Аннотация: Тепер царськiй Росiї доводиться воювати з величезною iмперiєю Османа. Втiм, це не бентежить Олександра Третього. Тим бiльше, пiдтримують красивi дiвчата - слуги Росiйських Богiв-демiургiв. Тож можна битися i перемагати.
ОЛЕКСАНДР ТРЕТIЙ I ТУРЕЧЧИНА
АННОТАЦIЯ
Тепер царськiй Росiї доводиться воювати з величезною iмперiєю Османа. Втiм, це не бентежить Олександра Третього. Тим бiльше, пiдтримують красивi дiвчата - слуги Росiйських Богiв-демiургiв.
Тож можна битися i перемагати.
Росiя ти чудова країна,
В якiй великий цар сидить...
Вона навiки Родом нам дана,
Щоб свiт став справжнiм свiтла раєм!
Великий Олександр там монарх,
З роду iмператорiв Вiтчизни.
I вiрно вiн могутнiй при справах,
За Русь б'ється, не шкодуючи життя!
Все буде люди знаю добре,
Романовi надiйнi хлопцi.
Ти нагострив повiрте долото,
I буде незабаром славна розплата!
Не вiр тому, що топить Русь царiв,
Не засмоктати Батькiвщину трясовинi...
Орду зi сталi в боротьбi ти розбий,
Щоб було славно ранiше й досi!
Нi в чому ми не поступимося вiру вороговi,
За Батькiвщину на крилах наступаємо.
Зiгну я вiйсько немов кочергу,
Нехай трiумфує Авель, а не Каїн!
Не знаємо ми сумнiву люди в тому,
Що свiтло сяяти таке яскраве...
I зарядимо по пеклi кулаком,
Вiдповiдь нехай буде люди справжня!
Ось Батькiвщина моя сповнена любовi,
Вона здатна зробити свiт красивiшим.
Не можна успiх побудувати на кровi,
Служiть краще витязi Росiї!
Коли був простий селянський плуг,
Потiм пiшов i трактор, культиватор.
Хто за застiй той видно дуже дурний,
А за прогрес йде мудрець-оратор!
Ось стане наша Батькiвщина сильнiшою,
Чи не програє в лайцi ви повiрте...
Цар Олександр ти орду розбий,
Сильнiше за супостатiв дiвки бийте!
Коротше буде пiд п'ятою Марс,
I полетимо ми крутiше до Венери.
Адже наша школа просто найвищий клас,
Ми яскравi, а злi звiрi сiрки!
ПРОЛОГ
Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова виконували чергове завдання Росiйських Богiв-демiургiв. Цього разу вони боролися з Девлетом Гераєм , який у 1571 йшов з величезною армiєю на Москву.
У реальнiй iсторiї двохсот тисячне вiйсько Девлет Герая змогло спалити Москву i вбити десятки тисяч росiйських людей. Але тепер пара безсмертних дiтей, i з ними ще чотири гарнi дiвчата - дочки богiв, перегородили шлях кримським татарам. I вирiшили дати великий та рiшучий бiй.
Олег Рибаченко був в одних лише шортиках, iз голим мускулистим торсом. Йому було на вигляд рокiв дванадцять, але м'язи у хлопчика вiдрiзнялися дуже рiзким рельєфом i глибоким промальовуванням. Пацан був дуже гарний, шкiра шоколадна вiд засмаги, вiн наче юний Аполлон, литий бронзою, а волосся свiтле, трохи золотисте.
Хлопчик босими пальчиками своїх дитячих нiжок жбурнув убивчої сили бумеранг, i заспiвав:
- Немає прекраснiшої за Батькiвщину-Росiю,
За неї бiйся i не лякайся.
Зробимо всесвiт щасливiшим,
Свiтлання факел свiтло Русь!
Пiсля чого Олег провiв мечами прийом млина, i впали зрубанi татари.
Маргарита Коршунова теж була в минулому життi дорослою i навiть лiтньою письменницею. А тепер дiвчинка рокiв дванадцяти, босонога в тунiку. Її волосся Кучеряве i кольори сусального золота. Вона рухається як i Олег швидше за гепард, i рубає орди кримських степовикiв, немов лопатями вертолiтних гвинтiв.
Дiвчина босими пальчиками нiжок жбурляє сталевий, гострий диск, зрубуючи голови нукерам i пропела:
- Раз два три чотири п'ять,
Злих усiх вбиватимемо!
Пiсля чого безсмертнi дiти взяли i як засвистiли. I оглушенi ворони завалилися в непритомнiсть, падаючи вниз, i пробиваючи дзьобами черепа наступаючим вiйськам орди.
Девлет Гiрай зiбрав величезну рать. У походi практично всi чоловiки Криського ханства та ще багато ногаїв та туркiв. Так що бiй має бути дуже серйозним.
Наташка дiвчина дуже гарна та мускулиста. Вона в одному лише бiкiнi, та її волосся блакитного кольору.
Вона рубає ординцiв мечами, i її босi пальчики дiвочих нiжок метають диски, що зрiзають голови.
А ось гола, засмагла колiна врiзала хану в пiдборiддя. I щелепа полетiла.
Наташка заспiвала:
- Будуть новi перемоги,
Стануть новi полицi!
Зоя також бореться, наче самий бойовий та агресивний термiнатор. I її босi пальчики дiвочих нiжок метають отруйнi голки. А також мечi рубають без жодних проблем голови.
Зоя прочiрiкала, скелячи зубки:
- У нашiй армiї все круто,
Злобних перемагатимемо...
У царя слуга Малюта,
Щоб зраду розкривати!
Августина також бореться з великим розмахом мечiв. I її зброя просто смертоносна i дуже руйнiвна. А босi пальчики нiжок кидають голки, якi вбивають масу татарських воїнiв.
Августина проспiвала:
- Малюта, Малюта, Малюта,
Великий i славний кат.
Дiвча на дибу повiсили круто -
Батiгом отримуй, але не плач!
I мiдно-червоне волосся у дiвчини майорить за вiтром, наче пролетарський прапор, з яким штурмують Зимовий палац.
Свiтлана теж мечами бореться i зрубує голови нукерiв. I її босi пальчики нiжок жбурляють вибуховий пакет iз руйнуванням. I маса нукерiв падає роздертих та вбитих.
Свiтлана проворкувала:
- За росiйських богiв-демiургiв - слава!
I знову босими пальчиками нiжок як вiзьме i жбурне цього разу гострi зiрочки.
Шiстка воякiв взялася за вiйсько Девлет Гiрая дуже мiцно. I зрозумiло босi нiжки дiтей та дiвчат, що капiтально знищують орду.
I мечi в руках також надзвичайно ефективнi.
Але Олег Рибаченко розумiє своїм розумом вiчного хлопчика, що цього замало.
I ось вiн разом з Маргаритою свистить, i знову отримують серцевий напад тисячi ворон. I вони падають приголомшенi та пробивають дзьобами голенi голови татарам.
А Наталка рубала мечами. Босими пальчиками нiжок жбурнула горошинки з вибухiвкою.
I розiрвала безлiч нукерiв.
Потiм скинула лiфчик, i як з яскраво-червоного соска лупне блискавкою. Так пролетить i масу нукерiв спалитиме.
I тому залишаться тiльки скелети на конях.
Наташка заспiвала:
- Я найсильнiша краля,
Ворогiв до кiнця роздерти!
Зоя теж бореться iз величезним розмахом. I її мечi рубають, наче це лопатi культиватора. I дуже рiзкi роблять помахи.
I босi пальчики нiжок кидають леза бумеранга у виглядi свастик або зiрок.
А потiм її лiфчик злетiв з грудей, оголивши малиновi соски.
Пiсля чого дiвчина пропищала:
- Моя колосальна сила,
Всесвiт я пiдкорила!
Августина б'ється з великим ентузiазмом. I її кладенцы показують швидкi обороти. I махає дiвка ними, мов лопатi млина пiд час урагану.
А мiдно-червоне волосся майорить, наче щось вiд Ленiна. А коли гола п'ята пiдкине вибуховий пакет та всiх розриває.
А дiвчисько ще й лiфчик скине. I її рубiновий сосок як вистрiлив вогненним пульсаром, i в'якне:
- За бойовi пориви!
Свiтлана бореться з величезним натиском. Ось вона мечами провела прийом, який взяв i знiс голови дюжинi нумерiв.
Потiм босими пальчиками нiжок дiвчинка взяла i запустила щось схоже на лiтаючого змiя. I стiльки кочiвникiв разом повбивала i несла.
А потiм її лiфчик лопнув, i оголилися полуничнi соски. I ось блискавки вiзьмуть i так довбануть.
I стало дуже боляче.
Свiтлана проспiвала:
Саме за Божий дар,
Отримав ксендз гонорар.
У Пiдмосков'ї цiлий кокс гектар,
Але ось вихопив його удар,
I щоб уникнути грiзних автомобiлiв,
Вiн диктує про татар мемуар!
Олег Рибаченко цей заводний хлопчик, рубанув мечами наче це були лопатi гвинтового винищувача i пискнув:
- Ой, вгамуйся туга,
Душу менi не рви...
Ми лише хлопчики,
Боги попереду!
I безсмертна дитина як метне босими пальчиками нiжок бомбу.
Та, як рвоне, i масу кримських татар рознесе.
Пiсля чого хлопчик як засвистить. У ворон очi взяли i викотилися.
I ворони знепритомнiвши взяли i повалилися на стриженi наголо голови ординцiв.
I протаранили дзьобами черепа.
I це стало вбивчим впливом... Хлопчик заспiвав:
- Чорний ворон, у виглядi смертi,
Жертву чекає опiвночi!
Дiвчинка Маргарита теж довбанула за допомогою голої, круглої, дитячої п'яти пiдкинула руйнiвний пакет з вугiлля.
I той вiзьме та капiтально рвоне.
Пiсля чого дiвчинка провела мечами прийом метелик. Теж зрiзала голови i зламала шиї.
I заспiває:
-Чорний воїн, у виглядi смертi,
Бiля могили зустрiне вас!
Пiсля чого дiвчинка взяла i теж засвистiла. I ворони виявилися оглушеними, i попадали буквально в непритомнiсть. I теж черепи пробивали наскрiзь ординцям.
Оце взагалi гробовий розгром. I дуже вбивчо.
Так це дiти - безсмертнi та дуже класнi дiти.
Але, звичайно ж, це ще тiльки початок у бойовiй лайцi. Ось у бiй вступили ще дiвча.
У разi грiзний танк ИС-17. У цiєї машини вiсiм кулеметiв, i цiлих три гармати.
Оленка тут зi своїм екiпажем. Дiвчата лише в одних лише трусиках. Тим паче спекотно в танку. I мускулистi тiла дiвчат, буквально блищать вiд поту.
Оленка пальнула за допомогою босих пальчикiв нiжок, вибиваючи осколково-фугасними снарядами моджахедiв i заспiвала:
- Слава росiйським Богам!
Анюта теж вистрiлила за допомогою голої, круглої п'яти, i вразила супротивника забiйний снарядом, i прочирiкала, скелячи зубки:
- Слава нашiй Батькiвщинi!
Руда, вогняна Алла теж як вiзьме i босими пальчиками нiжок по нукерах довбає. I зарядить по ворогу забiйне.
Пiсля чого прочiркає:
- Слава найвищiй епосi свiту!
А ось i Марiя влiпила по супротивнику босою, витонченою нiжкою. I теж як посиплють кулемети на ворога цiлi потоки струменiв кулеметiв.
Ось Марiя взяла i прошипiла:
- Росiйськi Боги - Боги вiйни!
Олiмпiада дiяла дуже активно i стрiляла по ординцях. Вибивала їх з великою iнтенсивнiстю та забивала труни.
I її босi, точенi нiжки, щоправда чималих розмiрiв натискали на кнопки джойстика i винищували вiйська Девлета. Ось це жорстка постановка забiйної та руйнiвної сили.
Олiмпiада проспiвала:
- За Русь Київську перемогу!
Оленка поправила:
- Не Київська тут Русь, а Московiя!
I дiвчина взяла i натиснула червоним соском грудей на кнопку джойстика, i знову летить вбивчий, осколково-фугасний снаряд.
Вiн включається до лав ординцiв, розриваючи татар десятками.
Оленка заспiвала:
- Комунiзм та цар - це сила!
Анюта також бореться дуже оригiнально. I її малиновий сосок також силою викидає тиск на кнопку джойстика. I ось снаряд знову розбиває супротивникiв на смерть.
I Анюта прочирикала:
- Слава нашiй Батькiвщинi!
А ось i Алла ця дiвчина з рудим волоссям, як довбає по ворогу за допомогою свого рубiнового соска. Рознесе нукерiв i прореве:
- За найвищий комунiзм!
I ось б'ється Марiя, з великим ентузiазмом, i теж дуже цiкаво довбала за допомогою полуничного соска. Грiзно застрочили кулемети, i давай ворогiв трощити.
Марiя прочирiкала:
- Смерть дракона дощу!
Ось i Олiмпiада теж показує свiй найвищий клас. А саме соском великим, як перестиглий помiдор, тисне на гашетку.
I поливають струменi з кулеметних стрiчок, наче линем iз вогняних точок.
Олiмпiада проспiвала:
- На славу новiтньої епохи комунiзму!
Ось це дiвчата на супертанцi!
Ось це бої тут iз ординцями та чудова команда.
А ось ще в небi борються гарнi та агресивнi дiвчата.
Анастасiя Вiдьмакова теж бореться у винищувачi-штурмовику. I б'є по ординцях з повiтря.
I б'є вбивчими ракетами. Тi летять та вибухають.
Дiвчина використовує босi, точенi нiжки для стрiлянини, вражає супротивника дуже влучно.
Хоча кiнних цiлей дуже багато. Зрозумiло, i шкода колосальна. I вiдривають цiлi шматки вiд кiнських орд.
Анастасiя Вiдьмакова розсмiялася i вiдповiла:
- За великий, росiйський дух!
Мiрабела Магнiтна теж вступила у бiй. I давай винищувати супротивникiв.
Ось ця Мiрабела дiвчина iз золотистим волоссям. I босими пальчиками нiжок шматує супротивника.
Пiсля чого проворкувала:
- За могутнiй подарунок!
I дiвчина знову показала мову.
Акулiна Орлова взяла i знову довбала по ворогу. I дуже сильно довбала по нукерах реактивними ракетами.
Дiвчина теж стрiляла за допомогою босих, точених нiжок i наспiвувала:
- Раз два три чотири п'ять,
Усiх ординцiв - вбивати!
Ось цей трiумвiрат починає велетенське знищення противникiв.
Акулiна Орлова проспiвала:
- Будуть новi перемоги,
Стануть новi полицi.
Ось воскреснуть нашi дiди,
Нам боятися не з руки!
Анастасiя Вiдьмакова теж лупне i при цьому використовуючи червонi соски грудей, натискаючи ними на кнопки.
Дiвчина-вiдьма заспiвала:
- Я не ангел, але для країни,
Але для країни я стала святою!
I блисне своїми смарагдовими очима.
Потiм довбала Акулiна Орлова. I теж дiвчата застосувала при натисканнi на кнопку полуничнi соски грудей. I пiднялася цiла хмара пилюки, розриваючи цiлих ескадрон нукерiв на частини.
Акулiна прокричала:
- За царя Гороху!
Анастасiя з подивом запитала:
- А навiщо нам цар Горох?
Пiсля чого дiвчина пальнула за допомогою босих пальчикiв нiжок, наводячи вбивчу ракету. Яка пiдняла масу пилу та сталi та вогню.
Мiрабела Магнiтна також вирiшила не вiдставати вiд подруг. I застосувала рубiновий сосок свого пишного погруддя.
I обрушила колосальну силу сили на ординцiв. I стiльки в раз труну, або розiрвати на окремi запчастини.
А потiм дiвчина голою п'ятою натисне. I пiднiме шквал вогню.
I стiльки кровi розбризкалося по полю.
Мiрабела в захватi заспiвала:
- Я служу ангелу, я служу ангелу,
I армiю велику вдало вирiшу!
Анастасiя Вiдьмакова також випустила вбивче, своїми нiжками якi такi голi, засмаглi та спокусливi. Вiд них не вiдiрватись, ну нiяк!
Анастасiя пискнула:
- Ангели, ангели, ангели,
Буде перемога за нами!
Ось так уже дiвчинка розсмiялася на всi перлиннi зубки. Не встояти проти такої iскрометної кралi.
Адже вiдьма Анастасiя має мiдно-червоне волосся. I любить чоловiкiв. Дуже любить, i навiть перед кожним вильотом дарує одразу кiлька самцiв одночасно своє тiло. Тому Анастасiя якої давно вже перевалила за сто рокiв, виглядає як дiвчина. I нiхто з нею не справиться.
Анастасiя воювала в першу свiтову вiйну, i громадянську, i Iспанську i Велику Вiтчизняну. I у багатьох iнших вiйнах.
Це жiнка, яку не можна не полюбити.
Анастасiя взяла та заспiвала:
- У космосi я лiтала як ангел,
А вийшов як...
I тут руда перервалася - на думку не спала пiдходяща рима.
Анастасiя знову голою, круглою, рожевою, дiвочою п'ятою на педаль натисне i таку мiць пошле.
Акулiна Орлова вiдзначила, довбаючи бойовикiв iз кримського ханства. I скiльки їх уже перебито.
Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова взяли i знову кинули отруйнi голки босими пальчиками дитячих нiжок, вражаючи нукерами.
А потiм Маргарита вiзьме та засвистить правою нiздрею, а Олег Рибаченко лiвою. I оглушенi ворони взяли й повалилися неначе шматки лупи на голенi голови.
I пробиваючи з великою капiтальнiстю, пiсля чого проспiвали, безсмертнi дiти хором:
- Крихкий колiр пелюсток,
Якщо вiн зiрваний давно ...
Хоч свiт навколо i жорстокий -
Хочеться робити добро!
Думки дитини чеснi -
Свiтло довести до пуття...
Хоч нашi дiти чистi,
У зло їх залучив Сатана!
I знову рубають мечi, наче вони лопатi гвинтiв. I винищують численних нукерiв наче комарiв пекельна шалена пожежа.
Наташа ревла, кинувши босими нiжками у стрибку, щось надзвичайно вбивче та руйнiвне. I цiлий полк iз нукерами пiднявся у повiтря зi знищенням.
Августина вiдзначила, надiславши блискавку зi свого яскравого, рубiнового соска грудей та вереску:
- Нi нiкого мене сильнiше!
I показала свою мову. А її мова надзвичайно їдка.
Танк IС-17 зi своїх кулеметiв та гармат всаджує. I робить це дуже ефективно. Снаряди безлiч уламкiв розкидають, бiльшими масами ординцiв винищуючи.