла по краищата потъмняха, лютата миризма дразнеше ноздрите на ездачите. Герда потърка голата си розова пета по гърба си, усети горещата хлъзгавост на конската кожа. Основното нещо е да не сваляте скоростта!
  Усещайки наближаващата битка, Герда огледа бойното оборудване. Няколко снопа къси и дълги копия са прикрепени в обсега на ездачите. Под тях има два арабски ятагана, удължени и леко извити. Но защита от стрели... Те са почти голи, по бикини, могат да бъдат застреляни по дяволите ! Не е ли глупаво да влезеш в битка, практически гол, когато врагът просто заплашва да те повали със стрели. И какво си мислеха нейните командири. Спомних си, че Шарлот веднъж изпусна: "Най- масивният среден френски танк Ziz-35, непробиваем в челото! А нашите танкове, за съжаление, са като училищно попиване!"
  Но Мадлен сякаш разбра заплахата и побърза да успокои:
  "Кожата ни е намазана с магьосническа отвара, която ще предпази много по-добре от бронята!
  Герда шеговито отговори:
  - Който мисли за защита по време на битка, е абсолютно беззащитен срещу паника!
  Мадлен все пак предупреди:
  - На очите, ушите и горната част на шията отварата действа по-слабо. Така че внимавайте, може да удари!
  Герда отговори весело:
  - Разбирам, че... Но непреодолима сила, тя също е непреодолима сила в Африка. Какво можеш да направиш!
  Дълъг звук прониза въздуха , като разпадащи се камъни. По някакъв инстинкт Герда разбра, че това е викът на Мадлен. Красивите момичета излаяха в отговор, след което воините веднага вдигнаха сабите си - някои в дясната ръка, други в лявата, също копие. Герда също разтърси ятагана, като възкликна:
  - Аз съм смазващо момиче!
  Изведнъж Герда видя Шарлот да се втурва към тях, с малка чета красавици: браво е супер!
  В същия момент, двеста скокове напред, проблеснаха хоризонтални линии. Пехотните части и вампири блокираха поляна, през която помете немския воин. Вече нямаше странични клони, този проход водеше право към смъртта. В косите лъчи на смесицата от залез и лунна зора многобройните редици на врага проблясваха с всички цветове на дъгата, отразени от стоманата.
  Новият рев на Мадлен разтърси пространството и групата момичета беше разбита на две групи, които веднага се плъзнаха встрани. Те се отдалечиха един от друг, притискайки противоположните ръбове на поляната. Герда възкликна:
  - Александър Велики по бикини!
  Достигайки точката с най-малка ширина на храстите, воините скочиха направо през зелените острови. Веднага се разнесоха протяжните стенания на животни, сякаш одирани от магарета, от които самият въздух се напука като стъкло на прозореца. Герда изведнъж осъзна, че чува стенания не само с ушите си, но и през изстраданите си момичешки крака. Изглежда, че и те изпитват болка, тъй като воинът беше тъп, докато тичаше бос, на горещ, за да изпечеш дори пилешко яйце в пустинния пясък. Е, както казват мъдрите: конят се различава от човека по това, че ездачът не се определя с гласуване и никакви способности не дават шанс да оседлаят ездача! Или иначе: конят има четири крака, ще тича по-бързо от човека, но и по-рано ще опъне копита!
  Храстите бяха подминати за миг и конете отново излетяха на открито. По телата им се виждаха дълги кървящи драскотини. Предвид размера на тези крака, драскотините бяха с прилична дълбочина; като китайците (трудолюбив нация!) копаят окопи!
  Ездачите започнаха набързо да развиват оръжията си около себе си , както и кожените парчета, покривайки с тях конете. До облечена, зърнеста кожа блестеше, защитени коне.
  Герда открива неприятно, че пръстите й са станали напълно неудобни. По някаква причина те се изплъзват от възлите, добре, бездната е с тях, все пак ще покрие!
  Яростен, като огън по сухи клони, скокът навлезе в критична фаза. Самата природа замълча, замръзнала в тревожен пейзаж. Хоризонтът е погълнал светилото, на запад всичко е оцветено с палитра от кръв и ледено спокойствие. Отпред на изток променливото небе вече се просветляваше, превръщайки се в цвета на светеща охра. Но дори на този фон, изглежда, се криеха сенки, смърт и блестящи железни редици от духове и духове.
  Копели, страховити грозни същества, като видяха, че засадата им обикаля по фланговете, се втурнаха от местата си. Нескопосаните фигури на пешеходци бързо се разпръснаха от позициите си, гмуркайки се в проходите в гъсталака. На тяхно място се разкриха широки редици от заострени прътове, вкопани под ъгъл - вероятно оръжие срещу немските воини. Конните отряди на преследвачите отзад, забелязали маневрата на Мадлен, ускориха крачка, опитвайки се да настигнат бегълците. Всяка от двете единици на вражеската кавалерия беше много по-голяма от противниковата група жени воини и можеше да разчита на сигурен успех в сблъсък. Но духовете са тежки, а хибридите от камили и магарета са много по-бавни. Вместо да се скъсява, разстоянието само се увеличаваше. И защо сравниха по скорост кон, камила с магаре!
  Герда говореше философски :
  - Можеш да си непретенциозен и издръжлив, но не бива да взимаш света като камила и да показваш магарешки инат!
  Обръщайки се, воинът забеляза, че не две, а три групи конници ги преследват . Това означаваше, че те сякаш нямаха друга посока, освен да се движат към засада. Ако се отклоните, ще трябва да се биете с по-голям брой противници. Е, вълчиците знаят какво искат, не за първи път воюват. Напразно врагът си мисли, че ще ги примами в капан. Напротив, те ще спечелят време и ще могат да маневрират. Тогава Герда си спомни как самата тя танцува боса по бодливата тел. Беше болезнено, но падането върху пламтящите въглени отдолу е още по-ужасно и най-важното срамно.
  Още преди да започне битката, Мадлен грабна инициативата, умело надигравайки своя враг. И когато вашите опоненти, духове и духове, отстъпването им в тактиката е повече от унизително. И Герда искаше да вярва, че техните тактически ходове са неочаквани за врага. Фактът, че главите на враговете ще бъдат отсечени от гилотината. И че Германия е над всичко, като светлите идеи на Третия Райх!
  - Отрядът е в пълна бойна готовност! - Стенторианският глас Мадлен върна Герда в реалността. - Сега го отрежи.
  Пръстите на момичето все още се въртеха с подвързките. Така че ще бъде възможно да оставите коня гол . Като цяло войната е като война. Нека чиниите покриват верния спътник, което донякъде ще ограничи неговата мобилност. Над облечената кожа, костни плочи потъмняха в геометрични редове , те шумолеха, звънтяха сухо на вятъра. От камбанките им момичето се развесели.
  Ездачите правеха последни приготовления за битката. Момичетата пляскаха с боси крака по крупата на конете и започнаха да развързват копията им. Следвайки техния пример, Герда с удоволствие претегли дълъг, груб вал с остър метален връх в ръката си . Най- воин удари устните й - добър копие!
  В Герда вече имали опита да се състезава на кон, и тя се чувстваше се доста уверен. Като амазонка в македонската кавалерия, която не хваща всеки миг за опорните ремъци.
  Развържете колана, момичето дори успява да запази равновесие с помощта на едни, прасечни мускули. Сега тя беше готова да ги предаде на Шарлот ( приятелката й все пак проби към нея!) И сама да хвърли копия , независимо колко дълго продължи битката.
  И Мадлен продължава да маневра ... А песен звучи в Герда глава отново , така луд и закачлив, но в същото време трагично и тъжно ...
  Вълните играят с агнета в морето ,
  Аз се бия гол на арената с меч!
  Тя хвърли горд поглед към врага ,
  Беде дързък и болка - прекомерна!
  
  Аз всъщност някога е бил роден роб без права,
  Тя дърпа камъни , тръска камъни по гърба ми!
  Да бъдеш в напрежение, в страданието е родният елемент,
  Палачите-палавите галят раменете с камшик !
  
  Някой е богат и спи на сянка с бира ,
  Аз съм запалена по чук под жаркото поток !
  Това е обичай, толкова зловещо древен
  Послушанието към благородниците трябва да се усвоява с мляко!
  
  Но късмет - ако е възможно, наречете го късмет,
  Продадена девойката от мините и изпратена на бой!
  И ме озари с приказно озарение,
  Тя стана не просто робиня, а готина жена !
  
  Но няма доверие безгранично щастие,
  Ужасен враг беше хванат, а аз бях ранен!
  Отрежи ме да се боря със злото от страна на,
  Бог ми нареди - дузпа имаше !
  
  Но аз не се предавам, от миналото си струваше да се бориш,
  Да, тя убиваше хора, проклинаше боговете!
  Разбира се, сега горчиво се разкайвам за това,
  И тук не мога да намеря точните думи!
  Такива тук са борбени и агресивни, събарящи момичетата. И това, което могат само.
  И чукват китайците от картечници, като го правят грубо и агресивно. И с голите си пръсти хвърлят смъртоносната сила на граната. И разкъсват войниците на небесната империя.
  Воините са толкова активни и много секси. И ордите на Китай са смазващи.
  Герда, стреляща по врага, реве:
  - Аз съм величието на планетата, просто няма по-готин от мен!
  Шарлот, косейки противници и трупайки могили от трупове, крещи:
  - В името на комунистическите идеи на Третия райх!
  Кристина, стреляща по противници, също отбеляза:
  - Нашата истина е в юмрука!
  Магда охотно потвърди това, ухили се със зъби:
  - Ние сме най-близкото и готино семейство!
  И с голи пръсти на краката той ще изстреля граната, разкъсвайки противниците.
  ... ГЛАВА 17.
  За противодействие на германците на източния фронт срещу тях се бие цяла щурмова сила. И се бият отчаяно и смело - готови да сложат фашистите.
  Олег Рибаченко, който все още изглежда като момче на около дванадесет и момиче, което също изглежда на същата възраст като Маргарита, бягат пред руските войски.
  Застреляй се. Зад раменете са чанти с гранати.
  Олег стреля по германците. Окосиха куп.
  Той хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм терминатор, на колене.
  Маргарита също хвърли граната с бос крак и добави:
  - Ще пометя враговете на Русия от лицето на земята!
  Момче и момиче се втурват към себе си и раздробяват противниците. Те са най-ярките и най-готините в света.
  Олег вече успя да направи много пари заедно с Маргарита. Включително продажба на козметика.
  Момчето всъщност е много умно. И той вече има удостоверение за благородство. По принцип той спря на дванадесетгодишна възраст по някаква причина. Заедно с Маргарита те получиха такъв подарък. Останете във вечното детство. И станете супермен.
  Поради това съдбата на властите в Русия се промени. Николай II е неуспешен, но става успешен владетел. На което мнозина ще завиждат.
  Олег, вечното момче, стреля по германците и пее:
  - Ще те помете като глухарчета! Ние сме терминатори, а не момчета!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Маргарита също забива и казва:
  - Ние сме готини шампиони! Русия е зад нас!
  Момчето и момичето отиват и вървят напред. В тях има толкова много вълнение и пламък. А германците буквално се рушат под копитата си.
  По-точно боси, детски крачета.
  Олег стреля и убива с всеки куршум на врага.
   Да, момчето изглежда не се спира толкова лесно. Той е истински и истински терминатор.
  Маргарита отново хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Супер съм! Ще стана интершампион!
  И се смее на себе си...
  Междувременно момичетата се бият. Има повече женски дивизии.
  Тук се втурва цял батальон. Боси момичета по бански. Такъв откровен бански в стил бикини. И блестят голи, кръгли токчета на красавици. Забележителни воини.
  И стрелят по немците. Но воините влизат в ръкопашен бой с германците. Как се вършеят.
  И как се бодат с щикове! Това са момичетата!
  Просто супер.
  Момичетата биеха германците с боси крака и се хиляха хищници. Това са воините. Момичетата са най-силни. Така се бият войниците на Хитлер.
  И те бият себе си. И те идват...
  Има такива воини от супер класа. И всички боси и почти голи. И скачат на себе си. И се бият с боси пети. Това са момичетата - всички момичета са момичета.
  Виктория се бори напред. Все още изглежда като момиче и е много слаба. Той се боде германците и пее:
  - Бог да пази Сталин! И разкъсайте цялата измет!
  Да, момичетата тук са от най-висока категория.
  И красивата Вероника се вижда. Блондинката също се кара.
  А великолепната Юлфи е момиче, което стана принцеса, като погреба съпруга си. Юлфи изглежда страхотно. Тя много обича мъжете и без никакви предразсъдъци влиза в контакти с тях.
  Всъщност сексът удължава живота и е много полезен за жените. Той ги подмладява.
  И Анна, и нейната червена, буйна коса се карат.
  И също така очарователната Анджелина е супер воин.
  Тоест цялата кралска гвардия. Пълен набор от красоти. Те са толкова прекрасни и секси.
  И мачкат германците. Натрошете ги на прах. Смелете костите и накъсайте месото.
  И германците бягат от натиска им. Поражение след поражение.
  Докато, разбира се, в битката не влязат боси воини по бикини. Не можете да им устоите.
  И смелите момичета са принудени да се оттеглят. И вече тичат назад и босите им пети трептят.
  Все пак те показаха изключителна доблест и изключителна смелост.
  Хитлер не бърза да довърши СССР. Въпреки че вече има много жени воини, освободени до ноември 1945 г. Но фюрерът иска да разтегне удоволствието да довърши СССР.
  И с помощта на специални, модерни оръжия. Създаден чрез експериментиране.
  Германците настъпват на юг по Дон.
  Герда и Шарлот се бият в най-новия танк с форма на пирамида за двама.
  И се борят доста успешно. Немското превозно средство е оборудвано с оръдие за високо налягане. Калибърът е 105 мм, но това е достатъчно поради високата начална скорост на снаряда. Момичетата в резервоара лежаха. Машината е много маневрена с газотурбинен двигател.
  Герда стреля по съветския танк и пее:
  - Аз съм такъв див вълк, никога не съм бил в чужбина със семейството си!
  И той се смее, чука с бос крак по джойстика.
  Червенокосата Шарлот не е по-ниска.
  Също момиче от супер класа.
  Той се стреля и натиска бутоните на джойстика с босите си пръсти.
  Прекрасен воин.
  Червенокосата, докато стреля, попита Герда:
  - Как мислите, ще бъде ли напълно забранено християнството?
  Русокосият терминатор заяви категорично:
  - Мисля, че ще стане!
  И оголи лицето си!
  Като цяло воините са страхотни в стрелбата. Тук Герда се блъскаше с боси пръсти. И изчурулика:
  - Ние, арийците, не трябва да вярваме според еврейската Библия, проповядваща пацифизъм.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Точно така, не става! Като цяло сме най-добрите в света!
  Червенокосата отново изпрати убиващ снаряд с босите си пръсти. Разби съветска кола.
  Герда се усмихна. По време на затишие тя написа и интересно произведение.
  Малката Герда отиде да търси своя брат на име Кай. Но тя не знаеше къде е той. И тя се обърна не на север, а на юг. И тогава тя съжали, че е обула изцяло нови червени обувки. След няколко часа те разтриха краката й. Тогава Герда събу скъпите си обувки, счупи пръчката си и закачи обувките за куката.
  Времето беше пролетно, топло, можете да ходите боси с удоволствие. Тя не е много богато момиче и през лятото често тичаше боса. Вярно, след зимата подметките й ставаха все по-меки.
  Скоро, вървейки по пътя, момичето започна да изпитва дискомфорт от малки камъни и пясък. И за да стане по-мек се обърнах на тревата. Там беше по-лесно. Но след няколко часа подметките вече бръмчаха.
  И най-важното, чувствах се гладен. А момичето има само няколко дребни стотинки в джоба си.
  Въпреки това в най-близкото село Герда си купи един хляб, записа го с прясна вода от кладенец и заспа направо в купа сено.
  На следващия ден голите й подметки бяха надраскани. Бях гладен. Момичето тръгна към себе си, усещайки как тялото й се затопля след хладната нощ. Краката леко боляха.
  Герда вървеше известно време по пътя, но подметките й, които все още не бяха имали време да загрубеят, отново започнаха да сърбят болезнено и след това да горят. Момичето премина на трева. Но тук се върви по-бавно и също не е много приятно за пробитите крака.
  Момичето едва стигнало до потока. Тя спусна там съборените крака и ги охлади. Мислех да си обуя обувките. Но е жалко да се сваля такава новина. Тя наистина искаше да ги покаже на Кай. За да може да се любува на новите обувки.
  Тогава момичето отново отиде. Бях болезнено гладен.
  Някак си Герда стигна до селото и купи още хляб. Но медните монети свършиха.
  И момичето започна да мисли. Откъде да вземем пари за храна. Предложиха й да продаде скъпи марокоски обувки, но Герда категорично отрече. Тя ще се появи в тях на Кай. Междувременно можете ли да спечелите допълнителни пари?
  Герда в съседното село предложи да нацепи дърва. Дадоха й брадва. Момичето се накълцаше малко, но беше толкова изтощено, че след ядене веднага заспа.
  Тогава на Герда беше предложено да нахрани гъските. Но поради това момичето загуби целия ден.
  В крайна сметка тя реши просто да се моли. Селяните обаче веднага забелязали червените й обувки. Като, ясно е, че тя не е просяка веднага, щом е такава.
  В крайна сметка Герда реши да продаде обувките си. За това обаче тя трябваше да отиде в града. Краката на момичето бързо се втвърдиха и беше почти безболезнено да върви по пътеката.
  Добре, Герда реши, че дори без обувките може да бъде желана от Кай.
  Тя го продаде на търговец и получи няколко сребърни монети. Купих си платнена чанта и тръгнах като просяк по пътищата на Европа. Трябва да намерим брат. И момичето, като чуло, че на юг обикновено продават момчета в робство, се втурнало натам.
  Вярно е, че момичето не се ориентира добре и дълго време се скиташе из Германия. Докато дойде есента. Добре, босите крака на момичето бяха втвърдени, като копитата на кон, обаче, мазолите сърбяха. Но всеки ден ставаше все по-студено и по-студено.
  И спането на открито е неудобно. През нощта дори роклята на Герда замръзна и тя трудно я скъса. Трябва да направите нещо. Мокрият сняг вече започна. В лека рокля момичето замръзва до кости, а голите й груби крака разбиват ледената кора.
  Герда, за да не заспи и да не се събуди една хубава нощ, в Южна Германия останала през зимата в същата къща, за да служи на юмрук. За това тя трябваше да работи, да почиства къщата, да дои кравата и много други. Но момичето беше нахранено и му дадоха скъсана овча кожа и дървени обувки.
  Когато дойде пролетта и снегът започна да се топи. Момичето от удоволствие хвърли обувките на каторжниците и отново тръгна на юг. Не й беше платено нищо и Герда трябваше да яде милостиня. Освен това момичето пееше добре. Роклята й беше напълно протрита, а босите й крака бяха възбудени и хрупкави. Момичето най-накрая дойде на Балканите. Мина Унгария и влезе в Турция.
  Просякът се движеше към Истанбул. Криела се от турците в горите, криела се и при християни.
  Още на път за самата столица обаче русокосото момиче беше хванато. И така, по стандартите на мюсюлманите, вече беше възможно да се ожени за нея, тогава Герда беше измита, облечена и продадена като девица на търг. Момиче с красива бяла, къдрава коса е ценна стока. Тя отиде при възрастния емир. И както се случва, този емир непосредствено след покупката се разболява толкова сериозно, че не може да изпълни брачния си дълг.
  Момичето се излекува в харем. Подхранващо, като в златна клетка, но скучно. Истината научи турски и арабски.
  За себе си открих исляма. Новата религия беше проста, като цяло почти разбираема. Не е ясно дали тя ще получи харем от мъже след смъртта си? И това би ли й харесало?
  Момичето постепенно стана момиче и приказно красиво, а емирът почина след дълго боледуване.
  И сега Герда отново е обявена за продажба. Съблякъл се гол пред стотици похотливи мъже и продаден в харема на султана. Герда постепенно придобива влияние там и става съпруга на султана. Но Османската империя вече е на залез. Избухва война с Русия, която заплашва да сложи край на турския контрол над Крим и Черно море.
  
  А съветските момичета отчаяно се бият и защитават позициите си на Дон и яростно се съпротивляват.
  Момичето прекъсна да пише, само за да освободи тежък дар на смъртта от трофейна базука при нацистите. Разби танка на Хитлер, гукайки:
  - Не, казахме на фашистите! Нашите хора няма да търпят! Адолф Дон няма да мине, дори да има брод!
  И момичето ловко хвърли смъртоносна и много смъртоносна граната с кумулатив с елегантен, бос крак .
  Наташа и момичетата отблъснаха поредния опит за офанзива на фриците.
  След това босите крака на русокосото момиче отново започнаха да показват шедьовър на космическата проза.
  омразена агресия и гняв. Не толкова горещо - като от хиляда вулкана.
  Това е момиче... И Августина, без да й се поддаде, взе и хвърли лимон с боса си пета - крещейки:
  - Смърт на фашистите, мечката реве!
  И тя избухна в смях до дъното на дробовете си.
  Наташа и момичетата хапнаха... Утре е първи декември - зимата идва. И е време да пикаеш повече. Особено при използване на голи пръсти.
  Тук Наташа беше принудена да прекъсне. Отново фашистите работят. По-точно чернокожи и араби. Нацистите набират войници в Африка и Азия и ги хвърлят на съветските позиции. Всички се опитват да смажат с числа.
  Наташа ловко хвърля граната с бос крак и казва:
  - Величието на Сталин ще продължи векове!
  Зоя дава опашка. Той също хвърля боси крака към противниците. Нокаутира нацистите и казва:
  - Страхът е непознат за красивите воини!
  Червенокосият Августин също стреля. И много подходящо. И докато казваше:
  - Да, в нашето Отечество и сърцето живее!
  И ще хвърли граната с боси крака.
  Светлана, стреляйки, подсказва красавиците:
  - Ще издадем фактура на проклетите фашисти!
  И граната, изстреляна от голите й пръсти, хвърчи от нея. Като цяло момичетата тук са от най-висок клас.
  Наташа, стреляйки, чурулика:
  - Нека тази война бъде последна!
  Зоя добави ентусиазирано:
  - Сатана няма да царува.
  През декември германците напредват по Дон и вече наближават завоя. Битките тук бяха в разгара си. И няма да разположите ударната сила, както трябва. Воронеж стана странична точка за войната. Наистина, какво го тревожи?
  Момичетата искаха да бъдат пренесени в самата жега и да се борят за себе си, и да се бият с голяма ярост. Да спечелиш или да умреш. И разбира се, че е по-добре, разбира се, да спечелим. Да не умре. Но все още не сме получили поръчката.
  Тук Наташа прекъсна. Играх малко. Видях един немски щурмови самолет. И тя го взе и хвърли граната по него с бос крак. Удрящият обект полетя във висока дъга. Доволен направо в немската кола, разделяйки я на парчета. Тогава русокосият терминатор каза:
  - Аз не съм кукла за теб!
  Тогава воините се претърколиха заедно по корем. Проблеснаха боси токчета.
  Има декември, боеве и обстрели. Те засипаха позициите на руските войски със снаряди. И ги биеха с мощни оръжия. Нацистите настъпват в района на завоя на Дон.
  Там има воини и герои. Фриц се бие и на дискове. Особено красиви момичета: Гертруд и Ева. Те летят с диск и разбиват руснаците в небето.
  Тук Гертруд завъртя колата с боси пръсти и удари съветския самолет ЯК.
  И тогава ще извика:
  - Аз съм супер германско момиче!
  Ив също ще разгъне дискетата си с голите си пръсти. И на съветските части, както той тръшна.
  И те ще бъдат смачкани и сплескани от самолети, издавайки:
  - И аз съм хипермомиче!
  И оголиха зъби.
  И боси момичета тичат из Китай. А Мадагаскар вече е напълно заловен.
  Наташа отново спря. Тя тривиално изстреля специален вид граната с бос крак. Която полетя като сокол и се заби в немска бойна машина. И го натроши на малки парченца.
  Тогава момичето каза:
  - Аз съм руски воин на колене на диваците! Ще изметя всички фашисти от лицето на земята!
  Вече е средата на декември. Германците успяха да постигнат нещо. Вече се приближават до върха на завоя. И най-вероятно Червената армия ще трябва да отстъпи отвъд Дон. Но още по-добре е да запазите линията. И водна преграда за отразяване на превъзходните сили на нацистите. В очакване на лятото, че вече в разгара се опитваме да направим нещо сами.
  И това е толкова променлива тактика.
  Наташа прекъсна писането си. Самотен щурмовак се опита да атакува момичетата. Но ловко хвърляне с бос крак и колата е ударена от граната.
  Босият червенокос Августин изпищя:
  - Ние сме единни и непобедими!
  22 декември 1945 г. наближаваше. Това е датата на началото на Великата отечествена война, която продължава вече четири години и половина. А Втората световна война е още по-дълга.
  Просто някакъв ужас. Истинска дистопия.
  Наташа дори запя, свивайки мускулите си на слънце:
  - Войната бушува във вселената, да унищожи, за да убие без причина... Момичетата обичат младите хора - лекарство против бръчки!
  Да, те са момичета, които вият от четиринадесет години, но външно са толкова млади и красиви. Просто прекрасна, невероятно красива и извита.
  Августин хвърли граната с бос крак, събори фашиста по крилете и запя:
  - Ще разкъсаме муха! И нека убием фюрера!
   След това момичето ще се смее.
  И нацистите хвърлят бомби от въздуха, но не твърде дебели, въпреки че използват най-новите реактивни бомбардировачи.
  Уви, няма време за драскане по-нататък. Войната си е война и това е сериозно.
  Наташа се изстреля в небето. Свален немски безпилотен летателен апарат, радиоуправляем "Рама" -7. И тя каза:
  - Хората ще бъдат щастливи.
  Зоя хвърли граната с бос крак по немския щурмови самолет, който излетя като месоядна пирана и изчурулика:
  - Щастие от векове!
  Августин също с бос крак изстреля дарбата на смъртта и изсъска:
  - Съветското правителство...
  Светлана също хвърли горящия предмет, събори фашиста и промърмори:
  - Силата е голяма!
  Но германците си тръгнаха... И момичетата малко се успокоиха.
  Наташа отбеляза с тъжна усмивка:
  - Утре е 22 декември 1945 година. Точно две години и половина война!
  Зоуи отбеляза с ентусиазъм:
  - С годините станахме по-силни, но изобщо не остаряхме!
  Червенокосата Августин се изкикоти и смачка досадна муха с голи пръсти:
  - Разбира се, че не! Не остарявайте! Все още съм огнеупорен както преди!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - А войната като цяло подмладява момичетата. Лидерите идват и си отиват, но момичетата остават млади!
  Наташа отговори с широка усмивка:
  - Подмладяваме се - Руски богове!
  Зоя се съгласи с това:
  - Да, нашите богове, славянски богове!
  Огнедаващият Августин пееше:
  - Живеем на бащината си земя! Децата на Лада са прекрасни деца! И години на крилат кон, Русия в далечните хилядолетия!
  Светлана се изкикоти и отговори:
  - Ще бие камбана от небето - проливен дъжд ще се изсипе! Тичам в детството си - летният дъжд е зад гърба ми!
  И Наташа ентусиазирано вдигна:
  - Зад мен!
  И воините плеснаха с босите си, изрязани крака. В крайна сметка те всъщност са способни да правят такива чудеса. Нито една страница в живота не е обърната.
  Израства цяло поколение воини. Родените след избухването на войната вече се бият в редиците на Червената армия.
  Например Андрейка. Босо момче по шорти. Общо тринадесет години, но как се бори? Да, по някакъв начин нещастно момче, което не познаваше света.
  Наташа подкани Андрейка. Погалих пионерската руса коса. Вижте колко е загорял, като шоколад. Момичето даде на момчето бонбон. Той изсумтя мрачно:
  - Сладкото е вредно...
  Но въпреки това той сдъвка лакомството. Да, някакво момче. Наташа хвана и протегна ръка. Тя погъделичкаше грубия прашен крак на пионера. След това в отговор той започна да гъделичка голата подметка на Наташа. Хубаво е, когато ръцете на момчето те докосват.
  Наташа отбеляза:
  - Отглеждаш Андрейка! Ако поживееш още няколко години, ще те науча.
  Момчето се изненада:
  -Какво?
  Наташа се засмя:
  - Как да правим любов!
  Андрейка изсумтя презрително:
  - Виждал съм го!
  Наташа поклати глава:
  "Това, което видяхте, е чифтосване на животни. И ще те науча красиво и много хубаво!
  
  На 22 декември 1945 г. момичетата са открити в окопите. Те се бориха с фриците. Точно четиринадесет години след началото на Великата отечествена война. Това е събитието.
  Наташа стреля по нацистите и хвърля граната с бос, изсечен крак, казвайки:
  - За величието на комунистическата държава!
  Тогава тя оголи зъби.
  Момичето тук се бие, почти голо по традиция. Те обличат само червени, тесни бикини и се бият и заразяват останалите бойци в бяс.
  И се уволняват. И стрелят изключително добре. Като снайперисти и жени воини от най-високото ниво на космоса.
  Зоя също стреля. Коси нацистите и чурулика:
  - О, ти, моята Родина и велико семейство!
  И с бос крак хвърля граната. Прекрасно момиче като цяло.
  А косата е с цвят на златни листа.
  По едно време Зоя беше измъчвана от нацистите. Първо ме заведоха в една хижа и ги съблякоха до гащи. Започнаха да усещат, да се катерят с ръце на чувствителни места. После ме биеха с гумени маркучи. Удряха ме по гърдите, страните и бедрата. Тогава имаше и най-унизителното - бяха изнасилени с гумена палка. Но чувството е толкова трогателно. В същото време, заедно с болката, Зоя изпита оргазъм и приключи. Нацистите се засмяха.
  След това отново изнасилиха написаната красавица с палка, а след това самите се заеха с работа... Двадесет и пет млади, гладни войници преминаха над момичето. Нека вече не е девица, но все пак мъж. И това е едновременно удоволствие и болка. Такава тръпка. Особено ако са изнасилени в пета точка.
  Но поне не ме победиха. Очевидно нацистите са обичали да го имат в различни моменти. Не я закачиха. Докато Зоуи в крайна сметка не избяга. Преди това, между другото, я изгониха на студа боса и почти гола. Но към този момент Зоя вече беше свикнала със студа. И тя избяга само с гащички. И че тя е воин на висшия пилотаж.
  Аврора също се бие героично. Коси фашистите и тананика:
  - Родина, партия, комсомол! Хитлер ще бъде тежко победен.
  А също и като хвърля граната с бос крак.
  Всичко, което имат момичетата, е готино и нахално.
  И Светлана също ще вземе лупанет. И той ще коси фриците. И с голи пръсти ще постави граната.
  И в същото време ще извика:
  - За каузата на борбата на комунизма!
  Наташа също стреля, нокаутира фашистите и съска:
  - В името на Отечеството, свят!
  А граната, хвърлена с голи пръсти, разпръсква нацистите. А момичетата стават все по-весели и си тананикат всичко с дива радост.
  Зоуи също стреля с точността на Робин Худ. Води огън към себе си и пее:
  - Обичам Русия! Мощна държава! Защо Хитлер не беше унищожен? не разбирам!
  И също с голи пръсти, той ще го вземе и ще хвърли граната. А на фашистите скиф.
  Аврора прецака фриците. Тя хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - Но пасаран! Изострен удар!
  И Светлана ще даде опашка. Как да разпръснем нацистите. Как ще се накисва и скърца всички тях:
  - Слава на Всемогъщото семейство!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  И Наташа също ще даде опашка. Отсечете фашистите. И ще хвърли граната с бос крак, скърцайки:
  - Нека името ти свети!
  И отново оголи зъби. Искрящ с перлени зъби.
  И тогава Зоя ще се предаде. Sparkly нацистите ще покрият. И той ще скърца, хвърляйки граната с бос крак:
  - Воин, носейки смърт на всички!
  И пак ще удари със смъртоносен взрив!
  А ето и Аврора като лупанет. И гробанет. И с голи пръсти на краката ще изпрати дара на смъртта.
  Тогава той чурулика:
  - Слава на доблестните руски войници! Туристи с раници!
  И Светлана също ще удари нацистите като хит. Как ще ги коси като сърп и ще скача:
  - Аз съм войн, който няма да бъде забравен ...
  И пак с бос крак, тъй като ще бяга върху враговете на Русия. И нека лети като граната.
  Момичето, разбира се, помни много. Например как през 1941 г. Фриците принудиха две боси момичета да копаят дупка в студа. И момичетата, още не толкова закалени. И, разбира се, краката им отначало станаха червени, а после посиняха от студа. И болеше.
  И фашистките чудовища, за да ги стоплят, започнаха да ги бият по петите с палки. Момичетата припаднаха. След това върху тях се изсипаха още няколко вани с ледена вода. Почти ме убиха.
  За щастие нещастните момичета били прибрани от лечителя. Излязоха ги. И дори крайниците не трябваше да се ампутират. Момичетата пораснаха и станаха партизани. Те отмъстиха на фашистите.
  Момчето-пионер Александър Григориевич имаше по-малко късмет. Хитлеристите го хванаха и го съблякоха. И го окачиха на стелаж на студа. И босите крака на пионера бяха притиснати в блок и се постави камък с тегло един център. Момчето хриптя, протегна се на студа. И нацистите също го стопляха, донасяйки факлата до безчувственото тяло. Това са чудовищата на хитлеристите.
  Момчето виси три дни и три нощи, а на четвъртия ден, неиздържано на мъченията, умря.
  Нашествениците се държаха жестоко...
  Съблечеха и комсомолката Света. Донесохте голям стъклен буркан. Напълва се с вода и се излага на замръзване. И така, че всички жители да видят как комсомолът замръзва в ледената вода, покрита с лед. Какъв ужас е това.
  Светлана стреля по нацистите и шепне:
  - Фашизмът няма да работи! Слава на Русия!
  Наташа също стреля. Той много точно хвърля граната с бос крак и вика:
  - Да не се лъжем под Хитлер!
  Зоя потвърждава с тържествен тон:
  - Никога няма да легнем!
  И той също открива огън.
  И бос крак хвърля граната.
  Аврора стреля. Справя се с фашистите и вика.
  - Слава на руските богове!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  И Светлана стреля много добре. И вика:
  - В името на живота на Земята!
  И пак много добре хвърля граната с бос крак.
  А фриците се изчерпват.
  ... ГЛАВА 17.
  Нацистите, използвайки клонираните момичета, на практика завършиха превземането на Китай.
  Само няколко фрагмента от тази Небесна империя все още показват фокусно съпротивление.
  Така че Герда и Шарлот, воините, от които са тръгнали останалите клонинги, е време да си спомним миналото.
  Отряд вълчи воини се раздели на две и напусна пътя, водещ към подготвен капан. Сръчната маневра на Мадлен принуди пехотата да се гмурне в храстите, в опит да ги пресече в други проходи, а конниците да сменят предварително подготвените маршрути. Сега, когато в съседните поляни вече бяха започнали да се оформят редиците от дълги копия, отново се чу оглушителният вик на командира на воинската рота. Двете половини на отряда се обърнаха една към друга. Събирането на вълчиците трябваше да стане малко зад линията, където се подготвяше засадата , а не скок по-рано. Горещите коне пак хленчаха и стенеха , но честно продължиха пътя си през храстите . Те хриптяха силно и дори малко ужасно, очаквайки битка.
  Герда отбеляза сръчността на Мадлен в тактиката . Разбира се, по страничните проходи можеше да има и скрити засади, докато връщайки се към първоначалната просека зад линията на бариерата, воините гарантирано избягваха всякакви капани! Но коварните духове също не спяха, незабавно реагирайки на маневрите на секси и плашещи противници. Техните заплашителни воини отново се скриха в храстите и изскочиха на ново място, подготвяйки се да приемат натиска на полуголи вълчици . Сега обаче нямаше и следа от непрекъсната линия от препятствия.
  Атмосферата се нагорещи, сякаш въздухът се наводняваше с разтопено масло. Тръбата гласовете на монтирани воини отекваха един с друг, което прави пътя си през рева на удари , подобни на коледно дърво украса от шишарки на храстите, обезумелите виковете на крак вампири и виковете на бойни и момичешки писъци на атакуващ коне, хибриди на магарета и камили. Тръбите на духовете отвърнаха дрезгаво и тежко, предупреждавайки, че леките засади няма да работят.
  Когато срещата с пехотния строй беше само на десетина крачки, сякаш тъмен облак изхвърча от храстите пред вълчиците. Върху защитните кожи конете и еластичните, омагьосани войни от кожа удряха чести дъждове от стрели. Герда усети леко изтръпване, сякаш я бият със слаб заряд на електричество. Те отскачаха и се изплъзваха от кожата, но някои пробиваха одеяла или удряха открити части на телата. Тримата воини отпред спряха и завъртяха глави, опитвайки се да извадят стрелите от мускулестите си вратове.
  Герда им извика :
  - Остани с приятелката си!
  Момичетата вълчици полетяха напред, без да обръщат внимание на скритите стрелци. Воините запазиха копията си за много по-опасните копиеносци, стоящи отпред. В мастилените дупки на козината на храстите трептяха лицата на духовете, изкривени от ярост . Няколко тежки копия се изстреляха нагоре в гъсталака, но нито едно от тях не успя да уцели целта - не е толкова лесно да удариш SS войник, летящ на елитен кон, дори да навлезеш в особена фюрерска ярост!
  Шарлот насърчи приятелката си:
  - Орлите не живеят в гълъбови звезди, а СС не се предава!
  Неравните редици на частично подредената пехота приближаваха. Редици от блестящи метални накрайници на дълги копия синхронно скочиха към воина. Загорелите, мускулести тела на момичетата блестяха на светлината на седемте луни. Въпреки приличната си броня и внушителните си размери, конете изобщо не се стремяха да се запознаят с тяхната острота. В отговор воините на Мадлен хвърлят стрели. Кафявата им вълна, пред конете, полетя напред и веднага падна, хищнически захапвайки редиците на духовете. Пехотни система таласъми въртяха във всички посоки пръскат отровен зелен кръв. Герда се поколеба малко, но изобщо не се смути от общото хвърляне, а тупна босия си крак право в ухилената уста на духа. Копието й изсъска във въздуха, след което прониза вонящото, сякаш живо, гниещо тяло на духа. Силата на хвърлянето беше насложена върху инерцията и наведнъж двама гула бяха победени наведнъж .
  Герда изпищя и... Уви, остър удар с гумена палка по босите пети на момичето прекъсна съня. Тук тя беше грубо събудена, въпреки че грубите й крака вече я боляха след горещия пясък на пустинята.
  Мадлен вика:
  - Ставай! Ще убием който спи!
  Хапнаха на място, за щастие имаше суха дажба, но едва стигаше вода . И след това отново бягайте и товарете върху пламтящия пясък. В нощта, обаче, стъпалата не горят толкова много. Герда и Шарлот се ръкуват, докато бягат. Те се усмихват.
  Много по-лесно е да бягате по този начин. Шарлот, в знак на солидарност с Герда, също отказа да смаже краката си с мехлем. Воинът каза решително:
  - Заедно ще победим, заедно ще бъдем търпеливи! Ние сме като две сестри!
  Герда кимна в отговор:
  - Каква болка е естественото състояние на тялото!
  И тичат със солиден товар, забравяйки , че на този свят има комфорт. Шарлот се има предвид някои от нейните планове ... В частност, червенокоса красавица иска да забогатеят. Разбира се, това желание е съвсем естествено, но трудно за реализиране. В края на краищата, като правило, генералите заграбват най-много . Да, Шарлот е развито момиче и познава живота... Трябва сама да го грабна, но как? В края на краищата те все още се бият, или по-скоро , те се втурват в една компания и всяка вълчица гледа приятелката си ... Ако, разбира се, това не е преувеличение! Ех, предпочитам да вляза в битка и да се бия както трябва. И тогава момичетата вече бяха отегчени от всички тези разпоредби и така беше крачка надясно или наляво. Можете дори да забрави това, което е света ... И Хитлер е също интересен човек ... Като монарх, а в същото време не е монарх. И някакъв особен хибрид от сила, харизма, жестокост. Хитлер е като Цезар, който създаде подобие на собствена Римска империя, но със специално националсоциалистическо право. И каква е разликата... За да отвлече вниманието от нарастващата болка, босите пети на момичетата горяха все повече и повече, опита се да помисли момичето;
  До началото на новата ера в римската държава са изчезнали остатъците от първобитнообщинния строй и проявлението на семейната общност на собственост. Как се случи: прогресът увеличи егоизма! Постепенно римското частно право придобива чертите на индивидуализъм и свобода на правно самоопределение на притежаващите слоеве на свободното население. Субектът на собственост самостоятелно действа в обръщението и отговаря единствено за своите действия. Индивидуализмът се определя от факта, че домакин или робовладелец управлява домакинство и се сблъсква на пазара с други такива собственици. Последователното прилагане на тези принципи, които са от голяма стойност за управляващата класа на обществото, основано на експлоатация, беше съчетано в Рим с форма на изразяване на правни норми, която беше на много високо ниво. И така, отличителните белези на частното римско право са: яснота на конструкцията и аргументацията, точност на формулировката, конкретност и практичност на правото и съответствие на всички правни изводи с интересите на управляващата класа.
  Шарлот гордо се наду: те нямат управляваща класа в Германия , властта принадлежи на целия народ. Въпреки това, римляните са имали много ценни неща, мисли на момичето потекоха по-забавно.
  Римското частно право е представено от три клона, които се появяват по различно време. Първият се състои от нормите на квиритското (гражданско) право, чието формиране и развитие пада на VI век. - средата на III век. пр.н.е д. Нормите на най-древното право уреждат отношенията изключително между квиритите - римски граждани. Разрастването на търговията, развитието на селското стопанство, занаятите, отношенията на частна собственост и изобщо робовладелската система на икономиката предизвикват по-нататъшното развитие на частното право. Нормите на закона Куерит вече не са в състояние да регулират развитието на търговските и паричните отношения. Животът настойчиво изискваше старите норми да бъдат приведени в съответствие с новите условия и потребности на обществото. Ето защо наред с квиритското право се появява преторското право (ius praetorium) като втори отрасъл на частното право. Той израства от указите на магистратите, особено от едиктите на преторите. В хода на своята съдебна дейност преторите не премахнаха или промениха нормите на куиритското право, а само придадоха нов смисъл на нормите на старите закони (те направиха невалидна тази или онази разпоредба на гражданското право). Застъпвайки се за новата връзка, преторите предприеха следващата стъпка. С помощта на едикти те започнаха да запълват празнотите в гражданското право. По-късно преторианските едикти започват да включват формули, които са насочени към промяна на нормите на гражданското право, преторианският едикт посочва начините за признаване на нови отношения. Чрез представяне на средства за защита срещу или в допълнение към гражданското право, едиктът на Претора създава нови форми на правото. Нормите на преторското право, както и нормите на квиритското право, уреждат отношенията между римските граждани. Въпреки това, за разлика от последните, тези норми са освободени от формализъм, религиозни ритуали и символика. В основата на преторското право са били принципите на добрата съвест, справедливостта, човечността, рационалистичната доктрина на естественото право (ius naturale). Според естественото право всички хора са равни и се раждат свободни. Пряко от принципа на справедливостта се извежда равенството на римските граждани пред закона. Принципът на хуманизма означаваше уважение към личността. Търговският обмен между Рим и други територии на римската държава изисква създаването на правни правила, приемливи за сделки с участието на чужди граждани. В републиканския период поради това се появява друга система на частното право - "правото на народите" (ius gentium). Тази система е погълнала институциите на римското право и върховенството на закона на Гърция, Египет и някои други държави. За разлика от кьортианското и преторианското право, нормите на "закона на народите" уреждат отношенията между римските граждани и перегрините, както и между перегрините на територията на римската държава. Този закон, в сравнение с римското право от най-древния период, се отличава със своята простота, липса на формалности и гъвкавост. Дълго време първоначалното римско частно право и "законът на народите" се допълват взаимно. В същото време влиянието на "правото на народите" върху закона Queerite е значително и последният започва да губи своите специфични черти. Постепенно се наблюдава сближаване и на трите правни системи. Ако в началото на III век. н. д. някои различия между тях все още остават, тогава до средата на 4 век. и трите системи образували единно римско частно право.
  Полуголите момичета трепереха от напрежение, но Шарлот продължаваше да мисли усилено и да си спомня какво е научила или можела да прочете в историческата библиотека.
  Римското право има два противоположни принципа, които проникват в процеса на развитие на правото от претори и адвокати. Първо, консерватизъм. То се изразяваше в това, че адвокатите доказват, че всякакви изводи са в съответствие с възгледите на техните предшественици. Те се отнасяха с голямо уважение към стария закон, подчертавайки недопустимостта на каквито и да било нововъведения, неизменността на съществуващата социална система и най-важното - неприкосновеността на закона. Имало е случаи, когато юристи специално прибягват до разтягане при тълкуване на установената норма, за да не се покаже променливостта на закона. Второ, прогресивност. Но ако развиващите се производствени отношения не се вписваха, при никакво тълкуване, в старите норми, ако съвременните интереси на управляващата класа не бяха защитени от древни правила, ако беше открита празнина в закона, тогава юристът не се страхуваше да формулирайте ново начало. Но не чрез отмяна на стария закон или обичай: римските магистрати и адвокати не са били упълномощени за такова премахване и подобно прекъсване би могло да насади мнение, вредно за управляващата класа относно променливостта на закона. Римският юрист правеше заобиколен ход. Наред със стария закон и без да се отменя последният, се развиват нови норми чрез допълнения към предишния едикт, направени от претора или чрез формулиране на нови възгледи от юристи. И животът започна да тече по нов канал, въпреки че старият канал не се напълни - той просто пресъхна. Така наред с гражданската собственост се създава така наречената бонитарска или преторска собственост (която не носи името на имота, но дава на упълномощеното лице всички права на собственика), заедно с гражданското наследствено право, преторианска система от наследството беше създадено (отново дори не носеше името наследство). В правната и историко-правната литература във връзка с римското право "източникът на правото" се използва в различни значения. Първо, като източник на съдържанието на правните норми. Второ, като начин (форма) за формиране на правовата държава. Трето, като източник на познание за правото. Институциите на Гай включват следните източници на право: закони, сенатски консултанти, конституции на императори, едикти на магистрати, дейности на адвокати. В този списък тези източници разкриват метода (формата) на възникване на правовата държава. Следователно източникът на правото се разбира в Рим като метод (форма) на формирането на правото. В институциите на Юстиниан се споменават два вида източници. Първо, законът и другите норми, произтичащи от държавните органи и записани от тях в писмена форма. Второ, нормите, които се развиват на практика (има предвид правните обичаи). Въз основа на писмени и устни форми на източници римляните разделят правото на писмено и неписано: "Нашето право е или писмено, или неписано...". В по-широк смисъл източниците на правото включват множество правни и други паметници, съдържащи правни норми и други данни за правото. На първо място, те включват кодификацията на Юстиниан, трудовете на римски юристи, историци, философи, оратори, поети и т. н. Към източниците на правото в широк смисъл спадат и папирусите с текстове на отделни договори и надписи върху дърво, камък, метални. Най-древният неписан източник на римското право е обичайното право като съвкупност от правни обичаи. В съвременната теория на правото правният обичай се разбира като правило на поведение, което се е развило в резултат на действителното му прилагане за продължително време и е признато от държавата и като общообвързващо правило. Отбелязаните признаци характеризират правния обичай в Рим. Римският юрист Юлиан говори за предписанието (продължителността) на прилагането на обичая и мълчаливото съгласие на обществото (считаме признаването му от държавата за общообвързващо правило) за неговото прилагане. Обичайното право включваше обичаите на предците; обичайна практика; обичаите на свещениците; обичаи, установени в практиката на магистратите. По време на императорския период обичайното право е било наричано "консутууд".
  Шарлот е уморена да мисли за всички тези римски кичури и наистина това не е тема за младо и красиво момиче. Още повече , че слънцето вече беше влязло в зенита, а горещият пясък непоносимо измъчваше босите, но не намазани със защитен крем, стъпала на младия вълк. И тогава Шарлот, която беше на ръба най-накрая да падне, предложи на Герда:
  - Или може би ще изпълним друг любовен романс. Все пак по същество сме поетеси!
  Изтощена, боса Герда, въпреки че се съгласи, побърза да добави иронично:
  - Поетеси и принцеси!
  След размяна на словесни нападки, момичетата запяха с неочаквана сила :
  Ти си Света Богородица, неземна,
  Изпратете ни вашата небесна благодат!
  Нека гладката река блести като сапфир ,
  Обширността на любимата Земя на майката!
  
  Нека вдъхновението лети в сърцето
  В пристъп на огнени момичешки души!
  С небрежна четка от удоволствие
  Пиши ми приятел на сърцето и мечтите!
  
  За да запазим красотата в очарователна невинност,
  Не е нашата партия - рискуваме да загубим всичко!
  Въпреки че понякога ми вярвайте - честно,
  Мечти за прегръдката на млади мъже, които крадат !
  
  Ето лентите от куршуми, увити около лагерите,
  На гърба на раницата, а в ръцете на гранатомет!
  Враговете са като тлъсти овце,
  Тяхната армия от смели амазонки ще се разкъса!
  
  Нощно черно кадифе, небето беше покрито,
  И гърдите ми се стискаха от вълнение!
  Сякаш притискаш кожено одеяло
  Че дори е трудно да се каже дума и да се диша!
  
  Тук са тежестите на срамежливата любов ,
  В тази жестока война!
  Но вярвам, че ще се радвам,
  И ще служа на Родината си !
  
  Момичетата хвърлиха ботушите си
  Тичане бос в снега !
  Краката се зачервяват в студа
  Те са като вряла вода!
  
  Но скоростта само се увеличава
  Тук напред редутът блести,
  Автомат плюе като олово !
  Ние не търсим място за себе си в рая,
  Хвърлете, където Господ ще изпрати!
  
  Трепкащи боси токчета,
  По тел бодлив бързам!
  Пруски момичета , прости;
  Определено ще спечелим!
  
  Тук е взет редут, твърди трупове,
  А горд червен флаг лети нагоре !
  Пинд амбиции се продухват далеч
  Ние се издигаме като огън в поезията!
  Воин-вълк отпели и добавил хода, ентусиазмът сред тях се увеличил. Но час по-късно умората започна да расте и Шарлот отново се потопи в мисли. Дълго време обичайното право играе съществена роля в регулирането на различни обществени отношения. Дори в ерата на принципата правните обичаи са били признати за мощни като законите. Наред с обичайното право още в античния период в Рим като източник на правото се прилагат законите (legus). Първите закони в Рим са законодателни актове, приети от народни събрания и одобрени от Сената. През 451-450г . пр.н.е д. беше направен запис на обичаите, който получи името на Законите от XII таблици. През 326 г. пр.н.е. д. е приет законът Петелиев, който премахва дълговото робство и убийството на длъжника за неплащане на дълга. Около 3 век. пр.н.е д. се появи законът на Аквилия (за отговорността за унищожаването и повреждането на чужди вещи). По-късно бяха приети и редица други закони. През периода на принципата, когато ролята на народните събрания намалява, те вече не приемат закони. Последният е аграрният закон от 1 век. н. д. При едновременното съвместно съществуване на правни обичаи и закони в Рим от дълго време възниква въпросът: как тези източници на правото са свързани един с друг? Римляните не се съмняват, че законът може да премахне правния обичай. Римските юристи също вярвали, че правният обичай може да има предимство пред закона (в този случай те казаха, че законът е извън употреба). От класическите юристи по този повод е оцеляла поговорката: "... Законите могат да бъдат отменени не само в резултат на изразената воля на законодателя, но и по мълчаливо съгласие на всички, по обичай" (D. 1 3. 32. 1). Този извод е направен въз основа на факта, че няма разлика в това как хората ще изразят съгласието си с една или друга правова държава: чрез гласуване или чрез своите действия. През 451-450г . пр.н.е д. е направен запис на обичаите, който получава името на Законите от XII таблици. До голяма степен Законите от XII таблици записват писмено отдавна установената практика на отношения между различни лица, тоест обикновеното право. В този смисъл, колкото и да е странно, те биха могли да се нарекат варварска истина (както се наричат първите правни кодекси от ранното средновековие), ако забравим, че самото понятие "варвари" се е прилагало в древността за всички хора, с изключение на гърците и римляни. В текста на таблиците се забелязва влиянието на гръцкото право и по-конкретно - на атинското законодателство на Солон. В два случая това е пряко посочено от древния адвокат Гай. Това потвърждава съобщението на източника, че гръцките закони са участвали в подготвителния етап за работата на колегията. Но също така е очевидно, че те са били използвани спорадично, а полученият набор отразява предимно римските реалности. Законите на XII таблици консолидират правото на частна собственост (dominus), което вече е било формирано по това време, което в Рим произтича от най-висшето право на собственост на гражданската общност, тоест на държавата, и следователно принадлежи само на граждани. Все още им липсва универсална формула, разработена по-късно от римските юристи: "Собствеността върху вещ е правото да я използваш, променяш, отчуждаваш и наследяваш по желание". Тълкуването на това правоотношение в отделни членове на таблиците обаче вече се доближава до класическото. Таблиците легално формализират социалното неравенство между свободни и роби, покровители и клиенти, патриции и плебеи. Първата разлика ще продължи още две хилядолетия, втората ще оцелее до падането на Римската империя, а третата ще изчезне сравнително скоро и принадлежността към патрицианска или плебейска фамилия няма да има никакво значение в Рим. В наше време дори образовани хора - не експерти по античността - са убедени, че през цялата римска история, включително епохата на империята, патрициите са били в Рим привилегирована класа, която потискала плебеите. Всъщност патрициите, които са били старото благородство на племенното общество, се борят с плебеите, за да запазят своите привилегии през първите векове от историята на Римската република и до 3 - ти век. пр.н.е д. претърпя пълно поражение. По време на империята принадлежността към патрициански род е била не по-важна за римлянин, отколкото за нашия съвременник - болярският произход на неговите предци. Законите от XII таблици съдържат много специфични разпоредби, които впоследствие са разработени в западноевропейското и късноримското право. Заслугата на съставителите им е в това, че те положиха основите на законотворческия процес за бъдещето и формулираха нормите, позволяващи на младото класово общество да функционира достатъчно ефективно. На първо място, съставителите на таблиците установяват определен ред на съдебните процедури, тоест , говорейки на професионален език, те фиксират нормите на процесуалното право. Законите на XII таблици защитават основите на древното патриархално семейство. Законите XII станаха първият древен римски съдебен кодекс: много от техните разпоредби се отнасят до областта на наказателното право. Законите на XII таблици са изписани върху 12 дървени дъски-маси и са изложени за обществено разглеждане на главния площад на Рим, откъдето идва и името им. Така Законите на XII таблици уреждат семейството, наследствените отношения, сделките със заем и отчасти престъпленията. Постепенно, във връзка с развитието на нови икономически отношения, породени от нарастването на стоковото производство, стоковата борса и банковите операции, законите от XII таблици започнаха да се коригират от нов източник на правото - преторски едикти. Римските съдебни магистрати са упълномощени да издават наредби за римските граждани и други жители на римската държава. Терминът "едикт" идва от ("аз казвам") и в съответствие с това първоначално означаваше устно съобщение на магистрата от следните видове: постоянен указ е издаден от нов магистрат и съобщава какви правила ще бъдат в основата на неговата дейност , в кои случаи биха били предявени рекламации, в кои - не (вид план за работа за определен период); издадено е еднократно постановление за решаване на конкретен казус и по други непланирани причини. Впоследствие указите започнаха да се приемат в писмен вид. Те са били валидни само през периода на управление на магистрата, който ги е издал, и следващият магистрат може да ги отмени или поднови. В началото на II век. н. д. указите бяха обявени за вечни и неизменни. Римският юрист Гай пише, че едикти са били приети: първо, от преторите. Преторите са били както градски, отговарящи за гражданската юрисдикция в отношенията между римските граждани, така и Перегрин, отговарящ за гражданската юрисдикция в споровете между перегрините, както и между римските граждани и перегрините. Второ, от управниците на провинциите. На трето място, курулните едили, които отговаряха за гражданската юрисдикция по търговските дела (в провинциите, съответно, квесторите). От III век. пр.н.е д. поради усложняването на социалните отношения (развитието на търговските отношения с други страни, развитието на селското стопанство) нормите остаряха и престанаха да отговарят на изискванията на живота. Едиктите на преторите помогнаха на гражданското право да задоволи новите нужди на обществото, тъй като преторите издаваха укази не като цяло, а по конкретни искове. Преторът ръководи гражданския процес и може да избира за защита само онези искове, които не са предвидени в гражданското право. Преторът не може да отмени или промени нормите на гражданското право ("преторът не може да създава право"). Той би могъл да изработи на практика нормата на гражданското право и да направи тази или онази разпоредба на това правило невалидна. Например, той може да защити наемателя на имота като собственик, но не може да промени статута на наемателя и да го превърне в собственик. Преторът не може да даде право на наследяване. По този начин преторът може да даде защита само на новите форми на правоотношения, което още веднъж подчертава неприкосновеността на първичния закон. Според римските юристи преторското право постепенно се развива и започва да действа в няколко посоки, отговаряйки на новите изисквания на живота и ги удовлетворявайки: преторът помага за прилагането на гражданското право. И също така запълва празнините в гражданското право с помощта на своите едикти. Освен това той промени и коригира нормите на гражданското право. Преторът не можеше да отмени действието на гражданското право, той можеше само да го допълни. В резултат на законотворческата дейност на курулските едили, претори и управители на провинции (които до голяма степен са заимствали съдържанието на преторските едикти), значението на тази дейност се разширява и horess (от думата honores - "почетен длъжности") възникна - магистратско право, или преторско право, въз основа на съществувал преторски едикт. Едиктът на претора и гражданското право (който не можеше да бъде внезапно отменен или заменен, тъй като римляните се отнасяха с голямо уважение към произхода си) започнаха да действат паралелно, допълвайки се взаимно. О, колко горещ пясък изгаря петите на момичетата , а мислите препускат като коне. През II век. н. д. адвокатът Юлиан разработи опис на отделните решения, съдържащи се в преторските едикти. Този опис, който всъщност е кодификация на т. нар. преторски едикти, е одобрен от император Адриан и получава статут на окончателно издание на т. нар. вечен едикт. Той беше обявен за непроменен и само императорът можеше да направи някои допълнения. "Вечният едикт" на Юлиан не е достигнал до нас, но са запазени фрагменти от коментари на римски юристи. С помощта на тези коментари бяха направени опити за реконструкция на указа. В процеса на взаимодействие тези два вида право стават все по-близки един до друг и, започвайки от класическия период, започват да се сливат в единна правна система. По този начин разликата между гражданското и преторското право съществува до Юстиниан (VI век сл . Хр .). Такава специфична римска форма на юридическо образование като дейността на адвокатите (юриспруденция) е получила широко разпространение. Адвокатите действаха в следните области. Първо, изготвянето на формули за различни частноправни действия, извършени от физически лица (завещания, актове за продажба и др.). За да се оцени значението на тази функция, трябва да се вземе предвид строгият формализъм на римското право, при който пропускането на поне една дума отслабва съвършения акт, правейки го юридически нищожен. Така че изразът - ами просто "на римски просто" няма нищо общо с реалността. Древен Рим поражда зловеща бюрокрация и жажда за ритуали. На второ място, консултации и съвети за предявяване на иск и процедурата по водене на образуваното дело. Римляните не допускали пряко представителство в съда поради ритуалността на съда (ищецът трябвало да води делото сам), поради което съдействието на адвокатите се изразявало само в подготовката на делото. Трето, отговори на правни въпроси, идващи от физически лица. Тази форма се използваше само в случаи на празнота в действащия закон, тогава адвокатите предлагаха свои собствени решения. Въпреки че подобни отговори на адвокати оказаха влияние върху практиката, те не бяха правно обвързващи. В класическия период на развитието на римското частно право тази посока набира сила и започва да се използва по-често. Тълкуванията на юристи на действащите закони и писанията на юристи относно законодателството бяха наречени коментари. Адвокатите съставиха и сборници от инциденти, като изразиха мнението си по някои правни събития. Римските юристи написаха учебници по римско право и действаха като учители по право. Писанията на римските юристи са свързани с практиката. Извършеният от тях анализ на правоотношенията, представянето на правните норми се отличава с точност, дълбочина, логическа последователност и валидност на решенията. Много правни норми и максими на юристите са придобили характера на афоризми: "Да познаваш законите не означава да следваш буквата им, а да разбираш тяхната сила и смисъл". "Погрешно е да се дават отговори, консултации или да се решава казус, тоест не целият закон, а само част от него." Сред изтъкнатите републикански юристи могат да бъдат посочени Марк Манилий, Юний Брут, Публий Сковола (II век пр . н. е.). Представители на класическата римска юриспруденция са Лабеон и Капитон (1 век сл . Хр .). Имената им се свързват с образуването на две школи от римски юристи: прокулианската (на името на Прокул, ученик на Лабеон) и сабинианската (на името на Сабина, ученичка от Капитон). През периода на "златния век" на римската юриспруденция (II век - началото на III в. сл. Хр. ) забележителна плеяда от римски юристи се попълва с имената на Павел, Папиниан, Улпиан, Модестин, Гай и други, всяко от които прави огромен принос за развитието на римското право... От края на III век. н. д. творческата дейност на адвокатите е отслабнала. През 426 г. Валентиниан III издава закон за цитиране, според който юридическата сила се признава само за делата на петима юристи: Гай, Павел, Папиниан, Модестин и Улпиан.
  Шарлот се чувстваше дори не в ада, а в буквалния огнен ад. Тя бе изгонен от едната страна към другата. Другите момичета бяха изтощени и, като достигнаха лимита, започнаха да се пълнят. Прозвуча сигналът за затваряне. Самата Мадлен, вече доста уморена, нареди на момичетата да правят дихателни упражнения.
  Воините седнаха в поза на лотос и започнаха да надуват въздух в дробовете си... Дихателната гимнастика се основаваше на специална система. Или често, или, напротив, бавно, това донякъде напомняше на специален сложен танц, който променяше ритъма. Те казаха, че тази система е донесена от Тибет и след това специално тествана върху затворници, взети от концентрационни лагери. Усеща се, че помпа изпомпва въздух през белите дробове. Във всеки случай се оказа доста ефективно и момичетата отново почувстваха прилив на енергия. Воините леко навлажниха гърлата си. Герда намигна на Шарлот:
  - Виждате ли , тичането бос по горещия пясък никак не е страшно. Много по-страшно е да бягаш от танкове.
  Огнено червенокосата Шарлот се съгласи:
  - Разбира се! Най-тежката тежест за носене на краката си!
  Герда добави:
  - Мокра работа, няма да изсушите опетнената си репутация!
  Момичетата отново се изкикотиха и започнаха мързеливо бягане, като постепенно увеличаваха темпото си. Герда помисли, но тя имаше късмет да се роди в един немски семейство и да заемат господстващо положение, за разлика, например, от най същите френски и особено черните обречени на подчинение и унижение. И тя е арийско момиче, което може да разчита на страхотни трофеи след войната , особено ако извърши подвиг, достоен за легенда. Герда попита Шарлот:
  - Как искаш да мислиш, където първата ни сериозна битка стане това?
  Огнената червенокоса отговорила на блондинката:
  - Най-вероятно там, където най-малко очакваме! Може би дори в ада и под земята.
  Герда отвърна:
  - Пламъкът на онзи ад, който гори в душата - осветява тъмницата на скрити страсти!
  Висока руса съседка, тичаща до нея, отбеляза:
  - Е, имате ли и езици момичета - като мелница!
  Шарлот се пошегува:
  - Езикът , за разлика от воденичния камък, е в състояние да смила всеки боклук в апетитен хляб!
  Герда продължи:
  - Само брашно от смачкан глупав език засища само пилешки мозъци!
  Воин- ветеран , който вече беше успял да убие доста войници и дори да изнасили някого (това е толкова романтично и вълнуващо, когато една жена принуждава пленника да прави секс), се закиска:
  - Тук и ostryachki ... Въпреки че изглежда Химлер каза, ако един германец много шеги, няма да навреди да проверите националността му! По-скоро чистотата на кръвта!
  Шарлот оголи перлените си зъби.
  - И аз съм готов за тестване! Въпреки че родословието има толкова общо с храбростта, колкото дължината на косата има общо с интелигентността!
  След това цялата компания избухна в смях . Момичетата дори започнаха да скачат от радост, проблясвайки с боси токчета . След това за всички стана много по-забавно да бягат . И дори внушителната тежест зад гърба му не изглеждаше толкова тежка.
  ... ГЛАВА 18.
  Момичетата отблъснаха атаката на фашистите и дойде следващият ден: 23 декември 1945 г. Красавиците отново отбиха атаката. Постреляхме малко, после се забавлявахме с мъжете.
  Наташа си спомни как през 1942 г. се скита малко по пътищата на войната зад вражеските линии.
  Имаше едно босо момиче в обикновена памучна рокля. Беше лесно и приятно ходенето. Лято, венец е вплетен в бялата, леко златиста коса на Наташа. Голите подметки пробиват много хубаво камъните. Краката на момичето бяха много груби и изобщо не я болеше. И дори парчетата от бутилки не се страхуват от мазоли.
  Наташа тръгна към себе си, като беше разузнавач. Тя е много красиво момиче и това може да се използва за доброто на страната.
  Съблазни някого, обърне се. Четиридесет и вторият обаче е труден за Русия. След първоначалните успехи край Москва, Ленинград, на юг, Червената армия отново започва да губи.
  Съветските войски бяха разбити близо до Харков и удариха котела. И нацистите вече са на път за Воронеж. Разбира се, това не повдига настроението. Момичето, особено сутрин, откъсна листовката.
  Германците току-що обявиха превземането на непревземаемата крепост Севастопол. И дори малко по-рано те съобщиха за падането в Африка, също така непоколебимата цитадела Толбук.
  Ето едно момиче, което ходи боса, тъпче с груби подметки по каменист път и мисли.
  Какво може да бъде следващото? Ще победят ли фашистите? В крайна сметка силата им е изключително голяма. Да, настроението се влоши. Момичето изчурулика:
  - Сталин живее в сърцето ми,
  За да не познаваме тъгата...
  Вратата се отвори в космоса -
  Звездите над нас блестяха!
  Момичето изведнъж видя момчето. Светлокосо, хубаво дете на около десет години. Тънък, разбира се, но пъргав, в къси панталони и с гол торс, шоколад от тен.
  Момчето се затича към Наташа. Той подсвирна и извика:
  - Фашистите лъжат! Не се притеснявайте, все пак ще спечелим!
  Момичето отговори решително:
  - Разбира се, че ще победим! Не може да бъде иначе!
  Момчето кимна и каза:
  - Наташа, знаеш ли, предупреждава те командирът, не отивай в село Новоселово. Там фриците устройват засада.
  Момичето кимна в знак на съгласие:
  - Благодаря за предупреждението. Но кой ще достави бележката?
  Момчето предложи:
  - Дай на мен. Те проверяват всички възрастни, дори жени. Но детето може да се промъкне.
  Наташа извади бележка от бикините си и я пъхна в момчето, но в същото време попита:
  - А ако те хванат?
  Момчето, гледайки право в очите, отговори:
  - Ще търпя като Малчиш-Кибалчиш мъчения и ще умра с високо вдигната глава.
   Наташа се усмихна. И тогава тя посивя. Спомних си как двама пионери на около дванадесет години бяха заловени от нацистите. Раздраха дрехите на момчетата и им вързаха ръцете отзад с тел, изгониха голите и боси навън в лютия скреж. След това ги прокараха през снега и отново ги закараха в хижата. Карахме ги, докато придружаващите ескорти замръзнаха. На пионерите не им беше удобно, но издържаха. Момчетата са доста корави.
  След това, като видяха, че сланите не вземат пионерите, нацистите започнаха да изгарят децата с огън. И те успяха в това. Когато палачът постави нагорещено желязо до голите гърди на момчето, момчето възкликна:
  - Да живее Сталин!
  След това върху голите, груби подметки на момчето бяха нанесени широки метални ивици , червени от горещината. Палачът с голямо удоволствие засмука миризмата на пържено месо през ноздрите си. Пионерът отново извика:
  - Развейте червени знамена над Райхстага!
  И той си показа езика. Тогава нацистите извадиха скротума с нажежени до червено щипци. Пионерът почина от болезнен шок.
  Да, така че нацистите установиха нов ред.
  Те действаха грубо и жестоко. И мъченията продължаваха през цялото време.
  Наташка отново хвърля граната с бос крак. Той разпръсква фриците и чурулика:
  - Нека има рай на цялата Земя! Раят на комунизма, в който процъфтява земята на Съветите!
  Зоя също изстрелва граната с голи пръсти на краката си и чурулика:
  - И слава ще дойде на земята!
  След което момичето дава много добре насочена линия. Коси противниците. И отново оголени зъби.
  И тогава Августин стреля. Нокаутира фашистите и бипка:
  - За родината! За Сталин!
  И отново граната беше хвърлена от босия й крак, разпръсна нацистите. Воините бият тежко.
  Не давайте на врага спускане.
  Светлана също хвърля граната с бос крак. Рисува нацистите и скърца:
  - Слава на нашите руски момичета!
  И воините ще се смеят. В крайна сметка те са толкова красавици, че всъщност могат да бъдат поставени на конкурс: Мисис Вселена. Гърдите им са толкова буйни и в същото време еластични. Така че те обичат да правят секс с мъже. Това ги вълнува неимоверно.
  Особено когато телата се опипват и прищипват по зърната.
  Наташа си спомни как полицаите я претърсваха едно време. Това наистина е класа. Когато човек с космата лапа пропълзи с пръсти право в пазвата ти. Колко вълнуващо и приятно е това.
  Тогава Наташа ги уби всички. И какво друго да правим с полицията? Но този, който я докосна, тя също изнасили, вързана за пейката. Толкова е готино да изнасилваш мъже.
  След това Наташа изгори петолъчна звезда на челото на фашисткия съучастник с нажежено желязо. Така трябва да се отнасят към хитлеристите.
  След няколко дни пауза нацистите подновиха обстрела. Снаряди гърмяха. Беше доста гадно.
  Четирите момичета се върнаха към описанието на руските богове-демиурги. Когато войната продължава петнадесета година, поне в тази работа намираш утеха.
  Наташа рисуваше с бос крак с химикал.
  Дажбог (или, както те почтително прославят - Дажбог, Дажбог, Тарх Перунович) - се разбира от славянския народ като слънчев Бог на отразената светлина. Бялата светлина се отразява в света на разкриването от златната му броня!
  Зоя продължи да удря след нея, също с помощта на голите си пръсти.
  Даждбог е великият Бог на славяните! Историята чрез "Приказка за отминалите години" доведе до наши дни, че идолът на Даждбог, заедно с идолите на отец Перун , Хорс - богът на слънцето, Стрибог - богът на вятъра, както и майката Макош - всички стояха заедно на хълма, когато княз Владимир все още управлява Русия. Техните огромни чури бяха направени от здрави дървета и можеха да стоят векове на открито. В списъка на славянските божества от онова време Бог Даждбог се споменава трети след Перун и Хорс. Имаме право да считаме Даждбог за един от главните богове на славяните.
  Огнената Августин също рисуваше с босия си изсечен крак;
  Бащата на Дажбог в митологията на славяните е Перун Сварожич, синът на Сварог . Оттук те прославят светлия Бог Даждбог Тарх Перунович. Русалката Рос, дъщерята на Ася и Дон, стана негова майка . В митологията на славяните Бог Даждбог не е роден сам от Перун и Рос, той има и сестра - Тара, която славяните почитат като Богинята на Пътеводната звезда. Такива са божествените деца на Перун и Роси - Тарх и Тара !
  А Светлана скицира грациозни крака с голите си пръсти;
  Славяните виждат Даждбог като древен добър славянски бог. Смятало се, че Той е породил всички славянски семейства. Той винаги е бил възприеман като Бог на дневната светлина, даряващ животворна сила, както и Закрилник и Спасител! Неговата животворна топлина и светлина помагат на богатата реколта да дойде на света, Майчината Земя да бъде плодородна, а хората в домовете и семействата да получават просперитет и печалба във всичко.
  Книгата "Трагедията на Бог Велес" . За това как се родиха двама сина на Бог Даждбог - Коляда и Авсен и какво стана от това.
  Наташа отново продължи да скицира с голите си пръсти на грациозни крака;
  Хората знаеха, че в името на Даждбог се чува най-древното "гаст" или "Гош", което означава сега - "гост". А самият Бог в древни времена се е разбирал като: "Гостът, който дава светлината на слънцето" или "Пратеникът на боговете, който донесе на хората като дар силата на Слънцето, неговата светлина и топлина". Освен това в името на Даждбог може да се чуе "даващият Бог". Следователно славяните все още го отнасят към Щедрия Бог.
  Зоя също скицира с красивите си крайници;
  Бог Даждбог се явява на славяните в бяло сияние със златна корона-Слънце на главата.
  Августин с босите си пръсти нарисува нещо страхотно и готино;
  Той даде на Света и славяните Шишарките на Вселената, които действат и до днес, независимо дали някой вярва в тях или не. Ето най-основният Кон на любовта, например - ако няма любов, тогава всички дела ще се разпаднат, нищо няма да се получи, няма да се изгради, всичко ще се срине. Или Конът на крайностите: "Крайностите винаги са близо". Това означава, че ако стигнете до крайности, бъдете готови да се превърнете в нещо противоположно на това, което сте. В живота обикновено изглежда така - най-праведният човек със сигурност ще се спъне, колкото и тъжно да звучи.
  И блондинката-терминатор Светлана, с босите си, изрязани крака, извади;
  Силите на Даждбог помагат на славяните да живеят според Кон, да насочват пътищата си към Истината, баланса, замяната на един период от живота с друг. Следователно всички летни празници сред славяните започват точно в деня, посветен на Даждбог.
  Наташа с голи гърди, държаща мастило между зърната си, си пишеше;
  Легендите ни разказват, че Мая-Златогорка става първата съпруга на Тарх Перунович . Веднъж Даждбог - богът на славяните, видял спяща Мая-Златогорка - великаншата, сестрата на Могъщия Святогор. Тя веднага се влюби в него заради невинната си красота, той реши да се ожени за това момиче. Ясното лице и красотата на младия Бог също завладяха сърцето на Мая.
  Тогава Зоя драскаше с голи гърди с ягодови цици;
  След сватбата младите хора се събраха на планината Латир, която тогава се смяташе за страхотна. По пътя видях Златогорка да стои на полето, но не разбрах, че е омагьосана. Тя се качи в леглото на смъртния, легна, но не може да се върне. Колкото и упорито Бог Даждбог да се опита да спаси младата си съпруга, това не се получи. Така Златогорка отиде при Нав.
  И Августин, също с помощта на червени като узрели макове, извади гърдите си със зърното си;
  След това Морена привлече Даждбог със студената си красота, омъжи се за него. Тя роди сина му Бохумир, а след това се отказа от съпруга си. Морена избяга от Даждбог, съпругът й тръгна да я настигне, но се натъкна на опозицията на Чернобог - владетелят на Нави. Чернобог го превърна в камък. Но бащата, Перун Сварожич, освободи сина си.
  И Светлана с помощта на рубиновото зърно на бюста извади;
  А Чернобог междувременно се ожени за Морена. Колкото и Даждбог да поиска обратно жена си, но нищо не проработи, се оказа още по-лошо. Чернобог се разгневи още повече от всякога и прикова Тарх Перунович към Латирскамака . И този път Светоносният Бог получи спасение чрез Яснооката Богиня - Живея . Тя стана негова трета съпруга, най-обичаната.
  Наташа отново продължи да пише с боси пръсти;
  Ще бъде ли разказана скоро приказката или делото е извършено и Всемогъщият жезъл е назначен от началото на Времето, за да се родят на света двама специални братя близнаци, синовете на Даждбог. Да, само от съдбата беше необходимо те да дойдат на света от първата си съпруга - Мая-Златогорка. Какво трябва да се направи, когато Богът на отразената светлина вече е женен за Жива?
  И златокосата Зоя с голи пръсти извади издяланите крака;
  Тогава боговете-Създатели, Род и Макош, замислиха да променят събитията и времето. Вий , най-мъдрият бог на древната магия, също помогна - той даде на Бог Даждбог специален пръстен. Разрушен е неприятен пръстен на силата на тъмна магия, която падна в Златогорка и доведе до Нав. Вий само предупреди, че ако Даждбог загуби пръстена, тогава душата на Мая ще отиде завинаги в света на Навни, но ще остане там завинаги.
  И Августин, червенокоса кучка, прекарана с боси, изрязани крака;
  Съпругът освободи първата си съпруга. Тя му роди двама силни сина, боговете Коляда и Авсен . Но отново интригите на силите на Navi паднаха върху семейството им - Даждбог случайно изпусна пръстена. Златогорка отиде завинаги в Nav! Беше тъжно за Даждбог, толкова много, че душата го болеше.
  И Светлана завърши:
  - Слава на руските богове!
  Момичетата отблъснаха атаката на фриците, стреляха по нацистите. И в същото време писали с боси пръсти за руските богове.
  Скицата е направена първо от Наташа.
  Голите й пръсти са толкова пъргави;
  Само благодарение на богинята Жива , която му даде жива вода, Бог Дажбог се съживи отново и стана по-силен от всякога. От Богинята Живи дошли на Света - Кисек и Арий.
  И златокосата Зоя също го взе и го нарисува с голи пръсти;
  От първия син такива народи водят родословието - западногерманците и хесенците. Арий имаше трима сина: Кий, Хорив, Шек. Именно от тези трима, според славянските вярвания, произхождат такива народности: чехи, сърби, киевски поляни. Арий е имал и потомци - Лех и Крака, от които по-късно произлизат някои полски и мазовецки племена.
  Огненият Августин, бос, с изящен крак, нарисуван;
  Най-големият син на Коляда дойде в Мир Радогост - внукът на Даждбог. Това е добре познатият баща на такива родими народи като Вятичи, насърчени, Руян, Ратари.
  Прекрасна Светлана, също рисува с боси крака;
  Бохумир, синът на Морена, имал дъщери - Полев, Древа и Скрева. Това са внучките на Даждбог, които положиха основата на националностите: кривичи, древляни. А също така се родиха правнуци - Рус, Скиф, Кимра, Хазар, Словен, Сева. Именно от тях вече са тръгнали народите на русите, словенците, хазарите, скитите, северняците, а също и кимерийците.
  Наташа я изведе с боси крака;
  Ето защо и до днес всички славяни се наричат потомци на Бог Дажбог, Тарх Перунович! Ние считаме Бог Дажбог за един от главните богове на славяните.
  Зоя скърцаше и с босите си изрязани крака;
  И какво още е имало в живота на Светоносния Бог, какви благословии е донесъл на света Даждбог, Богът на славяните, със сигурност трябва да го прочетете в специални книги, които има Северната приказка.
  Огненият Августин също прескачаше с боси крака;
  Славяните обичат символа на Тарх Перунович, Бог Даждбог! Дадено е името на знака на свастиката - " Прав кръст ". Следователно увеличената сила излъчва от него, внася баланса на Тъмнината и Светлината в света.
  И след това с голи пръсти Светлана;
  Носенето на амулета Dazhdbog е не само голяма чест, но и мощна защита. Младостта получава просветление по пътя на живота и придобива разум. Възрастните хора намират баланс в амулета, който е толкова необходим, когато животът е нарушен.
  И тук Наташа го направи с помощта на алени зърна;
  Такъв знак привлича към себе си спокойна мъдрост, изчиства мислите. Също така предпазва от зли намерения на непознати и несигурност, които могат да се образуват вътре
  Зоя го извади с гърдите си ;
   Древните славяни вярвали, че боговете се проявяват в Света на Откровението като природни събития. Следователно ярката дневна светлина се обясняваше с отражението на бронята на Бог Даждбог, която беше направена от най-чисто злато. Богът на отразената светлина винаги е бил почитан като Този, който не изисква нищо, но винаги дава. Бог Даждьбог е даряващ, а не взискателен!
  И Августин го направи с рубинените си зърна;
   Стихия - огън
  Животното е бял вълк, кучета и коне, крави.
  Птица - гъска, сокол, лебеди.
  Хералдика, предмети - тояга, щит, копие, тояга, понякога използва нож с две остриета.
  Треба (поднасяне) - птичи пера, ябълки, мед, ядки, напитка с мед (сурица или сурия, например). Перата на такива птици като: лебеди, патици, гъски бяха донесени като дар на Бог и в знак на благодарност.
  Мястото, където са издигнати храмовете, са хълмове, отворени към слънцето.
  Материалът за направата на чури и идоли е предимно дърво.
  Характеристики на монтажа на идола - с източно изложение.
  А блондинката терминатор Светлана извади гърдите си голи;
  Реза на Бог Даждбог - включен в северния оракул "Славянски Рези на клана". Реза има същия образ и стил като символа (амулета) - " Прав кръст ".
  Наташа продължи да рисува с алените си зърна;
  гадаене. Разпитване на Бог. Появата на Реза Дажбог в оформлението напомня на питащия, че Слънцето винаги е скрито зад облаците и че скоро ще дойде ясен, хубав Ден. Това също е знак, че лошата ситуация скоро ще се промени към по-добро.
  Зоя се справи страхотно с голия си бюст;
  Сега най-важното е да изпълнявате само задълженията си, без резки движения и завои. Все още не си струва да се захващате с изпълнението на нови идеи, по-добре е да ги отложите до нови времена. Работете и действайте според съвестта си.
  В раздела "Славянски рези на клана " : знания за това как, къде и защо Бог Даждбог се среща в северната магическа традиция, волошба и гадаене.
   Бог Даждьбог беше попитан за безопасността на посевите и добитъка - за да се върне след пасищата жива и здрава у дома.
  Августин извади голите й гърди;
  Понякога се случвало Дажбог да бъде наричан Спасител, който и до днес се слави като Защитник, Спасител на славянските земи! Ето защо Даждбог често се почита по специален начин на Ябличния Спас, на 14 и 19 август! По това време в знак на благодарност Му бяха донесени пресен мед и ябълки от градината.
  Момичетата се разсеяха и започнаха да унищожават фашистите.
  Удрят натискащите фрици. И отбиха такава неистова и адска атака.
  Наташа пееше, отрязвайки нацистите;
  - Момичетата са в голяма нужда! Къде си, къде си!
  Да, от късмета на Сталин мина повече от половин година, а не се е подобрило. Напротив, нацистите изтичат от Червената армия.
  Зоуи изчурулика:
  - Нека Родината ни бъде по космическите маршрути!
  И с боси крака ще пусне лимон. Такова е момичето хрътка.
  Августин стреля по врага, изсъска;
  - Сталин, Сталин, Сталин! Искаме Сталин!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  Светлана, снимайки, продължава:
  - Не можаха да ни разбият, вдигнете господаря от Земята!
  И отново хвърли граната от босите крака на момичето.
  Наташа откоси няколко реда и каза:
  - И разкъсайте Адолф!
  Момичетата все още не са се отказали от възможността да победят нацистите. На 30 юни битките бяха в разгара си.
  В същото време нацистите се опитаха да отсекат съветските войски от своите бази, които нямаха време да се изтеглят отвъд Дон. В това, което, между другото, дори леко успя.
  Герда и нейният танков екипаж са, както винаги, в челните редици на атаката.
  Момичета по бикини и боси. Застрелват се и се бият.
  Има две коли за четири жени воини. Компактна и много удобна, пирамидална.
  Герда, с помощта на голите си пръсти, натискайки джойстика, стреля. И удря много добре. Откъсва кулата на съветски танк.
  Тогава той казва:
  - Аз съм терминатор със снежен цвят на косата!
  И той се смее неистово ... Потрепва се като марионетка.
  Шарлот също стреля. Той удря много добре и реве:
  - И великият райх, ни казаха да не се унасяме!
  И с бос крак ще натисне.
  януари 1946г. Красиви момичета се бият с фашистите. Германците натискат Воронеж. Нацистите се опитват да притиснат руснаците.
  Наташа стреля, отрязва в редици. И той хвърля граната с бос крак, разпръсвайки врага:
  - Всичко ще бъде супер!
  Зоя също дава хаплива реплика към нацистите. Тя коси фриците. И хвърляха лимони с боси крака.
  Момичето извика:
  - Хипер е!
  Тук и Августин също взе и се нахвърли срещу нацистите. И тя също хвърли разрушителната си сила с бос крак.
  Момичето изчурулика:
  - Да разбием Хитлер!
  Тогава Светлана взе и хвърли смъртоносна граната с боси пръсти на краката си. Момичетата взеха и събориха нацистите, чуруликаха:
  - Това е страхотно!
  Наташа агресивно отбеляза:
  - Ние сме супер бойци!
  И отново хвърли граната с бос крак. Това е много красиво.
  Ето, и Зоя се справи много красиво. Тогава едно много красиво момиче хвърли бос крак с него и победи фашистите:
  - Ще бъдем много готини!
  Тогава пожарникарката Августин взе и много красиво направи хвърляне с боси пръсти на краката си , разпръсна фашистите във всички посоки:
  - Всички сме супер момичета!
  Тогава Светлана е много красиво момиче, и то такава блондинка, с боси крака, трептящи от нар. И момичето взе и търкулна фриците, много красиво момиче.
  Момиче само по бикини. И тя изгука:
  - Момичетата са различни! И много червено!
  Момичетата по принцип са много готини и винаги боси.
  Светлана, например, тичаше боса през цялата война. И през четиридесет и първата година тя се премести през гората. не е за първи път. Тя работеше в детска трудова колония боса и в лека затворническа рокля до самата слана. По-късно момичето дори тичаше боса в снега. Значи Августин беше в колонията. Там момичетата можеха да работят почти голи в суровата сибирска слана.
  И това не ги уплаши. И колко е хубаво момичетата да тичат боси през снежните преспи. И че босите пети бяха нахапани от слана. Не е толкова зле. Мазолите покриват подметките на босите крака, а момичетата не усещаха болка от ледената кора.
  Много са готини. Боси момичета тичаха и работеха с брадви.
  Момичетата работеха много добре.
  Момичетата бяха много ядосани. Отново хвърлят гранати с боси пръсти.
  И те са разбити от фашистите. Много готини воини, трябва да кажа.
  Момичетата хвърлят боси крака към врага.
  Наташа стреля много точно по нацистите.
   И тя разби още фрици.
  Момичето е много хубаво... И много боса и красива Наташа, много агресивна.
  Но за момиче трябва да напишете свой собствен интересен.
  ... ГЛАВА 19.
  Герда и Шарлот продължават да се бият. Германските войски вече са готови за големи подвизи. Но засега нямат предимство на морето. Корабите не са се научили да клонират.
  Но истината е вече клонирани самолети. Но това не е достатъчно... Въпреки че Хитлер планира просто да бомбардира Великобритания, засега той строи десантни кораби.
  В същото време Герда и Шарлот си спомнят своята четиридесет и първата година и своите приключения в Африка.
  Докато момичетата тренираха свирепо , полковник от SS Дес продължи преследването си за съкровищата на шейха. Нощта премина относително спокойно, стана малко по-хладно и четата заспа. Али момче не е сън в началото, той е да мислим за план за бягство. Основната пречка дори не бяха оковите, с които беше оковано арабското момче през нощта, а три стражари немски овчарки. Просто са лишили детето от шанса да избяга.
  Али разбра, че дори и да посочи съкровищата, смърт го очаква. Тези бели боши няма да споделят с него. Освен това момчето имаше само най- общи представи за това къде може да бъде богатството на шейха . Да, чул е нещо, видял нещо. И той знаеше със сигурност, че съществува впечатляващо съкровище: няколко големи сандъка със злато и различни камъни, бижута. Освен това не беше просто шейхска съкровищница , а алжирски паша с много ограбено богатство и не само злато. Говори се, че е имало кристал, който прави всеки човек или генерал непобедим! Изглежда, че е донесен от самата Индия и този кристал е намерен от великия Буда.
  Въпреки че момчето Али беше мюсюлманин, той не се различаваше във фанатизъм, особено в извършването на намаз. Наистина, защо Всемогъщият Аллах има нужда от всички тези безкрайни механични молитви? Не му ли омръзва да чува едно и също нещо милиарди пъти от милиони хора? Така че може конкретно да задолбат, когато се обърнеш и попиташ, или обратното похвален... Или постът на Рамадан, като върховен глад трябва да измъчваш хората и след това да им донесе изкушението да преяждат... За какво е то? Че Бог не иска добро за хората? Защо да налагате нова тежест върху вече тежкия живот? И защо, ако Аллах е мил и всемогъщ, толкова ли е трудно човек да живее? Особено възрастни мъже и жени. Е, добре, той все още е момче и обгорените пети скоро ще зараснат и ще може отново да се скача в пустинята... Колко благословена е младостта, когато младо кученце е по-добро от стар лъв. Но защо човек, възлюбеният на Аллах, който е преклонен от всичко съществуващо (с изключение на Сатана), трябва да се овехти и да се превърне в измамник? Възрастта разваля особено жените. Е, наистина ли Всевишният харесва гърбати беззъби старици и приятно ли му е да гледа такива дъщери?
  И къде е понятието красота, хармония, естетика, усещане за красота... Защо има толкова много грозота, нещастие и болка в света на Всемогъщия Аллах ? Нима Всевишният не е в състояние да направи всички щастливи, мили, здрави, красиви? И защо, например, същите германци и европейци не са верни? Защо непобедимите по- рано армии от набожни мюсюлмани, достигайки Франция, не напредват по-нататък и се поддават на християнските кръстоносци. Защо могъщата Османска империя, флагманът на вярващите, не победи Австрия, не превзе Виена, не победи Русия?
  Али не беше неграмотен слуга, той влезе в начално френско училище в Тунис на шестгодишна възраст и прочете много умни книги. Не , момчето не вярваше в Христос, но те не бяха особено убедени в това, но той придоби много знания. Тогава, въпреки това, той не искаше да отиде като юнкер в колониалните войски, а се оказа на служба на шейха. Въпреки това, докато сте тийнейджър и животът ви предстои, можете да мечтаете например сами да станете шейх или дори султан, водейки борбата за независимост.
  Между другото, как стана така, че сега в средата, по стандартите на неверниците от ХХ век, ислямският свят е почти изцяло в политическо подчинение на християните? Защо Всемогъщият Аллах е допуснал такова нещо?
  Въпреки това, историята на исляма познава както възходи, така и падения... Великият пророк Магомед създава първата си държава, която става Арабският халифат. Могъщата Византийска империя, колкото и да е странно, не може да устои на много по-малките араби, които все още нямат достатъчно военна организация. Една от най -силните, ако не и най-силната армия на Средновековието, най- модерната и най-добрата като организация (една сграда е стена или фаланга, както и огнехвъргачки от които има). Но бедуините номади победиха по това време най-силната армия в света, след което как да не вярваме, че са им помогнали Всемогъщият, даровете на силата и военния късмет. Уви, не беше възможно да се вземе самият Константинопол. Тогава победоносната армия, водена от халиф Омар, завладява Северна Африка и Испания. Но земите на франките остават непокорени. Франките използваха тежка кавалерия, непробиваема за стрели, освен това арабските коне в чужди ливади започнаха да болят и започна масова смърт. След нов път на експанзия е избран изтокът. Те успяват да стигнат до Индия, като превземат долината на Инд. Но, уви, скоро пряката династия от Омар беше прекъсната и започна междуособна война. Експанзията на исляма временно спира и скоро християните завладяват Испания и започват кампании в арабските земи. Освен това кръстоносците завладяха Йерусалим. Скоро ордата на езичника Чингис хан победи най-голямата ислямска държава Хорезм, а след това монголо-татари изгориха и Багдад, премествайки ордите в Египет. В средата на тринадесети век има пик в упадъка на исляма, лоши времена за вярващите. Но върхът на спада е началото на възхода! Монголският хан Берке приел исляма и покръстил подчинените народи. Скоро цялата Златна Орда стана мюсюлманска. Жалко, че Русия не можа да бъде обърната, но нейните князе плащаха данък. След това имаше Османската империя, първо Византийската империя изтласкана от Мала Азия, а след това, накрая, беше отведена в Константинопол, а след това предадена и Балканите, Крим, Унгария, много европейски земи. За съжаление Сюлейман Великолепни не успява да превземе Виена, а по-късно турците не завладяват Иран и Средна Азия. Така че не беше възможно да се създаде единна ислямска империя. В средата на шестнадесети имаше нов връх, най-високата точка на силата и влиянието на исляма. Великите мюсюлмански Моголи завладяват почти цяла Индия, Поволжието и Сибир, също ислямски земи до Китай, в Индонезия, Северна Африка, Балканите почти до Виена, всичко вярваше и се управляваше правилно.
  Но, уви, най -високият връх е началото на упадъка! Още през 1552 г. православният цар Иван Грозни завладява ислямския Казан, а след това още през 1556 г. Астрахан. Волга попада под властта на християните, следвана от Сибир. Тогава Османската империя губи Унгария във войната с Австрия и нейната власт над Северна Африка отслабва. След като казахите взеха руско гражданство и започнаха войните между Русия и Турция. В почти всички битки, руснаците взеха, само в 1853-1856 те успяха да постигнат известен успех, а след това с помощта на френско-английски армията и флота на. Втората половина на деветнадесети век беше особено лоша за мюсюлманските страни. Турция окончателно е победена от Русия и губи контрол над Балканите, северната част на Африка е напълно превзета от французите и британците, както и Индонезия. Пакистан и Индия станаха английски, цяла Централна Азия стана руска, по-точно руска. Единствено Афганистан не се подчини, въпреки че сключи договор с Великобритания .
  Тогава там е Първата световна война, Турция загубила Месопотамия, Палестина и Сирия, Северна Африка все още е заета, а Иран е зависим от британците. По-голямата част от ислямския свят е под политическото господство на християните... Много араби свързват възможността за свобода с Хитлер и германските войски, но Али не им вярва. Нацистите не са по-добри от британците и французите, а може би и по-лоши. Ако жабите, макар и чисто формално, проповядват равенството на всички религии и народи, тогава германците като цяло въведоха концепцията за подчовек. И защо в този случай си мислят, че ще бъдат добри и хуманни към мюсюлманите? Освен това Хитлер изглежда изобщо не вярва в нищо. Наивни глупаци.
  Али не спи цяла нощ, а на следващата сутрин се почувства съкрушен. Той почти не можеше да седне на магарето и безразлично показваше пътя. А Дес и съучастниците му бяха свирепи.
  Полковникът от СС извика:
  - Значи искаше да бягаш! Разхлабените черни чинии не се изкачи на окото ... може да ви помогне с кожата.
  Али момче премигна силно.
  - Няма нужда от чичовци! Изкривените ми стави на ръцете ме боляха ужасно и изгорените пети ме сърбяха. И така, дори и мисъл не ми е минавала в главата!
  Дес не повярва и удари момчето с камшик:
  - Камшикът е издухан, а когото искаш да измамиш, сега ще те стопля с камшик.
  - Твоята воля, Учителю. - Момчето покорно оголи на драсканици вече избития си костелив гръб.
  Полковникът от СС хареса послушанието на Али и той уверено постави момчето на гърба с камшик. Разрязах кожата с няколко удара , но дори не бих и казах спокойно:
  - Ще ти дам още три дни! Ако до този момент няма съкровища, ще те изгоря жив! Имаш го!
  Момчето се поклони:
  - Да, най-великият от най-великите господа! Ще станеш по-богат от турския султан!
  Дес леко омекна:
  "Ако има съкровища, ти ще станеш моят любим слуга. До тогава.
  Денят мина спокойно и в пустинята нямаше нищо интересно. Дюни, сух вятър, пясък, най- много малко тръни. За да се забавлява малко, момчето беше принудено да слезе от магарето и бос, с още неизлекувани от изгаряния крака, върви по горещия старт на пустинята. Али се мъчеше да сдържи силните си стенания, но въпреки това изсумтя, докато не се помоли. Тогава най-накрая му беше позволено да седне на горкото животно.
  И така докато се стъмни...
  След преминаването, на момичетата отново заспа, и Герда необичаен мечта продължава ....
  Смели и величествени, блестящи от пот, воини хвърляха точки на случаен принцип, а победените духове и духове се гърчеха на множество в праха. Шарлот удари крака, чукайки друг изрод, възкликна:
  - Каква смърт за англичанин, наслада за германец!
  Герда се съгласи с нея:
  - Германия ще управлява целия свят - защото аз така казах!
  Редиците от дълги копия бяха разстроени, престанаха да носят опасност за нападателите или защитата на защитниците. Пехотата потрепери, духовете започнаха да се споглеждат несигурно и се отдръпнаха като раци. И какво мислеха да спрат цяло ято велики арийски воини? Погрешните бяха атакувани. Шарлот отбеляза:
  - Виждаш ли Герд как умело заобиколихме предварително изкопаната от враговете дреколя . Врагът мислеше, че умът на жената е ослепителен, за да кара напред!
  Момичето въздъхна тежко:
  - Щяха да си надраскат конете в кръвта, а мен ме боли коляното.
  Шарлот го отметна:
  - Да! По-добре без глупости!
  Въпреки че вече изглеждаше невъзможно, шумът от битката, сякаш с ритъм на щангист, се засили. Пехотни бойни тръби ревяха гневно. Звукът им напомняше воя на сирените, инсталирани на Ju-87, смело превозно средство, което разпръсна съюзническите сили. Явно по този начин духовете са се опитали да повдигнат своя съкрушен, обиден дух! Мадлен, разбивайки духовете с мечовете си, повръщайки щракания, успя да покаже на духовете смокинята и след това отново улови оръжието, упорито като котешка длан. Див бум изпълни въздуха веднага . Подсвиркване, писукане, дрънчене на метал, викове на все по-голям брой ранени, бойният рев на духовете, опитващи се вяло да атакуват, скърцащи викове на екипи, разкъсваха въздуха. Герда нанесе удари, възкликна от вълнение:
  - Когато една жестока симфония свири до смърт , тя ще спре, повярвайте ми - какофония от празни дела!
  Шарлот се съгласи:
  - Какъв немислим, бушуващ океан от борба и кръв, болка и омраза, ярост и отмъщение, заля целия видим свят!
  Два потока вълчи воини се сляха в един, прескочиха порутената отбранителна линия на призраците в движение и се втурнаха на юг с викове на победа . Герда удари офицера в гърлото и възкликна:
  - Клас!
  И Мадлен засече до смърт друг дух, излая:
  "Ние сме немски вълчици, неуязвими воини! По-лесно е да покриеш слънцето с пясък, отколкото да загасиш усмивката на лицето на есесовец!
  Но с това несериозно изказване тя смрази жените воини. Трима красиви ездачи на коне паднаха в внимателно замаскирани ями точно пред линията на духовете.
  Смъртта веднага падна върху воините, градушка от стрели, капки, камъни и което беше най-страшното, огнена смес, в която полуголи момичета горяха живи. Вероятно магическата защита от адския огън не е била напълно надеждна. Усещайки първата кръв, която успяха да пролеят от страхотните противници, духовете, точно като канибалите папуани, скочиха от наслада.
  Герда, поглеждайки назад към такива огромни, впечатляващи ями, в които горящите воини едва се виждаха, промърмори объркано:
  - И кога успя да го изкопаеш?
  Шарлот каза кратко:
  "Сигурно сме се озовали на места, където тези същества не правят засада за първи път. Влязохме в битка на вражеска територия !
  Още четирима воини се озоваха, заедно с конете си, в смъртта, като се натъкнаха на жиците по средата на пътя. Момичетата скочиха, но веднага пехотата на призраците се нахвърли върху тях. Започна истинско клане, воините бяха намушкани, насечени, нарязани, опитаха се да закачат с куки. Те им отговориха и, като получиха много рани, умряха в чудовищни конвулсии.
  Мадлен обаче заповяда:
  - Не спирай! Спрете смъртта, спасението в движение!
  Острата стрела удари Герда, в голата пета, момичето почувства силна болка, сякаш беше шокирана. За щастие подметката на воина също беше защитена от магия (за разлика от легендарния Ахил!), и беше само леко надраскана.
  Но зад тях бойните викове на пехотата започнаха да стихват. Изтъненият отряд проби нещо, което изглеждаше неразрушима преграда. Шарлот възкликна:
  - Чупи, не строи! Ех, може ли нашата империя да бъде толкова силна, колкото да се бори и бързо да се разширява?
  Герда много уверено каза с патос:
  - Всички империи се разпадат, с изключение на тези, които се основават на здрави основи на истинска демокрация!
  Шарлот кимна със светлата си глава.
  - Е, тук съм съгласен! Третият райх е и държава, и фюрер, и народ едновременно! Изглежда, че е парадокс...
  Герда завърши вместо нея:
  - И същевременно диалектическо единство!
  Конницата на призраците изоставаше все повече и повече . Тъмната му маса вече почти се сливаше с отблясъците на многобройните луни, търкалящи се върху черното небе, и линията на южния хоризонт, непознат свят.
  И че духовете са тежки, миризливи и хибриди камила-магаре не могат да бъдат естествено толкова бързи, колкото великолепните, генетично подобрени коне. Така че високото темпо е добро за отряда на вълците, дава им впечатляващи предимства...
  Ездачите въздъхнаха с пълните си гърди , едва покрити с тънка ивица от бродирана с перли тъкан, и разтърсиха плитките си. Герда се надяваше, че още малко и храстите ще свършат и те ще бъдат заменени от хълмисти местности и приказно красиви, ухаещи на неописуемо приятния аромат на гората. Още малко и блясъкът на кристалните води на граничещия Рейноград ще се разкрие! И така ще трябва да чакат подкрепления, мощни, най-съвременни крепости на магията на Германската империя. И тогава врагът няма да посмее да им навие носа.
  Но, уви, Герда напразно се отпусна, нов отряд от ездачи на гул , сякаш духът на зъл джин изведнъж се материализира пред тях и момичетата вече не можеха да избегнат битката.
  Герда хвана меча на голото си рамо, но тя държеше меча в ръцете си и парирайки още един тласък, тя преряза артерията в гърлото с точен удар на духа. Момичето възкликнало:
  - Един оживен гул излетя на сцената. Явно мислейки тихо, захапете ми вената! Но душата на Германия не е по вкуса на копеле! За да ви накълцат всички набързо, германските момичета трябва!
  Шарлот покри партньора си и също разпори корема на духа:
  - Бъдете търпеливи, търпеливи, когато ви е трудно! Пук, пук, седло под мен! Не смей, не смей, отслаби за миг - успей да се пребориш!
  Отрядът духове беше доста голям, но воините се биеха като луди пантери, стотина стада биволи. В същото време те изпищяха, а една от воините получи тежка рана и изгриза главорезата със зъби. Да, тя повърна толкова силно, че прегриза артерията, принуждавайки врага да кърви. Тогава истината и това момиче паднаха.
  Герда, като се накълца, извика:
  - За родината! За слава на Отечеството!
  Шарлот добави, в кратка импровизация:
  Душа, сърце, ще дадем
  Ние сме нашето свято Отечество!
  Ще стоим и ще победим
  И няма да съжаляваме за живота си!
  Мадлен, огромна и свирепа, също беше яростна и бясна, хакна до смърт пет духа и дори изплю кръв:
  - Не, проклети духове! Никога няма да ти се дам!
  Накрая духовете загубиха бойния си дух и няколко от оцелелите същества се опитаха да напуснат, но воините почти веднага ги изпревариха. Герда, въпреки че не беше съвсем благородна, намушка съществото в гърба с меч и завинтва:
  - Господа , господа!
  И освободени, момичетата препускаха още по - бързо. В лицето взриви нещо сладко, въздухът беше като мед. Радостта на воина обаче била помрачена. Като се вгледа по-отблизо, тя изведнъж осъзна, че няма повече воини, отколкото първоначално си мислеше. В тяхната чета имаше само тридесет и девет бойни момичета на коне. И имаше петдесет, плюс още дузина, които пробиха с Шарлот. Очевидно в кратка, но много гореща битка Герда успя да види далеч от всички подробности от битката.
  Но мощната фигура на Мадлен, с буйна блясък от руса коса, вдъхна увереност. Но е жалко за момичетата ... дори много съжалявам!
  Имаше достатъчно светлина наоколо , луните в небето не бяха точно на Земята - цели шест! Щедра, приказно гостоприемна природа, с ярки, достойни за Рафаел цветове на гората. Идилична картина, само яростното тропане на изковани от стомана копита наруши тишината, но дори и елитните коне имаха нужда от лека почивка. Шарлот, като хвана очите й , се пошегува:
  - Най-често седят на бял кон, собственик на интелекта на куц кон и съвестта на сив кастр!
  Герда се изкикоти в отговор:
  - Как ние самите да не потънем до нивото на артиодактилите. Вижте как изглеждат...
  Конете наистина изглеждаха страшни, кожени плочки и одеяла са дебели, обсипани със стрелки, или дори дартс. Някак си те дори изглеждаше като таралежи. Шарлот се пошегува:
  - И аз обичам таралежите, ще ги събера... По линията на прибоя ще водя.
  Герда поклати глава.
  - Е, защо тези таралежи? По-добре от момчетата... Знаете ли, чух някъде, че няма по-голямо удоволствие на света от удоволствието, което мъжът доставя на една жена.
  Шарлот сви рамене.
  - Честно казано, не знам ... Ние сме невинни души с вас ... И е по-добре да останем девствени, тогава куршумът няма да ни намери!
  Герда се засмя злобно:
  - На тази цена купуваме безсмъртие... Безценна цена!
  По време на разговора момичетата не губеха време, разглеждаха гилзите, изваждаха стрели и дори намазваха раните с ароматна, горяща отвара. В същото време конете хъркаха слабо. Неспокойната девойка Шарлот не можа да устои на остротата:
  - Може би да поиграем на хъркане? Познавате ли тази игра?
  Герда вдигна очи:
  - Аз не залагам! Особено ако са без правила!
  Момичето започна да разглежда коня си; развърза ремъците, разкопча кожите и погледна изненадано десетки стрели от всяка страна. Те никога не пробиха отбраната, но се забиха плътно в нея. Костните плочи, които поддържаха коня жив, бяха предимно непокътнати, само някои бяха разцепени на две. Герда въздъхна тежко, а Шарлот се утеши:
  - Основното е, че конят е жив, вие също сте леко одраскани!
  Момичето погледна синини и драсканици по ръцете и краката си, с въздишка се съгласи:
  - Уви, драсна се!
  Шарлот изведнъж стана много по-сериозна:
  - И моят кон има две малки стрели, пронизани в цеви. Жалко!
  Герда попита с вълнение в гласа си:
  - Колко сериозно е това? Ще падне ли?
  Шарлот вдигна мускулестите си, но изящни рамене в недоумение .
  - Не знам... Надявам се Провидението да ни помогне!
  Герда слушаше; животното хриптеше и сякаш дори стенеше. Воинът каза с вълнение:
  - Уви, това е сериозно!
  Шарлот отвърна:
  - Ако краката не се сплитат, значи конят е целият в ажур! Така че миличка, не се паникьосвай!
  Герда разтърси пръст към партньора си в отговор:
  "Който обича да отглежда антимон, това си ти!
  Шарлот се ухили ядосано и каза:
  - Бъбрив език, от дървен бърборник; отлично с това, че мозъците винаги са направени от дъб!
  Герда се засмя:
  - Това е просто твоята крайност!
  Шарлот коригира партньора си:
  - Не екстремно, а импровизирано! Като цяло нивото ви на интелигентност е като на мечка...
  Момичето не успя да свърши, когато Мадлен отново извика . Воините веднага се обърнаха надясно, Герда се закле:
  - Явно и сега не може без бой!
  Шарлот дори тогава не можа да устои на перлата:
  - Да, изобщо не се карам, мога да вляза в големи побойници! Ах, пионка да знаеш, че е силна, тъй като се превръща в епископ!
  От най-близкия остров с храсти изведнъж се появи нова група коне като бърза кука на боксьорите . Там са били не само вампири и върколаци, но редица лидери, дори трол. И доста сладък, с папийонка и ярки, искрящи обеци в ушите.
  Герда възкликна:
  - Демонът вече е добър! Или по-скоро трол. Ето как си спомням колко страдания причини такъв герой на моята нежна съименничка...
  Шарлот прекъсна партньора си:
  - Свикнах да се боря здраво! Много бутилки , много много, за да видите дъното! Но никога не сме се влюбвали - много, много, много отдавна!
  Мадлен спря отряда, обръщайки момичетата да се срещнат с враговете. Гуловете, водени от трола, спряха много по-големия си отряд. И двете тълпи приличаха на боксьори преди битка, мръщеха се и дори бъркаха. Освен това всеки боксьор донякъде наивно очакваше да изплаши партньора си. Воините обаче бяха по-сдържани, ръководеха се от принципа: по-добре да удариш веднъж, отколкото да изръмжиш сто пъти ! Или както веднъж каза фюрерът на Германия: един изстрел е по-добър от хиляди проклятия!
  Мадлен каза спокойно:
  - Момичетата помнете думите ми: за вас няма значение, всичко няма значение, освен необходимостта да потопите врага в прах, с изключение на единствената омраза! Унищожи врага - изчисти земята от него, защото родината на истинския ариец е там, където е стъпил Вермахтът!
  Тролът изкрещя обратно, а духовете се втурнаха напред с див кикот и рев . С бързо движение на меча си Герда разряза възлите на въжетата и извади дълги копия за езда. Тогава тя възкликна:
  - Един добре насочен изстрел е по-добър от хиляди погледа настрани!
  От страната на духовете и призраците ревяха стотици хлъзгави гърла.
  Шарлот извика:
  - Битката е, когато се втурваш към врага, когато блясъкът на твоята стомана и светкавиците от очите ти карат душата на врага да пламне от неугасим страх!
  Герда одобри с ръмжене:
  - Ами ти го каза приятелю! Какво е просто страхотно!
  Въпреки че духовете и духовете изглеждат смели, но тяхната храброст се дължи по-скоро на глупостта и липсата на разбиране за стойността на живота, а не на истинската смелост.
  Сиянието на шестте луни пламтяха дълги стоманени въртящи се воини и духове. Огънят в очите на настъпващия воин изглеждаше специален, някак ослепителен и парадоксално тъмен. Така луната се изцеди по особен начин. А при духовете зениците бяха пурпурни, привидно възпалени и в същото време мъртви. Шарлот вдигна оръжието си и стреля три пъти. От удрянето на децата на мрака плискаха кървави фонтани, падаха духове и вой нарасна като шквал.
  Първите вълни и на двете групи се сблъскаха, после се преобръщаха, после напротив напускаха (разбира се, по-леките и по-пъргави воини се опитаха да избегнат и пропуснаха тромавите масивни трупове да преминат напред!). Външно приличаше на сближаващи се пръсти, но момичетата много ловко разбиваха опонентите си, извършвайки полиране. Огромни духове паднаха, разкъсани, многобройни ремъци. Воините продължаваха да се натискат, широки доспехи откъсваха телата на духовете, мокри от пот, люлки с адски ездачи , вонящи като склад за спукани консерви, летяха във въздуха. Осветяването на шестте луни беше достатъчно изобилно, но твърде многоцветно, което генерира множество отражения, които затрудняваха виждането. Въпреки това е много лесно да се разграничат красивите момичета от космати чудовища.
  Пространството на фантастичната битка беше изпълнено с хищното звънене на остриета, остри зли искри проблясваха навсякъде, където стоманата достигна стомана. Воините бяха по-пъргави, лесно се сдобиха с враговете и бързо избягваха атаки. Но хитрият командир, хитър трол, извика с гръмотевичен глас:
  - Насечете не само тези кучки, но и техните коне!
  Точките започнаха да удрят животните, карайки ги да реват и да се втурват. Глупавите духове обаче бързо забравиха за тази заповед и отново се опитаха да ударят почти неуязвимите воини. Продължителните писъци заглушиха целия останал шум, особено когато Герда посегна към врага с копие или меч, въпреки че главата започна да я боли сериозно. Да, и нежни момичешки уши заложени. Тогава момичето запя с нарастващ ентусиазъм;
  Приказният свят може да бъде зъл
  В крайна сметка магията също е двулична!
  Изглежда добре всички млади
  Искам истината; да живееш в чест славно!
  
  Но някъде трол плете мрежа,
  Злият гул поставя капани!
  Ние ще на дълъг поход
  Те чакат да ни тестват, а не играчки!
  
  Може би мъхът е ужасно бодлив
  Е, водна лилия вместо капан!
  Кръв плач сълзи на облаците,
  Вместо луна от остриета, блести корсар!
  
  Но моят приятел е лек елф,
  Злато блясък къдрици приятелка!
  Феята каза - момче, не се носи,
  И протегна нежните си ръце!
  
  Дал, приятелят на елфите на урока по меча,
  Наклон, отскок, променливи пози!
  За да не се свие стволът на живота в злото,
  Дайте на магьосницата две рози!
  
  Ковачът джудже изкова сабя,
  Той ми говори, усмихвайки се с усмивка;
  Искате ли да в битка славна цел
  С физическото възпитание пламенно трябва да си приятел!
  
  Наливах четиридесет потока на тренировка ,
  И накрая, дамаската стомана ми стана послушна!
  Първо котлет от дървото на кучките
  Е, и тогава ще станете благороден воин!
  
  Идва битката; аз съм с елфите,
  Тролове, а с тях реват духове!
  Но за мен армията е семейство,
  И няма желание да се измъкваме в битка!
  
  Спомням си движенията, удара на острието,
  Злият духал се задави с пурпурно!
  Дадохме на съществата силно острие,
  Ние ще изградим света , чист и нов!
  ... ГЛАВА 20.
  Междувременно през зимата се биеха срещу фашистите и партизаните. И много млади партизани.
  Партизан Тореадор Домино попадна в засада. Момичето стреля в отговор и след това хвърли граната, надявайки се да вземе още врагове със себе си. Но гранатата не избухна. Нацистите заловиха Тореадор и я отведоха в комендатурата. Там тя е разпитана от SS Stumbannfuehrer Krause, същият, който преди това е разпитвал Александра.
  Краузе не гледаше момичето. В делириум Тореадра вече беше доста висока, тийнейджърка, с активно оформяща се фигура. Хубава, с медночервена коса, падаща под раменете, с шал на главата. Облечена е доста лошо, груби обувки с дървени подметки, черен скъсан чорапогащник.
  Тук тя е луда, съвсем различна и малко по-млада. И пред нея чака изтезанията на фашистките палачи.
  Трябва да съберем цялата си смелост и воля в юмрук, за да устоим и да не се счупим.
  Трябва да си истински войн. И тогава тя определено никога няма да се счупи и да каже нито дума на враговете. И тя ще бъде упорита като Зина Портнова и много други младежи и момичета, измъчвани в лагерите.
  Тореадорът е готов за изпитанието.
  Директно и нахално гледа фашисткия следовател.
  Краузе попита съвсем ясно на руски: "Ти партизанин ли си?"
  Тъй като Тореадорът беше заловен да се бие, нямаше смисъл да се отрича. Момичето смело отговорило:
  - Да, партизанин!
  Краузе се усмихна на хищника и попита:
  - С каква цел дойдохте в селото?
  Момичето извика, ухили се със зъби:
  - Да ви убия, копелета!
  Краузе се намръщи и отбеляза:
  - Кой още в селото е свързан с партизаните?
  Тореадорът изплези език и смело отговори:
  - Аз няма да кажа!
  Краузе отбеляза с кисело изражение:
  - Тогава ще заповядам да те подложат на мъчения!
  Никой мускул не трепна по лицата на Тореадора. Момичето извика:
  - Все пак няма да кажа нищо! Волята ми не е нарушена!
  Краузе сухо нареди на двамата полицаи, седнали на пейката:
  - Първи стъпки!
  Високи полицаи скочиха до момичето, откъснаха шала и палтото от овча кожа. Хванаха ме за червената коса. Те се наклониха. Мустакатият полицай извади камшик от колана си и започна да бие Тореадора по гърба. Лицето на момичето беше изкривено, а партизанинът прехапа устните й, като се мъчеше да не издаде нито звук.
  Полицаят премерено и умело биеше момичето по гърба.
  Краузе направи гримаса от раздразнение и нареди:
  - Свържи я!
  Полицаят спря да бие и отиде до масата. Той взе в ръцете си куп тел, извади нож и започна да оголи телта. Краузе се усмихна мрачно и каза тихо:
  - Ще те измъчваме много дълго и болезнено момиче. Няма къде да бързаме. Посочете присъствието и ние не само ще ви облекчим от болката, но и ще ви дадем крава и хиляда марки!
  Тореадорът поклати изстреляната от огън глава и отговори:
  - Готов съм да умра за Родината! И Червената армия все пак ще ви победи! И той ще дойде тук, а вие ще бъдете обесен!
  Краузе се засмя скептично и каза:
  - Близо сме до Москва, вече нашият Кавказ. Мурманск е превзет. Какво можете да ни противопоставите! Ние, чиито войски превзеха Австралия, Африка и разделиха Азия с Япония! Ние сме непобедими!
  Тореадорът изпя в отговор:
  - Все пак от тайгата до британските морета Червената армия е най-силната!
  Краузе извика в отговор:
  - Запуши й гърлото! Удари!
  Полицаят вдигна сноп тел и завърза Тореадора на гърба. Момичето ахна, но прехапа устните си по-силно.
  Краузе заповяда грубо:
  - Удари го по-силно!
  Полицаят започнал да бие момичето с всичка сила, а друг нацистки съучастник държал Тореадора по-здраво за косата. Роклята се скъса от ударите и кръвта се изля. Тореадорът изпъшка, но изръмжа:
  - Аз няма да кажа!
  Краузе извика с горната част на дробовете си:
  - Говори кучко! Или ще умреш!
  Тореадорът изпищя:
  - Аз няма да кажа!
  Полицаят бие. От счупената й рокля капеше кръв. Момичето прошепна и изстена, викайки:
  - Аз няма да кажа! Проклет да си!
  Лицето на Тореадор пребледня много и тя загуби съзнание. Краузе направи жест. Полицаят спря да бие. Другият пусна червената коса на Тореадора и се премести в ъгъла. Имаше кофа, в която плуваха парчета лед. Полицаят изля вода върху момичето. Тореадорът отвори очи. Момическото й лице пребледня като смърт.
  Краузе скочи до момичето, хвана я за косата и изсъска:
  - Ще говориш ли?
  Тореадорът стисна зъби.
  - Не!
  Краузе пусна косата на момичето и изсъска:
  - Изпържи го по петите на момичето!
  Полицаят се приближи до Тореадора и с рязко движение скъса ботушите и чорапите й. Момичето потръпна. Друг фашистки съучастник сграбчи младия партизанин за ръцете. Мустакатият полицай извади запалка от джоба си и пламна с червен пламък. После донесе светлината до босите крака на момичето. Тореадорът изпищя и се дръпна. Полицаят хвана момичето за крака и отново поднесе запалката към кръглата розова пета.
  Тореадорът стисна зъби, но сдържа вик. Бледото й лице стана пурпурно от болка.
  Полицаят умело води пламъка по стъпалото. Опитвате се да изпържите цялата повърхност, но не напълно да изгорите. Подметките на момичето бяха твърди, а мазоли още не бяха омекнали. На сън Тореадорът тичаше бос от слана до слана и дори известно време след като снегът падна.
  Гледайки безупречните, красиви крака на почти пълнолетно момиче, Краузе изпита желание в себе си. Той дори искаше да не бърза да получава информация, а да измъчва и да се наслаждава на мъченията на такова красиво момиче ...
  Краузе поръча:
  - Дай втория крак и не осакатявай!
  Полицаят се ухили много отвратително и кимна:
  - Вече имам опит! Изтезанието може да се повтори!
  Тореадорът отново потрепна, скърцайки със зъби. Но тя сдържа крясъците си, въпреки че дишането й беше тежко, а потта, стичаща се по зачервеното й лице, казваше, че това не е лесно за момичето.
  Краузе гледаше нетърпеливо, наслаждавайки се на болката, която изпитваше младият партизанин. Така... Ще крещи ли или няма да крещи? Момичето има много нервни окончания на босите си подметки, а огънят причинява ужасна, несравнима болка. Тореадорът усеща кръв на езика си. Тя изпитва силни болки. Момичето се опитва да се разсее. Преструва се, че тича на горещ плаж. И това не е страшно... Краузе също не е страшен. Коремест гад фашист.
  Вероятно нацистите сключиха завет с тъмни свръхестествени сили, тъй като успяха да завладеят половината свят и значителна част от СССР. Не всичко обаче е загубено, тъй като столицата е Москва. Да, Сталинград, съдейки по последните новини, все още се държи. Както Левитан съобщи - изтощавайки врага, Червената армия държи Сталинград. Надеждата е свързана с този град, че ще бъде възможно да се обърне хода на войната.
  Тореадорът накара устните й да се усмихнат.
  Фон Краузе удари с юмрук по масата и извика:
  - Водете я, утре призори ще я заведем на екзекуцията!
  
  Тореадорът е хванат за ръцете и завлечен в мазето. Момичето намери сили да извика:
  - Смърт на фашистките палачи!
  Полицаите ги извлякоха, една жена в ъгъла с бяло палто и тъмни очила попита Stunbanführer:
  - И защо момичето слиза толкова евтино?
  Фон Краузе помпозно заяви:
  - Екзекуцията й ще бъде фалшива! Нека момичето се тресе от страх от неизбежна смърт!
  Жената в бялото палто кимна и отбеляза:
  - Упорито момиче, за нас би било въпрос на чест да я пречупим и да я накараме да си признае!
  Фон Краузе въздъхна тежко и отбеляза:
  - Колкото и да е странно, но най-упорито мълчат подрастващите. Младото тяло на Толи има по-висок праг на болка, покривни филцове, тези тъпаци не разбират стойността на живота.
  Жената с тъмните очила кимна.
  - По-скоро подрастващите усещат болка дори повече от възрастните. Но малкият герой живее в сърцата. Вярват по-силно в комунистическите глупости и по-искрено в смелостта си. Но ние ще оставим красавицата да премине през ада и ще извършим опити за изтезания върху нея!
  Краузе се ухили и, потривайки ръце, отбеляза:
  - Да, обичам такива експерименти! Ще бъде истински избор!
  Тореадорът, заедно с други пленени жени, бил заключен в мазе зад врата от ковано желязо. Момичето легнало върху гнилата слама, но гърбът я болеше жестоко. Лара се преобърна по корем. Подметките, покрити с мехури, заболяха и момичето ги постави до студената стена.
  Стана малко по-лесно, но Тореадорът започна да трепери. Жените в килията също бяха полуголи, боси. Всички са млади, а три са момичета, не по-големи от млад партизанин. Една от тях, слаба, със синини по лицето, покри Тореадора с носна кърпа. Две жени легнаха от дясната и лявата страна на момичето, което го правеше малко по-топло. Килията не беше удавена, но имаше много жени и те топляха стаята с телата си. Затворниците свалиха обувките си, набиха мнозина и им изгориха петите. Краката на всички измръзваха и като цяло беше болезнено да се седи в килия.
  Сламата беше изгнила, капеше от тавана. Прозорецът е най-отгоре и е ограден с решетка.
  Тореадорът въздъхна тежко. Утре ще я застрелят. Не искам да умра на четиринадесет. Въпреки това, те вероятно не искат да отидат в онзи свят на различна възраст.
  Ще има ли живот след смъртта? Или ще отиде в прах и нищото предстои? Все едно те спуснат в тъмно мазе. Само ти нищо не усещаш. Без звук, без въздишка, без чувства, без светлина, без мисли... Несъществуване! Това е страшно! Това учат атеистите!
  Но напоследък отношението към църквата започна да се променя. И хората се молят, а патриаршията в Москва е възстановена, което означава, че Бог изглежда вече съществува ...
  Така или иначе комунистите не са толкова категорични в твърдението, че няма Бог. А според религията има живот след смъртта. Остава душата, а след това и възкресението на мъртвите. Освен това едни отиват във вечен живот, а други във вечни мъки.
  В фалшива памет Тореадорът посети църквата, но със специална мисия на партизаните, и поддържа връзка. Тя беше пионерка и й предстоеше да се присъедини към комсомола. Успяла да взриви моста с немците, явно е убила някого. Самото момиче не знаеше къде ще бъде изпратено, ако Бог е в рая или в ада. Може би небето. Тя е млада, патриот на страната си, бори се срещу нацистите. И дори измъчен мъченик.
  Тореадорът затвори очи и започна да потъва в тежък сън. Разбира се, когато гърбът ви е осеян с кръв и жици, а краката ви са с мехури, не можете да спите добре.
  Сънят в съня е готин!
  На Тореадора се струваше, че тя плава на кораб, вързана с вериги. Вълните разтърсват бригантината. Момичето има болки, боли го гърбът, притиска корема. Оковите търкат краката. Тя е осъдена. Дъщеря на херцог, осъдена на доживотен затвор и продадена в робство. И тя беше хващана, окована и бита заедно с други пленници. Корабът щурмува и Тореадорът страда от морска болест. И тя е толкова болна, че дори й се гади. Тогава той изгаря с камшик ...
  Освен това младият студент вече не си спомняше. На сутринта едвам започна да се разсъмва, вдигнаха я и я извлякоха на двора. Трудно ми беше да стъпя на изгорените си крака и едва стъпвайки на снега болката малко отшумя.
  Тореадорът беше само в опърпана, одърпана рокля и тя се тресеше от студа. Полицай, сложи момичето да легне върху вагона със сено и го покри с рогозка. Младата студентка се уви по-здраво и се зарови в сламата, опитвайки се да се стопли. Особено изтръпнали, боси, изгорени крака. Двама нацистки войници се качиха в количката. След тях ги последва друга кола. Лара въздъхна.
  Оставаха само няколко минути живот. Скоро ще я застрелят.
  Каруцата е подтикната от полицая с плашило. Немците яздеха облечени в овчи кожуси и плъстени ботуши. Декември и, разбира се, много студено. Колата, която се движеше отзад, беше с шипове на колела и картечница. Те няма просто да те победят.
  Тореадорът потръпна, когато каруцата я разтърси от силна болка. Момичето изпъшка и се обърна на една страна. Ужас... Ако мъченията продължат, колко ще продължат?
  И смъртта предстои. Изглежда толкова бодлива и студена.
  Тогава Тореадорът видя пред себе си момче. Беше със скъсана овча кожа и тромави плъстени ботуши. По-млад от Тореадора. Момичето позна Миколка и хвърли постелката. Момчето разпозна и Тореадора. Момичето беше бледо, роклята й беше скъсана и кървава, краката й бяха червени от изгаряния и студ. Но Тореадорът намери сили да се усмихне и вдигна ръка в пионерския поздрав. Вятърът я задуха и медночервената коса на момичето се разпъна като пролетарско знаме.
  Тореадорът извика:
  - Винаги готов!
  Миколка поздрави обратно! Една сълза се търкулна по бузата на момчето. Но Тореадорът не е счупен, това е вярно! Момичето махна с ръка за сбогом.
  Времето на смъртта наближава. Количката се тресе малко, снегът шумоли. Копита биеха по леда. С всеки момент се приближава към края.
  Накрая се качиха до малък хълм и дере зад него. Наоколо е намотана бодлива тел и има картечна кула. Тук се разстрелват хора.
  Изтривалката се откъсва от Бикоборците и се избутва от каруцата. Босите крака на момичето, покрити с мехури, стоят върху снежна преса. Студено е, малко кисело. Тореадорът черпи пълни гърди въздух. И той прави първата крачка. Германецът вика:
  - Шнел! Шнел! (По-бързо!)
  Момичето, напротив, се опитва да ходи по-бавно. Вдишва мразовит въздух. Опитва се да си спомни усещанията. Скоро краят и тялото й ще изчезне. И нищо, че гърбът е на ивици и болезнено боли, а босите и изгорени крака са наранени от ледена кора. Това е животът и дори болката показва, че момичето все още е на земята, а не в онзи свят!
  Тореадорът върви бавно, а нацистът я бута с дупето. Съблеченият гръб изпитва силни болки, а младият партизанин едва не падна. Но тя се съпротивляваше и тръгна малко по-бързо. Тореадорът се опита да се държи изправена и смела, въпреки че това й беше дадено трудно, по-точно с титанични усилия.
  Не исках да умра, имаше желание да бързам и да моля за милост. Но Тореадорът го потисна. Смъртта е толкова смърт! Тя ще умре, както трябва да бъде за пионер, след пет минути на член на комсомола.
  И дори е добре, че ще бъде застреляна, а не обесена! Тук тя отива боса на екзекуцията, като Зоя Космодемянская и трябва да каже нещо специално в последната дума.
  Но какво да кажа? Нищо оригинално не ми дойде наум за тореадора. Нещо банално като: Да живее Сталин! Или - Слава на Родината!
  Тореадорът тръгна към ръба на дерето. Следва командата:
  - Обърни се!
  Момичето се обърна, стана лице. Вече доста висока, без кръв по бледото й лице, косата й в червена мед се развива на вятъра. Скъсана, кървава рокля, над коленете, крака пурпурни от студа. И изумрудените очи горят и горят от гняв. В тях няма страх, а само решимостта да извървят целия път.
  Тореадорът извика с пълна сила:
  - Смърт на фашистките палачи! Слава на Родината!
  Нацистите вдигнаха автоматите си и чакат командата. Тореадорът си мисли: "сега ще разбере къде е новият свят!"
  И тогава ... Среща с Исус и дядо Ленин. И всичко, което остава... Вероятно няма да боли много, когато куршумите пробият стомаха и гърдите. Във всеки случай, не повече от парещ пламък по петите и стоманена тел, разкъсваща кожата на гърба.
  И тогава краят и веднага към небето. Вижте дядо си там. И много други бойци, които вече са положили глави във войната срещу фашизма. И тогава всички те се срещат в щастлива вечност! И ще живеят в радост и блаженство!
  Тореадорът изглежда прав... Без страх, без да обръща внимание на студа и леден вятър, който духа през скъсаните парцали на старата й оръфана рокля.
  Следва командата и германците откриват огън. Момичето се насилва да гледа право. Смъртта е само краят на страданието, а не на живота изобщо.
  Куршуми летят над главите си, един от тях дори отрязва кичур червена коса, но нито един от тях не уцели Тореадора.
  Следва втора команда и отново нацистите стрелят... Куршумите се втурват покрай тях. Чифт от тях пробиха подгъва на късата рокля. Тореадорът е изненадан и с усмивка казва:
  - Мазили!
  заповедта на Хитлер:
  - Вземете я и я заведете в затвора!
  Момичето е грубо хванато за косата и се влачи обратно до количката. Тореадор, трябва да сплиташ краката си и да ходиш наведен. И отново болката в косата и гърба, стъпалата от студа и ледената кора, от която се пукат мехурите.
  Вместо облекчение, че екзекуцията е отминала, тореадорът се чувства раздразнен. Вместо близък рай, пак мъки и мъчения. И тя ще трябва да го изтърпи.
  Е, какво трябва да съберем цялата смелост и да издържим до края.
  Тореадорът е влачен до каруцата, заплашвайки да му откъсне скалпа. Тогава момичето било вързано за ръцете с въже за покрива на задната част на каруцата. И седна при конете.
  
  Намерил ново мъчение. Принудиха ме бос и полугол да тичам след каруцата през снега.
  Тореадорът ахна от тичане. Гладно, изтощено момиче се втурна след каруцата. Нацистите избраха скоростта, така че Тореадорът едва имал време да се подреди, бос, опял и съборен. На младия партизанин му се зави свят, но продължи да препуска.
  Немците се изкикотиха злобно. Те посочиха с пръсти момичето. Тореадорът събра сили и извика:
  "Ще бъдат одирани от теб!"
  И в отговор на смях. Шофьорът вдигна коня, въжето се опъна и Тореадорът падна по корем и беше влачен. Момичето изпищя от болка. Разкъса гърдите, разкъса кожата.
  Известно време Тореадорът беше влачен, докато загуби съзнание. После я вдигнаха, качиха я на каруца и я покриха. Откараха го в затвора.
  Опитен немски лекар постави инжекция и момичето отново дойде на себе си.
  Фашистът отбеляза:
  - Нека си почине днес!
  Тореадорът буквално бил отведен в килията. Момичето прекара там половин ден и една нощ, полузабравено. Но към сутринта тя дойде на себе си и започна да говори. За закуска на затворниците давали лошо изпечен хляб и супа от коприва. Тореадорът хапна и се почувства малко по-добре. Но болеше много. Болеха оголените гърди, коремът и оголеният гръб и съборените крака, покрити със спукани мехури. Косата, която беше издърпана, и натъртените ръце също боляха.
  Да, измъчваха я доста добре. Тореодара потръпна. Какво й обещава следващият ден?
  Ще има ли изтезания?
  Скоро отново се появиха нацистите и завлякоха тийнейджърката, едва покрита с кървави парцали, за разпит. На тази Toreador бе водена в специална стая, стените на които са окачени с различни устройства за изтезания.
  Фон Краузе седна на кожено кресло. Палачи с червени маски се спускаха наблизо. От дясната ръка на Stunbanfuehrer стоеше жена в бяло палто и очила, даващи огледални отражения. Тя сложи гумени ръкавици на ръцете си.
  Фон Краузе попита с привързан тон:
  - Е, промени ли решението си? ще говориш ли? С кого поддържаш връзка в селото?
  Тореадорът наистина беше уплашен в това мазе. Гореше камина, на която се отопляваха уреди. Миришеше на изгоряло месо и засъхнала кръв и урина. Много страховито място.
  Но Тореадорът каза с треперещ глас:
  - Аз няма да кажа!
  Фон Краузе излая:
  - Майната й!
  Тореадорът беше завлечен до стелажа. Палачът откъсна с едно движение кървавите парцали, които вече едва се държаха. Стройното, но жилаво тяло на момичето беше открито. Вече са се оформили малки гърди, надраскани от ледената кора на снежните преспи и е нарисувана тънка талия. Целият гръб беше покрит с белези и порязвания на тел. След няколко години Тореадорът обеща да стане красиво, къдраво момиче. Ръцете и краката изглеждаха тънки, но с мускули, прасците изпъкваха по-остро, тъй като Тореадорът изминаваше десетки километри всеки ден.
  Фон Краузе се засмя и издърпа устни в месоядна усмивка. Той обичаше да измъчва момичета и млади жени. Момчетата също не са лоши. И това момиче не е нищо красиво. И той ще прекара много приятни часове с нея.
  Тореадор, те стиснаха ръцете си отзад и започнаха да ги вдигат нагоре, усуквайки ставите. Боси, изтощени крака откъснаха каменния под, костите хрущеха.
  Момичето се наведе напред, а палачът хвана тесните й рамене и рязко я дръпна, извивайки ставите й.
  Задъхвайки се, Тореадорът изви раменете си. Друг от палачите си сложил специални подложки с тесни дупки, направени за изтезание на деца, и ги закрепил върху глезените. Допълнителната тежест на подложката увеличи болката в раменете.
  Фон Краузе се засмя и каза:
  - Е, Тореадор... имаш избор - да изтърпиш силна болка, или да ни разкажеш всичко. В този случай ние ще ви простим, ще ви излекуваме, ще ви изпратим да учите в Германия! Е, кажи ми с кого поддържахте връзка?
  Тореадорът в очите й сияеше от болка, упорито каза:
  - Аз няма да кажа!
  Фон Краузе каза студено:
  - Първи стъпки!
  Палачът започна премерено, без да бърза, сякаш разбиваше килим, да бие пленения партизанин със седемопашат камшик по гърба и задните части. Тореадорът стисна зъби в титанично усилие и не каза нищо. Въпреки че болката е ужасна, особено след като ударите паднаха по гърба, който вече беше оголен с тел.
  Момичето дишаше тежко, от устните й потече струйка кръв, но тя мълчеше. Без плач, без стон.
  Фон Краузе, раздразнен, нареди:
  - По-силно! Хайде по-силно!
  Високият, широкоплещест палач започна да инвестира повече във всеки удар. Раните се отвориха и изля кръв. Но Тореадорът упорито мълчеше. При стотния удар червената глава на момичето се разклати и тя загуби съзнание.
  Опитен палач изплиска кофа с ледена вода, която е била съхранявана предварително. Една жена в бяло палто се приближи до Тореадора. Тя сложи ръка в бяла ръкавица на гърдите си и започна да слуша пулса. Тогава тя отговори с усмивка:
  - Тя има здраво и силно сърце! Можете да продължите да измъчвате!
  Тореадорът дойде на себе си със стон. Но тогава тя прехапа устна и замълча. Младият партизанин гледаше нацистите с омраза. Фон Краузе каза грубо:
  - А сега мангала!
  Единият от палачите започна да смазва Тореадора, босите стъпала на краката му, а другият издърпа мангала с регулатор. Момичето изстена:
  - Аз няма да кажа! Все пак няма да ти кажа!
  Мангалът се изправи на крака, тарторът пусна запалка и пламъкът се запали. Огънят пламна на известно разстояние от босите пети на момичето.
  Фон Краузе излая:
  - Ще говориш ли?
  Тореадорът поклати глава. Палачът завъртя крана и пламъкът стана по-голям.
  Фон Краузе извика:
  - Достатъчно! Ако изгорите напълно краката й, тя ще спре да ги усеща! И няма да се разделим с нея толкова скоро!
  Палачът завъртя кранчето обратно, за да намали пламъка. Друг мъчител взе гумена пръчка в ръцете си и отново започна да нанася леки, но болезнени удари по съблечения гръб на Тореадора.
  Хитлеристкият палач направи насълзена физиономия и изръмжа:
  - О, колко боли!
  Наистина болката е ужасна. Тореадорът изпъшка, но после отново стисна челюст. Пурпурните й зъби скърцаха. Зелените очи на момичето блестяха болезнено.
  Фон Краузе извади от джоба си обектив, за да го види по-добре, и погледна Тореадора през лупа. Красиво момиче с изкривено от болка лице. Постепенно я изпържват петите, вече опяли по-рано от огъня.
  Но тя мълчи, стисна зъби. Човек се чуди каква смелост проявяват тези руснаци. Просто фанатизъм. И децата също. По някаква причина дори тийнейджърите се разпадат по-рядко от възрастните. Това е момичето, което гледа с омраза и търпи болка.
  Фон Краузе казва раздразнено:
  - Свържете сензори и електроди!
  Една жена в бяло палто каза изненадано:
  - Искате ли да опитате тока?
  Краузе кимна енергично.
  - Това е!
  Жената, като опитен палач, отбеляза:
  - Вече е изпъната на решетката, бита е с камшик, а петите й са изпържени. Още един токов и болезнен шок ще угаси съзнанието!
  Краузе изсъска:
  - Ще накарам това проклето нещо да крещи от болка! Или аз не съм кралят на палачите!
  Жената нареди сухо:
  - Направи го!
  Палачите започнаха да прикрепват електроди към шията, гърдите, коленете на момичето.
  Те дръпнаха жиците... Тореадорът отново извика:
  - Аз няма да кажа!
  Фон Краузе нареди:
  - Намалете минималния разряд! Не искам момичето да е шокирано!
  Палачът в червената маска обърна дивизията. През тялото на момичето преминаха секрети.
  Тореадорът потръпна, болката стана непоносима и нейното сумиране изтръгна вик от гърлото й. Палачът увеличи тока, карайки момичето да се тресе от агония. Сълзи бликнаха от очите ми.
  Тореадорът разбра, че е на път да избухне в сълзи, да започне да крещи и да моли за милост. И тогава момичето, изведнъж почувствайки вдъхновение, запя;
  Аз съм просто партизанско момиче
  Борба с Фриц, яростна битка ...
  Беше много горещо в тази битка,
  Защото нацистите имат могъщ принц!
  Беше просто пионерско момиче
  Когато нацистите нападнаха родината...
  Танцувахме на хоро, деца
  За нас другарят Сталин е идеал!
  Но проклетият враг бързо се приближава,
  
  И тогава танк влезе в село Фриц ...
  Там ленинградчанката Лара почива,
  Такава луда сделка се случи!
  Момичето трябваше да живее под нашественика,
  И това е глад, постоянен страх...
  Когато наемателите влязоха в апартамента,
  И превърнаха къщата ти в пепел на прах!
  Но момичето се яви на партизаните,
  И тя започна да изпълнява задачите им ...
  Тя трябваше да стане много рано
  И да къса бос в изследване на петата!
  Обувка, момичето, за което се погрижи Лара,
  Гладен, отиде ден и нощ...
  Тя тичаше боса по камъните в дъжда,
  И не я мързи да работи със сърп!
  Ходих без обувки до слана,
  Мазоли по подметките като камила...
  Носете рози за партизаните на празника,
  О, сега фашистите биват по-силно!
  Но късметът се отклони веднага,
  Лара беше отведена в жесток плен ...
  О, ти си моите босоноги момичета младост,
  Със сигурност ги очаква смърт и разложение!
  Момичето не се счупи под мъчения,
  В лицето тя се смееше смело на палачите,
  Не, Лара няма да донесе радост на Фриц,
  На стелажа гордо, смело мълчаливо!
  Огън гъделичка петите на момичето
  Изкриви ставите на фанатика...
  Само смехът звъни,
  Защото Лара е смел пионер!
  Така че тя не каза нищо на фашистите,
  И да бъдеш застрелян в снега бос...
  Сега тя ще има спомен от пиедестал,
  Силно хвана славата на смелостта!
  ... ГЛАВА 21.
  Момичета - Герда и Шарлот се биеха малко на източния фронт. И те очакваха кацане във Великобритания, за което набързо бяха построени кораби от ръцете на роби и клонинги. И точно Великобритания трябваше да бъде заловена.
  Сега е моментът да си спомните миналите си подвизи.
  Уви, мечтата на момичетата е кратка и те трябваше да напуснат света на романтичните фантазии. Уви, пак военна работа и още едно бягане. Герда каза с тежка въздишка:
  - Както винаги, трябва да се борим, за да спечелим мястото си под слънцето.
  Шарлот, намръщена като господар на облаците, отговори:
  - И какво можеш да направиш! По света има много всякакви боклуци, кой го е направил, онзи боклук!
  Момичетата отново се втурнаха боси по горещия пустинен пясък . Така че дори им беше много приятно, въпреки че болеше. И че болката на естествените спътници на човека, не можеш да се измъкнеш от нея . Затова трябва да приемете страданието с радост!
  Шарлот отбеляза за себе си : макар мазохизмът по някакъв начин да е и извращение, но не рядко това е единственият начин да оцелееш и да не полудееш в този жесток свят. Чудя се дали Всемогъщият Бог съществува, дали обича да причинява страдание на творението. Трудно е да се повярва, че някой с абсолютна власт би направил това, което не му харесва. Представете си себе си на мястото на Всемогъщия, бихте ли направили нещо, което не ви харесва и още повече боли ? Всъщност, ако предположим, че Всевишният Бог съществува, тогава трябва да му припишем садистични наклонности. Какво причинява най -голямата болка и страдание на човечеството ? На първо място, старостта. Това е най- чудовищното и подло състояние на планетата Земя. Дори едно дете, виждайки стари жени, неволно изпитва отвратително чувство ! И мислиш, че е само това? Старостта е неестествена, тя интуитивно кара хората да се чувстват отхвърлени. Нищо чудно, че във всички приказки изразът - грозна старица и красиво момиче - се е превърнал в типичен израз . Но наистина, защо Всемогъщият Бог трябва да осакатява децата си? Ще му хрумне ли някога на психично здрав човек да обезобрази детето си? Кои от психически нормален народ ще отиде на такова беззаконие, или по-скоро дори неестествена извращение? Просто попитайте всеки човек, той би ли станал негови деца, дори и да са леко палави и малко палави за обезобразяване? Да се държи така, например, е много ярко и колоритно описано от Виктор Юго в романа: Човекът, който се смее.
  На човек с нормална психика не би му хрумнало да обезобрази децата си, да ги направи гърбави, сбръчкани, плешиви... Всеки, който би направил това, определено би бил оценен като перверзник, психично болен човек, страдащ от тежки фобии! Но Всемогъщият Бог прави точно това! И не можете да оспорите това! Да признаем съществуването на Всемогъщ и в същото време Всезнаещ Бог, това означава в същото време да признаем неговите садистични, извратени качества! Например каква безсърдечност ви трябва, за да убиете например децата си по толкова болезнен и жесток начин като рак ! Тя изглежда страховито, но ако бръкнат по-дълбоко, се оказва дори по-лошо ... Как може да се отнасят към своите деца , така жестоко и студено , които се молят за помощ и простреш ръцете си, за да им Небесен Отец? Що за коравосърдечност, пълна липса на съвест, за да обречеш едно дете на такова страдание. Така че да се гърчи от болка и да няма облекчение? Но кой от нормалните хора ще обрече дъщеря си или сина си на това? Помислете за това... Може ли по- висшият ум по принцип да бъде студен и жесток? Човешкият ум по принцип може да бъде точно такъв, но ако вземете свръхчовешки ум , или съвършен ум? В края на краищата, за човешкото несъвършено възприятие, да осъждат децата си, дори и да са хапнали страданието, се счита за неморално и жестоко произвол. Позовавайки се като един аргумент, казват те, не е възможно да се знае ума на Бога не е съвсем уместно. В края на краищата човекът е създаден по образ и подобие на Бог и следователно не е чужд на Всемогъщия, а като че ли е отпечатък на неговите идеи за доброта и милост. Въпреки това, в откровението на Йоан, дори и най-добрият Исус измъчва хората толкова много, че те искат да умрат, но не могат! Това вече е истински садизъм, дори е изненадващо, че такъв субект, или по-скоро човек, може да отиде на смърт заради хората. Да измъчваш наистина заради хората, а след това да измъчваш същите хора по най -жесток начин... Както пише един теолог: най -тежката болка на Земята е ухапване от бълха в сравнение с болката в ада! Тоест родителят сплашва децата с чудовищни адски мъки, за да постигне послушание. Това разумен начин ли е да направите човек по-добър? Правилно ли е да използвате езика на насилие и заплахи срещу децата си? Може ли щастието да се гради върху кървава основа и страх? Принуждаване към правилно поведение с насилие?
  Въпреки че нацистите го и правят: принуждаването на останалите към праведното поведение е насилие, но католическата и друга църква като времената на нацистите за това и осъждат! Тоест поредното двуръчие и половинчатост на свещениците.
  Краката на босите момичета започнаха да се пекат по-силно и вече са полуизгорели. А Герда и Шарлот не са имали право да смазват петите си със защитен крем. И те бягат, нещастни момичета, под палещия напалм на слънцето!
  И дюните изглеждат в застой, тъй като, ако Summo си бойци се люлее в Въздухът сякаш наситени с бензинови изпарения . Мислите на Шарлот поеха в друга посока...
  Тук дори в Древен Рим демокрацията се сгъва и ролята на директния народен контрол е намалена ...
  Сенатските консултанти са декрети на римския сенат. Първоначално те практически нямаха самостоятелно значение. Законопроектът беше приет и обсъден в Народното събрание, което му придаде сила на закон. В късната република народните събрания са забранени, а решенията по текущи дела започват да придобиват сила на закон дори без одобрението на народното събрание. В ерата на принципата сенатските консултации придобиват най-голяма сила. От първи до трети век сл. Хр. , сенатските съветници са основната форма на законодателни актове. Преторите се занимаваха с тяхното практическо развитие, бяха им дадени само общи предположения. Сенатът нямаше законодателна инициатива. В ерата на принцепса на принципата консултантите на сената започват да определят речите на императора, с които той говори на всяко тържествено събрание и чрез които прави своите предложения. Но "светият" Юстиниан - той със сигурност е направил нещо за доброто на човечеството ! Първата половина на 6 век н. д. белязана от желанието на император Юстиниан да възстанови и обедини някога блестящата Римска империя. Колосалната работа по съставянето на Юстинианския кодекс е завършена на няколко етапа и за сравнително кратко време. Преди всичко вниманието на Юстиниан се насочва към колекцията от императорски конституции. Беше необходимо да се подредят конституциите, натрупани над век след публикуването на Кодекса на Теодосиан. Но Юстиниан имаше по-широка идея - да преразгледа предишните кодекси (Григориански, Хермоген и Феодосия), да изтрие от тях всичко остаряло и да комбинира всичко, което е в сила в един сборник. За целта Юстиниан назначава комисия от 10 души. Година по-късно комисията приключи работата си и Codex Justinianus беше обнародван с декрет на Summa rei publicae, отменящ предишните три. След като събрал и систематизирал закони, Юстиниан решил да направи същото по отношение на "стария закон" (jus vetus). Тази задача, разбира се, беше много по-трудна, но бързият успех с Кодекса и наличието на енергични помощници укрепиха Юстиниан в намеренията му. Сводът на законите на император Юстиниан включва три основни сборника от римско право: Институции, Дигеста и Кодекс. След публикуването на Кодекса Юстиниан подготвя сборник от имперски конституции за периода от 535 до 565 г. , които не са включени в Кодекса. Тази колекция беше наречена Novella. Всички посочени части от кодификацията на Юстиниан трябва, според Юстиниан, да съставляват едно цяло, един "корпус" на правото, въпреки че тогава не са били обединени под едно общо име. Едва през Средновековието, когато се възражда изучаването на римското право (започвайки от ХII век), целият Юстинианов кодекс започва да се нарича с общото име "Corpus juris civilis", под това име е известно и сега. Да, разбира се, напредъкът не стои на едно място и бяха извършени някои модернизации . През 529 г. се появява Кодексът на Юстиниан - сборник от имперски конституции от Адриан (117-138 ) до Юстиниан. До нас достигна второто издание на кодекса (534 г. ). Кодексът е посветен на въпросите на гражданското, наказателното и държавното право. Разделен е на 12 книги, книгите са разделени на 98 заглавия, заглавията - на фрагменти. В рамките на заглавието конституциите (4600 на брой) са подредени в хронологичен ред. Те са номерирани. В началото на всяка конституция е посочено името на императора, който я е издал, и името на лицето, към което е адресирана - надписът. В края се посочва датата на публикуване на конституцията - индекс. И имаше и дайджестове ! През 533 г. резултатът от работата на комисията е обявен под формата на Digest (digesta - поръчан) или Pandect (pandectae - съдържащ всичко в себе си). Комисията използва около 2000 книги, написани от 39 юристи. Най-голям брой пасажи взети от състави Улпиана - до 1 / 3 общ обем преглед и Paul - около 1 / 6 . Освен това, Papiniana състави направени 1 / 18 част Julian - 1 / 20 , Помпония и серво Scaevola - 1 / 25 , Guy - 1 / 30 , Modestina - 1 / 45 , Марцел - 1 / 60 . И т D почти всички. цитираните юристи, с изключение на трима (Квинтус Муцио Счевола, Алфен Вар, Елиюс Гал), са живели през периода на империята, а повечето от тях са живели през периода на принципата. Дайджестите се състоят от 50 книги. Книгите (с изключение на 30 и 32) са разделени на заглавия, номер 432. Заглавията - на фрагменти, номер 9123. А фрагментите в последните издания на Дайджест - на параграфи. На Комисията беше разпоредено да използва писанията само на онези адвокати, които притежават ius respondendi, но в случая тя не показа такава строгост. Основното съдържание на Digest са фрагменти, свързани с частното право, но много места в Digest са свързани с публичното право, както и с това, което бихме нарекли обща теория на правото. И така, още в първото заглавие на първата книга на Digest са дадени редица общи дефиниции, които са се превърнали в учебници: определението на справедливостта, предписанието на закона, определението на науката за правото или юриспруденцията. Говори се и за разделянето на правото на частно и публично, гражданско и народно право. Голям интерес представлява фрагмент от Помпоний за възникването и развитието на римското право. Третата титла се занимава със закони, сенатски съветници и дългосрочни обичаи, а четвъртата се занимава с конституциите на князете. Публичното право включва книги 47, 48 и отчасти 49 (Наказателно право и процес). Освен това въпросите на публичното право са включени в дялове 11 (за фискалното право) и 14 (за военни или лагерни пекулии), както и в книга 49 и в книга 50 в дял 6 (за имунитетите). И накрая, в различни книги на Digest има разпоредби, които според съвременната правна систематика се отнасят до международното право. Появиха се и институции и романи . През 533 г. професорите по право Теофил и Доротей, под ръководството на Трибониан, съставят елементарен учебник по гражданско право - Институции. Институциите бяха публикувани за образователни цели за начинаещи юристи, но те получиха официален характер, тоест придобиха силата на закон. Комисията основава това официално ръководство на институциите на Гай, допълнени от писанията на няколко други автори и някои конституции. Тя подреди материалите по същата система като в институциите на Гай. А именно: personae, res, actiones (лица, вещи, искове). Институциите на Юстиниан се състоят от четири книги: първата - лица и семейно право; второто - вещи и права върху вещи, както и завещания; трето - наследяване по закон и задължение; четвъртото - задължения по деликт и искове. След смъртта на Юстиниан се публикуват така наречените новели, тоест конституциите на самия Юстиниан, съставени по-късно от Кодекса и Дайджест. Юстиниан възнамеряваше да събере тези новели в един сборник. Но, очевидно, той нямаше време да направи това. До нас са оцелели само три частни колекции от новели, предимно на гръцки. Най-голямата от тези колекции се състои от 168 разказа. Новелите се отнасят основно до публичното и църковното право, но има и норми на частното право - говори се за брак и наследство.
  Слънцето, като победен борец с татами, започна да се плъзга от небето. И момичетата се забавиха малко , мускулите им бяха разкъсани от умора. Сякаш през вас преминава ток с високо напрежение.
  Шарлот, ухилена като вълчица, отбеляза:
  - Изглежда, че няма болка ... Но това също е илюзия!
  Герда се засмя:
  - Това е като афоризъм. Напълно възможно е да станем щастливи без болка, но само красиво трябва да мечтаем!
  Шарлот смръщи черните си вежди.
  - Не можеш да намажеш една мечта върху хляб - можеш да я намажеш само със сополи! Така че не обещавайте кран в небето - осем синигера в ръка!
  Герда почти стъпи на скорпиона с момичешкото си, загоряло, босо краче . Тогава тя се закле:
  - Грозни същества се размножават... Като негри!
  Шарлот също не беше съгласна тук:
  - Не, мисля дори по-зле от тях. Но защо да говорим за неприятното. В къщата на обесения не говорят за въжето, а в Африка за канибалите!
  Герда изведнъж започва да пее:
  - Ще бием хората! Ще бием хората, и бием палци!
  Тогава Шарлот, а прекрасно мисъл дойде в ума си отново :
   - Може би ще пеем? Герда веднага се оживи , очите й блеснаха :
  - Разбира се , ще пеем!
  И момичетата запяха заедно , прочетоха мелодията си веднага , цялата компания вдигна:
  Какво е служене на Родината ?
  Това е работа - това ни доставя радост!
  Ние черпим радост - вдъхновение,
  Не ни пука за деветата вълна от бури !
  
  За Отечеството сърцето бие бурно,
  Всеки трябва да се бори за нея !
  И тогава ще дойде прекрасна приказка ,
  Където има един влюбен заек - лъв!
  
  Но не лъвът изведнъж се превърна в страхлив заек,
  Току-що възпитах смелост с ятаган!
  Не е нужно да страдаме, да се мъчим ,
  Облаци далеч - блести златен лъч!
  
  Ние сме момичета - дръзки воини ,
  Ще се бием , поздрави за Родината !
  Все пак имаме такъв дух и сила
  Какви псалми пеят Архангелите !
  
  Тази песен е за храброст, за чест,
  За свещената любов не плътска!
  Бог ще бъде с нас завинаги заедно
  Демон далеч с безнадежден копнеж!
  
  За мен Христос Великият Воин,
  Той е за справедливост, доброта!
  Да, проляхме много кръв
  Това е жалко за моя живот аз не мога да повторя!
  
  Но не е нужно да броим загубите ,
  На Господ на Силите ще възкреси всички!
  Ще раздаде щедра, своята награда,
  Ще укрепи нашата сила, меч и щит!
  
  Смелият всъщност е безсмъртен,
  Ядрото на този живот е положено в него !
  Успехът ще дойде при нас , вярвайте в него,
  Разбийте врага с ярост !
  
  Светът понякога изглежда като абсолютен ад,
  Няма ред, съвест, любов!
  Горчиви, изсъхнали череши,
  Целият баланс е тъмнината на минуси, нули!
  
  Но щастието ще дойде на Земята скоро,
  Човекът е Създател на собствената си съдба!
  Ще има живот и смърт в могъща сила,
  Нека накараме предците да се провалят!
  Момичетата завършиха толкова дружно и с чувство, че дори гущери и скорпиони разклатиха хоботката си.
  След това, развесели се, преодоляхме последната част от пътя и се натъкнахме на Триполи... Най -големият либийски град, разположен на брега. Тогава Шарлот реши да покаже своята ерудиция:
  - Знаете ли защо Африка се е наричала Либия в древни времена ?
  Герда се интересуваше от това :
  - Да, точно... Защо?
  Шарлот се засмя леко.
  - Защото Либия е съзвучна с думата лъв, а лъвът е символът на Сахара и Сахара на Африка.
  Герда отсече:
  - Както и да е, Бавария е по-голяма от Африка. Мога конкретно да го докажа... Без дори да разгъвам картата. Какво направи лице? Аз виждам, че не са съгласни?
  Шарлот кимна неохотно .
  - Уви, в случая не... Не искам вино и мръсни цигари. Знаеш ли, въпреки че черните имат паразити, те са все още огромни...
  Мадлен, с тънко ухо, извика на момичетата:
  - Без вулгарността на вълчица... Въпреки че разбирам, че на твоята възраст вече искаш мъж, но... Ще спечелим войната и ще родим нови герои! Аз самият бих искал да имам поне четирима сина и поне дъщери - да получа златния кръст на майка ми !
  Шарлот отвърна:
  - И аз искам да имам деца без никакъв кръст. Децата са цветя, децата са радост, децата са лъчите на пролетното слънце!
  Мадлен прекъсна момичето строго:
  - Спри да пееш! Въпреки че гласът ти е прекрасен... По-добре ми кажи какво мислиш за Триполи?
  Герда млъкна... Градът беше древен и доста красив... Има много каменни постройки, направени от бял, син, розов мрамор. Skyward вървяха минарета и куполи на дворци. Там бяха и много статуи на различни генерали и султани, и доста няколко палми и други южни растения. Вече се стъмваше, по улиците беше полицейски час , но понякога мургави арабски деца изскачаха от ъгъла и след това падаха на колене пред патрулите, викайки:
  - Хитлер Акбар!
  След това, след като получиха цигара или сурогатен шоколад, те избягаха с трептящи токчета, тъмни от прах.
  А краката на Шарлот и Герда бяха буквално простреляни от адска болка, но те се държаха и само се усмихваха като феи в замяна.
  Момичетата бяха разпределени в казармата, позволиха им да се налеят с малко вода, скромна вечеря и сън. На вълчици бяха толкова уморени, че те не обръщат внимание на факта, че те са били уволнени точно на дървени нарове, без която и спално бельо ... Все пак, това не е първият път! В допълнение, в такава топлина, без одеала, че е много по-добре да спи ... Трябва да се отбележи, че Северна Африка има своите предимства, например, над джунглата: насекоми и различни комари получават погрешно . Така че Герда и Шарлот се изключиха, потопявайки се в бездната на сладките сънища ...
  И сега момичетата отново се озоваха в най разгара на ожесточена битка, когато от едната страна бяха-воини кукли, а другата са вампири и върколаци. Красавици срещу чудовища - колко епично!
  Герда изсече друго същество, като се използва по- полегат попивателна, това е, когато ви бият от горе до долу, и от дясно на ляво. Тук този вампир губи главата си и отрязаният ногин оригва кръв. Момичето дори показа езика си:
  - Космата въшка веднага ще дойде по дяволите!
  Шарлот подкрепи партньора си:
  - Ще си разкъсаш корема - космата въшка!
  И двете момичета се засмяха толкова оглушително, че духовете се отдръпнаха. Тук Герда по-скоро усети, отколкото да види протегнатата ръка на Мадлен, и вкара тънко, но много силно копие в нея. Момичетата хвърлиха стреличките си почти едновременно. Ездачите, които ги нападаха върху хибриди на магарета и камили, паднаха, но на тяхно място израснаха други чудовища като гъби след дъжд .
  Мадлен на своя кестен кон успя да се промъкне през предния край на битката в дълбините на отряда на духовете. Със скоростта на напредъка този агресивен и в същото време бляскав дредноут израсна духове. Те крещяха, доколкото можеха (може би дори от страх, отколкото от ярост!), И войнствено размахваха криви мечове и ятагани.
  Мадлен хвърли копие по командира на трола, но той, както е типично за членовете на неговото племе, имаше повишено чувство за опасност. Дългият нос изрод се наведе, отдаване под наем на смъртта-лагер обект прохода с . Военното щастие е като зъл спекулант: то не дава живот просто така, а при продажбата на оцеляване придобива тройни жертви!
  Плъзгайки се покрай наклонения трол, копието се заби във втория ездач на огромен бодигард с зъби, наподобяващи бивни на мамут. Прониза с такава сила, че прониза гърдите му и излезе от лопатката.
  Герда възкликна:
  - Размерите на воина играят срещу него!
  Шарлот потвърди:
  - Голяма кула, пак не е дворец, дори и да е по-висока!
  Герда копие също намери своя цел - по- малък, незащитена част от шията на най звяр с паунови пера около врата. Изрязаното желязо лесно проби сравнително меката кожа на гърлото на гигантския гул и тъмнокафявата кръв се стичаше през бронята на подлия гигант.
  Герда бутна падащия върху нея главорез с босия си крак и тогава усети изгаряне от бронята. Сякаш тя мушнала с пръсти печката , но врагът бил отхвърлен назад и започнал да се плъзга от своя "жребец".
  - Махни се човече, не си мой тип!
  Гуловете се опитаха да хвърлят копията си назад, дори без да обмислят възможните жертви, но почернените момичета с магически отвари лесно се изплъзваха. Вярно е, че момичето причини няколко леки драскотини. Тук едно от копията едва не удари Шарлот в гърдите, но се изплъзна само леко, откъсвайки сутиена на момичето. Другият си отиде съвсем ... Герда се натъкна на могъщ гущер с рога на хибрид на бик и лос. Той плати за момичето няколко мощни удара, но защото всеки път вървеше широките удари напред и убождаше меча на врага . Докато накрая тази наблюдателна кула на духа започна да пада от ужаса на останалите същества. Шарлот насърчи приятелката си:
  - Продължавай така! Просто си дръж така!
  Герда побърза да поправи:
  - Не само така, а напротив, много по-добре е! Трябва да удвоим усилията си!
  Шарлот също не беше съгласна тук :
  - Не, няма да се удвои, а да се учетвори! Или дори десетократно!
  Герда отговори, като показа розов, тънък език:
  - И тогава защо губите време за дреболии, по-добре е да докоснете милион наведнъж! Освен това чудовищата, всички те са клонки и клонки!
  Шарлот се засмя като малко момиченце:
  - Значи стигат до вратата!
  Враговете натискаха, имаше много от тях като врани, които се стичаха към бунището. Тук-там се чуваха рева на духове, после тънкото скърцане на ранените момичета, които обаче се бореха още по-енергично заради това. Копията бяха предимно счупени или напълно утъпкани, хрущяха под кованите копита на конете. Герда хвърли последния дрон, шест луни дадоха почти дневна светлина и момичето се прицели доста точно. И след като удари, тя показа снежнобелите си зъби:
  - Какви хълмове и духове, вие сте в бой - жалки макаци!
  И момичето се втурна в разгара на битката, размахвайки и двата меча наведнъж. Една от тях, тази, която момичето взе в дясната си ръка, не беше съвсем обичайна: извита в края, по- удобна при рязане, отколкото при пробождане. И какво, той беше този фасмогоричен кладенец, изглеждаше лек, но центърът на тежестта се измести напред , силно огъна китката. След няколко замаха и движения обаче Герда усети невидима, почти телесна връзка с меча. Това беше оръжие с магия, способно да поразява на голямо разстояние, а върхът на кладенецът се подчиняваше на въображаеми команди, ловко събаряйки духовете.
  Противниците не бяха статични, а духовете бяха толкова тъпи. Щом конете се приближиха, започна сечта, след което те отскочиха назад. Изстрелвайки врага с градушка от удари, воинът най-често е бил насочен към врата, гърдите или устата. Внезапният удар по краката обаче беше не по-малко ефективен. Гуловете, за щастие, не съвсем систематично, биеха и конете, предимно с инжекции.
  В същото време конете на двете армии усилено тъпчеха победените противници. Това беше такова объркване и когато Герда видя, че чудовищните коне хапят падналите духове, тя изсвири напълно:
  - Разбира се, че ще бъде в чантата! Но ще стане Kuken Kwaken!
  Гуловете се опитваха да насочат своите коне, магарета, камили върху опонентите си , за да лишат воините от равновесие... Но това беше по-вероятно да е от полза за вълците, защото те седяха на конете много сръчно и самите гулове , когато се разклащаха, бяха принудени да се хванат за коланите, за да запазят равновесие.
  Само на пръв поглед може да изглежда, че и двете армии от бойци не са по-ниски един от друг по умения или умения. Момичетата бяха доста по-технични и пъргави, но противникът компенсира това предимство в численост. Смъртта надвисна над битката, едновременно в множество безброй лица, калейдоскоп от усмивки, пипала на унищожение. В него имаше нещо като онзи диско ритъм, който кара съвсем напоследък уважавани хора да скачат и да пишат танци.
  Герда беше бясна и започна да пее:
  "Духът не е вид субект, който ще погълне предмет като торта ! Тя щеше да бъде разкъсана като петел, а ние щяхме да бъдем разкъсани!
  Воин, възпален от страдание , обезумял, току-що кипяща лава на вулкан, който, за разлика от Везувий, изригва имп на пробив, тя разпределя удари надясно и наляво. Герда беше естествен войн, макар и с добра душа, и затова мечовете намираха цели още по-често оръжия на приятели. Момичето-воин няколко пъти дори успява да прореже стрелите, изстреляни в полет, или да отсече главата не само на духал, но и на скачащи кобри. Шарлот също активно подкрепяше партньора си:
  - Дръж носа и опашката си по-високо с лула! Знайте, че вашият верен приятел е винаги с вас!
  Два пъти Герда посече гигантски духове, принуждавайки труповете да се напълнят . Дори обикновено много скъпернически с похвали Мадлен одобри:
  - Ти си прекрасно момиче! Тогава тя смекчи комплимента. - Но знайте това и това не е достатъчно, трябва да удвоите усилията си, а не четворно!
  Герда саркастично парира:
  - Повторението е майката на ученето, но не в произведение на изкуството или битка!
  - Хубаво нещо може да се повтори за бис! - възрази Шарлот. - Ако, разбира се, публиката изисква!
  Броят на убитите духове непрекъснато растеше, както и броят на раните, произлизащи от тях. Колко си е опаковала Герда? Момичето изгуби бройката, но работеше много прилично, а броят на съществата, които победи, вече беше в десетки! Мечовете, въпреки изобилието от кръв, стичаща се по тях, продължиха да блестят ярко на светлината на шестте луни, самите момичета бяха почти почернели от сместа от пот или кафява слуз, която враговете пръскаха върху тях. Герда беше одраскана няколко пъти, но не усещаше болка, а ставаше все по-бесна.
  Мадлен като отличен ездач, майсторски настигна подлите създания, забавяйки коня малко отзад. Така тя имаше много повече кинетична енергия и по-добър изглед. Шарлот се адаптира към нея , така че и двете кучки атакуваха по двойки бойци на други хора , принуждавайки ги да се бият при неблагоприятни условия. Всичко обаче е относително и духовете, опитвайки се да се възползват от численото предимство, от време на време се губят в купища.
  Герда също леко промени тактиката си, тя се опита да излезе към опонентите под определени много остри ъгли, когато масивните гулове нямаха време да ги парират.
  Воинът бичи , много лесно, бързо, почти незабележимо. Опитайте се да срещнете такова бързо движение, особено ако вие сами сте тежки и неудобни. Други момичета също промениха тактиката, отрязаха кожените одеяла на гадните коне до самото месо, принуждавайки ги да хъркат и ритат. И че духовете загубиха равновесие, особено след като Шарлот изсипа шепа горяща сол върху острието си, а останалите воини последваха нейния пример . Тук болката била толкова ужасна, че смесица от магарета и камили не само изхвърлила ездачите им, но дори ги сплескала.
  Някои духове обаче неуспешно се опитаха да станат, но бяха стъпкани, въпреки че имаха частичен успех. Някои от момичетата все още успяха да извадят голите си крака. Но намирайки се на тревата, при това бодливи и ужасно измъчващи босите крака на красавиците, воините продължиха да се бият с още по-голяма ожесточение. Приятелите обаче помогнаха на партньорите отново да се изкачат нагоре и след това се огорчиха още повече. В небето дори облаци, очевидно отнесени от земната битка, се втурнаха един към друг - все още е гледка. Облаците нямаха мечове, копия или тояги, така че те уредиха отношенията си с помощта на мълния. Въпреки това, воините на страха не знаеха, дори преди гнева на небето, което не може да се каже за техните противници. Ранените и лишени от оръжие духове пълзяха към храстите в отчаян опит да избягат.
  ... ГЛАВА 22.
  Обстановката на източния фронт е изключително тежка и десантните войски отново влизат в боя.
  Тук Олег Рибаченко и Маргарита Магнитная започнаха да се бият.
  Момчето и момичето смазваха германците.
  Олег Рибаченко изглеждаше като момче на единадесет или дванадесет години. И той унищожи фашистите. Или такива, които приличат на фашисти.
   Момчето хвърли бос крак към Фриц. Разпадна се и спечели.
  И той се обърна.
  И Маргарита много силно тупна този малко наклонен Фриц.
  И тя смаже германците. И момичето се пребори с битката много красиво.
  И много красиво хвърли босите си крака . И победи врага.
  Маргарита напои немците много силно.
  Нацистите много напредваха.
  Маргарита, много унищожава врага.
  Босите крака на момичето толкова красиво разбиха билото на нацистите.
  Момичетата са толкова агресивни.
  И батальонът следва момчетата. Момичета само по бикини и много красиви. Германците атакуват и то много ревностно.
  Голите им гърди с рубинени зърна се разклащат. А момичетата се борят с изключителен натиск. Смазват германците за себе си. И войските на Хитлер се поддават.
  И сега германците започват да се отдръпват.
  Вероника хвърля граната с боси пръсти. Тя смачка войниците и изпищя:
  - Любовта е живот!
  Виктория даде добре насочена линия. Тя отсече противниците. И тя хвърли граната с боси крака.
  И тогава тя изчурулика:
  - Отечеството ни е славно!
  Тук и Юлиана е много красиво момиче, и жената на генерала, като взима и стреля граната и гука:
  - Брилянтен експрес!
  И след това червенокосата Анна. Момичето е толкова готино и необикновено. Намачках фриците, накисна ги. И една изстреляна граната полетя с боси крака. И разпръснати противници.
  Тогава тя изчурулика:
  - Света Русия на цар Сталин и Ленин II!
  И момичето намига със сапфирените си очи. И оголи зъби-зъби.
   И тогава олимпиадата: героично момиче изстрелва цял куп гранати с боси крака.
  И кръвта с хитлеристите се разлива във всички посоки на реката.
  Все пак един батальон боси момичета, по гащи, е начело на атаката и нокаутира германците.
  Момичетата стрелят много добре, но не търпят загуби. Когато едно момиче е голо и само с бикини, то е практически неуязвимо. И е изключително трудно да я закачите.
  Така че немците не удрят момичетата нито със снаряд, нито с куршум, нито с треска. Е, какво тогава? Борбата си е борба!
  Вероника се застрелва. Удря врага и хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Ще бъде много готина игра!
  А Виктория е командирът на войните. Докато разтърсва голите си гърди и излъчва подобие на светкавица с алените си зърна. И тогава бос крак хвърля граната.
  Разбива редиците на противниците.
  Момичето крещи с пълна сила:
  - Аз съм супермомиче!
  И оголи зъби.
  И тогава Джулиана. Също момиче с рядка красота. Как да ударим фашистите. По-точно не за нацистите, а за германците, които обаче вият с Русия.
  А на трона беше цар Сталин и Ленин II, който всъщност стана император на страната на Съветите на СССР. И това е страхотно. А северът е Китай, Монголия, Корея, вече руски провинции.
  Джулиана хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Нека има Сталин в Русия - светлина!
  И тя намигна със сапфирени очи.
  И тогава Анна, червенокосият звяр, е във война. И също така стреля изключително добре.
  И усмихвайки се със зъби, казва:
  - Да има кралски рай на планетата!
  И Олимпиада ритна лимон с боси крака. Тя разпръсна противници и изпищя:
  - Слава на Царя, Сталин и Отечеството!
  Въпреки че кацането на убийците е смело, само по себе си неговият героизъм е много малко за победа.
  Вярно е, че Хитлер води войната бавно. Наистина, защо трябва да бърза? Първо трябва да бомбардираме Великобритания.
  Танковете на Хитлер успяха да превземат завоя на Дон и се обърнаха на югозапад, продължавайки да се движат по реката. Нацисткото настъпление беше сравнително успешно.
  Самата конфигурация на фронта беше в тяхна полза и за Червената армия беше трудно да прехвърли подкрепления под германските бомби.
  Освен това дисковете на Третия райх, които бяха напълно неуязвими, и набиваха съветски автомобили с ламинарна струя, се оказаха много ефективно оръжие.
  Беше особено ефективен заради огромната скорост на летящите чинии. Което би могло да настигне почти всеки съветски самолет.
  Красивите момичета Гертруд и Ева ловуваха съветски коли на такъв диск.
  По-специално, два изтребителя Як-11 ги атакуваха и буквално ги сплескаха.
  Това са момичетата, не стойте встрани.
  С голите си пръсти Гертруд натисна бутона на джойстика и изчурулика:
  - Немските богове са най-могъщите в света!
  Ив също контролираше джойстика с голите си пръсти и, оголила зъби, извика:
  - Накиснете всички врагове в тоалетната!
  Момичето е още малко нещо. Взех например пионер. Тя скъса дрехите на момчето и ги закопча с тел за трепетликата. Тогава тя започна да изгаря тялото на пионера с нажежен покер на клада. Започнах с корема, след това преминах към гърдите. Закръглените токчета на момчето също не останаха без внимание.
  Когато покерът изстина, момичето го затопли отново, а Гертруд повърна клонките.
  След това се смениха и партньорът й изпече пионерката. Русокосата терминаторка Гертруд също изгори бузите на момчето. Накратко, при пионера не остана нито една ивица кожа.
  После взеха и запалиха голям огън, поперчиха момчето, посолиха го и започнаха да ядат.
  Месото е сочно, постно.
  Ева, поглъщайки момчето, отбеляза:
  - Не можете да натрупате допълнителни калории с такава храна.
  Гертруд, облизвайки пръстите си, се съгласи:
  - Да, това е качествено месо. Момчето е слабо, жилаво, не е мазно. Приятно е за ядене.
  Момичетата се зарадваха на пионерката. Дойдоха още две германки. Присъединихме се към празника. Буквално канибализъм. И толкова вкусно, с подправка за хапване на момчето.
  Една от германките, Фрида, отбеляза:
  - Някак си сварихме една бременна жена. И тогава бебето в утробата беше погълнато. Толкова е вкусно!
  И момичетата се засмяха в един глас. Изтезанията и канибализмът са готини!
  Те просто, без никакви предразсъдъци, отрязват нещо на момчето и всеки отхапва малко парче.
  След това воините пият вино, смесено с авиационен алкохол. Те ядоха сочно месо.
  Тогава воините потанцуваха малко. След това влязоха още няколко красавици само по гащички. Започнаха да изяждат момчето. Малкото му сърце беше нарязано на няколко парчета. И те също го изядоха.
  После взеха и тичаха боси по въглените. Скочиха на себе си, скачаха. След това се втурнаха към най-близката част. Там те се нахвърляха върху мъжете, чифтосваха се с тях като животни. И това беше страхотно.
  Жените са толкова агресивни.
  Но сега две момичета гонят съветските самолети. Те таранят Ту-3, принуждавайки бомбите да експлодират в корема му. И всички не спират да се смеят. Прекрасни момичета.
  И как натискат бутоните на джойстика с голи пръсти. Такива са очарователните красавици. Те притежават силата на гнева и пламъка на страстта. А увереността на победата се дава от голи момичета.
  Истински лоши момичета, свалете съветски самолети.
  Гертруд попита Ева с усмивка:
  - Мислите ли, че Библията е Божието слово?
  Момичето отвърна със смях:
  - Не!
  Гертруд попита с очевидна изненада:
  - И защо?
  Ева заяви категорично:
  - Защото небето е трудно! Като огледало!
  И момичетата избухнаха в смях. Изглеждаше изключително смешно.
  Гертруд логично отбеляза:
  - И все пак има Бог!
  Ева се съгласи:
  - Има и Адолф Хитлер, неговият пророк!
  И отново воините избухнаха в смях. Те се забавляват толкова много и дори не са тъпи.
  И обичат да се бият. О, и изнасилва мъже също. Това е тяхното кредо...
  Гертруда, сваляйки съветски самолет, изпищя:
  - Моята родина! Ще убия всички за теб!
  Ива с усмивка на зъби потвърди:
  - Аз също!
  И блести със сапфирени очи. Такива воини са готини. И никак лошо.
  И може би лошите... И много жестоки. Те измъчваха жена на около тридесет и сина й на около дванадесет - дори не пионер.
  И двамата ги закачиха на стелаж. И под босите крака запалиха огън. Освен това, за да можете да облекчите треската, но вашият роднина ще отиде в огъня.
  Или петите на момчето ще се изпържат, после на момичетата.
  А жената е наранена както психически, така и физически. Подпалени са и гърдите на майката.
  Да, жестоко са измъчвани. Момичетата обичат огъня.
  Например, те обичат да измъчват момчета. Дори напълно невинен.
  Просто ги изгарят със светлина...
  Или потопен в киселина... Друг начин на мъчение. За разбийте пионера с гореща тел и след това го намажете с оборски тор. Това е едновременно болезнено и унизително.
  Също така пионерите бяха поръсени с корбит и вар. Е, тези гадове са терминатори.
  Ева удари три съветски коли и отбеляза:
  - Тук измъчваме хората... И това е яко!
  Гертруд, ухилена със зъби, каза:
  - Особено приятно е да измъчваш момчето!
  Ева се съгласи:
  - Много добре! Но не е лошо да измъчвате и момичето!
  Воините бяха толкова щастливи тук.
  Гертруд събори четири руски самолета и изскърца:
  - И това ще бъде супер за нас!
  И тя изплези език.
  Момичетата като цяло са толкова красиви за гледане и буйни отвътре. Едно от мъченията, които са използвали красавиците е. Например, окачвате пионер за краката му от тавана и прикрепяте верига към ръцете му. И вие шокирате. Пионерът трябва да го вдигне с пресата. За да не разбиете мускулите.
  И тогава силата не е достатъчна и отново бие с електрически ток.
  Момичетата също обичаха, когато момчетата въртят колелото. Леко забавиха движението, така че са шокирани. Много впечатляващо.
  Ева се запита:
  -Дяволът съществува ли?
  Гертруд отговори с усмивка:
  - Във всеки случай - дяволът сме ние!
  И двамата крадяха, докато се смееха. И лицата ще се усмихнат.
  Стана много горещо в средата на януари 1946 г. Немците спират настъплението си във Воронеж и засега напредват само в посока завоя на Дон, за да затворят котела.
  Междувременно Герда и Шарлот на танка AG-50 U се опитаха да настъпят и да се присъединят към войските си, за да затворят котела.
  Герда стреля, разби купола на Т-34 и изгука:
  - Първият сокол ще бъде зад нас!
  Шарлот също закова, удари SU-100 и потвърди:
  - И вторият ще ме последва!
  Тогава момичето оголи зъбите си, те са остри като зъбите на чакал. Момичетата са много жестоки. По-специално комсомолско момиче беше набито. И докато тя мъчително умираше, факли изгаряха косата и гърдите й. Това като цяло е ужасно и неприемливо. Оказа се тривиален садизъм.
  Но тези кражби пак няма да получат нищо. Въпреки че януари е много труден за СССР.
  Момичетата трябваше да отразяват полетите на немски щурмови самолети. Русокосата войница хвърли граната с бос крак. И тя свали немския XE-477. Тогава тя изчурулика:
  - Моята точност е непростима!
  Зоя също много уместно хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - В името на Род! И слава на Русия!
  Тогава момичето стреля.
  И тогава червенокосият Августин също закова. Тя е изключително добре насочено момиче. И с голите си пръсти започна лимона. Изхвърли немски щурмови самолет.
  Последният след удар се разцепи във въздуха. И пламтящи отломки започнаха да падат на земята.
  Светлана гръмна и от базуката. Изхвърли бързия, реактивен щурмови самолет на Третия райх. И изчурулика:
  - За слава на Великата руска земя!
  Тогава босите крака на момичето отново хвърлиха смъртоносна граната. И много точно.
  Наташа също не е мис. Тя разтърси голите си гърди, блесна с алените си зърна и изскърца:
  - Величието на страната! Ние сме равни с ангелите!
  И красавицата показа дългия си език. И толкова пъргав!
  Зоя също оголи зъби агресивно и изсъска:
  - Врагът няма да мине! Русия ще разруши...
  Голи пръсти на издълбани крака, много уместно хвърлят смъртоносна и смъртоносна граната.
  И тогава тя започна да хвърля подаръците на смъртта и яростния огнен Августин. Момиче с голямо сърце и дълги крака.
  Граната, хвърлена с гола пета, лети. И само огнени пръски от щурмоваците.
  И тогава Светлана... Тя също ще започне с бос крак и ще смаже фриците.
  Само фрагменти от самолета са останали да горят.
  Тук отново момичетата бяха принудени да прекъснат. Хеликоптерите на Третия райх също паднаха.
  Наташа хвърли специален вид лимон и удари встрани на хеликоптер с форма на диск.
  Тогава тя каза:
  - Борете се за Русия и не се страхувайте!
  Тогава тя изплези език.
  Зоя също много ловко хвърли гранатата с боси пръсти. Свали немски хеликоптер и изсъска:
  - Адски момиче съм!
  И тогава Августин влезе в битката. И тя също хвърли граната с пъргав, бос крак. И как тя нокаутира немска кола, докато скърца:
  - Но Пасаран!
  И тогава Светлана ще го вземе и ще атакува врага. Ще счупи витлото на хеликоптера. И ще скърца:
  - Да, Родината е непобедима!
  И с голи пръсти ще вземе и ще хвърли убийствен лимон по врага.
  Такива са момичетата-воини от най-висок клас.
  Герда и Шарлот в нажежен резервоар, напълно голи в едни и същи бикини, се сбиха. Съветските танкове контраатакуват.
  Герда стреля по съветската кола и счупи бронята. Взе го и запя:
  - Аз съм дъщерята на дявола!
  Шарлот проби защитата на Т-44 и добави:
  - Мога да преодолея всичко!
  Германското оръдие за високо налягане е много ефективно оръжие. Той е способен да пробива от много голямо разстояние и превъзхожда съветската 100-милиметрова хартия на СУ-100. Освен това руските превозни средства не проникват в най-новите немски AG-50 U, от какъвто и да е ъгъл. Само IS са способни да създават проблеми на Fritz. Но фактът е, че има много малко Isovs, а Т-34 беше базиран на превозното средство. И не можете да оспорите това.
  Герда натиска изящните си крака с голи пръсти върху бутоните на джойстика. Прониква в руската кола от разстояние и скърца:
  - Аз съм този супермен!
  И воинът показва дълъг, розов език.
  Шарлот също стреля. И много подходящо. И се застрелва с яростта на голяма пантера.
  И също така натиска бутона на джойстика с голите си пръсти.
  И си подсвирква:
  - Аз съм страхотен боец от супер класа!
  Освен това Герда вече стреля. Русо горещо в студа. Въпреки че самата жена е темпераментна. Например, комсомол е бил разпнат на бор. Самата тя забива пирони в ръцете и краката си. Тя запали голите си гърди, а след това с горещи щипци счупи пръстите на краката си.
  И сега Герда реве:
  - Ние сме бели вълци и не познаваме милост към никого!
  И отново красавицата снима много добре. И пронизва врага. Такава прекрасна блондинка. Скоро тя няма да бъде доволна от това. Отново руският автомобил е ударен от разстояние. Знае как да удря. И двеста милиметра броня нямаше да я спре.
  Шарлот също стреля и скърца:
  - Аз съм върховното копеле! Ще ви разбия всички!
  И с боси крака натиска бутона на джойстика. Червенокос дявол, вчера измъчи пионерката. Бийте момчето с връзки коприва. След това тя поръси мехурите със сол. Тогава тя вдигна запалката. Червеният пламък облиза хищно петата на детето. Ето един червен звяр! Как се държи отвратително. Просто адско животно, измъчва всички без никаква жалост и слабост!
  След като отблъснаха настъплението на германската пехота, или по-скоро на различната тълпа, набрана от половината свят, момичетата се скриха в окоп.
  И там те отново започнаха да правят скици на своите произведения, на високо ниво. На първо място, Наташа, с голи пръсти на грациозни крака, извади шедьовър на космическия ред.
  Наташа и нейният екип бяха разсеяни от писането от поредната атака на фашистката пехота. Фритците караха африканците и арабите в битка. Беше жестоко.
  Жените воини стрелят. Те са хладнокръвни и пресметливи.
  Наташа хвърли граната с боси пръсти. Наемниците се пръснаха във всички посоки .
  Наташа изсъска:
  - Всичко невъзможно може да се сбъдне при нас!
  Зоя също с боси пръсти започна лимона. Тя разпръсна фашистите и изпищя:
  - Да, моята Родина е най-свещена!
   И момичето намигна.
  И тогава изстреляната от огъня Августин щеше да даде босите си крака на нацистите. Разпръсква ги в различни и много далечни посоки. И чурулика:
  - Аз съм наблюдение на смъртта!
  И Светлана изпрати граната с боса си пета. Фашистите летят във всички посоки. Те загиват без никаква надежда за най-малкото спасение. И колко са грациозни момичетата.
  Светлана се нареди на опашка и запя:
  - Ето моята нова битка! Ще дойда с теб!
  Мощен немски танк се катери през руините. В този случай AG-100. Такова чудовище не е толкова лесно да се пробие. Но руските момичета са готови за такава битка.
  И много уместно бие от базука. Нацистът имаше цев, затова я взеха и смачкаха. Това като цяло е прекрасно.
  Наташа изръмжа агресивно:
  - Нека има рай на земята!
  И отново хвърли граната от босия й крак. Това смъртоносно настояще на унищожение.
  И тогава Зоя ще го вземе и ще удари нацистите. Как ги е разпиляла и мачкала. И много войнствена кражба.
  И с голи пръсти като нар. И фашистите го хващат на рогата.
  И Августин също чукна нацистите. И голата й пета е както обикновено.
  Тя разпръсна фашистите като хлебарки по ъглите. И тя изгука:
  - Аз съм джинджифил дявол!
  И тогава Светлана също ще го вземе и ще удари нацистите. Разпада се на кървава кайма и скърца от дива ярост:
  - Аз съм безмилостно момиче!
  Войната продължи. До края на януари настъпи кратко затишие. Наташа, с боси крака, продължи да пише страхотно произведение за себе си.
  ... ЕПИЛОГ.
  Междувременно започва десантът на германските войски в Австралия. Има безброй орди от Вермахта, които кацат на петия континент. И напредват доста успешно. И тогава жените воини завземат територията.
  А на източния фронт Червената армия се бие героично.
   Примирието беше нарушено. Отново бушуват битките и фриците ще щурмуват Воронеж.
  Наташа прави опашка. Лети граната, хвърлена от бос крак. Застрелва фашисти и разпръсква противници.
  Тогава той се смее оглушително:
  - Аз съм блондинката, която ще унищожи всички!
  Зоя също отбеляза по много оригинален начин, косейки фашистите:
  - И медените блондинки са готини.
  И една граната излита от бос крак и смазва всички.
  И тогава Августин вече стреля. И много точно. Застрелва фашистите и чурулика с върха на дробовете си:
  - Аз съм супер момиче.
  И голите пръсти също са много подходящи за хвърляне на граната.
  Така Светлана пуска своя тоалет. Тя разкъса фашистите с тази реплика. И изчурулика:
  - Аз съм знамето на Светата Родина!
  И отново лимонът се хвърля с боси крака.
  Момичетата се борят здраво. Те се бият като истински герои. Те са пълни с непобедимост.
  Наташа си води огън и налива олово в наемната армия. И не се страхува нито от танкове, нито от ракети.
  Въпреки че тук летят балистични бойни глави. Да, толкова яростен и отчаян, способен на всичко!
  И изстреляна граната лети от бос крак. И заедно с него назрява разруха и разруха.
  Зоя също дава опашка. Коси фриците. Той се ухили със зъби с цвят на перли и се смее:
  - Аз съм дама, която се справя супер!
  А ухилените й зъби са просто смъртоносни.
  А Августин също унищожава врага. И коси без излишни проблеми. И боси пръсти изстрелват нова граната.
  И момичето се смее:
  - Ще ви погълна всички!
  И тогава Светлана стреля отчаяно. И действа изключително енергично. Окосени противници. И една много добре насочена граната, със смъртоносен пълнеж, беше изстреляна с бос крак.
  Момичето изрева:
  - Смърт на фашистите дракони!
  И отново усмивката. Четирите момичета явно никога няма да го направят.
  По-специално Герда и Шарлот бяха оставени да затворят котела - само на двадесет километра.
  И момичетата се застрелват... Те са невероятни и много мускулести. Телата им са просто върховна наслада и сила.
  Но душите са черни... Като въглища или дори по-лошо.
  Например Герда взе и измисли ново мъчение. Четирите момчета бяха вързани с тел за стоманен шип и свързани към генератор. Колкото по-бързо се върти колелото, толкова по-слаб е токовият удар. И колкото по-бавно, толкова по-силно.
  Насилническото поведение на Герда. Момчетата, обляни в пот, тичат, бутат колелото.
  И германските момичета от коша хвърлят въглища под голи крака. Агресивно поведение сред момичетата - няма да кажа нищо. Много жестоко.
  Самата Герда обаче обича да тича на горещи въглища.
  Затова тя стреля по съветски танк, събори кулата и каза, усмихвайки се яростно на Шарлот:
  "Ето моя съименник от "Снежната кралица", голяма мамка.
  Шарлот се засмя. Тя също удари съветски танк и попита:
  - И защо?
  Русокосият терминатор отговори:
  "Тя поиска каруца и чифт обувки, за да отиде отново да търси брат Кай по света. И какво е слаб бос да продължим?
  Шарлот отново удари съветските танкове и отговори:
  - Вярно е! Момичето вече е свикнало да ходи боси и в леката европейска слана. Можех да издържа на по-нататъшен преход. Ходеше боса в снега и никога не кихна!
  Герда се засмя и отбеляза:
  - Да, и тя дълго ходеше боса, веднъж обиколи половината свят. Не обувките за момиче са голям лукс.
  И блондинката се засмя. През зимата те експериментираха по този начин. Караха боси и почти голи, момче и момиче в студа. Първите десет минути и в топла хижа. След това двадесет минути и пет топла почивка. И след това половин час, а след това един час. И така цяла нощ.
  Краката на децата бяха подути от студа. Но момчетата са доста втвърдени, свикнаха с обувки само в студено време.
  И тогава босите пионери бяха прогонени над въглените. Въпреки че петите на децата са се втвърдили, те са живи и изгорени както обикновено. Герда не си спомняше какво се случи със затворниците по-нататък. Тя отиде да се бие сама. Във всеки случай четиримата не са обули от четиридесет и първата година, когато започнаха да се бият в пустинята, в армията на Ромел. Такива са най-готините момичета.
  Още в самия край на януари 1946г. В града е горещо, а по фронтовете неспокойно. Но Наташа все още намира свободно време за себе си, за да пише шедьоври. А за космоса се пише толкова лесно и приятно.
  Тук отново нацистите атакуват. Момичетата срещат фашистите с добре насочени изстрели, нокаутирайки противниците.
  И хвърлят гранати с боси крака.
  Воините обаче са измислили нещо друго. Тук взеха например и свързаха тока. И те разтърсиха нацистите с електрически разряди. А на самите момичета бяха изпържени петите.
  Токчетата на момичетата са толкова кръгли, розови, много приятни за гледане и докосване.
  Германските и чуждестранните дивизии бяха толкова уплашени, че се оттеглиха ...
  Наташа, облизайки устни, отбеляза:
  - Слава Богу, Сварог!
  Зоя се съгласи с това:
  - Това наистина е велик Бог! Но Исус също е велик Бог! Така че бъдещето е наше!
  И момичетата си намигнаха.
  Августин оголи зъби и предложи:
  - Да вземем нещо за пиене? Например добро вино, което е пенливо с мая!
  Светлана ентусиазирано подхвана:
  - Това е! Вино с подправки! Толкова добре изгаря мазнините!
  Наташа се засмя:
  - И нямаме мазнини! По принцип сме воини с тела като отлята стомана!
  Зоуи възкликна:
  - Тогава победата със сигурност ще дойде при нас!
  Августин сто процента се съгласи с това:
  - Със сигурност ще имаме късмет! Въпреки че войната продължава от една година!
  Наташа разшири очи и изпищя:
  - Какъв ужас!
  И момичетата се прекръстиха едновременно.
  И на това друго място се случваше.
  Тук Наташа отново беше принудена да прекъсне. Фашистите се качиха отново като жаба, за да се гърчат. Момичетата ги посрещнаха с мощни удари.
  Те пометеха фашистите с точни и добре насочени изстрели, а след това и с хвърляния с помощта на боси крака с гранати.
  Момичетата се биеха отчаяно.
  Но битката беше много тежка. На един от пионерите му пръснаха главата. Но Наташа целуна момчето по устните и изпищя:
  - Ще бъдеш в Ирия в сърцето на Род!
  И пак като хвърля граната с бос крак. Германският танк се преобръща. И ролките й се въртят уплашено, със скърцащ звук и метал.
  Всичко върви много добре.
  Момичетата са изключителни спортисти и воини. Ако се бият, тогава нищо не ги бие.
  Зоя също хвърля граната с бос крак и казва:
  - Бяла Русия, няма да се огъва под нацистите!
  Води огън и Августин, казвайки със смаяна ярост:
  - Аз съм воин, който никога не се огъва! И дори коварният Сатана няма да наклони светата Русия!
  И оголените зъби на нестинарския воин блестят като големи перли.
  И Светлана също стреля. Помете фашистите и оголи своите също толкова големи и агресивни зъби:
  - Не се поддавам на фашизма! Слава на комунистическа Русия!
  И четирите момичета възкликват в един глас:
  - Слава на Новия ред на руските богове-демиурги!
  И с боси крака ще хвърлят смъртоносни заряди! И това е страхотно!
  Февруари 1946 г. ... Германците най-накрая успяха да свържат настъпващите си пипала и да отсекат онези части на Червената армия, които се намираха западно от Дон.
  Съветските войски се биеха срещу нацистите, сега са напълно обкръжени. Но те се бориха много смело.
  Цял батальон момичета отбиваха атаките на фриците. Красиви и криволичещи воини, те предпочитаха да се бият само в едни бикини.
  И това им даде страхотни свойства и жизненост. И какви атрактивни воини, когато разклащат голите си гърди. А зърната на гърдите са толкова алени и искрящи.
  Момичетата се бият и отблъскват натиска на черната пехота. В германската армия има много африканци. Хвърли ги като пушечно месо. И има много индианци.
  Въпреки че Индия току-що е била заловена от германците, повечето от представителите на този народ са доставени от британците за клане. За да им попречи да придобият независимост.
  Очевидно Хитлер се смили над своите бойци-клонинги.
  А германците все още напредват. Африканците и арабите са изоставени... Битките кипят като петрол под огън с колосални размери.
  Анжелика е пожарникарка, а командирът на батальона хвърля граната с бос крак и вика:
  - Нито крачка назад!
  Малвина, момиче със златиста коса, вдига:
  - Не отстъпвай и не се предавай!
  И също хвърля граната с бос крак.
  Тогава момичето разклаща голите си гърди.
  Разкошната Оксана, русокосата терминаторка, също крещи. И той хвърля лимон с голи пръсти:
  - Няма да допуснем врага до Сталинград!
  Анджелика, разклащайки голите си, пълни гърди казва:
  - Разбира се, че няма!
  И отново хвърли граната, хвърлена от голи пръсти. Което разпръсква противниците.
  И тогава Акулина стреля от базуката. Също босо момиче с руса коса.
  И с гол пета ще изпрати граната. Как да разпръснем нацистите във всички посоки.
  Момичето изпищя:
  - Нека има светлина и рай!
  Оксана се обърна и изсъска, косейки черните бойци:
  - Да, Русия е известна!
  И отново хвърли граната с бос крак. Самата блондинка му е на ум. По едно време нацистите я измъчваха. Мажеха босите стъпала на момическите крака с масло. А в далечината поставиха мангал. Огънят почти докосна блестящата подметка на момичето.
  Оксана изпитваше силна болка, но стисна зъби и издържа. Германците го стреляха около двадесет минути. Оставиха мехури по подметката. Отидоха една седмица и мъченията продължиха отново.
  Оксана е пържена на мангал всеки петък, а в понеделник го бият с гумени маркучи, а в сряда пускат ток през тялото й. Измъчваха ме три пъти седмично. Освен това, почти без да оставя следи по тялото.
  Момичето издържа това в продължение на четири месеца, но не каза нищо на нацистите. След това я изпратиха в лагер на смъртта. Но по пътя Оксана успя да избяга.
  Разбира се, омразата й към нацистите е голяма. Какви мъчения са използвани срещу нея.
  Оксана хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна арабите във всички посоки. И се сетих.
  Когато огънят облизва голи подметки, има усещането, че те потапят във вряща вода. Болката е остра и продължителна. Маслото предотвратява изгарянето на кожата, а топлината се регулира от професионални палачи. И боли, боли.
  Оксана в този момент се опитва да си представи нещо абстрактно.
  Все едно е принцеса. И тя беше заловена. И водят до екзекуция. Разбира се, трябва да ходите боси в снега. И петите са горещи.
  Но принцесата върви към себе си с високо вдигната глава. Тя не се смирява и не иска да се откаже. Въпреки че има само едно скъсано вретище до бедрата. И финото тяло е едва покрито. И стотици мъже и момчета я гледат и дори си показват езиците.
  Но босоногата принцеса не се смущава. Върви на себе си, върви гордо с изпънати гърди и дори пее;
  Пространството е боядисано в черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са избледнели в орбити!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити от скачания!
  
  Моля се моят принц да дойде при мен ,
   Изплаках океани от сълзи от скръб !
  Разбийте всички вериги от предразсъдъци
  Искам да предадете истината на хората!
  
  Любовта е по-важна от дълга и короните
  Ако ти трябва, ще предам родината си!
  И аз ще поставя моя любим на трона
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  И тогава тя се изкачва по дървените стъпала към скелето. След студения, горящ сняг, босите й крака усещат блаженството от докосването на дъба.
  Огромен палач в червена роба точи брадва. Стоманеното острие блести на мразовитото януарско слънце. Просяка, боса принцеса бавно се приближава до блока.
  Палачът я гледа и в очите му се чете разочарование. Надяваше се, че катуто ще получи богатата рокля и бижута на принцесата.
  Но всички дрехи, обувки, бижута на августовския човек бяха откъснати по време на нападението, като ги поставиха в обща купчина.
  Тогава те искали да изнасилят принцесата. Но самият крал искаше да опита. И го направи своя наложница. Но тя ухапа нашественика толкова силно и толкова болезнено премести коляното си в слабините, че той загуби способността си да бъде мъж за дълго време.
  За това принцесата трябваше да бъде екзекутирана. Тя почти се беше примирила със смъртта, надявайки се да намери щастие в друг живот.
  Но все още беше рано.
  Вестникът прочете обвинението. Тогава това, което не беше приписано на принцесата. И магьосничество, и магьосничество, и съблазняване на пажове, и убийства и подбуждане към война. Едва в самия край й беше представено покушението срещу живота на краля.
  И така е студено, те стоят полуголи на слана и вятъра. И искам да свърши по-бързо.
  Тя обаче напразно се надяваше, че главата й просто ще бъде отрязана. В присъдата се казва, че вместо хуманно отсичане на главата, принцесата ще бъде подложена на публични мъчения. И ще я измъчват, докато изтече.
  Двамата помощници на палачите се втурнали към принцесата. Откъснаха вретището й, оставяйки я напълно гола. След това й извиха ръцете, издърпаха я на стелаж. Те започнаха да се издигат по-високо и босите крака на принцесата бяха притиснати към блока. Те бяха внезапно освободени надолу, усуквайки ставите. И тогава камшиците паднаха от пълен размах върху мускулестото тяло на августовския човек.
  Момичето стисна по-силно зъби.
  Да, Оксана има развито въображение. Тя може да си представи това.
  И сега хвърля граната с бос крак. И разпръсква фашистите във всички посоки, като им откъсва ръцете и краката.
  Момичето е колосално по ускорение и замах.
  И все пак батальон от момичета с боси крака и голи гърди е на върха!
  Те никога няма да се откажат и да се бият като орли.
  Август премина под масиран обстрел от нацистката артилерия. Нацистите се опитаха да довършат съветските части, отрязани зад Дон. И дори да развие офанзива на Таманския полуостров.
  Битките бушуваха и червените войници не отстъпваха. И ако германците напредват, то с цената на колосални загуби. Въпреки това битките до този момент протичат по-скоро под диктовката на германците. Макар и бавно, те продължиха напред. Ростов на Дон падна и нацистите пълзяха към Кавказ. Турците също се опитали да нападнат.
  Близо до Ереван се водят боеве. Там също се бие женски батальон срещу османците.
  Момичетата, разкриващи мускулестите си тела, само по бикини отразяваха превъзходните сили на Турция.
  Воинът Ксения се бие. Гола почти изцяло. Загорели, голи колене се блъскаха в скалите. Боса девойката хвърля граната и убива турците. Показва зъбите си.
  Той дава на опашка, коси османците и казва:
  - Аз съм воин, който е над вашата агресия!
  Готината бойка Владлена също стреля много добре.
  Хубаво момиче, сече турците. И отчаяно се съпротивлявайки, воинът взе и хвърли лимон с бос крак.
  Тя разби османците на разкъсани парчета месо.
  Тогава момичето извика:
  - Аз съм смела красавица!
  Ксения също хвърля граната с бос крак. И турците си го хващат направо под ушите.
  Момичетата всъщност са страхотни воини. Те са толкова ярки и яростни. Мускулите им блестят от усилие.
  Ето го Аленка, момиче, почти напълно голо. Също така, голите пръсти на краката хвърлят смъртоносен, поразителен елемент. Разпръскват турците във всички посоки.
  Момичето се усмихва и се смее оглушително, показвайки език:
  - Аз съм звезда, наречена Слънце!
  И красива жена намига с много умен поглед. Отчаяна красота в нея и възвишеност на мисълта.
  Ксения също е будна. Хвърля граната с бос крак. И като бутилки, съборени от велосипед, убитите турци летят на всички посоки.
  Ксения вече е капитан по чин.
  Тя си спомня как Суворов унищожава османците. Не обикновено момиче. Да, беше така, че превъзходните сили на Турция бяха победени.
  Тук отново хвърли граната, хвърлена от бос крак. И пак турците измират.
  Въпреки това Османската империя след колебание застава на страната на Третия райх. Е, стотици хиляди турци вече са загинали в тази война. Досега османците успяват да превземат само Батуми и да обкръжат Ереван. Но тогава Червената армия успя да деблокира столицата на Армения.
  В битките съветските танкове се бият в по-голямата си част с британски и американски танкове, продадени на Турция на кредит. Е, също остарял немски.
  Има дори Т-4.
  Ето Ксения, уместно хвърля граната с бос крак и избива такава кола. Тогава тя промърмори:
  - В името на съветските технологии!
  Владлена също даде опашка на турците. Хвърлиха граната с бос крак, убивайки османците.
  Момичетата са много хрътки.
  Ето Варвара стреля от базуката на "Пантера". Също така момичето е много красиво и само по бикини.
  Много секси и силен на външен вид.
  Като такава красота лупанет, планините от трупове наведнъж се събират. Това е момичето.
  Наистина терминатор на терминатори.
  И после пак с голи пръсти ще натиска и удря. Нацистите са сто пъти по-трудни от преди. А девойката още стреля и бие турците.
  Османците решават да си отмъстят за всички войни, които са загубили с Русия. Така че побоят ще е за тях.
  Момичетата се обгарят и обгарят.
  Бос варварин, реве:
  - Да живее гениалният Сталин.
  Въпреки че е февруари 1946 г. и Сталин вече търпи поражение след поражение вече година. Да, без късмета на лидера на СССР цялата съпротива се обърка. И огънят на войната е напълно пламнал.
  Ето я момичето Маруся, много едра и здрава, със светлоруса коса. Взех го и с боси крака изпратих цял куп гранати. Свали американския Шърман. И изчурулика:
  - Да, за русите на комунизма!
  А дрехите й се състоят само от бикини. Готино момиче. Толкова игриво.
  И ето още едно момиче Анастасия. Също така хвърля смъртоносна граната с болтова експлозия. И турците получават силен удар в лицето.
  Анастасия чурулика и разклаща голите си гърди:
  - Аз съм воин на светлината!
  Ксения изстрелва граната с бос крак. Удряйки по турците и чуруликайки с върха на дробовете си:
  - Ще победим! И никога няма да се откажем!
  Аленка потвърждава, като също хвърля граната с бос крак:
  - Не! Никога няма да се откажем!
  И дава опашка на турците.
  Владлена коси османците и казва:
  - Тръгваме по славния път на Суворов!
  И показва дългия си език!
  Акулина също отговаря. Прекрасна блондинка. Както турчин се самоунищожава. Просто ще се възхищавате. Драска на себе си и драска.
  И неистово намига.
  Ето я пак бос крак хвърля граната . И клането лети през османците. Без да им давам шанс.
  Анжелика също, този червенокос дявол не отстъпва. И също много уместно събаря турците. И босият й крак действа много конструктивно. И чука кръв като прах от килими.
  И тогава в битката влиза артилерия с голям калибър. И бие турците.
  Но момичетата по гащички са страхотни.
  Тук Николета също се бори. Момичето е почти голо. Боса и много красива. Той също се бори отчаяно. И смазва турците за себе си.
  Тук тя преобръща закупения от османците на кредит Чърчил. Момичето се смее:
  - Аз съм прекрасна красавица! Макар и винаги бос!
  И хвърли граната с голата си пета.
  И след това момичето отново ще хвърли смъртоносна граната, дива и дяволска сила. И той бие толкова силно. И тогава момичето изстреля граната от прашка.
  Тук тя е принудена да прекъсне и да стреля по самолетите на Хитлер. Хвърля граната с бос крак. Сваля щурмовак и възкликва:
  - Победа!
  Свали врага и изсъска:
  - Слава на великия комунизъм...
  И сега турците вече се изчерпват. Не може да превземе Ереван и запълва подстъпите с трупове.
  Вероника хвърля граната с бос крак. Разпръсква германците и скърца:
  - Нека Русия бъде над всички!
  Виктория също стреля. Хвърля граната с бос крак и скърца в горната част на дробовете си:
  - Нека бъдещият свят бъде наш!
  Освен това вече красивото момиче Джулиана се застрелва без никаква церемония.
  И също хвърля граната с бос крак. А фриците бяха много разпръснати.
  Момичето изчурулика:
  - Аз съм луда тигрица!
  И тогава Анна също е като огън. И с бос крак ще изстреля граната много косо, като ще разбие частите на Хитлер като стъкло.
  И той казва:
  - Психологията на победата! Демокрация на съдбата!
  И тогава Матрьона ще пусне цяла кутия с експлозиви. И как ще взриви нацистките войници. И ще извика:
  - За Русия в космическите височини!
  Още две красиви момичета карат лек танк "Манугст" -2. Хубава кола с две картечници. Бронята не е много дебела, но държи картечници. Опростена форма. Момичетата Олга и Женя са вътре, полегнали и драскат германците.
  Не е лоша кола - скоростта е четиридесет километра в час. Отлична способност за преминаване през кънтри. И пътека на гъсеницата.
  Момичетата поливат с олово немските войници и пеят;
  О, татко, месецът е светъл,
  Че не блестиш както преди,
  Не както преди, не както преди,
  Ти се криеш целия зад облаците,
  Ти си покрит със страшен облак!
  Както имахме в светата Русия.
  В светата Русия, в каменната Москва.
  В Кремъл беше в славен град,
  Близо до Иван, близо до Великия,
  В катедралата беше в Архангелск,
  Като десния имаше хор:
  Млад стрелец стои на часовника, Той стои
  на часовника, моли се на Бога ,
  Той плаче като река тече, Той плаче
  - сълзи текат потоци ,
  Той удря тръстиката с вал,
  Бердиш с тояга за сирената земя:
  "О, ти гой, майко на сирена земя,
  Ти се разстила във всички посоки,
  Отваряш се, гробна дъска,
  Разгръщай се, златни дамаски!
  Стани, вдигни се, Царю православен,
  Православният цар Алексей Михайлович!
  Погледнете семейството си,
  Светата Русия, Майка
  Москва, Майко Москва, сираче!"
  Момичетата си пеят и мачкат немците. Те вървят по трупове и оставят кървава диря от гъсеници. Това са момичетата. Също така вътре в резервоара те са почти голи, само по бикини и боси. Но много красиви момичета.
  А германците търпят колосални загуби от огъня си. Тежки и бързострелни картечници. И момичетата са много точни. Царската армия е добре оборудвана.
  Има и някои японски учени, отвлечени от отдела на Берия за Русия. Най-мощният бомбардировач "Иля Муромец"-4 в света по това време летеше, за да бомбардира германците. Първият в света самолет с десет двигателя. Осемнадесет картечници, дванадесет самолетни оръдия и тридесет и два тона бомби. Това е кола.
  А също и момиче в каретата. И почти гола, по един бански. Много е красиво и секси.
  Воин, командир на бомбардировач Ilya Muromets -4, Валентина. Много красива и извита блондинка. Необходимо е колата да намали скоростта и да покрие немския бункер с точно хвърляне на бомба.
  Войниците на Хитлер са силни и дисциплинирани. Те стрелят по руското чудовище. Но жените воини отстъпват. Осем картечници буквално помитат немската пехота. Разкъсаните войници на германската армия падат.
  Златокосата Лада, водеща огъня, се усмихва люто. Момичето дори си свали сутиена, за да се концентрира по-добре. И разтърсва голите си гърди. Просто разкошна красавица. В нея има толкова много изящество и точност. Самата Лада е слаба, но жилава, а кръстът й е тънък, като оса.
  Галина също стреля с картечници по германците. Тя също е момиче, едновременно красиво и криво. С боси крака той натиска спусъка. И лицето е толкова красиво. Не воин, а просто супер момиче.
  Галина казва, усмихвайки се:
  - За слава на бащата на царя!
  Агресивна и красива, със златни коси, Лада потвърждава:
  - Да помете Юда!
  Валентина натиска педала с бос крак. Тон бомба пада върху немски бункер. Това е разрушителна сила. "Иля Муромец" -4, ускорява, за да не бъде ударен от шрапнели. Бункерът експлодира, изхвърляйки стълб дим.
  Момичетата възкликват в един глас:
  - Удари! Дадоха фрица!
  И пляскат от наслада с боси крака. Да, това са момичета, които са способни да победят германците. Те се бият, мечтаейки за свят, в който хората никога няма да убиват хора.
  Например, на изтребителя Falcon пилотът Алис се състезава. Толкова красиво момиче, русо с нотка на червено в косата. Стройно момиче, почти голо.
  С бос крак натиска педала и извършва маневра. И тогава той се застрелва. Сваля немска кола с едрокалибрена картечница. Кара я да гори и казва:
  - Роден съм да служа на цар Сталин! Момичето е доста готино и със синя кръв, хусарско!
  И ускорява скоростта на "Falcon". Може би руските самолети са най-добрите в света.
  И вече на фронта се появи по-тежък и по-съвършен танк, създаден от внука на великия Менделеев. Превозно средство с две скорострелни оръдия и двадесет и шест картечници. И такъв колос също се контролира от момичета.
  И има руски танк, смазващ германците. Освен това с мощен дизелов двигател, доста проходим и пъргав.
  Момичетата в резервоара пеят;
  Нашата възлюбена от Бога Русия,
  Щедра просперираща земя...
  Е, монарсите са по-красиви, по-красиви -
  Отец цар Николай!
  И танкът смазва немските войници с следите си. Вече буквално червата пълзят и изтичат от гъсениците на потоците кръв.
  Командирът на танка Татяна Крупская казва:
  - Да, ще спечелим за Русия!
  Момичето, между другото, е от княжеско семейство и се бие само по бикини. Но така, в същото време сладък. Тя има голяма вътрешна сила.
  С бос крак момичето натиска педала и казва, ухили се със зъби и се смее.
  - Ти си най-великият цар Сталин, Вождът на СССР!
  А воините са сигурни, че с такъв танк ще стигнат до Берлин. И увереността на всички воини и воини става все по-силна.
  Наташа, обзета от ентусиазъм, започна да композира и пее. Останалите момичета щастливо вдигнаха;
  Нашата съдба е да се борим за Света Русия,
  Ние сме момичета, които сме гиганти по сърце...
  Фашистът искаше съветската земя,
  Но ние винаги сме единни с Род!
  
  Нека нашата Русия бъде във вечна слава,
  Ордите на Чингис хан няма да ни завладеят ...
  Борете се за Родината и не се страхувайте
  Ще смажем всяко копеле!
  
  Насилниците фашисти ще ни свият в рога,
  Повярвайте ми, никой не може да победи Русия...
  В крайна сметка, Исус Всевишният Бог е с нас,
  И не носете глупостите на Фриц!
  
  Всеки знае, че Отечеството ни е дадено,
  За жестоки победи, без да познаваш тъмнината...
  Ужасният Сатана оголи зъби ,
  Цялата риза е напоена с кръв!
  
  За член на комсомола няма дума за страхливец,
  За момичетата пречките не са значителни ...
  Белият Бог ще ни помогне Исусе,
  Безсмъртието ще бъде най-високата награда!
  
  Ние се биехме много смело близо до Москва,
  Въпреки че германците използват невероятна сила...
  Бие се полугол, бос,
  И вярвам, че победата ще дойде!
  
  Величието на руските войници живее
  И той никога няма да се поддаде на фашистите...
  Оставяме фриците да се развихрят,
  Че много мръсна кал не се е надигнала!
  
  Да Хитлер, ти си хитър и хитър,
  Той дори е в състояние да залови половината свят...
  Но Сталин също е доблестен орел,
  Не си правете идол!
  Никакви комсомолци, знайте да не отстъпвате,
  Те дори не се страхуват от замръзване ...
  И фриците скоро ще се превърнат в игра,
  Все пак руснаците винаги са умеели да се бият!
  
  Русия е родината на любовта
  И той ще направи подарък на комунизма...
  Няма нужда да изграждате рейтинг върху кръвта,
  С усмивка на безсрамен реваншизъм!
  
  Да, фюрерът иска да ни хване за гърлото,
  И наклонете Русия през целия блок...
  Но ние се борим ожесточено за пет
  Все пак Сталин е с нас с бурка и шапка!
  
  Той е велик воин, който всички познават
  И комсомолците винаги ще бъдат боси ...
  И нека бутнем Хитлер в брадата,
  Нашите плитки пламтят от ярка топлина!
  
  Воините са нашата съдба
  Ще смажем огромната пантера...
  Въпреки че Адолф създаде зъл хаос,
  Ще му покажем нормата и мярката!
  
  Няма Сталин по-умен и по-силен,
  Той е лидерът на страната на великия гигант ...
  И Фриц, ти си по-силен от победеното момиче,
  В крайна сметка ние винаги сме единни в битките!
  
  За постижения изграждаме цяла серия,
  Стремим се към звездите като бързокрила птица ...
  И ще има огромен резултат,
  Такива момичета, горди орли!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"