Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Stalkerspel Utan Regler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En stalker, en helt vanlig man, möts av tjejer som är väldigt extraordinära. Och de har superkrafter och så coola egenheter. Dessa tjejer är bara super och hyper.

  . STALKERSPEL UTAN REGLER
  ANTECKNING
  En stalker, en helt vanlig man, möts av tjejer som är väldigt extraordinära. Och de har superkrafter och så coola egenheter. Dessa tjejer är bara super och hyper.
  . KAPITEL 1
  Det måste ha gått ungefär trettio sekunder innan surret i mina öron slutade. Det blåste väldigt hårt. Han kastades några meter bakåt, närmare träskekanten, där han kände hur en vidrig stank började tränga in i hans lungor.
  Han höjde sin hand, rörde vid huvudet och kollade om det fanns något ovänligt i den i form av ett hål från en kula eller ett fast fragment. Men allt var i sin ordning, om sådant alls var tillämpligt på staten när man inte kan resa sig, och varje rörelse orsakar sådan smärta att man ofrivilligt kan dö av smärtchock.
  Cirklar simmade framför mina ögon, mitt bröst klämde ihop och min hand sträckte sig genast mot fickan, där det fanns en första hjälpen-låda med en spruta. Knappast tillräckligt med styrka kunde ha räckt till mer, men i det ögonblicket var det åtminstone något.
  Efter att ha hittat den nödvändiga drogen, stack stalkern nålen med all sin styrka och klämde ut allt innehåll, kände hur vätskan och kraften spred sig genom venerna, rensade sinnet och fyllde musklerna med energi.
  Snart kunde han redan se normalt, smärtan i bröstet avtog gradvis, och han lyckades till slut resa sig och se att han hela denna tid hade legat mitt i vass, stank och smuts. Vapnet kastades tillbaka av explosionen lite längre. Det fanns inga synliga sår på kroppen, och alla hans försök att hitta åtminstone något som bekräftade smärtan som han kände innan injektionen misslyckades. Han var intakt, om än lite bucklig.
  Luften var mättad av död. Det kändes med varje andetag och den del av luft som kom in i hans lungor när han kröp fram till sitt vapen och såg genom väggen av gråa växter och kärrgräs flera kroppar av stalkers som låg mitt framför hans ögon. I närheten hördes ylandet av pseudohundar och några andra varelser, morrande, som kändes väldigt nära denna plats. De luktade blod och färskt kött och höll på att dyka upp här.
  Mannen kollade frenetiskt i magasinet - patronerna borde ha räckt i ett par minuter, men bara om varelserna inte svepte ner på honom i massor, då skulle han få det svårt.
  "Granat" - blixtrade genom hans huvud. Detta var det sista argumentet i dispyter med mutanter, men tyvärr hade han inget sådant nu.
  "Kanske kolla kropparna? En av dem måste ha haft minst en."
  Han reste sig, tog bort den automatiska säkerhetsspärren och började försiktigt, som om han gick genom ett minfält, röra sig framåt och kom närmare och närmare platsen där explosionen åskade och hans kamrater hade dödats.
  Här. nästan vid kratern, där en gruva tydligt låg, slog stanken av bränt kött mig i näsan. Han väntade lite, undertryckte kräkningskänslan, tog sedan ett steg, föll ner på ett knä och vände stalkerns trasiga kropp på ryggen.
  Otur, tänkte han och kollade efter granater i fickorna.
  Sedan gick han till andra, tredje. Jag var tvungen att ta bort flera reservmagasin och gå mot den gamla hyddan som lämnats här sedan första utkastningen och barrikaderade mig själv, lämnade bara en utgång där det var möjligt att skjuta på mutanterna om de kände av det och trampade rakt till huset.
  "Fan", sa han till slut från bröstet.
  Mannen tog fram en walkie-talkie, satte den mot örat och började tala inlärda ord, i hopp om att han skulle höras innan mutanterna gnagde den sista biten av hans kött.
  - Base, det här är Falcon, vi blev överfallna, bara jag överlevde.
  Han upprepade detta flera gånger och lyssnade på eterns tomhet. Sedan gjorde han det en gång till, i hopp om att den senaste utgivningen var skyldig, och den här störde radiokommunikationen, men efter att hans samtal om hjälp inte besvarades stängde han av radion och tryckte maskingeväret mot sitt bröst.
  Det var varmt i baracken på den tiden. Runt niotiden på kvällen, när spaningsgrupperna och artefaktjägarna återvände till sina vanliga övernattningsställen, blev rummet överfullt. Salen fylldes av folk, ståhej, sagor och anekdoter förgiftades.De som lyckades ta fram något dyrare än trasiga byxor från kampanjerna gick genast till köpmannen vars kennel låg på andra våningen precis bakom Borovs kontor.
  Gubben var inte villig att ta kontakt. Han var i allmänhet en tystlåten person. Dessa brukar undvikas, anses vara galna eller inte av denna världen. Men eftersom farfadern (det är vad alla lokala stalkers respektfullt kallade honom för hans ålder och erfarenhet) var chef för sanatoriet, tvingade behovet av att åtminstone ibland vända sig till honom för att få hjälp stalkarna att böja sig för honom.
  Jag kan inte fatta att vi är på noll igen.
  Victor gick trött in i hallen och såg sig omkring i det fullsatta rummet, där det som vanligt luktade svett, cigaretter, alkohol och stinkande historier. Sedan gick han en bit fram, där han fick syn på ett litet bord i hörnet och anslöt sig till ytterligare två stalkers som höll på att ta upp sin öl efter vandringen.
  -Nå, hur? Vad kom du tillbaka med, Vitya? Av ditt ansikte att döma är det en röra.
  Han var verkligen utmattad av en lång och farlig väg. Polissya träsk har aldrig varit vänlig mot främlingar, särskilt om de rusade in i hennes ägodelar efter artefakter. Från den tidpunkt då zonen flyttade norrut och täckte delar av Brest- och Gomel-regionerna, berömde många förföljare dessa platser och tog ut en myriad av swag och sällsynta artefakter därifrån. Hela karavaner gick in i träskförföljarna, tills källan började torka upp. Mycket vatten har runnit under bron sedan dess. Khabar har blivit mycket mindre, och risken har ökat många gånger om. Någon annan lyckades hitta ett par sällsynta exemplar för vilka forskare var redo att slita varandras halsar, men en gång i taget hände det inte och det fanns ett dussin absolut noll för en framgångsrik resa. Och det är bra om det inte blev några förluster. Det fanns trots allt fall när hälften av detachementet återvände från en helt vanlig razzia och berättade hur pseudohundar slet isär resten på vägen till platserna, eller ännu värre. Det fanns många historier om dessa platser, men detta stoppade fortfarande inte förföljarna. Vinsttörst är en sådan sak. Det är svårt att hålla sig från en stor risk när kush kan ge ett bekvämt liv fram till hög ålder.
  "Allt är dåligt", sa Victor och tog fram den sista burken med gryta ur ryggsäcken som var kvar från kampanjen. Han öppnade den snabbt och körde spetsen på en kniv över locket, varefter han åt upp allt innehåll på ett ögonblick, sväljde det mesta nästan utan att tugga - stalkern hade en så stark hungerkänsla.
  Vi gick hela vägen till själva kratern.
  - Har du varit där? - frågade en av förföljarna som stod i närheten.
  Han skrattade mjukt.
  Du kanske inte tror mig, jag förpliktar dig inte till någonting.
  -Och hur är det där? Jag hörde att bandos har tagit lust till de delarna. Det är bekvämt att fånga yellowmouths - platserna är döva. Det är ingen mening att leta efter någon som försvinner, så de drar sig undan där i massor.
  Båda förföljarna tittade på varandra. Victor insåg att de visste detta på egen hand.
  -Mycket allsköns skräp där och banditer är det minsta av det onda som jag mött där.
  Efter att ha avslutat resterna av sin blygsamma stalkermåltid lyfte han sin ryggsäck på sina axlar, tackade bönderna för sällskapet och gick till köpmannen. Det var något färre människor på andra våningen, men på grund av rummets lilla yta och bristen på fönster och bra ventilation, stank det som om en pseudojätte precis hade dödats och rensad här, vars kvarstår nu stank precis under hans fötter. De avslutade Victors luktsinne och cigaretter som pyrde på bordet hos köpmannen. Han hade inte rökt på flera år och till skillnad från sina rökande kollegor kände han tobakens vidriga vid varje andetag.
  Det var kö. Flera soldater från tjänsten, som uppenbarligen passerade genom dessa platser till sin bas och stannade till för att fylla på ammunition och proviant, undersökte intensivt varorna som låg på bordet. Vapen. Ammunition. Utrustning och uniformer. Allt detta var i ett mer eller mindre gott skick, vilket ibland orsakade inte mindre förvåning än buraren i de omgivande områdena, eftersom sanatoriekomplexet och bostads- och uthusen i anslutning till det låg mycket långt från fastlandet, och det visade sig vara extremt svårt att få till detta. Men Vitold var en huckster för det, att han visste hur man hittade vilken produkt som helst, och om bra pengar var knutna till detta, så kunde du inte oroa dig för resultatet - allt skulle levereras i tid och i tid. Och nu, när en grupp gäldenärer, efter att ha gjort ett köp och fyllt Vitolds plånbok med sedlar, klev åt sidan, rådde ett leende på läpparna.
  - En dag spenderas inte förgäves när kunden går nöjd, och jag går med vinst.
  - Jag är glad att allt är bra med dig, - sa Victor och närmade sig disken.
  - Ja, monsieur, vad klagade du över? Du har inte varit på ett tag. Jag trodde i en timme att ni alla var döda, så att säga, zonen tog dig och förvandlade dig till ett av de där missfoster vid brännaren.
  Men jag är här och min hjärna mår bra.
  - Och det gläder mig, det betyder att du har en bra produkt.
  Victor var tyst. Uppriktigt sagt hade han ingenting att erbjuda Vitold och han ville inte erkänna det. Från den senaste razzian kom stalkern ut tom och utan kraft och nådde knappt sanatoriet. Ändå hade han något, något värdefullt som inte kunde röras eller visuellt bedömas, något som till och med Borov drömde om att få.
  - Jag har information, Witold. Jag vet vart den jättelika chimären tog vägen. Jag kan visa.
  Köpmannen tittade misstänksamt på sin klient, tittade sedan på de andra stalkarna bakom honom i väntan på deras tur, varefter han lutade sig lite framåt och hängde kroppen över skolbänken som tjänade Vitold som skrivbord.
  - Du bör inte nämna den här rostiga varelsen. Förra gången dödade hon tolv personer på RUES. Sedan dess har ingen sett henne, och det vore bättre om hon ramlade rakt ner i helvetet än att hon skrämde mina klienter med sin närvaro.
  Faktum är att många kallade henne rostig på grund av färgen på grov ull, som liknade rostig taggtråd lindad på samma grova och hållbara hud. Mer än alla andra individer av den här typen sörjde hon på sig stalkers till en otrolig storlek, vilket är anledningen till att lokala grupper till och med avbröt fientligheten för att enas och döda henne. Men efter razzian på RUES försvann varelsen spårlöst och sedan dess har ingen sett den.
  -Så du är inte redo att betala för det?
  Witold återvände till sin tidigare position, lutade sig bakåt i sin stol och krassade under ägarens tyngd. Han knäppte med fingrarna och gnuggade sin breda panna och visade med hela sitt utseende hur girighet och nyfikenhet kämpade inom honom.
  "Fan", sa han och slog handflatorna i bordet. - Jag har inte blivit stum över sådana förslag på länge.
  -Så frågan är priset?
  "Inte bara," han stannade en sekund. -Tänk om du ljuger? Tänk om du får pengarna och inte säger något vettigt. Leta sedan efter vinden i fältet. Zonen är stor, djävulen vet vart den tar dig.
  - Har jag någonsin ljugit för dig?
  Nej, men det finns en första gång för allt.
  "I princip förstår jag din försiktighet," sa Victor och kastade sin ryggsäck över sina axlar.
  - Jag är väldigt glad att vi hittade ömsesidig förståelse. Bäst att gå till Borov. Han är där just nu. Den gamle mannen är skarpsinnig, han urskiljer omedelbart en lögn, om du kan övertyga honom så hjälper jag dig med något i din jakt, men annars - förlåt. Här har varannan person antingen sett spöken, eller kommunicerat med Gud, eller sett konstiga mutanter i skogen på fullmåne. Och alla behöver pengar, vapen och utrustning.
  Victor gick därifrån och hörde fortfarande köpmannens gamla knorrande. Han stannade vid dörren - någon öppnade flera vindsfönster, där ett prickskyttpar är beläget närmare natten av säkerhetsskäl, och frisk luft, pressad av den ökade vinden, började tränga in i sanatoriet.
  Victor tog ett djupt andetag. Det var behagligt för honom att andas, om inte helt ren, men frisk luft, som spädde ut den sockersöta stankblandningen som hängde hela tiden på andra våningen. Steg för steg andades han oftare, som om denna luft innehöll hela hans liv och han inte kunde mätta sin kropp med den innan han mötte det oundvikliga.
  Han knackade på dörren på gammaldags vis: tre korta gånger, medveten om sin farfars återhållsamhet, speglade sig i nästan allt. Det vanliga svaret på knackningen följdes inte, men av någon anledning trodde Victor att han redan kunde gå in, varefter han lätt öppnade den tunga trädörren och klev in i det väl upplysta kontoret.
  Borov satt vid ett stort bord och tittade på något på skärmen. Personen som kom in intresserade honom inte alls, bara en gång tittade han upp för att ta en titt på gästen, varefter han återigen drunknade i raderna i textdokumentet som rann ner.
  Victor gick närmare bordet, satte sig på en stol i närheten och väntade. Det hände gubben när han ignorerade vad som hände omkring honom, varefter han återvände till vår värld som om ingenting hade hänt. Och nu fick Victor vänta femton minuter innan Borov tittade upp från sin dator och till sist vände sin uppmärksamhet mot stalkern.
  "Tala", dundrade farfar med basröst.
  - Jag har information om chimären, den som särskilt skakade våra nerver för ett halvår sedan. Jag såg henne på gränsen till Brest-regionen i Zhadin-regionen. Lokalbefolkningen sa att varelsen dinglar vidare: Stolin, Rechitsa, Ravens. Människor försvinner mer och mer. Det ser ut som om hon håller på att bosätta sig på sina nya jaktmarker.
  Borov sa ingenting. Utan att resa sig från stolen vände han sig mot kartan som hängde på väggen och stirrade på platsen som Victor pratade om.
  - Kom långt.
  - Jag mötte henne på vägen till kratern. Hon sov i låglandet, mitt i vassen och väntade ut middagsvärmen. I allmänhet hade jag tur, om jag blev gripen av henne lite senare, när det skulle bli svalare, vem vet hur det hela skulle sluta.
  Gubben var tyst. Han verkade väga alla för- och nackdelar, som Vitold, plågades av tvivel om informationen, han hade ingen brådska att fatta ett beslut, vilket särskilt testade Victors tålamod. Han höll på att vända sig om och gå därifrån, spotta på alla regler, för att rekrytera människor och självständigt lösa den besynnerliga varelsen och passera för en legendarisk jägare, när plötsligt den gamle mannen vaknade till liv. Han återvände från reflektionernas land, där han varit hela tiden. Han vände sig mot stalkern och yttrade detsamma lakoniskt.
  -Vad vill du?
  -Jag behöver det rätta vapnet. Jag kom precis tillbaka från en räd idag och jag är naken som en falk. Jag har inte pengar för att köpa allt jag behöver, men om du hjälper mig med den här affären och jag lyckas fylla på varelsen, kommer förföljare att strömma hit i massor och det kommer att bli mycket swag.
  Farfar var tyst en sekund.
  -Varom icke?
  Här hittade Victor ingenting att säga. I sanning var hela Rusty-jakten ren galenskap och självmord. Hon dödade tungt beväpnade människor på RUES, att hon skulle göra detsamma med en liten grupp stalkers, och till och med på sitt eget territorium.
  -Jag ska försöka få det att fungera.
  Till slut klämde Victor ut. Men Borov stod på sig. Farfadern upprepade sin fråga.
  -Tänk om du inte kan göra det?
  Efter att Victor lämnat frågan obesvarad vände sig farfadern tyst mot datorn och fortsatte sin läsning. Det innebar att samtalet var över. Gubben accepterade beslutet och det kunde inte vara tal om något vapen.
  Han gick ut i korridoren, där det fortfarande stank som skräp, passerade två andra stalkers som väntade på sin publik på Borovp och gick sedan ner till första våningen. Alla människor var där. Vid något tillfälle var de så många att det var omöjligt att ta ett steg för att inte slå någon med en axel.
  Trots det lyckades han tränga sig fram till utgången och ta sig ut där Victor kunde ta ett djupt andetag. Tobaksrök klämde inte längre hans lungor - andningen blev mycket lättare och den smutsiga blandningen av svett och alkohol låg bakom honom. Rostiga men fortfarande starka dörrar slog igen bakom honom och Zonen öppnades framför hans ögon.
  När han först kom hit var det lite som var bebott av människor och allt i stadsdelen liknade ett stilla, dött kaos som uppstår när en kärnsvamp växer i horisonten och chockvågen blåser dig åt helvete. Något liknande hände här också. Men en viss kraft: Herren eller naturen, som någon är intresserad, började återställa ordningen och snart fylldes dessa platser med levande varelser, på något sätt anpassade till strålning, och när denna attack började blekna bort, fördes bort av okända krafter längre norrut, började dyka upp och människor. Mutanterna kom efter dem. Jägaren och offret (beroende på vilken sida de skulle titta på) befann sig plötsligt framför varandra, vilket tvingade var och en av grupperna att strikt beskriva sina ägodelar. Människor bosatte sig i sarybyggnaden i sanatrian. Komplexet av det sena Sovjetunionens tider, det är jävligt välbevarat även efter alla katastrofer och dussintals utbrott, och blir en fristad för hundratals vandrare och vagabonder som letade efter sin lycka i zonen. Ett litet område runt sanatoriets tre campus bevakades också av människor, men allt bakom det var en vildmark, allt tillhörde mutanter. Det fanns andra lagar. Primitiva, djur, när instinkterna som slumrade inuti stalkarna vaknade och de förvandlades till samma rovdjur och glömde sin mänskliga existens.
  Och nu, när han tittade framför honom, in i det avlägsna avståndet, där resterna av det en gång så stora imperiet dränktes i höga snår av vass, där flervåningsbyggnader förvandlades till härdar av mutanter och varelser okända för vetenskapen, kände Victor hela sin kropp stärkte sig och hans händer sträckte sig automatiskt efter vapen.
  Världen har verkligen förändrats. Inte så snabbt som det verkade för många, men dramatiskt, förändrade inte så mycket landskapet i hela territoriet som själarna hos människor som bestämde sig för att ägna sina liv åt Zonen. Hon absorberade människor, ägde sinnena så mycket som ingen drog kunde göra. Besatt av de mirakel som händer på denna plats, drivna av drömmar om att bli rik eller helt enkelt känna ett annat liv, strömmade människor till dessa platser i todpas, oavsett fara.
  Victor gick längs en lång gata, utsträckt som en boakonstriktor i ett snår, mellan de en gång bostadshusen. Dem dog. För mycket länge sedan lämnade människor sina hem och lämnade tegeljättarna för att leva ut sina liv i den nya världen.
  Metall klirrade under fötterna - spårvagnsspår gick precis på den här platsen. Visserligen var de nu rostiga och liknade svullna ådror, länge utan blod, men inte mindre hemska för det.
  Tomhet.
  Victor såg plötsligt några konstiga fotspår. De var som kaniner, men ganska stora. Vad gör klorna här tiger och mycket vassa. Även metallen på skenan var repad.
  Victor rynkade pannan. Det räckte inte att snubbla över en mutant kanin. Detta djur, storleken på ett bra lejon, kunde spotta gift på avstånd. Och det är inte lätt att sluta
  till och med en explosiv kula. Det är tydligt att mötet med en sådan kanin och en giftig tiger samtidigt inte bådade gott. Det är verkligen ett monster.
  Victor svängde in i en gränd och hukade ofrivilligt ner. Han var inte ute efter onödiga äventyr.
  Han drog fram en pistol från bältet. Jag lyssnade. Ett så stort odjur kan inte smyga sig fram obemärkt. Plötsligt såg stalkern ett skelett från sin sida. Han var så...
  Fruktansvärt manglad och gnagd. Och på benen hängde fragment av formen, och uppenbarligen hade de dödats och gnagts nyligen - det rinnande blodet hade inte hunnit frysa.
  Victor förbannade:
  - Det här är en japansk polis!
  Och frös ... Han lyssnade igen. Allt verkade vara tyst. Men intuitionen antydde att det skulle vara bäst att återvända till andra stalkers sällskap, eller välja ett hus
  mer pålitlig. Victor rörde sig hukande... Och med korta streck.
  Och så hördes verkligen ett dämpat morrande och skrapan på någons kraftfulla tassar. Victor accelererade, han rusade till dörren. I samma ögonblick slog lågor upp bakom honom.
  Och elden träffade den smutsiga dräkten. Victor såg tillbaka. Ett monster följde efter honom. Storleken på en tjur var en blandning av en kanin med öron och ett lejon med kraftfulla tassar.
  Och ändå flammade detta odjur av eld.
  Victor hade hört att muterade kaniner kunde spotta gift, men han trodde inte att denna förmåga sträckte sig till att andas eld.
  Mannen dog nästan av skräck. Och odjuret minskade snabbt avståndet. Nu har han redan kört om Victor och träffat stalkern med tassen. Krocken slog mannen av fötterna.
  Kadaveret trampade på Victor från ovan och krossade honom. Sedan klickade en köttätande mun.
  Ännu ett ögonblick och det är över. I det ögonblicket blinkade en stråle och någon okänd kraft kastade bort den muterade kaninen. Det var som om han hade träffats av blixten.
  Monsteret försökte rycka igen, men slogs igen till döds. Och det enorma slaktkroppen förkolnade, avtog.
  Victor var i stor chock. Han förväntade sig aldrig detta. Och så att det fanns ett så kraftfullt vapen i zonen att det skulle skjuta med strålar.
  Samtidigt grep rädslan mannen. Och plötsligt kommer han själv att dödas. Vem behöver honom - en annan talrik stalker ...
  Hälften av Vitryssland har redan täckts av den anomala zonen, och äventyrare från hela världen kommer hit i jakten på artefakter. Och någon söker specifikt efter vad
  kan bli rånad. Man kan fortfarande hitta mycket värdefullt i husen. Och maffian har också sina egna intressen i zonen.
  Victor försökte krypa iväg. Och så, plötsligt, dök en gestalt upp framför honom. Victor blinkade med ögonen. Han verkade vara förvirrad.
  Framsidan var en flicka av fantastisk skönhet. Hon var klädd i en åtsittande jumpsuit som inte dolde hennes figur med ett öppet huvud, och man kunde se hur hennes gyllene,
  frodigt hår. Och ansiktet är modigt och samtidigt vackert.
  Victor försökte resa sig, då flickan plötsligt tog och tog tag i hans näsa med sina bara tår. Det var verkligen något att gå i taket.
  En fantastiskt vacker tjej går barfota runt zonen. Och så tog jag tag i det.
  Victor kände intensiv smärta. Hans näsborrar klämdes som en tång. Och den här vackra flickan hade så starka fingrar. Och så kände han något greppa
  honom och bakom manen.
  Victor hörde en annan tjejs röst, det var väldigt trevligt och samtidigt olyckligt:
  - Nåväl, fick Gerda tag i ungen?
  Den blonda tjejen svarade med ett skratt:
  Hur ser du på Charlotte? Riktigt liten och inte för snygg man!
  Victor var förvirrad. I själva verket vad han är: en tredagars stubb, inte tvättad på länge, svettig, illaluktande. Ja, och han lyser inte av skönhet, och han är redan över trettio år gammal.
  Victor är i allmänhet en so-so man ... Den vanligaste. Längden är medelmåttig, inget speciellt i sängen heller. Flera tänder saknas redan och det finns inget att sätta in.
  Den enklaste personen, inte någon Hollywoodhjälte. Och här är tjejerna. En andra tjej dök upp framför honom. Hon var eldröd. Och även i tight
  overaller som inte döljer figuren. Dessutom var det tydligt att tjejerna är väldigt muskulösa och har magmuskler med kakel. Båda är väldigt vackra, med modiga ansikten,
  och lång. De är åtminstone meter åttiofem och det är barfota. i höga klackar skulle tjejer överhuvudtaget vara långa.
  Den rödhåriga var beväpnad med något tjusigt maskingevär, och på hennes bälte hängde djävulen vad mer. Ja, och en blondin med en full arsenal.
  Victor tyckte det var konstigt att tjejerna var barfota. När allt kommer omkring är det så mycket infektion i zonen, och själva jorden är förgiftad och full av olika giftiga mögel, svampar, nässlor och
  olika sorters insekter.
  Faktum är att dessa tjejer riskerade mycket med sina bara sulor, som konstigt nog är rosa och rena, smuts och damm fastnar inte i dem.
  I allmänhet är dessa tjejer så ovanliga.
  Det finns betydligt färre kvinnor i området än män. Och det är lätt att få infertilitet i det, och födelsen av ett mutant barn. Även om det finns sällsynta äventyrare - dambanditer,
  och prostituerade. Även om helt förnedrade kvinnor förstås går till prostituerade, varav många är hemska och berusade. I allmänhet är alkohol populärt i zonen.
  Han tror att han neutraliserar åtminstone delvis strålning och många gifter. Men av fylleri blir kvinnor snabbt gamla och förlorar sitt säljbara utseende. Det här är sorgligt.
  Och dessa tjejer, så unga, fräscha, solbrända och friska - bara en fröjd för ögat.
  Victor muttrade och tog tag i Gerdas bara fot med händerna, som fortsatte att hålla för näsan:
  - Släpp det för det gör ont!
  Flickan skrattade och sa:
  - Ja, det gör ont... Men vad säger man patsuk. Jag räddade dig!
  Victor svarade med en suck:
  - Jag skulle kunna betala dig, men jag har nästan ingenting!
  Gerda fnissade och sa:
  - Och vad ska man ta av en så stackars kille som dig!
  Röda Charlotte sa:
  - Han kanske slickar oss?
  Gerda fnyste föraktfullt:
  - Han stinker!
  Och sparkade iväg Victor. Mannen drog på ryggen... Tjejerna skrattade unisont. De var så sexiga att Victor ofrivilligt blev upphetsad.
  Charlotte gick under tiden fram till kadavret av den muterade kaninen och slog till pälsen och noterade:
  - Adlig person! Men bara hans svans är värdefull!
  Gerda nickade och frågade Victor:
  - Om du inte vill att vi ska skära av ditt huvud, berätta var lyckostenen är!
  Victor muttrade förvirrat:
  - Ja, jag ... Skulle jag vara sådan om jag hade en sten av tur!
  Charlotte skar av den buskiga svansen på kaninlejonet. Hon la den i sin väska och morrade:
  - Han ljuger! Gubben berättade för honom var stenen var! Ska vi skära av hans huvud?
  Victor muttrade förvirrat:
  Varför skulle han säga det? Vem är jag för honom? Dessutom skulle du själv veta av honom ...
  Gerda morrade:
  - Det går inte... Men jag känner att det inte är så enkelt som det verkar. Vi kanske tar honom till källaren och torterar honom enligt reglerna!
  Charlotte nickade instämmande.
  - Absolut ska det göras! Ta honom till källaren och prova där!
  Gerda ville säga något, när hon hörde svordomar och smutsiga obsceniteter.
  Flickorna vände sig om. Ett dussin smutsiga och trasiga män dök upp på vägen. De gick mot flickorna. Och samtidigt förbannade de, och ganska smutsiga.
  Charlotte fnissade.
  - Det här är ett knytnävsgäng ... Vad full av kritiner världen är!
  Och hon drog fram en pistol.
  Gerda nickade instämmande.
  - Låt oss döda dem! Det är för mycket smuts i zonen!
  Och båda flickorna tog och blottade sina ansikten. Victor darrade av rädsla. Så mycket ilska verkade i ögonen på dessa extraordinära flickor. Jag undrar vilka de är?
  Och vilken fenomenal kraft de har! Vad de bara inte kan.
  Från Charlottes och Gerdas pistoler flög strålar ut. De slog männen som rörde sig i deras riktning och ville uppenbarligen våldta skönheterna.
  Och så den helvetesvärmen och... Flera människor blev skärrade på en gång av strålarna. De föll ihop med ett tjut. Resten höjde sina maskingevär och avsågade hagelgevär.
  Båda tjejerna: den rödhåriga och den blonda rullade omkull. Och på en gång ska de ta och plantera. Dessa var dödsdömen. Och här faller de in igen
  mannens massa. Ganska otäck publik...
  Gerda sköt tillbaka och gnisslade:
  - Fa docka!
  Charlotte noterade:
  - Snabbt är vi med dem!
  Tolv män från kulakgänget dödades. De misshandlades med något ovanligt strålvapen. Två av dem vred sig fortfarande och ryckte.
  Gerda skrek:
  - Svart korp inför döden,
  Offret väntar på midnattstimmen...
  Charlotte bekräftade:
  - Det kommer att finnas odödlighet för krigare,
  Om du slår frimodigt i ögat!
  . KAPITEL 2
  Flickorna plundrade ivrigt liket. De tog bort alla pengar ur sina fickor och bälten, tog några småsten-artefakter.
  Ta sedan upp vapnen. Och då kunde Victor inte tro sina ögon. Alla dessa knivar, pistoler, maskingevär, avsågade hagelgevär hamnade i handväskor
  krigare och bokstavligen försvann där ...
  Victor frågade förvånat:
  - Hur gör du det?
  Gerda fnissade och svarade:
  Du förstår inte mannen!
  Charlotte sa logiskt:
  Tja, det är för långt att förklara! Kom upp och följ oss! Du kommer ändå att komma väl till pass om du inte vill bli avskuren
  huvud!
  Gerda fnissade och sa:
  - Ja, och genast!
  Och tog tag i Victor i nacken. Riv den lätt från marken och bar den.
  Mannen svävade och slog hjälplöst i luften. Charlotte tog upp Victors pistol med sina bara tår och kastade den mot honom.
  Han grep automatiskt vapnet.
  Den rödhåriga nickade gillande.
  - Ingen dålig reaktion!
  Victor svarade med en suck:
  -Annars överlev inte!
  Gerda ställde honom på fötterna och nickade.
  - Kom med oss! Och våga inte fly. Vi rör oss snabbare än den snabbaste mannen i världen.
  Och hon knuffade Victor med ett maskingevär.
  Han böjde sig fram och gick tillsammans med flickorna. Han såg ut som en slagen hund.
  Flickan slog med fötterna och lämnade nakna, graciösa fotspår i dammet. Dessutom doppade Charlotte fötterna i blod.
  Det verkar som att båda stal ingen för att vara rädda. Och de är så sexiga - bara trotsigt.
  Victor frågade tjejerna:
  - Vem är du?
  Den rödhåriga krigaren svarade med ett leende:
  - Vad tror du?
  Mannen kastade upp händerna.
  - Jag vet inte! Men du är så speciell!
  Gerda nickade och blottade tänderna.
  - Det är vi som kan döda dig ... Men i så fall kan vi ge en belöning. det beror redan på dig!
  Viktor skrattade skeptiskt.
  - Hur kan jag vara användbar för så coola kvinnor som dig?
  Som svar höjde Gerda benet och tog igen tag i Victors näsa med bara fingrar och klämde mycket hårdare. Och hon skrek:
  Vi är inte dina kvinnor! Kvinnor säljer frön på marknaden!
  Charlotte nickade.
  - Höger! Men du vet mycket! Till exempel en sådan artefakt som en föryngringssten!
  Victor ryste och noterade:
  - Det här är en väldigt sällsynt sten. Och det har biverkningar. Du kan till och med bli en liten pojke om du håller den i händerna länge.
  Dessutom, utanför zonen dör de som fick sådan ungdom helt enkelt. Och inne i zonen, förvandlas till barn, förlorar också vuxna
  styrkor och färdigheter, och ofta vuxens minne.
  Gerda nickade instämmande.
  - Ja, vi har hört att ungdomens sten har sido- och inte särskilt trevliga egenskaper. Men i kombination med en lyckosten,
  och med några andra artefakter kan han göra en person utanför zonen till en odödlig och evigt ung superman. Så att...
  Charlotte bekräftade lätt:
  - Om du vill leva, hjälp oss!
  Victor darrade och frågade:
  -Vem är du egentligen?
  Gerda sa med ett leende:
  - Extra kunskap kommer bara att förkorta ditt liv!
  Charlotte bekräftade:
  Vi har bara fler skäl att döda dig!
  Victor gjorde en paus... De passerade den olyckliga soptippen. När en luffare såg flickorna rusade han till dem och började tigga:
  - Ge den föräldralösa ... en brödskorpa!
  Charlotte tog upp en glasskärva med sina bara tår och kastade den. En rumpa som hoppade för nära fick en poäng rakt i ögat. Och en bit glas
  genomborrade stammen och gick in i hjärnan. Skurken kollapsade.
  Viktor visslade.
  - Lovno! Väldigt smart!
  Gerda noterade:
  - Det kan vi inte göra!
  morrade Charlotte.
  - Ja, jag har blött mikroben!
  Victor sa:
  - Det här är också en man och att döda är så grymt!
  Charlotte skrattade och sa:
  - Eller kanske tvärtom. Än att här för att vegetera i den andra världen kommer det att vara mycket bättre för hemlösa!
  Gerda sa med ett leende:
  - Höger! Varför ska en skurk leva ... För mänskligheten är detta en liten förlust!
  Röd lade till:
  - Och kanske vinst!
  Victor sa ingenting och tänkte att han inte var ett så betydelsefullt exemplar för mänskligheten och att skönheterna kunde göra slut på honom. Och de går och deras barfota, runt,
  rosa klackar blinkar.
  Victor tänkte varför de inte är rädda för att gå barfota. Det finns trots allt så många olika sorters infektioner och fragment och annan smuts.
  Mannen tvekade och frågade:
  - Och varför är du ... utan skor!
  Gerda fnissade och svarade:
  - Det är lättare att leva barfota och...
  Charlotte tillade:
  - Du såg själv hur smart jag spikade den här rumpan!
  Viktor nickade.
  - så mycket mer praktiskt. Men varför blir dina fötter inte smutsiga?
  Gerda sa hårt:
  Ingenting förkortar livet som en lång tunga. Så det är bättre att hålla käften!
  Charlotte svarade med en allvarlig ton:
  - För att våra ben inte uppfattar smuts ...
  Så de kom till det övergivna huset. Där fanns också ett sällskap med tre supande bumsar. Flickorna slösade inte strålar på dem. Charlotte hoppade och flydde
  hon grep tag i reporna på piskorna som hade fallit ner med hennes bara tår och hur hon slog dem. Slaget var kraftigt, och skallarna sprack. Blodet rann ut.
  Gerda flyttade det tredje motivet med sin bara, runda häl till hakan. hans käke tappade. Och han kollapsade död och tystnade.
  Nu känner sig tjejerna som drottningar.
  Den rödhåriga tog tag i bläckflaskan med sin bara fot och kastade den mot väggen och bröt den. Sedan kurrade hon:
  - Jag är starkast i världen!
  Den blonda terminatorn kastade ett mellanmål ut genom fönstret och gnisslade:
  - Hemlös blöt i toaletten!
  Och tjejerna skrattade högt. Och krigarna var nu bara tjejer - super.
  Victor backade till utgången. Men Gerda tog honom åter vid den långmodiga näsan och drog:
  - Lugna dig, get! Vi kommer att förhöra dig nu!
  Viktor mumlade:
  - Jag vet ingenting!
  Charlottes smaragdögon blixtrade.
  - Då kommer du att dö!
  Mannen skakade... Den blonda tjejen kom fram till honom och tog tag i hans axel. Hon knöt ihop fingrarna och tjöt:
  - Säg vad du sa om artefakterna Borov7
  Victor mumlade:
  - Inget specifikt! Han är efter dem också...
  Gerda nickade.
  - du kan förhöra honom. Och du vi...
  Charlotte föreslog:
  Vi kanske inte dödar honom ännu. Det finns en idé.
  Den blonda terminatorn nickade.
  Vi kan alltid döda en kackerlacka. Och vi har olika idéer!
  Den rödhåriga krigaren föreslog:
  - Låt oss prova en sten som avleder kulor på den då. OCH...
  Gerda svarade:
  - Vi har redan försökt, men det fungerar inte mot strålarna. Vilka andra idéer finns det?
  Charlotte föreslog med ett leende:
  - Kan vi berätta för honom om våra bedrifter?
  Blondinen svarade:
  - Kasta inte pärlor framför grisar. Ge inte sanningen till hundar!
  Charlotte svarade på detta:
  "Kanske han kommer ihåg något då!" Det är meningslöst att fråga. Och vi behöver en lyckosten. Då kan det bli super i kombination med andra stenar.
  Gerda nickade instämmande.
  "Då ska jag berätta för honom!" Låt honom sitta och lyssna.
  Och den blonda terminatorn började väva en historia;
  En anomali som kröp från ingenstans omgav flickorna från alla håll. Stenen pulserade och slog med frekvens på händerna. Till och med luften runt verkade frysa och bli död. Samtidigt kände tjejerna en ökning av strålningen.
  Hon genomborrade luften och orsakade sammansmältning av kväve och syrekärnor. Från vilken allt var mättat med en extraordinär friskhet som plågade näsan.
  - Vi måste härifrån! sa Gerda.
  Charlotte höll med.
  - Låt oss ta hyperfits och försöka slå igenom!
  Flickorna injicerade omedelbart sig själva med en vätska som minskar strålningsexponeringen. Det kändes som att tusentals radioaktiva bin sved din hud.
  Gerda gnällde:
  - Låt oss fortsätta!
  Charlotte höll med:
  - Ja! Jag ville inte kringgå denna superanomali igen. Plötsligt har den ett sken av en rovdjursinstinkt och kommer att omge oss.
  Den blonda terminatorn noterade:
  - Sådana fält är i regel inte sammanhängande och vi kommer att hitta en spricka.
  Den rödhåriga vixen påminde:
  - Huvudsaken är att korrekt definiera gränserna.
  Det senare är inte så lätt att göra. Några försökte, imitera författare som inte hade någon praktisk skicklighet, att helt enkelt kasta bultar och muttrar.
  Det är inte pålitligt, järn kan flyga förbi utan att sakta ner och falla, men det kommer att bryta organiskt material.
  Här behöver du ett mer subtilt tillvägagångssätt, du häller fint hyvlat damm från vanligt bly, kastar det och följer sedan den minsta avvikelsen från strålen på en lykta.
  Där strålen är rak finns det ett gap mellan de anomala fälten. Vetenskap bevisad av forskare.
  I allmänhet, varför blev den vanliga Tjernobyl-zonen plötsligt så brant - vilket bröt mot naturlagarna.
  Forskare har inte gett något tydligt svar på detta. Och tvister och avhandlingar skrevs i många hundra volymer. Det är bra att tjejer kan läsa med datorns hastighet, annars blir de gula över böcker.
  För science fiction-författare har zonen också blivit en kassako, men de skriver fortfarande något monotont: fällor, pruttar, artefakter, mutanter, banditer!
  Någon dödar någon! Men ren obefläckad kärlek och kvinnor luktar inte ens! Men krig är feminint!
  Flickorna tog sig sakta fram och sträckte sig genom den vibrerande luften. Då fick de plötsligt värme i ansiktet, som om någon hade ordnat uppvärmning.
  De unga scouterna hade en speciell liten anordning, och bly eller järn i zonen är en spott att hitta.
  Ett tunt lager damm flimrar i rampljuset på en ficklampa. Under de första tio metrarna var anomin solid.
  Sedan, när tjejerna avancerade, började det uppstå några sprickor i fältet. Scouterna höll stenkoll på varpen.
  - Det finns! Charlotte märkte det.
  - Du kan gå.
  - Låt oss testa det! Gerda stöttade henne.
  Flickorna gick på tå längs linjen. Framför var ett sken av en gräv och jag var märkbart tvungen att lägga till ett steg för att inte sugas in.
  Plötsligt suckade luften, och scouterna översköljdes av lerströmmar.
  - Hon verkar känna vår penetration. Gerda märkte det.
  morrade Charlotte.
  - Kanske! Tala tystare.
  Flickorna fortsatte att röra på sig. Plötsligt virvlade den pulveriserade metallen i en virvelvind. Sedan flämtade han så mycket, det var bara tack vare gymnastisk skicklighet som tjejerna inte ramlade.
  Fackverksgallret som stod på sidan slets isär och fragmenten veks till en snygg spets. Men vägen framåt har blivit lite bredare.
  Gräset är vissnat, jorden ser ut som efter en seismisk katastrof. Framför passagen blockerades plötsligt stigen av ett betongstaket.
  Klättra över, det var inte möjligt, från ovan den anomala zonen andades döden.
  Charlotte sa med ett leende:
  - Det är ingen mening att vända tillbaka. Vi har gått för långt och det är inte känt om vi hittar en annan lucka. Jag föreslår att du spränger med en granat.
  - Varför, om du kan krossa med ett slag av Ross-karate. sa Gerda.
  Charlotte rynkade pannan.
  - Du är säker på att staketet är ganska tjockt.
  Den blonda terminatorn noterade:
  - Det finns speciella energipunkter i betong som gör det möjligt att bryta igenom hela strukturen. Ja, och benträning kommer inte att skada.
  Den rödhåriga krigaren noterade hårt:
  - Då är jag med dig.
  För att inte skada skorna tog flickorna av sig stövlarna och med sina graciösa fötter, som skulpturer av gamla mästare, började de slå in i betongen.
  Konstigt nog var deras solbrända, bara fötter så vältränade att det såg ut som om de blev slagna av stålkofot.
  Från spädbarnsåldern fick flickorna stridsträning, och det för dem tjugofem centimeter betong.
  Väggen var täckt av sprickor, efter några sekunder rasade den.
  Även om benen nynnade lätt av hjärnskakning, blod rann genom dem, var scouterna nöjda.
  Charlotte skrek:
  - Vi slog igenom med dig!
  Gerda bekräftade:
  - Samtidigt och uppvärmd! -
  Det blev roligt för de unga skönheterna, bara deras ansikten kliade av Dushman-skägg och kamouflage.
  Den ytterligare vägen var lättare, flickorna hade redan lärt sig att särskilja anomaliens gränser endast genom ljusets brytning.
  Allt du behövde göra var att tända ficklampan och du kunde se allt. Det är sant att jag var tvungen att gå ungefär en halv kilometer, böja mig och riskera att korsa en farlig linje: passagen smalnade av igen.
  - Har du druckit Gerd någon gång? frågade Charlotte.
  Blondinen svarade:
  - Inte! Det är sant att de injicerade mig med alkohol för att kontrollera kroppens reaktion på alkohol.
  Den rödhåriga kisade.
  - Och hur?
  Gerda svarade ärligt:
  - Huvudet gör ont, tarmarna visar sig. De gav små minikapslar storleken på hirs. De ökade kroppens motståndskraft mot alkohol.
  Även om fylleri är en synd, kan du inte klara dig utan det i intelligens.
  Charlotte fnissade.
  - Ännu en synd! Så trots allt dricker prästerna! Och i allmänhet, om vi hamnar i en anomali, kommer vi att uppleva en baksmälla, bara tusen gånger starkare.
  Spetsen på AKM-geväret kom av misstag in i anomin och böjde sig något. Jag var tvungen att räta ut det. Regn öste från ovan, med stora droppar, ganska varmt.
  Inuti anomin väsnade de helt enkelt och avdunstade. En skrotgård låg på hög förbi: välta, manglade lastbilar, traktorer, fragment av tung jordbruksutrustning, rostiga tunnor.
  Utanför lagret, och ignorerade den dödliga bakgrunden, satt en reptil, en röd kristallsköldpadda med ett hajhuvud. Hon slukade metall utan problem, och hennes tassar är något mellan klorna på en krabba, klorna på en tiger.
  - Rifulik! viskade Charlotte.
  Gerda bekräftade:
  - Icke-protein livsformsblandning av kvarts och litium.
  Den rödhåriga krigaren mumlade:
  - Mot honom är våra vapen förmodligen maktlösa.
  Blondinen ryckte på axlarna.
  - Jag vet inte! De som sköt på en sådan varelse överlevde som regel inte. Det är sant, varför behöver han vårt proteinkött, han är mer benägen att festa i ett maskingevär.
  Charlotte varnade:
  - Snabba inte upp rörelsen, det kommer att provocera rifulika.
  Tjejerna är fortfarande lugna, men går snabbare och snabbare. Det är sant att de snart snubblade över taggtråd. Hon var tvungen att klippas.
  Flickorna klarade detta perfekt, professionellt undvek knarrandet.
  Efter några steg viskade Charlotte i Gerdas öra: - Titta min kära, här är vårt första pris.
  Hon pekade på en citronfärgad sten.
  Den blonda terminatorn svarade:
  - Inget speciellt, det här är den vanligaste "kulesh"-artefakten. Mer än tusen dollar, du kan inte hjälpa det.
  Den rödhåriga nickade.
  Kanske ännu mindre, men det är inte illa det heller.
  Anomalien kring flickorna började vakna till liv, hon tog fram något speciellt pipande ljud och rev av trumhinnan.
  Han var bortom uppfattningen av det mänskliga örat, men flickorna hörde honom.
  - Djävulen är orolig! Charlotte märkte det.
  Gerda bekräftade:
  - Fast här på kanten av avgrunden, prata inte om det orena.
  Den rödhåriga krigaren gnisslade:
  - Kom igen!
  Väsandet och värmen ökade märkbart, regndroppar avdunstade innan de nådde marken, gräset började ändra färg och luminiscens dök upp vid gränsen.
  I allmänhet är spektaklet både vackert och fruktansvärt. Tjejerna tittade tillbaka på reefuliken, han var redan ganska långt borta, men det såg ut som att han hade ätit, "gryntet" nådde inte fram till deras känsliga öron.
  Scouterna lugnade ner sig eftersom det här diset så småningom måste ta slut.
  Gerda sa logiskt:
  "Du kan inte ta med en stor kraft här!" Vi kommer att förstöra både människor och utrustning, titta.
  Faktum är att en MI-8-helikopter dök upp på himlen och märkte zonen, den började klättra, men det var för sent. Suddiga tentakler rusade mot honom och slingrade sig runt bilen.
  "Pinwheel" kvävdes och började falla. Propellern slutade snurra, men maskinen sjönk långsamt, som i vatten. Längs vägen förvandlades hon till ett slags dragspel.
  Flickorna beundrade dock inte detta skådespel så mycket som de försökte ta sig ur farozonen. Het luft blåste i deras ansikten och lyfte upp grässtrån, damm, småsten i en virvelvind.
  Flickornas ögon, naturligt safir i Gerda, men målade under brunt, och smaragd i Charlotte, var tårar. Sedan passerade en urladdning genom marken, en elektrisk stöt träffade.
  Flickorna flämtade. Vi sprang lite. Sedan blev det helt illa, jorden blev plötsligt som smör och limmade stövlar.
  Sedan en dödlig svajning från ovan, zonen krossade flickorna till marken.
  "Det verkar som om vi står inför en stor kildyk," sa Charlotte.
  Blondinen gnisslade:
  - Omvänd dig innan det är för sent!
  Den rödhåriga höjde:
  - Nej, Gerda, jag vill inte dö andligt förslavad. Dessutom, vad får dig att tro att döden väntar oss.
  Blondinen höll med.
  - Jag hoppas inte! Det är svårt att dö så ung. Jag hade inte tid att göra något för fosterlandet.
  Charlotte fnyste föraktfullt.
  - Hon dödade henne inte ens! Jag har på mitt konto, det finns åtminstone en prickskytt.
  Gerda blev förvånad:
  - Och du deltog inte i militära operationer.
  Den rödhåriga bekräftade lätt:
  - Inte! Jag, liksom du, togs om hand för viktigare ärenden. Vi är bara två i hela landet.
  Den blonda terminatorn nickade.
  - Så jag behöver en för att föda barn från honom.
  Den rödhåriga krigaren fnissade:
  - Jag vet inte helt säkert! Det är nog omöjligt för oss att bli gravida från en enkel person.
  Helikoptrarna kom till slut ner till dem, två reefuliks sprang fram till dem. De, som såg färskt järn, fortsatte till sin rovmåltid.
  - Vilken fruktansvärd kraft man behöver ha för att slita ett så starkt järn. Gerda märkte det.
  - De har en annan metabolism med ultraradioaktiva inneslutningar. sa Charlotte.
  Blondinen kvittrade:
  - Däremot som om de inte slukade våra vapen. Miljontals dollar är ovilliga att slänga.
  Flickorna sonderade njuren med en kniv, ett par gånger fastnade knivarna, men dess spets slets av. Sedan kastade de en plastboll och upptäckte att jorden blev normal.
  - Det är bra att vi har ett enkelt kamouflage på benen, det är inte synd att klippa. sa Charlotte.
  Gerda tog den och gnisslade:
  - Jag måste verkligen dyka som en fisk, men hoppa.
  Den rödhåriga observerade aktivt:
  - Vi fick lära oss att hoppa från vilken position som helst, vi klarar det.
  Blondinen noterade aggressivt:
  - I krig är bra förberedelser som luft för lungorna, en dålig blandning av gaser förlamar och dödar!
  Tjejerna klippte av sig stövlarna, tvekade lite och hoppade kraftigt. Gerda fastnade nästan igen, kliade sig på benet.
  Nu har passagen blivit mycket bredare och tjejerna kunde ta sig ur den. Scouterna rörde sig långsamt, tills anomalien slutligen slutade svaja.
  Charlotte sa med en nöjd blick:
  - Leva syster! Och jag trodde att alla var skruvade.
  Gerda noterade logiskt:
  - Nu måste vi hitta stövlar, annars är våra ben för vackra för skäggiga Mujahideen.
  Den rödhåriga höll med om detta:
  - Vi sätter bara upp ett bakhåll och slår till någon.
  Blondinen viftade med rumpan.
  - Om vi hittar det!
  Tjejerna, trots belastningen, bestämde sig för att springa, inte särskilt bråttom, så att det inte skulle bli något oväsen. Deras skarpa hörsel tog upp skjutningen från höger.
  - Det är något! Ser ut som jakt eller demontering. Charlotte märkte det.
  Tjejerna tog ett steg, passerade backen, därifrån öppnade sig en utsikt, en väg. Ett ljud som är karakteristiskt för en Jaguar hördes över den.
  Denna kraftfulla åttasitsiga bil hoppade ut bakom en sväng bevuxen med skog. I den satt ett dussin typer i skinnjacka och rustning.
  Fräcka ansikten och rakade huvuden förrådde banditer, några av dem hade tatueringar på händerna. Och den största hade en tatuering i ansiktet. Han såg ut som en serieskurk.
  - När en person på konstgjord väg ger sig själv ett formidabelt utseende är detta ett säkert tecken på andlig svaghet. Charlotte märkte det.
  - Förmodligen är vargen i fårakläder så hemsk, och inte fåren i skinnet på en varg! fortsatte Gerda.
  Banditerna var beväpnade med PKU - en förbättrad Kalashnikov-kulspruta. Dess 14,7 mm kulor kunde tränga igenom flickornas overaller.
  Men enligt den vanliga jackan hade tjejerna lätt, men mycket stark rustning gjord av väte-titan, tre gånger starkare än naturlig titan och två och en halv gånger lättare.
  Det är sant att en sådan ringbrynja kostar en hel T-90-tank. Men slog dem med en så stor kula, inte ens flickornas starka ben kunde motstå.
  Men "Kalashnikov" eller "Abakan" är inte hemskt på något avstånd. Ledaren, som alltid, förbannade.
  - Då berättade göken att två pruttar kröp. Du måste tugga upp dem.
  Vilda tjut som svar:
  - Det ligger inte i bastardbossen, men det finns en poäng. Bara något kom och fick inte tag i bylten.
  Också ett morrande blandat med obscenitet:
  - Det här är araber, vilket betyder att de förmodligen har "grönt" och dope.
  Charlotte bestämde sig för att sparka AKM. Den största nackdelen med maskinen är den relativt stora spridningen av kulor, speciellt på långa avstånd. Det är sant att om du inte använder kaliber 7.62 utan 5.45, så ökar noggrannheten.
  Banditernas brutala huvuden är öppna. Charlotte öppnade eld och Maria började som alltid att be. Fyra banditer dödades omedelbart. En av dem ropade:
  -... izdets!
  Banditer kännetecknas av en instinktiv respons. Det är inte klart varifrån de skjuter, det är bättre att sakta ner och lägga sig, men ledaren tog utan att tveka en FU-12-granat, också med en spridning på upp till tvåhundra meter, men med uraninneslutningar på plattorna och kraftfullare sprängämnen.
  Och var grävde han fram det, för dessa är bara i tjänst med de ryska specialstyrkorna. Gerda sköt, hennes kula träffade granatens exakta mitt.
  Det blåste fruktansvärt, FU-12 är inte F-1. Banditerna var genomträngda och Jaguaren, efter att ha förlorat kontrollen, minskade gradvis sin hastighet. Föraren slog i bromsen i dödskast.
  Det mäktiga märkesdjuret stannade. Flickor i alla hastigheter sprang fram till henne. Det låg elva lik tillsammans med föraren. De såg fruktansvärt misshandlade ut.
  Charlotte började inspektera påsarna. Hon var främst intresserad av artefakter. Hon undersökte dem noggrant. Förutom "kulesh" den vanligaste artefakten som har förmågan att lysa i mörkret och ladda ett litet batteri.
  Dessutom förlorade denna sten sina egenskaper bara ett år efter att ha lämnat zonen. Bland andra värdesaker fanns ett par "Cutters" som kunde skära igenom legerat stål.
  De måste täckas med ull, annars kommer bilens metall att brinna. Det fanns en rosa sten "Kärlek" här, som avsevärt ökar den manliga styrkan, och mycket värdefull i "Shield"-zonen, vilket neutraliserar effekterna av vanlig strålning.
  - Samlade inte banditerna allt detta? frågade sig Gerda.
  Charlotte svarade:
  - Nej, mest troligt har de tagit det från prutare.
  Blondinen frågade naivt:
  - Och vad gjorde de med dem?
  Den rödhåriga skrek:
  - Dödad! Vad annars! Och det är bra om det innan dess inte var utan tortyr. Vissa prutare har gömställen i väntan på att swagpriserna ska stiga.
  Dessutom, trots allt, forskare sitter inte sysslolös. De letar efter sätt att förbättra egenskaperna hos artefakter och särskilt förlänga deras hållbarhet utanför zonen.
  - Jag vet det! Gerdas ögon fylldes av tårar. "Men något hände mig. Jag blev själv en mördare, sju personer dog av mitt skott.
  Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för detta. Det var som att ett snöre brast i min själ.
  Charlotte flinade.
  - Tja, varför är du så dum.
  Blondinen gnisslade:
  - Kyrkan mot våld.
  Den allvetande rödhåriga svarade:
  - Är det? Att döda en skurk är ingen synd. Den bokstavliga översättningen från hebreiska av budet i det sjätte budet Du skall inte döda: det låter: begå inte onda mord!
  Det vill säga, det är inte bra att bara döda goda människor, och det onda måste straffas.
  Gerda anmärkte blygt:
  Men Jesus själv följde inte detta.
  Charlotte svarade:
  - Tja, nej! Den inkarnerade Guden var inte pacifist. I Gamla testamentet jämfördes Kristus med kung David, och han var en stor krigare.
  Jesus själv säger - Jag har inte fört fred till jorden, utan ett svärd. En dålig källa är läckers blod. Ja, dessutom, före sin kroppsliga inkarnation, eftersom han var Jehovas ansikte, dömde Jesus dödsdomar, beordrade utrotningen av alla Amialikaner, brände Sodom och Gomorra.
  Det vill säga att rättvisa kräver ondskas straff. Vilka är de lokala banditerna? Ligister från skurkar, flyktingar från interneringsplatser, galningar som finns på den internationella efterlysta listan, bara terrorister som vi fångar.
  Det vill säga, det är ont, och för det godas skull bör det förstöras. En dålig källa är de utslösades blod, sa Jesus.
  Tårarna i Gerdas ögon torkade. Hon frågade förvånat:
  - Hur kan du skriften så väl?
  Charlotte svarade ärligt:
  - Tja, hur man lever i ett formellt ortodoxt land och inte kan katekesen. Men kunskap måste tillämpas klokt för att inte böja sig för Jehovas vittnens kavernösa pacifism.
  Blondinen nickade.
  - Jag känner till den här sekten! De erkänner inte Kristus som Gud. Men att prata om kättare är inte intressant för mig, inte för dig.
  Röd höll med.
  Låt oss fixa bilen först.
  Bilen var lätt skadad, det fanns metallplåtar längs kanterna och maskingeväret, som inte hann skjuta, var laddat med färsk tejp.
  - Jag dödade först och främst kulspruteskytten. Charlotte skröt.
  - Logiskt! Nu ska vi försöka börja. - Hitta rätt stövlar. Gerda var äcklad av att prova skor efter illaluktande banditfötter.
  Hon var helt enkelt föraktfull, liksom Charlotte. Flickorna gick till bäcken och sköljde sina stövlar. De var lite för stora, men efter lite funderande drog de på fotdukar.
  Inte särskilt bekvämt, men när de utför böner kommer deras charm inte att locka för mycket uppmärksamhet. Nu kunde flickorna, efter att ha tappat liken i diket, köra på hjul.
  Men skjut, locka uppmärksamheten från andra varelser: råtta-kaniner. Det var en olycksbådande mutation, en blandning av vanliga gnagare och harar. Hur dessa arter lyckades korsa sig är ett mysterium, men det visade sig vara en mycket ond blandning med giftiga tänder.
  Råttkaninerna sprang ut på vägen. Det var minst femtio av dem, stora som en hund. De blottade sina tänder tunna som nålar.
  De gick ofta sönder, men efter ett par dagar växte det upp nya. Själva kroppen är sjaskig, bara baksidan och en frodig, nästan rävliknande svans. Utanför zonen värderades sådan päls.
  Speciellt damerna. Men djuren själva var mycket fingerfärdiga och sega, de föraktade inte kadaver. Dessutom ärvde de en viss kvickhet från råttor.
  Till exempel kanske en död kropp inte är så välsmakande, men den är säker, men i de dödas zon...
  - Ja, vad ska man göra med dem! frågade Gerda.
  Charlotte svarade bestämt:
  - Låt oss skjuta och skära av svansarna! Det kommer att finnas något att sälja.
  Blondinen tvivlade::
  Varför behöver vi pengar. FSB gav oss kontanter och trettio tusen dollar hittades i banditernas fickor.
  Den rödhåriga skrattade.
  - Ja! Jag märkte att terroristerna och maffian föredrar dollarn framför euron, trots skillnaden i växelkursen.
  Slug dollar efter banditernas hjärtan
  De som vill förstöra Ryssland!
  Sedeln är vidrig, parasiternas valuta
  legosoldat får döda!
  
  Attraherar blod till sig själv och styggelse
  Inte för inte den gröna färgen på besvärens ögon!
  Låt det finnas vänlighet och ärlighet i hjärtat
  Låt oss förverkliga dina drömmar!
  . KAPITEL 3
  Läst av Charlotte.
  - Vems dikter? - Frågade Gerda
  - Jag skrev det själv! - Svarade den rödhåriga tjejen.
  Blondinen skrattade.
  - Bra idé. Och viktigast av allt, det är verkligt och sant. Men du har rätt, att sälja extra swag gör att vi kan göra lönsamma bekantskaper bland säljare.
  Flickorna tog råttkaninerna under pistolhot och sköt en salva. Du behöver bara skjuta i huvudet, eftersom kroppen är lätt att återställa, till och med klibbigt grönt blod rinner nästan inte ut.
  Skottet genomborrade skallarna på tio monster. De kollapsade, andra började springa.
  - Wow, och de uppskattade direkt vår stridskraft.
  - Det här är inga pseudohundar som klättrar fram. Men de har redan blivit skjutna så mycket att de också klippte av sig svansen bara lite värre än kanin. Gerda märkte det.
  - Råtträvarnas svansar är mest uppskattade. De betalar tre gånger mer än för soblar. - Burknuella Charlotte.
  Blondinen nickade.
  - De säger att deras päls kan ändra färg.
  Flickorna sköt ytterligare tio råttkaniner. Sedan gick de ner. Frodiga svansar skars av med självsäkra rörelser.
  - Var försiktig med tänderna, i princip finns det ett motgift mot deras gift, men det kostar tusen åttahundra dollar för en ampull. Charlotte varnade.
  Gerda noterade:
  - Jag fick inte sämre instruktioner än du. Dessutom, om tänderna bryter av och förblir i kroppen, kommer det att finnas en allvarlig inflammatorisk process.
  "Väldigt smärtsamt, även om våra kroppar är starka och inte så lätta att infektera. - lade till blondinen.
  Flickorna var redan på väg till bilen när pseudohundarna dök upp. Inte många, ungefär femton. Också uppenbarligen lockade skytte.
  - Är det synd att slösa en kula på dem? Charlotte märkte det.
  Gerda bekräftade:
  - Även om de inte är giftiga, biter de, och kan infektera med rabies. Låt oss krama dem med pistoler så att automatiska patroner inte överförs för ingenting.
  -Bara övertalningen som missar kommer att få en spricka, i pannan! Charlotte föreslog.
  Blondinen fnissade.
  - Och du har mycket barndom.
  Tjejerna sköt från den förbättrade TT-100. Dimensionerna, rekylen och kalibern är mindre än för en traditionell TT, och den dödliga kraften och eldhastigheten är högre på grund av den speciella munkorgsdesignen.
  Och ett förråd på tjugo omgångar per fat. Inte skjutande, men roligt. Utan att spendera en enda extra kula slog flickorna sönder huvudena på pseudohundar.
  Det är sant att senare hördes en annan flock närma sig.
  - Du vet! Charlotte föreslog. Låt oss inte slösa ammunition på dem.
  Gerda bekräftade:
  - Vi har enligt mig tillräckligt med banditvapen. Ja, och TT-100, du kan skjuta nästan vilken patron som helst.
  Charlotte kurrade:
  - Det är ändå inte intressant för oss. Låt oss riskera våra åsnor och möta dem med bara knivar.
  Blondinen kvittrade och blottade sina tänder:
  - Låter lockande, men har vi rätt till en tom risk.
  Den rödhåriga svarade:
  - När vi tränade på FSB-skolan blev vi inte hotade till döden eller allvarliga skador. Och här finns ett bra tillfälle att testa dig fram.
  Gerda flinade:
  - Att bita i rumpan är förresten en favoritteknik för pseudohundar. Om detta till och med i de första stalkarnas memoarer, som de till en början kallade sig, beskrivs det.
  Charlotte nickade.
  - Farter låter vackrare och tjuvar! Nu ska vi hämta knivarna.
  Flickorna stod rygg mot rygg, det fanns minst trettio pseudohundar. Kampen skulle inte bli lätt.
  Plötsligt kastade Charlotte sin dolk mot närmaste hund och träffade honom rakt i halsen. Och sedan lämnades hon obeväpnad. Ett hopp mot hundarna, ett kraftigt slag mot hundens huvud.
  Det chockade djuret kollapsade. Sedan ett utfall, som en tå i ögat, ett slag i käken. Flickan slår som en hammare, hennes tänder smulas sönder som torra ärtor.
  Gerda rusar efter henne, flickans krossande ben kastar av sig hanarna. Hundar ramlar, rullar omkull. Ett slag med en dolk berör struparna.
  - På ett starkt slag behöver du en present! sa Charlotte.
  - Den som inte slår, den kommer att gå förlorad! lade Charlotte till.
  Flickorna skildes åt. Charlotte hoppade högt, gjorde en pinwheel, flög över huvuden, slog ner tre hundar i ett hopp. Hon skar en över halsen och skar av hennes huvud.
  Gerda upprepade manövern, lade sig fyra och avslutade med ett slag mot hjärtat. Visserligen kunde hunden klia henne lite.
  Blondinen gnisslade:
  - Smutsig tik.
  Rött korrigerat:
  - Jag måste säga kärring.
  - Det är inte civiliserat att kalla ens en hund så.
  Charlotte skrek:
  - Men galet.
  Hundarna ville verkligen bita tjejerna i rumpan. Vanligtvis har pruttar och banditer pansarjackor och du kan inte bara bita igenom dem. Och byxorna blir tunnare.
  Gerda högg honom i ögat och Charlotte högg sina fingrar med ena handen och använde dolken med den andra.
  Blondinen gnisslade:
  - Det är det, vad nu?
  Rödhårig noterade:
  - Vi kastade knivar i huvudet, så det kanske är bättre i bröstet.
  Flickorna upprepade manövern, dumma pseudohundar var helt utan list och självbevarelsedriftsinstinkt. De gick framåt, rusade, deras hopp var förutsägbara.
  Och alla gav Charlotte en liten repa med klorna.
  Röd anmärkte:
  - Nej, det finns luckor i vår beredning. Och plötsligt skulle det vara varelser med mycket giftiga klor.
  Blondinen gnisslade:
  - Hur mår råttorna?
  - Så var det! Förresten, deras nålar är starkare än stål. Mycket otäcka varelser.
  - Generellt något av många olika derivat från råttor.
  Charlotte skar av ett annat huvud när hon gick och bröt hundens rygg. Gerda var henne på intet sätt underlägsen.
  Blondinen sa med ett leende:
  - Allt för att strålning inte dödar råttor, utan gör dem ännu starkare och mer livskraftiga. Det är som en dystopi. Kanske kommer ett kärnvapenkrig att leda till uppkomsten av en sorts råttcivilisation.
  - Tror du att råttorna kommer att kunna ta sig ut i rymden. - Går de samman med primater, då är det inte uteslutet. - De säger att sådana människor redan har dykt upp i zonen.
  Gerda bröt hundens nacke med ett kraftigt ryck. Charlotte avslutade den sista varelsen.
  - Vi var tvungna att hoppa.
  Blondinen gnisslade:
  - Det här är inte alla nördar, det finns värre.
  Röd anmärkte:
  "Jag vet, men att bekämpa monster är inte vårt expertområde.
  Flickorna, efter att ha lagt ner tre dussin varelser, skar försiktigt av sina svansar. Nu hade de något att sälja. Sedan hände det oväntade, en av de dödligt sårade banditerna började resa sig.
  Charlotte fnissade.
  - Oj, titta, det verkar som att en av dem inte var färdig!
  Gerda sa med ett skratt:
  Eller så kanske det håller på att förvandlas till en zombie.
  Rödhårig noterade:
  - Jag hörde talas om det, men för att bli en zombie måste man dö av en anomali.
  Blondinen gnisslade:
  - Eller från en mycket syndig persons hand.
  Charlotte gnällde:
  - Skämta inte så!
  Banditen reste sig och rusade för att springa. Hans snabbhet var inte sämre än världsmästaren i sprint.
  Charlotte gnällde:
  - Åh, gå efter honom.
  Gerda sa med ett skratt:
  - Han kanske har bra längdförmåga på Jaguaren.
  Den rödhåriga sa ut:
  -Låt oss se!
  Den återupplivade döde rusade verkligen längs vägen. Därför var det möjligt att följa honom i bil. Flickorna rusade iväg, inte särskilt accelererande.
  De undrade var banditen sprang.
  Gerda noterade:
  - Det är ett intressant spel, men ett bakhåll är troligt?
  Charlotte gnällde:
  - Och vi kommer att se henne, för trohet föreslår jag att bära mirakellinser.
  Särskilda kontaktlinser är ett annat av den ryska vetenskapens kostsamma underverk. De tillät dig att se i det infraröda och ultravioletta området, i totalt mörker och under vatten.
  Dessutom gjorde de det möjligt att förstora bilden av både vanliga föremål och använda linser som mikroskop.
  Det är sant att uppfinningen fortfarande är ofullkomlig, du kan inte använda den på länge: den brinner ut.
  Flickorna tog på sig dem och blev nästan omedelbart förvånade:
  - Han springer, och inte bara värmer inte upp, utan kyler ner. Skillnaden mellan den och miljön är inte mer än fem grader. sa Gerda.
  morrade Charlotte.
  Ja, det är en zombie! Kanske någon artefakt gjorde honom så cool.
  Löpningen fortsatte, banditen vände sig åt sidan, de tvingades skaka. Gupp, gropar, gupp hotade att välta bilen.
  - Kan han dela huvudet? Charlotte föreslog.
  Maria sa klokt:
  - Låt oss se om han leder oss till sin lya.
  Den rödhåriga påpekade kvickt:
  - Vill du slåss?
  Blondinen skrattade.
  - Är inte du?
  Charlotte skrattade.
  - Naturligtvis, men ditt hjärta kommer att brista av medlidande.
  Gerda noterade logiskt:
  - Det kan finnas gisslan i deras lya! Vet du inte det?
  Röd tvivlade:
  - Otrolig! Varför behöver de gisslan?
  Blondinen anmärkte logiskt:
  - Få en lösen! Eller få dem att fungera för dig.
  Charlotte tvekade.
  - Jo, de kan fortfarande ge något för en utlänning, men för en ryss, hur de än skjuter sig själva.
  Gerda sa uppriktigt:
  - Det är förvånande att vi med en sådan inställning till vetenskapsmän var så väl försörjda.
  Den rödhåriga anmärkte med skepsis:
  - Militär forskning är anständigt finansierad, USA köper forskare, och vi skriver bara av information från dem. Charlotte skrattade.
  - Närmare bestämt, stjäl vi?
  - Vi samlar in information, bearbetar och utfärdar vår egen! I allmänhet hindrar allt detta hemlighetsmakeri framsteg. Det skulle inte finnas några spioner, vi var mycket mer efterblivna, jag menar hela världen.
  Gerda suckade.
  - Och när blir mänskligheten ett? -
  Charlotte noterade med ett flin:
  Vet inte! Men för att utöka utrymmet måste du kombinera ansträngningar.
  Blondinen suckade:
  - Men än så länge händer det motsatta. Om det i början av 1900-talet bara fanns trettiosju stater, så finns det nu tvåhundrafyrtio. Dit vår värld är på väg behöver mänskligheten en stor ledare.
  - Och var hittar man det här! Charlotte märkte det. - Snarare ökar kaoset. - Det var feodal fragmentering, och nu kapitalistisk. Men förr eller senare tar det slut.
  Jag tror att det fortfarande kommer att finnas universell lycka och en värld utan ondska.
  Gerdo gnisslade:
  - När kommer Kristus?
  Charlotte sa med eftertryck:
  - När en person, fysiskt och andligt, blir en gud.
  Samtalet avbröts, ett torn dök upp framför sig. Två typer med maskingevär satt på den och rökte.
  - Dålig vana! - Flickorna sköt och tog bort banditerna. Den bepansrade pannan på "Jaguaren" bröt igenom staketet, och skönheterna brast in på gården. Där drack två dussin banditer drinkar och åt kebab.
  Maskingeväret avfyrade, kraftigt spottande bly. I skickliga händer är PKU ett för hemskt vapen som förvandlade kroppar till lik på två sekunder och slog ut fontäner av blod.
  Sedan genomborrade kulorna verandan och bröt igenom träväggarna. Glas krossades, splitter flög från stockarna. Allt krossades i rad, brädorna krossades, blodiga spån föll.
  Sällan känns en kamp så mycket som ett slakteri. Men vem kan stå emot när sextusen kulor slår ut på en minut.
  För en sekund, ungefär hundra, explosiv kaliber 14,7, för fem femhundra. Det tog fem sekunder att döda tjugofem banditer som festade på gården, eftersom vädret var torrt och ytterligare femton på verandan.
  Gerda hann inte ens läsa Fader vår när allt var över.
  - Kampen var kort! "Även om två till kryper i själva byggnaden.
  Flickorna besvarade eld och ganska exakt träffade tre kulor Charlotte i en skottsäker väst, men ett skott från en granatkastare satte stopp för beskjutningen.
  - Oj, jag gapade, mina tankar distraherades av djupa inkonsekvenser, du kämpar och ber samtidigt.
  - Varje synd måste sonas! sa Gerda.
  Charlotte sa logiskt:
  - Det finns helgon som förmyndar krigare. Till exempel George the Victorious, Ärkeängeln Mikael och många andra!
  Blondinen sa med ett skratt:
  - Höger! Men det är fortfarande äckligt! Nu ska vi kolla huset.
  Den rödhåriga skrattade.
  - Och vi dödade inte en vän till.
  Zombiebanditen hoppade på scouten Juliana, men träffades i adamsäpplet med en känga. Han flög iväg och tjejerna kastade Kalash i honom. Zombien slutade dock inte direkt.
  En tid morrade han och vrålade, i sin tur sönder han inte helt av PKU:n.
  - En fullständig dop för dig! Tja, en levande varelse! Gerda blev förvånad. - Du kan direkt se djävulens produkt.
  Charlotte sa med ett skratt:
  - Jag hörde att zombies kan göra vilken levande människa som helst. Det vi ser är en annan zonkyss.
  Blondinen var skeptisk.
  - Du vet, i vårt agerande finns inget heroiskt. Med hjälp av ett maskingevär mejade vi ner fienderna, men gjorde ingen bättre.
  Den rödhåriga fnissade.
  - Du är en idealist Gerda. Man vill fixa hela världen, utan att ens veta åt vilket håll.
  Blondinen kommenterade:
  - Jag tror att det först och främst är nödvändigt att iaktta fosterlandets intressen.
  Charlotte sa glatt:
  - Genom att döda femtio banditer har vi redan gjort en anständig tjänst till landet. Fängelserna är redan överfulla och döden är förmodligen mer human.
  Gerda tillade kvickt:
  - Hur ska man säga, de levande kan alltid ångra sig, särskilt de som dömts till livstids fängelse. I ett speciellt fängelse finns det faktiskt mycket färre frestelser och incitament att synda.
  Den rödhåriga bytte ämne.
  - Vi ska undersöka lokalerna, kanske har vi tur för gisslan, och samtidigt tittar vi på troféerna.
  Flickorna sökte igenom fickorna på de döda banditerna. Det gick att få ut anständiga summor i kontanter, dollar och euro.
  Samt flera artefakter, bland dem den värdefulla turkosen, som kan öka metallens styrka.
  Det är sant att deras ägare, en ganska stor bula, att döma av det stora antalet sedlar, inte hjälpte. Kulan slet upp den avtäckta magen och bröt genom bröstet.
  Flickorna var försiktigt rädda för minor och bristningar och undersökte huset. Det visade sig att deras farhågor inte var ogrundade. Tre minor och två granater måste rensas.
  Men, tydligen av rädsla för att lagren inte skulle sprängas av berusade ögon, var de minerade dörrarna markerade med ett kors.
  - Vilken idiotisk fälla! Gerda blev förvånad.
  Charlotte gnällde:
  "Bråkar de inte alltid så?"
  Blondinen sa:
  - Jag tror att de här minorna är farligare för banditerna själva. Titta, och här var det explosioner, allt var förstört.
  Väggarna är verkligen skurna med fragment, stänkt blod är synligt. Rengörs här i sikte inte ofta.
  - Smutsiga, dessa gangsters, det är så många burkar och flaskor som ligger på hög, det är nödvändigt att kratta. Charlotte petade i glaset med foten.
  Gerda svarade hårt:
  - De har sådana moraliska principer. Vi ska leta efter en cache, cacher och zindan.
  Flickorna genomsökte huset, skannade golvbrädorna och gick sedan ner i källaren. Som väntat visade sig den första cachen med artefakter, pengar och stulna värdesaker ligga under en marmorplatta i en speciell fördjupning.
  Det fanns också en hel samling guldtänder, örhängen, troligen bortrivna tillsammans med öron, ringar och andra smycken.
  Det fanns också stenar, inklusive de vars namn flickorna inte visste, och deras egenskaper var mystiska.
  Charlotte gnuggade en av dem, den fattade eld och började bränna hennes händer.
  - Oj, det här är tydligen "Bill", säger de, är kapabel att förstöra vilken dator som helst, på ganska stort avstånd. Dessutom inaktiverar den videokameror.
  Gerda blev förvånad:
  - Värdefull artefakt?
  Den rödhåriga väsen svarade hotfullt:
  - Mycket mer värdefullt bara utanför zonen av styrka förlorar i två eller tre veckor. Dessutom sjunker effekten av effekten omedelbart, det är värt att lämna detta infekterade område av Gud vet vem.
  Blondinen rynkade pannan.
  - Och var är "Armor"-stenen? De säger att han ger kulor ett slag.
  Charlotte påpekade aggressivt:
  Ja, det är en berömd artefakt. Böjer banan för inte bara kulor, utan också granatfragment. Det är särskilt kraftfullt om du kombinerar flera stenar.
  Den beskrivs ofta i memoarer, och utanför zonen är den giltig i två till tre månader.
  Gerda tvivlade:
  - Något syns inte på ledaren!
  Den rödhåriga sa med ett leende:
  - De måste ha sålts! För en legosoldat är denna sten värdefull, förmodligen frestad av priset.
  Gerda sa med ett skratt:
  - Eller så hittade de det inte, du behöver en jävla sugare! Det finns många "Kulesh", det är inte så lätt att sälja denna sten.
  Charlotte spetsade öronen.
  - Jag hör någon muttra i källaren, här finns fortfarande fångar.
  Blondinen bekräftade:
  - Ja, jag också, verkar det som, det här är arabiskt tal.
  Den rödhåriga krigaren anmärkte:
  - Kom ihåg vad vi fick lära oss, särskilt i plastisk rörelse. Araber kännetecknas av skarpa gester, män i allmänhet borde vara elakare.
  Gerda nickade.
  - Jag vet hur man imiterar araber. I framtiden kan det bli krig mellan Ryssland och den islamiska världen.
  - Särskilt om amerikanerna utvisas från Persiska viken och Afghanistan. Vi spände jänkarna till vagnen och tvingade dem att täcka våra gränser! Charlotte skrattade.
  Blondinen var orolig.
  - Men den svarte sultanen verkar ha ett agg mot Ryssland. Dessutom är USA:s territorium långt från den islamiska världen, och vårt är i närheten. Först och främst kommer expansionen att ske på ryskt territorium. Gerda nickade. -
  Sånt här är oroande.
  Charlotte noterade:
  - Medan de onda amerikanerna ylar med araberna kommer vi att hinna skapa en så kraftfull och tekniskt avancerad armé att kriget med de sydliga horderna inte kommer att bli hemskt.
  Huvudsaken är att vinna några år. - Den rödhåriga krigaren avslutade viskande.
  Flickorna gick till "zindan", korridoren ledde åt sidan, där en pansardörr placerades bakom tegelverket.
  Den var, som en ubåt, säkert monterad och stängd med en kod.
  - Låt oss testa det! sa Gerda.
  Med hjälp av en miniatyrliknande av flickans stetoskop lyssnade de på kassaskåpet. En liten skillnad i ljuden gjorde det möjligt att beräkna koden och öppna den tjocka dörren.
  - Och om ledaren glömmer? - Och han skrev ner det! Charlotte tog fram ett papper.
  Gerda blev kränkt:
  - Och varför var du tyst?
  Den rödhåriga svarade djärvt:
  - Jag ville testa dina förmågor som inbrottstjuv.
  - Tjejerna pratade arabiska för säkerhets skull. De kunde till och med den specifika orientaliska jargongen.
  Gerda slutade tala och blottade sitt ansikte:
  - Nåväl? Nu minns jag var lyckans sten är?
  Victor svarade med en suck:
  -Det här jag... ja, de säger att han kommer att släppa en av den svarta sultanens legosoldater. Och om det är någonstans i närheten i träsken. Men hitta...
  Charlotte svarade hårt:
  - Vi har ingen anledning att vandra genom träsken! Du är värdelös för oss så...
  Viktor kröp ihop av rädsla.
  Gerda tog mannen i örat med sina bara tår och skakade honom.
  I det ögonblicket hördes ett vilt vrål genom en megafon:
  - Ge upp horor! Du är omgiven!
  Charlotte fnissade.
  - Nåväl, här är våra välönskare i aktion!
  Gerda nickade till Victor:
  - Kommer du med oss! Om inte dödad under genombrottet!
  Flickorna satte på stenar. Och Charlotte slängde ett koppel runt Victors hals. Jag hörde ett ljud, en helikopter svävade uppenbarligen över taket.
  Gerda sa med ett skratt:
  - Det finns inget lättare än att skjuta ner helikoptrar!
  Charlotte tog ärtorna i sina bara tår och nickade.
  - Han kommer inte att vara här nu!
  Ett utbrott av stor kaliber träffade fönstret. Glas föll av. Den rödhåriga flickan kastade en ärta med sin bara, solbrända fot.
  Det var en explosion utanför. Och helikopterns stora kadaver kollapsade utan ceremoni.
  Gerda kastade också en ärta med sin bara fot och sjöng:
  - Låt spelet inte vara enligt reglerna - vi kommer att bryta igenom fraera!
  Och två vackra tjejer: en rödhårig och en blondin rusade ut ur miljön. De släpade Victor på ett rep. Han var tvungen att springa efter dem med all sin kraft.
  Gerda aala sprack ur maskingeväret. Flera av banditerna kollapsade med ett dån.
  Charlotte slog med laser. Och hon skrek:
  - Vi kommer att skära fienderna ordentligt!
  Gerda kastade en ärta med sprängmedel med sina bara tår. Den massiva tanken, som var täckt med grenar för kamouflage, vände med ett dån.
  Rullarna slets från honom och de flög över fältet, snurrade och studsade. En av dem slog banditen i huvudet och krossade skallen. Skarparna försökte slumpmässigt
  brand. Men krigarna var osårbara. De avfyrade maskingevär och lasrar som svar. Victor flämtade tungt efter dem.
  Det verkade som om snaran som täckte honom var på väg att kväva honom.
  Gerda fnissade och sa:
  - Snart blir fienden sjuk!
  Charlotte sa:
  Han har inte kul just nu! Eller kanske du ska be Gerda?
  Blondinen fnissade och sa:
  - Jag blev besviken på Gud och tror bara på makt!
  Flickorna fortsatte att skjuta och kasta ärtor med dödliga sprängämnen.
  Här är ytterligare en stridsvagn från en kraftfull lucka som rullade över och stod upp till toppen av larverna. Det var verkligen imponerande. gerdla rörde den mörkhyade gangstern i hakan och
  han fick i käken flög upp och ner. Och sköt ner ytterligare tre av de attackerande typerna.
  Charlotte sjöng aggressivt:
  - Svart korp inför döden,
  Offret väntar vid midnatt...
  Gerda, som sköt mot banditerna, tog upp:
  - Vi kommer att vara coolast av alla, tror vi
  Vi möts vid graven!
  Dessa är de kämpande krigarna. Gänget som bestämde sig för att omringa dem beräknade uppenbarligen inte deras styrka. Tre kraftfulla maskingevär av Dragon-klassen bevakade inflygningarna till ledarens lya.
  Men flickorna, tillsammans med Victor, försvann plötsligt och dök sedan upp bakom ett kraftfullt och dödligt vapen. Här slog Gerda igenom till ledaren. Hon tog tag i honom med sina bara tår
  genom näsan och ryckigt kastade den över henne. Han flög och slog sina egna maskingevär. Blystrålar genomborrade honom som en bagge med ramstänger.
  Charlotte sjöng:
  -Ett två tre! Knäck banditen!
  Och hon kommer själv att ta ett maskingevär och låta dem krossa fienderna. Gerda steg fram. Banditens maskingevär dök oväntat upp vid bröstet och Victor.
  Mannen tog tag i avtryckaren. Och hur det slår ... Blyregn öste ner. Någon våldsam kraft tog upp banditerna och krossade dem i farten. Victor redan
  var tvungen att döda. Men så mycket på en gång. Han kände en stridstrans i sig. Och låt oss tröska motståndare som svärmar som kackerlackor. Och det syntes
  hur storkalibriga kulor tränger igenom kroppar och stänker fontäner av blod.
  Gerda tittade på Victor och gnisslade:
  - Terminator!
  Charlotte, klottrade på banditerna, sjöng:
  - Fosterlandets hymn sjunger för oss i våra hjärtan,
  Vi är de snyggaste tjejerna...
  Krama starkare riddare maskingevär,
  För att tjejerna väntar på de coola sakerna!
  Jag försökte slänga Ambrams-stridsvagnen på tjejerna, en ganska chic bil för gänget. Och han vattnade utrymme från sex maskingevär monterade på taket.
  Gerda kastade ytterligare en kruka med sin bara, mejslade fot. Hon flög in i stridsvagnens larv. En explosion följde ... Bilen först på sidan och sedan Charlotte
  kastade i ytterligare en ärta. Mastodonten rullade och dess maskingevär träffade banditerna. Och de började klippa ner dem i dussintals. Det kan ses att detta gjorde intryck på de överlevande militanterna.
  Och de började strö med fega rop och smutsiga mattor!
  Devonki slog dem efter.
  Charlotte sjöng till och med:
  Du skonar dem inte
  Döda alla jäklar...
  Hur man krossar vägglöss -
  Slå som kackerlackor!
  Gerda, som sköt efter honom, sjöng:
  - Ingen nåd, ingen nåd, ingen nåd för fienden!
  Flickor från helvetet, flickor från helvetet, jag ska slå ner alla getterna!
  Victor sköt också på tröghet, han var väldigt träffande.
  Charlotte sa:
  - Wow! Och det är inte så enkelt som det verkar!
  Gerda nickade instämmande.
  - Det är inte lätt alls! Kan vi inte döda honom?
  Charlotte noterade:
  - Tiden lider!
  Och tjejerna tog upp Victor och drog med honom. Mannen tappade maskingeväret och hann knappt röra det med fötterna. Flickorna i farten fortsatte att skjuta från "Dragon"-kulsprutan.
  De försökte göra slut på alla banditer och inte låta någon fly. Vackra krigare och skoningslös. Deras press är bara galen.
  Victor kunde inte längre hänga med dem och ramlade. En snara var knuten runt hans hals. Hur ont det gjorde. Och Gerda och Charlotte, tillsammans med sina bara tår, lanserade splitter
  glas som träffar de strömmande striderna i bakhuvudet och nacken.
  Gerda och Charlotte sjöng tillsammans:
  - Kärlek och död, gott och ont,
  Vad som är heligt, vad som är synd, är det vi ska förstå!
  Och så svävade en annan helikopter över dem. Genom dimman av insvepta ögon såg Victor vagt hur Charlotte vände upp maskingevärsströmmen och Gerda slog sin bara häl
  militanten i magen, varifrån blod flög ut ur hans mun. Helikoptern exploderade... Och fragment spreds över himlen. Och Gerda skrämde en remsa av scharlakansröd blod från hennes kind.
  Victor slutade plötsligt se allt detta. För mycket snara klämde hans nacke. Framför hans ögon, syner från barndomen, så avlägsna och
  Lycklig. Samt många olika slags prestationer. Här är skolan. Och han bråkar med någon. Han får en tvåa. Och det sista samtalet låter. Och någon skrattar.
  Och så stannade allt plötsligt, och för ett ögonblick slocknade ljuset.
  . KAPITEL 4
  Victor vaknade. Nacken var väldigt öm gnuggad med ett rep. I allmänhet mådde han dåligt. Ben bröts. Och jag ville äta och dricka.
  Han låg på något mjukt. Charlottes grova röst följde:
  - Nåväl, den svaga kom till sans?
  Victor väste:
  Du kvävde mig nästan...
  Den rödhåriga vixen fnissade:
  - Det räknas nästan inte!
  I en mjukare och mer tillgiven ton sa Gerda:
  Mannen har vaknat! Kanske mata honom!
  Den rödhåriga vixen skällde argt:
  - Ge honom trofén på burk! låt dem njuta!
  Blondinen öppnade en burk björnkött med ärtor och svarade:
  - Du kan prova ... och dricka lite mjölk!
  Hon stack in flaskan och en varm stråle rann ner i halsen på Viktor. Det blev mycket lättare för honom.
  Gerda sa med ett leende:
  - Du sköt väldigt bra. Kanske var han i specialstyrkorna!
  Victor skakade på huvudet.
  - Inte! Det är bara det att när jag är väldigt orolig så börjar allt mirakulöst att lösa sig för mig!
  Charlotte bekräftade med ett leende:
  - en värdefull färdighet! Men du springer för långsamt!
  Victor ryckte på axlarna.
  - Jag är en enkel person, och du är super!
  Den rödhåriga skrattade och svarade:
  - Ja, enkelt! Men vi kan göra dig bättre. Låt oss brygga en dryck som kommer att föryngra kroppen och du kommer att kunna springa mycket snabbare och få styrka!
  Viktor blev förvånad:
  - Kan du göra det?
  Gerda bekräftade:
  - Vi är i zonen! Och så finns det muterade växter som i kombination med artefakter och en speciell kombination kan föryngra kroppen och göra den starkare och snabbare.
  Viktor visslade.
  - Kolossalt! Varför gör du inte det här för alla?
  Charlotte svarade med ett leende:
  - Människor? De är i princip boskap för att göra något för dem!
  Gerda nickade instämmande.
  Och vi är inte riktigt människor!
  Victor frågade nyfiket:
  -Vem är du?
  Charlotte skrattade och sa:
  -Trycka länge för att förbereda Gerd! Berätta för honom vår historia från första början!
  Gerda ryckte på axlarna.
  - Från allra första början?
  Rött bekräftat:
  - Nåväl, från början av uppgiften! Och sedan började du berätta för honom inte riktigt först!
  Gerda nickade.
  - Ja, jag räknade inte lite. Nåväl, hör, en man som inte är så tom!
  Fången nickade.
  - Du kan kalla mig Vitya!
  Den blonda terminatorn nickade.
  - Tja, lyssna på mig Vitya!
  Och vävde hennes mest intressanta berättelse.
  Den skygga vintersolen förgyllde de frodiga snön något och gav korta ögonblick av ljus så sällsynt längst i norr.
  En sträng femtiofem graders frost rådde, när spotten, efter att ha nått marken, förvandlas till is.
  Det är desto mer oväntat att se hur en nästan naken solbränd tjej i bikini springer snabbt som en ren genom snödrivorna.
  Hennes bara, röda fötter flimrar väldigt snabbt och lämnar nästan inga spår, och hennes gyllene hår ser ut som en ljus låga.
  En oklanderlig, kanske för muskulös figur med idealiska proportioner, en riktig gudinna tjej, förkroppsligandet av styrka och erotik.
  Grova muskler krusar som krusningar. Om du tittar noga kan du se små sensorer på hennes kropp.
  Efter att ha gjort en cirkel och tillfogat tallarna flera slag i ett hopp, varifrån de rysde, föll den nedfällda barken ner, flickan återvänder till terrängfordonet, enormt som en KAMAZ, målad med vit färg.
  En man i hjälm lutar sig ut genom sidodörren. Hans smarta och intelligenta ansikte bryter ut i ett leende:
  Bra, Gerda. Din kropp klarar kylan perfekt, och din hastighet är fantastisk: du kan enkelt slå alla världsrekord i löpning!
  - Inte bara i löpning, utan även i simning och även i skivstången! - Flickan svarade.
  - Prisad vare den Allsmäktige att han begåvat mig med en sådan gåva. - Blondin Dabavil stampar med bara foten.
  Ett glädjande svar följde:
  - Egentligen inte, genetiker arbetade på dig och använde invasiv teknik, inklusive specialutbildning.
  Gerda sa med entusiasm:
  - Jag kan programmet "Perfektion" med syftet att skapa en framtidens man! På grund av henne förlorade jag min barndom!
  - Men nu kan du tjäna Stora Ryssland mycket mer effektivt!
  Flickan bugade och gjorde en trippelkulto, åt ett mellanmål i den frostiga luften och sa med patos:
  - Fosterlandet är det dyrbaraste en människa har, utan det har livet ingen mening! En man utan ett hemland är som en kropp, utan en själ!
  Officeren nickade.
  - Bra ord Gerd! Jag hoppas att du har möjlighet att tjäna landet!
  Deras ord avbröts av uppkomsten av en stor helikopter på himlen. Det var den senaste modellen med fällbara propellrar och jetmotorer.
  Detta gjorde det möjligt att kombinera alla de positiva egenskaperna hos en höghastighetsfighter och Black Shark.
  Maskinen kallades "Vepr" - 2, världens första helikopter med överljudsfart.
  Spinnern svävade, två propellrar snurrade och sänkte bilarna på gummerade sugkoppar. Helikoptern strömlinjeformades: liknade en val.
  Flera fallskärmsjägare hoppade ur den, de ställde upp i en halvcirkel. Sedan kom en tjänsteman med epauletterna av en generallöjtnant från FSB dekoröst ut. Han vinkade till flickan.
  När han kom närmare sa han:
  Vi har inte tid att spendera! Så rakt på sak. Har du hört talas om den aldrig tidigare skådade terrorattacken i Moskva?
  Halvnaken Gerda svarade:
  - Ja! Det är hemskt!
  Generalen vrålade öronbedövande:
  - Presidenten är rasande, vi fruktar till och med för hans hälsa. Deklarerade tio dagars sorg. Den förbannade terroristen "Black Sultan" har utmanat ett fantastiskt land!
  Det har aldrig hänt förut att regeringen i sin helhet gick under, och denna jävel hade till och med fräckheten att ställa ett ultimatum.
  Gerda nickade.
  - Han gav femton dagar!
  Generalen bekräftade:
  - Det stämmer, och det har gått arton timmar. Så vi måste skynda oss.
  Blondinen frågade oroligt:
  - Och hur är det med åtgärder för att stärka skyddet av presidenten?!
  Generalen svarade med en suck:
  - Adopterad utan motstycke, men om motståndaren använder de djävulska artefakterna i zonen, blir det för svårt att stoppa honom.
  Är premiärministern - en riktigt stor man dåligt bevakad. Terrorister, särskilt tjetjenska, har jagat efter honom länge, men de kunde inte ens närma sig honom.
  Nu är hela landet hotat, inte trasigt och inte skrämt: en tillförordnad premiärminister har redan utsetts och ett nytt kabinett håller på att bildas.
  - Det finns ingen som ersätter en så stor person som statsminister. Gerda märkte det.
  - Han hade det högsta betyget i hela Rysslands historia, folket älskade inte någon så mycket.
  Generalen rynkade pannan.
  - Och vad gjorde du?
  Flickan svarade med ett sorgset leende:
  - Bad för hans själ! Jag hoppas att kyrkan kommer att rangordna mannen som räddade Ryssland som ett helgon?
  Generalen skakade på huvudet.
  - Jag är ateist! Och för mig är huvudsaken att behålla den, även om premiärministern är mycket mer värd att helgonförklaras än Nicholas II. Nu om affärer!
  Du kommer att föras till Moskva, och därifrån kommer de att överföras till mirakelzonen.
  Ärligt talat måste du kasta dig in i underjordens sken, men den svarta sultanen måste förstöras.
  Men om du fångar honom levande kommer du att få ytterligare femtio miljoner euro i belöningar.
  Gerda visslade.
  - Wow! Vad är det totala beloppet?
  Generalen morrade:
  - Tvåhundra miljoner euro för de döda och tvåhundrafemtio för de levande!
  Blondinen kurrade med ett leende:
  - Imponerande! Även om jag personligen handlade med den "svarta sultanen" gratis, bara för att hämnas Svyatoslav Vladimirovich!
  Generalen blinkade kraftigt.
  - Bra! Du kommer att ha en partner! Också en förbättrad modell av en person som du!
  Gerda sa med ett leende:
  Jag antar att jag inte var den enda. Men jag skulle vilja bli ihop med en man.
  Generalen svarade med en suck:
  - Det finns inga män som du! Alla pojkarna dog, till vår stor sorg. Vetenskapen är fortfarande så ofullkomlig.
  Här går du till exempel längs kanten av avgrunden, vi vet inte ens hur länge sådana människor lever. Kanske kommer du inte att åldras, eller så kanske du dör om ett år.
  Gerda sa självsäkert:
  - Det skrämmer mig inte så mycket. Jag är trots allt samma person som alla andra människor, vilket betyder att jag har en odödlig själ.
  - Religion är de svagas tröst - eventuella olyckor verkar obetydliga om de är tillfälliga! Generalen noterade.
  - Och du, en tjej, måste vara stark, dock, låt oss lämna samtalen, det finns inte en minut att förlora.
  På fem sekunder tog flickan på sig sitt kamouflage och hoppade in i helikoptern.
  Bilen svängde lätt, visade enastående manövrerbarhet och svävade sedan kraftigt uppåt.
  I allmänhet dök idén att utrusta helikoptrar med jetmotorer upp redan på femtiotalet, men den kunde inte förverkligas.
  Nu överskred bilen omedelbart ljudhastigheten, den var nästan lika bra som till och med Migu-35.
  Generalen skröt:
  - Vår elektronik är inhemsk, i allmänhet har vi en utmärkt utveckling, bara problem uppstår ibland med implementeringen.
  "Om tekniken är en skyddsängel, då är kämparandan krigsguden!" Gerda märkte det.
  Generalen svarade med ånger i rösten:
  - Tyvärr är majoriteten av de värnpliktiga vid dålig hälsa och det tycker jag borde ägnas mer uppmärksamhet åt detta.
  Och la sedan till:
  - Vi behöver förändra mycket i den mänskliga naturen, och det är det vi jobbar med. Du tror att Gud skapade människan till sin egen avbild och likhet.
  Gerda gnällde:
  - Det är vad Bibeln lär!
  Generalen frågade ganska logiskt:
  "Men är inte den allsmäktige Gud verkligen lika svag och skör som en människa?"
  Blondinen gav upp hårt:
  - Det här är syndens konsekvenser!
  Generalen höll inte med.
  - Titan rostar inte och gudsbilden blir inte matt! Såvida inte en person verkligen är en bild.
  Gerda sa med eftertryck:
  - Du vet, det är lättare att ösa upp havet med en matsked än att argumentera med en ateist! Det är därför jag inte vill prata om det!
  Generalen spred sina händer.
  - Och vad mer vi ska göra vi har en hel timmes flygning framför oss.
  - Jag älskar naturen! Här kan du slå på en utmärkt cybervideorecension.- konstaterade Gerda.
  Riktigt intressant att observera den virtuella världen. Datorn förbättrar bilden: visar färgglatt målade floder, sjöar, skogar, berg.
  Allt så ovanligt kan zoomas in och ut ur bilden.
  Gerda tittade då och då på att ändra vinkeln på bilden. Så här såg allt ut i det elektroniska sortimentet flimrande, vilket fick världen att se ut som ett spel.
  Till slut dök Moskva upp. En enorm metropol, du kan se de senaste skyskraporna, bilbanker, konstmonument.
  Sammantaget imponerande, speciellt för en tjej som tillbringade sitt korta liv med att träna i konsten att döda.
  Gerda förstod dock elektronik bättre än Vetenskapsakademien.
  - Ditt antivirusskydd är opålitligt. - Hon lade märke till. I allmänhet är Kaspersky antivirus föråldrat, och det är helt maktlöst mot en mask eller bläckfisk.
  Generalen nickade.
  - Ja, programmeringen ligger lite efter! Alltför många begåvade unga människor går in i näringslivet, och äldre gör vetenskap.
  Och du känner själv datorn som en tjej - hon älskar de unga och envisa!
  Gerda skrek:
  - Jag kan se programmet.
  Generalen sa:
  - Senare! Vårt schema beräknas i sekunder.
  De landade på ett underjordiskt flygfält, och sedan på en speciellt racing pansarbil fördes flickan till ett underjordiskt rum.
  Där väntade den nya direktören för FSB, generalöverste Apollonov, på henne. Bokstavligen, en annan tjej i kamouflage gick in på leden med dem.
  Också lång, kraftfull, utmärkt byggd, men hennes hår, till skillnad från den ljust gyllene Gerda, är eldrött, liknar en röd banderoll.
  Hon skakade hand med sin nya partner, presenterade sig själv:
  - Charlotte!
  Blondinen svarade:
  - Gerda!
  Den rödhåriga fnissade.
  - Låt oss lära känna varandra!
  Generalöversten var kortfattad.
  - För tillfället hänger ett dödligt hot över hemlandet. Därför måste ni unga tjejer skynda er! Tikhomirov kommer att ge dig detaljerade instruktioner.
  Han stötte med fingrarna på generallöjtnanten. - Tills jag berättar följande. Det mesta av zonen ligger utomlands på territoriet, det land som vi redan har ansträngda förbindelser med, eller snarare två länder.
  Dessutom är underverkens specificitet sådan att det är svårt att sätta in stora styrkor på den. Så förutom du kommer bara specialstyrkor att verka där.
  Visst har vi ett eget spaningsnät i zonen, men den senaste tiden har vi upplevt misslyckanden.
  Tikhomirov gav ordet:
  - Våra scouter började döda. Även de hemligaste. Det finns till och med en version som terroristerna har lärt sig att läsa tankar.
  Gerda bekräftade:
  - Det är allt! Vissa artefakter förbättrar telepatiska förmågor. Det Wolf Messing och andra gjorde blev tillgängligt för vanliga terrorister.
  - Inte helt enkelt! - Kort sagt, de som är kvar kommer att ge dig stöd.
  Charlotte anmärkte: - Stepafany, troligen, dödades.
  - Hur vet du det? - Direktören för FSB var pigg.
  - Ibland känner jag, ibland inte! - Lade märke till flickan.
  Gerda, något fånig, tillade: - Var inte upprörd! Det finns inga allvarliga missförhållanden bakom dig, och bara de lata ligger inte med sekreteraren.
  Direktören för FSB blossade upp:
  Så du kan läsa tankar!
  Den blonda terminatorn nickade.
  - Inte alltid och inte alls! Men om de inte hade superkrafter, varför ringde de oss då.
  Chefen för den hemliga polisen nickade.
  - Jag respekterar! Det kommer att vara synd om du inte kommer tillbaka!
  - Döden skiljer sig från den älskade genom att de alltid försöker skjuta upp mötet med henne! - Lägg märke till den rödhåriga Charlotte.
  - Döden skiljer sig från den älskade genom att den alltid kommer vid fel tidpunkt, men ingen förebrår henne för att vara sen! fortsatte Gerda.
  Chefen för den hemliga polisen nickade.
  - Ni tjejer har hög IQ, men er kropp är samma protein som min. Alltså en kula mot huvudet och slutet.
  Okej, jag har en hel massa saker att göra. Det kommer inte att vara så svårt att döda den svarte sultanen som att hitta. I hans fotspår kommer vi att lansera många blodhundar. Vet att fosterlandet är med dig.
  Flickorna böjde artigt, åtföljda, Tikhomirova gick till utgången. Från Moskva till zonen cirka tusen kilometer.
  Charlotte pratade mest på vägen:
  - Tyska kulsprutepistoler av den fyrtiofemte kalibern UMP med avtagbara ljuddämpare, demonterade jag personligen och gjorde ett utmärkt gevär.
  Små förändringar i designen gjorde det möjligt att kombinera fördelarna med flera system samtidigt.
  - Jag arbetade själv på Armalight-geväret AR 10, en amerikansk analog till skruvskäraren, samt på M-16. Genom att ändra parametrarna något kunde jag ytterligare öka kulans mynningshastighet och dess sikte.
  Och viktigast av allt, för att öka tillförlitligheten hos själva geväret. När allt kommer omkring är det känt att M-16 är överlägsen Kalashnikov i den initiala kulhastigheten på nästan 300 meter per sekund och i skjutnoggrannheten två gånger. Men det är en knepig sak.
  Om amerikanerna visste det skulle de ha gett mig ett stort pris! I allmänhet är jag förvånad över deras designers dumhet.
  Tikhomirov svarade: - Det beror på att de har tillverkningen av vapen i privata händer. Ett opålitligt gevär går ofta sönder, vilket gör att de kan säljas mer, för att inte tala om reparationsbranschen.
  I allmänhet arbetar de bästa forskarna från hela världen för USA, men eftersom kapitalisterna bara tänker på vinster är avkastningen på deras arbete mycket lägre än vårt.
  Charlotte sa:
  - Jag tror att kapitalismen kommer att förstöra mänskligheten!
  De gick in i ett rymligt kontor, där instruktörer redan väntade på dem. Frågan handlade om enskilda detaljer.
  - Du har ett för catchy utseende. Tikhomirov noterade. - Väck uppmärksamhet omedelbart. Jag tror att det vore bättre om du klär ut dig till äldre män.
  I det här fallet kommer din penetration in i zonen att vara ganska naturlig.
  Gerda blev förvånad:
  - Hur?
  - Pass för vanliga stalkers. Det är så enkelt, det finns tusentals av dem i zonen.
  Kanske, men det är inte den bästa idén. Nu, om vi kommer fram som smarta tjejer, så kommer det här bara att gå över. sa Charlotte.
  Generalen kläckte Zenki:
  - Allvarligt!
  Den rödhåriga vixen nickade.
  - Ganska! Vi kan arbeta som prostituerade. Det finns tillräckligt med dem i zonen, och du kan få reda på mycket om sängen.
  Gerda skakade på huvudet.
  - Att ligga med män är synd.
  Charlotte sa aggressivt:
  Är det inte synd att döda? I allmänhet är du en nunna eller en krigare. Varför gav de henne just en bibel i handen.
  Blondinen sa blygt:
  - Det var då prästen välsignade projektet, han lämnade det.
  - Ett stort misstag, du måste välja mellan Kristus och fosterlandet! sa Charlotte.
  - Höger! Tikhomirov höll med. - Man kan inte tjäna landet bara i vita handskar.
  Gerda tvekade och klämde sedan ut:
  - Jag väljer fosterlandet!
  Generalen skrattade tillfredsställt.
  - Det är underbart! Naturligtvis kommer du att behöva använda dina kvinnliga charm i zonen, utan detta är uppdraget meningslöst, men du penetrerar som vanliga manliga stalkers.
  Faktum är att om du kommer till zonen omedelbart i all sin glans, måste du skjuta tillbaka från klibbiga män.
  Och en kvinna som är flytande i vapen är omedelbart fri från en FSB-agent.
  Charlotte nickade med huvudet.
  - Jag håller med! Du kanske inte behöver glänsa för mycket.
  Generalen bekräftade:
  - Ja, och mer! Du kommer inte att vara ryss, utan västra Ukraina. Kan du kopiera accenten?
  Rött bekräftat:
  - Visst! Vi är inga främlingar, men varför inte muslimska kvinnor.
  Generalen skrattade.
  - Med ditt uttalade slaviska utseende.
  - Kan du inte ändra på det, speciellt eftersom vi har chokladskinn. sa Gerda.
  Generalen ryckte på axlarna.
  - Jag tänkte inte ens på det! Allt görs för hastigt. Bara här är du för muskulös för muslimska kvinnor.
  Blondinen sa:
  - Att bära granatkastare över bergen, det är ingen synd att pumpa upp musklerna. Och vi är flytande i det tjetjenska språket.
  Generalen beslutade:
  - Nej, det är bättre för dig att vara arabiska legosoldater. Vi ska göra skägg, bröstet kan tryckas in, och om de frågar om sex kommer du att säga att Koranen förbjuder kärlek utanför äktenskapet.
  - Låt oss göra det! sa flickorna unisont.
  Generalen bekräftade:
  - Bara det blir problem med toaletten, men vi ska lära dig.
  - Fallos och du kan fästa! Gerda märkte det.
  Generalen morrade:
  - Bra! Har du redan erfarenhet?
  Charlotte fnissade.
  - Vi fick lära oss hur man ändrar bilden, och vi kan det arabiska språket.
  Generalen sa skarpt:
  - Tala bättre på ryska med accent, i den internationella zonen är det här språket internationellt.
  Flickorna ropade unisont:
  - Bra, vi fick det!
  De levererades till zonen på ett höghastighetsjaktplan, detta väcker inte misstankar. Sedan flög de över den ukrainska gränsen på en Dragonfly -5.
  Detta är ett lätt monoplan med en speciell beläggning, omöjlig att skilja från de modernaste radarerna.
  Dessutom ändrar dess vingar färg för att matcha terrängens färg, vilket gör den praktiskt taget osynlig.
  Innan avresan överlämnade instruktören flickorna speciella väskor. Särskilt två bilar som liknar barnleksaker gömdes i dem.
  FSB-instruktören överste Ruslan Ibragimov förklarade för flickorna.
  - Det här är robotscouter. De kostar förresten tio och en halv miljon dollar styck. De använder den senaste nanotekniken.
  I synnerhet datormaskering, de reflekterar terrängen och överför reflektionen till den yttre konturen, vilket gör bilen osynlig.
  Hon kan flyga korta sträckor, hoppa upp till fem meter i höjd, klämma för att penetrera ett gap upp till tre centimeter i diameter.
  Dessutom överförs all information genom glasögon. Batterier är också speciella för radium. De kan fungera väldigt länge, längre än du stannar i zonen.
  Flickorna tittade på bilarna. - Charlotte anmärkte: - Jag såg liknande mönster. I synnerhet en spaningsrobot i form av en orm.
  - Det här är inte heller dåligt, men tappar i fart. sa Ibragimov. - Ta hand om dem! Det finns bara sju av dessa för hela FSB. Ja, och speciella maskiner fick du.
  Gerda tittade på vapnet. Utåt var det en enkel "Abakan", bara med optik och en bifogad låda.
  Instruktören lade märke till deras utseende:
  - Den här maskinen har elektromagnetisk acceleration, och den initiala hastigheten för dess kula är fem tusen meter per sekund.
  - Wow! Gerda blev förvånad. - Och returen?
  - Den mjukas upp av ett speciellt gångjärn. Dessutom är kalibern på kulorna ovanlig, bara 3,15 millimeter.
  - Du dödar inte en loppa av en så liten! Damernas revolvern har ännu mer. sa Charlotte.
  Instruktören förklarade:
  - Det här är inga vanliga kulor! De använder supertungt uran 435. Det är helt säkert och icke-radioaktivt, men två och en halv gånger tätare än vanligt uran, och åtta gånger volfram med mycket större hårdhet.
  Dessutom är kulorna utrustade med sprängämnen tio gånger starkare än TNT. De är fortfarande fruktansvärt dyra, jag vill inte ens nämna hur mycket, annars vill du inte fotografera.
  - Vem sparar på säkerheten - gå pank på begravningen! sa Gerda.
  Översten nickade.
  - Du har säkert rätt, men en liten kula på nästan tusen dollar är något!
  Charlotte sa:
  - Oj, jag ser att de uppskattar oss!
  Instruktören nickade.
  "Det är för viktigt att fånga den svarte sultanen. Du kommer att ha två tusen femhundra av dessa patroner. Dessutom har maskingevären åtta skjutlägen. Från tusen tvåhundra kulor per minut, till enstaka, såväl som mellanliggande lägen.
  Gerda gnällde:
  - Imponerande! Ett sådant vapen i alla våra specialstyrkor?
  Instruktören svarade:
  - Inte! Det finns inte mer än tjugo sådana maskiner. Var uppmärksam på miniatyrdatorn. Du kan ge honom order med din röst, och han svarar, kanske till och med sätter på musiken åt dig.
  Dessutom kommer denna lilla sak bara att lyda dig.
  Charlotte noterade logiskt:
  Det är inte alls dåligt, men det är inte så märkbart. Den version som vi är helt enkelt, araberna kommer inte att fungera.
  Översten höll med.
  - Det stämmer, en vikmaskin: det är bättre att gömma den i en ryggsäck och använda den när det är absolut nödvändigt.
  Det finns ytterligare två dussin särskilt kraftfulla granater med giftiga nålar, men det här är farligt, du kan få det själv.
  Generellt rådde generalen att inte överbelasta dig särskilt med tekniskt kunnande. Här är de viktigaste knepen och uppfinningsrikedomen!
  - Det är sant att det naturliga sinnet kan ersätta datorn, men ingen dator kan ersätta det naturliga sinnet! sa Charlotte.
  Instruktören nickade.
  - Och lyssna nu på din maskin, när han sjunger Dima Bilan. Det var musik och en bekant sång.
  - Allt det omöjliga är möjligt, jag vet säkert... - En annan melodi! - Avbröt Gerda.
  En liten tredimensionell lysande projektion dök upp ovanför automaten:
  - Vilka låtar vill du lyssna på! Vi har tre tusen låtar, både inhemska och utländska!
  Gerda kastade upp händerna.
  - Jag vill ha en orgel med Bach!
  - Jag gör!
  Musiken var vacker, men Charlotte avbröt.
  - Har du några spel?
  Hologrammet gnisslade:
  - Visst! Jag rekommenderar trettionio olika modifikationer av "Stalker" och åttiofem "Farter", i synnerhet den senaste modellen "Dawn of the Zone".
  - Du kan bli galen! Det fanns ett maskingevär, spelaren blev skytten. Det är dit tekniken har kommit. Charlotte blev förvånad.
  Ibragimov flinade genom sin kaukasiska mustasch:
  - Den har också utbildningar, förvärvsutbildningar och mycket mer. Detta är framtidens vapen, själva maskinen kommer att förklara för kadetten vad den ska göra.
  Vapnet i sig kommer att lära dig hur du hanterar det.
  - Grymt bra! sa Gerda.
  Instruktören bekräftade:
  Det är synd att en sådan sak ska behöva döljas. Förresten, vad heter den här maskinen?
  - "Striking" - 1, en ännu mer perfekt modell dyker upp snart. Och med tiden kommer sådana maskiner att gå i tjänst med den ryska armén.
  Blondinen nickade.
  - Klar!
  Instruktören tillade:
  - Ja, och optiken är också datoriserad, den ger en sådan ökning som man vill, siktningsräckvidden är tolv kilometer.
  Det finns också en justerbar röd prick, en taktisk ficklampa, laserbeteckningar, anfallsgrepp kombinerat med en kompakt bipod.
  Men i allmänhet kostar den här maskinen en och en halv miljon dollar.
  - Ibland förefaller det mig som att den rikaste mannen i världen är chefen för FSB. - Charlotte knäppte till.
  Översten log.
  - Vet du varför jag är tjetjen av nationalitet och tjänar Ryssland så hängivet?
  Den rödhåriga frågade:
  - Varför?
  Översten svarade lätt:
  - Det här är det enda landet i världen där medel frigörs till militären utan stopp. Tro mig, framtiden tillhör vårt land, en välmatad armé är en garanti för välstånd!
  - Om en dåre eller en jävel inte kommer till makten. Charlotte höll med. Och så fanns det sådana typer som Gorbatjov och Jeltsin, de förstörde nästan landet.
  - Jag kan inte ge garantier, men folket har blivit mycket klokare, även om presidenten dödas kommer omvalen att förändra lite.
  - Vår uppgift är att hitta den svarta sultanen. - Så låt oss lämna snacket till morrade Charlotte.
  Instruktören varnade:
  - Huvudsaken är att ta de här stenarna, en anomalidetektor, de kommer att varna dig för fara.
  Gerda rynkade pannan och frågade:
  - Och resten, till exempel Diffa-stenen, som avleder kulor i folkmunen "Armor"?
  Ibragimov svarade med en ledsen blick:
  - Tyvärr förlorar nästan alla artefakter sin kraft utanför zonen, vi är till och med förvånade över hur terroristerna kunde använda dem.
  Det är möjligt att det är ännu viktigare att ta reda på det än att bara döda den svarte sultanen.
  Charlotte nickade.
  Vi kommer att hålla kontakten och försöka ta reda på hemligheten.
  Instruktören nickade hejdå.
  - Adjö, försök hitta Ali Maskhadov. Han kommer att ha något intressant för dig.
  Flickorna, som hade antagit utseendet som Mujahideen, närmade sig kanten av zonen.
  - Det finns minor! anmärkte Charlotte.
  Gerda bekräftade:
  - Låt oss gå försiktigt!
  De kastade av sig flickans armékängor och sprang längs den snöiga sluttningen, deras bara fötter lämnade nästan inga spår. De hoppade till gränsen och dök in i en genomskinlig sfär.
  En stark doft av ozon träffade mitt ansikte, sedan ett lätt slag. Flickorna flyttade över, tog på sig stövlar, ifall de skulle råka ut för slumpmässig övervakning.
  Fast inne i zonen på vintern var vädret höst, cirka tio grader, och ingen snö.
  Scouterna kikade försiktigt in i zonen, så mystisk kända från berättelser och lekar.
  En gång försökte de till och med spela in videofilmer, men hela bilden raderades, det var omöjligt att ens fotografera.
  Det fanns många underbara saker i zonen, men det var också dödligt. Det fanns så mycket i henne. Även träden är speciella, bladverket är lila och rosa, fullt av taggar.
  Gräset ser också olycksbådande ut, som om det är täckt av blodfläckar. Tolvbenta orangefläckiga gräshoppor hoppar över den.
  De flyttar sina mustascher och försöker sätta sig på flickorna. Charlotte driver dem med kraft och Gerda fångar dem med fingrarna.
  Hennes naglar har klippts av och sminket med speciella gummihandskar har gjort fingrarna tjockare och strävare.
  Den blonda tjejen stryker dem kärleksfullt och pratar.
  De lever och behöver tillgivenhet.
  Bland gräshopporna finns exemplar stora som en duva. När de smekte, spinnade de, hoppade tillbaka. Vilka käkar av gräshoppor som biter kan vara farligt.
  Ja, de är giftiga! Charlotte märkte det.
  - Man riskerar mycket.
  - Vår saliv kanske är giftig för vissa. Här i zonen återkommer aggressionen hundrafaldigt. Gerda märkte det.
  - Och pacifism.... - Charlotte hittade ingen lämplig definition. Småstenen flimrade och varnade för en anomali.
  Framåt, rakt i deras riktning, vibrerade luften. Som över en öppen spis, bara istället för värme, tvärtom blåste det iskallt.
  Charlotte anmärkte: "Vi kanske kan göra ett experiment, vi kan gå in i en anomali."
  Gerda blev förvånad:
  - Vill du riskera huvudet?
  Den rödhåriga höll inte med::
  - Ibland ger anomalier ytterligare förmågor. Har du inte läst science fiction.
  - Men oftast kom det bara lik ur anomalierna. Här titta. Den blonda tjejen pekade med fingret mot skelettet.
  - Liket tillhörde en man, i allmänhet är de flesta "fartsarna" män. Här är många kvinnor rädda, du kommer att få strålning och du kommer inte att kunna föda barn. Charlotte märkte det.
  - Farter, det är en intressant term. - En gång i tiden försökte de introducera begreppet "stalker", men tjuvarna gjorde om det till farter, från ordet fis, catching luck.
  Så farter är som en landpirat. Pirat betyder också bokstavligen - en lyckans jägare. - Den blonda tjejen fortsatte.
  Scouterna passerade denna nästan osynliga fälla, men snubblade genast nästan över en andra! Ett skelett hängde i luften och skilde kött och tarmar åt.
  Milda Gerda mådde illa, och hennes mer fräcka partner klev in i mötet.
  - Inget speciellt! Det är bara en död kropp. - Hon lade märke till. En kollapsad och rostig högspänningsmast låg i närheten och luktade olja och röta.
  Lukten av förruttnelse var så sur att det gjorde ont i käken.
  - Något konstigt i det! Jag känner mig hotad! sa Gerda. Plötsligt hoppade skelettet mot dem. Tjejerna sköt reflexmässigt från "Kalash".
  Kulorna krossade skärvan och slog ghoulen av fötterna. Han reste sig dock genast och försökte attackera skönheterna. Det är svårt att fiska någon som redan är död.
  Tjejerna bröt sina knän med välriktade skott av knäna. Ett benfinger repade dock Charlottes kind, skadade masken och genomborrade huden.
  Hon svarade med att hugga honom med en rumpa och bröt flera revben. Skelettet föll och efter att ha fått flera välriktade skott i armar och ben lugnade det ner sig.
  - Vi är klara med det! - Skrek Gerda - Du verkar vara skadad. Hon böjde sig ner och torkade Charlottes blod.
  - En bagatell, du vet själv hur snabbt repor läker på oss.
  Gerda noterade:
  - Kamouflaget är skadat!
  - Det är inga problem att limma fast. - Den rödhåriga flickan sträckte sig ner i sin ryggsäck.
  Hyperclay tog bort snittet och det fula arabiska ansiktet dök upp igen framför dem.
  "Varför är den här dumma saken ett skägg, det åldras en man och skadar en kvinna!" sa Charlotte.
  Gerda svarade kortfattat:
  - Så bestämde Gud.
  Den rödhåriga vixen anmärkte:
  Varför behöver han det! Om ett högre sinne existerar, skulle det inte förse människor med onödiga egenskaper.
  I sig själv ställer närvaron av ett skägg och den allmänna svagheten i människokroppen tvivel om skaparens existens.
  The Blond Terminator anmärkte:
  - Du känner Charlotte! Här är vi dödliga och kanske inte kommer tillbaka från den zon som i det här fallet väntar oss.
  Charlotte sa klokt:
  - Jag läser science fiction, det finns en teori om matematik. Själ, består av informationssymboler. Så det kan inte försvinna in i det oändliga universum.
  Det kommer helt enkelt att ändra dess kvalitetsegenskaper. Eller ändra avgift.
  Gerda skrattade.
  - Så i själen, tror du, men det finns ingen Gud som skapade den!
  Den rödhåriga krigaren anmärkte med glöd:
  - Det finns ingen Gud i den ortodoxa eller bibliska versionen, men i Supermind, varför inte tro det. Och när det gäller själen flyger vi i en dröm.
  Detta är inte ett minne av vårt andliga tillstånd, när vi en gång bestod av en speciell informationssubstans som kunde tänka och känna utan kropp.
  Blondinen rynkade pannan.
  "Det kanske hindrar dig från att tro på Bibeln.
  Charlotte svarade uppriktigt:
  - Mycket! I synnerhet grymhet, konstigt för ett högre sinne, särskilt i Gamla testamentet.
  Dessutom, om Gud är kärlek, varför är då inte hela hans skapelse helt lycklig!
  Gerda skrek:
  - Kanske om det som inte är värdigt!
  Den rödhåriga noterade ganska logiskt:
  - Vi är den Allsmäktiges barn och vi behöver utbildas så att vi är värdiga! Var är uppfostran? Hur hanterar de föräldrar som låter sina barn gå?
  Blondinen bekräftade:
  - De blir befriade från rösträtt! Men du kan inte mäta Gud med mänskliga normer.
  Charlotte noterade ganska rationellt:
  - Varför, om vi är bilden och dess likhet, då är vår moral liknande. Och konceptet om vad som är bra och vad som är dåligt är detsamma för olika nationer.
  Kan det vara bra att inte ge barn ljus och kunskap om sig själva? frågade Charlotte. Gerda ville svara, när plötsligt något hoppade ovanpå dem och tjejen knappt hann hoppa åt sidan.
  Det var en dijj skogsmanet, hon bodde i träd och jagade och attackerade från ovan. Eftersom hennes kropp är nästan genomskinlig är det svårt att märka.
  Men flickorna, redan innan de skickades, studerade materialet på zonen. Många prutare, inklusive representanter för underrättelsetjänster och vetenskapsmän, beskrev zonens natur och muterade varelser, för det mesta, rovdjur och farliga.
  Vem skulle säkert döda henne, du måste träffa den blå pricken i mitten av den geléliknande kroppen med klor. Men varelsen är rörlig, inte varje fjällare är kapabel till detta.
  Flickorna skjuter på vskidku, och siktar inte. Hit, skogsmaneter exploderar och avger fontäner av blod och kaustik, som sur vätska.
  Gräs vid kontakt med det började vissna.
  - Det är som filmen "Alien" - sa Gerda. - Inte vattensyra.
  - En speciell sorts sub-hyperstrålning har dykt upp på denna zon av mirakel. Den avger isotoper med en hastighet tvåhundra gånger snabbare än ljus, och den genomträngande kraften är helt enkelt fantastisk.
  - Efter att ha skjutit fyra sura maneter var Charlotte nöjd.
  - Det är bra att det inte påverkar ögonen.
  En annan varelse försökte gräva ner sig i marken, men fick sin egen av Gerda.
  Flickan skämdes dock inte:
  - Hur många människor dog av styggelsen.
  Charlotte nickade.
  - Räkna inte, men det totala antalet dödade i zonen går till tiotusentals.
  Blondinen föreslog:
  - Då behöver du gå snabbare, kanske till och med springa. Nato-arméns kamouflage är bekväm, stövlarna stör nästan inte löpningen, även om det finns en stor frestelse att kasta av dem.
  Molnen började dock skingras, ljusare ännu mer. Till vänster flöt en gammal hiss från sovjettiden förbi tjejerna.
  Efter Tjernobyl-katastrofen övergavs han. Däremot fanns det en prickskytt på toppen. Utan att tveka öppnade han eld.
  Flickorna tog av den på en sekund och sicksackar bort från kulan.
  Charlotte och hittade sedan något att klaga på:
  Varför sköt du inte.
  Gerda svarade med ett leende:
  - Det här är en man, men av hans ansikte att döma, en slav.
  Den rödhåriga invände aggressivt:
  - Han var ensam och hann inte skicka en signal om vårt upplägg. Det är dumt att glöda, men ännu dummare är beteendet att skjuta direkt.
  De sprang till liket. Huvudet under hjälmen är rakat, på händerna finns tjuvar "ringar", en typisk bror.
  - Det kanske är ryskt, men inte från vårt lag.
  Gerda sa förskräckt:
  - Ändå har även en brottsling rätt till ånger.
  Charlotte vred fingret mot tinningen: - Du kommer inte att döda någon sånt!?
  Blondinen med patos svarade:
  - Om fosterlandets intressen kräver: jag kommer att kliva över mitt samvete.
  Den rödhåriga påpekade aggressivt:
  - Du vet att Bibeln är en bok som borde förbjudas i första hand.
  - Från vad?
  Charlotte sa hårt:
  - Främjar pacifism. I allmänhet, låt oss inte prata om religion längre.
  Gerda morrade argt:
  - Hålla med! Kasta inte pärlor före svin.
  Den rödhåriga skrattade:
  - Förolämpar du mig?
  Blondinen pratade lite mjukare.
  - Inte! Detta är ett bildligt uttryck.
  Charlotte lugnade ner sig.
  - Jag förstod det! Okej, låt oss gå, vi måste ta kontakt med någon.
  Flickorna fortsatte sakta, gick förbi kraftledningsstödet. Himlen klarnade äntligen och då märkte Gerda.
  - Det kan det inte vara!
  Ovanför dem hände verkligen en otrolig sak, tre solar lyste: gul, grön, röd. Visserligen var de två sista små och gav nästan ingen värme.
  Charlotte svarade:
  - Det här är effekten av aberration, i själva verket finns det bara en sol.
  Gerda gnällde:
  - Och orsaken till fenomenet är inte löst?
  Den rödhåriga nickade ivrigt.
  - Inte än! Men det påverkar klimatet inne i zonen.
  En stor geting flög snabbt förbi. Charlotte skar i luften med en dolk.
  - Det här är också en mutant och ganska farlig.
  - "Zhalik" Jag kände igen honom! sa Gerda. - Giftet har överlevt mutationen och kan orsaka svåra allergier.
  Den rödhåriga nickade.
  - Så här, det som inte är giftigt är pinsamt.
  På vägen stötte de flera gånger på lik som tagits bort från magen. Och på en krökt kraftledningsstolpe, inväxt i den genomdränkta leran med utväxter av trådar, hängde en hängd man.
  - Wow, det här är folks handling! Gerda märkte det.
  - Människan är det farligaste djuret i världen. Charlotte höll med.
  Blondinen gnisslade:
  - Hör, helikoptern bullrar, låt oss landa.
  Den rödhåriga rynkade pannan:
  - Kanske är det vår?
  Den blonda tjejen muttrade.
  - Dessutom, enligt legenden, är vi deras fiender.
  Tjejerna lade sig ner och slog på en miniatyrradioskanner med alla frekvenser. Det fanns två helikoptrar, typiska, kanske, föråldrade MI-8:or.
  Ryska specialstyrkor flyger inte längre på sådana. I luften hörs en kompis och en uppsättning kaukasiska och ryska ord. Tjejerna visste hur de skulle dölja sig, men var det lockande att skjuta?
  - Hej du, frare! Det finns inget av värde här! Vi cirklar verkligen.
  Roar som svar:
  - Det kan finnas artefakter!
  Otrevligt tjut:
  - Var inte en soss, i det här området har pruttarna länge valts ut.
  - Kan dyka upp igen. och spela cool musik.
  Det var en stor frestelse att skjuta ner deras miniatyrgranatkastare, men det betydde att de tändes. Gerda bad och Charlotte sjönk i minnen. Hur hon kramade och kysste en kille.
  Sedan gick de. Förnimmelserna är skarpa, mycket behagliga, hennes dumma vän är förmodligen fortfarande oskuld, hon känner inte till kärleken. Speciellt när det är olika män, i regel unga och friska specialstyrkor.
  Skivborden, som vände, sköt en salva och lämnade sektorn. Tydligen hade de inget att fånga.
  - Låt oss spela till avspärrningen, innan vi skingras! - Då svarade berusad och helt oförstående matta.
  Medan helikoptrarna cirklade urskiljde Gerda inte bara lukten av fotogen, utan även kroppar av passagerare som inte hade tvättats på länge. Det känns som att det luktar som en zon.
  - Och var fick banditerna det ifrån! Man kan ju inte bara köpa en helikopter.
  - Kanske sålde ukrainare! De har för mycket fulhet. Men vi har också mycket utrustning avskriven. Charlotte märkte det.
  Flickorna gick vidare, och en vän hände ett sällsynt fenomen med smeknamnet "kollaps". De som föll i det hade en chans på hundra att överleva!
  Gerda stannade här och svarade med ett leende:
  - Och vad som hände sedan har jag redan berättat för dig.
  Viktor frågade blygt:
  - Fick du reda på detaljerna om den där högprofilerade terrorattacken?
  Charlotte nickade.
  - Ja, något lyckades ta reda på! Kort sagt, jag ska berätta om det!
  Och den här gången var det den rödhåriga vixen som började tala;
  Himlen snyftade och spydde ut strömmar av regn blandat med otäcka snösmulor på jorden.
  Rysslands enorma huvudstad, Moskva, verkade under gryningen grå och tråkig, trots de många ljusen och otaliga rader av dyra bilar.
  Zulfiya Maduyeva, i en underjordisk lägenhet som hyrs av nominerade, fullbordade ritualen.
  Ett brinnande sken i form av en ovanligt ful skalle brann rakt upp i luften.
  En självmordsbombare i fläckig kamouflage, med ett ansikte täckt med en grön slöja, läste ett sken av en bön. Framför dem låg flera gnistrande småsten i olika former.
  En kvinna i kamouflage började sätta dem på Zulfiyas strikta klänning.
  - Det börjar redan gry och frosten blir allt starkare. Detta bör hjälpa dig att slutföra den svåraste och mest ansvarsfulla uppgiften!
  - Han kväkade, väldigt lågt, som om han kom från en djup tunnelröst.
  - Jag är redo att tjäna jihads sak! - Som en soldat på paradplanen högg flickan av och viftade med sin tunna hand.
  Den fruktansvärda, gurglande rösten fortsatte:
  - Även om vissa tycker att kvinnor inte har en själ så håller jag inte med om detta. Den som utför en bedrift i Allahs namn kommer att vinna odödlighet och ett oräkneligt hav av skatter!
  Självmordsflickan (hennes röst var så ren och oskyldig) sa i förtvivlan:
  - Jag är redo inte ens så mycket för odödlighetens skull, utan på grund av vedergällning! Det de gjorde mot mig och mina nära och kära, kräver hämnd!
  Det eldiga skenet ändrades från rött till grönt och blev ännu ljusare. Ögonen på kvinnan i kamouflage svartnade som svarta hål.
  Det verkade som att hela universum kunde drunkna i dem:
  - Jag gillar inte pompösa tal, de är före de trognas magi!
  Häxans finger, i kamouflage, monstruöst långsträckt och slog ur det, bubblande, en giftig gul fontän.
  Zulfiya tittade på honom som en kanin på en boa constrictor, oförmögen att slita bort ögonen.
  Det gick äntligen upp, "frosten" slog till, himlen började klarna upp.
  - Här är det vårt tecken från ovan!
  Nu kommer artefakterna som bryts i zonen att få destruktiv kraft. Häxans röst blev dånande, som om det inte bara var en kvinna som talade, utan en hel kör av djupt röstande män.
  Terroristerna genomförde ritualen, Zulfiya lade med hjälp av sin partner på alla stenarna och en av dem spände en stor sexsidig på ett bälte med sprängämnen.
  Hennes svarta hår var randigt med grått och i ansiktet, när den vindblåsta slöjan öppnade sig en aning, blev ett sönderrivet, svartlila ärr synligt.
  - Nu är du redo! Gå till ditt mål!
  - Rösten blev plötsligt tunnare.
  Terroristen tog några steg och försvann plötsligt, bara en lätt rörelse visade att hon var i närheten.
  - Stone Mule, arbetat, du är nu osynlig, och nästan ohörbar, inte ens de mest selektiva blodhundarna kommer inte att ta ditt spår.
  - Trollkvinnan i kamouflage har blivit ett huvud längre, och hennes korta hår har blivit längre.
  - Jag vet det! - Slängde självmordsbombare kortvarigt.
  - Gå nu! Och må Allahs ljus lysa upp ditt hjärta.
  - Trollkvinnan-mördaren lyste upp som ett dussin gasfacklar, och hennes hår förvandlades till en kull av skräckinjagande, och samtidigt ovanligt vidriga ormar.
  Zulfiya verkade inte märka sådana förändringar. Självmordsbombaren kom ut, hennes gång var lätt, hon rörde sig till och med mycket snabbare.
  Rusningstiden närmade sig, trafikstockningar, traditionella för Moskva, dök upp.
  Avgaser, lukten av bensin, det konstanta bruset från en storstad, plågar i öronen, allt detta är redan bekant, men hatiskt för en infödd i Zulfiyas branta berg.
  Så att gå var mycket bekvämare än att kvävas av trångt med kollektivtrafik.
  Det är sant att terroristen när han dagdrömmde slog ner en förbipasserande. Han, efter att ha fallit, förbannade, sedan, efter att ha rest sig, skakade han näven i tomrummet.
  - Sådan är uppfostran av de otrogna! - Det märkte Zulfiya och gläds uppriktigt över att hennes åsikt återigen bekräftades.
  - Att döda dem är det högsta målet du kan tänka dig på jorden.
  Och här är det önskade målet: regeringshuset i Moskva, som också kallas vitt. Idag blir det ett viktigt möte med deltagande av premiärministern.
  Vad är detta öde! Här kan du se bilen, förstärkt säkerhet, ett högt staket med det senaste larmsystemet som omger Vita huset.
  Flickan gick precis fram till porten med finansministern. Han gled slentrianmässigt passet och passerade de vaksamma vakterna.
  Hundar av en elitras (en blandning av flera arter, pumpade upp med steroider, växande från en ettårig kalv och bröstet på ett tankskrov) hörde tydligen fortfarande det nästan omöjliga prasslet från terroristens mjuka skor, morrade.
  De två meter långa vakterna blinkade med ögonen, hundarna, trots sin subtila doft, kunde inte urskilja den minsta lukt och lugnade ner sig (Dessutom marscherar dignitärer pockmarked - skäll dem och du kommer att få en elpistol).
  Zulfiya kände hur hennes hjärta bultade, det verkade som att det slog så högt att de kunde höra det.
  De övervann fyra skyddsringar, vid den sista gränsen: till och med de blev till och med upplysta med ett sken av röntgenstrålar.
  Från den senaste skanningsstrålningen skyddades självmordsbombaren av Efa-stenen, en uppsättning av en ovärderlig samling artefakter.
  Rörelsen genom våningarna och korridorerna verkar oändliga, lyckligtvis är hissen rymlig, men Zulfiya måste vända sig om flera gånger för att undvika att kollidera med ministerns abstracts.
  Äntligen flyttar de in i centralhallen. Mötet är stängt, det finns inga journalister. Ministern gick in i salen, där stod redan regeringsmedlemmar vid huven.
  Och här är premiärministern själv. En kortväxt man med livliga ögon. Som alltid beter han sig, skakar artigt hand, men det är tydligt att ministrarna är förundrade över honom.
  Mötet öppnade och en stormakts premiärminister sa med låg, mjuk röst:
  - I dag ska vi diskutera situationen i den så kallade mirakelzonen. Oron är att zonen, men långsamt, växer.
  Samt att många terrorister tagit sin tillflykt dit. I synnerhet den svarte sultanen.
  Vem som gömmer sig under detta namn är okänt, vi har inte ett enda fotografi av hans fysionomi. Bara en formlös hoodie och en mask.
  Nyligen har hans hantlangare begått sex terroristattacker. Dessutom, som regel, mot högt uppsatta regeringstjänstemän, inte skona ens civila.
  De skickade till och med ett svart märke till mig!
  Direktören för FSB tog ordet. Han svettades överallt av ansträngning, hans välnära ansikte blev rött, hans röst darrade:
  - Jag föreslår att utse en belöning på tio miljoner euro till den svarta sultanens huvud. Och skicka också till zonen för specialgruppen "Alpha" och "Vympel".
  Låt dem få sultanen levande eller död...
  Premiärministern korrigerade genom att göra en otålig gest med handflatan:
  - Bättre att leva! Eftersom vi inte vet vem personen är kan terroristerna alltid förklara honom återuppstånden.
  Chefen för FSB för teater (du måste visa flit) höjde sin röst:
  - Må det vara så! Tänk nu på uppgifterna om ekonomiska brott.
  Zulfiya var inte längre intresserad. Hon reciterade bönen en sista gång, vände sig till Allah och vände sedan med darrande händer om Titras sexsidiga sten.
  Dess egendom var en tusenfaldig ökning av laddningens kraft.
  En superljus blixt, som från en atomexplosion, uppslukade hela byggnaden och en stund senare dök en fruktansvärd kärnvapensvamp upp på platsen för regeringsbyggnaden.
  Samtidigt ringde en klocka i Kreml. En otäck, klumpig röst sa:
  - Säg hej till presidenten från den svarta sultanen. Jag ger er exakt femton dagar för att helt dra tillbaka alla trupper från norra Kaukasus och sluta stödja amerikanerna i Afghanistan.
  Om våra krav inte uppfylls om femton dagar, kommer presidenten att gå efter premiärministern.
  En halvtimme senare spreds detta budskap över världen och väckte olika känslor från sympati till glädje.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  kärlekens slavar
  En lärare som har kommit tillbaka från semestern upptäcker liket av en naken flicka i sin lägenhet, och på morgonen hittas läraren själv död under fönstren i hennes hus. Den mystiska främlingen identifieras som en amerikansk pornografisk skådespelerska. Det visade sig att den sista skottlossningen av den avlidne skedde i Ryssland med en flicka som greps med en kniv i händerna på platsen för mordet på deras direktör. Men fingeravtryck och den svårfångade Tula-galningen hittades på kniven.
  
  En berömd skruvad deckare är sammanflätad med hisnande berättelser om chock och förbjuden kärlek till hjältinnor. En lärare som dejtar en student, en BDSM-slav som försöker behaga sin herre, en flickvän till en seriemördare, redo att ta på sig hans skuld för sin älskades skull.
  
  Uppmärksamhet! Strikt +18! Kärlekshistorier beskrivs extremt uppriktigt, det finns sexscener.
  
  Jag ska försöka lägga upp produkten varje dag, och avsluta boken i slutet av november. För att hålla dig uppdaterad, lägg till boken i dina favoriter.
  
  
  Vi kommer att varna för oönskade kapitel och avsnitt för de som vill följa en deckare, men inte gillar okonventionell sex och hårda scener
  
  , kommer vi specifikt att lyfta fram oönskade kapitel och avsnitt. Kapitlen kommer att fördelas enligt följande: Polen (-th kapitlet, i sin helhet, rekommenderas inte). Avsnitt som detta: .HP (-I kapitel, inte ett rekommenderat avsnitt).
  
  Observera LN-läsare! Rean kommer att publiceras så snart den är klar. Jag ska försöka varje dag. planeras en gång i veckan
  
  För att hålla dig à jour med alla ändringar, lägg till boken i dina favoriter, vi rekommenderar att du klickar på "följ författaren"
  
  
  Känner du till chock och förbjuden kärlek och dess konsekvenser? Om hur en känd porrskådespelerska kan älska, vad en lärare tänker på när hon träffar sin elev, vad en seriemördares flickvän är redo att göra för sin älskade.
  
  icke-standardiserade kärlekshistorier med missbruk, psykologiskt och sexuellt slaveri med filmande av hjältinnor i hård BDSM, beskrivningar av sådana sexscener som många inte känner till, plus en intressant deckare borde locka läsare med sin originalitet.
  
  
  Skulle ta bort
  En lärare som har kommit tillbaka från semestern upptäcker liket av en naken flicka i sin lägenhet, och på morgonen hittas läraren själv död under husets fönster. Hennes unga älskare är misstänkt, men allt visar sig vara mycket mer komplicerat! Den mystiska främlingen identifieras som en amerikansk porrskådespelerska. Det visar sig att den senaste skottlossningen av den avlidne skedde i Ryssland med en flicka som fångades på platsen för mordet på deras regissör med en kniv, på vilken de hittade fingeravtrycken av den svårfångade Tula-galningen.
  
  
  
  Uppmärksamhet! Strikt +. Texten innehåller explicita scener, inklusive hård sex och okonventionell kärlek. Vissa hjältar har sina riktiga prototyper.
  
  För den som vill följa handlingen, men inte gillar otraditionell sex, kommer jag att varna för oönskade kapitel och avsnitt.
  
  
  Uppmärksamhet! Strikt +! Rekommenderas inte för personer med svagt sinne. Texten innehåller explicita scener, inklusive hård sex och okonventionell kärlek. Många hjältar har sina riktiga prototyper.
  
  För den som vill följa deckaren, men inte gillar otraditionell sex och hårda scener, kommer vi specifikt att lyfta fram oönskade kapitel och avsnitt. Kapitlen kommer att fördelas enligt följande: Polen (-th kapitlet, i sin helhet, rekommenderas inte). Avsnitt som detta: .HP (-I kapitel, inte ett rekommenderat avsnitt).
  
  Observera LN-läsare! Försäljning planeras en gång i veckan. Men med ett svagt läsarintresse kommer texten inte längre att läggas ut på sajten. För att hålla dig à jour med alla ändringar rekommenderar vi att du klickar på "följ författaren". Vi planerar inte att ladda upp romanen helt på andra resurser!
  
  
  En lärare som har kommit tillbaka från semestern upptäcker liket av en naken flicka i sin lägenhet, och på morgonen hittas läraren själv död under husets fönster. Hennes unga älskare är misstänkt, men allt visar sig vara mycket mer komplicerat!
  Den mystiska främlingen identifieras som en amerikansk pornografisk skådespelerska. Bara tack vare den begåvade detektiven Vasily Krasins intuition och insikter är det möjligt att reda ut den mystiska härvan.
  
  Uppmärksamhet! Strikt +! Texten kommer att innehålla flera hjärtskärande kärlekshistorier, men det finns också explicita scener.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  KÄRLEKENS SLAVAR
  (Den 2:a boken i serien SHOCK LOVE. Den första boken, DEATH CONCERNED, finns att läsa på Phantom Worlds hemsida)
  
  Kapitel 1.
  Fysikläraren Maria Novikova återvände hem efter en resa till havet. I väntan på vila efter en sömnlös hård natt gick hon upp för trappan, tog fram nycklarna. Nu blir det möjligt att ta en dusch, se till att sova från vägen. Och så kommer hon att ringa Pavlusha. Ett efterlängtat möte väntar på dem: en lätt middag, dämpad musik, en mjuk säng ...
  Dörren till lägenheten öppnades inte direkt. Till en början fastnade nyckeln, som om låset inte fungerade som det ska. Detta skrämde Maria, men hon sköt bort de dåliga tankarna och gick in i korridoren.
  Plötsligt grep en plötslig rädsla henne. Läraren lade sakerna på golvet och tvekade. Vad är fel? Dörren till rummet står på glänt! Och någon slags svag främmande lukt, knappt märkbar, samtidigt något bekant. Men lukten är inte hennes lägenhet!
  I stor upprördhet tittade Maria in i rummet. Saker, som på sina ställen, finns inga tecken på ett rån. Men överkastet på sängen... Det hänger ända ner till golvet! Hon lämnade honom inte så! Kanske kom Pavlusha in? Ja, det är han förmodligen.
  Kvinnan närmade sig sängen, drog tillbaka täcket och ... skrek av skräck när hon såg bara kvinnliga fötter! Maria täckte instinktivt sin mun med handen för att dämpa skriket, ryggade plötsligt tillbaka och lutade sig mot väggen. Hon rullade nerför väggen och satte sig på golvet. Blicken svepte över hennes bara ben, hon såg tydligt en naken, livlös kvinnokropp under sängen.
  Maria höll knappt tillbaka lusten att kräkas och hoppade upp och rusade till toalettrummet. Hon böjde sig över toaletten och kräktes flera gånger. Spasmer klämde i halsen och bara en tanke borrade i hennes huvud: hon hade ett lik i sin lägenhet!
  Läraren tog tag i sin mobiltelefon, hoppade ut på trappan och satte sig på trappan. Hon andades tungt och kände den frenetiska rytmen i sitt hjärta. Hennes fingrar darrade av små darrningar, Maria skrev knappt två siffror "02".
  Polisen tog inte telefonen på länge, som om de väntade på att den som ringer skulle ändra sig och lämna dem ifred. Till slut, i andra änden av tråden, svarade de ovänligt:
  - Tjugofemte polisavdelningen. Plikt Neelov. Jag lyssnar.
  Osäkert, med darrande röst, lätt stammande av upphetsning, sa Maria:
  "Jag har ett... t-det verkar... ett t-lik!"
  Svaret var kallt:
  Är du full dam? Vilket lik? Tala normalt och tydligt.
  Maria stönade:
  Nej, nej, jag är inte full! Jag har en död kvinna i min lägenhet!
  "Varför är hon död?" frågade polismannen.
  - Jag vet inte! Ärligt talat, jag vet inte! Jag kom tillbaka från semestern, och hon är död under sängen! Och naken!!!
  "Också naken?" frågade den nyfikne Neelov igen. Hur kom hon under din säng?
  - Hur vet jag? - skrek återigen den upprymd Maria, - kom snart!
  - Säg adressen...
  Maria vågade inte gå in i sin lägenhet. Hon satt på trappan och försökte förstå vilken typ av kvinna som låg under sängen, varför hon var död och hur hon tog sig till sitt hus. Läraren var förtvivlad: hon visste inte svaren på dessa frågor. Jag kunde inte ens gissa.
  Polisen dök oväntat upp. Någon officer och med honom två personer i civila kläder. Vi gick in i lägenheten. Befälet och en pigg anställd gick genast in i rummet och den unge mannen föreslog att Maria skulle vänta i köket, varefter han själv gick med sina kollegor.
  Kvinnan visste inte vad som hände i rummet i hennes ettrumslägenhet. Troligtvis fotograferade de den avlidne, tog fingeravtryck, letade efter spår. Allt är enligt lag. Läraren såg detta i deckarfilmer. Nu är det här hennes hem...
  Snart kom en ung anställd fram för att fråga Maria. Först ställde han formella frågor om Marias efternamn, hennes ålder och frågade hur liket upptäcktes. Läraren svarade kortfattat, ibland snyftande.
  "Jag flög precis in från havet", förklarade Maria, som satt på en stol vid köksbordet och nervöst pillade med håret med darrande händer. "Jag kan inte föreställa mig hur ett lik kunde hamna i en lägenhet.
  Mannen frågade:
  - Kan någon bekräfta att du var frånvarande från staden?
  Läraren nickade genast och sa självsäkert:
  - Detta kan bekräftas av många, bland dem är min vän, hon och jag flög in med flyg först på morgonen, hennes mamma fick en stroke. På grund av detta kom vi tillbaka tidigt från söder.
  Vem mer hade nycklarna till din lägenhet?
  Maria ryste, svarade inte omedelbart och vagt:
  "Du förstår, jag är en ensam kvinna, jag bjuder inte in någon till min plats, jag ger inte ut nycklarna.
  Polismannen tittade misstänksamt på läraren och sa:
  - Ja?! Hade ingen nycklarna eller ville du inte prata? Du vill inte - men du måste!
  "Jag hoppas att du inte misstänker mig?" Maria var rädd.
  Mannen ryckte på axlarna.
  - Lägenheten är din. Låt oss avsluta här nu, följ med oss...
  - Varför? läraren blev förvånad.
  - Prata med utredaren som ska leda ditt ärende.
  - Mitt företag? Vem är du?
  - Jag är en utredare. Oroa dig inte, jag tror att de inte kommer att kvarhålla dig på länge, de kommer att förhöra dig och släppa dig.
  En kraftig man i civil dök upp.
  - Vad kan jag säga, Andryusha? han vände sig till utredaren. "Kroppen är ganska fräsch, inte helt nedkyld än. Troligtvis kom döden idag vid femtiden på morgonen. Det finns ingen strypfåra på halsen, jag såg inga andra tecken på en våldsam död. Men det finns blåmärken av olika ålder på kroppen. Färska blåmärken på pubis och bröst, gamla på låren. Upptagen dam. Smal, cirka hundraåttio lång, en tatuering på hennes pubis i form av en ros, cirka sju centimeter stor. Förmodligen en prostituerad. Skicka oss till byrån, en obduktion visar vad och hur.
  "Tja, vi måste gå runt grannarna," sa Andryusha eftertänksamt. Och så vände han sig till läraren:
  - När alla är klara ska man besiktiga lägenheten, kanske hittas några saker av den avlidne.
  Nej, Maria hittade inga saker, inget främmande hemma. Liket av en främling fördes bort i en speciell bil, och läraren fick ta handlingarna och köra med en polis. Vid den tiden hade de civilklädda poliserna redan lämnat.
  I bilen var polismannen tyst, tänkte Maria nervöst. Vem irriterade hon så mycket? Varför planterade de liket av en flicka på henne? Och vem? Mest av allt var kvinnan orolig över förhörsledarens fråga om nycklarna till hennes lägenhet. De var med Pavlik. Men han är så ung! Endast sexton i september kommer att uppfyllas.
  Om Pavlusha var äldre skulle det vara möjligt att skriva under, föda ett barn från honom. Mary ville ha barn. Nyligen ville hon verkligen gifta sig, hon plågades av kvinnlig ensamhet. Och hon var glad att Pavlik dök upp i hennes liv. Den som känner en kvinnas själ väl kommer inte att döma henne för kärlek. Det är en komplex, oförutsägbar, ibland förbjuden sak. Du vet inte när det kommer, med vem du kommer att ha tur...
  Maria mindes de första kramarna med Pavlusha, deras blyga kyssar. Hur hennes hjärta slog av passion då! Fast hon är dubbelt så gammal som pojken. Och hur smärtsamt det är för en kvinna att älska när en artikel i brottsbalken hänger över henne. Du måste dölja din kärlek för alla nyfikna ögon, du kan inte ens dela den med din bästa vän. Vad exakt gör hon för fel? Pavlik själv ville ha denna intimitet! Bör en kvinna fängslas för den kärlek hon ger till en tonåring? För ömsesidig ljuskärlek. Är det rättvist? Mary trodde nej...
  
  
  KAPITEL 2
  Maria Aleksandrovna Novikova satt i undersökningskommitténs korridor och tittade då och då ut genom fönstret: det höga staketet och taggtråden förvärrade bara hennes rädsla. Läraren var nervös, hon blev tillsagd att vänta, men det hade gått mer än en halvtimme och kvinnan verkade ha glömts bort.
  Plötsligt slog dörren upp, utredaren nickade till Maria och bjöd in henne att komma in på kontoret.
  "Vasily Krasin," presenterade mannen sig, "ge mig ditt pass, snälla."
  Vid bordet i hörnet av rummet satt en annan man i samma mörka kostym som Vasilys.
  Krasin tittade på passet, lade det åt sidan och sa:
  - Tja, berätta vem den där kvinnan är och hur liket tog sig in i din lägenhet.
  - Jag vet inte! Ärligt talat, jag vet inte! vädjade läraren. Utredaren har redan frågat.
  "Jag frågade... Det är ett fullständigt mysterium," sa Krasin skeptiskt och tittade försiktigt in i kvinnans ögon. Jag ser att du ljuger.
  "Sätt henne i ett aphus!" - lät plötsligt den andra medarbetarens röst. - Han kommer sitta ett par dagar, han kommer genast ihåg allt.
  - Om du förblir tyst måste vi ta dig i förvar! Krasin bekräftade.
  Maria kände dock intuitivt att hon helt enkelt skrämdes. Och hon har inget att vara rädd för! Hon har alla bevis på sin oskuld. Läraren svarade lugnt med monoton röst:
  "Ibland är det bra att sitta i fängelse. Det ger visdom. Men jag har verkligen ingenting att säga dig. Så jag har en biljett, jag kom precis på morgonen.
  Krasin vände sig till en kollega:
  Gav en grannundersökning något?
  "Som vanligt såg vi ingenting, vi hörde ingenting. Bara en granne på trappavsatsen sa att hon såg hur den här lilla flickan lämnade lägenheten i en omfamning med en ung pojke. Och den här killen kom nyligen till hennes hus i hennes frånvaro och öppnade dörren med en nyckel.
  - Ja, vad säger du? frågade Krasin och tittade på Maria igen.
  "Så den här grannen är ett skvaller, du kan inte lita på henne," började kvinnan rättfärdiga sig själv och vände sig till den assisterande utredaren:
  - Mormor Marfa snattade, eller hur?
  Assistenten svarade inte, men Krasin frågade:
  - Vad heter pojken?
  - Det här är min elev. Jag drar upp honom i fysik.
  - Sommarsemester? Krasin trodde inte. - Säg ditt förnamn, efternamn och adress.
  - Så Pavlik Rybachenko heter han, - Maria var tvungen att erkänna. - Bor med sina föräldrar på Savushkina Street.
  Krasin skrev ner i sin anteckningsbok och frågade igen:
  - Pavel - vem är han?
  Maria log kraftfullt.
  - Han är fortfarande ett barn. Jag är hans skollärare! Du kommer väl inte att misstänka pojken för ett brott?
  Utredaren besvarade frågan med en fråga:
  "Så han har nycklarna till din lägenhet?"
  Maria spred sina händer.
  - Än sen då? Du tror inte att det var han som planterade liket...
  - Hur man vet, hur man vet! Tonåringar är ibland så grymma!" sa Krasin eftertänksamt.
  "Pavel är en underbar pojke, en idrottare, han kommer inte att skada en fluga!" Maria började försvara sin elev.
  - När såg du honom senast? frågade Krasin.
  - I början av augusti. Pavlik följde med mig till tåget. Det var... den sjunde. Han hjälpte mig bara att bära saker.
  Krasin ställde några fler frågor. Han frågade vem Pavel var vän med, om det fanns något misstänkt i hans beteende, om han visade djurplågeri. Maria svarade att hon aldrig hade sett Pavlik misshandla djur. Men pojken visste hur han skulle stå upp för sig själv, han var engagerad i kampsport och hockey.
  Plötsligt ställde Vasily Krasin en oväntad fråga:
  Hade du sex med honom?
  Maria ryste och svarade blygt, osäkert:
  - Med Pavlik? Nej... Han är fortfarande ett barn...
  Krasin tittade noga på kvinnans reaktion. Maria blev till och med blek vid en sådan fråga, sänkte blicken, pirrade i stolen, knäppte händerna i slottet.
  - Jaha? frågade utredaren. - Jag kan inte tro det! Var ärlig mot mig. Förstår du att man kan få ett anständigt straff för att ha ett förhållande med en minderårig?!
  Maria lyfte blicken mot mannen och svarade med en suck med darrande röst:
  "Jag behöver inte ge tid för...
  Vasily skrattade och sa:
  - Och vi ska förhöra pojken! Han kommer att berätta allt för oss.
  Maria ryste igen och svarade med ångest:
  "Pojkar är så förtjusta i att komponera och överdriva. Men jag är säker på att han inte kommer att berätta något som misskrediterar mig.
  Utredaren log och sa strängt:
  "Vi kan kvarhålla dig och skicka dig till domstol för att godkänna gripandet i två månader. Så fresta inte ödet. Säg ditt telefonnummer.
  - Vems? Min?
  - Låt oss båda: din och Rybachenko.
  Och Pavlik? Jag vet inte...
  Vet du inte om du ska säga eller inte? Jag kanske kan titta på din smartphone?
  "Jag ska berätta för dig," nickade Maria och dikterade telefonerna.
  Utredaren tog ett fotografi av den avlidna flickan från pärmen, lade det framför Maria och sa:
  Titta noga igen, du kanske har sett henne någonstans förut.
  Det var svårt för Maria att titta på kroppen av den som visade sig vara död i sin lägenhet. Men det måste göras, läraren tvingade sig själv att titta på fotot. Ett vackert ansikte, men vanställt av döden. Nej, hon vet ingenting om henne, hon såg först flickan under sin säng.
  Krasin tittade på sin klocka och sa:
  - Men! Det är dags att avsluta. Allt du behöver göra är att ta dina fingeravtryck och registrera dig. Okej, för nu låter vi dig gå hem mot borgen.
  Snart lämnade Maria byggnaden av utredningskommittén, tog fram papperet som gavs till henne, tittade på sigillen och såg underskriften av stadens biträdande åklagare. Hon gömde papperet i fickan, suckade tungt och började tänka på Pavlik. Hon ville så gärna glädja sin älskade med en tidig oväntad ankomst. Han var mycket orolig att han skulle behöva skiljas i tre hela veckor. Hon kom tidigare, glad killen ...
  Tog Pavlusha med sig en prostituerad i sin frånvaro? Var är tjejens kläder? Tog du med dig den? Hej Pavlik. Påfågel...
  Fan, jag måste ringa honom! Hur gissade du inte direkt?
  Maria tryckte på knappen på sin smartphone med namnet på hennes älskade. Någon annans röst sa: "Telefonen är frånkopplad eller saknar nätverkstäckning."
  
  
  Kapitel 3
  Gorynych öppnade dörren till lägenheten, släppte in flickan och hennes följeslagare, gick in själv, tände lampan och sa:
  - Blygsamt här har vi för sådana kära gäster.
  "Det är okej, vi kommer på något sätt att hålla ut till morgonen", sa en lång, bredaxlad man, omkring trettio år gammal, "låt oss ta en bit mat på vägen och in i sovrummet." Jag saknade Lucys kropp. Låt oss visa dig sann kärlek!
  Flickan log och tittade kärleksfullt in i sin kamrats ögon. De gick in i köket, Gorynych satte på vattenkokaren och började göra smörgåsar, smygande sneglade på flickan. Han gillade henne! Den smala, blåögda, bystiga blondinen var tyst nästan hela den hårda vägen söderifrån i en Zhiguli-bil, bad inte om att få stanna bilen eller köpa något till henne, visade inget missnöje, förebråde henne inte för besvär. Gorynych gillade inte pratsamma och nyckfulla kvinnor.
  "Utrish och jag gick precis i tid", sa han och öppnade en flaska öl. - Det finns en shmon nu. Nadia fördes bort. Varför högg hon direktören med en kniv?
  - Dum! Det gjorde ont, du orkar inte, skulle jag ha sagt till Achintsev, skottlossningen skulle ha stoppats.
  - Så hon knivhögg honom efter skottlossningen.
  - Jag höll ut. Och gav sedan utlopp för känslor. Achintsev själv är skyldig - du kan inte håna tjejerna så! Jag uppfann tortyr. De släpade dem till myrstacken, förde in genomskinliga slangar i slidan och filmade närbilder, som myror där ...
  "Ja, Sasha, det är tufft," instämde Gorynych.
  "Min mår bra, tålmodig, men Nadya är en idiot," sa Sasha och vände sig mot sin kamrat:
  - Hur mår du inuti - gör det ont?
  "Det är okej, älskling", svarade flickan med ett lätt leende.
  - Okej, låt oss se.
  De åt och gick till sovrummet.
  - Har du något emot att Lucy klä av sig? Sasha frågade Gorynych. Jag gillar när hon dansar naken. Det är så erotiskt! - Vi går dit hemma hos oss helt utan kläder.
  - Jag älskar striptease! Det enda synd är att det inte finns någon musik, - svarade Gorynych. - Ja, och det är redan sent, hör grannarna.
  - Ingenting, jag sätter på musiken tyst från telefonen, - sa Alexander.
  Han plockade upp någon balsalsmelodi, flickan lossade håret som föll strax under hennes axlar, skakade kraftigt på huvudet flera gånger och började sakta, böja sig och dansa, för att bli av med klänningen. Det fanns ingen behå på Luce. Långsamt drog hon av sig klänningen, virvlade i dansen, stack nu ut sina vackra bröst, böjde sig sedan ner och visade rumpan.
  Sedan satte sig strippan på klyftorna, men hoppade sedan energiskt upp på fötterna, drog av sig trosorna, vred dem lite i händerna och kastade dem i riktning mot Gorynych, som satt i en fåtölj. Han såg tatueringen på flickans pubis och blev ännu mer upphetsad.
  Lucy lämnades naken och klappade hennes skinkor, skilde dem åt med händerna, gick på tårna till dörren. Där knäböjde hon, böjde sig så att rumpan var märkbart högre än huvudet, vände sig om och med fjädrande rörelser, lätt böjd och oböjd armarna vid armbågarna, kröp mot Alexander, petade in läpparna i jeansbredden och stack sedan fast ut hennes tunga, skakade den och leende slickade hon en gång Sashas byxor. Han öppnade sin gylf, släppte sin lite upprättstående kuk.
  Flickan log igen med sina läppar, tog sin partners värdighet i munnen och började smeka och försökte få honom till önskat tillstånd. Sedan svalde hon helt den redan exalterade, imponerande penisen hos en man, i några sekunder lutade hon ansiktet mot sin partners pubis och frös. Sedan ryggade hon tillbaka, men släppte inte medlemmen från munnen, utan sög lätt hans huvud, gjorde flera avsugning, tog återigen mannens kuk i munnen och frös i tio sekunder, hämtade andan och fortsatte sina karaktäristiska rörelser.
  "Rasta inte," befallde Sasha.
  Flickan vände sig åt sidan till honom så att Gorynych kunde se hur en medlem av en vän vilade på Lucys läpp.
  Alexander klappade lätt sin flickvän på kinden, men drog sig sedan ifrån tjejen, släppte sin kuk och viftade med handen till henne.
  Lucy vände sig om, kröp iväg ett par steg, böjde sig igen så att hennes könsorgan blev tydligt synliga och började rycka i baken.
  - Bra! Viskade Gorynych.
  - Det kan vi inte göra! sa Alexander. - Såg du Strake på penis?
  Gorynych visste inte ens vad det var.
  Och flickan gjorde en cirkel på alla fyra runt rummet, viftade inbjudande med sitt byte, sjönk sedan på armbågarna och kröp fram till sin älskare.
  Den här gången knäppte hon upp spännena på hans sandaler och började försiktigt dra av Alexanders strumpor med sina tänder.
  - Duktig flicka! berömde han.
  - Jag älskar dig! - efter att ha slutat med strumpor, svarade Lucy. Hon kysste först en, sedan den andra foten på sin vän och började med tungan smeka hans tår, slickade dem och stoppade hennes blöta tunga mellan hennes fingrar.
  - Suck! Sasha befallde.
  Flickan tog in sin älskares fyra tår i munnen.
  "Djupare", sa Alexander.
  Lucy satte sig på rumpan, drog i kinden med fingret, klämde in sin partners stortå i hennes mun, försökte ta tag i foten så djupt som möjligt.
  "Snäll tjej", berömde Alexander. - Räta upp dig, låt mig smeka dig.
  Utan att släppa foten ur munnen reste sig flickan och böjde sig i riktning mot sin älskare. Han började smeka hennes fitta och pubis med sin fria fot.
  - Sängen är låg, - sa Sasha, - det är obekvämt att sträcka på sig.
  Flickan lutade sig framåt och spred sina ben bredare. Alexander strök sin flickväns mage med fingrarna, tryckte sedan på det ena bröstet, det andra drog sig sakta från punkten mellan brösten genom naveln till botten av buken.
  Lusya höll fortfarande Alexanders högra fot i munnen med ena handen, med den andra tog hon tårna på hans vänstra fot och förde in den i slidan.
  "Bra gjort," berömde Sasha igen. - Du vet hur mycket jag älskar det.
  Flickan gjorde en energisk rörelse med bäckenet och försökte driva sin älskares fingrar djupare in i hennes kropp. Men hon skrek och drog sig undan. En grimas av smärta dök upp i hennes ansikte.
  - Är något fel efter Achintsevs tortyr? frågade Alexander. - Gör det mycket ont?
  "Tolerabelt, kära," svarade flickan.
  "Du kommer inte bara att skrika så," sa Sasha och vände sig plötsligt mot Gorynych:
  Vill du se vad som finns inuti henne?
  - Hur är det? Gorynych ställde en dum fråga.
  - Ah ah ah! Jag har en fixtur. Samtidigt kommer vi att göra en underlivsundersökning. Lyusenka, ta med mig dit, i min portfölj, vet du vad.
  En naken tjej gled ut i korridoren och dök snart upp med en ficklampa, något slags rör och ett genomskinligt runt glas i händerna. Gorynych såg dock att glaset var utan botten.
  Alexander frigjorde sängen. Flickan satte sig på hans plats, vände sig i riktning mot Gorynych och spred brett ut sina ben böjda i knäna. Sasha sjönk ner bredvid henne så att Gorynych kunde se allt, knackade energiskt på sin flickväns rakade pubis med sin handflata, strök sedan med fingrarna över hennes fitta, masserade försiktigt flickans klitoris, drog hennes läppar och skiljde dem åt och visade ingången till skönhetens barm . Sedan reste han sig upp, gav flickan att slicka och suga fingrarna på hans hand.
  Gorynych tittade på älskande i vällustig förväntan på fortsättning. Och hon följde efter! Alexander förde in ett par fingrar i Lucys vagina och började göra intensiva ryckande rörelser.
  Flickan stönade mjukt.
  "Titta, bädd inte en säng till honom," log Alexander, drog ut sina fingrar och gav dem igen till sin flickvän att slicka och suga.
  Sedan tog han ett glas, smetade in dess kant utan botten med gel från ett rör och började försiktigt införa det i flickans kropp.
  - Ai! Lucy skrek mjukt igen.
  - Ont? frågade Sasha. "Du kanske behöver en smärtstillande medicin?"
  - Nej, älskling, det är okej. Tolerabel.
  Sasha förde in glaset nästan helt i flickans vagina, beordrade honom att hålla i det med fingrarna, och han lyste inuti en ficklampa, undersökte den noggrant och sa:
  - Allt är bra! Nästan ingen inflammation. Bara här, alldeles i början, fanns bitmärket kvar. Ska vi ha sex idag? Kommer det inte göra ont?
  - Jag ska ha tålamod, kära du! Lucy svarade ödmjukt.
  "Hon älskar att knulla, speciellt med mig," sa Sasha till Gorynych. Kom hit, jag ska visa dig något intressant. Och ge mig en penna.
  Gorynych hoppade fram till flickan och fäste blicken på slitsen i livmodersvalget som stack ut i ett glas.
  - Nåväl? Vad stirrar du på? frågade Alexander snarare. - Har du inte sett det här än?
  "Jag är ingen gynekolog," mumlade Gorynych.
  "Inte jag heller", sa Alexander. Men jag älskar min flickvän...
  Han lät Lucy slicka sitt pekfinger och stack in sin lilla kudde genom glaset i flickans halsspricka. Han vred lite på den, drog ut den och slickade den igen. Sedan tog han en penna från Gorynych och körde in den i livmodern nästan upp till monteringsfästet.
  "Håll ut", beordrade han Lucy och bjöd återigen in sin vän att beundra bilden.
  Med darrande händer tog den exalterade Gorynych fram sin smartphone och tog några bilder.
  - Har du lavemang i huset? frågade Alexander.
  - Varför behöver du lavemang? frågade Gorynych.
  "Du förstår, jag älskar analspel. För att inte bli smutsig är det bättre att göra detta efter ett lavemang.
  "Ah-ah," sa Gorynych lustigt. Vi använder inte lavemang.
  - Okej, ge mig då en ölflaska. Hon kommer att göra allt för sig själv. Gå, Lucy, gör dig redo. Låt oss visa mannen verkligt sex!
  
  
  kapitel 4
  - Fantastisk brud! sa Gorynych entusiastiskt när flickan försvann in i badrummet. - Jag skulle vilja ha det här!
  - Och då! - sa Alexander nöjd.
  - Var hittade du henne? frågade Gorynych.
  - Han tog det från sin vän, en av ledarna i deras samhälle. Lucy uppfostrades på ett sådant sätt att den högsta dygden drevs in i hennes huvud av önskan att behaga en man.
  - Vad sexig hon är! Jag har inte stött på dessa än.
  Hon gick på Charm School i Ohio. Där fick de lära sig lydnad och alla möjliga erotiska knep.
  - Vad är skolan?
  - Hemligt. Flickor utbildas för underhållning av eliten och filmar i porr. Luska var fäst där längs månlinjen.
  Agerar hon ofta i porr? frågade Gorynych igen.
  - Förut ofta. Lucy är en vacker kvinna, det fanns en efterfrågan.
  - Det skulle vara intressant att se scenerna med hennes medverkan!
  Du sa att du inte tittar på porr!
  - Jag skulle ha tittat på Lucy med nöje.
  "Jag ser att jag blev upprymd när jag tittade på oss," log Sasha. - Jag skulle ta av mig byxorna, vi såg många upprättstående medlemmar.
  - Du blir inte avundsjuk när du tittar på porr med hennes medverkan, som hon är med andra män ...
  - Nej... Varför vara avundsjuk på något?
  "Jag förstår att de inte är avundsjuka på jobbet," sa Gorynych försonligt.
  - Och ibland tränar vi swing hemma. Min vän är Scott. Han har en brud - en av de mest kända porrstjärnorna. Namnet är Roxy Ray. Hörde du inte? Åh, ja, du letar inte... Så vi träffas ibland. Jag skulle bara veta vad vi gör med kvigor! Vi anordnar alla möjliga tävlingar, vem av dem kommer att kasta bollen längre ut ur fittan, vem som hoppar bättre på dildon eller stoppar in fler tennisbollar i kroppen. Och till jul klädde de ut flickvänner coolare än julgranar. Kedjor med vikter fästes på bröstvårtorna och mellan benen var kropparna rikt dekorerade med sugkoppar och klädnypor med julkulor. Och sedan använde de dem i den här formen i tur och ordning. Det slogs många bollar, men det var kul.
  "Du har det bra," sa Gorynych drömmande.
  - Har du klädnypor? frågade Alexander.
  "Jag måste se min mamma i badrummet." Varför då?
  "Du förstår, jag älskar att knulla när klädnypor hänger på Lyuskas bröstvårtor, det retar upp mig," sa Sasha, tittade igen på Gorynychs utbuktande byxor och frågade:
  - Utövar du MZHM?
  - Hur är det?
  - Tja, när en tjej med två män.
  - Nej, vad är du! Jag kan bara en mot en och utan vittnen.
  - Ja, förgäves. Då ska jag först lasta av med Lyuska och somna, och sedan kan du prata med henne.
  Vi kan i det rummet! - Gorynych blev glad - Jag har en säng där!
  "Okej, jag ska gå och tvätta händerna och skynda på Luska," sa Alexander och gick.
  Snart tog han ut sin flickvän från badrummet. Klädnypor fästa på bröstvårtorna stack ut från flickans vackra bröst. Viftande gång, förföriskt svängande med höfterna, gick flickan sakta förbi Gorynych, som slukade henne med ögonen, satte sig på sängen, spred igen sina ben, men den här gången böjde hon dem inte vid knäna, utan sträckte sig dem ut som en ballerina i ett sträck, och höjde dem högt över hennes huvud.
  Alexander kom nära henne, drog av sig jeansen och shortsen. Samtidigt skakade flickan inbjudande på fötterna och drog ut strumpor. Men Sasha började inte omedelbart smeka. Han drog plötsligt ut ett bälte ur jeansen och slog sin flickvän ganska hårt i underlivet.
  Lucy skrek mjukt och sa:
  - Senkyu, sir! Jag älskar dig!
  - Prata ryska! Vi är i Ryssland, sa Alexander och slog igen flickan med ett bälte.
  - Vad är du? frågade den upprymda Gorynych.
  - Det här är för att värma upp, - svarade Alexander. - Hon är van vid det. Hemma sätter jag ibland en pump på henne.
  Alexander sträckte ut sin hand till flickan. Utan att sänka sina utsträckta ben slickade hon igen sin älskares fingrar och tog handen in i munnen.
  En minut senare drog Sasha ut sin hand ur munnen, förde den till flickvännens vagina, satte ett finger där, sedan det andra, men onanerade inte. Han började sakta föra in sin handflata i Lucys famn. Hon protesterade inte, bara stönade lite.
  - Gör det inte ont? frågade Alexander.
  "Tolerabelt, kära", svarade flickan vanligt och slöt ögonen.
  Sasha ansträngde sig och hela hans handflata var i Lucys kropp. Hon skrek mjukt igen. Sasha frös i ett par sekunder, flyttade sedan sin hand lite mer in i kroppen på sin flickvän och började försiktigt rotera den.
  I det ögonblicket kände Gorynych, som tittade på alla manipulationer, att han tog slut: hans frö stänkte spontant ut och smutsade ner hans kalsonger.
  Och kvällen hade precis börjat!
  
  
  Kapitel 5
  På utredarens kontor var Maria väldigt nervös, men hennes upphetsning gick inte heller över på gatan. Först nu var kvinnan mer orolig inte för hur liket tog sig in i lägenheten, utan för situationen med Pavlusha. Kommer pojken att berätta om sin syndiga koppling? Varför svarar inte hans telefon?
  Det tog ett par tunnelbanestopp för att komma hem. Hur många vakter har det blivit i tunnelbanan! Nu började detta irritera Mary. Det verkade för henne som att hon var på väg att stoppas, läggas i handbojor och föras till fängelse. Sedan kommer de att ställas inför rätta för att ha förfört en minderårig.
  Men vakterna brydde sig inte om Maria. Läraren kom ut från tunnelbanan och kände sig lättad. Nu en liten promenad, det blir hennes hus. Så på morgonen gick hon här med saker, tänkte på Pavlik, kom ihåg stranden, varma småstenar under hennes bara fötter, varmt hav med vågor som smekade som en beröring av en älskad.
  Hennes kärlek till Pavlusha har inte svalnat under ett par veckors sydlandssemester. Killen drömde om henne på natten, läraren mindes hans lättnadskropp, modiga ansikte, ljusa hår klippt under en halvlåda, blå, mycket uttrycksfulla ögon. En enastående, stilig pojke. Han kan göra en underbar filmskådespelare, han skulle visa upp sig på en affisch.
  Maria längtade efter att få träffa Pavlusha så fort som möjligt, att krama och hålla honom nära sig, att andas in doften av hans starka unga kropp, att duscha kyssar i ansiktet, halsen och släta, rosiga kinder. Hon slog hans telefonnummer gång på gång, som fortfarande inte svarade.
  Läraren lugnade sig själv: det var sommar nu, killarna var på semester, Pavlusha hade åkt någonstans, tog inte telefonen med sig eller stängde helt enkelt av den. Men varför stänga av den? Och hennes älskare berättade ingenting om en möjlig resa när hon ringde honom från Sotji för två dagar sedan. Och sedan hände den här fruktansvärda historien med mamman till en vän, snabba avgifter, tidig avresa ...
  Kanske Pavlushas föräldrar plötsligt fördes utomlands? Han ville åka till Frankrike.
  Maria själv från sin ungdom drömde om att göra en smekmånadsresa till Europa. Besök Prag, Warszawa, Berlin, Paris. Jag ville särskilt åka till Paris, drömmarnas och den romantiska kärlekens stad. Hon berättade för Pavlik om sin önskan. Han svarade att han gärna skulle åka till Frankrike, eftersom fransmännen av alla europeiska nationer är mest lika ryssarna både till karaktär och mentalitet. Maria bråkade inte, även om hon trodde då att våra folk inte är alltför lika. Hon hade en önskan att gifta sig med Pavlik om ett par år, när han blir vuxen, och åka på en resa med honom.
  Nu ville läraren inte ens tro att Pavel var otrogen mot henne, att han tog med en annan tjej till hennes lägenhet. Förtjänade inte Mary sin kvinnliga lycka? Tidigare, i sina drömmar, ritade hon sig en solid, rik make, men blev kär i en pojke som visade sig vara femton år yngre än henne. Jag blev så kär att jag tappade förståndet.
  Läraren såg ganska attraktiv ut. Figuren är smal, midjan är tunn, vackra långa ben, huden är ren, ansiktet är fräscht, det finns inga rynkor, håret är mycket frodigt, håret är lätt lockigt, ljusblont till axlarna. Nyligen gick hon med jämna mellanrum på en diet, insmord med krämer. Sådana kvinnor gillar män. Till utseendet fick hon inte mer än tjugofem, även om läraren nyligen hade passerat trettio.
  Men Maria var ensam, trots sin skönhet och goda fysiska form. I sin ungdom hamnade hennes fästman, som hon älskade med varje fiber i sin själ, i Tjetjenien och dog där. Som ett resultat härdade flickans hjärta och kyldes över i flera år.
  Läraren svarade på alla försök till uppvaktning av män med sådan kyla att potentiella friare omedelbart försvann. Maria blev inte kär på många år, hon tittade inte ens i riktning mot män. Hon kände väldigt djupt, världen verkade svart och vit för henne efter hennes första pojkväns tragiska död.
  Och först nyligen började läraren gradvis tina, att tänka mer och mer på bröllopet och födelsen av ett barn. Men Maria var blyg mot män, hon gick inte på danser och andra ställen där det är lättare att lära känna varandra.
  Kvinnan hade idén att annonsera en bekant i syfte att gifta sig i en tidning eller på en lämplig sajt på Internet. Men så dök Pavlik upp i hennes liv. Och världen började leka med nya färger.
  Denna stilige man stack ut bland alla elever med sitt utseende och sällskaplighet, den stilige pojken blev lärarens innerliga passion, Maria föll för honom. Fast jag förstod att det var fel, till och med farligt ur gällande lagars synvinkel.
  För första gången såg läraren Pavlik för nästan ett år sedan i sin klass på en ny skola, där hon fick jobb när hon flyttade till Primorsky-distriktet. Han fick henne nästan omedelbart att tina, längtan efter kärleks hjärtat darra. Pavlusha vaknade i kvinnan först vaga drömmar, och sedan ganska starka känslor.
  Maria bestämde sig för att leta efter ett förhållningssätt till den här pojken, men hon var rädd att pojken skulle avvisa henne. Läraren började ta hand om sig själv mer noggrant, gick på en diet. Hon försökte se bra ut och väcka Pavliks sinnelag och överskattade hans betyg. Hon tog dock länge inga steg för att lära känna varandra bättre.
  I april var vädret vackert, soligt, Maria klädde sig lämpligt för våren och på lektionen ringde hon Rybachenko för att svara.
  Den första snygga mannen i klassen, Pavel, stod vid tavlan. Maria slukade honom med ögonen, och han tittade med intresse på sin lärare, som den dagen var i en ganska kort kjol, med vacker smink och en chic frisyr.
  Med ett leende sa Paul:
  - Kirkorovs lag säger ...
  Det skrattades i klassen. Pavlik var lite generad och rodnade lätt. Läraren rättade artigt:
  - Kirchoff... Så vad handlar den här lagen om?
  Maria hörde att Rybachenko blev uppmanad av flickan i det första skrivbordet, men låtsades att hon inte märkte något.
  Hennes husdjur, som tittade in i lärarens ögon, svarade:
  - Summan av strömmarna i kretsen vid ingången är lika med summan av strömmarna i kretsen vid utgången ...
  Mary nickade och sa:
  - Sätt dig ner, Pavel, fem!
  Eleverna visslade. Pojken satte sig ner och började uppriktigt granska läraren.
  Sedan erkände Pavlik för Maria att det var den dagen som känslorna började koka i honom. Han gillade Maria förut, men som lärare. Och sedan studerade han denna vuxna kvinna, hennes vackra aristokratiska ansikte, blonda lockiga hår, förföriska ben. Han såg och kände hur hans manlighet förrädiskt sväller, blir het och till och med pulserar.
  Flickorna gillade honom, pratade med dem och till och med kysste den vackra Vera ett par gånger. Men han hade inte haft sex med någon ännu, han såg processen bara på en video som han hittade på Internet. Från en sådan video blev han upphetsad på samma sätt som nu av blotta åsynen av en lärare, hennes oförtjänta femma.
  Pavlik ville plötsligt älska med det fysiska. Gilla på video. Men han förstod att detta var omöjligt, åtminstone inte inom en snar framtid. Det smärtsamma tillståndet krävde dock en utväg. Pavlik kände en stark rysning, stjärnor hoppade framför hans ögon. Värmen i ljumsken på skolpojken blev outhärdlig. Pojken höjde sin hand och frågade rodnande:
  - Kan jag gå på toaletten?
  Maria tillät nedlåtande:
  - Gå!
  Pavlik sprang med all kraft. Endast på toaletten kunde han lindra spänningar och blidka sin fortfarande utskjutande värdighet.
  Sedan berättade han skrattande om sin plötsliga upphetsning för Maria. Och så återvände han till klassen lagom till klockan. Jag var tvungen att gå till nästa lektion.
  Men bilden av fysikläraren stod framför mina ögon. Hon kunde tända en eld av starka känslor hos pojken. Han ville träffa Maria Alexandrovna igen.
  Pavlik satt knappt igenom lektionerna. Själva benen ledde honom till fysikrummet.
  Med ett snabbt bankande hjärta stannade Pavlik vid dörren och tog mod till sig. Han visste inte vad han skulle säga, hur han skulle bete sig mot läraren, men öppnade ändå dörren.
  Läraren förklarade något för killarna från seniorklassen, lektionen var över, men alla hade inte gått än. Maria vände sig mot Pavel, som stod i dörröppningen och förväntade sig att han skulle förklara anledningen till sitt besök. Hon log välvilligt, men inte ens detta vänliga uppriktiga leende kunde ta bort Pavliks förlägenhet, han verkade ha tappat sitt ordförråd och tittade bara tomt på läraren. Och Maria Alexandrovna tittade på sin älskade student, rakt in i hans ögon.
  Pausen drog ut på tiden, Maria frågade kärleksfullt:
  Är du här, Pavel? Några problem?
  Pavels röst slog till slut igenom:
  - Jag ... jag vill skriva en uppsats om fysik. Dessa lagar ... hur är det? I allmänhet, nuvarande...
  "Vänta lite, nu ska jag avsluta med killarna, så ska vi diskutera allt med dig", sa läraren och log igen.
  Och Pavlik kände att från hennes utseende, hennes välvilliga leende, hans manlighet åter ofrivilligt rörde sig i hans byxor.
  Han gick ut i korridoren, försökte distrahera sig från vällustiga tankar och lugna ner sig.
  Naturligtvis skulle det vara lättare för honom att kommunicera med en kamrat, men nu var pojken mycket upphetsad av denna vuxna kvinna. Tydligen överfördes hennes attraktion på en intuitiv nivå till Pavel, och han kunde inte stå ut med det, gav efter för den ömsesidiga passionen, även om han inte visste hur han skulle bete sig med läraren.
  Pavlik kände att hans värdighet åter hade vuxit kraftigt och att hans byxor var märkbart utbuktande. Det var första gången som pojken stötte på en sådan passion. Det var något nytt och annorlunda. Aldrig tidigare hade unge Pavlik varit så tänd. Han ville plötsligt se läraren naken, röra vid hennes smala ben, hennes bara bröst.
  Och Maria? Hon var glad att Pavel kom in, försökte skicka iväg resten av killarna så fort som möjligt och ringa hennes älskade pojke. Hon drömde om att kommunicera med den här vackra pojken och tittade in i hans ömma uttrycksfulla ögon. Maria förstod att det här bara var en tonåring. Och han kommer att behöva behandlas därefter. Hon tänkte inte förföra studenten, hon ville bara prata med honom. Alltså, om livet, om att studera.
  Och han kom in och stirrade på hennes fötter. Killen kunde inte stoppa sin attraktion. Hans byxor... De var utbuktande!
  Maria märkte detta, inställd på ett skämtsamt humör, log glatt och frågade:
  Gillar du mina ben?
  Pavlik klämde ur med svårighet:
  "Mycket... jag är ledsen..."
  Maria kunde inte motstå och ställde genast den andra frågan:
  Dejtar du tjejer?
  Killen svarade inte direkt, och läraren förtydligade:
  Träffar du dina kamrater?
  Nej... de är dumma. Och du... så smart... och vacker. Jag gillar dig.
  Maria log igen och sa med låg röst:
  "Du är en snygg pojke, men jag får inte träffa elever om det inte är skolverksamhet.
  Pavlik suckade tungt och viskade:
  "Jävla konventioner!
  Maria ryckte på axlarna.
  - En kille med ett sådant utseende som ditt kan inte berövas kvinnlig uppmärksamhet. Du kommer att hitta en tjej som är mer lämpad för din ålder.
  Peacock mumlade:
  "Jag vill inte... jag dras till dig.
  Maria log.
  - Det går över!
  I några minuter till pratade de om skolliv och klasskamrater, sedan steg Pavlik försiktigt tillbaka mot utgången, han behövde akut gå på toaletten. Han hade bråttom att lindra sig själv, att lindra den smärtsamma klådan och övermänskliga spänningen.
  En fysiskt stark kille kunde ännu inte kontrollera sina önskningar och lindra en erektion. Det undermedvetna begäret efter kärlek och sex med en mogen kvinna överväldigade bokstavligen den tränade kroppen hos en ung idrottare.
  Skolpojken sprang iväg, Maria väntade inte på honom, hon lämnade skolan. Och Pavlik gick hem. Föräldrar märkte att deras son är extremt dyster och knappt äter.
  Mamma frågade sin son:
  - Pavlik, fick du en tvåa?
  Eleven vinkade.
  - Vilket nonsens!
  Fadern log.
  - Han blev tydligen kär, tjafsa inte med frågor, annars kommer han att explodera.
  Pavel låste in sig på sitt rum. För att bli distraherad och urladdad gick jag in på Internet och slog på porr.
  På natten sov pojken inte bra, hela tiden han kom ihåg läraren, deras sista konversation, var generad över sitt beteende och drömde.
  Ofta blir eleverna kära i sina lärare, även om de är mycket äldre än de själva. De älskar dem för deras visdom och auktoritet. Ibland återgäldar lärare: de gillar ungdom och skönhet. Det händer att lärare själva försöker få sina elever att bli kära i dem. Mary lyckades. Hon lämnade skolan, men ångrade sedan att hon inte hade väntat på killen och fortsatte inte att kommunicera med honom den dagen.
  
  
  Kapitel 6
  Nästa morgon var Pavel sur och tillbakadragen. Han var oförskämd mot sina föräldrar, i skolan pratade han inte med sina kamrater alls, han svarade lärare olämpligt. Med spänning väntade han på den sista lektionen - fysik.
  Före lektionen var det inte möjligt att prata med läraren: hon släppte in barnen i klassen endast med en klocka och började genast förklara materialet.
  Paul fångade hennes blick. Maria Alexandrovna tittade också ibland på sin älskade student. Hon märkte att pojken var blek och hon tyckte synd om killen.
  När lektionen var slut började killarna lämna klassrummet och Pavel tog mod till sig, kom fram och sa till läraren:
  - Jag fick inte reda på abstraktet igår.
  Maria frågade:
  - Varför sprang du iväg?
  "Jag behövde... gå på toaletten."
  "Du kan komma till mig efter skolan", tillät läraren.
  Peacock kände sig inspirerad! Han såg fram emot slutet av lektionen. Och skyndade genast till fysikrummet. Maria Alexandrovna var ensam.
  "Något du inte ser särskilt bra ut idag", sa läraren först. - Blev du inte sjuk?
  "Nej," svarade Pavel, "jag fick helt enkelt inte tillräckligt med sömn.
  - Det händer. Vill du verkligen skriva ett abstrakt? frågade Maria.
  Pavel nickade, även om båda visste att detta bara var en ursäkt. Läraren började förklara hur uppsatser skrivs. Och Pavlik sa plötsligt:
  "Kanske kan vi diskutera detaljerna i detta arbete någon annanstans?" Det är för trångt här... Vi har en dacha i Alexandrovskaya. Ingen kommer att stoppa oss där.
  På natten tänkte eleven på vad han skulle säga till läraren på mötet och utfärdade en förberedd fras.
  Maria log, lade handen på elevens hals och sa:
  - Och du är speciell, inte som de andra pojkarna ...
  Pavlik ryckte till vid hennes beröring. Han kände igen det förrädiska röret i byxorna. Men den här gången sprang han inte iväg någonstans, utan sa igen om dacha:
  - Du kan gå när som helst. Jag har nycklarna, mina föräldrar åker inte till Alexandrovskaya nu.
  Maria tog bort handen och svarade:
  "Självklart går jag ingenstans. Men du kan komma hem till mig.
  - När kan jag komma in?
  Mary ryckte på axlarna och svarade:
  - Ja, än idag.
  - Bra! Påfågeln gladde sig. - Jag behöver nu gå till hockeysektionen, och då kan jag komma till dig.
  "Låt oss skriva ner mitt telefonnummer då," föreslog läraren, "du ska ringa när du är ledig, jag ska tala om för dig vart du ska gå."
  Pojken blomstrade av lycka:
  - Mycket bra! Du är bara super!
  "Bara snälla, snälla berätta inte för någon att du går till mitt hus."
  Pavlik nickade, det tog honom mycket ansträngning att ta bort blicken från kvinnans bröst. På vadderade ben gick skolpojken. I en närliggande kiosk köpte pojken sig ett paket chips och en flaska cola. Han svalde girigt det han köpte, lugnade sin nervösa darrning och kände sig mer självsäker.
  På träningen var Pavel aktiv, spelade grovt. Han var den första som hoppade ut från lekplatsen, rusade till omklädningsrummet och ringde läraren. Maria Alexandrovna namngav gatan, husnummer och lägenhet.
  
  Läraren öppnade dörren, log och sa:
  - Jag är glad att du kom. Var inte blyg, känn dig som hemma.
  Hon var klädd i en vacker knälång blå klänning, tofflor, håret löst och lätt smink. Maria väntade på pojken, hennes vänliga leende hjälpte Pavel att lindra onödig spänning, men han ställde ändå en ganska dum fråga:
  - Och vi är ensamma här, vi kommer inte att blanda oss ... dina män?
  "Tyvärr är jag fortfarande ensam", spred läraren sina händer. - Kom igen.
  Pavel tog av sig skorna, Maria tog hans hand och tillsammans gick de in i rummet. Det fanns ett redan dukat bord. Maria förberedde sig för att träffa sin älskade elev. Jag köpte en tårta, gjorde smörgåsar och öppnade till och med en flaska torrt vin. Det stod också ett glas med ljus på bordet.
  "Jag ska berätta om uppsatsen senare," sa läraren. "Låt oss ta ett mellanmål först ... vid levande ljus."
  Maria släckte ljuset och tände ljusen.
  Pavlik sa med entusiasm:
  - Så romantiskt! Men i ljuset ser du ännu bättre ut.
  - Och jag vill ha romantik, jag är så ensam ...
  "Du har oss, dina elever," invände Pavlik.
  - Men det finns ingen hjärtekavaljer ...
  Så jag kan bli en! sa pojken entusiastiskt. Nu var han mindre nervös än i skolan, när han bokade en tid med läraren.
  Maria log igen och bjöd in Pavlik att sitta i soffan vid bordet. Hon satte sig bredvid henne och viskade:
  - Jag dricker lite vin och du äter kakan. Det är med nötter. Jag vet inte om du gillar godis.
  "Jag älskar dig", svarade Paul.
  - Det är bra.
  Pavlik tog en tårtbit med en sked och svalde utan entusiasm. Pojken åt ibland tårta hemma. Men han gillade choklad mer.
  Maria tog en klunk vin och satte tillbaka glaset. Det verkade oanständigt att dricka ensam. Och ännu mer för en tonåring. Hon beundrade studenten i lågan av ljus, berättade för Pavlik att han hade ett fotogent och uttrycksfullt ansikte, och figuren var som en grekisk staty.
  Pojken öppnade munnen vid sådana komplimanger, och läraren tog Pavliks hand i hennes hand, lade den på hennes ben och viskade:
  - Du kan stryka den.
  Pojken rodnade, hans handflata darrade och blev genast svettig. Pavlik strök försiktigt över benet. Maria log: beröringen av en stilig kille är behaglig för kvinnokroppen. Läraren lade sin hand på Pavliks muskulösa bröstkorg och började massera den. Pojken andades ofta, Maria kände hur starkt tonåringens hjärta slog. Killen brann av upphetsning. Han knådade kvinnans knä med händerna, han ville plötsligt ta av sig hennes klänning och slita av sig sina egna kläder. Intuitiv, stark önskan...
  Men Maria, ur hörnet av sitt medvetande, insåg att hon borde sluta för att inte tappa kontrollen över sig själv. Hon slet Pavels hand från hans knä, kysste pojken på pannan och sa:
  - Okej, det räcker! Låt oss gå tillbaka till abstraktet.
  Peacock viskade:
  - Snälla... Sammanfattning senare. Jag känner mig varm. Får jag ta av mig tröjan?
  Maria ville fortsätta en intim dejt, hon drömde om att se en ung vacker mans nakna bål, kvinnan kunde inte hålla sig, sträckte fram händerna och svarade:
  - Kom igen, jag ska hjälpa dig.
  Och drog av pojkens T-shirt.
  Den lättade, graciösa teckningen av pojkens muskler värmde ännu mer upp värmen inne i kvinnans mage, som hotade att bli outhärdlig. Men Pavlik var extremt upprymd, hans perfektion steg, hans kropp började glänsa av svett. Med darrande röst sa pojken:
  - Du kan, och jag hjälper dig ... ta av dig klänningen ...
  Maria nickade nedlåtande.
  - Visst!
  Pavlik böjde sig ner och med darrande fingrar lossade fästena...
  Maria blev kvar i några tunna trosor och bh. Pavel såg till slut lärarens kropp nästan utan kläder. Graciös, rörande, väldigt söt och erotisk.
  Pavlik sa helt uppriktigt:
  - Med din nåd kan du bli en fotomodell.
  "Jag föredrar att arbeta som lärare," svarade Maria Alexandrovna.
  Pojken förde sin hand längs ryggen på sin älskade lärare. Maria tog ett djupt andetag. Pojkens beröring tände henne. Jag ville förkasta alla konventioner och smälta samman med den unge stiliga mannen i extas. Och Pavlik skakade av stor spänning. Det var första gången detta hände honom. Pojken var överväldigad av känslor, instinkterna tog över hans sinne.
  Maria gick för att träffa pojken. De kramades och kysste varandra...
  Pavlik befann sig på en kärlekssäng för första gången, han var överupphetsad och i slutet av mötet blev han till och med utmattad. Först då såg Maria på sin klocka och ropade förskräckt:
  - Wow! Klockan är redan elva! Dina föräldrar kommer att vara oroliga. Kom igen, ring dem snabbt och klä på dig.
  Trötte Pavlik rörde sig långsamt. Mörka ringar dök upp under hans uttrycksfulla blå ögon. Spänningen avtog, men pojken kände sig tom. Mary lugnade honom:
  "Det är alltid så här efter första gången," kysste kvinnan Pavlik på läpparna. - Du är en fantastisk kille! Jag mådde bra med dig, men vår passion är kriminell. Jag kommer att bli hotad med fängelse om de får reda på att vi har passerat gränsen.
  Peacock viskade:
  Jag svär att jag inte kommer att berätta för någon. Jag ger mitt hedersord.
  Maria log och frågade:
  "Och du kommer inte att skryta med dina vänner?"
  Pavlik korsade sig till och med för att vara övertygad:
  - Inte! Här är ditt kors!
  Vi har inte lagligt lov att älska varandra. Du vill inte att din kärlek ska hamna i fängelse, eller hur?
  Peacock svarade självsäkert:
  - Nej jag vill inte!
  Maria nickade och viskade:
  "Jag kan ställas inför rätta för att ha förfört en minderårig.
  Pavlik skakade kraftigt på huvudet.
  - Inte! Du förför mig inte, jag vill ha dig själv.
  Maria svarade:
  - Det spelar ingen roll. Anklagad för att ha förfört den som är äldre.
  - Orättvisa lagar!
  "Lagen är bra eller dålig, men det är lagen, man måste räkna med det", sa Maria. - Och du går hem snabbare. Vad säger du till dina föräldrar?
  Peacock sa:
  - Jag ska säga att jag bodde hos en kompis, vi spelade dataspel.
  Vad händer om de frågar efter en väns namn? frågade läraren.
  Peacock svarade självsäkert:
  - Mina vänner är pålitliga, de kommer att säga upp mig.
  Maria frågade igen:
  "Snälla, berätta inte för någon.
  Pavlik korsade sig igen:
  "Jag svär på min mamma, jag kommer inte berätta för någon!"
  Läraren och eleven kysstes hejdå.
  Hemma förklarade pojken sig snabbt för sina föräldrar, föll ihop på sängen och somnade omedelbart.
  Dagen efter var det inga fysikklasser i Rybachenkos klass. Han återhämtade sig från en romantisk dejt, han ville återigen se sin älskade kvinna, vid en paus gick han till Maria Alexandrovna.
  För att inte orsaka ytterligare misstankar och skvaller bad läraren Pavel att inte komma till hennes kontor längre när det inte fanns någon fysiklektion, men hon tillät honom att gå till hennes hus igen.
  Och återigen blev det en romantisk middag vid levande ljus. Bara istället för vin öppnade Maria en flaska Coca-Cola. Och så gav läraren eleven massage. Pavlik kände sig lugnare och mer självsäker än tidigare, han var redo att fortsätta lära sig kärleksvetenskapen.
  De skildes åt med ömma kyssar.
  Den här gången kom pojken hem glad och glad. Mamma, som såg hans glada ögon, frågade:
  - Har du redan hittat en flickvän?
  Pavel rös och rodnade, men svarade inte.
  Mamma frågade:
  Har du kysst redan?
  "Nej," ljög Paul.
  - Var försiktig, var inte stygg. För att du är så ung...
  Killen ville inte lyssna på instruktioner, han klädde av sig, gick och la sig. Han föreställde sig att Maria låg bredvid honom och dök ner i en söt sömn.
  Läraren och eleven började träffas i hemlighet. Formellt gick pojken till läraren för att skriva uppsatser. Men detta var bara en täckmantel för deras romantiska kärlek, som utvecklades harmoniskt. Älskarna planerade med tiden att vara lagligt gifta. Maria försökte att inte tro att deras hemliga förhållande kunde avslöjas tills Pavlik blev myndig, och hon skulle anklagas för att ha förfört en student. Idag har dock denna vision blivit verklighet.
  Tja, varför föll det någon galning in att plantera liket av en flicka i hennes lägenhet? Maria ville inte tro att Pavlik kunde göra något sådant. Men telefonen till en älskad var tyst.
  Hemma klättrade läraren in i badrummet och fortsatte att tänka på det övergivna liket och hennes förhållande till Pavel. Nej, de hade ingen ond relation, utan sann kärlek! Utan smutsiga tankar och dåliga avsikter. Varför var det? Det kanske inte är så illa. Kanske har Pavlik inte lurat henne, i hennes frånvaro tog han inte med någon till lägenheten. Men vem kastade då kroppen? Mysterium...
  Maria gjorde varmt vatten i hopp om att lugna ner sig. Kvinnan gnuggade sig med en tvättlapp och tänkte återigen på vad Pavlik skulle säga till polisen.
  Plötsligt ringde det på dörren.
  "Pavlusha?! tänkte läraren. - Till sist! Men varför så sent och utan förvarning?
  Hon tog på sig morgonrocken och skyndade in i korridoren.
  
  
  Kapitel 7
  På morgonen träffade Krasin sin assistent Andrei Kovalev nära kontoret.
  "Vasya, vi har ett annat lik," sa Kovalev.
  "Tja, det är åtminstone inte två," svarade Krasin automatiskt.
  - Och du vet vem? Gårdagens dam, vars lik kastades in i lägenheten.
  - Vad? frågade Krasin.
  - Jo, den som förhördes på kvällen.
  - Så, timme för timme blir det inte lättare!
  "Hon hittades död under husets fönster, föll ut genom fönstret", förklarade Kovalev.
  - Har det ramlat ut? frågade Krasin. - Med någons hjälp?
  - Kanske. De kommer att hänga det här liket på oss också.
  "Det måste förenas till en sak," suckade Krasin.
  Befälen gick in på kontoret.
  - Återigen kommer en undersökning av grannar att krävas, - sade Kovalev.
  "Och identiteten på den som kastades in i Novikovas lägenhet måste fastställas så snart som möjligt," påminde Krasin.
  "Samma problem," Kovalev viftade med handen. Grannar hävdade att de aldrig hade sett henne tidigare.
  - Det finns en hittebarnstatuering på puben, finns det en tatueringsspecialist i vårt område? Du måste ta reda på det, han kanske säger vem som gjorde den här rosen. Dessa är sällsynta.
  - Det skulle vara nödvändigt att förhöra honom, som han, Rybachenko, först och främst. Han vet förmodligen något. Eller involverad.
  "Det stämmer, börja med honom," sa Krasin.
  Ge mig telefonen, jag ringer honom.
  Pavels telefon var tyst.
  - Konstigt, - sa Kovalev, - telefonen är utanför nätverkszonen.
  - Så gå till adressen, så ska du förhöra på plats, - beordrade Krasin.
  Kovalev gick, medan seniorutredaren Vasily Krasin, medan han väntade på uppgifterna från obduktionsundersökningen, tänkte. Även för honom, en utredare med tio års erfarenhet, verkade fallet mycket komplicerat och förvirrande. Inget var känt om flickan som hamnade i lärarlägenheten. Vacker, ser inte mer än trettio ut, med en originaltatuering på en intim plats. Även blåmärken på påven och bröstet. Det ser inte ut som att en minderårig kille skulle "smeka" henne så.
  Resultaten av undersökningen kommer snart. Varför dog främlingen? Mycket lik kvävning.
  Naturligtvis är det tveksamt att pojken skulle ta med sig den här damen till sin lärares lägenhet, men i vår värld är allt möjligt.
  Krasin ringde polisens barnrum. De hade inget material om Pavel Rybachenko. Han var inte inblandad, han var inte inskriven i barnrummet. Men pojken är tydligen pigg. När jag träffade en lärare hade jag till och med nycklarna till hennes lägenhet.
  Vasily Krasin gillade inte ungdomsbrottslingar. De är de mest arroganta, grymma och cyniska. Säker på sin straffrihet. Många har inget heligt. Personligen skämde mindreåriga punkare bort hans bil, punkterade däck. Barn är nu läskunniga, de vet att fram till fjorton års ålder kommer de nästan ingenting att ha. Och efter fjorton måste man begå ett mycket allvarligt brott för att kunna skickas till en särskola eller dessutom till en koloni. Och villkoren är korta, och själva zonerna liknar barnläger. De tar med dömda pojkar på utflykter, det finns ett datarum och en pool.
  Nej, den nuvarande ungdomszonen är inte alls hårt arbete. Pojkarna gungar och jobbar inte. De lämnar efter zonen utbildade i specialiteten. Humanism i förhållande till unga skurkar föddes fram, och de använder den. De är inte rädda för någonting.
  Om en tonåring begick mord, och sedan kanske också eliminerade läraren, kunde han planteras i tio år. Vi kommer åtminstone att rädda samhället från ett sådant monster ett tag. Men har Paulus något med dessa brott att göra?
  Professionell intuition sa till Krasin att Rybachenko inte begick mord. Det var dock nödvändigt att förhöra pojken.
  I alla fall bestämde sig Vasily Krasin för att ge Pavel en ordentlig squeeze. Jag undrar vad han hade för relation till den bortgångne läraren?
  Vacker kvinna. Varför ensam? Ingen man, inga barn. Även om hennes utseende är väldigt attraktivt. En sådan dam kan vända huvudet på vilken sexuellt kåt tonåring som helst. Om han vill.
  Binder kärlek dem, kanske till och med sex? Läraren blev rädd igår när de antydde att vi kunde sätta en minderårig i fängelse för att ha förfört en minderårig. Det är synd att pressa och arrestera en vacker kvinna. Släppt på en prenumeration, men det är ute som det hände. Det finns till och med en känsla av skuld. Kovalev skulle ha skickats till Pavel i går kväll. Eller gå själv. Även om vi inte får extra betalt för bearbetning. Kanske skulle det inte finnas ett andra lik...
  
  
  Kapitel 8
  Kovalev hittade Rybachenkos lägenhet snabbt. Öppnades av Pavels mamma. Andrei presenterade sig själv, sa att han ville ställa några frågor till killen.
  - Skrev Vadim ett uttalande? frågade kvinnan. "Jag ber dig, rör inte pojken!" Han är i svår depression.
  "Berätta för mig vad som hände dig och vilket uttalande Vadim skrev," frågade Kovalev.
  - Ja, till läraren. Vill du inte fråga Pavlik om henne? kvinnan blev förvånad.
  - Det handlar om läraren som jag behöver få information.
  "Stör inte din son än, snälla!" Pavels mamma vädjade. - Han flyttar ifrån ... Du förstår, Pavlik ville lägga händerna på sig själv, han hade redan gjort en snara. Nåväl, vadim såg... Nu har Pavlik lugnat ner sig lite, han vill inte kommunicera med någon. Låt mig berätta allt jag vet, låt oss gå till köket.
  - Så vad hände med dig? frågade Kovalev och satte sig vid köksbordet.
  - Pavlik hade ett stort bråk med sin pappa. På grund av just denna lärare. Skyll på mig. Han lämnade sin jacka i korridoren. Jag tog upp den och några nycklar, inte våra, ramlade ur den och min sons telefon. Jag kunde inte motstå, jag tittade med vem Pavlik pratade. Och jag hittade ett kärleksbrev...
  - Med läraren? Kovalev gissade.
  - Med henne. Jag såg den här damen i skolan. Hon är dubbelt så gammal som sin son. Pavlik är fortfarande ett barn. Och där är det ... jag var i chock, jag visade min man. Vadim blev arg, tog bort nycklarna och telefonen från Pavlik, lovade att prata med sin moster. Pojken är hysterisk...
  - Och var var Vadim den natten? Kovalev fortsatte att fråga.
  - På jobbet. Han jobbar som säkerhetsvakt på basen. Tre dagar senare.
  - När lämnade du hemmet?
  "I går kväll var han vid åtta.
  - Och innan dess, i förrgår, var din man hemma? frågade Kovalev.
  Ja, jag var hemma. Jag bråkade med Pavlik, vi tittade på hela kvällen så att Pavlusha inte gjorde något mot sig själv. Nu är Pavlik deprimerad, rör honom inte, jag ber dig.
  - Okej, jag förstår, jag lämnar agendan, så fort sonen flyttar lite, låt honom komma till vår utredningskommitté. Och Vadim kommer att behöva bli frågad detsamma.
  - Ok, jag skickar det vidare.
  - Säg mig, var är nycklarna som Vadim tog? Kovalev ställde en viktig fråga.
  "Så han har", ryckte kvinnan på axlarna, "han bär förmodligen den med sig.
  - Klar. Säg mig, snälla, och natten efter grälet med Pavel, lämnade Vadim definitivt inte huset?
  - Jag tror nej. Jag gick och la mig, han stannade för att ta hand om Pavlik.
  - Klar! Så du vet inte säkert. Vilken bas arbetar Vadim på?
  - På vår grönsaksbas i kustregionen. Jag måste komma hem på kvällen, jag ska berätta att du kom.
  Kovalev lämnade lägenheten och kallade omedelbart utredningskommittén till Krasin:
  - Vasya! Det finns en misstänkt! Brådskande måste gå till arresten.
  Vem ska vi fängsla? frågade Krasin. - Den här skolpojken?
  Vi tar itu med studenten senare. Hans far! Han är i affärer och han har nycklarna till lärarens lägenhet, "förklarade Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko fördes till utredningskommittén direkt från sin arbetsplats. Han förhördes tillsammans av Kovalev och Krasin. Kovalev tog initiativet.
  "Tja, berätta för mig vad du gjorde i lärarens lägenhet," beordrade Kovalev.
  - Vilken lärare? frågade Vadim, missnöjd med att han fördes till utredningsutskottet.
  "Den som förbarmade sig över din son," förtydligade Kovalev. - Vi vet allt!
  - Åh, du pratar om den här tiken. Jag har aldrig varit i hennes lägenhet.
  Kovalev slog näven i bordet:
  - Ljug inte! Du får livstids fängelse för dubbelmord! Det enda sättet att lindra skulden är att berätta hela sanningen.
  Den misstänkte himlade med ögonen.
  - Dubbelmord? Vem dödades? Vad är du? Jag vet ingenting!
  "Min hydda ligger på kanten, jag vet ingenting," sa Kovalev skeptiskt. - Och vem tog nycklarna från sonen till lärarens lägenhet, lovade att ta itu med den här damen?
  "Jag... jag har inte varit hos henne," sa Vadim upprymt, "jag kom inte nära henne.
  - Du ljuger! Grannarna har sett dig! - Kovalev ljög. - Vill du ha ett ansikte mot ansikte?
  - Jag var inte där! Ärligt! Pavel sa att hon hade åkt på semester. Jag ville bara prata med henne. Senare, när han kommer tillbaka.
  - Hur pratade du? frågade Kovalev argt. Kasta du ut den genom fönstret? Om du inte berättar sanningen för oss börjar vi tillämpa fysiska åtgärder!
  Mannen föll helt, hans händer darrade, han sa igen:
  - Det är sant, killar, jag var inte där...
  Krasin gav den misstänkte ett fotografi av den avlidne främlingen och sa ganska artigt:
  - Titta på bilden. Vad vet du om den här kvinnan?
  Vadim tog bilden i sina händer och svarade:
  - Inget är känt. Vi är inte bekanta.
  - Och om du tänker bra? frågade Kovalev. - Ta en närmare titt.
  "Jag känner henne inte säkert! Vadim insisterade. - Jag ser det för första gången.
  - Vad gjorde du natten till den tjugoförsta augusti? frågade Krasin.
  - Dagen före igår? Var hemma hela natten. Min son och jag bråkade, jag gick ingenstans.
  - Och vart tog du vägen från jobbet i går kväll? frågade Kovalev.
  - Jag gick ingenstans! Var på jobbet hela tiden. Kollegor kan bekräfta. Vad misstänker du mig för?
  "Du förstår," sa Krasin, "liket av en kvinna hittades i lärarens lägenhet, och den natten kastades läraren själv ut genom fönstret. Du hade nycklarna till hennes lägenhet och ditt motiv var att ta itu med din sons älskarinna.
  Men jag var inte där! Jag svär!
  "Låt oss skicka honom till domstol för att godkänna gripandet i två månader. Låt honom sitta och tänka, kanske kommer han ihåg vad han kommer att berätta för oss, - fortsatte att skrämma den misstänkte Kovalev.
  Men Krasin kände att mannen inte riktigt befann sig i den där olyckliga lägenheten. Vadim Rybachenko släpptes mot borgen.
  Men situationen har inte klarnat upp. Att belysa ett så mystiskt brott skulle kunna ta reda på identiteten på den kastade flickan. Jag var tvungen att fråga de prostituerade som arbetar i området, återigen intervjua grannarna, studera rapporten om de saknade. Men först skickade Krasin Kovalev till en tatueringsspecialist.
  Andrei kom tillbaka och log gåtfullt.
  "Vasya, du kommer att falla," sa Kovalev. - Tatueringen på vår främlings kropp är ett tecken på en sexslav från sekten av Illuminatorsorden.
  - Vad? frågade den förvånade Krasin. - Vi hade helt enkelt inte tillräckligt med sexslavar ...
  "Sådana ömtåliga rosor på handleden och pubisen görs i sekten för flickor som används för sexuella nöjen", bekräftade Kovalev.
  - Fick du reda på vem som gör exakt sådana tatueringar? frågade Krasin.
  - Specialisten nämnde inga namn. Han vet inte vem i vår stad som sysslar med sådana teckningar.
  - Vilken typ av sekt?
  - Väldigt stor. I USA, dess huvudkontor, och vi har filialer i flera städer.
  Är det inte samma sekt som Brown beskrev i sin sensationella roman? frågade Krasin. - Läste?
  - Nej, jag läste inte den och såg inte filmen baserad på boken, men en tatueringsspecialist har redan berättat för mig om Browns roman. Illuminatorer är byggda på en liknande princip, men de har en större sekt, i vårt land finns det filialer i Moskva och någon annanstans. I St Petersburg verkar det inte finnas någon filial.
  "Egentligen kunde en kvinna göra sig själv en ros enligt modellen, utan att gå in på detaljerna om vad en sådan tatuering kan betyda," föreslog Krasin.
  "Det kan mycket väl vara", instämde Kovalev. - Min bortgångne far fick resterna av en tatuering borttagna på armen. Han kom från armén och någonstans på stranden såg han en mans tatuering i form av en sol med strålar på handryggen. Jag ville detsamma. Och hans vän slog tatueringen bra. Han gjorde sin far enligt beskrivningen. Efter det märkte min pappa att männen, som såg ut som erfarna straffångar, började närma sig honom med orden: "Hej, bro!" När han väl åkte i ett elektriskt tåg satte sig en tatuerad urka bredvid honom och frågade: "I vilken zon sadlade du?" Pappa satt aldrig och gillade inte lektionen. Så jag sa till honom att han inte var dömd. "Och varför tatuerade du dig då?" Det visade sig att dess namn i den kriminella miljön betyder: "Hej till tjuvarna." Detta görs i zonen av de som dömts för större stölder. Pappa bestämde sig för att göra tatueringen. Och han gjorde dem inte längre.
  "Det händer", log Krasin. - Och ändå måste versionen av vår främling som tillhör en sekt noggrant kontrolleras.
  "Okej, jag blir upptagen, jag ska surfa på internet", sa Kovalev.
  
  
  Kapitel 9
  Undersökningen visade att främlingen strypts genom att klämma på halspulsådern. Som väntat Krasin. Det återstår att ta reda på den avlidnes identitet.
  Kovalev dök upp igen med ett gåtfullt leende.
  - Lyssna, min vän Vasya! Jag fick reda på det verkar det som. vår främling. Du kommer aldrig gissa vem hon är.
  - Ja, vem är det? frågade en intresserad Krasin.
  - Låt mig berätta allt i ordning. Jag började söka efter material om sekten och dess grenar i vårt land. Jag stötte på ett meddelande om att en kvinna nyligen greps i Anapa för mordet på en BDSM-regissör ...
  - BDSM - det här är pervers porr med inslag av våld? - förtydligade Krasin.
  - Det är samma sak, hårt sex med tvång, smärta, förnedring, - bekräftade Kovalev. - Så, kvinnan som greps i Anapa tillhör också Illuminators-sekten, eller snarare, hon är från deras filial i staden Sochi. I Anapa deltog hon i inspelningen och högg sedan sin regissör med en kniv.
  - Vår fru, som dödades i St Petersburg, vad har hon med Anapa-mordet att göra? frågade Krasin.
  "Det kanske han inte gör," svarade Kovalev. "Jag blev bara intresserad av vad den bortgångne regissören sköt. Achintsev hans efternamn ...
  - Vill du säga att vår dam spelade med honom? Krasin föreslog.
  - Jag såg inte den avlidne i Achintsevs filmer. Men i en annan liknande fotografering av den amerikanska studion King, specialiserad på BDSM, Vasya, kände jag igen henne! Utseende, tatuering... Vår avlidna dam är en amerikansk pornografisk skådespelerska.
  - Du blandar inte ihop något? Krasin blev förvånad. Hur kunde en amerikansk kvinna vara helt naken i en vanlig lägenhet i St Petersburg?
  - Vi måste ta reda på det. Men namnet på den bortgångna skådespelerskan, den som hon spelade under, Lucy Starr.
  "Det här är åtminstone något," sa Krasin. - Ändå måste du ta reda på hur hon hamnade i St Petersburg.
  "Troligen flög hon in för att delta i inspelningen", föreslog Kovalev.
  "Möjligen," instämde Krasin. - Ta reda på vem i St Petersburg som är specialiserad på BDSM, var och när Lucy filmade senast.
  Kovalev stod inför en svår uppgift. Återigen var jag tvungen att gräva på Internet, kommunicera med den mest kända figuren i porrbranschen i staden, leta efter information om Lucy och hennes sekt. Ingen information om vad den bortgångne Lucy Starr gjorde i St. Petersburg kunde hittas. Men porrhandlaren berättade för Andrey att Lucy, enligt rykten, verkligen filmades i Ryssland av porrregissören Vladimir Achintsev, som dödades i Anapa för några dagar sedan.
  Kovalev kontaktade Anapa, begärde information om mordet på Achintsev och kastade sig återigen in i internetdjungeln.
  Nästa dag rapporterade han till Krasin:
  - Det var möjligt att fastställa flickans riktiga namn - Lyudmila Starkova. Som jag sa tidigare, spelade hon i porr under namnet Lucy Starr. Hon hämtades som barn från Ukraina, tillsammans med sina föräldrar var hon medlem i Illuminator-sekten. Det finns ett antagande om att flickan har utsatts för svår psykologisk behandling sedan barndomen, hon tvingades att engagera sig i porr och sedan gjordes till sexslav.
  - Och vad är det egentligen för sexuellt slaveri som är utbrett i Amerika? frågade Krasin.
  - Ja, det är vanligt. Och det finns pedofili. Allt detta tystas ner eftersom det används och döljs av den amerikanska härskande eliten, som på något sätt är kopplad till Illuminators. Materialet jag hittade till och med för mig var en chock. Från tidig ålder, tvång, smutsigt sex...
  - Hur är det med vårt fall? frågade Krasin.
  - Vi behöver studera den senaste skjutningen av Achintsev. Kanske finns det en ledtråd. Det är möjligt att den avlidne spelade med honom och sedan flyttade till St. Petersburg.
  "Begär material om mordet på regissören, kontakta Anapa," beordrade Krasin.
  - Redan efterfrågat. Så fort något intressant händer kommer jag att meddela dig.
  
  
  Kapitel 10
  Det visade sig att undersökningskommittén i Anapa har den sista skjutningen av den sena Achintsev. Kovalev tittade på den skickade kopian av filen och materialet om mordet. Några minuter senare delade han information med en kollega:
  - Vår avlidne Lyusya Starkova filmade omedelbart före mordet på regissören på hans plats i Anapa, tillsammans med en annan skådespelerska, samma som nu är häktad för mordet på deras regissör.
  "Åh, jag hoppas att Lucy åtminstone inte är inblandad i det här mordet," sa Krasin.
  - Hur man vet, hur man vet, - svarade Kovalev.
  "Vi hade fortfarande inte tillräckligt att ta itu med porrregissören," suckade Krasin.
  - Du kommer att svära, men det finns inte bara en porrregissör, det finns också en galning i fallet.
  "Kom igen, berätta mer," frågade Krasin.
  - Jag ska berätta vad jag fick reda på. Det visar sig att den sista skottlossningen av vår mystiska hittebarn Lucy var just dagen för mordet på regissören. Filmade ett fruktansvärt skit med flickors sadism i naturen. Efter skjutningen högg den andra skådespelerskan, ungefär som, regissören med en kniv. Hon greps på brottsplatsen.
  - Tagen på bar gärning? sa Krasin.
  Ja, med en kniv. Där var den tidigare åklagaren på semester. Han organiserade allt, lät inte den misstänkte gå, trampade fotspåren på direktörens parkering och drog undan sina saker. Polisen tillkallades, den misstänkte fördes bort, nu sitter hon i utredningskommittén i Anapa. Flickan är tyst, vill inte säga något alls. Men det mest oväntade var expertisen. Nyss rapporterat: förutom fingrarna på den misstänkta skådespelerskan hittades fingeravtryck av Tula-galningen, som krediteras med fem mord nära Tula och flera i staden Sochi, på kniven. Men seriemördarens identitet har ännu inte fastställts.
  - Och enligt vår undersökning hittades inte den eftersökte galningens fingrar i lärarlägenheten, eller hur? - återigen specificerade Krasin.
  Ja, de hittade det inte. Men det skulle vara trevligt att kolla igen.
  "Ta med informationen till experten," beordrade Krasin. "Även om jag inte tror att utskrifterna kommer att hittas efter en ny kontroll.
  Kovalev gick och Krasin var vilsen i tankarna. Utredaren trodde inte att läraren själv, av egen fri vilja, hoppade ut genom fönstret. Han pratade med den här kvinnan. De är oförmögna till självmord!
  Inga spår av Vadim Rybachenko eller Tula-galningen hittades i hennes lägenhet. Det är osannolikt att de var inblandade i skådespelerskans död, och sedan läraren.
  Konstigt, men Krasins tankar fokuserade plötsligt på Tula-galningen. Någonstans i djupet av sin själ kände han intuitivt att han skulle lista ut denna galning, vars namn inte var känt för myndigheterna. Vasily bestämde sig för att studera all information som fanns i databasen om seriemördaren. Det fanns en anledning: galningen korsade vägar med den bortgångna skådespelerskan på Utrish, hans inblandning i fallet som utreds av Krasin var inte uteslutet.
  Intuition. Vasily använde det i skolan. Intuitivt hittade han svar på frågor som oroade honom och förutspådde ibland oväntade resultat av fotbollsmatcher. Han visste inte hur det fungerade. Man behövde bara tänka, "driva" den tillgängliga informationen i hjärnan och beslutet kom av sig självt, som en insikt. Och på jobbet, till stor del tack vare sin professionella intuition, har Krasin redan lyckats lösa flera mycket komplicerade fall. Han hade god status i utredningskommittén.
  Och nu studerade Krasin noggrant det mottagna materialet och kände en intuitiv signalupplysning: den försvunna pojken är Tula-galningen!
  Sedan, nära Tula, dödades fyra personer på en gång inom några dagar. Och en skolpojke försvann, vars kropp inte hittades. Denna förlust tillskrevs en oidentifierad mördare. Men av någon anledning började ingen ordentligt kontrollera den unge mannen vid den tiden för inblandning i morden. Sedan dök fingrarna på mördaren, som ärvt i Tula-regionen, upp i Sochi och nyligen på Utrish nära Anapa.
  Men det finns inga fingeravtryck av den försvunne Boris Solntsev i arkivskåpet. Det är mycket möjligt att pojken är samma Tula galning.
  Detta var dock bara ett antagande som skulle testas. Och här är hur en naken amerikan hamnade i ett panelhus i St Petersburg, Krasins intuition var fortfarande tyst. Han koncentrerade sig om och om igen, men inget svar kom. Det fanns bara förtroende för att Tula-galningen inte var inblandad i morden i St. Petersburg.
  Krasin bestämde sig för att hitta ett fotografi av den försvunna skolpojken. Det var också nödvändigt att ordna en affärsresa till Anapa för att förhöra flickan som fängslades där för att bekanta sig med skådespelerskan som dog i St. Petersburg. Troligtvis känner den tilltalade också Tula-galningen, eftersom bådas fingeravtryck sitter på samma kniv.
  Krasin bad Kovalev att kontakta Tula och omedelbart begära ett fotografi av tonåringen som saknas där, vilken som helst, till och med en skola, om bara killen var väl igenkänd. Utredaren själv började förbereda sig för en resa till Krasnodar-territoriet. Han ville ta Kovalev med sig, men bara Krasin släpptes, Andrey lovade att göra klart det innan veckans slut, ta en kort semester och gå med sin chef. Stanna samtidigt vid havet i flera dagar: i slutet av augusti är det bra i söder, vattnet är varmt, det finns inte så många semesterfirare.
  Kovalev ringde Anapa, varnade för det kommande besöket av Krasin.
  "Vasya, jag var överens om allt", sa han till utredaren. - Planet är på natten, i morgon bitti är du i Anapa. Från tio väntas du i utredningsutskottet. Du kan inte hyra hotell, de lovade att hjälpa dig med boende. Ärendet handläggs av kapten Bergman. Och jag ska försöka komma på lördag.
  
  
  Kapitel 11
  Natten var sömnlös, men förväntan på ett möte med havet, liksom önskan att reda ut härvan av en komplex sak, fyllde Vasilys själ med förväntan på något glädjefullt och meningsfullt. Från flygplatsen körde han genast till busstationen, slängde in sina saker i förrådet och skyndade till närmaste strand. Lyckligtvis visste jag att stranden ligger nära tågstationen, bara några minuters promenad. Som barn vilade Vasya och hans föräldrar i Anapa. Hur gammal var han då? År tolv. De stannade till i Dzhemet, i en privat sektor, inte långt från järnvägsstationen. Vasya gick längs stranden till stadens centrum med sina föräldrar, och en gång ensam simmade han också på stranden nära busstationen. En stark önskan att se bekanta platser igen tog Krasin i besittning. Dessutom räckte det till tio.
  Vasily mindes fortfarande den där barndomens semester. Och den privata sektorn med en trätoalett på gatan och en nyfiken mormor-älskarinna på ett sjuttiotal, som älskade att fråga pojken om S:t Petersburg, hans skolfrågor. Jag undrar om den gamla damen fortfarande lever? Hur gammal är hon nu? Ungefär nittio år, inte mindre. Men i söder lever de längre. Det kommer att gå att besöka på något sätt, för att se om hennes hus är bevarat, vem som bor där nu.
  Vasily älskade havet, och han gillade det i Anapa. Det är synd att jag inte lyckades komma hit minst en gång. Med sina föräldrar var han då på Krim, under sina studentår åkte han till Adler på ett sportläger från universitetet. Och sedan jobbet, till och med den sjuka mamman var tvungen att ta hand om sin pappa, som efter sin mammas död helt gick bort. Det var inte söderut.
  Och här är ett nytt efterlängtat möte. Stranden i sig har förändrats lite. Alla samma sand, alla samma landskap. Det fanns bara fler stånd vid entrén och det luktade starkare lera.
  En lätt frisk havsbris drev vågorna. Vissa semesterfirare, mestadels pojkar, simmade. Vasily ville också simma. Men han lämnade sina badbyxor i förrådet. Han kommer fortfarande att hinna ta ett dopp, nu kan du bara blöta fötterna i vattnet och åka iväg, snart tio, de väntar på honom. Och så kommer han att bestämma sig för bostad ...
  På busstationen angav Krasin ännu en gång utredningskommitténs adress och utredarens namn, varefter han klev in i en stadsbuss.
  Mordfallet på Utrish leddes av en viss Bergman. I. E. hans initialer. I skolan hade Krasin en lärare i fysik Bergman Efim Borisovich. Är det inte en släkting? Och det finns också en mycket känd regissör med ett sådant efternamn ...
  Det var mycket folk på bussen, Krasin stod inte långt från bakdörren. Vid busshållplatsen kom en tjej in i salongen. Och Vasilys blick fokuserade omedelbart på henne. En lång, smal blondin i strikt kostym stack ut med sin skönhet i mängden av semesterfirare och lokalbefolkningen som fyllde bussen i morse.
  Vasily gillade att titta på vackra kvinnor. Ibland, när han tänkte på något, verkade hans ögon fästa sig vid något vackert ansikte. Och nu tänkte han på det kommande samtalet med Bergman och stirrade som i meditation på flickan. Hon stirrade på mannen som tittade på henne. Den här blicken sa vältaligt: "Vad stirrar du på? Kom inte nära mig, titta åt andra hållet! Jag tänker inte träffa dig!"
  Men Krasin tänkte inte ens på att bekanta sig och starta en konversation. Han visste inte alls hur han skulle bekanta sig med tjejer, var inte amorös och blyg för det motsatta könet. Kanske var det därför han vid trettiofem års ålder inte bildade familj. Under studentåren hade han en flickvän som gillade honom. Men ärendet nådde inte registret. Flickan fann sig själv någon form av entreprenör, men Vasily kämpade inte för henne. Sedan blev det en trög affär med en granne i ytterdörren, som gradvis tynade bort. Krasin var fri, hans hjärta och sinne var inte upptagna av kärleksupplevelser.
  Främlingens uttrycksfulla blick förvirrade Vasily. Han kom ut ur sin minimeditation och tittade ut genom fönstret. Krasin var lite nervös: han visste inte hur hans kollegor skulle möta honom och hur utredningsåtgärderna skulle utvecklas.
  En flicka i kostym gick ut framför honom vid hans busshållplats. Krasin följde efter henne, några steg bakom: han var tvungen att gå åt samma håll.
  Plötsligt vände främlingen om och stannade. Återigen läses missnöje, till och med ilska, i hennes blick: "Vad har du fastnat för, man?! Gå av omedelbart!" Krasin var till och med rädd att damen skulle säga något oförskämt till honom. Men flickan sa ingenting, vände sig om och satte fart.
  Vasily gick till tidningskiosk, väntade tills den missnöjda unga damen var utom synhåll.
  I utredningskommittén vände sig Krasin till väktaren:
  - Jag till Bergman.
  Mannen svarade:
  - Gå nu upp för trappan till andra våningen, gå sedan till vänster längs korridoren till slutet. Rum tvåhundratolv.
  Nära studien stannade Vasily i obeslutsamhet och försökte lugna sin spänning. Han är en utredare med ett gediget rykte, men av någon anledning är han fortfarande orolig. Som barn var jag orolig när jag var tvungen att besöka främlingar. Har inte sovit än...
  Vasily höll på att knacka på, när plötsligt dörren öppnades framför näsan på honom. Samma tjej från bussen tittade ut från kontoret! Hon skrek till Vasily i stor upphetsning:
  - Du?! Vad tillåter du dig själv?! Vem släppte in dig här?
  - Jag ... jag behöver träffa utredare Bergman ...
  Jag är Bergman. Och vem är du?
  - Jag är en utredare från St Petersburg. Här har jag ett certifikat med mig, - Krasin tog ut sitt certifikat. Du borde ha blivit varnad för min ankomst.
  Flickan blev förvånad:
  - Så du är från St Petersburg?
  Basilika bekräftade:
  - Ja, jag är från St Petersburg. Utredare i utredningskommittén. Krasin är mitt efternamn. Har du inte blivit varnad?
  - Petrov sa ... Ursäkta, men chefen sa att ett åskväder från St Petersburg-detektiven skulle anlända, en fanatiker av arbete, det var nödvändigt att förbereda allt material för utredningen av mordet på direktören på Utrish för honom . Så det betyder att du?
  - Jag är inte ett åskväder och inte en fanatiker, men egentligen är jag intresserad av mordet på regissören, - svarade Krasin. "Jag måste intervjua din åtalade. Hennes vän dödades i vår stad.
  "Jag trodde att du skulle se annorlunda ut", log Bergman. - Och i bussen kolliderade vi plötsligt. Jag hade bråttom till jobbet, chefen var otrogen mot mig. En av er som heter Petrov...
  - Kovalev ringde, jag vet inte vad han snurrade om mig. Och han sa inte till mig att du var kvinna. Jag trodde att mannen skötte ärendet.
  "Jag heter Inna, du vet mitt efternamn," presenterade flickan sig. - Gå till kontoret. När vill du förhöra den tilltalade?
  "Gärna idag", svarade Krasin. "Men jag behöver fortfarande slå mig ner någonstans i några dagar. Jag lämnade min väska med saker i förrådet vid busstationen.
  - Ja, Petrov frågade mig om boende. Vi är fria, jag inbjuder dig att besöka oss, min mamma och jag bor nära havet i ett privat hus. På sommaren hyr vi ut ett par rum till semesterfirare, nu har folket redan flyttat ut. Om det passar dig är du välkommen. Jag kommer inte att ta pengar från dig.
  Krasin kom ihåg sin anställd och sa:
  - I övermorgon ska även min assistent Kovalev flyga in, han som ringde Petrov.
  "Och vi har tillräckligt med plats för honom", svarade den gästvänliga Inna. - Hur kan jag ringa dig?
  - Du kan bara med namn. Jag heter Vasiliy.
  - Och med patronym?
  "Bättre utan patronym", sa Krasin och tillade:
  - Vår lärare i skolan var Bergman Efim Borisovich. När jag körde här tänkte jag om du var en släkting till honom. Kanske till och med en son. Och du visade sig vara en tjej.
  - Nej, Efim Borisovich är inte vår släkting. Min far hette Eugene. Ja, det var lite roligt. Jag trodde att du är en kvinnokarl, du kommer att förfölja mig.
  - Förlåt, men jag tänkte inte förfölja någon, jag följde efter dig vid min hållplats. Och jag var inte alls en kvinnokarl, jag fick helt enkelt inte tillräckligt med sömn idag, jag tänkte inte bra.
  Sedan, vid hållplatsen, kände Inna plötsligt obehag, stannade tvärt och såg sig omkring. Den sportiga killen i den vita skjortan och den marinblå jackan som hade stirrat oförskämt på henne på bussen följde nu efter henne. Inna hade bråttom till jobbet, hon ville inte alls kommunicera med skurkar. Hon kunde ha skickat en stalker på ett oförskämt sätt, men killen tittade hastigt bort och föll efter. Nu stod han, en ganska stilig ung utredare, blygsamt framför henne, och Inna var lite generad.
  "Jag ser att du inte är en kvinnokarl", sa flickan försonligt. - Du kan besöka oss just nu. Ta en paus från vägen i ett par timmar. Jag ska ringa min mamma. Hon kommer att bli glad. Skriv ner adressen...
  - Och när kommer det att vara möjligt att arbeta med den som utreds?
  Låt oss gå klockan tre idag. Kommer det att passa dig?
  - Fullständigt.
  - Bra. Jag kommer att förbereda allt. Hoppet kommer att levereras här.
  "Jag skulle också vilja fira en affärsresa," sa Krasin.
  - Det är när som helst på kontoret på första våningen.
  
  
  Kapitel 12
  Vasily gick till busstationen efter en väska och hittade sedan adressen som Inna angav. Utredaren i S:t Petersburg träffade Innas vänliga mamma, flyttade in i det föreslagna rummet, sov lite och gick för att förhöra flickan som misstänks för mord.
  Hon hette Hope. Hon svarade praktiskt taget inte på frågor. Med en glasig, likgiltig blick fixerad på väggen verkade den tilltalade inte ha hört vad hon tillfrågades om.
  Så när Krasin frågade om hon kände Lucy Starr eller Lyudmila Starkova, öppnade flickan inte ens munnen, höjde inte ens ett ögonbryn.
  "Det gör hon alltid", sa Inna, som var närvarande på kontoret. Tyst, säger ingenting. Att stirra på en punkt på väggen, till och med dansa framför den - ingen nytta.
  "Ja, det har hon rätt," svarade Krasin vänligt. - Hon vill inte berätta, vi klarar oss utan hennes vittnesmål. Och jag har en överraskning till den här tjejen.
  Utredaren satte ett skolfoto på Boris, som skickades från Tula-regionen, framför den undersökta personen. Men Nadezhda fortsatte att stirra tomt i väggen.
  "Hur som helst, ta en titt, snälla," sa Krasin kärleksfullt. Din vän kan ha förändrats, men du måste lära känna honom.
  Vasily förde bilden till flickans ansikte. Samtidigt tittade han noga på hennes reaktion.
  Hope tittade motvilligt på fotot. Och ryste genast! Hon ryste definitivt, Krasin fångade det bra. Flickans bleka kinder började rodna framför hennes ögon av den svallande upphetsningen.
  Utredaren triumferade: du kan inte dölja kroppens reaktion! Hans gissning visade sig vara korrekt: Nadezhda känner galningen mycket väl.
  "Vi måste pressa ut det," tänkte Krasin och frågade:
  - Berätta varför Boris dödade regissören.
  - Han ... på grund av mig, - skar äntligen igenom svarandens röst.
  "Jag trodde det," sa Krasin.
  Nej, han dödade inte! Hope mindes. - Det är jag.
  "Men jag vet att du inte har något med det att göra," sa Krasin. Boris fingeravtryck på kniven. Varför täcker du det?
  Flickan svarade inte.
  "Okej, låt oss inte prata om Boris för tillfället," sa Krasin mjukt. - Låt oss prata om Lyudmila Starkova, som spelade med dig på Achintsev. Kände du henne väl?
  Maria svarade inte igen. Hon stängde igen.
  - Vet du att Ljudmila dödades i Sankt Petersburg? frågade Krasin.
  Flickan tittade på Krasin med en rysning, men flyttade sedan tyst blicken mot väggen.
  "Hon blev strypt," förklarade Krasin. - Och jag försöker förstå vem och varför.
  Nadezhda reagerade inte på något sätt på utredarens ord. Det var meningslöst att fortsätta förhöret.
  Den undersökta kvinnan fördes bort och Krasin förklarade för Inna:
  - Jag tror att regissören dödades av en Tula galning, hans avtryck är på kniven.
  - Det här är möjligt, tänkte jag på det, - sa Inna. - Flickan kunde dra ut kniven ur Achintsevs kropp precis i det ögonblick då semesterfirarna dök upp.
  - Efternamnet på seriemördaren Solntsev. Han är en ganska ung kille.
  - Hur lyckades du, Vasily, lista ut den här mystiska galningen? frågade Inna.
  "Kom igen," föreslog Krasin. - Jag jämförde fakta, fick intuitionen. Vi har ett skolfoto på Solntsev, det återstår bara att häkta honom och förhöra honom. Även om killen anses försvunnen.
  "Är du säker på att det verkligen är han?"
  - Jag tror inte att jag har fel. Efter att ha förhört Nadezhda bekräftade jag mitt antagande att det var han som dödade din regissör. Jag vet ännu inte om Boris Solntsev har samband med morden i St. Petersburg. Men i Sotji ärvde den här galningen. Det ser ut som rituella mord med flera knivhugg och avskärning av öronen.
  - Den bortgångne Vladimir Achintsev är från Sotji. Han är en ganska känd fotograf och porrregissör", påminde Inna.
  "Ja, jag vet," bekräftade Krasin. - Kanske störde fotografen någon, och Boris bestämde sig för att eliminera honom. I Browns roman beskrivs sektens regelbundna mördare. Det är möjligt att Tula-galningen utför liknande funktioner.
  "Låt oss göra det", svarade Inna. - Men varför dödade han regissören inte i Sotji, utan här på Utrish?
  - Det var bekvämare här. Jag är mer intresserad av varför Nadia skyddar killen.
  "Antagligen kärlek," föreslog Inna. - Sådana damer kan älska väldigt mycket! Och för en älskads skull att offra sig själv.
  "Jag vet inte, jag vet inte," sa Krasin skeptiskt. "Jag tror inte på uppoffrande kärlek.
  Det är svårt för er att förstå. De flesta män kan känna sig kära i den ena eller den andra tjejen. Detta är mannens natur.
  "One-lovers finns också bland män," invände Krasin.
  - Jag har inte träffats än. Människan är en rationell varelse. Han tänker: vad är speciellt med den eller den kvinnan att betrakta henne som enda? Även om varje person på sitt eget sätt är unik ... Men en kvinna kan bli kär som i en film: på riktigt, till graven, att bli galen av en person, att inte sova på natten, att betrakta honom som den bara en, för att vara redo att ge sitt liv för sin älskade, följ honom till jordens ändar.
  Fast det händer sällan...
  "Inte så sällsynt som du tror," insisterade Inna. - Mycket möjligt är Nadezhda en av dessa kvinnor. Hon är också sekteristisk.
  "Sekterernas hjärnor är inte i sin ordning", instämde Krasin.
  Men Inna invände:
  Varför inte? I religiösa sekter finns det ibland utbildade och intelligenta människor. De gillar att vara i ett sammanhållet, vänligt team där kärlek predikas. Melankoliska människor går ofta till sekter, människor kränkta av livet, ensamma. De gläds åt gemenskap i broderskap. Vissa sekter har utåt sett ganska logiska läror som kan locka många människor.
  "Nadezhda såg mig inte som intelligent eller utbildad," sa Krasin. Däremot är hon stängd. Det är svårt att jobba med det här. Jag förstår varför du har problem med henne.
  - Vad tänker du göra härnäst? frågade Inna.
  - Det skulle vara nödvändigt att introducera vår lilla man mitt ibland dem. Blev hon förd till Utrish? Vad är det här för ställe?
  - I utkanten av staden bakom byn Sukko. Känd för nudiststränder och vilda campingplatser. Där samlas all slags rabb. Hippies, olika punkare, alkoholister, älskare av att göra oväsen borta från normala medborgares ögon. Våra klienter, kriminella och de som är efterlysta, kommer ibland. Sekterister samlas ibland.
  "Ja, vi måste introducera en anställd där för att samla in information", bekräftade Krasin sitt förslag. - För att prata med de lokala infödingarna, ta reda på vad och hur det verkligen är ...
  - Implementera? Bra idé! Om bara du, - sa Inna och förklarade:
  Anapa är en liten stad. Vi har inte många anställda. Vem som helst av oss kan kännas igen. Publiken från Utrish är frekventa gäster på polisavdelningen. Polisen och statens narkotikakontroll började genomföra regelbundna tillslag där. Misstänkta personer förs till staden för klargörande. Lokalbefolkningen åker också till Utrish. Speciellt på helgerna. Om det genomförs, då inte vår anställd. Du kanske passade så länge du inte var upplyst.
  - Du förstår, Inna, jag är fortfarande en fåtöljmask. Analytiker, utredare. Operativt arbete är inte mitt. Men jag har ett förslag. Min assistent, Andryukha Kovalyov, borde skickas dit. Jokern som ringde dig. Jag ville genast ta den med mig. Hans överordnade godkände inte resan. Men han ska själv flyga hit på lördag.
  
  
  Kapitel 13
  Andrei Cherkasov hade inte fel. Nu visste han namnet på Tula galningen. Än så länge är det bara namnet på en pojke som är lamslagen av livet.
  Boris var utstött från tidig ålder. I skolan ignorerade kamrater den tysta, nedtryckta pojken. Han var stängd, satt ensam vid sista skrivbordet, deltog inte i allmänna spel. Men bara skolan skulle klara sig, hans egen mamma älskade och föraktade inte honom, som hatade Boris pappa och undermedvetet hämnades sin son för sveket mot sin exman och hennes misslyckade liv.
  Killen var under strikt kontroll och hans mammas beslut. Och efter ännu ett bråk med henne sprang han helt hemifrån in i skogen, där han, driven till förtvivlan, ville begå självmord. Men han var inte kapabel till ett så desperat steg. Förföljd av hunger och kyla åker tonåringen till byn för att stjäla mat, men överraskad begår han i ett anfall av ilska ett löjligt mord. Detta oavsiktliga mord verkar skapa en revolution i hans sinne. Från en tyst, skrämd pojke förvandlas han till en seriemördare.***
  
  *** Berättelsen om Boris kan läsas i boken av min medförfattare Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Men om det första mordet var spontant, då får Borka smaka på det och börjar döda medvetet. Livet har gjort skolpojken till en galning.
  Och killen hade en dröm - att se havet. I huset till den gamla kvinnan som han hade dödat fann Borka en stor summa pengar. Han anlände till Sochi och gick återigen på jakt.
  Galningen kände sig som en hungrig varg som letade efter byte. Han ville återigen se kvinnans kropp skaka av rädsla, att kasta en kniv i den så att saftigt blod skulle flöda. När Borka dödade kände han sin överlägsenhet, han kände sig stark och cool. Genom att beröva en annan persons liv, stänkte galningen också ut blandningen av våldsamt hat och förbittring som var inneboende i hans själ för hela denna grymma värld. Genom att döda bevisade han sin förmåga att förstöra, framställde sig själv som domaren av människors öde. Boris hämnades på samhället för sitt avslag, medan han tog mat från de två första offren, en äldre kvinna och en man, och dödade sedan den gamla kvinnan för att ta hennes besparingar i besittning. Sedan gick han på jakt efter en ung kvinnokropp.
  Och han fann sig själv ett nytt offer - en vacker tjej, liknande den som han var hopplöst kär i, och hon avvisade ohövligt Boris. Han dödade främlingen utan tvekan. Galningen hade ingen ånger, ingen stark ånger för att han tog livet av en oskyldig person. Boris led inte av sömnlöshet, offret kom inte till honom i en dröm. Killen ångrade mer att han inte kunde ha sexuellt umgänge med den vackra kvinnan och kände ändå inte till köttslig kärlek.
  I Sotji hyrde Borka ett rum i den privata sektorn. Men blodtörsten lämnade inte den unge mannen. Han tog tag i sin kniv och gick för att döda igen.
  Galningen satte sig på en bänk i en glänta vid stigen som leder till havet och började vänta. Han hade ingen tydlig plan, han bestämde sig för att agera spontant, beroende på situationen, och för tillfället satt han bara och tittade på.
  I början av april finns det fortfarande få människor, sällsynta förbipasserande uppmärksammade inte den ensamma pojken. Och han väntade, ganska länge. Och jag såg ett passande offer! Långbent blondin i en kort klänning. En krans vävd av tidiga vårblommor täckte hennes frodiga, axellånga hår.
  Hos en lång, vacker flicka märkte Borka konstigheter redan från början. Hon gick sakta barfota längs stigen, stannade ofta och rörde vid grenar och trädstammar med fingrarna. Samtidigt muttrade skönheten något tyst.
  Galet, tänkte Boris. En våg av medlidande bröt plötsligt genom galningens hjärta, men tillsammans med det avtog inte lusten att döda. Tanken uppstod: det vore moraliskt lättare att döda den galne. Varför lida så här? Fast hon är vacker! Hennes bara, bara fötter väckte Boris: han kände sexuell lust. 333
  Den unge galningen fyllde nyligen sjutton. Han hade aldrig haft sex förut, aldrig ens kysst tjejer. Boris var lite efter i sexuell utveckling från sina kamrater, men när han mognade gick han in på den vanliga toppen för tonåringar. Killen ville våldta sitt sista offer. Ingenting lyckades. Men nu ville han inte bara döda, utan först bemästra flickans skönhet.
  Boris förberedde en kniv och tittade tyst på flickan. Hon gav den ensamma främlingen en eftertänksam blick och gick sakta förbi.
  Galningen såg sig omkring: förutom dem fanns det ingen i närheten. Planen mognade omedelbart: att föra kniven mot strupen, rörde vid hennes hals och sedan hotfullt ta flickan djupare in i skogen, där man skulle fylla på marken och ta henne i besittning. Boris var lång och ganska stark, åtminstone för att hantera en tjej.
  Borka försökte röra sig tyst och började komma ikapp skönheten, men tvekade av någon anledning: den unge galningens hjärta bultade som om det höll på att bryta ut ur bröstet på honom.
  Och främlingen vände sig plötsligt om och gav Boris en genomträngande blick. De två olyckligas ögon möttes. Flickan läste i killens ögon en enorm längtan och ... begär. Hon kolliderade med en utstött blick, en pojke som var utstött av samhället, men hon fångade något nära, kära i denna blick. Flickan själv var utstött från barndomen. Naturligtvis dödade hon ingen, tvärtom försökte hon att inte skada någon. Hon var snäll, men sluten, led av sin styvfars våld och missförstånd från sin egen mammas sida.
  Och Borka blev förstummad, slagen av en främlings blick. Denna blick slog honom in i hjärtat. Han kände en ovanlig vänlighet för Boris, och tillsammans med det en sådan ångest och ensamhet som är bekant för honom ...
  Flickans ögon, som från början verkade galen för Boris, fick ett meningsfullt uttryck. Och galningen attackerades av stelkramp, lusten att genomföra sin plan försvann, han bara stod och var tyst.
  Flickan frågade:
  Varför behöver du en kniv? Kanske vill du döda mig?
  Boris stoppade kniven i sin väska och fortsatte att tyst titta på främlingen. Hon väntade ett tag på att killen skulle svara henne, men utan att vänta frågade hon själv igen:
  "Säg mig, varför följde du efter mig med en kniv?"
  Boris klämde ur sig blyga ord med svårighet:
  - Bara.
  "Och jag trodde att du ville döda mig", sa flickan, tog av sig kransen och skakade på huvudet. Amuletter blinkade på hennes vackra hals.
  Boris fortsatte att känna i sig själv en spännande rädsla, som vanligtvis upplevs av osäkra unga män inför vackra tjejer. Denna rädsla gjorde det svårt att tala, Boris svarade återigen inte. Och flickan sa:
  - Du vet, en gång ville jag lägga händerna på mig själv, men de hindrade mig.
  "Jag ville också ha det, när min mamma sparkade ut mig ur huset", skar Borkas röst igenom.
  - Och jag själv lämnade min styvfar och mamma ...
  Flickan stannade en stund och presenterade sig själv:
  Jag heter Nadezhda, hur mår du?
  Den unge mannen svarade:
  - Och jag är Borka. Boris...
  Återigen blev det en tung paus. Galningen som hade dödat flera människor fortsatte att vara blyg inför den blygsamma tjej som han hade valt ut som offer för några minuter sedan.
  Hope sa igen till sig själv:
  "Du vet, det är en stor synd att begå självmord. Men att hjälpa till att komma ur livet ... kan vara en bra väg ut.
  - Varför är det så? frågade Boris och tog mod till sig.
  "Du förstår, vi är här på jorden och avtjänar vår tid i fängelse. Var och en får ett visst antal år. Du kan inte klippa det du måste. Självmord är som att fly från fängelset. Det straffas där, i himlen. Det kommer en ny, tuffare term, en mer smärtsam tillvaro i nästa inkarnation. Med fysiska skador, i en mycket dysfunktionell familj. Även här på jorden föraktas självmord. Ortodoxa begraver dem inte. Förr låg de begravda utanför kyrkogårdar. Och om dödsfallet inte var ditt fel, då ett annat tillvägagångssätt.
  - Vem berättade det här för dig? frågade Boris.
  Jag bor nu i ett brödraskap. Där har vi en abbedissa nära Gud. Hon lär oss dårar.
  "Men alla håller fast vid livet," invände Boris. Jag ville gå, jag kunde inte. Även om jag led mycket...
  Vårt öde är att lida. Ju mer vi lider, desto snabbare kommer vi till Nirvana. Eller så blir nästa inkarnation mer framgångsrik.
  Aldrig tidigare har Boris pratat med tjejer om livet. Hans kommunikation var begränsad till allmänna fraser. Men nu gillade han att prata, den nervösa spänningen försvagades sakta, han blev bekväm med Nadezhda, all lust att skada henne hade torkat ut. Boris ville prata mer med den här tjejen, han var rädd att hon skulle gå och för att fortsätta samtalet frågade han henne:
  Hur kom du in i brödraskapet?
  - När jag gick hemifrån kom jag hit i ett stopp. Det fanns inga pengar, samma bekanta. Här kom två kvinnor fram till mig, berättade om brödraskapet, jag följde med dem. De accepterade mig väl, så jag stannade hos dem för att leva.
  "Varför rymde du hemifrån?" frågade Boris.
  "Min styvfar våldtog mig," svarade Nadezhda ärligt. - Mamma, en dåre kär i honom, ville inte veta något om det. När jag berättade för henne trodde hon mig inte, hon skrek åt mig som om jag komponerade för att förtala hennes man.
  "Och jag har en ond mamma," sa Boris. "Hon älskar mig inte alls.
  Pojkens hjärta bultade fortfarande. Detta var dock inte längre ett förebud om aggression. Ja, och det instinktivt smärtsamma gnället av rädsla, karakteristiskt för Boris när han kommunicerade med främlingar, avtog gradvis. Nadezhdas lysande blå ögon gled mjukt över tonåringens ansikte. Hon hade inte bråttom att gå och frågade:
  - Var kommer du ifrån?
  Boris svarade inte direkt. Han tänkte säga lokal. Jag ville inte namnge min hemby, allt som var kopplat till den fanns kvar i det förflutna. Men killen kunde inte ljuga för den här tjejen. Han kunde inte komponera alls. Och han namngav staden närmast hans by:
  - Jag är från Tula.
  Hope log.
  "Du rynkade din panna så mycket att jag trodde att du inte kom ihåg. Tja, vilken bra stad. Inte långt från Moskva. Min far och jag kom för att besöka dig på en turné. Hon är själv en infödd moskovit. Eller snarare, det var hon. Och hur kom du hit?
  "Jag kom för att se havet," svarade Boris ärligt.
  - Jag älskar också havet. Det är fortfarande kallt att bada. Men sommaren kommer snart. Kom du förbi?
  - Hur är det? frågade Boris.
  - På förbipasserande bilar gratis.
  Nej, jag köpte en tågbiljett. Jag har pengar.
  - Och var bodde du? frågade Hope.
  Jag hyrde ett rum av min mormor. Det är nära här.
  Boris kände sig plötsligt djärv och föreslog:
  - Du vill komma och hälsa på mig.
  tänkte Hope. När hon såg killens läppar rycka av otålighet frågade hon:
  - Har du en flickvän?
  "Nej", svarade Boris.
  - Jag trodde det. Och jag har ingen permanent pojkvän. Och du är snäll mot mig.
  Nadezhdas ögon, vid dessa ord, såg rakt in i Boris ansikte och borrade bokstavligen i den unge mannen. Han ville verkligen att flickan skulle följa med honom. Nej, Borka hade inte längre lust att döda, bara en inre gnista av kärlek hade redan trängt in i hans plågade hjärta och krävt beslutsamma handlingar. Rädslan gick nästan över och gav vika för nyfikenhet och den naturliga instinktiva manliga önskan att vara nära en vacker hona, för att förföra henne. Med låg röst började Boris generat övertala:
  - Jag bor väldigt nära här. Kom igen, jag ska visa dig. Om du inte gillar det kan du gå direkt.
  "Jaha, du kan gå," instämde flickan. "Jag blev bara hungrig. Jag skulle vilja äta en bit mat.
  "Så jag ska köpa mat nu!" Boris utbröt. - Jag tog pengarna. Det finns en mataffär där borta, låt oss gå in och köpa vad du vill.
  De gick in i butiken. Boris köpte kokt korv, några kakor, en limpa vitt bröd, en burk kondenserad mjölk, ett par smältostar och två paket juice. Hope godkände köpet:
  - Låt oss äta en god måltid nu. Jag har inte ätit korv på länge. I vårt samhälle är det inte brukligt att äta kött. Gemensamt bord, förberett för alla. Pasta, flingor, ibland grönsaksgryta.
  De satte sig på en bänk.
  "Jag kan köpa mer mat," sa Boris.
  Han ville verkligen behaga Nadezhda. Och hon berömde honom:
  Jag ser att du inte är girig. Tack!
  Vid dessa ord lutade flickan den unge mannen lätt mot henne och kysste pojken på kinden med sina läppar.
  Borka ryste redan av förvåning. För första gången var det en tjej som inte föraktade att kyssa honom! Vacker tjej. Killen var nöjd. Kärlekshormoner började spela mer aktivt i blodet, som, som ett perfekt skott, slog en trumma på hjärnan och krävde nya kyssar och en intim dejt. Och det överskuggade alla andra tankar och känslor hos den utstötta.
  
  
  Kapitel 14
  Killarna tog en bit mat och gick till Boris rum. Där tog tjejen initiativet i egna händer. Hon satte sig på killens knä, knäppte upp knapparna på hans skjorta och tog försiktigt bort den. Sedan började hon överösa den omtumlade, nakna killens kropp med lätta kyssar. Och så tog hon av sig klänningen! Och hon slutade utan underkläder, vilket väckte Boris ännu mer. Som förtrollad tittade han på skönhetens nakna bröst.
  "Gillar du mig?" frågade Nadia.
  - Åh, väldigt mycket! andades ut den utstötta.
  Flickan sjönk ner i soffan bredvid Boris och kysste honom på läpparna, passionerat, som en vampyr, och Borka blev full av detta. Den stackars unge mannen darrade över hela kroppen, han gav efter för instinkten och hade inget emot det, njöt av den berusande kyssen. Vilka söta läppar tjejen har!
  Men Nadezhda drog sig undan och lutade sig över den unge mannens höft. Hennes smidiga händer höll redan på att knäppa upp byxgylfen. Boris ganska stora, upphetsade värdighet brast ut.
  Flickan, utan att fråga, tog en jadestav i handen, kysste den och började osjälviskt arbeta med tungan. Den utstöttas maskulina perfektion kände för första gången beröringen av grova flickaktiga läppar och tunga. Nadezhdas scharlakansröda läppar smekte girigt killen, hennes starka och heta tunga arbetade mer och mer energiskt, flickan började andas hårdare, demonstrerade erfarenhet och konst i denna fråga och försökte ge det största nöjet till sin partner.
  Borka var i sjunde himlen, men kände snabbt hur orgasmen närmade sig. Med en desperat viljeansträngning försökte han hålla tillbaka sig själv, att förlänga processen, men lusten och skamlösheten i situationen var så stor att han bröt ut i en mäktig vulkan. Flickan uttryckte ingen förvirring över den accelererade orgasmen, tvärtom slickade hon aptitligt bort den vita strömmen av Borkas hemlighet.
  Boris mådde underbart bra, till och med lyckligt. Känslan av pinsamhet är borta. Han kändes som en riktig macho.
  Och flickan svalde alla dropparna, slickade sina läppar, log och sa:
  - Läckert...
  Boris frågade tveksamt:
  - Gillar du det?
  Hope nickade.
  - Var har du lärt dig detta? frågade Boris och blev direkt generad över sin taktlöshet.
  Men flickan blev inte alls arg, hon sa uppriktigt:
  "Min styvfar skapade mig.
  - Här är jäveln! Boris var upprörd.
  Du har ingen aning om hur mycket förnedring jag led av honom.
  "Varför gjorde du det här mot mig?" frågade Boris.
  - För att göra dig nöjd. Själv var jag nöjd. Inte som med min styvfar. Det är stor skillnad när du gör det själv, och när du gör det under tvång.
  Boris svarade tveksamt:
  - Det kan vara trevligt för en kille, men för en tjej ...
  Hope log.
  - Det är ett nöje att ge nöje till en söt partner. Gillade du det?
  Boris svarade uppriktigt:
  - Gudomligt... Det var högsta klass!
  - Här ser du! - flickan rätade ut håret, kastade det bakom ryggen och sa:
  - Du, ser jag, är inte erfaren i amorösa affärer. Ingenting, jag ska lära dig!
  Boris tänkte på det, ville svara på något, men kände Nadezhdas händer på sin perfektion: Hon började massera killens penis. Och han var upphetsad igen, hans värdighet började svälla snabbt.
  Boris kände inte längre rädsla och förlägenhet. Och Nadezhda lutade sig framåt med sina höfter och spände på en redan utskjutande lem med kraft och kraft. Den galna flickan sadlade uppriktigt på den oerfarna pojken och började rida honom. Hon rörde sig osjälviskt, med stor entusiasm, och levererade mycket glädje till sin partner.
  Den unga jungfrun kunde inte stå ut med spänningen och efter flera rörelser avslutade han igen, hans frö flydde igen från körtlarna. Men det störde inte djävulen. Hon började arbeta ännu mer energiskt, så att den överexciterade pojken behöll en erektion. Nadezhda stönade högre och högre, hon var täckt av en våg av orgasm...
  Sedan var det galet, och smärtsamt och vällustigt. Killen var yr, flickan fortsatte att tända. Älskarnas seniga kroppar flätades samman, de överlevde flera orgasmer. Boris blev andfådd först och svimmade.
  När han kom till satt Nadezhda bredvid honom i sin enkla klänning. Hon log och sa:
  - Jag mådde bra med dig. Men nu måste du gå. Om du vill, följ med mig, jag kommer att presentera dig för vårt brödraskap.
  Efter allt som hade hänt var Boris redo att åka med den här tjejen till och med till världens ändar. På några timmar förändrade hon honom, gav killen förtroende, från en blodtörstig utstöttare som försökte döda och hämnas på samhället, förvandlades han till en helt normal ung man. Han gillade Nadias vänlighet, hennes öppenhet och sexualitet. Han ville verkligen vara med henne, även om han fortfarande skämdes över att vara påträngande.
  Boris frågade artigt, andlöst:
  "Ska jag gå till dig?" Stör jag någon där?
  Han ville verkligen att Nadezhda skulle skingra sina tvivel, och hon levde återigen upp till hans förväntningar:
  Vi har bra människor. De kommer att bli glada att se dig. Jag kommer att presentera dig för mina vänner.
  Boris ville inte träffa någon. I den här världen var han nu bara intresserad av en person - Nadezhda. Han skulle ha haft tillräckligt med kontakt bara med henne. Men flickan var på väg att gå, Boris klädde snabbt på sig och följde efter Nadia.
  
  
  Kapitel 15
  De gick och pratade livligt, Nadezhda pratade om Moskva och om sig själv. Hon blev liksom Borka kränkt av sina kamrater. Men hon gick ut gymnasiet och först efter det rymde hon hemifrån. Han kommunicerar inte med sin mamma, han vill inte höra något om sin styvfar. Allt detta var nära och förståeligt för Boris. Åh, vad han älskade den här tjejen! Kärleksgnistan som slog igenom i hjärtat av den utstötta flammade upp mer och mer.
  Fascinerade av samtalet kom de älskande till en plats i utkanten av staden, inhägnad med ett högt, tre meter högt staket.
  Nadezhda tryckte på knappen och efter en kort väntan hördes ett klick från ett öppningslås under videokameran. Flickan öppnade dörren och ledde Boris till brödraskapets territorium. På en tomt på nästan en halv hektar fanns en trevånings herrgård, ett tiotal trähus, någon slags hangar samt en plattform med bänkar under ett tak. Folk gick runt i området. Några av dem viftade med händerna till Nadezhda och Boris och hälsade på det nyinflyttade paret. Det verkar som att Nadia åtnjöt auktoritet bland adepterna.
  "Vi måste presentera dig för vår abbedissa," sa Nadezhda till Boris.
  Han motsatte sig inte sin flickvän, även om han återigen kände sig blyg inför främlingar.
  Killarna närmade sig herrgården. Nadezhda tryckte på intercom-knappen. Ett par minuter senare kom en fyllig rödhårig dam, omkring fyrtio år gammal, med magnifika bröst och lyxiga höfter, ut till dem. Kvinnans ögon var listiga, studerande-borrande. Men damen log vänligt och blottade en rad snövita tänder.
  Hope sa:
  "Jag bestämde mig för att ta med den här pojken till oss. Jag träffade honom först idag. Han lämnade hemmet.
  Lämnade du din fars hus helt? frågade abbedissan.
  Som svar grymtade Borka något otydligt på grund av stark upphetsning.
  Är killen normal? frågade moderchefen igen.
  "Ganska," sa Nadezhda. Han är bra, men väldigt blyg.
  - Det är förlåtligt. Vad heter han?
  - Borya.
  Så, ja, Boris. Bra namn. Och jag är Albina. Till oss, Borya, beslutat att gå? Rätt beslut. Men var ska du placera dig?
  "Jag har en extrasäng i mitt rum," påminde Nadezhda honom.
  -Så genast sätta pojken i ditt rum? Albina blev förvånad.
  "Vi är väl bekanta med honom, han är som en bror för mig," förklarade Nadezhda. - Vi kommer att trivas jättebra.
  "Okej, jag har inget emot det", tillät abbedissan. "Låt honom stanna hos dig för nu, så får vi se." Kom till predikan om tjugo minuter, båda två.
  - Ja självklart. Jag minns predikan.
  Abbedissan gömde sig bakom en massiv ståldörr, och Nadezhda sa utan förebråelse:
  Hon borde åtminstone ha kysst hennes hand. Albina är den främsta här. Men allt blev bra. Hon lät dig till och med stanna hos mig. Jag bodde hos en vän förut. Men hon lämnade oss nyligen... Kom igen, jag ska visa dig mitt rum.
  Hope förde Boris till ett av trähusen. Den hade en smal korridor och tre rum. Dörrarna var inte låsta, Nadezhda hade åtminstone inte ens ett lås. Hon sköt upp dörren och ledde Boris in i ett rum där det fanns två resårmadrasser, den ena uppenbarligen gjord av Nadezhda, den andra utan linne. Små sängbord stod nära sängarna, och ett litet bord fick knappt plats mellan sängarna. Det var lågt i tak, man kunde lätt dra handen längs med det, Boris hade aldrig sett så lågt i tak förut: en tvåmeters person kunde inte stå här på full höjd. Det fanns inte ens en ljuskrona, eller åtminstone en glödlampa i taket.
  Boris kunde inte låta bli att fråga:
  - Har du ljus?
  - Jag har en lampa i mitt nattduksbord. I allmänhet sover vi bara här. Alla evenemang hålls på plats. Vi pratar och lagar mat. Vi har en gemensam panna, ett gemensamt bord. Vi är redan sena till lunch, men nu blir det eftermiddagspredikan. Du kommer själv att se och höra allt.
  De gick ut på gården och närmade sig området nära den lilla scenen. Det fanns bänkar där. Nadezhda och Boris tog plats på första raden. Långsamt samlades också andra människor som log och hälsade på varandra med utrop om "God hälsa!"
  Någon ung man frågade Nadia och pekade på Boris med en nick:
  - Vem är det?
  "Min nya vän", svarade Nadezhda med ett leende, "Albina lät honom gå med i vårt brödraskap.
  Boris var fortfarande tyst och tittade på med spänning.
  Snart dök den spektakulära rödhåriga Albina upp på scenen. Till publikens applåder började hon sitt tal:
  "Vi måste alla vara förberedda för världens kommande undergång. Endast de som leder ett rättfärdigt sätt att leva och tror på vår gud Vishnu kommer att räddas och förbli att leva på jorden. Upplysning väntar på dem alla och det efterföljande inträdet i nirvana. Resten får lida...
  Boris lyssnade inte på predikan. Han hade en svår huvudvärk, men han försökte förstå vad som hade hänt, mindes sin stormiga dejt med Nadia.
  Predikan varade inte länge. Snart började musiken spela. En enkel melodi som upprepas varannan minut. Men under denna melodi gick folk för att dansa. De klättrade rakt upp på scenen och vred sig framför varandra i takt med musiken. I mitten av scenen tände Albina på alla. Hon tyckte uppenbarligen om att dansa och vara ledare i det här samhället.
  Nadezhda drog Boris upp på scenen och började dansa i en krets av adepter bredvid Borey. Han bara stod och beundrade flickan. Plötsligt ropade Albina: "Låt oss nu dricka ur samtyckets bägare!"
  En skäggig man tog fram ett rejält horn med någon sorts drink. Hornet skickades runt, alla tog ett par klunkar från det till andras bifallande utrop och gav det till personen som stod bredvid. Alla verkade ha det bra. Nu är det Hopes tur. Hon tog en klunk av drinken med ett leende och gav hornet till Boris. Pojken tvekade lite, så att hans flickvän till och med skyndade på honom: "Drick snabbt och ge hornet till din granne!"
  Efter att den sötsura vätskan rann ner i Boris hals kände han ett andligt lyft i sig själv. Hans rädsla var helt borta, världen verkade inte längre dyster och fientlig. Så människorna runt omkring är inga djur alls, utan ganska normala och till och med roliga. Många söta tjejer. Och hans Nadia är bäst! Boris blinkade till och med åt sin älskade.
  Musiken spelade fortfarande, men Albina och några sekterister började lämna scenen och gå någonstans. Boris frågade Nadezhda:
  - Vart går dom?
  Flickan svarade med ett permanent leende:
  "Det finns arbete för dem. Du förstår, adepter måste ibland arbeta och gynna brödraskapet.
  Boris höll med om detta:
  - Höger! Det är så det ska vara.
  "Om du inte arbetar, bli galen", sa Nadezhda. Men jag är inte upptagen idag. Låt oss gå till oss, vi hinner prata innan middagen.
  Och de gick. Och älskade igen! Precis på golvet i rummet! Nadias knarrande, smala säng var inte särskilt lämplig för älskling.
  Ett riktigt sexmaraton blev för en nyligen oskuld och en utstött på denna betydelsefulla dag för honom. Det är fantastiskt att Nadezhda blev inflammerad och bokstavligen slog Boris. Passioner rasade, världen brann, orgasmer svepte som en orkan. Det verkade som att hundratals vulkaner bröt ut, det var en kvävande hetta.
  För att inte väcka uppmärksamhet var Boris och Nadezhda tvungna att hålla tillbaka sina skrik från orgasmerna som rullade över dem. Borka glömde huvudvärken och hans komplex. Ingen störde dem, bara tiden strävade obönhörligt efter middag, och älskande började tröttna så smått.
  Till slut tröttnade de helt. Nadezhda drog på sig klänningen och sa:
  - Du smart! Jag älskar dig!
  - Och jag dig! - svarade klämde Boris.
  - Hur gammal är du? frågade Nadezhda plötsligt.
  - I mars fyllde jag redan sjutton! Svarade Borka ärligt.
  - Wow! Jag trodde du var äldre, jag trodde du var myndig. Och jag blir tjugotre i juni. Den gamla är till dig. Vi har sex års åldersskillnad...
  Nej, nej, du är inte gammal! Boris nästan skrek. - Jag älskar dig väldigt-mycket!
  Och så var det en blygsam sekterisk middag. Men Boris gillade den gemensamma vegetariska måltiden. Han kände sig inte längre som en utstött. Killen var glad som aldrig förr i sitt liv.
  Efter middagen lämnade Boris sekten, men bara för att sova ut, få kraft efter en så utmattande ljus dag, betala av värdinnan för hyresbostäder och återvända till sin älskade Nadya igen.
  
  
  Kapitel 16
  Naturligtvis finns det kärlek vid första ögonkastet. Och för människor som avvisas av samhället kan det vara det mest slående, alltförtärande. Hur kan två ensamheter, två tidigare utstötta, älska varandra? Varsamt, hängivet, osjälviskt. Världen har förändrats för dem, fylld med nya färger, livet har funnit sin mening. Och denna mening var i ömsesidig omsorg om varandra. Det fanns ingenting i världen för Boris och Nadezhda som var viktigare än deras kärlek. Känslan av en nära, kär person var inspirerande. De hittade varandra. Och de var glada.
  Med allt detta kännetecknades Boris älskade av stor extravagans. Hon älskade att gå barfota, besökte en nudiststrand. Fina Nadia! Kroppen är flexibel, sexig. Hon lärde Boris att sola och simma naken.
  Och flickan bar också tjeckiska glassmycken, missade inte sekteriska predikningar och predikade för Boris själv.
  Väl på stranden började hon återigen instruera sin älskade:
  - Vi måste leva rättfärdigt, sträva efter upplysning, hedra Albina och våra andra ledare. Genom dem kommer vi närmare Gud. När allt kommer omkring kan bara Gud föra oss in i Nirvana, och efter döden lämna oss i den bästa av världar, där vi kan njuta av många förbjudna nöjen.
  Boris svarade:
  - Jag har en idé om den ortodoxa religionen, jag läste till och med flera böcker om det här ämnet när jag gick i skolan. Den heliga Skrift lär att det inte kommer att finnas några förbjudna nöjen i nästa värld. Vi, i fallet med ett rättfärdigt liv, kommer att bo i paradiset i form av könlösa änglar.
  - Inte! Albina säger rätt saker! Vår tro är bättre. Paradiset är för tråkigt för kristna.
  - Och varför är det så? frågade Boris.
  Flickan svarade lätt:
  - Jag vill inte vara en sexlös ängel, de har inte ens sex. Och vår Gud Vishnu fördömer inte sexuella relationer alls.
  Boris tittade på sin flickväns solbrända vackra ben, log och sa:
  "Ja, och jag skulle inte vilja vara med dig som änglar i himlen. Det är bra att i vårt samhälle uppmuntrar Gud att sex vördas.
  - En person behöver tro på Gud! sa Hope självsäkert. "Vishnu är den sanne Guden.
  Boris bestämde sig för att inte bråka med sin flickvän. Han förstod också att det är svårt att leva utan tro. Som utstött bland sina kamrater drogs killen i skolan till religion och försökte finna tröst i den. Han läste kyrkböcker och kom fram till att Kristus var en pacifist som bad för sina bödlar. Boris uthärdade tålmodigt alla förödmjukelser och förolämpningar, och motiverade sitt beteende med det faktum att han handlade enligt Kristus: de slår dig på höger kind, vrid vänster. Det blev lättare för honom att utstå förnedring, som om han gjorde det genom tro. Pojken försökte finna tröst i Gud, som är allsmäktig och rättvis. Tro kunde ge honom inte bara ödmjukhet, utan också möjligheten att ändra sitt beteende, sitt liv. Men Boris hade inte turen att träffa en andlig mentor, en predikant av Guds ord. Han trodde inte på Jesus och blev en mördare. Och medan han dödade kände galningen sin styrka och kom till slutsatsen att ortodoxi är en bra lära för svaga människor.
  Och ändå är det naturligt att Nadezhda och han själv efter henne hamnade i en sekt. Här kände de sig inte som utstötta. Sekteristerna hittade sina förlorade själar i denna grymma värld och gjorde dem till anhängare av sin tro.
  Nadezhda förklarade för Boris:
  "Jag tror att du snart kommer att inse att vår Vishnu är den Högste Guden. Han är universums Skapare, som inspirerar oss alla och ger sin ande för att förklara trosbekännelsen som kan försona mänskligheten. Han är vår kärleksfulla Fader, som inte vill att vi, hans barn, för alltid ska leka i sandlådan. Och han vill att barnen ska växa upp, få självständighet och lyckas. Vi måste leva enligt hans föreskrifter. De mest lydiga och framgångsrika av oss kommer att öppna vägen till Nirvana. De som inte har mognat eller har kränkningar inför Gud kommer att skickas till jorden för korrigering i nya inkarnationer.
  Men Gud ställer sig inte som mål att bara göra slut på synden, eftersom ortodoxa präster av alla slag representerar det. Den Allsmäktiges mål är att uppfostra och utbilda sina barn så att de mognar och blir upplysta, likt Gud själv. Samtidigt är sexuella relationer inte alls förbjudna. Det anses inte vara en synd, utan snarare en dygd.
  Boris log och sa:
  "Men Jesus sa också: "Var fruktbar och föröka dig." Och våra ledare tror att för att utveckla intellektuella förmågor måste du ha sex. Tydligen utövar därför våra bröder promiskuitet sinsemellan och agerar i porr.
  Den unge mannen skämtade förstås. Enligt hans åsikt bidrar promiskuöst sex inte alls till ett rättfärdigt liv och upplysning, dit sektens ledare ledde dem. Men Boris höll sin åsikt för sig själv. Han själv förblev trogen Nadezhda, hans älskade letade inte heller efter kopplingar på sidan, bara hon var skyldig att delta i kollektiva orgier, som filmades av en fotograf nära sekten.
  Boris gillade inte sin älskades plikt, han var avundsjuk, men fick stå ut med det, övertygade sig själv om att skjuta porr bara var ett jobb, en plikt som alla i brödraskapet har, vilket hjälper till att tjäna pengar till anhängare för mat och upprätthållandet av samhället. Boris själv fick snabbt slut på personliga pengar, han spenderade mycket på Nadezhda, köpte flera kläder och smycken till henne.
  Den tidigare utstötte själv ville inte delta i orgier, de krävde inte detta av honom ännu, även om han förvandlades till en stilig kille. Hans enda jobb var att fånga fisk. Tillsammans med flera andra unga killar åkte han då och då och fiskade på en långbåt som tillhör sekten.
  I princip passade ett sådant liv Boris. Han var mätt, frisk, bodde med sin flickvän, ingen förnedrade eller förebråade honom. Det har gått mer än ett år sedan han träffade Nadia och bosatte sig i sekten. Hela denna tid frossade Boris i passionen som fångade hela hans varelse.
  Fast han hade lite tråkigt på vintern. Det fanns ingen TV, inga datorspel, inga böcker, förutom speciell sekteristisk litteratur, i sekten. Förut, medan han gick i skolan, älskade Boris att läsa. De sekteristiska broschyrerna blev snabbt tråkiga, den enda underhållningen som fanns kvar var sex med Nadezhda, rituella böner och föreläsningar, som den före detta galningen, till skillnad från Nadezhda, inte alltid deltog i. Promenader i staden med en flickvän på vintern var sällsynta, och vid något tillfälle fick Borka en lust att gå på jakt och döda någon igen. Men han höll sig kvar, lyckades släcka denna bestialiska demoniska attraktion i sig själv.
  Den efterlängtade sommaren har äntligen kommit. All tristess är borta. Nu gick Boris till havet oftare, och på sina lediga dagar besökte han stranden med Nadezhda.
  Nu började hans flickvän prata om Vishnu och sexuella relationer. Men Boris lyssnade inte särskilt noga på henne. Albina träffade honom på morgonen och sa åt honom att komma till henne på kvällen för ett viktigt samtal. Killen undrade vad det kunde vara. Han bestämde sig för att han med största sannolikhet nu skulle bli tvungen att agera i porr.
  Sektererna höll sig till en hälsosam livsstil. Kosten, främst ris, grönsaker och skaldjur, samt den regelbundna fysiska träningen som utövades av brödraskapet, gjorde Boris kropp väldigt skulpterad, som en staty av Apollo. Den unge mannen såg spektakulär ut, han såg inte längre ut som den tidigare, beniga och jagade tonåringen som gömde sig från samhället. Boris skulle se bra ut på skärmen. Men han ville inte delta i sekteriska orgier, ens bara för att jävlas med någon annan än Nadezhda. Och med henne - bara ensam.
  
  
  Kapitel 17
  Albina hälsade mig med ett leende i tjänsten, bjöd in mig i vardagsrummet på sin herrgård och började genast:
  - Borya! Du måste göra ett offer till vår Gud Vishnu. För att göra detta måste du delta i rituella mord. Vishnu har valt dig som exekutor av hans testamente.
  Boris ben blev genast vadderade. Han förväntade sig aldrig denna händelseutveckling. Albina verkade känna pojkens förvirring och sa:
  "Jag ser att du redan har oskyldigt blod på dig, men jag behöver ingen omvändelse från dig. Vishnu har förlåtit dig för dina tidigare synder. Allt som rör ditt tidigare liv intresserar oss inte. Men nu måste du utföra Vishnus order, som han sänder genom mig. Vår Gud kräver att du offras!
  Boris var verkligen rädd. Den här imponerande kvinnan fick reda på någonstans att han redan hade dödat, även om han inte delade sin hemska hemlighet med någon utom Nadia. Killen funderade på hur han skulle vägra så att han skulle bli kvar med sådana krav, men Albina verkade läsa hans tankar. Hon varnade strängt:
  - Våga inte vägra! Annars kommer Vishnu att straffa dig! Ditt öde är att utföra Vishnus vilja, att eliminera de värdelösa människorna som skadar vårt brödraskap.
  Boris var tyst. Albina, som såg att killen var generad, fortsatte sin psykologiska bearbetning:
  "Titta, vi är en familj. Vår Gud vet exakt vad var och en av oss behöver. Och vi är alla skyldiga att uppfylla hans vilja. Först då kommer det att bli fred och lugn i vårt brödraskap, och människor kommer att få upplysning.
  Boris visste inte vad han skulle säga, och Albina krävde:
  - Ta kniven från bordet! Nu ska du följa med mig och göra ett heligt offer.
  Som under hypnos lydde Borka. De gick ner i källaren. Det var en ung man fastkedjad vid väggen. Boris kände igen Andrei, som bodde i ett hus bredvid honom. Han försvann för tre dagar sedan. Och innan dess berättade han för sina vänner att han ville lämna brödraskapet.
  "Den här jäveln bestämde sig för att fly ifrån oss," sa Albina högt. - Rutin, säger han, är trött, han slutade tro på upplysningen. Men du kan inte bara gå ifrån mig!
  Sanningen var att Andrei verkligen lämnade sekten, men han kunde inte lämna staden. Två killar som spelade rollen som hennes vakter under Albina upptäckte snabbt flyktingen och förde honom till sektens ledare. Och hon bestämde sig för att bli av med adepten och samtidigt binda Boris med blod. Hon hade sina egna planer för Borka.
  "Vi straffar flyktingarna", fortsatte Albina sitt tal. Detta är vad vår gud Vishnu kräver.
  - Inte sant! Det finns ingen Vishnu. Du lurar oss alla! - killen spottade ilsket i riktning mot Albina.
  Chefen för den totalitära sekten gick fram till fången och slog honom hårt i magen med knytnäven. Andrew vred sig av smärta. Men detta var bara början på dödsstraffet.
  Albina tog en piska och började piska den unge mannen med den. Ja, så hårt att det skär huden till blodet. Andrew stönade av smärta.
  Efter att ha gjort ett par dussin slag, gav Albina piskan till Boris och beordrade hårt:
  - Nu du!
  Borka lydde igen. Han var i en yr, nästan i ett tillstånd av chock och kunde inte invända mot Albina. Den förre utstötte piskade den halvnakna, med resterna av trasiga kläder, kroppen av sin bekant. Och han älskade att göra det! Det kan ses att demonen som hade slagit sig ner i Borka återupplivades igen.
  "Ta nu pokern vid den öppna spisen och slå honom med den!" befallde Albina.
  - Är vi också det? Boris bestämde sig för att fråga. "Det här är trots allt vår vän!
  Sektledaren fnyste föraktfullt:
  - Före detta! Som vår Gud Vishnu säger: grymhet, grymhet och mer grymhet.
  frågade Boris förvånat:
  Är detta Vishnus ord?
  Albina svarade i en ton som inte gav några invändningar:
  - Exakt! Grymhet cementerar broderskap. Gör som jag säger, annars är du i hans ställe!
  Boris tog i lydnad pokern i sina händer och slog den unge mannen. Killen stönade, även om Boris inte slog hårt alls. Ändå tyckte han synd om sin granne.
  - Du måste slå rätt! - Albina blev indignerad och beordrade igen:
  "Sätt nu pokern i den öppna spisen och slå den igen!"
  Boris satte pinnen i den öppna spisen i några sekunder, svängde den sedan, men ... tappade avrättningsinstrumentet på golvet. Hans händer skakade, tyckte den unge mannen illa.
  - Svag! - kastade föraktfullt Albina.
  Hon höjde pokern och slog killen som var kedjad i väggen med en glödhet produkt. Andrew släppte ett hjärtskärande rop. Men inte ens detta räckte för djävulen, hon satte igen pokern i den öppna spisen och började peta in den på de kala platserna på hennes offers kropp. Inte ens vrålet, stönen från Andrei och lukten av bränt kött som spred sig genom källaren stoppade sadisten. Killen vred sig av vild smärta och sadisten njöt uppenbarligen av det.
  Hon brast ut i skratt och beordrade Borka igen:
  - Nu du! Stick in pokern i elden och ge den en bra eld!
  - Det borde vi kanske inte? frågade Boris tveksamt.
  - Nödvändigt! Gör det! Eller så gör vi det mot dig.
  Boris lydde. Och återigen var slaget inte starkt. Seriemördarens händer skakade, hans hjärta slog vilt, gnistor föll från hans ögon.
  Albina slet pokern ur Boris händer, slog Andrei själv igen och började sedan köra sitt favoritvapen under armhålorna och över offrets kropp, och njöt av den svåra smärtan hos killen som var i hennes fulla kraft.
  Efter att ha hånat Andrei tillräckligt, beordrade Albina Boris:
  "Skär nu av hans öron, låt honom blöda!"
  
  
  "Jag... jag kan inte... skära av öronen... på en levande person," babblade Boris, chockad över vad som hände.
  "Okej, gör sedan av med honom först. Väl! Eller nu ska jag ringa säkerhetsvakten, och du kommer att vara i hans ställe!
  Boris tog en kniv från bordet. Och frös.
  - Bukt! krävde Albina. - Straffa honom för svek! Bay, säger de till dig!
  Och Borka lydde igen. Den här gången slog han hårt. Kniven genomborrade Andrei i bröstet, genomborrade bröstet. Pojken gav ifrån sig ytterligare ett skrik och tystnade snart. Offrets blod droppade rikligt på golvet. Och Albina krävde av Boris att han skulle dra ut en kniv ur kroppen och skära av öronen på liket. Borka, som fortsatte att vara i ett chocktillstånd, utförde även denna order.
  Innan han släppte killen som var bunden med blod, beordrade sadisten honom att inte berätta för någon om mordet. Till och med hans älskade Nadia. För att ha avslöjat hemligheten hotade Albina med repressalier.
  Boris lämnade skurken på brottsplatsen nära liket, och han själv hoppade ut från herrgården och ut på gatan och skyndade till sitt hus, där han ploppade ner på sängen.
  Lyckligtvis var Hope borta. Borka hade inte tid för förklaringar, han ville glömma sig själv i en dröm. Men sömnen kom inte. Killen kände sig som en mördare dömd till döden. Han var rädd att den blodtörstiga Albina när som helst kunde skicka sina vakter till honom, och de skulle eliminera honom som ett onödigt vittne och medbrottsling, eller ta honom till en sadist i stället för Andrei som ett annat offer ...
  Varför behövde Albina ett så sadistiskt mord? Boris kunde inte förstå detta. Vad är poängen med sådan grymhet? Varför gjorde de detta mot Andrew? Bara för att han bestämde sig för att lämna broderskapet? Detta är meningslöst och skoningslöst!
  Så tyckte seriemördaren, som själv tog livet av fyra oskyldiga personer. Han funderade på om han skulle försöka fly från sekten eller inte. Men Boris kunde nu inte föreställa sig sitt liv utan Nadia. Kanske berätta allt för din älskade och övertala henne att lämna brödraskapet? Men vart kan de springa? Ja, och Albina kommer sannolikt inte att tillåta deras flykt, precis som hon inte tillät Andrei att fly. En tanke slog igenom: vore det inte bättre att döda Albina själv? Vad händer härnäst?
  Det var fler frågor än svar, Borka bestämde sig för att inte göra något ännu. Han förblev i sekten, berättade inte för någon hur Andrei dog, delade inte ens sin smärta med Nadezhda, även om han tidigare inte hade några hemligheter från sin älskade.
  
  
  Kapitel 18
  Efter den händelsen förändrades inte Boris liv alls. Vid nästa predikan talade Albina, som vanligt, om Vishnu och hur man beter sig för att inte belasta karma. Hon verkade själv inte ha någon ånger och ingen oro för att dödande skulle kunna undergräva hennes egen karma. Kanske var detta inte det första mordet där chefen för deras sekt var direkt inblandad. Under en tid krävde hon ingenting av Boris.
  Rutinen i vardagen drog ut på tiden. Sekteriska böner, fiske, arbete i sängarna, tjänstgöring i det gemensamma köket, ibland promenader till stranden med andra sekterister under överinseende av en av Albinas vakter. Sommaren tog slut snabbt. Och höstmånaderna flög förbi. För att hålla anhängarna sysselsatta tog Albina med sig en hel låda med böcker om Gud Vishnu, om världens kommande undergång och ett lyckligt liv i himlen. Chefen för sekten beordrade att memorera litteratur, hotade att ordna prov. Adepterna läste noggrant broschyrerna, eftersom det fanns gott om fritid. Borka läste också ibland. Fast jag trodde inte riktigt på det som skrevs.
  
  
  I december sa Albina åt Boris att besöka hennes herrgård i en viktig fråga.
  Den lömska kvinnan förklarade genast:
  "Vår Gud Vishnu är missnöjd med det faktum att vi inte förde honom ytterligare ett offer i tid. På grund av detta har vi haft många problem. Vishnu kräver hämnd, och hämnd kräver uppoffringar!
  Boris förstod att allt detta var nonsens, men protesterade inte, och Albina fortsatte:
  - För att till varje pris kunna avvärja onda andar från Gud Vishnu, som driver honom och oss alla till vansinne, måste du offra en respektabel man. Jag ska visa dig hans foto, berätta hur du hittar honom.
  "Men jag kan inte döda en person från ett fotografi!" Boris vädjade.
  Albina tänkte en stund och sa:
  - Bra. Jag följer med dig för att peka ut offret och övervaka avrättningen.
  - Han som? Boris ställde en onödig fråga.
  - Det angår inte dig! - Albina svarade argt, men blev genast snällare och förklarade:
  "Det här är en elak man som är skyldig till allt. Han är universell ondska, han är vår förbannelse. Vi kommer att döda det onda med honom och behaga vår Gud Vishnu.
  Och igen var Boris tvungen att gå på jakt. Nu, inte på uppmaning från hans egen demon, utan på uppdrag av den blodiga djävulen som ledde hans sekt. Killen följde efter Albina och kände en feg kyla. Han visste inte exakt vem de skulle döda, han ville inte delta i morden längre, men han kunde inte motstå denna kvinnas vilja.
  De kom till en park och satte sig på en bänk vid entrén. Musik spelade - en restaurang lyste upp i närheten. Det började mörkna, skymningen höll på att falla på staden.
  Albina sa:
  Han måste gå hem genom parken. Om det bara fanns en.
  
  
  Djävulen tittade på folk som lämnade restaurangen. Hon väntade. Och hon väntade: snart kom en full lång man med en diplomat ut från institutionen. Det var uppenbart att han var berusad. Boris kände hur Albina spände sig, hon tog killen i armen och drog in honom i ett mörkt hörn av parken. Mannen gungade lätt och gick mot dem.
  Djävulen tog en kniv ur påsen, räckte den till Boris och viskade:
  - Gå! Han är din!
  Boris tvekade. Mannen närmade sig redan buskarna bakom vilka Albina och hennes sekterist gömde sig. Djävulen knuffade försiktigt till Borka. Den unge mannen skärpte greppet om den slipade offerkniven och hoppade ut på stigen.
  Mannen är berusad, men kraftfull, cirka två meter lång. Och väger mycket mer än hans mördare. Boris kände rädsla: det var riskabelt att möta ett sådant ansikte. Borka fick slå till medan bonden inte såg honom, mördaren kröp fram till offret på tå, samlade krafter och försökte investera i ett slag, slog honom i nacken. Men den här gången darrade handen, bladet passerade på en tangent, skar bara huden, men gjorde ingen påtaglig skada.
  Mannen skrek förvånat och vände sig om. Boris petade honom desperat i magen med en kniv, men fick samtidigt en knytnäve i örat. Slaget skakade den unge mannen, många gnistor dansade framför hans ögon. Mannen är mäktig, och dosen alkohol han tog var fortfarande långt ifrån den där de faller till marken av ett lätt tryck.
  Borka fann kraften att hoppa åt sidan, in i mörkret, han steg tillbaka, och mannen tappade sin diplomat och flaxade hysteriskt genom luften med sina tunga knytnävar.
  En tyst men krävande röst av Albina hördes:
  - Slå honom! Eller så dödar jag dig!
  Hotet gav Boris beslutsamhet. Han närmade sig fienden på en plattform som var relativt upplyst av det svaga ljuset från avlägsna lampor. Det var tydligt att mannen var täckt av blod. Blodet väckte plötsligt Borka. Han rusade fram till ligisten och högg mannens knytnäve med en kniv. Han vrålade av smärta, men Boris stoppade genast en kniv i hans mage. Och så fick han ett slag i revbenen. Killens starka ben överlevde, men det var väldigt smärtsamt, han tog andan ur honom.
  Boris hann knappt stå på benen. Men mannen kunde inte utnyttja mördarens hake. Förlamad av smärtchock och blodförlust började han sjunka till marken med en kniv i magen.
  
  
  Denna vändning gav Borka styrka och ilska. Så fort mördarens andetag återhämtade sig lite rusade han till fienden, drog fram kniven och slog den igen. Och sedan igen och igen. Boris slutade och slog rasande mot kroppen som redan slog i vånda. Mördaren formligen strimlade sitt offer.
  - Tillräckligt! Albinas auktoritativa röst hördes.
  Borka lämnade fiendens kropp, tog ett par steg längs vägen i riktning mot hon-djävulen. Hon kom ut ur sitt gömställe, gick till liket, försäkrade sig om att mannen var död, tog upp hans portfölj och sa till den trötta medbrottslingen:
  - Allt gick bra. Tyst, inga åskådare.
  Boris svarade inte. Och Albina beordrade att skära av öronen på liket.
  - Varför? Borka blev förvånad.
  "Vi behöver det för ritualen," svarade djävulen. "Skynda dig, medan ingen är där, skär av båda öronen och gå härifrån."
  Återigen, trots sin avsky, lydde Boris. Han var utlämnad till denna kvinna och följde hennes order som under hypnos.
  Sedan lämnade det dödsbärande paret den öde parken. På vägen instruerade Albina den dåligt tänkande killen. Hon beordrade att inte berätta för någon. Om Nadezhda frågar, svara att han gick för att slakta en bagge till Albinas vänner, där han blev smutsig med blod från ett djur. Djävulen sa åt mig att omedelbart byta om och ta med kläder till henne för tvätt.
  Hemma behövde jag inte prata med min sambo på länge. sa Boris när Albina beordrade. Nadezhda trodde på honom, eller låtsades tro honom. Hon hade inte för vana att fråga, särskilt om hon såg att hennes älskare inte ville lägga ut detaljer.
  Boris berättade för sin flickvän att han hade svår huvudvärk, lade sig på sin säng och började fundera. I moraliska termer är det lättare att fylla på en berusad man än en flicka han dödade nära Tula. En fyllare är en förbrukningsvara som inte orsakar sympati. Samtidigt är det stor skillnad: när man själv väljer ett offer, och när man agerar på order. Den här gången tvingade Albina honom att döda. Som i fallet med Andrew.
  Men varför dödar han överhuvudtaget? Boris mindes sina tidigare mord med ånger. Mest av allt tyckte han synd om flickan. Varför skar han henne? Nåväl, han dödade sin granne för första gången - naturligtvis blev han ertappad för en påtvingad stöld, han agerade spontant, i ett tillstånd av passion. Mormor dödades senare för att han behövde pengar väldigt mycket. Dessutom hade gumman inte mycket kvar i alla fall, på ett sätt hade han besparat henne de kroppsliga plågorna av långsamt försvinnande. En äldre man dog för att han själv klättrade ...
  Men varför dödade han flickan? Ja, till och med vacker ... Vilken sorts vidrig sadism fanns i hans själ och i hans huvud? Hur vågar han fälla en vacker varelse? Samtidigt, till sin skam, var Boris tvungen att erkänna att han då kände njutning, till och med sexuell upphetsning av ett så vidrigt, meningslöst mord. Även om sådan glädje är onaturlig.
  Sedan, här i Sochi, gick han igen på jakt. Som tur var gjorde han inte sitt jobb. Men idag, efter att ha brutalt dödat en fyllare, kände han tillfredsställelse. Nej, på något sätt måste du bli av med demonen i din själ helt och hållet.
  Då kom Boris ihåg att de hade lämnat kniven på brottsplatsen. Varför tog inte Albina bort honom med diplomaten? Ville du inte bli smutsig i blodet? Men sådana bevis kan sätta eld på dem.
  Det är en sak när Andrei försvann, som inte kommer att eftersökas. Men nu ska liket upptäckas, ett brottmål kommer att öppnas på det och sökandet efter mördarna inleds. Men han dödade redan innan han kom in i samhället. Och ingen hittade honom.
  Samtidigt fruktade Boris återigen allvarligt för sitt eget liv. Och tänk om Albina den här gången kommer på idén att ta bort den? Skicka livvakter. Och det ... Det är konstigt att hon använde honom för mordet på Andrei, och sedan bonden, och inte hennes killar.
  
  
  Att fly någonstans långt, långt borta, för att lämna sekten tillsammans med Nadenka. Hon sa att hon ville besöka Paris, Frankrikes romantiska huvudstad med dess legendariska Versailles. Men hur kan man ta sig dit utan pengar och dokument?
  Boris förstod att han inte kunde motstå Albinas inflytande. Först på morgonen föll den unge mannen i en tung sömn. Som tur var hade han inga mardrömmar. Han sov till nästan lunchtid och vaknade mer eller mindre pigg.
  
  
  Kapitel 19
  Livet i sekten fortsatte. Lyckligtvis besannades inte Boris farhågor om att han skulle kunna elimineras som en onödig deltagare i morden. Han fick aldrig reda på varför det var nödvändigt att döda just den där fylliga mannen och vad som fanns i hans diplomat, som Albina tog med sig. Killen brydde sig dock inte riktigt. Han var rädd att han skulle tvingas döda igen.
  Och han hade inte fel, Albina krävde återigen offer. På ortodox jul ringde djävulen till Boris och sa att de skulle behöva föra fram ett annat heligt offer till Gud Vishnu.
  Den unge mannen bad Albina att inte tvinga honom att göra detta. Men sektledaren var obeveklig. Hon visade sig själv vara en seriemördare. Hon gillade att döda och se hur de på hennes order tar livet av män. Det var inte synd för djävulen att döda en man.
  Ett par galningar, en atletisk kvinna och en stilig ung man med bra muskelavlastning, gav sig återigen ut på en dödlig jakt.
  Det tog inte lång tid att hitta ett offer. I en ödemark utanför staden såg Albina två män dricka moonshine ur en tvålitersflaska. I sin tur från halsen. Samtidigt svär de åt mamman. Albina gav kommandot: "De!"
  Boris tittade förvånat på djävulen: "Det finns två av dem!" Men Albina bekräftade: "Låt oss gå!"
  Tillsammans närmade de sig fyllerierna. Boris hoppade tyst upp bakifrån och högg den närmast honom under skulderbladet. Mannen vände sig om och fick genast ett slag mot bollarna av Albina, som samtidigt ropade:
  - Till vår Guds ära Vishnu!
  Slaget visade sig vara så kraftigt att mannen rapade blod och började sedan sjunka till marken. Boris, vid åsynen av den röda vätskan, flög återigen av bromsen. Han attackerade den andra personen. Han skrek: "Vad gör du?!" - och försökte, det var, att ta tag i grenen för skydd, men hade inte tid. Den unge galningen hade redan huggit honom med en kniv. Och han slog tills mannen visade tecken på liv.
  Albina blev också rasande, en djävulsk upphetsning flammade i henne. Hon var engagerad i den första olyckliga som föll till marken. Han ville resa sig, men han fick ett slag från djävulen med smalbenet av en massiv kvinnlig stövel på huvudet. Sedan fortsatte raseriet att sparka bonden i alla delar av hans kropp. Sedan tog hon en flaska och slog sitt offer i huvudet med den.
  Mannen tystnade och Albina beordrade Borka:
  "Och avsluta det med en kniv!"
  Boris kastade en kniv i strupen på den olyckliga och släppte en fontän av skarlakansröd blod. Och triumferande sa:
  - Klart! Det blir inte dött!
  "Våra gudar är ute efter blod!" svarade Albina. - Låt oss tvätta bort!
  Boris var glad över att lämna platsen för mord. På vägen hem ställde han ändå en obekväm fråga till djävulen:
  - Varför har vi dem?
  "Du förstår," svarade Albina lugnt, "våra gudar är krigsgudar!" De kräver uppoffringar. Nu kan jag äntligen rapportera till de högre makterna: vi har gjort ett seriöst jobb. Och på det här sättet har vi uppnått mycket.
  Boris svarade inte, han trodde att besten helt enkelt saknar adrenalin, hon har en törst att döda, riva, plåga för att känna sig som en superman.
  Hemma kunde killen igen inte sova på länge. Återigen ville han fly från sekten, för att inte se eller höra Albinas psykopater längre, för att inte följa hennes order.
  
  
  Kapitel 20
  Några veckor senare ringde Albina till Boris och sa:
  "Nu måste du själv välja ditt offer och beröva en person livet. Jag går inte med dig. Välj en man, och ge mig hans avhuggna öron som bevis på det utförda arbetet.
  - Vem ska man välja? frågan bröt ut från den förstummade seriemördaren.
  "Du måste hitta offret vars karma är korrumperat, och som som ett resultat måste straffas enligt hennes öknar," förklarade Albina vagt. "Hitta offret just i natt!" Gudarna behöver vårt offer.
  - Men varför jag? Har du andra människor...
  "Du är inte rädd för blod, till skillnad från de andra. Du har dödat förut, du är van vid det! Det är därför jag anförtror dig en så känslig fråga. Den här gången måste du agera på egen hand.
  Boris sa tveksamt:
  - Alla dessa mord ... det är synd! De är så tunga för själen och förstör min karma.
  Djävulens ögon lyste upp med en galen glimt. Hon svarade olyckligt:
  - Det är upp till mig att bestämma vad som är synd och vad som inte är synd! Du måste lyda mig, för jag gör vår Guds vilja Vishnu.
  "Men varför behöver Vishnu döda?" Boris kunde inte förstå.
  "Till och med Bibeln säger att utan blodsutgjutelse finns det ingen förlåtelse. Oskyldigt blod renar universum och räddar många liv. Efter att ha begått det heliga mordet på en, kommer vi att rädda tusentals andra. Gudarna behöver offer, utan offer kommer mänskligheten att förstöra sig själv i ett kärnvapenkrig, - djävulens röst lät mer och mer hotfull. "Endast vår organisation kan förhindra ett kärnvapenkrig och rädda mänskligheten. Men detta kan inte göras utan uppoffringar. Oroa dig inte: en död person väntar på en ny inkarnation eller Nirvana i himlen. Offret kommer bara att vara tacksam mot dig för att du slitit honom ur detta hårda, värdelösa liv och skickat honom direkt till himlen.
  
  
  Boris kom ihåg att Nadezhda redan hade sagt något liknande om tacksamhet till mördaren under deras första möte. Killen var yr, han kände att han inte längre kunde motstå Albinas vilja. Men han frågade ändå:
  "Vi kanske inte behöver avklippa öronen?"
  Djävulen sa argt:
  - Nödvändigt! Jag befaller dig att inte dröja mer! Ta en kniv och gå!
  Boris spred hjälplöst sina händer.
  Jag ska försöka döda...
  Albina påminde igen:
  "Och kom inte tillbaka utan öron!"
  Boris kunde inte hjälpa sig själv. Albinas order för honom är som en lag som måste efterlevas strikt. Inga avvikelser, inga upplopp och invändningar!
  Och han gick på en nästan traditionell "jakt". De fäste på honom bödelns mask, någon annans vilja drev honom. Han vandrade i ett bostadsområde i utkanten av en sovstad som en galen ensamvarg. Tanken på att han skulle behöva döda en man igen eller dyka upp inför Albina utan att uppfylla hennes order gnagde på Boris.
  Den första vårnatten har börjat. Överraskande varmt i början av mars. Hur fantastiskt det är att gå under en klar stjärnhimmel, hur vackert allt nu är i naturen, som kommer till liv efter vinterdvalan. Och han måste bära smärtan och döden. Hur länge till! Och hur ska man leva med det, hur länge ska man lura Nadezhda?
  Boris ångrade nu att han inte rökte. Det skulle vara trevligt att släpa på en cigarett. Detta skulle hjälpa till att lindra mental stress, annars skakar varje cell i hans kropp. Och min själ gör ont.
  Han fick själv välja ett rituellt offer, och han hade ingen aning om vad. Sällsynta förbipasserande skyndade sig hem. Boris tittade på dem och tänkte: förtjänar den här döden? Det fanns inget svar. Han ville träffa en fyllare eller en hemlös, men av någon anledning stötte han inte på sådana människor. Snart var området helt tomt.
  
  
  Boris gick planlöst omkring nästan hela natten. Det började ljusna lite, men himlen var mulen av moln. Seriemördaren tänkte redan på att gå tillbaka och väntade spänt på Albinas reaktion på den ouppfyllda ordern. Men så hörde den unge mannen ett genomträngande kvinnoskri från skogsbältet. Och sprang med all kraft till gråten!
  Han rusade till undsättning och såg att en halvnaken fyllig man tryckte en naken flickkropp mot ett träd. Våldäktsmannen har nästan tagit flickan i besittning. Hon slog desperat tillbaka, men krafterna var inte lika.
  - Lämna henne! Boris skrek och skyndade utan att tveka till våldtäktsmannen.
  En ganska kraftfull medelålders typ förväntade sig inte att bli störd. Han vände sig mot den springande pojken. Mannen var märkbart tyngre än den unge mannen. Men Borka var över som ett följe av muskler, han hoppade upp och sparkade honom skarpt i magen. Mannen hade en aning om slagsmålet, men hann inte helt blockera slaget, som delvis mildrades av en försenad blockering. Våldäktsmannen vacklade, men ställde sig på fötterna och gick till Boris.
  
  +
  Den unge mannen mötte honom med en kraftig oväntad spark i ljumsken. Fienden skrek och började falla med ansiktet framåt. Boris lånade ett slag mot bollarna av Albina. Du kommer inte ifrån det här direkt.
  Flickan drog i sin klänning i det ögonblicket.
  - Kom härifrån snabbt! Boris skrek till henne, han ville inte döda inför ett vittne. - Och glöm allt!
  Mannen försökte i det ögonblicket resa sig, men fick ett kraftigt slag i huvudet av Borka. Främlingen, en vacker flicka på omkring tjugo, hade av någon anledning ingen brådska att gå.
  "Gå härifrån snabbt," beordrade Boris igen. "Men gå inte till polisen och berätta inte för någon om mig!"
  - Bra! Tack! - svarade flickan och gick snabbt och sprang sedan i riktning mot närmaste hus.
  Boris tog upp en kniv ur väskan, hoppade fram till bonden och stack med en gunga in mordvapnet i strupen på våldtäktsmannen. Han väsnade och började kvävas av blod. Han dog i kroppskvävande kramper.
  "Gärningen är gjord, det här är inte synd", tänkte Boris, men kom ihåg att våldtäktsmannen fortfarande behövde skära av öronen. Seriemördaren kände plötsligt en våg av demoniskt raseri i sig själv, han drog en kniv ur strupen, slog den med frenetisk kraft flera gånger till på kroppen av en redan död person, skar sedan av det ena örat och sedan det andra.
  Först efter det kom mördaren till sina sinnen lite, märkte att han var helt fläckad av blod. Varma droppar kom till och med i ansiktet på galningen som räddade flickan.
  Boris mådde illa, han andades tungt. Men det blödiga illamåendet och det kalla regnet som drabbade Sotji hjälpte honom att lugna ner sig.
  Det var brådskande att ta sig bort från mordplatsen. Boris hade dock ingen brådska, likgiltigheten svepte över honom. Galningen kom plötsligt på sig själv med att tro att Albina var ett monster, renare än han själv. Hon måste vara en psykopat. Varför behöver hon en mördads öron?
  Killen hade rinnande ögon, det blev kallt, regnet tilltog och hotade att förvandlas till ett skyfall.
  
  -
  Borka gillade inte kalla regn. Regnet förstörde hans humör. Det regnade ofta här på vintern. Snö skulle vara bättre, Boris är fortfarande van vid att det på vintern är snö, vilket skapar en känsla av renlighet och lugn. Och här föll snön bara ett par gånger under vintern och smälte samma dag.
  Seriemördaren gick hem och grät tyst. Han gick återigen på jakt och dödade, visade återigen en svaghet i karaktären, fortsatte med Albina. Hemskt förstås, men i huvudet på sekten finns det någon form av djävulsk kraft som Boris inte kan motstå. Antag att han den här gången räddade flickan, men han skar av öronen på liket, nu bär han dem som bevis på hans illdåd, oförmögen att kasta bort denna styggelse.
  Återigen mindes galningen människorna som förstördes av honom. Och återigen, av de tidigare offren, ångrade Boris mest av allt den unga flickan han hade dödat nära Tula. Hon var full av energi, kunde föda barn, ge glädje till sin älskade.
  Ändå är det å andra sidan inte illa att det regnar. Det kommer åtminstone att tvätta bort en del av spåren av brottet. Boris ville inte ta ansvar för vad han gjort. Mycket snart, hans majoritet, varefter du inte längre bör räkna med en rabatt inför lagen. Och det faktum att han ännu inte har gripits och skickats till fängelse gav inte drivkraft till nya brott.
  Ändå, till sin natur, var Boris en snäll kille. Och denna vänlighet väckte ett samvete och ånger i honom. Han var orolig nu att han hade blivit en mördare, att han hade slagit sin egen mamma innan han sprang hemifrån. Kanske är han själv skyldig till att han blev illa behandlad. Tonåringar tenderar att mobba tysta, blygsamma pojkar. De försöker förödmjuka och förolämpa dem. Ändå borde man ha varit mer sällskaplig sedan barnsben och bevisat sitt värde med knytnävar. Och han agerade som en struts. Klagomål ackumulerades gradvis i själen och stänkte till slut ut i mord. Han kan förstås, men Albina är som förkroppsligandet av demoniska krafter, utan skam eller samvete...
  Men Borka kunde inte göra slut på djävulen eller fly från sekten. Han var van vid sekten, han kände sig här som i sin egen familj, han levde i fred och harmoni med sin älskade flicka och med alla andra anhängare, han var jämlik bland jämlikar, och bara Albina tornade sig över alla andra. Och Boris förstod att han inte skulle räcka upp en hand mot sektens ledare. De senaste morden hjälpte dock Borka delvis att se ljuset. Han gick omedelbart till Albina, kastade av henne öronen och förklarade resolut:
  "Skicka mig inte någon annanstans!" Jag kan inte spela rollen som bödel. Det är inte mitt! Jag kommer att sova själv och jag kommer att sova dig.
  Albina svarade inte. Hon sa bara till mig att ta av mig mina blodfläckade kläder och gå hem.
  När Boris kom in i sitt rum frågade Nadezhda inte var han hade tillbringat natten. Från det faktum att det inte finns något behov av att uppfinna och förklara någonting mådde Boris genast bättre i hjärtat.
  Nadenka älskade honom mycket och, det verkar, var han inte svartsjuk. Hon litade på älskling, sa att svartsjuka är en känsla av människor som är underlägsna, svaga i sinnet. Boris var fri från förpliktelser och misstankar, han kunde älska vem han ville. Och han ville bara ha henne, sitt hopp. Och hon omhuldade hans kärlek, letade inte efter kopplingar på sidan. Hon filmades dock i porr. Men detta anses inte vara fusk, eftersom hon inte hade någon andlig intimitet med partners. Nadezhda förstod att Boris själv skulle berätta var han var om han ville dela med sig och fråga om råd.
  Nu var den unge mannen tyst, han ville inte förklara någonting, han kysste bara sin älskade, och hon svarade på hans kyss. De hade sex lätt och naturligt. Ganska snabbt kände Boris en stark rysning, en orgasm kom, ovanligt stark, lika kraftfull som när de träffade Nadezhda första gången. Förmodligen stänkte det adrenalinet som samlades av kroppen under mordet ut.
  Och så gick de till en gemensam frukost i hangaren. Sektererna utförde en rituell bön och började äta. Ändå tillagas läcker vegetarisk pilaff här!
  Plötsligt dök den djävulska Albina upp. Hon slog på rytmisk musik och började utföra en rituell, energisk dans, något som liknar en magdans. Vanligtvis var Albina inte med vid den gemensamma måltiden. Boris trodde att hennes utseende med största sannolikhet hade något att göra med öronen han hade med sig.
  Ledardansen plockades gradvis upp av de uppätna sektererna, det blev roligt. Men Boris och Nadezhda åkte till sin plats för att älska igen. Maten väckte min libido igen. Varför inte leka igen, om du orkar och orkar? Ändå väckte morden, när han själv valde offret, kraftfull sexuell energi hos Boris. När det gäller Nadezhda var sådan energi inte aggressiv, snäll, med en önskan att behaga sin partner, att behaga henne. Borka kunde inte förstå varför detta hände, men efter grymheterna var han särskilt artig och lyhörd, som om detta kunde gottgöra hans blodiga brott.
  Trots den sömnlösa natten visade sig Boris vara en kraftfull macho. Urladdningar rann genom älskandes kroppar då och då, vilket orsakade den starkaste förtjusningen. En virvelvind av orgasm drabbade dem, deras muskler krampade. Boris huvud snurrade och hans kropp sjöng och darrade. Hoppet stönade av förtjusning.
  Boris slutade först när han kände sig helt utmattad. Han lämnade sin älskade efter ett par timmars sex ganska nöjd.
  
  
  Kapitel 21
  Nadia växte upp som ett stängt, okommunikativt barn. Redan i tidig ålder föredrog hon ensamhet framför spel med sina kamrater. Hon gillade att sitta någonstans vid sidan av, läsa en saga eller bara titta på bilder i en bok. Föräldrarna brydde sig inte riktigt. Flickan var lydig, svarade lätt på förfrågningar om att diska, gå till affären eller sitta med sin yngre bror.
  Flickan blev ännu mer tillbakadragen när hennes pappa plötsligt dog. Nadyusha, som hennes far kallade henne, hade precis fyllt elva då. Hennes pappa var den som stod henne närmast. Hon kunde bara berätta för sin pappa om sina skolproblem och upplevelser, medan hennes mamma älskade sin son mer, hon förstod inte sin egen dotter, hon kunde skrika på henne av någon anledning, ibland förödmjuka, förolämpa henne.
  Det är delvis därför Nadia växte upp ökända, osäker. Hon hade inga vänner, utvecklade inga relationer med klasskamrater. Flickorna såg ner på henne, och killarna var inte uppmärksamma, ansåg att den osällskapliga eftertänksamma skolflickan var galen. Men vid fjorton års ålder blev hon först kär i en pojke, Sasha, från tionde klass. Killen var två år äldre än henne, han fångade "dårens entusiastiska blickar", och en dag kom han upp på rasten och erbjöd sig att ta en promenad efter skolan. Sasha tog darrandet av rädsla, men lydiga Nadya till någon övergiven lada, där han drog av sig sina trosor och berövade oskulden.
  Det var slutet på all kärlek mellan dem. Nadezhda fick ett annat psykiskt trauma, hon ville till och med lägga händerna på sig själv. Mamman avbröt dock försöket i tid, lät inte sin dotter svälja pillren.
  
  +
  Efter den händelsen började uppriktiga tecken på uppmärksamhet till styvdottern ges av hennes styvfar.
  Nadias mamma Valentina begravde sin man, sörjde i ett par år, bestämde sig sedan för att ordna sitt personliga liv, tog Anton till huset. Han var känd som en kvinnokarl och en rake, var fem år yngre än Valentina. Men hon bestämde sig till varje pris för att gifta sig med den här mannen, som om han vore hennes sista chans. Valentina blev avskräckt av sina vänner, men Nadias mamma svarade på alla invändningar: "Jag älskar honom!"
  De skrev under, styvpappan bosatte sig i sin mammas rum. Han tyckte inte om att arbeta. Då och då fick han jobb som väktare eller ordningsvakt, men han stannade inte länge på ett ställe.
  Anton var rädd för att bli inblandad med en oskuld, men Valentinas dumma fras att Nadya hade blivit bortskämd löste upp hennes styvfars händer.
  
  
  Mamma jobbade på dagarna, Anton vandrade runt i lägenheten och gjorde ingenting, och när Nadia kom hem från skolan försökte han vara framför henne. Först, som av en slump, sprang han på en tjej i korridoren eller i köket, samtidigt som han kunde röra vid hennes hår, säga hur vackra de är, ibland oväntat pressade henne mot väggen och kysste henne på kinden eller fick en lätt smäll. hennes rumpa med sin handflata. Så småningom började Anton tillåta sig ännu mer. Han kunde ta tag i hennes bröst, stoppa in hennes hand i hennes styvdotters trosor.
  Hope är inte van vid att klaga. Ja, och hon hade inga flickvänner, och en förtroendefull relation med sin mamma fungerade inte. Valentina kom hem trött, hennes dotter användes allt mer som ett sätt att få utlopp för sin ilska.
  En dag rusade Anton in i Nadias rum, drog upp sin gylf framför henne, drog ut sin erigerade penis.
  "Du älskar att suga på godis," sa styvpappan till den förstummade styvdottern, "titta så cool jag har det." Du måste slicka den, slicka den och slicka den igen och lätt bita i huvudet med dina pärltänder.
  Nadia älskade klubbor, men hon vägrade att suga mannens kuk.
  "Det är fantastiskt att känna hur jadestaven pulserar i din mun, hur sött hans huvud är, som om det vore en klubba. Du kommer nu att känna ett obeskrivligt surr, - med dessa ord tog styvpappan Nadia med ena handen i huvudet, tog sin kuk i den andra och började köra den längs flickans sammanpressade läppar.
  Nadia gjorde motstånd: hennes styvfar försökte öppna hennes läppar och pressa sin rikedom genom dem. Han kunde inte hålla sig och gav barnet en smäll i ansiktet. Och han avslutade mobbningen först efter att Nadia hade en gag-reflex.
  "Det är okej, jag ska lära dig hur man gör ett avsugning", sa Anton och gick.
  Dagen efter kom han igen för att lära sin styvdotter oralsex, hans trakasserier blev konstanta. Och efter ett par veckor tog styvpappan flickan i besittning som kvinna fullt ut. Och återigen vågade Nadezhda inte klaga på sin mamma.
  Dessutom hotade hennes styvfar henne med våld om hon avslöjade "deras hemlighet" för någon. Det blev Antons vana att komma till tonåringen i sin frus frånvaro.
  Nadia höll ut, hon slutade knappt skolan och sprang genast hemifrån. Efter flera veckors vandring nådde hon Sochi, där hon gick med i en sekt. Först var hon omgiven av omsorg och kärlek, sedan började de involvera henne i arbetet i trädgården och fotografera som modell för erotiska bilder. Den lokala fotografen Vladimir Achintsev fann flickan fotogenisk, gjorde många sessioner med henne. Sedan bytte fotografen till att filma porr, där han också använde Nadezhda och andra anhängare av sekten. Albina handlade med pornografi.
  Allt eftersom tiden gick. Enkla gratis sexuella relationer med medlemmar av sekten och sex under inspelningen gav inte Nadezhda tillfredsställelse. Hon ville ha äkta kärlek, sensuell, alltupptagande.
  Den vårdagen hade Nadia inga plikter i samhället, hon fick gå till havet. Hon älskade havet, det lugnade, lindrade psykisk smärta, gav en känsla av frihet. Nadya kunde titta på havslandskapet i timmar, följa vågorna som bryter in i stenklipporna, breder ut sig längs stranden och går tillbaka till havets gränslösa djup. Naturens stora kraft kändes i havet och släckte de rasande mänskliga passionerna.
  
  +
  Nadia gick till den närmaste stranden till samhället. Här ville hon dränka sig själv när hon kom från Moskva efter misshandeln av sin styvfar och ett bråk med sin mamma, här träffade hon två kvinnor som avrådde henne och lockade in henne i brödraskapet.
  Du kan promenera från samhället till havet på tjugo minuter. Men Hope hade ingen brådska. På vägen vävde hon en krans av vårblommor som växte i en glänta, tog sedan av sig sandalerna och bestämde sig för att gå barfota: hon tyckte om att känna på marken med fotsulorna.
  I skogen nära stranden stannade flickan ibland och hälsade på träden, som hon ansåg vara sina gamla vänner. Det gjorde hon ofta förr, när hon gick till havet ensam.
  Plötsligt, på bänken, såg Nadia en ung man som såg ungefär arton år gammal ut. Den långe, smala killen verkade genast vacker för henne, han tittade på henne. Nadia vände bort blicken, gick sakta förbi främlingen, utan att vända sig om, men vände sin hörsel i hans riktning. Och hon kände hur killen reste sig och följde efter henne.
  Hoppet vände. Deras ögon möttes och flickan täcktes plötsligt av en varm våg. Något nära, kära, fångade hon en främling. Tanken slog igenom att en djup relation kunde uppstå med denna stilige man. Hope skämdes inte ens över att killen gick omkring med en kniv. Hon frågade snarare för formens skull varför han behövde en kniv och nöjde sig med ett föga begripligt svar. Flickan sa något själv, det första som kom att tänka på, något om mord och självmord, samtidigt som hon inte på allvar trodde att pojken verkligen kunde vara en mördare. Sedan, när de blev nära människor, släppte Boris ändå att han hade flera mord på sin räkning. Nadezhda försökte fråga mer detaljerat, men Borka ville inte prata om detta ämne, han sa bara att han var tvungen att döda, eftersom han inte hade något annat val. Nadezhda, som var kär i en kille, brydde sig inte längre om frågor.
  Och den minnesvärda dagen insåg Nadia omedelbart att killen inte hade erfarenhet av att hantera kvinnor och därför var väldigt generad och orolig. Men hon gillade det. Hon brukade vara väldigt blyg själv. Hope bestämde sig för att träffa och chatta med en kille. Främlingen var dock tyst, pausen drog ut på tiden. Nadia visste inte var hon skulle börja samtalet heller. Ändå är hon en tjej, den allra första att bli bekant med en kille är inte särskilt bekväm. Men Nadia bestämde sig för att starta ett samtal, varifrån hon insåg att pojken hade lidit i livet, kanske inte mindre än hon, att han också var en utstött.
  Gnistan som genomborrade hjärtat vid första anblicken tände redan sakta elden av just den kärlek som flickan drömde om. Och hon bestämde sig för att inte missa sin chans, att fängsla pojken, att förföra. I själva verket ville hon ha enkel kvinnlig lycka: att älska sig själv och bli älskad. I samhället krävdes bara sex av henne, hon var ganska erfaren i sexuella relationer. Men ibland kände hon sig som en prostituerad, kopulerande på regissörens ledning. Och hon hade ingen permanent kavaljer. Fria relationer praktiserades i samhället, bönderna gjorde oförskämt sitt jobb och lämnade. Och med den här pojken ville hon spinna en riktig romans.
  Hope lämnade hennes krans av blommor tillsammans med hennes planer på att få lite sol. Och hon besökte Boris så fort han erbjöd sig. De lämnades ensamma. Flickan försökte vara sexig och såg snart att den unge mannen var upprymd, hans värdighet började bukta ut ur shortsen. Detta glada Nadezhda: killen vill ha henne! Hon är attraktiv och förförisk.
  Flickan bestämde sig för att agera, eftersom hon förstod att Boris var yngre än henne och inte alls erfaren i amorösa affärer. Hon var den aktiva sidan, gjorde sig av med kläderna själv och befriade den unge mannen. Hope ville ge killen maximalt nöje. Och hon visste hur man gjorde. De har fantastiskt sex!
  Och så kallade hon den unge mannen med sig. Och Boris gick! De började leva tillsammans i ett samhälle och frossade i sin kärlek. Deras hjärtan var fyllda av lycka, det verkade som om det skulle vara för evigt.
  Nadezhda brydde sig inte om Boris förflutna, hon brydde sig inte om frågor även när hennes älskade kom i kläder fläckade med blod. Hon trodde, hon ville tro att hennes Borka bara hjälpte till att slakta djur. De bråkade aldrig, bråkade nästan aldrig med varandra. Vanan att ge efter och inte sträva efter ledarskap gjorde en god tjänst i livet tillsammans.
  
  
  Kapitel 22
  Boris levde i sekten, även om tanken mer än en gång dök upp i hans huvud - att fly. Övertala Nadezhda och gå någonstans med henne så att det inte finns någon Albina, mord, filmning i porr i deras liv. Hindret var bristen på pengar och dokument. Nadezhda fick inte ens betalt för att filma. Albina kunde, i form av ett incitament, befria henne från annat obligatoriskt arbete i köket eller på tomten, men hon gav inte ut mer än hundra rubel "för glass" i sina händer. Och Borka fick ingenting för morden. Det är bra att Albina efter våldtäktsmannen inte krävde nya offer från honom.
  Boris gillade inte att hennes älskade filmades i porr. Ungefär en gång i månaden kom regissören och deltagarna i inspelningen samlades i hangaren.
  Boris ville veta hur det gick med skjutningen och en dag fick han vara med. Han stod åt sidan och såg processen, speciellt för sin älskade. En naken, solbränd kille, runt tjugo år gammal, gick fram till henne. Boris kände honom från samhället, arbetade med honom i trädgården. Den unge mannen hette Kolya. Han hjälpte Nadezhda att klä av sig, tog henne till soffan under strålkastarna.
  Boris kände sig avundsjuk, det fanns en önskan att springa upp och ta bort sin flickvän, men han kunde inte förmå sig att förstöra skjutningen. En otäck inre röst lugnade honom: det är bara ett jobb, du kommer väl inte att vara avundsjuk på ditt arbete?! Gör inte en skandal, var en intelligent person. Låt tjejen slappna av och njuta.
  
  
  Nadia och Kolya blev mer och mer upphetsade. Skjutprocessen har börjat. De ungas kroppar flätades samman. Nadia stönade och Boris värdighet svällde smärtsamt. Konstigt nog försvann avundsjukan plötsligt. Helvete, hans älskade knullar med en kille mitt framför ögonen på honom, men det väcker spänning, Nadias stön smeker örat.
  Nikolay galopperade kraftfullt på sin partner och log saligt. Andra deltagare i filmningen, ytterligare tre par, desamma började para sig. Adepterna stönade och log i skenbar vällust.
  
  +
  Direktören viftade sedan med handen till Boris: klä av dig och gå med dem. Du kommer att bli den andra med Nadia. Men Borka hoppade ut ur hallen där all denna elakhet pågick.
  Och så hörde han hur Albina klagade till regissören över att videoförsäljningen hade minskat, och han sa att nu efterfrågas inspelning i stil med hård BDSM. Boris visste inte vad det var. Fråga förstås, skäms. Och Nadezhda kunde inte riktigt förklara för honom.
  Och på sommaren fördes sektererna till Utrish, en lugn avlägsen plats med glest befolkade stränder och pittoreska skogar, som närmade sig i laguner nästan till vattnet. Upplysningssessioner planerades här inte bara för medlemmar av grensekten ledd av Albina, utan också för adepter från Moskva.
  Vladimir Achintsev, samma skallige fotograf och porrregissör som arbetade i Sotji, anlände också.
  Boris insåg att det var väntat att skjuta i naturen. Han hade inte fel. Snart togs Nadezhda och flera killar in i skogen. Boris smög bakom filmteamet.
  Det han såg chockade Borka. Hans älskade tjänade ett sällskap på fem män på en gång! En sådan gangbang påminde om ett "hundbröllop" under brunst hos en tik, när de turades om att bestiga en. Dessutom började männen agera samtidigt! Nadias charmiga mun, hennes graciösa hål var fyllda med upphetsade jade stavar av killar.
  Det Nadezhda gjorde var vulgärt och äckligt. Men Boris hittade återigen inte styrkan att ingripa. Han var svartsjuk och ledsen samtidigt på sin älskade. Efter skottlossningen hade de ett allvarligt samtal.
  
  
  Nadia kom med ursäkter, försäkrade: det var nödvändigt enligt manuset, Borya borde inte vara svartsjuk och indignerad, hon älskar bara honom ensam. Boris visste detta. Och han älskade sin Nadenka och förlät henne därför allt. De försonades. Men detta slutade inte filma Nadia. Ett par dagar senare togs hon och någon annan kvinna som inte är bekant med Boris in i skogen.
  Den ödesdigra dagen vaknade Boris och Nadezhda när solen redan hade gått upp bakom bergen och värmde nudiststranden, där nakna människor samlades för att bada i det lugna morgonhavet. Boris stirrade på nudisterna i ett par minuter, men gick inte till stranden. Efter sömnen kände han ett begär i sig själv, återvände till Nadezhda, som låg i tältet, och drog henne till sig. Flickan log brett och gav tillbaka kyssen. Unga människor älskade. Deras kroppar brann av passion.
  Den här gången agerade Boris oförskämt, han hade ännu inte helt förlåtit sin älskade för hennes oanständighet vid den senaste skjutningen, och Nadezhda var tillgiven och hjälpsam. De älskande lekte och höll tillbaka sina stön för att inte dra till sig de nyfiknas uppmärksamhet.
  När Boris var klar drog han ut Nadezhda ur tältet och ner i vattnet. Havet var varmt, liksom luften som hade värmts upp till nästan trettio grader. Riktig sydsommar!
  I vattnet verkade nästan nakna Nadezhda särskilt vacker, hennes gyllene hår lyste i solen.
  Älskarna plaskade länge. När de kom i land gick Boris till källan efter vatten och Nadezhda, i hans frånvaro, togs till skjutningen. Återvändande Borka visste inte var: Utrish-skogen är vidsträckt. Han väntade på sin älskade och förbannade regissören.
  Och sedan dök Nadya upp, hon fördes av Achintsevs assistent, flickan kunde knappt stå på fötterna och kunde inte röra sig utan hjälp utifrån. Hennes pubis och lår var täckta av blod.
  - Vad hände älskling? frågade Boris spänt.
  Hope svarade med tårar:
  "De är bara någon slags perversa ...
  - Just nu ska jag visa honom, han ska svara för allt! - sa Boris, tog en kökskniv som låg på bordet och rusade för att leta efter direktören.
  Hope skrek: "Gör det inte!" - och följde efter Borka. Föraningen om att hennes älskade kommer att skapa problem gav flickan styrka.
  Vladimir Achintsev har redan återvänt efter att ha skjutit till sin parkeringsplats. Han hörde Boris steg och vände sig åt honom:
  - Vad behöver du?
  Borka svarade inte. Han nådde skurken med två hopp, petade honom i magen med en kniv och först efter det sa han bara ett ord: "Skum!"
  Mannen kunde inte täcka sig. Kniven gick djupt in i kroppen. Den chockade regissören skrek inte, visade inte det minsta motstånd, frågade bara förvirrat:
  - För vad?
  Boris svarade inte igen. Han drog ut kniven ur magen och högg igen. Denna gång i regissörens nyckelben. Blodet forsade, och Borka, i raseri, knivhögg bonden gång på gång.
  När han närmade sig Nadezhda rusade han till den unge mannen med orden:
  - Låt bli! Sluta!
  Flickan ryckte kniven ur Boris händer. Regissören föll till marken och Borka anade en person som närmade sig. Berövad på naturligt mod rusade den unge mannen instinktivt för att springa in i skogen. Hoppet efter den sadistiska inspelningen kunde inte köra. Hon tog några steg efter sin älskade, men stannade med en kniv i händerna. Flickan var förvirrad, chockad.
  En man dök upp, han blockerade Nadezhdas väg. Sedan kom fler människor upp. Någon ringde polisen. Men Nadia berördes inte, nyfikna medborgare stirrade bara på liket av regissören och flickan, fläckad av blod.
  Och Boris försvann in i skogen. Lyckan lämnade inte den unge mördaren och den här gången kom ingen i vägen för honom, ingen uppmärksammade honom.
  Borka gick djupt in i bergen. Han mådde dåligt: hans älskade blev kvar på brottsplatsen, hon kunde häktas och förhöras. Men mental svaghet tillät inte killen att gå tillbaka och kapitulera.
  Ändå gick Borka på natten ner till havet. Sekteristerna lämnade, deras läger var tomma. Det fanns inget hopp, men tältet som de bodde i stod kvar på plats. Boris gissade att hans älskade fördes till Anapa för förhör.
  
  +
  Kapitel 23
  Hope togs till utredaren. Hon visade sig vara en kvinna. Nadia brydde sig dock inte om vem som förhörde henne. Efter kontrollfrågorna: efternamn, förnamn, patronym, satte utredaren igång.
  - Din situation, Nadezhda Petrovna, förefaller mig så här: en bonde klättrade fram till dig, du försvarade dig, tog en kniv och slog honom. Jag har rätt?
  Hope nickade.
  - Förstår dig, i princip kan du. Men du kan inte förlåta, du måste stå till svars för mordet.
  Hope suckade sorgset och bekräftade:
  - Jag är redo...
  Utredaren tittade noga på flickan. Hennes ögon var röda av tårar, hon var fortfarande i chock.
  "Ja, det finns en term för mordet, men jag vill hjälpa dig," bytte utredaren till dig.
  Nadezhda tittade på damen som förhörde henne. En ung kvinna med genomträngande, listiga, genomträngande ögon. Nadezhda gillade henne inte. Det hjälper nog inte!
  Och ledamoten av undersökningskommittén fortsatte:
  - Vi kommer att ge dig en bekännelse, det här kommer att mildra din ställning. Om du erkänner att mordet begicks i ett tillstånd av passion kan du inte få mer än fyra år. Det är möjligt att det är villkorat. Allt beror på dig. Berätta för mig i detalj hur du dödade, jag ska skriva ner det och ordna det. Självklart kommer vi att genomföra undersökningar för att bekräfta dina ord.
  Nadezhda snyftade och blinkade ofta med sina röda ögon. Flickan visste inte vad hon skulle säga. Hon begick inte mordet, men hon ville inte förråda Boris, och kniven, direkt bevis, fanns i hennes händer. Jag måste skriva något. Utredarens ord om undersökningarna blev också ansträngda. Jag ville få allt rätt.
  Hope frågade osäkert:
  - Du kanske tror?
  Utredaren svarade:
  - Okej, tänk! Men medan du vistas i ett häkte är det bra att tänka på det.
  Den undersökta kvinnan fördes längs långa korridorer till källaren. Där möttes hon av en man med epauletter av en major och två unga kvinnor i vita rockar. Den ena är lång, den andra är under medelhöjd. Majoren beordrade damerna:
  - Svara medborgaren till rummet, ta utskrifter, noggrant undersöka och söka.
  Den långa kvinnan nickade.
  - Vi gör det!
  Majoren upprepade argt:
  - Observera att sökningen ska vara den mest grundliga! Hon är en farlig mördare.
  En kort kvinna med ljust målade smala ögonbryn sammansmälta vid näsryggen svarade:
  "Visst, vi gör vad som helst!
  Nadezhda fördes till ett rum med vita väggar, spotlights och en stor spegel. Den långa kvinnan tände extraljuset, vilket gjorde Nadezhdas ögon ont med ett stick. Hon fick en tavla och tillsagd att stå rak. Klickade i profil, hela ansiktet. Sedan smetade de in händerna med färg och tog fingeravtryck. Nadezhda tryckte försiktigt på pappret, varje finger för sig, sedan handflatan.
  Sedan fördes den tilltalade till lådan för undersökning, under ljusa lampor som lyste från alla håll och inte gav en skugga. I lådan fanns ett medicinskt bord med nödvändiga förnödenheter, i hörnet fanns en gynekologisk stol fastskruvad i golvet.
  - Klä av sig! beordrade den långa damen. Ta av dig alla kläder och klättra upp i en stol.
  Hoppet var förvirrat. Hon insåg att hennes kropp skulle genomsökas, kanske genom att sticka in fingrarna på intima platser. Och efter inspelningen blev hennes slida inflammerad och kliade. Hon försökte lugna sig själv mentalt: det är okej, behandla det som en vanlig läkarundersökning.
  Hämmad tog Nadezhda långsamt av sig klänningen, behån, strumpbyxorna och sandalerna. Den långa kvinnan tog sina kläder och kände varje söm, varje veck. Den låga vaktmästaren lade hennes kläder i en hög och tittade ironiskt på den tilltalade. Båda kvinnorna var relativt unga och vackra. Detta lugnade Nadezhda lite. Och ändå tyckte hon att det var obehagligt att ta av sig trosorna.
  Men den långe sa högt:
  Ta av dig trosorna också!
  Den korta kvinnan tillade:
  - Skynda dig! Annars hjälper vi dig. Och klättra upp i en stol, känna att du är på ett gynekologbesök.
  Men kvinnorna började sin inspektion från huvudet, kammade Nadezhdas långa, tjocka hår och rensade varje hårstrå.
  "Din man är vacker," sa den långe. - Ta en dusch bara. Var tyst, annars rakar vi oss!
  Vakterna tittade i den häktades öron och använde till och med ett förstoringsglas. De tittade också in i näsborrarna och vidgade dem försiktigt med en pincett. Kvinnor orsakade nästan ingen smärta, men Nadezhda kände sig som ett försökskanin. Det var förödmjukande, särskilt när en handskbeklädd hand kom in i hans mun, började springa bakom hans läppar, rörde vid himlen, drog försiktigt hans tunga.
  Hope mådde illa, hans mun smakade gummi. Hon förstod inte varför en så grundlig undersökning var nödvändig.
  Och vakterna krossade hennes bröst, kände under hennes armhålor. Då orsakade en av dem den första allvarliga smärtan genom att trycka på naveln. Hope flämtade och ryckte.
  "Det här är fortfarande blommor", sa den långa damen. - Nu ska vi söka efter dig på intima platser. Snälla sprid benen så fixar vi dem. Och slappna av. Detta förfarande är inte särskilt trevligt, men det är nödvändigt för en fullständig inspektion. Jag ska försöka orsaka så lite besvär som möjligt.
  Nadezhda suckade tungt, spred sina ben och kände snart rörelsen av en kvinna som höll på att föra in sitt långa pekfinger i Venus barm.
  Nadia skrek. Det gjorde väldigt ont! Smärtan som orsakades av en grov hand i en medicinsk handske lades ovanpå den vilande smärtan som uppstod under filmningen.
  Hårt som en träbit fingret petade Nadezhda djupt in i slidan, vilket orsakade en plågsam lust att kissa.
  Nadia höll med svårighet tillbaka sin drift, och damen som undersökte henne sa:
  "Åh, det är problem här!" Inflammation. Jag borde applicera salva.
  "Det är inte vår oro," svarade den låga matronen. Be läkaren att kolla det senare.
  Den långa förde in sitt andra finger, så hårt och djupt att Nadezhda kände spasmer. Hon hade ont, och det kittlade, och hon hade en outhärdlig lust att skriva. Flickan kunde inte stå ut, en rännel av urin forsade ut.
  - Det är en infektion! - svor högt, men drog inte ut fingrarna ur slidan. - Blötade min dräkt.
  "Låt honom vakna", svarade den korta med ett skratt. - Det finns gott om torra dräkter.
  
  
  Den långa matronen gjorde en paus, nådde sedan sina fingrar hela vägen till livmodern och började vrida dem där. Nadia stönade av smärta och skam, hon började skaka. Och matronen log och fortsatte att vrida fingrarna. Hon skyndade sig inte, gjorde allt detta inte utan nöje. Hon verkade njuta av att tillfoga smärta på en kvinnas mest intima plats. Samtidigt delade kvinnan Nadezhdas blygdläppar med fingrarna på sin fria hand och tryckte på klitoris. Den tilltalade stönade, sökandet blev ett hån. Högvakten undersökte slidan mycket längre och noggrannare än vad det borde ha gjorts vid inspektionen. Detta gjordes med avsikt för att förödmjuka och skada fången.
  Den korta kvinnan hade inget emot det, hon sa till Nadezhda:
  "Lig still, skönhet!" När du gör motstånd gör det mer ont.
  Till slut drog den långa damen ut sin hand från sin intima plats, men Nadezhda släpptes inte. Matronen lade tillbaka handsken, tappade lite vaselin på fingret och gick plötsligt in i flickans anus. Den tilltalades ansikte blev ännu rödare av skam. Men matronen introducerade ett andra finger.
  Nadezhda, fixerad på stolen, stönade av indignation, och den långa damen bara flinade, lade till ett tredje finger och gick djupt in i ändtarmen. Så äckligt och förödmjukande det är när de gräver i din anus!
  Hoppet skakade av smärta och impotens. Den låga matronen lugnade henne:
  - Vi måste titta. Oroa dig inte, allt är över nu.
  Nadias tårar rann nerför hennes kinder, och den långa kvinnan trängde djupare och djupare in i anus, som om hon ville bryta den.
  Lågt tyglade flickvän:
  - Bryt den inte...
  "Hon är erfaren, hennes poäng har utvecklats", sa övervakaren, men hon slappnade av trycket, vred lite med fingrarna i anus och sa:
  "Vi borde sätta in en sond där."
  Low svarade:
  - Den gamla sonden slets sönder, men den nya kom inte med ... Och i allmänhet, sluta håna henne. Vi har sårat henne nog.
  Höga matronen invände:
  - Majoren beordrade att sökandet skulle vara det grundligaste!
  Låg förklarade:
  - Han beordrar det i förhållande till alla misstänkta för morden för att bryta de undersökta viljan.
  Den höga matronen tog bort handen från hennes anus och sa:
  "Och det ser rent ut här inne.
  Sedan vände hon sig till Hope:
  - Nåväl, leva!
  Sedan slet hon av handskarna och kastade dem i soptunnan. Nadezhda andades lättad: sökandet var äntligen över. Men vaktmästaren tog fram ytterligare ett par gummihandskar och tog på dem igen. Den tilltalade skakade igen: avrättningen fortsätter?
  Den låga lugnade henne:
  - Var inte rädd! Nu ska hon kolla dina ben och det är det!
  Den långa vaktmästaren kände hur musklerna i Nadezhdas tränade ben, hennes knän, pressade hennes vader. Hon gick ner till fotsulorna, kände på varje fot. Hon spred till och med tårna. Det verkar inte skada något. Men ändå, äckligt, skäms, läskigt. Vad är allt detta till för?
  Till slut meddelade den korta damen:
  - Sökandet är över. Nu behöver du tvätta dig i duschen och i kameran.
  Nadezhda fick en handduk, en bit tvättsåpa och leddes ner i korridoren till duschrummet. Stämningen var äcklig, slidan var väldigt öm, huvudet snurrade. Varför blev hon mobbad så mycket? Varför sådan grymhet? Och vakterna såg på henne med förakt.
  Hope har fattat ett beslut: hon kommer att vara tyst! För all del, var tyst. Hon kommer inte att säga ett ord om Boris. Han säger inte ett ord alls! Det kommer inga uppriktiga erkännanden, ingen information till utredaren. Ingenting!
  Hon kommer att bete sig som en dövstum och vägra skriva på något protokoll.
  
  
  Kapitel 24
  Kovalev anlände på lördagsmorgonen. Bosatte sig i ett rum med Vasily. Det beslutades att skicka honom till Utrish redan nästa dag. Inna lovade att ge sin brors tält, att hämta hippiekläder och på kvällen att göra den anställdes frisyr, föra honom till ett passande utseende så att han inte skulle skilja sig från de permanenta invånarna i Utrish och inte väcka deras misstro.
  Uppgiften framför sig gladde Kovalev. Han var glad, beströdd med skämt, gav komplimanger till Inna.
  Vasily Krasin gillade den här kvinnan. Men på grund av sin naturliga blygsamhet, vanligtvis inte utmärkande för polisen, tog han inga steg mot ett närmare närmande. Inna och hennes mamma var artiga mot gästen. De åt middag tillsammans, men med Inna diskuterade Vasily främst arbetsfrågor.
  Kovalev betedde sig omedelbart ohämmat med flickan. Han berättade roliga historier och anekdoter och på kvällen gick han helt till Innas rum.
  Vasily var avundsjuk: skratt och livliga röster hördes bakom väggen, men Krasin vågade inte gå med i det glada paret, även om han var orolig: han hade planer för Inna. Men här är hon, direkt med Kovalev ... Han är en kvinnokarl, han är inte seriös, bara sex tänker han på.
  Allt var tyst i nästa rum. "De har gått och lagt sig", tänkte Krasin. "En lättsinnig kvinna, och jag ville bli vän med henne."
  Kovalyov var borta länge, han dök upp sent på natten.
  - Hur är Inna i sängen? - frågade Vasily argt, som inte kunde somna.
  Vi hade ingenting! svarade Kovalev. Vi har inte ens kyssts.
  - Jag undrar vad de gjorde halva natten då? Krasin trodde inte.
  - De gjorde mitt hår, och så läste jag en bok om Utrish och dess invånare. För att förstå vad som händer där.
  - Det var nödvändigt för henne att läsa, kunde inte här?
  - Så där gick boken bara att läsa från en dator. Om Utrish, Inna hade bara "Formula of Freedom" *, nedladdad som en fil på Internet. Jag läste och hon gick och la sig. Se bättre ut, hur gjorde de en erokez åt mig?
  
  *Tal om boken av Alexei Bolshakov "Frihetens formel. Utrish"
  
  En anställd i utredningskommittén, Andrei Kovalev, såg väldigt rolig ut med sin nya frisyr. Men Krasin log inte ens, han sa:
  - Bra! Såg ut som en tupp.
  Kovalev blev inte förolämpad, han somnade i väntan på det kommande arbetet.
  Dagen efter åkte en anställd till Utrish för att samla in information om den bortgångna skådespelerskan och hennes följe.
  Från busshållplatsen till den tredje lagunen, där mordet ägde rum, måste du gå fyra kilometer längs havet. Det var också möjligt att ta sig dit med båt, vilket tog semesterfirare för pengar, men Kovalev bestämde sig för att gå till fots, som de lokala infödingarna gjorde.
  Framför sig såg han en tjej i kort klänning med en ryggsäck och ett tält över axlarna. Kovalev undersökte främlingen i smyg. Lite tunn, medelhög, men långbent, smal, verkade hon omedelbart vacker för Andrei: Hennes långa hår rullades till flätor som stack ut i olika riktningar, vilket förrådde hennes tillhörighet till informella personer.
  Kovalev bestämde sig för att agera. Han kom ikapp främlingen och sa:
  - Hallå! Jag är här för första gången, berättade mina vänner om Utrish. De säger att det är bäst att stanna vid den tredje lagunen.
  "God morgon," svarade flickan med ett leende, även om dagen redan hade passerat ekvatorn. - Ja, det är ett jättebra ställe. Jag själv står där, på fjärde lagunen.
  Högt bröst, ovalt sött ansikte, trevligt leende. Jag ville lära känna detta bättre. Kovalev sa:
  Låt oss gå tillsammans, eftersom vi är på väg.
  "Vi kan göra det tillsammans," instämde flickan. - Har du något dricksvatten?
  Kovalev köpte lite mineralvatten i Anapa. Han fick instruktioner om att vatten kan tas från källan, och han fyllde inte på så att han kunde bära mindre.
  
  
  
  - En bit kvar, - sa Andrew. "Nu ska jag få det, jag ska ge dig ett halvt glas från min magra förråd." Jag fick veta att det finns vatten i en källa i en springa bakom den tredje lagunen. Jag vill hämta den idag.
  - Du kan ta den vid vattenfallet. Han kommer att vara på väg.
  - Kan du dricka vattenfallsvattnet? frågade Andrey.
  - Den nedanför behöver kokas, men man kan höja sig över vattenfallet, där, i bergen, kommer källan ut. Vattnet är klart, jag vill åka dit, för att inte gå direkt från lagunen, sa flickan med ett sött leende.
  "Och jag skulle gå för att inte lida av törst," sa Kovalev entusiastiskt.
  - Nåväl, låt oss gå, jag ska visa dig källan, svarade tjejen. - Vad heter du?
  - Andrey. Och du då?
  - Jag är nymf.
  Är det verkligen en nymf? Kovalev blev förvånad.
  - Det är här. Här antagen av smeknamn. Och i ett tidigare liv hette jag Lena.
  "De kallar mig Kal. Men jag föredrar namnet.
  Andrei tog fram en flaska vatten, en mugg, hällde upp den för flickan.
  Hon tog också av sig ryggsäcken, kastade av sig klänningen, lämnade bara sina små trosor, la klänningen i ryggsäcken och frågade:
  - Röker du?
  Nej, Andrew rökte inte.
  - Vi måste skjuta. Och hitta flaskor för vatten. Det ska finnas en papperskorg framför vattenfallet. Vi får se där.
  De satt några minuter på stranden och Lena erbjöd sig att bada i havet. Hon kastade av sig minitrosorna och dök djärvt ner i den kommande vågen. Kovalev följde efter. Det var första gången han simmade utan badbyxor, men han gillade det direkt! Till de vanliga förnimmelserna lades en känsla av obegränsad frihet, för vars skull nudister faktiskt tar av sig kläderna.
  Kovalev och nymfen simmade långt bort, Andrei hade aldrig simmat så långt förut, men i närvaro av en vacker medresenär var han inte alls rädd. Han tänkte inte ens på att folk som gick förbi kunde ta sina saker.
  Efter att ha torkat av sig lite tog killarna sina ryggsäckar och gick sakta till vattenfallet. Andrei gillade verkligen att gå med en naken tjej och prata med henne. Kovalyov kom på saker för sig själv när han gick och sa att han var konstnär, men att han tillfälligt arbetade som vaktmästare i St. Petersburg. Flickan berättade att hon älskar att lifta och har rest halva landet på det här sättet. Hon berättade hur hon kom hit från Altai, hur hon väntade ut ett kraftigt åskväder på motorvägen nära Voronezh. Kovalev frågade om hon var rädd för att resa ensam, om bönderna tjatade på henne.
  - Varför då? - flickan blev förvånad. - Man kan alltid hitta en prostituerad på motorvägen.
  Däremot hade hon ett fall med en lastbilschaufför som började ta tag i benen, tjafsa, till och med stoppade bilen och började dra in rutorna. Lena erbjöd honom etthundrafemtio rubel för att ha kört henne och ville gå ut ur bilen. "Jag behöver inte pengar, jag vill ha sex", sa den oroliga mannen. Men Lena hittades, hon sa att hon inte var redo för sex, eftersom hon hade mens. "Ge åtminstone en avsugning", frågade lastbilschauffören. "Okej! sa Lena. "Jag behöver verkligen gå ut och kissa." Föraren öppnade dörren, flickan tog tag i hennes saker och hoppade ur bilen.
  "Så mannen blev utan pengar och utan sex, och jag åkte ut på en tur till," sa Lena-Nymph glatt och tillade att hon faktiskt tror på ödets förutbestämning och hennes skyddsängel som kommer att rädda henne i svåra tider.
  Andrey frågade hur länge Lena skulle stå på Utrish, hon svarade att hon inte hade några bestämda planer, men om hon träffade vänner skulle hon stanna längre.
  Kovalev tittade på flickans smala ben, vackra bröst och tänkte att hans flickvän i St Petersburg borde ta hand om sig själv. Gym, eller något, att besöka.
  Samtidigt glömde Kovalev inte fallet. Han sa försiktigt att han hade hört att i år dödades en regissör som filmade porr på Utrish.
  Lena visste ingenting om mordet. Hon tillbringade nästan hela sommaren i Altai.
  Vid vattenfallet simmade medresenärerna igen, torkade sedan på stranden, tittade på folk som duschade, hittade ett par tomma flaskor och klättrade uppför leden. Lena visade vägen till källan som matar vattenfallet. Andrei följde modigt efter flickan och lyssnade på hennes berättelse om hur han och hans vänner förra året klättrade över hela Utrish.
  På vägen tillbaka stod nakna Lena, som ångrade att hon inte tog tvål, djärvt under en vattenfallspelare av kallt sötvatten som föll från en klippa ner på stranden. Andrei tog inte en dusch. Han beundrade flickan. Han gillade henne mer och mer. Hennes spontanitet, lätthet att kommunicera, önskan att prata med honom om vilket ämne som helst mutade en anställd i utredningskommittén. Så de gick till lagunen och pratade som gamla goda vänner som alltid har ämnen för trevliga diskussioner.
  I den tredje lagunen hittade Andrey omedelbart ett bra läger vid stranden. Lena ville gå längre, men Kovalev föreslog att flickan tillfälligt skulle stanna bredvid honom och äta tills det blev mörkt. Lena höll omedelbart med: Operatören hjälpte flickan att sätta upp sitt tält och tillsammans gick de ut i skogen efter ved.
  I skogen samlade de inte så mycket ved utan beundrade den lokala naturens skönhet, de majestätiska hundraåriga ekarna och ännu mer urgamla enbär. När hon valde en av de mest kraftfulla ekarna, försökte flickan mäta dess bredd och passade knappt in i tre omkretsar.
  "Ja", sa Lena beundrande, "den här eken stod här långt innan vi föddes, redan på medeltiden, och kommer troligen att stå efter oss för att glädja våra barn och barnbarn.
  Andrey, fascinerad av flickan, kunde inte ta sin beundrande blick från henne. De återvände till parkeringen, eldade och gjorde bovetegröt. Kovalev ville fylla den med gryta, men Lena vägrade äta hans burkmat med hänvisning till att hon var vegetarian. Tja, den vegetariska middagen i närvaro av en vacker flicka visade sig vara mycket välsmakande.
  Lena sa att det finns en speciell energi av vild natur här. Därför har den enklaste maten som tillagas på eld, även vanlig gröt utan mjölk, en behaglig smak, mättar kroppen och absorberas bättre än stadsdelikatesser.
  Kovalev lyssnade uppmärksamt på Lenochka, han glömde helt bort sin uppgift.
  Efter att ha beundrat solnedgången vädjade Lena om trötthet och gick och la sig, medan Andrei satt vid havet länge och tänkte på flickan, tänkte på livet.
  Här kände han sig bra och lugn. Ändå är denna plats bördig - Utrishsky-reservatet. Ett stycke kaukasisk idyll. Den totala frånvaron av bilar och civilisation, ren frisk luft, mjukt hav. Sitt, jävel av njutning, andas in havsluften med fulla bröst, beundra den omgivande skönheten. Den speciella nåden på dessa platser ger frid och lugn, berör några bra strängar i själen, som börjar sjunga, och sedan lockar hit igen. Känslor av lugn och stillhet, trygghet, långsamhet och vänlighet orsakar en våg av positiva känslor, en känsla av lycka, harmoni med omvärlden, en önskan att göra gott, att göra livet bättre och mer glädjefullt.
  Andrei visste inte ens innan hur trevligt det är att beundra månbanan och stjärnornas ljusa utstrålning, att se satelliter som rör sig över himlen, majestätiskt plöja de ändlösa vidderna eller skjuta stjärnor och meteoriter som snabbt rusar ner i avgrunden.
  I sådana ögonblick finns det ingen tid för arbete, jag vill bara tänka på det eviga. Det är synd att Lenochka gick till hennes tält. Det skulle vara trevligt att sitta med henne under stjärnhimlen, prata om livet och kärleken, simma längs den månbelysta stigen utan kläder. Nåväl, det finns fortfarande tid.
  
  
  Kapitel 25
  Nästa morgon vaknade Andrei med den bestämda avsikten att göra något trevligt för Lenochka. Han drogs till denna flicka, operans stränga hjärta fylldes av en söt spänning i väntan på kommunikation med en kär liten man.
  Solen hade precis gått upp, Utrish sov fortfarande. Längs stranden, alldeles vid vattnet, gick en smal, lurvig, lång, lätt böjd ung man ensam i en smutsig höstjacka och jeans, vilket var ovanligt för Utrish.
  "Vilken konstig ung man," tänkte Kovalev. "Det är varmt och han är klädd så."
  Deras ögon möttes. Andrew frös. Han verkade vara förstummad: en kylig kyla gick som gåshud över hela operans kropp. Det var något djuriskt, hemskt i den här unge mannen. Kovalev har sett många brottslingar, men kanske har han ännu inte mött en sådan olycklig blick.
  Han visste redan vilken typ av orkan som gömmer sig, ibland, i ögonen på en brottsling. Det råkade se hur de glittrade med en metallglans. Utseendet på en enkel person, inte föremål för passioner, är helt annorlunda, lugn, välvillig.
  Oper satt en stund som i en yr. Och främlingen verkade vara rädd för något. På närmsta stig svängde han in i skogen och började snabbt röra sig iväg. Kovalev kom till sinnes, kom ihåg varför han var här och skyndade efter killen. Men hans spår har bleknat.
  Andrei återvände och satte sig på parkeringen. I tanken märkte han inte ens hur Lena tog sig ut ur tältet.
  - God morgon! - leende glatt, sa tjejen.
  "God morgon", klämde Kovalev med möda fram ett leende.
  - Ska du bada? frågade Lena.
  För några minuter sedan skulle Andrew ha varit glad. Men nu blev han upprörd över att han hade saknat en främling.
  "Jag kommer senare," sa Kovalev. - Något jag inte vill ha ännu.
  "Okej, som du vill," svarade Lena, gick ner till havet, tog av sig klänningen och simmade längs kusten, och tryckte försiktigt på vågorna och de sällsynta maneterna som kom över hennes väg.
  Ett glatt leende lämnade inte flickans ansikte. Andrei beundrade henne igen, hans tankar började komma till ordning.
  Andrey bestämde sig för att ge Lenochka en handduk så snart flickan kommer upp ur vattnet. Däremot dök en lång, nästan två meter skäggig man, omkring trettio år, i en hålig T-shirt upp på stranden. Istället för byxor knöts han med en handduk. Mannen kände direkt igen Lena.
  - Åh, nymfen har dykt upp! sa han högt. - Vilka människor och utan skydd!
  - Dobrynya, är det du? - flickan blev förtjust, hoppade upp ur vattnet och sprang till bonden med en lätt jogg.
  Dobrynya sträckte ut sina armar. Nakna Lena hängde runt hans hals och lyfte sina ben över marken. Dobrynya kramade henne, höll henne i sina armar i några sekunder och lade henne sedan försiktigt på marken.
  Vad är sent i år? frågade Dobrynya med hög röst: det verkar som om han hade en vana att tala så.
  - Jag var i Altai.
  - Nåväl, du blev medtagen. Vi har något bättre. Det är varmt, havet är nära, festen är cool.
  - Det finns också intressanta killar. Kommer du ihåg Yurka Shaggy? Jag stod med honom. Men här, du har rätt, det är bättre. Därför drar det hit...
  - Kom du dit till fots? frågade Dobrynya. - Under en lång tid?
  - Fyra dagar. Efter Novosibirsk mycket framgångsrikt. Till Moskva med en förändring. Där tog jag en personbil till Voronezh. I Voronezh hamnade jag i ett skyfall, men jag kom till Anapa utan överföringar. Och tänk dig först, en get nästan våldtog mig. Hemskt, gammalt, allt i kriminella tatueringar. I Irkutsk stoppade hon honom. "Till Moskva", säger han, "jag åker." Jag blev förtjust, körde lite, snackade om det och det. Plötsligt svängde han av huvudvägen och stannade. Han drog för gardinerna på lastbilen, "Jag vill ha sex", säger han. Eli backade. Get! Jag försökte också utan kondom...
  Vem gick du upp med? frågade Dobrynya och tittade mot Andrey.
  - Ett. Där ser du, mitt gula tält, - svarade Lena och la till och sänkte rösten:
  - Jag träffade den här killen igår. Andrey är en artist, det är första gången han är här.
  Kovalev hade ett utmärkt öra. Han följde samtalet noga.
  - Och vad stannade du vid passagen? frågade Dobrynya igen. - Låt oss gå till helikoptern.
  Finns det någon bra plats att parkera där?
  - Jo, igår flyttade killarna från Krasnodar ut. Platsen har lämnats. Rostov var bara kvar, fem personer, och Rada med en flickvän.
  "Jag kommer ihåg Rada från förra året," sa Lena. - Hon är rolig. Hon lärde oss att trolla.
  - Ja! Hon är en riktig häxa! När han röker gräs, kommunicerar han med djävlarna, - skojade Dobrynya.
  "Och med änglar också", log Lena. - Du sågs inte igår.
  - Och hela kvällen letade vi efter Danka, Ankas son, i skogen. Tänk dig, i juni försvann flickan och igår försvann Danka. På morgonen flyttade Krasnodarfolket ut, Anka behandlades. Hon somnade berusad och när hon vaknade fanns hennes son ingenstans. Någon såg honom gå in i skogen. Vi letade överallt där och kunde inte hitta det. Låt oss gå igen idag.
  "Jag kommer ihåg Danka," sa Lena. - Naturlig terrorist!
  - Här, här, i år dog Mamai nästan från världen! Dobrynya log. - Först bråkade jag med honom, jag försökte sticka en kniv i rumpan på mannen. Mamma gick till honom. Så Anka bröt tekannan på dårens huvud. Den enda bra vattenkokaren fanns på parkeringen. Föreställ dig, med en vattenkokare med kokande vatten, Mamai är på huvudet!
  "Det är kul här med dig", sa Lena och log.
  - Men ja! Och då var det ännu roligare. Anka och hennes son körde ut från Mamaias parkering och stannade inte långt från oss. Och Mamai är rädd för katter med passion ...
  - Rädsla? Katter?" frågade flickan. - Varför det?
  - Jo, han hade lav för ett par år sedan. Han säger att han hämtade den här, behandlade den med stor möda. Hotade mycket pengar. Nu, så fort han ser en katt, jagar han den omedelbart, kastar sten på den. Och han älskar kvinnor. Jag träffades här på Mamai Beach med en dam från Anapa. Madrass, helt överklädd, målad. Blond med afrikanska flätor till midjan. Det fattade eld, vilket betyder att Mamai är upp till den här kvinnan. De drack och pratade. Kort sagt, han släpade in henne i tältet. Och Danka såg, tog tag i en katt på stranden, kröp fram till Mamais tält, öppnade plötsligt blixtlåset på tältet, kastade dit katten och slog omedelbart upp tältet.
  Dobrynya skrattade med ett obehagligt, grovt skratt. Helen skrattade tillsammans med honom.
  - Tänk dig, i tältet är processen i full gång, och då flyger en rädd katt precis vid Naked Mamai. Klarar det med rädsla. Sedan hakade han på afrikanska flätor, drog dem av sin moster. Inför Mamais ögon förvandlades hon från en långhårig blondin till en korthårig brunett.
  Dobrynya skrattade igen. Han skrattade lite och fortsatte:
  - Damen är i chock, Mamai är likadan. Hela mardrömmen är att Mamai inte kan dra ut sin rikedom på något sätt: damen är skrämd, de kan inte haka av, de kan inte vända sig om, de kan inte fånga katten, de kan inte öppna tältet. Ha ha ha!!!
  Lena skrattade högt.
  "Kort sagt, katten gjorde några affärer där," fortsatte Dobrynya i skratt. "Jag slet av mammas hela rygg, kliade damens ansikte. Men det roliga är att Mamai släppte gaser från stress, och med dem hoppade en överraskning ut. Så bra främling! Själv blev han smutsig tills de kunde haka av, han smutsade ner damen, tältet. Ha ha ha!!! Och katten från överraskningen blev ännu mer brutaliserad. Ha ha ha!!!
  "Här måste du gråta, inte skratta", tänkte Kovalev och tittade på det skrattande paret.
  - Åh, sjukdom! Alena skrattade. "Det är alltid något som händer med Mamai...
  "Det är inte allt," fortsatte Dobrynya sin berättelse. - På något sätt blev de fria, katten släpptes. Den stackars damen gick för att tvätta sig. Och Mamai sprang till toaletten - han var väldigt otålig. Snart hör vi ett rop till hela skogen: "Släpp min penis, infektion!". Ha ha ha! Föreställ dig, Mamai, när han var i kondom, sprang han med honom till gropen. Han satte sig för att klara av ett stort behov, känner han: någon tog tag i hans penis och drar in honom i gropen vid penis. Haha! Fan honom, eller något, han drömde i gropen, som drar. Föreställ dig hur det är att skriva med en väl utsträckt kondom.
  "Åh, jag tycker synd om stackars Mamai", skrattade Lena.
  - Han dumpade hem i St Petersburg ett par dagar efter tekannan. Bara dagen för mordet. Tänk dig, vi har en man dödad här. Fotograf från Sochi.
  - Wow! Lena kastade upp händerna.
  När Kovalev hörde att de pratade om mordet, gick han fram till Dobrynya med Lena och presenterade sig själv:
  Jag heter Andriukha. Smeknamn - Kal.
  "Och jag är Dobrynya," räckte mannen fram sin hand.
  "Jag hörde din historia," sa Kovalev. "De berättade också för mig att mannen som dödades här filmade porr. För detta blev han slagen.
  - Vem berättade det här för dig? frågade Dobrynya.
  "En bekant som var här på morddagen.
  - Ja, shmon var då frisk. Polisen kom, flickan fördes bort.
  "Dödade hon honom?" frågade Kovalev. Kanske hade hon en assistent?
  "Ja," Dobrynya vinkade bort honom. "Det har sin egen historia, men det är inte vår sak. Jag vill inte veta något om det. Låt polisen ta reda på det själva.
  Kan du hjälpa mig att flytta mitt tält? frågade Lena Dobrynya.
  "Jag hjälper såklart," lovade Dobrynya och frågade Kovalev:
  - Var kommer du ifrån?
  "Jag kommer från St. Petersburg," svarade Kovalev.
  - Så det var Mamai som berättade om mordet? frågade Dobrynya.
  "Nej, jag känner honom inte," svarade Kovalev. - Var bor han i St Petersburg?
  - Hur vet jag! sa Dobrynya missnöjt. - Det har han aldrig varit.
  "Det är många människor från St. Petersburg här," sa Lena.
  "Ja, Katya Ogonyok ensam är värd något," svarade Dobrynya.
  - Är Katya här nu? frågade Lena.
  - Ja! Det är inte långt ifrån oss.
  "Och vi flyttar till en annan plats," sa Lena till Andrey. - Det finns en bra parkeringsplats i skogen, inte långt från Lotus. Helikoptern tillkallas. Kommer du att följa med oss?
  Blir jag väl mottagen där? frågade Kovalev.
  Dobrynya tittade uppskattande på Andrei och sa:
  - Om man beter sig bra. Tillräckligt med plats för alla. Om du inte gillar det kan du lämna när som helst. Folket går, det finns gratis parkeringsplatser. Kommer du att röka?
  "Nej, jag röker inte," bad Kovalev om ursäkt.
  "Det är okej, du kommer att stå med oss, du kommer att lära dig," sa Dobrynya. "Okej, gör dig redo om du följer med oss.
  
  
  Kapitel 26
  Kovalyov gick, de smärtsamma timmarna av väntan drog ut på tiden, lyste upp för Vasily Krasin av en söndagspromenad med Inna längs Anapa.
  Krasin hade svårt att komma överens med tjejerna, han var blyg i kommunikationen. Han skämdes över att bli bekant och kände sig obekväm första gången efter mötet. På många sätt utvecklades han därför inte med det motsatta könet. Han ströps ständigt av komplex, flickorna uppmärksammade honom inte. Men Inna gjorde på något sätt omedelbart omtyckt Vasily för henne, han var bekväm med henne. En gnista av sympati som flammade upp för en vacker kvinna tände gradvis en kärlekseld i Krasins stränga hjärta.
  Han gillade allt med sin kollega. Och utseende, och uttrycksfulla ögon och figur. Och hon visste också hur man pratar intressant om sitt arbete, om sig själv. Och Krasin, blyg mot kvinnor, kommunicerade denna gång villigt med Inna.
  De kunde inte prata tillräckligt den där tillgivna, varma, lugna kvällen. På stranden talade Inna, en simsportmästare, om sitt möte med en flock delfiner i det öppna havet:
  - Jag simmade på något sätt speciellt långt ner i havet. Jag tittar, en flock delfiner dök upp mellan mig och stranden. De kommer ibland ganska nära stranden. Förmodligen är det intressant för dem att titta på de tvåfotade mystiska varelserna, som det finns så många av i kustområdena. Det finns en gammal mystisk koppling mellan människor och dessa havsdjur.
  Delfinerna simmade långsamt och pratade lat med sitt karaktäristiska gnisslande som var tydligt hörbart i vattnet.
  Jag stannade, nästan stoppade all rörelse, svajade bara lätt på vågorna och tittade på den rörliga flocken. Jag lyssnade på deras samtal, som av någon anledning blev mer och mer aktivt. Delfiner diskuterade något eget. Jag undrar vad!
  Och plötsligt vände sig flocken mot mig. De delade upp sig i två grupper. Fem började cirkla runt mig. Men tre gick direkt för mig! Jag frös när jag såg dem närma sig i förvirring. ...
  - Åh, vad många människor skulle vilja träffa delfiner i havet! - Vasily lade in sin fras i samtalet.
  - Men alla semesterfirares försök att simma fram till dem slutar utan framgång. Och dessa delfiner själva simmade till mig! Jag såg hur de andades, släppte ut luft med ett ljud, jag såg deras små ögon, deras fenor närma sig. Jag kom ihåg historier om vänskap mellan delfiner och människor. Och jag ville bli vän med dessa skönheter, stryka den närmaste av dem. Dessutom var fenan på de tre bästa delfinerna väldigt nära, bokstavligen tre meter från mig!
  "Du är en modig tjej," sa Vasily.
  Jag gjorde ett försiktigt drag mot dem. Men flocken gick genast under vattnet ...
  - Rädd? frågade Krasin.
  "Ser ut som det", svarade Inna och fortsatte sin berättelse:
  "Jag simmade tillbaka till stranden i hopp om att se var delfinerna skulle komma upp. De sågs inte på väldigt länge. Sedan dök de knappt märkbart upp i fjärran och gick igen under vattnet. Och jag blev överväldigad av irritation, blandad med nyfikenhet. Vad var det? Varför simmade delfinerna fram till mig?
  "De säger att delfiner hjälper människor som befinner sig i havet långt från kusten," föreslog Vasily.
  Ja, jag har hört historier om delfiner som räddar drunknande människor.
  "Och ibland av någon anledning kastas de på land," sa Vasily.
  - De säger att de tappar orienteringen, men det verkar för mig att de seglar för att dö.
  Är de självmordsbenägna? frågade Vasily.
  - Ser ut som det. Kanske tvingas de anhöriga till detta. Du förstår, delfiner, som människor, andas luft och är mottagliga för virussjukdomar. Det betyder att de kan smitta varandra. När en person blir sjuk, för att inte smitta hela flocken och inte förorena havet med sitt lik, tvingas han kasta sig i land.
  "Den logiska versionen," instämde Krasin.
  - En gång såg jag en delfin komma för att dö. Det var djup höst. Det finns ingen på stranden, alla semesterfirare har lämnat och jag bestämde mig för att gå till klipporna. Jag älskar att gå där.
  Jag ser en delfin som ligger på stranden. Levande! Hans lungor släppte ut luft högljutt. Delfinen andas tungt, hans ögon är slutna. Svansen och den nedre delen av buken är i vattnet, men huvuddelen av kroppen är på stranden. Delfin är stor. Jag gick fram och undersökte honom noggrant. Inget blod eller några skador hittades. Jag slår försiktigt invånaren i djuphavet med handflatan på ryggen. Delfinen som svar rör sig svagt sina fenor. Han känner min beröring! Men han kan eller vill inte flytta.
  Jag försöker ta mig ner i vattnet. Men delfinen är tung. Jag kan inte flytta honom. Men själv vill han inte gå till havet. Detta kan ses från dess knappt rörliga fenor. Dolphin ror dem till land! Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan inte hjälpa honom. Jag smeker bara den stackars killen över huvudet.
  Och så öppnar delfinen ögonen, tittar på mig med en ledsen blick. Jag visar med handen: simma, säger de, i havet. Som svar rör delfinen bara svagt sina fenor. Jag försöker trycka ner honom i vattnet. Onyttig! Plötsligt ser jag en stor tår komma ur delfinens öga. Det är inte lika genomskinligt som en persons, ganska grumliga, färgen på mycket utspädd mjölk. Den första tåren rullar sakta nerför den andra, sedan den tredje ... Delfinen gråter. Han har en tragedi.
  En kvinna närmar sig oss. Tillsammans undersöker vi återigen delfinen. Nej, han är inte skadad.
  Kvinnan säger: "Jag ska gå till rekreationscentret, anmäla delfinen," och går.
  Och jag stannar. Jag sitter bredvid ett döende kadaver. Jag gråter med honom...
  Och så kom räddare och släpade det stackars djuret i havet. Jag försökte förklara att delfinen var sjuk och behövde medicinsk hjälp, men de lyssnade inte på mig. Jag gick i gymnasiet då, jag var tonåring...
  
  
  Kapitel 27
  Innas berättelse berörde Krasin, och en trevlig kväll med flickan fick Vasily till fullständig förtjusning. Dagen efter tänkte han mer på Inna än på jobbet. Han försökte dock ännu en gång förhöra den tilltalade. Men till ingen nytta.
  Nadezhda borde ha släppts taget och ställts upp utomhus bakom sig. Hon skulle leda till en galning. Det är bara hur man följer flickan i skogen? Det återstod att vänta på information från Kovalev.
  Han dök upp på tisdagskvällen upprymd.
  "Hör du, Vasek, jag har lidit så mycket! En fruktansvärd brud nästan våldtog mig där.
  "Du borde ha slappnat av och haft dig själv," skämtade Krasin.
  "Jag säger dig, du kommer inte att få glädje av det här." Om bara könssjukdomar...
  "Gå direkt till saken," frågade Krasin.
  - Vänta, skynda dig inte. Vi måste berätta allt i ordning, - Kovalev var ivrig att dela med sig av sina intryck. - Jag kom då till Utrish. Det är fortfarande fyra kilometer att trampa till lagunen, där direktören dödades. Jag såg mig omkring, jag ser: flickan går ensam och släpar saker. Wow så söt, dock med dreadlocks och en tatuering på benet, men attraktiv. Jag bestämde mig för att bekanta mig med henne, sa att jag för första gången i Utrish vill åka till den tredje lagunen, eftersom jag vet om det från vänner. Flickan döpte sig själv till Nymf, men i själva verket heter hon Lena. Hon sa att hon skulle komma hit för femte gången, hon skulle berätta vad som var vad. Vi gick tillsammans...
  "Jag sa precis att kvigan är fruktansvärd," bröt Krasin in i historien.
  - Så jag pratar inte om henne! Du lyssnar, avbryt inte.
  "Dina sexuella äventyr oroar mig inte för mycket," sa Krasin. - Mer relevant.
  "Här pratar jag om fallet. I allmänhet tog nymfen mig till henne. Jag gick med dem på parkeringen. Friaren fäste sig omedelbart vid nymfen, bekant för henne från tidigare år. Han kallades Dobrynya, han såg ungefär tjugofem år gammal ut. En man med ett magert intellekt. I hippielägret var han den främsta auktoriteten. För mig själv kallade jag honom för en skurk. Han saknar flera fingrar på händerna och samma på fötterna. Han berättade för alla att han slogs i Tjetjenien. Och i hans händer, enligt uppgift, exploderade en granat i hans händer. Uppskattning, det finns inte ett enda ärr på kroppen, bara fingrarna saknas. Det var nödvändigt att hålla en granat med händer och bara fötter samtidigt, samtidigt som man bar en hjälm och en kraftfull kroppsrustning för att ta emot sådana skador. Men hans följeslagare trodde på honom. Härifrån var det nödvändigt att ta reda på informationen. Jag frågar honom om sekterister, och han berättar hur han lärde sig simma på dagis. De kom med sin mamma till Sotji, hans mamma tog honom till en simlärare. De gav honom och andra barn luftmadrasser och berättade för dem hur de skulle röra armarna för att simma. Nåväl, han simmade. Så mycket att de stoppade honom bara tio kilometer från Turkiet ...
  "Varför berättar du allt skit om honom?" frågade Krasin.
  - Så han visste om allt som hände på lagunerna. Jag var tvungen att kommunicera med honom, och sedan hamnade vi nästan i bråk...
  I korridoren hördes fotsteg. Kovalev sprang till dörren och öppnade den med en spricka.
  - Och här kom Innochka! Andrey blev glad. - Kom till oss!
  - Hallå! Inna hälsade. - Någon intressant information?
  - Jag berättar bara för Vasily vad jag har varit med om. Och allt för sakens skull. Så den där jäveln sa till mig att vår galning nu är på Utrish. Han har en lya någonstans i bergen. Var exakt vet ingen. Men han går ibland ner till havet.
  Du vet, jag verkar ha sett den här galningen min första morgon på lagunen. Han gick längs stranden och vände sedan in i skogen. Jag rusade efter honom, men han verkade ha avdunstat. Det finns så många skogsstigar.
  Senare frågade jag mina nya bekantskaper om den här killen. Han är konstig: han kommunicerade inte med någon förutom sin flickvän. Killarna bekräftade att det var han som var vän med Nadezhda, och nu verkar det som att han väntar på henne. Hippies tror att han dödade regissören, och hans flickvän tog på sig skulden.
  "Det tycker vi också," sa Vasily. - Jag undrar vad galningen äter? Stjäl han kanske mat från parkeringsplatser medan semesterfirare sover?
  Jag har inte hört något om matstöld. Kanske har han förnödenheter, kanske hittar han något i skogen.
  "Precis som jag trodde: galningen väntar på sin flickvän," sa Krasin. - Fick du reda på något om vår porrskådespelerska?
  - Hon kom till Utrish med sin pojkvän. Dagen för mord, tillsammans med honom, en viss Mamai och Gorynych, körde de till St Petersburg i Mamais bil.
  - Var du rädd? Men vad? frågade Inna.
  - Mamai skulle ändå åka den dagen. Det gick inte för honom i år. Skådespelerskan och killen var hans grannar på parkeringen. Och så är det mordet. Mamai erbjöd sig att följa med honom. De samlades snabbt och innan polisens ankomst dumpade de genom Small Utrish. Hos Mamai stod bilen parkerad där i en tältstad av vildar under överinseende av bekanta.
  - Vilken typ av tjej? frågade Krasin.
  - Är vår skådespelerska död? - sa Kovalev. "Och hon är konstig, inte sällskaplig. Där försökte Dobrynya slå ner henne. Jag har redan berättat för Vasya om honom. Så hon avvisade artigt: "Förlåt, jag är inte ledig. Min man tillåter mig inte att kommunicera med andra män utan hans vetskap." De verkar ha anlänt till Utrish från staterna. Men de talade ryska flytande. Både.
  Vad heter skådespelerskans pojkvän? frågade Krasin.
  - Jag svarade Sasha. Det gick inte att få reda på något mer om honom.
  - Varför kom de till oss i Anapa? frågade Inna.
  - De säger att Sasha har antingen en bekant eller en släkting i ledningen för sekten. Och sekteristerna på Utrish hade en samling.
  - Det kommer att bli nödvändigt att lära sig mer om Mamai och Gorynych i detalj, - sa Krasin. "Deras riktiga namn, adresser...
  Jag frågade deras vänner. Inget konkret kunde sägas.
  "Vi måste kolla igen listan över invånare i ytterdörren där skådespelerskan dödades. Tänk om något dyker upp, - sa Krasin Kovalev.
  - Hur tänker du göra med Nadezhda? frågade Inna.
  "Vi måste släppa taget," svarade Krasin. - Och installera en bra utomhusscen för henne, tjejen borde leda till galningen.
  "Det kommer att bli svårt att följa henne i skogen," sa Inna. - Du kommer inte att kunna stänga alla leder.
  Andryukha kommer att hjälpa. Han är nästan hemma på lagunen, - sa Krasin.
  Skickar du mig att slitas sönder av hippies igen? frågade Kovalev. "Jag kunde knappt komma ifrån dem. Först antastade Katya Ogonyok mig, tvingade mig att gå naken och sedan tog hon mig i fittan. Jag säger: "Jag är inte redo för sex och jag har ingen kondom." "Ingenting", svarar han, "jag har en plastpåse, du kan använda den istället för kondom." Hemsk, illaluktande brud - skräck. Med stort besvär gick han av. Hon är själv från St Petersburg. Hon berättade om sina landsmän, Mamai och Gorynych. Mamai letade efter medresenärer för att det skulle vara roligare att åka hem och slänga lite pengar på bensin. Katya erbjöd sig, men hon bestämde sig för att stå på Utrish till senhösten. Och Gorynych höll med. Och vår skådespelerska och hennes pojkvän gick med dem ...
  - Var bor Mamai och Gorynych Katya, hon vet inte säkert? frågade Krasin.
  - Jag säger er: Jag vet inte, som de riktiga namnen på dessa bönder. Hippies insåg snabbt att jag inte var en av dem. Dobrynya började tjata: vad försöker du få hit. Bråkade nästan med mig. Jag var tvungen att säga att jag skulle till Anapa till min kvinna för sprit. Han lovade att komma tillbaka om ett par dagar, men han var tvungen att lämna tältet.
  "Ingenting," sa Vasily med ett leende. - Jag följer med dig. Och vi tar tältet, och vi hittar galningens lya. Chansen att ta honom är bra, du kan inte missa den.
  "Jägarens instinkt har vaknat i dig," svarade Kovalev. - Vi borde reda ut vårt fall.
  "Vi kommer att reda ut", försäkrade Krasin. Jag tror att svaret är nära.
  
  
  Kapitel 28
  Hope släpptes efter ett par dagar. Inna berättade för den förstummade flickan att hon hade lyckats hålla kvar den riktiga mördaren och nu, efter att ha formellt undertecknat de nödvändiga papper, kunde hon bli fri.
  Som utredarna förväntade sig åkte flickan omedelbart till Utrish.
  Kovalyov, Krasin och flera andra kravallpoliser i civila kläder väntade på henne vid den tredje lagunen. Tvärtemot förväntningarna behövde Nadezhda inte spåra upp på länge. Boris verkade förutse sin älskades återkomst och gick själv ner till havet.
  Nadia såg honom på stigen som leder till stranden
  - Boris! Du är inte arresterad?! - skrek den förtjusta flickan och hoppade på sin älskare som en katt. Hon kramades, lindade armar, ben och började kyssas.
  Men en minut senare knäpptes handfängsel på plats på händerna på galningen.
  Hope var hysteriskt. Boris verkade tvärtom utåt sett lugn.
  - Älskling, förlåt mig! flickan skrek. - Jag ville inte! Jag berättade inte om dig för dem! Jag väntar på dig!
  "Tjugofem år kommer i bästa fall att vänta", sa Krasin till Kovalev. "Då kommer de att ge honom livstids fängelse."
  - Om jag valde en fru till mig själv skulle jag välja en som Nadia, - svarade Kovalev. - Hängiven, tillgiven. Att lämna tjänsten och vakna upp på morgonen i den milda omfamningen av någon som hon, som om du var i nirvana. Det är synd att flickan är hängiven sin galning. Och då skulle jag lära känna henne bättre.
  - Ja, en så bra fru kan visa sig, - instämde Krasin - Men vi är inte upp till nirvana. Du måste åka till St Petersburg, ta itu med morden.
  - Informationen som tas emot är inte så het, - påminde Kovalev. - Bara namnet på skådespelerskans pojkvän upptäcktes, och till och med smeknamnen på deras medresenärer. Hur hittar man en person vid namn i en stor stad? Om de är inblandade i brotten har de troligen dumpat dem från St. Petersburg.
  "Och jag har en föraning om att vi snabbt kommer att lösa det här fallet," svarade Krasin.
  Efter att ha gjort klart alla nödvändiga papper beställde detektiverna en biljett till S:t Petersburg och åkte hem till Inna.
  "Vi flyger ut i morgon bitti," sa Vasily till husets älskarinna. Vi har redan bokat biljetter till klockan elva.
  - Och jag måste jobba imorgon, - sa Inna. "Jag kommer att kunna följa dig till busshållplatsen i tid."
  Nästa morgon var solig, varm och tyst. Dagen lovade att bli varm.
  "Havet skulle vara just nu," sa Kovalev drömmande vid grinden. Ta ledigt en vecka.
  "Sametssäsongen är en bra tid att koppla av," instämde Inna.
  "Du vilade några dagar vid havet på Utrish," påminde Krasin honom. - Men det är synd att skiljas från Inna.
  - Så kom till oss igen, - svarade Inna. "Mamma och jag kommer att vara glada.
  "Nu, om de ger mig semester, kommer jag verkligen att komma," lovade Krasin.
  På vägen stannade Andrei till vid ett blomsterstånd, köpte en bukett nejlikor och gav den till Inna.
  - Tack! Väldigt söt och vacker! - Inna blev förtjust och begravde sitt ansikte i blommorna och andades in deras doft med njutning. - De luktar gott!
  Flickan gick närmare Krasin och viskade i hans öra:
  - Jag väntar på dig.
  Vasily log glatt och sa:
  - Jag kommer definitivt att ringa dig från St Petersburg.
  "Jag väntar", upprepade Inna.
  
  
  Kapitel 29
  I S:t Petersburg begärde Krasin först av allt information från passkontoret om invånarna vid ytterdörren, där Maria Novikova bodde.
  - Titta, Andryukha, i lägenheten mitt emot avlidna Maria Novikova är en viss Gorynycheva Tatyana Alexandrovna registrerad. Frågade de henne? frågade Krasin.
  "Hon låg på sjukhuset natten då mordet inträffade," svarade Kovalev.
  "Frågade du om hennes släktingar?"
  - Tror du ... Gorynych ... Samma från Utrish? Det kan mycket väl vara!
  "Ja, den avlidna skådespelerskan lämnade med Gorynych," sa Krasin. - Vi behöver snarast intervjua Tatyana Alexandrovna och Gorynych, om han bor där.
  "Förstått", instämde Kovalev. Vi såg honom inte dagen för mordet. Men kanske var Gorynych inblandad ... Men hur kom han in i lärarens lägenhet?
  "Det är allt vi behöver för att ta reda på.
  - Bra! sa Kovalev. - Jag ska gå till Tatyana Alexandrovna.
  
  Redan på kvällen satt Gorynych på Krasins kontor. Kovalev tog in honom för förhör. Vasily Krasin ställde omedelbart en knepig fråga.
  - Varför dödade du, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr?
  Tvärtemot förväntningarna förnekade inte Gorynych det.
  - Det är inte mitt fel! Hon själv! den misstänkte nästan skrek. "Titta, jag menade inte att skada henne. Jag gillade verkligen Lucy. Så det hände. Av en slump. Jag tog bort kudden, jag tittar: hon kvävdes. Hon andas inte längre. Sasha och jag försökte pumpa ut det. Det funkade inte.
  "Säger du att kvinnan strypte sig själv med en kudde?" Utan din hjälp? frågade Krasin. - Hur är det mojligt?
  - Jag hade sex med henne. Han täckte hennes ansikte med en kudde för skärpa. Så gjorde Sasha före mig. Hon hade inget emot det. Och jag gick i extas, färdig, och när jag tog bort kudden tittar jag: Lucy andas inte längre.
  - Vad är det för kul att strypa en tjej under samlag?! frågade Kovalev oförskämt.
  Så det här är den sortens sex. Jag säger dig att hon inte hade något emot det.
  "Har du något emot om du stryper henne?" Kovalev tryckte på.
  - Hur är det med Sasha? Vad är hans efternamn? frågade Krasin.
  tänkte Gorynych.
  Svara när du frågar! sa Kovalev.
  - Jag kommer inte ihåg ... jag vet inte hans efternamn. Ärligt! Han berättade något om sig själv, men han verkade inte ge sitt efternamn.
  - Var inte Sasha emot det faktum att du hade perverst sex med hans flickvän? Kovalev trodde inte.
  - Han bjöd själv in mig och Lucy för att ha kul medan han sov. Hon hade inget emot det.
  - Så jag ska tro dig, vad han föreslog. Det är inte så lätt för dig att ljuga", sa Kovalev.
  - Jag ljuger inte, ärligt talat! Sasha var lugn när hans flickvän var med andra män ... Lucy var en porrstjärna ...
  - Låt oss säga att en tjej kvävdes av misstag, men varför kastade du hennes lik till en granne? frågade Krasin.
  "Vi ville bara gömma oss till kvällen. Sasha, när allt hände, slog mig, sa sedan att det inte var någon idé att blixtrade honom, krävde att få ta ut Lucy och begrava mig. Jag ringde Mamai, han kunde bara köra upp på kvällen. Och att ta ett lik i en taxi förstår du...
  - Jag kommer att upprepa Vasilys fråga igen: varför planterade du Lucys lik till en granne? - Kovalev ingrep återigen i förhöret.
  - Det var omöjligt att lämna ett lik i vår lägenhet. Min mamma skrevs ut från sjukhuset den dagen. Hon och hennes syster fick köra upp.
  - Hur kom du in i grannens lägenhet? frågade Krasin.
  - Så min mamma hade nycklarna till sin lägenhet...
  Varför berättade de inte för oss? Krasin blev förvånad. "Varken min mamma eller min lärare.
  "Läraren kanske inte ens vet om nycklarna," svarade Gorynych.
  - Hur så? frågade Kovalev.
  - Du förstår, en gammal farfar bodde i lägenheten före henne, mamma hjälpte honom med hushållsarbetet. Han litade på sin mamma, gav nycklarna för säkerhets skull. Och så dog farfar, och snart flyttade läraren in. Hon är hans systerdotter, eller något. Och vi glömde nycklarna. Och vänliga relationer med läraren fungerade inte.
  Hur länge har hon bott i ditt hus? frågade Kovalev. Eller rättare sagt, hon levde.
  - Tre år. Nej, inte ens fyra. Kort efter min farfars död gav de mig fyra år för droger. Jag har precis blivit villkorlig frigiven. Jag tillbringade sommaren på Utrish, jag var där redan innan jag släpptes. Och min mamma skrev ut mig, jag kunde inte lämna Lucys lik i vår lägenhet. Mamma skulle inte förstå mig och skulle ha sparkat ut mig direkt.
  Hur visste du att läraren inte var hemma? frågade Krasin.
  - När jag började fundera på hur jag skulle bli av med liket hoppade jag ut på gatan. Pratade med en kompis där. Hon var en lärares vän. Hon sa i förbigående att Maria var på semester i Sotji. Och jag kom ihåg nycklarna. Det var två av dem. Jag slängde dem på mitt skrivbord innan jag släpptes. Jag reste mig och tittade: nycklarna var bevarade.
  - Hur är det med mamma? frågade Kovalev. Frågade du om nycklarna?
  - Hon frågade. För länge sedan, innan jag släpptes. Jag sa att jag kastade ut dem. Sedan glömde hon bort nycklarna, men de, visar det sig, fanns bevarade i min papperskorg.
  - Vill du säga att läraren inte brytt sig om att byta båda låsen efter en anhörigs död under alla dessa år och nycklarna kom upp? frågade Krasin.
  - Ja! Exakt. Jag försökte, dörren öppnades. Jo, Sasha och jag tog Lyusya till lärarens lägenhet.
  Varför stoppades kroppen under sängen? frågade Kovalev. - De kunde lägga den på sängen eller lämna den i korridoren.
  - Jag vet inte. Vi tänkte inte. De förde in den i rummet och där hände det.
  "Jag förstår," sa Krasin. "Men det gick inte att plocka upp liket. Läraren kom tillbaka tidigt. Och du bestämde dig för att kasta ut henne genom fönstret som ett onödigt vittne.
  - Nej inte så här. Inte säkert på det sättet. Vi kom, och hon började hota att hon skulle ringa polisen. Förolämpade oss. Så Sasha blossade upp, hjälpte henne ut genom fönstret.
  Var är Sasha nu?
  - Han flög till sin plats i USA.
  - Det är säkert? frågade Krasin. Vem kan bekräfta?
  - Mamai. Han tog honom till flygplatsen.
  - Vad heter Mamaia, var bor han?
  - Någonstans på Kamyshovaya Street vet jag inte det exakta numret på huset, ärligt talat! Jag var inte med honom, vi pratade bara i telefon.
  "Ge oss hans telefonnummer," beordrade Krasin. Låt oss kolla vad du sa. Och detsamma gäller lägenheten.
  Vasily skrev ner telefonen, överlämnade tidningen till Kovalev och sa:
  - Det återstår att förhöra Mamai, ta reda på vilken dag och vilken flygning Alexander flög, och sedan, enligt listan över passagerare, beräkna passdata för vår klient. Och vi kommer att ha ytterligare en person inblandad i mordet på en lärare.
  "Förstått", svarade Kovalev. - Jag tar hand om det.
  
  
  Kapitel 30
  Fyodor Semyonovich Orlov vaknade upp glad, förvånansvärt glad för en gammal man belastad med många sår. Ryggen värkte inte som vanligt, varken levern eller benen besvärade. Utan sin trollstav gick han till fönstret och drog tillbaka gardinerna. Rummet var fyllt av glädjeljus! Vilken fröjd att se solen igen, blå himmel, lätta fluffiga moln. Ödet gav honom en dag till!
  Den efterlängtade våren kom, vädret var fint ute, Fjodor Semenovich var inflammerad av lust. Han drömde om långa vinterkvällar för att åka till sin hemby, för att besöka smärtsamt välbekanta platser. Han bad till himlen om en sådan möjlighet. Kanske idag, kanske nu?
  Varje person har platser som han är mest fäst vid. För Fedor Semenovich var en sådan plats en vild strand i hans hemby Lisy Nos. Varför? Han kunde inte förklara sig. Förmodligen barndomsminnen, men det var den här stranden som han ibland drömde om på natten.
  Den gamle mannen hade svåra smärtor i benen, huvudet snurrade konstant. Nästan hela vintern lämnade Fyodor Semyonovich inte huset. Nåväl, åtminstone besökte Lidochka från socialförsäkringen och systerdotter Mashenka honom ibland. Men nu mådde pensionären jättebra! Han bestämde sig för att gå och darrade av förväntan.
  Fjodor Semjonovich tog en pinne, gick ner från tredje våningen i sin Chrusjtjov under en lång tid. När ytterdörren smällde bakom honom tog den gamle mannen ett djupt andetag av frisk vårluft. Fåglarna kvittrade, knopparna svällde på träden. För ett ögonblick kände sig Fjodor Semjonovich ung igen, full av styrka. Barn lekte på gården, grannar satt på bänken och pratade om något. Vilket nöje det är att andas in vårens dofter, ett hälsosamt, sorglöst liv. Vilken fröjd att vara bland människor, att se dem!
  I den lilla trädgården bakom huset hittade Orlov en ledig bänk i solen och satte sig för att vila inför den hårda vägen. Sparvar, mesar, duvor, kråkor ägnade sig åt här och utbytte ibland glada utrop. Katten bredvid klättrade i ett träd och njöt av solen. Hundarna gick med sina ägare, en av dem sprang fram till Fjodor Semyonovich, sniffade, viftade på svansen, men ägaren ringde henne och den vänliga hunden sprang iväg.
  "Hur många fåglar idag, hur många djur och människor! tänkte Fjodor Semjonovich. Och alla är glada över våren. Vilken välsignelse!
  Men Fedor Semenovich hade ett speciellt humör, han ville göra en resa och sitta vid Finska vikens stränder.
  Pensionären gick till busshållplatsen. Rutten till Zelenogorsk går bara genom Lisy Nos. Kör inte mer än en halvtimme.
  Vi behövde knappt vänta på bussen. Fjodor Semenovich klättrade in i kabinen utan hjälp utifrån. Folket mådde bra. Alla platser var upptagna. Fjodor Semyonovich lutade sig mot ledstången, men en ung man i sätet nära sa till honom:
  - Sätt dig ner, pappa! och gav vika.
  "Vi har en bra ungdom," tänkte Fedor Semenovich med tacksamhet. Han var glad över att bli tilltalad - "pappa". Artig, enkel.
  Orlov hade inte tillräckligt med kommunikation, han ville prata med en av passagerarna, men han vågade inte. Den dagliga kampen för livet vässade alla sinnen. Men nu var Fjodor Semyonovich glad. Han tittade ut genom fönstret, såg människorna gå in och ut från bussen. Sånt är livet! Kokar och bubblar. Och dessa enkla observationer fick hans svaga hjärta att slå snabbare.
  Vid Lisiy Nos steg Fjodor Semyonovich av vid närmaste hållplats och gick sakta längs stigen till den vilda stranden. Vad glad han var! Det var som om han hade återvänt till sitt hemland efter en lång frånvaro. En sällsynt resenär upplever så livliga förnimmelser som Orlov i dessa ögonblick.
  Men så småningom täckte en våg av minnen den gamle mannen. Han levde sitt liv blygsamt, försökte att inte sticka ut, att vara borta från publicitet, ögonen på sina överordnade, svärmor och dumma grannar. Han arbetade som mekaniker på en militärfabrik. Han hade samma, som han själv, en blygsam fru. Och hans son, Volodya, var en enkel sovjetisk pojke.
  Under sina fallande år lämnades Fedor Semenovich ensam. Volodya dog i Afghanistan, efter det blev hans fru sjuk och kunde inte återhämta sig från sin sjukdom. Fedor Semenovich ångrade ofta att han och hans fru inte kunde föda en bror eller syster till sin son. De bodde i ett litet hus på andra sidan byn. Fem av oss i två rum med hans föräldrar. Och jag tänkte: "Var är ett annat barn? Och så sover sonen i hörnet på bröstet, för det finns ingenstans att lägga spjälsängen.
  Sedan tilldelades Fyodor Semenovich en lägenhet via servicelinjen. Men hustrun bestämde att hennes ålder och hälsa inte längre var densamma för att föda och uppfostra barn: "Alla har ett barn, och låt oss få ett." Och så kom beskedet om hans sons död...
  Fedor Semenovich gick längs skogsstigen, smärtsamt bekant från barndomen. Här tog hans mor honom redan före kriget till vikens strand. Kvinnorna bar linne för att skölja, och barnen plaskade i närheten på den vilda stranden. Varje sådan resa till bukten på sommaren framkallade en känsla av firande i Fedyas själ. Och nu mindes Fedor Semenovich de där avlägsna tiderna och kände en klump stiga upp i halsen.
  Som barn verkade det: hela det enorma livet framför sig. Hur mycket kan du göra, hur mycket kan du göra!
  Fedya blev varken astronaut eller pilot. Och livet är inte så stort...
  En gång i tiden verkade deras granne, farbror Fedya, som inte ens var sjuttio, som en gammal gammal man. Barnen retade honom: "Farbror Fedya åt upp björnen!"
  Och nu har Fedor Semenovich själv redan överskridit åttiofem år. Men reta honom inte. Och nästan ingen av stadens pojkar vet vad gubben heter. Deras hus i Lisyy Nos revs för länge sedan. I dess ställe byggdes ett dagis och bredvid låg hus från Norra växten. Det finns ingen trädgård nu. Marken såldes till en privat ägare. Det var svårt, mitt hjärta värkte alltid när Fjodor Semjonovich kom till sin fars hus. Idag ska han inte dit, idag ska han njuta av naturen.
  Bra i vårskogen! Snödroppar är tilltalande för ögat. Där runt hörnet ska det finnas en ekdunge. Ja det stämmer. Det finns ekar! De har stått sedan Peters tid.
  I denna skog hittade Fedya en enorm porcini-svamp. I det hungriga fyrtiosjätte året. Det var som en gåva från ovan! Fedor Semenovich var en bra svampplockare. Så länge hans hälsa tillät gick han varje sommar på en lugn jakt till sin älskade Lisy Nos, ibland till Levashovskoye Highway. Men aldrig mer hittade Orlov så enorma svampar! Två kilo visade sig vara en jätte. Wormy, verkligen. Men mamman kokade ut maskarna hemma och det blev en utsökt middag: svamp med potatis odlad på hennes egen tomt.
  Fjodor Semjonovich gick i land och satte sig på en bänk. Det finns ingen i närheten. Det är en vardag och folk slutade komma hit. Kvinnor har inte tvättat sig i viken på länge, och stranden är helt övervuxen av vass efter att dammen byggdes. Nu är det ett naturreservat, ett skyddat område.
  Fedor Semenovich är van vid att vara ensam. Hustrun har dött för länge sedan. Innan dess, hans föräldrar. Min far kom tillbaka från kriget handikappad, utan båda benen. Hans mamma ammade honom som ett barn. De lämnade den ena efter den andra ett par år efter att familjen flyttat till staden.
  Vid minnet av hans föräldrar rann tårarna i Orlovs ögon. Han har gråtit mycket på sistone. Detta fick mitt hjärta att kännas lättare. Men offentligt försökte den gamle mannen att inte visa sina tårar.
  Fjodor Semjonovich tyckte plötsligt synd om sig själv. Nåväl, vilken nytta såg han i det här livet? Han levde tyst, arbetade som alla andra. Han störde inte någon, bad ingen om någonting, försökte vara snäll mot människor, men hans vänlighet verkade inte märkas. Levde han rätt? När allt kommer omkring kunde han, förmodligen, på något sätt få sin son bort från Afghanistan? Gud vare med honom.
  Hans tankar avbröts av ljudet av cykeldäck. Fjodor Semjonovich torkade hastigt bort sina tårar. Men mannen körde förbi utan att uppmärksamma den gamle mannen.
  Och Orlov kom ihåg hur han simmade här som pojke. På händerna rörde han sig längs botten, bara huvudet stack ut ovanför vattnet. Sannerligen Fedor Semenovich lärde sig aldrig simma. Och jag har aldrig varit till havet...
  En gång drunknade han nästan här. De byggde en flotte med sin vän Oleg och seglade från den gläntan som kom nära vattnet. Först flyttade de längs kusten. Sedan jagade vi en flock måsar djupt in i viken. Det fanns en fågelunge i flocken, som floppade i vattnet och inte kunde lyfta. De simmade långt i ett anfall av barnslig spänning. Men bruden blev omkörd och togs ombord. Och så började hela flocken, tjugo fåglar, inte mindre, attackera pojkarna. Måsar cirklade över deras huvuden, skrek, skit, några fåglar försökte bokstavligen slita sitt hår med tassarna. Flotten gungade och kantrade, vännerna var i vattnet.
  Åh, och då blev Fedya rädd! Han kunde ha drunknat då, eller hur! Han tog en klunk vatten, men hans vän drog ut honom, sakta simmade pojkarna till stranden. Nästan sjuttiofem år har gått, men jag minns det som om det var förra veckan.
  Ah, människolivet är kort! Har du varit ung länge? Han var upptagen med sin son, han älskade sin fru. Allt är borta. Snart går han. Helt borta, oåterkalleligt, in i evigheten. Och de hundra år gamla ekarna kommer att finnas kvar och denna strand. Återigen varje år kommer våren att glädja människor med värme och nya förhoppningar. Först nu kommer han inte längre att se vårens prakt, han kommer inte att njuta av naturen ...
  Det skulle vara intressant att få en glimt av vad som finns efter döden. Finns det ett annat liv? Kanske blir det inte dåligt, kanske är det verkligen ett paradis?
  Så, i huvudsak, varför levde han? Varför lever fåglar? Uppenbarligen, för eftervärldens skull, för fortplantningen. Så det visar sig att han levde sitt liv förgäves? Nej, inte förgäves! Han levde blygsamt men med värdighet. Undvek inte, förödmjukade inte. Det är på sådana människor som jorden vilar. Alla kan inte vara politiker och konstnärer.
  Ja, han misslyckades mycket, han hade gjort mycket annorlunda om han hade börjat livet från början. Men det fanns en poäng i hans existens! För fru och son, för föräldrar, hemland. Nej, han kan dö med gott samvete!
  En lätt bris från viken fick vassen att prassla lat och bar den behagliga svalkan från Östersjön. Fjodor Semyonovich kikade in på vägen som slingrade sig och gick djupt in i skogen, träden som omgav den, försökte urskilja konturerna av den andra stranden, lyssnade på gräshoppornas kvittrande och andra ljud från skogen. Gubben verkade försöka komma ihåg, fixa allt detta i sitt fortfarande ganska starka minne. Och plötsligt började han gråta igen. Den här gången från känslor, för att han lyckades komma, för att uppfylla sin dröm.
  Orlov andades in den rena havsluften med nöje. Han kände sin enhet med sin älskade natur. Och han var glad.
  Fedor Semenovich satt länge på bänken och solade sig i vårsolens strålar. Men så småningom började armaturen gömma sig bakom träden, och Orlov gav sig av på sin återresa. Jag kände mig trött. Men hon var ganska trevlig. Benen började dock göra ont igen. Gubben nådde sakta hållplatsen, förvånad över att han inte träffade någon på vägen. Och hållplatsen var tom.
  Bussen närmade sig snabbt, pensionären tog en ledig plats i kabinen och började återigen ivrigt blicka ut genom fönstret på de förbipasserande landskapen. Folk stannade. Mest ungdom. Trevliga, lugna människor. De har hela livet framför sig, man kan njuta av våren, lägga planer för framtiden.
  Vid en av hållplatserna steg en äldre kvinna på bussen. Övertygad om att det inte fanns några tomma platser stod hon bredvid Orlov, som satt nära dörren. Det var uppenbart att det var svårt för henne att stå ut. Fedor Semenovich erbjöd henne sin plats.
  "Nej, vad är du, vad är du", vägrade främlingen.
  "Sätt dig ner, jag går ut ändå," insisterade den gamle mannen.
  - Tack så mycket!
  Orlov bedrog inte, han behövde verkligen gå av vid nästa hållplats. Han tittade på kvinnan och såg lättnad och tacksamhet i hennes ansikte.
  Fjodor Semyonovich glömde sina sjuka ben, han var stolt över sig själv. Så han är fortfarande en man! Han var den förste som tänkte ge vika för en trött kvinna.
  När bussens dörrar öppnades gick Orlov med nöd och näppe ner till trottoaren och ropade till slut till föraren och passagerarna:
  - Trevlig resa!
  Och jag tänkte för mig själv:
  "Ingenting, jag lever! Och vid åttiofem går livet vidare. Imorgon kommer Lidochka, och på lördag borde Mashenka komma. Bra!"
  Sakta vandrade den gamle in i sin lägenhet. Han var ödet tacksam för denna dag och önskade uppriktigt hela världen väl.
  
  
  Men ålderdomen tar ut sin rätt. Hela sommaren var Fedor Semyonovich sjuk, och på hösten blev han äntligen sjuk. Systerdotter Maria tog hand om gubben. Under de sista månaderna av sitt liv flyttade läraren in i hans lägenhet, och efter hans farfars död stannade hon kvar i den för att bo.
  Fedor Semenovich berättade mycket för sin systerdotter om sig själv, om stranden, som han älskade så mycket från tidig barndom. Han var stolt över att han vid en så hög ålder kunde uppfylla sin dröm - att se de platser som ligger honom varmt om hjärtat, att säga adjö till sina inhemska ekar, stranden, den smärtsamt välbekanta skogsstigen. Morfar dog tyst i sömnen. Med ett leende på läpparna...
  
  
  Kapitel 31
  Att rapportera till myndigheterna om utfört arbete är mer en formalitet än ett akut behov. Fallet är i själva verket löst, vad ska man mer säga till utredningsutskottets chef? Men debriefing tillhandahålls av officiella uppgifter.
  Krasin rapporterade till Vladimir Cherkasov.
  - Det var möjligt att lösa inte bara våra mord, utan längs vägen greps mordet på direktören i Anapa, liksom Tula-galningen med vår hjälp.
  Vilken typ av galning? frågade Cherkasov.
  Jag heter Boris Solntsev. En ung kille från Tula-regionen. Nu erkänner han. Efter minst fyra mord i sitt hemland, där han lämnade sina fingrar, flyr killen till Sotji, där han träffar en sekterisk tjej och går med i en sekt. Flickan vi ströp var också släkt med denna sekt.
  - Vilken typ av sekt?
  - Rysk gren av Illuminators-sekten.
  "Du fastställde inte omedelbart identiteten på den strypta flickan," påminde Cherkasov.
  - Hon har inga vita dokument eller kläder. Ingenting alls! Sedan, genom tatueringen, fick de reda på att hon var en skådespelerska av hård amerikansk BDSM. Flickans namn var Lyudmila Starkova, hon spelade i porr under namnet Lucy Starr. De slog igenom uppgifterna om henne, det visade sig att hon fördes som barn från Ukraina till USA, där hon hamnade hos sina föräldrar i Illuminator-sekten. Hon kom till Utrish med sin pojkvän. Där filmades hon i porr med Boris flickvän, galningen vi fångade. Boris lämnade ett arv i Sotji, det var han som också begick mordet på Utrish nyligen.
  "Har det här mordet något med oss att göra?" frågade Cherkasov.
  - Förmedlad. Vår avlidne spelade med en vän till en galning.
  - Rapportera hur du kom på galningen.
  - Det var väldigt tuffa, sadistiska skottlossningar på Utrish. Galningen, som ser hur hans älskade blev hånad, griper i ett raseri anfall en kniv, dödar regissören och springer iväg in i skogen. Hans flickvän med en blodig kniv fångas på brottsplatsen, överlämnad till polisen, fängslad. Hon är misstänkt för att ha dödat regissören. Men flickan är tyst, och Tula-galningens fingeravtryck finns på kniven. Hans identitet är inte fastställd, det finns bara fingrar. Jag begärde ett fotografi av den försvunne Boris, som själv ansågs vara ett offer för en galning och morden hade inte något samband med honom. Och i Anapa presenterade han sitt fotografi för flickan under utredning.
  - Visste du? Cherkasov gissade.
  - Ja! Men hon berättade ingenting om Starkov. Jag var tvungen att ta reda på allt själv.
  - Maniac fängslades utan problem? frågade Cherkasov.
  - Ja, lugnt! Det behövdes inte springa genom skogen. Tagen på stranden. Det var ingen fara för semesterfirare. Han försökte inte göra något motstånd. Boris flickvän släpptes från förundersökningsanstalten, utomhus installerades. Och Kovalev och jag väntade på lagunen. Galningen själv gick till stranden, som om han visste när hans flickvän skulle komma.
  "Låt oss gå tillbaka till våra mord," sa Cherkasov. - Hur kom liket till läraren, och vem kastade ut det genom fönstret?
  "Mordet på Lucy Starkov skedde av en slump, under sex. Och vår åtalade Gorynychev hade nyckeln till lärarens lägenhet, han och hans medbrottsling Alexander, Lucys pojkvän, bestämde sig för att lämna liket i någon annans lägenhet till kvällen för att kunna ta ut det och begrava det i skogen. Gorynychev kunde inte lämna sig själv. Men läraren kom tillbaka tidigt från semestern.
  "Förstått", sa Cherkasov. - Och läraren togs bort som ett onödigt vittne.
  - Ja. Gorynychev hävdar att Alexander hjälpte läraren ut genom fönstret. Men Alexander kunde inte förhöras. Han är vår tidigare landsman, nu amerikansk medborgare, efter mordet på en lärare flög han till USA.
  "Jag förstår," sa Cherkasov. - Hur kom du till Gorynychev?
  - Tack vare informationen som Kovalev fick på Utrish.
  "Du borde bli förbannad för att du inte har intervjuat dina grannar ordentligt och löst morden i jakten. Men tillfångatagandet av Tula galningen kompenserar för ditt gap. Du måste säga tack.
  - Vladimir Nikolajevitj, det är bäst att jag tar semester nu. Jag vill verkligen få kraft inför en jobbig vinter, vila lite på havet. Sammetssäsongen är inte över än...
  - Räckte det inte med en affärsresa till Anapa?
  - Så jag jobbade där, outtröttligt. Det var inte till havet.
  - Okej, skriv ett uttalande, jag skriver under det. Dela bara upp din semester i minst två delar. Resten görs senare när det är mindre jobb.
  - Bra! Det skulle vara nödvändigt att uppmuntra min assistent Kovalev på något sätt. Tack vare honom löstes dessa brott. Han tog en stor risk i den informella hålan och fick information.
  - Ett klagomål mot Kovalev mottogs från Vadim Rybachenko. Han hotade en oskyldig person med livstids fängelse, tvingade honom att självinkriminera. Medan du chillade i Anapa var jag personligen tvungen att kommunicera med Vadim och be om ursäkt. Han lovade att straffa Kovalev.
  "Han är en mycket värdefull anställd," sa Krasin.
  - Okej, skriv ett uttalande medan jag är snäll...
  
  
  Epilog.
  På kvällen samma dag beställde Vasily en flygbiljett och ringde omedelbart Inna och sa att han fick semester.
  - Bra! svarade Inna. Kommer du till oss som du lovat?
  Jag har redan fått min biljett! Jag flyger ut imorgon eftermiddag.
  - Underbar! Jag väntar på dig. Vi har kanonväder, på helgen åker vi till stranden och badar.
  - Varför vittnar vår galning? frågade Krasin.
  Ja, han pratar om allt i detalj. Det är lätt att arbeta med honom. Hans flickvän kom till mig, bad mig att ge en dejt. Hon lovade att vänta på killen hela sitt liv, hon vill skriva på med Boris och föda ett barn från honom.
  "Men han kan få livstids fängelse."
  - Nej, han lär knappast få ett livstidsstraff. I Tula dödade han när han var minderårig, i Sotji begick han rituella mord på order, och han knivhögg regissören i ett tillstånd av stark nervös upphetsning när han fick reda på hur hans älskade blev hånad. Dessutom samarbetar han med utredningen, ångrar sig. Han har ett svårt öde, många förmildrande omständigheter.
  - Ändå kommer de att ge mycket, - sa Krasin.
  - Jag tror att Nadezhda kommer att vänta på honom.
  "Jag förstår inte sådan kvinnlig hängivenhet ...
  - Eftersom en tjej älskar, så finns det en anledning ...
  "Okej, jag kommer och pratar om det här ämnet," sa Krasin.
  Vasily själv var i ett tillstånd av kärlek. Han förstod vad Inna tyckte om och tänkte fria till henne ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - DEN VERKLIGA HISTORIEN
  ANTECKNING
  Oliver Twists berättelse är mer verklig och trovärdig än Charles Dickens, och säkerligen mer dramatisk. Här är allt som det ska vara i verkligheten, utan utsmyckning.
  . KAPITEL 1
  Oliver Twist i verkligheten hade inte lika tur som Charles Dickens. Och i allmänhet verkade Charles Dickens ha liten kunskap om de engelska hoven. I själva verket hade domaren redan slagit klubban och uttalat en dom: tre månaders hårt arbete för pojken. Och detta är fortfarande ganska milt, enligt engelsk rättvisa.
  Därför meddelade den pedantiska domstolen den snälle farbror som begärde det som vittne till försvaret att den redan utdömda domen skulle överklagas på det sätt som lagen föreskriver. Under tiden ska Oliver föras till en ungdomsfängelse. Och överklagandet kommer att behandlas först nästa vecka ... Och sedan om turen kommer!
  Och om herren dyker upp kommer han att gripas för domstolsförakt!
  Vad är logiskt ... Och det verkar vara sant ... Med bara en skillnad: tre månaders hårt arbete är på något sätt inte tillräckligt för samarbete med tjuvar. Och domaren fastnade Oliver i fyra år. Och det är också bra att det inte är medeltid längre, annars hade de kunnat hängas, även om man var barn tre gånger.
  Olivers kinder fick smällar och pojken kom till sans. Vad är han vid liv. Och de fördes till platsen för avrättning av straff. Oliver gick med huvudet nedåt, och han skämdes mycket. Han skulle ha kedjat fast honom som en valp vid en polis.
  Och bojorna klirrade på hans händer ...
  Oliver kände sig som en brottsling, en fånge och en färdig man, eller ett barn. Han var dock redan i arbetshuset och försökte trösta sig med att fängelset inte skiljer sig alltför mycket från barnhemmet.
  Men det gick illa - fantasin målade förhärdade brottslingar som viftade med dolkar.
  Oliver fördes dock till pojkfängelset, till den avdelning där barn hölls till fjorton års ålder. Det här är bra för honom och säkrare...
  Oliver, till exempel, tvingades klä av sig av tre tanter-vakter, och överöstes först med kallt och sedan med varmt vatten från en pump. Sedan rakade de sina huvuden. De löddrade inte ens håret, men efter det varma vattnet gled rakhyveln i fångvaktarens hand lätt och skar inte ens pojkens huvud. Sedan fick Oliver en randig pyjamas med ett nummer. Och eftersom sommartiden lämnades barfota, lovade att ge ut skor endast i kallt väder.
  Sedan blev Oliver lätt pryglad, som en propiska, och fördes till en cell. Fängelset var dystert med barer och elaka poliser. I cellen fanns hårda sängar och kala brädor, med filtar. Som i ett härbärge. Och Oliver fick en brits, på andra våningen, och fick havregrynsgröt att äta, och sa att han skulle gå till jobbet imorgon.
  Oliver lade sig på träsängen utan kudde, som fallet var i arbetsstugan, och täckte sig med en grov filt. Bara huvudet är obehagligt att vara naken. Men ibland rakades barn kala i arbetsstugan, så detta var ingen nyhet för Oliver. Förutom att det inte fanns några galler på fönstren. Och de gick barfota till frost, de skoddes bara för att barnen inte skulle bli förkylda före dödstiden.
  Oliver kändes som om han hade återvänt till arbetshusets inhemska väggar. Och lugnade ner sig...
  Och han somnade fastare, och i en dröm drömde han om en mor som han aldrig sett, och frodiga semlor och köttbitar.
  Barnen är tillbaka från jobbet. De var trötta och de sköljde över dem med kallt vatten och gav dem havregryn och bröd att äta. De vaknade och gav mat till Oliver. I allmänhet är allt som på ett arbetshem, förutom att maten i barnfängelset inte är så bättre, men de ger mer mat. Och killarna är inte lika utmärglade som på barnhemmet. Men de jobbar också hårdare och dessutom undervisas de fortfarande i skolan.
  De hälsade sparsamt på Oliver och frågade vad han var för något. Oliver svarade:
  - Aldrig!
  Och det väckte vänliga skratt.
  Och orden att de alla är för ingenting!
  Killarna var trötta, på vakternas signal bad de snabbt, tog av sig pyjamasen och lade sig under kläderna. Otrevligt att sova till kala brädor, men vanemässigt och Oliver somnade.
  De väckte dem på morgonen, fick dem att be igen, tvätta händerna och tog dem till frukost. Sedan ett par timmars studier, och tolv timmars arbete. Barn arbetade hårt på maskiner. Oliver var tvungen att trycka på duken med sina bara fötter. Barnen här var fortfarande små och de hade ännu inte skickats till gruvan. Men efter fjorton kan man hamna i gruvorna. De kan dock fortfarande skickas till gruvan för ett fel. Eller till exempel i en koloni, på en plantage.
  När Oliver frågade var det var värre: barnen sa otvetydigt att minorna. Det är en fruktansvärd stank från dem som lindrar sig direkt i springan och från facklor. Och inte solen med giftiga ångor. Och på plantagen, åtminstone frisk luft och varmt. Och i Indien och tropikerna är den eviga sommaren behaglig. Även om de slår mycket så finns det perioder på odlingarna då det nästan inte finns något arbete. Men gruvan, ingenstans är svårare.
  Oliver var så trött första dagen att hon kröp till kojen. Jag var tvungen att röra mig med fötterna, trycka på spindeln med händerna. Och benen var ordentligt igensatta och sulorna kliade när de slogs ner på en fladdermus.
  Men barnen växlade. Nästa dag var det redan arbete, sittande och mina händer var domnade, men mina ben rörde sig lite.
  Tolv timmars arbete var mycket ansträngande. Men de matades tre gånger om dagen, och bättre än ett skydd, och på söndagarna var det kött och fisk tre gånger om dagen. Kroppen gjorde mycket ont de första dagarna, men sedan blandade sig Oliver in och smärtan dämpades.
  Den unga kroppen vande sig vid belastningarna. På söndagen var det ytterligare studier och böner, och det var nästan inget arbete.
  Det är svårt i barnfängelset i kungariket Storbritannien, men du kan leva. Och från jobbet blir kroppen starkare, och musklerna är starkare. En enkel men hälsosam mat förbättrar kroppen.
  Oliver vände sig gradvis vid det här livet ... Han försökte till och med mentalt föreställa sig något när han jobbade, så att det inte skulle bli så tråkigt.
  Domaren sköt naturligtvis upp överklagandet hela tiden under olika förevändningar, fallet med Oliver Twist granskades inte. Till slut spottade den gode herren och bestämde sig för att han inte brydde sig om den okända pojken. Dessutom får barnfängelset tolerant mat, lärs ut och det finns tak över huvudet. Och det är bättre än att vandra på gatorna.
  Och det är dyrare för dig själv att ta en trasig...
  Men om den gode gentlemannen redan har viftat med handen mot Oliver, då har Dodger inte glömt honom.
  Till en början var alla rädda att pojken skulle förråda dem. Men tiden gick och rädslan försvann. Och de bryr sig inte om Oliver heller. Bara här är Dodger, han ville lämna tillbaka sin gulmunade vän till gänget.
  Men även om fängelset är för barn, kan du inte bara fly från det. Och barerna, och väggarna är höga och säkerhet, allt är som vuxna brottslingar. Om det inte finns många kvinnor bland vakterna, till skillnad från de äldre fångarna.
  En av dem var en bekant till Dodger. Och han bestämde sig för att försöka ordna en flykt för Oliver.
  Och så bestämde sig tjuvpojken för att komma nära henne. Matronen frågade Dodger:
  - Hur kan jag få ut honom?
  Tjuvpojken sa:
  - Väldigt enkelt! Du kommer att säga att en pojke behövdes för arbete i en närliggande verkstad för privat produktion och du kommer att ta honom ut ur porten!
  Vakterna invände:
  - Jag kommer att bli förbannad för det här! Kommer inte gå!
  Pluto föreslog:
  - Så ge honom en lapp från mig!
  Matronen nickade.
  - För detta från dig en gyllene guinea!
  Tjuvpojken svarade:
  - En shilling räcker!
  Matronen morrade:
  - Det är förbjudet!
  Plut anmärkte logiskt:
  - Ingen kommer att veta! En sådan liten notis. Och en hel silverskilling! För detta mynt tills nyligen hängdes tjuvar!
  Kvinnan ryckte på axlarna och sa:
  - Två shilling!
  Undvikaren ryckte på axlarna och anmärkte:
  - Oliver är inte tillräckligt kär för mig för att ge två shilling för en sedel!
  Matronen kliade sig i pannan och sa:
  - Och varför behöver du ens det!
  Tjuvpojken svarade logiskt:
  - Vad är skillnaden för dig? Du vill ha en shilling, nästan för ingenting!
  Kvinnan höll med:
  - Ja, jag skickar en lapp! Det är inget!
  Skurken skissade några rader på ett papper och överlämnade det till matronen. Hon tog den med sig gömd i sin behå.
  Allt är enkelt...
  Undvikaren räckte henne en shilling och ångrade sig genast. I själva verket, vem är denna Oliver för honom. Och det är inte klart om det kommer att hjälpa.
  Plut själv hotades av arrestering när som helst. Pengar erhölls med risk för frihet. Och ibland händer det också att pojkar hängs för stöld eller skickas till gruvorna. Och i gruvorna höll nästan ingen ut i mer än fem år, och ofta till och med innan de böjdes.
  Kanske vore det bättre för Oliver att tillbringa fyra år i ett barnfängelse, skaffa sig en utbildning och ett yrke och sedan leva ett ärligt liv. Alla tjuvar hamnar ju förr eller senare i en snara, eller ännu värre. Sällan levde någon av brottslingarna till hög ålder, och det fanns inget som hette att inte bli gripen. Förr eller senare åker alla fast.
  Här stjäl inte deras ägare sig själv, utan befaller bara minderåriga tjuvar. Men förr eller senare kommer någon att ge upp det.
  Skurken suckade tungt och försökte inte tänka på vad som skulle hända efter hans tillfångatagande. Och hur mår Oliver - hur ofta blir han piskade?
  Oliver var tystare än vatten och lägre än gräs. Det fanns barn i cellen på tio eller elva år, mestadels sittande på bagateller och ganska lugna. Så livet i fängelset var tråkigt, mätt och ganska tyst. Det fanns varken tid eller ork för spratt. Det fanns inga rebeller i denna avdelning. På natten var en polis i tjänst som tittade bakom galler och drack kaffe, eller en vaktmästare. Så barnen tvingades hålla tyst och sova. Och de är under övervakning hela tiden.
  Det är såklart tråkigt, men å andra sidan är det ingen av killarna som terroriserar dig. Allt går enligt stadgan, som i armén utan dis. Om det inte är mycket jobb... Och tiden räcker inte till för sömn, men man vänjer sig också. Men efter fysisk aktivitet somnar du utan svårighet. Som träd faller vi på britsen, utan att känna till ledarnas sömnlöshet.
  Oliver blev fysiskt starkare på två och en halv månad av konstant hårt arbete och led nästan inte. Fram till slutet av terminen är det fortfarande väldigt långt borta, och det är för tidigt att räkna dagarna. Lyckligtvis, åtminstone ett tak över huvudet, och en tillräcklig mängd mat - ett arbetshus är en privat institution där de sparar på barn. Och här finns statlig mat, och medan det i Storbritannien inte råder hunger och missväxt i buren, utfodras de enligt normen, så att de fungerar bättre. Unga tjuvar ser inte utmattade ut. Ibland jobbar de hårt i friska luften, sopar gården, svarvar kvarnstenar, pumpar pumpar.
  Om det inte finns något arbete i verkstaden - lagret är redan fullt, då tvingas barnen helt enkelt bära stenar från plats till plats, eller mala mjöl med handkvarnstenar. Ibland, även om vakterna är på gott humör, spelar de fotboll.
  Oliver gynnades i alla fall av fängelse. Han blev friskare, starkare, lugnare och log oftare.
  Matronen tog honom till ett hörn, medan det var ett samtal, och lämnade över lappen och viskade:
  - Det är från Dodger!
  Oliver kände blandade känslor. Det är bra att han inte glöms bort, men å andra sidan är han redan van vid en så lugn och relativt tillfredsställande plats som ett barnfängelse. Och återigen ville jag inte återvända till tjuvarnas värld.
  Oliver kände inte till modersvärme och familj från spädbarnstiden, och för honom var cellen med galler inte ett helvete, utan något bekant från födseln. Och bankarna är tillräckligt torra, och de gav honom en kudde gjord av halm för gott uppförande. Och täckte dig med en filt och sov. Pojkar snarkar knappt, och du har enkla men trevliga drömmar. Du kan även läsa på söndag i fängelsebiblioteket. Och från jobbet, om lagret är fullt, ibland låter de dig gå tidigt.
  Nej, barnfängelset är inte i botten än. Till drottningens födelsedag lovade de till och med att ge chokladkakor. Och de som skötte sig bra på julen får gåvor.
  Oliver tvekade därför. Dodger rådde honom att svimma under arbetet och att skaka som om han hade feber. Barnet kommer att skickas till barnsjukhuset. Det är för de små utanför fängelset, eftersom de får synd och behandlas av de bästa läkarna. När allt kommer omkring, på fängelsesjukhuset är läkarna värst, och det finns inga mediciner. Och barn, även kriminella, förväntas fortfarande bli korrigerade, och de behandlas bättre än vuxna.
  Och från sjukhuset gratis kan du fly genom fönstret, så det finns inga galler. Trots att det är en polis i tjänst.
  Oliver förstod detta, men tvekade. Bli en tjuv igen? Det finns inget annat val kvar för honom som flykting dömd. Men sedan, i händelse av tillfångatagande, för återfall, kommer de definitivt att skickas till gruvorna eller hängas. I bästa fall väntar plantager. Dessutom kommer de att lägga till för flykten.
  Men vad mer? Han kan, som en yngling som bara är nio år gammal vid tiden för gripandet, och under den första resan, meja ner ett år i fängelse. Han kommer att lämna vid tolv år gammal, och de ska ge honom ett jobb - polisen kommer att koppla honom, han kommer redan att bli hantverkslärling. Och livet där kanske inte är lika intressant, men säkrare. Storbritannien är på frammarsch, arbetarna lever inte så dåligt längre. Lönerna stiger, arbetsdagarna krymper i takt med att tekniken går framåt. Filmer kommer snart...
  Ska han vara en tjuv?
  Men djävulen säger till Oliver - spring - frihet är himlen! Och vad gör du inte för friheten!
  Ja, ibland rymmer även vuxna fångar en vecka innan frigivningen. Och här är barnet!
  Och Oliver bestämde sig för att springa!
  Jag delade inte idén med andra barn ...
  Escape bestämde sig för att göra nästa dag. Pojken hade mardrömmar på natten. Inklusive hur han fångades och först piskades. Och så ledde de honom till galgen ... Oliver vaknade kallsvettig. Det blixtrade genom mitt huvud att det var ganska varmt i cellen under täcket. Runt omkring snusar korthåriga men ganska lugna pojkar på näsan. Och den där frukosten med fisk och vanligt bröd väntar honom. Och att de imorgon släpps tidigt från jobbet, och det kommer att vara möjligt att läsa i den salige Augustinus, eller Robinson Crusoes, fängelsebibliotek.
  Så vad får han?
  Oliver rullade över på andra sidan och somnade, som i ung ålder, utan svårighet.
  Dagen efter hårdnade hans beslut att fly. Åtminstone lite romantik. Att stjäla är så intressant... Och att komma in i någon annans hus med skatter.
  Efter frukost hade barnen en kort studie. Det var nödvändigt att skriva ett diktat med gåspennor. Och så matematik, och Guds lag. Och efter det, jobb.
  Barnen gick ... Det var redan kallt, och om en månad skulle de ge ut vinterkläder och skor. Oliver på jobbet tryckte igen den infällbara delen av maskinen, det här är ingen liten belastning, speciellt om du gör det tolv timmar i rad. Och ännu viktigare, det är tråkigt.
  Olivers beslutsamhet växte, och efter att knappt ha väntat ytterligare fyra timmar för att få det att se mer trovärdigt ut, svimmade han och slog i ett anfall.
  Beräkningen var fullt motiverad. Oliver lyftes, slogs in och bars till barnavdelningen på stadens sjukhus. Pojken fördes till avdelningen där det bara fanns två andra pojkar. Rum för fyra, ganska rymliga med högt i tak. Och fönster utan spröjs, med ett fönster i toppen. För en pojke som inte är tio år är det inga problem att ta sig ut. Oliver är ganska fingerfärdig och härdad av hårt arbete.
  Två pojkar på avdelningen, inte tjuvar, utan ljugande. Den ena hade ett brutet ben och var i gips, den andra var tydligen en kraftig förkylning och var illamående. Oliver klättrade upp på fönsterbrädan och drog sig upp på sina händer och fann sig själv i öppningen.
  Pojken i rollistan frågade:
  - Vart ska du!
  Oliver svarade:
  - Till din mamma! Var inte rädd, jag kommer tillbaka om en timme, berätta bara inte för läkarna!
  Pojken anmärkte:
  - Hoppa högt!
  Det var verkligen högt. Oliver sänkte kroppen, i sina armar. Sedan fångade han sina bara fötter på kanten och hoppade sedan. Han landade skickligt, även om han kände smärta och skakningar i hälarna.
  Men ingenting... På sjukhuset tvättades Oliver innan han lades in och fick gul pyjamas och tofflor. Pojken lämnade naturligtvis sina tofflor och satt kvar i pyjamasen. Hon ligger på sjukhuset, men i alla fall inte i fängelse. Och kanske löser sig allt.
  För säkerhets skull störtade Oliver i en smutsig höstpöl. Och han blev mer som en vanlig ung luffare. Och inte så suspekt....
  Skurken hoppade plötsligt ut för att möta honom och gnisslade:
  - Du lär dig snabbt, följ mig!
  Olivers grova, barnsliga klackar dammade snabbt i leran rusade efter en betydligt rikare klädd pojke i anständiga, nästan nya skor.
  De såg ganska kontrasterande ut, glänsande skor och de nakna, smutsiga fötterna på en pojke som hade rymt från ett barnfängelse, eller snarare från ett sjukhus, men faktiskt från vårdnaden.
  För en flykt kunde de ha slagit Oliver i tio år. I Storbritannien är domstolarna för barn mycket stränga, ibland till och med strängare än för vuxna. De är hårda under det tjugoförsta århundradet, men sedan ...
  Oliver tänker inte på det förstås. Han njuter av känslan av frihet och inspirerar. Och det är skönt att springa barfota trots höstkylan. Dessutom är det inte kallt alls när du springer. Och även vice versa, pojkens bara, förhårda sulor är kittliga.
  Du känner dig till och med stolt över att du har suttit bakom galler. Och du kunde fly och bränna allt med eld. Kommer inte att få oss.
  Efter städningen av barnfängelset i den gamle Feigins lya verkade Oliver lite smutsig. Men de gav honom stekt kött. Pojken hälsades som en hjälte. Han förrådde ingen och flydde från fängelset. Och det här är en bedrift. Det finns inget sådant styvt passsystem ännu, så du kan gömma dig länge, speciellt för en pojke. Och de tog inga fingeravtryck. Vilket är fantastiskt. Oliver ansågs vara en för liten brottsling, och skyltarna skrevs inte om, och kanske inte för mycket kommer att sökas. Och inte ens då fotograferade de brottslingar, så kameror är fortfarande så sällsynta och ofullkomliga.
  Så det är lättare för Oliver att gå vilse i en storstad som London.
  Och pojken gick till jobbet igen. Han fick anständiga kläder och nya skor.
  Ändå, i England, även för barn att gå barfota är inte helt anständigt, och talar om extrem fattigdom. Även om pojkens ben är lite obekväma, men det finns mycket mer stolthet och självkänsla.
  Oliver och Plut stal näsdukar. Pojken agerade skickligt och tyst. Det var redan den andra utgången. Och Oliver fann frid och lugn.
  Men den verkliga affären låg framför honom.
  Bill Sykes, en mördare och rånare, bestämde sig för att ta pojken som assistent i affärer. Och det här är ett seriöst test. Bill själv såg ut som en rånare med rött skägg och ett ganska otäckt ansikte.
  Oliver var förstås inte överdrivet entusiastisk. Dessutom, för sakens skull, var han tvungen att byta till trasor och gå barfota. Och det är särskilt kallt på natten.
  Bill sa att kostymen skulle vara enkel och bekväm. Och pojken kommer att gå barfota tyst, vilket är viktigt i huset. Det var dock obehagligt för Oliver att gå bara sulor på den kalla, frosttäckta trottoaren och då och då accelererade han för att hålla värmen.
  På natten brann gaslampor i London, med färgade glas, och den rika staden ser ganska vacker ut, särskilt i de centrala kvarteren.
  Oliver tittar på denna rikedom och slår med ögonen.
  Allt skulle vara bra, men det är kallt i trasor och bara, barnsliga ben är solbrända.
  De har dock redan nått målet, och Oliver knuffas ut genom fönstret. Han måste klättra genom fönstret och öppna fönstret för en större och mer vuxen rånare.
  Pojken tar sig upp på händerna och klättrar försiktigt in. Det är mycket varmare inuti, och när Olivers bara fötter rörde vid frottémattan kände de lycka. Pojken började försiktigt öppna luckorna på fönstren. Hans hjärta slog som en trumma av spänning. Och här, verkligen, när den här rödhåriga nosen av Bill kryper igenom, blir den så läskig.
  Och nu är rånaren i rummet och knarrar med stövlarna. Oliver kände sig irriterad över att han lämnades barfota, men det fanns inget att göra. Jakten började och Bill rusade till skåpet med pengar. Uppenbarligen fanns det ett tips, en av tjänarna och rånaren visste vad han letade efter.
  Oliver blev också upprymd och sopade bort några blanka föremål från bordet. Och lägg dem i en påse. Inklusive en förgylld hund. Och Bill pysslade med det bepansrade skåpet och arbetade med låset. Oliver gick barfota in i nästa rum. Där hittade han också några små prylar och våra och en silvergaffel på bordet.
  Att stjäla visade sig vara oväntat enkelt och intressant. Oliver log och var mycket nöjd. Men tyvärr, du kan inte undkomma ödet. Bara den här gången hittade kulan Bill. Det är mycket mer stökigt och ägaren ringde polisen. Mördaren skadades och hann inte fly med byte. Och den lättare och mindre Oliver lyckades precis smita iväg, även om de också sköt mot honom. Men pojken var fingerfärdig och lyckades komma undan skottlinjen från en primitiv pistol.
  Och med en blixt av bara klackar hoppade han ut genom fönstret, med en påse bytesdjur. Som det är, i teorin, och borde ha varit i Dickens. Ja, varför slog de ett barn, och inte en större och klumpigare bandit?
  Att stanna i fängelse och en del tjuvupplevelse gynnade Oliver, hans stil förvärrades, och du kommer inte att komma in i honom så lätt. Och polisen, som alltid, var försenade och pojken lyckades lämna, och till och med med byten.
  Olivers auktoritet bland tjuvarna har ökat ännu mer. Och han började själv klättra in i hus och ägna sig åt stöld mer aktivt.
  Pojken var tio år gammal. Under vintern hann han göra flera räder mot hus och stjäla en massa näsdukar, eller ett par gånger tyngre plånböcker. Och stölden av en annan plånbok med diamanter visade sig vara ett riktigt mästerverk.
  En av de vuxna banditerna kunde till och med ta ut räkningen som pojken stal.
  Våren har kommit ... Oliver klättrade in i ett av husen igen. Pojken var övermodig. Kanske hade han kunnat lämna nu. Men Bill Cysk flyttade bort från såret och förrådde sin unga partner och sa att han också rymde från fängelset. Och han sa till mig var jag skulle få tag i honom.
  Polisen satte upp ett bakhåll. Och de fångade Oliver i själva lyan när han kom tillbaka.
  Och hela gänget med ungdomstjuvar var täckta. Och det var polisens framgång.
  Oliver är fortfarande en pojke, bara ett barn, men redan en förhärdad återfallsman och en förrymd straffånge. Efter att ha gripits fördes han till ett fängelse för särskilt farliga människor och skickades till isoleringscell. Den här gången var Oliver avklädd och genomsökte noggrant och tittade in i både hans mun och anus. Mätt, vägt. Skrev om från den nakna alla tecken i journalen. De rakade sina huvuden och tvättade dem och låste in dem i en separat cell. Oliver var tillbaka i sin fängelsepyjamas, klippt och barfota, och helt ensam.
  Och att vara ensam är mycket läskigare och obehagligare. Ja, och i cellen på våren är det fortfarande svalt, till skillnad från barnfängelset. Ja, och de matar värre, en tom havregrynsgröt. Oliver prövas nu som vuxen och har en kedja runt halsen.
  Det är smutsigt och tråkigt, precis som att de slår med batonger.
  Polisen slog faktiskt den tioårige pojken i hälarna med käppar, och det här är bara början.
  Råttor gnisslar i cellen, och man sover på stenar, vilket är mycket kallare än på träplanksängar.
  Och de matar bara en gång om dagen och en mycket liten portion, bara du inte dör av hunger. Här är du som en självmordsbombare.
  Oliver tvingades dock också jobba: att vända kvarnstenarna, vilket är väldigt jobbigt när de bara hälarna slås av. Och du är fortfarande hungrig, och de piskar upp dig med slag.
  I Storbritannien har tortyr ännu inte avskaffats och Oliver kan förhöras med fördomar. Det är sant att detta kräver ett domstolsbeslut.
  Haltande och klirrande tunga bojor kom Oliver in på banan. Med blåöga, rakad flintskallig, utmärglad i ett par veckor i fängelse, såg en tioårig pojke patetisk ut. Eftersom en hel del stölder och inbrott redan hängde på honom förväntades rättegången bli längre och det skrevs redan om Oliver i tidningarna. Pojken blev rejält hotad med galgen.
  Men det var inte allt. Oliver har redan lyckats sätta ihop ett versal och gömt en cache.
  Domaren ställde en fråga till Oliver:
  - Var gömde du pengarna?
  Pojken började skaka på huvudet.
  - Jag gömde ingenting, jag har det inte!
  Domaren tittade på och meddelade:
  - Jag ger tillstånd till tortyr, bara utan att orsaka skada, han måste ge ut var han gömt gömmen.
  Oliver ryste och sa:
  - Jag stal ingenting!
  Pojken fördes till tortyrkällaren. Där brann eldfat och erfarna bödlar stekte verktyg. Eftersom Oliver fortfarande är ett barn torterades han av den rödhåriga torteraren Margaret, en specialist på tortyr av barn, vars klienter ännu inte har dött.
  Oliver torterades naken ... Margaret lade handen mot pojkens bröst, lyssnade på pulsen och utfärdade:
  - Friskt och segt barn!
  Efter det placerades pojken i maskinen och hans armar och ben fixerades i klämmor. Och de började vrida sig väldigt långsamt. Under befäl av den rödhåriga gjorde tonåringar det. Barn torterades vanligtvis av en rödhårig med ärftliga bödlar som studerade. Dessutom vände de sig och orsakade fruktansvärd smärta, men inte förlamande.
  Oliver Twist stönade, men stod envist på sitt. Även om hans armar var så vridna i onaturliga vinklar att det gjorde ont att tala. Pojken var skev i maskinen, han andades tungt och svetten rann från honom.
  Sedan bestämde sig den rödhåriga för att prova braziern. Bödelpojken kom med en flaska olivolja till henne. Och Margaret smorde Olivers grova, barnsliga sulor för att de inte skulle brännas.
  Pojken frågade:
  - Kommer du att bränna mig?
  Margaret nickade.
  Ja, om du inte säger något!
  Oliver stönade.
  - Jag har ingenting!
  Braziern gick på gas och antändes först med en liten låga. Margaret var väldigt förtjust i att steka pojkarnas klackar. Tortyren kunde pågå i upp till en halvtimme och orsaka svår smärta. Och samtidigt var pojkarnas sulor bara täckta av små blåsor, som försvann efter några dagar och det gick att upprepa tortyren på ett nytt sätt.
  Oliver hade mycket ont, han andades tungt och stönade, men gav inte ut gömmen. Det fanns en ansenlig mängd, inklusive de diamanter som pojken inte ville sälja.
  Dessutom är pojkar ofta envisa och överträffar ibland vuxna i uthållighet. Oliver var van att lida med en slöja. Och försökte distrahera mentalt från smärtan.
  Här är han ledare för korsfararnas barnkampanj. De har redan brutit sig in i saracenernas land. Och han tas till fånga. Galileens heta sand bränner barns bara fötter. Och det gör väldigt ont när det bakar sulorna på killarna. Och de förs in i slaveri, och piskor vissla ...
  Elden blir starkare. Margaret ser till att lågorna inte bränner hela huden på hennes ben. Det ska vara smärtsamt, men inte förlama pojken. Låt honom fortfarande ha kraften att arbeta i gruvorna eller på plantagerna. Olivoljan mjukar upp den unge fångens grova sulor, vilket gör dem känsligare och mindre brända. Oliver föreställer sig att han torteras av saracener som Ivanhoe... Sedan, som en roman som han läste i ett barnfängelse, leder han barfota Rebecca till avrättning. Och flickan slår sina ömma fötter mot stenarna.
  Och även eld. Och där är han Oliver som rider på en häst med ett spjut och slår ner fienden, som en kärve med hö. Och han faller...
  En halvtimme gick och timglaset gick ut. Till slut blev Oliver piskade vilket också gjorde ont, men pojken är van vid. Och strös på såren med saltvatten. Oliver svimmade till och med av den fruktansvärda smärtan och tappade medvetandet i flera minuter.
  Margaret suckade.
  - Tillräckligt! Låt honom vila!
  Oliver bars tillbaka till sin cell. Bara den här gången satte de brädor på stenarna och gav ut filtar så att pojken inte skulle bli dödlig förkylning.
  Ytterligare två tortyrer väntade Oliver framåt. Så seden krävde att fråga tre gånger. Och så ytterligare en dom och dödsstraff.
  Den utmattade pojken somnade och han drömde om något hemskt och smärtsamt.
  . KAPITEL 2
  Dagen efter fick Oliver lite mer att äta än vid tidigare tillfällen, inklusive fisk. Det kan ses att pojken vilade snabbare och återhämtade sig för nästa tortyr. Oliver var tydligt deprimerad, men han kände inte heller för att gråta. Jag ville leva och flytta.
  Det fanns en idé om vad som kommer att hända efter avrättningen? Himmel, helvete eller ingenting alls? Den sista skrämde mig mest. Oändligt mörker, när det inte ens finns tankar. Det är läskigt... Fast det finns ingen smärta eller rädsla heller... Eller så kanske det fortfarande finns en själ.
  I en dröm flyger du, svävar ibland över taken ... Kanske är detta ett minne av hur du var en ande? Och också skjutit i höjden, på jordens yta. Och någonstans på himlen finns det stjärnor, mellan dem finns det andra världar bebodda av människor, eller andra intelligenta varelser.
  Kanske efter döden kommer din själ att flyga till en annan planet, och du kommer redan att hitta en annan essens där? Hur kan det vara.
  Tänk om din själ redan innan du inkarnerade i en kropp var och levde i någon från en annan värld?
  Och det här är också väldigt underhållande ... Tänk om du i ett tidigare liv var en kung eller en khan? Eller kanske en stor krigare eller berömd vetenskapsman? Du kan vara vem som helst.
  Oliver Twist sjöng:
  - Förmodligen i nästa liv,
  Jag ska bli hela jordens kejsare...
  Och jag kommer att tjäna det härliga fosterlandet,
  Vi är människor i samma familj!
  Ja, det är verkligen fantastiskt i nästa liv att bli en kejsare, eller en khan. Det verkar som att Djingis Khan hade underkastat sig halva världen och innan dess var han en enkel slav.
  Historien om Djingis Khan är ungefär som en saga. Men det fanns faktiskt en sådan person, och han lyckades göra mycket. Men hans imperium har sjunkit i glömska. Just nu är Storbritannien på väg upp och hennes sol går upp. Fler och fler kolonier ingår i imperiet, som kan bli det största i jordens imperium. Och det här är allvarligt. Och någonstans i Europa fanns Napoleon, den store befälhavaren och härskaren. Som kunde erövra hela världen, men förstörde den sexhundra tusende armén i Ryssland. Och så var det ett slag vid Waterloo. Och den kampen var speciell. Napoleon kunde ha vunnit, men flera olyckor hindrade honom på en gång.
  Särskilt passformen under attacken mot de brittiska trupperna. Då kunde fransmännen ha vunnit om de hade anfallit med infanteri. Men marskalk Ney missade det.
  Oliver slängde och vände sig. Det är obehagligt att ligga på ett barns rygg som skurits av en piska. De vridna axlarna, nyckelbenen, armarna och benen gör också ont. Ömma blåsor på sulorna. Såren från tortyr hade redan börjat läka och kliade. Jag ville klia dem, men det är farligt.
  Oliver försökte distrahera sig från klådan och smärtan med tankar. I synnerhet frågan han ställde när han läste böcker. Och fängelsebiblioteket är ganska rikt - det finns mycket litteratur som konfiskeras från brottslingar. Och brottslingarna är inte bara rövare med dolkar, bland dem finns det vetenskapsmän, politiker och präster och många andra.
  Så Oliver, som läste snabbt, hann läsa mycket historisk litteratur i barnfängelset. Dessutom besökte han bibliotek i det vilda och hann också läsa och memorera mycket.
  I synnerhet Roms historia: om två bröder som matades av en varg och som grundade staden. Fantastisk stad!
  Romarriket existerade länge, och blev mest känt under antiken. Det skrevs om mest av allt och många historiska dokument fanns kvar. Men efter att ha nått sin höjdpunkt var imperiet på tillbakagång. Och så rasade den helt och försvann. Och fanns bara kvar i historiska böcker. Det fanns många kejsare i den. Bland dem finns Nero och Caligula - grymma bödlar och stora generaler. Julius Caesar och Troyan, många andra. Inklusive Pompey.
  Även om den senare inte blev kejsare ... Men ännu mer intressant är Spartacus uppror. När en enkel gladiator skakade imperiet och besegrade konsulerna. Det var som en saga.
  Det har skrivits flera böcker om Spartacus. I en av dem, vid nio års ålder, tog han sig in i stenbrotten. Och där arbetade han med alla slavarna. Här är den här muskulösa pojken som släpar en tung korg med stenar som väger mer än han själv. Och även barnets mage kollapsar av spänning. Och droppande svetthagel, från pojkens seniga kropp, mörk av solbränna och smuts.
  Och tillsyningsmannen uppmanar honom fortfarande med ett piskslag. Och pojkens bara fötter knarrar av förhårdnader. Sedan äter barnslaven i slutet av dagen mekaniskt grötgryta, kanske med lite tillsatt fisk och bröd, och faller sedan på stenarna och sover i en famn med andra pojkar, trots hårdheten i sängen. På vintern är stenbrottet kallt, och de unga slavarna är helt nakna och barfota. Och på natten är den i bästa fall täckt med tygrester, och de trycker ihop sina kroppar för att hålla värmen.
  Och på sommaren, den brännande värmen i södra Italien, utmattande arbete. Arbeta i stenbrott enligt principen: en slav arbetar antingen hårt eller sover. Naturligtvis dog många pojkar, men Spartak, mycket stark av naturen, växte upp och blev starkare. Och han hade turen att få en chans till frihet och bli såld till gladiatorskolan.
  Där började hans karriär, härlig och heroisk. En gladiator som överlevde hundra slagsmål, enligt seden i det antika Rom, fick frihet och kämpade redan för pengar. Spartacus kunde leva relativt bra, men han iscensatte ett uppror. Tiotusentals människor dog på båda sidor och fallet slutade med korsfästelsen av fångna slavar.
  I en roman hackades Spartacus till döds. I en annan gav slavarna inte bort honom, utan han dog på korset. I det tredje verket var Spartacus täckt av lik, men han lyckades ta sig ut och gick därifrån och bestämde sig för att ge upp kampen. Han gifte sig och uppfostrade sina egna barn.
  Spartacus gjorde intryck på Oliver, men visade sig vara ett misslyckande. Även om hans namn fanns kvar i århundraden och till och med årtusenden. Spartacus är förstås en symbol och det har skrivits olika skönlitterära böcker om honom. Förskrivningen av tid och inkonsekvensen av historisk information ger utrymme för fantasi.
  Här i en bok är Spartacus son till en adelsman, men var skyldig Crassus, en patricier, mycket pengar. Och nu är hela familjen arresterad och såld till slaveri för skulder. Spartak är fortfarande en ganska pojke, men stolt. Han, tillsammans med sin mor och syster, leds till slavhandel. De tog bort dyra kläder från mamman, skor, och hon är bara i en trasig tunika, inte naken och barfota. Hennes ben har slagits till blod och bränts på stenar, och hennes hud är bränd i solen. Och hon lider mycket, tvingas dansa inför kunder.
  Spartacus, brons från solbränna, också berövad rika kläder, barfota och naken, ser fortfarande ut som ett ungt djur.
  Och när köparen försöker ta sig in i hans mun biter han sig i fingrarna. För vilket han får en piska. Sedan köper en ägare pojken och mamman, och systern separeras... Spartaks mamma är vacker och utbildad, hon får jobbet som tjänare i huset. Men pojken, alltför stolt, som ett straff, tvingas vända kvarnstenen i två eller tre dagar. Trots att han är kedjad avbryter pojken fortfarande strykjärnet och flyr.
  Men han är fångad och brännmärkt. Sedan skickar ägaren honom till stenbrotten. Men även där utmärkte sig den fräcka pojken och sonen till en patricier och en adlig familj. Även om han borde korsfästas, flyr den unge krigaren i desperation från korset. Och detta ser chefschefen för gladiatorerna. Han gillar verkligen striden, även om han är en ung pojke i flera år, och han köper den. Och återigen en gladiators karriär.
  Spartacus, även om senare ädla romare, är i krig med imperiet. Och förblir till och med vid liv, och han har gemensamma barn i en slav från Thrakien. Vidare blev Spartacus sonson kejsare av Rom. Vilket redan är författarens fantasi.
  Dessa böcker nådde inte det tjugoförsta århundradet, men Oliver svalde dem och kom ihåg dem nu. Vila och återställa styrka efter tortyr. Detta gjorde det möjligt att glömma den ömma huden, och såren som kliade starkt av det salta vattnet som de unga bödlarna stänkte.
  Oliver tog ett par haltande steg runt cellen - kedjan runt halsen störde. Och jag tänkte att det är bra att de inte har satt ett block på honom än. Även om det kan finnas en stor plåga kvar.
  Förutom den banala snaran, även om de sällan avrättades med hjul, och detta är mycket smärtsamt. Du slits bokstavligen i stycken, och rep drar dina armar och ben i olika riktningar.
  Oliver visslade och sjöng för glädje:
  Om regnet - hey-ho, men inget paraply,
  Om vinden - hey-ho - visslar efter dig, Om kylan - hey-ho - är till benet, Och det finns inga goda nyheter hemifrån - Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp! vad det än är, gråt inte och var inte blyg! Le, le, le! Du är på väg, så allt kommer att ordna sig!
  
  Om vidare - hej-ho - du kan inte gå, Och rånaren - hej-ho - står i vägen, Om korpen - hej-ho - skriker ovanför ditt öra, Om ditt hjärta slår av rädsla - Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp! Gråt inte, var inte blyg! Le, le, le! Du är på väg, så allt kommer att ordna sig!
  
  Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp! Vad som än händer, gråt inte och var inte blyg! Le, le, le! Du är på väg, så allt kommer att ordna sig !
  Efter det blev Oliver Twist gladare... De kom med mat till honom igen och pojken lade sig på sidan, stoppade tillbaka filten och somnade om. Och han drömde...
  I en dröm hade pojken en splittrad personlighet. När den här och han liksom minns det förflutna och inte riktigt, tittar han på sig själv från sidan. Namnet är till exempel James Morgan. Den mest kända piraten förresten. Och samtidigt en pojke.
  Även om det sista uttalandet kan förstöra stämningen, i en dröm är de rädda för att veta att detta bara är en dröm är dumt. Drömmen är verkligen verklig, till exempel gnuggade de överdimensionerade stövlarna på benen, och smärtan efter att ha träffats i ljumsken på fyllan blev tydligare. Kanske blev Oliver ertappad, att han var rädd att de dyrbara skorna inte skulle flyga av och saktade av. Och läppen, bruten under frihetsberövandet, påminde återigen om sig själv. Som tur är är tänderna hela, men knölen i pannan från slaget bildade en ansenlig och kliar så äckligt.
  James Morgan sa något kvickt i en dröm: sedan fick han mig att skratta. Så de pratade om olika saker i ytterligare tre timmar och ... Morgan började förstås komponera och prata om sina egna bedrifter. För att argumentera i termer - de säger att du inte kan göra det: du behöver ett sinne.
  Att stjäla är en konst. Även om Morgan James såklart återberättade deckare. Fast han var tvungen att bära något. Speciellt när han gick på flykt och sedan letade efter ett sätt att hålla sig till någon partisanenhet.
  I det här fallet klarade han sig inte bättre än Oliver. Såvida inte den ukrainska sommaren ger varma nätter och du till exempel kan fräscha upp dig med bär eller att folk ännu inte är så härdade att de hindrar en hungrig pojke från att äta.
  Men här är ett par stölder
  han begick ... Att stjäla var inte mat. Men det är en helt annan historia.
  När James-Oliver slutligen tillkännagavs att han skulle gå till domstol, ryckte han inte tillbaka. Han visste mycket väl hur det hela slutade, och även i alla filmatiseringar (något slags falskt minne i en dröm, om den avlägsna framtidens under!) var Twist berättigat. Även om jag naturligtvis ofrivilligt tittar på filmen vill jag verkligen att den ska vara mer intressant, vilket betyder inte som i boken, utan oförutsägbart.
  Rätten var ganska klumpig och det var givetvis nödvändigt att stå i kö. Och hans ben var redan trötta, så i en smutsig och spottfylld cell ville James envist inte sitta ner.
  För att göra det lättare lutade sig ungen mot väggen och tänkte återigen på det abstrakta. Mer exakt kom jag ihåg vad Oliver upplevde.
  Den första dagen gick pojken över tjugo mil, vilket är ganska mycket för ett barn. Det mest fula är att grova stövlar med träsulor skavde sina fötter illa. Ja, det är ont om mat. Även om straffen räckte för en limpa bröd, och vatten är inte ett problem att hitta i England: te är inte Sahara.
  Det gick inte att få en god natts sömn, eftersom våren fortfarande är kall. De överansträngda vaderna värkte på morgonen och blåsor svullnade på benen. Pojken bestämde sig för att fortsätta gå barfota. Det verkade inte skrämmande för honom, så i tidig barndom bars de barfota fram till frosten. Men det är en sak att valla gäss eller sköta kor eller göra lite arbete på gården, och en annan att trampa tiotals mil på en stenig väg. Det här är inte ängens mjuka gräs, där man tillsammans med ett annat hemlöst barn driver ut ankor och andra levande varelser (de äldre killarna betar boskapen!).
  Oliver kände först bara ett obehagligt pirrande och gick då och då av vägen vid sidan av vägen och försökte trampa på gräset. Men så kom buskarna och pojken gick ut på vägen igen. Det var fortfarande mer eller mindre uthärdligt i flera timmar, men när han slutligen stannade, utmattad, brann hans nedslagna sulor bokstavligen. Jag var tvungen att leta efter en bäck och doppa dem i vattnet.
  Efter det drog pojken Oliver en enkel, men inte helt korrekt slutsats - undvika vägar, gå längs gräsmattorna och ... Jo, även på den tiden fanns det inte så mycket skogar i södra England, men vad som var mer som lundar, ofta planterad i en rektangel.
  Men att gå vilse är fortfarande verkligt ... Så vägen till London tog mycket längre tid och gav upphov till god rädsla. För Oliver, till vilken barnets fantasi drog vargar, ugglor och till och med mystiska tigrar med helveteslejon. För Guds mest fruktansvärda ängel och nästan allsmäktige fiende, Satan, går som ett rytande lejon. Och om en kvist krassade under den repade hälen, då ...
  Vägen till London visade sig vara längre, och människorna som kom över var något bättre än vad Dickens porträtterade. Utmärglad, med nedslagna ben, kunde ett ljushårigt barn mycket väl räkna med en brödskorpa och ett varmt hörn. Och när Oliver väl egentligen nästan stannade kvar - chansen till adoption var reell, men någon slags kraft ledde honom vidare.
  Förresten, och en partner, som Dickens inte skrev om, men det här
  en mörkhyad pojke, visade hur de klättrar in i andras trädgårdar och bevarar trädgårdar långt innan de träffade "The Dodger".
  Alla ville för mycket göra Oliver till en positiv hjälte, utan att inse att en pojke borde vara en pojke. Mer exakt att i livet är allt lite annorlunda än i ett barnarbete.
  Den första klättringen in i grönsaksträdgården var ganska prosaisk, och Oliver i allmänhet oroade sig inte så mycket för detta. Ville äta - tog lite. Ägarna blir inte fattigare! Är det bra? En tom mage sa att han personligen mådde bra av det.
  Med en partner, tydligen en zigenare, skildes de snabbt åt. Förmodligen har den mörkhyade inte funnit Oliver som en intressant samtalspartner att umgås med på länge.
  Efter det blev Twist själv nästan förlamad av en hund under ytterligare ett försök att göra "räder". Tydligen visste den unge zigenaren bättre var han skulle klättra för att inte sitta ner senare. Och Oliver är ännu inte erfaren ...
  Samtidigt sådde han sina grova skor. Nåväl, vid det här laget var han redan van vid att klara sig utan dem, men utsikten blev förstås tiggande, men barnens ben slogs fruktansvärt ner. Dodger såg förresten inte ut som i boken, men mycket mer respektabel. Tja, det är tydligt att en tjuv är mycket mer benägen att bryta skummet om de inte ser på honom som en tiggare. Stereotyper är sega - och om tjuvarna inte har kommit på så länge är det just för att de såg ganska anständiga ut och inte fattiga utåt.
  Varför tog de Oliver med sig? Kanske på grund av Twists änglalika ansikte, i hopp om att han skulle vara minst misstänksam. Eller så kanske Dodger verkligen ångrade det, eftersom Olivers utseende: utmärglad, repad, med brutna och smutsiga ben framkallade livlig medkänsla. Och tjuvar är människor också, särskilt när de är unga och inte har hunnit härda sina själar.
  Twist fick i alla fall tak över huvudet och frös inte om nätterna, de fick i allmänhet bra mat, speciellt när man jämförde med arbetsstugan.
  När de gick till pojkens affär, gjorde de ordning på dräkten, gav en likhet med en respektabel tjänare.
  Och om Oliver inte var så dum att han gav ett skrik, utan agerade smartare - eller behöll tjuven själv eller bara stod och såg ut som om han beundrade ut genom fönstret, vem skulle ha tänkt på honom?
  Kanske var det därför de rättfärdigade honom så snabbt, men herrn
  gillade genast hans ansikte. Fast det verkar vara hans släkting?
  James spottade genom tänderna och sa argt:
  - Varför är den här domaren som en dum sömnig sköldpadda?!
  Polismannen blev galen av fräckhet och stirrade tomt på pojken, och pojkarna gnällde högt. Det är roligt att den unge tjuven inte är rädd för myndigheterna.
  Fräckhet är tydligen den andra lyckan, och polisen har blivit mycket artigare. Kanske blixtrade tanken - tänk om det här är sonen till en mycket inflytelserik person eller ...
  James Morgan fick ett snus från en av de mer eller mindre rena vagabonderna som ett tecken på förtroende. Jag ville tända en cigarett, men i sista stund insåg jag att en grov tobaksgrad skulle få dig att hosta och sedan skulle all dess pråliga glans lossna som ett ormskinn.
  Domare Fang är uppenbarligen inte på humör - gul med röda fläckar i ansiktet, till synes arg ... Och åsynen av en pojke som, även i en träinhägnad, kände sig som en kung på en tron.
  Utseendet är fräckt och till och med föraktfullt, händerna är trotsigt gömda i fickorna och bröstet är uppblåst. Helvete, inte den minsta rädsla och en sådan syn som...
  James, i en dröm om alternativ uppfattning, kom ihåg boken utantill, men i det här fallet visade sig den äldre herren inte vara helt godmodig. Ja, det fanns ett överlägg med filmbiblioteket. Troligen skulle rollen som en bra trollstav spelas av ett annat vittne. Den som såg Plut och Kolya stjäla...
  Pojken är inte så mycket, då lyssnade han på vad herren i fracken sa till domaren. Men domaren vände sig till slut mot honom:
  
  - Vad heter du, din förbenade skurk? frågade herr Fang med gift i rösten.
  James Oliver svarade djärvt:
  - Vem är skurken så det är du! Våga inte kalla mig förbenad gubbe!
  Domaren kvävdes till och med av förvåning. Inte ens förhärdade banditer lät sig vara så fräcka och fräcka i förhållande till en person som kunde skickas till galgen. Fast faktiskt inte riktigt - för en dödsdom träffas vanligtvis en domstol i en annan, högre instans, med deltagande av en utsedd advokat. Även om en sådan försvarare är värdelös, som en trästol. Men naturligtvis kan de inte döma till döden i England utan ett sken av laglighet. Medeltiden finns i alla fall inte längre på gården.
  Men om fickstölder hanteras, och till och med begås av en pojke, kan du klara dig utan en advokat.
  Fang, sjudande av ilska, kastade en hotfull blick på pojken och fångade ... Förakt, som om han inte vore en man besatt med makt, utan en dynghög. Att uthärda så här är acceptabelt! (Pun!)
  Domaren kastade kort, eller snarare snabbt:
  - För att ha begått fickstölder efter överenskommelse döms pojken till tre års hårt arbete, och ytterligare två för trotsig inställning till domstolen!
  James-Oliver spottade föraktfullt på näbben.
  - Ja, du gick! I allmänhet är han en tjuv i lag ... Mer exakt, jag är en tjuv, som världen aldrig har sett!
  Herrn försökte ingripa:
  - Pojken är helt klart sjuk, herr domare. Spara barnet!
  Fang slog hammaren i bordet.
  - Ta bort jäveln! Fem år hårt arbete är det högsta jag kan ge, men en högre domare kommer att löda honom galgen.
  Oliver slog polisen ... Också i ljumsken - det är osannolikt att en otränad kropp skulle tillåta honom att nå hakan på en lång person. Det är sant att fienden var nykter och erfaren nog att skifta något och från vilket slaget visade sig vara smärtsamt, men inte alls chockerande. Men polismannen själv flyttade sin batong som svar. Oleg mildrade attacken, men ändå ringde hans öron och blev lite grumlig. Och det andra slaget nådde målet ...
  Pojkens själ flög ut ur hans kropp från hjärnskakningen... Det är bra att stafettpinnen är elastisk, och den erfarna vakten beräknade styrkan rätt... Annars hade Oliver säkert dödats... Annars gick fem minuter ut och en kall uppfriskande dusch ...
  Nu har gubben kommit tillbaka och det har gått ojämförligt sämre än i boken. Naturligtvis var försvarsvittnet sent, och ingen tänkte lyssna på honom. Domaren sa torrt:
  - Hela domen har fällts, men vill du ha en ny förhandling, kontakta åklagaren och begär en prövning av ärendet på grund av nyupptäckta omständigheter! Låt sedan denna varelse hänga!
  James Morgan, vars ande svävade i närheten, tänkte plötsligt - och faktiskt efter att domen fällts kunde domaren tvinga vittnet att skriva till åklagaren ... Enligt lagen är det så. En redan avkunnad dom kan endast upphävas på det sätt som det särskilda förfarandet föreskriver.
  Så här hade Oliver Twist väldigt tur ... Eller rättare sagt, i boken ... Förresten, vad man inte trodde på någon film, skulle domaren, efter att ha avkunnat domen att hänga pojken, ha backat så snabbt eftersom av ett inte särskilt auktoritativt vittne. Ja, och vittnet själv kunde vara rädd för domaren... Vad skulle vara mer verkligt.
  Men redan här sympatiserade inte publiken med den fräcka Oliver och herrn som övergav ansökan ...
  James Oliver, som kom ihåg sig själv sent, försökte återvända till den tidigare övergivna kroppen, men ... Han gled genom den som ett tomrum eller en rökpelare ... Tydligen kommer de inte in i samma flod två gånger. Nu är Oliver där igen och ... nya äventyr.
  James Morgan kunde fortfarande känna empati och läsa tankar. Hos pojken, efter hjärnskakningen, är de extremt kaotiska. Handbojorna sattes hårt fast - i England arresteras ofta barn och rätt storlek förbereds i förväg. En fräck pojke måste få en läxa. Helt oborzel - schakal!
  När han kände smärtan i händerna, vissnade lille Oliver och tårarna kom ur ögonen.
  Fängelset för hårt arbete liknade en gammal fästning, med torn och kryphål. Dystra vakter, tänder på väggarna och vaktpostbulldoggar.
  Oliver tänkte fortfarande hårt och vaktmästaren piskade till och med pojken med en piska för att få honom att röra sig snabbare. Pojken flämtade och sa:
  - Som du vill, sir!
  Pojkar och flickor som inte var äldre än fjorton hölls i en särskild avdelning av fängelset. Oliver hade redan kommit till sinnes och såg sig nyfiket omkring i fängelset. I synnerhet bakom de tjocka galler såg jag fängelsegården där vuxna straffångar i overall och träskor högg och släpade stockar och hyvlade något. Poliserna och vakterna skrek brutalt åt dem.
  Barnens halva var placerad separat och utmärktes av tre, att en blå linje drogs längs de tjocka fuktiga väggarna.
  Själva innergården var också nästan tom, bara de marscherade i fjärran ... Oliver, som tittade på sina barskurna huvuden, trodde att det var pojkar, men ... Pojkar går inte i gråa klänningar som ser ut som nunnors kassockor . Endast kassockorna var korta, nästan helt avslöjade flickornas nakna, saknade i varmt väder, tunna och nedslagna ben.
  Några av dem var till och med yngre än Oliver, och även om avståndet gjorde det svårt att granska deras magra ansikten i detalj och fånga den fruktansvärda sorgen i deras ögon, kände pojken från dem en fruktansvärd ström av lidande och sorg!
  Han är Oliver i fängelse! Det är tydligt att han är en brottsling: i allas ögon en mördare och en tjuv! Ordet mördare är inte helt klart, men det låter envist i mitt huvud och slår med klockor på tinningarna!
  Och dess tjocka, spruckna och mögliga väggar verkar vara levande i dess fängelse, och fångens hesa och tunga andetag tycktes höras genom små hål.
  De tunga smidesdörrarna öppnade sig och polismannen överlämnade ett papper som utarbetats av domarsekreteraren. Oliver Twists namn uppgavs inte utan ett nummer anbringades istället. Tja, ja, om det här är någon sorts fräck tjuv eller det sista trampet ner, så spelar namnet ingen roll. Det räcker med en siffra - låt det vara ansiktslöst och lydigt ... Men nej, fängelsesystemet slog inte sönder sådana!
  Ett par vakter tittade på Oliver med köttätande flin. Pojken såg redan rädd och fruktansvärt blek ut. Rädsla, den starka rädsla som han inte upplevde ens efter att ha bett om mer gröt, han blev piskade av vakterna i arbetshuset översvämmade honom ...
  Det här är redan en annan värld - en plats som är ganska jämförbar med underjorden, och det är inte för inte som alla är så angelägna om att undvika träldom till varje pris ... Olivers ben knäckte sig och han föll framåt ... Den erfarne fångvaktaren tog skickligt tag i pojken i håret och slog den dömda pojken på de rosa och vita kinderna:
  - Sådana knep får vi inte här! Ska du spela som alla andra eller...
  Och den store mannen körde vältaligt handkanten ner i halsen.
  Oliver Twist vaknade. Tre vakter gick in i cellen och öppnade låset med ett knarrande. De tog på sig läderhandskar och började känna på pojken och titta på hans sår efter vägglöss eller någon form av smuts. Sedan började de gnugga med alkohol.
  Oliver bet ihop tänderna åt den brännande smärtan av de torkade såren. Men å andra sidan gick tanden nästan igenom och det slutade klia. Pojken fick en drink buljong, en bit av en vinge med bröd.
  En av vakterna sa:
  - Konstigt nog, men många tycker synd om dig, avrätta inte!
  Oliver frågade hoppfullt:
  - Och det kanske inte blir någon tortyr?
  Matronen skakade på huvudet.
  - Det kommer att bli tortyr! Kräv upp till tre gånger anpassade beställningar!
  Oliver suckade tungt och bestämde sig för att han kunde stå ut ... Och han hade en galen dröm ...
  Fast han läste också en bok om James Morgan. Dessutom, ja, James var en pojke som förgiftades till hårt arbete på Jamaica. Där arbetade han hårt på sockerrörsplantager. Sedan, under razzian, anslöt han sig till piraterna och blev en hyttpojke till en början. Och sedan utmärkt sig som assisterande kapten, och sedan kaptenen själv. James Morgan plundrade mycket och blev så småningom guvernör på Jamaica.
  Det här är hela historien. Först en tiggarpojketjuv, sedan en ung straffånge som nästan kvävdes i lastrummet. Dessutom slaven som under tillsyningsmannens pisk arbetar naken på plantagerna.
  Oliver tänkte att plantagerna kanske också väntade på honom. Tydligen kommer de inte att avrättas. I de södra kolonierna har kroppen inte ens vinter: detta är ett plus. Men du kan bli smittad. Maten spelar ingen roll, men du kan leva. Det är mycket jobb, ibland är det relativt lediga dagar. Slavar blir ofta misshandlade. Ibland får dömda sin frihet och blir själva planterare.
  Pojken suckade och tänkte att det skulle vara bra för honom att bli som Morgan en pirat och sedan en guvernör.
  Sanningen är inte de tiderna. Piratkopieringen har inte försvunnit, men den har blivit allvarligt kvävd. Och på Jamaica är det inte längre så massivt. Liksom på andra ställen. Även i Afrika är pirater fortfarande aktiva i Stilla havet också.
  Oliver föreställde sig galjonens attack. Hur många pojkar hoppar på de spanska soldaterna och blinkar med sina nakna, runda klackar. Och skär fiender med sablar.
  Och gå Oliver. Hennes är en ganska pojke, men tålig och stark. Som styr bruket med två svärd och ropar;
  - Vårt starkaste besättning,
  Vi ska gå ombord på pilen!
  Och de fällda sjömännen och soldaterna från det kastilianska riket faller. Och det är så häftigt och roligt.
  Oliver öppnar skattkistor och doppar sina blodtäckta händer i guld.
  Och piratpojkarna sjunger och slår sin bebis, bara, solbrända fötter på däck;
  Vi skakar av raseri och ilska
  Men våra grymheter kommer omedelbart, omedelbart att sluta Om bara guldet av högsta standard Ödet kommer att rulla av oss så mycket vi vill.
  
  Eh - ja på havet, eh - ja under segel Åh ja, vi flyger för fantastisk rikedom, Det är synd, ingen vet, och vi vet inte själva Hur mycket guld vi behöver, åh ja, hur mycket vi vill ha.
  
  Vi rånar alla, men vi är inte skyldiga Och vi behöver försörja våra familjer, vi behöver också släktingar.Det är trots allt ingen som tänker betala oss lön Och vi lever utan semester och utan lediga dagar.
  
  Eh - ja på havet, eh - ja under segel Åh ja, vi flyger för fantastisk rikedom, Det är synd, ingen vet, och vi vet inte själva Hur mycket guld vi behöver, åh ja, hur mycket vi vill ha.
  
  Eh - ja på havet, eh - ja under segel Åh ja, vi flyger för fantastisk rikedom, Det är synd, ingen vet, och vi vet inte själva Hur mycket guld vi behöver, åh ja, hur mycket vi vill ha.
  . KAPITEL 3
  Pojken försökte återigen gå runt i cellen under en tid. Men han var inte så bra på det. Visserligen var blåsorna från sulorna redan något borta, och det var inte så smärtsamt att gå. Oliver Twist visslade en sång genom hans näsborrar. Och han var på något sätt dum på grund av detta, att han satt i fängelse. Oliver har ännu inte läst om greven av Montecristo. Romanen kommer att skrivas lite senare. Men något inte så välkänt fastnade i hans minne.
  Till exempel stal en pojke den eviga ungdomens äpple och hamnade i Bastiljen. Ludvig XIV ville först avrätta barnet. Men så bestämde jag mig för att låta barnet sitta i den hemliga cellen i Bastiljen för alltid. Och barnet, efter att ha fått evig ungdom, hamnade i en ensam, underjordisk cell ... Och han tillbringade sjuttio år i isoleringscell. Tills de släppte honom, helt enkelt inte att tro att en pojke som såg ut ungefär tolv år gammal skulle vara i den hemliga cellen i Bastille som en särskilt farlig brottsling.
  Det eviga barnet blev ordentligt pryglat och släppt på alla fyra sidor. Efter att pojken vandrat på Europas vägar hade han ett äventyr. Hon i Napoleon Bonapartes armé blev son till ett regemente.
  Det var en ganska intressant roman. Sjuttio år, men att tjäna - det är häftigt att hålla med! Och läskigt! Och detta är nästan i totalt mörker, kedjad runt halsen. Han är förresten Oliver. Stackars pojke... Och hur han inte har blivit arg än. Drömmar var hans enda tröst. De var långa och mycket intressanta.
  I en dröm, till exempel, vandrar en pojke längs bergsstigar och snubblar över en skatt, eller något mer underhållande. Och bara fötter blir en hög med guldmynt ...
  Oliver föreställer sig gula, metalliska cirklar, och det verkar så coolt. Och du reder ut dem och skakar dem i nävarna. Och de är så frestande skimmer. Och sådant guld här är vackert, ger en röd nyans.
  Oliver smakade till och med mentalt den gula rundan på tanden. Och han log glatt. För guld är det utsökt - och mycket trevligt, avger lukten av honung ... Och nu verkar det för dig att bin surrar i kammaren och sommaren kommer med milda strålar.
  Pojken log. Och återigen började han gå runt i cellen ... Barfota, barnets ben läker snabbt och jag vill röra på mig. Kommer han att hängas? Jag vill inte fastna i en slinga.
  Oliver föreställde sig hur hans nakna, barnsliga klackar skulle dingla när snaran drogs åt runt den tunna halsen. Och så ska de bränna den bara sulan med ett glödhett strykjärn för att försäkra sig om att pojken är död. Och de kommer att bränna hans lik i ugnen - vilket är väldigt obehagligt ...
  Oliver sjöng i bitterhet för att muntra upp sig själv med en piratromantik:
  Förgäves slog de rika igen dörrarna,
  När allt kommer omkring är vägen beordrad till dörren för de fattiga!
  Där, i en bur under lås och nyckel, är peri uttråkad,
  Hon vill att riddaren ska hjälpa henne!
  
  Och jag gick som en pojke till piraterna,
  Att böja sig för en dignitär att inte slå!
  Nu är det återbetalningstid för alla de begärliga,
  Jägaren har förvandlats till mat i spelet!
  
  Och stora är mina kraftfulla pojkar,
  När jag var i svärdets händer började jag snurra!
  Jag ska sända onda fiender för att bli uttråkade i gravarna,
  Månen på himlen lyser klar koppar!
  
  Modet kokar ursinnigt i hjärtat,
  Den gröna kabinpojken är redo att gå ombord!
  Jag korsade med en officer på svärd,
  Gå in i striden i ett vilt, våldsamt raseri!
  
  Motståndaren är lång, som en tjur från ett bås,
  Han vill krossa den vilda massan!
  Men den unge mannen kämpar med värdighet,
  Bladet väver en osynlig tråd!
  
  Här är ett utfall - de genomborrade magen,
  Ligisten tjöt, tappade sitt svärd!
  Han levde vidsträckt och kände inte smärta,
  Nu har han tappat sina hästkrafter!
  
  Min första ombordstigning var så lyckad
  En handfull guld hälls i fickan!
  Och vi pirater sjunger sånger
  Dela i strid duvanen som erhölls till ära!
  
  Naturligtvis kan morgondagen vara värre
  Fregatt- och kryssargevär brände!
  Skicka mig att hoppa barfota genom pölarna,
  Genom blodet som fiendens skurk utgjutit!
  
  En ganska pojke, det finns inga antenner,
  Men det finns ingen hyttpojke i striden om överseende!
  Kohl är avsett att dö i årens färg,
  Det är ett frivilligt beslut!
  Efter Oliver kände sig lite mer glad, och började även gnugga kedjan. En metalllänk mot en annan. Även om det är osannolikt att han kommer att hinna, men det finns åtminstone en chans.
  Pojken agerade energiskt och sjöng ursinnigt;
  Sammanträde per gitter v fängelsehåla rå .
  En ung örn föddes upp i fångenskap,
  Min ledsna kamrat, viftande med sin vinge,
  Blodig mat pickar under fönstret,
  Pickar och kastar och tittar ut genom fönstret,
  Som om han tänkte samma sak med mig;
  Han ringer mig med sina ögon och sitt gråt
  Och han vill säga: "Låt oss flyga iväg!
  Vi är fria fåglar; det är dags, bror, det är dags!
  Där, där berget blir vitt bakom molnet,
  Där, där havets kanter blir blå,
  Där, där vi går bara vinden ... ja, jag! .. "
  Och pojken sparkade på britsarna med sin bara fot. Och så tog han den och somnade om. Och han drömde också om något inspirerat av tidigare lästa romaner. I synnerhet om Julianus den avfällde. Vad hade hänt om Julian hade levt längre!
  Och den här drömmen är intressant;
  I en dröm såg pojken något ovanligt...
  Här var han bredvid Julianus den avfällde. Den berömda romerske kejsaren i striden med partherna hamnade i en svår situation. Men Caesars arvingar kämpade modigt och drev tillbaka partherna. Men kejsaren själv var omgiven av en liten avdelning, som desperat försökte bryta igenom till sitt eget.
  Oliver Twist hoppade ut på den heta sanden. Terminatorpojken insåg omedelbart att detta inte riktigt var en dröm, speciellt eftersom de ännu inte helt läkta blåsorna på sulorna värkte. Men det finns ingen tid att argumentera - kejsaren borde räddas!
  Pojkevaktaren sköt ner fem parthianer som redan hade belägrat kejsaren med ett slag i ett hopp. Sedan tog Oliver Twist mycket skickligt upp båda svärden och började skälla. De fyra första persiska krigarna föll med avhuggna huvuden. Sedan kastade pojken dolken med sina bara fingrar, och den vred sig mitt under flygningen och skar halsen av tre bågskyttar.
  Oliver Twist utbrast glatt:
  - Det är en mans kamp!
  Sedan gick han till en avgörande offensiv. Hans svärdsgungor var som en gräsklippare. De högg ner alla i rad och dissekerade persernas lemmar. Här är en stor chef för partherna som försöker få kejsaren själv att förlora sin hand. Och så huvudet.
  Oliver Twist kastade fem dolkar från skivspelaren med fötterna på en gång och mejade ner en hel rad bågskyttar. Sedan skrek han:
  - Timme av förmögenhet! Det är dags att spela!
  Och hans svärd klippte den parthiska armén. Arméns ledare, kungen av Persien, Indemon, kläckte zenki. En halvnaken, muskulös pojke skar ner alla i rad och fyllde alla närmande till Julian med lik. Aldrig tidigare hade härskaren i Parthia sett en så häftig kämpe. Och det faktum att detta bara är en skägglös ungdom inspirerade till allvarlig rädsla.
  Plötsligt bestämde sig de riktigt hedniska gudarna för att hjälpa det antika Rom, och istället för att dra sig tillbaka, återlämnade Julian sina förfäders religion till jorden! Och nu är det antingen Hercules eller Hercules son som kämpar mot den parthiska armén.
  Och Oliver Twist blev mer och mer galen. Han kastade tunga och vassa föremål. Han högg och krossade det antika Roms fiender, och hans svärd verkade som oemotståndliga blixtar. Terminatorpojken inspirerade resten av romarna. Ropar: Herkules! Hercules med oss! De rusade mot partherna och fördubblade sin styrka tre gånger. Kejsaren själv kämpade.
  Julian var bara något över medellängden, men välbyggd och stilig. Vid tiden för sin död var han bara trettiotvå år gammal, och det är inte känt vad som skulle ha väntat det romerska riket om avfällingen hade levt längre. Men nu verkar det som att partherna har flyttat tillbaka och börjat backa.
  Och resten av den romerska armén lade till värme. Kung Indemon försökte vända striden, och med ett utvalt tusental odödliga gick han in i striden. Men detta var hans ödesdigra misstag.
  Oliver Twist uppmärksammade en mycket stor man - längre än Valuev, klädd i krona och axlar, som en garderob i gyllene ringbrynja. Och pojken, som såg hur de lyssnar på denna härskares order, förstod: det är dags att agera. Och han tog upp bågen som släpptes av persern. Han drog snabbt i den med foten, så att bågsträngen nästan sprack. Och sedan släppte han en pil som mentalt åtföljde hennes flyg.
  Och rusande, ett taggigt stick genomborrade kungen av Parthia i halsen och bröt halspulsådern. Och en enorm vikt på en och en halv, eller till och med två centner, kraschade linjalen från en dragelefant.
  Kungens död, naturligtvis, ett förkrossande slag för armén. Speciellt när den yngre arvtagaren försökte ta kommandot, som Oliver Twist skickade en pil mot honom. Som ett resultat visade sig denna motståndare vara en genomborrad skorpion. När romarna såg kejsaren rusa in i striden, ropade de nu: Apollo, Apollo är med oss!
  Och Oliver Twist slog parterna med händer och fötter.
  Och denna barbariska armé förvandlades till en grossistflygning. Nu förföljde romarna Parthia och i denna ras av vargar var det ingen fråga om förlåtelse och barmhärtighet. Ve dem som flyr, och ve dem som flyr från romarna dubbelt.
  Den östliga armén smälte framför våra ögon, och de latinska regementena, legionerna och kohorterna var obönhörliga. Järn och stark, de krossar och river sönder allt, och dödar adelsmännen...
  Pojken, å andra sidan, blixtrade med bara, rosa klackar och drev en kvarn med svärd och högg ner fem motståndare på en gång.
  Fullständig seger. De överlevande parterna faller på knä och ber om nåd.
  Oliver Twist kom fram vid kejsarens uppmaning. Han tittade kärleksfullt på honom. I forntida tider är människor lite lägre än under senare århundraden, och i en dröm föreställer sig pojken att han är äldre. Så Oliver ser ut att vara fjorton, femton år gammal med romerska mått mätt. Det vill säga, det kan redan betraktas som en man, om än utan skägg. Julian tittade på sina repor och blåmärken och frågade med ett brett leende:
  - Är du en gud?
  Oliver Twist svarade ärligt och rättvist:
  - Jag är mänsklig!
  Julian suckade tungt och svarade också uppriktigt:
  - Det är synd... Mycket ledsen!
  Detta gjorde terminatorpojken arg, och han svarade hårt:
  - Det finns inget att ångra! Det här låter stolt!
  Julian nickade gillande och klappade pojken på axeln:
  - Bra sagt! Den här mannen låter stolt, och han måste vara stolt, och inte lera i händerna på en krukmakare!
  Armén mumlade i gillande. Den marscherande prästen började förbereda en hednisk bönegudstjänst med anledning av segern. Julian bestämde sig för att återuppliva de gamla kulterna. En av dem är dyrkan av Jupiter, Mars och Mithra. Även om det är klart att den hedniska tron behöver moderniseras. Olika idéer har föreslagits här. När allt kommer omkring finns det redan en undervisning om Champs Elysees - ett paradis för krigare och heroiska människor, förståsigpåare. Så varför inte göra det till officiell doktrin. Du kommer att vara undergiven kejsaren, du kommer att kunna utmärka dig i tjänsten och du kommer att skaffa dig ett harem i nästa värld, och du kommer att fira ädla högtider där, vara för evigt ung och stark! Så varför eliten då läran om Kristus?
  Oliver Twist, som inte heller var särskilt förtjust i traditionell kristendom, tvåhjärtad och grym, anmärkte:
  - Människan själv är sin egen lyckas smed, och hon är sin framgångs keramiker!
  Julian räckte fram sin hand mot pojken, skakade den varmt och föreslog med all uppriktighet:
  - Var min son och arvtagare! Du är klok över dina år, och du har övermänsklig styrka!
  Efter det tog kejsaren ut kejsarnas ring från sitt bälte. Denna ring bärs vanligtvis av kejsaren till vem han än väljer att vara hans efterträdare, och är vanligtvis ett tecken på adoption.
  Oliver Twist satte en ring på sitt pekfinger och sa med entusiasm:
  "Jag hoppas vara värdig att bli kejsarens son..."
  Julian besegrade den parthiska armén och belägrade återigen deras väl befästa huvudstad. Oliver Twists framträdande möttes med glädje. Den romerske kejsaren kysste pojken och höjde honom med starka händer över honom och sa:
  - Tack Gud! Jag trodde redan att du var död!
  Oliver, som insåg att sanningen inte är så lätt att förklara, svarade:
  - Ärligt talat, Ers Majestät är min riktiga far, det här är Apollo och han tar mig ibland till Olympen och till andra världar så att jag inte vänjer mig för mycket vid människor!
  Kejsaren, med smeknamnet i verkligheten som en avfälling, blev förvånad:
  - Har du sett Olympus?
  Oliver Twist, som alla intellektuellt utvecklade pojkar, älskade att komponera och bekräftade därför lätt:
  - Ja!
  Julian utbrast i beundran:
  - Och jag såg Jupiter!
  Riddarpojken, leende brett med pärltänder, svarade:
  - Min farfar Jupiter säger hej till dig! Och önskar dig framgång!
  Kejsaren utbrast högst i lungorna:
  - Tacka gudarna! Må de ge seger!
  Pojken-arvingen erbjöd sig omedelbart att inte fördröja överfallet, eftersom området runtomkring var ödelagt och det var för svårt för de romerska trupperna att få sin egen mat och dryck.
  Oliver, beväpnad med den bästa romerska bågen, som han också förbättrade, gick på jakt. Det är bättre att tänka över anfallsplanen, se själva fästningen och samtidigt döda fiender.
  Oliver Twist sköt på avstånd mot krigaren med de scharlakansröda fjädrarna på hjälmen. Som svar flög moln av pilar mot pojken. Men den unge krigaren ägnade inte den minsta uppmärksamhet åt dem: de nådde fortfarande inte fram, och slog kyligt ut motståndare, och han själv, med ett snabbt steg, då och då, springandes, gick runt muren.
  Staden var verkligen stor, inte mycket mindre än Rom, och omgiven av höga murar. Trajanus den store och många andra erövrare kunde inte ta honom till sin rätt. Men här är faktiskt Parthias huvudkraft. Erövra henne, och ditt välde i Rom kan sträcka sig så långt som till Indien.
  Oliver märkte att stadsmurarna nästan överallt är stora, tjocka och taggiga. För att ta en sådan stad behöver du många långa trappor, och det är inte säkert att du hittar dem. Skyddet är något svagare, där staden sköljs av floden finns en stormig bäck. Det är möjligt att avleda floden, men det kommer att ta minst två månaders hårt arbete. Så vilka är de andra sätten?
  Spräng till exempel muren och bryt igenom genombrottet! Det enklaste sättet, men du behöver sprängämnen. Men inte långt från staden finns en imponerande skog. Och med viss skicklighet kan sprängämnen tillverkas av ... sågspån, tillsätta de enklaste mineralerna och salterna till dem. Och med sina bara klackar kände pojken att det fanns sådana mineraler och salter i jorden.
  Det är bäst att undergräva den högsta delen av muren, där det största antalet fiendesoldater har samlats. Nu kommer parterna att ångra att de överhuvudtaget vågade gå emot Rom.
  Oliver Twist, efter att ha skjutit fyra kogger, återvände tillbaka till lägret och informerade glatt Julian:
  - Gudarna sa till mig hur jag skulle ta fästningen! Men låt dina krigare tjäna vår ritual!
  Den romerske kejsaren beordrade strängt:
  - Lyd min son som du lyder mig!
  Och armén, som hade sett Oliver Twist i aktion, skällde en salut i gengäld. Och pojken, Tsesarevich, gav aktivt ut order. Du måste blanda mycket sågspån med mineraler, och sedan får du en kraftfull bomb från antiken. Det borde fungera mycket mer effektivt än krut, och inte sämre än nitroglycerin. Det här är verkligen terminatorpojken tänkte på. Dessutom högg Oliver själv ner skogen och malde stockarna till sköldar och sågspån.
  I tro på gudarnas vilja arbetade den romerska armén mycket vänskapligt, harmoniskt och energiskt. Sågspån och kraftfulla träsköldar byggdes snabbt. Det är sant att partherna försökte göra en sortie.
  Oliver Twist viftade glatt med sina två svärd och kavalleriet stormade ut ur bakhållet. Ett par tusen perser omringades. Pojk-riddaren knullar sin ledare med foten i käken, vilket tvingar honom att tappa många tänder. Och sedan fungerade hans par svärd som om de vore rakhyvlar. Och partherna var i en påse och omgivna av den modigaste armén i världen.
  Ja, många barbarer kämpade nu i den romerska armén, men detta gjorde den starkare och absorberade både färskt blod och nya stridstekniker.
  Oliver Twist utmärkte sig mer än andra i denna avverkning. Och med avsikt rann ungen ner i stora blodpölar för att spraya de romerska soldaterna. Och de gillade det, det visade sig att de får gudomlig nåd, styrka och lycka från sonen till Apollo själv.
  Lika många i Rom gläds åt återkomsten av de gamla hedniska kulterna. Och med stort nöje bad de till Fortune. Kristendomen, å andra sidan, verkade alltför fientlig mot livets nöjen och därför oattraktiv. Dessutom, kommer det fortfarande att finnas det paradiset? Och såg någon av dem som lever på 300-talet den uppståndne Kristus?
  Och deras gudar är enkla, begripliga, mänskliga... Och ingen bjöd allvarligt motstånd mot de återupplivade kulterna!
  Och nu utför riskrigarna, även om hälften av dem inte är latinos, utan barbarer entusiastiskt kejsarens och hans Sons och Apollons sons order.
  På natten är tillräckligt med sågspån och mineraler redan förberedda. Oliver Twist väntade inte till gryningen, utan beordrade att vagnen omedelbart skulle flyttas till den centrala punkten av fiendens försvar.
  Och trofén parthiska hästar rusade tillsammans med den dödliga lasten till kungarnas torn. De körde dem vidare och brände huvudet och benen med tända facklor och slag från långa piskor. Och även om perserna öppnade för urskillningslös eldgivning in i nattens mörker, var det redan för sent.
  Oliver Twist, för att förstärka sin röst, ropade genom ett enormt mässingshorn:
  - Må gudarnas namn uppfyllas! Må Jupiter hjälpa!
  Det exploderade så att till och med ett par mil från romarnas huvuden slog deras hjälmar av deras huvuden. Men partherna led tusen gånger mer. Huvudskyddet från explosionsvågen kastades högre och väggarna höjde sig. Många hundra persiska soldater dödades på plats, och ännu fler handikappade ...
  Oliver Twist, som också knuffades av smällen, föll på knä, men hoppade genast upp. Pojken-riddaren skällde igen:
  - Och nu attackerar vänner! Till vår Guds ära Apollon!
  Och han rusade först, blinkande barfota, med damm fast i blodet av pojkaktiga klackar. Och bakom honom rusade hela den romerska armén, otaliga i alla fall i en mardröm.
  Oliver var den första att nå parthernas positioner och klättrade snabbt under den kollapsade muren. Terminatorpojken var i stor upprymdhet. Han skar alla i rad, även om det redan stod klart att partherna hade förlorat förmågan att verkligen göra motstånd. Deras moral sjönk, och all önskan att motsätta sig romarna försvann. Men ändå fortsatte utrotningen, och det blev en rejäl massaker.
  Oliver Twist, som viftade med sina svärd och skar genom en annan glänta, sjöng en hel ballad:
  Jag är en riddare av Rom och svärdet...
  Herren har kallat mig till strid!
  Världen fick en bödel på en gång,
  Och du får hellre berömma Svarog!
  
  Bestämde mig för att återuppliva den stora drömmen
  Den mannen har blivit stark som Gud!
  Och blev kär, visdom, skönhet,
  I vilken rushen av hjärtan i metall är förkroppsligad!
  
  Nej, inte en hedning, Caesar var,
  Han kände inte sin like i rati ...
  Och Rom med strålande härlighet,
  Trotsa fruktan-Satan!
  
  Allt kommer att förvandlas till damm
  Men bara anden är odödlig!
  Hitta styrka i ord
  Som inte berättar högt!
  
  Tro mig, en person är inte ett lik,
  Det är bäst, lever alltid ...
  Härlighetens stråle har inte slocknat ...
  Stjärna i kärlekens hjärtan!
  
  Och vad är blod
  Hon ger oss liv...
  Av smärta finns kärlek
  Och håll i henne!
  
  Tro att du inte är svag
  Och han var stark i andan!
  Låt slaven gå under i köttet,
  Vi tar hand om tränsen!
  
  När du övervinner feghet
  Och den vilda fasan kommer att gå under ...
  Då svävar du över taken,
  Gudar som räknar ansiktena!
  
  Olympus kommer, tända elden,
  Och det blir ljus...
  Men rör inte den svaga hjälten,
  Ögonläkarens klient...
  
  Som trampar en liten mask,
  Själv är han värdelös i hjärtat!
  Och min stora passion
  Under svansen två chips peppar!
  
  Kort sagt, Belobog kom,
  Jag ska bli Apollo...
  Vi kommer att stryka över nollor med en penna,
  Vi har miljoner bakom oss!
  Huvudstaden i Parthia hade fallit, och den romerska flaggan vajade nu över den. Oliver Twist tog nyckeln till Asien i sina starka händer och närmade sig kejsar Julian. Han tackade arvtagaren och lämnade tillbaka den till honom och sa: "Ära till Apollo."
  Julian bygger en ny huvudstad. Oliver började också drömma ... Här träffade han återigen kejsar Julian. Det Parthiska riket, från vilket romarna hade så många problem besegrade, och Julian, som redan kallades den store, bestämde sig för att återställa Babylon.
  Framträdandet av Oliver Twist, kejsarens namngivna son och som ansågs vara Apollons son, uppfattades av romarna som ett tecken på gudarna.
  Framför pojken strödde Vestaljungfrurna rosenblad. Oliver trampade på dem med bara fötter, och stolt puffade ut bröstet och marscherade som en triumferande. Kronbladen kittlade behagligt i hennes bara klackar och stämningen steg av detta. Julian skakade pojkens hand, illamående av militärt arbete och sa:
  - Åh min son! Jag beordrade från skatterna som fångats av partherna att gjuta en gyllene staty åt dig, sätta in smaragder istället för ögon! Eftersom du är Apollons son, är du som själva guden för skönhet och militärkonst!
  Oliver Twist svarade blygsamt och korsade armarna över den muskulösa bröstet på en stark tonåring:
  - Jag är precis som en gud, att vara en man!
  Julian nickade till pojken och meddelade:
  - I din del och för att hedra början av återupplivandet av Babylon, kommer vi att arrangera gladiatorstrider!
  Oliver sa uppriktigt:
  - Mindre blod! Våra gudar kräver inte offer, utan mod och tapperhet!
  Julian höll med om detta:
  - Må det vara så! Men de parthianer som inte avgick själva måste dö i gladiatorstrider för att inte orsaka nya problem för Rom!
  Oliver Twist Jr svarade på detta:
  Låt gudarna bestämma deras öde! Låt bara kvinnor och barn inte delta i dessa!
  Julian svarade tvetydigt:
  - De som inte är farliga för oss kommer inte att delta i dödsdansen!
  Statyn som gjordes till Oliver Twist var till och med högre än naturlig storlek, och smaragdögonen brände. I sina händer höll pojkeguden två svärd med stålblad och fästen prydda med rubiner. Avlastningsmusklerna var ganska överensstämmande med originalet.
  Sedan var det en överdådig fest, och redan under festen hölls den första gladiatorkampen. Två noggrant tvättade och oljade parthianer slogs. De attackerade varandra med svärd. Den större missade flera slag av svärdet i bröstet och magen, kollapsade på sanden. Kampen visade sig vara flyktig och nästan alla romare, missnöjda med ett sådant resultat, lutade fingrarna neråt - avsluta honom! Oliver avstod. Han ville inte framstå som grym eller barmhärtig.
  Parthen knivhögg sin landsman utan ett samvete. På detta slutade faktiskt gladiatorföreställningarna. Först mot slutet av festen, när Julian, liksom Nero, sjöng en sång, kallades soldaterna åter till stadion. Den här gången var det två tonåringar.
  De kämpade tillräckligt länge och tillfogade varandra många sår. Och till slut, helt utmattade, genomborrade de varandras bröst med sina svärd och frös.
  Oliver Twist stampade med bara foten och anmärkte missnöjt:
  - Du pappa lovade att det inte skulle finnas några barn i gladiatorduellen!
  Julian svarade bestämt och slog näven i bordet:
  - Och det här är inte barn! De är redan fjorton!
  Detta resultat orsakade en viss besvikelse bland romarna, och de utbuade de döda kombattanterna.
  Oliver protesterade inte. Själv tog han inte hänsyn till fjortonåriga barn. Om en pojke redan kan vara med en kvinna, då är han inte ett barn!
  Gladiatorbråk började dagen efter.
  Partherna slogs mot varandra. De var rasande, kastade sig och knivhögg. Mycket blod och svett hälldes ut.
  Redan i den första striden kämpade tjugo personer på varje sida. De som kom ut först med gröna länddukar och den andra med gula. Striden fortsatte med varierande framgång. De gröna vann, varav bara tre stod kvar på fötterna, och även de var allvarligt skadade.
  Den andra duellen visade sig vara lite mindre blodig än den första.
  Den här gången var det femton man på varje sida. Vissa i orange bandage, andra i blått. Tunga stövlar klapprar mot sanden. Gladiatorerna själva är halvnakna, många är håriga, så spektaklet är ganska barbariskt och spänt. Orange verkade vara starkare, även om kampen generellt sett visade sig vara konkurrenskraftig. Det var ett envist slagutbyte, blod droppade.
  Båda sidor svajade som en vågbris.
  Orange visade sig vara starkare, varav fem krigare stod på fötter. Och de blåa som var högar, men dödades, romarna benådade dem inte.
  Striderna var i full gång. Här till exempel tre lejon och fem parthianer med trubbiga svärd. Banyan visade sig vara blodig ... Den här gången log lyckan mot lejonen, förutom djuren också, och svärden gavs till fångarna korta, rostiga och inte vässade på länge.
  Sedan gick tonåringar in i ringen, beväpnade med bara dolkar. Det var så mycket skrik, skrik, bitande. De flätades samman i en famn och högg varandra med sina spetsar, stötte, sparkade. Pojkarna var så rasande att de inte ens tittade på vem som var i vilket lag. De bara dödade varandra, lemlästade och avslutade på plats.
  En av dem slet till och med ut den andras perfektion, vilket tvingade den senare att dö av en svår smärtchock.
  Hur jobbigt och äckligt det är, men samtidigt jävligt spännande. När man upplever en blandning av spänning, njutning och samtidigt äcklig, när nakna, svettiga, blodiga och skära tonåringar plågar och biter varandra med vapen.
  Och i antiken föds många barn, och ett stort antal pojkar deltar i gladiatorkamper. De är mindre värdefulla varor och är inte så ynkliga. Ofta slåss unga slavar helt nakna och alltid barfota.
  Kvinnliga gladiatorer är också nästan alltid barfota, förutom de mest kända av dem. Sådana tjejer sätter på sig eleganta sandaler för att betona deras högre status.
  Slavar är inte tänkta att bära skor förrän i vuxen ålder, bara i kallt väder får de grova träskor så att värdefull boskap inte böjer sig av kylan. Och om ett barn är naturligt starkt och tål snön, föredrar de att lämna honom utan tunika. Barn till fria romare, och särskilt patricier, bär sandaler eller tofflor och stövlar i kallt väder, för att vara mindre som slavar.
  Oliver Twist står förstås, som son till guden Apollo, över sådana fördomar. Men några parthiska fångar, som tittade på pojken i kortbyxor ensam som satt bredvid kejsaren, antog tydligen honom för en hederskozhnik och viskade.
  Och Olivers hörsel är väldigt skarp, och det är obehagligt när jag tänker på dig så. Två halvnakna slavar gick fram till prinsen och började göra behaglig massage för pojkens bara fötter. Det är så bra att bli berörd av asiatiska tjejer. Tydligen också fångade slavar i det erövrade Parthia.
  Endast en av tonåringarna stod kvar på fötterna, som dock inte heller kunde stå upprätt på grund av många sår och stod på alla fyra.
  Nästa kamp var lite mer exotisk. Fyra krokodiler mot två dussin Parthians med pinnar. Och bara en hade en yxa i händerna. Alligatorer rusade mot fångarna och de slog med käppar som svar. Några parthianer flydde. Krokodilen är ett väldigt läskigt djur. När munnen klickar, så dog den bitna parthen i sådana tänder.
  Och den andra krigaren har redan tappat sina ben och den andra armen. Och gladiatorkrokodilerna äter väldigt mycket med njutning.
  En lång perser med en yxa skar alligatorn med en yxa. Han reagerade inte ens: en så stark hud visade sig. Och allt slår i rad och rusar för att sluka alla som fallit under huggtänderna.
  Den blodiga röran dök upp. Och det började sprida sig över sand och grus.
  Oliver Twist började flirta med slavinnor... Och vaknade!
  . KAPITEL 4
  Oliver Twist, efter att ha sovit, matas igen och meddelade:
  - Nåväl, nu väntar den andra tortyren på dig, pojke.
  Först gick vakterna in i cellen och med henne en kvinnlig läkare i vit rock. Hon beordrade Oliver att ta av sig hans mantel och nickade efter att ha undersökt den.
  - Så snabbt det läker på en hund! Det är dags för ett andra förhör med passion!
  Pojken gurglade:
  - Jag är fortfarande ett barn, kanske inte?
  Kvinnan i den vita rocken nickade.
  - Oroa dig inte, du kommer inte att bli skadad. Och då blir det bara en tortyr. Lagen förbjuder stympning av barn under fjorton år genom tortyr!
  Oliver suckade tungt.
  Han tvättades med varmt vatten, de skonade inte ens den statligt ägda tvålen. Och pojken blev ren och redo för tortyr.
  Fler vakter tog sig in. De hakade av kragen från pojkens hals och tog på sig bojorna. Och de ledde honom klirrande med kedjor till tortyravdelningen.
  Oliver var nervös, benen darrade, hans bara sulor kände stenens kalla fukt. Han är fortfarande ett barn, och han kommer att torteras allvarligt, och detta orsakade en rysning.
  En kvinnlig bödel med rött hår väntade redan på honom i tortyrkammaren. Hon log, stora, pärlemorfärgade tänder.
  - Jaha, kom den där söta lilla kycklingen? Nu ska vi nypa dig!
  Olivers randiga pyjamas slets av och han leddes ut naken. Den rödhåriga fick hjälp av bödelns tonåringar. Det var ett speciellt team för barntortyr.
  Oliver placerades i en speciell krepe med spikar som plågsamt började sticka huden på hans rygg och skinkor.
  Sedan började hans armar och ben böjas i onaturliga vinklar. Oliver stönade av smärta. Ledbanden sträcktes och armar och ben drogs bokstavligen ut ur axlarna och höfterna.
  Den rödhåriga log.
  - Ja, vad gör ont? Kan du berätta för mig var du gömde gömmen?
  Oliver skakade negativt på huvudet.
  De tonåriga bödlarna vred på spakarna och pojkens armar och ben vred sig mer. Oliver stönade, men bet ihop tänderna för att tysta sig själv.
  Den rödhåriga nickade.
  - Smörj in hälarna! De lever redan!
  De unga bödlarna satte igång arbetet entusiastiskt. De smutsade ner pojkens dammtvättade sulor, fortfarande ganska hårda, hans till och med barnsliga tår. Den rödhåriga tittade på barnet och slickade hennes läppar. Hon tyckte om att tortera små pojkar.
  Slutligen smörjs sulan och brännaren fixeras med gastillförsel. Lågans höjd kan justeras, och den slickar ett barns häl med en köttätande tunga. Samtidigt fortsätter bödlarna att vrida pojkens armar och ben, bokstavligen välvda honom i en båge.
  Smärtan var fruktansvärd och Oliver stönade och grät. Försökte desperat att distrahera sig själv, men detta, men han lyckades inte bra. Och som om vulkaner bröt ut över hela kroppen och lava flödade.
  Tanken blinkade: snarare än att utstå sådan smärta, kan det vara bättre att säga. Dessutom är det osannolikt att det kommer att vara möjligt att använda den dolda rikedomen. Men den envisa lilla djävulen i hans huvud krävde motstånd mot våld. Och Oliver var tyst som en ung pionjär som förhördes av nazisterna. Även om det då och då stönar och till och med skrik bröt från läpparna.
  Braziern bakade pojkens klackar, och de blev röda, men tack vare olivoljan brann de inte eller förkolnade. Och blåsorna kom ut långsamt, det var en lång tortyr. Och samtidigt visade sig ligamenten i arm och ben samt skulderbladen på Oliver Twist, så att det var en liten bit kvar innan paus.
  Den rödhåriga fnissade och glödde av lycka. Oliver var en stilig, muskulös pojke och det var ett stort nöje för vixen att tortera honom. Men han erkände inte. Den tjänsteman som övervakade tortyren vände på timglaset. Enligt lag är tortyr av barn under fjorton år begränsad i tiden. Och han bara stönar och ropar, och de skriftlärda har ingenting att skriva ner.
  Då tog den rödhåriga upp en lång nål, vars spets var glödhet i den öppna spisen, och gick fram till Oliver.
  Hon började sticka den nakna, muskulösa pojken i nervändarna. Oliver skrek av vild smärta ... Den rödhåriga prickade sakta och sjöng:
  Vilken smärta, vilken smärta!
  Brödraskapen slår Spanien! Fem är noll!
  Och han skrattar och blottar sina pärlande tänder. Och återigen, injektioner som ökar pojkens lidande.
  Oliver försöker distrahera sig själv från smärtan ... Han tittar på den rödhåriga, och hon verkar inte skrämma honom. Hon ser inte mer än trettio ut, vacker, men elaka smaragdögon. Oliver hörde att det finns en kvinnlig bödel som vanligtvis torterar små tjuvar. Och få kunde motstå tortyr. Oliver mindes också romanen om Robin Hood.
  Lille Joe, en pojke på omkring fjorton år, blev på något sätt tillfångatagen. Och han torterades på hyllan med eld och en piska. Lille Joe var utmattad, men han berättade inte var rånarnas lya låg. Sedan kidnappades bödeln och Robin Hood själv dök upp i hans ställe. Och Lille Joe sov. Även om hans bara klackar brann av glödhett järn, botade de pojken, och han sprang igen.
  Så ingen stor grej. Det gör bara ont, men det kommer inte att bli en invalid och kommer till och med att hämnas sig själv ...
  Den rödhåriga gjorde ett dussin injektioner i olika delar av kroppen och sänkte den kalla nålen.
  Hon tog en piska i händerna och började slå Oliver i bröstet och magen. Slagen föll hårt och föll jämnt. Pojken, vars huvud redan var ganska rörigt av fruktansvärd smärta, svimmade ...
  Tonåriga bödlar hällde isvatten över honom. Oliver kom till besinning.
  Den rödhåriga tog en bit glödhett järn från den öppna spisen och förde den till pojkens bröst.
  Här ingrep tjänstemannen:
  - Du kan skada bröstmuskeln! Barn är inte lemlästade!
  Den rödhåriga skällde aggressivt:
  - Då salt!
  Och hon stoppade tassen i glasen och hällde en hel handfull på Olivers sår. Pojken skrek och ryckte till.
  Den engelske tjänstemannen nickade.
  - All tid är ute! Lagen förbjuder ytterligare tortyr!
  Den rödhåriga förbannade och morrade:
  - Helvete! Han är en tuff nöt! Kanske fortsätta?
  Tjänstemannen skakade på huvudet.
  - Inte! Lag är lag! Pojkar i hans ålder ska inte torteras längre! Det finns ytterligare en tortyr! Och kom på något mer sofistikerat!
  Den tonåriga bödeln föreslog:
  Bryt hans tår!
  Tjänstemannen viftade bort det.
  - Du kan inte förlama!
  Den rödhåriga nickade irriterat.
  - Låt honom vila! För tredje gången ska jag förbereda något mer sofistikerat och effektivt för honom!
  Oliver släpptes från klämmor och getter. Den kvinnliga läkaren kände på pojkens puls och sa nöjd:
  - Han är väldigt seg! Och det kan ta mycket!
  Tjänstemannen noterade:
  - Till hans gruvor! Låt det fungera! Det finns så små, men starka som de behöver vara!
  Den rödhåriga fnissade.
  - Desto bättre! Kanske hamnar han i mina händer mer än en gång!
  Oliver tvättades med isvatten och bars till cellen. Tortyren upphörde och pojken andades lättad ut.
  Två tredjedelar av vägen passerade, och det är väldigt lite kvar, och mardrömmen kommer att ta slut.
  Sant, då, förmodligen på grund av hans ringa ålder, kommer de inte att avrätta honom, utan skicka honom till gruvorna. Och det är det värsta! Det är en fruktansvärd stank och halvmörker, och ett jobb som inte varar länge.
  Bättre på odlingarna på Jamaica eller Indien, eller på öarna. Det är varmt och soligt och behaglig, frisk luft. Det luktar tropiska växter.
  Och pojkarnas bara fötter kittlas av behagligt gräs, och arbetet är ännu roligare.
  Oliver, utmattad av tortyren, låg på rygg, som var mindre skadad, bara blåslagen av stolens trubbiga nålar, och försökte sova. Det skulle vara skönt att glömma i en helande dröm.
  Kragen på barnets hals störde nästan inte, och sved inte .... Men det fanns en moralisk förnedring som den här hunden i koppel. Jo, de ångrade sig och satte inte in benen i blocket.
  Här är Little Joe, efter att ha blivit torterad hölls han i bojor och han kunde inte ens vända sig om. Och Oliver Twist visste redan vad smärta är. Men i arbetsstugan blev han piskade mer än en gång. Och piskan är inte längre så läskig.
  Brand och eversion av lederna är mer smärtsamma. Och nålarna i nervändarna. Kroppen gör ont, speciellt de stukade ligamenten.
  Celldörren öppnades... Tillsyningsmannen gick in och förde in en kanna mjölk och mjukt bröd och sade:
  - Drick och få kraft!
  Oliver frågade med låg röst:
  - Jag kommer inte att avrättas?
  Matronen anmärkte:
  - Många tycker synd om dig, var stark!
  Oliver drack mjölk, åt vitt bröd. Hans mage var tung. Och när vakterna gick, lade sig pojken på rygg och somnade nästan omedelbart.
  Och han drömde...
  I kroppen på en vuxen man red Oliver Twist på en svart häst. Han hade precis lämnat sina kamrater och befunnit sig helt ensam. Stämningen försämrades, och en dimma uppstod i mitt huvud hur man skulle göra allt detta så att det blev så effektivt som möjligt. Detta intressanta ord uppfanns av grekerna - effektivt! Själv är du åtminstone den sjunde sonen i familjen, men redan en ädel person, nära kejsaren. Men här behöver du bara moderera din status och bli mer oansenlig. Infiltrera raden av konspiratörer som vill bränna ner den största staden i världen.
  Det är nödvändigt att reda ut den komplexa härvan.
  Oliver Twist stoppade sin häst. För bra och fullblod han har en häst. Det är omedelbart klart att detta kommer att vara en ädel person, och det kommer inte att vara möjligt att varva ner sekteristerna.
  Oliver Twist klev av hingsten och funderade på var han skulle fästa den. Bara knyta till ett träd? De kommer att ta bort honom, men jag vill inte förlora en sådan ädel häst. Hyra till närmaste villa? Som att de inte riskerar att lura högra handen på prefekten för det kejserliga gardet?
  Oliver Twist gillade inte riktigt det här alternativet, men det verkar som att det inte fanns någon annan utväg. Men hur är det med att gå tillbaka? Och sedan gå? Det såg inte heller särskilt attraktivt ut. Kanske ta och skaffa en mer blygsam häst, eller till och med övergå till en åsna?
  Det sista alternativet såg ändå lite mer logiskt ut och inte lika tröttsamt som att krypa till fots.
  Jag var dock tvungen att sätta upp hingsten igen och röra mig längs den steniga vägen. Runt ynka palmer växte och utsikten är inte den rikaste. Och det här är i det blommande Italien. Några ställen här. Här finns dock en grenad och bruten ek. I fjärran driver en solbränd, halvnaken herdepojke getterna.
  Oliver Twist sporrade sin häst för att muntra upp sig och satte fart.
  Här kände han en styrka i sig själv och sjöng;
  Någon sår, någon plöjer
  Nåväl, någon kommer bara att säga, jag var trött på att harva, jag vill reta lyckan lite Eh, jag ska ta hästen som ett löfte och lycka väntar mig!
  
  SkiddedEh, sladdade någonstans Sladdade mig!LaddaEh, sladdade någonstans Sladdade igen SladdadeEh sladdade någonstans Sladdade mig
  
  ! mig!
  
  Det sladdeEh, det sladdade någonstans Det sladde mig Det sladdade Eh, det sladde någonstans Det sladdade igen Det sladdade Eh, det sladde någonstans Det sladde mig åh det sladdes någonstans Det sladdes igen!
  
  Det sladdade Eh sladde någonstans Det sladdade mig åh det sladdade någonstans Det sladdade igen!
  Här tystnade Oliver Twist plötsligt och blinkade förskräckt. Före honom dök en flicka av oöverträffad skönhet. Hon var nästan naken, bara hennes magnifika bröst var täckta med pärlor gjorda av stenar som glittrade i alla regnbågens färger, och hennes höfter var insvepta i girlander av pärlor, stora diamanter och smaragder. Samtidigt är figuren magnifik, en lång tjej, tjockt hår som faller i vågor av bladguldsfärg och tre hårnålar: en rubin i formen av en fjäril, en safir i formen av en fisk och en smaragd i form av en tiger.
  Samtidigt, trots klädselns rikedom, var flickan barfota, bara på hennes anklar var armband gjorda av dyrbara blommor. Och hennes figur är mycket muskulös och andades djurstyrka, skönhet och erotik. Kakel av pressen, bollar av muskler som rullar under chokladskalet.
  Oliver Twist kände hur hans maskulina perfektion svällde på en gång, blodet kokade i hans kroppar och hans hjärta slog som en trumma.
  Han hade aldrig sett en så vacker, förtjusande och spännande tjej.
  Under flera dagar hade Oliver Twist inga kvinnor i sitt falska drömminne, och han kände sig yr och djurinstinkterna vaknade. Han är en person som kejsaren själv litar på, och i hans ficka ligger ett papper förseglat med Caesars sigill och signatur. Och tidningen lyder: - Det som bäraren av detta brev inte gjorde, gjordes för Roms bästa och på min order! Så, om något, även om hon var barbarernas drottning, kommer Oliver att få rätt.
  När prefektens högra hand hoppade av hästen, då oväntat, visade sig flickan vara längre än romaren upphetsad av djurlust. Oliver Twist skämdes inte och han rusade mot henne. Men flickans nakna, solbrända, muskulösa ben blinkade och hennes bara fingrar tog hårt tag i hennes näsa. Smärtan slog som en slägga i skallen och Oliver Twist skrek:
  - Ah ah ah ah! Du dödar mig!
  Den juvelerade flickan skrattade, lyfte vaktens centurion från marken och kastade den som en kattunge.
  Han rullade över på ryggen och stönade. Flickan med den kungliga artikeln sa lugnt:
  - Din macho-reaktion är förståelig för mig och till och med smickrande! Men när du har att göra med en gudinna kan du inte rusa som en galt i brunst. - Skönhetens röst blev strängare. Ställ dig på alla fyra och kryp. Kyssa sedan mina fotspår i sanden. Du förtjänar inte att röra din kropp.
  Oliver Twist kände sig som en boxare efter att ha blivit utslagen. Hans huvud bultade, näsan bultade av olidlig smärta. På något sätt gick vaktmästaren på alla fyra och kröp mot en lång, fantastiskt vacker flicka.
  Excitation, trots smärtan, gick inte över. Och Oliver Twist petade passionerat i det barfota, graciösa fotavtrycket av en hisnande skönhet.
  Han kände sanden på sina läppar och skrattade. I samma ögonblick dök en bar häl på hans hals, pressad.
  Oliver Twist sa:
  - Ha barmhärtighet!
  Skönheten svarade med ett slug flin:
  - Förtjäna det!
  Oliver Twist svarade med ett stönande:
  - Efterfrågan, åh jättebra, jag ska göra allt!
  Flickan skrattade och svarade:
  - Bra. Du är en stolt romare och kejsarens högra hand. Bli en tjej nu, var henne tills jag ändrar mig!
  Centurion Oliver Twist var på väg att säga något när han kände att han var nedsänkt i smält smör. Han greps av en vild feber och kastades sedan ut i kylan. Blixten blixtrade, ett förkrossande åskslag hördes och allt snurrade framför ögonen på mannen. Och efter ett ögonblick var allt tyst. Oliver Twist kände inte längre smärtan i näsan, men hans kropp var glad. Han hoppade upp och tittade ner på sig själv. Framför honom svajade en hel tjejs bröstkorg, knappt täckt av en tygremsa. Vidare kunde man se en solbränd kvinnokropp, lyxiga höfter, knappt täckta av trosor, starka lår, präglade smalben, bara graciösa fötter. Håret blev långt och när Oliver tog tag i det med fingrarna kände han silkets mjukhet och bestämde sig för att titta på det. Lockiga blå trådar dök upp inför ögonen på den tidigare centurionen och tjuven.
  Du kan inte se ditt eget ansikte, men din kropp är frisk, ung, fin, bara utan prydnadsföremål, svartaktig av solbränna, nästan naken, pressad med kakel och en fantastisk form.
  Oliver Twist kände sig ännu starkare och gladare än tidigare. Och visslande anmärkte han:
  - Blimey! Vad är jag, tjej?
  Den vackra juvelförsedda krigaren nickade.
  - Ja, du är nu en kvinna och måste tjäna mig!
  Oliver Twist svarade med en suck:
  "Min plikt är att personligen tjäna kejsaren och varje överordnad han sätter över mig.
  Flickan stampade argt med bara foten och sa:
  - Jag är längre än kejsaren. Jag är gudinnornas gudinna! Och du måste lyda mig, annars, istället för en flicka, kommer jag att göra en kackerlacka av dig!
  Tönten Oliver ryste och knäböjde och sade ödmjukt:
  - Din vilja, o störste av de största. Men kejsaren gav mig en uppgift, och jag är skyldig att fullgöra den.
  Gudinnan anmärkte aggressivt:
  - Utan min vilja, inte att Rom inte kommer att brännas, men inte en enda fluga kommer att flyga förbi. Så var inte rädd.
  Oliver Twist sjöng ivrigt som svar:
  - Hur mycket man är feg förstår jag inte,
  En stark krigare för strid föds ...
  Rädsla är svaghet, och därför
  De som är rädda är redan besegrade!
  Gudinnan trampade i raseri med foten och sjöng:
  - Målat bord och golv
  Kejsaren är fortfarande en get!
  Och sedan blinkade hon till Oliver och sa till honom i en inbjudande ton:
  - Ung, var en ung flicka,
  Och skynda dig inte att växa upp.
  Vinn med bullriga tryck,
  Och bekämpa fascisterna!
  Vet aldrig fred
  Gråta och skratta malplacerad
  Det var jag själv
  Miljarder år sedan!
  Oliver Twist visslade.
  - Gosha! Miljarder år sedan. Och vilka är fascisterna?
  Gudinnan blinkade och sa mjukt:
  - Lär dig mer. Ska träffas.
  Oliver Twist körde sin bara flickaktiga fot över grusvägen. Hon kände kausticiteten med sin elastiska sula och anmärkte logiskt:
  - Intressant, men vem är jag? Han eller hon?
  Gudinnan svarade med ett leende:
  - Du är hundra procent man i själen, hundra procent stark och vacker tjej i kroppen. Var inte ledsen, jag kommer att lära dig magi, och du kommer att tjäna mig ännu mer troget och troget än kejsaren.
  Den smyckade skönheten sa arrogant:
  - Jag låter dig kyssa mina fotsulor.
  Oliver Twist ville invända, men gudinnans blick brände honom. Och pretorianernas hövdings förra högra hand föll på hans ansikte. Och plikttroget kysste de bara fötterna av den största skönheten på jorden. Läpparna kändes söta, som honungshud och mycket behagliga, som en blandning av tusen blommor i paradiset, doften från gudinnans graciösa, mejslade, sexiga ben.
  Dessutom är det fortfarande okänt om belöningen är att kyssa en sådan charm, eller ett försök att förödmjuka.
  Gudinnan sa överseende:
  - Flickvänner kommer snart till dig, för en man är inte en krigare på fältet!
  Oliver Twist kysste än en gång girigt gudinnans barfota, mejslad, söt som ambrosia, som de romerska gudarna dricker, och ville fortsätta duscha kyssar ytterligare. Men han fick en bar häl i näsan, från vilken till och med en tunn rännrött blod rann ut och spred sig över solbränd hud.
  Gudinnan sa i en sträng ton:
  - Upp och gå! Om du vill veta något om den kommande branden i Rom, så är det med ett sådant utseende lättast att göra det. Att titta på ditt bröst, höfter, ben på en man kommer att bli galen!
  Oliver Twist var förvirrad:
  - Hur så? Kommer jag att vara en frestelse för dem?
  Gudinnan fnissade och anmärkte:
  - Tro mig, en kvinna upplever mycket mer glädje av kärlek än en man, och du vill inte ens bli en man igen!
  Oliver Twist muttrade:
  - Det är hemskt!
  Gudinnan svarade:
  - Tvärtom, det är jättebra! Sådan känslig hud hos kvinnor, en touch orsakar nöje.
  Flickan blinkade till Oliver Twist och la till:
  - Och för att du inte ska tro att jag lämnade dig i strålande isolering och att du är den enda mannen i en kvinnokropp, kommer jag att överföra din vän till dig.
  Gudinnan hoppade upp, snurrade på pinwheelen och släppte blixten från sin bara häl. Och framför, återigen förvånad av Oliver Twist, dök en nästan naken, också mycket muskulös och vacker tjej av röd färg upp.
  Hon stod och blinkade förvirrat.
  Gudinnan, med luften av en stor vinnare, svarade:
  - Det här är centurionen Cicero. Det fanns inte en särskilt ung och stilig man, och nu ser ni vilken eldig skönhet hon har blivit!
  Oliver Twist visslade, tjejen är verkligen underbar. Bara kanske för muskulös, som han. Vanligtvis har gladiatortjejer eller de som arbetade i stenbrott sådana muskler.
  Men samtidigt berövade höga bröst och lyxiga höfter inte alls skönheterna av kvinnlighet.
  Flickan Cicero såg sig förvirrad omkring. Sedan böjde hon sig för demiurggudinnan och muttrade:
  - O stora, gör mig till en man igen!
  Gudinnan utbrast och skakade på sina lyxiga höfter:
  - Inte! Du är i det kvinnliga köttet, jag behöver mer. Nu går båda på knä och kysser mina bara klackar.
  Flickan Cicero och flickan Oliver Twist knäböjde. De kysste lydigt gudinnans fötter. Men så flimrade en skugga och en pojke i shorts dök upp. Demiurgtjejen nickade.
  - Och pojken också, du ska kyssa de bara sulorna.
  Pojken var ljushårig och stilig, han såg ungefär tolv år gammal ut. Och att kyssa hans fötter kändes förödmjukande. Någon ryck, och här är två romerska, absolut inte de sista medborgarna.
  Flickan Oliver sa med eftertryck:
  - Jag kommer inte att kyssa fötterna på en snotare!
  Som svar slog pojken en vacker blondin med blåaktigt hår med smalbenet i ansiktet och morrade:
  - Förvandla dig till maskar?
  Flickan Cicero föreslog med en suck:
  - Det här är också Gud! Inte bara en pojke. Och Gud är inte så förödmjukande.
  Och flickan kysste demiurgpojken på hälen.
  Pojkens skapare nickade och sa:
  - Jag är också Gud! Och Oliver tackade nej till den stora äran. Men jag förlåter honom. Men om du vill leva, då måste du kämpa mot dem som vi Demiurger Guds order. Annars kommer en oöverskådlig katastrof att drabba Rom.
  Gudinnan blinkade med sina hotfulla ögon och förklarade:
  - Killar, vare sig ni gillar det eller inte, kommer ni tjejer att behöva slåss mot Rom och hjälpa till att besegra Spartacus.
  Oliver och Cicero, de där flickorna med riktiga mäns hjärtan, utbrast i lungorna:
  - Aldrig! Vi kommer aldrig att vända oss mot Rom!
  Gudinnan stampade hotfullt med sin graciösa bara fot. En blondin med blåaktigt hår och en eldig rödhårig tjej stod på hyllan. Flera nakna, solbrända flickor dök upp, deras ansikten täckta med röda masker.
  De började plåga centurionflickorna. Först klämdes skönheternas bara fötter fast i stockarna och de började hänga laster från dem. Det är väldigt smärtsamt, ligamenten sträcks och vrids.
  Olivertjejen gnisslade tänder och gnällde.
  - Ändå, jag kommer inte att gå emot Rom!
  Flickan Cicero väste:
  - Var inte en förrädare mot den romerske centurionen!
  Romerska flickor fortsatte att torteras. De hängde laster och drog ut lederna från axlarna. Sedan började bödlarna-flickorna, nakna, men i masker, med rött hår, att slå med piskor på ryggen av utsträckta skönheter. Slagen behandlades först med måttlig kraft.
  Gudinnan beordrade, ilsket stämplande sin graciösa bara fot:
  - Slå hårdare!
  Och så gick järnpiskorna, som slet upp kvinnans hud. Oliver och Cicero bet ihop tänderna, men slagen som skakade på deras stukade kroppar fick kvävda stön att komma ut ur halsen.
  Här, på order av gudinnan, flammade eldstäder under de torterade flickornas bara fötter. Branden av kvinnliga bödlar reglerades av gastillförsel. Först var det litet, men sedan intensifierades det. För att inte omedelbart bränna huden, smetade torterarna flickornas nakna sulor med vegetabilisk olja.
  Och det var en så fruktansvärd smärta att Oliver och Cicero, de där tjejerna, skrek. Men så bet de ihop tänderna, så att till och med mungiporna blödde.
  Men vilken övermänsklig ansträngning det kostade. Bödeltjejen petade Oliver Twist under armhålan med en glödhet stav. Han flämtade och skrek igen. Nu började båda centurionflickorna bli slagen med stålstänger glödheta i den öppna spisen som direkt dök upp. Och smärtan blev ännu mer fruktansvärd och monstruös.
  Och de kvinnliga bödlarna tog upp en tång med glödheta tänder och började slita sönder bröstet. Vilket är extremt smärtsamt. Som en blixt tränger igenom dig från hälarna till bakhuvudet. Oliver tänkte: - Det kanske räcker? Varför uthärda sådant lidande, säg: valet är klart, jag håller med om allt! Men att hjälpa Roms brinnande fiende Spartacus och förråda sitt hemland - nej! En romare måste vara hårdare än en diamant.
  När flickan Cicero skrek:
  - Åh mamma! Inget behov, jag ska berätta allt!
  Flickan Oliver skrek:
  - Håll käften! Förråd inte ditt hemland!
  Och i det ögonblicket slets den röda bröstvårtan av hans bröst. Och smärtan fick mig att kvävas.
  Detta var dock ännu inte gränsen. Här dök upp, efter att gudinnan-demiurgen stämplat hennes barfota, en dynamo med trådar. Torterarna började sätta in elektroder i flickorna på stativet i Venus barm, den femte punkten, munnen och mellan fingrar och tår. Det här är verkligen extremt grymt.
  Här är en naken tjej i en röd mask som snurrar på hjulet på en dynamobil. Och genom de torterade centurionkrigarnas kroppar gick destruktiva utsläpp av ström.
  Smärtan överskred alla möjliga gränser. Oliver och Cicero förlorade inte medvetandet av smärtchock bara för att de förstärktes av demiurggudinnans magi. De stackars centurionflickorna upplevde helt enkelt obegripligt lidande, det verkade som att varje cell i kroppen var översvämmad av glödhet metall och flockar av draghästar med stålhovar galopperade längs nervändarna.
  Flickan Oliver och flickan Cicero ryste av otrolig smärta. Smärtan fanns överallt, det fanns inget blod, ingen ven, ingen cell i kroppen orörd av smärta. Och det var som att dyka in i helvetets vildaste cirkel.
  Båda centurionflickorna var så förlamade att de inte ens kunde skrika. De kvävdes som fiskar som spolades upp på en torr strand.
  Oliver fick rang efter rang, liksom hans partner. Så den andra bödeltjejen och den tredje började vända på hjulen på dynamomaskinen.
  Under tiden började andra torterare bryta tårna på de bara fötterna på centurionflickorna som hängde på ställningen.
  Även om det redan var så mycket smärta att det var omöjligt att smälta det med sinnet och inte uppfatta det.
  Demiurgpojken beordrade och blottade sina pärlemorfärgade, stora tänder över sina år:
  - För deras hår!
  Omedelbart tog två torterare tag i de torterade flickorna och drog dem i håret och hotade att slita av hårbotten. Och mer smärta.
  Här rörde breda remsor av glödhett järn vid flickornas magar. Lukten av bränt kött blev mycket känsligare. Ord stekte en hel fårhjord.
  Demiurggudinnan frågade med ett infernaliskt leende:
  - Du går med på att tjäna mig och slåss med Rom?
  Trots den mest monstruösa smärtan, trots det otroliga lidandet, vrålade båda centurionflickorna unisont:
  - Inte! Vi kommer inte att förråda vårt hemland!
  Gudinnan flammade upp sig med blixtar och viftade med en trollstav som plötsligt dök upp i hennes händer. Och genom dem, de torterade centurionflickorna, passerade så kraftfulla urladdningar av elektricitet att huden först rök, och sedan blossade båda torterade flickorna upp som facklor.
  Oliver och Cicero bokstavligen kvävdes av smärta. Och graden av lidande översteg allt bortom, och deras medvetande föll in i mörkret av icke-existens.
  Demiurgpojken sa med ett fruktansvärt leende:
  - De är jättebra, välskötta!
  Gudinnan-demiurgen noterade irriterat:
  - För att klara ett antal uppdrag behöver jag bara Oliver och Cicero. Det är trots allt de utvalda! Jag kan göra allt, till och med skapa universum, men den mänskliga viljan är inte föremål för de mäktigaste gudarna.
  Demiurgpojken anmärkte:
  - Vi kan förändra en persons utseende, kropp, men vi kan inte ändra hans personlighet och "jag", vilket är vår svaghet!
  . KAPITEL 5
  Oliver Twist vaknade ... darrade av rädsla för vad som väntade honom snart. Men för tillfället hade såren från de tidigare tortyrerna inte läkt, vilket innebär att en försening av straff väntade honom ...
  Pojken började gnugga kedjans länkar mot varandra. Det var på något sätt distraherande, och det är obehagligt att sitta i koppel som om du är en hund. Oliver gned länken mot stållänken. Och han nynnade för sig själv... Tiden gick... De kom med mat till honom. Utöver de vanliga fängelseransonerna finns även mjölk. För att pojken snabbt skulle kunna komma bort från tortyr blev kvinnorna som arbetade i fängelset generösa. Det är synd när en pojke på tio år torteras av engelska bödlar. Och han hade redan utstått två tortyrer, den sista kvarstod - den tredje.
  Men även själva fängelset är förkrossande. Även om tittar på barerna är redan ganska bekant.
  Och sulorna brände sig på pannan kliade smärtsamt och gjorde riktigt ont, och blåsor svullnade på dem. Men har redan börjat avta. Och det gör inte ont längre. Förmodligen kommer pojkens nakna klackar fortfarande att stekas, eftersom du inte kan förlama, och sulan läker perfekt, särskilt om den är smetad med olivolja.
  Oliver kände sig upprymd och avslutade en stor mugg mjölk. Han är bara tio år gammal och de torterar honom redan och försöker förråda hemligheten. Och under tortyren ser läkaren till att de inte förlamas, och en särskild tjänsteman mäter tiden för tortyren, fastställd av engelsk lag för ett barn som ännu inte är fjorton år.
  Pojken åt, och av monoton tristess tog han den och slumrade till.
  Och han drömde...
  Som vågorna på en flod som hade spruckit från stranden av en översvämning rusade en enorm hord barbarer till den nyskurna fästningen. På ett separat torn, inte alls rädd för pilar, stod en lång man, i ljus bronsrustning och ett svärd i en stark, muskulös hand. Lockigt hår, på ett stort huvud, redan ganska berört med grått, och sammandraget med en silverbåge. Utseendet är lugnt utåt, bara de avsmalnande och sedan expanderande pupillerna ger ut stark spänning! Stående på höger hand dundrade en ovanligt lång och bredaxlad man i en kraftfull bas:
  - Vi är under attack, store! Från hela Gallien har fientliga stammar samlats. Roms storhet står på spel!
  Mannen svarade lugnt och lekte med en dolk med ett dyrbart handtag:
  - Och trodde du att Antony bestämde sig för att vi kom hit för att samla svamp, och inte för att slåss grymt?
  Mark Antony sa förvirrat:
  - Men vad var meningen med Julius att låta de barbariska gallerna samla alla styrkor, hundratals av deras stammar, istället för att använda en enkel och pålitlig taktik: slå, slå i delar!
  Caesar svarade med ett flin:
  - Alexander den store gav Darius två år på sig att samla en enorm armé från hela sitt enorma imperium och besegra honom i öppen strid. Vi har varit i krig i åtta år nu. Om vi fortsätter att kampanja med samma metoder, då räcker inte hela vårt liv till det!
  Romerska bågskyttar sköt exakt på grund av tänderna på väggen, men det fanns så många galler, och de flydde i en så tät folkmassa att det var ojämförligt svårare att missa dem än att träffa dem. De barbarer som föll, genomborrade av pilar, trampades hänsynslöst på av sina stambröder. Hästarnas hovar och grova stövlar med träsulor slarrade otäckt, en blandning av lera och blod. Caesar kunde inte motstå och sköt själv en pil och siktade på en ung man som sprattlade på en vit häst. Bland gallerna är det vanligt att klanledare rider en häst i snövit kostym, vilket symboliserar renhet och beskydd av lätta andar.
  Caesar var ett utmärkt skott, efter att ha lärt sig bågskytte sedan han var en liten pojke. En strikt lärare för varje miss, ordinerade fem slag med en vinstock på barnets rygg. Men lille Julius blev inte bara piskade utan fick också lära sig att koncentrera sig, regeln att andas, undertrycka trötthet. Just nu försöker Caesar justera sin andning genom att kontrollera pulsen.
  Och barbarerna attackerar redan murarna. Gallerna är inte så täta barbarer, av många långa träd gjorde de hundratals olika trappor, ibland så breda att en vagn till och med kunde köra längs dem.
  Gallerna vrålar som björnar som inte har ätit på hela vintern. Samtidigt slår de svärd mot svärd och visslar. Romerska bågskyttar skjuter nästan rakt av, kämparna med hjälp av slangbellor trycker ner trappan. Men det finns många av dem och gallerna kryper upp som larver, utan att vara uppmärksamma på förluster. Redan på avstånd kan man känna att barbarerna luktar alkohol, det verkar som att representanterna för Kölnfolket tog en hel del uråldrigt månsken på sina bröst.
  På toppen möts de av kraftiga slag från tveeggade romerska yxor och korta svärd. Här är de första förlusterna bland romarna, en centurion genomborrad av ett horn faller, arga galler sliter hans kropp i bitar, två romerska soldater föll ner på en gång.
  Caesar sa kort:
  - Häll tjära på barbarerna!
  Kokande pannor är installerade på speciella armaturer. De lyfts av en primitiv kran, de vänder sig och häller på gallernas huvuden. Kokande lava bränner barbarerna, de blir bokstavligen galna av smärta. Den kvävande lukten av brinnande kött stiger till toppen. Förblindade och brända lutade sig gallerna bakåt, men spjuten och yxorna från en stor armé som ryckte fram bakom tillät dem inte att dra sig tillbaka. Det rinner redan mycket blod, men när det blandas med harts är det så läskigt ...
  Mark Antony ropar:
  - Tänd eld på det!
  Facklor flyger ner, hartset flammar upp. Gallerna brinner och rusar tillbaka. De trampas på av de bakre raderna, trappan hänger. Och om och om igen faller barbarerna. Men attacken, trots de fruktansvärda förlusterna, tänker inte stoppa.
  Gallernas enorma horn, inte läppar som blåser i dem, men tunga krigare trampar under sina fötter speciella bälgar gjorda av buffelläder. Från vad mullret är ovanligt, trögflytande, verkar det på ett speciellt sätt på gallernas psyke, som ljudet av mörka gudar som kallar till prestationer.
  Caesar är fortfarande lugn och säger med ett leende:
  - Barbarianer, för dem är ljud viktigare än själen!
  Antony svarade:
  Prästen Claudius gjorde ett generöst offer till Jupiter och Mars, och gudarna sa, vi godkänner dina åtaganden och vi kommer att ge dig seger!
  Caesar svarade i versstil:
  De olympiska gudarna är starka
  Men de hjälper inte de svaga!
  Om vi är trogna Jupiter,
  Låt oss bygga en världsmakt!
  För seger behöver vi soldater,
  Av stål, en hand och mycket påhittighet!
  Från slaget kommer den onda horden att falla sönder,
  Och sedan väntar en stor väg på oss!
  Anthony godkände:
  - Må Jupiters strålglans förhärligas!
  Trots tusentals döda började gallernas lavin åter röra sig, den liknade en skadad galt, som ännu inte hunnit blöda och som tidigare häftiga och farliga rusar mot jägaren. Dessutom började gallerna kasta pilar och stenar mot väggarna. Deras barbarstammar har ännu inte bemästrat bågen, pilarna är för tunga för att skjuta effektivt från huvuddelen av krigarna, men i händelse av en sortie kan de fortfarande spela sin roll.
  Barbargaler går över liken och ignorerar bålarna som flammar under deras fötter. Samtidigt flyger spjut uppåt, och en av barbarerna kastade yxan så skickligt att den blåste av huvudet på legionären.
  Även om de romerska förlusterna fortfarande är relativt små, bibehåller gallerna en överväldigande numerisk överlägsenhet, och nya ylande folkmassor rinner ut ur skogen.
  Mark Antony är fortfarande mycket ung, även om hans axlar är breda, kan han bära ett helt dussin höga legionärer på sig själv, eller till och med springa med dem. Medan han fortfarande var en skägglös ungdom, lyckades han ta ut sex halvnakna hetairor under en brand från en bordell, och sedan också för att behaga dem. Mark var känd inte bara som en stor krigare, inte rädd för att delta i strid med gladiatormästare, utan också som en skicklig älskare. I Caesars armé är han det första av de första svärden, redo att gå där den store beordrar.
  Gallerna klättrar återigen på murarna, och romarna har slut på kåda, och de måste möta fienden med svärd, såväl som yxor och spjut. Redan i en av gallerna, ledda av Jeanne den orädda, sadlade de redan ett av tornen. Jeanne själv är, trots sin enorma tillväxt, väldigt snabb och fingerfärdig. Axlarna är breda och midjan är smal. Han slåss naken till midjan medan han svingar två svärd. Och han har muskler som Hercules skulle avundas.
  Mark Antony kastar också otåligt sina svärd från hand till hand:
  - Låt mig slå den stora!
  Caesar, utan brådska, satte lugnt pilen i bågen, han skruvade listigt upp ögonen, svarade:
  Befälhavarens order under kriget,
  När runt ringer pilarna!
  Fylld av kärlek och bra pris,
  Heligt, för de romerska soldaterna!
  Trots att Jeanne rör sig snabbt, förutser Caesar hans rörelser, ett exakt skott och en pil som skär genom luften och tränger in i en muskulös bröstkorg, precis under hjärtat. Orädda fall, blod strömmar ur en mun full av stora hästtänder. Barbaren kvävs och dör snabbt.
  Caesar viskade:
  - Det är synd i vår armé, jag skulle anförtro honom en kohort!
  Mark andades ut.
  - Du är som alltid klok stor Caesar!
  Caesar höjde huvudet.
  - En härskare som älskar söt hämnd har intelligensen som en fluga! Kanske, om Jeanne hade känt till vår armés listiga knep, skulle han ha kunnat erövra fästningen. Tills dess, håll ett öga på kampen.
  Den romerska generalen, även denna gång mycket snabbare, laddade sin båge och sköt och sköt sedan igen och valde gallernas ledare.
  Lyckligtvis för romarna brann de flesta av gallernas trappor ner, och de kunde inte omedelbart kasta alla sina styrkor mot romarna, utan mer än tvåhundrafemtiotusen av dem samlades här. Aldrig tidigare har Rom mött så många soldater på ett ställe. Caesar har bara två legioner i fästningen, tolv tusen legionärer. Kraftförhållandet, mer än tjugo galler, för en romare.
  Caesar är också orolig, men hans ansikte behåller maskens ogenomtränglighet. Jag minns att han i sin ungdom tillfångatogs av pirater. De bad om en mycket stor lösensumma på tjugo guldtalenter för den fortfarande skägglösa ungdomen. Och talang är en guldbit, lite mindre än ett hönsägg. Även om Caesar och brorsonen till Mary (legenden om den enda patricier som lyckades bli vald till konsul i antikens Rom sju gånger), men det verkar för en ung man som knappt har gått in i en ålder av partiell kapacitet och har fått rätten att gifta sig . (För pojkar över 14) är detta en enorm summa, och ingen vill betala det. Och det betyder död eller slaveri.
  Caesar skrattade inför piraterna som svar. Han sa att han värderades för lågt, men han tycker mycket bättre om sig själv och utser en lösensumma för sig själv - 50 talanger. De övervuxna, illaluktande piraterna är förtjusta och ropade. En av dem slet till och med upp magen på sjöbroderns yxa. Caesar fortsatte:
  - Men efter att jag fått min frihet, kommer jag att förfölja dig tills du blir fångad och dinglar på gårdarna! Ledaren är korsfäst.
  Piraterna blev förbluffade av sådan fräckhet, och sjörövarnas ataman frågade med ett illvilligt flin:
  - Är du inte rädd, oförskämd gosse, att vi ska korsfästa dig själv! Du är trots allt bunden och i våra händer!
  Till detta svarade den unge Caesar:
  - Livet är inte så mycket ett stort värde att släppa hedern och förråda värdighet för dess skull! Heder och värdighet är två vingar, utan vilka livets fågel bara kan hållas i fångenskap!
  Till och med sjöbrödernas förhärdade ledare blev förvånad:
  - Du är en modig fiende, och vi kommer att skona ditt liv. Dessutom har vi aldrig behövt se 50 talanger på en gång.
  Caesar fnös hånfullt.
  - Om du löser mig, då kommer jag att ersätta din korsfästelse med ett mindre smärtsamt sätt att skiljas från livet: en snara!
  Atamanen skrattade något tvångsmässigt, men beordrade ändå att lossa den. Caesar gillade inte att ledarens mun var flisad och hans tänder var dåligt skötta. Den unge mannen talade med stort förakt.
  - Den som har tungan på fest, han står alltid kvar med näsan! Tja, en smutsig mun är tillflykten för en lös tunga!
  Ledaren var förvirrad, men Caesar tystnade och piraterna verkade snabbt glömma hotet.
  Pojkens vänner samlade snabbt in den erforderliga lösen och skickade 50 talanger. Caesar höll sitt ord om en sak och tänkte inte på något sätt skjuta upp den andra länge. Även om uppgiften framför honom var svår, är det inte så lätt att hitta och fånga ett piratbyss, särskilt bland Medelhavets många öar, vikar och vikar. Ja, och det finns många pirater, och Roms skepp är fortfarande maktlösa mot dem. Men Caesar, fortfarande i tonåren, kännetecknades av stor fyndighet.
  Medan han var på ett piratskepp lyckades han bli vän med en hyttpojke. Caesar lovade honom en position i den romerska armén och möjligheten att vinna sin egendom med slavar. Han lämnade ett brev till pojken om att en galär fylld med silver var på väg från Sicilien. Och sedan turbulensen började i Rom är skyddet av köket rent symboliskt. Pojken-hyttpojken var tvungen att fiska upp själva brevet, som av en slump, i havet, för detta blev han till och med lite bortskämd av havsvatten. Planen var inte svår, giriga och trångsynta pirater kunde inte låta bli att falla i en fälla.
  Under ombordstigningen reste sig däcket plötsligt och de romerska soldaterna föll på piraterna. Och bakifrån, lyckligtvis på natten, närmade sig två båtar med soldater. De förstummade piraterna gjorde knappast motstånd. De bad bara att inte hänga dem, utan bara sälja dem till slaveri. Och huvudmannen, för att lösa sitt liv, berättade var de gömmer sina skatter, inklusive de som ännu inte har lyckats gå ner i avgrunden, femtio talanger spree.
  Men Caesar svarade:
  "Du kan köpa ditt liv, men du kan inte köpa ära!" Lägg på!
  Så ryktet gick om Caesar, fastän han då var knappt femton, och ett år senare gifte han sig, och milda Aqualeria. Men det är en annan historia!
  Caesar beordrade Antony att gå med i striden, med en stark reserv. Romarna använde konstruktionen av falangtypen. På en smal vägg var det väldigt effektivt. Vågen av rusande galler kvävdes. Några av dem genomborrades med två eller tre spjut på en gång.
  Julius Caesar anmärkte:
  - Den makedonska falangen kan vara en väldigt effektiv teknik. Inte för inte erövrade de hela Asien, eller snarare nästan hela det! När vi är färdiga med Gallien, kommer jag att åka till de persiska länderna och dit till Indien. Cleopatra kommer att samla nya legioner åt mig, inklusive det arabiska kavalleriet.
  Under Caesar var det bara den unge godsägaren Oliver Twist kvar. Det gick rykten om att pojken var hans son. Och detta var sant, med det enda förbehållet att Olivers mamma var en enkel slav från de tyska länderna. En vacker, men fräck blond tjej, från de slaviska länderna, ville inte bli en konkubin och en hetero, och för detta skickades hon för att arbeta hårt på hampa och linplantager. Men även där var hon vågad, varför hon hamnade i stenbrotten. Däremot lyckades hon överleva där och bli starkare. Hon togs till och med till gladiatorerna, där Caesar blev fängslad av henne på arenan. Varefter de gick i pension blev Erastella, som den långe slaviska slaven kallades, också kär i honom.
  De kände glädje i varandras armar. Sedan blev gladiatorn gravid. Och de fick en pojke, Brutus. Snart tog Erastella antalet av sina segrar i ringen till hundra och fick i enlighet med sed frihet. Men Caesar kunde inte gifta sig med henne, fastän han var änka. Han hade en annan passion, dotter till den mest inflytelserika romerska krigaren, den förste generalen Pompejus. Han gifte sig med henne, och Erastella gick för att slåss i de östra länderna. Caesar var med henne under en tid och undertryckte egyptiernas försök att avskilja sig från Rom. Där träffade han Kleopatra, som han placerade på den antika tronen.
  Snart ersatte denna kärlek den förra, och Caesar är inte konstant. Cleopatra fick en son, men Pompejus dotter dog snart under förlossningen, varefter Caesar också hatade Cleopatra och utlöste ett krig nordväst om Italien, bort från sina tidigare älskarinnor. Det är sant att Oliver, som inte kände igen sin son, lämnade ändå med honom. Pojken var stor och utvecklad efter sina år, efter att ha ärvt blont hår, lång växtlighet och enastående fysisk styrka från sin slaviska mor. Han var lite lik sin far, men han var mycket vackrare, starkare och mer än Julius Caesar i hans ålder. Även om pojken ännu inte är hela nio år, verkar han redan som en tonåring och roterar lätt två vuxna elitlegionärer. Dessa svärd är ungefär en och en halv gånger längre än vanliga.
  Oliver Twist frågar blygt:
  - Tillåt mig den store (Caesar kallade honom aldrig en son, och förbjöd naturligtvis pojken att kalla sig det), rusa in i striden, jag vill dricka mitt blad med blod!
  Julius svarar med ett leende:
  - I det här fallet blir jag lämnad ensam, och vem ska då vakta deras Caesar?
  Pojken log uppriktigt.
  - Det bästa försvaret är ett anfall, eftersom kanten alltid är starkare än huden!
  Caesar klappade pojken på hans starka axel.
  - Bra gjort! Nåväl, varsågod, skär dig med ett svärd! Låt detta bli din härdning.
  Stål är härdat i vatten, stålkillar i blod!
  Pojken Oliver var förtjust och blinkade med sina bara klackar (trots det svala höstvädret lämnade Caesar, som tempererade sin son, honom bara shorts från kläderna). Ungdomens muskler: sonen till den romerska legenden och gladiatorslaven svajade som krusningar på vattnet.
  Så han högg den håriga barbaren i huvudet med sitt svärd. Han ramlade och ramlade upp och ner.
  Caesar noterade:
  - Om ålderdomen inte alltid vet, men ungdomen kan alltid! Eh, för att vara ärlig så är jag lite avundsjuk på den här pojken.
  Caesar är redan över fyrtio, och särskilt på den kalla, galliska hösten värker gamla ärr så smärtsamt och attacker av lömsk epilepsi blir smärtsammare och vanligare. Han var till och med rädd för att hans son Oliver och Cleopatras son Alexander skulle ärva skaksjukdomen. Han hade länge inga nyheter om det sistnämnda, och Twist är naturligtvis mycket frisk, han nyser aldrig, fastän han springer naken i snön och simmar i hålet på vintern. Det verkar som om den slaviska moderns blod vann i honom, med ständiga inbördes krig och ryssarnas hårda vintrar!
  Och när du har bytt ut ditt femte decennium är det dags att tänka på meningen med livet. Caesar hade en enkel sådan, även som ung kom han till slutsatsen att den republikanska regeringsformen, med oändliga debatter, folkomröstningar för att behaga folkmassan, olika hemliga intriger, muta väljare, inte var tillräckligt effektiv och inte längre kunde tjäna en avlägset mål: uppkomsten av det romerska imperiet!
  Republik - varför Rom är nästan det enda landet på jorden med en republik, och runt om i grannarna finns solida monarkier. Det är också nödvändigt i Rom att godkänna huvudmannen, med kejsarens makt, överförd inte genom val, utan genom arv, eller i undantagsfall genom en särskild konstitution av kejsaren. Det senare kan bli nödvändigt om arvtagaren milt uttryckt inte är ett geni. Naturligtvis kan en svag kung ta tronen, men i vilket fall som helst kommer han att ha makt och förmåga att fatta oberoende beslut.
  Och det långsiktiga programmet kommer att bli mycket lättare att genomföra, till skillnad från konsulerna, som väljs för bara ett år, och tillsammans! Och om det blir bråk mellan dem.
  Nej, Rom behöver en monarki, och från flera söner kommer Caesar alltid att kunna välja en värdig. Sant, och han måste göra kompromisser på denna långa resa. I synnerhet, vilket gör honom till en allierad, och till och med en senior partner till Pompejus. Här respekterade Caesar honom inte riktigt. Som diktatorn Sullas högra hand kunde Pompejus, efter den här gonorrégubbens död, bli Roms suveräna härskare. Pompejus hade en armé i sina händer, inklusive en elitlegion som bevakade senaten. Men han förblev republiken trogen och återställde den gamla ordningen. Han är Caesar i stället för Pompejus skulle inte ha missat
  Dina chanser. I allmänhet kommer Pompejus, det verkar, att vara Caesars huvudfiende, som drömmer om tronen. Det fanns också Crassus, men han dog i Parthiska kriget. Förresten, som Caesar, gick han genom hela Parthia, och föll i en fälla, inlåst med en utmattad armé i en fästning. En annan sak är att Caesar medvetet lät horderna av barbarer samlas mot honom. Gallerna är fatalister, och efter att ha förlorat det sista hoppet om att enhet ska rädda dem, kommer de äntligen och för alltid att underkasta sig Rom.
  Oliver är förresten en bra karl, han är fortfarande i själva verket ett barn, men han äger ett njurvapen, som Hercules själv. En krigare starkare än Mark Antony kan växa ur honom. Kanske kommer han att bli en värdig kung och efterträdare till Caesar. Men .... jag hoppas att det inte är särskilt snart, för den store mannen har mycket arbete framför sig.
  Gradvis försvagades trycket från gallerna, tusentals dödades och lemlästades, hela likhögar under murarna. Romarna tynade också, han var omänsklig spänning. Då tog Caesar, som redan hade lastat av ett helt koger, fram det andra svärdet och märkte:
  - Befälhavaren som går in i striden är som ett halmstrå som bryter ryggen på en kamel. En kamel vars rygg är bruten av ett halmstrå är som en militärledare som undvek ett slagsmål!
  Många romerska soldater skadades, lik låg och bland de stupade fanns kvestoren Stefa, känd för att ha slagit av sig Grannik från hästen. Och var, förresten, är Grannik själv, skulle Caesar ha tagit bort honom med en härdad pil. Ja, vad gäller svärdsförmåga är He Caesar inte dålig, men långt ifrån den starkaste i den romerska armén, men en av de bästa inom bågskytte. Dessutom drar han i snöret med hjälp av en speciell krok som bärs på rustningen och rätar ut sin högra arm. Därmed kan du dra en mycket tightare bågsträng än på vanligt sätt och slå på större avstånd!
  Men du behöver också ett svärd! - Caesar skar ner den närmaste Gallien.
  Glada rop:
  - Ava! Caesar är med oss!
  - Ära till Caesar! Vi kommer att vinna alla!
  Romarna muntrade upp synligt. Caesars närvaro - denna segertalisman inspirerade kämparna. Ett kraftigt slag och gallerna, efter att ha tvekat, började dra sig tillbaka. Den rasande stormen började avta, vågorna drog sig tillbaka. Men gallerna drog sig tillbaka på ett ganska organiserat sätt, utan att ta till flykten. Tydligen har deras militära iver ännu inte helt dött ut. Julius Caesar, som misstänkte en fälla och insåg att på ett öppet fält skulle romarna krossas av överlägsna antal, befallde:
  - Alla står upp! Koppla av!
  Utmattade, svettiga krigare från Rom började plocka upp de sårade. Några få helare och präster smörjde in såren med trolldrycker och bandagede lemmarna. Andra soldater började göra upp eld och laga mat.
  Sonen Oliver Twist var mycket nöjd, även om hans muskulösa, dubbelvikta bröst skars av en lång repa från den galliska yxan. Pojken utbrast:
  - Det var så vi gav dem hårt! Och vår Caesar är bäst! Ära till den store Caesar!
  Soldaterna, även om de var mer återhållsamma, gladde sig:
  - Ära åt den store Caesar!
  Oliver Twist, viftande med sina svärd, förklarade:
  - När gallerna dyker upp igen ska jag skära dem i bittra äpplen! Eftersom det stora Roms son!
  Caesar ringde upp pojken och sa kärleksfullt:
  - Du visade sig vara en strålande krigare! Nu gör jag dig till min hedersgodsägare, och i tacksamhet ger jag dig detta...
  Den berömda befälhavaren tog av fingret en ring med en smaragd, storleken på ett duvans ansikte.
  Pojken Oliver var generad:
  - Ja, jag är inte värdig att bära en sådan juvel!
  Caesar log.
  - Bär den inte! Göm den någonstans, eller inte, låt den här ringen betraktas som din, men än så länge stannar den hos mig. Och du, pojke, kämpa, och när du når fjorton kommer du att få din egenhet. Under tiden, ta upp fäktning med Mark Antony.
  Den enorma assistenten till Caesar, även om han var mycket större än den berömda befälhavaren, närmade sig sin chef, ofrivilligt böjd och försökte böja sig ner. Caesar själv var bara något över medellängden, tjock, med en aquilin näsa. Mark frågade dystert:
  "Varför förföljde vi inte gallerna?"
  Caesar upprepade aforismen ännu en gång:
  -En general som går i strid är som ett halmstrå som bryter en kamels rygg. En kamel vars rygg är bruten av ett halmstrå är som en militärledare som undvek ett slagsmål! Detta är sant, men tiden för seger har ännu inte kommit. Grannik är vår huvudfiende, den okrönte kungen av det upproriska Gallien, har ännu lagt ut alla sina trumfkort. Och han dök inte ens upp! Låt oss vänta på fienden, än en gång, dessutom har jag några fler idéer!
  Mark Antony piggnade till:
  - Och jag undrar vad dessa idéer är? - Och blev direkt förvirrad. - Jag är helt i de storas uppmärksamhet.
  Caesar började nedlåtande förklara:
  - Det är mycket torrt halm iordningställt för hästar i fästningen. Men vi kommer inte att sitta i bakhåll för länge, utan helt enkelt genom att blötlägga halmen i olja kommer tjära och fett att spridas på inflygningarna.
  Anthony morrade:
  - Varför då?
  Caesar skrattade.
  - Och så väntar vi! I det mest kritiska ögonblicket av överfallet. Andra gången gallerna kastar alla sina reserver i strid, dessutom kommer något annat att hända!
  Assistenten försökte gissa sig själv:
  - Kommer nya, starka förstärkningar?
  Caesar spärrade smygt ihop ögonen och nickade:
  - Det är allt! Nya starka förstärkningar! Men det är nödvändigt att de slår till i det ögonblick då alla Galliens styrkor kommer att kastas in i anfallet:
  Anthony spred sina händer.
  - Vi kan inte skicka nyheter om de stora. Vi var omringade på alla sidor!
  . KAPITEL 6
  Pojken vaknade ... Han började känna sig gladare ... Redan Oliver Twists brännskador kommer från hans bara sulor. Och spåren av fransarna blir ärr ... Men det finns hopp om att han idag inte kommer att förhöras med fördomar.
  Ändå är nästa tortyr den sista och tidsbegränsade.
  Pojken fick mat. Han åt havregrynsgröt med ett glas mjölk. Och avslappnad. Jag kände mig uttråkad.
  Oliver gjorde sina övningar, som Dodger lärde honom. En sådan speciell för kameran. Lite stört med krage och koppel på kedjan. Men ändå ett träningspass. Och sträckta ådror gnäller inte längre så mycket.
  I synnerhet gör den lilla pojken också hörnet för pressen. Efter laddning började Oliver gnugga en kedjelänk mot en annan. Att kanske hålla sig sysselsatt, eller verkligen fortfarande hoppas kunna fly.
  Bara fötter var lite kalla och pojken grävde ner dem i halm. tänkte Ter för sig själv.
  Det faktum att fångarna lider i fängelset. Och det skulle vara mycket bättre i en cell med andra pojkar. Sällskapet är mycket roligare. Här i arbetsstugan och barnfängelset underhöll de intagna ...
  Oliver gnuggade och gnuggade sin kedja och märkte inte hur han somnade om.
  Han drömde att han hade blivit mäktig och stark, en vuxen man och högra handen till en stor befälhavare.
  Caesar klappade nedlåtande hjälten på axeln:
  - Där lejonet inte kan passera kommer musen att glida. Även om rollen som kommunikation med Catonnes, som kommer till min hjälp, naturligtvis inte spelas av möss, utan av duvor.
  Oliver Twist utbrast med oförskämd beundran:
  - Det är genialiskt bra!
  Caesar svarade oväntat uppriktigt:
  - Erastella lärde mig det här. Slaverna har använt duvpaket under lång tid. Och du visste inte om det.
  Oliver Twist muttrade förvirrat:
  - Jag blev alltid förvånad över hur era generaler: de hänger alltid med så skickligt och i tid, men jag trodde inte att det handlade om duvor. Jag trodde att du är himlens son under Jupiters särskilda skydd!
  Caesar anmärkte:
  - Gudarnas beskydd är ingen pålitlig sak, det kommer inte att ersätta vare sig mod eller uppfinningsrikedom.
  Tro en uppfinning: bättre än tusen böner!
  Oliver bugade.
  - Ett klokt ord av Caesar är värt tusen åskslag!
  Befälhavaren bestämde sig för att vara blygsam:
  - Överdriv inte mina förmågor! Om det inte funnits sådana tappra krigare under mitt befäl, och de romerska soldaterna är de bästa kämparna i världen, då skulle jag knappast ha lyckats ens en tiondel av vad jag gjorde. Så fortsätt och gör som du blir tillsagd. Och förresten, glöm inte att blanda halmen med fallna löv, så att det inte skulle bli så märkbart!
  Oliver Twist böjde sig ännu lägre.
  - Jag lyder min herre!
  Caesar skakade på huvudet.
  Inte än, tyvärr! Och kalla mig inte stor så ofta, jag har inte gjort så mycket för att få beröm vid varje tur på det här sättet. Förresten, när du är klar med halmen, gå inte och lägg dig, utan fäkta lite med Brutus. Några år till och den här pojken kommer att kunna lägga ner även en sådan ligist som du!
  Oliver skyndade sig att svara:
  - Utan tvekan den store Caesar!
  Efter det drog han sig tillbaka, hans rörelser, trots den stora muskelmassan, var inte tillgängliga, vilket är typiskt för många jättar, begränsade, men Oliver, som blev en vuxen hjälte, var inte lika snabb som Brutus.
  Caesar nickade och frågade:
  - Koka mig en honungstinktur! Och servera nu vin till fläsk!
  Som svar tog en barfotaslav i en sliten tunika med sig en bricka. Hon är en av få kvinnor i lägret, en ganska ljushårig kvinna. Caesar själv, även om han var brunett, älskade blondiner mer, även om Cleopatra var ett undantag i detta avseende, en eldig rödhårig tik! Ja, en magnifik tjej, och enligt rykten är hennes far inte alls en farao, utan en av de romerska legionärerna, bland dem som krossade Epifan den femte armén.
  Slavinen lade ifrån sig brickan och började rengöra Caesars stövlar. Julius märkte att slavens solbrända hud var täckt av finnar, de graciösa tårna på hennes bara fötter blev blå. Ja, solen hade redan nästan gått under horisontlinjen och det var märkbart kallare. Slavar i själva Rom går vanligtvis ungefär halvnakna, även om de ibland får några trasor för vintern. Men i soliga Italien faller snö en gång vart tionde år på vintern, och här är vintrarna ibland stränga. Nåväl, låt den här skönheten värma sängen idag, så kanske hon får klä sig varmare.
  Slavens ljusa lockiga hår, såväl som det unga ömma ansiktet, påminner Caesar om hans första fru och andra kärlek (den första var en av slavarnas vackra flickor, men efter att han blev gravid, passionen hos den framtida befälhavaren försvann. Och hans egen dotter, nu gift med en, från antalet vänner Julius!) Akvaleriyu. Och för den här tjejens skull vågade han vägra diktatorn Sulla själv!
  Vad kan man säga om denna härskare av Rom? Till en början beundrade Caesar Sulla. Han var imponerad av att denna befälhavare började återställa ordningen och bekämpa korruption, rån, försökte få de rika att respektera de fattiga och dela sina inkomster med dem. Det fanns till och med fria sjukhus, antalet underhållningsföreställningar ökade. Det ryktades att Sulla förberedde en stor kampanj österut. Men denna lustfyllda härskare drabbades av en svår sjukdom, och inte ens från en kvinna, utan från en negerpojke. Som ett resultat började diktatorn ruttna levande, och mot bakgrund av fysiskt lidande utvecklade han misstänksamhet och förföljelsemani. Massförtryck, förbud mot tortyr och mord började. Sulla beordrade först att döda alla svarta, men efter en tid, tvärtom, beordrade han att ta med sig ett stort gäng slavar från Afrika och bilda det svarta gardet. Ett krig bröt ut mellan honom och Mary. Många tusen romare korsfästes som ett resultat.
  Här kallade de till Sulla och Julius Caesar. Då var han fortfarande ung, ett svart skägg höll precis på att slå igenom på hakan. Det nyligen ombyggda palatset Sulla lyste av lyx, var fullt av statyer, målningar och sådan fortfarande relativt ny dekoration som fontäner.
  Några av skulpturerna avbildade orgier, äckliga i sin uppriktighet och parningshandlingar. Unge Caesar var äcklad av att titta på detta, särskilt om en man parade sig med en man. Även om det i antikens Rom ansågs ganska normalt att använda en manlig slav som kvinna, men ... För Caesar verkade detta fel och vidrigt. Tja, desto mer ovärdigt att de bästa skulptörerna i Rom fångar detta i statyer, och till och med de olympiska gudarna.
  Sulla själv såg äcklig ut, täckt av bölder, sår, vårtor, med ett sjaskigt huvud gjorde han ett motbjudande intryck. En verkligt bisexuell diktator ruttnade levande. För att lindra hans lidande gnuggade fyra slavar: två stiliga pojkar och två vackra nakna flickor in rosenolja i monstret. Dessutom drack Sulla, på råd från prästerna, tre gånger om dagen en stor skål med en infernalisk blandning: blodet från just slaktade spädbarn och bröstmjölk. En gång var tredje dag tog Sulla ett bad, från det rena blodet från barn och jungfrur. Sjukdomen hos detta monster som hade förlorat sitt mänskliga utseende fortsatte dock att utvecklas, och hela det romerska folket bad att underjorden snabbt skulle ta sin avkomma.
  Caesar, som övervann avsky, böjde sig och böjde huvudet lätt:
  - Jag är glad att kunna välkomna diktatorn Sulla.
  Monstret morrade hes:
  - Och hur du böjer dig för mig skurk! Om Julia är för lat för att böja ryggen, så ska jag beordra dig att sätta på en påle så att han aldrig kan räta upp sig igen!
  Caesar svarade helt enkelt:
  - Öronen böjer sig lågt för vinden, men ändå är det bara luft, vilket inte betyder något! Låga bågar kommer inte att upphöja härskaren om han inte har stordåd!
  Sulla, som plötsligt mjuknade, frågade:
  - Har jag stordåd?
  Caesar svarade utan list:
  - Om ondskan är stor, så ja!
  Diktatorn efter en kort paus smekte han den blonda pojkens kind och morrade:
  - Du är uppriktig och jag gillar det! Du vet, när som helst kan jag beordra dig att kastas in i en bur med lejon, eller korsfästas på ett kors. Men du har en chans att överleva och till och med bli min vän!
  Caesar tvingade fram ett leende och svarade:
  - Och till vilket pris kan jag köpa vänskapen med Sulla själv?
  Diktatorn svarade:
  - Har du en fru Aqualeria?!
  Den unge mannen Julius svarade:
  - Ja, en diktator!
  Sulla strök försiktigt, som om hon var rädd för att bränna sig, slavinnans nakna bröst och muttrade mer oförstående:
  - Så skil dig från henne!
  Caesar, som övervann blyghet, frågade:
  - Jag förstår dig inte riktigt!
  Sulla skällde plötsligt skarpt, slog pojken på läpparna och stönade sedan när han hoppade tillbaka:
  - Låtsas inte att du är en idiot! Du hörde! Jag beordrar dig, lämna din fru Aqualeria!
  Ynglingen Julius böjde huvudet. Han kände att att vägra Sulla var detsamma som att gå naken in i en bur med hungriga lejon, men att förråda Aqualeria för detta ruttnande monsters skull - nej, aldrig!
  Caesar, som försökte göra sin röst fast, svarade:
  - Jag kan inte göra det diktator!
  Överraskning lät i Sullas röst:
  - Och det är därför! Du måste utföra Hercules bedrift, eller bara säga ja till de största människorna på jorden!
  Caesar svarade:
  - Ibland är den högsta manifestationen av godhet, ett enkelt ord inget ont, speciellt om det innebär en risk för livet!
  Sullas fysionomi sträckte ut sig med sår:
  - Så du säger nej till mig?
  Caesar övermannade en helt naturlig rädsla och svarade:
  - Ja, en diktator! Tyvärr inte! Och igen nej!
  svarade Sulla med lugn röst
  Men du skrev på din egen dödsdom! Det är trots allt omöjligt att säga nej till utroparen och hålla sig vid liv!
  Caesar tog ett djupt andetag.
  - Vad är det, jag är redo att gå på tartar! Fast vem vet, kanske gudarna anser mig vara värd Champs Elysees!
  Sulla höjde sina hängande ögonbryn.
  - Så du kommer inte att dö! Du kommer att torteras, och inte bara du, utan också din älskade fru Aqualeria. Jag tror att det kommer att vara mycket trevligt för dig att se hur bödeln bränner flickans ömma klackar med ett glödhett strykjärn, sedan börjar tången slita hennes nakna bröst.
  Caesar rörde sig mot Sulla, när plötsligt sex långa svarta krigare hoppade ut ur ridån. Förutom dem dök en annan person upp. Till utseendet var han inte mer än tjugofem, och själv var han en riktig jätte. Caesar kände omedelbart igen den redan legendariska Pompejus, Sullas högra militära hand. Det var sant att det gick rykten om att Pompey, som var en mycket vacker pojke i barndomen, blev kär i Sulla och verkade till och med förföra honom som de blev vänner från. Men Pompejus fick mycket snabbt auktoritet och visade sig vara en mycket kapabel militär ledare och en modig, mycket fysiskt stark soldat. I synnerhet lyckades han vid denna tidpunkt åstadkomma en mycket högprofilerad bedrift, nämligen att döda kungen av Parthia. Caesar var alltid avundsjuk på Pompejus, men på grund av det faktum att han själv knappt nådde axeln på denna långa man. Men detta var inte den enda anledningen.
  Pompejus drog sitt svärd:
  - Jag lyder och lyder min herre!
  Sulla svarade:
  - Vad säger du, min son om det, det här är en soss som vågat skvallra på en levande gud, alltså mig!
  Pompejus svarade oväntat:
  - Han är uppriktig och det är bra!
  Sulla kväkade trögt, lättsamt i rösten:
  - Nåväl, låt oss kontrollera hans uppriktighet! Säg till Julius, om det fanns en möjlighet att döda mig, skulle du göra det?
  Caesar kvävdes av upphetsning och frågade:
  - Svara uppriktigt?
  Sulla vrålade:
  - Ja!
  Caesar suckade.
  - Dödad! Jag skulle döda just nu!
  Diktatorn blev förbluffad, han hade inte sett en sådan fräckhet på länge:
  - Så här! Dödad! Jag vet inte vad jag ska göra med honom Pompejus och vilket dödsstraff att komma med för honom och hans flickor.
  Pompejus svarade med bestämd röst:
  - Som är ärlig och säger vad han tycker är inte farligt. Genuina förrädare och fiender smickrar smygt!
  Sulla rynkade pannan.
  - Som du smickrar du mig! A? Jag känner att du vill ta min plats, och du kan inte vänta på min död! Vad tittar du på!
  Pompey såg Sulla rakt in i ögonen.
  "Jag har visat min hängivenhet för dig mer än en gång!" Vill du ha mig...
  Diktatorn avbröt:
  - Behöver ingen valp! Lyssna på min order, ta den här ungen till fängelsehålan, liksom hans fru. Sätt dem i samma cell, så kommer jag själv på dödsstraff för dem! Det kommer att vara något sofistikerat och smärtsamt.
  Pompejus böjde sig lågt.
  - Jag lyder och lyder den största!
  Diktatorn tillade:
  - Led själv till kasematten! Om de springer iväg kommer du själv att hänga på korset.
  Pompejus böjde sig ännu lägre.
  - Jag sviker dig aldrig den största av de största!
  Caesar fördes bort. Den unge mannen trodde förstås förgäves att han var så uppriktig mot Sulla. Caesar var inte rädd för fysisk smärta, men tanken på att resa till Plutos dystra rike behagade inte. Dessutom kommer hans älskade fru att torteras. Det senare är helt dåligt, du kan fortfarande uthärda din egen smärta, men du kan inte lindra någon annans.
  Efter att ha kommit tillbaka frågade Sulla Pompejus:
  - Du kanske själv kommer att berätta för mig vilken sorts avrättning jag ska utsätta den här fräcka valpen? Kanske dränka honom i skit? Hur det kommer att förödmjuka de stolta!
  Pompey svarade:
  - Han är en modig och stark krigare. Rom behöver sådana människor! Om han inte vill tjäna dig, håll inte fångenskap, utan låt fågeln gå fri!
  Diktatorn hostade:
  - Mariy är en bebis jämfört med sin brorson! Den här pojken har både ett lejon och en räv, bara den senare har inte blivit vuxen ännu! Och därför befaller jag, bränn denna rebell på bål! Bränn ner den tills det inte finns något kvar än aska!
  Pompejus nickade instämmande på huvudet.
  - Om detta är din vilja, då ska jag uppfylla den store herren!
  - Och genast! Du kommer att ge mig den handfull aska som han kommer att bli kvar av dem!
  Pompejus klickade på hälarna på sina stövlar och gav sig iväg för att utföra ordern.
  Till den tröga Caesar förde de hans hustru Aqualeria. Flickans ansikte var tårfläckat och det visade upp ett par imponerande blåmärken. Fångvaktarna tog bort alla smycken från den ädla patriciern och slet också av henne ytterkläder och smyckena sandaler. Och nu förblev representanten för en adlig familj bara i en vit tunika. I Rom tog den tidiga våren bara fart, det var kallt på nätterna, speciellt i stenkasematten. De bara och försvarslösa benen på flickan fryser, Aqualeria rör dem kyligt. Caesar tog av sig tunikan och stövlarna och krävde:
  - Sätta på den!
  Aqualeria svarade stolt:
  - Inte! Jag vill inte att du ska frysa min kärlek!
  Caesar, rynkade pannan, svarade:
  - Men jag är en man! Och en man måste utstå svårigheter, för en dams skull!
  Aquaria suckade tungt.
  - Mina slavtjänare, med undantag för de som står mig närmast, går året runt i samma tunika och barfota. Nu ser jag, eller rättare sagt, jag känner hur smärtsamt det var för dem. Och i allmänhet kommer vi snart att avrättas, och kanske, efter att ha upplevt kylan i fängelsehålan, kommer jag inte att bli så skrämd av Hades iskalla mörker!
  Julius strök sin frus ben, började gnugga sina kalla fingrar samtidigt som han försökte trösta:
  - För oskyldiga själar och hjältar finns det speciella Champs Elysees. De är vackra, fulla av fantastiska träd och färgglada blommor. Där råder den eviga sommaren, och alla frukter är mogna och söta, regnet fortsätter att ösa förbi människor, och vilka bitande insekter och stickande ormar har länge glömts bort av de som bor där. Sådana olyckor som ålderdom, en böjd ram eller ruttna tänder är inte kända för invånarna i denna lyckliga värld! Det är ett paradis!
  Aqualeria, som strök Caesars svarta, lockiga huvud, svarade:
  - Finns det bananer?
  Den unge mannen Julius svarade:
  - Visst, det finns ananas och bananer.
  Aquaria suckade.
  - Vad jag skulle vilja äta färska, mogna bananer. Tyvärr har jag bara testat torkade än så länge, men jag gillade dem verkligen!
  Caesar förklarade självsäkert, som om han själv nyligen varit där:
  - På Champs-Elysées finns frukter som inte har något namn. Dessutom en hel del god smakrik mat och underhållning.
  Akvariet återupplivat:
  - Finns det sex i himlen?
  Caesar log och nickade.
  - Åh visst! Hercules, trots allt, älskade, med sin första fru som bodde på Champs Elysees.
  Aqualeria log glatt.
  - Kommer vi att få barn?
  Caesar slog beslutsamt med knytnäven på stenarna:
  - Det kommer att bli många! Detta jag lovar dig! Vi kommer att uppfostra härliga krigare!
  Den unga mannen och flickan kysstes först passionerat och började sedan smeka varandra. När allt kommer omkring, vem vet vad som väntar en person, där bortom barriären, bakom denna skrämmande kant. Och det finns fortfarande grym tortyr framför sig, uppfunnen av Sullas perversa sinne. Och vi måste uthärda dem, samla vår kraft, stå ut till slutet.
  Men Aqualeria kommer fortfarande att plågas, som diktatorn lovade: glödhett järn kommer att bränna ömma flickaktiga klackar, sedan kommer ömma bröst att slitas ut ur den ädla patriciern ...
  Nej, det ligger bara utanför hans makt. En tanke slog igenom, tänk om du visar mod och räddar tjejen från att plåga dig själv. Till exempel att strypa med ett bälte ... Men att döda sin sanna och alltförtärande kärlek är bortom hans styrka. Det är som att strypa sitt eget barn, speciellt eftersom ormfrestaren viskar: vem vet, kanske kommer en nyckfull diktator att ändra sig och rädda hans liv, åtminstone Aqualeria?
  Caesar kysser sin älskade fru med ännu större glöd, hennes läppar är sötare än honung och utbrister:
  - Du vet, vi sitter i en fängelsehåla, men samtidigt kan vi inte hittas friare i hela vida världen!
  Aqualeria frågade förvånat:
  - Och varför?
  Caesar svarade självsäkert:
  - För den starka i anden - kungen i fängelse, den svage i anden - en slav på tronen! Det är viktigt att behålla modet och inte brista i gråt ens på racket. Uthärda tortyr, tyst med ett leende på läpparna!
  Flickan suckade tungt och strök sina stela fötter med handflatorna. Hon är en ättling från kungafamiljen, hon kände sig plötsligt som en eländig slav. En livlig fantasi målade en bild av hur hon var helt naken med vridna leder som hängde på ett ställ, och piskan från en stinkande bödel slog henne på hennes bara rygg. Och en annan plågoande bryter sina fingrar med en glödhet tång.... Flickan kände till och med en brännande känsla i lillfingret, som plågoanden började bryta av.
  Aqualeria grät bittert. Pärledroppar av tårar rann nerför hennes rosa kind och babymjuka hud. Som svar började Caesar kyssa sin älskade på kinderna, slickade av de salta tårarna och tröstade:
  - Du är en romersk kvinna, dottern till staden som är ämnad att regera över världen! Gråt inte, men för att göra det lättare för dig, tänk på något trevligt.
  Valeria svarade med ett stönande:
  - Och jag kan inte komma på något annat, förutom den fruktansvärda tortyr som väntar mig! Och tandstens hopplösa avgrund!
  Caesar svarade filosofiskt på detta:
  - Det finns ingen större plåga än fantasin hos en svagsinnad person! Det mest fruktansvärda helvetet, i en fegis syn, före provet!
  Flickan blev kränkt, tårarna stoppade hennes ansikte:
  - Jag är ingen fegis! Förödmjuka mig inte! Och hur som helst, om du älskar mig, varför säger du det då?
  Caesar svarade med ett påtvingat leende:
  - Kärlek, till skillnad från moln, fäller dock tårar, men solen skymmer verkligen inte! Oroa dig inte skönhet!
  Akvaleriya invände:
  - När kärleken, som ett moln, fäller tårar, stiger skotten av tristess och besvikelse!
  Caesar ville svara på detta, något, men ett knarrande från dörren hördes och båda älskande hoppade upp. Den spetsiga järndörren öppnades och Pompejus gick in genom den, åtföljd av två legionärer. Caesar fann styrkan att le:
  - Alla kan inte skryta med att en sådan eskort eskorterar honom sista vägen!
  Pompejus skakade säcken bakom ryggen och sa dystert:
  - Jag kom inte för att döda, utan för att rädda!
  Caesar blev förvånad:
  "Och du vände dig mot Sulla?"
  Pompejus skakade på huvudet när han tog upp rustningen ur väskan.
  - Vår personliga relation till diktatorn berör ingen! Bättre klä ut sig till romerska legionärer. Jag har två av mina trogna kamrater med mig: Guy och Leksin, de hjälper er att komma ut ur staden. Vet, Caesar, jag räddar ditt liv, men du får inte återvända till Rom medan det styrs av en diktator!
  Julius, som hjälpte sin fru att byta kläder, frågade den mäktige Pompejus med ökande förvåning:
  Varför hjälper du mig! Hjälp att riskera ditt liv!
  Pompejus svarade, inte utan att tveka:
  - För att han visade orubbligt mod och vägrade diktatorn! Han förrådde inte sin älskade fru! Och jag gick en gång med på att avstå från min älskade för en tyranns skull! Så vet från och med nu att jag är som en bror för dig!
  Caesar, som justerade rustningen på Aqualeria (de visade sig naturligtvis vara bra för henne), frågade ändå:
  - Kan jag lita på dig? Kanske är det bara ännu ett trick av den gamla räven?
  Pompey snappade:
  - Brist på förtroende kan inte förstöra sann vänskap, för i det här fallet har sann vänskap aldrig existerat!
  Caesar räckte ut sin hand till Pompejus.
  - Jag tror på dig, men kom ihåg: En vän kan bara bli förrådd en gång, när du överlämnar fienden igen!
  Och att ha Caesar som fiende är ett föga avundsvärt öde även för en diktator. Vad händer förresten om Sulla kräver att få visa våra lik?
  Pompey, som log åt detta, svarade:
  - Från det kommer att räcka och aska! Kremering jämställer alla, oavsett om det gjordes mot levande och döda!
  De två födda krigarna skakade hand hårt igen. Efter det gick Caesar, med sin älskade fru, åtföljd av två hängivna kämpar från fängelset.
  När de redan red i utposten stannade Aqualeria plötsligt sin häst och pekade på en tjock, skallig man med ett degenerativt ansikte, vackla av överdrivet utgjutande:
  - Det var han, tillsammans med sina medbrottslingar, som tog ifrån mig mina kläder, kände på mitt bröst, och lovade att steka mina klackar.
  Caesar nickade bistert.
  - Jag förstår!
  Efter att ha övervunnit avståndet ensam på en svart häst, satte den unge Julius all sin kraft i slaget och högg med sitt svärd på ett flintskalligt huvud med låg panna som en gorilla.
  Caesar distraherades från sina minnen, han ville ha en kvinnas tillgivenhet. Han kallade till sig en blond skönhetsslav:
  - Nåväl, förbered sängen, du har fått äran att tjäna Caesar själv.
  Flickan bugade och den romerske befälhavaren slet av henne tunikan med en rörelse. Sedan omfamnade hans händer de fulla brösten på Galliens dotter. Slaven spinnade verkligen av njutning, Caesars smekande rörelser var skickliga, han visste hur man vänder sig mot vilken kvinna som helst, från ädla matroner till obetydliga slavar. Och den här tjejen, att döma av spåren av piskan på hennes solbrända rygg, hann lära sig älska den som blev beställd! Slavens jordgubbsnipplar stelnade, hon började slingra sig, täckte den store befälhavarens läppar och bröst med kyssar och befriade honom samtidigt från togan. Efter hand blev kärleksspelet mer och mer stormigt, fler och fler höga suckar och stön hördes.
  . KAPITEL 7
  Pojken-fången vaknade utvilad och stärkt efter sömnen. Isoleringscell är rent, inte för kallt. Även efter sömn stör det inte att göra övningar.
  Oliver började göra övningarna som Dodger hade lärt honom. Inklusive att göra en hörna, sitta på huk, dra upp i stängerna, armhävningar. Och det hjälpte mig att lyfta humöret lite.
  Sedan fick pojken frukost: havregrynsgröt och en stor mugg färsk mjölk, som hälldes upp åt honom av medkännande kvinnliga vakter. Det var smärtsamt för dem att tycka synd om pojken på tio år, speciellt eftersom Oliver väntade på antingen gruvan eller gruvan.
  Den unge fången åt och gjorde sina övningar igen. De började gnugga en länk av kedjan mot en annan.. Och samtidigt försökte han komma ihåg vad han hade läst i böckerna. Som pojke kämpade Geta på Spartacus högra hand och högg ner romarna.
  Ensam den här gången kunde han inte längre undgå tortyr.
  En fientlig kvinna kom in, åtföljd av vakter, och Olivers pyjamas togs av. Och hon undersökte pojken och sade med förvåning:
  - Allt är nästan läkt. Vilken livlig pojke!
  Och blinkande åt honom svarade hon:
  - Redan den sista tortyren återstod! Ha tålamod i lite mer än en timme, så kommer de inte längre att tortera dig förrän rättegången!
  Oliver suckade ... Doktorn gick och för pojkens tid lämnades ensam. Oliver muttrade:
  - Lite mer, lite mer,
  den sista kampen, den är den svåraste...
  Jag är ledig, jag vill åka hem
  Jag såg aldrig min mamma!
  Vakterna och den kvinnliga läkaren kom igen. Hon frågade med ett leende:
  Är du redo baby?
  Pojken nickade och sjöng:
  Pojken är alltid frisk
  Pojken är alltid redo!
  Han kopplades bort från kragen och fördes till tortyrkällaren. Det var varmt från den flammande spisen och en massa plågsamma saker hängde på väggarna. Den kvinnliga bödeln, denna rödhåriga vix, är i trosor och en remsa av smalt tyg på bröstet. Hon har som assistent tonåringar på fjorton, femton år, men för sin ålder är de stora och muskulösa. Den här kvinnan är specialist på barntortyr. Hon vet hur man skapar maximal strid utan att döda eller lemlästa.
  I närheten finns en kvinnlig läkare som övervakar hälsotillståndet - bödlarnas klient. Och domaren som följer reglerna.
  Förutom skriftlärda och en präst, spelar de upp alla vittnesbörd som uttalades under tortyren.
  Olivers fängelsepyjamas slits av och lämnar honom naken. Det är så offret torteras.
  Den rödhåriga nickade med ett leende.
  - Den här gången ska vi prova ett horisontellt ställ!
  Oliver band både händer och fötter och hängde horisontellt började sträcka sig i maskinen. Det gör mycket ont, speciellt i axlarna. Och repen gräver sig in i dina handleder och hotar att slita av barnens fotleder.
  Pojken stönade av smärta, han sträcktes ut och gjordes längre. Och bokstavligen drar ut venerna.
  Den rödhåriga bödeln frågade:
  - Kommer du att prata?
  Oliver mumlade bara som svar:
  - Inte!
  Den kvinnliga bödeln beordrade:
  - Smörj in bröstet, magen och hälarna! Den här gången ska vi steka ordentligt!
  Oliver darrade ... Och tonårsbödlarna började smörja in pojkens bröst, mage och bara sulor med olivolja. De arbetade, flinade och fnissade, och nöp, och ganska smärtsamt, offret.
  Oliver kände sig äcklad när händerna på muskulösa tonåringar famlade och smetade starkt luktande olja på hans härdade kropp.
  Men det distraherade från den svåra smärtan i de sträckta musklerna och ligamenten.
  Sedan tog de med sig rören med gas, Oliver darrade av rädsla. Och sparkade...
  Elden brann på avstånd, för att inte bränna huden, utan för att orsaka maximal smärta. Lågan var särskilt stark under barnets bara klackar. Eftersom sulorna har tjock hud och läker snabbare och de bränns mer.
  Den rödhåriga bocken, grinande aggressivt, sa:
  - Kommer du att prata? Ska jag fråga dig?
  Oliver stönar av olidlig smärta och skakar på huvudet. Lågan blir lite högre och brinner varmare.
  Pojken rycker av vilt lidande och blir ännu mer smärtsam. Detta är intensiv tortyr. Oliver känner att något är på väg att vara redo att erkänna. Men envisheten får honom att bara stöna och gråta, men vara tyst.
  Den rödhåriga tar fram en piska och slickar sina läppar. Med all kraft börjar han slå pojken. Hon har ett uppenbart nöje i att tortera ett barn.
  Den kvinnliga läkaren tvärtom rynkar pannan ... Och gör en anmärkning:
  - Döda den inte! Han måste vara vid liv!
  Den rödhåriga vixen minskar intensiteten av misshandeln något. Men ändå skar hennes slag igenom huden. Hon tjatar och morrar.
  Tonåriga bödlar ler. De har kul också.
  Den rödhåriga slår till. Oliver Twist är sträckt och stekt, och det är så smärtsamt och plågsamt.
  Pojken vill verkligen förlora medvetandet, men det bleknar inte, och huvudet förblir klart och kroppen reagerar tydligt på lidande. Vild helvetisk smärta, varje cell i barnets kropp svämmar över av mjöl. Och så vill jag erkänna, och därför vill jag stoppa det.
  Då kom Oliver plötsligt ihåg boken han hade läst i barnfängelsebiblioteket om indianerna. Så de sjöng trivialt under tortyr. Det stämmer, på ställningen, eller spikade i ett träd, utförde de kupletter. Och sedan blev de bättre.
  När du sjunger är smärtan mycket lättare att bära.
  Och Oliver Twist sjöng och komponerade medan han gick;
  Jag föddes som föräldralös i ett arbetshem
  Mamma, pappa från barndomen visste inte ...
  Men förgäves begravs nu barnet,
  För honom är Kristus idealet!
  
  Oliver jobbade väldigt hårt
  Och den stackars mannen åt lite gröt till frukost ...
  Uppfostran var mycket strikt.
  En riktig, komplett röra!
  
  Pojken bad om lite mer
  Och för detta fick han generöst en piska ...
  Till lunch gav de barnen gräs,
  Och så de saknade styrka!
  
  Oliver blev hårt fördömd
  Och de ville avrätta den barfota pojken ...
  Ungen i snaran var nästan avrättad,
  Livet är tunt, som en tråd av siden!
  
  Men förmögenheten log surt,
  Pojken skickades för att tjäna ...
  Mynningen på en pistol blixtrade,
  Han förvandlades nästan till ett spel!
  
  Men även där gick livet inte socker,
  Och pojken rymde från lidandet ...
  Barfota i en enkel skjorta,
  Han skyndade till Englands huvudstad!
  
  Pojken slog av sina bara fötter,
  Men han nådde ändå London ...
  Döm inte barnet strikt,
  Men han lockade till sig en tjuvhåla i huvudstaden!
  
  Han blev också en listig tjuv,
  Jag klättrade genom mina fickor och drog väskor...
  Ibland stoppade pojken kottar,
  Det visade sig som om han var ett syndens barn!
  
  Men till slut greps han
  Det betyder väldigt dåligt att stjäla...
  Klackarna brändes av eld,
  Eftersom minderårig tjuv!
  
  Det var ett allvarligt och grymt förhör,
  En stackars pojke under piskor av bödlar...
  Han hänger på ställningen barfota,
  Glödheta full av fästingar!
  
  De slår honom, plågar honom så grymt,
  Och de bryter benen på pojken direkt ...
  Endast strömmen räcker inte,
  Att avsluta barnet till slutet!
  
  Tja, varför skulle barnet lida,
  Ja, det hände att han stal hungrig...
  Men bröder och systrar levde för det,
  Oliver dödade ingen!
  
  Så skona jäveln
  Sluta tortera den stackars killen...
  Bödlar, ni förargar inte Gud,
  Hur mycket kan man tortera ett barn!
  
  Han föddes i extrem fattigdom,
  Hans mamma dog i förlossningen...
  På jorden så föräldralöst syndig,
  Ja, Storbritannien är ett hårt land!
  
  Du vill hänga pojken
  Eller ännu värre, till och med sätta på en insats...
  Men du måste noga överväga
  För vårt liv är ett fullständigt dårhus!
  
  Oliver lider mycket
  Hans klackar brinner av en flammande eld...
  Och pojken piskas stilfullt,
  Stanken hörs från det sjungna köttet!
  
  Oliver bröt dock inte ihop,
  Han berättade inte hemligheten för bödlarna ...
  Och när pojken kämpade tappert
  Reser sig över de branta klipporna!
  
  Nej, det här barnet kommer inte att vara rent,
  Att hänga i en snara som en smutsig tjuv...
  Han kommer att bli en författare, en konstnär,
  Det kommer att finnas en stark kille som en björn!
  
  Han låter inte fienderna dansa om lycka,
  Han kommer själv att flytta katamen längs hornen ...
  Moln och dåligt väder kommer att spridas,
  Om pojkens liv är dyrbart!
  
  Jag vet att det snart kommer en ond hämnd,
  Jesus den store Guden kommer...
  Och ljuset kommer,
  Han gav människor frälsning!
  
  Och barnet som hängs i en snara,
  Kommer att falla in i Kristi vackra paradis ....
  Inget som var syndiga handlingar,
  Trots allt är Twists själ så ren!
  
  Ett fruktansvärt helvete väntar på bödlarna,
  Den innehåller en förbannelse, gråt och vilt stönande...
  Jesus uppenbarar frälsningen
  Här kommer den häftiga Armageddon!
  Och då kommer rättvisan
  Måtten kommer att bli domens glädje,
  Och den Allsmäktige kommer att visa barmhärtighet mot alla,
  I Sonens, Herren Kristi, härlighet!
  Oliver sjöng under fransar, under eld och sträckte sig horisontellt på ställningen.
  Den rödhåriga bödelkvinnan frös och sa med ett leende:
  - Det är så modigt!
  Tjänstemannen pekade på timglaset.
  - Tiden är ute! Eftersom den unge brottslingen ännu inte är fjorton år är tiden för tortyr begränsad enligt lag!
  Den rödhåriga log och anmärkte entusiastiskt:
  - Bra jobbat pojke! Sjöng på hyllan! Vilken värdig brottsling!
  Elden och gasrören togs bort... Sedan togs Oliver bort från ställningen och varmt vatten hälldes ut. Sedan torkade de av pojkens sår och brännskador med alkohol. De tog på sig en ny fängelsepyjamas.
  Pojken piggade upp lite... Fast det gör fruktansvärt ont när alkohol bränner sår.
  Och pojken fördes tillbaka till cellen. Nu kommer ingen att störa honom förrän rättegången.
  Pojken fick havregrynsgröt igen, men denna gång med en köttbit och mjölk. Den unge fången åt och kände tyngd och lust att sova.
  Oliver med svårighet på halmen låg på något sätt på sidan. Bröstet och magen var täckta med blåsor från elden och rygg och rumpa skars ned med en piska.
  Pojken var fortfarande ung och frisk och somnade relativt snabbt. Och han drömde igen...
  Också inspirerad av det som lästes i en bok i barnfängelset i Londons rika bibliotek, om händelser i det avlägsna Ryssland.
  Emelyan Pugachev, fortfarande relativt ung och stark kosack, kapabel och ivrig, bestämde sig för sitt livs största äventyr. Han arrangerade nämligen ett kosackuppror. Och dessutom utropade bonden sig till kejsare Peter den tredje. Förstört av ett utdraget krig med det osmanska riket, accepterade landet med glädje bedragaren. Emelyan lyckades samla ihop missnöjda Yaik Cossacks och starta sin marsch till Orenburg. Iletsk kosacker, Kalmyks, Bashkirs, Tatarer, Kirghiz, lokala livegna och till och med några soldater och officerare anslöt sig till bedragaren. Till en början bidrog framgången till Pugacheviterna, deras armé växte.
  Men den utdragna belägringen av Orenburg tillät tsarregeringen att bygga upp styrkor och föra över trupper från gränsen. Under Tatishchevo gav Pugachev general Golitsyn en strid strid. Efter en hård strid besegrades Pugacheviternas 10 000 man starka armé och ledaren för upproret flydde. Ett försök att slå tillbaka regeringstrupperna under fästningen Belozerskaya slutade i nederlag och tillfångatagande av många medarbetare till den självutnämnda kungen.
  Sedan följde regeringstruppernas flykt och långa jakt på Jemelyan. Allvarliga meningsskiljaktigheter som inträffade efter general-in-chief Bibikovs död bland de tsaristiska befälhavarna gjorde det möjligt för Emelyan Pugachev att återföra sina styrkor och erövra flera fabriker och fästningar.
  Men sedan bröt Dekolog den igen. Men Emelyan gav inte upp. Efter flera skärmytslingar med Michelson lyckades han bryta sig loss från tsaristrupperna och ta sig mot Kazan. Nästan hela staden togs på ett infall, bara Kreml lyckades behålla Potemkins andre kusin.
  Och varför inträffade den ödesdigra striden med Michelson. Endast ett tusen tvåhundra, även om utvalda och vältränade soldater kunde skingra en skara på mer än tjugo tusen människor.
  Det är sant att de flesta av Jemelyans trupper var nyförenade, outbildade i militära angelägenheter och inte alltför modiga bönder. Två gånger försökte Emelyan Pugachev fortfarande Michelson för styrka. Men den tsariske överstelöjtnanten fick också hjälp av den adliga milisen och garnisonen från Kreml. Den besegrade Emelyan Pugachev flyttade först till Nizhny Novgorod. Men striderna visade att otränade bönder var värdelösa krigare, och Kalmyks med Bashkirs: Pugachevs kavalleri - bröt sig loss från bedragaren och han kunde inte räkna med påfyllning med stridsfärdiga enheter.
  Det fanns en idé att leta efter militära styrkor på Don. Dessutom var det Don-kosackerna som utgjorde den mest stridsberedda delen av Stenka Razins armé. Och Emelyan Pugachev var Stenkas kusin barnbarnsbarn.
  Efter en rad nederlag verkade lyckosolen le mot bedragaren igen. Ett antal städer togs nästan utan förlust, inklusive så stora som Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Det är sant att de lyckades behålla dem under en mycket kort tid. Mikhelson var i hälarna, och om det inte vore för de många bondeupploppen och folkmassorna som uppstår då och då, så hade Pugachev kanske blivit omkörd för länge sedan.
  Bedragarens armé växte... De flesta av Volga-kosackerna tog en ed om trohet till honom och mötte Pugachev med ära. Endast en minoritet, de rikaste kosackerna, vägrade att svära trohet till bondetsaren och flydde till Tsaritsyn. Ett utvalda tusen don-kosacker närmade sig också dit. Ytterligare tre kosackregementen som återvänt från det turkiska kriget tog en avvaktande position: de säger att den som vinner kommer att ta andra sidan.
  Pugachev, med Michelson i ryggen, vågade inte storma den väl befästa Tsaritsyn och flyttade längre ner längs Volga. Han fick sällskap av Kalmyks och Volga-kosackerna, som bosatte sig i Black Yar.
  Emelyans armé växte till femton till sjutton tusen kämpar och hade femtio kanoner. Överste Dietz, som kom ut för att avlyssna bedragaren, dödades och brigaden, dels tillfångatagen, dels skingrad av Pugacheviterna. Kanske är Pugachev nu starkare än någonsin. Nära Kazan hade han formellt fler trupper, men med ekar. Och nu är det många Kalmyks, Volga-kosacker och flera hundra som har hoppat av från Don. Det finns också många soldater hämtade från de tillfångatagna garnisonerna. Artilleri fylldes också på på bekostnad av de erövrade städerna, och Pugachevs skattkammare var också betydande.
  Det är svårt att tro, men striden vid Saltbandet kommer att bli den sista stora striden och sätta stopp för upproret. Nu har Emelyan mer än någonsin många styrkor och vapen, och ett stort antal stridsfärdiga enheter. Men förräderi var redan mogen i Pugachevs armé, och kanske var detta anledningen till ett så snabbt och relativt enkelt nederlag för regeringstrupperna.
  Oliver Twist läste en stor bok om Emelyan Ivanovichs uppror och bondekrig, och därför ville han påverka dess förlopp. Han är trots allt en engelsk pionjärtjuv, vilket betyder att han fostrades till att sympatisera med rebellerna. Så hjälp innan det är för sent.
  I slutet av augusti är det varmt i den nedre Volga-regionen. Efter stensäcken i Londonfängelset är det behagligt att gå barfota, med barnsliga fötter, i det vassa gräset. I drömmen mår Oliver bra. Som genom ett magi läkte alla sår och brännskador, såren som korroderades av salt och alkohol läktes. Och på baksidan, som de slog med glödhet tråd, fanns inga spår av brända skärsår. Och så snart pojken lyckades inte bara gå till avrättning för stöld, utan också att sjunga?
  Ja, det är inte illa när en varm sommarbris blåser mot dig och Volga stänker i närheten. Du kan ploppa ner i dess milda vatten för att kratta under dig själv. Pojken simmade bra - han dök djupt och öppnade ögonen och gick under vatten.
  Oliver blev en förstklassig tjuv i ett barngäng, och kunde mycket. Han hade ett utmärkt minne och behärskade tyska och engelska. Han kännetecknades av uthållighet och tålamod, han blev aldrig sjuk i hela sitt liv, även om han var barfota från barndomen, ofta rusande genom snön.
  Pojken gillade tjuvarnas väg, även om den väckte stor sorg. Men för att vara ärlig kände Oliver Twist praktiskt taget inte till det fridfulla livet. Mer som underhållning. Från tidig barndom, förlossning, misshandel, mager mat. Och det är läskigt, men spännande på samma gång.
  Pojken simmade lite. Det är lycksaligt att ligga eller plaska i en varm vagga, men... Det är en ung tjuvs plikt att hjälpa Emelyan Pugachev. Hur kunde Oliver veta att detta var rätt plats och tid?
  Det var som om någon hade stigit ner från himlen och dikterat detta till tjuvpojken. Och eftersom plikten dikterar, då är det nödvändigt att hjälpa bondtsaren!
  Oliver Twist kom i land, den mjuka, sammetslena leran kittlade behagligt pojkens förhårda sulor. Ungen klev gärna upp på stenarna och valde var han var vassare. Och så rusade han iväg och hoppade som en galen hare. Toppen! Han är ledig! Han springer till Emelyan Pugachev - ledaren för alla förtryckta!
  Pojken sparkade med all kraft in foten i en sten, kastade upp en kullersten med ett slag och ... saktade ner. Han är nästan naken, i bara svarta trosor, mer som badbyxor. Och i denna form för att komma till kungen?
  Jag måste skaffa lite kläder. Och pojken började leta efter ett verktyg för att få åtminstone någon anständig klänning.
  Här kan man göra ett rör av vanlig vass och elda av det. Oliver Twist byggde sig snabbt en slags båge. Även om vapnet visade sig vara primitivt, men pionjärtjuven har erfarenhet av att skjuta från sådana vapen. Här såg pojken två ryttare i rika kläder. Troligtvis är detta en spaningspatrull av Michelsons trupper, som rör sig efter Emelyan Pugachev.
  Men pojken bestämde sig för att lyssna. Han lade sig på mage på den taggiga gräsmattan och spetsade öronen. Det är oerhört viktigt för en scout att ha ett skarpt öra. Oliver Twist har ett hundöra av sin natur, men han tränade sig också med hjälp av speciella övningar för att höra bättre och urskilja de minsta ljuden.
  Båda ryttarna viskade mjukt. Officeren i den blå kostymen talade till den röda:
  - Curds och Chuguev lovade oss hjälp. Ingen av Pugacheviternas femtio vapen kommer att skjuta. Kalmykerna kommer att lämna och Volga-kosackerna kommer att tas bort av överste Timofey.
  Officeren i rött anmärkte:
  - Inte riktigt, jag skulle råda dig att lita på de här Pugacheviterna. Tänk om de leder oss i en fälla?
  Officeren i blått nickade och drog upp ett paket ur fickan.
  - Här är alla dokument: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, och överbödeln Yemelyan Koryavy kommer att skriva under! Det är sant att Ovchinnikov och Perfilyev är lojala mot bedragaren, men de kommer att hjälpa oss att avsluta dem i början av striden!
  Officeren i rött visslade.
  - Wow! Perfilyev skulle ha skickats speciellt från St Petersburg för att bryta ner bedragarens armé, men tvärtom visade sig vara mer sann än den rätta?
  Blå uniform, släpade på sin pipa och bekräftade:
  - Tja... Det händer ibland! Men å andra sidan är ledaren för Iletsk-kosackerna, Tvorogov, vår! Här har de lagt alla krumlor!
  Oliver Twist flämtade av spänning. Dessutom stack taggarna hans bara mage. Här finns en chans att lämna över alla förrädare till tsarfadern på en gång. Och där crush och Michelson.
  En officer i röd uniform sa:
  - Vi har ett och ett halvt tusen kosacker, varav de rikaste tusen från Don, ett tusen tvåhundra utvalda grenadjärer och ytterligare tre tusen infanteri som tagits från Tsaritsyn? Ska vi inte besegra bedragaren?
  Officeren i blått nickade instämmande.
  - Visst! Catherine beordrar att skynda till Suvorov för att slå Pugachev. Så att Sasha inte tänker för mycket på sig själv!
  Red höll på att säga något annat när Oliver Twist sköt. Den unge tjuven ville inte vänta tills dessa två med viktig information nådde Michelson.
  Som bågsträng använder pojken tistel och drar bågen på ett speciellt sätt. Snöret sitter i dina tänder och du rätar ut din högra hand. Som ett resultat blir skottet tätt och tätt.
  En pil gjord av ett skarpt skal bröt rakt in i ögat på Catherines tappera officer. Krigaren i blått drog sin pistol, men Oliver Twist flyttade sig ut ur skottlinjen med en vanlig rörelse. Kulan flög förbi. Tjuven rusade mot sin gärningsman.
  I drömmen var Oliver Twist något längre och större än den genomsnittliga pojken för sin ålder, och hans muskler var välutvecklade av hårt arbete och träning. Så ungen var inte alls så svag. Dessutom lyckades han bli bekant med en av Rodovarian-tjuvarna, och han gav pojken flera lektioner i engelska, nationell brottning.
  Oliver bestämde sig för att dra fördel av detta. När officeren drog en lång sabel med ett gyllene handtag och försökte skära pojken med sin vikt, drog tjuven, som rörde sig lite, skickligt soldaten i handen och drog honom lätt i stöveln.
  Officeren i blått ramlade av sin häst. Pojken stack med all kraft in sitt knä i hakan. Oliver tränade ofta en liknande hoppspark och applicerade den väl på karate. Hårt naturligtvis, krossade käken, inaktiverade motståndaren. Benen i kromstövlar ryckte flera gånger, och den kungliga personen tystnade.
  Oliver Twist kallade först sin häst till sig. För en arbetande pojke och härdad tjuv är detta inte en särskilt knepig vetenskap. Sedan lyfte han, inte utan svårighet, den välnärda officeren på hans axel och satte honom på hästens kors. Vad nu han har något att komma till Emelyan Pugachev. En fången tunga, två vackra hästar och fler påsar med guld, kungliga imperialer.
  I kappsäcken hittade pojken även en karta och reservbyxor. Utan att tänka två gånger byggde Oliver Twist sig shorts. Han klippte helt enkelt av sina galoscher och knöt fast sig med ett bälte. Vädret är varmt, och han är fortfarande en pojke och har råd att kämpa barfota och barbröst. Hans kropp är muskulös, torr med en lättnadspress och med en sommarbrun som ännu inte hunnit gå av under fängelsevistelsen.
  Han ser ut som Tarzan. Eller Mowgli!
  Det viktigaste är att ha tid att varna Emelyan Pugachev.
  Under tiden blev bondtsaren, som om Stenka Razin satt sig på en kulle, eftertänksam. Efter tre nederlag från överstelöjtnant (nu överste!) Mikhelson hade kosackmonarken en ljus svit. Nästan utan motstånd föll de under stadens hovar, armén växte, upproret spred sig.
  Men nu har det viktigaste hänt: kriget med Turkiet är över, och regeringen har löst sina händer. När allt kommer omkring, förutom Mikhelson, går även andra krafter framåt mot Pugachev. Totalt tilldelade kejsarinnan tjugo regementen och sju brigader under befäl av Papin. En sådan armé och en annan makt skulle vara fruktansvärd. Det är sant, medan dessa hyllor är spridda och det finns en spöklik chans att bryta dem i delar.
  Men försök att göra det när du inte kan besegra Michelson ensam. Det fanns en tanke att ge sig av i Saratov och där ge strid mot denne tyske överste. Men det gick inte. Till viss del fanns det inte tillräckligt med kamplust. Nu i denna strid måste det bestämmas vem Don ska följa. Om tsararmén besegras, kommer de tre Don-regementena att svära trohet till tsaren, och med dem de många kosackerna. Och det här är tiotusentals vältränade, tränade krigare från barndomen. Inte någon sorts man.
  Inte konstigt att Emelyan valde söder istället för norr och Cherkasy istället för Moskva! Där kan du få stor styrka och trupper som kan slåss med drottningen på lika villkor!
  Huvudsaken är att folk tror på seger. Det är tydligt att hans följeslagare är trötta. Många nederlag bröt deras moral. Som det händer med varje uppror: den som vinner, sanningen ligger bakom honom!
  Att vinna Michelson kommer att bidra till att bygga upp förtroendet. Inte en enda gång kunde Pugachev slå honom, och Mikhelson slog bedragaren och till och med fångade greve Chernyshev - Chika.
  Men exakt hur gör man detta? Nu har den tyske översten fortfarande kosacker och trupper från Tsaritsyno-garnisonen. Kanske är det bättre att rusa till Astrakhan? Eller är det fortfarande riskabelt och taktiskt utarbetat? Ändå har han mycket fler trupper än Michel. Och mycket kavalleri. Även bönder togs in i armén, som regel av god kvalitet.
  Det finns inget sätt att undvika att slåss ytterligare. Det finns bara ett val, om att attackera Michelson själv, eller att vänta på honom i Black Yar, sittande i befästningarna. Kanske kommer den ambitiösa översten att gå till anfallet och uttömma sina styrkor. Men det är också möjligt att Mikhelson kommer att försöka omringa Cherny Yar och vänta på att förstärkning ska komma. I det här fallet kan Pugachev vara instängd.
  Det är sant att Suvorov har bråttom att hjälpa, som borde ta kommandot över Michelsons armé. Kommer översten att vilja ge alla lagrar av den slutgiltiga segern över den självutnämnda tsaren, till generallöjtnanten för den redan illustrerade Suvorov? Det betyder att det finns en viss skärpa att gömma sig bakom Black Yars väggar.
  Emelyan Pugachev samlade ett litet råd av hövdingar. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey hade redan kommit överens med tsarinans myndigheter och gav naturligtvis rådet att slå Michelson i fält. Ovchinnikov - befälhavaren för Yaik-armén, under lång tid den faktiska chefen för hela rebellarmén, och nu talade Pugachevs högra hand så här:
  - Det är farligt att sitta bakom murarna, det kan de påtvinga. Det är också läskigt på planen, de kan bryta det. Men i fält, även om vi blir slagna, då kan vi alltid gå till stäppen på hästryggen. Och om de i Black Yar inför alla regler, kommer du inte att fly!
  Gorbatov, en före detta kapten för tsararmén, befordrad av Pugachev till generalerna, en av dem som besegrade brigaden av överste Dietz, också i verkligheten, tillsammans med Ovchinnikov, som dog i striden nära Salty-gänget, anmärkte:
  - Om Michelson går till överfall, då får vi räkna med en kontring!
  Perfiliev, känd för det faktum att han i verkligheten avrättades tillsammans med Pugachev, föreslog blygsamt:
  - Min åsikt är liten. Här, som fullmäktige beslutar, så är det!
  Kalmykprinsen Kizya, även om han inte var bland förrädarna, förklarade också på bruten ryska:
  - För en Kalmyk är fälten det bästa stället att slåss på. Att sitta i en fästning och avvärja attacker är ovanligt för oss!
  Emelyan ville redan instämma i det smala militärrådets åsikt och dra tillbaka sin ansenliga armé från Chernoy Yar, som hade befästs med ära och tagit emot kungen-prästen. Men i det ögonblicket flög en budpojke in i överrummet och sade flämtande:
  Den unge mannen har anlänt. Han säger att det är en brådskande fråga för tsarfadern!
  Kosackkejsaren beordrade:
  - Stiga på!
  Oliver Twist, som slog sina bara fötter och höll tunga påsar med guld i händerna, sprang snabbt in i det övre rummet. Han ville verkligen med egna ögon se bondekrigets ledare, studerade i skolan, sjöng i dikter. Peter, som gick in i det övre rummet, såg ett dussin personer vid ett långt ekbord. Nästan alla av dem är rikt klädda och har ett högfärdigt utseende. Den ena är ganska ung, men i generaluniform med order. Tja, det är förmodligen Gorbatov. En avhoppare från Orenburg, en skicklig och effektiv officer som gjorde mycket för att stärka Pugachev-armén. Gorbatov, trots sitt ädla ursprung, älskades av kosackerna och bönderna, så han höll sig själv eftertryckligt enkel, var vänlig och artig. Blå glada ögon och blont hår gav honom ett mycket ungdomligt utseende, dåligt i harmoni med en generallöjtnants uniform.
  Oliver Twist kände inte andra av synen, och historien lämnade få beskrivningar. Dessutom beskrivs till och med Pugachev själv annorlunda. Men det finns ett äkta porträtt av Emelyan, kopierat från naturen. Det visar en formidabel karl, med ett imponerande örnöga, om vilken man säger så: han föddes att befalla!
  Och nu, bland de smarta atamanerna i en blygsam, kosack-zipun, sitter en man med en skarp, bländande blick som en kobras stick. Även om bara bandet i Alexander Nevskys orden sa att detta var en kunglig person, kände Oliver Twist hur hans ben spänns och pojken reste sig till och med på ett knä.
  Emelyan Pugachev tittade också på pojken som studerade. Naturligtvis var människorna i slutet av 1700-talet lite mindre än i mitten av 1900-talet. Ja, och i en dröm är Oliver lång och bredaxlad för sin ålder, hans pappa, som han inte kände, var nästan två meter lång. Men det är ändå tydligt att den här unge mannen fortfarande är ett barn. En beskuren igelkott av blåvitt hår, en uppåtvänd pojknäsa, ett tunt ansikte på grund av militär undernäring. Men samtidigt är pojken mer senig än smal. Och vad har han i stora påsar, minst två pund vardera, vägande? Är det guld?
  Oliver Twist tonerade:
  - Jag kommer med femton tusen rubel i guld som gåva till Hans kejserliga majestät, och jag överlämnar också ett brev.
  Även för en så stark unge som honom är det inte lätt att hålla guldplånböcker i händerna. Och hon ställde dem framför Yemelyan. Sedan tog pojken fram ett brev från sitt bälte och trampade försiktigt på tårna och räckte det till överkungen-ataman.
  Yemelyan accepterade brevet och tittade misstänksamt på sigillen. Tsarfadern, även om han inte kunde skriva så bra, och hans handstil var så fruktansvärd att han föredrog att inte visa sin hand alls, före Peter, men han läste bra. Och i allmänhet hade han betydande kunskaper i militära angelägenheter. Annars skulle upproret knappast ha pågått i ett helt år, och en hel armé sändes mot bedragaren.
  Pugachev läste noggrant brevet och rynkade pannan. Han visste hur han skulle kontrollera sina känslor och känslor. Det visade sig att fem högt uppsatta hövdingar av hans trupper var förrädare. Pugachev hade länge märkt att Chuguev och Fedorov tittade snett på honom, till och med motvilligt hälsade på honom och reste sig upp som om de gjorde en tjänst. De bråkade med Chuguev när han förlorade alla vapen i striden med Mikhelson. Sedan hotade Pugachev att slå Chuguev i nacken. Han svarade på detta:
  - Jag höjde inte nacken för knytnävar!
  Bondekungen svarade:
  - Så för ett strypgrepp eller vad?
  . KAPITEL #8
  Oliver hade en god natts sömn och tränade igen. Hans sår och brännskador började läka. Han fick utstå tortyren. Och det är bra att allt tog slut och han inte gav ut sitt gömställe. Nu ska pojkens sår läka, och han är redo för bedrifter igen.
  Oliver fick mat. Sedan undersökte den kvinnliga fienden honom. Smörjde in sina brännskador och sår för att läka snabbare och sa:
  - Det blir ingen mer tortyr förrän rättegången! Och folk tycker synd om dig, kanske kommer de inte att avrätta dig!
  Oliver tackade...
  Efter det, när kameran lämnades, började han gnugga kedjelänkarna. Hans babyhals hölls fortfarande fast i kragen. Och om du bryter dig loss från kedjan, kanske du kan fly?
  Pojken gnuggade kedjan flera timmar i rad. Men stålet var härdat och gav sig inte särskilt bra. Sedan fördes åter mat och mjölk till den unge fången.
  Efter att ha ätit och druckit fet koavfall märkte Oliver inte hur han somnade om. Och återigen om Pugachev-upproret.
  Också Fedorov var tydligt irriterad på kosackmonarken. Det är sant att Curds till det yttre betedde sig oberäkneligt och verkade ganska pålitlig. En gång förde han Iletsk-kosackerna till Pugachev och utökade därigenom upproret utanför ramarna för ett rent Yaik-uppror. Det är sant att Emelyan Ivanovich vid ett tillfälle tittade på Tvorogovs fru Stepsha. Förmodligen förlät den svartsjuka mannen inte den unga och vackra flickan för förräderi. Trots allt är Pugachev bara trettiotvå år gammal, hans blod är fortfarande ungt och han är en vacker Don Juan. Och även bisexuell. Hans fru Sophia, som inte hade tid att förlora all sin skönhet, och fyra barn: tre döttrar och en son. Och den andra unga kosacken Ustinya.
  Och hur många älskarinnor hade Emelka redan ... Precis som sin släkting Stenka Razin var Pugachev lustfull mot honan. Och det är bra att hundra procent naturligt.
  Överste Timothy anslöt sig nyligen till rebellerna. Han är från Volga-kosackerna. Toli var från början scout, filtar kränktes av någon anledning av prästen. Men överbödeln verkar ha hört hur medlemmar av hans familj lät det glida att Emelyan var släkt med dem.
  Särskilt illa blev det när Emelyan Pugachev ville överge de kungliga regalierna och öppna sig för folket. Då tvekade även de andra atamanerna. Och nu, om ett misslyckande inträffar, kommer de att förvränga bedragaren Emelka och komma ihåg det som de visste. Därför bonde kungen och känna en konspiration i miljön. Och nu har bevisen tagits emot.
  Jag undrar vem den här pojken är. Han ser inte mer än femton eller fjorton ut, men han har styrka i händerna - en heroisk pojke. Titta så osjälvisk du är. Han kom med femton tusen guld till kungen. Det belopp som du kan köpa en hel dödsbo för. Inte varje person är kapabel till sådan osjälviskhet. Det är sant, det här är fortfarande ett barn, här är ett rött ansikte som en flickas, inte ens en pistol. Barnet vet inte värdet av pengar, och därför generöst.
  Nåväl, ingenting, dessa pengar kommer att vara användbara för Emelyan. Även om skattkammaren ackumulerades i städerna en ansenlig mängd, och även denna konvoj är svår att bära. Pugachev själv gömde en kista med guld och småsten på ett ställe som bara var känt för honom. Sex pund guld och ädelstenar: rubiner, smaragder, topas, safir, diamanter i denna kista. Om något kommer Emelyan att ha tillräckligt för ett bekvämt liv.
  Ogolets bör belönas generöst och inte kränka sig själv.
  Emelyan log och meddelade och pekade på Oliver Twist:
  - Jag gynnar dig med titeln kapten och tar dig in i mitt följe!
  Det var dämpat godkännande runt bordet. Chuguev muttrade olyckligt:
  - Han är liten redan före kaptenen!
  Kosacktsaren avbröt:
  - Men sinnet är stort! Se vilket ädelt byte han kom med, och pengar och jag hör hästarnas gnällande. Will, den här pojken är min adjutant!
  Och Pugachev förde sin näve mot bordet för sin övertygelse.
  Nåväl, nu är det dags att straffa skurkarna. Men detta måste göras försiktigt så att inbördes stridigheter inte försvinner. Beordra omedelbart att arrestera, då kommer de att ta tag i sablarna. Men kosackerna måste lyda hans kung. Och bönderna är ännu mer hängivna, för vilka Peter den tredje är Gud och tsar!
  I kommer de att gripa förrädarna, det skulle vara trevligt om de var urverkar i tortyrrummet, och till och med tända en gnista där. Avslöja alla medbrottslingar och rensa upp miljön från förräderi!
  Emelyan Ivanovich meddelade högst i lungorna:
  - Vi kommer att göra en genomgång av trupperna!
  Hittills, slutsatsen, har Oliver Twist beslutat att presentera sin plan för suveränen. Han gick bredvid mig och viskade i mitt öra. Pugachev log med stora vita tänder och nickade instämmande:
  - Rejäl garno! Och smart!
  I slutet av sommaren brände solen vassen i många mil. Och detta kunde inte annat än ge upphov i huvudet på en ung underjordsarbetare och en pionjär av en lömsk och effektiv plan.
  Under tiden undersökte de, tillsammans med kosacktsaren, armén. Emelyans armé ökade till sjutton tusen, och fler och fler nya människor anlände hela tiden. Inklusive Don. Men Don kommer att följa Pugachev helt om han visar sin styrka! Många män. Bastardskäggiga män, med höggafflar, hotfulla uträtade flätor, horn, klubbor, höggafflar. Tonårspojkar sprang barfota och det finns också många av dem. Och fler och fler dyker upp hela tiden. Männen är ivriga att gå med i armén till kungen. Dessutom bör lidandets tid snart passera och antalet ankommande krigare kommer att öka avsevärt.
  Pugachev bjöd samtidigt in bödeln. Det är förstås synd att skiljas från en sådan nödvändig typ, men förräderi bör dras tillbaka.
  Bondtsaren höll inte ut på länge och beordrade:
  - Tja, folk... Sticka förrädare så snart som möjligt!
  Männen knöt i sin entusiasm till och med det överflödiga. Till exempel Ovchinnikova. Han gjorde dock inte motstånd. Kungen beordrade att lossa och klappade den generade hövdingen på axeln. Ovchinnikovs mustasch hängde som en bast och han såg förvirrad och förstummad ut. Och Timofey, Chuguev och Fedorov satt i manschetter. De kastade mig till marken och sparkade mig.
  Men det här är fortfarande blommor. En ställning och en glödhet tång väntade på de fem konspiratörerna!
  Och Oliver Twist galopperade till Michelsons läger. Volgakosackerna välkomnade det kungliga sändebudet. För att se mer solid ut var pojken tvungen att bära en elegant scroll och läderstövlar. Vilket i den här värmen inte är särskilt behagligt.
  Emelyans läger är stort och folk anländer varje timme. Man kan se hur grupper av människor sträckte ut sig längs vägen och sträckte ut handen mot folkets kung. Folk vill verkligen tro att ett bättre öde är möjligt, och att myndigheterna kan vara riktigt omtänksamma och inte själviska.
  På samma sätt drogs folket till Grishka Otrepyev, som till och med lyckades regera i Ryssland ett tag. Dålig association. Men för pionjären Petya är Emelyan Pugachev inte en bedragare äventyrare, utan folkets ledare för upproret, med vilken det finns stora förhoppningar om att bygga socialism i ett enda land.
  Överste Michelson är också fortfarande ung och ambitiös. Tills nyligen ansågs kriget med rebellerna ha ringa prestige, men nu regnade gunst från kejsarinnan över honom. Hur kan du inte vara stolt.
  Nu har Michelson samlat sju tusen soldater. Förutom de tre tusen soldaterna från Tsaritsyno-garnisonen närmade sig ytterligare ett tusen tvåhundra soldater från Mielin. Också en tysk i den ryska kejsarinnans tjänst, som länge följde i hälarna på Pugachev, men inte vågade gå med i striden med honom.
  Det kommer att finnas tillräckligt med styrka för att besegra bedragaren, även utan kosackförräderi. En är rädslan för att kriget ska hinna försvinna. Alexander Suvorov är också orolig, till vilken Mikhelson är skyldig att överföra sina trupper under kontroll. Det är irriterande såklart. Under så många månader förföljde den modiga tysken Pugachev, och de vill överföra vinnarens lagrar till den ryske generallöjtnanten.
  Suvorov är redan glorifierad, och för honom är gripandet av en bedragare inte bara Gud, vilken handling. Och för Michelson är detta ett pass till generalerna och möjligheten att fortsätta sin karriär.
  Budbäraren från förrädarna gillade inte den tyske översten så mycket: en blond, mager men stark pojke. För ung sändebud, och talar på något sätt inte helt vanligt. Fast vad kan man förvänta sig av dessa små ryska kosacker.
  Sanningen är att pojken säger självsäkert, han springer inte runt med blå ögon. Överste Michelson tinade något. Oliver Twist kände en viss rädsla. Ändå kan han när som helst bli beordrad att pryglas och hängas. Efter den engelska fångenskapen verkade piskning som en barnlek, men att dö i en snara... Så förödmjukande.
  Det är också obehagligt för benen i stövlar, även om de är lediga och pojken har gjort det mesta av vägen på en häst, gnuggar de hans ben. Och parkera i dem. Kroppen hade ännu inte glömt vinterns kyla och Oliver Twist sprang själv barfota nästan året runt, utan att bry sig om frosten. Så just nu kände sig hjältetjuven överdrivet bortskämd och utom komfort.
  Mikhelson frågade hur många trupper Pugachev hade. Oliver Twist, som visste att den tyske översten var ungefär medveten om historien, gömde ärligt talat ingenting, men påstod samtidigt att kosackerna inte ville slåss, och Emelyan bestämde sig för att flytta ner för Volga till Astrakhan och Kuban. Det verkade ganska logiskt. Skrämd av det stora antalet trupper som ryckte fram från det besegrade osmanska riket, planerade bedragaren att fly antingen till Turkiet eller Iran. Inte långt från Kuban till Iran.
  På uppdrag av de förrädiska kosackerna erbjöd sig Oliver Twist att leda Michelsons armé genom en dold väg för att skära av bedragarens flyktvägar och plötsligt attackera lägret från söder.
  Den tyske översten gillade denna idé. Legosoldaten tittade strängt på tjuvpojken och frågade:
  - Om du inte ljuger!
  Oliver, även om han nästan var ateist, korsade sig hastigt:
  - Jag svär vid Kristus Gud!
  Michelson lovade:
  - Om det löser sig får du hundra rubel! Och om du ljuger, då kommer jag inte bara att hänga dig, utan beordra dig att inkvarteras!
  Det sista löftet tycktes den engelska tjuven mer löjligt än hemskt, och han skrek:
  - Ära till vår mest fridfulla kejsarinna Catherine!
  Och han klickade skickligt på hälarna på sina smarta stövlar. Även om de var obekväma kände Oliver Twist stolt över att han bar dyra generalsskor polerade med färskt vax och inte en barfota ragamuffin. Så han ser ut som en fursteson, vilket ger mycket mer självförtroende.
  Mikhelson beordrade att börja omedelbart, särskilt eftersom det redan var kväll, och de skulle behöva göra övergången i mörker. Det är varmt i augusti i Nedre Volga-regionen. Det är jobbigt i uniform, och kängor över knäet. Men den fåfänga Michelson är alltid i uniform och med priser. För segern på Chikoy fick han St. Georgs orden av tredje graden och över Pugachev, den andra. Catherine ändrade sin inställning till upproret och belönar generöst de som utmärkte sig i att undertrycka upproret. Till och med Reidskop, den oduglige guvernören, fick femton tusen rubel av Katarina och rang av general-general.
  Nu närmar sig ögonblicket för rebellernas slutliga nederlag och presentationen av generalens epaletter. Efter att ha fängslat Emelyan kommer han Michelson att torka Suvorovs sömn. Dessutom är det en sak att bekämpa turkarna, en annan sak att bekämpa sitt eget rebelliska folk. Det senare är mycket svårare. Så ryssar är mycket mer oförutsägbara än turkar. Här är samma Emelka som triumferande passerade längs Volga. Folket togs emot med öppna armar.
  Är det så här? En halvläskunnig kosack som inte ens vet hur han ska underteckna sina dekret. Och folket rusar till honom som om han var insmord med honung. Och varken vapen, kulor, galgar eller glödheta bödlars tång skrämmer människor.
  Michelson hade en chans att slåss i Preussen. På något sätt är det inte så trevligt för en tysk att slåss med samma tyskar som han själv. Då var han fortfarande ung, kämpade desperat. Och han råkade träffa den unge mannen Pugachev. De drack tillsammans, och Mikhelson blev överraskad av minnet av kosacken, vars mustasch precis hade börjat slå igenom - utmärkt. Emelyan, som var analfabet, kunde redan många tyska ord och kunde kommunicera med fångarna utan tolkar.
  Fienden var stark. Flera gånger hängde livet för Michelson själv i en balansgång, och hans armé var på gränsen till nederlag. Den självutnämnda kungen besegrades och han reste sig som en Fenixfågel. Och nya, nya tusentals människor anslöt sig till bondemonarken.
  Mikhelson trodde att om han sedan satte en kniv i Emelyan så var historiens gång en helt annan. Det är sant att han inte hade sådana tankar på den tiden. Den unga kornetten och den unge kosacken kom bra överens med varandra tills de spreds åt olika håll av sjuårskriget.
  Pugachev kunde göra en militär karriär, efter att ha fått för Bendery, efter att ha fått rangen som kör - det här är som en löjtnant. Men Yemelyan fördes bort av rånromantik, och sedan ville han bli en autokratisk monark. Mer exakt, förmodligen, ville rånaren först råna sig själv på stort kapital och sedan gå in i buskarna och ta stöldgodset. Men Emelkas ambitioner växte i takt med att rebellerna lyckades. Och så planerade han själv en resa till Moskva.
  Kazan föll praktiskt taget, och bara en liten avdelning av Michelson blockerade vägen för den ständigt växande horden.
  Sju tusen Michelson-trupper, varav två tusen ryttare rör sig enligt det klassiska mönstret. Före kavalleriet, sedan infanteriet och efter artilleriet fyrtio kanoner och en konvoj. Stark armé. Kosacker från Don är den rikaste och lyxigaste klädseln. Vidare, Davydovs avdelning, det ädla husarkavalleriet. Katarina II:s mest selektiva skvadroner.
  Michelsons och Mielins infanteri är grenadjär och utvald. Uniformen är elegant, läderstövlar gnistrar, krigarna har tydligt, som om de avvecklats, präglat ett steg. Tre tusen soldater från Tsaritsyno-garnisonen är värre. Och uniformerna är inte så fräscha, och slitbanan är inte så jagad.
  Michelsons vapen är inte dåliga. Vapen som är värre kvar i Tsaritsyn och andra städer. Tagen den mest bekväma att bära. Det finns också ett dussin enhörningar. Så de fattigas kung ska få sitt. Och även om hans antal personer närmar sig tjugo tusen. Nära Kazan fanns det fler tjuvar, och de besegrade honom med ett mindre antal.
  Michelson är på gott humör, han talar tyska med Mielin, utan att veta att tjuvpojken Oliver Twists känsliga öra utmärker hans varje ord ...
  Ungen är redo för strid och spaning.
  Myelin säger självsäkert:
  - Catherine är en listig best. Hon vet att turkarna fortfarande kommer att se Rysslands interna svaghet, de kan bryta fredsfördraget. Den ottomanska pashan har redan antytt att det inte är klart vilken typ av makt det finns i Ryssland nu!
  Michelson svarade mycket självsäkert:
  - Låt oss fånga Pugachev och sätta alla skiljetecken i meningen. Ingen kommer då att våga tvivla på att vi är starka, och Ryssland har bara en kejsarinna!
  Generalmajor Mielin, även om han är fruktansvärd i rang för Michelson, är tillfälligt underordnad honom. Men detta skapar ingen spänning i samtalet. Båda befälhavarna är tyskar. Men Mielin undvek försiktigt att attackera Michelson.
  Men nu delade han nyheten:
  - Ekaterina fruktar att dra tillbaka trupper från den turkiska operationsteatern. Den franske kungen lovar hjälp till ottomanerna, och de försöker pruta för fler eftergifter i vapenvilan, och de vägrar att betala gottgörelse!
  Michelson sa argt:
  - Låt oss lägga Emelkas avhuggna huvud på en påle, så att hela Europa kommer överens på en gång!
  Myelin höll delvis med om detta:
  - Ja, det här kan kyla de hetaste huvudena, men de kommer att fortsätta försöka testa oss på styrka!
  Michelson skakade med näven och väste:
  - Låt dem bara försöka... - Och sänkte rösten, frågade han. - Men hur är det med ryktena om att det finns tio generaler och var och en med en kår mot Pugachev?
  Myelin svarade med ett flin.
  - Det här är ett militärt trick för att tvinga bönderna och kosackerna att falla bakom Pugachev. Att inspirera tanken att stora krafter går emot bedragaren. Faktum är att tio generaler avancerar med bara små avdelningar. Så Emelka är tagen för att visa upp sig!
  Michelson skrattade och anmärkte genast allvarligt:
  - Desto större anledning att undertrycka upproret så snart som möjligt!
  Vidare fanns det inget väsentligt i samtalet. Oliver Twist måste nu signalera med en provisorisk raketgevär att armén redan har tagit sig in i den täta, torra vassen. Planen är att sätta eld på landet i rätt ögonblick, och vinden som blåser mot dem kommer att skingra lågan och bränna den sjutusente armén.
  Något liknande Emelyan Pugachev har redan gjort under stormningen av fästningen Tatishchev. Sedan lyckades rebellerna nå en stor framgång och öppnade sin väg till Orenburg. Den här gången ledde pionjären Petya Michelsons trupper in i de torra snåren som fascister. I det här fallet betedde han sig som en riktig Ivan Susanin. Men Susanins verkliga öde är att dö tillsammans med sina fiender.
  Och tjuvhjälten Oliver Twist vill leva. Och pojken kom på ett knep. Fäst en hemmagjord raketgevär på vagnen och göm dig där i tid, i mörkret. Det är sant att det är nödvändigt att fienderna inte märker hans försvinnande. Och det är svårt...
  Petya har hittats. Pojken hoppade på en häst till Michelson och sa:
  - Jag ska köra fram och berätta för Chuguev och Tvorogov att vi är på väg!
  Michelson godkände och nickade med ett långt pekfinger:
  - Bara snabbare! Och kom tillbaka!
  Myelin vecklade ut pergamentet och såg på kartan och anmärkte:
  Vi kan hitta vår egen väg!
  Oliver Twist muttrade:
  - Genom vassen mycket snabbare!
  Och utan att slösa tid dukade han under för fullblodshingsten med hälarna. Eh, skynda dig för att komma till ett säkert avstånd. Eller snarare en plattform. Sådan torrhet i augusti, vad är förvånande att dessa snår inte brann ut tidigare?
  Oliver rusade på hjulspåret, sparkade honom med fötterna och plattade sig på ryggen för att minska det mötande luftmotståndet. Mikhelson själv var inte lång, smidig och såg ut som Hitler med kort mustasch. På huvudet av en tysk överste sitter en sned hatt i stil med Napoleon!
  Men befälhavaren är stark. Raz lyckades besegra rebellernas överlägsna styrkor mer än en gång.
  Oliver Twist, i det falska minnet av en dröm, hade redan lett nazisterna till ett partisanbakhåll, och han gläds åt framgången. Det är sant att det inte längre bara finns en kamp mot utländska inkräktare, utan ett inbördeskrig. Och han räcker upp handen för att ta sig an sin bror och gudfar på matchmakern.
  . KAPITEL #9
  Pojken vaknade och återupplivades lite. Jag laddade och åt. Lägg fisk till havregryn. Och plus mjölk. Ganska bra för ett fängelse. Den kvinnliga läkaren kom till Oliver igen. Jag torkade pojkens sår med alkohol och salvor. Hon gav mig till och med ett piller.
  Sedan började Oliver gnugga kedjorna igen. Han var rakad flintskallig i cellen och kunde inte använda håret. Så länk på länk. Och han jobbade hårt. Lite stål dukade under. Även om britterna gjorde kedjor för fångar till samvetet.
  Oliver trodde att han skulle fly ... Han jobbade i flera timmar ...
  Sedan kom mat till honom igen. Pojken åt, arbetade hårt och somnade som en rättfärdig man. Och han drömde återigen om ett storslaget äventyr.
  Nåväl, nu tar vassen slut... Och smällarna spricker på himlen.
  Kosackerna kastar grytor med glödande kol och satte eld på hartset och svavel som rann ut över vassen. Allt är redo att steka drottningens armé.
  Den skäggige kaptenen Padurov hälsar Oliver Twist. Pojken hoppar upp och kastar först och främst av sig de hatade stövlarna. Och så gnuggade han sina ben. Det här är tortyr, värre än en brazier, när engelsmännen först smetar olja på de härdade fotsulorna och sedan tänder en eld på avstånd. Så att lågan inte når de bara hälarna lite grann.
  Men när man gnuggar in stövlar är känslan äckligare än från ett engelskt ljus.
  Oliver Twist blåste stolt ut sina kinder vid detta minne: trots allt förrådde han ingen under tortyr och brast inte ens i gråt. Här ska man ta ett exempel från Stenka Razin, som inte ens stönade under tortyren.
  Men nu vill han slåss, men det finns ingen kamp. Vinden blåser från söder till norr, och en lavin av eld rusar till Michelsons stora avdelning. Som om en demon har rymt från underjorden, och viftande med brinnande scimitarer, rusar de mot fienden, många och utrustade med utvalda trupper.
  Det blåser hårt och elden i vassstäppen sprider sig snabbt. Som om de väckts kastade de mest beryktade syndarnas själar av sig kistans lock, och bakom dem sträcker sig från Gehenna stormigt, som en röd svans av en räv. Och dessa eldiga monster faller först av allt på kosackryttarna.
  Hästarna var de första att känna av faran, men ryttarna slog dem envist med sina sporrar och försökte hålla dem på plats.
  Michelson skrek desperat:
  - Dra dig inte tillbaka och ge inte upp!
  Men i det här fallet är sådant mod inget annat än galenskap, hjältemod är besläktat med Cervantes hjältar. Och nu har stekningen gått så här. När elden föll över ryttarna och luktade bränning hördes redan ett öronbedövande vrål, och den förskräckta kavalkaden rusade till deras eget infanteri.
  Mikhelson försökte hålla sig kall, men han gjorde det dåligt. Dessutom, vad kan mod göra med en rasande eld? Ja, praktiskt taget ingenting. General Mielin, mer pragmatisk och feg, sporrade hans häst och försökte komma undan, komma före lågorna som rusade efter honom, rädda hans eget skinn.
  Michelson å sin sida accepterade eldströmmen utan att dra sig tillbaka, fastän den snövita hästen ville ta av sig tyglarna och rusa bort från detta helvete så snart som möjligt. Den tyske översten tålde inte flödet av varm luft och skrek vilt. Brännskador började dyka upp på hans slanka ansikte, som spetälska. Då slickade lågorna benen på den inhyrda befälets häst. Hästen kunde inte längre uthärda sådan smärta. Efter att ha gett in alla fyra hovarna kastade hon av sig den tvångsmässiga ryttaren. Michelson smällde till och hamnade sedan i en eldsjö.
  Hur den olyckliga befälhavaren skrek. Hur lågorna började sluka honom levande, som började med kläder och slutade med ben. Den utvalda kungliga armén höll på att dö. Och denna död var verkligen fruktansvärd. Lågorna närmade sig snabbt, tsunamielden föll över infanteriet. Soldater och officerare brann som myror i en eld, och det var smärtsamt och skrämmande att se på. Och när elden kom fram till vapnen började detonerande krut och bomber sprängas.
  Lågorna spreds över himlen och en enorm plym som slickade himlen med röda tungor fladdrade. Och när de gick i kaskader av explosioner, verkade det som att vågorna passerade genom sfären och visar en sorts film. Eller om det är surf med gulröda vågor. Och allt är översvämmat och bokstavligen gnistrar, från ett bländande område.
  Och lukten av bränning når redan kosackarmén.
  Emelyan Pugachev var på kullen från vilken Stenka Razin såg rörelsen av en skvadron med fyrtio plogar av prins Lvov. Stenka Razin lyckades ta både Tsaritsyn och Astrakhan, och hade även några vinstchanser. Men ödet log inte mot kosackens ataman. Kändes Emelyan som en bedragare?
  Men trots allt bluffade även hans farfars farbror Stepan. I synnerhet byggde han två plogar i Astrakhan: en patriarkal och den andra kunglig, och spred rykten om att prinsen kämpade med dem. Och faktiskt slog bönderna och bågskyttarna bojarerna och gömde sig bakom det kungliga namnet, som om Alexei Mikhailovich själv beordrade att bli av med jordägarnas makt.
  Människor var utmattade under det tunga oket av grymma myndigheter, och de behövde bara en ursäkt. Och patriarken Nikons auktoritet och det kungliga namnet spelade en roll. Om Stenka Razin inte blev dödligt skadad i huvudet nära Simbirsk, ser du och kosackuraden regerade i hela Ryssland.
  Emelyan Pugachev såg framtiden som en blandning av en republik av en monarki. Narodnyj förblev en autokratisk monark, men han borde ha regerat utifrån den folkvalda kosackkretsens åsikt. Valmakten råder redan i städer och byar. Folket på landsbygden väljer sina äldre och han håller ordning och i staden väljer man en vald borgare och en liten kosackkrets.
  Därmed avskaffas livegenskapen, och alla blir lika kosacker. Och det finns olika kosacker. Det finns åker, det finns fabriker, det finns suveräner. Och det finns ingen klassojämlikhet.
  Det är sant att vid genomförandet av en sådan väg har mycket blod utgjutits och mer kommer att utgjutas.
  Men de hugger ner skogen - flis flyger! Och kvinnorna föder fortfarande barn!
  Tusentals människor bränns levande. Dessutom är de flesta av dem inte några tyska hyresgäster som Michelson och Mielin, utan ryska folk. Oliver Twist försöker att inte tänka på det. Pojken hoppar upp och ställer sig på huvudet. En så smart plan kom att förverkligas. Den mest lömska fienden Michelson gick i en listig fälla.
  Basjkirer, kalmyker och tatarer hoppar också upp och slår sina tamburiner. De har glädje, äntligen besatt Michelson kommer att besegras och sover. Och Salavat, som uppfostrade dem för att slåss, lever fortfarande och kallar nomaderna till fanan.
  Konvojen med förnödenheter brinner också och exploderar ... Det verkar som att Pugachevs armé kan triumfera ...
  ................................................ . ................................................ .. ............................
  Efter att den smärtsamma splittringen, Michelson, slets ut, rörde sig Pugachev återigen mot Tsaritsyn. Det var nödvändigt att erövra nyckelstaden för försvar och vända sig till Don. Som det visade sig är de viktigaste kungliga trupperna fortfarande tillräckligt långt borta, och det finns en chans att bryta dem i delar.
  Tre Don-regementen skickade sina budbärare till den självutnämnda tsaren och lovade att de skulle komma fram och avlägga eden.
  Inte långt från Tsaritsyn mötte mer än tjugo tusen Pugachevs armé fyra och ett halvt tusen kosacker.
  Emelyan Pugachev klädde sig i lyxiga, furstliga dräkter och satte på olika rika order för att fångas som troféer i olika städer och gods. Och han vecklade upp fanan för det holsteinska regementet, som bars bakom honom av Petya Komsomolov, befordrad till överste.
  Pugachev var över medellängd, bredaxlad, med ett mycket uttrycksfullt, enastående ansikte och såg väldigt imponerande ut.
  Don tog en ed och svor trohet till kungen. Emelyan Pugachev höll ett tal. Rebellledaren visste hur man talar enkelt och vackert.
  - Vårt fosterlands intressen, vårt heliga fosterlands Rysslands intressen. De kräver att bli av med den köttätande spindeln, i form av att markägare och livegna adeln suger blod från sitt folk. Och detta blod som de absorberar med lust kommer att utgjuta med brinnande tårar till feta gadflies! Vår verksamhet är att öppna de bedragnas ögon, att räta på de puckelryggigas axlar, att sätta stopp för det hatade tyranni och fördärvliga regimen!
  Må frihet, jämlikhet och broderskap råda i Ryssland!
  Pugachev talade med kraft och temperament, kosackerna var förtjusta. Emelyans armé fylldes på med nytt kavalleri och vältränade kämpar.
  I ögonblicket då han avlade eden, vände Oliver Twist plötsligt sin uppmärksamhet mot en, kort, med en taggig blick av en man. Någonstans hade han redan sett denna utbuktande, kala panna och blåa, uttrycksfulla ögon.
  Mannen själv var klädd i en vanlig bondrock och höll ett spjut i händerna, men det kändes vid första anblicken vem det här inte alls var en bonde. Även om klädseln är dålig och hornet hålls tryggt i händerna.
  Oliver, som hade förbättrat ögonblicket, gick fram till honom och sträckte ut sig framför, skrek:
  - Ers excellens, överste Oliver Twist till er tjänst!
  Mannen svarade snabbt:
  - Jag är inte alls excellens, utan en vanlig soldat Polushkin!
  Oliver Twist stickade hårt på ögonbrynen och svarade hårt:
  - Nej, herr Alexander Vasilyevich! Ditt heroiska utseende är för ljust för att döljas under en överrock!
  Suvorov korsade sig vidskepligt och log:
  - Förbarma dig över Gud... De fick reda på det! Och nu då!
  Den unge tjuven erbjöd sin egen version:
  - Låt oss prata med kung-fadern, så får vi se!
  Emelyan Pugachev var på strålande humör. Hans armé är stark, och i morgon kommer det att ske ett angrepp på Tsaritsyn. Efter det kommer det att vara möjligt, efter att ha krossat Don, att röra sig mot Moskva. Tills drottningen åter samlade kraft mot honom.
  Suveränen välkomnade den fånge Suvorov hjärtligt. Även han tittade nyfiket på Pugachev. Den höga pannan och de uttrycksfulla ögonbrynen talade om upprorets ledares intellekt, och hans självsäkra åskröst förrådde vanan att befalla. Alexander Suvorov kände inte rädsla och ställde Emelyan flera frågor från den militära sfären och efter att ha fått ett svar var han nöjd:
  "Och du, Ers Majestät, är ingen dum man alls!"
  Pugachev frågade strängt Suvorov:
  - Vem tror du att jag är?
  Generallöjtnanten svarade med ett leende:
  - Gud förbjude, hur skulle jag veta...
  Yemelyan frågade i en hård ton:
  Kommer du att tjäna mig eller...
  Bondekungen körde handkanten över hans strupe. Suvorov var tyst. Han var för utvecklad och självständig person för att vara trogen eden, bara för att det är en ed. Och legitimiteten för Catherine II, som dödade sin man, är mer än tveksam. I stort sett borde nu arvtagaren Pavel regera. Och Katya är en regicide ändå!
  Frågan här är inte om han är en riktig kung eller inte. Emelyan ser inte alls ut som Peter den tredje. I allmänhet är Peter den tredje ett gammalt barn, och det här är en stark, stark kosack, en född krigare och härskare. Och Alexander Vasilievich satte aldrig familjens adel i förtjänst och ansåg inte att det gav någon fördel.
  Yemelyan, som fortfarande var full av energi, reste sig från bordet och började gå. Kosacktsaren är dock inte särskilt lång, ett huvud högre än Suvorov, en man som är under medellängd och smal. Pugachev är bred i axlarna och besitter en ohälsosam styrka. Han böjer nickel med fingrarna, klipper ett sidenband i farten. Emelyan skar sig personligen med en sabel och visade sig vara en stark krigare. Och Suvorov vet detta. Han gillar kosackhövdingen. Å ena sidan enkel, å andra sidan med ett klart extraordinärt sinne.
  Suvorov frågade på tyska:
  - Vem är bra att tjäna i Ryssland?
  Emelyan Pugachev svarade också på tyska:
  - Det är bra att tjäna din tsar, patronym och människor ... - Stödja hans sidor med knytnävarna, ansåg Emelyan det nödvändigt att tillägga. - Och till hans folk i första hand!
  Suvorov gillade Pugachevs uppfinningsrikedom och statsmannaskap, och han svarade:
  - Jag väljer att tjäna mitt fosterland och folket!
  Efter det sträckte generallöjtnanten ut sin utåt magra, men starka och sega hand till Emelyan!
  De skakade hand varmt och Yemelyan meddelade:
  - Jag välkomnar dig med titeln greve och fältmarskalkgraden! Du kommer att bli chef för mina trupper! Förbered dem för attacken mot Tsaritsyn!
  - Jag lyder ers majestät! - Alexander Vasilyevich Suvorov meddelade och bugade sig för kosacktsaren.
  Så började den stora vänskapen mellan Emelyan Pugachev och Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Den mest lysande ryske befälhavaren genom tiderna svor trohet till allmogen. Suvorov själv förstod: förändringar behövs, och det är mycket illa att de flesta av det ryska folket är i skamligt livegenskap. Kan det finnas sådan fattigdom å ena sidan och överdriven lyx å andra sidan i ett stort land? Nej, Suvorov, som en progressiv och avancerad person, förstod inte bara inom militärvetenskap: förändringar är mogna!
  Känn till pulseringen av hjärtat och venerna,
  Våra barns tårar, mammor!
  De säger att vi vill ha förändring
  Släng av tunga kedjors ok!
  Staden Tsaritsyn, under det tjugoförsta århundradet, blev känd för hela världen som Stalingrad. Och nu är det bara en ganska stor och väl befäst stad. Under den krossade Stenka Razin Lopatins huvud, och stadsborna slog själva låset av porten. Nu kommer överfallet. Alexander Suvorov gav energiskt order. Den briljante befälhavaren såg försvarets svaga punkter och valde själv inriktningen på anfallet.
  Tsaritsyns garnison räknade mer än fyra tusen soldater, den ädla milisen inte medräknat. Eftersom de befann sig i kraftfulla defensiva positioner kunde de erbjuda allvarligt motstånd och vänta på att nya regeringsstyrkor närmar sig.
  Men moralen hos försvararna är låg. Volga-kosackerna lämnade fästningen efter Michelsons nederlag. Och detta antal är mer än två tusen människor, och de har helt fyllt på Emelyan Pugachevs armé.
  Samtidigt är krigarna inte bönder, utan ganska stridsberedda kosacker, som är tränade att slåss från barndomen. De är kanske bättre än det vanliga infanteriet som rekryterats från bönderna och är inte sämre än husarkavalleriet.
  Överfallet började omedelbart. Det fanns ingen tid att fördröja belägringen. Ja, och Suvorov föredrog taktik: han kom, han såg, han vann. Under täckmantel av rökridåer: de satte eld på råa muggar, Yemelyans armé gick till anfallet. Soldaterna, särskilt när de fick veta att Suvorov själv hade kommit ut på rebellernas sida och skrämdes av det stora antalet trupper vid bedragaren, kämpade extremt motvilligt. Många av dem, som undvek officerarnas rop, sköt, men siktade upp i luften.
  Vissa officerare tappade själva sina svärd och överlämnade sig till vinnarens nåd. Motståndet var av fokal karaktär. Här försökte gymnasieeleverna göra motstånd. Men erfarna kosacker skar dem helt enkelt med pjäser, och soldaterna föll på knä.
  Kalmykerna klättrade också till attacken och överöste försvararna med pilar.
  De första fyra batterierna kom nästan omedelbart under rebellernas kontroll. En del av kavalleriet, som sådde panik, var redan baktill. Bara den ädla milisen gjorde motstånd mot Pugacheviterna. Så Yemelyan själv hoppar in i striden. Hans sabel föll i huvudet på en tjockmagad köpman som beordrade en avdelning av de rika.
  Med ett slag av en tung sabel skar Pugachev upp skallen till själva halsen. Andra köpmän skingrar och ryter i fasa: faderkungen själv har givit!
  Oliver Twist slåss på Yemelyans högra hand. Tjuvpojken är intresserad. Hur ska han slåss? Och sabeln verkar ovant att vara så tung och lång. Här brottades pojken med adelsmannen. Han är mycket skicklig, och pojken, som inte har så mycket erfarenhet av att hantera vapen, räddades endast av en fenomenal reaktion.
  Den mustaschförsedda adelsmannen gick fram, blottade tänderna i ett ondskefullt leende och viftade med sin sabel. Här utförde Oliver en teknik som den infödda troende hade lärt honom. Dunkade med bar häl under knät. Och när adelsmannen i den gula uniformen var lite distraherad från smärtan, högg han sin sabel i nacken.
  Fienden med ett halvt avskuret huvud föll till marken. Oliver Twist mötte den andra fienden med en spark mot hakan. Här är de inte vana vid att slåss med fötterna, och barfotapojken slog mycket skickligt fienden med en ovanlig teknik.
  Men motståndarens motstånd är svagt, och nu regerade Emelyan Pugachevs kungliga monogram över guvernörens palats.
  Oliver Twist slog ner polisen och rusade in. Den bara sulan kom i kontakt med mattans frodiga högar. Pojken trodde att borgmästaren i Tsaritsyn förmodligen skulle försöka gömma sig från palatset och samtidigt ta stadens skattkammare. Därför bör det överträffas.
  Tjuven visade sig faktiskt ha mer än någonsin rätt. Baron Miguel tog faktiskt ut guldbitar från kassaskåpet och ett gäng ädelstenar. Det fanns så många rikedomar att de inte kunde bäras med sig. Men den girige dignitären böjde sig under tyngden och drog honom faktiskt krypande. Den underjordiska passagen låg bakom en spegel, och Miguel skulle kanske inte vara så girig.
  Men han släpade säcken efter sig och lämnade märken på mattan, som omedelbart kunde skönjas av den unge scoutens skarpa ögon. Oliver Twist krossade spegeln med ett skott från en primitiv pistol och rusade in i korridoren som ledde till fängelsehålan.
  Borgmästaren drog också en pistol och lyckades skjuta, men pojken skakade på skrovet och kom undan elden. Sedan stack Oliver Twist borgmästaren i ljumsken med all kraft ... Och han visade sig vara ägare till stora skatter.
  Förmodligen skulle många, som är i en ung tjuvs plats, försöka dölja fantastiska rikedomar. Eller åtminstone en del av dem. Men ung på något sätt, även leninisten Oliver Twist är kristallärlig. Och dessutom, när du är elva år gammal, har du inte den där vuxna försiktigheten, själviskheten och suget efter pengar. Du är fortfarande ett rent och oskyldigt lamm eller lejonunge. Naturligtvis är det bättre att vara ett lejon än att vara ett får.
  Oliver Twist släpade ut läderväskan...
  Tsaritsyn togs tillräckligt snabbt. Fyra tusen soldater kapitulerade. Rebellarméns arsenal fylldes på med ytterligare sextiofem vapen och ett stort utbud av ammunition. Segern är komplett med minimala förluster. Och nu stod Emelyan Pugachev stadigt på Volga.
  Men genom att ta Tsaritsyn skapade rebellerna ett problem för sig själva. Vart ska du skicka dina trupper nu? Till Don, efter att ha fyllt på trupperna på bekostnad av de kosackfria männen, eller söderut, för att dra fördel av de tsaristiska truppernas spridning, för att försöka bryta och fånga dem i delar? En vändning till Don kan leda till att dyrbar tid går förlorad, i vilket fall fältmarskalk Panin kunde ha hunnit samla sina utspridda regementen till en knytnäve.
  Det är tydligt att tiden jobbar mot pugatsjeviterna. Men på Don kan du hitta en stark militär påfyllning. Pugachev själv var benägen att gå till Don och Cherkask för att samla kosackrati. Suvorov tvekade också. Han ville egentligen inte slåss mot det ryska folket, även om han nu, efter att Tsaritsyn intagits, inte har någon återvändo. Dessutom är Astrakhan fortfarande i den bakre delen av rebellerna. Det skulle vara trevligt att ha henne också. Men återigen, du slösar bort din tid.
  Pugachev fattade ett beslut. Eftersom resten av de kungliga styrkorna fortfarande är relativt långt borta, och de många bondemassorna spridda över Volga-regionen hindrar deras framfart. Sedan bör man dela arméerna, skicka Suvorov för att ta Astrakhan och gå till Don själv. Och först då flytta längs Volga. Samtidigt kommer det att bli lättare för rebellerna att slåss i kallt väder. Bönderna kommer att skörda, och på vintern kommer de inte att ha något att göra, och de kommer att fylla på bondearmén.
  Det blir till och med möjligt att införa särskild militärtjänst. Och sannolikt kommer Catherine att behålla huvudstyrkorna i Turkiet tills vidare. Osmanerna är inte helt förstörda, och de har fortfarande en chans.
  Och uppdelad i två delar av armén av den upproriska Emelyan flyttade: en till väster, den andra till Astrakhan.
  Pugachev var på gott humör. I den allra första kosackbyn möttes han med stor ära, och kosackerna strömmade in i den redan ansenliga armén i tusental. Oliver Twist, som har status som den överste kungliga adjutanten, tillbringade större delen av sin tid med suveränen.
  Hans Majestät utmärkte sig genom skärpa i sinnet och kunskap i många frågor. Här pratade hon och Oliver på tyska. Pojken var försiktig när det gällde tjuvarnas förflutna, men så småningom antydde han för kungen att det skulle bli någon annan tid. Den enda synden är att det inte är lätt att till exempel göra en sådan sak som en maskingevär.
  Men pojkarna berättade för kejsaren hur man tillverkade dynamit för att undergräva fästningarna och nitroglycerin. Den unge tjuven själv, som i en dröm fortfarande var en antifascistisk sabotör, var väl bevandrad i olika typer av explosiva blandningar. Och han kunde berätta för Pugacheviterna. Men att smida en automatisk maskin i slutet av 1700-talet i en smedja är kanske en omöjlig uppgift för rebellerna. Men å andra sidan kan du göra ändringar i utformningen av befintliga vapen, förbättra bajonetten och kommando- och kontrollsystemet. Och utbilda bönderna mer effektivt.
  Tusen soldater från St. Georges regemente kapitulerade till Emelyan Pugachev efter en kort strid. Kosackkungens armé växte som en snöboll. Några få rika kosacker vågade inte utmana bedragaren, eller så greps de och hängdes.
  Don är rik, landet är fett, som ister och mjukt som ludd. Mycket kan plöjas och sås på den.
  Cherkask, kosackarméns huvudstad, mötte Pugachev med klockringning. Den lokala garnisonen, ledd av general Buderman, gjorde ett försök att göra motstånd mot den självutnämnde tsaren.
  Ett uppror bröt ut i själva Tjerkask. Kosackerna ville inte känna igen drottningen och rusade till Peter den tredje, som om han blivit insmord med honung. Tusentals krigare kämpade i dödlig strid, och Emelyan Ivany ledde sin armé till storm.
  En hård kamp började. Oliver Twist var bland de första som klättrade på muren i kosackstaden. Pojken skar skickligt den hemtrevliga kosacken i benen. Det feta kadavret föll över muren och floppade ner i vallgraven.
  Pionjären attackerade korpralen, undvek bajonetten och flyttade sitt knä till solar plexus. Om du sparkar med fötterna, då missar motståndaren säkert slaget.
  Pojken kom plötsligt ihåg något som orsakade honom ett vilt raseri. Nej, denna gång inte tortyr i en engelsk fängelsehåla. Och en annan. Något som av någon anledning dök upp som ett alternativt minne i en dröm. När Röda armén genomförde Vistula-Oder-operationen i januari och befann sig en timme från Berlin, trodde många att det stora fosterländska kriget var över. Att det är det värsta andra världskriget lever sina sista veckor. Känns som lite mer.
  Men det är inte för inte de sjunger: den sista striden, den är den svåraste. I mars hände ett mirakel och nazisterna kunde vrida tillbaka klockan. Som ett resultat rusade Hitlers horder, och sedan den nye Führer Mainstein, åter österut. Och gårdagens allierade visade sig vara avskyvärda förrädare. Och nu hade nazisterna redan erövrat Ukraina igen, slagit igenom till Moskva och uppnått det de inte hade kunnat göra tidigare: kontroll över Kaukasus. Och nu närmar de sig Kuibyshev. Och vem vet, kanske medan han pionjären Petya hjälper Emelyan Pugacheva, stormar Fritz redan Moskva?
  Pojken känner ett frenetiskt raseri i sig själv och rusar desperat mot sina fiender. Den mest naturliga, outsläckbara elden rasar i den. Och vad som än händer, men han kommer att stå upp för arbetarnas och böndernas makt, för sin nya Lenin - Emelyan Pugachev.
  Så överste Scottovalik, en engelsk legosoldat, får en spark under knät och sedan i smalbenet i nacken.
  Murarna tas, och striden överförs till staden. Med sina fingrar och tår klättrar pojken upp på väggen i herrgården till den militära ataman som förblev lojal mot Catherine och slår skarpt kaptenen för drottningens armé. En kick från en konversation är oemotståndlig. Och kaptenen flyger och skjuter ner en annan av skyttarna.
  Pojken vrålade och laddade löjtnanten i hakan med huvudet. Andra Pugachevites följer pionjären, herrgården tas med storm ...
  Arméhövdingen och flera äldste tillfångatogs levande. De vägrade att erkänna Pugachev som en legitim monark, och nu inväntades de av det kungliga hovet och snaran. Och kosackkretsen var tvungen att välja nya hövdingar.
  Huvudstaden på Don har nu blivit Pugachevs. De mest talrika kosackerna i Ryssland erkände tsar Peter den tredje. Nu återstod det att samla kraft och åka till Moskva.
  Men från Azovs sida fanns det fortfarande ett hot mot kosackerna.
  Suvorov närmade sig samtidigt Astrakhan. Volga och regementet av små ryska kosacker som skickades för att hjälpa gick över till rebellernas sida. En del av officerarna gick också över till kungens sida. Natten Suvorov-anfallet visade sig vara flyktigt. Endast ett fåtal kompanier erbjöd motstånd, och garnisonens huvudstyrkor bröts redan innan anfallet började.
  Således svor Astrakhan-provinsen trohet till bedragaren. Guvernören själv hann inte öppna sig, och kosackerna lyckades hänga honom innan rättegången. Mer än tio tusen soldater, men en betydande del av dem var gröna rekryter eller invalider, anslöt sig till Suvorov-armén.
  Emelyan Pugachev, efter att ha ockuperat Cherkask, stod återigen inför ett dilemma: åk till Azov eller lämna denna ointagliga fästning i hans rygg. I händelse av en misslyckad belägring och överfall riskerade rebellerna att förlora mycket folk och tid. Å andra sidan kan de regeringstrupper som återvänder från det turkiska kriget slå till mot kosackernas huvudstad i Cherkask.
  Således hade Pugachev tvivel. Dessutom fråga nummer ett: vilken väg ska man åka till Moskva? Stenka Razin i en liknande situation valde Volga och snubblade på Simbirsk. Vägen längs Volga är lång och kräver stormning av många städer. En annan möjlighet är att åka till Don och genom Tula. Där är vägen kortare och det finns färre regeringstrupper. Det är sant att tsarguvernörerna i det här fallet skulle kunna attackera Tsaritsyn och försöka skära av delar av Emelyan Ivanovich.
  Azov är inte Cherkask - en förstklassig fästning med en stark garnison, och det kommer inte att vara så lätt att ta det, särskilt eftersom det nästan inte finns några kosacker som kan hjälpa, men om garnisonen kommer att gå med på att svära trohet till bondekungen är i fråga.
  Den unge tjuven Oliver Twist kom dock på sin egen plan och viskade den i Pugachevs öra.
  Kosacktsaren godkände denna idé genom att klappa pojken på axeln:
  - Rejäl garno! Om du kan vara general!
  Många uniformer från tsararmén, både för infanteriet och för husarerna, fångades, och flera tusen människor kan ändras till dem. Gå sedan in i fästningen, under sken av att nya förstärkningar närmar sig, och överraska den många garnisonen med tvåhundra kanoner. Och medan du håller Azov, kan du inte längre vara rädd för din rygg, och dessutom finns det huvudsakliga vapenarsenalen för de tsaristiska trupperna som kämpar mot det osmanska riket.
  Alltså... med gud barn!
  Oliver Twist marscherar tillsammans med den vilseledande armén, till trumspelet och takten och de utrullade färgerna. Samtidigt sjunger den unge tjuven;
  Mitt hemland är ett stort land,
  Älskade vackra Ryssland...
  Allt är givet till oss av de strålande gudarna,
  Att ha kul över den blå himlen!
  
  Herren gjorde en sådan hand,
  Att skratta, vuxna och barn...
  Här är vår rena kerub -
  Det finns ingen bättre plats på planeten!
  
  Men landet är i stora problem.
  Branta oligarker stryper Ryssland!
  Är slaveri för alltid?
  Och tjänstemannen slukar mutor...
  
  Bygg en sådan kapitalism
  Ond och löjligt minnesvärt grym...
  Från honom kom nazismen,
  Mäter ut helvete olyckliga villkor!
  
  Oligarken kommer att ta sin
  Samtidigt kommer han att ta någon annans ...
  Öppnar ett girigt konto
  Han har en cool närvaro!
  
  Han vill äta mycket
  Vi bryts av en bandit genom knät,
  Riktig fet tjuv
  Som flin från huggtänder Uncle Sam!
  
  Var får han ost, var äter han den,
  Vill få oss på knä
  Och slagskeppet bär dig framåt,
  Och på "Aurora" modiga farfar Lenin!
  
  Så vet pusselborgerskan,
  Du kan inte fly - pionjärens svärd!
  Slå proletären och rebellen,
  Att slå, skämtsamt miljonär!
  
  Som den infödde Iljitj testamenterade,
  Vi kommer snabbt att skilja vägarna till Mars,
  Och låt oss flytta motståndaren till en lych,
  Andra kommer att komma till sexton vapensköldar!
  
  Vi kan bygga upp landet igen
  Låt oss bygga socialism över hela jorden!
  Och Varyag kommer inte att gå till botten,
  Pionjärer marscherar unisont!
  
  När vi kommer in och skrattar i Berlin,
  Där kommer proletären verkligen att möta oss!
  Vi kommer att stå och vinna
  Barn har roligt i universell lycka!
  . KAPITEL #10
  Den unge fången vaknade igen. Fängelse är tråkigt. Du är ensam, och väggarna är tjocka, inte ens ljud når dig. Oliver gjorde övningar enligt tradition och sedan kom de med mat till honom. Den här gången fick han, förutom havregryn och mjölk, två köttpajer.
  Sedan kom en kvinnlig läkare. Undersökte tecknen på Olivers tortyr. Sedan tittade hon in i munnen och lyssnade på sitt bröst. I allmänhet var pojken ganska frisk och uthärdade tortyren bra.
  När allt kommer omkring gnuggade de det med alkohol ... Och det gör inte så ont längre, men det svider fortfarande.
  Sedan fick Oliver en kudde, överlämnad av några medkännande kvinnor, och ombads ta på sig sina skor.
  Pojkarna vägrade och sa att så länge det var varmt ute och de inte frös i hans cell, så var han mer van och skickligare på det sättet.
  Efter det, lämnad ensam, började den unge fången igen att gnugga länkarna ... Han gjorde detta kraftfullt, tills hans händer efter några timmar gick i strejk.
  Oliver fördes igen, en mycket anledning till matfängelset. Och pojken, efter att ha ätit, föll återigen in i en dröm.
  En sådan munter låt som verkligen får förgätmigej att blomma i hjärtat. Och inspirerar människor till stordåd.
  Vid själva Azov gick det nästan sönder, kosackerna grälade, men Yesauls gjorde ordning på saker med benen. Och ett par förklädda kosackregementen gick in i den mäktiga fästningen. Som munkarna av Stenka Razin i Yaitsk.
  Emelyan brottades personligen med kommendanten om sablar. Han var en skicklig krigare, men Pugachev är starkare och djärvare. Sablarna lyste och kastade ut en slapp bunt gnistor vid sammanstötningen. Här brast generalens sabel av bondekungens kraftfulla slag. Fienden rusade mot Jemelyan med knytnävarna. Här tog kosackatamanen och kastade ut generalen genom fönstret i tronsalen. Och i själva fästningsstaden började en soptipp. Garnisonens soldater kämpade dock motvilligt. Smärtsamt stärktes tron på tsarprästen bland folket. Och vem är en soldat? Samma bonde, fast mulen med borr.
  Och bonden vill slutligen ha rättvisa och ett slut på livegenskapen. Och inte bara för dig själv, utan också för din familj.
  De är rikare officerare, men de är också olika och långt ifrån alla är nöjda med tillståndet i det envälde imperiet.
  Oliver Twist tog tag i en av nospartiet. Han fick till och med en repa med bladet, men då vände pojken mycket skickligt om och slog sin näsa med hälen. Derzhimorda bröt sin sniffer och föll, och pojkens nästa slag gjorde slut på honom.
  Oliver Twist tänkte till och med, varför förlorade Emelyan Pugachev ett halvår när han belägrade Orenburg? Allmogen och soldaterna står ju på deras sida och skulle resolut kunna tas upp. Kanske nådde muzhik-tsaren Moskva lätt.
  Oliver Twist slogs med officerarna. Här flyttade han foten rakt mot levern. Den polisen tog den och kastade av sig hovarna. Men samtidigt fortsatte tjuvpojken, för vilken den tunga skivstången tidigare tett sig lätt, sitt resonemang.
  Till exempel, Emelyan, efter att Orenburg-garnisonens sorti slutade i misslyckande, och med stora förluster för garnisonen, kunde han bestämma sig för att storma. För det första var det möjligt att använda troféuniformer för bedrägeri. Receptionen är förresten inte ny. Även under belägringen av Narva utnyttjade Peter den store det. Och han lyckades locka in en del av garnisonen på fältet. Vilket ytterligare underlättade anfallet på det väl befästa stadscitadellet.
  I alla fall, i januari hade Pugachev redan samlat upp till trettiotusen kämpar, och det var möjligt att starta attacken. Även om till exempel det exakta antalet rebeller är okänt. Det är här uppskattningarna skiljer sig åt. Om Pugachev nära Orenburg hade, som man uppskattar, trettio eller fyrtio tusen människor, varför slogs då sju eller nio tusen nära Tatishchevo? Kanske menade de Pugachevs trupper utspridda över olika garnisoner? Hur som helst, nu är Pugacheviterna starkare än någonsin, och de många Yaik-kosackerna är på deras sida.
  Och den fantastiska ledaren Pugachev. Så fort han skäller med sin heroiska baryton slutar hundratals, tusentals soldater slåss och faller på knä och ber prästen om förlåtelse. Och nya kavallerikosackförstärkningar av Pugacheviterna flyger redan genom portarna. Det betyder att fiendens slut och upprorsarméns framgång är nära.
  Oliver Twist brottades med Cossack-kaptenen. En mycket stark motståndare som aktivt attackerade pojken. Pojken steg tillbaka och låtsades vara rädd. Fienden rycktes med och högg med en sabel. Den unge tjuven gick och slaget föll på stenen. Sabern gick sönder och nu gick Oliver Twist till offensiv.
  Trots all erfarenhet missade kaptenen en spark under knät. Det är väldigt svårt att inte ha kompetensen att parera ett sådant slag. Du slår honom kort med hälen och lemmen slås av. Och så avslutar de dig med sablar. En allvarlig kamp är inget att säga.
  Men kaptenens huvud skiljdes från kroppen. Till och med ledsen för den dyra bäverhatten. En så bra liten sak, men så smutsig. Det här ser redan ut som bandit. Från hans tjuvsida.
  Men nu försvagas redan fienden, som en istapp som kastas i öknen. Och det är färre och färre som vill utmana Emelyan Pugachevs armé. Till och med en garnisonöverste själv beordrade sitt regemente att kapitulera och svor trohet till den självutnämnde men högt älskade tsaren.
  Efter segern firade kosackerna traditionsenligt en fest. På högra sidan av Emelyan satt Stenka Razins barnbarnsbarn och Pugachevs släkting Ivan Razin. Hövdingarna var glada och festade generöst. Det fanns också en dyr bordsservering som Peter den Store tillfångatog från turkarna. I det här fallet guld- och silverskedar och gafflar, mycket fint utförande, samt kärl översållade med ädelstenar. Dessutom gjordes mönstret av osmanska mästare, ovanligt tunt.
  Det är dags att lagra en sådan tjänst på ett museum än att spränga den. Maten här är mycket dyr. Och själva rätterna, tillagade av en fransk kock, är magnifika. På begäran av Emelyan Pugachev förberedde den kulinariska trollkarlen samma uppstoppade hare som var vid bröllopet av kosacktsaren och Ustinya. Haren och dess stoppning är bra, speciellt fyllda nötter.
  Pugachev mindes sin andra fru och kände sig ledsen i sitt hjärta. Vad finns i den? Kanske Ustinya blir skoningslöst pryglad och torterad på hyllan, eller har han redan blivit avrättad? Det är sant att det är osannolikt att den stackars flickan inte bär skulden för den självutnämnde kungen. Hitta henne och befria henne från hennes bojor. Vart är hon nu?
  Yemelyan var irriterad på sig själv. Nära Tatishchevo borde fler människor ha samlats. Det fanns fortfarande nio, tio tusen kämpar i Byrd. Dessutom två tusen ganska stridsberedda trupper, och resten är bönder. Pugachev ville inte häva belägringen och lämnade betydande styrkor kvar i Berd, även om det vore mer rationellt att inte dela upp sina trupper.
  Slaget i fästningen utvecklades också tvetydigt. Pugachev lyckades fånga fienden och släppa bomber på fienden under en bakhållsformation. Fienden led förluster, men inte så stora att det påverkade stridens gång på ett avgörande sätt.
  Vidare var det kanske nödvändigt att behålla försvaret i själva fästningen. Själva isvallarna var ett allvarligt hinder och tsararmén skulle dröja länge under Tatishchevos murar. Och vid det här laget skulle andra förstärkningar ha kommit upp.
  Det var i alla fall detta nederlag som blev det första slaget som Pugachev förlorade. Den första, men tyvärr inte den sista. Men efter att denna barfota, blondhåriga pojke dök upp i deras armé förändrades bondekrigets förlopp radikalt. Och nu vinner tsararmén den ena segern efter den andra.
  Emelyan drack måttligt för att inte tappa klarheten i tanken. Fira segern oj vad tidigt. Det finns fortfarande många städer och fienderegementen framför sig. Och Katarina den andra samlar fortfarande bara huvudstyrkorna mot honom. Men folket är fast beslutna att stödja den självutnämnda suveränen.
  En gång njöt Grishka Otrepyev också stor popularitet bland folket. Men den nya tsaren visade sig vara stötande både för det ryska folket, eftersom det var för västerländskt, och för väst som en överdriven patriot. Falsk Dmitry gav inte Smolensk till polackerna och började förbereda ett krig med Turkiet, som vid den tiden fortfarande var mycket starkt, även om en period av nedgång började i det osmanska riket.
  Pugachev, övervinner de första motgångarna, går uppför backen!
  Flickorna, knappt täckta med genomskinliga kläder, dansar framför gästerna. Här är en av dem som dansar mitt framför kosacksuveränen. Hon bär bara trosor och en smal tygremsa över bröstet, och håret är prydt med ett pärldiadem. Nakna flickaktiga ben dansar en energisk dans, midjan svajar. En orientalisk dansare med blont hår ser extremt förförisk ut.
  Oliver Twist, som tittade på henne, kände också en stark känsla. Han var fortfarande för liten för att reda ut sina känslor, men det var något ganska ovanligt i hennes rörelser, nyanserna av solbränd hud i rörelserna hos en fin, ren kropp. Dansaren gjorde pojken upphetsad och han ville hoppa upp och börja dansa själv.
  Och Oliver Twist märkte inte hur hans ben bar honom, och han började hoppa tillsammans med tjejerna. Den kärleksfulla Emelyan Pugachev har redan tagit hand om flickan och släpat in henne i hans sovrum. Andra atamaner var inte heller eunucker. Dessutom kom Ivan Razin på kul. Kasta ben på flickor, och den som träffade benet avslöjas.
  Kosackerna gillade verkligen den här idén och flickorna och kvinnorna flög bitar. Alla hade roligt, alla blev fulla.
  Till och med Oliver kunde inte låta bli att ta en klunk ur sin mugg sött vin. Inte på ett banbrytande sätt förstås, men nyfikenheten tog över. Och pojken kände sig som en riktig åsna. Ännu roligare blev det, alla människor verkade nu vara målade som med ljusa kinesiska tuschpennor. Och glädje i mitt hjärta.
  Oliver Twist var klok nog att inte lägga till mer till sig själv, och dagen efter vaknade han fräsch och full av energi. Men kosackhövdingarna slet med huvudvärk.
  Först och främst tog Emelyan Pugachev honom till badhuset och slog ut humlen med en grankvast. Sedan beordrade han att blåsa i trumpeten i samlingen och marschera. Som ledaren för världsproletariatet Store Lenin sa: att förhala är som döden!
  Det gick bra för rebellerna. Men general Mufel närmade sig Tsaritsyn med femtusen fot- och kavalleristrupper. Han vågade inte storma den väl befästa staden Mufel och skickade en budbärare som krävde förstärkning.
  Fältmarskalk Papin har precis anlänt till Penza. Han var mycket störd av bedragarens stora framgångar. Don gick över till Peter den tredjes sida, och upproret på Volga flammade upp med förnyad kraft. Och den redan legendariska Suvorovs förräderi kunde inte annat än orsaka en känsla av irritation. Nu höll kriget med verktyg på att förvandlas till något riktigt hårt och farligt.
  Emelyan Pugachev visade sina huggtänder i det ögonblick då det verkade som att fällan var på väg att stängas.
  Katarina den andra, efter att ha fått veta att Mikhelson dog i en brand nära Salty-gänget, sa hon bittert:
  Slutet av slutet förvandlades till början av mitten. Och varför beslutade Herren så att straffa mig med bedragare!
  Emellertid vidtog inte kejsarinnan ytterligare åtgärder för nu, utan beslutade att vänta på information från fronterna. Och de kom som vanligt sent.
  Överste Bibikov närmade sig Mufel med tre tusen soldater. Det var redan en stark armé. Men Suvorov attackerade plötsligt den åttonde armén. Attacken visade sig vara en stor framgång. Alexander Vasilyevichs geni triumferade. Mer än sex tusen soldater tillfångatogs.
  Ingen förväntade sig en sådan attack. Man trodde att rebellernas huvudstyrkor fortfarande var långt borta. Men Suvorov lyckades också ta sig in från norr, där inget hot alls förväntades.
  General Mufele lyckades dock fly. Och prins Golitsyn gick framåt mot Tsaritsyn. Han var redan tvungen att besegra Pugachev i fästningen Tatishchevo. Och nu blev det en tuff kamp igen. Golitsyn har omkring tio tusen soldater, inte svaga och redan erfarna i att bekämpa rebellerna.
  Suvorov hade tillsammans med trupperna som närmade sig från Astrakhan arton tusen. Utan att vänta på närmandet av Emelyan Pugachevs huvudstyrkor, attackerade Alexander Vasilyevich modigt fienden. Bönderna utförde rollen som en distraktion, och bondearméns mest stridsberedda enheter flyttade Golitsyn bakifrån.
  Striden slutade med tsararméns fullständiga nederlag och tillfångatagandet av de flesta av prinsens team.
  Golitsyn själv blev tillfångatagen, och suveränen skulle få bestämma hans öde.
  Emelyan Pugachev bestämde sig för att åka till Moskva längs Volga. Denna väg verkade vara den mest tillförlitliga, och det var precis så här Stenka Razin gick.
  Pugachev har redan mer än femtio tusen brokiga, men ganska stridsberedda trupper med ett stort antal vapen, och han kunde förvänta sig att bryta sin "frus" trupper i delar.
  Kamyshin tog, liksom förra gången, emot Yemelyans trupper med glädje och öppna armar. General Benedorff försökte slå Pugachev nära Saratov. Men rebellerna omringade hans tolvtusende kår. Många soldater från Catherines armé ville inte slåss. Kampen visade sig bli kortvarig.
  Oliver Twist lyckades avverka endast tre husarer när resten gav upp. Dessutom påverkades Suvorovs auktoritet. Alla ville inte dö när de kämpade mot den legitime suveränen.
  Och tron på Emelyan Pugachev blev starkare och starkare. Saratov öppnade igen portarna till krigaren och välkomnade Emelyan med kyrkklockor och bröd och salt.
  Jag har inga betydande styrkor till hands, fältmarskalk Panin lämnade Penza. Förseningen av trupperna i Turkiet ledde till att relativt få styrkor motsatte sig Pugachev. Rebellerna ockuperade Samara och Penza utan kamp. Små regeringsenheter krossades helt enkelt.
  Nära Saransk försökte greve Panin slåss med den 15 000:e kåren av tsaristtrupperna. Men Pugacheviternas övermakt kunde inte längre stoppas. De hällde ut en riktig, okuvlig lavin. Petya kämpade före alla. Suvorov gick återigen skickligt bakåt och bröt kommunikationen. Greve Papin var tvungen att fly. Men kosackerna förföljde fältmarskalken bestämt.
  Pionjärtjuven Oliver deltog personligen i jakten. Pojken hade en utmärkt Don-hingst, och han vägde själv mindre än vuxna, och han lyckades bryta sig loss från resten av kosackerna och gå om greve Panin med sin vakt på tio personer.
  De två första livvakterna, skrikande och blinkande, rusade mot pionjären. Oliver Twist högg mycket skickligt ner en av dem genom att dyka under gäddan. Och den andra pojken slog ner med ett hopp. Barnets häl träffade pannan mycket exakt och bestämt och slog ut en massiv skivstång.
  Av de tio vakterna var bara åtta kvar. Men här separerade de två igen och rusade till Oliver. Pojken undvek skickligt ett pistolskott och träffade fienden med huvudet i hakan. Och den andra klippte mycket skickligt bort borsten tillsammans med en svart läderhandske.
  Ytterligare två spelare fick därmed stryk. Oliver Twist sa:
  -Skill slår siffran, men tyvärr inte i valet!
  Hur är det i ett räknarim: och det finns sex kvar av dem. Men det är därför Panin föredrar att bara kasta två ryttare.
  Pionjärtjuven Oliver Twist kastar en dolk på fienden med sin bara fot. Det är till och med synd att missa på så nära håll. Och så genomborrade spetsen fienden i magen. Men nästa motståndare svängde för högt och fick hälen rakt in i Adams nacke. Oliver twittrade:
  - Oftast höjer de vinglösa näbbarna!
  Detsamma förblev fortfarande fyra fighters. Och det här börjar bli riktigt intressant. Här stod enligt traditionen ytterligare ett par ut. Hon rusar mot pojken. Tja, hur är det med Oliver Twist i full beredskap. Båda avlossade sina pistoler. Pojken spretade på sina hästar och kulorna rörde nästan vid hans nakna, solbrända rygg. Men här svarar Oliver Twist, ger ett förkrossande slag med armbågen mot halspulsådern. Och pojkens vassa sabel slår en annan motståndare i vänstra ögat.
  Pionjärtjuven utropar kvickt:
  - En man utan sinne är som utan ögon, bara blindhet är mycket mer hopplöst!
  Nåväl, nu har greve Panin bara två vakter kvar. Men de där väldigt starka är två meter höga. De rusar mot pojken och viftar brutalt med en sabel i varje hand.
  Oliver Twist kastar kallt en liten, lätt dolk med sina bara tår. Spetsen faller ner i stöveln på fältmarskalkens livvakt. Han skriker och tappar sin sabel. En virtuos pojke, mycket skickligt sticker sitt vassaste blad, en ligist vid sidan.
  Och återigen säger pionjärtjuven:
  - Stor höjd går inte alltid hand i hand med stor talang, men stor talang leder alltid till stor karriärtillväxt!
  Den sista livvakten börjar backa från den svårfångade pojken. Petya utnyttjar detta och anfaller på en tangent. Fienden parerar attacken och får sin häl under armbågen på handen. Och det gör ont, av chock tappar ligisten sin sabel.
  Pionjär-tjuven kommer att hälla det, tar upp bladet med foten. Drar, med bara fingrar ... Spetsen går direkt in i solar plexus. Och detta är redan en sådan smärta att det kardinalt slår ut medvetandet.
  Så den sista, tionde livvakten är besegrad. Och Oliver Twist lämnades ensam med greve Panin. Han lyckades öka avståndet något och bröt sig loss under kampen med vakterna.
  Men den modiga pionjärtjuven, spred sig så mycket som möjligt för att minska luftmotståndet, och till och med böja pressen, hjälpa till med rörelserna på sin muskulösa häst, började minska avståndet.
  Fältmarskalk Panin slet sönder hästens sidor med sina sporrar, blodet droppade, men avståndet fortsatte att krympa.
  Oliver Twist sa till och med:
  - Om du vill leva längre, spring, om du vill dö så snart som möjligt - fly från fienden!
  Greve Panin bönfallande frågade pojken:
  - Vill du ha tusen rubel?
  Pionjärtjuven skrattade till svar:
  - Jag höll i mina händer hundratusen, som jag utan förlåtelse kunde tillägna mig och vägrade dem! En pionjärtjuvs ära är viktigare än guld och diamanter!
  Fältmarskalken blev förvånad:
  - Så du är ideologisk? Vad sa pionjären?
  Pojken nickade kraftigt.
  - Ja, en pionjär! Alla killar som exempel!
  Panin försökte återigen muta Oliver Twist:
  - Tja, om du vill så har jag gjort dig till adelsman!
  Pojken svarade hårt:
  - En pionjärtjuv är ädlare än en adelsman!
  Fältmarskalken gav inte upp:
  - Då räkningen!
  Oliver Twist anmärkte i en allvarlig ton:
  - Tja, bara Ekaterina kan ge mig titeln greve. Du har inte befogenhet att göra det!
  Papin stannade. Han insåg själv att han hade gått för långt. Och faktiskt, om pojken inte ljuger, då kan han verkligen erbjuda honom? Om ens hundra tusen rubel pojken inte blev förförd? Och bedragaren kommer generöst att tacka ungen för tillfångatagandet av fältmarskalken!
  Panin gjorde ett sista försök:
  Vill du att jag ska göra dig till min son?
  Oliver Twist skrattade och svarade ivrigt:
  - Varför behöver jag en fadergreve, om mitt hemland är hela det ryska folket!
  Pojken gick om fältmarskalken och Panin försökte slå pojken med ett svärd. Men han flyttade extremt skickligt grevens skenben till tinningen och slog ner honom ihjäl.
  Efter det var det möjligt, efter att ha satt en trofé på din hästs kors, att ta befälhavaren Pugachev.
  Eftersom han var i triumf, träffades i Saransk, flyttade Emelyan till Nizhny Novgorod. Staden är väl befäst och det finns många trupper i den, men bönderna och kosackerna är härdade i striderna och har vunnit äran att vara oövervinnerliga. Dessutom gjorde Suvorov en snabb räd mot Kazan. Han lyckades fånga Kreml med ett slag och befriade: Chika, Belobrodov, Padurov och många andra rebeller som ännu inte hade avrättats.
  Och detta är en ädel påfyllning av Yemelyans armé. Potemkins andre kusin tillfångatogs också av Suvorov. För den grymma inställningen till fångarna avrättades Potemkin utan onödiga ceremonier.
  Men greve Panin hade ett strängt samtal framför sig.
  Emelyan Pugachev, hotfullt rynkade pannan, frågade fältmarskalken:
  - Vem tror du att jag är?
  Panin, som klirrade med käken av rädsla, svarade med synligt mod:
  - Jag tog eden till Catherine. Och du, farbror, är en tjuv och en bedragare!
  Pugachev undertryckte sin ilska med en vanligt viljeansträngning och frågade inlåtande:
  - Och Catherine, som vidrigt störtade och dödade sin man, sitter hon lagligt på den ryska tronen?
  Greve Panin suckade tungt. Det var ett ömmande ämne. När allt kommer omkring är den tyska kejsarinnans legitimitet på tronen mer än tveksam. I det stora hela borde Katya ha blivit ordentligt pryglad och hängt upp i galgen för regicid, än att krönas så.
  Betjänten ställde ett silverkärl med vin framför greven. Pugachev själv hällde den röda vätskan i kristallbägaren framför fältmarskalken.
  Panin drack hälften, placerade försiktigt konstverken på ekbordet. Och sa tyst:
  - Ryssland behöver en kompetent tsar...
  Pugachev svarade skämtsamt:
  Vi lärde oss alla lite i taget, något och på något sätt.
  Panin mjuknade lite och anmärkte:
  - Jag ser att du inte är en dum person. Varför började Emelyan Ivanovich något sånt här?
  Pugachev reste sig från bordet. Jag tog några steg och svarade:
  - Inte för min egen fåfängas och ambitions skull startade jag det här. Och för pöbelns skull, för deras ortodoxa folks skull.
  Emelyan Pugachev talade med passion och övertygelse.
  - Jag såg mycket, sorg i Ryssland. Hur grymma barerna är mot folket, hur de våldtar flickorna och torterar pojkarna. Hur människor arbetar, och deras arbete slukas. Folket i Ryssland är stort och samtidigt förödmjukat. Som om vingarna var bundna till en örn, och en tiger kastades in i en fängelsehåla. Och detta fruktansvärda stön är ortodoxt på hela jorden. Barn tappar som flugor, till och med ädla damer lider av konsumtion, människor tvingas krypa ihop. Även om Herren Gud själv befallde: Var fruktsam och föröka dig. Och jag har en fråga: när Adam plöjde och Eva snurrade, var fanns då kunskapen?
  Men är det möjligt att sälja en levande person, skapad till Guds avbild och likhet, till slaveri? Det är som om han är något slags djur!
  Panin var tyst. Själv visste han naturligtvis mycket väl vad det var för bondestånd i Ryssland. Och att livegenskapen är grym och att det inte finns någon rättvisa. Och den som är rikare, det och domstolen. Ja, och Panin själv tänkte på reformer, inklusive att begränsa jordägarens makt över bönderna. Och han erbjöd detsamma till Catherine. Men drottningen reagerade mycket kallt på idéerna om att lindra böndernas öde.
  Det var för mycket konservatism, arrogans, förakt för allmogen. Tydligen de fattiga, hon tog inte hänsyn till människor alls. Sanningen spelade ibland liberal och gav gåvor till föräldralösa barn. Men återigen, ingen av tsarerna delade ut så många statliga bönder i barernas ägo. Och ingen har förslavat så många fattiga människor.
  Katarinas tid: livegenskapets storhetstid och toppen av exploateringen av den ryska befolkningen.
  Men å andra sidan, anförtro tronen åt en bonde. Tja, hur kan hans välfödda ras uthärda något sådant.
  Panin ville skrika, ungefär som: "Känn din plats, livegen!" Men möjligheten att bekanta sig med slingan såg inte heller attraktiv ut. Sunt förnufts röst uppmanade: "bedra Emelyan, låtsas vara hans vän och ge sedan en tår"!
  Men även denna väg ut stred mot greve Panins ädla själ. Generellt överraskande rik vände slutet av artonhundratalet på de ljusaste och mest begåvade människorna i Ryssland. Andra gånger lämnades utanför. Särskilt under Nicholas II:s regeringstid. Det var dock delvis att skylla, monarken själv visade sig vara, som alltför länge höll general Kuropatkin, som var oförmögen till militära angelägenheter, som befälhavare.
  Ekaterina hade tur för skotten. Fast inte alltid. Till exempel, efter Bibikov, visade sig prins Shcherbatov inte alls vara ett stort huvud.
  Och detta gjorde det möjligt för Emelyan att samla styrka för sig själv. Vi måste hylla Pugachevs attraktionskraft, när människor fällde honom i tusentals, tiotusentals, trots alla hans nederlag. Trots att rebellernas chanser från första början såg mer än tveksamma ut.
  På Pugachevs sida, ett gäng inbitna huvuden, och på kejsarinnans sida mer än trehundratusen soldater.
  Men nu har Emelyans chanser växt. Inför Nizhny Novgorod har Pugachev en stor och ständigt växande armé. Och greve Panin kan försöka fiska i oroliga vatten.
  Vad händer om bedragaren lyckas? I det här fallet har han Panin en chans att bli en reformator under den nya, folkets tsar.
  Åh, det var det, det var det inte!
  Fältmarskalken sa klokt:
  - Alla företag måste bemötas på ett klokt sätt. Inklusive befrielsen av bönderna.
  Emelyan Pugachev höll med om detta:
  - Ja, huvudsaken är att inte bryta extra ved!
  Greven sa mjukt:
  - Det var inte illa att ge bönderna sin frihet, men ... De bränner herrarnas gods, och adelsmännen själva dödas och hängs. Är det så här att få ordning på saker och ting i Ryssland?!
  Bondekungen rynkade pannan. Han förstod själv att bönderna, som brände herrgårdsgods och hängde godsägarna, skapade en fruktansvärd laglöshet. Och det kan fortfarande komma tillbaka och förfölja oss i framtiden. Det rasande bondeelementet, kommer det att gå tillbaka på rätt spår? Kommer bönderna att betala skatt till den framtida tsaren?
  Sant, då kommer de inte längre att vara bönder, utan landsatta kosacker, och kommer att ha en vald överhuvud över sig. Och från de äldste att samlas för att lösa de viktigaste problemen, cirkel. När allt kommer omkring återupplivade Emelyan Pugachev kollegiet, och den häftiga Suvorov befriade några av de tidigare hövdingarna. Och nu kommer det att bli nödvändigt att hålla frimännen i rättvisa tyglar.
  Och bondekungen sade rynkade pannan:
  - Vi kommer att få en folkdiktatur! Människor måste själva inse när de behöver en piska, och när disciplin.
  Papin, lite skrynklig, svarade:
  - Tja, om vi pratar om folkets bästa ... Pyotr Fedorovich borde vara mer försiktig. Det bör noteras att Emelyan Pugachev listade ut den rutinerade hovmannens listiga spel. Men fältmarskalk Panin behövs för närvarande mycket mer av rebellerna, även som en opålitlig allierad, än en öppen fiende.
  Bondekungen räckte fram tassen och sade:
  - Du kommer att vara som en riktig högerhand för mig! Här är min kejserliga hand!
  Och de båda listiga skakade hand med varandra.
  Nizhny Novgorod hade en stor garnison och förstärktes av nyanlända trupper. Men det finns ingen enighet bland försvararna. Många soldater, framför allt officerare, anländer i oordning. Bland folket var tron på tsarfadern redan stärkt, och segrarna, utsmyckade med folkfantasi, bidrog kraftigt till Pugachevs popularitet.
  Så i det här fallet rusar publiken redan, och Emelyan stöttar upp den.
  Mer än hundra tusende armén närmade sig handelsstaden. En och en halv tusendel brigad ledd av överste Scorelli kom till mötet. Kampen var kortlivad. De flesta av brigaden togs till fånga, och överstens huvud skars av med en kosacksabel.
  Pionjärtjuven Oliver Twist hade lite tid att vifta med sin sabel. Och han lyckades hugga ner den nitiske majoren. Fienden kvävdes specifikt och föll under en gigantisk armé.
  Strax före överfallet besökte Emelyan Pugachev huset till köpmännen i Rasomakhinernas första skrå. I ett stort trevåningshus drack den självutnämnde kungen dyrt hundraårigt vin. Diskuterade med köpmännen essensen och saken. De lovade högtidligt att den lokala milisen inte skulle slåss med rebellerna. Och den delen av officerarna är redo att erkänna fader-suveränen.
  Pugacheviterna åtog sig att storma Nizjnij Novgorod när det fortfarande var mörkt. Vintern var på väg och vi fick skynda oss. Oliver Twist, som slog sina bara fötter genom vattenpölarna, rusade tillsammans med andra bondpojkar till attacken.
  Försvararna var ovänliga, något slags trög eld. Bondpojkarna rusade med all kraft och brydde sig inte om skotten. Och det var praktiskt taget inga förluster bland dem.
  Oliver Twist, efter att ha rusat till positionerna, var en av de första som gick in i den överhopade jordvallen. Pionjärtjuvens bara sula kände jordens behagliga, kittlande kött. Och själva benen flög upp till toppen av kullen. Den mustaschförsedda korpralen föll under pojkens vassa sabel och hans gråhåriga huvud rullade ner.
  Oliver Twist utbrast högst i lungorna:
  - Vårt ger inte efter för ditt!
  Och hans sabel skar upp magen på sergeanten. Bondpojkarna kämpade desperat och använde yxor, höggafflar och stålgård. En trettonårig pojke kastade mycket skickligt ett lasso. Och drog den välnärda kaptenen. Han försökte göra motstånd, men ytterligare två pojkar höll fast vid repet, och officeren blev blå i ansiktet från strypgreppet.
  Köpmännen höll sitt ord och milisen hälsade angriparna med rop:
  - Ära åt fader-kungen!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Orädda bondpojkar har redan fångat två batterier ombord. Oliver Twist, som var general, befäl över hela kåren bestående av ungdomskrigare. Killarna kände inte till rädsla, de besegrade modigt vuxna, större soldater än de själva.
  Oliver Twist slog ut den rödhåriga majoren med en spark och han flög av bröstvärnet.
  Pojken skriker:
  - För moderlandet! För barnbarnet till Peter den store!
  Flera rebeller tog med tillförsikt upp. Separata regementen, som såg hopplösheten i sin situation, övergav sig till bedragarens trupper. Stor, tredje största ryska staden med många förorter och ett överflöd av köpmän. Och Emelyan Ivanovich gynnade köpmännen. Och de är inte lika nitiska i att försvara hängivenhet till Catherine som godsägarna. Många har redan i hemlighet svurit trohet till den nya suveränen.
  General Benedorff försöker, genom att införa en stark reserv i striden, att motanfalla Pugacheviterna. Det börjar bli varmt. Emelyan Ivanovich själv är skuren som en episk hjälte. Med vart och ett av hans slag kommer säkert någon att falla. Så de blev tillsammans med Benedorff. Den tyske generalen viftar brett med sabeln och blir slagen i strupen med ett bredsvärd. Så fiendens ledare dödades - av kung-fadern själv.
  Och folkmassan jublar och ropar:
  - Ära åt riddarkungen!
  Striden brinner. Soldater rusar med vapen, de flesta officerare också. Ett rykte spred sig att fältmarskalk Panin själv kände igen Pjotr Fedorovich som återuppstånden. Och hur kan man inte böja sig för Peter den stores barnbarn. Och om man tittar på hur Emelyan Pugachev skärs, kan man omedelbart se att detta är den kungliga, starka rasen av Romanovs.
  Och Nizhny Novgorod föll efter Kazan. Och Simbirsk öppnade portarna för rebellerna. Betrakta det mesta av Volga redan under kosackkejsarens styre. Och armén under befäl av Fedot Katorzhny hade redan närmat sig Yaik. Och återigen gjorde Yaik och Iletsk kosackerna uppror. Även om de, liksom överste Semenov och general Mamsurov, bestämde sig för att kämpa och stå till det sista.
  Vid Fedot samlades upp till femton tusen trupper längs vägen. Kalmykerna och baskirerna kom också. Den listige Don ataman gick förbi staden Yaik, där general Mamsurov väntade på honom med två tusen, och ockuperade fästningen Sorochinsk utan kamp. General Mamsurov lämnade överste Semyonov i Yaik-staden och skyndade sig för att klippa bedragarna. Men Fedots armé stärktes på bekostnad av kalmykerna, baskirerna, tatarerna, och viktigast av allt, kosackerna var fortfarande till slutet, inte pacificerade och inte dödade och uppvägda.
  Tjugotusen Pugachevs skara överlagrade tusen tvåhundra Mamsurovs soldater. Kampen var brutal. General Mamsurovs soldater, som redan hade erfarenhet av att bekämpa rebellerna, kämpade desperat. De visste att de inte skulle bli skonade. Men kosacköversten Fedot hade redan erfarenhet av krig med turkarna. Han använde korrekt den numeriska överlägsenheten, rörligheten för bashkiriska och tatariska kavallerienheter. Det svepet, sedan razzian och sedan reträtten. Och sedan, när general Mamsurovs styrkor var utmattade, pålade han en hård kamp mot sin avdelning.
  I närstrid, när formationen blandas ihop och soldaterna slåss i hand-till-hand-strid, är en man med en yxa och ett spjut inte längre en dålig fighter, utan en praktiskt jämställd motståndare. Eller kanske en yxa, eller en höggaffel med ett horn och en bajonett blir bättre. Och en bonde är bättre på att använda en yxa än en soldat som redan har tappat vanan att arbeta med bonde.
  Slaget förvandlades till en skoningslös massaker. Och bara ett fåtal soldater från general Mamsurov fann räddning genom att kapitulera. Mycket utgjuts nära Sorochinsky som en fästning av blod.
  General Mamsurov själv fångades av en tatarisk lasso. De körde på befälhavaren. Fedot Katorzhny, den första banditen på Don, ställde ändå en ordentlig fråga:
  - Känner du igen Pjotr Fedorovich som kejsare över hela Ryssland?
  Generalen svarade modigt:
  - Jag känner inte igen tjuvar!
  Fedot beordrade sina medbrottslingar:
  - In i hans loop! Och de officerarna som vägrade att avlägga eden!
  Med förstörelsen av Mamsurovs avdelning är vägen till Orenburg och staden Yaitsky öppen. Fedor delade sina styrkor och trodde rationellt att han hade tillräckligt med styrka för att behålla dessa städer, och till och med en massa människor skulle göra det. Fästningarna gjorde svagt motstånd. Tatishchev lämnade garnisonen och flydde till Orenburg. Och den fege landshövdingen föredrog att gå in i ett dövt försvar. Så började den andra belägringen av Orenburg.
  Och maten visade sig vara tillagad i staden inte mer än under den första. I staden Jaitsk drog sig överste Semyonov efter en kort skärmytsling tillbaka till fästningen och beslöt, som förra gången, att behålla belägringen. Visserligen var hans chanser att få hjälp nu mycket mindre. Upprorets front rörde sig mer och mer mot Moskva.
  Frigivna från Kazan-fängelset flyttade Khlopushka och Beloborodov, med en betydande armé, österut till Ufa. Dessa skickliga befälhavare hade redan erfarenhet av att erövra Uralfabrikerna. Och Emelyan Pugachev funderade på att erövra Ural och hela Sibirien. Hälften av fabrikerna i Ural låg redan nära Emelka, och om det fanns grova missräkningar och en misslyckad belägring av Orenburg, ännu tidigare, kunde man lyckas och åka till Kazan med en stor flerkanonarmé.
  . KAPITEL #11
  Den unge fången vaknade, mycket gladare och friskare. Nu har såren och skadorna som den brutala tortyren orsakat nästan helt läkt. Och du kan träna och äta.
  Sedan undersökte en kvinnlig läkare honom kort och rapporterade kort:
  - Dom kommer snart! Du är stark och vi ber att du inte ska avrättas och förvisas till gruvorna.
  Oliver svarade sorgset:
  - Allt är i Guds händer. Och han hoppas få synd om barnet!
  Återigen gnuggar pojken kedjans länkar. Men det är klart att det inte fungerar. Och gnuggar av vild ilska. Tills det slutligen slits ut.
  Att vara ensam är tråkigt.
  Och när du äntligen är insvept i sömn känner du frihet och att bli av med rutinen, i nya, aldrig tidigare skådade äventyr.
  Osa-fästningen blev det första hindret i vägen för armén Khlopushka och Beloborodov. Längs vägen växte deras armé från två till tio tusen kämpar och fyllde på sin arsenal på små fästningar. Vid ett tillfälle övertygade Emelyan Pugachev fästningens garnison att kapitulera utan kamp. Men den här gången var det inte nödvändigt att räkna med det, så den driftige ställföreträdaren för Michelson, överstelöjtnant Bragugunter, utnämndes till kommendör för fästningen. Även bland de inhyrda tyskarna. Och hälften av garnisonen är utländska legosoldater. Så i alla fall fick fästningen tas.
  Beloborodov trodde att Emelyan inte heller alltid hade rätt. När de intog Treenighetsfästningen gjorde de en fest med ett berg. Men de har redan samlat mer än tio tusen människor, varav ett stort antal fabriksbönder, vältränade i strid med handeldvapen och bashkiriska, kalmykiska hästar, plus verktyg hämtade från Uralfabrikerna. Överraska dem inte Dekolong, de skulle mycket väl kunna konkurrera med hans tretusente kår.
  Mer än fyra tusen rebeller dödades och sårades sedan, och mer än fyra tusen tillfångatogs.
  Efter ett sådant nederlag föll Emelyan Ivanovich i depression ett tag. Men folk gick fortfarande till Pugacheviterna, och till och med rädslan för stränga straff kunde inte hindra dem från att sträva efter att ansluta sig till den käre faderkungen.
  Detta uppror är som en gunga, upp och ner. Antingen nederlag, sedan seger efter nederlag. Nu är Beloborodov och Khlopushka i körtlarna och i hårt arbete, sedan gynnas de igen av tsaren och befordras till generalmajor. Så snurrar lyckohjulet. Och Chika är greve Chernyshev igen. Och några medlemmar av militärstyrelsen återvände till sina platser. I synnerhet överste Padurov.
  Men några har dödats, och du kan inte ta tillbaka dem. Här dog till exempel döden av den tappre ataman Gryznov och Pugachevs högra hand. Men officeren Minakov hade inte tid att hänga, och han är återigen i rebellernas led.
  Chika ville inte återvända nära Ufa och flyttar nu tillsammans med prästen till Moskva.
  Efter att ha staplat upp ett helt berg av ruttet halm, och efter att ha ordnat en rökridå, kröp kosackerna och bönderna i Beloborodogo upp mot väggen och rusade till anfallet. Bokningen var brutal. Och många män dog. Men de bröt sig in i fästningen och dödade de desperat kämpande legosoldaterna. De fångade trettiofem kanoner och ett stort utbud av krut och granater. Därefter är vägen till Ufa öppen.
  Och återigen går tusentals människor till Pugacheviterna, folkets armé växer. Och i själva Ufa finns ingen enhet. Efter att ha hört talas om Pugachevs framgångar, trodde en del av den tidigare milisen att detta var den riktiga fader-tsaren. Dessutom gick den berömde Suvorov, och till och med den ännu mer berömde och berömde fältmarskalken Panin, över till Pugachevs sida.
  Så han kanske verkligen är kungen. Om folket så rusar mot honom, och städerna lägger sig en efter en?
  En tvist och civila stridigheter uppstod ... Ufa var uppdelad i två delar: anhängare av Peter den tredje och Katarina. Och det var skottlossning mellan dem.
  Armén av Beloborodov och Khlopushka, som hade vuxit till tjugo tusen, med stöd av Pugachev-partiet, stormade staden. Striderna var hårda, men Pugacheviterna tog de flesta av stadsbornas antal och stöd. Ufa, under vilken Chika hade suttit länge, togs bokstavligen på en gång. Och tillsammans med hennes tillfångatagande svor många rika Bashkir, Kalmyk, tatariska äldste, de som fortfarande tvekade, trohet till Peter Fedorovich.
  Erövringen av nyckelstaden Ufa gjorde det möjligt för rebellerna att skära av kommunikationer och vägar till Sibirien och öppna denna region för erövringen av Pugacheviterna.
  Khlopushka och Beloborodov gick till Ural-fabrikerna och planterade människors makt där.
  Pugachev, med en armé som hade vuxit till etthundrafemtiotusen kämpar, närmade sig Ryazan. Där möttes han av den trettiofemtusende kåren av greve Chernyshev. Det enda allvarliga hindret på vägen till Moskva är att när andra städer och byar kapitulerar utan kamp.
  Trots Yemelyans stora numerära överlägsenhet motarbetades han av erfarna och rutinerade trupper i det turkiska kriget. Och tsarprästen, mer än hälften av trupperna är otränade bönder med pålar och högaffel, och många före detta soldater är inte riktigt pålitliga, ett brokigt lag med kosacker och olika tatariska folk.
  Så Chernyshev hade en chans, om bara .... Om inte Alexander Vasilyevich Suvorovs genialitet. Den store befälhavaren attackerade så skickligt med en mängd Pugachev-hord att han tvingade Chernyshev, hjälten som tog Berlin, att kämpa enligt sina egna regler. Det nomadiska kavalleriet överös med giftiga pilar på avstånd, som en rädreträtt. Och bonden med hornet, tvärtom, konvergerade i närstrid i hand-till-hand-strid.
  Striden, med korta avbrott, varade nästan två dagar och slutade i en förkrossande seger för Pugacheviterna. Mer än tjugo tusen fångar togs ensamma, och Ryazan själv öppnade portarna.
  Katarinas tidigare favorit, greve Grigory Orlov, utsågs hastigt till att leda Moskvas garnison.
  Detta är den starkaste och äldsta av de fem bröderna, som nästan släpade Katarina II nerför gången. I det här fallet skulle tsar Gregory dyka upp först. Men nu är den mest lysande greven i skam. Catherines nuvarande favorit är Vasilchikov, och i framtiden Potemkin. Om inte drottningen har en sådan framtid förstås. Att Pugacheviternas stora framgångar ifrågasattes.
  Men Grigory Orlov är en modig och skicklig krigare, och till vem man kan anförtro upprorets pacifiering, oavsett hur han är. Speciellt om fältmarskalk Panin har förändrats. Och Orlovs kommer att ägnas åt Catherine till slutet.
  Men här är en annan fråga: hur man harvar Moskva? Det finns fortfarande relativt få trupper i den första huvudstaden, inte alla har återvänt till Turkiet, och bedragaren är redan på tröskeln.
  Grigory beslutade att dra tillbaka garnisonen, såväl som Semenovs garderegemente, till Kreml. Och där för att behålla försvaret, tills hjälpen närmar sig. Zarubin Chika gick in i Tula utan kamp, där vapensmederna och den lokala garnisonen tog emot Pugacheviterna med glädje. Och Emelyan Pugachev till Moskva. Hela staden, förutom Kreml, kom ut för att möta Jemelyan, och präster och präster berömde Pjotr Fedorovich. Flera tusen garnisonsoldater hoppade också av till kungen. Pugachev-armén växte.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, tittade mot Kreml, sa:
  - Låt oss äta den här frukten! Låt oss förbereda ett överfall!
  Emelyan Pugachev anmärkte logiskt:
  - Moskva är hjärtat ... Men huvudet är fortfarande Petersburg. Det behöver vi! Även om det redan har snöat.
  Oliver Twist och resten av barfotakillarna paddlar glatt i den första snön. Det föll till och med ut lite senare än vanligt för Moskva. Tydligen, när killarna kommer till Peter, kommer det redan att vara en hård frost.
  Tja, vem skulle ha trott att bara en strid vunnen av Emelyan Pugachev i Salty-gänget kunde förändra historiens gång så dramatiskt. Strax före nederlaget, och nu i Moderstolen, har bara ett Kreml inte tagits. Men han går ingenstans heller.
  Men du kan inte fördröja. Vi måste gå snabbt till Peter. Och Pugachevs 200 000:e armé marscherade norrut.
  I öster nådde Pugacheviterna nya framgångar. Tjeljabinsk kapitulerade nästan utan motstånd. Decolong drog sig tillbaka och klättrade vidare in i Sibirien. Många fabriker underkastade sig också utan kamp och mötte kungens faders avdelningar. Kungur vägrade att ge upp. Men han togs in i en stark belägring. Många mindre städer och livegna gick under bedragaren. Spelade en roll och ökade auktoritet Emelyan Pugachev. Men enskilda fabriker erbjöd fortfarande envist motstånd mot Pugacheviterna. Det var dock fortfarande en minoritet.
  Detachementer av Pugachevites flyttade också till Tobolsk för att stå starkare i Sibirien. Lokalbefolkningen stödde kungen nästan överallt. Även många garnisoner svor trohet till hans kejserliga majestät. Och ju fler segrar Emelyan har, desto svagare får han motstånd.
  Decolongs kropp smälte. Soldaterna deserterade varje dag och sprang till Pugacheviterna. Även klostret, som tidigare visat heroisk styrka mot rebellerna, kände igen den nye kung-fadern. Tydligen anade munkarna i tid vems basker, och att de inte har något att dö för.
  Och Emelyan Pugachev, nästan utan att stöta på motstånd, närmade sig Peter. Separata regementen, som hade utbytt ett par skott med rebellerna, gav upp eller gick över till deras sida.
  En stor folkmassa under befäl av Padurov närmade sig Smolensk. En handgemäng utbröt i staden mellan Pugachevs anhängare och den lokala garnisonen. Några av officerarna skyndade sig också att gå över till Pyotr Fedorovichs sida. Portarna öppnades för padurierna och pugacheviterna brottades med resterna av garnisonen som förblev lojala mot Katarina. Styrka bryter styrka, och den röda flaggan för upprorets ledare, Jemelyan Ivanovich, har redan rest sig över Rysslands västra portar. Och upproret uppslukade också de polska länderna. Även bönderna tog upp höggaffeln där och slog ribban och herrarna.
  Så det lokala upproret började förvandlas till ett internationellt uppror. Den överbefälhavare för de ryska trupperna i Turkiet, greve och fältmarskalk Rumyantsev, har hittills intagit en avvaktande position och beordrat rebellerna att inte gå med i striden. Ändå är det inte bra att döda medlemmar av sitt eget folk. Och Rumyantsev respekterade Suvorov, som gick över till Emelyan Pugachevs sida. Så det fanns ingen som räddade Catherine.
  Kansler Vorontsov berättade för drottningen de dåliga nyheterna:
  - Tjuvar kommer till Peter! Det finns inget som hindrar dem, och bedragarens armé växer ständigt och växer som en snöboll!
  Catherine höjde rasande på ögonbrynen och väste:
  - Och vad är vår greve Rumyantsev?
  Kansler Rumyantsev suckade tungt och gurglade:
  - Vår greve Rumyantsev är långsam ...
  Catherine utbrast i ilska:
  - Förrädare! In i hans loop!
  Rumyantsev spred sina händer i förvirring och mumlade:
  - Han är omgiven av vaxer tillägnade honom personligen, och det finns inget sätt att få det!
  Catherine blev plötsligt blek och frågade återigen kanslern:
  - Är tjuvarna långt från Sankt Petersburg?
  Kanslern svarade ärligt:
  - Ja, tvåhundra mil, eller ännu mindre, kommer de nu att rapportera de senaste nyheterna om fronterna!
  En budbärare sprang in, han var blek som ett lakan och vrålade av förskräckelse:
  - Novgorod öppnade portarna för bedragaren!
  Catherine suckade tungt och mumlade:
  - Och Novgorod med markisen.
  Hennes tonfall påminde om Julius Caesars lager: "Och du är en Brutus."
  Kanslern sträckte sig oblygt ut i fronten och sa:
  - Skeppet är klart, ers majestät, ni kan ge er iväg idag till gränsen!
  Kejsarinnan väste argt:
  - Och förlora makten?
  Kanslern svarade med ett leende:
  - Men rädda liv. Tjuvarna kommer inte att kunna hantera regeringen ändå, och du kommer att återvända i triumf!
  Catherine väste irriterat:
  - Greve Panin är med dem, och han kommer att hjälpa tjuvarna att klara sig!
  Kanslern ställde en klargörande fråga:
  "Så du stannar, Ers Majestät?"
  Catherine beordrade istället för att svara:
  - Samla de andra fyra Orlov-bröderna och vakterna, samt dra upp alla styrkor från Viborg och andra länder. Vi kan fortfarande kämpa!
  Orenburg, som hade kedjat fast bedragarens trupper i ett halvår, ville inte heller kapitulera. Frigiven från fångenskapen erbjöd Myasnikov, en av de fem kosackerna som var de första att känna igen Pugachev, att gräva under fästningen. Men det tog lång tid. Och avståndet för grävning lovade att vara rättvist.
  Yaitsky stad med en liten garnison, beslutade också att kämpa till slutet. Ataman Ovchinnikov gjorde en räd mot Guryev. Den lokala garnisonen gav sig, precis som förra gången, utan kamp. Således stod Pugacheviterna stadigt på Yaik. Ovchinnikov samlade kraft och körde kanonerna från Tsaritsyn och bombarderade Yaik-fästningen. Överste Semyonov gjorde en sortie, efter att ha förlorat sjuttio människor dödade, återvände med en salt klunk.
  Men medan Yaitsk höll på. Men horderna av rebeller tog sig in i Tobolsk. Sibiriens guvernör Chicherin flydde österut och huvudstaden avlade eden till faderns kung. Samtidigt lämnades de sista, envisa fabrikerna in.
  Fedot Katorzhny hade ingen brådska att storma Orenburg, men fyllde på sin arsenal med verktyg och förnödenheter som anlände från Ural.
  Kosacker, soldater och köpmän flydde från själva staden. Det gick rykten om att tsarfadern hade tagit Moskva och närmade sig Petersburg. Eller att han redan är i Sankt Petersburg själv.
  Under tiden filmade överbödeln förhöret av den tillfångatagna unga kvinnan Domka och två scoutpojkar. Alexei Orlov själv var närvarande vid förhöret.
  Domka såg tjugofem ut, ljushårig och lång, en bondkvinna.
  Alexei Orlov sa i en fräck ton:
  - Kommer du att prata?
  Huset var stolt tyst. Greve Alexei blev förvånad. Varför har en vanlig bondkvinna så mycket ambition. Nej, det ryska folket blev stolt på grund av Emelka Pugachev. Smerds började anse sig vara lika med barer. Men strunt i, han kommer att slå skiten ur det!
  - Riv av hennes kåp!
  Bödlarna kastar till flickan. Hon har redan bara en enkel bondklänning på sig och hennes fötter är i bastskor. Hon gör desperat motstånd. Torterare, sliter hennes kläder, avslöjar hennes röda bröst. Bra bondkvinna, konståkare. Alexei Orlov tittar på henne med stort intresse. Kommandot följer:
  - Jag tar ut henne nu.
  Flickans händer är bundna bakom hennes rygg, och en krok hakas. Sedan höjer de den och vrider bondkvinnans led. Flickan stönar och finner sig själv upphängd med bara fötterna från marken. Bödeln för omedelbart in dem i blocket och säkrar dem. Nu kan du antingen tända en eld, steka runda flickaktiga klackar eller piska med en piska.
  Alexey Orlov säger arrogant:
  - Nåväl, säg mig, tjuv, vem är vår kung?
  Domka säger modigt:
  - Pjotr Fedorovich är vår hoppsuverän!
  Alexei Orlov flinar och befaller bödeln:
  - Tio slag av piskan med besparingar.
  En erfaren plågare slår en stark, muskulös från konstant fysiskt arbete, flickaktig rygg med halv styrka. Så att fårorna sväller, men huden spricker inte. Det gör också ont. Huset blev piskade mer än en gång, och välläkta piskmärken syns på det. Han stod emot slagen, tyst, utan ett stön eller ett skrik.
  Alexei frågade hotfullt igen:
  - Så vem är vår suverän!
  Domka säger automatiskt:
  - Pjotr Fedorovich den tredje, vårt hopp!
  Alexei beordrar argt till bödeln:
  - Fem träffar med full kraft!
  Plågan av en stor kroppsbyggnad svänger och investerar i ett slag med all sin kraft. Bondkvinnans starka hud spricker och stänker blod. Bödlarna slår så att spåren av piskan inte skär varandra, och är jämnt fördelade längs ryggen.
  Flickan rycker, men håller tillbaka sina skrik. Hon verkar vilja visa sitt mod.
  Alexey Orlov upprepar frågan igen:
  - Vem är vår kung?
  Domka säger djärvt:
  - Pyotr Fedorovich, och du är en jävel, du kommer snart att svänga i en snara!
  Greve Alexei blev rasande, hoppade upp och slog näven mot den bundna, nakna kvinnan. Men så ändrade han sig och sa illavarslande:
  - Smörj in hälarna med bödelolja. Och rulla ihop braziern ... Men fällde bara försiktigt för att inte förlama den.
  Bödeln tog under sitt visir:
  - Vi är med i begreppet ers höghet!
  Greven skrek. Höghet är en bra komplimang, men majestät är mycket bättre. Vackra ben av en bondkvinna. Sulan, ehuru förgrovd, men inga förhårdnader är synliga, fingrarna är jämna, som ett barn, utom kanske längre, naglarna är noggrant klippta. Förmodligen gick hon, som alla bondkvinnor, barfota ända till frosten, och först ganska nyligen, när det snöade och Neva frös, tog hon på sig bastskor.
  Alexey älskade kvinnors ben och sådan tortyr som en brazier. Sulan smörjs in med olja så att den inte brinner och elden placeras på ett speciellt beräknat avstånd. Du kan tortera så i tio minuter, eller ännu mer. Endast små blåsor kommer att skrämma. Och upprepa sedan tortyren i flera dagar. En mycket effektiv metod för tortyr och smärtsam.
  Domka rynkar på pannan tungt, rycker, biter sig i läppen och försöker hålla tillbaka hennes skrik. Men hon lyckas inte bra och till slut börjar hon stöna.
  Alexey Orlov frågar igen:
  "Nå, känner du igen kejsarinnan Catherine nu?"
  Genom tårar och gråt ropade Domka:
  - Vår tsar Peter Fedorovich och det finns ingen annan tsar!
  Alexei ropade otåligt:
  - Stek, som det ska, och sakta, och nu ska vi förhöra de kala männen!
  Pojkarna var barfota, bara klädda i shorts. De var redan förberedda på tortyr. De körde genom snön, vilket gjorde att benen blev röda och blev som tassarna på en gås. Bödlarna satte genast igång arbetet. Det var nödvändigt att ta reda på vem som skickade dem, var scouterna fortfarande var i St Petersburg, och om Emelyan Pugachevs planer.
  Piskor susar, pojkar misshandlas och dumatjänstemannen ställer frågor som finns antecknade på protokollet. Även pojkar, som bondbarn, blev piskade mer än en gång, och du kan inte ta dem med en vanlig piska. Skakar på huvudet och förbannar negativt. Sedan ryckte bödeln en glödhet kofot från den öppna spisen och började applicera den på kropparna.
  Det gör mer ont än en vispning när de bränner dig varm. Pojkarna ylar av smärta och börjar babbla något osammanhängande. Å ena sidan vill de bli av med omänsklig tortyr, och från ett grymt rack. Å andra sidan, förråd inte dina kamrater. Så pojkarna pratar dumheter och brister i gråt. Och det glödheta järnet fastnar antingen i bröstet, eller så appliceras det på den bara hälen. Glödheta tång går också till kursen. Bödeln söker sig till de känsligaste platserna i sulan, vilket skapar ett våldsamt förhör.
  Alexei Orlov skrattar när han ser hur scoutpojkarna behandlas. Då uppmärksammas det faktum att på Domkas bara sulor svällde blåsorna och började spricka. Och detta gör att huden på fötterna är på väg att brännas, och tappa känslighet!
  "Lämna henne ifred, din jävel!" - beordrade greven. - Släpp det lite.
  Kvinnans hus visade sig vara starkt, hjälte. Hon utstod tortyren utan att förlora medvetandet och utan att avsäga sig sin kungfader.
  Pojkarna torterades allvarligt, de förlorade medvetandet flera gånger. Att de fortfarande är skägglösa oroar inte torterarna alltför mycket - huvudsaken är att få information. Och tonåringar är ofta mycket mer envisa och ihärdiga under tortyr än vuxna.
  Visst berättade de något, men det finns många dumheter och osäkerheter i deras vittnesmål. Men en sak är klar: Emelyan Pugachev närmar sig staden och hans armé är enorm.
  Men Catherines styrka är betydande. Inklusive femton tusen gardister, femton tusen soldater från andra garnisoner och ytterligare trettio tusen kämpar från den ädla milisen. Sextio tusen soldater, vilket inte är dåligt för en väl befäst stad. Plus Östersjöflottan och Kronstadt. Och det är extremt svårt att hålla en belägring nära St. Petersburg, på vintern och i träsk. Så att Emelka fortfarande kan räknas.
  Men på Pugachevs sida, Alexander Vasilyevich Suvorov själv. Och nu förbereder sig bondehorderna för ett överfall. Suvorov gav sig själv en månad på sig att ta kontroll över norra Palmyra. Pugachevs trupper, efter att ha överdragits med hagel, förbereder sig.
  Ataman Chika, under tiden, närmade sig Narva. Staden intogs snabbt nog, så de flesta av garnisonen gick över till rebellernas sida. Endast tyska legosoldater gjorde motstånd.
  Överlämnade sig utan kamp, accepterade tsar Peter Fedorovich Riga och många andra städer. Endast Revel var tvungen att belägras. Karela och andra nordliga städer öppnade också portarna för Pugacheviterna. Därmed befann sig Petersburg i mer och mer isolering. Han blockerades. Det finns också en splittring i flottan. Sjömännen gjorde uppror och Pugacheviterna vann på tre fjärdedelar av den baltiska skvadronen: de hängde ut röda, kungliga flaggor.
  Och Suvorov förberedde ett avgörande angrepp på Petersburg. Byggde murarna och tränade bönderna. Han lärde fienden till möjliga attacker med missiler, förberedde artilleri.
  Oliver Twist tränade också hårt på sin unga sporre. Pojken sprang barfota över det snöiga fältet och kände nästan inte kylan, som många andra karga människor i hans pionjärkår.
  Pojkarna lärde sig att skjuta med pilbågar och spottar. I allmänhet, med tanke på hur tung och felaktig en modern pistol är, är en pilbåge ett ganska effektivt vapen, speciellt om du gör spetsen flerskiktad, dubblar eller tredubblar bågsträngen och till och med doppar den i gift.
  Och då kommer barnen att slåss!
  Överfallet är planerat till natten, och nätterna i St. Petersburg är långa och mörka. Så det gjorde det lättare.
  Fienden gjorde en liten sortie, skickade Preobrazhensky Guards regemente till attack, men kom omedelbart under eld från många Pugachev-artilleri och efter att ha lidit stor skada begav sig hemifrån. Husarkavalleriregementet hoppade ut från motsatt sida, och han möttes av soldater från Oliver Twists pionjärkår.
  Pojkarna använde ett nytt vapen: förbättrade slingor med fragmenteringsgranater som fyllning och överöste fienden med ett moln av pilar. Oliver sadlade till och med hästen själv och ledde kampen. Två eller tre ryttare bröt sig ändå igenom elden, och tjuvpojken skar skickligt ned den första, tillfogade ett avledningsslag med en sabel till höger, och lade sedan genast till med ett blad till vänster. Då hakade pojken, mycket skickligt, en annan hussar, att han, efter att ha flugit över, genomborrade sin egen partner med en gädda. Sedan kom ett avslutningsslag med ett blad uppifrån.
  Oliver Twist utbrast:
  - Styrka och skicklighet, som man och hustru: tillsammans - framgång, isär - skratt!
  Ytterligare några ryttare som slog igenom avslutades med skott från slangbellor.
  Oliver Twist skar ner en annan dur och anmärkte:
  - Vem har bara en titel, och vem har ett kall!
  Husarerna förlorade hälften av kompositionen och vände tillbaka. Killarna skrattade och visslade efter honom.
  Datumet för överfallet närmade sig... Men Oliver Twist fick veta av avhoppare att de i Peter och Paul-fästningen torterade scouten Domka och flera scoutpojkar. Och han ville befria dem. Men hur gör man det om denna fästning har tjugo meter tjocka väggar och är ogenomtränglig? Här försök, ordna en flykt?
  Pojkarna torteras verkligen grymt - de bränner dem med ett glödhett strykjärn, piska dem med piskor. De lyfter upp den och skakar den. Petya bestämde sig för att ta sig in i fästningen till varje pris och organisera en flykt. Och han kom på en helt Hollywood-idé - att sitta i fängelse som fånge.
  Och idén måste sägas vara extremt äventyrlig och riskabel. Omedelbart efter tillfångatagandet av Oliver Twist bestämde de sig för att förhöra med passion. Pionjärpojken hoppades att han skulle kunna träffa sina cellkamrater och diskutera möjligheterna att fly.
  Alexei Orlov var återigen närvarande vid tortyren. Han kände inte Oliver Twist av synen. För honom var det bara en vithårig tonåring, med framträdande muskler. Och han borde ha förhörts och fått reda på var sveket är gömt. Oliver Twists ärr och spår av tortyr läkte spårlöst, så Orlov trodde att den här ungen ännu inte hade behövt ta itu med en bödel, vilket innebär att han skulle spricka relativt lätt.
  Pojken drogs upp på ställningen. Oliver kände hur hans händer bundna bakom sig drog uppåt. Det skadar inte hans rörliga leder. Men du behöver inte spela hjälten heller. Annars kan de tortera dig så mycket att du inte har kraften att fly. Så Oliver Twist gjorde ett skenbart stön.
  Överbödeln var dock extremt erfaren. Han såg genast hur starka pojkens ådror var och de satte på hans fötter en tung kloss som snäpper på plats som handbojor.
  Oliver Twists axelmuskler stramades, hans ådror pirrade. De började lyfta upp honom till taket. Det här är den typen av tortyr. Aleksey Orlov, som var arg på pojkarnas envishet, beordrade att omedelbart tortera honom, börja med starka medel. Här är han greven. Lång till växten, bred i axlarna, trots sina unga år redan med en tung mage. Lyxigt klädd, med alla beställningar.
  Oliver Twist torteras, som vanligt, helt naken och pojken skäms över att hänga naken i närvaro av herrar, en läkare, en bödel och hans assistenter, skriftlärare och en hedersvakt. Men pionjärtjuven skulle skämmas ännu mer om han visste att två damer tittade på honom: drottning Katarina själv, och även brudtärnan Trubetskaya.
  Ekaterina tittar bakifrån en bekväm skärm och genom en kikare. Stilig pojke på hyllan. Och ju äldre drottningen blev, desto mer gillade hon de unga. Särskilt om de torteras.
  Under en lång tid hade Catherine inte sett en sådan lättnad, symmetriskt placerade muskler, som den här pojkens. En riktig tonårs Apollo. Vi måste be att en staty tillverkas av honom och kastas i olja på duken. En stilig pojke, och nu är hans vackra ansikte förvrängt av lidande och tårar stänker från blå ögon.
  Bödeln höjde sig till sinnes och släppte trumman och Oliver Twist rusade ner. Och nära golvet sträckte sig ett tjockt hästrep. Och på axlarna och armarna, och till och med ryggen på pojken, var det som om en flod av smält bly hade flutit. Oliver Twist grät inte bara för att smärtchocken tog andan ur honom och slog ut luften.
  Och bödeln viftade med sin håriga tass, och tyngder fästes vid blocket. Kallsvett rann ner över pojkens solbrända kropp och hans andning var tung. Oliver höll desperat tillbaka sitt utslitande rop, han försökte vara orubblig och stolt sovjetisk pionjär.
  Överbödeln ställde en fråga i tjänst:
  - I vilket syfte skickades tjuven till Petersburg!
  Oliver Twist svarade argt:
  - Döda din idiot!
  Alexey Orlov beställde:
  - Bukt!
  Piskor föll på pojken. Jämfört med smärtan på stativet som jag just hade uthärdat, verkade fransarna vara något oseriöst och inte farligt. Oliver Twist var tyst. Han bestämde sig, vad som helst, men han ger sig inte.
  Blod rann från en bruten rygg. Men när han såg att pojken inte svarade, beordrade Orlov:
  - Eld!
  Bödeln tände en eld under pojkens bara fötter. Flames slickade Olivers bara klackar. Smärtan från nervändarna är olidlig. Men pojken föreställde sig att han sprang över sanden i den arabiska öknen och körde horden av Tamerlane. Tanken på strid distraherar från elden. Och det är inte läskigt för honom.
  Bödeln krattade värmen under ställningen. En annan plågoande, med glödheta tång, bet Oliver Twists muskulösa bröst. Den tredje värmde upp tråden och började piska på ryggen. Oliver Twist, som hade en utvecklad fantasi, var frånkopplad från lidande. Han kände beröringen av glödhett järn, men på något sätt dämpad, som om hett te droppade på dig, och inte glödhett stål.
  Catherine såg detta med vällustigt dreglande. Hur charmigt det är, en så stilig pojke torteras. Det är bara synd att han inte skriker, han är så tålmodig. Nåväl, rätt Prometheus, inte en böjbar hjälte.
  Oliver presenterar sig själv och faktiskt Titans i stridens hetta. Fiendens knivar träffar honom, blod droppar, ärr kvar. Men armarna och benen är i rörelse, hackar, river sönder fiender.
  Bödeln valde en stor bit järn från den öppna spisen och när han skulle föra upp den till pojkens ansikte, hörde Catherines röst:
  - Låt bli! Man ska inte vanställa ett sådant ansikte, det är ren kerub!
  Alexei Orlov vände sig mot skärmen och frågade förvånat:
  - Tycker du om den här pojken efter din smak, mamma?
  Drottningen nickade på huvudet.
  - Ja! Få honom från racket! Tvätta och gör dig redo för sängen!
  Alexey Orlov nickade lydigt:
  - Jag lyder ers majestät!
  När de tog bort blocket i ben och ligament, plågsamt sköt med smärta. Oliver Twist insåg plötsligt att han inte skulle skickas till en cell med sina kamrater, och han frågade förvirrat prinsen:
  - Var ska jag gå?
  Alexei Orlov fnyste föraktfullt:
  - Tur du unga hingst. Mamma Ekaterina själv såg på dig. Du kommer att leva som bondson i guld, sov på guld!
  Oliver svarade indignerat:
  - Jag kommer från Donkosackernas familj, och inte en enkel bonde!
  Pojkarnas sår och brännskador gnuggades med alkohol. De var hemska. Men Petya kände sig själv, om än i smärta, men glatt. Det var olyckligt att de inte kunde rädda sina vänner. Åh öde, hans...
  Så jag undrar vad mamma vill göra med honom? Oliver hade redan hört nog om vad män och kvinnor brukar göra sinsemellan, men själv behövde han inte försöka. Han är dock redan general, så vi kan anta att han är vuxen.
  När man kläde Oliver Twist gjorde det inte. Vinterpalatsets marmorgolv var behagligt kallt, bara, blåsiga fötter. Att kliva var smärtsamt, men denna smärta, som bara irriterar, men inte kan bryta.
  Pojken leddes in i ett ljust rum med många målningar och hängande dukar. En man med två flickor sprang runt i rummet med penslar. Konstnären vände sig till Oliver Twist och sa artigt:
  - Du kan luta dig mot marmorpelaren unge mannen, och stå medan vi skissar.
  Poserar du naken igen? Detta är obehagligt, men å andra sidan kommer de att rita ett porträtt av dig, som från någon ädel person. Och du verkar höja dig från trasor till rikedomar.
  Flickorna spred färgen och började göra oljiga skisser på duken. Oliver Twist stod och för att distrahera sig från det olidligt ömma efter racket, och grym tortyr, hud sönderriven och bränd från hals till tå, började han fundera på vad som nu hände på andra världskrigets fronter. Ja, tillfälliga kollisioner inträffar ibland i en dröm, och en pojke från artonhundratalet kan se det tjugonde århundradet.
  Och plötsligt såg pojken detta och det han såg behagade honom inte alls. Tyska trupper erövrade omedelbart Kuibyshev och gick in i Uralsk, ockuperade Guryev ... Det fanns ett hot om penetrering av Mainsteins horder i Centralasien. Men den största faran har utvecklats i Moskva. Nazisterna inledde i slutet av december 1946, närmare bestämt den 25 december vid jul, sin nästa attack mot den sovjetiska huvudstaden.
  Oliver Twist såg tankens rörelse när spindelflickorna i den snurrade på tornet. Och ramlade på allt som rör sig och inte rör sig.
  Frida, Gerda, Charlotte - ett glatt triumvirat av människor med transplanterat insekts-DNA. Och vad du än säger, vackra tjejer är helt enkelt den högsta klassen. I en bikini visar de sin charm.
  Och tanken, där tjejerna rider i en speciell, pyramidform, med små rullar som täcker hela botten.
  Gerda sköt mot den sovjetiska IS-3-stridsvagnen. Hon träffade själva korsningen mellan tornet och skrovet, kurrade från högländarnas folksång:
  - Och i stjärnhögen och bergets tystnad ... Havsvågor och ursinnig eld! Och i rasande, och i rasande eld!
  De kvinnliga krigarna flyttade och sköt. Och T-34-85 gick till attack. Denna tank förblev fortfarande den mest massiva och seriella. Tydligen saktade arbetet med T-54 ner märkbart. Leningrad befinner sig i en stark blockadring, och i öster har frosten svalnat samurajerna något.
  Den tyska stridsvagnen är beväpnad med en 88 mm men 100 EL kanon. Tydligen beror detta på att tjejerna vill ha ett stort stridspaket. Och så gjorde de sig ett fluff av stor kaliber.
  Men tyskarna vet inte att Stalin har ett vapen lagrat mot sig: ett kamikazeglidare. Med en låg vikt på åttahundra kilo, innehåller glidplanet två centners sprängämnen. Och pojkepiloten under pistolhot.
  Han är en pionjär Vitya, säger en bön och går till segelflygplanet. För att spara kläder går ungen in i stugan i samma badbyxor. Det finns kala fotspår på frosten på det röjda flygfältet. Pojkens uppgift är att stiga upp i luften och styra bilen till ett luft- eller landmål.
  Den hänsynslösa diktatorn, med hjälp av sådan taktik, bestämde sig för att motverka tyska flygplans överväldigande kvalitativa överlägsenhet. Och de använder pojkar som kamikazes rent av ett pragmatiskt syfte - och de väger mindre, och kämparna är mindre värda än vuxna.
  Pojken klättrar in i en trång stuga. Sedan tittar han på provet av Jungfrun, korsar sig och trycker på pedalen med sin bara häl. Ett kamikazeglidare lyfter upp i himlen med svårighet. Taktiken är fortfarande ny, och det är inte klart hur effektiv den är. Men det sovjetiska folket är redo för vad som helst för sin egen armés och landets skull.
  Vitya måste ramla den nyaste pyramidformade stridsvagnen, ogenomtränglig av sovjetiska pansarvärnskanoner från alla vinklar: frontallutande pansar på 300 mm, akter om 250 mm. Bilens vikt är 68 ton, och motorn är 1200 hästkrafter. Naturligtvis kan ett segelflygplan och en pionjär offras för att få ner ett sådant monster.
  Vitya rusar mot fienden, dyker ... Om det inte fanns insektsflickor inuti, mer vanliga piloter, skulle döden vänta på dem. Men luftvärnsmaskingeväret klottrar, och planeten exploderar hundra meter från den tyska maskinen. Den pyramidformade tanken "Battleship" skakar, men inget hemskt händer med den. Återigen rusar Mainsteins bil genom de sovjetiska vidderna.
  Och de sovjetiska stridsvagnarna försöker utan framgång motattack.
  Gerda skrek:
  - Jag är super!
  Och hon avfyrade en projektil på ett sådant sätt att det visade sig att tre röda stridsvagnar slogs ut på en gång. Mer exakt kolliderade dessa stridsvagnar trivialt.
  Och Charlotte överträffade sin partner och sköt på en gång ner fyra stridsvagnar på en gång. kluckade:
  - Jag är en varghona och en tiger, jag äter ryskt!
  I den döda pojkens själ flyger Viti till himlen. Bara himlen väntar honom där, för han är en pionjärhjälte.
  Oliver Twist är äcklad av att titta på detta, och han distraheras från spektaklet av förstörelsen av stridsvagnar.
  Pojken är i full uniform. Sår och sår har redan börjat torka ut och läka. Jag ville bara verkligen äta. Och han målas fortfarande.
  Oliver Twist frågade med ett leende:
  - Och att det inte är meningen att barnvakter ska få mat?
  Konstnären tittade frågande på hovmannen. Han klappade händerna. Som om man förväntade sig ett sådant kommando i förväg, fördes en garnerad helstekt gås, skivat bröd och vin i ett silverkärl in i rummet.
  Oliver kastade sig girigt över maten. Det föreföll honom ovanligt välsmakande gås med äpplen och en bakad skorpa. Bara benen krassade. Vinet var sött och inte ansträngande, men efter två stora glas var Olivers huvud stökigt. Pojken åt gåsen hel och lämnade bara benen kvar och visade sin egen frosseri. Efter det tänkte Oliver Twist inte länge utan tog det och somnade. Och så tvekade han. Pojken togs försiktigt och bars till kejsarinnans lyxiga sovrum.
  Det här är Vinterpalatset, allt finns nära till hands och i närheten.
  Och Oliver Twist drömde om det fasmogoriska och ovanliga.
  . KAPITEL #12
  Efter sömnen gjorde Oliver Twist övningar och kände hur mycket bättre han mår. Och hans sår och blåsor är nästan borta. Energin återvände till musklerna. Unga ligament återhämtade sig snabbt utan att känna smärta från stukningar.
  Ändå är det bra att vara en pojke - allt läker så snabbt och enkelt. Här kunde den gamle mannen i allmänhet inte återhämta sig från tortyr på ställningen. Och kroppen är ung och fräsch.
  Desto mer ville Oliver ha frihet. Han åt gröt med mjölk och kött och ett par torkade bananer. Sedan åt han ett äpple.
  Följt av en traditionell undersökning av en läkare. Hon smetade inte ens in den med alkohol.
  Och en sked sirap för att öka immuniteten. Och det är sött och gott.
  Sedan gick läkaren. Dom väntades snart. I teorin kommer en advokat att tilldelas Oliver, men det kan vara så för att visa.
  Men det finns många människor som sympatiserar med pojken, så ett tioårigt barn kommer med största sannolikhet inte att avrättas. Även om han inte gav ut var skatten var gömd. En mer trolig dom är hårt arbete. Antingen gruvor eller plantager i de södra kolonierna. Plantager är förstås bättre, men även där är dödstalen i sjukdomar bland vita fångar mycket hög, även om klimatet är varmt. Men barn är ännu mindre benägna att dö av epidemier än vuxna. Och det finns chans att om tio år få villkorlig frigivning och hyra en tomt. Och några av de rika var själva dömda.
  Gruvor är värre... Även hög dödlighet. Där, i trånga korridorer och inbyggnader, behövs arbetare av liten växt. Det vill säga att barn skickas hit villigt. Och dödstalen är hög. Dessutom arbetar barn ofta nakna och barfota, och till en punkt av fullständig utmattning. Och ångorna är giftiga. I gruvorna var det i allmänhet få människor som överlevde till slutet av sin mandatperiod.
  Oliver förstod att plantager var bättre än gruvor på alla sätt. Det finns tillfällen på plantagerna när det nästan inte finns något arbete, och dömda barn blir till och med underhållna eller spelar fotboll.
  Det finns fortfarande hopp om flykt.
  Och Oliver gnuggar en länk i kedjan från en annan... Och läser böner...
  Och när en dröm slutligen intar honom, ser han något liknande i honom ...
  Katarina den andra var så trött på dagen och en del av natten att hon bara orkade kyssa den sovande pojken ett par gånger på rundan, tvättade, förhårdnade, nyligen torterade hälen och sedan luta huvudet mot bröstet på pionjärtjuven och sniffar fridfullt. Förvandlingen av ett barn till en man ägde inte rum. Drottningen och pojken sov till kl. Sedan kom de med överdådig mat. Ekaterina märkte att pojkens sår redan hade läkt, som efter ett par veckors god vård, och blåsorna hade helt försvunnit.
  Drottningen frågade Oliver Twist:
  - Är du en trollkarl?
  Pojken, som slukade mat med aptit, anmärkte:
  - Det läker bättre på en ung man än på en hund!
  Catherine fnissade och sa:
  - Men att så snabbt återhämta mig från tortyren av pojkarna har jag ännu inte sett.
  Oliver kom ihåg varför han överhuvudtaget hade kommit in i staden och frågade insinuerande:
  - Om du är så snäll... Släpp mina kompisar!
  Catherine rodnade överallt och väste argt:
  - Inte! De är kriminella och borde avrättas! Jag avrättar dig när jag är trött på dig!
  Oliver blev arg och petade drottningen hårt med pekfingret i nacken. Hon blev slapp. Och tjuvhjälten väste:
  - Vänta inte tik! Hur många människor har du torterat - gammalt skräp!
  Lakejerna sprang in, men Oliver Twist drog fram en vass dolk bakom Catherines korsett och satte en kniv mot strupen, morrade:
  - Ett steg till och jag dödar usurperaren!
  Tjänstefolket var förvirrade och ett larm ljöd i hela palatset. Vakterna började springa. Befälhavaren för de ryska trupperna i Sankt Petersburg, greve Aleksej Orlov, dök också upp.
  Starke Oliver Twist höll en dolk i kejsarinnans hals och vrålade:
  - Jag beordrar att släppa alla fångar från fängelser, annars kommer hon inte att leva!
  Alexei försökte hota:
  - Om du dödar henne, vet du vad vi kommer att göra med dig?
  Tjuvhjälten svarade djärvt:
  "Du kommer fortfarande inte att få en oxa från graven, och tortyr skrämmer mig inte!" Du såg själv detta igår!
  Ekaterina, som kom till sans, nickade:
  - Gör som den här titanen säger ... Hur som helst, några hundra fångar, maktbalansen kommer inte att påverkas!
  Åh, Katya ville leva. Och jag ville regera. Nu skulle hon gärna lämna S:t Petersburg på ett skepp, bara i havet finns en rebellisk skvadron som kontrolleras av Pugachev. I allmänhet förstod Catherine att kriget redan var förlorat. Och du måste ta hand om att bevara din egen hud. Och tronen... Då är krånglet att hantera detta motsträviga och evigt missnöjda folk för mycket. Hon har enorma sedlar vid gränsen, gjorda i händelse av en kupp.
  Hon kan fortsätta leva på ett kungligt sätt, någonstans i Paris. Förresten, klimatet i Paris är mycket mildare och behagligare än i St. Petersburg. Kanske faktiskt gå till världen med Emelyan Pugachev? Låt den här blåfotade kosacken försöka klara av imperiet? Hon rättade till och är trött på kraft till själva halsen!
  Oliver Twist gick med Catherine till vagnen för att personligen övervaka frigivningen av fångar från korsen och Peter och Paul-fästningen. Den unge krigaren var nu på en vit häst. Han hade en tanke, men borde inte utnyttja ögonblicket och ta kejsarinnan-modern till Emelyan Pugachevs läger? Detta innebar slutet på inbördeskriget och den slutliga framgången för upproret. Och anslutningen, faktiskt, av en ny dynasti, även om Romanovs formellt förblev vid makten.
  Fast det fanns fortfarande en arvinge Paul, och en hel massa släktingar. Ja, Emelka fastnade, du säger ingenting.
  Fångarna togs ut ur fängelsehålorna, fick kläder, matades. Kejsarinnan förblev under dödshot från den desperata pionjären.
  Den smala unge mannen Ivan Orlov, den yngste av bröderna Orlov, friade till Alexei.
  - Ja, åt helvete med Katya. Vi kommer att utropa Pauls arvinge till kejsare, och vi kommer att döda pojken med henne!
  Alexei skakade frenetiskt på huvudet.
  Är du galen brorsan? Ja, Paul hatar oss, mer än Emelyan. Vill du att vi ska sys för regicide?
  Den fete Stepan Orlov föreslog:
  -Låt oss låtsas vara uppgivna, och sedan ta tillfället i akt och smälla till pojken.
  Alexei nickade instämmande.
  - Så gör det, men ... Så att Katyusha inte flyger av ens ett hårstrå!
  Den spetsiga Eduard Orlova anmärkte pragmatiskt:
  -Vad ska vi göra? Snart kommer Alexander Suvorov att leda trupperna till storm, och vår armé smälter. Alla deserterar soldater, och ännu värre officerare och till och med adelsmän.
  Ivan Orlov föreslog djärvt:
  - Kan slå igenom mot norr. I riktning mot Viborg, och där ligger Sverige i närheten.
  Alexei suckade tungt och påminde:
  -Vyborg har redan öppnat portarna för bedragaren. Oavsett vilket riskerar vi att dö.
  Ivan svarade passionerat:
  - Men vi kommer i alla fall att bryta ut i det fria, annars smäller de oss som ungar i en bur.
  Alexey tänkte på det. Att försöka slå igenom på natten verkade faktiskt vara den bästa vägen ut. Det går knappast att behålla den enorma staden med en gallring garnison. I det här fallet, om du går för ett stort genombrott, kommer en del av armén att gå förlorad, men det finns en chans att gå ut på egen hand och fortsätta kampen från utlandet. Och vad som kan erbjudas som alternativ. Dra dig tillbaka till Peter och Paul-fästningen.
  Hon är på en ö, inte lätt att attackera. Men problemet är att det är nästan omöjligt att bryta sig ur Petropavlovsk med en ordentlig belägring. Så du kommer att lida där tills du är klar med alla förråd. Och så dör man av hunger. Vad mer att göra? Ge Katya till en bedragare och försök rädda hans skinn på det här sättet?
  Stigen såg väldigt förförisk ut. Men kommer Emelyan att rädda livet på så farliga individer som bröderna Orlov? När allt kommer omkring störtade de Peter den tredje, och Grigory ströp till och med hans forna majestät med en näsduk.
  Så idén att sätta allt i ett genombrott verkade att föredra framför alla andra.
  Några scoutpojkar tog sig också ut. De gick stapplande, två till och med stödda av armarna för att inte ramla. Pojkarna torterades brutalt, men de betedde sig anständigt. Vitya fann styrkan att gå på egen hand, även om de brände hans klackar med ett glödhett strykjärn. När han närmade sig Oliver Twist sa hans assistent hes:
  - Han torterades ... Bränd med glödheta tång. Jag hade femhundra fransar och tre skakningar. Alla ben slogs ur plats, men jag sa ingenting till dem!
  Oliver Twist uppmuntrade Vitya:
  - Jag kan ingenting om medicinalväxter! Allt kommer att läka bättre än på en hund... Huvudsaken är att du inte är trasig!
  Domka var bland de frigivna. Trots tortyren förblev flickan vacker. Barfota i en lätt klänning verkade den långa flickan inte känna kylan. Hennes ansikte hade ett barnsligt uttryck. Hon gick fram till Oliver Twist, bugade sig för den lyxigt klädda Catherine och sa:
  "De stekte mina klackar fyra gånger ... Men det är okej, ser du, jag går!"
  Pojkgeneralen tröstade flickan:
  - Var inte ledsen, Domka. Testar bara temperament. Alexey Orlov kommer fortfarande att yla på hyllan. Betala för deras brott.
  Domka blänkte i ögonen och frågade:
  - Ge mig möjligheten att plåga själva katan.
  Pionjärtjuven Oliver Twist var på strålande humör. De frigivna fångarna lastades på slädar. St. Petersburg är en stad för stor för att trampa till utkanten med fötterna, och till och med barfota.
  Catherine viskade till Oliver Twist:
  - Vill du att jag ska göra dig till en prins?
  Pionjärtjuven flinade och frågade hånfullt:
  Varför inte en hertig?
  Drottningen log med kraft och frågade:
  - Vill du bli hertig?
  Oliver Twist skrattade och frågade i en allvarlig ton:
  - Bara jag vet inte i vilket rike, du ska skaffa mig ett hertigdöme. I Ryssland har du landsmän, djävulen är två kvar!
  Catherine insåg att hon inte hade något att lova. Och Vitya, som satt på släden bredvid dem, anmärkte:
  - Oliver Twist är generöst begåvad med kung-fadern. Generaladjutant hos Hans Majestät.
  Katya vände sig till Vita:
  - Vill du att jag ska göra dig till fältmarskalk?
  Pojken som svar drog Catherines hår och hotade:
  - Skäm inte bort!
  Alexey Orlov såg att en serie slädar och slädar var på väg mot utgången. Och Catherine är med dem. Huvudsaken är att inget kan göras åt det. Avbryt inte den kungliga ordern. De kan inte förlora Catherine. Men om hon ändå rusar iväg till en bedragares läger, kommer det överhuvudtaget att bli ett slut. Helt annorlunda kan hända under kejsar Paul.
  Orlov tvekade ... Vi måste ta ett avgörande steg, men Grigory är inte bredvid honom. Det är också dåligt att vakterna också är förvirrade. Vi behöver akut rädda vårt eget skinn.
  Och sedan fattade Alexei Orlov ett beslut: trots allt skulle den tillfångatagna Catherine distrahera bedragarens armé, och under tiden, med vakterna och miliserna, skulle de kunna glida ut ur staden. Så förgäves utbildade Suvorov trupper för attacken. De kommer att bryta ut och lämna bröderna Orlov på fältet, träsk, närmare Sverige.
  Alexei beordrade härolderna:
  - Ring bröderna och spräng sammankomsten! Låt oss samla all kraft vi kan!
  Och Oliver Twist, överlycklig över att hans vänner var fria, och drottningen var hänförd, sjöng. Pojkarna, Domka och de andra frigivna fångarna tog upp den;
  Åh mina starka bojor av slaveri,
  Varför var pojken barfota, hungrig fjättrad ...
  Din mask fryser lite,
  Och i dina tankar kommer du att kunna erövra alla avstånd!
  
  Vår värld är ett så sorgligt fängelse
  Döden härskar i den, lidandet råder överallt ...
  Vi kan inte föra tankarna till ljuset
  Herren sänder prövningar!
  
  I stenbrotten på pojkens tomt,
  En slav som bär en korg med stora stenar ...
  Fast skägglös, men håret blev grått,
  Livet är trots allt ännu värre än en kennel!
  
  Men jag tror att den fria solen kommer att gå upp
  Keruben kommer att skingra skaran av shaitaner...
  Och den Allsmäktige kommer att ge oss ett prov,
  Det blir gratis skor, kaftaner!
  
  Men jag är fortfarande en lidande och i bojor,
  Magen är tom, och en piska på revbenen ...
  På tronen är pojken bara i drömmar,
  Går längs en taggig, fruktansvärt mörk stig!
  
  Men jag vet att Gud inte kommer att överge medmännen,
  Vi kommer omedelbart att höja de onda herrarnas högaffel!
  Vi kommer att vara värdiga fädernas fana,
  Låt oss förhärliga suveränen i namnets härlighet!
  
  Det är vackert att leva, men att dö,
  Vi kommer alltid att vara värda en riddare ...
  Låt den arga björnen ryta
  Intrigen vrids av ett rovdjur med en bedragare!
  
  Men den fria själen tog upp folket,
  De kommer att resa sig för att bekämpa motståndaren!
  De rika kommer att bli fattiga tvärtom,
  Vem prinsen fick bara en zipun med lön!
  
  Vi kan skapa en rättvis värld
  En där alla är delaktiga!
  När allt kommer omkring, för mig är Kristus en helig avgud,
  Vilket boskapen lyckades korsfästa!
  
  Återuppväcka de döda, jag tror att alla är givna,
  Och bygg en strålande ny värld...
  För att göra alla filmer verklighet
  Så att bonden inte går upp med ett stön!
  
  Då kommer vi att erövra universum,
  Låt oss lägga stigar till kanterna på alla galaxer...
  Och jag kommer att få en smart son,
  Som förkroppsligandet av astronauternas ande!
  Bra sång och bra körframträdande. Alla sjunger uppriktigt, även de som inte har ett musiköra gör anständiga och melodiösa ljud. Portarna öppnas och en stor procession lämnar St. Petersburg. Segrarna lämnar staden med musik och sånger. Och de är jätteglada!
  Men medan processionen gick, medan Pugacheviterna mötte dem, bröt ett blodigt slag ut på motsatta sidan av St. Petersburg. Emelyan Pugachevs armé är inte någon form av rabbling, utan lödd av Suvorovs disciplin. Och vakterna varnade för ett genombrott. Vaktmännen möttes av gevärsskott och skottlossning.
  Alexander Suvorov förutsåg att om S:t Petersburgs garnison ville bryta sig ut skulle den göra det i norrgående riktning, närmare den svenska gränsen. Där kommer de vara mer benägna att lämna. Och den lysande befälhavaren förberedde flera fällor för fienden. Och nu förbereds till exempel varggropar för kavalleriet. Husarer under geväreld försökte övervinna skanserna, och deras hästar föll i massor i noggrant utformade och väl kamouflerade fällor.
  Men här är de kavallerier misslyckas, och andra hoppar efter dem. De faller också i förklädda raviner eller skyttegravar grävda av bönder.
  Alexei Orlov, som ledde kavalleriet till attack, föll själv i ett djupt dike, och en vass påle genomborrade grevens sida. Och andra hästkroppar föll från ovan och krossade greven.
  Det är väldigt galet när du har en sådan tyngd på dig och dina revben är brutna. Och du kan inte andas eller vända dig om. Och det är också kallt, och dina händer, ansikte och hela kroppen blir kalla.
  Alexei försöker desperat att röra på sig, men varje rörelse driver in hans revben i hans lungor och får honom att spotta blod. Ett köttätande rovdjur föll i en varggrop och kvävs i den, vilket är extremt symboliskt.
  Ivan Orlov lyckades hoppa över ravinerna, men en kula som avfyrades från en skans träffade honom i magen. Suvorov, liksom Peter den store, satte upp de bästa soldaterna i de skyddade forten i Poltava och avfyrade dödlig eld.
  Och kavalleriet Don och Kalmyk låg redan i bakhåll, och nya regementen skyndade sig till undsättning.
  Vakter kom ut från Petersburgsportarna. Utvalda regementen, inklusive kejsarinnans personliga skydd. Striden blossade upp hett. Här finns imperiets bästa trupper, soldater inte mindre än nittio meter långa. De går, som om de brukade, utan uppmärksamhet vare sig på avfyrning av vapen eller till bakhåll för skyttar.
  Men Alexander Suvorov har förberett en överraskning för dem också. En brännbar blandning och harts spills i förväg. Kalmyks eld tände pilar, och utrymmet blossar genast upp. Utvalda, vaktar enheter, efter att ha fått ett fruktansvärt bett och fångas under de röda och orangea lågorna, står inte upp och börjar sprida sig. Och de modigaste av dem brinner helt enkelt levande.
  Genombrottet, som så många förhoppningar sattes till, fastnade. Soldater från vanliga enheter, såväl som några gardister, släpper sina vapen och ber om nåd. Miliserna sprider sig också, och pöbeln i St. Petersburg höjde sitt huvud. I imperiets huvudstad är det upplopp, tusentals, tiotusentals människor springer ut på gatorna och skriker:
  - Ära till kung-fadern! Vivat Petr Fedorovich! Må Peter den stores barnbarn förhärligas!
  Stepan Orlov, som den mest försiktiga av bröderna, gömde sig i en av väggarna i ett höghustorn. Eduard Orlov, som skrek desperat, försökte förmå soldaterna att slåss med Pugachev-armén. Men det var inte längre hans dag och tid. Pugachev själv och hans adjutant Oliver Twist gick till attack. Och Alexander Suvorov och fältmarskalk Papin uppmanade de överlevande gardisterna att kapitulera så snart som möjligt.
  Oliver Twist red först till Edward. Den spetsiga Orlov gjorde ett desperat försök att attackera pojken. Tjuvhjälten svängde med kroppen och slog grevens bakhuvud med all kraft. Skallen föll och Edwards kadaver föll ner i en snödriva. Efter hans död kastade de sista vakterna ner sina vapen.
  Och Pugachevs trupper var redan på väg in i den upproriska staden.
  Stepan Orlov med en liten kavalleriavdelning rusade till Peter och Paul-fästningen. Bara där, och även på Kronstadt, fanns en chans att på något sätt förlänga motståndet. Eller snarare, till och med vånda.
  Men Oliver Twist med sitt gäng rusade på hälarna, och körde om Stepans avskildhet. Ett kortvarigt, om än blodigt slagsmål bröt ut. Oliver brottades med Stepan. Han skar ner en livvakt, den andra. Och skär sedan av den välnära representanten för familjen Orlovs borste. Den svårt sårade Stepan hoppade av den vita hästen. Han föll på knä och skrek om nåd.
  Och Oliver beordrade att binda honom och fortsatte sin snabba rörelse mot Peter och Paul-fästningen. Och folket hälsade och skrek och mötte befriarna från träldomen.
  ................................
  Oliver Twist vaknade och gjorde övningar igen och åt ... Sen gnuggade han kragen, och jobbade tills det blev mörkt.
  Och så somnade han om och såg fortsättningen på drömmen.
  Kronstadt och Peter och Paul-fästningen kapitulerade utan kamp. Petersburg kom under Pugacheviternas kontroll. Hittills förblev Moskvas Kreml obesatt med en stark garnison och Semenov-gardets regemente, under övergripande befäl av Grigory Orlov.
  Och för tillfället höll Orenburg och Yaitsky stad fortfarande ut. Nästan alla andra städer och byar accepterade den ryska tsarens makt. Men nästa dag kom de med nyheten att ett uppror bröt ut i Orenburg, och armén under befäl av Fedot Katorzhny tog staden i besittning.
  Det hela fördes av en duva, och därför flög hon bara några timmar. Så än så länge har bara Yaitsky-staden och några avlägsna sibiriska byar varit outtagna.
  Och Emelyan Pugachev hade ett allvarligt samtal med Catherine.
  - Du förlorade, mor, och du måste erkänna det ... - Bondekungen gjorde en teaterpaus och smuttade lite ur en gyllene bägare av sekelgammalt vin besatt med diamanter och fortsatte. - Och nu, om du vill leva, erkänn offentligt i mig din lagliga make Pyotr Fedorovich och gå åt alla fyra håll!
  Catherine kunde knappt dölja sin glädje över ett sådant förslag. När den före detta kejsarinnan visste hur hon skulle kontrollera sig själv rynkade pannan och muttrade:
  - För mig att gå på sådan dödssynd offentligt att ljuga?!
  Yemelyan höjde hotfullt på ögonbrynen och skrek:
  - Jag behöver det inte! Du behöver detta så att jag har en anledning att benåda en så envis och farlig tik! Om du inte vill erkänna det, gör det inte! Vi kommer att avrätta dig, men innan dess kommer vi med glödheta tång att förhöra var du gömmer ditt goda!
  Catherine, som blev blek, mumlade:
  "Våga du inte tortera din drottning!"
  Pugachev rynkade pannan och morrade:
  - Skulle du våga tortera mig? Jag kan se i mina ögon att jag skulle våga! Så förvänta dig inte nåd från mig!
  Emelyan drog en dolk från sitt bälte och sjöng:
  - Så du kommer att ångra dig? Erkänn mig som din lagliga make och kung....
  Ekaterina klämde ut sig själv med svårighet:
  - Jag ska...
  Pugachev skällde hotfullt:
  -Jag kan inte höra!
  Den tidigare drottningen stönade och utbrast högre:
  - Jag ska!
  Emelyan rättade den falska hustrun med en mjuk röst:
  - Inte på det här sättet! Jag kommer att behöva din majestät!
  - Jag ska vara ers majestät! - Ekaterina bröt ut och brast i gråt. Hon hade aldrig blivit så förödmjukad förut.
  I närvaro av hundratusentals människor ångrade sig kejsarinnan och erkände Yemelyan som sin man och kung. För detta blev hon naken och slagen offentligt med en piska, varefter Pugachev ärligt släppte drottningen på alla fyra sidor. Ekaterina morrade och grät, skrek att det inte fanns någon överenskommelse om piskans räkning. Och de släppte Ekaterina barfota i en skjorta och i snön. Och självklart ingen hjälp i närheten. Det är smärtsamt att dö halvnaken i kylan och med ryggen förvandlad till en blodig röra.
  Men Emelyan Pugachev är en klok tsar som passade på att stärka sin tron. Så arvtagaren, Pavel, blev så att säga knivhögg till döds av misstag under misshandeln. Även om Chika tilldelades en liknande roll - en zigenerkosack redo för alla elakheter för sin hövdings skull.
  Hela Ryssland förvandlades till kosacker, valbarhet infördes och klassojämlikheten eliminerades. Landet förblev en autokratisk monarki, men tsaren förlitade sig på det lagstiftande organet i den stora kosackkretsen. Jorden delades ut till bönderna, fabrikerna till arbetarna, som valde sina huvuden, armén bildades på frivillig basis. Och det fanns alltid volontärer i överflöd. Upproren täckte hela Polens territorium och den ryska armén, ledd av Suvorov, kom ut för att stödja bönderna.
  De välkomnade den nya regeringen som befriare. Sedan gick Österrike och Preussen in i kriget med kosackryssland.
  Den ryska armén, ledd av Suvorov, attackerade Fredrik II:s trupper nära Koenigsberg och besegrade dem. Koenigsberg kapitulerade utan kamp. Och Suvorov gjorde en snabb övergång till Berlin.
  Fältmarskalk Rumyantsev besegrade i sin tur österrikarna. Upproret svepte över Österrike, allmogen längtade också efter befrielse från klassojämlikhet och Emelyan Pugachevs anslutning till Röda imperiet. Nära Berlin gav Fredrik den store Suvorov det sista slaget, som ett resultat av vilket tyskarna slutligen besegrades och den preussiske kungen själv tillfångatogs. För andra gången kom ryska trupper till Berlin och stannade där.
  Och fältmarskalk Rumyantsev erövrade Wien och tillfångatog den österrikiske kejsaren. Petya deltog i strider under befäl av Suvorov. Hans pionjärkår agerade som alltid effektivt och led ett minimum av förluster. Killarna gick in i Berlin i ordnade spalter. Av tradition marscherade pojkkrigarna barfota, i korta shorts, oavsett väder.
  Oliver Twist var glad att han äntligen kunde gå runt i Berlin. Vilket nöje att kratta Berlin-damm med bara klackar. Även om han är begåvad med titeln den mest fridfulla prinsen, föredrar han att klä sig lätt. Fast fortfarande en pojke. Dessutom blev Oliver Twist förvånad över att notera att han hade slutat växa. Ändå är det inte hans tid. Även när han slogs med Pugachev lade han till ett par centimeter till sig själv, men nu har tiden stannat för pojken, och till och med tå- och fingernaglar har slutat växa. Och det är fantastiskt.
  Å andra sidan flöt tanken genom huvudet på den evige pionjären att han kanske inte blir gammal? Den sista vore jättebra! För ålderdom vanställer människor brutalt. Hon förvandlar dem till eländiga murklor. Och när du är ung är ditt ansikte inte vanställt av ett lurvigt skägg och slätt, som en oskuld. Och du behöver inte raka dig!
  Att vara en general-in-chief och hans fridfulla höghet prins Oliver Twist drömde inte längre, som många killar i hans ålder, att växa upp och vända. Han har redan växt och utvecklats. Och han har uppnått mycket. Trots allt är titeln som den mest fridfulla prinsen, mycket högre än bara en prins, redan åtminstone en hertig.
  Menshikov ägde en sådan titel... Emelyan Pugachev gynnar pojken, och vi kan säga att Oliver Twist är hans favorit. Oliver Twist känns redan helt vuxen. Jag kände till och med kvinnokärlek, särskilt eftersom de som vill ligga med den mest berömda prinsen och en stilig, ganska lång och bredaxlad pojke, är minst en krona ett dussin.
  Oliver Twist skulle känna sig ganska glad, men... När pojken gick genom Berlin, mindes pojken, ett sådant falskt minne av en dröm, att tyskarna i hans värld, redan nästan besegrade, befinner sig i utkanten av Moskva, erövrade Kaukasus, gick in Centralasien, och det verkar till och med attackerade Moskva. I Ryssland har livegenskapen avskaffats, folket är fortfarande nöjda och betalar till och med villigt skatt till den allmänna statskassan. Födelsetalen har stigit, dödstalen sjunker, skolor och universitet öppnar, sjukhus byggs.
  Men kyrkliga ägodelar har inskränkts och alla klosters och tempelområden har konfiskerats. Emelyan själv var mer benägen till islam, som en billigare enkel och begriplig religion, men naturligtvis utan onödiga betungande restriktioner: på vin och fläsk, såväl som på bön och ramadan.
  Varför skulle inte kungen skapa sin egen religion? Och polygami införs inte? Är hon kung eller inte?
  Efter erövringen av Tyskland och Österrike började uppror i länderna Västtyskland, Frankrike, Spanien och Portugal. Emelyan Pugachev gav order om att hjälpa alla förtryckta. Verkligen den andre Trotskij. Eller Lenin. Men det är mycket lättare att föra krig i väst: Europa är splittrat, och den ryska armén är den starkaste och mest avancerade, och den leds av de briljanta befälhavarna Rumyantsev och Suvorov.
  Naturligtvis skulle kriget med Turkiet ha slutat mycket snabbare om inte dessa stora befälhavare, drottningens hovmän, hade hållits tillbaka. Dessutom var det osmanska rikets armé, vad gäller vapen och organisatorisk synvinkel, mycket efterbliven och Ryssland var inte en rival.
  Till och med Elizaveta Petrovna, som kämpade med Fredrik, bevisade att den ryska armén och det ryska systemet är starkare och effektivare än det preussiska.
  Relativt lugnt i Europa var det bara i Holland. Detta land har en republikansk regeringsform, och folket är mer eller mindre nöjda med sin makt. Men Belgien är under kontroll av österrikarna, och där utbröt ett upplopp inte alls komiskt.
  Pugachev-regementena är precis där. Det ena tyska furstendömet efter det andra befrias. Men nu har Suvorovs trupper spritt sig något, och den franske kungen räknar med att krossa dem bit för bit. Hundra och femtio tusen soldater, mot sextio tusen ryska soldater, varav en tredje är Oliver Twists pionjärkår.
  Pojkarna är dels till fots, dels på små hästar av ponnytyp, hoppar och springer. Suvorov bestämmer sig för att attackera fransmännen. Även om fienden har nästan tre gånger så många trupper, och fransmännen, naturligtvis, inte är osmaner i strid.
  Oliver Twist och hans trupper avrättar den gömda Minerva, gör en vågad korsning och tvingar fram ett par flodhinder. Hans pojkaktiga armé plaskar djärvt på höstvattnet. Pionjärer är trots allt inte rädda för kyla eller sjukdomar. De slåss med hemmagjorda slungor som är lika effektiva som granatkastare och använder slungor.
  Höstnatten är lång. Oliver Twist är en av de första och skjuter vaktposter genom att skjuta med slangbella. Slingshoten är inte enkel, men med en pil impregnerad med kaliumcyanid. Och när den träffar rakt i nacken dör fienden utan ett ljud eller ett stön.
  Och så snickrar pionjärspecialstyrkorna tappert ut tält med sovande franska soldater. Oliver Twist började klippa med en överste i blå, rik uniform. Han skar sig i halsen med en kniv och täckte sin mun. Effektivt och snabbt. Och andra killar kom i tid och gjorde allt med otrolig snabbhet och koherens.
  Larmet slogs för sent, och redan arga pojkar går inte att stoppa. Oliver Twist klippte bäst och sjöng samtidigt;
  Åh moderlandet Stora Ryssland,
  Den tvåhövdade örnen är starkare än alla djur!
  Vår kung är ett mäktigt ljust uppdrag,
  Vad kommer att göra människor vackrare och snällare!
  
  Vi kom för att befria ett främmande land,
  Folket i Paris stönar också kraftigt...
  Låt oss bygga ett underbart paradis på planeten,
  Inget behov av att smeta ut spilld snor!
  
  Vi kommer att göra kommunismen så här för alla,
  Vad kommer att stråla på planeten ...
  Och ond fascism kommer att förstöras,
  Jordägaren är Führern, vad konstigt det är!
  
  I fäderneslandet ljusare än solkupolen,
  Kyrkor gnistrar, gyllene ortodoxa!
  Vi är för Stalin med jubel,
  Må den stora vägen vara den härligaste!
  
  Låt oss återupprätta kyrkornas storhet,
  Kristi bror, den yngre briljante Lenin...
  I döttrars och sönernas fana,
  Till ära för alla tidigare generationer!
  
  Suvorov beordrade pionjärerna -
  Kämpa för kosackernas fosterland...
  Vi kommer att slå inte i ögonbrynen, utan i ögat,
  Vi har en mäktig granatkastare i ryggsäcken!
  
  Jag tror att den sovjetiska soldaten kommer att vinna
  Den världsomspännande vägen till kommunismens odödlighet!
  Lyft upp en banbrytande stark sköld,
  På kommer att ligga storkapitalismen!
  
  Käre Herre kommer att leda till Mars,
  Vetefält kommer att finnas på Venus...
  Och allt kommer att hända bara den högsta klass,
  Även om vi alla inte klarade det!
  
  Här styrs hela universum av kommunism,
  Uppstånden av vetenskapen: vem föll och dog!
  För denna riddare kämpar tappert,
  Ättlingar kommer att vara herrar och domare!
  Efter att ha besegrat och klippt ut en hel fransk kår, skyndade killarna att utrota fienden ytterligare. Dessutom Suvorovites podnaperli från andra sidan. Och fransmännen började få panik. Huvudbatterierna fångades djärvt av pionjärerna, som visade den högsta klassen av att använda slunggranatkastare. Och killarna visade att de kommer att vara coolare än vuxna.
  Oliver Twist hur man sjunger, men inte hans egen, utan den som de sjöng, eftersom han var pionjärerna under andra världskriget;
  Suvorov lärde sig att se framåt ..
  Och om du reser dig, stå till döds!
  Vitya kommer också att sjunga högst i lungorna;
  Suvorov bröder, ett exempel för oss!
  Han gick inte vilse på en svår timme!
  Och alla barn som krossar fransmännen när de ger ut:
  - Suvorov undervisade i häftiga strider,
  Håll den ryska flaggan i ära!
  Här kastade killarna nitroglycerin från slungor mot det franska kavalleriet. Tusentals ryttare var blandade och trasiga, och hur många hästar var böjda. Och barnen sjunger;
  Far och bror Suvorov var,
  Rusk delade det sista med en fighter!
  Och så blinkade jag med fem batterier och fortsatte igen;
  - Suvorov i landets glans är ödet,
  Smidde seger, krossade fienden!
  Och fransmännens barfota pionjärarmé körde iväg. De rusade utan vila till själva Paris. Och Frankrike suckade fritt. Det franska folket förenade sig i en enda familj med det ryska folket, och som ett resultat expanderade familjen.
  I Spanien fanns det inte ens en armé som kunde ge ryssarna värdigt motstånd. En röd flagga över Madrid, Lissabon lanserade också kosackregementen. Och nya demokratiska orkaner spred sig över Europa. Kosackerna började samla sina kretsar och välja atamaner, under den ryske tsaren Peter den tredjes allmänna ed. Här är upproren i Sverige.
  De ryska regementena flyttade för att hjälpa till, för att inte låta folket hälla blod. Och Sverige blev en rysk, fri, kosackvolost. Europa kastade av sig slaveriets bojor och blev fritt. Så att harmoni och lugn rådde, bildades en enda stat. Det finns inga gränser i Europa, inga separata arméer, inga tullar. Alla deras problem löses tillsammans och gör en gemensam sak. Och i Ryssland också - det finns lokalt självstyre och ett enda imperium och ett folkvalt parlament. Det byggs skolor.
  Som Emelyan Pugachev tyckte om att säga: den som tänker på ett år, planterar råg. Vem är tio år gammalt träd. Och vem i århundraden - han planterade skolor!
  Vem har inte kunskapens ljus,
  Skadad och andligt svag!
  Mardrömsdemon äger-
  Inte en man, utan en eländig slav!
  
  Men vi tänder kunskapens fackla,
  Låt forskarna tänka!
  Människan kommer inte att vara i sorg,
  Vår man att sträva uppåt!
  Europa har blivit enat, men det räcker inte. Ryska trupper åker till Afrika. Nästa krig med Turkiet. Kosackarmén är enorm, välbeväpnad och leds av Suvorov. Hon kämpar med osmanerna mycket framgångsrikt. Istanbul föll inom ett par månader. Men detta är fortfarande inte tillräckligt. Ryska trupper rör sig längre söderut.
  Vitya och Oliver går tillsammans. Ökensand under de orädda pojkarnas bara fötter. Och plötsligt erkänner Vitya uppriktigt:
  - Jag är ledsen Oliver Twist, men... Jag är också en WWII-hit!
  Oliver nickade instämmande.
  "Det tänkte jag också!?"
  Vitya blev inte förvånad och kastade till och med sand på ödlan:
  - Och inte förvånad! Du är fortfarande en pojke också!
  Oliver Twist nickade sorgset.
  - Ja, jag har bott på ett ställe i fem år, som i annat. Du och jag har blivit som burkmumier i alkohol. Ingen sjukdom, inga ärr, allt är sig likt...
  Vitya svarade:
  - Mina sår läker lite långsammare än dina, men det finns egentligen inga spår kvar. Utseendemässigt är vi ... Cirka fjorton! Du måste ha varit i samma ålder när du ramlade in här?
  Oliver Twist erkände ärligt;
  - Inte! Jag var bara elva! Men jag växte upp lite mer och förblev sedan på plats ... Men det är bara konstigt, håret på mitt huvud, även om det inte är snabbt, växer fortfarande, och mina naglar har helt slutat.
  Victor sa med ett stolt leende:
  -Men det har jag, men en utslagen tand har växt. Och nu är jag inte alls chippad!
  Oliver Twist kastade en sten på skorpionen med sina bara fingrar. Odjuret träffades och skars på mitten. Pojken anmärkte:
  Vi kan till och med vara odödliga!
  Vitya sa med blygt hopp:
  - Så det är underbart. Låt oss gå till andra världar! Tja, vad är livet för oss, utan kamp och flykt.
  Het sand är inte rädd för eviga pojkar. Men tristess är värre.
  Men det var bara ett slagsmål. Mujahideen förklarade jihad, kampen utvecklades med förnyad kraft. Men kosackerna jagade banditer och stärkte gradvis sina order. Men gerillakriget bromsade rörelsen in i Afrika. Gradvis växte skiktningen i Emelyans imperium. Köpmän blev rika, de fattiga dök upp. Tsar Pugachev försökte bekämpa detta genom att införa höga, progressiva skatter.
  Samtidigt gick en kurs för extern expansion. Kosackerna erövrade Iran under ett kort krig och gick in i Indien. Vidare, i de nyfångade länderna, stärktes den demokratiska och samtidigt monarkiska ordningen. Det förekom också partisangrepp. Samtidigt utvecklades vetenskapen. Den första järnvägen från St. Petersburg till Krasnoye Selo byggdes. Och en gren mellan Moskva och St Petersburg började byggas.
  Imperiet växte sig starkare och med det växte tsar Peter den tredjes despotism. Det var sant att det inte var tal om att återställa livegenskapen, kapitalismen utvecklades aktivt. Ett krig bröt ut med Kina också... Suvorov besegrade också de kinesiska horderna... Men hittills har han bara annekterat Tibet och Mongoliet. Landet var upptaget av interna omvandlingar och smältningen av de nyligen annekterade länderna. Och hon var inte längre upp till expansion.
  Femton år har gått sedan flytten. Vitya och Oliver Twist förblev utåt sett tonåringar som såg ut som om de var fjorton år gamla, men mentalt är de redan ganska vuxna, titulerade personer. Och de vill verkligen tillbaka...
  Snarare har killarna redan börjat glömma sin tidigare militära värld, men plötsligt, i en dröm, såg de i all sin glans fortsättningen av den andra världens massaker.
  . KAPITEL #13
  Pojkfången vaknade. Och återigen såg jag att det fanns fängelsemurar och en ensamcell runt omkring. Men den här dagen var speciell. Först fördes Oliver till ett separat rum där han tvättades noggrant. Därefter rakade de av en liten borste av återväxt blont hår.
  Han undersöktes återigen av en kvinna och en man läkare och de drog slutsatsen att pojken var helt frisk.
  Och till slut gav de ut några grova, två storlekar stora skor. Tydligen slutade inte ens pojken gå barfota till domstol. För att de inte skulle flyga iväg var jag tvungen att lägga papper.
  Vädret var varmt och Oliver, som var van att gå barfota, var obekväm.
  Han fick handfängsel och fördes till domstol. Oliver blev till och med lite bättre under sin fängelse. Tack vare omsorgen om medkännande kvinnor matade de honom väl. Och du springer inte riktigt där, även om Oliver tränade varje dag.
  Twists babyansikte var rundat, hans huvud rakat till noll. Och randig pyjamas, grova skor och handbojor.
  Pojken verkade inte farlig, men han orsakade inte heller någon känsla av medlidande. Oliver såg lugn och stark ut.
  Domaren tittade på honom ... Å ena sidan åklagaren och å andra sidan en kvinnlig advokat. Hon deltog vanligtvis i ungdomsdomstolen. Tryckte på medlidande, men rättegången drog ut på tiden.
  Oliver gillade inte hur domaren såg ut. Han var inte arg, men det var en kyla i honom. Och det faktum att den tilltalade är ett barn är i alla fall osannolikt att mjuka upp honom.
  Åklagaren hade dock en drakenäsa och såg argt ut. Den kvinnliga advokaten såg tvärtom yngre ut än sina år och såg ut som en ängel med blont, lätt gulaktigt hår. Hennes ansikte var oskyldigt. Men inte för smart.
  De försökte att inte dra ut rättegången på grund av pojken. Först läste åklagaren en lång anklagelse. Listade Olivers synder. Och till och med det faktum att han hade lite mat i arbetsstugan, och flykten från begravningsentreprenören, och hur han samarbetade med tjuvar och flydde från barnfängelset genom svek. Listade också hans talrika stölder på kort tid och räder mot hus. Han påminde om att ungdomsbrottslingen inte alls ångrade sig och inte gav ut var det goda som stulits från respektabla medborgare var gömt. Och att pojken trots sin unga ålder är hopplöst bortskämd, och det finns att lämna sitt liv, han kommer definitivt att begå mord eller något ännu värre.
  Kort sagt yrkade åklagaren på dödsstraff.
  Sedan talade en kvinnlig advokat. Hon målade ganska vältaligt och levande upp den olyckliga föräldralösa Oliver Twists lidande. Och hon påminde honom om att han inte ens var elva än, och att pojken i barnfängelset läste mycket och bad ivrigt. Och hans önskan var bara att överleva och göra gott.
  Domaren lyssnade på båda sidor med en impassiv luft.
  Sedan gav han ordet till Oliver.
  Pojken sa med en suck att han erkänner sina brott och ångrar sig uppriktigt och ber domstolen om mildhet.
  Domaren svarade:
  - Kan du peka ut exakt den plats där du gömde gömmen?
  Oliver darrade och svarade med en suck:
  - Jag utstod inte tre tortyrer för detta!
  Domaren svarade dystert:
  - Det är vad hans ånger är värd! Han är en oförbätterlig brottsling!
  Och högtidligt meddelade:
  - Trots den tilltalades låga ålder finner jag ingen förmildrande omständighet och dömer honom för åtskilliga inbrott till döden genom hängning! Förutom att han rymmer från ett barnfängelse får han ytterligare ett straff: tre piskning tills han tappar förståndet med en piska. Och var enligt detta!
  Oliver darrade, blev blek, men lyckades hålla tillbaka tårarna. Han fördes ut ur hallen och leddes tillbaka.
  Den här gången på dödscell. Där satte de bojor på pojken både på hans händer och på hans fötter och kedjade honom runt halsen med en kedja. I stället för en säng fanns bara en hög med halm, redan ganska ruttet. Och mat Oliver fick bara gammalt bröd och en balja vatten.
  Pojkens bara fötter var uppstoppade, hans skor togs ifrån honom och han somnade hukande. Förut var bara en smisk ... Och en snara.
  Men något intressant hände...
  Varje pirat har det svårt ibland. Här och hos den berömde James Cook gömde sig lyckans sol bakom molnen. En nyligen genomförd räd mot den spanska flottiljen slutade med att det ena fartyget förlorades, och det andra var så skadat att kaptenen var tvungen att lämna det för reparation vid hamnen. Ett annat problem var hotet från piratherren Dukakis. Den här otäcka killen svor att han skulle skära halsen på James. Och nu har hans chanser att göra det kraftigt ökat. De flesta av besättningen på det sjunkna fartyget och sjömännen från det skadade fartyget flyttade till slupen.
  Det här lilla tråget visade sig vara fullsatt med korsarer. Från långa otvättade kroppar luktade det tungt, många pirater sov precis på däck. Särskilt otäcka var de fyrarmade försökspersonerna med björnhuvuden. Visserligen kämpade de bra, men de luktade så starkt att deras stank täppte till näsborrarna.
  James gav order om att noggrant rengöra fartyget och ta ett dopp i viken. Därefter blev det genast lättare att andas, och slupen seglade från kusten. Måsar flög över skeppet, skummande vatten stänkte. Trippelsolen lyste upp stigen och. James Cook var, även om en före detta, men en adelsman och han ogillade patologiskt smuts. Denna karl var dock en grym skurk och en skurk. Klädd i en svart camisole, i samma svarta peruk med axellånga lockar, verkade han som en olycksbådande korp. Det spetsiga silverskummet av pösiga manschetter och volangen med en stor diamant gav hans figur en aristokratisk glans. Hans mörka, spetsiga, renrakade ansikte var sträng. Hans blå ögon lyste med en stålglans, hans blick borrades igenom. Många pirater var rädda för honom, de följde lydigt order och sprang längs en relativt liten slup.
  - Löjtnant Barsaro. - Skrek rånarnas ledare. - Vad är i horisonten?
  Barsaro - enorm, hårig, grym, i en grov skjorta och läderbyxor - uppblåst. Hans blommiga näsduk hade ramlat av och avslöjade ett kort avskuret huvud.
  - Det är okej, kapten.
  Ett vilt vrål följde som svar:
  - Och du säger det så lugnt. Jag svär vid åska och blixtar, om vi inte får något byte i slutet av dagen så hänger jag någon på oket. Genom lott.
  Kaptenen hade haft hypokondrianfall tidigare, så korsarerna blev nervösa. Utbrottet av deras verksamhet var dock kort.
  Tre ljusa skivor drev mig i halvsömn. Efter en tid slumrade de flesta av piraterna till på däck.
  James Cook gick nervöst fram på de kraftiga ekplankorna och sparkade bort de gapande eller alltför sömniga sjömännen med fötterna. Teamet mumlade trögt. Inte utan anledning fruktade kaptenen ett upplopp. En hungrig pirat är trots allt som en varg. Även en välnärd rånare är opålitlig, och med tom mage är han helt redo att bita av sig handen. Löjtnant Barsaro följde efter honom och stirrade på honom. De flesta av piraterna var människor, andra galaxer samlades i separata gäng och kännetecknades som regel av överdriven grymhet.
  En hög röst avbröt hans tankar.
  "Idag, tror jag, kommer att bli en strålande kamp.
  Kaptenen kände igen rösten och vände sig om. En ljushårig stilig pojke i en volangdräkt sa dessa ord. James tinade genast upp. Han kom ihåg hur den här hyttpojken nyligen hade kommit ombord.
  Det var i hamnen där de landade med ett skadat fartyg. Piraterna blev, som det var brukligt på stranden, fulla och störtade i ett upplopp. Det var då den här märkliga pojken gick fram till honom och bad modigt efter en hyttpojke i ett piratlag. Kanske, under andra omständigheter, skulle James helt enkelt ha genomborrat valpen med ett svärd. Men när pojken kom in genom dörren försökte en stor korsar få tag i honom och, efter att ha fått en fot i nacken, föll han i en knockout. Det gjorde intryck.
  - Vill du bli stugpojke? - sa kaptenen. Vi pirater behöver ingen hyttpojke. Jag kan ta dig som en enkel sjöman, men för detta måste du klara provet.
  Pojken Oliver Twist stampade med bara foten och svarade självsäkert:
  - Jag är redo för vilken utmaning som helst.
  - Döda sedan Long Bear. James pekade på den fyrarmade löjtnanten Makuhoto. Kaptenen gillade inte detta missfoster, som uppenbarligen ville stjäla kraften från honom. Long Bear, svär smutsig, beredd att slåss. I var och en av hans händer finns ett svärd. Sedan drog pojken sin klinga, gnistrande i levande ljus. Kaptenen klappade händerna.
  - Satte igång!
  Pojken var, som han förväntade sig, mycket fingerfärdig. Med sitt svärd parerade han fyra slag på en gång, och två blad av fienden höggs ner. Utfallande genomborrade han Makuhotos håriga bröst. Blodet stänkte, korsaren blev rasande och attackerade igen med ett vilt vrål. Pojken dukade under armen och skar av hans huvud, djuret föll ihop på däck.
  Kaptenen visslade av njutning.
  - Det här är en fighter. De bästa av mina killar. - Nykomlingen visade sig vara extremt fingerfärdig och kvicktänkt. Och hans svärd verkade vara ett under av kampsport. Först undrade han om en bar man hade kommit till honom från underjorden. Men så släppte han den tanken. Är invånarna i underjorden kapabla att äga närstridsvapen?
  Kaptenen frågade med ett leende:
  - Vad heter du, älskling?
  - Oliver Twist. Och jag är ingen bebis. Pojkens ögon blixtrade stolt. Även om Oliver Twist bara var tio år gammal såg han fjorton ut i sömnen och han hade ganska breda axlar. Piraternas ledare kände i honom en barnslig styrka.
  Pojken gnisslade:
  - Så, det blir bråk?
  Ja, och väldigt varmt.
  Kanske jäveln har rätt. Detta sammanfaller i alla fall med hans önskningar. Jag vill ha blod och guld.
  - Jung, klättra upp på observationsdäcket, du kommer att informera oss om faran.
  Oliver Twist nickade och klättrade uppför repen med en katts hastighet. Mindre än fem minuter senare ropade pojken:
  - Till höger om tavlan, i riktning mot sydost, rör sig ett stort fartyg!
  Piraterna hoppade upp från sina platser, James Cook tog fram ett teleskop. Vid den punkt där den nakna mannen pekade, var masterna på ett imponerande skepp verkligen synliga. Tydligen var det ett slagskepp av regeringsstyrkor. På detta enorma skepp lade de också märke till dem, så de ändrade kurs och gick mot närmande.
  Rörelsen av det formidabla fyrmastade skeppet var skrämmande. Filibusterkaptenen gav order om att lägga till segel och gå tillbaka. Han hade inte den minsta chans att hålla sig mot den hundrakanonarsjätten. Även om piraterna satte alla segel gick det inte att lämna. Fiendens hastighet var mycket högre. Det verkar som att jätten hade utmärkta egenskaper.
  James Cook fick panik, hans nervositet överfördes till Oliver Twist.
  - Den förbannade stugpojken förutspådde att det skulle bli ett hett slagsmål. Och nu är striden på väg, och misslyckad för oss. Ta av den från masten och häng upp den. Men nej, till att börja med, häll i fransarna.
  Piraterna klättrade glatt för att uppfylla instruktionerna från "chefen". Pojken gjorde desperat motstånd och lyckades till och med kasta två överbord, men han släpades ändå upp på däck. Där väntade en bödel på heltid med en tung sjusvansad piska i händerna. Efter att ha slitit av sig skjortan band de pojken Oliver vid bänken, där sjömän vanligtvis blev piskade. James ville, var att beordra torteraren att slå anden ur pojken, men ändrade sig.
  - Snart har vi en kamp inte om livet, utan om döden. Ett extra svärd skadar inte.
  Ett bultande skott avbröt hans ord. Ett av slagskeppets boggevär avfyrade. Kärnan flög över fartyget. Piraterna förbannade smutsiga. Nästa skott, redan från en annan pistol, var mer exakt - kärnan träffade sidan och bröt ett hål.
  På slagskeppet signalerade de - kapitulation. James Cook ville svara med ett beslutsamt avslag - pirater dör, men ge inte upp, då en tanke flöt genom hans huvud. Och om?!
  Han vände sig till laget och skrek:
  - Släng den vita flaggan, vi kapitulerar!
  I detta ögonblick sköt stridsskeppet igen, och slupen ryste av slag mot fören och aktern, och hennes brutna bogspröt hängde på en härva av tacklingar tvärs över fören.
  "Skynda dig, annars blir vi förstörda!"
  En vit banderoll reste sig ovanför slupen. Det mäktiga fiendeskeppet avlossade ytterligare ett skott. En tung kärna genomborrade överbyggnaden och vände fartygets för. Endast utseendet på en vit flagga räddade slupen från förstörelse. James riskfyllda beräkning baserades på det faktum att ett engelskt skepp, som inte visste storleken på fienden, skulle komma nära honom för en landning och, överraskad, skulle vara utlämnad till hans nåd. Tydligen, denna dag, var nyckfull förmögenhet på filibusters sida. Det blev som de förväntat sig - ett enormt skepp kom nära sidan av slupen. Sidorna kom ihop nästan rygg mot rygg. James Cook frös som en idol, sedan gick hans högra hand upp.
  - Framåt, havets söner!
  Erfarna pirater agerade blixtsnabbt.
  Det var ett hårt slag, skramlet från trasslig rigg, dånet från fallande toppmaster och ljudet av stigjärn som grävde sig in i slagskeppets hud. Båda fartygen höll hårt i grepp och slogs samman till ett, och piraterna, på befallning av löjtnant Barsaro, avfyrade en salva musköter och, som myror, föll de på slagskeppets däck. Det var ungefär tvåhundrafemtio av dem - brutala banditer i vida läderbyxor. Vissa bar en skjorta, men de flesta föredrog att slåss nakna till midjan, och den exponerade solbrända huden under vilken musklerna rullade över fick dem att se ännu mer skrämmande ut. Mer än femhundra personer motsatte sig dem. Visserligen var sjömännen på slagskeppet mestadels gröna rekryter, och korsarerna var alla som ett urval - starka, stridshärdade krigare. De möttes av ovänliga skott från musköter och en luftburen skärmytsling började. Trumpetarna spelade attacken och James själv rusade till däcket på fiendens skepp. Filibusterna rusade mot engelsmännen med hungriga hundars raseri.
  Kampen var lång och rasande. Med början i skeppets fören spreds det snabbt till midjan. Engelsmännen, som envist gör motstånd och uppmuntrar sig själva att de är fler än piraterna. De förstod att det inte skulle finnas någon nåd. Flibusters förlåter inte. Men trots britternas desperata skicklighet fortsatte piraterna att pressa dem. Unge Oliver Twist svingade rasande sin tveeggade sabel, krossade motståndare, fördelade slag åt höger och vänster. Blodet stänkte över hela däcket, ett par gånger sprang James nästan in i ett svärd själv. Korsarerna kämpade med det vansinniga mod av män som visste att de inte hade någonstans att dra sig tillbaka och måste antingen vinna eller dö. James valde sitt offer - den engelska amiralen, som svängde med sin sabel och uppmuntrade sina soldater. Han kommer att skjuta honom med en pistol.
  Innan James hann sikta hoppade en desperat Oliver Twist upp och skar amiralens ben. Amiralen föll, och nästa slag skar hans huvud av. Ett skräckskrik hördes bland soldaternas led. Befälhavarens död bröt dock inte kämparnas vilja. De fortsatte att slåss med de dömdas raseri. De överlevande försvararna av slagskeppet drevs upp på kvartsdäcket. De fortsatte att göra trögt motstånd. Halvnaken Oliver hade redan fått flera lätta repor, de gjorde bara pojken rasande, och han rusade in i striden med ökande grymhet. Hans kala, runda klackar blinkade. I striden fick James det också. När de sista soldaterna, oförmögna att stå ut, kastade ner sina vapen, slaktades de omedelbart. Förutom två. De beordrades att förhöras med fördomar.
  Oliver Twist tittade tillbaka på piratledaren - James såg rädd ut. Hans hjälm slogs åt sidan, framsidan av hans kuras var böjd, de eländiga trasiga ärmarna täckte hans bara högra arm, stänkte av blod. Det var dock tillräckligt med blod på Oliver - både hans eget och någon annans. Hans överkropp glänste av röd svett. Han såg djärvt in i kaptenens ansikte. Från under piraternas ledares rufsiga hår rann en röd ström - blodet från såret förvandlade hans svarta, utmattade ansikte till någon slags fruktansvärd mask.
  Blå ögon lyste, de verkade bränna en kall låga.
  - Vi vann. Det här skeppet är mitt!
  Något mer än hälften av piratbesättningen dödades i denna slakt. Korsarerna vann till ett högt pris. Men å andra sidan fick James Cook kontroll över det mäktigaste engelska skeppet. Nu höll han på att bli den kanske mäktigaste piratbaronen. Nyckfull förmögenhet, som inte tidigare hade gynnat honom med priser, bestämde sig tydligen för att vända sig mot kaptenen.
  Och när de tillfångatagna soldaterna förhördes blev James glädje helt överdriven. Skatter förvarades i skeppets lastrum, inklusive en kista med diamanter. Det var vad de bestämde sig för att dölja för laget. Även om kaptenen enligt kustbrödraskapets lagar får den största andelen, delas det mesta av bytet mellan piraterna. Och vem vill dela med denna riffraff? Nej, han tar med sig det mest värdefulla. Men vem ska hjälpa honom att gömma skatterna? Naturligtvis, lojale löjtnant Barsaro. Och den tredje ska han ta kabinpojken Oliver Twist.
  Den här pojken är ännu inte korrumperad av piratskick och är för ung för att förstå skattens verkliga värde. Kaptenen kommer att kunna hänga nudlar på öronen. Det bästa är att landa på ön för natten och göra allt snabbt. I närheten finns en liten ö med grottor. Där, förstår du, kommer han att blanda ihop fallet. I skydd av natten.
  När det blev mörkt ringde kaptenen Barsaro och Oliver och beordrade dem att följa efter honom. En imponerande kista togs snart bort från lastrummet. Lådan var väldigt tung och de tre kunde knappt dra ut den. Förutom smycken var det mycket guld i kistan. Med svårighet, efter att ha lastat skatten i båten, gick de från sidan av fartyget till stranden. Vädret var gynnsamt.
  Det var molnigt, månarna gömde sig bakom röda moln. Så James bedrog sina kompisar.
  "Din del kommer att vara vår," mumlade ledaren.
  Lådan sattes på hjul och rullades längs den steniga åsen. Det var inte särskilt bekvämt, men ändå bättre än att bära det i famnen. Träden verkade olycksbådande och kastade rovskuggor. Så de släpade skatten till grottan. Vassa taggar kröp under Oliver Twists bara fötter, de stack barnens fötter till blod. Den unge piraten stod ut, och ändå var det dumt av honom att han inte tog på sig sina ogenomträngliga stövlar med räfflade sulor. I sådan värme var de dock väldigt obekväma, och mer moderna, med termisk reglering och artificiell kylning, var skor förbjudna att ta Swallowtail-robotarna. Förbudet mot att bära med sig ny teknik gällde även kläder. Så pojken fick utstå svår smärta, dra taggar ur sina bara hälar på språng och även känna klåda från nässlor. Barsaro puffade och tryckte på vagnen.
  Till slut dök en grotta upp. Korsarerna tog ett andetag. Det hördes ett vrål - ett trehövdat lejon. Det var ett stort djur i tjurstorlek och rusade mot människor med vild ilska. James Cook lyckades dra sin pistol och skjuta monstret i huvudet. Lejonets kadaver lyckades dock få ner piraten. Barsaro avfyrade sin musköt och slog honom i magen, och Oliver hoppade upp och skar av Lejonets andra huvud. Monstret, vridande, träffade Barsaros bröst med sin tass, och det sista, tredje huvudet blinkade med huggtänderna ovanför huvudet. Oliver svängde sitt smidda svärd i gravtitan och skar helvetets spawn över halsen. Violett blod stänkte, odjuret utbröt ett dödsras och smällde genast med svansen. Pojken skrek av smärta, svansen vävd av ståltråd skar huden. Om en svagare person hade varit i hans ställe, kunde en ande mycket väl ha flugit ut ur honom. Den unge piraten reste sig. Barsaro stönade i närheten. Hans skjorta var sönderriven, blodet droppade, men inget hemskt hände. Oliver hoppade fram till kaptenen. Han var redan uppe. Han fick en lätt hjärnskakning, men han höll i sig.
  - Vad stirrar du på? Tror du att den här katten är kapabel att fälla korsarernas ledare? Res dig, Barsaro, vi har inte gömt skatten än.
  Piraten hoppade upp och satte sig svindlande på bröstet.
  - Det som satt ner, drog längre.
  Oliver nickade och de drog på bröstet. I grottan hjälpte inte hjulen, jag fick dra på den själv. Piraterna flämtade av påfrestningen. Längs vägen stötte de på en genomskinlig alligator som skimrade svagt i mörkret. Lyckligtvis för reptilen attackerade hon inte, utan gömde sig i grottans djup. Endast röda ögon flammade rovdjur i mörkret.
  Oliver Twist skakade med näven.
  Med stor möda lyfte filibusterna stenen och tryckte ner den järnsmidda kistan i gropen. Sedan satte de stenen på plats.
  - Du behöver inte ens begrava den. Nu är det en jävla tvåa, vem hittar den.
  Barsaro log med gapskuggad mun och sa:
  "Nu vet bara vi tre om skatten. Så låt oss dela upp det i tre.
  James log elakt.
  - Du sa tre. Var är den tredje?
  - Den här valpen. Barsaro sträckte fram handen.
  Ett skott hördes, piraten kastades upp, sedan sjönk den feta korsaren tungt. Den lurande reptilen attackerade plötsligt liket bakifrån och började slita sönder det med sina klor och nästan en halv meter långa tänder. Det sågs hur dess genomskinliga underliv fylldes med en blodig gröt av resterna av människokroppen. Oliver mådde illa av den mordiska synen.
  - Det här är läskigt! Varför dödade du honom? - muttrade pojken.
  - Han visste för mycket. Dessutom är det inte så vettigt. Förutom fysisk styrka hade Barsaro inga dygder.
  "Ska du döda mig också?" Oliver Twist spände sig, redo att hoppa tillbaka när som helst och hugga mot sin fiende med sitt svärd.
  Kaptenen svarade uppriktigt:
  - Nej, jag dödar dig inte. Jag är inte längre ung och det blev så att jag inte kan få barn. Du kommer att bli min son. Jag har länge velat träffa en kille som du. Smart, modig, kan fortsätta mitt arbete.
  Oliver Twist tittade drömmande upp.
  - Eller kanske - att bli kejsare över hela nattens halvklot?
  James Cook spände sig och hans ögon blinkade ovänligt.
  "Är du någon chans från underjorden?"
  Pojken stampade med bara foten och svarade:
  - Inte! Jag föddes i en av de engelska kolonierna.
  - Jaha? Och var fick du tag i ett så bra svärd?
  Oliver gnisslade:
  - I strid är det här min trofé.
  Kaptenen rynkade pannan.
  - I vilken strid?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Nära Sargasso-porten, där vi slogs med Drake-skvadronen.
  - Åh, jag minns något sådant. Så jag är inte din första kapten. Vem har du varit stugpojke tidigare?
  Oliven gnisslade:
  - På Klivesar.
  Ledaren sa:
  Och varför sparkade han ut dig?
  Pojken, som kastade bort en tagg med sin bara häl, utfärdade:
  - Jag bröt hans pipa, för vilket han beordrade mig att piskas och utvisas ur brödraskapet.
  James Cook låtsades tro.
  - Nåväl, nu ska du tjäna mig, och bara mig. Jag litade på dig baby med min hemlighet. Och jag hoppas att du blir min son.
  - Jag gillar att vara pirat, det är så romantiskt. Oliver skakade hand med James Cook. En skugga rusade runt hörnet, en enorm krokodil kastade sig mot kaptenen, som sköt och landade mellan ögonen. Reptilen saktade inte ens ner. Sedan svängde Oliver sitt svärd, högg rakt över munnen. Slaget var starkt, alligatorn stannade, vitt blod strömmade från monstrets genomskinliga kapillärer.
  Olivers nästa drag var att sticka svärdet i hans öga. Träskhelvetets varelse skrek och tog till flykten. Stänket träffade hans ansikte, monstrets blod brände och kliade. Oliver föll på knä och öste upp lite vatten i sin handflata och körde det över ansiktet. Det blev lättare, klådan avtog. James Cook mumlade:
  - Det är dags att gå ut. Dessa grottor är fulla av vidriga varelser. Månarna kommer snart att gå upp - våra killar kommer att vakna och höja ett tjut. De är som barn. Inget värt utan en kapten.
  Återresan var mycket lättare. När pojken nådde havet nästan på en springtur, kastade pojken sina ömma fötter i det salta vattnet. Det blev mycket lättare för honom. Kaptenen räckte honom en flaska rom och Oliver tog en klunk av den stickande vätskan. Han var nu glad, en behaglig värme rann genom kroppen, han ville sjunga. Bara rädslan för att väcka piraterna höll tillbaka impulsen. När de kom ombord ville hyttpojken gå och lägga sig, eftersom det fanns tillräckligt med plats i det nya fartyget, men kaptenen stoppade honom med en gest.
  - Jag vill säga några ord till dig, stugpojke. Låt oss gå till stugan.
  När de stängde hällde James Cook upp ett glas rom och erbjöd sedan pojken en drink. Oliver vägrade dock.
  - En fyllare kommer aldrig att bli en stor krigare.
  Piraten skrattade.
  - Det kan vara så. Hur många av mina vänner förstörde rom. Men jag har inte ringt dig för att diskutera ett så evigt problem som fylleri. Jag har en fiende. Fienden är lömsk, blodig och gammal. Han har sin egen privata flotta, och för bara en dag sedan var han mycket starkare än mig. Nu har rollerna förändrats, kraften är på min sida.
  Pojken stampade med bara foten och gnisslade:
  - Vad heter han?
  Ledaren sa glatt:
  - Dukakis, och smeknamnet är Cutting Death. Det var det jag ville locka in i en fälla. Och du kommer att hjälpa mig i denna fråga.
  Oliver knöt nävarna hårt.
  - Jag är glad att få hjälpa min kapten.
  James Cook sänkte rösten.
  - Bra. Så lyssna noga. På mina order kommer du att bli piskade - detta är nödvändigt, eftersom det säkert finns Dukakis spioner på mitt skepp. Då kommer du att fly från mig till hans skepp och berätta att du vet var jag gömde skatterna från det skepp som jag fångade. Dukakis är väldigt girig på pengar och jag tror att han kommer att tro dig. Du kommer att leda honom till Cobra Bay, där hans skepp inte har något sätt att manövrera. Och mitt skepp med hundra kanon, jag kommer att namnge det för att hedra min första kärlek "Azatart", kommer att slutföra rutten. Jag kommer att blockera utgången från viken, och vi kommer att sänka alla hans skepp och hänga honom i galgen.
  Oliver nickade.
  "Kanske vi klarar oss utan smisk?"
  Kaptenen morrade:
  - Nej, det gör vi inte. Dukakis är en mycket misstänksam typ, han kan hänga dig eller tortera dig. Nej, smisk krävs.
  Pojken ryckte på sina muskulösa axlar och frågade:
  "Säg sedan till sjömännen att slå dem försiktigt.
  Cook morrade argt:
  - Och så är det inte, spår ska finnas kvar på baksidan. Förresten, fjant. Du verkar inte ha blivit slagen ordentligt. En pirat måste utstå misshandel och tortyr. Detta kommer att vara en ytterligare härdning för dig, en sorts modets skola.
  Pojken svalde saliven.
  Minnen blixtrade framför mina ögon, inspirerade av böckerna jag läste och det falska minnet av en dröm. Angelicas tillgivna ansikte. "Hon måste vara avundsjuk på oss." Hans kamrater ville verkligen bli pirater, men få vågade ge sig ut på en så allvarlig resa. Bara han och hans bror Alex vågade en sådan extraordinär och riskabel handling. För att göra detta var de tvungna att lura polisen, eftersom barn är strängt förbjudna att komma in på nattens halvklot. Och specialtjänsterna sover inte - de fångar tonåringar när de går till porten. Vuxna kan, det finns en särskild överenskommelse med svalstjärtarna för detta... De mystiska "fjärilarna" släpper dock också igenom barn. Så mycket desto bättre - ingen skola, inga lektioner, gedigna äventyr.
  . KAPITEL #14
  Men den första piskningen väntade den unge fången efter sömnen. Oliver Twist, som verkligen ville leva, var till och med lite glad över en sådan uppskov med dödsstraffet.
  De knäppte upp kragen från honom och bokstavligen bar ut honom i hans famn, fyra vakter på en gång. Oliver själv var hårt fjättrad. Och det var svårt för honom att röra sig.
  Och han fördes till en speciell plats.
  De tog av pojken bojorna och vred sina händer och tog honom ut på gården. Där lades han ut på getter, efter att tidigare ha slitit av sig fängelseuniformen.
  Särskilda personer bjöds in till fängelset för att se hur en minderårig, men mycket farlig och orubblig brottsling straffades.
  Oliver skämdes mycket över att vara naken framför dem. Och det fanns även kvinnor i publiken.
  Men inget att behöva acceptera. Pojken var ordentligt fixerad, så du kommer inte att bryta ut.
  Oliver bestämde sig för att han skulle försöka bete sig anständigt.
  En kraftfull bödel tog fram en stav ur korgen, tung och bitande. Sedan började han slå med all kraft på Olivers bara rygg.
  Pojken bet ihop tänderna med all kraft och försökte att inte skrika. Men ändå kom tysta stön från hans strupe.
  Bödeln låg på rygg, skinkan, rörde lite vid hans axlar och ben ... Blodet rann redan ... Oliver stönade och ville svimma så fort som möjligt. Men medvetandet ville envist inte gå ut. Här var en piska sliten, och bödeln tog upp en annan. Och började bli det. Det fanns inte längre något bostadsutrymme på Olivers rygg, och bödeln slog pojkens bara fötter.
  Oliver stönade, även om smärtan genomborrade honom från hälarna till bakhuvudet. Till sist kastade bödeln bort den andra piskan och tog upp den tredje. Han slog pojken på den avskurna ryggen, sedan på axlarna och gick igen ner till skinkorna och benen.
  Det var blod i Olivers mun och han bet sig i läppen. Det är sant att smärtan började mattas och pojken slutade till och med stöna.
  Och den tredje piskan slitnade. Det innebar enligt sedvana att avrättningen skulle stoppas, även om offret inte förlorade medvetandet.
  Saltvatten stänktes på Oliver. Pojken tjöt av helvetisk smärta och lossade sedan från getterna. Och fördes tillbaka till dödscellen.
  Så de gav honom bröd och vanligt vatten...
  Utmattad och hungrig svalde Oliver maten... Och föll in i en dröm, utan att uppmärksamma den skurna ryggen.
  Framför fängelsehålan fanns en stig kantad av vita tegelstenar. De blodiga fotspåren från bara fötter var tydligt präglade på den. Det medeltida fängelset var omgivet av ett djupt dike med vindbro. På kvällen hölls en fest, som utlovat av Marc de Sade. Alla hertigens vänner kom till festligheterna. Den centrala skålen var en lila flodhäst inramad av fyra krokodiler, som togs in på en gång av femtio tjänare. Krokodiler var fyllda med vilt och korv, exotiska frukter och grönsaker. Den enorma flodhästen stoppades också tätt. Snart kom vinfat. Krigarna ignorerade skedar och gafflar och kastade båda händerna i köttet. Exemplet sattes av hertigen själv, hans tjocka smutsiga händer tog tag i köttbitar och stoppade in dem i hans mun. Vega och Anzhelika satt sida vid sida och åt ordentligt och försökte hålla ett sken av kultur mot töntarnas bakgrund. Peter fick inte gå till bordet och tog honom fortfarande som tjänare. Angelica fick dock inte en bit i halsen. Hon representerade ständigt Oliver Twist, hans plåga. Och hur är det med den andra brodern, Dodger? Hjärtat känner att det inte är sött för honom. Marc de Sade åt mycket och drack ännu mer. Han blev snabbt berusad och uttryckte sig mer och mer tungrodd.
  Och samtidigt med dånet:
  - Nära seger över rebellerna. Vali Chervonny Maar Aces högra hand är fångad. Snart når vi själva Chervonnys lya. Och så ska jag flå den här rebellen levande.
  Riddarna brast ut i applåder. Och återigen hyllade måltiden. Ansikten glänste av fett, juice, utspillt vin. Några av gästerna torkade händerna direkt på kläderna. Hertigen gav under tiden ordern:
  - Nu ska jag beställa att ordna en gladiatorduell.
  Adelsmännen nickade smickrande. De gillade möjligheten att blanda vin med blod. Mitt i festsalen fanns en imponerande arena. Vid en signal fördes två dussin gladiatorer till henne. De var mestadels slavar som kämpade för rätten att leva. Beväpningen av medeltida krigare var märklig. Hälften i blå skjortor bär korta svärd och sköldar. Motståndarlaget i rött har treuddar och en kedja med en vass spik i slutet. Uppradade mittemot varandra rusade gladiatorerna, på signal från hornet, in i striden.
  Vega och Angelica tittade intensivt på kampen. Inledningsvis låg fördelen på de rödas sida, deras långa kedjor fick då och då de blåa, förlamade deras ben. Sedan omgrupperade de blå och agerade smidigt och tydligt motattack. Deras skarpa och exakta attacker mejade ner förlorarna. I de röda leden fanns två inogalakter. De hoppade, rusade som en orkan och viftade med sina fyra armar. Kedjor visslade över huvudet, treuddar virvlade vilt. Det verkade omöjligt att närma sig dessa monster. En erfaren kämpe, befälhavaren för de blå, låtsades dra sig tillbaka.
  Den attackerande gibbonen släppte ett segerrop och högg med sitt svärd av all kraft och vände sin håriga gröna bröstkorg. Blod stänkte från nedslaget, monstret ryckte, dess treudd gled över sin hjälm och tystnade och släppte bubblor av giftigt grönt blod. Den andra inogalakten drog sig tillbaka. Det stod klart att han var allvarligt skadad. Plötsligt bröt de blå kämparna linjen och genomborrade den överlevande "mokhnachen" med sina svärd, och två till med treuddar. Riddarna och baronerna muntrade upp kämparna på alla möjliga sätt. De hade inget emot att slåss heller. Efter den första framgången gick stjärnan av de röda ner - de blå pressade dem. Först föll en, sedan den andra och snart den tredje krigaren.
  Men när han ramlade lyckades han köra in en treudd i magen på sin motståndare och släppa magen. Till sist återstod två röda fighters. De var svårt sårade och vacklade från slagen. Oförmögna att stå emot spänningen i striden föll de på knä och bad om nåd. Hertigen och andra adelsmän satte ner fingret. Bara Angelica och Vega, som höjde fingrarna, vågade be om nåd. De sju segrarna dödade de besegrade kallblodigt.
  Hertigen slog med läpparna.
  - Underbar. Nu ska jag ta hand om dem personligen. Hej bågskyttar, döda dem. Baron War von Kur satt mitt emot och protesterade kraftigt och skakade på dubbelhakan:
  - Nej, ge mig tillbaka dem. Jag skär ner sju ensam.
  Hertigen tittade skeptiskt på den väldiga men klumpiga baronen.
  - Nej, de kommer att döda dig. Låt det bli bättre sju i sju. Våra bästa riddare mot slavgladiatorer.
  Fler människor anmälde sig frivilligt att slåss än vad som behövdes, och hertigen ändrade sig.
  Han vrålade öronbedövande:
  - Jag låter alla slåss.
  En riddarflocka med hela sin massa föll över gladiatorerna. De fyllde dem med folkmassa, högg, högg, slog igenom. Den mest erfarna medlemmen av de sju lyckades skära av halsen på en av de brutaliserade schakalerna. Nästan alla krigare var i rustningar, vilket gjorde det möjligt för dem att skydda sig från slag från mer skickliga gladiatorer. Berusade riddare tog efter antal, inte skicklighet. Efter att ha hanterat slavarna höll de sig fast vid varandra. Hertigen skällde på toppen av sina lungor. Tjänare flög in och drog bort kämparna med krokar. Kampen är över. Fyra riddare hackades till döds, ytterligare ett dussin fick allvarliga sår, men på det hela taget kom de alla billigt.
  Marc de Sade avslutade bägaren. En svartklädd man, med ett kors runt halsen, kröp fram till dignitären och viskade något i hans öra.
  Hertigens ansikte blev lila. Han skrek:
  - Jag åker en timme. Bråka inte utan mig, tillbaka till efterrätten.
  Härskaren sprang nästan iväg och lämnade ett ganska brokigt sällskap för att skvallra i ensamhet. Ingen hade dock tråkigt.
  Vega knuffade Angelicas armbåge.
  - Vi måste spåra vart den feta magen tog vägen.
  Den blonda tjejen höll med.
  - Det är rimligt.
  Men flickorna fick inte följa hertigen. När de såg att ägaren hade lämnat, stirrade de lustfyllda gupparna på skönheterna.
  Ett vilt vrål följde:
  - Du är vår nu.
  Riddarna rörde på sig. Som sköldpaddor klättrade de med hela sin massa på flickorna. Där var många.
  Vega drog två svärd och började rotera över hennes huvud, Angelica följde hennes exempel. Båda tjejerna såg ut som fullblodstigressar som klämdes av vargar.
  Hertigen, under tiden, flyttade till en mekanisk vagn, driven av en manuell vinsch, och rusade in i fängelsehålan. Där förhörde den professionella bödeln Kara Maara Oliver Twista.
  Pojken, naken, muskulös och barfota, fördes till ett speciellt rum med många tortyranordningar. Det fanns knivar, borrar, krokar, taggtråd, spikar. Samt skruvar, tång, avskärare med mera.
  Källaren som tillhörde hertigen var slående i sin mångfald av smärtframkallande anordningar. Det var varmt - tre eldstäder brann på en gång, bödlarna värmde upp verktygen i lågan. Innan han torterades tvättades Oliver Twist noggrant och torkades med alkohol för att förhindra att han blev blodförgiftad. Bredvid Oliver Twist låg en annan bastant femtonårig pojke utsträckt på stativet. Bödelns assistent hängde det muskulösa barnet i armar och ben. När han rökte sin pipa, piskade han lätt sin nakna överkropp med sin piska. Pojken stönade mjukt och viskade en bön. Det fanns blodiga streck på huden.
  Bödeln Kara log mot Oliver.
  I en giftig ton sa monstret:
  - Åh, herregud, vilket vackert barn. Vad ledsna vi kommer att bli att ta bort din hud från dina ömtåliga axlar. Den här som hänger bredvid dig är den infödde sonen till Maar Tuz, hans namn är Mir Tuzok. Nu får han en lätt massage, och då kommer bödeln att ta honom på större allvar.
  Så kom ihåg: ju tidigare du berättar var Vali Chervovy gömmer sig, desto snabbare tar din plåga slut.
  "Jag ska inte berätta någonting för dig", mumlade den rasande Oliver Twist och blinkade illvilligt med ögonen.
  Torteraren skrek:
  - Alla säger så. Axel, börja.
  Två rejäla assistenter plockade upp det fjättrade barnet och tog självsäkert bort bojorna och försökte hänga upp honom på stativet. Det är precis vad de inte borde ha gjort. Barnet undvek och slog med en bar krupka, som en klubba, med foten av den ena bödeln i ljumsken, den andra - under knät. Oliver Twist hoppade ut och försökte attackera Kara, men den högsta torteraren fick en fenomenal reaktion. Med ett precist slag slog han pojken med en klubba i huvudet.
  Bruten vrålade:
  - En sprallig imp. Du måste bära honom i en speciell stol så att han inte gör problem. Och ni, stackars mednomader, varför är ni ledsna?
  Bödelns assistent hade en sprucken knäskål och hans partner förlorade medvetandet av smärtchocken.
  - Det är okej, jag har tillräckligt med assistenter. Överbödeln klappade händerna. Sinister entiteter har kommit in. Den medvetslösa skallige mannen fixerades på stativet. Sedan träffade en ström av iskallt vatten hans ansikte. Pojken kom till besinning, ögonen blev röda.
  Bödeln var nöjd:
  - Ja, du är envis. Nu är dina armar och ben fastklämda i stockarna, du kan gå vidare till aktivt förhör.
  Torteraren höjde piskan och slog barnet flera gånger i ryggen och revbenen. Oliver Twist höll andan och kvävde ett skrik med ärren som svällde ut på hans kropp. Bödeln skrattade belåtet.
  Baserat i en hes ton:
  - En stark kille, men en ung muskulös kropp är ganska smärtkänslig. Jag hoppas att vi snabbt hittar ett gemensamt språk med dig. Nu är det dags att bränna hälarna så att du inte springer för fort.
  Torteraren tog ut en glödhet stav från ugnen. Han tog utan ceremonier tag i Oliver Twists bara fot med handskarna och bröt tån. Då kom det glödheta järnet i nära kontakt med barfoten på ett tolv eller fjorton år gammalt barn. Tjock rök böljade, huden förkolnad.
  Oliver Twist, med en viljeansträngning, nästan bitande sig i tungan, höll tillbaka det flyktande skriket. Pojken andades tungt och svetten rann nerför hans kropp. Kara Maara fortsatte att krossa med en bit järn, lukten av stekt kött. Doften kittlade behagligt i näsborrarna. Till slut tog bödeln bort metallen. När han tittade på det torterade barnet sa han:
  - Han är inte dålig! Stark pojke. Innan han erkänner kommer vi att spendera många timmar tillsammans. Och vad kommer den här unge mannen att säga till en beröring av glödhett stål?
  Den sadistiske bödeln kysste gärna benet på en annan skallig man med ett rött strykjärn. Huden på pojkens häl fattade eld. Pojken skrek högt, skrek med en bra obscenitet. När torteraren tog bort spöet väste han bara, en blek och svettig tonåring:
  Inte mer, jag ska berätta allt för dig.
  Bödeln skrattade belåtet.
  I en söt ton sa han:
  - Självklart kommer du att göra det. Var är Valya Chervovys lya?
  - Säg det inte till honom! - ropade Oliver Twist och försökte utan framgång bryta bojorna, vilket gjorde att pojkens muskler spändes och såg ut att spricka. Skäm inte din far.
  Tuzoks värld förstod allt och undertryckte svagheten med en extraordinär viljeansträngning. Pojkens blå läppar viskade:
  "Jag vet inte, och även om jag visste det skulle jag inte säga något ändå.
  Kara Maara slog Oliver Twist i munnen. Sedan klättrade han med en tång i magen:
  - Bastard, jag kommer att tortera dig länge. Jag ska strö salt på dina sår, du ska gala som en tupp av helvetes smärta.
  Barbaren tog ut och strödde en nypa salt på pojkens skadade axel. I det ögonblicket hördes ett oväsen och hertigen andades tungt och kröp ut.
  Han väste:
  - Du, förstår jag, började förhöret utan mig.
  Bödeln ryckte på sina breda axlar i förvirring.
  - Skyldig, hertig. Du beordrade att snabbt slå ut information, och pojkarna är väldigt envisa!
  Dignitären skrek som svar:
  - Inte för ditt sinne. Ta ett steg tillbaka och lär dig hur du kan hetsa upp dessa offer.
  Hertigen tog tag i en het ståltång. Nakna, svettiga, solbrända och väldigt muskulösa pojkar såg väldigt aptitliga ut.
  Tja, som sådana skönheter, men du kan inte plåga dig själv personligen.
  Hertigen tog lätta steg mot Oliver Twist. Pojken luktade dålig andedräkt. Slumpmässiga tankar snurrar i mitt huvud. Att väcka minnen. Även om de är falska från en cybernetisk dröm, när något dyker upp i mitt huvud från fantastiska tider. Kanske vet folk verkligen hur man reser i tiden i en dröm? Detta är själars rörelse genom rymder och epoker. När man ser framtidens skola.
  Här är det en futuristisk skola, en prydlig cybernetisk tavla lyser. På den måste du hålla fingret i en komplex sekvens - och det korrekta svaret kommer att ges. Och han lärde sig inte sin läxa. Hela dagen fäktning med elektriska svärd, gick sedan till floden. Och här står han vid tavlan och skäms. En vän till Dodger hjälper till, med hjälp av en miniatyrpryl sänder han ett meddelande som hörs i en mikrofon gömd i hans öra. Det är sant att läraren är på sin vakt. Han spelar in deras radiosändning på gravioscannern. En raspig, datorliknande röst säger:
  -Klut och Oliver. Ni är båda kvar i klassen. Hur länge kan du luta dig tillbaka och gå på tips?
  Sedan blir det en lång och tråkig läsning av moral. Fram tills nu står skannade hologram framför våra ögon. Det var därför han lämnade världens hemisfär för att bli av med påträngande lärare och tråkiga lektioner. Och hur slutade det hela? Nu skadar den där feta, fula paddan honom. Vi måste komma ihåg lektionerna av yoga och Ruscate. Hur lokaliseras smärtan där?
  Den sadistiske dignitären flinade elakt och applicerade försiktigt tången på sina revben.
  Det susade vid beröringen av hett järn, och lukten av ungt bränt kött blev starkare.
  - Vad, lilla lamm, gillar du att bli stekt? - kväkade inkvisitorn. Sedan vred hertigen försiktigt tången, hakade fast huden och vred revbenen.
  Trots testamentets alla ansträngningar rann tårarna ofrivilligt ur pojkens ögon. Det var väldigt smärtsamt. Kanske mer smärtsamt än när hälarna var kauteriserade. Det finns många nervändar på foten, men Oliver Twist har det härdat och stoppat, han sprang till och med på kol. Verkligen väldigt snabbt. Revbenen är inte så vana vid eldiga procedurer, ett skrik bryter från halsen. Oliver Twista bet ihop tänderna. Jag försökte distrahera mig själv genom att tänka på trevliga saker.
  Han vände sin uppmärksamhet mot sina bödlar. Torteraren är en framstående man; han är lång, hans armar är tjocka och köttiga, hans mantel är fodrad med blod, och han själv är klädd helt i rött. Detta är förståeligt - det är mer hemskt, och blodet på kläderna är mindre synligt. Tunga stövlar med silverhästsko. Och här är hertigen själv - i kronan tar han inte av den, planerar ens att göra smutsigt arbete. Fanatiker. En order hänger på bröstet. Ett obegripligt tecken, som ett hakkors, endast femuddig och behornad, gjord av rent guld inramad av diamanter.
  - Ja, vad vill du? - Trots den vilda smärtan gav Oliver Twist sig själv en hotfull blick, stickade ögonbrynen.
  Och han ryckte med sin bara fot, som nyligen hade smekts på en rund barnklack av ett glödhett strykjärn.
  Tvärtemot förväntningarna tappade hertigen inte humöret. Han vred fortfarande kallblodigt på revbenen. Revbenet höll på att spricka när en feg tjänare kröp in i hallen. Han darrade som en kanin.
  Och hans röst bröt av:
  "Ers höghet, salen är i full gång. Dina två flickor och en skara riddare brottades.
  - Det är hur. Hertigen tappade tången. "Jag kommer inte att tolerera en sådan behandling av min kärlek.
  Han skakade med näven mot fångarna och tillade:
  - Jag kommer tillbaka. Och du ser, utan mig, tortera inte på allvar. De lär sig huvudplågan från min hand.
  - Lyssna, min herre. - Bödeln dundrade med låg röst, hans assistenter ekade honom.
  Hertigen lämnade lokalerna. Torteraren gick fram till Oliver Twists följeslagare.
  Med en söt röst kurrade katten:
  - Nu kan du steka den andra klacken. Och du", nickade han till Oliver Twist, "titta. Samma sak kommer att hända dig.
  Bödeln värmde järnet. Det var svårt att andas i rummet. En piska visslade, piskans slag svävade över Oliver Twists nakna överkropp. Pojken ryste av slagen, men förblev envist tyst. Inte särskilt trevliga skolminnen flöt genom mitt huvud igen.
  Och på den bara hälen applicerade torteraren en bred järnremsa, röd av värmen.
  Och Oliver Twist ryckte till av fruktansvärd smärta. Men han lyckades hålla tillbaka. Även om pojkens muskulösa kropp blev blank av svett och blod. Och en grumlig vätska droppade på elden och orsakade ett väsande.
  Pojken uthärdade och sjöng till och med:
  På dagen för världens skapelse är Gud härlig av detta mirakel:
  Och himlen över jorden blev plötsligt blå Och himlen, himlen över jorden blev blå
  
  . känner inga kedjor!"
  
  Och det kommer att finnas lycka för människor nu och för alltid, När bojorna, tyrannerna och fiendskapen faller När bojorna och fiendskapen faller för alltid. All makt hos tyranner kommer att falla sönder som damm, Och ängeln kommer att sjunga Frihet i himlen.
  
  
  Härlighet, Might and Labour kommer att lysa här!Och inga krafter kommer att radera allt.
  
  Och Gud kommer att ge visdom till ditt folk Övervinna motgångar, stridigheter och fiendskap Och må de övervinna allt - förvirring och fiendskap.Det kommer att finnas Frihet, Samtycke, Kärlek Och Sanningens ljus kommer att lysa upp själar.
  
  Må det alltid finnas överflöd på det landet. Byar, byar, städer kommer att bli rika Och byar, städer kommer att blomstra. Många fartyg kommer att förtöja i viken där, Och gäster kommer att börja handla för sin egen vinning.
  
  Det underbara landet kommer att fyllas med skönhet Och Muserna kommer att sjunga Frihet i århundraden.
  ...Två flickor, Vega och Angelica, skar sig in i skaran av riddare. Att stå på dödens plats är som. De valde instinktivt den mest bekväma stridstaktiken för sig själva. Golden Vega svängde båda svärden och högg ner herrn som stod framför henne. Hennes superskarpa svärd skar genom rustningen och skar av huvudet. Angelica tillfogade också dödliga slag - hon körde ett svärd i bröstet och slog baronen som svängde hennes klubba. Hennes blixtsnabba attacker krossade kött. I nästa slag skar flickan av handen, järnhandsken kraschade i golvet med ett klingande och fienden vrålade.
  Angelica höll en "kvarn" - det ena svärdet avleder slaget, det andra skär. Riddarna var berusade, tröga i sina rustningar och hypertitansvärd skars lätt genom kött. Vega vände sig om och slog in sin fot i angriparens ansikte och körde sedan in hennes blad i hans mage. Skicklig dodge. Silhuetten av en mäktig riddare lyste svagt i levande ljus. Och så - ett exakt skott i halsen.
  Blod forsade ut. Vega är inte främmande för att döda. Men Angelica kommer bara med döden för andra gången i sitt liv, men den här tjejen är så rasande att hon inte kan stoppas och knäckas så lätt. Nästa slag tränger igenom axeln. Riddaren vrålar, Angelica vänder på bladet. Motståndaren är tyst. En sväng av "fjärilen" - och återigen faller huvudet på marmorn. Golvet blir halt av blod. Flickan dyker och sparkar med benen, tre riddare faller ner på en gång, som om de hade blivit nedhuggna. Sedan kommer hon fram och slår honom i ansiktet. Vega slår under tiden med sådan kraft att den skär svärdet och hjälmen.
  - Grymt bra! Angelica skriker. - Du är bara en terminator.
  - Jag är en stjärnvaktare. - Skrattar, svarar Vega. - Ja, och du är inte sämre!
  Den nya fightern är skickligt uppträdd på kanten. Flickan är förtjust. Riddare svärmar och stör bara varandra.
  Vega skrattar - hon gillar att hugga. Hoppa - hon slår med båda benen samtidigt, sedan ett exakt utfall. Två krigare kvävs av blod. "Stege"-tekniken följer, och den tjocke baronen backar med en avhuggen axel.
  Båda damerna var så rasande att de förmodligen skulle ha dödat alla, mer än ett och ett halvt hundra riddare, men armborstskyttar kom in i salen. Halvnakna tjejer hade inte täckt av pansar och hade det svårt. Båda skadades nästan omedelbart - bågskyttarna sköt trots allt bra och träffade främst ben och armar. Flickorna attackerades i massor. Trots det utspillda blodet hade adelsmännen ingen brådska att döda dem. Tvärtom, de behövde dem levande. Vega och Angelica tillfångatogs. De var uppenbarligen på väg att bli våldtagna. Det blev lite bråk om vem som skulle börja först. Bråket vanns av baron Sylph de Ramses. Framlutad, slet han av sig Angelicas klänning, tog ut sin värdighet och gick in i henne med våld. I detta ögonblick avbröt ett formidabelt rop den vilda orgin:
  - Vilken typ av underhållning utan min vetskap?
  Riddarna var förvirrade. Hertigens formidabla vrål kunde göra vem som helst galen.
  - Vi, Ers Höghet, ville lära flickor gott uppförande. grymtade baron Sylph.
  "Här är du och lär dig själv, okunnig. Dra upp byxorna först.
  Baronen var förvirrad.
  Hertigen fortsatte att gråta.
  - Det här är gäster, och de står under mitt skydd. Och du ville ha kul med dem. Ska jag beordra mina tjänare att pilla dig med pilar på plats? Hur vågar du utmana mig?
  Riddarna backade, svaga muttrar hördes.
  - Jag vill inte höra något, kalaset är förstört. Ta bort liken och gå hem. Annars kommer du att känna till fullheten av min vrede.
  Riddarna började skingras. Flickorna slet ut pilarna som stack ut ur deras armar och ben.
  "Det är så jag gillar dig bättre", sa Marcus de Sade. - Nu ska vi följa med till sängkammaren, där du är med mig och älskar.
  Bakom adelsmannen växte två dussin kämpar med musköter.
  "Dessa krigare kommer att se till att du inte stryper mig under de söta kramarna. Det är allt! Jag ser att ni är väldigt farliga tikar, hela mitt golv var täckt av blod och täckt av lik.
  Tillsammans med en eskort fortsatte de till sovrummet. Dess väggar var dekorerade med alla möjliga jakttroféer - de mest imponerande var turndukaiens horn.
  En massiv gyllene säng med många madrasser och kuddar reste sig i mitten av sovrummet.
  - Jag ber. Känn dig som hemma.
  Muskötsvingande krigare rökte luntor, redo att skjuta när som helst.
  - Ikväll ska jag ha en rolig kväll.
  Hertigen kastade av sig sina kläder och rustningar och föll på kuddarna.
  . KAPITEL #15
  Den unge fången har vaknat... Det är lite hungrig i tornet, barnets bara fötter är särskilt kalla.
  Oliver, för att hålla sig varm, och fortfarande i hopp om att fly, började gnida en stållänk i kedjan mot en annan. Och de är tjocka här, men i alla fall lite varma.
  Dessutom var jag hungrig ... I tornet av självmordsbombare matades pojken bara en gång om dagen: gammalt bröd och vatten. Och detta räckte inte för en växande organism.
  Och råttor skriker i mörkret. Den barfota, hungriga pojken gnuggade sina kedjor och försökte att inte gråta.
  Fast framför honom låg två smiskar och en snara runt halsen.
  Oliver sjöng lågt;
  Som det hände mig är jag tydlig med falken, men det är dags:
  Jag flög, ung klar falk, på himlen,
  Jag slår-slår gäss-svanar,
  Han slog och slog också en liten fågel,
  Som det var förr finns det ingen flykt för en liten fågel.
  Men inget för mig, jag förstår falken, det finns ingen tid:
  Jag sitter, ung klar falk, i poimane,
  Är jag i den i den gyllene buren,
  I en bur, på en plåtrand;
  Falkens ben är intrasslade,
  Silkesvagnar på ben:
  Pärlgardiner på ögonen!
  Som det hände mig, bra vän, men lite tid:
  Jag gick och gick, goda, längs det blå havet.
  Jag har redan slagit sönder skepp,
  Jag är tatar, armenisk busurman;
  Fortfarande beat-krossade lätta båtar;
  Som förr finns ingen passage för lätta båtar.
  Men det finns ingen tid för mig, goda vän:
  Jag sitter, gumman, i poimane,
  Jag är i den skurkens jordfängelse.
  Den gode mannens ben är smidda,
  På benen finns tyska fransar,
  På den unge mannens händer finns fängelselås,
  Och på den unge mannens hals finns det järnslungor.
  En sådan folksång, från en av böckerna ...
  Oliver märkte inte hur han igen glömde sig själv i en dröm.
  Inte långt borta, på samma halvklot av drömuniversumet, gick även gratispojken Oliver Twist igenom svåra tider. Efter en het piskning, varifrån skinnet sprack, sjösattes han i land. Han hade en lång väg att gå innan han nådde piratherren Dukakis. Och du måste komma dit så snart som möjligt. Han sprang nästan nerför den steniga vägen, så snabbt var hans steg.
  På två timmar tillryggalade Oliver Twist nästan två mil och närmade sig byn Yehu.
  Det var en ganska stor stad med hus av senmedeltida europeisk arkitektur, utan extra krångel och smuts. Kyrkans spira tornar upp sig över de brunröda taken. Det gröna havet plaskade, ingången till den breda viken var täckt av ett imponerande fort, från vars öppningar kanonpiporna stack ut åt alla håll. De flesta pistolerna rostade dock. På den mjuka sluttningen av kullen växte långa, upp till hundra meter, palmer. De gömde helt den vita stenfasaden på guvernörens palats. Luften var frisk, barfota barn som Oliver Twist flög runt. Pojken gömde sitt enda vapen, ett hypertitaniumsvärd, i en canvasväska han bar på ryggen. Utåt såg Oliver Twist ut som en vanlig tiggare, bara tärningarna var ovanliga - fläckiga, khakifärgade. Det var obekvämt att bära vapnet, det slog hela tiden den ärrade ryggen.
  Pojken bestämde sig för att vila, särskilt eftersom en mycket intressant syn var planerad. Ytterligare ett parti varor fördes till slavmarknaden. En beväpnad polisavdelning, skickad för att skydda de dömda, ställde upp på den breda vallen. En skara nyfikna människor samlades här. Förutom människor blinkade nosarna av inogalakt förbi. Några av dem såg ut som ankor och såg ganska ofarliga ut. Det var många barn, de skrattade och pekade fingrar.
  Och här är guvernören själv, Sam de Richard. En lång, smal person i röd peruk, klädd i en camisole av tunt siden, rikt broderad med guldflätor. Han haltade lätt, lutad mot en ebenholts käpp. Efter guvernören, knuffande förbipasserande, rörde sig en portly man i generalens uniform. Smycken klingade på hans breda bröst, och en lutad hatt prunkade på hans huvud.
  När fångarna lossades från fartyget vred mannen föraktfullt på munnen och tog fram pipan.
  De dömda såg dåliga ut: otvättade, övervuxna, många av dem såg inte ut som människor. Men det fanns också bra exemplar - tydligen bland de tillfångatagna piraterna. Oliver Twist såg flera sexarmade Inogalacts med glänsande päls. Förhandlingarna har börjat. Guvernören, som hade en genomträngande röst, sa:
  - General Cagliostro, du har rätt att välja till det pris som du själv bestämmer. Och resten säljer vi på auktion.
  Cagliostro nickade instämmande.
  - Ers excellens är mycket snäll. Men, jag svär på min ära, detta är inte ett parti av arbetare, utan en eländig flock av krymplingar. Det är osannolikt att de kommer att vara till någon nytta på plantager.
  Han skruvade föraktfullt på sina små ögon och tittade åter på skaran av fjättrade slavar, och uttrycket av illvilja i hans ansikte intensifierades.
  Kaptenen läste hela listan över slavar - de flesta av dem var pirater som mirakulöst flydde galgen. Det var också rebeller som skickades från metropolen.
  - Vilken produkt. Endast dömda och tjuvar.
  Generalen tog bort listan. Närmade sig en ung muskulös kille. Han kände bicepsen på händerna, beordrade att öppna munnen, undersökte sina tänder. Mumlade:
  - För detta tio guldmynt.
  Kaptenen gjorde en sur min.
  - Tio guldpjäser? Detta är halva det verkliga priset.
  Generalen flinade.
  - Den här slaven är inte värd det längre. Han kommer snart att dö av hårt arbete. Jag köper hellre en sexarmad, de är mycket tuffare än människor.
  Kaptenen började berömma fångens hälsa, ungdom och uthållighet. Som om det inte handlade om en man, utan om ett lastdjur. Den unge mannen rodnade. Tydligen var detta fynd obehagligt för honom.
  "Okej", mumlade generalen. - Femton guld och inget tjafs längre.
  Kaptenen visste av tonen att detta var slutpriset. Han suckade och höll med.
  Nästa person som generalen närmade sig var en medelålders man med stor kroppsbyggnad. Det var den berömda piraten Wiscin. Enögd och skrämmande tittade han rynkade pannan på köparen.
  Handeln har återupptagits. Jätten lämnade för trettio guldpjäser.
  Oliver Twist stod och solade sig i de bländande strålarna från tre solar och andades djupt den främmande luften. Den var fylld med doften av kryddnejlika, stark svartpeppar och jättelikt doftande cederträ. Samtidigt lyssnade han på vad som hände och tog bort väskan från sina värkande axlar.
  Andra köpare gick fram till de dömda, undersökte dem, frågade priset. Generalen fortsatte att pruta. Köpte ytterligare några sexarmade vildar. Det var uppenbart att han var redo att lämna auktionen. Och så föll hans ögon på den stilige och starka Oliver Twist.
  - Duktig pojke. Och förmodligen också någons slav.
  Oliver ryckte till. Från denna man andades allvarlig kyla.
  Pojken gnisslade:
  - Nej, jag är ensam.
  - Ja! Generalen var förtjust. - I och för sig - betyder en luffare. Och enligt lagen är lösryckning förbjuden, och du måste bli slav. Hej, vakter, ta med kragen. Jag har länge velat ha en sådan pojke med mig.
  Oliver Twist, som tog upp väskan, skyndade sig att springa. Men en massiv fyrarmad tillsyningsman som stod till höger skar sina ben med en piska. Slingan gick av, pojken föll. Han ryckte till och försökte bryta snaran, men den grävde ännu hårdare in i hans fotled. Sedan drog han sitt svärd och högg av piskan med ett slag.
  Generalen skrek.
  - Ta honom.
  Vakter och poliser rusade till Oliver Twist. Han svängde med sitt svärd och genomborrade polismannens bröst. Resten av vakterna lutade sig bakåt och drog sina sablar. De försökte omringa pojken.
  Oliver Twist insåg att han inte hade någon chans, hoppade upp, högg närmaste polis i huvudet och rusade iväg, studsande som en groda. Pojken sprang mycket bra, men poliserna hade hästar. Pojken blev snabbt omkörd och kastade ett lasso runt hans hals. Efter att ha klippt av repet vände sig Oliver mot sina fiender, redo att sälja sitt liv dyrt.
  Han var omringad på alla sidor. Musketörer dök upp bakom dem, de drog ut sina tunnor och laddade dem i farten. Det var tydligt att de var på väg att börja skjuta.
  - Ta honom vid liv! Generalen befallde.
  Arcana ros. Polisen tränades för att fånga rymmande. Ett par bra inkast - och Oliver Twist var bunden. Ett välriktat skott från en musketör slog svärdet ur hans händer. I samma ögonblick kastade de ett nät.
  Jag förstår, insåg Oliver. Nu ska de boja honom i tunga bojor, och han kommer aldrig att se frihet.
  Cagliostro jublade.
  - Slå honom, slå honom.
  Han vände sig till den fyrarmade för att ge ordern.
  I det ögonblicket hördes ett skarpt, rullande ljud som skakade luften. Generalen blev förvånad. Båda hans livvakter hoppade med honom. Vakterna darrade, någon tappade en musköt. Alla vände sig, som på kö, mot havet.
  Nedanför, i viken, på ett avstånd av tvåhundra steg från fortet, låg ett stort skepp. Vit rök virvlade. Han gömde helt det magnifika fartyget och lämnade bara toppen av masterna synliga. En flock pterodactyler reste sig från de klippiga stränderna, virvlade i himlen med gälla rop.
  Generalen förstod inte vad som hände. Varför skjuter fartyget från alla vapen?
  - Jag svär på den engelska kungens namn. Han kommer att svara mig för det.
  Det blev panik.
  Under tiden sänkte skeppet den engelska flaggan. Han försvann i en rökpuff. Den ersattes av Stars and Stripes Banner of Kiram's Empire. De gyllene stjärnorna glittrade vackert mot den lila bakgrunden. Generalen himlade med ögonen.
  - Kapris! viskade han med svårighet. - Kirams kapare!
  Rädsla och misstro blandades i hans röst. Ilska blixtrade i hans ögon. Livvakterna stirrade i fjärran förvirrade, rullade med sina gula ögon och blottade sina sneda tänder.
  Det enorma skeppet som så lätt lurade vakternas vaksamhet var ett privatfartyg. Till skillnad från vanliga pirater hade han ett statligt patent och rätt att handla med rån och fånga fartyg från ovänliga länder. Och Kirams imperium har länge varit i fiendskap med Storbritannien. Nu är det dags att bli jämn. Ett stort parti guld utvunnet från kontinentala gruvor har nyligen anlänt till staden Yehu. Efter att ha fått denna information beslutade amiral Pisar don Freebie att attackera den engelska kolonin. Det var en personlig hämndaktion. För tio år sedan besegrade den lokala guvernören den då unge kaptenen av första rangen, Pisar don Halava.
  Nu ska han ta en övertygande revansch. Hans enkla uppfinning visade sig vara så framgångsrik att han, utan att väcka misstankar, självsäkert gick in i viken och hälsade fortet med en bredsidessalva. Trettio vapen avfyrade och förvandlade skyltarna till spillror och aska på en gång.
  Det har bara gått några minuter. Flera åskådare märkte att fartyget försiktigt avancerade i rökmoln. Genom att lyfta storseglet för att öka hastigheten, rörde sig i en hård vind, riktade kaparen lätt kanonerna från vänster sida mot fortet oförberedd för försvar.
  Det verkade som om världen slets isär. Den andra salvan var ännu mer förödande. Generalen var hysterisk.
  - Varför behöver jag ett sådant straff!
  Nere i staden slog trummor, trumpeter hördes, som om de fortfarande behövde varna för fara. Vakterna fick inte panik, försökte ge tillbaka eld. Fortet skakade av explosioner.
  Den tryckande hettan och avsevärda vikten hindrade generalen från att röra sig. De fyrarmade monstren tog upp Cagliostro och bar den in i staden.
  Oliver Twist, som utnyttjade den allmänna förvirringen, gled ut ur nätet och tog upp sitt svärd och gav sig iväg på hälarna. Ingen följde efter pojken.
  Fortet svarade med enstaka skott. Han täcktes av en tredje volley.
  Slavar, det var mer än femtio av dem, mestadels rebeller och pirater, gick på flykt. Mighty Wiscin, en erfaren pirat, skickade dem direkt till det gröna huset. Flera milismän med musköter sprang därifrån.
  "Vi kommer att hitta vapen där," sa Wiscin.
  Oliver Twist sprang fram till dem.
  - Medan alla är upptagna kan vi slåss mot fienden.
  Pojken var före alla. Vid tröskeln stod en vakt med en musköt. Innan han hann höja sitt vapen skars huvudet av.
  Slavarna gick in i huset. Det fanns en liten arsenal där: musköter, sablar, gripkrokar.
  - Beväpna dig! beordrade Wiscin. - Nu ska vi gå ut och ge ett ljus åt Kiram-grisarna.
  Oliver Twist höll sig kall.
  - Och varför ska vi skynda till Kiramiterna? Låt dem fånga staden bättre - våra fiender finns där.
  "Ja", sa jätten. - Jag blir bara glad om de släpper guvernörens eller den här generalens magkänsla.
  Beväpnade slavar gömde sig.
  Poliser, vakter, miliser rusade in i strid med det desperata modet från människor som förstår att de inte kommer att bli skonade vid nederlag. Kiramanerna var hänsynslösa, de var kända för sina grymheter.
  Angriparnas ledare kände till sin sak. Till skillnad från Yahoo.
  Befälhavare Kirama gjorde rätt - han besegrade fortet, tog kontroll över stadens centrum. Hans kanoner avfyrade grapeshot över det öppna området bakom piren och förvandlade människorna som Cagliostro befallde medelmåttigt till en blodig röra. Kiramiterna agerade skickligt på två fronter - med sin eld förde de panik i försvararens led och täckte samtidigt landningen av landningsgrupper.
  Under de brännande strålarna från tre solar fortsatte striden fram till kl. När knastret av musköter och klingande av metall kom närmare, var det tydligt att kiramiterna pressade stadens försvarare.
  - Luta dig inte ut. Oliver Twist tittade ut. - Låt det mörkna först.
  Konstigt nog lyssnade Wiscin på pojkens råd. Kanske gillade han hur ragamuffin kämpade.
  Vid slutet av dagen blev femhundra kapare Yehus absoluta mästare. Solnedgången var vacker, pojken beundrade den med nöje. Staden var rastlös. Försvararna avväpnades, och Pisar don Freeva, sittande i guvernörens palats, med förfining som mycket liknar hån, bestämde storleken på lösen för guvernören och generalen.
  - Du borde ha blivit hängd. - Smuttar på sin pipa, sa Don Freebie. - Men jag ska vara barmhärtig, och istället ska jag ta ett hundra tusen guld och två hundra nötkreatur. Och självklart kommer jag inte att förvandla den här staden till en askhög.
  Som svar, ett skeptiskt rytande:
  - Och vad sägs om guldet som du fångade i palatsens källare? Det finns flera miljoner.
  Och tjuta som svar:
  - Det här är mitt rättmätiga byte.
  General Cagliostro sjönk ner i sin stol...
  När skymningen började bad Oliver Twist om spaning.
  - Jag ska ta reda på vad som händer i staden - och genast tillbaka.
  Staden brann.
  Kiramiterna rånade, hängde de motsträviga och våldtog kvinnor brutalt. Oliver Twist såg flera barns lik, inklusive en tjej med öppen mage.
  Det fanns även kvinnor med avskurna bröst, brutna ben - uppenbarligen utsatta för övergrepp. Pojken blev blek och skyndade sig ut ur detta helvete. På en smal gata träffade han en flicka med blont hår. Hon blev jagad av fyra kiramiter, berusad och klädd i tunga stövlar. Utan att tänka två gånger rusade Oliver Twist över. Han svängde sitt svärd mot närmaste kapare.
  Slaget var så kraftigt att hjälmen sprack tillsammans med skallen. Sedan hoppade den barfota upp med sina bara klackar. Han slog ner en Kiramian med knäet i käken och slet upp magen på en annan. Bara en stod kvar på fötterna.
  - Engelsk valp. morrade han. Och han blev genast attackerad. Efter att ha utfört kombinationen "sliten fläkt", skar pojken av fiendens huvud.
  - Gå till dina förfäder.
  Den oformliga massan kollapsade till marken.
  Han sprang fram till den gråtande flickan och tog tag i hennes hand. Hon såg rädd in i ögonen på frälsaren.
  "Följ mig, älskling", sa Oliver Twist.
  Tydligen inspirerade blont hår och blå ögon förtroende. De sprang nerför gränden, bakom dem hördes tunga steg. På vägen mötte jag en annan berusad kirames, detta orsakade inga svårigheter. De klättrade uppför kullen genom de tomma gatorna och nådde utkanten av Yehu. Oliver Twist förde flickan till ett hus med gömda slavar.
  Wiscin mötte honom med ett sadistiskt leende.
  - Vilken typ av stöld tog du med oss. Fräscht och ungt.
  Rör henne inte, annars dödar jag henne. - Det blodiga bladet såg väldigt övertygande ut.
  - Jag ser att du lyckades slåss, jag berömmer. Vad ska man göra nu?
  Oliver Twists ögon blixtrade.
  - Vi måste fånga fiendens skepp. Visst har varelserna redan druckit och är i staden, och vi kommer att få ett utmärkt skepp.
  Bra idé, låt oss få det att hända! Piratslavarna uttryckte högljutt sitt godkännande.
  Planen att fånga skeppet var enkel, tonvikten låg på överraskning. Och ändå fruktade Oliver Twist att Kiramanerna vid fyra månar skulle upptäcka båtarna och slå larm.
  "Jag föreslår det här," sa Oliver. - Jag ska simma till skeppet. Jag går ombord och ger signalen.
  - Klarar du vakterna ensam? - Wiscin började, men piraten Oro avbröt honom: - Pojken säger vad han tycker. Om vi upptäcks kommer skyttarna att öppna eld. Och sedan var allt borta.
  På tre båtar närmade sig slavarna ett säkert avstånd från fiendens fartyg. Med ett svärd, en snara och en liten dolk simmade Oliver till skeppet. Fyra månar lyste så att det gick att läsa. Det fanns tjugo vakter ombord. Samtidigt klarade de sin funktion dåligt. Medan nästan hela laget var upprörande på stranden, korkade skytten med sina assistenter upp ytterligare en tunna rom. Vaktvakter - två vid fören och aktern - höll vakt. Oliver Twist märktes inte.
  Pojken simmade åt sidan och klättrade försiktigt upp på de grova brädorna. Hans skickliga händer och bara tår höll fast vid varje hack. Han tog sig tyst till näsan. Han kastade en dolk i baksidan av väktarens huvud, svärdsbladet skar av huvudet på en annan Kiramets. Så de första vaktposterna likviderades. Efter det, förbi skyttarnas berusade skriksånger, nådde den skallige mannen aktern. Vaktposterna kikade försiktigt ner i vattnet överbord. Därför märkte de inte hur en nästan okroppslig skugga gled och skar dem i halsen.
  Uppgiften har blivit lättare.
  Gunners var så berusade att de inte uppmärksammade den tända facklan. Oliver släppte repstegen till sina kamrater. Slavarna klättrade tyst ombord. En Kiramese, som gick ut på ett litet behov, märkte deras rörelse, men uppenbarligen misstog de dem för sina egna.
  - Vadå, ganska rånad? frågade han på Kiram-dialekten.
  - Så bra som det blir. sa Wiscin. Bladet blixtrade. Dolken stack för mycket i den nyfikne krigarens hals.
  - Femte. kommenterade Oliver. "Låt oss nu komma till resten."
  Tidigare slavar sträckte ut i aktern. Ytterligare en vaktpost passerade. Han togs av med ytterligare ett exakt kast. Tyst, som skuggor, tog sig slavarna fram till midjan. De var väl beväpnade. Från midjan öppnades en vy över hela fartyget, från akter till för. Ett dussin personer chillade på däck, resten drack rom och tequila nedanför. Många pirater var duktiga på att kasta - inte bara dolkar, utan även klyv och sablar. Utan att avlossa ett skott massakrerade de de berusade Kiramiterna. De som drack på nedervåningen behandlades mer humant. De attackerade och erbjöd sig att kapitulera.
  "Låt oss boja och hålla", beordrade Oliver Twist.
  Efter det fortsatte piraterna, utan att tänka två gånger, till en överdådig måltid. Deras entusiasm var på topp. Inte konstigt - i det stinkande lastrummet matades slavarna bara matrester.
  "Låt oss nu sätta upp patruller," befallde pojken, "när det gryr kommer fienden att försöka återvända till skeppet. Låt oss överraska honom.
  Alla höll med om detta.
  Oliver Twist satt kvar på sin post och såg fram emot gryningen. Tiden gick smärtsamt långsamt. Äntligen dök den efterlängtade blå solen upp vid horisonten. Men även efter det hade fartygets besättning ingen brådska att återvända. På eftermiddagen dök stora båtar fyllda med tunnor med guld upp. Pisar don Halava följde dem personligen. De nypräglade piraterna bytte till Kiram rustningar och kläder. Exemplarisk ordning rådde på fartyget, och därför misstänkte Don Freebie ingenting. Dessutom sprakade hans huvud av en stark baksmälla, och han hällde gärna i sig ett par glas starkt vin. Tunnor lastades hastigt ombord. Tidigare slavar kunde knappast hålla tillbaka sig för att inte öppna dödlig eld. Slutligen placerades den sista tunnan och lösenkistorna i lastrummet. Sedan befallde Wiscinus:
  - Slå dem!
  Salvor från musköter föll på kiramiterna, och sedan användes knivar och klyvar. Ungefär femtio soldater dödades på en gång och Pisar don Halava bands. Hans mun var munkavle med en oaptitlig munkavle från en peruk, och han eskorterades in i lastrummet.
  Andra Kiram-båtar kröp ihop.
  En kraftfull sjösalva på trettio kanoner sänkte ett dussin stora båtar och skadade ungefär hälften av de återstående. När de förvirrade Kiramanerna bråkade frenetiskt lyckades fartyget svänga åt styrbord. En annan dödlig salva sprängde de överlevande båtarna i bitar. Skjutningen genomfördes i en hög på kort avstånd, så förlusterna blev stora. Träbitar krossades, vattnet skummade, fläckat av blod. Inogalact med ett krokodilhuvud simmade mot skeppet. Filibusterna sköt honom med musköter. Endast tre båtar överlevde, de vände mot stranden. Vapnen laddades långsamt om och de lyckades ta sig undan. Färre än hundra kapare överlevde. De som flydde var helt demoraliserade.
  Det var en seger.
  Oliver Twist kämpade för att lyfta en av de järnbundna tunnorna. Öppnad. När den oljade toppen sprack regnade guldmynt ner.
  Piraterna tittade på ädelt byte.
  Wiscin var den första som tog ordet.
  - Vi fångade oöverträffade skatter, men förblev samtidigt utstötta. Vi har inget annat val än att kasta ut den svarta flaggan och göra det som många av oss länge varit vana vid. Nämligen sjörån.
  Korsarerna uttryckte kraftfullt sitt godkännande. Oliver Twist hade inget emot det heller. Tvärtom - det är därför han flydde hit från ett civiliserat, men väldigt tråkigt daghalvklot.
  - Kustbrödraskapet har en egen hamn. Detta är ön Monaco, där alla filibusters finns.
  - Bra! - sa Oliver - Har vi en bas så går vi inte vilse. Det finns bara en fråga kvar att lösa.
  Wiscin förstod perfekt.
  - Vill du bli vår kapten? Kommer inte att fungera. Du är fortfarande för ung.
  Jag har redan blod på mig. Oliver höjde sitt svärd.
  Bruten morrade:
  - Mer om mig. Innan du är en erfaren korsare. Hur gammal är du dock?
  - Elva. "Oliver Twist såg inte ens lämpligt att lägga år till sig själv.
  Piraterna skrattade.
  Ropen hördes:
  - Pojken är för ung, det behövs en erfaren ledare. Wiscina för kapten.
  Den gigantiska korsaren flinade.
  - Du förstår, Oliver Twist, de litar inte på dig. Vem vill att jag ska bli kapten?
  Alla piraterna lyfte upp sina vapen.
  - Så här. Men var inte ledsen. Från och med nu är du min högra hand. Jag, trots Olivers unga ålder, utser honom till min assistent. Och en lagom vind i ryggen!
  Stormiga utrop om universellt godkännande. Oliver vred på sitt svärd.
  - Jag håller med! Och jag accepterar hedern utnämningen.
  Jublet låter igen. Wiscin kommandon:
  - Och nu - allt på masterna. Det är nödvändigt att fånga den mötande tacken.
  Oliver Twist började sjunga, piraterna började sjunga med unisont i starka röster:
  
  Emerald plaskande våg överbord,
  Stjärnorna på himlen ovanför oss lyser!
  Nöjet av en korsar med doftande vin,
  Vilken morgondag - bara Herren vet!
  
  Kommer ombordstigning att ske eller kanoner avfyras,
  Lägg ner huvudet i den onda avgrunden!
  Så är ödet för filibustern Pallas,
  Att segla över havet i ett formidabelt element!
  
  Och lyckan kommer - en ljus rand,
  Om händerna är starka är det vässade svärdet starkt!
  Var inte blyg, djärvt in i strid - besegra rädslan för hjälten,
  Visa din karaktär, lyckas tända glöden!
  Melodin simmade efter aktern och livet fortsatte att flyta på som vanligt.
  . KAPITEL #16
  Den unge fången blev återigen allvarligt piskade. De misshandlade honom hårt, och till och med Olivers klackar brändes av en fackla.
  Pojken, utmattad av grym tortyr, glömde sig själv i en djup sömn. Och han drömde om det...
  Tuzoks värld var praktiskt taget medvetslös, och bödeln böjde sig över Oliver Twist och gnuggade försiktigt sprit på hans sår. Till hans förvåning torkade de snabbt ut.
  - Den här killen läker bättre än en hund, vilket nöje han kommer att ge mig, han kan torteras i månader.
  Pojken gnisslade till svar:
  - Vänta inte, mina vänner kommer snart, och de kommer att sträcka på dig på hyllan.
  - För det här ett par slag till. - Kara Maara piskade med all sin kraft en hulling- och nålvisp på ryggen, och kastade sedan rödpeppar och salt. Pojkens ansikte vred och vred sig som en mask, bara en övermänsklig ansträngning gjorde det möjligt att hålla tillbaka gråten.
  - Ja, var är dina vänner? Dyke för symmetri Jag bränner din andra häl, det är möjligt att superhertigen inte kommer idag.
  Det glödheta järnet rörde vid barnets fot, sedan tryckte Kara hårdare och väntade en stund tills det brände pojkens härdade fot.
  - Vad jag älskar doften av sjungit lamm. - Sa kat, saftig teckning i näsborrarna, mättad av lukten av brinnande luft. Kan skära av en bit av ett ben och äta det: det ser väldigt aptitligt ut.
  Vi stoppar heta kol i din mun. Vega skrek till fullo. Flickan sprang fram som en panter, hennes ögon glittrade och håret föll över axlarna som solstrålar.
  Fyra assisterande bödlar rusade mot henne, men blev avskurna av en svepande "delfinvingar"-teknik. Sedan, med en exakt rörelse, skar Vega ner en annan torterare, bröt hans arm och skiljde hans huvud från kroppen. Angelica ramlade in bakom henne och släpade den orörliga superhertigen på sina axlar. Hennes ögon föll på Oliver Twist. Barnet var täckt av skavsår, skärsår och brännskador. Ja, och doften, som påminner om en grill, lämnade ingen tvekan om vad en professionell sadist gjorde här.
  Angelica sprang fram till honom och strök hans sår.
  - Min kära pojke, hur motståndarna misshandlade dig.
  Oliver svarade med ett leende:
  - Var inte rädd, mamma, du vet hur segt, det tar inte ens en dag för såren att försvinna.
  - Det beror på att man har blivit förbättrad av att leda speciella apparater som aktiverar kroppens stamceller.
  - Du är hans mamma, och du sa till oss att de är dina bröder. - Vega höggs ner på en gång av fem fighters, fyra assistenter och en ganska skicklig krigare Kara Maara. Hon slog tillbaka attacken och genomborrade omedelbart en av dem i magen.
  - Ack, jag ville se yngre ut, speciellt i din pojkväns ögon eftersom han bara är en pojke.
  - Du har fel, han är redan trettio år gammal, den ser bara ut som en brat. Men öppna inte munnen på honom. Han är min, vi har bråkat i mer än ett år, hand i hand, och jag bestämde mig bestämt för att skaffa gemensamma barn med honom.
  - Vad är berömvärt. Men min man dog, och han gick på jakt i detta halvklot av natten. Det var där de gjorde slut på honom.
  - Det är hemskt! Men vi är alla dödliga. Jag önskar att du hittar en bra man. - Sa Vega och avslutade en annan jävel. Angelica insåg själv att hennes partner behövde hjälp. Dessutom sprang ytterligare två dussin kämpar in i rummet.
  Hon högg med sitt svärd och befriade Oliver och rusade in i styrhytten. Flickornas svärd var vassare och mer perfekta, de kunde skära stål. Bara Kara Maar hade en hamstrare inte sämre, och han lyckades till och med klia sig på Vegas axel. Efter att ha fallit lossnade Oliver Twist snabbt, befriade sig från repen, han ställde sig försiktigt på tårna - hans klackar brändes av eld och, med att plocka upp två tappade svärd, rusade han in i striden. Pojken sjudade av eld, om han bara hade torterats för grymt. På resande fot kastade han tång, kedjor, spikar mot hertigens kämpar. Här är en av dem, som ett resultat av ett välriktat kast, som landade mitt i Karas röst.
  Bödeln tog tag i hans utskurna pulserande öga, Vega, som utnyttjade ögonblicket, skar av hans arm vid armbågen och slog ut svärdet. Pojken, efter att ha avgett ett segerrikt klick, lyfte upp honom och skar ner två fighters på en gång, kröp upp till Kara. Han slog tillbaka med ett enda svärd, en vältränad pojke i fäktning förstod genast hur han skulle använda det. Han producerade en enkel men effektiv dubbel väderkvarnteknik. Med ett slag tog han bort bladet och med ett annat skar han av armen till axeln. Kara Maara kollapsade till botten, medvetslös av smärtchocken.
  - Nu tog din armlösa bandit emot fullt ut. Jag hämnades mig, men andra kommer att ge dig ett konto.
  Den farligaste fightern besegrades, Oliver tog nycklarna och sprang in i sidokorridoren. Tre fyrarmade kämpar med svärd dök upp på väg framför honom på en gång. De attackerade Oliver, ett av klicken kliade sig till och med på bröstet och från knuffen satte sig pojken på sina brända hälar. Pojken skrekande, ignorerade smärtan och slog en av dem i ljumsken. Sedan, i ett otroligt språng, skar han av huvudet på den som gav det. Han undvek svärden, slog den andra på toppen av hjälmen, fantastiskt, och avslutade sedan med en svepande vänsterkrok. Den sista fightern hann knappt slå tillbaka attackerna från det snabbare barnet, som efter några sekunder störtade sitt svärd i hans hjärta.
  - Musiken spelade inte på länge, fraren dansade inte på länge! - Skrattande, sa pojken. Och sprang på tå sprang han på och klirrade med en nyckelknippa.
  Tjejerna fortsatte att skära med överlägsna krafter. Ändå ökade antalet lik omkring dem, och de charmiga amasonernas bara fötter badade i blod. Ändå kom fler och fler förstärkningar till vakterna och flickorna började trängas. Angelica och Vega använde båda händerna och sparkade också av all sin kraft, men deras många sår hindrade dem från att röra sig. Krigarna drog sig tillbaka, och krigarna runt dem blev fler och fler. I stridens hetta glömde tjejerna helt bort superhertigen som var medvetslös, annars försökte de använda honom som en sköld.
  Vega försökte använda loggningstekniken. Det hjälpte till att få ner några fler människor. Men det faktum att svärd kunde skära stål spelade till deras fördel. Tack vare denna teknik. De dödade de attackerande krigarna, i så stort antal. Men under slagsmålet halkade Vega i en djup pöl av blod och föll nästan. Utnyttjade ögonblicket och en av hertigens mäktiga två meter långa soldater gav ett kraftfullt slag mot huvudet med ett svärd.
  Om Vega inte hade en så stark skalle med en blandning av culicistat blev hon helt enkelt avhuggen. Men ändå rann blod ut och ett avklippt hårstrå föll, och flickan själv förlorade nästan medvetandet. Reflexmässigt återskapade hon ett utfall och genomborrade motståndarens hals. Men hjärnskakningen gjorde att hennes huvud gjorde ont och hennes reaktion blev värre och hon missade fler slag.
  Det var inte alltför lätt för Angelica, hon hade redan krokat flera gånger, och de nyligen inkomna skadorna värkte och värkte. Tjejerna var utmattade, svett och blod rann ur dem, de rann vackert över bronshuden.
  Vega fick snart ett slag i armen, hennes biceps skars, den unga Amazonen till höger var sårbar, armen tappade styrka och fart.
  - Det ser ut som att vi fastnade Angelica, klättrade in i striden, utan att räkna ut vår styrka.
  Angelica själv blev knivhuggen i sidan med ett svärd och kunde knappt hålla tillbaka sina stön.
  - Gillar väldigt mycket att man måste dö de modigas död. Om du tror på gudarna så be till dem.
  Tjejerna gnisslade:
  - Jag tror bara på det högre sinnet som tillhör människan. Och även i det faktum att efter att ha nått obegränsad makt, kommer människor själva att kunna återuppliva alla döda.
  Ett dussin musketörer sprang in i rummet, själva musköten var fortfarande för skrymmande och dyra vapen, den viktigaste var fortfarande kall. Efter att ha tänt eld på säkringen riktade de dem mot flickorna och gav hallen.
  Även om Vega och Angelica hoppade åt sidan, hålades Vega i benet och Angelica slogs ut ur bröstbenet.
  - Åh! Hur det brinner! hon skrek. - Det verkar som att vi inte har annat kvar än hopp om den framtida uppståndelsen. Även om jag personligen trodde på den Allsmäktige och himlen, men inte för mycket.
  - Alla trosriktningar och religioner är en bluff, ett sätt att ta pengar. Vega skrek. - Jag är en tapper officer i den engelska armén och ett nytt liv väntar mig, men du är borta.
  Musköterna var långsamma att ladda om, men det var ändå tydligt att slutet var nära. Nya skyttar sprang upp och redan från tjugo stammar sköt de en salva. Visserligen dödades fyra av hertigens soldater av misstag, men Vega och Angelica fick nya sår. Deras styrkor försvagades så mycket att de slog tillbaka med svårighet. Till slut sänkte deras olyckliga huvuden, de blödande flickornas rörelser blev tröga och det blev uppenbart att nästa volley skulle bli ödesdiger. Musketörerna kom till och med närmare.
  Och i detta kritiska ögonblick, följt av en vänlig salva av pilbågar, ringande smärtsamt bekant, sjöng åtminstone Angelicas röst.
  Släng av det onda slaveriets bojor,
  Ta svärdet och slipa bladet starkare!
  Må dina fiender vara fulla av svek,
  Men det kommer att bli gratis, helvetets is kommer att smälta
  Vi kommer att göra den här lilla världen glad också!
  De flesta musketörerna dödades, resten av kämparna blandade ihop sig, överösa med pilar. Striden började koka med förnyad kraft, hertigens soldater var pressade.
  - Och din son gjorde det bra, befriade fångarna och kom oss till hjälp. sa Vega.
  - Och det var precis vad jag hoppades på till sista sekunden, för det var inte för inte som min bebis sprang någonstans med nycklarna.
  Striden var dock inte över än, superhertigen hade fortfarande många krigare, striden fyllde alla korridorer. Flickorna fortsatte, trots extrem utmattning och skador, att slåss. I det ögonblicket sprang en lång ung man ut för att möta dem, båda hans svärd glittrade av blod.
  - Det är ni, mina skönheter, hur ni blev sårade.
  Vad gjorde du, sov?
  - Nej, men de tog mig för din tjänare och släppte mig inte in i palatset, och jag ville själv inte utgjuta mycket blod. Och när soptippen började insåg jag att jag inte skulle klara mig utan mig. Oroa dig inte, svärdsmanskap har jag lärt mig från barndomen.
  - Jag vet det! Du är en av de utvalda tusen. Vega sa till.
  Vad är det utvalda tusentalet? - Frågade Angelica.
  - Jo, det är ungefär som en elit i Golden El Dorado. - Okej, bli inte distraherad, du måste skära hårdare.
  Fresh Dodger, som blev äldre i sömnen, rörde sig förstås mycket snabbare än de utmattade tjejerna. Hans svärd skär motståndare på mitten och skär blad. Så småningom drog sig hertigens soldater tillbaka och trots att de flesta fångar plågades och utmattades av fängelse, förrådde hat deras styrka. Dessutom utbröt ett spontant bråk i själva staden. Många människor var hungriga, utmattade av despotism och höga skatter, men slavarna led särskilt hårt, de var upprorets främsta explosiva massa.
  - Du förstår, folket stöttar oss. - Skrek Dodger.
  Ut ur de smala korridorerna rann upproret upp till ytan. Den formidabla pojken Oliver Twist kämpade bättre än någon vuxen, efter varje slag av honom föll någon. Skurken i sin tur agerade som en riktig dödsmaskin, men de utmärglade tjejerna började släpa efter.
  - Vi kanske tar en paus. Vega föreslog.
  - Nej, vad är du! Utan oss kan upproret kvävas i sitt eget blod. Befästa Golden. Angelica skrek.
  - I den blodiga striden försökte vi skära! De föll, men de reste sig! - Vega muntrade upp och skar en annan soldat. tillade Angelica och tittade på henne. Tjejerna vinkade mer och mer intensivt, det verkade som att en andra vind hade öppnat sig. Skurken var långt framme, två svärd korsade över hans huvud och verkade slå ut en regnbåge. Det var då som Angelica mindes superhertigen.
  - Och var är huvudmonstret?
  Vega vände sitt blodfläckade och sedan ansiktet.
  - Troligtvis är han död, jag gav honom en halspulsåder!
  - Eftersom det inte finns något att oroa sig för ser det ut som att kampen kommer att dra ut på tiden, och vi måste döda dem alla.
  Folk anlände från alla håll, de flydde, viftande med yxor, höggafflar, liear, med vild frenesi rusande mot de hatade satraperna. En man, frisk som en tjur, tog upp ett ekdäck i en gunga och förde ner det på två ryttare som rusade för att skära över. De flög av sina sexbenta hästar, järnrustningar brakade mot kullerstenarna och blod forsade bakom munnen på dem.
  En annan ryttare togs bort med en lie som skilde huvudet från kroppen.
  Oliver Twist har helt förvandlats till en djävul, trofébödelns svärd var underbara, att hugga med dem är lika enkelt som att klippa gräs. Men superhertigens palats, bränder bröt ut i dess rum, rök strömmade över de höga taggiga tornen. Skurken var den första att lägga märke till och befallde.
  - Det är bråttom att stoppa branden, annars förvandlas rikedomen som samlats i århundraden till aska.
  Några av rebellerna är ännu inte så stela att de inte hör förnuftets röst. Men de hämmades av de överlevande riddarna och många vakter. Striden var kaotisk, någonstans i röken såg Dodger en smed med armar tjocka som stockar, viftande med en hammare, rejäla kämpar föll från hans slag. Massiva rån började. Maara Ace hade precis kommit till sinnes och, även om han kunde befalla, var hans auktoritet inte ovillkorlig. De befriade fångarna hade redan skickat fåglar till Valya Chervonny, bara han kunde återställa den revolutionära ordningen.
  Plötsligt dök den välbekante översten Gustav upp framför Dodger. Han riktade en fyrvingad örn mot Dodger. Dess pansarnäbb öppnades och avslöjade vassa tänder.
  Undvikaren hukade och undvek slaget. Efter att ha missat, skrapade gamen kullerstenarna med sina klor, fick sedan återigen höjd och översten attackerade den ryska spanaren med ett skarpt spjut.
  - Du slutet på plebejeren!
  Skurken undvek och högg hästens framben med sitt svärd. Den sexbenta hästen välte ryttaren och han flög som en pingisboll. Den behornade hjälmen träffade trottoaren, vilket tillfälligt bedövade översten. Skurken bestämde sig ädelt för att låta honom återhämta sig, medan han fokuserade på örnen.
  Den enorma fågeln attackerade honom igen, men det var inte för inte som Dodger var en av de utvalda tusen, ett exakt slag med ett svärd rakt i ögat, och örnen slog i ett dödligt anfall. Med ett skarpt kast kastade kaptenen för den ryska armén gamen över honom, fläckad av lila blod.
  - Ja, odjuret. Jag förstod vad det innebär att ta itu med en krigare från Storryssland.
  Översten reste sig långsamt, hans svärd blinkade i händerna.
  "Jag är den bästa svärdsman i superhertigens armé. Plebejer slåss mot mig och ditt huvud kommer att avskiljas från din kropp.
  - Ju starkare fienden desto intressantare blir segern! - Skurken lät fienden äntligen återhämta sig, sedan attackerade han honom. Översten visade sig verkligen vara en mycket sofistikerad motståndare, som kan många trick, men är underlägsen Dodger i snabbhet och fysisk styrka. Icy, som försökte vinna så snabbt som möjligt, agerade för rakt på sak, vilket han straffades för, Gustav lyckades skära sig i kinden. Sedan utförde Dodger en komplex kombination "Mad Squid" och skadade sin motsvarighet allvarligt.
  - Du betalar allmogen. stönade översten.
  Efter flera attacker blev Gustav så svag att Peter lätt skar av handen, och sedan träffade hjälmkrönet.
  - Inte illa för en tjänare. - Sa han och föll ner död.
  - Jag skulle gärna tjäna! Servering är tråkigt! - Skurken band Gustov och bar honom under ett träd, och rusade sedan igen in i det. Ett helt regemente av riddarvakter gick in i verksamheten, och rebellerna, beväpnade på måfå, hade det svårt. Spontant uppförda barrikader växte upp på gatorna, infanteriet och kavalleriet rammade, och deras strid blev extremt hård.
  På avstånd i mörkret gömde sig till och med de vanligtvis gnistrande fyra månarna bakom blymoln. Superhertigens palats såg inte längre ut som en kaka, utan en gammal byggnad av Pentagon, dekorerad med tolv kupoler och militärstatyer, det var särskilt många riddare och drakar som tävlade på hästryggen. En låga bröt redan igenom mellan dem, ett uthus flammade upp, kanoner sköt någonstans i närheten, de beskjuter staden och förstörde mestadels stenhus.
  Plut försökte styra upproret i en mer meningsfull och mindre spontan riktning, men ingen ville lyssna på honom. Och infanteriet hade redan slagit igenom till palatset och iscensatt en massaker. Maara Tuz samlade en grupp supportrar runt sig, han torterades med besparingar och skar bara huden på ryggen.
  - Wali Chervonny var är du? - Han skrek till fullo. Vakterna omringade honom från alla håll och försökte ta honom till fånga. Här är ett skickligt kast av lassot och en rejäl man är besegrad, snaran är stängd vid strupen.
  - Ytterligare en kadaver är tagen i sin helhet. Snart kommer vi att döda alla rebeller. Var är de där galna kvinnorna?
  Maara drogs som en enkel boskap, men när han redan var efterlyst, kastade han den på hästens kors, en pil gnisslade och genomborrade ryttarens huvud. Efter ett par sekunder flög en annan förbi och lade ner en annan krigare. Esset föll och började rulla iväg, tog sedan en dolk som någon tappade och klippte av repet. Nu kämpade han med förnyad kraft, han ville verkligen se vem som räddade honom.
  Efter att ha sprungit tillbaka lite såg han en halvnaken pojke täckt med blodiga fittor. Han kände dock genast igen honom.
  - Det är du World Tuzok. Att din son blev ganska misshandlad på grund av dig.
  Världen svajade med vilken otrolig viljeansträngning han lyckades ta sig till utsidan av palatset efter att ha tagits av hyllan. Det var särskilt smärtsamt att trampa på brända fötter, höger ben var allvarligt skadat. Han doppade dem hela tiden i vattnet, fontänen förstördes och de stora blåsorna avtog något, och det verkade som om råttorna gnagde dig levande. Han tog den dödade hertigkrigarens båge och kom i tid för att hjälpa sin far.
  - Inget pappa! Ärr pryder bara en man. Huvudsaken är att jag inte sa något till dem.
  Pojken verkade vara stolt över att han hade utstått tortyren. Sedan kom sanningen ihåg hur han skrek och nästan lossade tungan. Tack till Oliver Twist för moraliskt stöd i svåra tider.
  - Du är redan en ganska vuxen värld och måste utstå de svåraste tortyrerna.
  - Ja, pappa, men de slår och framför allt bränner hälarna, det är svårt att hålla sig från att skrika.
  - Om du vill ska jag ge dig goda råd. När du är helt outhärdlig, sjung. Det hjälper mycket, jag har ofta blivit pigg i mitt liv. Det är bara synd att du inte var tempererad med en piska i förväg, då hade vilket ställ som helst inte varit något för dig.
  - Jag personligen föredrar att träna med båge än att utstå stryk. - Världen föreställde sig hur fadern med sin tunga hand slår honom. Brr!
  - Okej, eftersom du räddade mig idag kommer jag inte att slå dig, men i framtiden kommer din hud att behöva solas.
  Nya krigare dök upp, en hel avdelning närmade sig, rebellerna hade en extremt svår tid. I det ögonblicket dök en kolibriliknande fågel med sex vingar och en krokad näbb upp och skar genom luften. När hon satte sig ner och öppnade munnen kvittrade hon.
  - Vali Chervonny, närmade sig staden, bönder från de omgivande byarna anslöt sig till honom. Han ber att få öppna porten från sidan av Cedar Forest.
  - Då behöver du slå igenom till dem, var är de här jäkla kvinnorna, de skulle hjälpa till med sina kassörer. Mara skällde ut.
  - Jag springer efter dem. sa Mir.
  - Man kan inte springa långt med brända sulor. - Atamanen vilade sin son - lät Zvan rusa in bättre.
  Esset visslade för den huggande pojken, som fortfarande var fräsch, efter att ha lyckats undvika tortyr.
  - Spring och hitta de där två kvinnorna som startade det här upproret. Man känner lätt igen dem, de är vackra och de lämnar efter sig en massa lik. Säg åt dem att skicka en attack mot Cedar Gate.
  Pojken gick med sina bara klackar för att utföra uppdraget. Zvan var en av de bästa löparna och scouterna i rebellavdelningen, och Maara hoppades att pojken inte skulle blanda ihop någonting.
  Pojken insåg omedelbart att flickorna var där det var som varmast, ja, i mitten av kampen var det tydligt hur Angelicas och Vegas svärd flimrade. Genom att svinga sin sabel, eftersom det tveeggade svärdet var för tungt för barnsliga händer, lyckades han hugga ner krigaren och bryta igenom till Amazonas.
  - Kära krigare. - Sa han, med svårighet att parera slagen. - Förstärkningar kommer till oss, och för att släppa in dem i staden är det nödvändigt att frigöra inflygningarna till Cedar Gates och sänka bron.
  - Var är de? frågade tjejerna unisont.
  - Jag ska visa dig, följ mig. - Sa pojken. Han doppade fötterna i blodet och sprang och lämnade spår av bara fötter. - Följ spåren.
  Flickorna, som erfarna idrottare, återhämtade sig på språng. Efter att ha huggit ner ytterligare några riddare började de springa och körde om pojken ganska snabbt.
  - Och vart ville du att vi skulle åka.
  - Jag tar med dig, här ser de ett triangulärt torn, försök öppna dem.
  Det fanns få vakter runt porten, huvudstyrkorna kämpade i staden. Flickorna, efter att ha dödat fyra krigare i ett slag, gled genom porten. De gick snabbt uppför spiraltrappan och bröt sig fram till mekanismen som sänkte bron. Ett dussin vakter vid den här tiden spelade kort. När de såg två barbenta, blodiga och samtidigt vackra kvinnor, i trasiga, grymtande ljud.
  - Vilka sötnosar, häng med, vi ordnar ett coolt gruppsex till er och häller upp vin.
  - Låt oss döda dem! - Sa Vega, och med ett dubbelslag med en skära lade hon ner fyra fyllon på en gång.
  Resten sträckte sig efter sina svärd, men det var för sent, flickorna högg ner dem som kål.
  - Banzai! - skrek Vega halvt på skämt och skar av det sista huvudet från hennes axlar.
  Sedan vände de två med svårighet på handtaget, de enorma grindarna började gå ner och blockerade vallgraven. Fruktansvärda varelser dök upp ur vattnet och knäppte rasande sina munnar.
  - De har ingen chans, titta, de har redan bråttom att hjälpa till.
  En stor hord bönder med högafflar och lie trängde in i staden, följt av en härdad partisanavdelning, att döma av deras prickiga kläder. Krigarna målades för att matcha skogens färg.
  - Äntligen kom Vali Chervonny, är det inte han. - Vega pekade med fingret mot en krigare i pansar som galopperade på en bläcksvart sexbent häst.
  - Nej, det här är hans assistent Discord. svarade Zvan.
  - Var är din ledare?
  - Här är det. - Pojken pekade på en enorm man i bastskor och med två bredsvärd i händerna.
  Varför ser han ut så här?
  - Så att fienderna inte känner igen under striden, och om han hade kungliga kläder, sköt de honom för länge sedan.
  - Det är klart, vi ser också nu ut som tiggare. Angelica suckade.
  - Huvudsaken är inte vad som är utanför, utan vad som är inuti. Vega nappade. - Nu ska vi ha det riktigt bra.
  Även om tjejerna redan var trassliga i benen av trötthet, tvingade de sig själva att ta sig ur huvudet.
  Chervonny hackade som en demon och Vega ropade till honom.
  - Jätte, var försiktig med att vifta med din egen.
  - Vem är du?
  - Gudinnan som skapade allt det här.
  - Från kvinnor alla upploppen, och ni bara två.
  - Men vi vet hur man skär, inte sämre än män. Vega höjde sina blodiga svärd.
  - Låt oss se, du kanske bara är en skrytare. sa Vali.
  De nya styrkornas närmande började tippa vågen till förmån för upprorsmakten, men det tog mycket lång tid att slåss. Både Vega och Aplita sårades mer än en gång, väldigt ofta såg de döden i ansiktet, men inte för en sekund saktade de ner sin förintelsedans. Chervonny fick själv flera sår, särskilt känsliga, när hans kolonn började avfyras från musköter. Och då var tjejerna som bäst, de var de första som skar sig in i leden och tystade de onda rovdjuren. Muskulösa kvinnliga händer var domnade länge, Vega och Angelica höll fast vid stoltheten, som inte lät dem sjunka. Rebellerna bröt sig återigen igenom till palatset och bröt sig tätt ned med rör. Superhertigens styrkor var uttömda och hans trupper drog sig tillbaka, själva palatset brann som en stor eld.
  - Släck brådskande bostaden till den här galten. Vi måste rädda det som är kvar. befallde Vali. - Ta också tag i vapnen.
  Perth, med en grupp människor fascinerade av hans bedrifter, bröt sig fram till väggen, där det fanns flera batterier med tunga vapen. De höll hela staden under pistolhot och förstörde den med glödheta kanonkulor.
  - Följ mig, kamrater, att storma, att skrota!
  Nära vapnen fanns en allvarlig soptipp, en bonde planterade en artillerist på en höggaffel. En annan kille, som fortfarande ser ut som en tonåring, kastade en dolk i strupen på en nitiskt skrikande officer. Han ramlade ner och kvävdes av blod. Till och med kvinnorna kämpade med ett rasande raseri och använde antingen lätta sablar som fångats från fienden, eller yxor, köksknivar och till och med tandborstar. En av dem skar till exempel ganska skickligt upp magen med en kniv som attackerade hennes krigare. En annan jungfru visade sig vara så förförisk att hon distraherade kämparna genom att visa upp sina höga, ståtliga bröst. The Dodger själv har länge tappat räkningen på hur många han lyckades döda i en blodig röra. Och ändå, att döda människor är inte som dag eller andra galaxer, på den tiden känner man bara berusning av makt, och då. Men han har redan förstört så många förbundsmedlemmar att extra blod är som vatten för honom.
  - Kom igen killar pressar hårdare. - Skurken sparkar fienden i ett hopp, hans stövlar är smidda med hypertitan, det här är inte särskilt bekvämt i värmen, men det är effektivt, skallar spricker av en sådan chock. Sedan galopperar han som en riktig karateka, dubbelslag och svingar med svärd, direkt fyra är döda.
  Nästan alla vakter vid vapnen dödades, några överlevande soldater gömde sig under vapenvagnar och hjul. De dras ut och de vill döda dem, men Peter stoppar de mest nitiska.
  - Bind fast dem, så frågar vi om de vill komma över till vår sida.
  Tidigare fiender är bundna, men det upproriska folkets ilska är förståelig, artilleriet förstörde många hus, några var lamslagna.
  Den sista allvarliga försvarspunkten i staden var detinetter. De misshandlade riddarna drog sig dit, liksom resterna av regementena. Släta höga väggar, såväl som pansardörrar, förhindrar överfallet.
  Skurken gav ordern.
  - Ta med artilleri, slå ut porten.
  Eftersom de flesta av rebellerna inte vet hur de ska skjuta, leder Dodger personligen vapnen. Här är en av dem, den största kärnan dras med svårighet av flera personer. En rysk officer tar ett tips och skjuter mot dörren. Den första missade något, gjutjärnskulan träffade tornet. Brist på vapen med tung kaliber, låg eldhastighet. En Peter är inte utan anledning eliten, han bestämmer sig för att lägga till krut, en av rebellerna, som en gång tjänstgjorde i artilleriet, försöker invända.
  - För mycket laddning. Pistolen kan gå sönder.
  - Gå inte sönder! Plut vinkade. - Titta så tjock ridbyxan är, man ser direkt hur mästarna jobbat hårt.
  När han självsäkert somnade med vitt pulver, hjälpte han människor att ladda den tyngre kanonkulan.
  - Jaha, nu ska det bli kul.
  Från ett sådant avstånd är det svårt att träffa dörren direkt, och den enorma kalibern bidrar inte till noggrannheten, men om det lyckas blir det en effekt. Naturligtvis måste du lita på intuition. Skurken slöt ögonen och bad försynen, som i regel gjorde Storryssland gott, att också hjälpa till i denna fråga.
  - Tja, barn med Gud.
  - Må den heliga Guds moder hjälpa oss. - Sa rebellerna.
  Med ett tjut avfyrade kanonen en kolonn av brinnande lågor, en boll som vägde tjugo pund slog in i dörren i hög hastighet.
  Järnet som det smiddes med sprack, men själva grunden överlevde.
  "Fan, vad den är gjord av, jag måste skjuta igen." Låt oss öka avgiften.
  - Inte värt det. - Gunnern höjde rösten. "Risken är för stor, bättre sir, om du har rätt röst för att sätta in ett par skott till, kan inte en enda dörr stå emot så många träffar.
  - Okej! Men jag kommer inte att ge dig en dosreduktion heller.
  Efter att ha slagit in kanonkulan i kanonen sköt Dodger igen, men uppenbarligen vände sig lyckan bort från honom, slaget fortsatte till tornet, det var tydligt hur de utslagna tänderna flög.
  Ungen hade också kanoner, och de morrade med eld. Det är sant att de sköt för det mesta värdelöst och blint.
  - Dina nerver är för spända. - Sa den gamle skytten. - Slappna av och tänk på något trevligt.
  - Vad handlar det om? - Frågade den irriterade Dodger.
  - Om det till exempel att du är min pärm, och din son. - Den snuvade pojken svarade provocerande, sabeln i händerna var blodig, och han kämpade bra.
  - Och vad är ingen dålig idé! Jag skulle vilja ha fem, inga tio söner att slåss för mitt fosterland.
  - Nej, du kanske fortfarande är för ung för min pappa, det är bättre för dig att vara min storebror.
  Dodger rörde vid hans släta, skägglösa haka och skrattade. Sedan, med tanke på den gamla ryska seden, korsade han sig. Vapnets bakdel är uppvärmd.
  - Hett! Men ingenting, men cool huvudet.
  Nästa kärna skickades med precision. Den massiva dörren kollapsade och rebellerna, främst Angelica och Vega, rusade in i öppningen.
  Flickor har alltid strävat efter att dominera, och eftersom de stack ut för sin stora skicklighet i att slåss, drog sig andra män ofrivilligt upp till sin nivå.
  Vega hoppade upp på den förstörda delen av bröstvärnet och gjorde en propeller med sina svärd. Bitar av blodigt kött flög.
  - Angelica, du kanske har något slags dop, jag känner inte mina händer.
  - Jag chillar inte heller, ha tålamod tjejen - du kommer att bli en ataman.
  - Barnskämt är inte passande här, jag håller på att tappa mitt svärd.
  "Då faller huvudet härnäst."
  Köttkvarnen fortsatte, elden brann och Vega steg barfota in i elden flera gånger, men uppmärksammade den inte. När de sköt undan vakterna bröt de sig in på gården.
  General Monnac själv, den högsta befälhavaren för superhertigens trupper, kämpade här. Han var väldigt lång, längre än Valya Chervonny själv och ovanligt bredaxlad. Här är två enorma riddare som går samman och väljer tveeggade svärd som vapen. Vali var stark som en björn, men hans motståndare var inte sämre, dessutom tränades Monnac av de bästa svärdsmännen i kungariket och Vali agerade på gammaldags vis. En minut senare genomborrade generalen, efter att ha gjort en skicklig bedräglig rörelse, sin motståndares hand. Vali flyttade svärdet till sin vänstra hand, hans rörelser saktade ner. Och sedan slashing backhand bryter igenom bröstet. Chervonny vacklade, men sedan kom Vega honom till hjälp. Flickan parerade generalens attack, och hon gjorde själv ett märke på hans panna med ett annat svärd.
  - Det är en hora! Jag kommer att knulla dig i alla hål. ropade Monnac.
  - Podden kommer att gå av. - Vega stack ut tungan.
  Generalens slag var tunga, men inte tillräckligt snabba jämfört med den ryska underrättelseofficerens rörelser. Efter att ha missat flera attacker stönade han, blod rann från det genomborrade skalet, det var tydligt att den stora galten försvagades.
  Förgäves tror fienden
  Att han lyckades knäcka ryssarna!
  Vem vågar, han anfaller i strid,
  Fiender kommer att bli slagen rasande!
  Vega yttrade de gamla, inte mycket naiva verserna och fortsatte offensiven. Till slut snubblade generalen, som hade tappat krafterna, och flickan genomborrade hans hals med ett blad.
  - Jag tror att jag hade bråttom: jag borde ha tagit dig till fånga och våldtagit dig.
  Den sista kampen pressade dock all kraft ur henne. Flickan vacklade och tappade sina svärd. Sedan attackerade en brutal folkmassa henne, flickan fick två sår i magen och ett annat blad skar henne i kinden.
  - Här är jävlarna! - Vegas händer darrade, hennes ben var också trassliga och skakade, det var tydligt att hon var på sina sista ben. Angelica blev också utmattad och bekämpade fem krigare med nöd och näppe.
  - Det är dumt att dö tre steg från segern! mumlade Vega.
  - Du kommer att leva! - Skrek Oliver Twist och gled som en liten tigerunge mellan bladen. Ett par attacker och trasiga huvuden flög ner.
  - Bravo baby, jag skulle vilja ha en sådan son.
  - Och jag har det redan! - sa Angelica och vred sig med svårighet, hon slog en annan fighter.
  Vega föll, slog hennes ansikte i blodet och tog sedan en klunk. Detta muntrade henne underligt nog upp och hon reste sig.
  - Det är för tidigt att skriva av mig, jag kan fortfarande kämpa.
  Flickan tog upp de tappade svärden och snurrade runt och fortsatte att släppa sina tarmar.
  Vakterna var tydligt utmattade, några soldater, efter att ha tappat modet, föll på knä och bad om förlåtelse, andra, tvärtom, föredrog döden framför fångenskapens skam. Men deras styrka torkade ut, slagen blev mindre och mindre.
  - Ge upp! Och vi kommer att skona era liv. - Skrek Vali Chervonny. - Släpp dina vapen innan det är för sent!
  Mer än hälften av dem som kämpade i desperation övergav sina knivar som hade blivit oanvändbara. Endast en liten del av soldaterna yttrade patos.
  Vakterna ger inte upp!
  "Då måste du dödas!" Framåt mina drakar, en sista ansträngning återstår.
  Vega och Angelicas huvud rasslade och pojken som hade blivit torterad såg inte bättre ut, men de föll ändå på fienden och avslutade de sista resterna av motståndet.
  När äntligen den siste krigaren som Alex genomborrade föll blev det dödstyst.
  Vega, utmattad, satte sig på en kulle med flera lik. Aplit talade.
  - Ave Maria! Vi vann.
  Vali gick fram till tunnan med vin, tog upp den, bröt av kanten och började dricka girigt. Sedan vände han sig till resten av rebellerna.
  - Och vad är du värd. Låt oss dricka till vår seger.
  Först nu kände Vega och Angelica att de ville äta, till och med deras magar krampade och halsen var torr av törst.
  - Efter en härlig strid, varför inte ta en klunk.
  Rebellerna startade rånet, men Vali Chervonny stoppade dem.
  - Nej, all förmögenhet ska redovisas och rekvireras. Nu, istället för hertigen, kommer vi att regera, och varje makt behöver både medel och matförråd. - Sa rebellernas chef.
  - Och ni tjejer kom hit! Ni är så ljusa och starka krigare, men jag känner inte er! Var kom du ifrån.
  Vega bestämde sig för att inte berätta sanningen. Det är bättre att veta mycket och upptäcka lite.
  - Vi är från avlägsna länder, mycket längre än Kirams och Englands väldiga ägodelar, och länge bodde vi i ett militariserat kloster, där kvinnliga krigare utbildades.
  - Det är så, men jag visste inte att det finns sådana människor, och är ditt kloster stort?
  - Liten och fruktansvärt hemlig.
  - Och du kan visa mig personligen på kartan.
  - Och det finns ingen karta, dess plats är en så helig hemlighet att om vi ger ut den kommer vi att utsättas för en fruktansvärd förbannelse.
  - Nåväl, mina hemliga krigsnymfer, jag låter er hålla det här hemligt. Och den här killen som kämpar så bra är inte din släkting av en slump?
  - Han är min son!
  - Grattis! Det här är en riktig örn och jag tror att det med tiden kommer växa fram en enastående fighter ur pojken, även om han redan nu kämpar suveränt.
  - Jag tränade honom själv.
  - Vad heter din partner?
  - Jag är Vega, Dodger är fortfarande med oss, han är ingen tjänare, utan en jämställd partner.
  - Jag ska lära mig det! Jag bjuder in er att bli mina assistenter, och jag kommer att ge var och en av er ett regemente.
  "Väldigt tacksam, men vi tänker inte dröja för länge i den här världen, och så fort vårt uppdrag är över kommer vi att lämna det.
  En skugga blixtrade i fjärran, en oansenlig liten man steg på sin häst och galopperade till grinden. Hans läppar viskade listigt.
  - Det verkar som att det är dessa som profetian talar om.
  . KAPITEL 17
  Den piskade unge fången försökte desperat såga igenom kedjorna. Han hade lite tid kvar.
  Snart tredje piskning, och sedan avrättningen. I en slinga är att dö inte lika smärtsamt som det är förödmjukande. Och här matar de självmordsbombarna väldigt dåligt. Bröd och vatten och så lite. Och det är kallt i de tjocka stenväggarna. Och doktorn kommer inte ens - han dömdes, så varför behandla.
  När den utmattade Oliver Twist föll in i en dröm, drömde han ...
  Efter en ädel fest och firande av segern samlades ett råd av rebeller. Den deltog av befälhavarna för avdelningarna, såväl som Vega, Angelica, Plut och, ganska överraskande, den unge Oliver Twist, som utsågs till att leda en avdelning bestående av barn och tonåringar som inte var äldre än sexton år.
  Diskuterade det aktuella läget och vad som ska göras härnäst. För det första var det nödvändigt att återställa den legitima auktoriteten i själva staden, att stoppa rån och våld.
  - Jag har redan satt upp tjugo galgar, där de som inte ville underkasta sig folkets makt hängs upp.
  - Det stämmer, men det är ännu bättre att spetsa tjuvar! ropade unge Oliver Twist.
  Flera befälhavare bland rebellerna uttryckte sitt enhälliga godkännande.
  - Du kan genast se att folkets sanna ledare växer!
  - Det blir insatser! - Klipp av Vali Chervonny.
  Vega tog ordet.
  - Jag tror att vi inte kommer att få sova lugnt, det är möjligt att bokstavligen några dagar senare kommer en enorm armé att skickas hit, som kommer att belägra staden.
  - Inte så snart! - Klipp av Vali Chervonny. - Armén ska vara samlad och utrustad. Dessutom har Naporedon en konflikt med Agikan, kastar han för mycket kraft på oss riskerar han att förlora alla kolonier. Nej, det är inte så läskigt än.
  "Men ändå, det är bättre att hålla på än att vara förebyggande, det är bättre att vinna än att dra sig tillbaka i rädsla. Vi måste marschera på egen hand, längs vägen kommer vi att fylla på vår armé på det upproriska folkets bekostnad, och sedan kommer vi att erövra imperiets huvudstad som sin egen.
  - Matarra är huvudstaden i vårt land. Så du vill störta kungen.
  - Nödvändigheten tvingar oss att göra det.
  Vem blir monarken då?
  - Ja, även du, jag bryr mig inte.
  - Vivat Vali kejsare. Befälhavarna fick det.
  - Vilket är väldigt smickrande, jag kanske kan hålla med om hennes förslag. Som du sa, det är bättre att vinna än att dra sig tillbaka i rädsla.
  - Det gäller att samla alla krafter och mobilisera först och främst killar från sju års ålder. - Insatt av Oliver Twist.
  - Och hur ska vi rekrytera volontärer eller införa värnplikten?
  - Självklart plikt. - Här förenades atamaner. - Folket är redan vana vid det, och vår armé kommer att bli större.
  - Och vara med på det här.
  - Dessutom. Angelica kom in i samtalet. - Vi måste befria alla slavar och ta dem in i vår armé.
  Vi kommer inte att ha slaveri! - Klipp av Chervonny. Rebellernas ledare reste upp en stor gyllene bägare i stenar och drack den i en klunk - Från och med nu kommer livegenskapen att avskaffas av alla fria bröder en till en.
  - Och bytet ska delas lika mellan alla. Oliver Twist ingrep igen. - Oavsett titlar.
  Vali tvekade, men fångade de spända blickarna från sina stridskamrater, sa han bestämt.
  - Må det vara så! Vi röstar.
  Alla höjde näven.
  - Enhälligt!
  Viskade Dodger i Vegas öra.
  - Naturligtvis är frihet underbart, men stannar vi inte för länge. Vi har trots allt vårt eget lands uppgift - Storbritannien.
  - Du glömde att vi lovade att lämna tillbaka Angelica hennes söner. En är återlämnad, så fort vi hittar den andra och tar Matarra, kommer vi omedelbart att förvandlas till ljusets halvklot.
  - Det kan ta för lång tid. - Peter flammade till av ilska.
  Vad viskar du om. frågade Vali misstänksamt.
  - Om personliga angelägenheter. - Leende, svarade Vega.
  - Det är din sak. Tja, här är de viktigaste besluten vi har tagit, det återstår att diskutera detaljerna.
  - Djävulen är i detaljerna. sa Vega.
  - Jag vill inte låta påträngande, men din ankomst påminner om en vanlig legend om två barfotakrigare med svärd som ska dyka upp innan världens undergång.
  Du kan tänka på oss som vad som helst, men ibland blir legender sanna. sa Vega.
  - Och jag tror inte att du är förkroppsligandet av Jungfru Maria och Azazel, men folket kan tro på det. Så det är bäst att du inte gör honom besviken.
  - Varför? - Frågade Angelica.
  - För i det här fallet kommer många enkla och religiösa krigare att ansluta sig till oss. Folket är trots allt inte konstant i sin ilska, utan mycket mer konsekvent i kultdyrkan.
  Flickan hällde upp sig ett halvt glas svagt vin, fuktade hennes hals.
  - Tja, för en rättvis sak är jag redo för det här. Men du vet vad Vali. Angelica tvekade.
  - Tveka inte att tala.
  -Hur tycker du om vetenskap?
  - Jag är själv inte särskilt läskunnig, men jag tycker att om det är till gagn för landet och det arbetande folket så ska vetenskapen uppmuntras.
  - Man ska också lära sig själv för att inte bli blind.
  - I min ungdom var jag själv en slav, och jag var inte upp till läskunnighet, och då gjorde jag bara det jag kämpade, gömde mig från jakten, väckte rättvisa. Och om jag blir kung är det inte känt om jag kommer att ha åtminstone ett korn av fritid.
  - I forna tider på vår moderplanet fanns en stor härskare Djingis Khan. Han kunde inte heller läsa eller skriva, men han uppnådde omfattande erövringar och skapade ett ganska gediget imperium. sa Vega.
  - Vilket bra exempel. Såvitt jag förstår flög du hit från avlägsna stjärnor.
  - Ja, du förstod rätt, och vårt imperium omfattar miljontals världar som liknar och inte liknar dig.
  - Med sådana uppgifter är man desto mer lämpad för rollen som messias. Hjälp mig att vinna tronen och jag kommer att göra allt du ber om.
  - Vi har ett krav för att du ska utveckla vetenskap, förstöra slaveri, regera rättvist!
  - Du säger en sak, men lägg fram tre på en gång! Chervony skrattade. - Okej, låt oss fylla bägarna och dricka till framgång.
  Atamans drack, inklusive Oliver Twist. Pojken blev lite sugen och pratade patos.
  - Jag vill bli en prins.
  - Vad pratar du om, jag adopterar dig. sa Vali mjukt.
  - Nej, du borde plugga på en vanlig skola, så fort jag hittar din bror så kommer vi tillbaka.
  - Är han din son? Angelica nickade. - Då ska du lyssna på din mamma. Och nu ska vi ta en drink till och skingra oss bland trupperna.
  - Ge det bara inte till honom.
  - Visst, nog är nog, barn ska iaktta måttfullhet i att äta och dricka.
  Efter att ha yttrat den sista skålen avslutade Chervonny mötet. Redan i korridoren drog Dodger Vega.
  - Så för dig betyder uppdraget från ditt hemland ingenting?
  - Du vet, jag är trött på att vara en undergiven marionett, jag vill spela en avgörande roll minst en gång i mitt liv, riskera allt, men befria planeten från medeltida dominans.
  - Och det faktum att fosterlandets öde beror på vårt uppdrag, är det samma sak för dig?
  - Nej, men det påbörjade arbetet måste slutföras. Vi kan inte överge dessa människor vid ett kritiskt ögonblick i historien. Föreställ dig vad som väntar dem utan oss - tortyr och avrättning.
  - Och hur är det med Angelica, jag hoppas att hon klarar det själv.
  "Men hon har inte så omfattande militära färdigheter och kunskaper som vi. Och när det gäller miljontals människors lycka kan den gå under.
  "Är du säker på att ett våldsamt uppror kan leda till ett universellt paradis?" Fallet kan bara sluta i överskott av blod.
  - Det är därför vår kontroll behövs så att förgätmigej växer i stället för blod.
  - Okej, jag ger dig tre dagar till, och om du inte går med på att lämna dem kommer jag själv att lämna rebelllägret och flyga till planeten Simson.
  - Du vet att jag inte kan. Nåväl, låt oss titta på omständigheterna.
  Befälhavarna skingrades i delar och började dela upp armén i regementen. Vali Chervonny utsåg människor som testades och härdade i partikamp till stora formationer, folk valde själva mindre. Samtidigt genomfördes en revidering av palatset, även om de övre rummen led av brand, själva väggarna överlevde branden, och viktigast av allt, den enorma källaren där superhertigens kolossala skatter förvarades överlevde. Ett dussin rebeller dog i ögonblicket när de försökte ta sig in i statskassan. De installerade simulatorerna och fällorna med pilar fyllde bokstavligen de desperata killarna. Vali Chervonny var dock nöjd.
  - Så det är nödvändigt för tjuvar. Från och med nu är alla pengar människors bästa.
  Med hjälp av tunnor med krut sprängdes fällorna och prydligt staplade guldtackor, silvertackor, tunnor och kistor fyllda med mynt dök upp inför rebellernas blick. På en separat plats låg ädelstenar, diamanter, några i storleken av en valnöt, kristallklara rubiner, smaragder, några av dem var i form av smycken eller blommor, agat, topas, safirer, individuella pärlor i storleken av ett kycklingägg.
  "Dessa hertigar har samlat på sig rikedomar i århundraden. Det är dags att dela med folket.
  Den allestädes närvarande Vega och sedan in tungan.
  - I mitt imperium är diamanter inte högt värderade, de tillverkas i industrianläggningar. Det är samma sak med rubiner, de brukade användas i laser tills megaplasmamaskiner uppfanns, men smaragder är värda något.
  - I det här fallet ger jag dem till dig, kanske för örhängen?
  - Jag tycker inte om att tynga ner öronen. En enkel ring räcker!
  Matförråden i slottet, såväl som i stadens lagerhus, var betydande, så att hungern inte hotade revolutionen. I allmänhet gjorde ett bördigt klimat - tre solar på en gång och ovanligt frodiga växter det möjligt att skörda fyra gånger om året. Naturligtvis blev det ingen vinter, klimatet påminde om det ekvatoriala.
  Och konstigt nog, även på den här mjuka, duniga jorden som sipprade av fett, där det räckte att sticka en pinne för att få den att blomma, svälte folk. Oligarkins grymma makt, orimliga skatter och hyllningar, ledde till att de flesta av människorna levde i fattigdom.
  Därför spred sig upproret och spred sig genom städer och byar. Och när rebellernas armé ger sig ut på en kampanj är detta en imponerande syn. Många rebeller kom ut ur porten och rörde sig längs den breda vägen. Men då en professionell militär man rynkade pannan, var det uppenbart att volontärerna var dåligt utbildade, de var i otakt, även om deras befälhavare försökte bygga dem. Bland vapnen finns särskilt många uträtade lie som ser hotfulla ut, många spjut, det finns till och med personer beväpnade med horn och klubbor.
  Det finns få musköter, även primitiva. I denna typ av styrka är beväpningsnivån inte högre än under Ivan den fruktansvärda tiden, det viktigaste är kalla vapen, vilket ger rebellerna några chanser. Men om de står inför en stor och välutrustad armé kommer de att sopas bort. Det finns inte tillräckligt med artilleri, de flesta av de fångade kanonerna som fångats under stormningen av staden är för tunga, det är svårt att släpa dem. Det vill säga, kampanjen för kronan är inget annat än en chansning som kan sluta i mycket blod.
  Hit kommer kvinnorna från de lokala amasonerna, de flesta av dem muskulösa och stora, pumpade upp muskler i hårt arbete. De följer i regel med sina män, men det finns också mycket unga ensamstående kvinnor. Av dessa bildar Vega sin egen vakt.
  Här är ett dussin fler tjejer omringade henne och Angelica.
  - Ni är helgon! - De skrek. - Föregångare till Mary och Azazel.
  Vega är ganska van vid sin roll. Även om den här demonen inte tror på Gud, låtsas hon vara nedsänkt i religiös extas.
  - Tro på den Allsmäktige, straff har kommit till din värld. - Vega lyckades ta reda på legenden i allmänna ordalag.- Jag kom hit för att göra de fattiga rika och de rika fattiga!
  Detta orsakade en explosion av entusiasm bland de fattiga. De var högljudda och viftade med sina liear.
  - Vi har jämställdhet mellan kvinnor också, måste kämpa. Jag ska vara den första att visa dig ett exempel! Vega höjde sitt svärd över hennes huvud.
  Många flickor och vuxna matroner stödde denna impuls - även om det i detta världskriget ansågs vara ett manligt yrke.
  Vali Chervonny körde själv fram till dem. Den här gången klättrade han upp på en stiphin, ett roligt djur som är en blandning av en elefant och en kaktus. På toppen, där sadeln var placerad, och bågskytten med vagnen, var allt snyggt trimmat, men de tre stammarna såg lustiga ut.
  Oliver Twist såg ett sådant djur för första gången och drog nyfiket i taggarna, sedan försökte han spela, de ringde och fick något som på avstånd liknade en harpa.
  Pojken lyckades återskapa melodin från en galant armémarsch.
  - Spela inte runt, fast nej, fortsätt att spela dina uppenbara musikaliska förmågor.
  - Gillar du musik? - Förvånad Oliver Twist.
  Självklart är jag ingen vilde. - Vali blev till och med kränkt. - Om jag kommer från en enkel familj, vad tror du då; oförmögen att uppfatta skönhet?
  - Det här är en militärsång med honom går soldaterna för att dö. Men om du vill, så spelar jag Beethovens heroiska symfoni för dig tillägnad Napoleon Bonaparte.
  - Vilka är dom?
  - Forntida hjältar från avlägsna stjärnor.
  -Spela den.
  Pojken började stämma "strängarna", varje elefants nål hade sin egen räckvidd. Till slut lyckades han hitta rätt rytm och han började spela. Den geniala melodin i originalföreställningen var imponerande. Snart omringades de av flera tusen åskådare, och de krävde enhälligt att få fortsätta.
  Chervonny avbröt koncentrationen.
  - Vårt mål är en attack mot huvudstaden, vi får inte stå stilla. Patrizh blev kvar, och vi kommer att lyssna på musik efter segern.
  Oliver Twist, uppmuntrad av publikens stämning, blev envis.
  - Låt mig spela Tjajkovskij för dem, det här är också en väldigt stark hjälte från antiken.
  - Inte! Vi vänder och marscherar.
  Här kom Vega in i samtalet.
  - Låt honom spela! Jag vill också lyssna på Tjajkovskij, speciellt eftersom han är kompositören av vår stamfaderstat!
  Vali Chervonny tvekade, han ville inte argumentera med det nya helgonet, hennes auktoritet och kompetens skulle komma väl till pass, men hans egen auktoritet borde bevaras.
  Vad ska Angelica säga?
  - Låt honom spela, men det här blir hans sista låt. - Sa skönheten.
  Oliver Twist tog ett bloss och började sedan sjunga. Hans röst hade ännu inte börjat brista och därför var uppropet ovanligt tydligt.
  "Och han har hyfsade sångförmågor" - tänkte Dodger. - "När jag dessutom sjöng är det synd efter fängelset, jag tappade helt infusionen."
  Men kaktuselefanten själv verkade ha en annan uppfattning. En tid stod han lugnt, och sedan hur man släpper taget. Oliver flög av törnen, och en erfaren ryttare som satt med Valya Chervonny drog i tyglarna. Men ingenting hjälpte, djuret ryckte mer och mer, det verkade som att elefanten hade blivit galen. Tjock hud blev röd, vilket var ett hottecken för denna typ av djur. Här kunde inte Vali själv stå emot och flög bakifrån, han skulle förmodligen ha brutit nacken, men Dodger var på alerten och tog upp huvudet på upproret. Men ryttaren hade mycket mindre tur, från en skarp knuff flög han ut som en kula och kraschade in i en palm.
  - Skräcken har vaknat! Det var du som förde honom den trasiga sångaren! - Skrek Chervonny.
  I det här ögonblicket hoppade Angelica fram, en jättelik elefants gigantiska betar svävade över henne, till och med den modiga Vega skrek. Men flickan, utan att rycka till, lade sin hand på hans bål. Det verkade som om en ström av energi kom ut ur henne, den galna elefanten ryckte och frös, hans hud blev från röd till blå. Sedan fick hans blodsprängda ögon ett meningsfullt uttryck, och monstret med tre stammar knäböjde.
  Alla frös, trodde inte sina ögon, det blev dödstyst, och sedan exploderade det av någons skrik.
  - Elefanternas heliga dam.
  Ropen hördes, publiken skanderade.
  - Marias inkarnation kommer att tämja vilket odjur som helst! Ära åt de heliga!
  Elefanten bugade sig och Vali Chervonny satte sig på honom igen. Rebellernas ledare var nöjd, och den envise pojken fick det, medan Angelicas auktoritet stärktes ytterligare, vilket objektivt sett är till hans fördel.
  Innan han satte sig viskade han i Angelicas öra.
  - När jag blir kung kommer jag att erbjuda dig att bli min fru.
  Flickan svarade.
  - För att gifta sig behöver man kärlek.
  Vali andades ut.
  - Jag älskar dig väldigt mycket.
  - Jag har inte dig än.
  - Ordet inger fortfarande hopp.
  Vali tittade sedan svartsjukt på Dodger, är inte den här ynglingen hans konkurrent?
  Men sedan, när han fångade Vegas blick, insåg han att de snarare var ett par med henne. Så här ser denna tiger på honom, en blick full av svartsjuka och beundran. Det är sant att han verkligen känner Angelicas ökande charm, det var just en sådan kvinna som han ville se som sin fru, stark, intelligent, modig, kapabel att dela ledarens börda, och i framtiden, om Gud hjälper, och kungen. Hennes son är naturligtvis inte socker, även om en stark kille, modigt uppträdde under tortyr, en utmärkt fighter, men fortfarande någon form av främling. Å andra sidan, om han var av hans blod, då skulle Vali betrakta sig själv som en lycklig far.
  Oliver Twisty höll under tiden på att bygga upp sina ungdomsvakter. De jämnåriga som saktade ner och inte lyssnade väl på kommandon, lärde han med knytnäven. Spåren av tortyr på hans kropp försvann helt, och till och med barnen tittade på honom som om han var ett mirakel och gjorde sitt bästa för att lyda. Tuzoks värld återhämtade sig fortfarande inte från tortyr, ett av hans ben brändes och det bandagedes, vilket resulterade i att tonåringen haltade, men piskorna är inte så skrämmande. Och ändå, för att han inte skulle sakta ner, sattes pojken på en vagn.
  Oliver Twist rusade runt henne som en djävul, vinkade till sin vän och återvände sedan till sin grupp. Det kommer att bli nödvändigt att ta reda på vad hemligheten är och varför han återhämtade sig så snabbt. Tydligen har människor från stjärnorna en speciell magi eller en ovanlig konst att läka. Under tiden kommer han att hålla ett öga på honom på kampanjen. Den största faran kommer dock från Orden av Lejonets mun, detta är en stor och lömsk kraft. De kan också förgifta, så om Aplita hade en konspiration mot gifter, då skulle han vara lugn. Om du tänker på det, så borde de först och främst ta bort dessa tjejer, de kastar en plågsamt skarp utmaning till Big Brothers myndigheter.
  Och om de lyckas, kan ordern vända sig till honom Chervonny för hjälp.
  - Mindre än kungakronan håller jag inte med om. säger Vali högt.
  Angelica hör honom, hoppar genast på elefanten och avbryter.
  - Startade vi ett uppror för kronans skull? Vårt mål är frihet och rättvisa.
  - Visst, men för att landet inte ska störta in i anarki måste någon vara kungen.
  - Den som blir det måste ha en monarks alla egenskaper.
  "Men du har redan bestämt att jag ska bli monark.
  "Men under min kontroll kommer jag själv att guida dig till Matarra.
  - Tack underjordens barn. - sa Vali halvt på skämt.
  - Du glömde att nu är jag ett helgon. Och om så är fallet, så måste du lyda mig, eftersom Maria är äldre än någon jordisk kung.
  - I det här fallet har du återigen rätt i att jag kan vara en ren dödlig. Låt oss bättre diskutera planen för ytterligare krig, jag bestämde mig för att skicka mina regementen till staden Loistrog, detta är nyckelpunkten där alla vägar möts. Därifrån kan vi öppna en direktväg till Matarre.
  - Det är en väldigt stark garnison och mycket vapen. Jag skulle först råda dig att gå längs Facet-linjen, det finns många militära fabriker där, vi skulle märkbart fylla på vår arsenal.
  - Fabrikerna är väl befästa, vi kommer att förlora för mycket folk och tid där.
  - Jag tror att arbetarna själva kommer att resa sig och öppna portarna för oss.
  - Bland dem som jobbar i bakrummen och i gruvorna finns det visserligen många slavar, men inhyrda arbetare ville inte riktigt gå med i mitt gäng.
  - Det beror på att de, till skillnad från förrymda slavar, som inte har något att förlora än kedjor, har familjer, och bara de mest desperata kan få dem under yxan.
  - Du kanske har rätt, innan vi åker till huvudstaden kan vi inte klara oss utan vapen. Vali vände sig om. - Och här vänder vi på gaffeln, där du tipsade.
  En enorm, snidad granitmarkör visade vägbeskrivningar. Huvudstaden Matarre låg fortfarande över femhundra mil bort. Och längs kanterna låg rika, tätbefolkade marker.
  Trupperna vände sig till fabrikerna, det var nödvändigt att fylla på lagren av vapen och musköter. Peter rynkade pannan mer och mer - upproret drog helt klart ut på tiden. Längs vägen låg Fort Sinhor, mycket stort, uråldrigt, men väl befäst med en stark garnison och långdistanskanoner. Det var väldigt svårt att komma runt honom. För att inte slösa bort mycket tid gick Angelica och Vega på ett trick. De tog med sig en tunna krut och tog sig båda fram till porten.
  Diket var djupt, bron upphöjd, det såg ut som att de lokala soldaterna hade blivit varnade för ett uppror. Den högre officeren, major Fonol, undersökte omgivningen genom en kikare. Den föregående natten hade varit hård, eftersom han var i ett tillstånd av betydande berusning, anställde han två prostituerade i hopp om en kunglig vila. Och de halkade något åt honom, majoren "svimmade", och på morgonen vaknade han utan pengar med ont i huvudet. Och eftersom han alltid gick utan en krona i fickan allt, sänkte det på krogar och spelinrättningar, blev han full, han lyckades, bara på någon annans bekostnad i lån. Vid det här ögonblicket har vinparen helt försvunnit, "avfallet" har kommit. Nu ville han mest av allt dricka och smaka på en kvinnas smekning. Hans hals var torr, ljumsken värkte olidligt, tinningarna värkte som om smält bly hade hällts i dem.
  - Killar, ge mig åtminstone ett glas vin.
  Kapten, knäppte Kvas.
  - Det har inte kommit en leverans på en vecka, det är en förbannelse.Det röda lagret med vin är krossat, vi själva dör av törst.
  - Jag skulle personligen skära av Chervonnys öron. Var kan man få tag i alkohol?
  - För pengarna, inga problem.
  - Pengar! Wow, fan, varför kom du på en sådan styggelse som kontanter.
  - Så ser det av Gud att det ordnas när man har det dåligt med en annan.
  - Tja, varför är det dåligt för mig.
  - Man gör många misstag.
  När de kom ut bakom den frodiga skogen kom två charmiga tjejer fram till dem.
  - Jag har redan fel. Skönheten från skogen verkar vara.
  - Låt mig se. - Kaptenen riktade ett teleskop.
  - Oj, jag har aldrig sett så vackra människor. Inte kvinnliga vårblommor.
  - Det är ett mirakel, men vad de tar med sig.
  - En tunna, och ganska stor.
  "Det måste finnas en gudomlig drink i den, och jungfrurna själva är verkligen gudinnor. - Sade majoren och klamrade sig fast vid pipan.
  Flickorna närmade sig vallgraven och ställde sig framför porten med sina klangliga röster som de skrek.
  - Vakter, snälla öppna dörren för kvinnor.
  Majoren bokstavligen slukade dem med ögonen i tre dagar som en outfodad tupp.
  - Självklart, öppna dem, jag beordrar att sänka bron.
  - Hur är det med hotet från rebellerna?
  - Här har vi två kraftfulla batterier med tunga kanoner, och varje fläck land är skjuten, och generellt sett kommer vi alltid att hinna ta bort bron. Vill du inte slå en påle mellan deras smala ben, eller hur?
  Riktigt solbrända, som gjutna i brons, benen på tjejerna var nakna nästan till höfterna. Hur mycket de kunde skänka nöje åt en man trött på abstinens. Modestiga kläder gömde praktiskt taget inte sina figurer, de liknade statyer, men inte kalla, utan levande, darrande, kapabla att ge det starkaste galna nöjet.
  Fonol saliverade, och han sprang personligen fram till vakterna och uppmanade dem att fortsätta, och kavlade sedan upp ärmarna och vred på ratten med sina egna händer.
  Till slut gick de fantastiska flickorna, som slog sina bara mejslade fötter, längs bron, tydligen var de mycket starka, om de utan större ansträngning drog en ganska stor tunna på hjul.
  Kaptenen och majoren sprang upp först och Fonol, oförmögen att göra motstånd, lade sin hand på Vegas lår. Flickan log tillbaka och tog försiktigt bort handen.
  - Tiden kommer för en timmes kärlek med dig, men under tiden, vill du släcka din törst.
  - Naturligtvis är halsen helt torr.
  Vega skruvade försiktigt upp kranen och hällde upp en full mugg till majoren. I en tunna med krut, för säkerhets skull, lämnades en behållare med vin, och plötsligt kommer de att kolla.
  Kaptenen följde efter honom. Angelica ingrep.
  - Vi skulle vilja att alla skyttar av fästningsbatteriet skulle smaka på vinet. Och så försvann de stackars utan alkohol.
  - Vad är rättvist.
  "Dessutom har vi släpat den här tunnan för länge och därför tänker vi inte behandla någon gratis.
  - Självklart kommer du att få generöst betalt.
  Flickorna släpade sin dödliga last till batterierna. Hela deras plan baserades på det faktum att ett antal vapen skulle sätta ur funktion som höll en platt dal under vapenhot.
  På vägen möttes de av glada krigare, de skrattade och bjöd in tjejerna att gå med dem, några av de mest vågade försökte röra och röra speciellt deras bröst. Till sin skam kände Vega lusten, hennes bröst svullnade. Ändå är det ett stort nöje för en kvinna att känna en mans smekning.
  - Pojkar, bara inte alla på en gång, ställ dig i kö. - Hon sa. - Ja, och förbered i alla fall lite guld.
  - För sådana som du och två guld är inte synd.
  - Trots min ungdom är jag redan erfaren och jag kan betjäna tjugo personer samtidigt. - Sa Vega och under tiden hon själv och tittade noga på var kruttunnorna låg närmare.
  - Välj mig, jag är starkast.
  - Jag anses vara den vackraste på regementet, så jag borde vara den första.
  - Och titta på mitt bröst så många som tre kors.
  - Ja, du är gammal, de unga ska få sin del först.
  Angelica trevades också, men till skillnad från Vega var det inte trevligt, eftersom hon hade en mycket strängare uppväxt. Och hon ville bli av med dessa lustfyllda ansikten så snabbt som möjligt. Spräng dem åt helvete och glöm. Var är de där jäkla piporna, kanske lagret ligger på en helt annan plats, och inte bredvid vapnen?
  Och här är de, hur många av dem, Angelica blev förtjust. De infödda lyser fortfarande inte med intelligens eller är alltför självsäkra. Det är sant att kryphålen är smala, själva vapnen är väl skyddade från beskjutning, det finns till och med smidda sköldar. Så sannolikheten för nederlag från en slumpmässig kärna är liten. Men ändå, att lagra så mycket krut på ett ställe är inte så försiktigt, det kommer att vara nödvändigt att ta hänsyn till detta i ett framtida krig.
  - Mina kära goda, innan ni börjar festen ska jag berätta en historia från min egen erfarenhet. Du vill veta hur jag brukade älska pojkar. Vega skrek.
  - Självklart gör vi det! - Som svar skällde kämparna i kör.
  Angelica satte pipan närmare de andra, om den exploderar, då detonerar de på en gång, syran inuti säkringen ska fungera exakt varje minut, det är inte för inte som den är fäst vid urverket.
  Vegas ögon flammade, i väntan på en terrorattack. Angelica var också nervös och för att få bort spänningen hällde hon upp sig lite vin och drack det sedan i en klunk. Hennes muskulösa fantastiska kropp var täckt av svettdroppar, och huden på hennes ben började likna en pärlor.
  Det sista klicket och det är dags för dem att rulla.
  Vega började samtidigt berätta en tydligt fiktiv historia om hur hon arbetade på en bordell. Det var uppenbart att hennes berättelse var en framgång, soldaterna darrade och upphetsade.
  - De var fyra på en gång, lukten av stark svett utgick från dem, jag hade varit blöt länge, och jag ville känna deras heta dygder med tungan.
  I det ögonblicket tyckte Vega synd om dessa killar, av vilka många var unga och snygga. Om en minut, inte mer, kommer de att dö, deras livsväg kommer att avbrytas på det mest fruktansvärda sätt. Och hon och Angelica får skulden. Nu, hur många människor hon avbröt, på olika sätt, även om hon tyckte synd om henne, då glömdes allt väldigt snabbt. Men nu har en sådan synd anfallit att till och med tårar har kommit ut. Det är nödvändigt att fästa för att inte förråda sig själv, men Vega kände att det inte fanns så mycket mer och de skulle brista i tre bäckar.
  - Gud, varför behöver folk krig. hon viskade.
  - Jaha, varför avbröt du, fortsätt, röster hördes. Vi gillar verkligen vad som hände sedan?!
  - Förlåt, modiga krigare. Men jag drack för mycket och jag måste kissa. sa Vega. Angelica sprang fram till henne.
  - Min blåsa är full också, vänta på oss lite, vi springer.
  - Ta det lugnt här. - ropade den gråhårda översten.
  - Nej, hur kan du, vi är kultiverade damer.
  Tjejerna sprang så att deras lite dammiga klackar lyste, innan vandringen tvättade Vega och Angelica sina fötter ordentligt. Nu är huvudsaken att hinna ge sig av, och samtidigt inte låta bron höjas.
  Här är det tornet, där lyftmekanismen fungerar. Flickorna springer in i det, och i det ögonblicket hörs en enorm explosion. Väggarna divergerar omedelbart med många sprickor, och sprängvågen plockar upp de unga amasonerna och kastar en vallgrav.
  Fruktansvärda varelser som liknar krokodiler med två huvuden och tre rader tänder, giftiga pirayor, med råttmunnar och näsor som är vassa som en sticksåg, rusar mot dem.
  De säger att rädsla väcker ytterligare krafter, en person i det här fallet använder musklerna till hundra procent. Så det hände i det här fallet, flickorna förtjänade desperat sina händer och fötter, deras tänder bara knackade och kliade lätt på benen. Sedan hoppade de upp med all kraft och klamrade sig fast vid kanten av vallgraven. Med fyra lemmar på en gång kröp de längs den ojämna väggen, som liknade spindelmän.
  Även om det steniga underlaget var halt, föll benen av om och om igen, men genom något mirakel stannade tjejerna på den slemmiga ytan. Den mer rutinerade Vega klättrade först, många timmars träning i träning var inte förgäves. Men Angelica bröt i allra sista stund med ett vilt skrik. Vega hann knappt ta henne i håret.
  - Du gjorde jävla ont. - Orala Angelica.
  - Vad är det bästa sättet att släppa dig? - ironiska Vega.
  Hon drog ut den och placerade den på stenytan. Angelica rörde reflexmässigt vid hennes huvud, som vanligt är allt hår intakt.
  - Bra, tack för att du räddade mig, och nu går vi ut i striden.
  Bron hade redan börjat resa sig, och rebellerna skyndade till den med all sin kraft.
  Två obeväpnade flickor rusade till vakten som stod vid entrén. Det fanns ett tiotal vakter, men de förväntade sig inte att de skulle bli attackerade av alla två arga kvinnor. Dessutom blottades Angelicas bröstkorg till följd av explosionen. Tre soldater kastade ner sina vapen rusade mot henne och försökte våldta henne.
  Flickan hoppade upp och slog båda perverta i ljumsken med två ben samtidigt. Och det tredje fingret i ögonen. Därmed sattes tre fighters ur spel på en gång. Vega gav inte efter för henne, accelererade, hon slog med sina bara ben, två i käken och en annan med handflatan i halsen. Således drogs sex av tio tillbaka inom en sekund. Sedan tog Angelica och Vega upp de tappade svärden och föll på de återstående fyra.
  Flickorna rörde sig så snabbt att erfarna soldater inte kunde hänga med i deras rörelser. Efter att ha utfört "Drunk Butterfly"-tekniken, hackade Vega ihjäl en fighter, sedan, efter att ha gjort en skruv, dödade hon den andra. Aplita utförde i sin tur mästerligt tekniken "Mad Fan", vilket resulterade i att två huvuden skars av.
  - Det var så den första satsningen vi slog med glans. - Sa Vega.
  Flickorna tog tag i två svärd och rusade in. Där skär de igenom soldaternas kroppar, som genom en förunderlig del av stål, dels levande skog. Deras bara fötter svävade genom blodpölarna och lämnade synliga fotspår. Själva tornet var sprucket, lyftmekanismen fastnade och de reste sig med ansträngning. Samtidigt som de utförde "Triple Whirlwind"-tekniken, brast Vega och Aplita, med att lägga ner sju krigare på en gång, in i rummet. Major Fonola log först, och sedan, när han såg de blodiga svärden, blev han blek och knäböjde.
  Jag gör vad du vill, döda mig bara inte.
  - Först måste man sänka bron.
  Vega sköt undan majoren och kastade sig på ratten med kraft. Angelica slaktade ytterligare två motsträviga krigare med Ragged Stone.
  . KAPITEL 18
  Oliver blev allvarligt piskade. I det tredje snittet hälldes inte bara salt på såret med en piska, utan glödheta remsor av järn applicerades på barnets bara sulor. Och nästan förlamad. Det gör riktigt ont när hälarna bränner, och lite mer och bar bröst.
  I en kall, mörk cell full av råttor och spindlar fann Oliver tröst bara i sömnen.
  Och det fanns något att se.
  Bron sänkte sig sakta, hjulet var tätt, dåligt smord. Under tiden hade rebellerna redan hoppat ut i gläntan och sprungit fram till järnplåten. Den första som hoppade upp på bron samtidigt, bröt igenom sin motståndare, var Dodger, han tävlade på en häst, följt av resten. Angelica och Vega fick under tiden slåss med överlägsna styrkor. Fighters flög mot dem, de gick väldigt hårt, flickorna högg sina kroppar, som om inlagda gurkor, slog dem igenom och igenom. Bågskyttarna var farligast, men de fick inte vända, det var för trångt. Men med ett så stort antal av fienden var det för svårt att hålla tillbaka dem. I väntan på att bron skulle sänkas helt kastade Vega en fackla mot ratten, den flammade upp och tände en röd låga.
  - Håll dem i en minut till, Angelica, så kan vi gå. hon skrek.
  Vega skadades i axeln och kliade sig lätt på bröstet, Angelica träffades med en kedja på sina bara ben, flickan haltade i ett par sekunder och samlade sedan sin vilja till en knytnäve och fortsatte kampen.
  Efter att ha gjort ett utfall, skar hon ner två på en gång, och Vega slog i nacken med foten i ett hopp.
  - Klipp med både händer och fötter. Hoppa oftare.
  - Jag är proffs inom karate, det verkar som att den här konsten är en nyhet för dem, så vi ska slå hårdare.
  Barfota, mycket smala, muskulösa ben på flickorna blixtrade, delade ut slag och slog fiender. Som Vega snart insåg var det mest effektiva att smälla i ljumsken med ett kort sväng. Detta orsakade vanligtvis en permanent chock. Och det är säkrare för dig själv, annars, under skivspelaren, slog Vega smärtsamt svärdet med foten, blod rann ut, huden skars. Flickan som svar slog krigaren med svärdsfästet i tinningen och genomborrade sedan en annan motståndare med bladet.
  Angelica såg att hjulet redan brann och att repet nästan hade brunnit ut, hackade på det och började dra sig tillbaka. Vega märkte detta och drog sig också upp. Båda tjejerna, efter att ha fått några fler repor, gick till nästa dörr och började klättra upp för trappan.
  Här hade deras fiender det svårare, eftersom de inte kunde dra nytta av den numeriska fördelen och vända. Vega och Angelica höll med framgång. Under tiden höll rebellerna redan på att gripa korridorerna och skar ut fiendernas disharmoniska led.
  En av de första som bröt sig in i fästningen var Oliver, han rusade rasande mot fiendens yl. Pojken var en riktig djävul som använde två svärd samtidigt. I bara korta shorts, flexibla som en kobra, skar och stack han med inlärda knep. Så han stötte på en ganska stark riddare, baron Phobek. Som en erfaren svärdsman trodde baronen att han kunde klara av pojken utan större svårighet. Men i verkligheten visade sig Oliver Twist vara mer skicklig, och endast skickligt utformad ringbrynja räddade Phobek från döden vid den första attacken.
  Skickligt lämnade han, undvek och studsade, slog pojken fienden i revbenen ett par gånger, sedan, efter att ha utfört "Ladies' Fan"-tekniken, skar han i halsen. Men tjurens hals täckt med ett lager metall överlevde. Dessutom kastade godsägaren som gick in i striden en dolk, Oliver Twist undvek, men huden skars lätt.
  - Gå på det mest lömska. - Och dykning, han högg av godsägarens huvud med ett skarpt slag.
  Baronen blev förbluffad, och han svängde sitt svärd för nitiskt, det var tydligt att han var arg.
  - Jag skär dig i bitar, valp, och sänker huden på trumman. Pojken hoppade, undvek bladet, slog sin bara fot i ljumsken, men snubblade över en pansarplatta. Slaget var dock så kraftigt att hon vek in, och plågsamt klämde baronens bollar.
  - Ta honom! - Beställde med ett tjut Phobek.
  Men Oliver Twist utförde en trippelfräs med två svärd, fyllde de två första, sedan Ragged Butterfly-tekniken, och avslutade tre till med ett avslutande slag.
  - Nja, de tog mycket. - Pojken gjorde en näsa. Återigen träffade de baronerna en mot en. Här bestämde sig pojken för att tillgripa "Mad Brush" -tekniken, efter att tydligt ha utfört en serie rörelser, slog han Phobek rakt i ögat. Slaget var så kraftigt och exakt att bladet stack ut genom bakhuvudet.
  - En till huligan blev mindre. - Oliver, torkade av bladet på lövverket, fortsatte sin häftiga attack.
  Skurken kämpade också utmärkt, från vart och ett av hans slag var det säkert att någon skulle falla, och han slog på samma sätt som Oliver med två svärd på en gång.
  Men eftersom han var tyngre och mer erfaren än honom, dödade han mycket mer. De närmaste tornen röjdes ganska snabbt, men det var varmt inne i fästningen. Garnisonen var stark och många av rebellerna var slumpmässigt beväpnade. Särskilt svårt var det när musketörerna sköt en salva. Mer än tvåhundra människor kollapsade med stön och skrik. Men Dodger tappade inte huvudet, han drog med sig rebellerna och innan soldaterna hann ladda om sprang en packning ner till botten. En handgemäng började och under dessa förhållanden var yxor, höggafflar, hålor bra vapen, i hand-till-hand-strid var lokala musketörer, till skillnad från Dumas hjältar, inte alls starka. Farligare var riddarna och pansarinfanteriet. De kämpade skickligare, och snart var hela området full av lik.
  Skurken, som stack ut bland de andra för sin skicklighet, var det första offret som de skulle lägga på altaret. Han var omringad på alla sidor, de försökte trampa, hästar. Skuraren hoppade upp och ner, hackade i hästarnas ben, hans vassaste svärd gav ingen kvart åt någon. Här hoppade åtta ryttare på honom på en gång, två dödades med svärd, och två till slogs ner av sparkar, och den femte Dodger rammade hans huvud. Ett starkt slag från pannan till näsan kan störta vem som helst. Och de andra tre avslutades med efterföljande slag. Vali Chervonny kämpade också bland de första, naturligtvis, han var inte lika snabb som Dodger, men han var av stor kroppsbyggnad och kunde slå sina motståndare på grund av massan. Hans stora tvåhandsyxa högg riddarna i golvet, inte sällan, och skölden kunde inte stå emot ett så kraftigt slag. Men vid ett tillfälle var Valya Chervonny omringad på alla sidor och till och med allvarligt skadad. Jätten vacklade och ett lasso kastades runt hans hals och drog brutalt i repet. Rebellernas ledare förlorade nästan medvetandet, han föll på knä. Sju personer tog omedelbart tag i lassot, repet var mycket starkt, och de släpade Chervonny som en topp.
  Vart tar jättarna dig? - ropade plötsligt över hans öra. - Du är boskap.
  Två charmiga tjejer hoppade med en löpstart och slog ryttarna tillsammans. Flickorna var halvnakna, Angelicas korta klänning var sönderriven och skuren och Vega slängde av den helt och hållet kvar i hennes trosor. Många riddare, som glömde striden, slukade skönheterna med sina ögon, vilket de omedelbart betalade för, och fick brutala slag som skar av huvuden och lemmar.
  - Låt oss dra upp killar, fienden har inte länge kvar. - Vega satte upp farten.
  Från taken försökte de skjuta mot dem, men upprorsmännen slog ner dem själva, kröp upp och slog motståndare. Peter, vid två års ålder, drog sin första pil, och därför, när fiendens angrepp försvagades något, började han skjuta pilar efter varandra.
  Mir Tuzok satte sig bredvid honom, pojken haltade fortfarande lite, men den unga kroppen återhämtade sig snabbt. Tonåringen var redan inte illa hackad, men han sköt ännu bättre. Det var synligt hur fiendens soldater, efter att ha fått en punkt i magen, bröstet eller låret, lugnt slog sig ner. Några av dem rasade och ryckte om pilen inte omedelbart träffade ett vitalt organ. Även Dodger blev förvånad.
  - Är du inte försvunnen?
  Pojken nickade.
  - Det här är vad jag har från de tidigaste åren, även som liten grabb smetade jag praktiskt taget inte ens på de minsta målen.
  - Det är din genetiska talang.
  - Jag är ledsen, vad?
  Den tidigare tjuven förklarade:
  - Jo, det var naturen som gav dig från födseln förmågan att skjuta perfekt, till och med fenomenalt!
  - Jag tränade fortfarande mycket, många killar i vårt regemente skjuter redan bra, bara alla kan inte dra en stram bågsträng, men det kan jag.
  Mir Tuzok visade präglade biceps.
  - Okej, skjut, och jag tänker inte klippa mycket.
  Leden av riddare och vakter tunnades snabbt ut, och till slut var Dodger den första som lyckades skära igenom till banderollen. Runt honom fanns täta rader av spjutmän, och deras välkända hjälte, greve Cavazza, ledde dem.
  Denna enorma enhet träffade med ett skratt en inte särskilt stor, som liknade en skägglös tonåring Dodger.
  - Vart går du suger - trött på att leva. - Du är fortfarande så liten.
  - Du är en stor högljutt fallande garderob. - Skrek Dodger. - Nåväl, låt oss försöka sticka min näsa.
  - Jag lägger den på min hand och slår den andra. morrade den nästan åtta fot långa killen.
  - Bekant historia. Vem hörde jag det från? Ah, från det sjuhövdade monstret.
  - Det finns inga drakar, det här är alla sagor. Riddaren fortsatte att ryta. - Och här är jag, och min knytnäve är som ditt huvud.
  Låt oss se vad som händer med honom när jag skär av honom. Kan krympa. - Skurken, efter att ha dykt och ganska skickligt, skar sig under knät.
  En knäskål räddade riddaren från stympning, den var inte gjuten av järn, utan av mycket dyr grön brons. Därför var han bara lite skärrad, blod kom ut.
  Slaktkroppen, som vägde drygt tjugo kilo, skrattade.
  - Ja, du är bara en mygga, ja, du lyckades sticka mig, men vad är poängen.
  "Du är stor, men klumpig, och ett barn kan hantera dig. Skurken, som snabbt rörde sig bort från det två meter långa svärdet, hoppade upp i luften och träffade hjälmen. Det ringde från den hårda petningen, men jätten vacklade inte ens.
  Skurken i sin tur lämnade knappt, en enorm kedjehund rusade mot honom. Hans stora huggtänder, som hos en tiger, stängde sig nästan i halsen. Skurken slog sina fingrar i monstrets ögon och högg sedan i halsen. Det fanns ingen rustning på hunden, och huvudet flög av och träffade Cavazza i muggen.
  Detta gav en effekt på jätten som liknar hur ett reagens hälls i syra. Han blossade upp och svängde sitt svärd så desperat att han högg ner tre av sina egna soldater.
  - Bra gjort för att du hjälpte mig. - Petad Dodger.
  Sedan attackerade han honom, den engelske tjuvkaptenen slog med svårighet av svärdet och stack in bladet i motståndarens ansikte. Han tjöt, ett karmosinröd skärsår täckte hans ögon, och greven i raseri körde ner sitt vapen i marken ända till fästet.
  Skurken skrattade när han såg sin motståndare trycka och försöka dra sitt svärd.
  Sedan gick han utan brådska fram till fienden och stack hakan i hakan.
  - Ge upp eller dö.
  I det ögonblicket krossade ett noggrant muskötskott hans hand, och en av Cavazzas tjänare kastade sig framför Tricksterns fötter. Innan den ryske kaptenen hann besinna sig fann han sig pressad till marken, ett massivt kadaver svävade över honom.
  Oavsett om du ger upp eller inte kommer du att dö ändå. - En hes illaluktande nos muttrade.
  Då satte greven en dolk mot hans ansikte och började skära hans öra. Det var mycket smärtsamt och mer desperat gav ryssen ny makt. Peter stönade, med all sin styrka, han ansträngde sin kropp, rev lätt av fienden och med sin överlevande handflata, stack han in fingrarna i adamsäpplet, med hjälp av "stålpalm"-tekniken. Cavazza föll, ett exakt slag träffade honom rakt in i halspulsådern. Dodgeren lade till templet ännu en gång med svärdsfästet och kastade bort kadavret. Hans ena arm fungerade inte, men den andra var i full kraft. Med den högg han tunna hyllor. Vega och Angelica kämpade sida vid sida hand i hand.
  Det var uppenbart hur rikligt flickorna stänktes av blod, ändå skakade Vega sin nakna byst och inte generad och generad av många hundra män. Men medan fiender attackerade henne var det acceptabelt, men när en ung man som kämpade i rebellernas led tog henne i bröstvårtan, och hon slog en kraftig smäll i ansiktet, skämdes hon plötsligt mycket och lämnade slagfält för några ögonblick att kasta på en grov säckväv.
  Angelica kunde inte motstå skämtet.
  - Är du rädd för att bli bröstförkyld?
  "Jag vill inte ge mina fiender mer ära än de förtjänar. - Klipp av Vega.
  Slaget flyttade gradvis från torget till en grupp flyglar och fästningsrestauranger. Stora lager av vin förvarades där, och därför kämpade riddarna och legosoldaterna för dem med särskilt raseri. Man såg hur de höga tornen gick upp mot himlen och de skrynkliga uthusen snurrade. Flera skott avlossades från kanonerna, men kanonerna träffade blint, dessutom var det lätt att skada sina egna i det käbbel som blev resultatet. Fortet självt, i strålarna från tre armaturer, presenterade ett aggressivt tragiskt skådespel, från en höjd verkade det som om människor var som myror som biter på grund av en död fluga.
  Skurken slog igenom här, och fortsatte med en hand att strimla köttet. Pojken Oliver Twist kom från ett helt annat håll, han har hittills lyckats undvika allvarliga skador. Trots att han var trött hoppade han fortfarande högt och visade underverken och skickligheten hos en mangust. Därmed klämde de ringen på motståndarens strupe. Befälhavaren för garnisonen, den magre generalen Purdaro, var inte särskilt lång och hade inte det mest krigförande utseende och en ölmage att starta.
  Han föredrog att gömma sig bakom ryggen på sina soldater och undvika ett slagsmål. Generalen kände att han luktade hett och tog tag i flera påsar med diamanter, han kunde fortfarande inte bära hela skattkammaren i fortet och letade bara ett ögonblick för att fly. Så tyst tog han sig till porten. Till sin olycka, även under strid, fortsatte Oliver Twist att inspektera slagfältet och se hur en man i en guldbroderad uniform försiktigt tar sig fram bakom ryggen på kämparna - han insåg omedelbart att denna räv hade bråttom att gömma sin svans i ett hål.
  - Nej, det kommer den inte att göra.
  Efter att ha skickat en spark till knockouten av en annan motståndare och huggit med svärd, så att bowlare flög, rusade pojken efter honom som en blixt med spänningen från en hund som jagade efter nytt byte.
  När han stötte på en krigare på vägen, med ett svärd eller en båge, slog ungen dem. Allra vid ingången till porten möttes han av två livvakter från generalen. De attackerade rasande den avskyvärda plebején, som pojken tycktes dem. Oliver Twist, som såg att skickliga krigare i magnifik rustning, hackade mot pelarna med svärd, taket kollapsade på ligisterna och de tappade sina svärd. Innan de kunde komma fria, skar Terminator Boy huvudet av dem.
  Sedan gled Oliver Twist in, som skar ner bulten på grinden. Plötsligt snubblade hans bara fötter på spikar, pojken ylade och lade till ett steg. Det var tydligt att någon hade satt ut fällorna. Här visslar en pil, och sedan faller en stock. Pojken hinner knappt reagera, dolken som flög ut kliade honom rejält på kinden.
  Men nu passerade han säkert den sista fällan, med ormar, de rusade mot Oliver, men blev nedhuggna av knivar. Och här är generalen själv, han springer så fort han kan, kvävande, men han kan inte fly från en perfekt fysiskt utvecklad pojke.
  - Det är mycket mer intressant än att plugga i skolan, sitta vid ett trångt och obekvämt skrivbord, och så blir det äventyr för hela livet. ropade Oliver Twist.
  När generalen såg att hans förföljare bara var en halvnaken pojke, tog generalen fram en handfull diamanter och kastade dem för hans fötter i hopp om att den uppenbart stackars pojken skulle skynda sig att hämta dem.
  Oliver Twist slängde föraktfullt en sten åt sidan med sin bara tå och hoppade över till Purdaro.
  - Det är en tjuv, du blev gripen.
  Generalen försökte slå tillbaka med sitt svärd, men hans blad slogs ur hans händer. Sedan lyfte Oliver Twist upp honom i kragen. Purdaro darrade över hur mycket styrka det fanns i den här pojken som såg ut att vara omkring fjorton år gammal.
  - Jag betalar dig bra. - Han började vrida ut sina fickor och visade fickorna. - Du kan köpa dig stövlar, en dyr camisole och till och med ett gods med slavar. Ta stenarna, jag ger dem till dig och släpp mig. Generalen själv kommer att vara dig tacksam.
  Oliver Twist skrattade.
  - Du ger mig något som jag kan ta med våld ändå, samtidigt som du dödar dig. Nej, jag tar hellre smycket, sedan delar jag det med mina kamrater och binder generalen.
  - Okej, men jag har något bättre, en magisk talisman som har en okänd kraft.
  - Du ljuger, visa mig. frågade Oliver Twist.
  - Titta på det! Generalen sträckte fram handen med snusdosan. Så fort pojken lutade ansiktet slog något till, en brinnande blandning träffade honom i ansiktet. Hans ögon stack ut ur pannan och rullade tillbaka, pojken förlorade medvetandet.
  - Det är så den lilla lusen, det är vad som händer med dem som litar för mycket på vuxna. - Sa Purdaro. - Och nu ska jag döda dig.
  Och generalen kastade kyligt dolken i den solbrända, muskulösa bröstkorgen på pojken och riktade rakt mot hjärtat.
  Sedan, när han såg att pojken inte andades, spottade han på honom och gick långsamt till utgången, han hade inte kraften att springa.
  Samtidigt höll armén långsamt på att dö, efter att ha förlorat sin befälhavare. Soldater bland de värnpliktiga, liksom yngre legosoldater som inte hann utgjuta mycket arbetsblod, kastade ner sina vapen och bad om nåd. Resten avslutades, Dodger avslutade den sista motståndaren till Viscount de Morassi genom att helt enkelt sticka honom med sitt eget spjut.
  Även om denna legosoldat hade fyra händer och höll ett svärd i varje.
  Sedan ställdes fångarna upp framför armén, många av dem sårades, man beslöt att binda dem på plats.
  Vali Chervonny var snäll och tillkännagiven.
  - De som vill gå med i vår armé kommer att bli benådade, och de som vägrar vara med folket kommer att hängas.
  Naturligtvis, inför ett sådant alternativ, gick nästan alla med på att avlägga eden. Dessutom tog han en ed om trohet, och på korset erkände han Vega och Angelica som heliga föregångare. Vissa kysste till och med flickornas nakna, mejslade men dammiga fötter. Flera personer, inklusive baron Fokker, vägrade att avlägga eden. Det hördes ett ljud, Vali Chervonny talade hotfullt.
  - Kättare väntar på döden! Den som inte känner igen messiasflickorna måste straffas hårt!
  Varefter de omedelbart hängdes, och baronen visade sig vara så tung att repet gick sönder. Rebellerna skrattade.
  - Så åt galten på folkets goda!
  - Satan vill inte acceptera sin gyltning!
  - När djävlar steker Hans Excellens i helvetet kommer det att rinna ut mycket fett.
  - Ja, hundra tunnor!
  - Vi borde baka pannkakor.
  -Från grisfett skulle det vara jättegott!
  Till skämt och tjat högg de honom med spjut.
  Resten närmade sig vackert, tillsammans med dem var prästen, den lokale biskopen Vannish. Han föredrog att känna igen flickorna som messias än att dö av Vali Chervonnys dolk.
  Nedböjande viskade de en ed, evig trohet, annars skulle de straffas - av den Högste Guden och ändlös plåga i Helvetet skulle vänta. Många korsade sig och fällde tårar. Sedan svors de frigivna fångarna in, de flesta vacklade och några bars på bår. Hur grymma var hungern och tortyren som applicerades på fångarna.
  När ritualen slutligen tog slut, märkte Vali frånvaron av en av sina befälhavare.
  - Var är Oliver Twist?
  Angelica vände ansiktet, blekt trots solbrännan, mot honom.
  - Jag vet inte själv, jag tappade fötterna och letade efter pojken.
  - Ge då min brådskande order att genomsöka alla skrymslen, källare och hemliga passager, om några, och hitta pojken till varje pris.
  Tusentals rebeller sprang på en gång, alla fascinerades av sökandet efter den saknade befälhavaren, särskilt barnen försökte. Killarna och inte många flickor var redo att vända varje sandkorn.
  - Ge snabbt, den som hittar Oliver Twist får hundra mynt. sa Vali.
  Sökandet drog ut på tiden och först när en av de tidigare krigsfångarna visade en underjordisk passage upptäckte rebellerna, som försiktigt tog sig fram längs den, en modig pojke.
  Oliver Twist var medvetslös, men ännu inte stel, vilket lämnade hopp om hans väckelse.
  Angelica drog försiktigt sin dolk, stänkte rödblod och täckte sedan såret med ett plåster.
  - Honom då? Vega talade. - Det ser ut som ett väldigt farligt sår.
  Flickan gnisslade:
  "Det ser ut som att pojken blev skjuten i hjärtat.
  Vega tjöt:
  - Skräck. Lite till och bladet skulle ha genomborrat aortan.
  Angelica twittrade:
  - Inte ett dugg, men han tog faktiskt hål.
  Flickan blev förvånad:
  - Men jag kan höra att han åtminstone är tyst, men andas.
  Olivers mamma bekräftade:
  - Det är för att han har två hjärtan, höger och vänster.
  sa Vega glatt
  - Och jag vet att många av våra soldater har två hjärtan, det hjälper mycket att klara belastningen, och det är svårare att döda. Förresten, Dodger har också två hjärtan, det andra är implanterat, men det slår inte värre än det riktiga.
  - Min pojke blev också inopererad, jag ville göra honom till en enastående idrottare, men ett hjärta räcker inte för det här.
  - Ja, det är underbart, men vad sägs om tre på en gång?
  - Det här är en klar överdrift. Du kan få en hjärninfarkt.
  - Ändå är det intressant.
  Oliver Twist öppnade ögonen och viskade.
  - Hur slutade striden?
  - Vi vann! - Svarade Angelica glatt.
  - Var är generalen?
  - Som?
  "Den som stänkte lite skräp i mitt ansikte och sprang iväg.
  - Men det här vet vi inte. Angelica suckade.
  - Troligtvis sårade han honom, vi måste hitta den här jäveln. - Ondskan sa Vega.
  - Vi kommer säkert att hitta det, men för nu är det bättre att hålla käften på min blomma. Du har en bruten lunga och hjärta, därför måste du vila.
  - Sov bättre, jag ska sjunga en vaggvisa för dig. Vega ingrep.
  - Återigen blir det något militant, det är inte värt det, låt pojken lugna ner sig. Kom ihåg Oliver Twist autogen sömnträning.
  - Okej, jag ska försöka sova.
  Pojken slöt ögonen och kastade sig in i nirvana.
  Vega drog sig tillbaka och började sätta ordning på rebellarmén.
  
  . KAPITEL #19
  Oliver Twist fick veta i förtroende att han skulle hängas offentligt i morgon. Så han kan njuta av sömn för sista gången på planeten jorden. Pojken fick pudding och ett glas rött vin innan han dog.
  Efter att ha ätit och druckit föll Oliver Twist in i en dröm.
  Medan en av inkarnationerna av drömmen låg i koma, såg den andra delen av Oliver Twist att han var som en modig filibuster, som berömt vred stiften på ett piratskepp.
  Skeppet seglade över det silverorange havet. Sextio nyligen gjutna, fortfarande helt nya kanoner lyste i strålarna från den underbara solnedgången. Oliver Twist beundrade honom, i deras så kallade halvklot av ljus är denna process inte så färgstark.
  - Det måste vara så att framstegen inte har stympat naturen så mycket. - Leende, sa han.
  Pojken var helt nöjd. Den hatade skolan, med läxor, diktat och prov, blev lämnad bakom sig och verkade något oriktigt, som en mardröm. Tja, det är i falskt minne. Men i verkligheten finns det inget fängelse med kedjor och råttor. Det har redan legat roliga äventyr bakom, det kommer fortfarande fler, men det finns ingen sådan tanke att återvända.
  Även om jag går åt helvete
  men jag kommer inte tillbaka till skolan.
  Nu är jag en jävla pirat
  Och jag är inte rädd för stormar!
  Pojken hade en lätt improvisation.
  Wiscin var i sin tur orolig, han förstod att en filibusters liv är fullt av faror, och han måste råna för att kunna leva. Vi måste hitta ett hem, men var? I Kirams länder väntade en galg eller ett kors på dem. Engelsk? Det här är en listig nation och uppmuntrar pirater, men faktum är att de är flyktiga fångar, vissa gjorde till och med uppror mot kungen.
  Fatation är en annan sak, och hon är i fientliga förbindelser med Kiram och England, tillsammans med den enda Singer-republiken i denna värld, grundade han en koloni bebodd av pirater till hälften privatare. Där ligger de i hamnen och staden More, på ön Monaco. Britterna har en liknande fristad, staden Kalil. När det gäller Kiram är hans kolonier de rikaste och mest omfattande och är en så stor frestelse för pirater att ett försök att skapa en i staden Minisota ledde till att korsarerna började råna sina beskyddare. Kiramiterna samlade en stor flotta och besegrade efter envisa strider bålgetingens bo.
  - Vårt naturliga hem är staden More. sa Wiscin. - Där ska vi dela vårt enorma byte och vila på krogar. Korsarerna nickade unisont. Den rutinerade piraten var väldigt ärlig på sitt sätt, det föll honom aldrig in att dölja sin heliga del för sina vapenkamrater.
  Oliver gick ner från köket, gryningen var över och pojken kände sig uttråkad. Han saknade komp-armbandet och sina favoritdatorspel, speciellt sagan "Cosmos filibuster". Fridsam simning har redan blivit tråkig och jag ville ha en bra kamp.
  - Det är jättebra grabbar, hur lång tid tar det att segla till Monaco?
  - Det finns inte mycket. sa Wiscin.
  - Jag studerade kartan och föreslår att innan du åker dit och ordnar en ny spree, attackerar du kuststaden Zweig. Där kan vi fånga mycket rika byten samtidigt som vi sträcker ut benen.
  Piraterna jublade unisont, många av dem delade inte samma entusiasm. Den store, ärrade karlen Fokker, som innehade positionen som navigatör, protesterade kraftigt.
  - Du är fortfarande för ung och ditt blod kokar som färsk öl. Vi är gamla krigare och kommer att tänka tre gånger innan vi blir inblandade i en kamp. Staden Zweig är en riktig fästning och vi kommer att sänkas innan vi kan gå in i hamnen.
  - Jag har redan tänkt på det, vårt skepp liknar sin form av Kiram, vi kommer att upprepa våra fienders manöver, gå under deras flagga till hamnen och förstöra hamnen med en salva.
  - Tanken är intressant, men vi har för få människor att slåss med hela deras garnison, dessutom är deras fort för starkt och kan inte förstöras i en salva. Och ett returskott på nära håll kommer att sänka vårt skepp.
  "De kommer att få panik, och innan de reagerar kommer vi att vända på andra sidan och krascha igen.
  Wiscin vände på ansiktet.
  - Och även om vi i panik och genom något mirakel lyckas krossa fortet, hur är det då med garnisonen.
  - Och så på vår sida blir det överraskning. Då kommer garnisonen att gå med förlust, dessutom kommer en del av våra korsarer att byta om till kiramuniformer.
  - Det skulle vara säkrare att rekrytera nya människor i staden More. Genomför sedan, med nya krafter, en liknande operation.
  - Då kan det bli svårare, Kiramianerna vet ännu inte att Pisar don Freebie är förstörd, och de kommer att ta vårt skepp åt honom, speciellt eftersom de känner nästan alla sina skepp. Och allteftersom tiden går får de reda på att deras skepp har fångats och kommer att vara mer försiktiga, då fungerar inte en sådan enkel bluff.
  Wiscin tänkte, piraterna försökte storma Zweig mer än en gång, och varje gång kvävdes de av blod. Att besegra denna utan tvekan rika stad innebär att höja din prestige i kustbrödraskapet till en ovanligt hög nivå. Viktigast av allt, han ville inte betraktas som en fegis.
  - Ja, jag håller med, men vi hinner fortfarande inte ta oss till stan innan det blir mörkt. Därför kommer vi att lägga till för natten i närheten, och ni ska åka på spaning. Wiscin bestämde sig.
  - Det kommer! Särskilt eftersom, utan att veta vadstället, inte gå i vattnet. - Pojken upprepade det gamla talesättet.
  Wiscin klappade sin medhjälpare på axeln och talade nästan kärleksfullt.
  - Gå bara inte in i kampen i förväg. Var mer återhållsam.
  Pojken stampade med sin bara, solbrända fot svarade självsäkert:
  Oroa dig inte, jag ska bara försvara mig.
  En frisk bris blåste, seglen spände och det magnifika fartyget fick fart.
  Vågorna lekte så, ibland lekande på avstånd, rullade över vågorna, trikatas, djur som liknade delfiner med sex ben.
  Längs vägen stötte de bara på ett möjligt piratskepp. Efter att ha tittat noga på fartygets dimensioner och antalet kanoner, föredrog han att ge sig ut på vägen för gott. Man såg hur siluetten blixtrade till och försvann bakom horisontlinjen.
  - Vi kanske hinner med. Oliver föreslog.
  - Varför ska vi dränka vår bror, speciellt eftersom det inte finns något att ta ifrån honom. - invände Wiscin. - De här korsarerna sitter ibland hungriga i månader, alla har inte turen att stöta på mer eller mindre välsmakande byten.
  Men de har vad vi saknar.
  - Vad har de?
  - Människor! sa Oliver Twist högt. Piraterna tittade tillbaka på honom. Wiscinus kliade sig på huvudet med näsduk.
  - I det här fallet har vi en chans att komma ikapp honom. Lägg till segel.
  Trots sin imponerande storlek rörde sig fartyget ganska snabbt. Så accelererande
  han gick om sin motsvarighet. Piratfregatten vände och förberedde sig för att ge sitt liv dyrt.
  - Lyft upp den glada rogern och hälsar hälsningen. beordrade Wiscin.
  Fregatten gav automatiskt hälsningen.
  - Och nu ger jag en signal - jag skickar en båt.
  Som vapenvila skickade han en före detta advokat, en ganska skicklig best Stark, och dessutom ytterligare två intelligenta pirater, tillsammans med Oliver Twist. Av någon anledning bestämde han sig för att om den här pojken deltar så kommer allt att bli bra.
  Stark togs emot, hjärtligt inbjuden till bordet. Ändå har en kollega tre gånger fler vapen, hur kan du inte respektera honom här.
  Samtalet drogs försiktigt fram till att det inte vore illa att göra en gemensam attack mot
  staden Zweig.
  Fregattens kapten Monique de Munch grep detta förslag med entusiasm, lyckan hade inte skämt bort honom på sistone. Svårigheter orsakades endast av delningen av bytet. Monique, som hade nästan tvåhundrafemtio personer, insisterade på en jämn uppdelning mellan lagen efter antalet mål. Stark erbjöd sig i sin tur att dela upp efter kön mellan skeppet, efter att ha fått tydliga instruktioner för detta från Wiscin, som bara var femtio personer och inte ville bli lurad. Monique tryckte på, till argumentet att de har fler vapen, svarade han.
  - Och vi har mycket bättre starkare fighters i laget. Rätt killar?
  Det bekräftade poliserna.
  - Hur kan du bevisa det? - frågade trotsigt Oliver Twist, som tidigare varit stugpojke; blygsamt medförde flaskor, koppar, snacks.
  Monique tittade strängt och pekade på den höga sexarmade livvakten.
  - Ser du honom? Har du en som klarar det?
  - Jag ska slåss mot honom! Oliver Twist klev fram.
  Som svar, ett vanvittigt vrål:
  - Din sosse, du vill dö, för det blir en kamp till döds.
  Med ett svärd i handen är jag inte rädd för att dö,
  När vänners ära skadas!
  Van vid brutala hand-till-hand-strider,
  Låt inte mina fiender räknas runt!
  Oliver Twist rimmade och blixtrade i ögonen. - Jag är redo att slåss med honom.
  "Du är Stark som bekräftar det här barnets utmaning."
  Ja, han är en bra fighter.
  - Då är det så här: min Sidurr vinner - du accepterar våra villkor: vi delar i proportion till antalet ekipage, om det är så är vi dina.
  - Jag håller med.
  - Då på händerna. Monique klämde Starks hand med sin björntass.
  Den mäktiga utomjordingen tog fram sex svärd samtidigt och laddade varje hand. Oliver Twist hade bara två, men pojken såg mer än självsäker ut, även om han mot bakgrunden av den här jätten såg ut som en kråka. Vid något tillfälle flödade tanken genom hans huvud att han kanske skulle kunna göra det här, men han körde iväg det direkt.
  På en signal från ataman började slagsmålet. Med oväntad smidighet hoppade Sidurr, sex svärd blinkade i luften på en gång. Oliver Twist undvek snävt, hoppade i sin tur och sparkade honom i käken. Piskslaget kom lite högre och mildrades något av huvudets rörelse. Och attacker med svärd ligist dock med svårighet, men parerade.
  - Och du ser bara läskig ut, men i själva verket är kvass kvass. sa Twist till Olive. Sedan utförde pojken en komplex teknik "krokiga tång", han lyckades skära av motståndarens hand med en exakt vridning. Ruslan hade aldrig hört ett så fruktansvärt skrik, det verkade som att järnet själv stönade.
  - Vad finns det att inte gilla!
  - Små ryssar, jag släpper igenom kvarnstenen. ropade Sidurr.
  Jag tror inte att du är för klumpig.
  Detta följdes av helt vilda drag, pojken gick, sedan en gång och skar av den andra borsten. Allt skulle bli bra, men i det avgörande ögonblicket halkade han och föll nästan. Sedan flög ett blad mot honom, skar honom lätt i bröstet. Såret är inte farligt, utan snarare obehagligt.
  - Fick en bebis. skrek Sidurr.
  - Ärr pryder bara en man, men man kan inte undvika döden.
  När pojken lämnade ett annat utfall, utförde han tekniken "puffy padda" och skar av den tredje handen.
  Efter det verkade Sidurr ha tappat själen, han började dra sig tillbaka och tittade allt oftare på sin hövding och väntade på att han skulle avbryta kampen. Monique såg dock storögd ut, tydligt fascinerad av det oväntade spektaklet. Oliver Twist gick till en avgörande offensiv, han slog igen foten i tinningen och högg sedan fienden med ett blad i magen. En hel del frätande giftigt gult blod rann. Sedan, efter att ha utfört en kombination, räddade han fienden från den fjärde borsten med fyra fingrar. Sidurr tappade till slut modet och gick bort från tjutet till väggen.
  - Pojke, förlåt för de dumma orden. Jag erkänner mitt nederlag och ber om nåd. - Från det besegrade monstrets tre ögon rann tårarna ner, och han knäböjde.
  Oliver Twist tyckte synd om honom och slutade.
  - Han är redan besegrad, släpp honom?
  Monique skrek.
  Döda honom, han förtjänar inte att leva.
  - Varför tycker du inte synd om honom? Han kunde lösa sig själv i nästa strid.
  - Jag behöver ingen krympling. Nåväl, låt oss göra slut på honom eller så gör jag det själv.
  "Tveka inte, det är bara en vild utomjording." Han skulle inte skona dig. Stark lade till.
  Oliver Twist blev, utan att själv inse det, envis.
  "Jag kan inte döda en levande varelse som knäböjer framför mig.
  - Men jag kan. - sa Monique och ryckte en musköt laddad med en pyrande veke från en pirat och sköt honom i huvudet.
  Ena ögat förvandlades till en blodig röra och odjuret kollapsade. Pirater sprang omedelbart fram till honom och släpade honom, i all hast att kasta honom överbord. Ytterligare några personer, inklusive en lokal hyttpojke, började rasande skura däcket. Trots nederlaget såg Monica nöjd ut.
  - Du är en stor fighter. - Han vände sig till Oliver Twist. - Bara du inte har tillräckligt med tuffhet och mod. Du blev berörd av monstrets tårar och förnedring, och vad kommer att hända om en kvinna eller ett barn gråter framför dig.
  "Jag kommer aldrig att böja mig för att döda kvinnor och barn.
  - Det här är din svaghet i vänlighet, du kan utgjuta blod på slagfältet, men du har inte modet att lägga en kniv på barns hals och vända dig. Men det är nödvändigt, en pirat kan inte vara en riddare.
  Pojken svettades med sin nakna, runda häl på golvet och anmärkte:
  - Jag läste mycket böcker och såg en film, där filibusters var riktiga herrar och till och med hjälpte de fattiga, särskilt hungriga kvinnor och barn.
  "Jag vet inte att det redan skrivs böcker om oss. Vad är filmer?
  Sedan insåg Oliver Twist att han hade sagt för mycket. Alla ska inte förklara att han är från den där platsen som kallas underjorden.
  - Det är som en sagolegend.
  - Och det är klart att man fortfarande är för ung och blandar ihop verkligheten med en dröm. Okej, jag kommer inte göra dig besviken. Men din ataman, när behovet är på, kommer att gå till vilken elakhet som helst. Under tiden, förklara vad din plan är. Trots allt är Zweig en riktig fästning och ens dina stammar kommer inte att räcka för att bryta igenom den.
  Stark beskrev planen.
  "Så de flesta av min besättning borde få plats på ditt skepp, klädda i Kiram-uniformer?"
  - Det är allt!
  - Det passar oss. Attack i morgon bitti?
  - Ja, såvida det inte finns oförutsedda omständigheter förstås. Men vår pojke. Han pekade på Oliver Twist. - Det kommer inte att svika dig.
  - Jag tror att han inte kommer att svika dig, men ifall han inte kommer tillbaka från spaning har du en plan.
  Ett vrål hördes:
  - Jag tror att även om han grips kommer pojken att utstå tortyren och kommer inte att säga något, så vi tar risken genom att genomföra det tidigare programmet.
  - Jag ser också i hans ögon att han kommer att stå emot allt, men försiktighet skadar inte och vad vi ska göra slutligen, det avgör vi senare.
  Det var vad de bestämde sig för. Fartygen seglade nu tillsammans, och redan på avstånd stod det klart hur mycket mindre fregatten kallad "Tiger" var än kryssaren, men utan namn. Oliver Twist uppmärksammade detta.
  - Nej, det passar oss gratis filibusters att bära det gamla kiramnamnet. Vi kanske kallar det en drake.
  - Det är inte dåligt, men det luktar overkligt. Ingen har någonsin sett drakar.
  - Och i andra världar.
  - Vad?
  - De mellan stjärnorna.
  Det finns inget mellan stjärnorna, de är bara änglar.
  Pojken, som stampade med foten och krossade insekten med sin bara häl, invände:
  - Eller det kanske finns, eftersom du inte flög till dem, hur vet du det.
  - Och man vill veta mycket, särskilt förbjudet av kyrkan.
  - Kunskap är seger! sa Oliver Twist.
  Det började bli mörkt och en fyr var synlig på avstånd som lyste upp infarterna till Zweigs hamn. Han var ganska lång.
  - Jaha, hur ska du segla på båten nu?
  - Nej, det är säkrare att simma. sa Oliver Twist. - Båten syns, men det är inte simmaren.
  - Och om du stöter på tigerhornshajar?
  - Jag ska ha ett svärd med mig, jag ska kämpa bort det.
  - Ska du inte drunkna med honom?
  - Den är gjord av lättmetall och kommer inte att störa mig.
  - Okej, simma. Wiscin slog kärleksfullt pojken på hans bara rygg. - Men först färga håret svart så att huvudet inte märks särskilt.
  Jag har redan förberett färgen. - Och pojken smetade tjockt över håret. Oliver Twist floppade i vattnet, han var en utmärkt simmare och han var nästan osynlig. För att bli uppmärksammad höjde han ett svärd ovanför sitt huvud, lysande i fyra månar, de såg honom och visslade hälsningsvis, några minuter senare försvann han äntligen in i vågornas mörker.
  - Jo, en hjälte, jag skulle vilja ha en sådan son. - Sa kaptenen för piraterna.
  Oliver Twist skar sig genom vågorna då och då och ändrade stil då och då. Vattnet var varmt, mildt och det var väldigt behagligt att simma i det, till och med saltet verkade speciellt, det var inte bittert eller brände, utan liknade en sur citron. Pojken plaskade och petade, plötsligt blixtrade en skugga bakom vågen. En fruktansvärd haj med tre horn, inte märkbar under vatten, kröp fram till honom och öppnade en stor mun försökte attackera.
  Oliver Twist svängde sitt svärd i ett snedstreck. Hajens mun skars upp och körsbärsblod sprutade ut. Rovdjuret slog, försökte smita, medan Oliver Twist körde ett blad i hennes öga. Hajen hade uppenbarligen en skadad hjärna och ryckte och ramlade av. Flera silhuetter sprack ut ur mörkret, de föll på sin partner och började slita och gnaga i henne.
  - Det är din instinkt. Fånga blodet. Och nu ska vi skynda på.
  Pojken satte fart och dunkade med armar och ben. Hajarna, som fördes bort av festen, brydde sig inte om honom. Hamnen närmade sig gradvis, silhuetterna av flera fartyg var synliga. En av dem var så stor att Oliver Twist var obehagligt pigg. Han bestämde sig för att simma fram till honom först.
  I det ögonblicket kände han rörelse, och en stor mun knäppte tänderna bredvid honom, nästan biter av hälen. Pojken dök som svar, rusade under vattnet och petade hajen i magen med spetsen. Som han förväntade sig rann blod tjockt från henne och hennes mun öppnades och stängdes med sex rader tänder. Andra hajar rammade den med sina horn, tog tag i den och började bita av enorma bitar. Snart fanns inte ens ett skelett kvar av henne, Oliver Twist bröt sig märkbart loss från dem. Nu var det massiva fortet synligt, det fanns verkligen många kanoner, staden var praktiskt taget ointaglig från havet. När pojken tittade på honom kände han en viss rysning, det skulle inte vara lätt att förstöra en sådan koloss, även om han träffade nästan rakt av.
  - Okej, vi slår till ändå.
  Mycket mer oro orsakade, ett enormt slagskepp. När Oliver Twist simmade närmare räknade han antalet kanoner, inte ens aktern och nya, det fanns etthundratjugo. Det var ett riktigt flaggskepp, och med tjocka sidor under ett korkträd.
  - Det här är en koloss, bara en sak är för stor och klumpig. Pojken suckade. Den ursprungliga överfallsplanen var hotad. Det var klart att en sådan hulk helt enkelt skulle sänka dem. Vad ska man göra. Till en början trodde Oliver Twist att de kunde försöka gå ombord på fartyget. Skulle fortfarande ta ett så stort fartyg i besittning. Pojken simmade försiktigt till brädan, i det ögonblicket gömde sig tre månar bakom molnen. Lutad på sina händer och bara fötter klättrade han ombord som en spindelman och letade efter den minsta springa med hjälp av fyra lemmar. Träet var grovt, vilket gjorde det lättare för en liten kropp att lyfta. Det fanns vaktposter på däck, men fartyget var långt, och det gick att försiktigt gå över och lägga sig i kabyssen och sedan gömma sig bakom livbåten. Sedan märkte Oliver Twist tre personer, två i dyra kläder broderade med guld, och en annan, att döma av de enorma dimensionerna och svärd i åtta händer på en gång (sådana utomjordingar var sällsynta), var en livvakt.
  - Vi har redan lastat fartygen, en last med guld, diamanter, smaragder, stadsskatt och silkesgarn ska vara redo att segla imorgon.
  - Det är bra, det är bara synd att vår stad ska stå tom.
  - Snart blir det ett stort krig och moderlandet kommer att behöva enorma medel, bland annat för rekrytering av legosoldater. Dessutom ligger din stad för nära ön Monaco och fungerar som ett bete för pirater. Och om du tar ut din rikedom kommer den omedelbart att förlora sin attraktivitet.
  - Om de skulle skulle de ändå flockas som flugor till honung. Enligt min åsikt räcker inte ens en så kraftfull som ditt skepp för att eskortera en överbelastad husvagn.
  - Tja, varför för det första kommer tre till att göra oss sällskap till sjöss, och för det andra har vi tusen besättningsmedlemmar och de är redan ombord. Med sådan kraft är vi inte rädda för någon ombordstigning.
  Oliver Twists tankar snurrade i hans huvud, hela deras attackplan höll på att bli meningslös, de var tvungna att hitta på något.
  Den unge fången fick inte se drömmen... Celldörrarna öppnades och vakterna gick in.
  Chefspolisen meddelade:
  - Idag är din avrättning på det centrala torget i London. Som vanligt, drick det sista glaset vin i ditt liv och du kommer att levereras på kroppen.
  Glaset var litet, vinet var mycket svagt - ren juice. Kanske var de rädda att fången skulle somna under avrättningen.
  Och Oliver blev fråntagen sina fängelsekläder och lämnade bara sina svarta trosor kvar. Den unge fången skulle avrättas nästan naken. Kragen togs också bort.
  Därefter fördes Oliver, i speciella, lättare hand- och fotbojor, ut ur cellen.
  Pojkens bara fötter, brända av glödhett järn, var ännu inte helt läkt, och det gjorde ont att trampa på dem. Men Oliver, bitande tänderna, försökte hålla sig rak. Och han gick, ringlande kedjor genom korridorerna. En liten, flintskallig pojke, utmärglad i fängelset.
  En skäggig karl leddes förbi och han skrockade åt pojken i sina shorts.
  Oliver gick ner mycket i vikt på bröd och vatten, varje ben var synligt i honom.
  Pojken gick haltande på båda benen och drog i kedjorna. Det var inte lätt för honom att ta sig hit till fängelsegården.
  Det var inte meningen att de skulle hänga honom ensamma. Det fanns redan en tjej i kroppen. Även tunn, med blåmärken i ansiktet. Hon var barfota, men klädd i en vit mantel. Hon tittade på pojken med sympati. Hennes händer var i bojor och på hennes bara fötter fanns en kedja.
  Pojken klev in i vagnen. Och hon, spänd till tjatet, rörde på sig. Kanske var hästen speciellt spänd för att gå långsamt, och alla kunde beundra paret. Det var en flicka, nästan ett barn med blont, långt hår och ett barn med rakat huvud.
  Oliver kände hur den friska vinden blåste över hans nakna, tålmodiga kropp och han mådde så bra. Pojken tog ett djupt andetag. Luften verkade vara fylld med honung. Och solen förblindade till och med efter skymningen i fängelsehålan.
  Och den bleka, ljushåriga flickan andades tungt.
  Oliver tittade på hennes graciösa, bara fötter. Det var uppenbart att det var från nakna, flickans sulor hade ännu inte kommit ner med blåsor. Så hennes klackar var stekta. Stackars tjej, tänkte Oliver.
  De kör långsamt. Publiken runt omkring är bullrig. Som skrattar och som sympatiserar. I vilket fall som helst ser detta par utåt så oskyldigt och rörande ut att du oundvikligen kommer att känna djupt.
  Oliver rätade upp sig stolt. Hans kropp, med spår av piskor som inte har läkt till slutet, är tunn och mager. Pojken hade precis fyllt elva. Han är blek och har inget blod i ansiktet. Nästan naken, i svarta trosor, som en slav, bara blek. Kanske skulle Oliver på 1900-talet ha sett ut som en fånge i Auschwitz.
  Och flickan, hon är nästan som Esmeralda, bara hennes hår är vitt, vilket gör att hon ser ännu mer änglalik och oskyldig ut. Som tur är brinner de inte längre på bål och en snara väntar, vilket inte är så smärtsamt.
  Oliver tänkte, vad väntar honom efter döden? Himmel eller helvete? Skulle Oliver dö tidigt, skulle han inte tvivla i himlen för ett oskyldigt barn. Men nu hade han fel. Och protestanter förnekar skärselden. Så är det verkligen ett helvete? Eller är det fortfarande snällare i himlen än på jorden, och ett oskyldigt barn kommer att besparas? Kanske, trots allt, katoliker, och det finns fler av dem än protestanter, fortfarande har rätt och det finns en skärselden. Och då är inte helvetets plåga för evigt?
  Oliver suckade tungt... Han läste också om ateism. Vad mer i det antika Grekland var filosofer som hävdade att det inte fanns några gudar. Och denna synvinkel blev populär.
  Förmodligen, om Konstantin inte hade accepterat kristendomen, skulle ateismen ha vunnit. Är det inte verkligen Guds saga? När allt kommer omkring, om det fanns en fullkomlig allsmäktig, skulle han ha låtit människor lida? Självklart inte! När allt kommer omkring kan allsmäktig perfektion inte stå ut med problem och lidande!
  Oliver sjöng:
  Bräcklig färg kronblad,
  Om den har rivits...
  Även om världen runt omkring är grym
  Jag vill göra gott!
  Eller kanske, precis som indianerna, kommer din själ att flytta in i en annan kropp. Och kanske kommer du att bli son till en padishah eller en ädel rajah ...
  Lev ditt vanliga liv
  Det finns anledning att ha kul...
  Kanske i främsta rummet -
  Din själ att flytta in!
  Därefter körde äntligen deras vagn upp till ställningen med två färdiga galgar. Flickan kom ut först, klirrande kedjor. Hon var smal, blek, ljushårig, med stora, blå ögon, hon verkade som en tonåring. Och publiken nynnade av sympati. Särskilt när hon går barfota, graciösa, ben som ännu inte hunnit läka efter att ha blivit torterad, på trappans trappsteg.
  Sedan kom Oliver Twist ut. Pojken ville stanna och till och med vila. Hur branta, dåligt hyvlade trätrappor verkar.
  Men det finns många vakter och poliser runt omkring, minst femtio. Ja, och folket är inte alls benägna att slåss för att ett par ska avrättas. Även om pojken och flickan väcker sympati.
  Olivers bara fötter är lite kittlande när han går upp i trädet. Och pojken log, hans hjärta blev gladare. Bara lite mer mat skulle inte skada. Du vill inte dö på fastande mage.
  Han gick ut och ställde sig bredvid flickan. Två enorma wailers i röda overaller och kepsar kontrollerade gångjärnen. Oliver och flickan leddes upp till gångjärnen. De satte den på luckor som skulle öppnas på en gång, och sedan skulle repet spännas hårt runt halsen på dig och du skulle stänga av och gå till nästa värld. Och det kan finnas ... Oliver föreställde sig drömmande att hans själ var förkroppsligad i en fågel, och han fladdrade i luften.
  Svävar över hustaken, och ger fullt vingspann.
  Under tiden listar tjänstemannen monotont parets brott. Än en gång anklagas Oliver för att ha pressat ut mat från arbetshuset. Och så vidare. Och även i avsaknad av omvändelse och vad han inte gav ut, där det stulna var gömt. Och mycket mer...
  Oliver skäms över att stå nästan naken i närvaro av tusentals människor. Jag vill till och med att snaran runt hans hals ska dras åt snabbare.
  Flickan är lite mer intressant. Hon visar sig vara en grevinna, gift med en äldre seigneur och anklagas för förgiftning. Flickan erkände inte sin skuld, och därför hängde de henne. Annars fanns det en chans att bli förgiftad på plantager i det brittiska imperiets södra kolonier.
  Oliver trodde att det kunde vara bättre än döden. Tänk om det verkligen finns en eldsjö, eller icke-existens. Och icke-existens är skrämmande, inget ljus, inget ljud, inget minne, inte ens tankar... Och som någon från de kloka skrev: Jag tänker - därför finns jag!
  Och äntligen är den monotona läsningen över. De dömda får sista minuten att be. En barfotablond i vita trasor viskar något på latin. Oliver bestämde sig för att läsa Herrens bön, även om han medger att hans huvud är en hel röra. Och han är nästan ateist, eller åtminstone agnostiker.
  Men han ber och försöker att inte förhasta sig. Sista minuten är smärtsamt långsam, men den går oundvikligen ut ändå.
  Nu höjer trummisarna sina pinnar. En signal hörs... Trumrullar börjar slå, och dånet från flera kopparrör låter. Det sista Oliver Twist hör här i livet. Och gud förbjude, åtminstone något annat att höra i framtiden.
  Och från luckorna under deras bara fötter avslöjas pojken och flickan. Kroppar faller ner. Och öglan drar åt på barnets och flickans hals.
  Oliver känner till en början en stark sammandragning och kvävning. Det var som om han var omsluten av en båge av stål. Och så blixtrade sådana livfulla syner framför mina ögon. Allt är så vackert och samtidigt hemskt, och nu känner Oliver Twist att hans barnsliga själ är separerad från kroppen.
  I det ögonblick då det verkade som om allt inre kokade och lungorna bokstavligen brann ut, drog in en levande låga, när heta strömmar av överhettad luft blåste, bakade varje partikel av den utmattade kroppen, förlamade de krampaktiga rörelserna hos överansträngda muskler. En känsla som påminner om att hitta en blandning av lava och kokande vatten på stora djup i området för ett vulkanutbrott. Då blev det plötsligt lättare. Smärtan började försvinna, det var en fantastisk lätthet. Ja, det är precis vad Oliver Twist kände när hans ande började lämna sin förkolnade kropp...
  ... Här bryter han sig loss från ytan och börjar begrunda händelserna, som utifrån. Resterna av ett trasigt, smält rymdskepp är synliga. Enorma olika typer av monster kryllar av otaliga flockar. I ljuset av en kolossal lila-smaragdstjärna är de så speciella ljusa med ett strålande överflöde. Inte alls läskigt, tvärtom, sagolikt vackra i sina färger. Genom att lyda en obegripligt oemotståndlig kraft fortsatte själen att stiga uppåt. De färgglada monstren på ytan krympte snabbt. Ande kommer in i stratosfären. Här kan du se hela planeten, rosa-gul, först enorm, sedan snabbt minskande i volym. Här är det storleken på ett runt bord, här är det storleken på ett pendofonhjul, här är det storleken på en fotboll, sedan storleken på en tennisboll och sedan - mindre än ett vallmofrö. Fler och fler nya galaxer blinkar förbi, otänkbara kluster av stjärnfragment och placerare. Själen sugs in i tunneln, och den flyger, ljusa sjufärgade ränder blinkar längs korridoren på en svart bakgrund.
  "Vart är jag på väg? - Pojken tänkte förvirrat. - En gåta ... förmodligen, till ett annat universum, till en ny värld."
  Framför tunneln dök en ständigt ökande intensitet av det starkaste ljuset upp. Enligt den statsimperialistiska enda och orubbliga religionen i Storbritannien, som vissa tolkar det, går en person efter döden till domstol, där han, i enlighet med dåd eller militär skicklighet, hamnar i den första himlen, eller snarare i nästa universum .
  Tja, det här är en präst som sa så från protestanterna, även om det är klart att detta är nonsens!
  "Vart ska jag gå?" tänkte Oliver Twist oroligt.
  Som man och brottsling måste han förbli en slav i nästa liv, och detta är i bästa fall. Om de inte vill ha honom som ett talredskap, då hotas han av en eldgrop och en plats för evig tortyr för underlägsna varelser.
  Frossa tar över huden, även om huden redan är borta. Men Darwin sa att kungar och vanliga människor härstammar från en gemensam förfader som födde bullriga, lurviga apor. Det fanns också en stor Guru som bara kunde ses av ett fåtal utvalda. Han sägs ha upptäckt hemligheten med odödlighet och stor makt. Varför, om han är så allsmäktig, kan han då inte driva ut dessa blodsugare från planeten?
  I slutet av tunneln flöt Oliver Twist ut på en starkt upplyst förort. I närheten låg ett kolossalt palats, tydligen ett tempel för himmelsk rättvisa. Två ligister med bländande gnistrande vingar, tydligen änglar, vred hans händer bakom ryggen och ledde in honom i rättssalen.
  Hallen var enorm, taket var förlorat i molnen. Domarens formidabla röst, enorm som Mount Everest och gnistrande som många solar, dånade med tusen åska.
  - Du är ingen soldat! Du är ingen fighter! Du är inte rättfärdig! Du är en kriminell man, en vidrig varelse, en vidrig parodi på en stor ras. Du är en avskyvärd rebell som hatar sina rättmätiga herrar och vill förgöra dem alla. Du kommer inte att vara en slav, de vill inte ens ha dig som slav. Gå till helvetet och brinna där för evigt i fruktansvärd vånda, tillsammans med det brittiska imperiets alla fiender. Krigare från den största nationen i alla oändliga hyperuniversum, kämpar av en ideal ras vald av den Allsmäktige, kommer att erövra det gränslösa universum!
  Lågor dök upp under fötterna. De brände pojkens bara fötter fruktansvärt smärtsamt.
  - Verkligen, eld igen! Jag kan inte göra det längre!
  Oliver Twist skakade. Han var redo att falla på knä och gråta som ett barn. Och han är faktiskt ett barn på ungefär elva!
  I det ögonblicket försvann bilden av domaren...
  SLUT PÅ DEL 1 - FORTSÄTTNING
  
  PETERS NYA LIV II
  
  I den fick Peter II inte smittkoppor och regerade rekordlång tid för Ryssland. Den unge mannen var törstig efter underhållning och började sitt första krig, efter sin farfars exempel, med Sverige 1730. Den ryska armén var starkare och överlägsen Sverige i kvalitet. Endast hotet om att europeiska makter skulle gå in i kriget mot Ryssland, i första hand Storbritannien, tvingade förstås Peter den andre att tillfälligt överge den fullständiga erövringen av Sverige, men han annekterade Finland.
  Sedan var det krig med Turkiet. Det fanns redan mer förståelse för de europeiska makterna. Kriget började 1736 med en kampanj under Peter den andres personliga befäl till Azov, och dess energiska tillfångatagande. Striden med turkarna var i allmänhet till förmån för Ryssland. Peter den stores team var fortfarande starkt, och hans barnbarn, som ärvde heroisk styrka från sin farfar och ett enastående sinne, agerade beslutsamt.
  Ryssland var starkt, och Turkiet höll på att förfalla... Under krigen erövrade Peter den andre Krim, Ochakov och Azov med andra länder.
  Sedan annekterade tsarryssland Kazakstan till sig själv. Och de började bygga fästningar i Alaska.
  Arbetet fortskred kraftfullt. Sedan ett nytt krig med Turkiet 1741 och återigen erövringar ... Ryssland förde krig med stor entusiasm. Peter II ledde personligen armén på kampanjer. På Balkan vann ryska trupper ett antal segrar. Och sedan blev det krig med Iran. Det slutade också med seger med erövringen av Azerbajdzjan.
  1753 blev det ett nytt krig med Turkiet. Och Peter II blandade sig inte i europeiska angelägenheter. Återigen segrar och intagandet av Istanbul ... Och en stor framgång. Dessutom oroades Europa av Fredrik II. Denne erövrare bekämpade både fransmännen och österrikarna. Och sedan gick Storbritannien också in i kriget, oroad över Preussens förstärkning ... Peter II, efter det osmanska rikets kollaps, kämpade i söder. Men 1772 skedde ändå den första uppdelningen av Polen mellan det förstärkta Preussen och det mäktiga, på den tiden det största landet i världen, Ryssland. Och imperiet tillkom i väster. Och ryssarna nådde Egypten i söder och Persiska viken ...
  Egypten erövrades också 1780 ... Ryska trupper flyttade över Afrika.
  Och 1782 delades Polen slutligen med preussarna ... Vitryssland, Ukraina och Litauen blev en del av Ryssland. Fredrik den andre kämpade inte med Ryssland... Ryssarna nådde Marocko 1786 och erövrade hela norra Afrika, Saudiarabien, och 1788 togs Iran slutligen till fånga. Och lite tidigare innan dess, och hela Centralasien. 1790 dog Peter II och blev den störste av de ryska tsarerna. Och hans regeringstid var en av de längsta i världshistorien, den längsta i Ryssland och kanske den mest härliga.
  Peter den store kallades den store. Och Peter II - den störste av kungarna.
  Och tronen bestigades av hans barnbarn Peter den tredje. Jo, kungarna av Petra är härliga kungar.
  Nästa steg för Peter den store var kriget med Preussen. Tyskarna efter Fredrik II var ivriga efter nya bedrifter. Och de attackerade Ryssland 1796. Efter inledande framgångar besegrade den ryska armén Tyskland. Och hon erövrade först henne, och sedan Frankrike, uppslukad av revolutionen. Peter den tredje var avundsjuk på sin farfars ära. Han var ung, het och ville ha bedrifter.
  Och här återigen Spaniens och Portugals segrar och nederlag ... Erövringen av Europa. Och kriget med Storbritannien...
  Havets älskarinna blev besegrad. Och detta är en ny triumf för Ushakov. Och så föll London. Kolonikriget och erövringen av provinserna började. Ryssland hade inte längre lika motståndare. Och vann det ena landet efter det andra.
  1830 dog Peter III. Och hans son Paulus besteg tronen. Ryssland utkämpade 1841 det sista allvarliga kriget med Kina. Och naturligtvis besegrade hon honom självsäkert efter tre års krig.
  Och så var det koloniala krig. Och den ena erövringen följde på den andra. Och det var trevligt.
  Och i slutet av artonhundratalet blev hela planeten rysk. Och det är dags för expansion i rymden. Astronautflickorna har redan klättrat in i striden. Den första människan gick ut i rymden år 1900, vilket markerade början av 1900-talet som rymdåldern. Och 1910 ägde den första bemannade flygningen till månen rum.
  Och 1925 och till Mars! Och det är bara bra. Inom tio år lyckades astronauter besöka alla planeter i solsystemet. Och sedan började konstruktionen på andra planeter.
  Det ryska imperiet var en absolut monarki, men hade ett folkråd valt av hela världens medborgare som ett rådgivande organ för tsaren.
  Människor levde bra och ekonomin växte snabbt. Det var kapitalism med inslag av planering. I slutet av 1900-talet var solsystemet mer eller mindre bemästrat.
  2010 började den första flygningen till en av planeterna i Star Sirius. Och det var en hel interstellär expedition. En fotonmotor användes som kunde accelerera till ljusets hastighet och till och med lite högre.
  Flygningen skedde i två etapper. Först acceleration och sedan retardation av raketer ... På grund av rymdskepps ofullkomlighet var det möjligt att flyga bara på mer än tjugofem år.
  Därför valdes besättningarna ut bland tonåringar för att de inte skulle bli för gamla. Dessutom har experiment med föryngring redan ägt rum på planeten jorden. I synnerhet aktivera stamceller och olika andra idéer. Du kan redan bromsa åldrandet. Att sätta varmblodiga djur i suspenderad animering är fortfarande för riskabelt. Du kan förvandla till en grönsak.
  Men det finns också konstgjord sömn. Det är när du sover, men samtidigt som din kropp rör sig.
  Datorteknik låter dig reproducera alla illusioner. Dessutom, under sömnen, saktar fysiologiska processer ner och människor åldras fem till sex gånger långsammare. Och folk behöver inte leta efter underhållning. De hittar dem själva.
  Tonåringar, å andra sidan, som fick både rörelse och konstgjord näring i sömnen, var tvungna att växa upp till vuxna genom att flyga upp till planeten Sirius.
  Och allt annat gjordes för dem under flykten av automatiska maskiner och datorer med många dubbla kretsar.
  Dvs det blev ganska bra...
  De utvalda barnen var tolv och tretton år gamla. Det var pojkar och flickor.
  Så de tre rymdskeppen rusade iväg.
  Det finns inget intelligent liv på Sirius. Men på en av planeterna är klimatet ganska lämpligt för kolonisering. Och det verkar som att det finns några enkla livsformer.
  Så de unga krigarna är redo för expansion. Det ryska rymdimperiet har sin egen Hyperkejsare. Och han gav avskedsord innan avfärd.
  Allt i allmänhet är bättre för mänskligheten än i verklig historia. Brottsligheten är låg, det finns ingen hunger och det finns praktiskt taget inga fattiga. Planerade inslag i den globala ekonomin har bidragit till att undvika arbetslöshetskonkurser. Teknikutvecklingen har gjort det möjligt att minska arbetsdagen till fyra timmar, och att göra tre dagar ledigt på en gång.
  Priserna har bara förändrats nedåt. Lönen växte. Nationerna på planeten Jorden slogs samman...
  En enda religion skapades till och med. Hon förenade kristendom, islam, buddhism och judendom. Treenigheten avskaffades och begreppet introducerades - En Gud i många ansikten!
  Och naturligtvis tog de bort det överflödiga: fasta, bön, ramadan och matförbud. Men de gjorde gudstjänsten ännu mer storslagen och högtidlig. Och prästerna bytte om till vita och rakade sina skägg. Och det finns ännu fler ikoner. Och helgonen tillkom. Inklusive Suvorov, Kutuzov och andra befälhavare. Och ateism har blivit ganska på modet. Naturligtvis började människor leva bättre, stabilt, allt är solidt, vetenskapen har utvecklats.
  Och många tvivlade starkt på ikonernas mirakulösa kraft och effekten av att sätta ljus.
  Men livet har utvecklats...
  Expeditionen startade till Sirius stjärnsystem. Och 2013 gick ytterligare en lite längre bort. Det finns också planeter som lämpar sig för liv.
  Och 2020 lyckades ett konstgjort föremål för första gången övervinna ljusets hastighet. Det betyder att du kan flyga snabbare. Och 2025 skapades antigravitation, och det blev möjligt att accelerera fartyg med superluminala hastigheter på kort tid.
  Lycklig mänsklighet... Och tsaren gav genom sitt dekret den fjärde lediga dagen på torsdagen... Nu hade folk mycket vila i veckan, och underhållningsindustrin utvecklades kolossalt.
  Tsarprästen, genomgick föryngring och blev mycket vackrare ... Och 2030, äntligen, grundades den första bosättningen utanför solsystemet för en planet lämplig för liv.
  Det har blivit väldigt bra på planeten Jorden. Och på andra system också.
  Och frågan är hur bra det är när familjen Romanov inte blir avbruten.
  Ytterligare nya idéer... Termoquark-drevet är teknikens framtid. Kraften är miljontals gånger större än termonukleär. Och nya möjligheter för rymdutforskning.
  Och upptäckten av hyperplasm. Och möjligheterna är enorma. Vetenskapen har utvecklats snabbare än den verkliga historien. Forskare är alla i samma imperium, och data klassificeras inte från varandra.
  Men det är ingen hemlighet att det i verkligheten finns spioner för sina konkurrenter och de skiter ordentligt.
  Och så det allmänna uppsvinget, och utmärkta resultat för vetenskapen.
  År 2040 beslutade tsaren och hyperkejsaren att lägga fram en konstitution till en folkomröstning, vilket frivilligt begränsar hans makt. Man trodde att på planeten jorden med dess obligatoriska högre utbildning har människor mognat till en begränsad och kontrollerad demokrati. Och att det blir stora landvinningar inom kulturen.
  Samtidigt skedde nya reformer inom religionen... Bibeln och Koranen erkändes äntligen som ett kulturellt arv, men inte Guds ord. Samtidigt pågick arbetet med kraft och kraft för att återuppväcka sedan länge döda människor.
  Uppgiften var inställd på att göra uppståndelsen till verklighet för vetenskapen.
  Och vetenskapsmän arbetade, försökte. Och fler och fler bemästrade universums hemligheter.
  Så odödligheten blev mer och mer verklig. Och jag måste säga hur bättre det blev på planeten Jorden, bara för att Peter II levde mycket längre än i verklig historia.
  
  DEN TYSKA ACE HANS MARSELS HELVETE KARRIÄR
  Marcel dog inte i en olycka, men överlevde och fortsatte sin förtrollande karriär. Detta hade liten effekt på krigets gång. Ändå genomförde britterna Operation Torch och besegrade Rommels trupper. En pilot på en sådan fenomenal nivå kan inte väsentligt förändra krigets förlopp. Om du inte själv blir en legend. I slutet av 1942 överskred Marseille antalet nedskjutna flygplan och belönades återigen med riddarkorset av järnkorset med blad av silverek, svärd och diamanter. Och i slutet av mars 1943 översteg Marseille femhundra nedskjutna flygplan, för vilka han fick riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  I april och maj såg Marseille hårda strider i Medelhavet och satte rekord med fjorton flygplan som sköts ner i en strid och tjugo på en dag. Britterna var rädda för honom och blev helt enkelt förvånade över detta fenomen och ess.
  Men trots detta hjältemod var Rommel ändå besegrad. Bara amerikanerna och britterna chockades av Marseille.
  Men i juni förflyttades han till östfronten. Och den här legenden kolliderar med de sovjetiska piloterna. Marseille kämpar bra och provar ME-309 från serie noll.
  För sjuhundrafemtio nedskjutna flygplan får han riddarkorset av järnkorset och platina ekblad med svärd och diamanter.
  Och på Kursk-bukten lyser Marseille. Man slåss mot en hel flock flygplan. Och han är verkligen en fruktansvärd fighter. Men nazisterna förlorar fortfarande slaget vid Kursk. Även om Marseille fortfarande påverkade historiens gång. Tyska trupper i Afrika kapitulerade fem dagar senare. Och landningen på Sicilien försenades med tio dagar. Sovjetiska trupper avancerade något långsammare. Även om skillnaden bara var några dagar.
  När Marseille sköt ner tusen flygplan fick han Järnkorsets Storkors, en utmärkelse som bara Hermann Göring hade i Tredje riket. Och kriget fortsatte.
  Tyskarna höll på att förlora, men Röda armén och de allierade var bara några dagar efter den verkliga historien.
  Marseille kämpade som ett lejon ... Men nu har det fyrtiotredje året gått, och tyskarna har lidit många nederlag. Marseille väckte dock vissa förhoppningar hos nazisterna. Framför allt är allt ännu inte förlorat. Och i det tredje riket dök den självgående pistolen E-10 upp. Lätt att tillverka, billig och mycket smidig. Och siluetten är fortfarande låg på bara 1,3 meter. Den utvecklades istället för att arbeta på Musen, som i princip inte kunde motivera sig själv.
  Kriget drog ut på tiden... E-10 visade sig vara en framgångsrik självgående pistol, och viktigast av allt, den var enkel att tillverka och billig. Marseille sköt ner tvåtusen flygplan och skulle tilldelas riddarkorsstjärnan av järnkorset med eklöv i silver, svärd och diamanter.
  Och sedan sköt han ner tre tusen flygplan och fick riddarkorsstjärnan från järnkorset och gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  I slutet av det fyrtiofjärde året stod tyskarna lite bättre än i verklig historia. De kunde undvika ett så snabbt nederlag i Vitryssland och i söder. Och de kunde undvika förlusten av Rumänien och Balkan.
  Och viktigast av allt, de allierade i Frankrike kastades i havet. Och det här är allvarligare.
  I Storbritannien och USA finns det redan stämningar för att sluta en vapenvila med Fritz. De självgående kanonerna E-25 dök också upp på fronterna. Även med en låg siluett, lätt att tillverka, men tyngre beväpnad, och med tjockare pansar. Så mycket som etthundratjugo millimeter av pannan lutar, åttiotvå millimeter på sidan och en kanon på 88 millimeter 71 EL och en höjd på en och en halv meter. Och mot en sådan koloss kan inte motstå. Tänk på en självgående pistol som är jämförbar med "Tiger" -2 när det gäller rustning och beväpning, och den väger bara trettio ton. Och försök att övervinna detta.
  Tyskarna kunde bromsa de sovjetiska trupperna lite. Densamma anföll tyskarna i Östersjön. Men inte mycket framsteg har gjorts. Ett kraftfullt djupförsvar stoppade Röda armén. XE-162 jetjaktflygplan dök upp i luften, som var lätta att tillverka och billiga, men samtidigt lätta och lätta att kontrollera.
  Så det blev svårare för en allierad att bomba, och förlusterna ökade.
  Striderna visade tyskarnas styrka i alla avseenden.
  De flesta av de baltiska staterna, hälften av Vitryssland, en del av Ukraina och Moldavien med Odessa, hölls fortfarande av nazisterna i början av det fyrtiofemte året. Och i Frankrike var de allierade helt besegrade. I december kunde nazisterna slå ut de allierade från Sicilien och stärka deras positioner.
  I januari försökte sovjetiska trupper avancera runt Minsk, men fastnade hopplöst i hårda strider.
  Tyskarna, som hade de bästa stridsvagnarna, skar ner de sovjetiska trupperna och bildade ett par pannor. I allmänhet tog tyska stridsvagnar upp. T-44 gick inte in i serien, och T-34-85 och IS-2 är ganska svaga mot E-serien.
  Och det tyska flygplanet har ingen motsvarighet. De allierade och Japan har problem. Landningen på Filippinerna omintetgjordes, och landstigningsfarkosterna fångades upp av japanska slagskepp. I USA, naturligtvis, panik. Och så dog Roosevelt...
  Truman, med tanke på att USA är väldigt trött på tyska ubåtar, särskilt på väteperoxid, kommer att erbjuda en vapenvila till det tredje riket. Hitler gick med på det, men på villkoret av ett utbyte av krigsfångar, och inte bara tyska utan även italienska. Churchill och Truman kom överens.
  Som ett resultat ökade antalet tyska piloter på himlen. Och XE-162 tog överhögheten i luften.
  Efter att ha slagit av med ännu en sovjetisk offensiv i centrum i slutet av maj började nazisterna avancera i Ukraina. De allra första E-100-stridsvagnarna deltog också i striderna. Den nya bilen hade layouten av motor och transmission tillsammans och tvärs över vilket gjorde det möjligt att minska vikten och med en kraftfullare motor på 1500 hästkrafter gav den tillfredsställande körprestanda.
  Och rustningen var helt ogenomtränglig för sovjetiska vapen från alla vinklar. 250 - sluttande panna, och 210 mm sidor och även med sluttningar.
  Denna tank i genombrottet visade sig vara ett monster. Marseille i maj 1945 sköt ner fyra tusen flygplan och mottog stjärnan i riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. En mycket prestigefylld utmärkelse. Och andraplatsen togs av Huffman, som tog mycket bra poäng, innan han hade en annan taktik från Marseille. Vilket är optimalt lämpat för XE-162. I juni 1945 hade Huffman nått märket av femhundra nedskjutna flygplan och mottagit riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  I allmänhet gick kriget för tyskarna som släppte lös i väst bra. Arado-jetbombplan visade sig vara mycket effektiva. Nazisterna inskränkte till och med FAA:s missilprogram till förmån för nya flygplan, som är nästan omöjliga att skjuta ner, och sovjetiska jaktplan kunde inte komma ikapp dem.
  Tyskarna dominerade luften fullständigt. Sovjetunionen gick i sin tur i defensiven på frontlinjen. Många befästningar byggdes och nazisterna gick långsamt framåt.
  Till skillnad från verklig historia blev SU-100, som inte var massiv i det kriget, plötsligt populär. Och den här gången i Sovjetunionen började produktionen av denna självgående pistol att öka i en accelererad takt. Den är till och med enklare och billigare att tillverka än trettiofyra. Och beväpnad så att den kan bita tyskarna. SU-100 under andra halvan av det fyrtiofemte året blev huvudmaskinen och den tillverkades för hundra stycken om dagen.
  T-34-85 var också i massproduktion, liksom IS-2. Å ena sidan visade sig IS-3-tanken vara bättre skyddad i pannan. Men å andra sidan är det dyrare och mer arbetskrävande och bara tusen stycken tillverkades och lades ner. I allmänhet IS-4, varefter den släpptes endast i små partier. Så Sovjetunionen övergav faktiskt tunga stridsvagnar. Och serien förblev bara SU-100 och T-34-85.
  Tyskarna kunde nå Dnepr i slutet av 1945 och ta Kiev. Och även fullständigt fånga de baltiska staterna, och nästan hela Vitryssland. Men på vintern fick fascisten sluta. På himlen dominerade de fortfarande.
  Marseille för fem tusen nedskjutna flygplan, ta emot Riddarkorsets stora stjärna och eklöv, svärd och diamanter i silver. Som ni ser var priset ganska långt till namnet. Och platina Luftwaffe Cup i diamanter.
  Våren 1946, efter att ha dragit upp mer avancerade stridsvagnar av E-50-serien, försökte nazisterna rycka fram i centrum.
  Röda arméns försvar var djupgående och högt utvecklat tekniskt sett. Och detta gjorde det möjligt för henne att organisera inte svagt motstånd. Och tyskarna, efter att ha brutit igenom en försvarslinje, gick inte in i det operativa utrymmet, utan tvingades bryta igenom nästa. Tredje riket var utmärkt beväpnat, men dess trupper var ständigt mindre. Pojkar på fjorton eller tretton kämpade redan i infanteriet, allt oftare kom kvinnor över. Inom flyget var erfarenheterna av kvinnliga piloter i allmänhet framgångsrika. Albina och Alvina, till exempel, började göra mål så berömda att bönderna blev förvånade. Och snabbt slå ner hundra flygplan på ett par månader fick riddarkorset av järnkorset.
  Flickorna visade att de var extremt stridbara och atletiska.
  Marseille sköt ner mer än åtta tusen flygplan fram till vintern fyrtiosju.
  Han krossade dem med 30 mm kanoner. I Sovjetunionen förblev Yak-9 huvudkämpen, som var klart föråldrad, men den var lätt att tillverka.
  Yak-3 krävde högkvalitativt duraluminium och gick inte i massproduktion. LA-7 tillverkades också i små kvantiteter.
  Men Yak-9 blev det mest massiva flygplanet före IL-2 och IL-10.
  Röda armén darrade under slagen. Tyskarna nådde Smolensk, men bara hälften omringade den utan att ta den.
  På vintern attackerade sovjetiska trupper som svar. Men bara lite pressade nazisterna.
  Kriget blev utdraget och positionellt vid utmattning. Hitler förstod detta också.
  Under det fyrtiosjunde året förde tyskarna försiktigt krig. De använde utländska trupper i offensiven, de försökte bomba mycket. Frontlinjen har inte förändrats mycket på ett år...
  T-54 dök upp i Sovjetunionen, men den var inte massiv. T-34-85 är fortfarande i produktion... Och SU-100 produceras mest.
  Jetflyget är värre än i verkligheten. För det första, på grund av svårigheterna under krigstid, finns det färre medel än vad tyskarna hade och än vad det var i den verkliga historien. För det andra måste du arbeta på egen hand utan att använda troféforskare från Tyskland.
  Och nazisterna hade en mer avancerad X-262 och ME-363 med hastigheter upp till 1200 kilometer i timmen och svepte vingar. Och ME-1100 med vingar som förändrade svepet. TA-283 med en lång flygkropp och stjärtlösa Gotha-jaktplan. Fruktansvärda Yu-287. Och TA-500 med jetmotorer som det finns så många som sex av.
  Plus svanslösa bombplan.
  På himlen växte nazisternas fördelar. Men på land gick det lite lättare. Och de sovjetiska trupperna förklädde sig, grävde ner sig i marken och höll fast.
  1948 ökade Marseille sin siffra till tiotusen flygplan, och fick den stora stjärnan av riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Tyskarna i år kunde äntligen omringa och ta Smolensk, men deras framgångar var begränsade till detta ... IS-7 dök upp i Sovjetunionen, men bara ett fåtal bilar producerades på grund av den komplexa designen. Kriget drog ut på tiden... T-54 tillverkades fortfarande i små partier. T-34-85 är fortfarande i produktion, liksom SU-100.
  1949 anföll inte tyskarna längre på våren och Röda armén försökte slå igenom. Men de sovjetiska trupperna fick inte heller något annat än förluster ...
  MIG-15, den första jetjagern, dök upp i Sovjetunionen, men den var fortfarande oavslutad och inte seriell. Hittills är det mest massiva flygplanet Yak-9.
  T-54 är fortfarande inte masstillverkad, men produktionen av T-34-85 minskar... SU-100 i serien.
  1950, slåss igen ... Sovjetunionen hade en ny självgående pistol SU-130 med en pistol från den misslyckade IS-7-stridsvagnen. Denna maskin var mer effektiv.
  För tyskarna har E-50 blivit tyngre upp till sjuttio ton med en gasturbinmotor och tjock pansar - 250 mm panna och 170 millimeter sidor, och en mer seriös självgående pistol behövs för att bekämpa den.
  Frontlinjen har inte förändrats mycket...
  1951 fick Sovjetunionen MIG-15 i en mer avancerad modifiering, men Yak-9 har ännu inte dragits tillbaka från serien ... T-54 är äntligen befordrad och T-34-85 är slutligen borttagen från produktion. Nästan inga tunga stridsvagnar tillverkas, förutom SU-130 självgående kanoner, som ersätter SU-100. Men den väger femtio ton och har bara bra pannskydd.
  Tyskarna trycker på himlen och dominerar fortfarande luften. Marseille sköt ner femton tusen flygplan och fick den stora stjärnan av riddarkorset av järnkorset med platina eklövsvärd och diamanter.
  Här kommer 1952... Båda arméerna körde fast ordentligt och striderna var blodiga, men frontlinjerna var nästan orörliga. I söder längs Dnepr. I centrum tog och höll tyskarna ändå Smolensk och Pskov, och vidare Narva ... Leningrad är inte med dem ... Finland är fortfarande i krig. Det hela drog ut på tiden. T-54 är masstillverkad, SU-100 har utgått och SU-130 ersatt den. Tunga tankar är ännu inte i serien. Tyskarna förbättrade kvaliteten på sina bilar något.
  Amerika och Storbritannien är fortfarande i krig med Japan. De bombar den, men de kan inte fånga öarna själva.
  Men amerikanerna misslyckades med att skapa en atombomb. Så samurajerna håller fortfarande kvar.
  Men så kom året 1953 ... Stalin dog i mars. Det är sant att den här gången lämnade generalissimo ett skriftligt testamente, vilket gjorde Beria till hans efterträdare. Och tyskarnas beräkning av Röda arméns kaos och förvirring förverkligades inte.
  Wehrmachts offensiv utbröt snabbt.
  Men Sovjetunionen kunde inte vända kriget och tog och fastnade också under operationen.
  I slutet av 1953 översteg Marseille tjugo tusen nedskjutna flygplan. För detta fick han en särskild utmärkelse speciellt godkänd för honom: Storstjärnan av Storkorset av Riddarkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Året 1954 kom ... Beria erbjöd Hitler fred på villkoren att den som vann vad, då finns han kvar. Och sedan, faktiskt, hur mycket kan ni förstöra varandra? Men Hitler avvisade envist erbjudandet. Sovjetunionen hade IS-10, men denna tank var inte riktigt effektiv. Huvudmaskinen T-54 i serien ...
  Frontlinjen fastnade som fett i den sibiriska frosten.
  Det är redan 1955... Amerika kämpar fortfarande med Storbritannien och krossar Japan. Och Sovjetunionen driver på med det tredje riket. Och de stöter på varandra.
  Frontlinjen är inaktiv. Himlen domineras av nazisterna. MIG-15 i serien och håller tillbaka fienden.
  Marseille för tjugofem tusen nedskjutna flygplan kommer att få: Grand Star of the Grand Cross, Knight's Cross, med gyllene eklöv, svärd och diamanter!
  Året 1956 kommer ... Tyskarna lanserar en pyramidformad stridsvagn i en serie. Förhoppningar sätts på honom och de har äntligen skivor som lämpar sig för stridsbruk. Men för tillfället är frontlinjen inaktiv och Röda armén håller tillbaka fienden.
  Det är redan 1957 den 20 april, Hitler inleder en ny desperat attack mot Moskva... Och återigen fastnar allt i hårda positionsstrider... I slutet av 1957 skjuter Marseille ner trettiotusen flygplan och får det. Grand Star of the Knight's Cross Grand Cross med planerade eklövsvärd och diamanter.
  Kriget har pågått för länge. Året 1958 har kommit ... Lavrenty Palych Beria, Stalins efterträdare och ordförande för statens försvarskommitté, sa:
  - Landet är extremt utmattat! Och folket är trötta på kriget. Vi behöver fred!
  Zjukov anmärkte:
  Så länge Hitler lever blir det ingen fred!
  Shelepin, inrikesministern höll med:
  - Ja, så länge som denne fanatiske Führer av Tyskland, kommer nazisterna att föra krig med oss, tills fullständig ömsesidig förintelse!
  Beria slog näven i bordet och vrålade:
  - Bryt ryggarna! Vad kommer Molotov att säga?
  Utrikesministern svarade med en suck:
  - Än så länge är utsikterna för världen väldigt vaga. Tredje riket är också extremt utmattat. Men han har fortfarande hela Europa till hands. Och om kriget fortsätter i tio år till kommer vi att bli de första som blåses bort!
  Ordföranden för GKO nickade.
  - Höger! Vi kommer att vara de första att gå ner! Och så det är nödvändigt att hitta ett sätt att eliminera Adolf Hitler fysiskt!
  Shelepin anmärkte:
  - Det är bäst att eliminera Hans Marcel. Detta är den verkliga Djävulen i köttet! Och om det elimineras, då kommer tyskarnas vilja till krig att helt undermineras!
  Beria höll med om detta:
  - Ja, det kommer att undermineras!
  Shelepin föreslog:
  - Kanske sätta en belöning på Marcels lik?
  GKO:s ordförande invände:
  - Inte! Bara för de levande!
  Inrikesministern anmärkte:
  - Det är lättare att döda än att fånga!
  Beria nickade och noterade:
  - Uppmuntra mord till vad som helst! Och vi kommer fortfarande att vinna. Vad kommer formgivarna att säga?
  Yakovlev sa med en suck:
  - Medan vi släpar efter tyskarna. Och det är vårt problem!
  Beria vrålade aggressivt:
  - Men vår seger är oundviklig!
  Ilyushin bekräftade:
  - Verkligen kamrat ordförande!
  Shelepin anmärkte:
  - Två tjejer är väldigt irriterande: Albina och Alvina. De gick om Huffman och vi plågas ständigt. Och då och då ställer de till problem.
  Ordföranden för GKO påpekade:
  Vi kommer att hänga dem!
  Det kom skratt som svar. Hur som helst, det såg roligt ut.
  Januari 1958... Och kriget verkar nästan oändligt. Och det finns inget slut i sikte.
  Och nazisterna i de ockuperade områdena är hårda. De fångade pionjärerna: Mishka, Kolya och Svetlana. Pojkarna och flickan är fjorton år gamla. De borde snart gå med i Komsomol. De förhördes först med fördomar. De slog pojkarna och flickan med piskor. Sedan slog de med tråd. Kolya, som den äldsta från botten, kontrollerades fortfarande av ström. Utsläpp förlåts genom tonåringens kropp. Kolya stönade av smärtan han utstod.
  Sedan fördes barnen barfota ut i snön och fördes för att bli skjutna. Och de var magra, barfota, med blåslagna ansikten och skurna ryggar och gick genom byn.
  Och på halsen hängde brädor - "vi är partisaner."
  Två pojkar och en flicka gick i snön. Kolya, som torterades med elektrisk ström, hade ett blått ansikte av lidande. Björnen är lite livligare, han blev bara piskade. Flickan Svetlana rynkade pannan. Också hon blev piskade, hon var mager, efter att ha levt i så många år under ockupation. Hon genomsöktes av matronen och rev av hennes fingrar mödomshinnan. Och detta är så förödmjukande för en pionjär och skäms. Flickan fortsätter att bita sig i läpparna.
  Barn är obekväma barfota i snön. Men det här är fortfarande blommor om de skjuts eller hängs. Men för tillfället är de bara drivna. Tortyren är inte över än och nazisterna behöver få information.
  Pionjärernas bara fötter är röda och lätt svullna i kylan. Invånarna ser med sympati på de tillfångatagna barnen. Och nu förs de äntligen in i kojan.
  De lägger mig på min rygg och de börjar slå mina bara klackar med gummitappar.
  Barnen skriker av smärta och rycker... Kolyas bara klackar är brända av en lättare låga. Och sedan brändes den runda hälen på flickan Svetlana med en glödhet poker. Och som en pionjär från detta skrek hon på toppen av lungorna.
  Förhöret skedde med fördomar, men barnen var tysta. Och återigen blev de slagna med tråd, och deras nakna sulor brändes med ett glödhett järn.
  Men pionjärerna gav ingen information. De höll fast. Kolya sattes till och med en glödhet poker mot pojkens bara bröst. Pojken andades tungt, men bet ihop tänderna och höll tillbaka sina skrik.
  Så nazisterna uppnådde ingenting ...
  Men kriget drog ut på tiden... Februari kom också... Tyskarna sköt mot Leningrad från skivplan. Och de attackerade Moskva från luften. Slagsmål är tuffa.
  Albina och Alvina slåss i luften. Tjejer i bara bikini och barfota.
  Och skjuta ner ryska plan. Devils har redan fått många utmärkelser, inklusive Grand Star of the Knight's Cross med gyllene eklövsvärd och diamanter.
  Dessa två tjejer är bara superrankade. Och deras konstflyg och förstörelsen av materia och levande vävnad.
  Här slog Albina de sovjetiska planen, sköt ner sex stycken på en gång, i en skur och gnisslade:
  - För det tredje riket!
  Även Alvina skickade spikskurar in i ryska bilar och, efter att ha klippt av sju, vyaknula:
  - För Führern!
  Och båda tjejerna skrattar...
  Fast för att vara ärlig så är det här kriget fruktansvärt trött på dem. Faktum är att den envise Fuhrern leder den, men fronten har frusit och allt har stannat. Och allt går i en cirkel. Och bara liken från båda sidor och nedskjutna bilar. Och trasiga tankar och mänskligt lidande.
  Albina stängde av ytterligare åtta plan och sjöng:
  - Nästa århundrade är vårt!
  Alvina höll med tillförsikt om detta:
  - Alla framtida åldrar också!
  Och tjejerna sköt ner ryska flygplan med vild ilska.
  Och sedan, naturligtvis, tortyr ... Pionjärer är trevliga att tortera. Stek särskilt pojkarnas bara fötter, och bryt revbenen med en glödhet tång. Våldsamma tjejer...
  Krig gör människor vilda. Marseille själv var också redan trött på att slåss. Han har kämpat länge. Redan 1940 kämpade han för luftherravälde över Storbritannien. Han hade inte en särskilt framgångsrik karriär till en början. De trodde inte att han skulle bli ett fenomen och få rekordmånga priser för det tredje riket. Och han kommer att skjuta ner plan för en hel luftarmé.
  Hans Marcel kände sig alltmer uttråkad. Kriget uttråkade honom. Jag ville ha en kvinnlig kropp, dyra viner och lyxiga festmåltider och andra underhållningar. Hur många kan redan bli - arton år i leden. Han skadades aldrig allvarligt och sköts ner först i början av sin karriär. Högre makter tog hand om Marseille. Han blev flygfältmarskalk men stred som menig. Och jag saknade dig mycket.
  Glittret i hans ögon började blekna. Kriget med Sovjetunionen hamnade i ett dödläge. Och Stalins död förändrade ingenting. Hitler lever fortfarande, även om han inte ser bra ut, men han är fortfarande relativt energisk. En kal fläck på hans huvud bryter redan igenom och Führerns hår blir grått.
  Men medan han fortfarande förvaltar imperiet, vill han envist göra slut på Sovjetunionen. USA och Storbritannien ockuperade Japan, men fastnade i ett gerillakrig. Dessutom försöker amerikanerna och britterna behålla Indien och de afrikanska kolonierna med sina trupper.
  Så de allierade blandar sig inte i detta krig. De är inte upp till henne. Och de är till och med glada över att två totalitära imperier utrotar varandra.
  Marcel suckar tungt och hans ME-462 lyfter lätt av banan. Den tvåmotoriga maskinen är kraftfullt beväpnad, och Hans föredrar att slå på avstånd och hålla fienden borta från honom. Huffman, tvärtom, på XE-362 närmar sig snabbt.
  Hittills upprätthåller tysk luftfart en kvalitativ överlägsenhet gentemot fienden. Men det är inte längre så överväldigande. Führern tror dock på ett mirakelvapen ...
  Flygande tefat, det är något... Men de är fortfarande för dyra och värmestrålar är fortfarande ofullkomliga. Pyramidformade tankar är också ett av argumenten i tvisten.
  Men inte ens detta ger tyskarna något avgörande initiativ. Dessutom är pyramidformen bra mot kinetiska projektiler, men inte lika effektiv mot HEAT sådana.
  Marseille skjuter och skjuter ner två dussin ryska plan och säger:
  - För det tredje riket...
  Då suckar den unge mannen. Och återigen slår ner ytterligare trettio sovjetiska bilar i en skur.
  Ja, kriget drog ut på tiden... Och den här vägen har inget slut i sikte.
  Hans sjöng:
  - Sladdade, sladdade mig! Det fick mig, det fick mig!
  Och återigen skjuter ner ryska krigare.
  Ja, Hitler skickade dem för att slaktas ... Eller för att döda andra, vilket inte heller är socker.
  Marcel kom ihåg flickan... Hon hette Ilsa. Så vacker blondin och hans fru.
  Här är hon, grym. Jag provade Komsomol. Och slog henne med en piska från alla håll.
  Dunkade som en ciderget. Sedan förde hon en fackla till sina bara fötter. Rostade hennes bara sulor. Och igen för piskan. Och hur denna Komsomol-medlem vrålade av smärta. Och när Ilsa strödde salt på hennes sår. Det var riktigt brutalt.
  Ilsa tyckte också om att tortera pojkarna. Hon klädde av en pojke på fjorton år och spikade hans händer på en stolpe. Sedan började hon hälla isvatten på honom i kylan. Och sedan tog hon en fackla i sina händer och stekte en tonårings muskulös kropp. Sedan hällde hon isvatten igen. Och till slut skållade hon pojken med kokande vatten. Och det var en grymhet.
  Ilsa älskade sådan underhållning och föraktade ingenting för sin lusts skull.
  Men tiden gick... Och hon fick först en son och sedan en dotter. Och Ilsa har redan börjat lära sina och Marcels barn att tortera.
  Här är en fruktansvärd kvinna från SS.
  Marcel hade också en annan hustru: Helga. Hon är också pilot. Hans träffade henne 1945. Hon flög TA-152, ett av Luftwaffes bästa och kanske bästa propellerdrivna flygplan.
  Helga var pilot, inte bödel. Och så blev hon gravid och födde också - direkt tvillingar.
  Och det bör noteras bra. Och så lyckades ytterligare två söner och en dotter föda. Och med fem barn kämpade hon inte längre ...
  Ja, hon har tur. I det tredje riket tillät Hitler först innehavare av järnkorset av första klass och högre att få en andra laglig hustru som belöning.
  Nåväl, påven knorrade lite, men godkände det ändå. Sedan tvingade Führern regeln att ha upp till fyra fruar. Det ekumeniska rådet samlades här och det godkändes under pistolhot.
  Bristen på män i Tredje riket är enorm. Och naturligtvis var detta beslut framtvingat.
  Tysklands arbetskraftsresurser tömdes inte bara av europeisk arbetskraft och utländska divisioner.
  Hitler avbröt utrotningen av judarna, och nu stod arbetskraften i balans. Kriget utmattade imperiet.
  Sovjetunionen blev också avfolkad ... Många kvinnor kämpade i armén, såväl som barn. Anastasia Vedmakova blev det mest produktiva ess. Hon kämpade nästan från början av kriget. Först på U-2 majsfältet. Men sedan gick hon över till fighters.
  Många sovjetiska ess dog ... Pokryshkin, efter att ha blivit en fyrfaldig hjälte i Sovjetunionen, hittade ändå sin egen död. Kozhedub, efter att ha blivit en femfaldig hjälte, kraschade också i strid. Under lång tid hade sovjetiska flygplan inget utkastningssystem, och andelen döda piloter var mycket hög.
  Anastasia Vedmakova överlevde. Och hon hade samlat på sig gyllene stjärnor som inte fick plats på hennes bröst. Enligt reglerna fick tjugofem fientliga flygplan som sköts ner en guldstjärna. När antalet stjärnor nådde tio, gav Beria henne den stora diamantstjärnan från Sovjetunionens hjälte. Anastasia var det mest titulerade ess. Förutom nedskjutna flygplan hade hon också förstört stridsvagnar, broar, lastbilar och till och med ett par fartyg. Dessutom räddade denna kvinna piloterna och till och med generalen som var omringad.
  Och hon var känd för att sätta eld på flera tåg med bränsle och så vidare.
  Anastasia blev en stor legend inom det sovjetiska flyget. Och visst var hon också trött på kriget. Hon slogs till och med och flög medan hon var gravid. Och så födde hon en son.
  En stilig pojke visade sig, rödhårig som sin mamma. Anastasia kämpade som regel i bikini och barfota. Och detta gav henne vissa fördelar. Vilket inte alla uppskattar. Men hennes unga partner Akulina Orlova kämpar också barfota och i bikini, och det hjälper henne mycket.
  Båda tjejerna flyger och skjuter mot tyska fordon. Anastasia Vedmakova gjorde sin första sortie tillbaka i Spanien. Hon bombade positionerna för Francos armé på natten på U-2. Den sorten som hon har erfarenhet genom taket. Och Akulina Orlova är en ung tjej, och fortfarande full av energi och spänning.
  De slår ner tyskarna sjunger ...
  - Piloter-piloter, bombplan,
  Vi kommer att besegra alla fascisterna i striden ...
  Våra rymdskepp kommer att vara högre än solen,
  Och keruben kommer att breda ut sina vingar!
  Flickorna, måste jag säga, är fantastiska hantverkskvinnor.
  Det är redan den 23 februari 1958... Den sovjetiska arméns dag. Och det ska firas på ett stort sätt. Men medan allt är blygsamt ...
  Beria är inte för glad ... Under kriget var alla ordentligt trötta.
  Marskalk Vasilevsky föreslog:
  - Låt oss göra tankar av trä!
  Den Supreme nickade.
  - Det är en bra idé!
  Marskalk Zjukov invände:
  - Lite vett! Det här är levande kistor!
  Vasilevsky anmärkte logiskt:
  - De är lättare och snabbare. Och tyskarna bryter igenom våra stridsvagnar!
  Beria nickade instämmande.
  Vasilevsky säger vad han tycker!
  Malenkov bekräftade:
  - Vi gör allt rätt!
  Berias team var trötta... Det fanns inga andra idéer. Om du inte försöker göra plast billigare att tillverka och starkare.
  Så när allt kommer omkring, skapa äntligen en tålmodig atombomb.
  Något om hennes arbete i USA stannade av, och i hela världen också.
  Och du behöver stimulera. Då kanske kriget äntligen tar slut.
  Men kriget pågår fortfarande och tiden rinner som droppar.
  Här fångades Mirabela. Och de nazistiska soldaterna slet av henne kläderna. Och sedan spred de sina ben och började våldta flickan. Mirabela stönade i en blandning av smärta och njutning. Och avslutat flera gånger.
  Sedan började de tortera honom. De brände flickans klackar med glödheta remsor av järn. Och de slog honom först med en piska. Och sedan, med en röd tråd från värmen, piskade de henne på ryggen, på sidorna, på bröstet ...
  Sedan började de bryta tårna med en tång. Sedan sköt de en glödhet spö upp i flickans rumpa.
  Kort sagt, tortyr kom ihåg för sin grymhet. Och extrem arrogans.
  Mars har redan kommit ... Tyskarna försöker mer att trycka i luften, de har inte mycket kraft att anfalla. Den pyramidformade tanken, om den hade dykt upp tidigare, skulle ha hjälpt Wehrmacht att erövra världen. Det är sant att den kumulativa projektilen har ett dynamiskt skydd. Och båda sidor överöser varandra med slag.
  Den 8 mars 1958 är det kvinnodagen. Och enligt sedvänjan skedde ett utbyte av fångar. Tyskarna släppte den torterade men trasiga Mirabela och i gengäld släppte ryssarna Adala. Den tyska kvinnan fick också det, inklusive våldtäkt.
  Anastasia Vedmakova gnuggade Mirabela med en dryck med örter och salvor och lät henne sova för att återhämta sig, så att hon om ett par dagar igen skulle slåss i himlen med nazisterna.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova är tillbaka i himlen i sina MIG-15:or. Akulina anmärkte:
  - Du slogs fortfarande i spanskan - hur gammal är du?
  Vedmakova fnissade och svarade:
  - Det är inte brukligt att fråga en dam om hennes ålder!
  Akulina fnissade och anmärkte:
  - Du ser ut som tjugo, tjugofem som mest!
  Anastasia nickade och noterade:
  - Jag stred i inbördeskriget... Det var tre pojkar med mig. Det är bra att vi gav hornen till de vita. Och jag dödade den första personen när tyskarna stormade Lvov 1915... Så ni kan ungefär föreställa er hur gammal jag är!
  Den blonda tjejen visslade.
  -Fantastisk! Det är som att föreställa sig det!
  Den rödhåriga skönheten flinade med munnen full av hästtänder och anmärkte:
  - Och vad? Detta är de ryska gudarnas magi! Jag ska lära dig, och du kommer inte bli gammal heller!
  Akulina sköt ner ett tyskt plan med sina bara fötter och kvittrade:
  Ungdom är underbart!
  Kriget pågår och det finns inget slut i sikte, men ändå är det hjältemod och seger!
  April 1958 anlände. I söder etablerades mer eller mindre drägligt väder och nazisterna försökte avancera. Det största problemet är förstås floden Dnepr. Och på den vänstra kusten intog sovjetiska trupper försvarspositioner.
  Tyskarna hade dock ett alternativt fall. Slå genom Turkiet. Under lång tid höll detta land fast vid neutralitet. Men regeringen har ändrats. Och fler pro-tyska styrkor kom. Och Hitler gick med på att lova ottomanerna alla berg av guld för att driva in dem i kriget. Turkiets befolkning växte snabbt, armén blev starkare. Och några av vapnen såldes av Tredje riket på kredit. Och den osmanska armén blev, starkt utplacerade fullt mobiliserade muslimska soldater på gränsen till Sovjetunionen.
  Och den 20 april 1958, utan att förklara krig, attackerade Turkiet de sovjetiska trupperna i Transkaukasien ... Således tillkom en andra front för Röda armén. Ändå kunde nazisterna spela ut de sovjetiska specialtjänsterna. Situationen förvärrades av konfrontationen mellan Zjukov och Beria. Vilket också påverkade situationen vid fronten.
  Turkarna anföll inte ensamma, utan tillsammans med tyskarna. Och detta gav dem ytterligare möjligheter.
  Striderna utspelade sig nära Jerevan och Batumi stormades.
  Marseille slåss i luften. Den här gången är hans humör mer omfattande och stridbart. I själva verket fanns det äntligen ett blygt hopp om att det skulle vara möjligt att vinna detta krig, som hade dragit ut på tiden.
  Redan första dagen bröt tyskarna och turkarna igenom de ryska truppernas försvar och började röra sig inåt landet.
  Nazisterna lyckades uppnå taktisk överraskning. Och deras trupper rörde sig tillräckligt snabbt. Och det visade sig delvis att Röda armén inte riktigt var redo att försvara Transkaukasien.
  Och här borde Röda arméns hjältemod kompensera för ledarskapets missräkningar.
  Striderna utspelade sig för Jerevan. Och sedan kämpade pionjärerna tappert. De gör motstånd mot de onda nazisterna och de osmanska trupperna.
  Och i utkanten av Jerevan gräver pionjärerna skyttegravar. Det finns killar av olika nationaliteter. I synnerhet flimrar många ljusa huvuden. Det finns röda och svarta och blonda barn.
  En sak förenar dem: tron på kommunismens triumf och barfota. Det är tydligt att inte alla har skor under kriget och därför, som ett tecken på solidaritet, stoltserar alla barn med sina bara, runda klackar. Våren i Transkaukasus är ganska varm, och när man rör sig och jobbar med spadar blir det till och med varmt för killarna. Och på vintern är kylan här inte så hemsk.
  Pojkar och flickor är solbrända, smala, men seniga, redo för en hård kamp.
  Barn arbetar med entusiasm och sjunger:
  Höja bränder, blåa nätter,
  Vi är pionjärer - barn till arbetare ...
  Ljusårens era närmar sig,
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Och här kommer larmet igen. Pojkar och flickor hoppar till botten av skyttegraven. Och granaten börjar redan brista från ovan: fiendens artilleri fungerar.
  Pashka frågade barfotatjejen Masha:
  - Tror du att vi överlever?
  Flickan, smal och ljushårig, svarade självsäkert:
  - Vi kommer att göra motstånd minst en gång, i den svåraste timmen!
  Pioneer Sasha noterade logiskt:
  Vårt hjältemod är orubbligt.
  Pojken knackade med sin bara sula på stenarna. Det kan ses att pojken stoppade i sig rejäla förhårdnader.
  Flickan Tamara sa:
  Vi kommer att kämpa utan rädsla
  Vi kommer att skäras inte ett steg tillbaka ...
  Låt skjortan blötläggas med blod -
  Fler fiender, vänd riddaren till helvetet!
  Pojken Ruslan, en pionjär med svart hår, noterade:
  Århundraden går, en era kommer,
  I vilken det inte kommer att finnas något lidande och lögner ...
  Kämpa för detta till ditt sista andetag -
  Tjäna ditt fosterland, du från hjärtat!
  Pojken Oleg, smal och ljushårig, kvittrade, verser:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Utseendet av en falk, örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg,
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Lyser vägen för kommunismen!
  Pojkarna och flickorna applåderade unisont.
  Men nu flyger redan jet attackflygplan och släpper bomber. Och det här är en aggressiv ingång.
  Oleg och Sasha lyfte en slangbella och lanserade en dödsgåva. Och pipan träffades av Hitlers attackflygplan, även om den tillhörde Turkiet.
  Flickan Natasha sjöng:
  - Komsomol är inte bara ålder,
  Komsomol är mitt öde!
  Jag kommer att erövra rymden, tror jag
  Låt oss leva för evigt!
  Ahmed, en pionjärpojke från Azerbajdzjan, svarade med ett leende:
  - Du är ännu inte medlem i Komsomol Natasha!
  Flickan stampade ilsket med bara foten och svarade med melodiös röst;
  Bredvid fäderna, med en glad sång,
  Vi står för Komsomol...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Oleg stampade också med sin bara, barnsliga fot och skrek:
  Starkare hammare klämmer proletären,
  Från titan som krossar oket ...
  Vi kommer att sjunga tusen arior till vårt fosterland,
  Och ljus för eftervärlden, gott!
  Barn är förtjusta. Och faktiskt, tyskarna och turkarna bombade, och bara en flicka träffades av ett fragment i hennes nakna, runda, rosa häl.
  Pioneer skrek, men bet sedan i läppen.
  Och så förberedde de sig för att slå tillbaka attacken. Och redan finns det stridsvagnar med fascister och osmanska enheter. Köpta av Turkiet på kredit flyttar formidabla E-100. Så kraftfulla och farliga maskiner.
  De har ett sådant skydd. Att man inte kan ta sig igenom från vilken vinkel som helst. Du kan inte slå den från bara en vinkel. Enda chansen är att bryta spåren.
  Barn är redo att slåss och viftar med sina bara fötter. Här står de på en vajer och skjuter paket med hemmagjorda sprängämnen under nazisternas och turkarnas spår. Det fungerar och förstör rullarna på stridsvagnarna från armén Rommel och La Erdogan.
  Och det ser hemskt ut.
  Sasha gnisslar:
  - Ära åt kommunismen!
  Pojken Pashka skjuter med Oleg från en slangbella och skriker:
  - Ära till pionjärerna!
  Pojken Ruslan, tillsammans med flickan Sufir, drar en mina under tysken och turken med en vajer och ropar:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Barn från Azerbajdzjan och ryska killar slåss. Garvade, smala, barfota pionjärer mot en kolossal armada av stridsvagnar.
  Flickan Tamara stampar sin graciösa, lilla, bara fot och säger:
  - Ära till Ryssland!
  Pionjär Ahmet bekräftar när han sköt mot fienden:
  - Vi är en vänlig familj tillsammans!
  Pojken Ramzan, en rödhårig azerbajdzjan, bekräftar och slår ut en bil:
  - Av ordet är vi hundra tusen jag!
  Barnen är vänliga... Här är den armeniska tjejen Azatuhi, som också skickligt för över explosivpaketet under den fascistiska larven med hjälp av en vajer och gnisslar:
  - Sovjetunionen är en familj av folk!
  En annan armenisk tjej Aghas säger:
  - Böj dig inte för fascism:
  Och flickan drog i tråden med sina bara tår. Många azerbajdzjanska och armeniska barn har blont hår och går inte att skilja från slaviska barn, av vilka det också finns många. De som kom bort från tyskarna, andra ryska familjer bosatte sig i Azerbajdzjan och Armenien även under tsarerna.
  Det finns många slaver i Kaukasus. Många blandade par. Ja, och barn har oftast ljusare hår än sina föräldrar. Och de slaviska killarna blev solbrända så att du inte kan tala om dem från lokalbefolkningen. Dessutom är barn vanligtvis mer lika än vuxna.
  Så den internationella sovjetiska bataljonen av pojkar och flickor kämpar, och de är alla enade och väldigt lika. Deras bara klackar blinkar när de rör sig.
  Och drömmar barn skickar dödsgåvor. Shamil och Seryozhka, båda pionjärpojkar, drar i tråden. Och här är en tysk, men med en turkisk besättning stannar E-50 med en trasig larv.
  Pojkarna sjunger unisont:
  Union oförstörbara, fria republiker,
  Det var inte brutal kraft som samlades, inte rädsla ...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap och förnuft, och mod i drömmar!
  Och barnen är förtjusta. De ler med vita, jämna tänder. Och de är glada, fastän de hotas till livet.
  Och tyskarna suger. Förstörda stridsvagnar avfyrar sina kanoner och klottrar maskingevär.
  Vissa tyska och turkiska fordon är utrustade med granatkastare och är mycket farliga.
  Pojken Maksimka och flickan Zara från Azerbajdzjan, och de vilande sina bara fötter, drog upp en mina under fienden och slog ut en fascistisk mastodont, även om de såldes till Turkiet.
  Och ropade högst i lungorna:
  - För Sovjetunionen!
  Barnen är så roliga.
  Pionjärerna Abbas och Vladimir använder också vapen. I det här fallet, katapulten och krossa E-75-larven till nazisterna. Sedan sjöng pojkarna:
  - För planetens storhet under kommunismens täckmantel!
  Oleg och Abdula är också pionjärer för olika nationer, men med ett enda hjärta lanserar de även sprängämnen. De slår E-100 och sjunger ...
  Vi öppnade planeten för nationerna,
  Vägen till rymden, till osynliga världar...
  Hjältedåd sjungs -
  Att radera dödens ärr för alltid!
  
  Under Rysslands heliga fana,
  I fred, vänskap, lycka och kärlek...
  Människorna på hela jorden kommer att bli lyckligare,
  Helvetes mörker kommer att skingras i fjärran!
  Kämpande barn här...
  Abdurrahman och Svetlana - en azerbajdzjansk pojke och en flicka från Vitryssland drog ihop en vajer och slog ut en fascistisk stridsvagn. Och de sjöng:
  - Det heliga Rysslands stora namn,
  Lyser över världen - som en solstråle ...
  Jag tror på enhet vi kommer att bli lyckligare,
  Låt oss visa folket den rätta vägen!
  Barn är väldigt modiga. Både nazisterna och deras allierade, turkarna, är helt enkelt chockade över ett sådant envist och rasande motstånd.
  Abudurrahman är en pionjär, han fick ett fragment i sin bara sula. Den genomborrade den förhårda ytan på ett barns ben.
  Pojken väste:
  - Och det gör ont i mig!
  Svetlana fick också en träff i den runda hälen och kliade sig på axeln. Men flickan väste:
  - Knäck inte pionjärerna!
  Azim och Kolka rammade också den tyska bilen.
  Pojkarna pekade med en tråd och sjöng:
  Den förrädiska fienden gick till offensiv,
  Men jag tror att det inte kommer att vackla, det sovjetiska folket ...
  Fienden väntar på nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Fienden väntar: nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Barn är modiga och böjer sig inte. Och de vill vinna. Och de sjunger och de slåss.
  Tyskarna lider stora förluster. Det är sant att de oftast har trasiga spår och rullar. Och det är inte dödligt.
  Värre för pionjärerna som togs till fånga.
  Pojken Abdulhamid, när han togs till fånga, sattes på hyllan av nazisterna. De förde in pionjärens bara fötter i blocket och började hänga vikter på krokarna. Och så tände han elden. Och pojkens bara klackar slickades av eld. Och en piska föll på hans rygg. De slog mig länge. Och så började nazisterna bryta revbenen med en glödhet tång.
  Pojken, som dör under tortyr, när järnet i hans revben, rött av värmen, krossade honom, sjöng:
  Berlin är nästan under vårt styre,
  Genom en kikare ser vi den förbannade riksdagen ...
  Jag hoppas att det snart blir frid och lycka;
  Vilket jag kommer att beskriva i mina dikter!
  
  Ryssland öppnade kommunismen för världarna,
  Hon blev en familj för alla.
  Men Wehrmacht stack en gris nos till oss,
  Och nu stänker blodet från ådrorna som en fontän!
  
  Vad Führern glömde med oss av en slump,
  Jag ville skaffa mark och slavar!
  Fascismen gick med en mycket lång kampanj -
  Och här är en riktig mardröm, helvetesdrömmar!
  
  En enkel pojke, en barfota pojke,
  Knöt nyligen en röd slips.
  Han ville bygga världen själv utan Gud,
  Men plötsligt bröt napalm upp från himlen!
  
  Jag var tvungen att springa till fronten, vi var AWOL,
  Ingen vill ta sådana ungdomar!
  Men kämpen i ett gevär gjorde det,
  Fädernas väg visade sig vara värdig!
  
  Strid där både list och kraft,
  Och svaghet är också bitter, tyvärr ...
  Kamrater fick gräva gravar
  Hyvla furukistor i frosten!
  
  Jag är en pionjär som nu är van vid lidande,
  Han gick barfota till spaning, snödrivan krassade.
  Kanske straff för otro,
  Att jag inte ville lära känna Jesus!
  
  Men vad är de tre timmarna av Golgata?
  Mer än tre år av krig har gått!
  I vilken by som helst gråter änkor bittert,
  Huru sönerna omkom på landets kyrkogård!
  
  Jag överlevde, blev granatchockad, sårad av en kula,
  Men som tur var höll han sig på benen!
  Vi lämnade ärligt tillbaka skulden till Tyskland,
  Den fascismen har trampats till damm av oss!
  
  Jag har mognat, men fortfarande en pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan!
  Ja, vuxen, och kanske till och med för mycket,
  Hjärtat blev trots allt hård som metall!
  
  Hero Star högsta utmärkelse -
  Stalin själv, tro mig, överlämnade den!
  Han sa: det är nödvändigt att ta ett exempel från människor som du,
  Fighters smider nycklarna till dörrarna till Eden!
  
  Men lägg nu ner det modiga geväret,
  Ta dig, tång, en hammare och jobba!
  Bygg en segelbåt och en båt av trä
  Och skapa ett flygplan så att fågeln flyger upp!
  Ja, med sådana barn, även tillsammans med turkarna, kommer Sovjetunionens nazisterna inte att övervinna. Redan den 1 maj firar sovjetiska soldater, men Jerevan håller i sig. Det betyder att det fascistiska blixtkriget i Kaukasus har motverkats. Och dessutom slåss modiga Komsomol-medlemmar.
  Elizaveta och hennes besättning på SU-130 skickar granater in i de nazistiska stridsvagnarna.
  Samtidigt använder tjejer sina bara tår och sjunger:
  Och i bergshöjderna och stjärnklar tystnad,
  Och havets våg och rasande eld!
  Och i rasande och rasande eld
  Och flickans nakna häl tryckte på knappen. Och en annan AG-75 krossades av en kumulativ projektil.
  Och tjejerna har kul.
  Och Akulina Orlova sköt ner det hundrade nazistplanet och fick den 3 maj 1958 den fjärde stjärnan av Sovjetunionens hjälte.
  Våra ärorika kvinnliga piloter ... Ja, kriget pågår fortfarande, och dess utgång är inte klart, men ingen knäböjer och kommer inte att ge upp. Så det finns tro på en bättre framtid, och att Sovjetunionen förr eller senare kommer att besegra det tredje riket. Och Adolf Hitler, som fick drakpresidentens makt och tur, kommer att dö!
  
  FRANCOS SAMTYCKE ÄR VIKTIGT FÖR MÄNSKLIGHETENS ÖDE
  Franco gick med på att tyska trupper förs över till Gibraltar. Nazisterna, utan vidare, flyttade till denna fästning och tog den omedelbart. Därefter började Wehrmacht-trupperna överföras till det kortaste avståndet till Afrika.
  Och Hitler ändrade sig om att bekämpa Sovjetunionen. Dessutom sa Führerns intuition till honom, och han hade en högt utvecklad sådan, att han inte skulle ta detta territorium så lätt. Och Röda armén är inte alls svag. Stalin läckte specifikt information om KV- och T-34-stridsvagnarna till tysk underrättelsetjänst. Och nazisterna började utveckla sina egna tunga stridsvagnar.
  Nazisterna var på frammarsch i Afrika. Rommel fick fler trupper och gjorde stora vinster. Jugoslavien och Grekland togs också till fånga. Så segrar följde på segrar.
  Men den svarta kontinenten absorberade de tyska styrkorna... Och det var inte längre tal om ett fälttåg österut. Nazisterna erövrade Egypten i farten och gick in i Mellanöstern. De erövrade Irak och Kuwait och andra länder. Sedan genom Iran började en kampanj mot Indien. I december 1941 attackerade Japan USA i Perus hamn och Hitler förklarade krig mot Amerika.
  Därefter flyttade kriget äntligen till väst. Och Sovjetunionen fick en andningspaus.
  Under andra halvan av det fyrtioandra året hade tyskarna fullbordat erövringen av hela den svarta kontinenten, samt Asien, fram till Indien, som också erövrades med svagt motstånd från britterna. Och det fanns ett enormt tyskt kolonialvälde. Och Storbritannien började bli kraftigt bombade. De nya Ju-188 och Focke-Wulf bombplanen, samt ett ständigt ökande antal ubåtar, gick i strid. Inklusive snabbare och mer perfekt.
  Flyganfallet mot Storbritannien fortskred med ständigt ökande intensitet. Och i juni 1943 ägde landningen rum. Nya tyska stridsvagnar deltog i striderna: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", som visade sin fördel över britterna. London föll inom två veckor efter landningen. Och efter Storbritanniens fall gjorde Irland motstånd i ytterligare en vecka.
  Och det tillfångatogs av nazisterna... Nu har USA ett val: antingen att föra ett hopplöst krig mot Tyskland, som vuxit till makten, eller att sluta fred innan det är för sent.
  Tredje riket hade redan så kraftfulla jaktplan som ME-309 i tjänst, som utvecklade en hastighet på 740 kilometer i timmen, vilket vid den tiden var väldigt mycket, och hade sju skjutpunkter: tre 30-millimeters kaliber luftkanoner, en av som var långpipad, och fyra tunga maskingevär.
  Och tyskarnas ess är fenomenala: ett Marseille är värt något! Denna jaktplan var en riktig upptäckt, och överträffade alla fenomen ... För etthundrafemtio nedskjutna flygplan fick Marseille riddarkorset av järnkorset med eklöv i silver, svärd och diamanter. Och för trehundra flygplan blev han den första i tyskarnas historia att ta emot detta kors igen. Och för att särskilja Marseille uppfanns en ny utmärkelse till hans ära: Riddarkorset av järnet med gyllene eklöv, svärd och diamanter, som han tilldelades för femhundra nedskjutna flygplan.
  Amerika kände att kriget med det tredje riket och Japan, som vann slaget vid Midway och erövrade Hawaiis skärgård, inte skulle sluta bra.
  Och det kommer verkligen att bli ett seriöst test för dem. Det är verkligen svårt för tyskarna att ta sig till Amerika på grund av havets separation. Men i princip är avståndet ingen barriär. Och nazisterna kunde förr eller senare nå USA, simma och flyga. Dessutom hade det tredje riket redan jetjaktplan och ett formidabelt TA-400 bombplan som kunde bomba Amerika. Kraftfullare Yu-288 hade redan lyckats bomba Storbritannien och en fyrmotorig Yu-488 var på väg som nådde hastigheter på upp till sjuhundra kilometer i timmen - vilket helt enkelt är super för en propellerbombplan!
  Så Wehrmacht är stark. Och formidabla ubåtar som drivs av väteperoxid nådde hastigheter på upp till 36 knop i timmen, och amerikanerna blev helt rädda.
  Roosevelt var allvarligt sjuk och till råga på allt kunde en allvarlig maktkamp bryta ut. Och republikanerna är mycket missnöjda med demokraterna. Hitler själv såg med oro på Sovjetunionen, som ökade sin makt.
  Det stalinistiska Sovjetunionen överuppfyllde officiellt den tredje femårsplanen genom att fördubbla industriproduktionen. Även med tanke på att de fuskade lite med statistiken och detta är uppblåsta data så var det ändå imponerande. Produktionen av teknik ökade. Under det fyrtioförsta året producerade Sovjetunionen cirka fem tusen tankar, och tre tusen av dem var de senaste T-34 och KV. Dök upp i serien och KV-3 och KV-5. Och det här är kraftfulla maskiner. De tillverkade ännu fler flygplan, vilket bringade deras antal till trettio tusen.
  I de fyrtioandra tankarna producerades mer än sex och ett halvt tusen. Inklusive det senaste. KV-4 dök upp i den tyngsta modifieringen som vägde hundra sju ton. Och även den lätta tanken T-50 är den senaste. T-34 fortsatte att tillverkas.
  Under det fyrtiotredje året producerades sju och ett halvt tusen tankar. Och det finns så många plan att det är akut brist på piloter. Totalt hade Sovjetunionen hundra och tjugo tankdivisioner. Och antalet flygplan nådde femtio tusen.
  Det första året av den fjärde femårsplanen var till och med överuppfyllt enligt officiella siffror, och detta oroade Hitler.
  Så vart ska man vända aggressionen - Führern bestämde sig 1944 för att attackera Sovjetunionen. Och USA undertecknade fred. Amerikanerna gick med på att erkänna alla erövringar av det tredje riket och att betala enorma skadestånd till nazisterna. Och vägrade också allt arbete med kärnvapen. Amerika överförde också sin flotta, och nästan all utrustning och många bilar till nazisterna.
  Den 22 juni 1944, efter att ha släppt ett stort antal Panthers, Panthers -2, Tigers -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 och annan utrustning, attackerade nazisterna Sovjetunionen.
  Denna Stalin förde trupperna i ett tillstånd av stridsberedskap. Dessutom färdigställdes Molotovlinjen vid den nya gränsen i Sovjetunionen och Stalinlinjen återställdes och beväpnades. Den nya stridsvagnen T-34-85 med ett större torn och kraftfullare vapen började tillverkas i Sovjetunionen. Visserligen var det värre i tunga tankar. KV-serien nådde KV-13, och vissa modeller vägde tvåhundratjugo ton. Inklusive som svar på "Mus".
  Kriget gick till en början under det tredje rikets diktat. På himlen, tyska erfarna ess, men i bättre kvalitet flygplan, slog sovjetiska piloter. ME-262-jetplanet var redan i serien, men Sovjetunionen hade ännu inte sådana flygplan. Och ME-309 visade sig vara en formidabel och snabb maskin. Och Focke-Wulfs TA-152-utveckling är en mycket dödlig maskin.
  Viktigast av allt är att det tredje riket har en stor överlägsenhet i arbetskraft, tack vare de koloniala trupperna. Och utmärkt rörlighet. Panther-2 visade sig vara en mycket bra stridsvagn, som 1944 blev den viktigaste tyska mastodonten. Beväpnad med en kraftfull 88 mm kanon med en pipa längd på 71EL, är detta fordon kapabelt att penetrera även supertunga KV-tankar. Och bra frontalrustning, speciellt pannan. Hundra och femtio millimeter av pannan på tornet, och hundra millimeter av pannan på skrovet under stora sluttningar av plåtarna. Samtidigt är det hela fyrtiosju ton, och motorn är på niohundra hästkrafter. Det vill säga maskinen är smidig och utmärkt ergonomi. Den enda negativa sidorustningen är bara sextio millimeter tjock under sluttningar. Men även detta räcker för att fyrtiofem och pansarvärnsgevär inte ska ta det ombord.
  "Panther" -2 är mycket starkare än en enkel "Panther" och T-34-85. Så tyskarna hade huvudstridsvagnen framgångsrik. Resten av bilarna är värre. Pantern är för svag med bara fyrtio millimeter sidopansar och är sårbar för sovjetiska lätta vapen och pansarvärnsgevär. "Tiger" -2 är något bättre än i verkligheten tack vare en motor på tusen hästkrafter. Men fortfarande för tung på sextioåtta ton. Och tornet är stort och roterar långsammare. Tanken är tjugoett ton tyngre än Panther-2 och har lika stor beväpning och nästan ingen fördel i rustning. Så, precis som "Tiger", togs "Tiger" -2 snart ur bruk.
  Och Leo är ännu värre. Den har inga betydande fördelar med att boka över Panther -2 och väger nittio ton. Vilket med en motor på tusen hästkrafter gör bilen ganska svag i körprestanda. Och en 105-millimeters kanon i 70EL, även om den penetrerar bättre, är mindre snabbavfyrande. Och det behövs inte i praktiken.
  Och Maus, även med en vikt på 188 ton, är bara en hemorrojdermaskin, och mer av en börda för armén än en stark stridsvagn. Även skyddad med en sida och dålig. Men körprestandan är fruktansvärd, och i praktiken går den sönder för ofta.
  Tyskarna tog också bort Maus från serien ... Istället utvecklades E-100 under lång tid med en tätare layout, men liknande beväpning.
  I Sovjetunionen visade sig hela KV-serien vara på en låg stridsnivå. Och särskilt ofta gick bilarna sönder och hade dåliga köregenskaper. Och från rustningen utan sluttning penetrerades den lätt av tyska vapen.
  Endast trettiofyra var mer eller mindre framgångsrika stridsvagnar. Men Sovjetunionen hade ett plus - ett kraftfullare och mer komplett försvar. Men också ett minus - trupperna fick inte lära sig att försvara sig. Och det hade effekt.
  Tre år av odds, naturligtvis, lade USSR utrustning i trupperna. Men de tunga KV-tankarna misslyckades, och utvecklingen av tankbyggen till förmån för viktökning motiverade inte sig själv. Och tunga sovjetiska bilar visade sig ärligt talat vara skräp. Inte så mycket inom flyget heller. PE-2 var svår att kontrollera, IL-2 var sårbar, MIG-3 var svag i manövrerbarhet.
  Och andra sovjetiska flygplan var sämre i kvalitet än tyskarna. Och de tyska piloterna är så erfarna. Marseille är som ett mirakel. För de sjuhundrafemtio plan som han mästerligt sköt ner belönades han med riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och detta är ett unikt fall när de, på grund av en person, introducerade den sjätte graden av ett pris, även om det traditionellt krävs fem grader.
  Kriget var lite annorlunda i flödet från den verkliga historien. Om tyskarna under de fyrtioförsta åren först avancerade snabbt och lätt vann, tog stad efter stad och sedan saktade deras rörelse. Nu är det tvärtom.
  Sovjetiska trupper koncentrerade sig och placerade ut nära gränserna fullt mobiliserade och stående i ett kraftfullt försvar på fullbordade linjer. Och så var det mäktigaste motståndet mot nazisterna i början av kriget.
  Plus, faktorn att Sovjetunionen startade kriget efter den allmänna mobiliseringen, efter att ha samlat femton miljoner soldater och officerare, spelade också. Men Hitler, som bara använde koloniala ägodelar i det första skedet, kastade trettio miljoner. Dessutom kastade Japan tjugo miljoner från öst tillsammans med utländska divisioner. Den här gången kunde Stalin inte rädda Moskva.
  Dessutom deltog satelliterna på tredje rikets sida: Turkiet, Finland, Ungern, Rumänien, Kroatien, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Portugal, Sverige. Och naturligtvis även Italien med dess kolonier. En hel flock...
  Så Sovjetunionen höll till en början tillbaka fienden, förlitade sig på Molotovs och Stalins linjer. Men när dessa linjer bröts igenom, en hel kolossal förlust, och nazisterna och japanerna rullade, då fanns det inget att hålla tillbaka. Och det visade sig precis tvärtom: starkare motstånd i början och svagare vidare. Så nazisterna tog Moskva nästan omedelbart. Stalin flydde till Kuibyshev och sedan till Sverdlovsk.
  Detaljerna i striderna visade i allmänhet att Sovjetunionen aldrig lärde sig att försvara sig ... Dessutom spelade den andra vågen av utrensningar i armén också en negativ roll. Redan under Beria beordrade Stalin att gå igenom militären igen. Nåväl, Beria gjorde det.
  Tydligen var det svårt för Stalin att klara sig utan blod på huggtänderna. Nazisterna, tillsammans med turkarna, spelade också en negativ roll från Transkaukasien och Centralasien. Och detta visade sig också vara en betydande faktor. Dessutom fanns det inget seriöst försvar i Centralasien.
  Ja, dess muslimer gjorde uppror.
  Tyskarna använde tre år mer produktivt. Från armén blev både mer erfaren och starkare. Och Sovjetunionen lade till mindre. Dessutom hade Stalin inte ett enda krig under dessa tre år. Neutralitet med Japan. Stalin lovade Hitler att inte röra Finland. Men tyskarna fick ändå betydande stridserfarenhet. Speciellt piloterna.
  Marseille fick, för tusen nedskjutna flygplan, Järnkorsets Storkors, Luftwaffes platinadiamantkub och generalens epaletter.
  Så allt visade sig vara mycket roligare och underbarare - för Lucifers tjänare ...
  Sovjetunionen höll ut till januari 1945 och föll... Efter det började en period av fred... Men inte länge. Den 20 april 1950 attackerade tredje riket och Japan USA. Ändå oroades de av underrättelseinformation om att amerikanerna arbetade i hemlighet med atombomben.
  Kriget varade bara i tre månader och slutade med ockupationen av Amerika.
  Och den 20 april 1955 attackerade Hitler Japan med dess kolonier. Kriget varade i drygt ett år och slutade med en lysande seger för Tredje riket.
  Sedan den 20 april 1959 hölls en folkomröstning och det tredje rikets monarkiska världsvälde med ärftlig makt dök upp.
  Och när Hitler dog i mars 1961, besteg hans son, erhållen genom konstgjord insemination, tronen.
  Världen, under ledning av järnorden, bemästrade solsystemets planeter .... Mänskligheten förenades och löddes av järndisciplin och försökte bygga ett nytt Paradisets kungarike på planeten Jorden, och i framtiden inkludera universums alla bebodda världar!
  
  
  
  DETTA ÄR DE TVÅ DIKTATORNAS PERSONLIGA KONTAKT
  Hitler och Stalin träffades personligen i november 1940 och kunde lösa tvister. Mötet ansikte mot ansikte slutade med en strategisk militär allians mellan de två diktatorerna mot Storbritannien.
  Stalin gick med på att inte göra anspråk på Hitlers europeiska inflytandesfär. Hitler avstod i sin tur Indien, Pakistan och större delen av Iran till Stalin, men fick Mellanöstern och Afrika för sig själv. Dessutom delades Kina och en del av Indokina av Japan och Sovjetunionen.
  I allmänhet tillät ett personligt möte båda diktatorerna att komma överens och förhindra ett krig. Sovjetunionen inledde en offensiv mot Iran och Indien. Hitler skickade trupper till Afrika. Efter att ha slutit en militär allians med Ryssland insåg Franco att Storbritannien inte kunde motstå en sådan kraft som Sovjetunionen, Italien, Tredje riket och Japan på en gång, och gick med på anfallet på Gibraltar.
  Tyskarna tog fästningen, som inte var riktigt redo för försvar, direkt. Britternas bas på Malta besegrades också, och en landstigningsstyrka landsattes. Italien undvek nederlag i Grekland tack vare slaget från tyska och turkiska trupper.
  Men britterna blev slagna...
  Sedan tog tyskarna, efter att ha överfört betydande styrkor, Egypten. Med etthundrafemtio divisioner för kriget med Sovjetunionen, skickade Hitler dem för att erövra Mellanöstern och Afrika. Britterna var svaga, och de koloniala trupperna ville egentligen inte slåss.
  Führern erövrade under 41 år både Mellanöstern och större delen av Afrika. Stalin ockuperade Indien och nästan hela Iran och Pakistan och en del av Burma med Bangladesh.
  Japan attackerade Amerika i Perus hamn. Och kriget expanderade... Hitler förklarade krig mot USA. Stalin nästa år gick också in i kriget med Amerika.
  Våren 1942 fullbordade tyskarna erövringen av Afrika. De hämmades inte så mycket av de brittiska trupperna, som var underlägsna Wehrmacht i antal och kvalitet, utan av kommunikationernas längd och avsaknaden av bekväma vägar på den svarta kontinenten.
  Storbritannien led allt fler förluster från den tyska och sedan den sovjetiska ubåtsflottan. Amerikas inträde i kriget hjälpte inte mycket.
  Japan slog också amerikanerna...
  Den brittiska flottan smälte...
  I september 1942 påbörjades en amfibielandning i England. De var mestadels tyska, men även sovjetiska trupper var inblandade. Britterna kämpade desperat. De senaste sovjetiska stridsvagnarna KV-3, KV-5 och den senaste KV-4, även T-34, KV-2, och många flytande fordon deltog i striderna. Och tyskarna från de senaste stridsvagnarna klarade bara T-6 eller "Tiger". Och då bara ett fåtal bilar som hastigt produceras i fabriker.
  Hitler blev obehagligt överraskad av styrkan hos de sovjetiska stridsvagnarna. Han är klart svagare.
  Den tyska bombplanen Yu-188 var inte dålig, och DO-217, som visade sig tillfredsställande, och ME-109 och Focke-Wulf. Men det är så som så. PE-8 visade sig också vara mycket bra. I allmänhet är sovjetiska stridsvagnar starka och tunga.
  I det tredje riket utvecklas serien fortfarande: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" och "Maus".
  Storbritannien höll bara ut i femton dagar. Därefter kapitulerade Londongarnisonen. Ytterligare sex dagar av strider pågick fortfarande i Skottland. Och sedan i fyra dagar gjorde britterna motstånd på Irland.
  England föll. Och nästa strider utspelade sig mot USA. Men Amerika behöver fortfarande nås. För vilket du behöver mycket transportfartyg och kontroll över havet. Hitler byggde upp sina styrkor och erövrade Island först i november 1942.
  Längre genom Grönland flyttade hans trupper till Kanada. Och japanerna landade i Panama. Och tyskarna överförde också styrkor genom Argentina och Brasilien, som hade ingått en allians med det tredje riket.
  Jo, Stalin bestämde sig för att attackera genom Alaska. Striderna i Storbritannien visade att supertunga stridsvagnar inte var tillräckligt effektiva. Och sovjetiska designers började utveckla en mer kompakt IS-serie, istället för KV. Sovjetiska trupper inledde en offensiv in i Alaska, genom Chukotka i maj 1943, och den var relativt bra.
  Det är sant att Sovjetunionen har många stridsvagnar, och de är mycket starkare än de amerikanska Shermans och Grants. Den tyska pantern var inte heller dålig, vilket militären i allmänhet gillade, förutom att den ofta gick sönder, men den var väl skyddad i pannan och väl beväpnad.
  Tyskarna skapade lätt fotfäste i Kanada och utökade det. ME-309 och mer kraftfulla Yu-288 bombplan dök upp på himlen. Och det skedde en snabb utveckling av jetflygplan.
  Och den tyske piloten Marseille blev ett ouppnåeligt fenomen och sköt ner hundratals brittiska och amerikanska plan. För etthundrafemtio flygplan fick Marseille riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  För trehundra Order of the German Eagle med diamanter. För fyra Riddarkors av järnkorset med gyllene ekblad svärd och diamanter, och för femhundra Storkors av järnkorset.
  Och han krossade dessa amerikaner och blev ett otillgängligt fenomen. När han nådde siffran sjuhundrafemtio fick flygplan en ny utmärkelse: Riddarkorset av järnkorset med platina eklövsvärd och diamanter.
  I Amerika blev Marseille en riktig legend och filmer gjordes hastigt om honom.
  På grund av svårigheter att flytta trupper och försörjningsproblem drog kriget med USA ut på tiden.
  Amerikanerna kämpade inte särskilt kraftigt för Kanada och Alaska, och tyska, sovjetiska och andra trupper ockuperade det utan större svårighet.
  Men invasionen av Amerika började först i juni 1944. Sovjetunionen överförde nya, kraftfullare medelstora stridsvagnar T-34-85, som var bättre på att penetrera amerikanska stridsvagnar, och mer effektiva och inte lika tunga som KV, IS-2-serien. Den sista stridsvagnen var ett bra genombrottsfordon tack vare en kraftfull kanon och fyra maskingevär, och relativt bra sidoskydd.
  I USA var det bara ett fåtal som uppgraderade Sherman genom att installera en kraftfullare 76-millimeterspistol, mer eller mindre kapabel att penetrera fiendens medelstora stridsvagnar. Arbetet med Pershing var försenat ... Det var sant att det fanns många Shermans.
  Tyskarna stod inte heller stilla. Panther-2 visade sig vara något mer avancerad, tack vare lån av motor- och transmissionsarrangemanget från ryssarna i ett block, vilket gjorde det möjligt att minska höjden på tanken.
  Och tornet har blivit smalare och mindre, och motorn är kraftfullare. Som ett resultat hade den tyska stridsvagnen en frontaltornpansar på 150 mm med sluttningar, en skrovpanna på 120 mm med en lutning på 45 grader och sextio sidor. Och en kanon på 88 mm i 71 EL, kapabel att penetrera Shermans från tre och en halv kilometer. Dessutom är tankens vikt bara fyrtiosju ton med en motor på 900 hästkrafter.
  Förutom den ganska svaga sidorustningen, men fortfarande tillräcklig för att hålla amerikanska bazookaskott, blev Panther-2 den bästa stridsvagnen under andra världskriget när det gäller dess egenskaper, och överträffade både den sovjetiska KV och IS-2 är fortfarande inte perfekt tillräckligt.
  "Tiger" -2 producerades i små partier, på grund av det faktum att den nästan inte hade några fördelar vid bokning, och den var betydligt sämre i körprestanda och det var svårt att transportera den.
  Den vanliga "Tigern" avbröts också ... Och "Panther" -2 blev huvudstridsvagnen för Wehrmacht. Och redan i Sovjetunionen började de titta med försiktighet på Tysklands teknik.
  På himlen gick ME-262 i serie, men dess tillförlitlighet var otillräcklig, och dess stridsegenskaper avslöjades inte heller helt. Och medan tyskarna förlitade sig på ME-309 och TA-152. Den sista skruvbombplanen visade sig vara mycket framgångsrik och effektiv. ME-309 hade trots sin höga hastighet och kraftfulla beväpning problem med horisontell manövrerbarhet.
  XE-162 visade sig vara en enklare och billigare jetjaktplan, men svår att flyga, tillgänglig endast för högklassiga piloter.
  Därför släpptes det inte så mycket de kunde.
  Ett sådant flygplan var dock mycket lämpligt för Huffmans stil, som blev den andre piloten för Marseilles ambassadör och mottog riddarkorset av järnkorset med silver eklöv, svärd och diamanter som den andra piloten att överstiga trehundra nedskjutna flygplan.
  Sovjetiska piloter gjorde också poäng, men mer blygsamt än de tyska. Pokryshkin stack ut.
  Kriget började sommaren 1944 för Amerika spelar ingen roll. Det tredje riket och automatgeväret visade sig vara bättre och krossade yankeetrupperna. Och Röda armén pressade på. Amerikanerna förlorade. Philadelphia föll i augusti. I november 1844 hade sovjetiska och tyska trupper redan närmat sig Washington och New York från norr. För första gången dök amerikanska Pershings och Fireflies upp längst fram. De överträffade den sovjetiska T-34-85 och var farliga för IS-2, men förlorade ändå mot Panther-2, som blev andra världskrigets bästa stridsvagn.
  Nära Washington kämpade amerikanerna heroiskt. Men ändå slutförde de sovjetisk-tyska trupperna omringningen av den amerikanska huvudstaden i slutet av december, och senast den femtonde januari föll både Washington och New York ...
  Amerika gjorde motstånd ett tag... Stridigheter ägde också rum i Mexiko, där tyskarna och japanerna var på frammarsch.
  Den 9 maj 1845 kapitulerade resterna av de amerikanska styrkorna. Kriget kunde ha slutat tidigare, men allvarliga meningsskiljaktigheter uppstod mellan japanerna och tyskarna. Och det drog ut på konflikten.
  Efter USA:s kapitulation blev det en paus ... Men ett nytt krig var oundvikligt. Japan ville för mycket för sig själv. Halva Amerika, som har ett mycket mer blygsamt bidrag till segern, och hela Latinamerika. Stalin stötte också på japanerna och krävde att södra Sakhalin skulle återlämnas, vilket samurajen tog emot illegalt.
  Kort sagt, den 20 april 1947 bröt ett nytt krig ut. Mellan Japan och dess kolonier å ena sidan, och mot Tredje riket och de allierade och Sovjetunionen å andra sidan. Och det här är allvarligt.
  Naturligtvis är Sovjetunionen och det tredje riket tekniskt starkare än japanerna. Sovjetunionen hade stridsvagnarna T-54 och IS-7, tyskarna hade E-serien, till och med de första pyramidala utvecklingarna. Koalitionen av vita socialister var också starkare i luften. Särskilt starka var det tredje rikets flygande tefat, absolut osårbara för handeldvapen.
  Kriget varade bara i fyra och en halv månad och slutade med Japans nederlag och kapitulation den 3 september 1947.
  Sovjetunionen tog emot södra Sakhalin, Kurilryggen, en tredjedel av själva Japan, hälften av Kina och Korea, Hawaiis skärgård och något annat. De återstående ägodelarna tillfångatogs av det tredje riket.
  Efter det träffades Stalin och Hitler gång på gång och bekräftade sin vänskap.
  Och de fullbordade äntligen världen ... Stalin dog den 5 mars 1953, men lyckades lämna ett skriftligt testamente om maktöverföringen till Lavrenty Beria. Han blev ledare efter Stalin och höll maktbalansen.
  Hitler förde en mer moderat politik, det förekom inte ens massutrotningar av judar, men han stärkte sin makt. Hitlers ättlingar erhölls på konstgjord väg. Den 20 april 1959 hölls en folkomröstning om skapandet av ett världsimperium och upprättandet av en monarki. Och successionsordningen bestämdes.
  När Hitler dog i mars 1963 samma dag som Stalin, men tio år senare, orsakade detta därför inte mycket förvirring och en kamp om makten. Och världen hade bara två imperier, sovjetiska och tyska. Och de hade kärnvapen, så fokus flyttades till rymdexpansion. Redan 1959 började tyskarna flyga till Mars. Och de flög till månen ännu tidigare.
  Och Sovjetunionen 1961 skickade en man till Mars. Så här gick historien... I slutet av 1900-talet uppstod mänskliga bosättningar på solsystemets planeter.
  Och 2020 började mänsklighetens första flygning till stjärnan Sirius, runt vilken planeterna som var lämpliga för mänsklig utveckling kretsade. Efter Berias död lyckades hans son Sergo. Och i det tredje riket utfördes redan djärva experiment för att föryngra kroppen. Så Hitlers son Wolf såg först ut som trettio år gammal och kunde regera väldigt länge.
  Så här blev den nya världen... Och coronaviruset krossades i sin linda och förhindrade att infektionen spred sig.
  
  OM DET INTE VAR FÖR DEN DÖDLIGA KROSCHEN AV TÅGET MED ALEXANDER III
  Tåget, tillsammans med tsar Alexander III, undkom kraschen nära Kharkov, och Rysslands kejsare fick inga dödliga skador på inre organ. Som ett resultat fortsatte Alexander III:s liv, och han dog inte vid fyrtionio. Efter att ha ökat imperiets territorium i söder i Centralasien något, vände kejsaren blicken mot Fjärran Östern. Den transsibiriska järnvägen byggdes och ryssarna trängde in i Manchuriet och byggde Port Arthur i snabbare takt.
  De började stärka sitt inflytande i Korea. Och detta ledde till det första stora kriget under Alexander III:s regeringstid med Japan. Tsarryssland var något bättre förberedd på det. I Östersjön byggdes fartyg ett år tidigare, inklusive slagskeppet Slava, medan Kina inte fick pengar från Ryssland. Och han kunde inte förråda dem till japanerna. Och den japanska flottan var sex fartyg svagare.
  Ändå startade samurajerna fortfarande kriget. Ryssland växte snabbt ekonomiskt och det dröjde inte med att vinna.
  Jag ville ha krig och Alexander den tredje. Befolkningen i Ryssland ökade snabbt. Födelsetalen förblev hög, och dödstalen, tack vare en stark kungs hårda åtgärder, minskade. Böndernas jordtilldelningar blev mindre. Nya marker behövdes. Ja, kungen ville ha militär ära. Det är bra att vara en fredsstiftare, men det är bättre att vara en erövrare. Alexander den tredje ville gå till historien som en stor man.
  Men kriget i Europa är för riskabelt, men varför inte få ära i striden med Japan. Dessutom är ryska generaler de bästa i världen, och ännu mer soldater.
  Början av kriget för Ryssland var inte särskilt framgångsrik. Tre slagskepp skadades, kryssaren "Varyag" och kanonbåten "Koreets" sjönk efter en heroisk strid.
  Men sedan blev det bättre. Amiral Makarov dog inte, så han fick stor makt från kejsaren och kunde helt enkelt inte släppa in Cyril Romanov i Port Arthur. Och han var inte på slagskeppet Petropavlovsk.
  Vidare, även om Kuropatkin drog sig tillbaka, tog tsaren bort honom omedelbart. Belägringen av Port Arthur blev kortlivad och Brusilov släppte den.
  Den ryska flottan agerade mer framgångsrikt än i verklig historia. Ja, och Rozhdestvenskys skvadron lämnade Östersjön tidigare och anlände tidigare och i en starkare sammansättning. Så japanerna besegrades till havs. Och på land också...
  Och fientligheterna överfördes till själva metropolen.
  Endast Englands och Amerikas ingripande räddade Japan från ockupation. Men japanerna tvingades ge Ryssland Taiwan, hela Kurilkedjan, och betala en miljard guldrubel i skadestånd. Ryssland befäste sig i Korea, Manchuriet och Mongoliet.
  Zheltorossia uppstod från kinesiska regioner som frivilligt gick med i Ryssland. Det fanns ingen revolution, ingen statsduman. Det tsaristiska imperiet blomstrade och nådde större framgångar i ekonomin än i den verkliga historien. Världens första lätta ryska stridsvagnar och tunga fyrmotoriga bombplan dök också upp. Och befolkningen i Ryssland, inklusive på Kinas bekostnad, har blivit stor.
  Ändå började första världskriget, som i verkligheten, den 1 augusti 1914. Och detta var en hård kamp.
  Tsararmén var fler än i verkligheten och bättre tekniskt utrustad. Och Rysslands ekonomi är starkare, och det militärindustriella komplexet och tsarens ekonomi och auktoritet är högre.
  Och Alexander den tredje accepterade Ryssland med en plog, men nu hade hon flygplan med fyra motorer och tankar och till och med missiler. Det fanns projekt och tunga stridsvagnar, särskilt Mendeleev, och flygplan med sex motorer. Och mycket mer.
  Redan från början var första världskrigets förlopp annorlunda. Ryska trupper vann i Östpreussen och tog Przemysl direkt. De besegrade tyskarna och uppnådde stora segrar på alla fronter. Kriget visade sig vara kortare än i verkligheten och gick nästan i en kråka. Sex månader senare, den 23 februari 1915, kapitulerade Tyskland. Och Österrike-Ungern ännu tidigare.
  Turkiet kapitulerade två veckor senare. Och det var coolt.
  Tsar Alexander den tredje uppnådde rungande segrar och blev en stor kung.
  Ryssland och de allierade gjorde en uppdelning av troféer. Österrike-Ungern och det osmanska riket försvann från den politiska världskartan. Det mesta av det osmanska riket inklusive Istanbul blev en del av Ryssland. Södra Irak tog emot, Storbritannien, samt södra Palestina och ofta Saudiarabien. Syrien och Mindre Asien, Istanbul, sundet, norra och mitten av Irak, norra Palestina blev ryska provinser.
  Ryssland tog även emot Galicien och Krakow. Samt de tjeckiska och slovakiska kungadömena och det ungerska. Endast Österrike behöll sin självständighet. Transsylvanien gick till Rumänien. Jugoslavien uppstod som ett kungarike inom Ryssland, inklusive frivilligt.
  Tyskland förlorade också en del av territoriet inklusive Klaipeda, Poznan och Danzig. Även om Östpreussen behöll. De tyska kolonierna i Stilla havet erövrades av Ryssland. Och Storbritannien i Afrika. Frankrike och Danmark lämnade tillbaka det som hade fångats av tyskarna under Bismarck. Plus hennes enorma skadestånd. Så alla var nöjda.
  Men även efter det fortsatte omfördelningen av världen under en tid. Ryssland och Storbritannien delade Saudiarabien och Iran. Och sedan Afghanistan och Ryssland, som fullbordar nästan hela världens uppdelning. Bara i Kina förekom krig och expansion från olika håll.
  Alexander den tredje levde i åttio år och dog först 1925, och lämnade imperiet rikt och välmående till sin son Nicholas II. Alexander den tredje blev den mest framgångsrika ryske tsaren, och hans regeringstid var den näst längsta efter Ivan den förskräcklige och mycket härlig. Och Alexander den tredje blev själv den längsta levande av härskarna i Rysslands historia.
  Således var historien om denna monark framgångsrik. Nicholas II fortsatte att expandera i Kina. Och han vann kriget med Japan under den stora depressionen och ockuperade det fullständigt och inkluderade det i Ryssland. Nicholas II dog 1938. Och hans tron togs av arvingen Alexei II. Den här gången var han frisk, så Alexander valde en mer lämplig hustru för sin son Nikolai.
  Hitler kom till makten i Tyskland, men han fick inte återuppliva Wehrmachts makt. Och bara Mussolini kämpade lite och erövrade det sista självständiga landet i Afrika - Etiopien.
  Hitler lyckades bara med Rysslands tillstånd att förena sig med Österrike och höja den tyska ekonomin. Men hans regeringstid var utan krig. Tills Führern dog 1958. Därefter började en gradvis demokratisering i Tyskland och flerpartisystemet återvände.
  I Italien, efter Mussolinis död, lyckades hans son, men demokratin och ett flerpartisystem återställdes också delvis.
  Och så småningom blev det mer frihet i Ryssland. Men det viktigaste är utrymmesutvidgningen. Flygningar ut i rymden, till månen och till andra system.
  Världen har blivit mer stabil och rik. Och den ryska rubeln ersatte det brittiska pundet och blev världens viktigaste valuta.
  Det koloniala systemet sönderföll inte, utan stärktes. Både Afrika och Asien hade mer ordning och mindre svält och krig.
  Islam har blivit fredligare, efter att ha förlorat sin radikalism. Människor besökte alla planeter i solsystemet redan på 1900-talet. Och 2021 började den första gemensamma expeditionen med den rysk-amerikanska expeditionen till stjärnan Sirius. Och så fick folk något mer fridfullt, stabilt, hållbart.
  
  
  Führerns näsa kände en näve
  Stalingradoperationen började den 19 november 1942. Men nazisterna lyckades omgruppera trupperna och stärka flankerna. Intuitionen svikit inte Hitler den här gången, och han lyckades reagera i tid. Och nazisterna kunde den här gången, som under den andra Rzhev-Sychov-operationen, förlita sig på befästningen för att slå tillbaka den sovjetiska offensiven.
  Dessutom underlättades försvaret av nazisterna av icke-flygande väder, på grund av vilket det inte var möjligt att använda attackflygplan, och artilleriförberedelser var inte så effektiva. Och nazisterna, som förlitade sig på ett stabilt försvar och grävde ner sig i marken, och nästan utan att tappa i antal, gjorde motstånd. Ja, under Rzhev-Sychov-operationen fanns det fler sovjetiska trupper, och sedan slogs Röda arméns offensiv bort, då uppnåddes desto större framgång från försvaret. Plus väderförhållandena och tyskarnas härdighet i strider.
  Samt de nazistiska enheternas överlägsenhet i erfarenhet.
  Kort sagt, fronten kollapsade inte och nazisterna kunde undvika vinterkollapsen, som det var under det fyrtioförsta året.
  I Afrika vann till en början de allierade. Men Hitler överförde ytterligare ett par divisioner, eftersom han inte behövde samla trupper för Mainstein. Och Rommel fick genast stora krafter och utnyttjade Montgomerys långsamhet. Och tilldelade de amerikanska trupperna ett slag av fruktansvärd kraft och effektivitet.
  Den amerikanska armén i Alger var fullständigt besegrad och förlorade bara mer än hundra tusen fångar. Ja, den nya tyska stridsvagnen "Tiger" visade sig vara en chock för Yankees. Att Führern skickade Marseille den bästa tyska piloten till Stalingrad i slutet av september spelade också in. Och Marseille som ett resultat undkom kraschen och slogs med de sovjetiska trupperna. Och när striden tystnat nära Stalingrad återvände han åter till Medelhavet och där tröskar han nitiskt britterna och amerikanerna, och blev en riktig mardröm för dem.
  USA:s nederlag i Algeriet kom som en chock för amerikanerna. Det bör noteras att i slaget vid Midway i den här världen lyckades Yankees mindre än i verklig historia, och hittills i Stilla havet var det ett krig på lika villkor. Japanerna kunde inte erövra Hawaiis skärgård, men amerikanerna kunde ännu inte gå till offensiven.
  Och chocken som orsakades av nederlaget i Algeriet hade en sådan inverkan på USA att de beslutade att frysa kriget på östra halvklotet, dra tillbaka de som överlevde från Marocko, till och med lämna utrustning bakom sig. Och viktigast av allt, stoppa bombningarna.
  Med tanke på att Tredje Rikets ubåtsflotta också har vuxit är det tydligt att Storbritannien kraftigt har försvagat och även inskränkt fientligheterna.
  Ja, och Marseille får mycket....
  Stalin började, efter att tyskarna slagit tillbaka offensiven i söder och i centrum, utöva försiktighet. Operation Iskra har skjutits upp. Och när det började lyckades tyskarna förstärka sig, och kunde hålla försvaret även här.
  Stalin beordrade att avancera i Voronezh-regionen. Till en början var de sovjetiska trupperna framgångsrika, men sedan inledde Mainstein en kraftfull motattack från söder och skar av de sovjetiska enheterna och skapade en kittel. Tyskarna återställde sina positioner, och Röda arméns förluster var stora.
  Därefter frös striderna på östfronten. Hitler bestämde sig för att anta en alternativ krigsplan - att stärka Rommel och avancera in i Egypten, Mellanöstern och vidare in i Iran och Indien. Och även erövra Afrika. Och i öst att försvara.
  Stalin, efter att ha lidit stora förluster, bestämde sig för att fylla på trupperna och följa en avvaktande taktik. Genom att besluta sig för att släppa det nu, kommer tyskarna att vara utmattade, och han kommer att slå ut deras stridsvagnar i försvaret. Men Hitler ville inte anfalla på östfronten, utan förlitade sig på den afrikanska och Mellanösterns operationsteater.
  Rommel fick nya Tiger- och Panther-stridsvagnar, samt Ferdinand självgående vapen, överlägsen i kvalitet än brittiska fordon. Och i himlen pressade Focke-Wulf med kraftfulla vapen britterna. Och Marseille blev en sådan mardröm att han efter att femhundra plan sköts ner var den andre efter Hermann Göring att ta emot Järnkorsets Storkors. Och innan dess riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Mörka dagar har kommit för Tredje Rikets fiender. Rommels slag krossade Montgomerys trupper.
  Situationen förvärrades av att tyskarna tog Gibraltar och erövrade Malta.
  Franco gick med på att storma denna fästning på grund av Hitlers ultimatum. Och i attacken mot Malta använde tyskarna divisioner borttagna från östfronten.
  Dessutom var total mobilisering i kraft i Tredje riket, och produktionen av vapen ökade kraftigt.
  I maj och juni erövrade Rommel Libyen och Egypten. Och i augusti var jag redan i Irak och Kuwait. Engelsmännen rullade in. I september invaderade tyska och turkiska trupper Iran, och erövrade det snabbt ... I november var de redan i Indien. Och i december erövrade de detta land och förenade sig med japanerna. Därefter fortsatte den tyska offensiven i Afrika på vintern.
  Och Stalin väntade fortfarande och fryste kriget. Och tyskarna åkte till Afrika. De hade jetflygplan i massproduktion, i första hand jaktplan, och britterna hade det väldigt dåligt. Eftersom de inte hade lika flygplan. Och det fanns inga fler ess. Och de tyska piloterna krossade dem grundligt.
  Och de erövrade Afrika...
  Stalin räknade med de nya stridsvagnarna T-34-85 och IS-2, men detta visade sig inte vara den bästa idén. Sommaren 1944 hade tyskarna också erövrat Afrika. De dök upp i massproduktion "Panther" -2 och "Tiger" -2, mer kraftfulla motorer i verkligheten, vilket betyder att maskinerna i sig är mer mobila och effektiva, om än tunga. "Panther" -2 vägde femtiotre ton och "Tiger" -2 sextioåtta ton. Och båda fordonen är beväpnade med en 88-millimeter 71 EL-kanon. Vilket genomborrar sovjetiska fordon på långt avstånd, ganska snabbskjutande och exakt.
  Samtidigt har Tiger-2 en motor på 1000 hästkrafter, och den här tanken är inte dålig i körprestanda. Och Panther-2 har en motor på 900 hästkrafter.
  Till sommaren misslyckades Stalin med att få en kvalitativ överlägsenhet i stridsvagnar. Och inom flyget gick nazisterna skarpt framåt.
  De har också ett fullfjädrat jetbombplan. Och en stark fyrmotorig Yu-488 och en sexmotorig TA-400. Inte illa var TA-152 multifunktionella utvecklingen av Focke-Wulf och ME-309 och andra maskiner.
  Den 22 juni 1944 inledde Stalin en stor offensiv i centrum. Men nazisterna var redo för det. Dessutom lyckades Führern komma före Stalin och började landa i Storbritannien den 6 juni 1944. Och London föll på tolv dagar.
  Några dagar senare kapitulerade Storbritannien.
  Röda armén, som hade överlägsenhet och antal, och de senaste stridsvagnarna, kunde bryta igenom försvaret. Men så gick tyskarna till motattack. Striderna visade att Tiger-2 är bättre i stridsvagnsstrider än IS-2, både i frontalpansar, speciellt pannan på tornet, och i beväpning. Hur bättre är Panther -2, och vad gäller körprestanda också. Och T-34-85 är inte en tillräckligt kraftfull försvarsmaskin.
  Och tyskarna återtog sina positioner.
  Därefter beordrade Hitler att offensiven i öst skulle återupptas. Huvudslaget är Kaukasus och olja.
  Och sedan öppnade Turkiet en andra front mot Ryssland i Transkaukasien. Och återigen Wehrmachts seger. Tyskarna är trots allt starkare i antal och kvalitet. Och de använder också europeiska och arabiska divisioner. Nazisterna är särskilt starka i luften, där de har en kvalitativ fördel, särskilt i beväpning och fart.
  Plus, Fritz har mycket kolonialt infanteri. I Kaukasus är de ganska varma att slåss. Och det tyska automatgeväret MP-44 är bättre än sovjetiska modeller. Alla nazisterna verkar vara bättre. Endast i USSR:s artilleri har den paritet. Men tyskarna i luften grep dominansen. De var alltid starkare i kvalitet, men de gick före i antal. Och jetplan har inga motsvarigheter.
  Det måste sägas att det är svårt att gå om nazisterna i arbetskraft. De har satelliter och europeiska, afrikanska och till och med indiska och arabiska divisioner. Och ju längre kriget pågår, desto mer förändras maktbalansen inte till förmån för Sovjetunionen.
  Dessutom kan Kaukasus inte hållas från ett dubbelt slag. Dessutom öppnade Japan också den tredje fronten med ett lömskt slag.
  Det gick bättre för samurajerna och amerikanerna kunde inte ta initiativet. Japanerna gjorde upp för sin överlägsenhet i antal med stor erfarenhet och skicklighet. Dessutom, om USA inom luftfarten fortfarande kunde stämpla flygplan snabbt, så kan du inte bygga en flotta i en sådan accelererad takt. Och naturligtvis bromsade detta avlyssningen av initiativet.
  Och japanerna, efter att ha förenat sig med tyskarna, kunde släppa en del av styrkorna, och efter att ha mobiliserat infanteriet attackerade de Sovjetunionen och Mongoliet.
  Lade till problem. Under hösten och vintern erövrade nazisterna hela Kaukasus, samt Uralskfloden och Astrakhan.
  Det blev ganska oroande. Och väldigt farligt. Vad ska Stalin göra i denna situation?
  Han erbjöd Hitler fred på alla villkor. Men den amerikanska führern blev inte störd i det ögonblicket, och han sa: tänk om Sovjetunionen kan avslutas. Tyskarna inledde en stor offensiv mot Saratov i mars.
  Och de hade tank E i serien, och till och med de första disketterna som sovjetiska luftvärnskanoner inte kunde skjuta ner.
  Och i allmänhet gjorde den laminära jetstrålaren Tredje Rikets diskotek osårbara för handeldvapen.
  Men i april, efter intagandet av Saratov, Kuibyshev, Penza och norr om Archangelsk, ändrade Hitler sig och erbjöd Stalin fred på mycket svåra villkor. Och dessutom skulle Sovjetunionen också behöva slåss med USA. Dessutom att slåss nästan för ingenting. Hitler lovade bara en rent symbolisk bit av Alaska att ge.
  Führern var tydligen oroad över rykten om kärnvapen som utvecklades av amerikanerna.
  Stalin gick med på Tredje rikets hårda villkor, inklusive betalning av skadestånd under hundra år.
  Men han lyckades rädda Moskva från överfall. Tack ändå.
  Och nazisterna flyttade till Amerika tillsammans med Japan. De ville ha en avgörande seger.
  Men inte alla katter fastelavn. Även om Wehrmachts markarmé är starkare är det nödvändigt att övervinna en lång sträcka till USA och så verkligen gräva i och sadla fienden.
  Men Fritz tar sakta men säkert upp. Genom Island, Grönland, Kanada från norr, och genom Argentina och Brasilien, och vidare till Venezuela och Mexiko från söder.
  Och naturligtvis kan USA inte motstå. Dessutom dök MP-64 upp, en mer avancerad och lätt tysk maskingevär. Och naturligtvis mer avancerade och typer av flygplan från den tyska armén. Och det farligaste är förstås tyskklassens tjejer - super på de bästa stridsvagnarna i världen.
  Striderna flyttade till södra Mexiko. De berömda fyra tjejerna bytte tanken till den senaste modifieringen av E-50. Bilen är riktigt ultramodern, styrd av joysticks, relativt lätt på 65 ton med en motor på 1550 hästkrafter.
  Frontskyddet är 250 mm, sidoskyddet är 170 mm, och även vid en betydande lutning. Men på grund av detta är tjejerna i tanken lite trånga. Det är inte så mycket bekvämt här som i "Tiger" -2, så bilen har kondenserats och speciellt layouten. Men nu kan stridsvagnen inte penetreras av amerikanska stridsvagnar, även när man skjuter åt sidan på nära håll. Sådant skydd kan motstå skottet från IS-2.
  Tjejerna är nöjda och bilen går ganska fort. Gerda, som trycker på joystickens knappar, säger:
  - Det här är en maskin! Verkligen ett mästerverk!
  Charlotte svarar:
  - Sidorna är väldigt sluttande och luckan är smal, det finns nästan ingen topp. Du kan inte bryta igenom en sådan maskin, men det är inte bekvämt!
  Gerda anmärkte entusiastiskt:
  - Men effektivt! Och helt ogenomtränglig!
  Magda svarade med ett leende:
  - Som vi ser, förmyndar Gud Tyskland!
  Christina fnissade och svarade:
  - Vi vinner segrar själva! Och detta är kärnan i vår strategi!
  Gerda sa entusiastiskt:
  - Tills nyligen verkade tanken "Lion" för oss gränsen för perfektion. Och nu är bilen tjugofem ton lättare, överträffar "Lejonet" både i beväpning och rustning, och speciellt i körprestanda. Så Amerika kan inte knäcka oss!
  Charlotte skrattade och sa:
  - Bryt den inte! Vi kommer att slå sönder dem alla!
  Här i åsynen av Magda dök "Sherman" upp. Flickan skickade en projektil rakt mot målet. Tog sönder bilen.
  Ändå ska det erkännas att amerikanerna i stridsvagnsbyggandet ligger märkbart efter. "Sherman" drar helt klart inte i striderna, och "Pershing" är bara något bättre. Dessutom dök Pershings upp i serien först i början av det fyrtiofemte året, och i deras parametrar liknar den tidiga Panther-modellen. E-50 slår amerikaner på ett avstånd av mer än fem kilometer.
  Flickorna är mycket stolta över deras överlägsenhet hos sina vapen. Och de visslar sånger.
  Magda skjuter igen, slår igenom, den här gången en avskärmad Sherman, och kvittrar:
  - Skred bort bollen och rusade iväg i galopp!
  Inte ens skärmarna "Sherman" hjälpte. En tysk stridsvagn kör själv. Krossar infanterister med larver. Flickor visslar sånger på munspel. Stänker blod under rullarna. Tanken rör sig tillräckligt snabbt, och dess spår är mer avancerade och framkomliga, samtidigt som de är relativt lätta.
  Tjejerna visslar... Gerda anmärker:
  - Mexiko är det sista landet på väg till USA. Vi har redan tagit så många olika huvudstäder. Och så många länder erövrade! Vi startade den första erövringen från Österrike och nu flyttar vi till Mexico City! Vårt militärkompani är ett härligt företag!
  Christina svarade logiskt:
  - För det första är vi överlägsna våra motståndare i organisation. Ett litet land är Tyskland. Tyskarna är de mest disciplinerade och högorganiserade människorna i världen. Plus en totalitär nationalsocialistisk regim. Vilket också tillförde styrka och organisation till oss. - Flickan körde sin barfota längs skrovets legerade pansar och fortsatte. - Sedan våra generalers briljanta talanger och först och främst Hitler. Vi har knäckt våra motståndare bit för bit. Och så fick de den bästa tekniken i världen. Så nu har vi en triumf framför oss! Och det tredje riket öppnar sina vingar över världen!
  Charlotte sa rationellt:
  - Värst var vintern fyrtiotvå. Vi besegrades i Afrika och nära Moskva. De lämnade Tikhvin och Rostov-on-Don. Och till och med Kharkov tillfångatogs av sovjeterna. Och USA gick in i kriget mot oss. Det var då det verkade: att vågen inte svängde till vår fördel och avgrunden skymtade fram. Men våren gav oss nya segrar. Och sedan dess har allt gått till vår fördel!
  Magda sparkade. Skjut ner en amerikansk pistol och kvittrade:
  - Men ändå, utan högre makters ingripande, hade vår armé inte kunnat nå sådan framgång! Besegra överlägsna fiender! Detta är Guds hand!
  Gerda skrattade och svarade:
  - Jag håller med om att gud! Men inte Gud: Abraham, Isak och Jakob! Och tydligen den ariske, en och allsmäktige Gud! Han som skapade universum och valde tyskarna som sitt folk!
  Charlotte nickade och bekräftade:
  - Visst! Isaks Gud är inte vår Gud! Och om judarna verkligen var Guds folk, skulle vi inte ha vunnit! Och i så fall är din bibel Magda en lögn! Och det är dags för dig att överge kristendomen till förmån för arisk monoteism!
  Charlottes ord lät som maskingeväreld.
  Christina lade till:
  - Och det ser ut som förräderi, att vara kristen. När allt kommer omkring visar det sig att du är för pacifism - de slår dig på höger kind, sväng vänster!
  Gerda såg lämpligt att tillägga:
  -Och du tror att frälsningen kommer från judarna! Och detta är i allmänhet - besläktat med svek!
  Magda invände blygt:
  - Jag tror inte det! Min åsikt Gud är en! Och inte judisk och inte arisk!
  skrek Charlotte tillbaka.
  -Hur är det inte ariskt! Bara ariskt och inget mindre!
  Gerda tillade försonligt:
  Och även teknik! Var började vi? I september 1939 hade de bara sex stridsvagnsdivisioner. Och nästan alla tankar är lätta, mindre än tjugo ton. Nu vet jag inte själv hur många divisioner vi har, men vi åker på världens bästa tank. Vårt fordon är oöverträffat vad gäller beväpning, rustning, körprestanda, och samtidigt är det inte upprörande vad gäller vikt.
  Jag minns testerna av den första "tigern", sedan på Hitlers födelsedag den 20 april 1042.
  Flickan gjorde en paus och tog ett andetag och fortsatte.
  - Då var "Tigern" redan den bästa tanken i världen. Men dess körprestanda kan inte anses vara tillfredsställande. Men å andra sidan gav pistolen en bra kamp, och rustningen var ganska lämplig för det ögonblicket. Och själva tanken vände bra, vilket kompenserade för tornets låga rotationshastighet!
  Och under det fyrtionde året var vi underlägsna Frankrike och Storbritannien som stridsvagnar och deras antal. Men de vann! Under det fyrtioförsta året hade Sovjetunionen bättre T-34 och KV stridsvagnar än våra, och flera gånger fler fordon! Men vi vann ändå! Och moral är teknik och förnuft! Och ande spelar roll!
  Christina noterade och gnuggade sin bara häl på pedalen:
  - Om vi vann med de sämsta stridsvagnarna, då vinner vi nu! Naturligtvis var vi till en början färre än fiender. Nu har vi samlat en hord! Vad kan hindra oss från att vinna?
  Gerda svarade med ett leende:
  - Jag tror att de största svårigheterna ligger bakom oss! Vi har till och med siffror nu
  Övervikt. Jag tror inte att företaget mot USA kommer att stöta på problem.
  Charlotte sa logiskt:
  - Jag tror inte att Amerika har något emot oss! Hennes Sherman är bara kanonmat, och hennes Pershing är bara marginellt bättre. Medan de är mot vår stridsvagn, har de inga vapen!
  Gerda såg lämpligt att tillägga:
  - Och i jetflygplan har de inget att täcka våra falkar med. Dessutom har vi så många slavar, och vi är inte sämre i antal än jänkarna!
  Christina höll med om detta:
  - Vi har utrustning - hela Europa och en del av Sovjetunionen. Och arbetare - halva världen! Vi har överfört våra fabriker till treskiftsdrift och vi bygger nya fabriker! Amerikanerna kommer inte att kunna ge oss ett asymmetriskt svar, på grund av antalet. De har inte trivialt så många händer!
  Charlotte fnissade och flyttade in sitt knä i stolen, morrade:
  De kommer inte att vara symmetriska! - Flickan sköt mot "Grant" och tillade. - Och om utrustning börjar produceras, då bara för insamling av stridspoäng av oss!
  Magda sa blygt:
  - Men när livet ... Det vill säga livet lär att det inte är nödvändigt att koppla av i ett avgörande ögonblick!
  Gerda höll med om detta och vred på spaken med bara fingrar och mumlade:
  "Och vi är vaksamma till slutet!"
  Charlotte drog in sin lättnadsabs och påminde:
  - Vi har kommit långt... Från den blygsamma T-1:an till jätten E-200. Och dessa är naturligtvis milstolpar i en heroisk kampanj! På samma sätt kommer vår tank aldrig att gå i metall!
  Slutligen kom flickorna över ett dussin amerikanska stridsvagnar. Åtta Shermans, två Grants och två Pershings. Den sista bilen hade en lägre siluett och är inte lika påtaglig. Att komma in i en hög tank är lättare. Flickorna turades om att skjuta. De är alla skarpa och har stor lyhördhet. Härdad och tränad. Passerade en betydande del av andra världskriget och besökte olika länder i världen. De är verkligen top notch tjejer.
  Och Shermans var de första som exploderade. Och avståndet är mer än fem kilometer. Amerikanerna kan fortfarande inte få sin bil.
  Skytte, noterade Gerda:
  - Vi har den bästa pistolen! Det genomborrar allt från ett avstånd av en riktig strid och ett ganska stort utbud av skal. Här blir 128 mm sämre.
  Magda höll med om detta. Efter att ha avfyrat och krossat Sherman sa flickan:
  - Lagret av snäckor för den här kalibern är lägre. Men i princip är 88 mm-vapen inte dåliga i princip!
  Charlotte sköt och inflikade:
  - Håller utkik efter vad!
  Gerda skällde hårt:
  - Och den här "Sherman" och "Panther" kommer att ta. Jag tror att en 75 mm pistol med lång bål kunde ha tunnat ut dem!
  Christina sköt med sin bara fot och morrade:
  - Ja, och tillgången på snäckor skulle vara högre!
  Magda sköt också och tryckte på joysticken med sina bara fingrar. Den sista "Sherman"-åsnan. Nästa slag överfördes till Grands. Den här tanken är redan så föråldrad och ännu värre bepansrad än Sherman. Amerika hade dock till en början mycket sämre stridsvagnar än Tyskland. Under det fyrtionde året hade USA bara 502 stridsvagnar, och även då var många föråldrade. Men redan under det fyrtioförsta året producerade amerikanerna mer än tre tusen tankar. Och så var det Sherman. Vad kan man säga om denna bil? När det gäller frontalrustning överträffade den till och med något T-34-76 och var något underlägsen i pistolens destruktiva kraft. Ja, och i körprestanda. Men å andra sidan är optik och sikt mycket bättre än de sovjetiska.
  Sedan dök Sherman M 4 upp redan under det fyrtiofjärde året. Tanken är jämförbar i rustning och beväpning med T-34-85 och något underlägsen den enkla Pantern och ganska avsevärt mot Panther -2. Ännu senare dök "Sherman" eldflugan upp, med en 17-punds pistol med längre pipa. Denna tank var överlägsen den sovjetiska T-34-85 i beväpning, men var inte särskilt massiv.
  Det fanns också en skärmningsmodifiering av Sherman med sämre körprestanda, tyngre, men med pansar på 152 mm. Men inte heller den mest massiva. Hittills har tyskarna bara stött på standard M4.
  Men nu är "Grands" färdiga, och nu den relativt nya Pershing tanken.
  Gerda föreslog:
  - Låt oss komma lite närmare. Detta monster kan ha tjockare rustningar!
  Charlotte grimaserade föraktfullt.
  - Oroa dig inte! Han har bara 102 millimeter. Bilen väger fyrtiotvå ton, men den gjorde Sherman stark!
  Gerda fnissade och föreslog:
  - Då ska vi skjuta!
  Magda sträckte fram sin mejslade, barfota. Hur många olika vassa, vassa stenar, het sand från öknar, djungelns taggar, Rysslands snö har känt hennes nakna, elastiska, graciösa sulor. Hon tryckte långa, släta fingrar med pärlemornaglar på joystickknappen.
  Och avfyrade en pansargenomträngande projektil med en urankärna. Och hon kvittrade med ett leende:
  - Låt det bli ljus för dig!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Och "Pershing" förlorade hälften av tornet.
  Gerda skakade på sina höga, fasta bröst och anmärkte:
  - Ack, "Tiger" kunde inte göra det här! Han saknade slagkraft! Men ändå, det är bättre än Sherman.
  Magda sa skeptiskt:
  - Tittar på vad. Om skärmar hängs på "Firefly" så blir den inte värre än "Tigern", ännu bättre skyddad i pannan!
  Gerda skakade argt på huvudet. Skjut på tanken. Och avslutade den sista "Pershing" tillade:
  - Vår "Tiger" är fortfarande dyrare, alla dessa västerländska exoter, och ryska perversioner. Jag tror på vår seger, även med T-4-stridsvagnar, så var det!
  Tolv bilar, flickorna klickade som frön. De blev inte ens beskjutna. Smärtsamt långa avstånd för amerikanska vapen.
  Tjejerna går och skrattar. Bra för dem.
  Charlotte sätter igång den välbekanta rullbanan igen:
  - Nej, Magda! Du borde avsäga dig kristendomen en gång för alla. Annars kommer du att bli en potentiell förrädare!
  Den guldhåriga flickan svarade:
  - Inte! Jag är hängiven det tredje riket, men jag kommer inte heller att avsäga mig Jesus Kristus!
  Gerda slog sitt vackra, muskulösa ben på rustningen med sin bara sula och anmärkte:
  "Men Kristus får inte förnekas!" Bara vi måste erkänna att han var en tysk i köttet och inte en jude, och allt kommer att ordna sig!
  Magda svarade med ett leende:
  - Tyska... Men hur är det med Bibelns vittnesbörd?
  Gerda sa hårt:
  - Då din bibel! Om det finns ett Main Caf!
  Magda skakade på huvudet.
  - Mein Kaf är ingen gudomlig uppenbarelse. Och arbetet av en person, till och med en enastående! Jag tror på det som kommer från Gud!
  Då ropade alla krigarna i kör:
  - Vår Gud är Adolf Hitler!
  Magda svarade modigt:
  - Men det var inte Hitler som erövrade och skapade universum!
  Gerda dunkade ilsket med sin runda häl på rustningen och förklarade:
  - Och detta diskuteras inte längre av oss! Vem som skapade universum får tiden utvisa!
  Charlotte föreslog:
  - Låt oss tjejer bättre ställa oss själva frågan - vad ska vi göra efter kriget?
  Christina flinade och föreslog:
  -Låt oss gå till affärer! Det här är det bästa vi kan göra!
  Gerda nickade instämmande med sitt snövita huvud:
  - Självklart, i affärer! Eller kanske vi ska agera i filmer?
  Magda log och föreslog:
  - Och vad? Det här är en bra fortsättning på en karriär! När allt kommer omkring är filmer bra!
  Gerda flinade, drog handen över sin avlastningspress och anmärkte:
  - Och vem skulle du spela? Ängel vadå?
  Magda med en trög blick sa:
  - Varför inte? För jag har rätt utseende. Jag skulle berätta om Jesus Kristus för alla troende! Det skulle vara en livräddare!
  Gerda skakade negativt på huvudet och förklarade:
  - I den nya ariska religionen finns det inget som heter frälsning. Faktum är att kärnan i befallningen till arien är att tjäna riket. Och resten - lyda arierna! Så vi räddar inte oss själva, utan styr!
  Christina är en tjej med koppar, men med en blandning av gult hår, bekräftade:
  - Ja, vi styr och erövrar! I den här världen är vi i det tredje rikets trupper. I det kommer vi att ha vår egen armé. Och vi kommer att erövra andra universum. Allt i den här världen är relativt... Jag tror att det kommer att bli krig, och högtider och gods! Kombinationer av att njuta av världen och ett spännande krigsspel!
  Charlotte är en tjej med kopparrött hår, nickade instämmande.
  - Visst! För ett riktigt fridfullt liv är tråkigt ... Vi är så vana vid att slåss att det har blivit bröd för oss!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Snarare till och med luft! Eller vatten blandat med sött vin!
  Magda sa sorgset:
  - Det är synd... Ibland kommer en våg av ånger över mig. Det är trots allt dåligt att döda andra. Vi orsakar smärta och lidande! Vadå, barn utan pappa!
  Gerda skakade på huvudet och anmärkte:
  Vi är alla i riskzonen! Men trösta dig! Människan är fortfarande dödlig! Och om du tänker efter, är det verkligen betydelsefulla trettio eller fyrtio år på evighetens skala? Och evigt liv!
  Magda svarade med en suck:
  - Tja, om man ser filosofiskt så är det så det är... Men egentligen gör det här det inte lättare för små barn!
  Charlotte slängde sitt kopparröda hår och väste:
  - Föreställ dig att de är undermänniskor! Bara djur och du kommer att må bättre!
  Magda skakade en tår ur sina ögonfransar och svarade:
  - Men trots allt och djur är det synd! Åh... vilken värld vi lever i! Allt är helt enkelt hänsynslöst! Och döden styr!
  Charlotte talade kraftfullt och komponerade medan hon gick:
  Låt floder av blod
  flyter på jorden,
  Låt dem stöna av smärta -
  Bränder överallt!
  Och låt det onda dö
  En rasande boll härskar,
  Ni dör alla
  Satan har ställt dig till svars!
  Låt virvelvinden sluka
  Flödet av människokroppar...
  Planeten lider
  Mayhem regerar!
  Gerda avbröt sin partner och täckte hennes röda mun med sitt bara ben. Den blonda terminatorn utbrast:
  - Tja, varför så pessimistisk! Här kommer kriget att sluta och planeten kommer att blomma som en trädgård. Jag tror att det finns några kvar. Amerika är ytterligare sex månader, ja, det största året. Sedan lägger vi till Ryssland, och bara Japan kommer att finnas kvar. Men det här är kortvarigt för oss. Som mest, om tre år kommer alla krig att upphöra... Och människor kommer aldrig att döda varandra igen!
  Christina utvecklade:
  - I alla fall i kriget ... jag tror att tiden kommer, och väldigt snart, då bara ett imperium kommer att finnas kvar i världen. Och då blir det i alla fall inga krig. Och jag tror, tack vare utvecklingen av jordbruket och den ideala tyska organisationen, kommer även hungern att försvinna om några år. Då ska det byggas bostäder för alla. - Flickan med koppargult hår och en muskulös, smal och perfekt proportionerad figur talade med entusiasm. "Då kommer medicinen att utvecklas och sjukdomen utrotas. Vi kommer att flyga ut i rymden, vi kommer att bosätta oss i olika världar. Låt oss erövra ålderdomen. Alla människor kommer att vara unga och vackra, som fantastiska tomtar. Eller så kanske nya krig väntar oss i rymden. Sådan stjärna med trearmade utomjordingar. Och vi kommer djärvt att kämpa för fascismens idéer i hela universum!
  Charlotte sjöng med ett strålande leende på läpparna:
  - Vi kommer att kämpa för en ljus morgondag... Låt oss kyssas!
  Magda har redan sagt mer optimistiskt:
  - Men det är bättre så här! Inte eviga krig, utan fredlig skapelse!
  I det ögonblicket körde bilen över en mina. Tanken skakade. Välten sprack och bilen saktade ner en aning. Gerda ringde ett reparationsteam på radion. Skadan fråntog inte tanken körprestanda, utan minskade hastigheten något. Därför måste välten bytas ut snabbt. Här är platsen för upphängningen annorlunda - bekvämare för reparation än den förskjutna ordningen som är karakteristisk för "Tigers" och "Panthers".
  Dessutom värmde tjejerna gärna upp i djungeln. Varför inte bada i floden. Tanken, naturligtvis, platsen är varm, även luftkonditioneringen klarar inte av. Det finns fortfarande södra Mexiko - tropikerna, och i mars är det ganska varmt. Men generellt sett är vädret himmelskt.
  Floden låg i närheten och flickorna störtade ner i den. Du behöver inte oroa dig för krokodiler. Det pågår ett krig här, och alla levande varelser har flytt under lång tid. Vattnet är varmt och skönt att simma i. Flickorna simmade och när hon beundrade djungelns stränder märkte Gerda:
  -Ändå saknar vår värld inte charm! Det skulle förmodligen vara bra att bli odödlig som en bergsbestigare, och alla leva tillsammans med mänskligheten och se dess utveckling. Och flyga genom rymden!
  Cristina nickade och sa allvarligt:
  - Himlen utan synd, extremt tråkigt... Inte en förmögenhet i kasinot att förlora, men ännu bättre att vinna, inte att jaga. Ja, krig är beroendeframkallande...
  Charlotte föreslog:
  - Jag tror att de snart kommer att uppfinna spel som kan porträtteras på skärmen - sådana är militärerna!
  Magda sa med ett leende:
  - Du borde förstöra allt!
  Christina tog den och sjöng:
  - Förstörelse är en passion... Oavsett vilken typ av makt!
  Gerda väsande och frustande sjöng:
  - Jag vill se tomheten framför mig! I den ska jag bygga mitt slott, min dröm!
  Charlotte fnissade och föreslog:
  - Nej, visst är det härligt att slåss! Men det är ännu bättre att vinna!
  Christina utbrast högst i lungorna:
  - Själva himlens högra hand hjälper Tyskland. Vår ariska tro, vår unika monoteism! Och det som inte dödar oss gör oss starkare!
  Gerda skvätte vatten och svarade:
  - Ja, vi har blivit starkare! Det är synd att vi just snubblade över en pansarvärnsmina.
  Christina sa eftertänksamt:
  - Och hur skyddar man larverna?
  Gerda ryckte på sina muskulösa axlar.
  - Jag vet inte...
  Charlotte sa rationellt:
  - De är skyddade från skal med sköldar, och från minor ... Om de inte är gjorda av tjockare, för att inte spricka!
  Gerda skakade på huvudet.
  - Då sjunker körprestandan på grund av viktökningen. Det skulle få tanken att flyga!
  Magda bekräftade:
  - Det är allt! Så att tanken svävar i luften och inte faller! Och utvecklade hastigheter på femhundra miles per timme!
  Charlotte, plaskande, rapporterade informationen:
  - Jag hörde att vår flotta har speciella fartyg som flyger lite utan att röra vid vattnet! Och de utvecklar hastigheten hos en skruvjaktare, och kan bära trupper, samt få dominans till sjöss! Sådan flygning till sjöss kommer att göra oss oövervinnerliga!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Och vi är redan oövervinnerliga! Detta kommer att göra oss - superoövervinnliga!
  Charlotte vände sig om på ryggen, sparkade sina bara, mejslade ben i luften och kurrade:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga! Vi är ariska tjejer, mördare i våra hjärtan!
  Och skönheten dök djupare ner i vattnet. Gick lite djupare. Hon slog sina vänner på bara hälarna och dök upp. Hon lanserade en fontän med vatten och kurrade:
  - Vilken bra vår i tropikerna! Vatten är som ångad mjölk!
  Gerda sjöng på skämt:
  - Afrika är fruktansvärt ja, ja, ja.... Afrika är farligt, ja, ja, ja! Åk inte tjejer till Afrika för en promenad!
  Skönheterna skrattade. Skridskobanan har redan ändrats - reparationsteam är som bäst. Och tjejerna från hela världen hoppade ner i tanken. Siluetten av E-50 är ganska låg och bilen i sig är inte alltför påtaglig. De kvinnliga krigarna satte på gasturbinmotorn och satte fart på några sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankfartyg, anmärkte:
  - Ändå är en gasturbinmotor mycket bättre än en diesel. Det är både mer kompakt och accelererar tanken snabbare. Vår bil har fantastisk manövrerbarhet!
  Gerda sjöng skämtsamt:
  - Han var slarvig och naiv, tjejerna hade en kal ung blick ... Allt runt omkring verkade fantastiskt - för trehundra år sedan!
  Christina sa entusiastiskt:
  - Inte! Vår befälhavare slår till med humor... Även om det verkligen verkar som att århundraden har gått sedan krigets början... - Flickan körde handen över hennes höga, elastiska bröstkorg och fortsatte. - Samtidigt fångar man sig ibland att det var igår! Åh, trots allt, människors liv är korta och går på något sätt obemärkt förbi!
  Gerda sa häftigt:
  Men vi är väl inte gamla? Vi är fulla av styrka och energi! Och vår väg från seger till
  Seger!
  Magda kantade maskingevärstornet, rev den amerikanska cellen och kurrade:
  - Ja, jag tror på vår seger... Speciellt nu, när vi har alla trumfkort. Men låt oss inte sätta vagnen framför hästen!
  Gerda mindes med en suck:
  - Albert... Jag saknar den här pojken... Det är konstigt att bli kär i en brat, även om den är lång, med Apollons byggnad!
  Charlotte sa logiskt:
  Jag gillade Albert också. Den har en speciell skönhet. Och i allmänhet kännetecknas tonåringar, när deras fysionomi ännu inte har blivit täckta med skägg, och deras ansiktsdrag inte har fullbordat sin bildning, av sin speciella charm. Och viktigast av allt, de är inte så merkantila än, de älskar dig, inte dina pengar!
  Christina sa rationellt:
  - Vi är alla fyra så vackra att män älskar våra kroppar först av allt. Och hur mycket vi har är redan vår inkomst!
  Gerda sa logiskt:
  - Att vara kvinna är lättare! Ring hunden så hoppar han i säng. Åtminstone när du är ung. Du kommer aldrig att vara utan en man. Det är lätt att locka dem. Men en man, för att lägga en kvinna i säng, borde försöka ...
  Charlotte svarade sarkastiskt:
  - Inte du trots allt... Vi är inte för kräsna!
  Gerda skakade negativt på sitt ljusa huvud.
  - Inte säkert på det sättet! Jag älskar unga, stiliga, kurviga män. Och jag går inte och lägger mig med någon. Som regel väljer jag atletiskt byggt. Vissa med mage, till och med en general lockar mig inte. Och vi kan välja!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Här sitter en prostituerad i panelen, du behöver inte välja. Och grytor kommer att tjäna, och skalliga och gamla ... Detta är naturligtvis ett minus av hennes yrke!
  Gerda svarade allvarligt:
  - Du kan gå till en soldatbordell... Då blir alla dina klienter unga och smala. Och variation och mer eller mindre attraktivt ... Jag vägrar till exempel aldrig en snygg man!
  Christina fnissade och kurrade:
  - Ja... Variation slår på! Sex kräver olika rätter och kryddor. Vi är unga kvinnor och vi älskar de unga... Vi vill ha sportpartners med muskulös kropp. Och någon måste ha att göra med inte så snygga män. Du kan bara sympatisera med dessa kvinnor!
  Charlotte sjöng med ångest:
  - Skönhet förvandlar en man till en slav ... Och efter döden, tro att jag inte kommer att finna frid, jag ska ge min själ till djävulen för en natt med dig!
  Magda sköt mot den amerikanska självgående pistolen "Witch" och kvittrade:
  - Det är synd, vad har vi för sex utanför äktenskapet... Det är bättre att lämna lustfyllda tankar!
  Charlotte svarade argt:
  - Och du stönade av orgasmer inte värre än oss ... Så du borde inte föda upp en hycklare sjuksköterska.
  
  Hitlers trupper tog Amerika i omlopp mycket starkt. Och tryckte den med en klämma på båda sidor.
  Wehrmachts krigsmaskin var på frammarsch genom Mexiko. Hårda slagsmål, mycket blod och trasig metall. Tredje rikets utländska enheter led också många förluster. Nazisterna försökte skydda arierna så mycket som möjligt. Afrikaner, araber, indianer, kineser kastades i strid. Japanerna använde också mer färgad armé. Detta saktade ner tempot i utvecklingen något. Tyskarna själva satt i tunga stridsvagnar. Führern beordrade att alla tankar som var lättare än femtio ton skulle tas ur produktion och bytte till den senaste E-50-modellen. Och även att uteslutande använda tunga pansarfordon i strider med amerikanerna.
  Detta bromsade något upp tyskarnas framfart i Mexiko. Fritz satte in den senaste stridsvagnen, avfyrade och använde jetattackflygplan med förbättrad rustning. Amerikanerna rullade tillbaka. Mars har varit fullspäckad.
  Piloten och superas Friedrich fick poäng. Pojken kämpade på den senaste modifieringen av ME-262 "X" och förbättrade mycket självsäkert sina poäng. Samtidigt slår ut både luft- och markmål. Helga sprang bredvid honom på höger hand. Också en hoppfull krigare. Friedrich har redan blivit en riktig legend, som en fantastisk superman.
  Och nu skjuter pojken en skur med fem luftgevär. Omedelbart exploderar femtio amerikanska plan. De bärs från en luftprojektil. Resten av bilarna var fastfrysta. De har aldrig sett något liknande. Och Friedrich skjuter igen. Och ytterligare femtio amerikanska gamar sprängs i luften. Detta är verkligen ett mirakel. Helga skjuter, skjuter ner fyra plan och viskar till aspojken:
  - Du är en superman på högsta nivå!
  Amerikanska flygplan försöker fly, men den tredje svängen slickar av sig ytterligare ett halvhundra. Friedrichs noggrannhet är otrolig. Han är verkligen både en superman och ett barn. Och etthundrafemtio amerikanska flygplan förstörs. Helga lyckades skjuta ner fem bilar, resten av de tyska jaktplanen ännu färre.
  Pojken säger:
  - En höna hackar korn för korn, och går upp i vikt mer än en gris som sväljer stora bitar.
  Och nu tog Friedrich upp markmål. Gertrude, som trycker sina bara fötter på pedalerna, hänger knappt med pojken. Friedrich skjuter på en stridsvagnskolonn. Ett utbrott från ett vertikalt dyk förstör: sjutton Sherman-stridsvagnar, åtta Grands, fyra Pershings, nio Witch självgående kanoner, tre Big Toms och arton transporter. Alla dessa bilar är påkörda och i brand. Inuti dem börjar en stridssats slitas sönder. Och förstörelsen av hela kolumnen följer, bokstavligen på några sekunder.
  Helga, denna vackra blonda smiskar med bara fötter, utbrister:
  - Friedrich är det coolaste ess hos oss, det är bara det att den högsta klassen är på gång!
  Pojken visar sin näsa och fnissar... Vänder sin ME-262 och letar efter bytesdjur igen. Han har utvecklat intuition. Här blinkade sju "Mustangs" i molnen. Och sedan sköts de ner. Sedan attackerade pojken kolonnerna. Han började hämnas på alla, krossade både motorcyklar och transporter. Och ingen protesterar! Amerikaner håller på att utrotas.
  Något lyckas ta tag i och Helga.
  Flickan slåss i en bikini. Detta är hennes credo, som många kvinnliga piloter gör. Och varför noteras det att för kvinnor, när döden inte kommer till dem med ett minimum av kläder. På något sätt mer lyckliga och osårbara tjejer som kämpar barfota. Och detta fenomen gör att de kvinnliga piloterna klär av sig så mycket som möjligt.
  Och i värmen är naken mer behaglig. Det är slutet av mars och det är väldigt varmt över Mexiko, och i själva planet tillför motorn också värme.
  Helga beundrar pojkens svängar. Här förstör han med ett samtal, ytterligare tjugofyra Shermans, varav sex är skärmade.
  Pojken ser ut som den vanligaste ungen på tretton eller fjorton år, men han har en sådan fenomenal noggrannhet och styrka. Och kvinnor håller sig till den blonda pojken som nålar på en magnet. Dessutom är Friedrich redan en överste-general för luftfarten.
  Och han tilldelades många utmärkelser. Inklusive sådana ordrar som riddarkorset av järnkorset med platina ekblad, svärd och diamanter. Även riddarkorset av järnkorset med platina eklövsvärd och svarta diamanter. Riddarkorsstjärnan med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Tio vanliga riddarkors av järnkorset med svärd och diamanter. Samt Järnkorsets Storkors. Luftwaffe Cup i guld och diamanter. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer och mer.
  Så snart Frederick inte blev tilldelad. Hans berättelse om förstörda flygplan närmar sig tiotusen. Efter att ha nått tiotusen har en ny utmärkelse redan förberetts: Riddarkorsets stjärna av järnkorset, med platinablad, svärd och diamanter. Samt Luftwaffe Cup i platina med diamanter.
  Just nu förstör Friedrich ytterligare en kolonn med stridsvagnar. Sedan, med en vårdslös rörelse av en bar, pojkaktig fot, skjuter han ner nitton amerikanska flygplan, inklusive två B-29:or. Ja, han är verkligen en otroligt cool kille.
  Friedrich uttalar en obestridlig fras:
  - Dugliga pojkar gör fler upptäckter än briljanta gubbar!
  Och faktiskt, tonåringen är den coolaste krigaren i världen! Och han började kämpa när han ännu inte var elva år gammal! Men tiden går och pojken växer upp. Han är det största fenomenet. Och det är något i honom, speciellt på gennivå, även om han är helt normal för sin ålder, bara väldigt muskulös.
  Här gör han ett nytt skott ... Han skjuter ner åtta Airacobras och sex P-51:or. Cool pojke, säg ingenting. Slår sedan ut flera batterier och förstör mer än sjuttio vapen. Nåväl, det är dags att gå tillbaka, fylla på bränslet i tankarna och stridssatsen!
  Helga slog också ut två kanoner och verkar nöjd. Friedrich återvänder med ett kolossalt förvärv. Så glad pojke. Ändå skulle han märkbart förbättra sina konton. Nästan omedelbart går det unga ess över till en annan jetjager, utan att vänta på att hans bil ska tankas. Och Gertrud flyger redan med honom. Också en ursnygg blondin i bikini.
  Friedrich vinkar till henne och hissar upp sin höghastighetsbil. Denna ME-262 kan accelerera till 1200 kilometer i timmen.
  Galen hastighet och samtidigt stark manövrerbarhet är utmärkande för dessa maskiner. Friedrich skjuter på avstånd på Mustangs - slår ner åtta stycken och lägger fart.
  Gertrud skrattar:
  Tja, du är en riddare! Jag är redo för dig!
  Friedrich skrattar och sträcker ut tungan och skrek:
  - Och Mr. Superstar! Och bergen lyder mig!
  Och skjuter igen, slår ner ett dussin bilar. Och hon fnissar igen... Gertrude konstaterar med ett skratt:
  - Du, något som även ryssar är rädda för!
  Friedrich blinkade åt flickan, även om hon knappt ser honom tydligt:
  - Coolast tycker jag är amerikanerna!
  Gertrud tjuter till svar:
  - Du är macho! Du är macho!
  Pojken fnissade och kvittrade:
  - Jag är super macho!
  Gertrud väste med en touch av silverklockor i rösten:
  - Hero, du är superhjälten i alla serier och alla epoker!
  Friedrich gav tur. Han sköt ner ett trettiotal flygplan, inklusive fem bombplan. Bilar utspridda i luften som sjungen konfetti. Pojken flinade och sa:
  - Men kärlekens blomma växer inte, utan ära och framgång!
  Gertrude tryckte på spaken med sin bara fot och kvittrade:
  - Kärlek med krigsherrarna, jag blev fångad i nätet! Krig föreställ dig nonsens var inte kärlek i världen!
  Flickan sköt ner ett US Air Force-plan genom att trycka på avtryckaren med sina bara fingrar och fortsatte.
  "Ibland en assistent i allt, ibland skadar hon skickligt ... Och vi kallar kriget heligt, och kallar det vidrigt!"
  Gertrud kvittrade och sköt ner ett annat plan. Och terminatorpojken är femton på en gång!
  Friedrich sjöng med entusiasm:
  Vi svär till den store Führern
  Ära att få behålla och kämpa till slutet...
  Eftersom hans kraft är som solen,
  För landet skärper svärdet!
  Flickan kastade sina bara ben och drog sedan upp sina knän till hela bröstet. Sedan sjöng hon:
  - Jag älskar sex och hjältar ... Führern har uppstått - han kommer att döda alla!
  Friedrich spikade återigen på avstånd. Han sköt ner fyrtio flygplan med en vänlig salva av luftgevär.
  Pojken kvittrade:
  - Och jag är Zeus och Poseidon i en flaska!
  Gertrud sköt ner planet som nådigt lämnades till henne av superacet och sjöng:
  - Och nu tittar Ares och Mars på oss med förtjusning ... Och de kan se efter deras smak vad som händer i allmänhet!
  Den unge supermannen skrek när han sköt ner ytterligare ett dussin amerikanska flygplan:
  - Jag rider, men jag rider annorlunda, över stenar, över vattenpölar, över dagg ...
  Gertrude smällde in i en amerikansk stormtrooper med sin bara, graciösa fot och väsande:
  - Detta är kärlek! Självklart kärlek!
  Flickan skakade på sina höga, mycket förföriska bröst. Allt fungerade inte för skönheten, men attackflygplanet fattade eld och började falla isär.
  Gertrud kvittrade sött:
  - I mina pupiller - en mardröm ... Ett hopp - ett slag!
  Men det finns flygplan på himlen igen. Den ljushåriga, stilige Friedrich skickar en kö. Slår ut ett par dussin bilar och kvittrar:
  - Mitt stampslag! Vi kommer att krossa alla fiender och slita isär dem!
  Gertrude sköt ner stridsflygplanet som lämnades till henne som ett tröstpris och kvittrade:
  - Benen skars av, liket styckades, de vidriga jänkarna dödade soldaten!
  Friedrich skrattade, mindes Gertruds starka, graciösa kropp, flickan hade inte en droppe fett.
  Vilket nöje att gosa med. Pojken morrade:
  - Min kamp, det här är min kamp!
  Och så bytte den unge krigaren till landmål. Tankar rör sig. Självgående spö. Pojken öppnar fläkteld på avstånd och sjunger med:
  - Vi ser ut som falkar, svävar som örnar ... Vi drunknar inte i eld, vi brinner inte i vatten!
  Fast kanske den sista frasen borde ha sjungits precis tvärtom. Men även i eld kan du i princip drunkna, och vattnet kan brinna.
  Friedrich kom ihåg kalkonen till frukost. Den här är gräddad i guldfolie. Och benen liknar kvinnors. Det finns många kvinnliga piloter i Luftwaffe. De är mer överlevbara än män och skjuter bra. Och benen på kvinnor är tränade, starka, köttiga. De vill stryka, känna, nypa.
  Han Friedrich är redan en överste-general. En krigare som gjorde en otrolig, fantastisk karriär. Fenomen och genetisk mutant. Kort sagt, övermänskligt!
  Friedrich var själv medveten om sin egen betydelse. Han uppstod vid en så ung ålder för att en gång för alla bevisa att det inte finns någon makt som inte är föremål för det ariska geniet.
  Nu brände pojken hela kolonnen. Och flög vidare. Han är en riktig örn.
  Gertrud gnuggade sin släta, rosiga kind. Hon föreställde sig att Friedrich kysste hennes bröst. Och den röda bröstvårtan stelnade omedelbart. Eh, det här är tredje rikets krigare nummer ett. Kämpar som en hel armé. Och slösar inte en enda luftprojektil. Det ser redan till och med övernaturligt ut. Fast varför det bara ser ut - det är övernaturligt!
  Pojken sköt först ner två dussin täckjaktare och attackerade sedan en annan kolonn av stridsvagnar och självgående vapen. En av de amerikanska stridsvagnarna såg inte riktigt standard ut. Du måste komma ihåg vilken typ av bil. Sedan kom lastbilar med jänkarsoldater. Tja, de kommer att få det.
  Friedrich sjöng:
  - Jag sår död... Man kan bara se på den med rädsla... Och dö!
  Gertrude strök pedalen med sin bara fot. Hon ville verkligen springa barfota på gräsmyran. Och sedan falla i famnen på killarna. Och att bli kysst och smekt.
  Intressant... Gertrud var en ideologisk fascist. Hon började slåss för bara ett halvår sedan, och innan dess var hon med i den nazistiska ungdomsorganisationen och lyckades tjäna extra pengar som tillsyningsman på en militärfabrik. Utländska arbetare måste övervakas och samtidigt manas på med piska.
  Flickan njöt av att slå. Hon gillade särskilt att slå tonårspojkar på sina bara fötter.
  Och nu föreställde hon sig, och hur behagligt och kvickt det skulle vara, att steka Friedrichs kala, runda klackar. När allt kommer omkring är aspojken väldigt stilig, och hans ben är alltid så rena, bara solbrända som brons. Men de blir inte smutsiga, varken på smuts eller på gräs. Det är intressant att känna Friedrich. Skulle en superhjälte gråta av smärta, eller låtsas att detta är en bagatell?
  Gertrud gillade att tortera slavpojkarna. Hon tyckte också om att håna fångarna. I flygskolan var tjejerna inte alltför kräsna när det gällde relationer. Men Gertrud visade sig vara en mycket kapabel pilot. Allt på ett halvt år gjorde hon själv ett konto för riddarkorset av järnkorset med eklöv och fick rätten att flyga med general Friedrich.
  Pojken är fortfarande för ung för att befalla, och det här är en sådan rent formell general. Men å andra sidan slåss han som ett dussin divisioner från utvalda ess.
  Gertrud kände sig obekväm mot Friedrichs bakgrund. Eh, stek den här pojkens klackar! Och föra facklan till en vacker ung mans bara fötter. För att värma tången och spränga fingrarna, börja med lillfingret.
  Gertrud älskade att roa sig med att kasta kol för slavpojkarnas fötter. Det är varmt i verkstaden och de unga slavarna arbetade alltid barfota.
  Och hur de, brinnande sig, roligt hoppade upp eller skrek. Det var så bra. Och rolig...
  Och med en kvist att slå på slavpojkarnas förgrovade sulor. Hon är en underbar vaktmästare, grym, med sadistiska böjelser. Hon ville också tortera sin söta idol. Dessutom lämnar han ingenting åt henne som en blond terminator.
  Gertrud tog den och skrek:
  - Jag är så trött på att slå dig, du kan inte fånga en mygga i ett nät!
  Friedrich gjorde av med lastbilar. Han bytte eld till eskortflygplan och R-51 attackflygplan. Den sista bilen är ganska formidabel, den har så många som åtta maskingevär och raketer. Men den är förstås inte jämförbar med jet ME-262. Eller till och med XE-162, eller till och med XE-262.
  Pojken sköt i ett tillstånd av trans.
  Han sopade ut mer än åttio flygplan och lämnade ett par för Gertrude att skilja sig. Flickan älskar att elda med sina förföriska, solbrända och muskulösa ben. De är speciella för henne - graciös form, ljus choklad.
  Flickor i allmänhet är en passion. Särskilt i armén, där de har atletisk grace och charm av styrka. De är tjejer, naturligtvis, visuellt tilltalande att titta på, och du känner bara lycka när du rör vid dem med din elastiska hud.
  Friedrich flyttade åter sin eld till de befästa amerikanska försvarslinjerna. Vi måste snabbt sätta stopp för jänkarna och slutligen sätta press på Sovjetunionen. Det är tydligt att ryssarnas motståndskraft är en storleksordning högre än amerikanernas. Dessutom, under det fyrtioförsta året, hade de bästa stridsvagnarna råd. Märkligt, men Ryssland under bolsjevikernas kontroll försämrades inte, och kastades inte tillbaka på medeltiden.
  Snarare gjorde ryssarna ett betydande steg framåt. Och om inte tyskarna hade haft en så stark och perfekt organisation hade det knappast varit möjligt att lyckas.
  Friedrich själv var verkligen produkten av nazistiska genetiska experiment. Men pojken känner inte till detaljerna. Det är bara klart att Himmlers avdelning, redan innan nazisterna kom till makten, genomförde hemliga experiment som involverade ockulta krafter. Och något, att döma av fenomenet Friedrich, uppnådde.
  Pojken, som sköt ytterligare ett batteri, sjöng:
  - Jag är inte djävulen, utan för mig, men för mig har målet blivit heligt! Jag är en ängel, men Satan öppnade vägen för mig - till jordisk ära!
  Sedan vände hans plan. Luftskalen tog slut och bränslet måste fyllas på. Friedrich var inte rädd för förföljelse, eftersom hans plan var minst femhundra kilometer i timmen överlägset amerikanska bilar.
  Och att jänkarna kommer att kunna motarbeta dem.
  Gertrude slog ut ett par lastbilar och en kanon, samt en bränsletank. Den röda lågan brinner vackert. Flickan muntrade upp. Hon föreställde sig hur elden slickade pojkens runda, rosa häl, lukten av bränt kött spred sig.
  Det är förföriskt. Till och med krigaren själv ville äta. Gertrud kvittrade:
  - En, två - vi vill äta! Öppna dörrarna bredare, annars äter vi upp kocken! - En cool krigare sjöng entusiastiskt en barnsång. "Vi tar en bit att äta som kockar, och vi dricker som skötare, vi kommer att förstöra hela matsalen och döda disken!"
  Gertrud från detta är väldigt roligt. Här har deras jetjaktplan landat.
  Friedrich springer från ett plan till ett annat. Och Gertrud ersätts av Helga.
  Återigen flyger pojken in i striden. Hur är Helga och Gertrud olika? Båda krigarna är naturliga blondiner. Båda är atletiska, starka och kurviga. Men Helgas drag verkar mjukare och mer feminina. Men den här tjejen gillar också att skjuta med fötterna.
  Friedrich sjöng och kände sig upplyft:
  - Mina tjejer är vackra, varför gillar du nollor? Jag är ganska produktiv, och på många sätt en allsmäktig kerub!
  skrek Helga tillbaka.
  - Nej, du är inte noll! Du är oändlig!
  Pojken skjuter ner ett dussin och ett halvt amerikanska flygplan och morrar:
  Sån smärta, sådan smärta! Tyskland mot Amerika femton noll!
  Helga lät den amerikanska Mustangen komma närmare, sköt, slog ut och slickade sig om läpparna och sa:
  - Två korvbitar hade jag på bordet!
  Friedrich slog på långt håll, hissade elva plan och kvittrade:
  - Du berättade sagor, som Faust själv i helvetet för Satan!
  Helga verkade kränkt.
  - Och du lämnade mig ingenting! Flickan skrek busigt. - Jag åt upp allt!
  Friedrich svarade med ett hån:
  - Det är vad vi alla är män!
  Flickan sa i ett gnällande ton:
  Men du är fortfarande en pojke!
  Aspojken skrattade.
  - En generalöverste kan inte vara en pojke!
  Helga tog den och sjöng:
  - Åh, vilken man du är - en general och en överste!
  Friedrich fortsatte att skjuta mot luftmål. Ja, ett sådant ess skulle kunna tillföra mycket i kampen om luftöverlägsenhet i England. Men nu är det inte fyrtionde året, utan det fyrtiofemte. Och Storbritannien är redan mirakulöst besegrat. Hur hände det här?
  Varför, lejonet kunde inte göra motstånd mot den tyska vargen. Vilka krafter har vaknat i denna värld? Lite mer tur för japanerna och tyskarna förändrade krigets gång. Och det faktum att Wehrmacht hade en mycket stark organisation. Och Hitler visade sig oväntat vara en enastående organisatör och strateg. Vad kan stå emot detta?
  Nu 1945 är USA:s hopp dess ekonomi och dess ganska stora befolkning.
  Friedrich mindes också sin boxningskarriär. Hur jag från barnsben lärde mig den svåra konsten att överleva. Och han fick växa upp i baracken. Till en början var han underskattad. Men pojken blev stark och, viktigast av allt, en väldigt smart boxare. Ja, och att studera var lätt för honom - han fattade allt bokstavligen i farten!
  Pojken lärde sig flera språk, inklusive ryska. Och även om Friedrich kämpade med Röda armén och till och med visade fenomenala förmågor, respekterade han ryssarna. De var modiga och ståndaktiga, skickliga kämpar och uthärdade heroiskt tortyr.
  Friedrich själv var mer än en gång förvånad över de sovjetiska soldaternas mod. Men han gjorde sin plikt alltför väl. Pojken blev någon form av förstörelsemaskin. Och för honom är det som ett spännande spel. Bara ibland började hjärtat värka av outhärdlig ångest. Och denna melankoli åt bokstavligen vid vissa ögonblick av terminatorpojken, men drog sig sedan tillbaka. Friedrich själv visste ibland inte vad han ville. Hans blod är inte precis felfritt, och han hade ryska gener i sig. Detta förvirrade pojken. Men å andra sidan är han Tysklands berömda ess, och vinnaren! Och det kan gå väldigt långt!
  Och gick redan till stjärnhöjderna.
  Nu öppnar Friedrich eld igen. Skjuter ner trettiofem flygplan och säger med entusiasm:
  - Jag gillar att plaska i det varma havet, att sitta på staketet som pojke! Fast det finns inte en rubel i min ficka - min ovärderliga ungdom!
  Helga svarade med entusiasm:
  - Men samtidigt är din upplevelse unik!
  Flickan avslutade det amerikanska flygvapnets flygplan som nådigt gavs till henne och kvittrade:
  - Det här är en kamp ... Snart är det hundra och noll!
  Friedrich svarade med ett strålande leende:
  Ja, det här är en riktig kamp. Och det kommer snart tusen - noll!
  Helga snurrade på sina bara ben. Hon ville bli en delfin, eller späckhuggare. Krigaren morrade:
  - Jag är för twist och nya möjligheter! Och jag vill bli en gudinna!
  Friedrich, efter att ha skjutit ner fyra plan på långt avstånd och ökat hastigheten, frågade:
  - Varför en gudinna? Kanske till och med en drottning?
  Helga skrattade och svarade allvarligt:
  "Gudinnan kan göra vad hon vill, och det finns många restriktioner för drottningar. Till exempel, barfota och i bikini kan du inte flyga på ett flygplan!
  Friedrich påminde:
  Prinsen ville också springa barfota. Men den brittiska vintern är kall. Och hur fick han inte ont i halsen!
  svarade Helga med ett leende.
  - Men kungar blir inte sjuka... Och du ser också ut som en pojk-kung!
  Friedrich sa entusiastiskt:
  - Jag är kungen på himlens första plats, och inte bara Storbritannien!
  Helga sjöng:
  - Vår kung är himlens utvalde, vår kung har rest sig ur askan! Vår kung är ödets budbärare, vår kung är bara du!
  Kort sagt, USA hade ingen chans mot sådana pojkar och flickor, och deras kapitulation närmade sig.
  
  
  
  Voznesensky ordförande i Sovjetunionen
  ANTECKNING
  Som ett resultat av att Stalin dog fyra år tidigare kom akademikern och geniet Voznesensky till makten. Sovjetunionen gick om USA:s ekonomi och blev starkare. En strålning skapades som inaktiverade kärnvapen. Och det tredje världskriget bröt ut, som ett resultat av vilket hela världen blev kommunistisk!
  . KAPITEL 1
  Stalin dog i mars 1949, innan han fyllde sjuttio. Och hans efterträdare var Nikolai Voznesensky. En ung akademiker på fyrtiofem år är den mest begåvade i Stalins följe. Dessutom lämnade personligen ledaren genom alla tider och folk ett testamente om honom och utsåg honom till sin efterträdare.
  Och en ny era började. Nikolai Voznesensky genomförde försiktigt en amnesti och minskade antalet politiska fångar. Men Nikita Chrusjtjov undvek extremer. Nationalister, spioner och alla möjliga sorters poliser och riktiga brottslingar släppte inte. Och den tjugonde kongressen med personkultens kollaps ägde inte rum. Faktum är att varför undergräva människors tro på partiet och kommunismen. Och Stalin var för stor för att bli trampad på. Tillsammans med Stalin kan man trampa på tron på röda idéer.
  Dessutom, vad man än kan säga, måste en stor härskare vara grym! Du kan minnas Djingis Khan och Tamerlane och Selim och många andra erövrare och härskare.
  Voznesensky ledde en balanserad kurs samtidigt som han fortsatte att bygga upp ekonomin och bygga upp kommunismen.
  På grund av parasitism och för sent till jobbet fängslades de som under Stalin, och detta stimulerade högre industritillväxt. Jordbruket, som släpade något efter under Stalin, steg också. Gödselmedel, traktorer och diverse utrustning tillverkades också. Med skicklig förvaltning kan även kollektivjordbruk ge effekt. Och detta gav förstås utrymme för uppfinningar. Under Voznesensky finansierades vetenskapen mer aktivt och mer generöst än under Stalin och Chrusjtjov, unga vetenskapsmän uppmuntrades.
  Tack vare mer styvhet och skicklig ledning, såväl som utvecklingen av vetenskapen, lanserade Sovjetunionen satelliten två år tidigare. Och de flög ut i rymden redan 1958 den 18 november, Voznesenskys födelsedag. Och det blev kosmonautikens dag.
  Sovjetunionen utvecklades i en snabbare takt. Disciplinen, i motsats till den liberala Chrusjtjovs och stillastående Brezjnevs tid, var stalinistisk. Planering är skickligare, vetenskaplig utveckling genomförs snabbare. Voznesensky själv är naturligtvis en mycket mer begåvad och effektiv person än Nikita Chrusjtjov och Leonid Brezhnev. Och hans lag var yngre och effektivare. Och flygningen till månen ägde rum i Sovjetunionen 1967. Dessutom behöll det sovjetiska imperiet kontrollen över Kina. Voznesensky är smart och förstår att ingenting förenar folk som en gemensam fiende!
  Koreakriget började den 25 juni 1950. Stalin ville också detta. Voznesensky gick också den här vägen och pressade USA mot Kina. Kriget drog ut på tiden. Naturligtvis ville den briljante Voznesensky inte ha fred. Det var fördelaktigt för honom att Nato och Kina utrotade varandra och malde trupper. I maj 1953 började en stor offensiv av det himmelska imperiets trupper. Striderna blev hårda. Kineserna i november, till priset av enorma förluster, lyckades ändå ta Seoul. På vintern var striderna mycket hårda. Kina kastade fler och fler styrkor i strid. Tack och lov är det många människor. Amerikas allierade kämpade motvilligt. Är det värt att skaffa zinkkistor på grund av något slags Korea? Och gradvis lämnade Korea. Men USA höll envist ut och ökade också sin kontingent. Men kärnvapen användes inte ... Striderna varade till 1963.
  När Kennedy äntligen bestämde sig för att avsluta ett krig som hade kostat Amerika fler offer än andra världskriget.
  Bara efter att ha förlorat mer än en miljon dödade lämnade Amerika Korea. Kina har förlorat fem gånger så många döda. Men med sin befolkning är detta inte mycket. Mer än etthundrafemtiotusen amerikanska allierade dog också, de sårade inte medräknade. Plus de döda koreanerna.
  Antikrigs- och pacifistiska känslor intensifierades i Amerika. Kina blev mer beroende av Sovjetunionen.
  Stalin fortsatte att vara en kult och låg i mausoleet med Lenin.
  För Voznesensky själv bestämde de sig för att bygga ett separat mausoleum, och möjligen i Leningrad.
  Dessutom uppkallades Kazan efter Stalin efter hans död. De bestämde sig för att inte röra Moskva ännu. Kanske hoppades Voznesenskij att överträffa Stalin och att Moskva skulle döpas om till hans ära, Nikolai Voznesensky.
  Dessutom fortsatte det socialistiska lägret att expandera.
  Fidel Castro vann på Kuba. Och snart gick Kuba in i Warszawapakten. Tito grälade inte med Sovjetunionen. Jugoslavien och Albanien gick med i Warszawapakten. Den socialistiska världen var enad och bestående. Det var krig i Vietnam, men det visade sig vara kortare.
  I USA var antikrigsprotester och allvarliga påtryckningar från folket för massiva. Och de svarta dök upp. Och Koreasyndromet uppstod. Amerika har förlorat mer i det. Dessutom deltog kinesiska frivilliga i kriget och påskyndade nederlaget för den amerikanska armén. Så kriget visade sig vara kortare, men amerikanerna förlorade mycket mer än i den verkliga historien.
  I slutet av sextiotalet överträffade Sovjetunionen, som utvecklades i en snabbare takt, USA när det gäller nationalinkomst.
  Amerika, tvärtom, förlorade mer i Korea och i Vietnam utvecklades långsammare.
  Voznesensky legaliserade aldrig abort, och det fanns praktiskt taget inga preventivmedel i Sovjetunionen. Därför var både födelsetalen och befolkningstillväxten högre än i verkligheten. Den nationella politiken var också mer stel. Överallt där de nödvändigtvis lärde sig ryska, skedde en förryskning av utkanten. 1971 antogs en ny konstitution, som gjorde Sovjetunionen till ett mycket mer enhetligt land, och förbjöd republikerna att lämna imperiet. Dessutom inrättades posten som ordförande för Sovjetunionen, vald av folket.
  Den 18 november 1971 hölls folkomröstningar om en ny konstitution och valet av Sovjetunionens ordförande för fem år. Och detta var en förstärkning av auktoritarismen i Sovjetunionen, om än rent juridiskt. I själva verket var generalsekreteraren och ordföranden för ministerrådet redan en diktator.
  Voznesensky legaliserade sin diktatur såväl som en auktoritär regeringsform. Och han införde också posten som vice ordförande, att ta hand om en officiell efterträdare, så att han i händelse av force majeure skulle undvika en kamp om makten i sin omgivning. Och detta talade naturligtvis om större visdom än Nikita Chrusjtjovs.
  Sovjetunionen trängde in i Afrika och in i Latinamerika. Han hade ännu fler framgångar än under Brezhnev. Speciellt i Latinamerika. Där kubanerna var mer aktiva. Och i Chile introducerades sovjetiska och kubanska trupper som krossade Pinochet.
  Den 18 november 1973 firade sjuttioårsdagen av Sovjetunionens ordförande Nikolai Voznesensky. Vid denna tidpunkt hade Sovjetunionen blivit det mest utvecklade landet i världen i ekonomiska termer, och inom militären hade det länge varit det mest avancerade. Och de började till och med bygga en superraket för att flyga till Mars. Befolkningen i Sovjetunionen var större än i verklig historia och fortsatte att öka snabbt.
  Voznesensky uppmuntrade vetenskap och olika typer av forskning. Och den 25 november 1974 upptäcktes strålning som inaktiverar kärnvapen på hela planeten Jorden.
  Sovjetunionen förlorade också förmågan att leverera kärnvapenangrepp, men å andra sidan kunde man inte vara rädd för vedergällning från amerikanerna. Och befolkningen i Sovjetunionen är större än Amerikas och ekonomin är starkare, och armén är överlägsen både i antal och kvalitet. Så du kan kämpa säkert.
  Och den 9 maj 1975 började tredje världskriget. Warszawapakten mot NATO. Och kommunismens försök att etablera världsherravälde. Kina styrdes fortfarande av den åldrade Mao, och han stödde Sovjetunionen mot USA. Och ett stort krig började, utan kärnvapen. Mellan sovjetiska och kapitalistiska lägren. Och blod rann ut.
  Sovjetiska trupper inledde en offensiv mot Nato, med vissa strategiska fördelar. För det första kom kommunisterna till makten i Grekland och de gick med i Warszawapakten. Österrike blev också ett sovjetiskt land.
  Så offensiven gick bra. Slaget från Röda arméns stridsvagnar krossar makten.
  T-80s, de senaste gasturbintankarna, rörde sig över FRG, och det fanns inget som hindrade dem. En 125-millimeters kanon genomborrade de tyska leoparderna från ett avstånd av fem kilometer. Och de tyska bilarna själva kunde inte penetrera den sovjetiska designen i pannan, inte ens på nära håll. Så de sovjetiska stridsvagnarna rörde sig som ett urverk.
  Elizabeth, Elena, Catherine åkte i en tank. Besättningen är bara tre. Och de sköt mot fienden.
  Tjejerna tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår. Och de träffade rätt. Och krossade en massa tyska och amerikanska stridsvagnar. Sådan makt kan inte stoppas. Warriors, måste jag säga, är väldigt stridbara.
  De slog "Leopard" och sjöng:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer!
  Och krigarna tog och visade sina tungor!
  Elena sköt med sina bara tår och gnisslade:
  - För planetens storhet i rött!
  Ekaterina slog med sina bara tår och skrek:
  - För stora Ryssland!
  Elizabeth noterade med energi och använde också sina bara fötter:
  - För seger över fienden!
  Efter det sjöng flickorna, förkrossande Nato-trupper, en hel romandikt och komponerade på språng;
  Nato härjar i raseri,
  regementets fiende har kastat fram ...
  Men bödlarna-motståndarna,
  Ryssarna kommer att mötas av fientlighet!
  
  Stick in i huden på en gris,
  Fienden kommer att krossas till damm...
  Ryssarna slåss ursinnigt
  Stark soldats knytnäve!
  
  Flickors mörker i Komsomol,
  attackerar nitiskt...
  Krigarnas blick är skarp,
  Så vet NATO kaput!
  
  Den starkaste i världen
  Tjejerna springer barfota...
  Blötlägg alla fiender i toaletten,
  OMON kommer inte att kunna hålla tillbaka!
  
  Krig är ett fruktansvärt ord
  Den där ringar stål...
  Vi kallas alla örnar,
  Och den ryska tron är en sköld!
  
  Det finns inga vackrare ryssar i rymden,
  Vackra muskeltjejer...
  De är farligare i universum
  Pojkens dröm kommer att gå i uppfyllelse!
  Vi kan föda universum,
  Moskva är det tredje är Rom,
  Och kärlekens verk är skapande,
  Låt oss göra en otrolig fest!
  
  Allt kommer att bli bra i Ryssland,
  Som blev det stora Eden ...
  Och flickorna frågade Gud
  Inga fler problem!
  
  Vi har mycket kraftfulla tankar,
  Tillräckligt med bränsle för hela tanken...
  Ta det hårt era ryck,
  Från flickans häl till nickeln!
  
  Skal flyger och raketer
  Och vi har coola bomber...
  Warriors ben sjungs,
  Hon kommer att slå hårt i ögat!
  
  Som kommunismens stjärna
  En kvasar gnistrar över oss...
  Vi kommer att förstöra fascismens horder,
  Vi har en rysk Guds gåva!
  
  Alla människor kommer att bli som bröder för oss,
  Vi har också rött blod...
  Och förbanna de onda fascisterna,
  Och Lada kärlek till killarna!
  
  Alla i vårt land är jätte
  Alla människor är som fingrar är lika ...
  Tillsammans med Svarog är vi ett,
  Låt våra fäder vara stolta över oss!
  
  Mitt Ryssland är ett stridande land,
  I den hittade kosmos sin dotter ...
  Flickan springer barfota
  Låt oss jaga bort fascisterna!
  
  Det kommer inte att finnas något Ryssland under Nato,
  Kommunismen kommer att regera i det ...
  Vi måste kämpa för vårt land
  Så det bara framåt, inte ner!
  
  Vi bygger hus och vägar
  Vi skapade världen för evigheter...
  Flickor vackra ben
  Varje killes dröm!
  
  Vi ska göra världen till den bästa
  Och de rikaste överallt...
  Och det kommer att finnas turkmener och tjukchier,
  Lev i det vackraste landet!
  
  Då kommer vi att besegra odjuret, du vet
  Och vi kommer att göra världen till ett underbart paradis ...
  Teckningen är vacker på skrivbordet,
  För denna kamp och våga!
  Tjejerna slogs och sjöng med fylliga röster. Amerikanska och tyska stridsvagnar slogs ut. Här bröt man också igenom Challengern, delade sin sida på långt avstånd.
  Sovjetunionen är ett starkt land. Men också grym. Till exempel var Elena arresterad. Hon fick handfängsel och fördes till MGB:s häkte.
  Där fördes hon till en speciell låda och beordrades att klä av sig. Elena tog långsamt av sig kläderna. En kvinna i vit rock dök upp och drog tunna medicinska handskar över händerna.
  Hon log mot Elena och nickade.
  - Jag måste röra vid dig!
  Och hon började undersöka henne från håret. Sedan tittade hon in i sina öron, näsborrarna, klättrade in i munnen. Men det mest förödmjukande är när ett finger i en gummihandske störtar djupt ner i livmodern. Elena kände en obönhörlig lust att kissa. Sedan började hennes matron i en vit rock vrida fingret i hennes livmoder. Och det var så trevligt... Flickan stönade vällustigt. Matronen fortsatte att vrida sig i slidan. Tills Elena kom, till och med lätt slapp.
  Sedan stoppade de ett finger i en handske och plockade in hennes rumpa i henne också.
  Sedan fotograferades hon, fingeravtryck från hennes händer och fötter. Och de tog mig till fängelseduschen.
  Efter att ha tvättat Elena gav de henne en mantel. Och han gick till kojen. Det fanns mer än trettio kvinnor i cellen. Elena vände sig dock snabbt vid trångheten och sov gott. Och andra fångar var rädda för hennes fysiskt starka och ägande kampsport.
  Hon tillbringade tre månader i ett häkte och släpptes. Ändå är tiden inte stalinistisk.
  Och tortyren var mild, hon blev ofta avklädd och genomsökt. Matronen Masha gjorde sitt bästa. Hon förde hela tiden sin Elena till orgasm, stack in fingrarna i Venus famn och vred sig skickligt där. Och det var så fint!
  Och samtidigt är det smärtsamt pinsamt. Elena mindes detta med en rysning, och det blev blött mellan hennes ben.
  Och nu, med bara fingrar, trycker han på joystickknapparna och kör i en annan bil.
  De sovjetiska trupperna avancerar ganska framgångsrikt och nästan enligt plan. Flickor slåss i himlen Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova.
  De slåss mot Yankee-flygplan. Och de skjuter ner flygplan.
  Samtidigt används också raketer som träffar på långt avstånd. Båda tjejerna är vackra och ser så unga ut. Men samtidigt stred de också under det stora fosterländska kriget, och Anastasia Vedmakova lyckades kolla in spanjorerna.
  Det här är tjejerna här med kolossala omfång och coola språng!
  Anastasia tryckte på avtryckaren med sina bara tår. Hon körde på en amerikansk bil och gnisslade:
  - Jag är en terminator!
  Akulina slog också med sin bara häl och skrek:
  - Jag är ett rymdmonster.
  Kriget är inte längre lika intressant som under andra världskriget. Missiler arbetar på långt avstånd och riktas själva mot målet. Och det är inte här man kan visa skicklighet och visa skicklighet.
  Och det var när de slogs så aggressivt med tyskarna.
  Då var det tuffare.
  Erfaren, men evigt unga Akulina började uttala bevingade aforismer, klottrande som från ett maskingevär, och själv skjuter hon ner amerikaner och andra från en kanon;
  Politiker, det här är en varg som lockar harväljare inte med ett fårskinn, utan med en grön näbb!
  Politiker, detta är en varg i vana, som dock älskar grönska!
  Politikerräven fångar väljare som harar på löften om "kål"!
  En politiker som korsar sig för mycket, efter att ha kommit till makten, kommer att bli ett kors för väljarna!
  Politikern lovar berg av falskt guld, men han kommer att släppa det riktiga i ravinen mellan klipporna!
  Stora ekar faller högt, väljarpolitiker krossar stubbar när de faller!
  Gud har en ny dag varje dag, men politikerna har en evig fredag och måndag på sig!
  Politikern vill gott, bara i egen ficka!
  En clown låtsas vara en dåre för att få dig att skratta, en politiker är smart för att få dig att ryta av irritation!
  Gycklare berättar sanningen för kungar, politiker ljuger för sig själva!
  Det finns bara djur i politiken: råttor, vargar, rävar, schakaler, men du kan bli ett lejon bara genom att vara en man!
  En politiker är som en ghoul - han vill dricka blod, och för en slant köper han kärlekspressar!
  Även en dåre kan tro på Gud, bara ett geni är kapabelt att inte tappa tron på en person!
  Talang, det här är en diamant, måste slipas med flit och skäras med utbildning!
  Begravningsentreprenören kommer inte att gå i konkurs medan mannen själv kör in sig i kistan!
  Vodka är ett gift som förgiftar staten, kontrollerat av politiker med berusade hjärnor!
  Det finns ingen större olycka för en person än politik, bara sorgen vet inte vem som spelar med en person!
  Honung från politikers läppar är berusande, bara en smärtsam baksmälla och försvinner aldrig!
  Guld är en mjuk metall, men den bryter igenom skyddet oavsett tjocklek, förutom om samvetet är en kristall!
  En politiker kommer alltid ur munnen med verbal diarré, men väljaren tar det ibland för doften av rosor!
  En politiker, det här är en sådan räv att han oftare förför en kråka inte genom att skryta med dess förtjänster, utan genom att svära över andras tillkortakommanden!
  Om du vill ta bort osten från kråkan - knulla näktergalen väl!
  Politikern har bottenlösa fickor, även om han är en solid botten i moral!
  Politiker med lågor på läpparna lämnar efter sig antingen en bränd öken eller ett ruttet träsk!
  En eldig talare lämnar bara aska!
  Om huvudet är gjutjärn så är det den ömtåligaste delen av kroppen!
  Om du är fullblod som en hund, betyder det inte att du inte bär en hund av arrogans från dig!
  Att bli ryttare - plöj som en häst!
  Starten är alltid svår inom sport och politik, men mållinjen är för lätt att flyga utför!
  Att bromsa är dåligt, att inte ha bromsar är värre än någonsin!
  Politiker, det här är en sådan räv att han slingrar sig på svansen för att ta sig fram, och är listig att rycka hans plånbok!
  Till tungan på en politiker som hamnar i en plånbok, mynt håller sig väl!
  Det är mycket bitterhet i vodka, och i politikens tal finns det sötma, men snarare driver det den senare i kistan!
  En politiker är förstås en prostituerad, men hon jobbar uteslutande med sin tunga!
  Som framträdde inför Gud Skaparen - naturligtvis politiker, de gav upphov till mörker och kaos!
  Vad är skillnaden mellan en politiker och en soldat? En soldat slåss med en bajonett, en knytnäve, en politiker spottar bara sin tunga!
  Om en politiker är populist så drar han ner väljaren!
  En politiker som ockuperar centen av väljarna, inte en center, utan en spelare vars politik kommer att komma ut i sidled!
  Armén är styrka, om inte dess fosterland födde maktlöshet!
  Armén är maktlös när generalerna har hjärnan i ryggen, och kvartermästarna har händerna i skiten!
  En kvinna vägrar sex för pengar på grund av avsky, och en politiker kommer att lägga sig för manna utan att skämmas!
  En kvinna vill ha sex med en stilig man, och en politiker får tillfredsställelse av en skitstövel!
  En politiker säljs för mycket pengar, men han själv är inte värd ett öre, och han är inte galen!
  Om en politiker saknar intelligens kompenserar han detta med en överdriven elakhet!
  Politikern gillade att skälla mycket, men hundliknande lojalitet behåller bara guldkalven!
  Varför lovar politikern berg av guld? Att håva in värmen av mynt med fel händer i fickan!
  Varför är en politiker bättre än en prostituerad? De som infekterar med AIDS endast bildligt, men mer dödliga!
  Vackra bara kvinnliga ben, bara på med skor av politiker på vidriga sätt!
  Varför är en räv farligare än ett lejon? För tungan är dödligare än huggtänder!
  En dåre kommer inte att försov sig, till skillnad från en fyllare, kommer en politiker inte att sluta ljuga, till skillnad från en förlorare!
  En prostituerad använder väldoftande parfym för att locka kunder, en politiker stinker av verbal diarré - för att locka väljare!
  Varför är politiker som feta katter? Eftersom deras råttfälla är en lång tunga och ett grepp om svekets käkar!
  På vilket sätt är en kvinna överlägsen politik? Han attraherar en man med en behaglig lukt, och en politiker kan inte dölja stanken med någon cologne!
  Bödeln är den ärligaste personen, klienten kommer aldrig att klaga på att han gör en beställning för sent!
  Döden är också ett äventyr, med en okänd fortsättning, bara en person skulle föredra att undvika sådan underhållning!
  Denna bödel är arbetaren vars klient inte uppmanar!
  Läkaren är ibland också en bödel, bara klienten ligger under honom frivilligt!
  En ung man utan skägg kan också vara en get!
  Politiker, det här är en råtta som biter med tungan!
  Det finns ingen Gud i hjärtat, men prästen finns i levern!
  Man vet aldrig när världen tar slut, men livets mardröm verkar oändlig!
  En objuden gäst är värre än ett coronavirus!
  Det mest dödliga viruset är politiker som sprider spridningen av ordspråk!
  Gud skapade ljus, mörker dök upp när människor förblindades av politiker!
  När dök den första politikern upp? När Eva var otrogen mot Adam och forskare fann att människan utvecklades från en apa!
  Huruvida en person härstammar från en apa är en omtvistad fråga, men det råder ingen tvekan om att människor imiterar ovärdiga idoler!
  Krig är en slägga som bryter spegeln av mänskliga illusioner!
  En politiker lovar fred, men själv kan han bara bli vän med sin egen plånbok!
  En politiker, det är en djävul, men han döljer inte svansen så smart!
  Politikern är som en ljusets ängel i tal, och Satan är i insikt!
  Om du plötsligt känner dig söt av en politikers tal, kontrollera om din intelligens har fallit till marken!
  På vilket sätt är en politiker mer eller mindre ärlig i ord: andra är inte bättre!
  Politiker, älskar att ösa fram talens silver, men att av någon anledning bara tiga i tid får guld!
  Inte ens en diamant är så svår att den inte blir förvirrad av en politikers envisa önskan att lova!
  Här har krigarna redan bytt ut sina stridssatser och återvänt till basen. Ja, USSR-arméns offensiv är mycket kraftfull.
  Slåss och andra krigare. Till exempel slår Mirabela ut landmål med stor effektivitet.
  Hennes jetattackflygplan attackerade olika mål, mestadels på land.
  Flickan tryckte på knapparna med sina bara tår och sjöng med förtjusning;
  Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Ner till botten och sedan...
  Vi kommer att bygga en ny, ny värld -
  Vem var ingen, han kommer att bli allt!
  Sovjetiska trupper närmade sig redan Bonn. Röda arméns generaler var mycket nöjda. De vann säkert. Men i en strid kan olika utfall hända. Röda armén tog antalet stridsvagnar och haubitser och andra typer av vapen. Striderna visade att de amerikanska M-60-stridsvagnarna inte var rivaler för de sovjetiska T-72 och T-80. Men även de tidigare T-64:orna är ännu starkare än de amerikanska.
  Så fronten på de sovjetiska trupperna krossade specifikt fienden. Marshals of the USSR ritade diagram över offensiva operationer. Och avancerade stridsvagnar kom in i floden Rhen. Och rullade över den med larver. Och det var en imponerande syn.
  Efter det plaskade en hel bataljon flickor som kastade av sig behåarna i floden. Och det var så vackert.
  Sovjetiska trupper gick in i Belgien ... Det var fortfarande maj 1975, och det var varmt och luften var fylld av vår.
  Lokalbefolkningen framför krigarna föll på knä och kysste deras bara, mejslade fötter.
  Krigarna vann...
  Alenka, till exempel, med sitt team, var den första som stötte på Bryssel. Anyuta kastade en granat med sina bara tår och kurrade:
  - För röd kommunism!
  Alla, klottrande från två maskingevär samtidigt, noterade:
  - Och grön kommunism är inte dåligt!
  Maria kastade en granat med sina bara tår, slet isär en Nato-soldat och gnisslade:
  - Och den ljusaste färgen är segerns färg!
  Marusya avfyrade en bazooka, krossade en fientlig stridsvagn och kvittrade:
  - Vi kommer vinna!
  Och hon skakade på sina blottade scharlakansröda bröstvårtor. Här är tjejen...
  BMP:are kämpar också här, med vapen och maskingevär. Och de tröskar också aktivt Nato-armén.
  Flickan, som alltid, är full av aggression och spänning. Och deras ögon gnistrar. De är så underbara krigare.
  Olympias, som skjuter från ett infanteristridsfordon, sjunger:
  Rysslands storhet kan inte förstås
  Hon är så mäktig och helig...
  Fäderlandets armé är oövervinnerlig,
  Till den oböjliga soldatens ära!
  Och flickan kommer att ta och skjuta från en raketgevär. Och han kommer att lägga ner många fiender.
  Ja, tjejerna är groovy här...
  Och nu har de passerat Bryssel och de sovjetiska stridsvagnarna går redan in i Paris. Och de gör det med stor kraft.
  Flickorna Margarita och Oksana sätter den röda flaggan på Eiffeltornet. Och den rör sig med vinden.
  Tjejerna tittar ner och ser hela Paris under sig. Magnifik och mycket vacker stad. Och elden lyser i mörkret.
  Margarita sjöng:
  Mästare och Margarita,
  Du vet att det är krig...
  Mästare och Margarita,
  Vad är hjälten Satan?
  Oksana sa självsäkert:
  - Bulgakov visade inte den där sovjetiska personen som man borde vara stolt över!
  Margarita höll med om detta:
  - Att kasta papper, det är fult!
  Oksana viftade med handen till piloterna och noterade:
  - Men kvinnor som drömt om moderiktiga klänningar kan förstås!
  Margarita skrattade och kurrade:
  - Du kan inte leva utan kvinnor, nej,
  I dem majsolen, som poeten sa!
  Oksana utfärdade logiskt:
  Oavsett hur många ord du ger
  Bli kär i oss igen...
  Så varje gång, åtminstone i en timme!
  
  Röda armén vann. Skador av människor hälsade de sovjetiska trupperna som befriare. Och ett så stort antal samlades under röda flaggor.
  Och musiken spelade, orkestern lät ...
  Alenka, som sprang längs den steniga vägen i Paris, kvittrade:
  Jag drömmer samma dröm
  Jag är i Paris igen, jag är kär igen.
  Solen bakom taken mötte oss i Paris.
  Plötsligt tittar jag - du står på kaféet.
  Jag studerade franska som barn
  Och jag bestämde mig för hur jag skulle starta en konversation.
  Artigt "bonjup", jag ska säga dig ...
  Alla avbröt Alenka:
  - Den här sången borde en man sjunga! Är vi lesbiska?
  Alenka höll med ett leende:
  - Ja, det är bättre att sjunga för en ung kille! Typ Vysotsky!
  Och tjejerna skrattade.
  Efter erövringen av Paris flyttade sovjetiska trupper vidare till Porte de Calais för att därifrån slå till mot Storbritannien. Och detta är deras aktiva steg för Röda armén.
  Den sovjetiska flottan avancerade också och pressade. Särskilt ubåtarna var många och lömska.
  Utgjutna från sovjetiska infanterifordon ...
  Natasha, till exempel, gick in i Rom. Det var så vackert i Rom. Denna stad kallades inte utan anledning evig. Och det finns så många vackra saker i den, inklusive Colosseum. Och olika typer av statyer för kejsare och kejsare ...
  Natasha slog sin bara fot på stenarna och gnisslade:
  - Ära till Sovjetunionens imperium!
  Då hoppade flickan upp och vred sig i luften. Och hennes bara klackar blinkade så.
  Zoya påpekade aggressivt:
  - Ja, Sovjetunionen är väldigt känt!
  Augustinus sa med ett skratt:
  - Och det kommer en era av kommunism på gården!
  Sedan blinkade flickan åt sina partners. Och hon blev uppenbarligen gladare. Och hon var redo att dansa.
  Svetlana blinkade med sina bara, rosa klackar och noterade:
  - Kommunism är härligt! Men inte på gården, utan i huvudet!
  Och flickorna brast ut i skratt och blottade tänderna.
  Rom underkastade sig det sovjetiska imperiet, liksom Italien. Och samtidigt började landstigningen i Storbritannien. Och Röda armén attackerade också USA, genom Alaska. Och det här är också ett så djärvt inlägg.
  Flickorna Alice och Angelica bröt genom Alaska och agerade med extrem effektivitet. Om ordet extrem är lämpligt för effektivitet.
  Alice, som sköt mot fienden och blottade sina tänder, sa:
  - Jag tror på kommunismen!
  Angelica morrade ilsket och kastade en granat med sina bara tår:
  - Bry dig inte om vad du tror på - kunskap är makt!
  Flickorna slog tillbaka fiendens angrepp med alla tillgängliga medel. Alice spelade en gång schack med Botvinnik och argumenterade med den första sovjetiska världsmästaren:
  - Är det sant att i en dålig position är alla drag dåliga?
  Mikhail Moiseevich svarade med ett leende:
  - En bra schackspelare leder inte till en dålig situation!
  Alice skakade skeptiskt på huvudet.
  Men även du förlorade!
  Botvinnik nickade, men anmärkte:
  - Förlorade, men reste sig igen!
  I den här världen fanns det dock en del nyanser. Mikhail Moiseevich Botvinnik, fråntogs inte rätten till revansch och besegrade även Petrosyan i returmatchen. Sedan spelade han en match till med honom. Och förlorade mot Spassky. Efter det beslutade Botvinnik slutligen att ge upp revansch. Fast jag spelade i gratisturneringar i några år till. Spassky besegrades av Bobby Fischer. Sedan tog Fischer ännu mer övertygande revansch. Och medan han fortfarande är världsmästare i schack. Karpov lekte inte med honom. Och Fischer är redo att slåss.
  Alice däremot spelar schack väldigt bra. Och Botvinnik mötte dess kraft. Hon pressade ganska mycket på hans världsmästare.
  Nu skjuter Alice sitt prickskyttegevär och sjunger:
  - Ära till Komsomol, slipsen runt halsen har blommat ut!
  Angelica morrade:
  - På något sätt mediokert får man Alice!
  Flickan fnyste till svar. Och gav ytterligare en sväng från maskingeväret.
  Flickorna slog tillbaka fiendens angrepp och började röra sig längre. Angelica älskade att spela Go. Och vinna serier där med olika partners.
  Men nu var det en häftig brand. Och hon sköt och slog ner Yankee-soldaterna.
  Och medan flickan sjöng:
  Jag är en rysk riddare på vildarnas knän,
  Rysslands fiender ska jag sopa bort från jordens yta!
  Och hur han blinkar åt sin partner. Och med bara tår ska han kasta en granat igen.
  Röda arméns fotfäste i Alaska expanderade snabbt. Och de sovjetiska trupperna rörde sig som kvicksilverdroppar på ytan. I synnerhet kom lätta kavalleristridsvagnar in i striden.
  Och striderna deltog i bilar för en person, där flickan låg ner, och en mycket låg siluett - kompakt. Och de amerikanska positionerna fick sådana bilar. Och nu åker Margarita i en sådan bil och skjuter på amerikanerna och sjunger för sig själv.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Jag dödade katten!
  Och från en pistol med en kort pipa som en duns. Stridande flickor, till vilka fångarna kysser sina bara, runda klackar.
  Dessa krigare ger inte nåd till någon. Här är flickan Domino, också på en mobil stridsvagn, och ensitsiga flugor och krossar sina motståndare.
  Och var kan amerikaner konkurrera med sådana människor?
  Domino klottrar från maskingevär och spottar ut dödliga laddningar och gnisslar:
  - För Ryssland, vårt kommunismens land!
  Domino är en cool tjej, och männen framför henne faller på knä...
  Det är redan juni och striderna är i utkanten av London. Britterna förväntade sig inte att deras huvudstad skulle bli under attack så snabbt. Och i Europa har sovjetiska trupper övervunnit Pyrenéerna, redan i Spanien. Och de kommer till Madrid.
  Elizabeth på T-80 stridsvagnen. Tjejerna har vunnit många härliga segrar och går nu in i Spaniens huvudstad. Franco lever fortfarande och har redan flytt i rädsla. Och folket välkomnar Röda armén som befriare.
  Diktaturen har fallit, och blommor kastas under larverna på den sovjetiska stridsvagnen.
  Elizabeth sa:
  - Vi störtade nazisterna!
  Elena sköt med hjälp av sina bara tår benen, bröt den amerikanska tanketten och grymtade:
  - Jag gjorde det jag var tvungen att göra, för fyrtio år sedan!
  Catherine väste aggressivt:
  - Ja, de krossade inte fascismen i Spanien, och han kom till vårt land!
  Elizabeth svarade med ett leende:
  - Nåväl ingenting! Men nu ska vi krossa alla ofärdiga nazisterna i knoppen! Det kommer att finnas ett världsomspännande kommunisms brödraskap! Och människor kommer aldrig att döda varandra igen!
  Flickorna kvittrade unisont:
  - Människor kommer aldrig att döda varandra! Ära till Ryssland!
  Madrid föll. Sovjetiska stridsvagnar kom också in i Lissabon. Även diktatorn Salazar, som suttit på tronen länge, störtades, känd för sin sympati för Hitler, och nästan förklarade krig mot Sovjetunionen.
  Flickorna Alenka och hennes team tvingade fångarna att kyssa sina bara fötter ... varefter kolonnen av sovjetiska stridsvagnar gick vidare.
  Gibraltar är Natos sista fäste i Europa. Hon underkastade sig inte på sin tid varken Napoleon eller Hitler. Men nu stormar Röda armén.
  Elizabeth skjuter från en stridsvagn mot brittiska batterier.
  Flickan ler mycket och skjuter exakt. Träffar målet och gnisslar:
  - Det finns inga hinder för kommunismen!
  Elena sköt också träffande, med sina bara tår och morrade:
  - Tjej, ta maskinen så snart som möjligt!
  Ekaterina slog också fienden. Hon slog honom exakt och skrek och blottade sina tänder:
  - Och en granatkastare kommer väl till pass!
  Låt oss säga att tjejerna skjuter mot Storbritanniens positioner på ett stridbart sätt.
  Elizave kände sig inspirerad, även när hon fotograferade, och komponerade flera dussin aforismer;
  Lejonet är djurens kung, men rävar brukar styra djuren!
  Vargen tar på sig fårkläder, politikern tar på sig skor med vita handskar!
  Politik är en smutsig affär och vita handskar i den är lika passande som vita rockar i en gruva!
  Kungen är inte den som ryter som ett lejon, utan den som listar som en räv!
  Diktatorn älskar att lära demokrati som en kråka till en näktergal att sjunga!
  Människor, detta är inte boskap, och härskaren är inte pan!
  Människan är Guds son, eftersom de korsfäster henne till fullo!
  En politiker är ibland en varg i fårakläder, men oftare en bagge i lejonkläder!
  Politikern har den största konsten, den är dyr att sälja, vilket inte är värt ett öre!
  Politiker, det här är flaskornas diktator - hans tal orsakar baksmälla!
  Det finns inga anständiga människor i politiken så sällsynta som vegetarianer bland vargar!
  Ordning läggs i tysthet, en röra ger upphov till ordspråk!
  Politikern är en dvärg med lång tunga och gigantiska ambitioner!
  Det finns inga torra stenar i floden, inga politiker med rena händer!
  Gud kommer inte att låta mänskligheten gå under om den inte sjunker till nivån för helvetesdjur!
  Det är bättre att vara en skägglös ung man än en get som har förändrat sin ungdom!
  Politikern utstrålar en stank, genom den ljuva doften av honungsfyllda tal!
  En politiker har ett mål - makt, och alla metoder för att uppnå det är ren smuts!
  Politiker, det är inte alltid en stark hand, utan alltid en lång tunga!
  En politikers långa tunga förkortar väljarens liv!
  Under en diktatur är det som i en buss - hälften sitter, den andra hälften skakar, och tyrannkontrollanten är själv en feg hare!
  En politiker är en matematiker som inte vill dela med någon, men älskar att ta bort!
  Det finns inga bröder i politiken, utan fullt av pojkar, inga trollkarlar, men fullt av nattälvor!
  Politikern vill visa väljaren att han är en magiker, men i verkligheten är han bara en nattälva!
  En politiker utan stålkulor riskerar att ta på sig byxorna!
  Politiker, det här är en clown, men istället för att skratta får han dig att kräkas!
  En politiker är en clown, men inte en matta, utan en matta!
  Politikern är en gycklare, men hans klockor ringer med brons av tomt prat!
  Politik, allt är smuts när man klättrar till toppen!
  Politiker, stjäl och låter så mycket som möjligt, men stjäl inte bara pengar!
  Politikern samlar in väljarnas röster för att hålla käften!
  Politiker, detta är Gud bara tvärtom, den Allsmäktige skapar ordning ur kaos, och politikern förvandlar ordning till kaos!
  Politikern är en feg hare i hjärtat, och älskar dessutom grönska!
  Vodka är det som ger kul i en timme, en politiker får dig att fälla tårar av besvikelse i ett sekel!
  I ett glas vodka kommer inte sinnet att drunkna, men till och med en droppe av en politikers söta tal är tillräckligt för att dränka landet!
  En varg är en sköterska i skogen, en politiker med varggrepp lamslår både människor och djur!
  Diktatorn är en räv, men mycket mer frossar, och kapabel att svälja alla människor med en boa constrictor!
  Politik är tal, som en slägga avskräcker från att tänka, fastän det inte har någon tyngd!
  En politiker är en kofot som slår hjärnor, bara mjukare än vax när det kommer till principer!
  Politik är ett sådant område där alla blir lurade, och alla har fel, men vinnaren är den som förvränger rimligheten!
  En barfota kvinna riskerar inte att drabbas av en förkylning av manlig likgiltighet!
  Män har inte kvinnors fantasi för outfits, kvinnor har inte maskulin realism för skor!
  En kvinna älskar när en man är lydig och likgiltig för alkohol, men en man som kan underkuva henne berusar sig!
  Tjejerna är kort sagt allsidiga hantverkskvinnor och tog Gibraltar. London föll också. Sovjetiska fartyg har redan landat i Irland. Och ja, Alaska erövrades och Röda armén gick in i Kanada.
  Tjejerna är arga och hoppar...
  Alice sa med ett skratt:
  Vi är tuffa krigare!
  Och med sina bara tår kastade hon en granat.
  Angelica noterade:
  - Branthet är inte alltid ett tecken på intelligens!
  Och med sin bara häl dukade hon under för en magnetisk mina. Och lade ner många fighters.
  Flickor springer över Kanada och sjunger;
  Komsomol-tjejer är de coolaste av alla,
  De bekämpar fascismen som örnar...
  Må vårt fosterland bli en framgång,
  Krigare som med värmen från en fågel!
  
  De brinner av gränslös skönhet,
  I dem värmer hela planeten lågan ljusare ...
  Må resultatet bli obegränsat
  Fosterlandet kommer till och med att mala berg!
  
  Till vårt fosterlands ära, helgon,
  Vi kommer att slåss med fanatikerna ...
  En flicka springer barfota i snön,
  Hon bär granater i en tät ryggsäck!
  
  Kommer att kasta en gåva i en mycket kraftfull tank,
  Slå sönder den för ära...
  Flickan skjuter ett maskingevär,
  Men det finns en riddare av en tapper stat!
  
  Allt kan vara en tjej, tror du
  Han kan till och med slåss i rymden...
  Och fascismens kedjor kommer att vara ett odjur,
  Hitler är trots allt bara en skugga av en eländig clown!
  
  Vi kommer att uppnå, det kommer att finnas paradis i universum,
  Och flickan kommer att flytta bergen med hälen ...
  Det är därför man kämpar och vågar
  Till vårt fosterlands Rysslands ära!
  
  Führern kommer att vänta på en slinga för sig själv,
  Och han har ett maskingevär med en granat på sig ...
  Du maler inte dumt,
  Vi ska begrava Wehrmacht med en spade!
  
  Och det kommer att vara i universum så Eden,
  Stor som utrymme och mycket blommande...
  Du överlämnade dig till tyskarna, bara dumma Sam,
  Och Jesus lever alltid i själen!
  
  Att vara medlem i Komsomol är väldigt bra,
  Bär under en vacker röd flagga...
  Även om det ibland är jobbigt för mig
  Men skönhetens bedrifter är inte förgäves!
  
  Barfota sprang jag in i kylan,
  Snödrivor kittlar den bara hälen ...
  Den flickaktiga iver har verkligen ökat,
  Vi kommer att bygga en ny värld av kommunism!
  
  När allt kommer omkring är fosterlandet vår egen mor,
  Vi har att göra med levande kommunism...
  Lita på att vi inte trampar ner hemlandet,
  Låt oss sätta stopp för den vidriga monsterfascismen!
  
  Jag är alltid en vacker tjej
  Fast jag är van vid att vara barfota i en snödriva...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Vilka gyllene flätor jag har!
  
  Fascismen slog igenom ända till Moskva,
  Det är nästan som att de skjuter mot Kreml...
  Och vi tjejer är barfota i snön...
  Januari står sig, men det verkar för oss i maj!
  
  Vi kommer att veta allt för fosterlandet
  Det finns inget land i universum som är mer kärt för oss ...
  Låt det bli ett mycket grymt liv,
  Du behöver inte bara vila på sängen!
  
  Låt oss bygga en strålande kommunism,
  Var finns ett palats med en grenad trädgård för alla ...
  Och fascismen kommer att gå under i underjorden,
  Det är nödvändigt att kämpa hårt för Moder Ryssland!
  
  Så det kommer att bli bra i universum,
  När vi snabbt dödar fienderna ...
  Men nu är kampen mycket hård,
  Tjejerna går barfota!
  
  Vi är tjejer, fighters-hjältar,
  Låt oss kasta vild fascism i helvetet...
  Och du ser barfota skönhet ut
  Så att kommunismens fana kan göra det!
  Låtarna kanske inte är riktigt för säsongen, men från hjärtat och av hela mitt hjärta....
  I juli 1972 gick Röda armén in i det kontinentala USA. Och hon vann med övertygelse, trots långa kommunikationer. Och Röda arméns framgångar var kolossala.
  Och överlägsenhet i vapen också.
  Speciellt som stridsvagnar och flyg också. Och de besegrade amerikanerna.
  Nu kämpar Elizabeth på själva USA:s territorium. Slåss och vinner, och glöm inte att sjunga:
  - Ett två tre! Knäck fascisten!
  Elena skjuter med sina bara tår och gnisslar:
  Vi kommer att erövra Amerika!
  Ekaterina tryckte på sin röda bröstvårta på joystick-knappen och utfärdade:
  - Den coolaste segern blir vår!
  Samtidigt minns några välriktade tjejer och aforismer:
  En politiker som lovar en paj i skyn låter nationens egendom gå åt vinden!
  En prostituerad får pengar med tungan, en politiker får röster, men den senare är mycket mer korrupt!
  Politikern är en åsna som vill förvandla väljarna till packåsnor!
  Politikern har en tjuvkostym - utpressning av röster!
  En politiker är en get som mjölkas med verbal diarré!
  En prostituerad är mycket ärligare än politik, sex i utbyte mot pengar, bättre än pornografi för en röst!
  Politikern ges som den sista horan, men smittar alla klienter på en gång!
  En kondom skyddar en prostituerad från smitta, bara öronproppar hjälper mot politisk smitta!
  Politikern är snabb på tungan, långsam när det gäller uppfyllandet av det utlovade, men bara en gepard i motiveringen!
  En politiker är en lögnmästare, en stormästare på svek, en förkämpe för undanflykt, men han känner inte till anständighetens elementära regler!
  En politiker mäter inte sju gånger, utan skär av tre skinn!
  En politiker är en lus som sitter på en tjurväljare, men trots sin ringa storlek är den väldigt betungande!
  Vad en kvinna vill, vill Gud, och vad en politiker vill, vill inte ens Satan!
  En politiker är en boxare med korrupt domararbete och illegala slag!
  En politiker är en konstnär som föredrar ljusa teckningar framför mörka färger!
  Det finns inget halare än en politikers väg till toppen, bara neråt trycker han väljarna!
  Tro inte att politikern är din vän och livlina, han är din fiende och drar in dig i ravinen!
  Samvete är en dyr vara, men den säljs inte i vikt, och den köps inte tillsammans!
  Varje politiker har skelett i sin garderob, men väljarna får höra att de är kött i kylskåpet!
  Den här politikern är en katt som har en råttfälla redo för väljarna, bara betet är inte ost, utan en verbal toalett!
  Väljaren dricker vodka, och politikern sliter i halsen!
  Bättre att dricka hela natten än att rösta på en politiker med berusade ögon!
  Politikern sjunger, låtsas vara sin egen, men enligt någon annans anteckningar!
  Det finns inga falska anteckningar i kärlek, och politik är en fullständig lögn!
  En politiker som sprider ett tal med en rand kommer att förse väljaren med en rutig himmel!
  Ofta i politiken kommer först - det sista odjuret!
  Även om han är politiker och elefant i en porslinsbutik, kommer han att krypa igenom vilken springa som helst!
  En barfota kvinna förför män, sätter skor på de rika och stoppar in sin bara häl under hälen!
  Nakna kvinnliga bröst kommer att lämna en man utan byxor!
  En prostituerad klär av sig inför en klient, en politiker tar på sig ett fårskinn inför väljarna!
  Om du är skodd av huvudlösa politiker, då är du den sista hatten!
  Om du inte har en kung i huvudet, då är du en hatt och i nöd!
  Kronan är inte för den som har hatten!
  Det dyraste talet är gyllene tystnad!
  En diamantman med stark vilja och nerver av stål!
  Blygsamhet pryder en person, men en politiker älskar att upphöja sig själv till den grad av fulhet!
  Nästan inga ärliga politiker, men fulla av besvikna gnäller!
  Nog snack, dags att sätta igång!
  I politikers verbala diarré drunknar handlingar, men tomma ord dyker upp!
  Politik och havet är knädjupt, men han är täckt upp till öronen av verbal diarré!
  Från honungen från politikers mun kan du somna för alltid!
  Tjejerna komponerade bra och kämpade utmärkt. Philadelphia föll och amerikanerna strömmade in.
  Sovjetiska och kinesiska trupper avancerade över USA i segerrika marscher.
  I Amerika, panik och bedlam, och det verkade som om det inte fanns någon chans till frälsning.
  Röda armén tog stad efter stad. Och närmade sig redan i slutet av augusti till New York och Washington.
  En hel bataljon flickor började storma den amerikanska huvudstaden.
  De slogs i en mobb, barfota och i bikinis. Och de kastade granater med sina bara tår.
  Och rusade runt i Washington. Och de sköt motståndare från maskingevär och kastade granater.
  Och de vrålade:
  - Lenin är med oss i oktober,
  Med en stor tvåa i dagboken!
  Och som tungorna visar. Och ge för att skjuta fiender. Och hur sovjetiska stridsvagnar tröskar.
  Och träffade haubitsar och raketgevär.
  Det är så "Smerch" tjatar, och blåser allt på en gång. Och hela stadsdelar exploderar och kollapsar.
  Och det visade sig vara en grym iscensättning av krossande slag. Och raketerna exploderar...
  Vita huset förstörs och den amerikanska kongressen flydde. Så här blev kriget. Och tjejerna vrålar och skjuter.
  Sedan lägger de fångarna på knä och får dem att kyssa sina bara fötter. Och de gör det darrande av rädsla.
  Maria, som kysstes på hälen av en svart soldat, kurrade:
  - Ära till SUKP!
  Och klickade med sina bara tår på näsan.
  Augustinus skrek:
  - För röd kommunism!
  Och krigarna fyllde upp soldaterna och hoppade bokstavligen på dem. Och detta var det aggressiva trycket från de sovjetiska stona.
  
  Men saken begränsades inte till detta heller... Tjejerna satte också lite eld på männen.
  Men kort sagt, Washington föll. Och New York också... Amerikanerna drog sig tillbaka, eller snarare flydde söderut.
  Men de förföljdes av Röda armén. Och körde och körde hela vägen till Mexiko.
  Den 3 september 1975 kapitulerade USA. Kriget är nästan över. Men det var också nödvändigt att erövra Latinamerika med pro-amerikanska diktaturer. De är inte rivaler i styrka, och människorna i dessa länder är för Sovjetunionen och kommunisterna.
  Men du måste gå vidare och fortsätta. Och övervinna avstånd.
  Kriget pågick fortfarande och flickorna slogs.
  Natasha, för att förkorta tiden, flög på ett flygplan med sitt team.
  Tjejerna spelade en speciell sorts schack för fyra och diskuterade maktbalansen.
  Zoya sa med ett leende:
  - Nu ska vi ha allsidig kommunism!
  Augustinus noterade:
  - Det kommer att bli ett brödraskap av kommunistiska stater och folk. Och då blir det inga fler krig, inga fler problem. Vi kommer att flyga inte bara till Mars, utan till stjärnorna. Och där kommer ålderdomen att besegras, och vi kommer alla att bli nakna, friska och lyckliga!
  Svetlana skrattade och svarade:
  - Evigt ung! För alltid barfota!
  Natasha skrattade och sa:
  - Det är toppen!
  Striderna i Latinamerika var ojämna. Folken stod på Röda arméns sida, soldaterna och officerarna ville egentligen inte dö för sina olagliga diktatorer. Men enskilda fanatiker kämpade, men de förtrycktes lätt. Och trupperna avancerade, krossade och besegrade fienderna.
  Sovjetunionen vann med stor lätthet ...
  Men kriget är inte över än. Även om Santiago i november tog och störtade Pinochet. Och hela Latinamerika var under kontroll.
  Men vi behöver fortfarande befria svarta i Sydafrika och ta kontroll över Mellanöstern och islamiska länder.
  Sovjetunionen etablerade världshegemoni. Och han ville kontrollera allt. Året 1976 har kommit ... Sovjetiska och kinesiska trupper, såväl som allierade, ockuperade hela Mellanöstern och Pakistan och Iran på en och en halv månad. Indianer deltog också i striderna om Pakistan. Ytterligare, en månad senare, tog de kontroll över norra Afrika. Motståndet var svagt, även om sovjetiska och kinesiska trupper dödade många. Andra länder i Afrika gjorde inte motstånd. Och de erövrades ganska lätt och nästan frivilligt.
  Sydafrika gjorde också motstånd i bara två veckor. Black, naturligtvis, stödde Sovjetunionen och Kina. Och segern var komplett. Och det var ett flyg till Mars, och allt var väldigt känsligt. Röda armén ockuperade också Australien och Nya Zeeland.
  Efter det beslutades det att ta och skapa ett enda imperium. Mao Zedong hade precis dött. Och i Kina kom helt prosovjetiska styrkor till makten.
  Och den 18 november 1976 hölls en världsomröstning om skapandet av Sovjetunionen på hela planeten jorden. Därmed slutade samlingen av det sovjetiska imperiet. Sovjetunionen blev ett land i hela världen.
  Och Nikolai Voznesensky är ordförande för hela planeten Jorden. Strax därefter hölls val av ordförande för fem år. En stark världsmakt etablerades. Och människor flög till planeterna i solsystemet.
  Tyvärr är Nikolai Voznesensky inte odödlig. Och de lyckades inte upptäcka odödlighet. Och han dog 1980, när rymdskeppen redan hade nått Merkurius.
  Men han hade en vice ordförande, en kvinna, Margarita Korsjunova, som började regera efter Voznesensky.
  Och livet flöt på bra och glatt.
  Människor bemästrade solsystemets planeter. De började bygga städer på Månen, Mars, Venus, Merkurius.
  Och 2020 började den första bemannade flygningen utanför solsystemet till planeterna som kretsade kring stjärnan Sirius. Och det var väldigt intressant och på sitt sätt, vackert.
  På planeten jorden var materiella problem redan lösta och det fanns ingen fattigdom. Ett cancervaccin har utvecklats och många sjukdomar har utrotats. Experiment med föryngring började. Mycket mer gjordes.
  Alla hade redan bilar i sin personliga ägo. Många varor blev gratis, särskilt mat. Andra var väldigt billiga. Dessutom föll priserna ständigt och lönerna växte.
  Det fanns ingen arbetslöshet. Det är sant att vetenskapens snabba utveckling har skapat brist på jobb. Men detta löstes genom att minska arbetsdagens längd. Först infördes en femdagars arbetsvecka. Sedan fyra dagar. Och så blev arbetsdagen sex timmar. Och sedan minskat till fyra.
  Dvs arbetet 2020 blev fyra timmar om dagen och tre lediga dagar i veckan! Och det är jättebra. Och många produkter är gratis och rikligt. Det fanns sann födelsekontroll för att förhindra överbefolkning, men så måttlig. Tre barn kan fås utan problem.
  Relationerna mellan raser och nationaliteter, åtminstone utåt, var ganska välmående och vänliga. Människor levde som en enda familj av folk. Det sovjetiska folket började dominera, och allt verkar vara bra.
  Religionen var kommunism, materialism och ateism. Huvudsaken är tron på det mänskliga sinnet. Naturligtvis måste människor vara människor.
  Tja, hoppas på odödlighet genom den kommunistiska vetenskapens kraft. De säger att tiden kommer, och vetenskapen kommer att bli så allsmäktig att den kommer att återuppliva även de döda.
  Och Stalin, och Lenin och Voznesensky!
  Och tro att vetenskapen kommer att återuppliva alla människor på jorden. Vissa för evigt liv, andra för omskolning.
  Och det här är bättre än den bibliska berättelsen om paradiset. Och folk trodde på kommunism och odödlighet. Och att det snart kommer att finnas lycka i universum.
  Och religioner försvann gradvis och tappade relevans. Och islam var inte längre så aktiv. Och även moskéer och kyrkor stängdes, liksom tempel. Och folk trodde på gudarna, som på sagofigurer.
  Brottsligheten har nästan försvunnit, livet var väldigt bra, dessutom finns det många videokameror och upptäckten sker nästan omedelbart. Och livet blev roligt.
  Det fanns också frihet i erotik, och till och med ett mode för nakna kroppar. Det fanns också en kult av en sund kropp och fysisk fostran.
  Människor rörde sig mot absolut lycka och seger över döden! Enskilda organ har redan klonats, och de handikappade och handikappade har försvunnit.
  Och mänskligheten, tack vare att Stalin dog fyra år tidigare, var optimistisk inför framtiden!
  
  
  PUTINS LYCKA MED HITLER
  Hitler fick den ryska presidenten Putins tur med hjälp av en magisk ritual. Och det förändrade historiens gång dramatiskt. Först vann luftstriden om Storbritannien. Visserligen vågade Hitler inte landa, men i himlen vann Luftwaffe dominans. Franco gick under dessa villkor med på attacken mot Gibraltar. Tyskarna erövrade denna fästning på två dagar. Och de skickade trupper till Afrika.
  Kriget med Sovjetunionen sköts upp. Men det gynnade bara nazisterna, så den svarta kontinenten erövrades.
  Nazisternas numerära överlägsenhet och bättre organisation gjorde att de kunde fånga Afrika, Mellanöstern och Indien på ett år.
  Och i november 1942 landade plötsligt nazisterna och intog Storbritannien på elva dagar.
  Därefter började förberedelserna för ett krig mot Sovjetunionen. Tyskarna satte in nya stridsvagnar: "Panthers", "Tigers", "Lions", redo för strid. Och den 22 juni 1943 började invasionen.
  Naturligtvis lyckades Sovjetunionen förbereda sig väl för den här tiden på två år. Antalet stridsvagnar växte till trettioåtta tusen etthundratjugo divisioner, antalet flygplan nådde femtio tusen. Antalet vapen och andra typer av vapen ökade också. Men Wehrmacht tillförde mycket. Antalet stridsvagnar i det tredje riket växte från sextusen till tjugo tusen på två år. Och deras kvalitet har förbättrats markant.
  Även flyget i tredje riket steg. Den nya ME-309 var ett mycket kraftfullt vapen och kom in i serien. Focke-Wulf, och Yu-288 och Yu-188 var starkare. Och det var allvarligt. Fritz hade också gaskastare och mycket mer. Inklusive det kraftfullare automatgeväret MP-44.
  Det viktigaste var att tyskarna hade ett stort antal infanteri. De kunde använda kolonialtrupper och soldater från Europa.
  Men det fanns andra nyanser också. Röda armén var inte redo för försvar. Ja, de lärde henne inte att försvara sig. Och även om de lyckades slutföra befästningarna på Molotovlinjen, var de för nära gränsen och inte tillräckligt djupa.
  Dessutom kunde tyskarna attackera från Turkiet och Iran och Indien. Dessutom har Japan utplacerat trupper för offensiven.
  Ja, de pressade hårt.
  Och på tre månader besegrades Sovjetunionen och Moskva föll. Två månader senare var Ryssland helt ockuperat.
  Därefter bestämde sig Hitler för att attackera Amerika. Och här fick tyskarna hjälp av tur.
  De amerikanska stridsvagnarna var svaga, flygplanet släpade efter. Och tyskarna hade framgångsrika jetplan, och flygande tefat verkade helt osårbara för handeldvapen, och ubåtar var inte väteperoxid. Och stridsvagnar av serie E. De krossade USA, om än med svårighet, men mer på grund av avståndet den 30 januari 1946. Bara resterna av den amerikanska armén kapitulerade.
  Och den 20 april 1951 attackerade Hitler, av rädsla för att samurajerna skapade en atombomb, även Japan ... Kriget varade på ett sätt. Nazisterna hade mer avancerade pyramidformade stridsvagnar, kraftfulla flygande tefat med lasrar och ultraljudsvapen. Mer avancerade raketsystem med flera uppskjutningar och mycket mer.
  Det vill säga, Japan varade inte längre än sex månader. Och kriget slutade med ytterligare en seger för Wehrmacht.
  Putins tur hjälpte Hitler att erövra det sista betydande imperiet på jorden.
  Och den 20 april 1959 hölls en världsomröstning, som etablerade den imperialistiska regeringsformen för en världsmakt, ledd av Adolf Hitler.
  Redan 1949 flög tyskarna till månen. Och den 20 april 1957 ägde en flygning till Mars rum.
  Nazisterna behärskade solsystemet. Och över hela världen fanns nu en järn, tysk ordning. Vid sjuttio års ålder blev Adolf Hitler världskejsare, tack vare Vladimir Putins lycka. Detta är en fenomenal prestation.
  Sedan återstår att utforska andra världar, och mänskligheten förenas. Dock såklart en hel del byggarbetsplatser, av olika slag runt om i världen. Inklusive en underjordisk tunnel från Chukotka till Alaska. Men den 1 maj 1959 kraschade Adolf Hitler med sitt plan. Och utroparens fantastiska regeringstid tog slut. Tydligen var Putin, med sin fenomenala tur, inte avsedd att leva mer än sjuttio år.
  Men Hitler hade redan en arvtagare. Av de barn som erhållits genom konstgjord insemination. Så fortsatte Adolfs dynasti. Och mänskligheten fortsatte byggandet på olika nivåer.
  Även i Afrika byggdes vägar och järnvägar och bilar, liksom många städer. Och de svarta arbetade här och höjde ekonomin på den svarta kontinenten.
  Mänskligheten har utvecklats och uppstått. Kommunismen byggdes upp och människors liv blev bättre och bättre.
  Efter Hitler styrdes kejsaren av sin son Wolf den Förste. Han var ung, men vis, och lyfte mänskligheten till stora höjder. En av idéerna var att öka antalet kvinnor och experimentera med gener. I synnerhet beslutades att öka antalet honor så att de var fem gånger fler än hanarna.
  Samtidigt, 1961, flög imperiets astronauter till Venus och ett år senare till Merkurius. Ett par år senare besökte vi Jupiters satelliter. Besökte andra planeter. Tills 1980 besöktes den längsta planeten i solsystemet, Pluto. Och det var jättebra.
  Och år 2000 började den första stjärnlösa expeditionen. Brottsligheten försvann nästan på planeten jorden, och sjukdomar och epidemier var över, människor glömde hunger och råvarubrist. Livet blev bättre och bättre.
  Och ett riktigt paradis byggdes. Och folk slogs inte mot varandra. Vetenskapen har utvecklats snabbt. Och ge människor glädje. Tekniken har också utvecklats. Mästerverket i detta är förstås disketten. De var redan kapabla att flyga mellan planeter. Och Fritz var ostoppbara.
  I Ryssland avtog gerillakrigföringen snabbt. Folk bestämde sig för att det inte fanns någon chans att kasta av sig nazisterna och att de måste leva. Och livet blev bättre och bättre. Imperiet var på väg mot kommunismen. Men efter år 2000 blev många varor helt gratis. Det fanns inga hemlösa, alla hade ett jobb. Och mycket vackra hus byggdes. Och alla hade bilar, och alla hade gratis internet och mycket mer.
  Livet gick upp. Det var bra för folk. Och alla vände sig gradvis vid att vara ett enda imperium. Och det blev assimilering.
  Ryssar och andra slaver fick lika rättigheter som tyskarna. Ja, och andra nationer levde väl under nazisternas kontroll.
  Som inte kämpade, inte partisk, levde med värdighet. Tyskarna genomförde inga straffåtgärder, utan anledning.
  Och verkligen, så fort vi gjorde oss av med partisanerna, upphörde förtrycket på en gång.
  En flexibel ockupationspolitik byggdes upp. Det fanns självstyre och användandet av lokal personal. Och 2020 fick alla människor på planeten jorden medborgarskap och juridisk jämlikhet etablerades äntligen.
  Vid den här tiden hade vetenskapen utvecklats så mycket att ålderdomen var besegrad, och alla blev evigt unga och vackra.
  Och på andra planeter i solsystemet uppträdde bosättningar i det tredje riket. Och så blev det stort i världen.
  Pojkar och flickor i den här världen började spridas över hela galaxen. Virtuell verklighet har redan dykt upp i Hypernet-matrisen, och mycket av allt underbart och ungt och vackert. Vad som helst kunde reproduceras.
  The Empire of the Third Reich blev ett imperium med stora möjligheter och erövrade universum.
  Och kvinnan i den blev fem gånger fler än män. Och de är alla vackra, unga flickor, och männen är unga män som inte behöver raka sina skägg. I själva verket är skägget bara en primitiv, djurisk atavism.
  Och nu rasar och brinner sådana intressanta spel i virtuell verklighet.
  En av dessa allsmäktige skapare av universum, Friedrich Sfero, arrangerade just den coolaste "underhållningen".
  Nämligen en rymdstrid. Å ena sidan, hans trupper, som representerar Stolt Tyskland, å andra sidan, stjärnarmén för vilken flickvän som helst, samma allsmäktige skapare av Harlequinadens universum - Det fruktansvärda Tyskland. Så eftersom allsmäktiga människor slåss kommer det att bli kul och häftigt, till den grad omöjligt.
  Det fruktansvärda Tysklands armés skruvstäd var obönhörligt hoptryckt. Hyperplasmatiska kramar försökte klämma den mäktiga fienden från Stolta Tyskland hårdare. Miljontals och åter miljoner rymdskepp fann sin undergång här. Ofta heroisk, och ibland löjlig. De dog, med ett leende på läpparna, i hopp om att återuppstå med tiden. Även om det såg väldigt läskigt ut... Kolossens strömlinjeformade droppliknande form brinner med en speciell låga som tuggar fälten av rymden och vakuum. Lågorna rusar genom rymdfarkostens korridorer och ventilationsschakt. Miljontals levande soldater, både människor och representanter för andra raser med miljarder robotar ombord, försöker komma bort från den alltförtärande hettan. Nästan alla kämpande människor är de vackraste tjejerna, målade med utarbetade frisyrer i avantgardistisk stil, som om de samlades inte för en hård kamp, utan för en kejserlig bal - en maskerad. En av flickorna fattade eld i håret i form av en väderkvarn med blad i form av påfågelvingar och hon skrek hjärtskärande. Smärtan är ofattbart hemsk och hårbotten bokstavligen går sönder. Väderkvarnens blad lossnar och snurrar sedan i en nio-ordnings virvelvind av kinespatial krökning.
  Men orcherna och alverna ryter särskilt hotfullt, för dem är det egentligen mer mardrömslikt att inte komma på, lågan tar en eller annan form. Antingen är det här en flinande fysionomi av en syndig ande som kallas av en nekrofil trollkarl från underjordens lägsta djup, eller ett ljus som dansar runt hytterna och vrider på vapenpiporna i form av ett fruktansvärt, extremt rasande rovdjur. Och det kan vara mer läskigt än det surrealistiska i teckningen av ett destruktivt och brännande ämne.
  Och allt detta är på skalan av ett rymdskepp som inte är sämre i storlek än Merkurius... Men enligt universums skapares normer finns det inte så många. Samma skapare av en sådan helt materiell verklighet, bestämde sig för att bryta sig loss helt.
  Sfero Friedrich Katastrofov upplevde spänning och samtidigt tillfredsställelse: en nolla till hans fördel. Den unga skapare-terminatorn gjorde en U-sväng, flyttade sig bort från strålen av magoplasma och, under täckmantel av sprakande gravionkärnstrålar, svajande vakuumet, stack han in den i ryggen på en annan magolet. Det är inte lätt att ta sig in, krigsmaskinerna galopperar som hovarna på galopperande hästar, och till och med drivna av shaitan som har samlat all kraft från underjorden. Och inga fysiklagar och kosmologi som är bekanta med efterblivna människor från det förflutna. Konceptet med tröghet är endast på begäran av skaparen.
  Nu (som består av Hyper-princeps-mago-plasman av en sådan obegriplig typ av materia för mänsklig perception, då kan du ta vilken form och modifiering som helst av det existerande, ändra storleken från kärnan i en foton, när du fritt placerar hela universum i biljoner parsecs i diameter i din handflata!) Sfero valde att inkarnera kroppen av en biologiskt modifierad pojke, som tränades i det mäktiga och tekniskt avancerade imperiet Stolta Ryssland, även när han mognade som ett embryo i livmodern av en inkubator-dator.
  Från befruktningsögonblicket var det träning i en dröm, avbruten av smärtsamma impulser, om ett speciellt, kosmiskt krig. Och fortfarande fanns det missar, eftersom mogulernas bana, berövad på tröghet, var helt oförutsägbar. Men Sfero är inte komplex med detta. Han begränsade medvetet för att göra sina förmågor mer intressanta. Trots allt, Stolta Tyskland, spridda över miljarder galaxer och en kvadriljon bebodda världar, är denna skapelse, naturligtvis, en virtuell matris. Och rymdkrigets spel måste följa reglerna. Så att det inte blir något kaos alls. Skaparpojke. sköt ner ytterligare tre, försvunnen två gånger. De magiska impulserna från vapensystem, fantastiska i design, skar bort vakuumet och fick det till och med att lossna, skivor av honungsost, redan på en annan nivå av universum. Här dök Sfero igen ner i hålet i rymden och gick in i attackläget. Samtidigt valde Creator-Boy ögonblicket så att de cybernetiska övervakningssystemen inte kunde fixa det, vilket gav en fullständig översikt över utrymmet som omger magoleterna av olika modifieringar.
  - Magomatrix absorberas av kinezphoton! - Filosofiskt att slå ner en annan fighter och undvika princeps-plasmans krossande tentakler, sa skaparpojken.
  Julius Caesars armé, till vilken Sfero Frederick anförtrott det övergripande kommandot, fortsatte att trycka på och utnyttjade numerisk överlägsenhet och lämnade inga misslyckade försök att omsluta den från flankerna. Harlequinades hantlangare Hannibal besprutade fler och fler trupper och försökte sträcka ut flera parsecs (en parsec är det avstånd som en ljusstråle färdas på två och ett halvt år) under hans kommando en enorm armada. Tätheten av bildandet av trupper minskade, och rollen för individuell skicklighet ökade. Här visade sig båda sidor vara värdiga och demonstrerade konstflygning och manöverkonsten. Men förlusterna var kolossala, mer än en miljon rymdskepp brann ner i förintelsens giriga fackla.
  Sfero bytte plötsligt platsen för kampen och befann sig bredvid den mest magnifika tjejen. Skaparpojken och Valentina knäppte varandras händer, de andra killarna och de mycket fler flickorna utbytte blinkningar. De tog med batterier och öppnade en hyperplasmisk orkantromb vid båtar, ensitsiga maglets, jaktplan, brigantiner, jagare, jagare och andra små fartyg. Spheros ögon blinkade segrande.
  Den allmänna utbildningsnivån för de krigsutbildade kämparna, även när de simmade som foster i ett slags näringsmedium, var mycket hög. Men de ramlade inte alltid ur många sprickor och vakuum kollapsar. Som svar avfyrade fienden också sin hänsynslösa eld och hade till och med en personlig matris. En ström av hyperplasma brände genom det försvagade matrisförsvaret och ett halvrumsfält genomborrade rustningen. Här är den, det magiska utrymmet kunde inte stå ut, sprack, en mångfärgad ström av ultraeld föll på skjutparet. Sphero brann ner direkt (det är bara en superhäftig känsla när köttet är förintat!), flickans partner evaporerade arm till axeln, benet till knäet, bålen till revbenen. Skönheten skrek och ryggade tillbaka. Valentina beställde.
  - Aktivera cyberregenerering.
  Flickans kropp (liksom andra människor) har inte varit protein på länge. Detta är ett speciellt kött med hyperplasmiska inneslutningar, medan människorna själva livnär sig på superenergi. Så köttet efter att ha blivit sårat började sakta växa. Relativt långsamt är själva processen synlig för blotta ögat, hastigheten för vävnadstillväxt är 0,9 centimeter per sekund. Men den hårdaste striden är mycket flyktig, rustningen brändes på flera ställen. Två vapen avdunstade, sex soldater dog, en ung man brändes till hälften, flickan förlorade tillfälligt hårbotten och fingrar. Sphero, skrattande, återvände och sa, hur mycket har du uppnått genom att besegra bäraren av universums skapare? Mirakulöst lyckades undvika detonation av granater. Men skadan är kolossal, luftsifonerna, som kastas ut blinkar in i vakuumet. Men killarna svarar tillräckligt. Sfero själv utförde ett filigran skott och slog ut ett trippelattackflygplan. Valentina, hennes tunga förlängd, slickade killen på läpparna.
  - Megaquasar!
  - Låt oss hyperförstöra (superförstörande) plasmautbrott! - skällde den unge Skaparen av universum.
  Två magoleter sköts ner av andra vapen, tre skjuttorn sköts ner mot jagaren. Men det var i det ögonblicket som en missilkryssare riktade sina vapen mot dem. Pojkeskaparen, inte utan njutning, med skarpa förnimmelser, kände dödens andetag i ansiktet. En ond gigantisk gammal kvinna med lie hotade, och kapten Sfero gav ordern.
  - Flexibel reträtt! Rör dig som en orm, genom en igelkott!
  Batteriet rusade tillbaka, men lite för sent. Vakuumet verkade värka av smärta, en hyperplasmisk virvelvind svepte förbi. Ett fruktansvärt slag av gravioplasma hakade på batteriet. Genast visade sig fem vapen och tolv personer i teamet vara helt förångade. Sfero och de andra tjejerna kastades iväg av en gravitationsvåg. Skaparpojken flög över och slog huvudet i magen på den atletiska men extremt graciösa Valentina. Och det här är svårt när köttet som du var tvungen att ramla i inte är protein:
  - Wow, ditt pulsar-kollapshål! mumlade Sphero. Och han flinade när en hyperelektricitet sköt genom honom.
  Det fanns stora sprickor i rustningen. De skär som raviner i den lila ytan på en metall som är mer än en miljon gånger starkare än titan. Vilken kolossal kraft är gömd i hyperplasman eller dess ännu mer perfekta variation av princeps-plasma som kan röra stjärnor och släcka kvasarer. Men bara den sjätte, sjunde och så vidare, materiens tillstånd. En hel ocean av hyperplasma kan erhållas från vilken molekyl som helst. Teoretiskt (tills detta inte är tillgängligt för människor), kommer en elementarpartikel att reproducera hela universum. Eller förstöra! Sådana är de kvasi-gudomliga möjligheterna för hyperplasma.
  Batteriet glider genom den flexibla kollapsen vibrerande i kinesspace, soldaten pressas ner av den försvagade tröghetskraften. Sedan skjuts fjädern ut, och batteriet öppnar igen eld endast vid en annan punkt i rymden.
  Friedrich Sfero befaller:
  - Slå med en smal stråle, växla vapnen till det koncentrerade ramrodsläget.
  Eftersom datorer är inaktiverade måste detta göras manuellt. Reglera flödet av hyperplasma med hjälp av trumman. Men att göra detta är inte ens lätt, det sparar det faktum att denna force majeure också ingår i träningsprogrammet. Pojkar och flickor hanterar detta problem i autoläge. Sfero Friedrich fångar en missilbåt i sikte, ett skott med en liten ledning. Det tunnaste gnisslet av det förstörda vakuumet hörs, båten slits i stycken. Att döma av kraften i explosionen sker en detonation av ammunition. En ljusfläck blåser bilen. Magolet är också förstört, flickan återgav det exakta skottet.
  Vingar flyger av separat, samtidigt som de snurrar i ett vakuum av flammande svansar.
  Fiendens brigantin tar ytterligare skada, men svarar med samlade salvor. En bäck kommer in genom springan, kastar bort flickan och avslöjar gyllene bröst med cinnober, självlysande bröstvårtor.
  Sphero skriker av förtjusning:
  - Du ser vad coolt! Chernodyrno!
  Valentina slog den allsmäktige pojken på hans magoplast-hyade knä.
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellips! Höj riddarens mace högre!
  Den droppformade brigantinen strös i salvor. Taggiga daggdroppar av hyperplasma sprayade över hela stridsutrymmet.
  Friedrich Sfero visslade:
  - Ge en foton, in i avgrundens kollaps!
  En fregatt dök upp från sidan, samtidigt ryckte grannbatteriet till. Det ser ut som att killarna hade otur, de snubblade över en tung raket eller ett Vibro-fält som raderade den mest hållbara metallen till puder.
  Pojken försökte snurra plattformen för att överleva ett sådant angrepp. Men trots allt är motståndarna högklassiga proffs som gått ut nästan samma skola. Skaparen av Harlequinade är inte heller en bedragare i skapandet av civilisationer!
  Tempropreonkanonen har kollapsat. Den krossades till en hög med gnistrande delar. Flickan och Creator-pojken som serverade pistolen kastades iväg som av ett slag med ett slagträ. De kraschade in i pansaret med kolossal acceleration, bucklade det något och själva tillplattade kraftigt, rysande av chock med sina mycket elastiska och starka kroppar. Sedan började de dra av den kraftiga beläggningen, vilket gav en normal form åt sina vackra figurer, präglade som statyer av gamla gudar.
  Sphero kände sig kall i nedre delen av buken. Tätheten av fiendens plasmautbrott intensifierades, det verkar som att nya styrkor drogs in i striden. Till exempel är själva ultraslagskeppet storleken på en anständig asteroid, och formen på en massiv dolk översållad med sändare avgav en hel rik prydnad av hyperplasmiska jetstrålar. En krökt, vriden-i-form hybrid av en matryoshka och ett dragspel, ämnet föll på kryssaren i Stolt Tyskland. Andra strömmar av förintelse krossade de fyra droppformade artilleriplattformarna.
  Spheros knädjupa högra ben förångades och utan att vänta på att det skulle växa på ett naturligt sätt ökade han omedelbart sin lem.
  Julius Caesar, trots all sin talang, förlorade striden, numerisk överlägsenhet med en ungefärlig tekniklikhet var på fiendens sida. Det enda som återstod att göra i en sådan svår situation var att dra sig tillbaka och undvika inringning. Sphero lyssnade utan samvete på princeps-kommunikationen, kommandona som gavs till robotarna. De lät obegränsad optimism, en törst efter en tidig seger. Julius Caesars fregatt fick en del skada och saktade ner. Sphero kände raseri, kraften han skapade verkar tappa, du måste förstöra så många fiender som möjligt. Det vill säga, han har ett val att antingen vinna eller dö. Även om det är uppenbart att förstörelsen av flera mugglare; kommer att förändra nästan ingenting, men det här är nästan det oöverträffade hjältemodet hos enskilda individer som formas till en ström som krossar alla hinder. Pojken, som använder bärarens minne, men i själva verket hans egen skapelse (Hur han lyckas stämpla personligheter och saker som är så komplexa till sin struktur är en separat fråga!) kom snabbt ihåg vad han drevs in i vid många träningspass. Det är nödvändigt att du inte märks, stanna i de allmänna leden av robotar. Så det är mycket svårare att ta sig dit, men sannolikheten för exponering är mycket lägre. Men å andra sidan, har han rätt att sitta ute i detta kritiska ögonblick? En soldat måste trots allt: ta hand om att rädda liv, punkt två: utrota så många fiender som möjligt. I fallet med en motsägelse - detta är traditionen, att göra ett val till förmån för den andra lösningen. Det här är gamla dagars amerikaner: de tänker mer på att bevara sin egen hud. Därför förlorade jänkarna, dessutom är deras propaganda svag. Hon saknade helhet och inkludering. Om vi minns jordens antika historia: på den tiden då mänskligheten var kedjad vid en planet. En fruktansvärd, splittrad värld, det var nödvändigt att samla alla nationer och folk i en enda knytnäve. Flera imperier har gjort anspråk på det. Först och främst USA, Kina, Islamiska samhället. Världen blev multipolär och bokstavligen slets isär, antalet oberoende stater växte, små nationers separatism förvandlades till en besatthet. Gemensamt hem Jorden brann, mänskligheten höll bokstavligen på att falla ner i avgrunden! Förr i tiden fanns det mäktiga härskare som ville förena mänskligheten. Detta är först Alexander den store, en av de mest framstående befälhavarna genom tiderna och folken. Han var oövervinnerlig, men försynen behagade ge honom ett för kort liv. Och så han hade avsevärda chanser, han byggde ett internationellt imperium, förde hög hellensk kultur till Asien. Till och med Kartago och antikens Rom skickade en stor hyllning till makedonska, den mest framstående slav under antiken! Innan Alexander uppnådde Stora Persien under flera kungar (särskilt Cyrus) allvarliga erövringar, från Indien till Egypten, men doktrinen: det finns en härskare för hela världen, det var han som först lade fram! I Rom gjorde Julius Caesar anspråk på rollen som världshärskare, men hans liv var inte heller tillräckligt långt. Efter Caesar bland kejsarna: det fanns inte tillräckligt starka befälhavare. Den gudomlige Augustinus var sjuklig och fysiskt svag, den karismatiske Nero är allmänt fruktansvärd. De mest kända härskarna, Diolektan och Constantine, kämpade mer för att upprätthålla status quo utan att tänka på större erövringar. Det fanns andra befälhavare, efter Roms fall. Av dessa är de mest framstående personligheter: Djingis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan var mycket framgångsrik. Han erövrade nästan hela Kina, Afghanistan, Khorezm, avancerade avdelningar nådde det antika Ryssland. Han hade utmärkta chanser att vinna, ingen kunde motstå de ständigt växande trupperna hos denna listiga och skickliga befälhavare. Men inte ens hans ganska långa liv med medeltidens mått mätt räckte för världsfångande. Djingis Khan grundade en dynasti, men det fanns inte längre en sådan stor som han, kapabel att samla alla nomader. Precis som Tamerlane. Seger efter seger, ett enormt imperium och en splittring, förstörelsen av Timurat, gräl mellan söner och barnbarn. Och det fanns ingen värdig efterträdare. Napoleon och Hitler, efter att ha erövrat Europa, bröt ryggen mot Ryssland. Tyvärr lyckades inte Ryssland självt uppnå världsherravälde. Verkligen en stor härskare var Stalin, som gjorde ett analfabet, gående i bastskor-land till en mäktig industrimakt.
  Och sedan, redan under det tjugoförsta århundradet, togs makten från början över Tyskland och sedan över världen av ett mystiskt par med en otrolig hyperintellektuell kraft.
  De skapade de senaste Princeps magiska vapnen, och mänskligheten utvecklades gradvis till ett tillstånd av virtuell allmakt.
  Men krig är krig, speciellt rymdkrig, här är missräkningar och uppoffringar oundvikliga. Krigaren Friedrich Sfero, som bestämde sig för att ta risker, hade tur hittills, han lyckades förinta fyra stridsfordon utan att dra till sig uppmärksamhet.
  - Det blir björkgröt för små människor! Snarare princeps-plasma!
  Ja, sådana intressanta spel spelas av medborgare i det tredje rikets imperium och erövrar universum.
  Och hur kommer det hela att sluta, och till vilka höjder av allmakt kan mänskligheten, till och med en maktlös fantasi, nå.
  
  
  COG OCH SHPUNTIK OCH TREDJE RIKET
  I andra världskriget ingrep popadany. I det här fallet, de korta konstruktörerna Vintik och Shpuntik. Vid flytt hamnade de i Berlin. Tja, eftersom de inte visste något om politik och planeten Jorden gick de över till tyskarnas tjänst. Och teknikerna är på topp. Och de deltog i utvecklingen av Pantern. De geniala formgivarna gjorde tornet smalt och litet, bättre skyddat, men lättare. Motorn och transmissionen placerades i ett block och växellådan på själva motorn. Ett enklare och lättare chassi än i verkligheten gjordes också. Och höjden på "Panther" var bara 1,8 meter. Som ett resultat installerades pannan på skrovets panna på 80 mm i stora vinklar med rationell lutning och blev nästan ogenomtränglig. Pannan på tornet var 120 millimeter med sluttningar, och sidorna var sextio millimeter lutande. Den svaga punkten var skrovets sidor - endast 40 mm. Men kroppen var mycket kompakt och toppen hade en stor lutningsvinkel, och 30 mm sköldar placerades på botten som täckte rullarna. Och all denna charm vägde bara 26 ton, med en motor på 650 hästkrafter. Och pistolen var en 75 mm 70 EL pipa och sköt 15 skott per minut.
  Dessutom bra sikt och optik.
  Denna tank färdades med en hastighet av 70 kilometer i timmen, var ogenomtränglig åt sidan för lätta vapen, främst fyrtiofem, och pansarvärn, tog trettiofyra från två kilometer i pannan och gick praktiskt taget inte sönder. Och nästan alla antitankvapen från Sovjetunionen trängde inte igenom det i pannan.
  Och den nya "Panther" vid slaget vid Kursk gjorde ett stänk. Samtidigt var det lättare att tillverka, och det tog nästan två gånger mindre metall än Pantern i verkligheten.
  Som ett resultat av användningen av denna tank bröt nazisterna igenom de sovjetiska truppernas försvar och stängde pannan och gick förbi Kursk. Och tog därmed initiativet. Och utvecklade framgång tog de Voronezh.
  Därefter beordrade Hitler trupperna att vända söderut. Och armadan av trupper flyttade till Stalingrad.
  Tyska stridsvagnar är på uppgång. Och ett team av flickor slåss på Pantern och bryter igenom sovjetiska vapen och fordon.
  Tyskarna slog igenom till Stalingrad ... Men det är inte allt. I Afrika vann Rommels kår på nya stridsvagnar en rad segrar. Situationen för de allierade förvärrades av att Vintik och Shpuntik också uppfann ett jetjager. Dessutom är den mycket lätt, lätt att tillverka, manövrerbar och elementärt kontrollerad.
  Och det nya flygplanet VSh-162 blev det bästa flygplanet i luften och skadade de allierade flygplanen allvarligt.
  Så nazisterna började avancera i Afrika till Egypten. Hitler vägrade att ta Stalingrad med storm och stoppade sina trupper. Men Fritz började den huvudsakliga offensiven förbi med ett genombrott till Kaspiska havet. Och situationen eskalerade.
  Och nya verksamheter följde i norr. Nazisterna attackerade Sverige. Och på några dagar tvingade de henne att kapitulera. Och det visade sig vara coolt.
  Gerda och Charlotte på "Panther" reste över hela Sverige och tvingade de tillfångatagna soldaterna att kyssa sina bara fötter, vilket visade sin kolossala klass. De här tjejerna är riktigt coola här.
  Många av männen i striden gav upp till dem. Och kysste bara sulor.
  Men nu var de i Sverige, där det redan snöade och var kallt.
  Och tyskarna, med Rommel i spetsen, besegrade britterna i Egypten. Och nu slog de igenom till Mellanöstern och de har framgång efter framgång.
  Vid detta slutade inte de vackra krigarnas fälttåg ... Gerda sa passionerat och gnuggade sin bara fot på metallen:
  - Jo, "Tiger" förstås, en tank som ger mästerverk och en kolossal maskin kraftmässigt. Ändå enkelt!
  Charlotte sa slö:
  - Själv föredrar jag Leo. Eftersom det inte finns något att bryta igenom en sådan bil! Och hon är perfekt i formen!
  Magda kom ihåg hur de visades paraden den 7 november och kvittrade:
  - Och jag gillade Musen, den är så stor! Och med två vapen samtidigt!
  Christina fnissade och rullade över i transporten:
  - Två vapen i en bil - det är coolt!
  Gerda vred benen i luften och anmärkte:
  - Är det bra att flyga så här? Kommer vi att nå Australien snart?
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Inte! Inte snart! Att flyga dit från Sverige - nästan över hela jordklotet!
  Planet landade faktiskt för att tanka. Flickorna sprang ut. De hamnade i varma Medina, där planet nödlandade. Trots slutet av november var temperaturen här cirka trettio grader. Och i Sverige, precis när de skulle ut, slog en kall cyklon till och temperaturen sjönk till minus trettio.
  Flickorna sprang så fort de kunde för att inte frysa till transportarbetaren och frosten bet i flickans bara klackar. Det är i princip inte lätt att inte ha skor på sig, speciellt när man går.
  Men nu sprang flickorna över Medinans heta sand. Araberna blev rädda när de tittade på de halvnakna flickorna, men de var rädda för att vidta några åtgärder. Ändå har tyskarna ett mycket formidabelt rykte. De uppfattas faktiskt som en nation av övermänniskor, och därför förlåter de små spratt. Som när skönheter bärs i bara en bikini.
  Efter det kalla vädret, när benen ständigt blir kalla, är det väldigt behagligt att springa längs den varma sanden. Flickorna gillade det, och de roade sig med att kasta sand på varandra.
  Gerda, som hoppade genom öknen så där, tyckte att det fortfarande var underbart att bo i ett land där det var en konstant sommar. Och vad bra det är...
  Soligt och rent, frisk luft blåser i ansiktet. Eller inte för frisk, utan varm ökenluft.
  Charlotte sa med ett leende:
  - Nu tillhör dessa länder det tredje riket. Aldrig tidigare har mänskligheten varit så enad. Ganska nära, till enhet som det är nu. Och allt detta tack vare Führerns geni i många avseenden.
  Magda sa logiskt:
  - Dels också för att Hitler har extrem tur. Till exempel föll britterna som ärtor. Och Afrikas vidder visade sig inte vara något hinder. Ja, allt var på vår sida. Fast ibland blev det fel!
  Christina svarade:
  - Rent turmässigt, inte riktigt! Vi hade inte tur, till exempel, med vinter i 41-tiden. Och så skulle de ha tagit Moskva då. Och kriget i öst skulle ha tagit slut. Och så måste du fortfarande dra ut den stalinistiska taggen.
  Gerda höll med en suck:
  - Måste nog! Det är synd! Så många bra killar och tjejer kommer att dö!
  Magda brast ofrivilligt ut i gråt och sa:
  - Döden... Vad orättvis du är! Och ibland kommer man vid fel tidpunkt!
  Gerda skyndade sig att invända:
  - Inte ibland! Och alltid vid fel tidpunkt! Du vet hur du vill leva och hur ovillig att dö!
  Christina sa logiskt:
  Vi vill detta för att vi är starka och friska. Och mormodern, som är hundra år och som allt gör ont i, har nog en helt annan inställning till döden!
  Charlotte skakade på huvudet och sa med bävan:
  - Åh gud förbjude! Gud förbjude att du någonsin blir gammal!
  Gerda viftade av den och sparkade i sanden med sin bara fot:
  - Låt oss inte prata om det här! Om du börjar tänka vad ålderdom är, kommer du att bli galen, eller förstöra ditt liv!
  Magda försökte trösta den blonda tjejen:
  - När Jesus kommer kommer alla döda att uppstå, och denna eviga ungdom kommer att vara för evigt!
  Gerda log och sa kärleksfullt:
  - Gud välsigna!
  Christina svarade argt:
  Och jag är en fundamental ateist. Och jag tror inte på Gud och jag råder dig inte!
  Gerda ryckte på sina starka, solbrända axlar.
  - Jag kommer inte att kalla mig en stark troende, men ... Det finns många saker som materialister och ateister inte kan förklara. Inklusive universums ursprung!
  Charlotte, som kastade sig i den heta sanden, svarade:
  - Men jag gillar idén mer - många gudar. Att dessa demiurgiska gudar tillsammans skapade universum och jorden. Sedan uppstod en kamp mellan dem, som orsakade katastrofer och naturkatastrofer. Det var därför alla möjliga olyckor inträffade. Kampen mellan gudarna och ger upphov till krig mellan människor!
  Gerda svarade självsäkert:
  - Men den tyska guden vinner alltid!
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Det här hände inte under första världskriget. Fast vi var nära segern!
  Christina nickade kraftigt.
  - Det är allt! Det var nödvändigt att tillfälligt offra Östpreussen, men inte dra tillbaka trupper från västfronten. Då skulle de ha omringat och tagit Paris. Frankrike kapitulerar... Hon är trots allt besegrad. Och vidare ... jag tror att om Storbritannien skulle visa envishet, då skulle vi kunna falla på det tillsammans med Italien, Turkiet och Japan. Och de skulle krossa dem med ubåtar och en enda aktion av flottorna!
  Magda sa:
  - Du glömde Ryssland!
  Christina har återhämtat sig.
  - Jag glömde ingenting! Ryssland skulle ha besegrats efter Frankrikes kapitulation. Tsar Nicholas II är dessutom inte Stalin. Den ryska monarken skulle sluta en hastig fred med oss efter att ha lidit nederlag. Och vi skulle... Kort sagt, tsartidens Ryssland är ännu svagare än det kommunistiska!
  Charlotte fnissade.
  - Det är hur! Men visst missade vi chansen då. Adolf Hitler var smartare. Han slöt en icke-angreppspakt med Stalin och krossade sina fiender bit för bit. Det är vad politisk visdom handlar om!
  Christina sa:
  - Det vore ännu mer logiskt att göra sig av med Storbritannien, och först därefter attackera Sovjetunionen!
  Charlotte sa med ett leende:
  - Jag håller med om detta!
  Gerda, tvärtom, invände:
  - Om vi inte hade angripit Sovjetunionen under det fyrtiioförsta året, och inte hade besegrat de enheter av Röda armén som inte var redo för ett försvarskrig, kunde de ha fallit över oss när vi skulle ha stormat Storbritannien. Så vi hade inget annat val!
  Magda ryckte på axlarna.
  - Stalin är en försiktig politiker! Han kanske inte hade riskerat ett sådant äventyr!
  Gerda sa rationellt:
  - Snarare från Stalins sida är ett stort äventyr att ge oss möjligheten att rulla ut Storbritannien. I det här fallet skulle överlägsna krafter falla över honom. Och vi skulle begrava det. Och medan Storbritannien gör motstånd, hade Ryssland fortfarande en chans mot oss. Annars måste vi erkänna att våra fiender inte har någon chans!
  Charlotte hittade också något att invända mot:
  - Tills sådana monster som USSR och USA är besegrade är det extremt för tidigt att säga att fienden inte har någon chans. Vi har gjort mycket och kommit långt, men... Vi har fortfarande många problem framför oss. Nu Australien. Ännu en gräns för den tyska armén!
  Gerda svarade självsäkert:
  - Låt oss bryta det också! Det har redan blivit två promenader i Schweiz och Sverige, och i Australien är det åtminstone mycket varmare.
  Charlotte fnissade och sa självsäkert:
  - Jag tror på vår seger! Annars händer det helt enkelt inte!
  Flickorna fick sluta värma upp i öknen och flytta tillbaka till transporten. Tankningen lyckades. Och flickorna fick sällskap av sina gamla vänner från "Tigress"-bataljonen.
  Flickor från denna kvinnoavdelning var på jakt efter tomma Mujahideen. Som dock var få. Och nu ger de sig glatt iväg för att erövra Australien. En annan kontinent som är så önskvärd för Wehrmacht.
  Tyskland samlade krafter för hoppet och förberedde landningen.
  Margaret mötte sina gamla bekanta Christina och Gerda med respekt. Ändå kan inte alla få diamanter för ett riddarkors! Efter detta sällskap skulle flickorna skickas för insemination och till ett särskilt läger för att föda avkommor. Så i det ryska företaget hade de kanske inte hunnit vara med.
  Skönheterna såg dock glada och stridbara ut. Jag ville inte sova längre, och flickorna, som hade låst in sig i en separat stuga, pratade.
  Magda, som satte sig i en läderfåtölj, anmärkte:
  - Hedendomen, med all sin yttre logik, kan inte heller svara på många frågor. Till exempel, var kom de många demiurggudarna ifrån?
  Charlotte fnissade och protesterade:
  - På samma sätt som monoteismen inte kan svara på frågan, var kom den ende Guden som skapade universum ifrån?
  Magda ryckte på axlarna.
  - Det är en fråga om hur man säger... Vi genom tron tar det som ett axiom att Gud den allsmäktige alltid har funnits. Och detta är ett axiom som inte kräver bevis.
  Cristina anmärkte och skakade på huvudet:
  - Det är omöjligt att föreställa sig det evigt existerande, och oändligt starka, och oändligt visa. Detta är emot logiken. Som vi ser på jorden ger det enkla upphov till det komplexa, och vi observerar evolutionen. Och sedan från det mer komplexa gick det enkla. Vilket motsäger den observerade verkligheten.
  Till exempel, mänskligheten blir mer komplex, inte förenklad! Och vi förnedrar inte alls, utan blir snarare mer perfekta!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Logiskt! Utvecklingen av gudarna leder till skapandet av den allsmäktige Demiurgguden!
  Magda sa hårt:
  - En sådan filosofi kan förstöra själen!
  Charlotte spärrade ihop ögonen och sa:
  - Men frågan är, hur gammalt är universum?
  Magda ryckte på sina starka utvecklade axlar.
  - Okänd! Och varför en sådan fråga?
  Charlotte svarade rationellt:
  - Det har att göra med Satans uppror. Satan är en av de tidigaste änglarna, om inte den tidigaste. Som de kallar honom - Gryningens Son! Och om han gjorde uppror, så har det förmodligen inte gått så lång tid sedan hans skapelse och uppror. Och det visar sig att han under så många miljarder år betedde sig lugnt och plötsligt busade.
  Magda rynkade pannan och kurrade:
  - Och?
  Smart Charlotte sa:
  - Och forskare säger att vårt universum är miljarder år gammalt! Det tar så mycket tid för stjärnornas ljus att nå planeten jorden! Och det visar sig enligt Bibeln att det inte kan vara miljarder!
  Magda tänkte en stund och svarade:
  - Gud skapade stjärnornas ljus som redan har kommit ner till oss. Adam och Eva var vuxna, inte spädbarn. Solen, månen och stjärnorna sken redan på dem. Det vill säga, Herren skapade världen i utveckling. Så alla dina löften bevisar ingenting.
  Charlotte sa envist:
  - Eller kanske de bevisar att det finns många gudar? De gudarna som skapade universum!
  Magda svarade lite tveksamt:
  - Vårt universum är mer eller mindre enhetligt och strukturerat, med alla dess oegentligheter. Och närvaron av många gudar leder till det faktum att universum skulle delas i bitar.
  Charlotte invände också ganska logiskt:
  - Battleship bygger väldigt många människor! Ändå är slagskeppet en maskin i ett stycke. Ja, och universum är byggt av många gudar-demiurger, men universum blir inte mindre integrerat av detta!
  Magda sträckte ut ansiktet och kurrade:
  - Och det låter - logiskt! Men detta är rent mänsklig logik. Det har ingenting med gudomlig kraft att göra, vilket är obegripligt!
  Charlotte fnissade.
  - Det enklaste argumentet - Herrens tankar är obegripliga! Och detta kan hänvisas till och tas med vid alla tillfällen!
  Magda viskade:
  Och i varje del av denna Herrens gren,
  Jag ser önskan i drömmar att förkroppsliga det ideala ...
  Men konstigt nog lider vårt folk nästan i underjorden,
  Och finansdespoten fjättrade grymt våra vingar!
  Charlotte skrattade.
  - Ät bra! Varför bugar du inte för stubben?
  Magda skakade med näven.
  - Jaha du!
  Tjejerna började helt klart bli uttråkade ... Samtalet om religion gick inte bra. Vad mer kan du prata om? Tankarna hos SS-bataljonens krigare var begränsade.
  Gerda rörde tankar i samtalet:
  - Här är vårt "lejon" bara förkroppsligandet av den tyska anden! Så stor och med en pistol!
  Magda lade märke till att hon masserade hennes kliande fotsulor med händerna:
  - Och "Mus" ännu mer - betyder starkare! Och hans rustning är tjockare! Och två vapen på en gång!
  Charlotte utbrast med förtjusning:
  - Charmig liten mus! Vi kommer att krossa alla till puder!
  Magda tog den och sjöng:
  - Förbannad och uråldrig, fienden svär igen! Mal mig, mal mig till pulver! Men ängeln sover inte, och allt kommer att fungera ... Och allt kommer att sluta bra! Och allt kommer att sluta bra!
  Charlotte sa klokt:
  - Den som räknar med änglars hjälp, faller direkt i helvetet!
  Magda svarade:
  - Vem fan är i huvudet, i framtiden ett helvete!
  Gerda sa plötsligt:
  - Jag hade en nära bekantskap med T-34:an med Charlottes när de testade! Och du vet, det här är inte den värsta tanken på jorden!
  Den rödhåriga anmärkte giftigt:
  - Inte den bästa, men ... Hans synlighet är ganska svag. I praktiken är det extremt svårt att ta sig in i fienden från en sådan tank! Vi måste erkänna det!
  Gerda sa logiskt:
  - Välformat pansar och torn. Även om "Tiger" -2 och "Lion" - skyddet av sidorna kommer att bli bättre.
  Christina, denna rödhåriga stygg, lade märke till:
  - "Lejonet" har fortfarande ett bra torn, sett till pannlutningen. Men pannan "Tiger" -2 är nästan inte lutad.
  Gerda svarade:
  - Men tjockleken på pansaret är 180 mm. Detta kompenserar för arkets mindre lutningsvinkel. När det gäller tornet visade sig Lejonet bättre än tigern, men detta är naturligtvis inte gränsen. Jag vet att våra designers definitivt kommer att skapa något mer perfekt.
  Och den vackra flickan slog i stålplåten med sin bara fot, så mycket att en musikalisk triller svepte.
  Krigarna är uttråkade. De ville somna. Det kanske finns något intressant...
  Samtidigt pågår ett krig i Kaukasus. Tyskarna använde, förutom "Panther", även "Tiger" -2. Liknar också till formen en stridsvagn, men något större, tyngre med en 88 mm kanon och tjockare rustning. Naturligtvis kan en vikt på trettiofem ton, mer, men ändå inte kritisk, bekämpas med en gammal motor på 700 hästkrafter. Vintik och Shpuntik har dock redan tillverkat en motor på 1000 hästkrafter. Och "Tiger" -2 började också bokstavligen flyga. "Lejonet" dök upp, med ännu tjockare, särskilt sidopansar, och 105-millimeters kanoner.
  Och vägande fyrtiofem ton blev det ett kolossalt problem för de sovjetiska trupperna.
  På vintern fyrtiotre - fyrtiofyra år fångades Kaukasus av tyska trupper. Kriget började gå inte enligt det stalinistiska scenariot.
  Nazisterna erövrade Indien i mars och började röra sig mot Australien. Och samtidigt krattade Afrika.
  Stalin erbjöd dem fred på alla villkor. Våren 1944, efter att ha fullbordat erövringen av Afrika, accepterade Hitler Stalins erbjudande om fred.
  Villkoren var betungande, inklusive betalning av skadestånd och leverans av råvaror och annat till Tredje riket.
  Sommaren 1944 gjordes en landning i Storbritannien och London föll på en vecka. Efter det började en stor offensiv mot Amerika. Vintik och Shpuntik tillverkade nya ubåtar som seglade snabbare än båtar och riktade torpeder mot radarn. Och många fler saker har uppfunnits.
  Laserinstallationen på disketter blev extra stark. Och det var bara jättebra.
  Amerika höll ut till juli 1945 och kapitulerade. Fredsperioden har kommit. Tillfällig sanning...
  Hitler var missnöjd med att Japan tog för mycket territorium. Och han längtade helt enkelt efter hämnd och ockupationen av landet.
  Och den 20 april 1953 började kriget med Japan. Stalins efterträdare, Beria, erbjöd Hitler sin hjälp.
  Führern gick med på vissa villkor. Sovjetunionen kämpar nämligen med full styrka, men bara södra Sakhalin och Kurilryggen kommer tillbaka.
  Beria, som fortsatte att ge Hitler en kolossal hyllning, gick också med på dessa villkor.
  Från första början var kriget misslyckat för japanerna. De var särskilt besvärade av sina flygande tefat, som var beväpnade med laservapen och värmestrålar. Och allt bokstavligen brändes till aska och smälte till metallspån.
  Sovjetunionen, å andra sidan, kastade i strid stridsvagnarna T-54 och IS-7, som också var starkare än japanerna, och jetflygplan.
  Kriget varade i fem månader och slutade med segern och ockupationen av Japan. Det var en rungande seger...
  Och i striderna utmärkte sig tankbesättningen från Alenka på IS-7. Bilen presterade bra och slog sönder många japanska mastodonter.
  Och tjejerna sköt med sina bara tår, och ganska exakt.
  Men det här är detaljerna...
  Sovjetunionen återtog södra Sakhalin och Kurilryggen. Och därmed säkrade han auktoritet och nya länder ...
  Hitler, några fler krattade resten av världen under sig. Men Sovjetunionen var ständigt ett öga för honom. Führern ville ha nya erövringar och Wehrmachts heroism.
  Och den 20 april 1958 började ett nytt storkrig med en attack mot Moskva.
  Tyska tjejer slåss i himlen. Albina och Alvina.
  De skjuter ner sovjetiska plan. Tjejerna är nästan nakna, i en bikini och barfota. Luftvapen är riktade mot fienden.
  Albina slår ner en sovjetisk bil och gnisslar:
  - Det är en chock enligt oss!
  Alvina skär också av den sovjetiska Yaken och tillägger:
  Till vårt imperiums ära!
  Och krigarna vid en tidpunkt också kämpade och slogs med fienden. Och de älskar att tortera människor.
  Här torterades Komsomol-medlemmen. Avklädd och naken tjej blev slagen med en piska. Sedan brändes Komsomol-medlemmens bara fötter med en glödhet spö. Och jag måste säga att de gillade det.
  Sedan bröt de flickans tår. Och den mest chica av tortyr, sätt eld på Venus sköte med en fackla. Och flickan förlorade medvetandet av smärtchocken.
  Albina lugnade sig dock inte heller med detta. Hon förde facklan till flickans nakna bröst. Och stekte den. Sedan skar hon av och åt det möra köttet och utbrast:
  - Så gott!
  Alvina stekte den andra bröstvårtan med en låga och anmärkte:
  - Ja det är jättebra!
  Och de tyska tjejerna gillade det verkligen.
  Men alla varelser är inte sådana. Här slåss Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova i himlen mot tyska gamar.
  Och de visar sin skicklighet och visdom.
  Tjejer kämpar förstås barfota och i bikini. Och ta med dödsgåvor till fienden.
  Och sjunga för sig själva;
  - Ära åt kommunismens land,
  Lenin inspirerade oss att slåss...
  Bruten ås vet fascism
  Låt oss bygga en ny värld!
  Anastasia sköt mot fienden med sina bara tår, sköt ner ett tyskt plan och skrek:
  - För röd kommunism!
  Akulina Orlova slog skickligt fienden med sina bara ben, skar av honom och skällde:
  - För den ryska andens seger!
  Och tjejerna morrade i kör:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Det här är en så tuff kamp som pågår över hela fronten.
  Tyskarna är definitivt starka. Och de rör sig, om än långsamt, med stor skada.
  Flickorna slåss i infanteriet ...
  Komsomol tjejer i trosor ensamma.
  Här ger Alenka ett skott från ett maskingevär, skär av nazisterna och slår ut en hel rad kämpar.
  Sedan säger han:
  - Ära till Ryssland!
  Anyuta skjuter också på fienden. Den gör detta väldigt bra och tydligt. Och skär ner nazisterna. Sedan kastar han en granat med sina bara tår, slår sönder nazisternas tank och gnisslar:
  - För heliga Ryssland!
  Allah skjuter också mot fienderna. Det gör det väldigt snyggt. Med bar häl slänger han upp en dödspresent och gör det mästerligt. Den rödhåriga Fritz slår ut och skriker:
  -För kommunismens era!
  Maria skjuter också på fienden. Den mejer ner nazisterna, vilket gör den extremt aggressiv och gnisslar:
  - För Ryssland, vår mamma!
  Och med sina bara tår ska han återigen kasta en granat. Den tyska stridsvagnen, efter att ha fått skada, rullar över ... Och stridssatsen är sönderriven.
  Marusya, krossar nazisterna. Och med sina bara klackar kastade hon en hel massa granater, gav ut:
  - För det stora fosterlandet!
  Sådana tjejer här, bara kolossala fighters. Så alla utrotas i rad.
  Här är strid fem. Och hur många fascister pret. Och svarta krigare deltar i offensiven. Jag måste säga att de är extremt kämpande killar.
  Men deras ryska flickor mejer ner utan ceremoni.
  En vacker bataljon när krigarna är nästan nakna. Och så solbränd, choklad.
  Och på himlen kan du se Yu-888 kraftfulla tyska bilar. De släppte bomber på sovjetiska positioner och krossade fienden. Och de agerar med stort engagemang.
  Eva, släpper bomber, trycker sin nakna, runda häl på pedalen. Kastar presenter mot sovjetiska städer, ryter:
  - Det tredje riket är oövervinnerligt!
  Agatha gick med på detta och spydde ut förstörelsegåvor:
  - Vi har redan brutit bort alla våra fiender!
  Och nazisterna flödar redan runt Moskva från olika håll.
  Sedan gick Oleg och flickorna igen in i striden och hjälpte Ryssland, eller snarare Sovjetunionen.
  Sedan gick barfotatjejen Margarita med dem. Också en vuxen kvinnlig författare blev en tjej på omkring tolv i utbyte mot odödlighet och fyller ett uppdrag.
  Krigare från det tjugoförsta århundradet brottades återigen med det tjugonde nazisterna.
  Det finns för många soldater i det fascistiska bruna imperiet. De flyter som en oändlig flod.
  Oleg Rybachenko, som högg ner nazisterna med svärd, vrålade både infanteri och stridsvagnar:
  - Ge aldrig upp!
  Och en vass skiva flög från pojkens barfota!
  Margarita, som krossade motståndare, blottade sina tänder, grymtade:
  - Det finns en plats för bedrift i världen!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fot och träffade nazisterna och deras flygplan och stridsvagnar.
  Natasha kastade också sina bara tår, mordiskt och tjöt:
  Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes svärd gick genom fascisterna i bruket.
  Zoya, som skar fienderna, gnisslade:
  - För en ny beställning!
  Och nya nålar spreds från hennes bara fötter. Och vad som finns i ögat, vad som finns i halsen på de nazistiska soldaterna och flygplanen.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och rasande.
  Augustinus, som högg ner vita soldater och stridsvagnar, gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, dödlig gåva flyger från hennes barfota. Och fall takni och vita fighters.
  Svetlana skär till mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
  Nazisterna faller som kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter och gnisslar:
  - För Moder Ryssland kommer att vinna!
  Oleg Rybachenko avancerar mot nazisterna. Terminatorpojke som hugger bruna trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift, de river stammar och skjuter ner flygplan.
  Pojken vrålar:
  - Ära till framtidens Ryssland!
  Och i rörelse skär allas huvud och nosparti.
  Margarita krossar också motståndare.
  Hennes bara fötter fladdrar. Nazisterna dör i stort antal. Warrior skriker:
  - För nya gränser!
  Och så kommer tjejen att ta och klippa ...
  Massan av lik av fascistiska soldater.
  Men Natasha är på offensiven. Han skär ner nazisterna tillsammans med stridsvagnarna och sjunger:
  - Ryssland är stort och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som såg nazisternas strupar. Ja, det här är en tjej.
  Zoya är på offensiven. Hacka bruna soldater med båda händerna. Spottade ut ur ett rör. Och kastar dödliga nålar med bara tår - skjut ner stridsvagnar och flygplan.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Åh, knäpp, låt oss gå,
  Åh, min favorit kommer att gå!
  Augustina, som slår ner nazisterna och utrotar de bruna soldaterna, skriker:
  - Allt lurvigt och i huden på ett djur,
  Han rusade till kravallpolisen med en klubba!
  Och med sina bara tår kommer han att skjuta mot fienden, något som kommer att döda en elefant, och ännu mer en stridsvagn.
  Och gnisslar sedan:
  - Vargar!
  Svetlana på offensiven. Nedskärningar, skär ner nazisterna. Med bara fötter lanserar han dödspresenter på dem.
  Driver en kvarn med svärd.
  Hon krossade många fighters och skrik:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i en vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar och förstör tankar och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppade upp. Pojken snurrade i en kullerbytta. Hackade upp många av nazisterna i hoppet.
  Han kastade nålarna med sina bara fingrar och gurglade:
  - Var känd för mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Margarita går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är tuffare än väderkvarnsblad. Och bara tår kastar dödsgåvor, stridsvagnar och flygplan brinner.
  Flickan är på offensiven. Utrotar bruna krigare utan ceremoni.
  Och hoppar då och då, och vrider sig!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och nazisterna själva faller döda. Och hela likhögar hopar sig.
  Margarita gnisslar:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastade hennes bara fötter nålen.
  Och så ett dussin nålar till!
  Natasha på offensiven är också väldigt cool.
  Och kastar med bara fötter och spottar från ett sugrör.
  Och skriker högst i lungorna:
  - Jag är en gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen skönhet i rörelse.
  Zoya stormar en blockering av nazistiska lik. Och förstörelsens bumeranger flyger också från hennes bara fötter.
  Och de bruna krigarna fortsätter att falla och falla.
  Zoya skriker:
  - Barfotatjej, du kommer att vinna!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som direkt i halsen på nazisterna gräver.
  De faller döda.
  Eller rättare sagt, helt död.
  Augustine på offensiven. Krossar bruna trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så stor krigare.
  En tornado sveper igenom de fascistiska trupperna.
  Tjej med rött hår ryter:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och på offensiven, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus vrålar i vild extas:
  - Krigsgudarna kommer att riva allt!
  Och krigaren på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar.
  Svetlana i strid Och så gnistrande och kämpande. Hennes bara ben kastar ut så många dödliga saker. Inte en man, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kan du inte stoppa det.
  Svetlana sjunger:
  - Livet kommer inte att vara honung,
  Det där hoppet i en runddans!
  Låt drömmen gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och i barfotatjejens rörelse blir det mer och mer ilska.
  Oleg i offensiven accelererar allt. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - rivande tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en stormig tjej i sin verksamhet. Och slår fienderna.
  Här sjösatte hon med sitt bara ben, en ärta med sprängämnen. Hon kommer att explodera, och på en gång kommer hundra nazister och tio stridsvagnar att kastas upp.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer till oss ändå!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tunnorna med stridsvagnar flyger i olika riktningar.
  Natasha accelererade sina rörelser. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och samtidigt som man skriker:
  - Seger väntar på Rysslands imperium.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt.
  Natasha är en terminatortjej.
  Han tänker inte på att stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan kommer på avvägar.
  Zoya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och en massa människor med genomborrade halsar, som ligger runt omkring i högar av lik, såväl som trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan.
  Augustine är en galen tjej. Och det krossar alla som om det vore en robot från hyperplasma.
  Den har redan krossat inte hundra nazister. Men allt tar fart. Och krigaren vrålar fortfarande.
  - Jag är oövervinnerlig! Världens coolaste!
  Och återigen, skönheten i attacken.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustinus sjöng:
  - Du kommer inte att våga lägga beslag på vårt land!
  Svetlana är också offensiv. Och ger inte ett enda gram respit. Vild Terminator Girl.
  Och han skär ner fienderna och utrotar nazisterna. Och massan av bruna fighters har redan fallit i diket och längs vägarna.
  De sex var rasande. Gjorde en vild kamp.
  Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han avancerar och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. De döda nazisterna faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar.
  Författarpojken påminns om en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  En riktigt cool show visade sig vara cool. Och hur många som dödade nazister. Och det största antalet av de största dödade de bruna kämparna.
  Margarita är också med i kampen. Krossar kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd hackas mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och från flickans nakna häl, som en ärta med kraftfulla sprängämnen, flyger ut.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och krossa några av motståndarna och stridsvagnar och till och med flygplan.
  Och Natasha har auktoritet. Och hon slår motståndare, och hon själv kommer inte att ge någon en nedstigning.
  Hur många nazister har redan avbrutit.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safirer. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha skriker:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många nazister med svärd.
  Zoya är på resande fot och har klippt många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta sina tänder!
  Och den rödhåriga är så ... Hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll.
  Och allt kommer bokstavligen av ilska.
  Svetlana i farten Här skar hon en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och sedan spottar från ett sugrör. Då tjuter han:
  - Kommer ni att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter, som träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss åka på camping, öppna ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är ganska gammal, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Låt spelet inte vara enligt reglerna - vi kommer att bryta igenom fraera!
  Och återigen flög dödliga och krossande nålar av hans bara fötter.
  Margarita sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att friheten kommer att gry!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar, fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Må rosor blomma!
  Och så fort krigaren kastar en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetiska imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha i strid. Hoppar som en kobra. Exploderar fiender. Och så många nazister dör och flygplan faller.
  Deras flicka och svärd, och korn på kolet och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar det också:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, slår motståndare.
  Zoya i ett vilt drag. Attackerar nazisterna. Bryter dem i små bitar.
  Krigarkvinnan kastar nålar med sina bara fingrar. Bryter igenom motståndare och hur man ryter:
  Vår fullständiga seger är nära!
  Och han utför en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla mardrömmar.
  Och om det skär det, betyder det att det kommer att skära det.
  Efter det kommer den rödhåriga att ta och sjunga:
  - Jag ska öppna alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär genom kött och metall.
  Svetlana går också offensivt. Den här tjejen har inga bromsar. Så fort de hugger, så är massan av lik nedskräpad, och flygplan och stridsvagnar faller.
  Den blonda terminatorn ryter:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och nu flyger en mördande ärta från henne.
  Oleg återigen ett hundratal av nazisterna, som bar en meteor, skar av. Och han kommer att plocka upp en bomb och kasta den.
  Liten i storleken, men dödlig...
  Hur man bryter i små bitar.
  Terminatorpojken tjöt:
  - Stormig ungdom av fruktansvärda maskiner!
  Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och skär ner många bruna fighters. Och skär stora luckor.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och slå till med förnyad kraft.
  Natasha på offensiven är ännu mer rasande. Så tröska nazisterna. Det är inte särskilt bra för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha tog den och sjöng:
  - Att springa på plats är en vanlig försonare!
  Och krigarflickan brast in i motståndarna med en sådan kaskad av slag.
  Och han kommer att kasta skivor med bara fötter.
  Här drev hon bruket. Massan av huvuden från den bruna armén rullade tillbaka och stridsvagnarna brann.
  Hon är en kämpande skönhet. Slå dig själv en sådan gul armada.
  Zoya är på resande fot och krossar alla utan undantag. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Besegra motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya tog den och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha ropade av förtjusning:
  Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och från hennes bara ben, hur bladet kommer att flyga. Och han kommer att träffa många fighters, skära av torn från stridsvagnar.
  Augustine på väg. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. Som en proletär banderoll som fladdrar. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon skär motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jävla jävel!
  Augustinus tog den och väste:
  - Det kommer att finnas ett tjurhuvud - kämparna blir inte galna!
  Och här krossade hon återigen många fighters.
  Oleg Rybachenko klagade:
  - Vad du behöver! Här är tjejen!
  Margarita, som kastade en dolk med sin bara fot, bröt av tanktornet, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Augustinus höll lätt med om detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita vem som helst!
  Och igen, med bara tår, kommer han att lansera en mordisk.
  Svetlana i strid är inte sämre än motståndare. Inte en tjej, men för att avsluta med en sådan häxa i lågor.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte ett blad med sin bara fot, skar av tanktornet, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana, som högg upp fiender och sköt ner flygplan, kvittrade:
  - En dåre behöver ingen kniv....
  Zoya gnisslade och kastade nålar med sina bara, solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom från tre lådor!
  Natasha, som skär ner nazisterna, tillade:
  - Och gör med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta och hoppa. De är så blodiga och coola. I allmänhet har de mycket spänning.
  Oleg Rybachenko ser väldigt snygg ut i strid.
  Margarita sjöng:
  - Slaget är starkt, och killen har ett intresse ...
  Den geniale pojken lanserade med sin fot vad som såg ut som en helikopterpropeller. Han skar av ett par hundra huvuden från nazisterna och stridsvagnarna, gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka i fullt genombrott.
  Oleg, hackande bruna soldater, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en sådan aktiv terminator.
  Natasha sjöng i offensiven:
  - Heligt krig!
  Och krigaren lanserade en skarp skiv-boomerang. Han flög i en båge, högg ner en massa nazister och stridsvagnstorn.
  Zoya tillade och fortsatte med utrotningen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många jaktplan och flygplan.
  Den blonda tjejen sa:
  - Schackmatt motståndaren!
  Och hon visade sin tunga.
  Augustine viftade med benen och kastade skarpkantade hakkors, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna skrek unisont och krossade nazisterna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger en skiva från krigarnas bara fötter. Kött rivs och tanktorn rivs.
  Och tjuta igen:
  - Ingen kan besegra oss!
  Natasha flög upp i luften. slet isär motståndare och bevingade gamar och utfärdade:
  - Vi är hon-vargar, stek fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så mumlar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko gurglade:
  - Åh, tidigt, ger trygghet!
  Och blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha högg ner nazisterna och gnisslade:
  - I vår värld finns ingen glädje, utan kamp!
  Pojken svarade:
  "Ibland är det inte heller roligt att slåss!"
  Natasha höll med:
  - Om det inte finns någon styrka, så ja ...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade nålar mot fienden med sina bara tår, sprängde en massa stridsvagnar och sjöng:
  - Soldaten är alltid frisk,
  Och redo för action!
  Efter det skar Natasha igen fienderna och demolerade stridsvagnarnas torn.
  Zoya är en väldigt snabb brud. Här lanserade hon en hel tunna mot nazisterna. Och slet ett par tusen från en explosion.
  Sedan skrek hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrande!
  Och en tjej i stridsspets!
  Augustinus i strid är inte heller svag. Så tröska nazisterna. Som om från en bunt av kedjor slår ut.
  Och hacka motståndare - sjunger:
  - Akta dig, det kommer att vara användbart
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid som en djävul i en snusdosa.
  Och här är hur Svetlana kämpar. Och nazisterna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Från den flyger blodiga stänk ut.
  Svetlana märkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fot, som smälte skallarna och tornen på stridsvagnar:
  - Ära till Ryssland, mycket till och med ära!
  Tankar rusar fram...
  Divisioner i röda skjortor -
  Hälsningar ryska folket!
  Här tog flickorna upp nazisterna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit kedjan.
  Oleg är i strid och attackerar nazisterna. Han slår dem utan medlidande, skär genom tankarna och skriker:
  Vi är som tjurar!
  Margarita, som krossade den bruna armén och skär igenom stridsvagnarna, tog upp:
  Vi är som tjurar!
  Natasha tog den och tjöt och högg ner de bruna stridsflygplanen tillsammans med stridsvagnarna:
  - Att ljuga är över styr!
  Zoya slet isär nazisterna, gnisslade:
  - Nej, inte överdrivet!
  Och han kommer också att ta och släppa en asterisk med sin bara fot och avsluta en massa fascister.
  Natasha tog den och gnisslade:
  - Vår TV är på!
  Och ett mördarknippe med nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya, som också förstörde nazisterna och deras stridsvagnar, gnisslade:
  - Vår vänskap är en monolit!
  Och återigen ett sådant kast att cirklarna suddas ut åt alla håll. Det här är en tjej - ren utrotning av motståndare.
  Flickan med sina bara tår kommer att ta och lansera tre bumeranger. Och liken från detta blev ännu fler.
  Efter det kommer skönheten att ge ut:
  - Vi kommer inte att ge fienden nåd! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger det dödliga bort från den bara hälen.
  Augustinus anmärkte också ganska logiskt:
  - Bara inte ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och hon dödade många av nazisterna.
  Och hur det ryter:
  - Massmord!
  Och nu ska han dunka huvudet mot den nazistiska generalen. Bryt hans skalle och ge ut:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana är väldigt rasande i offensiven, särskilt när hon slår ner stridsvagnar, hon gnisslar:
  - Du kommer inte att bli skonad!
  Och ett dussin nålar flyger av hennes bara fingrar. När hon bryter igenom alla kollapsar planen. Och mycket till och med krigaren försöker riva och döda.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Härlig hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. Intrikat hybrid.
  Och massan av nazisterna kollapsade.
  Oleg vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är återigen i en vild attack. Nej, det bara sjuder av kraft och vulkaner gurglar!
  Margaret på väg. Det kommer att slita sönder allas magar.
  En tjej med sin fot kommer att kasta ut femtio nålar på en gång. Och massan dödades av alla möjliga fiender, slog ut både stridsvagnar och flygplan.
  Margarita sjöng i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll nosen och svansen högre med ett rör.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan slår och skriker:
  "Drakpresidenten kommer att bli ett lik!"
  Natasha i strid är bara någon slags terminator. Och vrålande gurglade:
  - Banzai! Få det snabbt!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och nazisterna är som spikar. Och det kommer att krossa många mastodonter och bevingade, infernaliska maskiner.
  Här är krigaren! Till alla krigare - en krigare!
  Zoya är också offensiv. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade:
  - Vår far är den vita guden själv!
  Och han skär en trippelkvarn på nazisterna!
  Och Augustinus skrek tillbaka:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för vänner är hon en älskling.
  Och hur han med bara tår ska ta och kasta. Och en massa högar av krigare från det bruna imperiet, såväl som deras stridsvagnar och flygplan.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket hög stridspotential. Nej, under detta är det bättre att inte blanda sig. Som torn av stridsvagnar rivs av och vingarna av fascistiska flygplan.
  Augustinus väste:
  - Vi ska krossa alla förrädare till krut!
  Och blinka åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Om inte fred är dödlig!
  Svetlana, som krossade fienderna, utfärdade:
  - Vi sopar dig i kö!
  Augustinus bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara fötter flyger gåvan av total förintelse igen! Och så många stridsvagnar och flygplan exploderade till små chips på en gång.
  Oleg sjöng som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som slet isär nazisterna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, förstörde tankar och flygplan på en gång, utfärdade:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som förstörde de bruna krigarna, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai!
  Och låt oss skära motståndare med vild bitterhet.
  Oleg Rybachenko, som skär ner motståndare, utfärdade:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och debuten, tro mig, är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot. Han skar av både stridsvagnarnas torn och flygplanets svansar.
  Margarita, som högg ner krigarna i det bruna imperiet och pansarvagnarnas pansar, sjöng:
  - Och vem ska vi hitta i strid,
  Och vem kommer vi att hitta i strid ...
  Låt oss inte skämta med det -
  Låt oss riva det isär!
  Låt oss riva det isär!
  De gjorde ett bra jobb då med nazisterna ... Och Sovjetryssland besegrade det bruna imperiet under stormningen av Moskva.
  Kriget var inte över ännu, men Sovjetunionen hade redan en chans att besegra nazisterna själva. Så de sex fick återigen avbryta utförandet av deras superhäftiga uppdrag.
  
  ETT USSR BLAND VARGAR
  Avbrottet ägde rum på grund av ett solsken, som ett resultat av vilket, den 22 juni 1941, USA, Storbritannien och dess kolonier stängdes av. Till en början påverkade detta inte särskilt krigsförloppet. Tyskarna gick framåt på ungefär samma sätt som i den verkliga historien. Führern vände också söderut, och Japan intog en avvaktande position ... Och återigen räddade en frostig vinter Röda armén från fullständigt nederlag och tillät den att gå till motoffensiv nära Moskva. Och Japan tog under tiden de ägodelar i Stilla havet som tidigare tillhörde Storbritannien och USA, och som ytterligare styrkor nu inte kunde ta sig in i.
  På östfronten under våren och försommaren vann tyskarna en rad segrar, och inledde återigen en offensiv mot Stalingrad. Men det var här avvikelsen från verkligheten började. Frånvaron av en andra front gjorde det möjligt för tyskarna att överföra fler trupper från Europa och från Libyen, vilket bara lämnade de italienska garnisonerna där.
  Och offensiven började inte bara på Stalingrad utan också på Tikhvin. Och nu befalldes de av Rommel, som Führern uppskattade högt för britternas nederlag i Libyen och erövringen av Tolbuk.
  De första Tiger-stridsvagnarna deltog också i striderna. Rommel inledde en offensiv på natten och lyckades överraska de sovjetiska trupperna. Situationen förvärrades av det faktum att tyskarna hade en fördel inom flyget, så de slösade inte bort sin styrka på att bekämpa de allierade.
  Piloten Marseille fick snabbt konton på östfronten. Redan i juni 1942 överskred han antalet nedskjutna flygplan i etthundrafemtio och mottog riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Men det var bara början på en karriär.
  På himlen var det faktiskt svårare för Röda armén. Och tyskarna kunde ta Tikhvin och sedan flera städer till och skar av Leningrad med en dubbelring, vilket blockerade denna stad igen.
  Det sovjetiska kommandot försökte bryta igenom till Leningrad och avancera i centrum. Men det fanns inte tillräckligt med styrka för att nå framgång inom dessa områden.
  Den enda trösten var att nazisterna körde fast i Stalingrad, vilket gav dem en chans att samla nya reserver.
  Men Leningrad förblev blockerad. Hittills har Turkiet och Japan inte gått in i kriget, och Sovjetunionen hade en chans att vända striderna. I november 1942 inledde sovjetiska trupper en offensiv nära Rzhev och Stalingrad.
  Under Rzhev uppnåddes ingen framgång. Men nära Stalingrad stängdes ringen. Men som det visade sig i tiden. Tredje riket hade mycket fler reserver, och Rommel inledde en offensiv mot Stalingrad från norr och Mainstein från söder.
  Situationen förvärrades av Japans oväntade inträde i kriget. Samurajerna, trots att de var begränsade av slaget i Kina, attackerade Vladivostok.
  Antagligen fruktade Hirohito att det tredje riket skulle förlora och gick in i kriget.
  Dessutom hade Japan tillräckligt med resurser och infanteri för fullskaliga offensiver.
  Röda armén klämdes fast och Rommel lyckades bryta sig igenom från norr till Stalingrad. Mainstein stoppades tillfälligt, men efter att ha fått ytterligare förstärkningar och stöd från Paulus kopplade han samman med de redan oblockerade trupperna.
  Sålunda uppstod en annan ring, i vilken de sovjetiska trupperna befann sig.
  Efter envisa strider förstördes och tillfångatogs de flesta av dem. Efter det fullbordade tyskarna erövringen av Stalingrad. Och i mars 1943 gick även Turkiet in i kriget. Situationen blev ännu mer komplicerad. I luften behöll tyskarna överlägsenhet. Marseille överskred siffran för trehundra nedskjutna flygplan och blev den första tysken som fick ett andra riddarkors av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter.
  I maj lanserade tyskarna en ny offensiv och använde massivt nya stridsvagnar - "Tiger", "Panther" och "Lion". Och de avancerade framgångsrikt, även om Röda armén tog upp ett kraftfullt försvar. Men krafterna var redan ojämlika, eftersom de sovjetiska trupperna kämpade på tre fronter samtidigt - mot det tredje riket, dess satelliter, Japan och dess kolonier och Turkiet. Situationen förvärrades av det totala kriget som nazisterna förklarade, vilket ledde till en ökning av vapenproduktionen flera gånger i avsaknad av bombningar från de allierade. Så chanserna för Sovjetunionen minskade snabbt!
  Visserligen avancerade Fritz långsamt, eftersom det fanns ett försvar på djupet framför dem. Och de sovjetiska trupperna, med erfarenhet, kämpade mycket modigt. Men de förlorade ändå.
  De kämpade dock med stort mod, och några krigare visade högsta klass. Här kämpar till exempel Elizabeths stridsvagnsbesättning på den vanligaste T-34-76 mot nazisterna.
  Och tyskarna rör sig sakta mot de sovjetiska trupperna, uppradade i en kil, eller en gris. Framför ligger den tyngsta och bäst skyddade tanken "Lev". Den liknar Pantern, bara mycket större och väger nittio ton. Skrovets frontpansar är 150 mm och sluttar som T-34, och sidorna är 82 mm med sluttningar. Pannan på tornet är i allmänhet mycket väl skyddad: 240 mm med sluttningar, och sidorna är också svagare än 82 mm, som skrovet. Och en kraftfull pistol på 105 mm med en stor pipa längd på 70 EL. Detta är en tank som kan slå på avstånd.
  Elizabeth växlar växellådan till toppen med sin bara fot.
  Och de trettiofyra tar fart. Det är värdelöst att skjuta på "Lejonet" på avstånd och du måste komma närmare. En kraftfull tysk maskin skickar en projektil av dödlig kraft. Han rusar förbi. Tjejerna i tanken skrattar glatt och rör på sina bara fötter.
  Det är varmt i norra Kaukasus i slutet av maj, och skönheter i bikini har väldigt roligt.
  Elena noterar med en visselpipa:
  - Nu ska fascisten bli stor i hornen!
  Ekaterina skakar på sitt bara, solbrända ben och håller med:
  - Vi kommer definitivt att slå honom!
  T-34-76 fortsätter att accelerera, men terränghastigheten är begränsad. "Lejonet" kryper knappt alls, och de smidigare "Panthers" och "Tigers" saktar ner för att inte dra framåt.
  Men dessa maskiner är farliga, speciellt Pantern, som kan skjuta femton skott i minuten. Av detta kan du förvänta dig en överraskning.
  Euphrasia, som trycker sin bara häl mot gasen, skriker:
  - Låt oss slåss på virtuosa sätt!
  Pistolen i tanken "Lion" har en betydande nackdel, den skjuter bara fem skott per minut. I allmänhet inte den mest framgångsrika modellen. Pansarpiercing är överdrivet, och det är inte nödvändigt att slå från för långt avstånd. "Tigers" och "Panthers" bryter igenom från två kilometer, från ett större avstånd är det nästan omöjligt att komma in i en mobil och liten trettiofyra. Så var det värt det att utrusta Lejonet med en så kraftfull pistol? Andra sovjetiska stridsvagnar är ännu lättare, förutom KV-1S, men denna stridsvagn har inte heller några fördelar i försvaret, och körprestandan är bara sämre.
  Elizabeth snurrar på kroppen och skriker:
  - Jag andas in med bröstet, luften är en bred våg,
  Det gnistrar starkt, stjärnmattan är oändlig ...
  Känslor leker, barfota tjejer lever,
  Lek på himlen, jag vill flyga till solen för alltid!
  Det är inte lätt att bryta igenom Lev-tanken, inte ens in i sidan. Sidorna på tornet, liksom Panterns, är sluttande, och den övre delen av sidorna av skrovet också. I dessa tankar har den typiska "katt"-formen redan antagits, vilket ger bättre skydd på grund av sluttningar. Inte som "Tigern", nästan fyrkantig. Men "Tigern" utvecklades före kriget, och såg ut som en KV-uniform. Men "Tiger" -2, en senare utveckling, är också i form av en "katt", och snart kommer denna tank att gå i serie. "Lion" att bryta sig in i brädet är också nästan omöjligt. Endast den nedre delen av skrovet har ingen pansarlutning, utan den är täckt av rullar. Det vill säga att du behöver bryta igenom nära och komma exakt mellan rinkarna.
  Så tjejer har en svår uppgift. Dessutom skakar de trettiofyra i rörelse så mycket att det är nästan omöjligt att fotografera exakt.
  Elizabeth frågade sina vänner:
  Kan vi besegra fienden?
  Elena svarade självsäkert:
  - När tjejer inte har skor får de en sådan känslighet med sina bara fötter att de säkert kommer att träffa fienden.
  Elizabeth höll med om detta:
  - Ja, tjejernas bara klackar är en garanti för seger!
  Och nu, för att undvika nederlag, glider de trettiofyra till brädet. Huvudsaken här är att undvika Panther och Tiger guns. De är snabba och exakta. Och du kan inte bryta igenom dessa tankar i pannan heller.
  Elena skjuter på tyskan med sina bara tår. Men att ta sig förbi isbanan i farten är nästan omöjligt. Men fiendens ishall är trasig, och "Lejonet" stannar.
  Trettiofyra går förbi honom igen. Och skickar en dödlig projektil in i den nedre delen av sidan.
  Catherine noterar:
  - Vår kanon är föråldrad - "Lion" kan verkligen inte tas!
  Men som i irritation träffade Elena fiendens sidodel, och "Lejonet" fattade eld.
  Tjejerna saktar inte ner, återigen spö framåt. Nu har de ett svagare mål: "Panther". Det räcker med att slå henne rätt på sidan.
  Elizabeth noterar:
  - Praktisk katt!
  Catherine sa med ett skratt:
  - Men den kryper knappt för att inte ta sig ur omslaget på "Lejonet".
  Och Elena sköt på avstånd mot Pantern, som visade sig vara långt åt sidan och öppnade sin sida. Hon har en tunn - 40 millimeter, och det spelar ingen roll att den lutar.
  Den tyska stridsvagnen exploderar med en smäll. Ja, skönheterna var skarpt knullade.
  De är med sin fängslande nåd av krigiska skönheter.
  Men granaten visslar när de passerar, nästan vidrör rustningen.
  Trettiofyra är mycket farligt, och hon liknar en person som hoppar mellan tricks.
  Elizabeth sköt igen med sin bara fot och sjöng:
  - Jag kan göra allt, vi kommer att slå Wehrmacht med kapitulation!
  Naturligtvis, med sådana tjejer är djävulen själv inte hemsk. Även om den nazistiska offensiven är aggressiv, och de har många stridsvagnar....
  Krafterna är ojämlika. Även om antalet bilar är ungefär lika, är de tyska tyngre. Många sovjetiska stridsvagnar är lätta och inte riktigt stridsberedda mot de nazistiska monstren.
  Men besättningen på Elizabeth gör underverk och skjuter en annan "Panther" i farten.
  Komsomol-medlemmar slåss med vapen. De skjuter exakt. De springer, blinkande barfota, runda klackar. Och träffa fienden rakt på mål.
  Alenka befaller med passion:
  - Ge inte upp tjejer!
  Och nu spottar kanonen ut en projektil, precis vid T-4:an, som genomborrar denna tank. Men här, såklart, "Lejon", det är inte så lätt att ta. Och här måste man prova.
  Anyuta pekar på bilen med hjälp av sina bara tår och skjuter exakt från ända till ände och säger:
  - Ära åt kommunismen!
  Alla skjuter också mycket exakt och tillägger:
  - Ära åt hjältemod!
  Du kan inte säga något om kamptjejerna här - högsta klass och konstflyg!
  Maria, som matade in projektilen i pistolen, sjöng:
  - Högre och högre och högre
  Sök våra fåglars flykt...
  Och andas in varje propeller,
  Våra gränsers lugn!
  Marusya tillade och sköt mot Fritz:
  - Det är det definitivt....
  Massheroismen hos ryssar och inte bara ryska folk manifesterades i allt ...
  Gökens mätta, dova ljud, som en klingande klocka, svepte över skyttegravarna. Sällsynta träd, med en tät grön krona i vindbyar, som pionjärer i en salut, hälsar trötta soldater. För vissa kan detta till och med verka som en slags varning - de säger, du kommer att gå till nästa värld!
  Bataljonen under ledning av Vladimir Mikhailovsky, brutalt misshandlad i tidigare strider, särskilt i majrutten, fylls nu hastigt på med nya rekryter, förbereder sig för att täcka ett av de farligaste områdena. Tre kilometer österut forsar Donens vatten längs krigets lågor.
  Det mesta av vassen var förkolnat från brandbomber, vattnet blev svart av sot. Som enorma tändstickor i sorgsen skam står pålarna på bron som revs av sprängvågen ensamma och fungerar som stöd.
  På båtar transporterar lokala pionjärer fältens gåvor, såväl som ammunitionslådor till de heroiska sovjetiska soldaterna, redo att engagera sig i dödlig strid med de rasande nazisthorderna.
  Så fyra av dem släpade en lång låda till en buske täckt med vargbär. Där lurade en noggrant kamouflerad pansarvärnskanon som en mohawk i bakhåll. Tre soldater och den klockren-ögda skytten Alesya opererar med pistolen. En tjej, väldigt smal, men hennes händer är seniga av utmattande arbete. Han försöker också, tillsammans med killarna, förbereda en fälla ifall en stridsvagn eller "pansarfordon" från nazistflocken skulle försöka kringgå den naturliga kullen.
  Soldaterna är för det mesta fortfarande helt skägglösa och inte beskjutna, unga män som har genomgått en förkortad rekrytkurs - en och en halv månad, plus, naturligtvis, förberedande utbildning väl etablerad i Sovjetunionen.
  Vissa krigare har redan erfarenhet. De skiljer sig från unga djur i borst, skärpa i rörelser, vissa är omlindade. I synnerhet släppte den enögde Ivan, som såg ut som en riktig pirat, sitt skägg. Titeln fänrik, och redan ett par order mottagna i olika strider, eller snarare den första nära Moskva. När, det verkade, de gjorde det omöjliga: de stoppade Fritz, och till och med körde motståndarna ett par hundra kilometer, som hundmisshandlare.
  Hur mycket övergiven utrustning Fritz hade. Kanske inte så mycket, och det fanns ofta stridsvagnar, men pansarvagnar med kanoner och maskingevär som så plågsamt plågade det sovjetiska infanteriet sommaren och hösten 1941 - åtminstone en krona ett dussin!
  Men när frosten översteg trettio grader förlorade alla dessa germanska monster sin förmåga att röra sig helt enkelt... Bensin frös och fett frös.
  Tyvärr misslyckades de med att avsluta nazisterna till slutet. Dels genom kommandots fel, som bad om stora styrkor för att storma städerna där de tyska förbanden satt ihopkrökta. Ja, och tjällossningen har kommit - må det vara fel ...
  På våren fick Ivan också en andra order - han hade turen att döda en general och flera officerare på grund av ett bakhåll. Striden var dock bara delvis framgångsrik. Under förföljelsen träffade ett herrelöst fragment Ivan Krasnov i ansiktet och berövde honom ögat. Tyvärr, det här är ett krig, inte en barnfilm, där huvudpersonen tröskar alla, och till och med hundra maskingevär kan inte träffa honom.
  Och nu måste de göra fysiskt hårt arbete: gräva diken, celler och gropfällor.
  Pionjärerna hjälper dem, medan fälten är lugna och killarna och tjejerna själva har bett om att få hjälpa sina äldre bröder. De arbetar till och med för nitiskt, försöker göra mer, inte beräknar styrka. Det var så ådrorna svällde och dök ut på barnens solbrända, förhårda händer och bara, blåmärke fötter. Samtidigt lyckas de fortfarande sjunga;
  Vi är pionjärerna för kommunismens barn -
  En eld, ett tält och en ringsignal!
  Invasion av förbannad fascism -
  Vem väntar på en rasande rutt!
  
  Vad har vi förlorat i dessa strider?
  Och sedan i strider med den förvärvade fienden?
  Vi brukade bara vara världens barn -
  Och nu fäderneslandets krigare!
  
  Men Hitler tog ett steg mot vår huvudstad,
  Släppte bomber utan att räkna vattenfallet!
  Och för mig är fäderneslandet ännu vackrare än himlen -
  Nu har den jävla solnedgången kommit!
  
  Vi kommer att reagera hårt på aggression -
  Även om de själva är långa, ja, ack så är de små!
  Men svärdet i händerna på en bräcklig tonåring -
  Starkare än Satans legioner!
  
  Låt stridsvagnarna rusa lavin efter lavin,
  Och vi delar geväret i tre!
  Låt polisen snålt sikta bakåt,
  Men den helige Gud kommer att straffa dem hårt!
  
  Vad bestämde vi oss för? göra fredens arbete
  Och för det var jag tyvärr tvungen att skjuta!
  Lugnet är redan vidrigt.
  Det finns också våld!
  
  Med tjejen springer vi barfota tillsammans -
  Trots att det snöade så brinner en snödriva som kol!
  Men var inte rädd, känn barnen -
  Fascisten kommer djärvt att drivas in i kistan av en kula!
  
  Här lägger de det vidriga Fritz-sällskapet,
  Och resten av fegisarna är på flykt!
  Vi krossar infanteri som en lie i strid -
  Vi är inget hinder för unga somrar!
  
  Segerprestation, kommer att vara i maj,
  Nu är snöstormen taggig, hård snö!
  Pojken är barfota, hans syster är barfota,
  I trasor mötte barn storhetstiden!
  
  Var kommer dessa krafter ifrån?
  Uthärda smärta och kyla, det behöver!
  När en vän mätte botten av graven,
  När en vän stönar - jag kommer att dö!
  
  Kristus välsignade oss pionjärer,
  Han sa, fäderneslandet är givet till dig av Gud!
  Detta är den första tron av alla,
  Sovjetiskt, heligt land!
  Det mullrar avlägset av stridsvagnar som närmar sig och flygplan surrar på himlen. Och de mäktiga belägringsvapnen dånar redan. Från träffar av högexplosiva granater kastas jordklumpar och smält gräs högt upp i himlen. Här läser hon striden. Major Vladimir Mikhailovsky håller en trofékikare i sina händer och ser när en fascistisk lavin av stål närmar sig. De försöker driva pionjärerna bakåt, men de vill inte lämna och ber om gevär i händerna för att slåss.
  Det finns inte tillräckligt med vapen för alla, även om de lokala barnen tog med sig jaktgevär och till och med sportbågar. Alla vill kämpa modigt och vinna. Och det kommer inte att fungera att dö med den sista tanken på Fosterlandet.
  Major Mikhailovsky ger ordern:
  - Öppna inte eld utan kommando!
  De har faktiskt bara två "fyrtiofemmor" för hela bataljonen, vilket betyder att chansen är att släppa in Fritz närmare.
  Framme, som är brukligt bland nazisterna, de mest skyddade bilarna; stridsvagnar T-4 och självgående vapen "Hunter". De borde ge plats för lättare fordon och något eftersläpande infanteri.
  Nazisternas bilar och motorcyklar saktar då och då ner av rädsla för att ta sig fram ...
  Men pionjären Julius Petrov bevisar att de inte stannade här för ingenting. En knapp pansarvärnsmina, insmord med hemmagjort lim, och ovanpå gräsmattan som gör den osynlig med hjälp av en vajer, rör sig mellan stubbarna, precis under T-4-larven.
  Larvens stålplåtar ligger på en dödlig present. Explosionen verkar inte alltför stark, men larven slits av, och naziststridsvagnen börjar ryka och cirklar runt tornet.
  Andra pojkar använder liknande apparater. Eftersom det tyska infanteriet är fegt, och stridsvagnarna och de självgående kanonerna är försvarslösa framför, kommer de att straffas för detta.
  Den berömda "Hunter", med en låg siluett och stark rustning, ser ut som en tillplattad sköldpadda. Dessa självgående vapen dök upp ganska nyligen på den sovjetisk-tyska fronten. Tack vare goda köregenskaper, en kanon som kan penetrera en anständig distans och överlevnadsförmåga i strid, blev Jägaren omedelbart en liknelse i tungor.
  Men hans larver är fortfarande vanliga, om än breda ... Men det är ännu bättre att undergräva bilens botten och få den att spotta ut sin insida med reservdelar.
  Här är en havererad "Hunter", som en piratfregatt med ett brutet roder, glider åt sidan och trycker den mot T-4:an. Och båda stålkistorna på larver börjar glöda, och efter några ögonblick exploderar de på grund av detonerande ammunition.
  Redan ett dussin medelviktiga fordon hade stannat trasiga och hjälplösa.
  Men bakom dem resten av spöet, särskilt de många pansar. Här lägger den självgående pistolen "Hunter" fart och ... Faller i en förklädd grop. Bara larverna sticker upp ovanifrån och rör sig hjälplöst.
  Pionjärer gläds. Någonstans i grävda gropar hemmagjorda sprängämnen. Den är gjord på ett hantverksmässigt sätt. Naturligtvis svagare än dynamit, men för att inaktivera räcker underredet.
  Fritz lider stora förluster, pansarvagnar misslyckas, en del passerar genom farliga zoner, men de möts av att kasta granater och sprängämnen.
  Här byggde även de kvicktänkta, unga kämparna små katapulter. De slänger en speciell påse med destillerad träsprit blandat med krutelement.
  När de träffas ger nazisttransporternas tunnare rustning vika, vilket får besättningarna att brinna med blå lågor. Galen av smärta, skriker Fritz hjärtskärande och sprider sig med ansikten förvrängda i fasa.
  Några av dem överger till och med sin utrustning...
  Den enda synden är att det finns många fiender, några fordon, som översvämmer allt med kulspruta, närmar sig skyttegravarna.
  Och de snubblar över igelkottar ... Alesya regisserar under tiden fyrtiofem. Naturligtvis tar du inte T-4 och "Hunter" direkt, men du kan prova sidorna. Det finns inget att säga om pansarvagnar. Alla kommer att slå igenom och göra golv med glödhet metall spottblod!
  En liten kaliberpistol har många fördelar jämfört med en stor - eldhastighet, enkel kamouflage. Och de vet hur man väljer mål.
  Nazisterna morrar, brutalt som hyenor. Och bland de sovjetiska killarna finns döda och sårade. Det är särskilt tragiskt när unga kämpar som precis börjat leva dör. Här är en mycket ung pionjärflicka, som knappt har lyft ett explosivt paket, rusar med det under spåren av en T-3 medelstor tank. En ful låda med en lång, men till synes tunn stam hoppar upp och river av ett fyrkantigt torn från den.
  Och kämparna kastar igen granater, och maskingevär började spika de krypande motorcyklarna. Och huvudena på de nazistiska soldaterna brast som mogna körsbär som slogs ner av ett hagel.
  Och bensintankarna på stora motorcyklar exploderar och kastar ut strömmar av våldsam eld. Det känns som att ett upplopp av infernaliska genier pågår. Här är några pansarvagnar som också sällar sig till sina olyckliga kollegor.
  Alesya som pekar på "Hunter" siktar på den nedre delen av skrovet. Det är svårt att ta sig dit, men det här är den enda chansen att bryta igenom den hänsynslösa självgående pistolen. Smidig rörelse av fingret och vrid sedan.
  Pistolen ger en mjuk rekyl, och den fascistiska maskinen delar sig på mitten. Och flaggan med hakkorset faller ner i den blodiga leran.
  Alesya viskar:
  - Rättvisa kräver uppoffringar, välgörenhet kräver donationer, och framgången för en rättvis sak kräver uppoffringar!
  En sväng vilar skytten flickan naken för att bättre känna jordens biorytmer, och gräsets andedräkt med sulorna och skotten igen och träffar den lömska T-3:an i leden.
  Det kan ses att nästan alla medelstora stridsvagnar i den nazistiska armadan redan har satts ur spel. Här förstördes den senare av en pionjärpojke, trots skadan knuffade han en tunna, med en blandning av explosiv karbid, koldamm, sågspån med en liten mängd fosfor. Det heroiska barnet hade inte längre kraften att trycka på pipan efter ett genomgående sår, och hans kamrat Andrey, korsade sig på flykten, tryckte den fyrtio ton tunga Shmel-anfallspistolen under hjulen. En obsequious kanon av 150-millimeters kaliber sköt upp och förblev upphöjd. Och pionjärernas själar, fladdrande ur sina sönderrivna kroppar, rusade till ett lyckligt himmelskt rike, där det aldrig finns våld och smärta.
  De överlevande fascistiska transportörerna, efter att ha förlorat stödet från sina tyngre kollegor, började vända tillbaka ... Dåret av Wagners musik upphörde, och en allmän flykt började.
  Vladimir Mikhailovsky, som torkade blod från sin panna, sa:
  - En rysk krigare kan dö stående, men han kommer aldrig att leva på knäna! Ryssland kan blöda, men inget blod kommer att få vårt mod och vår lojalitet till fäderneslandet att blöda!
  Och de överlevande pionjärerna bekräftar detta... Även om många av dem redan har blivit brända och skadade.
  Och Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova kämpar i himlen, de är redo att tävla med det hyllade Marseille, som redan har fått mer än fyra hundra nedskjutna flygplan, för vilket han fick den femte graden av riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Men tjejerna är helt klart fast beslutna att kämpa på allvar. Här är de i samma bikini och barfota slåss. Och genomborra Luftwaffe-planen.
  Anastasia, med hjälp av sina bara tår, riktar pistolen mot målet, slår ner fascisten och säger:
  Vår tro är stor
  Kommer vara för evigt!
  Och blinkar åt sin partner. Akulina slår också ner fascisten, slår honom, mycket exakt med hjälp av hennes bara ben och skrik:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Och blottar sina pärlande tänder. En sådan tjej är kämpande och utbildad.
  Och gnistrar med tänderna.
  Anastasia, som skjuter ner ett annat tyskt plan, på sin Yak-9, gnisslar aggressivt:
  - Rysk örn över planeten,
  Att sprida sina vingar kommer att lyfta ...
  Fienden kommer att ställas till svars
  Kommer att besegras, trasig!
  Akulina bekräftar gärna detta genom att slå ner motståndare:
  - Kommer att gå sönder!
  Även om det förstås dök upp vackra ess-tjejer också bland tyskarna. Albina och Alvina slåss om den nyaste ME-309. Sådana stridande krigare stal.
  Och de slår ner sovjetiska plan med otrolig smidighet. ME-309 är ett mycket kraftfullt flygplan beväpnat med tre 30 mm luftkanoner och fyra maskingevär. Mot ett sådant monster kan ryska bilar inte stå emot.
  Om de skjuter ner, skjuter de ner utan medlidande.
  Albina sjöng med hjälp av sina bara tår en flygplanskanon mot målet. Träffade fienden och gnisslade:
  - För tredje rikets seger!
  Och hon visade sin tunga.
  Alvina slog också fienden. Hon skar av de sovjetiska Yak-9:orna och kurrade:
  - För vår armés stora gränser!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Slagsmål, få räkningar och Huffman. Han är ännu inte ett av de stora essarna, men han går snabbt framåt. Och man kan också säga helvetets monster.
  Tyskarna, om än långsamt, och med stora förluster, rör sig längs Volgakusten och närmar sig Kaspiska havet.
  . KAPITEL 2
  Krafterna var uppenbart ojämlika. Det fascistiska flyget var särskilt irriterande. Focke-Wulf gick in i fronten i stort antal och hans kraftfulla vapen och snabbhet blev ett problem för Röda armén. Dessutom var den här bilen för svår att få ner. Hon är tålig och tungt bepansrad.
  ME-309 visade sig också vara en obehaglig överraskning för de sovjetiska piloterna både med fart och vapen. Och han strimlade ganska mycket de sovjetiska enheterna.
  Bombade sovjetiska positioner och det nya bombplanet Yu-288, en mycket kraftfull maskin. Bärde fyra ton bomber under normal belastning och sex ton i omlastningsversionen. Och han fick de sovjetiska enheterna rättvist.
  Rommel visade också sin klass som befälhavare, men som Mainstein.
  Närmare och närmare närmade sig tyskarna Astrakhan. Och, oväntat för det sovjetiska kommandot, gick Fritz till offensiv längs Volga i riktning mot Kamyshin. Det var ett djärvt men kraftfullt drag. Och samtidigt som det var svårt att stoppa dem.
  Men försvaret av Röda armén är fortfarande starkt ... På en vecka avancerade nazisterna femtio kilometer och stoppades.
  De möttes av motangrepp, de sovjetiska enheterna ....
  Samtidigt försökte japanerna utveckla en offensiv mot Alma-Ata. Och sedan var hårda strider i full gång.
  Flickor kämpade i nivå med män, och kanske till och med bättre än dem.
  Margarita Magnitnaya och Tatyana Bulatnaya - vackra flickor, avfyrade från maskingevär.
  De sköt ner samurajer och sjöng:
  - Låt oss inte skiljas från drömmen
  Det första steget i livet är...
  Du ser igen ovanför jorden,
  Virvelvindar av rasande attacker!
  Margarita kastade en mordgranat med sina bara tår, slet sönder japanerna och sjöng:
  - Ingen kommer att stoppa oss
  Ingen kommer att besegra oss...
  Vi kommer att begrava Wehrmacht i marken,
  Vår vänskap är en monolit!
  Tatyana, som sköt mot fienden, gick med på:
  - Verkligen en monolit!
  Japanerna avancerar på Alma-Ata. De har många soldater och olika sorters reserver. Det här är de kämpande killarna. Men tjejerna klipper ner dem. De slåss desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastade ytterligare en granat, slet isär samurajen och sjöng:
  - För min stora prestation!
  Och blinkade ögon, färgen av safir. Glad tjej, säg ingenting.
  Och Margarita, med sin bara häl, kommer att ta och kasta en dödspresent och slita isär japanska soldater.
  Och sjunga:
  - Allt är blandat, sammanflätat, i en virvelvind av lidande problem!
  Och återigen kastar han sina bara tår, en citron mot japanerna ...
  En naken till midjan och barfota krigare Oksana kryper fram till dem och trycker igenom en låda med granater och viskar:
  - Det kommer att bli coola tjejer!
  Och alla tre krigarna sjöng:
  - Samurajen flög till marken, under trycket av stål och eld!
  Och skönheterna slåss med stor raseri. De gick igenom eld och vatten och kopparrör inte förgäves.
  Här kastar Oksana en granat med sin bara fot och träffar den japanska Chikha lätta tanken. Det är ett jättebra mål.
  Margarita, som sköt mot fienden, sjöng:
  - Man kan tro på frånvaron av tro! Du kan göra frånvaron av ärendet!
  Tatyana anmärkte logiskt:
  - Det du säger är en paradox!
  Margarita kastade en granat med sina bara tår och anmärkte logiskt:
  "Är inte geni en vän av paradoxer?"
  Tatyana svängde om, mejade ner samurajen och gick med på:
  - Självklart, vän!
  Och krigarna tog det och brast ut i skratt ... De kämpar mot tjejer, och de säger vad mer ... Det är inte för inte som Ryssland kommer ihåg hur flickorna slogs!
  Oksana slåss på högsta nivå såklart. Och skjuter från olika håll, och tjejen snurrar som en topp.
  Dessa är skönheter, de kommer inte att ge någonting till någon. Och gnaga ut förräderi, tillsammans med samurajerna.
  Leder elden och Angela. Flickan är också aggressiv och rödhårig. Krigare föredrar att slåss barfota och utföra bedrifter av kolossala proportioner.
  Angela tar sin tur och säger med ett skratt:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För sovjeternas makt!
  Och med sina bara tår kastar han en mordisk citron.
  Striderna pågår och nu upphör japanernas angrepp....
  Det är redan i slutet av juli fyrtiotre. Nazisterna närmade sig själva Volgadeltat och strider inleddes på det.
  Elizabeth och hennes besättning slåss desperat. De första Tiger-2-stridsvagnarna började också anlända till fronten. De liknar "Panther" och "Lion", men något mittemellan. Också med vinklarna för pansarets rationella lutning och en långpipig pistol av 88 mm kaliber 71 EL. Väg sextioåtta ton, och nära tanken "Lion", vad gäller rustning, men lite mindre i storlek.
  Stora tankar, du säger ingenting.
  Elizabeth och flickorna jagar tyskarna. De bryter igenom T-4 och skriker:
  - Ära åt idéerna om ljusa år,
  Pionjärernas rop var alltid redo!
  Låt oss säga att krigarna är förstklassiga. Och de kämpar inte bara härligt, utan sjunger också;
  Föreningen är oförstörbar, de frias folk,
  Det var inte brutal våld och rädsla som samlade ...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap, ljus, förnuft och mod i drömmar!
  
  Ära till vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring, för enhet - en enkel man!
  
  Genom stormarna sken framstegets sol för oss,
  Genom stormarna och stormarna rusade vi fram ...
  Vi flyttar berg, som utan vikt,
  Hela världen, strålande mot kommunismen, kommer!
  
  Ära till vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring, för enhet - en enkel man!
  
  Jordens folk är förenade som bröder,
  Buddhistiska, muslimska vänner för alltid!
  Låt förnuftets ära, ett stort namn,
  Alla nationer i världen är en familj!
  
  Ära till vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring, för enhet - en enkel man!
  Tjejerna sjunger bra, och ännu bättre slåss de och utför sådana bedrifter. Även om historien är skriven av segrarna och det är inte känt om de kommer att komma ihåg om kriget går förlorat?
  Alenka med sina batterier, med ett team av tjejer, försöker hålla tillbaka fienderna på Volgadeltat. Och hon visar vad skönheter är kapabla till i princip.
  Och de kan verkligen göra mycket.
  Anyuta skjuter med sina bara fötter och vrålar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Och så tog hela batteriet det och sjöng unisont, med fullljudande röster;
  Vi kämpar för ett bättre öde
  För att göra människors liv enklare...
  Och krossa den förbannade horden
  Så att det finns färre onda motståndare!
  
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Till vår moder Rysslands ära...
  Folket i Ryssland tror oövervinnerligt,
  Och gör alla på jorden vackrare!
  
  Vi är givna att kämpa för fosterlandet,
  Att skydda fäderneslandets storhet ...
  Och ibland är livet bara en film
  Även om det borde vara en återspegling av paradiset!
  
  Alla människor behöver för att uppnå en dröm,
  Rimligt tro kommunism...
  Så att det finns mer lycka på jorden,
  Och revanschismens eldar kom inte!
  
  Vår tsar, det stora geniet Pugachev,
  Han uppfostrade bönderna till den heliga kampen ...
  Alla företag kommer att vara på axeln,
  Och älskar tjejen barfotapojken!
  
  Vi kommer att bli ännu starkare än djävulen
  När vi flyttar vetenskapens horisonter...
  Tillplattad under skurkens hovar,
  Fast blod strömmar från en trasig aorta!
  
  Ja, det är våra rätta vänner,
  Vi kan göra fosterlandet lyckligare ...
  Folk tror på en enda familj,
  Stora strålande Ryssland!
  
  Se människor modigt ut i horisonten,
  Låt inte onda moln täcka himlen...
  Vi kommer att ge fienden en segerpoäng,
  Och du kommer att vara en lycklig hjälte i strid!
  
  Jag kan inte ordet feg
  Vi ryssar är inte alls underlägsna ...
  Vi Svarog har en vit Jesus,
  Och för alltid kommer att njuta av maj!
  
  Flickor och pojkar i en runddans,
  Vi barfota tjejer kommer in...
  För oss, trots allt, den allsmäktige Guden Rod,
  Var inte en hjärnlös papegojpojke!
  
  Och Lenin inspirerade oss att slåss,
  Den vise Stalin välsignade bedriften ...
  En mäktig kerub breder ut sina vingar,
  Och våra muskler är helt enkelt gjorda av stål!
  
  Fosterlandets majestät kommer att vara in
  Att vi är sådana krigare med Gud...
  Här kommer vi att bekräfta äran med ett stålsvärd,
  Vilken sköld smiddes vid Svarog!
  
  Kort sagt, var trogen Herren,
  Till ära för det mest strålande Ryssland...
  Vi känner bara riddarörnar,
  Bakom oss finns den vita Guden Kristus Messias!
  Här, från en exakt träff från en pistol, lyser "Lejonet". Ja, nazisterna får det specifikt på hornen.
  Medan striderna pågår, då slösar inte barnen tid.
  Dasha och Vaska strövar omkring bakom de tyska trupperna. De tittar på hur utrustningen rör sig i kolumner. Motorcyklar rusar, självgående vapen kryper. Det finns många trupper, inklusive SS, och andra enheter.
  Vaska märkte rörelsen av "Ferdinand", en kraftfull tysk självgående pistol, som förstörde stridsvagnar.
  Pojken viskade till flickan:
  - Det ser ut som att Fritz flyttar ytterligare styrkor norr om Stalingrad.
  Dasha noterade med ett leende:
  - Vår kommer att slipa dem ändå!
  Nemtsev från lastbilen ropar argt åt killarna. Barn lyfter och springer, flimrande, grå av damm, kala, runda klackar. De kan också ge en kö till dem.
  Pojken och flickan sprang till buskarna och hoppade in. Dasha anmärkte med entusiasm:
  - Partisaner kan allt!
  Vaska höll med om detta:
  - Självklart... Vi kommer definitivt att vinna!
  Dasha sjöng med entusiasm:
  - I väntan på seger! Väntar på seger! De som längtar efter att bryta bojorna! Väntar på seger, väntar på seger! Vi kommer att kunna besegra fascismen!
  Vaska gick lätt med på detta och krossade larven med fingrarna på sina bara barns fötter:
  - Vi kan! Vi föddes för att förverkliga en saga!
  Dasha blinkade och noterade:
  - Och vad? Jag tror att vi kommer att förverkliga sagan, och Wehrmacht kommer att bli damm!
  Och barnen sjöng i kör på toppen av sina lungor;
  I vårt rättfärdiga lands namn,
  Vad kommunismen kommer att ge universum...
  Vi kommer att vara trogna vårt fosterland,
  Låt oss bana väg till framgång, kreativitet!
  
  Putin styrde Ryssland som en hjälte
  Men örnen lämnade henne på flykt ...
  Big Fuhrer såklart hemorrojder,
  Men Stalin betyder också ett namn!
  
  Jag tror att vi kommer att vinna det tredje riket
  Inte konstigt att Putin flyttade in i Stalin ...
  Ovanför världen finns en kerub med guldvingar,
  Och Satan-Adolf är nu galen!
  
  Tyskarna har hela Europa till hands,
  Och Afrika, och Asien, och staterna ...
  Och Adolf tycker att han är cool
  Men Führern kommer att straffas!
  
  För Hitler är Ryssland som en lada,
  Han vill göra sin egen...
  Men det kommer att bli, jag tror att kommunismen är ett paradis,
  Jordgubbar kommer att gro, såbäddar!
  
  Tro inte, vårt folk är inte alls svagt,
  Men för många Fritz fångade ...
  Och slaven alls känner du inte en slav,
  I vår moder Rysslands namn!
  
  Och Lenin inspirerade oss till en bedrift,
  Han visade mig hur man gör saker...
  Eftersom Gud faktiskt är en,
  Men i kommunismen måste vi tro modigt!
  
  Nej, ge inte efter för den ryska fienden,
  När allt kommer omkring är den vita Guden med oss - universums skapare ...
  Jag ska hjälpa dessa fädernesland i strid,
  Att vara i framgången i livet oförändrad!
  
  Hur långt kan du döda nära och kära?
  Tyvärr finns det inget slut på kriget...
  Så tunn i vår armés strider,
  Gör något du inte kommer att skämmas för!
  Det här är en bra låt av unga krigare. De sjöng den och rörde sig igen och krattade dammet längs stigen med sina kala, förhårda klackar.
  Barnen var glada och till det yttre nöjda med livet. Även om det är tunt är hennes ansikten solbrända som choklad, och hennes hår är tvärtom ljust. Bra killar.
  En av tyskarna på motorcykel ringde dem kärleksfullt. Och bjöd på choklad. Hungriga Dasha sträckte ut sina händer, men Vaska drog i hennes ärm:
  - Förödmjuka inte dig själv!
  Smart tjej hittad
  - Låt oss bättre ena nazisterna!
  Vaska, som själv är skinn och ben, gillade den här idén. Och han bad också om choklad.
  Hitleriten nickade och puffade på bruten ryska:
  - Sjung pojke!
  Vaska nickade och sjöng med stor inspiration;
  Partiet samlade hela Ryssland,
  Skyddar oändliga fält...
  Folk tror trots allt på en sådan kraft
  Ära åt det sovjetiska landet!
  
  Stalin är den högsta utmärkelsen,
  Stalin är visdomens flykt ...
  Du måste kämpa tappert för honom.
  Alla människor följer Stalin!
  
  Vi ges jublande vingar,
  Vi har en stor vilja...
  Stalin är glädjen av överflöd,
  Ära, stort land!
  
  Stalin är den störste i universum,
  Stalin kerub med guldvingar,
  Vårt folk med oföränderlig tur,
  Tro, för alltid oövervinnerlig!
  
  Stalin gav frälsning till folket,
  Världens största örn...
  För vårt fosterland och frihet,
  Han spred sina vingar över jorden!
  
  Det finns inget högre än den strålande Stalin,
  Han är stor som helt enkelt vit Gud ...
  Slåss med skum och vinner,
  Führern kommer snart att köras in i en kista!
  
  Att ge heder åt vårt fosterland,
  Känn henne vackrare att inte hitta ...
  Vi kommer snart att leva under kommunismen,
  Och vi har inget annat sätt!
  
  Stalin är hela planetens stolthet,
  Stalins gränslösa kommunism...
  Hans gärningar kommer att sjungas
  Fascisten är helt förstörd!
  
  Stalin gjorde ära åt Ryssland,
  Stalin höjde henne över stjärnorna ...
  Han höjde imperiet till brädden,
  Stalin är bara ett ideal!
  
  Stalin erövrar universum
  Han har en fantastisk stjärnflotta...
  Försök kommer att vara för uppbyggelse
  Stalin kommer att leda till kommunism!
  
  För Ryssland är Stalin solen,
  Det lyser häftigt i mörkret...
  Flickans röst är hög
  Det finns ingen vackrare ledare på jorden!
  
  Stalin är förkroppsligandet av Svarog,
  Stalin skapade Rysslands makt...
  Han hittar Rod i hjärtat -
  Den Störste Mästaren!
  
  Det finns ingen ledare på hela jorden vackrare,
  Stalin är den störste av män...
  Låt oss skapa lycka i vårt universum,
  Den rabiate skurken har förstörts!
  
  Mina söner och Komsomol-medlemmar,
  För fosterlandet, stå tillsammans i formation ...
  När allt kommer omkring är ni tjejer starkare än tigrar,
  Kära geni Stalin är med oss!
  
  Prestationer kan inte räknas,
  Låt oss flyga som en pil...
  Vårt strålande Ryssland,
  fosterlandet går mot kommunism!
  Dasha sjöng tillsammans med Vaska och barnen fick allt så klangfullt och vackert.
  Och de dansade fortfarande, stampade sina solbrända, skolösa barn och stampade redan i mars genom snön med sina bara fötter.
  Tysken, som inte riktigt förstod ryska, gillade låten och han tog fram burkfläsk ur sin påse och räckte den till barnen.
  Och nickade gillande.
  - Zer Gut!
  Pojken och flickan bugade och gick vidare. De är bara elva år, men de är smarta och har ett starkt minne. Samla in korrekt information. Och en gång förde den ljushåriga Daria, även i en korg, en gruva till tyskarna. Hon är en smart tjej och kan deras språk väl. De trodde inte ens att ett så vackert barn med vitt hår och blå ögon kunde leda till döden.
  Och det här fungerade...
  Här går de igen och njuter av tysk choklad, och deras humör är glatt ...
  Daria noterade med ett leende:
  - Om vi besegrar nazisterna kommer jag att bygga mig ett trevåningshus, gjort av marmor och med en fontän!
  Vaska skrattade.
  - Kommer du att bli borgerlig?
  Flickan svarade:
  -Inte! Jag ska bara ha min egen kommunism!
  Vaska skrattade och sjöng igen;
  När bourgeoisen gick till mitt land,
  Hus brändes, flickor höggs ner ...
  Det verkade som om nollor räknades,
  Pojkarna hade rakat håret till noll!
  
  Den modige Kibalchish tog geväret,
  Och gick med i folkets armé...
  Men han gav ut planer för hela Malchish-Bad Boy,
  Vem gav upp en tunna för sylt!
  
  Och här hänger jag på hyllan pojke,
  De plågar mig med en piska och nålar ...
  Som svar skrattar jag i ansiktet, jag är bödeln -
  Och jag tror att fäderneslandet kommer att bli ett paradis!
  
  Djur stekte mina klackar med eld,
  Barnet misshandlades hårt av strömmen ...
  Men tro mig, mjöl är ingenting,
  Så att de röda borgarna vann!
  
  De bryter ben, den onda metallen har grävt sig in,
  På hyllan vacklar bödlarna mig ...
  Men jag tror det, drömde pojken
  Att springa runt i Berlin i maj!
  
  Jag tror att kamrat Lenin kommer att leda
  Gratis, Warszawa, Prag, London!
  Vi publicerar vinnarresultatet snart
  Och över Berlin den röda fanan stolt!
  
  Nu brinner fortfarande barnets hälar,
  Sulan, som nästan alltid är barfota ...
  Och piskan slog hårt i ryggen,
  Förmodligen mamma du är redan gråhårig!
  
  Men jag kommer inte att överlämna mig till dessa bödlar,
  Jag kommer inte att be om tro, känna nåd ...
  Låt katten piska brant från axeln,
  Jag vet att Lenin kommer att ge, tro belöningen!
  
  Kibalchish skrattade under tortyr,
  Avslöjade inga hemligheter, dör stolt...
  I helvetet för alltid så skriker Bad Boy,
  Demoner häller kåda i hans hals!
  
  Lenin är med oss, du kan se för alltid,
  Och en låga brinner i mitt hjärta...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Det kommer att finnas en röd banderoll över hela planeten!
  Daria visslade och stampade med bara foten:
  - Bra! Har du komponerat den själv?
  Vaska nickade.
  - Ja! Hans berättelse gjorde ett stort intryck på mig!
  Daria nickade och anmärkte:
  - Kommer du ihåg hur poliserna tog tag i dig och mig och körde oss barfota i kylan genom snön, och sedan pryskade de oss, och applicerade tunna kvistar på våra hälar.
  Vaska bekräftade lätt:
  - Det var så.... Dina hälar gör ont och dina axlar gör ont när du hänger på stativet. Men det fanns inga bevis mot oss och...
  Daria sa med en suck:
  - Ja, men polisen ville att vi skulle frysa ihjäl. Men när de slog mig i huvudet med en flaska, fångade jag ett fragment med min bara fot. Och så gav hon det vidare till sina händer. Sedan klippte jag repet för mig själv och för dig.
  Vaska nickade.
  - Ja, det var ... Fruktansvärt dock. Men du vet, i kylan gör blåsorna från brända sulor inte ont! Och när vi kom ut senare läkte allt på oss som på hundar!
  Daria bekräftade lätt:
  - Ja läker på oss väl! Jag har stoppat i mig så grova sulor att jag inte är rädd för att gå på kol!
  Vaska svällde upp och sa:
  - Jag med! Vi är pionjärer, kommunismens barn!
  Daria bekräftade:
  Och vi kommer definitivt att vinna!
  Pojken och flickan sjöng:
  I segern för kommunismens odödliga idéer
  ser vi vårt lands framtid...
  Och den röda fanan, vårt fosterland,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  . KAPITEL 3
  I början av augusti 1943 kom tyskarna ändå ut och övervann de sovjetiska truppernas envisa motstånd mot Kaspiska havet. Detta är verkligen en stor bedrift för Fritz. Som har uppnått störst utdelning. Nu var Kaukasus avskuret landvägen från huvudkontinenten.
  Turkarna nådde också framgång, som efter envisa strider slutligen tog Batumi och fullbordade omringningen av Jerevan. Alltså, efter att ha pressat de sovjetiska trupperna i Transkaukasus grundligt.
  Sovjetunionens position blev mycket svår. Och Stalin beordrade att inleda en offensiv i norr för att bryta igenom korridoren till det hungriga, döende, men ännu inte överlämnade Leningrad.
  Attacken mot Tikhvin började. Betydande styrkor kastades dit, även om högkvarteret inte hade tillräckligt med reserver. Situationen komplicerades av att svenska, påstådda frivilliga divisioner anlände till fronten, vilket stärkte deras positioner.
  Ja, och tyskarna stärktes på allvar ...
  Striderna utspelade sig från den tionde augusti, de sovjetiska trupperna avancerade tio kilometer under de första tre dagarna av striden. Här, den fjortonde augusti, gick den tyska stridsvagnen Maus för första gången in i striden. Inte en särskilt framgångsrik utveckling som väger hundra åttioåtta ton. Det är sant att bilen kördes av en seriös besättning, mycket stridbara nazisttjejer.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - fem skönheter i det tredje riket med bokstaven "A". Och hur de slåss på Maus och skjuter från två kanoner samtidigt.
  Högexplosiva fragmenteringsgranater avfyras från en kortpipig 75 mm kanon och tyngre från en 128 mm, vilket visar slagkraft.
  Agnes eldar med bara tår och mejslade ben. Den träffar den sovjetiska bilen, bokstavligen sliter av dess torn och skriker:
  - Jag är en rymdtjej!
  Adala skickar ett skott med en landmina och gnisslar:
  - Och jag är konstflyg, riv hela besättningen!
  Och även tjejen använder bara tår. Sovjetiska trettiofyra granater träffar Maus, men studsar som ärtor. Bilen är väl skyddad. Och du kan inte lätt slå henne. Skal flyger från henne som tennisbollar, och även med en stor kaliber av ett sådant monster kan du inte bryta igenom.
  Och flickan blir skjuten från en luftvärnspistol och låter inte fienden komma närmare.
  Agatha sköt också med hjälp av sina bara tår och morrade:
  - Låt mitt svärd slå, vi ska piska fienderna!
  Adala bekräftade aggressivt och sköt mycket exakt:
  Vi är krigare av ljus och jord!
  Angelina slog med sina bara tår, krossade den sovjetiska T-34-76 stridsvagnen och skrek:
  - För stora vinster!
  Afrodite slog också med en projektil, som var tung som en hög, krossade den sovjetiska T-60 och gnisslade:
  - Det heliga kriget blir vår seger!
  Agnes slog, med sin bara häl, bröt fiendens frontpansar och utfärdade:
  - Imperialistisk flagga framåt - ära till de fallna hjältarna!
  De här tjejerna här är ganska otäcka och mordiska. Och det är inte för inte som du inte kan gå förbi dem. Tack vare sina bara fötter och kroppsbikini skjuter de utan att missa. Vilket betyder att de inte kan slås så lätt.
  Fruktansvärda "Mouse", slog med ett dödligt vapen, och gav ingen en chans.
  Inklusive KV-serien.
  Men om det finns tyska kvinnor som kämpar så envist och framgångsrikt, så finns det tjejer på sovjetisk nivå - hjältar.
  Här till exempel Natasha med sina partners. De har bara en blygsam, självgående gun-85 som precis har anlänt till fronten. Och flickorna slår redan nazisterna med makt och kraft.
  Naturligtvis är skönheterna barfota och i bikini. Och de krossar nazisterna grundligt, som en slägga som slår i glasbitar.
  Och detta är mycket minnesvärt när sådana tjejer visar den högsta nivån av örnflygning.
  Natasha skjuter med sina bara tår och slår sönder Pantern, varefter hon ropar:
  - För det stora fosterlandet!
  Och han kommer att visa sin tunga!
  Zoya slår också fienden. Slå honom väldigt hårt. Kommer att bryta rustningen och skvallra:
  - Till kommunismens ära!
  Augustina kämpar också hårt, och om hon pressar fienden gör hon det mycket grundligt. Pauser och vrålar:
  - Ära åt den kommunistiska världen!
  Dolbanet och Svetlana. Och mycket träffande också. Med bara tår. Krossa fiendens rustning och gnissla:
  - För den kommunistiska världens storhet!
  Och visa sin tunga...
  Här sjöng tjejerna, som kände sig inspirerade, och komponerade direkt på språng;
  Skönheter attackerar barfota
  Så fina tjejer springer...
  Om det är nödvändigt att slå Fritz med en knytnäve,
  Eller hugga honom med ett maskingevär!
  
  Tjejer har inga tvivel
  De kommer att begrava nazisterna döda...
  Och de kommer att slå honom hårt från hans fötter,
  Och någonstans ylar köttätande vargar!
  
  Ryssland är ett ord för soldater
  När du tror att det inte blir bättre...
  Även om ibland en dyster anpassning,
  Där den onde svarte Kain segrar!
  
  Tro inte, Komsomol-medlemmar springer inte,
  Och om de springer, då bara på attacken ...
  Och alla nazisterna kommer att dödas på en gång,
  Och Führern kommer att höja allt till hugget!
  
  Ryssland är mitt fosterland
  Hon är strålande, helt enkelt vacker ...
  Vem som är fegis är inte ens värd en rubel,
  Och det är farligt att argumentera med en krigare!
  
  Men vet att vi kommer att besegra nazisterna,
  Ingen ondska kommer att råda på tronen...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Och Gud Svarog med storhet i kronan!
  
  Vem är en feg, tro mig, en svag slav,
  Hans öde är ett - att utstå förolämpningar ...
  Idag är du låssmed, imorgon är du förman,
  Och du kan själv slå andras rygg!
  
  Flickorna har styrka, bara en vulkan,
  Hon river ibland och kraftfullt berg ...
  Krig rasar en ond orkan,
  Och mänsklighetens död, ärligt talat mejer ner!
  
  Så jag ska säga er ärligt, riddare,
  Vi är starka när vi ryssar är enade...
  Behöver ett mellanmål till en gaffel och kniv
  Vi är riddare i oövervinnerliga strider!
  
  Vad är vår tro på Herren Kristus,
  Även om Lada också är vördad ...
  Kamrat Stalin är som en far för oss,
  Och kommunismens plats kommer att vara paradiset!
  
  Den som var när han dog kommer att uppstå,
  Och vi kommer att bli vackrare och klokare ...
  Och visst är mannen väldigt stolt,
  Även om ibland bär på nonsens!
  
  I kärlek är vårt fädernesland som en stjärna,
  Tro mig, hon kommer aldrig gå ut...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Det kommer att finnas frid och lycka i hela universum!
  
  Jag älskar Maria, jag vördar Lada heligt,
  Svarog är vacker och Perun är fantastisk....
  Jag älskar Jesus och Stalin
  Ikonernas heliga ansikten är mig kära!
  
  När kommer det riktiga paradiset
  Det kommer att gå i uppfyllelse, tro mig, alla förhoppningar ...
  Du ger ditt hjärta till fosterlandet,
  Allt kommer att bli bra, starkare än tidigare!
  Tjejerna hade en bra kamp och komponerade bra. Vad med sådana krigare, ingen Hitler är fruktansvärd för Ryssland.
  Ändå bröt de sovjetiska trupperna, efter tio dagars envisa strider, ändå igenom till Tikhvin.
  Striderna utspelade sig för själva staden. Krafter givetvis mycket jämnt ojämlika.
  Tyskarna har tagit över luftens överhöghet och bombar non-stop. Situationen förvärras av utländska divisioner som kämpar på Wehrmachts sida. Speciellt många italienska delar.
  De försöker driva Röda armén bort från Tikhvin. Men de ryska förbanden kämpar hårt. Detta är deras enda, verkliga chans att rädda det belägrade Leningrad, döende av hunger. Mat kan bara släppas dit med flyg, men tyskarna har starka stridsflygplan, och det är väldigt svårt att göra detta.
  Och under andra hälften av augusti stormade nazisterna Astrakhan. Och i denna stad kämpade sovjetiska flickor med stort hjältemod och mod.
  En bataljon barfota flickor täcker denna heroiska stad.
  Alenka kastar en granat med sin bara fot, skjuter sedan en skur, mejer ner nazisterna och uttalar:
  - Om en kvinna är lustfull som en katt, då har hennes man möss i huvudet!
  Anyuta, som sköt mot Fritz och även kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - De ljusaste idéerna är dystra från skuggpolitiken, när de genomförs!
  Alla, som sköt mot Fritz och kastade en granat, slog ut en stridsvagn med sina bara fingrar, grymtade:
  - En kvinna är listig som en räv, och hon styr till och med ett lejon om en man har en tuppsinnet!
  Maria, som sköt från en pistol och slog ner Fritz, morrade:
  - Gud kan göra vad som helst, bara överträffa en kvinna i önskemål, Han är maktlös!
  Matryona, som sköt mot fienden och kastade en mordisk dödspresent med sina bara tår, noterade:
  - En kvinna måste, för att inte sväljas av en man som en boakonstriktor, ha ett kobrastick!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna, noterade kvickt:
  - En person kan vara som Skaparen i allt, bara imitation som en apa gör honom inte vacker!
  Anyuta sköt mot fienden, slog sedan ut en stridsvagn med ett välriktat kast av en granat och sa:
  - Människan kan överträffa den Allsmäktige Guden endast i självuppfattning, och även då om hon är intellektuellt skapad av en Pithecanthropus!
  Alla, som fortsatte att skjuta mycket exakt på Fritz, utfärdade:
  - En kvinna vill inte vara en kyckling, men hennes idealman är en tupp!
  Maria, som sköt mot nazisterna och med ett exakt kast av sin bara fot, träffade Pantern, noterade:
  - En rävkvinna har verkligen ett varggrepp om hanbävrar!
  Marusya, som också sprängde mot nazisterna med en explosion och gav ett explosivt paket med sin bara häl, utfärdade:
  - I politiken är det som i en skog, om man slukar en ek en gris, om en hare slukar en räv, om en åsna - tre skinn kommer att fällas!
  Alenka, fortsätter att utföra frenetiska skjutningar och överösa infanteriet med fragmenterade citroner, vyaknula:
  - Ju ljusare kvinnan är, desto mer är hon en räv!
  Anyuta sköt också mot nazisterna, mejade ner dem och kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Gråa människor saknar grå substans i hjärnan, ljusa personligheter, grå i huvudet i stora mängder!
  Alla, som sköt mot fienden, gav ett explosivt paket med sin bara häl, utfärdade kvickt:
  - En grå man är ensam som en varg, och som en hare har han ingen vila!
  Maria som klipper Fritz, anmärkte kvickt:
  - Om politikern är en stor räv, så tilldelas lejonparten till honom!
  Marusya sköt från granatkastaren och kastade en citron med sina bara tår och gnisslade:
  - Räven-politikern tar ifrån väljarkråkan möjligheten att åka som ost i smör!
  Alenka, som fortsatte att skjuta från ett vapen och med sin bara häl dukade under för ett explosivt paket, skrek:
  - Det finns färre stjärnor på himlen än tolkningar av den heliga skrift!
  Anyuta, som skjuter mot nazisterna, utfärdade:
  - En bödel i röd dräkt, mer rättvist, en politiker med vältalighet!
  Alla, som fortsatte att skjuta, noterade logiskt:
  - Bödeln har en slipad yxa, politikern har ett skarpt ord, den första blåser i huvudet, den andra droppar på hjärnan!
  Maria, som fortsatte att noggrant slå ut Fritzen och kastade en annan dödsgåva med sina bara fingrar, noterade:
  - Att hugga huvuden är ibland mer humant än att droppa på hjärnor!
  Matrena, som skar av nazisterna och kastade en granat med sin bara häl, utfärdade:
  - Om du låter politiker droppa på dina hjärnor så sliter du dig i håret av irritation!
  Alenka, som sköt mot den tyske generalen och bröt igenom honom, sa hotfullt:
  - Politikers tal är som vatten för hjärntvätt!
  Anyuta, som genomförde välriktade skjutningar mot fienden och avfyrade en citron med sina bara tår, utfärdade:
  - Vilken är den största Guden i politiken, vad skapar laglöshet!
  Alla, som sköt mot nazisterna och kastade ett explosivpaket med sin bara häl, utfärdade:
  - En politiker ser alltid på väljaren som en åsna med en rävblick att plöja!
  Maria, som sköt mot fienden och med sina bara tår, kastade en granat av dödlig kraft, utbröt:
  - En kvinna älskar att avslöja sin stackars kropp för att klä sig rikare!
  Marusya avlossade en lång skur, skar ner raden av Fritz och spinnande:
  - En barfota kvinna tar på sig en man snabbare, även om han inte riktigt är en känga!
  Alenka, som utförde exakt eld mot nazisterna, noterade:
  - Med bar kvinnlig klack är det lättare att snurra en man på moderiktiga stövlar!
  Anyuta sköt från en granatkastare och utfärdade:
  - För att få moderiktiga skor måste en kvinna "skodda" en man ordentligt!
  Alla, som slog nazisterna med skurar och kastade en granat till sina bara tår, svarade:
  - En kvinna som inte vet hur hon ska blotta benet i tid kommer att förbli "skodd" för alltid!
  Maria, som sköt mot fienden och kastade ett explosivpaket med sin runda häl, utfärdade:
  - Alltför ofta, när man tittar på de bara kvinnliga benen, riskerar en man att "skodda" sig till ett tillstånd av luffare!
  Marusya, som sköt exakt mot fienden och gav en granat med sitt bara knä, svarade:
  - För att inte för alltid förbli barfota måste du kunna kasta av dig skorna i tid!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna och slog andan ur dem, utfärdade kvickt:
  - En flickas barfota är bättre än en inkräktares presenningsstövel!
  Anyuta, som fortsatte att skjuta med outsläckbar noggrannhet, noterade:
  - Den starkaste rustningen kommer inte att motstå, framför ömtålig hud, charmiga flickaktiga sulor!
  Alla, som sköt mot de tyska inkräktarna, utfärdade:
  - Kvinnor klättrar väldigt skickligt i en mans plånbok med bara fötter!
  Maria sköt mot nazisterna, med stor noggrannhet, och slog deras huvuden och noterade:
  - Den klibbigaste delen av kvinnokroppen för guldmynt, bara fötter och bara bröst!
  Marusya, som fortsatte att skjuta, utan synd om nazisterna, utfärdade:
  - En kvinna behöver ta av sig skorna ibland, för att inte knäböja innan nöd!
  Alenka, som träffande klottrade på nazisterna och staplade dem i högar, noterade logiskt:
  - Det är lättare att sätta en man på knä med barfota!
  Anyuta, som sköt mot fienden, anmärkte aggressivt:
  - Barfota i tiden, aldrig en barfota!
  Alla, huggande fiender och skär av motståndare, grymtade:
  - Det är lättare för en kvinna att bestiga en gyllene topp med bara fötter!
  Maria slog också nazisterna och spinnade:
  - Du är en man av stövlar, om du inte gillar kvinnoben!
  Marusya, som sköt mot nazisterna och kastade ett hemgjort paket med sprängämnen med sina bara fingrar, från vilket tigern vände sig, morrade:
  - En kvinna med smala ben kommer att få en man att böja sig i vördnad!
  Alenka slog nazisterna, mejade ner dem och gav ut:
  - Bara tår är mer fingerfärdiga än händer när en kvinna tar mynt ur fickan på en "skodd" man!
  Anyuta skar av Fritz och gnisslade:
  - Det skickligaste är en kvinna som trycker en man under hälen, med sin bara fot!
  Alla, som sköt mot motståndare och kastade en citron med sin bara häl, utfärdade:
  - Vägen till en mans hjärta är lättare för en skönhet att trampa med bara fötter!
  Maria krossade en tysk stridsvagn, kastade en granat, gnisslade:
  - Bara fötter av flickor, mer ihärdiga när man klättrar Everest av en mans hjärta!
  Matryona sköt också dödligt och gav ut:
  - Efter att ha tagit av sig skorna är det lättare för en kvinna att korsa öknen av manlig likgiltighet!
  Alenka krossade fienden med en fången bazooka och gnisslade:
  - Du kommer att vara dum som en känga, du kommer att slå i hälen även på en barfota!
  Anyuta gav sig också en sväng och gnisslade och blottade sina tänder:
  - Ett bar kvinnligt ben får en man att ramla in i en barfotabarndom!
  Rödhåriga Alla, efter att ha mejat ner nazisterna, kvittrade:
  -Oftast faller skoda stövlar in i en barfotabarndom!
  Maria tog en smäll på nazisterna och gnisslade:
  - Om en tjej har vackra ben, då är hon ingen luffare i livet!
  Matryona, som sköt mot fienden och skar av nazisterna, som kornkärvar, skällde:
  - En barfotatjej är bättre än en skodd gammal kvinna, en ung katt, roligare än ett gammalt lejon!
  Alenka, som sköt mot nazisterna och kastade dödliga dödspresenter, utfärdade:
  - Det bästa av allt är att en kvinna får ett pris med bara bröst, och moderiktiga skor med bara fötter!
  Anyuta slog också nazisterna, mejade ner dem och kastade med sina bara fötter granater och gnisslade:
  - Från törnen av manlig likgiltighet är det bästa sättet att skydda en kvinna en bar häl!
  Alla, som sköt mot motståndare och avbröt dem med automatiska skur, noterade:
  - Den mest hållbara hälen för en man från en bar kvinnlig fot!
  Maria, som slog motståndare och slog från en granatkastare, utfärdade:
  - Barfota kvinnlig häl, den mest brända stövelsko med inälvor!
  Matryona, som slog ner nazisterna, gav upp med kvickhet:
  - Du kommer inte att kunna kasta av dig skorna i tid - du kommer att bli en barfota!
  Alenka skrev om nazisterna och noterade:
  -Om du är en gossinne, då kan du värma upp bra, bara dig själv!
  Anyuta noterade logiskt när hon slog fienden och kastade ett paket med sprängämnen med sin bara fot:
  - Det är bra att ha en klubb, det är dåligt att vara en klubb!
  Alla, som slog nazisterna och gav en granat med sin bara häl, skrek:
  - Gjutjärnsnävar kan hjälpa dig att överleva, men ett ekhuvud leder till döden!
  Maria noterade ganska logiskt när hon mejade ner nazisterna:
  - När härskaren inte har en kung i huvudet råder anarki i landet, och de säljer förgäves!
  Matryona, som slog nazisterna rationellt, noterade:
  - Kronan är inte för huvudet som hatten!
  Alenka, som krossade Fritz, noterade logiskt:
  - På ekhuvudet och kronan sitter betänkligt!
  Anyuta, som sköt mycket exakt på nazisterna, utfärdade:
  - Oavsett hur stark ek är, men materialet för huvudet från det är det ömtåligaste!
  Alla, som snabbt skjuter mot fienden, drog logiskt slutsatsen:
  - Vem är en klubbhuvud, han kommer på huvudet med en klubba!
  Maria jävla motståndare, utfärdade:
  - Politikern håller en handväska och en batong i händerna, bara hans pengar är av trä, och batongen är papper!
  Marusya noterade logiskt och kastade en citron med sin bara fot:
  - Ett ljust huvud, hänvisar åtminstone till grått hår!
  Matrona, som krossade nazisterna, anmärkte:
  - Du kanske inte är blondin, men det är vackert att vara en ljus själ, tjejer kan slå de onda så att andra kan leva lyckligt!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Du kan inte bygga ett starkt försvar från ekar bara på stubbar!
  Anyuta, skjutande, logiskt noterat:
  - Om politikern inte är en hackspett, då tar han bort spånen, inte bara från väljarstubben!
  Alla deklarerade aggressivt och slog ner tyskarna:
  - Även om politikern inte är en örn, anser han väljare vara kråkor och hackspettar!
  Maria, som högg ner fienderna, noterade:
  - Om du låter politiker ta bort spån från dig, då är du definitivt en hackspett!
  Matrena, som mejade ner nazisterna, uttryckte sig:
  - En politiker med väljare är en räv, men med sig själv är en hamster en hamster!
  Marusya kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - En smart politiker är som en räv i ett hönshus, och en dum är som en elefant i en porslinsbutik!
  Alenka, som krossade Fritz, utfärdade:
  - Ordern läggs tyst, politikern skapar oreda genom att prata!
  Anyuta, som spred nazisterna med en granat, gnisslade:
  - En politiker pratar mycket, speciellt när han vill hålla käften!
  Alla noterade aggressivt och slog nazisterna:
  - Att argumentera med en politiker om att att dunka vatten i en mortel, såvida man inte bryter tungmuskeln, ligger med vinst!
  Maria, som krossade fienderna och kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - Politikern är en blandning av räv och varg, men han svinar mycket!
  Matrena, som sköt mot nazisterna, morrade:
  - Ju mer politiker räven är, desto mer svinar han!
  Marusya, som klippte Fritz, utfärdade:
  - I politiken finns ett kontinuerligt menageri, vargar, harar, höns, en tupp och hackspettar, bara en räv väljs alltid till kung!
  Alenka, som krossade nazisterna, grymtade:
  - En diktator som utger sig för att vara ett lejon är ett riktigt svin!
  Anyuta noterade aggressivt och slog ner fiender med skott:
  - En politiker kommer att passera för ett lejon bara om väljaren är en perfekt åsna!
  Alla, som slog ut nazisterna som damm från mattor, gav ut:
  - En politiker sätter på sig ett fårskinn, men bara blodtörsten gör honom släkt med en varg, och en rejäl bagge med uppfinningsrikedom!
  Maria, som kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - Det är bättre när härskaren är en varg i fårakläder än en bagge i skepnad av ett lejon!
  Matryona, som sköt mot fienden, med Robin Hoods noggrannhet, utfärdade:
  - En politiker gnäller om fred som ett får, men vargtandarna skramlar krig!
  Marusya, som sköt mot fienden, skrek:
  - En politiker för att få väljarnas röst väller ut som en näktergal, men håller dem för hackspettar!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, utfärdade:
  - Om politikerns tal framstår som en näktergals trilla för dig, var inte en kråka i det här fallet!
  Anyuta noterade kvickt och slog ner nazisterna:
  - Om en politiker sjunger som en näktergal, då anser han dig vara ett passande spel!
  Alla, som dödade nazisterna, noterade:
  - Jakt på väljare skiljer sig från skogsjakt genom att jägaren låter så mycket som möjligt!
  Maria, som sköt mot fienden, ropade:
  - En politiker, till skillnad från en ficktjuv, skapar mycket oväsen när han stjäl, och tar smicker när han rånar!
  Matryona, som sköt mot fienden, gurglade:
  - En politiker är också på sätt och vis en gud, men det är bättre att inte tro på honom!
  Maria bekräftade:
  - Politikern lovar gärna Månen som väljare, bara han glömmer att tillägga att det inte finns något liv där förutom sand!
  Alenka, som avbröt motståndare, grymtade:
  - Ve är inte från sinnet, utan från bristen på praktisk uppfinningsrikedom!
  Anyuta, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - Alla världens problem beror inte på pengar, utan från deras frånvaro i rätt mängd!
  Alla, som sköt mot fienden, utfärdade:
  - Språk ges till en politiker för att dölja sina tankar, men inte med vilken vältalighet kan en politiker dölja sin gråa elände!
  Maria anmärkte energiskt när hon sköt mot Fritz:
  - Går järnet i kedjor, lämnas det inte till svärd, om silver spills i tal, då blir det inget att betala lön!
  Matryona, som sköt mot fienden, grymtade:
  - Har en politiker en gåva att hålla löften? Besitter, men inte för ingenting!
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - Elefanten lägger på en stor hög med skit, och politikerräven, ett ännu större berg av verbal diarré!
  Alenka noterade kvickt och krossade nazisterna:
  - Politikern häller rikligt söt honung av tal, dränker väljarna i verbal diarré!
  Anyuta, som skjuter mot motståndare, utfärdade:
  - Det ljuva talet av en politiker är som en honungsbäck, bara du simmar längs den i papperskorgen!
  Alla, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - En politiker kan uppfylla löftet, bara för att få väljaren att tro på det omöjliga!
  Maria, som ledde en mycket exakt eld, utfärdade:
  - Det är många politiker i valen, men det finns ingen att välja, vem som är en stubbe, vem som är en kortlek, vem är en räv, vem är en gris, vem är en björn - bara en sak återstår av irritation - till ryta!
  Matryona sköt mot nazisterna och anmärkte:
  - En politiker som ofta sliter i halsen, man ska ordentligt sparka i öronen!
  Marusya skar nazisterna, sa:
  - En politiker, till skillnad från en näktergal, sjunger aldrig för ingenting, och har en rävgåva!
  Alyonka kvittrade och blottade sina tänder:
  - Politikern vill bli en örn, men väljaren har alltid ingen fågelrätt!
  Anyuta kurrade och sköt tyskarna med en prickskytt:
  - Varför är du på fågelns rätt, eftersom sinnet på en hackspett!
  Alla väste med en pytons aggression:
  - Politikern har många olika låtar, men alla med bara ett motiv: välj mig!
  Maria, som avbröt nazisterna, grymtade:
  - Väljaren lämnar som en bulle haren, vargen, björnen, men den politiska räven slukar honom ändå!
  Matrena noterade, skär ner nazisterna:
  - Politikern kommer att räkna med ljuva tal på en flugs intellekt, på en näktergals trill, på en hackspetts betraktelse, men hans svinväsen är synlig för hökens öga!
  Marusya, som kämpar mot nazisterna, tillägger med ett flin:
  - En kvinna är också en bra politiker, och ger åtminstone en chans att hon ska uppfylla löftet om trohet och ge nöje!
  Så flickorna skyddar heroiskt staden och ger stort hopp.
  . KAPITEL 4
  I slutet av september och början av oktober pågick fortfarande striderna om Astrakhan, och nazisterna rörde sig söderut längs Kaspiska havets kust. Det skedde en obönhörlig frammarsch av nazisterna ... I söder erövrade nazisterna staden Ordzhonikidze och fortsatte att storma Groznyj.
  De sovjetiska krigen utkämpade också heroiskt i denna stad.
  Bataljonen av flickor, ledd av Tamara, visade desperat beslutsamhet och mod.
  Tamara avfyrade en skur från ett maskingevär och kastade med sina bara tår granater och sa:
  - Ära till vårt fosterland USSR!
  Anna, som sköt exakt mot nazisterna, och även kastade ett explosivpaket med sin bara häl, skrek:
  - Ära åt hjältemod!
  Akulina, som sköt mot fienden, skrek:
  - För fosterlandet och äran!
  Victoria, som sköt mot Fritz och kastade en granat med dödlig kraft med sina bara tår, morrade:
  - Krossa Wehrmacht med hjältemod!
  Olympias, en frisk flicka, gav en rad till fienderna, slog ut Fritz och förlät:
  - I det heliga kriget kommer vår seger!
  Tamara, som sköt mot nazisterna och återigen kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - En soldat måste ha styrkan av en ek, men inte ett ekhuvud!
  Flickorna sköt. Runt ruinmassan ryker ruinerna. Explosion efter explosion följer. Röken stiger upp i himlen. Allt runt omkring brinner.
  Förstörelse i stor skala.
  Vackra, barfotablonda Anna, medan hon kastar en granat och river sönder nazisterna, skrattar så här:
  - I varje ek finns en hålighet, i varje ekhuvud finns ett hål som hjärnor rinner ur!
  Akulina, som sköt mot fienden och kastade en granat med sin graciösa, solbrända, bara fot, gnisslade:
  - Om du är smart som en ek, då böjer du dig som en asp!
  Victoria, denna rödhåriga flicka, också med bara, solbrända, mejslade ben, kvittrade:
  - Om du inte har rävslughet, så kommer tre skinn att lossna från dig!
  Olimpiada, en frisk, lång, stor, muskulös blondin, gav en sväng, kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Om du är dum som en ek, kommer de att slita av dig som klibbig!
  En pojke kröp förbi dem. Han blinkade med svarta klackar och kastade ett explosivpaket mot nazisterna. Sedan gnisslade han:
  - En ung soldat, bättre än en avfallen general!
  Tamara vände igen. Hon kastade en granat med en dödlig kraft med sin bara fot och skrek:
  - För varje sin nya kostym drar politikern tre skinn från väljarna!
  Akulina, som sköt mot fienderna och grinade aggressivt, morrade:
  - Du kommer att vara smart som en ek, de kommer att slita av den som klibbiga och harar!
  Anna, som sköt mot fienden och kastade granater med bara foten underminerande stridsvagnar, kvittrade:
  - En listig räv kommer till och med att dra ner tre skinn från ett lejon, om han är en bagge med förstånd!
  Victoria, som sköt mot nazisterna och kastade upp en mordisk present med sin bara häl, utfärdade:
  - Vill du inte bli en räv så gnäller du som en hungrig hund!
  OS mejade ner Fritz. Sedan kastade hon en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Politikern är en räv, då tar han väljare-kycklingar i dagsljus!
  Kanonadens dån växer. Formidabla "Sturmtigers" går i strid. De avfyrar raketdrivna bomber. Och de förstör hela byggnader, krossar hus på en gång. Och stormtrupper cirklar på himlen. De avfyrar raketer mot sovjetiska positioner. De släpper bomber. Panther-2 är redan synlig, en maskin mer avancerad än Panther, med en kraftfull 88 mm kanon.
  Det tyska fordonet har ett smalare och mindre torn, samt ett squat skrov. Ett sånt monster, om det smäller, så smäller det. Och viktigast av allt, inte för tung, med en kraftfullare motor på 900 hästkrafter.
  Tamara kastade en granat mot Panther-2 med sin bara fot och kurrade:
  - Du kommer att vara dum som en stubbe, de kommer att slita av den som klibbiga, inte bara listiga rävar, utan även fega harar!
  Anna, som sköt mot nazisterna och mejade ner motståndarna, kastade citroner med sina bara fötter, drog slutsatsen:
  - Även en örn, en listig räv, kan avslöja en blöt kyckling!
  Akulina, som skar av fienderna och slog igenom dem, med exakta skott, utfärdade:
  - En man som drömmer om rollen som ett lejon blir ofta en åsna som plöjs av en räv!
  Victoria, som högg ner motståndare i skur och kastade något dödligt med sina bara fötter, skrek:
  - En man har lejonliknande ambitioner, åsnens envishet, en björns klumpighet, en elefants nåd, men hans räv kan alltid locka honom!
  OS gav fienden en tur. Hon klippte ner den som en gräsklippare och morrade:
  - En räv av röd färg, en politiker i blodig kostym!
  Stridens intensitet fortsatte att växa. Staden krossades av nazisterna från gaskanoner, som var överlägsna i makt än Katyusha. Och det var väldigt svårt att stå emot nazisterna. Men bataljonen av barfota, halvnakna flickor kämpade med kolossal entusiasm. Och tjejerna dog nästan inte, männen fick fler.
  Tamara, som sköt mot nazisterna och kastade granater med sina bara tår, skrek:
  - En kvinna besegrar starka män, spelar på deras svagheter, en politiker övertygar svaga väljare, uppenbarligen överspelar!
  Anna, som skar av fienderna och klippte dem med kulor, samtidigt som hon gav in ett explosivt paket med sin bara häl, utfärdade:
  - En kvinna är den listigaste politikern, hon behöver inte studera för att bli räv, men hon måste kunna ta på sig skor samtidigt som hon förblir barfota!
  Akulina, avskurna motståndare med exakta skurar och med sina bara tår skällde:
  - En kvinna älskar också ungdom, men dollarns gröna är kärare för henne än beskyddarens gröna ålder!
  Victoria, den rödhåriga tiken, gav ett dödligt utbrott, slog ut linjen och gnisslade:
  - Grönheten i en tjejs ungdom lockar gröna sedlar av män som blivit feta av bockar!
  Olympias, som sköt mot fienderna och kastade en annan gåva med sin bara fot, skrek:
  - Jaga inte den gröna dollarn, problem har gröna ögon också, och skalet är krispigt!
  Kampen blir hårdare och hårdare. Dödliga projektiler rusar fram. De sprack och krossade de sovjetiska positionerna och välte batteriernas pistoler. Och nya plan rusar och attackvapen mullrar. Moln av damm stiger upp i himlen.
  Tamara sköt skoningslöst mot nazisterna och tog och gav ut en pärla, innan hon kastade en granat med sin bara fot:
  - Tro på Gud, sjunk inte ner till nivån av ett djur: en person är inte ett undergivet får och inte en illaluktande get!
  Anna, som kämpade med fienden och kastade dödsgåvor med sina bara fötter, noterade:
  - Att tjäna pengar på folks tro är detsamma som att hälla gödsel på guld, misstroende kommer att gro!
  Akulina, som förstörde Pantern, blåste aggressivt:
  - Tror på söndag, får inte till sju fredagar i veckan!
  Victoria, som sköt mycket exakt mot nazisterna och aggressivt mejade ner dem, noterade:
  - Tron på den eviga helveteslågan kokar vidskepelsens mjölk, från vilken skummet tas bort, skurkar från religionen!
  Olympias, en kvinnlig hjälte, som slog ner nazisterna och kastade granater av kolossal destruktiv kraft med sina bara fötter, noterade:
  - Bara stubbar och ekar tror på den eviga lågans helvetesbrasa och låter sig skalas som klibbig!
  Tamara sköt från en fången bazooka, blinkade med sina bara klackar och kvittrade:
  - Hur lyser den eviga helveteseldens låga? Briljansen av guldmynt i fickorna på skurkar från religionen!
  Anna, som sköt mot fienden och slog ner nazisterna med kolossal noggrannhet, utfärdade:
  - Rogues använder Gud för att fylla sina fickor, och blir lurade inte bara med ett tomt huvud!
  Akulina gav fienden en tur. Hon kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Rogues från religion sliter av tre skinn från får, bryter getternas horn, bara vinst är dyrt för dem, och tron är till för hackning!
  Victoria kastade en sågspånsbomb med sin bara häl, sprängde fienden och gnisslade:
  - En ärlig präst är som en vegetarisk varg, bara tro är alltid ärlig, och dess användning är självisk!
  Olympias sprängde fienden från ett maskingevär. Hon mejade ner fienden och gav ett gäng granater med sin bara häl, som välte Lev-stridsvagnen. Sedan skrek hon:
  - Vilken religion som helst är en saga, bara vinster görs på denna fantasi i verkligt fantastiska proportioner!
  Så här kämpar tjejer tappert i staden Groznyj. Och de visar sig från tapperhetens högsta synvinkel.
  Och de andra tjejerna försvarar Astrakhan med allt sitt mod. Och de visar också den högsta aerobatiken och styrkan.
  Tjejerna kämpar väldigt bra.
  Alenka kastade en granat med sin bara fot, slet isär nazisterna och kurrade och blottade sina tänder:
  - Vem låter dig hänga nudlar på öronen, kommer att vara evigt hungrig!
  Anyuta, som mejade ner nazisterna med detta, höll med:
  - Du blir inte full av nudlar på öronen!
  Alla sköt ett skott mot nazisterna, kastade en dödlig granat med sin bara fot och skrek:
  - Nudlar på öronen är en illamåendeframkallande rätt i sista minuten!
  Maria noterade kvickt, blottade sina tänder och kastade ett explosivt paket med sina bara tår:
  - Om detta är Gud, vet ingen, men de korsfäster ständigt en person, som om han är Kristi likhet!
  Marusya, jävla Fritz, tog den och skrek och flinade aggressivt:
  - En person strävar efter att bemästra Guds kraft, men får än så länge bara en korsfästelse inte enligt Gud!
  Matryona, gav en tur, mejade ner nazisterna och förrådde och blinkade aggressivt till sina vänner:
  - En människas hjärta strävar efter godhet, hans sinne efter vinst och magen efter frosseri, och så småningom drar han fötterna ner i gropen!
  Och hårda strider mullrar i Astrakhan. Staden vid Volga är en nyckelpunkt för det sovjetiska försvaret. Och här kokar sådana strider frenetiskt. Som att en vattenkokare bubblar.
  Och tunga, dödliga flygplan rusar. Yu-288 är en mycket kraftfull maskin. Och släpper bomber med kolossal envishet.
  Alenka skriker, ger en vända mot nazisterna och kastar en granat med sin bara fot:
  - Om en person har intelligensen som en gorilla kommer han att plöja som en häst och äta som en hund!
  Anyuta lanserade en mordisk dödsgåva med sin bara fot, slog sönder nazisterna och skrek:
  - En man låter sig sättas på en krage, men för att plöja måste han bli slagen med tvångspiska!
  Alla lanserade en citron med sin bara häl och grymtade:
  - Politikern har en stor ficka, men han är bara en obetydlig ficktjuv!
  Maria, som sköt mot motståndarna, väste:
  - En politiker som lovar väljarna månen från himlen, efter att ha kommit till makten, lämnar månlandskapet och gnäller av hunger på stjärnan!
  Matryona, skrattande öronbedövande, anmärkte:
  - Djävulen i varje politik uppmuntrar att ta den Allsmäktiges plats, bara politikern har väldigt liten talang!
  Marusya, som sköt mot fienderna och klippte dem med tillförsikt, noterade:
  - En person strävar efter att bli allsmäktig, men hans moraliska framsteg gör det inte bättre!
  Tjejerna är tydligen kvicka i högsta grad.
  Och kriget går på ett räfflade spår. Jetflygplan testas i Tredje riket. Och detta är också ett ganska allvarligt argument i en tvist med Sovjetunionen.
  Hitler är naturligtvis inte särskilt nöjd. Kriget drar ut på tiden, och Ryssland gör envist motstånd, även om det också ger sig. Striderna kokar, som i munnen på en vulkan.
  Slutet av oktober. Kalmykia är fullständigt erövrat, och nazisterna rycker fram över Dagestan.
  Nazisternas framgångar, om än blygsamma, men konstanta. Svartahavsflottan är på gränsen till förstörelse.
  Här är ett helt lag på förstöraren som består av tjejer. Trevligt gäng minst sagt. Flickan är i västar och springer barfota, flimrande med runda klackar.
  Alice, jagarens befälhavare, beordrar självsäkert att attackera den fascistiska kryssaren. Avfyrar en torped och anmärker:
  - I krig, som på en bra teater, är nästa handling oförutsägbar, tårarna kommer säkert att fällas!
  Andriana är hennes partner, som styr en hel skara flickor. De sprang fladdrande nakna, runda klackar och gnisslade. De satte upp en gruvenhet.
  Andriana skrek:
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Lyser vägen för kommunismen!
  Veronika, efter att ha skjutit mot nazisterna från en kanon, spinnade:
  - I krig, som i en film: handlingen fängslar, den blir aldrig tråkig, bara tyvärr dödar den verkligen!
  En förstörare med barbenta, solbrända, smala, mycket vackra tjejer hoppar från sida till sida. Han kastas som en fjäder.
  Alice trampade med sina mejslade, bara fötter och skrek:
  - Om du inte är lättsam får jorden vila i fred i kriget!
  Andriana, som skjuter exakt från en kanon, noterade:
  - En tjej som kan slåss är en riddare!
  Alice rättade sig själv när hon sköt:
  - Nej, hon är en hjälte!
  Och krigarna brast ut i skratt. Och visade tungor. Och skönhetens ben, så graciösa, och spår av blod finns kvar på däck. Kraftfulla tjejer.
  Och nakna, deras klackar är så runda och graciösa.
  Alice kom ihåg hur hon hade tagits till fånga, och nazisterna strök hennes fotsulor med en tunn, glödhet piska. Här är du nästan naken och hänger på hyllan. Dina bara fötter är instoppade i en stock. Och de kittlar dig med glödheta stavar. Här och till den scharlakansröda bröstvårtan är rött järn kauteriserat.
  Alice torterades och torterades i flera dagar. Men flickan lyckades fly.
  Hon berättade för vakthavaren att hon kände till platsen vid havet, där de kastade en behållare med guld som evakuerades från Sevastopol. Fascisten föll för det.
  Tja, Alice, trots all tortyr, behöll sitt mod. De lossade henne och lade henne med knutna händer i en båt. Och med sina bara fötter, lätt bränd på ställningen, kunde hon ta upp en pistol och skjuta två fascister. Sedan knöt hon upp repen och simmade iväg. Hon kollade skickligt upp det. Och fick flickornas respekt.
  Från specialavdelningen försökte de hålla fast vid henne, men Alice hotade specialofficerarna att ordna en olycka och även hänga henne på en tik. De blev rädda.
  Alice är en väldigt kämpig tjej...
  Hon drog till och med kvicka slutsatser:
  - Bödeln älskar en yxa från ett vapen, men i strid har han en klumpig skicklighet!
  Andriana höll med om detta och slog sina mejslade ben:
  - Man kan fortfarande koka soppa av en yxa, men det som står med en heroisk penna går inte att hugga ner med en bödelsyxa!
  Yuliana är en väldigt vacker tjej. Hon har bara ett tunt randigt tyg på bröstet och trosor. Men hon är så underbar och vacker. Benen på alla tjejer på jagaren är nakna och väldigt förföriska.
  När tyskarna tas till fånga tvingas de kyssa flickorna runt, bara klackar. Och fångarna gör det plikttroget. Och de slickar flickornas hälar och kysser med stort nöje.
  Juliana sjöng:
  - Vi är inga onda rövare,
  Vi vill inte döda...
  Men bara klackar värker,
  Jag vill slå alla i ansiktet!
  Flickor kan naturligtvis njuta av alla framgångar.
  Andriana, stämplande sina bara klackar, utfärdade:
  - Åh, nya gränser, få mig inte att skratta!
  Alice höll med:
  - Obegränsade möjligheter för den som inte sätter gränser för sig själv!
  Veronica slog sina bara fötter, klirrade på sina bara hälar och noterade, blottade tänderna:
  - Den starkaste personen kommer inte att dra outhärdliga ambitioner!
  Andriana anmärkte kvickt, blottade sina tänder och avfyrade sin kanon:
  - En människa är långt ifrån Gud, för hon har inte gått långt från makaken i sin imitation av naturen!
  Veronica, som krossade de framryckande nazisternas strömmar med exakta skott, grymtade:
  - En politiker i ambitioner är en gud, i ansiktets metoder, och i att använda resultaten är han ett rent svin!
  Sovjetiska tjejer kämpar bra. Men det finns såklart tyska, och även skönheter i bikini och barfota.
  Till exempel är Gerda en sällsynt fighter.
  Hon och hennes partners satte sig på den nyaste tanken "Panther" -2.
  Flickorna skjuter mot de sovjetiska trupperna och ryter.
  Vi är onda vargar, vi drar oss tillbaka, inte bra!
  Och de blinkar med ögonen...
  Gerda, med hjälp av sina bara tår, slog mot de ryska soldaterna och gnisslade av välbehag:
  - Vem är inte en varg i livet, tre skinn sänks från honom, vem är inte en räv i hans sinne, han är urtagen som en höna!
  Charlotte slog också med en exakt projektil, bröt igenom en sovjetisk stridsvagn, krossade rustningen och skrek:
  - Vargen är alltid hungrig, mannen är alltid missnöjd, och politikern kan inte säga ett ord av sanning!
  Christina, som mycket exakt sköt mot fienden och träffade ryska stridsvagnar med en dödlig projektil, noterade:
  - Räven har värdefull päls, men politikernas rävförsäkringar är ingenting värda!
  Magda tog och riktade en pistol mot fienden, med sina bara tår, slängde och grymtade:
  - Det är mer mjölk från en get än en politiker som är en bagge med förstånd!
  Gerda, som fortsatte att skjuta exakt på sovjetiska fordon, noterade:
  - I valen är politiker som mellan pest och kolera, även om politiker är mycket mer smittsamma i sin schizofreni!
  Charlotte slog de trettiofyra och rev tornet och sa:
  - Politikern har vargnäsa för vinst, men själv är han en färdig rensningsgris!
  Christina sköt skickligt projektilen med hjälp av sina bara tår och gav ut:
  - En politiker är en bagge som rusar till lejonets tron, och när han når toppen förvandlas han till en räv som rensar kycklingväljare!
  Magda noterade aggressivt och skickade den sovjetiska självgående pistolen en dödspresent med sina bara tår:
  - De tror inte på politiker, men de röstar, de förstår inte musik, men de lyssnar villigt, de äter inte nudlar, men de klänger sig villigt vid öronen!
  Och deras "Panther" -2 är väldigt aktiv. Och projektilen skickar mycket exakt.
  Den tyska maskinen krossar alla sovjetiska stridsvagnar mycket självsäkert.
  Gerda skjuter och sjunger:
  - En, två, tre - bryt rådet!
  Charlotte skjuter mycket exakt, slår mot motståndare och visslar:
  - Vi är starkast i världen!
  Christina, som sköt med hjälp av sina bara tår, bröt igenom de trettiofyra, tillade:
  - Alla fiender suger i toaletten!
  Magda sprängde mot fienden och sa:
  - Fosterlandet tror inte på tårar!
  Gerda gnällde:
  - Och vi kommer att ge de onda oligarkerna i hjärnan!
  Charlotte noterade kvickt när hon slog en sovjetisk haubits med ett granat:
  - Guld ser bara vackert ut, faktiskt, den här metallen, mänskligheten har alltid lidit, den har blivit arrogant!
  Christina, som sköt mot fienden, uttryckte sig kvickt:
  - Efter att ha blottat bröstet är det lättare för en kvinna att slita av tre skinn från en man!
  Magda, som skjuter på motståndare, anmärkte ursprungligen:
  - Bara fötter av tjejer, sätt män i galoscher!
  Visst är tjejerna på tanken graciösa. Och piloterna är de coolaste bland Fritzerna.
  Albina och Alvina är de mest formidabla essarna i universum. Här har de redan nått antalet femhundra flygplan som skjutits ner var. Det är bara Marseille som ligger före dem. Han tilldelades Järnkorsets storkors för det 500:e flygplanet i den sovjetiska flottan. Men Albina och Alvina började slåss mycket senare, och därför kommer de snart att gå om Marseille.
  Albina och Alvina för det 500:e flygplanet fick riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Och nu slåss de med röda piloter.
  Albina trycker på knapparna med sina bara tår, skjuter ner fem sovjetiska plan på en gång och skriker:
  - Om en man är smarta stövlar, sitt alltid i galosch!
  Alvina, som sköt mot ryska flygplan och slog ner dem med sina bara tår, noterade:
  - En kvinnas nakna ben i tid kommer att sätta vilken känga som helst i en galosch!
  Albina, som ledde mycket välriktad eld mot sovjetiska fordon, svarade kvickt och blottade sina tänder:
  - En man som ofta tittar på bara, kvinnliga ben, sätt dig i galosch!
  Och båda tjejerna, som slog ner ytterligare ett par Yaks, gnisslade:
  - Ett bar kvinnligt ben, kör bra under hälen och sitter perfekt i galosch!
  Krigare här kan ses på stor höjd.
  Men om det finns magnifika tyska piloter, så finns det också vackra sovjetiska tjejer-Komsomol-medlemmar.
  som kämpar med stor kraft. Och de lyckades också skjuta ner horderna i det tredje riket.
  Anastasia Vedmakova, tog den och med hjälp av sina bara tår slog ner tyskan och gnisslade:
  - En man är redo att vända ut och in för att slita av en tjejs skor!
  Akulina Orlova, som skjuter mot nazisterna, noterade kvickt:
  - Du kan vända ut och in vilken känga som helst med en bar kvinnlig klack!
  Anastasia dunkade också på Fritz och gnisslade:
  - En kvinnas barfota kommer att vända ut och in på vilken man som helst, även om han är den sista stöveln!
  Akulina Orlova, slog ut Focke-Wulf och väste och blottade sina vackra tänder;
  - Om du vill vända en man ut och in - ta av dig skorna, om du vill sätta honom i galosch, exponera hälen!
  Och flickorna sjöng unisont:
  Ett krig rasar i universum,
  att krossa för att döda utan anledning ...
  Satan gick lös
  Och döden kom med honom!
  
  Och vem kommer att stoppa flödet
  Blodiga och galna floder...
  Laserstrålen kommer att köra in i templet,
  Och blixten försvann man!
  
  Och sådant kaos
  Översvämmade universum...
  Mänsklighetens sorgliga öde
  Uthärda smärta, lidande!
  Tjejerna kan ha delvis rätt. Krig är inte lycka. Men samtidigt underhållning.
  Två tyska nybörjarpiloter, Eva och Gertrude, slåss om Focke-Wulfs attackmodifikationer. De attackerar marksovjetiska mål från luften.
  Eva, som skjuter och avfyrar en raket, säger:
  - Varför är barndomen barfota, för ett bar kvinnligt ben får män att tappa huvudet, som om de vore pojkar!
  Gertrud sprängde med en raket, tryckte på pedalen med sin bara häl och bröt den sovjetiska arméns bunker och gnisslade:
  - Viljan att se en kvinna naken får en man att vända ut och in!
  Eva slog igen, slog de trettiofyra, bröt upp tornen och påpekade kvickt:
  - För att klä av en kvinna måste du först ta på dig hennes bra skor!
  Gertrude slog sin motståndare med den kala, runda hälen på sin graciösa fot och anmärkte:
  - Efter att ha klätt av sig vid rätt tidpunkt kommer en affärskvinna att slita av sig tre skinn från en man!
  Eve avfyrade en raket mot de sovjetiska bunkrarna och skrek:
  - En kvinna som blir naken i tid kommer inte att bli en barfota och grundligt skodd man!
  Gertrude, efter att ha slaktat de sovjetiska trupperna, bekräftade:
  - En barfota kvinna kommer att sätta en känga på en man, och lägga honom i en galosch, och vända ut och in på honom och göra honom till den sista barfota!
  Här är förstås flickornas logik att du inte kan argumentera mot henne. Och tjejerna slåss barfota och i bikini.
  Och de älskar vackra unga män, och i allmänhet sådana att de bara är super.
  Och om de sjunger, då kommer hundra män att dödas!
  Här är tjejerna, på båda sidor värdiga och väldigt vackra, så att faktiskt män vänder ut och in!
  . KAPITEL 5
  Staden Groznyj, helt omgiven av nazisttrupper, föll i början av november 1943. Bataljonen med flickorna bröt sig ut ur kitteln och drog sig tillbaka till Shali.
  Det fanns redan berg, ojämn terräng, och det blev bekvämare att behålla försvaret. Tyska stridsvagnar vägde ganska mycket, särskilt Maus, och det var ganska obekvämt att bekämpa dem i bergen. Tanken T-3 hade redan tagits ur produktion, men den moderniserade versionen av T-4 tillverkades fortfarande. Även om det är förlegat moraliskt. Men han kunde fortfarande slåss mot T-34-76. Och kämpa bra. Dess kanon var ännu kraftfullare och hade en högre mynningshastighet än de trettiofyra.
  Tamara och flickorna slogs i Shali. Tjejerna försökte behålla denna mycket stora bergsby - en riktig stad.
  Skönheterna kämpade väldigt modigt.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot, sköt ett skott och kurrade:
  - För Sovjetunionens fosterland!
  Anna öppnade eld mot nazisterna. Den lättare T-4:an försökte klättra uppför sluttningen. Flickan, som kastade en granat med sin bara fot, slog ut nazistmaskinen och gnisslade:
  - För vårt moder Fosterland!
  Akulina, som skjuter mot Fritz och med sin bara häl, serverar en dödlig en insvept i folie, vyaknula:
  - Fosterlandet är alltid heligt!
  Veronica, som sköt mot fienden och kastade citroner med sina bara tår, gav ut:
  - För ryska jättar!
  Olympias, denna jättekvinna, kastade också en granat mot nazisterna med sina bara tår och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Tamara, som sköt välriktad eld mot nazisterna och skar av dem som spån från ett träd, utfärdade:
  - Ju fler ekar i armén, desto starkare är vårt försvar!
  Anna noterade, blottade sina tänder och sköt mot nazisterna med kolossal noggrannhet och raseri:
  - Jag kommer att förgöra er alla.
  Tank "Lion", ett stort fordon med en lång pistolpipa. Här har han den senaste pistolen 105 mm, piplängd 100 EL. Och det visar sig vara en väldigt lång pistol. Och den här stammen sticker ut med dödlig kraft.
  Akulina skjuter från en bazooka mot nazisterna och skriker:
  - Ära åt kommunismens era!
  Victoria eldar och vrålar också:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  Olimpiada bekräftar genom att skjuta mot nazisterna och kasta en granat med sina bara tår:
  - Den största äran!
  Tjejerna, det bör noteras, är fenomenala och väldigt trevliga. Och deras coolhet är kolossal.
  Tamara, som skjuter mot fienden och blottar sina tänder, säger:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Anna, som skjuter mot fienden, säger aggressivt och kastar en granat med sina bara tår:
  Låt oss få våra hjärtan att slå unisont!
  Och blinka åt sina partners.
  Även Akulina kommer att ge en tur, hur hon kommer att meja ner motståndare, och kommer att ryta:
  - För mina segrar genom taket!
  Akulina Petrovskaya är inte en enkel tjej. Hon fick gå igenom mycket. Framför allt blev hon gripen för att stjäla och var arresterad. Hon gick också igenom en barnkoloni-ungdomar. Nåväl, ingenting, hon överlevde. Barfota gick genom snödrivorna, men hon blev bara friskare och starkare.
  Victoria slåss med frenetisk raseri. Gav en tur på fienden. Fritz fällde hösten. Sedan kastade hon med sina bara tår en granat. Motorcykeln välte.
  Flickan kurrade:
  - För mäktiga gränser!
  Olympias slåss med en väldigt vild känsla av ilska. Hennes slag är starka och förkrossande. Hon är verkligen en monstertjej. Och så slår det mot motståndarna. Så nazisterna utrotar aktivt. Ger dem inte den minsta chans.
  Olympias vrålar högst i lungorna:
  - Ära åt denna rymdkommunism!
  Tamara, som skjuter mot nazisterna, ryter:
  - Ära till Lenins kommunism!
  Anna skjuter mot motståndare och gnisslar:
  - För Sovjetunionen!
  Akulina, mejar ner fienderna och morrar, skriker:
  - För den högsta konstflygningen!
  Victoria, som sköt mot nazisterna, sa:
  - För de mest fenomenala segrarna!
  Olympias, som krossade den nazistiska tanken, grymtade:
  - För Sovjetunionens kommunism!
  Tamara skjuter också. Den skjuter mycket exakt och täcker motståndare med exakta skurar. Den klipper som en lie och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Anna, som skjuter på nazisterna och skär dem med exakta drag av sin lie, utropar:
  - Stor ära till hjältarna!
  Och kastar granater med bara tår. Här är en mormor.
  Akulina skär av Fritz, vrålar aggressivt:
  - För kommunismen!
  Och ryckningar med en muskulös kropp.
  Victoria slår också nazisterna. Och med sina bara tår kastar han mordiska presenter mot sina motståndare och skriker:
  - För världens storhet!
  Olympias skjuter också på fiender. Slår ut dem som ett batongludd och ryter:
  - Ära åt den stora kommunismen!
  Och med sina bara tår kastar han en granat med dödlig kraft och sliter isär fienderna.
  Så här tog de fem upp fienderna och låt oss klippa ner dem, och låt oss utrota dem och mala dem.
  Tyskarna stoppades och körde fast ordentligt. Här blev det svårt, och de bråkar.
  Här är gaskastarna, och de agerar aggressivt. Och förstöra de sovjetiska positionerna.
  Beats och "Sturmtigr" på avstånd, på fienden - Röda armén.
  De tyska flickorna pekar och självgående vapen "Bear" och hur de träffar fienden med den. Och de är riktigt och grundligt jävla. Och ett skal som väger en och en halv centners bryter sovjetiska skyttegravar och bunkrar.
  Krigaren Frida ryter:
  - För vårt största tredje rike!
  Och blinka åt sina partners. Efter det kommer fascisttjejerna med bara fötter att skjuta igen.
  Och flugor rytande och destruktiva. Och när det spränger, så bildas en hel tratt med jord som kokar av värmen.
  Ja, tyskarna får de sovjetiska trupperna ordentligt. Ett av de allra första TA-152 flygplanen flyger i himlen. Multifunktionsmaskin, som Focke-Wulf, men mer avancerad, snabb, manövrerbar med kraftfulla vapen och rustningar. Den kan användas både som stridsflygplan och som attackflygplan.
  För de sovjetiska trupperna kan bilen, ärligt talat, bli ett stort problem.
  Helga flyger en TA-152 och attackerar ett par sovjetiska stridsvagnar som försöker komma nära Shali. Flickan skjuter bra. Bryter taket på tornet av de första trettiofyra och vrålar:
  - Jag är en martial skönhet!
  Och så attackerar den den andra bilen, som försöker accelerera. Men att växla är inte så lätt.
  TA-152 genomborrar detta offer med en 37 mm kanon.
  Helga svarade och sjöng:
  - Sladdade, sladdade mig någonstans, sladdade mig!
  Och hon blinkade åt sig själv... Här försöker hon attackera Yak-9:an. Den tyska flickan slår lätt ner honom genom att trycka på avtryckaren med sin bara fot och blinkar självsäkert och säger:
  - Jag är verkligen jätteduktig!
  Helga verkar vara en flicka med stor frimodighet. Och genomför blodiga experiment med fiender.
  Och om det blåser, kommer det inte att verka lite för någon.
  Helga skjuter mot sovjetiska fordon och gnisslar:
  - Tja, varför, det är omöjligt att leva efter sinnet!
  Och med bara klackar hur man slår rodret. Det här är en tjej - till alla tjejer, flicka.
  Och om det ryter....
  Albina och Alvina i himlen är också mycket aktiva och kämpande krigare.
  Och flickorna, Rysslands plan, tänker och förstör att livet är bra och att livet är bra.
  Och med bara tår riktar de flygvapen mot mål. Sovjetiska bilar kommer inte att överleva. Och tjejerna slog dem så. De ger dig inte den minsta chans.
  Ja, det fanns kämpande tjejer,
  Ja, de säger vad mer...
  De attackerade djärvt Ryssland,
  Bokstavligen Satan!
  Albina är en krigare i stridsformation och vrålar för sig själv på topp:
  - Jag ska vara super, jag byter! Supermästare!
  Och med bar häl, samt att slå på tangentbordet, och slita motståndare i småbitar.
  Alvina, som skjuter på motståndare, vrålar i lungorna:
  - Och vem ska vi hitta i skogen,
  Och vem hittar vi i skogen ...
  kommer inte att skämta med det, vi kommer att
  riva isär det!
  Låt oss riva det isär!
  Och med bar häl, hur han kommer att lägga fienden till en dödlig famn. Det här är en tjej - alla tjejer är den coolaste tjejen!
  Warrior of the most combat hack. Och så militant och aggressiv som en panter.
  Och de stora tyska katterna går till attack. Stormar Astrakhan. Och förstör i stora mängder sovjetiska soldaters hus.
  Och de dör, men ger inte upp. Sådana slagsmål rasar.
  Gerda är förstås längst fram i attacken och redo att slåss. Så hon skjuter, mycket som en kvinnlig Robin Hood i bikini. Och allt detta är en cool kvinna.
  Och om han dessutom sätter en röd bröstvårta i killens mun.
  Hennes "Panther"-2 fungerar. Förresten, en något annorlunda modifiering av tanken sadlades av tjejer med en 75 mm 100 EL-kanon. Det är slagkraftigt och snabbare. Ja, och utbudet av granater är större än i 88-mm pistolen.
  Gerda skjuter med bara tår och skriker:
  - En, två, tre... Riv med napalm!
  Även Charlotte sköt efter henne och skrek:
  - Fyra, åtta, fem - låt oss spela snabbt!
  Kristina slog, bröt igenom den sovjetiska tanken och kvittrade:
  - Vi kommer djärvt att gå in i striden för nazisternas makt ...
  Magda sköt med sina bara fötter och kvittrade aggressivt:
  - Och vi kommer att döda dem alla - alla kommunister!
  Tjejerna agerar till det extrema och vansinnigt aggressiva. Och deras "Panther" -2 med ett exakt skott välter den sovjetiska haubitsen.
  Tjejerna fnissar och sjunger:
  - Ära till vår värld...
  Och Elizabeth på de trettiofyra genomför i sin tur en vild attack. Och trycker med sin bara häl på avtryckaren. Och slår ner fienden och skriker:
  - Låt det bli kommunism!
  Catherine med sina bara tår skickar en projektil av dödlig kraft, genomborrar fienden och gnisslar i lungorna:
  - För stora Ryssland!
  Elena sköt mot nazisterna. Skalet träffade Panterns panna och rikoscherade av.
  Flickan skällde:
  - Kommunismen kommer att vara med oss!
  Euphrasia slog också fienden med hennes bara tår. Hon tog hål på T-4:an och skrek:
  - Ära åt kommunismen!
  Det här är de kämpande tjejerna. Och hur de skjuter, skalen flyger väldigt vackert, och själva trettiofyra är i rörelse. Och försök, komma i rörelse från en sådan bil. Detta är extremt svårt.
  Men tjejerna kommer in, och de slåss i bikini och använder bara fötter. Krigarna är underbara och underbara.
  Och om de blir jävla, kommer det inte att verka lite för någon. Och de skickar snäckor med vild vrede.
  Elizabeth, med hjälp av sina bara tår, som sköt mot fienden och slog ner fienderna, kvittrade:
  - Ära åt kommunismens idéer! Ära till vårt fosterland!
  Ekaterina sköt också med sina bara tår, träffade Fritz och skrek:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Elena, som sköt mot motståndare, svarade aggressivt, blottade sina pärltänder och blinkade med safirögon:
  - Vår rymdkommunism är känd!
  Euphrasia, som skjuter mot fienden, slår honom med kolossal, fenomenal noggrannhet, utfärdade:
  - För fosterlandet och Stalin - heja!
  Flickorna är uppenbarligen äckliga, och alla kan ...
  December 1943 har redan kommit.
  Alenka och hennes team kämpar också i Astrakhan och håller fortfarande kvar där. Hjältinnan slåss.
  Alenka svänger, klipper ner nazisternas linje och kastar sedan en dödsgåva med sina bara tår och vrålar:
  - En man liknar en gibbon, bara, tyvärr, oftare i intellekt än i potens!
  Anyuta sköt mot fienden och skar av fienderna, gav ett explosivt paket med sin bara häl och kvittrade:
  - Mannen har åsnens envishet, ett lejons ambition, men i verkligheten är han en get!
  Alla sköt exakt mot Fritz och gnisslade:
  - En man för en kvinna är som ett slopställe för en ko, man klarar sig inte utan det, men det är äckligt att närma sig!
  Maria, som sköt mot nazisterna, svarade kvickt:
  - Det som är vanligt mellan en man och en toalett i ett damrum - det faktum att kvinnor bara bråkar på män!
  Marusya, skär av nazisterna och kastar granater med sina bara tår, vyaknula:
  - En kvinna är en listig räv som kan sluka vilket lejon som helst som en kanin!
  Matryona, mejade ner nazisterna och med sina bara tår, dumpade legosoldaterna, mumlade:
  - En kvinna behöver en man som en piskande pojke, om han inte slår en man, kommer det inte att finnas något liv!
  Alenka, som sköt mot Fritz, skrek:
  - En kvinna behöver män som en grishorn, bara en päls som doneras av män är dyr!
  Och det barbenta laget av tjejer hur man skrattar, blottar sina tänder och kastar granater med sina bara fingrar.
  Strålande krigarflickor. Deras element att slåss, deras element att slåss!
  Astrakhan, det verkar, kommer inte att ge upp. Så långt som tjejer här, verkligen slåss.
  Tredje rikets militära styrkor är kolossala. De nya tankdivisionerna är så kraftfulla här. Produktionen av tankar ökar. Det finns inga bombningar, det är möjligt att leverera arbetskraft från de italienska, franska, belgiska och holländska besittningarna i Afrika.
  Och även från Afrika för att utvinna olja, volfram, många grundämnen, inklusive uran.
  Det vill säga nya tankar stämplas. I synnerhet utseendet på "Panther" -2, bättre skyddad och mer tungt beväpnad, med en kraftfullare motor, har en betydande inverkan på krigets gång.
  Det finns fler och fler stridsvagnar och flygplan. Arbetet håller redan på att slutföras på Yu-488. Tredje rikets första produktionsflygplan med fyra motorer. Mycket kraftfull och snabb. Dess höjdpunkt är det relativt lilla vingområdet, varför bombplanet kan flyga med en hastighet av 700 kilometer i timmen. Det betyder att sovjetiska kämpar definitivt inte kommer ikapp honom.
  Så Sovjetunionen har ett nytt problem på gång. Röda arméns styrkor är faktiskt uttömda. Skolbarn sätts till maskinerna. Tonåringar från fjorton års ålder slåss redan, nästan officiellt. Pojkarna är förstås smarta och i allmänhet bra fighters. I ung ålder är det ännu lättare att gömma sig och klättra i ett träd. Och militära färdigheter bemästras snabbare. Tonåringar slåss lika bra som vuxna, de är svårare att träffa. Ja, och psykologiskt är det svårare att skjuta på barn.
  Tyskarna har en hel del kvinnliga krypskyttar, och för unga kämpar är obekväma för någon kvinna att skjuta, skäms ...
  Ja, de började ringa in Sovjetunionen från fjorton års ålder. Och även lägga under vapen och pensionärer. Det fanns fler och fler kvinnor i armén. Särskilt villigt accepterade det rättvisa könet i tank- och flygtrupper och i krypskyttar. Kvinnor är bra prickskyttar. Och eftersom de vanligtvis är mindre än män, är det bekvämare för dem att slåss i stridsvagnar, och även i flyget. Ofta slogs tonåringar också i stridsvagnar. Det bör noteras att pojkar och kvinnor är mer känsliga för sin hud, och deras flygplan och tankar är mindre benägna att slås ut än vuxna män. Inte dåliga tonåringar och i rollen som prickskytt. En pojke kan krypa in i en smalare lucka, förklä sig eller klättra i ett träd. Ofta i armén började krigare under fjorton år att stöta på.
  Krig slukar mänskliga resurser. Och territoriet blir mindre och mindre under Sovjetunionens kontroll. Och måste fortfarande slåss mot de många infanterierna i Japan. Ja, och det finns bra samurajstridsvagnar, och speciellt självgående vapen. De dök också upp i en serie med en medelstor tank, jämförbar i styrka med T-34, och ännu starkare i frontal pansar.
  Så Japan är farligt att underskatta. Och för kriget med det behövs soldater.
  Stalin är nervös och hamnar allt oftare i raseri. Den 25 december 1943 utfärdades en order om att familjemedlemmar till de som kapitulerat skulle skjutas, inklusive barn från tolv års ålder, och att de yngre skulle skickas till arbetarkolonier.
  Barrageavdelningar användes allt oftare. Och de sköt mer aktivt och använde tortyr.
  Stalin blev helt enkelt outhärdlig. Beria var den första som försökte förhandla fram en separat fred med nazisterna. Men Hitler ville inte ha fred. Han ville helt erövra Sovjetunionen. Särskilt medan de allierade är utom hans kontroll och utom räckhåll.
  Jetflygplan utvecklades i tredje riket. Först och främst ME-262, men denna fighter behövde mer pålitliga motorer för att inte krascha för ofta.
  Både Arado-bombaren och Yu-287-projektet verkade lovande.
  Den nyaste TA-152 visade sig väl i praktiken, som en multifunktionsmaskin och mycket snabb. I allmänhet var den tyska militären fortfarande starkare i luften. Dessutom visade sig de sovjetiska Yaks och Laggies, med tanke på bristen på aluminium, vara tyngre och mindre manövrerbara än referensmaskinerna. Så kvaliteten på sovjetisk luftfart sjönk till en kritisk nivå. ME-309 med sin kraftfulla beväpning, även med hänsyn till problemen med manövrerbarhet, klarade sig bra med sovjetiska fordon och ersatte ME-109. Och TA-152 borde ha ersatt Focke-Wulf.
  Så tyskarna är mer eller mindre hockey... Men arbetet med tekniken utfördes.
  Till exempel lovade Lev-2 att bli den första tanken med ett nytt layoutschema. Genom att placera växellådan och motorn i ett block framför stridsvagnen, och flytta tornet bakåt, sparade tyskarna på caddieaxeln och sänkte höjden på fordonet. Som ett resultat visade sig "Lion" -2 vara mycket lättare och därför snabbare.
  Med tanke på svårigheterna i krigstid slutade produktionen av tunga tankar i Sovjetunionen nästan, i serien var nästan allt enat enligt T-34-76. Så nazisterna, i projektet att skapa en ny huvudstridsvagn, tänkte inte längre göra sidorustningen för tjock. Och "Lejonet" kunde rymma femtiofem ton, med en motor på 1200 hästkrafter. Vikten på Lev-2-tanken kunde dock ha reducerats ytterligare genom att minska pistolens kaliber. Den förra har helt klart blivit överflödig. Dessutom hade de trettiofyra rustningar av låg kvalitet, och till och med en 37 mm föråldrad tysk kanon hade redan börjat penetrera dem.
  Stalin var uppenbarligen urflitig ... Och han kastade åska och blixtar ... Men han kunde inte göra någonting ...
  På nyårsafton inledde tyskarna ett anfall på den fortfarande obesatta delen av Astrakhan, Volgadeltat. Närvaron av många flodbarriärer, den svåra terrängen, närheten till Kaspiska havet gjorde det möjligt för Röda armén att skärpa försvaret av Astrakhan och hålla det ännu bättre än Stalingrad. Dessutom visade sovjetiska flickor oöverträffad heroism.
  Och i Kaukasus, särskilt på vintern, är det mycket svårt att röra sig genom bergen. Det är sant att tyskarna rörde sig längs Kaspiska havets mer bekväma kust. Makhachkala, blev gränsen, där de sovjetiska trupperna, efter att ha samlat alla sina styrkor i en knytnäve, försökte stoppa nazisterna.
  Men ammunitionen, som endast levererades sjövägen, räckte inte ...
  Tamara kämpade desperat med sin barfotabataljon flickor.
  De kvinnliga krigarna kämpade envist och visade enastående hjältemod och stort mod.
  Och nästan naken slogs i vinter och frost.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot och gav en skur, mejade ner motståndare och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Anna kastade också en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - För kommunismen!
  Akulina gav en välriktad skur, slog ut fienderna och skrek:
  - För Rysslands storhet!
  Victoria dunkade mot fienden, började meja ner fienden, skar av hans skägg som en rakkniv och mumlade:
  - Sovjetunionen kommer att stå!
  Olympias, skjuter mot fienden och kastar ett explosivt paket med sina bara tår, vyaknula:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Så här slåss tjejer. De agerar desperat och med kolossal beslutsamhet.
  Tamara, skjutande, noterade:
  - Djävulen tar dem inte, och då tar vi dem!
  Striderna här är brutala och samtidigt konstruktiva....
  Anastasia Vedmakova slåss i himlen ... Hennes ansikte vrids till och med av ilska och hon skriker:
  - Heja kommunismens era!
  Och med sina bara tår riktar han en flygplanskanon mot målet och slår ner fiendens plan, varefter han skriker:
  - För arbetsframgångar!
  Akulina Orlova, som slår ner motståndare, ryter självsäkert och blottar sina tänder:
  - För en sådan stor kommunism, på hela planeten!
  Piloten skriker:
  Till och med barnen känner oss!
  Och med sina bara tår riktar han flyggeväret mot målet och slår sönder fienden och gnisslar:
  - I kommunismens tidevarvs namn!
  Låt oss inse det, flickan är en terminator och en brinnande låga. Ingen vulkan kan jämföras med den.
  Akulina Orlova sjöng:
  - Jag drömmer redan, vilken dag, tro på Gud, jag är så lat, jag vill inte be!
  Och aggressivt blinkade skönheter.
  Här är slagsmålen...
  Och tjejernas plan är föråldrade. Och detta är deras solida minus. Och även tung och inte särskilt manövrerbar ...
  En av pojkarna som slogs blev nedskjuten, och han hann inte hoppa ut med fallskärm. Och detta är förstås hans kolossala bedrift.
  Tjejerna slåss i luften och har kul...
  Albina och Alvina slåss på bra ME-309 fighters och, naturligtvis, vinner de aktivt poäng.
  Flickor är väldigt stolta över sin framgång...
  Albina sköt ner ett sovjetiskt plan, med hjälp av en elegant, barfot, och gnisslade:
  - För våra örnar!
  Alvina mejade ner tre ryska bilar i en smäll och skrek:
  - För våra falkar!
  Flickorna började på ett berömt sätt ... Men de gillar också att tortera ryska soldater.
  Här tillfångatogs en boy-pilot på fjorton år. Och skönheten med barns runda klackar stektes åt honom. Och så började de skölja nakna med isvatten.... Sedan kokande vatten, och igen isvatten.
  Sådana är de kämpande skönheterna....
  Albina sjöng:
  -För våra huggtänder, klor, tänder, knytnävar!
  Alvina skrek till fullo:
  - Så de vill ha en bra kamp!
  Och tjejerna fortsatte att utföra mirakel med sina bara tår och skjuta ner sovjetiska plan.
  Men även ryska piloter svarade dem. Alice och Angela har precis gått över till Yak-9. Och låt oss tröska tyskarna och ändå sjunga samtidigt;
  Du är förkroppsligandet av ett tappert land,
  Kamrat Lenin och kamrat Stalin...
  I Sovjetunionen är alla människor verkligen lika,
  Och nävarna är gjorda av järn och stål!
  
  För Lenin är besten Adolf inte rädd,
  Nu är Vladimir ledaren kamrat Stalin...
  Vi slår Fritz i ögat inte i ögonbrynet,
  Alla nazisterna slets isär på en gång!
  
  Ryssland är mitt fosterland
  Stort, gränslöst fosterland...
  Alla nationer är en familj,
  Vi kommer snart att leva under kommunismen!
  
  Låt oss göra vårt land starkare
  Låt Ryssland snabbt bli grönt ...
  Vi kommer att slå fascisten i pannan, snarare,
  Och tro mig, vår makt blir inte till sten!
  
  Och Jesus som ledare är ganska stor,
  Han är vår Herre och universums vita gud...
  Och Führern kommer att bli slagen mycket hårt,
  Vår skicklighet har trots allt blivit oförändrad!
  
  Ja, för vårt fosterlands skull, helgon,
  Vi kommer att slåss hårt mot Fritz ...
  En flicka springer barfota i snön
  Hon vill slåss i raseri!
  
  Ja, Stalin har nu blivit sovjetisk ledare,
  En sådan stor, modig och skicklig...
  Rör inte kommunismens Ryssland,
  Även om Lucifers kraft är med dig!
  
  Vi kan få Hitler, tro mig
  Även om den är utrustad med demonisk kraft...
  En Hitler är ett rovdjur,
  Fast att erkänna att Fritz inte är idioter!
  
  Kort sagt, vi kommer att gå in i Berlin fighters,
  Där kommer Lenin, alias Stalin, att vara med oss ...
  Fascister som valpar sliter lätt,
  Och tro att vår styrka inte kommer att minska!
  . KAPITEL 6
  Det nya året 1944 har kommit ... Trots den mycket svåra situationen på fronterna pågick ett arbete i Sovjetunionen för att skapa ny teknik. I synnerhet förknippades stora förhoppningar med IS-2-stridsvagnen och dess kraftfulla vapen. En 122-millimeters kanon kan bli ett kraftfullt argument i kriget mot nazisterna. Förhoppningar sattes också på T-34-85 med en kraftfullare pistol, ett stort torn, men samma skrov och underrede.
  Situationen var värre med flygplan. Yak-3 kunde inte sättas i produktion på grund av brist på högkvalitativ duralumin, och LAGG-7, på grund av den nya motorn, kunde inte lanseras utan en nedgång i produktionen.
  Så Stalin bestämde sig för att för tillfället var det sovjetiska stridsflygplanet Yak-9 och LAGG-5, och attackflygplanet IL-2 var lätt att tillverka och ihärdigt. Och i tankar, en gradvis övergång till T-34-85 och IS-2.
  Även så att det inte finns någon nedgång i produktionen ...
  Och fronten sprack i sömmarna, tyskarna erövrade Kaukasus. Makhachkala föll och de närmade sig redan Azerbajdzjans gränser!
  Här kämpade Tamara med sin kvinnliga bataljon. Återigen kämpade flickor i trasor från tunikor och barfota med överlägsna fiendestyrkor.
  Tamara sköt en linje mot nazisterna och fällde några av fienderna. Och sedan, med sina bara tår, kastade hon en granat av dödlig kraft och kvittrade:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Anna sköt på nazisterna mycket exakt. Och med sina bara tår kastade hon granater av dödlig kraft och slet isär motståndare.
  Sedan skrek hon:
  - Ära åt kommunismen!
  Akulina, som sköt mot fienden, avbröt det fascistiska infanteriet. Hon skar ner Fritz, kastade en granat med sina bara fötter och gnisslade:
  - För Ryssland, vår stora mamma!
  Victoria, som sköt mot fienden och kastade granater på honom med sin bara fot, noterade:
  - För det stora fosterlandet!
  Olympias, som också sköt från ett maskingevär, skrek:
  - Ära åt den stora kommunismens tid!
  De kvinnliga kämparna är fantastiska...
  De slåss, som det ska vara för skönheter ...
  Tamara, kämpande, mindes början av kriget. Hur hon var tvungen att fly från de tyska trupperna. Hon hörde då det dånande slaget av vapen. Flickan lämnade kanonaden. Hennes vän Tatyana fångades av tyskarna och de tog bort nya skor, slet av smycken och örhängen. Och de körde henne barfota i fångenskap ... Tatyana var dotter till sekreteraren för den regionala kommittén, och hon behövde inte ofta gå utan skor. Detta är en förödmjukelse av stolthet, att gå barfota som en allmänning, och det gör ont för ömtåliga sulor. Flickan slog sina ben i blodet och stönade vid varje steg.
  Tamara hade också på sig de nya stövlarna hon hade fått, och hon gnuggade sig i hälarna efter den långa promenaden. Och hon tog av sig skorna, gick barfota. Hon är en tjej från byn som har gjort sin plikt i Ukraina. Hennes ben gick i barndomen längs bergsbranterna. Och detta går verkligen inte att jämföra med slättens vägar. Det är sant att hennes förhårdnader redan har lossnat från sulan, och det är inte så bekvämt att gå. Men fötterna stelnade snabbt igen. Och hon led knappt.
  Men Tatyana slog snart ner hennes ben så mycket att hon inte längre kunde gå. Tyskarna skulle ha skjutit henne, men de förbarmade sig över skönheten. De satte mig på en vagn, men i gengäld fick de mig att sjunga. Tatyana hade en trevlig röst och sjöng flera politiskt neutrala sånger för dem.
  Vad som hände med henne sedan visste inte Tamara. Själv gick hon genom skogen, kände med sina bara fötter, knölar, knölar, kvistar, och hon var till och med nöjd. Det är då man går längs bergens vassa stenar, då även förhårda sulor, om man går en längre tid blir det skarpt och smärtsamt. Och ännu obehagligare att gå på taggar. När dessa sticker in i sulorna blir det mycket mer smärtsamt, även för flickans grova sulor.
  Tamara på kampanjen övervanns av trötthet och hunger. Flickan åt bär, och det räckte inte. Och tyskarna gick snabbt framåt. I de ukrainska skogarna kände Tamara, som var van vid att leva i bergen, inte sin väg särskilt väl. Jag gick vilse och hamnade i bakkanten.
  Och nu, som en jagad katt i skogen. Sedan fångade flickan tyskarna på en motorcykel. De stoppade bilen med vagnen för att hämta vatten. Och Tamara kröp fram till maskingeväret, och hur den skär från den mot fienden. Och skär osäkert, men exakt. Och nazisterna faller och vrider sig i vånda. Tamara avslutar dem. Hon flyttade ena nakna hälen till hakan, han föll. Och flickan fick honom.
  Efter det klättrade skönheten upp på motorcykeln och trampade på pedalen med sin bara fot och drog av.
  Så att röra på sig är mycket roligare än att gå och barfota.
  Tamara sjöng på vägen:
  - Det är fint, bröder, det är skönt, det är skönt, bröder att leva! Du behöver inte sörja med vår ataman!
  Så här uppstod slagfältet.
  Och nu kämpar hon mot nazisterna som en Komsomol-terminator. Men styrkorna är ojämlika och flickbataljonen tvingas dra sig tillbaka. Strider kokar här, som vatten i en gigantisk vattenkokare över en vulkan.
  Anna, som skjuter och kastar en granat med dödlig kraft med sina bara tår, noterade:
  - I krig är alla medel goda, förutom självmordsbenägna!
  Akulina, som sköt mot fienden, slog ner nazisterna, noterade:
  - I allt kommer vi att vara först!
  Och flickans nakna häl gav förstörelsens gåva.
  Victoria, som sköt mot nazisterna och slog ner fienderna med automatiska utbrott, skrek:
  - Det kommer ingen nåd för fienderna!
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Olympias kastade sina bara, mejslade ben, ett tungt gäng granater och gnisslade:
  - För storheten i världens mest humana domstol och kommunismen!
  Krigarna är verkligen härliga här, och gillar rymdåldern.
  De slåss med stor grymhet.
  Men nazisterna går fortfarande framåt i Kaukasus. I februari 1944 förenades tyskarna och turkarna och delade de sovjetiska trupperna i två ojämlika delar.
  Führern krävde att Sovjetunionen skulle avslutas. Astrakhan höll fortfarande ut. Nazisterna, som alltid, är i stridsuniform ... De första ME-262:orna slåss i luften. Det bör noteras att de inte producerade sensationer. I hög hastighet är det inte särskilt bekvämt att slå från 30 mm flygvapen. Ja, detta bör tas på allvar. ME-262 har också en del problem på grund av sin tunga vikt. Med framför allt manövrerbarhet.
  Mer framgångsrik i användningen av TA-152, som blev kär i piloterna och blev en arbetshäst. Faktum är att en bil och ett bombplan i frontlinjen, och ett strids- och attackflygplan. Det fanns till och med idéer om att helt överföra tysk luftfart till detta flygplan. Bland dess fördelar bör det noteras överlevnadsförmåga och hastighet, och kraftfulla vapen, lämpliga för både ett attackflygplan och ett jaktplan.
  ME-309, som håller på att moderniseras, används också mer och mer aktivt. ME-109 är fortfarande i drift, som inte tas bort på grund av att produktionen inte har minskat. Till och med en ny modifiering av ME-109 "K" dök upp med en kraftfullare motor, beväpnad med fem luftpistoler på en gång. Du kan inte slå en sådan här maskin så lätt.
  ME-309 fick också en kraftfullare motor och svepte vingar. En mycket farlig bil. Sovjetiska piloter flyger fortfarande gamla flygplan och deras kvalitet bara sjunker. Än så länge är Yak-9 dock inte så dålig, den är ganska manövrerbar och den behöver inte alltför hög hastighet.
  Tyska trupper är starka ... Det fanns dispyter om stridsvagnen T-34-85. Är det värt att göra tornpansaret tjockare? När allt kommer omkring, i det här fallet kommer vikten att öka. Och det bör noteras att kvaliteten på sovjetisk rustning har fallit. Legeringselement är en bristvara och kvaliteten på svetsning eller gjutning har sjunkit till en kritisk nivå.
  Men tjejerna slåss som hjältinnor...
  Sedan går Elizabeths tank sönder och tjejerna går. Barfota och bikiniklädda springer de genom snön och lämnar graciösa fotspår.
  Catherine noterade med en ond blick:
  - Vi är ordentligt strypta!
  Elena noterade med ilska:
  Men vi kommer ändå att vinna!
  Elizabeth avfyrade en pistol, träffade en tysk motorcyklist och mumlade:
  - Jag slog en tysk! Hur ska han bli träffande från mig!
  Euphrasia noterade energiskt:
  - Där slutar de sina liv, och flyr inte tillbaka!
  Catherine var en aggressiv tjej och sjöng:
  - I vår raseri sjunger vi imperiets hymner!
  Flickorna springer för sig själva och deras bara runda klackar blinkar.
  När pojken såg flickorna frågade han dem rädd:
  - Och var kom du barfota ifrån?
  Elizabeth svarade:
  - Låt oss utföra en taktisk manöver!
  Pojken kvittrade:
  - En, två - sorg är inget problem,
  Du ska aldrig backa!
  Håll näsan och svansen högre med ett rör,
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Catherine kvittrade och blottade sina tänder:
  - Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Elena skrek:
  - Var inte rädd! Vi kommer tillbaka....
  Och alla fyra tjejerna ropade i kör;
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande kommunismen!
  Krigare är redo att riva vilken tysk som helst ... Och barfota i snön är de så sexiga och vackra. Så vackra dessa flickor är, som blommande och oförblekta rosor.
  Nåväl, Hitler skämtar inte, och runt vårt moderland snurrar han på moln. Han sätter tänderna i hjärtat och dricker hennes blod!
  Och tjejerna lämnar väldigt vackra spår efter sig. Tyskarna följer dessa spår och dunkar i knäna och stirrar girigt. Dessa är de vilda krigarna. Och tyskarna kysser flickornas fotspår.
  Och Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova slåss i himlen. Två underbara tjejer.
  Anastasia, som sköt ner nazisterna och vände på sitt plan med sina bara tår, sjöng:
  Vi kommer att kämpa för en ljusare morgondag!
  Akulina, som skar av nazisternas svansar med sina bara tår, kvittrade:
  - Låt oss kyssas!
  Och tjejerna tröskar igen tyskarna utan medlidande eller ceremoni. Så smarta är de.
  Anastasia vände igen sin Yak-9 och gnisslande vyaknula:
  - Det är namnet på kommunismen!
  Akulina höll med om detta:
  Jag tror att hela världen kommer att vakna...
  Anastasia, som slog ner tyskarna, grymtade:
  - Fosterlandet är vår sol!
  Och sådana är de kämpande tjejerna här, den högsta sovjetiska klassen.
  Och tyskarna förstår det, väldigt svårt. Och de militära operationerna utvecklas ...
  I mars började nazisterna storma Baku. Det sker en attack mot en stor stad full av olja. Striderna är hårda.
  Tyskarna beskjuter Baku med tungt artilleri.
  Och bombade av stormtrupper. Men bomberna släpps också av de första, nyaste Yu-488:orna, som utmärks av kolossal kraft. Dessa maskiner är bara odjur.
  På en av dem, Gertrude, Eva och Frida. Vackra flickor, som har en fantastisk utsikt, släpper bomber på sovjetiska positioner. Och de dödar soldater från Röda armén och civila.
  Baku brinner... Rök stiger upp i pelare. Oljekällor brinner, allt brinner.
  Gertrud säger med ett leende:
  - Gud älskar Tyskland!
  Eva, som trycker sin bara häl på spaken och släpper bomber, håller med:
  - Självklart! Vi är den utvalda rasen!
  Frida sjöng aggressivt:
  - Vårt folk är himlens utvalda!
  Och blinkade åt sina följeslagare. Det här är tjejerna här och slåss, bara förkroppsligandet av aggressivitet. Och stridskraft.
  Gertrud gav en skur med luftgevär och kvittrade:
  - För vårt Fosterlands storhet!
  Eve, som sköt mot motståndare, bekräftade:
  - För kolossal storhet!
  Flickor kan ses snabbt bemästra flygplanen. Det här är de kämpande flickvännerna.
  Och du kan inte bara vinna dem med kort. Och de tröskar fiender med vild frenesi.
  Frida noterade:
  - Jag är en kvinna med stora drömmar och skönhet!
  Efter det sköt hon igen från flygvapen och sköt ner sovjetiska jaktplan som försökte attackera det tyska monstret.
  Ja, mot nazisterna finns en känsla av att de inte kan göra motstånd.
  Baku är under attack.
  Tamara och hennes bataljon kämpar för denna stad. Flickorna kämpar förtvivlat och visar hjältemod utan motstycke.
  Tamara svängde, kastade en granat med sina bara tår, skingrade tyskarna och deras legosoldater, gnisslade:
  - För mitt gränslösa fädernesland!
  Och blinkade åt sina följeslagare. Hon är en krigare på högsta nivå, som inte har någon like.
  Även om andra tjejer förstås inte är dåliga. Låt oss bara säga att de kämpar väldigt bra.
  Anna tog till exempel, lade ner nazisterna, som med ett skäraslag.
  Och kvittrade:
  - För Sovjetunionen!
  Och gav med sin bara häl en mordisk dödspresent.
  Akulina, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - För mitt fosterland!
  Och med bara tår, hur man lanserar förintelsepresentationer som utrotar alla i rad.
  Victoria slåss med fiender, agerar desperat och beslutsamt. Slår ut motståndare i skur. Sedan kastar han med sina bara tår granater med dödlig kraft. Och skriker:
  - För kommunismens idéer!
  OS slåss också. Och den här heroiska tjejen kommer att kasta en hel låda sprängämnen med sina bara, muskulösa ben. Och tanken "Lion" kommer att rulla över.
  Krigaren utbrister:
  - Men Pasaran!
  Kämpande tjejer och väldigt vackra. Ge aldrig upp och ge aldrig upp. De har makten som terminatorer.
  Och krafterna är mycket ojämlika ... Baku är uppslukad av bränder. De sovjetiska trupperna har inte tillräckligt med ammunition. Och detta är huvudproblemet.
  Många kapitulerar i förtvivlan.
  Gerda och hennes team tvingar manliga slavar att kyssa sina bara sulor. De gör det plikttroget och slickar hälarna.
  Sedan klättrar tjejerna in i Panther-2 igen och skjuter. Att slå ut sovjetiska vapen...
  Nästan hela Kaukasus har redan intagits. Men Jerevan håller fortfarande ut. Staden Poti kämpar heroiskt - den sista hamnen där resterna av Svartahavsflottan fortfarande håller.
  Och där slåss tjejer av olika nationaliteter. Och en avdelning av barfota Gulnazi slåss. En vacker georgisk kvinna, och hon har ett team för en tjej.
  Gulnazi kastar ett paket med sprängämnen med sin bara fot, river isär nazisterna och gnisslar:
  - Ära till världskommunismens storhet!
  Tamila, hennes partner, kastar också en dödlig granat med sin bara fot, sliter sönder turkarna och skriker:
  - För fosterlandet!
  Masha är en tjej från Ryssland, ger en sväng och kastar explosiv kraft med sina bara tår, och knäcker nazisterna, ropar:
  - Ära åt världskommunismens tider!
  Margarita ger också en välriktad sväng. Hon mejade ner nazisterna och skickade en mordpresent med sin bara häl, krossade motståndare och skrek:
  - För vår seger!
  Det är så här tjejer kämpar heroiskt. Och de kan verkligen inte stoppas, och de kan inte vändas tillbaka. De är helt enkelt kvinnliga fighters och super. Och om de slåss, då som hjältar och supermän!
  Men tyvärr är det svårt att stå emot nazisterna och deras överlägsna krafter. I himlen får Albina och Alvina självförtroende konton. Och så många plan störtas att det helt klart är omöjligt att stoppa dem.
  Albina, som sköt ner ett annat sovjetiskt plan med sina bara tår, sjöng:
  - Vi kan inte besegras, jägaren förvandlas till ett spel!
  Alvina, som skar av sina motståndare och vred kraftigt huvudet på en kraftfull hals, kvittrade:
  - Ära till den nya ariska ordningens era!
  Och ger även en bar häl ...
  Flickorna har redan skjutit ner mer än femhundra flygplan var och fått riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Dessa är bara otroliga skönheter. Och om det Tredje Rikets fiender redan blir slagna, då kan dessa djävlar inte stoppas. Mer än 500 nedskjutna plan bara nära Marseille. Detta fenomen är naturligtvis på topp. Hitler bestämde sig till och med för att godkänna den sjätte graden av riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  Den kommer att tas emot av den som först överstiger tusen nedskjutna flygplan. Och resultatet blir helt enkelt fenomenalt.
  Albina skar av fem sovjetiska flygplan på en gång med ett skott av 30 mm kaliber flygplansvapen och, tryckande på avtryckaren med sina bara tår, kurrade:
  - Ära till vår styrka!
  Alvina, mejar ner sovjetiska bilar och skär ner fienderna med hjälp av sina bara tår, vyaknula:
  - Stor ära åt hjältemod!
  Och krigarna blinkade åt varandra!
  De slåss som alltid i bikini och barfota, och detta är deras styrka. Flickorna är bara supermän-kvinnor. Även om de tjänar en ond sak. Och de älskar att steka hälarna på de tillfångatagna pionjärerna med en gnista. Här är tjejerna här. Brutal men söt.
  Albina sa en gång:
  - Det finns ingen vänlighet i världen, det finns bara svaghet!
  Och med sin bara häl släppte hon ett par bomber på sovjetiska positioner och slog ut tre vapen.
  Dessa är krigarna som absolut inte ger någon nåd! Men deras slag är helt enkelt krossande.
  Alvina noterade med ett flin:
  - Det finns ingen plats för de svaga, under solen!
  Och blinkade åt sin partner.
  Krigare som inte visar någon svaghet och aldrig ger upp. De är verkligen mästarnas mästare. Fast med ett minustecken, eftersom de tjänar en ond kraft.
  Men samtidigt rolig och charmig.
  Albina, som blottade sina tänder och skickade dödliga luftgranater mot sina motståndare, kvittrade:
  - Det nazistiska ordet är heligt - vi kommer att förstöra för alltid!
  Alvina märkte aggressivt och slog ner motståndare:
  - Vi är verkligen pirater!
  Albina, som skär av fienderna, bekräftade:
  - Allt annat är en dröm!
  Och krigarna blev så förkrossande och slog ner alla, som att göra puckar med klubbor.
  Alvina kvittrade när hon krossade de ryska planen:
  - Vi bekämpar Hitlers örnar!
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Krigarna här låter faktiskt fiendernas mage. Röda armén får kapital från dem.
  Kämpande tjejer slår så nitiskt ut ryska trupper.
  Men Helga på TA-152 förstör de sovjetiska markstyrkorna. Slår ut SAU-85 och skriker:
  - För Tysklands storhet och hennes söner och döttrar!
  Men striderna pågår fortfarande för Astrakhan.
  Tjejer med de sista krafterna att hålla på.
  Alenka kastar en bomb med sprängämnen med sin bara fot. Bryter nazisterna och skriker:
  - För helig kommunism!
  Anyuta, som skjuter mot nazisterna och även kastar en granat med sina bara tår, skriker:
  - Och frälsning för landet!
  Alla, som slog ner motståndare och klippte dem utan onödiga ceremonier, och kastade en granat med sin bara häl, gnisslade:
  - Så låter vår härlighet!
  Maria, som förstör fienderna, kastar dödspresenter med sina bara tår, ryter:
  - Vi är stora i vår ära!
  Marusya, som mejar ner de framryckande arabiska legosoldaterna i led och kastar en granat med sin bara fot, tjuter:
  - För förändringar, så att priserna faller på en gång!
  Matrona, som släckte nazisterna från ett maskingevär, tog det och gnisslade:
  - Vårt hemland USSR! Kommer att krossas sir!
  Krigarna här agerar med stor aggressivitet. Och deras stridstryck är kolossalt.
  I allmänhet visar de sin kolossala konstflygning. Och verkligen ostoppbar press.
  Krigare barfota, men glada...
  I april intog nazisterna trots allt Baku. Bristen på ammunition tog ut sin rätt. Samtidigt föll Poti också nästan samtidigt. Bara Jerevan, som ligger på bergssluttningarna, höll ut. Men han var också dömd. Ammunition och mat höll också på att ta slut där. Det är bara det att turkarna inte har stormat den här staden ännu, och de samlar damm för att svälta.
  Flickorna från Tamaras bataljon försvann delvis bland tunnelbanan och en del, tillsammans med befälhavaren, rörde sig längst bak till fronten ... De ville bryta igenom till sina egna.
  Kaukasus är redan nästan helt erövrat, men kriget fortsätter. Även om Sovjetunionen förlorade sitt största oljefält vid den tiden. Men Röda armén är inte nedbruten i andan. Och det finns fortfarande olja i Volga-regionen, i Sibirien och på många andra platser.
  Hitler beordrade att göra slut på ryssarna i Astrakhan senast den 20 april. Och striderna utspelade sig i en kolossal skala. Och bombningarna intensifierades kraftigt.
  Sovjetunionen var under stark press. Striderna fortsatte för Alma-Ata, som stormades av japanerna. Staden var nästan helt omgiven.
  Samurajen försökte, så fort det blev lite varmare, utveckla offensiven, och i riktning mot Magadan.
  Veronika kämpade i Alma-Ata och kämpade mot samurajernas angrepp med sin bataljon flickor.
  Och det finns många av dem. Kineserna som rekryterats av kollapsmetoderna kämpar också.
  Japanerna kastar gula soldater i strid ... De rycker fram och kastar bokstavligen sovjetiska ställningar med sina lik.
  Veronica brinner. Och han mejar ner kineserna och samurajerna i led. Kastar granater med bara tår och gnisslar:
  - Ära åt den ryska anden!
  Marfa skjuter också, skär av motståndare och gnisslar:
  - För vårt fosterland!
  Natasha, som skjuter mot de japanska och kinesiska soldaterna som rekryterats för rollen som kanonmat, skriker:
  - För stor kommunism!
  Alina, som sköt mot samurajerna och de kinesiska kämparna, klippte dem med stor passion och gav dödens present med sin bara häl, gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser!
  Veronica skjuter på fienden med stor noggrannhet och bryter igenom kinesernas huvuden och skriker samtidigt:
  - Ära till det sovjetiska landet!
  Och med sitt bara ben skickar hon en kolossal granatstyrka, som sliter sönder alla fiender.
  Marfa, som hugger ner fienden och kastar dödens gåva med sina bara fingrar, skriker:
  - Styr kommunismens era!
  Natashka rev upp och kastade ett explosivt paket med sin bara fot, en massa kinesiska, vyaknula:
  - För den nya sovjetiska ordningen!
  Alina sköt mycket exakt mot fienden och gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser kommer vi att kämpa!
  Och hennes bara häl gav efter för förstörelsens bomb.
  Kämpande tjejer, som om gnistor strömmar ur deras ögon.
  Nej, japanerna kan inte erövra sådana människor, inte ens tillsammans med kinesiska styrkor. Och samurajspön att attackera.
  Och återigen kastar de lik vid alla närmande. Men det finns för många av dem, och bataljonen av barfotaskönheter måste dra sig tillbaka.
  Och det finns japanska ninjatjejer. Och det är väldigt svårt att kämpa mot dem.
  De är så gnistrande, kämpande och vackra. Och de kastar sina fötter med sina bara tår, presenter med stor destruktiv kraft.
  En ninjaflicka med blått hår klipper ner sovjetiska soldater med svärd och skrik:
  - För kejsarens tidevarv!
  En ninjaflicka med gult hår kör en väderkvarn, krossar den ryska militären och gnisslar:
  - Ära åt banzai-eran!
  En ninjaflicka med rött hår använde en helikopterteknik, skar av en sovjetisk officer och skrek:
  - Vi vinner alltid!
  En ninjatjej med vitt hår använde en fjärilsteknik, skar ner tre ryska soldater och kastade en ärta med sina bara tår. Det exploderade och vände de trettiofyra.
  Krigaren gnisslade:
  - För den nya japanska beställningen!
  Sådana tjejer här är underbara och riktigt coola... Och Röda armén i Fjärran Östern mötte en allvarlig fiende.
  Men här i centrum ger sovjetiska trupper ett plötsligt slag i riktning mot Rzhev.
  Här slåss besättningen på Elizabeth för första gången på den nya IS-2-stridsvagnen. En maskin som vissa förhoppningar är förknippade med. Vanligtvis är det fem besättningsmedlemmar i den, men här klarar krigarna fyra.
  Elizabeth skjuter en 122 mm pistol. En destruktiv projektil flyger med mordisk kraft. Beskriver en båge och träffar från långt avstånd T-4.
  Elizabeth utbrister:
  - Det här är vad jag gjorde bra!
  Ekaterina, som svar, anklagar, använder sina bara tår och konstaterar irriterat:
  - Och pistolen skjuter inte för snabbt!
  Elizabeth höll med om detta:
  - Inte en perfekt stridsvagnsförstörare alls!
  Elena, som hjälpte till med bara fötter att ladda vapnet, noterade:
  - Men mördare!
  Och sedan sköt Catherine. Och granaten träffade Pantern ombord på långt avstånd. Ja, mördarpistol...
  Catherine noterade:
  - Vi har mycket energi och spänning!
  Elena höll med om detta:
  - Mycket! Ära till Ryssland!
  Euphrasia noterade också:
  - Synligheten av den här bilen är svaga tjejer. Hur skjuter du det?
  Elena noterade logiskt:
  - Och det här är vårt tränade öga! Om vi slår, så slår vi!
  Och krigarna sjöng i kör:
  - Vi kommer inte att vara rädda och kommer alltid att slåss!
  . KAPITEL 7
  Den 21 april var Astrakhan fortfarande delvis under sovjetisk kontroll. Tysken var inte helt tagen av det.
  Terrängen gjorde det möjligt att försvara sig bra här. Och tyskarna bestämde sig för att ändra taktik. Istället för attacker gick man över till bombning och beskjutning.
  Alenka och hennes team gömde sig i en bunker och väntade på den massiva beskjutningen.
  Flickorna var bara sex av dem och spelade kort. De höll i däcken med bara tårna och hade en diskussion.
  Anyuta sa argt:
  - I Kaukasus var det bara Jerevan som inte togs. Detta är bara vår sista ö i denna region. Vad kommer härnäst?
  Alenka föreslog logiskt:
  - Mest troligt kommer de att åka till Moskva. Detta är deras credo!
  Allah anmärkte med en suck:
  - Krafterna är väldigt ojämlika ... Vi förlorar verkligen kriget, och vi har inte tillräckligt med soldater!
  Maria noterade logiskt:
  - Och nazisterna förlorar! De kan inte motstå oss!
  Matrena uttryckte sin åsikt och kastade en karta med sina bara tår:
  - Vi föddes för att vinna, och vi kommer säkert att vinna, jag vet det!
  Marusya höll med och slog sin motståndare med sina bara tår:
  - Det är såklart ingen tvekan!
  Alenka skulle inte vara så optimistisk och kasta ett kort med sitt bara, solbrända ben:
  "Vi tjejer kanske måste leva under ockupation, men jag tror att vi definitivt kommer att vinna!"
  Anyuta sa med eftertryck:
  - Man kan slåss med partiska metoder, och det kommer att bli väldigt vackert när man slogs med så väldigt coola!
  Allah noterade aggressivt:
  - Du borde kämpa mer aktivt!
  Flickorna tystade samtalet. Sedan gick de över till ett annat ämne.
  Marusya anmärkte med irritation:
  - Antalet troende växer. Mot all logik!
  Anna svarade på detta:
  Ingen har ännu bevisat att det inte finns någon Gud. Och han kan inte bevisa något annat. Så här kan du argumentera i det oändliga.
  Elena bekräftade:
  - Och att argumentera här är dumt och värdelöst!
  Allah höll med om detta:
  - Ja, det här samtalet är värdelöst. Dessutom, om det finns en Gud, då är Han sådan att det är bättre för honom att inte vara det!
  Matryona fnissade och anmärkte:
  - Det är bättre för en sådan Gud att inte existera! Tills dess, låt oss sjunga!
  Och tjejerna sjöng i kör;
  Vi är tjejer som går med i Komsomol,
  De avlade en ed genom tro att vara fäderneslandet ...
  Så att ett rasande nederlag väntade nazisterna,
  Tja, och Ryssland att leva under kommunismen!
  
  När allt kommer omkring är Lenin med oss, som om det var som metall,
  Från brons som är starkare än något stål ...
  Jag drömde om att vända världen
  Som det stora geniet Stalin testamenterade!
  
  Vi ska göra fäderneslandet svalare
  Och vi kommer att höja fäderneslandet över stjärnorna ...
  Må det bli framgång med Komsomol-medlemmarna,
  Även om våra fötter är bara!
  
  Fascisten attackerade mitt hemland,
  Från öster fräckt klättra samurajer ...
  Jag älskar Jesus och Stalin
  Och jag tror att motståndaren kommer att slita sönder!
  
  När allt kommer omkring är den berömda guden Svarog med oss,
  Vilken kommunism, skämtsamt, kommer att bygga ...
  Den härliga staven är starkare än allt i universum,
  Kommer att öka medvetandet och viljan!
  
  Vi tror att vi aldrig kommer att ge upp
  Lägg inte fäderneslandet på knä ...
  Kamrat Stalin är en ljus stjärna,
  Och vår lärare är det vise geniet Lenin!
  
  Vi kommer att göra vårt fosterland,
  Vackrare och mer strålande på planeten ...
  Och det kommer att vara, vet den dödliga pistolen,
  Låt vuxna och barn ha kul!
  
  Bränn Svarog, bränn inte i ditt hjärta,
  Du är beskyddare av alla Rysslands svärd ...
  Vi kommer att bygga snart, jag tror ett starkt paradis,
  Jesus kommer helig mission!
  
  Lita inte på Hitlers gängvänner
  Att hon vinner lätt och hotfullt ...
  Allt du behöver är en familj -
  Och tro att det inte är för sent att älska fosterlandet!
  
  Herre Allsmäktige skydda oss alla,
  Höj den trefärgade flaggan över jorden ...
  Och det onda rovdjuret kommer att förvandlas till ett spel,
  Vi kommer att kunna hantera Satan!
  
  Jag älskar det stora fosterlandet
  I hela universum finns det ingen vackrare du
  Vi kommer inte att sälja Ryssland för rubeln,
  Låt oss bygga fred och lycka i universum!
  
  I vårt fosterlands namn, en dröm,
  Stora Ryssland kommer att resa sig...
  Allt annat är bara fåfänga
  Och en ny messias kommer att vara med oss!
  
  Åh min allsmäktige Lada,
  Du kommer att ge kärlek och frid till ryssen ...
  Jag vänder mig till dig så jag ber,
  Och om det behövs, slå till med blixten!
  
  Maria himmelens guds moder,
  Universum gav Jesus...
  För din skull har den store Guden uppstått,
  Människor har inte tappat sann smak!
  
  Lägg märke till att Komsomol-medlemmarna är det
  Rysslands gudar är högt respekterade ...
  Vi är fosterlandets stora söner,
  Ryssarna vinner alltid!
  
  Vänner måste be till fosterlandet,
  Perun, Yarilo och Svarog är mäktiga ...
  Vi kommer att bli väldigt starka makar
  Och vi kommer till och med att blåsa molnen på himlen!
  
  Nu har fienden redan kastats tillbaka från Moskva,
  Du sårar fascisterna mycket...
  Vi är trogna Jesus och Stalin,
  Det kommer att finnas tillräckligt med stridsvagnar med vapen!
  
  Nej, fienden kommer inte att kunna stävja ryssarna,
  Eftersom våra krigare är allsmäktiga...
  Tentor, överlämnande, endast för fem,
  Så att varje pojke skulle vara väldigt stark!
  
  Tro mig, Stalingrad kommer att bli strålande,
  Och vi kommer att hålla honom från anfallet ...
  En segerrik riddaruppställning kommer,
  Fast blodet rinner ohämmat!
  
  Barfota tjejer i kylan
  De springer, flimrande med hälarna ...
  Och de kommer att slå fascisterna med en knytnäve,
  Osällskaplig Kain kommer att tillplattas!
  
  Allt kommer att bli, det vet folk väl
  Vi är i rymden, vi kommer att öppna konstellationerna ...
  Det är trots allt en synd att tvivla på tapperhet,
  Och det kommer att finnas en man på Guds tron!
  
  Vetenskapen kommer snart att återuppväcka de döda,
  Vi kommer att kunna bli yngre och vackrare ...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Till min vackra mamma Ryssland!
  Tjejerna sjöng en hel dikt bra och fortsatte att spela kort med sina bara fötter ...
  Den 22 april var det Lenins födelsedag. Flickorna drack alkohol utspädd med vatten och kaffe och spinnade under andan ...
  Röda armén genomförde en annan Rzhev-Sychevsk-operation i centrum. Tyskarna var på defensiven och slog tillbaka. De nya sovjetiska stridsvagnarna T-34-85 och IS-2 slogs. Den sista bilen fastnade ofta i leran. Ja, och rustningen från "Tiger" -2 och tyngre "katter" tog inte på pannan. Även "Panther" -2 kunde bara stickas nära.
  Den mest tyska bilen genomborrade den sovjetiska från ett större avstånd.
  Hitler var allmänt nöjd med "Panther" -2, som är tillfredsställande skyddad, och bra köregenskaper och vapen. Men han krävde att skapa en tank som skulle vara bättre skyddad och samtidigt köra tolerabelt ...
  "Mus" visade sig i detta fall vara en ineffektiv maskin. E-100 utvecklades aktivt som en del av E-serien. Placeringen av motor och transmission var tänkt att göras tillsammans, och tornet var smalare och mer lutande, som skrovet. Pansarets tjocklek förblev jämförbar med Maus, liksom beväpningen, men vikten måste minskas till 130 ton på grund av höjden. Motorn skulle tvärtom ha blivit starkare på 1500 hästkrafter, och tanken hade tillfredsställande rörlighet.
  I allmänhet var "E"-serien tänkt att vara en ny generation av stridsvagnar. Med lägre silhuetter, med stora vinklar av rationell lutning, kraftfulla kanoner och motorer, tät layout.
  Men medan tyskarna redan hade bra bilar. "Panther" -2 ersatte den tidigare modellen. Det fanns också en ny "Tiger" -2 med en kraftigare motor, ett smalt torn. Bättre skyddad och lättare i vikt.
  Så nazisterna satt inte stilla.
  Den 24 april 1944 slog den första tyska Arado-jetbombplanen Moskva med en dödspresent. Han släppte en bomb från stor höjd och gick lätt om de sovjetiska kämparna.
  Hitler sa att nu har Sovjetunionen ingen chans, och slutet för Röda armén kommer snart att vara.
  Den 25 april började en ny attack mot Astrakhan. Den första jordflyttningsmaskinen deltog också i striden: en underjordisk stridsvagn.
  Två tyska tjejer slogs om det: Mercedes och Dora. Warriors provade en underjordisk modell som rörde sig i marken.
  Medan ganska lätt så med en kortpipig 75-millimeterskanon och fyra maskingevär.
  Flickor drar bilar på marken. Borrarna snurrar och skär genom berget. Rörelsen är ganska långsam sju kilometer i timmen, för fordon, under jord är detta inte dåligt.
  Mercedes trycker bara tår på den första joysticken i den tyska armén. Det är mycket bekvämt att använda och uttalar:
  - Här är vår tyska vetenskap som lyckades!
  Dora höll med om detta:
  - Ja, vi vet redan mycket! Vår kraft är mycket stor!
  Den styr även med en joystick. Tjejerna testar en speciell maskin med radar.
  Här är ett sovjetiskt batteri framför dig och du kan dyka under det.
  Mercedes, som blottar sina tänder, säger:
  - Vi ska bygga en ny ordning!
  Och nu dyker nazisternas maskin fram. En högexplosiv fragmenteringsprojektil träffar sovjetiska vapen. Och slår Röda arméns soldater.
  Dora säger med ett skratt:
  - Hej stor revanschism!
  Och med bara tår gör han exakta skott. Slår fienden och gnisslar:
  - Ära åt den nya drömmen!
  Mercedes klottrar från maskingevär och tjuter säger:
  - För de stora drömmarnas tidevarv!
  Flickorna skrattar och applåderar sig själva. Det här är de aggressiva och mycket kvicka krigare de är.
  Dona säger aggressivt:
  - Det finns många bra saker i världen!
  Och med bara tår trycker han på knapparna och skjuter igen, mot de sovjetiska skyttarna.
  Mercedes bekräftar med ett leende:
  - Och det blir ännu vackrare!
  Och han skjuter också med sina bara tår. Det är så dessa kämpande tjejer eldar.
  Tja, vad är en annan anordning för krig ...
  Nazisternas angrepp på Astrakhan växer ...
  Alla inflygningar var avskurna... Och de sovjetiska trupperna tvingades ge vika den 1 maj 1944, efter att ha avslutat det långa, heroiska försvaret av staden. Även detta fäste föll.
  Nazisterna firade Astrakhans fall med fyrverkerier. Men försvaret var inte förgäves. Och det tog Fritz lite tid att fylla på trupperna och dra upp reserver ...
  Führern planerade att avancera i riktning mot Saratov och vidare längs Volga med en djup förbifart av Moskva.
  Men medan tyskarna omgrupperade sina styrkor drog de upp reserverna. Och striderna låg i luften.
  Det tyska flyget försökte befästa sin överlägsenhet. Stridstester av ME-262 avslöjade bristen på tillförlitlighet hos denna maskin, och dess frekventa olyckor, såväl som problem med manövrerbarhet. Så även om det inte fanns några idéer om ett fullständigt utbyte av tyska enheter med detta flygplan. TA-152 visade sig tvärtom vara en stor maskin för sin tid och introducerades alltmer. ME-309 och ME-109 förblev i drift.
  Den raketdrivna ME-163 visade sig vara ett bra jaktplan för strid, men för kort flygtid gjorde det nästan omöjligt att använda den i strid.
  Arado-jetbombplanet visade sig vara mer framgångsrikt, som på grund av sin höga hastighet var nästan omöjligt att skjuta ner med luftvärnskanoner, och sovjetiska stridsflygplan kunde inte komma ikapp med det. De reaktiva scouterna var ganska bra. Tyskarna utvecklade också andra maskiner. Till exempel XE-162, en lättare fighter än ME-262, lätt att tillverka, billig och manövrerbar för att vara tillverkad mestadels av trä. Och andra fighters. Och ME-1010 och TA-183 ... Och den mer avancerade och pålitliga modifieringen av ME-262 X. Och Gotha svanslösa jaktplan och mycket mer.
  Men hittills var de propellerdrivna tyska jaktplanen mycket starkare än de sovjetiska maskinerna. Som föll i kvalitet, och var ganska svaga i både motorer och vapen. Dessutom förenklades Yak-9 ytterligare och nu placerades bara en 20 mm flygkanon på den, vilket övergav maskingeväret. Detta minskade kostnaderna och förenklade produktionen och gjorde det möjligt att minska vikten.
  Ändå är maskingeväret mot tyska flygplan ganska svagt. Hittills hade Sovjetunionen inte råd att producera mer avancerade modeller av bilar och pass i hastighet och vapen framför nazisterna. Den högre vikten på maskinerna skapade också problem med manövrerbarheten.
  Och bristen på bränsle minskade flygträningen för den bevingade personalen.
  Alvina och Albina, efter att ha bemästrat de kraftfulla vapnen i ME-309 i en anständig hastighet, ville inte landa på ME-262, som kraschade sig själv för ofta. Och i fart är de redan starkare än ryssar.
  Alvina, som skar av den sovjetiska bilen, noterade:
  - Att slåss i himlen är intressant!
  Albina, med hjälp av bara fötter, riktade jagaren mot målet och krossade det, höll med:
  - Ja, vi är i grunden starkast i världen!
  Och tjejerna skrattade som galningar.
  Maj visade sig vara relativt lugn. Röda armén försökte fortfarande skära av Rzhev-utmärkelsen.
  Elizaveta sköt från IS-2 mot sina motståndare ... Den sovjetiska bilen hade bra skydd endast i den övre delen av pannan på skrovet. Tornets panna är inte tillräckligt skyddad. Och den är genomborrad även på nära håll av T-4-vapen. Den sista stridsvagnen lades dock slutligen ner i maj, liksom Pantern och det vanliga Lejonet och Maus. Nu i serien "Patera" -2 och "Tiger" -2 är maximalt enhetliga och med liknande vapen.
  Dessa maskiner är väl skyddade på pannan, ganska svaga på sidorna och skiljer sig mer i vikt. Deras körprestanda med nya motorer är acceptabelt för militären. Men dessa tankar är också tillfälliga... Panther-3 och Tiger-3 från E-serien förbereds för att ersätta dem. Med en tätare layout, med placering av motor och transmission i ett block och tvärs över, med ett lätt, förenklat och samtidigt framkomligt och lätt reparerat underrede.
  Nya maskiner bör skyddas bättre, men utan någon nämnvärd viktökning.
  På bekostnad av vapen finns det ingen enhet här. De sovjetiska stridsvagnarnas rustningar är inte för tjocka och av dålig kvalitet. Och det är ingen mening att sätta en stor kaliber av vapen. Militärens 88 mm kanon är bra. Hon tar trettiofyra från fyra kilometer, och IS -2 från lite närmare. Så utvecklingen är på gång...
  I Sovjetunionen måste något besvaras. Men här är vad, det är inte klart ännu ... Det finns planer på att skapa SU-100. Denna självgående pistol är helt enkelt effektiv och med en penetrerande verkan. Med henne är vissa förhoppningar kopplade, för kampen mot de växande tunga stridsvagnarna i det tredje riket. Men det måste fortfarande göras, som skalen för ett sådant monster, och massproduktion av pistolen bör etableras, vilket under krigstid inte är för mycket, det är verkligt.
  Men stridsvagnsbesättningen på Elizabeth kämpar på T-34-85. Och tjejer i barfota och i bikini kämpar tappert.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår mot nazisterna och sticker igenom pantern i sidan och säger:
  - För stor kommunism!
  Och deras trettiofyra hoppar upp och vänder sig snabbt om och skjuter.
  Ekaterina skjuter också mycket exakt på fienden. Den föråldrade T-4-tanken bryter in den i sidan och skriker:
  - Ära till riddarna i Sovjetunionen!
  Och blinkar till sina vänner igen. En sådan militant tjej visade sig.
  Elena skjuter också på fienden. Den genomborrar den mycket noggrant, i det här fallet bryter den skridskobanan Tiger-2 och ryter högst upp i lungorna:
  - För heliga Ryssland!
  Euphrasia skjuter exakt mot fienden. Gör ett exakt skott mot fiendens sida, bryter igenom metallen och skriker:
  - För helig kommunism!
  Och tjejerna sätter ut sin stridsvagn tryggt och avviker från granaten. Det är inte lätt att slå tjejer.
  Här dök den nyaste och formidabla "Lion" -2 upp mot dem. Försök att bryta igenom en sådan tank, och han försöker träffa de trettiofyra.
  Och skjuter på avstånd.
  Elizabeth svarade genom att twittra:
  - Du tar det inte!
  Och skickar en projektil till tanken "Lev" -2 från långt avstånd. Det slår honom i pannan.
  Hitleriten snappar.
  Sedan skjuter Catherine igen med sina bara tår mot fienden, och den här gången träffade projektilen, efter att ha beskrivit bågen, fascisten i kanonens långa pipa.
  Catherine kurrade:
  - Ett skarpt öga, sneda händer, det här handlar inte om oss!
  Tysken, efter att ha tappat sin bagage, började snabbt vända sig om och gå. "Lion" -2 är den första tyska tanken där transmissionen och motorn är placerade framför i ett block, och växellådan sitter på själva motorn.
  Detta tillät honom att minska sin längd och minska vikten, vilket höjde hans hastighet avsevärt. Och så "Lev" -2 lämnade, och hade en chans att bryta avståndet ...
  Elena, med sina bara tår, riktade pistolen, tog den och sköt mot fienden. Skalet träffade aktern på Lejonets skrov, men rikoscherade av....
  Elena morrade:
  - Fan, avståndet är stort. Vi kommer inte att få honom!
  Ekaterina gurglade och blottade sina tänder:
  - "Lion", tjejer, det här är "Lion", hur förolämpade vi inte! Snart vet ni vänner, kommer att skämmas mycket!
  Och deras stridsvagn träffade T-3:an, den här stridsvagnen vände precis i sidled, och den kan träffas på långt avstånd.
  Och flickan sköt med sina bara tår och kurrade:
  - Ära åt kommunismens era på jorden!
  Euphrasia noterade med irritation, sköt mot fienden och använde sina bara klackar:
  - Vårt fosterland är starkt, det skyddar världen!
  Elizabeth kvittrade, blottade sina tänder och sjöng och komponerade en hel dikt medan hon gick:
  Vi kommer inte att bli övervunna av Satan
  Mitt hemland är det vackraste i världen,
  Ära till ett vackert land....
  Vuxna och barn kommer att vara glada i det!
  
  Låt liljorna i dalen blomma i den,
  Och keruberna spelar en anständig hymn...
  Führern kommer kaput
  Ryssar är oövervinnerliga i strider!
  
  Komsomol-medlemmar springer barfota,
  De trampar på snön med sina bara klackar...
  Hitler du ser bara cool ut
  Jag ska flytta dig i en tank!
  
  Kan vi besegra nazisterna
  Som alltid är vi barfotatjejer...
  Den mest formidabla riddaren är vår björn,
  Han kommer att döda alla med ett maskingevär!
  
  Nej, vi tjejer är redan väldigt coola,
  Vi sliter bokstavligen isär alla fiender ...
  Våra klor, tänder, nävar...
  Vi ska bygga en plats i ett underbart paradis!
  
  Jag tror att det kommer att bli cool kommunism,
  Landet blommar i det, tro råden ...
  Och bedrövlig nazism kommer att försvinna,
  De kommer, tror jag, bragder sjungs!
  
  Den kommer att blomma, jag tror att kanten är stormig,
  Från seger igen är vi till seger...
  Besegra japanen Nicholas
  Samurai kommer att svara för elakhet!
  
  Vi låter oss inte lutas,
  Krossa våra fiender med ett slag...
  Låt jägaren förvandlas till vilt
  Vi krossade Wehrmacht av goda skäl!
  
  
  Tro att vi ska ge upp inte direkt,
  Ryssar har alltid kunnat slåss ...
  Vi slipade våra bajonetter av stål,
  Führern kommer att bli bilden av en buff!
  
  Det här är mitt hemland
  Ryskt dragspel spelar i den ...
  Alla folk är en vänlig familj,
  Abel segrar, inte Kain!
  
  Snart kommer det att vara i Sovjetunionens ära,
  Även om vår fiende är grym, förrädisk ...
  Vi kommer att vara ett exempel för tapperhet,
  Den ryska andan kommer att förhärligas i strider!
  . KAPITEL #8
  Maj 1944 gick snabbt... Albina och Alvina samlade in räkningar på flygplan.
  De är tjejer som, som på kerubernas vingar, rusar.
  Albina skjuter ner ett ryskt plan med sina bara tår och skriker:
  - För det tredje riket!
  Alvina är också barfota och i bikini slår han ner ett sovjetiskt plan, delar det i bitar och skriker:
  - För arisk kommunism!
  Efter det började flickorna, med hjälp av en 37 mm kanon, skjuta på sovjetiska stridsvagnar.
  De slår ut de trettiofyra och skriker:
  - Vi är så coola!
  Albina trycker på pedalen med sin bara, runda häl och kvittrar:
  - Låt kommunismen bli känd!
  Och bryter igenom den sovjetiska bilen.
  Alvina skjuter också exakt på fienden, slår ut honom och skriker och blottar sina tänder:
  - Vår sanning sitter i näven!
  Såna kvicka flickor... Och de förstör sovjetiska regementen... Till exempel fick de IS-2. Så de attackerade honom från luften, och hur de spikade den från ett flygvapen. De bröt igenom metallen och fick tanken att brinna. Och detonera stridssatser.
  Albina kvittrade högst i lungorna:
  - Flickan älskar att döda! Här är tjejen!
  väste Alvina och blottade sina pärlande tänder:
  - Ära till vårt fosterland! För kommunismen!
  Flickorna har redan tagit upp den totalitära utrotningen av motståndare.
  Och Röda armén krossades självsäkert.
  Och Gerda kämpade på besättningen på sin "Panther" -2 och var engagerad i total förstörelse.
  Flickan riktade kanonen med sina bara tår. Hon slog ner en trettiofyra och vrålade:
  - För kommunismens storhet på ariskt vis!
  Charlotte sköt också sina bara tår mot den sovjetiska stridsvagnen, krossade rustningen och skrek:
  - För stora framgångar i världen!
  Knullad utan mycket ceremoni och Christina. Ja, hon gjorde det så passande, slog igenom sovjeten trettiofyra med sin bara häl och skrek:
  - För de stora gränserna!
  Magda avfyrade också en projektil i sin tur och kurrade:
  - För den nya ariska ordningen!
  Sedan tog flickorna det och sjöng unisont:
  - Vi är alla skinhead-fans av frihet, vi kämpar för en ny ordning! Snart kommer folken att bli ariska, vi slåss med eld och svärd!
  Krigarna, måste jag säga, visade sig vara väldigt stridbara. Och om de skjuter ner fienden, då till slutet.
  Sovjetunionen är under attack av överlägsna styrkor. Japan trycker på från öster.
  Två japanska piloter, Toshiba och Toyota, attackerar sovjetiska positioner från luften.
  Båda japanska kvinnorna är väldigt vackra och barfota och i bikini.
  Toshiba flyger in, bryter sig genom taket på en sovjetisk stridsvagn och vrålar:
  - Jag är ett monster från det japanska helvetet!
  Toyota, som trycker tårna på sin bara fot på pedalen och skär ner fienden, skriker:
  - För storheten i Japans idéer!
  Dessa tjejer är fantastiska. Och de krossar fienderna mycket aktivt.
  Och Sovjetunionen förlorar verkligen mot samurajerna. Och det är förståeligt varför. Var man kan motstå sådan fanatism och teknik.
  Japanska flickor här på lätta, men kvicka stridsvagnar bryter igenom och Röda armén tröskas specifikt.
  Tankenheter är inget skämt.
  Toshiba släppte bomber på de sovjetiska positionerna från luften, och ett par vapen flög upp och kvittrade:
  - För stor kommunism!
  Efter det kommer det att skratta...
  Toyota under flygning noterade:
  - Ryska gudar är konstiga. De tillber mannen som korsfästs på korset och betraktar honom som Gud. Till och med på något sätt blir det roligt!
  Toshiba skrattade som svar och anmärkte:
  - Och vi själva kommer snart att bli gudar och fortsätta utvecklingen av vår gudomlighet!
  Och tjejerna är väldigt villiga att skratta.
  Toyota skrattade:
  - Vår styrka ligger i enhet!
  Toshiba bekräftade aggressivt detta:
  - Vår styrka, vår knytnäve!
  Och återigen, från himlen, kommer de att föra ner en ström av flygplansgranater mot fienden, som bryter igenom de trettiofyra.
  Det här är kampflickor och de säger vad mer. Japan kommer att sluka och bränna alla.
  Och när en pionjär torteras visar den sig vara extremt aggressiv.
  Speciellt om pojkens klackar är stekta. Detta är det mest som inte heller är en super action ...
  Och flickorna skriker på topp...
  Och sovjetiska tjejer kämpar också modigt och skjuter ner motståndare. Och de agerar före schemat och rammar.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova är mycket aktiva skönheter på himlen.
  Och de skjuter ner nazisterna, även om de planen är starkare.
  Anastasia trycker på avtryckaren med sina bara tår och sjunger:
  - Det är inte illa att vara stark, för att vara säker!
  Akulina trycker på avtryckaren med sin bara häl och bekräftar:
  - Vi kommer att slå nazisterna väldigt hårt!
  Och båda tjejerna sjöng:
  - Stark, stark, väldigt svår att slå! Stark, stark, väldigt svår att slå!
  Därefter började krigarna läsa bevingade aforismer som galopperade som hästar, eller snarare unga hingstar;
  En politiker mobbar ofta för att lägga ett ok på väljarna!
  En tupppolitiker krossar väljarna som höns!
  Politikern drömmer om att rida en vit häst för att lägga ett ok på väljaren!
  Räven är liten med huggtänder, och vill svälja dem döljer den dem vanligtvis!
  En politiker som pratar mycket om mänskligheten är en typisk kannibal!
  Och en björn kan invaggas med honungssöta tal!
  För en alkoholist är bitter vodka sötare än honung!
  En skräddare kommer att ljuga och inte rodna, en politiker kommer att "rodna" och ljuga!
  En kvinna, som har kastat av sig skorna, tar på sig en man, till nivån av en luffare!
  Om du vill komma närmare Gud, förkorta din girighet!
  Även i den Allsmäktiges uppenbara likgiltighet ligger kärleken - trots allt vill barn först och främst bryta sig ut från sina föräldrars vård!
  Gud fördröjer ondskans straff för att ge syndaren en chans!
  Talang och flit som man och hustru föder framgång endast i par!
  Även honung är bitter - om du drunknar i den!
  Bedrägeri är som vin och kvalmande och sött och svårt att stoppa!
  Kärlek är som en fragmenteringsprojektil - den krossar hjärtat, skakar hjärnan, slår ut fickor, går åt sidan!
  Människan är på något sätt lika med Gud - den Allsmäktige skapade universum, och människan födde dumhet: båda är oändliga!
  Framgång som bygger på blod - väntar ödet för en knivhugg. De kommer att äta sina vapenkamrater - resultatet av ilska är sorgligt!
  Ibland är det bästa sättet att behålla ett rykte en snara runt halsen! Hur som helst, låt det inte falla!
  Du kan inte ligga under en björn länge - den kommer att krossa dig!
  Ibland är en fru som en mammut istället för en filt!
  En författare som strävar efter att skörda sedlar - han kommer inte att så gott, evigt!
  Ett land utan lag är som en kropp utan skelett! Bara för att inte förbena - det behövs val!
  Om du vill skapa ett mästerverk - glöm avgiften!
  Det skickligaste bedraget är när du inte ljuger, men ingen tror dig!
  Naturligtvis lovar nederlag stora problem, men detta är bara en återspegling av en framtida seger!
  I strid ger det seger - tapperhet och god intelligens.
  För att slå måste du först se var!
  Scouten är segerns smed!
  Vilken dåre som helst kan förlama - inte alla smarta kan bota!
  Många oförskämda bödlar - få läkare!
  Till vilka är läkare och till vilka är bödlar!
  Utan smärta finns ingen tapperhet - utan tapperhet finns ingen seger!
  Kommunismens idéer är gränsen för idiotin: om heta huvuden och kalla hjärtan åtar sig att genomföra dem!
  Kommunismen är lätt, men de som är för oljiga bränns!
  Om du inte har tålamodet hjälper sång!
  Människorna är som järn - tills det svalnar, ge det önskad form!
  Om du vill bli populär - använd våld oftare!
  Betyg är som helvetesgräs - det växer när du vattnar det med tårar och blod!
  Människorna är som ogräs - ju mer du trampar, desto högre sträcker det sig!
  Enighet är nyckeln till seger!
  Disciplin är ett verktyg för seger! Sinnet spelar på det!
  Enhet, mod, osjälviskhet - nycklarna till seger, frihet, lycka! Utan disciplin finns det ingen armé, och utan en armé kan man inte finna frihet!
  Arbetet har gjort oss starkare, multiplicerat med sinnet kommer att ge frihet, och tillsammans med lycka kommer att ge lycka!
  Befälhavaren är som toppen av en pyramid - det måste bara finnas en, annars kommer till och med en sådan solid struktur att kollapsa!
  Familjens adel har samma förhållande till mod, som hårets längd till sinnet!
  Ingen tapperhet hos förfäderna kommer att hjälpa fegisen!
  Ett blad av det starkaste stålet rostar i händerna på en talare och en fegis!
  Det mest fruktansvärda vapnet är Bibeln i händerna på en skurk!
  En mans främsta rikedom: styrka, det är också den främsta orsaken till ruin!
  Det bästa yrket är prostitution, du kombinerar affärer med nöje och varje gång en ny partner - ingen rutin!
  Hjältens härstamning - du kan skryta med i ett sekel, men kom på slagfältet - feg rusar bakåt!
  En flaska vodka är som en granat - den slår ner dig, slår av dina hjärnor, krossar ditt inre!
  När hjärtat är fyllt av barmhärtighet är plånboken tom av någon anledning!
  En verkligt fri person underkastar sig tre saker - förnuft, kärlek, Gud!
  Kärlek är som en ros - den blommar inte länge, men det gör ont!
  En slav i sin själ är undergiven - till passioner, lust, Guds tjänare!
  Tur är ostadig som sand - bara flit binder den med cement!
  En mugg vin är som ett hav - om du rycker med tappar du marken under fötterna!
  Kvinnor älskar manlig makt, men inte när de upplever det själva!
  Kärlek är som en båt, om du ror för fort kommer den att kantra och sjunka!
  Vid rätt tillfälle introducerar han en artikel - förförelse av vuxna av ungdomar!
  Man kan inte sätta handbojor på kärlek!
  Det som är naturligt är inte brottsligt!
  Kärlek är en öm känsla, men de tjockaste bojorna håller inte!
  Om alla lagar fungerade skulle landet förvandlas till ett fängelse där vakter rekryteras från utlandet!
  Principen om straffens oundviklighet fungerar inte eftersom du inte kan arrestera dig själv!
  Läkare får inte gå igenom hinderbanan. Efter det kommer händerna att skaka, och tungan kommer att vingla och ett glas vodka, till skillnad från en baksmälla, hjälper inte!
  Det finns inget mer tröttsamt - lång sysslolöshet!
  Vetenskaplig upptäckt: utformas progressivt - förkroppsligas aggressivt!
  Inte en plats för eftertanke, utan en plats för bråk och galenskap!
  Alla mänsklighetens problem kommer från själviskhet, välstånd är endast möjligt genom gemensamma ansträngningar!
  En person utan lag är som en glöd, utan eld - den ger lite ljus och slocknar snabbt!
  Hemlandet värmer - bättre än en eld!
  Och djuret är bättre i flocken!
  Logiken ska inte tjäna instinkterna - lustens sinne!
  Det kommer att bli ett krig - det kommer att bli en bedrift!
  Muskler utan hjärna, det här är en handfull kött - som en stekpanna gråter på!
  Av de två duellanterna är den ene en dåre, den andra en skurk!
  Ju högre en person flyger, desto mer missnöjd är han med sin position!
  Lämnad ensam saknar hunden ägarens pinne!
  Bara han har vingar - vars sinne inte är van vid att krypa!
  Det är dåligt när man är ensam som en snobb!
  Du är ensam, och fienderna är legio!
  Även en elefant kan ätas av en insekt!
  Om buggarna inte är en miljon!
  Landets ledare borde vara en bror till människor, inte en bror!
  . Det är lättare att hitta en torr sten i havet än en uppfinning som inte har använts för militära ändamål!
  Seger som kvinna - lockar med briljans, men skrämmer av till ett pris!
  Krigets eldgud och som andra gudar kräver uppmärksamhet och uppoffring!
  Ett svärd, som en regndroppe, kommer att falla och spridas, och när det är många av dem kommer segern att födas!
  Sjung bara inte - för fred!
  Mitt hjärta är ledsen - min mage är tom!
  Först skålen, sedan tankarna!
  Seger är värt äran!
  Heder är ett relativt begrepp och bör i första hand appliceras på dina soldater!
  Vem dricker före kampen - baksmälla i underjorden!
  Rören är tysta, för bladen sjunger - stål är starkare och starkare än koppar!
  En armé utan befäl är som en fårflock utan en herde, om en varg inte äter, då kommer den att skrämma!
  Flyg är mer dårskap än feghet! När allt kommer omkring dör de flesta soldater inte i strid, utan under jakten!
  Krig är som ett dominospel, bara brutna ben kan inte längre samlas - jorden håller!
  Förföljelse förvandlar en krigare till en bödel, en fegis till en modig man, en ödmjuk man till en fräck!
  Fantasy är en tävling av absurditet och absurditet! Samtidigt finns det ingen mer vetenskaplig och logisk genre!
  I krig, som i en opera - alla sjunger sitt eget, bara en sufflare kan vara en spion!
  Moderna kvinnor förlåter en man allt - utom fattigdom!
  Vet du skillnaden mellan spioner och scouter?
  Jag vet! Vi har bara scouter - utlänningar har solida spioner!
  Vad är bättre med ett tomt huvud eller en tom plånbok? Självklart med tomt huvud - inte så märkbart!
  Sinnet är den bästa samlaren av rikedom!
  Sinne och tur: ett förälskat par - föda framgång, rikedom, position, men skingras snabbt!
  Det är lättare för stolta män att lyssna på råd när de ges av en kvinna - om det inte är en fru!
  En klok hustru är värd en förmögenhet! Och en driftig fru kan stämma honom!
  Vem uppskattar personlighet hos en person, och vem uppskattar kontanter!
  Mänskligheten kan förstöras av två saker - datorer och datavetare. Den förra kommer att atrofiera sinnet, den senare kommer inte att kunna dra fördel av det!
  Kamrat i kriget och en granat!
  I allmänhet är ett granatäpple som berättar skämt som ett Faberge-ägg som används för att knäcka nötter!
  Talang är som en själ: den är omöjlig att ta bort, men den kan förstöras!
  Hämnd är inte värt ära - anständighetens vedergällning!
  Avund är grodden till brott, egenintresset vattnar, sysslan matar!
  Lathet är det värsta av alla brott!
  Det är bättre att dö med ett svärd med värdighet - än att leva en oxe som drivs av en piska in i ett bås!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gör livet fruktansvärt, och döden värdig och vacker!
  Blygsamhet är en sällsynt egenskap för en befälhavare, men det gör den ännu mer värdefull!
  - Schakal är konsonant med ordet avföring!
  Lejonet har bara en fördel gentemot schakalen - förmågan att dö med värdighet!
  Tekniken är tapperhetens bödel!
  - Men det är inte sant! Faktum är att ju högre tekniknivå, desto mer intelligens och fyndighet krävs på slagfältet!
  Där fosterlandets intressen börjar, slutar personligt välbefinnande!
  Frihet måste kombineras med disciplin. Anarki är motsatsen till frihet!
  Ett starkt minne är den bästa mentorn! I allmänhet kan frihet vinnas med ett svärd, men bara med hjälp av förnuftet kan den behållas!
  - När en stark krigare räddar en annan behövs ingen speciell ära för detta!
  När allt kommer omkring, när tapperhet brinner i ditt hjärta, kommer du att höja din sköld för att försvara slavarna!
  En jävels elakhet är inte en ursäkt för en ärlig, eftersom närvaron av smuts inte motiverar en smutsig!
  Kärlek är aldrig billig - speciellt om du inte betalar med din plånbok, utan med din själ!
  Det enda som kan motivera utspillt blod är om tårarna slutar rinna som ett resultat!
  De som tjänar för pengar kommer aldrig att kunna matcha i strid med dem som drivs av ett modigt hjärta och en önskan om frihet!
  Ett barns tår är farlig eftersom den förvandlas till en rasande bäck som sköljer bort civilisationer!
  Befälhavarbefattningen är ingen extra lödning, utan ett extra ansvar och en tung börda!
  Det är inte känt vad som är viktigare - att mata alla hungriga eller att torka en tår för ett barn!
  Guld är mjukare än stål, men slår snarare hjärtat!
  Det är inte vapnet som gör soldaten stark, utan soldatens vapen!
  Flickor verkar vara kvicka med aforismer om mästare. Och om de börjar förgöra fienden, kan han inte räddas från dem.
  I slutet av maj 1944 inleddes den nazistiska offensiven i riktning mot Saratov.
  Shturmlev deltog i striderna, en maskin på det före detta lejonets chassi, med en ännu kraftfullare bombavkastare med en kaliber på 450 mm, som bokstavligen krossar och förstör allt, river och bryter igenom trattens kolossala kraft .
  Och en sådan raket kommer omedelbart att ta ett helt block och slå ner det.
  "Shturmlev" under kontroll av ett team av tyska flickor, skjuter på sovjetiska positioner.
  Jane blinkar till sina vänner och stampar med bara fötter säger hon:
  - Vi sopar noggrant bort fienderna, och förvandlar dem till typiska kistor!
  Gringeta blinkar till svar, trycker på spaken med sin bara fot och skriker:
  - Vi kommer att spela och besegra fiender!
  Malania noterade:
  - Mot Shturmlev-maskinen är alla sovjetiska befästningar maktlösa!
  Monica, som slog sin bara häl, bekräftade:
  - Vi är verkligen födda att vinna!
  Jane tog fram:
  - Kriget har inte ett kvinnoansikte, utan en fysionomi som lockar spänningssökande!
  Gringeta, som sköt mot de sovjetiska enheterna med ett maskingevär, utfärdade:
  - En kvinna är en duva som biter i en hackspettman som en drake!
  Monica, som sköt mot ryska soldater, noterade:
  - En kvinna har alltid sju fredagar i veckan, och utan söndagspresent från äktenskapsskuld har hon alltid en ledig dag!
  Malanya, fnissande, svarade:
  - Gud är inte allsmäktig i allt, han är maktlös att argumentera en kvinna!
  Jane höll med om detta och skjuter med sina bara tår:
  - Trots att Gud är allsmäktig så kan han inte hålla käften på en kvinna, och stoppa politiken!
  Gringeta anmärkte logiskt och sköt med sin bara häl och tryckte:
  - En politiker har inget samvete, en kvinna har ett sinne för proportioner, och en kvinnlig politiker har alla känslor utan mått!
  Monica, som sköt mot de sovjetiska trupperna och slog ihjäl dem, noterade:
  - En kvinna är en blomma, taggig som en ros, men hennes söta doft lockar getter och drönare!
  Malanya, som slog de sovjetiska soldaterna och förstörde bunkrarna, gnisslade:
  - Väljaren faller in i barndomen, röstar på de hatiska gamla ekarna med urholkar!
  Flickorna visade sin kvickhet och körde vidare.
  Och uppifrån dök också attackflygplan. Och så tröskade de sovjetiska trupperna utan problem.
  Tyskarna har blivit så coola. Och deras operativa skicklighet förbättrades.
  Och så fortsatte "Chess Horse"-systemen, teletankar som kontrollerades av radio.
  Och detta var ett problem för sovjetiska soldater. Och nazisterna slog Röda armén.
  Men sovjetiska flickor kämpade också väldigt modigt.
  Striderna utspelade sig för Kamyshin. Här är Alenka igen i strid.
  Och hennes misshandlade, men inte överlämnade bataljon.
  Alenka sa med ett leende:
  - I alla krig är en soldats liv värdefullt!
  Och hur han kastar en granat med sina bara tår.
  Dessa är krigare - den högsta klassen ...
  Anyuta, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - En rysk soldat kan fås att kollapsa som en avfasad stock, men inte läggas på knäna, och få den att skaka som en asp!
  Alla, sköt och gav ett explosivt paket med sin bara häl, gnisslade:
  - Om du inte vill iaktta militär disciplin kommer du att böja ryggen som en fånge!
  Maria, som sköt motståndare, lanserade en mordisk bumerang med sina bara tår, utfärdade:
  - Det finns mycket smuts i vår värld, bara sällsynta prinsar i det!
  Matryona, som sköt mot motståndare och skar av dem i skurar och sedan kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - Politikern har lång tunga, men för att utföra det han har tjatat - händerna är korta!
  Marusya, som skjuter mot fienden och mejar ner leden av tyska och utländska soldater, vyaknula:
  - Politikern är snabb att lova, långsam att uppfylla, ber om allmosor, och förlåtelse för svek!
  Tjejerna är duktiga och kämpar. Men krafterna är väldigt ojämlika. Mycket förstörelse.
  Den tyska stridsvagnen "Maus", även om den inte är helt seriell, kommer fortfarande fram på fronterna. Och hans kanoner dånar och eldar. Och höj förstörelsen i skyttegravarna otroligt.
  Men tjejer skjuter från kanoner mot Mouse. Fast skalen studsar som ärtor. Men tyskarna håller på och trycker på.
  Och de skjuter väldigt exakt.
  Komsomol-tjejer springer runt, blinkar med sina bara klackar och gnisslar:
  - Till ära för helgonets fosterland!
  Viola, som sköt mot det tyska infanteriet, gnisslade:
  - När en kvinna inte har tillräckligt med skor sätter hon en man på barfota!
  Och flickan kommer att skratta och visa sin tunga.
  Warriors måste sägas vara roliga. Och om de slår dem, så slår de dem dödligt.
  Viola och Margarita, nästan nakna i bara trosor, slåss, tar med sig projektiler och skjuter exakt. Och de kan inte bara stoppas.
  Margarita, gnisslande, säger:
  - Ära åt kommunismens era!
  Viola bekräftar aggressivt:
  - Stor ära till förändringens era!
  Det bör noteras att krigarna visade sig vara extremt aggressiva tjejer.
  Veronica tar också med sig snäckor, blinkar med sina nakna, runda klackar och skriker:
  - Ära åt kommunismen!
  Detta är deras stridsinsikt. Och hur häftigt och ursinnigt de slåss.
  Och bara, solbrända knän flimrar.
  Tamara slåss också. Hon kom ut ur Kaukasus tillfångatagen av nazisterna och återigen i leden. Kämpar med den köttätande känslan av blod. Kämpar med kolossal aggression.
  Tamara kastar en granat med sina bara tår, river upp nazisterna och gnisslar:
  - Kommunismen kommer att vara med oss!
  Och ger en välriktad skur från maskinen ...
  Flickorna kan ses göra kolossala mirakel. Och de har en eld som hotar att bränna universum.
  Veronica, skjuter, sjunger:
  Det kommer att bli intressant, utan tvekan
  Allt i världen kommer att ge ett schema!
  Och blinkar med sina safirögon.
  Tamara, skjuter, ryter:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia samlar larm!
  Och gav en sväng från maskingeväret. Hon skar av Fritz och gnisslade:
  - En kvinna är i första hand en räv som vill lasso ett lejon, men oftast ramlar åsnor i hennes lasso!
  Victoria, skjutande och med sina bara tår, kastade en annan dödspresent, utfärdade:
  - En kvinna är en kyckling som älskar guldägg, vilket ger sin bärare bara en förlust!
  Och tjejerna brast ut i skratt. De kämpar så beundransvärt med kolossalt tryck.
  Tamara noterade när hon sköt mot utländska divisioner:
  - En kvinna är en kyckling, bara hon kan ta med sig guldägg till den mannen, som är en riktig räv!
  Veronica, som sköt och blottade sina tänder, tillade:
  - En riktig räv och en tupp får dig att lägga guldägg!
  Margarita, som skjuter och kastar granater med sina bara fötter, noterade:
  - Rävens klor är inte lejons, men hon kommer att slita av tre skinn från vilddjurens kung!
  Viola blottade sina tänder aggressivt och anmärkte:
  - Den som inte är en räv med sinnet är inte heller ett lejon!
  Krigare ses med stora ambitioner av en fighter. Och om de börjar.
  Olympias, sköt och tog kraftfulla ben, lyfte en hel låda med sprängämnen och avfyrade den. Nazisternas massa slits isär, och den vackra flickan vrålar:
  - Styr Sovjetunionen och sjung en sång till Lucifer! Vi kommer att vinna alla!
  Olympias glömde dock inte, och efter att ha skjutit, talade han ut:
  - En rävkvinna kan övertyga vilken man som helst att han är ett lejon, som växer upp som en enkel åsna!
  Margarita, skjutande, höll med om detta:
  - En kvinnlig lejoninna med bara ett rävsinne och ett varggrepp!
  Serafim noterade, gräsklippande motståndare:
  - Lejonet är inte det som ryter, utan det som river upp mycket grönska!
  Viola, som sköt välriktad eld mot fienden och klippte honom, märkte:
  - När en politiker inte är en räv, då rivs tre skinn av honom och sätts på hans krage!
  Victoria, som blottade tänderna och blinkade, och sedan kastade en dödsgåva med sin bara fot med en dödlig kraft, utfärdade:
  - En politiker har vid rumpa att sitta på två stolar, men han har en själsbredd bara i ord!
  Olympias, som gav efter för pipan med sina bara, muskulösa ben och exploderade lejontanken, morrade:
  - En stridsvagn är genomborrad med en urankärnaprojektil, en politiker slår igenom utan hjärta, men med en gyllene handväska!
  . KAPITEL #9
  Kamyshin övergavs. Och i början av juni 1944 utspelade sig striderna för Saratov.
  Här är striderna så aktiva. Och även tjejer, som alltid, i strider. Och så söta krigare.
  Alenka slåss och mejar ner motståndare med automatiska skurar och hela leden.
  Flickan kastar en granat med sina bara tår och skriker:
  - Min seger kommer!
  Och skjuter igen på fienden.
  Anyuta skjuter också på fienden. Den gör det exakt och exakt. Hennes maskingevär är så groovy. Och bara tår kastar explosiva paket av kolossal kraft. De river sönder nazisterna och flickan gnisslar i lungorna.
  - För kommunismen!
  Alla, som skjuter mot fienden med kolossal noggrannhet och mejar ner fienderna, gnisslar:
  - För det gränslösa fosterlandet!
  Och med bara tår kastar tjejen igen en granat. Det måste sägas stridens strid.
  Och den rödhåriga själv och i samma shorts. Och han skjuter så exakt och noggrant, och Fritz lägger sig.
  Maria skjuter också mycket exakt. Och hon är en så vacker tjej, och med sina bara tår kastar hon ett explosivt paket och sliter isär sina motståndare.
  Då vrålar han:
  - Styr Sovjetunionens imperium!
  Marusya skjuter också exakt, träffar fiender och ryter:
  - Från taigan till de brittiska haven, vår armé är den starkaste av alla!
  Och han skjuter också med sin bara fot.
  Därefter kommer Matryona att skjuta en dödlig projektil mot fienden. Och slog honom med en träffsäkerhet på hundra procent. Naturligt bar häl.
  Det här är sovjetiska tjejer som jobbar, men de tyska är inte långt efter.
  Christina, Magda, Margaret och Schella slåss i Pantern. Maskinen, dock inte idealisk, men med en snabbskjutande, långdistanspistol, måttligt smidig och bra frontalrustning.
  Tyska tjejer är barfota och i bikini, trots sommarvärmen, eller snarare tack vare det .. Och de för en manövrerbar strid.
  Här gör Christina ett skott... Skalet träffar T-34-76-tornet och tränger igenom det. Den sovjetiska stridsvagnen stannar utslagen.
  Flickorna skriker till fullo:
  - Vårt tog!
  Sedan skjuter Magda. Skönheten med gyllene hår trasslade också.
  Ja, så tornet revs av vid 34-tiden.
  Tigertjejerna turas om att skjuta. Och mycket träffande. Här träffade de en annan sovjetisk stridsvagn.
  Därefter kom Margaret. Och träffa de självgående pistolerna SU-76. Skickligt knullad. Och hon sjöng:
  - Vårt infernaliska Tyskland är starkt, det skyddar världen!
  Och hur kommer tungan att visa sig!
  Sedan sköt hon från Shells kanon. Den träffade den sovjetiska stridsvagnen KV-1S. Flickan gjorde ett bra jobb också.
  Ja, de fyra krigarna i bikini slåss och är inte rädda för kylan. Efter att kvinnorna började slåss gick det mycket bättre för det tredje riket.
  Här är piloterna Albina och Alvina i himlen. Båda skönheter i bikini och barfota. De kämpar för sig själva på Focke-Wulfs. Och den här bilen är väldigt seriös.
  Albina, som skjuter från luftkanoner, säger:
  - Aktiv krocket! Var inte ledsen för ordet!
  Och hur hon visar ett bländande leende! Och han kommer att skjuta ner två sovjetiska flygplan på en gång.
  Alvina skar också ner tre med luftkanoner och kvittrade:
  - Mitt bidrag kommer att bli dödligt och tråkigt!
  Då blottade tjejen tänderna och visade sina tänder! Hon är charm själv, och full av fenomenal charm.
  Albina skär av ett annat Yak-9-plan och gnisslar:
  - Varför behöver vi sovjetiska piloter?
  Alvina skjuter ner LAGG-5 och säger självsäkert:
  - Så att vi tyskar tar konton!
  Underbart par tjejer. Hur gick de tillväga för att samla in priser till sig själva? Du kan verkligen inte argumentera mot sådana skönheter. De skjuter ner flygplan och blottar sina tänder.
  Och huvudhemligheten är i kylan, tjejerna måste vara barfota och i bikini. Då kommer räkningarna.
  Och klä dig aldrig. Och skaka ditt bara bröst, så kommer det alltid att hållas högt!
  Albina stängde av ett annat plan från Röda armén och sjöng:
  - I stora höjder och stjärnrenhet!
  Och hon blinkade, hoppade upp och ryckte med sina bara fötter och vrålade:
  - I havets våg och rasande eld! Och i en rasande och rasande eld!
  Och återigen skjuter flickan ner planet med ett energiskt tillvägagångssätt.
  Och sedan attackerar Alvina fienden. Han gör det med en sväng, blottar tänderna och gnisslar:
  - Jag ska bli världens supermästare!
  Och igen faller bilen påkörd av flickan. Ja, Röda armén blir ganska dålig.
  Och Albina vrålar av vild extas:
  - Jag är nu en bödel, inte en pilot!
  Skjuter ner ett annat sovjetiskt plan och väser:
  - Jag böjer mig över siktet och missilerna rusar mot målet, det är ett nytt lopp framför mig!
  Krigaren är extremt aggressiv.
  Här är båda tjejerna som attackerar markmål. Albina slår de trettiofyra och skriker:
  - Det här blir slutet!
  Alvina träffar SU-76 och viskar:
  - För att slutföra förstörelsen!
  Och hur han skakar med bara foten!
  Flickorna kämpar här, och från Sovjetunionens sida kämpar flickorna också och försöker skydda Guryev, där de nazistiska trupperna också trycker på, som en stor del av en skorpion.
  Alenka kämpade för Guryev, som stormades av nazisterna. Den desperata skönheten kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära åt Ryssland och det infödda partiet!
  Sedan sköt Natashka en granat med sina bara tår och väste:
  - Vi skyddar flickan barfota!
  Efter att Anyuta också, med fingrarna på sina bara ben, skickade en dödsgåva och blåste:
  - Det kommer att bli ett härligt slag!
  Den rödhåriga Augustinus tog och skickade en förintelsegåva med sin bara underben och gnisslade:
  - Pekar radarn mot himlen!
  Och så gav den guldhåriga Maria döden åt nazisterna med sina bara ben.
  Och hon sjöng:
  - På Madagaskar, i öknen och Sahara! Överallt såg jag vitt ljus!
  Och nu ska Marusya med sina bara fotsulor kasta ett helt gäng och sjunga:
  - I Finland, Grekland och i Australien, Sverige, kommer de att berätta att det inte finns några vackrare tjejer!
  Ja, de sex tjejerna kämpade väldigt bra. Men Fritz tog Kursk ändå ...
  Nej, att inte göra motstånd mot sådana överlägsna krafter. Fascisterna håller sig till sig själva och stången.
  Och vad som påverkar beredningen av monster.
  Adolf Hitler var helt enkelt galen: kände sig som en riktig despot, för vilken alla lyder och darrar. Ja, om du vill ha stalinistiska framgångar, då måste du vara som Stalin, utan medlidande och krävande av andra och dig själv (det är precis så Iosif Vissarionovich tänkte i den här sekvensen!). Nu prasslar det hyfsat och bilen börjar röra på sig. I allmänhet har Tyskland, med hänsyn till satelliterna, en enorm fördel gentemot Sovjetunionen i mängden industriell utrustning, i en kvalificerad arbetsstyrka och i antalet ingenjörer på alla nivåer. Detta är ett faktum, men produktionen av vapen är fortfarande inte i nivå! Tyskland låg efter Sovjetunionen under hela kriget, trots all förstörelse i Ryssland. Och från vad? Givetvis på grund av en viss röra som rådde på olika avdelningar, och framför allt inom militärindustrin. Dessutom spelades en negativ roll av bristen på råvaror, såväl som underskattningen av fiendens potential. I synnerhet 1940 var vapenproduktionen i Tyskland lägre än 1939 (om vi räknar vallen inklusive ammunition), och detta trots att kriget redan var igång och det tredje riket tog kontroll över stora territorier med enorma reserver av produktionskapacitet. Tja, vad kan vi säga om Hitlers organisatoriska färdigheter? Inte för mycket, då blixtrade han, inom militärindustrin.
  Führern förklarade i ett långt tal:
  - När det gäller att övervaka flyget ges nödbefogenheter till Sauer. Han kommer noga att övervaka mängden producerad utrustning och, inte mindre viktigt, kvaliteten. Dessutom är många av dina vänner Göring, även om de en gång var bra ess, inte kapabla att leda arbetet. Inte varje bra soldat är också en enastående general, så istället för den hängde Eric kommer den tekniska sfären att ledas av en person bland professionella entreprenörer som kan reformera och utrusta flygstyrkorna. När allt kommer omkring sover Storbritannien inte, det ökar både kvantiteten och kvaliteten på sina väpnade styrkor, och särskilt flyget. Vi måste ligga före fienden med två huvuden, med ett dussin steg, annars kommer vi helt att förlora överlägsenhet över fienden. Och därför behövs kvalitetssteg.
  Göring invände blygt:
  - Mina vänner, beprövade människor som har bevisat sin stridseffektivitet och professionalism.
  Den demoniska diktatorn blev rasande:
  - Eller kanske jag, enligt din mening, glömde vem som förlorade slaget om Storbritannien? Eller som misslyckades med fyraårsplanen för samhällsekonomins utveckling. Eller vill du också bli piskad, och även offentligt. Så håll din mun och håll tyst tills de spetsar dig!
  Göring satte sig till och med ner i rädsla. Tyvärr är Führern inte att leka med. Sedan hördes ljudet igen, ett annat ME-262-jetplan lyfte mot himlen. Bilen var massiv och hade så många som två motorer. Vingarna är lätt svepta, själva fightern ser ganska hotfull ut. Dess hastighetsegenskaper, för 1941, är i allmänhet anständiga och till och med rekordstora med världsstandarder. Det är sant att själva maskinen ännu inte är helt pålitlig och kräver felsökning. Den fascistiska diktatorn har dock redan gett egenskaperna hos nya, mer avancerade jaktplan ... ME-262 väger mer än sex ton, vilket är någon form av överbelastning. En jetjaktplan ska vara liten, billig och smidig. I detta avseende kan ME-163 vara ganska bra, men dess raketmotor är för boostad och fungerar bara i sex minuter (eller snarare, den kommer fortfarande att fungera!), vilket betyder att räckvidden bara är inom en radie av hundra kilometer . Som bombplan i blitzstil eller som täckjager för armadattacker på England är det naturligtvis inte bra.
  Men ME-262 kan bära massor av bomber, det vill säga lika mycket som det sovjetiska frontlinjeflygplanet Pe-2. Det vill säga en utmärkt lösning för både jaktstridssvep och för att stödja trupper. Men varför inte skapa en ME-163 Comet-liknande jaktplan, men utan raketmotor, men med en turbojetmotor? De försökte förbättra kometen och verkade ha fått flygtiden till 15 minuter (detta är en räckvidd på upp till 300 kilometer), vilket är allmänt acceptabelt för slaget om Storbritannien. Du kan fortfarande få London från Normandie... Även om allt inte är så självklart, måste du också bomba och gå tillbaka, och femton minuter var inte i ett så forcerat läge. I framtiden erkändes raket- och jetjaktplan som en återvändsgränd inom flyget. Men designen av "Comet" är mycket intressant, för sin lilla storlek och lätthet, vilket betyder billighet och manövrerbarhet.
  Dessutom finns det fortfarande mycket lovande jaktplan som väger i allmänhet 800 kilo, sådana segelflygplan att de kan användas i luftstrider. Det är sant att på grund av den korta räckvidden kan flygningar på dem bara utkämpas i defensiva strider, eller levereras till London på ... Transporter, och sedan kopplas tillbaka till piloterna. Det är här du behöver tänka. I den verkliga historien hade glidflygplanen inte tid att kriga, och av någon anledning vågade de sovjetiska flyggeneralerna inte prova denna idé i Korea. I allmänhet är det inte sorgligt, men under Koreakriget var en amerikansk pilot den första att öppna kontot för segrar. Så jänkarna ska inte underskattas.
  Efter flygningens slut hoppade en ung ljushårig tjej ut ur cockpit och sprang i full fart till Führern.
  Besatt nazist nummer ett sträckte ut sin hand till henne för en kyss. Vad som är trevligt när flickorna älskar dig, och Fuhrern, verkar det som, är ganska uppriktigt idoliserat av alla tyskar, eller snarare nästan alla utom några fångar i koncentrationsläger. Piloten sa med entusiasm:
  - Det är bara ett magnifikt flygplan, det har sådan fart och kraft. Låt oss slita alla ungarna som en värmedyna från ett surrogat!
  Führern godkände flickans impuls:
  - Självklart kommer vi att bryta det, men ... Felsökning av maskinen bör utföras i ett snabbare tempo, och det gäller särskilt motorer. Här kommer det givetvis att behövas radikala åtgärder för att förbättra dem, men om ledardesignern hjälper till!
  Alla skällde i kör:
  - Ära till den store Führern! Må Providence hjälpa oss!
  Tredje rikets hymn började spelas och en kolumn med unga kämpar från Hitlerjugend drog vidare. Pojkar från fjorton till sjutton år gick under trumman i en speciell formation. Och så var det det mest intressanta: tonårsflickor från Tysklands kvinnoförbund marscherade. De var i korta kjolar, skönheternas nakna, bara fötter drog till sig mäns ögon. Flickorna försökte lyfta benen högre, men samtidigt drog de i tån, satte försiktigt hälen. Ett underhållande skådespel av skönheter med oklanderliga figurer ... Visserligen var ansiktena annorlunda, och några av de unga fascistiska kvinnorna var något oförskämda, nästan maskulina, och dessutom vred de dem. Speciellt när de förde ihop sina ögonbryn.
  Esthete Adolf noterade:
  - Det är nödvändigt att killar och tjejer mer massivt får fysisk träning. Och jag vet att det görs mycket vid detta tillfälle, särskilt i Jungvolk, men det som behövs är inkludering och antagandet av spartanska metoder. Naturligtvis, förutom att uppmuntra till stöld ... Våra unga män och kvinnor ska växa upp som anständiga och samtidigt hänsynslösa människor.
  Överbefälhavaren pausade. Generalerna var tysta, förmodligen rädda för att invända, men ville inte bekräfta det uppenbara. Führern fortsatte:
  - Krig är inget skämt, men hänsynslöshet mot fiender måste kombineras med ömsesidig hjälp och en känsla av brödraskap mot kamrater. Detta är vad vi måste ingjuta i alla ... Den nya övermänniskan är skoningslös mot andra, men i ännu högre grad måste han vara skoningslös mot sig själv. För underlägsenhet måste först utrotas i din själ, och sedan kommer den svaga människokroppen att resa sig!
  Ännu en paus ... Generalerna och formgivarna insåg plötsligt och började applådera kraftigt. Führern verkade nöjd:
  - Det är redan bättre, men nu skulle jag vilja se en imitation av luftstrid. En sådan formidabel och alltförstörande ...
  Heinkel frågade blygt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min führer?
  Nazist nummer ett nickade.
  - Självklart med strid. Dessutom skulle jag vilja överväga funktionen av utstötningsanordningen. När allt kommer omkring, du jobbar på det ... - Führern skakade nävarna. - När den äntligen ska vara klar och sättas i massproduktion. En erfaren pilot är trots allt en erfaren pilot som behöver skyddas för framtida strider!
  Fuhrer-terminatorn bestämde sig ändå för att visa designerna ett modernare schema för utmatningsanordningen. Detta system ska vara mindre krångligt, enklare och lättare. Att den billiga och redan bemästrade av den tyska industrin squib är ganska lämplig för detta ändamål.
  Jag var tvungen att rita diagrammet på språng, men Hitler var en riktigt bra konstnär, och han ritade tydligt, snabbt, linjerna i diagrammen och svängarna var jämna och tydliga utan några linjaler och kompasser. Hit-and-run-terminatorn tyckte att det naturligtvis var konstigt att tyskarna, som i allmänhet hade en så stark och till viss del avancerad ideologi som nationalsocialism och ett totalitärt system, läckte ut kriget till ryssarna. Kanske beror det på att de ryska soldaterna var starkare och mer uthålliga än de tyska och lärde sig att slåss snabbare.
  Generellt sett, om man ser på krigets gång i sin helhet, ja, då lärde sig ryssarna, eller snarare den sovjetiska militären, att slåss, och tyskarna glömde liksom hur ... Deras kommando fattade beslut kl. nivån på förstaklassare, och kanske till och med lägre om förstaklassaren har erfarenhet av att genomföra militära operationer i realtidsstrategier . Och att ibland barn på sex år redan så skickligt leder virtuella arméer, då är det ingen synd för dem och Zjukov och Mainstein att lära sig. Vissa forskare anser dock att både Zhukov och Mainstein är medelmåttiga. Det finns också motsägelser när det gäller antalet utrustning, särskilt fångad, fransk. Hitlers minne (ett bra minne, särskilt när han fortfarande är frisk!), antydde att det fanns 3600 fångade stridsvagnar från fransmännen, en mycket imponerande siffra ... Vissa modeller, som SiS -35, var överlägsna T- 34 i deras rustning, dock endast i frontal pansar. Så denna stridsvagn kan också tillverkas i franska fabriker, förutom genom att ersätta 47-millimetersvapnet med en 75-millimeter lång pipa. Egentligen kanske detta inte räcker. Storbritannien och USA i allmänhet har alltid värderat rustningar mest av allt i sina stridsvagnar. Här hade till exempel den fyrtio ton tunga Churchill en reservation på 152 - millimeter mot 120 - för den tunga stridsvagnen IS-2.
  Führern sa något annat till formgivarna:
  - Vi har ganska många vindtunnlar, så leta efter en mer optimal modell av flygplanet och skapa strömlinjeformade former, utan att föra det till dyra tester, där även våra bästa ess går under. Till exempel är en flygplansmodell med flygande vingar mycket effektiv, särskilt om tjockleken och lutningsvinkeln kan ändras. Jag har redan gett dig ritningen, så den svanslösa borde vara klar. Dess beräknade hastighet kommer att vara jämn med Yumo-motorn upp till 1100 kilometer i timmen. Så fortsätt, men gå inte!
  Därefter följde lunch i det fria, tjänsteflickorna dukade upp bord och stolar. Vackert ... Men vilken typ av reformer inom nationalsocialismen att göra? Som att minimera antalet fiender och få vänner. Här, till exempel, upphöja inte den tyska rasen vid varje tur och kan till och med sluta dela in folk i klasser. Men formellt har uppdelningen av nationer i underlägsna och ariska ännu inte legaliserats. Detta förenklar saker och ting.
  En vacker flicka bland tjänarna satte sig till Führern och la sin hand på hennes bara knä. Cooed:
  - Funderar du på något, min Führer?
  Nazistdiktatorn och samtidigt en virtuell spelare startade upp. Han märkte att han inte hade avslutat sin grönsakssoppa och fruktsallad. Führern kysste flickan på läpparna, kände hennes ungdomliga, söta doft och förklarade:
  - Du ska åka i bilen med mig. Och ni kommer alla till jobbet, tiden att äta är över.
  Och återigen växlarna i staten, inte riktigt, började dock väloljad mekanism snurra. På vägen tillbaka älskade Fuhrer skönheten och undrade till och med var han fick så mycket energi och styrka ifrån. När allt kommer omkring sa de att Führern var impotent och i allmänhet påstås handikappad, som hade varit sjuk i syfilis (lögn) och kastrerad (allmänt fiktion!).
  Allt går dock inte smidigt redan den 22 juni 1944, kriget med Sovjetunionen har pågått i tre år. Men segern är inte synlig, och Saratov håller fortfarande ut. Stalin beordrade att försvara denna stad till varje pris.
  Trots alla förluster är produktionen av militär utrustning ganska hög. De nya IS-2-stridsvagnarna visade sig vara ganska effektiva. Även utan att bryta igenom enskilda tyska fordon i pannan satte de dem ur spel från ganska långt avstånd.
  Så nazisterna hade det ganska svårt. Men de hade en stor fördel. Jetflygplan ME-262 kämpade redan mycket i himlen. Och han är en seriös motståndare.
  TA-152 visade sig dock generellt sett vara en underbar typ av vapen.
  Stalin höll under tiden också ett sambandsmöte på treårsdagen av krigets början och började fråga militärledarna vad de tänkte på och hur man kan förbättra situationen på fronterna.
  Zjukov föreslog ledaren:
  - Om vi bara försvarar oss och bekämpar hot, då kommer vi utan tvekan att förlora. Vi måste avancera!
  Stalin nickade kraftigt.
  - Jag håller med! Men var!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Tills Leningrad kapitulerade borde det släppas!
  Marskalk Vasilevsky höll med:
  - Ja, jag tror att det blir det bästa av alternativen!
  Stalin ryckte på axlarna och sa:
  - Om vi slår Tikhvin igen, då väntar de på oss där, och vi kommer att fastna eller falla i en fälla!
  Marskalk Zjukov nickade instämmande:
  - Det stämmer kamrat Stalin! Men jag föreslår att de finska trupperna i Petrozavodsk ska drabbas. De är inte så starka och vi kan överraska fienden!
  Stalin svarade med ett leende:
  - Logiskt kamrat Zjukov. Så kliva på Petrozavodsk. Och ge oss seger!
  Efter dessa ord kom flera tjejer i korta vita kjolar och bara fötter in. De hade med sig flaskor rött vin och glas smörgåsar och svart kaviar. Stalin tog en sådan smörgås och sköljde ner, sa:
  - Så låt oss dricka för att säkerställa att våra förmågor alltid sammanfaller med våra behov.
  Voznesensky anmärkte:
  - Kvaliteten på rustningen på våra stridsvagnar är ganska låg. Och jag föreslår att göra IS-2 och T-34-85 lättare, snabbare och mer manövrerbar genom att minska rustningen. Detta kommer att ge oss besparingar i metall och kommer att göra dessa maskiner mer praktiska.
  Stalin ryckte på axlarna och sa:
  - Kanske ... Men jag är ingen anhängare av att göra tankar av plywood!
  Voznesensky anmärkte med en allvarlig blick:
  - Men det kanske är en bra idé att göra några av tankarna nästan helt av trä. Du kan kolla hur det kommer att se ut i praktiken!
  Zjukov nickade instämmande och brast ut i ett tal:
  - Trettiofyra kan göras lättare, de är fortfarande för ömtåliga och en ökning av hastighet och manövrerbarhet kan öka deras överlevnadsförmåga. Dessutom har växellådan blivit bättre och detta kompenserar för minskningen av ergonomin från viktökningen. Men stålets låga kvalitet, 90 millimeter mot kraftfulla tyska vapen, förvandlas till ingenting. Dessutom tar tyskarna bort den enkla Panther och T-4 från produktion, och i Tredje riket, förutom spaningstankar, kommer bara Panther-2 med en 88 mm kanon att bli seriell. Och våra stridsvagnar drar inte emot den på långt avstånd. Och desto mer är det nödvändigt att öka sin hastighet!
  Stalin nickade.
  - Släpp en del av T-34-85 och IS-2 med endast skottsäkert skydd, och kontrollera sedan och spåra hur detta kommer att påverka deras stridseffektivitet. Och arbetet med SU-100 bör påskyndas. Kanske kommer vi att överge thirty-fours och IS-2 till förmån för denna självgående pistol exklusivt.
  Marskalk Vasilevsky anmärkte:
  - Det är en intressant idé. Men SU-100 kan bara träffa fiender ombord genom att vända helt ...
  Stalin morrade:
  - Gör den kortare så att den kan slingra och vända snabbare ... Och gärna en lägre siluett. Men vi behöver denna självgående pistol som luft!
  Zjukov frågade:
  - Ers kunglighet.... Saratov håller fortfarande ut, men kommer snart att falla. Det skulle vara nödvändigt att utveckla en plan för evakueringen från Kuibyshev av det som togs från Moskva. Vad tycker du personligen?
  Stalin svarade hårt:
  - I Sverdlovsk kommer man tydligen att behöva evakuera. Men det är fortfarande möjligt att arbeta i Moskva. Vi har en hel underjordisk stad här. Vi är seriöst kapabla att hålla fast vid det.
  Vasilevsky morrade:
  - Moskva måste behållas till varje pris, precis som Saratov!
  Stalin beordrade:
  - Motanfall tyskarna i gapet mellan Don och Volga. Vi måste avleda krafterna. Saratov att hålla till varje pris, till sista droppen blod. Använd alla medel, även kamikaze.
  Zjukov bekräftade:
  - Så var det, bra!
  Stalin vände sig till Yakovlev:
  - Nåväl, designer, några idéer?
  Vice kommissarien svarade med en suck:
  - Det skulle behövas skapa jetflyg, men det här är inte realistiskt än. Och Yak-3 kräver högkvalitativt duralumin, vilket vi inte har!
  Stalin nickade.
  - Jag vet! Yak-9 borde vara i våra led. Och den ska släppas så mycket som möjligt! Och öka produktionen av fighters.
  Yakovlev noterade:
  - Den tyska TA-152 är både ett attackflygplan, ett frontlinjebombplan och ett jaktplan. Det skulle vara trevligt för oss att skapa en liknande flerfunktionsmaskin!
  Stalin stödde designern:
  - Det här är en bra idé kamrat Yakovlev! Till exempel kan LAGG-7, om den förbättras lite, omvandlas till en blandning av både ett attackflygplan och ett frontlinjestridsflyg!
  Yakovlev bekräftade lätt:
  - Kamrat Stalin är möjlig... Men det tar tid. Ja, och planet kan vara dyrt.
  Överbefälhavaren slog argt sin näve i bordet och morrade:
  - Gör det billigare! Och i allmänhet, hur mycket kan du spekulera i detta ämne. Vi behöver ett universellt flygplan för att bara tillverka det. Och det kan vara vägen ut.
  Yakovlev anmärkte:
  - IL-2 är ganska enkel att tillverka och dess schema har utarbetats. Så länge du inte tar av den. Det är ett ganska segt flygplan, även om dess flygegenskaper för tillfället är föråldrade. Men det finns inget ont utan gott. Vi är bra på att bomba fiendens fordon.
  Zhdanov noterade argt:
  - Vårt flyg ska vara det minsta starkaste!
  Yakovlev nickade.
  -Skall! Men för tillfället är våra piloter de bästa i världen: Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova!
  Stalin nickade instämmande.
  - De här flickorna har ingen motsvarighet och för de kommande tjugofem nedskjutna fiendeflygplanen tilldelar jag dem ytterligare en stjärna till hjälten i Sovjetunionen!
  Zjukov föreslog entusiastiskt:
  - För detta ska du dricka!
  Beria sjöng med förtjusning:
  - Vi kommer ihåg allt, historien kommer att döma,
  Hennes domstols tur kommer...
  Som från en plog till atomvapen,
  Han ledde landet med tillförsikt framåt!
  Medan medlemmarna i militärrådet konfererade slogs flickorna.
  Och med hjälp av bara tår slår de ner nazisterna och utför bragder, dessa barfota skönheter.
  Och de sjunger:
  Vi tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande kommunismen!
  . KAPITEL #10
  I slutet av juni skar tyskarna av Saratov och den 1 juli 1944 användes den formidabla Sturmmaus för första gången. Denna maskin med en 650-millimeters raketdriven bomb avfyrade en dödlig kraft av raketer som splittrade hela stadsdelar.
  Flickorna som körde den här bilen bar ingenting annat än sina trosor och släppte gåvor av extremt destruktiv död.
  De barbenta tjejerna hade trosor i rött, svart och vitt. Och de kom med dödliga dödsgåvor.
  Faina, som befallde dem, skakade de röda bröstvårtorna och sjöng:
  - Ära till korsriddarnas era!
  Vi kommer att nå slutet av universum!
  Och krigarna tjöt och hoppade.
  En av dem, Margaret, anmärkte:
  - Allsmäktige Gud är med oss!
  Faina höll med om detta:
  - Självklart! Och det tredje riket kommer säkert att vinna!
  Flickan stampade bara foten och sjöng:
  -När vi är enade är vi oövervinnerliga! När vi är enade är vi oövervinnerliga!
  Så krigarna sköt och trampade och galopperade med sina bara fötter. Krigare av högsta klass.
  Irma levererar även här en projektil genom en automatisk drivning och vrålar:
  - En stor seger väntar oss!
  Tjejerna hör förstås till dem som aldrig kommer att ge upp. Och de krossar de sovjetiska positionerna med enorm entusiasm.
  Albina och Alvina är som alltid på topp och visar sina aggressiva bells and whistles. De är tjejer, låt oss bara säga: super!
  Albina, som välter en sovjetisk bil med sina bara tår, säger:
  - Jag har en supertjej!
  Alvina slår ner ett annat mål med sin bara häl, hoppar upp och leker med sina magmuskler och utbrister:
  - Jag är en sådan krigare att jag slog allt hårt!
  Det var så krigarna skildes åt.
  Gerda bestämde sig tillsammans med Charlotte för att testa ytterligare en tysk nyhet.
  Hittills kan endast E-25 självgående pistoler dyka upp i ett tillräckligt stort antal - det är ganska enkelt att tillverka och billigt. Även om denna modell är en av de första. Här i den ligger två tjejer i bikini. Bilen är mindre än en och en halv meter lägre och tack vare detta är den så väl skyddad och beväpnad med en relativt liten vikt.
  Två flickor Charlotte och Gerda, liggande, sköt mot de sovjetiska kanonerna. Framför dem rörde sig sönderfallna bilar, radiostyrda, och rensade minfält.
  Röda Charlotte avfyrade sin kanon. Hon överväldigade den sovjetiska pistolen och skakade på bröstet, knappt täckt av en tunn tygremsa. Och hon kurrade:
  - Rabid brandhyperplasma!
  Och så kommer Gerda att smälla till henne också med sina bara tår. Och kvittrar:
  - Jag är en väldigt cool tjej och inte dålig...
  Självgående pistol rör sig själv. Och stannar då och då. Hennes frontpansar är kraftigt sluttande, och detta ger bra skydd. I sovjetiska vapen är granaten känsliga för rikoschetter. Och ingenting hotar en sådan självgående pistol i pannan. Här kan de fortfarande slå igenom tavlan. Men tjejerna har inte bråttom. En effektiv självgående pistol vad gäller pansarbrytning överträffar SU-100, som fortfarande utvecklas, och är dessutom bättre skyddad, mer rörlig och samtidigt lättare.
  Och Röda armén har få torktumlare, mer exakt är den fortfarande bara på designstadiet. I grund och botten är tanken T-34-85, som inte är tillräckligt kraftfull med en pistol, och rustningen ganska svag. Och den tyska självgående pistolen E-25 är förresten lättare, mycket starkare i rustningar och vapen.
  Flickorna slåss... Väldigt vackra och unga. Och deras självgående vapen bombar och kastar...
  Juli är varm och kropparna på flickorna i den glödheta bilen är blanka av svett. De kan inte ge upp och dra sig tillbaka.
  Gerda noterar:
  - Wehrmachts gudar är tydligen starka,
  Men de hjälper inte de svaga...
  Om orsaken till Adolf är sann -
  Skapa en världsmakt!
  Charlotte sjöng entusiastiskt:
  - Ja, magi behöver "Panther" och "Tiger",
  Utgjut mer blod trots allt öde ...
  Och det finns inget behov av tvivel och galna spel,
  Låt hela rasen på jorden falla på knä!
  Men det här är tyska tjejer, och å andra sidan slåss sovjetiska tjejer.
  Så kampen kommer att vara den allvarligaste. Natasha och Anyuta skjuter från en kraftfull fartygspistol och gnisslar:
  - Det kommer att stå vår flagga över Berlin!
  Och blottade sina vita, pärlemorfärgade tänder. Och stoppa inte tjejerna med miner.
  Två granater träffade frontpansringen på den övre delen av skrovet ... De rikoschetterar. Nej, IS-2 är en seriös bil och det är inte så lätt att ta den.
  Men IS-1:an som rör sig till höger om flickorna verkar ha fått från en högtryckspistol, träffat och stannat. Skadade skönheten.
  Alenka, som leker med sina magmuskler, sjunger:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld, Newton upptäckte att två gånger två blir fyra!
  Striderna pågår fortfarande med oförminskad styrka. Den sovjetiska kanonen träffar tyskarna. Stora Marusya sätter in skal i ridbyxan. Sådant är flickors liv och öde. Och de sjunger:
  Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, ryska vargar hyllar hjältarna!
  Augustine klottrar från maskingevär, säger:
  - Heligt krig! Där kommer vår seger! Rysslands flagga framåt, ära till de fallna hjältarna!
  Och återigen mullrar den dödliga kanonen, och den låter:
  Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, du vet att de har en cool hand!
  Maria den här tjejen med gyllene hår styr tanken och gnisslar:
  - Låt oss krossa fascisterna!
  Tyskarna har det svårt, även striderna pågår för fullt i himlen. Men än så länge är Yak-9 för mycket underlägsen i hastighet och beväpning jämfört med de tyska märkena. Kampen är ojämlik för en poet.
  Marseille, denna underbara acepilot gjorde en bra karriär under krigsåren. Mer som fantastiskt och fantastiskt. Efter att ha nått etthundrafemtio flygplan fick riddarkorset av järnkorset med silver eklövsvärd och diamanter. När han nådde fyrahundra nedskjutna flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. För femhundra plan fick han den tyska örnorden med diamanter, och efter sjuhundrafemtio riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och efter att ha nått tusen flygplan fick han riddarkorsets storkors.
  Den unika piloten kunde göra många flygsegrar. Och medan han fortfarande levde. Marseille befordrades nyligen till general. Men han flög ändå som en vanlig pilot.
  Som de säger, det brinner inte i eld och sjunker inte i vatten. Under de många åren av krig fick Marseille instinkten som en jägare. Han blev en superlegendarisk pilot och mycket populär.
  . Men han hade också en stark konkurrent - Agava och Albina och Alvina, som också översteg siffran på tusen nedskjutna bilar var. Och Agave kom ikapp Marseille väldigt snabbt. Men hon är fortfarande väldigt ung, och har ännu inte förlorat en enda fighter.
  Flickan tryckte på pedalerna med sina bara, mejslade ben och avfyrade ett skott med luftgevär. Och nu sköts fyra sovjetiska IL-2-fordon ner.
  Agave fnissar och säger:
  Till viss del är vi alla tikar! Men jag har nerver av stål!
  Och igen vänder flickan sig om. Den skjuter ner sju sovjetiska flygplan i en skur - sex PE-2:or och en TU-3, och gnisslar:
  - Generellt, om inte super, så hyper!
  Agave är förstås en kärring. Pilot från Lucifer. Mycket vacker honungsblond.
  Här ger han en ny skur och skjuter ner åtta sovjetiska Yak-9 flygplan på en gång och gnisslar:
  - Jag är den mest kreativa och reaktiva!
  Flickan är verkligen inte dum. Allt är möjligt och allt är möjligt. Kalla henne inte privat.
  Och benen är så solbrända, så graciösa ...
  Men Mirabela kämpar mot henne ... Under lång tid var Pokryshkin det bästa sovjetiska ess. Han samlade fem guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte och sköt ner etthundratjugosju flygplan. Men sedan dog han. Då kunde ingen slå hans rekord. Förutom Anastasia Vedmakova, och Akulina Orlova. Och bara nyligen överträffade Mirabela också Yak-9 T på en trasig, överträffade Kozhedub. Och efter att ha skjutit ner över hundra åttio flygplan blev hon en sjufaldig hjälte i Sovjetunionen.
  Det här är terminatortjejen! Som att hon kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Och ännu tuffare.
  Mirabela fick ett svårt öde. Jag hamnade i en barn-, arbetarkoloni. Barfota och iklädd en grå mantel högg hon ved och sågade stammar. Hon var så stark och frisk. I svår frost gick hon barfota och i fängelsepyjamas. Och åtminstone en gång skulle nysa.
  Naturligtvis noterades ett sådant fenomen också vid fronterna. Under lång tid kämpade Mirabela i infanteriet och blev sedan pilot. Mirabela fick sitt första elddop i striden nära Moskva, dit hon gick omedelbart efter kolonin. Och där visade han sig cool.
  Hon kämpade barfota och nästan naken i den bittra kylan, som bokstavligen förlamade Wehrmacht. En sådan jävla och oövervinnerlig tjej var. Och hon lyckades enormt.
  Mirabela trodde på Sovjetunionens förestående seger. Men tiden går. Det blir fler och fler offer, men segern kommer inte. Och det blir riktigt läskigt.
  Mirabela drömmer om segrar och prestationer. Hon har sju stjärnor i Sovjetunionen - det här är mer än någon annan! Och fan, hon förtjänar sina utmärkelser! Och kommer att bära vapenkorset och vidare. Även om Stalin senare dödas så lever hans sak vidare!
  Tjejen kommer in och fryser ... Hon slår ner den senaste tyska XE-162:an och gnisslar:
  - Flygflyg! Och en jäkla ny besättning!
  Hon är verkligen en fantastisk tjej. En riktig kobra är också kapabel till mycket.
  Mirabela är en ny stjärna....
  Striderna pågår i flera dagar, tills en ny vecka kommer och den 8 juli 1944 ... Den sovjetiska IS-2 fick skador på rullarna och spåren - den repareras. Ja, ett sådant grymt och skoningslöst krig. Och hur länge kommer det att hålla?
  Och nu gick Gerda förbi Kniesel och Wittmann när det gäller antalet förstörda stridsvagnar.
  Hur kan de undvika det? De slåss barfota och i bikini. Flickorna gjorde ännu en paus och plågade de sovjetiska barnen igen. Och nu närmade de sig antalet 300 förstörda stridsvagnar. Och de kunde räkna med en aldrig tidigare skådad belöning: stjärnan i riddarkorset av järnkorset med blad av silverek, svärd och diamanter.
  Här är tjejerna!
  Gerda skjuter på den sovjetiska bilen. Rever av tornet och skriker:
  - Jag är en jäkla grej!
  Och skjuter igen. Penetrerar T-34-85. Och gnisslar:
  - Fosterlandet Tyskland!
  Flickan rycker till sig. Och hon är väldigt aktiv... Ja, hon har en sådan strategisk streak. Det är redan mitten av juli 1944... Kriget fortsätter och fortsätter... Vill inte sluta. Röda armén försöker avancera på olika platser. Men ganska försiktigt, eftersom det finns få mänskliga resurser kvar.
  Och Ryssland blöder.
  Till exempel Hans Feuer. Den yngsta mottagaren av Järnkorsorden, första klass. Och sedan blev han den yngsta som belönades för tillfångatagandet av en sovjetisk general med Orden av riddarkorset av järnkorset.
  Ja, det här är faktiskt ganska coolt.
  Och pojkarna visar sig extremt coola.
  Hans Feuer är en desperat fighter. Pojken kämpar som en jätte, i kallt och varmt väder, på sommaren och vintern, endast iklädd shorts.
  Med bara tår kastar barnet granater och blev legendariskt.
  Det här är verkligen riktigt coolt!
  Hans blev känd i århundraden! Även som antihjälte!
  Och i allmänhet pågår ett så otroligt och spänt krig här ... Alla AI bleknar.
  Agave är tillbaka i himlen och skjuter ner sovjetiska bilar. Hon är en jägare och rovdjur. Slår fienden.
  Bilarna hon körde faller. Och så skjuter flickan mot markstyrkorna. Slår ut IS-2. Och han vill:
  - Jag är bäst! Jag är tjejen som dödar fiender!
  Och återigen överförs det till luftmål. Det här är en stridsvagnsförstörare och alla maskiner som flyger och skjuter.
  Men här är en liten E-5 tank. Maskin som väger sju ton. Klarar stridstester. Och gnager och gnager i fienden.
  Och det är dags att sjunga - ingen kommer att stoppa oss, och ingen kommer att vinna!
  E-5 rusar till sig själv och skjuter i farten. Och stoppa inte en sådan tank. Och skalen rikoschetterar.
  Och inne i maskinen sitter en tioårig pojke, Friedrich, och gnisslar:
  - Och jag ska bli en riktig superfighter!
  Och återigen, hur han sköt ... Och han träffar mitten av tornet. Och hans dödliga kraft, även om den är av liten kaliber, är kolossal.
  Och i himlen kämpar Helga. En barfota flicka i bikini ringer räkningarna. Och gläds åt sina fantastiska framgångar.
  Med bara tår pekar han på den sovjetiska bilen och sätter eld på den specifikt, och får en hel stridssats med granater att explodera.
  Det här är coolt och galet.
  Och Agave drar fram ... Och slåss också.
  Det är redan augusti 1944... Röda armén har inte kunnat nå framgång någonstans. Men inte heller tyskarna kan avancera nämnvärt. Formidabla underjordiska stridsvagnar går i strid. Men de är rent taktiska.
  Flickorna sopade under jorden, dödade batteriet av sovjetiska vapen och återvände.
  Samtidigt fångade de ett par pionjärer. Flickorna som fångade pojkarna kläddes av och torterades. De slog pionjärerna med ståltråd och grillade sedan sina bara klackar med eld. Sedan började de bryta tårna med en glödhet tång. Pojkarna tjöt av olidlig smärta. Till slut brände flickorna ut stjärnorna på sina bröst med glödhett järn och krossade manliga perfektioner med sina stövlar. De sista pionjärerna kom i mål och de böjdes av en smärtsam chock.
  Tjejerna visade kort och gott extra klass. Men återigen, tyskarna uppnådde inte något nämnvärt.
  Kraftfulla självgående kanoner: "Sturmmaus", sköt mot de sovjetiska positionerna. Det var mycket förstörelse och förstörelse. Men det sovjetiska attackflygplanet slog ut ett av fordonen och Fritz återvände.
  Saratov höll fortfarande ut i augusti 1944. Det är sant att tyskarna kunde erövra staden Uralsk i Kazakstan och flyttade till Orenburg.
  Även här är Albina och Alvina i luften, men en gång på ett experimentellt flygande tefat. De pekar med hjälp av bara tår, trycker på joystickens knappar och gör det extremt skickligt.
  Flickor uppvisar naturligtvis den högsta aerobatiken. Här drog de sin diskett och ett dussin sovjetiska flygmaskiner sköts ner.
  Albina kvittrar:
  - Rasande byggteam! Det kommer att finnas en starfall!
  Och vänder sin bil igen. Och flickorna krossar Röda armén. Dessutom major...
  Alvina slår också ner ett dussin sovjetiska plan och gnisslar:
  - Galna tjejer, och inte jungfrur alls!
  Rätt angående det sista. Deras par tog en promenad med männen. Och det som bara inte gick upp. Flickor älskade män - det är trevligt för dem! Och speciellt om man jobbar med tungan.
  En flicka av högsta rang ... Här torterade de en pionjär ... Först klädde de av honom och hällde ett par hinkar vatten i halsen på honom. Sedan fördes ett varmt strykjärn till den svullna magen. Och vad de brann! Pionjären skrek av vild smärta ... Det luktade brännande.
  Alvina slog honom på sidan med en glödhet vajer. Och hur du vill skratta ... Det är väldigt roligt.
  Sedan sjöng hon:
  - Jag är trött på att harva bakdelen - jag vill reta min lycka!
  Och vad han skrattar! Och blottade sina pärlande tänder! Tjejen älskar att döda, det är tjejen!
  Och flickans ben är alla bara och graciösa. Hon älskar att gå barfota på kol. Och att driva de tillfångatagna pionjärerna. De tjuter så mycket när hälarna är stekta. Även Alvina är väldigt rolig. Och Albina är också en tjej, ärligt talat - super! Hur man flyttar fienden med en armbåge till hakan. Och gnisslar:
  - Jag är en tjej av högsta klass!
  Och blottade sina pärlande tänder. Som glittrar som slagna. Krigaren är fantastisk! Det kan vara något som inte kan sägas i en saga, inte heller beskrivas med penna!
  Båda sovjetiska krigarna Yaks, Laggi, Pawns, Ilys slås ner i himlen. Skönheter är aktiva. Det finns inte det minsta tvivel hos dem. Och en sådan vild och frenetisk skönhet.
  De kvinnliga krigarna styr joysticken med sina bara tår och attackerar ryska bilar. När de krossar kommer de att krossa fighters, som en klubba på kristall. Flickorna är hänsynslösa och skoningslösa. De har ilskans kraft och passionens låga. Och självförtroendet att vinna. Även om kriget bara har pågått med Sovjetunionen för fjärde året. Men han vill inte ta slut. Albina och Alvina är på toppen av sin popularitet. Och de vill inte dra sig tillbaka eller stanna för ett ögonblick. Och de flyttar till sig själva och ramlar fienden.
  Albina, som slår ner sovjetiska plan, skriker:
  - Jag är trött på att tjejen gråter, jag dränker hellre bastskorna!
  Och hur han flinar och gnistrar med pärltänder. Och nu vill hon ha en man. Hon älskar att våldta män. Detta är väldigt trevligt för henne. Här ska han ta och våldta.
  Albina vrålar:
  Sextjej är sex
  För ett stort sångframsteg!
  Och krigaren kommer att brista i skratt... Och låt oss döda alla våra fiender igen. Hon har mycket energi. Och full muskelstyrka.
  Och Alvina hur man ryter:
  - Låt oss slå fienden till högarna!
  Och krigaren kommer att börja skratta aktivt! Och hon föreställde sig hur hennes killar tafsade. Men det är minst sagt trevligt.
  September är precis runt hörnet... Solen skiner mindre och mindre. På höstens första dag springer ryska pojkar barfota på snön som just har fallit i de norra delarna av Ryssland. De skrattar för sig själva, blottar sina ansikten och visar tyskarna fikon.
  Pionjärer med röda slipsar, med korta hårklippningar, vissa till och med ner till noll. De springer hoppande. Deras bara fötter är nästan aldrig kalla. Väldigt oartig. Tjejerna springer också, även de utan skor. Från rosa gnistrar runda klackar i solen. Underbara sovjetiska tjejer. Smal, atletisk, van vid att göra små saker.
  Och alla flinar och flinar mot sina tänder ... Höstens första dag är en riktig fröjd och törst efter ljus och skapande!
  Och på himlen en luftstrid. Mirabela, det här är den sovjetiska piloten nummer ett som skjuter ner ett annat tyskt plan. Och som alltid i en bikinitjej. För alltid ung och aldrig bleknar. Sådan är styrkan i hennes själ.
  Mirabela älskar dock också att bli berörd av män. Hon gillar verkligen det här. Det är därför hon är pilot ... När en flickas nakna, muskulösa kropp rynkas av mäns händer - detta är en riktig njutning. Och jättekul!
  Mirabela slår ner en annan nazistbil och väser:
  - Jag är en pansartik!
  Flickan slår till och med i kontrollpanelen med sina bara, runda klackar. Hon är vacker. Och oefterhärmlig.
  Mirabella är vriden. Och Agave flyger mot henne. Här möttes äntligen två nästan mest produktiva kvinnliga krigarpiloter. De skjuter på varandra bakifrån. De försöker få det på avstånd. Men det fungerar inte så bra. Båda skönheterna flyger från skottlinjen. Och de blottar sina tänder aggressivt. Tja, kvinnor är tikar. De stirrar varandra hårt i ögonen. Mer exakt head to head och skjut igen. Den tyska ME-262 X är fortfarande bättre beväpnad än Yak-9 T, och det sovjetiska fordonet sköts ner ...
  Men Mirabela lyckas kasta sig ut och förlorar planet för första gången i sin flygkarriär. Det mest fula är att hon hamnade på fiendens territorium. Och det är dåligt. Ja, sådana är ödets unika vändningar. Och den 1 september 1944, redan det femte året av andra världskriget, förändras världen, men Führerns styre i det alternativa historiska spelet kvarstår.
  Saratov överges till slut av de sovjetiska trupperna, och Wehrmacht-armén närmar sig Kuibyshev.
  Hårda strider pågår också för Orenburg.
  Barfota Tamara kämpar där, kastar explosiva paket mot fiender, knuffar dem med sina bara klackar och skriker:
  - Ära till kommunismens land!
  Veronica skjuter på motståndarna. Han kastar ett explosivt paket med sina bara tår och ropar:
  - För kommunismens idéer!
  Victoria, skjuter på motståndare och gör det som Robin Hood i bikini, kvittrar, kastar bomber mot fienden med bara tår och ylar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Olya, som sköt mot fienden och klippte dem med en skära, tog den och kvittrade:
  - För sovjetstatens storhet och stor ära!
  Och med sina bara tår ska han åter kasta ett explosivt paket av kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Mitt land är Ryssland, du är för evigt given av Gud under den blå himlen!
  Och blinka åt hans partners...
  Agafya, som sköt mot nazisterna, spinnade:
  - Orenburg ger aldrig upp! Vi kommer att vara mot fäderneslandets fiender!
  Tjejerna är solida och har för avsikt att verkligen kämpa till sista droppen blod.
  Orenburg håller fortfarande ut. Men den 3 september 1944 började attacken mot Kuibyshev. Och Sovjetunionen är naturligtvis inte bra.
  Alenka skjuter mot nazisterna och skriker:
  - För kommunismen i sovjeternas land!
  Och igen, med barfota, kommer han att avfyra en granat av destruktiv kraft.
  Anyuta skjuter mot sina motståndare och skriker:
  - Låt oss försvara Kuibyshev!
  Och med sina bara tår kommer han att kasta ett explosivt paket med en stor dödlig kraft.
  Och slita isär en massa fiender.
  Alla, som skjuter mot Fritz, kvittrar och skakar på bröstet:
  - För Polissyas kosmiska höjder!
  Och med en bar häl kommer en granat att ge efter för förstörelsen och totala döden för alla Fritz-angripare.
  Maria, som sköt mot nazisterna och kastade kraft som förlamade Fritz med sin bara fot, gnisslade:
  - Ombord!
  Och flickan kommer att skratta till fullo!
  Marusya, som sköt mot de fascistiska kedjorna och kastade en förödande granat med sina bara tår, kvittrade:
  - Ära åt kommunismen och segrar!
  Matrena anmärkte med ett leende, skickade ytterligare ett dödligt utbrott och mejade ner Fritz:
  - Fosterlandet är heligt!
  Flickor slåss som hjältar.
  Testet av det flygande tefatet var först framgångsrikt, och sedan misslyckades det.
  Så Albina och Alvina slogs nu igen i ME-309, ett mycket bekvämt fordon för sin stil.
  Flickorna sköt på sovjetiska flygplan och skrek:
  - Enastående park och elektronisk spagetti!
  Albina avfyrade ett välriktat skott mot fienden, slog ner en sovjetisk bil, pekade med sin bara fot och gnisslade:
  - Mitt första drag kommer att bli ödesdigert för fienden!
  Alvina sköt också mot fienden. Hon skar honom ordentligt och blottade sina tänder gav ut:
  - Kommunismen är mitt öde!
  Och med sina bara tår träffade hon ett annat mål.
  Tjejerna slåss fortfarande i den gamla bilen. Skruvfighters har ännu inte tagits ur produktion. Dessutom behöver du fortfarande vänja dig vid jetmaskiner och distribuera en hel infrastruktur för dem. Och det här är inte så lätt att göra.
  Albina, som skjuter mot sovjetiska fordon, noterade logiskt:
  - Jag ska skapa kommunismens era och leda imperiet till stjärnorna!
  Och med sin bara häl trycker han på pedalerna.
  Alvina sköt mot de ryska fordonen, slog dem rakt igenom och gnisslade:
  - Vårt mål är arisk kommunism!
  Och återigen använde krigaren sina bara tår. Och hon agerade väldigt snabbt.
  När båda flickorna kom tillbaka, efter att ha använt hela stridssatsen, lät de tvätta sina kroppar i badet. Stiliga killar slog dem med kvastar. Albina värmde upp och sa:
  Vi behöver fortfarande män!
  Alvin höll med om detta:
  - Behövs definitivt! Fast här är vi kvinnor mycket vackrare!
  Albina brast ut i skratt och kvittrade:
  - Varför behöver en kvinna en man för att ha någon att slå!
  Tjejerna håller förstås med om detta.
  Helga från TA-152 sköt mot sovjetiska stridsvagnar och genomborrade dem och flinade:
  - Ära åt kejsarkommunismen!
  Och flickan skrattade.
  Agave är på himlen för att jaga efter sovjetiska flygplan. Allt oftare syns Yak-9 på himlen, vilket är det lättaste att tillverka. Denna maskin är dock inte så svag. I T-modifieringen är hon beväpnad med en 37 mm kanon och kan sticka en Fritz smärtsamt.
  Agave slår på avstånd på sin ME-262 och sjunger genom näsan:
  -Jag är världens klokaste, jag dödar fiender på toaletten!
  Och blinkar mot himlen till sina änglar.
  Men här är Mirabela i luften igen. Den här tjejen, trots alla förluster, tappar inte modet.
  Och börjar till och med sjunga, komponera på språng;
  Jag gick med i Komsomol och spelade
  vacker drömtjej...
  Jag trodde att världen skulle vara evig maj,
  Varje dag är vårens födelse!
  
  Men av någon anledning gick det inte.
  På något sätt kan jag inte bli kär...
  Tja, berätta för killarna på min nåd,
  Livet är mycket hållbar paddel!
  
  Plötsligt dundrade kriget plötsligt,
  Och en orkan rusade ihjäl ...
  Och mina tjejers starka kropp
  Du kan bli påkörd direkt!
  
  Vill inte, tro mig, jag ger upp,
  Kämpa för fosterlandet till slutet...
  Vi bär granater i en stark väska,
  Stalin ersatte sin far i hjärtan!
  
  Krigare är fantastiska i Ryssland.
  Vi kan skydda världsordningen...
  Stjärnorna på himlen bevattnade sammet,
  Och jägaren förvandlades till ett spel!
  
  Jag är en barfota tjej som slåss
  Full av förförelse och kärlek...
  Will, jag vet en plats i detta paradis,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Krigare i det stora fosterlandet,
  Vi kommer att kämpa hårt nära Moskva ...
  Och så drömmen under kommunismen
  Mot helvetet med Satan!
  
  Modiga ryska killar,
  Att de kämpar ärligt till slutet...
  De slog från ett maskingevär,
  Om det behövs, med en krona av guld!
  
  Inte ens en kula kan stoppa oss
  Jesus, den store Guden, har uppstått...
  Rovdrakens dagar är förbi,
  Det blev ännu ljusare från himlen!
  
  Jag älskar dig kära Lada,
  Den högsta Guden Svarog kommer att vara i ära ...
  Vi måste kämpa för Ryssland
  Den bästa vita guden är med oss!
  
  Lägg inte ryssarna på knä
  Tro oss, vårt kött kan inte bromsas ...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Även detta prov måste vara godkänt!
  
  Fosterlandets smärta finns också i vårt hjärta,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi öppnar dörren till rymden snabbt,
  Det kommer att bli ett väldigt sött liv!
  
  Barfota är vi vackra flickor,
  Vi springer snabbt genom snödrivorna...
  Vi behöver inte denna bittra vodka,
  Keruben breder ut sina vingar!
  
  För fäderneslandet kommer vi flickor att stå,
  Och vi kommer att svara Fritz, inget ont,
  Infernaliska Kain kommer att förgöras,
  Och hej till Kristus Frälsaren!
  
  Det kommer en era - det blir inte bättre,
  De döda kommer att uppstå för alltid...
  Universum kommer att bli ett levande paradis,
  Alla människors dröm går i uppfyllelse!
  . KAPITEL #11
  September 1944 gick i hårda strider ... Fritzerna kunde omringa Kuibyshev och Orenburg och därför var dessa städer dömda, men trots alla svårigheter kämpade de.
  Flickorna visade extraordinär motståndskraft... I början av oktober hade nazisterna ännu inte tagit Kuibyshev och attackerat Penza. Och striderna började koka för denna stad.
  Natasha och hennes team slogs där.
  Flickan kastade en granat med sin bara, graciösa fot och kurrade:
  - För den ryska andan.
  Efter det sköt Zoya från en bazooka. Och slog ut den tyska stridsvagnen "Lion" -2.
  Tyskarna saktade ner rörelsen lite ... Pantern och T-4:orna togs ur tjänst. Men medan dessa maskiner fortfarande är i drift. Sannerligen, Pantern är en bra stridsvagnsförstörare och är ganska drägligt skyddad i pannan. Men brädorna är hennes problem. "Panther" -2 är dock skyddad av sidorna, inte särskilt bra. Men de flesta vapnen behålls.
  Utvecklingen av E-serien pågår ... E-75-tanken lovar att bli en ny generations fordon med perfekt täckta sidor. Tyskarna drar nytta av detta. Uppgiften är att få en tank som inte är för tung, snabb och väl skyddad. Det första försöket av detta slag var musen, men övningen visade den överdrivna vikten av denna tank. Istället var E-100 redan under utarbetning. Denna tank hade en tightare layout och en lägre siluett. I allmänhet har dess vikt, jämfört med Mouse, minskat till etthundratrettio - etthundrafyrtio ton. Sidorna installerades i rationella vinklar. Tjockleken på sidorna, tillsammans med skärmarna, nådde 210 mm. Beväpningen är densamma som Maus, en 128-millimeters och 75-millimeters pistol med en kort pipa. Tyskarna installerade en kraftfullare motor på 1 500 hästkrafter, och tanken rörde sig i fyrtio kilometer i timmen på motorvägen.
  Vilket generellt sett är tillfredsställande. E-100 är fortfarande en för tung tank ändå. Men med utmärkta vapen och skydd.
  Dess stridsegenskaper kunde inte vara dåliga, men transporten av tanken och dess transport förblev problematisk. Verklig erfarenhet visade att en tank, för en relativt rimlig förflyttning längs vägar och broar, inte kunde väga mer än åttio ton.
  Så Hitler gav en gräns på E-75 för att klara denna vikt, men för att skapa en pålitlig maskin när det gäller skydd. Varför det beslutades att överge 75-millimeterskanonen. Och gör layouten så tät som möjligt: i ett block, motorn och transmissionen tvärs över och växellådan på motorn. Då kanske han får en tank, skyddad från alla håll och inte för tung.
  Hitler var i allmänhet inte helt nöjd med de tyska maskinerna. Även om Lev-2 förmodligen var mer avancerad, var dess 105 mm kanon överflödig för att slåss mot sovjetiska stridsvagnar och otillräcklig för att skjuta mot obepansrade mål. "Panther" -2 skulle generellt kunna passa militären med vapen och frontskydd, men sidan räckte ändå inte till, men körprestandan är tillfredsställande.
  Führern krävde att skapa en stridsvagn som kunde passa militären i alla avseenden.
  Men detta är inte så lätt att uppnå. Är det möjligt att komprimera layouten maximalt och lätta upp chassit med hjälp av speciella boggier och fjädrar, och få ut något ur karossen. Och besättningen ordnar själva liggande.
  En sådan utveckling kan vara ganska lovande. Den första E-75-tanken, förenad med E-50, kunde inte väga mer än sjuttio ton, och detta är en formidabel maskin.
  Elizabeth å sin sida kämpade på T-34-85 stridsvagnen och var inte helt nöjd med dess skydd. Bräcklig på grund av bristen på legeringselement skyddade rustningen inte tanken för mycket.
  Elizabeth sköt med hjälp av sina bara tår och vrålade och blottade sina tänder:
  - Jag är en rymdvix.
  Ekaterina slog fienden, slog fienden på sidan och väste och blottade sina tänder:
  - För kommunismen i Sovjetunionen!
  Elena sköt också mycket aktivt med sikte på fienden och slog honom med dödlig kraft, och med tanke på det faktum att hennes ben var nakna, skrek hon:
  - För segerns konstitution!
  Euphrasia sköt mot fienden, samtidigt som hon precis använde hennes bara tår och skrek:
  - Vi är lojala mot Svarog och Stalin för landets storhet!
  Sådana är de kämpande tjejerna här. De har det mest framstående laget.
  Några T-34-85 stridsvagnar dök upp med skydd mot kulor, vilket avsevärt minskade deras vikt. Maskinens hastighet och manövrerbarhet har ökat. Men nu kunde det tas av ett pansarvärnsgevär, ett maskingevär med stor kaliber och många typer av granater. Och luftgevär är helt genomborrade. Det är sant att en sådan tank är ännu lättare att tillverka, billigare och ökar rörelsehastigheten.
  Nu, om tjejer kör den här bilen, låter de dem inte komma in i den på något sätt.
  Elizabeth, en snabb tjej med ett kolossalt destruktivt element, noterade logiskt:
  - Du kan inte ersätta tapperhet med rustning!
  Catherine höll med om detta:
  - Ja, det stämmer, så du tänder inte!
  Och hur du skrattar...
  Flickor med stor charm. Och om fienderna tröskas, då gör de det aggressivt och grundligt.
  Efter att deras stridsvagn hade förbrukat stridssatsen och flyttat iväg för att fylla på förråd, frågade Elena sina vänner:
  - Det är vad tjejerna tycker, har vi en chans att besegra Tredje riket?
  Catherine svarade självsäkert:
  - Som Vasily Terkin sa ... Vi kom för att slå, inte för att räkna!
  Elizabeth rättade:
  - Det var vad Suvorov sa!
  Och flickan, med sina bara tår, tog och vred en bit tidningspapper till en cigarett. Det är roligt för henne.
  Euphrasia sjöng och gungade med kroppen:
  - Jag är en rymdflicka-terminator,
  Det kommer att vara väldigt smärtsamt för Fritz - kultivatorn!
  Och hur krigaren kommer att skratta!
  Flickorna bestämde sig för att spela kort. Det är roligt. Och förlorarna gör armhävningar och knäböj.
  Elena under spelet, märkte:
  - Men seriöst, vi har inga riktiga chanser att vinna! Kaukasus har fallit och vi förlorar!
  Catherine kastade ett kort med sin bara fot, slog fienden och gnisslade:
  - Men vi har ett hemligt vapen!
  Krigaren brast ut i skratt och kastade också ett kort med sina bara tår.
  Elizabeth anmärkte med en suck:
  - Vi har egentligen bara ett hopp kvar om ett nytt hemligt vapen!
  Euphrasia gnällde och kastade kortet med sina bara fingrar av graciösa ben:
  - Ja, vi klarar oss inte utan ett hemligt vapen!
  Och flickorna sjöng unisont:
  - Vårt svärd brinner av eld, vi ska skära fienderna! Vi är Sovjetunionens soldater!
  Warriors är trimmade och verkligen i strid.
  Men krafterna är för ojämlika ... I mitten av oktober föll Kuibyshev ändå ...
  Tyskarna kunde fånga ett viktigt försvarsobjekt. Men regnet öste ner... Det fanns hopp om en paus till följd av hösten.
  Men striderna fortsatte i himlen.
  Tre sovjetiska piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kämpade med vild entusiasm.
  Mirabela, som slog ner en nazist under flykten, på sin föråldrade, men formidabla Yak-9 T, sjöng:
  - Det kommer en era, kommunismens era!
  Anastasia, som tryckte sina bara tår på avtryckaren, bekräftade och blottade sina tänder:
  - Jag ska flyga till himlen med en sång!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Akulina, som krossade en annan tysk genom att trycka sin nakna, runda häl på pedalen, gav ut:
  - Till Sovjetunionens ära!
  Flickorna måste sägas specifikt slåss.
  Mirabela sköt ner den fascistiska ME-262 från en 37-millimeters kanon, twittrade:
  - Ära åt kommunismen!
  Anastasia, som skar av nazisten med ett välriktat tillvägagångssätt och såg fienden, utbröt:
  - Ära åt det röda universum!
  Akulina är en mycket stridbar tjej som slog ut en tysk bil och visslande morrade:
  - För kommunismen i sovjeternas land!
  Krigarna bör noteras för sin kolossala seghet.
  Albina, Alvina, Agave å andra sidan vinner sina konton. Och tjejerna kämpar också barfota och i bikini.
  Vad roligt det är när tjejerna är nästan nakna och i flygplan.
  Albina med sina bara tår slår ner en skur, flera sovjetiska bilar på en gång och gnisslar:
  -För det ariska brödraskapet!
  Alvina kämpar också mot Röda armén och gör det modigt. Och med sina bara tår styr han luftkanoner och skär ner sovjetiska bilar, skrikande:
  - För ljusa idéer!
  Agave skjuter också ner sovjetiska jaktplan och attackflygplan, bokstavligen krossar dem och ryter:
  - För tredje rikets seger!
  Och flickorna har inget emot och utsätter fienden för allvarlig tortyr. Särskilt vackra pojkar.
  Albina, som stekte hälarna på pionjären på bålet, noterade en gång:
  - Pojkar i stekt form och med peppar är så gott!
  Och hur han skrattar. Och visa sin tunga!
  Alvina märkte detta och blottade sina tänder:
  - Pojken är stekt i ugnen, jättegott med vitlök!
  Agave, med hjälp av sina bara tår, slog ner ett par sovjetiska fighters och skrek:
  - Vi är rymdknäppar!
  Och blinkade åt sina vänner. Hon är en tjej av sällsynt, kämpande karaktär.
  Albina, som sköt ner flygplan med sina bara, graciösa mejslade ben, noterade:
  - Du kan inte förstå Ryssland med ditt sinne, hur kan du välja härskare som Stalin!
  Alvina noterade aggressivt, blottade sina tänder och sköt med sina bara tår:
  - Och vår Hitler är inte bättre!
  Agave fnissade, slog ner sovjetiska bilar med sina bara tår och noterade:
  - Adolf, naturligtvis, besatt! Men samtidigt mäts inte hur mycket som redan har lyckats vinna!
  Flickorna är extremt stridbara och aggressiva.
  Och så stekte de på något sätt två pojkar på bålet levande. Precis så där, genomborrades de på en stålpåle, och de började steka, och de skrek och vred sig. Sedan, när pojkarna ännu inte hade lugnat sig, började alla flickor i skvadronen springa fram till de stekta pionjärerna, skära av köttbitar från dem och äta.
  Och det var väldigt gott, speciellt om de fortfarande levande pojkarna peppades under stekningen.
  Agave, till exempel, åt pojkens lår med stort nöje. Tjejerna gjorde ett bra jobb då. Och bara ben och inälvor återstod från båda pojkarna. Den unga levern var särskilt läcker. Hennes flickor åt med stort nöje.
  Och nu slåss de i himlen ...
  Orenburg föll i slutet av oktober...
  Tyskarna närmade sig Ufa. Det är redan ganska kallt och det snöar.
  Tamara och hennes team i utkanten av Ufa slåss med nazisterna. Det tyska infanteriet anfaller från svarta soldater som de rekryterat i de franska och belgiska kolonierna.
  De kastar bokstavligen lik vid alla närmande.
  Tamara ger sig en tur och kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Kommunismens era kommer att vara känd i århundraden, jag tror att Stalin kommer att vara vår fasta hand.
  Veronica, skjuter, säger:
  - Knäck inte Sovjetunionen!
  Och med sin bara häl slänger han upp ett explosivt paket.
  Anfisa, som skjuter på nazisterna och sänder ytterligare ett dödsbudskap med sina bara tår, konstaterar:
  - Kommunismens storhet är med oss!
  Victoria, som skjuter mot fienden och mejar ner nazisterna, kastar en granat med sina bara fötter, gnisslar:
  - Må det stora fosterlandet förhärligas!
  OS brinner. Och då kommer den här flickhjälten att kasta en hel låda med sprängämnen mot nazisterna och vråla:
  - Ära till vårt rymdmoderland!
  Och alla tjejerna skriker unisont.
  - För Sovjetunionen! Det kommer att finnas en pionjär!
  Röda arméns krigare stjäl. Och när det snöade slåss de fortfarande barfota och i bikini.
  I början av november inledde nazisterna ett angrepp på Ulyanovsk. Staden där Lenin föddes och där Stenka Razin skadades allvarligt. Detta är huvudstadsgränsen för ryska städer.
  Alenka bekämpar nazisterna. Och han sjunger för sig själv och kastar granater på nazisterna med sina bara fötter:
  - Ära till Ryssland, ära ...
  Tankar rusar fram...
  Division i röda tröjor,
  Hälsningar ryska folket!
  Anyuta, skjuter mot fienderna och klipper dem, och sedan avfyrar explosiva paket med sågspån med sina bara tår, vyaknula:
  - För Stalins kommunism!
  Och hon gav en tur till en hel rad svarta krigare, mejade ner.
  Alla, som sköt mot motståndare och använde sina bara tår, kastade en dödlig granat, gnisslade:
  - För infödda Ryssland!
  Maria sköt mot nazisterna och använde sina bara tår medan hon kastade dödsgåvor mot fienden, snäppte till och noterade:
  - För rymdkommunismen!
  Matryona, som sköt mot nazisterna och mejade ner fienden, utfärdade:
  - För förändringar i striden!
  Marusya, som skar Fritzen och slog ihjäl dem, tog den och skvallrade aggressivt och raderade den till pulver:
  - För segern av högsta standard!
  Och med sin bara fot kastade hon en dödlig granat.
  De här tjejerna här är coola och groovy.
  Alenka, som sköt och mejade ner fienderna och kastade granater med sina bara tår, gnisslade:
  - Kommunismens storhet var med oss!
  Och flickan tog den och slog ut en tysk stridsvagn med stor övertygelse.
  Och här är en annan modifiering av Lev-2-tanken med en 88-millimeters kanon. Tornet är smalare och tanken är mindre och väger femtiofem ton, och motorn är på 1200 hästkrafter när den förstärks. Snabb tysk bil.
  Men han stör inte krigaren.
  Alla kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Anyuta kastade den mordiska dödspresenten med sina bara tår och kurrade:
  - För nya gränser!
  Och flickan kommer att vissla. Och den tyska tanken "Lion" -2 kommer att ta och vända, och rullarna flög bokstavligen.
  Maria, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  Och kampen fortsätter igen
  Och hjärtat är oroligt i bröstet ...
  Och Lenin är så ung...
  Och den unga oktober ligger framför oss!
  Matryona sköt mot fienden och skar ner leden, kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Det första steget i livet är viktigt!
  Marusya, som slog ut nazisterna, gnisslade:
  - Du ser igen ovanför jorden, virvelvindar av rasande attacker!
  Och sådana är krigarna oflexibla.
  Men fortfarande är krafterna ojämlika. Penza har redan fallit. Och nazisterna stormar Saransk.
  Nu är det inte så mycket kvar till staden Gorkij.
  Den 7 november 1944 höll Stalin ytterligare en parad i Moskva. Även om det inte är en seger.
  Fritz sköt dock mot Moskva för första gången med V-2 ballistiska missiler. Och samtidigt bombades staden av jetflygplan, inklusive Arado-bombplan. Denna åtgärd chockade alla kraftigt. V-2-missilerna flög längs en hög bana och föll plötsligt, till och med radarerna såg dem inte ordentligt.
  Det var många förstörelser och olyckor. Sovjetiska soldater dödades under paraden.
  Stalin höll ett brådskande möte i en underjordisk bunker som kunde motstå även en direkt träff från en atombomb.
  Chefen för generalstaben, Vasilevsky, noterade med oro:
  - Tyskarna har ett nytt vapen med stor destruktiv kraft. Och våra radarer såg honom inte ...
  Stalin skrek och trampade ilsket med hälarna:
  - Här är du dårar! En sådan överraskning kunde inte ses!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Något var kamrat Stalin ....
  Beria sa genast:
  - Det här är A-5-klassmissiler. Oroa dig inte kamrat Stalin. De bär bara åttahundra kilo aminolon och står som en bra jetbombplan. Tyskarna avfyrade ett par dussin missiler, men denna design kom inte in i serien, eftersom bombning med jetflygplan är både billigare och mer praktiskt.
  Stalin, efter att ha lugnat ner sig, anmärkte:
  - Så det är inte ett effektivt vapen? Mycket bra!
  Beria noterade med en suck:
  - Men jetbombplan, det här är ett allvarligt problem. Kamrat Stalin måste bekämpa detta!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Vi kanske tar det och vi gör raketer själva. Jag menar markluft. Vadå, kontrollera dem med radio för att skjuta ner flygplan!
  Voznesensky noterade:
  - Det tar tid att skapa sådana raketer! Det är mycket lättare att göra mycket billiga flygplan av trä, fylla dem med sprängämnen och ramla fienden. Det skulle vara kamikazestil!
  Stalin nickade instämmande.
  - Ja, kamikazeflygplan ska användas. Detta är vår chans, även om detta i verkligheten bara förlänger vår Röda armés vånda.
  Du borde hitta något mer effektivt!
  Yakovlev svarade med en suck:
  - Kamrat Stalin jobbar på nya flygplan. Men för tillfället är vi fokuserade på att behålla den maximala effekten av bilar. Alla reserver används och vi sätter barn från tio års ålder till maskinerna. Full mobilisering, både total och supertotal.
  Stalin vrålade:
  - Mycket mer måste göras! Det du gör är för lite!
  Molotov sa med en suck:
  - Kontakt med de allierade är inte möjlig. Det ser ut som att vi är ensamma. Försökte förhandla med japanerna... De kräver territorium upp till Ural, vilket är oacceptabelt.
  Stalin morrade:
  - Det är nödvändigt att slå till mot Japan på vintern, men hur är det med Leningrad?
  Zjukov sa och blottade tänderna:
  - Attacken mot Petrozavodsk blev inte så framgångsrik som förväntat. Sverige gick in i kriget på tredje rikets sida och vi fick att göra med stora styrkor. Så det var inte möjligt att omedelbart utveckla offensiven, och fienden, som drog upp delar av Wehrmacht, avvärjde vårt angrepp. Staden Leningrad befinner sig i blockadens fulla ring och är ordentligt fastspänd. Jag tror att hela befolkningen kommer att dö ut till våren på grund av den totala svälten. Och Leningrads fall kommer att vara oundvikligt.
  Det är praktiskt taget omöjligt att förse den med flyg. Fienden dominerar totalt himlen. Tyskarna ger redan nu ett riddarkors, bara för hundra nedskjutna flygplan.
  Stalin morrade argt:
  - Misslyckad attack!
  Zjukov nickade.
  - Många järnvägar är trasiga, och vi har koncentrerat för få krafter. Och vi måste hylla finnarna och svenskarna, de är ihärdiga i försvaret. Men det är inte allt. Tyskarna gick också förbi Murmansk. Nu är denna stad omgiven. Vi vet inte vad vi ska göra!
  Stalin morrade:
  - Avblockera!
  Zjukov svarade:
  - Det finns ingen styrka för det här! Och fienden kan erövra hela Karelska halvön!
  Stalin beordrade:
  - Dra upp krafterna och släpp! På vintern är tyskarna inte så starka. Det kommer att gå att pressa dem kapitalt!
  Vasilevsky noterade:
  - Det är nödvändigt att förhindra djupa genombrott, och där kommer vår styrka att ta fienderna!
  Stalin vrålade:
  Vi kommer att kämpa för kommunismen!
  Voznesensky levererade gladare nyheter:
  - SU-100 är redan inbyggd, i metall och redo för massproduktion. Chassi baserat på T-34. Ganska lätt att tillverka. Projektilen är nästan klar för den nya pistolen. Så SU-100 kommer redan att dyka upp på fronterna. Imorgon går den första maskinen till fronten!
  Stalin nickade gillande.
  - Det gjorde mig åtminstone glad! Men T-34-85 har ännu inte tagits ur produktion. Inte nog med det, gör rustningen tunnare och minska vikten till tjugo ton. Striderna visade att det inte kunde bli värre!
  Voznesensky noterade:
  - Du kan göra rustningar av trä! Vi tillverkar hundratals sådana stridsvagnar om dagen, till och med fler än nazisterna. Men våra fordon skjuter lätt ner Fritz även med lätta pansarvärnskanoner.
  Zjukov noterade:
  - Där är Gerda. Det här är en så cool dam! Hon slog ut många av våra stridsvagnar och vapen.
  Stalin nickade.
  - Vi behöver fånga henne, och steka hennes bara klackar. Smärtsamt cool tjej!
  Zjukov höll med:
  - Du måste ta tag i den! Och vi kommer att förgöra nazisterna!
  Beria nickade och gurglade:
  Låt oss göra en speciell operation!
  Stalin noterade med en suck:
  - Det här är en jättebra idé, men ... Vi behöver fortfarande göra klart något!
  Beria vrålade:
  - Låt oss fånga dem alla!
  Stalin skakade på huvudet.
  - Nej... Att döda hjältar är inte bra! Jag vill att Gerda ska hämtas till mig! Detta är brådskande!
  Beria noterade:
  - Leva?
  Stalin bekräftade lätt:
  - Det är klart, jag lever!
  Beria gurglade och blåste ut sina kinder:
  - Allt det omöjliga, det kanske jag vet säkert!
  Flera tjejer dök upp i korta kjolar och med bara ben. De bar på glas vin och blinkade åt GKO-medlemmarna.
  Zhdanov noterade:
  - Vi behöver fler tjejer i armén! De fixar det där!
  Stalin sa:
  - Jag belönar Anastasia, Mirabela, Akulina med "Stjärnan av ärans orden" med diamanter! Ära till Sovjetunionen!
  Alla ropade unisont:
  - Ära till hjältarna!
  Och de klappade i händerna.
  En av flickorna bugade och knäböjde och kysste Stalins stövlar.
  Den högsta befälhavaren hällde vin över henne och vrålade:
  - Vår styrka är vår knytnäve!
  Beria kvittrade:
  Hitler är en dåre!
  Stalin invände:
  - Inte en dåre, utan förkroppsligandet av svek!
  Och alla applåderade igen.
  . KAPITEL #12
  Staden Ulyanovsk var helt omringad, men höll hittills ... Det är redan slutet av november och det snöar med frost. Tyskarna är inte särskilt sugna på att anfalla, och än så länge skjuter de.
  I luften är vädret inte särskilt flygigt. Men tjejerna kämpar fortfarande och visar mirakel av mod.
  Gerda med sin besättning på Panther-2. Men Panther-3-stridsvagnen borde dyka upp snart och krigaren vill verkligen slåss på den.
  Under tiden skjuter hon på sovjetiska positioner.
  Med sin bara fot riktade hon kanonen mot målet och sköt. Hon slog sönder sovjeten trettiofyra och kvittrade:
  - För heliga Preussen!
  Charlotte sköt också från kanonen, genomborrade den sovjetiska haubitsen och gnisslade:
  - Vår lycka i tiderna!
  Christina sköt också, träffade fienden med sina bara fötter och kväkade:
  - För sådana killar som är värda oss!
  Magda sköt också mycket exakt och kvittrade:
  - För imperiets storhet!
  Och på den nyaste SU-100:an slåss Elizabeth fyra.
  Tjejerna har bemästrat den nya självgående pistolen och skjuter.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och sjöng;
  Den fascistiska bödeln sliter ut sina axlar,
  Här är ställ, tång, borrar till hands!
  Han vill förlama själens kropp,
  Obetydligt monster, men ser coolt ut!
  
  Han lovar pengar, skepp i havet,
  Vad ens en titel kan ge!
  Sätt dig verkligen på spel,
  För honom är du trots allt bara ett lik och en lek!
  
  Han vill veta om vår verksamhet,
  Vad är nytt i kedjan av de fattiga att boja!
  Därför kommer jag att köra generöst komma överens,
  Att glömma sin pappa och till och med sin mamma!
  
  Men vi kommer att betjäna fosterlandet fast,
  Vi kan inte brytas av bödelns grymhet!
  En gren kommer att böja sig från en vindpust,
  Och nakna bebisar gråter!
  
  Ja, jag förlorade den första svåra omgången,
  Men den Allsmäktige kommer att ge en chans att ta igen!
  Och då kommer jag själv att skicka fienden till knockouten,
  Min knytnäve kommer att käka reptilen ordentligt!
  
  Fosterlandet ger mig sådan styrka
  Att det är möjligt att övervinna smärtan av all tortyr!
  Och gå ut ur denna bottenlösa grav,
  För att inte bli uppslukade, arga björn!
  
  Lite till och frälsningen är nära -
  Vi kommer att vinna över fienden!
  Att leva i skyddet av kommunismens ljus,
  Så att solen översvämmer huset med guld!
  Och tjejerna sjöng och sköt från en ny dödlig kanon. De är extremt formidabla krigare.
  Elena sa med ett skratt:
  - Kommunismen kommer att byggas, vi tror på den!
  Catherine höll med om detta uttalande:
  - Låt oss bygga kommunismen, så blir det en triumf!
  Euphrasia tog den och gurglade, sköt med hjälp av hennes bara tår och träffade Pantern.
  Då gnisslade krigaren:
  - Åh, kommunism, kommunism! Sofismen kommer att krossas starkt!
  Och "Panther", slog i pannan och på avstånd.
  Det här är tjejerna som du inte kan knäcka så lätt.
  Nu kommer december... Japanerna slutade nästan slåss i kallt väder.
  Men på himlen, trots vintervädret, är det fortfarande slagsmål.
  Här är Toshiba och Toyota, två japanska piloter som slåss som desperata stjälare.
  Toshiba slår ner sovjetiska flygplan med sina bara tår och utbrister högst i lungorna:
  - Jag har en supertjej!
  Toyota, som slår ut en rysk kämpe och blottar sina pärlande tänder, bekräftar självsäkert:
  - Och det finns en kvinnlig hyper!
  Japanska kvinnor är naturligtvis kämpar för kolossal startkraft. En samurajs ära kan inte motstås.
  Men himlen är i alla fall fortfarande i full gång.
  Och på land tog fyra ninjaflickor upp utrotningen av sovjetiska soldater.
  Den blå ninjatjejen höll en kvarnmottagning, skar av flera ryska fighters och med sina bara tår lanserade en ärta av sprängämnen med kolossal destruktiv kraft.
  Hon rev upp den och twittrade:
  -Hej Japan!
  Den gula ninjatjejen sjöng också fjärilstekniken med svärd. Hon avbröt ett antal rivaler och skrek:
  - För kommunistisk hämnd!
  Och med bara tår, hur man lanserar en förödande present av förintelse.
  Sedan mumlar han:
  - För Japans storhet!
  Den röda ninjatjejen höll en helikoptermottagning med svärd. Med bara tår kastade hon en dödlig dödsgåva och skrek:
  - Till min älskade!
  Och så sa hon:
  - Och var tar den kommunistiska hämnd?
  Den gula ninjatjejen, som högg ner ryska soldater och återigen kastade en granat med sin bara häl, utfärdade:
  - Och trots att det blir soppa med en katt!
  Den vita ninjatjejen, som högg sina rivaler och kastade en dödsgåva med sina bara tår, utfärdade:
  - Vi kommer att vinna för kommunismens idéer!
  Och alla fyra krigarna kommer att skratta i kör och visa sina pärltänder.
  December gick snabbt... Efter belägringen intog tyskarna både Ufa och Saransk. Men Ulyanovsk höll ändå ut i en fullständig blockad.
  Stalin beordrade det nya året att till varje pris hålla staden där Lenin föddes.
  Men tyskarna, trots frosten, närmade sig redan Kazan. Så Sovjetunionen var på gränsen till en fullständig kollaps.
  Vad man ska göra i Sovjetunionen har ännu inte varit klart och idéer.
  Stalin firade det nya året i Moskva och i bunkern. Hans blick var dyster, men lusten att slåss försvagades inte.
  Hitler bestämde sig under tiden för att ordna en fars för sig själv, i Libyen, där det är varmt.
  Och där njöt han av spektaklet med att slåss mot gladiatortjejer.
  Det hände inte mycket på nyårsafton, förutom bombningen av Moskva.
  Och släppet av den första "Panther" -3-serien. Denna stridsvagn hade tjockleken på rustningen på "Tiger" -2, men med stora sluttningar, och vägde bara fyrtiofem ton. Och dess höjd har minskat med mindre än två meter. En kraftfull motor på 1200 hästkrafter är placerad i ett block och tvärs över transmissionen. Själva bilen visade sig vara perfekt beväpnad och med utmärkt optik och en hydraulisk stabilisator. Och i det smala tornet fanns en kanon på 88 mm i 100 EL, mycket exakt och pansargenomträngande.
  Gerda och hennes team åkte iväg i den här bilen. Perfekt och lättare löparutrustning, sprang perfekt genom snön. Denna tank är perfekt överlag. Och hans rustning med stora sluttningar skyddar perfekt pannan på bilen. Den övre delen av 150-millimeters fodral är särskilt starkt skyddad i en vinkel på 40 grader från horisontalplanet. Och det här är cirka 330 millimeter pansar i en vinkel på nittio grader. Inte en enda sovjetisk kanon kommer att penetrera toppen av Panther-3-skrovet. Botten upptar en tredjedel av pannan på kroppen vid 120 mm och i samma vinkel, och dessutom nästan ogenomtränglig.
  Pannan på tornet är 185 millimeter tjock och i en vinkel på 50 grader, också ogenomtränglig för sovjetiska vapen.
  Men här är sidorna svagare på 82 mm med sluttningar, och de kan tas. Speciellt SU-100, en ny sovjetisk självgående pistol som snabbt vinner popularitet bland trupperna på grund av dess enkla produktion och pansargenomträngande kanon.
  Gerda avlossade det första skottet mot de sovjetiska trupperna. Hon genomborrade IS-2-stridsvagnen och uttryckte sig:
  - Det här är en bra fighter!
  Charlotte noterade, sköt mot fienden och bröt igenom den sovjetiska maskinen genom att trycka på knappen med sin bara häl:
  - Den här tekniken är nästan felfri!
  Kristina, med sina bara tår siktade på en snabbskjutande, automatisk tysk kanon, noterade:
  - Pansar ombord är ganska svagt! Vi skulle ha en kraftfullare bil!
  Magda sköt också med bara foten och tog den i raseri och skrek:
  - Det skulle bara finnas en trojka, men en trojka leka!
  Och tjejerna skrattade unisont ... Tanken är riktigt bra, speciellt dess köregenskaper.
  Klarade stridstester och bilen E-100. Hon är dock tung. Men väl skyddad. Och hennes vapen kan inte tas så lätt.
  Och i den sitter också tyska tjejer. Och trots kylan barfota och i bikini.
  Adala, som sköt på motståndare och träffade fienden, uttryckte sig logiskt:
  Vi kommer att leva under kommunismen!
  Och med bar häl, hur man trycker....
  Agatha, som sköt på sovjetiska positioner, slog motståndare med sina bara tår, gnisslade:
  - Och storheten i vår seger kommer att vara i århundraden!
  Agnes sköt också granatsplinter mot det sovjetiska infanteriet, naturligtvis med sin barfota, och skrek:
  - Nej, vi ger inte efter för Führern!
  Flickan på stridsvagnen, Athena, dunkade fienden med sina bara tår och skrek:
  - För Führern, inte Führern!
  Agnes skrattade och sa:
  Vi är en stam av supermän!
  Andriana, som sköt mot det sovjetiska batteriet och förstörde fiendens positioner, visade sin tunga och utfärdade:
  - Tyskarnas storhet känner igen planeten!
  Och med sitt bara knä, som om han skulle sätta press på fienden.
  Agatha, som ledde elden, noterade:
  - Vi kommer att slita draken i stycken ...
  E-75-stridsvagnen var ännu inte klar. Führern krävde att vikten skulle vara sextiofem ton och motorn 1500 hästkrafter för hög rörlighet, med sidopansar på minst 170 mm i höga sluttningar. Och det tog tid.
  Men medan nazisterna ändå vinner... I januari föll Ulyanovsk äntligen. Fritz började storma Gorkij och Kazan.
  Hittills klättrade de bortom Moskva.
  Stalin var rasande, men det fanns inget han kunde göra. Faktiskt, vad gör du här, ett fullständigt misslyckande ...
  Men flickorna slåss i himlen och på marken ...
  Så Natashkas SU-100 krossade ett tyskt attackflygplan med ett flyganfall. Det blev ganska coolt. Fast inte riktigt smart och fyndig. Men Natasha är inte en förstaklassare alls, och hur hon kommer att gräva.
  . Nu var flickan i den redan välbekanta T-34-tanken. Bara en liten vän. Tornet är större, och pistolen är 85 mm istället för 76. Underredet är detsamma.
  Flickorna vände sig om. De är samma som tidigare, i samma bikini. Och här är en sovjettillverkad bil. Det finns även skal på plats.
  Stålmannen-Natasha flinade med en nöjd blick:
  - Var är nazisterna?
  En bild av en ung budbärare dök upp inne i tanken. Den lilla pojken kvittrade:
  - Det här är en stridsvagn som dök upp på andra världskrigets fronter under det fyrtiofjärde året och som fortfarande är i tjänst med Röda armén. Motstående honom, E-25. Självgående pistol med 88 mm kanon och 120 mm frontpansar. Skönt att kämpa!
  Faktum är att på avstånd, med stor svårighet, kan du se en tysk självgående pistol. Squat, med en lång bål. Okänd för flickorna som lämnade fronterna av det stora fosterländska kriget så tidigt. Men Stålmannen-Natasha noterade omedelbart:
  Hon kan ta oss. Hon har en längd på 71 EL.
  Zoya föreslog omedelbart:
  - Du bör röra dig för att inte bli påkörd!
  Futuristen Angelica anmärkte irriterat:
  - Helvete! De halkade genast en bil som var överlägsen oss!
  Deras unga kurator-officer förklarade argt:
  - Och det är fortfarande en bagatell! E-75 skulle vara ännu värre! Du skulle inte ha brutit igenom det från någon vinkel. Och fortsätt så!
  Stålmannen-Natasha korsade sig och väste:
  - Som en sann kommunist säger jag dig - åt helvete!
  Futuristen Angelica skällde och stampade med bara foten:
  - Låt oss uppträda!
  Den sovjetiska bilen startade lite långsamt och surrade. Det är orealistiskt att ta hål på tysken i pannan och Fritz borde ha gått ombord. Men prova? Han spränger ur sin långpipiga kanon ... Det återstår bara att lita på farten.
  Stålmannen-Natasha arg. En vanlig tysk självgående pistol, och till och med lättare än en trettiofyra, är så mycket överlägsen i prestanda. Här blir man ofrivilligt galen.
  Den sovjetiska bilen närmar sig. Som tur är är växellådan bättre än tidigare.
  Svetlana vilar sina bara klackar och kvittrar:
  - Führern snabbt vi vänder!
  Futuristen Angelica bekräftar detta:
  Vi kommer att förstöra Hitler!
  Den guldhåriga Zoya skrek:
  - Ge honom ett snabbt slag!
  I det ögonblicket träffade ett tungt granat av den nazistiska kanonen precis vid basen av tornet. Flickorna lyftes upp och bars i den sönderrivna metallen.
  Och en sekund senare var alla fyra nästan helt nakna i trosor och hängde på ett stativ. En eld flammade upp under skönheternas bara fötter. Lågorna slickade flickornas nakna, graciösa sulor.
  Stålmannen-Natasha försökte rycka, men hennes ben var ordentligt fastklämda i stockarna och de sträckta ådrorna gjorde väldigt ont. Det var ett klassiskt ställ, med traditionell hälrostning. Och flickornas ben är väldigt sexiga, och elden som slickar sulorna gör dem ännu mer attraktiva.
  Men det gör ont i skönheterna. De försöker bli fria. Men kuddarna är väldigt starka. Och valkyrietjejerna hänger också tyngder på honom.
  Även krigare i korta kjolar, med bara fötter, bara händer, men kropparna är täckta med silverringbrynja. De krattar eldar med prickar och kastar upp kol så att hälarna steks mer.
  Här vrider stativet skarvarna, och brasan frites underifrån. Och så dök en prins från kung Wilhelms dynasti upp. I händerna på den höga pojken, prins-demiurgen som bytte ut den andra miljonen dollar mot en position i SS, en piska av taggtråd. Och även hennes valkyrior värms upp med en eldkastare.
  Prinsguden blinkade, och hur han skulle slå Stålmannen-Natashka på den muskulösa ryggen. Även om flickan är modig, drabbades hon av sådan smärta från hälarna till bakhuvudet att skönheten skrek vilt.
  Pojken-prinsen slog ner nästa slag mot Zoya. Trots att hon bitit ihop tänderna hårt kunde hon inte låta bli att skrika. Och på baksidan syntes blodiga ränder och brännskador.
  Barbarossa Jr sa med ett flin:
  - Du behöver fortfarande lära dig!
  Nästa slag föll på Futurist-Angelica. Och den här tjejen kunde inte låta bli att skrika. Pojken satte sitt barns barfota i elden. Med kvicka fingrar tog han fram en kolbit och kastade den röda besten i ansiktet. Hon skrek ännu högre, det gjorde ont!
  Barbarossa Jr. sa med en nöjd blick:
  - Men du ville följa med tyskarna!
  Sedan slog han Svetlana också. Eftersom hon inte knöt ihop käken skrek hon också. Ändå var en piska av glödhet taggtråd ännu mer smärtsam än lågorna under bara fötter. Dessutom är tjejerna redan vana vid att gå utan skor i åratal, och deras fotsulor är väldigt elastiska och hållbara.
  Men elden bränner dem också. De håller redan valkyriorna i sina händer och piskar från glödhet tråd.
  Stålmannen Natasha skrek till fullo:
  - Ja vad är det?
  Barbarossa Jr. säger:
  - Förhör med motsträviga damer! Du är i fångenskap och kommer att svara för allt!
  Natasha noterade:
  Vi vill inte dö så här! Kom igen, låt oss gå, så kommer vi att fortsätta kämpa!
  Barbarossa Jr morrade:
  - Varför släppte du dig?
  Angelica svarade:
  - Vi är häxor, och vi kan ge mannen som kommer att rädda oss den mest värdefulla gåvan av alla möjliga!
  Barbarossa Bock blev förvånad:
  - Ja, och vad ska du ge mig?
  Natasha sa självsäkert:
  - Vi ska göra dig till en evig ungdom, och du kommer aldrig att bli gammal!
  Den lilla pojken nickade.
  - Ja, jag kan släppa dig! Men hur kan du bevisa det!
  Natasha sa:
  "Ställ in handen i elden så blir du inte skadad!" Du ska se att vi kan trolla!
  Barbarossa Jr. lade försiktigt in handen i elden, scrollade och svarade med ett leende:
  - Jo det kan du! Tja, vad är din frihet i utbyte mot min odödlighet!
  Och tjejerna har en ny chans. Och kriget pågår fortfarande ... I januari intogs Gorkij och Kazan.
  I början av februari intog tyskarna och finnarna och svenskarna Karelen och fortsatte att storma Arkhangelsk. Situationen har förvärrats dramatiskt.
  Elizabeth överfördes till SU-100 till denna stad.
  Hon slogs där. Februari och frost. Men tjejerna kämpar fortfarande barfota.
  SU-100 väger endast arton ton med skottsäkert skydd. Hon är sårbar, men rörlig. Och det är inte meningen att hon ska stå i bakhåll, hon måste röra sig så att hon inte blir påkörd.
  När du rör dig blir tanken varm och tjejerna i barfota och i bikini är inte så kalla.
  Elizabeth, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Men de är förutsättningarna! Och här är det onsdag! Men kylan är bra för hälsan! Kallt väder är bra för vår hälsa!
  Och med bara tår, hur man laddar nazisterna. Och T-4 den här lilla tanken är trasig.
  Krigare bör noteras kämpar av en kolossal klass.
  Ekaterina skjuter också med sina bara fötter och skriker:
  - Kommunism att vara!
  Elena, som också sköt mot fienden och slog igenom honom, skrattade öronbedövande:
  - En galen seger väntar oss!
  Ephrasia som slog genom Wehrmachts stridsvagnar, med sina bara ben, blå av kylan, svarade självsäkert:
  - Ingenting kommer att stoppa oss!
  Dessa krigare är bara super!
  Men tyvärr, deras hjältemod är extremt litet... Archangelsk föll också... Tydligen finns det inte tillräckligt med ammunition....
  Tyskarna rör sig bakifrån mot Moskva. I mars utspelade sig striderna för Ryazan. Hitlers horder flödar runt från öster...
  Vissa brådskande åtgärder behövs.
  Moskva håller fortfarande ut och Stalin har samlat ett säkerhetsråd. Diskussionen var nervös. Det fanns inga nya idéer.
  Endast Beria föreslog:
  "Kanske borde vi verkligen erbjuda fred till det tredje riket på vilka villkor som helst, så länge de inte rör oss!"
  Stalin svarade argt:
  - Det här är inget konstruktivt förhållningssätt kamrat Beria! Vi behöver starka drag!
  Marskalk Vasilevsky svarade ärligt:
  - Ers excellens har inga reserver! Nästan alla hamnade i ojämlika strider. Utöver SU-100 finns det inga andra typer av nya vapen i serien. Det är sant att IS-3 kommer att vara klar snart, men den här tanken är svår att tillverka, och det kommer att vara svårt att lansera den i en serie under de nuvarande förhållandena.
  Marskalk Zjukov noterade argt:
  - Om du inte kan vinna, då är det bara en sak kvar - att dö med värdighet!
  Stalin ville säga något, men en barfotaflicka i kort kjol dök upp. Med sina bara klackar kom hon med ett utskick.
  Stalin körde ögonen över den och vrålade ilsket:
  - Leningrad, oförmögen att stå emot hunger och många månaders blockad föll! Nu har vår andra stad erövrats av Fritz!
  Marskalk Zjukov spred sina händer och noterade:
  - Åh, den store Stalin ... Det är hemskt!
  Beria föreslog:
  - Kanske för att hedra detta skjuta tusen människor?
  Högste befälhavaren skrek:
  - Håll käften din skallige idiot! Något måste göras!
  Molotov föreslog, stammande och nervöst strök flickornas bara knän:
  - Låt oss erbjuda tyskarna en tillfällig vapenvila, och först därefter inleda fredsförhandlingar på vilka villkor som helst.
  Stalin kväkade:
  - Prova! Men det blir ingen kapitulation. Moskva kommer att falla, vi kommer att föra ett gerillakrig!
  Beria noterade med ett smickrande leende:
  - Men det här kommer bara att öka omfattningen av människors lidande, kamrat Stalin. Kanske...
  Stalin slog beslutsamt näven i bordet:
  - Inte! Låt Molotov föreslå förhandlingar! Och inget annat, skit till slutet!
  Tyskarna omringade Ryazan i mitten av mars. Upplevde brist på ammunition gjorde de sovjetiska trupperna ett genombrott från staden.
  Alenka och hennes team springer, barfota flimrande på vårens smälta snö.
  Flickan skjuter på nazisterna och sjunger:
  - Ära till vår ande, ära till det stora landet!
  Och med sin bara fot kommer han att kasta en mordisk dödspresent. Och sprid nazisterna åt alla håll.
  Anyuta, som skjuter mot motståndare, utfärdade:
  - Och vårt slag, en helig gåva, och en avgift!
  Alla springer också, skjuter mot nazisterna, kastar ett explosivt paket kol med sin bara fot och väser:
  - Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och nu skriker den gnistrande Maria, som skjuter mot nazisterna och klipper dem ordentligt och morrar med sina tänder:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och hennes bara häl skickade ut ett förödande paket av död och förkrossande.
  Marusya, som skjuter mot nazisterna, konstaterar ganska logiskt:
  - Kommunismen kommer aldrig att blekna!
  Matryona, som skjuter mot fienden och skär ner leden, noterar ganska logiskt och rationellt:
  - Och tron på partiet kommer att finnas kvar i århundraden!
  Och bara tår kommer att kasta en present av förintelse.
  Flickorna flydde från ringen. Men läget är fortfarande spänt.
  Och de har ingenstans att ta vägen.
  Tjällossningen försenade tyskarnas frammarsch en aning. Dessutom förenade nazisterna med Japan och fortsatte till ockupationen av Centralasien.
  Det distraherade också dem och april gick relativt lugnt. Och i maj släpptes äntligen den första sovjetiska stridsvagnen IS-3. Och han kunde levereras till första maj-paraden.
  Den åldrade och försvagade Stalin tittade på detta, krökt. Hans uttryck var dödligt trött.
  IS-3 kunde, med tanke på den mödosamma produktionen, fortfarande inte bli seriell.
  Dess väsentliga skillnad från de två var bara formen på tornet. Hon var som ett flygande tefat, och hennes panna var som en tranäbb. Naturligtvis skyddade den ökade lutningsvinkeln den främre delen väl, men komplicerad produktion. Dessutom var den nedre delen av pannan sårbar, och om en projektil träffade där, så rikoscherade den inte längre.
  Stalin viftade med handen och försvann in i bunkern, nästa nazistiska räd började. TA-400 och Yu-287 med en bakåtsvept vinge deltog i luftangreppen.
  Och återigen avfyrade de ballistiska missiler styrda av vingar på radion.
  Kreml fick betydande skador.
  Stalin tänkte allvarligt på flykten från deras Moskva.
  I mitten av maj, efter att ha slutfört omfördelningen av Centralasien, inledde nazisterna en offensiv mot Moskva från öst och väst. Ytterligare en hård strid följde.
  Sovjetiska trupper kämpade heroiskt. Men krafterna är för ojämlika. E-75 Tiger-3-stridsvagnarna dök också upp i striderna. Och massivt "Panther" -3. Sådana slagsmål, låt oss säga, är extraordinära.
  I slutet av maj i början av juni slutförde nazisterna den praktiskt taget fullständiga inringningen av Moskva.
  Stalin meddelade högtidligt att han skulle stanna kvar i huvudstaden och stå där till döden.
  Moskva besköts och bombades. Hon var omgiven av mycket kraftfulla försvarslinjer, som inte är så lätta att övervinna. Enorma lager av ammunition och mat var koncentrerade till huvudstaden.
  Och Stalin i den underjordiska staden var relativt säker.
  Hitler beordrade den 22 juni 1945, när exakt fyra år hade gått sedan starten av det stora fosterländska kriget, att stoppa attacken mot huvudstaden, istället för att systematiskt förstöra den med artilleri och flygplan. Och fortsätta att självsäkert bomba.
  En baserad offensiv flyttade till Sibirien. Det var nödvändigt att ta Sverdlovsk och Tjeljabinsk tills dessa städer täckte snön ... I slutet av juni i början av juli intogs båda nyckelstäderna efter envisa strider ... Tyskarna rörde sig över Sibirien. Sovjetiska byar föll en efter en.
  Här närmade sig nazisterna i september 1945 Novosibirsk. Det utbröt också strider för denna uppgörelse.
  Röda armén stred tillsammans med den lokala milisen. Tamara kämpade här som en hjältinna.
  Det är slutet av september, det snöar och det fryser. Och bataljonen flickor kämpar barfota och visar ett underbart hjältemod.
  Och krigarna slåss som pantrar.
  Tamara svängde om, kastade ett explosivt paket kol med sin bara fot och gnisslade:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kan besegra oss!
  Andra tjejer ryter desperat:
  - Vi kommer att dö, men vi kommer inte att kapitulera!
  Och striden fortsätter...
  Novosibirsk föll först i början av november... Kriget fortsatte. Sovjetunionen kapitulerade fortfarande inte. Moskva var blockad och under beskjutning.
  I den underjordiska staden förvarades ett strategiskt utbud av mat och ammunition, så att det gick att hålla ut ganska länge.
  Tyskarna bombade och besköt hela staden staden.
  Det fanns också en ny tung stridsvagn "Rat". Denna maskin vägde två tusen ton och var beväpnad med flera vapen.
  Ett fordon med 400 mm pansar användes som en genombrottsstridsvagn... Klarade ett stridstest....
  Men fastnade på igelkottar och förstördes av en kamikazepilot som rammade henne.
  Ändå verkade en ny tank "Rat" -2 ännu större och tyngre ...
  Stalin firade nyåret 1946 i Moskva, som ännu inte hade tagits. Sovjetunionens store ledare räknade med ett mirakel. Moskva har blivit en riktig fästningsstad.
  Livsmedelsförsörjningen skulle kunna räcka i ytterligare ett par år, och med tanke på nedgången i befolkning på grund av bombningar och beskjutning, längre. Men ammunitionen berodde på hastigheten och intensiteten i överfallen.
  Beria anmärkte ändå:
  - Kanske kommer kamrat Stalin att hålla med Hitler om vår frihet?
  Den högsta befälhavaren förklarade resolut och slog näven bestämt i bordet:
  - Jag pratar inte med kannibalerna Lavrenty! Förstår du!
  Beria anmärkte med en suck:
  Låt oss hoppas på ett mirakel!
  Stalin anmärkte och skrek:
  -Tålamod och lite ansträngning!
  . EPILOG
  Nytt 1946 ägde rum i lokala strider. Tyskarna och japanerna erövrade gradvis alla större städer. Verkhojansk var den sista som föll i augusti. Tyskarna hade nya stridsvagnar AG-50 i form av en pyramid.
  Tamara och hennes team kämpade desperat i Verkhojansk.
  Tjejerna var som alltid barfota och i bikini.
  De stod till döds. Och med sina bara tår kastade de explosiva paket med dödlig kraft.
  Och sedan, när ammunitionen tog slut, kunde de gå genom källare och tunnlar in i taigan.
  De var redo att ta till vapen och föra krig igen, även om det var ett gerillakrig.
  Partisanzoner uppstod i Sovjetunionen och ett underjordiskt krig utspelade sig.
  Huvudstaden höll fortfarande ut, så Hitler ville svälta ut den och rädda sina soldater, av vilka alltför många redan hade dött.
  Och flickorna utrotade under tiden nazisterna och japanerna, på en mängd olika sätt och metoder.
  Speciellt Natasha och hennes team.
  Och de hamnade tillbaka i T-34-85. Bilen är verkligen inte ny. Och i slutet av det fyrtiosjätte året, föråldrad.
  Och här är AG-50. Den liknar en låg pyramid med en mycket lång stam. Maskinen är hela sextiofem ton. Pansarets tjocklek från alla vinklar är 250 mm i en vinkel. För skal är T-34 absolut ogenomtränglig.
  Stålmannen-Natasha väste irriterat:
  - Det är som ett jobb! Höj berget!
  Futuristen Angelica såg sig omkring. Nu var de i sina traditionella bikinis. Och något vackert kom att tänka på.
  Och Svetlana tryckte på spakarna med sina bara klackar och körde tanken. Hon väste:
  - Manövrera! Endast manöver!
  AG-50 är utrustad med en kraftfull 105 mm kanon med en pipa längd på 100 EL. Han kan slå på stort avstånd. Dessutom spelar de trettiofyra med rustningskvalitet ingen roll. En träff och det är över.
  Svetlana börjar gunga den sovjetiska stridsvagnen. Fienden skjuter. Projektilen rör till och med en aning vid pansringen. Men som tur är glider det. Men kraften är kolossal - en urankärna.
  Stålmannen-Natashka viskade med sina scharlakansröda läppar:
  - På ikonerna med sorgsna ansikten - imperiet kommer att födas på nytt!
  Futuristen Angelica sköt med sina bara tår. Skalet träffade en stationär pyramidformad tank. Och gled av rustningen till en rikoschett. Hon är väldigt sluttande och cementerad.
  Den tyska stridsvagnen är naturligtvis ogenomtränglig, från alla vinklar, även för IS-7. Och var är T-34-85 framför honom.
  Återigen skjuter de tyska... Svetlana tryckte på sin bara häl på bromsen. Och hon kunde undvika tanken från nederlag. Även om den dödliga presenten gled väldigt nära.
  Stålmannen-Natasha sa i ilska:
  - Ja, vi körde fast!
  Futuristen Angelica skrattade. Hon slet kallt av sig behån. Exponerade höga bröst med jordgubbsnipplar. Hon blottade sina pärlande tänder. Och kvittrade:
  - Coward spelar inte hockey!
  Och tryckte hennes röda bröstvårta på avtryckaren. Sådan är hon en djärv och gnistrande djävul. Eller kanske en snäll, inkarnerad rysk ängel.
  Projektilen flög ut ur en inte alltför lång mynning. Den svepte förbi ... Och landade precis i bagageutrymmet på en tysk AG-bil. Slog av honom som en smällare.
  Och alla fyra tjejerna i kör skällde:
  - En, två - jag fattar! Fritz gav hornen så!
  Och hur de skakar på sina bara fötter. Här är tjejerna! Och när de använder bar bröstkorg när de skjuter är det hundra gånger effektivare.
  Stålmannen-Natasha sa med ett leende:
  - Den här tanken är nu säker för oss. Men hur ska man förstöra det?
  Zoya föreslog med ett leende:
  - Och i fighting cowboy-stil kommer vi att sopa bort det!
  Svetlana påskyndade rörelsen av sin tank. Men fienden vände sig plötsligt om och rusade i hälarna. Han accelererade förvånansvärt snabbt: trots allt en gasturbinmotor. Och den var klart snabbare än T-34-85.
  Som en elefant som flyr från Moska. Allt skulle vara bra. Men elefanter kan till och med röra sig väldigt snabbt.
  Stålmannen-Natasha trampade argt på rustningen med sin bara fot och vrålade:
  - Här! Tja, hur släpade vi efter nazisterna!
  Zoya sjöng med sorg i rösten:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld!
  Och skakade hennes hår, färgen av bladguld.
  Futurist-Angelica sjöng med förtjusning och sköt ytterligare en projektil. Han träffade den bepansrade aktern och bröt.
  - Går aldrig tidigare skådade drömmar... Är det försenade kransar som vävs... Gerasim var dum en gång! Nu bannar han!
  Svetlana sa strängt:
  - Att svära obsceniteter är vulgärt!
  Stålmannen-Natasha ville säga något kvickt. Men så dök en annan fasciststridsvagn upp. Denna gång E-75. Också väl skyddad i pannan, men mycket sämre från sidorna. Det är sant att de trettiofyra fortfarande inte kan bryta igenom det.
  Den här gången tog Zoe av sig behån. Och blottade den röda bröstvårtan.
  Hon tog den och tryckte på avtryckaren med bröstet. Vapnet fungerade...
  Granaten träffade igen direkt i pipan på en massiv pistol. Och den hundrafem millimeterskanonen var ur funktion.
  Och denne tysken rusade i hälarna. Ett bra sätt att inaktivera de mest skyddade fordonen är att slå i trunkarna.
  Stålmannen-Natasha förklarade glatt:
  - Här ser du! Vi vinner!
  Och här är den tredje tanken. Denna gång "Royal Lion". Han har ett vapen, en 450 mm bomb. Om något sådant är jävligt, kommer det inte att verka lite alls.
  Stålmannen-Natasha bestämde sig den här gången för att skjuta sig själv. Hon tog av sig behån. Vilken lång och fast bröstkorg hon fortfarande har. Fräsch som en tjej. Och krigaren kommer att ta den och trycka på den med en rubinnippla.
  Skalet flög ut ... Och "Royal Lion" kom rakt in i tunnan. Och hur den enorma bilen kommer att explodera. Att ett par stridsvagnar som stod i kanterna flög av flera hundra meter.
  Ja, och trettiofyra skakade. Bilen nästan välte och lyftes från marken.
  Futurist-Angelica slog till och med pannan när hon landade och skrek:
  - Som hästar åsnor!
  Och hon hotade Fritz med knytnäven.
  Stålmannen-Natasha var nöjd och blottade sina pärlande, mycket stora tänder:
  - Här gav vi på fienden! Som det ska vara!
  Zoya sjöng med förtjusning:
  - Kärlek och död! Gott och ont! Vad är heligt, vad är synd... Men jag bryr mig inte!
  Och flickan flyttade sin bara fot på metallen.
  Nästa fiende är E-100. Bilen är farlig. Med en bombkastare och en 75 mm kanon med mycket lång pipa. En sådan överfallsmodifiering och kapabel att utföra rollen som en tankförstörare. Och en sjuttiofem millimeter kanon för en sovjetisk stridsvagn skulle räcka.
  Och bombplanets tunna är täckt med en mössa.
  Stålmannen-Natasha korsade sig med sin bara fot och kvittrade:
  - Ska vi slå honom?
  Zoya, som blottade sina tänder, höll med:
  - Självklart ska vi!
  Futuristen Angelica tryckte på avtryckaren med sin röda bröstvårta. Vapnet fungerade. Det spottade ut en mördare anklagelse. Och hon bröt den relativt tunna men långa pipan på en tysk kanon.
  Svetlana twittrade entusiastiskt:
  - Bra! Låt mig skjuta nu!
  Och krigaren blottade också hennes överkropp. Hela fyran av bröstet är på toppen. Och mycket vacker, sexig, förförisk. Så med sådana tjejer vill man älska. Tja, vad kan vara bättre än dem? Förmodligen bara andra tjejer!
  Och så fångade flickan ögonblicket när kepsen började öppnas. Och med sin röda bröstvårta, hur man skjuter en projektil mot ett tyskt bombplan.
  Och Fritz hade inte ens tid att blinka... Så fort han tar den och exploderar... Rökande metall spreds åt alla håll.
  Svetlana gnuggade sina starka händer och gnisslade:
  - Jag är en riktig draktjej!
  Och vad han skrattar! Och han kommer att ta det och visa sin tunga!
  Stålmannen-Natasha tog det och sjöng entusiastiskt:
  - Patriot! Sovjetpatriot! Hur många Fritz dödade du!
  Zoya tog upp låten och skakade på sitt bara bröst och fortsatte:
  - Patriot! Röd patriot! Och tjejer alla dina drömmar!
  Och även krigaren hur man tar det och brast ut i skratt! Och tungan kommer att visa sig! Och blottade sina tänder!
  Och flytta spaken med bara fötter...
  Tjejerna här är klart bäst trots att de har en omodern tank. Och de fortsätter att partiska.
  Men den 20 april 1947 började ett nytt angrepp på Moskva. Den deltog av japanerna och turkarna och hela den främmande armén.
  Hitler, till slut, tog slut på tålamodet och han bestämde sig för att avsluta Sovjetunionen. Och personligen med Stalin, förknippade med honom gerillakriget som fortfarande brinner på Rysslands territorium.
  Som, om Moskva faller, då kommer kriget utan tvekan att ta slut.
  Och ett avgörande, allmänt överfall började.
  De supertunga stridsvagnarna "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 och andra gick också till attack.
  För det första besköts staden med ballistiska missiler.
  Och de stridande, osårbara disketterna från det tredje riket användes också. Sådan är armadan.
  Alenka och hennes team mötte modigt tyskarna och gav dem en kamp.
  Alyonka kastade en granat med sina bara tår, sköt ett skott och vrålade:
  - För den ryska andan!
  Anyuta, som sköt mot motståndare och mejade ner fiendernas led, kvittrade med sin bara häl och dukade under för dödspaketet:
  - För kommunismens storhet!
  Alla, som sköt mot Sovjetunionens fiender och kastade en bomb med sina bara tår, skrek:
  - För Moder Ryssland i kommunismen!
  Maria, som sköt välriktad eld mot fienden och självsäkert mejade ner honom, noterade och blottade sina tänder:
  - Ryssland behöver en ny ledare!
  Matrena noterade, sköt och förstörde motståndare med tillförsikt, och med sina bara tår gav hon ännu en dödsgåva:
  - Det är klart, det behövs!
  Och från hennes kast, som föll i rinken, kolliderade två tyska stridsvagnar.
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade energiskt:
  - Allt fanns i Sovjetunionen, men fienden tog numret!
  Och med sin bara häl, hur kommer han att lansera det mordiska och obönhörliga!
  Alenka uppmuntrade sina vänner:
  - Skynda dig inte att begrava Ryssland! Vi har också saker att göra!
  Och med tårna på sin bara fot kommer han att kasta en förödande gåva av förintelse.
  Anyuta, som sköt mot nazisterna, höll med om detta:
  - Vi kommer med våld att slå fienderna, fäderneslandets flod kommer inte att torka ut!
  Och med en bar, rund häl kommer flickan energiskt att ta och ge efter för fienden.
  Alla, som sköt mot nazisterna och släppte en bit sprängämne från en slangbella, drog i snöret med sina bara tår, utfärdade:
  - Det blir bara en superman - som kommer att ersätta Stalin!
  Maria, som sköt med otrolig noggrannhet och kastade granater med sina bara tår, sa:
  - Allt som inte förändras, allt är till det bättre!
  Matryona, slår ner Fritz med välriktade skott. Och sedan, efter att ha skadat tanken med sin bara fot, noterade hon:
  - Vi med vår oföränderliga och heroiska vilja!
  Marusya kastade en hel massa granater med sina bara fötter. Så nazisternas självgående pistol vände och gnisslade:
  - Jag kommer att vara starkast!
  Alla, som slog ut transportören från nazisterna med ett kast, granater med bar häl, märkte och korrigerade:
  - Inte jag, men vi! Allt är starkare!
  Alyonka sjöng för att höja hennes kamphumör och komponerade på språng. Och resten av flickorna, som sköt mot nazisterna, tog upp;
  Vi är flickorna i Sovjetunionens land,
  Vilket är en fackla för hela världen...
  Låt oss visa, känna till storheten i ett exempel,
  Här sjungs hjältedåd!
  
  Flickorna föddes under den röda flaggan,
  Och barfota rusar genom frosten ...
  Döttrar och söner kämpar för Ryssland,
  Ibland ger bruden killen en ros!
  
  Det kommer att finnas en röd flagga över universum,
  Lyser så starkt som en facklaslåga...
  När allt kommer omkring har vi en heroisk sving,
  Och vår banderoll glittrar som en röd påse!
  
  Tro inte, den förbannade fascisten kommer inte att passera,
  Och den ryska andan kommer aldrig att försvinna...
  Victory kommer att öppna ett oändligt konto,
  Låt oss säga hej till alla!
  
  Ryssland är ett underbart land
  Du gav kommunismen till folken...
  För evigt generöst given av Gud,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Fienden kommer inte att kunna besegra fäderneslandet,
  Och hur grym han än var listig ...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Den ryska soldaten är så känd för sin seger!
  
  Vackert sovjetiskt land
  Tjejerna i den är stolta över att de är vackra ...
  Hon är given till oss för evigt genom födseln,
  Och låt oss vara rättvisa Komsomol-medlemmar!
  
  Vi slåss i utkanten av Moskva,
  En snöstorm av snödrivor, och flickorna är barfota ...
  Låt oss inte ge fäderneslandet åt Satan,
  Vi skjuter till och med exakt med lie!
  
  Så i raseri är flickorna ivriga att slåss,
  Och de kastar ett blott explosionspaket med hälen ...
  Han är bara fascist för att han ser cool ut,
  I själva verket bara en ond Kain!
  
  Fiender kan inte besegra flickor,
  De föddes under en sådan stjärna...
  Det oövervinnerliga monstret är vår björn,
  Vem gjorde fosterlandet till hustru!
  
  Vi ryska tjejer är bra
  Vi är inte rädda för tortyr och frost ...
  Och slå tillbaka, tro den onda hordens anfall,
  Fienden kommer att bli förbannad av dosen!
  
  Fienden kunde trycka sig tillbaka från Moskva,
  Trots att han har mycket makt...
  Vi tjejer är så stolta över oss själva
  Motståndarna försvinner alla i gravarna!
  
  Tro inte, Ryssland kan inte besegras av fiender,
  Eftersom varje riddare från blöjor ...
  Jägaren har förvandlats till ett byte,
  Och motståndaren är fortfarande ett barn!
  
  Men den ryska anden, tro den store anden,
  I den, du vet, är sådana krafter dolda ...
  Det kommer att krossas till fienden i ludd,
  När allt kommer omkring är riddare oövervinnerliga i strider!
  
  Släpp era tvivel tjejer
  Vi är de modigaste vet i världen...
  Låt oss kasta ner Satans horder i helvetet,
  Låt oss blötlägga alla motståndare i toaletten!
  
  Det heliga kriget kommer att upphöra
  Det kommer att bli fred och morgon över planeten...
  Hon är för alltid med solen vet given,
  Att för alltid flamma sommaren!
  
  Och kommunismen evig i ära,
  Och Lenin och den store Stalin är med oss ...
  I en blodig film, först nu är fascism,
  Och vår vilja tror är starkare än stål!
  
  Mitt Ryssland regerar i århundraden
  Och gav lycka till hela universum ....
  Behöver stålnävestyrka
  Och skicklighet, men ett rimligt spill!
  
  
  
  HÄXOR SKAPAR UNDERVAPEN
  Gerda, Charlotte, Magda och Christina, som testades av Tigern vid den tiden, utvecklade också en lovande modell: Panthers -2. Flickorna placerade motorn och transmissionen i ett kvarter - tvärs över, och gjorde tornet smalt och mindre. Och växellådan installerades på själva motorn. Som ett resultat visade sig "Panther" -2 vara en siluett under två meter, och antalet besättningsmedlemmar reducerades till tre personer. Tjockleken på pansringen på skrovets panna ökade till 120 mm under stora sluttningar och sidorna till 82 mm under sluttningar. Och tornen är upp till 150 mm panna och 82 mm sidor, under sluttningar. Samtidigt reducerades hela fordonet till 35 ton, vilket gjorde det möjligt att klara sig med en motor på 700 hästkrafter och ökade tankens hastighet och manövrerbarhet. Samtidigt har även bilens patency förbättrats, och chassit har blivit lättare och mycket lättare att reparera och underhålla. Det finns sex rullar totalt, vilket är praktiskt och bekvämt. Hitler gillade "Panther" -2 och kom in i serien från fyrtiotre september. Bilen är framgångsrik, med en bra pansarbrytande och snabbskjutande pistol. Hon arbetade och rörde sig snabbt, med utmärkt ergonomi.
  Och viktigast av allt, det var lättare att tillverka och krävde mindre metall. Och samtidigt kännetecknades den av kapitalets överlevnadsförmåga. Det är inte så lätt att bryta igenom en sådan bil med stora pansarbackar.
  De sovjetiska trupperna fick ett allvarligt problem. Dessutom investerade tyskarna, istället för Fau-programmet, i utvecklingen av en populär jaktplan och skapade XE-162, enkel och billig att tillverka och mycket lätt och manövrerbar.
  Denna maskin visade sig vara utvecklad under mer gynnsamma förhållanden och relativt lätt att använda. Och det är inte så lätt för henne att klara sig.
  Jag ålade de sovjetiska och allierade trupperna hårda luftstrider. Jagaren vägde endast ett och ett halvt ton tom och bestod nästan helt av trä. Så maskinen visade sig vara extremt effektiv.
  Situationen förvärrades av det faktum att tyska flickor började aktivt gå in i flygenheterna.
  Albina och Alvina började aktivt göra mål, slåss som regel barfota och i en bikini. Och dessa tjejer kunde inte slås ner. Och själva skär de så aktivt bort fienden. Och så vackra dessa blondiner var: bara äkta arier!
  Albina trycker på avtryckaren med ett graciöst ben och skär ner ett par sovjetiska flygplan och skriker:
  - Ära till det tredje riket!
  Alvina trycker på avtryckaren med sin röda bröstvårta och träffar tre sovjetiska bilar och ryter:
  - Ära till vårt fosterland!
  Kämpande tjejer - du kan inte säga att de är svaga. Nej, de är väldigt aggressiva och kan slita alla i stycken.
  Strålande som helhet, den här armén. Och på vintern stabiliserades frontlinjen. Mainstein inledde en motattack och lyckades besegra de sovjetiska trupperna över Dnepr och skapade ett par stora pannor. Tyskarna kunde också slå tillbaka offensiven nära Leningrad. Här förlitade man sig på en kraftfull försvarslinje. Plus, efter nederlaget i Ukraina, tog Stalin bort flera divisioner från denna riktning och tillät tyskarna att slå tillbaka attackerna. Fronten höll ut och tyskarna kunde hålla ut på vintern längs hela attackens omkrets.
  Gerda kämpade personligen på "Panther" -2, tillsammans med tjejerna. Och trots vintern kämpade skönheterna barfota och i bara en bikini.
  Gerda tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, träffade fienden och gnisslade:
  - Ära till vårt imperium!
  Charlotte tryckte också på spaken med sina bara tår, demolerade det trettiofyra tornet och bekräftade med aggression:
  - Ära till hjältarna!
  Kristina slog genom att trycka på knappen med sin scharlakansröda bröstvårta och slog till den sovjetiska maskinen och gnisslade:
  - Och ära till oss!
  Magda avfyrade en skur med fyra maskingevär, skar av det sovjetiska infanteriet med hjälp av sina bara tår och utfärdade:
  - Evig, segerrik ära!
  Så tjejerna är stygga och nakna, deras runda klackar glittrar.
  Och när man närmar sig "Tiger" -2, lovar denna tank, med en vikt på femtiofem ton, skydd på 250 millimeter panna och sidor på 170 millimeter.
  Det där med en 88-mm pistol i 71 EL, en väldigt hyfsad bil.
  Och på våren rycker tyskarna redan fram i Italien och krossar självsäkert de allierade.
  De tar Neapel och invaderar Sicilien.
  Och hundratusentals allierade trupper kapitulerar. Och krossa dem ordentligt. German Panthers är ostoppbara.
  Och tjejerna får engelsmännen att falla på knä och kyssa sina bara, mejslade ben och slicka skönhetens runda klackar med tungan.
  I juni försöker de allierade avancera genom att landsätta trupper i Normandie. Men de lider ett förkrossande nederlag där. Återigen, hundratusentals fångar och mycket tillfångatagen utrustning.
  Roosevelt får en hjärtattack och blir arbetsoförmögen. USA försöker begränsa ett så svårt krig. Storbritannien överväger alternativ för försoning med Fritz. Situationen förvärras av kraftigare bombningar av engelska städer med jetflygplan. Och brittiska jaktplan kan inte hinna med sådana flygplan.
  Så Churchill börjar be om fred. Men Führern är obeveklig. Han sprudlar av medvetenhet om sin egen styrka.
  Men britterna går fortfarande med på fred. Och detta oroar Stalin, som erbjuder Führern vapenvila. Hitler går med på att stoppa fientligheterna i tre år, förutsatt att det inte sker något partisaniskt sabotage, och att parterna stannar vid sina gränser, och Sovjetunionen kommer att sälja olja och bröd till tyskarna.
  Stalin gick med på detta ... Och Fritzerna knöt sina händer.
  Den första strejken är naturligtvis Gibraltar. Efter att ha erövrat denna fästning kan du överföra trupper till Afrika på kortaste avstånd. När de stormade fästningen använde tyskarna de senaste MP-44-gevären, flickorna förbättrade dem också: de gjorde dem mycket enklare och mer pålitliga.
  Och Albina och Alvina slogs i himlen, tjejerna som gjorde de tyska planen mycket mer praktiska och snabba.
  Och de krossade de allierade till höger och vänster. Gibraltar skulle ha tagits i farten. Franco tvingades gå med på Hitlers ultimatum. Låt inte nazisterna ockupera ditt land.
  Tyskarna accelererade på stridsvagnar och bröt sig in i fiendens läge.
  Efter Gibraltars fall gick Fritz in i Marocko. Och de flyttade och erövrade territorier. Fritz stridsvagnar rörde sig särskilt i Algeriet. "Panther" -2 glider snabbt på sanden. Den uppgraderades med en kraftfullare motor, och den tävlade. Panther-2 tillfredsställde militären helt med sitt pannskydd, och Tiger-2 var generellt sett en fantastisk stridsvagn. De allierade föll som om de hade blivit omkull.
  Tyska flickor slogs i öknen, vanligtvis barfota och i bikinis. De smörjde bara huden med en speciell skyddskräm för att den inte skulle bränna.
  Sedan sätter sig de fångna engelsmännens skönheter på knäna och får flickans hälar att slicka. Och de gillar det, särskilt afrikanerna, som gör det med entusiasm.
  Det fyrtiofemte året var mycket framgångsrikt för tyskarna, de erövrade större delen av Afrika, Mellanöstern. Och under första halvan av det fyrtiosjätte året intog de också Indien och Burma och resten av Afrika. Och det fanns fler problem med tillgången på trupper, sträckningen av kommunikationer, terrängen än med motståndet från de brittiska och amerikanska enheterna. Dessutom var de koloniala trupperna inte särskilt villiga att slåss. Inom tekniken har tyskarna en överväldigande fördel i kvalitet. Till exempel, ME-262 X, och har en hastighet på upp till 1200 kilometer i timmen, och är beväpnad med fem flygplanskanoner. Och Förenta staterna och Storbritannien, även om de är mer eller mindre lämpade för stridsbruk, har inte jetjager, och bombplan ännu mer.
  Dessutom hade tyskarna diskotek, utvecklande, hastighet av storleksordningen fyra ljud. De var helt osårbara för handeldvapen, tack vare den laminära jetstrålen som flödade runt bilarna. Men på grund av detta kunde de själva inte skjuta. Men å andra sidan var det möjligt att släppa en bomb från en höjd, och använda den i spaning, och viktigast av allt, ramma fiendens fordon genom att slå ner dem med jetplan.
  Flygande tefat är effektiva vapen med lång räckvidd och kan flyga från Europa till USA. Och de drevs ibland av väldigt vackra tjejer som föredrog att slåss barfota och i bikini.
  Här är Gertrud och Eva på flykt. Det här är två underbara sötnosar. Till exempel greps en svart amerikan. Knuten till en stock. Och så på hans manliga perfektion red de under lång tid att fången förlorade medvetandet, överarbetade.
  Och nu tog Gertrud med bara tår och riktade disketten mot målet och sköt ner amerikanska flygplan. Här är en kämpande tjej.
  Och även Eva riktar med hjälp av sina bara tår en bil mot fienden med dödlig kraft.
  Och rasar rasande fienden, och Englands och USA:s bilar faller.
  Landstigningen av tyskarna planerades till slutet av november. För det första väntar ingen just nu. Faktum är att vädret inte är särskilt bra och det är riskabelt att överleva. Men under lugna dagar kan du simma över Engelska kanalen och landa. Dessutom finns det fördelar med nattlandning, eftersom det är mycket svårare att försvara på natten.
  Tyskarna hade vid den här tiden dödat de engelska och amerikanska flottorna.
  Så landningen var väntad utan problem. Specialbataljoner av flickor skulle bli en mäktig slagstyrka, som även i frosten i slutet av november var barfota i bara en bikini.
  Landningen började den 26 november 1946. På årsdagen av valet till riksdagen, varefter Hitler fick posten som rikskansler.
  Det fanns ingen som stoppade landningen. Och i offensiven deltog stora massor av infanteri och till och med de senaste pyramidformade stridsvagnarna. Som inte går att penetrera från vilken vinkel som helst.
  Tjejerna slåss såklart inuti dem och agerar modigt.
  Och några krigare bryter redan barfota iskanten på pölar frusna på natten. Och de kämpar väldigt hårt. Och de utför fantastiska mirakel. Och när de kastar granater med bara tår och sliter sönder britterna blir det extremt coolt ...
  Gerda å sin sida kämpar på den pyramidformade stridsvagnen Tiger-4 med en kanon och en bombkastare, och mycket tappert. Skickar projektil efter projektil och sliter isär fiender.
  Hon agerar inte genom att tvätta sig så genom att rulla, trycka på joystickens knappar med sina bara tår, flickan vrålar:
  - Vi blottar våra tänder aktivt, vi utrotar väldigt starkt!
  Charlotte använder en röd bröstvårta när hon skjuter, trycker på den på joystick-knappen och träffar fienden, kvittrade:
  - Vårt universella byggteam!
  Lupanula med raketgevär och Christina med bara tår. Hon slog sönder många motståndare och grymtade:
  - För det tredje rikets storhet!
  Magda vrålade efter henne. Den här gången med en jordgubbsnippel. Rev fienden och vrålade:
  - För arisk kommunism!
  Här är tjejerna på supernivån! Och hur flickornas infanteri springer med bara fötter och kastar granater i farten. Och hur stor och dödlig den är.
  Flickorna är så kämpiga och vackra.
  Och de krossar britterna till höger och vänster. Det är inte förvånande att England med en sådan offensiv och landning av både Frankrike och Norge höll ut i bara tio dagar. Det här är bra!
  Metropolen föll. Och nästa etapp är en resa till Amerika. I februari genomförde tyskarna, trots vintern, en landstigning på Island: Operation Icarus, och intog detta viktiga territorium.
  Och återigen deltog barfotaflickor från olika SS-bataljoner i striderna.
  Och de lyckades genom att blinka med sina bara klackar genom snön.
  Stalin föreslog Hitler i mars 1947, ett gemensamt krig mot USA. Führern gick med på detta, men på villkoret att Sovjetunionen bara skulle få tillbaka Alaska, på något sätt lagligt territorium. Och kommer inte att begära mer.
  Stalin höll med om detta ... Och invasionen av sovjetiska trupper genom Alaska började. Så snabbt och brutalt.
  Nya sovjetiska stridsvagnar flyttade.
  Elizabeths besättning kämpade på den allra första, experimentella och inte riktigt färdiga T-54-stridsvagnen. april 1947. Det är fortfarande snö i Alaska, men ryska tjejer slåss barfota och i bikini. Och så fina tjejer.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår mot fienden. Amerikanen Sherman slår till. Och blottande sina tänder säger krigaren:
  - Ära åt den stora kommunismens idéer!
  Ekaterina skjuter också med bara fingrar av mejslade ben och skrik:
  - Ära till vår armés segerrika resultat!
  Elena sköt också, den här gången med den scharlakansröda bröstvårtan, träffade fienden med mycket bra poäng och morrade:
  - Ära åt nya avgörande segrar!
  Euphrasia, smällde mot motståndarna med en jordgubbsnippla och slog "Pershing" skällde:
  - Och vi kommer att vinna!
  Krigare uppenbarligen skingrade som smuss. Och så tröskas amerikanerna.
  Här träffar en projektil pannan på stridsvagnen, men rikoschetterar genast iväg. Elizabeth ryter och hoppar:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Och han skickar också en projektil som svar, med hjälp av sina bara tår. Det här är en tjej som är på ett riktigt uppdrag.
  Sådana är skönheten i striderna.
  Sovjetiska trupper höll ut i Alaska. Och i maj kom den allra första IS-7:an i metall.
  Och på den finns Alenkas stridsvagnsbesättning.
  Här är en så kämpig tjej. När han sköt mot fienden träffar han honom extremt exakt.
  Och pistolen, hur kraftfull: 130 mm. Hon slår fienden på långt avstånd. För amerikanerna är huvudstridsvagnen fortfarande Sherman, som bara är bra för att få tyska och sovjetiska stridsvagnsess. Det finns en något bättre Pershing, med en kraftfullare pistol än 90 mm kalibern. Och den mycket lilla "Superpershing", vars pistol är 90 mm i kaliber och har en pipa längd på 73 EL, är kapabel att tillfoga ett farligt sår på den sovjetiska IS-7-maskinen ombord och nära. Amerikanska vapen tar inte pyramidformade tyska stridsvagnar alls från alla vinklar. IS-7 är stansad i sidan. T-54 - "Superpershing", kan ta nära pannan, och ombord på avstånd. Men för närvarande har Sovjetunionen huvudtanken T-34-85, som ännu inte har tagits ur produktion och kämpar mot amerikanerna. Den är ungefär lika med Sherman och svagare än Pershing.
  Så de sovjetiska soldaterna har det svårt. Och de tittar avundsjukt på den enda, den allra första experimenttanken IS-7.
  Den här bilen är stolt och cool.
  IS-2 och IS-3 kämpar också. Den sista maskinen i pannan är inte penetrerad förutom för "Superpershing". Tja, IS-3 kan också stickas in i den nedre delen av skrovet.
  IS-2 är något svag i tornets frontpansar.
  Flickorna Natashka och hennes team slåss på den här tanken. Kämpande skönheter. Och de från IS-2 levererar förkrossande slag, med dödliga projektiler.
  Natashka tryckte på sina fötter med sina bara tår och kastade ut mördaren och bröt igenom amerikanska och vyaknula:
  - Ära åt den goda kommunismens idéer!
  Zoya tryckte sin röda bröstvårta mot mördarspaken och skrek:
  - För arisk fred och ordning!
  Augustinus sprängde också med en utplåning med sin bara häl, träffade fienden och skällde:
  - För avgörande segrar!
  Och till sist kastar Svetlana ut sina ben med hjälp av sina bara tår, skär ner fienden och gnisslar:
  - För stor styrka!
  Röda arméns krigare avancerade över Alaska. Sommaren kom och det var varmt, och det var skönt för tjejer i bikini och barfota på stridsvagnar. Efter att ha övervunnit Grönland landsteg tyskarna i Kanada. Och söderifrån började de flytta från Argentina. I Brasilien skedde en splittring i pro-tyska och pro-amerikanska fraktioner. Tyskarna, med ett kraftigt slag från sina mer stridsberedda divisioner, avgjorde saken till deras fördel.
  Nazisterna hade en mer kraftfull och effektiv attackkarbin, som sköt från långt avstånd och mycket snabbt. Yankees led nederlag efter nederlag.
  Ett nytt lag av engelska flickor, ledda av Jane Armstrong, var på frammarsch från söder ... Krigaren stred i Brasilien på sommaren ... De pro-amerikanska styrkorna gjorde trögt motstånd.
  Men i Venezuela konfronterades de kvinnliga krigarna av amerikanska trupper. De kämpade på den föråldrade "Panther" -2, som redan praktiskt taget har avvecklats till förmån för pyramidformade utrustningsmodeller.
  Men britterna, även på denna stridsvagn, var starkare än amerikanerna. De sköt från pistolen mot Shermans, som redan var hopplöst föråldrade, de kunde bara slåss på lika villkor med sovjetiska trettiofyra.
  Jane sköt med sina bara tår på avstånd. Träffade fienden och kvittrade:
  - Det här är Storbritanniens storhet - det kommer inte att blekna!
  Gringeta slog sina mejslade ben i fienden med sina bara tår. Hon slog sönder Sherman och gnisslade:
  - Vårt rike kommer att bli coolt!
  Och hon visade sin tunga!
  Sedan sköt Monica, träffade fienden rakt i mål med sina bara fötter och kurrade:
  - Till själens frälsning!
  Och efter dem lupanula och Malanya. Slå den farligare Pershing noggrant och bröt skrovet.
  Naturligtvis kurrade hon med bara tår:
  - Ära åt de kungliga krafternas idéer!
  Tjejerna kämpade väldigt aggressivt och konstruktivt.
  Och i Kanada flyttade utvalda tyska enheter. Gerda på tanken "Tiger" -4 pyramidal krossade Amerika och dess dominans. Och de bröts under fiendens förkrossande slag.
  Gerda sköt med hjälp av sina bara tår, träffade fienden och skrek:
  - För arisk kommunism!
  Charlotte dunkade också, den här gången med den röda bröstvårtan, genomborrade den amerikanska bilen och gurglade:
  - För Tysklands storhet!
  Christina slog också fienden. Hon krossade hans rustning, med hjälp av bara fingrar av mejslade ben, som ett äggskal, och gurglade:
  - För våra fenomenala prestationer!
  Magda mullrade också, krossade fienden som lera och vrålade:
  - För sådana resurser som det är omöjligt att säga i en saga, att inte beskriva med en penna!
  Det bör noteras att tjejerna är extremt stridbara och väldigt rörliga. Det är riktigt kul med dem också.
  Och sedan föll Kanadas huvudstäder: Quebec och Toronto. Och livet blev bättre, Fritz och roligare ...
  Hitler förklarade att Amerika skulle vara slut!
  Med utvecklingen av atombomben lyckades inte USA. Det kan ses att lyckan i detta fall vände sig bort från Amerika till förmån för Wehrmacht. Än sen då? Det finns andra grunder för seger och framgång. Så det är för tidigt att misströsta.
  Men Fritz med sina utländska regementen är vida överlägsna USA som trupper. Och de är kapabla till mycket för att förstöra fienden.
  Här fångade Gerda till exempel en svart fighter. Och de plågade honom så mycket och tvingade honom att älska att han tappade klövarna. Och det är faktiskt ganska coolt.
  Hösten fyrtiosju gick Fritz in på själva USA:s territorium. Sovjetiska trupper kämpade fortfarande i Kanada.
  Alenka på IS-7 kämpade med en hel brigad av Shermans och Pershings. Shermanerna här var av Firefly-klassen, med en långpipig 76 mm kanon, vilket är farligt för IS-7 när man skjuter in i sidan. Så flickorna var i en allvarlig situation. IS-7 har, trots alla sina förtjänster, en kanon med begränsad ammunition och inte för snabbt skjutande.
  Här sköt Alenka med hjälp av sina bara tår, slog till amerikanen och gnisslade:
  - På min krigsväg!
  Anyuta slog i sin tur, med hjälp av en röd bröstvårta, träffade Sherman och skrek:
  - För Sovjetunionens seger!
  Alla dunkade också med hjälp av bara tår. Den genomborrade den amerikanska bilen och skrek:
  - För kommunismens idéer!
  Maria slog också, med hjälp av en jordgubbsnippla, krossade motståndaren i stycken och väste:
  - För Lenins stora manuskript!
  Och Matrena gav efter med sin bara häl, krossade Shermans rustning och gnisslade i lungorna:
  - För mina ljusriddare!
  Det här är femman, det här är tjejerna - du kan inte hitta coolare! Och de är alla så unga och fräscha. Och tjejerna luktar honung. Inte undra på att soldaterna med sådan glädje slickar Venus barm med tungan. Och de slickar fortfarande.
  Ja, IS-7:an dukade tillbaka för att den inte skulle slitas sönder. Det är därför det här är en tank, alla tankar är en tank.
  Kanske förutom den pyramidformade tyskan ...
  Men de flesta av Shermans har dödats, och resten drar sig tillbaka.
  Så skär sovjettjejerna.
  Och i himlen tröskar Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya Fritz. Att Pokryshkin inte är någon match för dessa tjejer. Och skönheterna slåss barfota och i bikini. Och bröstens scharlakansröda bröstvårtor används när man skjuter, vilket ökar stridseffektiviteten vid skjutning.
  Men han förstår Albina och Alvin bättre. Flickorna lyckades få sex grader av riddarkorset. Den högsta sjätte klassen av riddarkorset av järnkorset med platinaeklöv, svärd och diamanter tilldelades dem efter att de sköt ner mer än tusen flygplan vardera.
  Här är tjejerna - tjejer till alla tjejer...
  Men både Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya samlade vardera mer än tvåhundra flygplan. Och de hade redan åtta stjärnor av Sovjetunionens hjälte.
  Anastasia tryckte sina bara tår på avfyrningsknappen på flyggeväret och slog ner en amerikansk bil och gnisslade:
  - Jag har en supertjej!
  Alenka Sokolovskaya högg mot fienden med hjälp av den röda bröstvårtan, slog ner tre plan och skällde:
  - Och jag är ännu coolare!
  Det här är tjejer, sådana tjejer!
  Och förstöra Amerika.
  Jo, naturligtvis, Alvina och Albina gör det ännu roligare och coolare.
  Alvina använder röda bröstvårtor när han skjuter ...
  Och Albina jordgubbe ...
  Och båda tjejerna är väldigt förtjusta i att arbeta med tungan med jade, pulserande stavar. De har en sådan passion och en tro på aggression!
  Albina tryckte på sina bara tår och kvittrade:
  - Och de går till sjöss, äckliga tjejer!
  Alvina, skjutande, bekräftade:
  - Coolt element, dödande element!
  Och nu kilade tyskarna och sovjeterna och japanerna djupare in i amerikanskt territorium.
  Japanerna har sina egna fighters: ninjatjejer. Väldigt modig och kämpande.
  Här är en blå ninjatjej, hur hon släpper ett rakblad med sina bara tår, skär av huvuden på amerikaner och blathers:
  - De kommer inte igenom!
  Och han skär kvarnen med svärd.
  Och den gula ninjatjejen kommer att hålla en riktig fläkt med svärd. Och sedan, med bara tår, kommer han att kasta giftnålar och skjuta upp dem med dödande av yankee-trupper och slå motståndare.
  Och tjuta på toppen av hans lungor:
  - I all japansk ära!
  Och flickan med rött hår, som den lutande kvarnen kommer att hålla, och skär fienderna.
  Och sedan kommer han att ta det med sina bara tår och smälla på dem och sprida jänkarna åt olika håll. Det här är stridens skönhet.
  Och vråla:
  - Vi är ninjor!
  Och så kommer en tjej med vitt ninjahår att hålla en helikoptermottagning med svärd. Hacka motståndare, krossa dem. Och från den scharlakansröda bröstvårtan slår den med blixten, rytande:
  - För Japans seger!
  Nåväl, ingen kan motstå sådana tjuvar! Här är tjejerna, alla tjejer...
  Och de är så aggressiva.
  Men här mullrar striderna med kolossal intensitet. Axelstyrkor flyttar in från norr och söder, bokstavligen pressar Amerika med gigantiska tång.
  Här är ett klipp av det en gång så härliga landet som häpnar fantasin.
  I slutet av hösten hade Fritz redan i stort sett kilat in sig i USA:s territorium.
  Här kämpar Gerda i Tiger-4-stridsvagnen och minns på vägen sin tidigare,
  Också mycket härliga bedrifter.
  Gerda var lätt täckt av blod, men hon var nöjd. Men stämningen förstördes av den fruktansvärda stanken som kom från ghoulens avskurna mage och rädslan för att ytterligare hundra, om inte fler, av samma varelser skulle komma springande.
  Charlotte tog samtidigt sin ihärdiga motståndare i huvudet och utförde en dödlig "dubbel Nelson"-teknik och vred varelsens hals. Den brinnande krigaren här visade sig vara i rollen som en sorts mamma Teresa - när det gäller barmhärtighet mot den brutalt misshandlade ghoulen. Uttryckt:
  - Jag är snäll, snäll, och min mamma är snäll - som en klok uggla!
  Gerda var orolig:
  - Förstår du inte?
  Charlotte blev förvånad.
  - Vad ska jag förstå?
  "Kommer inte dinosaurier eller hybrider av råttor och kackerlackor att höra?" Gerda knep ihop läpparna.
  Charlotte fnissade.
  "Jag förväntade mig inte att du skulle vara en sån idiot!" Ja, vi kommer att döda minst tusen av dem!
  - De slog dig i huvudet med en klubba!
  - Inte. Tro mig, megagnomen kan höra oss. - Då stammade tjejen. "Om dvärgarnas sultan inte tog honom, det vill säga inte kallade honom till tjänsten, så kunde han inte ha gått för långt ifrån oss.
  Gerda frågade med mycket svagt självförtroende:
  "Och de andra dvärgarna, alverna, annihobbitarna?"
  Charlotte släckte snabbt med maskulin hänsynslöshet sitt sista hopp:
  - Andra kanske de hör, men vad bryr de sig om det? Känner bara megagnomen Kiy-Dar.
  Gerda började torka av sitt blodfläckade ben på ett enormt frodigt löv. Bladet verkade bara utåt mjukt, men i själva verket var det taggigt. Den barfota blondinen gav en moral:
  - Allt är inte guld som glittrar, utan allt som stinker - visar sig alltid vara skit! Det finns så mycket smuts i världen att det är omöjligt att tro på skaparens renhet, även efter att ha tagit några steg på marken!
  Som svar väste Eldjävulen igen med luft i sitt plaströr. Sedan lyssnade tjejerna länge på natten. Men megagnomen Kiy-Dar hörde inte, eller kunde inte ens höra. Och det fanns helt klart ingen annan tomte här.
  Gerda sjöng:
  - Om en vän plötsligt visade sig vara varken en vän eller fiende, utan en tomte ... Det betyder att vi väntar på ett dårhus!
  Charlotte avbröt sin vän:
  - Tja, vill du att vi ska överlagras av en legion ghouls? Kom på med fötterna, och snabbt!
  Än en gång fortsatte de sin ansträngande körning, även om båda krigarna redan var trötta. Ibland somnade Gerda i farten, i ljuva korta stunder verkade det som att han låg och vilade (en sorts sömn i en dröm - det är bara otroligt coolt!). Men synerna föll sönder som en lerklump som föll till marken - lätt och utan ansträngning var det bara kroppen som darrade nervöst. Och så började allt om igen, som om en osynlig pendel svängde. Det fanns någon sorts halvverklighet och halvverklighet runt omkring, jag var tvungen att bukta upp ögonlocken så att de, tunga, inte stängdes. Flickornas bara fötter punkterades brutalt, men det var denna fruktansvärda smärta som inte tillät dem att helt glömma och tappa verklighetskänslan. Och landskapet förändrades gradvis.... Höga väggar syntes tydligt genom mörkret runt omkring, den trötta blonda krigaren befann sig som i en svart stenkorridor. Det hördes ljud, det tunga ekot av hans löpning. Och det var något annat fruktansvärt och orörligt framför sig. Något levande, det, medan det var osynligt, väntade på flickorna, och de sprang dit. Naturligtvis ville de inte falla i helvetet, men de sprang ändå som får jagade av en tiger. Det är inte ens klart varför, de började drömma om sådant skräp, kanske på grund av den extrema fysiska ansträngningen under de sista veckorna av kriget i Afrikas öken och Asiens berg ...
  Gerda viskade:
  - Och till och med himlen kan vara ett helvete, att du inte behöver simma åt helvete på länge!
  Något grep flickans hand. Medvetandet ryckte tillbaka till krigaren. Hon fann sig plötsligt stå still. Marken sluttade sakta framåt. Och det kom en svag vattenstänk. Friskhet och fukt andades in i flickans utmattade ansikte.
  Gerda utbrast:
  - Wow, du kan till och med springa till himlen!
  - Viry! Charlotte suckade av känsla. - Platsen där de stupade soldaterna i Stortyskland lyckas. - Hennes klangfulla krigarröst var full av genuin glädje.
  Gerda delade inte denna optimism:
  "Mer som Virius förfält.
  Charlotte sa entusiastiskt:
  - Där det finns ett fält, finns det ett fält!
  Gerda mindes legenden, mindes hur de på vägen till Reich-Saray korsade en liten silvervattenflod. Från den kungliga hästens höjd verkade överfarten lätt och snabb rolig. Den blonda krigaren kände sig till och med som en sultan, eller en sultan, vilket förresten är ännu bättre! Men det är en sak att sitta på en gigantisk elithäst, och en annan sak att resa på sina egna ben av en gudinna. Jag undrar hur djup och förrädisk denna flod är?
  Gerda anmärkte listigt men bildligt:
  - Och förfältet är mitt!
  - Du kan simma? Den rödhåriga flickan vände sig mot henne.
  Gerda ryckte på axlarna.
  - Vilken dum fråga. Var såg du en representant för SS-elitbataljonen som inte kunde simma.
  Charlotte skakade beslutsamt med sina flammande lockar.
  - Glöm SS-eliten. Det finns en helt annan värld eller till och med ett oändligt universum med myriader av världar. Allt är inte som det var hos oss!
  "Kan jag?" frågade Gerda sig själv och såg återigen in i tomrummet som fanns inne i krigaren.
  Charlotte mumlade:
  - Jaha, föda snabbt! Tiden rinner ut!
  "Självklart borde jag kunna simma!" sa den blonda krigaren glatt och såg tvivel på sin väns milda och samtidigt formidabla ansikte.
  Fjäril i storleken av en albatross, med blå-gula fläckiga vingar, fladdrade med sina antenner som ett tecken på bekräftelse på att den barbenta blondinen talade sanning.
  "Det är vad jag också antar, eller nästan så," svarade Charlotte ostadigt. - Fast du kan ordspråket: kalkonen tänkte och kom ner i soppan, kråkan tänkte inte och hamnade i ett skramla! Det är i alla fall bättre om du vet hur, för jag kan inte få ut dig. Och vi har bara en väg - till andra sidan.
  Gerda knöt nävarna hårt.
  - Visst, den coola simmade!
  Charlotte varnade:
  "Vi kan ha problem med svärdet!"
  Glamorösa krigare närmade sig själva kanten av stranden och klev in i det svarta nattvattnet. Gerda kände trycket från vattnet - bäcken hade en lätt ström. Den barbenta blondinen knäböjde och blev girigt full, varefter hon strödde det i sitt trötta, dammiga ansikte. Dåsigheten försvann direkt. Vattnet var svalt och mildt, jag ville lägga mig ner i det och slappna av i kvinnokroppens värkande muskler ...
  Gerda sa med entusiasm:
  - Och minorna i förfältet är osynliga!
  - Vänta en minut! viskade Charlotte.
  Gerda blev förvånad:
  - Och vad är det för fällor här igen?
  Den brinnande krigaren lugnade:
  - Nej, men ... jag tror att vi fortfarande har en chans!
  Eldkrigaren kysste hennes vita plast igen med hennes svampar. Hon lyssnade och såg sig försiktigt omkring.
  Gerda i sin tur slappnade av och verkade livnära sig på gudomlig energi från vattnet. Charlotte frågade henne:
  - Och du förstår, det är svårt för mig att koncentrera mig på det här stället.
  Den barbenta blondinen tittade också tillbaka. Det kändes som att det snart skulle bli ljust. Mörkret upphörde att vara kolsvart, eftersom det ganska nyligen dök upp ostadiga luckor i dess ogenomtränglighet - det verkade bara lite mer, och nattens täcke skulle falla. Så jakten börjar snart. Bra att de tog sig till floden. Gerda, som skruva upp ögonbrynen, tittade noga: vattnet var tydligt synligt vid hennes ben som gjorde män galna, vagt - mitt i strömmen. Den andra sidan drunknade nästan i mörker.
  Den snövita krigaren anmärkte:
  - Om bara nu mäns händer skulle smeka våra utmattade kroppar med ådror som tränger igenom av spänning. Hur skulle vi njuta av det? O oskyldiga flickors lidande kött. Min barm av gudinnan Venus, så vill ha kärlek och lycka, vad någon kvinna önskar!
  Charlotte tog sin pipa igen. Den här gången tyckte Gerd att något darrade till svar, antingen i luften eller i marken. Och på den blonda krigarens bara häl gnides något med spikar och samtidigt så ömt. Hon sa:
  - Här är hon förtjusningen av en boa constrictor.
  - Hörde du? Den unga eldiga djävulen tog upphetsat tag i hennes hand. - Megagnomens steg! Åh snövit hona luktade? Kiy-Dar svarade. Charlotte kysste sin vän på örat. - Tro mig, vår seger är nära, Han är någonstans här!
  Gerda sa:
  - Ja, nära ... Som månen för en kråkare!
  Charlotte började blåsa hårdare i sin visselpipa gjord av magisk plast skapad av alver (men teknomagi!), och pressade sedan örat mot marken. Den här gången var den ömsesidiga skakningen av jorden mycket mer märkbar.
  Gerda anmärkte filosofiskt:
  - Det finns ett sådant tecken på att ju längre du har otur i början, desto mer lyckat blir slutet!
  - Ja ... - Den vackraste flickans smaragdögon kisade glatt, - han kom till samtalet! Key-Dar!
  Gerda lade fingret mot sina läppar:
  - Ja, var försiktig. Kanske är det inte alls den där megagnomen, eller en varelse av en helt annan ordning!
  De frös och lyssnade. Jordens darrande blev mer enhetligt, tungt. Någonstans i närheten, mellan "öarna" av buskar, var en enorm karaktär på väg. Han var som en gigantisk ande som lydigt letade efter en mästare, även om han var den sista skägglösa ynglingen...
  Charlotte sa:
  - Du kan nog inte ens föreställa dig all kraften med megagnomer. Dessa är så kraftfulla varelser att till och med helvetets eld drar sig tillbaka framför dem!
  Gerda invände genast:
  - Nej, varför kan jag inte föreställa mig ... Om en gnome är en stark varelse, så borde en megagnome vara en storleksordning starkare. Trots allt, själva orden mega, det är en miljon gånger mer!
  Charlotte gick villigt, som en tjej på en dejt med en popstjärna, med:
  Ja, du har rätt min vän! Exakt i en miljon är detta en hel oövervinnerlig armé!
  Gerda blev förvånad:
  "Varför ringde du inte honom tidigare och lät våra vänner dö?"
  Istället för att svara, kysste den unga och rödhåriga djävulen hennes visselpipa igen, luften flydde med ett lätt sus från det krökta munstycket. Och plötsligt frös Charlotte i ett halvt andetag, hennes smaragdgröna ögon rundade. Den eldiga vargen satte sig i vattnet och rörde vid Gerdas hand. Jag ville så mycket, jag skulle svara henne, när plötsligt ...
  Flickans bara fötter brann plötsligt av en så skarp smärta att de hoppade på en gång och ... äntligen vaknade. Madeleine höll i en klubba med en elektrisk ledning kopplad till den. En blåsa av elektrisk urladdning dök upp på den rosa, till och med något keratiniserad från att springa på het sand och vassa bergsstenar.
  SS-kaptenen morrade:
  - Res dig upp och gör dig redo att ta på dig din klänningsuniform! Du kan inte prunka i en bikini framför en fältmarskalk! Titta, älskling, du kommer att bli belönad, men om du kastar ut dumhet, då kommer jag att få Conan-hjulet att snurra för en dag, och samtidigt ge en elektrisk stöt. - Madeleine här gjorde en fruktansvärd min. - Fast nej, inte en dag, utan en hel vecka, utan en enda minuts andrum. Vi har fortfarande tid.
  Tjejerna började snabbt samlas.... Och på en annan kontinent ägde också intressanta händelser rum, och liknande.
  Ja, och nu är striden tillbaka, och krigaren Gerda skickar med sina bara tår en projektil av dödlig kraft. Den havererade Pershing stannade.
  Något större och klumpigare smyger sig in här. Den senaste amerikanska utvecklingen, en självgående pistol med en kaliber av en pistol på 155 mm lång och en pansartjocklek på 305 mm. Den väger etthundratjugo ton och är väldigt långsam. Kryper knappt...
  Gerda krossade Sherman med ett välriktat skott och noterade:
  - Går till vår själ!
  Charlotte sköt med sina bara tår, krossade fienden i sönderrivna metallbitar och gnisslade:
  - För äran och fosterlandet!
  Christina sa med bestörtning:
  - Kan du bädda in honom med en bombplan?
  Magda sa självsäkert:
  - Lämna det här till mig!
  Och flickan riktade en kanon mot fienden, med sina sega tår, och slog.
  Och det amerikanska monstret stannade och exploderade.
  Det här är tjejerna från Tredje riket - bra jobbat!
  Vintern har kommit, och IS-7 rör sig genom snön. Det pågår slagsmål i Amerika. Skönheterna från Sovjetunionen kämpar rasande.
  Alenka sköt mot Pershing med sina bara tår och krossade motståndaren.
  Och hon kurrade:
  - Ära åt den ryska kommunismen!
  Anyuta slog också med ett skal. Hon tillämpade tekniken med hjälp av bara tår och kurrade:
  - Jag säger Superman girl!
  Alla tog också och sköt och träffade en annan Patton-stridsvagn. Och så coolt.
  Vilken typ av grönsak är den här nyaste Patton-tanken? Det är en "Overweight", bara med en kraftfullare motor på 810 hästkrafter och mer sluttande rustning.
  Vilken imponerande maskin som kan bli ett problem för T-34-85. Men IS-7 slår henne som på avstånd. Och den sovjetiska stridsvagnen, efter att ha fått en projektil i frontrustningen, skickar den till en rikoschett. Här är ett stridsfordon. Och som svar blåser han ner amerikanen med ett sväng.
  Sedan skjuter Maria, träffar fienden exakt. Den tränger igenom honom och skriker:
  - Vår armé är stark, den skyddar världen!
  Och han använder också bara tår.
  Och då kommer Marusya att bli knullad. Och krossa fiendens rustning till marker. Med hjälp i detta fall av bar häl.
  Och vråla:
  - För Stalins nya reformer!
  Hon är en sådan kämpande skönhet, och hon vill tillfredsställa alla.
  Så här fungerar teamet på IS-7, vilket är sjukt åt helvete.
  Men här kommer tjejerna.
  Elizaveta slåss på en T-54. Och agerar desperat. En så aggressiv tik.
  Och tjejerna har en väldigt bra bil. Och de skjuter från den extremt exakt.
  Till exempel tog de och slog "Superpershing", och de skriker:
  - Vår heliga kommunism!
  Elizabeth riktade pistolen med sina bara tår. Lupanula vid målet och gnisslade:
  - Min seger kommer att bli stor!
  Och blinkade åt sina följeslagare.
  Ekaterina slog med hjälp av en scharlakansröd bröstvårta och skrek:
  - För våra stora segrar!
  Och hur han skrattar till fullo.
  Och Elena kommer med hjälp av sina bara tår att slå in i fienden. Hon bröt den kraftfulla rustningen, delade metallen och gnisslade:
  - Mäktig vår nation!
  Och vråla på toppen av sina lungor...
  - Hurra!
  Och Euphrasia slår också fienden, den här gången med en jordgubbsnipple. Krossa fienden och skvallra:
  - För kommunismens storhet på alla planeter i galaxen!
  Det här är de coolaste tjejerna i världen. Och det finns inget som stoppar eller stoppar dem.
  Ekaterina skriker och skakar på bröstet:
  - Jag har en supertjej!
  Och hennes bröstvårtor är gjutna med rubiner ... Hon knuffade dem en gång i ansiktet på en svart man och tvingade honom att slicka. Sedan slickade hon hans manliga perfektion med tungan. Vilken trevlig smak.
  Hur fint det är för en tjej - för att inte beskriva världens större njutning.
  Så här krossar flickorna fienden. Och de njuter av sina härliga segrar och kolossala prestationer.
  Och Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya är generellt fantastiska tjejer. Vågor av passion och en tsunami av lust bara sjuder i dem.
  Anastasia skjuter sin scharlakansröda bröstvårta mot fienden, träffar Yankee-planet och skriker högst upp i lungorna:
  - Jag är vacker superman!
  Alenka Sokolovskaya, fortsätter att krossa fienden, med hjälp av jordgubbsnipplar och vrål:
  - Och jag är längre än tjejen av alla i världen!
  Sådana är de kämpande kvinnorna, och jag måste säga att de stal några fler! Ingen kan motstå dem.
  Till och med Amerika ... och var och en har redan tjänat tio guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte ...
  För en sådan fenomenal prestation fick de en speciell utmärkelse: diamantstjärnan till hjälten i Sovjetunionen. Det i sig är väldigt hedervärt och coolt.
  Ha kul skönheter!
  Det bästa är förstås ännu att komma!
  Oleg Rybachenko utförde ytterligare en operation i Saudiarabien.
  Nicholas II:s tsararmé utökade ryskt territorium. Tillsammans med Oleg kämpade nu flickan Margarita Korshunova. Också en mutant - en krigare som fick odödlighet.
  Jo, de eviga barnen tog alla dessa gäng i Mujahideen till lydnad. Och de besegrade dem - tvingade dem att avlägga ed till den ryske tsaren.
  Samtidigt är Oleg Rybachenko inte emot att skriva en vacker och lite annorlunda fortsättning på tjejernas äventyr;
  Efter det nya året gick tyskarna och koalitionen avsevärt framåt över hela USA. Amerikanerna, som hade att göra med en mer tekniskt avancerad fiende, höll på att förlora.
  I slutet av mars närmade sig Wehrmacht Washington och började storma den amerikanska huvudstaden.
  Striderna var ojämlika och det var uppenbart att tjejerna vann här... Speciellt den pyramidformade tanken, Gerda är bra, liksom hennes kompositioner.
  Gerda, under beskjutningen av Vita huset, när hennes tank träffades av direkt eld, somnade, och hon drömde så här ...
  Hon såg partisanen Lara Mikheyko fångad av nazisterna. En tjej på fjorton år sköt tillbaka från nazisterna. Två av hennes följeslagare dödades. Och hon gömde sig själv i kojan.
  Farmor ville framställa henne som sitt barnbarn, men nazisterna trodde inte på henne. Och de tog mig... Sökandet är på väg att börja.
  Och så tog Lara tag i en granat, nazisterna föll. Flickan tog mentalt farväl av detta ljus och kastade bort det ... Men granaten exploderade inte.
  Det gick inte att fly heroiskt.
  De slog ner Lara, slog henne ett par gånger och satte ett blåmärke under hennes öga. Men de slog inte hårt, tydligen var de rädda för att förlama!
  När hon fördes till kojan för förhör uppträdde Lara oförskämt.
  Hon såg modigt in i SS-överstens ögon och sa:
  - Fritz kommer att förstöra dig snart! Hör mullret av vapen, döden kommer från Röda armén!
  Översten svarade:
  - Våga tjejen, du kommer att bekanta dig med piskan!
  Lara skrek djärvt:
  Smärta skrämmer mig inte!
  Översten beordrade:
  - Ta ut den här jäveln med en affisch: partisan och visa hela byn!
  Polismannen sa snabbt:
  - Det snöade på gatan, och det är frost... Borde inte flickan tas ut barfota så att hon svalkar sin iver!
  SS-översten nickade instämmande.
  - Höger! Låt det vara som barfota i frosten, kom kanske till sinnes!
  Laras kappa slets av, liksom hennes tröja. Endast kvar i en bomullsklänning. De drog av sig sina grova skor och svarta strumpor. Flickan låg kvar barfota i en lätt klänning.
  De hängde en plakett runt hennes hals med inskriptionen: "Jag är partisan." Och efter att ha bundit hans händer bakifrån ledde de honom ut på verandan. Flickans bara fötter kändes kalla och snöiga.
  Lara log. Hon skämdes verkligen över blåmärken i ansiktet, hur hon såg ut. Och du kan gå barfota i snön. Hennes sulor hade blivit väldigt sträva under sommaren, av många barfotaövergångar. Hon tog på sig skorna nyligen, och det är inte första gången hon måste utstå kyla och hunger.
  Lara gick själv och fortsatte att le. Vinden blåste och blåste i hennes kopparröda hår och snön krassade under hennes bara fötter.
  Flickan gick med en sådan blick, som en prinsessa på tronen. Och lämnade efter sig eleganta, små fotspår, nästan barnsliga fötter.
  Folk tittade på henne med sympati.
  En av mormödrarna i pälsrock mumlade:
  - Skräck! De leder flickan barfota!
  Vädret var soligt och Laras härdade, förhårda sulor led knappt av kylan. Hon gick för sig själv och blottade sina tänder.
  Här brändes hon av ett piskaslag. Flickan skrek och bet sig i läppen.
  Hon träffades ytterligare ett par gånger med våld. Lara kunde knappt stå på fötterna, och med en viljeansträngning höll hon tillbaka sitt rop.
  Den envisa flickan skickades till en speciell hydda, där det fanns anordningar för tortyr.
  Här lade de henne på ett ställ och började bränna hennes klackar med ett glödhett strykjärn ...
  Och två bödlar piskade Lara med piskor. Till en början höll flickan tillbaka sina skrik med en enorm ansträngning, men när breda remsor av järn, röda av värmen, applicerades på barnets bara sulor, skrek hon och förlorade medvetandet. Hon togs in...
  Skräck...
  Gerda vaknade.... Helvete, du måste drömma om det när de är på tröskeln till segern, deras stridsvagn beskjuter Vita huset.
  Och så kommer sådana elaka saker av...
  Gerda sköt mot "Superpershing" som lämnade huset, genomborrade det och kurrade:
  - Fred, arbete och kärlek!
  Sedan stack hon ut tungan.
  Charlotte dunkade också fienden med bara fingrarna på sina ben och skrek:
  - Jag är en supertjej!
  Christina slog också in, väsande med en orm och tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta och slog igenom fienden:
  - Vi är supermän!
  Och Magda kommer att slå fienden, krossa tanken, få stridssatsen att detonera och utfärda:
  - Ge konstflygning!
  Sedan blinkar han åt sina partners. Här är en tjej - överväg den högsta klassens skytt.
  De kvinnliga krigarna förstör jänkarna och vinner poäng... Albina och Alvina har redan fått två tusen nedskjutna bilar var. För detta fick de en ny utmärkelse: Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med blad av silverek, svärd och diamanter.
  Det var så tjejerna utmärkte sig genom att bli ess i superklassen. Och ingen kunde stoppa dem och besegra dem.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya och Orlova fick varsin ny utmärkelse: Glory Order av högsta grad med diamanter, vilket de var mycket glada över. Det är några coola tjejer.
  Och kriget närmar sig sitt slut ... Amerikanerna kapitulerar den 20 april 1948. Och en annan historia om andra världskriget vändes upp och ner.
  Den här gången ser det ut som en period av lång fred. Sovjetunionen fick tillbaka Alaska och alla var nöjda. Och länderna på den amerikanska kontinenten delades av Japan och det tredje riket. Därmed slutade den tillfälliga omfördelningen av världen.
  Tyskarna är trötta på kriget.
  Hitler tillät månggifte i tredje riket - upp till fyra fruar vardera, och införde drakoniska skatter på par utan barn eller färre än tre. Detta var ett starkt drag för att uppmuntra befolkningspolitiken.
  Dessutom hade Hitler själv många barn som erhållits genom konstgjord insemination. Och bland dem var det nödvändigt att välja arvtagaren till tronen.
  Det fanns ingen sorg, det tredje riket smälte det erövrade tillsammans med Japan.
  Men den 5 mars 1953 dog Stalin. Och Beria kom till makten. Varför Beria? I den verkliga historien hade han också goda chanser till tronen, men en olycka förhindrade honom: en revolt i DDR, under vilkens undertryckande en motplott mot Beria mognade. Och här är DDR naturligtvis inte.
  Dessutom ville Hitler också att den väl förutsägbara och välkända Beria, som var en germanofil, skulle regera efter Stalin. Och Stalin, när hans hälsa försämrades, gjorde ett testamente till förmån för Beria.
  Så allt avgjordes till förmån för hemlighetens chef och inte bara den hemliga polisen.
  Nåväl, Beria erbjöd Hitler att ta itu med Japan tills det skaffade kärnvapen.
  Man vet aldrig vad en samuraj kan tänka sig.
  Beria och Hitler kom överens om ett gemensamt krig med Japan och uppdelningen av dess territorium.
  Den 20 april 1954 började ett gemensamt krig mot samurajernas enorma koloniala imperium.
  Vilken ny sida vänds i historien. Sovjetiska trupper rycker fram mot Japan.
  Och tyskarna också... Här slåss Gerda och Charlotte igen i en pyramidformad stridsvagn. De har en tvåsitsiga bil som väger femtio ton och en kompakt gasturbinmotor på 2500 hästkrafter. Ni kan föreställa er vilken snabb tysk bil. Och rustningen är speciell, med en inblandning av plast. Och mycket stark ogenomtränglig från alla vinklar. En pistol av liten kaliber på 75 mm, men med en mycket hög mynningshastighet av projektiler i en högtryckspistol. Den har ökat pansarbrytningen. Och beståndet av snäckor och eldhastigheten är stor. Konduktiviteten är hög.
  Tanken i sig är bara super... Så Gerda vet vad hon ska kämpa på.
  Sovjetiska bilar är svagare. Huvudtanken är fortfarande T-54, bilen är inte dålig, relativt billig, men mycket sämre än tysken i allt. IS-7 blev fortfarande inte massiv. Han uppmärksammades av IS-10, som fick en 122 mm kanon, men med en längre pipa och bra pannpansar, med svagare sidor. Men allt detta passade in i vikten av femtiotre ton, vilket inte är dåligt.
  Gerda skjuter sin Panther-6-stridsvagn mot japanerna, använder sina bara tår och trycker på joystick-knapparna medan hon vrålar:
  - Ära åt det ariska brödraskapets idéer!
  Charlotte trycker på styrspakens knappar, med sin röda bröstvårta, en rad med sju maskingevär, och skriker:
  - Vår lycka ligger i den ariska drömmens kommunism!
  Och tjejen skrattar igen...
  Christina och Magda slåss på en annan pyramidformad "Panther"-6.
  Christina trycker på joystickens knappar med sina bara tår och träffar fienden från Japan och vrålar:
  - Kudos till min pojkvän!
  Magda öppnar också eld och skrattar öronbedövande säger hon och trycker på joystickknappen med rubinnipplen:
  - Ära till våra unga män!
  Och hur de skrattar till fullo. Sådana är, ärligt talat, underbara flickor i krigsspänningen.
  Ja, för Japan verkar det som att domens dag har kommit. Men allt går enligt planerna.
  Elizabeth och hennes besättning slåss på en T-54 stridsvagn, något moderniserad. Men skillnaden är liten. Pistolen har blivit lite snabbare, och projektilen är mer pansarbrytande. Detta är skillnaden.
  Och motorn är samma dieselmotor med 520 hästkrafter ... Japanerna använder tankar av egen design och licensierade tyska. Bilarna är generellt bra också. Speciellt Hirohito-3-maskinen, som väger femtioåtta ton, med en 105 mm pistol med en pipa längd på 70 EL, överlägsen T-54 i beväpning och inte sämre i rustning och körprestanda, förutom kraftreserven .
  Denna japanska stridsvagn är ett problem för Sovjetunionen. Men det finns också lättare bilar i Land of the Rising Sun.
  Det är lättare att hantera dem.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår och träffar samurajstridsvagnarna. Hon gör det väldigt skickligt och skriker:
  - Ära åt vårt fria fosterland!
  Ekaterina skjuter igen, använder en röd bröstvårta och krossar en japansk bil, skriker:
  - För Gud gav Ryssland!
  Elena slår också fienden, krossar fiendens tank med hjälp av sin bara häl och vrålar:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Euphrasia skjuter också och gör det med hjälp av jordgubbsnipplen på hennes elastiska bröst, och skriker:
  - Ära åt den högre kommunismens segrar!
  Så de flyttar skickligt sin tank och undviker nederlag. Hirohito-3 tanken kan också klassas som tung, men den är ganska massiv. Det är svårt att slå en sådan här maskin.
  Och här går han till tjejerna. Pistolen är större i kaliber och högre än projektilens mynningshastighet. Pannpansar i det japanska tornet är ännu tjockare än den sovjetiska 240 mm, och pannan på skrovet är också tjockare i de övre 150 mm och 120 mm lägre. Och hastigheten på japanerna är ännu högre, gasturbinmotorn är 1500 hästkrafter. Ja, den här tanken är den bästa i Japan. Skämta inte med honom.
  Men Elizaveta, med hjälp av en röd bröstvårta, skickar en projektil rakt från ände till ände, och den japanska stridsvagnen exploderar och misslyckas med att träffa den sovjetiska bilen.
  Ekaterina kvittrade och kysste sin vän på hennes bara häl:
  Du är smart Lisa!
  Elizabeth höll inte med.
  - Jag är bara ett geni!
  Och hur han skrattar till fullo. Här är flickan.
  Och de ylar mycket ... Ekaterina, till exempel, minns fyrtioen år hur hon sedan rann iväg. Skorna gick sönder efter ett par dagar, och jag fick trampa barfota. Och av vana för en stadstjej gör det ont, varje bula, varje kvist, varje bula känns. Och hon slog benen till blodet, när varje steg exploderar av smärta.
  Hon trodde aldrig att det kunde vara så smärtsamt att gå barfota. Inte konstigt att Hugo sympatiserade med barfotatjejen Closet. Om även på sommaren sådana flickaktiga ben, vilken typ av vinter.
  Catherine vände sig dock snabbt, den unga kroppen anpassar sig snabbt, den skadade sulan är övervuxen med förhårdnader och förgrov. Och det var skönt att gå barfota. Ekaterina tog inte ens på sig skorna förrän frosten slog till. Men sedan bildades deras fyra och Euphrasinia lärde dem konsten att häxa. Och häxor springer ofta barfota i snön för att förlänga sin ungdom. Och kort sagt, tjejerna hade bemästrat hemlig kunskap, och såg tjugo år gamla ut, och barfota och i bikini frös inte i kylan. Här är skönheterna. Och det finns inga coolare, förutom Alenka förstås. Hon kämpade på IS-10 i en modifiering med en förlängd pipa. Tanken dök upp i serien ganska nyligen. Och fortfarande sällsynt. IS-7 gick aldrig in i en stor serie. Tydligen på grund av de höga kostnaderna och svårigheterna i produktionen.
  Så besättningen på Alenka förstör dessa japaner och sjunger sånger för sig själv.
  Flyg som eldar blå nätter
  Vi är pionjärbarn till arbetarna...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärernas rop var alltid redo!
  När tjejerna kommer igång kan du inte motstå dem. Detta är faktiskt en perfekt skapelse av krig.
  Striderna går bra och Japan förlorar.
  Här intog de sovjetiska trupperna södra Sakhalin i maj. Och de agerade med extrem försiktighet.
  Men bataljonerna av sovjetiska flickor visar en underbar klass av strider.
  Av deras typer av vapen började förstås AK användas. Värre än tyska, men enkelt och pålitligt. Och mejar ner motståndare, även om siktet på avstånd är lägre än den tyska överfallskarbinens.
  Sovjetiska flickor av japanska fångar får sina bara, dammiga fötter att kyssas, bara klackar slickar. Detta är deras taktik.
  Kämpande krigare, högsta klass.
  Sommaren 1954 hade tyskarna i stort sett rensat Amerika på japanska trupper.
  Bataljonen barfotaflickor, ledd av Margaret, kämpade särskilt vackert. Flickan spreds av samurajen och den tillfångatagna unge mannen tvingades kyssa hans hälar och slicka Venus barm.
  Gerda och hennes team på "Panthers" -6 gjorde ett bra jobb och skickade många japaner till helvetet, och några till himlen.
  Fyra ninjaflickor slogs med de sovjetiska trupperna som var på frammarsch i Manchuriet.
  En ninjaflicka med blått hår hackade med svärd och körde en väderkvarn och högg ner sovjetiska soldater. Sedan kastade hon en ärta med sprängämnen med tårna, välte den sovjetiska T-54-stridsvagnen och skällde:
  - Det coolaste landet är Japan!
  En ninjatjej med gult hår kommer också att hugga mot fienden med blad och ge en bumerang med sin bara häl och skriker:
  - För våra segrar av samurajerna!
  En rödhårig ninjatjej kommer att utföra en aggressiv skivspelare med svärd utan problem och skära ner sovjetiska soldater. Då kommer hennes bara tår att avfyra en bomb. USSR-stridsvagnen kommer att slitas isär och krigaren kommer att gnissla:
  - I kommunismens idéers namn!
  En ninjaflicka med vitt hår tog och skar sina motståndare, som om hon körde en fläkt över fältet, skär av de ryska soldaterna igen, och med sina bara fingrar, som om hon sjösatte en dödlig som skulle slita två hela sovjetiska stridsvagnar i reservdelar .
  Och vråla:
  - För landets storhet!
  Flickor älskar att döda, och ännu mer gillar de att våldta fångar. Ja, så att män tappade medvetandet av överansträngning. Och det är så ninjatjejer gillar det. Hoppa på bundna män och samtidigt piska dem med piskor.
  Men trots japanernas heroism förlorar de mot bättre och mer avancerad teknik.
  Särskilt på superklasshimlen, essarna Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya, som krossar japanerna som väderkvarnar.
  Anastasia, med hjälp av sina bara tår, skär av sex japanska flygplan på en gång i en skur och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens idéer i Ryssland!
  Akulina, genom att trycka på knappen med sin röda bröstvårta, stängde av sju japanska flygplan på en gång och vrålade:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  Krigare hämnas på Japan för deras tidigare klagomål. Och särskilt för nederlaget i tsar Nicholas II:s tiders krig. Nej, de kommer aldrig att glömma, och generationer kommer inte att förlåta.
  Anastasia, som tryckte på sin rubinbröstvårta, gav en ny skur, sköt ner japanska flygplan och vrålade:
  - Ära till kommunismens era Beria!
  Akulina tryckte på fötterna med sina bara tår, slog ner samurajplanen och kurrade:
  - För stora segrar!
  Och Albina och Alvina vinner rekordkonton. För tre tusen nedskjutna flygplan tilldelades de beställningen: Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset och gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Albina, med hjälp av en scharlakansröd bröstvårta, gav en sväng. Hon stängde av ett dussin japanska flygplan på en gång och kurrade:
  - För mitt bröst!
  Och hon föreställde sig själv i armarna på en svart krigare.
  Alvina sparkade med hjälp av sina bara tår, slog ner ett dussin japanska plan och gnisslade:
  - För stora segrar!
  Tyska tjejer är väldigt kämpande och vackra. Svarta killar är väldigt förtjusta i, och deras tungor är alltid redo att polera mäns ebenholts perfektion.
  Albina, med hjälp av sina bara tår, slog igen samurajerna och sköt ner deras plan.
  Och hon kurrade:
  - Jag är stålmannen!
  Alvina tryckte på sin jordgubbsnippel, mejade ner en massa japanska flygplan och gnisslade:
  - Jag är en rymdvix!
  Flickan är mycket stridbar och aktiv i sin hypersexualitet.
  Sanna arier - bara super! Och i allmänhet sådana skönheter av högsta klass!
  Tyska och sovjetiska trupper, som besegrar fienden, rycker fram över Kina.
  Under attacken mot Singapore utmärkte sig jagarna från den luftburna divisionen och barfotaflickenheten "Barracuda". Flickorna slog sina bara hälar genom pölarna av hällande tropiskt regn, bröt sig in i japanernas befästa positioner och genomborrade dem med bajonetter.
  Sådana är de kämpande skönheterna.
  Japan ryste av de förkrossande slagen från ett så aggressivt lag.
  Hösten 1954 togs större delen av Kina över av axelmakterna. Och situationen blev mycket mer komplicerad för Land of the Rising Sun.
  Hitler anmärkte:
  - Två flugor i ett lya kan inte komma överens!
  Och krigarna Albina och Alvina sköt ner det fjärde tusen flygplanet. Japan producerade billiga men lågkvalitativa flygplan i mycket stora kvantiteter, så det var väldigt bekvämt att samla in räkningar.
  Albina, med sina bara tår, skar av en annan samuraj och gnisslade:
  - Det här är vår vackra värld!
  Alvina, med hjälp av en röd bröstvårta, slog ner ett dussin japanska bilar och twittrade:
  - Ära åt kommunismens era, i hela universum!
  Albina, som också använde en jordgubbsnippel och slog ner samurajen, blev förvånad och skrek:
  Pratar du om kommunism?
  Alvina, som använde sina bara tår och skar av ett dussin japanska flygplan, rapporterade:
  - Den nya ariska ordningen är kommunism!
  Flickorna skrattade ... För de fjärde tusen flygplanen belönades de med Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Att även en mycket hög utmärkelse är rekord för skönheter.
  Det här är tjejerna att se upp till....
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya är dock inte sämre och överträffade poängen på femhundra nedskjutna flygplan.
  Och de fick nya priser som var mycket höga, och de samlade en hel samling stjärnor till sig själva.
  Anastasia riktar sitt vapen med sina bara fötter och slår ner fienden, skär fienden och gnisslar:
  - För kommunismen på hela planeten!
  Akulina, som hugger ner fienden genom att trycka på den röda bröstvårtan, skriker aggressivt:
  Till och med barnen känner oss!
  På vintern förlorade Japan nästan alla sina kolonier, och striderna flyttade till själva metropolen.
  Året 1955 har kommit, då striderna är stormiga och inte ser något slut eller kant.
  Japan ger efter, sakta men säkert. Och gradvis förlorar kriget.
  Men samurajerna kämpar desperat och hårt.
  Alyonka och hennes besättning flyttade till IS-11 experimenttanken. Denna maskin är utrustad med en 130 mm pistol och har rejäla spår på botten.
  Alenka skjuter med sina bara tår, genomborrar fienden och vrålar:
  - Ära åt kommunismen med bara klackar av tjejer!
  Anyuta sköt också med hjälp av en scharlakansröd bröstvårta, tryckte nio av dem på avtryckaren till maskingevär och skrek:
  - Vi tjejer är väldigt coola!
  Alla slog också med sina bara tår, krossade fienden och vrålade:
  - Tja, från skruven!
  Maria knullade, med hjälp av en bar häl. Hon genomborrade fienden genom och igenom och kurrade och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Marusya slog med hjälp av en jordgubbsnippla, rammade fienderna med ett dödligt grepp och kvittrade:
  - För den stora kommunismen!
  Alenka sköt igen och vrålade:
  - Så att kollektivgårdspresidenten och zigenardiktatorn Sashka dör!
  Och slår med sin bara fot på rustningen.
  Det var så tjejerna skildes åt, bara super. De är generellt fantastiska krigare.
  Här sjunger de unisont:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Blicken av en falk, en örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg ...
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande kommunismen!
  Elizaveta slåss också med sin T-54-stridsvagn, en sådan kämpande flickhäxa.
  Och skönheter slås omkull av japanska bilar med sina bara fötter.
  Elizabeth tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta och kvittrade:
  - Ära åt sovjetkommunismens idéer!
  Och vad denna skönhet kommer att skratta! Och gnistra med pärlemorfärgade tänder.
  Ekaterina tog den och sköt också med sina bara tår och kvittrade:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Elena slog sin motståndare med en rubin bröstvårta, blottade sina tänder och skrek:
  - Och vårt fosterlands röda fana,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  Ephrasia dunkade med sin bara häl och väste:
  - Ära åt fäderneslandet, vår fria,
  Vänskap mellan folk, stöd för alltid!
  Och alla flickorna, med sina bara tår, sjöng unisont:
  - Lagens makt, folkets vilja,
  När allt kommer omkring för en enkel persons enhet!
  Krigare, måste jag säga, har en otrolig stridsaggression.
  Och här kämpar Gerda...
  Hennes "Panther"-6 är som en supertank, som river sönder samurajernas positioner.
  Gerda skjuter med en röd bröstvårta, trycker på joystick-knappen och vrålar:
  - För den ariska världen!
  Charlotte kommer också att smälla, med hjälp av sina bara tår, kommer hon att slita isär en massa japaner och skvallra:
  - För de stora gränserna!
  Christina och Magda bråkar också. Flickorna är extremt kämpande, och väldigt vackra, nästan nakna i bikini.
  Christina sköt med sin rubinnippla, krossade den japanska Hirohito-4-stridsvagnen och kurrade:
  - Ära till mitt land!
  Magda sparkade också med sina bara tår, slog sönder samurajens haubits och skrek:
  - Ära till stora prestationer!
  Dessa tjejer är i toppklass!
  Tokyo föll i slutet av mars. Och den 20 april 1955 kapitulerade Japan och avslutade därmed det stora kriget.
  Flickan Albina och Alvina översteg fem tusen nedskjutna flygplan. Och för detta fick de en speciell utmärkelse: Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross med silver ekblad, diamantsvärd.
  Kriget är inte över än. Hon gömde sig bara ett tag. Men Hitler erövrade nästan hela världen.
  Beria fick tillbaka södra Sakhalin, Kurilryggen och Manchuriet, tillsammans med Port Arthur.
  Sovjetunionen blev ett starkt land som slickade sina sår. Under en tid erövrade Nazityskland andra länder och undertryckte deras obetydliga motstånd.
  Kriget varade för förstörelse och världsherravälde. Men en annan global konfrontation var på väg.
  Under tiden samlades moln över Sovjetunionen. Och 1959, på sin sjuttioårsdag, beslutade Adolf Hitler att attackera Sovjetryssland, där Beria styrde. På sidan av Führern fanns nästan hela världen.
  Men Sovjetunionen blev en stark, industriell makt. Så jag hittade en lie på en sten.
  Båda länderna hade kärnvapen, men Gerda och Albina kunde skapa en generator där strålning täckte hela planeten jorden, vilket gjorde användningen av denna typ av förstörelse omöjlig.
  Och Hitler bestämde sig för att ta den sista suveräna makten i världen. Gränsen i väster gick längs Dnepr, och sedan Vitryssland, och de baltiska staterna under tyskarna. Nazisterna kunde hålla Krim bakom sig. Om inte Sovjetunionen hyrde en bas för Svartahavsflottan i Sevastopol.
  Förutom resten av territoriet var Ryssland en del av Kina - Manchuriet. Så befolkningen i Sovjetunionen, där en mycket aktiv politik för att uppmuntra födelsetalen genomfördes och polygami legaliserades av den kommunistiska, ateistiska regimen, översteg redan förkrigssiffrorna 1941, trots territoriella förluster, och varje år ökade den. med tre procent.
  Beria förbjöd både abort och preventivmedel. Och införde vilda skatter på familjer med färre än fyra barn.
  Enligt planen och stickmetoderna utvecklades Sovjetunionen snabbt och dess militära makt ökade.
  Hitler, som kände ett potentiellt hot, efter att ha avslutat att samla världen i ett enda tredje rike, bestämde sig för att starta sitt sista krig på denna planet.
  Vad är det senaste kriget? Det finns inget mer att erövra på jorden. För ett år sedan flög tyskarna till månen, och eran av rymdexpansion är öppen. Men kommer Hitler att leva för att se Star Wars-perioden och erövringen av galaxerna? Trots en hälsosam livsstil, en vegetarisk kost, regelbunden motion och uppmätt fysisk aktivitet stod det klart att Fuhrern åldrades. En kal fläck bryter igenom på huvudet mer och mer, håret blir grått och utseendet är trött. Även om Führern försöker muntra upp.
  Hur det än må vara, bör du slutföra ditt sista uppdrag och erövra Sovjetunionen. Och så, även om Fuhrern dör, har han ungefär tusen söner som erhållits genom naturlig insemination. Och en av dem kommer att erkännas som den bästa, mest kapabla och ta tronen för den största diktatorn i planeten Jordens historia.
  Hur som helst är försening för riskabelt, och så länge kärnvapnen inte fungerar, kastade Hitler mer än femtio miljoner soldater på Sovjetunionen bara i det första skiktet. Ett stort antal stridsvagnar, flygplan och flygande skivor. Och detta är en kolossal kraft.
  Sovjetunionen fortsatte att modernisera vapen. Tanken T-64 dök upp, tyngre och med en kraftfull pistol på 125 mm, kapabel att penetrera med fjäderskal och pyramidformade tyska fordon. Det är sant att T-64 precis har börjat komma in i produktion. Huvudstridsvagnen var fortfarande T-54, inte tillräckligt stark mot de tyska modellerna. Detta är också en av anledningarna till att Hitler hade bråttom med aggression mot Ryssland.
  IS-11 fattade inte... IS-12 skapades av en maskin med en 203 mm kanon, men visade sig vara för dyr, tung och stor. IS-15 var en kompromiss i den 152 mm långpipiga pistolen. Denna maskin liknade en förstorad T-64 och började också precis gå i produktion.
  Den tyska huvudstridsvagnen, Panther-6, var pyramidformad, och den uppgraderades något till Panther-7, vilket ökade pistolens kaliber till 88 mm för att producera mer förstörelse. Och motorn, efter att ha installerat en kraftfullare 3000 hästkrafter, ger enorm hastighet och manövrerbarhet samtidigt som den bibehåller en vikt på femtio ton och förbättrar rustningens kvalitet.
  Till och med den nyaste sovjetiska T-64:an var märkbart sämre än den tyska när det gällde körprestanda och skydd av sidorna, och även pannan. Men T-64 kunde åtminstone penetrera tysken, om än på kort avstånd.
  På himlen var tyskarna också starkare och kvantiteten och kvaliteten på maskiner. Och de lyckades inte skapa sina egna diskotek i Sovjetunionen. Och tyskarna installerade värmestrålar på Belontsi-skivorna - såsom lasrar, och kunde genomföra mer effektiv beskjutning.
  Och bland nazisterna flög diskotek med en hastighet av tio ljud. Och det är faktiskt enormt. Sådan är det tredje rikets armé är stark.
  Och de har underjordiska tankar. Och mycket annat coolt. Kort sagt, Beria har praktiskt taget ingen chans.
  Men de sovjetiska trupperna har kolossal försvarskraft. Och invasionen började med en luftoffensiv. Krafterna är ojämlika och tyskarna krossar de sovjetiska städerna. Tio tusen flyttar över Ryssland och tar Smolensk.
  Natasha tog ett beslut:
  - Det är nödvändigt att tvinga Hitler och hans gäng att ta bort trupperna från Sovjetunionen och släppa de fångna barnen!
  Lekfulla Zoya höll med om detta:
  - Självklart måste du! Och rädda dina förfäder från fascismen!
  Augustinus anmärkte och stampade med sina bara fötter:
  Vi kommer att göra det utan tvekan!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Vi har alla medel för detta!
  Inte förr sagt än gjort, och de fyra kvinnliga krigarna attackerar de fascistiska horderna.
  Krigare från Guds ryska århundrade och mutanthäxor brottades återigen med det tjugonde nazisterna.
  Det finns för många soldater i det fascistiska bruna imperiet. De flyter som en oändlig flod.
  Naturligtvis tog fyra flickor förstörelsen av stridsvagnar och flygplan från Wehrmacht mycket berömt. Redan från början krossade de dem med händer och fötter, då de var täckta av ett kraftfält. Men...
  Som från under marken dök Oleg Rybachenko och Natasjas yngsta dotter Margarita Korshunova upp.
  De tog tag i ljussabel och laddade med nanobotar. De satte sig för att förgöra de hatade fascisterna. Så de fyra förvandlades till en sexa.
  Natasha Korshunova knäppte med sina bara, mejslade fötter och anmärkte:
  - Det är hur? Nåväl, vad är vårt öde, vi kan inte slå det annars!
  Den aggressiva guldhåriga Zoya, som fortsatte att krossa tyskarna, noterade logiskt:
  - Låt oss göra det snabbare! Låt oss rädda Sovjetunionen!
  Oleg Rybachenko, en barfotapojke inte äldre än tolv, vrålade nazisterna med svärd, både infanteri och stridsvagnar:
  - Ge aldrig upp!
  Och en vass skiva flög från pojkens bara fot, som skar av tre fascistiska plan på en gång!
  Glittrande med sina bara klackar, Margarita Korshunova, krossande motståndare, både stridsvagnar och infanteri, blottade sina tänder, grymtade:
  - Det finns en plats för bedrift i världen!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fot och träffade nazisterna och deras flygplan och stridsvagnar.
  Natasha Korshunova slängde också sina bara tår, mordiskt och tjöt:
  Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes ljussvärd gick genom kvarnen på nazisterna. Sedan skar sprängarna mot stridsvagnarna och skar bort basherna. Planen fick det också.
  Den rödhåriga Augustinus skar sig igenom fienderna och skrek:
  - För en ny beställning!
  Och nya nålar spreds från hennes bara fötter. Och vad som finns i ögat, vad som finns i halsen på de nazistiska soldaterna och flygplanen.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och rasande.
  Coola Zoya, som skär ner vita, bruna soldater och stridsvagnar med flygplan, gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, dödlig gåva flyger från hennes barfota. Och stridsvagnarna och vita jaktplanen faller, och svansarna brinner från flygplanen.
  Svetlana Snövit skär mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
  Nazisterna faller som kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter, skjuter ner fiendens plan och gnisslar:
  - För Moder Ryssland kommer det att finnas ett mänskligt rymdimperium, vinn!
  Oleg Rybachenko avancerar mot nazisterna. Terminatorpojke som hugger bruna trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift, de river stammar och skjuter ner flygplan.
  Pojken vrålar:
  - Ära till framtidens Ryssland!
  Och i rörelse skär den allas huvuden och nosparti, och samtidigt strider tanktorn.
  Terminatortjejen Margarita förstör också motståndare och flygplan och stridsvagnar.
  Hennes bara fötter fladdrar. Nazisterna dör i stort antal. Warrior skriker:
  - För nya gränser!
  Och så kommer tjejen att ta och klippa ...
  Massan av lik av fascistiska soldater.
  Och här är Natasha Korshunova på offensiven. Han skär ner nazisterna för sig själv tillsammans med stridsvagnar, flygplan och sjunger:
  - Ryssland är stort och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som såg nazisternas strupar. Ja, det här är en tjej som river tankar.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Hacka bruna soldater med båda händerna. Spottade ut ur ett rör. Och han kastar dödliga nålar med sina bara tår - han skjuter ner stridsvagnar och flygplan.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Åh, knäpp, låt oss gå,
  Åh, min favorit kommer att gå!
  Augustinus, som skär ner nazisterna med lasersvärd och utrotar de bruna soldaterna, tillsammans med stridsvagnarna, skriker:
  - Allt lurvigt och i huden på ett djur,
  Han rusade till kravallpolisen med en klubba!
  Och med bara tår, hur man skjuter in i fienden, något som kommer att döda en elefant, och ännu mer en tank.
  Och gnisslar sedan:
  - Vargar! Tjugoandra århundradet!
  Svetlana Snövit på offensiven. Nedskärningar, skär ner nazisterna. Med bara fötter lanserar han dödspresenter på dem.
  Driver en kvarn med svärd.
  Hon krossade många jaktplan, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, och skriker:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i en vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar och förstör tankar och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppade upp. Pojken snurrade i en kullerbytta. Hackade upp många av nazisterna i hoppet.
  Han kastade nålar med bara fingrar, slog ner stridsvagnar och flygplan, gurglade:
  - Var känd för mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Tuffa tjejen Margarita Korshunova går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är tuffare än väderkvarnsblad. Och bara tår kastar dödsgåvor, stridsvagnar och flygplan brinner.
  Flickan är på offensiven. Utrotar bruna krigare utan ceremoni.
  Och hoppar då och då, och vrider sig!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och nazisterna själva faller döda. Och hela likhögar hopar sig.
  Margarita gnisslar aggressivt:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastade hennes bara fötter nålen.
  Och så ett dussin nålar till!
  Natasha Korshunova är också väldigt cool på offensiven.
  Och kastar med bara fötter, och spottar från ett sugrör, slår ner stridsvagnar och flygplan.
  Och skriker högst i lungorna:
  - Jag är en gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen skönhet i rörelse.
  Zoya Angelskaya stormar en blockering av nazistiska lik. Och förstörelsens bumeranger flyger också från hennes bara fötter.
  Och de bruna krigarna faller och faller, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Zoya tjej skriker:
  - Barfotatjej, du kommer att vinna!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som direkt i halsen på nazisterna gräver.
  De faller döda.
  Eller rättare sagt, helt död, en plats med stridsvagnar och flygplan.
  Augustine på offensiven. Krossar bruna trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så stor krigare.
  En tromb sveper igenom de fascistiska trupperna - flygplan och stridsvagnar faller.
  Tjej med rött hår ryter:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och på offensiven, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus, i drömmarnas vilda extas, skickar en pulsar med sin bara häl och vrålar:
  - Krigsgudarna kommer att riva allt!
  Och krigaren på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar som skjuter ner flygplan och genomborrar pansarpansar på stridsvagnar.
  Svetlana Snövit i strid. Och så gnistrande och kämpande. Hennes bara ben kastar ut så många dödliga saker. Inte en man, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kan du inte stoppa det.
  Svetlana Snövit sjunger:
  - Livet kommer inte att vara honung,
  Det där hoppet i en runddans!
  Låt drömmen gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och i barfotatjejens rörelse blir det mer och mer ilska. Och alla fler havererade stridsvagnar och flygplan.
  Oleg Rybachenko i offensiven, allt accelererar. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - rivande tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en stormig skolflicka, och en total terminator i hennes verksamhet. Och slår fienderna.
  Här sjösatte hon med sitt bara ben, en ärta med sprängämnen. Hon kommer att explodera, och på en gång kommer hundra nazister och tio stridsvagnar att kastas upp.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer till oss ändå!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tunnorna med stridsvagnar flyger i olika riktningar.
  Här accelererade Natasha Korshunova rörelserna. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och samtidigt som man skriker:
  - Seger väntar på Rysslands imperium.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Natasha Korshunova är en terminatortjej.
  Han tänker inte på att stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan kommer på avvägar.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och en massa människor med genomborrade halsar, som ligger runt omkring i högar av lik, såväl som trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan.
  Augustine är en galen tjej. Och det krossar alla som om det vore en robot från hyperplasma.
  Den har redan krossat inte ett hundratal nazister och en massa stridsvagnar med flygplan. Men allt tar fart. Och krigaren vrålar fortfarande.
  - Jag är oövervinnerlig! Världens coolaste!
  Och återigen, skönheten i attacken.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustina, som lekte med pressens muskler och skakade på bröstet med röda bröstvårtor, sjöng:
  - Du kommer inte att våga lägga beslag på vårt land!
  Svetlana Snövit är också på offensiven. Och ger inte ett enda gram respit. Vild Terminator Girl.
  Och han skär ner fienderna och utrotar nazisterna. Och en massa bruna jaktplan hade redan fallit i diket och längs vägarna, tillsammans med trasiga stridsvagnar och flygplan.
  De sex var rasande. Gjorde en vild kamp.
  Karatekillen Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han avancerar och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. De döda nazisterna faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar, ett gäng trasiga bilar med flygplan.
  Uppfinnarpojken minns en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Barnmördaren Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  En riktigt cool show visade sig vara cool. Och hur många som dödade nazister. Och det största antalet av de största dödade de bruna jaktplanen, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Barfotatjejen Margarita är också i strid. Krossar kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd hackas mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat. Och med dem stridsvagnar och flygplan.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och från flickans nakna häl, som en ärta med kraftfulla sprängämnen, flyger ut.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och krossa några av motståndarna och stridsvagnarna, och till och med flygplan.
  Och Natasha Korshunova har auktoritet. Och hon slår motståndare, och hon själv kommer inte att ge någon en nedstigning.
  Hur många nazister har redan dödats tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safirer. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha Korshunova ropar:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift! Ta inte ens en rubel!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många nazister med svärd.
  Zoya Angelskaya är i farten och klippte många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister eller skjuter ner ett plan med en stridsvagn. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta sina tänder!
  Och den rödhåriga är så ... Hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll.
  Och allt kommer bokstavligen av ilska.
  Svetlana Snövit i rörelse. Här skar hon en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och sedan spottar från ett sugrör - slår ner flygplan. Då tjuter han:
  - Kommer ni att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter, som träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss åka på camping, öppna ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är redan ganska många år gammal, alla är på äventyr med Natasha och sällskap, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Låt spelet inte vara enligt reglerna - vi kommer att bryta igenom fraera!
  Och återigen flög dödliga och krossande nålar av hans bara fötter. Både flygplan och stridsvagnar.
  Glittrande med kala, runda klackar sjöng Margarita Korshunova med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att friheten kommer att gry!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar och flygplan, fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Må rosor blomma!
  Och så fort krigaren kastar en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetiska imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha Korshunova i strid. Hoppar som en kobra. Exploderar fiender. Och så många nazister dör, och flygplan faller.
  Deras flicka och svärd, och korn på kolet och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar det också:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, slår motståndare.
  Zoya Angelskaya i vild rörelse. Attackerar nazisterna. Bryter dem i små bitar.
  Krigarkvinnan kastar nålar med sina bara fingrar. Den bryter igenom motståndare, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, som ett dån:
  Vår fullständiga seger är nära!
  Och han utför en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla mardrömmar.
  Och om det skär det, betyder det att det kommer att skära det.
  Efter det kommer den rödhåriga att ta och sjunga:
  - Jag ska öppna alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär kött och metall med flygplansduralumin.
  Svetlana Snövit går också till offensiven. Den här tjejen har inga bromsar. Så fort de hugger, så är massan av lik nedskräpad, och flygplan och stridsvagnar faller.
  Den blonda terminatorn ryter:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och nu flyger en mördande ärta från henne.
  Den barfota stiliga, muskulösa pojken Oleg återigen hundra av nazisterna, bärande en meteor, berömt avskuren. Och han kommer att plocka upp en bomb och kasta den.
  Liten i storleken, men dödlig...
  Hur man bryter i små bitar en massa flygplan på himlen.
  Terminatorpojken tjöt:
  - Stormig ungdom av fruktansvärda maskiner!
  Barfotatjejen Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och skär ner många bruna fighters. Och han skär genom stora gläntor, bland stridsvagnar och flygplan.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och slå till med förnyad kraft.
  Natasha Korshunova är ännu mer rasande i offensiven. Så tröska nazisterna. Det är inte särskilt bra för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha Korshunova tog den och sjöng:
  - Min spark är barfotablindande!
  Att springa på plats är en vanlig försoning!
  Och krigarflickan brast in i motståndarna med en sådan kaskad av slag.
  Och han kommer att kasta skivor med bara fötter.
  Här drev hon bruket. Massan av huvuden från den bruna armén rullade tillbaka, och stridsvagnarna brann, flygplanen stod i lågor.
  Hon är en kämpande skönhet. Han slår sig själv en sådan brun armada.
  Zoya Angelskaya är i farten och krossar alla utan undantag. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Besegra motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya Angelskaya tog den, skakade de röda bröstvårtorna på sina fulla bröst och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha Korshunova ropade av förtjusning:
  Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och från hennes bara ben, hur bladet kommer att flyga. Och han kommer att träffa många fighters, skära av torn från stridsvagnar.
  Barfota Augustinus i rörelse. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. Som en proletär banderoll som fladdrar. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon skär motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jävla jävel! Med henne gick hon i strid med naturligt ljus, utan färg.
  Augustinus tog den och väste:
  - Det kommer att finnas ett tjurhuvud - kämparna blir inte galna!
  Och här krossade hon återigen många fighters.
  Terminatorpojken Oleg Rybachenko grymtade:
  - Vad du behöver! Här är tjejen!
  Margarita Korshunova, som kastade en dolk med sin bara fot, bröt av tanktornet, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Augustinus höll lätt med om detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita vem som helst!
  Och igen, med bara tår, kommer han att skjuta upp ett dödligt, fällande plan.
  Natasha Korshunova i strid är inte sämre än sina motståndare. Inte en tjej, men för att avsluta med en sådan häxa i lågor. Och nazisterna har det svårt: flygplan och stridsvagnar faller.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte ett blad med sin bara fot, skar av tanktornet, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana Snövit, som högg ner fienderna och sköt ner flygplan, kvittrade:
  - En dåre behöver ingen kniv....
  Zoya Angelskaya gnisslade, kastade nålar med sina bara fötter och slog ner tankar och flygplan med sina solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom från tre lådor!
  Natasha Korshunova, som slog ner nazisterna, tillade:
  - Och gör med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta och hoppa. De är så blodiga och coola. I allmänhet har de mycket spänning.
  Oleg Rybachenko, en nästan naken, stilig, muskulös pojke i enbart shorts, ser väldigt stilig ut i strid.
  Den vackra flickan Margarita, med sina bara tår, kastade sina ben, en bit antimateria och sjöng:
  - Slaget är starkt, och killen har ett intresse ...
  Den geniale pojken lanserade med sin fot vad som såg ut som en helikopterpropeller. Han skar av ett par hundra huvuden från nazisterna och stridsvagnarna, gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka i fullt genombrott.
  Terminatorpojken Oleg, hackande bruna soldater, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en sådan aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sjöng i offensiven:
  - Heligt krig!
  Och krigaren lanserade en skarp skiv-boomerang. Han flög i en båge, högg ner en massa nazister och stridsvagnstorn.
  Zoya Angelskaya tillade och fortsatte med utrotningen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många jaktplan och flygplan.
  Den blonda tjejen sa:
  - Schackmatt motståndaren!
  Och hon visade sin tunga.
  Barfota och eldig, Augustine viftade med benen och kastade skarpkantade hakkors, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana Snövit, med sin bara häl kastade en boll av hyperplasma, bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna skrek unisont och krossade nazisterna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger en skiva från krigarnas bara fötter. Köttet rivs sönder, och tornen av stridsvagnar och flygplansstjärtar rivs.
  Och tjuta igen:
  - Ingen kan besegra oss!
  Natasha Korshunova flög upp i luften. slet isär motståndare och bevingade gamar och utfärdade:
  - Vi är hon-vargar, stek fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så mumlar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko, en stilig, muskulös pojke i shorts, gurglade:
  - Åh, tidigt, ger hornen skydd!
  Och blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha Korshunova högg ner nazisterna och skrek:
  - I vår värld finns ingen glädje, utan kamp!
  Terminatorpojken med en naken, rund, barnslig häl, som gav efter för pulsaren och förstörde nazisterna, invände:
  "Ibland är det inte heller roligt att slåss!"
  Natasha Korshunova höll med:
  - Om det inte finns någon styrka, så ja ...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade nålar mot fienden med sina bara tår, sprängde en massa stridsvagnar med flygplan och sjöng:
  - Soldaten är alltid frisk,
  Och redo för action!
  Efter det skar Svetlana Snövit igen fienderna, demolerade tornen på stridsvagnar och flygplanets svansar.
  Zoya Angelskaya är en väldigt snabb brud. Här lanserade hon en hel tunna mot nazisterna. Och slet ett par tusen från en explosion.
  Sedan skrek hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrande!
  Och en tjej i stridsspets!
  Augustinus i strid är inte heller svag. Så tröska nazisterna. Som om från en bunt av kedjor slår ut.
  Och hacka motståndare - sjunger:
  - Se upp, det kommer att bli bra,
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid som en djävul i en snusdosa. Och hur tankar brinner och flygplan brinner.
  Men barfotatjejen i tunika, Margarita Korshunova, hur hon slåss. Och nazisterna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Från den flyger blodiga stänk ut.
  Natasha Korshunova anmärkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fot, som smälte skallarna och tornen på stridsvagnar:
  - Ära till Ryssland, mycket till och med ära!
  Tankar rusar fram...
  Divisioner i röda skjortor -
  Hälsningar ryska folket!
  Här tog flickorna upp nazisterna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit kedjan.
  Coola pojken Oleg Rybachenko i strid och attackerar nazisterna. Han slår dem utan medlidande, skär genom tankarna och skriker:
  Vi är som tjurar!
  Margarita Korshunova, som krossade den bruna armén och skar igenom stridsvagnar och flygplansstjärtar, tog upp:
  Vi är som tjurar!
  Natasha Korshunova tog den och tjöt och skar ner de bruna jaktplanen tillsammans med stridsvagnarna:
  - Att ljuga är över styr!
  Zoya Angelskaya slet isär nazisterna, gnisslade:
  - Nej, inte överdrivet!
  Och han kommer också att ta och släppa en asterisk med sin bara fot och avsluta en massa fascister.
  Natasha Korshunova tog den och släppte ut den, chockade blixten från den röda bröstvårtan och gnisslade:
  - Vår TV är på!
  Och ett mördarknippe med nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya Angelskaya, som också förstörde nazisterna och deras stridsvagnar med flygplan, gnisslade:
  - Vår vänskap är en monolit!
  Och återigen ett sådant kast att cirklarna suddas ut åt alla håll. Det här är en tjej - ren utrotning av motståndare.
  Flickan med sina bara tår kommer att ta och lansera tre bumeranger. Och liken från detta blev ännu fler.
  Efter det kommer skönheten att ge ut:
  - Vi kommer inte att ge fienden nåd! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger det dödliga bort från den bara hälen.
  Den rödhåriga Augustinus anmärkte också ganska logiskt:
  - Bara inte ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och hon dödade många av nazisterna.
  Och hur det ryter:
  - Massmord!
  Och nu ska han dunka huvudet mot den nazistiska generalen. Bryt hans skalle och ge ut:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana Snövit är väldigt rasande i offensiven, speciellt när hon slår ner stridsvagnar och flygplan också, hon gnisslar:
  - Du kommer inte att bli skonad!
  Och ett dussin nålar flyger av hennes bara fingrar. När hon bryter igenom alla kollapsar planen. Och mycket till och med krigaren försöker riva och döda.
  Muskulös, präglad unge i shorts Oleg Rybachenko, slår ner kråkor med en visselpipa, gnisslar:
  - Härlig hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. Intrikat hybrid.
  Och massan av nazisterna kollapsade.
  Oleg Rybachenko vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är återigen i en vild attack. Nej, det bara sjuder av kraft och vulkaner gurglar!
  Underbara Margarita i rörelse. Det kommer att slita sönder allas magar.
  En tjej med sin fot kommer att kasta ut femtio nålar på en gång. Och massan dödades av alla möjliga fiender, slog ut både stridsvagnar och flygplan.
  Glittrande med sina bara klackar sjöng Margarita Korshunova i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll nosen och svansen högre med ett rör.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan slår och skriker:
  "Drakpresidenten kommer att bli ett lik!"
  Natasha Korshunova i strid är bara någon slags terminator. Och vrålande gurglade:
  - Banzai! Få det snabbt! Och slutet på diktatorn!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och nazisterna är som spikar. Och det kommer att krossa många mastodonter och bevingade, infernaliska maskiner.
  Här är krigaren! Till alla krigare - en krigare!
  Zoya Angelskaya är också offensiv. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade:
  - Vår far är den vita guden själv!
  Och han skär en trippelkvarn på nazisterna!
  Och den rödhåriga, gnistrande med bara klackar och rubinnipplar på Augustines bröst, vrålade till svar:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för vänner är hon en älskling.
  Och hur han med bara tår ska ta och kasta. Och en massa högar av krigare från det bruna imperiet, såväl som deras stridsvagnar och flygplan.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket hög stridspotential. Nej, under detta är det bättre att inte blanda sig. Som torn av stridsvagnar rivs av och vingarna av fascistiska flygplan.
  Augustinus, krossande motståndare, väste:
  - Vi ska krossa alla förrädare till krut!
  Och blinka åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Om inte fred är dödlig!
  Svetlana Snövit, som krossade fienderna, utfärdade:
  - Vi sopar dig i kö!
  Redhead Augustine bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara, mejslade ben flyger nutiden av total förintelse igen! Och så många stridsvagnar och flygplan exploderade till små chips på en gång.
  Och så slår flickan, som från en scharlakansröd bröstvårta, med blixten.
  Oleg Rybachenko skickade dödspresenter med bara klackar och sjöng som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som slet isär nazisterna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, förstörde tankar och flygplan på en gång, utfärdade:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha Korshunova, som förstörde de bruna krigarna, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai!
  Och låt oss skära motståndare med vild bitterhet.
  Barfota, stilig, en pojke i shorts Oleg Rybachenko, hackande motståndare, utfärdade:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och debuten, tro mig, är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot. Han skar av både stridsvagnarnas torn och flygplanets svansar.
  Margarita, en kämpande metallkrossande tjej, sjöng ut krigarna från det bruna imperiet och pansarpansar från stridsvagnar och skar ner:
  - Och vem ska vi hitta i strid,
  Och vem kommer vi att hitta i strid ...
  Låt oss inte skämta med det -
  Låt oss riva det isär!
  Låt oss riva det isär!
  De gjorde ett bra jobb med nazisterna då...
  Här föll Hitler och hans team på knä inför flickorna och barnen.
  Natasha Korshunova tvingade först och främst nazist nummer ett att kyssa hennes bara fötter.
  Sedan kysste Hitler och hela hans följe även andra tjejers bara sulor och hälar. Och de slickade hälarna med tungan. Och en mycket stilig blond pojke Oleg Rybachenko kysstes av flickans bara fötter.
  Efter att ha varit mycket nöjd med förnedringen av manliga parasiter beordrade Natashka:
  - Nu, medan vi inte har dödat er alla, underteckna ordern om det tredje rikets fullständiga och villkorslösa överlämnande till Sovjetunionen!
  Allt är bra som slutar bra. Tredje riket kapitulerade och den mäktiga Wehrmacht avväpnades. Hitler och hans team gick till fängelsehålorna i Beria.
  Domen var snabb men rättfärdig. Den 22 juni 1959 hängdes Hitler precis på Röda torget!
  
  
  
  
  FUHRER'S DEVIL'S DREAM ÄNDRINGAR HISTORIA
  Hitler ändrade sig under det fyrtioförsta året om att ta huvudstaden Moskva till Sovjetunionen. En av anledningarna till detta var att Führern hade en dröm med Wehrmachts fullständiga nederlag. Och den 20 november 1941 erbjöd Hitler Stalin fred. Sovjetunionens ledare, traumatiserad av tidigare nederlag, höll med. Tyskarna fick allt de lyckades fånga. Nästan hela Ukraina och staden Rostov-on-Don, och Vitryssland, de baltiska staterna, en del av Ryssland.
  På Stalins förslag gick Hitler med på utbytet. Ryssland gick med på att ge upp hela Donbass, och en del av Dons chernozem-rika länder, i utbyte mot en korridor till Leningrad och för att skjuta bort gränserna från Moskva. Hitler gick med på att skjuta gränserna till Smolensk-regionen, men i gengäld överlämnade Sovjetunionen den del av Donbass som tyskarna inte hann ockupera, och Don med rik svart jord, som tyskarna mest ville ha. Nästan hela Krim, förutom Sevastopol, var tyskt. I Karelen drogs gränsen längs frontlinjen, vilket passade finnarna. Murmansk blev kvar med Sovjetunionen. I söder drogs gränsen längs Don, och tyskarna kunde äntligen säkerställa sin livsmedelssäkerhet. De hade även kol och stål från Donbass. Och rika avlagringar av legeringsämnen. Wehrmacht hade fortfarande brist på olja, men detta var tillfälligt, eftersom Hitler planerade att även inta Mellanöstern. Mer eller mindre konsoliderat.
  Tyskarna trodde verkligen att Hitler skyndade sig med världen. Men Führern visste bättre. Dessutom är det möjligt att fortsätta kriget i väst. Först träffade Führer Franco. Jag sa till honom att du själv såg att Sovjetunionen var besegrad. Tredje riket är starkare än någonsin och Storbritannien är dömt. Så du kommer inte att släppa in tyskarna i Gibraltar, så du kommer att dela Frankrikes öde. Och så kommer Gibraltar att bli spanskt, och du kan till och med göra anspråk på några av de engelska koloniernas länder. Och det finns ingen tid att övertala Franco på länge, händerna på Wehrmacht är obundna och hela Afrika och större delen av Asien, inklusive Indien, kommer att tas under fullständig kontroll.
  Generalissimo höll med. Och nu, i december, intog tyskarna Gibraltar med ett plötsligt slag, och blockerade inloppet till Medelhavet från öster. Och samtidigt slog nazisterna sönder den brittiska basen på Malta, och erövrade den genom landstigning.
  Rommels kår fick förstärkning och intog Tolbuk och besegrade sedan britterna i Egypten. De föll som ärtor. Egypten intogs och Suezkanalen stängdes. Sedan flyttade tyskarna in i Irak och Kuwait. De slog engelsmännen som ett päron. Och de krossade dem genom att erövra Mellanöstern. Våren 1942 ockuperades hela norra Afrika, Mellanöstern och de franska besittningarna. Och det var, måste jag säga, en stor seger.
  Tyskarna hävdade dock mer. Och de intog hela Afrika. Och japanerna förstörde USA till havs. Och segrar följde en efter en. Och nu, sommaren 1942, tillfångatogs både Iran och Indien av tyskarna. Och på hösten var ockupationen av Afrika äntligen klar. Således genomförde nazisterna beslagtagandet av betydande territorier och resurser och förenade sig med Japan.
  Storbritannien förlorade sina kolonier i Afrika och Asien och hamnade i en mycket svår situation. Och våren 1943 landsteg tyskarna tillsammans med japanerna i Australien. Och Storbritannien självt utsattes för massiva bombardement.
  Hitler krävde ett slut på Lejonets imperium på sommaren. Och det var ett aktivt ubåtskrig. Tyskarna fick ubåtar som drivs av väteperoxid. Och det är mycket allvarliga krafter.
  I juli 1943 genomfördes slutligen landningen. Tankar deltog i striderna: "Panther", "Tiger" och "Lion" och "Ferdinands". Och samma ME-309 jaktplan och Yu-288 bombplan. Och det föll på de engelska trupperna med fruktansvärd kraft. Striden på land varade bara i elva dagar och slutade med en övertygande seger för Wehrmacht.
  Och detta är en stor bedrift av den tyska militärmaskinen.
  Därefter gick kriget över till USA:s sida. Och Island intogs. Amerika efter det kunde inte bomba Europa. Roosevelt ryckte märkbart till och erbjöd Hitler fred på alla villkor.
  Men nazisterna bestämde sig för att avsluta USA och fortsatte offensiven. Under det fyrtiofjärde året blev utsläppandet av jetflygplan enormt, och Yankees blockerade det bokstavligen. Och Marseille, efter att ha överskridit tusen nedskjutna flygplan, fick järnkorsets storkors, som kronan på hjältemod och effektivitet i flygklassen.
  Führern beordrade att nypa Amerika med hjälp av allierade i Argentina, såväl som i Brasilien. Och flytta från söder med japanerna, och från norr, genom Kanada. Och det var som dubbeltång. Hitler kände sig på en vit häst.
  Det fanns också en serie första självgående E, lättare och mer perfekta. TA-400 och Yu-488 visade överväldigande kraft. Och de började förgöra fienderna. Och bokstavligen sopa dem med en visp.
  Och nazisterna krossar de allierade. Och de gör det så effektivt att USA håller på att falla sönder. De ger inte amerikanerna en chans. Tyska automatgevär är de bästa i världen och de har ingen motsvarighet. Visas i slutet av året och de första disketterna, som på grund av den laminära strålen inte kunde tas ner. Och de förstörde Amerika.
  Lätta självgående vapen från E-serien visade sin totala överlägsenhet över Yankee-stridsvagnarna. De bokstavligen gick runt och krossade allt och förvandlade det till kotlett och platta till det till aska. Amerika hade inte en chans mot USA.
  Redan under det fyrtiofemte året brann USA ner. New York och Washington föll i mars.
  Och i april blev det en kapitulation. Så uppdelningen av imperiet skedde. Nazisterna och japanerna, efter att ha vunnit, frös kriget tillfälligt. Fredsperioden har kommit. Den 20 april 1950 ägde den första flygningen av astronauter till månen rum.
  Och den 20 april 1953 bröt ett stort krig ut mellan det tredje riket och Japan. Stalins nya efterträdare, Beria, erbjöd Hitler ett gemensamt krig med Land of the Rising Sun. Hitler sa till Beria att Sovjetunionen skulle slåss med full kraft, men att de bara skulle ta emot södra Sakhalin och Kurilryggen. Och om, då kommer det tredje riket att ta och radera Sovjetunionen i puder.
  Hitlers trupper är tekniskt starkare än japanerna. De pyramidformade stridsvagnarna är särskilt formidabla bland tyskarna. Och de kan inte brytas från vilken vinkel som helst. Och jetflyget är oöverträffat. Och disketterna når hastigheter på tio ljudsvingningar. Nej, Japan kan inte motstå en sådan makt.
  Sovjetunionen har också något. Tank T-54 är i princip inte dålig. Men det finns andra bilar också. Till exempel IS-7, mycket dålig stoppkraft. Alenka kör den här tanken och förstör japanerna.
  Flickan skriker och visslar en sång ryter:
  - Och flög in i samurajens kista,
  Under trycket av stål och eld!
  Nu har de Beria istället för Stalin, och sovjeternas land kommer att behöva erövra nya gränser.
  Japan har stridsvagnar av E-serien, men de är föråldrade och ofullkomliga, tidiga modifieringar. Här är en sådan pret på IS-7 i det här fallet, E-90. Bilen väger etthundraåtta ton, fyrtio mer än den sovjetiska bilen. Och hans rustning är tjockare, speciellt hans panna. Pannan på tornet är 285 mm, mot 210 för IS-7, och pannan på skrovet är 250 mm mot 150 för den sovjetiska maskinen. Men rustningens lutning blir mindre. Och sidorna är samma 150 mm. Visserligen kommer den japanska matningen att vara tjockare 150 mm mot 94. Vapnen är ungefär nära 128 mm för japanerna och för den sovjetiska 130 mm med kort längd. Men den sovjetiska är kanske lite bättre. Och här kommer de närmare.
  Japanen är fortfarande bättre skyddad i pannan, men körprestandan är sämre, även om samurajen har en motor på 1500 hästkrafter.
  Anyuta slår Isas rustning med sina bara tår och kurrar:
  - Det kommer att finnas en era av kommunism på gården!
  Alla denna rödhåriga djävul håller med:
  - Klart det kommer!
  Maria skrattar och reser sig:
  - Vårt parti är en evig seger!
  OS ryter:
  - För fosterland för Stalin!
  Och nu kommer den sovjetiska stridsvagnen att träffa fienden. Och han kommer att lysa upp, och låt oss slita i stycken. Och bokstavligen förstör rustningen.
  Alenka fnissade och noterade:
  - Det är bättre med en kvinna!
  Den japanska mastodonten har förstörts. Och resten av samurajstridsvagnarna är inte så väl skyddade. Och de är lättare att slå. Och du förstör dem verkligen, riktigt coolt.
  Anyuta sjöng och tryckte på avtryckaren med sin bara häl:
  - Utstå inte slavernas förnedring,
  Vi skulle resa oss uppför ett berg för Ryssland ...
  Låt oss inte ta fler förolämpningar
  Låt oss krossa fienden med en stålhand!
  Och återigen förstörde projektilen den E-50 licensierade stridsvagnen. Inte den bästa bilen heller. Ganska tung, men sidan är ganska svagt skyddad och kan penetreras på långt avstånd.
  Elizabeth kämpade på T-54 och det var mycket svårare för henne. Men flickan visade en enorm motståndskraft. Och med hjälp av bara fingrar, hur han skickar en projektil och genomborrar E-75, och det här är väldigt coolt. Och massiv förstörelse.
  Även Elena sprängde, med kolossalt tryck. Och smällde med dödlig kraft.
  Och här brinner japanerna och kollapsar. Och det förstör den bokstavligen.
  Catherine twittrade:
  Det tog mig, det tog mig
  Jag ska sitta, jag ska sitta, på en häst!
  Och blinka åt deras partners. Och tjejerna här är så vackra och i bara en bikini. Och barfota förstås, väldigt vackert.
  Elizaveta, en kämpande kvinna som slår ut en E-50 från Japan, väste:
  - För denna stora kommunism!
  Ephrasia, som krossade japanerna, gnisslade:
  - Över mina gränser!
  Japan höll ut i lite över ett år och besegrades. Och det tredje riket blev ett världsimperium.
  Den 20 april 1957 började en astronauts flygning till Mars. Och det var ett underbart steg.
  Den 20 april 1959 hölls en folkomröstning som legaliserade monarkin och den kejserliga regeringsformen i Tredje riket.
  Men Hitler skulle aldrig ha varit Hitler om han inte hade velat lösa problemet med Sovjetunionen. Och naturligtvis hans önskan att underkuva hela världen.
  Den 20 april 1961 invaderade det tredje riket Sovjetunionen. Aggression är hänsynslös och med enorma krafter. Vilket är väldigt ojämlikt.
  Och horderna av den tredje började redan två veckor efter starten av striderna strömma runt Moskva.
  Oleg i offensiven accelererar allt. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - rivande tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en stormig tjej i sin verksamhet. Och slår fienderna.
  Här sjösatte hon med sitt bara ben, en ärta med sprängämnen. Hon kommer att explodera, och på en gång kommer hundra nazister och tio stridsvagnar att kastas upp.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer till oss ändå!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tunnorna med stridsvagnar flyger i olika riktningar.
  Natasha accelererade sina rörelser. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och samtidigt som man skriker:
  - Seger väntar på Rysslands imperium.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt.
  Natasha är en terminatortjej.
  Han tänker inte på att stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan kommer på avvägar.
  Zoya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och en massa människor med genomborrade halsar, som ligger runt omkring i högar av lik, såväl som trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan.
  Augustine är en galen tjej. Och det krossar alla som om det vore en robot från hyperplasma.
  Den har redan krossat inte hundra nazister. Men allt tar fart. Och krigaren vrålar fortfarande.
  - Jag är oövervinnerlig! Världens coolaste!
  Och återigen, skönheten i attacken.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustinus sjöng:
  - Du kommer inte att våga lägga beslag på vårt land!
  Svetlana är också offensiv. Och ger inte ett enda gram respit. Vild Terminator Girl.
  Och han skär ner fienderna och utrotar nazisterna. Och massan av bruna fighters har redan fallit i diket och längs vägarna.
  De sex var rasande. Gjorde en vild kamp.
  Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han avancerar och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. De döda nazisterna faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar.
  Författarpojken påminns om en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  En riktigt cool show visade sig vara cool. Och hur många som dödade nazister. Och det största antalet av de största dödade de bruna kämparna.
  Margarita är också med i kampen. Krossar kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd hackas mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och från flickans nakna häl, som en ärta med kraftfulla sprängämnen, flyger ut.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och krossa några av motståndarna och stridsvagnar och till och med flygplan.
  Och Natasha har auktoritet. Och hon slår motståndare, och hon själv kommer inte att ge någon en nedstigning.
  Hur många nazister har redan avbrutit.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safirer. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha skriker:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många nazister med svärd.
  Zoya är på resande fot och har klippt många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta sina tänder!
  Och den rödhåriga är så ... Hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll.
  Och allt kommer bokstavligen av ilska.
  Svetlana i farten Här skar hon en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och sedan spottar från ett sugrör. Då tjuter han:
  - Kommer ni att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter, som träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss åka på camping, öppna ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är ganska gammal, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Låt spelet inte vara enligt reglerna - vi kommer att bryta igenom fraera!
  Och återigen flög dödliga och krossande nålar av hans bara fötter.
  Margarita sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att friheten kommer att gry!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar, fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Må rosor blomma!
  Och så fort krigaren kastar en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetiska imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha i strid. Hoppar som en kobra. Exploderar fiender. Och så många nazister dör och flygplan faller.
  Deras flicka och svärd, och korn på kolet och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar det också:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, slår motståndare.
  Zoya i ett vilt drag. Attackerar nazisterna. Bryter dem i små bitar.
  Krigarkvinnan kastar nålar med sina bara fingrar. Bryter igenom motståndare och hur man ryter:
  Vår fullständiga seger är nära!
  Och han utför en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla mardrömmar.
  Och om det skär det, betyder det att det kommer att skära det.
  Efter det kommer den rödhåriga att ta och sjunga:
  - Jag ska öppna alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär genom kött och metall.
  Svetlana går också offensivt. Den här tjejen har inga bromsar. Så fort de hugger, så är massan av lik nedskräpad, och flygplan och stridsvagnar faller.
  Den blonda terminatorn ryter:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och nu flyger en mördande ärta från henne.
  Oleg återigen ett hundratal av nazisterna, som bar en meteor, skar av. Och han kommer att plocka upp en bomb och kasta den.
  Liten i storleken, men dödlig...
  Hur man bryter i små bitar.
  Terminatorpojken tjöt:
  - Stormig ungdom av fruktansvärda maskiner!
  Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och skär ner många bruna fighters. Och skär stora luckor.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och slå till med förnyad kraft.
  Natasha på offensiven är ännu mer rasande. Så tröska nazisterna. Det är inte särskilt bra för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha tog den och sjöng:
  - Att springa på plats är en vanlig försonare!
  Och krigarflickan brast in i motståndarna med en sådan kaskad av slag.
  Och han kommer att kasta skivor med bara fötter.
  Här drev hon bruket. Massan av huvuden från den bruna armén rullade tillbaka och stridsvagnarna brann.
  Hon är en kämpande skönhet. Slå dig själv en sådan gul armada.
  Zoya är på resande fot och krossar alla utan undantag. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Besegra motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya tog den och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha ropade av förtjusning:
  Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och från hennes bara ben, hur bladet kommer att flyga. Och han kommer att träffa många fighters, skära av torn från stridsvagnar.
  Augustine på väg. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. Som en proletär banderoll som fladdrar. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon skär motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jävla jävel!
  Augustinus tog den och väste:
  - Det kommer att finnas ett tjurhuvud - kämparna blir inte galna!
  Och här krossade hon återigen många fighters.
  Kort sagt säger de att med ett sådant team kommer Hitler inte att överleva. Och den 9 maj 1961 tog tjejerna Adolf Hitler med sina bara tår i armar och ben och Margarita i näsan och slet isär dem, och den 9 maj 1961 tog de Hitler och dog! Och Sovjetunionen erövrade hela världen!
  
  BABA YAGA ÄR FEL OCH SKADAR USSR!
  Baba Yaga, driven av hat mot människor, ingrep i historiens gång. Hon tog den och attackerade i ett mortel i sällskap med Zmey Gorynych amerikanska flygplan som ville bomba japanska hangarfartyg. Och ormen Gorynych, när han tar den, och slår mot amerikanerna med en stor stråle av lågor från tre huvuden. Och bränna mer än hundra flygplan på en gång. Och Yankees panik. Och så är det Baba Yaga, som kastar ett gap-gräs i havet och amerikanska hangarfartyg och andra fartyg täckta av en våg. Som ett resultat besegrades Amerika i slaget vid Midway fullständigt.
  Japanerna tillfångatogs sedan i farten och Hawaiis skärgård tog full kontroll över Stilla havet. Och deras markstyrkor invaderade Indien och marscherade mot Delhi.
  Britterna, för att behålla Indien, överförde en del av trupperna från Egypten och övergav Operation Torch. Amerika landade inte heller i Casablanca och tyskarna kunde frysa kriget i Afrika.
  Detta räddade inte nazisterna från nederlaget vid Stalingrad. Men Mainsteins counterstrike vann i styrka. På grund av det faktum att trupperna inte överfördes till Afrika hade Mainstein ytterligare flera divisioner, inklusive trettio tigrar, som försvann i sanden i Sahara till ingen nytta i den verkliga historien. Dessutom var nazisternas flyg starkare. De spenderade trots allt inte resurser på att försörja Afrika och intensiteten av flyganfall mot Tredje riket sjönk flera gånger.
  Han anlände till östfronten och i mars 1943 höjde det legendariska esset Marseille antalet nedskjutna flygplan på västfronten till trehundra, och blev en riktig all-time legend. Och i öster slog sovjetiska piloter honom hårt. Marcel undvek inte de hetaste slagsmålen och var ett riktigt fenomen. En man var värd en hel flygkår.
  Sovjetiska trupper led fler förluster än i den verkliga historien. Färre av dem undkom inringningen. Och tyskarna återerövrade inte bara Kharkov och Belgorod, utan också Kursk, och erövrade också Krasnodon och Voroshilovgrad igen.
  De sovjetiska trupperna blev chockade ... Under tjällossningen återhämtade de sig delvis. Det var luftstrider på himlen. Tyskarna tog initiativet. Japanerna passerade under tiden den amerikanska artären i Panama och erövrade sundet. I USA beslutade man att frysa hela den europeiska riktningen. Men den tyska ubåtsflottan fungerade för effektivt och plågade britterna och amerikanerna. Och Churchill, som inte riskerade en officiell fred eller vapenvila, föreslog att tyskarna skulle sätta käppar i hjulet för kriget. Det vill säga sluta inte fred, men verkligen inte för krig.
  Hitler krävde som svar att stoppa all hjälp till Sovjetunionen. Storbritannien och USA vägrade låna ut leasing, men sa att de kunde sälja något till Ryssland för guld.
  Dessutom sa britterna och amerikanerna att om Hitler stoppade förstörelsen av judarna kunde de sälja oljeprodukter och andra råvaror som tyskarna behövde på kredit. Führern, efter att ha beslutat att judarna inte skulle gå någonstans, gick med på det.
  Först och främst måste vi göra oss av med Sovjetunionen. Det var sant att det inte fanns någon enhet bland Fritzerna. Några generaler sa att de borde attackera Moskva. Andra att det är en bra idé att återerövra Kaukasus.
  Führern bestämde sig för att avancera mot Voronezh. Och vänd sedan tillbaka till Stalingrad. Hitler själv ville verkligen hämnas för nederlaget nära denna stad. Sovjetisk underrättelsetjänst gissade korrekt var fienden skulle slå huvudslaget och förberedde ett starkt försvar. Men tyvärr var tyskarna starka. Men deras tankar "Panther", "Tiger" och speciellt "Lion" är inte perfekta nog.
  Ferdinands används också, maskiner är också riktiga djur. Och så gick nazisternas chocknäve till offensiv den 5 juli 1943. Nazisterna försöker avancera, men ett kraftfullt försvar är i vägen. Dessutom tillfogade artilleriet ett förebyggande, om än inte särskilt effektivt, artillerianfall mot fienden.
  Därefter gick nazisterna till attack och kunde märkbart kila in sig i de sovjetiska truppernas positioner. Nazisterna har fler krafter, och de dominerar luften. Marseille, efter att ha skjutit ner mer än femhundra flygplan, fick järnkorsets storkors. Och innan dess riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Tyskarna gick fram och framåt, genom det sovjetiska försvaret. Som en misshandel rörde sig tanken "Lev", den mäktigaste fiendens mastodont när det gäller rustningar och vapen, vägande nittio ton. Och han förstår Ferdinands, de agerade med skrämmande kraft här.
  Men Röda arméns försvar var starkt och ville inte ge sig. Nazisterna gick långsamt framåt och led stora förluster. Men i luften hade de initiativet. Och Focke-Wulf är en effektiv maskin, när den används på rätt sätt. Och envis och med kraftfulla vapen. Gradvis närmade sig nazisterna Voronezh. Men det tog dem två månader att göra det. Äntligen andfådd, och dödligt trött, stannade Fritz när de närmade sig Donfloden. De hade stora förluster i utrustning, särskilt bland Panthers och T-4 och T-3. "Tigrarna" och "Lions" led något mindre. Men många Lev-tankar gick sönder trivialt.
  Det blev en paus och nazisterna tog igen skadan. Stalin hoppades kunna ta initiativet under vintern. ME-309 dök upp i luften i serien, som tack vare sin höga hastighet och kraftfulla vapen blev ett kardinalproblem för sovjetisk luftfart. Som Yu-288. Senhösten kom och snön började falla. Röda armén inledde en motoffensiv i Voronezh-riktningen, och i centrum, såväl som på Tamanhalvön.
  På vintern kunde mycket vinnas tillbaka. Men oväntat gick Japan in i kriget mot Sovjetunionen. Hennes landarmé var mycket talrik. Efter att ha vunnit många segrar längtade samurajen efter hämnd på Khalkhin Gol.
  Och en kamp av kolossala proportioner utspelade sig. Attack mot Vladivostok, offensiv i Primorye och Mongoliet.
  Stalin avbröt offensiven i Taman-riktningen och i mitten och försökte slå igenom endast i Voronezh. Nazisterna där höll dock ihärdigt. De hade mycket styrka.
  De har fortfarande övertaget på himlen. Dessutom avledde Japan också en del av flyget. Så det blev ingen seger.
  Samurajerna kunde blockera Vladivostok och fånga en del av Mongoliet. Men det var där deras framgång slutade. Men å andra sidan kunde tyskarna överleva vintern och undvika nederlag, som det var under de fyrtioförsta och fyrtioandra åren. Och det här är en stor framgång.
  I maj fyllde nazisterna på sina styrkor. De hade en ME-262 jetjager i serien som inte hade någon motsvarighet. Och Marseille sköt ner tusen plan. För sjuhundrafemtio flygplan belönades han med riddarkorset av järnkorset med platina eklövsvärd och diamanter. Och för tusen Riddarkorsstjärnan med silvereklöv, svärd och diamanter. Marseille blev därmed alla tiders och folks superess.
  Men Sovjetunionen gör det inte lättare. I slutet av maj återupptog tyskarna sin offensiv. Men deras trupper avancerade mycket långsamt. Sovjetunionen använde de nya stridsvagnarna T-34-85 och IS-2, vilket skapade vissa problem för nazisterna. Tyskarna "Tigers" -2 och "Panther" -2 blev huvudmakten. "Lion" och "Maus" lades ner. Istället för Maus började E-100, en ny generation stridsvagn, utvecklas. Med en kompakt layout, en låg siluett, stora lutningsvinklar på pansaret, ett mer perfekt och lättare underrede. Med maskinerna i "E"-serien förknippades stort hopp. Och en väldigt kolossal kraft. Slagsmålen är väldigt brutala. Tyskarna lyckades trycka tillbaka de sovjetiska trupperna bortom Don på tre månader. Men de har inte uppnått något mer.
  Japan var i krig med Amerika, och på sommaren begränsade det sig bara till stormningen av Vladivostok och Khabarovsk. Samurai tog Khabarovsk, men inte Vladivostok. Och i Mongoliet gjorde samurajen små framsteg.
  Vintern 1945 kunde amerikanerna fortfarande besegra Japan och driva ut henne från Panama. Och krigets gång gick annorlunda.
  Vintern 1945 ryckte Röda armén fram i centrum, men kunde inte övervinna det nazistiska försvaret. I mars var tyskarna redan på frammarsch i söder, men gjorde små framsteg.
  I maj försökte nazisterna avancera mot Moskva, men nådde ingen märkbar framgång, och under två månader av envis strid avancerade de trettio eller fyrtio kilometer.
  Självgående vapen av E-serien deltog i striderna. De var lätta och fortfarande ofullkomliga. E-50-tanken med serietillverkning blev försenad. Jetflygplan, särskilt bombplan, blev ett problem för Sovjetunionen. På himlen stärktes nazisternas överlägsenhet. Marseille sköt ner tvåtusen flygplan och fick Riddarkorsstjärnan, ett järnkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. På sommaren försökte sovjetiska trupper göra något igen. Men det gick inte ... Fram till slutet av året var frontlinjen inaktiv.
  Året 1946 kom .... Tyskarna hade diskotek, men de var dyra, svåra att tillverka och trots osårbarheten på grund av den strömmande laminära jetstrålen kunde de själva inte skjuta. Så det gav ingen avgörande fördel. Men i ME-262 X-serien, en mycket stark fighter med svepande vingar. Och ME-1100 med variabla svepvingar. Och TA-283 med förlängt flygkropp. Både Yu-287 och TA-500 är sexmotoriga jetflygplan. Och mycket annan teknik.
  Sovjetunionen släpar fortfarande efter i detta avseende, och i himlen har nazisterna ett fullständigt initiativ.
  E-50-stridsvagnen gick till slut in i serien och E-75. Maskinerna fick en snäv layout och visade sig vara lättare. E-50 vägde bara femtio ton med en motor på 1200 hästkrafter och mer kraftfull rustning. E-75 vägde sjuttiofem ton, med mycket tjockare och sluttande pansar än Tiger-2, kraftfull beväpning och en motor på 1 500 hästkrafter.
  Tyskarna inledde i slutet av maj en offensiv mot Moskva. Den här gången lyckades de nå Mozhaisks försvarslinje och där stötte de på ett tätt och desperat försvar.
  Situationen komplicerades av Japans offensiv i Sibirien. Men det var inte särskilt lyckat. Krig är en väldigt grym sak. Och så höll de sovjetiska trupperna fortfarande Moskva.
  Vintern gick i strider. Året 1947 kom ... Tyskarna försökte återigen avancera under våren. Deras E-serie tankar var anständiga. Sovjetunionen gick till IS-4 och IS-7-serien. Men fortfarande i små portioner. Och tanken T-54 dök upp, men igen i små mängder. Och det fanns inget jetflygplan ännu.
  Nazisterna var på frammarsch i söder. De slog huvudslaget i riktning mot Kaukasus. Och de kunde lyckas. De bröt igenom fronten... Situationen förvärrades av Turkiets inträde i kriget. Osmanerna övervann till slut tvekan. Dessutom har de allierade med det tredje riket inte fört krig på länge.
  Men Japan började helt klart att förlora ... Men trots detta inledde samurajen en offensiv på sommaren i Sibirien. Och som ett resultat kunde nazisterna fortfarande återerövra Kaukasus. I slutet av 1947 hade de stängt av det landvägen. Och på våren 1948 fångade de det äntligen.
  I denna situation erbjöd Stalin Hitler en vapenvila på alla villkor.
  Efter att ha fått oljan från Kaukasus och Ukrainas spannmål, Donbassens kol, beslutade Hitler att acceptera Stalins erbjudande, men på mycket svåra villkor.
  Sovjetunionen lämnade tillbaka fångar, överförde utrustning till Tredje riket och åtog sig att betala en tung och enorm hyllning i råvaror och guld.
  Territoriella förluster var också stora. Förutom att tyskarna redan hade erövrat var de tvungna att ge upp Leningrad och Murmansk, och Karelska halvön och Archangelsk.
  Stalin, som grusade sitt hjärta, gick med på detta. Och ett fredsavtal undertecknades.
  Det tredje riket utropade sig själv som vinnare och vände sig till väst.
  Redan hösten 1948 rörde sig de nazistiska horderna över Afrika och Mellanöstern. Och under vintern intogs större delen av den svarta kontinenten och hela Mellanöstern.
  Och våren 1949 erövrades även den södra delen av Afrika. Tyska väteperoxidubåtar blev de mest kraftfulla i världen, och deras flygplan och disketter var helt oöverträffade. Dessutom, 1949, hade nazisterna pyramidformade stridsvagnar, som de allierade kanonerna inte kunde penetrera från någon vinkel.
  Och så, sommaren 1949, skedde landstigningen i Storbritannien. Marseille för det nedskjutna femtusendelflygplanet fick Riddarkorsets stora stjärna med eklöv, svärd och diamanter i silver.
  Nu är USA ensamma... Truman erbjöd fred till Hitler på alla villkor. Führern avvisade detta. 1950 passerade tyskarna Island och Kanada och närmade sig USA från norr.
  1951 började striderna i själva Amerika. Tyskarna slog igenom tillsammans med japanerna från både Mexiko och Kanada. USA hade inte rätt teknik för att stå emot nazisterna. Tredje rikets pyramidformade stridsvagnar hade ingen like och bröt alla försvar.
  Och den ena amerikanska staden efter den andra föll ... Den 30 januari 1052 kapitulerade USA mot Tredje riket. Och situationen har blivit ännu mer akut.
  Stalin dog den 5 mars 1953. Och den 20 april 1953 ägde den första bemannade flygningen till månen rum. Naturligtvis flög tyskarna. Och det är ganska coolt. Och flygningen var jättebra.
  Men tiden har kommit för fred och smältningen av erövringar. Och så började koloniseringen av andra länder och bildandet av Hitlers imperium. År 1959, den 20 april, hölls en folkomröstning om omvandlingen av Tredje riket till en monarki och ett imperium, med kejsar Adolf Hitler. Och i Sovjetunionen styrde Beria. Han fick makten, eftersom det behövdes en fast hand, och viktigast av allt, de behövde ordning i de fattiga och ödelagda av krig och skadestånd i Sovjetunionen.
  Och den 20 april 1960 började den första mannens flygning till Mars. Och det var ganska coolt. Men Hitler dog i mars 1961. Och hans plats togs av sonen som erhölls genom artificiell reproduktion Wolf. Också en kejsare och mycket ung.
  Och Wolf fattade beslutet, utan vidare, att starta ett krig med Japan. De säger att det inte kan finnas två stora imperier på planeten jorden, utan bara ett.
  Nåväl, Beria tog parti för det tredje riket. De säger faktiskt, hur länge kan man sitta vid hinken. Japan erövrade en del av Fjärran Östern och Primorye från Ryssland. Och det här är i allmänhet obehagligt och vilt.
  Wolf var den första som förklarade att Sovjetunionen kunde återta Primorye, en del av Sibirien, och Sakhalin, såväl som Kurilryggen, men inte mer. Beria var bra med det. Och Sovjetunionen startade kriget.
  Han hade huvudstridsvagnarna T-54 och T-55 samt IS-10 och IS-12. Tyskarna har mycket mer avancerade: pyramidal. Och detta är naturligtvis ett allvarligt anspråk på seger.
  Japan, å andra sidan, släpade efter Sovjetunionen i teknik. På japanernas tron sitter samma outtagliga kejsare Hirohito. Och självklart vill han också ha makten över världen. Men nazisterna är svagare.
  Kriget började den 20 april 1961. Hitler förberedde sig för krig med japanerna, han ville också ha full makt över världen. Men Wolf var före honom. Mer exakt hade Adolf den förste och den store inte tid. Och ett stort och grymt krig började.
  Vågen vibrerade med stor kraft.
  Tyskarna från första början, med mer avancerad teknik, tog initiativet. Men japanerna kämpade mycket heroiskt. Men under de första tre månaderna kunde tyskarna och USSR-armén märkbart flytta djupt in i det japanska imperiet och fånga mycket.
  Striderna fortsatte med varierande framgång, men mer till nazisternas fördel. Och tyskarna gick längre och längre. Och detta var deras kolossala och oefterhärmliga framgång. Deras pyramidformade tankar var gjorda av en speciell sorts plast, och de krossade alla försvar. Och det fanns ingen nåd för Japan.
  IS-12 var en stridsvagn som vägde femtio ton och väl skyddad i pannan, med en 122-millimeters kanon, men 60EL lång. Och hon slog fruktansvärt fienden.
  Den japanska armén är föråldrad och förlorar. Efter flera månaders strider erövrades en tredjedel av samurajimperiet.
  Och i slutet av 1961 hade Land of the Rising Sun förlorat nästan hälften av sitt territorium.
  Året 1962 har kommit ... Tyskarna och Sovjetunionen fortsätter sin offensiv ... Beria är på frammarsch. Återigen slagsmål och segrar. Ett år senare, den 20 april 1962, hade mer än två tredjedelar av det japanska koloniala imperiet redan tagits till fånga. Och kriget fortsätter.
  Sovjetunionens armé kämpar med hjältemod ....
  Nu landade de på akuta Hokkaido ... Och den 3 september 1962 kapitulerade Japan. Och det här kriget är över.
  Wolf den första, blev stor och världskejsare. Och återigen är det dags att smälta de tillfångatagna koloniala ägodelarna.
  Tyska flyg till olika planeter. 1965 till Venus. 1967 till Merkurius. Och 1968 till Jupiters satelliter.
  Men detta räcker inte för Wolf den första. 1971 besöktes även Saturnus satelliter. Och 1971, den 20 april, attackerade Wolf the First Sovjetunionen. Han bestämde sig för att fånga den sista makten på planeten Jorden som ännu inte var underordnad honom.
  Beria styrde fortfarande Sovjetunionen. Han var sjuttiotvå, eller inte ens.
  Och det tredje rikets trupper erövrade territoriet. Huvudslaget slogs i riktning mot Moskva, vilket Hitler aldrig lyckades ta.
  Men än så länge gick förstås allt till tredje rikets fördel. Som har fler styrkor och stridsvagnar.
  Men otur, de sovjetiska trupperna anlände, och låt oss tröska nazisterna, med fruktansvärd kraft.
  Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han avancerar och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. De döda nazisterna faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar.
  Författarpojken påminns om en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  En riktigt cool show visade sig vara cool. Och hur många som dödade nazister. Och det största antalet av de största dödade de bruna kämparna.
  Margarita är också med i kampen. Krossar kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd hackas mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och från flickans nakna häl, som en ärta med kraftfulla sprängämnen, flyger ut.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och krossa några av motståndarna och stridsvagnar och till och med flygplan.
  Och Natasha har auktoritet. Och hon slår motståndare, och hon själv kommer inte att ge någon en nedstigning.
  Hur många nazister har redan avbrutit.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safirer. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha skriker:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många nazister med svärd.
  Zoya är på resande fot och har klippt många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta sina tänder!
  Och den rödhåriga är så ... Hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll.
  Och allt kommer bokstavligen av ilska.
  Svetlana i farten Här skar hon en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och sedan spottar från ett sugrör. Då tjuter han:
  - Kommer ni att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter, som träffar infanteri och flygplan.
  Det är klart att ett sådant team kommer att förstöra nazisterna, även om det tredje riket erövrade nästan hela världen och började bosätta sig på andra planeter!
  
  OLEG RYBACHENKO RÄDDA IMPERIET
  ANTECKNING
  Oleg Rybachenko fick odödlighet som en gåva, men han måste lösa det, efter att ha tjänstgjort i den ryska armén i hundra år. Men å andra sidan hjälper han Ryssland att vinna kriget med Japan, räddar amiral Makarov och utför en massa fantastiska bedrifter!
  . KAPITEL 1
  Oleg Rybachenko förvandlades, genom de ryska demiurggudarnas vilja, till en pojke, men inte en enkel, utan en odödlig. Och han skickades för att utföra ett uppdrag i Port Arthur - skydda Ryssland där. Och han förvandlades till ett barn som såg ungefär tio år gammal ut, men extremt snabb - snabbare än en gepard och osårbar för alla typer av vapen. Som en pojke på tio år kommer han att tjäna tsarryssland i hundra år och sedan växa upp till sexton och behålla odödlighet för att vara herre över sitt eget öde, men då och då utföra uppdrag på de ryska gudarnas befallning. demiurger.
  Och hans inkarnation fick omedelbart inverkan på historiens gång.
  I tio år såg Oleg Rybachenko, enligt det tidiga nittonhundratalets standarder, inte så liten ut, och han accepterades omedelbart i armén. Dessutom var pojken lätt böjd och rätad ut med fingrarna, först med händerna och sedan med bara fötter, en kopparpenning. Vad som gjorde intryck.
  Till att börja med lyckades pojken rädda amiral Makarov från döden. Pojken gjorde det väldigt enkelt, han gick in i Petropavlovsk dagen för den dödliga utgången till havet. Och trivialt hoppade till rodret, och knuffade sjömannen, snurrade skeppet.
  Detta uppskattades dock inte. Och midjan var fyrtio fransar för sådan oförskämdhet.
  Men lyckligtvis dog inte amiralen.
  Men ändå började belägringen av Port Arthur. Japanerna hade fortfarande en fördel till sjöss, och general Partridge var för obeslutsam.
  Men befälhavaren i Port Arthur dog, han var verkligen sårad i huvudet i verkligheten, men några millimeter av ett fragment passerade närmare hjärnan. Och Oleg Rybachenko, som kände till historien, slog bara omärkligt sin handflata på generalens tinning, och ett fragment träffade hjärnan och dödade honom. Kort sagt, förrädaren som överlämnade citadellet dog och Kondratenko, hjälten i försvaret av Port Arthur, tog hans plats.
  Den nye befälhavaren, för att stärka fästningens försvar, avskrev allt sjömän och fartygsartilleri till stranden och avväpnade skvadronen, men befäste Port Arthur.
  Amiral Makarov var i full solidaritet med honom i detta. Dessutom misslyckades den ryska flottan att ta initiativet till sjöss i denna berättelse.
  Som ett resultat skyddades citadellet grundligt, plus befälhavaren Kondratenkos skickliga handlingar. Försvaret höll sig bra. Kondratenko stärkte försvaret av fästningen Vysoky i tid och japanerna kunde inte ta det.
  Plus, Oleg Rybachenko, den här odödliga barfotapojken kämpade som en titan i vilken förkylning som helst. Och han förvånade alla med sin fenomenala noggrannhet.
  Pojken hoppade fram till maskingeväret och vilade med sina nakna, runda, barnsliga klackar och riktade vapnet. Och han började klottra. Och inte en enda kula gick till spillo. Samurajerna höggs ner bokstavligen i led.
  Oleg, denna eviga pojke, slog sig själv med entusiasm och nynnade aggressivt medan han komponerade i farten;
  Jag är en pojke född i november
  I rymdåldern, den stormiga åldern...
  Blomma tsarryssland på jorden,
  Tro mig, vi kadetter är inte krymplingar!
  
  Den store Guden Svarog sände mig,
  Tjäna fäderneslandet med själ och hjärta...
  För oss, trots allt, den allsmäktige vita Guden -
  Vi kommer att klara oss, tro med Satan!
  
  Ryssland är vårt fosterland, tro
  Vilket är det enda i världen...
  Även om ett mycket aktivt best attackerade,
  Det finns en plats för oss ryssar på planeten!
  
  Mäktigt gränslöst land
  Som den klokaste kungen styr...
  Hon är för alltid given till oss av Kin -
  Låt Abel segra, låt Kain gå under!
  
  Jag försvarar tappert Port Arthur,
  Slåss pojke och barfota i kylan,
  Tro mig, japanerna böjde sig inte,
  Tjejerna breder ut sina flätor!
  
  Pojken blev avskuren med ett maskingevär på en gång,
  Mejade ner en avdelning av våldsamma samurajer ...
  Och träffar gult rakt i ögat
  Vi är pionjärerna för det onda kommer att riva i stycken!
  
  Låt oss uppnå kommunism för alltid
  Rysslands tsarer har en härlig väg.
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Till legendariska Svarogs ära!
  
  Vi tror att vi kommer att försvara fosterlandet,
  Jag slåss på ett stort, högt berg...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Och Herren Perun själv är klarögd!
  
  Jag är för vårt fosterland till slutet,
  Tro mig, jag kommer att kämpa väldigt tappert ...
  Tsar Nicholas ersatte min far,
  Vi hänger Judas på en asp!
  
  Ryssland är bara ett ideal
  Land av helgon och visa människor i världen...
  Jag drömde om att finna äran i det, pojke,
  Och gjorde Mars och Kristus till en idol!
  
  Jag tror på Lada gudarnas moder,
  Vilken kärlek till universum ger...
  Vi behöver extra ord för bön,
  Maria för evigt prisa jungfrun!
  
  Tsar Nicholas vi hjälper dig,
  För att besegra japanerna tror de grymma ...
  Svarogs barnbarn, vi är barnsöner,
  Och i rati tror vi coola dockor!
  
  Och här slåss jättepojken,
  Vilka maskingevär rati klipper ...
  Herren är alltid ett med oss,
  Kristi slag blåser verkligen molnen!
  
  Tja, vad fick japanerna svårt?
  Du kan inte erövra Port Arthur...
  Vi kommer att etablera den ryska världen överallt,
  Och det kommer en figur av Lada med guld!
  
  Ty kungen kommer att vara trogen för evigt,
  Vi kommer att rädda honom och det heliga fosterlandet ...
  Under skuggan av det tvåhövdade vapnet,
  Vi ska göra Victoria cool!
  
  I Ryssland är varje pojke en hjälte,
  Den kommer att blåsa bort med ett svärd och spela halva planeten ...
  Stjäl inte tjejer i din yasyr,
  Må våra gärningar prisas!
  
  Ja, Ryssland har pionjärer,
  Att den röda slipsen var hårt knuten ...
  Vi behåller rättvisa, samvete, heder,
  Och vi ser kommunismen, solen gav!
  
  Och nu slog vi tillbaka horden,
  Och de försvarade fästningen Port Arthur ...
  Svarog sa: Jag tar emot de döda,
  I paradiset väntar tjejer på att de ska bli en figur!
  Pojken sjungande kastade en granat med sin bara fot och slet isär samurajen.
  Granaten var förresten gjord av sågspån och hade stor destruktiv kraft. Så japanerna kan inte motstå det.
  Oleg Rybachenko, skrev och sjöng:
  Och samurajen flög till marken,
  Under trycket av stål och eld!
  Och hans bidrag till försvaret var värdefullt. Och amiral Makarov visade sin skicklighet på land.
  Dessutom hade ryssarna mer förnödenheter och förnödenheter, tack vare den legendariska generalens skicklighet.
  Och det faktum att den ryska skvadronen i Togo blev misshandlad mycket mer påtagligt.
  I slutet av december var samurajerna utmattade i attackerna. I januari var det ett lugn orsakat av Kuropatkins försök att släppa blockaden, men inte särskilt framgångsrikt.
  I februari slogs attacken igen och igen tillbaka med stora förluster för japanerna.
  Under försvaret uppträdde pojken Oleg Rybachenko heroiskt. Vid tiden för belägringens början var denna hyttpojke endast tio år gammal till utseendet. Barnet kämpade i nivå med vuxna och gick på spaning.
  Han visade sig vara väldigt modig och stridbar. Och försvaret höll.
  Och pojken, som avvisade en annan attack, dödade hundratals samurajer från ett maskingevär och tillät dem inte att ta Mount High. Samtidigt sjöng pojken återigen med stor entusiasm;
  Tsar Nicholas är nu en stor monark,
  Du Lenin kommer inte att få en chans till makt ...
  Vi kommer att stoppa horderna av vilda japaner,
  Riv angriparen på Rysslands mun!
  
  Må Ryssland för evigt regera i universum,
  I den, den mäktige, formidable tsar Nikolai ...
  Vi kan slå fienden med ett svärd,
  För detta kämpar du och vågar!
  
  Rysslands storhet i universum,
  Ingen kan övervinna ryssarna ...
  Med sin styrka i strider oförändrad,
  Vi kommer att driva bort fienderna från fäderneslandet!
  
  I vårt heliga fosterlands namn,
  Ryssland kommer att vinna striderna...
  Och ryssarnas härlighet kommer att vara oförgänglig,
  Godkända prov för endast fem!
  
  Vi kommer aldrig att knäböja
  Ovanför oss finns en kerub med guldvingar...
  Många fler generationer kommer att passera
  Och det kommer att bli evig fred i universum!
  
  Svarog kommer att följa med Jesus,
  De kommer att uppväcka alla döda på en gång...
  När allt kommer omkring är healing den högsta konsten,
  Fäder till mäktiga oktober kommer att föda!
  
  Och Lenin, Stalin, Nikolai och Peter,
  Alla händer tillsammans kommer att knyta ihop och förstå ...
  Vad är Rysslands flagga i det stolta universum,
  Fosterlandets fiender kommer att dö och dö!
  
  Gud välsigne Rysslands tjänst,
  Höj till högsta piedestal ...
  Svarog den store formidable messias,
  Tro mig, jag har inte slutat älska soldater!
  
  Vi kommer snart att tro att vi är starkare
  Höj den ryska flaggan över planeten...
  Vem kommer att ge upphov till en bra idé,
  Vi sjunger i prosa och poesi!
  
  Hur bra det är när stjärnan i Ryssland
  Ovanför världen kommer att lysa som en diamant ...
  När allt kommer omkring vattnas himmelstjärnan sammet,
  Och slå motståndaren i ögat!
  
  Tro inte den som säger att de är svaga,
  Att ryska titaner är ingen match ...
  I denna ortodoxa stats namn,
  Få den här pojken på en häst!
  
  Och vi rusar in i striden för världens ära,
  Att modigt vinna i fäderneslandet ...
  Kan inte beskriva det för Shakespeare
  Hur mycket vår armé kommer att vara i ära!
  
  Vårt fosterland kommer att nå priset,
  Från alla gudar i universum det bästa av allt...
  Gäster är alltid välkomna till vårt fosterland,
  Om du kommer med godhet är du ingen skurk!
  
  Älska kungen och Gud Jesus
  Och dyrka Lada för kärlek ...
  Var inte feg i strid,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Livet kommer att vara evigt, stormigt och vackert,
  Det finns en plats för alla att vara modiga...
  Att bråka med en rysk riddare är farligt,
  Räkna inte då dina problem!
  
  Men snart kommer det att bli fred i universum,
  Och det goda vinner i storhet ...
  Vi kommer att vara i lycka, paradiset oförändrat,
  Herren kommer att ge en stark vinge!
  Med en sådan sång kunde naturligtvis ryska soldater inte förlora. Och terminatorpojken missade inte. Och andra krigare sköt mot den japaner som stormade berget Vysokaya med otrolig noggrannhet.
  Mars har redan kommit ... Japanerna drog sig tillbaka igen. Blodig söndag hände inte i Ryssland, eftersom tsar Nicholas, sedan Port Arthur höll på, var på gott humör och gick ut till folket. Även kungens folk hälsade honom med feststämning och jublade vilt. Och allt gick bra.
  Den ryska armén fylldes på och blev mer och mer. I slutet av mars försökte japanerna avancera, men Kuropatkins styrkor hade för stor numerär överlägsenhet och slog tillbaka alla attacker.
  Och de bästa delarna av general Nogas samurajer hölls fast av belägringen av Port Arthur. Efter att ha lidit stora förluster drog sig japanerna tillbaka. Men återigen tvekade Kuropatkin.
  I slutet av april följde ett nytt överfall, som dock också slogs tillbaka.
  Och Oleg Rybachenko, den här modiga pojken fångade till och med en japansk överste, med hjälp av en fälla, förstås.
  I början av maj var det bara mindre skärmytslingar, och den 25:e gick Rozhdestvenskys skvadron äntligen in i Port Arthur. Den berömda amiralen förde femtioen fartyg över tre hav samtidigt!
  Därefter fick försvaret förstärkning. Och i början av juni följde det sista anfallet på Port Arthur. Överfallet är desperat och våldsamt. Och återigen slogs han tillbaka med enorma förluster för japanerna. Tsaren avlägsnade slutligen Kuropatkin och utnämnde Linevich. I mitten av juli 1905 besegrades äntligen japanerna. Och det heroiska försvaret av Port Arthur, som varade i mer än ett år, tog slut.
  Kondratenko tilldelades S:t Andreas Orden den förste kallade. Och fick rang av fältmarskalk. Sedan besegrade skvadronen Rozhdestvensky, tillsammans med Port Arthur, ledd av amiral Makarov, japanerna till sjöss. Dessutom dog amiral Togo själv i strid.
  Oleg Rybachenko, denna eviga pojke utmärkte sig igen och personligen fångade japanernas slagskepp. Flera vackra barfotatjejer slogs också med honom.
  Den kämpande Natashka visade sig särskilt ljust - en riktig vulkan i strid och oövervinnerlig.
  Och när en flicka kastar en granat med sina bara tår, då är detta en kolossal bummer och förstörelse. En kolgranat och så destruktiv.
  En pionjärpojke attackerar japanerna och sjunger samtidigt;
  Vårt kommer att vara Stilla havet, tro
  Ryssland av kungariket Rod med Nicholas ...
  Och odjuret kommer att förgöras
  Vi, fiendernas riddare, kommer att slita alla i stycken!
  
  Mitt land, tro framför allt,
  Låt kommunismens stjärnor lysa klart...
  Framgång åtföljer riddarna,
  Vi är symbolen för bara altruism!
  
  Jag är en pionjär bröt in i kriget,
  Bara en barfota pojke...
  Men jag ska mala motståndaren till pulver,
  Och jag ska bryta av dem som är emot hornen!
  
  Japan varför gick till oss
  Du vågade utmana Ryssland...
  Och fick rätt i ögat med en häl,
  Svarog den store Herrens uppdrag!
  
  Älska Lada Mamma Hon Gudar,
  Hon födde många, ljusa och stora ...
  Till ära för Genus tappra söner,
  Vi kommer att stoppa angrepp av vilda fiender!
  
  Besegra inte det japanska gula Ryssland,
  Vår hjälte i strider är oövervinnerlig ...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  När folket och det kungliga systemet förenas!
  
  Åh Nikolai, vi ger dig
  För det heliga Ryssland är vi ett infödd hjärta ...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Öppnar sin dörr till universum!
  
  Till Guds ära ryska Kristus,
  Vi sjunger psalmer för vårt Ryssland...
  Marys kärlek, så ren
  Vad ersätter gröt för barn till lunch!
  
  Till dig Maria kommer jag att vända mina ögon,
  Tillsammans med Lada ger du kärlek till alla ...
  Även om djävulen har slipat en yxa mot oss,
  Gudinnan kommer att vara med oss i det eviga ljuset!
  
  Nej, solen går aldrig ut
  Gränslöst Högsta Ryssland...
  Stor dröm som gick i uppfyllelse
  Allt hänger på det under den blå himlen!
  
  Vi sjunger för dig Guds moder,
  Psalmer och sånger, varje ögonblick...
  Om vi behöver gå ut i strid med en pistol,
  Trots allt är Stalin och den store Lenin med oss!
  
  För fosterlandet, för Gud, för landet,
  Vi pojkar slåss med motståndaren ...
  Vet att du inte är ett förbannat ok,
  När en rysk soldats bajonett är slipad!
  
  För vårt land, en pionjär i strider,
  Svarog lyckades glorifiera kärlekens ansikte ...
  Vi ser något i våra ljusa drömmar
  Var ska vi för alltid prisa den snälla Guden!
  
  Kort sagt, japanerna är redan Khan,
  Och Port Arthur gav inte upp i strider ...
  Det är därför fäderneslandet är givet till oss av Gud,
  Så att du kämpar tappert för Ryssland!
  . KAPITEL 2
  Japan tvingades sluta fred med Ryssland, förmedlat av USA.
  Jag var tvungen att avstå Kurilöarna och Taiwan. Ryssland säkrade ett protektorat över Korea, Manchuriet, kontroll över Port Arthur. Dessutom betalade Japan en enorm ersättning på en miljard guldyens till tsarryssland.
  Segern stärkte tsar Nikolaj II:s position. Ryssland utökade sina territorier och Zheltorossiya började bildas på bekostnad av att frivilligt gå med i kinesiska regioner. Ingen statsduma - Ryssland förblev en absolut monarki, utan ett parlament.
  Naturligtvis, på grund av segern och den politiska stabiliteten, började den ekonomiska tillväxten tidigare än i den verkliga historien och var starkare.
  Första världskriget började som i verklig historia. Men det gick mer framgångsrikt för Ryssland. Där armén var större och bättre, inklusive tack vare reformerna av fältmarskalk Kondratenko, och ekonomin är starkare och tsarens auktoritet är högre.
  Oleg Rybachenko kämpade också desperat och mycket tappert. Pojken sprang som en meteorit. Han klottrade från ett hemmagjort maskingevär på tyskarna. Och så sprang han snabbare än en kärra med en maskingevär. Och han krossade också entusiastiskt kejsarens armé.
  Han såg ut som en pojke på cirka tio år, och hans bara, barnsliga fötter kastade provisoriska, dödliga sågspånsgranater.
  Pojken ledde en välriktad eld och nynnade självsäkert;
  Vårt hemland är ett heligt land,
  Ära till vårt gränslösa fosterland...
  Fienden Satan kommer inte att krossa,
  Vi ser, vi är avlägsna ansatser!
  
  Mitt fädernesland kommer att blomstra
  Tsar Nicholas stiger över planeten...
  Oövervinnerlig rysk armé,
  Låt oss komma närmare den Allsmäktige!
  
  Jag är en enkel pionjärpojke,
  Men utrustad med en aldrig tidigare skådad kraft....
  Och jag ska visa alla ett mäktigt exempel,
  För att inte bli känd som en shabby sexa!
  
  Jag tror med dig, Herre Jesus,
  Du är den starkaste i hela universum,
  Och jag ber till dig tillsammans med Lada,
  Att styra skapelsens kanal!
  
  Vi är snart på Mars, tro mig
  Vårt land kommer att styra planeten...
  Och den infernaliska Kaisers best är krossad,
  Riddarnas bedrifter sjungs i sång!
  
  Pojken kör en pionjär barfota,
  Bara klackar runt tjejerna springer runt...
  Han kommer att slå kejsaren med knytnäven,
  Våra riddare pratar trots allt med gudarna!
  
  Ära till Ryssland, stora land,
  Vet att kungen kommer att stå emot helig kommunism ...
  Besegra oss inte, tro Satan,
  Fascismen har kastats i Boudins aska!
  
  Vårt fosterland är inte starkare i världen,
  Det finns inget Ryssland i universum vackrare ...
  Jag är en örn, inte en ond sparv,
  Jag kommer att ge glädje och lycka till alla människor!
  
  Vi kör djärvt in i fiendens helvete,
  Vi krossar lätt nazisternas motståndare ...
  Vi skär ner kejsarens horn snart,
  Det kommer att finnas en era av kommunisternas ljus!
  Och tjejerna krossar också tyskarna, och så berömt. De slås ut med hjälp av bara fötter med dödliga explosiva förpackningar. Och de sticker samtidigt med bajonetter.
  De river upp motståndarnas magar utan mycket ceremoni.
  Natasha sjunger;
  Väntar på seger, väntar på seger! För tsar Nicholas berget!
  Zoya, som skjuter och kastar granater med sina bara tår, bekräftar:
  - Seger väntar, seger väntar! Motståndare du är ett vänligt hurrarop!
  Och den rödhåriga Augustinus, vars hår fladdrar i vinden som en proletär fana, ryter:
  - Gud bevare kungen!
  Svetlana, som slår ut Kaiser-soldaterna och kastar granater med sina bara tår, skriker:
  - Lada är med oss!
  Det här är tjejerna här som kämpar och är vackra. Och deras muskler rullar under solbränd hud.
  Kriget varade i drygt ett år och slutade med Österrike-Ungerns kollaps och Osmanska rikets och Tysklands kapitulation. Och Bulgarien, som såg hur det luktar, tog parti för Serbien och Ryssland, liksom Italien och Japan förresten.
  Fältmarskalk Kondratenko fick den högsta rangen - Generalissimo. Och han blev innehavare av nästan alla order, som Suvorov. Brusilov blev fältmarskalk. Amiral Kolchak gjorde karriär, och Kornilov, Denikin. Tsarryssland annekterade till sig självt: Galicien, Bukovina, Krakow, Poznan-regionen, Klaipeda. Tjeckoslovakien blev också en del av det ryska imperiet. Och Mindre Asien med Konstantinopel. Och norra Irak.
  Allt som allt blev det bra. Japanerna delade de tyska kolonierna med Ryssland i Stilla havet.
  Sedan delades Saudiarabien mellan Ryssland, Frankrike och Storbritannien. Vidare, efter ett kort krig, delade Ryssland och Storbritannien Iran.
  Oleg Rybachenko deltog i detta krig. Pojken slogs igen, sprang snabbare än en gepard med ett maskingevär och kastade granater av kolossal dödande kraft med sina bara barnsliga fötter. Och förstöra alla fiender.
  Och häxflickorna slogs med honom. De sjöng väldigt vackert och glatt när de krossade perserna.
  Vi är familjens barn, gudarnas döttrar,
  Och samtidigt barfota Komsomol-medlemmar ...
  Om behovet av att spendera extra vet drömmar
  Flickornas bajonettslag är mycket skarpt!
  
  Vi kommer att kunna besegra alla nazisterna,
  Palats att bygga - kommunismens fana ...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Motbevisa darwinismens dogmer!
  
  Vi är vackra tjejer, tro mig
  Och med bar häl slår vi näsan ...
  Låt oss snart öppna dörren till kommunismen,
  Vi kommer att avslöja den mörka okunnigen!
  
  Här springer vi barfota på attacken,
  Fängslad av skönheten hos deras tjej ...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Och tjejerna har en så klangfull röst!
  
  Låt det ryska landet bli känt,
  Det föddes i generationernas namn...
  Världens folk är en vänlig familj,
  Den store Lenin kommer att hjälpa oss!
  
  Men nu regerar den härliga Nikolai,
  Och jättarna kämpar för honom,
  Vi kommer alla dit, vi tror bara på himlen,
  När folket och Rysslands tsar är förenade!
  
  Det stämmer, vi kommer att vara hängivna kungen,
  Att tjäna honom av alla hjärtan och själar...
  Jag älskar Jesus och Ladoya,
  För alltid kommer jag vara Svarog med dig!
  
  Våra ryska gudar är viktiga för oss,
  Vi älskar dem med sovjetfolkets själ...
  Och det är bara Satans intrig,
  När Perun är med Lada kommer du att avvisa!
  
  Jag älskar kungen, han är vår egen far,
  Tjäna honom troget och med kärlek...
  Låt det bli ett slut på ryssarnas fiende,
  Även om det ibland ges i blod!
  
  Ryssland kommer att finnas i universum för alla,
  Att gnistra med en ljus och kraftfull kvasar ...
  Fäderlandet kommer inte att ha problem,
  Fast motståndaren har dragit onda moln!
  
  Må den allsmäktige Rod vara med oss,
  Vem är härskaren över hela universum....
  Bakom oss finns den största vita guden,
  Vem i sin vänlighet styr!
  
  Låt det finnas skapelse på jorden,
  Vi kommer att vinna, jag vet säkert...
  I väntan på uppfyllelsen av den ljusa drömmen,
  Det kommer att finnas plats för människor i ett ljust paradis!
  
  Åh, mitt heliga kloka Ryssland,
  I kommunismens välstånds namn...
  Gudar-demiurger känner mina släktingar,
  Och revanschismens försök kommer inte att passera!
  
  Vi tror att motståndare kommer att raderas till stoft,
  Vi kommer att hissa den ryska flaggan över hela universum ...
  Vi kommer att besegra fascisterna och dushmanerna,
  Och vi kommer för alltid att glorifiera familjenamnet!
  Och såklart skjuter och kastar tjejerna dödliga granater med sina mejslade, bara, solbrända ben.
  Och man kan inte motstå sådana som dem.
  Sedan kysste den fångna Mujahideen nakna, förhårda flickor. Dammiga men väldigt förföriska fötter.
  Och så Afghanistan. Det var sant att det var lite krig. Och britterna hade inte alltför tur i början.
  Däremot visade Oleg Rybachenko sin höga nivå av ljusets krigare.
  Tillsammans med flickorna i bikini krossade han fienden med stor lätthet och förvandlade Mujahideen till en såll. Och flickorna, med sina bara tår, kastade bomber med dödlig kraft och slet isär hela avdelningar av afghanska militanter.
  Och kämpande sjöng pojken och komponerade medan han gick;
  Jag är en pionjär, måste kämpa i Afghanistan,
  Hemska strider väntar...
  Men ryssarna vet alltid hur man slåss,
  Fienden kommer bara att räkna nollor!
  
  Må kommunismens era vara i ära,
  När Svarog den store Guden kommer...
  skingra horderna av formidabel fascism,
  Wins öppnade ett oändligt konto!
  
  Himlen är blå i Afghanistan
  En barfota pojke springer genom bergen ...
  Hans kallelse är en cool sak,
  Rysk tro är trots allt en solid monolit!
  
  Dushmans klättrar i ett aggressivt moln,
  Men de slås ner av en modig pionjär,
  Fighter boy från Ryssland mäktig,
  Han kommer att visa även vuxna ett exempel!
  
  Vi tror alla på kommunismens seger,
  Och om du måste kämpa för kungen...
  Låt oss strö revanschismens flock i aska,
  För oss och berg, varma hav!
  
  Ryssland kommer att styra över universum
  Så testamenterade den Högsta Wise Rod ...
  Med sin styrka i striden oförändrad,
  Vi driver in fäderneslandets fiender i kistan!
  
  Vi kan inte föras på knä av ryssar,
  För oss Svarog och kärlekens vita gud ...
  Vi kommer att avvisa överflöd av denna lättja,
  Om vi behöver ett hav, låt oss utgjuta blod!
  
  Till vårt fosterlands Rysslands ära,
  Riddaren vågar rädda min Rus...
  Vår familj är den Högste och Kristus är uppdraget,
  Kunna förmedla skapelsens ljus!
  
  Jag älskar Ryssland, som är kärast av allt,
  Vilka vackra blommor...
  Vi kommer att röra Führern hårt i ansiktet,
  Och bittra nederlag räknas inte!
  
  Bakom oss är Lada, de stora gudarnas mor,
  Bakom oss är Perun, Yarilo, makt ....
  Vi kommer att krossa trycket från alla de vildas hjordar,
  Låt oss hjälpa svaga människor!
  
  Ja, låt fäderneslandet blomstra i härlighet,
  Universum kommer att resa sig över allt...
  Abel ska uppstå och Kain ska förgås,
  Det kommer att finnas en rabiat skurk i helvetet!
  
  När Ryssland höjer sitt formidabla svärd,
  Och ge oss ryssarnas styrka, vita Gud ...
  Alla onda andar i underjorden kommer snart att gå under,
  Vad hjälpte det högsta ljuset till att skapa!
  
  Så tro på Gud Jesus ära,
  Tro på vår Kristi härlighet...
  Förbanna inte dina föräldrar
  Behåll tro på Rod till slutet!
  
  Då kommer en stor belöning,
  Och underkasta ryssarna hela världen ...
  Det är nödvändigt att tappert kämpa för fosterlandet,
  Svarog stor Gud och idol!
  
  Alla döda kommer att återuppstå i lycka,
  Åldrar, som vinden, blommar i glädje ...
  Både himmel och jord är i sin enorma kraft,
  Folken på hela planeten hedrar familjen!
  Så här kämpade Oleg Rybachenko i Afghanistan med tjejerna. Och en av hans självsäkra och rungande segrar efter den andra.
  Det här är terminatorpojken! Och tjejen med bara klackar blev så formidabel och gnistrande!
  Världen har funnit stabilitet och välstånd. Tills den stora depressionen slog till 1929. Ryssland, efter snabb tillväxt, hamnade också i en kris.
  1931 attackerade Japan Ryssland och sökte hämnd för tidigare nederlag.
  Naturligtvis var det tsaristiska imperiet redo för krig.
  Men den här gången var det självmord. De tsaristiska trupperna besegrade japanerna.
  Oleg Rybachenko kämpade igen med den modiga, men tekniskt långt bakom Ryssland, samurajen.
  Pojken sköt från ett kraftfullt maskingevär och avbröt de ryska samuraitruppernas attackpositioner med hundratals och tusentals. Att skära ner och meja ner hela bataljoner japaner på en gång.
  Hennes maskingevär verkade outtröttlig. Och han krossade allt och raderade motståndare bokstavligen till blodigt krut.
  Och det eviga barnet, som fortfarande såg ungefär tio år gammalt ut, men hade mer kraft än en elefant, kastade med sina bara tår explosiva paket av kolossal styrka. Och fienderna slet bokstavligen i de minsta delarna.
  Och flickorna, tillsammans med honom, krossade och mejade ner japanerna. Klipp dem som en rakkniv hårstrån.
  Och de visade sina tungor och skrattade.
  Och samtidigt sjöng tjejerna med stor entusiasm och entusiasm. Med glädje att skriva bokstavligen på språng;
  Ryssland är det största av länderna
  Vi kommer att bygga kommunism i det med kungen,
  Ett evigt förbund ges till oss med familjen,
  Att varje människa föds till en hjälte!
  
  Vi kommer att besegra Japan på skämt
  Förgäves attackerade du Ryssland...
  Vid attacken vrider flickan sitt bredsvärd,
  Warriors of Yellow slet!
  
  Vi är Komsomol eviga kämpar,
  När vi slåss skiner solen starkare...
  Fäder är stolta över barfota,
  Vi riddare är inte längre barn!
  
  Lita på att ingen stoppar oss
  I den eviga kommunismens namn...
  Vi kommer snabbt att driva Rysslands fiender,
  Som attackerade med ond cynism!
  
  Gud Svarog kommer att regera i fäderneslandet,
  Han är skyddshelgon för stora krigare ...
  Fiender kommer inte att tillåtas ens på tröskeln,
  Den Allsmäktige Typ av Skaparen av de tusen ansikten!
  
  För vårt härliga fosterlandsöde,
  Besegra alla, skämtsamt skära ner fiender ...
  Jag ville tillägna en sång till Rod,
  Vad har blivit en plats i universums paradis!
  
  Här springer barfota Komsomol-kvinnorna,
  Deras klackar blinkar som en spegel ...
  Det är tydligt att samurajer väntar på kaput,
  Krigare river snabbt isär!
  
  Tro inte på de som bara är svaga i anden,
  Vi är riddare i oövervinnerliga strider ...
  Du är bara en eländig slav
  Och Lada och Kristus är ett i själen!
  
  Vi har en röd banderoll,
  Hon är som en frodig ros som rodnar ...
  Vi kommer att slå den som är ond i ögat,
  Lämna tanken att attackera Ryssland!
  
  Här springer barfota Komsomol-kvinnorna,
  De är vackra och har ett vackert ansikte...
  Som inte skriker ond kaput,
  Låt oss bara behandla dig rätt!
  
  För vårt ljusa hemland en dröm,
  Alla lever i härlighet, stor skönhet ...
  Allt annat är bara fåfänga
  Även om helgonens ansikten ofta mörknar!
  
  Tja, vi kämpar i strid som örnar,
  Och vi rusar barfota genom frosten ...
  Vi är starka och stolta Komsomol-medlemmar,
  Och över fosterlandet går solen häftigt upp!
  
  Här är vårt heliga fosterlands härlighet,
  Vi sjunger psalmer och komponerar sånger...
  Jag är en pionjärpojke helt barfota,
  Frosten plågar mina bara klackar!
  
  Men vet att jag inte kommer att dra mig tillbaka från målet,
  Eftersom den ryska nödens anda är starkare...
  Jag älskar familjens Gud, jag älskar alla med mitt hjärta,
  För att avråda en löjlig idé!
  
  Låt oss förhärliga Lada - gudarnas budbärare,
  Vem skapade världar i kärlek...
  Vi behöver extra ord killar,
  För oss, Perun, Svarog, från Yarilos eld!
  
  Japan försökte ta över
  Vår Port Arthur och våra förfäders land,
  Men här förvandlades jägaren till en lek,
  Vi eldar väldigt noggrant!
  
  Vi mejade ner en massa samurajer,
  Fiender finns inte längre...
  Vi är typ av döttrar, kära söner,
  Ovanför oss är Guds Moder Heliga Lada!
  
  Ingen motståndare ger inte,
  Nej, ryssar kommer inte att synas på knäna ...
  Guds kerub gnistrar av guld,
  Och förhärliga Jesus med släktnamnet!
  
  Ingenstans finns Ryssland vackrare att finna,
  Hon är vacker, eviga Ryssland...
  Alla ser inte mer än tjugo ut,
  Vi är medlemmar i Komsomol barfota messias!
  
  Ja, vi körde samurajen,
  The Most High Rod hjälpte oss i denna strid ...
  Hur mäktiga örnar blev
  Och den mest perfekta vita guden!
  
  Det hände också flickorna att slåss,
  Med fascism att skämtsamt riva "Panthers".
  Och de vann med en hård armé,
  Trots att de vidtog drastiska åtgärder!
  
  Och Hitler fick en major
  Vi slet honom i bitar i raseri ...
  Det visade sig att Führern är som en idiot,
  Och vi kommer att se kommunismen på avstånd!
  
  Moskva bekämpade nazismen som ett berg,
  Och vi gjorde med svårighet, men modigt motstånd ...
  Vackert ryskt land
  När vi plågade Fritz hårt!
  
  Springer barfota i kylan
  Vi överraskar Komsomol-tjejer ....
  De släpade Rysslands fiender i fångenskap med våld,
  Och de visade ett mycket fingerfärdigt humör!
  
  Nära Stalingrad gav de det hårt i ögat,
  Och tigern bröt av sin snabel stadigt ...
  Även om det verkligen var en svår timme då,
  Men barfota Komsomol-medlemmar är allsmäktige!
  
  Och så gick vi stolta in i Berlin,
  Du vet att en sådan coolhet visades...
  Vad respekterar hela den ryska världen,
  
  Vi slet isär Adolf!
  
  Tja, den här segern är bra,
  Vi vinner alla i strid utan att misslyckas,
  Den ryska stjärnan brinner över oss,
  Och vår tro från Familjen är oförändrad!
  
  Kort sagt, vår kampanj kommer att avslutas,
  Planeten kommer att bli en del av Ryssland ...
  Vi kommer alla att ha en stor inkomst,
  Diamanter har bevattnat våra lundar!
  . KAPITEL 3
  Oleg Rybachenko var redan officer och hade många utmärkelser. Och han var respekterad, trots sitt barnsliga utseende. Och lyckades till och med gifta sig. Så karriären gick bra med den evige pojken.
  Amiral Kolchak är inte alls gammal än, han visade sitt geni, jämförbart med Ushakov och Amiral Makarov. Landet med den uppgående solen krossades fullständigt i havet och ockuperades sedan.
  Kampanjen mot Tokyo var strålande och segerrik. Och Oleg Rybachenko lyckades särskilja sig genom att fånga mikado själv. Och för detta fick han det första St George Cross i Rysslands historia med en guldbåge och diamanter.
  Även om de inte vågade höja honom i rang: pojken ser för barnslig ut. Även om han är tio år på sig själv, det vill säga för den här gången kan du ge tretton år. Men fortfarande ett snorigt barn.
  Ryssland vann i alla fall.
  Detta följdes av en folkomröstning där majoriteten av japanerna röstade för anslutning till Ryssland.
  Så tsar Nicholas II stärkte sin makt i Stilla havet. Ryssland fortsatte att röra sig genom Kina. Försvagade av krisen störde Storbritannien, Frankrike och USA inte att ta kontroll över det himmelska imperiet.
  1933 kom Hitler till makten i Tyskland. Han började återställa det forna imperiets forna makt. Och naturligtvis försökte han att inte gräla med Ryssland.
  Mussolini i Italien hade vänskap med Ryssland. Och i smyg erövrade Etiopien och utökade sina kolonier. Det talades om att skapa en trippelallians.
  Tsarryssland ville annektera alla kolonier i det försvagade England och Frankrike. Tja, tyskarna och italienarna är förståeliga också. USA hade sina egna planer.
  1937 gick Tyskland samman med Österrike och tillverkade Anschluss. Och i november 1937 kraschade planet med Nikolaev som andra. Riket slutade mycket framgångsrikt. Nicholas II uppnådde kolossala erövringar under de fyrtiotre åren av sin regeringstid.
  De kallade honom Nicholas den store! Och även den Störste, de blev högre än Peter den Store.
  Under Nicholas II reducerades arbetsdagen till tio timmar, sju års utbildning blev obligatorisk och gratis. Medellönen i landet nådde 75 rubel i månaden med noll inflation och guldstöd av rubeln. Den kungliga valutan var den svåraste och mest konvertibla i världen.
  Ryssland hade den största landarmén i världen, och flottans storlek gick om både Storbritannien och USA.
  Ryska stridsvagnar var de bästa i världen, liksom flygplan. Och helikoptrar vid den tiden var praktiskt taget de enda på planeten jorden. Den mest talrika och högkvalitativa ubåtsflottan. Det bästa artilleriet. Avancerad teknik inom tv och video. Världens första färgfilm började också spelas in i tsarryssland. Inklusive tack vare tsar Nicholas II:s passion för fotografering.
  Efter att ha anslutit sig till Kina kom Ryssland i topp i världen när det gäller befolkning och gick om Storbritannien med alla dess kolonier.
  Tsar Nicholas II reformerade ortodoxin och legaliserade månggifte. Den här vise suveränen lyckades göra många saker. Och han gick bort, inte spottad på, inte förföljd, inte efter att ha förlorat Ryssland, utan stor. Och bara några millimeters fragmentskifte påverkade Rysslands historia på ett sådant sätt.
  Plus att flytta in i det förflutna en så vacker och stark och snabb pojke som Oleg Rybachenko. Och de säger att det inte finns några olyckor i historien! Fortfarande hur de är. Både Nicholas II och fenomenet Generalissimo Kondratenko visade detta.
  Men efter tsar Nicholas död blev det ett tillfälligt språng. Till en början dog monarken Alexei II innan han kunde krönas. Sedan dog också en annan arvtagare, Kirill Vladimirovich Romanov. Och Vladimir den tredje besteg tronen 1938. Kungen är ung, men i allmänhet inte dum och ganska viljestark och ambitiös.
  Nåväl, han kom igång! Ryssland, Italien, Tyskland, mot Storbritannien, Frankrike och i framtiden USA. Här är Trippelalliansen såklart mycket starkare.
  I maj 1940 attackerade Tyskland Frankrike, Belgien, Holland och Storbritannien. Ryssland attackerade de franska, engelska och holländska kolonierna. Det ohederliga beslagtagandet av territorier började.
  Britterna och fransmännen kunde inte motstå den ryska armén. Och tyskarna besegrade och tvingade kapitulera Frankrike, Belgien och Holland på en och en halv månad.
  Sedan ockuperade Führern både Spanien och Portugal och intog Danmark och Norge. Ryssland ockuperade Sverige.
  Kriget var nästan i en port. Med stöd av lokalbefolkningen erövrade Ryssland Indien, Indokina, södra Afghanistan, södra Iran, Mellanöstern och gick in i Egypten.
  Oleg Rybachenko kämpade som alltid framgångsrikt och med enorm entusiasm. Pojken arbetade med två maskingevär samtidigt och mejade ner de brittiska och franska kolonialtrupperna. Och detta är hans underbara kallelse och striden i en port.
  Och barnets bara fötter kastar dödliga granater. Och de fyra flickorna slåss med honom, och mycket framgångsrikt.
  Samtidigt glömmer Oleg Rybachenko inte att sjunga medan han utrotar Rysslands fiender;
  Att födas i cyborgs ålder är givet,
  När en dator finns en spelare till hands...
  Och världen är i princip bara en film
  Visste inte att tiden är annorlunda nu!
  
  Inget behov av att dumt döda släktingar,
  Pojkens strategi under handflatan ...
  Anteckningsboken blev onödig i en cell,
  Vi är obekanta barn av århundradet med smärta!
  
  Men genom de rasande gudarnas vilja,
  Pojken har flyttat in i en ny värld...
  Det finns få knytnävar att vinna här,
  Det verkade som om djävulen hade gått berserk!
  
  Krig och dån, förstörelsens mörker,
  Full av mord och hunger kommer ...
  Vet folkets öde,
  När det är sorg och kyla i hjärtat!
  
  Du behöver inte tänka, ryssar kan inte knäckas,
  Låt Stora Ryssland blomma...
  Den verkligt onde tjuven kommer att besegras,
  Svarog kommer - ett stort uppdrag!
  
  Här är tsaren den store Nicholas borta,
  Nu har Vladimir helt enkelt makten ...
  Han kan också sägas vara en örn,
  Och sprida sina vingar över världen!
  
  I Guds namn ryska Kristus,
  Gör bra killar med glädje...
  Marys kärlek, så ren
  Vad irriterar du dig med din dumhet!
  
  I Ryssland vet du att allt kommer att bli bra,
  Hon kommer att hissa flaggan över universum ...
  Även om fienden knackar på mejseln,
  Vi kommer att förhärligas endast av skapelsen!
  
  Jag tror att den ryska guden kommer att styra
  Vem skapade mörkret i dessa universum...
  Även om Satan är ett så mäktigt horn,
  Vi kommer att vara söner till den välsignade!
  
  Här i Ryssland är en ny tid,
  Kejsaren har Vladimir vid makten ...
  Romanovs från det kungliga hovet,
  Örnen har tvåhövdade vingar över hela världen!
  
  Fäderlandets storhet i århundraden,
  Eller kanske till och med Ryssland kommer att finnas kvar för alltid ...
  Den ryska floden flyter utan gränser,
  Och människor kommer att vara människor i hjärtat!
  
  Då är jag en barfota pionjärpojke,
  Som rusar med bar häl i kylan.
  Men från vad Sir attackerar,
  Jag ska ge honom ett hårt ansikte med blod!
  
  Du kan inte slå pojken
  Han är en mycket stark och stor krigare...
  Och förvandlar till och med en tiger till ett spel,
  För av naturen en vinnare!
  
  Och Komsomol kvinnor springer barfota,
  Deras klackar blir rosa av kylan ...
  Och snart kommer det att bli kaput för alla fiender,
  Lämna värdelös idé!
  
  Här har vi redan tagit britterna i djungeln,
  Rysslands fiender dödades tillsammans ...
  Vi gick längs kanten av kvicka apor,
  Och de slutade mycket vinthundsmil!
  Kort sagt, pojken blev väldigt mogen,
  Och han blev en ganska intelligent officer ...
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan,
  Och fungerar som ytterligare ett exempel för riddarna!
  Pojken slåss och krossar fiender. Och sedan faller de tillfångatagna svarta och gulvita krigarna på knä och kysser flickornas fötter. Och det är så bra.
  Natasha, efter en kyss på hälen, kurrade:
  - Jag älskar män!
  Zoya höll med om detta:
  - Att snurra på en pinne är ett stort nöje!
  Och hur han klickar en tillfångatagen soldat på näsan med sin bara häl.
  Augustinus, med sina bara tår, tog tag i arabens näsa och tvingade honom att knäböja.
  Flickan skrek:
  - Jag är en aggressiv häxa!
  Svetlana kämpade också mycket aktivt. Och så många olika sorters soldater avbröts. Och flickan tvingade honom att kyssa hennes hälar och morrade:
  - Du kan inte motstå!
  Naturligtvis kunde de koloniala trupperna inte motstå tsararmén, och de ville egentligen inte. Erövringen av Afrika försenades något på grund av brist på vägar och långa kommunikationer. Tyskarna flyttade över Afrika genom Gibraltar och Marocko, ryssarna genom Egypten och vidare Sudan.
  Terrängen var dock mer av ett hinder än motståndet från de brittiska eller franska trupperna. Det fanns få av dem, och de är dåligt beväpnade, och mestadels från lokala aboriginer. Som inte visste hur och inte ville slåss.
  1940 vågade Hitler inte landa i Storbritannien. Han inledde en luftoffensiv, till en början inte särskilt framgångsrik. Men våren 1941 gick ryska plan in i striden och Storbritannien började pressas ihjäl.
  Och i augusti följde landsättningen av gemensamma tysk-ryska trupper, och efter två veckors envisa strider, erövringen av London.
  Oleg Rybachenko och flickorna stormade aktivt Englands huvudstad. Återigen var pojken barfota och slängde barnsliga, mejslade ben med förödande trädbarkgranater som välte alla, även de mest kraftfulla stridsvagnarna i Storbritannien. Inklusive vägande femtio ton, och till och med åttio ton "Tortillas" brann ordentligt och krossade i en hård strid.
  Pojken under striden sjöng, komponerade medan han gick;
  Vi ryssar kom till Storbritannien,
  Att erövra de attackerade utlänningarna ...
  Att saxarna var strandsatta,
  Men vi respekterar icke-troende!
  
  Ryssland är det största av länderna
  Som bygger universum...
  Denna olycksbådande dimma kommer att skingras,
  Och vår verksamhet kommer att vara skapande!
  
  Jag älskar ortodoxa Kristus
  Låt familjens kraft vara i oss...
  Gudinnan Lada är ren som en kristall,
  Heligt väder är alltid bra i Ryssland!
  
  Vi tror att universum kommer att erövra
  Låt oss ge lycka till det ryska universum...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Genom din oföränderliga Guds kraft!
  
  Krigare i mitt heliga Ryssland,
  De låter oss inte knäböja...
  Säg till Gud Jesus förlåt mig
  Om Lenin tillåter att något går för långt!
  
  Må vårt fosterland blomma,
  Vi kan lätt bygga helig kommunism i det ...
  Jag ska sopa den engelska armén,
  Och jag kommer att vara en hjälte för alltid!
  
  Vi kommer att höja vårt Ryssland till skyarna,
  Och vi kommer att erövra stolta London i strid ...
  Inte konstigt att den helige Jesus återuppstod,
  Och Ryssland kommer att retirera elak!
  
  Fosterlandet du är min egen mamma,
  Jag älskar dig som solen utan tvekan...
  Fiender kommer helt enkelt att kunna slita isär,
  Till alla framtida generationers ära!
  
  Ja, vårt gränslösa Ryssland blommar,
  Spannmål växer, som guldöron av majs ...
  Victories öppnade ett obegränsat konto,
  Sådana ansikten från ortodoxa ikoner!
  
  I Ryssland finns nu en ny härlig tsar,
  Han heter Vladimir, son till Kirill...
  Herren satte upp honom - regera klokt,
  Och Ryssland kommer att bli en jätteslägga!
  
  Tja, mitt stora fosterland,
  Som ingen vågar förråda...
  Kommer att skingras som en korps skymning,
  Rolig rysk idé!
  
  Vi kommer säkert att besegra lejonet
  Och erövra detta ointagliga London...
  Inte ens Satan kan besegra oss
  Så vi attackerar modigt horderna!
  
  I Ryssland finns det ingen plats för svaglingar,
  Vi kommer att besegra alla fiender på en gång ...
  Vi uttrycker kärlek till fosterlandet i vers,
  Fienden kommer lätt att förstenas!
  
  Nu har kungen själv fallit på knä,
  Och han böjde sig för Rysslands soldater ...
  Vår tro är trots allt starkare än metall,
  Och lejonet gömde sig under sängen av rädsla!
  
  Tja, du föddes som soldat för att vinna,
  Vackert, effektivt och roligt...
  Jag tror att armén kommer att besegras,
  Och kraften kommer tillbaka till oss frivilligt!
  
  Jag tror att vi snart kommer att erövra
  Venus, Mars och busiga Jupiter...
  Hur gränslös världen kommer att vara
  Du förstör inte den Allsmäktige!
  
  Men efter att vi träffat linjen,
  Det är bara en liten bit kvar för oss att vinna...
  Då får vi söt kulesh,
  I ära kommer att vara våra farfäder i rati!
  
  Lita inte på den som är svag i hjärtat av rädsla,
  Skurken kommer aldrig att triumfera...
  Och självklart är du inte en slav,
  Våra helgon kommer att vara domare i strid!
  
  Och så föll London, och landet är vårt,
  Hon blev fri och så strålande ...
  Allt på planeten kommer att vara bara klass,
  Under den ryska kommunismens fana!
  Även tjejerna kämpade mot de hungriga tigrarnas vilda frenesi.
  Natasha, som skar igenom kolonialsoldaterna och kastade en granat med sina bara tår, morrade:
  - Styr världen Ryssland!
  Zoya, som krossade horderna av engelska som täckte tornet, och kastade paket med kolsprängämnen med sina bara tår, tjatade och blottade sina tänder från pärlor:
  - Jag slår sönder alla!
  Och hur den här terminatortjejen kommer att skratta.
  Augustina kämpar också med vild hysteri. Och engelsmännens rubin, redan i själva kungliga palatset.
  Skär igenom fiender med svärd och kastar granatben med bara fingrar och vrålar:
  - För tsarkommunismen!
  Men i striden och Svetlana. Hur aggressivt hon kämpar. Och så många fighters - redan huggit en hel hög.
  Och med sin bara häl ska han ge sig på ett paket sågspån med sprängämnen. Och välta tanken.
  Då ryter det:
  - För den ryska oövervinnerliga andan!
  Så de försökte alla och tillfångatog till och med kungen, tillsammans med Churchill.
  Och Storbritanniens premiärminister knäböjde och kysste flickorna från de dammiga, blodiga sulorna på deras bara fötter.
  Och sedan var han helt tvungen att slicka Venus grotta. Vad fick krigarna att skratta så glatt.
  Därefter blev hela det östra halvklotet, inklusive Australien och Nya Zeeland, ryskt, tyskt och italienskt.
  Men det fanns fortfarande USA.
  Tsar Vladimir fattade ett autokratiskt beslut att attackera Amerika. Hitler och Mussolini stödde honom i detta beslut. Tredje riket flyttade trupper till Island och vidare till Grönland och Kanada, och tsarryssland flyttade till Alaska. Krafterna är naturligtvis ojämlika. USA har en ganska svag stridsvagnsflotta, och en mycket mindre befolkning än Ryssland, tillsammans med alla dess kolonier. Även om ekonomin är utvecklad. Men ett sådant monster går inte att motstå.
  Efter att ha inlett en offensiv 1943 ockuperade den ryska armén Alaska snabbt under två vintermånader. Och på våren intog hon tillsammans med tyskarna nästan hela Kanada.
  Oleg Rybachenko kämpade naturligtvis också här och utmärkte sig markant genom att visa oböjlig hjältemod, kolossal teknik och sin intellektuella kraft.
  Pojken såg fortfarande ut som ett barn, bara väldigt muskulös och extremt stark, närmare bestämt starkare än en stor elefant och snabbare än en gepard.
  Under attacken mot amerikanerna sjöng pojken och skrev en hel dikt direkt på språng;
  Ryssland är det största av länder,
  Vem styr över världen...
  Ett evigt förbund gavs till oss av Kin,
  Att göra Lada till en idol i århundraden!
  
  USA attackerade modigt
  Vi attackerar - de ockuperade Alaska ...
  Vi kommer att tänka på seger,
  Och förvandla hela universum till en saga!
  
  Krigare i det vackraste Ryssland,
  Med ett slag kommer vår pojke att hugga ner eken ...
  Och din tjej var inte ens ledsen
  Koschey the Deathless kommer inte att förstöra dig!
  
  Det finns många hårda kämpar i Ryssland,
  Flickor och pojkar rusar in i striden ...
  I våra farfars och fäders namn,
  Desperata krigare slåss!
  
  Flickan kommer att skära ner Fritz på flykt,
  Den kala isen i floden kommer att bryta igenom med din fot ...
  Även om fienden kallar till strid Satan,
  Hans stolta tjej kommer att bryta av!
  
  Vi har vilken krigarjätte som helst,
  Svep fienden med ett slag ...
  Vår stora familj är en i århundraden,
  Alla Rusichi vinner av goda skäl!
  
  Mitt Ryssland blommar som en krans,
  Hon är en vacker gråvingad duva ...
  Victories öppnade ett oändligt konto,
  Pojken i Ryssland är en oövervinnerlig kämpe!
  
  I allt är mitt fosterland vackert,
  Även om samurajer fräckt klättrar in i strid ...
  Världens folk är alla en familj,
  Men vi plågar motståndaren häftigt!
  
  Och vad behöver vi Hitler - bara en svagling,
  Vet att det inte är svårt att bryta hans horn ...
  Även om en rasande murklor attackerar,
  Fast det blev tråkigt ibland!
  
  Det ryska landet blommar vackert,
  Hon kommer med honung och kärlek...
  Vi kommer att besegra fienden inte förgäves,
  Låt oss få honom att spotta blod!
  
  Hur bra det ska bli med oss bröder,
  När alla krig i underjorden går under ...
  Och flyg, känn horden,
  Gudarna kommer inte att lämna vårt hemland!
  
  Ryssland är elefanternas födelseplats,
  Vi byggde pyramider i Egypten...
  Vi körde husvagnar med åsnor,
  Och det är bättre med oss och sisadima!
  
  Vi kommer aldrig att vara tysta
  Och om det behövs kommer vi att kämpa modigt ...
  Åldrarna går, fruktansvärda år,
  Men vi kommer tillbaka för att stanna för alltid!
  
  Den blodige tjuven kommer inte att övervinna oss,
  Mamai är besegrad och vi slår Batu ...
  Fiender kommer att kunna bryta nitiskt,
  Tjejerna springer och barfota i frosten!
  
  Kriget är blodigt, det innehåller drömmen om århundraden,
  Det kommer att bli vackert att veta på hela planeten ...
  Inget behov av extra folk kan orden
  Låt barnen ha kul!
  När det är svårt för oss kommer Gud att hjälpa oss,
  Svarog själv smidde svärd som lekte för oss ...
  Kommer att ge styrka gränslös i kraft Rod,
  Alla kommer att få sin plats i himlen!
  
  Det är bra när jorden blommar
  Wehrmacht kommer inte att få oss på knä ...
  Och nederlag kommer inte att räknas,
  Stalin, den briljante Lenin, är bakom oss!
  
  Över hela Ryssland, pojkkämpar,
  Tjejerna ger inte vika för killarna heller...
  Du kommer att ge upp ändarna,
  För vi är de största domarna!
  
  Vi kommer inte att ge Stalingrad till nazisterna,
  Vi kommer inte heller att ge efter Moskva till Fritz ...
  Den ryska killen är alltid glad att slåss
  Vi skäller på vettet - aldrig dumma!
  
  Här är flickorna barfota på en snödriva,
  De stolta klev på en rad ...
  De körde motståndaren rakt in i kistan,
  Och Hitler var ganska slagen!
  
  Nu åker vi modigt till New York,
  Redo att riva fienderna som spelar...
  Vi är sådana killar, alla örnar,
  Segern kommer snart i magnifika maj!
  
  Krig det rasar som en vulkan
  Lava flödar i raseri som spyr ...
  Vi kommer att slå USA med ett brant slag,
  Fast Komsomol-tjejen är barfota i snön!
  
  Tro inte att den här Hitler är en jätte,
  Tro inte att Roosevelt inte heller är en krympling ...
  Slavernas Gud, den Högste Stången är en,
  Och han kommer att styra från ålder till ålder!
  
  Vi har så vassa svärd
  Och tro att skölden inte kan genomborras av en projektil ...
  Så feg bara håll käften
  Låt samvetet plåga med en mycket hård blick!
  
  Vår mäktiga tank är bara superman,
  Kan bryta igenom beställningarna...
  Och det kommer en tid av stormiga förändringar,
  Vi kommer djärvt att plantera bäddar, tror jag!
  
  Barfota flicka springer
  Snö är inte ett hinder med hennes bara häl ...
  Jag tror att fienden kommer att bli hårt slagen,
  Och tro att Roosevelt inte skrattar!
  
  Vad tänkte hon för att reta på skämt Moskva,
  Och få stora presenter...
  Vi kommer att slå sönder, tro horden,
  Försök att stävja fäderneslandet är meningslösa!
  
  Men vårt Ryssland blommar i storhet,
  En rymdras av jättar...
  Hon gör framsteg till kommunismen,
  När folket och armén är enade!
  
  Kungen styr oss - en tapper monark,
  Vem utmanade underjorden...
  Vi krossade fienden till damm
  Fast ibland måste man vinna med blod!
  
  Vi kommer inte att vara tysta riddare tro
  Seger ges till de modiga och kloka ...
  Bara ett rovdjur kommer att slitas i stycken,
  Och solen går upp starkt över fosterlandet!
  
  Bödeln kommer inte att kunna ta med yxan,
  Och Rysslands svärd kommer inte att dämpa stinget ...
  Herren har spridit sitt skydd över Ryssland,
  Även om det ibland verkar för oss att det inte räcker!
  
  Det finns ingen plats i krig för dem som är sparvar,
  På den slåss örnar med ett vilt rop ...
  Döda fäderneslandets fiende i raseri,
  Så att helgonet ryckte på axlarna med ett lysande ansikte!
  Svarog och Lada, och Fighter-Perun,
  De kommer att hjälpa oss i strider ryssar ...
  Din pojkehjälte böjde en hästsko,
  Ingen kommer att döma dig!
  
  Men nu har ryssarnas seger kommit,
  New York-gycklare kämpar frigivna...
  Vårt liv är trots allt den vassaste nålen,
  Låt oss avsluta resan i besegrade Berlin!
  . KAPITEL 4
  Brasilien och Venezuela och Mexiko och andra länder har förklarat krig mot USA.
  Rörelsen av ryska trupper i de nordliga staterna i Amerika började. Krafterna är naturligtvis ojämlika. Ryssland och Tyskland är bättre både i kvalitet och kvantitet.
  Tjejerna Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana slåss på världens bästa stridsvagn "Kondratenko"-3, ett mobilt fordon med en långpipig och snabbskjutande pistol. Mycket smidig, med en låg siluett.
  I vikt väger Kondratenko-3-tanken cirka fyrtio ton och är väl skyddad. Och pistolen, trots den lilla kalibern på 76 mm, med en stor mynningshastighet.
  Shermans, den här tanken kan inte penetreras från någon vinkel. Så att...
  Tjejer, som kämpar barfota och i bikini, utrotar bara amerikaner och skrattar mycket.
  Speciellt Natasha ... Och med bara fingrar trycker hon på joysticken och säger:
  - Ära till mitt Ryssland!
  Zoya skjuter också. Han gör detta med sina bara tår, trycker på joystick-knapparna och ropar:
  - Och hela vårt hemland!
  Aurora skjuter ytterligare. Hon slår fienden och säger och blottar sina tänder:
  - Och de högre makterna är bakom oss!
  Och även tjejen blinkar väldigt brinnande! Med bara tår trycker han som knappar på en joystick.
  Och så skjuter Svetlana. Så smart och pigg tjej. Avger solstrålar från munnen. Och han sjunger också:
  - Jag är en världsstjärna! Jag springer snabbare än Satan!
  Med sådana tjejer är djävulen själv inte hemsk. De tröskar amerikanerna och omger Chicago tätt.
  Och att inte släppa ut någon därifrån. De dundrar, låt oss säga, trivialt. Det här är tjejerna.
  Och nu kapitulerar Chicagos garnison. Känn vår!
  Och ryska stridsvagnar närmar sig redan New York. Tsar Vladimir gnuggar belåtet sina händer. Har ryssarna någonsin gått så långt?
  Flickor och i luften kämpar tappert. Till exempel ett gulligt par: Maria och Mirabela.
  Få sina räkningar, barfota och bikini skönheter. De har bokstavligen ingenting att motsätta sig. Sådana tjejer här är vackra och bländande aggressiva och välriktade.
  Maria avlossade ett skott, sköt ner ett dussin flygplan i en skur och sjöng:
  - Ära till dig, vårt fädernesland! I Rysslands namn!
  Mirabela sköt också och vrålade:
  - Men det finns en ledare med stor styrka,
  Han kommer att kalla slaverna till strid ...
  Kan inte hantera Ryssland
  När Vladimir är kung!
  
  Från fast, stark, med en järnvilja,
  Ser ut som att skära metall...
  Ryssar behöver inte en bättre andel -
  Bara människor drömde om något sådant!
  
  Fosterlandets fiender marscherar till Gehenna,
  Fiender kommer inte att stoppa Ryssland...
  Vi kommer att erövra universums vidd,
  Stövlar glittrar i marschen!
  Ja, dessa tjejer slåss och sjunger mästare ...
  Förresten, mitt i stormningen av New York, flög den första ryska kosmonauten ut i rymden, flög runt planeten jorden. Och detta är en annan prestation av tsarryssland från Romanovdynastin.
  Och sedan kapitulerade New Yorks garnison, och Washington föll snart.
  Oleg Rybachenko utmärkte sig under överfallet. Den här odödliga pojken kämpade som en riktig terminator. Och hans bara, barnsliga fötter kastade ärtor med sprängämnen med stor destruktiv kraft.
  Ungen attackerade fienderna och sjöng samtidigt och komponerade i farten;
  Jag är en rysk pionjärfalk,
  Vad tjänar kungamakten...
  Jag kommer att visa allt i strider med exempel,
  Fäderlandet kommer att vara i evig härlighet!
  
  Vi är barnbarn till Rod och söner,
  Heliga, stora mamma Lada ...
  Och riddarna tror på örnarna,
  Kommer välförtjänt till priset!
  Älskar dig heliga Ryssland,
  Landet som världen i kronan dömer ...
  Kämpa för kanten och var inte rädd,
  Fast ibland förstör demonen oss!
  
  Vi kommer att besegra Wehrmacht
  Få oss inte på knä
  Vi kunde ta New York medan vi lekte,
  Vi har tsaren Vladimir - inte Lenin!
  
  På landet blommar trädgårdar som en svärm,
  Och doften av honungsarom ...
  Och snart kommer Roosevelt att bli kaput,
  Och vi vet att världen kommer att bygga en ny!
  
  Lita inte på dem som är svaga i anden,
  När allt kommer omkring är en man i strider allsmäktig ...
  Han är kungen, inte en ynklig slav i strid,
  Född pojke ylande stark!
  
  Jag är en pionjär som tjänar kungen
  Jag är van vid att slåss på alla sätt...
  Jag älskar Kristus och Stalin
  Och riddaren är inte med själen av en buff!
  
  Det kommer att finnas ett rike av människor
  Där den vita guden regerar för alltid...
  Den otänkbara skurken är trasig,
  Onde Kain brinner i helvetet!
  
  Krona av en soldat i århundraden
  Mäktig kommunism att bygga...
  Tro drömmen går i uppfyllelse
  Låt oss döda fäderneslandets fiender!
  
  Svärd är vassare än scimitar
  Och de skär som en laser med en rakhyvel ...
  Vi kommer att slå till så här
  Vad kommer Roosevelt att bli slagen hårt!
  
  Och vi kommer att träffa Hitler vet
  Om han klättrar in i Ryssland som en orm ...
  Och det kommer att finnas ett paradis på planeten,
  Fast ibland bryter taket!
  
  När den stora familjen kommer,
  Vi kommer att tjäna honom helig ...
  Seger gränslös poäng,
  Till den ryska soldatens ära!
  
  Ryssland är stort i allt,
  I den ära och i storhet lycka ...
  Floden är djup
  Och ibland öser det dåligt väder från himlen!
  
  Inte ett interjekt mellan två floder,
  Civilisationen föddes...
  I Ryssland, den första personen
  Vi har alla människor!
  
  Ryssland är landet
  vem byggde pyramiderna...
  Satan kom till jorden
  Men keruberna skyddar!
  
  Nej, vi kommer aldrig att bli böjda
  Slaver kommer inte att göras till slavar...
  Den ryska plogen kommer att plöja landet,
  Stoppa inte härliga stövlar!
  
  Överallt Ryssland på en häst,
  Sitter med den store kungen...
  Vi förrådde inte i februari
  Utan att lansera Mamaia i Ryssland!
  
  Därför blommar landet
  Vi vinner alla i världen...
  Roosevelt kommer att få din beräkning,
  Från kant ryska till kant!
  
  Tja, vad får du en fascist
  Från oss med en klubba i ansiktet....
  Känner till så många krafter i fäderneslandet,
  Och Rysslands flagga är så stolt!
  Hela världen kommer att prenumerera på oss,
  Och kanske till och med universum...
  Svarog du är vår högsta idol,
  Och vår verksamhet är skapande!
  Och den 3 september 1943 kapitulerade USA totalt. Därmed slutade andra världskriget, som började den 15 maj 1940. Kriget är härligt för Ryssland och segerrikt.
  Naturligtvis fick både Hitler och Mussolini mycket på detta krig. Båda diktatorerna fick ägodelar i Afrika, några i Europa och USA. Europa delades slutligen mellan länder. Och Bulgarien blev efter folkomröstningen kungariket Bulgarien som en del av Ryssland.
  Det verkar som om världen har omfördelats igen och kolonier kan smältas. Men Hitler skulle naturligtvis inte vara Hitler om han inte ville ha mer. I synnerhet besegra Ryssland. Och ta över dess territorier.
  Och naturligtvis räknade tyskarna mycket med nya, kraftfullare vapen. Tankar av "E"-serien och ballistiska missiler och speciellt för flygande tefat.
  Tsarryssland överträffade emellertid det tredje riket avsevärt i ballistiska missiler och flög till och med till månen den 12 april 1951.
  Och tankarna i "E"-serien hade inte en kvalitativ överlägsenhet över de ryska.
  Och bara flygande tefat var ett mysterium. Tack vare den laminära strålen visade sig de vara helt osårbara för alla typer av handeldvapen. Men samtidigt kunde de inte själva elda.
  Mussolini dog och hans son efterträdde tronen. Hitler satte press på honom och den unge mannen gick med på att slåss med Ryssland. Den 20 april 1955 började ett nytt, tredje världskrig. På Hitlers sida stod: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexiko, kort sagt, hela Latinamerika, förutom Kuba, som stödde Ryssland. Och det fanns inga fler andra länder i världen! Det tredje världskriget började den 20 april 1955. Och tsar Vladimir stod inför sin regerings största utmaning.
  Det enda som kan trösta honom är att detta krig kommer att bli det sista i historien om krig på planeten jorden. Eftersom alla länder i världen deltar i det!
  Nåväl, när kriget väl har börjat, då borde det föras! Hitlers attack var ingen speciell överraskning. Ungern, Jugoslavien, en del av Ryssland med begränsad autonomi, deras tsar Vladimir den tredje. Albanien är ockuperat av Italien. Allt beställning efter beställning. Tyskarna försöker avancera från Östpreussen, Österrike, Italien från söder. Och slagsmålen pågår i Afrika. En koalition av latinska länder om USA. Men de är inte särskilt aktiva där. Har precis förklarat krig.
  Och Hitler flyttade under tiden huvudstyrkorna i Europa.
  Och ett jäkla krig bröt ut. Det sista stora kriget i mänsklighetens historia.
  Tyskarna gav huvudslaget i Ungern i riktning mot Budapest. Oleg Rybachenko kämpade där. Han såg fortfarande ut som en pojke på tio år. Det är sant att han är väldigt fysiskt stark, muskulös, snabb och viktigast av allt, som en odödlig bergsklättrare. Ja, författaren och poeten Oleg Rybachenko fick odödlighet, men på villkoret att han blir en pojke på cirka tio år och tjänar Ryssland i en barnslig, men mycket stark och snabb kropp. Och han är ett barn sedan 1 januari 1904. När han slog sig ner i Port Arthur som stugpojke. Jo, han och pojken är inte de minsta, utan starka och snabba från första början, och de tog honom på skeppet.
  Dessutom, när de tvivlade på om den var för liten, böjde Oleg Rybachenko en kopparpenning med fingrarna på en våg. Därefter fördes han utan samtal till fartyget.
  Pojken har vunnit många utmärkelser och deltagit i alla krig. Blev officer. Men han såg ut som ett barn. Därför, även om han fick utmärkelser för många bedrifter, tillägnades de sig inte den evige pojken över kaptenen. Och nu har Oleg Rybachenko varit i armén i mer än ett halvt sekel. Jag har länge förtjänat en officerspension, men om du har järnhälsa, varför lämna tjänsten då.
  Dessutom, utan datorer, spelkonsoler är tv på något sätt tråkigt. Och i armén är du kaptenen som åtminstone kör soldaterna. Ja, tiden tickar fortfarande iväg.
  Generalissimo Kondratenko har dött. Storamiral Kolchak, som överträffade Ushakov, dog också. Många som Oleg Rybachenko började med, tjänsten finns inte längre.
  Mer exakt, sedan belägringen av Port Arthur har nästan alla veteraner dött. Bara Vovka fanns kvar. Även han var då stugpojke, och nu är han redan en gråhårig farfar. Sanningen fungerar fortfarande. Och han är förvånad över att Oleg förblir samma pojke, som inte har ett enda ärr på kroppen. Sådant är fenomenet känt i hela den ryska, tsariska armén. Sanningen kämpar väldigt coolt.
  Pojken Oleg är barfota, så han är trevligare och mer fingerfärdig. Han siktar pistol efter pistol och skjuter mot de tyska stridsvagnarna i "E"-serien. Nazisternas maskiner är helt enkelt enorma. Och det verkar inte finnas något som hindrar dem.
  Men den evige pojken träffar så bra att den bryter igenom metallen. Målar Fritz, river tornen och sjunger.
  - Tsar Vladimir, rysk tsar ...
  Ortodox suverän!
  Vi kommer snart att erövra världen,
  En kerub är trots allt över oss!
  Hitler kommer att ta slut
  Och vem lyssnade - bra jobbat!
  Och pojken, som om han kastade en granat, barfota, med en barnfot. Den gråskäggige farfar Vovka bara skakar på huvudet.
  Mer än femtio år av att vara barn tillbringade författaren och poeten Oleg Rybachenko på 1900-talet. Och jag måste erkänna att jag har sett mycket. Eftersom han var odödlig hade han för länge sedan förlorat all känsla av rädsla. Och kriget påminde honom om en datorstrategi.
  Det var lätt och roligt att spela. Och det var skönt att kämpa också. Det är bra när morgondagg ligger under dina bara fötter, och du är en evig pojke som badar och klädd ur funktion i shorts!
  Oleg Rybachenko får springa i shorts och barfota. Tillbaka i Port Arthur lärde ungen mig att gå utan skor, även i kylan. En odödlig kropp kan trots allt inte bli förkyld eller sjuk, men man vänjer sig snabbt vid kylan, som inte orsakar skada. Precis som Peter Pan. Och det är nästan skönt att springa barfota i snön. I rörelse känns kylan praktiskt taget inte, bara när du sitter still, bara fötter lätt solbränd! Men för en pojke är det en bagatell.
  Men det finns också häxflickorna Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltar också i kriget. Men inte hela tiden, utan avsnitt. Hjälpte till att hålla Mount High när det var som svårast. Barfota skönheter kämpade där, och i bikinis. De kastade sina fötter med bara tår, skarpslipade diskar.
  Och hugg med svärd. Och Oleg Rybachenko skar sedan ur ett maskingevär - de äldre kamraterna dödades. Och som ett resultat fastnade anfallet av samurajen, och Mount High visade sig vara orubblig!
  Och tjejerna visade sin högsta klass och konstflygning av Valkyriorna.
  Och nu går tyskarna i defensiven. Tsararmén är redo för krig. Führern lyckades inte uppnå taktisk överraskning.
  Och de ryska trupperna kämpar modigt. Det verkar som att Hitler kommer att förbanna sig själv mer än en gång för att han startade ett sådant krig. Dessutom, trots att Führern har två tredjedelar av Europa och en tredjedel av Afrika under vapen, men ändå
  han är inte en rival till Ryssland.
  Och antalet soldater också. Och de italienska trupperna är svaga. Länderna i Latinamerika deltar trögt i kriget. Och deras arméer är tekniskt och organisatoriskt inte särskilt bra.
  Så Ryssland håller fortfarande fienden i försvar på djupet.
  Tank "Kondratenko"-6 är ett ganska bra sätt att slåss med den här serien. Ja, och "Nikolay" -4 är tyngre, den visar sig som en mycket stark maskin.
  Ryssar kan slåss mot tyngre tyska monster.
  Speciellt på "Nikolay"-4 där besättningen på Alenka, tjejerna är väldigt vackra och i bikini.
  Pistol i 130 mm kaliber. Hur man slår fascisterna. Förgäves slog Hitler in mot tsarryssland. Här är det ingen lätt promenad för honom, utan stryk.
  Anyuta tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Och vad skönheten kommer att skratta!
  Och sedan kommer Augustinus att skjuta en projektil mot fienden. Slå sönder metallen och sjung:
  Låt oss få våra hjärtan att slå unisont!
  Och han trycker också på joystickens knappar med sina bara tår. Det här är verkligen en cool tjej!
  Och här är Maria som en lupanet. Och splittra fascisterna. Och förstöra fienden.
  Medan du använder bara tår. Och sjunga även:
  - I vårt fosterlands namn, helgon! Låt fightern bara vara cool!
  Och brast ut i skratt och visar tänderna!
  Och så OS med en tung lupanetprojektil. Hon är trots allt precis vad du behöver - den saftigaste äppeljuice!
  Och igen bröt tjejerna igenom E-50, slog ut tornet och skrattade.
  Alenka skickade en projektil, krossade E-100, genomborrade den genom och igenom. Och med bara tår. Varför sjöng tjejen:
  - Knäck fienden!
  Och Anyuta tjatar runt med sina bara fötter och gnisslar:
  - Fritz kaput!
  Och slog sedan Augustine. Också mycket lämpligt och med bara tår, kurrande:
  - Sluta med Hitler!
  Och så kommer Maria att lägga till väldigt aggressivt. Krossa fascisterna och gnissla::
  - Och den som lyssnade, bra jobbat!
  Och visa sin tunga!
  Och sedan skickar Olympias en projektil och dödar motståndare.
  Och även barfota under loppet av att släppa taget och sjunga:
  - Totalt slutsåld!
  Och igen kommer flickan att ta tungan och visa den.
  Så de skär...
  Tyskarna, efter en månad av strider sedan början av offensiven, avancerade från femtio till hundra kilometer och led stora, till och med enorma förluster. Och italienarna i Afrika hamnade i en kittel och omringades. Deras trupper är trivialt besegrade.
  Här den 21 maj beordrade Adolf Hitler att kalla in i armén, alla kunna bära vapen från femton till sextiofem. Tsararmén drog upp reserver.
  Som det visade sig är tyska skivor inte så hemska i praktiken. Det är sant att ryska flygplan kan attackera med en bagge. Men du kan komma ifrån detta, tack vare den höga manövrerbarheten hos tsararméns maskiner.
  Och Hitlers kalkyl för ett osårbart mirakelvapen blev inte alls av.
  Den tsaristiska armén var fortfarande i defensiven. Kraftfulla försvarslinjer grävde i förväg, starkt försvar. Låt Hitler andas. Men i Afrika kan man sätta press på en svagare, italiensk allierad.
  Om Führern inte beslutade sig för att gå i krig med tsarryssland, skulle han utan tvekan gå till historien som Tysklands store och till och med störste ledare. Och så ville demonen styra världen, och vad kom ut av det?
  Ryska tjejer är trots allt de coolaste i världen.
  Oleg Rybachenko är som alltid i spetsen i striden. Varken en kula eller fragment tar honom. Han är en desperat och cool kille.
  En pojke i shorts och barfota, mot nazisterna. Och kastar granater på dem och springer i blyregnet.
  Ja, det är synd att det inte finns någon briljant Kondratenko, men det finns unga och kapabla befälhavare. I synnerhet fältmarskalk Vasilevsky, som stod ut redan under första världskriget. Och befaller energiskt och skickligt.
  Och Fritz, som stöter på ett tufft försvar, fastnar hopplöst i det. Men de försöker ändå slå igenom.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke skrattar, blottar sina tänder och sjunger:
  - Mitt fosterland! Mitt heliga fosterland!
  Och även hur han kastar en granat med sina bara fötter.
  Och här är Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana in i striden. De är de eviga flickorna-häxorna till tjänaren till den heliga Guden Rod. De slåss inte alltid, annars hade Ryssland erövrat hela världen. Men det är alltid effektivt och slående.
  Flickor älskar att döda: det här är tjejer!
  Och hur de kommer att gå på nazisterna, och hur de kommer att bädda in ...
  Och med bara tår kommer de att kasta skivor och döda Fritz.
  Nazisterna kör fast och lider allt fler förluster. Vasilevsky, den store strategen, föreslår att krossa nazisterna och italienarna i Afrika. Så det finns fler kvicka, och med bättre manövrerbarhet kommer ryska stridsvagnar att ha en fördel. Och i Europa, låt nazisterna springa vilda. Så att de helt skulle tömma sina resurser.
  Tsar Vladimir accepterade en sådan plan. Och nya styrkor överfördes till Afrika.
  Elizabeth och hennes besättning slogs i Libyen och skar bort italienska enheter. Det är varmt där och tjejen är fin i bikini. De har den nyaste stridsvagnen "Kondratenko"-6, på vilken krigarna kringgår italienarnas och Fritzens positioner och självsäkert krossar dem.
  Elizabeth skjuter mot en stridsvagn från imperiet Mussolini Jr. och säger:
  - På havet, på vågorna, en päls och en kaftanvandring!
  Och använder förstås bara tår.
  Ekaterina skjuter nästa. Slår en tysk bil och vrålar:
  - I Ryssland är tsar Vladimir en hjälte!
  Elena slår henne, slår Fritz självgående pistol och kvittrar:
  - För fosterlandet, du dödar Hitler!
  Och slutligen kommer OS att släppa en projektil. Krossa Fritz, krossa dem och gnissla:
  - Resultatet kommer att bli utmärkt!
  Och han använder också de bara tårna på barnfötter.
  I Afrika, i slutet av maj och början av juni, nådde ryska trupper betydande framgångar. Striderna flyttade in i Libyens och Etiopiens territorium. Den 12 juni föll Tripoli. Och den 15 juni togs Etiopiens huvudstad i farten. Så soldaterna från Mussolini Jr föll ner. Tyvärr, han misslyckades med att försörja sin far.
  Och hans ära som erövrare också. Men Mussolini, efter att ha tagit del av de engelska och franska kolonierna, ansåg sig vara Caesar. Men att överträffa Caesar verkar det överträffa hans styrka.
  Oleg Rybachenko kämpade i kommandot över ett batteri. Och så tappert att tyskarna förlorade dussintals stridsvagnar från hans eld varje dag. Hans pojke belönades till och med med ytterligare ett gyllene kors. Och till och med, äntligen, tilldelades de den sedan länge välförtjänta graden av major.
  Tidigare inte tillägnad eftersom det ser ut som ett barn. Men pojken visade enastående heroism. Och förmågan att slåss.
  Den 22 juni 1955 erövrade ryska trupper i Afrika slutligen italienska Somalia. Och den 25 juni 1955 kapitulerade resterna av de italienska trupperna i Etiopien.
  Den kejserliga armén vann självsäkert. Mainstein, som ansågs vara den bästa befälhavaren för det tredje riket, skrev i sin dagbok:
  - Vi väckte den infernaliska björnen! Nu slits vi!
  I slutet av juni hade tyskarna lidit så stora förluster att de tvingades avbryta sin offensiv i Europa.
  Tsar Vladimir beordrade att öka trycket i Afrika. Först den svarta kontinenten, sedan allt annat - sa den enastående monarken! Den 1 juli 1955 försökte tyskarna avancera i Skandinavien. Och de rusade till Stockholm, men stötte på ett mycket tätt försvar. Och de led enorma skador.
  I början av juli 1955 gick ryska trupper in i tyska Algeriet.
  Libyen var redan under kontroll av tsarryssland. Det var en offensiv och slingor av Niger.
  Elizabeths stridsvagnsbesättning kämpar mot nazisterna. Det är väldigt varmt och tjejerna tog till och med av sig behåarna och nu har de bara trosor på sig i Kondratenko-6-tanken. De skjuter exakt mot nazisterna.
  Och de vill ha stora saker.
  Tsarryssland är fortfarande ett autokratiskt land. Och det har fortfarande inget parlament. Och att revolutionen inte inträffade, och duman inte etablerades. Kungarna själva vill inte begränsa sig i makt. Och Führern och Duce är diktatorer. Det vill säga att det pågår ett krig mellan två system med auktoritära regimer.
  Men för tsarryssland är det mer naturligt. Och det finns en envis och obönhörlig kamp.
  Elizabeth trycker på joystick-knappen med sina bara tår och avfyrar en projektil. Spinnande för sig själv:
  Låt oss slå fascisterna i bitar!
  Ekaterina tryckte också på joystick-knappen med sina bara tår och släppte en mördare, spinnande:
  Låt oss fälla Hitler!
  Och Elena slår också, slår ut nazisterna och gnisslar:
  - Jag ska riva isär den!
  Och även hur man grinar! Och med sina bara ben kommer han att trycka på knapparna på joysticken.
  Och sedan OS hur det kommer att bli, och hur lupaen. Det kommer att krossa alla och gurgla:
  - Infernalisk passage och besättning!
  Glöm inte att trycka på joystickknapparna med bara tår. Och träffa fienden.
  Warriors är verkligen väldigt modiga och gnistrande till sin karaktär.
  Oleg Rybachenko slog under tiden tillbaka en annan attack av Fritz och sjöng:
  - För fosterlandet och Vladimir tsaren - hurra!
  Ja, i verkligheten fanns det en sådan självutnämnd kejsare av Ryssland, Vladimir den tredje, chefen för Romanovdynastin. Och han började verkligen formellt regera 1938. Och sedan visade sig Vladimir - en riktig kung, och till och med en stor! Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att bli hela jordens kejsare!
  Efter segern, eller snarare reflektionen av attacken, bytte Oleg Rybachenko kort med sina underordnade. En pojke i shorts, blond, mycket muskulös och skulpterad lekte med gråhåriga fighters. Oleg är till och med överraskande äldre än dem alla. Men den här pojken skär sig.
  Minns Port Arthur, det heroiska försvaret från vilket Rysslands ära kom. Stor ära på samma gång...
  Den odödliga pojken anmärkte:
  - Det är så vi löser alla våra problem! Snart kommer det att finnas ett ögonblick då människor aldrig kommer att döda varandra!
  Soldater och officerare kom överens:
  - Självklart, major! De kommer inte att döda!
  Oleg tittade på bandet med sina många medaljer. Ja, det finns redan så många order, få generaler har. Och det skulle vara trevligt att få en titel för dig själv. Prins, greve, hertig!
  Duke Rybachenko - låter vackert!
  Och pojken hoppade högre och snurrade i skivspelaren.
  Tyskarna försökte attackera, men slogs tillbaka igen och led kolossala irreparable skador.
  I juli nådde den ryska armén nya stora framgångar i Afrika. Medan svårighetsgraden av tsararméns attack var där. Algeriet har många av de bästa ryska vapnen. Och i slutet av månaden är tyskarna omringade och förstörda i kitteln.
  I augusti bröt även ryska trupper genom Marocko. Desperat kämpade flickorna på stridsvagnen "Kondratenko" -6 och bröt igenom i tjockleken.
  Då och då kom det rapporter om överlämnande tyskar om intagna städer.
  Det var slagsmål i Nigeria och på olika platser. Ryssarna tog in både antal och fler mobila tekniker, och med stöd av lokalbefolkningen, som de rasistiska fascisterna vände sig mot själva.
  Afrika visade sig verkligen vara en svag länk i Hitlers och Mussolini Jrs strategi.
  Ryssland segrade där ... Och i september, långsamt uppåt, rörde sig styrkorna i Norge. Nazisterna led enorma förluster. Och Alenka och hennes besättning åkte tanken. Den nyaste tanken "Nikolay" -5 tung, visade sig vara mer avancerad än E-serien.
  Även en så kraftfull stridsvagn som E-200 tog sig igenom tsarmaskinens kanoner.
  Alyonka, som tryckte på joystickens knappar med sina bara tår, gnuggade belåtet sina händer:
  - Jag är något som kan knäcka Wehrmacht!
  Anyuta tryckte också på knappen med sina bara tår, slog igenom den tyska bilen och bekräftade:
  - Vi kommer att torka Wehrmacht i damm! För tsarismens makt!
  Coola Augustine sköt och skrek:
  - Och vi kommer att leva under kommunismen!
  Maria instämde lätt i detta:
  - Ja, under tsarkommunismen!
  Och med sina bara tår tryckte hon på joysticksknapparna. Och på samma gång, som en lupanet, och krossa fienden.
  Och här kommer Marusya att gnissla:
  - På full examen!
  Och även med sina bara tår kommer han att trycka på joystick-knappen.
  . KAPITEL 5
  Ryska trupper har redan omringat Oslo. Slagsmål går för varje buske och hus.
  I centrum slår tsararmén åter tillbaka den tyska offensiven. Oleg Rybachenko ligger som alltid i framkant och kämpar självsäkert. Ryskt artilleri fungerar som ett urverk.
  Allt korrekt och korrekt...
  I oktober skar ryska trupper slutligen av Afrika från landförsörjning och befriade Marocko. Nazisterna befann sig i ett slags kittel.
  Även på den svarta kontinenten. Hitler skakade av raseri, men han kunde inte äta någonting.
  Ja, han petade in sig i Ryssland ... Vintern närmade sig. Oleg Rybachenko, trots att det började snöa, springer fortfarande barfota och i shorts. Tja, pojke - vad ska du ta! Och en ganska orädd pojke.
  Och kastar granater med bara tår.
  Och sjunger:
  - Låt springa klumpigt,
  Pansarstridsvagnar i pölarna...
  Och på taket står ett maskingevär -
  Cheburashka skytt,
  Krokodilskytt!
  Shakoklyak är på attack!
  Terminatorpojken kastade en granat med sina bara tår, slet upp nazisterna och sjöng:
  - Och jag leker med dynamit,
  Inför förbipasserande!
  Hur Fritz-bitarna kommer att skygga!
  Alla ljuger, och jag går!
  Och pojken är riktigt rolig! Men redan i armén i mer än femtio år. Och bara en djävul! Till och med blond!
  Oleg Rybachenko kastar igen en granat med sin bara fot och vrålar:
  - Ära till tsaren och Nicholas och Vladimir den tredje!
  Och jag tänkte att låt dem inte blanda ihop Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs stora tsarer är en fantastisk familj! De som gjorde Ryssland till det största imperiet!
  Och inte så bortskämd med tur som Putin!
  Men nu slår de ryska trupperna tillbaka ett nytt angrepp.
  November kommer. Nazisterna är andfådda. Men nya reserver kastas i strid. De håller redan på att färdigställas i Afrika. Det är svårt för fascisterna.
  Så de tar ut sin ilska på fångarna. Här fick de vackra Nicoletta. De tog av henne till trosorna och ledde henne genom den färska novembersnön.
  En flicka med händerna bundna, nästan naken, går genom snödrivorna och lämnar nakna, graciösa fotspår. Hon är så vacker. Och tyskarna följer efter henne och piskar henne med piskor. Och de slår sig själva en skönhet, de slår. Blodet droppar från hans avskurna rygg.
  Nicoletta bara bitit ihop tänderna. Och håller stolt upp huvudet. Och hennes kopparröda hår fladdrar som en proletär banderoll.
  Och hennes bara fötter blev också scharlakansröd, men flickan höjer inte ens ett ögonbryn.
  Vilket fenomenalt mod hon har.
  Fast nazisterna har redan tagit det och lagt det i sitt bara bröst med en fackla. Men även då rös flickan, men hon skrek inte.
  Hon har så stor tro...
  Flickan dras upp på ett ställ, hennes leder är vridna. Sedan tänds en eld under bara fötter. Han slickar skönhetens bara fötter. Och med glödheta kedjor piskar de skönhetens nakna kropp.
  Nicoletta sjöng som svar;
  Jag är Chernobog, den onda Guds dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i själen!
  
  Som barn ville jag ha en bra tjej,
  Hon skrev poesi och matade katter ...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Ovanför det fladdrade, kerubernas vingar!
  
  Men nu vet jag vad ondska är
  Vad gör den här världen olycklig...
  Och vad är det du säger bra?
  Här är förstörelsen passionerat älskad!
  
  Och visade sin flickaktiga glöd,
  Vilken gnistrande Guds dotter har blivit...
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Låt oss visa styrka, mycket kraftfull!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa, fräls Herren,
  Låt ilskan koka i ditt hjärta...
  Vi kommer att bygga lycka, jag tror på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och svek,
  Hur man kan lura tyrannen Stalin...
  Kan inte skämmas
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Här föreslog jag att man skulle göra ett starkt drag,
  Ett slag för att förstöra det onda ...
  Men en mycket svart Gud blev kär,
  I alla frågor, både dessa och livet efter detta!
  
  Hur jag visade sig vara van vid ondska,
  Och i hjärtat av ilska, ursinnigt närd ...
  Försvunnit sug efter glädje, godhet,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Och vad sägs om Stalin - han är också ond,
  Om Hitler, så det är ingen tvekan ...
  Genghis Khan var en så cool bandit
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför ha det bra,
  Om det inte finns det minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett - ditt sinne är en mejsel,
  Och försvann när dumma tankar!
  
  Så jag säger till mig själv och till andra:
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums vidd,
  Vågor kommer att bryta igenom universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi är de starkaste som tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare överallt,
  Lyft blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Vi kommer att få ett kall fullt av öde!
  
  Kort sagt, jag är trogen Chernobog,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  Kriget mellan Ryssland och Hitlerkoalitionen fortsatte. I december gjorde ryska trupper äntligen slut på italienarna, vilket tvingade dem att kapitulera i Afrika och nästan gjorde slut på tyskarna där. Det rensades från Fritz och Norge.
  Nu gick tsararmén till offensiv den 25 december. Hårda strider utbröt. På vintern var ryska stridsvagnar klart starkare. Och genomborrade fiendens försvar.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke, sprang barfota och i shorts genom snön och sjöng:
  - Det här är vår sista och avgörande kamp! Låt oss dö för fäderneslandet - soldaterna är bakom mig!
  Ryska tankar är mycket kvicka på gasturbinmotorer. Och nazisterna kan inte stoppa dem så lätt.
  Här framme rusar "Nikolay" -5. Den har fem flickor som ivrigt sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss, den ryska världen kan inte besegras!
  Och från en kanon hur man tumlar! Det blir faktiskt bara jättebra! Tjejer trots kylan, i bikini och barfota. Och de skjuter sig själva och tänker inte sluta.
  De är bara vild, frenetisk kraft.
  Alyonushka älskar inte bara att skjuta, även om hon tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och slog tyskan, utan också att komponera berättelser.
  Till exempel skrev hon hur en tjej åkte till avlägsna länder för att rädda en kattunge. I trettiotre dagar gick jag barfota på en stenig väg och slog ner mina ömma ben i blodet.
  Och ändå kunde jag hitta djuret. För detta uppfyllde älvan hennes önskan och flickan gifte sig med prinsen.
  Alyonushka tänkte dock, varför behöver hon en man för en officer i den ryska armén? Bättre att ha ett gäng älskare. Och mer pengar och roligare. När allt kommer omkring är män så olika. Och med dem upplever du förstås njutning på olika sätt. Hur är det med maken? Du kommer snabbt att bli uttråkad på honom och bli uttråkad!
  Men en ung man som precis har börjat upptäcka vuxenvärlden är mycket mer intressant.
  Och Alenka skjuter igen och träffar den tyska E-100.
  Och hon rör på sina mycket vackra ben, som en gammal grekisk gudinna.
  Och så skjuter Anyuta. Även bara tår. Och bryter den tyska kanonen.
  Då säger tjejen:
  - Det finns många smarta människor i Ryssland, men tsar Vladimir är den bästa av kungarna!
  Augustinus anmärkte:
  - Och Nicholas II var inte dålig! Åh, vi visste inte hur vi skulle uppskatta kungar!
  Maria sjöng, sköt mot nazisterna med hjälp av sina bara tår och flinade:
  - Det är nödvändigt att lyda ryssarna, med ett rent hjärta och klokare! Och till Nicholas ära är han kungarnas store kung!
  Och Marusya sjöng något ... Och hon leker också med sina bara fötter ...
  Ryska trupper rycker fram. Oleg Rybachenko slåss också. Han är fortfarande en tioårig pojke. Så är priset för odödlighet. Ja, men vad bra och glad han känner sig! Den har så mycket energi och ett sjudande kraftflöde.
  Pojken kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Jag är en tiger, inte en katt, bor nu i mig, inte Leopold, utan Leopard!
  Pojkmajoren är som alltid i ett gnistrande slag. Stoppa inte nazisterna.
  Här hade de ryska trupperna redan den 1 januari fullständigt rensat sitt territorium från Tysklands och Italiens trupper och inträtt i Tredje rikets besittning.
  Samtidigt gick ryska enheter in i Mexiko. Det nya året 1956 har kommit.
  För ryssarna började det med nya segrar. Den 7 januari överlämnade resterna av tyska trupper i Afrika. Och hela den svarta kontinenten blev rysk.
  Nu insåg den demonbesatta Fuhrer att han var ordentligt skruvad. Och han erbjöd Ryssland förhandlingar.
  Till vilket tsar Vladimir svarade:
  - Vi kommer bara att prata om Tredje rikets och Italiens ovillkorliga kapitulation!
  Vilka kloka ord! Och kriget fortsätter. Oleg Rybachenko står naturligtvis i spetsen för attacken. Ryska trupper gick in i Östpreussen. Försvarslinjerna här är starka. Du måste slå igenom med strider, och du kommer inte att avancera snabbt.
  Ett av medel för ett genombrott var de självgående kanonerna med Alexander-4 bombplan. Mycket kraftfull och dödlig.
  Och även vackra tjejer här hur man firar här. De avfyrar projektiler med sina bara tår genom att trycka på joystickknapparna. Och förstör fiendens pillboxar och pillboxar.
  Flickor springer djärvt genom snön - det är vad ryska kvinnor är till för. Och den kastas i strid av indianerna och kineserna. Dessa fyller redan bokstavligen upp inflygningarna till skyttegravarna med sina lik. Men ändå lyckas de ta det.
  Den ryska armén flyttar in.
  Men strategen Vasilevsky överför huvudslaget till Italien - som är mycket svagare. Och nu vinner de ryska soldaterna den ena segern efter den andra.
  Januari har varit mycket lyckad. Ryska trupper störtade italienarna och sadlade Alperna. Och i februari ockuperade de Venedig. Och de gick in i Lorbandinia. De tog också Poznan. Tyskarna drog sig tillbaka. Den 2 mars föll Klaipeda. Ryska trupper avancerade genom Östpreussen i ett långsamt, för tätt försvar. Jag var tvungen att bokstavligen bränna vägen med snäckor.
  Men i Italien kollapsade pastafronten. Och de ryska trupperna rusade till Rom. Den 30 mars 1956 började attacken mot Italiens huvudstad. Så folket betalade för Mussolini-familjens ambitioner.
  Rom, Italiens huvudstad, är under attack. Slagsmål är hårda. Även om italienarna alltmer ger upp. Här kämpar tjejerna väldigt vackra och i bikini och barfota. Krigare kastar granater med sina ben och slår ut Mussolinis krigare.
  Vackra tjejer här, och såklart väldigt sexiga. Och med titanernas muskler. Och hur de kastar granater med sina bara fötter är helt enkelt fantastiskt.
  Natashka går fram och skjuter medan hon morrar:
  - För fosterlandet skönt i hjärtat, min strålande eld brinner!
  Zoya, skjuter, sjunger med:
  - Låt oss öppna dörren till prestationer! Vår tro och kungen är en monolit!
  Och så finns det Aurora, som bara tår, en rödhårig tik kommer att släppa skivor. Och de skära italienarna faller.
  Och sedan sjunger Svetlana aggressivt och blottar sina tänder:
  - Vi dödar alla! Vi ska krossa alla!
  De kastar skivor med sina bara fötter och mal fascisterna. Så Mussolini blev under demontering av flickorna. Aprilöverfallet 1956 var våldsamt och mycket fantasifullt.
  Och här kör stridsvagnarna, helvetiska eldpelare utbryter ur deras stammar.
  Tjejerna går fram och kastar granater med sina bara fötter. Och hur de spottar något blodigt.
  Och de skrattar...
  Natasha sjöng ivrigt:
  - Tsar Vladimir, ge Hitler i ansiktet!
  Och blinka med sina safirögon. Så underbar tjej.
  Flickor rusar av vild raseri. De skjuter från maskingevär. De mejar ner fienden, de skingrade nazisterna. Och så är det OS. Och i händerna på den mäktiga kvinnohjälten håller en eldkastare. Och han kommer att ta den och slå den, men hur den kommer att slå.
  Chips flyger från nazisterna åt alla håll. Och krigarna också hur de vill skratta.
  Sedan ska han sjunga:
  - Mussolini kommer att få stryk! Vår vänskap är en monolit!
  Och igen, med safirögon, blinkar det! Och slog nazisterna.
  Och vad ville du? Rom togs vid en tidpunkt av slaverna under ledning av Attila. Och nu tar ryssarna över.
  Olympias, som stekte motståndare levande med en strålkastare, sjöng:
  - Strålande sol av hopp
  Reser sig över landet igen..
  Ryssland vinner som tidigare -
  Warriors of the Wehrmacht-beats!
  
  Rysk örn över planeten
  Vingar, breder ut sig, lyfter...
  Fienden kommer att ställas till svars -
  Kommer att besegras - trasig!
  Efter Roms fall började italienska trupper att kapitulera i massor. Mussolinis imperium, denna junior militära partner till det tredje riket, brann ner.
  Ryska trupper tog Neapel nästan utan motstånd och landade på Sicilien. Även där var det nästan inget motstånd. Och Hitler var hysterisk.
  I slutet av maj var Italien färdigt. Hundratusentals fångar leddes.
  Ryska flickor lade dem på knä och tvingade sig själva att kyssa deras bara fötter. De skrattade plikttroget. Vissa, särskilt unga män, gjorde det med entusiasm.
  Flickorna var ganska stönande.
  Den evige pojken Oleg Rybachenko tvingade fångarna att kyssa deras bara, barnsliga fötter.
  De gjorde det villigt nog. Pojkarna var väldigt stiliga, muskulösa och blonda. Visserligen var han fortfarande för liten, och han ville inte göra något allvarligare med damerna. Men när de sträva klackarna kittlar med tungan - det är skönt!
  Oleg Rybachenko fångade generalen och fick en annan order. Vilket han var väldigt stolt över.
  Mussolini Jr. blev förrådd av sitt eget följe, och tsarryssland fick ytterligare en seger. Och Benedito Mussolini Sr levde inte för att se sin skam och fascismens kollaps i Italien. Samma öde väntade dock nazisterna i Tyskland. Ryska trupper flyttade i början av juni 1956 till offensiven. Österrike var det främsta målet.
  Elizaveta och hennes besättning på "Nikolay" -5 gick mot tyskarna. Ryska trupper försökte omringa Wien.
  Führern hamnade naturligtvis i en svår situation. Tyskarnas ägodelar i Afrika, Skandinavien och större delen av USA är förlorade. Och nu pågår striderna redan uteslutande på det tredje rikets territorium. Vilket förstås är rödare obehagligt för tyskarna. Ryska trupper gick också in i Mexiko. Lady Grey de Monca leder en stridsvagnsbesättning i detta land.
  Och Elizabeth leder "Nikolay" -5 runt Wien. Dess främsta motståndare är E-50, som tsarmaskinen genomborrar som en blotter.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och tryckte på knapparna på joysticken.
  Träffade en tysk stridsvagn och kvittrade:
  - Vi kommer att ge våra hjärtan för Sankt Nikolaus Ryssland!
  Ekaterina sköt också med sina bara tår och rättade till sin partner:
  - Förmodligen, ändå, är det mer korrekt att säga Vladimir!
  Elizabeth sköt igen med sina bara tår och kvittrade:
  - Men ändå var det kejsar Nicholas, som, efter att ha gett oss Kinas befolkning, gjorde Ryssland oövervinnerligt!
  I det infanteri som sändes för att storma de tyska positionerna var faktiskt kineserna helt före. De kastade bokstavligen lik. Men de slog igenom.
  Vanligtvis kämpade ryssarna i flygplan och stridsvagnar. Infanteri från kineser, indianer, asiater. Det finns många kineser. Dessutom introducerade det ljusa huvudet Nicholas II polygami när han reformerade ortodoxin, och extra kinesiska män skickas i strid. Och ryssarna tar änkor och ogifta kinesiska kvinnor som hustrur.
  Slug strategi.
  Och kineserna klättrar på anfallet, dör och bryter igenom tyskarnas försvar.
  Elena, med sina bara tår, trycker på joystick-knapparna och slår på Fritz igen.
  Och sjunger:
  - För heliga Ryssland kommer vi att kämpa tappert!
  Efter det kommer flickan att ta det och blinka. Och blottade sina vita tänder! Och hon är så aggressiv.
  Och här är hur OS kommer att knäppas. Och han slår också med bara tår och krossar.
  Då kommer det att skrika:
  - Jag är en dödlig kobra!
  Det bör noteras att E-50-tanken kan vara farlig. Dess 88 mm kanon med 100 EL pipa är snabbskjutande, tolv skott per minut och mycket exakt. Träffar ofta pansar, och kan orsaka skada.
  Därför försöker flickorna hålla den tyska huvudstridsvagnen ur vägen. Särskilt nära, dess penetreringsförmåga ökar dramatiskt. Och tyskarna har en kärna i ett skal antingen från uran eller volfram. Det är sant att efter förlusten av Afrika och uranfyndigheterna i Kongo började styrkan hos de tyska trupperna att torka ut.
  Och tjejerna är så vackra och barfota och coola.
  Här sjunger de för sig själva med entusiasm:
  - Lyser som en stjärna över hela världen,
  Genom det mörka mörkret...
  Den store hjälten tsar Vladimir,
  Känner ingen smärta, ingen rädsla!
  
  Fiender drar sig tillbaka framför dig
  Publiken jublar...
  Ryssland accepterar dig -
  En mäktig hand härskar!
  Kämpande tjejer, du kan inte säga något emot dem. Och deras fötter är så nakna och mejslade. När tillfångatagna tyskar kysser dem är det tydligt att både tjejer och män gillar det. Och krigarna är ganska tjutande.
  Och blottade sina pärlande tänder.
  Det är några coola tjejer. Och med bara tår slås ytterligare en fascist ut av Elizabeth.
  Sedan, som det står:
  - Ära åt det stora fosterlandet!
  Och så kommer Catherine att skjuta. Det kommer att ramla fiendens tank, blötlägga Fritz och gnissla:
  - Död åt fienderna!
  Och där slår Elena också med sina bara tår och trycker på dem på joystickknapparna. Och kvittrar:
  - För fosterlandet i storhet!
  Och sedan kommer projektilen att starta och de enastående OS - också en blondin. Och som han kvittrar:
  - För stora Ryssland!
  Och tjejerna är fulla av total entusiasm.
  Här kommer E-75 tanken. Hans kanon är kraftfullare: 128 mm, och han kan göra mer skada. Dessutom har denna tank bättre skydd och tjockare rustning.
  Men Elizabeth är som en dåre. Och han kommer att släppa något dödligt, tränga igenom på avstånd. Och bara bitar av riven metall finns kvar från tysken.
  Och flickan kommer att sjunga:
  - Helig skönhet och stor dröm!
  Efter det kommer han att visa tungan.
  Tyska E-75 stridsvagnar har nyligen blivit mer massiva. De har en längre pistol, vilket gör att du kan hantera ryska stridsvagnar, särskilt de som är lättare. Och detta gör Fritz farligare.
  Men sovjetiska tjejer skäms inte över detta. Och de krossar Fritz.
  Och krigarna själva är ännu mer i värmen i bikini, och barfota. Och de kämpar mycket självsäkert.
  De vinner överväldigande.
  Catherine sköt mot nazisterna och sjöng:
  - Men om jag ska vara ärlig! Jag krossar alla Fritz utan undantag!
  Elena sköt också med sina bara tår och kvittrade:
  - Vi ska vinna alla och såklart!
  OS slog också nazisterna utan medlidande. Hon är en så oövervinnerlig tik.
  Och även med hjälp av bara tår.
  Natasha och hennes team slåss på Kondratenko-6-stridsvagnen. Den här bilen är lite lättare, men mer rörlig än Nikolai. Naturligtvis, med mindre vikt, är kalibern mindre, och rustningen är lite tunnare. Och det betyder att risken att dö är mycket större.
  Men tjejerna, måste jag säga, skäms inte alls. Och de slåss som stridens jättar.
  Natasha sjunger och skjuter aktivt:
  - Det blir vår seger!
  Och han trycker på joystickens knappar med sina bara tår.
  Zoya skjuter också, med hjälp av sina bara ben och gnisslar:
  - Tsar Vladimir fram!
  Och alla tjejerna skällde i kör:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Efter det sköt Aurora, vände den tyska stridsvagnen och utfärdade:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss!
  Hon skakade också på sina bara fötter.
  Och sedan gav Svetlana upp med sina bara tår och morrade i lungorna:
  - Ryssarna kämpar ursinnigt!
  Och alla tjejerna utbrast i kör:
  - Stark soldats knytnäve!
  Och återigen rusar skönheterna in i striden. Skjut exakt och noggrant!
  Här kommer Janes besättningar och slår mexikanerna. Hon är också en väldigt smart och vacker dam.
  Och tjejerna i hennes vagn - barfota och i bikini. De bekämpar sig själva med vild och lugn raseri.
  Sedan sköt Gertrud med sina bara tår och kvittrade:
  - Jag är en tjej som kommer att förstöra alla på en bråkdel av en sekund!
  Och här är Malanya som en lupanet. Och bryt den latinska tanken på avstånd.
  Och där ska Matilda, med hjälp av sina bara tår, slå henne.
  Och skratta:
  - Jag har en supertjej!
  Och krigare av högsta och rasande ordning. De känner sig inte svaga eller arga.
  Som de knullar, knullar de.
  Och Alyonka kämpar också mycket självsäkert.
  I slutet av juni är Wien omringad. Ett förkrossande slag har utdelats mot Tyskland och dess prestige. Samtidigt rycker ryska trupper fram mot Oder. De kastar kineser, indianer, araber i strid. Och bryta igenom försvaret av Fritz.
  Hitler är förstås redan i panik. Hur tjejerna på stridsvagnar och flygplan pressade honom.
  Här är Albina och Alvina, två ryska piloter. Också barfota och i bikini slår de ner nazisterna som päron med en pinne från en gren. Och för ett par gör de bokstavligen sådana mirakel.
  Albina sköt ner fem flygplan med ett skott från sin jaktplan "Peter the Great" och sjöng:
  - Vi är himlens björnar!
  Alvina sköt ner sex plan i en skur från sin stridsörn och kvittrade:
  - Och vi ska krossa alla!
  På himlen var detta par redan legendariskt!
  . KAPITEL 6
  Flickorna tilldelades sju grader av St. George Cross: ett silverkors, ett silverkors med båge, ett guldkors, ett guldkors med en bank. Samt ett guldkors med diamanter, och ett guldkors med diamanter och en rosett. Och den högsta graden är en gyllene korsstjärna, med en båge av diamanter. En högre utmärkelse - en stor stjärna av ett gyllene kors, med diamanter och en rosett, inrättades nyligen.
  Så tjejerna kunde med rätta vara stolta över sina prestationer. Och alltid, även i kylan, slogs de bara i bikini och uteslutande barfota.
  Så underbara tjejer.
  Albina sköt och sjöng:
  - För våra bästa segrar!
  Alvin fortsatte:
  Låt våra barnbarn och farfar vara stolta över oss!
  Krigare och faktiskt - tjejer av kolossal klass!
  De slår nazisterna i himlen och sjunger:
  - Ära till Ryssland, ära! Vår tsar Vladimir är en hjälte! Det kommer att finnas kraft i gryningen! Begrav Hitler i marken!
  Naturligtvis kan Vladimir Kirillovich Romanov vara mycket nöjd med sina krigare.
  Om de slåss, då på ett sådant sätt att du inte kan höja ett spjut mot dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att sätta stopp för krig en gång för alla!
  Och fascisterna ryser under tsararméns slag ...
  Omringade Wien föll snabbt. I mitten av juli kom tsarrikets trupper ut på bred front till Oder. Och Koenigsberg var helt blockerad.
  Och tyskarna drog sig tillbaka bortom Oder. Och de försökte skapa en försvarslinje där. Kapitalt försvara. Men under andra halvan av juli inledde ryska trupper en offensiv mot Hamburg... Nazisterna gav sakta men säkert efter.
  Striderna var mycket hårda. Vissa byar bytte ägare flera gånger. De nya tyska stridsvagnarna i den mer avancerade AG-serien, pyramidformade, deltog också i striderna. De kännetecknades av bra skydd från alla vinklar. Men tsararmén var fler än dem.
  Och ett stort antal asiatiska fotsoldater dog på fronterna. Men de låter dig flytta.
  Tyskarna, å andra sidan, var också uttömda på mänskliga resurser. I slutet av augusti omringades Hamburg och München blockerades.
  Tyskarna förlorade ett betydande territorium. Och de hade ingenting att hålla sina positioner.
  Oleg Rybachenko kämpade i spetsen på själva Tysklands territorium. Och den evige pojken log ständigt och blottade sina pärlande tänder.
  Och där kastade han granater med bara barnsliga ben. Det är bra att vara barn - så naturligt det är att vara i värmen i bara shorts. Och eftersom du är odödlig kan du även vara halvnaken på vintern utan risk att bli förkyld.
  Så pojken sjöng:
  - Barfota, bara barfota,
  Under juliåskan och under ljudet av bränningen!
  Barfota, bara barfota
  Det är lätt för en pojke att vara en cool cowboy!
  Och barnmajoren till dessa fascister fortsätter att förgöra sig själv. Och de går desperat till motattack.
  Det är redan september... Det börjar regna... Tsartrupperna, som fyllde upp kinesernas lik, intog München och Hamburg och avancerar i riktning mot Ruhrområdet. Den viktigaste i Tysklands industri.
  Och tyskarna slår desperat tillbaka.
  Natasha slåss på sin tank och morrar:
  - Fascister kommer att vara extremt tajta!
  Och med bara tår när han trycker på knapparna på joysticken. Och han kommer att skjuta granater mot nazisterna.
  Och så är det Zoya, vilken smäll. Och även med hjälp av bara tår.
  Och sjunga även:
  - Ryssland är det som är emot Hitler!
  Och här är Aurora, hon kommer att göra ett aggressivt sätt. Och även med hjälp av bara tår:
  - För det ryska sättet!
  Och bakom dem finns Svetlana, som också ska släppa en dödlig projektil. Genomborra en tysk stridsvagn och gnissla:
  - För tsar Vladimir Kirillovich!
  Och han kommer också att visa sin tunga.
  Tjejerna har blivit vilda här.
  Alenka på en tung stridsvagn krossar också nazisterna. Och han slår dem på avstånd.
  Krigaren sjöng:
  - Jag underkuvade halva världen med mina bröst!
  Och Alenkas bröst med röda bröstvårtor.
  Och så är Anyuta som en smäll med sina bara tår. Det kommer att ramla en fascistisk stridsvagn och skvallra:
  - Jag är en superstjärna! I sagoböckerna!
  Och flin...
  Och sedan släpper Augustine en mördarprojektil. Krossa nazisterna och skratta:
  - Må vår armé vara den starkaste!
  Och han rör på benen...
  Och efter dem kommer Maria att ta och hugga på nazisterna. Vrid sig själv, aggressivt slappt:
  - Vi är stora aggressionstjejer!
  Och sedan kommer Marusya att släppa sitt extremt dödliga, destruktiva vapen mot nazisterna. Och med hjälp av bara, flickaktiga ben.
  Och sjung sedan:
  - Vi är fiendernas totala nederlag!
  September gick i mycket hårda strider. Tyskarna slog tillbaka hårt. Men i oktober, när regnet öste tyngre, fick tsararmén återigen fördelen. Och hon började röra sig mot Ruru. Efter ett våldsamt överfall föll Koenigsberg. Nazisterna fick ytterligare en smäll i ansiktet.
  Och i södra Frankrike omringade de kungliga trupperna Toulon. Så nazisterna hade det extremt dåligt.
  Hitler rasade, men medan han var i Berlin. Hans position var svag.
  Det är klart att ingen ville lyssna på förhandlingarna. Men nazisterna fastnade som flugor.
  I november ockuperade tsararméns trupper större delen av Ruhrregionen med strider, och berövde därmed Tyskland den huvudsakliga produktionsbasen.
  Och i december ockuperade tsararmén hela södra Frankrike och gick in i Spanien. Och på den tyska fronten tog hon slutligen Ruhr i besittning. Dessutom intogs andra länder i Tyskland. Och tsararmén landsteg också i Danmark.
  Hitler rasade som fan i en bur, men han kunde inte låta bli.
  På den katolska julen flyttade de tsaristiska trupperna mot Paris. Trots snön och frosten var Natashas besättning barfota och i bikini.
  Tyskarna kapitulerade allt oftare. Och fransmännen ville inte alls slåss mot ryssarna.
  När han bröt det tyska batteriet, anmärkte Natashka:
  - Så, egentligen, vad räknade den besatte Adolf med när han startade ett krig med oss?
  Den guldhåriga Zoya sa logiskt:
  - Förmodligen kommer det faktum att vi, efter att ha hamnat under press, falla som mynt ur en hålig ficka!
  Aurora krossade en valnöt med sina bara tår. Sedan stoppade hon den i munnen och sa rationellt:
  - Historien lär att den inte lär ut någonting!
  Svetlana tryckte med sina bara tår på joystickknappen. Hon slog ut en annan tysk kanon och svarade:
  Låt oss bli fantastiska fighters!
  De kvinnliga krigarna verkar faktiskt vara fast beslutna att slåss och vinna.
  Oleg Rybachenko är en barfotapojke som tävlar i shorts och med en naken, muskulös bål. Han svajar och vrålar till och med:
  - Låt oss slå Fritz! Låt oss slå Fritz! Och slå i skogen!
  Och pojken har så vita pärletänder! Bara en ung och oflexibel terminator.
  Oleg Rybachenko skjuter på flykt. Dödar fascister och sjunger:
  - Rysk ande är kungarnas makt, bryt Fritz!
  Pojken kastade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Rysk vals, gryningen går upp - i kungens ära!
  Pojken visade sig verkligen vara mycket stridbar. Och hugg nazisterna på det allra första numret.
  Och tjejerna kämpar hårt. Här är Mirabela... Också en pilot i toppklass. Ingen kan stoppa henne. Hon slår ner Fritz och sjunger och blottar sina tänder:
  - Galen tjej! Här är hennes etikett!
  Och han kommer att ta och skjuta upp en raket!
  Ja, det finns kvinnor här! När ryska flickor slåss kan ingen kraft motstå dem.
  Mirabela sköt ner sju tyska plan med en skur av fem luftkanoner och kvittrade:
  - Tsar Vladimir Kirillovich är vår Gud!
  Och flickan slår sina bara fötter i glaset.
  Och även Albina och Alvina slåss i himlen.
  De är så underbara stölder. Fler och fler konton vinner. Och medan de sjunger:
  - På himlen är vi perfektion! Ess vi är perfektion! Från ett leende till en gest - bortom beröm!
  Albina sköt ner fyra tyska plan med en smäll och kvittrade:
  - Åh, vilken lycka! Vad är perfektion i strid!
  Alvina stängde av fem tyska plan och fortsatte:
  - Att känna till perfektion i strid! Och coolt ideal!
  Krigarna sjöng i kör och slog ner nazisterna:
  - Flickor! Svårare tjejer! Flickor! Svårare tjejer!
  De visade sin aggressiva säkring. De pressade inte nedstigningen, faktiskt, till ingen av de nazistiska essarna.
  Men nazisterna, naturligtvis, under vild press.
  Hitler är i en bunker i Berlin och de bombar honom som en kackerlacka. Vad ville han? Avslutade fascist nummer ett! Han åkte till tsarryssland, och nu krossas han själv som en kackerlacka.
  Tsar Vladimir Kirillovich vilar för närvarande från vintern vid Indiska oceanens stränder. Vackra tjejer av olika raser och nationaliteter dansar framför honom.
  Kungen har dock inget emot att se gladiatorstrider. Här till exempel två tjejer mot två skönheter.
  De slåss med plastsvärd för att inte förlama varandra. Men de kämpar desperat.
  Dessa är krigarna. Det sker ett rasande slagutbyte. Två blondiner och två rödhåriga...
  Tsar Vladimir frågade fältmarskalk Vasilevsky:
  - Vad är det svåraste i kriget med tyskarna?
  Fältmarskalken svarade ärligt:
  - Få självförtroende! Först i början, när fienden började rycka fram, kände jag mig obekväm. Och nu har vi börjat vinna och allt är klart i fienderna! - Fältmarskalk Vasilevich, den här stora strategen, drack vin.
  Vladimir Kirillovich anmärkte logiskt:
  - Det är extremt svårt att vinna hela tiden! Men vi har visat oss kunna mycket! Och nu kommer det att finnas tid, och hela världen kommer att bli fredlig!
  Fältmarskalk Vasilevsky bekräftade:
  - Jag tror det!
  Flickorna stoppade blåmärken på sina nakna kroppar och såg extremt nervösa ut.
  De kämpade, naturligtvis, inte som i det antika Roms dagar - de försökte att inte orsaka mycket skada för sig själva. Men de var aktiva.
  Under tiden fortsatte striderna. I januari erövrade tsaristrupperna Paris i farten. Även Danmarks huvudstad Köpenhamn intogs. De tyska trupperna höll på att försvagas. Ryssarna fortsatte att avancera genom själva Tyskland. Fritz kämpade desperat, men deras styrka var bruten.
  Oleg Rybachenko, denna odödliga pojke hoppade barfota i snön och rusade före alla för att attackera, helt utan rädsla för eld. Och medan vi visslar:
  - Vem är van vid att slåss för seger,
  Definitivt besegra fienden...
  Han skrattar glatt och åstadkommer mycket,
  Och Hitler kommer att bli hårt slagen!
  Och med pojkens bara fot ska han kasta en granat! Och han blottade sina pärlemorfärgade, stora tänder längre än sina år. Ja, han har redan en mun som en varg. Kommer att gnaga igenom vilken hals som helst.
  Och flickorna i stridsvagnar flyttar från söder till norra Tyskland. Här går de ut till havet. Och bara länderna nära Berlin och Pommern kommer att finnas kvar hos Fritz.
  Natashka, som slog ut fascistiska stridsvagnar, anmärkte:
  - Och i kriget är det roligt på sitt sätt!
  Zoya, som slog mot nazisterna, höll med:
  - Så bra som det blir! Speciellt när vi vinner!
  Aurora sköt med sina bara tår och sa:
  - Allt omöjligt är möjligt i universum, om än lite...
  Och den rödhåriga tjejen skrattar!
  De kvinnliga krigarna rycker i frenesi av glädje och raseri. Och de krossar tyskarna.
  Samtidigt rycker de tsaristiska trupperna fram över Spanien och närmar sig redan Sevilla.
  Olga i en pansarvagn skjuter mot tyskarna och polistrupperna.
  De lokala spanjorerna gör knappast motstånd. Ett annat land faller under Rysslands yxa.
  Oleg sköt och sjöng:
  - Konstflyg, det blir en bash on a bash!
  Och hennes partner Alice kvittrade:
  - Ryssarnas storhet erkändes av planeten,
  Fascismen krossades med ett svärdslag...
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Låt oss stå ut med den stora heliga tsarismen!
  Och tjejerna kommer att slå och trycka på joysticken med sina bara tår.
  Kriget mellan det tsariska imperiet Vladimir Kirillovich Romanov och Nazityskland fortsätter.
  Ryska trupper har nästan helt befriat Frankrike från de nazistiska horderna. Februari 1957... Tsararmén befriar Portugal.
  Den 23 februari förenades ryska enheter från Danmark och Tyskland.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke, slår genom leran med sina bara fötter. Barnmajoren ropar högst upp i halsen:
  - Ära till den ryske tsaren Vladimir den tredje! Jag ska hacka Hitler, jag ska mäta med en piska!
  Och pojken kommer att skrika igen, och med sina bara fingrar kommer han att kasta en skarpslipad disk. Och slog fascisten i halsen. Och sedan med ett bara, barnsligt ben kommer han att kasta en bumerang och omedelbart skära halsen av fem Fritz.
  Ja, Hitlers dåliga idé att attackera ett sådant imperium.
  Natasha och hennes team avslutar de sista tyskarna i Portugal. Deras tank är obeveklig i förstörelse.
  Och de trycker också på joystickens knappar med sina bara tår, vilket gör en rasande förstörelse.
  Zoya sköt, krossade den tyska kanonen och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Aurora, med hjälp av sina bara tår, sparkade nazisten och kvittrade med övertygelse:
  - Gud bevare kungen!
  Svetlana sparkade också, tryckte på knapparna på joysticken med fingrarna på sina bara ben och gnisslade:
  - Stark suverän!
  Flickor bryter nazisterna. Men så dök en ny nazistisk stridsvagn "Maus" -4 upp. En mycket kraftfull modell - trehundra ton i vikt och en 310-millimeters pistol. Han kan penetrera på ett stort avstånd, och han har själv så tjock rustning att Kondratenko-6-tanken inte kommer att ta honom från någon vinkel.
  Natasha befaller:
  - Tjejer, vi måste komma nära och trycka in i den nedre delen av sidan, mellan rinkarna - det här är vår enda chans!
  Zoya dunkade den tyska kanonen med sina bara tår och sjöng:
  - Ödet ger dig sista chansen, men skynda dig framåt! I regn och hagel och snö!
  Augustinus slog och kvittrade också:
  - Sista chansen, ödet ger dig! Länge leve promenader och daglig löpning!
  Och även med bara tår, men hur det kommer att vrida sig. Och förstöra fascisterna.
  Svetlana vrålade:
  - För nya gränser och grymma segrar!
  Den ryska stridsvagnen lyfte och satte fart. Och flickorna kommer att ta det och sjunga:
  - Stark suverän, mest härlig i tiden, ortodox tsar, regera för ära, till ära åt oss!
  Och återigen accelererade de och flyttade bort från en tung projektil som skickades från en pistol som den tyska Maus-4 hade. Tjejerna skrek:
  - Böj dig inte in i ett baggehorn! Så att du Hitler - dö!
  Och deras tank accelererar. Som en liten boxare som attackerar en stor. Men chansen är förstås fifty-fifty.
  Natasha, som följde tankens rörelse, kom ihåg hur hon boxades med en man i ringen. Hon missade slagen, och hon blev slagen, men hon höll i sig. Och sedan självsäkert knäppte. Och hon fångade fiendens träffade rörelse, och i hakan. Utslagen!
  Fick tusen rubel i guld. Det här är den kämpande tjejen. Om han gör det, då gör han det!
  Natasha skakade på sitt bara ben och sjöng:
  - Det här är inte den sista kampen, men det finns en avgörande! Till fosterlandets ära, för fosterlandet och äran!
  Och nu glider deras tank förbi sidan och skickar en projektil ... Zoya använde också bara tår, en sådan guldhårig tjej, och smidig som en apa. Och Maus-4 började brista. Han fick uppenbarligen granater detonerade. Och sedan hur den kommer att riva av tornen, och den kommer att flyga högt upp i luften!
  Flickorna skriker unisont:
  - Seger! Kul vinst!
  Och ytterligare en tank på deras lista!
  1 mars 1957 började ryska trupper att korsa Elbe. Det verkar som att Hitler trampades i halsen.
  Pojken Oleg Rybachenko kastade en granat med sin bara, barnsliga fot, sänkte en fasciststridsvagn och skrek:
  - För nya, oflexibla gränser!
  Alenkas stridsvagnsbesättning svänger österut. Västtyskland och Frankrike har redan befriats. Endast länderna mellan Oder och Elbe förblev under nazisternas kontroll. Jo, även Storbritannien och Irland. Där nazisternas sista krafter.
  Alenka, som skjuter mot de fascistiska batterierna, säger:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Om du måste regera...
  Glöm aldrig -
  Det är känt att armén kämpar!
  Och här skickades ännu en projektil med bara fötter. Och träffade Fritzens pistol.
  Skott med bara tår och Anyuta. Träffar en fascist och vrålar till fullo:
  - Jag är en sådan tjej - att Hitler kräks!
  Därefter de eldiga Augustine-naglar. Också en välriktad djävul och ryter:
  - Till helvetets portar!
  Och använder bara fötter.
  Maria skjuter efter henne. På samma sätt som han tar och slår och skriker:
  - Ingen kommer att stoppa mig en tigre, ingen kommer att stoppa en barfota tjej någonstans och kommer att bli slagen!
  Och sedan hur OS kommer att skära. Och han kommer att slå ut en tysk stridsvagn och slita av tornet som en svampmössa från den.
  Och kacklar:
  - För nya, branta gränser!
  Och han kommer att visa sina tungor igen!
  Tjejerna är så hårda mot sig själva och attackerar desperat. Och nazisterna drunknar under deras slag.
  Den 2 mars 1957 kapitulerade de sista naziststyrkorna i Portugal. Det blev tydligt att fascismens gryning var på väg. Mer exakt, gryning? Mardrömssolnedgång!
  Och de ryska trupperna rycker fram. Tyskarna tappar alltmer sina vapen och kapitulerar.
  De faller på knä. Och ryska och kinesiska tjejer kysser sina bara fötter.
  Det ser så coolt och bra ut. Och nazisterna strimlas och strimlas.
  Natashas besättning är redan på tåget på väg att slåss norrut, med Fritz.
  Flickorna sitter i sin kupé. De spelar kort med bara tårna.
  Natasha sa:
  - Det är intressant, när vi tar Berlin, vad händer härnäst?
  Zoya svarade självsäkert:
  - Nästa blir London!
  Den eldiga Aurora fnissade och frågade igen:
  - Och då?
  Zoya sa med eftertryck:
  - Latinamerika kommer att bli vårt! Vi kommer inte att stå på ceremoni med nazisterna!
  Svetlana höll med om detta:
  - Självklart gör vi inte det! Låt oss erövra hela världen!
  Natasha bekräftade entusiastiskt:
  - Och så blir det fred, över hela världen!
  Flickorna sjöng unisont och komponerade medan de gick;
  Ära till tsarismens stora Ryssland,
  Där Vladimir sitter på tronen ...
  Vi kommer att krossa horderna av ond fascism -
  Ära till armén och vi är en monolit!
  
  I de stora hjärtans tro var dämpade,
  Vårt fosterland av hela våra hjärtan...
  Vi är tsar Nicholas söner
  Och de dog inte förgäves för honom!
  
  Vårt hemland du är mer värdefull än något annat,
  Låt oss höja en bevingad, himmelsk hälsning ...
  Du kämpar också mot fäderneslandet,
  Nåväl, låt alla nazisterna dö!
  
  Hitler ville få våra länder,
  Och den onda hunden försökte på kungen ...
  Men vi rusar, vi kommer inte att acceptera det,
  Så fascismen slog ner över oss förgäves!
  
  Kungen är en snäll och klok härskare,
  Att sväva som en bergsörn över planeten...
  Vladimir kommer att vara hordens herre,
  Vår vänskap är som en stålmonolit!
  
  Vi slår ut stödet ur Fritz ben,
  låter Hitler kvävas i snaran ...
  Vi kommer att förråda avrättningar till de hårda, till skam,
  Vem agerar ond på jorden!
  
  Kunglig makt och kunglig visdom,
  Det kommer att finnas fascister, krossa utan mått ...
  Hitler tro mig, han gjorde cool dumhet,
  Och nu är hans liv som en tråd!
  
  Så respektera de stora kungarna
  Det finns inget svalare än Romanovs på jorden ...
  I striden om nazisterna, slå hjärtan,
  För att öppna vägen till prestationer, drömmar!
  
  
  Peter den store tog oss till havet,
  Alexander erövrade Paris...
  Ja, ibland hände sorg,
  Men Ryssland hölls av en kerub!
  
  Allt är vackert hos oss
  Och tjejer och killar tror...
  Kungen styr, du vet med rätta
  Fast ett ont odjur ryter vid tröskeln!
  
  Det finns ingen gräns, tro på perfektion
  Kommunismen kommer snart att få kungar...
  Vi kommer att öppna dörrarna till lycka,
  Den förbannade fascismen är förstörd!
  
  För Ryssland är gränsen inte satt,
  Vi, tro oss, kommer att besegra fienden ...
  Barfota flickor, som i Sparta,
  Tja, vår tsar Vladimir är en!
  
  Vi tror på Rod - den store Guden,
  Vad skapade de perfekta slaverna ...
  Vi kämpar för ära och frihet
  Låt oss slå till mot nazismen!
  
  Du är den största Romanovfamiljen,
  Kommer att styra Ryssland för alltid...
  Den store kungen, den högsta flygningen,
  Satan kommer inte att knäcka örnen!
  
  För stor kärlek till Ryssland,
  Vi skickar krigare till strid...
  Heliga från ikoner förhärligar ansikten,
  När allt kommer omkring är vilken krigare också en kung!
  
  Vårt hjärta brinner för fosterlandet,
  Vi är coola tjejer i strid...
  Vi kommer att öppna lite ut i rymden, känna dörren,
  Jag dödar Adolf som en jävel!
  
  Bara en liten bit kvar till Berlin,
  Vi kommer att gå in och bära kungars härlighet...
  Ålderdom hotar inte oss flickor,
  Vi, tro mig, spill inte vatten!
  
  Låt oss begrava den som är ond och vidrig,
  Draken kommer att bli berömt besegrad...
  Och vi har gyllene ikoner,
  Rodnovery är en evig lag!
  Flickorna tröskade nazisterna mycket berömt, varför dukade Fritz under för dem. Våren 1957. Flickornas bara fötter plaskar genom pölarna. Och det är så vackert och väldigt vackert. Och när fingrarna på bara solbrända ben kastar en ärta med antimateria som kan bryta igenom vilken som helst, även den mest kraftfulla fascistiska tanken.
  Hitler i Berlin, där de starkaste försvarsringarna finns mellan Elbe och Oder. Och där ska det vara specifikt krossat.
  Och vad sägs om mitten av mars, och jorden blev så fuktig och blöt. Men detta kommer inte att stoppa tjejerna och Oleg Rybachenko.
  . KAPITEL 7
  Striderna fortsatte ... Tsarrysslands trupper gjorde en paus för att omgruppera sina styrkor. Samtidigt inleddes landningar i Storbritannien den 1 april. Vädret är fortfarande kallt och stormigt. Men denna dag visade sig vara lugn med de ryska trupperna som började landa.
  Alenka kämpade tillsammans med andra tjejer. Trots att snön inte har smält överallt ännu, attackerade tjejerna fienden som själva barfota och bara bar bikini.
  Alenka kastade en granat med dödlig kraft med sina bara tår och kurrade:
  - För kungliga segrar!
  Anyuta, som också sköt, och hennes bara ben sköt ett explosivt paket med sågspån, skrek:
  Vårt mål är att vinna!
  Alla, som skar bort fienderna, gav upp och blottade sina tänder:
  - Jag tror att segern kommer.
  Och hon kastade också en bomb med sina bara tår. Och slet isär ett gäng Fritz.
  Mary följde efter henne. När hon tryckte på den röda bröstvårtan på bazookans avtryckare och bröt naziststridsvagnen.
  Flickan sjöng:
  - Ära åt kommunismens era!
  OS kämpade också desperat. Hon slog nazisterna, krossade dem och sjöng:
  - Hej heliga kommunismen! Nazismen kommer att besegras!
  Och håller en tunna sprängämnen på bara sulor när han skjuter upp den. Och han kommer att förstöra många motståndare.
  Även om det kanske handlar om kommunism att sjunga när tsarregeringen sitter vid makten är inte helt lämpligt.
  Nazisterna försöker slå tillbaka på något sätt. Några av britterna gör också motstånd mot ryska trupper. Detta är delvis förståeligt: tidigare fiender, evig konkurrens.
  Men du måste fortfarande ta den här kontinenten. Och sedan kommer fullständig och slutgiltig seger. Som det nazistiska försvaret mellan Elbe och Oder.
  Även om lidandet här är extraordinärt. Nazisterna bombas från luften och pressas. Flygplan slåss i himlen. Och fortfarande olösta skivor från det tredje riket.
  Det sista vapnet är formidabelt, men lyckligtvis, på grund av den höga kostnaden och komplexiteten i tillverkningen av maskiner, är det inte för massivt. Och det skärper motståndet.
  Eva och Gertrude på jakt efter sovjetiska maskiner på ett flygande tefat. Och de fortsätter att jaga.
  De kvinnliga krigarna styr disketterna med sina bara tår, och de gör det exakt och exakt.
  Eva sjöng med ett skratt:
  Hitler kommer att vara med oss för alltid!
  Gertrud skrattade och anmärkte och blottade tänderna:
  - Och vi är med honom!
  Och hur han trycker tån på sin bara fot på joystick-knappen och rammar en annan rysk fighter. Och själva det flygande tefatet är osårbart.
  Kanske var det därför Hitler bestämde sig för ett sådant krig, med mäktiga Ryssland, att han hade disketter.
  Men detta räcker inte för att vinna.
  De bästa tyska ess på jetjaktplanen Albin och Alvin. De är modiga tjejer och slåss nästan nakna.
  Albina tryckte sina bara tår mot hennes fötter. Slog ut en rysk bil sa sorgligt:
  - Kriget närmar sig sitt slut!
  Alvina, som skar av ett annat ryskt plan, gick med på:
  - Till vårt nederlag finns ett krig!
  Albina noterade entusiastiskt:
  Men vi kommer att göra vår plikt.
  Med hjälp av sina bara tår sköt Alvina ner nästa plan och kvittrade:
  - Självklart kommer vi att slutföra det!
  Flickorna är verkligen modiga, även om de är grymma. De torterade en pojke på fjorton år. Först drogs tonåringen upp på hyllan. Pojken tvekade.
  Sedan hängde de en kloss på hans fötter och klämde fast den ordentligt. Sedan började de hänga upp vikter, sträcka ut hans ådror och kröka hans leder. Det gjorde väldigt ont och pojken stönade.
  Efter det började Albina slå pojken med en piska på rygg och rumpa. Och Alvina tog en glödhet stav i sina händer och började bränna pojkens kala, runda klackar. Varifrån det doftade så behagligt och aptitligt av stekt kött. Det är som att kebab steks, och det är så skönt att lukta på det.
  Till sist lade Albina ner piskan och plockade upp den röda tången från värmen. Och hon tog bort dem från pojkens maskulina perfektion. Han togs från en vild smärtchock och lutade sig bakåt.
  Närmare bestämt dog pojken torterad.
  Alvina grät och sa:
  - Ledsen för honom! Vad ska vi göra?
  Albina svarade med ett skratt:
  - Skinnet till lampskärmen, och köttet matar vi till grisarna så att de blir fetare!
  Alvin föreslog:
  - Eller kanske det är bättre att lägga det på tvål?
  Albina, den blonda flickan, invände:
  - Inte! Det finns inte tillräckligt med fett i det - det kommer att vara olönsamt!
  Här är de charmiga blonda krigare. Vacker i ansiktet - rasande inuti!
  Och de ryska piloterna, särskilt Anastasia Vedmakova, och Akulina Orlova är fantastiska på att slåss! Och visst slåss de barfota.
  Anastasia sjöng:
  - Allt omöjligt är möjligt i den här världen!
  Och med bara tår skar hon av ett tyskt plan.
  Akulina, som slog ner en annan fiende, utfärdade:
  - Alla fiender suger i toaletten!
  Anastasia kämpade på ett mycket stridbart sätt, med sina bara tår, en magnifik tjej.
  Och mycket vackra, kärleksfulla unga soldater. Anastasia har funnits länge, men hon ser bra ut. Midjan är som en ung flicka, och hennes tänder är pärlor, och hon är fräsch, inte en enda rynka. En sådan skönhet är bara en häxa och lockar män. Inte konstigt att hennes efternamn är Vedmakova.
  Anastasia kämpar med vild raseri och kallblodighet på samma gång. Planen kollapsar i massor.
  Och hon har väldigt många kungliga utmärkelser. Inklusive St. George's Cross gjord av platina med en båge av svärd och diamanter.
  Det här är en tjej: bara super!
  Anastasia är redo att kämpa modigt och vinna. Hon har kopparrött hår, så stickande, tjockt, lockigt. Underbar tjej.
  Mirabela är en honungsblond och i allmänhet en supertjej, och en mycket militant pilot. Med stor känsla för aerodynamik.
  Och även med hjälp av bara tår skjuter han lätt ner nazistplan.
  Och sjunger:
  - Det är svårt att förutse såklart.
  Vad är nytt här i världen...
  Vi kommer att flyga till himlen
  Sitter i ett stjärnplan!
  Och hon skär en annan nazistmaskin, den här gången genom att trycka på den röda bröstvårtan, noterade hon;
  - Det händer att en soldats mjölk inte har torkat på hans läppar, men han skickar inte kulor i mjölk, och med sin gröna ungdom driver han gamla människor till rött!
  Oleg Rybachenko, som blev en riktig legend i den ryska armén, som krossade nazisterna som desperat försökte kasta de sovjetiska trupperna från brohuvudet bortom Elbe, komponerade också en hel anteckningsbok med bevingade aforismer.
  Bra aforismer, de rusade som bevingade hästar i huvudet på den eviga ungen när han utrotade nazisterna;
  Var åtminstone en liten skumma räv om du inte vill bli en hackad åsna!
  Lita inte på politiker, för väljarna är de bara sandpapper som sliter av spån från ekar!
  Vem är inte en rund dåre, den slanten kommer att förvandlas till en tung slant!
  Det finns inga släktingar i politiken, men det finns de som vill dela din som en bror!
  Det finns många otäcka saker i livet, men det otäckaste är när livet tar slut!
  Om du vill komma närmare Gud, spika apan i din själ på korset!
  Människan har sitt ursprung, om inte från en apa, så upphörde åtminstone att vara en apa!
  Om du är en apa med ett sinne, så kommer räven att svälja dig som en rovdjursboa!
  Det finns inget oändligt, förutom den tid det tar för politiker att uppfylla löftet!
  Om du skäller mycket kommer du att gnälla som en slagen hund!
  Lita inte på den som talar rött, och röd eld kan brinna!
  Inte ens Gud kan argumentera med en kvinna och höja en apa till den mänskliga kulturens nivå!
  Utan kärlek finns det inget leende, om det inte är en politikers rovgiriga flin!
  För långt upp i molnen flyger vinglös politik in i skorstenen!
  En liten själ, har alltid ambitionen om en jätte!
  En liten själ har en gigantisk inbilskhet!
  En politiker är en tjuv som skriver lagar för sig själv och betraktar landet som ett territorium i zonen!
  Politikern har sju fredagar i veckan, men när du behöver uppfylla löftet kommer den judiska sabbaten!
  Enighet är bra, om det inte är att para sig med en politiker!
  En politiker är en sådan varelse att han vill göra ett får av dig med grismetoder!
  Politikernas svinmetoder förvandlar väljare till kotlett!
  Under en grishärskare är livet aldrig fett!
  Att göra en grispresident är för fett!
  Om du vill bli president, fånga dina lyckostunder!
  En härskare som anser väljare vara får är en typisk gris!
  Gud är inte bara allsmäktig, utan också en vilja att gå till korset för andras skull!
  En härskare som sitter på tronen länge får staten att sjunka!
  En ung ledare är som en fräsch häst, en gammal är som ett sto med brutna hovar!
  För att uppnå gudomliga höjder är politikern Satan själv!
  Politiker Gud är bara i en sak, i att hitta på ursäkter till varför hans kampanjlöften var så djävulskt misslyckade!
  En politiker är som öl, bra bara när den är kall och på bordet!
  Politikern är söt med tal, men den bittra eftersmaken från dem är inte alls öl!
  En politiker får bara sanningen ur munnen när han förvränger sig själv!
  Politikern korsfäster väljaren till fullo för att få lite av en Gudom!
  Även baisseartad styrka kommer inte att rädda dig om du är en smart kortlek!
  Räven är en sådan best att han kommer att dra ner tre skinn från ett lejon!
  Politikern är då starkast, hans väljare är svaga i sinnet!
  Politikern går därför vidare med honung, så att väljaren inte spottar alls!
  Skaffa starkt en batong, den som har sågspån i huvudet!
  Ek är trädens kung, ekhuvudet förvandlar vilken stubbe som helst till ett ämne!
  Ek är rötabeständig, ekhuvud är fullt av damm!
  Om du är en stubbe, så har du åtminstone en insats på huvudet!
  Det okända är läskigt, men det kända gör dig ibland bara rädd!
  Kunskap ger upphov till förtroende även när det är svårt, okunskap ger upphov till förvirring även när det är lätt!
  En fegis är inte en som är rädd, utan en som är lat för att odla mod i sig själv!
  Rädsla är svaghet, mod är styrka, men akta dig för idioten i dig själv!
  Den som låter sig ledas vid näsan riskerar att gå vilse bland de tre tallarna!
  Gör att gå i cirklar oändlig dumhet, med nollställd uppfinningsrikedom!
  Det spelar ingen roll om mjölken på läpparna inte har torkat, det är värre om känslolöshet finns i hjärtat!
  Inaktuellt tiggande bröd, omvändelsens beska salt!
  Honung från en politikers mun, lockar de som inte har torkat mjölk på läpparna!
  En politiker är inte en tjuv i lagen, han är en tjuv som stiftar lagar!
  Politikern lovar ett sött liv, häller ut honung ur munnen, men hans tassar är klibbiga som en fluga!
  En vältalig politiker, en igel biter i väljarens plånbok!
  Varför tystnad är guld för att det är betalt!
  Vad är det största i världen? Ett berg av löften utfärdade av en politiker!
  Politikern vill ha pengar och makt, han är redo att slita isär vem som helst!
  En politiker är först och främst en räv, inte alltid ljus till utseendet, men viftar alltid med svansen!
  Politikern fyller gärna din plånbok med bara tomma löften!
  En politiker är bara ärlig om en sak, när han säger - vi, så han har inte längre sitt eget jag!
  Vad är mer än atomer i universum? Masker och masker av politiker!
  Vad en politiker gör mest villigt - rensar fickorna på väljarna!
  Politikern har inte alltid blivit, men hans löften luktar alltid ruttna grejer!
  En politiker har sju fredagar i veckan, men att lyssna på väljarna är alltid en ledig dag!
  Vem var först? Politiker, för de skapade kaos!
  Tro inte på tupppolitikernas tuffhet, de sjunger alltid från någon annans röst av en räv!
  Om en politiker väller ut som en näktergal betyder det att en räv gjort ett soundtrack åt honom!
  Snarare kommer cancern på berget att vissla, än att politikern kommer att uppfylla löftet utan att rodna!
  Politikern är som en nattälva, bara han brukar slita kunder på dagtid!
  Hur är en politiker som en hund, när han pratar mycket, då är han definitivt tam och har en ägare!
  De som de röstar på med hjärtat hamnar ofta hos väljare i levern!
  En politiker är som vodka, väljaren kommer att känna med sin lever att den är sved!
  Politikern vrider sin hjärna som vodka, bara i motsats till att den är full av grumlighet!
  Politikern gillar att fylla i dimman, med det transparenta målet att bli rik!
  Politikern har många löften, men ännu fler ursäkter om de inte infrias!
  En politiker är en räv, men oftare en grå!
  Politikern tar bort spån från ekar, och slår ner ekollon som en gris!
  Om en politiker är pratsam som en såg, då kommer han definitivt att göra en stubbe av en väljare!
  Politikern älskar att prata om Gud eftersom han själv är Satan!
  En politiker är lika listig som djävulen, men en ängel i utdelningen av löften!
  Politikern älskar att bli döpt, men hans händer sträcker sig alltid efter plånboken!
  Efter att ha röstat på en vältalig politiker riskerar du att spotta upp blod senare!
  Vanligtvis väljer folk mellan katter i hund, vargar i fårakläder och en räv med rutten ost!
  Om politikern höll sitt löfte, se på berget, om cancern visslar på det!
  Det är lättare att hänga en kolobok än att tvinga en politiker att uppfylla sitt löfte!
  Politikern är konsekvent i bara en sak - på jakt efter vinst i egen ficka!
  Politikern byter sina vapenkamrater som vantar, bara händerna blir ännu smutsigare av detta!
  En politiker är ett sådant djur att han gör ett rådjur av en väljare!
  En politiker, om inte en varg i fårakläder, så en typisk bagge!
  En politiker som inte är en räv, sedan en bagge, eller ett rådjur!
  En politiker kan lova berg, men efter honom krattar man bara upp spillrorna!
  Skynda dig inte att rösta på en tupp, han kommer att hacka dig med inälvor!
  Diktator, det här är en räv, på ett lejons tron, omgiven av baggar!
  Om du inte vill vara ett rådjur, var en liten räv själv!
  Den som inte betraktar kråkorna som en gåva vinner valet!
  Du kan rösta med ditt hjärta, men utan ditt förstånd kommer vinnaren att slå av hjärnan!
  
  Politikern är en räv som föredrar grönost som färgen på dollarfärgen, från de som betraktar korpen!
  Hustrun är ingen vante, så fort du byter handskar kommer du definitivt att hamna i en skurk, från kvava äventyr!
  Genialiska pojkar gör mycket fler upptäckter än mediokra gubbe med instruktioner!
  I ungdomen finns det eld i hjärtat, upptäckter i huvudet och som ett resultat seger!
  Vägen till framgång är inte alltid rak, men den tolererar inte en rygg böjd i ödmjukhet!
  Politikern böjer sig i en båge för att lyfta näsan högre!
  Politikern bugar, sedan för att böja väljaren!
  Politikern är redo att gräva jorden med näsan för att begrava sitt ansvar gentemot väljarna!
  Allt omöjligt är möjligt i vår värld, och tro mig, det är väldigt svårt att leva, som på en skjutbana!
  En åsna med en påse med guld kommer att bryta igenom en fästningsmur bättre än en mammut med en stålvädur!
  En politiker med en gyllene mun, förvandlar väljare till åsnor, med gyllene påsar av erbjudanden!
  Vem är den starkaste besten? Självklart en rumpa laddad med en påse med guld! Räven kommer att bränna den gula färgen av förräderi och guldmynt av offer!
  Politiker viftar ofta med röda flaggor för den gula färgen på mynten de tar ur väljarnas fickor utan att rodna!
  Röda tal av överflödiga politiker fällde bittra tårar av mödrar vars söner omkom i en blodig strid!
  Den som lovar berg av guld är inte värd ens en trasig kopparpenning!
  Politikern slingrar sig som en hare, slingrar sig som en räv, men vid enstaka tillfällen kommer han att gnaga genom väljarens strupe som en varg!
  En politiker gillar att räkna pengar i någon annans ficka, men brukar bara punga ut för mutor!
  Politikern är listig med väljaren som en räv med kolobok, äter bara till applåderna!
  Politikern skär spån från väljaren med en guldskärare av silvriga tal, mumsiga bödlar!
  Eken brinner länge i elden, men bryter snabbt samman från politikerns eldtal!
  Ibland är landets största problem, härskarens lilla sinne!
  Obetydlighet på tronen, ett jätteproblem för staten!
  En politiker är ofta en papperstiger och en räv med huggtänder, han är född för vidriga lekar och är bra för tricks!
  En politiker är inte alltid en full plånbok, som alla älskar, utan alltid en fickplånbok som förstör samvetet!
  En man älskar grönt i fickan och drömmer i soffan, bara pengar är i dimman om du bor i nirvana!
  Politikern tjurar villigt, men plöjer villigt, fastän han strävar efter att plöja väljaren med all passion hos en livskraftig ko!
  En politiker som spelar på gayhat rodnar inte när han suger en väljare i rumpan!
  Politiker under röda fanor rodnar inte av skam och utgjuter röda blod!
  I världen är du antingen en grå varg eller ett vitt får, eller en välnärd räv eller en uppäten hare, och i politiken av en anledning, ger en tyrann en glans åt demokratin!
  Politikern har vargvanor, rävliknande vanor, men innerst inne är han fortfarande en chokladhare, bara helt oätlig för väljarna!
  Ju ivrigare en politiker lovar, desto snabbare kommer väljaren att frysa i väntan!
  En politiker är som en prostituerad, han arbetar mycket med tungan, men han kan bara tillfredsställa en intellektuell impotent!
  Vad är skillnaden mellan en politiker och en prostituerad? För en prostituerad har klienten alltid rätt, för en politiker får väljaren alltid problem!
  En politiker med ett tuppskrik, en örns ambition, ett drakegrepp, en korps girighet, men ändå vinglös!
  En politiker är ofta smart som en känga, men skor väljaren galet!
  Vilken politiker som helst kan ta på sig skor, men efter det är väljaren en luffare i livet!
  Politikern stoppar handen i din handväska när han korsar sig kraftfullt och snubblar upp honom, knäböjer!
  Varför kallas troende får, de klipps av skurkar som inte har något heligt!
  Om du är ett får kommer du att gå barfota i ett sekel, om du är en get kommer du att förbli en åsna! Om du är en man med ditt sinne, då kommer du att vara lycklig för alltid!
  En riktig räv i politiken kan inte bara skrapa ett får, utan också dra ner tre skinn från ett lejon!
  En man är skyldig att låta en kvinna passera, men där hon inte hamnar i en situation där hon inte kräver kvinnligt tålamod och manligt mod!
  Den mest osänkbara är den som inte är klumpigt skicklig i militära angelägenheter, och inte en logga av förnuft!
  Om en kvinna är lustfull som en katt, då har hennes man möss i huvudet!
  De ljusaste idéerna är dystra från skuggpolitiken, när de genomförs!
  En kvinna är listig som en räv, och styr till och med ett lejon om en man har sinnet som en tupp!
  Gud kan göra vad som helst, bara överträffa en kvinna i önskemål, Han är maktlös!
  En kvinna måste, för att inte sväljas av en man som en boakonstriktor, ha en kobras sting!
  En person kan vara lik Skaparen i allt, bara imitation som en apa färgar honom inte!
  Människan kan överträffa den Allsmäktige Guden endast i inbilskhet, och även då om hon är intellektuellt skapad av en Pithecanthropus!
  En kvinna vill inte vara en kyckling, men hennes idealman är en tupp!
  Rävkvinnan har verkligen ett varggrepp om bävermän!
  I politiken är det som i en skog, om du äter en ek en gris, om en hare slukar en räv, om en åsna - tre skinn kommer att fällas!
  Ju ljusare kvinnan är, desto mer är hon en räv!
  Gråa människor saknar grå substans i hjärnan, ljusa personligheter, grå i huvudet i stora mängder!
  En grå man är ensam som en varg, och som en hare har han ingen vila!
  Om en politiker är en stor räv, då är lejonparten garanterad för honom!
  Fox-politiker berövar väljar-kråkan möjligheten att åka som ost i smör!
  Det finns färre stjärnor på himlen än tolkningar av den Heliga Skrift!
  En bödel i röd dräkt, mer rättvist, en politiker med vältalighet!
  Bödeln har en vass yxa, politikern har ett skarpt ord, den första blåser i huvudet, den andra droppar på hjärnan!
  Att hugga huvuden är ibland mer humant än att droppa på hjärnan!
  Om du låter politiker droppa på dina hjärnor kommer du att slita dig i håret av frustration!
  Politikerns tal är som vatten för hjärntvätt!
  Vilken är den största Guden i politiken, vad skapar laglöshet!
  En politiker ser alltid på väljaren som en åsna med en rävblick att plöja!
  En kvinna älskar att avslöja sin stackars kropp för att klä sig rikare!
  En barfota kvinna tar på sig en man snabbare, även om han inte riktigt är en känga!
  Med en bar kvinnlig klack är det lättare att snurra en man på moderiktiga stövlar!
  För att få fashionabla skor för sig själv måste en kvinna ordentligt "sko" en man!
  En kvinna som inte vet hur hon ska blotta benet i tid kommer att förbli "skodd" för alltid!
  Alltför ofta, när man tittar på bara kvinnliga ben, löper en man risken att "skodda" sig själv till ett tillstånd av luffare!
  För att inte förbli barfota för alltid måste du kunna kasta av dig skorna i tid!
  En flickas barfota är bättre än en inkräktares presenningsstövel!
  Den starkaste rustningen kommer inte att motstå, framför känslig hud, charmiga flickaktiga sulor!
  Kvinnor klättrar mycket skickligt i en mans plånbok med bara fötter!
  Den mest klibbiga delen av kvinnokroppen för guldmynt, bara fötter och bara bröst!
  En kvinna behöver ta av sig skorna ibland för att inte knäböja i nöd!
  Med barfota är det lättare att sätta en man på knä!
  Barfota i tiden, aldrig barfota!
  Det är lättare för en barfota kvinna att bestiga den gyllene toppen!
  Du är en man av stövlar, om du inte älskar kvinnors ben!
  En kvinna med smala ben kommer att få en man att böja sig i vördnad!
  Bara tår är mer fingerfärdiga än händer när en kvinna tar mynt ur fickan på en "skodd" man!
  Det skickligaste är att en kvinna trycker en man under hälen med sina bara fötter!
  Vägen till en mans hjärta är lättare för en skönhet att trampa med bara fötter!
  Bara fötter av tjejer, mer ihärdiga när man klättrar Everest av en mans hjärta!
  Efter att ha tagit av sig skorna är det lättare för en kvinna att korsa öknen av manlig likgiltighet!
  Du kommer att vara dum som en känga, du kommer att slå i hälen även barfota!
  Oleg Rybachenko komponerar vackert. Och han kämpar full av entusiasm och kampegenskaper.
  Här är den formidabla stridsvagnen E-90. Den har frontpansar på tornet 285 mm panna och 210 mm sidor. Skrovets panna är 250 mm vid en lutning av fyrtiofem grader, och sidorna är 210 mm. Och en 120 mm pistol med 100 EL. Bilens vikt är ganska stor på 110 ton, men gasturbinmotorn är på 2000 hästkrafter. En sådan maskin är inte så lätt att övervinna.
  Pojken visslade. Och med all kraft kastade han en ärta med hemgjord antimateria inuti.
  Och sprängämnena exploderar. Att på en gång tio E-90 stridsvagnar ska kastas upp i luften och vändas. Det här är ett förödande slag.
  Pojken tog den och sjöng åter i glädje;
  Anthem av mitt vackra fosterland,
  Hela världen inspirerar till en bedrift...
  Att slåss mot en rysk krigare är farligt,
  Han är den riktiga jätten!
  
  Vi kan fånga en häst med våra händer,
  Och krossa tanken med en rasande granat ...
  Flickan sparkar med sin bara fot
  Oövervinnerlig fosterlandsarmé!
  
  Vi är redo att bekämpa nazisterna,
  Vår tro är trots allt starkare än metall ...
  När allt kommer omkring har ryssarna alltid kunnat slåss,
  Bli Son till Mars, jag drömde om ett barn!
  
  Jag vill flyga pojken snabbt ut i rymden,
  Det är redan dags för oss att storma Berlin...
  Det är aldrig för sent att bli yngre
  Ovanför oss är en guldvingad kerub!
  
  Älska människor du Kristus med Svarog,
  Vi har en gud som vet allt...
  Även om Satan häftigt riktar sitt horn,
  Det finns inget vackrare land på jorden!
  
  Till ära för vårt material Ryssland,
  Redo att tjäna familjen troget...
  Om något som kvinnorna gnällde dumt,
  Men livet kommer inte att avbrytas, vet tråden!
  
  I allt ni läser Lada,
  Hon födde många gudar...
  Vi är starkare än ryssar och kineser,
  Låt oss se förkroppsligandet av alla drömmar!
  
  Ja, Hitler rusar till fäderneslandet med en hord,
  Den har mycket makt, Satans helvete ...
  Ryssland har blivit ett utvalt land
  Vet dåligt om vi är splittrade!
  
  För Rhoda är alla folk bara barn,
  De älskar mänskligheten med sin själ...
  Och arg inte gudinnan Lada,
  Låt pojken i denna kamp vara tuff!
  
  Vi är falkar som flyger som örnar
  Svärd är vassa och starka sköldar...
  Flickor springer med bara fötter
  Mäktiga döttrar, modiga söner!
  
  Vi kommer att vinna och detta är vår sanning
  Ryssland kommer att trivas...
  Det blir väldigt varmt i strid.
  Motståndaren och tjuven kommer att besegras!
  Fascisten sprang in i vår starka näve,
  Och Hitler blev hård i ansiktet...
  En sådan projektil är gömd i en väska,
  Att även du är demonernas Herre!
  
  Segern kommer snart, vi är i Paris,
  Blommar som en ros rysk jord ...
  Vi kommer att resa oss över himlens stjärnor,
  Världens folk är en vänlig familj!
  . KAPITEL #8
  Den 15 april 1957 inleddes en stor offensiv av ryska trupper på den sjufaldiga nazistiska försvarsringen runt Berlin. Striderna visade sig vara mycket hårda och en rasande eld föll på nazisternas positioner. Artilleriförberedelserna var mycket hårda.
  De använde också strålkastare för att blända fienden. Och offensiven av armadan av Vladimir den tredjes tsaristtrupper började.
  Det var många stridsvagnar. Av dessa blev Alexander-7 en bra bil. Maskinen, som vägde sjuttio ton, hade bra hastighet och kraftfullt skydd, med en kraftfull 130 mm kanon. Och det är inte så lätt att stoppa eller slå ut.
  Frontpansringen på detta fordon rymde nästan alla Wehrmacht pansarvärnskanoner.
  Besättning på endast fyra personer. Bilen är mindre än två meter hög. Och bär sig själv.
  Elizabeth sköt mot fienden med hjälp av sina bara tår och kvittrade:
  - I den heliga tsarismens idéers namn!
  Ekaterina sköt också och noterade:
  - En kvinna i krig är som en pärla i ett skal - det kan vara obehagligt, men attraktionskraften mognar till fullo!
  Elena sköt också med hjälp av sina bara tår och anmärkte kvickt:
  - Fylleristen har en röd näsa, inte ett rött liv och ett svärtat rykte!
  Elizabeth svarade allvarligt:
  - Det här gäller inte oss, vi dricker inte!
  Euphrasia noterade:
  - Vodka är en stark dryck som gör en man till en slask!
  Elizabeth, efter att ha skjutit mot fienden, gick med på:
  - För en politiker-gelé är verbal diarré karakteristisk!
  Ekaterina, skjutande, och ganska träffande med hjälp av sina bara tår, noterade:
  - En politiker är sällan en bra herde, utan strävar alltid efter att klippa kurfurstens hår som ett lamm!
  Elena, som sköt mot nazisterna, höll med:
  - Politikern är talens sötaste honung, förvandlas till verbal diarré!
  Euphrasia gick lätt med på detta:
  - Om Gud förvandlade vatten till vin, då förvandlar politikern verbal diarré till guldregn i fickan!
  Flickorna gjorde ett bra jobb på sin tank och vände på batteriet. Striden eskalerade.
  Efter att ha övervunnit den första åsen av Seelowhöjderna över natten, försökte de sovjetiska trupperna bygga vidare på sin framgång under dagen. Men ett stort antal radiostyrda minfält, liksom tät eld från maskingevär och snabbskjutande gevär, drev åter infanteriet i marken. Och för många tankar sprängdes.
  Reparationspersonalen var dock inte sämre hjältar än stridsenheterna och en betydande del av fordonen återvände till tjänst vid slutet av dagen.
  Alice och Angelica slöt aldrig ögonen. De slogs, sköt, skrek något...
  Nazisterna var inte idioter, i synnerhet många av deras vapen satt med stor framgång i djupet, och sedan höjdes de upp med en domkraft. Sen slog de...
  Den vanligaste typen av vapen är förstås en 88-millimeters luftvärnskanon. En universell kanon för att skjuta mot flygplan, stridsvagnar och infanteri. Byt bara skalen... Sanningen är något besvärlig, men trots allt används speciella domkrafter, försedda för stridsvagnar och självgående vapen.
  Det finns många tonåringar och kvinnor bland försvararna. Tredje rikets mänskliga resurser är uttömda, så du måste håva alla i rad. Även tioåriga pojkkämpar är inte ovanliga. När allt kommer omkring kan de också kasta en flaska med en brännbar blandning och lägga den i en bakhållsinfanterist.
  Försvarslinjen på Seelach är mycket kraftfull, de började byggas redan före början av första världskriget, ifall tsararmén skulle kastas till Berlin. Ja, redan på 1700-talet tog ryssarna under Elisabet, som endast för tidig död hindrade att kallas den store, Berlin!
  Så höjderna har mycket underjordisk kommunikation, labyrinter av skyttegravar och skydd för krypskyttar. Det kan sägas vara en slags stad.
  Trots att Adolf Hitler vanligtvis tillskrivs schizofren optimism, påbörjades ett seriöst arbete med befästningen av Berlin våren 1943, innan krigsutbrottet med tsarryssland. Och till skillnad från Västra, Atlantmuren, var det möjligt att fullborda den till slutet.
  Alla döda sektorer bröts eller förbereddes i napalmhällning...
  Alice och Angelica har redan bränt sina bara, eleganta ben än en gång när en olycksbådande blandning av syntetisk bensin, svavel, fosfor rann ur marken ...
  Och flickans klackar brändes allvarligt på kvällen, de var täckta med stora blåsor, det blev tortyr att kliva.
  Flickorna hade kapitulerat och sköt nu och låg i bakhåll, särskilt eftersom de ryska trupperna nästan inte hade gjort några framsteg under dagen. Men prickskyttar bör göra just det, och när striden är i full gång kommer det definitivt att finnas ett mål ... Och du kan fylla på ditt konto ytterligare.
  Alice, som kliade sina brända fötter på metallen, morrade:
  - Ja, jag och Angelica är väldigt sjuka och sårade. Men tro mig, minnen av soldaterna från den ryska tsararmén som brändes levande orsakar mig mycket lidande.
  Den rödhåriga krigaren klappade nervöst på sina pärltänder:
  - Och tro mig, det är ännu mer bittert att se dem, särskilt de som inte dog omedelbart, utan blev förkolnade ... Krig skiljer sig från helvetet, bara genom att det inte finns någon rutinmässig tortyr i det!
  Alice, efter att ha skjutit ner en fascistskytt som oavsiktligt tittade ut bakom ett täcke med ett välriktat skott, anmärkte:
  - Om alla vore våra krigare, som vi? Även om kvickhet förstås är lättare än att skjuta!
  Angelica höll inte med.
  - Det är för någon som! Personligen är båda svåra för mig ... Förresten, varför kallade de dig Alice?
  Den guldhåriga krigaren svarade enkelt som i bekännelse:
  - Du vet, min mamma läste en liknande saga som barn... En vacker saga, men väldigt dum. Efter det bestämde hon sig för att hennes dotter skulle, precis som Alice, upptäcka en ny värld, men inte på jorden, utan i rymden. Du förstår...
  Angelica sköt och missade, irriterat träffade hon stocken med hakan:
  - Men ja! Självklart förstår jag. Du vet, du drömde själv om att komma till en planet där det till och med vid polerna är evig sommar och folk inte känner till sjukdom och ålderdom. Det finns inget paradis på jorden, och i samma vintergröna Indien finns värme, hög luftfuktighet och moln av de otäckaste insekterna!
  Alice fnissade.
  - Men det finns Mowgli ... - Sedan ändrade hon sin ton till en allvarligare. - Jag tror att snart kommer Indien att bli sovjetiskt.
  Angelica tvivlade ganska rimligt:
  - Den här Nehru är bara en svagling. Han är pacifist och inte kommunist. Människor som han gör mer skada än nytta. Vi behöver allierade starkare och mer hängivna den röda idén för att föra kommunismen och dess ljus till världen!
  Alice sköt ytterligare ett par skott, han såg att nazisterna gradvis försvagades. Alekseys stormtrupper dök upp på himlen igen... De lyfte tidigt, följt av snabbare "bönder".
  Alice skämtade om dessa små bombplan:
  - Bönder är inte heller galna - framtida drottningar, din fascistkörning!
  Angelica sa dystert:
  - Med svaga allierade kommer även starka fordon att stå på tomgång!
  Alice uppmärksammade ganska rimligt nyanserna:
  - Men här till exempel den rumänske kungen Micah. Monarken och i stort sett bara en bortskämd ung man. Men ändå tilldelades han den högsta ordningen i det tsaristiska imperiet Vladimir - "Seger".
  Angelica grimaserade surt.
  - Tyvärr går beställningar förbi mig. Även om för "Jagdtiger" i regel ger de "Stora tsarkriget" inte lägre än andra graden. Eller åtminstone "Royal Banner".
  Alice svarade strängt:
  - Hjältar är värda att hängas med en order, de som befaller dem, att helt enkelt hängas! För en bra befälhavare börjar striden först när det helt enkelt inte finns utrymme för en hjältedåd, på grund av segerns predestination!
  Angelica bekräftade:
  - Ja, du är en guldhårig mästare på paradoxer ... Men då behöver Vladimir Kirillovich hängas!
  Alice fnissade.
  - Självklart gör du det! Så många av våra goa killar dog på grund av honom. Trupperna i början av kriget var placerade på ett helt olämpligt sätt för försvar. Och resultatet är nederlag i början!
  Angelica stoppade fingret i sina scharlakansröda läppar:
  - Du ser .... Var försiktig med marknaden. Trots allt hade ingen ännu upplöst den tsaristiska hemliga polisens specialavdelningar.
  Alice piggnade till:
  - Åh åh åh! Jag hittade något att skrämma - en igelkott med mannagryn! Tro mig, vi är starkare än alla kungens spioner tillsammans. Speciellt ande!
  Angelica missade igen, som om hon hade blivit slagen under armen... Det var dock redan mörkt och det fanns ingen sikt, och målen var så små och vaga, och till och med rörliga. Tja, vad kan man göra mot dem?
  Alice sköt inte ofta heller. Hon vande sig vid att hon aldrig smetat det senaste året och ville inte avslöja den sorgliga statistiken. Och då sköt detta bara inte blint. Dessutom dök alltför ofta upp "blow-nosed" fighters bland striderna. Det var synd om deras vänligaste själ Alice.
  Även om det till exempel verkar som att Hitler sa: barmhärtighet i krig bör inte överskrida gränserna för ekonomisk ändamålsenlighet! Ekonomisk genomförbarhet bör inte överstiga asketiska behov!
  Men den senare, som sloganen; vapen istället för smör, respekterades inte på bästa sätt! För Sovjetunionens lycka och det tredje rikets död!
  Natten mellan den sextonde och den sjuttonde april inföll, och en massiv attack började. Nya reserver, inklusive tanks, kom in i bilden.
  I synnerhet den senaste "Nikolai" -7. Denna tank var trettio centimeter lägre än Nikolai-6 och hade kraftfullare frontpansar för både tornet och skrovet. Många förhoppningar var förknippade med den här bilen, men ...
  Några av tankarna stannade på vägen och deras transmission misslyckades ... Tydligen kunde inte konstruktörerna och industrimännen anpassa sig till dess tvärgående arrangemang och växellådan misslyckades helt enkelt när man försökte växla. (Denna barnsjukdom var karakteristisk och för tidiga modifieringar av Nikolay-stridsvagnen).
  Endast tre av de tjugofem nyaste stridsvagnarna kunde bestiga Seelowhöjderna. De rörde sig dock långsamt, motorerna dånade kraftigt och svart, illaluktande rök stänkte ut ur avgasrören.
  Och nya infanterister sprang bakom och ropade hurra ...
  Flickorna sköt fortfarande under en tid, men efter att inte ha uppmärksammat de allvarliga skadorna, till kamraterna som ständigt faller under kulsprutor, klättrade de sovjetiska soldaterna upp på nästa ås, krigarna rusade efter dem.
  Men nazisterna var fortfarande starka. Fruktansvärda Non-162, Me-109 "K" och Fokken-Wulfs rusade mot attackflygplanet och bönder.
  Bland dem är Focken-Wulf slaktare, i en överfallsmodifikation, särskilt farliga. Fyra 37-millimeterskaliberkanoner skjuter på en gång mot både infanteri och stridsvagnar.
  En av de sovjetiska Alekseev gick till och med för att ramma ett tyngre och mer beväpnat fiendefordon ... De kolliderade och .... Tysken hade mer tur, han lyckades skjuta ut, och i Alexei finns det ingen sådan anordning alls.
  I irritation lade Alice ner den tyska piloten innan han öppnade sin fallskärm och uttryckte vältaligt:
  - Jag är snäll! Bra i huset är vad de värdesätter, gott för själen som drivs bort!
  Flickorna överförde elden till flygplanen ... Men attackens Focken-Wulf kommer inte från marken med ett gevär. Mycket väl skyddad, och bensintankarna är placerade under rustningen runt sittbrunnen. En farlig sak...
  Icke-162 i detta avseende är det enklaste bytet ... På Me-109 "K" måste du göra ett speciellt stopp. Den senaste massmodifieringen av Messerschmit... Modifiering med uteslutande kanonbeväpning, tre 30 mm kanoner och två 15 mm luftkanoner. En kraftfull maskin, udda för Peter-2, och till och med den allra bästa Peter-3, i tjänst, förstås. Det var bara problem med manövrerbarheten, även om motorn är den mest kraftfulla ...
  Alice och bestämde sig sedan för att uttrycka sin åsikt:
  - Tyskarna ägnar för mycket uppmärksamhet åt sådana indikatorer som rustning och beväpning av flygplan. Till exempel, vid Messerschmit, slukade ökningen av eldkraft upp all ökad motoreffekt. Och hur manövrerbarheten försämrades.
  Angelica sa:
  - Och du får ner den här försvagade manövrerbarheten. Det är lättast att prata tungan, verkligen kämpa ...
  Alice avbröt med förbittring i rösten:
  - Jag bråkar inte! Men egentligen, tänk på hur mycket Me-109 med fem luftpistoler kostar? Det är bara "Salamander" är den optimala kombinationen av fordonskostnader, tillverkningsbarhet, vikt, manövrerbarhet, hastighet och vapen också. Även om han i detta avseende förstås är värre än Messerschmitt eller speciellt Focken-Wulf.
  Angelica sa dystert:
  - Man pratar så, för den här fågeln är det enda vi lyckas få ner. Annat...
  Alice morrade:
  - Var inte så dum!
  Men de sovjetiska "Alexei" och "Petra" klarar ganska framgångsrikt de mer kraftfulla nazisthökarna ... De får duvorna att blossa, även när de tvingar ...
  Och fem Messerschmitt-vapen och sex Focken-Wulf-vapen hjälper inte, nazisterna måste gräva ner näsan i marken.
  Men de sovjetiska essarna lider förluster. Och förlusterna är anständiga, så kom också för att lätta på trycket. Och antalet baggar ökar.
  Alice kommenterade detta:
  - Rams, naturligtvis, ett tecken på tapperhet, men ett tecken på sinnet att vinna utan förlust!
  Angelica höll inte med.
  - Ett tecken på intelligens .... Det är till och med ett tecken på genialitet att vinna utan förlust. Men det här är inte längre ett krig.
  Alice morrade som svar:
  - Vad i helvete är ett krig till för?
  Angelica var väldigt smart här:
  - Men hur kan vi annars urskilja var de riktiga männen finns, och var männen inte ens når kvinnorna!
  Alice uppmärksammade sedan en ny flock flygplan:
  - Titta på öronen... Vad har det med natthäxornas emblem att göra... Natasha är nog där. Nu kommer en sådan nazist att göra motstånd mot en pratstund!
  Angelica höll med.
  - Helt klart nöjd! Bara så att vi inte bränner oss!
  Ekatriina-2 nattbombare, som de kärleksfullt kallas Katerinki, och ännu mer berömda, och ganska kränkande, smeknamnet på majsen.
  Piloter slåss mot dem. Flygplanet är lätt att flyga och lätt att flyga. I luftstrid är det inte så varmt, så det används främst för strejker på natten.
  Där påverkar dess låga ljud, lätthet och manövrerbarhet. Det är sant att det finns brister, det är möjligt att få ner en luftvärnsmaskingevär ... Planet är en självmordsbombare.
  Men här har himlen redan rensats från mygggamar, så att en mer sårbar maskin kan sättas i verket.
  Alice viskar en bön:
  - Herre, rädda livet på Natasha och andra tjejer ... De är så bra och älskar dig så mycket. Låt inte den största och mest rättvisa segra av universell ondska och sorg!
  Angelica skar från axeln;
  - Att be Gud om något är löjligt. När allt kommer omkring är allt i vår värld förutbestämt av honom, så vad är poängen med att förvänta sig att Han kommer att förändra något!
  Alice invände rimligen:
  - Och varför tror du att Han existerar överhuvudtaget... Och om det finns, så som i Bibeln eller Koranen?
  Angelica skakade på huvudet.
  - Det tycker jag inte alls... Här argumenterar man nog annorlunda. Jag minns den där snövita du en gång sa till mig en teori, en ny syn på teologi, men jag lyckades på något sätt glömma det?
  Alice skyndade sig med glädje att påminna:
  - Du måste ha läst om Vernadskys berömda Noosphere-teori, eller hur? Om hans lära att var och en av de tankar som kommer att tänka på är materiella och inte bara finns kvar i form av minne i vissa delar av hjärnan, utan också registreras i det submateriella rummet som på ett band?
  Angelica bekräftade lätt:
  - Ja, jag kan en sådan undervisning. Det är generellt sett logiskt. Om ett ord kan spelas in på ett band, varför kan då inte en tanke, en handling eller en känsla inpräntas på samma sätt.
  Alice fick nästan en blygåva i bröstet och tvingades hoppa till vänster. Svara då, envis kulsprute. Han tystnade, och den guldhåriga krigaren fortsatte sitt föredrag:
  - Exakt... Men ett ord, eller till och med en fras som tidigare sagts och sedan spelats in på en bandspelare, och när den spelas högt, kan döva eller framkalla handling. Precis som bilden av en person, återgiven i rörelse i en film kan blända, skrämma eller ändra karaktär ... Generellt, vänd själen och till och med läka sjukdomen ...
  Angelica gnällde instämmande:
  - Ja, det kan det!
  Alice lade till:
  - Så... Det finns en speciell Universal Hypernoosphere. Den har ett antal betydande skillnader från ett band, men i det finns också människors tro, hopp, böner inpräntade som miljarder miljarder ramar av en film. Om miljarder människor trodde på något, så försvinner det inte spårlöst, deras tro är materiell och samlar på sig en kolossal mängd energi. Och denna energi kan också stänka ut och påverka den materiella världen. Det vill säga, fråga och du kommer att få är inte en tom fras. Det är fullt möjligt att bön under vissa förhållanden kommer att orsaka en stark resonans i Hypernoosphere och dess kraft kommer att hjälpa till att lösa problemet på jorden ... Så Gud finns och han är materiell, verklig och aktiv, men han är inte Skaparen av universum, utan snarare skapad av mänskligheten och deras tro på Honom!
  Angelica rättade omedelbart:
  - Men i det här fallet är det inte nödvändigt att be. Du kan bara fråga ... Förresten, varför måste Gud. Kommunismen i den kungliga versionen är också den starkaste tron. Så om du ber bolsjevismens eller Stalins folkvilja om något, kommer detta att uppfyllas?
  Alice sa med absolut tillförsikt:
  - Ja! Det kan väl! Och det kommer att uppfyllas, och vinna!
  Angelica sköt direkt ett par gånger... Den andra åsen på Zeel Heights var redan intagen. Men det fanns fortfarande en tredje, den mest befästa, där reserver och knytnävar från stridsvagnar och självgående kanoner stod. Det var inte lätt att komma in i genombrottet här ...
  De sovjetiska trupperna, utmattade av grymma strider, stannade på morgonen ... Alltför många infanterister dog, de havererade stridsvagnarna behövde repareras ... Plåtar svetsades till dem i farten och kastades i strid igen. Allt gjordes samtidigt i ett forcerat läge, reparatörerna bara sprang runt, som om någon hade satt fart på filmen. Å andra sidan, på de gamla banden, rörde sig ramarna bara dubbelt så snabbt som de riktiga.
  Alice och Angelica fick själva ytterligare ett obehagligt sår, och tvingades lägga sig för att lägga sig. Flickorna var utmattade och ville sova åtminstone ett par timmar, men det öronbedövande dånet tillät dem inte det.
  Och den sovjetiska stridsvagns- och infanterimassan, störtade som en våg på bränningen och lade sig sakta ner ... Det var nödvändigt att samla kraft och skaka om det tyska försvaret igen. Hur andra vågor följer en våg. Flickornas ögon fastnade i varandra, men marskalk Zhukovs strikta order fortsatte att driva dem och många andra killar till attacken.
  Och krigarna orkade inte längre och kröp trivialt som sniglar, bara lite snabbare....
  Och sedan bestämde sig Alice för att sjunga för glädje:
  Vid sjöns kristallspegel;
  Jag åker skridskor som en svala!
  Jag frös inte mitt hjärta -
  Härliga Ryssland gav dig!
  
  Och på våren är träden gröna;
  Och den unga våren kokar av liv!
  Där växer skotten förnyade,
  Där prasslar smaragdlöven!
  
  Hur vackra är ni djupa vatten;
  Solens ljus reflekteras!
  Spannmålen på fältet var fyllda med juice,
  Dawn färgade dem i rubiner!
  
  För att vara oskyldig kräver ärkeänglarna;
  Håll alla rena innan bröllopet!
  Och jobba, klämma in fötterna i brödtider,
  Spinna den finaste tråden från siden!
  
  Men jag känner mig inte kallad
  I mitt hjärta, en hord av djävlar!
  Hur man lever ett liv som detta, sorgligt;
  Det är bättre att gå i krig - döda ondskan där!
  
  Här framför oss finns utlandets vidder;
  Under sockeröknarnas hovar!
  Det finns ingen svalka att de odöda under tallarna,
  Titta vad ghoul sväljer!
  
  I kriget kände jag lidande
  Bär ut dina döda!
  Och vad är snyftningarna
  De barfota föräldralösa barnens gråt!
  
  Men på andra sidan av äventyret,
  Mycket risk, du lever livet!
  Ger den Allsmäktige förlåtelse?
  Ja, vi behöver inte paradiset - var är du lus!
  
  Människan är en sådan varelse
  Vad gör honom obehaglig lugn!
  Sedan bygger han sitt universum,
  Att upprätthålla ordning är coolt!
  
  Och fosterlandet är den stora modern;
  Du är Ryssland, ett heligt land!
  Som sammet dina småsten, småsten,
  På vilken barfota sprang!
  
  Men tiden har kommit, essensen är lömsk,
  Kärleken smög sig upp ur ett bakhåll!
  Jag blev frestad, jag fann mig en kille,
  Här är ett så korrupt kött!
  
  Var självklart, han är hängiven fäderneslandet:
  Det skulle inte bli någon avskyvärd olycka!
  Men sådant är mänsklighetens öde,
  Att vi är människor, faktiskt boskap!
  
  Han visade sig vara en spion, hänsynslös,
  Han överlämnade våra planer utan heder!
  Men det här är inga barnsliga spratt,
  Om motståndaren förrådde dig!
  
  Saker och ting blev dåliga
  Här är vår division i kitteln!
  Och nazisterna fångade av flätor,
  Så jag blev i träldom!
  
  Jag jobbar naken dag och natt
  Jag fraktar och krossade malm!
  Och på vintern och sommaren är jag barfota,
  Och jag springer efter skottkärran!
  
  Piskan plågar mig och har ingen nåd,
  Och jag visste våld till fullo!
  Åh, vilket slöseri vi har blivit,
  Skurken Satan blottar sina tänder!
  
  Du råder aldrig ättlingar,
  Gå inte för att förråda landet!
  Byt inte ut hjärtat med ett mynt,
  Vårt fosterland; Gud, samvete, mor!
  Flickorna slogs här, och Oleg Rybachenko slog igenom till Berlin från Elbe. Den eviga pojken på tio år (närmare bestämt lite större, eftersom Oleg var mycket längre än en mans genomsnittliga höjd!) Kämpade som en titan.
  En stilig pojke med mycket framträdande muskler, han kastade granater med sina bara barnsliga ben, slet dem isär av fienden och vrålade:
  - Till kungens ära kommer vi inte att radera ut fienderna förgäves!
  Varefter pojken tog och började komponera en magnifik sång medan han gick;
  Stort, vackert, ryskt land,
  I den härskar tsar Vladimir mycket klokt ...
  Hon är för evigt given av Gud som skapade världen ...
  Vi är ryska krigare på rulle!
  
  Vi kommer att kunna övervinna helvetets ondska medan vi spelar,
  Även om Wehrmacht attackerar mycket nitiskt ...
  Den oövervinnelige ryske killen är vår björn,
  Uppenbarligen är en man inte en apa!
  
  Jag tror att vi säkerligen kommer att besegra nazisterna,
  Flickan kommer att kasta en bomb med sin bara häl ...
  Här breder han ut sina vingar, en mäktig kerub är över oss,
  Vackra lie krigare!
  
  Jag är en barfota pionjärpojke,
  Vem är inte rädd för snö i kylan ...
  Visa alla krigare ett exempel,
  Helgonen här lyser från ansiktets ikoner!
  
  En pojke klottrar från ett maskingevär,
  Mejade ner leden i fascisternas raseri ...
  Att höja vårt fosterlands sköld,
  Att inte tillåta avskum-revanchism!
  
  Krigarpojke kastas mot fienden,
  Med en barfota från sågspån en bomb ...
  Han kommer att bryta av djävulens fiende,
  Adolf kommer att röra sig från en gunga i ansiktet!
  
  Pojken slåss - en rasande titan,
  Mortelbrand utbryter...
  En orkan svepte genom underjorden,
  Låt den onde Kain förgöras!
  
  Återigen flyger en kraftfull granat,
  Fosterlandets fiender som nitiskt sliter isär ...
  Vår vänskap är trots allt en solid monolit,
  Vi kommer också under täckmanteln av paradiset!
  
  Må vårt fosterland vara heligt,
  Och låt keruben sväva på himlen ...
  Med en barfota guldhårig flicka,
  Jag för en konversation och skjuter på horden!
  
  Åren går, Jesus kommer,
  Och han kommer att bli gudarnas mor, drottning Lada ...
  Victories öppnade ett obegränsat konto,
  Och det kommer att finnas en oändlig belöning för alla!
  . KAPITEL #9
  Akulina Orlova och Anastasia Vedmakova förstörde tyska flygplan över Berlin.
  ME-462 är en mycket formidabel maskin som kämpas med rysk makt. Tsarflygets överlägsenhet i antal var kolossal. Och tyskarna spelade.
  Men de kämpade heroiskt.
  Albina och Alvina slogs i himlen, visade väldigt heroiskt sin klass.
  Albina välte en rysk bil med bara tår och vrålade:
  - Jag är Djävulens dotter i köttet!
  Alvina demolerade också tsararméns plan med hjälp av graciösa fingrar på hennes nedre extremiteter och gnisslade:
  - För våra coola segrar!
  Och han slår ner en annan rysk bil.
  Men till slut kom de två bästa ässen i det tredje riket och de två bästa ässen i tsarryssland samman.
  Ett par tjejer mot ett annat bra par. Flickor från det tredje riket är båda charmiga blondiner. Och mot dem, ryssarna - en blondin och en rödhårig.
  Båda paren brukar slåss barfota och bara bära bikini.
  Albina och Anastasia började skjuta mot varandra på avstånd.
  Albina vred på sin bara fot och sköt genom vingarna på den ryska piloten.
  Hon hämnades genom att skada sin motståndares svans. Både de ryska och tyska planen började ryka.
  Anastasia sjöng:
  - Hej tsarismen!
  Och med sin bara häl skickade hon en dödspresent till fienden.
  Albina slog också fienden och gav ut:
  - För fosterlandet, för Führern!
  Båda planen var redan allvarligt i brand och brann med blått ljus. Och tjejerna började jämna ut sig och försöka sätta dem på planen nedanför. Så att maskinerna inte kollapsar helt.
  Akulina och Alvina sköt mot varandra och manövrerade. Dessutom var flickornas krafter lika. De är båda så vackra, barfotablondiner. Och så fantastiska skönheter. Och de gillar att tortera och till och med våldta män. Särskilt unga jungfrur.
  Krigare överöser varandra med snäckor.
  Akulina, med sina bara tår, riktade ändå en flygpistol och sköt ner fienden.
  Men Alvina lyckades bryta igenom, även med sina bara tår, magen på motståndarens fighter.
  Båda planen började gå sönder i lågor. Och det fanns inget kvar än att kasta ut.
  Flickorna föll ner, viftade med sina bara, solbrända, mejslade ben och sjöng:
  - Vi kommer att slita alla, och vi kommer att strypa alla fiender,
  Vi kommer inte att ge upp våra själar utan kamp!
  Och någonstans på toppen pågår fortfarande hårda strider. Luftvärnsgevär avfyras och raketer flyger.
  Oleg Rybachenko, kastade en granat till med sina bara, barnsliga ben, slet upp nazisterna, han talade;
  Författaren liknar Gud i fantasin, skapar mästerverk, men kännetecknas av medkänsla för skapelsen!
  En person tappar synder som höstlöv, bara den hänsynslösa trädgårdsmästaren Gud bränner själva trädet!
  Så att människosläktets träd inte fäller syndernas löv, måste du kvävas med ditt sinne!
  Jag måste säga att pojken var väldigt kvick.
  Och han lovades att äntligen få den sedan länge utlovade och välförtjänta rangen av general. Låt honom se ut som ett barn.
  Oleg Rybachenko beslutade att för detta var det nödvändigt att fånga Fuhrer. Och det kommer bli riktigt coolt.
  Ryska trupper gick till den sista, mest befästa linjen av Seelow Heights. Deprimerande, enorma förluster, kullarna är så täta, som ett piano med trasiga tangenter, täckta med lik. Tankar, även från Nikolay-serien, sladdar i blodet och vill inte gå upp på övervåningen. Och skalen fortsätter att få utbrott och utbrott, som om vulkaner har lutat och öppnat sina ventiler.
  Lava är en blandning av låga och bly, bomber fyllda med alla typer av sprängämnen, kastade mot de ryska flygande Salamanderarmadas. Och sammandrabbningar, redan nazisterna föraktar inte ramning. Sådan bitterhet, strider uppstod.
  De kvinnliga krigarna springer själva till attacken, de ser hur nazisternas tunga maskingevär, som maskar, kryper upp ur deras hål och spottar dödligt. Och när ett så tungt och explosivt spott träffar, flyger soldater sönderrivna och med sönderslagna ben tillbaka.
  Stridsvagnarna stannade närmare toppen och soldaterna trycker upp pansarvagnarna med mina händer. Samtidigt hörs ett dån, jubelrop och en huttrande kompis. Ett par pansarvagnar, som har snubblat över minor, exploderar och kroppsbitar flyger iväg åt alla håll.
  Men krigarna driver vidare, redan flera halvtrasiga piller är ockuperade av den ryska tsararmén.
  Flickorna skjuter mycket, de blev sårade igen, men att lämna sin post är inte för dem. De förseglade bara såret med cellofan och föll på det faktum att rörelsen.
  Det var redan mörkt och när sikten försämras är det svårare att försvara. Även om några av fiendens stridsvagnar och självgående kanoner begravda i marken har mörkerseende.
  Men det finns ingen tanke på reträtt...
  Alice petade sin partner på axeln.
  - Titta vad Jagdtigern gör.
  - Han gräver sin egen grav! Angelica nappade.
  Den starkaste när det gäller pansargenomträngande kraft och skydd, stridsvagnsförstöraren Yagdtigr-3, sköt ganska exakt mot de fastnade sovjetiska stridsvagnarna Nikolai och Alexander. Hans nästan trettio kilo tunga pansarbrytande projektil slet helt enkelt av tornkroppen utan att lämna besättningarna en chans att överleva. Det är extremt svårt att förstöra en sådan koloss, och till och med begravd i marken, beströdd med sandsäckar.
  Alice viskade till sin vän:
  - Jag ska försöka bryta hans optiska syn och mörkerseende.
  Angelica fnissade glatt.
  - Slå på ögonen ... Det är roligt! Vanligtvis skjuter kvinnor med ögonen, inte med ögonen. Du har upptäckt något nytt!
  Alice, som lade rumpan mot sina axlar och vilade sina knädjupa ben på den plöjda marken med snäckor, tog fienden med pistolhot och viskade:
  - Om en sparv är nära sätter vi eld på kanonen! Om en fluga - slå flugan, och pilen till det psykiatriska sjukhuset!
  Angelica, efter att ha tagit bort Fritz med ett annat välriktat skott, svarade:
  - Så den coola talangen hos en cirkusskådespelerska försvinner. Först nu, vanligtvis i vårt land, skickas de till ett läger, inte ett psykiatriskt sjukhus!
  Alice, som sköt med hjälp av sina bara tår, bröt med en exakt träff, sjöng åsynen av Jagdtigern lekfullt:
  - På ruinerna av Berlin blöter Taras Bulba sin son! Och varför ska vi ta Berlin - hela världen är bättre på en gång!
  Angelica missade av skratt, och ytterligare en "fascist" smet undan. Flickan slog sig själv på hakan med knytnäven.
  - Inte längst fram, allt är fel, det är inte så kul! Du röker på fastande mage, du dricker med baksmälla!
  Alice blinkade tillbaka.
  - Men jag dricker inte och ingen kommer att hälla det i min hals. Det finns mycket mer glädje än humle, som att kunna röra sig, sjunga och dansa!
  Angelica missade igen, hennes intuition att elda för att döda var inte lika omfattande utvecklad som Alice, och hennes skratt var extremt olämpligt när det fanns så många döda runt omkring att man var tvungen att försöka att inte trampa på liken. Och ibland var jag tvungen att köra över resterna av kropparna ...
  Den rödhåriga sibiriska krigaren sa:
  - Så jag förstår att kriget har ett okvinnligt ansikte, men kvinnlig otålighet i lusten till kannibalism!
  Alice slog också sönder mörkerseendet och sa med irritation:
  - Jag gillar inte att bryta bra saker!
  Angelica fnyste föraktfullt.
  Vad är bra med den här enheten? Jag tittade på något sätt in i trofén ... Allt suddar ut, som om en frisk person tog på sig glasögon och med en grönaktig nyans.
  Alice svarade förnuftigt:
  - Kvalitet är känt i jämförelse. Det har vi inte ens!
  Angelica sa självsäkert:
  - Nej, det kommer det! Och ännu bättre än Fritz ... Men Nazityskland kommer inte ha något kvar, drygt fyrtio kilometer till Berlin. Och vi kommer att passera dem, vad det än är för oss, och fienden behöver inte!
  Alice bekräftade:
  - Javisst, låt oss gå! Detta är jag helt säker på! Men för tillfället skulle det inte skada oss att byta utplaceringsplats ...
  Flickorna sprang och slog till hjälmen med sina graciösa ben täckta med blåsor och skavsår, nästan till knäna, men ändå vackra. Krigare njöt till och med i viss mån av denna smärta och stoltserade med mod otillgängligt, även för många män.
  Alice påpekade klokt:
  - En man har inte bara ett skägg i ansiktet, och stålkulor i byxorna, utan också ett hjärta av guld i bröstet!
  Angelica höll med om detta:
  - En get har också skägg, men bara en riktig man har ett hjärta av guld!
  Den tredje åsen var fortfarande obesatt. Attackflygplan led förluster, särskilt från Focken-Wulf - ett monsterflygplan. Den mest kraftfulla ensitsiga jaktplanen när det gäller beväpning och rustning, denna arbetshäst från andra världskriget, var mycket obehaglig för Alekseev. En viss svaghet i manövrerbarhet i strid, även med inte särskilt manövrerbara attackflygplan, påverkade inte särskilt, men styrkan hos vapen ...
  Och Peter och Ivan föll efter ...
  Alice, som insåg att Fokken-Wulf inte kunde skjutas ner från en prickskytt, slog ut varken Salamanders eller Me-462. Det fanns chanser...
  Angelica å sin sida sköt mot markmål. Med varierande framgång, men krypskyttar missar inte alls, bara i filmerna. Eller i lågprofilerade actionfilmer. Alice, även om hon missade så var det omärkligt. Hon ville inte förlora sitt rykte som en terminator-krigare!
  Men Angelica smetade allt oftare. Här är dock inte bara hennes fel, natt, rök, ångor, även luften vibrerar av värmen. Men den sibiriska krigaren blev irriterad och hon sjöng:
  - Alisa Selezneva, ta mitt ord för det! Skjuter som en ko, nazistiska dårhus!
  Den guldhåriga krigaren struntade i det dumma skämtet. Trots att hon mobbad.
  Alice tänkte bara
  - Intelligens visar ibland sinnets matthet, som en rak spegel ett snett ansikte!
  Salamandrarna flög in och ut, tvärtom. De använde sin överlägsenhet i hastighet och manövrerbarhet, därför försökte de sätta press på de ryska essarna och skapade en lokal överlägsenhet i styrkor på en eller annan sektor av fronten.
  Icke-262:or, fladdrande som fjärilar, spräcklig grön och blå khaki. De gjorde en fatrullning, ett dussin och ett halvt av dessa underbara bilar på en gång, och halkade sedan på vingar som skridskoåkare.
  Alice klickade med tungan:
  - Ba! Det är bara underbart! Men skridskoåkare, det kommer inte att rädda dig!
  Fjärilarna kommer faktiskt in i facklan och faller!
  Under tiden, under tiden, ger Vladimir den tredje från natten från 17 till 18 ordern:
  - Zjukovsky har det svårt! Därför beordrar jag chockenheterna från den första ukrainska fronten att vända norrut och attackera Berlin från söder!
  Befälhavarna ger order, och de meniga soldaterna slåss utan att tänka.
  Alice bränner ännu en "Salamander" (jag undrar varför tyskarna kallade sin bästa jetjager på det sättet. Kanske i analogi med den berömda romanen; Karl Capek - kriget med salamandrarna. Många kännare och historiker tror att Capek drog en parallell i denna berömda roman. arbete mellan mutanta salamandrar och fascist-nazister!), sa:
  - Av någon anledning är någon som flyger så lätt att skjuta ner!
  Angelica invände vältaligt:
  - Någon som visade sig vara nedskjuten av en enkel kullersten, vingarna krossades av stenar redan på flykt!
  Alice fnissade.
  - Ja, här är det dialektik! Utvecklingens och filosofins dialektik... Som fransmännen säger...
  Angelica avbröt sin partner:
  - Där var Kutuzov - han slog fransmännen! Nu är Vladimir hela världens Gud!
  Tjejerna, efter sådana ord, fnissade igen, slog varandra sula på sula. Alice sköt allt snabbare, till och med hennes automatgevär överhettades och brände hennes fingrar. Här hade hon till exempel till och med förmågan att slå ner den nästan ogenomträngliga Focken-Wulf under svängen. Angelica berömde:
  - Ditt öga är en diamant! När ögat är en diamant, till skillnad från natursten, finns det alltid till hands och behöver inte grävas ur!
  Alice noterade skämtsamt en annan aforism:
  - Även en ko behöver byxor om de står vid gaffeln av en hage och en vattningsplats! En kvinna uppskattar kläder på sig själv, en man uppskattar hennes frånvaro, och skattemannen uppskattar antalet lappar som kan klippas från någon annans klänning genom att lappa till statsbudgeten!
  Det var ett tillfälligt lugn på himlen, men så plötsligt, i mitten av positionerna, var de framryckande ryska trupperna som en explosion, som en meteorit kraschade in i jorden. Hundratals infanterister slets isär, brändes och kastades åt olika håll. De spred sig, det verkar som att de inte är människor, men en hel våg av en tsunami har rest sig från levande, trasiga och döda kroppar.
  Angelica utbrast över ljudet:
  - Wow! Här är ett slag! Inte ens "Andryusha" träffar så!
  Alice föreslog:
  - Det här är Strumtigr, med sin bombplan. Den mest kraftfulla bandanfallspistolen!
  Angelica kastade upp händerna.
  - Ja, jag har inte sett den här durran förut! Förmodligen självgående vapen vad du behöver!
  - Vi måste se dessa självgående vapen och neutralisera den! sa Alice. - Annars tar vi en böld i badet!
  Angelica skämtade malplacerad:
  - Vi kommer att vara i ett bad: så ett bad för en rysk person är lycka!
  Ett sådant kaos rådde på slagfältet att Alice lyckades fixa var skottet kom ifrån endast med en andra volley. Dessutom blev båda två, "Sturmtiger", trampade på en gång. Så dessa bomber mullrade, så många offer ...
  Angelica, som Spinoza och Cicero rullade ihop sig, sa:
  - För konstens skull gör artister frivilliga uppoffringar, för militärkonstens skull tvingas lyssnarna att offra! Allmänheten vill alltid ha ett extranummer med ett mästerverk av konst, det finns ingen kvar från allmänheten som vill ha en repris med ett mästerverk av militärkonst! Konstmästarens konserter, stora pengar betalas för biljetter, och ännu mer pengar betalas för att undvika konserter av kampkonstens mästare!
  Alice avbröt sin vän:
  - Kom igen, för min skull, låt oss skjuta direkt in i kanonens breda mynning, då kommer bomberna i drivladdningen att detonera!
  Angelica vred fingret mot tinningen:
  - Du måste först ändra position, att vinkeln är rakare och stampa med benen!
  Krigarna sprang med all sin smidighet, men återigen hann de inte. Stormtigrar verkar ha fått ytterligare automatik vid omlastning och deras eldhastighet har ökat. Dessutom drabbades inte bara infanterister, utan även stridsvagnar av en salva, torn slets av och stål blandades med lågor i en djävulsk häxgryta.
  Flickorna, irriterade över sin långsamhet, klev avsiktligt sina bara kvinnliga fötter i elden för att straffa sig själva med smärta!
  Angelica sa:
  - Vi förtjänar det!
  Alice, som grimaserade i ångest och dansade barfota på elden, tillade:
  - Och fienderna förtjänar ännu värre!
  Angelica svarade:
  - Det är bättre att döda en skurk än att avslöja hundra, de sista skurkarna gör det själva!
  Alice förklarade beslutsamt, som en krigare från Lucifer:
  - Och det är precis vad vi kommer att göra!
  Flickorna tog sikte, dansade från de små lågorna, smärtan och brännskadorna så att de kunde koncentrera sig. Det här är trots allt deras hemland, deras bröder är ryska soldater, de måste vinna och ta de sista stegen till Berlin. När kommunismen vinner kommer människan aldrig att dö i händerna på en annan människa!
  Mjukstart, specialkulor av ökad pansargenomträngande flög ut ur stammarna. Här var den största svårigheten inte bara att komma in i ventilen. Nazisterna är inte heller dumbommar och skyddade fatöppningen med ett lock som ett tekannalock. Därför var det nödvändigt att ha tid att plantera den i det korta ögonblicket när mössan reste sig på ett ögonblick från skottet. Sedan, som kulor som genomborrar en blandning av flera aggressiva vätskor...
  Den exploderade monstruöst, först två explosioner samtidigt, sedan flera till från detonationen av ytterligare ett dussin ammunitionsbomber. Flera närliggande pillboxar, Fritz förstördes eller skadades allvarligt, imponerande luckor gjordes i dem.
  Sprängvågen var så stark att den nästan slog båda krigarna i ryggen. I glädje ropade flickorna:
  - Det finns! Det är bara klass!
  Alice lade till:
  - Det skarpa ögat på en prickskytt kan genomborra det tjocka pansaret på de tjockaste ögonbrynen, den dummaste krigaren!
  En nöjd röst hördes bakifrån.
  - Jag såg det! Tjejer, överväg Order of Glory av första graden i fickan ... En man i uniformen av en major av den tsaristiska hemliga polisen har återhämtat sig. - Närmare bestämt på bröstet! Bra jobbat tjejer! Detta är dock inte alla dina bedrifter!
  Alice skrattade:
  - Detta är bara början!
  Angelica hoppade upp.
  - Och viktigast av allt en bra start!
  Major lade till:
  - Det här är början och slutet i Berlin! Jag skulle inte bli förvånad om du också fångar Hitler i kulorna. Ni är trots allt tjejer på nivån av en superman!
  Krigarna svarade blygsamt:
  - Nej, vi är bara sovjetiska kvinnor!
  Sturmtigrarnas död och chocken från nederlaget verkade ha brutit Fritzens styrkor, den tredje åsen hade redan övervunnits på morgonen den artonde. Trupper, i synnerhet stridsvagnar, kröp ut på jämnare terräng. Tjejerna fick till och med skjuta så tunga maskiner!
  Angelica sa:
  - Krig är det mest hasardspelande spelet, bara i det förlorar staten, till skillnad från poker, den som inte kan underordna sig spänning!
  Alice tillade allvarligt:
  - En attack i ett krig är som en hästkapplöpning, bara hippodromen har mycket fler hinder och korrupta jockeys!
  Angelica svarade:
  - Denna aforism är inte korrekt! På hästkapplöpningar kan du muta jockeys, under attacken inser löparen att livet inte är till salu!
  Krigarna sprang ännu längre bort... Och blottade samtidigt sina pärlande tänder. Alice sjöng till och med:
  - Skönhet, skönhet, vi tar en katt, en siskin, en hund, översittaren Petka, en apa, en halv spårvagn till dårhuset! Här är ett företag!
  Angelica sprang fram till skyttegravarna tillade:
  - Ett företag som inte går att sälja under klubban!
  Alice nickade.
  - Ja! SUKP kommer att äta upp oss!
  Angelica blev förvånad:
  - Och vad är SUKP? Jag kan inte den här termen!
  Alice utvecklade på ett märkligt sätt:
  - Det här kan översättas som Sovjetunionens kommunistiska parti!
  Angelica ryckte på sina blåslagna axlar.
  Men det finns inget sådant namn än...
  Alice kräktes, höger knytnäve:
  - Tro mig, det kommer det! Nödvändigtvis kommer!
  Angelica kastade:
  - Vara hälsosam!
  Alice stödde ett seriöst skämt:
  - Jag kommer definitivt!
  På slätten var motståndet svagare, men fortfarande envist. Ferdinands var särskilt irriterande, dessa självgående stridskanoner, som enorma humlor, brast in i sovjetisk utrustning med sina granater. Att förstöra Ferdinand är inte lätt, det är inte för inte som denna självgående pistol är den mest massiva av de tunga och är andra i antal efter Panzer-4.
  Angelica såg ett bakhåll Panzer i buskarna ... Bilen väger bara tjugotvå och ett halvt ton, men den har en Panterkanon. Den låga siluetten gör det lätt att kamouflera och slå bakom bakhåll. Alice började också krypa mot Panzern ... En framgångsrik bil, men dess fulla potential utnyttjades inte till fullo, på grund av det tyska kommandots dumhet. I allmänhet är detta ett märkligt fenomen under andra världskriget. Det ryska militära kommandot under striderna har märkbart förbättrats i krigskonsten, särskilt på den taktiska nivån. Och tyskarna, tvärtom, började hantera trupperna mycket sämre än i början av kriget. På grund av detta hjälpte inte ens den ökade mängden utrustning (1956 tillverkades fler stridsvagnar och självgående vapen på en månad än under hela 1954!), dem att stå emot tsararméns ryska slag. Till exempel, om vi tar produktionen av vapen, så under det femtiofemte och femtiosjätte åren var proportionerna i förhållandet mellan produktionen av utrustning bättre för tyskarna än under de femtioförsta och femtioandra åren. Men fientligheternas förlopp blev inte gynnsammare för Tredje riket, utan snarare tvärtom!
  Flickor, de begränsade sig inte till förstörelsen av Panzer-4-optiken, de sprängde också bilen med fångade kumulativa granater. Först en Panzer, och sedan nästa ...
  Angelica skrattade.
  - Det är så vi tröskar dessa huggormar!
  Alice, som blottade sina dolktänder, höll med:
  - Vi tröskar så mycket att inte ens ett sköldpaddsskal kommer att rädda Panzer-4!
  Det fanns många tonåringar i skyttegravarna, uppenbarligen kallade upp ganska nyligen. Det fanns till och med så galna pojkar att de inte ens drog på tonåringar, ungefär nio eller tio år gamla. De såg förvirrade och rädda ut.
  Pojkvapen, rekylfri kaliber 20 mm. Lätt, och nära dem kan du steka infanteriet eller döda stridsvagnslarven. Här är en liten, ljushårig, begravd i ett bakhåll, bara hans bara klackar sticker ut. Många pojkar är barfota, det fanns inga stövlar av lämplig storlek, och i Tyskland i mitten av april är vädret som i Ryssland i varma maj. Tredje rikets pojkar sprider sig dock inte, av rädsla, som till exempel äldre tysk milis vid första tillfälle, höjer sina tassar till toppen eller flyr till Berlin.
  Bara pojkarna stänger öronen för att bli döva från skurarna av skal och ylandet av de brinnande gåvorna från "Andryush" och "Katyusha". Och så kämpar de till slutet. Vissa tillgriper till och med bedrägeri, släpper in Röda arméns soldater, lyfter upp vita trasor närmare och spränger sedan sig själva i luften tillsammans med dem. Modiga barn drogade av propaganda, och mycket mer kritiska vuxna, särskilt de som minns väl dagarna före Hitler, och inte lät sig hjärntvättas helt.
  Därför, ju närmare Berlin, desto färre blir de vuxna som flyr bakåt, och desto oftare kämpar skägglösa, men modiga små pojkar.
  Men bland kämparna började tyska tjejer röra sig mycket oftare. Hitler, till sin förtjänst, ansåg att det var härskarens plikt att skydda kvinnor och inte låta dem gå till fronten som kanonmat. Dessutom är bristen på män ur demografisk synvinkel inte så hemsk, en hane kan befrukta hundratals kvinnor. Men en kvinna behöver nio månader för att föda ett barn och ytterligare två år för att återhämta sig.
  När Alice såg att Angelica sköt mot pojkarna, slog hon mot nosen och utbrast:
  - Döda inte barn! Förstod du kvinnan eller vargen?
  Angelica knäppte häftigt som en panter:
  - Kan de döda oss?
  Alice sa:
  - Det här är barn, de förstår inte... Dessutom finns det olika nivåer av moral. Den fascistiska moralen är bas, kommunismens moral är sublim. Baserat på detta måste du förstå att vi inte kan, inte borde vara lika dåliga som vår motståndare. Vad är annars poängen med att vi hävdar det godas roll i kampen mot det onda.
  Angelica ville snurra en aforism som svar, men hennes huvud var tomt, som en festväska. Och ingenting kom, kvickt och frätande.
  Alice klappade sin vän på axeln.
  - Det är allt! Även om Stalin sa att vi skulle svara på fiendens slag med ett trippelt slag, menade han inte alls att elakhet skulle besvaras med trippel elakhet. Och på grymhet trippel grymhet! I det här fallet är principen om öga för öga inte vår princip!
  Angelica rynkade irriterat på pannan och anmärkte ganska rimligt:
  - Gubben, strö, de har en mycket starkare instinkt för överlevnad till varje pris. Så, det här är en mycket kontroversiell idé... Det vill säga, jag ville säga att vi snart inte kommer ha någon att skjuta på förutom blåsiga sossar... Så, vad kan vi vända tillbaka?
  Alice pekade på Angelica med pekfingret mot väst:
  - Du förstår, "Pantrarna" kryper, tro mig, vi kommer fortfarande att ha någon att slåss här och någon att krossa! Är det inte klart!
  Angelica frågade sin vän:
  - Att mina händer darrar av trötthet, och mina ben också... Du kanske sjunger något glatt för mig?
  Alice svarade:
  - Ja, jag har inte heller blundat för femte dagen! Att sjunga, är det något för dig att vara glad ... Från det gamla?
  Angelica ryckte argt på huvudet som ett sto.
  - Inte! Fan den är gammal! Låt oss sjunga bättre, nytt, roligt, sovjetiskt!
  Alice skruvade till ansiktet.
  - Det ska bli kul, men bedöm själv hur sovjetiskt!
  Angelica, missad, stötte ilsket gevärskolven mot hennes kind och mumlade:
  Vi behöver ingen extra hype! Vi behöver, uppriktigt, vackert och poetiskt ...
  Alice sjöng med sin magnifika oefterhärmliga röst:
  Rysk ande i strid faller inte,
  O röda sol, vårstrålar!
  Även om Führern var omgiven av ett stenstaket,
  Vår hammare slår som en trumma i mörkret!
  
  På baksidan av djupet våra lundar -
  Och de gyllene honungskornen från inhemska fält!
  Låt den röda flaggan över armén skölja,
  Och flygplan har vingar på himlen av kranar!
  
  Låt fäderneslandets väg bli högre;
  Vi höjer kommunismen över planeten!
  Vi hör rösten från hundra tusen starka nationer,
  Allt är upphöjt och riddaren kliver inte av!
  
  Tro, hösten kommer inte i landet,
  Och vi kommer inte att frysa under snön!
  Det är bättre att sluta moppa tjejer -
  Kommer tillbaka, känn vår armé med en härlig seger!
  
  Berlin kommer att falla, vi får se snart
  Och vi är inte alls rädda för "Panthers", "Tigers"!
  Det kommer att finnas meningar för Fritz,
  Tja, få utmärkelserna, söner av Ryssland!
  
  Och vår skicklighet är som en låga,
  Fascismen kommer att spridas i stinkande aska!
  Och viljans hårdhet är som en sten,
  Projektilen mullrar, krossande - pang!
  
  Satans böner, lyssna inte,
  Herren bestämde sig för att låta det vara det enda sättet!
  Låt oss rena jorden från nazismen,
  När allt kommer omkring är planeten inte alls en krog för Fritz!
  
  Självklart betalade vi mycket
  Våra rättfärdiga hav har gått under!
  Nu är Ryssland i röd makt,
  Och inget mer djävulsbedrägeri kommer tillbaka!
  
  När allt kommer omkring är kommunismens sak helig,
  Det finns absolut, gränslös godhet i det!
  Och enligt lagarna för mycket sann dualism,
  Kapitalismen är inte avsedd att blomstra!
  
  Så att hunger inte plågar nationerna,
  Kollektivgårdar måste planteras överallt!
  Det tar bara fyra år
  Den Allsmäktige kommer att sätta en fast femma för konstruktion!
  
  Och sedan rymden - universums innergård,
  Sopa den väl, med en kraftfull kvast!
  Denna härlighet är stark oförgänglig -
  Där varje person är en stor hjälte!
  
  Gråt inte änkor efter soldater,
  Det finns trots allt inga omöjliga mål för vetenskapen!
  De belönas med uppståndelsen,
  Och vi skickar dig en bukett från oss, från scharlakansröda rosor!
  . EPILOG.
  Hitler firade den 20 april 1957 sextio åttio år. Det här är nästan en årsdag, semestern är faktiskt i ett förlorat läge. Nu har Führern ett val: antingen dö med heder. Eller springa och gömma sig under jorden.
  Både den och en annan Hitler är inte alltför nöjd. Så situationen för det tredje riket är mycket allvarlig.
  Hitler tittar på en gladiatorkamp. Pojkarna slåss i samma badbyxor.
  Pojkar tio år gamla viftar med små sablar och täcker sig med sköldar. Deras nakna, solbrända, tunna kroppar glittrar av svett.
  Pojkarna har redan repat varandra. En av dem missade ett slag och ramlade. Moren brände sin bara häl med en fackla.
  Pojken hoppade upp. Och han missade igen. Och föll genomvåt av blod.
  Hitler ropade högst i lungorna:
  - Gör klart det!
  Och knackade med torra händer. Kriget tycks närma sig sitt slut och Führerns humör är inte särskilt bra.
  Det är dags för honom att sparka. Och detta är, som de säger, ett akut behov.
  De modiga krigarna har redan nått utkanten av Berlin, som stormades av Röda armén. Ett av de gamla forten, förstärkt av moderna befästningar, kämpade fortfarande hårt, ryska trupper försökte bryta sig djupare in i citadellstaden.
  Och röken verkade bli mer och mer häftig...
  Alice återhämtade sig lite från sina sår, men hon sprang inte särskilt fort, det var fortfarande svaghet i benen. Bara att radion rapporterade att de ryska tsaristrupperna och de amerikansk-ryska och även tsaristiska styrkorna möttes, vilket stängde ringen runt Berlin. Det förekom förbrödring mellan soldaterna.
  Kriget, grymt, kyligt, var redan vid mållinjen. Men den nära, mycket nära slutet gav kraft, födde styrka.
  Flickorna klättrade upp på det trasiga taket och började därifrån jaga efter fortet.
  Väggarna var monstruösa, gjorda med all den noggrannhet som är karakteristisk för medeltida byggare.
  Det fanns många luftvärnskanoner, maskingevär och granatkastare. Till och med på något sätt stötte på "Jagdtiger" täckta på tunnare pansarsidor och akter med armerade betongplattor.
  Det är inte lätt att komma nära, även om envisa Aleksei dök upp på himlen. De försökte tydligen få tag i tungt bepansrade bunkrar.
  Alice noterade:
  - Det här fortet är omgärdat, din jävel!
  Angelica retade:
  - Just det, den har fastnat! Men det är mycket värre för oss.
  Alice föreslog:
  - Kanske närmare centrum. Där kommer vi att hitta mycket fler mål.
  Angelica kliade mycket skickligt sina bara ben bakom örat med graciösa nedslagna fingrar:
  "Först, slå sönder Jagdtigers optiska instrument, och sedan flyttar vi till centrum och det kommer att bli en stor jakt!"
  En gång en snövit duva blev den svart av att den brann och såg ut som en korp. Och på himlen syntes skyggt glöd av stjärnor genom sotet. Här är det världen, utan det bästa ... Fast vad är det bästa?
  Alice noterade:
  - Det bästa i världen är att man aldrig kan säga - det kan inte bli värre!
  Angelica, som en kö från Arbakan, infogade:
  - Vad är dåligt i världen, precis i kriget, och efter segern blir det inte bättre!
  Pojken Oleg Rybachenko, som hoppade fram till dem, skrek:
  - Vad pratar du om. Fienden skär redan våra stridsvagnar!
  Faktum är att från öppningarna i en lång och tjock nos föll kumulativa skal. Det var fyra "Jagdtigr" -3, tre missade från långt avstånd, och den fjärde träffade den accelererande "Nikolai" -3 precis i den vänstra larven. Från det förkrossande slaget från en trettio kilo tung projektil slets rullarna och banden av, och själva bilen vände nästan.
  Angelica visslade högt.
  - Det är ett spott. Tja, kan du peta i deras optik?
  Alice var inte riktigt säker.
  - Svaghet i fingrarna, händer som darrar ... jag är inte säker.
  Angelica fnyste föraktfullt.
  - Men du är fortfarande en rysk man! Vet du vad ryssarna kan?
  Alice slog sig irriterat på hakan.
  Allt utom dumhet!
  Den snövita krigaren drog ihop sitt högra öga och började sikta. "Jagdtigers" -3 hade ett hotfullt utseende - speciellt frontalpansar, pistolens mask, vilket gav den en likhet med en gris nos. Men lite högre avståndsmätare och periskoprör. Det är där du behöver plantera den!
  Alice försöker koncentrera sig... Föreställ dig en kula som något som liknar en giftbar dotter. Och hennes fästman på nästan en kilometers avstånd är en optisk syn. Och han måste spikas...
  "Jagdtigers" -3 spottar igen, en av bilarna "Nikolai" blåser ner i tornet med en exakt träff ... Och skrovet med underredet rör sig framåt med tröghet. Phasmogoria!
  Alice viskar:
  - Nåväl, Guds moder och George, hjälp dig att smutta på kådan från Gehenna! - Flickan trycker försiktigt på avtryckaren.
  Angelica sätter ohövligt ner sin vän och drar i hennes axel:
  - Vad pratar du om. Vill du dricka Jungfru Maria med kåda?
  Alice kastar av sig sin hårda, starka hand som en smeds hand och förklarar:
  - Så här minns jag gravida kvinnor med slitna magar, och bebisar hängda i navelsträngen, då vill jag ha alla helgon... Tänk själv, om de tillåter sådant kaos, vilka helgon är de då!
  Angelica kliade sig på näsryggen med rumpan och fnyste - "ett dåligt omen":
  - Ja, det har jag vetat länge. Även i skolan förklarade de för oss varför det inte finns någon Gud - om Gud tillåter en sådan helvetesvärld, vad är han då för Gud?
  Alice fnissade som svar, pekfingret på hennes högra hand värkte förrädiskt. Flickan frös och försökte samla ihop sina hästtankar. Fokusera på att fotografera. Men tankarna gick någonstans åt sidan, och till och med ner ...
  Alice påpekade klokt:
  - Och vad är vår fritid utan krig? Riktigt tråkigt! Se människor som robotar? Och vi är pigga och glada barn till den Allsmäktige ...
  - Och inte ond! - Angelica. - Varför skjuter du inte?
  Alice blinkade dumt.
  - Fingret slår till ... jag kan sakna ...
  Angelica sjunger här:
  - Jag missade första gången, ångrade mig andra gången, och tredje gången missade jag det, att farbrorn sjöng!
  Alice fortsatte låten:
  - Musiken spelar, trummorna slår - vaktposten Fritz förs till kyrkogården!
  Att spotta "Jagdtigers" -3 var av varierande effektivitet, men när de träffades, demolerade de allt i rad. "Nikolai" -3 sköt och träffade i farten, utan att ens tänka på målen. Försök dock, prova en sådan koloss. Ett ord - nazistisk fakyu!
  Redan "Alexander" -4 fick sitt "hotell", tornet var vridet ...
  Alice försöker trycka på avtryckaren, men fingret vill inte böja sig. Dessutom är han svullen och flickan är så dum.
  Men här började Oleg Rybachenko, som alltid ville stödja sin flickvän i svåra tider, sjunga mycket högt:
  Sagovärlden kan vara ond
  Trots allt är magi också tvåsidig!
  Allt verkar vara bra ung
  Jag vill ha sanningen; lev i ära berömt!
  
  Men någonstans väver ett troll ett nätverk,
  En ond ande sätter fällor!
  Vi ska ut på en lång vandring
  De väntar på att vi ska testas, inte leksaker!
  
  Kanske är mossan fruktansvärt taggig,
  Jo, en näckros istället för en fälla!
  Blod snyftande tårar från molnen,
  Istället för en måne av blad, lyser en korsar!
  
  Men min vän är en lätt tomte,
  En väns lockar lyser av guld!
  Fe sa - pojken glider inte,
  Och sträckte ut ömma händer!
  
  Dal elf kompis svärd lektion,
  Lunge, rebound, varierande poser!
  Så att livets stam i det onda inte krymper,
  Du ger trollkvinnan två rosor!
  
  Dvärgsmeden smidde en sabel,
  Han säger till mig och ler med ett leende;
  Vill du ha ett härligt slut i striden,
  Det är nödvändigt att vara brinnande vän med fysisk kultur!
  
  Sammanslagna fyrtio strömmar i träning,
  Och äntligen blev damaskstål mig lydigt!
  Du skar först från knutträdet,
  Nåväl, då blir du en ädel krigare!
  
  Här kommer striden; med tomtarna
  Troll och ghouls ryter med dem!
  Men för mig är armén en familj,
  Och det finns ingen lust att undvika i en kamp!
  
  Jag minns rörelserna, bladets utfall,
  Den onda anden kvävdes av röd!
  Vi gav varelserna ett starkt blad,
  Vi ska bygga en värld, ren och ny!
  Pojken sjöng, och Alice ändrade taktik och stack långfingret på ett bara ben mot hunden på prickskyttegeväret ... Sålunda öppnade den nyaste metoden att skjuta.
  "Jagdtigers" -3 blev snabbt blind, och sedan öppnades en av luckorna, ett rakat huvud med en svart fläck över högra ögat stack ut.
  Angelica knuffade sina vänner mekaniskt i benet för att hindra henne från att skjuta och sköt av sig själv... Men ilskan visade sig vara en dålig hjälpare, kulan studsade förbi det där tjocka skyddet av en massiv självgående pistol. Nazisten befallde kallblodigt, och pistolen avfyrade igen och ... Ytterligare trettiofyra förlorade sitt torn och stack stolt ut ovanför skrovet.
  Alice försökte utan framgång, som en panter med en bränd svans, sparka sin fula vän med en spark. Så hon slog av sin attack med ett tydligt block:
  - Varför är du vit?
  - Vad gör du? Alice avfyrade blixtar från sina safirögon. - Vi kämpar för en gemensam sak, för hela den progressiva mänsklighetens frälsning och lycka, och den brinnande djävulen är avundsjuk på sin vän att hon utrotar nazisterna mer, och trycker på.
  Angelica skämdes och hon fann genast:
  - Och jag slog en mygga från dina ben. Du har redan förlorat för mycket blod, och han suger fortfarande jäveln!
  Alice rättade sin vän med illa dolt hån:
  - Myggan är ingen jävel, han är en leddjurs-okunnig!
  Angelica, som svar, visade sin tunga för sin snövita ängel - sjöng:
  - Jag ger kunskap, i hopp... Att en magisterexamen kan tilldelas en okunnig!
  Oleg Rybachenko avbröt sina vänner och gav till och med en röd smäll i ansiktet, hon förväntade sig tydligen inte en sådan fräckhet från pojken att hon förlät henne:
  - Ja, du skjuter, och gnäller, som kvinnor på marknaden!
  Angelica försökte svara, men den unge scoutöversten fick också en ormfångares reaktion och hoppade tillbaka. Men den eldiga djävulen ville uppenbarligen inte förlåta och rusade genast efter honom. Pojken hoppade över knölarna, solbränd, med knälånga byxor, bara fötter. Angelica är bakom honom.
  Alice bytte till skjutbanan. Tja, om hennes krigare behöver använda fingrarna på hennes bara graciösa ben som ett verktyg. De är trots allt så fingerfärdiga och flexibla att de inte klarar det värre än hennes händer.
  Fascistens rakade huvud splittrades från en exakt kula mellan ögonen ... Naturligtvis kan folk inte sikta med fötterna som vanligt. Här är det snarare intuition och koppling till jorden, som ger energin av ett läkande sår.
  Alice tänkte då att kanske om hundra år, när välmatade ättlingar kommer att läsa om sina äventyr, kommer många av dem att tänka: "barfota dårar." De rusar barfota, över taggar, splitter, trasiga tegelstenar, stenar och bränder ... Kanske kommer de masochistiska perverta också att säga.
  Och de vet inte att jorden, även tyska genom en bar sula, ger dem verkligt magiska krafter, från vilka sår läker förvånansvärt snabbt, fantastiska energiflöden, och viktigast av allt, en helt annan uppfattning om den materiella världen. Nämligen uppfattningen som gjorde henne till en övermänsklig prickskytt. Liksom Angelica, förresten, här tog hon, fast inte utan svårigheter, pojken och håller honom på armlängds avstånd. Även om Oleg Rybachenko inte längre är så liten, och väldigt muskulös och senig, en naturlig fästning tillsammans med livsviktig härdning.
  Barnet känner praktiskt taget inte igen skor, även om han och Alice i en svår frost på tjugo grader, till och med mer än en och en halv, högst två timmar, ännu inte kan stå i barfotaläge. Och så måste man röra på sig, och i ett bakhåll, i kylan, stelnar benen snabbt och väldigt smärtsamt.... Men Angelica tillbringar natten, gräver huvudstupa ner i snön och samtidigt i en baddräkt, eller t.o.m. bara i trosor. Och ingenting, inte ens huden blir blå, som om hon är snödrottningen.
  Alice hoppades att hon så småningom skulle kunna nå en liknande nivå av härdning. Före kriget levde hon i en familj som inte var fattig, hennes far var chef för distriktets verkställande kommitté, hennes mamma var ingenjör-ekonom.
  De hann inte evakuera, och föräldrarna verkade ha försvunnit ... Lastbilen som Alice körde på vände nästan från sprängvågen och hjulen skars av med splitter.
  Så tillsammans var de pojkar, då var hon fortfarande bara en pionjär, flyttade på egen hand österut.
  Men så sviker pojkarna dem, som bestämde sig för att slåss utan vuxna ... Jo, tjejerna ligger bakom dem.
  Och så hamnade de i ockupationszonen ...
  Flickornas liv var hårt. Alice, lämnad ensam, var tvungen att arbeta som arbetare ... Och det här är ett helvete, även om ... Lyckligtvis skämde hennes föräldrar inte bort flickan för mycket, hon hade erfarenhet av fysiskt arbete, men inte så utmattande.
  Och arbetarna arbetade hårt, två tredjedelar av dagen ... Naturligtvis på våren, sommaren och hösten lärde sig Alice att gå i bomullsklänning och barfota, precis som nästan alla barn i yrket. Till och med polisernas och de äldres familjer försökte vara så blygsamma som möjligt.
  Men Alice, som medveten från första början, letade efter förbindelser med tunnelbanan och försökte uppfylla det ena eller det andra uppdraget.
  Som tjej, med snövitt hår och ett änglalikt ansikte, var hon idealisk för rollen som budbärare eller scout. Hon har ett utmärkt minne, hon kan tyska och engelska som till och med studsar av hennes tänder, och du ser sådant att ingen kommer att tro att flickan tar död på Fritz.
  Alice stampade sina små, härdade av långa promenader längs dussintals vägar, och märkte allt ... Men hon stannade inte där. Hon ville döda dessa jävlar, speciellt efter att hon blivit ordentligt piskad, och trodde att hon var en tjuv.
  Så varför inte ta med lite sprängämnen i korgen?
  Som scout lyckades hon en gång kopiera "den kungliga tigern", som anlände till Polen redan i december 1955 ... Det var då flickan frös till ganska mycket, så det var i hård frost bara med bastskor på bara fötter, den punishers hundar plockade i en trasig fårskinnsrock, men .. Hur som helst, hon nysade inte ens fast hon skakade, efter decembernatten var det starkt.
  Och prickskyttens karriär fick en bra start... På kort tid blev hon en ledare bland fighters. Och det var inte bara en fenomenal noggrannhet, utan också en jaktinstinkt.
  Sant, Alice vägrade kategoriskt att döda tonåringar och kvinnor ... Kanske var det därför de inte hade bråttom att göra en hjältinna av henne!
  Men nu var alla som försökte sticka ut huvudet ur luckan för att peka på ögat ålder och rutinerade fascister. Och tyck inte synd om dem...
  Men Angelicas förmögenhet bestämde sig för att hämnas hennes avund, och en fragmenteringsprojektil exploderade. Oleg Rybachenko blev inte ens repad, men den brinnande krigaren, efter att ha slagits ner, blev anständigt skuren. Flera fragment genomborrade hans bröst, träffade hans armar, ben och till och med ett litet skär i tinningen.
  I bröstet och axlarna gjorde det rejält ont, men Angelica reste sig ändå och gick och försökte hålla sig rak. Samtidigt, och förbannande:
  - Här är djävulerna! Hitleriter som inte känner till proportioner! Eller grundläggande skam!
  Oleg Rybachenko, som inte skadades, förutom blåmärken när han föll från sprängvågen, noterade sarkastiskt:
  - Och på skammens bekostnad, det stämmer - ta skydd!
  Pojken blinkade hånfullt. Angelica var faktiskt nästan naken, hennes uniform slets av och skars och blod droppade från henne. Kroppen var synlig i all sin skönhet. Väldigt muskulös, men samtidigt kvinnlig, musklerna är som tråd, ådror och senor verkar väldigt skarpt, och det verkar som att detta är en staty av gjuten stål av Amazonas. Animerad på samma gång av krigsguden Ares.
  Alice visslade.
  - Wow! Tja, du fattar!
  Angelica log överseende.
  - Jag har väldigt starkt kött! Vad som är död för en tysk är stort för en ryss! Så var inte rädd "Snövit", det kommer bara att göra mig förbannad, men det kommer inte att slå ner mig!
  Alice sa:
  - Vårt infanteri och stål, stridsvagnskavalleri har redan brutit sig in i fortet. Vadå, här jagar vi eller i stan?
  Angelica vände sig plötsligt mot pojken:
  - Och vad ska Maksimka säga?
  Den unge scouten, som skakade sin blonda lugg och klämde sin solbrända näve med framträdande knogar, sa resolut:
  - Naturligtvis till Berlin, annars blir Hitler fångad utan oss! Fiskaren letar efter platser som inte är de mest tillgängliga, men de mest lönsamma!
  Alice tog av sig en annan Fritz som stack ut ur tornet som hade överlevt beskjutningen och gnuggade snittet, men redan nästan stängt sula, förklarade:
  - Och vad? Det är ingen mening att kläcka ägg nära glaciären ... Du måste hitta en varmare plats!
  Oleg Rybachenko sjöng ivrigt:
  Fosterlands själ, ägna hjärtat -
  Bränn hela din kropp i strid utan ett spår!
  Värdighet och ära, behålla, dö;
  Världen framför - nu rasar kampen!
  Angelica klappade pojkens bara axel med en förhård hand. Oleg Rybachenko ansträngde sin press och demonstrerade brickorna. Det var uppenbart att pojken, efter att ha gått upp i vikt, snart skulle förvandlas till en stark och stilig ung man. Mer exakt, inte så snart, mer än fyrtiofem år kvar tills hon växer upp, till en ung man.
  Alice föreslog:
  - Du Oleg Rybachenko är ingen prickskytt, du kanske flyttar ifrån oss lite... Eftersom du är scout, gör spaning!
  Pojken blev kränkt:
  - Tror du att jag är en alfabetisk börda?
  Angelica avbröt bråket:
  - Olezhka kommer att springa före oss. Och vi följer honom så här, som gäss i streck.
  Pojken höll med omedelbart.
  - Det kommer! Löpande mars...
  I själva staden var striderna envisa. Några av gatorna var breda. "Nikolai", "Alexander" och självgående vapen av alla slag rörde sig längs med dem. I synnerhet SU-100. Denna självgående pistol ser ut som en stridsvagn uppkallad efter Nicholas II, men med en kraftfullare pistol. Den ansågs vara den bästa tankförstöraren, dök först upp relativt sent, när kriget redan brände ut, och hade inte tid att ha en betydande inverkan på stridernas gång.
  Men från nazisternas sida dök det upp en stridsvagn, som, om den hade satts i militär produktion i tid, utan tvekan skulle försena det tredje rikets nederlag under lång tid.
  Men vem som helst av er, som tittar på den ynkliga syn som är det nuvarande demokratiska Europa, kommer förmodligen att tänka, men under nazisterna skulle homosexuella och "svarta" inte ha fått fritt spelrum!
  Och här är AG-25-tanken, liten, tillplattad som en sköldpadda med en lång Panther-munkorg. Han skjuter från denna pistol mot "Nikolai" och bryter igenom skrovet från ett avstånd av 2 kilometer. Visar tydligt fördelen med en hög initial hastighet för en underkaliberprojektil, och placeringen av växellådan direkt på motorn och besättningen i liggande position ...
  Nikolaev-skal matas in i frontpansar 150 mm tjockt i en stor vinkel av rationell lutning och ... rikoschetter.
  För trettio ton vikt är tanken anständigt skyddad och du kan inte ta den, oförskämt.
  Alice, efter att ha klättrat upp på taket av ett förstört hus, tittar på när två AG-25:or gick in i striden med en kolonn ryska Nikolaev-3:or. Tyskarnas bilar var kvicka, manövrerbara och hoppade snabbt ut. Frontrustningen är verkligen ogenomtränglig ... Ja, sidorna är fortfarande bra 100 - millimeter och i en vinkel på fyrtio grader från horisontalplanet. "Panther" med sådana uppgifter 1955 skulle vara oövervinnerlig. Och nära Warszawa skulle de tsaristiska trupperna behöva dra sig tillbaka ...
  Men AG-25 behövde lyckligtvis inte bli andra, eller snarare tredje världskrigets bästa stridsvagn. Och två bilar, inte så starka att stanna femtio.
  SU-100:orna försöker rikta in sig på Fritz pansarbilar, men nazisterna svänger sina fordon från sida till sida. Speed Thugs: 700 hästkrafter för 30 ton vikt, ger hyfsad hastighet, speciellt på motorvägen. Det finns tolv växlar i en låda monterad direkt på motorn, de omvända borträknade, vilket gör att bilen kan lämna i händelse av ett hot.
  Det finns också bara fyra SU-100, de skjuter, en träff... Men rebounden, den cementerade pansaren har en mycket stor vinkel, och tjockleken är hyfsad... Fritz-bilarna skjuter som svar, men de får det också .
  Alice, vars högra pekfinger redan har flyttat iväg, bryter optiken igen. Den snövita jungfrun blottar sina tänder och hotar med knytnäven:
  - Här kommer det att vara för dig!
  Angelica vakar över slagfältet. Sex "Nikolaev" -3 slogs ut i skrovet, men det finns en chans att bilarna återgår till tjänst. Kaliberprojektilen är liten, med tjocka väggar och är inte så destruktiv. Det är sant att en detonation inträffade i en av bilarna och den började kräkas.
  SAU-122 fick också sin portion, den var genomborrad och den brinner ...
  Alice slog också den andra och flinade illvilligt...
  - Det är så de nu är blinda!
  Den rödhåriga hon-djävulen tvivlade:
  - Åh är det? Tror du på deras blindhet!
  - Jag saknar inte! Snövit knäckte.
  Ja, och det verkar de också vara! Angelica petade med fingrarna i riktning mot bilarna.
  Faktum är att AG-25:orna fortsatte att skjuta var femte sekund och kastade ut en projektil från sina halvautomatiska kanoner.
  Samtidigt smetade de sällan ut det, de fick det själva, men de höll slaget ... Tydligen var rustningen av hög kvalitet. Så SU-100 kom in i kåren ... Böjd ...
  Alice var inte det minsta förvånad:
  - Har jag verkligen saknat ... Det är klumpigt, eller så påverkar sår mig.
  Snövit sköt igen och tittade på resultatet av skjutningen med skarpa ögon. Angelica sköt också i deras ögon ... Men nej, det tog inte.
  Alice viskade en bön:
  - Kula, kula var korrekt, vi är för Saken, för Kristus!
  Nej, det missar inte, det är bara att optiken skyddas av för tjockt och högkvalitativt pansarglas. Snövit insåg detta snart nog... Och spåren av de tyska mirakelstridsvagnarna sprängdes av granater. Så gångjärnen smulas sönder över hela asfalten. Man kan till och med säga - absurt! Tankarna är immobiliserade, och i teorin skulle det vara nödvändigt att ta sig runt, men de uppvärmda sovjetiska fordonen kör vidare och överöser dem med granater ...
  När det är många träffar är det här många lätta slag i handskar mot huvudet. Från första gången skär det inte ner, men sedan ackumuleras det gradvis, och det finns något sådant som en teknisk knockout.
  Så är rustningen, den delar sig från en serie träffar och smulas sönder ... Det är därför trenden med supertunga fordon inte vann i världens tankbygge. Även om det verkar som du kan göra skydd av högsta klass.
  Emellertid gick Storbritannien i Churchill-stridsvagnen vägen för att stärka rustningen, även till skada för beväpningen. Endast Challenger var en harmonisk maskin i proportion (eld-pansar-manöver). Men i detta avseende har tankar alltid varit innovativa. Även när det gäller sammansättning förblev AG-25 oöverträffad under tredje världskriget.
  Men den har redan "begravts". Alice och Angelica bytte mål och började arbeta med infanteri, kanoner och Faustniks.
  Nu kämpade krigarna direkt i själva Berlin. Det fanns många, många boy fighters. Och att vuxna slagits ut redan i tidigare strider, och nu har alla hanar mobiliserats, från tio års ålder, eller ännu yngre.
  Flickorna kämpade också, men inte i massor. Ändå var Hitler, vilket monster han var, inte en anhängare av att skicka kvinnor till fronten, eftersom kriget ansågs vara en rent manlig angelägenhet. Men när det gäller att försvara huvudstaden kan det finnas undantag från reglerna.
  Alice undvek att skjuta pojkar under sexton i princip. Även om några av de utblåsta Fritz var ganska skickligt med faustbeskyddare.
  Det var många förluster bland sovjetiska stridsvagnar och mycket infanteri. Andra hus var nästan överströdda med lik. Det finns många maskingevär i Berlin, och MP-74 automatgevär fungerar också effektivt. Tunnor och rekyllösa slår.
  Genomföra effektiv eld och ryska trupper. Här igen Elis attack. Rullande attackflygplan och kraftig eld från luftvärnsgevär och maskingevär.
  Ryska trupper utan paus försöker övervinna befästningarna med ett kast. Men försvaret är byggt starkt. Här är byggnaden tagen, en trefärgad flagga vajar stolt över den ... Och plötsligt, när den exploderar, faller väggarna ner och krossar olika fighters.
  Alice rynkar pannan tungt.
  - Landminor styrs av radio. Det finns också minfält som sappers inte kan se.
  Angelica, som sköt ofta och nervöst, grimaserade av smärtan i sina många sår, gurglade argt, instämde:
  - Ja, Fritz skapade problem. Speciellt tankpelare ... Här kommer tydligen gatorna att behöva hällas hårt med bly och blod!
  Alice plockade upp en gammal man. Han tappade faustpatron, vapnet flög ner och exploderade vid sammanstötningen och höjde en hög med damm. Bakom honom kraschade, skakade fötterna i bastskor (!) Och farfar själv. Hans karriär är över. Och av järnkorsen att döma var karriären strålande, det fanns till och med ett riddarkors av järnkorset. Det är till och med märkligt att en sådan kavaljer valde en Faustpatron som ett vapen, med vilket starka pojkar oftast är beväpnade.
  Angelica upplevde inga speciella fördomar och sköt den unge faustisten, blottad bakom muren, i hans barfota. Pojken föll, hans ben bröts och han stönade högt. Den rödhåriga djävulen, avslutade i bakhuvudet och märkte:
  - Barmhärtighet i krig, till skillnad från en offentlig flicka, kostar mer, men kan inte ge tillfredsställelse!
  Alice svarade:
  - Endast en person med en verkligt upphöjd ande tvekar inte att visa barmhärtighet mot de fallna!
  Angelica fnyste föraktfullt.
  - Här är du igen Snövit och flaxar med tungan. Kan du inte säga något smartare?
  Alice sa strängt:
  - Är det verkligen tapperhet att döda ett olyckligt barn?
  Angelica fnyste av ännu större förakt.
  "Var du inte själv ett mordiskt barn?" Och nu är du fortfarande en minderårig tjej, inte kysst av en man. Så starta inte säckpiporna, utan skjut hellre! Ofta och bra. Och tyck inte synd om blåsarna, de tycker inte det minsta synd om dig eller våra soldater!
  Alice, istället för att svara, ändrade sin position ... I en stor, om än ganska förstörd stad, har en krypskytt vidsträckt, många mål, många offer.
  Och det finns många barfotapojkar, gripna av en patriotisk impuls att skydda Berlin. Och ibland är de inte särskilt välbeväpnade, vapen, fauster, molotovcocktails, men de slåss desperat. Däremot är gäng pojkar redan synliga - bundna av ryska soldater.
  Men här är en av pojkarna i en trasig tunika, lyfte upp händerna och liksom gick för att kapitulera. Hans bleka, utmärglade ansikte, med blodiga pissage och insjunkna kinder, var sträng och fullt av förtvivlan.
  De ryska soldaterna sträckte ut sina händer mot honom... Pojken drog något och exploderade genast med ett vrål! Fragment flög långt och bitar av blodigt kött.
  Alice tänkte för sig själv, vad viskade den tyska ungen till slut? Bön till mamma, Gud eller helvetesmonstret Adolf Hitler? Vad drömde han om under de sista sekunderna? Vad kom du ihåg?
  Angelica sa dystert:
  - Det här kommer att avvänja oss från den dåliga vanan att fånga unga djur. Se hur de förstår tillgivenhet! Vi måste utrota hela den tyska nationen!
  Alice invände med eftertryck:
  - Inte! Det är inte rätt! Tyskarna är en stor och mycket begåvad nation. Och om det finns degenererade bland dem ... - Snövit, då han såg att hennes partner tog en tjej med ett gevär under pistolhot, petade henne i sidan. Våga inte döda ett barn! Hon är bra.
  Angelica slog brutalt, som en hungrig och sårad (och hon är verkligen sårad!) panter. Hennes blick blev stickande av hat.
  - Ser du inte, det är ett barn som skjuter på våra soldater!
  Alice protesterade resolut och petade pistolpipan mellan hennes runda och fylliga flickaktiga bröst:
  "Skjut mig då!" Eftersom jag skulle ha agerat i hennes ställe på exakt samma sätt, försvarat mitt fosterlands huvudstad!
  Angelica förbannade.
  - Kalvmörhet! Men det var därför du inte förbarmade dig över gubben, med riddarkorset, som många andra?
  Alice svarade utan att tveka:
  För det här är krig! - Och före Angelica, tillade hon. - Och i krig finns det regler - riddare dödar inte barn! Denna regel iakttas heligt i alla romantiska verk!
  Elddjävulen skällde som svar:
  - Fixa dig inte! Skjut bättre på gamla människor. Du gillar inte senilitet!
  Alice nickade ivrigt på huvudet.
  - Ingen betraktar en trädgårdsmästare som skär av gamla, avfallna skjuter ett monster. Men att förstöra de unga skotten är zapadlo!
  Förändringar skedde i bilden av slaget, "Salamandrar" dök upp på himlen som myggor på en eld. De attackerade de ryska Alekseys med all deras raseri och sköt från 30-millimeterskanoner. Sovjetiska piloter tog kampen.
  Alice ändrade sina prioriteringar och bytte skytte till flygande maskiner. I allmänhet är ett flygplan, även om det är lika monoblock som HE-162, en dyr bil, och dess förstörelse är mer värdefull än en infanterist eller till och med en SS-officer.
  Det var sant att det var tydligt här att utbildningsnivån för tyska piloter var oviktig. Förmodligen kämpar nybörjare som verkligen inte vet hur man styr och skjuter. Men oerfaren personal späddes ut med flera erfarna ess, vilket ställde till stora problem.
  Speciellt när man skjuter på lågmanövrerade Alekseys. Och fighteromslaget var väldigt sent. Om det inte också fanns PE-2:or som de försökte använda på taktisk nivå.
  Alice, efter att ha slagit ner ett par nykomlingar, koncentrerade sin eld på rutinerade ess. Det var viktigt: att slå ut så många gamar som möjligt, att inte låta dem bli föräldralösa ryska barn.
  Samtidigt upplevde den snövita ängeln ett så starkt andligt lyft att hon sjöng högst i lungorna;
  Vad är service till fosterlandet?
  Detta arbete - som ger oss glädje!
  Vi drar glädje - inspiration,
  Vi bryr oss inte om den nionde vågen av stormar!
  
  För fosterlandet slår hjärtat våldsamt,
  Alla måste kämpa för henne!
  Och så kommer en underbar saga,
  Där i kärlek det bara finns en hare - ett lejon!
  
  Men inte ett lejon blev plötsligt en feg hare,
  Tog bara upp modet snett!
  Vi behöver inte lida, lida,
  Moln borta - gnistra en gyllene stråle!
  
  Vi flickor är käcka krigare,
  Vi kommer att kämpa, hälsa till fosterlandet!
  När allt kommer omkring har vi en sådan anda och styrka,
  Vilka psalmer ärkeänglarna sjunger!
  
  Den här sången handlar om tapperhet om heder,
  Om helig kärlek, inte köttslig!
  Vi kommer att vara med Gud för alltid tillsammans,
  Demon bort med hopplös längtan!
  
  För mig, Kristus den store krigaren,
  Han är för rättvisa, vänlighet!
  Ja, vi tappade mycket blod
  Jag är ledsen för de fallna för livet, jag kommer inte att läsa om!
  
  Men vi behöver inte räkna förluster,
  Herren den allsmäktige kommer att återuppväcka alla!
  Kommer att ge ut en generös, hans belöning,
  Stärk vår styrka, svärd och sköld!
  
  Den modige är faktiskt odödlig,
  Den innehåller kärnan i detta liv!
  Lycka kommer till oss, tro på det,
  Knäck motståndaren med ilska!
  
  Världen är ibland som ett helvete,
  Ingen ordning, samvete, kärlek!
  Bitra, vissna körsbär,
  Hela balansen - mörkret av minus, nollor!
  
  Men lyckan kommer snart till jorden,
  Människan är skaparen av sitt eget öde!
  Det kommer att finnas liv och död i mäktig kraft,
  Låt oss göra det som förfäderna inte kunde!
  Alice, utan någon överdrift, skrev historia, slog ut märken, som att stoppas på en symaskin med skott, från de mäktigaste Luftwaffe-jaktplanen, och resten av de tyska piloterna, efter att ha förlorat resterna av sin kämparanda, drog sig tillbaka i rädsla.
  Ensamma i detta ögonblick attackerade flickorna igen. Två långa SS-män och ett par starka pojkar från Hitlerjugend smög fram till dem och ... Istället för att dra fördel av krigarnas överdrivna entusiasm för att skjuta mot luftmål för att skjuta prickskyttar från ett bakhåll, bestämde de sig för att ta dem levande . Eller kanske den fantastiska skönheten, som blev ännu mer erotisk på grund av flickornas sår och trötthet, fick deras önskan att använda fångarna för sina egna syften.
  I vilket fall som helst, ett rumpslag i bakhuvudet gjorde Alice, som var i ett verkligt trans, invalidiserat under en lång tid, sedan rusade Fritz mot den långa Angelica.
  Men den brinnande djävulen, även om han var svårt sårad, förblev den farligaste motståndaren. Hon mötte reflexmässigt den enorma SS-mannen med ett piskande slag i ljumsken. Han hickade, munnen vidöppen, dreglande strömmade ut och detta kadaver skulle flyga från taket. Ja, hur det kraschar i tegelstenar ...
  Angelica undvek skottet från en annan fascist och slog honom med armbågen i den nedre högra punkten av hakan, i en vinkel mot mitten. När du slår så där kan även ett milt slag slå ut en fighter med stor textur. Och Angelica slog professionellt, med vridning av kroppen och vridning av axeln.
  Käken sprack, nazisten föll i en djup, nästan dödlig knockout. Två pojkar från Hitlerjugend med ekollonlappar öppnade munnen och andades ut:
  - Åh, Rush-hjälte!
  Sedan rusade de mot henne och viftade med sapperspadar. Efter två jättar verkade tonåringar som inte såg äldre ut än fjorton eller femton ut inte skrämmande. Det är sant att ekekollonen på kragarna sa att det här var en elit- eller kommandostab. Om Angelica var en vanlig soldat skulle dessa pojkar vara ett hot. Men för en sibirisk kvinna härdad av glödhett järn och bly är dessa frön.
  Angelica gjorde en bedräglig rörelse, och en vän, som vände på smalbenet som en solfjäder och hakade på pojken, flög upp och ner, blinkande sportstövlar på spikar av legerat stål. De är helt klart inte lokala barfota. Men en annan pojke försökte slå henne med foten, men uppenbarligen utan framgång, eftersom han själv flög iväg och kraschade med ryggen smärtsamt. Angelica sammanfattade:
  - Det här är Rush-hjältens teknik!
  Och Oleg Rybachenko fångade under tiden Adolf Hitler. Führern försökte komma undan på ett flygande tefat, men hans heroiska unge sköt ner från en speciell slangbella med en bit antimateria. Och lyckades bryta igenom den laminära strålen.
  När Führern och flera av hans vakter försökte lämna, kom den heroiska ungen ikapp dem. Med en smäll mejade terminatorpojken ner Führerns vakter.
  Och han fångade Hitler själv med bara tårna på en barnfot vid näsan. Och kastade ner honom.
  Den 30 april 1957 var kriget med det tredje riket nästan över.
  Oleg Rybachenko fick Rysslands högsta ordning: "Jesus Kristus" blev äntligen en general. Medan man fortfarande är pojke.
  Ryssland annekterade alla världens länder. Och skapade ett världsimperium.
  Det förekom flygningar till andra planeter i solsystemet.
  Medicinen släpade något efter och Vladimir den tredje dog plötsligt 1992, vilket korrigerade femtiofyra år - vilket överträffade varaktigheten av Ivan den förskräckliges regeringstid.
  Kungens elvaåriga barnbarn George den Förste besteg presto. Och hans mamma Maria blev regent. Tills han var arton år.
  Oleg Rybachenko tjänstgjorde i hundra år, men avgick inte. Efter 2004 började pojken växa. Och 2010 blev han en sexton år gammal, mycket stilig, skägglös, men extremt muskulös ung man. Och så förblev han i denna underbara ålder av sexton. När kvinnor älskar dig, men du behöver inte raka vadstället.
  År 2021 började den första mänskliga flygningen utanför solsystemet.
  För nu måste det ha tagit väldigt lång tid.
  Oleg Rybachenko, som en odödlig, blev befälhavare för den första interstellära expeditionen. Den eviga ungdomen gick lätt med på det. För honom gick tiden fortare än för andra människor, och han var inte rädd för ålderdom.
  Terminatorpojken sjöng en hel dikt innan starten och komponerade direkt i farten;
  Jag är en pionjär i sovjeternas land,
  Och samtidigt, tsargeneralen ...
  Jag kan ställa Rysslands fiender till svars,
  Wehrmacht slets isär!
  
  Den barfota pojken slog sönder nazisterna,
  Rysslands fiender kyligt utrotade ...
  Nej, döm inte barnet strikt,
  Den heliga staven själv valde honom för strid!
  
  Och där han bara inte var klarsynt,
  Vilka strider har pojken inte varit med om...
  En snödriva bränner ett barns bara fötter,
  Han är på något sätt till och med Guds ideal!
  
  I strider vacklade skansarna,
  Killarna kämpade mot den ilskan och uppskattade...
  Ryska soldater kämpade mycket tappert,
  Öppnade ett konto, det finns redan en straffavgift!
  
  Jag var en pionjär i hårda strider,
  Kastar granater barfota...
  Och kysste flickan rakt på läpparna,
  För uppenbarligen är jag ett coolt barn!
  
  Men tyskarna är bara fanatiker,
  De är verkligen underbara fighters....
  I strid har pojken redan blivit officer,
  Farfar och fäder är stolta över pojken!
  
  Jag låter inte nazisterna besegra fäderneslandet,
  Jag kommer att ge Fritz Rus för att övervinna det ...
  Jag tror att vi kommer att leva under kommunismen,
  Oövervinnerlig rysk hjältebjörn!
  
  Jag slogs mot Japan som pojke,
  Jag växer inte upp, för för ett århundrade pojke ...
  Fångade den som var en mäktig klump,
  När allt kommer omkring är människan längre än apor!
  
  Flickorna kämpar också barfota,
  När allt kommer omkring är det bekvämare, och stövlarna är täta ...
  Ibland finns det stjärnor som fat
  Mikado kommer att bli en tapper kaput!
  
  Tja, fascisten ska ge dig en granat,
  Hon kommer att bryta med dödlig kraft ...
  Jag ska sjunga en serenad för flickan,
  Och vi kommer att flyga till stjärnorna!
  
  Ryssland är en härlig makt,
  Hon är vacker och färgen på våren ...
  Ryssland och Guds härlighet väntar oss,
  Fast jag är ett barn, evig och barfota!
  
  De slogs med Wilhelm och häxor med mig,
  Om att besegra Kaiserregementen...
  Nåväl, nu är fienden blek,
  Björnen blottade sina vassa huggtänder!
  
  Våra Komsomol-medlemmar är inte sämre,
  De är skönheter, de kommer att slå med en knytnäve ...
  De gick till fronten på egen hand,
  Tja, fienden kommer att bli en skitstövel!
  
  Och där vi bara inte utkämpade strider,
  Vi högg coolt med fiendens svärd ...
  Och så specifikt gav vi Hitler,
  Vilken enorm snöstorm!
  
  Ryssland är Svarogs moderland,
  Hon reste sig direkt från ruinerna...
  I Gud är allt starkare än det snälla,
  En rysk kerub svävar över oss!
  
  Flickor älskar att slåss barfota
  Och de är starkare, vet inte att hitta ...
  Jag har granater i en stark väska,
  Vi kommer att kunna ta oss in i Berlin med en tank!
  
  Att vi grabbar var med i dessa strider,
  Vi räddade fångarna från snaran ...
  Vi kommer snart att se kommunismen ges,
  Länder redan kunglig tapper familj!
  
  Hemlandet kommer att bli högre än de vackra stjärnorna,
  I den lyser våra flickor som en kvasar ...
  Det är farligt att slåss med min tjej
  Hon slår ett hårt slag!
  
  Tja, vad fick nazisterna svårt,
  Från oss sprang du Fritz på en gång....
  Snurrar rasande mil
  Vi slår dig inte i ögonbrynet utan i ögat!
  
  Vi hedrar Rod och ber till Svarog,
  Vi älskar Lada - de stora gudarnas mor ...
  När han går på en svår väg,
  Du behöver inte slösa med ord!
  
  Ryssarnas rikedom kan helt enkelt inte mätas,
  Hon vet inget slut...
  Vi måste tro på kärlek från Gud,
  Vi är trots allt inte skuggan av vissa myror!
  
  
  Säg att bröderna kommer att vara tillsammans med Ryssland,
  Vi kommer att besegra alla och skydda de svaga ...
  Även om vi ibland minns med sorg,
  Men vi kommer säkert att återuppväcka de fallna!
  
  Mitt Ryssland, du är ett heligt land,
  Du kommer inte att bli vackrare i världen...
  Flickan springer barfota genom snön,
  Hon ser inte mer än tjugo ut!
  
  Jag tror på oändlig seger
  Att Ryssland kommer att blomstra för alltid...
  Att det blir gott kött till middag,
  Vad kommer inte att komma till vår landtjuv!
  
  I Ryssland kommer allt att blomma, tro mig,
  Och låt oss flyga på skämt till Mars...
  Vi började själva tro på domarna,
  Och allt i fäderneslandet kommer att vara högsta klass!
  
  AMERIKA VAR FÖRST I KAMPEN
  Den 20 april 1941 förklarade USA krig mot Nazityskland. I den här historien kunde Roosevelts nerver inte stå ut, och han, under påverkan av den allmänna opinionen, bestämde sig för att gå med i massakern. USA anklagades ständigt för att försena inträdet i kriget under lång tid och öppnade i allmänhet inte en andra front.
  Även om inte ens under det fyrtiofjärde året kastades de allierade i havet som ett resultat av tur. Och sedan gick USA in i kriget utan att vara förberedd. Führern beslutade att skjuta upp Barbarossa-planen. Dessutom ansåg han att Sovjetunionen är en mycket svårare nöt att knäcka än man kan bedöma av det finska företaget.
  Och först ockuperade nazisterna Jugoslavien och Grekland. Och så ön Kreta.
  Men det avgörande slaget gavs den 22 juni 1941 till Malta. Ett stort antal flygplan, inklusive bombplan, deltog här. Och så kom landningen. Den här gången mer organiserad och framgångsrik.
  Malta har fallit och tyskarna avancerar igen. Denna gång i Libyen. Där ytterligare fyra stridsvagnsdivisioner har satts in. Och Rommels knytnäve krossar de brittiska positionerna. Pal Tolbuk. Och sedan i augusti och början av september erövrades Egypten.
  En bataljon av vackra flickor från SS "Wolves" deltog i striderna. De slogs barfota och i en bikini. Och deras bara sulor brände sanden i Sahara. Men tjejerna från detta kämpade bara mer effektivt.
  Egypten föll... En del av de tyska trupperna flyttade till Sudan, och en del gick till Palestina och Irak.
  Samtidigt tog nazisterna Gibraltar och började överföra sina trupper till Marocko och erövra Afrika.
  Det bör noteras att Hitler och Stalin höll ett personligt möte i Stockholm. Och där försäkrade Stalin om sin vänliga neutralitet och sa att Sovjetunionen inte behövde för mycket. Men han vägrade gå med i kriget.
  Führern bestämde sig för att ta en chans och underkuva Afrika. Detta skulle ge både råvaror och slavar till industrin. Och du kan åka till Indien genom Iran.
  Tyskarna erövrade Irak och Kuwait och på vintern ockuperade de hela Mellanöstern.
  Där paddlade vargtjejerna med sina bara fötter. Och i våras började en kampanj genom Iran till Indien.
  Wehrmacht, liksom horderna av Djingis Khan, gick genom Persien och flög in i Indien. Japan krossade Amerika och Storbritannien på andra fronter. Nära Midway blev amerikanerna hårt misshandlade. Och den hawaiianska skärgården fångades av samurajer.
  Japans framgång i slaget vid Midway underlättades av fyra ninjatjejer som sköt ner alla amerikanernas plan som försökte attackera fartygen i landet med den stigande solen.
  Japan vann en jordskredsseger. Tjejerna kämpade också barfota och bara i bikini, och det gjorde deras kroppar så känsliga. Och speciellt till flygplansvibrationer.
  Och de krossade amerikanerna mycket häftigt ... Under sommaren och hösten det fyrtioandra året erövrade Wehrmacht hela Afrika och länderna till Burma och förenade sig med japanerna.
  Kolossala resurser var under kontroll av Tyskland. Dessutom blev den begåvade Speer den kejserliga ministern för vapen och ammunition.
  För att öka lufttrycket på Storbritannien i januari 1943 förklarade Riksdagen "Totalt krig".
  Flygplansproduktionen ökade snabbt. De mer avancerade Yu-188 bombplanen och stridsbombplanen Focke-Wulf, såväl som den kraftfullare DO-277, gick massivt in i serien.
  Tyskarna pressade Storbritannien. Våren 1943 dök ME-309 upp, som inte hade någon motsvarighet i beväpning och flygegenskaper. Samt en ännu kraftfullare Yu-288 och speciella landningsflygplan som kan flytta både planeter och sexmotoriga transportflygplan.
  Nazisterna jämnade bokstavligen Storbritannien med marken, och deras ubåtsflotta dränkte aktivt varje chip som seglade till metropolen. Och i augusti 1943 ägde en amfibielandning rum i Storbritannien. I striderna testades Tigers, Lions, Panthers, och till och med Tigers -2 och Mouse var mogna.
  Storbritannien föll ... Japanerna till sjöss slog USA och lämnade till och med över till amerikanerna en artär i Panama.
  Amerika, som var ensamt, bad om nåd. Roosevelt var ganska förbannad.
  Hitler gick inte med på fred, och hans trupper klättrade in i Kanada. Operationen för att erövra Island gick nästan utan förlust. Och så flyttade tyskarna genom Grönland.
  Det fyrtiofjärde året gick i hårda strider i väst. Det tredje riket hade jetflygplan. Inklusive bombplanen. Fruktansvärda fyra bombplan Yu-488, och jet "Arado", överfall modifieringar av fordon.
  Dessutom var propellerdrivna flygplan som bäst, i synnerhet TA-152. Denna utveckling av Focke-Wulf var mycket framgångsrik och förstörde amerikanska bilar.
  Mer perfekt var den tyska MP-44 kulsprutepistolen och väteperoxidubåtar. Panther-2 blev huvudstridsvagnen och låg med huvud och axlar över de amerikanska Shermans. Tyskarna som helhet överträffade USA tekniskt sett och deras resurser gjorde det möjligt att ta in kvantitet.
  Bland de tyska essarna var Marseille ett sant fenomen. Han gjorde så snabbt mål att han var den förste i tre plan som tilldelades riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter två gånger. Och så för fyrahundra plan med Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och för femhundra Grand Cross of the Iron Cross.
  För sjuhundrafemtio flygplan belönades han med en särskild utmärkelse: Järnkorsets riddarkors med platinaeklöv, svärd och diamanter.
  Dessutom fick Marseille även ett militärt förtjänstkors med diamanter. Och för tusen flygplan fick han riddarkorsstjärnan av järnkorset med eklöv i silver, svärd och diamanter.
  Det var bara en skräck för USA.
  Tyska trupper passerade lätt Kanada, och nazisterna och japanerna gick genom Mexiko och attackerade USA.
  Det var som att leva i fästingar. Tyskarna pressade på. TA-400 bombade amerikanska städer och fabriker, vilket bokstavligen väckte total fasa. Och jänkarna gav efter för förkrossande slag.
  Tyskarna drog fram och amerikanerna krossade, särskilt stridsvagnsbesättningen på Gerda.
  Flickan tryckte på joysticksknapparna med sina bara tår och krossade amerikanerna.
  Hon krossade Shermans och bröt igenom deras torn.
  Och tjöt på toppen av hennes lungor:
  - Gerda älskar att döda! Här är Gerda!
  Och Charlotte, som en bar häl, kommer att trycka och skicka en dödlig flytning. Kommer att krossa fienden.
  Och skratta och blotta tänderna:
  - Jag är en rymdtjej!
  Här slår Kristina, och även med sina bara tår, bryter pansarvagnen.
  Och vråla:
  - Bortom de ariska gränserna!
  Magda skjuter också med kolossal noggrannhet, och med sina mejslade bara fötter.
  Och kurrar:
  - För kolossala krafters seger!
  Amerikanerna hade det väldigt svårt ... Det fyrtiofjärde året var en tid av nederlag och katastrofer för USA på alla fronter.
  Mer avancerade tyska självgående vapen i E-serien dök upp i strider, särskilt E-10 och E-25. Och de lätta och snabba gav jänkarna i hornen. När USA kapitulerade den 30 januari 1945 hade den första E-50 anlänt till fronten. Denna maskin var fortfarande ofullkomlig med en vikt på mer än sextio ton, hade frontpansar på 150 mm av skrovet och 185 mm av pannan på tornet. Och sidorna är 82 mm under backarna. Vilket är ungefär jämförbart med "Tiger" -2. Det är sant att motorn med en fläkt och en kompressor gav effekt upp till 1200 hästkrafter. Och pistolen var 88 mm 100 EL, och mycket exakt och pansargenomträngande.
  Och så slog fienden desperat.
  Och till sist dök ett flygande tefat upp. Eva och Gertrude, två barbenta och bikiniklädda tjejer, briljerade. Och det blev ganska häftigt med krossande åhörarkopior.
  Och så demolerades amerikanska flygplan.
  Men här är segern. Och tyskarna, tillsammans med japanerna, kommer att göra slut på Sovjetunionen.
  Invasionen är planerad till den 22 juni 1946. Vid det här laget hade tyskarna stämplat ett stort antal stridsvagnar i E-serien, speciellt E-50 förbättrades och motorn och transmissionen var ett block tvärs över och växellådan satt på motorn. Även underredet har blivit lättare och en del av elementen har flyttats ut ur skrovet. Maskinens höjd har minskat och vikten har sjunkit till fyrtiofem ton. E-75 blev också lättare till sjuttio ton och minskade sin massa. Och motorn blev kraftfullare i 1500 hästkrafter och gasturbin. Samtidigt är tjockleken på pansringen på tornets panna 252 mm, och sidorna är 160 mm under sluttningar. Och pannan på kroppen: 200 mm topp med stor lutning och 160 mm botten med stor lutning. Sidor på 120 mm och plus sköldar på 50 mm.
  Därmed blev E-75 en mer eller mindre löpande tank, samtidigt som den var perfekt skyddad från alla vinklar. Och han hade två typer av vapen: 105 mm i 100 EL piplängd och 128 mm i 55 EL piplängd.
  För stridsstridsvagnar är den första typen av pistol mycket bättre.
  Sovjetunionen stod vid det här laget naturligtvis inte stilla. Jämfört med verklig historia hade han ett femårigt försprång. Industriproduktionen under denna tid, enligt officiella uppgifter, nästan fördubblades. Även om det i verkligheten var ungefär en tredjedel överskattat. En hel del stridsvagnar och flygplan tillverkades. Om Sovjetunionen den 1 juni 1941 hade 22 600 stridsvagnar och ytterligare tre tusen tanketter och ett och ett halvt tusen självgående kanoner. Sedan den 1 juni 1946 tillkom ytterligare trettiotusen stridsvagnar. Naturligtvis tillverkades fler bilar, men den naturliga nedgången. Således har Sovjetunionen femtiotre tusen stridsvagnar i tjänst. Av dessa är den mest massiva T-34-76. Men det finns också lätta bilar. Och föråldrade BT och T-26, och andra tankar som fortfarande är redo för avveckling. Och ganska många tunga. Och alla visade sig inte vara lämpliga. KV-3 dök upp i augusti 1941. Vikten är 68 ton, och pistolen är 107 millimeter och projektilens mynningshastighet är 800 meter per sekund. Och i september, KV-5, också en 107 mm och 76 mm kanon. Och hundra ton. Och från mars 1942 kom KV-4 som vägde 108 ton in i serien, och samma vapen som KV-5, bara frontpansar var inte 170 mm, utan 180 mm. Mycket, men utan rationella lutningsvinklar. Dessa stridsvagnar E-50 genomborrade perfekt från ett avstånd av strid. Denna bil har frontalpansar med stora vinklar, och det är nästan omöjligt att bryta igenom tanken framför. Detta är inte en "Tiger" -2, de mer avancerade nyaste maskinerna har mycket mer lutningsvinklar.
  Sovjetunionen förde inga krig, efter Finland, och Stalin stack inte ut. Och tekniken i Sovjetunionen gick inte enligt de mest avancerade kanonerna. KV-serien gick också mot tyngre modeller. I februari 1943 dök KV-6 upp med en frontal pansartjocklek på 200 mm, beväpning med en 152 mm pistol och en 76 mm pistol, och en vikt av etthundrafemtio ton. Och i maj 1943, och KV-7 väger 200 ton, och tre kanoner på en gång: 152 mm och två 76 mm.
  T-34-76 lätt att tillverka och mångsidig tank först 1944 uppgraderades med 85 mm kanoner och ett större torn.
  T-34-85 dök upp. Och hon blev huvudmaskinen. Tillverkad i små mängder och lätta amfibietankar och BT - hjulspår. 1944 dök KV-8 upp, som vägde tvåhundrafemtio ton, och kanoner på 152 mm och två 85 mm. Men supertunga monster har inte rättfärdigat sig själva. Just Stalin fördes bort av gigantomani.
  Men tyskarna övergav de supertunga mössarna. Huvudstridsvagnarna var den mellanstora E-50 U och den tunga E-75. I små mängder även E-100. Samt självgående kanoner E-10 och E-25. De är små, men så mobila och effektiva.
  I Sovjetunionen, före krigets början, var det inte tillräckligt med självgående vapen ... I detta avseende släpade Sovjetryssland efter. Och hittills, av cirka två tusen, och de flesta av dem är i 76 och 85 millimeters kaliber. SU-100 dök inte upp ... Eftersom den praktiska erfarenheten av kriget inte räckte. I Sovjetunionen, efter KV-8 i denna serie, ökades inte vikten längre. KV-9 var beväpnad med 107 mm kanoner och två 76 mm kanoner. En KV-10 med pistoler på 107 mm och två 85 mm. Förutom T-34-85 hade Sovjetunionen inga framgångsrika stridsvagnar. Hjul-spår för kriget på Rysslands territorium passade inte bra. T-54, en mer avancerad, var fortfarande under utveckling. KV-11 dök upp bokstavligen på tröskeln till kriget. Att bekämpa tyska stridsvagnar med en 122 mm kanon och två 76:or, och en KV-12 med en 122 mm och 85 mm kanon.
  Kriget visade senare på KV-seriens ondska ... Den sista KV-13-stridsvagnen dök upp redan under kriget med en, men å andra sidan, en 203-mm pistol. Det var åtminstone något som kunde bekämpa nazisterna.
  Inom flyget släpar också Sovjetunionen efter: det finns inga jetflygplan. Sann skruv MIG-7 och MIG-11, och Yak-9, Yak-11 och LA-5 och LA-7 dök upp. Men sovjetiska flygplan är förstås ingen match för tyska jetplan. Och dessutom har nazisterna också diskotek. Som inte kan skjutas ner från handeldvapen.
  Och en hel rad olika sorters bilar. Och fighters, inklusive svanslösa "Gotha", och alla möjliga andra maskiner. Och ME-262 X, som har en hastighet på 1200 kilometer i timmen, och fem luftgevär. Och ännu kraftfullare med sju ME-362 luftpistoler. Och var man ska konkurrera med sådana Sovjetunionen. Och XE-262 är en mer avancerad och viktigast av allt billig jetjager. Och ME-1100 med vingar som ändrar svep.
  Och TA-283 med en lång flygkropp. Och en massa andra mycket kraftfulla och slagkraftiga saker.
  Och TA-400, och speciellt jet TA-500, som kommer att blöta alla och skämtsamt krossa alla.
  Och det här är, låt oss säga, monster.
  Och stoppa inte de tyska bilarna ... Hur de slår ...
  Det tyska flyget vid 2:30 Moskva-tid lyfte redan. Bevingade monster förberedde sig för att falla på sovjetisk mark.
  De tyska piloterna Gertrude och Adala, som slog sina bara fötter, klättrade in i en tvåsitsig XE-328, in i en jetmaskin - det här är ett monster med tio luftgevär.
  Regnet hade precis passerat och tjejerna lämnade graciösa, mycket tydliga spår av sina bara ben.
  De var så förföriska att tonåringarna som tjänstgjorde på flygfältet girigt slukade de bara fotspåren med sina ögon, och till och med pojkarna började svälla perfektion. I allmänhet var det många piloter - striderna visade att kvinnor, under lika villkor, har dubbelt så hög överlevnadsgrad än män. Och det betyder att de är effektiva. Och Hitler är naturligtvis inte en sådan person att tycka synd om någon.
  I det tredje riket självt infördes officiellt månggifte - rätten till fyra fruar. Detta är väldigt praktiskt. Men inte alltför passande i kristna traditioner. Inte konstigt att fascismen letar efter en ny form av religion. Hitler insisterar på att det ska vara monoteism, men så speciellt - med en pantheon av hedniska, urgamla germanska gudar. Naturligtvis är Hitler själv i detta pantheon placerad framför allt som en budbärare och budbärare för den Högste Guden.
  Så Fuhrern älskar förstås att odla sig själv väldigt mycket.
  Gertrude och Adala skjuter upp sitt mångsidiga attackflygplan mot himlen, som också kan spela rollen som ett stridsflygplan.
  Warriors är väldigt självsäkra. Ryssarna har inga jetflygplan, och det är osannolikt att de kommer att kunna motstå anstormningen av himlens tigrar.
  Gertrud morrade:
  - Jag är en riddare av en brinnande bäck ...
  Adala bekräftade entusiastiskt och blottade sina tänder:
  - Och jag ska matt alla!
  Tjejerna skrattade. De tryckte med sina bara klackar på pedalerna och snurrade på jetattackflygplanet.
  Det var fortfarande mörkt, men en strimma av ljus syntes redan i öster. Tjejerna visslade... Rysslands vidder flöt redan under dem. De kvinnliga krigarna fnissade och blinkade åt varandra. De är så extravaganta och vackra.
  Här lyfter sovjetiska bilar mot dem. Skruven Yak-9 är kanske den mest massproducerade maskinen bland de senaste släppen. Inte alltför beväpnad, men relativt billig och med lite rustning. MIG-5, snabbare, med maskingevär. MIG-3 är en tidigare modell. LAGG-7 är förmodligen den snabbaste och mest beväpnade fågeln. I den senaste modifieringen finns det så många som tre 20 mm kanoner.
  Men det här är alla propellerdrivna maskiner - jetflygplan har inte skapats. Och tyskarna känner sig väldigt självsäkra.
  Gertrude avfyrar tio luftkanoner. De träffade 30 mm och två 37 mm kanoner. De rusar som en brinnande virvelvind genom sovjetiska flygplan. De röda piloterna försöker dock smita och gå till svansen.
  Adala manövrerar just nu. Du kan inte ta en tysk bil frontalt, men att komma in i svansen är fylligt. För Sovjetunionen är attacken inte oväntad. Luftvärnskanoner har redan avfyrats. Exploderade skal lyser i mörkret.
  Tyskarna upplever en viss nervositet. Det verkade som att de redan hade sett så mycket att ingenting skulle överraska dig, men ... Sovjetiska piloter är modiga och är inte rädda för förluster. Inget som skrämmer dem. Men erfarenhet räcker inte. Det tyska planet kommer lätt ur dyket och skjuter ner den sovjetiska bilen. Slår sönder ytterligare en.
  Kraften hos tyska vapen är mycket stor. Detta är en komponent där Fritz har en enorm fördel gentemot Ryssland. Men nazisternas hastighet är kolossal.
  Adala accelererar och bryter framåt. Och Gertrude skjuter raketer mot fienden. Råd tas emot av tänderna. En del ammunition är riktad mot värme eller ljud.
  Adala viskar:
  De kommer inte att döda oss!
  Tjejerna snurrar sin bil... De försöker vara coola. Och så ramlar ett sovjetiskt jaktflyg ett närliggande tyskt jetattackflygplan. Och hur det börjar slita och splittras. Både himmel och luft.
  Gertrud viskade:
  - Galen död!
  Krigarna var tydligt förvirrade, och de kan rammas på det sättet.
  Tankar rör sig mot gränsen. Den legendariska besättningen av Gerda, Charlotte, Christina och Magda.
  Fyra krigare lyckades täcka sig med ära genom att slåss mot både britterna och amerikanerna. Under fientligheterna med Amerika behärskade skönheterna Panther-2-tanken. Ingen dålig bil, överlägsen Shermans både i beväpning och i frontalpansar. Den senare "Pershing" hade praktiskt taget inte tid att föra krig. Ja, och han är inte en rival för "Panther" -2.
  Sedan vann de fyra tjejerna den legendariska äran. Även om i allmänhet deras härliga väg började under det fyrtioförsta året. Himmler övertalade Führern att prova kvinnliga bataljoner i strider, från specialtränade arier.
  Striderna visade att kvinnor inte alls är en svag länk och vet hur man kämpar bra. Och samtidigt bära mindre förluster än män. Krigarna kämpade också i infanteriet och slog sina bara fötter på den heta sanden i Saharaöknen. Och bemästrade tankarna. Efter att ha testat "Tiger", i strider med Storbritannien.
  Panther-tankens öde visade sig vara intressant. I den verkliga historien spelade denna bästa och näst största stridsvagn i det tredje riket en stor roll i Pantsval. Alternativt slogs "Pantrarna" nästan inte. De var knappt i tid för attacken mot den brittiska metropolen. Mer avancerade och kraftfulla "Panthers" -2 gick in i serien för strider mot USA.
  Och nu har de fyra fått en ännu kraftfullare och perfektare "E" -50, kännetecknad av starka vapen och skydd.
  Krigarna kände sig mycket självsäkra. Styrningen av tanken är den modernaste med joysticks. Den senaste bilen. Även gasturbinmotorn. Men det finns också gott om "Panthers" -2. Trettiofyra är inte en rival till en sådan maskin.
  Gerda låg tillbakalutad i en fåtölj. Hon var bikini. Flickor är redan vana vid att slåss halvnakna. Öknens heta sand brände deras bara fötter, bergens småsten prickade deras nakna sulor. Men krigarna gick inte sönder alls och gnuggade inte av till puder.
  Besättningens befälhavare, som tilldelades många utmärkelser, väste:
  - Och nu är Ryssland emot oss! Nya äventyr och segrar väntar!
  Hon skakade på sitt snövita huvud. Naturblond, väldigt vacker och solbränd.
  Charlotte log.
  Den här tjejen hade kopparrött hår som brann som en låga. Också en skönhet, med en bronsbrun. I bikini, solbränd, muskulös. Med bara fötter, trampande på het sand och vassa stenar.
  Den eldiga djävulen anmärkte:
  - Ryssarna är kanske våra mest fanatiska motståndare!
  Christina höjde rösten. Hennes hår är koppargult, också brinner som en låga, men med en gyllene nyans. Och samma solbränna, muskler och skönhet. Uttrycksfullt och samtidigt mildt ansikte. Och en bikini. Ben som har stämplat milsvida på en hård och brinnande yta, men som inte tappat sin grace och släta linjer. De bara tårna är snyggt trimmade och mycket smidiga.
  Den rödhåriga tjejen frågade:
  - Varför tror du det?
  Magda svarade för henne. Den här tjejen har vitguld hår, honungsblond. Mycket vacker, muskulös, med ett uttrycksfullt ansikte och safir-smaragdögon. Benen är också härdade, med runda klackar och raka tår. Magda har kanske det ömmaste ansiktet, nästan saktmodigt, trots sin modiga haka. Gerda ser till exempel tuffare ut. Lite mjukare än Christina, och något perverst som häxan Charlotte.
  Magda sa:
  - De har ett totalitärt system som vårt. De är därför tuffare!
  Gerda log och svarade:
  - Sovjetiska stridsvagnar är ett gäng skrot. Vi ska inte vara rädda för dem!
  Magda svarade mjukt:
  - I KV-serien är det fullt av mastodonter. Speciellt KV-14.
  Tjejerna fnissade. Den sista tanken visade sig verkligen vara ett "mästerverk" - den tyngsta maskinen med tre kanoner: två 152 mm och en 122, med en vikt på trehundra ton, och en frontalpansar på 200 mm. En av de mest misslyckade modellerna inom tankbyggnad. Det gick inte alls att transportera en sådan tank. Och bilen är helt enkelt bortkastade pengar! KV-10(B) kom också in i serien - en maskin med tre 107 mm kanoner och en vikt på tvåhundra ton, en slags stridsvagnsförstörare.
  Inte den bästa idén att sätta två vapen på tanken. Och till och med fler än tre. Här visade Stalin förstås tyranni. Och störde landet kraftigt. Men en tank från Isov-serien utvecklades också. Men också enorma och tunga. Den enda skillnaden från KV-serien är ett försök att ställa rustningen på en rationell lutning. Men Röda armén förde inte krig, och därför förbättrades tekniken inte mycket. Och det fanns ingen stridspraxis att använda maskiner.
  I allmänhet använde tyskarna fyra års försening i jämförelse med den verkliga historien mer fruktbart.
  Rödhåriga Charlotte tryckte med sina bara tår på joysticken. Skjut mot gränsbunkern. En 105 mm granat träffade den sovjetiska pistolen och vände den. Stridsuppsättningen började rivas och granaten detonerade.
  Den röda häxan väste:
  - Jag är en fruktansvärd riddare - på dina knä vildar! Jag ska sopa bort fäderneslandets fiender från jordens yta!
  Och flinet av pärltänder och gnistan av smaragdögon. Tjejerna är verkligen top notch.
  Christina fnissade och svarade:
  Nu ska jag skjuta!
  Och sköt också mot fienden. En sovjetisk 76 mm kanon avfyrades. Granaten träffade den sluttande pannan på E-50 U med en tyngre pistol. Och rikoscherade av. Det bara ringde i flickornas öron.
  Gerda slog sina bara fötter och kvittrade:
  - Vilken passage!
  Och hon själv sköt nästa skott ... Tyska stridsvagnar sköt mot det sovjetiska befästa området. E-100 fungerade också. Den här maskinen visade sig också vara ett derivat av musen. Inte en bra idé för en tvåkanonstridsvagn. E-100 har redan utgått.
  Istället kommer överfallsmodifieringar av "E"-serien in i serien. Men den här fungerar fortfarande. Och skjuter projektiler.
  Charlotte fnissar gällt och skakar på barfoten.
  - Krig är ett fruktansvärt tillstånd, men det fängslar som en lek!
  Och flickan sköt, och mycket träffande.
  Christina blottade sina pärlande tänder. Hon är en köttätande, rovdjurspanter.
  Sovjetiska vapen skjuter, och framför dem finns minfält. Tyska teletankar rör sig. Och attackbombarna arbetar med ett vilt vrål.
  Gränsposter rullar runt. Hitlers horder korsade gränsen.
  Magda anmärkte inte alltför kvickt och knackade sin bara fot på rustningen:
  - Vi sopar bort ett starkt försvar, men stålpanik!
  Och så började kriget med Sovjetunionen. Vilket går från första början för Sovjetryssland så misslyckat.
  . DEL TVÅ
  Krigarna blinkade åt varandra. Det sovjetiska försvaret var ganska kraftfullt. Speciellt mycket min. Och detta försenade tyskarna. Men de lyckades ändå ta sig framåt.
  Bombplan arbetade på sovjetiska positioner och attackflygplan kom också från ovan. Rusar in i djupet av försvaret av Röda armén och TA-400 och TA-500, en av de mest formidabla modifikationerna av bombplanen. Så många som sex motorer, inklusive jet-motorer. Och de bombar och förstör sovjetiska städer.
  Gerda, skjutande, sa med ett leende:
  - I strid är vi djur, men med en mans sinne!
  Och sköt igen. Förstörde en sovjetisk kanon. I allmänhet är detta en tjej av högsta nivå. Och det är så coolt.
  E-50 sköt mot sovjetiska positioner, själv praktiskt taget utan att skadas. Bilens lutande pansar med cementerat stål gav utmärkta rikoschetter. Sovjetiska granater kunde inte ens repa tyskarna ordentligt.
  Christina kom ihåg testerna av "Tiger". Då var det den första masstillverkade tyska stridsvagnen. Inget av skalen kunde orsaka skada på tigern. Britterna föll under hans slag. Men här är en sjuttonfots kanon, genomborrad i pannan. Sedan dog tjejerna nästan. Och detta kom krigaren ihåg. Hur nära de var den beniga gumman med lie och kände hennes iskalla andetag.
  Flickan gned sin bara sula mot hörnet. Hon ville verkligen hoppa ur tanken och springa. Hon är en sådan direkt krigare.
  Christina sjöng med övertygelse:
  - Blå dimma, och överallt bedrägeri!
  Krigarna fnissade... Deras video var väldigt sexig och erotisk.
  Och pistolen fungerade och avfyrade. Hon tänkte inte ens på att sluta. Alla skickade skal efter skal. Dela upp de sovjetiska positionerna i chips och fragment.
  En sång ljöd från högtalarna bakom;
  Soldaten är alltid frisk
  Soldaten är redo för vad som helst ...
  Och damm som från mattor,
  Vi kommer ur vägen!
  Och sluta inte
  Och byt inte ben -
  Våra ansikten lyser
  Blanka stövlar!
  över den brända slätten,
  Bakom metermätaren
  De åker till Ukraina
  Soldatgruppscentrum!
  Och återigen faller kraften hos ett jetbombplan på sovjetiska positioner. Och återigen kastas förstörelse och hela befästa områden upp. Och vapnen flyger iväg åt alla möjliga håll.
  Flera dussin tyska stridsvagnar skjuter samtidigt och förstör allt.
  Gerda känns som en Bagheera på jakt. Här har den första sovjetiska försvarslinjen redan förstörts. Men Röda arméns soldater svärmar fortfarande och skjuter mot tyskarna.
  Bland kombattanterna finns också pionjärer. Unga leninister gick frivilligt med i Röda armén. De flesta av pojkarna är barfota och i shorts. De sliter sig själva, tjafs.
  Och pionjärerna dör...
  Charlotte, som ledde elden, morrade:
  - Och pionjärerna, det är grejen, hela landet tittade på!
  Hon sköt mot ryssarna och Christina väsande giftigt:
  - Vi ser ut som falkar, svävar som örnar!
  Och återigen släppte hon ut ett brinnande leende. Urtjusiga tjejer...
  Flera tyska stridsvagnar flyttade under jorden. Och de dök upp bakom de sovjetiska trupperna, orsakade panik och klottrande maskingevär. Nazisterna dök upp som myggor från en mardröm.
  E-50 såg rörelsen av trettiofyra genom optiken. Gerda blottade tänderna och började spetsa pipan. Sovjetisk maskin med ett litet torn T-34-76 och mycket mobil. Prova den här och skaffa den. Flickan är redan ganska erfaren, men den sovjetiska bilen är fortfarande till skillnad från den amerikanska Sherman.
  Och avståndet till ryskan är nästan fem kilometer.
  Tjejen kliar sig på sin bara häl, Charlotte kittlar den mellan tårna. Tjejerna fnissar.
  Då skjuter Gerda mot den ryska bilen. Skalet rusar väldigt nära, nästan skrapar rustningen ... Men fortfarande förbi. Gerda dunkar irriterat i metallen med knytnäven.
  Magda säger till sin sambo:
  - Du träffade kåren! Det blir lättare att ta sig dit!
  Gerda ger styrspaken till Magda och viskar:
  - Så du gör det själv!
  Magda sjöng entusiastiskt:
  - Jorden är i fönstret, jorden är i fönstret ... - Flickan tog joysticken med sina bara fingrar och tryckte på knappen och fortsatte att sjunga. - Jorden syns i hyttventilen!
  Och hennes projektil träffade precis basen på den sovjetiska stridsvagnen. Bilen sprack och splittrades. Det började brinna ... sovjetiska granater sprack inne i livmodern.
  Magda skakade på sina bara fingrar och kväkade:
  - Se hur jag fick det! Och du säger...
  väste Charlotte och blottade sina huggtänder.
  - Vi pratar igen, på olika språk!
  Nya sovjetiska bilar dök upp. Trettiofyra gick först. Rörliga och många bilar. Sedan flyttade vi från BT-serien. Detta är en föråldrad hjullarvstyp. De antidiluvianska T-26:orna gick också framåt, som inte kan annat än att repa tysk rustning. Kraftfullare och tyngre HF:are avancerade på slutet. Och många fotsoldater.
  Christina fnissade och morrade:
  Nåväl, vi ska visa dem!
  Tyska fordon öppnade eld från långt avstånd och försökte fästa det sovjetiska infanteriet till marken. De förstörde också stridsvagnar och andra levande varelser.
  Sovjetiska attackflygplan dök också upp på himlen: den berömda Ilys. De anföll den tyska formationen. Hitlers kämpar rusade mot dem. Det var en riktig soptipp. Tyska XE-262 jaktplan, mycket kvicka och kvicka med manövrerbarhet. De angriper sovjetisk teknologi och trycker som ett strykjärn.
  Charlotte sköt igen. Gick in i den sovjetiska BT och morrade:
  - Den här texten är ingen saga... Sagan kommer att ligga framåt!
  E-50 stannade och speglade den sovjetiska motattacken. Inte särskilt erfaren kommando kastade tankreserven faktiskt till slakten. Och ryska bilar blev påkörda - som höns i en plockning. Och de bekämpade dem grundligt.
  Gerda avlossade ett skott, bröt pannan på de trettiofyra och väste:
  - Vad är Skaparen - ett sårat helvete!
  Charlotte sköt också, efter att ha hittat målet, de sovjetiska bilarna rörde sig i en rak linje och flickorna lyckades skjuta. Och i allmänhet, dessa fyra av fenomenen.
  Den röda harpan sjöng:
  - Vårt gift dödar alla!
  Och krigarna fortsatte att skjuta och blottade sina tänder så starka och stora som hästar.
  Christina twittrade med övertygelse:
  - Vårt gift dödar alla!
  Magda, som slog de trettiofyra, skällde:
  - Det här är vårt resultat!
  Veronica, Oksana och Natasha, tillsammans med andra tjejer, lämnade inringningen. Bataljonen av flickor beordrades att dra sig tillbaka bakåt, eftersom krigarna praktiskt taget inte hade några pansarvärnsvapen. Stalenida Pavlovna hade erfarenhet av kriget och tjänstgjorde som volontär i Spanien. Och jag förstod att gränstrupperna inte kunde motstå stridsvagnarna i "E"-serien. Flickorna slog dock ut flera transportörer, men de drabbades själva av förluster.
  Nu skingrades bataljonen och drog sig tillbaka.
  Veronica, Oksana och Natasha, efter att ha kastat av sig sina stövlar, gick barfota och i ljusa blusar. Sovjetiska trupper är inte redo att slå tillbaka tunga stridsvagnskolonner. Och det finns helt enkelt inget att bryta igenom E-50-tanken. Enda chansen är att skada spåren. Men i den här maskinen är rullarna placerade på separata vagnar, och det är mycket svårt att inaktivera dem.
  Flickorna flyttade österut genom skogen, och i små grupper. De såg väldigt rörande ut. De kavlade ihop sina byxor, och i endast ljusa skjortor. Långt, blont, lätt lockigt hår rann ner. Bara fötter kittlas behagligt av gräset, och ibland uppstår stötar. Allt ser extremt erotiskt ut. Bröst syns genom tunna skjortor.
  Veronica, som krattar gräset med sin bara fot, säger irriterat:
  - Helvete - kriget har precis börjat, och redan måste du dra dig tillbaka!
  Oksana, vars blonda hår var något rödaktigt och flinade med tänderna, svarar:
  - Och jag hade inga speciella illusioner! Hitler erövrade nästan hela världen... Försök med en sådan folkmassa, du klarar det!
  Natasha skakade på sitt snövita hår och sa:
  - Alla vill behaga... Det är svårt att ha att göra med dem! Att vara trogen är inte lätt!
  Veronica nickade. Hennes hår är så gyllene och vackert. Hon är fantastisk.
  Men Victoria kom ikapp dem. En rödhårig tjej. Hår är som eld. Och så gripande. Vinden blåste och, som det verkar, är det den proletära fanan som fladdrar, ett sådant flammande hår.
  Victoria tog av sig tröjan och blottade överkroppen. Hennes bröst var fulla, hennes bröstvårtor var röda, som vallmo. Vacker krigare. Och hennes starka, tränade kropp blottläggs.
  Natasha fnissade och blottade också sin överkropp och märkte:
  - Och våra kroppar är vackra ... Vi är bara amasoner!
  Veronica skakade på huvudet.
  - Är det inte för radikalt - att blotta bröstet! Du måste följa anständighetens regler!
  Victoria skakade på huvudet och skakade på sina röda lockar.
  - I ett kommunistiskt samhälle - moralens regler är begreppet relativt. - Flickan skakade på sina bara bröst, hennes scharlakansröda bröstvårtor lyste väldigt förföriskt. - Att vara naken är ingen synd. Närmare bestämt är begreppet synd prästerligt, men vår trosbekännelse är frihet från borgerlig moral!
  Natasha bekräftade och skakade sin frodiga och elastiska byst:
  - Närmare naturen! Närmare naturligt! Och naturlig nakenhet!
  Oksana log också och blottade sin överkropp. Faktum är att i sommarvärmen, hur skönt det är när brösten är bara. Och vinden blåser dem. En vacker tjej, och nakenhet kommer. Alla tjejer är atletiska, med figurer, krigarnas nakna kroppar ser väldigt harmoniska ut.
  Vackra flickor går längs stigen. De är så bedårande och väldigt attraktiva.
  Veronica kvittrade och skakade på huvudet.
  Men det är inte alls estetiskt tilltalande!
  Victoria skakade negativt på huvudet.
  - Inte! Vi har jättefina kroppar! Och vi ser helt nakna ut!
  Natasha nickade och hoppade upp och sa:
  - Det var bra att vara naken ... Hit kom Iljitj med en pistol!
  Oksana strök henne över bröstet och gnisslade:
  - Faktum är att min byst är super!
  Victoria sjöng entusiastiskt:
  - Åh, tjejer, och vi är anfallare! Plånböcker, plånböcker och plånböcker! Vi har sett dollar - berg av guld!
  Natasha skakade på sina bara bröst och sjöng med ett leende:
  - De brukade vara nakna, barfota, dåliga!
  Och de fyra brast ut i skratt. Flickorna smiskade med bara fötter, lyfte på sina bara klackar. Vackra krigare. Bakom dem finns ryggsäckar och PPSh-gevär. Söta krigare, väldigt underbara.
  Veronica sa mjukt:
  - Inför Gud är vi alla lika... Och vi får stå till svars för utsvävningar!
  Natasha fnissade och svarade med all beslutsamhet:
  - Det finns ingen Gud! Det här är en saga!
  Victoria skakade på sina nakna, solbrända bröst och utbrast entusiastiskt:
  - Gud uppfanns av den här världens mäktiga för att hålla människorna underkastade!
  Veronica skakade negativt på sitt gyllene huvud.
  Vem skapade då universum?
  Victoria fnissade och svarade:
  - Universum själva växer som löv på ett träd. De växer ur ingenting. När ett träd i universum i långt oändligt började växa från grunden, och sedan dess har många universum dykt upp.
  Natasha fnissade och stack ut tungan och anmärkte:
  - Det är varmt! Kan vi ta av oss byxorna?
  Victoria stödde idén:
  - Det är en jättebra idé!
  Och alla tre tjejerna blev enhälligt av med sina byxor, kvar i sina trosor. Och vilka starka och muskulösa kroppar de har. Helt enkelt magnifik, och aerobatik.
  Oksana sjöng med förtjusning:
  - Kackerlackan har antenner, tjejen har nakna trosor!
  Bara Veronica var kvar med upprullade byxor och skjortan på. Hon svarade förebrående:
  - Det är inte bra att vara naken så! Tänk om de ser oss!
  Natasha fnissade och svarade:
  - Och låt dem till och med se! Jag älskar att hetsa män!
  Victoria fnissade, skakade på sina nästan bara lår, svarade:
  - Män är skräp - bara avskum!
  Och när hon träffade en ny svamp med en bar fot, tillade hon:
  - Vad skönt det är att ta en hingst och rida på den!
  Oksana sa med ett leende:
  - När de smeker dig är det trevligt... Speciellt om männen är unga, snygga...
  Natasha påminde flickorna:
  - Kom ihåg att vi fångade pojken. En underbar unge, och han har verkligen stor perfektion utöver sina år!
  Victoria slickade sina läppar och sa med lust i rösten:
  - Det skulle vara fantastiskt att kolla upp det!
  Veronica skällde indignerat:
  - Vilka elaka saker du säger! Man kan inte göra narr av folks känslor så! Speciellt när det kommer till tyska, men en pojke!
  Oksana fnissade och svarade:
  - Ursäkta oss, men mitt hjärta är så fult ...
  Natasha bekräftade lätt:
  - Tyskarna avancerar, och jag vill drömma om något bra! Till exempel om pojkarna!
  Rödhåriga Victoria föreslog med ett skratt:
  - Och tänk om du verkligen fångar män? Det var så bra!
  Veronica svarade hårt:
  - Kvinnor dekoreras med blygsamhet, inte arroganta trakasserier!
  Victoria skakade negativt på huvudet. Hon slog sina bara fötter och skällde:
  - Inte! Det finns bara inget större nöje, att välja en man själv och släpa ner henne i sängen. Den rödhåriga djävulen skakade sina kopparröda lockar och fortsatte. - Det är det att lägga sig i buskarna för nöjets skull, och inte gå ner i gången.
  Veronica sa strängt:
  - Sex utan anledning är ett tecken på en dåre! - Och tillagt. - Detta strider mot normerna för kommunistisk moral!
  Victoria höll inte med:
  - Lenin själv sa - fruar borde vara vanliga!
  Natasha fnissade och sa:
  - Nja, jag kan inte säga att jag kastade mig över männen så, men det är skönt att spela en aktiv roll! Om du själv gillar att välja för vem du ska slå! Men i vår del blir det inte så.
  Victoria nickade instämmande.
  - Ja, vi har bara tjejer... Men du kan komma över staketet! - Flickan kvittrade av stort nöje. - Bönder, muzhiks... Våra män kryper nitiskt på magen!
  Veronica skakade negativt på huvudet.
  - Nej, det har Lenin aldrig sagt!
  Natasha utbrast i protest:
  - Nej, det var precis vad Vladimir Iljitj sa! Under kommunismen kommer allt att vara gemensamt, inklusive fruar!
  Victoria fnissade och muttrade:
  - Kvinnor är bra... Män är ännu bättre! Eh, att bli tillfångatagen, att bli våldtagen där av ett helt företag.
  Flickorna skrattade unisont. Och Victoria, flinande, tillade:
  - Och så slog de honom med gevärskolvar! Och klackarna skulle sättas i brand med en mjuk låga och beströdas med korbit!
  Natasha sparkade en bula med sin bara fot och kurrade:
  - Klackar är nöjda när de blir slagen med bambu! Här i Kina blev tjejer och killar misshandlade med käppar på sina bara sulor. Och de älskade det!
  Victoria sjöng med bravur:
  - Vilken tortyr i Hollywood! Bara katter, inte människor!
  Veronica sa klokt:
  - Här kommer du att dra åt helvete ... Du kommer att torteras, och dina klackar kommer att brännas inte bara med bambu, utan också med glödhett järn!
  Natasha sjöng och knöt näven hårt:
  - Svart korp vid nästa grind!
  Victoria skakade på sina bara bröst, med röda bröstvårtor, fortsatte:
  - Vagga, handbojor, trasig mun!
  Oksana, vars bröst också är nakna och skakar på höfterna, svarade:
  - Hur många gånger efter kampen mitt huvud!
  Veronica stödde impulsen och stampade med sina bara fötter:
  - Från det fullsatta hugget flög jag dit ....
  Natasha skrek ursinnigt och skakade på sina bara bröst:
  - Var är fosterlandet! Låt dem skrika fult!
  Victoria slog och skrek och vred på höfterna, knappt täckt av genomskinliga trosor:
  - Och vi gillar henne, även om hon inte är vacker!
  väste Oksana och ryckte på sina bara solbrända knän:
  - Lita på jäklar!
  Veronica sa med en suck:
  - Vi är sovjetiska gränsvakter. Och vi pratar som stängselhoror. Är det möjligt...
  Victoria sjöng som svar:
  - Tack Stalin-ledare! För dumma, tomma ögon! För det faktum att vi är som en lus, du kan inte leva!
  Natasha hotade den röda djävulen med knytnäven:
  - Nä, du så ingen vinthund! Du kommer att vara i en speciell sektion!
  Victoria sa självsäkert:
  - Snart kommer tyskarna till Moskva ... Och redan Stalin kommer att tas i en bur!
  Oksana fnissade och invände:
  Tror du att utgången av kriget är en självklarhet?
  Victoria svarade ganska allvarligt:
  - Hur annars? Hitler har mer än hälften av världen under ockupation, plus Japan och dess kolonier. - Flickan stampade argt med sin graciösa, barfota. - Och vi har inte ens anständiga tankar! KV-serien är en parodi på bilar. T-34 är helt klart för liten. Men en normal tank har inte skapats! Och pansarbrytande skal kommer att vara värre än tyska!
  Natasha suckade tungt och gurglade:
  - Vi måste hålla med om detta! Tyvärr är våra tankar fortfarande så ofullkomliga. Hur är det med KV? Ja, de går sönder...
  Flickorna tystnade och deras lekfullhet sjönk.
  Redan de första timmarna av kriget visade faktiskt att T-34-76 inte har en helt pålitlig växellåda, och ännu mer KV-serien. Och vad som är dåligt, ju tyngre tanken är, desto svagare är den anpassad till rörelse. Och 200 mm frontpansar är inte tillräckligt för att hålla granaten på ens 88 mm Panther-2-kanonen, och inte E-50:s.
  Som det oväntat visade sig är tyska bilar en storleksordning starkare i frontalpansar och förmågan att ta en träff. Och den sovjetiska tekniken misslyckas helt klart.
  Men i verklig historia vann tyskarna under de allra första timmarna och dagarna. Men de hade inte ett sådant antal stridsvagnar och flygplan, och formidabla jetflygplan. Och det fanns inga bilar tyngre än tjugotvå ton. I allmänhet visade sig tyskarna vara förvånansvärt svaga under det fyrtioförsta året. Och samtidigt var det konstiga att besegra en starkare motståndare. Och nu? Alla nazisternas trumfkort: stridserfarenhet, bättre trupprörlighet, förmågan att bryta sig in i försvar - har intensifierats. Och Führern är inte tre och ett halvt tusen lätta och jäkla stridsvagnar, utan tiotusentals tunga. Och jetflygplan, som i princip propeller inte är en rival.
  Och Röda armén är fortfarande bättre tränad att attackera än att försvara. Och de lärde soldaterna att slå fienden på hans eget territorium och inte försvara hans eget. Visst, vissa saker blev bättre. Molotovlinjen blev klar. Detta är redan ett plus. Försvarslinjen är ingenjörsmässigt mycket starkare än under det fyrtioförsta året.
  Dessutom är trupperna fortfarande bättre mobiliserade än i verkligheten. Och beredd att avvärja slaget. Men ändå är träning i försvar inte särskilt bra. Anden är inte alltför stötande. Flyget går ärligt talat. Och utbildningsnivån för piloter kan inte jämföras med tyska. Men Fritz har en sådan kolossal upplevelse.
  Maktbalansen är mycket sämre än under det fyrtioförsta året. Då hade Sovjetunionen fyra gånger fler stridsvagnar och flygplan och föll fortfarande ner. Och nu? Nu har tyskarna en fördel i kvalitet och kvantitet. Dessutom, i stridsvagnar är kvaliteten oj, vad märkbar på nazisternas sida. Ja, och flyget också.
  Kanske är det därför de fyra tjejerna är så pessimistiska.
  Warriors startar inte alls.
  Natasha, som trampade på trädens rötter och kände ett pirrande i hennes bara fötter, märkte:
  - Vi har visat ryggen åt fienderna! Eller så kanske det vore bättre att stå upp och dö med värdighet!
  Victoria skakade på sitt röda huvud.
  Vad kommer vår död att förändra? Bara nazisterna kommer att skryta om en ny seger!
  Veronica höll med:
  - Höger! Vår död kommer bara att lägga till fascistiska lagrar! Och du borde skaffa de senaste vapnen och bekämpa nazisterna.
  Oksana anmärkte skeptiskt:
  - Men som? Mot E-50, inga vapen!
  Flickorna tystnade ... Och egentligen, vad är E-50 för slags tank? En maskin med tät layout, under två meter och stora lutningsvinklar på pansaret. En sorts perfektion inom tankbyggen.
  En ny generation av maskiner med pistolhydraulisk stabilisator. Och rustningen är lutad och sidorna, och pannan och aktern. Squat typ. Den svaga punkten är i princip skrovets botten, om man kommer mellan rullarna. Men detta måste också vara känt. Dessutom hänger tyskarna på larver och skärmar - vilket ger dubbelt skydd.
  Så Fritz fick den optimala tanken, som SU-100, fortfarande en sällsynt självgående pistol, inte kunde ta.
  Under beskjutningen av sovjetiska positioner användes gaskanoner och bombplan.
  Men nu flög attackflygplan över flickorna. De hotade tydligt att begrava skönheterna.
  Om de bara kunde se dem, förstås.
  Natasha blottade sitt ansikte och sa:
  - Vi är alla tikkvinnor - Fuhrern är inte cool!
  Och återigen skickade hon ett flin mot nazisterna.
  Victoria sa logiskt och kvickt:
  - Han är inte den första fightern, inte ens den andra!
  Oksana noterade allvarligt:
  - En "Panther" -2 ombord är fullt möjlig att ta. Hon har bara 82 mm rustning under en svag lutning. Det kommer inte att vara ett problem för oss!
  Veronica fnissade och föreslog:
  - Vi kanske bara kan göra en sådan tank ...
  Flickorna hade gått i flera timmar utan att stanna. Klockan har passerat över middagstid. Du kan stanna och äta. Folket i Sovjetunionen levde inte alltför lätt, men situationen i ekonomin förbättrades. En del av varorna såldes till mycket låga ransoneringspriser, en del till höga kommersiella priser.
  Den tredje femårsplanen 1938-1942 var formellt till och med överuppfylld. Detta uppnåddes dock genom att öka arbetsdagens längd och drakoniska straff för frånvaro. Desto mer formellt har de två första femårsplanerna överuppfyllts, men så är faktiskt inte fallet. Den höga inflationen gjorde det möjligt att manipulera statistiken.
  Men landet utvecklades ganska snabbt. Kanske inte lika snabbt som enligt officiell statistik, men... Siffrorna växte. Fabriker byggdes, produktionen ökade särskilt inom maskinteknik. Ökat skaft och vapen.
  Stalin lyckades skapa en stark industri, men Führern vann för mycket, och det var inte möjligt att hantera honom. Resurser visade sig vara helt makalösa.
  Men en god gryta tillverkades redan i Sovjetunionen. Och flickorna åt det med nöje, tillsammans med lök och bröd.
  Natasha anmärkte argt och tuggade kött:
  - Tja, varför åkte inte Führern till Japan än! Och kom till oss!
  Victoria, som slog sin barfota hårt mot haken, svarade:
  - Dumhet ogenomtränglig!
  Oksana föreslog:
  - Jag tror att Fritz underskattar oss! Men i verkligheten måste vi riva hela Hitlers packning i bitar!
  Veronica sa med en suck:
  - Vi hade ingen tur ... Fast kriget kunde ha börjat i fyrtiioförsta. Det var ryktena då!
  Victoria nickade instämmande och skakade på sitt bara bröst och väsande:
  - Förmodligen så! Men tydligen förvirrade Jugoslavien och Storbritanniens framgångar mot Italien Hitlers planer. Men i själva verket gynnade det till och med Fritz.
  Natasha krossade myran med sina bara fingrar av graciösa ben och nickade instämmande:
  - Visst! Under det fyrtioförsta året skulle det tredje riket, utan tunga stridsvagnar och raketartilleri, vara helt säkert för oss. Vi skulle ha vågat honom... Och så höjde Fritz ribban.
  Flickan suckade tungt.
  Victoria tittade på Natasha. På hennes bara, elastiska bröst och tänkte: "men vilken skönhet", vad härligt det skulle vara att smeka henne. Men hon sa det inte högt - det är verkligen oanständigt.
  Veronica anmärkte logiskt:
  - Historien har ingen konjunktiv stämning ... Men generellt sett vore det bättre att slå till på det fyrtionde året, när nazisterna ryckte fram mot Frankrike. Då händer - mer bekvämt inte!
  Victoria fnyste föraktfullt.
  - Och bryta pakten? Stalin kommer inte att gå med på detta! Han gav sitt hedersord att inte attackera!
  Natasha skrattade och sa:
  - Åh, vad ädla vi är!
  Flickorna gjorde färdigt sitt bröd, gryta och lök. De drack surmjölk ur kolvar. Vi gick vidare.
  Deras bara klackar blinkade, blev gråa av dammet.
  Någonstans brummades det av motorer. Tyska stridsvagnar rörde sig. Bland dem finns den största E-100. Speer lyckades avvisa mer massiva exemplar. Men egentligen, varför behöver en tank två fat? Det är bättre att göra två tankar lättare med olika fat än en med två, men tunga.
  E-100 är också ur produktion, men den finns fortfarande i serien. Dessutom älskar Hitler också mastodonter och beordrade att behålla hela serien från E-5 till E-100.
  Ganska massiv E-75 maskin med 128 mm och en vikt på åttio ton. Förenad med E-50 i rustning. Det är knappast den bästa modellen, praktiskt taget blir det ännu sämre. "Royal Lion" med en 210 mm kanon, och väger hundra ton.
  Flickorna klättrade i en hög tall och tittade på tankarna. "Royal Lion" tack vare motorn på 1800 hästkrafter, en ganska kraftfull mastodont och kvick. E-100 är också utrustad med en kraftfull motor. Shturmlev rör sig också, med en kraftfull 500-millimeters raketgevär. Det är en av de mest effektiva banbrytande maskinerna.
  Lev-tankens öde var tvetydigt. Han dök upp inför "Panther", och lyckades slåss i Sverige, Schweiz och under landstigningen i själva Storbritannien.
  Hitler erövrade både Schweiz och Sverige, införde förslavande avtal mot Spanien och Portugal. De tvingades överge sin nationella valuta och anta märket. Således faller under inflytande av tyskt kapital.
  Tank "Lion" var tänkt att användas mot Amerika. Men en för tung bil, med en otillräckligt snabbskjutande pistol, passade inte militären. Företräde gavs till den mer avancerade "Panther" -2. Detta fordon tillfredsställde militären med sina vapen, och körprestandan, och särskilt frontalpansar, är mer än värda. "Panther" -2 blev segertanken i kriget med USA. Och "Lion" användes extremt sällan. "Tigern" var inte heller en särskilt produktiv stridsvagn, som knappt hade tid att lysa upp i striderna i slutet av det fyrtioandra året. Och "Tiger" -2 är föråldrad, har knappt tid att dyka upp. Den moderniserade "Panther" -2, med en vikt på femtio ton, var inte sämre än "Tigr" -2 i skydd och beväpning, och var överlägsen i körprestanda med en vikt på arton ton mindre.
  Stridpraxis har visat att "Panther" -2 är avsevärt överlägsen "Sherman" i stridsegenskaper, stansar det här fordonet på långt avstånd, upp till tre och en halv kilometer, och är praktiskt taget ogenomtränglig i pannan och bara på nära håll. räckvidden är känslig åt sidan. Och det är långt ifrån fallet för alla Sherman-modeller.
  Amerika förlorade mot tyska jetflygplan och Panthers, liksom den tidigare E-25 - en unik självgående pistol, bara en och en halv meter hög.
  USA kapitulerade...
  DEL TRE
  Natasha smekte sin egen jordgubbsnippla. Och med ett strålande leende sa hon:
  - Jag du! Han, hon - tillsammans hela landet!
  Victoria stödde:
  - Tillsammans en vänlig familj! Med ett ord, vi är hundra tusen jag!
  Oksana fnissade och pekade på mastodonterna och anmärkte:
  - Tank "E" är väldigt kort och knäböjd. Det kommer att bli svårt att få tag på honom.
  Veronica väste sorgset:
  - Gud välsigne oss!
  Natasha fnissade och kvittrade:
  - I Amerika för hela landet, i Amerika för hela landet, i Amerika för hela landet - möjligheterna är lika!
  Fiery Victoria fnissar och vrålar:
  - Möjligheterna är lika för olika samhällsskikt!
  Och hur du vill. Och hennes tänder är vackra som de visar.
  Oksana kommenterade:
  - När tyskarna bryter sig loss kommer det att gå väldigt illa för dem från deras försörjningsbaser!
  Veronica fnissade och föreslog:
  Låt oss be då!
  Natasha fnös föraktfullt och skakade på huvudet.
  - Inte! Vi är Komsomol-medlemmar, vilket betyder att vi är ateister!
  Victoria varnade aggressivt:
  - Och jag är generellt sett en militant ateist! Och det finns ingen Gud - detta är ett medicinskt faktum!
  Veronica anmärkte försiktigt:
  Men du kan inte bevisa det!
  Victoria blinkade aggressivt med sina smaragdögon som svar. Och fräste med ett flin:
  - Jag kan! Om det finns en Gud, då måste han vara ansvarig. Det innebär att ta hand om människor. - Den rödhåriga tjejen slog aggressivt mot tallstammen med sin bara fot. - Är det möjligt att föreställa sig ett fenomenalt kosmiskt sinne som inte skulle bry sig om sitt skapande!
  Natasha bekräftade lätt:
  - Det är allt! När allt kommer omkring är vi för Gud som barn är för Fadern, och han bryr sig inte om oss!
  Veronica anmärkte försiktigt:
  Men även en omtänksam pappa straffar sina barn...
  Natasha fnissade som svar.
  - Men vanställ dem inte!
  Victoria sa argt:
  - Det finns verkligen konstiga uppfostransmetoder i din Gud! Han tog och dränkte till exempel hela mänskligheten och till och med oskyldiga djur. Frågan uppstår, vilken typ av fascistiska metoder?
  Oksana lade till med ett leende:
  - Och i allmänhet, evig plåga i helvetet ... Detta är också en uppenbar överdrift, eftersom inga metoder för rättvisa kan rättfärdiga tortyr!
  Veronica spred sina händer i förvirring och sa med en suck:
  - Jag tycker också att Noahs översvämning är overkill. Men jorden var fylld av synd inför Guds ögon...
  Victoria skrattade:
  - Ja, barnen började spela spratt. Far plockade upp ett maskingevär och sköt dem som tjatade och lämnade bara de som satt tystare än vatten kvar under gräset. Den rödhåriga blottade sina stora tänder. - Sådan erhålls analogi!
  Veronica ryckte på axlarna och sa mjukt:
  - Jag är ingen präst för att ge svar på sådana frågor. Men jag tror att Gud hade skäl till det.
  Victoria fnissade och sa:
  - Ja ... Av en anledning föll de utan anledning, bara de såg alla som om de hade försvunnit!
  Natasha föreslog:
  - Kanske är Bibeln bara en judisk saga. Varför ska vi tro på det?
  Oksana uttryckte sin åsikt:
  - Du måste i alla fall behålla din heder. Och räkna inte för mycket med ett postumt paradis!
  Victoria fnissade och sa:
  - Ja... Präster älskar att berätta historier! Och inte särskilt attraktivt!
  Veronica anmärkte tyst:
  - Men Jesus Kristus är en ganska attraktiv bild!
  Victoria fnissade och skakade på huvudet.
  - Jag skulle inte gifta mig med en sådan pacifist!
  Natasha fnissade och sa:
  - Ja, en man måste stå upp för sig själv... Och vad lär Bibeln? De slår dig på höger kind - sväng vänster!
  Veronica ville säga, men var tydligt generad. Och så la Victoria in det:
  - Riktigt konstig moral. Antingen lär Gud oss att älska fiender eller dränker hela mänskligheten på en gång. Och hur kan detta förklaras?
  Natasha svarade sig själv:
  - Jag tror att Bibeln är skriven av duktiga visionärer!
  Veronica protesterade trögt mot detta:
  - Den som tittar på det... Men annars än Guds existens är det omöjligt att förklara universums utseende. - Då muntrade tjejen upp sig. Hon körde sitt bara, mejslade ben längs barken och fortsatte. - Vad man än kan säga, men det är omöjligt att hitta eller uppfinna en mer övertygande version av Universums ursprung, förutom hur Gud skapade det!
  Natasha ryckte på axlarna och frågade:
  - Och grundorsaken till Guds framträdande?
  Veronica suckade och svarade och tappade självförtroendet:
  - Det här är redan ett axiom... Det ska accepteras av tro att Gud finns. Och att det har funnits för evigt och inte har någon första orsak.
  Natasha skakade negativt på huvudet.
  - Genom tro acceptera Guds evighet? Men jag kan erbjuda mig att i tro acceptera universums evighet, men utan den Allsmäktige...
  Veronica anmärkte logiskt:
  - Det ser ut som en alogism. Hur är denna eviga materia, och var kom den ifrån?
  Victoria svarade omedelbart:
  - Och vad är logiskt - Gud är evig... Och var kom han ifrån!? Desto mer omedelbart allsmäktig och allvetande?
  Veronica svarade desperat:
  - Det har alltid funnits... Vi accepterar det i tro! Och hur är detta möjligt - obegripligt!
  Natasha sa:
  "Vi är faktiskt på lika villkor här. Materia måste komma till på något sätt. Och det otänkbara händer. - Flickan flinade och noterade självsäkert. - Men fortfarande är frågan om varför det finns så mycket ondska på jorden öppen.
  Kriget fortsatte och nazisterna gick in i sovjetländerna djupare och djupare. Och de har haft stora framgångar. Och mer avancerad och kraftfull utrustning än Röda armén.
  Och förkrossande slag träffade Röda armén från öster. Japan bör inte diskonteras.
  Ett fruktansvärt slag föll på fredliga Vladivostok (i Fjärran Östern infördes inte krigslagar). De flesta av Stillahavsflottans fartyg avväpnades i hamnar, många sjömän överfördes också till västfronten. Å ena sidan förväntades attackerna från Land of the Rising Sun, men i praktiken visade det sig att de inte var väntade. General Yamamoto gjorde en satsning på en samtidig attack med alla krafter som kunde användas. Amerika, som relativt snabbt besegrades, hade inte tid att sänka den överväldigande majoriteten av den japanska flottan, slagskepp representerade särskilt formidabel makt.
  Kaptenen av första rangen, Vasilchikov, spelade precis vid denna tid före gryningen kort med andra officerare i flottan. Killarna var fortfarande ganska unga, de lämnades här för att se till att skeppen inte ruttnade helt. Vasilchikov var den enda som luktade krut, han överfördes från Leningrad på grund av behovet av att behandlas för svår lunginflammation, fångad i en mycket molnig stad. Kaptenen av första rangen, eller om den överfördes till markstyrkorna, översten, njöt av tystnaden i Vladivostok, dess blomstrande gator. Vintern gick, april gick med glädje, det var underbart, varmt, juni var inte i mitten, utan i den tropiska zonen. Officerarna drack lite, den goda vodkan i marinaffären, med dagens mått mätt (inflationen före kriget minskade rubeln), är nästan billigare än mjölk.
  Men humöret förstördes av nyheten att nästa husvagn med amerikansk gryta inte skulle komma, vilket ledde till att mellanmålet steg i pris, och istället för det möra Texas-kalvköttet var vi tvungna att äta den redan tråkiga fisken med pickles . Officerarna försökte flera gånger översätta konversationen om kriget och bad om att få prata om vissa strider, men Vasilchikov förblev tyst och avledde samtalet. Till slut, när de äntligen fick honom, skällde han:
  - De kommer att skicka dig till fronten, så du kommer att känna igen Kuz'kins mamma. Förstår att krutet inte luktar av parfym, utan av lik!
  En mycket ung sjölöjtnant (han hade precis fått epaletter, efter ett halvt års studier, som han gick in direkt från skolan) hoppade:
  - Det är den vi saknar! Kvinnor! Vacker kvinna! Varför sitter vi ensamma, för staden är full av ensamma tjejer.
  Pojkarna jublade:
  - Naturligtvis, låt oss gå och leta efter tjejer.
  Officeren sjöng en romans:
  - Vad gott det är att lägga sig i gräset, och vilken läcker sak att äta! Ordna en omställning i badhuset och ring de unga tjejerna!
  Vasilchikov skrek åt den rasande ungdomen:
  - Det är utegångsförbud utanför och tjejerna sover efter hårt arbete! Alla har inte turen att få en sådan tjuvplats, lycksaligt när svett och blod väller omkring.
  Officeren retade:
  - Krut luktar inte av sprit, utan av lik, bara för meniga, befäl har gasmasker med filter!
  Vasilchikov rynkade pannan.
  - Filosof! Typisk Spinoza, det återstår bara att lära sig hur man trycker på avtryckaren med tungan! Och det blir: pah! Ljumske! Ljumske!
  Befälen skrattade, till och med fönstren började darra. Vasilchikov lade till:
  - Din tunga är fantastisk när din motståndares sinne är litet!
  Den yngre officeren mumlade:
  "Nog om det, låt oss ta en drink!"
  Resten av kämparna vrålade:
  - Det stämmer, häll upp! Fram till gryningen kommer vi förstås att ha tillräckligt med vodka, men det kommer också att finnas tillräckligt med snacks åt helvete!
  Och eldigt vatten hälls i glas! Ja, så det började koka och skumma, obscena, obscena sånger lät.
  Dörren öppnades plötsligt och rummet verkade vara sprängt av en orkan. En lång eldig flicka hoppade fram till officerarna och knäckte med all sin kraft en tegelvägg med en ofärdig flaska vodka. Flickan skrek:
  - Alkoholister och stupare! Hela landet jobbar, eller slåss, ni är saliga som svin. Glömde samvete och heder! Inte konstigt att Lenin sa: fylleri är det värsta av alla laster, dess speciella destruktivitet i det offentliga området!
  Den yngre officeren var redan ganska berusad, hans ögon kisade och han skrek tillbaka och tog en tom flaska:
  - Din jävel, gå härifrån! Nu ska jag!
  Flickan slog kort tån på sin stövel under knäet. Slaget verkade lätt, utan räckvidd, men den unge mannen tjöt och sjönk. Flaskan föll och gick sönder. Alla flämtade, Vasilchikov utbrast:
  - Ja, det är tecknen på Anna Vedmakova, en ace-pilot i Spanien och Finland. Hon har legendariskt hår, eldens färg! Välkommen, skvadronledare...
  The Witcher nickade.
  - Jag är fortfarande major, och den första esspiloten tilldelades stjärnan till hjälten i Sovjetunionen. Anlände precis i sin MIG-5 fighter. Medan resten av skvadronen är på östfronten. Jag blev instruerad... Tja, det är inte din sak att jag blev instruerad. I vilket fall som helst behöver jag att din jagare omedelbart hissar den amerikanska flaggan och går till sjöss.
  Vasilchikov blev förvånad:
  - Varför vår?
  Witcherns gröna ögon blixtrade.
  - För att den här bilen är tillverkad i USA. Den levererades till dig under Lend-Lease, och följ sedan endast mina beställningar.
  Vasilchikov grimaserade:
  - Översten lyder majoren, och även från en annan avdelning. Du har auktoriteten.
  Vedmakova höll fram ett dokument med NKVD:s sigill och underskrift av vice ordföranden för högkvarteret och ordföranden för rådet för folkkommissarier, chefen för den hemliga polisen - marskalk Beria.
  - Förstått! Och utan vidare kommer du bara att lyda mig! Vad som händer annars ska jag inte säga: du är inte fem år!
  Vasilchikov bugade:
  - Bra! Jagaren är i farten, det är bara att lyfta sjömännen från barackerna och sätta segel på två timmar.
  Vedmakova tog tag i den unge officeren i håret, hon var ett huvud högre än honom och klart starkare:
  - Vilken tönt och ett fylleri! Varför har ni ett så upplöst lag! Den här killen ser mer ut som en kabinpojke än en officer. Kanske till att börja med, spräng den ordentligt så att all humle kommer ut.
  Vasilchikov var generad:
  - Det här är Pasha Kolobkov. Han skickades till kurser direkt från Suvorovskolan, enligt ett förkortat program. Han är fortfarande en ganska pojke, om två månader fyller han sexton år.
  Witcher grimaserade:
  - Wow! Vid femton och redan officer! Det är vad acceleration gör! Och jag visste inte att mjölk redan fick titlar.
  Vasilchikov ryckte på axlarna.
  - På den kommunistiska fronten växer barn upp tidigt! Dessutom hände en historia med honom, som att han skrev den bästa historien om det fantastiska försvaret av Moskva, och Zhukov noterade detta och rådde honom att överföra pojken från kadetter till officerare.
  The Witcher förbättrade:
  - Bra! Det är inte illa att han inte är en idiot, men inte mer att dricka! Jag känner lukten av det, och min näsa är som en hund, direkt under domstolen! Egentligen kommer du att betala för det. Redan en medelålders man, men han själv.
  Vasilchikov hostade:
  - Egentligen är jag trettiotvå, men jag har redan blivit sårad sex gånger i Spanien och Finland, så jag verkar gammal...
  Vedmakova ville säga något som svar, när ett monstruöst vrål plötsligt bröt tystnaden före gryningen. Det var som om tunga stenblock föll från himlen, fönsterglaset sprack på en gång. Skärvor av hagel dunkade i bordet och landade till och med i händerna och ansiktena på berusade officerare. Witcher skrek:
  - Alla ut direkt.
  Vasilkov ropade som svar, så mycket att han nästan slet av sina stämband:
  - Det här är tolvtumsskal! De japanska slagskeppen verkar vara på jakt, det vill säga.
  Vedmakova slog irriterat i väggen med sin stövel:
  - Började, men inte som vi planerat! Inte alls! Fan, vi måste omedelbart ta skvadronen till havet och sänka flottan i landet av smalögda apor.
  Vasilchikov mumlade:
  - Det finns vapen bara på min jagare och på ett par små tråg. Vi har inte ens ett svar.
  Vedmakova visade sin näve:
  - Jo, du borde ha kustartilleri! Trots allt skickades inte alla till västfronten, liksom flyget. Det har trots allt talats om i åratal att Japan kan gå in i kriget när som helst.
  Vasilkov ville säga något, men återigen mullrade det, fragment regnade ner. Sirenen vrålade och varnade för ankomsten av flygplan. Vasilchikov reste sig och ropade över Witcherns dån:
  - Vi har flyg, och kustbatterier, även om de inte är i en komplett uppsättning, finns tillgängliga. Låt oss svara!
  Piloten morrade när hon sprang genom gatorna:
  - Jag skulle bara springa till min fighter och jag ska plantera de här japanerna, det verkar inte räcka. De kommer fortfarande att betala för Tsushima och Muden.
  Vasilchikov höll med:
  - Ja, de kommer att betala! Ja, även med en procentsats!
  Det var explosioner och det försenade kvittret från luftvärnskanoner. I allmänhet togs det mesta av luftförsvaret av Vladivostok tillbaka under det fyrtiioförsta året, för att stärka försvaret av Moskva (Det förväntades att Hitler skulle slå till, men sedan gick det över!), Så myggans många punkter -house of the country of the Rising Sun verkade inte ägna så mycket uppmärksamhet åt sådant "brus". Japanska dykbombare släppte vårens "gåvor" med ett genomträngande skrik. Slaget tillfogades både staden och flottan. De japanska planen är inte för stora, utan kvicka, men slagskeppen är tvärtom rejäla. Hittills har amerikanerna bara lyckats sänka två sådana skönheter, och de överlevande, tillsammans med kryssarna, förstörde kusten. Det liknade starkt den skurkaktiga attacken av Land of the Rising Sun den 27 januari 1904. Först då fanns ingen flygning.
  Vasilchikov kände att han kvävdes av att springa. Han är ingen övermänniska, utan en enkel man med sjuka lungor, fångad i en svår situation. Och i Vedmakova tog hon honom inte mycket. Jag undrar hur gammal hon är, knappast mer än trettio, hennes bröst är stora och hennes axlar är breda som en mans.
  Vedmakova vände sig plötsligt om och viftade med handen:
  - Spring inte gubbe, följ mig! - Hon skrek med sådan kraft att ljudvågen precis träffade hennes öron. - Få jagaren ut till havet så snart som möjligt.
  Explosioner mullrade i närheten, skräp regnade ner, en av dem föll direkt på Vedmakova och hon fångade det mekaniskt med händerna. Pilottjejen kändes som en målvakt som framgångsrikt vann en straff, fragmentet var runt, varmt och såg ut som en boll. Anna kände plötsligt något flytande rinna nerför hennes armar. Flickan tittade på fragmentet, och sedan kom till och med hennes järnkrigare, härdad av tre års krig (Tillsammans med spanjorerna), illamående upp till hennes hals. Hon hade ett barns huvud i händerna. Stackars flicka (detta kan ses från de korta flätor, med utskurna ögon. Vedmakova lade försiktigt huvudet på den spruckna asfalten och korsade sig:
  - Du hade inte tid att synda, inte att leva! Men det finns ingen syndare större än Gud, därför finns det ingen större synd än likgiltighet för barns lidande.
  Återigen, ett vrål, och fragment, slog en flickan i stöveln och kliade huden. Vedmakova ville redan vända sig om och rusa så fort hon kunde till banan, där hennes MIG tålmodigt väntade på den aggressiva värdinnan, men...
  Skarp som ett dolkblad urskiljde krigarens blick en outhärdlig grimas av smärta i ansiktet på kaptenen av första rang Vasilchikov, när hans övre del av den avrivna kroppen flög uppslungad av explosionsvågen. Flickan själv kom knappt undan fragmentet. Redan en gång hakade hon på kinden på något sätt, även under luftstriden i Spanien. Som ett resultat kvarstod ett djupt ärr, vilket under lång tid förstörde hennes utseende. Visserligen introducerades hon i Sibirien för en mycket stark trollkarl, som med hjälp av salvor och åkallande andar lyckades läka som om han aldrig varit, detta sår och ett par till. För detta gav Vedmakova honom sin oskuld och kände till kvinnors glädje. Efter det fick flickan den minsta möjligheten att bita kärlekens lycka med en man, vilket var mycket svårt att göra i heliga sovjetiska tider, även med hennes sataniska skönhet och förmåga att fresta. Poängen är förstås inte så mycket att övertala mannen utan att se till att festarrangören inte får reda på detta. Och det finns så många bedragare av alla slag att en snickare, på en snickare och en snickare, driver dem på. Så du kommer inte riktigt accelerera om din karriär ligger dig varmt om hjärtat. Men för ungefär fyra månader sedan, när hon tilldelades hjältens stjärna, för det tjugofemte fascistiska planet som sköts ner i rad: hon träffades i Beria. Och i hela den sovjetiska eliten fanns ingen större kvinnokarl än chefen för den hemliga och uppenbara polisen.
  Vedmakova sprang som en landningsbana. Dessutom, vilket sällan händer henne, blandade hon ihop gatan i en obekant stad, vilket resulterade i att hon bara ökade avståndet.
  Piloten flydde och mindes: Beria var uppfinningsrik i sängen, men inte hennes smak, flintskallig, mage, inte Apollo. Så han blev aldrig hennes älskare. Generellt sett är ryktena om att Beria våldtog kvinnor en klar överdrift. Om han fick ett bestämt nej tillgrep den andra mannen i det röda imperiet i regel inte till tvång. Fast vem vågar från tjejerna säga nej till ett sådant monster? Rysslands bödel nummer ett!
  Men här blev hon en förtrogen med Lavrenty Palych. I allmänhet blev hon en av de första kvinnliga volontärerna som kämpade i Spanien. Faktum är att få sovjetiska piloter deltog i detta inbördeskrig. Det verkar som om Stalin själv inte särskilt ville ha socialisternas seger. Och vad som är logiskt, i Frankrike vann socialisterna, till synes vänsterorienterade, och relationerna med Sovjetunionen bara förvärrades. Men samtidigt, med tanke på att Franco är fascist och borgerlig, och Spaniens folkstyre verkar vara vänsterorienterad, var det omöjligt att helt ignorera förfrågningar om hjälp. Ja, sovjetiska piloter behövde få erfarenhet, prova ny utrustning. Till en början fortsatte kriget med varierande framgång, men sedan lyckades Francos armé, med stöd av italienska och tyska förband, inta Katalonien. Striden i luften var till en början lika, men sedan dök den berömda Messerschmitt upp. I den allra första luftstriden kände Vedmakova kraften hos detta flygplan jämfört med IL-16. Speciellt hastigheten, en skillnad på hundra kilometer i timmen, gjorde det möjligt för de fascistiska piloterna att själva välja var, hur och när de skulle gå med i striden. För det andra kunde beväpningen av en 20 mm luftkanon skjuta ner en plywood IL-16 på långt avstånd, medan ME-109, med skottsäker frontalpansar, höll skott från en 9,6 mm maskingevär från en sovjetisk jaktplan. Därför, för att förstöra Messer, var det nödvändigt att antingen attackera bakifrån, eller om du hade mycket tur att komma in i motorn eller synglaset. Det bör noteras att tyskarna också hade mycket bättre kommunikation och agerade mer harmoniskt. Vedmakova sköts ner två gånger, och den tredje gången sårades hon allvarligt och togs till fånga. Tiderna var hårda då, men eftersom kriget redan var förlorat föll Madrid, Hitler beordrade som ett tecken på välvilja och planerade en allians med Stalin att de sovjetiska fångarna skulle återvända till sitt hemland. Vedmakova tillbringade bara en månad i fångenskap, hon placerades på ett sjukhus för officerare, välmatad och omhändertagen. Ingen slog eller våldtog, kanske försökte nazisterna och Franco-regimen inför hela världen visa sig som humanister i motsats till den blodige tyrannen: Stalin! Men efter att ha återvänt till sitt hemland, av alla tidigare krigsfångar, var bara en Vedmakova kvar på fri fot.
  Det är sant att ordern som gavs, för den enda nedskjutna italienska fightern, berövades henne. Men hon blev kvar i armén och deltog till och med i kriget med Finland. Suomi land hade bara 118 föråldrade plywood i sin flygplansflotta. Flickan deltog nästan inte i luftstrider, hon var mer engagerad i spaning, hon fick en order, det verkar som ett monoplan, ändå sköt hon ner, men det räknades inte.
  Witcher petade plötsligt in i eldsvådan. Det utbommade stadssjukhuset stod i brand. Bilden är verkligen apokalyptisk, och kvinnor, barn och gamla människor brinner levande. Här föll bebisen rakt in i elden, och runt omkring hördes ett fruktansvärt dån och stön.
  Vedmakova kände ärkeänglarnas trumpeter i sitt huvud och kastade sig in i lågorna. Eldtungor slickade flickans bara händer och öppna ansikte, men piloten rörde sig så snabbt att hon lyckades ta tag i barnet och drog ut det ur förstörelsens famn.
  Flickan hoppade ut, kände bara en lätt klåda på huden, kastade en blick på barnet. Ack, det var för sent, pojken kvävdes, drog in lågor i lungorna, brännskador i sitt runda ansikte. Sådana trasiga blåsor på huden är mjukare än tusenskönor. Witcher skrek:
  - Här är det mänskligt kaos!
  Hon slog till en hög med sopor med sin stövel, varefter hon rusade för att hjälpa till vem mer som kunde räddas. Det var som en kobra som dansade mellan gasolbrännare, tjejen vred sig väldigt konstigt och dansade. Hon brände sig, stövlarna smälte, tunikan förkolnad, men hon fortsatte envist att kämpa för varje tår på ett barn, för varje slag av ett litet hjärta, för varje skört liv, men så nödvändigt för landet! Stövlarna föll isär, och nu dansade flickan genom lågornas virvelvindar, hennes bara, charmiga ben. Hon var en martyr, men inte bara en nunna som torterade sig själv med fasta och piska, vilket inte gynnar vare sig Gud eller människor, en martyr-kämpe som räddar specifika liv. Benen på flickpiloten var täckta med ett lager av små blåsor, men de rörde sig ännu snabbare och mer exakt av smärta.
  Sjukvårdens kapten tog fram stora stövlar ur sin väska och ropade till henne:
  - Ta dem, sätt snabbt på dem! Du kommer att bli så förlamad.
  Piloten svarade genast:
  - Det är bättre att bli en krympling fysiskt än att vara ett freak moraliskt! Inte en sekund för dig själv, allt för fronten, allt för seger!
  Sjukvårdens kapten svarade:
  - Det här är en riktig sovjetman!
  Häxan förbannade:
  - Och vad är ni värda att rädda folk!
  Kaptenen suckade.
  - Jag har proteser, istället för ben!
  Vedmakova, som drog ut en annan tjej med halvbränt ansikte och medvetslös, skrek:
  Hur grym är Gud!
  Kaptenen ryckte på axlarna.
  Det är inte Guds fel, utan människors!
  Vedmakova invände:
  - Det är samma sak som att säga - inte föräldrarna är skyldiga, utan barnen!
  Kaptenen ville säga något, men rökmolnen kom in i halsen och han hostade ilsket.
  Den barfota flickan skrek:
  - Jag är en häxa och det finns inget vackrare yrke!
  Och med bar häl fortsatte hon:
  - Adolf lät det vara hälsningar och en bukett i den onda kistan!
  Bikinikrigarna fortsatte sin frammarsch. Nazisterna gick förbi Brests fästning och satte igen pannan. Stridsvagn E-50, rör sig i östlig riktning.
  Gerda sjöng entusiastiskt:
  - Jag är en så cool tjej! Jag bryter alla fiender som istappar ... Och i kylan, barfota, djärvt, att till och med gnistor strömmar under mina fötter!
  Charlotte fnissade, slog en trettiofyra i kroppen och utbrast entusiastiskt:
  - Det finns ingen anledning att tvivla på fosterlandet! Krigare är tuffare än män!
  Christina tryckte också på knappen med sin bara fot och förrådde rasande och slog ut den sovjetiska kanonen. Så till och med stammen lossnade:
  - Inkomsterna är höga som bergstoppar!
  Magda sköt sin kanon en efter en. Den var 105 mm och dödlig i den senaste modifieringen, den sköt ganska snabbt och avlossade tio skott per minut.
  Flickan tryckte på sina bara fingrar och viskade:
  - Procent i raden av framtiden givet ...
  Gerda dunkade den sovjetiska stridsvagnen, krossade rustningen och skrek:
  - Du får se själv!
  Hon dunkade och Charlotte, med sina bara tår, med ett vilt, frenetiskt vrål:
  - Fosterlandet är nu närmare oss!
  Christina sköt också med fingrarna på sina bara, solbrända ben och gav ut:
  - Hälsa solen med oss!
  Magda dunkade också, och tryckte på sin bara häl. Hon krossade den sovjetiska kanonen i flytande fragment och sjöng:
  - Fosterlandet är starkast!
  Och krigarna kommer att ryta som bufflar i slakteriet. Four är väldigt förtjust i män. Det passar dem verkligen. Varför inte? De är så vackra och aggressiva. Och kärleksfull. Och mannen är en hund, bara locka. Och du kommer att ha allt, inklusive pengar. Och dessa kvinnor är fysiskt mycket starka. Och de smälter manlig perfektion med ett galet temperament. Och ständigt nöje.
  Du behöver inte vänta ett helt år på en man - och ändå kommer en orgasm att hitta dig!
  Gerda tog den och vrålade, sköt mot sovjeten trettiofyra och rev ner tornet:
  - Jag är en sann förintelseriddare!
  Christina sträckte ut tungan och tutade hotfullt:
  - Och mitt flin är som en panter!
  Charlotte talade aggressivt, skakade med näven och tryckte på joysticken med sina bara tår.
  Och det är stora förändringar framöver!
  Magda kvittrade och skrek:
  - Vi är förkroppsligandet av hetaera!
  Gerda fnissade och svarade:
  - Vad bra det är när vackra unga mäns händer smeker dig!
  Och flickan föreställde sig hur hennes handflator tafsade mot jordgubbsnipplar. Det är verkligen så underbart. Och kittlande och spännande. Och väldigt trevligt.
  Gerda sköt mot den sovjetiska SU-85. Hon kraschade bilen och kvittrade och slog sina bara fötter på rustningen:
  - Åh, ekfruar, ekfröknar!
  Charlotte bekräftade aggressivt, puffade ut hennes kinder och skakade på sina fulla bröst.
  - Duba! Ek! Duba damer!
  Och hur han ska ta det och skratta ... Som om klockorna ringer. Och hans röst är så strålande.
  Och hennes offer var en 76 millimeter rysk pistol. Vapnen är ganska arkaiska.
  Christina fnissade och skrek:
  - Jag ska ryta och bryta!
  Och med sina bara fingrar riktade hon också en projektil mot en fiendebil.
  Vad vacker hon är. Guld och koppar är jättebra!
  Magda är helt gyllene, som hon sjunger med entusiasm:
  - Vintern gråter fortfarande ...
  Sedan vände hon sig om sovjeten trettiofyra och fortsatte att sjunga sorgset.
  - Hon är en främling i Berlin!
  Gerda kvittrade till svar. Hon tryckte på joystickknappen med sina bara tår och sköt ner en sovjetisk haubits.
  - Berlin är världens huvudstad!
  Charlotte mumlade med övertygelse som svar:
  - Och London är huvudstaden i Paris!
  Och spikar på den sovjetiska T-26. Maskinen, även om den inte är stor, anses också vara en tank.
  Christina tog den och gav bort den, snurrade på cykeln med sina bara fötter:
  - Och Paris är Roms huvudstad!
  Sedan, så fort han skrattar ... Och med smaragdögon kommer han att borra igenom alla krigare i rad. Och flin på samma gång, och gnistrar med tänder. Men överhuvudtaget hur han ska ta och hamra på sovjetiska stridsvagnar. Det kommer att riva halva tornet vid trettiofyra.
  Och efter henne ska Magda ta den och tända den med en granat. Det vill säga en projektil. Enligt SU-76. Redan klart en föråldrad bil, men fortfarande listad.
  Och kvittrade:
  - Och Rom är Miamis huvudstad!
  Det är riktigt roligt. Men tjejerna blev för medryckta. De märkte inte hur ett par sovjetiska armésoldater kröp fram till dem med buntar av pansarvärnsgranater och sprängde spåren. Och hur det kommer att ta och explodera. Rullarna sprack och E-50 förlorade sin rörlighet.
  Jag var tvungen att reparera min bil.
  DEL FYRA
  Bombningarna avtog, men beskjutningen fortsatte. Fartygets kanoner har en hygglig tillgång på granater, dock riktades elden nu mer mot de avväpnade sovjetiska fartygen. Yamamoto förstod att dominans till havs skulle överföra initiativet i detta krig till Japan under lång tid. Och för att bygga fartyg är processen dyr och lång, även om till exempel ubåtar kanske är lättare att stämpla. Detta måste naturligtvis också beaktas, men det gäller att bryta strukturen. Amiral Yamamoto, Japans mäktigaste man efter kejsar Hirohito, kände sig som en gud. En riktig gud, så religionen i landet med den uppgående solen lärde ut att det bästa sättet till gudomliggörande är militär skicklighet! Och nu kunde den store befälhavaren godtyckligt plåga och mangla utrymmet runt honom.
  Ovanför Vladivostok finns tjocka, svarta rökmoln i många kilometer, det är oljelagringsanläggningar och bränsledepåer som brinner. Hundratusentals människor bränns, helvete, ja, efter det, hur kan man inte känna sig som en gud som hämnades på ryssarna under århundradens förnedring, ett stort folk tvingas krypa ihop sig på en serie öar så små jämfört med Rysslands vidder. Nu sjunker den ryska flottan, och till skillnad från Perus hamn kommer de inte att lämna ett enda fartyg.
  Under slaget vid Khalkhin Gol föreslog Yamamoto att ge Vladivostok ett liknande slag, för vilket en detaljerad plan upprättades. Men Hitler slöt oväntat fred med Stalin. I allmänhet startade idioten Hitler massakern på judarna och satte därigenom mot sig själv både Polen och länderna i väst. Och varför behövde han det? Ville du skaffa judiska rikedomar? Men det var bättre att först bli en världsmakt, besegra Sovjetunionen och kanske sedan andra länder. Väst är lättare att vinna på grund av att dess mentalitet är mycket mindre präglad av fanatism och en tendens till självuppoffring. Finns det åtminstone ett fall känt av amerikanska piloter som rammar. Visserligen var det ett par kollisioner, men det här är med största sannolikhet en olycka.
  Ryssar är fanatiska, vilket är konstigt, eftersom den ortodoxa tron inte godkänner självmord och inte alls anser att man kan tjäna en väg till paradiset genom vapenbragd. I allmänhet är Kristi läror, enligt hans åsikt, extremt dumma och opraktiska. Han Yamamoto läste Bibeln och förundrades över människors dumhet att betrakta en sådan pacifistisk Gud. Till exempel lär han ut: de slår dig på höger kind - vänd din vänster, de ber om en tröja - ge två, älska din fiende! Endast en psykiskt sjuk person kan betrakta Kristus Gud. En sådan religion är bara bra för slavar, bundna vasaller. Och hela Europa och halva världen måste ha trott.
  Det är sant att Jesu lära, trots det faktum att den förkastar principen i Gamla testamentet, ett öga för öga, och lär dig att älska dina fiender, hindrade inte britterna från att erövra en tredjedel av hela planeten och skapa mest omfattande imperiet i mänsklighetens historia. Och detta trots Storbritanniens religiositet, där Gud nämns även i nationalsången. Konstigt nog svär USA:s presidenter på Bibeln, men bombade ändå japanska städer med napalmbomber och brände tusentals kvinnor och barn levande. Dessutom dödade de civilbefolkningen, inte av misstag, utan medvetet, detta var en taktik för att terrorisera civilbefolkningen: att undergräva mänskliga och ekonomiska resurser.
  Men japanerna bombade inte USA först, före den tyska invasionen, under hela kriget bröt bara en bombplan igenom och dödade, bara sex civila. Och de tillskriver också samurajerna speciell grymhet. När allt kommer omkring kunde han Yamamoto, om så önskas, bryta igenom med bombplan till amerikanska städer, särskilt efter nederlaget för Yankee-flottan nära Perus hamn. Ja, européer är moraliska jävlar. De har en pervers förståelse, tro, undervisning och att inte göra!
  Inte så i Japan! Det vi lärs är vad vi gör. Det finns inget sådant som att Gud säger vänd andra kinden till, men hans tjänare dödade medvetet små barn. Ja, i allmänhet kan tron att Gud är en och allsmäktig inte vara sann. Om han var ensam, så skulle han naturligtvis se till att människor dyrkade honom rätt, i tro och sanning, och hade en enda lära. Och så ber alla som han vill, vad han vill. Och världen är för ful och fel för att skapas av en enda allsmäktig Gud. När allt kommer omkring strävar varje ansvarig härskare i första hand efter ordning och rättvisa. Han vill att de starka, visa, ädla, ärliga ska vara i första hand, och resten antingen korrigera sig själva, växa fysiskt och andligt, eller ... Men om Gud är allsmäktig och universums Skapare, så skulle han inte skapa kroppsliga och mentala freaks.
  När allt kommer omkring, varför tvingas kejsaren ibland utstå människors svagheter som en given? Eftersom det inte finns någon annan utväg kan han inte förvandla freaks till snygga män och fegisar till djärva sådana på ett ögonblick. Men om jag kunde skulle jag göra det direkt! Ack, jag måste acceptera det som är och ta itu med det mänskliga materialet som jag fick som ett givet. Men vem han fick det från är en annan fråga. Ja, och kejsaren själv har svagheter: han är bara en man - han börjar bli gammal, sjuk, förfallen. Konstigt nog lever en gudomlig kejsare ofta mindre än en vanlig tjänare, har mindre vapenkunskaper än de flesta generaler och många soldater. Tja, vad är det i den från den allsmäktige Gud. Men vitt är inte bättre! I hela Europas historia fanns det ingen mer fruktansvärd och framgångsrik erövrare än Hitler. Ja, han är verkligen en symbol för vita människors militära skicklighet! Och ändå, den största befälhavaren genom alla tider och folk, kunde inte ens avsluta gymnasiet, få en gymnasieutbildning, vilket är obligatoriskt i Japan!
  Dessutom blev Hitler inte accepterad i armén av hälsoskäl. Konstigt nog visade sig denne styrkekultens eldsjäl, krigslejonet, vara så fysiskt svag att han inte ens i Tyskland, där det finns en militärpost vid varje post, kallades in som menig. Hur degraderat Europa är.
  Stalin, en annan av vår tids mest framstående politiker, hade dock inte heller gymnasieutbildning, han var en guldklimp. Och intressant nog blev han inte heller inkallad till armén, av hälsoskäl. Intressant, tillfälligheter, två illvilliga fiender hade ingen gymnasieutbildning, kallades inte till militärtjänst på grund av hälsoskäl, hade fäder till fyllare, och Hitlers far arbetade också som skomakare till en början!
  Här finns en sådan slump, märklig, olycksbådande. Göring, Hitlers officiella efterträdare, är inte sådan. Han kommer från en familj av aristokrater, Görings förfader var ställföreträdare för den faktiske härskaren i Tyskland, Bismarck. Därför, Churchill: en aristokrat, från en adlig familj, och amerikanska plutokrater, (president Roosevelt är inget annat än en bonde, de hittade snabbt ett gemensamt språk med honom.
  De ville ersätta Hitler med dem, men det gick inte. Hitler erövrade dem alla! Göring är affärsman, oligark, aristokrat och pragmatiker. Han är bättre än Hitler kapabel att förena alla antibolsjevikiska och antiryska krafter i hela världen. Amerika och Storbritannien vill göra slut på Ryssland, oavsett den styrande regimen, men kommunisterna, som förnekar själva begreppet privat egendom, de vill få ett slut så illa. Det är fanatiskt att de ens blundar för Tysklands överdrivna förstärkning och att de själva tvingas ansluta sig till Tredje riket.
  Tyskland är dock en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent inom ramen för de kapitalistiska och aristokratiska spelreglerna, och det bolsjevikiska Ryssland är absolut främmande och fientligt. Det är till och med förvånande att Churchill själv erbjöd Stalin hjälp, trots all hans antikommunism, traditionella engelska hat mot Ryssland.
  Redan 1941 ville jag ställa Stalins Ryssland mot Hitlers Tyskland. Smärtsamt klämde tyskarna honom. När allt kommer omkring är Tyskland under de röda en krigshäst spänd till den sovjetiska vagnen, och Sovjetunionen under de bruna är en evig partisanzon. De fanatiska bolsjevikerna kommer trots allt inte att försona sig, utan kommer att föra ett utdraget gerillakrig, som kommer att utmatta det tredje riket så att alla drömmar om ytterligare expansion kommer att försvinna som en regnbåge efter ett åskväder! Ryssland under Tyskland, bättre än Tyskland under Ryssland! Genom att förstå detta är det tydligt varför Churchill och USA, efter ett militärt nederlag och kapitulation, så snabbt gick till ett närmande till det tredje riket.
  Yamamoto är en pragmatiker, han var emot kriget med USA och Storbritannien. Men dessa två imperier provocerade själva Japan genom att införa ett embargo på leveranser av petroleumprodukter. När allt kommer omkring har den uppgående solens land inte sina egna brunnar och många andra råvaror. Japanerna förhandlade, amerikanerna avvecklade allt mer förödmjukande krav.
  Och samtidigt tog Yankees, som provocerade kriget, inte alls hand om att föra armén och flottan till stridsberedskap. Frestelsen visade sig vara för stor, desto mer fanns det en strimma av hopp om att Moskva skulle falla och Tyskland och hennes allierade skulle komma till undsättning. Dessutom fanns en förhoppning om att USA, som fortfarande är ett relativt demokratiskt land, starkt beroende av den allmänna opinionen, om kriget drog ut på tiden, inte skulle vilja hälla blod på andras öar. Ja, varför skulle en vanlig amerikansk man på gatan skaffa zinkkistor med sina släktingar, om vi inte pratar om att skydda själva USA:s territorium, och till och med betala ganska stora militära skatter! Kanske var det därför som tsarryssland förlorade, med fler soldater, men det ryska folket ansåg inte Manchuriet som sitt territorium och ville inte betala med blod och svett för abstrakta intressen. Tyvärr åkte Hitler inte till Moskva, dels på grund av oförberedelsen inför den hårda vintern, dels på grund av bolsjevikernas fanatism.
  Jag ville inte uppleva det själv.
  Men inte bara bolsjevikerna, det ryska folket är benäget att offra sig för stora mål. Den första luftväduren gjordes trots allt av den ryska killen Messer. Det är till och med förvånande att han inte gjorde detta för paradisets skull, utan för fäderneslandets skull. Även om ... Messer är delvis en dåre, trots allt, han är en mästare i konstflyg, en uppfinnare, en designer och naturligtvis en levande en skulle ge mycket mer fördel för fosterlandet. Kanske har jänkarna inte så fel, de replikerar principen: det viktigaste i strid är att överleva! När allt kommer omkring kan de döda inte längre döda!
  Flera halvnakna, barbröstade tjejer bugade sig gillande.
  Amiral Naumo anmärkte:
  - Vi har redan förbrukat mer än två tredjedelar av ammunitionen. Vapnen är väldigt varma, de hälls med hinkar med vatten!
  Yamamoto gjorde ett kors med fingret i luften och sa med en låg, lite hes röst:
  - Jag tror att vapnen klarar den sista tredjedelen av granaten. Fast nej, slå ut upp till nittiofem procent.
  Amiral Naumo ryckte på axlarna och torkade svett från pannan.
  - Är det värt det att ge allt det bästa första dagen?
  Yamamoto knöt sina nävar.
  - Kostar! Självklart är det värt det! Vi överraskade ryssarna, som det var 1904, tyskarna 1940, men Stalin kommer att straffa kommandot hårt och detta kommer inte att hända igen. Så det är nödvändigt att använda det faktum att drakens svans somnade. Egentligen, jag förstår Stalin, upptog kriget med Tyskland hans uppmärksamhet i en sådan utsträckning att han slutade ta hand om Fjärran Östern. Och hans följe utan ledare är rädda för att ta initiativ. Här missade vi vårt slag. Liksom amerikanerna. Det var uppenbart för alla att saken höll på att förberedas, molnen samlades, åskan skulle snart slå till, men ...
  De sprang, blinkande barfota, runda klackar av flickan. De var på ett viktigt uppdrag.
  Naumo rörde vid fästet på samurajsvärdet som hängde på hans bälte, eller som det också brukar kallas katana:
  - Ryssar agerar alltid sent! Kriget kommer inte att vara för långt och vi kommer att nå Ural.
  Yamamoto höjde ögonen mot himlen.
  "Må gudarna hjälpa oss i detta, men jag tror inte det!" De lär sig snabbt, Khalkhin Gol visade att nivån på ryssar är högre än under kriget 1904-1905. Dessutom ska jag berätta en hemlighet för dig. Vår hemliga agent i Vladivostok hjälpte lite, att det ganska kraftfulla kustartilleriet inte hade granater, och flygplanet lyckades inte lyfta i tid. Detta är det hemliga kriget.
  Naumo blev förvånad:
  - Och var tittade SMERSH och NKVD?
  Yamamoto skrattade och skakade med fingrarna.
  "Rysslands värsta kadrer tjänar här i Fjärran Östern, de som är rädda för att dö på den sovjetisk-tyska fronten strävar efter Vladivostok. Därför är det här mycket lättare att hitta en förrädare eller en dåre på toppen, såväl som en självtjänande person. Och NKVD är så van vid att avslöja imaginära konspirationer att den inte längre lägger märke till riktiga förrädare. Så det är fullt möjligt att jobba. Förresten, om flera generaler gick över till tyskarnas sida, trots att deras familjer, släktingar och vänner hotas med avrättning för detta, så är det fullt möjligt att muta någon från toppen. Eller använd den i mörker, vilket är ännu bättre.
  Så vi har gjort mycket jobb. Vi japaner kännetecknas generellt av grundlighet i att tänka över militära operationer och ta hänsyn till alla små saker.
  Naumo gnuggade handtaget på sin katana.
  - Höger! Men skammen över Khalkhin Gol framkallar en känsla av bitterhet och stark irritation! Hur kunde vi...
  Yamamoto tröstade:
  - Det var fler manchuer än japaner, och generellt är det omöjligt att vinna hela tiden. Jag måste notera att ändå inte de bästa enheterna kämpade på vår sida, och ryssarna hade en stor fördel inom flyg och stridsvagnar.
  Naumo halvritade sin katana.
  - Vi är inte berättigade! En samuraj kommer aldrig att hänvisa till ett matt blad och en trött häst, många fiender och ett svagt vapen!
  Yamamoto korrigerade:
  - Samuraj såklart inte, men en man, tyvärr ja! Människor tenderar att göra misstag!
  Yamamoto blev distraherad och skrek något i rören och fortsatte sedan:
  - Och du vet, jag erbjöd mig att slå till mot Ryssland redan i maj 1942. Detta skulle kunna förhindra den första Fritzens framfart.
  Naumo nickade.
  - Verkligen! Men vi slogs mot USA och det brittiska lejonet.
  Yamamoto knackade på styrhytten med fingret.
  - Ja! Sant, men USA fick ett slag i tänderna, Storbritannien förlorade sina kolonier och Tyskland var relativt tätt. Vi ville hämta så mycket kraft som möjligt från västra Ryssland för att göra det lättare för Wehrmacht att gå till offensiv mot Storbritannien utan rädsla för att bli knivhuggen i ryggen av Stalin. - Amiralen drack den sake som en barfotatjej i kort kjol bjöd på och fortsatte. - Smällen var planerad till maj, när vägarna torkade, men amerikanerna förhindrade.
  Naumo drog sin katana och skar den i luften:
  - Död åt USA! De stör alltid Japan.
  Yamamoto log smygt.
  - Inte alltid, naturligtvis, till exempel, när vi först slogs med Ryssland, hjälpte jänkarna oss mycket med lån, samt vapenförråd. Mer än hälften av vår flotta tillverkades med pengar från USA och Storbritannien och på deras egna varv. Så Amerika är inte alltid dåligt, men inte i det här fallet.
  Naumo frågade förvånat:
  - Och varför?
  De sprang förbi de japanska amiralerna igen, med flickans bara klackar.
  Yamamoto nedlåtande att förklara:
  - En flock långdistansbombplan bröt igenom till Tokyo, och tilldelade huvudstaden ett lömskt slag med hjälp av napalmbomber. Hundratals trähus brann ner, och kejsaren beordrade till varje pris att flytta kontrollzonen bort från huvudstaden. Och först och främst att fånga stridskomplexet av amerikanska baser på Medeis skärgård, närmast de japanska skeletten. Tyvärr, vi lyckades inte, så vi började förlora kampen om Stilla havet. Det är bra att vi samtidigt hade visdomen att snabbt sluta en allians med Tredje riket och komma av lite. Annars skulle inte ens ruiner finnas kvar av våra städer.
  De barbenta tjejerna hoppade till och med upp och skakade sina svarta och röda flätor.
  Nauma viftade med sitt svärd i luften:
  Vi skulle ha vunnit ändå! Så är det verkligen nödvändigt att ge Hitler Filippinerna efter kriget? Denna pärla av den japanska kronan, ointagliga Singapore, blommande Hong Kong, Indonesien, oljekällor i de fångade engelska kolonierna och Franska Guinea, Indokina, Burma, Thailand. Och mycket mer, vad man ska prata om vänder inte tungan. När allt kommer omkring står vi på gränsen till Indien, på tröskeln som Führern tog - Australien. Och ge upp allt utan kamp, som en feg...
  Yamamoto avbröt:
  - Även bland de vita finns smarta! Inte konstigt att kejsaren på sitt kontor satte en byst av Napoleon. Men det fanns en annan Caesar, sa han: det är svårare att behålla de erövrade än att vinna. I det här fallet gäller det oss i första hand. I det här skedet hade vi inget val. Vi bestämde oss för att behålla en del för att inte förlora allt, inklusive suveränitet.
  Nauma återgav siffran åtta med svärdet:
  Jag förstår med mitt sinne, men med mitt hjärta!
  Yamamoto reste sig och klappade sin kollega på axeln.
  - Ja, du blir inte upprörd, i det här fallet, om vi går, för att sedan återvända. Vi kommer att besegra Sovjetunionen och igen rusa till det tredje riket mot USA och britterna, men vi kommer redan att slå dem tillsammans med tyskarna och pastan. Och då kommer vi att lämna tillbaka allt, plus att vi även kommer att fånga Indien, Australien, Alaska och upp till ... Det kommer att synas där, trots allt kommer vi att ha resurserna i ryska Sibirien, och Amerika kommer att hamna i depression igen. Detta måste förstås!
  Återigen nickade de barbenta tjejerna i största gillande. De är så vackra, solbrända, några av tjejerna var till och med med blont hår och muskulösa.
  Amiral Nauma, med en nästan omärklig rörelse, gömde katanan i sitt hölje och viskade, snäppande:
  - Framtiden är bra, men nuet är bättre! Hör på hangarfartyg, hela utbudet av bomber är förbrukat, och på ...
  Yamamoto beställde kort:
  - Kom upp på däck och se dig omkring, om en halvtimme vänder vi och åker till vår närmaste bas.
  Nauma visslade genom hans näsa:
  - Lyssna på befälhavaren!
  Amiralen hoppade ut och höll i dörren för att den inte skulle slå igen. Innan hans fotspår hade tystnat gled en skugga ut genom dörren, hon gick på tå och kastade av sig täcket. Yamamoto skrattade.
  - Lady Armstrong, du är lika plötslig som alltid!
  En ström av ljus föll över varelsen och visade den i all sin härlighet. Hon var en blond nymffigur, perfekt proportionerlig, men med ansiktet som en mogen kvinna i trettioårsåldern. Något högre än Yamamoto, i läderskor broderade med smaragder och safirer för att matcha vågens färg, med mjuka sulor. Efter att ha kastat av sig täcket var hon i en baddräkt och rörde sig som en indisk dansare.
  Yamamoto stoppade kvinnan:
  - Dansa senare! Under tiden, lyssna noga på mig, hur reagerade USA:s marionettpresident som en del av det tredje riket, Henry Truman, på vårt förslag att ge alla befriade territorier status som formellt oberoende stater?
  Armstrong svarade med sin milda röst:
  - Han sa att han och Churchill var emot det. Alla kolonier kommer att fortsätta att vara kolonier, och Kina kommer att förbli delat. Truman sa förresten att om Japan hjälper Chai Kang Shi-regimen kan han rädda den - han kommer personligen att fråga Hitler att det var så. Kort sagt, du har dina baser i Manchuriet, såväl som regimen, och får till och med något på Kinas fastland. I synnerhet koncessioner och tillgång till råvaror.
  Yamamoto log.
  - Det är en god nyhet! Vet den amerikanska marionettregeringen att vi träffar Sovjetunionen? Eller inte ännu?
  Armstrong gjorde en cirkel med fingret.
  - Han vet redan! Hittills har det inte kommit någon officiell reaktion, men Truman har redan hunnit utropa: bra jobbat Japs!
  Yamamoto rynkade pannan och ryckte argt på ögonbrynen.
  - Vi är inte japaner för honom, utan japanerna, en nation av krigare och vise män, och inte herdar och straffångar som amerikanerna. Även om det förstås är bra betyder det att det inte kommer att finnas några hinder för en offensiv djupt in i Sibirien.
  Kvinnan rörde lekfullt sina ben i golvet:
  - Sibirien är bra - det är stort, rikt! Och samtidigt är Sibirien dåligt - det är snö och kyla!
  Yamamoto knep ihop läpparna.
  - Den japanska soldaten är inte rädd för frost. Detta är kärnan i Bushido-koden: leta inte efter ett enkelt liv för dig själv, utan övervinn svårigheter. Inte konstigt att symbolen för samurajen är - crucian karp! Denna fisk simmar alltid mot strömmen.
  Armstrong blev förvånad:
  - Karp? En sådan ofarlig fisk. Är apokalypssamurajernas formidabla, riktiga demoner jämfört med sig själva med en elritsa, som steks i en panna, och inte med en tiger eller ett lejon.
  Yamamoto spred sina händer.
  - Det finns inga lejon i Japan! Och tigern är en för öm katt, hon saknar mod. Du vet, ett av huvudtesterna för en samuraj, vid tio års ålder introduceras han i en bur med en tiger och han måste ta en bit färskt kött från odjuret. Att Zenki kläcktes, tror du inte?
  Armstrong skakade på huvudet.
  "Jag tror inte att en tioårig pojke kan hantera en tiger, även om han har det vassaste svärdet i sina händer.
  Yamamoto lade försiktigt sin hand på flickans rygg och strök henne bara, sammetslena hud.
  - Du missförstod. Sonen till en samuraj går in i buren med tigern utan svärd eller något vapen. Han måste använda sitt starka sinne och viljestyrka för att övertyga tigern att ge honom sin mat!
  Armstrong utbrast:
  - Ja, det är bara otroligt! Samurajen är den riktiga djävulen! Har du varit i den cellen också?
  Yamamoto sänkte ögonen.
  - Tyvärr inte! Detta är seden från forntiden! Men om du vill slänger vi dig i en bur? Säg att du vill gå in i buren med tigern?
  Armstrong spinnade, hennes solbrända, läckra grekiska armar lindade runt amiralens hals. Läpparna öppnade sig inbjudande:
  - Om tigern är du, då är jag redo även för helvetet! Även om paradiset är värre än helvetet utan dig, åh min älskade samuraj.
  Yamamoto sköt plötsligt bort kvinnan och skrek:
  - Nu måste jag sammanfatta resultaten av räden mot Sovjetunionen med andra amiraler, samt ta reda på hur det står till på land. Det finns ingen tid att ägna sig åt damernas nöjen. Du förstår: ingen tid! Jag ringer dig först på kvällen. Förresten, det smala snittet i mina ögon och den gula huden stör mig inte.
  Armstrong rullade på höfterna.
  - Inte! Tvärtom! Så ännu mer romantiskt och ovanligt! Du är japan, jag är amerikan: gul och vit ras, ängel och demon! Denna kontrast är galen! De flesta kvinnor älskar originalet och gillar inte resten.
  Yamamoto hällde upp ett halvt glas sake blandat med "Ginn" och sväljade i ett svep och slappnade av:
  - Egentligen trodde jag att kvinnor var mer konservativa än män. Har kvinnor gjort många vetenskapliga upptäckter?
  Armstrong slängde hennes huvud och skakade på hennes blonda hår och sa:
  - Den viktigaste upptäckten för en kvinna är upptäckten av en ny man, bara under förutsättning att han är en bok, inte en radio! Och samurajer pratar inte!
  Det var en hysterisk klocka, ett grönt ljus blinkade. Amiralen hällde upp sig ett halvt glas till, frustade på ryska och åt citron insmord med honung. Han slickade sina läppar och visade fästet på ett samurajsvärd:
  - Jag dödade personligen mer än hundra människor, minst tjugo av dem unga kvinnor! Du kommer att vara den vackraste av alla offer.
  Armstrong hotade och stack ut Yamamotos karmosinröda tunga:
  - Jag har tre söner och de kommer att hämnas på dig och din familj, amiral!
  Yamamoto verkade inte alls förolämpad.
  - Hon födde tre barn ...
  - Fem! Amstrong korrigerade.
  Speciellt fem! Och behöll tjejens midja?
  Damen kastade benet över hennes hals:
  - Jag är amerikan och det säger allt!
  Yamamoto nickade och väste:
  - Nu kommer en pojke till dig, hon är en väldigt stark ninjafighter. Tjäna honom till högsta standard. Förstått?!
  Armstrong nickade instämmande.
  - Jag älskar unga människor... Jag hoppas att han är snygg?
  Japanerna svarade självsäkert:
  - Ännu mer! Du kommer att tycka om det!
  Och lämnade resolut kabinen. Istället dök en pojke upp nästan omedelbart. Han ser ungefär tretton eller fjorton år gammal ut, mycket muskulös, barfota och i shorts. Riktigt snygg, med blont hår.
  Armstrong var glad... Att hon inte skulle behöva ta itu med något gammalt missfoster.
  Pojken såg dock arg ut och koncist muttrade på engelska:
  - Klä av sig!
  Kvinnan log och sa:
  - Kanske lite mer romantiskt!
  Pojken svarade med att slå henne i ansiktet. Damens kind brände. Spionen suckade tungt och började ta av sig kläderna. Tyvärr, inte en särskilt lovande start.
  Pojken blottade sina tänder, kastade av sig sina shorts och avslöjade en tung manlig perfektion.
  Väsande leende:
  - Ligg ner!
  Med en suck låg Lady Armstrong på rygg och spred sina ben. Pojken kom med press och mycket oförskämt in i henne och började hamra som ett maskingevär. Inga smekningar, inga ord...
  Spionen var redan en erfaren hora, och hon blev inte skadad. Tvärtom är skarpa ryck nästan behagliga. Så de upphetsade henne, och Venus grotta började fyllas med fukt. Sedan drog det igång för fullt, och vällustiga stön hördes.
  Damer tas grovt, men detta är också ett nöje. Och här är du täckt av en våg av orgasm.
  Pojken slutar plötsligt dunka, tar tag i Lady Armstrongs hår med kraft och böjer sig ner naken till sin perfektion. Spionen öppnar munnen och jetplanen träffar hennes tunga. Det är inte första gången heller. Och den vita vällingen från pojken är söt och mycket behaglig i smaken. Armstrong slickar sina läppar med äkta njutning.
  Då lutar sig den unga ninjan själv mot hennes barm med ansiktet och börjar arbeta osjälviskt. Armstrong ryser av ytterligare en våg av extas och ryter som en buffel i ett slakteri. Hon måste fånga perfektion med sin röda mun. Och att jobba med en rosa tunga. Tills fontänen av vitt och sött bryter ut igen.
  Så roligt. Och den unga, muskulösa och blonda ninjan är helt enkelt outtröttlig. Hans energi är omätbar och överväldigande. Denna illustra fighter och sängjätte. Och blont hår ... Bara allt är super och högsta klass.
  Den reparerade E-50 gick i strid. Ryssarna satte ändå i stort sett upp befästningar, och tyskarna var tvungna att övervinna försvar på djupet. Warriors förstörde metodiskt batteriet.
  Gerda sköt, krossade den sovjetiska kanonen och sa sedan med ett flin i rösten:
  - Vi ska slå folk, och slå hinkarna!
  Charlotte sjöng ut sina kopparröda lockar:
  - Vi är, åh, rånare! Rånare!
  Och genom att trycka på joystick-knappen med bara fingret skickade hon en projektil som bröt den sovjetiska bunkern.
  Och då morrade Christina öronbedövande:
  - Bang Bang! Och du är död! De döda! De döda!
  Och han trycker också på ett graciöst ben med ett bara finger, vilket skickar fienden till en knockout.
  Och så var det Magda. Här är flickan. Han trycker också på joysticken med tårna på sin bara fot, och hur han slår.
  - Åh, den som ser oss kommer genast att flämta!
  Charmiga Gerda, skakade på sina fulla bröst, slog på de trettiofyra och skrek:
  - Och för någon kommer det att lukta stekt!
  Charlotte tryckte med sina bara fingrar på joystickknapparna och kvittrade som en sparv:
  - Och vi håller något i vår barm!
  Kristina slet isär en sovjetisk pistol med ett granat och prasslade och smackade med sina scharlakansröda läppar:
  - Kom inte nära oss...
  Magda tryckte också på knappen med bara fingret. Hon blåste en trettiofyra och skrek:
  - Kom inte nära oss!
  Och Gerda, denna aggressiva best, med blont hår, kommer också att hamra med en projektil, och de trettiofyra kommer att spricka som en boxares näsa under en punchers näve. Och krigaren kommer att gnälla:
  - Vi dödar den!
  Och igen kommer tjejerna att brista i gråt och skjuta, utan någon ånger eller paus.
  Charlotte tutade entusiastiskt:
  - Jag är en stor rånare...
  Och även hur den träffar en sovjetisk haubits. Bara delar flög åt olika håll.
  Christina morrar. När han trycker bara fingret på joystick-knappen och kvittrar:
  - Och demonernas dotter är död!
  Magda spikar också genom att trycka sina bara fötter på ett slående föremål, krossar en sovjetisk stridsvagn och ger ut:
  - Och inte blygsamt!
  Gerda blottade tänderna, hennes tänder blixtrade. Hon föreställde sig en stilig ung man. Så modig, atletisk, med muskelavlastning och stor maskulin perfektion. Och hur hon lutar sig fram och virar sina scharlakansröda läppar runt hans pulserande jadekärna. Hur gott det är, som chokladglass. Och den där chokladglassen du slickar av med tungan. Och det är så fint, så spännande.
  Åh, vad trevligt om en annan ung man kommer att ansluta sig bakifrån. Och den pulserande jadestaven kommer in i Venus fuktiga grotta. Och hur bra det är.
  Gerda skakade till och med av slarv. Så gripande och förtjusande det verkade henne.
  Flickan sköt mot den sovjetiska pistolen. Och hon kvittrade beundrande och stampade med bara foten:
  Killar, killar, det är upp till er...
  Charlotte slog och krossade också den ryska stridsvagnen, medan hon skvallrar och skakade sin fulla byst:
  - Rädda jorden från eld!
  Christina skakade på sitt koppargula hår. Hon blottade ett brinnande leende och kvittrade:
  - Vi är för fred, för vänskap, för världens leenden....
  Magda skickade ett klick på joysticken med bara fingret. Hon slog sönder den sovjetiska tanken och morrade:
  - För hjärtliga möten!
  Krigarna såg extremt glada ut. Och hur de blottade sina tänder. Och de blinkar och tjuter.
  Charlotte föreställer sig också en kille. Ung, men med skägg. När han smeker hennes bröst. När ett skägg kittlar i bröstet rinner lockigt hår över bröstvårtornas mogna jordgubbar. Och han kittlar henne och kysser hennes bröst. Ringa in den söta, honungsfärgade bröstvårtan med tungan. Sådan är idyllen. Och om killen fortfarande sticker in tungan i Venus grotta. Vilken smak!
  Charlotte skjuter och skriker:
  - Och svärdet kommer att vara skarpt!
  Naturligtvis gör flickorna, även om de är skönheter, en smutsig gärning - de dödar sovjetiska soldater. Men de fick lära sig så från tidig barndom. De är hänsynslösa vargar.
  
  
  LUCKY FUHRER-BILJETT
  Hitler fick en fantastisk biljett: den ryska presidenten Vladimir Putins lycka. Och det blev fantastiskt för Führern att leda. Det är sant, inte hela Hitlers karneval. Han stoppade trupperna nära Duker. Men evakueringen skedde för britterna och fransmännen med stora förluster, och med ett mycket större antal fångar. Och i kampen om luftherraväldet led Storbritannien mycket mer, och tyskarna sköt ner fler plan än i verkligheten, medan de själva förlorade mindre. Och Führern bestämde sig ändå för att landa. Och hon var ganska framgångsrik. London föll på elva dagar. Och de brittiska trupperna kapitulerade.
  De flesta av de koloniala trupperna och dominionerna erkände den nya och dessutom den legitime kungen av Storbritannien med en protysk orientering och Mosleys regering. Så Führern vann en jordskredsseger på kort tid.
  Men han hann inte vända sig österut. Japan attackerade USA i Perus hamn. Hitler resonerade att det var nödvändigt att erövra Amerika innan dess mäktiga ekonomi återuppbyggdes på krigsgrund. Och Sovjetunionen, som underrättelsetjänsten visade, är redan ganska redo för krig och det är inte så lätt att ta det. Och vintrarna i Ryssland är svåra.
  Dessutom, efter tillfångatagandet av London, höll Stalin ett personligt möte med Hitler, och båda diktatorerna var mycket nöjda med varandra. Führern beslutade att han först skulle avsluta Amerika och sedan Sovjetunionen.
  Stalin gick med på att Sovjetunionen också kunde delta i kriget. Hitler gav klartecken till att annektera till Ryssland, det lagliga Alaska. Men han vägrade ge upp Finland. Även om Stalin också ansåg att detta territorium var ursprungligt, ryskt.
  Men jag bestämde mig för att inte bråka. Och Alaska är inte dåligt ... Ett stort krig började mellan Sovjetunionen, Japan, Italien, Tredje riket mot USA. Dessutom slogs både Frankrike och Storbritannien. Fascistiska trupper underkuvade alla kolonier i de ockuperade länderna.
  Och kriget med USA gick från första början för det tredje riket framgångsrikt. Japan var lite värre. Men under det fyrtioandra året lade tyskarna redan under hösten nästan hela Kanada under sig. Och våren 1943 började en offensiv mot USA. De tyska "tigrarna", "Pantrarna", "Lions" har redan deltagit i striderna. Och de är formidabla maskiner. Amerikanerna kämpade hårt, men förlorade gradvis. Röda armén kämpade också. Efter att ha erövrat Alaska skickade Stalin ändå trupper mot USA för att även fånga kontinenten, och inte heller för att vara en gam.
  I striderna "Panther" och "Tiger", och sovjetiska fordon hade en tävling med den amerikanska armén. Striderna visade att T-34-76 inte var tillräckligt beväpnad. Och Stalin beordrade följande år att sätta en större pistol och ett torn på denna stridsvagn. Byt inte chassi. Men KV-serien visade sig ganska svag.
  KV-3-stridsvagnen kom in i serien i augusti 1941 och KV-5 i september i år. Under det fyrtioandra året gick KV-4 också in i serien, och Stalin valde den tyngsta, men bättre skyddade modifieringen på 108 ton i vikt. I slutet av året dök KV-6 upp med tre kanoner som vägde etthundrafemtio ton. Och under det fyrtiotredje året och KV-7 väger två hundra ton.
  Som det visade sig har alla sovjetiska tankar i KV-serien dålig körprestanda, en opålitlig växellåda, och i allmänhet fastnar de ofta och går sönder. Och en tank på tvåhundra ton är i allmänhet nästan omöjlig att översätta.
  Men det finns inget ont utan gott. Och KV-serien stängdes av, och IS-serien dök upp istället ... Dessutom förbjöd Stalin till och med utvecklingen av tankar tyngre än fyrtiosju ton. Men T-34 visade sig vara så framgångsrik att Stalin beordrade att göra denna tank till den viktigaste, grundläggande och massiva.
  Amerika var under attack och tyskarna och de röda och japanerna. Den krossades både från söder och från norr.
  Amerikanerna bröt snabbt samman... Trots att blixtkriget inte gick över tog de New York och Washington i december. Och amerikanerna kapitulerade den 30 januari 1944.
  Det blev en tillfällig paus ... Tredje riket och Japan smälte sina ägodelar. Och Sovjetunionen hade ingen brådska. Stalin och Hitler blev nära vänner. Tyskarna och japanerna erövrade Latinamerika, slogs i Kina, svalde andra länder.
  Sovjetunionen slutförde den tredje femårsplanen. Och sedan det fjärde... Tredje riket förberedde nya vapen... Och 1952, den 20 april, började ett nytt krig mellan Japan och Tredje riket. Stalin tog naturligtvis tredje rikets parti.
  Sovjetunionen blev ett mäktigt land med en högt utvecklad ekonomi. Huvudtanken T-54 och IS-7, Stalin gillade den sista maskinen, och han gav grönt ljus till serien. I det tredje riket fanns en serie "E", mycket bra stridsvagnar av den nya generationen. Men så dök det upp pyramidformade från AG-serien. Dessutom hade nazisterna ett unikt vapen - disketter och mycket mer. Rent tekniskt är det tredje riket starkare än Japan, och tills samurajerna har skapat kärnvapen måste de erövras.
  Stalin, åldrad och försvagad, ville ha ära. Men Hitler sa att han bara tillät att ta tillbaka Kurilryggen och södra Sakhalin.
  Stalin var nöjd med detta med vissa reservationer. Det är sant att Sovjetunionen inte deltog så aktivt den här gången i kriget. Striderna var hårda.
  Alenkas stridsvagnsbesättning kämpade på IS-7.
  Den sovjetiska stridsvagnen är bra, men de tyska pyramidformade är fortfarande bättre och mer skyddade med en sida.
  Alenka tryckte med sina bara tår på joystickknappen. Skjuten med en mördarprojektil.
  Den japanska E-50, kopierad under licens från ett föråldrat märke, kämpade emot den. Denna maskin hade en 88 mm pistol med en 100 EL pipa längd. Farlig för att bita i sidan och teoretiskt kapabel att stansa spets och panna. Mycket hög pansarpiercing. Och projektilens initiala hastighet är kolossal.
  Den övre delen av skrovet är ganska väl skyddad av en stor lutning, men pannan på tornet är sämre.
  Flickan Anyuta riktade pistolen med sina bara tår och träffade samurajen. Från första gången träffade och tvingades hålla käften.
  Japanaren är ganska kvick, men väger nästan lika mycket som IS-7 med svagare skydd, speciellt ombord.
  Här är ytterligare en E-50 som tjejerna slog ombord på långt avstånd, även om detta kräver fenomenal noggrannhet.
  Men trots allt så slog den rödhåriga Alla sina bara tår, och det betyder åtminstone något.
  Men den japanska E-75 är i rörelse. Den är inte lika snabb som E-50 och är tyngre. Men hans panna är starkt skyddad. Tornet är ganska tjockt med frontpansar, 252 mm tjockare än IS-2. Pannan på kroppen är tunnare, men med en stor lutning. Den svagaste sidan av skrovet är endast 120 mm, utan sluttningar. Och i dem är det bäst att slå på långt avstånd.
  E-75 är en något förlegad maskin som väger över nittio ton. Hon är helt klart otillräcklig. Även om 128 mm kanonen fortfarande är ganska kraftfull. Och T-54:an genomborrar väl den här maskinen.
  Maria sköt med bara tår. Hon genomborrade sidan av skrovet och noterade:
  - Inte den bästa designen!
  Olympias gav en skur med maskingevär och gick med på:
  - Absolut inte den bästa!
  Och bara tår när han trycker på knapparna.
  Japanerna förlorar ett nytt krig, men de kämpar desperat och ger sig inte. Även om deras trupper ligger efter tekniskt.
  Sovjetiska MIG-15 kommer att vara starkare än japanska bilar. Och tyska ME-462 är helt ur konkurrens.
  De slog japanerna på himlen. Och det finns inget motgift mot skivplan alls.
  Även om diskotek slår ner nästan allt som rör sig.
  Eva och Gertrude visade upp sig i all ära genom att slå ner bilarna i Land of the Rising Sun.
  Eva sköt sina bara tår och morrade:
  - För min pojkvän!
  Gertrude bekräftade när hon slog ner motståndarna:
  - Så att alla män dör!
  Och även med bara tår kommer han att trycka på knapparna på joysticken och skjuta ner flera plan.
  Japanerna blev slagna och pressade i alla avseenden. Hitler krävde att sätta stopp för fienderna så snart som möjligt.
  Gerda och Charlotte slogs tillsammans i en pyramidformad tank. Bilens vikt är bara fyrtiofem ton, och rustningen är 250 mm med stora sluttningar i alla vinklar. Och motorn är på 1800 hästkrafter, gasturbin.
  Och en högtryckskanon som tröskar alla som en slägga. Låt kalibern bara vara 88 mm, men vilken hög projektilhastighet.
  Kan inte motstå en tysk stridsvagn.
  Gerda tryckte på joystickens knappar med hjälp av bara fingrar på solbrända ben, slog sönder den japanska tanken och skällde:
  - För kommunismens storhet i det ariska landet!
  Och flickan stack ut tungan. Han är rörlig och rosa.
  Charlotte sköt också med sina bara tår, slog fienden och gnisslade:
  - För heliga Ryssland!
  Och blinkade åt sin vän.
  Och de slog japanerna grundligt och piggt.
  Albina och Alvina kämpar också bra i himlen, slår japanerna och bryter dem i bitar.
  Albina slog mycket aktivt ner med hjälp av sina bara tår och krossade samurajerna i himlen ...
  Och vrålade:
  - Ära till det tredje riket!
  Alvina slog ner en japansk bil och gnisslade:
  - Ära till Preussens hjältar!
  Och även att använda bara tår.
  Flickorna är mycket kämpande typ och krossar alla hinder. När samurajplanet brinner som en fackla och faller ner. Och bakom honom finns fem fighters från Land of the Rising Sun.
  Så tjejerna här är fantastiskt välkoordinerade.
  Elizaveta är på en T-54 stridsvagn med sin besättning och förstör japanska stridsvagnar.
  Det är inte lätt att slåss. Den japanska huvudstridsvagnen kopierad från en tidig modifiering av E-50 är ett mycket seriöst fordon. Och den är inte sämre än den sovjetiska stridsvagnen i frontal rustning och beväpning. Och till och med lite är hennes pistol mer pansarbrytande och bättre skydd av pannan på skrovet, speciellt toppen.
  Visserligen är japanen tyngre än den sovjetiska bilen, men den mer kraftfulla motorn kompenserar för detta.
  Elizabeth skjuter på avstånd och manövrar.
  Mer exakt är det Euphrasia som kör. Och han låter sig inte fångas.
  Ekaterina, en medlem av besättningen, dunkade med sina bara tår och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Då kommer Elena, som en sprängning, att krossa målet i sidan. Och vråla:
  - Vi är de mest exakta i världen.
  T-54-stridsvagnen kan stickas hål i pannan av japanerna, och ännu mer i sidan. Och han har inget försprång i strid. Så det är svårt att bekämpa samurajer.
  Och här kommer E-100. En väldigt otäck bil. Hennes rustning är stark från alla vinklar, och pistolen är mycket kraftfull på 150 mm. Det kommer att krossa den sovjetiska bilen i bitar. Och det är svårt att slå igenom japanerna. 210 mm med skivskärmar.
  Och pannan är 250 millimeter. Så du kan inte bryta igenom en sådan koloss.
  Tank T-54 närmar sig. Ta inte hål på japanerna i pannan. Jag trycker för att sticka på sidan och sedan sköt de bara ner.
  Pistolen är kraftfull, men dess eldhastighet är lägre. Och noggrannheten minskar också kalibern.
  Så virtuos manövrering krävs från Eurasien. Så att de, gud förbjude, inte blev påkörda.
  Flickan sjöng:
  - Ryssland är vår stormakt,
  Ryssland är vårt stora land...
  Mäktig vilja, pålitlig härlighet,
  Din för alltid!
  Elena slog den japanska E-50 och noterade:
  - Vi bor i Sovjetunionen, inte Ryssland1
  Eurasien höll med om detta:
  Ja, men poängen är densamma!
  Och så undvek de skotten och gled till själva tanken. Och ända in i sidan, i den del där det inte finns någon lägre lutning och in i sköldarna, sticker man ur från understreckskalibern.
  Och E-100 börjar detonera och explodera. Och hur allt kommer av sig.
  Ryssland under Stalin är stark och flyg, och stridsvagnar, och delvis även flottan.
  Än så länge har dock Sovjetunionen inte för många stora fartyg, men de har satt upp hyfsat små.
  Och på jagaren består hela besättningen enbart av flickor. Och de tröskar japanerna grundligt.
  Och deras skepp faller sönder utan vidare.
  Tjejerna springer runt och skickar kanongranater med bara tår.
  Och hur deras bara rosa klackar blinkar.
  Stalinida, besättningens befälhavare, tog den och sjöng:
  - Ära till vårt heliga fosterland!
  Och återigen hamrar sovjetiska vapen mot japanerna. Och nu exploderar hela samurajens kryssare. Och de gula soldaterna drunknar.
  Här kommer kampen igen...
  Under de första sex månaderna halverades territoriet som kontrollerades av Land of the Rising Sun.
  Och det blev segrar på alla fronter.
  Röda armén erövrade södra Sakhalin och flyttade till Kurilöarna. De attackerade också Manchuriet. Och kämpade för Port Arthur.
  Och attacken mot denna stad var mycket hård.
  Alenka slogs mot japanerna och kurrade och blottade sina tänder:
  - Vi kommer vinna!
  Och med sina bara tår tryckte hon på joystick-knapparna och sprängde samurajens haubits.
  Anyuta sköt också. Krossade fienden och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Och Alla hamrade av vild vrede och gnisslade:
  - För nya gränser!
  Och dessutom med bara tår på benen, som om de hamrade.
  Maria kvittrade och morrade:
  - För Stalin!
  Och de slår med all kraft...
  Olympias kämpade också med bara fingrar, hur man skär fienden och smula sönder.
  Port Arthur föll ... Och det här är en rungande seger.
  I ytterligare tre månader pågick striderna på andra platser ... Året 1953 kom ... Striderna i den är mycket grymma.
  Sovjetiska trupper försökte landa i Japan, men sköts ner av självförsvarsenheter.
  Även till sjöss har striderna inte lagt sig ännu ...
  Flickorna slogs som riktiga riddare.
  Och visst var de barbenta och väldigt vackra, solbrända. Och hur de slog japanerna med bomber.
  Och de andra tjejerna slåss. Till exempel Anastasia Vedmakova. Hon är en sådan kämpande tjej och utför sådana mirakel på MIG-5.
  Och han skjuter ner ett annat plan, den här gången det japanska, med en 37 mm kanon.
  Piloten slåss i en baddräkt och är en extremt aggressiv tjej. Och slår mot fienden extremt exakt.
  Och vart och ett av hennes skott träffade målet.
  Anastasia kvittrade och sjöng:
  - Fosterlandets hymn sjunger i våra hjärtan,
  Det finns ingen vackrare kvinna i hela universum...
  Krama starkare riddare maskingevär,
  Dö för Gud givet Ryssland!
  Akulina Orlova, som kämpar mot japanerna och blottar sina tänder, invänder:
  - Inte! Låt bättre fienden dö, så kommer vi att leva!
  Och hon kom ihåg hur till exempel partisanen Lara torterades av japanerna. Och den här tjejen kördes barfota genom snön. Och hon bara skrattade åt bödlarna i ansiktet. Även när breda remsor av glödhett järn applicerades på hennes kala, frostfrusna sulor kunde hon hålla tillbaka sitt smärtskrik. Trots att den bitna läppen blödde.
  Det här var partisantjejen Lara.
  Och hon hade ett stort hjärta. Och hon utstod när hon blev slagen med taggtråd, en ström gick genom hennes kropp.
  Så hon sa ingenting. De sköt henne inte, utan skickade henne till ett dödsläger i ett stenbrott.
  Lara bröt inte ihop där heller och fortsatte sin väg full av mod och hjältemod.
  Akulina Orlova sköt ner ett annat japanskt plan och sjöng:
  - Vi kommer att bekämpa fienden till slutet,
  Soldaternas bedrifter räknar inte antalet ...
  Ryssar har alltid kunnat slåss -
  Satan kommer att förgöras!
  Men nu har mars redan kommit ... Stalin är död. Den ärorika eran av diktatorns och erövrarens styre har avslutats. Beria blev efterträdaren. Stalin lämnade till och med ett testamente att Lavrenty Palych borde vara ordförande för den statliga försvarskommittén och ledare.
  Och den 2 maj intogs Japans huvudstad Tokyo av tyskarna och de sovjetiska trupperna. Och den 9 maj 1953 följde överlämnandet av Land of the Rising Sun, och kriget slutade med seger. Och allt verkade vara bra och trevligt.
  Den 20 april 1955 ägde det första bemannade uppdraget till månen rum. Före mänskligheten verkade hela det gränslösa kosmos.
  Men den 20 april 1957 gick Hitler i krig med Sovjetunionen. Han kontrollerade redan allt och det fanns bara en kraft kvar i hans väg.
  Vem kommer att stoppa Hitler?
  Lavrentiy Beria blev starkare i makten. Han är georgier, och det är ungefär som att skuggan av Stalin passade folket.
  Och här kommer kriget...
  Tyskarna är starka, och de har trupper från hela världen. Sovjetunionen är också stark, men underlägsen Wehrmacht i teknik.
  IS-10-tanken dök upp ... IS-11 och IS-12, men dessa maskiner är relativt lätta på femtio ton, bara pistolen är mer kraftfull och långpipig för IS-11 på 122 mm, för IS- 12 - 130 mm. Och bara IS-15 gjordes till en kraftfullare tank än IS-7. Den hade en 152 millimeter och samtidigt långpipig pistol som vägde cirka hundra ton.
  T-55 dök också upp. Med kraftfullare pistoler i 105 mm kaliber och bättre skyddade.
  Till en början avancerade tyskarna framgångsrikt. Deras tankar är mer avancerade, liksom andra fordon. Och viktigast av allt, mycket mer kraft.
  Under tre månaders envisa och hårda strider nådde nazisterna Moskva. Och vintern är fortfarande långt borta...
  Lady Armstrong fortsatte att slåss, tillsammans med sina följeslagare.
  Fyra flickor slogs på Göring-5-stridsvagnen. De är engelska kvinnor i Wehrmachts tjänst. Och det är inte lätt för dem alls. Vi måste bekämpa bolsjevikerna, som kämpar både fanatiskt och skickligt. Ge inte Storbritannien en härkomst.
  Jane skadade den ryska kanonen med ett exakt skott och kurrade:
  - Livet är ett ögonblick, mellan det förflutna och framtiden!
  Gringeta, den här barfota skytten, satte ut pistolen, sköt och väste entusiastiskt:
  - Vi är en örntjej!
  Och hennes projektil kommer att träffa rakt in i den sovjetiska haubitsen. Ja, tjejen är verkligen super. Och förstör alla i rad.
  Malanya sparkade också med sina bara tår. Förstörde en rysk pistol. Orsakade detonation av stridssatser. Här är vad en snygg tjej är. Och kvittrade:
  - Framtiden kommer att bli ljus... Kriget tar slut, jag tror på det!
  Matilda sa tveksamt:
  - Jag har en känsla av att vi har slagit varandra i mer än ett sekel. Alla slagsmål, och slagsmål, och slagsmål!
  Den vackra Jane brast ut i skratt och anmärkte kvickt:
  - Bättre slagsmål än nollor!
  Och slog igen den sovjetiska pistolen med ett exakt skott. Hon är verkligen en tjej här. Och säkerhetsmarginalen tär på ryssarna.
  Innan slagsmålet fick tjejerna vila lite på krogen. Vi drack bayersk öl, åt fett fläsk och lamm. Sedan bjöd de in ett dussin yngre män och lekte med dem. Och det är roligt och väldigt roligt.
  Det är bra för tjejerna i alla fall. Och ett sådant nöje för starka och ganska unga kroppar.
  Omedelbart ökar energiladdningen innan striden. Och drar, på de mest verkliga bedrifterna! Och så trycker krigarna på knapparna med sina bara fötter och slår ut kolossala resultat.
  Nu stormar de Moskva. Och staden vill inte ge sig. Ryssarna är så envisa. Det verkade verkligen vara hög tid att inse att deras position var hopplös och att överlämna sig till segrarens nåd. Så nej. De envisas. Visa oböjlig hjältemod. Och håll ut, där det verkade att det inte fanns några chanser, det finns inga stopp.
  Britterna, till exempel, i kampen om London var inte så envisa. De gav upp snabbt. Och nu slåss de i samma lag med nazisterna!
  Och vad? Gör din egen karriär!
  Jane känner sig på en vit häst, och ganska självsäker. Jag vill visa mig för flickan från högsta synvinkel. Och ge ryssarna en rejäl skaka. Att själv bli en riktig drottning.
  Krigaren skjuter igen. Han träffar den ryska kanonen och säger passionerat:
  - Det finns snart ett paradis på planeten!
  Vilken väldigt vacker tjej i kroppen, men hon gör mörka handlingar.
  Gringeths skytt är inte heller en miss. Hon krossade en 152 mm haubits som en isbit med en hammare. Det är vilken pigg och gnistrande tjej hon är. Du kommer förmodligen inte hitta en vackrare. Även om ... En muskulös tjej, med en något rustik och enkla funktioner. Ruddy, det verkar tätt, men det finns inte en droppe fett i kroppen. Det är bara så biffigt.
  Hon älskar sex väldigt mycket och sover aldrig ensam. Hon gillar när hennes starka kropp rynks av manliga händer. Gringeta är en väldigt vacker tjej. Men vad gör det. Återigen slog hon det sovjetiska batteriet. Här är jäveln...
  Gringeta sjöng med ett skratt:
  - Det blev inget vin på festen, men Satan gjorde vodka!
  Och hon visade sin tunga.
  Och igen bedriver tanken "Goering" -5 riktad eld. Och krigarna i den är väldigt förföriska. De missade en gång och slog tre gånger. Sen slog de varandra med bara sulor! Och blottade sina tänder.
  Glädjen hos döttrarna i det ockuperade Storbritannien blev dock kortvarig. Här är en av barfotatjejerna som kunde trycka in en mina under larven. Och denna förintelsegåva lyckades så framgångsrikt att flera skridskobanor omedelbart sprack. Och den enorma sjuttioton tunga tanken förlorade omedelbart sin rörlighet.
  Jag var tvungen att ta in min bil för reparation. Bytet gjordes på plats av ett speciellt team.
  Ja, "Goering" -5 kan inte jämföras med AG:s pyramidfamilj. Men sådana, de värsta vapnen gavs till engelska tjejer.
  Men här slåss de sovjetiska tjejerna.
  Augusti 1957 redan. Moskva är helt omringat och dess position verkar hopplös.
  Alyonka slåss på IS-15. Kraftfull utveckling av sovjetiska designers. Frontrustningen är 500 mm lutande. Bryt inte igenom tyskarna. Och den väger drygt hundra ton. Och en gasturbinmotor på 3200 hästkrafter. Och en kanon som kan penetrera tyska pyramidformade stridsvagnar på avstånd.
  Alyonka slog den tyska bilen med bara tår och gnisslade:
  - För stora Ryssland!
  Och skönheten kvittrade.
  Anyuta också, hur man slår fienden. Och han använder också sina bara tår och genomborrar tanken på långt avstånd och skriker:
  - För moderlandet!
  Pistolen har en pipa längd på 120 EL, vilket är imponerande. Och en projektil med en urankärna. Denna tank har också tolv maskingevär som är mycket kraftfulla.
  Alla slog också ut mot nazisterna och skrek:
  - För vårt Sovjetunionen!
  Också Maria tog och skar nazisterna och tryckte den här gången på joystickknappen med sin röda bröstvårta och kvittrade:
  - För moder Ryssland!
  OS är också som ett hugg på fienden. Och han kommer att riva av tornet på den tyska stridsvagnen och gnissla:
  - För fäderneslandet och friheten till slutet!
  Den sovjetiska stridsvagnen visade sig vara mycket stridbar ...
  Men tyvärr, krafterna är ojämlika ...
  Väldigt ojämlikt...
  Men flickorna som sitter i bakhåll fångar deras ögonblick.
  Elizabeth smekte sina magmuskler. Sedan skickade hon med hjälp av en bar häl en exakt projektil mot fienden.
  Och träffa fienden rakt på mål.
  Och hon kurrade:
  - Starkare krigare, kläm maskingeväret,
  Ett intressant resultat kommer!
  Elena skickade en dödspresent mot målet och noterade:
  - Hitler petade förgäves med huvudet mot oss. Hur långt vi än drar oss tillbaka kommer vi inte att ge upp!
  Ekaterina sköt också, bröt igenom målet och noterade:
  - Vi slår inga spikar, men något mer rejäl måste göras!
  Evrasiya gav en skur med maskingevär och utfärdade:
  - Ryssland under oket kommer inte att böjas, vår armé kapitulerar inte!
  Elizabeth höll med om detta:
  - Inte! Röda armén ger sig inte!
  Och hon skickade också en projektil mot målet med sin bara häl. Och det blev bra och korrekt.
  Vi måste hålla på till varje pris. Här torterade nazisterna pionjären.
  De tog pojken avklädd. Och så började de slå honom med en glödhet tråd. De slog mig hårt tills jag förlorade medvetandet. Och sedan hällde med saltvatten. Hur pojken skrek av ångest. Och den var redan rostad med facklor igen. Och sedan tog de den och stack en glödhet stav i anus.
  Så grymma var Fritzerna. Ett annat kul de har är att steka hälarna. En flicka från Komsomol smetades in med olja på sulan och en eldfat sattes i brand under den. Och tjejen skriker av fruktansvärd smärta. Och nazisterna steker och sjunger en sång för sig själva.
  Och vad har de inte gjort än. Och flickornas fingrar på bara fötter bröts, och pojkarna löstes upp i syra, och deras hud slets av levande.
  Elizabeth sköt igen. Den träffade målet och kurrade:
  - Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och Elena höll med om detta:
  - Ge aldrig upp!
  Och hon skickade en projektil till målet med hjälp av sina bara tår.
  Ytterligare en tank togs och fattade eld som en fackla...
  Catherine noterade aggressivt:
  - Vi ska bli världsmästare!
  Och med sin bara häl skickade hon ytterligare en projektil till målet.
  Men tyvärr, trots allt hjältemod i september föll Moskva. Och i oktober hade tyskarna redan nått Ural. Och de intog Centralasien från söder. Och i december 1957 ockuperade de fullständigt hela Sovjetunionens territorium.
  Därmed slutade erövringen av världen.
  Den 20 april 1959 hölls en folkomröstning för att upprätta monarkin och tredje rikets världsvälde. Detta sammanföll med den första flygningen av en astronaut till Mars och Tredje Rikets nya prestationer. Och Hitler kommer att få titeln Superkejsare.
  Det verkade som att alla mål uppnåddes.
  Men i maj 1961 störtade Hitler i ett plan och hans lysande och långa regeringstid avbröts.
  Men hans äldsta son har redan blivit vuxen, och Führerdynasti har blivit stabil och stark. Och nu erövrar det tredje riket rymden.
  Alla nationer fick lika rättigheter och medborgarskap i det nya imperiet.
  Och mänskligheten går mot en ljusare framtid!
  
  NAPOLEONS SEGER UNDER VATTERLOO
  Napoleon vann slaget vid Waterloo. Han hade inget anfall vid tiden för striden, och britterna besegrades. Och då fick också tyskarna, med Blucher i spetsen, stryk. Sedan tog fransmännen över Nederländerna.
  Återigen besegrade preussarna och österrikarna. Ryssland ville inte gå in i kriget. Tsar Alexander var den förste som tröttnade på att slåss och ville inte utgjuta blod.
  Även Napoleon Bonaparte var benägen att inte dra ut på kriget. Efter att ha tillfogat de allierade flera nederlag igen slöt han fred med dem. Frankrike fick en del av Italien och Nederländerna och några landområden i Tyskland och lugnade ner sig.
  Ett tag, förstås... Napoleon attackerade Algeriet på tjugotalet och erövrade det. Och så tog han över Marocko. Den afrikanska eran av kejsarens expansion började. Napoleon kämpade i Afrika och hans trupper nådde återigen Egypten och Sudan.
  Napoleon förskansade sig i Afrika... Men han har ännu inte klättrat in i Europa. Kejsaren levde ganska länge på den tiden. Och han dog 1840 vid en ålder av sjuttio, efter att ha tillbringat trettiosex år som kejsare och sammanlagt ledde Frankrike i fyrtio år! Detta är en mycket lång och härlig regeringstid. Under honom upplevde Frankrike både segrar och ockupation. Det mesta av Afrika, inklusive Sudan och Nigeria, blev franska kolonier. Dessutom erövrade napoleonska marskalkarna Indokina.
  Bonapartedynastin stärktes. Napoleon II fick också barn och besteg tronen i ganska mogen ålder. Och hans dynasti fortsatte sin strålande uppgång. 1848, med fördel av revolutionen i Österrike, tog Frankrike Italien från det habsburgska imperiet. Sedan följde kriget med Ryssland tillsammans med Storbritannien.
  Fransmännen, tillsammans med österrikarna, besegrade ryssarna. Och de tog över mycket mark. Inklusive Ukraina. Napoleon II grundade Commonwealth och placerade sin bror på tronen. Ryssland förpassades till kategorin mindre makter. Napoleon II fortsatte sina erövringar och erövrade mer Preussen och Österrike. Och där också placera sina släktingar, få fotfäste i Europa. Storbritannien försökte invända, men blev slagen...
  När ett inbördeskrig bröt ut i Amerika ingrep Napoleon II på sydbornas sida. Och han vann ... Frankrike fortsatte också erövringen av Afrika, och tog kontroll över Indien. Till sjöss var fransmännen, som hade överlägsenhet i resurser, mot britterna som en elefant mot Moska. Och de erövrade till och med Storbritannien genom att landa på kontinenten 1873.
  Frankrike tog över både Australien och Kanada och blev en supermakt. 1881 dog också Napoleon II, den store. Och Napoleon III besteg tronen. Under honom fortsatte Frankrike att flytta sina trupper runt om i världen. I synnerhet var det en kampanj mot Moskva och både Ryssland och USA lämnade slutligen in. Och det var ett krig i Kina. 1904, efter Napoleon III:s död, besteg Napoleon IV tronen. Hon erövrade Japan året därpå och några år senare fullbordade hon erövringen av Kina. Sedan började invasionen av Latinamerika. Napoleon den femte som regerade 1933 fullbordade erövringen av alla världens länder och skapandet av ett världsimperium. 1937 ägde den första bemannade flygningen ut i rymden rum. 1945 flög människor till månen. Och 1957 till Mars, och nästa år till Venus.
  Det var erövringen av rymden. I slutet av 1900-talet hade alla solsystemets planeter redan besökts av astronauter, och till och med på vissa platser - på Månen, Mars, Venus grundades bosättningar.
  Och 2021 började flygningen av den första interstellära expeditionen. Det franska imperiet, multinationellt och enormt, tog kontroll över hela världen och solsystemet. Och hennes drömmar är makt över universum!
  
  
  FALLENS NYA ÄVENTYR I AIVENGO VÄRLD
  Även om Rebecca räddades från avrättning av den modige Ivanhoe, tog hennes berättelse inte slut. Samt äventyr. Isaac gjorde verkligen sitt bästa. Och han började kräva tillbaka smyckena och dyra orientaliska kläder som Rebecca tog. Men självklart fick han avslag.
  Det som redan är ordens egendom, då är det, och judarna behöver inte anmäla.
  Så Rebecca tillbringade lite tid i svalt väder barfota, och bara i säckväv. Ja, innan avrättningen var hon barfota och avklädd och inlåst i en klostercell. Det var kallt och fuktigt och det fanns råttor. Här var Rebecca så utsliten och blek.
  Att vistas barfota i fängelsehålan och på gatan i svalt väder ledde till att flickan fick en kraftig förkylning och blev sjuk. Och Isaac var akut tvungen att anställa läkare. Därmed var han väl förbrukad, inklusive betalning av en lösensumma till rånarna.
  Och jag letade efter ett sätt att hitta och tjäna pengar någonstans. Dessutom meddelade Richard Lejonhjärta att en storslagen tornerspelsturnering skulle hållas i samband med hans kröning. Och vinnaren kommer att få en stor belöning.
  I det ögonblicket, när Isaac plötsligt såg en pojke i korta byxor, barfota, naken till midjan, men väldigt muskulös. Hans muskler var mycket vackra och djupt definierade under den solbrända huden. Med medeltidens mått mätt var pojken inte alls liten, utan med ett barnsligt, runt ansikte. Det är tydligt att detta fortfarande är ett barn som, om han växer upp, kommer att bli en man med en mycket kraftfull kroppsbyggnad.
  Isaac frågade pojken med ett leende:
  Vad vill den unge mannen?
  Pojken stampade med bara foten och sa:
  - Jag vill delta i riddarturneringen! Hjälp samtidigt din sjuka dotter!
  Den rike juden blev förvånad:
  - Är du en läkare?
  Pojken svarade med ett leende:
  "Trots mitt ungdomliga utseende har jag redan mycket erfarenhet av att döda. Och inom medicin också! Och helt gratis!
  Isaac svarade entusiastiskt:
  - Underbar! Okej då. Du har starka muskler, men kommer de att räcka för att delta i turneringen?
  Pojken sa med ett leende:
  - Ge mig en hästsko!
  Den rike juden rynkade pannan.
  - Varför!
  Pojken sa självsäkert:
  - Jag slår sönder det!
  Isak morrade:
  - Okej, jag tror! Du har väldigt vackra muskler, i öster skulle du gärna bli såld till sultanens harem!
  Pojken som svar hoppade upp, snurrade flera gånger i luften och vrålade:
  - Jag ger inte upp!
  Juden visslade förvånat:
  - Vad snabb och smidig du är! Okej, jag ska ge dig en häst och rustning med spjut och svärd till turneringen. Bara du kommer att återlämna allt detta till mig i trillingar!
  Pojken nickade.
  - Jo, för att hästen och vapen och rustningar går till vinnaren. I detta avseende kan du slåss.
  
  Mycket nöjd sa Isaac:
  - Bra ung man... Vad heter du?
  Pojken svarade blygsamt:
  - Oleg Rybachenko! Jag är en krigare som hjälper de svaga, och vanligtvis tjänar Ryssland. Men i det här fallet kom jag för att rädda din dotter. Eftersom bronkit är en mycket farlig sjukdom enligt medeltidens normer. Och det finns få skickliga läkare som kan rädda flickan!
  Isaac svarade med ett leende:
  - Du ser mycket äldre ut än du ser ut?
  Pojken nickade.
  - Ja, det har jag varit i många år! Det är svårt att ens räkna hur många, eftersom jag reser och lever i olika världar. Men jag hade så många händelser och intryck.
  Jude noterade:
  - OK! Gå och bota min dotter! Under tiden kommer jag att skicka efter en häst och rustning. Ja, och nu mäter du tillväxten. Du verkar bara vara en pojke, men ganska stor och bredaxlad. Lika lång som Ivanhoe, och kanske blir du bredare i axlarna!
  Oleg nickade och sa:
  - För behandlingen av din dotter behöver jag alkohol, fett, ett dussin små koppar. - När pojken såg hur Isaks ansikte vred sig, skyndade pojken att tillägga. - Koppar är bara för ett tag. Och det skulle också vara trevligt att hitta grävlingsfett. Pojken blinkade. Och din dotter kommer att bli så bra som ny!
  Isaac nickade instämmande.
  - Ja, bara en liten trollkarl! Nåväl, allt kommer att vara klart, gå och rädda min dotter.
  Pojken blixtrade barfota, runda, rosa och helt dammfria klackar.
  Hon började tjafsa om Rebecca. Flickan var blek och hostade. Till skillnad från den odödliga pojken var hon faktiskt ovana vid kylan. Dottern i ett sydligt land, på hösten i Storbritannien, tillbringade natten barfota och i en dräkt med en fuktig och kall cell, och ett par dagar i det fria. Här och att förlåta inte länge.
  Och nu måste du sätta banker på henne - den mest effektiva folkmedicinen, som hjälper mycket.
  Rebeccas hud är ganska blek och inte solbränd. Hon skämdes naken inför en stilig muskulös pojke.
  Oleg Rybachenko sa och satte sitt pekfinger mot sina läppar:
  - Jag är en läkare! Var inte blyg för mig!
  Och flickan log tillbaka.
  Pojken, som redan hade erfarenhet, satte burkar åt henne. Flickan ryckte till.
  Men Oleg strök henne ömt, slog ner repade sulor. Den ovana tjejen gick längs stigen och hennes bara fötter punkterades av småsten. Och vägen till avrättningen visade sig vara mycket smärtsam för en rik tjej som inte var van vid att klara sig utan skor.
  Pojken som sprang barfota hela tiden noterade:
  - Ömt, så ömt!
  Och han satte burkar på henne, varifrån det fanns spår på flickans rygg. Men bankerna drog ut sjukdomen. Och så fick Rebecca lite mjölk med honung och somnade.
  Efter det lämnade Oleg pigan en order att fortsätta ge mjölk med honung och malik, samt grävlingfett.
  Och han skyndade sig till turneringen. Det är nödvändigt att träna både hästen och rustningen och vapen.
  Även om juden är girig, är han inte dum. Och hästen var bra och rustningen med vapen var inte dålig. Oleg klättrade upp i rustningen och kände sig obekväm i dem. Nakna strider skulle vara mycket mer fingerfärdiga. Men det finns turneringsregler: alla måste vara i rustning och till häst. Här, slåss naken med svärd, sedan utrotade Oleg Rybachenko hela arméer med svärd.
  Pojken tävlade på en vit häst och såg fram emot striden.
  Turneringen hölls i London. Ivanhoe hade redan återhämtat sig från sina sår och ansågs vara en av turneringens favoriter. Richard Lejonhjärta själv förberedde sig för strid. Även soldater från andra länder förväntades komma. I synnerhet hertigen av Alba: en mäktig kämpe från Spanien. Fransk hertig av Guise, baroner från Tyskland. Många fighters. Även från det avlägsna Ryssland anlände prins Ruslan. Mer exakt, inte från Ryssland, utan från Kievan Rus.
  Så representationen här visade sig vara gedigen. Och det var en aldrig tidigare skådad turnering med priser.
  Vinnaren var tänkt att få en hel kista av guld, som Richard Lejonhjärta tog med sig från Palestina. Och den här kistan vägde minst ett ton.
  Så de som vill slåss - tydligen, osynligt.
  Turneringen, med tanke på det stora antalet deltagare, genomfördes enligt cupsystemet.
  Oleg Rybachenko anlände till ett speciellt läger för riddare. Pansar och en häst, detta är ett pass, men ingen kräver dokument.
  Pojken tillbringade natten i lägret. På kvällen kom en lätt dygd kvinna till honom. När hon såg att framför henne fortfarande var ganska barn och mycket vacker, nickade hon:
  - Jag ska servera dig pojke gratis!
  Oleg nickade instämmande och noterade:
  - Du kommer inte ångra dig, jag är väldigt erfaren!
  För första gången på flera år upplevde den prostituerade förmodligen flera riktiga orgasmer och såg till och med yngre ut. Hon gick därifrån nöjd. Snart dök fler tjejer upp. Oleg noterade:
  - Du måste betala för sex! Och för bra sex dubbelt! Ett guldmynt för varje orgasm!
  De prostituerade gick villigt med på... Oleg tjänade anständiga pengar, men över en natt slöt han ögonen. Hans flickor och en kvinna kom förbi. De är vanligtvis unga och vackra, men du kan få infektionen. Det är sant att Oleg är ett odödligt barn och infektionen tar honom inte.
  Men jag blev lite utmattad innan kampen...
  Och sedan ljuder trumpeten och turneringen börjar på morgonen. Här skingras riddarna över fältet. Det krävs många slagsmål. Val av trubbiga eller vassa spetsar. Allt annat avgörs genom lottning.
  Oleg föll för att slåss i den första striden med den tyske baronen. Han var större och tyngre än pojken, och en ganska auktoritativ krigare.
  Men terminatorpojken är erfaren och teknisk. Och för att du inte ska slås ner av ett spjut flyttar du skölden något åt sidan och mildrar slaget. Och du planterar dig själv med att vända kroppen.
  Oleg är mycket stark, och fienden sköts ner tillsammans med sin häst. Och pojken visslade. Han har redan gått igenom många strider i olika universum. Och han kämpade med det tredje riket i ett parallellt universum där nazisterna först fångade hela världen och först därefter attackerade Sovjetunionen. Och det var ett starkt drag från deras sida.
  Och pojken slogs sedan tillsammans med Margarita, den odödliga flickan, som också en gång var vuxen. Och med dem fyra vackra och dessutom nästan odödliga tjejer. Sex supermän slogs med en armé som tog över nästan hela världen. Och visade kolossal heroism.
  Och nu turneringen. Det är inte så svårt. Och för en superpojke är en sömnlös natt med prostituerade inte ett hinder.
  Ungen fick sitt första pris: en häst, vapen och rustningar. Vanligtvis löste riddarna dem för pengar. Så om du är en bra fighter, är deltagande i turneringen fördelaktigt för dig.
  Sedan ännu en strid... Den här gången förde lotten Oleg till den mäktige spanske hertigen av Alba. Den ansågs vara den bästa krigaren i Spanien. Det hade varit mer intressant att slåss mot honom mot slutet, men mycket är mycket.
  Fienden var en jätte och vägde tre gånger mer än Oleg. Vid spjutstrid är vikten ett betydande handikapp. Och hästen nära Alba är ett drag. Kanske skulle ett sådant kadaver vara trivialt att krossa dig.
  Oleg hade inte mycket erfarenhet av turneringar. Han kämpade oftast lite annorlunda. Men den övergripande stridsupplevelsen för terminatorpojken är kolossal.
  Och så gick han. Spjuten är vassa och vässade.
  Alba rusade mot honom med stor fart. Även om hans häst är en draghäst, är den väldigt smidig. Oleg är dock mycket snabbare än jätten Alba själv. Och när pojken närmade sig lämnade han spjutet och träffade fienden i visiret. Slaget är krossande, och med under skrovets krage. Alba flög av sin kraftfulla häst och kraschade. Till och med några tänder föll ut.
  Oleg vann och sa med ett leende:
  - En värdefull present till bröllopet!
  Segern gjorde pojken märkbar. Kung Lejonhjärta själv skakade hand med honom och anmärkte:
  - Du är en stark krigare! Var kommer du ifrån?
  Oleg svarade med ett leende:
  - Tillåt medan din majestät tiga!
  Här är det tredje riddarnas slag. Tja, tre strider på en dag är mycket, kanske till och med fyra kommer att vara i tiden.
  Oleg slogs nu mot en engelsk fighter. Den lokala riddaren är inte lika stor som Alba och såg försiktig ut.
  Men du kan se en erfaren och stark fighter.
  Oleg skingrade av vana sin häst och slog, satte in och vände på kroppen, och naturligtvis rörde han sig själv bort från spjutet.
  Återigen slog ner fienden utan ansträngning. Det är inte svårt och du får självförtroende.
  Så den tredje riddaren är besegrad.
  En tillfällig paus och en fest för vinnarna. Antalet deltagare har minskat. Och de åt mycket.
  Oleg tog av sig hjälmen. Många blev förvånade över att han var så ung, inte ens hans mustasch växte.
  Pojken åt ganska mycket och blev lite tung.
  Hans nästa motståndare var den bästa fightern i Frankrike - hertigen av Guise.
  Tja, varför inte vara rädd för vargar i skogen.
  Hertigen av Guise var mycket fingerfärdig, teknisk, stor, lång, bredaxlad.
  Tydligen är han en smart fighter.
  Oleg Rybachenko bestämde sig för att han skulle besegra honom på ett enkelt sätt.
  När ryttarna skingrades, och sedan började konvergera. De Guise fintade med sitt spjut och försökte slå pojken i kroppen, förbi skölden. Men Oleg, som hade en absolut reaktion, lyckades lämna, och han laddade själv spjutet i bröstet så att det gick sönder. Naturligtvis lade han till en kropp.
  Och de Guise flög och kraschade så hårt att blod rann ut ur hans mun. Här är slaget.
  Pojken skrattade och sa:
  - Tyrannisera inte!
  Detta var dagens sista fight. Det finns fyra kvar till nästa.
  Oleg var nöjd.
  Men han hade inte tid att vila. Återigen kom de för tillgivenhet för att fånga orgasmer av en hora. Dessutom skickade de honom en lösen för rustningar och hästar. Och de Guises rustning var till exempel med småsten, och summorna var ansenliga.
  Givetvis fick Isaac också betala tillbaka skulden. Juden verkade vara missnöjd med sig själv. Att han beordrade att återbetala skulden bara tre gånger, men det kunde ha varit fem, eller till och med tio gånger. Men Oleg, som såg att den girige juden led, gav honom ytterligare tjugo guldmynt, till förmån för Rebecca, som en gåva från flickan.
  Och så serverade han prostituerade igen. Och höjde priset till två guldmynt. Men ändå var det många som ville. Och några ädla fruar kom också. De ville också få en fantastisk orgasm, eller till och med bli gravid från en sådan härlig riddare.
  Återigen sov Oleg Rybachenko inte på hela natten och jobbade. Men det här är generellt sett bra. Hur mycket pengar har en så ung gigolo tjänat.
  Och fyra matcher till innan man tar emot cupen.
  Och den första motståndaren är en fighter från Afrika. Väldigt stor. Tja, bara en jätte, åtta fot lång. Och vikten av pounds är minst tjugo. På grund av vikten vann han. Han slogs inte ens på en häst, utan på en enorm kamel. Och krossade alla.
  Vad kan man slåss med en svart man. Oleg Rybachenko var till och med nöjd med att hans motståndare var en sådan jätte. Det var intressant och spännande.
  Dessutom delades insatserna, och det var möjligt att satsa på sig själv och, vid seger, åtminstone tjäna något.
  Oleg sjöng:
  - Jag är en trons riddare på vildarnas knän,
  Rysslands fiender, jag kommer att sopa bort från jordens yta!
  Och så tog pojken den och förberedde sig lite för striden och smetade in skölden med olja.
  En enorm svart krigare attackerade honom ... Oleg rusade mot honom. Fienden är på en kamel och reser sig som en klippa. Det är sant att en sådan fighter inte är så lätt att få ner.
  Oleg lämnade fiendens enorma däck och träffade fienden på rustningen.
  Pojkens spjut brast, men fienden häpnade, gjorde motstånd. Oleg visslade, det traditionella under kårens krage hjälpte inte.
  Terminatorpojken fick ytterligare ett spjut och de skildes åt igen.
  Oleg bestämde sig för att det skulle vara bättre den här gången att slå fienden i visiret. Detta ger effekt, även om det blir svårare att träffa.
  Krigaren från Afrika var listig och riktade den här gången sitt spjut mot hästens bröst. Men Oleg, som förutsåg en sådan möjlighet, lyckades flytta sin häst åt sidan. Fast lite och kliade hästen. Oleg, i vild vrede, slog honom med ett spjut så att spetsen kom in i hjärnan på visiret som han bröt genom stängerna. Slaget var dödligt. Det stred inte mot reglerna. En viss procentandel av riddare i turneringar, särskilt de med vassa spjut, dog.
  Det visade sig dock vara oväntat. Och fiendens kadaver kollapsade från kamelen.
  Härlig seger. Endast hästen skadades lindrigt. Och Oleg smetade in en lång repa med läkande balsam. Och detta tillförde naturligtvis inte hästen hälsa.
  Och nästa motståndare är från Ryssland. Den här gången prins Ruslan. Också en större och mycket smidig fighter. Oleg kände sig inte särskilt glad efter tre sömnlösa nätter.
  Men hans motståndare var också märkbart trött efter fem matcher.
  Oleg somnade i exakt en timme. Hans sömn var djup och han drömde om något från tidigare äventyr.
  Ja, sex soldater tog upp nazisterna från Stalins och Führers tid och förstörde dem grundligt tillsammans med stridsvagnar.
  Oleg Rybachenko gjorde en bugning med sina sablar och högg ner de fascistiska soldaterna. Och sedan med ett blott, pojkaktigt ben kommer han att kasta vassa och vassa nålar och döda motståndare och stridsvagnar.
  Och så igen, när näktergalen visslar rånaren. Och hela flingor av bedövade kråkor kommer att falla över de nazistiska trupperna.
  Terminatorpojken gnisslade:
  - En liten pojke hittade en eldkastare,
  Ja, ni fascister, tyvärr, ingen tur!
  Margarita högg också ner nazisterna desperat. Men samtidigt kastade hon tunna skivor med sina bara fötter. De högg av huvudena på soldaterna i landet med Hitlers infernaliska sol och trunkstammarna på stridsvagnar.
  Flickan visslade samtidigt och skrek:
  - För heliga Ryssland!
  Och kråkorna föll och slog nazisterna som hagel och massan av stridsvagnar brann.
  Inte bara de eviga barnen och de fyra häxflickorna slogs. Det ryska Röda arméns regemente mot trettio nazistiska divisioner visade oböjlig uthållighet.
  Natasha, under tiden, tog, hackade kvarnen med svärd. Krossade fiendekrigare. Och sedan med bara fötter lanserade hon ännu en bumerang. Hon skar halsen av nazisterna och stridsvagnarnas trunkar.
  Och från den röda bröstvårtan flammade en pulsar och sjöng:
  - Ära till det största Ryssland!
  Zoya gav inte heller sina motståndare en chans. Hon högg, då och då, förlängande svärd och soldater och stridsvagnar. Och så kastade hon med sina bara tår giftiga nålar. Och efter att hennes karmosinröda bröstvårtor spydde ut hela kaskader av blixtar som smälte tyska mastodonter.
  Krigaren sjöng:
  - Ryssland är vårt land!
  Jag kommer alltid att vara henne trogen!
  Och hur en pulsar skjuter ut ur flickans navel. Ja, krossa nazisterna till trasiga hudrester. Och sedan ska han ta upp tankarna.
  Augustina ger inte heller fascisterna en chans. Terminatortjejens kopparröda hår fladdrar i vinden som en proletär banderoll.
  Och bara, mejslade ben kastar mycket dödliga dödsgåvor. Vad ger inte en chans till varken soldaterna eller stridsvagnarna i Wehrmacht.
  Samtidigt kastar krigaren ut brinnande bitar av magisk plasmasmältande metall från rubinnipplar. Och glöm inte att vråla:
  - Ära till fosterlandet - att leva under kommunismen!
  Och sedan från hans runda navel, som en blixt.
  Svetlana är också med i striden. Hon är en extremt cool tjej. Och slår även nazisterna med svärd. Och bara, graciösa ben kastar jag hela dödsdolkar. Att de skar av nazisternas huvuden och skar av tornen på tunga och medelstora fordon.
  Och från jordgubbsnipplarna kommer det fortfarande att ge ut en coronaurladdning. Och detta är verkligen mer än dödligt, särskilt för stridsvagnar och flygplan.
  Och krigaren också från naveln kommer att ge efter för förintelsens gåva.
  Och sjunga:
  - Ära till det stora Ryssland! Gud kan rädda oss!
  Och ryska soldater skjuter på nazisterna från det berömda Mosin-geväret. Ett par maskingevär fungerar också. Vapnen avfyras. En av de första ryska jetmortlarna med ökad kraft "Andryusha" är också i drift.
  Den sovjetiska arméns soldater var väl förberedda. De slår exakt och är väldigt disciplinerade.
  Oleg Rybachenko, som fällde nazisterna, både infanteri och stridsvagnar och till och med flygplan, tänkte: hur lyckades vårt folk förlora mot nazisterna i denna alternativa verklighet?
  Det är helt skamligt! Men ryssarna är bättre. Det är så slaviska soldater genomborrar små, vita och svarta soldater med bajonetter och spränger stridsvagnar med granater. Det är bara en liten bit kvar att vinna. Och den kungliga armén är väldigt heroisk. Här är en ryss, med bar mage, en maskingevärstjej som skjuter mot de tyska trupperna. I en kort kjol och barfota denna tjej, men hon skickar kulor träffande.
  Och Oleg Rybachenko skär med svärd. Och då kommer han också att kasta en bumerang med bara barns ben, skära av fienden och stridsvagnar. Och när pojken visslar...
  Och återigen, hur kråkorna kommer att falla på nazisterna. Nazisterna har inte en chans efter det. Och attackflygplan också.
  Oleg Rybachenko, den här evige pojken gnisslade:
  - Ära till mitt kosmiska fädernesland!
  Margarita, denna eviga flicka är också het i strid. Och han skär med sablar, väldigt känt. Och hur det visslar att ett gäng kråkor slår uppifrån och bryter igenom nazisternas huvuden, och genom luckorna i tornen på fascistiska stridsvagnar. Och med bara barnsliga fötter kastar han bumerangs så att krigarna i landet med den infernaliska fascistiska solen faller i dussintals.
  Marguerite kurrade:
  - Mitt kära Ryssland - en vänlig folkfamilj!
  Natasha högg nazisterna med svärd. Hon stack ett helt gäng nålar med sina bara fingrar. De tog och plockade nazisterna och sprängde ett dussin stridsvagnar. Flickan glömde dock inte att starta en coronaurladdning från hennes röda bröstvårtor.
  Och hur blixtar kommer att kastas ut ur naveln med ett dödligt resultat, speciellt för stridsvagnar och flygplan.
  Flickan gnisslade:
  - Jag kommer bli så super!
  Zoya kämpar också i en vild strid. Och hennes svärd gnistrar som ett rasande åskväder, strömmar av gnistor strömmar och skär tankarna som smör med en het kniv. Och terminatortjejens bara fötter kastar nålar som prickar nazisterna som en igelkott.
  Och dödliga pulsarer av förintelse flyger ut ur röda bröstvårtor och flygplan och stridsvagnar brinner ut från dem. Krigaren är mycket stridbar till utseende och handling.
  Skönhet skär ner nazisterna, flygplan och självgående vapen, utan att ge dem nåd.
  Och den kämpande tjejen skriker:
  - Ära till fosterlandet!
  Augustinus i strid känner inte fred, och våldsamt raseri sjuder med henne. Och han skär fienderna som kål med sablar. Och hennes ögon brinner som smaragder. Och bara fötter, som propellerblad, kastar ut meddelanden om förintelse som river isär tankplan.
  Och rubinfärgade bröstvårtor skickar sådana strömmar av magisk plasma till nazisterna att ingenting kan motstå det.
  Men när en ström av magiska blixtar flyger ut ur Augustines navel. Och han kommer att krossa en hel massa fiender tillsammans med stridsvagnar.
  Flickan skrek till fullo.
  - Ära till den allsmäktige Gud Rod!
  Svetlana slåss mot en vild folkhop. Och flickan hur man slår med en fjäril. Och med bara fötter, hur man lanserar en ny bumerang som skar av tornen på bilarna. Hyperklass krigare och naturlig blondin.
  Och hur en tsunami av fläckar av magi kommer att släppa från en jordgubbsbröstvårta. Och hon tog den och slog sönder fienden, som om isen hade krossats under svärdets slag. Och från naveln sprängdes hon med en coronaurladdning. Massan av stridsvagnar smälte, många plan brann ner.
  Svetlana twittrade:
  - Flickan älskar att döda,
  Här är tjejen!
  Oleg Rybachenko kämpar som en riktig titan. Terminatorpojken är en så desperat fighter. Och med bara barnsliga fötter kommer han att släppa flera skivor som skär fiender, stridsvagnarnas metall är som en glödhet nål av is.
  Och hur ett karatebarn driver en väderkvarn.
  Och om han tar det och visslar högst i lungorna. Att en hel massa kråkor både tar och ramlar ner. Och ramla huvudena på de nazistiska kämparna.
  Och så kommer den att spotta ur röret... Och den slet av den manliga perfektionen av ett hundratal fascister och stridsvagnar med flygplan. De från smärtchock tog och okochurilas.
  Den lilla författaren skrek:
  - För kommunismen i Ryssland!
  Margarita, i vild vrede, kommer att spotta på nazisterna, och strömmar av magisk plasma flög ut ur hennes mun. Och de slukade nazisterna till själva skeletten. Och stridsvagnarna smälte, och flygplanen trasslade in sig i det brinnande nätet.
  The Warrior är en tjej med gyllene hår.
  Och hennes bara fötter kastar taggiga och dödliga saker så att bara bitar av rivet kött flyger bort från nazisterna och trunkar från tankar.
  Och tjejerna skildes också åt på allvar ...
  De tog till och med av sig trosorna. Efter det gick förstörelsen av nazisterna mycket effektivare.
  Natasha utförde en kaskad av slag mot vita och svarta soldater. Och nu kommer hennes bara fötter att kasta flera granater och riva isär en hel bataljon nazister och en stor massa stridsvagnar. Och sedan kommer han från de röda bröstvårtorna att släppa en våg som förgör nazisterna, som en kaskad av tsunamitrupper, både till infanteri och stridsvagnar med flygplan.
  Och från naveln kommer det att ta en dödlig blixt som en flygning och bränna den nazistiska kohorten, och från dem återstod bara förkolnade lik och tre dussin stridsvagnar tillsammans med dem.
  Och till slut, som från Venus sköte, en vacker flicka, kommer en mordisk pulsar att flyga ut, som, växande i storlek, tog den, välte och brände ett helt regemente av nazister och hundra stridsvagnar, inklusive flera Muss, på en gång.
  Krigaren vrålade:
  - För stor kommunism!
  Zoya tog och utförde en kombination, kraftigt förlängde med svärd, skar av tornen på stridsvagnarna. Och den utåtriktade unga krigaren tog den och lanserade den med skivor, blandad med en ärtbomb. Och kommer att riva mycket av japanerna. Och sedan från hallonnipplarna kommer den att ta sig själv och släppa en ny ström av blixtar. Och bryt fienderna till marker med små marker. Och ingenting finns kvar av tankarna.
  Och sedan från naveln, som om den träffades av laserstrålar. Och nazisternas massor kommer att skäras av. Och tankar tappar i allmänhet torn, trasiga rullar flyger av från dem.
  Och sammanfattningsvis, från Venus grotta, kommer en krigare med hår färgen på bladguld att kasta ut en frenetisk ström av energi. Och det kommer att sopa bort de nazistiska vakterna och en hel del stridsvagnar och flygplan och självgående vapen. Det här är tuffa fighters.
  Krigaren ropade högst i lungorna:
  - Ära till Stalins och tsar Alexander III:s kommunism!
  Oleg Rybachenko vaknade och är redo för en ny kamp. Hans motståndare Ruslan hoppade på en häst.
  Tja, två ryska riddare slåss. Även om Ruslan ser större ut, är hans motståndare snabbare och starkare.
  Och så rusade de mot varandra.
  Oleg Rybachenko tog slaget av spjutet på skölden och flyttade åt sidan. Och träffa fienden med en sväng med en omslutande kropp. Och hans spjut brast också, men fienden floppade tillsammans med hans häst.
  Ryttaren satt stadigt, men hästen gick förbi. Oleg vann igen och fick pokalen.
  Och för den förra kampen hade han pengar.
  Oleg efter denna seger förberedde sig redan för semifinalen. Och hans rival borde vara Richard Lejonhjärta själv. Vilken stor förväntan.
  Men klippan fyra riddare åt tillsammans.
  Vackra flickor serverade dem. Trots medeltidens strikta seder var flickorna barhuvade, korta kjolar och barfota.
  Färgade band vävs in i flickornas blonda hår.
  De bjöd på mat och vin.
  Richard Lejonhjärta noterade:
  Du är väldigt ung i år. Du har inte ens mustasch. Men en så stark och ovanlig fighter. Om du vill, gör jag dig till chef för min vakt!
  Oleg Rybachenko svarade ärligt:
  - Jag skulle inte ha något emot det, men snart måste jag lämna Storbritannien. Och jag kommer att tvingas slåss i en annan värld med andra trupper. Så, tyvärr, jag kan inte längre tjäna dig!
  Ivanhoe sa självsäkert:
  - Jag kan göra det!
  Oleg tittade på honom. Även om Rybachenko var i kroppen på en pojke på omkring tolv, var Ivanhoe lika lång som honom. Och i axlarna verkade även den muskulösa pojken bredare. Men på något sätt vann den här sköra unge mannen. Richard Lejonhjärta är Ivanhoes huvud högre och mycket bredare i axlarna. Och den fjärde riddaren är ett huvud högre än Richard själv. Och vad... Två huvudodds och minst tre gånger tjockare, men Ivanhoe anses vara favoriten.
  Kanske möts de i finalen. Det är intressant hur Ivanhoe besegrar de som är större och tyngre än honom. Och vem lärde honom en sådan filigranteknik för turneringsbrottning.
  Oleg åt kött och drack vin ... Stolen är bekväm och du kan sova ett par timmar till.
  Speciellt eftersom Richard sov. Terminatorpojken hade en dröm om ett av sina tidigare uppdrag;
  Naturligtvis Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, fyra häxflickor och detta är extremt allvarligt. Men förutom dem kommer det förstås andra hits.
  Oleg Rybachenko skjuter från maskingevär med fasta patroner. Han ser ut som en väldigt muskulös pojke på cirka tolv år, bara klädd i shorts och barbröst. När han var vuxen blev han ett evigt barn som fick odödlighet. Och nu arbetar han med det i olika uppdrag. Och den före detta science fiction-författaren älskar det.
  Margarita ser också ut som en tjej på omkring tolv, men hon var en vuxen författare som också köpte odödlighet i utbyte mot att utföra olika uppdrag. Flickan slåss och slår från maskingevär.
  Dessutom skär Oleg Rybachenko också med svärd som förlängs många tiotals meter. Pojken kastar också granater med sina bara tår. Och han glömmer inte att spy ur blixtens navel att kineserna steks som grillar.
  Men vissling är också mycket effektivt. Då svimmar de flockade kråkorna och kineserna slås ut, och inte ens hjälmar hjälper kineserna.
  Pojken ropar:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Det här uppdraget är ganska trevligt, men det finns inte så rosa. Här i ett universum utvecklade tyska häxflickor: Gerda, Charlotte, Christina, Magda en unik tank - "Panther" -2. Denna bil visade sig med en låg siluett, placeringen av transmissionen och motorn tillsammans och tvärs över tanken. Skrovets frontpansar var 120 mm vid en stor lutning, sidorna var 82 mm i en sluttning, tornet var 150 mm i en stor lutning. Och en 88 mm kanon med förbättrad ballistik och eldhastighet.
  Denna bil var ännu bättre skyddad än Tiger-2, och åran var bara fyrtio ton.
  Detta gjorde att den kunde lanseras i massproduktion hösten 1943, med en gammal motor på 700 hästkrafter.
  "Panther" -2 blev omedelbart den bästa tanken under andra världskriget, och tyskarna började vinna.
  Och de närmade sig till och med Moskva, och mördarnas landstigningsgrupp högg dem upp och sprängde dem i luften.
  Att döda tyskarna är dock obehagligt för den vita rasen, och givetvis är de gula krigarna inte synd.
  Speciellt nu när Kina har spridit smittan över världen!
  Bland annat i Ryssland. Så låt oss mala dessa himmelska!
  Margarita skär också kineserna med svärd som förlängs. Och han skjuter sig själv från maskingevär - varje kula är rätt på målet. Och med bara graciösa tår kastar han dödliga granater.
  Och hur blixtar kommer att släppa från naveln, fiender, grundligt förstöra och bränna och smälta tankar.
  Och om tjejen visslar, så visar det sig vara en blockering.
  Och kråkorna faller på toppen av Kina och slår ner flygplan.
  Tjej ryter:
  - Ära åt kommunismen!
  Det var så odödliga barn, en gång vuxna, tog sig an kineserna. Men ytterligare fyra flickor-häxor, evigt unga varelser, tröskar grundligt det himmelska imperiet.
  Natasha ger en skur av maskingevär med återanvändbara patroner. Och så ritar han en kvarn med sina svärd hundra meter i omfattning!
  Och med bara tår kastar han en granat av sågspån och indränkt i en dryck. Den exploderar som en vakuumbomb. De sprängda kineserna och deras primitiva stridsvagnar flyger upp. Och så kastar flickan blixtar från sina röda bröstvårtor, hon bränner kinesiska soldater levande. Och förstörelsepulsarer kastas ut från naveln.
  De krossar flygplan som fjärilar bränner Kinas flygplan i en fackla.
  Men krontricket, när aggressiva magiska tsunamier flyger ut ur Venus sköte, bränner de kineserna som en helveteslåga.
  Natasha kvittrade:
  - Ära till Sovjetunionens fosterland!
  Zoya är också offensiv. Hon är en klasstjej i allmänhet super. Och han skär med svärd och skjuter från maskingevär. Och patronerna här är oändliga, och de skär ner fienderna grundligt. Och när flickans bara fötter kastar granater och sliter isär kinesiska soldater. Och sedan från hallonnipplarna slår brinnande pulsarer - river av tornen på stridsvagnar.
  Blixtar flög ut från naveln på flickan med gyllene hår. Och hundratals krigare från det himmelska imperiet stektes ihjäl.
  Och här är Venus grotta som sänder ut en mordisk tornado. Det gick med en dödsli över de kinesiska trupperna.
  Zoya twittrade:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Augustine fnissade och blottade sina tänder och utstrålade solstrålar som brände kineserna, noterade:
  - Stalin finns inte längre!
  Och hon gav en skur med maskingevär och skar med långsträckta svärd. Och så kastade bara tår granater. De slet isär många kineser. Och från skönhetens rubinnipplar flög blixtar av förstörelse och förstörelse. De brände många fighters från det himmelska imperiet. Och ett stort antal kineser slets isär av pulsarer som flög från naveln, tillsammans med stridsvagnar. De är så varma och eldsprutande.
  Men Venus barm tog och arbetade. Och så många motståndare tog och brände.
  Augustinus morrade:
  - För Sovjetunionens storhet!
  Svetlana i striden är den coolaste och grymmaste. Och sedan avfyrade hon en skur med maskingevär och skar motståndare från Kina i stycken med långsträckta svärd.
  Men från jordgubbsnipplarna hoppade blixtar ut som brände motståndare utan medlidande och det himmelska imperiet står i brand, och torn rivs av dess tankar.
  De bara tårna på flickfötter kastade bomben och dödade många kineser. Och hur en bar häl fortfarande kommer att kasta upp en pulsar av förstörelse och slita isär motståndare.
  Och från naveln stekte blixten tusen kinesiska soldater.
  Nåväl, när Venus barm fungerade blev den ännu mer aggressiv.
  Och då vrålade Svetlana:
  - För kommunismen i hela universum!
  Sexorna fungerade mycket effektivt. Och hon agerade med vild, aggressiv självkänsla.
  Men så anslöt sig ett team av tjejer från det tredje riket till dem. De tog med sig en ännu kraftfullare AG-800 med åtta kanoner och tjugo maskingevär. Och allt detta styrde tjejerna med hjälp av joysticks.
  Gerda tryckte på knapparna med sina bara tår, skickade en högexplosiv projektil och mumlade:
  - Ära åt arisk vänskap!
  Charlotte tryckte också bara fötter på styrspakens knappar, spottade ut dödens gåva och morrade:
  - Ära åt kommunismen!
  Christina tog den och tryckte sina bara tår på knapparna och kurrade:
  - Arisk kommunism!
  Magda, som sköt och använde också sina bara fötter, noterade:
  - Den ariska kommunismen själv!
  Flickor från det tredje riket klippte villigt kineserna. Vi måste hjälpa våra ariska bröder och systrar i kriget med Kina. Och detta land anser att hela världen är förorenad av sitt Coronavirus.
  Gerda tryckte igen med sina bara tår, kastade ut projektilen och noterade:
  - Vi låter inte det gula imperiet återupplivas! Vi låter dig inte sprida virus runt om i världen!
  Charlotte tryckte också på knapparna med sina bara tår och skrek:
  - Självklart gör vi inte det!
  Christina, med sina scharlakansröda bröstvårtor, sköt också mot de gula krigarna i det himmelska imperiet, utfärdade:
  - För den ariska framtiden!
  Magda, som förstörde de vackra benen på kinesiska soldater med sina bara fingrar, grymtade:
  - För de högsta ariska prestationerna!
  Och så fanns det ett tredje rikes skivplan på himlen. Och det här är från en annan värld. Där kunde Führern ta Moskva tillbaka under det fyrtioförsta året. Hur hände det? Japan anföll redan i juli 1941 och höll fast sovjetiska styrkor i Fjärran Östern. Som ett resultat fanns det inte tillräckligt med styrkor för försvaret av Moskva, och huvudstaden föll tillbaka i oktober 1941 ... Och efter det var Röda arméns administration helt upprörd och Stalin fick en hjärtattack. En snabb seger över Sovjetunionen förvandlades sedan till ett utdraget krig med Storbritannien och USA. Under det skapades diskotek som flögs runt med en laminär jet och var osårbara.
  Och efter segern över Amerika har flygande tefat redan hunnit besöka Mars och skaffat vätepumpade lasrar.
  Albina och Alvina flög in från en parallell värld på en diskett med stridsstrålar för att hjälpa Sovjetunionen.
  Och här är de också, barfota och i bikini. Dessa häxor började en gång slå tillbaka i Spanien och gick igenom alla de viktigaste striderna under andra världskriget. Och nu på ett stridsfordon i strid.
  Albina, med sina bara fingrar av mejslade förföriska ben, tryckte på joystick-knapparna, avfyrade en stråle som skar av de kinesiska planen och skrek:
  - Det här är vår tekniks underverk!
  Alvina gav också, med sina bara fingrar av graciösa ben, en stråle mot det himmelska imperiets tankar, skar av dem och kvittrade:
  - Fosterlandets storhet är med oss!
  Och Terminator-tjejerna brast ut i skratt unisont. De är så kämpande och stilrena skönheter.
  Albina tryckte redan på joystick-knappen med sin röda bröstvårta, brände kinesen med strålar och gnisslade:
  - För den ariska ordningen i universum!
  Alvina tog och tryckte på joystick-knappen med sin rubinnippla och skar av massan av soldater från det himmelska imperiet, vrålande:
  - För vita människors triumf!
  Och båda krigartjejerna slog sina bara, sexsugna mäns ben på metallbeläggningen på det flygande tefatet.
  Disketten är ett extremt formidabelt vapen. Det spelade en viktig roll i det tredje rikets erövring av USA. Och Kina måste uppleva kraften i de ariska ländernas vrede.
  Men japanska krigare gick också in i striden mot det himmelska imperiets krigare.
  Fyra vackra, nästan helt nakna, stålmusklade ninjatjejer är engagerade i strid. Japan är en traditionell fiende till Kina och är redo att hjälpa Sovjetunionen i denna duell. Dessutom älskar tjejer att döda.
  Här är den första ninjatjejen med blått hår som hugger med två svärd och skär genom de kinesiska soldaterna. Sedan kastade hon ärtor med sprängämnen med sina bara tår.
  Vidare brast blixtar från ninjaflickornas röda bröstvårtor.
  Krigaren ropade:
  - Ära åt Japan!
  En ninjatjej med gult hår också skuren med svärd, kör en väderkvarn. Hon högg ner en massa kinesiska soldater. Hennes bara fötter kastade giftiga nålar och dödade de gula krigarna. Och eldiga pulsarer flög från de röda bröstvårtorna.
  Krigaren vrålade:
  Låt oss krossa Kina!
  En ninjatjej med rött hår snurrade fjärilstekniken med sina svärd. Minskade också ner många kinesiska fighters. Sedan kastade hennes bara tår hakkorsformade skivor och slog igenom massan av krigare i det himmelska imperiet. Och från rubinnipplarna regnade dödliga blixtar. De brände kineserna och många av deras stridsvagnar och flygplan.
  Krigaren ropade:
  - Våra ryska bröder!
  En ninjaflicka med vitt hår, också med svärd, utförde en komplex kombination och skar ner soldaterna i det kinesiska imperiet. Sedan kastade hennes bara tår en hemmagjord bomb och slet isär ett stort antal gula soldater.
  Och sedan avgav jordgubbsnipplarna magiska strålar som skar köttet av krigarna i det himmelska imperiet och skar samtidigt av både tornen och flygplanets svansar.
  Och krigaren utbröt:
  - För den japanska drömmen!
  Krigare från Japan kämpade bra. Och deras bara fötter är så dödliga gåvor av död och kast.
  Och ninjor mot Kina. Men även Röda armén gjorde sitt bidrag.
  Flickorna dök upp på IS-25. Den nyaste sovjetiska stridsvagnen, med fyra kanoner och tjugoåtta maskingevär.
  Allt är automatiserat i den, och Komsomol-häxorna styr med hjälp av joysticks.
  Alyonka tog den och tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår. Ett skott hördes och en landmina skingrade kineserna och deras fordon.
  IS-25 är en formidabel tank. Den har en motor på tre och ett halvt tusen hästkrafter - diesel. Och rustningen är kapabel att hålla mycket kraftfulla slag. En så kämpig tjej här. Och hennes bröstvårtor är sådana att de glittrar av rubiner.
  Anyuta tryckte också på knapparna på joysticken med sina bara tår och skar mot de kinesiska kämparna. Hon slet dem i små bitar, slet stridsvagnarna från det himmelska imperiet i små fragment och brände planen.
  Och hon kurrade:
  - Ära till Stalins heliga fosterland!
  Aurora sköt också, tryckte sina bara fötter på joystickens knappar, slet isär de kinesiska stridsflygplanen, rullarna med fiendens stridsvagnar rullade och flickan gnisslade:
  - För Sovjetunionens seger!
  Maria, som också använde sina bara tår, körde in en massa kineser och deras stridsvagnar i kistorna och kurrade:
  - För stor kommunism!
  Olympias tryckte också på sina bara tår på joystick-knappen, och en annan landmina träffade det himmelska imperiets armé - och rev en hel bataljon i stycken.
  Krigaren gnisslade:
  - Lenin bor i vårt hjärta!
  Och alla fem barfota, nästan nakna flickor med en lättnadspress, sjöng unisont:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Titta, falk, örn...
  Folkets röst är hög
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i vårt hjärta,
  Så att vi inte känner sorg ...
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande kommunismen!
  
  Äran kommer att vara evig
  I många generationer...
  Den ryska makten kommer att stiga,
  Store Lenin är med oss!
  Flickorna krossade kineserna effektivt. Även britterna fungerade dock bra. Jane Armstrong och hennes team tog också emot Kina. Eftersom det finns många miljoner soldater i det himmelska imperiet, anlände ett stort antal hitmen för att rädda Sovjetunionen.
  Och naturligtvis tog de sig an fienden.
  Krigare slåss på tanken "Victoria" -400. Skjut britterna från kanoner och maskingevär.
  Jane tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, slog sönder en annan kinesisk tank och gnisslade:
  - För ett stort imperium!
  Malanya, också utan att tänka två gånger, tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, krossade den kinesiska självgående pistolen och gnisslade:
  Vi kommer aldrig att bli slavar!
  Gertrud sköt också mot kineserna med hjälp av sina bara tår, skar ner en annan bil och gnisslade:
  Vi är ett fritt imperium!
  Monica gav inte heller nåd, det himmelska riket. Och även med en bar fot riktade en ström av förstörelse. Hur många kineser och deras stridsvagnar dödades.
  Flickan skakade på sina bröst med jordgubbsnipplar och kvittrade öronbedövande:
  - Ära till fosterlandet!
  Britterna är också i rörelse och förstörelsen av Kina.
  Alenka ändrade samtidigt taktik lite. Hon kastade av sig BH:n och tryckte redan på joystickknappen med hjälp av en röd bröstvårta.
  Hon skickade en projektil och gnisslade:
  - För cool kommunism!
  Anyuta kastade också av sig sin behå och tryckte med en röd bröstvårta på joystick-knappen och skickade ännu en dödspresent.
  Sedan sjöng hon:
  - Planeten visste ryssarnas storhet,
  Fascismen krossades med ett svärdslag...
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Folket i hela landet marscherar mot kommunismen!
  Aurora blev också av med sin bh. Hon blottade sitt bröst och slog kinesen med flytningar. Hon dödade många av dem och brände dem genom att trycka på knappen med sin rubinnippla.
  Och skrek:
  - Ryssar, ryssar,
  Inget lyckligt öde...
  Men varför, för att vara starkare,
  Vi behöver problem!
  Maria utan att tänka två gånger befriade sitt bröst från materia. Och med en jordgubbsfärgad bröstvårta tryckte hon på joystick-knappen. En dödlig och skoningslös projektil flög. Slitade isär tvåhundra krigare från det himmelska imperiet på en gång. Och flickan skrek:
  - Ära åt det tappra fäderneslandet,
  Lev för evigt under kommunismen!
  OS, det största av dem, exponerade också en stor byst. Och från jordgubbsnipplarna lanserade hon en mycket kraftfull urladdning av förstörelse genom att trycka på joystickknapparna. Och en mordisk landmina krossade en massa kinesiska soldater.
  Krigaren vrålade:
  - Kommunismen kommer att vara evig,
  Vi växer bara upp, inte ner!
  Ja, om en rysk kvinna börjar använda bröstvårtorna, så är detta verkligen mycket allvarligt. Och kineserna blir extremt sårade. Och de är verkligen slitna i sönder. Och det himmelska imperiets krigare dör i tusental varje sekund. Så flickorna och den odödliga pojken tog över dem.
  Oleg Rybachenko avfyrade en skur med maskingevär, högg kineserna med svärd. Och sedan, med bara tårna på barns fötter, lanserade han ännu en gåva av förintelse. Så många himlens krigare dog.
  Speciellt när terminatorpojken tog det och visslade igen och slog ner kråkorna på deras rakade kinesiska toppar.
  Den unge krigaren anmärkte:
  - Allt är bra i världen när man är ung och frisk!
  Ja, det är skönt att förstöra loppet som smittan gick runt i världen från. Kina är verkligen smittsamt. Mänsklighetens verkliga bödel som födde en ny pest. Vilket för övrigt är mycket mer smittsamt än AIDS. Coronaviruset kom från underjorden, och Kina släppte, medvetet eller omedvetet, anden ur flaskan. Så låt honom betala för sina synder med blod!
  Och terminatorpojken slog de gula krigarna med blixten från naveln.
  Margarita Korshunova, som i en respektabel ålder blev en flicka igen, höll med:
  - Ja, ungdomen är underbar! Även krig ger glädje när kroppen är frisk, full av ungdom och styrka!
  Och flickan, barfota, med en barnfot, kastade en granat till. Och han kommer också att vissla och slå ner kråkorna på de kinesiska trupperna.
  Natasha på offensiven. Med bara fötter kastar han den ena dödliga granaten efter den andra. Och han hugger med svärd och skjuter från maskingevär. Och sedan, från de röda bröstvårtorna, kommer det att smälla på kinesiska stridsvagnar. Det här är bra. Tankarnas torn går sönder och flyger långt bort.
  Och hur blixten flyger från naveln. Men själva flödet av energi av förstörelse från Venus sköte. Och detta är faktiskt väldigt allvarligt.
  Natasha sjöng:
  - Odödlig ära väntar kommunismen!
  Zoya, en krigare från de ryska gudarna, tog och högg med svärd och förlängde dem med hundra meter. Och så avlossade hon sina vapen. Hennes graciösa, bara fötter kastade en mycket dödlig granat som slet tre kinesiska stridsvagnar på en gång med en brinnande virvelvind. Efter det släppte krigaren och från den röda bröstvårtan en mycket dödlig blixt. Och från andra bröstet på flygplanen.
  Och så gick pulsarerna från naveln och brände fienden i massor.
  Nåväl, Venus grotta fällde specifikt hans gåva mot fienden och brändes.
  Zoya muttrade:
  - Rymdkommunism!
  Augustinus i en vild, kobra-hoppande rörelse. Och hennes rubinnipplar kastar bitar av destruktiv materia, river och bränner stridsvagnar och infanteri.
  Och när bara flickfötter kastar dödspresenter. Och de dödar fiender utan att ge den minsta nåd.
  Men den rödhåriga skönhetens svärd, vars kopparröda hår fladdrar som en proletär fana genom luften, piska tusentals kinesiska soldater.
  Och från naveln flög blixten ut, och fienderna brändes till aska.
  Och så kastades en ärta med bara tår, som sköt ner ett dussin plan på en gång, exploderade med en bit antimateria.
  Augustine ryter:
  - Vår segerrika kommunism!
  Och från Venus famn flyger, vad som bringar, skoningslöst och utan några konventioner, förstörelse.
  Svetlana själv är den coolaste i en vild strid. Och nu skar de bort de hatade gula krigarna från imperiet som attackerade Sovjetunionen från maskingevär. Och nu förlängdes hennes svärd och skar genom leden och soldaterna i det himmelska imperiet. Sedan kastade de bara, graciösa benen på den blonda flickan något verkligt dödligt och slet isär Kinas tankar. Och sedan släppte jordgubbsnipplarna förstörelse och totalitär förstörelse, med förkolningen av kinesernas lik.
  Och när blixtar strömmade ut ur navlarna uppstod en fullständig blockering.
  Den mest dödliga dödsgåvan skickades av Venus Svetlanas sköte. Döden är absolut.
  Flickan kvittrade och sjöng:
  - Ryggraden i Wehrmacht bröts i strider,
  Bonaparte frös alla öron ...
  Nato slets i stycken
  Och Kina klämdes mellan tallarna!
  Sex fighters, en pojke och fem flickor, agerade effektivt och praktiskt. Och de kastade extremt dödliga och aggressiva granater med sina bara fötter.
  Även Gerda och hennes stridsvagnsbesättning skildes åt på allvar. Tjejerna här är väldigt sexiga och har tappat sina behåar.
  Gerda tryckte på joystick-knappen med hjälp av en röd bröstvårta, och som ett resultat flög en dödlig laddning ut.
  Krigaren vrålade:
  - För ariska prestationer!
  Charlotte tog också och tryckte på joystick-knappen med hjälp av crimson nippeln och träffade den kinesiska tanken.
  Då vrålade hon:
  - Ära till fosterlandet!
  Christina förblev inte heller i skuld och tryckte på rubinnipplen på en annan knapp och slog sönder många kinesiska soldater.
  Flickan skrek:
  - För det stora fosterlandet!
  Magda lämnades inte utan att omvandla fördelen. Hon tog också och sprängde med en urladdning av dödlig kraft med hjälp av en jordgubbsnippel. Och hon kontrollerade sig själv:
  - För de bästa vinsterna!
  Tjejerna bröt upp för ett stort skämt. Flickorna här är på en kolossal höjd av stridsskicklighet. Gerda själv gick igenom mycket, liksom hennes vänner. En gång sprang de barfota över Sahara, slogs i bergen och slogs nära Moskva. De tog huvudstaden i Sovjetunionen. Tjejerna har gått igenom mycket. Och de visste hur det var att slåss i en bikini i den ryska frosten.
  Och vad är den heta sanden i öknen under den kala jungfrusulan.
  De var tvungna att våldta sovjetiska tillfångatagna soldater och själva bli våldtagna - vilket är coolt!
  Gerda ropade och sköt och dödade kineserna:
  Världen bygger på våld
  Vulkanen av raseri piskar i stort sätt...
  Högre spänning,
  Utbryter av smärta och rädsla...
  Endast rädsla kommer att ge oss vänner,
  Endast smärta motiverar dig att arbeta!
  För jag vill ha mer och mer
  Att spränga in i fiender från ett maskingevär!
  De sex kämparna var så ohämmade att soldaterna i det himmelska imperiet dog med många hundra.
  Flickor är väldigt äckliga. Och deras bara fötter kastar med aggressiv kraft. Och bröstvårtorna är röda, som vallmo som kastar ut destruktiva pulsarer.
  Oleg Rybachenko visslar igen och slår ner kråkorna. Pojken är full av styrka och aggression.
  Och kråkorna faller som hagel. Och de kinesiska huvudena slår igenom. Och kråkor skjuter också ner flygplan. Flyget i Kina är primitivt, men det finns mycket av det, så du bör jobba hårt. Och striderna utvecklades extremt fruktansvärda.
  Margarita kastade en granat mot det himmelska imperiets krigare med sin bara fot och gnisslade:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Och flickan med sin bara häl gav efter för dödens och förintelsens gåva. Och i en sådan utsträckning spridd, det är bara hemskt.
  Dessa eviga barn är så vinthundar och aggressiva.
  Disketten från ovan började också skjuta ännu hårdare och hårdare med laser.
  Albina, med den röda bröstvårtan, tryckte på joystick-knappen och avfyrade en dödlig laser.
  En stråle passerade genom kineserna och stekte många fighters.
  En vacker tysk blondin gnisslade:
  - Ära till vårt rike!
  Alvina fortsätter att skjuta. Hon tryckte också på sina rubinnipplar på joystickknapparna och gnisslade:
  - Ära till kommunismens fosterland!
  Flickstrålarna krossade dessa kinesiska krigare. Och stridsvagnar skar Albin med sina scharlakansröda bröstvårtor, och flygplan skar Alvin med sina rubinnipplar. Flickorna föraktade inte att krossa Fritz med sina bara fingrar av graciösa ben.
  Albina sjöng:
  Ära åt det stora Ryssland,
  Gud kan rädda oss!
  Alvin rättade:
  - Vi är tyskar, inte ryssar!
  Albina vrålade:
  - Men vi har en arisk, rysk anda!
  Ytterligare två tyska flickor från flygplan slår kineserna. Helga och Margaret tog så upp krigarna i det himmelska imperiet. Huvudsaken här är att slåss nästan naken, då blir kineserna maktlösa. Och slå, slå och bryta.
  Helga tryckte på spaken med sina bara tår och gnisslade:
  - Ära till rikets fosterland!
  Margaret, som också använde sina bara tår, skickade en raket mot kineserna, slet upp motståndare och gnisslade:
  - Ära åt tron på arisk kommunism!
  Sådan stridbar båda ariska skönheter.
  Och här är Anastasia Vedmakova, denna tjej som blev en legend i olika krig. Hon rusar in i striden på det senaste MIG-25-jaktplanet. Och låt oss skjuta ner kineserna. Också en evig tjej som kämpade enormt mycket tid.
  Och slåss i bikini och barfota. Mycket krigförande också. Att inte ge fienden den minsta nåd.
  Anastasia trycker på avtryckaren med sina bara tår. Skjuter ner ett dussin kinesiska flygplan i en skur och gnisslar aggressivt:
  - Den ryska krigaren är inte rädd för döden,
  Vi är inte rädda för döden på slagfältet!
  För det heliga fosterlandet kommer att kämpa ...
  Och även att dö kommer att vinna!
  Och Vedmakova kommer att sprängas bort .... Och raketen kommer att spränga ett dussin kinesiska plan.
  Ja, sovjetiska tjejer är på topp ... Här samlas tjejer från olika universum och tröskar det himmelska imperiets armé.
  Här är Anna Vinogradova i strid. Också pilot, och använder bara, graciösa ben i strid.
  Men båda piloterna Anna och Anastasia har ännu inte använt alla sina reserver i striden. Så de kastade av sig sina behåar och började slå fienden med hjälp av röda bröstvårtor.
  Här trycker de på knapparna med dem och urladdningar utlöses. Och kineserna är bokstavligen brända.
  Flickorna skriker unisont:
  Låt oss njuta av världen utan ondska,
  Även om det är svårt att tro ibland...
  Barn kommer att leka och skratta
  Och vi kommer att uppnå odödlighet - kanske!
  Flickan kämpade som riktiga örnar och tigrar. Här är alla kvinnliga krigare.
  Bara en man Oleg Rybachenko. Han är som en pojke, men väldigt muskulös och stilig. Inte konstigt att kvinnor älskar honom. Egentligen är det fantastiskt att vara ett vuxet sinne, men en ung kropp.
  Oleg driver en kvarn med svärd, hugger ner en massa kineser och sjöng:
  - Pojken svarade och rynkade på ögonbrynen:
  Jag vill tjäna det heliga Ryssland...
  Låt mycket blod utgjutas
  Men Gud kan rädda oss!
  Natasha, som släppte blixten från sin röda bröstvårta, noterade:
  - Ryska gudar är verkligen starka,
  Men de hjälper inte de svaga...
  Om du är trogen Gud Rod -
  Skapa en världsmakt!
  Och flickan med sin bara häl dukade under för en granat med dödlig kraft. Och slet isär en massa och ett helt berg kineser.
  Augustinus blottade sina tänder och anmärkte:
  Vi är riktiga mästare!
  Och av rubinnipplar är det som att slå på kineserna. En mycket effektiv och kämpande tjej visade sig.
  Och alla skönheterna ropade i kör:
  - För kommunismens största!
  Och de kommer att ta ett extra flöde av energi från den femte punkten. Och genast kastade en miljon kineser tillbaka sina hovar.
  Gerda skickade med hjälp av en scharlakansröd bröstvårta en landmina och noterade:
  Vi har en trevlig jakt!
  Ninjatjejer, som krossade kineserna, gnisslade:
  Vi är starkast i världen
  Blötlägg alla fiender i toaletten!
  Vi tror inte på ninjatårar,
  Och vi kommer att ge de onda kineserna hjärnor!
  Och flickornas bara klackar igen, som om de skulle kasta dödsärtor och slita huden på gula soldater i strimlor.
  Oleg Rybachenko visslade igen och när han såg hur kråkorna slog kineserna sjöng han:
  Den svarta korpen, inför döden, väntar på offret vid midnattstimmen!
  Margarita kastade bomben med sin bara fot och gnisslade:
  - Men Pasaran!
  Från naveln kommer att skicka blixtar ...
  Barnen sjöng, och flickorna av alla slag och folk från de utrotande kineserna som attackerade Sovjetunionen tog upp;
  I världen finns både sorg och tur,
  Rock med ödet kasta ett not!
  Ibland är Pallas som en häst,
  Trista och trista år!
  
  Mäter berusad botten av glasen,
  Vill fylla själens smärta!
  Tänker dimmornas heta delirium,
  Kanske förgylla plånboken!
  
  Jag är fortfarande en grön pojke
  Livet är genomskinligt, som havsytan!
  Djupt förälskad i fosterlandet,
  Kom ihåg Ryssland i en sång!
  
  Livet är som hästar som galopperar i en karusell,
  Varje ögonblick är som vatten!
  Låt motståndarna bli bedövade
  Så att arbetets soldat segrar!
  
  Var arbetare och bonde tillsammans,
  Han tog hammaren i sina händer, för att arbeta själv!
  Det är jobbigt och solen skiner fruktansvärt,
  Pioneer är utmattad - trött!
  
  Men jag jobbar inte bara för någon,
  Jag har vant mig vid det röda laget!
  Vi ska kasta allt avskum i träsket,
  Med ett ord, vårt ryska språk är starkt!
  
  Händerna blir snabbt starkare av jobbet,
  Du är inte längre en pojke - en pionjär!
  Så att landet blommar under en klar himmel,
  Föregå med gott exempel!
  
  Här skickades han till fronten som volontär,
  Och han gick igenom hela kriget till slutet!
  Yunak blev en seger för Komsomol,
  Herren har inspirerat hjärtats kamp!
  
  Och sedan bruden, bröllopet, glädjen,
  Barns skratt hörs i huset!
  Vetenskapen kommer att vinna, jag tror att ålderdomen
  Ära och framgång kommer att vara evig!
  När Oleg Rybachenko vaknade upp noterade han att han sov lite mer än normalt.
  Ivanhoe hade redan lyckats slå av sin motståndare från sin häst och terminatorpojken såg inte detta.
  Men Richard vaknade inte och var redo. Lejonhjärta bjöd på ett trubbigt spjut och Oleg Rybachenko tackade ja.
  Båda riddarna skildes åt. Kungen var längre och tyngre. Oleg noterade att Hans Majestät tydligen ville träffa Ivanhoe själv i finalen.
  Tja, vad kommer att hända.
  Båda riddarna skildes åt. Rebecca kysste Oleg hejdå. Och flickan gjorde det passionerat.
  Oleg noterade:
  - Tack! Jag kan göra dig till en bebis!
  Rebecca invände:
  - En son utom äktenskapet är en skam!
  Terminatorpojken svarade:
  - Desto bättre! Han kommer att bli en riktig krigare! Men jag måste gå!
  Båda krigarna flyttade närmare.
  Oleg såg att Richard var en erfaren fighter, och väldigt smidig och snabb och ganska teknisk. Här gjorde han en vilseledande rörelse med ett spjut. Men Oleg är svår att förvirra och rör sig snabbare. Och slå pojken med kroppens rörelse i en lutning. Spjutet brast skakande. Richard missade.
  Men genom något mirakel överlevde Lejonhjärtat. Och båda hästarna skildes åt. Oleg bytte spjut. Kungen satt ovanligt stadigt i sadeln. Och det är inte så lätt att pressa honom.
  De började komma närmare igen. Oleg, som utnyttjade ögonblicket, vred skarpt sin kropp och lämnade samtidigt hästen. Slaget var så kraftigt att Richard blev nerslagen tillsammans med sin häst. Men Oleg fick en sådan knuff att hans häst också föll.
  Sedan blev det oavgjort igen.
  Båda hästarna reste sig ... Oleg såg att kungen verkligen satt i sadeln som handen i handsken.
  Och att det bara går att få ner med en häst. Men Richard Lejonhjärtas häst kommer att bli större och tyngre.
  Sedan beslutade Oleg att överföra till en kamel, som blev hans trofé efter att ha besegrat en afrikansk krigare. Det var en intressant idé, som kunde öka pojkens slagkraft.
  Djuret började sparka först. Men Oleg sa:
  - Du och jag är av samma blod - du och jag!
  Och kamelen lydde. Det fanns inte tid att resa vidare.
  Och här skingrades åter riddarna åt olika håll. Och låt oss gå med stor hastighet.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Tsok, tsok, tsok - strömmen rullar ... Det käcka kavalleriet driver de vita!
  Och så blev de tillsammans. Oleg Rybachenko kom bort från Rikard Lejonhjärtas spjut och träffade mitten av skölden. Och slaget krossade och slog ned kungen av Storbritannien tillsammans med hans häst. Men den jättelika kamelen överlevde.
  Och här är en härlig seger.
  Nu har finalen kommit. Båda riddarna förberedde sig för att slåss med frenesi och raseri.
  Ivanhoe såg utåt sett lugn ut. Han förstod tydligen att fienden var mycket stark, men han var redo för testet.
  Oleg Rybachenko kände sig också självsäker. Han hade mycket erfarenhet av olika slagsmål. Även om det är färre turneringar. Och han förstod att Ivanhoe, trots all sin fenomenala teknik, inte var hans rival.
  Underskatta dock inte fienden. Ivanhoe, med en sådan blygsam storlek, besegrade motståndare som var mycket större än han själv. Det betyder att han gjorde något.
  Oleg Rybachenko beslutade att det var bättre att fortsätta attacken mot kamelen. Och det här är allvarligt.
  Båda riddarna sprang igen mot varandra. Ivanhoe satt orörlig. Men det var tydligt att han var ganska redo. När Oleg vanemässigt rörde sig bort från motståndarens spjut och slog i mitten av skölden, flyttade hans motståndare skölden till vänster och mildrade slaget. Båda riddarna skildes åt och slog av varandra från hästarna.
  Oleg Rybachenko noterade:
  - Min teknik!
  Och de skildes åt igen och sporrade deras hästar skyndade att möta varandra. För nu gjorde Ivanhoe en vilseledande rörelse med ett spjut och träffade skölden, men Oleg tog försvaret till höger och slog tillbaka med en vridning. Men Ivanhoe lyckades komma undan. Återigen bröt de upp oavgjort. Och de började närma sig för tredje gången.
  Oleg tyckte att trots allt var hans motståndare helt enkelt otroligt snabb. För en människa är han för smart. Och är det av en slump en mördare? Tja, ju starkare fienden är, desto mer intressant blir kriget.
  Oleg gjorde en vilseledande rörelse med sitt spjut, och hans motståndare försökte också lura sin motsvarighet.
  Men Oleg rörde sig fortfarande snabbare, och hur han slog honom i magen med ett spjut, förbi skölden. Reglerna krävde att slå med ett spjut, och oavsett var. Endast i någon annans häst ansågs det vara en skam. Den här gången fick Ivanhoe ett kraftigt slag och föll ner tillsammans med hästen. Dessutom var rustningen fortfarande utsliten och den unge mannen skadades allvarligt.
  Horn förklarade Oleg Rybachenko som vinnare. Och han fick en gyllene bägare med småsten, och naturligtvis en skattkista.
  Samtidigt, för att hedra vinnaren av den internationella turneringen, tillkännagavs en fest med deltagande av vackra och sexiga tjejer.
  Oleg Rybachenko åt och drack mycket. Flickorna dansade gradvis och kastade av sig klänningarna och förblev knappt täckta av tunna tygremsor. Oleg, utmattad och efter att ha druckit mycket dyrt och starkt vin, somnade.
  Han drömde om sina egna äventyr i andra världar.
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova kämpade nu vid kusten och attackerade samurajerna.
  Pojken och flickan sprang mot sina fiender och viftade med sina svärd. Och tillsammans med dem var det flickor i attacken.
  Helikoptrar cirklade ovanför.
  Japans kust var sandig, stränderna. Och de grävde skyttegravar och många skansar.
  Tråden är spänd och det finns maskingevärstorn. De ryska trupperna öppnar eld.
  Men barnen är odödliga, och flickorna är häxor med skyddande magi, och varken kulor eller granater träffar dem.
  De krossar det gula imperiets soldater.
  Oleg Rybachenko skär samurajer, leder en traditionell kvarn. Sedan kastar han en granat med sina bara tår. Sprider japanerna åt olika håll.
  Pojken kom ihåg filmen: "Empire of the Sun". Det var också ett barn som var huvudpersonen. Engelsk, mörkhårig. Förresten, under filmens gång förändrades han så mycket att man kan tro att olika skådespelare spelar samma pojke. Även hennes hår är ljusare. Oleg Rybachenko såg först den här filmen utan översättning och trodde att pojken uppenbarligen bad japanerna om skor när han låg på knä. Sedan, efter att ha fått skor, kröp han barfota genom tråden.
  Här är en intressant uppfattning utan översättning. Då verkade det som att pojken tydligen stal grönsaker, eller skaffade mat. När du ser en film med översättning är allt annorlunda. Och boken är lite annorlunda.
  Ja, en barfotapojke, särskilt i det varma klimatet i södra Kina, är nog bättre än i skor. Även om detta för en engelsman är en prestigehänsyn.
  Här tar Oleg Rybachenko på sig skor endast vid paraden, eller vid ett möte med tsaren. Mycket skickligare i strid utan generalens stövlar. Dessutom är den odödliga kroppen inte rädd för kyla, infektioner eller skador. Så han behöver inte skor på vintern heller, och det är inte läskigt att springa genom snödrivor.
  Det är fördelen när man ser ut som om man är tolv år? Det är möjligt att klara sig utan stövlar och flimra med nakna, runda barnklackar och det är normalt. Och till och med vacker.
  Och en vuxen skulle bli äcklad. Och så ser du alltid ut som ett barn och det är fantastiskt. Dessutom hindrade hans ungdomliga utseende honom inte från att bli en armégeneral, en hertig och få många fler titlar.
  Och vara den rikaste mannen i Ryssland.
  Just nu kastade Oleg en sågspånsbomb med sin bara fot och slet upp en massa japaner.
  Varefter han, medan han visslar, och högar av kråkor dövas, får hjärtinfarkt och faller på trupperna från Empire of the Rising Sun. Och genomborra soldaternas skallar.
  Margarita skär också ner japanerna. Och med bara tårna på barnfötter kastar han dödens bumeranger. Hon påminner Oleg om Gerda. Det kan bara vara tvärtom. Så hon växte till vuxen för snabbt. Och den här var en vuxen, till och med en äldre kvinna, men hon blev en flicka. Och dessutom barfota. Och hon är mycket mer fingerfärdig utan skor.
  Ja, både stövlar och skor och stövlar hindrar dig från att röra på dig och springa.
  Och eftersom odödliga barn har en större rörelsehastighet än en gepard och något annat landdjur, går skorna på fötterna snabbt av. Så Oleg föredrar att slåss i bara shorts.
  Med sin vackra och muskulösa kropp är det ännu bättre. Här hade Bruce Lee en avlastningsbål och han föredrog att agera naken till midjan.
  Oleg däremot har ren, slät, barnslig, men mycket stark hud, på vilken det inte finns några ärr och brännskador, och han skulle till och med vara vacker nästan naken.
  Och korta shorts är så - för anständighetens skull.
  Och i Makarenko-kolonin var unga fångar i shorts och beacons, och när det var varmt, utan T-shirts. Och så gick de i en ganska kall årstid. Vilket inte är särskilt trevligt för vanliga kroppar.
  Men det är fortfarande varmt just nu. Sommaren har precis passerat toppen av sitt huvud, slutet av juli. Och det här är Japan, där det fortfarande är så varmt och behagligt vid den här tiden. Låt det vara norrut.
  Förresten, i södra Japan är vintrarna ganska milda. Och i norr är vintern ganska kall. Även om landet är relativt litet. Men den kalla strömmen flyter runt norr, och den varma strömmen flyter runt söder. Förresten, i Port Arthur är vintrarna mycket mildare än i Vladivostok. Också ett skifte till förmån för varmare hav och strömmar.
  Oleg Rybachenko kämpar i detta underbara och blomstrande land. Jag vill egentligen inte döda japanerna. Det här är inte coronavirus, utan levande människor.
  Särskilt bland dem finns det många tonåringar som slåss. Unga japanska pojkar är ganska stiliga. De har mjukare drag än vuxna och är inte lika gula, och därför mer lika européer. Och japanska tjejer är också väldigt vackra.
  Särskilt i Japan ljusnar många kvinnor sin hud och ser mer ut som européer.
  Ja, att döda dem är inte särskilt trevligt. Man blir redan på något sätt trött på den här typen av blodsutgjutelse.
  Men å andra sidan bubblar krigisk spänning upp i dig. Och du börjar slå samurajerna med våldsam, våldsam kraft.
  Oleg Rybachenko höll återigen en skivspelare med svärd. Klippte bort en massa japanska och vrålade:
  - Ära till tsar Nicholas era.
  Margarita kastade också en mordisk dödspresent med sina bara tår. slet isär en massa japaner och kvittrade och blottade tänderna:
  - Ära till de stora kungarnas tidevarv!
  Efter det kommer de odödliga barnen att vissla. Och förstörelsegåvor kommer att falla på japanernas positioner. Bryter igenom deras skallar.
  Och i havet slåss en tjej med en gul hord. Jagarens besättning av skönheter i bikini slåss desperat mot samurajer. Och tjejerna visar den högsta och kämpande klassen.
  Marina med sina barfota vänner riktar en pistol mot japanerna. Avfyrar och uttalar exakt.
  - En, två, tre... Knäck japanerna! Fyra, åtta, fem! Knäck skeppet!
  Och tjejerna stöttar henne och tjuter:
  - Knäck skeppet!
  Och blixt nakna, runda, rosa klackar. Masha, också nästan naken, i bara shorts, siktar på pipan och vrålar:
  - Ära åt tsarkommunismens era!
  Och också som en eld. Och gruvapparaten sjösätts. Och ramlar rakt in i sidan av den japanska kryssaren.
  Masha skrek entusiastiskt:
  - Jag är en terminatorkrigare!
  Och hennes kala, runda klackar är så förföriska. Och besättningen består uteslutande av tjejer. Vad kan jag säga, det är ganska coolt.
  Marina, som försökte sänka sina motståndare, grymtade:
  - Ära till det sovjetiska fosterlandet! Vi kommer att leva under kommunismen!
  Och en annan fiendekryssare sjunker.
  Det är skönt när laget bara består av tjejer. Och tjejer föredrar att springa i värmen i sina shorts. Och de gillar det verkligen, åt helvete.
  Här tog tjejen Melonica den och lanserade en bumerang med sina bara tår. Och ett par japaner avskurna kraschade i havet.
  Melonica tog den och sjöng:
  - Min tro, tro på kommunismen!
  Och återigen lanserar en mordisk bumerang.
  Masha kom med en annan dödsgåva till fienden. Och nu splittras den japanska skvadronens kryssare igen. Det är klart att det är dåligt att slåss med ryska kvinnor. De kommer att bita tigern med tänderna.
  Natasha i attacken skar en japansk officer på mitten. Och deklarerade aggressivt och blottade sina tänder:
  - Den starkaste ryska andan i världen!
  Och återigen, skönheten i en aggressiv attack.
  Zoya, med sin bara häl, kastade upp en kolbomb. slet isär en hel massa japaner. Och hon slet av många samurajers händer och huvuden. Då sjöng skönheten:
  - Jag tror på stor kommunism!
  Och blixtar kommer att flyga ut ur hennes jordgubbsnipple.
  Augustine på attack som en kobra. Här är en liten japansk stridsvagn bokstavligen sliten av en granat som kastats av den. Och den eldiga skönheten kastade henne förstås med hjälp av hennes bara tår.
  Efter sång:
  - Svära trohet till tsar Nicholas! Jag önskar honom barn att vinna!
  Svetlana är också ett riktigt odjur i strid. Tårar dessa japaner, som om de vore någon sorts dockor.
  Och krigaren vrålade på toppen av hennes lungor när blixten flög ut ur hennes jordgubbsnippla:
  - För tsartiden! Nicholas II är en riktig örn!
  Och med sin bara häl kommer flickan att kasta ytterligare ett dödligt explosivpaket.
  Men i attacken och stridsvagnsbesättningen av Gerda. Flickan slåss i en rysk bil.
  Och här visar han sig från den bästa sidan.
  Med bara fötter riktar Gerda pistolen och skjuter mot fienden. Ett granat förstör en japansk bil.
  Blond i bikini ryter:
  - Ära till vårt land -
  Satan kommer inte att övervinna oss!
  Den rödhåriga vixen i attacken, som krossar samurajens vapen ryter:
  - För de ariska idéernas storhet!
  Bara fötter pekar på pistolslutet.
  Då vrålade hon:
  - För ett nytt tredje rike!
  Christina, som sköt mot samurajen, noterade:
  - Tysklands framtid ligger framför oss! Under tiden kämpar vi för tsarryssland!
  Och han trycker också på pedalen med sin bara häl.
  Magda, som sköt mot fienderna, gick aggressivt ut och blottade sina huggtänder:
  - Vi kommer att återfödas och vara coolare än Ryssland!
  Och hon blinkade med pärlande tänder. Ja, det är fyra väldigt stridbara killar. Mer exakt, tjejerna, som är nästan nakna, men väldigt vackra, och kämpar.
  Gerda, som sköt mot japanerna, viskade:
  - Allt är blandat, sammanflätat,
  Klockorna på sedeln ringer...
  Falsk sanning, sann lögn
  Tjejer i bara anklar!
  Charlotte, som klottrade åt samurajen med ett maskingevär, vrålade:
  Skugga, skugga, skugga, skugga...
  Petrels skugga...
  Och när den tryckte på avtryckaren med sin bara häl, kväkade den rödhåriga tjejen.
  Christina, som krossade fienden, bekräftade:
  Reser sig över landet igen!
  Och med en jordgubbsnippel, hur han kommer att pressa hunden, och kanonen kommer att avfyra en projektil. Och han kommer att gå direkt till ammunitionsförrådet. Och hela batteriet tar på en gång och exploderar.
  Magda, som slog fiendens graciösa flickben med sina bara fingrar, kacklade:
  Skugga, skugga, skugga, skugga...
  Petrels skugga!
  Gerda tryckte på knappen med den röda bröstvårtan och skickade en projektil mot fienden, utfärdade:
  - Det är återbetalningstid!
  Charlotte, som sköt med hjälp av sina bara tår, skrek och sträckte ut tungan:
  - Skugga, skugga, skugga, skugga,
  Petrels skugga!
  Christina, som sköt med en rubinnippla mot de japanska soldaterna, utfärdade:
  - I en virvelvind av lidande och problem!
  Magda, med hjälp av sina bara tår, slog fienden och gnisslade:
  - Du kan inte locka in oss i en revolution!
  Det berömda Gerda slog japanerna med en rund, bar, flickaktig häl och noterade:
  - Bara kungar har mycket problem!
  Flickor, i själva verket, naturligtvis, är arier av högsta nivå. Nu är Tyskland ett rastlöst land i kris. Hitler förlorade presidentvalet, och hans chanser att få makten ser redan omöjliga ut. Och han har bara en relativ majoritet i riksdagen.
  Oleg Rybachenko, som kämpade mot japanerna, kom ihåg att något liknande hände i Ryssland.
  När Zhirinovsky, som jämfördes med Hitler, vann förstaplatsen i valet till statsduman, men kunde inte bara utveckla framgång, utan till och med hålla sina positioner.
  Pojken kastade ett par stjärnor med sina bara tår. De slet upp magarna på ett dussin japaner. Då tänkte pojken igen.
  Att Zhirinovsky är en fegis och han har en hares själ. Vad väljaren kände och inte röstade på honom i presidentvalet i Ryssland.
  Terminatorpojken visslade och kråkor började falla på japanerna, som blev bedövade och blev en misshandel. Och genomborrade samurajernas huvuden.
  Då tänkte pojken igen. Här tänker man ofta ologiskt. Faktum är att de en gång förfördes av Jeltsin. Fast det var tydligt att Boris inte lyste av intellekt. Och att managern från honom är medioker. Det viktigaste är att Jeltsin är envis, med en patologisk önskan att förändra laget, det vill säga att ordna personalsprång. I detta avseende liknar Lukashenka honom, och älskar också att blanda personaldäcket och byta ut Shilov mot Mylov. Även om alltför frekvent personalrotation är skadligt.
  Till exempel har den åttonde premiärministern Rumos redan filmats. Och sätta i hans ställe en ännu värre. Lukasjenka började i allmänhet bli galen med åren. Och även hans eget följe började förstå att diktatorn är helt otillräcklig. Inte konstigt att många chefer gick till presidentposten. Det blev en splittring i den styrande eliten.
  Och hur betedde sig Lukasjenko med coronaviruset? Hans beteende är bara galet! Men i lilla Vitryssland kan karantänåtgärder och stängning av gränser ha en stark effekt. Dessutom blev det ett försprång i tiden.
  Men Lukasjenka betedde sig utan hänsyn till människors hälsa. Och Vitryssland har gått om Italien och Kina när det gäller antalet smittade.
  Efter det hatade majoriteten av vitryssarna diktatorn. Och bara massiva valfusk, användning av administrativa resurser, vild press på väljarna, gav en chans att vinna det sjätte presidentvalet i Vitryssland.
  Oleg Rybachenko utförde en galen fjärilsteknik med svärd, skar ner ett dussin samurajer och sjöng:
  - Vi lovar utan svårighet, det är sant, ja! Men sedan, med vilken svårighet faller vi i avgrunden allt senare!
  Och pojkens bara häl lanserade det mordiska dödspaketet av deras sågspån.
  Ja, behandling för coronavirus är mycket dyr och ser över hälsan. Så diktator Lukasjenka räddade ingenting genom att vägra vidta brådskande åtgärder. Och vad är coronaviruset måste han fortfarande uppleva i sin egen hud. Ryska gudar och högre makter straffar diktatorer för lättsinne. I allmänhet är det bara kriminella regeringar som sparar på människors hälsa.
  Oleg Rybachenko kastade en hemmagjord bomb med sina bara tår. Han är nu en odödlig pojke. Och vrålade på toppen av sina lungor:
  - Ära till landet Ryssland, där människor är som örnar!
  Margarita höll en fanmottagning och krossade fienderna och gnisslade:
  - Det här är vårt land! Ryssland är vi!
  Och flickans nakna häl skickade en förstörelsegåva till fienderna.
  Margarita visslar igen, och kråkorna faller på de japanska soldaternas huvuden.
  Och ingenting kan rädda det.
  Flickan är väldigt stridbar och cool nog att slå sönder fiendens makt.
  Natasha är på offensiven... Hon skär ner fienderna.
  Och här på himlen Alenka med sin besättning.
  Fem tjejer i en enorm köttkvarn med tre blad.
  Alenka skjuter från en flygplanskanon, förstör japanerna och gnisslar:
  - Till fader-kungens ära!
  Anyuta slår samurajen med maskingevär och skriker:
  - Vi vinner inte förgäves!
  Alla släpper en bomb över japanska positioner och utbrister:
  - Och berg och hav!
  Maria sköt också från ett flygvapen. slet isär samurajen och gnisslade högst upp i lungorna:
  - Tack gode gud!
  Marusya lanserade en mina från helikopterns livmoder. Hon hoppade upp och slog ut de japanska soldaterna.
  Och hjältetjejen skällde:
  - Hela vår mark!
  De fem tog sig an samurajen grundligt. Och helikoptern tar ner present efter present på japanerna.
  Det är svårt att stoppa tsararmén. Speciellt om det finns sådana piloter i den, och Anastasia och Akulina.
  Anastasia Vedmakova slåss i sina shorts. Och skickar en mördargåva av förstörelse till fienden.
  Sedan sjöng hon:
  - Den bästa tsar Nicholas i världen!
  Och återigen, med hjälp av bara tår, siktar han en flygpistol. Och slår ner ytterligare ett japanskt ess.
  Akulina Orlova kämpar också tappert. Och krossar japanerna grundligt. Och han använder sina bara tår. Och återigen skjuter ett annat plan av den uppgående solens land ner. Då kommer det att ryta, och ganska aggressivt:
  - Jag är en krigare låt oss bara säga, bara super!
  Och blinka åt motståndarna. Som, du har fortfarande inte den minsta chansen till en samuraj. Och tjejerna kommer definitivt att slita isär dig.
  Anastasia Vedmakova slår ner en japansk bil igen. Mer exakt, ett primitivt flygplan kvittrar:
  - Vi kommer att ge våra själar för vårt fosterland,
  Och vi kommer att stå och vinna igen!
  Akulina Orlova, som välte ner en annan bil med hjälp av sina bara tår, gnisslade:
  - Ära åt det kungliga fosterlandet! Ära till tsar Nicholas II!
  Och krigaren gjorde ytterligare en imponerande vändning. Och två japanska flygplan kolliderade. Och plywood och skräp föll åt olika håll.
  Hittills är Japan i grunden underlägsen Ryssland som flygplan. Dessutom har hon fortfarande ingen chans att hålla ut på länge. Ryssarna är väldigt starka.
  Så tankarna landar till och med.
  Besättningen på Elizabeth på "Alexander den tredje" rusar in i striden. Trots sina imponerande dimensioner klättrade den ryska stridsvagnen lätt längs kusten och fastnade inte i sanden.
  Så den ryska armén rör sig också med hjälp av kraftfulla stridsvagnar som är kapabla att mala vilken kraft som helst.
  Elizabeth avfyrar en kanon med sina bara tår och säger med kraft:
  - Vårt hemland är Ryssland,
  Bli lyckligare i världen!
  Elena skjuter med maskingevär. Samurajerna faller som fällda träd från blygåvorna som flickorna skickar ut.
  Elena säger med ett skratt:
  - Vårt fosterland kommer att bli vackrare,
  Tjäna Rysslands flickor!
  Ekaterina tryckte på sin bara häl. Hon skickade en projektil med kolossal dödlig kraft. Rev sönder en massa japaner och gnisslade:
  - För kungliga segrar!
  Euphrasia, som krossade japanerna med larver, noterade:
  - Inte bara kungligt, utan även vårt!
  Elena sköt igen med sina bara tår. Hon slet samurajen i sönderrivna bitar och gnisslade:
  - Ja, för våra stora segrar!
  Elizabeth avfyrade maskingevär. Tja, hon har en krosstank. Så tjatar japanerna.
  Flickan sjöng och skar av samurajen i massor:
  - Det finns inget vackrare fosterland-Ryssland,
  Kämpa för henne och var inte rädd...
  Det finns inget land, tro att Ryssland är vackrare,
  Med oss Ukraina, Vitryssland!
  Ekaterina, som sköt mot fienden, blottade sina tänder, tryckte sin bara häl på avtryckaren och skrek:
  - För Ryssland, som är det vackraste av alla!
  Euphrasia, som hugg i samurajens frenesi och högg ner de gula soldaterna, förklarade aggressivt:
  - Ryssland stod, och kommer att stå som en sten!
  Och tanken "Alexander den tredje" accelererade. Det är synd, men det är synd att tsar Alexander III dog vid fyrtionio. Om han levde längre, kanske Ryssland vann det första kriget med Japan. Och då skulle enväldet vara orubbligt och oövervinnerligt. Och i första världskriget skedde februarikuppen redan när Ryssland stod på gränsen till slutseger.
  Men om det inte fanns något nederlag i kriget med japanerna, skulle det inte finnas någon tanke. Och det innebär en härd av upplopp och alla möjliga konspirationer. Dessutom, i princip frisk som en tjur, kunde Alexander den tredje leva längre. Och han kunde väl lyckas personligen vinna första världskriget? Och vad? Den österrikiske kejsaren, som gick in i striden med Ryssland Franz, levde åttiosex år och korrigerade sextioåtta. Och han dog 1916! Och att Alexander den tredje inte kunde ha levt lika länge eller ännu mer?
  Ryssland styrs i alla fall nu av Nicholas II. Och hans regeringstid är lång.
  Han är redan före Catherine II i varaktighet. Och så kan det också blockera Peter den store. Eller kanske Ivan den förskräcklige. Visserligen regerade han rent nominellt under en tid.
  Elizabeth skjuter igen. Slår sönder en japansk bil och blottar tänderna säger:
  - Jag tror på kommunismens tidevarv!
  Och blinkar åt sina partners!
  Elena mejer ner samurajen med en skur av maskingevär och säger och blottar sina vita tänder:
  - Det kommer en ny era och solens uppgång!
  Och igen, med hjälp av bara tår, skjuter tjejen.
  Ekaterina, som sköt mot sina motståndare, utfärdade aggressivt:
  - Tsar Nicholas II:s era kommer att bli mycket härlig!
  Och flickan kommer att blinka åt sina partners. Tja, de älskar att göra det.
  Och tanken krossar japanerna. Och tarmar soldaterna.
  Två tyska kvinnor slåss i himlen: Albina och Alvina. De har redan fått alla de fyra första graderna av St. George Cross. Och det första korset av silver. Den andra är silver med rosett. Det tredje korset är gyllene. Ytterligare guld med rosett. Och den femte som tjejerna verkligen vill skaffa är gyllene med små diamanter. Den sjätte graden av korset är guld med båge och diamanter. Och det finns också den sjunde graden - ett platinakors med diamanter, och den åttonde: ett platinakors med diamanter och en båge. De sista korsen är större än de gyllene och har fler diamanter på sig. Och bågen var också översållad med diamanter.
  Så många som åtta grader, och ju högre grad. Ju mer pengar betalas för det varje månad livet ut. Dessutom får innehavare av en examen med diamanter inte bara pengar för själva utmärkelserna, utan även arvingarna. Med guldkors med diamanter - femtio år, och platinakors med diamanter - hundra år!
  Utmärkelser med diamanter är sällsynta, men de kan under lång tid tillhandahålla inte bara hjälten själv utan också avkomman.
  Och tjejer från Tyskland försöker mycket hårt för att tjäna dem.
  Albina skjuter ner ett japanskt plan med bara tår och kvittrar:
  - Men det stora riket ....
  Alvina skar av en annan bil från den uppgående solens land och fortsatte med kraft:
  - Vi blev tillsagda att inte driva!
  Albina vände planet och sköt ett skott. Japanerna lyste upp som ett ljus.
  Den blonda tjejen kurrade:
  - För den ariska kommunismens storhet över hela världen!
  Alvina körde på en samurajbil och kurrade:
  - För vår stora framgång!
  Och med sina bara tår skickade hon återigen en mordisk dödsgåva.
  Tyska flickor var extremt starka tjuvar. Och nu dödar de Rysslands fiender. Men de kan lika gärna döda ryska soldater. De är legosoldater.
  Lermontov skrev om sådana människor;
  Men vilket under på långt håll
  Som hundratals flyktingar...
  Visas för oss av ödets vilja,
  För att fånga berömmelse och rang!
  Albina noterade aggressivt medan hon slog ner den nya japanen med stort självförtroende:
  - Jag är bäst i världen!
  Alvina skar ner en annan japansk pilot, skrek också invändande och visade sin tunga:
  - Inte! Jag är den bästa i världen!
  Albina sjöng försonande och sköt ner japanska plan:
  - Vi är bäst i världen
  Vi kommer att blöta alla fiender i toaletten ...
  Fäderlandet tror inte på tårar -
  Vi kommer att ge de onda oligarkerna i hjärnan!
  Men bland främlingslegionens andra krigare kämpar också Jane Armstrong. Vacker brittisk tjej. Och med henne i laget också, uteslutande det rättvisa könet.
  Krigare såklart barfota och i bikini.
  Gertrude laddade pistolen med sina bara tår. Och Malanya pekade och sköt.
  Den japanska kanonen välte.
  Monica kvittrade och nickade med huvudet.
  - Ära till Storbritannien!
  Jane Armstrong sjöng när hon avfyrade sitt maskingevär:
  - Styr Britannia de himmelska haven,
  Vi kommer aldrig att bli slavar!
  Ära åt vårt engelska land!
  Tja, Ryssland har en tsar!
  Och återigen kommer krigaren att ta det och skjuta mycket exakt. Och den japanska tanken delades i bitar.
  Gertrud, som ledde elden, tog den och sjöng:
  - Strålande sol av hopp
  Reser sig över landet igen...
  Vi vinner som tidigare
  Och de gick på vandring!
  Och de engelska kvinnorna i full gång och stridstrans.
  Oleg Rybachenko slåss med japanerna. Han är väldigt lik pojken från Conan-serien. Bara ännu snabbare. Och så tröskas dessa samurajer. Det är klart att Japan inte har någon chans mot ett sådant lag.
  Terminatorpojken tog och kastade en granat med sin bara fot och sjöng aggressivt:
  - Få upp ett stort land,
  Res dig till döden!
  Med en mycket mörk armada,
  Och den gula horden!
  Margarita tog och högg också med sina svärd en trippelkvarn. Sedan
  Med sin bara häl slog hon ett gäng granater som budbärarpojken kastade till henne.
  slet isär en massa japaner och sjöng;
  Må ädelt raseri
  Riva som en våg...
  Det finns ett folkkrig -
  Heligt krig!
  Ja, det här är ett par odödliga barn, de är väldigt aktiva i att förstöra och hugga fiender. Från sådana pojkar kommer inte samurajerbarmhärtighet. Men i alla fall, här består hela tsararmén av hjältar, och de mest verkliga vinnarna.
  Oleg Rybachenko, hackande motståndare, noterade:
  - Ingen nåd, ingen nåd, ingen nåd mot fienden!
  Jag är vem som helst, jag är vem som helst, jag ska riva armén med ett svärd!
  Och pojken kommer att vissla igen i ett speciellt intervall. Och korparna kommer att svimma och genomborra till döds med sina näbbar skallen på soldaterna i den uppgående solens land.
  
  TYSK PANTERS HELVETE flin
  ANTECKNING
  Tyska flickor kunde göra en sådan "Panther", som är huvud och axlar starkare än sovjetiska stridsvagnar. Som ett resultat vände Wehrmacht kriget och började vinna. När tjejer slåss barfota går de inte att stoppa.
  . KAPITEL 1
  Om den sovjetiska T-34-stridsvagnen var en chock för tyskarna, svarade nazisterna på detta med en ännu mer formidabel och effektiv Panther-2. Gerda och Charlotte utvecklade en i grunden ny tank. Med ett smalt och litet torn. Antalet besättningsmedlemmar reducerades till fyra. Motorn och transmissionen placerades tillsammans och tvärs över, och växellådan på själva motorn. Tankens vikt reducerades till trettiosex ton. Samtidigt blev sidorustningen som "Tiger" -2:an på 82 mm under sluttningar. Och pannan på skrovet är 120 mm under stora sluttningar, och pannan på tornet är 150 mm, sidorna är 82 mm och även med sluttningar. Med en motor på 700 hästkrafter var en sådan tank mobil och manövrerbar. Dess chassi blev också lättare och lättare att reparera, och mer framkomligt. En del av elementen togs ut ur skrovet. Höjden på tanken är endast 1,80 meter.
  Hans framträdande kom som en chock för de sovjetiska trupperna. Bilen hann inte riktigt fram till Kursk Bulge. Det började släppas i serien först i september det fyrtiotredje året.
  Men under Mainstein-motattacken användes denna tank först i massor.
  Och Gerda själv med sitt team deltog i striden.
  Trots frosten var tjejerna i bikini och barfota, sådana modiga tjuvar.
  Hittills hade stridsvagnen den gamla 75 mm långpipiga pistolen, vilket var tillräckligt för att besegra fienden.
  Gerda avlossade ett kanonskott med bara tår och träffade det sovjetiska fordonet i pannan.
  Då kvittrade krigaren:
  - Ära åt det ariska brödraskapets idéer!
  Den här tjejen satte de trettiofyra väldigt träffande.
  Sedan Charlotte, som om hon hade smällt, från en snabbskjutande kanon. Och träffa tanken mitt i tornet. Och vråla:
  - För stora segrar!
  Och så tog Christina och sköt. Flickorna turades om att skjuta och till och med barfota.
  Krigaren sjöng:
  - Min seger väntar på mig!
  Magda slog också. Flickan använde också sina bara tår och kraschade en annan sovjetisk bil och kurrade:
  - I Jesu namn!
  Fyra tyska tjejer jobbar grundligt. Och mycket effektiv.
  Och en annan tank slår ut. Krigarna arbetade som en stridsbataljon.
  De slog ut fyrtio sovjetiska stridsvagnar i ett slag, de fick själva flera träffar som rikoscherade.
  Mainsteins motanfall vann i styrka, och tyskarna kunde besegra de sovjetiska trupperna och kasta dem över Dnepr.
  Det var den första stora segern på flera månader. Och nazisterna kunde hålla fast vid Dnepr.
  Men i januari avancerade Röda armén igen, denna gång nära Leningrad, och kunde lyckas. Visserligen misslyckades försöket att tvinga Dnepr igen i söder, men blocket från Leningrad togs bort. Mot denna bakgrund höll tyskarna ut i centrum och viktigast av allt vid Dneprsvängen. De hårda striderna på vintern gav inte Röda armén en fördel i denna sektor.
  Naturligtvis spelade den nya tanken "Panther" -2 en roll. Han visade sig vara framgångsrik. Snabb och väl skyddad. Nästan två gånger lättare än "Tiger" -2, och praktiskt taget inte sämre än denna bil vid bokning. Förresten, "Tiger" -2 gick inte in i serien. Istället dök inte en mer kraftfull modifiering av Panther-2 upp, bara ett ton tyngre.
  Och Hitler beordrade att Tiger-2 skulle designas om för att göra rustningen mycket tjockare för den vikten. På bekostnad av pistolen fanns det tvister - för att öka pistolens kaliber eller inte. Ändå, fler kalibrar lägre eldhastighet, exakt och lager av granater.
  Här är Panterns gamla pistol, den klarar sin uppgift bra. Och även IS-2, slår i pannan.
  Så är det värt att byta? Även om projektilen är liten och inte förstör för mycket.
  "Panther" -2 B, med en 88 mm pistol som helhet, var en maskin som mer eller mindre passade militären.
  Under våren gick tyskarna till offensiv på den italienska fronten och utnyttjade det tillfälliga lugnet i öster.
  Och de lyckades besegra de allierade trupperna i denna sektor av fronten. Utseendet på ME-262 bidrog också till framgången. Det nya jetjaktplanet var en chock. Det dök upp tidigare än verklig historia, tack vare vilken experter övertygade Hitler om att inte göra en blitzblomer, som en ineffektiv modell. I stället för missilprogrammet Fau prioriterades dessutom utvecklingen av jetflygplan. Och detta påverkade krigets gång. Och Charlotte och Gerd övertygade Hitler om detta.
  Vad de säger är att raketer verkligen är ineffektiva på grund av deras låga noggrannhet och höga kostnad. Men jetflygplan är framtiden. Dessutom är ME-262 ganska lätt att hantera, och som ett resultat är den tillgänglig för ess. Och det är svårt att slå ner honom. Fordonets större flygvikt gjorde det möjligt att hänga pansar på det och två jetmotorer, och den vertikala manövrerbarheten är imponerande. Och kraftfulla vapen gjorde det möjligt att få ner en bil på en gång. Två tjejer som blev ess i sin första strid visade sig vara särskilt bra: Albina och Alvina.
  Som regel slogs de nästan nakna, bara i shorts och en tunn tygremsa på bröstet. Och de gjorde underverk.
  Albina gjorde en sväng. Hon tryckte bara foten på pedalen. Skjut ner ett amerikanskt plan och sjöng:
  - För den ariska kommunismens makt!
  Alvina välte de allierades bil och fortsatte att skjuta med bara tår. Och hon kurrade:
  - För våra killar!
  Flickorna är käcka och extremt stridbara och krigiska. De är mycket kända för att förstöra allierade i himlen.
  Och så rasande få räkningar.
  Nazisterna har redan slagit ut de allierade, fångat många fångar och troféer, från Italien. Men på ön Sicilien är de täckta av de allierades mäktiga flotta.
  På sommaren förbereder de allierade en landstigning i Frankrike. Men de är på ett oroligt humör. Tyskarna har blivit starkare och har de bästa stridsvagnarna i världen. Och jetjaktplan är också de bästa i världen, bara det finns ungefär tusen av dem än så länge, inte så många.
  Men de är väldigt dödliga.
  På sommaren, och Stalin förbereder en offensiv. Men uppgiften är svårare än i verkligheten. Det finns ingen balkong i Polissya, och Dnepr är fortfarande ett allvarligt hinder. Och det tyska försvaret är starkt.
  Men de tyska stridsvagnarna är nog bättre än så länge. Och flygplan också. Här dök upp TA-152, utvecklingen av Focke-Wulf, och en sådan maskin är ett mycket seriöst flygplan. Och multifunktionell på samma gång. Och klarar av att skjuta ner motståndare utan tvekan. Kraftfulla vapen och rustningar. Och den bästa flygprestandan och hastigheten.
  Tyskarna både i luften och på land fick bättre utrustning. Men de har inte fått nog än. Och de samlade styrka och var i aktivt försvar.
  Röda armén, med de nya IS-2 och T-34-85 stridsvagnarna, gick till offensiv. Huvudslaget utdelades i mitten. En del av styrkorna slog dock också Dneprarnas tur. Tyskarna var redo att slå tillbaka slaget. Fast lite tidigare började de allierade landningarna i Normandie.
  Det var framgångsrikt till en början. Men sedan gick stridsvagnarna till en förkrossande motattack. Den självgående pistolen E-10, en mycket lätt och liten självgående pistol med två besättningsmedlemmar placerade liggande, deltog också i striderna och krossade helt enkelt de allierade. En mycket låg siluett på 1,2 meter, en vikt på tio ton och en motor på 400 hästkrafter gav cool rörlighet. Samtidigt gjorde frontpansringen på 80 mm i en stor lutning bilen nästan ogenomtränglig för pannan på de allierade. Och ganska liten, lömsk. Och hon sticker sina allierade som ett bi. Och tyskarna krossade de allierade. Albina och Alvina sköt ner mer än trehundra flygplan vardera och fick riddarkorset av järnkorset med silver eklövsvärd och diamanter. Dessa tjejer var bara fantastiska.
  Och de krossade alla utan problem med deras effektivitet.
  Albina, med hjälp av sina bara tår, riktade kämpen mot fienden och började slå ner honom med sitt vilda raseri. Och sedan föll tre jaktplan och ett allierat bombplan i brand.
  Krigaren spinnade:
  - För Preussen!
  Alvina fortsatte att krossa styrkans allierade och bokstavligen bränna dem. Och hon kurrade:
  - För det tredje riket!
  Och återigen, med bara tår, riktade hon flygplanspistolerna mot målet. Och det blev jättebra.
  Alvina twittrade:
  - Vi är stora tigrar, förkroppsligandet av drottningen!
  Albina skar av ett annat engelskt plan, fick det att ryka och kurrade:
  - Om kvinnan är en tiger, då kommer hon att slita mannen i stycken, även om han inte är en komplett åsna!
  Och tryck på pedalen med sin bara häl.
  Alvina, som sköt mot motståndare och klippte dem, noterade:
  - Bara fötter av en tjej, vilken man som helst kommer att tvingas krypa under hälen!
  Albina, efter att ha skjutit ner ett annat plan av de allierade styrkorna, gick med på:
  - En man vid åsynen av en bar kvinnlig klack blir en helfiltkänga!
  Alvina, med sina bara fingrar, skar av en annan brittisk bil, blottade sina tänder, hon gav ut:
  - En barfotatjej kommer att ta på sig en full man, även om han är van vid att göra andras stövlar!
  Albina, som slog ned amerikanen, noterade:
  - En man ska vara stark som en ek och inte tillåta att flis tas bort från honom som från en stubbe!
  Alvina höll snabbt med om detta:
  - En barfota kvinnlig häl, en man kommer att avklädas till målet, och skoas till öronen!
  Albina ändrade ämnet lite och avbröt en annan amerikan:
  - En soldat är flinta, om sinnet inte är en kullersten!
  Alvina slog ut fienden med sina bara fingrar, och tandstenen noterade:
  - En man är en riktig diamant när han har ett hjärta av guld och järnnerver!
  
  Albina, efter att ha skjutit ner ett annat allierat plan, kurrade:
  - En man måste vara stark som stål, men tät som en stubbe!
  Alvina noterade aggressivt när hon krossade ett amerikanskt plan:
  - En person ska ha ett örnöga, och hörseln ska inte vara som en kråka!
  Albina, som slog ner fienden, gnisslade:
  - En man har bara en örns mod, men i själva verket är karaktären oftast en typisk kyckling!
  Alvina anmärkte aggressivt och avbröt amerikanen med ett stridsprång:
  - Det finns inga fula kvinnor, det finns bara äcklig manlig impotens!
  Kort sagt, tjejerna är bara super. Och i juli översteg varje nedskjutet femhundra flygplan och fick riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Den allierade landningen i Normandie slutade med fullständigt nederlag. Tyskarna fångade bara mer än sjuhundratusen fångar. Och det här är cool och kolossal framgång!
  I öster lyckades Röda armén bara pressa tyskarna något. Nazisterna var väl befästa och kämpade som djävlar. Och de använde befästningar som byggts i förväg med deltagande av lokalbefolkningen. Och visst hjälpte det dem. Nazisterna kämpade desperat och slog tillbaka nästan alla attacker.
  Striderna visade att "Panther"-2 med en stor lutning av frontpansarplattorna och en låg siluett fortfarande är osårbar för sovjetiska stridsvagnar i pannan. Och den klarar sig bra med Röda arméns maskiner. Och har ett stort lager av skal.
  Så alla de sovjetiska truppernas attacker föll i ett fast block. Ja, och det fascistiska infanteriet hade ett MP-44 automatgevär som inte hade någon motsvarighet och som bokstavligen slog ut det sovjetiska infanteriet. Så fascisterna kunde inte hanteras på något sätt.
  Och Fritz slog tillbaka attacken. Tills de hade bråttom med motattack. Det var nödvändigt att släppa en ny tank "Tiger" -3, tyngre, med en kraftfullare motor och bättre skyddad.
  Ja, och utveckla jetflygplan. Speciellt XE-162 - ett jetjaktplan som är mycket billigare, lättare och lättare att tillverka än ME-262 och Arado-bombplan.
  Den nya tyska fyrmotoriga Yu-488 var inte heller dålig, som utvecklade en kolossal hastighet för en propellerbombplan på sjuhundra kilometer i timmen, tack vare ett mindre vingområde.
  Medan Fritz samlade styrka. Och de förde ett ubåtskrig... Allierade nederlag i Italien och Frankrike försvagade Roosevelts ställning. Och även här besegrades amerikanerna när de försökte landa på Filippinerna. De japanska slagskeppen kunde upptäcka och förstöra de amerikanska landstigningsstyrkorna.
  Roosevelt förlorade valet till den unge republikanen Joseph Biden. Och det här är presidenten som öppet förklarade att Sovjetunionen inte behövde hjälp. Att Stalin är värre än Hitler, och att alla ansträngningar måste koncentreras till Japan.
  Churchill hade också problem.
  Därför, medan Hitler väntade, och tyskarna satt i tätt försvar. Endast på Sicilien genomförde de en operation och återerövrade den från de allierade. Dessutom tunnas den brittiska flottan ut på grund av de nazistiska ubåtarnas aktivitet.
  På hösten försökte Röda armén rycka fram i söder. Och även mot Finland.
  Sommaroffensiven på Karelska näset slutade sedan utan framgång. Finnarna och den tyska underrättelsetjänsten avslöjade det och förberedde sig. Och Sovjetunionen tilldelade få styrkor för denna operation.
  På hösten kastades fler trupper, men de fastnade också, och tyskarna var redo. Nazisterna använde jetflygplan i spaning, som sovjetiska jaktplan och perfekt optik inte kunde hinna med. Samt unika kameror. Och det hjälpte mycket.
  Så de lärde sig i princip hur man avslöjar desinformation och spårar trupprörelser.
  Så nu kunde inte Stalin slå till så lätt plötsligt. Och nazisterna tog upp försvaret.
  På vintern försökte sovjetiska trupper återigen rycka fram i centrum. Slaget slogs mellan Dnepr och västra Dvina. Och det var ett djärvt drag. Men det är ganska uppenbart och där förstärktes tyskarna ordentligt. Och de drog upp de senaste stridsvagnarna och självgående kanonerna E-25, med en 88 mm kanon. Denna maskin, som vägde tjugosex ton, hade en motor på 700 hästkrafter och en frontalpansar på 120 mm under sluttningar och sidor på 82 mm, med en höjd av 1,4 meter. Den självgående pistolen är ogenomtränglig i pannan på grund av rustningens stora lutningsvinklar. Och ombord var det fortfarande täckt av rullar. Och du kan också hänga skärmar.
  Så Röda armén stod inför en mycket allvarlig fiende. Vilket inte är så lätt att övervinna. Och nazisterna slog åter tillbaka Röda arméns januarioffensiv.
  I striderna tog återigen Gerdas och Charlottes öde. Båda flickorna slogs på självgående pistoler E-25, liggandes. Och de slog bokstavligen andan ur fienden.
  Gerda slog med bara tår och kvittrade:
  - Ära till vår armé!
  Charlotte sköt, den här gången tryckte hon sin röda bröstvårta mot joystickknappen och kvittrade:
  - Ära till de stora segrarna!
  Gerda anmärkte mycket aggressivt och sköt mot fienden:
  - För planetens storhet!
  Och med sin bara häl, som om han skulle slå på knappen.
  Charlotte slog sin rubinnipp igen och blåste genom den sovjetiska bilen genom att kvittra:
  - För topparna erövrade!
  Och hur han skrattar. Slåss mot fascister.
  Och i mars 1945 gick nazisterna till offensiv. Och gjorde den första injektionen. De bröt igenom försvaret i området i västra Dvina.
  Vid det här laget hade USA faktiskt begränsat fientligheter mot det tredje riket och Storbritannien också.
  Och nu koncentrerade sig nazisterna i öster. Hitler ville på allvar bränna allt. Och allt är väldigt noggrant när det blossar upp.
  Men försvaret av de sovjetiska trupperna är mycket ihärdigt, och denna gång i flera led. Och tyskarna bröt igenom den efter att ha passerat femtiotre kilometer linjer, men de stoppades vid den fjärde. Dessutom blev det upptining och striderna bromsades tillfälligt upp.
  I slutet av april försökte Stalin återigen attackera. Och hans trupper användes massivt under strålkastarens genombrott. Men även detta uppnådde lite. De bröt igenom försvaret och avancerade, men sedan kastades de tillbaka till sina ursprungliga positioner.
  "Tiger" -3 hade en frontalpansar på 250 mm och sidopansar på 170 mm och en motor på 1200 hästkrafter, med en vikt på sextiofem ton. Så denna stridsvagn plågade helt enkelt de sovjetiska positionerna. Pistolen var 88 mm och 100 EL lång pipa.
  I maj fick Sovjetunionen en ny IS-3-stridsvagn. Bilen var tre ton tyngre än IS-2, och svårare att tillverka, men med ett mycket bättre skyddat torn, speciellt i pannan. Ändå penetrerade inte Tiger-3-pistolen pannan. Och själva tanken har ännu sämre körprestanda än IS-2.
  Inom jetflyget behöll tyskarna fördelen och till och med sina ansträngningar. Sedan juni har de dykt upp i massproduktion av ME-262 X, med svepande vingar och två mer avancerade motorer. Detta plan utvecklade en hastighet på upp till 1200 kilometer i timmen och krossade alla.
  En ännu allvarligare maskin var TA-400 med jetmotorer och sex motorer. Denna maskin bombade sovjetiska företag i Ural och bortom Ural. Då och så vidare. Kraftfull armada. Och jetplanet Yu-287 har blivit ett problem för sovjetiska flygplan.
  Men den mest obehagliga överraskningen för Röda armén är diskotek som når hastigheter på upp till fyra ljudhastigheter, och på grund av den laminära strålen som flödar runt bilen är de praktiskt taget osårbara.
  Och så fick tyskarna också värdlösa ME-263 på raketjetmotorer, och mycket små, snabba och flygförmåga fyrtiofem minuter, och de kan användas mer effektivt än innan ME-163.
  Fritz satte också i drift Gotha-jaktplanen, även de obemannade och effektiva. Och även segelflygplan började användas i strider.
  Till sjöss fortsatte nazisterna att plåga britterna med hjälp av ubåtsflottan. Inklusive miniatyrubåtar för en person. Och det är väldigt effektivt.
  Den sovjetiska Östersjöflottan led kolossala förluster. Och från flyg- och ubåtskrigföring.
  Albina och Alvina, båda tjejer som springer barfota och i bikini oavsett väder, eller till och med bara i trosor, har blivit legendariska piloter. För tusen nedskjutna flygplan belönades de med en ny utmärkelse av riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter av platina.
  Flickorna var extremt käcka tjuvar. Och så fantastiska konton vinner.
  Hitler älskade dem. Och även Fuhrern kysste personligen deras bara fötter.
  I juni försökte tyskarna avancera runt Dnepr. Sovjetiska trupper var på defensiven. Men de föll gradvis under anfallet. Stödet under Lend-Lease upphörde faktiskt. Och Sovjetunionen hade det svårt. Bombningarna fortsatte att växa.
  Den sovjetiska stridsvagnen T-34-85 var en ganska svag pistol mot tyska fordon. Och det var inte möjligt att göra en kraftfullare T-54. Och sedan gjordes huvudsatsningen på SU-100 självgående pistol. Denna bil i verkligheten blev inte för massa, men i andra hand ökade dess produktion mer och mer.
  Det var då tyskarna kunde avancera i centrum och närma sig Smolensk, strider utspelade sig där med den massiva användningen av SU-100. Toppen nåddes i augusti.
  Tankbesättningen på Elizabeth gjorde underverk på denna självgående pistol. Speciellt när tjejerna slogs nästan nakna och barfota.
  Elizabeth tryckte till och med på kanonknappen med sin scharlakansröda bröstvårta och träffade naziststridsvagnen och kutrade:
  - För Stora Ryssland!
  Ekaterina tryckte sin karmosinröda bröstvårta på hennes bröst. Hon kraschade en tysk bil och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Elena sprängde också med stor noggrannhet. Hon slog den fascistiska tanken med hjälp av en rubinbröstnippla och gnisslade:
  - För moderlandet!
  Euphrasia turades om att spränga från en självgående pistol mot fienden. Och med en jordgubbsnippla skrek hon:
  - För fosterlandet!
  Det här var de kämpande tjejerna.
  Tyskarna är alla stick och stick. Den sovjetiska pistolen tar inte Tiger-3 i pannan. Ja, och "Panther" -3 är ogenomtränglig. Tyskarna gjorde rustningen tjockare i den, och för att inte tappa rörligheten installerade de en motor på 900 hästkrafter. Så staven av deras bil skamlöst.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår. Den sovjetiska projektilen rikoschetterar.
  Flickan kvittrade:
  Vi kommer att kämpa för kommunismen!
  Ekaterina slog också med sina bara tår och noterade och blottade sina tänder:
  - Inte! Inte det!
  Elena, som också använde sin bara fot, sköt mot nazisterna och sjöng:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid!
  Euphrasia, aggressivt noterad, blottande sina tänder:
  - För sovjeternas makt!
  Och också som en eld, med bara tår. Det här är en aggressiv tjej.
  Röda armén drog sig tillbaka en aning i centrum, men behöll Smolensk ... På hösten stoppade tyskarna sina attacker, men började, med utnyttjande av luftens överlägsenhet, intensifiera bombningarna. Och detta tryck växer. Och bomber föll över Sovjetunionen oförminskat.
  Hittills hade sovjeternas land ingen luftfart, och det fanns helt enkelt ingenting som täckte fiendens verksamhet.
  Och fienden pressar hårt. Och mer och mer aktiv och brutal bombning av Ryssland.
  Huffman överskred också 1 000 nedskjutna flygplan i december 1945 och fick riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  Och flickorna tog med sig två tusen vardera och fick ett speciellt pris var. Riddarkorsstjärnan av järnkorset och silver ekblad, svärd och diamanter.
  Ja, Albina och Alvina är coola och väldigt vackra tjejer som slåss nästan nakna och barfota, och besegrar alla horder på en gång - de är dödliga tjejer.
  På vintern försökte Röda armén att avancera. IS-3-stridsvagnar deltog i striderna. Men den här maskinen är ganska mödosam i produktionen och med dålig längdförmåga, trots bra pannskydd, gillade militären den inte riktigt. Och de krävde att byta ut tanken. Men IS-4 stötte på ett problem. Stalin förbjöd utvecklingen av stridsvagnar tyngre än fyrtiosju ton. Och medan den här tanken var i limbo. Samt försök att skapa andra maskiner från Isov-familjen.
  Hittills hade Fritz en fördel i kvaliteten på tekniken. Och det växte på himlen.
  Så, som svar, ökade produktionen av medelstora tankar T-34-85 och SU-100. Hittills byggdes Sovjetunionens doktrin på detta.
  Vinteroffensiven var misslyckad. Det gick inte att avancera på allvar, och förlusterna var stora.
  Tyskarna lagrade stridsvagnar. Året 1946 kom ... Fritz-styrkorna höll på att samlas, och de planerade att anfalla i maj.
  Hittills kunde Sovjetunionen inte skapa en jetjager och förlorade hopplöst i striden i luften.
  Två flickor Albina och Alvina nådde tre tusen nedskjutna flygplan i mars 1946. Och de fick en ny utmärkelse - Riddarkorsstjärnan av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Och detta är en mycket kolossal indikator på framgång.
  Och i april tog Tredje Rikets diskotek, förutom baggen, och applicerade ultraljud. Och detta var den första som slog igenom en laminär jet och mycket framgångsrik.
  Sovjetunionen stod inför svåra tider.
  . KAPITEL 2
  I maj 1943 började en ny stor offensiv av de nazistiska horderna. Efter att ha grävt upp stridsvagnarna och samlat en massa "tigrar" -3, som blev huvudstridsvagnen, som den mest skyddade och kraftfullt beväpnade, började nazisterna att ramla. Och de lyckades bryta igenom försvaret och börja röra sig runt Dnepr från norr.
  På himlen dominerade nazisterna. Situationen förvärrades av Turkiets inträde i kriget.
  Osmanerna bekämpade Ryssland tretton gånger i sin historia. Och räknat med den fjortonde, fortfarande vinst. Dessutom är det tredje riket med dem, och västerlandet blandar sig inte. I Storbritannien föll Churchill-regimen och den nya regeringen gick med på en vapenvila med det tredje riket. Och USA utfärdade officiellt vapenvila. Dessutom gick kriget med Japan inte särskilt bra, och USA:s förluster i striden med samurajerna var stora.
  Så här är det tredje riket helt släppt lös. Och han lyckades övertyga Turkiet att öppna en andra front i Transkaukasien.
  Den osmanska armén förberedde sig för krig under lång tid och kastade en miljonte armé mot Sovjetunionen, med en stor mängd utrustning. Så nu visade det sig och det är inte alls bra för Ryssland. Och ett annat problem är jetbombplanen TA-500, som kan krossa sovjetiska fabriker praktiskt taget ostraffat. Och jet tailless B-28, som kunde nå vilken punkt som helst i Sovjetunionen och bokstavligen förstöra den. Så nu är Ryssland rejält pressat. Det blev också värre med försörjningen av Röda armén, särskilt med sprängämnen och ammunition. Och det fanns inte tillräckligt med bränsle. Tyskarna bombade brunnar i Baku och Volga-regionen.
  Så nu hade nazisterna en chans, och de insåg det. Först och främst ville de fånga Donbass. Där visade sig försvaret vara svagare än i riktning mot Moskva, och det lyckades.
  Hårda strider utspelade sig för Kharkov. Och det var väldigt blodigt där.
  Gerda och hennes besättning kämpade på "Tiger" -4, denna tank var utrustad med en kraftigare gasturbinmotor på 1500 hästkrafter, och hade en kraftigare pistol på 105 mm i en 100 EL lång pipa, men med samma vikt.
  Ja, och tyskarnas pistol är automatisk laddning och snabbskjutning.
  Och tankens vikt är densamma, och silhuetten är ännu lägre, och pansarlutningen har blivit ännu större.
  "Tiger" -4 är utan tvekan en mer avancerad stridsvagn, och dess krigare var de första som testade den.
  Gerda sköt, tryckte sin röda bröstvårta på joystickknappen och kurrade:
  - Vår seger är inte långt borta.
  Och krossade den sovjetiska bilen IS-3.
  Charlotte slog också de sovjetiska fordonen och bröt igenom rustningen, brände igenom den och kurrade:
  - För våra segrar!
  Och hur han skrattar.
  Och Christina ska ta och smälla. Och den sovjetiska SU-100 kommer att blåsa. Och så kvittrar han:
  - För kommunismen.
  Naturligtvis använde flickan en rubin nippel.
  Magda sköt också med sina bara tår. Hon träffade fienden och kurrade:
  - För nya prestationer!
  Och tjejerna skrattar. Hittills har de gjort allt som att det är på topp.
  Nazisterna gick förbi Kharkov och tog den sedan. Sedan avancerade de på Kranodon och Voroshilovgrad. Fell and Eagle ... Och det här är ett allvarligt slag för Röda armén.
  Stalin beordrade att behålla Örnen till varje pris, men nazisterna ... visade sig vara starka. Samt deras kraftfulla självgående anfallsvapen. I synnerhet Sturmtigr, och hennes mer kraftfulla Sturmlev. Den sista självgående pistolen var utrustad med en ännu bättre och kraftfullare jetbomb.
  Och krossade byggnaderna ordentligt. Och flickor livade omkring nära bombplanen. Besättningen på Agatha och Adala fungerade bra för Shturmlev. Och tjejerna vilade sina bara ben mot järnet.
  Agatha sköt, tryckte sina bara tår på joystickknapparna och vrålade:
  - Vi kommer att förstöra hela våldets värld!
  Adala slog ut med maskingevär och avskar infanteristerna noterade:
  - Och begrava kapitalismen.
  Och en bar, rosa häl kommer att gnistra.
  Men om du tittar, är frågan, vad finns i det tredje riket? Kanske också kapitalism?
  Agatha, som slog mot sina motståndare, kurrade:
  - För framtida världsfred!
  Och bombkastaren fungerade igen och rev hela byggnaden på en gång. Och det bör noteras ett mycket effektivt drag.
  Adala, som skjuter med hjälp av sina bara tår, bekräftade:
  - Ära till vår armé för alltid!
  Kämpande tjejer här i tredje riket, men inte värre i Sovjetunionen. De vet också hur man kämpar.
  Striderna har redan utspelats för Kursk och ryska flickor kämpar där.
  Natasha kastade en granat mot nazisterna med sin bara fot och sjöng:
  - Det är rätt...
  Zoya lanserade en dödsgåva med sin bara häl och la till:
  - Fiende...
  Augustinus dukade under för något destruktivt och gnisslade:
  -Tänker...
  Svetlana kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Vad...
  Natasha kastade ett par citroner med sina bara fötter och skrek:
  - Ryska...
  Zoya dukade också under för något energiskt och dödligt och gnisslade:
  - Hanterade...
  Augustinus lanserade det dödliga och mumlade:
  - Fiende....
  Svetlana dukade återigen efter för den destruktiva och vyaknula:
  - Ha sönder!
  Natasha svängde och gnisslade:
  - Vem...
  Zoya sköt också mot de svarta utlänningar som nazisterna rekryterade och gnisslade:
  - Våga!
  Augustinus talade med kraft och raseri:
  - Den där...
  Svetlana dukade under med flinet av en panter:
  -V...
  Natasha kastade en granat med sin bara fot och skrek:
  - Kämpa...
  Zoya kastade dödspresenten med sina bara fingrar och muttrade:
  - Attacker!
  Augustinus ringde in och muttrade:
  - Fiender...
  Svetlana gav ett gäng granater med sina bara sulor, och hur hon skriker högst upp i lungorna:
  - Vi ska...
  Natasha spikade skottet och väste:
  - Rasande...
  Zoya avbröt nazisterna och gnisslade:
  - Slå!
  Augustinus sköt igen och skrek:
  - Rasande...
  Svetlana kvittrade när hon sköt:
  - Slå!
  Natasha kastade igen en granat med sin graciösa, bara fot, kvittrade:
  - Vi kommer att förstöra nazisterna!
  Zoya tog den och kvittrade:
  - Framtidens väg till kommunism!
  Och kastade en citron med sina bara tår.
  Augustinus tog och spred linjerna, och hennes bara ben flög med förstörelse längs Fritz:
  - Vi ska splittra motståndarna!
  Svetlana tog den och kastade den med sin bara häl, en massa granater, och gnisslade:
  Låt oss krossa fascisterna!
  Och de fyra fortsatte att skjuta och kasta granater. Den tyska E-75 var i rörelse. En maskin med en 128 mm pistol. Och skjuter sig själv.
  Och tjejerna kastade granater. Undergrävde nazisterna. Och de sköt tillbaka. De klättrade fram. Tankarna rullar igen. Flyttar den senaste tyska "Leopard" -1. En mycket mobil bil.
  Men hans tjejer tog över och slog ut honom. De slet i bitar en mobil maskin med gasturbinmotor. Och de sprängde henne i bitar.
  Natasha sa med ett skratt:
  Vi kämpar jättebra!
  Zoya höll med om detta:
  - Väldigt coolt!
  Augustinus påpekade klokt:
  - Vi kommer vinna!
  Och hon avfyrade en pansarvärnsgranat med sin bara fot. Stark tjej. Och hon har så mycket vett.
  Svetlana lanserade också en dödspresent med sina barfota tår och träffade fienden. En mycket aggressiv tjej, med ögon blåklints färg. Hon har sådan kvickhet, och en passage av styrka!
  Natasha svängde om och flinade:
  - För heliga Ryssland!
  Zoya sköt väldigt aktivt och flinade och visade pärltänder:
  - Jag är en krigare på den nivån som inte tynar bort!
  Augustinus sköt också. Mejade ner nazisterna och gurglade:
  "Jag är en krigare med stora ambitioner!"
  Och hon blottade sina pärlande tänder!
  Svetlana bekräftade:
  - Väldigt stora ambitioner!
  Natasha kastade en citron med sin bara fot och sjöng:
  - Från skyn...
  Zoya kastade också en granat med sina bara fingrar och sa:
  - Asterisk...
  Augustinus lanserade en dödsgåva med sin bara fot och sjöng:
  - Ljus...
  Svetlana kastade också en granat, med hjälp av en barfot, och utfärdade:
  - Kristallin!
  Natasha svängde om och väste:
  - Jag till dig...
  Zoya lanserade dödens gåva med sina bara fingrar och väsande:
  - Sång...
  Augustinus dukade under med sin bara häl, det som leder till döden och gnisslade:
  - Jag ska sjunga...
  Natashka fortsatte och sjöng aggressivt:
  - Handla om....
  Zoya kastade ett explosivpaket med sin bara fot, skingrade nazisterna och gnisslade:
  - Infödd...
  Augustina gav ett gäng granater med sin bara häl, gav ut:
  - Stalin!
  Men ändå höll inte krigarna och Kursk tillbaka. Fienden bröt igenom det sovjetiska försvaret och avancerade i riktning mot Voronezh. Sommar och varmt... Det är redan det sjätte året av det stora fosterländska kriget, och alla är väldigt varma och glada. Även om förlusterna på båda sidor är kolossala.
  Gerda är tillbaka i aktion och ska självklart prova den nyaste tanken.
  Gerda, Charlotte, Kristina och Magda åker på en stridsvagn av U-klass E-100. Detta fordon är mer kompakt, för fyra besättningsmedlemmar. Och dess vapen är en jetbombplan och en universell 88-millimeters kanon 100 EL - en tankförstörare.
  Krigare går och visslar för sig själva.
  Gerda avfyrar en lång kanon. Den slår in i sidan från ett avstånd från IS-3 och kvittrar:
  - Vi kommer att ge våra hjärtan för fosterlandet,
  Och vi ska steka Stalin och äta upp honom!
  Charlotte avfyrade sin raketgevär. Hon täckte den sovjetiska bunkern och gnisslade:
  - Vi är oövervinnerliga!
  Christina tog den och morrade och tryckte på avtryckaren med sin bara häl:
  - Vi får det i båda!
  Dolbanula och träffande och Magda. Förstörde de sovjetiska självgående kanonerna SU-152. Och hon kurrade:
  - Det kommer att finnas tid, segern kommer!
  Gerda skrek när hon sköt:
  - Ingen kan stoppa oss!
  Charlotte bekräftade:
  - Men Pasaran!
  Den rödhåriga besten gick igenom hela första världskriget med Gerda, med start från Polen och slutade med denna stora offensiv som började i maj. Den rödhåriga djävulen såg många saker.
  Och redo att kämpa till slutet!
  Christina skjuter också och blottade sina tänder. Hennes hår är guldrött. I krig åldras inte flickor, och kanske till och med yngre! De är så häftiga och kärleksfulla. De blottar sina tänder.
  Och inte ett enda hål i tänderna.
  Magda har hår som är bladguld. Och även aktivt flinande. Cool tjej. Hon har en så aggressiv grace och energi av tusen hästar.
  Gerda, en flicka med vitt hår, skjuter och säger med ett leende:
  - Det finns mycket gott och fult i världen ... Men fy fan, vad länge det här kriget har dragit ut på tiden!
  Charlotte höll med om detta:
  - Och faktiskt, andra världskriget drar ut på tiden. Alla slagsmål, och slagsmål... Det är verkligen utmattande!
  Christina flyttade sin bara fot längs rustningen och skrek:
  - Men Storbritannien är fortfarande inte besegrat!
  Magda sköt mot ryssarna och morrade:
  - Ett måste besegras! Detta är vår trosbekännelse!
  väste Gerda och sköt mot ryssarna och blottade sina elfenbenständer:
  - Vi behöver en vinst!
  Fucked och Charlotte, skrek:
  - En för alla, vi kommer inte stå upp för priset!
  Christina, den rödhåriga och gyllene besten, tjöt:
  - Inte! Låt oss inte stå!
  Magda smackade med sina scharlakansröda läppar och kvittrade:
  - Vi går inte till butiken för priset!
  Och den guldhåriga harpyn sköt.
  Gerda träffade också de ryska stridsvagnarna. Körde i bilen och skrek:
  - Vi är starkast i världen!
  Charlotte tillade och sjöng med:
  - Alla fiender suger i toaletten!
  Christina stödde låtimpulsen:
  - Fosterlandet tror inte på tårar!
  Magda fortsatte med sångröst:
  - Och vi ska ge alla kommunister i hjärnan!
  Och tjejerna blinkade åt varandra. De har generellt en bra tank. Bara på avstånd är det svårt att bryta igenom en tung femtioton tung IS-3 frontalt. Men trots allt har tyskarna en svår projektil, men med en urankärna. Och det finns många svarta i armén. Som slåss med frenetiskt raseri. Och alla kan inte konkurrera med dem.
  Flickor är vana vid att slåss barfota. Även i Polen var de bara i en bikini, och barfota.
  När den bara sulan kommer i kontakt med marken föryngras den. Kanske är det därför tjejer inte åldras! Även om tiden rinner iväg! Warriors, låt oss bara säga väldigt heroiska.
  De har gjort så många bedrifter, men de slåss som vanliga soldater. Och alltid bara i bikini, och barfota. På vintern är det till och med behagligt för dem att slå med bara fötter på snödrivor.
  Gerda skjuter och sjunger:
  Vi kommer att gå genom eld och vatten!
  Charlotte sköt mot ryssarna med sin bombplan och sa:
  - Ära åt det preussiska folket!
  Christina sköt också och gnisslade:
  Vi kommer att styra planeten!
  Magda spikade och bekräftade:
  - Det kommer vi definitivt!
  Gerda träffade projektilen igen och gnisslade:
  "Även napalm kommer inte att stoppa oss!"
  Charlotte höll med om detta:
  - Och till och med atombomben, som vi inte är rädda för!
  Christina tystade och svarade:
  - Amerikanerna misslyckades med att skapa en atombomb! Det är en bluff!
  Magda utbrast högst i lungorna:
  - Världen kan inte undgå den nya tyska ordningen!
  Tyskarna i maj avancerade runt Smolensk från norr. Deras stridsvagnskolonner är starka och det finns många infanteri rekryterade i Afrika och arabländerna. Fritz är tagen av numret.
  Dessutom var Tyskland beväpnat med disketter som var osårbara för handeldvapen.
  Två tjejer Albina och Alvina flyger för sig själva på ett sådant flygande tefat. De är osårbara tack vare den starka laminära strålen. Men de kan inte elda på egen hand. Men tack vare den kolossala hastigheten kan de köra om och ramma sovjetiska flygplan.
  Albina böjde ner disketten och anmärkte:
  - Järnteknik, säkert nödvändig och väldigt användbar!
  Alvina fnissade, blottade tänderna och väste:
  - Men allt bestäms av anden!
  Albina sa:
  - Det mest som inte heller är just kämpaglöden!
  Båda tjejerna är blonda och i bikini. Väldigt vacker och barfota. När en krigare är utan skor har hon tur. Nu är tjejerna så färgglada och vackra.
  Och innan de går till kamp kommer skönheterna definitivt att arbeta med tungan med manlig perfektion. Det är så skönt och energigivande. Krigarkvinnor älskar att dricka från ett magiskt kärl. Detta är en riktig köttfest för dem.
  Så bra är tjejerna.
  Alvina sköt ner två sovjetiska Yak-11:or och twittrade:
  - Härlig vår jakt!
  Albina bekräftade ramningen och utfärdade:
  Och det kommer aldrig att bli det sista!
  Alvina slog ner ytterligare tre sovjetiska IL-10 attackflygplan och gnisslade:
  - Det är så du tror att Gud älskar Tyskland?
  Albina skakade tveksamt på huvudet.
  - Tydligen inte så mycket!
  Alvina fnissade och frågade igen:
  - Varför tror du det?
  Albina rammade två sovjetiska bilar och gnisslade:
  Kriget har pågått för länge!
  Alvina anmärkte logiskt:
  - Men vi kommer!
  Albina flinade och skrek:
  - Så segern kommer!
  Alvina sköt ner fyra sovjetiska flygplan på en gång, med en djärv manöver och gnisslade:
  - Det kommer definitivt!
  Albina fann det nödvändigt att påminna:
  - Efter Stalingrad gick kriget inte enligt reglerna ...
  Alvin höll med om detta:
  - Det strider definitivt mot reglerna!
  Albina gnisslade irriterat:
  - Vi började förlora!
  Alvina gnisslade av irritation:
  - Definitivt har!
  Albina rammade flera sovjetiska fordon och gnisslade:
  - Är inte det ett problem för oss?
  Alvina sköt ner ett par ryska stridsflygplan och utbröt:
  Vi tyckte att situationen var hopplös!
  Albina flinade köttätande och väste:
  - Vad ser vi nu?
  Alvina twittrade med övertygelse:
  - Något orubbligt och unikt!
  Albina blinkade med sina pärlande tänder och svarade:
  - Det faktum att det tredje riket vinner!
  Alvina slog ner ytterligare ett par sovjetiska attackflygplan och tog ut:
  - Måste verkligen vinna!
  Flickorna grimaserade. En gång arbetade de, och officiellt på en soldatbordell. Många män gick igenom sig själva, och inte bara den vita rasen. Och de gillade det verkligen. Tja, vad skönt det är för kropparna. Men sedan hamnade hororna under sovjetisk attack. De togs till fånga. Tja, snyggingarna trodde att de skulle bli våldtagna. Och här är djävulen två!
  De fick hororna att gräva skyttegravar och skyttegravar. Och de tidigare nattälvorna gillade det inte särskilt mycket. Så de kunde alla fly. De förförde vaktposterna.
  Och de svor hämnd på ryssarna.
  Och de kämpade mot Ryssland. Dessa är de jävla...
  Albina dumpade flera ryska bilar och muttrade:
  - Du kan fortfarande leva med män!
  Alvina höll snabbt med om detta:
  - Det går inte ens, men det är nödvändigt!
  Albina blottade tänderna och svarade:
  - Men ändå... Det är sött att döda.
  Och flickorna sköt ner ytterligare fem sovjetiska bilar med rörelsen av en diskett.
  Alvina fnissade och sa:
  - Och när är det bittert?
  Albina slog ner ytterligare sex bilar och svarade:
  - Jag ska gifta mig efter segern! Och föda tio barn!
  Och båda tjejerna brast ut i skratt.
  Och de sjöng;
  Vi är riddarna av fascismens tro,
  Låt oss torka kommunismens kämpar i damm!
  Och hur de skrattar och gungar med sina vittoppade berg.
  Ja, det här är fascistiska tikar och väldigt aggressiva och fruktansvärt grymma.
  Nazisterna kunde kringgå Smolensk och tog Pskov. Det fanns också ett hot mot Leningrad. Situationen är generellt sett kritisk. Även om det inte är katastrofalt. Men Sovjetunionen hade inte för många reserver kvar. Och det är inte känt hur länge Ryssland kommer att kunna hålla ut. Ja, och tyskarna är förblödda och utmattade.
  Men Krauts har fyra flickor och sådana vinthundar.
  Gerda avfyrade sin kanon och träffade T-54:an i botten av skrovet och kvittrade och blinkade med sina safirögon:
  - Nej, trots allt älskar Gud Tyskland! Vi kommer definitivt vinna!
  Charlotte höll lätt med om detta:
  - Vi kan inte förlora! Vi åker snart ut till Kalinin, och Moskva ligger ett stenkast bort!
  Christina blottade sina pärlnypor och skrek:
  - Låt oss komma dit, det kommer att finnas tid till Vladivostok!
  Magda noterade med beklagande:
  - Och japanerna har redan besegrats. Det här är mycket allvarligt, vi har förlorat en viktig allierad.
  Gerda slog ut en ny sovjetisk stridsvagn och gnisslade:
  - Vi klarar oss utan dem!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Om bebisen ler kanske allt löser sig!
  Christina gav ut på rim:
  - En flodhäst sprack av ett leende!
  Magda stöttade henne:
  - Flickan har en väldigt girig mun!
  Och krigarna tog det och brast ut i skratt. De har gnistrande energi, kan man säga, och i överflöd!
  Gerda sköt igen mot de sovjetiska fordonen och skrek:
  - Nästa århundrade blir vårt!
  Charlotte hörde också in och bekräftade:
  - Det blir flygningar ut i rymden!
  Christina bekräftade detta lätt:
  - Låt oss flyga ut i rymden!
  Magda sköt från en bomb och gav ut:
  - Sitter i ett stjärnplan!
  Gerda sträckte ut tungan och gnisslade:
  - Under det nya århundradet kommer det tredje rikets imperium att styra!
  Charlotte med ett aggressivt leende bekräftade:
  - Och den fjärde också.
  Efter det vände skönheten igen den sovjetiska tanken.
  Christina, denna djävulska krigare, gnistrande med pärlande tänder, gnisslade:
  - Ja, låt det bli en ny ordning! Och ära till det stora imperiet!
  Magda bekräftade med frenetiskt raseri:
  - Ära till imperiet!
  Gerda sköt igen och sa:
  - Ära till oss också!
  Och tydligen fick flickan det.
  Gvozdanula och Charlotte. Och väldigt träffande. Jag genomborrade en sovjetisk stridsvagn rakt in i sidan. Sedan kvittrade hon:
  - Vi kämpar för en ny ordning!
  Magda, som sköt och slog motståndare, bekräftade:
  - Och utan tvekan kommer vi att klara det!
  Gerda spikade igen, och mycket träffande och gav ut:
  - Vi ska uppnå med stor marginal!
  Och hon glittrade av safir och mycket ljusa ögon.
  Charlotte sköt också, slog på den ryska bilen och skrek, det här är en hon-djävul med orange hår:
  - Allt blir bara konstflyg!
  Magda sköt också med frenetiskt raseri. Hon krossade T-54:an och gnisslade:
  - Och den framtida besättningen!
  Här hade tjejerna dock problem. IS-14 dök upp. Bilen är väldigt stor. Och hon har en 152-millimeters pistol med en lång pipa. Kanske en tysk att slå igenom.
  Gerda spände ögonen och frågade Charlotte:
  - Kan du täcka den med ett bombplan?
  Den rödhåriga svarade:
  - Visst finns det en chans ... Men bombplanens noggrannhet är otillräcklig!
  Christina föreslog passionerat:
  - Låt mig prova mitt 88-diagram?
  Gerda sa skeptiskt:
  - Den här IS-14 har 400 mm frontpansar vid en stor sluttning. Du kan inte ta honom!
  Charlotte flinade och sa:
  -Helvete! Och jag trodde att ryssarna inte hade en sådan tank! Bara rykten!
  Magda sa:
  Jag trodde också att det var en bugg! Men vi ser att så inte är fallet! Och ryssens pipa är så lång!
  Gerda sjöng och knackade med sin bara häl på pansargolvet:
  Vi kommer att kämpa utan rädsla!
  Charlotte bekräftade sin partners attityd:
  - Vi kommer att skäras inte ett steg tillbaka!
  Christina föreslog:
  - Och tänk om du slår ut en sovjetisk stridsvagn med en exakt träff av ett granat i pipan?
  Gerda tvivlade:
  - Kan du göra det på långt avstånd?
  Christina bekräftade:
  - Om du tar upp lågan från en tändare till mina bara sulor, då är jag ganska kapabel att slå väldigt bra!
  Istället för att svara klickade Gerda på sin tändare. Christina vred på den bara foten och hennes bara, lätt härdade häl glänste i ljuset från lågorna.
  Gerda eldade på flickans sula. Det luktade brinnande. Mycket behaglig lukt, som grillad shish kebab.
  Christina viskade:
  - Och till andra klacken!
  Sedan tände Magda elden. Båda lågornas tungor slickade nu bara sulorna på en mycket vacker och rödhårig flicka.
  Då skrek Charlotte och blottade sina bröst. Utan någon ceremoni tog hon den och tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta. Pistolen avfyrade automatiskt.
  Skalet flög av sig självt och landade precis i pipan på en imponerande, sovjetisk maskin.
  Som en gigantisk elefant avskuren en lång snabel. Efter att ha fått ett förkrossande slag stoppade den sovjetiska tanken rörelsen. Det var som om ett svärd hade slagits ur hans händer.
  De där lyckliga hororna!
  Charlotte sjöng och flinade glatt:
  - Bara rädsla kommer att ge oss vänner! Endast smärta motiverar dig att arbeta!
  Gerda tillade entusiastiskt:
  - Jag vill att mer och mer ska krossa dina dumma ansikten!
  Det tredje rikets krigare verkade vara mycket nöjda!
  . KAPITEL 3
  Kriget fortsatte, men efter att ha nått Voronezh tog tyskarna en paus. Tyngden av striderna bars upp i luften. Allt hände där med det stora krigets vilda frimodighet
  Hittills har ingen vunnit. Såvida inte nazisterna i himlen är mycket starkare i kvaliteten på flyget.
  Och göra sina ess. De provade också Tiger-4 i strider, vilket var en uppriktigt bra bil. Och även IS-3 är inte en rival till honom.
  Führern, lite trött, föreslog att Storbritannien skulle slåss med Sovjetunionen tillsammans. Men britterna avvisade det. För detta skulle det bli för mycket. Så Hitler tvingas kämpa ensam tills vidare.
  Tyskland saknade mänskliga resurser. Gamla människor och tonåringar från fjorton års ålder värvades till armén. Utländska divisioner användes också. Och hivi och andra krafter.
  Men kriget fortsatte och fortsatte ... Nazisterna gjorde en paus.
  Albina och Alvina attackerade sovjetiska flygplan.
  De har redan skjutit ner fyra tusen flygplan. Och de fick riddarkorsstjärnan av järnkorset med eklövsvärd av platina och diamanter.
  Nu klättrade till femte tusen.
  Albina sköt och sköt ner ett dussin sovjetiska plan med bara tår och kurrande:
  - För speciella utmärkelser!
  Alvina slog också med sina bara tår, skar av sovjetiska flygplan och skrek:
  - För en ny värld!
  Tyskarna fastnade i striderna om Smolensk, men kunde helt omringa staden. Och de sköt mot honom med självgående vapen "Shturmlev" och "Sturmmaus". Nazisternas styrka är stor.
  Men även små barn kämpade mot nazisterna. Pojkar och flickor kastade improviserade explosiva paket mot tyska stridsvagnar, självgående vapen och infanteri.
  Pionjärerna kämpade mycket modigt. De visste vad fascistisk fångenskap betydde.
  Flickan Marinka föll till exempel i nazisternas klor. De oljade in hennes bara fötter och placerade henne nära braskaminen. Lågtungor nästan slickade flickans bara, härdade klackar från långa barfotavandringar. Tortyren fortsatte i cirka femton minuter, tills sulorna var täckta med blåsor. Sedan lossades flickans bara fötter. Och återigen ställde de frågor. De slog mig med gummislangar på min nakna kropp.
  Sedan passerade de strömmen... Marinka torterades till tio medvetslöshet under förhöret. Och så lät de henne vila. När bara fötterna var lite ryckiga smordes de in med olja igen och brasen togs upp igen. Sådan tortyr kan upprepas många gånger. Och tortyr med ström, och piska med gummislangar.
  Marinka torterades i sex månader. Tills hon blev blind och blev grå av tortyren. Sedan begravde de henne levande i marken. Slösade inte ens en kula.
  Pionjären Vasya, nazisterna piskade med glödhet tråd på hans nakna kropp.
  Sedan brändes bara klackar med glödheta remsor av järn. Pojken kunde inte stå ut med att skrika, men förrådde ändå inte sina kamrater.
  Nazisterna löste upp honom levande i saltsyra. Och det här är en fruktansvärd smärta.
  Dessa Fritzes är sådana monster... Komsomol-medlemmen torterades med ett strykjärn. Sedan hängde de upp den på ett ställ, lyfte upp den och kastade ner den. Sedan började de brinna med en glödhet kofot. Brösten revs ut med pincett. Sedan slets näsan bokstavligen av med en glödhet tång.
  Flickan torterades till döds... De bröt alla hennes fingrar och hennes ben. En annan Komsomol-medlem, Anna, spetsades. Och när hon dog brann de med facklor.
  Kort sagt, nazisterna hånade så gott de kunde och som de ville. De torterade och torterade alla.
  Natasha och hennes team kämpade fortfarande i omringningen. Flickorna använde sina bara, graciösa ben i strid och kastade granater. De slogs mot de överlägsna krafterna från Fritz. De höll sig väldigt modigt och tänkte inte dra sig tillbaka.
  Natasha, som ledde striden, tänkte, tänk om Gud? Sannerligen, i Bibeln, som man tror så, är den full av fel och motsägelser.
  Här är några exempel;
  Djur skapades före människan
  Ja. (1 Mos. 1:20-27)
  Nej. (1 Mos. 2:7, 18-20)
  Men vad är det till för? Ja, faktiskt, sa Lenin för länge sedan: religion är folkets opium!
  Och vad finns det att diskutera?
  Zoya kämpar också självsäkert och kastar en granat med dödlig kraft med sina bara tår. Och bryter massan av soldater från det tredje riket.
  Hon sjöng:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Vi kommer att radera askan av svavel, vi är fascismens horder,
  Och det kommer att finnas stora örntjejer!
  Och Zoya skrattar!
  Augustina kämpar också häftigt och mejar självsäkert ner sina fiender och ryter:
  - Ära till kommunisterna!
  Svetlana, som sköt mot fienden, kurrade:
  - För moderlandet!
  Och med bara tår ska han kasta en granat.
  Flickorna brast ut i skratt efter dessa ord. Och tog av sig behåarna. Hon började duscha varandras bröst med kyssar. För det är så fint och fantastiskt. De är sanna krigare.
  Natasha sa bestämt:
  Bibeln är definitivt en saga!
  Augustinus anmärkte logiskt:
  - Det är inte nödvändigt att ge uppenbarelser till Gud, genom en judisk saga! Min personliga Gud är den Allsmäktige Stången! För den högsta familjens ära kommer vi att kämpa!
  Och alla fyra flickorna utbrast och kastade upp sina bara fötter:
  - Ära åt det stora Ryssland!
  Sedan blockaden av Smolensk drog ut på tiden led de fyra flickorna av kyla och hunger, som resterna av den sovjetiska garnisonen. Därför är det inget förvånande i det faktum att flickorna fick en order att lämna inringningen.
  Från dem är de i inget annat än shorts, solbrända, barfota, gå för ett genombrott.
  De springer för sig själva och gör enstaka skott, eftersom patroner ska sparas.
  Och nazisterna slog ner på dem bokstavligen en hel axel av eld. Men tjejerna är inte utan anledning bara i tunna trosor. Kulor tar dem därför inte. Och de rusar, är absolut osårbara. Och bara fötter skyddar också flickor perfekt i strid.
  Natasha sköt, slog ner fascisten och vrålade:
  Stalin är med oss!
  Zoya sköt också, kastade ett fragment av flaskan med sin bara fot. Hon dumpade två Fritz och skrek:
  - Stalin bor i mitt hjärta!
  Augustina sköt också och levererade med övertygelse:
  - I Rysslands namn!
  Och hon visade sin tunga. Och hon dumpade fascisten.
  Svetlana spikade, slog nazisten och kvittrade:
  - I kommunismens namn!
  Fyra barfota, i bara tunna trosor av flickor, rusade fram genom nazisternas positioner. Krigarna hade nästan inga kläder. Endast trosor i olika färger: svart, vit, röd, blå.
  Och detta är också magi, som avleder kulor och fragment. Prova dessa tjejer med dina bara händer! De är helt enkelt skönheter av högsta klass!
  Och vilka bröst. Bröstvårtor är som jordgubbar. Och väldigt förförisk. I allmänhet är tjejerna så vackra och nästan nakna.
  Natashka, skjutande, presenterade sig på auktionen av slavar. Som slöja efter slöja tas bort från henne. De exponerar en stark, muskulös, flickaktig kropp. Och hon står för sig själv, rätar stolt på axlarna, höjer huvudet och visar att hon inte alls skäms. Hon är en tjej av högsta klass. I gryningen av styrka, och inte åldrande.
  När en kvinna går barfota blir hon yngre och förblir alltid ung. Det viktigaste är ett minimum av kläder och konstant sex med en man. Närmare bestämt med män annorlunda och gärna unga. Att bli yngre.
  Natasha föreställde sig att hon var naken på slavmarknaden och kände sig upprymd. Som om köpare känner av det och klättrar in på de känsligaste platserna med händerna. Hur underbart det måste vara att vara slav. Men haremet är inte kul. Det finns inga män, bara eunucker. Och jag vill ha mycket och med olika.
  Ah, de stackars kvinnorna i haremet. Vilken otur du har med män. Hur mycket man kan lida av abstinens! Men Natashka ville inte hålla tillbaka hajens instinkter.
  Flickan sköt mot fascisten och skrek:
  - Jag är en terminator!
  Zoya sköt också och kvittrade:
  - Och jag är en superklassig krigare!
  Augustinus tog och slog ner tre fascister och kvittrade:
  - Stalin var med oss!
  Svetlana körde ihop. Hon besegrade fyra fascister och gnisslade:
  - Stalin är med oss!
  Natasha sköt ner flera legosoldater från det tredje riket, kastade en sten med sin bara fot och gnisslade:
  - Stalin kommer alltid att finnas bland oss!
  Zoya flinade och stack ut tungan och gnisslade:
  - För Rysslands storhet!
  Augustinus kastade en glasskärva med sina bara fingrar, skar upp fascistens hals och gnisslade:
  - För vår nya slaviska Rod!
  Och skrattade...
  Svetlana sköt mot nazisterna, skar av flera krigare och utfärdade:
  - För heliga Ryssland!
  Natasha spikade nazisterna. Hon gav en granat med sin bara häl, som nazisterna sköt mot henne. Spred den exakta träffen av Fritz och vyaknula:
  - För Svarog!
  Sedan blottade hon sitt ansikte, i vilket det finns så mycket nåd och vrede hos pantern.
  Zoya tog den och körde en rostig spik med sina bara tår. Hon genomborrade ögonen på en nazistisk officer och kvittrade:
  - För den vita guden!
  Augustine tog och dukade för hennes bara klackar med ett explosivt paket. Hon strödde ut Fritz som glasbitar och gnisslade:
  - För en ny rysk ordning!
  Svetlana tog den och kastade den med sina bara tår, dödligt, genomborrade Fritz och skällde:
  - För det ryska huset!
  De fyra flickorna kämpade desperat och kämpade mycket aggressivt. Tyskarna och deras legosoldater drog sig tillbaka. Backade framför tjejerna. Var är nazisterna mot Röda armén.
  Kom ihåg Fritz Stalingrad. Hur tjejerna slog dem där uppe. De slogs också barfota och i bikini. Dessa är de mest effektiva kläderna. Ingen kommer att stoppa tjejerna när de är halvnakna. Och med bara fötter kastar de förstörelsegåvor.
  Natashka kastade en bit keramik med sina bara fingrar. Hon spräckte skallen på en tysk general och sjöng:
  - I Moder Rysslands namn!
  Zoya tog och kastade en skärva med sina bara fingrar, slog igenom fascisten och ropade:
  - Ja, för mitt hus!
  Augustine sjösatte, med en barfota drivkraft. Hon skar av sex nazister och gnisslade:
  - För Stalin!
  Svetlana gav också efter för en ny passage, slog ner Fritz och gnisslade:
  - För en ny värld!
  Nu ryckte Gerdas besättning fram i riktning mot Vyazma. Tio kilometer till staden. Men Röda arméns motstånd växer. De nya sovjetiska IS-4-stridsvagnarna går in i strid, med kraftfullare 125-millimeterskanoner och tjockare rustningar. Det är sant att det fortfarande finns få sådana maskiner.
  Charlotte, som tryckte på joystick-knappen med sin bara fot, genomborrade rustningen på den sovjetiska stridsvagnen precis vid korsningen. Träffade den Röda Arméns bil exakt, trots dess bättre skydd jämfört med IS-3.
  Den röda djävulen fnissade och anmärkte:
  - Vi har den starkaste armén!
  Christina sa med ett leende:
  - Och vi kommer att vara starkare än alla!
  Och hon tryckte också med fötterna på joystickens knappar med sina bara fingrar. Körde på den sovjetiska bilen. Hon är en väldigt smart tjej. Christina mindes hur hon utförde bedrifter. Hur jag älskade shahen av Iran. Ja, det är ganska coolt!
  Och krigaren mumlade:
  - För stora Tyskland!
  Magda, denna blonda med gyllene hår, sköt mot de sovjetiska trupperna och talade:
  - För den heliga segern!
  Flickan, skjutande, tänkte med irritation. Tyskarna missade sin chans under första världskriget. Och varför omintetgjorde de attackplanen mot Paris och överförde tre kårer till Östpreussen? Det var möjligt att tillfälligt offra territoriet i öster, men ta Paris och lösa Frankrikes problem på det mest radikala sättet.
  Men detta gjordes inte. Och i allmänhet var det inte värt att förklara krig mot Ryssland. Nicholas II skulle väl inte ha vågat gå i krig med en så stark fiende som Tyskland. Och varför var det nödvändigt att slåss på två fronter? Det var möjligt, det var möjligt att slå till mot Ryssland och ignorera Frankrike och Belgien.
  Och i allmänhet, tänkte Magda, var det nödvändigt att attackera Ryssland när det var fjättrat av kriget med Japan. I det här fallet kunde Nicholas II ha hamnat utan stöd från Storbritannien och Frankrike. Han skulle pressas av österrikarna, och turkarna, och italienarna, och Tyskland och Japan.
  De skulle helt enkelt krossa Ryssland. Och hon skulle inte göra någonting.
  Istället fick Tyskland ett krig på två fronter, mot starkare makter. Inklusive Japan, och USA och Italien.
  Så Wilhelm räknade fel. Hitler visade sig vara mer framsynt, slöt fred med Sovjetunionen och besegrade Frankrike.
  Men tyskarna var under första världskriget fångade mellan sten och sten. Tsar Nicholas II är generellt sett en förlorare. Men hans imperium var stort, tre gånger tyskarnas befolkning. Och det visade sig vara extremt svårt att stå emot ryssarna.
  Med fler styrkor representerade tsarryssland nästan hälften av ententens landstyrkor. Och hon var avsedd att vinna. Om det inte vore för militärkuppen som ägde rum i S:t Petersburg är det osannolikt att Tyskland kunde ha överlevt. Men en fruktansvärd sak hände för ryssarna - monarkin föll. Guds smorde är borta. Och det blev riktigt illa!
  Och för tyskarna, lättnad, men fortfarande Tyskland förlorade.
  USA gick in i kriget och visade sig vara mycket starkt. Och viktigast av allt tankar. De bokstavligen krossade tyskarna med sin stålmassa.
  Ett pinsamt nederlag. Och vad man än kan säga, kanske kapitulation var den bästa utvägen. Tyskland förlorade alla sina allierade, det pressades av stridsvagnar. Det fanns ingen riktig chans att vinna.
  Ja, och det bolsjevikiska Ryssland skulle mycket väl kunna öppna en andra front i öster.
  Hur som helst var beslutet att kapitulera svårt, men påtvingat.
  Magda kom ihåg hur hon hade blivit piskade för att ha stulit en bit bröd i matsalen. Flickan erkände då och fick lite mindre piskor. Och hon kunde uthärda straffet i det tysta. Hon grät eller stönade inte. Fast när de slår på bara ryggen gör det ont.
  Gerda sköt, genomborrade den sovjetiska tanken och morrade:
  - Född oövervinnerlig!
  Charlotte höll med om detta:
  -Ingen kan stoppa oss!
  Christina nappade och skrek:
  - Aldrig i världen!
  Magda gnisslade öronbedövande:
  - Och i nästa värld - också!
  De fyra krigarna lämnade omringningen. Hon vandrade lite genom kärren och sjöng glatt;
  Månen blev röd,
  Där vågorna slog mot klipporna.
  "Låt oss gå, skönhet, rida,
  Jag har väntat på dig länge."
  
  "Jag går gärna med dig,
  Jag älskar havsvågor.
  Släpp loss seglet
  Jag tar själv ratten."
  
  "Du styr det öppna havet,
  Där vi inte kan hantera stormen.
  I så galet väder
  Du kan inte lita på vågorna."
  
  "Omöjligt? Varför, min kära?
  Och i det förflutna, tidigare öde,
  Kommer du ihåg, förrädiska förrädare,
  Hur litade jag på dig?"
  
  Månen blev röd,
  Där vågorna slog mot klipporna.
  "Låt oss gå, skönhet, rida,
  Jag har väntat på dig länge."
  Tjejerna sjöng och klappade sig själva. Augustinus anmärkte och flinade i mungipan:
  - Ja, vi gav nazisterna väldigt mycket. Kampen var strålande och för många den sista!
  Natasha fnissade.
  - Du är precis som Mowgli!
  Augustine flinade och höll med:
  Mowgli var fantastisk!
  Zoya sa med ett flin av tänder:
  - Vi måste komma på ett sätt att besegra Wehrmachts överlägsna styrkor!
  Svetlana föreslog:
  - Någon sorts superkraftig gas!
  Augustinus sjöng och slog sina bara fötter i pölarna:
  Gaser, gaser, gaser, gaser! Vi kommer att göra slut på alla fiender på en gång!
  Natasha föreslog:
  Låt oss sjunga något annat!
  Och flickorna sjöng unisont;
  Månen blev röd,
  Där vågorna slog mot klipporna.
  "Låt oss gå, skönhet, rida,
  Jag har väntat på dig länge."
  
  "Jag går gärna med dig,
  Jag älskar havsvågor.
  Släpp loss seglet
  Jag tar själv ratten."
  
  "Du styr det öppna havet,
  Där vi inte kan hantera stormen.
  I så galet väder
  Du kan inte lita på vågorna."
  
  "Omöjligt? Varför, min kära?
  Och i det förflutna, tidigare öde,
  Kommer du ihåg, förrädiska förrädare,
  Hur litade jag på dig?"
  
  Månen blev röd,
  Där vågorna slog mot klipporna.
  "Låt oss gå, skönhet, rida,
  Jag har väntat på dig länge."
  Tjejerna avslutade låten och förvandlades till kullerbyttor. De har trots allt en massa i ljusa huvuden. Tre blondiner och en rödhårig. Coola tjejer.
  Augustine, medan han sprang, kom ihåg hur hon spelade biljard. Absolut inte pengar. Och eftersom hon inte hade något vid den tiden, satte flickan på en avsugning mot fem rubel. Och vann första matchen. Dessutom spelade jag barfota, vilket hjälpte mycket. Sedan lekte hon ett annat spel med den berömda tjuven.
  Och vann igen. Sedan ytterligare ett spel med en fördubbling av insatserna. Flickan var väldigt smart. Och kriminalmyndigheten var också berusad. Till slut drog han fram en pistol och började skjuta. Augustine, som tog pengarna hon vann, försvann med bara hälarna. Ja, de här männen är så nervösa. Kanske verkligen inte för att leka med dem, utan för att tjäna pengar på att älska?
  Augustinus kunde ha levt bra i Moskva, men flickan, efter kolonin, var ivrig att gå till fronten. Hon ville slåss. Dessutom lockades hon av bedrifter. Att vara en hjältinna är så coolt!
  Du måste också kunna spela kort för pengar. Augustinus blev på något sätt lurad av skurkar, och de var tvungna att slicka. Tja, du kan tänka dig att det här är honung och du vill själv att det inte ska vara så äckligt. Men att arbeta på lemen, så det är generellt sett ett nöje för en temperamentsfull rödhårig hon-djävul. Hon med vilken man som helst nådde en orgasm. Så i Moskva tjänade hon pengar enkelt och trevligt för sig själv.
  Det är synd, men kriget gjorde sina egna justeringar. Augustinus använde till och med sina charmar i spaning. Och förförde alla män i rad. Och hon älskade att reta dem. Speciellt de yngre. Djävulen gillade det. Men trots de många utmärkelserna gick flickorna fortfarande till kaptenerna, och bara Natasha blev major.
  Nazisterna lade efter Smolensks fall över Vyazma. Staden höll envist kvar. I norr lyckades nazisterna ta Novgorod och de närmade sig Leningrad. Situationen förvärrades av Sveriges inträde i kriget. Detta land ville också ha territoriella förvärv från Ryssland. Och de kom ihåg de tidigare krigen, särskilt Karl den tolfte. Också betydande händelser i antiken. Och de svenska divisionerna dök upp vid fronten och flyttade till Petrazavodsk och Leningrad från norr. Prut finlandssvenska och tyska trupper med utlänningar. Och sluta inte verkar för dem.
  Vackra svenska tjejer flyger på flygplan. Gringeta och Gertrude, två G, slåss i par. De är väldigt modiga tjejer. Och vacker. De flyger till sig själva på ME-362, jetjaktplan köpta av tyskarna. Som vanligt med tjejer i en bikini och barfota.
  Den tyska maskinen är mycket kraftfulla vapen. Hon har sju luftgevär. En 37mm och sex 30mm. Sovjetiska MIG-15-jaktplan rusar mot. Något svagare vapen: 37 mm luftkanon och två 23 mm luftkanoner. Det vill säga krafterna är väldigt ojämlika.
  Gringeta avfyrar luftkanoner. Träffar ett sovjetiskt stridsflygplan och gnisslar:
  - Det här är vår konstflygning!
  Gertrude slår också av sin bil första gången och gnisslar:
  - För Karl den tolfte!
  Den blonda djävulen är faktiskt oerhört irriterande att Sverige förlorade kriget mot Ryssland. Under Ivan den förskräcklige kunde svenskarna ta Narva och flera ryska städer vid kusten. Men sedan återerövrade Ryssland, under Fedot den förste, sina landområden som förlorats i det livländska kriget. Visserligen underlättades detta av det faktum att Polen kämpade på Rysslands sida.
  Men sedan kunde svenskarna under Shuiskys regering erövra ryska städer. Ta sedan Novgorod. Belägrade Pskov. Men utan framgång.
  Sedan var det kriget mellan Ryssland och Polen. I smyg erövrade svenskarna större delen av de baltiska staterna och Riga. Innan dess erövrades länder i Europa.
  Sverige har blivit en världsmakt. Har nått sitt maximum.
  Men i Ryssland kom Peter den store till makten och började bygga upp ett stort imperium. Sverige fick motstånd av Polen, Sachsen, Danmark och naturligtvis Ryssland. Krafterna är ojämlika.
  Men Karl den tolfte kunde vid sexton års ålder besegra Danmark i farten, och anföll sedan nära Narva Rysslands överlägsna styrkor och vann en märklig seger.
  Men Peter den store bröts inte av misslyckande. Han samlade nya krafter och gick till offensiven och utnyttjade det faktum att Karl den tolfte stred med Polen.
  Men svenskarna erövrade Polen. Och de ryska truppernas närmande hjälpte inte. Peter den store var till och med redo för fred och återlämnade städerna och Narva som erövrats av ryssarna till svenskarna.
  Men Karl den tolfte var bestämd. Peter den store lyckades dock vända kriget. Det spelade sin roll att befolkningen i Polen och Ukraina inte stödde Karl den tolfte. Nära Poltava led svenskarna ett sista nederlag. Hur hände det? Ryssarna kunde slita ner svenskarna genom att befästa sig bakom skansarna. Och sedan avgjordes allt genom en dödlig motattack.
  Karl XII:s sår före slaget spelade också en negativ roll.
  Efter Narva tog Ryssland helt initiativet. Och hon kunde besegra svenskarna även till sjöss. Vilket är väldigt, väldigt irriterande.
  Karl den tolfte dog under belägringen av den norska fästningen. Och kriget slutade snart med svenskarnas faktiska nederlag. Det är sant att Peter den store gick med på, under påtryckningar från europeiska länder, att formalisera sina territoriella förvärv som ett köp. Sverige har förlorat mycket territorium, även i Europa. Och redan under Alexander den första erövrades Finland också av ryssarna.
  Naturligtvis är Sverige kränkt och vill ha revansch. Situationen eskalerade, särskilt efter nazisternas seger i parlamentsvalet. Och kriget är nu för svenskarna med historiska paralleller.
  Gertrude attackerar den sovjetiska maskinen och sjunger:
  - Där bodde Anton den fjärde...
  Gringeta skär ner en MIG-15 fighter och vrålar:
  Han var en härlig kung...
  Gertrude slog ner en ryss och sjöng:
  - Han älskade vin åt helvete....
  Gringeta försöker komma in i den sovjetiska bilen och tjuter:
  - Vilken knäck som hände ibland!
  Gertrud sjöng:
  - Tili bom! Tilli bom!
  Och flickan stack ut sin rosa tunga.
  Flickorna visade sig vara glada... De slogs med stor hänförelse. De slogs som örnar. Och de backade aldrig.
  Gringeta sprang barfota genom snön. Och hon var en så grym tjej. Och hon kom ihåg sina bedrifter. Hur de var barfota och i bikini på jakt efter en isbjörn. Vilket var väldigt underhållande.
  Halvnakna flickor sköt på ett vilddjur med en pilbåge. De slog och fick odjuret att ryta.
  Sedan sprang de iväg, blinkande flickaktiga klackar röda av kylan. Flickorna var vackra. Nästan naken, men väldigt modig. Och de jagade sig själva och var orädda.
  Sedan, när den sårade björnen dog, stekte flickorna hans kött och gjorde en festmåltid. Det var så bra. Flickorna simmade i hålet och beströdde varandra med snö. Sedan sprang de blöta genom snödrivorna. Allt är så bra och coolt.
  Gertrude och Gringeta var nu på jakt efter sovjetiska piloter. De kom ihåg huvudregeln: det är nödvändigt att slåss nästan naken och barfota, och då kommer flickan inte att skjutas ner. Ger sådan styrka till krigare när de är nästan utan kläder. Det var därför ingen erövrade hela världen på medeltiden?
  För att de underskattade styrkan hos bara, kvinnliga fötter. Och barfota tjejer är väldigt coola och starka! När en tjej inte har några skor, får hennes bara sula jordens energi.
  Detta är krigarnas kolossala styrka.
  Gertrude sköt ner ett sovjetiskt plan och twittrade:
  - Barfotatjejer är coolare!
  Gringeta dunkade också på ryska och gnisslade:
  Flickor behöver inte skor!
  Och såg den brinnande, ryska jaktplanen falla ner.
  Jag tänkte på hur fantastiskt det är att springa barfota och genom snödrivor och genom öknen. Sulan på flickans ben blir väldigt elastisk och hållbar och spricker samtidigt inte. Så oroa dig inte för problem. I Ryssland är vintrarna generellt sett hårda, och det kommer att bli skönt att springa i snön. Hon är flickan i den högsta passagen.
  Och hur graciös och unikt vacker barfota, flickaktig fot på en snödriva? Och fingrarna och foten och allt detta tillsammans? Så underbart det är när mejslade ben kliver på en vit yta, och de själva är solbrända. Och tjejerna har blont hår, de är så coola blondiner.
  Och de älskar när män kysser dem på deras bara klackar.
  Gringeta skjuter ner en annan sovjetisk bil och twittrade:
  - Ära åt fäderneslandet, ära!
  Gertrude sköt ner en rysk jaktplan och utfärdade:
  - Karl den Store är med oss!
  Flickorna är bara underbara, och de har så mycket unik skönhet. Man kan verkligen bli galen med dessa tjejer. Och deras kropp, så muskulös och behaglig.
  Gringeta var väldigt förtjust i att bli klappad av män. Det var så trevligt för henne. Och hennes hud är slät, elastisk, som om den var polerad. Här är flickan.
  Och jag älskar massagen.
  Nu sköt hon ner ett ryskt plan och vrålade:
  - Jag är som en björn!
  Och hon visade sin tunga!
  Gertrud sköt igen och kvittrade:
  Vi är tigrar!
  Och flickorna unisont gjorde dead loops. De är generellt sett så coola krigare. De är fulla av passion och triumf av vilja. Och huden är så solbränd, som brons.
  Krigarna lyckades slåss i Afrika och infanteriet. Vilket är väldigt bra för blondiner. Och de blev så vackra och svarta.
  Gertrud sjöng:
  - Naturlig blondin! Muskulös rygg!
  Gringeta bekräftade:
  - Jag vinner alla omröstningar!
  Sovjetiska krigare kämpar för Vyazma, som var omringad av nazisterna från nästan alla håll. Och kämpa heroiskt.
  Men Natashka kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Seger är inte att undvika!
  Zoya gav också en sväng. Hon avfyrade en granat med sin bara fot. Skjut ner nazisterna och gnisslade:
  - Det kan inte vara två dödsfall!
  Gav tur och Augustine. Den rödhåriga djävulen kastade granaten med sin bara fot och kvittrade:
  - Nästa århundrade blir vårt!
  Svetlana sköt också en skur. Hon lade ner ett gäng Fritz och gurglade:
  - Vi föds med en ny tid!
  Och hon visade sin tunga!
  Tjejerna är väldigt imponerande. De är väldigt vackra och solbrända, tre blondiner och en rödhårig, med torra och lättande muskler.
  Vilka bra tjejer...
  Natasha tänkte när hon sköt, eftersom Bibeln inte är Guds ord, då behöver ryssarna en annan, mer perfekt religion. Att växa i ande och sanning!
  Och vad kan vara bättre än tro på den högsta familjen!
  . KAPITEL 4
  Nazisterna ryckte fram längs Donfloden. Men så kom vintern och det nya året 1947 ...
  Kriget pågår fortfarande och Sovjetunionen kommer inte att ge upp. Även om många tror att snart slutet på denna konflikt. Vinter och lite lugn. Även om slagsmål fortfarande utbryter på sina ställen.
  Speciellt i centrum och norr. Där staven är betydande fiendestyrkor, och kolossal makt.
  Vidare erbjöd Natasha sig att sjunga, när hon såg hur de pressades av utländska ratis, och särskilt många svarta och araber:
  - Låt oss flicksång!
  Svetlana höll med:
  - Folk sång!
  Och alla fyra krigarna sjöng i kör;
  Det ryska landet är känt,
  Kommunismen styr världen...
  Fält beströdda med guld
  Låt oss gå rakt upp, inte ner!
  
  Våra hjärtan brinner för fosterlandet,
  Vi är tjejer - det finns inget vackrare universum ...
  Vi kommer att bekämpa våra fiender till slutet
  Vår tro kommer att stiga i Rodnoverie!
  
  Starkare än alla röda i världen, Ryssland,
  Hon lyser som solen i universum...
  Du kämpar för henne och var inte rädd,
  Må vuxna och barn vara i ära!
  
  Ryssland är det största av länderna
  När fäderneslandet styrs av Stalin ...
  Ett sådant öde ges till det sovjetiska folket,
  Så att dessa riddare var gjorda av stål!
  
  I fäderneslandet är vilken hjälte nu som helst,
  Kan göra fosterlandet vackrare ...
  I vår heliga moders namn,
  Den gränslösa ryska sidan av Ryssland!
  
  Vi kommer att göra alla som är en tyrann,
  Det blir ingen diktatur över landet...
  Låt miljontals länder underkasta sig
  Och Führerns behornade uroy!
  
  Må den rasande draken regera
  Han tror att han kan bränna Ryssland...
  Men nazisterna väntar på ett rasande nederlag,
  Eftersom riddaren vet är det ganska allsmäktigt!
  
  Vi kommer aldrig att ge efter för Fritz,
  Ryssarna och kineserna kommer inte att övervinna ...
  En klar stjärna lyser över oss
  Till påsk målar vi påskkakor och ägg!
  
  Du kan uppnå många fighters,
  Det är sånt som inte blir bättre...
  Våra stolta fäder är stolta över oss,
  För vi bygger en plats i paradiset!
  
  Barfota tjejer springer genom snön
  De känner inte till rädsla och förebråelser ...
  Jag är en barfota Komsomol-medlem,
  För det finns inga hinder, och det finns ingen deadline!
  
  Så låt oss aldrig ge efter tjejer
  Låt oss inte böja våra huvuden under yxorna...
  När problem kommer till fosterlandet,
  Låt oss trampa den med bara fötter!
  
  Älska farfar Iljitjs systrar,
  Och hedra Stalin som Jesus...
  Inget behov av att skära kämparna från axeln,
  Om du bara behöver springa barfota!
  
  
  Vi tjejer är en stor hord,
  Vi älskar att slåss och backar inte...
  Även om promenader ibland är ett vidrigt rykte,
  Segern blir i strålande maj!
  
  Och tro att kommunismen kommer med en dröm,
  Och på jorden kommer det inte att finnas någon makt över pengar...
  Vi ger ödet en grov redogörelse,
  Utan våld och lättja!
  
  Kort sagt, vi flyger snart till stjärnorna,
  Och vi kommer att hissa den ryska flaggan över universum ...
  Bred ut sina vingar, röd kerub,
  I familjens namn - Rysslands herre!
  Flickor från de berömda fyran kom ut från Vyazma. De gjorde det på natten, omärkligt och krigiskt.
  Natasha, som kröp på magen, märkte:
  - Eh, nu tänker du för dig själv, var det värt så mycket tid att kämpa, sedan att förlora!
  Zoya sa envist:
  - Naturligtvis, nederlag lovar stora problem! Men detta är bara en återspegling av den framtida segern!
  Augustinus sa nyckfullt:
  - Så de ryska gudarna hjälper oss inte för mycket! Men du vill verkligen vinna och nå de högsta höjderna!
  Natasha skrattade.
  - Det är som upp till himlen?
  Augustinus fnissade och blinkade.
  - Kanske till himlen!
  Den rödhåriga hon-djävulen började förklara:
  - Det finns olika världar i mjölkvägen. När en person, eller snarare hans kropp, dör, lämnar själen köttet. Men det transporteras till en annan värld. Den som tjänar Ryssland-blir kung. Vem som var Rysslands fiende kommer att vara en slav eller en krympling. Allt beställning efter beställning!
  Svetlana utbrast:
  - Ära till Ryssland!
  Natasha fnissade och satte fingret mot sina röda läppar:
  - Tyst! Och det kan vara ett problem!
  Zoya twittrade:
  - Krigarna har inga problem! Vi känner nazisterna! Och de darrar!
  Efter det lanserade flickan en glasbit med sina bara tår. Fascisten föll med halsen avskuren.
  Den guldhåriga skönheten gnisslade:
  - Ingen kan tygla oss!
  Natasha höll med.
  - Det är sant att ingen!
  Och visade hennes tunga!
  Augustine lanserade också ytterligare en skärva med sina bara tår och gnisslade:
  - Under nästa århundrade kommer vi med utrullade banderoller!
  Och nazisterna dog helt enkelt av att bli träffade av glas.
  I allmänhet kan du omedelbart se - tjejerna är aggressiva, sexiga. Tre blondiner och en rödhårig. Och så klart nästan naken och i bikini. Och så underbara tjejer.
  De älskar också att sjunga! Men det finns ingen plats och tid ännu.
  Svetlana tog den och kurrade:
  - Ära åt Storryssland i kriget med Wehrmacht!
  Natasha fnissade och stack ut tungan. Hon lanserade skivans blad, som passerade genom nazisternas hals. Fick dem att blöda och sparka på sina hovar.
  Den blonda terminatorn uttryckte det:
  - För en ny ordning i världen!
  Guldhåriga Zoya förtydligade:
  - För den nya sovjetiska ordningen!
  Och blinkade åt sina vänner. De säger så och så... Vi kommer att besegra Fritz och deras legosoldater. Och låt deras stridsvagnar av E-serien köra dem. Till och med Röda arméns gasturbiner är inte hemska.
  Augustinus tog det och kvittrade:
  - Kärlek kommer att rädda hjärtat!
  Svetlana tillade och avslutade också fascisten med att kasta sin bara fot:
  - Och lyckans fågel kommer att flyga igen!
  Natasha fnissade och svarade:
  "Så fascisterna klarar sig inte så bra!" Jag är säker!
  Flickan kom ihåg hur pionjärerna bekämpade nazisterna. De sköt gevär mot infanteriet, rusade under stridsvagnarna. I allmänhet kämpade de som sanna hjältar. Och lämnade efter sig högar av lik. Nazisterna kunde inte göra något åt det.
  Här är en pojke, med ett gäng granater, stoppade det formidabla monstret E-100 och offrade sitt eget liv, för det sovjetiska fosterlandets skull.
  Det var bara bara fötter kvar av barnet. Förlåt pojke. Natasha själv fick, trots bikinins skydd, ett fragment i hälen. Vilket är väldigt irriterande. Men flickan återhämtade sig snabbt. Och det fanns inget ärr kvar. Även om det såklart var obehagligt att springa. I allmänhet är de sådana härdade tikar. I en bikini kämpar de i frost, och ger sig inte! Flickor av högsta standard!
  Natashka kastade återigen ett rakblad med sina bara tår, öppnade den tyske officerens hals.
  Och skrek:
  - För Ryssland och Sovjetunionen!
  Krigarna förstod vad de lovade sitt fosterland. Och hur de kämpade för Ryssland.
  Zoya sa:
  - Den ryska björnen har väldigt klorade tassar!
  Augustinus sa mycket auktoritativt:
  - Och han kommer att riva alla fäderneslandets fiender!
  Svetlana tog den och skrek:
  -Knäck inte Sovjetunionen!
  Natasha bekräftade detta genom att kasta en vass skärva med sina bara tår. Hon slog fascisten och gnisslade:
  - Ryssland kan inte föras på knä!
  Zoya sköt också. Hon dumpade nazisten och kvittrade:
  - Det blir full frimodighet!
  Den rödhåriga djävulen Augustine tog och kastade en granat med sin bara häl, skingrade nazisterna och gnisslade:
  - Ge en ny order!
  Svetlana kastade en bit av en bajonett med sina bara fötter. Det fastnade, en punkt i halsen på en fascist. Han böjde sig. Släppte ut en fontän av blod.
  Den blonda terminatorn gnisslade:
  - Det kommer att bli förändringar till det bättre! Låt oss trycka bort fascisterna från Moskva!
  Zoya utbrast högst i lungorna:
  Länge leve Stalin! Vem dog, men hans verk lever vidare!
  Svetlana kvittrade och avfyrade en granat med sin bara fot:
  - Stalin bor i vårt hjärta!
  Och skratta!
  Natasha gav också en sväng ... Mejade ner nazisterna och gnisslade:
  - Lenin är mer levande än alla levande!
  Och började också skjuta för att döda. Naziststridsvagnen vände. Skridskobanan flög av och krossade tre nazisters halsar.
  Flickorna flinar och visar tungan. Generellt sett kan de sägas vara magnifika, för alla två hundra procent!
  Natasha tog den och skällde:
  - Ära åt den eviga kommunismen!
  Zoya bekräftade kraftfullt:
  - Lenin finns kvar i våra hjärtan!
  Svetlana sa:
  - För alltid!
  Kriget har tillfälligt lagt sig. Tyskarna omringade Leningrad och tog positioner under hösten det fyrtioförsta året. Och de tog nästan Kalinin. Pal och Eagle. Men Hitler bestämde sig av någon anledning att det var viktigare att åka söderut. Och nazisterna genomförde en omgruppering av styrkorna.
  Tjejerna fick vila lite, spelade kort.
  Turkarna slår igenom söderifrån. De lyckades ta Batumi och omringa Jerevan. Men Armeniens huvudstad ger inte upp. Och även här är striderna kolossala.
  Turkarna kommer.
  Och flickorna, ledda av Tamara, slår desperat tillbaka. Och de får resultat.
  Tamara stärkte sig med sina bara fötter och sköt som en bazooka. Och bryt massan av det osmanska rikets tank.
  Och vråla:
  - För helig kommunism!
  Och andra tjejer slåss med bara fötter och scharlakansröda bröstvårtor.
  Lokala strider ägde rum i Kalinin. Ungefär tio procent av staden var fortfarande under Röda arméns kontroll.
  Nazisterna försökte slå ut ryssarna. De försökte bomba och skjuta. I söder drog striderna om Voronezh ut på tiden.
  Flickorna slogs där också. Särskilt vackra Anna och Alice. Båda tjejerna avlossade gevär och sjöng.
  Anna sköt, slog ner tysken och kvittrade:
  - I fosterlandets namn, helgonet!
  Alice kvittrade:
  - Du är bara blå Hitler!
  Flickorna slogs, och krigare ska bara ha svarta, tunna shorts och barfota. Detta gjorde att de kunde slå hela tiden och inte missa.
  De är krigare som aldrig kommer att böja sina huvuden, vika vingarna och krypa in i ett skal.
  Anna skar ner Fritz och kvittrade:
  - Unge Lenin!
  Alice avbröt fascisten. Hon kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Och det coolaste!
  Båda tjejerna är kurviga, starka, blonda. Med ansikten modiga och vackra. Och visst älskar de män. Även om det verkar, hur kan du älska ett sådant freak som en man?
  Men tjejerna är fortfarande åtalade.
  Anna skjuter och anmärkte drömmande:
  - Det är synd att kungen störtades!
  Alice sköt ner en fascist och frågade:
  - Varför ledsen?
  Anna sköt igen och förklarade:
  - Då hade de gjort slut på Tyskland, och Hitler hade inte vågat sticka på huvudet!
  Alice skrämde upp Fritz och gnisslade:
  - Ja, kanske, men...
  Flickan sköt en annan svart soldat från de afrikanska divisionerna i Wehrmacht och anmärkte:
  - Det kunde ha varit värre! Om Hitler skulle ha gått emot tsarryssland.
  Anna visslade och morrade:
  Vi tror att vi kommer att vinna!
  Flickorna var dock inte riktigt säkra ännu. Fascisterna är för starka. Hur stoppar man dem?
  Fienden kastar bokstavligen lik. Men han har mycket mänskliga resurser. Både araber och afrikaner. Försök att hantera en sådan olycka. Men krigarna är säkra på att Wehrmacht kommer att utmatta sig själv förr eller senare.
  Alice sköt, slog ner fascisten och gnisslade:
  - Vi kommer i alla fall inte att ge upp en tum mark!
  Anna höll med om detta:
  - Vi kommer att dö, men vi kommer inte att kapitulera!
  Och återigen slog hon ut mot nazisterna. Hon kämpade tappert och med frenetiskt raseri.
  Alice spikade och gnisslade:
  - Kommunismen kommer att leva för evigt!
  Och kastade en dödsgåva med sin bara fot!
  Anna hakade skickligt på fascisten och gurglade:
  Vi kommer att dominera allt!
  Och dunsar igen. Och hennes barfota kommer att avfyra en granat. Hur man får fascister till själva halsmandlarna. Och de, nazisterna, har så många olika kistor och dödsfall.
  Alice med ett flin av tänder, tog och lanserade en citron till. Förskingrade nazisterna och gnisslade:
  - Frihet eller död!
  Anna fnissade och slog, skar av nazisterna och gnisslade:
  - I allt kommer vi att vara först!
  Och återigen kastar bara fingrar en dödlig granat.
  Alice skjuter mot fienden. Skjuter ner nazisterna och kvittrar, visar pärltänder:
  - Jag är en tjej som ärligt talat är super!
  Och ännu en gång flyger en granat som kastas med barfota.
  Anna sköt ner nazisterna med ett exakt skott. Och återigen avfyrade en granat. Även med bara fingrar. Här är en tjej, en tjej för alla tjejer.
  Bara super och hyper!
  Krigare här lyser av skönhet. Alice kom ihåg hur hennes bara fötter berördes av tre unga män på en gång. Det är så coolt. Sex kvicka händer smeker dina sulor, smalben, knän och anklar. Och så går de upp. Till flickaktiga lår och höfter. Naturligtvis är detta ett nöje. Flickan, för att vara säker, är temperamentsfull.
  Alice sköt mot nazisterna och gnisslade:
  Må anden vara med oss!
  Och med sin bara häl gav hon en citron till döds.
  Anna jävlade också. Slog ner fienden exakt. Och gnisslade av entusiasm:
  - I Rysslands och slavernas bröders namn!
  Och återigen, en gåva som kastas med en barfota flyger och krossar nazisterna.
  Alice lade snyggt ner den tyska arméns överste och skällde:
  - Mitt hjärta gör ont för fosterlandet!
  Och hon visade sin tunga. Och igen, barfota, mejslade ben på jobbet.
  Flickan kom ihåg hur hon sprang barfota genom snön för att leverera ett brev till högkvarteret. Ungefär tjugo kilometer sprang flickan längs den vita, taggiga, brinnande skorpan. Det är också bra att hennes ben inte var så ömma, hela tiden från frost till frost barfota. Annars hade hon förblivit handikappad.
  Men hon levererade ändå ett brev, med ett viktigt typsnitt.
  Och hur snön bränner hälarna. De är så röda, förhårda, repade. Sedan sprang Alice fram och tillbaka barfota. Hon erbjöds dock att ta på sig filtstövlar, men flickan sa att hon var mer fingerfärdig på det sättet. Och i allmänhet kom hon ihåg Gerda från Snödrottningen. Så den där tjejen visade sig ändå inte vara riktigt modig. Hon bad om ett par skor för att leta efter sin namngivna bror Kai. Men Alice deklarerade envist att hon skulle klara sig. Hon blev aldrig sjuk, hostade eller fick rinnande näsa. Och i så fall kommer ingenting att hända henne på en timmes löpning. I allmänhet kan du gå barfota året runt.
  Kort sagt, Alice har sedan dess helt skiljt sig från sina skor och har aldrig nysat.
  Detsamma gäller för Anna.
  Och nu kämpar tjejerna, i samma trosor, trots vintern, och att det blivit märkbart svalare. Och de vinner genom att döda nazisterna.
  Efter att Kalinin totalförstördes lämnade Röda armén det.
  Natasha och hennes team blev lite uttråkade. På en trasig järnväg överfördes flickorna till Voronezh, som blev något som Stalingrad under det fyrtioandra året. Men året är ettuseniohundrafyrtiosju.
  Bråken är tysta...
  Men tyskarna fortsätter att rasa. Till exempel fångades två pionjärscouter.
  Pojkarna fångades i kylan. Och de började klä av sig. Pälsrockar, filtstövlar, tröjor, skjortor och T-shirts slets av. Och träningsbyxor också. De lämnade pionjärbarnen i ingenting annat än svarta shorts. Sedan band de sina händer bakom och tryckte ut dem i den bittra kylan. Leshka och Sasha, pionjärer från Sovjetunionen, pojkar på omkring tretton år, barfota och nästan helt nakna, paddlade i snön. Deras fötter började bli röda och deras bara sulor brann. Och de slog pojkarna på ryggen med piskor.
  Pojkarna gick genom snödrivan, bet ihop tänderna. Stackars ungar i trosor, och ganska magra under den tyska ockupationen. Det är sant att de inte såg utmärglade ut, och musklerna spelade under den solbrända huden. Men de blev misshandlade i farten, och de lämnade spår och röda ränder på sina bara ryggar.
  Även pojkarnas fötter blev röda, som gäss. Och det var tydligt att varje steg av unga scouters pionjärer exploderade av smärta. Men de går och försöker hålla sig raka och inte stöna.
  Barn-scouter togs genom frosten i en halvtimme, sedan fördes de till en hett uppvärmd hydda. Och hur ont det gör, speciellt på bara fötter, av kylan i värmen.
  Pojkarna skrek till och med av vånda.
  Sedan värmdes de upp igen och togs ut i kylan. Och detta är en sofistikerad och grym tortyr.
  Efter att ha flyttat flera gånger, tills pojkarna var helt utmattade. Sedan fick de sova en stund.
  Och sedan gav de honom vatten att dricka och ställde honom på hyllan. Först, kall tortyr. Och sedan eld.
  Pojkarnas bara klackar var rostade och kittlade av lågorna. Sedan, när sulorna var täckta med blåsor, slogs de med gummiklubbor. Och pojkarna svimmade.
  De sköljdes över med isvatten och slogs igen, denna gång med taggtråd. Och barnens nakna sulor fick breda, glödheta remsor av järn.
  De torterade pojkarna länge ... Sedan började de bryta tårna med glödheta tång och sedan revbenen. De torterade pionjärerna hårt, torterade dem nästan till döds.
  Men de dödade inte. Så efter att inte ha uppnått något beslutade de att skicka dem till stenbrotten.
  Nazisterna försökte också bombardera Moskva med en ultralång pistol. Tanken är inte den mest rimliga, och det är mycket bättre att bara bomba med jetflygplan.
  Men Fuhrern ville testa en 1000 mm kaliberpistol med en innovativ projektilaccelerationsidé, i tre delar. Och den här pistolen kunde träffa upp till femhundra kilometer. Men spelet kanske inte var värt ljuset. Noggrannheten på detta avstånd är låg. Projektilen i sig är inte tillräckligt kraftfull, även om den väger tolv ton. Och en dyr pistol. Fast ett riktigt konstverk. Ännu coolare än Dora - en längre räckvidd och kraftfullare och dyrare pistol, kallad "Eva". Tydligen för att hedra Führerns älskarinna.
  Men vid den här tiden hade Hitler en annan passion som var mycket yngre. Och detta märks också.
  Flickan Cleopatra - det är hennes namn, beordrade skjutningen. Och hon tryckte personligen på joystick-knappen med sina bara tår. Och en kolossal dödlig kraft fungerade.
  Flickorna tjöt till och med med sina bara, rosa klackar. Vackra tjejer här, och deras ben är så sexiga och fina. Och du kan titta på dem väldigt länge med beundran. Och att stryka är ännu trevligare, och det här är helt enkelt stort! Här är tjejerna. Och skalen flyger. Ta dig över Moskva. Men det här är till liten nytta.
  Cleopatra sjöng:
  - Jag skickar en käck kanon,
  Jag slår Stalin i pannan...
  Jag ska gå in på ett psykiatriskt sjukhus på skämt,
  Låt den förbannade draken dö!
  Och krigaren kommer igen att skaka hennes nakna, runda, rosa klackar.
  . KAPITEL 6
  Krig är krig. Och Hitler, naturligtvis, samlar på sig styrka. Till våren förbereder han en ny offensiv. Och han samlar trupper.
  Och lokala strider pågår fortfarande.
  Situationen på fronterna har stabiliserats något. Tyskarna kunde inte ta Voronezh och gå vidare.
  Turkarna är lite svårare. Men de stoppas också. Så medan du kan hålla näsan uppe. Och att tro att krigets gång kan vändas. Och att utan stor tur är Stalins liv inte över. Och krigarna slåss också.
  Natasha vände om. Skjut ner ett par dussin nazister. Och hon skrek:
  - Ryssland på den tiden var ...
  Zoya gav också en sväng och bekräftade:
  - Det finns och kommer att finnas!
  Då kastade flickan en granat med sin bara fot. Förskingrade nazisterna och gnisslade:
  - Stalins ande är med oss!
  Augustinus sköt också mot nazisterna. Tappade ett dussin av dem. Och hon kvittrade av ilska:
  - Ära till vårt Ryssland!
  Och med sina bara tår sköt hon en dödlig granat. Och nazisterna tog emot mycket generöst i hornen.
  Svetlana dunkade också och kvittrade som en vargunge som tog tag i en köttbit:
  - Ära till Ryssland och tsaren!
  Natasha var på tur och sjöng:
  - Ära till hjältarna!
  Jag kom ihåg flickan Borodino. Och det ryska folkets masshjältemod. Och att de kunde stoppa Napoleon. Och de visade sig vara oövervinnerliga. Och den högsta klassen av krig.
  Zoya avfyrade också en granat och gnisslade:
  - Ära till Ryssland! Och de bästa ryska soldaterna!
  Augustinus morrade ursinnigt:
  - Ära till de bästa krigarna!
  Och hur han kastar en granat med sin bara fot.
  Och Svetlana kommer också att ta det och lansera en dödens citron. Och han kommer att skingra nazisterna, gnisslande:
  - Dödens flod kommer inte att övervinna oss!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Så här slåss tjejer. Och det är klart att nazisterna inte kan ta sig igenom dem. Redan mars 1947. Och det betyder att sommaren är precis runt hörnet. Och i varmt väder är det svårare att bekämpa nazisterna. Och generellt sett kan det vara möjligt att krossa denna Fuhrer.
  Det finns hopp om det!
  Natasha kastar en granat och gnisslar:
  - Lenin är mer levande än de levande, och Stalin är odödlig!
  Och gnistor flyger från hennes bara fingrar.
  Zoya kastar också en mordisk dödspresent och gnisslar:
  Må kommunismens era vara med oss!
  Och hennes ben, också nakna, solbrända och orsakar svullnad av en jade, pulserande stav.
  Och här är Augustina, också en tjej av de mest desperata konstflygen. Hur man skjuter på fienden och hur man krossar. Och ge efter med bara klackar.
  Och en dödlig granat flyger, med frenetiskt raseri.
  Den röda hon-djävulen gnisslar med övertygelse:
  - Jag är världens högsta raseri!
  Och återigen, för femtende gången, flyger en dödsgåva, kastad av en flickas barfota med eldigt hår.
  Svetlana tar den också och kastar en granat... Den krossar alla på en gång. Och hoten från nazisterna ignoreras. Och vart tar Fritz vägen?
  Terminator-tjejer väntar på dem överallt. Och hur man kastar en granat. Och bröstvårtorna på deras bröst är så aptitretande.
  En man blir galen på sådana tjejer. Och de kan inte göra något åt det.
  Vad kan en fascist sätta upp mot en terminatortjej? Bara en nazist kan köra in sig själv i en kista. Och bli slagen och dödad.
  Svetlana sjöng:
  - Kommer vrida sig i helvetet, och hänga på en tik!
  Flickorna är charmiga charmar. Och hur de skjuter. Förvånansvärt likt Robin Hoods i trosor, jäklar.
  Natasha sköt och sa:
  - Ära till de ryska hjältarna!
  Och kastade en granat med sin bara fot.
  Zoya slog också den fascistiska legosoldaten. Hon borrade in i hans mage och gnisslade:
  - För ett nytt hemland i USA! Vår nästa provins!
  Flickan är en mycket bra sångerska. Och hon har så vackra tankar. I synnerhet önskan att arbeta med tungan med något varmt och stort.
  Augustina blottar sina hästar med friska tänder hårt. Och han tror att hon är en haj. Kan bita även en riktig häst.
  Här kastar till exempel Augustine en granat med sina bara tår. Och sprid ut Fritz. Klipp ner dem som gräs.
  Och sjunga:
  - Det högsta måttet kommer att finnas i allt! Vår kärlek är vårt hem!
  Svetlana, denna vackra krigare, tog tre granater. Hon gav dem en bar häl och kvittrade:
  - I kärlekens och drömmarnas namn!
  Och aggressivt skär från maskingeväret. Hon är en djävul av sådana möjligheter och styrkan hos en vit demon.
  Du kommer att möta sådana krigare och det kommer inte att verka som att de slår dig lite.
  Inte konstigt att nazisterna fastnade i Voronezh. Fast alla är trötta på kriget. I allmänhet, där utan krigare.
  Här är piloterna i himlen. De slåss också. Särskilt Margaret. Flickan brukar flyga till kampen i trosor ensam. Men hur det kraschar. Aces men kan inte göra det.
  Margarita är väldigt vacker, hennes hår är som solens strålar. Och figuren är jättebra. Och för en tjej är stilen väldigt cool att vara ensam i trosor. Och trosorna är också röda med vit hammare och skära. En sådan tjej kan älska en hel bataljon på en gång.
  Det här är en så vacker tjej.
  Margarita sköt ner en fascist, som tävlade på en ME-462, och fick nazisten att röka på svansen. En flicka med gyllene hår, fantastisk skönhet. Och en väldigt röd mun.
  Margarita skar ner en annan Fritz och skrek:
  - Du kan leva utan krig, men inte utan fred!
  Ja, krigare är heroiska och modiga till det extrema av galenskap.
  Flickorna kämpade som hjältar i det universella kosmos. Och de vann självsäkert.
  Hitlers stridsvagnar brann. Och de exploderade som granater. Och det fanns så vackra krigare här. Full av beundran och nåd. De har ett så vackert äventyr.
  Natasha kastade en granat.
  Tweetade:
  - Jag ska knäcka alla fascister!
  Och hur han ska kasta ännu ett mästerverk av döden med sin bara fot.
  Zoya mejade också ner nazisterna.
  Hon kastade med sin bara fot det som dödar.
  Hon skrek av ilska:
  - För heliga Ryssland! Och stora förändringar till det bättre! Och återigen, dödens present, poddany bar häl, flyger.
  Efter hårda strider blev det lugn. Det var fortfarande våren 1947. Tyskarna, när lerskred inte är krigare. De gömmer sig och äter. Det gick inte att avsluta kriget förra året. Återigen väntar tuffa strider.
  Tjejerna tog en paus...
  Två tyska tjejer Albina och Alvina är just på diskettjakt efter sovjetiska bilar.
  Skönheter förstås i bikinis och barfota. Och väldigt sexig.
  Styr skivflygplanet med en joystick.
  Albina vänder på bilen, skjuter ner en sovjetisk jaktplan och gnisslar av förtjusning:
  - Må vårt blodtörstiga rike bli känt!
  Alvina tog det och utlöste också ett kraftigt slag mot den ryska bilen. Hon slog ner och kvittrade:
  - Genius Express!
  Båda flickorna slog sina bara fötter. De är blondiner så söta. Och pressen på tjejerna är väldigt präglad. Levereras med kakel.
  Albina demolerar återigen det sovjetiska flygplanet. Och blinkar och ryter:
  - Ära åt den mordiska passagen!
  Alvina sluddrade också på ryska. Hon platta till dem och visslade:
  - Må Führern vara med oss!
  Tjejer i den mest sansade! Och de har så mycket charm. Och de där tänderna är så gnistrande. Som pärlor erhållna av kapten Nemo.
  Albina rammade bilen och gnisslade:
  - Så låt oss sadla killen!
  Alvina krossade fightern och morrade:
  - Och ett dussin killar!
  Albina fnissade och sa:
  - Bra sex när en kvinna hyr en man för pengar!
  Alvin höll med:
  - Det här är en klass, bara pengar är synd!
  Albina sköt ner ett annat sovjetiskt plan och gnisslade:
  - Och vad för nöjets och pengarnas skull är inte synd. Snart skulle vi besegra ryssarna och skaffa oss ett gods!
  Alvina körde på en annan röd bil och vrålade:
  - Tyvärr drar kriget ut på tiden! Dessa ryssar är så envisa. Det är som att slå gummi med knytnävarna!
  Albina invände med irritation:
  - Om så bara för gummi. Det är mer som armerad betong. Och mina knogar gjorde väldigt ont!
  Alvina kvittrade, körde på en sovjetisk bil och skrek:
  - Vi kommer att slå igenom all betong!
  Albina slog ner Yak-11 fighter från en löpning:
  - Och bryt metallen, och förånga!
  Alvin höll med om detta:
  - Bryt och smält! Snart har vi laser! Och då tar ryssarna definitivt slut!
  Albina var i harmoni med detta:
  - Kan inte motstå en laser!
  Alvina fnissade ursinnigt.
  - Låt oss ta Moskva, och sedan London!
  Albina anmärkte irriterat:
  Det är dags att ta London!
  Flickorna tog fram sin diskett. Oavsett hur många sovjetiska Yak-luftgevär som skjuter mot nazisternas bil, kan de inte göra något värt besväret. Kraftfull, laminär jet slår ner alla projektiler och fragment.
  Alvina, som högg ner den ryska jaktplanen, gnisslade:
  - Björnen kommer inte att dansa fjärilsdansen.
  Albina, med hjälp av sina bara fingrar, pekade på sin bil och vrålade:
  - Ja, en björn... Du är ett väldigt bra djur. Speciellt på en kedja och när huden är flågad!
  Flickor arbetar med tigrarnas raseri. Eh, i sängen är de också temperamentsfulla. De älskar att vara aktiva. Och de tolererar inte konstanthet. I detta avseende, bara hajar. Och de älskar experiment. Och de har en väldigt kärleksfull mun.
  Alvina körde ner den sovjetiska bilen och gnisslade:
  - För förändringar i kriget till vår seger!
  Albina anmärkte med irritation och raseri:
  - Ja, kriget drog ut på tiden... Det är bara en mardrömsfabrik och Satans kök. Hur många av våra killar och tjejer dog!
  Alvina sjöng med en suck:
  - Hur många av våra bröder tynar i sina gravar... Skuggor strövar i den världen... Jag förstår inte vad som är vad.
  Albina, flinade köttätande och krossade ryssarna, gurglade:
  - Vad tror du, flickvän, finns Gud?
  Alvina, som också dödade, väste:
  - Jag har stora tvivel. Kriget har pågått i så många år. Och att den Allsmäktige inte älskar Tyskland om han låter så många av hennes bästa söner och döttrar gå under!
  Albina föreslog:
  - Kanske finns det någon djup mening med de här testerna?
  Alvina fnissade och morrade:
  - Mening? Att tortera människor mer, och speciellt oss tyskar?
  Albina talade med entusiasmen från en varg som körde om ett lamm:
  - Då kommer vi att uppfatta världens fröjder skarpare! Och fridfull kärlek!
  Alvina blottade tänderna och muttrade:
  - En militär kärlek är fortfarande mycket bättre!
  Albina höll med om detta:
  - Självklart, speciellt med killarna. De luktar ungdom, och inte lika håriga som vuxna män! Det är ett nöje att göra affärer med dem!
  Alvina, som krossade de sovjetiska planen, gnisslade:
  - Och inlärningsprocessen är väldigt attraktiv. Jag gillar att ta rollen som mentor! Det är så bra!
  Albina höll med om detta:
  - Det blir inte hälsosammare!
  Flickor i allmänhet är roliga, men horor. Och visst gör de något som inte är särskilt trevligt att läsa om.
  Flickor hoppar av otålighet. De vill ha så mycket tillgivenhet som möjligt! Och att smeka dem varje dag. Ännu bättre, tre gånger om dagen. Nej, tjugo gånger om dagen!
  Alvina föll ner, en annan fighter och gnisslade:
  - Nej, det finns en Gud! Han tillåter oss att utrota sovjetiska soldater!
  Albina dunkade och vrålade också:
  - Åh, vad saknar jag? Det finns sex, det finns män ... Det finns gott om underhållning, men det finns ingen risk att dö! Så varför vill vi ha slutet på kriget?
  Alvina höll snabbt med om detta:
  - I själva verket, och till vad! Vi kommer att kämpa till slutet!
  Albina väste lite irriterat:
  - Och kriget är att efter slutet känner man sig inte särskilt tom.
  Alvina var väldigt förtjust i att bli trevad efter sina bröst. Det är så känsligt och erotiskt. Och att kyssas är ännu bättre. Och när flera temperamentsfulla män känner dig på en gång. Särskilt om de är pojkar, och fortfarande upprymd.
  Kort sagt, tjejerna är generellt super- och antihjältar!
  Natashka och hennes team avvärjde den 1 april 1947 framryckningen av Fritz i Voronezh.
  Tyskarna flyttade sina stridsvagnar under den blöta snön och försökte bryta sig igenom till flankerna.
  Warriors, som alltid i minibikini och barfota, kämpade i kylan. De grävde ner sig i snödrivorna och sköt därifrån och kastade granater och sprängpaket med bara fötter.
  Väldigt vackra, sexiga och vackert uppblåsta tjejer. Solbränd, barfota.
  Natasha skar ner Fritz och gnisslade:
  Vi tjejer är väldigt stolta över oss själva!
  Zoya visslade också och morrade:
  - Vi strävar bara på de första raderna!
  Augustinus, den rödhåriga hondjävulen, sjöng:
  - Vi är bara primas och ballerinas!
  Sedan avfyrade hon en granat med sin bara fot.
  Svetlana tog den och sköt. Kasta en citron
  - Låt oss slåss! Vi har inte sinnet som en clown!
  Tjejerna gjorde ett bra jobb. De sköt och kastade granater med sina förföriska ben. Hur är det med Führern...
  Natashka blottade sitt bröst och gav en granat med sin röda bröstvårta. Hon flög förbi och landade i nazisternas led, gnisslade:
  - Ja, det blir en stor domedag!
  Zoya twittrade:
  - Och Svarog den store Guden kommer!
  Och också, som med bara fingrar, avfyra en granat.
  Augustinus skrattade och anmärkte:
  - Fortfarande intressant. Kristna har en pacifistisk Jesus. Och vi har en fantastisk vapensmed Svarog! Synlig skillnad!
  Och han ska också kasta ett explosionspaket med sin bara häl.
  Då ska Svetlana, med sin bara fot, träffa fienden med en granat. Och sjunga, blottande sina tänder:
  - Vår Gud är krigsguden! Inte pacifism!
  Flickorna kastade sedan snöbollar på varandra. Natasha fnissade och sa:
  - Det är bra att Vladimir var smart nog att inte acceptera judendomen. Däremot tror jag att det vore bättre att utveckla en egen! Tja, varför behöver vi andra människors tro?
  Flickan tog och avfyrade en granat med sin bara fot. Och krossade fascisterna.
  Zoya, shooting, lade till:
  - Nej, verkligen, gör tron pacifistisk! Men du kan också hitta på din egen Iriy!
  Och även med bara tår, hur man lanserar en dödsgåva och krossar ett par dussin fascister.
  Här slog Augustinus också mot nazisterna. Och återigen dukade bara fötter efter, explosiva paket.
  Hon skingrade nazisterna och gnisslade:
  - En gammal saga på ett nytt sätt!
  Och hon visade sin tunga!
  Svetlana kom i kö. Hon mejade ner Fritz och gnisslade:
  - Och stora förändringar för framtiden!
  Och hon lanserade den med sin bara häl och bröt ryggen på Fuhrers.
  Natashka tog den och vrålade med en desperat mina:
  - Jag är den coolaste tjejen! Svep på en gång!
  Och bara tår kastar död och kaos.
  Zoya var också förbannad. Dödade många fascister.
  Och hon skällde:
  - För äran och fosterlandet!
  Efter det kommer hennes bara fot igen att starta något.
  Här och Augustine kommer att ta den och hälla den varm. Tvivlar på fascisterna. Bryter dem i bitar.
  Sedan tar han och sjunger:
  - Ära till fosterlandet och ära!
  Svetlana kommer också att lansera en dödsgåva, och blather:
  - Och vi kommer att vara tillsammans!
  Och bara ben kommer att starta förstörelsen.
  Natasha kommer också att ta den och spika den ... Hon ska klippa ner Fritz.
  Då ska han ta och ge tur.
  Hon sjöng och blottade sin mun:
  - Jag är ingen enkel tjej! Gyllene hår!
  Natasha, naturligtvis, är en tjej med sitt eget sinne. Allt är möjligt och redo för allt. När den filmar kommer du helt enkelt att beundra den. Och mejar ner fiender som en kultivator.
  Och gnisslar:
  - Kärlek leder till döden!
  Zoya skjuter också. Med sin bara fot ger han efter för en granat och väser:
  - Strålande ackord!
  Och tillägger:
  - Alla fascister på bekostnad!
  Augustina skjuter också på fienden. Utrotar Fritz. Mejar ner nazisterna och gnisslar:
  - Lite till så blir vi desto starkare!
  Och skönhetens bara fötter kastar åter dödens bärare.
  Svetlana skjuter också mot nazisterna. Och avfyrar en granat, med hjälp av tårna på en barfot. Och kvittrar:
  - Vi kände inte till bråk, men en granne kom!
  Och han skrattar också.
  Tjejerna är så fantastiska. Och busty. Och de älskar det så mycket när de drar sina bröst.
  Här är skönheterna. Detta är aerobatiken av kärlek och poesi! Beröm de vackra tjejerna! Ja, låt dem vara väldigt bra!
  Natashka sprängde nazisterna med en blystråle och gnisslade:
  - Snarare, tro oss, nej!
  Och med sin bara fot kommer han återigen att lansera det dödliga!
  Och här är Zoya som en lupanet. Slå ner fascisterna. Och gnisslar:
  - Du kan inte hitta kontroll över oss!
  Augustina, också som en lupanet, slår med hjälp av sina bara tår ut en massa Fritz och gnisslar:
  Och nästa århundrade kommer att bli vårt!
  Efter det kommer hennes tänder att gnistra som en spegel!
  Svetlana tog också och avfyrade en granat med sin bara fot. Dödade fascisterna. Och propilikala med självkänsla:
  - Evig seger! Svarog med oss!
  Natashka lanserade en glasbit med sina bara tår. Hon skar halsen av dem på Fritz och gnisslade:
  Och Jesus kommer att vara med oss!
  Sedan lade hon till:
  - Som en rysk vit gud!
  Zoya gav också en granat och skrek:
  - Ära åt Stora Ryssland!
  Och med bar häl kommer han att kasta upp ett explosionspaket.
  Augustine skakade på bröstvårtan som såg ut som en jordgubbe. Jag satte en kö till nazisterna.
  Sedan kastade hon döden på Fritz med sin bara fot och skrek:
  - Låt oss inte ha några problem!
  Och hon visade sin tunga.
  Svetlana ställde också i kö. Hon slet sönder nazisterna ... Och sedan flyger en granat med barfota.
  Blond tjej skriker:
  - Må kraften vara med oss!
  Och alla fyra flickorna skrek:
  - Ära till den Allsmäktige, Allestädes närvarande, Allvetande, Evige och Eviga Familjen!
  Här tog Svetlana också en penna med sitt bara lilla ben, och högg även upp sin aria.
  Många legender om den store Veles förs vidare av människor - och hur han föddes av familjens vilja, och hur han växte upp i Navi-världen av Gud Viem, hur han vandrade runt i Reveals värld på jakt efter hans öde och plågades av den onda böjelse som han var förhäxad med. Legender berättas om hans kärlek till den ljusögda Yasuna och att han offrade sig själv för att rädda hennes liv. De sjunger sånger om hans bedrifter och om att hjälpa människor. Du kan inte återberätta alla historier i ett mästerverk.
  Sedan bröt tjejerna av. En annan beskjutning av Voronezh började. Bombplanen fungerade. Tyska bombplan kom också in. Piloter kämpade modigt mot nazisterna. Särskilt Maria. Trots kylan bar flickan bara vita tunna trosor. Hon tryckte sina bara tår på pedalerna, skar ner tyskarna. Flickan sköt ner en Yu-387 jetbombplan, vilket fick den att röka och falla. utbrast glatt:
  - Ära till det stora, kommunistiska Ryssland!
  Efter att beskjutningen upphörde fortsatte krigarna att skriva om de ryska gudarna.
  Store Gud Veles. Så vacker Rodnoverie - så många gudar. Och alla starka, intressanta, personligheter är involverade i skapandet av världen!
  Natasha skrev med bara fötter:
  Det mest kända tecknet på Gud Veles är "Tjurens huvud". Tecknet, som liknar ett tjurhuvud, påminner oss om att Veles, slavernas Gud, är boskapens beskyddare. Tecknet är känt, används oftare än andra, under lång tid har det absorberat alla slavernas olika idéer om Guds kraft, inklusive visdom och magisk kraft.
  Sedan fortsatte den guldhåriga Zoya;
  Guds tecken Veles är älskad av män, vuxna och unga, lockar kvinnor som har trolldomsförmågor.
  Alla som bär tecknet Veles har rätt att förvänta sig kraftfullt skydd från honom från magiska influenser, utvecklingen av sina egna häxförmågor, vitalitet och förmågan att hitta en lösning i en svår miljö.
  Läs mer om amuletten Bull's head.
  Trä - tall, valnöt eller ask (idegran), magiska stavar och amuletter är gjorda av dessa arter
  Djur - älg, rådjur, björn, oxe (tur), ko, orm, ödla (ödla).
  Heraldik, föremål - långa flätor (hår), skägg och horn
  Treba (offer) - de offrade koppar (som välståndets och välståndets Gud), ull och päls, och hällde också kvass - de dryckerna som han lärde människor att förbereda enligt en av legenderna.
  Och Augustinus red efter dem. Eldrig och barfota.
  Röda armén överlämnar inte Voronezh och håller desperat fast vid den. Både killar och tjejer slåss här.
  Ett elvaårigt barn skjuter ett Mosin-gevär mot nazisterna. Snön har nästan smält, full av lera. Pojken är barfota och i shorts. Han är så härdad och känner jordens energi bättre.
  Oleg slår ner en nazist och säger:
  - Ära till Ryssland!
  Bredvid honom står flickan Margarita. Även barfota i lätt klänning. I samma ålder som Oleg Rybachenko.
  Den skjuter också bra. Det slår fascisten och gnisslar:
  - Till det himmelska fosterlandets ära!
  Pojken och flickan har varit här sedan belägringens första dagar. Från tio års ålder har redan erfarna krigare kämpat med nazisterna.
  Det som inte är ett skott från ett gevär är ett träff.
  Oleg Rybachenko skjuter en tysk överste. Han stampar med bara, solbrända fot och säger:
  - Låt det bli ljus från de ryska gudarna!
  Margarita, det här är terminatortjejen bekräftar:
  - Ja, alltid känd!
  Och han kommer att kasta en skiva med sin bara fot mot närmaste samuraj.
  Och så kastar pojken sina bara fingrar. Oleg, efter att ha spridit nazisterna, kvittrar:
  - Och fiendens flock flög till marken! Under trycket av stål och eld!
  Pojken är en bra skytt. Här faller den dödade officeren. Och bakom honom finns en till. Tyskarna har fortfarande tillräckligt med stridsvagnar och de, med legosoldater, stormar på gammaldags vis. Många av dem omkom under Voronezhs murar. Tunnade ut leden och försvararna.
  Men den sovjetiska armén ger inte upp. Voronezh håller fortfarande ut. Belägringen har pågått i tio månader nu. Men stadsfästningen ger inte upp.
  Början av april, vår. Smutsig. Men solen är så stark och varm. Värmer.
  Margarita, den här tjejen med gyllene hår, kastar en granat med sin bara fot och sjunger på rim.
  Pojken Oleg sjunger också med och kastar hemgjorda granater med sina bara fötter;
  Åh Pushkin, din excentriker har inte rätt,
  Vi vill inte bli sjuka på våren!
  När allt kommer omkring, doften av färska majörter,
  Kan köra upp alla från soffan!
  
  Snödroppar blommar på våren
  De har renheten av nattglasyr...
  Föder en mjuk ljusdröm
  Ynglingen vill ha stormen igen!
  
  På våren kommer kylan att avta,
  Avskum av onda plågor kommer att försvinna...
  Jakt ära för alltid
  Drick jungfruns ljuva andetag!
  
  Som i ungdomen är allt bra,
  Och maj är naturens ungdom!
  Hackspetten knölar med en mejsel,
  Åskan skakar, spyr ut valv!
  
  På våren mumlar bäckar som en trilla,
  Och deras musor låter som en våg som plaskar.
  Här växer bären drar -
  Värmer från hjärtats skönhet!
  
  Allt i vår region är skönhet,
  Gräs är som sammet i en damklänning.
  Vilken typ av blindhet
  Sträva efter att leva envist i stan!
  
  Varför behöver vi en stad och en by,
  Bli, som en vilde, gå genom skogen.
  Och om det snöar,
  Det där barfota ruset bara brantare!
  
  Rod skänkte sådan makt
  Att vi kan regera som gudar.
  Här är råg gyllene på fältet,
  Från ikonen lyser ansiktet strikt!
  
  Svarog Slavyan Helige Fader -
  Han beordrade att älska och leva för bröderna!
  Som är en ädel karl
  När allt kommer omkring accepterade Skaparen själv korsfästelsen!
  
  Och riddaren ska slipa sitt svärd,
  För det finns våld i livet!
  Herren sade: Jag ger inte fred,
  För helvete, tro mig, är ju impotens!
  
  Så tro inte att sömn är himlen
  Faktum är att lycka är kärnan i rörelse.
  Och du kämpar så vågat -
  Att be bödeln om förlåtelse!
  
  Och om han drog sig tillbaka,
  Den Rod kommer att hjälpa, tro din son!
  Få bort dammet och skräpet ur ditt huvud:
  Vad får dig att gnälla - jag kommer att förkasta det!
  . KAPITEL 6
  Pojken och flickan sköt medan de sjöng. Broderade fascister.
  Alla inflygningar var fulla av lik. De ryska trupperna avvärjde angreppet från de övertalliga trupperna.
  Tusentals tusentals regemente efter regemente - våra hjältar utsätter skada!
  En pojke och en tjej på kanten, nazisterna kommer att hänga i en snara. Nazisterna kan inte besegra Ryssland, vi kommer att kunna bryta dem i bitar!
  Oleg Rybachenko yttrar samtidigt som han slår ner en tysk general och får honom att spy blod.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, eldande, sjunger entusiastiskt med:
  - Fosterlandets försvarare! Perunov soldat!
  Oleg Rybachenko, som skär ner fienderna, sjunger:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita kastade en granat med sin bara barnsliga fot och kvittrade:
  - Rysslands hjältar samlas i larm!
  Och på en annan plats kämpar sovjetiska flickor på en självgående pistol SU-100.
  Sådana är de vackra krigarna, ledda av Elizabeth.
  Även om tyska stridsvagnar är formidabla och mycket kraftfulla.
  Ekaterina, som trycker på knappen på joysticken med sina bara fötter, bryter sig igenom den fascistiska maskinen och kvittrar:
  - För heliga Ryssland!
  Elena skjuter också från torktumlaren, genomborrar fienden i sidan. Och aggressivt flinande, förklarar:
  - För kommunismen!
  Och med sin bara häl slår han på rustningen.
  Euphrasia sköt också mot fienden med sina bara tår och kvittrade:
  - För det heliga Rysslands kommunism!
  Och vad han skrattar!
  Elizabeth tog den och skrek:
  - För Sovjetunionen!
  Och även hur den skjuter ...
  Och tjejerna sjöng:
  Folket i Ukraina och Ryssland är enade,
  Vi är bröder Slaver för alltid vänner ...
  Må Herren prisas det rätta namnet,
  Alla nationer i världen är en familj!
  Det var vad barnen var här - heroiska och starka. Inklusive både pionjärpojkar och pionjärflickor.
  En pojke och en flicka, Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova, slogs på berget Visokosnaya. Som nazisterna inte lyckades fånga. Redan 20 april och dagen visade sig vara varm.
  Även om stämningen hos barnen och orolig. I Sovjetunionen började oroligheter orsakade av ett blodigt upplopp av fångar. Och det stod klart att det var dags att avsluta kriget. Men Wehrmacht försökte envist fånga Voronezh. Även om det tredje rikets armé redan bokstavligen blödde.
  Och nazisterna satte press på Voronezh med den sista kraften.
  Oleg Rybachenko är fortfarande bara ett barn, men med mycket framträdande muskler och ljushårig.
  Med ett välriktat skott slår han ner en tysk och vrålar:
  - Ära till kung Josef!
  Palit och Margarita, beundrande uttalande:
  - Och vårt nya fosterland!
  Efter det börjar flickan och pojken skjuta ännu snabbare. De laddar om gevär med bara tår och mejar ner samurajer.
  Oleg sjunger, slår ner och slår nazisterna:
  - Men underrättelsetjänsten rapporterade korrekt ... Och han gick till attack, vår är stark! Nära Fjärran Österns hemland. Pansarchockbataljon!
  Margarita nynnade också och skickade kula efter kula:
  - Pansar, chockbataljon!
  Pojken och flickan kämpade med stålsatt självförtroende. De har redan utmärkelser.
  De fick sitt första elddop när tyskarna bara försökte dra åt snaran runt Voronezh.
  På den tiden tog tioåriga barn inte bara med sig granater till de sovjetiska kanonerna, utan Oleg sköt också sig själv. Och sköt ner en nazistisk haubits. Visar noggrannhet.
  Pojken och flickan gick igenom tuffa tester. Men Voronezh gav sig inte. Och de slogs som hjältar.
  Oleg Rybachenko, som skär av nazisten, sjunger:
  - Gud bevare kungen!
  Margarita stöder:
  - Stark suverän!
  Oleg Rybachenko, skjutande, säger:
  - Regera för ära!
  Margarita, som skär ner nazisten, gnisslar:
  - Ära till oss!
  Oleg sjöng med förtjusning:
  - Regera i rädslan för fiender!
  Och pojken kastade en granat med sin bara fot.
  Margaret bekräftade:
  - Tsarortodoxa!
  Och tjejen kastade också en granat med sin bara fot!
  Bra par. Bara barn, och så coolt.
  Galet element, galet element.
  Den 20 april slogs attacken mot nazisterna tillbaka. Efter det började nazisterna beskjuta berget Visokosnaya. Men utan större framgång.
  Oleg och Margarita gjorde en sortie.
  En pojke och en flicka kastade vassa skivor med sina bara fötter. De slog nazisterna i halsen och kvittrade:
  - Ära till tsar Stalin!
  Sedan började de förstöra nazisterna.
  Oleg sköt mot en tysk officer. Slog honom och gnisslade:
  - För en ny beställning!
  Margarita knullade en fascist. Hon kastade en glasskärva med sina bara fingrar och gnisslade:
  - En ny ordning på det gamla sättet!
  Oleg blev förbannad igen. Lanserade en ny nål. Han slog nazisten i ögat. Och vrålade:
  - För tsarismens prestationer!
  Margarita sköt ner en gul typ. Hon slog med ett kast med bara tår rakt i ögat och kvittrade:
  - Tsar Stalins beslut i livet!
  Pojke och flicka är helt enkelt oemotståndliga. Det är så fascister krossas. Och vad är de för fenomen. Och Voronezh kommer inte att överlämnas, oavsett hur mycket nazisterna rusar till denna fästning.
  Oleg dumpade den fascistiska generalen och gnisslade:
  - Vårt parti är starkt!
  Margarita tog och dumpade också en stor chef och väste:
  Hon behåller världen!
  Pojken och flickan sparkade runt ammunitionsförrådet. Pojken drog bågen med sina bara tår. Och avfyrade en pil med en brinnande ände.
  Hon flög in i lådorna med snäckor och bomber. Och allt började gå sönder och detonera.
  Oleg utbrister:
  - Det blir total förstörelse! Mitt första drag är mitt sista drag!
  Och pojken stack ut tungan.
  Återigen skjuter pojken och slår. Fungerar felfritt. Och tyskarna kan inte göra något åt det.
  Margarita skjuter och gnisslar också:
  - För Ryssland! Det heligaste av länder!
  Barn går som tsunamivågor. Liten, men så dödlig.
  Natasha och hennes team kämpar också mot nazisterna.
  Tjejerna skjuter och kastar granater med bara tår. De är sådana kämpande krigare.
  Och så finns det andra pionjärer som slåss.
  Pojkarna skjuter mot nazisterna och vrålar:
  - För kommunismen!
  Och visa fascisternas tungomål.
  Seryozhka och Petka, två pionjärpojkar, tog och slog nazisterna från en slangbella, och hur de skriker:
  - För kommunismen!
  Och de kommer att skratta!
  Svetka och Katya kommer också att skära in och spinna:
  - För Sovjetunionens storhet!
  Och de knullar.
  Komsomol-tjejer slåss också desperat.
  Och som en smäll på nazisterna från en kanon. Och de kommer att spränga dem alla.
  Nej, Sovjetunionen kan inte brytas. Och nazisterna fortsätter att komma och komma. Och de fyller bokstavligen alla ansatser till sina positioner med lik. Men de fortsätter desperat att klättra.
  Men den 30 april inledde det fascistiska Tyskland ett nytt, rasande angrepp på Voronezh. Huvudslaget föll på berget Vysokosnaya.
  Oleg och Margarita slogs och använde nu maskingevär. En pojke och en flicka slogs med vapen. Barn bokstavligen mejade ner nazisterna.
  Oleg, skjutande, sjöng:
  - Åh, eftersom sorg inte är ett problem!
  Margarita klottrade på nazisterna och slog sina bara fötter och skrek:
  - Om bara pengarnas mörker!
  Pojken spikade nazisterna, slog ut dem i led, tog den och gnisslade desperat:
  - Donaufloden och Donfloden!
  Margarita sjöng med förtjusning:
  - Nåväl, gå en promenad under tiden!
  Oleg, som krossade nazisterna, gnisslade:
  - Övervinna inte kosacken!
  Och pojken stack ut tungan. Han är så gnistrande och snabb. Det är terminatorpojken. Vilken av maskingevären klottrar. Och vad är inte en kula, då i kistan.
  Tsar Nicholas II förlorade till stor del sin auktoritet på grund av kriget med Japan. Mer exakt på grund av ett olyckligt nederlag. I själva verket, vem kommer att förlora! Inte helvetets monster!
  Och Asien, som ryssarna alltid har slagit! Dessutom har en numerisk överlägsenhet.
  Men här är general Chuikov i spetsen för Voronezh. Och ett par terminatorbarn. De kommer att ge efter och inte ge sig.
  Oleg Rybachenko slår med ett maskingevär och vrålar:
  - Galna vildsvin, en orkan rusar!
  Margarita stödjer entusiastiskt:
  - Vår vackra utsikt! Han talar sanning!
  Pojke och flicka är helt enkelt oemotståndliga. I dem syns en gnista av kolossal talang.
  Oleg mejer ner nazisterna och frågar flickan:
  Varför tycker du att choklad är gott?
  Margarita svarar med ett leende:
  För det är choklad!
  Oleg fnissade och kurrade:
  - I moder Rysslands namn, låt fosterlandet bli vackrare!
  Margarita fnissade och skrek:
  - Kommer definitivt!
  Flickan är som ett maskingevär avskuret från nazisterna. Hon har så mycket charm. Förkroppsligandet av skönhet.
  Och berget Vysokosnaya är perfekt befäst och dominerar positionerna. Hon kommer inte att överlämnas till nazisterna så lätt. Sovjeterna kämpar med desperation, men mycket skickligt.
  Blockaden har pågått i snart ett år nu. Men ibland tränger husvagnar med mat och ammunition in. Så den muromgärdade staden håller i sig. Och han tänker inte ge upp.
  Även om Georgy Zhukov var något sen. Det är vad tsar Stalin tycker. Något han har obeslutsamma generaler.
  Oleg skjuter ner femtio nazister med ett skott från ett maskingevär och säger:
  - Ingen kommer att stoppa oss! I ett försök att tjäna fosterlandet!
  Margarita, som också skjuter, gnisslade:
  - Och ingen vinner!
  Och krigaren blinkade med sina pärlande tänder.
  Oleg sköt igen och utfärdade:
  Vi är vita vargar!
  Margareta svarade:
  - Ingen mer tigress!
  Och igen skjuter pojken och flickan. Det är klart att nazisterna inte kan besegra dem. Och ingen kraft kommer att bryta.
  Oleg eldar och vrålar:
  - Ta-ta-ta säger maskingevär!
  Margarita gnisslar till svar:
  - Jag ska krossa kulsprutan säger!
  Och flickan och pojken mot nazisterna visar kolossal styrka och viljefasthet.
  Det pågår hårda strider till sjöss med nazisterna.
  Där rör sig en jagare före hela flottan. Och det är bara tjejer på den. I korta shorts, barfota och i västar.
  Flickorna springer runt på däck. De är alla så vackra. Håret är blont, solblekt och huden är mörk, solbränd. Underbara skönheter.
  Och deras runda, rosa klackar blinkar förbi.
  Veronica, en charmig blond båtsman, frågade kabinpojken:
  - Vadå Yulia, är du rädd för striden?
  Kabinflickan gnisslade som svar:
  - Ja, jag drömmer om en kamp!
  Veronica fnissade och anmärkte:
  - Men du kommer att bli tillfångatagen av nazisterna, och de kommer att steka dina bara klackar!
  Flickan tittade på sina bara, solbrända ben och gnisslade:
  "Smärta skrämmer mig inte!" Jag är en riktig vild Amazon!
  Veronica sa:
  - Du fyller snart femton. Ska gifta dig snart! Vad drömmer du om?
  Juliana svarade uppriktigt:
  - Jag vill ha en prins!
  Veronica grimaserade.
  - Prins?
  Flickan sa:
  - Tomteprinsen!
  Veronica blev förvånad:
  - Gillar du tomtar?
  Juliana nickade och hoppade till och med upp:
  - Klart de gör det! De är oemotståndliga!
  Veronica log.
  Hur är det med mänskliga män?
  Flickan stampade argt med bara foten på det uppvärmda däcket:
  - Inte! Männen är så otäcka, håriga, illaluktande. Och tomtarna är så vackra, milda. De har ansikten som tjejer, så söta. Och benen är släta och inte alls håriga!
  Veronica höll snabbt med om detta:
  - Tomtarna är riktigt fina.
  Och flickan krossade insekten med sin bara, graciösa fot. visslade:
  "Tyvärr, tyvärr, måste vi ta itu med mänskliga män. Och de är så fula!
  Juliana skrattade och sa:
  - Men varför. Kabinpojkarna är väldigt söta. Inte snygga vuxna män. När det växer hår i ansiktet är det så äckligt.
  Veronica höll med om detta:
  - Äckligt! De vackraste unga männen på sexton. De är redan tillräckligt stora för att behaga en kvinna, men ännu inte lika håriga som äldre killar.
  Juliana fnissade och gnisslade:
  - I allmänhet är pojkarna säkert trevliga när man kysser med dem, och de smeker en... Men något annat skrämmer bara! Åh, att förbli för evigt i barndomen!
  Veronica sa med eftertryck:
  - Du kommer att vara i strid! Väx upp tillsammans!
  Julian sjöng som svar:
  - Flickan var alltid ung,
  Ha inte bråttom att växa upp...
  Var rolig, djärv, bullrig...
  Du måste kämpa, så kämpa!
  Vet aldrig fred
  Gråt och skratta malplacerad!
  Jag kommer att bli en klockren tjej
  Låt hundrafemtio blåsa!
  Veronica stampade med bara foten och skrek:
  - Ungdom kan vara evig! Huvudsaken är att tro på förnuftet, inte på Gud!
  Framför dök en tysk jagare. Flickorna rusade omedelbart och blinkade med sina bara klackar mot den tio tum stora kanonen. Och de började rikta den mot fienden.
  Flickorna agerade snabbt och harmoniskt. I allmänhet är det väldigt vackert när besättningen består av ensamma tjejer. Och de är alla barfota, kurviga, bara underbara.
  De riktade pistolen och hur de skulle slå nazisten. Samtidigt vilade de sina mejslade, bara fötter.
  Projektilen flög förbi och träffade jagaren. Som en klubba slog till. Fartyget skakar. Och jagaren skadades. Flickorna började ladda om pistolen. De sköt skarpt.
  Veronica gnisslade:
  - För tron, kungen och fäderneslandet och Sovjetunionen!
  Och hur det hoppar...
  Juliana twittrade:
  - Hitler trodde att det var krig, gjorde en kanon av ... på!
  Och flickan kommer att ta det och skratta. Bara hans tänder, färgen på pärlor. Och hon är en söt kattunge. Och med sin bara fot ska han gnugga en bit nedfallen glass.
  Veronica gnisslade och sjöng:
  - Samvetsfångar! Vi gör dig fri!
  Och tjejerna i kör hur jag ska äta.
  Och med sikte på ett vapen sprängde de återigen mot jagaren. Den här gången var de ännu mer exakta. Och nazisternas kärl splittrades och började sjunka.
  Flickorna skrek och ryckte i sina bara ben. Det är en sådan fröjd.
  Medan lugnet varade tyckte tjejerna om att skriva om olika saker. I synnerhet klottrade Natasha med sina bara tår om AI, dit Port Arthur aldrig togs.
  Så skvadronen Rozhdestvensky kom till hamnen. Efter att ha förenats i den ryska, om än försvagade, Stillahavsskvadronen. Staden förblev tills vidare under belägring. Men på något sätt blev det lättare. Och tillförde optimism.
  Nu var det nödvändigt att vänta på Linevichs rörelse. Transsibirisk genomströmning ökade till tjugo echelons per dag. Och Rysslands armé, kolossal i styrka, samlades.
  Så det är dags att gå vidare och vinna. Men för att vinna är det inte nödvändigt att överträffa fienden. Som Alexander Suvorov bevisade. Du kan besegra fienden med mindre kraft.
  Men är en rysk soldat värre än en japansk? Inget värre, och ännu bättre.
  Och Mosin-geväret är det mest pålitliga och praktiska i världen. Hon var även i det stora fosterländska kriget i produktion. Så inget att klaga på.
  Såvida det inte var ödet som, som med avsikt, riggade ett antal faktorer mot tsarryssland. Ack, detta är naturligtvis orättvist. Ryssland nådde toppen av makten och började sjunka. Och varför är det nödvändigt för högre makter?
  Av någon anledning finns det någon form av energi som förstör imperier. Från persiska, makedonska, romerska, arabiska, turkiska, spanska, brittiska och så vidare. Du kommer ihåg Genghis Khan och Tamerlane. Ingen kunde ta kontroll över allt. Det mongoliska imperiet är förmodligen det mest omfattande, även om det efter Djingis Khans död inte var monolitiskt.
  Även om förmodligen störst var Storbritannien. Nu är hon svullen från kolonierna och försöker stoppa Ryssland med Japans händer. Men det fungerar inte för britterna. Port Arthur visade sig oförstörbar. Den håller sig som en monolit.
  Och tjejer kan naturligtvis alltid sparka vilken angripare som helst i hornen.
  I slutet av maj skyndade nazisterna återigen att storma Voronezh. Vi gick till offensiven.
  Oleg och Margarita fungerar mycket bra med maskingevär. De skjuter.
  Oleg frågar flickan och fortsätter att skjuta:
  - Vad tycker du, är Spartak bra eller dåligt?
  Margarita, som blottade sitt ansikte, svarade:
  - Jag tycker att det är mer bra än dåligt!
  Oleg, som sköt från maskingevär, anmärkte:
  "Men Rom var en fantastisk kultur. Och om barbarslavarna vann, vad skulle hända då?
  Margarita fnissade, mejade ner ett par led av nazisterna och svarade:
  - Det vore nog jättebra!
  Oleg visslade och noterade:
  - Allt är inte så rosa som det verkar! Ack, inte alla!
  Margarita anmärkte logiskt:
  - Men allt är till det bästa! Rom förstördes av barbarer. Men sedan uppstod på platsen för ruinerna, en ännu mer kraftfull och utvecklad kultur. Det hände så att framstegen började utvecklas bara snabbare.
  Oleg visslade, skar av flera led med hjälp av kulsprutor och gnisslade:
  Ingen kan stoppa våra framsteg!
  Pojken kastade en granat med sin bara fot. Och krossade fienden.
  Margarita kastade också en dödspresent med fingrarna på sin bara fot och fnissade:
  - Den som slutar kommer att pulveriseras.
  Pojken Oleg Rybachenko lanserade igen en hemmagjord bomb med bara tårna på barns fötter. Nazisterna drabbades på ett sådant sätt att det inte verkade tillräckligt. Pojken kvittrade:
  - För urryssland!
  Och visade sin tunga.
  Margarita mejade ner hälften av den nazistiska bataljonen med ett maskingevär och gnisslade:
  - Vår tsar Josef Stalin, må han vara välsignad!
  Och återigen kommer han att kasta en dödsgåva med sin bara fot.
  Oleg sjöng och mejade ner tyskarna:
  - Jag är en ung krigare...
  Margarita stödde detta, darrande med sina bara fötter, som så skickligt kastade granater:
  - Och jag är en krigare från Gud!
  Oleg, klottrade på nazisterna, frågade:
  - Hur är Gud?
  Margarita gnisslade och svarade, slog ut nazisterna och kastade sedan en dödsgåva med sin bara fot:
  - Jag vet inte! Personligen förstår jag honom inte. Kvinnor är vanställda. Och detta är, om jag ska vara ärlig, äckligt och fel!
  Oleg nickade instämmande och klottrade om nazisterna:
  - Efter fyrtio år är kvinnor äckliga! Jag gillar dem ärligt talat inte. Kvinnor i sin ungdom är väldigt attraktiva, i motsats till ålder, vilket skämmer bort dem!
  Margarita sjöng entusiastiskt och kastade en granat med sina bara, små ben:
  - Hjältemod har ingen ålder! I hjärtat av en ung kärlek till landet!
  Oleg, som också sköt mot nazisterna, tog den och gnisslade:
  - Kan erövra rymdens kanter! För att göra alla glada på jorden!
  Det är verkligen så det är att vara i rymden! Där sådana omätbara avstånd.
  I Sovjetryssland utvecklas redan projekt för flygningar bortom atmosfären.
  Under tsar Josef Stalin utvecklades vetenskapen snabbt. Det sovjetiska imperiet är på väg att bli den mest avancerade makten i världen. Och Storbritannien tappar mark.
  Margarita skrek med ett leende. Återigen kastade hon en granat med sitt graciösa ben, som en prinsessa, och gnisslade:
  - Vi blir först! Så är Ryssland - Pallas-öde!
  Oleg sa irriterat:
  - När, äntligen, Georgy Zhukov släpper oss. Du måste spara varje patron. Men en speciell husvagn gav oss förnödenheter!
  Margarita blinkade med sina pärlande tänder och gnisslade:
  - Kommer att mala fler och fler nazistiska enheter! Tills vi äntligen vinner!
  Oleg tog den, skar av nazisternas linje och väste:
  - Kejserliga flaggor! Låt det finnas Ryssland i Kina också!
  Margarita kvittrade med ett flin av tänder:
  - Allt kommer att bli vackert!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot....
  Oleg, klottrar på nazisterna, gnisslar:
  - Segern är nära!
  Margaret bekräftade:
  - Må det vara så!
  Nazisterna försökte under tiden slå igenom i Kaukasus. Hårda strider utspelade sig för staden Sukhumi. Faktum är att hårda strider var i full gång här och blodet rann ymnigt.
  Nazisterna rusade till den kaukasiska oljan.
  Flickorna från jagaren "Victoria" slogs också. Vackra krigare var halvnakna, särskilt eftersom sommaren på sådana breddgrader är varm och barfota. Faktum är att när en tjej har ett minimum av kläder är hon minst sårbar.
  Veronica skjuter på nazisterna och kastar en granat med sin bara fot. Och flickans ben är så exakt.
  Nazisterna flyger åt alla håll. De skriker och faller.
  Juliana kastar också en granat med ett barfotat ben, och nazisterna faller. Och krigaren skjuter och fnissar:
  - Vi kommer att stå upp för tsar Josef Stalin!
  Ledande eld och charmiga Anna. En väldigt vacker tjej, i bara trosor. Och han mejer också ner nazisterna och säger:
  - Vår tsar Josef Stalin kommer att bli fantastisk!
  Julian, som skär ner nazisterna, bekräftar:
  - Nödvändigt!
  Och en granat flyger av hennes barfota.
  Flickor är underbara supermän.
  Här är en av dem väldigt stor och lång: Angelina.
  Och en sådan rödhårig... Hon tog av sig västen och nu kämpar hon i trosor ensam.
  Och vilket bröst hon har! Som juveret på den bästa buffeln, med stora spenjordgubbar.
  Det här är en tjej, ett riktigt sto. Och hon älskar män väldigt mycket, men hon tolererar inte konstant. Varför skulle hon inte älska? Det är så trevligt när killar tafsar på dig.
  Angelina ryter och slungade också en hel massa granater med sina bara sulor och väsande:
  - Ära till Ryssland och tsar Josef Stalin!
  . KAPITEL 7
  Flickbataljonen är cool. De kvinnliga krigarna tog av sig sina västar och alla blottade sina bröst. Och de slåss bara i tunna trosor. Och så vackert det är.
  Vad kan vara bättre än nakna kvinnokroppar.
  Och en hel bataljon av krigare.
  Och nazisterna faller och skräpar ner de sovjetiska truppernas positioner med sina lik.
  Veronika säger med passion och mejar ner nazisterna:
  Våra gudar marscherar!
  Juliana kastade en förintelsegåva med sina bara fötter och bekräftade och blottade sina tänder:
  - Ryska gudar - krigsgudar!
  Anna, som leder eld och mat, skällde:
  - För Ryssland, kämpa och var inte rädd!
  Och blinkade med hennes gröna ögon!
  Angelina skickade med sina bara klackar en hel låda med sprängämnen, lyfte upp två kompanier av nazisterna i luften och vrålade:
  - Det tsaristiska imperiet kan inte brytas!
  Veronica väste entusiastiskt:
  - Vårt lopp är evigt!
  Och återigen kastade hon granaten med sina bara fötter.
  Juliana, som sköt och kastade granater med sina nedre extremiteter, väste och blottade sina tänder:
  - Och döden händer inte två gånger!
  Anna, skjutande, gnisslade:
  - Må förfaderns visdom vara med oss!
  Och återigen en granat avfyrad med en barfota flugor!
  Angelina tog den och gnisslade och blottade sina tänder:
  - Rättighet treenighet och detta är lagen!
  Och skickade en hel låda full med sprängämnen.
  Veronika svarade med raseri och svepte nazisterna från fältet:
  - Eviga Ryssland, som Ukraina som en del av Ryssland!
  Och återigen, hur han slår nazisterna.
  Juliana, skjutande, gnisslade:
  - Vårt folk kommer inte att tolerera!
  Och hon avfyrade också en granat i en båge.
  Anna tog den och flinade. Kista sprack vid nazisterna. Med mod mejade hon ner dem och gnisslade:
  - Låt oss Ryssland regera i Kina!
  Angelina förklarade med frenesi och spänning:
  - Och kommer inte att ge upp en tum av mark!
  Och flickorna är alla bataljonsslagna mot nazisterna.
  Flickor i bara tunna trosor skrev färdigt och skrek piercing:
  - Må Ryssland och dess gudar förhärligas!
  Augustinus sa auktoritativt:
  - Det finns inget bättre än tro på den ryska allsmäktige familjen!
  Svetlana muttrade logiskt:
  - Och vi kommer inte att gå in i andra gudars ljus! Vi ryssar är oövervinnerliga!
  Och alla fyra flickorna höjde sina händer och ropade:
  - Ära till Ryssland och ryska gudar!
  Tjejer naturligtvis slåss impuls och attityd. Och de krossar nazisterna grundligt.
  Nej, sådana människor kommer inte att ge efter för Sukhumi.
  Och de modiga piloterna Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova kämpar i himlen, mardrömslika ess.
  Anastasia Vedmakova skar av nazistplanet, fick det att röka och ramla.
  Flickan sjöng och blottade sina tänder:
  - Vi är superkrigare!
  Och trycker på knappen med sin bara häl.
  Akulina Orlova smäller också mot fienden. Och han kommer att slå ner den tyska bilen, bokstavligen krossa den. Och vråla:
  - För kommunismens helgon!
  Under tiden attackerade nazisterna Sukhumi.
  Bataljonen, bestående av både barbenta och halvnakna flickor, täckte den farligaste riktningen - Örnnästet.
  Tjejerna kämpade mycket effektivt. Alla vackra, smala, atletiska.
  Och flimrar med bara fötter. De kastar granater med sina bara lemmar. De är alla bara underbara och charmiga.
  Men egentligen, varför behöver tjejer kläder? Nakna, de är mycket vackrare, och vackrare, mer förföriska.
  Och jag vill kyssa barfota, runda klackar såna. Och slicka varenda finger.
  När hon skjuter och kastar en granat med sin bara fot, säger Veronika:
  - Fy fan, slå dig inte!
  Här skrek Juliana, efter att ha spikat nazisterna och kastat en granat med sina bara fingrar:
  - Vår oflexibla ryska ande!
  Och tonårsflickan skrattade ... Hon föreställde sig hur en söt pojke kittlade hennes ben. Ja, för känsliga kvinnors hud är trevlig.
  Rödhåriga Anna kastade också en granat med sin bara fot. Hon skingrade nazisterna och gnisslade:
  - För det allra heligaste Ryssland i världen.
  Och friska, kraftfulla Angelina kastade en påse sprängämnen mot nazisterna med sina bara klackar och gurglade:
  - För vår härliga seger!
  Veronica gav tur. Hon sköt ner nazisterna och gnisslade:
  - Det här är vår plikt!
  Juliana kastade en granat med sin bara fot och skrek:
  - Och vi ska uppfylla det!
  Anna skar av flera nazister och kvittrade:
  - Rysk väg till seger!
  Angelina lanserade igen något tungt vägande mot nazisterna och gurglade:
  - Och vi kommer att vinna!
  Ändå är det bra att tjejerna i värmen tog av sig västarna. Så de är mycket snyggare med en naken överkropp. Och solbränd och muskulös. Karosserna är bara gjutna stål.
  Så underbara tjejer är när de är nakna.
  Och de behöver inga kläder.
  Veronika mejer ner en massa nazister och gnisslar:
  - Var känd för vårt Ryssland i alla tider!
  Yuliana tog och avfyrade en granat med sin bara fot och skrek:
  - För vårt territorium!
  Här tog Anna den och slog, av raseri:
  - För det eviga och mänskliga!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Så Angelina tog det också. Tappade ett gäng granater. Slå ut en del av nazisterna, med ett svep. Och hon sjöng:
  - Flyg i himlen, lek med solen - jag vill för alltid!
  Och de fyra tjejerna slog väldigt vackert. Och hela bataljonen också. Hur förföriskt blinkar deras bara fötter som kastar granater. Så vackra flickor är i kriget.
  Och en brun massa nazistiska soldater flyter på dem. Nazisterna och deras stridsvagnar och flygplan dör i tusental, men de slutar fortfarande inte. Skruva själv och skruva. Kampen är extremt hård.
  Veronica skjuter mot nazisterna och kvittrar:
  - Vårt ryska val är heder och fosterland!
  Juliana, som skjuter mot fienden, blottar sina tänder, som gnistrar starkare än havspärlor. Och säger:
  - I varje sekel fanns det hjältar och det kommer att finnas!
  Då tog flickan den och blottade sina tänder ännu mer.
  Den eldiga Anna, som sköt mot fienden, gnisslade:
  Vi kan inte erövras! Få inte Ryssland på knä!
  Och återigen flyger krigarens granat som kastas av hennes barfota.
  Angelina startar dödligt och mordiskt med sin bara fot. Och blottande tänderna kvittrar han:
  - Jag tror att vi kommer att vara i Paradiset!
  Victoria avbryter den heroiska kvinnan:
  - Inte! Inte i paradiset, utan för att leva för evigt på planeten Jorden, som kommer att bli ett riktigt, ojordiskt paradis!
  Och flickkaptenen kastade en mycket dödlig, splittrad bomb med hennes bara fot.
  Veronica sa:
  Du är en klok kapten...
  Och även med en bar fot lanserade en bärare förstörelse.
  Juliana gnisslade och gav en sväng. Dödade nazisterna. Med stora tänder gnisslade flickan:
  - Jag vill inte vara en gammal kvinna! Och jag vill leva för evigt!
  Anna kastade också en granat med sin bara fot och frågade den blonda tjejen tveksamt:
  - Gillar du vår värld?
  Juliana svarade utan att tveka:
  - En bra idé! Speciellt på sommaren! Jag älskar sol och semester!
  Anna höll snabbt med om detta:
  - På sommaren, säkert bra! Vad bra det är för unga!
  Juliana svarade argt:
  - Ja, och låt det vara evig sommar, som i Afrika! Och Afrika kommer att bli vårt!
  Angelina kastade en tunna sprängämnen med sina bara, muskulösa ben och sa:
  - Må det vara så! Och hela tiden.
  Nazisternas led tunnades ut och de höll helt klart på att ta slut.
  Och nära Sukhumi försökte sovjetiska trupper motattacka nazisterna.
  En bataljon barfotaflickor, i shorts och västar, var de första som gick in i striden.
  Vackra flickor började tröska nazisternas armé, redan misshandlade i tidigare strider.
  Först och främst attackerade krigarna batterierna. Granater som kastades med bara fötter flög mot nazisterna. De var väldigt vassa. Och de ryska krigarna själva tog och kastade av sig sina västar. Att hålla sig barbröstad.
  Så nästan helt nakna tjejer är nästan omöjliga att slå. När en kvinnas hud är bar, tar inte hennes kulor.
  Veronica kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Jag blir mästare!
  Och skakade hennes vita, lockiga hår.
  Julian är inte heller så enkel. Lupanula om nazisterna. Och sedan, när han kastar en granat med sin bara fot, och skriker:
  - I det heliga, tsarrysslands namn!
  Och igen kommer hon att skaka sina fulla bröst med röda bröstvårtor. Och midjan på flickan är tunn.
  Vidare rusar rödhåriga Anna in i striden. En så gnistrande och reaktiv tjej. Hur man kastar en granat med en bar fot. Så nazisterna kommer att skingras åt alla håll. Och rulla runt, som om den blev nerslagen.
  Och flickan skjuter mot dem och gnisslar:
  - För den tsarortodoxe Stalin och de ryska gudarna!
  Angelina slog också. Och en låda med snäckor, uppkastad av hennes nakna, mäktig som en draghäst, flög iväg. Och han slog sönder många av nazisterna.
  Flickor är generellt supernakna och barfota. Men i shorts är det ännu coolare att springa i position.
  Och jordgubbsnipplar, så blanka!
  Victoria kommer också att avfyra en granat med sin scharlakansröda bröst och träffa nazisterna som hon vill. Här är flickan. Och viktigast av allt, befälhavaren för bataljonen av flickor på jagaren. Och dessutom bara i trosor.
  Och skakar på sitt bara bröst. Vilket är så vackert och sexigt.
  Veronica tog och kastade en granat med sin bara fot. Hon avbröt en massa nazister och gnisslade:
  - Flygflyg för ombordstigning!
  Yuliana kastade också mycket skickligt en granat med sitt bara lilla ben och gnisslade och mejade ner nazisterna:
  - Vårt flin och förkrossande slag!
  Sedan hur man gnistrar tänder.
  Och så tog Anna den och knullade den. Skjut många fascister. Och hur gjorde hon det.
  Och hur man avfyrar en granat med barfota. Och gnisslar:
  Vi är inte slavar!
  Då kommer han att skratta och visa sin tunga.
  Angelina tog den och kvittrade av frenetiskt raseri och spottade anfall på fienden:
  - Jag är den coolaste av de coola.
  Och med sina bara ben avfyrade hon en tung bomb. Hon tog och sprängde nazisterna och krossade dem.
  Även Veronica kommer att ta och hamra på den bruna horden. Och krossar deras ben.
  Flickan tog den och kvittrade:
  - Vi ska krossa alla!
  Och återigen flyger en dödlig och unik granat från barfota.
  Och krossa nazisterna. Och varför kom de till ryska, sovjetiska länder? Allt här tillhör Ryssland eller Sovjetunionen.
  Juliana avfyrade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Ära åt Stora Ryssland! Vi behöver inte statsduman! Vi behöver Sovjetunionen!
  Röda Anna påpekade aggressivt:
  - Jag ska bli mästare.
  Och en granat som kastas med en barfot av en tjej kommer att platta till alla. Det var bara blodigt kött kvar.
  Men Angelina tog det och gnisslade. Dödade ett gäng kämpar. Och svepte som en dödsängel.
  Och massan av nazisterna dog.
  Ryska trupper pressade på nazisterna från alla håll. De krossade och krossade.
  Hand-to-hand slagsmål utbröt. Ryska soldater högg nazisterna med bajonetter. Mosin-geväret, även om det är föråldrat, är en underbar klubba. Som bryter igenom skallen. Och bryta ben.
  Men tjejer med svärd slåss särskilt vackert. Det är toppen. Speciellt när nakna bröst svajar.
  Och bröstvårtorna är så rubiniga och gnistrande. Så du vill titta på dem och kyssa dem.
  Och kysser oavbrutet.
  Flickorna slåss med raseri från hungriga pantrar som ser lammen. De plågar dem och flår dem.
  Veronica, som skjuter mot nazisterna, skriker:
  -Död för död!
  Yuliana, som kastar en granat med sin bara fot, tillägger:
  - Blod för blod!
  Anna, klottrar på nazisterna, skriker:
  -Öga för öga!
  Och hon kastade också en citron med sin bara fot. Hon var starkare än alla och sliten i stycken med övertygelse.
  Och här kommer Angelina. En hel tunna med dödliga sprängämnen kommer att starta och mala fienderna.
  Sedan, som han sjunger:
  - Jag är en barfota elefant och väldigt cool!
  Flickan är verkligen mäktig. Och hennes ben är som klubbor. Hur man flyttar nazisten i ljumsken. Den där fem meter upp och flög upp. Rusade som en katapult från en sten. Mer exakt, förmodligen från en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, sköt en linje mot nazisterna. Hon mejade ner några av de bruna krigarna och gnisslade:
  Vi kommer att kämpa för det heliga Ryssland.
  Och med ett bar, solbränt knä, som om det skulle röra sig till hakan. Och bryta fiendens käke.
  Victoria är exalterad....
  Juliana säger entusiastiskt:
  - Det kommer att finnas tsar Josef Stalin, den störste av ryska tsarer!
  Och hela bataljonen av halvnakna, barfota flickor, hur man skälla på toppen av sina lungor och utrotar kineserna.
  - Må det vara så!
  Och vid den här tiden attackerade även andra flickor nazisterna. Men nazisterna har också modiga kämpar och krigare.
  Tankbesättningen på Gerda gick in i striden med de sovjetiska fordonen.
  Tyskarna använde den senaste högtryckskanonen med en relativt kort pipa.
  Den nya pistolen hade en kaliber på 88 millimeter och en mynningshastighet på 1 700 meter per sekund. Med dess hjälp var det möjligt att genomborra alla sovjetiska fordon på långt avstånd. Kanske, förutom den supertunge Isov. Men de kan också stickas hål, bara lite närmare.
  Tyska krigare satte sin bil med utmärkt frontrustning.
  Sovjetiska T-34-85 och hittills sällsynta T-54 försökte komma nära tyskarna och skingrades, bokstavligen hotade att ramma.
  Gerda sköt mot den sovjetiska stridsvagnen. Rev av tornet från honom och kvittrade:
  - Vad är det mot tigrarna att stöta på?
  Charlotte tryckte också på joystick-knappen med sina bara tår och gnisslade:
  - Låt oss bli världsmästare!
  Och krossade en sovjetisk stridsvagn.
  Knullad på ryska och Christina. Den senaste pistolen var automatisk och avlossade tolv skott per minut.
  Flickan med guldrött hår skrek:
  - Det finns inga hinder för ryska krigare!
  Den guldhåriga Magda krossade också den sovjetiska stridsvagnen och blottade sina tänder:
  Jag är den starkaste av de starka...
  Flickorna var arga. Kriget fortsätter och fortsätter. Och när kommer de röda att besegras? Hur länge ska de skära? Bara tuffa killar.
  Och de ryska tjejerna har vad de behöver.
  Till exempel torterade tyskarna en Komsomol-medlem på vintern. Klä först av tjejen i kylan.
  Gerda slet av sig fårskinnsrocken först. Sedan började hon, tillsammans med Charlotte, ta av sig stövlarna. Däremot är skorna presenningar och nedslagna. Fotdukar rullades av.
  Sedan slet Gerda upp Komsomol-tunikan och skjortan med en kniv. Kvar bara en bh. Hon klippte sina byxor.
  Charlotte ryckte i Komsomol-tjejens blonda hår. Då var de Gerda och Charlotte, i bikini ledde de en Komsomol-medlem barfota och i baddräkt. Tre barbenta flickor flydde in i den bittra kylan. Komsomol-tjejen uppträdde modigt. Och jag sprang i två timmar. Fast inte lika cool som de två tigrarna. Benen på den ryska flickan blev röda och blev sedan blå av kylan.
  Sedan bands hennes Gerda och Charlotte upp bakifrån och ställdes på stativet. Komsomol-tjejen darrade av smärta. Jag började böja mig. Gerda drog henne i axlarna och snurrade runt henne. Okhnuv av smärta rätade sig Komsomol-medlemmen upp på ställningen, knogarna knarrade.
  Den ryska flickans bara fötter klämdes fast i stockarna och de började hänga upp lasten. Charlotte laddade loggen först.
  Komsomol-tjejen stönade, men bet sedan ihop tänderna och tystnade.
  Charlotte och Gerda bröt snabbt grenar. Komsomolmedlemmarna lades ut under sina bara fötter och sattes i brand.
  Det är så intressant att steka bara klackar. Och väldigt roliga och roliga skönheter.
  Lågorna slickade Komsomol-tjejens lite ruggade sulor, luktade stekt shish kebab. Smärtan, naturligtvis, från branden är fruktansvärd. Komsomolmedlemmen rös, svetten rann från henne, tjejerna stönade mjukt. Men de höga ropen hölls tillbaka av en fruktansvärd viljeansträngning.
  Sedan började de piska flickan med grangrenar. Både Gerda och Charlotte tjatade av all kraft. Till och med huden på flickans rygg sprack. Blandat blod rann ut, med svett. Hennes bh flög av, ramlade ner i elden och tillförde värme till hennes bara fötter.
  Gerda lutade sig fram och slickade av sig en blandning av svett och blod. Det gav henne nöje.
  Charlotte nypte Komsomol-medlemmen på bröstet. Och så tog flickan och slog sin näve i solar plexus. Sedan lade den rödhåriga hon-djävulen grenar till elden under Komsomol-medlemmens bara fötter. Lukten av bränning var ännu starkare.
  Gerda väste i ilska:
  - Du kommer att tala!
  Charlotte nypte sig hårdare över bröstet och väste:
  - Sluta spela dum!
  Gerda tog upp en brinnande gren ur elden och förde den till en Komsomol-tjejs nakna bröst.
  Så hon ryckte till och hennes blonda huvud gungade och föll på sidan.
  Charlotte flinade som en djävul.
  - Det ser ut som att tjejen är redo!
  Gerda fnissade och började massera Komsomol-medlemmens ansikte och hals. Hon var frisk och återhämtade sig snabbt. Sedan tog den blonda terminatorn ut en flammande gren från elden och förde den till fångens ömma ansikte. Flickan gjorde motstånd och ryckte till.
  Gerda slickade sig om läpparna och väste:
  - Ska du säga skönhet?
  Komsomol-medlemmen gnällde:
  - Döda mig! Snälla lid inte!
  Gerda svarade allvarligt:
  - Inte! Du kommer att torteras under mycket lång tid och kommer att bli stekt ända till slutet.
  Charlotte sa:
  - Eller kanske ge det till män. Hon är fortfarande oskuld och det kommer att göra mycket ont när hon...
  Komsomol-medlemmen skrek desperat:
  - Låt bli! Jag ska inte berätta i alla fall!
  Gerda föreslog:
  Ska vi bränna hennes bröst?
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Inte! Det finns ett mer effektivt sätt att extrahera information.
  Gerda nickade.
  - Ja... Det här är för att sätta press på artären i nacken. För att bilda en rapportzon, så kommer hon att berätta allt hon vet och vad hon inte vet!
  Charlotte fnissade och sa:
  Varför torterade vi henne då?
  Gerda svarade ärligt:
  - Rent för skojs skull. Och nu.
  Den blonda terminatorn lade sin hand på halsen på Komsomol-medlemmen. Hon himlade med ögonen och blev som en död fisk. Gerda sa bestämt:
  - Var är batteriet?
  Tyskarna avancerade mycket långsamt. Lera och slask bromsade dem. Striderna visade effektiviteten av den nya högtryckskanonen från mycket långt avstånd och träffade T-34-85 - den sovjetiska huvudstridsvagnen, såväl som IS-3, och IS-4, de allra första T-54:orna.
  Gerda, som sköt från långt avstånd, lade märke till:
  - Det nya vapnet är mycket bekvämare.
  Charlotte höll med om detta:
  - Låt inte fienden komma nära!
  Kristina, som tryckte på joystick-knappen med sina bara fingrar, slog ut en sovjetisk stridsvagn och grymtade:
  Men vi är så smarta också. Helt enkelt fenomenalt! Så ingenting kommer att stoppa och knäcka krigarna!
  Magda sa rationellt:
  - Och uppmärksamma dig själv! Nämligen dess kolossala aggressivitet!
  Och flickan tryckte också fingrarna på sina bara fötter på knapparna på joysticken och träffade Röda arméns tank.
  Gerda, skjutande, frågade flickorna:
  - Jag undrar var ryssarna har så mycket envishet. De står som om de är gjorda av titan. Och de vill inte ge sig.
  Charlotte tillade med ett skratt:
  - Och de ger sig inte! När allt kommer omkring är detta verkligen de starkaste människorna! Och människorna är oflexibla!
  Magda fnissade och blottade tänderna och gnistrande med gnistrande ögon, som safirer, gav hon ut:
  - Ära till vårt stora fosterland!
  Christina väste irriterat:
  - Det skulle inte skada att ta London!
  Gerda fnissade och föreslog:
  - Vad har du för idéer? Sluta fred med Ryssland?
  Charlotte sköt mot de stalinistiska, bröt igenom tornet på den sovjetiska maskinen och gnisslade:
  - Inte! Fred är uteslutet!
  Kristina slog också Röda arméns stridsvagnar och föreslog:
  - Det kan bli fråga om vapenvila?
  Magda gnisslade instämmande:
  - Ja, en tillfällig uppskov. Att vända västerut.
  Gerda skickade en projektil och noterade:
  - Det är faktiskt möjligt. Sluta tillfälligt fred med ryssarna, så kommer de själva att flytta till Storbritannien. Och då har vi inte tagit London på länge!
  Charlotte fnissade och föreslog:
  - Låt oss ta Moskva och ingen i världen kommer att stoppa oss!
  Christina, med ett flin av leopardens tänder, tystade:
  - Nej, ingen kommer att sluta och aldrig!
  Magda gnisslade av vild raseri:
  - Nej, det blir inga gyllene berg! Och det kommer att finnas diamantstenar!
  Gerda blottade tänderna och gnisslade och krossade den sovjetiska bilen som en kristall med en hammare:
  - I ett konsumtionssamhälle - fullt av övergrepp!
  Och återigen blinkade tandens flicka, som gnistrade starkare än pärlor. Gerda älskade att tortera och tortera.
  Här tog hon till exempel en pionjär, och löste den levande i aqua regia. Det är hennes tendenser. Och tortyr gjorde henne upphetsad. Komsomolskaya Pravda, till exempel, efter att de pumpat ut all användbar information, började de brinna med eld. Bokstavligen stekt levande kista. Och så skars de av, pepprades och åts.
  Ja, Charlotte och Gerda sysslade med kannibalism. Och de åt Komsomol-medlemmen levande. Och det här är så oförskämt och inte estetiskt tilltalande. Och viktigast av allt, det gör ont.
  Föreställ dig en flicka, ännu inte dödad, stekt och avskuren från henne bit för bit. Doppade sedan i sås och åt.
  Gerda och Charlotte åt till och med människokött. De hade diarré och tjejerna körde. Jag var tvungen att avlasta mig i buskarna.
  Och att kannibalism är straffbart.
  De åt krigare och pojkar. Alla fyra pionjärerna klädde av Sashka grovt och lade dem sedan på en stor stekpanna. Och i vegetabilisk olja stektes pojken precis så. Och det är generellt bra.
  Magda åt upp pojkens ben och sa:
  - Och vad? Det är coolt och fint!
  Christina noterade:
  - Allt är fint för oss!
  Pionjärens saftiga kött skars i tunna skivor och doppades i såsen. Tjejerna åt och sjöng.
  Gerda tjöt:
  Ingen nåd, ingen nåd för fienden! Jag blåser kommunister som vete!
  Och han stampar med bara fötter i snön.
  Flickorna åt nästan helt upp pojken. Njöt av sin lever. De skär allt kött. Vi åt och drack vin. De åt och somnade sedan.
  I en dröm drömde krigarna att djävlarna själva stekte i kittel. Och samtidigt skärs huden av med hjälp av knivar. Och så vrider de sig och går sönder.
  Sedan börjar den mest brutala tortyren. Flickorna hängdes upp i håret och började gunga på ställningen. Och så tände de den med eld. Och de agerade med virtuos sofistikering.
  Gerda kom ihåg detta när hon fotograferade och frågade sedan:
  - Hur gillar du helvetet?
  Charlotte svarade med ett leende:
  - En intressant plats framförallt sett till företaget!
  Christina fnissade och svarade:
  - Du kan vrida på djävulens svansar där!
  Magda gnisslade med tänderna:
  - Och uppnå högsta resultat! Vad sägs om eldpolotävlingar i allmänhet?
  Gerda klev in i en sovjetisk stridsvagn och deklarerade resolut:
  - Bara det tredje rikets fiender kommer att vara i helvetet! Och de sanna arierna kommer att fortsätta kämpa i andra universum!
  Charlotte bekräftade självsäkert och knackade sin bara fot mot rustningen:
  - Må det vara så!
  Och hon blinkade med sina pärlande tänder.
  Christina föreslog:
  Låt oss göra horn!
  Magda fnissade och skällde:
  - Låt oss bli djävlar av högsta rang!
  Och hon visade sin tunga.
  Tjejerna är verkligen så glada och de har väldigt starka muskler.
  Gerda sa:
  - Åh, Mowgli skulle vara vi!
  Charlotte rättade sin vän:
  Mer som Tarzan!
  Christina fnissade och gnisslade:
  Åh, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Härskare över alla länder!
  Magda skrek av förtjusning:
  - Vi har den preussiska andan! Vi doftar av Preussen!
  Gerda fnissade, delade den sovjetiska tanken och grymtade:
  - Inte! Vi är barn till Satan själv!
  Charlotte väste med blottade tänder:
  - Och vi kommer att vara fosterlandet trogna!
  Christina bekräftade detta lätt:
  - Ja, vi ska! Tillsammans med fosterlandet och partiet!
  Magda mumlade av förtjusning:
  - Ledare kommer och går, men festen finns kvar!
  . KAPITEL #8
  Kriget drog naturligtvis ut på tiden ... Tyskarna led förluster och använde alltmer utlänningar i striderna. Men ändå var deras styrka större. Turkarna kom också. De försökte ta Jerevan med storm.
  Men de heroiska sovjetiska soldaterna kunde fortfarande slå tillbaka denna attack, överlägsna styrkor.
  Bataljonen av flickor och här visade sig vara bortom beröm. De kvinnliga krigarna var vackra och aggressiva. Och de kastade granater med dödlig kraft med sina bara fötter. Samt explosiva paket.
  Och i havet var det hårda strider mellan tyska och sovjetiska fartyg. Svartahavsflottan levde fortfarande och slogs envist med en enorm hord av nazisttrupper och vann till och med.
  Victoria, jagarens kapten, och samma halvnakna, solbrända till svarta, ljushåriga tjej som resten.
  Visst är det väldigt vackert när tjejerna är nästan nakna, smala, muskulösa. Och om benen är nakna, så är allt detta charm och frestelse.
  Victoria säger rasande:
  - Jag är en krigare som är född från Svarog! Jag är barnbarn till God Rod. Och jag kan göra mirakel!
  Angelina påpekade logiskt, ett förstoringsglas för nazisterna:
  "Jag är inte heller av vanligt blod. Se hur stark hon är. Min förfader var Ilya Muromets.
  Och tjejen lanserade en hel låda med sina bara fötter.
  Veronica kämpade desperat, kämpade med all styrka och lanserade en sådan stridskraft.
  Flickan är mycket vacker, blond, kurvig, med långa, muskulösa ben. Hon älskade att bli klappad.
  Veronica säger:
  - Varför klättrade Tyskland in i Ryssland!
  Yuliana, denna vackra flicka, gnisslade och slog mot nazisterna:
  - Att hitta din egen undergång!
  Tonårstjejen har vuxit de senaste månaderna och har blivit en mer muskulös och kurvig figur. Juliana blommade ut och blev så vacker. Och hennes hår är vitt med en lätt förgyllning. Mer och mer vill hon ha en man. Bara oskuld är läskigt att förlora.
  Men låt dem smeka, smeka, kyssa, slicka. Det är bäst att ta itu med stugpojkarna. De är också rädda, och blyga, och det är mindre risk att de vill ha något allvarligare.
  Yuliana är en mycket bra krigare och skjuter. Han drömmer också om att bli fältmarskalk. Dessutom vill hon bli som Mohammed och skapa sin egen religion.
  Ambitiös tjej.
  Nu, om tsar Josef Vissarionovich Stalin själv, liksom Vladimir Solnyshko, skulle ta och introducera Rodnoverie i Ryssland och återvända till de ryska gudarna.
  Varför behöver vi Maria?
  Ära till Guds Moder - Lada.
  Det är verkligen bättre än Bibeln.
  Vår Lada är väldigt vacker, med hår i guldfärg, och hon är den verkliga Guds Moder och Gudarnas Moder, och den Allsmäktige Familjens Enfödda Dotter!
  Universums skapare.
  Klanen var alltid och Han, liksom Allah - Allsmäktig, Evig, Allvetande, Allestädes närvarande, och hela universum är hans tempel.
  Hur är han värre än den judiske Jahve eller svagare än han?
  Rod skapade en otalig uppsättning universum!
  Han levde så mycket att du inte kan föreställa dig!
  Rod var före alla tider. Det fanns ingen tid, men Rod var!
  Och kommer alltid att göra det!
  Alla Demirugi-gudar är barn till familjen!
  Och vi är hans barnbarn!
  Men Rod förbjuder inte att dyrka deras barn och gudarna. Rod är gudarnas Gud.
  Och Svarog är gudarnas Gud!
  Och människor är gudarnas barnbarn! Ära till de ryska gudarna!
  Yuliana tröskar nazisterna. Det verkar som om ryska gudar hjälper ryska människor också.
  Snart kommer de att avsluta Hitler och krigets slut. Eller så kanske du måste landa i Tyskland. Så mycket desto bättre kommer vi att erövra Berlin. Så mycket värre för Tyskland. Men att bli en del av Ryssland är inte så läskigt.
  Juliana frågar Anna:
  - Tycker du att vi ska ta över Tyskland?
  Den rödhåriga skönheten svarar:
  - Självklart!
  Juliana frågar med falsk förvåning:
  - Varför då?
  Anna säger med eftertryck:
  - Så att det senare inte fanns något hot! Att jag inte behövde slåss igen, med tyskarna som ville hämnas!
  Juliana utbrast:
  - Och det är rätt!
  Den ryska flottan förföljer tyskarna och sänker deras fartyg.
  Yuliana leder också en mental dialog.
  Varför behövs bön? För det räcker alltid inte för en person vad han har. I takt med att inkomsterna ökar, ökar också behoven. Och det här är bra. Det är detta som driver framsteg. Folk vill ha mer och mer. Och de ryska gudarna hjälper till med detta och stimulerar vetenskapen.
  De ryska gudarnas visdom är stor.
  Och kristendomen? Vad lär det ut?
  Att jorden och allt som finns på den - kommer att brinna! Är det verkligen möjligt att stimulera mänsklighetens utveckling?
  Naturligtvis - den ryska tron lär inte, till skillnad från kristendomen och islam, världens undergång. Rodnoverie lär ut att människor i framtiden kommer att utvecklas och bli sig själva som gudar-demiurger.
  Att vetenskap, framsteg och förnuft kommer att göra gudar av oss! Och att människor blir starkare och klokare.
  Vad lär kristendomen ut?
  Vad är vi lera? Att vi inte är någon! Att Gud är allt och människan är ingenting!
  Men Rodnoverie höjer en person.
  Men det värsta i Bibeln är judarnas upphöjelse över resten av nationerna. Efter det undrar man hur någon tror på något sådant. Och varför visade sig kristendomen vara så seg?
  Men romarna kunde ha kommit på sin egen religion. De är smarta. Och gör din egen monoteism.
  Varför behöver vi någon annans tro. Det finns också ett paradis - Iriy. Och vägen mellan stjärnorna, längs Vintergatan, och läran om andens utveckling. När du själv kan växa upp till Gud.
  Och inte bara vara ett får som böjer sig över paradiset, och dess lamm driver det med en järnstång.
  Så det finns ett val.
  Eller din egen, eller judisk - någon annans!
  Tja, varför behöver ryssar någon annans tro. Åh, varför Peter den Store inte återupplivade Rodnoverie.
  De skulle be till sina gudar och till sin Guds moder Lada.
  Och de ryska gudarna skulle bli starkare än alla och leda oss till seger.
  Och araberna? De skapade sin egen religion. Och de tog inte någon annans.
  Eh, ja, varför fanns det ingen rysk Magomed i Ryssland.
  Och varför stödde inte en enda kung profeterna i detta?
  En ny religion - Rodnoverie i form av monoteism!
  Och ära åt Stora Ryssland!
  Under tiden jagar sovjetiska trupper efter Hitler för att avsluta hans skvadron.
  Flickorna vände sig mot sig själva och snurrade sig.
  Victoria slog sin bara fot på rustningen och anmärkte:
  - Här är det svåraste att hitta Hitler, och att inte slå honom!
  Juliana fnissade.
  - Och vart ska han gå! Han kommer att krossas!
  Och flickan tänkte igen.
  Det finns en stor missuppfattning att Bibeln är Guds uppenbarelse. Och vad bygger den på? I Gamla testamentet gjorde judarna verkligen fruktansvärda saker på Guds vägnar. Kvinnor och barn dödades, städer brändes och till och med djur straffades.
  Kan det högre sinnet vara så? Antagligen inte. Och det är osannolikt att Gud skulle ha godkänt Elishas dödande av barn. I alla fall, Gud Rod. Ja, var fick du idén om att det i Bibeln finns en uppenbarelse av Universums Högste Skapare?
  På vilken grund?
  Inte ens Bibeln själv säger att det finns några andra planeter som är bebodda av människor och skapade av Jehova. Det råder ingen tvekan om att universum är fullt av stjärnor med planeter. Och det står till och med skrivet att Gud satte jorden på solid grund, den ska inte skaka för evigt.
  Gilla det eller inte, men inte en vetenskaplig bibelbok. Så är det värt att fortsätta? Och hur många gånger innehåller det uttrycket - jordens ändar, jordens fyra ändar, himlavalvet och så vidare?
  Generellt sett är bilden av Kristus den mest kontroversiella. Skulle den allsmäktige Guden och universums Skapare lida på korset? Detta är på något sätt onaturligt och luktar masochism. För vad man ska gå till Korset till den vita Guden. En annan sak att slåss med ett svärd. Kanske till och med mot Chernobog. En sorts dualism av universums två essenser.
  Om vi nu utgår från de slaviska legenderna om den vita guden, så är detta mycket mer logiskt. Inte masochism, och kraven på sympati och tro, utan det största hjältemodet i den ljusa delen av Gud Rod. I sin kamp mot ondskan och Chernobog.
  Till slut besegrade Belobog döden och gav människor, såväl som alla varelser i universum, ett glädjefullt liv.
  Dessutom, till skillnad från kristendomen, som ger lycka till endast en liten andel av dem som är förvalda av den Allsmäktige Guden, sparar i Rodnovery alla förnuftiga människor. Mer exakt, de får odödlighet.
  Dåliga människor straffas. Inkarnerat i slavar, krymplingar, förlorare. I extrema fall väntar helvetet på dem. Men inte för alltid. Efter att ha avtjänat det föreskrivna straffet i helvetet, inkarnerar själen igen. Och även den allra sista jäveln behåller en chans att växa upp till gudsdemiurgen. Eller hitta dig själv evig lycka i Iria.
  Hjältekrigare har sina egna belöningar. Eller så kommer du att inkarnera till en kung, en befälhavare, en miljardär eller en extremt lycklig person, eller något slags fenomen. Eller om du redan är trött på bedrifter och ständig kamp, vila i Iria väntar dig. Och så alla de mest olika nöjena. Du är som en evigt ung miljardär på en resort.
  Och vackra valkyrior, hela harem och palats väntar på dig. Och underhållning, och semester, och resor, och spel, och fester, och sött vin som inte gör ont i huvudet, och lätta bedrifter. Kanske har du också makt i Iria och slavar, och de vackraste kvinnorna. Och kvinnliga hjältinnor i Iria, de vackraste och mest tillgivna unga männen. Och allt kommer att bli vackert och underbart.
  Nöjen, bara nöjen och nöjen - ultramodernt och uråldrigt.
  Och när du tröttnar på att vara lycksalig kan du återigen inkarnera på Vintergatan.
  Och fortsätt din rörelse med självförbättring. För att en dag bli Gud Skaparen och Sonen till den Högste Familjen.
  Inte en att leva med en person, utan många. Och det finns alltid en chans för vilken själ som helst att nå toppen.
  Om du beter dig illa blir det mer lidande och plåga. Och i helvetet kommer de att steka, vilket inte verkar tillräckligt. Men det blir ingen evig tortyr. Syndaren kommer att sona sin skuld med straff i helvetet, och kommer att få en ny chans till rättelse och upphöjelse.
  Detta skiljer sig från kristendomen och islam, där om du går till helvetet, då för alltid och ingen chans. Dessutom lovar både kristendomen och islam oändliga miljarder miljarder år av plåga, inte för dåliga handlingar som begåtts under loppet av ett kort människoliv, utan helt enkelt för otro.
  Och detta är redan en tydlig brytpunkt.
  Det är till och med en självklarhet att Rodnoverie är närmare och kärare för en modern person, och mer rationell.
  Reflektion avbröts av uppkomsten av japanska fartyg vid horisonten. Vad kom ikapp den nazistiska skvadronen.
  Nazisterna kan fortfarande gömma sig, men att fly från strid är synd. Och så accepterade den fascistiska amiralen en ojämlik strid.
  Flickorna springer runt på däck, barfota och gnistrande. De skjuter sig själva och slår ner nazisterna. Sådana modiga jäklar. De har en häftig eld. Och ögon gnistrar av safirer och smaragder.
  Och bara klackar, rundat flimmer. Och gnistrande leenden lyser.
  Och tiotumspistolen avfyrade. Hur blufft. Att till och med Hitlers förstörare bröt upp.
  Juliana gnisslade:
  - Det är vad de ryska gudarna gör!
  Victoria, vars bara, solbrända ben blinkade förbi, korrigerade:
  - Snarare gör vi det själva!
  Veronica föreslog:
  Låt oss sjunga då!
  Rödhåriga Anna tog upp:
  - Visst blir låten roligare.
  Och hela bataljonen tjejer sjöng, en hel ballad.
  Tsar Stalin-Lev, du är det ryska landet,
  Till vårt fosterlands ära...
  I Ryssland är vi alla en vänlig familj,
  Kommer inte ångra, vet vårt liv!
  
  För oss finns det en kejsare helt enkelt Gud,
  Som klokt styr universum...
  Och jag vill att den Allsmäktige ska hjälpa till
  Och förvandlades till en hög med mossa Kain!
  
  Jag tror att det kommer att finnas lycka på jorden,
  Och glädje kommer att lysa på planeten ...
  Frid och glädje råder överallt,
  Ryssland har blivit ett riktigt paradis!
  
  Tsarkommunismen kommer att byggas,
  Kasta in i helvetet mördarens formidabla dån...
  Och vi flyger rakt upp inte ner
  Försvinn motståndare-blodsugare!
  
  Du behöver inte tänka, kungen är inte alls dålig,
  Ge honom lite mer tur...
  Må den ryska guden vara med Stalin-Lev,
  Då kommer han att djärvt kunna bädda in förändring!
  
  Ryssland är elefanternas födelseplats,
  Landet kan helt enkelt inte bli underbarare...
  Vi behöver inga extra ord killar
  Krigaren sammankallar tocsinen för att slåss!
  
  Hur man inte försöker besegra fienden Ryssland,
  Jag vet att du kommer att spränga gränsen...
  Oövervinnerlig rysk björn,
  Och solen går inte ner över Ryssland!
  
  För fosterlandet finns det inget högre, känn bergen,
  Att toppen skimrar i kommunismens rike...
  Jag tror att Herren kommer att krossa fienderna,
  Och revanschismens flin kommer inte att passera!
  
  Må Ryssland lysa över planeten,
  Landet som gav människor lycka...
  Tentor, överlämnande, endast för fem,
  Trots allt är fosterlandets styrka omätbar!
  
  Låt det vara, kärleken är för evigt förhärligad,
  På nittonhundratalet eller tjugoförsta...
  Låt blodet flöda våldsamt,
  Hjälten kommer inte bara att vara vidskeplig!
  
  Du utgjuter modigt blodet från fäderneslandets fiender,
  Låt henne flöda...
  Och helt enkelt bryta motståndaren,
  Heliga ansikten välsignar för strid!
  
  Må det finnas en stjärna i vårt fosterland,
  Vad indikerar vägen och universum ...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Alla andra människor har bara kontroll!
  
  Ja, vi kommer att krossa fäderneslandets fiender,
  Och ta itu med den ändlösa horden...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Vinn inte med Satan!
  
  Fast du vet, de ryska gudarna är starka,
  Vi kommer att återuppliva Rysslands storhet...
  Även om slaverna är splittrade,
  Men jag kommer fortfarande att vara samma messias!
  
  Vår härliga tsar den stora Stalin-paradiset,
  Du slog Japan bra...
  Så krigare tappert vågar,
  Och var bra, inte en tönt!
  Men alla kan inte vinna. På vissa ställen tar nazisterna över. Albina och Alvina sköt ner fem tusen flygplan vardera och fick ytterligare en utmärkelse: Riddarkorsets stora stjärna med eklöv i silver, svärd och diamanter.
  Alvina slår ner en sovjetisk bil och skriker:
  - Glädjen i Hitler är min styrka!
  Och med bara tår skriver han ännu en piruett.
  Albina skär skickligt av ett annat sovjetiskt plan och skriker:
  - I de ariska idéernas namn!
  Och han använder också bara fötter.
  Superklass tjejer.
  Och hur de torterade pionjärerna... Och de bröt sina ben med en glödhet tång. Först bröts pojkarnas tår på sina bara fötter. Och så krossades revbenen med en tång. Och sedan skars pionjärernas hjärtan ut ur bröstet och åts upp utan ceremoni.
  Här är tjejerna. Bara barbarer och grymma skurkar.
  Men de sovjetiska flickorna hämnas på nazisterna och de skärs med svärd.
  Flickorna och deras bataljon gick in i striden med nazisterna på land. Flickorna mötte nazisterna med välriktade skott, sablar och granatkast med bara fötter.
  Veronica kastade en citron med sin bara fot och gnisslade:
  - För kungen och fosterlandet!
  Och sköt mot nazisterna.
  Juliana kastade också en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - För det först kallade Ryssland!
  Och spikade även nazisterna.
  Här slog den rödhåriga Anna och gnisslade:
  - Ära till moder drottning Zoya Kosmodemyanskaya!
  Och genomborrade även fienden.
  Angelina sprängde också, avfyrade en hel tunna med sprängämnen med sina bara fötter och spred nazisterna långt borta:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Och Victoria körde ihop. Hon svepte med sig nazisterna och dukade under för den förödande citronen med sina bara klackar.
  Hon utbrast högst i lungorna:
  - För nya gränser!
  Veronica spikade nazisterna och gnisslade:
  - För det eviga Ryssland!
  Och hon högg också mot nazisterna och skällde:
  - För äppelträd på Mars!
  Juliana tog den, slog tyskarna. Hon kastade en granat mot fienden med sin bara fot och gnisslade:
  - För ett enda och odelbart tsarimperium!
  Och flickan visslade. Det var uppenbart att tonåringen hade blivit mycket större, hennes bröst var högt, hennes midja var smal, hennes höfter var köttiga. Hon hade redan figuren av en vuxen, muskulös och frisk och stark kvinna. Och ansiktet är så ungt. Med svårighet undertryckte flickan önskan att älska. Låt dem bara smeka. Och det är bättre med en annan tjej, hon kommer åtminstone inte att beröva henne oskulden.
  Yuliana kastar mycket skickligt granater på nazisterna med sina bara fötter. Och det fungerar mycket framgångsrikt.
  Anna är väldigt röd och dessutom väldigt vacker. Och i allmänhet är sådana tjejer i bataljonen underbara, bara de högsta njutning.
  Anna kastar en granat med sin bara fot och kvittrar:
  - Låt Storryssland bli känt!
  Och även hur det snurrar.
  Tja, tjejer, ja, skönheter!
  Rider och Angelina. En sådan stor tjej - två meter lång och hundra och trettio kilo vikt. Samtidigt, inte fett, med gjutna muskler, och korset av en draghäst. Han älskar män väldigt mycket. Drömmer om att få barn. Men än så länge har det inte fungerat. Många människor är helt enkelt rädda för det. Och en väldigt aggressiv tjej.
  Det är inte hennes män som frågar, utan hon ber själv fräckt. Utan skam och pinsamhet.
  Och hon älskar det. Var en aktiv part.
  Samtidigt är Angelina en underbar krigare. Och hon åstadkom många fantastiska saker. Victoria har befäl över deras bataljon.
  Han kastar också en granat med sin bara fot och ropar:
  - Det blir ljus över landet!
  Veronika kastar en citron med sin bara fot och viskar:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Juliana kastar också sina bara fingrar och vrålar:
  - Till ära för helgonets fosterland!
  Anna skriker:
  - Med överjordisk sorg!
  Och en present som kastas med barfota flyger också.
  Vidare ylar Angelina. Han kastar också en hel hög med granater med sina bara fötter.
  Och den heroiska flickan vrålar:
  - I den vita gudens namn!
  Victoria skickade också en granat med sina bara tår och skrek:
  - I Kristi namn!
  Och avlossade ett par skott.
  Och Angelina började klottra från ett maskingevär. Hon var väldigt bra på det.
  Kort sagt, flickan är ett odjur.
  Veronica gnisslade med beslutsamhet:
  - Jag är faktiskt Stålmannen!
  Och kastade en granat med sin bara fot.
  Juliana sköt också. Dödade nazisterna.
  Tweetade:
  - Ära till Ryssland!
  Och med sin bara fot avfyrade hon en granat.
  Anna skrek också:
  - För heliga Ryssland!
  Angelina lanserade en hel låda mot nazisterna. Och hon tog den, vrålade av vansinnigt raseri:
  - För Svarog!
  Victoria tog den och gnisslade:
  - För ett nytt system!
  Och hon kastade en granat med sin bara fot!
  Veronica blödde:
  - För musklerna av stål!
  Och hon avfyrade också en granat med sina bara tår.
  Juliana tog det också och gnisslade:
  - För kärlek och magi!
  Och barfota i rörelse.
  Anna den rödhåriga djävulen tog och avfyrade en låda med granater och gnisslade:
  - Utanför gränserna på Mars!
  Angelina kommer också att lansera en tunna med dynamit och muttra:
  - För Rysslands världsordning.
  Och Victoria hur skäller:
  - För en ny väg till lycka!
  Efter det skrattar tjejerna båda tillsammans.
  Natasha fortsätter att skriva...
  Sovjetrysslands trupper rörde sig i riktning mot staden Krasnodarr. Oleg Rybachenko och Margarita var i framkant. Pojken och flickan har redan lyckats bli kända och bevisa sig själva i strider. De kämpade från de första dagarna av belägringen av Voronezh.
  Dessa barn är verkligen hjältar. Det var de som spelade rollen som fenomen som höll Voronezh under hösten, vintern och vårens attacker.
  Då lade sig en pojke och en tjej, också barfota och halvnakna i kylan, vid kulsprutorna.
  När du är barfota i kylan ger de ryska gudarna dig fenomenal styrka och du är kapabel till stora mirakel.
  Pojken och flickan började skjuta med maskingevär mot de framryckande japanerna. Och de gjorde det väldigt bra. Vad är inte ett skott, då ett träff. Ett sådant mirakel utfördes av halvnakna, barfota barn i kylan. Och det var just tack vare kylan och det faktum att bara fötter var i kontakt med snö som de ryska demiurggudarna kom till deras hjälp.
  Oleg Rybachenko, som sköt och mejade ner nazisterna, kvittrade:
  - Trogna Lada, hjälp oss!
  Margarita, denna modiga, guldhåriga flicka, som utrotade nazisterna, ringde också:
  - Onda fiender kommer att besegras!
  Pojken Oleg kastade en granat med sin bara fot, skingrade nazisterna, väste:
  - Ära åt fäderneslandet - vår moder!
  Margarita avfyrade också en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Fiender kommer att hänga runt hinken!
  Pojken och flickan kämpade med kolossal grymhet. De hade så mycket vilja, styrka och karaktär att man bara kunde förundras.
  Oleg Rybachenko, skjutande, sjöng:
  - Ära till Svarog!
  Margarita, skjutande, utfärdade:
  - Och den Allsmäktige Rod!
  De unga krigarna var fantastiska och underbara!
  Oleg, som skickade kulor från ett maskingevär utan att missa, utfärdade:
  - Fosterlandet är bakom oss, den vita Guden är med mig!
  Marguerite kvittrade entusiastiskt:
  - Så att fosterlandets fiende skulle dö i svår vånda!
  Och flickan visade sin långa tunga.
  Oleg, som krossade nazisterna, skrek:
  - Låt det bli ära på jorden!
  Margarita höll med om detta:
  - Låt det vara ära!
  Och mejade ner nazisterna.
  Barn mejade ner tyskarna i hundratals och tusentals. De klättrade och bokstavligen kastade lik vid alla inflygningar.
  Oleg fnissade och anmärkte och utrotade nazisterna:
  - Och den svarta guden hjälper till i strid!
  Margarita höll entusiastiskt med:
  - För oss och Chernobog!
  Och med en barfota, hur man avfyrar en granat.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Tusentals tusen...
  Margarita, som krossar Fritz, tillade:
  Regemente efter regemente...
  Han utrotade terminatorpojken och gnisslade:
  - Vi ska slå japanerna från ett maskingevär!
  Terminator-tjejen tillade entusiastiskt:
  - Våra hjältar är vackra!
  Och återigen flyger en granat från en barfota.
  Oleg Rybachenko gnisslade:
  - Flickan har rätt, skönheten med chefen!
  Och pojken kastar också en granat med sin bara fot.
  Barnet måste sägas vara vackert, och väldigt muskulöst. Och hur han kämpar.
  Margarita utbrister och utrotar nazisterna:
  - För heliga Ryssland!
  Och en granat som kastas med barfota flyger.
  Oleg tillägger:
  - För de ryska gudarna!
  Och även en granat avlossad av pojkens bara benflugor. Och sprider motståndare.
  Margarita, som utrotar nazisterna, viskar:
  - Till ära för gudarnas fosterland!
  Och sticker ut tungan!
  Och återigen, en granat som kastats av flickans bara fot slår till mot nazisterna. Och maskingevären skjuter.
  Oleg, hackande fiender, kvittrar:
  - Heroes of the Fatherland samlar larm.
  Och återigen ger tur.
  Och granaten som kastades av pojken flyger.
  Margarita krossar också fienden och väser:
  -För heliga Ryssland!
  Och nu flyger en granat från flickans barfota kast. Sprider fienden åt alla håll.
  Oleg, skjuter, och nästan varje kula flyger till målet, sjunger:
  - Mitt fosterland...
  Och återigen med barfota en granat mot nazisterna.
  Margarita, som utrotade nazisterna, gnisslade:
  - Stolt och söt!
  Och en granat rusar från flickans barfota.
  Oleg Rybachenko, som skjuter mot fienden, tillägger:
  - Mitt fosterland...
  Flickan, skjuter ursinnigt, tillägger:
  - Du är kronan på sinnet!
  Och återigen flyger en dödlig granat från flickans barfota.
  Mount Big Saddle är bokstavligen full av nazisternas lik. Nazisterna dränkte henne med blod.
  Pojken och flickan lystes sedan upp med oförminskad glans, men det stora sadelberget gavs inte bort.
  Och nu kämpar de som jättar fortfarande på Sovjetrysslands land ...
  Rullande inträffar tsunamivågor. Som faller på ryska truppers positioner. Men de återspeglar tappert fiendens angrepp. Och visa deras hjältemod.
  Oleg skjuter och kvittrar:
  Vi kommer alltid att vara trogna!
  Och en granat flyger från hans barfota igen. Och krossar nazisterna.
  Margarita skjuter också. Och han gör det väldigt, väldigt träffande och säger:
  - Ryssland kommer inte att böja sig!
  Och även en granat som avfyrats med barfota träffar nazisterna.
  Terminator barn styr och trampar.
  . KAPITEL #9
  Att slåss på alla fronter kokar som dånet från en vulkan.
  Och den besatte Führern är tydligt missnöjd med krigets gång.
  Hitler muttrade indignerat:
  - Så många år du lovar mig seger! Och hon är fortfarande borta och borta! Det börjar bli riktigt läskigt!
  Mainstein svarade självsäkert:
  - Men min Fuhrer... Ryssarna grävde väldigt djupt.
  Führern vrålade:
  Så gräv upp dem! Vi måste få slut på det tyska folkets lidande och avsluta kriget!
  Mainstein sa vältaligt:
  - Ryssar är inte emot världen... Det finns något att tänka på!
  Hitler sa med eftertryck:
  - Det blir ingen fred i alla fall! Bara seger! Vi måste sätta stopp för den bolsjevikiska smittan en gång för alla!
  Mainstein höll med om detta:
  - Ja, det är nödvändigt att avsluta min Fuhrer! Vi gör vårt bästa för att bevara ariernas blod. Och vi brukar avancera i värmen, så att araberna och negrerna går före. Detta är vårt credo!
  Führern beordrade strikt:
  - Avancera längs Donfloden ... Och samtidigt skulle det vara trevligt att ta Tikhvin och strypa Leningrad i en dubbelring av blockad!
  Mainstein nickade instämmande.
  - Det skulle vara trevligt min Führer! Inte illa alls!
  Hitler blottade tänderna och väste:
  - Vi ska slå diagonalt!
  Under tiden lät tutningen. Med anledning av semesterunderhållningen: gladiatorstrider.
  Führern gurglade:
  - Vi föddes för att förverkliga en saga! Och måste fortfarande vara ekonomisk!
  Ja, tre svarthyade flickor, i ländtyg, barbröstade och barfota, gick in på arenan. Beväpnad med treuddar och dolkar.
  Tre skönheter med vit men mörk hud fördes ut mot dem. I det här fallet judisk.
  Också nästan naken, bara i tunna trosor. Beväpnad med svärd och små sköldar.
  Hitler var väldigt förtjust i när tjejer slåss. Men han gillar inte när vita tjejer dör. Därför fördes svarta, judar, zigenare in i ringen - de som inte är ledsna att släppa taget. Ibland slogs också ryska fångar.
  I allmänhet ändrade Fuhrer något sin inställning till slaverna. Ljushåriga och vackra slaviska kvinnor började gifta sig med tyskarna. Dessutom som andra, tredje och fjärde fruar.
  Polygami legaliserades i tredje riket. Dessutom var det en kraftig brist på män. Dessutom, genom att gifta sig med vackra blondiner från andra nationer, förväntade sig Fuhrern att öka antalet Volkdeutsche. I allmänhet finns det för få tyskar för att styra världen. Så vi var tvungna att ta alla.
  Många polacker fick tyskt medborgarskap. Slaver med ariska drag registrerades också som tyskar.
  Konstgjord insemination användes aktivt av de mest genetiskt begåvade männen. Och det gjordes väldigt aktivt.
  Hitler själv tänkte på fred i öst. Men han var envis. Dessutom kommer USA och Storbritannien snart att ha en atombomb och det är inte så lätt att vända sig mot dem.
  Barfota och smala flickor: svarta och vita brottades. Striden har börjat.
  Führern frågade Speer:
  - Säg mig, minister, varför finns det tillräckligt med slavar, men ingen seger?
  Vapenmästaren svarade ärligt:
  - För att arbetskraftens kvalifikationer är låg. Afrikaner är hårt arbetande, om än under tvång, men dåligt tränade. Därför är inte allt så enkelt med teknik.
  Hitler beordrade:
  - Slavar måste utbildas! Och skona dem inte piskor och spisar. Generellt sett är det hög tid att sätta stopp för ryssarna. Vad är det som inte fungerar för dig där?
  Speer sa vältaligt:
  - Ny högtryckskanon, ger oss överväldigande överlägsenhet på slagfältet. I detta avseende är vi starkare än någonsin. Plus en ny generation av pyramidformade tankar. Tekniken förbättrar min herre. Och segern är nära!
  Führern anmärkte surt:
  - Gud förbjude ... Men det här är inte första året du har berättat för mig!
  Speer anmärkte:
  - Ryssarna skrapar upp de sista reserverna. De har nästan inga män kvar. Vi har Afrika och araberna, och naturligtvis Europa. Vi kommer att svälta ut dem. De har trivialt inte tillräckligt med befolkning mot oss. Så seger är oundviklig och tiden är på vår sida!
  Mainstein såg lämplig att lägga till:
  - Turkiet intensifierar också militära operationer, efter att ha fått en hel del vapen från oss på kredit!
  Führern förblev tyst och tittade på stridsplatsen. Judarna kämpade mer harmoniskt. En svart kvinna har redan dödats. Den andra fick flera sår och höll på att falla. Det vore bättre att släppa lejon på dem, eller krokodiler.
  Hitler anmärkte ganska hårt:
  - Turkarna är inte tillräckligt aktiva. Det är fakta. De kommer att behöva stimuleras. Och i allmänhet, varför finns det inga strategiska genombrott?
  Mainstein försäkrade Führern:
  - I år blir Kaukasus vårt stora. Och med honom kommer kriget att gå annorlunda. Och Stalingrad kommer att tas av oss. Jag är säker på det. Vi har skapat mycket kraftfulla gaskanoner som kommer att avgöra resultatet av striden.
  Führern vrålade:
  - Det går inte - svara med huvudet!
  Samtidigt attackerar krigarna nazisterna och agerar med kolossal desperation.
  Bataljonen av flickor kämpade självsäkert mot nazisterna. Flickorna bekämpade alla attacker, sköt, kastade granater med sina bara fötter och sjöng:
  Må det heliga landet förhärligas,
  Min kära kära planet...
  Folket i Ryssland är en vänlig familj,
  Och trampa inte fäderneslandet med stövlar!
  
  Låt den vise Nicholas i Ryssland,
  Han kommer att höja sitt land till stjärnorna ...
  Han är ortodox, suverän över världen,
  Och att vinna är det kungliga inslaget!
  
  Ryssland är gudarnas moderland,
  Den har de bästa soldaterna i universum...
  Och kvinnorna ska laga pajer,
  Med sin styrka i strider oförändrad!
  
  Må våra ryssar förhärliga den härliga vägen,
  Som pekar vägen utan kanter...
  Ingen kan vända oss från vägen,
  Vi kommer inte att hylla de otrogna!
  
  Rysslands storhet är stor,
  Hon är vacker och fruktansvärd för fiender ...
  Det finns en rysk väg och en stark åra,
  Det är helt enkelt farligt att argumentera med fosterlandet!
  
  Må Ryssland, vet det rätt, blomstra,
  Uppnå något du inte kan mäta...
  Tentor, överlämnande, endast för fem,
  Eftersom du tror Rod utan gräns!
  
  Låt oss bära den kungliga tron,
  Till Rysslands längsta inriktningar...
  Vi tjejer är inte mer än tjugo,
  Men vi tror att alla fighters är vackrare!
  
  Nej, den ryska ryggen kommer inte att böjas,
  Bladet av soldaternas fiender kommer inte att övervinna ...
  Satan kommer inte att styra Ryssland,
  Och kroppen i strid blir bara yngre!
  Berlin är lätt fighters tror att vi kommer att ta
  Med en dröm som är bevingad...
  Vi kommer att krossa alla motståndare på en gång,
  Och tro mig, vedergällning väntar olika khaner!
  
  Och Jesus och Gud den helige Svarog,
  Ryssland är mycket kärt för riddarna ...
  Bakom oss finns den snällaste vita Guden,
  I vår moder Rysslands namn!
  Flickorna sjöng och kastade granater mot nazisterna.
  Victoria kastade en citron med sin bara fot och sjöng:
  - I Ryssland är tjejer fighters!
  Här lanserade Veronica en dödlig present med sin bara lem och utfärdade:
  - Och vi är superklasskrigare!
  Och gav ett skott från ett maskingevär. Hon mejade ner ett par led av nazisterna.
  Juliana, en vacker tjej, gav också en sväng. Hon skar av nazisterna ... Och hon sjöng ut sina tänder:
  - Planeten kommer att känna ryssarnas storhet!
  Och gnistra med vassa tänder!
  Vackra och eldiga Anna sköt också en granat. Hon skingrade nazisterna och gnisslade:
  - För en ny värld! Du är nu min idol!
  Och hur bara foten flimrar!
  Och den magnifika Angelina kommer också att ta och avfyra en granat. Och skingra alla motståndare.
  Den här krigartjejen är väldigt frisk. Och bara en riktig gudinna. Hon har sådan energi.
  Och krigaren vrålade:
  - Ära till fosterlandet och till oss!
  Victoria tog den och väste och sköt direkt:
  - Må vårt fosterland vara på toppen av framgången!
  Och en barfota kastar en granat. Som flyger och förstör alla.
  Veronica skjuter också och dödar mycket framgångsrikt en general bland de ädla nazisterna.
  Och en granat som kastas med barfota flyger. Fascister faller.
  Flickan skriker:
  - Bara de döda tvivlar på Rysslands storhet!
  Och visa pärltänder!
  Juliana bekräftar lätt:
  Vi är starkast av alla! Var igår, är vi idag!
  Rödhåriga Anna tillägger entusiastiskt:
  - Och det gör vi imorgon!
  En granat som kastas med barfot sliter isär motståndare.
  Angelina lanserade en hel låda med snäckor med sina bara fötter och gav ut:
  - Framtiden är vår!
  Den ryska, mer exakt, den sovjetiska armén stormade Krasnodar.
  En pojke och en flicka gick framför: Oleg och Margarita.
  Barn utrotade nazisterna och avancerade mot det före detta kejserliga palatset som en gång tillhörde Romanov. Mainstein, Hitlers mest berömda fältmarskalk, tillkännagav högtidligt att han inte skulle lämna huvudstaden, utan skulle stanna där för alltid.
  Oleg sköt ett skott mot tyskarna och kastade en granat med sin bara fot och gnisslade för sig själv:
  - Ryssland kommer aldrig att kapitulera!
  Margarita lanserade också en citron med sitt bara lilla ben och kväkade och blottade sina tänder:
  - Vinn eller dö!
  Och en bataljon flickor för att bryta igenom till palatset, där fältmarskalk Mainstein tog sin tillflykt. Alla tjejerna var i uniform, bara trosor fanns kvar. Och sådana nästan nakna människor slåss som hjältinnor.
  Victoria kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Nikolay, du är en mikado!
  Veronica lanserade också en dödsgåva med sin bara lem och kvittrade och blottade sina tänder:
  Vår kung är bäst!
  Och vad det glittrar som pärlor! Och en så fantastisk tjej.
  Juliana kvittrar också av förtjusning och avfyrar en granat med sin bara fot:
  - Jag är en psykologisk vinnare!
  Och hon visade sin tunga.
  Förintar nazisterna.
  Anna skjuter också, denna rödhåriga hondjävul. Och det gör det så bra. Mejar ner nazisterna.
  Och vråla på toppen av sina lungor:
  - Ära vare mitt heliga land!
  Och blottar tänderna!
  Angelina är också en heroisk kvinna, och hon kommer att lansera en hel låda med sprängämnen.
  Och nazisterna flög åt alla håll.
  Tjejerna går till offensiven och krossar motståndarna. Att nå påtaglig framgång. De känner en formidabel nåd och outtröttlig press och frånvaron av svagheter. Och bara bröst är den bästa garantin för oövervinnlighet och osänkbarhet.
  Victoria, skär av nazisterna, kvittrar:
  - Händer av ek, huvud av bly!
  Och kastar en granat med sin bara fot. Sprider nazisterna.
  Valentina eldar också.
  Krossar tyskarna. Och bryter dem i bitar.
  Närmare och närmare palatset. Och en barfota kastar en granat.
  De rädda nazisterna kapitulerar. Att bryta isär.
  Terminator Girl säger:
  - Perun var med oss!
  Juliana är en underbar terminatortjej som skjuter sig själv och förstör de fascistiska militaristerna. Hon blottade sina tänder.
  Flickan skrek:
  - Vi är det största Rysslands hjältar!
  Flickan kastade en granat med sin bara fot. Skingrade fienden.
  Juliana tog den och sjöng igen:
  - Lärde Suvorov att se framåt! Och om du står upp, stå till din död!
  Och hon flinade.
  Eldiga Anna sjöng och skällde också:
  - För nya gränser!
  Och tillade med ett leende:
  - Och vi ligger alltid före!
  Angelina, den heroiska flickan, sprängde också mot fienden. Strödde ut de kejserliga-nazistiska vakterna och gnisslade:
  - För erans prestationer!
  Och återigen flyger granaterna som kastas med bara fötter.
  Flickor pressar fienden. De minns det heroiska försvaret av Voronezh och Stalingrad, som inte kommer att glömmas bort i århundraden.
  Eh, hur kunde en sådan armé förlora i den verkliga historien, och till och med till nazisterna?
  Det är synd.
  Victoria kastar en granat med sin bara fot och visslar:
  - För den ryska gränsen!
  Veronica lanserade också något dödligt med sin bara fot och gnisslade desperat och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Och hon gav nazisterna en tur.
  Och här Yuliana också, hur hon kommer att ta och slå. Och så tog hon den med sin bara fot och avfyrade en granat.
  Och så sjöng hon:
  - Vi kommer inte att ge efter för fiendens diktatur!
  Och blottade hennes ansikte!
  Vacker mycket ung flicka med figuren av en idrottsman. Och väldigt modig.
  Och Anna är som en knytnäve mot nazisterna. Han krossar dem och kastar en granat mycket skickligt med sin bara fot.
  Och sprider fiender, som om flaskorna flög av bollen.
  Tjej ryter:
  - Choklad, det är vårt sätt!
  Anna älskar verkligen choklad. Och under kungen är marknaderna fyllda med varor. Vad kan man säga om tsar Nicholas? Gud förbjude att kungen-förloraren framför våra ögon skulle förvandlas till en stor. Och allt som behövs för detta är att tjejerna kämpar på fronterna.
  Och ett par barnhjältar som inte tillät nazisterna att ta berget, Vysokosnaya och den stora sadeln i besittning. När Vysokosnayas öde avgjordes.
  Så det ryska sovjetriket krossades.
  Angelina lanserade också en tunna med mord och kollapsade kejsarpalatsets yttre vägg med maskingevär.
  Nu springer tjejerna redan genom rummen. Den avgörande vändpunkten i kriget är på väg att äga rum.
  Victoria säger entusiastiskt:
  - Jag tror, turen väntar mig!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Veronica leder en dödlig brand. Brodera motståndare, tweets:
  - Jag har definitivt tur!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Och så är det Yuliana, som ett par bundna bomber avfyrade från hennes bara fötter. Och förstöra motståndarna.
  Brast sedan ut i skratt:
  - Jag är en komettjej.
  Och åter kastar han ut dödens brinnande tungor.
  Och då rusar Anna, den här terminatortjejen, redan. Hur hon tog alla och smetade. Helt enkelt suveränt.
  En krigare som är en sann demiurge av strid.
  Och gnisslar för sig själv:
  - Vår besättning, där finns det högsta mod!
  Och så dök Angelina upp. Så coolt och pirrigt. Han smittar alla med sin frenetiska energi. Kan besegra praktiskt taget alla fiender.
  Och krigaren blottar sina pärlande tänder. Och de är större än en häst. Här är flickan.
  Angelina fnissar och skrek:
  - För auberginer med svart kaviar!
  Och flickorna skrek till fullo i kör:
  - Äppelträd kommer att blomma på Mars!
  I juli 1947 återupptogs striderna på den sovjetisk-tyska fronten. Tyskarna drog fram längs Don. Samtidigt försökte de fortfarande ta Voronezh.
  De fyra tjejerna kämpade tappert och visade hjältemod.
  De sköt rakt.
  Här kastade Natasha en granat med sin bara fot och skingrade nazisterna. Och morrade:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  En vacker, väldigt kurvig fyrkant av tjejer. De tog av sig behåarna och blottade sina bröst. Och bröstvårtorna är så jordgubbar, aptitretande.
  Leder en mycket välriktad eld och Zoya. Han mejar ner nazisterna och gnisslar av förtjusning:
  - Jag är världsmästare!
  Och även kasta en granat som en barfota. Nazisterna sprider sig åt olika håll, som vågor från ett meteoritfall.
  Ja, Zoya älskar att döda!
  Och så brinner Augustinus. Den skjuter också mycket exakt. Utrotar Fritz.
  Och igen flyger en granat från hennes barfota. Bryter nazisterna i bitar.
  Svetlana spikar också Fritz. Och han sjunger:
  - Jag är en het tjej! Jag ska krossa alla till en trasa!
  Och hennes bara tår kastar förstörelse.
  Tjejer såklart till och med väldigt mycket! Vackert, blommande, djärvt.
  Och tyskarna bromsar framfarten. Även om artilleriet arbetar aktivt. Vilket är fantastiskt! Bara den mest aerobatik av en stormästare.
  Natasha skjuter... Och en tortyrscen blinkar framför hennes ögon.
  Tyskarna fångade en Komsomol-tjej. Klä av henne naken. Och de lade det i en kittel med vatten. De tände en eld under den. Började laga mat levande. Flickan skrek av outhärdlig smärta. Nazisterna lät henne hoppa ur kitteln.
  Sedan kylde de vattnet, och igen kastade de det och började värma det. Så de lagade mat åt flickan flera gånger.
  Här är monstren ... Sedan hängde de upp flickan på hyllan och brände henne med en glödhet spö. Torterade skönheter till döds.
  Tja, hur ska man inte hämnas.
  Natasha kastar en granat med sin bara fot, sprider ut Fritz och ler för sig själv med ett flin.
  Det här är en så stor skönhet.
  Flickan säger:
  -Det ska bli coolt!
  Zoya gav också en sväng. Dödade fascisterna. Hon avbröt nazisterna och deras legosoldater.
  Sedan kastade hon igen en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Magnifik fyra och målvakten!
  Sedan fortsatte striden, med tryck och bilder.
  Redhead Augustine avfyrade en granat med sin bara fot. Utspridda nazisterna, blött en massa människor med en granat. Och alla dessa Fritz.
  Då vrålade hon:
  - Jag är fosterlandets förkroppsligande!
  Och flickan presenterade sig själv som våldtagen. Vad fint och coolt! Och hon slår nazisterna för sig själv. Flickan är bara superman. Den coolaste av alla och ständigt laddad för att vinna.
  Svetlana är också en charmig tjej. Hon gav en välriktad vändning och mejade ner nazisterna. Och sedan hur han kastar en granat med sina bara tår. Hur man krossar Fritz.
  Och en sådan blondin kommer att ordna. Alla klipper ner med ett skott. Och han kvittrar och blottar sina tänder:
  - Det kommer att finnas evigt ljus och gryning!
  Tjejer här och en sådan passage. Anmärkningsvärda krigare - konstflyg.
  Natasha visslade. Hon kastade en granat med sin bara fot och väste:
  - Jag är en fantastisk tjej!
  Även om det här är ett obetydligt uttalande, är det delvis sant. Dessa krigare är söta.
  Och väldigt vacker också. Med gnistrande ögon och pärlande tänder.
  Och de slåss härligt och kastar krossande föremål med sina bara fötter.
  Men att besegra nazisterna är extremt svårt. Det är som att slå en vägg.
  Zoya tog det och sköt en linje mot nazisterna. Och hon mejade ner dem, som om en jättelik häst hade varit en hov, som slog ut gräset.
  Då kastade flickan en granat med sin bara fot och kurrade:
  - Jag är en sådan dröm om miljoner!
  Och hon visade sin tunga. Det här är en tjej - en riktig terminator. Alla kommer att befordras och slitas i bitar. Och sågar utan tvekan i hög hastighet.
  Zoya tog den och sjöng:
  Soldaten är alltid frisk
  Soldaten är redo för vad som helst!
  Augustine kastade också en granat med sin bara fot. Hon kastade fascisterna och uttalade sig med övertygelse:
  - Och damm som från mattor slår vi ur vägen!
  Svetlana, shooting, lade till:
  - Byt inte ben! Våra ansikten lyser! Blanka stövlar!
  Warriors som vi ser i full klädsel. Och tjejer behöver inte skor. De kan radera alla i damm eller pulver, en sådan grå färg.
  tänkte Natasha som sköt mot nazisterna. Ja, varför är det omöjligt att lyckas utan att fuska? Här tog till exempel Stalin och tog makten genom svek. Han lovade Zinovjev och Kamenev berg av guld, men han sköt dem själv.
  Är det logiskt att göra det? Mer exakt, det är bara logiskt - du kan inte lura du kan inte leva!
  Natasha kastade en granat med sin bara fot och kurrade:
  - Jag är en stor stjärna!
  Zoya sköt också. Fick det och kvittrade:
  - Och jag är jättebra också!
  Och en granat som kastas med bara tår flyger. Och hur fascisterna får det. Vid de största tonsillerna.
  Och Augustine skjuter. Och det slår riktigt bra. Och hon besegrade Fritz, som med ett slag från en slägga.
  Och den barfota kastar också en granat mycket berömt.
  Augustine gnisslade:
  - Vakna inte berömt medan det är tyst!
  Och gav återigen en välriktad vändning.
  Svetlana slog igen. Dödade fascisterna. Och mumlade:
  - Jag är en supertjej!
  Och gnistra med ögonen och gnissla med en röst!
  Ja, det är sådana tjejer att man inte ska stoppa ett finger i munnen med dem - de kommer att bita!
  Natasha, skjutande, sa:
  - De började prata, allt om livslängd.
  Zoya, som kastade en granat med sin bara fot, tillade:
  - Vi bestämde oss för att vänta lite medan vi suger blod ...
  Augustinus kastade en granat och kvittrade:
  - Läckert för tredje!
  Svetlana lanserade dödens gåva med sina bara tår och skrek:
  - Åh, jag är cool!
  I juli ockuperade tyskarna nästan Voronezh och slutade. Det blev ett tillfälligt lugn.
  . KAPITEL #10
  Men Röda armén försöker gå till motattack.
  Oleg Rybachenko, som fortfarande ser ut som en pojke på omkring tolv, och en tjej som också ser ut i samma ålder som Margarita, springer före de ryska sovjetiska trupperna.
  De skjuter sig själva. Bakom axlarna ligger påsar med granater.
  Oleg sköt mot tyskarna. Klippte ett gäng.
  Han kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Jag är en terminator, på dina knän.
  Margarita kastade också en granat med sin bara fot och tillade:
  - Rysslands fiender ska jag sopa bort från jordens yta!
  Pojken och flickan rusar alla till sig själva och river sönder motståndare. De är gnistrande och de coolaste i världen.
  Oleg, den evige pojken, skjuter på tyskarna och sjunger:
  - Jag ska sopa iväg dig som maskrosor! Vi är terminatorer inte pojkar!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Margarita spikar också och säger:
  - Vi är coola mästare! Ryssland är bakom oss!
  Pojken och flickan går alla och går vidare. De har så mycket spänning och eld. Och tyskarna målar bokstavligen under sina hovar.
  Närmare bestämt bara, barnfötter.
  Oleg skjuter och dödar fienden med varje kula.
  Ja, pojken verkar inte vara så lätt att stoppa. Han är en äkta och verklig terminator.
  Margarita kastar igen en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Jag är jättebra! Jag kommer att bli en internationell mästare!
  Och skrattar för sig själv...
  Under tiden bråkar tjejerna. Det finns fler damavdelningar.
  Här kommer hela bataljonen. Barfota tjejer i baddräkter. En sådan snål baddräkt i bikinistil. Och nakna, runda klackar av skönheter blinkar. Underbara krigare.
  Och de skjuter också på tyskarna. Men krigarna går in i hand-till-hand-strid med tyskarna. Hur de tröskas.
  Och hur de sticker sig själva med bajonetter! Här är tjejerna!
  Bara bra.
  Tjejerna slår tyskarna med bara ben och flinar köttätande. Här är krigarna. Flickor av den starkaste inriktningen. Så här tröskar kejsarens soldater sig.
  Och de slog sig själva. Och de kommer...
  Det finns sådana superklassiga krigare. Och alla barfota och nästan nakna. Och de hoppar för sig själva. Och de slog sig själva med bara klackar. Här är tjejerna - alla tjejer tjejer.
  Victoria kämpar framåt. Hon ser fortfarande ut som en tjej och är väldigt smal. Han sticker sig i tyskarna och sjunger:
  - Gud bevare kungen! Och riv allt avskum!
  Ja, tjejerna här är på topp.
  Och skönheten Veronica är synlig. Även blondinen slåss.
  Och den magnifika Yulfi är en tjej som blev general efter att ha begravt sin man. Yulfi ser bra ut. Hon älskar män väldigt mycket och tar utan några fördomar kontakter med dem.
  I själva verket förlänger sex livet och är mycket fördelaktigt för kvinnor. Han föryngrar dem.
  Anna kämpar också, och det med sitt röda, frodiga hår.
  Och även den förtjusande Angelina - krigaren är bara super.
  Det vill säga hela det kungliga, eller snarare stalinistiska gardet. En komplett uppsättning skönheter. De är så vackra och sexiga.
  Och de krossar tyskarna. Krossa dem till pulver. Mal benen och riv köttet.
  Och tyskarna flyr från sitt angrepp. De lider nederlag efter nederlag - fast i lokal skala.
  Och så i allmänhet, medan de har initiativet.
  Tyskarna avancerar söderut längs Don.
  Gerda och Charlotte slåss i den senaste tvåmansstridsvagnen i form av en pyramid.
  Och de kämpar ganska bra. Den tyska maskinen är utrustad med en högtryckspistol. Kalibern är bara 75 mm, men detta är tillräckligt på grund av projektilens höga mynningshastighet. Och en enorm ammunitionsbelastning som följd. Tjejerna i tanken lade sig ner. Maskinen är mycket manövrerbar med en gasturbinmotor.
  Gerda sköt mot den sovjetiska stridsvagnen och sjöng:
  - Jag är en sån vild hon-varg, jag har aldrig varit utomlands!
  Och han skrattar, knackar med bara foten på joysticken.
  Den rödhåriga Charlotte är inte heller sämre.
  Också en supertjej.
  Han skjuter sig själv och trycker på joystick-knapparna med sina bara tår.
  Underbar krigare.
  Den rödhåriga, medan han sköt, frågade Gerda:
  - Vad tror du, kommer kristendomen äntligen att förbjudas?
  Den blonda terminatorn sa med eftertryck:
  - Jag tror att det kommer!
  Och blottade hennes ansikte!
  Warriors i allmänhet är bra på att skjuta. Här slog Gerda med bara tår. Och kvittrade:
  - Vi arier ska inte tro på att den judiska bibeln predikar pacifism.
  Charlotte höll med om detta:
  - Just det, det passade inte! Vi är bäst i världen!
  Den rödhåriga skickade återigen en dödlig projektil med sina bara tår. Krockade en sovjetisk bil.
  Slagsmålen är extremt brutala. Samtidigt är sovjetiska tjejer bäst.
  Här tvingades Natasha avbryta. Fascisterna är i farten igen. Mer exakt, svarta och araber. Nazisterna rekryterar soldater i Afrika och Asien och kastar dem i sovjetiska positioner. Alla försöker krossa siffrorna.
  Natashka kastar skickligt en granat med sin bara fot och säger:
  - Stalins storhet kommer att vara i århundraden!
  Zoya ger kö. Han kastar också barfoten mot motståndarna. Slår ut nazisterna och säger:
  - Rädsla är okänd för vackra krigare!
  Den rödhåriga Augustine skjuter också. Och väldigt träffande. Och samtidigt som jag säger:
  - Ja, i vårt Fosterland och hjärtat bor!
  Och han kastar också en granat med sin bara fot.
  Svetlana, skjutande, säger till skönheterna:
  - Vi kommer att fakturera de förbannade nazisterna!
  Och från den flyger en granat avfyrad med bara tår. I allmänhet är tjejerna här av högsta poshiba.
  Natasha, skjutande, kvittrade:
  -Låt detta krig bli det sista!
  Zoya lade entusiastiskt till:
  - Satan kommer inte att regera.
  I juli avancerade tyskarna längs Don och närmade sig redan kröken. Striderna var i full gång här. Och du kommer inte att använda slagkraften som den ska. Voronezh blev en sidopunkt för kriget. Egentligen, vad är du orolig för?
  Beskjutning började och började somna med sand och fragment. Stormtrupperna flög. Det var många av dem, och de var alla irriterande som flugor.
  Flickan uttryckte:
  - Reptiler kryper som irriterande flugor.
  Och hon kastade en granat med sin bara fot och slog ner ett tyskt jetattackflygplan med den.
  Efter det gjorde Zoya samma sak. Hon kastade också en granat med bara foten och slog ner fascisten.
  Tweetade:
  - Jag är en barfotadröm, och helt enkelt en stor skönhet!
  Och återigen gav krigaren en sväng.
  Rödhåriga Augustine kom också in utan problem. Hon rammade en bil med bara foten med en granat. Hon krossade den i bitar. Som utspridda över hela området och ruinerna av Voronezh.
  Och sedan ännu svårare...
  Och Svetlana kommer att ta det och kasta en granat med sina bara tår. Och han kommer att förgöra alla motståndare utan problem. Så det blir, som i en kista - stumt och utan onödig antimon.
  Tyskarna förlorade för mycket i striderna om Voronezh och tog återigen en paus.
  Lekte lite. Jag såg ett enda tyskt attackflygplan. Och hon tog den och kastade en granat på honom med sin bara fot. Det krossande föremålet flög i en hög båge. Han landade precis i den tyska bilen och delade den i bitar. Sedan sa den blonda terminatorn:
  - Jag är inte din marionett!
  Efter det vände krigarna enhälligt på magen. Blinkade bara klackar.
  Juli kommer, slåss och beskjutas. De överöste ryska truppers positioner med granater. Och de skjuter med kraftfulla vapen. Nazisterna avancerar i området kring Dons krök.
  Det finns krigare och hjältar där. The Fritz slåss också på diskotek. Speciellt vackra tjejer: Gertrud och Eva. De flyger ett diskplan och krossar ryssarna i himlen.
  Natasha sköt mot himlen. Hon sköt ner en tysk obemannad, radiostyrd apparat "Rama" -7. Och hon sa:
  - Folk kommer att bli glada.
  Zoya kastade en granat mot det tyska attackflygplanet med sin bara fot, som flög ut som en köttätande piraya och kvittrade:
  - Lycka för alltid!
  Även Augustinus lanserade en dödsgåva med sin bara fot och väste:
  - Den sovjetiska regeringen...
  Svetlana kastade också ett flammande föremål, slog ner fascisten och grymtade:
  - Kraften är stor!
  Men så gick tyskarna... Och tjejerna lugnade ner sig lite.
  Natasha sa med ett sorgset leende:
  - Tja, hur länge kan det här kriget pågå!
  Zoya anmärkte entusiastiskt:
  - Vi har blivit starkare med åren, men vi har inte åldrats alls!
  Den rödhåriga Augustinus fnissade och krossade den irriterande flugan med sina bara fingrar:
  - Självklart inte! Bli inte gammal! Jag är fortfarande lika het som alltid!
  Svetlana fnissade och anmärkte:
  - Ett krig i allmänhet föryngrar tjejer. Ledare kommer och går, men flickor förblir unga!
  Natasha svarade med ett brett leende:
  - Vi är föryngrade - Ryska gudar!
  Zoya höll med om detta:
  - Ja, våra gudar, slaviska gudar!
  Den eldiga Augustinus sjöng:
  - Vi bor på vår fars mark! Ladas barn är underbara barn! Och år på en bevingad häst, Ryssland i de avlägsna årtusenden!
  Svetlana fnissade och svarade:
  - Från himlen kommer klockan att slå - regnet kommer ösregna! Jag springer till min barndom - sommarregnet följer mig!
  Och Natasha tog upp med entusiasm:
  - Bakom mig!
  Och krigarna klappade med sina bara, mejslade fötter. De är verkligen kapabla till sådana mirakel. Inte en enda sida har vänts i mitt liv.
  Här växer en hel generation krigare upp. Kämpade redan i Röda arméns led, de som föddes nästan efter krigets början.
  Här till exempel Andreika. Barfota pojke i shorts. Tretton år totalt, men hur kämpar han? Ja, en olycklig pojke på något sätt, som inte kände världen.
  Natasha vinkade till Andreika. Hon strök pionjärens blonda hår. Titta så solbränd han är, som choklad. Flickan gav pojken godis. Han muttrade dystert:
  - Sött är dåligt...
  Men han åt maten ändå. Ja, typ en pojke. Natasha tog och räckte fram sin hand. Hon kittlade pionjärens härdade, dammiga fot. Som svar började han kittla Natashkas bara sula. Det är skönt att bli berörd av händerna på en pojke.
  Natasha sa:
  - Du växer Andrey! Om du lever ett par år till ska jag lära dig det.
  Pojken blev förvånad
  -Vad?
  Natasha fnissade.
  - Hur man älskar!
  Andrey fnyste föraktfullt:
  - Jag har redan sett den!
  Natasha skakade på huvudet.
  - Det du såg var djurparning. Och jag kommer att lära dig vackert och mycket trevligt!
  Den 1 augusti 1947 hittades flickorna i skyttegravarna. De slogs mot Fritz. Mycket tid har gått sedan början av det stora fosterländska kriget. Här är evenemanget.
  Natasha skjuter på nazisterna och kastar en granat med sin bara, mejslade fot och säger:
  - För det kommunistiska landets storhet!
  Sedan blottade hon tänderna.
  Flickorna slåss här, traditionellt sett nästan nakna. Klädda endast i röda, tajta trosor slåss de och smittar resten av fighterna med en frenesi.
  Och de skjuter. Och de skjuter väldigt bra. Som krypskyttar och krigare på högsta rymdnivå.
  Zoya skjuter också. Han mejar ner nazisterna och kvittrar:
  - Åh, mitt fosterland och fantastiska familj!
  Och han kastar en granat med sin bara fot. En underbar tjej överlag.
  Och hennes hår är bladguld.
  Zoya torterades en gång av nazisterna. Först tog de mig till en hydda och tog av mig mina shorts. De började känna, klättra med händerna till känsliga platser. Sedan slog de mig med gummislangar. De slog mig på bröstet och på sidorna och på låren. Nästa var det mest förödmjukande - våldtagen med en gummistång. Men känslan är så akut. Samtidigt, tillsammans med smärtan, fick Zoya en orgasm och avslutade. Nazisterna skrattade.
  Sedan våldtog de igen den handskrivna skönheten med en klubba, och sedan började de själva arbeta på henne ... Tjugofem unga, hungriga soldater gick över flickan. Låt inte längre en oskuld, men fortfarande en man. Detta är både njutning och smärta. Så intensiva förnimmelser. Särskilt om våldtäkt i den femte punkten.
  Men de blev åtminstone inte slagna. Det kan ses att nazisterna gillade att ha det på olika ställen. De hängde henne inte. Tills Zoe så småningom sprang iväg. Innan dess kördes hon förresten ut i kylan barfota och nästan naken. Men vid det här ögonblicket hade Zoya redan hunnit vänja sig vid kylan. Och hon sprang iväg i bara sina trosor. Och att hon är en krigare av den högsta röda konstflygningen.
  Aurora kämpar också heroiskt. Mejar ner nazisterna och sjunger:
  - Fosterland, fest, Komsomol! Det kommer att bli ett starkt nederlag för Hitler.
  Och även hur han kastar en granat med sin bara fot.
  Allt med tjejerna är coolt och fräckt.
  Och Svetlana kommer också att ta och slå. Och klippa ner Fritz. Och med bara tår ska han plantera en granat.
  Och vråla på samma gång:
  - För kommunismens kamp!
  Natasha skjuter också, slår ut nazisterna och väser:
  - I fäderneslandets namn, helgonet!
  Och en granat som kastas med bara tår sprider nazisterna. Och tjejerna blir allt gladare och sjunger allt för sig själva med vild glädje.
  Zoya skjuter också med Robin Hoods precision. För eld för sig själv och sjunger:
  - Jag älskar Ryssland! Mäktigt land! Varför förstördes inte Hitler? Jag förstår inte!
  Och även han, med sina bara tår, kommer att ta den och kasta en granat. Och kayuk till fascisterna.
  Aurora knullade Fritz. Hon kastade en citron med sin bara fot och gnisslade:
  - Men Pasaran! Hårt slag!
  Och Svetlana kommer att ge tur. Hur man sopar nazisterna. Så här blötlägger du dem alla och gnisslar:
  - Ära till den Allsmäktige Rod!
  Och han kommer också att kasta en granat med sin bara fot.
  Och Natasha kommer också att ge en sväng. Skär bort fascisterna. Och han kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Ja, vare ditt namn heligt!
  Och flin igen. Glittrande pärlemorfärgade tänder.
  Och så dukar Zoya under. Det kommer att täcka fascisterna ärligt talat. Och han kommer att gnisa och kasta en granat med sin bara fot:
  - Krigare, döda alla!
  Och igen, han kommer att sprängas med en dödlig skur!
  Och här är Aurora som en lupanet. Och dräpa. Och med bara tår kommer han att skicka en dödsgåva.
  Då kvittrar han:
  - Ära till de tappra ryska soldaterna! Axelmästare!
  Och Svetlana kommer också att slå nazisterna. Hur han mejer ner dem, som en skära, och studsar:
  Jag är en krigare som inte kommer att glömmas...
  Och igen med barfota, som om han sprang på Rysslands fiender. Och låt den flyga som en granat.
  Flickan kommer såklart ihåg mycket. Till exempel, hur under det fyrtioförsta året tvingade Fritz två barfotaflickor att gräva ett hål i kylan. Och tjejerna är ännu inte så härdade. Och naturligtvis blev deras ben först röda och sedan blåa av kylan. Och det gjorde ont.
  Och monsterfascisterna, för att värma upp, började slå med klubbor på hälarna. Flickorna förlorade medvetandet. Efter det hällde de ytterligare ett par baljor med isvatten på dem. Nästan trött.
  Lyckligtvis plockades de olyckliga tjejerna upp av en healer. Kom ut dem. Och även lemmarna behövde inte amputeras. Flickorna växte upp och blev partisaner. De hämnades på nazisterna.
  Pionjärpojken Alexander Grigorievich hade mindre tur. Hans nazister, efter att ha fångats, klädde av sig. Och hängde på ett galler i kylan. Och pionjärens bara fötter klämdes in i ett block, och en sten som vägde en centner satte sig ner. Pojken väsnade och sträckte ut sig i kylan. Och hans fascister värmde honom och förde en fackla till en stelnad kropp. Det här är nazisternas monster.
  Pojken hängde i tre dagar och tre nätter, och på den fjärde dagen dog han, oförmögen att bära tortyren.
  Inkräktarna betedde sig grymt...
  Komsomolmedlemmen Sveta var också avklädd. Du serverade en stor glasburk. Fylld med vatten och utsatt för frost. Och så att alla invånare kan se hur Komsomol-medlemmen fryser i det isiga, istäckta vattnet. Vilken fasa det är.
  Svetlana skjuter mot nazisterna och viskar:
  - Fascismen kommer inte att passera! Ära till Ryssland!
  Natasha skjuter också. Han kastar mycket exakt en granat med sin bara fot och ropar:
  - Låt oss inte ligga under Hitler!
  Zoya bekräftar i en högtidlig ton:
  - Vi kommer aldrig att lägga oss!
  Och öppnar eld.
  Och en barfota kastar en granat.
  Aurora skjuter. Att hantera nazisterna och skrika.
  - Ära till de ryska gudarna!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Och Svetlana skjuter väldigt exakt. Och skriker:
  - I livets namn på jorden!
  Och återigen kastar han en granat mycket exakt med sin bara fot.
  Och Fritz är andfådd.
  Flickorna slog tillbaka den nazistiska attacken och nästa dag kom: 2 augusti 1947. Skönheterna slog tillbaka attacken igen. Vi sköt lite och lekte sedan med männen.
  Natashka kom ihåg hur hon under det fyrtioandra året vandrade lite längs krigets vägar bakom fiendens linjer.
  Det var en barfota tjej i en enkel bomullsklänning. Promenaderna var lätta och trevliga. Sommar vävs en krans in i Natashas vita, lätt gyllene hår. Nakna sulor sticker småsten mycket behagligt. Flickans fötter är väldigt härdade och hon gör inte alls ont. Och även flaskfragment är inte rädda för liktornar.
  Natashka gick till sig själv som scout. Hon är en mycket vacker flicka, och detta kan användas för landets bästa.
  Att förföra någon, att vrida. Fyrtiosekunder är dock svårt för Ryssland. Efter inledande framgångar nära Moskva, Leningrad, i söder, började Röda armén förlora igen.
  Sovjetiska trupper besegrade nära Kharkov och slog i pannan. Och nazisterna åker redan till Voronezh. Detta lyfter förstås inte stämningen. Flickan, särskilt på morgonen, slet av broschyren.
  Tyskarna har just meddelat att den ointagliga fästningen Sevastopol intagits. Och lite tidigare rapporterade de om fallet i Afrika, också det oböjliga citadellet Tolbuk.
  Här kommer en flicka barfota, stampar med sina härdade sulor längs en stenig väg och tänker.
  Vad kan bli nästa? Kommer fascisterna att vinna? Deras makt är trots allt exceptionellt stor. Ja, stämningen är förstörd. Flickan kvittrade:
  - Stalin bor i mitt hjärta,
  Så att vi inte känner sorg ...
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  Flickan såg plötsligt en pojke. Ett ljushårigt vackert barn på cirka tio år. Smal, naturligtvis, men kvick, i shorts, och med en naken bålchoklad från solbränna.
  Pojken sprang fram till Natasha. Han visslade och skrek:
  - Fascister ljuger! Oroa dig inte, vi kommer fortfarande att vinna!
  Flickan svarade resolut:
  - Självklart ska vi vinna! Det kan inte vara annorlunda!
  Pojken nickade och sa:
  - Natasha, du vet, befälhavaren varnar dig för att inte åka till byn Novoselovo. Där lade Fritz upp ett bakhåll.
  Flickan nickade instämmande.
  - Tack för varningen. Men vem ska leverera lappen?
  Pojken föreslog:
  - Låt mig. De kollar alla vuxna, även kvinnor. Men ett barn kan slinka igenom.
  Natasha tog en lapp ur sina trosor och räckte den till pojken, men samtidigt frågade hon:
  - Vad händer om du blir gripen?
  Pojken såg rakt in i hans ögon och svarade:
  - Jag kommer, som Malchish-Kibalchish, att utstå tortyr, och dö med högt huvud.
  Natasha log. Och så sjönk hon. Jag kom ihåg hur två pionjärer omkring tolv år gamla fångades av nazisterna. De slet av pojkarnas kläder och band deras händer med ståltråd och körde dem nakna och barfota in i den bittra kylan. Sedan körde de dem genom snön och körde dem åter in i kojan. De körde tills deras eskort frös ihjäl. Pionjärerna var inte bekväma, men de höll ut. Pojkarna är ganska starka.
  Sedan, när de såg att frosten inte tog pionjärerna, började nazisterna bränna barnen med eld. Och de lyckades med detta. När bödeln lade ett glödhett strykjärn på pojkens bara bröst, utbrast pojken:
  Länge leve Stalin!
  Sedan applicerades breda remsor av metall, röda av värmen, på pojkens bara, härdade sulor. Bödelkvinnan andades med stor glädje in lukten av stekt kött genom näsborrarna. Pionjären ropade igen:
  - Flagg med röda flaggor över riksdagen!
  Och visade sin tunga. Sedan slet nazisterna ut pungen med glödheta tång. Pionjären dog av smärtchock.
  Ja, fascisterna etablerade en ny ordning.
  De agerade oförskämt och grymt. Och tortyren var konstant.
  Natasha kastar igen en granat med sin bara fot. Sprider Fritz och kvittrar:
  - Må det finnas himmel på jorden! Kommunismens paradis, där sovjeternas land blommar ut!
  Zoya avfyrar också en granat med sina bara tår och kvittrar:
  - Och äran kommer till jorden!
  Efter det ger tjejen en mycket välriktad sväng. Slår ut motståndare. Och blottar tänderna igen.
  Och sedan skjuter Augustinus. Slår ut nazisterna och gnisslar:
  - För moderlandet! För Stalin!
  Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot, skingrade nazisterna. Slog krigarna starkt.
  Svik inte fienden.
  Svetlana kastar också en granat med sin bara fot. Färgar nazisterna och gnisslar:
  - Ära till våra ryska flickor!
  Och hur krigarna skrattar. De är trots allt sådana skönheter att de faktiskt kan ställas upp i tävlingen: Mrs. Universe. Deras bröst är så fylliga och fasta på samma gång. Så de älskar att ha sex med män. Det retar dem verkligen upp.
  Speciellt när kropparna famlar och fortfarande nyper bröstvårtorna.
  Natasha kom ihåg hur hon en gång genomsöktes av polisen. Det är verkligen klass. När en man med en hårig tass kryper rakt in i din mage med fingrarna. Vad otroligt spännande och trevligt.
  Sedan dödade Natasha dem alla. Vad ska man annars göra med polisen? Men den som kände på henne våldtog hon också, bunden vid en bänk. Det är så häftigt att våldta män.
  Efter det brände Natasha en femuddig stjärna i pannan på den fascistiska medbrottslingen med ett glödhett strykjärn. Det är så man ska hantera nazisterna
  Flickorna blev distraherade och började förstöra nazisterna.
  De tröskar den pressande Fritz. Och slå av en sådan frenetisk och infernalisk attack.
  Natasha sjöng med och skar av nazisterna;
  - Tjejer i stort behov! Var är du ägaren var!
  Ja, i mer än två år har Röda armén inte haft en stridsvagn som är lika med nazisterna, och det har inte blivit bättre. Tvärtom, nazisterna pressar Röda armén.
  Zoya twittrade:
  - Må vårt fosterland vara på rymdvägar!
  Och med en bar fot kommer att lansera en citron. Sådan är vinthundstjejen.
  Augustinus sköt mot fienden, väste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vill ha Stalin!
  Och han ska kasta en granat med sin bara fot.
  Svetlana, skjuter, fortsätter:
  - Så att de inte kunde knäcka oss, res upp mästaren från jorden!
  Och igen flyger granaten som flickans barfota kastar.
  Natasha mejade ner ett par rader och skrev:
  - Och knäck Adolf!
  Flickorna har fortfarande inte gett upp möjligheten att besegra nazisterna. Den 3 augusti 1947 var striderna i full gång.
  Samtidigt försökte nazisterna från sina baser skära av de sovjetiska trupperna som inte hade tid att retirera bortom Don. I vad man bland annat till och med lyckades något.
  Gerda och hennes stridsvagnsbesättning står som alltid i spetsen för attacken.
  Flickor i trosor och barfota. De skjuter sig själva och slåss.
  Det finns två bilar för fyra krigare. Kompakt och mycket bekväm, pyramidformad.
  Gerda, med sina bara tår, trycker på joysticken och skjuter. Och det slår rätt bra. Riv av tornet på en sovjetisk stridsvagn.
  Sedan säger han:
  - Jag är en terminator med snöfärgat hår!
  Och han skrattar ursinnigt ... Rycker sig som en docka.
  Charlotte skjuter också. Mycket träffande slår och vrålar:
  - Och det stora riket, fick vi veta inte av drift!
  Och med en bar fot, hur man trycker.
  Den 4 augusti anlände, denna gång sommarens varmaste dag. Tyska stridsvagnar slåss på Dons krök. Strider rasar också i Sukhumi. Full av blod och förstörelse. Och galningarna kan inte vändas tillbaka.
  Charlotte och Gerda nakna i en tank. Bara tunna trosor blev kvar på dem.
  Och flickorna skjuter och bryter igenom de trettiofyra stridsvagnarna och försöker bryta igenom till dem, som rusar som galna hundar. Och väldigt jämna dessa hundar, låt oss säga så coola. Och alla är krossade och dissekeras.
  Du kan bara inte komma nära dem.
  Och krigarna är hårda.
  . KAPITEL #11
  augusti 1955. Vackra flickor slåss mot nazisterna. Tyskarna pressar på Voronezh. Nazisterna försöker pressa ryssarna.
  Natashka skjuter, skär av i leden. Och han kastar en granat med sin bara fot och skingra fienden:
  - Allt kommer att bli jättebra!
  Zoya ger också en bitande vändning mot nazisterna. Klippte Fritz. Och kastade citroner med bara fötter.
  Flickan skrek:
  - Det är hyper!
  Här tog hon också Augustinus, och piskade nazisterna. Och hon kastade också dödlig kraft med sin bara fot.
  Flickan kvittrade:
  Låt oss krossa Hitler!
  Sedan tog Svetlana och kastade en dödlig granat med sina bara tår. Flickorna tog och demolerade nazisterna, kvittrade:
  - Toppen!
  Natasha anmärkte aggressivt:
  Vi är superfighters!
  Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot. Det är väldigt vackert.
  Zoya gjorde ett bra jobb här. Sedan kastade en barfota, en mycket vacker flicka, den och besegrade nazisterna:
  - Vi kommer att vara väldigt coola!
  Då tog den eldiga flickan Augustina det och gjorde ett mycket vackert kast med sina bara tår, skingrade nazisterna åt alla håll:
  Vi är alla supertjejer!
  Sen är Svetlana en väldigt vacker tjej, och en sådan blondin, med bara fötter som blinkar med granater. Och flickan tog och rullade ut Fritz, en mycket vacker flicka.
  Flicka i trosor. Och hon kurrade:
  - Tjejer är olika! Och väldigt röd!
  Tjejerna är generellt sett väldigt coola och alltid barfota.
  Svetlana sprang till exempel barfota under hela kriget. Och under det fyrtioförsta året flyttade hon genom skogen. Det är inte första gången för henne. Hon arbetade barfota i en barnfamiljskoloni och i en lätt fängelseklänning fram till frosten. Senare sprang flickan till och med barfota i snön. Så Augustinus var i kolonin. Där kunde tjejerna jobba nästan nakna i den hårda sibiriska frosten.
  Och det skrämde dem inte. Och hur bra det är för tjejer att springa barfota genom snödrivorna i snön. Och att bara klackar blev bitna av frost. Inte så läskigt. De bara sulorna är täckta med liktornar, och flickorna skadades inte av isskorpan.
  De är så himla coola. Barfotatjejer sprang och jobbade med yxor.
  Tjejerna gjorde ett mycket bra jobb.
  Tjejerna var väldigt galna. Återigen kastar de granater med sina bara tår.
  Och krossad av nazisterna. Väldigt coola krigare måste jag säga.
  Flickor kastar sina bara fötter på fienden.
  Natasha skjuter mycket exakt på nazisterna.
  Och krossade mer Fritz.
  Flickan är väldigt söt... Och väldigt barfota och vackra Natasha, väldigt aggressiv.
  Men för en tjej är det nödvändigt att förstöra det som är intressant.
  Här började Oleg Rybachenko och Margaret Magnitnaya slåss.
  Pojken och flickan krossade tyskarna.
  Oleg Rybachenko såg ut som en pojke på elva. Och krossade nazisterna. Eller de som ser ut som fascister.
  Pojken kastade sin bara fot mot Fritz. Krossade och vann.
  Och gav en sväng.
  Och Margarita slog mycket hårt mot det lite kisade Fritz.
  Och krossade tyskarna. Och flickan kämpade väldigt vackert.
  Och hon kastade sin bara fot väldigt vackert. Och krossade fienden.
  Margarita dödade tyskarna mycket tungt.
  Nazisterna gick mycket snabbt framåt.
  Margarita, krossar motståndaren mycket.
  Flickans bara fötter bröt så mycket vackert nazisternas ryggrad.
  Flickor är så aggressiva.
  Och bataljonen går efter killarna. Flickor i trosor, och mycket vacker. Attackera tyskarna, och mycket nitiskt.
  Deras bara bröst med rubinnipplar skakar. Och tjejerna kämpar med extrem press. De krossar tyskarna. Och de nazistiska trupperna ger sig.
  Och nu börjar tyskarna backa.
  Veronica kastar en granat med sina bara tår. Hon krossade soldaterna och gnisslade:
  - Kärlek är livet!
  Victoria gav en välriktad vändning. Hon avbröt motståndarna. Och kastade en granat med sina bara fötter.
  Och så kvittrade hon:
  - Vårt fosterland är glorifierat!
  Här är Juliana en mycket vacker flicka, och generalens fru, när hon tar och avfyrar en granat och kurrar:
  - Genius Express!
  Och så den rödhåriga Anna. Flickan är så cool och extraordinär. Jag skrynklade ihop Fritz, blötlade dem. Och en granat flög upp med bara fötter. Och utspridda motståndare.
  Sedan kvittrade hon:
  - Tsar Josef Stalins heliga Ryssland!
  Och flickan blinkar med sina safirögon. Och bar sina huggtänder.
  Och så OS: en hjältetjej avfyrar en hel massa granater med sina bara fötter.
  Och spred sig åt alla håll i flodens blod med nazisterna.
  En bataljon barbenta flickor, i shorts, står trots allt i spetsen för attacken och slår ut tyskarna.
  Flickor skjuter mycket exakt, men de lider inte av förluster. När en tjej är naken och bara bär trosor är hon praktiskt taget osårbar. Och det är extremt svårt att få tag på.
  Så tyskarna slår inte flickor, varken med ett granat eller med en kula eller med ett fragment. Än sen då? Kamp är kamp!
  Veronica skjuter sig själv. Den träffar fienden och kastar en granat med bara foten och kvittrar:
  - Det kommer att bli ett väldigt häftigt spel!
  Och Victoria är en krigare-befälhavare. När hon skakar på sitt bara bröst och avger ett sken av blixtar med sina röda bröstvårtor. Och så kastar en barfota en granat.
  Bryter raden av motståndare.
  Flickan skriker högst i lungorna:
  - Jag är en supertjej!
  Och blottar tänderna.
  Och så Julian. Också en flicka av sällsynt skönhet. Hur man slår mot nazisterna. Närmare bestämt inte av nazisterna, utan av tyskarna, som dock är i krig med Ryssland eller Sovjetunionen.
  Och på tronen sitter tsaren och ordföranden, som blev det sovjetiska imperiets kejsare. Och det är fantastiskt att hålla med. Och tiden kommer när Sovjetunionen kommer att föröka sovjetrepublikernas många vapensköldar.
  Yuliana kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Låt det finnas Stalin i Sovjetryssland - ljus!
  Hon blinkade med sina safirögon.
  Och så kämpar Anna, den rödhåriga besten. Och han skjuter extremt bra också.
  Och blottande tänderna säger han:
  - Låt det finnas ett kungligt paradis på planeten!
  Och Olympias lanserade en citron med barfota. Utspridda motståndare och gnisslade:
  - Ära till tsaren och fäderneslandet!
  Hitlers stridsvagnar kunde fånga Dons krökning och vände mot sydväst och fortsatte att röra sig längs floden. Nazisternas framfart var relativt framgångsrikt.
  Själva frontkonfigurationen var till deras fördel och det var svårt att överföra förstärkningar till Röda armén under tyska bomber.
  Dessutom visade sig skivplanen från det tredje riket, som är helt osårbara, vara ett mycket effektivt vapen och rammade sovjetiska bilar med en laminär jet.
  Det var särskilt effektivt på grund av flygande tefats enorma hastighet. Som kunde komma ikapp nästan vilket sovjetiskt flygplan som helst.
  De vackra tjejerna Gertrude och Eva jagade efter sovjetiska bilar på en sådan diskett.
  Här, i synnerhet, attackerade två Yak-11-jaktplan, och bokstavligen tillplattade dem.
  Det här är tjejerna, de står inte vid sidan av.
  Gertrude tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och kvittrade:
  - Tyska gudar är de mäktigaste i världen!
  Eve kontrollerade också joysticken med hjälp av sina bara tår och vrålade när hon blottade tänderna:
  Vi kommer att blötlägga alla fiender i toaletten!
  Flickan är fortfarande en grej. Här tog jag till exempel en pionjär. Hon slet av pojkens kläder och fäste dem i aspen med ståltråd. Sedan började hon bränna pionjärens kropp med en glödhet poker på insats. Började med magen, flyttade sedan till bröstet. Struntade inte i pojkens runda klackar.
  När pokern svalnade värmde flickan upp den igen och Gertrud kastade upp kvistar.
  Sedan bytte de, och pionjären stektes av hennes partner. Den blonda terminatorn Gertrude brände också pojkens kinder. Kort sagt, inte en enda hel remsa av skinn fanns kvar hos pionjären.
  Sedan tog de och tände en stor eld, pepprade pojken, saltade den och började äta.
  Köttet är saftigt, magert.
  Eva, som slukade pojken, anmärkte:
  - Du kommer inte få extra kalorier på sådan mat.
  Gertrud slickade sina fingrar och höll med:
  Ja, det är kvalitetskött. Pojken är smal, spetsig, mager. Det här är gott att äta.
  Flickorna åt gärna upp sin pionjär. Ytterligare två tyskar närmade sig. Var med på festen. Bokstavlig kannibalism. Och så välsmakande, med smaksättning att äta en pojke.
  En av de tyska kvinnorna, Frida, anmärkte:
  - Vi kokade på något sätt en gravid kvinna. Och så åt de upp barnet i magen. Det är så läckert!
  Och tjejerna brast ut i skratt. Tortyr och kannibalism, det är coolt!
  De skar helt enkelt, utan fördomar, av något åt pojken och bet av varsin liten bit.
  Därefter drack krigarna även vin - blandat med flygsprit. De åt saftigt kött.
  Sedan dansade krigarna lite. Sedan kom några fler skönheter i samma trosor. De började äta pojken. De skar hans lilla hjärta i flera bitar. Och de åt också.
  Sedan tog de den och sprang barfota över kolen. De hoppade, de hoppade. Sedan rusade de till närmaste del. Där attackerade de män, parade sig med dem som djur. Och det var jättebra.
  Honorna är så aggressiva.
  Och nu jagar två tjejer sovjetiska plan. De ramlar Tu-4:an, vilket får bomberna i buken att explodera. Och alla slutar inte skratta. Underbara tjejer.
  Och hur de trycker bara fingrar på joystickens knappar. Så charmiga skönheter. De har ilskans kraft och passionens låga. Och nakna tjejer ger förtroende för seger.
  Dåliga tjejer skjuter verkligen ner sovjetiska plan.
  Gertrud frågade Eve med ett leende:
  - Tror du att Bibeln är Guds ord?
  Flickan svarade med ett skratt:
  - Inte!
  Gertrud frågade med uppenbar förvåning:
  - Och varför?
  Eva sa med eftertryck:
  - För att himlen är solid! Som en spegel!
  Och tjejerna skrattade. Det såg väldigt roligt ut.
  Gertrud påpekade logiskt:
  Men ändå finns det en Gud!
  Eva höll med:
  - Där är Adolf Hitler och hans profet!
  Och återigen brast krigarna ut i skratt. De är så roliga och inte ens dumma alls.
  Och de älskar att slåss. Och våldta män också. Detta är deras motto....
  Gertrude, som sköt ner det sovjetiska planet, gnisslade:
  - Mitt fosterland! Jag dödar alla för dig!
  Eva med ett flin av tänder bekräftade:
  - Jag med!
  Och gnistra med safirögon. Dessa krigare är coola. Och inte dumt alls.
  Eller kanske dålig ... Och väldigt grym. Här torterade de en kvinna på omkring trettio och hennes son på omkring tolv - inte ens en pionjär.
  De hängde båda på ett ställ. Och en eld tändes under bara fötter. Dessutom, så att du kan lindra värmen, men din släkting kommer att gå till elden.
  Antingen kommer pojkens klackar att steka, sedan tjejerna.
  Och kvinnan skadades både psykiskt och fysiskt. Även mammas bröst sattes i brand.
  Ja, de torterades hårt. Flickor älskar eld.
  Till exempel älskar pojkar att tortera. Även helt oskyldiga sådana.
  Sätt bara eld på dem...
  Eller doppad i syra... Ett annat sätt att tortyra. Piska pionjären med en glödhet tråd och smeta sedan in den med gödsel. Detta är både smärtsamt och förödmjukande.
  Pionjärer beströddes också med korbit och kalk. Tja, dessa djävul-terminator-tjejer.
  Eva körde på tre sovjetiska bilar och anmärkte:
  - Här torterar vi människor... Och det är häftigt!
  Gertrud, som blottade sina tänder, sa:
  - Det är särskilt trevligt att tortera en pojke!
  Eva höll med:
  - Mycket trevligt! Men det är också bra att tortera en tjej!
  Krigarna var så glada här.
  Gertrude slog ner fyra ryska plan och gnisslade:
  - Och det kommer att bli jättebra för oss!
  Och hon visade sin tunga.
  Tjejer i allmänhet är så vackra till utseendet och rasande inuti. En av tortyrerna som skönheterna använde var. Här hänger man till exempel en pionjär vid hans fötter i taket, och fäster en kedja i händerna. Och du blir elektrisk. Pionjären måste lyfta upp den med hjälp av en press. För att musklerna inte ska gå sönder.
  Och då finns det inte tillräckligt med styrka och återigen slår med ström.
  Flickor älskade också när pojkar snurrade på hjulet. De saktade ner rörelsen lite, så de blir slagna med ström. Väldigt imponerande.
  Eva frågade sig själv:
  -Finns djävulen?
  Gertrud svarade med ett flin:
  - I alla fall - hon-djävulen - det är vi!
  Och båda stal som de ville. Och ansiktena kommer att synas.
  Flickorna var tvungna att avvisa flygningarna med tyska attackflyg. Den blonda krigaren kastade en granat med sin bara fot. Och sköt ner en tysk XE-377. Sedan kvittrade hon:
  - Noggrannhet har jag - obeveklig!
  Zoya kastade också mycket exakt en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - I Rods namn! Och ära till Ryssland!
  Sedan sköt flickan.
  Och så spikade även den rödhåriga Augustinus. Hon är en extremt smart tjej. Och med sina bara tår lanserade hon en citron. Knölade ett tyskt attackflygplan.
  Den sprack i luften efter att ha blivit påkörd. Och brinnande skräp började falla till marken.
  Svetlana sköt också sin bazooka. Hon fällde ett snabbt jetattackflygplan från det tredje riket. Och kvittrade:
  - Till ära för det stora ryska landet!
  Efter det kastade flickans bara fötter återigen en mordgranat. Och mycket exakt.
  Natasha är inte heller en miss. Hon skakade på sina bara bröst, blinkade med sina röda bröstvårtor och gnisslade:
  - Landets storhet! Vi är änglar!
  Och skönheten visade hennes långa tunga. Och så rörande!
  Zoya flinade också aggressivt och väste:
  - Fienden kommer inte att passera! Ryssland kommer att riva...
  De bara fingrarna på mejslade ben kastar mycket exakt en dödlig och dödlig granat.
  Och så började den rasande brinnande Augustinus att kasta dödspresenter. En tjej med ett stort hjärta och långa ben.
  En granat som kastas av en bar häl flyger. Och från attackflygplanet bara brinnande spray.
  Och sedan Svetlana ... Precis som en barfota kommer hon att lansera och krossa Fritz.
  Från planet fanns bara fragment, brännande kvar.
  Gerda och Charlotte i en glödhet tank, helt nakna i sina shorts, slogs. Sovjetiska stridsvagnar gick till motattack.
  Gerda sköt mot den sovjetiska bilen och bröt rustningen. Hon tog den och sjöng:
  - Jag är djävulens dotter!
  Charlotte bröt igenom T-54:ans försvar och tillade:
  - Jag kan övervinna allt!
  Den tyska högtryckskanonen är ett mycket effektivt vapen. Den kan penetrera på mycket långa avstånd och överträffar de sovjetiska 100 mm på T-54. Dessutom penetrerar ryska fordon inte den senaste tyska AG-50 U, i någon vinkel. Endast supertunga IS kan orsaka problem för Fritz. Men faktum är att Isov är extremt liten, och den baserade maskinen är T-54. Och du kan inte argumentera emot det.
  Gerda trycker på joysticksknapparna med sina bara fingrar av graciösa ben. Slår en rysk bil på avstånd och gnisslar:
  - Jag är en kung den där Stålmannen!
  Och krigaren visar en lång, rosa tunga.
  Charlotte skjuter också. Och väldigt träffande. Och skjuter sig själv, med raseri från en stor panter.
  Och han trycker också på joystick-knappen med sina bara tår.
  Och visslar för sig själv:
  - Jag är en stor superklasskämpe!
  Vidare skjuter Gerda redan. Kallblodig blondin. Även om kvinnan själv är temperamentsfull. Till exempel korsfäste hon en Komsomol-medlem på en tall. Själv slog hon spik i händer och fötter. Hon satte eld på sitt bara bröst och bröt sedan tårna med en glödhet tång.
  Och nu vrålar Gerda:
  - Vi är vita vargar och vet inte nåd för någon!
  Och återigen, skönheten skjuter mycket exakt. Och slår fienden. Så underbar blondin. Snart gör hon inte det. Återigen slog den ryska bilen igenom på avstånd. Kan slå. Och tvåhundra millimeter rustning kommer inte att stoppa henne.
  Charlotte skjuter och gnisslar också:
  - Jag är den höga kungen! Jag kommer att krossa er alla!
  Och med bara tår trycker han på joystickknappen. Den rödhåriga hon-djävulen torterade pionjären igår. Hon slog pojken med nässlor. Sedan stänkte jag blåsorna med salt. Sedan tog hon fram tändaren. Röda lågor rovdjur slickade barnets häl. Här är en rödhårig! Vad äcklig hon är. Bara ett helvetes litet djur som plågar alla utan medlidande och svaghet!
  Men sovjetiska tjejer svarar nazisterna.
  Krigare leder sig själva eld. De är kallblodiga och beräknande.
  Natasha kastade en granat med sina bara tår. Legosoldater utspridda åt alla håll.
  Natasha väste:
  - Allt det omöjliga kan bli verklighet hos oss!
  Även Zoya, med sina bara tår, släppte in en citron. Förskingrade nazisterna och gnisslade:
  - Ja, mitt fosterland är det allra heligaste!
  Och flickan blinkade.
  Och så dukade den eldiga Augustinus under för nazisterna med sin barfota. Sprider dem åt olika och mycket avlägsna riktningar. Och kvittrar:
  - Jag är vetskapen om döden!
  Och Svetlana skickade en granat med sin bara häl. Nazisterna flyger åt alla håll. De går under utan något hopp om den minsta frälsning. Och hur graciösa tjejer är.
  Svetlana svängde och sjöng:
  - Här är min nya kamp! Jag går med dig!
  Här klättrar en kraftfull tysk stridsvagn genom ruinerna. I det här fallet AG-100. Ett sådant monster är inte så lätt att slå igenom. Men ryska tjejer är redo för en sådan kamp.
  Och mycket träffande slår de från en bazooka. Nazisten hade en koffert, så de tog den och skrynklade ihop den. Det är överlag underbart.
  Natasha morrade aggressivt:
  - Låt det vara himmel på jorden!
  Och igen flyger granaten som kastas av hennes barfota. Denna dödliga gåva av förintelse.
  Och då kommer Zoya att ta det och slå nazisterna. Hur hon slängde och krossade dem. Och en mycket krigisk sådan.
  Och med bara tår, hur man spikar granatäpplen. Och få nazisterna på lur.
  Och Augustine håller också på med nazisterna. Och hennes bara häl är som alltid i affärer.
  Hon spred nazisterna som kackerlackor i hörnen. Och hon kurrade:
  - Jag är rödhårig!
  Och så Svetlana också, när hon tar det, och slår mot nazisterna. Det smulas sönder till blodigt köttfärs och gnisslar av vild raseri:
  - Jag är en hänsynslös tjej!
  Vapenvilan är bruten. Striderna är i full gång igen, och Fritz kommer att storma Voronezh.
  Natasha ger sin tur. En granat som kastas med en barfota flyger. Skjuter ner nazisterna och skingra motståndare.
  Då vrålar han öronbedövande:
  - Jag är en blondin som kommer att förstöra alla!
  Zoya anmärkte också på ett mycket originellt sätt när hon mejade ner nazisterna:
  - Och honungsblondiner är coola.
  Och en granat flyger från en barfota, och krossar alla.
  Och så skjuter Augustine. Och mycket exakt. Skjuter ner nazisterna och kvittrar i lungorna:
  - Jag är en supertjej.
  Och de bara tårna på benen kastar också mycket träffande en granat.
  Så Svetlana lanserar sin outfit. Slitade nazisterna sönder med denna replik. Och kvittrade:
  - Jag är det heliga fosterlandets fana!
  Och återigen kastas en citron med barfota.
  Tjejerna kämpar hårt. De slåss som riktiga hjältar. De är fulla av oövervinnlighet.
  Natashka avfyrar sig själv och fyller legosoldatarmén med bly. Och han är inte rädd för stridsvagnar eller missiler.
  Även om ballistiska stridsspetsar flyger här. Ja, så rasande, och desperat, kapabel till vad som helst!
  Och en granat flyger från en barfota. Och tillsammans med det brygger förstörelse och förintelse.
  Zoya ger också en sväng. Klipper ut Fritz. Han blottar sina tänder, som är färgen på pärlor, och skrattar:
  - Jag har en dam som gör det super!
  Och hennes tänder flin är helt enkelt dödliga.
  Och Augustinus förgör också fienden. Och klipper utan problem. Och bara fingrar avfyrar en ny granat.
  Och flickan skrattar:
  - Jag äter upp er alla!
  Och så skjuter Svetlana desperat. Och det är extremt energiskt. Mejade ner motståndarna. Och en mycket välriktad granat, med en dödlig fyllning, avfyrades med barfota.
  Tjej ryter:
  - Fascisters drakdöd!
  Och återigen ett leende. De fyra tjejerna kommer uppenbarligen aldrig att ge upp.
  Och på andra ställen attackerar nazisterna redan.
  Framför allt lämnades Gerd och Charlotte för att stänga pannan - bara två mil.
  Och tjejerna skjuter sig själva... De är fantastiska och väldigt muskulösa. Deras kroppar är helt enkelt enastående smak och styrka.
  Men själarna är svarta... Som kol eller ännu värre.
  Här tog till exempel Gerda och kom på en ny tortyr. Fyra pojkar fästes med vajer i en stålspett och en generator kopplades in. Ju snabbare hjulet snurrar, desto svagare träffar strömmen. Och ju långsammare, desto starkare.
  Våldsamt beteende hos Gerda. Pojkarna, dränkta av svett, springer och trycker på hjulet.
  Och de tyska tjejerna från korgen kastar kol under sina bara fötter. Våldsamt beteende hos tjejer - säg inget. Väldigt grym också.
  Gerda älskar dock själv att springa på glödande kol.
  Här sköt hon mot en sovjetisk stridsvagn, slog ner tornet och sa och flinade köttätande till Charlotte:
  - Här är min namne från "Snödrottningens" stora sissy.
  Charlotte fnissade. Hon slog också den sovjetiska stridsvagnen och frågade:
  - Och varför?
  Den blonda terminatorn svarade:
  - Hon bad om en vagn och ett par skor, så att hon igen skulle åka och leta efter sin bror Kai runt om i världen. Vad är det för fel på att gå barfota?
  Charlotte dunkade de sovjetiska stridsvagnarna igen och svarade:
  - Det är rätt! Flickan var redan van vid att gå barfota och i den lätta europeiska frosten. Kunde ha överlevt övergången. Hon gick barfota i snön och nysade aldrig!
  Gerda skrattade och sa:
  - Ja, och hon gick barfota ganska länge, eftersom hon gick runt halva världen. Inte skor för en tjej är en stor lyx.
  Och blondinen skrattade. På vintern gjorde de sådana här experiment. De körde barfota och nästan nakna, en pojke och en flicka genom frosten. Först tio minuter och in i ett varmt hus. Sedan vilar tjugo minuter och fem i värmen. Och sedan en halvtimme och sedan en timme. Och så hela natten.
  Barnens fötter är svullna av kylan. Men killarna är ganska härdade, de vande sig vid skor bara i kallt väder.
  Och så drevs barfotapionjärerna över kolen. Trots att barnens klackar har blivit grova är de levande och brända som vanligt. Vad som sedan hände med fångarna kom Gerda inte ihåg. Hon gick för att slåss. De fyra hade i alla fall inte tagit på sig skorna sedan det fyrtioförsta året, då de började slåss i öknen, i Rommels armé. Det här är de coolaste tjejerna.
  Här attackerar nazisterna igen. Flickorna möter nazisterna med välriktade skott och slår ut motståndarna.
  Och de kastar granater med sina bara fötter.
  Däremot har krigarna kommit på något annat. Här tog man till exempel och kopplade in elen. Och de slog nazisterna med elektriska urladdningar. Och tjejerna själva fick hälarna stekta.
  Flickornas klackar är så runda, rosa, väldigt trevliga att titta på och ta på.
  Tyskarna och utländska divisioner var så rädda att de drog sig tillbaka ...
  Natasha slickade sina läppar och anmärkte:
  - Tack gode gud Svarog!
  Zoya höll med om detta:
  - Det här är verkligen en stor Gud! Men Jesus är också en stor Gud! Så framtiden är vår!
  Och tjejerna blinkade åt varandra.
  Augustine blottade sina tänder och föreslog:
  - Ska vi ha något att dricka? Till exempel ett gott vin som löddrar med jäst!
  Svetlana tog entusiastiskt upp:
  - Det är allt! Vin med kryddor! Det bränner fett så bra!
  Natasha skrattade.
  Vi har inte fett! Vi är generellt krigare med kroppar som gjutet stål!
  Zoya utbrast:
  - Då kommer säkert segern till oss!
  Augustinus höll med om detta till hundra procent:
  - Vi kommer definitivt att ha tur! Trots att kriget har pågått i femton år redan!
  Natasha himlade med ögonen och gnisslade:
  - Det är skräck!
  Och tjejerna korsade sig synkront.
  . KAPITEL #12
  Hitlers flyg försökte bomba de sovjetiska positionerna. Hon bokstavligen pressade dem och förstörde dem.
  En enda TA-500-bomb demolerade en hel sovjetisk fabrik. Och det var förödande slag.
  Vid rodret för ett sådant flygplan står: Helga, Margaret och Gala.
  Och dessa krigare trycker på joystick-knapparna med sina bara tår och skickar bombgåvor av döden till fienden. Och krossa den sovjetiska defensiva potentialen.
  Ett försök från ryska krigare att attackera slutar i misslyckande. Tyska trettiomillimeterskanoner skjuter lätt ner sovjetiska plan.
  Och här kan du inte argumentera mot Hitlers makt: nazisterna är bara terminatorer!
  Flickorna skrattar och minns hur de torterade pionjären på ställningen och slog honom med taggtråd. Och han vred sig och tjöt av vild smärta.
  Och alla slog honom, slog honom, och så grillades barnens runda klackar på bålet.
  Pojken av smärtchock då och då förlorade medvetandet. Han fördes in själv och igen av tråden.
  Tills de torterades till döds.
  Sådan är triaden av flickpiloter från det tredje riket: Helga, Margaret och Gala.
  De klättrade igen, som en padda på de vridna nazisterna. Röda arméns flickor mötte dem med kraftfulla slag.
  De svepte iväg nazisterna med träffsäkra och välriktade skott, och då även med kast med granater med bara fötter.
  Tjejerna kämpade hårt.
  Men kampen var väldigt hård. En av pionjärerna fick huvudet avblåst. Men Natashka kysste pojken på läpparna och gnisslade:
  - Du kommer att vara i Iria i hjärtat av Rod!
  Och återigen, hur han kastar en granat med sin bara fot. Tysk stridsvagn välter. Och hennes rullar snurrar rädda, med ett skallra och metall.
  Allt går väldigt bra.
  Flickor är enastående idrottare och krigare. Om de redan slåss, då kan ingenting jämföras med dem.
  Zoya kastar också en granat med sin bara fot och säger:
  - Vita Ryssland kommer inte att böja sig under nazisterna!
  Augustinus skjuter också och säger med frenetiskt raseri:
  - Jag är en krigare som aldrig böjer sig! Och även den lömska Satan kommer inte att luta det heliga Ryssland!
  Och den brinnande krigarens blottade tänder gnistrar som stora pärlor.
  Och Svetlana skjuter också. Den sveper bort nazisterna och blottar sina inte mindre stora och aggressiva tänder:
  - Jag ger inte efter för fascismen! Ära åt det kommunistiska Ryssland!
  Och alla fyra tjejerna utbrister i kör:
  - Ära till de ryska demiurggudarnas nya ordning!
  Och med bara fötter kommer de att kasta dödliga anklagelser! Och det är jättebra!
  Slutet av augusti 1947 ... Tyskarna kunde äntligen koppla ihop sina framryckande tentakler och skar av de delar av Röda armén som låg väster om Don.
  De sovjetiska trupperna kämpade mot nazisterna och var nu i fullständig omringning. Men de kämpade väldigt tappert.
  En hel bataljon flickor slog tillbaka Fritzernas attacker. Vackra och kurviga krigare föredrog att slåss i bara trosor.
  Och detta gav dem fantastiska egenskaper och vitalitet. Och vilka attraktiva krigare när de skakar sina bara bröst. Och bröstvårtorna är så röda och gnistrande.
  Flickorna slåss och stöter tillbaka anfallet från det svarta infanteriet. Det finns många afrikaner i den tyska armén. Kasta bort dem som kanonmat. Och det finns många indianer.
  Även om tyskarna inte lyckades fånga Indien, levereras några av representanterna för detta folk av britterna för slakt. För att hindra dem från att få självständighet.
  Och tyskarna går fortfarande framåt. Afrikaner och araber är övergivna... Slagsmål kokar som i olja under en eld av kolossala proportioner.
  Angelica är en eldig tjej, och bataljonens befälhavare kastar en granat med sin bara fot och ropar:
  - Inte ett steg tillbaka!
  Malvina, en tjej med gyllene hår, tar upp:
  - Dra dig inte tillbaka och ge inte upp!
  Och han kastar också en granat med sin bara fot.
  Sedan skakar flickan på sitt bara bröst.
  Skrikande och underbara Oksana, den blonda terminatorn. Och kastar en citron med bara tår:
  - Vi kommer inte att tillåta fienden till Stalingrad!
  Angelica skakar henne naken och säger med fulla bröst:
  - Självklart gör vi inte det!
  Och återigen flyger en granat som kastas av bara tår. Vilket sprider motståndarna.
  Och så sköt Akulina från en bazooka. Också en barfota tjej med blont hår.
  Och med sin bara häl skickar han en granat. Hur man sprider nazisterna åt alla håll.
  Flickan sa:
  - Låt det bli ljus och himmel!
  Oksana svängde och väste och mejade ner de svarta kämparna:
  - Ja, Ryssland är känt!
  Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot. Blondinen tänker jag på. Hon torterades en gång av nazisterna. De smorde flickans bara fotsulor med olja. Och en brasa ställdes upp på avstånd. Elden berörde nästan flickans sulor blanka av olja.
  Oksana blev mycket sårad, men hon bet ihop tänderna och höll ut. Tyskarna sköt på den i cirka tjugo minuter. De lämnade blåsor på sulorna. I en vecka gick de och tortyren fortsatte igen.
  Oksana stektes på en brazier varje fredag, och på måndagen slog de henne med gummislangar, och på onsdagen ledde de en elektrisk ström genom hennes kropp. De torterade mig tre gånger i veckan. Dessutom nästan utan att lämna spår på kroppen.
  Flickan höll ut så här i fyra månader, men sa inget till nazisterna. Sedan skickades hon till dödslägret. Men på vägen lyckades Oksana fly.
  Visst är hennes hat mot nazisterna stort. Vilken sorts tortyr användes mot henne.
  Oksana kastade en granat med sin bara fot. Hon skingrade araberna åt alla håll. Och jag kom ihåg.
  När bara sulor slickas av eld känns det som att du doppas i kokande vatten. Smärtan är skarp och långvarig. Oljan bränner inte huden, och värmen regleras av professionella bödlar. Och det gör ont, det gör väldigt ont.
  Oksana försöker i detta ögonblick föreställa sig något abstrakt.
  Som om hon är en prinsessa. Och hon blev tillfångatagen. Och leda till avrättning. Självklart ska man gå barfota i snön. Och klackar bakar.
  Men prinsessan går med högt huvud. Hon ger inte upp och vill inte ge upp. Fast hon har bara en trasig säckväv till höfterna. Och en välformad kropp är knappt täckt. Och hundratals män och pojkar tittar på henne och visar till och med sina tungor.
  Men barfotaprinsessan skäms inte. Han går för sig själv, går stolt med bröstet uppblåst och sjunger till och med;
  Målat utrymme svart dystert ljus,
  Och det verkar som om stjärnorna har blivit mörkare i sina banor!
  Jag vill ha kärlek, som svar hör jag - nej,
  Älskares hjärtan är krossade i småbitar!
  
  Jag ber dig, min prins, kom till mig,
  Jag grät oceaner av tårar i sorg!
  Bryt alla kedjor av fördomar,
  Jag vill att du ska berätta sanningen för folket!
  
  Kärlek är viktigare än plikt och kronor,
  Om det är nödvändigt för dig - jag ska förråda fäderneslandet!
  Och jag ska sätta min älskade på tronen,
  Trots allt är min prins mig kärare än livet!
  Och så klättrar hon upp för trätrappan till ställningen. Efter den kalla, brinnande snön upplever hennes bara fötter lycka av att röra vid eken.
  En enorm bödel, i en röd luvtröja, slipar en yxa. Stålbladet glimmar i den frostiga januarisolen. En tiggare, barfotaprinsessa, närmar sig sakta hugget.
  Bödeln tittar på henne och besvikelse läses i hans ögon. Han hoppades att katten skulle få prinsessans rika klänning och smycken.
  Men alla kläder, skor, smycken från den högmodiga personen slets av under razzian och lade dem i en gemensam hög.
  Prinsessan ville då bli våldtagen. Men kungen själv ville prova det. Och gör henne till din bihustru. Men hon bet inkräktaren så, och så smärtsamt flyttade sitt knä till ljumsken, att han förlorade förmågan att vara man under lång tid.
  För detta borde prinsessan ha avrättats. Hon hade nästan förlikat sig med döden i hopp om att finna lycka i ett annat liv.
  Men det var fortfarande tidigt.
  Härolden läste anklagelsen. Här, vad som inte tillskrevs prinsessan. Och häxkonst och trolldom och förförelse av pagepojkar och mord och uppvigling till krig. Först i slutet presenterades hon för ett försök på kungen.
  Och det är kallt så här att stå halvnaken i kyla och blåst. Och jag vill att allt ska ta slut snart.
  Men förgäves hoppades hon att hon helt enkelt skulle skäras av huvudet. I domen står det att i stället för att halshugga på ett mänskligt sätt kommer prinsessan att utsättas för offentlig tortyr. Och de kommer att tortera henne tills hon går ut.
  Två assisterande bödlar hoppade fram till prinsessan. De slet av hennes säckväv och lämnade henne helt naken. Efter det vred de hennes händer, drog upp henne på ställningen. De började stiga högre, och prinsessans bara fötter klämdes fast i blocket. Släpp skarpt ner, vrid lederna. Och så föll piskorna från alla håll på den höga personens muskulösa kropp.
  Flickan bet hårdare tänderna.
  Ja, Oksana har en utvecklad fantasi. Det kan hon föreställa sig.
  Och nu kastar han en granat med bara foten. Och han sprider nazisterna åt alla håll och sliter av dem armar och ben.
  Flickan har kolossal acceleration och räckvidd.
  Och trots allt är bataljonen av tjejer med bara ben och bara bröst på topp!
  De kommer aldrig att ge upp och kommer att slåss som örnar.
  August passerade under massiv beskjutning från det nazistiska artilleriet. Nazisterna försökte avsluta de sovjetiska enheterna som var avskurna bortom Don. Och till och med utveckla en offensiv på Tamanhalvön.
  Striderna rasade, och de röda krigarna drog sig inte tillbaka. Och om tyskarna avancerade, då till bekostnad av kolossala förluster. Striderna hittills utspelade sig dock mer under tyskarnas diktat. De gick framåt, men långsamt. Rostov-on-Don föll och nazisterna kröp mot Kaukasus. Även turkarna försökte avancera.
  Striderna var i full gång nära Jerevan. Även där kämpade en kvinnobataljon mot osmanerna.
  Flickorna, som exponerade sina muskulösa kroppar, i bara trosor, speglade Turkiets överlägsna krafter.
  Krigaren Xenia slåss. Nästan helt naken. Solbrända, bara knän träffade stenarna. Med sin bara fot kastar flickan en granat och dödar turkarna. Blotter tänderna.
  Ger en sväng, mejar ner ottomanerna och säger:
  - Jag är en krigare som är över din aggression!
  Den coola krigaren Vladlena skjuter också mycket exakt.
  Vacker flicka, skär ner turkarna. Och krigaren gjorde desperat motstånd och tog och lanserade en citron med sin bara fot.
  Hon krossade ottomanerna till rivna köttbitar.
  Då skrek tjejen:
  - Jag är en modig skönhet!
  Xenia kastar också en granat med sin bara fot. Och turkarna hamnar under öronen.
  Flickorna är generellt utmärkta krigare. De är så ljusa och rasande. Deras muskler glimmar av spänningar.
  Här är Alenka en tjej, nästan helt naken. Också bara tår kastar ett dödligt, skadligt element. Turkar är utspridda åt alla håll.
  Flickan flinar och skrattar öronbedövande och visar tungan:
  - Jag är en stjärna som heter Sun!
  Och skönheten blinkar med en väldigt smart look. Desperat skönhet och upphöjd tanke i den.
  Xenia sover inte heller. Kastar en granat med sin bara fot. Och som flaskor som slås ner av en cykel flyger de döda turkarna åt alla håll.
  Ksenia är redan kapten till rang.
  Hon minns hur Suvorov krossade ottomanerna. Inte en vanlig tjej. Ja, det var så att Turkiets överlägsna styrkor besegrades.
  Här flyger återigen en granat som kastas med barfota. Och turkarna dör igen.
  Det osmanska riket tog ändå, efter tvekan, parti för det tredje riket. Jo, många hundratusentals turkar har redan dött i detta krig. Hittills har ottomanerna bara kunnat erövra Batumi och omringa Jerevan. Men sedan kunde Röda armén avblockera Armeniens huvudstad.
  I strider slåss sovjetiska stridsvagnar till största delen med brittiska och amerikanska stridsvagnar som säljs till Turkiet på kredit. Tja, också tyskt föråldrat.
  Här finns även T-4:an.
  Här är Ksenia som träffande kastar en granat med sin bara fot och slår ut en sådan bil. Sedan mumlade hon:
  - I den sovjetiska teknikens namn!
  Vladlena gav också tur till turkarna. De kastade en granat med sin bara fot och dödade ottomanerna.
  Tjejerna är väldigt griniga.
  Här skjuter Varvara mot Pantern från en bazooka. Tjejen är också väldigt vacker och i bara trosor.
  Väldigt sexig och högljudd.
  När en sådan skönhet slår samman, räcker likbergen till på en gång. Här är flickan.
  Verkligen en terminator från terminators.
  Och så igen, med bara fingrar, hur han trycker och tjatar. Nazisterna har det hundra gånger svårare än tidigare. Och flickan fortsätter att skjuta och tröska turkarna.
  Osmanerna bestämde sig för att hämnas för alla krig som förlorats med Ryssland. Så de kommer att få stryk.
  Tjejer bränner sig och bränner sig.
  Barfota Barbara ryter:
  - Må den briljante Stalin leva.
  Även om slutet av augusti 1947 är på gården, och Stalin har tappat lyckan i mer än två år. Ja, utan Sovjets ledares tur gick allt motstånd fel. Och krigets eld flammar hårt.
  Här är flickan Marusya, mycket stor och frisk, med ljust blont hår. Hon tog den och skickade med sina bara fötter ett helt gäng granater. Skjut ner en amerikansk Sherman. Och kvittrade:
  - Ja, för kommunismens Ryssland!
  Och hennes kläder består bara av trosor. Cool tjej. Så fräsch.
  Och här är en annan tjej Anastasia. Den kastar också en dödlig granat, med ett sprängpaket påskruvat. Och turkarna får ett kraftigt slag i ansiktet.
  Anastasia kvittrar och skakar sina bara bröst:
  - Jag är en ljusets krigare!
  Ksenia avfyrar en granat med sin bara fot. Han slår turkarna och kvittrar i lungorna:
  - Vi kommer vinna! Och ge aldrig upp!
  Alenka bekräftar och kastar också en granat med sin bara fot:
  - Inte! Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och ger kön till turkarna.
  Vladlena mejer ner ottomanerna och säger:
  - Vi är på Suvorovs härliga väg!
  Och visar sin långa tunga!
  Leder elden och Akulina. Vacker blondin. Hur turken förstör sig själv. Man blir bara kär. Han klottrar för sig själv och klottrar.
  Och blinkar galet.
  Här är hennes barfota som kastar en granat igen. Och mördaren flyger över ottomanerna. Att inte ge dem en chans.
  Även Angelica, denna rödhåriga djävul backar inte. Och slår dessutom ytterst träffande ner turkarna. Och hennes bara fot fungerar väldigt konstruktivt. Och slår ut blod som damm från mattor.
  Och så går artilleri av stor kaliber in i striden. Och tröskar på turkarna.
  Men tjejerna i trosor är jättebra.
  Nicoletta kämpar också. Flickan är nästan naken. Barfota och väldigt snygg. Han kämpar också hårt. Och förstör turkarna.
  Här överlämnade hon "Churchill" som köptes av ottomanerna på kredit. Flickan skrattar:
  - Jag är en underbar skönhet! Fast alltid barfota!
  Och med sin bara häl kommer han att kasta en granat.
  Och efter det kommer flickan igen att kasta en dödlig granat, vild och djävulsk kraft. Och det slår väldigt hårt. Och så sköt flickan en granat från en sele.
  Hon slog ner fienden och skrek:
  - Ära åt den stora kommunismen...
  Och nu håller turkarna på att ta slut. Kan inte ta Jerevan och fyller upp inflygningarna med lik.
  I slutet av augusti månad 1947. Heta tjejer och dumma ... Tyskarna avbröt offensiven tillfälligt. Röda armén är inte heller sugen på att slåss. Under det sjätte året av det stora fosterländska kriget behöver vi pauser mellan fientligheterna för att hämta andan och bilda nya krafter.
  Hela tiden kommer inte ens tyskarna, med arbetskraft och allierade i Afrika, Europa och Mellanöstern, att ha tillräckligt för att avancera.
  Och Natasha tog den och kissade lite. Och hon gjorde det med bara tår förstås.
  Till exempel, om Gerda, det är fortfarande intressant ...
  Lilla Gerda gick för att leta efter sin namngivna bror Kai. Men hon visste inte var han var. Och vände sig inte mot norr, utan mot söder. Och så ångrade hon att hon tagit på sig helt nya röda skor. Efter ett par timmar gnuggade de hennes ben. Då tog Gerda av sig sina dyra skor, bröt av trollstaven och hängde skorna på en krok.
  Vädret var vår, varmt, du kan gå barfota med nöje. Hon är inte en särskilt rik tjej och på sommaren sprang hon ofta barfota. Det är sant att efter vintern blev hennes sulor mjukare och mjukare.
  Snart när hon gick längs vägen började flickan uppleva obehag från små stenar och sand. Och för att göra det mjukare vände jag mig mot gräset. Det var lättare där. Men efter några timmar surrade redan sulorna.
  Och viktigast av allt, jag ville äta. Och flickan har bara några små slantar i fickan.
  Men i den närmaste byn köpte Gerda sig ett bröd och skrev ner det med färskt vatten från brunnen och somnade direkt i en höstack.
  Dagen efter kliade det i hennes repade, bara sulor. Jag ville äta. Flickan gick för sig själv och kände hur hennes kropp värmdes upp efter en sval natt. Benen värkte lite.
  Gerda gick en stund längs vägen, men hennes sulor, som ännu inte hunnit stelna, började klia smärtsamt igen och sedan glöda. Flickan gick till gräset. Men här är det långsammare att gå och inte heller för behagligt för punkterade ben.
  Flickan med svårighet nådde bäcken. Jag sänkte ner de nedfällda benen där och kylde ner dem. Jag funderade på att ha skor på mig. Men det är synd att skjuta ner en sådan nyhet. Hon ville verkligen visa dem för Kai. Att beundra hans nya skor.
  Sedan började flickan gå igen. Jag var desperat efter att äta.
  På något sätt nådde Gerda byn och köpte mer bröd. Men kopparmynten höll på att ta slut.
  Och flickan tänkte. Var får man pengar för mat. Hon erbjöds att sälja dyra, marockanska skor, men Gerda nekade bestämt. Hon kommer att dyka upp i dem för Kai. Tills dess, kan du tjäna pengar?
  Gerda i nästa by erbjöd sig att hugga ved. De gav henne en yxa. Flickan hackade lite, men hon var så utmattad att hon omedelbart efter att ha ätit somnade.
  Då erbjöds Gerda att skaffa gäss. Men på grund av detta förlorade flickan en hel dag.
  Till slut bestämde hon sig för att bara tigga. Bönderna lade dock genast märke till hennes röda skor. Som, det är tydligt direkt att inte en tiggarflicka, eftersom hon bär på en sådan sak.
  Till slut bestämde sig Gerda för att sälja sina skor. Men för detta var hon tvungen att gå in i staden. Flickans ben stelnade snabbt och det var nästan smärtfritt att gå längs stigen.
  Okej, Gerda bestämde sig för att även utan skorna kunde hon vara önskvärd för Kai.
  Såldes till en köpman, fick några silvermynt. Jag köpte mig en canvasväska och gick som en tiggare längs Europas vägar. Vi måste hitta en bror. Och flickan, som fick höra att de i söder brukar sälja pojkar till slaveri, rusade dit.
  Det är sant att flickan var dåligt orienterad och vandrade runt i Tyskland under lång tid. Tills hösten kommer. Okej, flickans bara fötter var härdade, som hovarna på en häst, dock kliade förhårdningarna. Men för varje dag blev det kallare och kallare.
  Och att sova utomhus är obehagligt. På natten frös till och med Gerdas klänning och hon slet av den med möda. Behöver göra något. Det har redan börjat snöa. I en lätt klänning fryser flickan till benet, och hennes bara härdade ben bryter isskorpan.
  Gerda, för att inte somna och vakna en vacker natt, stannade i södra Tyskland över vintern i ett hus för att tjäna vid näven. För detta var hon tvungen att arbeta, städa huset, mjölka kon och mycket mer. Men flickan matades och fick en trasig kappa och träskor.
  När våren kom och snön började smälta. Flickan kastade av sig de hårda förlossningsblocken med nöje och åkte igen söderut. Hon fick inget betalt och Gerda fick äta allmosor. Dessutom sjöng tjejen fortfarande bra. Hennes klänning var helt sliten och hennes bara fötter var kåta och täckta med en skorpa. Flickan kom äntligen till Balkan. Passerade Ungern och gick in i Turkiet.
  Tiggaren zamorashka flyttade till Istanbul. Hon gömde sig för turkarna i skogarna och gömde sig för de kristna.
  Men redan på väg till själva huvudstaden fångades den blonda flickan. Och eftersom hon, enligt muslimernas mått, redan kunde giftas bort, tvättades Gerda, kläddes ut och såldes som oskuld på auktion. En tjej med vackert vitt, lockigt hår är en värdefull vara. Hon gick till den äldre emiren. Och det måste hända att denne emir strax efter köpet blev så allvarligt sjuk att han inte kunde fullgöra sin äktenskapliga plikt.
  Flickan bodde i ett harem. Tillfredsställande, som i en gyllene bur, men tråkigt. Sanningen lärde sig turkiska och arabiska.
  Upptäckte islam. Den nya religionen var på det hela taget enkel, nästan förståelig. Det är inte klart om hon kommer att få ett harem av män efter sin död? Och kommer hon att gilla det?
  Flickan blev gradvis en flicka, och fantastiskt vacker, och emiren dog efter en lång sjukdom.
  Och nu läggs Gerda åter ut till försäljning. De tar av sig nakna inför hundratals lustfyllda män och säljer dem till sultanens harem. Gerda får gradvis inflytande där, och blir fru till sultanen. Men det osmanska riket är redan på tillbakagång. Ett krig bryter ut med Ryssland som hotar att avsluta Turkiets kontroll över Krim och Svarta havet.
  Efter att nazisterna hade besegrats i östra Kuban, belägrade de sovjetiska trupperna Krasnodar. I söder utvecklades striderna ännu mer framgångsrikt. Flera städer i området togs i farten. Och stötte också tillbaka Sukhumi med ett kraftigt slag från Georgien.
  Tyskarna rullade in. De ryska stridsvagnarna T-54 och IS-7 visade sig vara effektiva i offensiven. Tyskland besegrades också nära Paris. Och det avvisades.
  Hitler blev förtvivlad. Ryska trupper rörde sig i riktning mot Svarta havet och närmade sig redan Krasnodar. Och krossade fienden. De rumänska enheterna kapitulerade i regementen, och mycket ofta till trumman.
  Det blev tydligt att fronten inte kunde hållas så lätt. Och sedan började Italien ge upp en ny front som Röda armén öppnade mot tyskarna. Och började avancera i söder.
  Kort sagt, det visade sig vara dödligt och dödligt för Fritz.
  Bataljonen av flickor var på frammarsch mot Svarta havet.
  Krigare kastade granater med sina bara fötter. Och de mejade ner tyskarna med maskingevär.
  Här, i detta område av kartan, genomfördes kriget mycket mer framgångsrikt än i verklig historia. Bygaffeln har redan tagits. Tyskarna springer. Den ryska röda armén har en stor överlägsenhet i detta område inom infanteri och kavalleri. Tyskarna har i allmänhet inget emot lätta ryska stridsvagnar.
  Och de sovjetiska generalerna, säkra på segern och folkets stämning, låt oss säga det - major.
  Veronica kastar en granat med sin bara fot. Sprider tyskarna och gnisslar:
  - Låt Ryssland vara framför allt!
  Victoria skjuter också. Han kastar en granat med bara foten och gnisslar högst upp i lungorna:
  - Låt framtidens värld vara vår!
  Vidare skjuter den redan vackra flickan Juliana sig själv utan någon ceremoni.
  Och han kastar också en granat med sin bara fot. Och Fritz var väldigt utspridda.
  Flickan kvittrade:
  - Jag är en rabiat tiger!
  Och så Anna också, som om hon skjuter. Och med sin bara fot kommer han att avfyra en granat väldigt snett och krossa Kaiser-enheterna som ett glas.
  Och säger:
  - Segerns psykologi! Ödets demokrati!
  Och sedan kommer Matryona att lansera en hel låda med sprängämnen. Och hur det kommer att spränga kejsarens soldater. Och vråla:
  - För Ryssland i rymdhöjder!
  Ytterligare två vackra tjejer rider på en lätt tank "Marten" -2. Bra bil med två maskingevär. Pansaren är inte för tjock, men den rymmer maskingevär. Formen är strömlinjeformad. Flickorna Olga och Zhenya ligger där inne, lutar sig tillbaka och klottrar för sig själva om tyskarna.
  Ingen dålig bil - en hastighet på hundra och tjugo kilometer i timmen. Utmärkt permeabilitet. Och larv.
  Flickor fyller tyska soldater med bly och sjunger;
  Du, pappa, är ljus i en månad,
  Att du inte lyser likadant
  Inte samma, inte samma
  Allt du gömmer dig bakom molnen
  Du är täckt av ett hotfullt moln!
  Som vi hade i det heliga Ryssland.
  I det heliga Ryssland, i stenen Moskva.
  Kreml var i en härlig stad,
  Nära Ivan, nära den store,
  I katedralen var i Archangelsk,
  Som den högra kören hade:
  En ung bågskytt står på klockan,
  Stå på klockan och ber till Gud,
  Han gråter när floden rinner
  Gråter - strömmar av tårar rinner,
  Han slår berdyshen med ett skaft,
  Berdysh med ett skaft på den fuktiga marken:
  "Du är en goy, moder jord är fuktig,
  Du sprider dig åt alla håll
  Du öppnar upp, kistbräda,
  Vänd dig om, gulddamast!
  Du reser dig, reser dig, ortodox tsar,
  Ortodoxe tsar Alexei Mikhailovich!
  Titta på din familj
  Till det heliga Ryssland, till Moder Moskva,
  Moskva-mamma, en föräldralös!"
  Flickorna sjunger för sig själva och krossar tyskarna. De går över lik och lämnar ett blodigt spår med larver. Här är tjejerna. Även inne i tanken är de nästan nakna, i samma shorts och barfota. Men väldigt snygga tjejer.
  Och tyskarna lider enorma förluster av sin eld. Maskingevär är tunga och skjuter snabbt. Och tjejerna är väldigt smarta. Tsararmén var välutrustad.
  Det finns också judiska vetenskapsmän som arbetar för Ryssland. Här är den kraftfullaste Ilya Muromets-7 bombplanen i världen vid den tiden som flyger för att bomba tyskarna. Världens första flygplan med tolv motorer. Arton maskingevär och tjugotvå ton bomber. Här är bilen.
  Än så länge bara i ett enda exemplar.
  Och även i besättningen på flickan. Och nästan naken, i en baddräkt. Det är väldigt vackert och sexigt.
  . KAPITEL #13
  Krigarebesättningsbefälhavare för bombplanet Ilya Muromets-7, Valentina. Mycket vacker och kurvig blondin. Det är nödvändigt att bilen saktar ner och täcker den tyska bunkern med ett noggrant bombkast.
  Hitlers soldater är starka och disciplinerade. De skjuter på det sovjetiska och ryska monstret. Men krigarna slår till som svar. Åtta maskingevär sveper bokstavligen bort det tyska infanteriet. Den tyska arméns slitna soldater faller.
  Den guldhåriga Lada leder elden och flinar köttätande. Flickan tog till och med av sig behån för att bättre koncentrera sig. Och skakar på hennes bara bröst. Bara en stor skönhet. Så mycket grace och precision i det. Lada själv är tunn, men senig, och midjan är tunn, som en geting.
  Galina skjuter också med maskingevär mot tyskarna. Också en tjej, både vacker och kurvig. Med bara fötter trycker han på avtryckarna. Och ansiktet är så vackert. Inte en krigare, utan bara en supertjej.
  Galina säger och flinar:
  - Till ära för tsar Josef Vissarionovichs far!
  Aggressiv och vacker, med bladguldshår, bekräftar Lada:
  - Låt oss sopa Judas med en visp!
  Valentina trycker bara foten på pedalen. En tonbomb faller på en tysk bunker. Detta är dödlig kraft. "Ilya Muromets", accelererar så att fragmenten inte rör vid den. Bunkern exploderar och lyfter upp en rökpelare.
  Flickorna utbrister unisont:
  - Träffa! De gav Fritz!
  Och spank av förtjusning med bara fötter. Ja, det här är tjejer som kan besegra tyskarna. De kämpar och drömmer om en värld där människor aldrig kommer att döda människor. Till exempel om Josef Stalins sovjetiska imperium erövrar hela världen. Men Ryssland, eller snarare Sovjetunionen, är en unik enhet som kan bli ett evigt imperium! Eftersom Josef Stalins dynasti kan regera i århundraden. Och efter störtandet av kejsar Nicholas II, slutligen, fick Ryssland stabilitet och alla accepterade slutligen dynastins legitimitet.
  Och nu bryter tsaren och ordföranden för GKO, Joseph Stalin, som besegrade oppositionen, ryggen på tyskarna.
  Ett av tsar Stalins starka drag är att locka kvinnor till armén. Och den ryska kvinnan är den mest fruktansvärda krigaren i världen! Är det inte!?
  Här, till exempel på Sokol-jaktplanet, rusar piloten Alice. Så vacker tjej, blond med en touch av rött i håret. Smal tjej, nästan naken.
  Barfota trycker på pedalen och manövrar. Och så skjuter han sig själv. Skjuter ner en tysk bil med ett maskingevär av stor kaliber. Får henne att brinna och säger:
  - Jag är född för kunglig tjänst! Flickan är ganska cool, och med blått blod, husarer!
  Och accelererar hastigheten på "Falcon". Kanske ryska, sovjetiska flygplan, även om de inte är jetflygplan, på något sätt är de bästa i världen.
  Och redan längst fram dök en tyngre och mer avancerad stridsvagn skapad av barnbarnet till den store Mendeleev. Maskin med två snabbskjutande kanoner och tio maskingevär. Och tjejer klarar också av en sådan koloss.
  Och en rysk stridsvagn kommer och förstör tyskarna. Dessutom med en kraftfull dieselmotor, och ganska framkomlig och smidig.
  Tjejerna i tanken sjunger;
  Vårt Guds älskade Ryssland,
  Generöst välmående land...
  Tja, monarker är vackrare, vackrare -
  Fader Tsar Stalin-paradiset!
  Och stridsvagnsspåren krossar de tyska soldaterna. Bokstavligen kryper redan tarmarna ut och strömmar av blod flödar från larverna.
  Tankbefälhavaren, Tatyana Krupskaya, säger:
  - Ja, vi ska vinna för Ryssland!
  Flickan är för övrigt av en furstlig familj, men slåss ensam i trosor. Men så söt. Hon har stor inre styrka.
  Med barfota trycker flickan på pedalen och säger, blottar tänderna och skrattar.
  - Du är den störste tsar Josef Stalin!
  Och krigarna är säkra på att de kommer att nå Berlin på en sådan stridsvagn. Och förtroendet för alla krigare och krigare växer sig starkare.
  Natasha, gripen av entusiasm, började komponera och sjunga. Resten av tjejerna jublade;
  För det heliga Ryssland att bekämpa vår lott,
  Vi är tjejer med jättehjärtan...
  Fascisten i sovjetlandet ville ha
  Men med Rod är vi alltid enade kämpar!
  
  Må vårt Ryssland vara i evig härlighet,
  Horderna av Djingis Khan kommer inte att erövra oss...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  Vi kommer att krossa alla otrogna!
  
  Vi böjer de våldsamma fascisterna i hornet,
  Tro mig, ingen kommer att övervinna Ryssland ...
  När allt kommer omkring är Jesus den Högste Gud med oss,
  Och bär inte Fritz nonsens!
  
  Alla vet att fäderneslandet är givet till oss,
  För rasande segrar utan att känna till mörkret...
  Den fruktansvärda Satan blottade sina tänder,
  Skjorta indränkt i blod!
  
  För en Komsomol-medlem finns det inget ord feg,
  För flickor är hinder inte betydande ...
  Vit Gud kommer att hjälpa oss Jesus,
  Odödlighet kommer att vara den högsta belöningen!
  
  Vi kämpade väldigt tappert nära Moskva,
  Även om tyskarna använder en otrolig kraft ...
  Kämpade halvnaken barfota
  Och jag tror att segern säkerligen kommer att vänta!
  
  Storheten hos ryska krigare lever,
  Och han kommer aldrig att ge efter för nazisterna ...
  Vi kommer att släppa in Fritz rasande till konsumtion,
  Vad steg inte mycket smutsiga drägg!
  
  Ja, Hitler, du är listig och listig,
  Kan till och med ta över halva världen...
  Men Stalin är också en tapper örn,
  Gör inte dig själv till en idol!
  Inga Komsomol-medlemmar, vet att inte dra sig tillbaka,
  De är inte ens rädda för frost ...
  Och Fritz kommer snart att förvandlas till lek,
  Ryssarna har trots allt alltid kunnat slåss!
  
  Ryssland är kärlekens moderland,
  Och kommer att göra en gåva av kommunismen...
  Inget behov av att bygga ett betyg på blod
  Med ett flin av skamlös revanschism!
  
  Ja, Führern vill ta oss i strupen,
  Och luta Ryssland över hela ställningen...
  Men vi kämpar ursinnigt för fem
  Trots allt är Stalin med oss med kappa och hatt!
  
  Han är en stor krigare, det vet alla
  Och Komsomol-medlemmar kommer alltid att vara barfota...
  Och vi kommer att flytta Hitler i skägget,
  Våra flätor brinner av stark värme!
  
  Krigare är vårt öde,
  Vi kommer att krossa den enorma Pantern...
  Även om Adolf skapade ont kaos,
  Vi kommer att indikera normen och måttet för honom!
  
  Det finns ingen Stalin mer intelligent och starkare,
  Han är ledaren för den store jättens land...
  Och du slog Fritz starkare, flicka
  När allt kommer omkring är vi alltid förenade i strider!
  
  För prestationer bygger vi en hel serie,
  Siktar på stjärnorna som en snabbvingad fågel...
  Och det kommer att bli ett högljutt resultat,
  Sådana tjejer, stolta örnar!
  Augusti 1947 närmade sig sitt slut. Nätterna blev längre och dagarna kortare. Flickor stöter då och då tillbaka nazisternas attacker. Det stora fosterländska kriget har pågått i så många år. Det är bara ett fruktansvärt och svårt test. Som inte går att jämföra med någonting. Han arbetar mycket hårt i femton eller sexton timmar om dagen och äter på ransoneringskort, är hungrig på gränsen till utmattning.
  Naturligtvis, i den aktiva armén är det mycket bättre än i den bakre. Och tjejerna kan kissa lite medan det är en kort paus.
  Natasha med sin bara fot utdragen, komponerad av sig själv:
  Ryska trupper nådde Oder. Nicholas II:s tsararmé har redan vunnit många segrar. Många städer i Österrike-Ungern togs, strider utkämpades i Budapest. Var annars gjorde ungrarna motstånd. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava och ett antal andra bosättningar.
  Tyskarna led stora förluster och drog sig tillbaka. Österrikarna gav upp hela regementen och till och med divisioner. Och med flaggorna hissade under orkestrarna. Kriget fortsatte, som i en saga - behagligt med lite blodsutgjutelse och i främmande områden.
  Fast vanligtvis var Ryssland sällan så lyckligt lottad under erövringarna. Och nästan alla krig och segrar gavs till ryssarna med stor blodsutgjutelse.
  Kanske kallades Oleg profetisk för att han kunde tvinga Bysans att kapitulera utan blod?!
  I alla fall gjorde Nicholas II anspråk på rollen som den störste.
  Tjejerna gick ut till Oder. Hösten har redan kommit. Gyllene mattor av löv.
  Krigare trampade på mattorna. Och störtade i vattnet.
  Veronica, plaskande i floden, frågade Victoria:
  - Tror du att tsaren kommer att ge land till bönderna efter kriget?
  Den befallande flickan skakade på huvudet.
  Varför behöver bönder mark?
  Veronica fnissade och anmärkte:
  Ja, de kan inte hantera det på egen hand. Men det finns starka företagsledare som skulle kunna dra.
  Victoria svarade hårt:
  - Här ska de sälja marken på kredit. Kanske blir det bättre så.
  Juliana vände sig om i vattnet och sa:
  - Troligtvis är det bättre för markägarna att ha marken. De kan driva stora gårdar och använda traktorer. Privat, storskalig produktion är det mest effektiva!
  Veronica höll motvilligt med:
  - Kanske. Men detta skapar mervärde!
  Juliana fnissade och sa:
  - Men effektiviteten är stor!
  Victoria, som hade rang av överste, sa med ett leende:
  - Det stimulerar utvecklingen. Och vad är poängen med att ge land till en bonde, och till och med en drinkare. Det är markägaren som matar halva världen med ryskt bröd! Vårt land är väldigt rikt!
  Veronica höll med om detta:
  - Ja, Ryssland är rikt och livet blir bättre! Min bror jobbar till exempel på Putilovfabriken som arbetsledare. Och han har en lön på trehundra rubel, bonusar oräknat.
  Victoria rullade över och slog i beundran sin bara fot i vattnet och tog en tugga:
  - Så står det! Ryssland reser sig! Och snart blir den ännu starkare!
  Flickorna simmade i Oder och hade ett vardagligt samtal. Anna frågade tjejerna:
  Vad tror du väntar oss efter döden?
  Juliana log och svarade:
  - Ateister säger - icke-existens. Och religionen lär - själen kommer att gå till Gud, och han kommer att bestämma var han ska gå till himlen eller helvetet.
  Veronica frågade Juliana:
  - Tror du att det finns en Gud?
  Flickan slog i vattnet med sin bara fot, höjde en våg och svarade:
  - Ärligt talat, jag vet inte. Det finns argument både för och emot Gud. - Flickan plaskade igen och märkte det. - Det finns naturligtvis inget svar på den här frågan, men man kan ta med en mängd olika argument.
  Victoria höll med om detta:
  - Säkert väldigt olika. Och vad finns det att prata om. Jag tror personligen att eftersom vi vinner så finns Gud såklart! Men det fanns tillfällen då vi befann oss under mongol-tatarerna. Och då är frågan - var var den Högste Guden?
  Juliana sa med ett oskyldigt leende:
  - Men det finns något mycket värre än det mongol-tatariska oket!
  Victoria blev förvånad
  - Vad är värre än det mongol-tatariska oket?
  Juliana sa faktiskt:
  - Gammal ålder! Vad kan vara värre än ålderdom!?
  Victoria höll med:
  - Ja, det kommer att bli riktigt illa!
  Flickorna var tysta. Det var lite pinsamt för dem att prata om det. Flickorna tog den och hoppade upp ur det kalla vattnet. De sprang till sig själva, blinkande runda, bara klackar.
  Marusya sprang med dem och frågade med ett flin:
  - Men jag undrar, varför behöver vi ålderdom? Det måste sägas omänskligt!
  Victoria höll lätt med om detta:
  - Riktigt inhumant! Det är bäst att vara evigt ung och frisk!
  Flickorna var groovy och roliga, snurrade i kullerbyttor.
  Veronica med ett leende och leende föreslog:
  - Ja, vår armé är starka tjejer! Och vi kommer att vara i bra form!
  Och flickan blinkade åt sina vänner. De brast alla ut i skratt av leenden, harpies.
  Juliana föreslog:
  - Låt oss hitta levande vatten och bli verkligt odödliga! Det kommer att bli väldigt coolt!
  Flickorna flinade och blinkade åt varandra.
  Victoria föreslog sedan, blottade sina tänder och märkte:
  - Ja, det vore skönt att hitta ett sätt att inte bli gammal. Vad gott och vackert det skulle bli!
  Flickan föreställde sig en värld med några skönheter och unga män. Kanske ännu bättre utan skägg, så att ansiktena blir vackrare och sötare.
  Veronica svarade med en suck:
  - Ja, det här är det underbaraste som kan finnas i världen! Vi vill ha evig ungdom och ljus.
  Och flickan skrattade och blottade sina pärlande tänder.
  Victoria hoppade upp och föreslog:
  Låt oss verkligen göra slut på ålderdomen! Detta är generellt oacceptabelt! Människokroppar ska inte åldras!
  Veronica, flinande och hoppande, sjöng:
  - Herr överste, än att bli gammal! Det är inte bättre att dö för Ryssland! För tapperhetens och hederns skull - jag skojar inte! Han svarade - att jag är röd? Jag vill inte!
  Flickorna skrattade ännu högre. Det är väldigt väldigt vackert.
  Juliana föreslog med ett skratt:
  - Och låt oss föryngra alla gummor! Så att allt gnistrar som solen!
  Victoria höll med och hoppade högre upp:
  - För fosterlandet och Nicholas den store!
  Anna, denna rödhåriga krigare, sa:
  - Men ändå, nunnorna, trots bönerna, blir inte yngre. Även om de har en helig ande. Så du börjar tänka, var är Guds rättvisa?
  Victoria tog ett djupt andetag och svarade:
  - Ett stön står över hela jorden ... Var är du ägaren, var?
  Veronica sjöng med raseri:
  Det finns många fantastiska människor
  Vars gärningar lever i århundraden....
  Det finns många klarsynta fåglar,
  Vad kallas odödliga!
  
  Och hjältarna i epos,
  De besegrade horden på en gång ...
  Ryssland kommer att föda stormakt,
  Basurman i strid kommer att riva!
  
  Men en dubbelhövdad örn,
  Tsar härskar ärorika Nikolai...
  Han strålar under himlen,
  Du ber för honom, gör det!
  
  Kejsare över hela Ryssland
  Vad lyfte upp den typen av land ...
  Det verkliga uppdraget
  För framsteg och antiken!
  
  Besegrade japanerna i strider
  Tyskarna besegrades på en gång ...
  Flickornas röst är klangfull,
  Nikolaj vår Herre!
  
  Och vår kung kommer inte att ge efter i strid,
  I konstruktionen av en stor jätte...
  Han slår motståndarna hårt,
  Och det visade sig vara en rasande uppställning!
  En vacker sång plockades upp av flickorna unisont. De är så underbara och fylliga sångare. De har en så vacker sång.
  Ja, fantastiska tjejer.
  Så skrev den strålande Natasha, den mest magnifika av flickorna.
  Här tvingas hon stanna och skjuta mot det nazistiska flygplanet. Kastar en granat med barfota. Skjuter ner en stormtrooper och utbrister:
  - Seger!
  Zoya skjuter och skjuter också extremt exakt. Skjuter ner ett fascistiskt plan och vrålar:
  - För kommunismen, sovjeternas land!
  Och hennes nakna, runda häl kastar upp ett explosivt paket.
  Leder elden och Augustine. Hon är vacker, mycket muskulös och solbränd tjej. Och hennes kopparröda hår fladdrar i vinden som en proletär banderoll.
  Och med bara tår, som om man kastade en granat med dödlig kraft, extremt destruktiv kraft.
  Och vråla:
  - För fäderneslandet och friheten till slutet!
  Svetlana slåss också med ett vilt svep. Och med sina bara tår kastar han granater av kolossal, mordiska kraft. Och river motståndare i trasiga bitar.
  Och tjuter:
  - För stor kommunism!
  Och som språket kommer att visa. Och med en bar, rund, rosa klack kommer tjejen att ge efter för ett explosivt paket.
  Låt oss inse det, de här tjejerna är väldigt kämpande.
  Krigarklass - super!
  1 september 1947 i Tredje riket firade åtta år sedan andra världskrigets början.
  Hitler och hans menageri firade händelsen tillsammans med fest och dans och gladiatorkamper.
  Führern satt på en lyxig fåtölj och såg flickorna dansa.
  De gick först ut i klänningar och skor, sedan började de klä av sig.
  Flickorna tog av sig kläderna och skorna. Och så småningom kvar i bara trosor och barfota dansande danser.
  De såg väldigt fina ut också.
  Führern grymtade som ett vildsvin och snurrade i sin stol. Men det här är fortfarande bara blommor.
  Här dansade tjejerna och gladiatorstriderna började.
  Nazisterna började återigen äta och satsa.
  Führerns bord var lyxigt, och på det stod rika rätter, med olika välsmakande saker.
  Hitler åt frukt med nöje.
  Hans humör var måttligt stridbart och inte överdrivet gladt. Kriget drog ut på tiden och under de senaste månaderna intensifierades till och med Röda arméns motstånd.
  Ryssarna hade en ny T-54 stridsvagn, som var bättre beväpnad och skyddad och kunde stå emot nazisterna. Och den formidabla IS-7:an dök upp. Den sista tanken är förstås väldigt dyr och svår att tillverka och går i princip inte att masstillverka.
  Men hans kanon kan penetrera tyska stridsvagnar. Dessutom, även om den nyaste IS-7-maskinen inte bryter igenom och projektilen går in i en rikoschett, är den ganska kapabel att göra den ur funktion.
  Så Sovjetunionen har redan en viss makt.
  Men det första paret springer in på arenan. Barnen börjar slåss. Två pojkar på cirka tio eller elva år med treuddar och ett nät hoppade ut från ena sidan. De var i samma röda badbyxor.
  De sprang med bara klackar. De böjde sig för Führern och böjde sina rörliga ryggar.
  De tunna, muskulösa kropparna av fortfarande solbrända små pojkar som inte ens kan kallas tonåringar.
  Hitler föreställde sig att de skulle bli piskade eller få sina små, runda klackar svedda av en glödhet kofot - det skulle vara coolt.
  Och här är ytterligare två pojkar med svärd och sköldar slut. Också naken och barfota i blå badbyxor. Men deras beväpning är asymmetrisk.
  Medlemmarna i menageriet började satsa.
  Pojkarna är ungefär lika långa och gamla. Vald att vara spännande. Båda sidor kommer att slåss till döden. Även om de benådar, kommer de att torteras i källaren med den obligatoriska kauteriseringen av hälarna.
  Här är vaden. Hitler insisterar på prishemlighet. Annars kommer omgivningen inte att våga sätta emot Führern.
  Och så kommer åtminstone kampen inte att förhandlas fram.
  Och låt båda sidor slåss.
  Pojkarna kastade sig mot varandra och låt oss vifta med svärd och treuddar. Det var uppenbart att de inte tränades särskilt bra, men de hade en idé. De trasslade in en med ett nät, och låt oss sticka med treuddar. Men så fick pojken ett svärd på axeln. Och det blev en repa.
  Barnen fortsatte att sticka och skära varandra. Blod spillde omedelbart. Och pojkarnas bara fötter lämnade scharlakansröda, graciösa fotspår.
  Führern gillade när pojkarna dödade varandra. Och när de skär och strimlar utan medlidande.
  Här var pojkarna redan i sår, och en av dem var färdig. Och de rusade med svärd till den andra. De gjorde slut på honom också och tvingade honom att lugna ner sig. Behövde inte ens tigga om nåd.
  Klackarna på de dödade pojkarna brändes och de sattes fast med krokar. Och släpade till krokodilerna.
  De två överlevande i blåa trosor svarade och läkningen blockerade. Även de var stickade av treuddar.
  Hitler var inte särskilt upphetsad av denna kamp och anmärkte:
  - Ja, något är inte så rörande! När tar vi Stalingrad?
  Mainstein svarade med ett leende:
  - Anfallet har redan börjat, och våra trupper är den här gången mycket bättre förberedda!
  Führern nickade instämmande.
  - Jag tror! Vi har gjort ett bra jobb!
  Guderian noterade:
  - Hittills i Sovjetunionen tillverkas T-54 i knappa mängder, och vi har en kolossal fördel som stridsvagnar!
  Hitler höll med:
  - Ja, vi har! Men vi kan förlora det!
  Guderian sa självsäkert:
  - Den pyramidformade tanken är själva perfektionen, ryssarna kommer inte att kunna göra den bättre!
  Führern klappade händerna:
  - Det är bäst att vi tittar på kampen!
  Den här gången kom en vacker tjej med blont hår in på arenan. Hon bar en stringbikini. Och såklart barfota och väldigt sexig.
  Hitler noterade:
  - Bra fighter!
  Och motståndaren var också värdig i det här fallet med en brunbjörn. Ganska stor och farlig.
  Flickan var beväpnad med ett svärd och en dolk. Och lång, muskulös, redan en ganska erfaren fighter.
  Hon vred på sin bara fot och gnisslade:
  
  De som är på väg att dö hälsar dig!
  Hitler skrek:
  - Inte! Jag vill att du ska leva!
  Den vackra flickan nickade.
  - Kommer försöka!
  Führern gjorde en satsning och morrade:
  - Satsa på björnen också, annars vinner vi inget!
  Satsningar gick genom att trycka på knappar. Hitler tog en klunk apelsinjuice där glass flöt.
  Striden började ... Björnen var hungrig och arg och attackerade ursinnigt. Flickan tog bort den med ett svärd och flyttade åt sidan. Björnen vrålade med ett vrål när den rusade. Och krigaren växlade igen.
  Hon är faktiskt snabb. Skär med ett svärd i ansiktet. Men odjuret kommer att vända sig om och haka på gladiatortjejen med klorna på magen. Det var blodiga repor på pressen.
  Führern anmärkte med förtjusning:
  - Bra match.
  Och han frågade Speer:
  - Kan man öka produktionen av disketter?
  Ministern för krigsmateriel och krigsmateriel svarade självsäkert:
  - Så klart vi kan! Även om tekniken här är ganska komplex. Men dessa maskiner lider praktiskt taget inga förluster, förutom krascher. Och deras antal i leden växer.
  Flickan höll under tiden på att hugga en björn. Han kräktes blod. Och missade en dolk i ögat. Och det var redan dödligt. Odjuret kliade sig i ångest och tystnade.
  Hon kastade av sig den och reste sig. Hon satte sin bara, mejslade fot på björnen och vrålade:
  -Seger!
  Hennes bh har spruckit från vilddjurets klo och hennes bröst är blottade och repade framtill. Och klippa ryggen lite. Men det är inget allvarligt. Men flickan blöder. Och från björnen och överhuvudtaget en pöl.
  Hitler blåste henne en kyss och sa:
  - Du är underbar!
  Varefter den store diktatorn beordrade:
  - Belöna henne med ett järnkors i silver, och skicka henne till en resort i tre dagar!
  Efter det gick flickan mycket nöjd.
  Fighters slogs igen. Den här gången kom två killar på cirka tolv år ut mot en tjej med två sablar. Pojkarna hade korta svärd och sköldar.
  Bråket var i samma badbyxor, inklusive flickan. Kampen lovade att bli intressant.
  Flickan rörde sig bra, men pojkarna är vältränade. Och kampen var konkurrenskraftig.
  Führern frågade Guderian:
  - Är IS-7-tanken bra?
  Befälhavaren och strategen svarade ärligt:
  - Ingen dålig bil! Inte ens en 128-millimeterskanon tar den i pannan. Endast det nyaste och fortfarande sällsynta högtrycksvapnet kan penetrera den. Och då behöver du en stor kaliber och en urankärna.
  Führern skrattade och anmärkte:
  - Stalingrad får inte hända igen!
  . KAPITEL #14
  Den 2 september 1947 utspelade sig hårda strider om staden vid Volga. Prickskyttbataljonen för kvinnor under befäl av kapten Natashka Kaktusova intog en försvarsposition i ruinerna på Volodarsky Street. Flickor med maskingevär och gevär, bundna med buntar av granater, gömde sig bakom ruinerna.
  Natasha själv är i en prickig tunika över sin nakna kropp, i korta byxor och barfota. En vacker och kurvig tjej, med starka höfter, en tunn midja, en kort frisyr under en halvlåda. Ansiktet är mycket uttrycksfullt, med en manlig haka, blå ögon brett isär. Ljusbrunt hår blev grått med damm, hög bröst, hårt utseende. Kapten Natasha har kämpat i mer än fem år och trots sin ungdom har hon sett mycket. Flickans ben är täckta av skärsår och blåmärken. En tjej är smidigare att röra sig barfota än grova och klumpiga stövlar.
  Den bara sulan känner av jordens minsta vibration, varnar för närheten till en gruva, och moderjorden själv tillför uthållighet. Å ena sidan blev flickans fötter härdade, och de var inte rädda för het metall eller ruinernas vassa spillror, men å andra sidan förlorade de inte känslighet och flexibilitet och varnade genom bruset från rörelsen av tankar.
  Söta Natashka håller i en granat med ett explosionspaket bundet till den. Det är nödvändigt att krypa till den formidabla tyska tanken "Lion", vattna gatorna med maskingevär.
  Mirabela kryper bredvid henne. Också barfota, så alla flickor från bataljonen visade sig vara från stövlar, imiterade deras befälhavare. Hennes dammiga sulor skärps när tjejen kryper på alla fyra. Mirabelas gula hår är rörigt och långt... Lite frissigt. Flickan själv är smal, smal, liten till växten. Hon kan till och med misstas för en tjej, med smala axlar och ett till synes stort huvud.
  Men Mirabela har redan upplevt mycket. Hon lyckades besöka både fascistisk fångenskap, efter att ha överlevt grymma tortyrer, och minor, varifrån hon, genom något obegripligt mirakel, lyckades fly. Men ser man på hennes barnsliga, ömma ansikte kan man aldrig säga att hon blev slagen med gummipinnar på hälarna, en ström gick genom hennes kropp.
  Mirabela skjuter ... En soldat från det tredje riket, i det här fallet en arab, faller död, hans nosparti reser sand och spillror.
  Natashka smyger in ett gäng granater under en hög med skräp. Nu ska ett nittioton tungt "Lion" krypa hit och spränga det. Flickans blå ögon gnistrar som safirer i ansiktet, svarta av solbränna och damm.
  Erfarenheten tyder på att en väl skyddad tank nu kommer att ändra position. "Lion" har 100 mm sidopansar, och även i vinkel. Trettiofyra kan inte penetrera det, bara tunga IS, eller SU-100 eller T-54 har en chans. Men larver är målet. Det viktigaste är att beröva bilens rörlighet ...
  Svetlana skjuter en skur från ett maskingevär... En soldat, ingen vet vilken nationalitet, faller ner. Tyskarna, som har erövrat större delen av det östra halvklotet, värnar om ariskt blod och kastar koloniala trupper i strid: araber, afrikaner, indier, olika asiater och européer. Antalet polacker har också ökat - som från vaggan är vana vid att hata det bolsjevikiska Ryssland. Här kämpar ukrainska nationalister, don-kosacker och tjetjener och hela kaukasiska Khaganatet. Hitler fostrade en hel landskamp.
  Många fiender...
  Svetlana undviker skickligt maskingevärelden. Kulan sprack nästan, svärtad av damm, en rund flickaktig klack. Den vackra kaptenen kände till och med ett kittlande över hur nära en present av stor kaliber flög förbi. Flickan korsade sig och viskade:
  Inte ens en kula stoppar oss!
  Mirabela skjuter tillbaka... En annan tjej Angelica - mycket rödhårig, över medellängd och muskulös, trots de magra ransonerna. Också en väldigt vacker tjej, med lyxiga höfter, uppstoppad midja, inte feminina breda axlar och höga bröst.
  Angelica kämpar i bara sina shorts, tunikan är sönderriven och smulas till damm, och nya uniformer levereras inte över Volga. Gud förbjude att överföra mer ammunition och en droppe mat till de utmattade sovjetiska trupperna.
  Så Angelica är nästan naken, hennes ben är repade, speciellt knäna. En bit splitter träffade höger fotsulan, och det gör ont, det är svårt att gå.
  Rödhåriga, dammiga, nästan nakna Angelica vrider på sitt vackra, men samtidigt hårda ansikte. Flickan, som skjuter, säger:
  - Herren, Moskva och Stalin är över oss!
  Och hon skär av de attackerande nazisterna, själv har knappt tid att rulla tillbaka.
  Ruinerna och de smala gatorna gör det svårt för de formidabla tyska stridsvagnarna att vända. Här finns nästan tvåhundra ton "möss" och de kan inte passera alls ...
  Som Svetlana förväntade sig körde "Lev" lite och grävde ner sig i en hög med sopor. Det var en explosion. Larven sprack, ett par skadade rullar flög av.
  Den skadade tanken stannade och en granat flög ut ur dess pipa...
  Någonstans mullrade i fjärran och lämnade ruinerna. Blonda Svetlana, som en orm väste:
  - Det är min uträkning! Öppnade ett konto...
  Flickkaptenen tvingas återigen krypa iväg. Tyskarna och deras satelliter kan inte använda sin tekniska överlägsenhet i spillrorna. På grund av den envise Hitlers fel fastnade tredje rikets horder i positionsstrider i en ganska stor och väl befäst stad.
  Mirabela kastar en granat. Att tvinga dem att göra kullerbyttor mot nedskjutna tyskar eller araber, vända sig om. En av de nazistiska militanterna sliter av sin hand och hänger på den, en engelsk klocka med en kompass.
  Mirabela säger med ett leende:
  - Vad kompassen visar dig - vägen till helvetet!
  Och en vacker tjej skakar av sig en bit vidhäftande keramik från sin dammiga häl.
  Angelica dammar av också, med sina fasta, fylliga bröst. Bröstvårtorna är nästan svarta av smuts och kliar. Och försök att tvätta. Återigen måste man gräva ner sig när de tyska maskingevären klottrar. Och krypa på ett plastunski sätt.
  Bataljonen av flickor håller sina positioner, även om det förekommer beskjutning. Och de sliter sönder tunga granater och bomber faller från himlen ... Men ingenting kommer att knäcka de sovjetiska hjältinnornas mod.
  Här ser Svetlana hur Pantern kryper. Tja, den här tanken är inte så läskig längre.
  Du kan slå den i sidan. Flickan nyste, spottade ut dammet som klättrade in i hennes eleganta mun. Hon tog en granat i handen, tyngd med ett explosionspaket. Du måste smyga upp obemärkt. Men det är så mycket rök runt omkring.
  Angelica började krypa upp, vilande på avloppet med sina bara tår och armbågar. Hon var som en katt som förföljde en mus. Flickan mindes kriget från den fruktansvärda sommaren under det fyrtioförsta året, när Wehrmacht förrädiskt invaderade Sovjetunionens vidder. Var inte heller flickan, nästan flickan rädd? Först ja, men sedan vänjer man sig. Och du uppfattar redan de ständiga skurarna av skal som ett vanligt ljud.
  Och nu exploderade det väldigt nära. Flickan slog på magen. Fragment rusar uppifrån som en flock vilda bin. Angelica viskar med nariga läppar:
  - I rättvisans namn, Herre!
  Flickan skyndar på sin krypning och kastar en granat med ett explosivpaket bifogat. Nutiden flyger i en båge. En explosion hörs, Panterns tunnare sidorustning lämpar sig. Den tyska stridsvagnen börjar brinna, stridssatsen detonerar.
  Svetlana viskar med ett leende:
  Tack Herre Jesus! Jag tror bara på dig! Jag ber till dig ensam!
  Bryter pantern. Avriven ligger en lång stam begravd i spillror. Den främre pansringen, lösgjord från sidobepansringen, liknar en skopa.
  Svetlana, vars ögon, på ett ansikte brunt av damm och solbränna, glittrar av blåklint, säger:
  - Ju fler ekar fienden har, desto starkare är vårt försvar!
  Angelica är väldigt sexig, i sina svarta trosor och naken, dammig, stark kropp. Flickan är väldigt smart. Hon kan kasta glassplitter med sina bara tår.
  Nu kastade hon ett vasst föremål med sitt graciösa, dammtäckta ben. Och fast, rakt i halsen på en fascist. Vackra Angelica babblade:
  - Och jag är en sexsymbol, och en symbol för döden!
  Flickan, varefter hon kröp igen och skjuter. Led eld och Svetlana.
  Skönhetskaptenen Natasha, efter att ha huggit ner fascisten, kvittrade:
  - Livet är en kedja, och de små sakerna i det är länkarna ...
  Mirabela sköt, skar upp Fritzens huvud och tillade:
  - Det är omöjligt att inte fästa vikt vid länken!
  Svetlana, som återigen sköt exakt, kväkade:
  - Men man kan inte gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela sköt korrekt och tillade:
  Annars kommer kedjan att omsluta dig!
  En annan tjej Olimpiada, också mycket vacker, tillsammans med pionjären Seryozhka, förberedde en gruva på en tråd. De två knuffade henne... Den lömska kråkaren kröp in i larven på "Tiger"-2. Och hur denna långpipiga tyska bil kommer att explodera.
  Den blonda pojken Sergei utbrast:
  - Vårt Ryssland, du har en hink!
  Och han hann knappt hoppa tillbaka, blixtande, med svarta, nedslagna klackar, från det fallande taket.
  Olympias strök pojken över halsen och sa:
  - Du är väldigt smart!
  Pionjären tog sig till fronten och gick med i kvinnobataljonen. Pojken är också väldigt kreativ. Till exempel tillverkade han flygplan för att skjuta ner fascistiska attackflyg. När Focke-Wulfs, eller TA-152s, reser sig hörs ett otroligt öronbedövande vrål.
  Tyskarna slår till till ackompanjemang av en Wagnersymfoni. En sådan majestätisk melodi.
  Olympias säger irriterat:
  - De försöker fortfarande skrämma oss!
  Pionjärpojken sjöng med patos:
  - Den ryska krigaren är inte rädd för döden,
  Döden tar oss inte under stjärnhimlen!
  Ty det heliga Ryssland kommer att kämpa hårt,
  Jag laddade det mäktiga maskingeväret!
  Olympias, en lång, muskulös tjej, med breda höfter och axlar, är en typisk bondkvinna. Kläder slets under striderna till trasor, starka ben är bara, håret är vävt i två flätor och kraftigt dammat.
  Seryozhka är bara elva år gammal, smal av undernäring, repig och smutsig pojke, i inget annat än shorts. Pojkens naturligt vita hår blev grått, och revbenen syns genom tunn, solbränd och smutsig hud. Ben fruktansvärt nedslagna, och i brännskador, blåmärken, med blåsor. Det är sant att ödet höll barnet från allvarliga skador.
  Mot hans bakgrund verkar OS stort och fet, även om tjejen inte alls är tjock utan med starkt tränat kött på benen. Dessutom verkade hungern inte alls påverka hennes portly och stora figur.
  Flickan skjuter från ett tungt pansarvärnsgevär. Tyska bilar kan inte stickas hål i pannan, men det finns en chans i spåren.
  Och det rejäla "Lejonet", efter att ha fått ett tungt sprängämne i underredet, började blåsa rök som en storrökare.
  Seryozhka sjöng med illvilja:
  - Stinky Fritz utan att tänka, tände en cigarett vid entrén! Självklart fick han stora problem!
  Olympias, flimrande av muskulösa, solbrända vader, slog av en steppdans med sina bara, vackra ben. Flickan sjöng:
  - Heliga ryska ansikten flimrar från ikonen ... Gud förbjude att du blötlägger minst tusen Fritz! Och om någon surrar mer än fascister kommer ingen, tro mig, att fördöma dig för det!
  Sedan laddade hon om pansarvärnsgeväret och sköt igen. Den tyska transportören blåste ut rök igen.
  Flickbataljonen tillfogade Fritz betydande skada. Men han led också förluster. Här slets en flicka på mitten och hennes ansikte blev så, trots damm, blek.
  Det mesta av Stalingrad har redan tagits till fånga av nazisterna, men det som finns kvar av staden vill inte ge sig och kapitulera.
  Svetlana försöker samtidigt bryta igenom "Tigern". En kraftig tysk bil, fick en granat i sidan, men dukade inte under. Vänder sig om för att avfyra en kanon. Flickan måste gräva ner sig i marken och bråte, för att inte krossas av explosionsvågen som släpps ut av nuet.
  Svetlana viskar mjukt:
  - Mamma, pappa, jag är ledsen!
  Mirabela kastade en granat mot tigern, som exploderade i hennes panna. Flickan väste:
  - Om det faktum att ljusundervisningen på vintern på våren ... Jag upprepar utan undantag att Hitler är en pestjävel!
  Angelica, som bröt synen av nazisterna och hällde vatten på dem med en skur, ansträngde sig:
  - I kistan såg jag Führern nu! Och hon sparkade den stackars mannen rakt i ögat!
  Den rödhåriga flickan kastade faktiskt en granat mot tanken med sina bara fingrar. Den träffade pipan ... En explosion följde och "Tigerns" nosparti var manglat.
  Den fege tysken tog den och backade.
  Svetlana fnyste genom hennes näsborrar:
  - Vår, din ger inte efter!
  Mirabela högg ner en Hitleritisk legosoldat med en kula och sjöng:
  - Och skurken skämtar inte! Händer och fötter, han vrider de ryska repen! Han sätter tänderna i själva hjärtat ... Han dricker fäderneslandet till botten!
  Svetlana fnissade och skällde:
  - Führern skriker vilt, river sig!
  Mirabela sparkade och lade till:
  - Jo, dödspust, flinar!
  En ännu farligare "Shtumrtiger" har dykt upp. Det förstör hela byggnader och bunkrar. Dessutom närmar den sig inte de sovjetiska truppernas positioner. Bilen hålls under tak av tyska kulspruteskyttar.
  Svetlana ser att det är orealistiskt att komma nära Fritzens positioner. Men i himlen Focke-Wulfs. En av dessa maskiner flyger närmare de sovjetiska positionerna. Flickorna öppnar eld mot henne.
  Angelica kastar en granat och säger rasande:
  - I djup död - det finns ingen förlåtelse!
  Efter det ger flickan en sväng från maskingeväret. Rullar snabbt tillbaka. En relativt ny tysk stridsvagn "Panther" -2 med ett litet torn och en lägre siluett kör snabbt upp.
  Flera tjejer kastar granater mot den tyska bilen. Hon, efter att ha fått presenterna, fryser och kan inte vända sig om.
  Angelica visslade och fräste:
  - Det här är en ny attack! Vi kommer att slita hennes mun!
  Panther-2 morrade och avfyrade sitt kraftfullare vapen.
  Eldpelaren delade luften och värmde och elektrolyserade omedelbart atmosfären.
  Angelica fnissade, skalen flög förbi den halvnakna tjejen. Den skamlösa rödhåriga skakade på höfterna och sa:
  - Och Newton besegrade fienderna, kastade av oket från tronen! Fritz han dekreterade sin Newtons lag!
  Stalingrad var helt uppslukt av eldsvådor, när eldtungor tycktes slicka himlen och spraka lila, orange och scharlakansröda gnistor! Och varje gnista är som ett spöke som flyr från ett helvetesborg.
  Svetlana, som slog ner en tysk fighter, blinkade med sina blå ögon och sjöng:
  - Vad är det du gnäller på dålig gumma? Tro mig, bara ett psykiatrisk sjukhus gråter för dig!
  Mirabela sjöng i en sång och sköt mot nazisterna:
  - Vad skönt det är att lägga sig i gräset och slå Fritz i huvudet! Ordna ett grötomslag åt Führern och skicka kulor från ett maskingevär!
  Flickan fnissade vilt och rullade över från magen till ryggen. Jag gjorde en cykel med ben. En granat flög upp. Den flygande Focke-Wulf, efter att ha fått splitter under buken, svävade snabbt högre. Det kan ses att vassa fragment skadade honom. Den fascistiska varelsen fattade eld och började förlora bitar av brutna vingar.
  Svetlana, som såg hur Fokke tappade höjd, kväkade:
  - Det är en semafor! En yxa hänger ombord!
  Det tyska planet exploderade och spridde skräp ut i himlens alla hörn. Och var tog det fascistiska aset vägen. Gjorde min sista sväng. Bödeln gick i aska, inte piloten!
  Mirabela nysade, strödde damm och sa:
  - Att vara eller inte vara? Det är ingen fråga!
  Angelica kastade igen en glasbit med foten, så mycket att den, när den träffade ögat, kom ut mot Fritz, genom bakhuvudet:
  - Jag är en stridsvagnsarmada! Och du behöver bli behandlad!
  Tyskarna och deras satelliter försökte avancera och kastade granater framför dem. Sådan taktik mot tjejer fungerade inte. Här satte Seryozhka ut en katapult och hur den träffar fienden som svar.
  Pionjärpojken skrek:
  - Jultomten sliter Hitlers mun!
  Anfallen från katapulten, som tränger in i skaran av nazister, fick dem att skingras och samtidigt rulla över i luften. Fritz föll och bröt sig på spillrorna av väggarna.
  Tank "Tiger" -2, efter att ha tappat balansen, kolliderade med "Lion". Åh, Leva, var är ditt fantastiska namn?
  Svetlana log och svarade:
  - Bra gjort Seryozhka!
  Pojken morrade aggressivt.
  - Pioneer är alltid redo!
  Flickan skakade på sin bara fot som svar.
  Flickkaptenen började spika igen. Och Olympias kittlade Seryozhkas smala fot, vad jobbigt han har det! Inte konstigt att pojken inte är rädd för att springa genom eldarna.
  Mirabela i en sång, sa:
  - Ungdom är bra - ålderdom är dålig!
  Angelica, denna glada rödhåriga, höll med:
  Det finns inget värre än ålderdom! Detta är verkligen det äckligaste tillståndet av alla möjliga!
  Och flickan gjorde ett hopp med en kupp. Hon föreställde sig för ett ögonblick äckliga mormor. Nej, jämför inte, en gammal kvinna med en tjej. Och vilken skönhet, i smala kroppar.
  Angelica tog den och sjöng:
  - Flöde efter år, år i en husvagn,
  En gammal kvinna gnider henna i en mortel...
  Och hur är det med min smala figur,
  Jag förstår inte hur ungdomen har gått!
  Svetlana blinkade med ögonen, slog ner tyskan med ett slag i ljumsken och anmärkte:
  - Inte! Ändå, i krig finns det en sådan charm - att förbli evigt ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny laddning i katapulten. Det här är något som liknar en bra murbruk. Flickan väste:
  - Passera inte, men passera!
  Seryozhka blandade sin tunna men kvicka fot och skällde:
  - Fritz ansikte!
  Och en granat, tillsammans med ett explosionspaket, flög i full gång in i nazisternas positioner.
  Ja, Stalingrad gavs inte till dem. För tredje månaden sedan slutet av juni har misshandeln pågått, men staden har inte kunnat ta allt. På andra områden av fronten nådde nazisterna framgång, men inte på denna.
  Svetlana avfyrade sin pistol och morrade:
  - Allt är omöjligt, det råkar vara möjligt... Det finns ingen anledning att göra universum väldigt komplicerat!
  Och träffade bensintanken på en motorcykel. Maskinen exploderade och eldiga virvelvindar lyste upp det rökiga landskapet. Och tysken slets isär av en brinnande tass.
  Flickkaptenen ropade:
  - Jag älskar att döda ondskan! Och detta är det högsta goda!
  Mirabela slog tyskarna med ett skott och väste:
  - Låt oss leka piggsvin!
  Angelica öppnade eld, mer exakt. Några svarta lämnades liggande på spjutklädda spillror:
  - Döda fienden! - Viskade flickan.
  Mirabela sjöng lekfullt:
  - Efter att ha målat Hitler med läppstift, Mainstein med hårspray, kommer jag att dra dig i fångenskap av prinsessan, den trogna hunden kommer att gnaga dig!
  Svetlana, skjutande, väste:
  - Kom igen på kvällen, Adolf, häng dig ... Sluta lura ditt huvud! Kom igen på kvällen, flyg som en valk - för att slå nazisterna hårt!
  Mirabela sa i raseri och slog hjälmen av stormtrooperns huvud:
  - Vi kan! Och vi ska!
  Flickorna från "Lenin"-bataljonen stoppade de utländska truppernas framfart. Fritz gick framåt och kastade bokstavligen lik ut i rymden. Tanken "Lev", med vilken förhoppningar sattes, hjälpte inte heller. Här är en modifiering av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en sten som sitter fast på hennes nakna bröstvårta. Flickan har så vackra och fylliga bröst. Flickan kastar en granat med foten. Benet är starkare än armen, och kastet går längre.
  "Lion" fick en lucka i larven och stannade. Skjut från hans kraftfulla mun. Rulla och kollapsa.
  Angelica, spottar, säger:
  - Den ryske krigaren stönar inte av smärta!
  Och flickan skjuter igen. Och han gör det väldigt bra. Fascisten som lutar sig ut ur tornet faller tillbaka.
  En rödhårig, nästan naken tjej säger:
  - Förgäves tror fienden att han lyckades knäcka ryssarna! Vem vågar, han anfaller i strid, vi kommer våldsamt slå fienderna!
  Och Angelica rullar pressmusklerna som hon har präglat väldigt mycket.
  Åh så fina tjejerna är! Jag vill inte att någon av dem ska dö.
  Stalenida sprang... En mycket vacker tjej, med fluffigt, vitt hår. Hon lyckas på något sätt smörja in dem med någon form av dryck så att de inte blir smutsiga.
  Flickan är mycket vacker, med Venus-figuren, bara mer tonad och präglad. Kläder på henne, bara bh och trosor. Allt annat har redan rivits sönder. Men så graciösa är benen! Det här är inte en tjej, utan ett sigill av perfektion, en skönhetskrona.
  Hon rör sig på ett speciellt sätt, som en ekorre. Bara fötter och flimmer och klackar förblir överraskande nog rena. Stalenida skjuter, och fascisten får ett sår i bröstet.
  Flickan säger:
  - Lojalitet mot fosterlandet är det högsta ordet!
  Angelica sa med ett skratt:
  - Ta av dig bh:n och stanna som jag i shorts!
  Steelenida skakade negativt på huvudet.
  - Det här är inte lämpligt!
  Angelica skakade på höfterna, sköt träffande och sjöng:
  - Något Komsomol-medlem har blivit ovanligt! Att gå barbröstet sådär är väldigt oanständigt!
  Steelenida fnissade och anmärkte:
  - Varför ge Fritz glädje, titta på vår skönhet!
  Angelica svarade bestämt:
  - Vår skönhet är dödlig!
  Ståltjejen fnissade och sköt mot TA-200. Nazistbilen fattade eld. Och den vackra blondinen skrek:
  - Död åt ondskan!
  Angelica fnissade.
  - Och livet är bra!
  Steelenida, som såg att tysken föll, morrade:
  - Det här är det högsta värdet! Tro inte att nazisterna har vunnit!
  Angelica sjunger:
  - I väntan på seger! Seger väntar... De som längtar efter att bryta bojorna! Väntar på seger! Väntar på seger! Vi kommer att kunna besegra nazisterna!
  En vacker tjej och hennes nakna bröst skakar. Bra med bar överkropp i värmen som förstärks av elden.
  Svetlana såg nu mycket mer bestämd ut. Hon sköt mot Fritz med en maskinpistol och skällde:
  - Jag ska kastrera dig!
  Och faktiskt fick nazisterna dödliga presenter och kistor! Och flickan visade dem en figur, låt oss bygga bara tår. Och visslade som en näktergal-rånare. Och genom fingrarna på de nedre extremiteterna.
  Flickkaptenen är väldigt smart. Och gnistrande. Och inte alls grym. Också hon tycker ibland synd om fiendens soldater, som kan få barn som kommer att gråta för sina döda fäder.
  Svetlana driver dock bort sådana tankar från sig själv, så man vill brista i tårar från dem. Men det var inte ryssarna som kom till tyskarna för att råna och döda. Nej, det här är tyskarna och ett helt aggressivt gäng utlänningar från hela världen bröt sig in på de ryska vidderna.
  Svetlana korsade sig och sköt mot Fritz, som tyst försökte komma nära ryssarnas positioner ... Mannens öga och hjärna, som hade slagits ut av en kula, läckte ut.
  Flickkaptenen log och sa kvickt:
  - Rakt öga mot öga, huvud mot huvud!
  Svetlana sköt exakt och träffade en motorcykel med en sidvagn. Bilen började slitas och maskingeväret flög av, rullade flera gånger. Sedan sjönk dess nosparti ner i spillrorna.
  Flickan gned sin nakna, dammiga sula på spillrorna. Och hon siktade igen. Hennes glada, unga ansikte flinade ganska flinade. Flickan sjöng:
  - Nej, sa vi till fascisterna, vårt folk kommer inte att tolerera att ryskt doftbröd kallas ordet ford!
  Mirabela gjorde ett mycket exakt skott, från vilket Focke-Wulf flammade upp och kvittrade:
  För en skurk är valet förstås klart,
  För dollar är han redo att förråda Ryssland ...
  Men den ryske mannen är så vacker
  Att han är redo att ge sitt liv för fosterlandet!
  Flickan, gjorde en kullerbytta och visade nazisterna fikonet, och scrollade, och kulorna rörde inte skönheten.
  Angelica dök upp, denna skönhet, nästan naken och smutsig som en djävul, kastade en granat på en gång med två ben. Och hon kollade:
  - Det jag har är ... Fritz i en vass sida!
  Olympias rättade Angelica:
  - Skarp, i sidan och inte i den vassa sidan!
  Flickan fnissade och skakade på sina vattenmelonbröst och avfyrade en granat med hjälp av en granat med ett explosionspaket. "Tigern" träffades i nospartiet, och detta sneda konstverk undvek.
  Efter det backade den nazistiska varelsen. Hon började krypa som en sköldpadda som fastnade i en eld.
  Svetlana sjöng och blinkade glatt:
  - Och "Tigern" backar och tyskarna gömmer sig!
  Jungfrubataljonen manövrerade under attack, flyganfall och tunga vapen. Här träffade jetbombplanen, trasiga, glödheta branter steg upp mot himlen. Och stenarna brann. Lyckligtvis dog ingen av tjejerna, men män gick till nästa värld - som inte är så ledsna! Och själar flyger - vissa till himlen och andra till helvetet! Där djävlar med högafflar redan väntar på dem som inte trodde på Jesus.
  Angelica är den sexigaste av krigarna i raseri: ja, kan nazisterna från deras "Sturmtiger" verkligen skjuta mot de sovjetiska truppernas positioner och döda de röda krigarna?
  Och flickan tog tag i en granat med sina bara fötter och snurrade i kaskader av kullerbyttor. Och snurrar snabbare och snabbare. Och sedan kastade hon med all kraft dödens gåva i Stormtigerns breda nosparti. Skönhetens nakna, solbrända ben blixtrade, och granaten flög in i den breda nosen. Och den kraftfulla maskinen kvävdes först och rusade sedan. Två "Royal Tigers" som stod på sidorna av "Sturmtiger" kastades upp och spreds åt olika håll. Rullarna slets från dem, och de föll ner och flög som ett brutet halsband av drottningen.
  Blastvågen kastade Angelica och flickan flög upp och ner. Och hon vändes omkull, gungade och kastades. Men skönheten landade ändå, vassa spillror och krossade stenar grävde ner i hennes bara sulor. Flickan hade ont, och till och med genom den förhårda foten tog spetsen hål.
  Men Angelica fann styrkan att stå upp och skrika:
  - Ni fascister kommer att ligga i askan!
  Svetlana och andra flickor kastades upp av en explosiv våg och krossades till och med lätt. Men ingen av de vackra krigarna dog. Flickorna möttes av orkan och välriktad eld. Förtrycka nazisterna som hoppade ut och andra aggressiva insekter som belägrade Sovjetunionen.
  Mirabela sjöng med stor entusiasm:
  - Och när Herrens basun tar oss till strid, kommer vi att bli vänner med Komsomol! Och enligt Jehovas vilja kommer jag att vara vid det himmelska namnuppropet!
  Angelica, som skakade av sig dammet från sina blodiga sulor, sjöng:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi skickar Führern till ett dårhus!
  Flickorna började skratta öronbedövande och Seryozhka sa med oro och irritation:
  - Och min katapult, inte så exakt - som de där bara och starka benen på Angelica!
  Olympias lekte med armmusklerna och sa:
  - Nåväl ingenting! Du tänker fortfarande. Något coolare!
  . KAPITEL #15
  Kriget drog uppenbarligen ut på tiden och båda sidor var ivriga att få ett slut på denna förbannade massaker så snart som möjligt. Nazisterna var trötta och de sovjetiska styrkorna var också märkbart utmattade.
  Nazisterna fastnade i striderna om Stalingrad. Och ganska utmattad. Och visst var de trötta.
  Och så erbjöd Stalin fred här på måttliga villkor.
  tänkte Führern. Om att erbjuda Stalin vapenvila. Ändå till vilken nivå du kan utgjuta blod. Detta är verkligen irriterande för alla. Och Japan, på något sätt fuskar och skyndar sig inte att attackera. Han beter sig också illa.
  Hitler skickade i alla fall ett telegram till Stalin den 25 oktober 1945 med ett förslag om att stoppa till den 8 november 1947, lagom till firandet av dagen för München Putsch och, som ett resultat av denna verkliga makttillträde. av nazisterna, alla fientligheter.
  Naturligtvis accepterade Stalin, som redan hade skrapat upp de sista reserverna och satte tioåriga pojkar och sjuttioåriga män under vapenhot, gärna ett sådant erbjudande.
  Men striderna var fortfarande i full gång. Tyskarna försökte omringa Ordzhonikidze eller Groznyj. Och de sovjetiska krigen utkämpade bara rasande och mycket hårt.
  Alenka kastade en granat med sin graciösa bara fot och kvittrade:
  - Jag är en väldigt cool tjej!
  Anyuta tog den och väste, visade sin tunga och blottade sina tänder:
  - Låt oss krossa...
  Och även avfyra en granat med bara fingrar. Och träffade mynningen på en naziststridsvagn.
  Hon delade stammen och brast ut i skratt. Tja, tjej. Till alla tjejer!
  Och här är den rödhåriga Alla. Hur man avfyrar en granat med en barfota. Hur hon blir knullad. Och sprider alla. Här är tjejen! Och krossar nazisterna, och krattar bara ben.
  - Jag är en rödhårig vix!
  Och så tog Maria och kastade förintelsens gåva med sina bara tår. Po utrotade fienderna. Och skär i bitar. Så cool tjej med gyllene hår. Och väldigt trevlig också. Härlig tjej. Och hur blir vändningen. Och sopa bort fascisterna.
  Hon visade sin tunga och sjöng:
  - Jag är en tank, och en tjej... Jag ska köpa mig en fårskinnsrock! Och Spartak går ut i strid ... Det finns en mycket hållbar tank!
  Och här tog Matryona och kastade med sina bara sulor en hel tunga med korn. Hon har en så stark press. Och benen är starka. Och vände "Panther" -5.
  Vilken typ av bil är denna "Panther" -5. Lättviktsversion av tanken från E-serien Vikt cirka fyrtiofem ton. Bra skydd i pannan, sämre på sidan. Namnet är hämtat från en rovkatt. På grund av det sämsta skyddet av sidorna, inte den mest populära tanken. Mest av allt älskar nazisterna Agha. De från alla vinklar är skyddade. Men eftersom AG-serien har små och stora antal rullar är det en del problem med löpställen. Och E-serien har ännu inte helt tagits ur produktion.
  I det tredje riket produceras i allmänhet mycket olika och inte helt perfekt teknik.
  Alena kastade igen en granat med sin bara fot. Fick nazisterna. Och skönheten gnisslade:
  - Platta ut näsan!
  Här lanserar Anyuta med sina bara tår en present som knäcker huvuden. Och sjunga:
  - Miljoner! Vi kommer att ifrågasätta de fascistiska lagarna!
  Och här är den rödhåriga Alla som började dansa. Hon kastade också en granat med sin bara fot och kväkade:
  - Kort sagt - att vara röd är ingen synd!
  Och nazisterna fick det av henne, under andan. Och här är tjejerna!
  Maria tog den också med sin bara fot när hon avfyrar en granat. Och hur det kommer att slå ner nazisterna.
  De frös till och med av rädsla. Tja, det är en mormor! Och hennes hår är som bladguld.
  Och här är Matryona. Med bara, muskulösa ben kommer han att kasta en hel massa granater. Och tjata på nazisterna. Och blåsa bort dem som gödsel i vinden. Ta och förbränn!
  Och hur det skäller:
  - Solens rike!
  Här är tjejerna! Till alla tjejer, flickavslutare!
  Alenka skrattar och sticker ut tungan. Och han ser legosoldaterna försöka attackera. Flickan kastar igen en granat med sina bara tår och väser:
  - Ett hett slag! Jag är som en vandal!
  Och nazisterna fick blodigt te!
  Och sedan Anyuta, som hantlangare. Och hur han ska sätta eld på nazisternas skägg. Och han kommer att ryta och skicka en granat med ett kast av sin bara fot:
  - Rasande tjur, hästen slog!
  Och han börjar fnissa och flina igen. Här är tjejen! Bara en källa av visdom och välsignelser!
  Men så börjar Alla ryta. Och väsna... Och skicka förstörelsegåvor med bara fötter. Lite kommer inte att tyckas för någon. Trivialt driver alla i kistorna!
  Och benen är så bra! Blottade tänder som en lejoninna. Här är flickan. Var har hon inte varit!
  Och kastar granater, med frenetiskt raseri. Och krossar deras kroppar.
  Och den rödhåriga tjuter fortfarande:
  - Jag är ett odjur, jag är ett vilddjur!
  Och så Maria förstås. Guldet i hennes hår kan förblinda fiender. Och så bra hon är, nästan naken i kylan. Här ska han kasta en granat med sina bara fingrar. Och de kommer att få Fritz som de ska.
  Och skönheten sjunger:
  - Det kommer att bli en bummer!
  Alenka lanserade också med sina bara fötter det som förstör. Ordnat brandtryck.
  Men Marusya tog en tunna sprängämnen och skickade den till fienden. Fördrev fienden. Bröt metallen och stålet fattade eld.
  Flickan skällde:
  - Rabiat eld! Och termokvarkens flykt!
  Fast, vad betyder det, det sista ordet förstod hon inte själv. Och Fritz tröskar...
  Här kommer Bear tanken. Maskinen är squat, med ett runt torn och ett ovalt skrov. Också en tight layout, och en 128 mm pipa med en längd på 100 EL sticker ut. En av de senaste utvecklingarna. Ett vapen med överdriven pansargenomträngande kraft. "Bear", detta är en stridsvagnsförstörare och skjuter samtidigt på befästa positioner.
  Alenka kastar en granat på honom. Hon skadade stammen med att kasta sin bara fot och väste:
  - Jag har stål och låga istället för hjärta!
  Då skrattar han så.
  Och Anyuta kommer också att kasta en present med sina bara fingrar. Och knäck i tunnan! Metall flödade åt olika håll.
  Ja, "björnen" var skadad och började backa. Även en extra bil. En annan av de kontroversiella utvecklingen av det tredje riket. Det är bra det åtminstone utifrån E-serien.
  Rödhåriga Alla lanserade också en mordisk present med sina bara tår. Och tjöt:
  - Jag är en jäkel! Jag inspirerar till rädsla!
  Då stack flickan med kopparrött hår ut tungan. Och hon sjöng igen. Och kvittrade:
  - Rödhårig, rödhårig ... Jag kommer att bli som en såg ... Stöt runt hörnet!
  Och skratta igen...
  Men Matryona kommer med sina starka ben att starta en tung mina. Transportörerna faller sönder. Metallen är krossad. Och här skjuter de återigen mot attackflygplan från marken.
  Tyska jetmaskiner pressar de sovjetiska positionerna. Och ostyrda raketer avfyras. Och förstör Röda arméns positioner.
  Alenka siktade på ett pansarvärnsgevär. Och genom att trycka på avtryckaren med hennes bara tår slogs ett attackflygplan ut. Hitlers gam, som lämnade efter sig en tjock rökpil, rusade till marken. Och luften bokstavligen brann och gnistrade.
  Flickan sjöng och stampade med bara fötter:
  - Svart bälte i karate! Mitt serienummer är på tungan!
  Anyuta jävlade också. Bara den här gången genom att kasta en skiva sprängämnen med sina bara tår. Han flög, och rakt in i attackflygplanet. Han tog och krossade metallen.
  Anyuta tog den och kvittrade:
  - Flygflyg! Ny besättning!
  Och återigen visade hon fikonet, och med sitt graciösa ben. Här är tjejen! En riktig siren!
  Men vad bra!
  Alla gav en present med sin bara häl. Och förde ner den på stormtroopers mage. Och delad metall, krossat stål. En sådan tjej...
  Med sådana rödhåriga kan du ta Berlin. Krigaren kvittrade:
  - Gjorde mål! Fascismen på flykt!
  Och visade sin tunga!
  Tjejer älskar att göra detta! Nämligen sticka ut tungan som ett tecken på förakt. Och sedan spotta igen.
  Och Maria tog den och lanserade disketten med sin bara fot. Mer exakt är designen enkel, men motorn är i miniatyrstorlek. Och träffade det fascistiska attackflygplanet.
  Krossade banditen. Och skrattade:
  - Dödsindikatorn!
  Jo, Matrena kastade en hel massa granater med sina bara fötter. Och träffade en tysk gam. Bröt metallen och krossade den jävla fågeln. Efter det gnuggade den heroiska flickan sig över bröstet. Hon ansträngde sitt starka tryck och väste:
  - Nukleär bugg! Fuhrer i pannan!
  Och återigen, hur han vill!
  Alenka kastade också en granat med en barfot och gnisslade:
  - Jag är perfekt!
  Hon blinkade med sina spegeltänder.
  Och sedan tog Anyuta den och sköt den med sina bara fötter, något skarpt och dödligt. Och hon tog den och fnissade:
  - Från ett leende till en gest!
  Och den tyska bilen stod kvar med bara horn och ben.
  Allah är precis där. Han kommer också att ta det med bara fingrar och lansera dödens bärare. Och sedan ska han ta och leda:
  - Guild of Spartacus!
  Och stålfragment flyger från nazisterna.
  Maria lanserade något väldigt dödligt med sin bara häl. Och riva metall. Dödade fascisterna. Jag tog den och kvittrade:
  - Krakatau! Till min ära!
  Matryona slår mycket farligare. Stora massor av sprängämnen mot nazisterna. I allmänhet är flickan förkrossande och stor.
  Här älskade hon till exempel med killar. Bara en halvtimme. Krig och en gång. Och lyckades ändå direkt med fem. Här är den rike mannen. Inte för självklart, det är moraliskt. Men Matrena kände en ökning i styrka av detta.
  Och de tar inga kulor. Och du kastar en hel låda med sprängämnen och träffar attackflygplanet.
  Om hur nazisterna, deras fem är rädda. Förråd inte med ord. Och man kan säga att tjejerna är fem.
  Alenka kastade med sin bara fot det hon rensar från ogräs. Och skär på Fritz.
  Västade:
  - Mördarfrestelse! Rätt i ögat!
  Och hon lekte med pressens avlastningsmuskler. Här är en tjej. Och hennes plattor är så vackra. Tja, precis som choklad.
  Åh, tjejerna har inte ätit choklad på länge. Men det är vad du vill.
  Anyuta blottade sina tänder våldsamt, lanserade en dödsgåva med sin bara fot och tjöt:
  - Det här är vår sista och avgörande kamp!
  Och blottade sina huggtänder. Mer exakt, hon har så släta och behagliga tänder. Säg inte att det är huggtänder.
  väste Alla och gav med sin bara häl ett hoppande jack av förstörelse:
  - Tjurbandmask!
  Maria kacklade och muttrade:
  - Och sonen till en skoter.
  Så hon tog den och sköt med sina bara fingrar säkringen som skar av attackflygplanet. Så många misshandlade fascister. Tja, tjej. Till alla tjejer, en superhäxa och en tjej!
  Matryona tog den och väste:
  - Döden kommer att vara högre än livet!
  Och från hennes starka ben, hur granater kommer att flyga. Och hela massa förstörelse. Här är baban! Den riktiga tjej-ambalen!
  Och låter hjärnan fascister. Och, rent av!
  Alenka är inte heller en miss. Återigen, med barfota, sköt hon upp en förintelsesatellit. krossade fienderna och väste:
  - Materiens högsta tecken!
  Och skingrade alla. Och hon visade kakan med sina bara fingrar. Åh, vad mycket den här tjejen älskar att skriva, alla möjliga pärlor.
  Till exempel en sådan historia om AI. I grund och botten är det på riktigt. Franco, som resonerade att Storbritannien inte var en rival till Tyskland, särskilt efter att tyskarna ockuperade Frankrike, lät Wehrmacht åka till Gibraltar. Överfallet var snabbt och segerrikt. Och nazisterna började överföra trupper till Afrika. Lyckligtvis kan detta göras över den kortaste sträckan.
  Men å andra sidan var nazisterna tvungna att glömma kampanjen mot Sovjetunionen. Fritz erövrade under första halvan av det fyrtioförsta året hela norra Afrika och gick in i Irak. Men de överförde mer än fyrtio divisioner söderut. På grund av vad planen "Barbarossa" inte förverkligades.
  Men tyskarna erövrade Mellanöstern och började röra sig längre över Storbritannien. Med en massa slavar och råvaror, bestämde sig Führern för att genomföra en flygattack mot England. Flygproduktionen har ökat hela tiden. Fler och fler fabriker byggdes. Ubåtar gick ner i havet.
  Afrika erövrades snart.
  Tyskarna pressade Storbritannien. Utvecklade bombplan. Yu-188 och Do-317 dök upp. Efter intensifierade bombardemang i augusti det fyrtioandra året skedde ändå en amfibielandning. Det var framgångsrikt och Storbritannien föll.
  Churchill flydde till Kanada. Men där möttes han av ett kallt välkomnande. Och Japan tog över alla brittiska kolonier.
  Under det fyrtiotredje året tog och attackerade det tredje riket, efter att ha förvärvat: "tigrar", "pantrar", "lejon", Sovjetunionen. Och igen blev det dåligt ... Men nej, han attackerade fortfarande inte.
  Underrättelser om atombomben, som görs i USA, tvingade Hitler att vända sig till väst. Ett krig bröt ut mellan axelmakterna och Örnimperiet.
  "Panterns" öde var föga avundsvärt. Tanken hann inte varva ner ordentligt i produktionen, ersattes av en tyngre "Panther" -2. En ny maskin med en kraftfullare motor, vapen och rustningar användes mot Amerika. Och blev huvudtanken. Tills den ersattes av E-50.
  USA tog sig genom Island, Grönland och Kanada å ena sidan. Genom Argentina och Brasilien från söder. Och från öster kom Japan. Så kriget visade sig vara envis, men på det fyrtiofemte året var allt över. Amerika kapitulerade.
  1946 bröt dock krig ut mellan Tyskland och Japan. Nazisterna är förvisso starkare. Men kriget drog ut på tiden... Det är mycket mer intressant.
  Alenka skulle beskriva detta mer i detalj, men än så länge finns det ingen tid. Vad ska en tjej göra?
  Det återstår bara att kasta granater med bara fötter. Eller något annat att hitta på.
  Till exempel en värld där Skobelev inte skulle ha blivit förgiftad. Det är intressant. Den berömde befälhavaren ledde en militär kampanj i södra Ryssland och nådde Kushka under Alexander den tredje. Men han visade sig i all ära, under kriget med Japan.
  Till sjöss agerade ryska amiraler inte riktigt framgångsrikt. Men på land var japanerna fullständigt besegrade. Sedan kom den baltiska skvadronen. Och ryssarna började äntligen vinna till sjöss. På något sätt etablerades paritet. Och till och med en fördel. Japan tvingades sluta fred. Erkänt ryskt protektorat över Korea. Hon avstod från de Kurilöarna som tidigare tillhörde Ryssland, men byttes ut mot Sakhalin.
  Ryssland behöll Port Arthur och befäste sig i Manchuriet. Kungens auktoritet ökade något. Fast till sjöss var inte allt bra. Skobelev överlevde fram till första världskriget. Ryssarna vann flera segrar över tyskarna. De besegrade dem i Ostpreussen, tog Przemysl omedelbart. Skobelev blev generalissimo. Och efter att ha levt till åttio års ålder, dog han i ära och ära.
  På något sätt överträffar Suvorov. Det tsaristiska imperiet blev stort och mäktigt. Nicholas II, gick till historien som en stor. Ryssland erövrade också en betydande del av Turkiet och nästan hela Iran.
  Tja, då... Trött på att skriva samma sak som att tsarryssland erövrar hela världen och stormar stjärnorna. Men i alla fall hade världens starkaste landarmé alla chanser att vinna!
  Visst är det synd att Skobelev dog så ung. Hans talang avslöjades tidigare än Suvorovs, men försvann också utan att nå sin zenit.
  Alexander II ... kungen är utan tvekan stor. Han hade erövringar i Kina, Centralasien, Turkiet, returnerade Donaudeltat. Om han inte sålde Alaska - en stor dumhet. Men hade kungen levt längre, kanske Ryssland hade kunnat utöka sina besittningar. Eller tvärtom skulle upplopp bryta ut. En konstitution skulle leda till förvirring.
  Nikolay den första är konservativ. Förlorade kriget på Krim. Vann krig mot Iran och Turkiet, men en hel del blod. I decennier stred han i Kaukasus. Vad är möjligt och avbröt rysk expansion söderut. Hade ambitioner, i söder. Kanske skulle han ha vunnit kriget med koalitionen, om inte Menshikov. Inramad av denna mediokra befälhavare.
  Som på sin tid Nicholas II Kuropatkin.
  I allmänhet var historien om tsarryssland framgångsrik. De flesta av krigen vann och imperiet expanderade. Men inbördeskriget försvagade Ryssland. Bolsjevikerna gav dock ett nytt uppsving. För närvarande.
  Alyonka gillade inte Stalin. Oförskämd, otrevlig jävel. Huvudet för ett så stort imperium borde på något sätt vara mer raffinerat. Inte så oförskämd och mer intelligent. Och naturligtvis inte plebejerna att styra Ryssland.
  Därför började uppenbarligen Sovjetunionen att förlora. Kriget går dåligt från början till slut.
  Alenka tänkte, vad ska man göra? Hon ville ha förändring. Och något bättre. Bolsjevismen är inte ett idealiskt system. Det finns inga vanliga val. Nominera en verifierad kandidat och rösta. Typisk uggla. Människor måste ha verklig demokrati.
  Alenka föreställde sig hur hon klämde Stalins näsa med sina bara tår och fnissade. Det är verkligt och roligt. Gör denna ghoul till ett plommon.
  Eh, Ryssland hade inte tur med ledarna. Varför var utrensningarna 1937? Varför iscensatte en hungersnöd?
  Stalin har många brott! Och här måste man förstås ha ett koncept för att förstå allt detta.
  Lenin dog tyvärr för tidigt. Jag hade inte tid att etablera makt och höja landet. Stalin visade sig vara en ren benbrytare. Trotskij kunde ha varit vid makten - en man med stora talanger. Eller den intelligente Bucharin.
  Inte dum och Pjatakov. Kanske skulle de inte ha låtit Hitler ta makten alls.
  I allmänhet kunde Tyskland ha vunnit första världskriget, inte genom att överföra tre kårer till Ostpreussen, utan genom att fortsätta operationen för att omringa Paris.
  Då skulle Frankrike ha besegrats lika snabbt som under det fyrtionde året. Och tsarryssland skulle inte ha gjort motstånd på en front. Preussarna kunde få enorm makt och franska kolonier. Eller kanske engelska också. Men det var inte avsett att likna det tredje riket. Mer exakt, den andra ... Och preussarna förlorade. Även om de kunde inaktivera Ryssland. Märkligt, men även efter att ha löst sina händer i öst kunde Tyskland inte vända kriget.
  Och här hann Führern mycket. Japan slog också till i öster.
  Alenka sköt återigen en granat med sin bara, mejslade fot. Hon strödde ut Fritz och skrek:
  - Hon flög och vrålade!
  Hur roligt är...
  Anyuta kastade också en liten present. Hon släppte ut en ström ur sina näsborrar och mumlade:
  - Toppklass och Adidas!
  Rödhåriga Alla tog och kastade igen en så välriktad granat. Hon slog sönder en visningsenhet för en tysk stridsvagn, ringde ut:
  - Nobel egenhet!
  Och hon skickade bollen med sin bara häl ...
  Maria använde också sin graciösa, bara fot. Den här tjejen försökte också skriva. Jag skissade till exempel en sådan här historia.
  Pionjären Petya ville hjälpa Bolotnikov. Och flydde genom portalen till sin tid. Tar samtidigt tag i en fickskärare, stenar. Jo, det var förstås en pojke från framtiden. Och fräsen kan manövreras, som ingenjör Garins hyperboloid. Endast i storlek är detta vapen som en Makarov-pistol. Och du kan ladda den med vatten. Ja, en sådan funktionsprincip är fusionen av vätekärnor och produktionen av helium.
  Och skär till och med slagskepp. När pojken använde ett sådant vapen började de betrakta honom som en Herrens ängel. Och krönt i rollen som tsar Peter den store.
  Det är roligt att pojken har blivit så cool. Och han erövrade också Polen, och Sverige och Turkiet. Rysslands enorma imperium har vuxit.
  Och sedan ungen, som praktiskt taget inte växte upp, förblev ett barn, tröttnade på att styra och återvände tillbaka till sin tid.
  Men så visade det sig att alla betraktar honom som ett barn, inte en kung. Och pojken sprang tillbaka.
  I hans frånvaro uppstod förvirring. Men pojken är tillbaka. Och alla svor honom trohet igen. Sedan följde kriget, tills hela världen förenades, under Rysslands beskydd. Och ett enda imperium uppstod. Och pojken beordrade att bygga rymdskepp och expandera ut i rymden.
  Det skulle vara möjligt att ägna mer än en roman åt detta ämne, men än så länge finns det ingen tid.
  Maria tvingas också slåss. I allmänhet ser framtiden vag och dyster ut. Om nazisterna vinner, vad ska man göra?
  Gå med i partisanerna? Och krypa genom skogen tills de dödar dig? Eller kanske gå till Wehrmacht?
  Och en sådan idé ler inte för mycket mot dem. Maria suckade tungt.
  Och hon kastade bara en granat med sin bara fot. Hon gjorde flera Fritz, väsande:
  - Hitler kaput! Även om han är cool!
  Matryona kastade också ett gäng granater med sina bara fötter. Hon vände tanken och blåste:
  - Infernalisk metall! Fritz kommer att skämmas!
  Och hon släppte ut gnistor från sina tänder.
  Alenka tog den och skrek:
  - Åh, bananer! Åh, kokosnötter - Tum-ba-yumba!
  Och flickan lanserade en dödlig knytnäve med sin bara fot. Och bröt fritzens rustning.
  Alyonka kom då ihåg en annan idé av henne. Skriv om den ljusa världen. Låt oss säga efter kriget. Det skulle trots allt vara så bra! Som till exempel lever i kommunismens dagar. Eller något annat underbart.
  Som poesi:
  Universum skakade över oss
  Och stjärnorna bevattnade himlen i pärlor ...
  Kriget brinner, helvetets onda passion,
  Och djävulen vill förstöra Ryssland!
  Först nu har tyskarna avancerat långt. Stormar Gorkij. Och det här är farligt.
  Men ryktet hade redan spridits att Hitler återigen föreslog en vapenvila. Och det här är ett tillfälle att lugna ner sig och koppla av. Stor chans till återhämtning. Om bara det slagna landet avgår.
  Men det kan bli värre senare.
  Anyuta slängde åter dödsbeskedet med sin bara fot. Hon trodde inte riktigt på Hitler. Men jag ville få ner spänningen i striderna. Och åtminstone vila lite. Eh, Suvorov var i Stalins ställe, kanske allt hade gått annorlunda.
  Tyskarna ansåg Mainstein bäst. Den här Fritz är fortfarande ett odjur. Och du kan blotta dina tänder coolt!
  Anyuta gnisslade kvickt:
  - Galna Beria, onde Stalin!
  Och visslade genom näsborrarna. Hon är en tjej med ett stort sinne för humor.
  Och hon var också tvungen att gripas. Men den här historien fick ett lyckligt slut. Hon var dock noggrant genomsökt och kände sig också på intima platser. Sedan fick jag tillbringa flera dagar i en illaluktande cell överfull av tjejer. Men sedan släpptes hon. Fortfarande hittades inga ledtrådar. Eller så var det det faktum att hennes föräldrar förblev på fri fot. Men hur är det - barnet sitter i fängelse, och pappan och mamman kom ut?
  Om det inte är möjligt enligt en brottsartikel. Anyuta var inte i kolonin, som Alla och Matryona. Men också en tjej av järnhärdning. Och skarpögd. Hon arbetade på en byggarbetsplats. Strid nästan från början av kriget. Och lärde sig mycket.
  Andra världskriget var i allmänhet utdraget och nervöst. Gick med korta pauser. Och katter, eller till och med tigrar, kliade på själen. Eller kanske råttor. Allas humör här är lite små. Men i strid glömmer du och blir distraherad.
  Kanske något från greven av Montecristo? Det är bättre än hårt arbete eller isoleringscell. Och naturligtvis är dramat tungt i fängelset.
  Och här är de helt gratis och kan till och med ropa:
  - Stalin är en get!
  Och de kommer att ha helt rätt! Och Stalin är faktiskt fortfarande en get! Och ett missfoster som ramade in Ryssland. Det är till och med synd att han i verklig historia blev en ledare under ledning som vann ett sådant krig. Det finns orättvisa i detta. Tja, varför kom inte en annan stark och klok ledare fram under kriget?
  Alla, som tidigare fånge, hatade Stalin. Naturligtvis var detta hans system. Hon gjorde människor till slavar och fångar. Du kan inte argumentera emot detta!
  Och Stalin borde ha straffats! Antingen häng eller skjut. Eller piska.
  Alla föreställde sig ibland hur hon skulle piska Stalin. Och det fick henne att må mycket bättre. Även om det såklart bara är fantasi. Och jag vill ha riktig framgång.
  Men Hitler skulle torteras. Ta honom till exempel på hyllan. Eller elektrisk ström eller hettråd. Eller... Vad mer? Du kan till exempel stoppa in den i en ståljungfru. Eller stek i en stekpanna. Bryt dina armar och ben, gnugga nacken med ett rep. Ja, och mycket mer! Häng lite Fuhrer.
  Nu, om till kvarten? Det var så coolt! Eller hjul! Lös upp med levande syra.
  Eller kanske sammanföra Hitler och Stalin och få dem att slåss som gladiatorer? Och sedan hälla i smält smör? Eller kanske i en låda med naglar. Och varma naglar? Och vitkalkade! Och vad mer kan inte tänka på!
  Och slå Führern, slå, slå, och slå igen! Att ha värmt upp en tråd eller en kedja.
  Eller fryst levande. Till exempel i ett isblock. Fyll på med flytande kväve eller helium. Generellt, förbränna.
  Plåga med strålning! Eller ta smält bly och häll ner det i Fuhrerns hals.
  Allah fnissade. Och kastade en granat med sin bara fot.
  Det blev roligt. Och Führern var skrynklig.
  Flickan tog den och kvittrade:
  - Bu Bu Bu Bu! Jag slår ner Hitler!
  Och vad har denna fantastiska skönhet ännu inte kommit på! Faktiskt en fantastisk tjej!
  Och så rödhårig ... Vad kan inte sägas i en saga, inte beskrivet med en penna! Så krusigt hår. Bara en låga. Eller napalm. Och hon sparkar, hon är väldigt käck och sparkar väldigt cool. Det här är terminatortjejen.
  Maria är inte heller en gåva. Men naturen är tunn. Och till och med en troende. Det är sant att hennes tro försvagas. Ja, vilken typ av Gud, om hon tillåter nazisternas seger? Hur är detta ens möjligt?
  Maria var arg på Gud. Tyskarna nådde Alma-Ata, Ufa, Gorkij. Omgiven av Ryazan, Moskva, Leningrad. Och de slutar inte.
  Ja, nazisterna är starka. Ondskan styr världen utan att veta numret. Men ni Satans söner kan inte bryta Kristi makt!
  Mörkrets krigare har alltid haft övertaget. Eftersom det mänskliga hjärtat har ett sug efter ondska. Och lita inte för mycket på honom. Och vem ska man tro? Människans sinne! Folk är trots allt inte så dåliga! Det finns ganska bra typer. som kan styra rättvist. Och inte nödvändigtvis troende. Och Stalin är fortfarande sadist!
  Maria tänkte en stund. Över ett sådant problem: varför tillåter Gud ondska? Och här är svaret inte lätt. Ja, utan ondska .... Försök att skriva en bok där det inte skulle finnas något ont! Det är nästan omöjligt!
  Det finns ondska i alla litterära verk. Eller synd... Även om begreppen synd och ondska inte är helt identiska. Krig är också onda. Men de leddes av Guds vilja. Och detta var liksom inte en synd. Sådan är Gamla testamentets paradox. Och så det helt pacifistiska Nya testamentet. Och inte den bästa heller...
  Vad ligger de under nazisterna? När allt kommer omkring sa Jesus: de slog dig på höger kind, lägg den vänstra!
  Men vem följer egentligen detta? Präster? Tja, nej! Kyrkan var aggressiv. Och inkvisitionen och korstågen, och militära formationer vid klostren.
  Ja, prästerna kännetecknades inte av ödmjukhet. Och andra... Oavsett om det är katoliker, protestanter, ortodoxa. Och detta är med Nya testamentets pacifism.
  Fascister gör som de säger. Och sedan lära sig att vara får och själva bete sig som vargar.
  Maria trodde alltmer att hälsosam pacifism kunde vara sanningen. Det är inte pacifism, utan ateism. De säger verkligen vad som är tro annat än självhypnos. Tja, av någon anledning gjorde ikonerna ingen odödlig. Och patriarker dör, precis som enkla syndare. Och munkarna är inte kapabla till någonting.
  Nej, det är mycket bättre att verkligen tro: en person är sin egen lyckas smed!
  Och trötta inte ut dig med fasta och böner. Och en ny tank är mycket mer värd än tusen böner.
  Maria kastade en granat med sin bara, mycket förföriska fot och anmärkte med en djup suck:
  - Och inte en kyrka, inte en krog! Ingenting är heligt! Och i livet är inte allt så ... Allt är inte så tjejer!
  Matryona gick därifrån med bara fötter, en hel centner sprängämnen och begravde hundra Fritz. Och så gurglade hon:
  - Var inte ledsen! Hela livet framöver! Allt liv framåt, hopp och vänta!
  Alenka skickade också ett meddelande och körde in Fritz i kistan. Och hon sjöng entusiastiskt. Skriva på språng;
  Komsomol-flickor är jordens salt,
  Vi är som underjordens malm och eld.
  Naturligtvis har de vuxit till bragder,
  Och med oss det heliga svärdet, Herrens Ande!
  
  Vi älskar att slåss väldigt djärvt,
  Flickor som vidder ror i universum ...
  Rysslands armé är oövervinnerlig,
  Med din passion, i striden oföränderlig!
  
  Till vårt fosterlands ära, helgon,
  Ett stridsflyg cirklar i himlen...
  Jag är medlem i Komsomol, jag springer barfota
  Stänkande is som täckte pölarna!
  
  Kan inte flickor, fienden vet att skrämma,
  De förstör alla fiendens missiler...
  Den blodige tjuven kommer inte att sticka sitt ansikte mot oss,
  I dikter kommer det att sjungas bragder!
  
  Fascismen attackerade mitt hemland,
  Han invaderade på ett så mardrömslikt och lömskt sätt...
  Jag älskar Jesus och Stalin
  Komsomol-medlemmar är ett med Gud!
  
  Vi rusar barfota genom snödrivan,
  Springer som snabba bin...
  Vi är döttrar till både sommar och vinter,
  Livet har gjort tjejen härdad!
  
  Det är dags att skjuta, så öppna eld
  Vi är noggranna och vackra i evigheten ...
  Och slå rakt i ögat, inte i ögonbrynet,
  Av stålet som kallas kollektivet!
  Besegra inte fascismen vår skans,
  Och viljan är starkare än en stark titan...
  I fäderneslandet kan vi finna tröst,
  Och störta även Fuhrer-tyrannen!
  
  En mycket kraftfull tank, tro "Tiger",
  Han skjuter långt och exakt...
  Nu är det inte dags för dumma spel
  Ty den onde Kain kommer!
  
  Vi måste övervinna kylan, värmen,
  Och skämtsamt slåss med en galen hord ...
  Rasande rasande björn,
  En örns själ är inte en eländig clown!
  
  Jag tror att Komsomol-medlemmarna kommer att vinna
  Och de kommer att höja sitt land över stjärnorna ...
  Vi började vandringen från oktober,
  Och nu är Jesu namn med oss!
  
  Jag älskar mitt fosterland väldigt mycket,
  Hon lyser strålande till alla människor ...
  Fosterlandet kommer inte att tas bort av rubeln,
  Vuxna och barn skrattar av lycka!
  
  Det är roligt för alla att leva i den sovjetiska världen,
  Det är enkelt och bara perfekt...
  Låt turen inte avbryta dess tråd,
  Och Führern stack sin mun förgäves!
  
  Jag är en barfota Komsomol-medlem,
  Även om frosten vänder öronen ...
  Och du kan inte se nedstigningen, tro fienden,
  Vem vill ta oss och förgöra oss!
  
  Det finns inga vackrare ord för fosterlandet,
  Flaggan är röd, som om blodet i strålarna lyser.
  Vi kommer inte att vara mer undergivna än åsnor,
  Jag tror att segern kommer snart i maj!
  
  Berlin barfota flickor kommer att passera,
  Lämna avtryck på trottoaren.
  Vi glömde tröst för människor,
  Och handskar är inte lämpliga i kriget!
  
  Och det kommer att bli en kamp, låt den här kampen bryta ut.
  Fritz kommer att krossa allt i bitar!
  Fosterlandet är för alltid en soldat med dig,
  Vet inte vad godtycke är!
  
  Jag tycker synd om de som dog, detta är sorg för alla,
  Men låt inte ryssarna gå på knä.
  Även om till och med Sam underkastade sig Fritz,
  Men för oss den store gurun Lenin!
  
  Jag bär ett märke och ett kors samtidigt,
  Jag är i kommunismen och jag tror på kristendomen...
  Krig, tro folk, är inte en film,
  Fosterlandet är vår moder, inte khanatet!
  
  När den Allsmäktige kommer i molnen,
  Alla döda kommer att uppstå i ett ljust ansikte...
  Människor älskade Herren i drömmar,
  För Jesus är skaparen av bordet!
  
  Här kommer vi att kunna göra alla glada,
  I hela det gränslösa ryska universum.
  När någon plebejer är som en jämnårig,
  Och viktigast av allt i universums skapelse!
  
  Jag vill omfamna den Högste Kristus,
  Att aldrig kollapsa inför fiender...
  Kamrat Stalin ersatte sin far,
  Och Lenin kommer också att vara med oss för alltid!
  .
  
  
  Slug Obama
  USA:s president Obama visade sig vara mer listig och bombade inte ISIS, utan bestämde sig för att använda detta kalifat som en misshandel mot Iran, Syrien och Ryssland. Hans beräkning var fullt berättigad. ISIS, efter att ha erövrat större delen av Irak, gick in i kriget med Iran. Amerikanerna köpte olja från militanterna och sålde vapen i gengäld. För att rädda Assad kom Vladimir Putin trots allt in i kriget.
  Och ISIS bombningar började. Men det gick inte lika smidigt som i verkligheten. ISIS har luftvärnssystem sålda till USA och stridsflygplan. Ryssland stod inför en starkare fiende och tvingades överföra marktrupper. Redan från början led ryssarna påtagliga förluster och deras styrka bröts. Här är det förstås inte upp till fett längre.
  Fler och fler styrkor drogs in i kriget i Syrien. Och hon var inte populär. Många sa: ska Ryssland engagera sig där? Och ISIS gick framåt och tillfogade ryska trupper tunga slag.
  Soldater dog i stort antal. Men det gick inte att vända kriget. Dessutom fanns det också en konflikt med Turkiet. Och detta gjorde det svårt att använda krafterna.
  Kriget började med ISIS redan i maj 2015 och har blivit utdraget. Striderna drog ut på tiden och den ryska armén kunde knappast hålla tillbaka fienden. Det fanns zinkkistor. Och större delen av Irak var under ISIS. Och försök att slå igenom gjordes aktiva och aggressiva.
  Kriget visade sig förstås vara utdraget ... Och vid tiden för presidentvalet i Ryssland hade det redan pågått i tre år. Och mer än tio tusen ryska soldater och officerare och flera generaler dog.
  Därför mötte Vladimir Putin allvarligt motstånd. Pavel Grudinin från vänsterstyrkorna började snabbt få poäng och politiska poäng. Och hans framgångar var kolossala, eftersom betyget hoppar.
  Visserligen undergrävde skandalerna Grudinins position något, men Girkin fick stor popularitet. Som, som en hjälte i kriget i Donbass, har blivit en ny stjärna.
  Putin har i alla fall redan tappat popularitet, och folk ville ha förändring, och annekteringen av Krim glömdes bort.
  Valet var över och även om Putin verkade ha vunnit i den allra första omgången började massprotester och krav på att se över valresultatet. Kommunisterna trodde inte på resultatet, och det fanns många exempel på väljarfusk.
  Och i Moskva var det ganska stora sammandrabbningar med demonstranter. Massiva antikrigsaktioner började också. Och striderna i Syrien fortsatte.
  Putin ökade till och med striderna och försökte attackera i Irak.
  Men allt detta ledde bara till en ökning av antalet förluster.
  Och striderna växte mer och mer och blev blodigare ...
  Antikrigsrörelsen i Ryssland växte. Det var massiva skärmytslingar med polisen och bara massakrer.
  Bara coronavirusepidemin har minskat antikrigsintensiteten något.
  Men striderna i Syrien fortsatte trots pandemin. Och 2021, mot ISIS, bestämde de sig för att testa det senaste vapnet: ensitsiga pyramidformade stridsvagnar.
  Det är unika bilar tillverkade i endast fyra exemplar. Var och en vägde femtio ton och hade en motor på fem tusen hästkrafter. Och motorn är inte enkel, utan elektrisk.
  Vackra tjejer körde fyra bilar och det var väldigt häftigt.
  Natasha, på en pyramidformad stridsvagn, tryckte på styrspakens knappar med sina bara tår och skar Mujahideen med maskingevär och skar av dem med kulor med urankärna.
  Och hon sjöng och blottade sina tänder:
  - Ära åt Stora Ryssland!
  Zoya, som sköt motståndare med maskingevär och sköt från en snabbskjutande kanon, morrade:
  - För Ryssland som breder ut sina vingar!
  Och med bara tår tryckte den kvicka skönheten på joystickknapparna.
  Och igen spottar ut skal med urankärnor.
  En annan pyramidformad stridsvagn med Augustine snurrar sina klor och krossar fienden. Han mejer ner Mujahideens led och täcker kullen med ett berg av lik.
  Och vrålar:
  - För kommunisten gav!
  Och Svetlana träffar fienderna och mejar ner Mujahideen. Och medan han sjunger:
  - Kommunismen kommer att vara i ära!
  Och med sina bara tår trycker han på joysticksknapparna.
  Och kriget är på uppgång. Ryska trupper stod inför en stark front.
  ISIS är inte en gåva. Stormtroopers används mot honom. De har också vackra tjejer: Maria och Mirabela. De är så fantastiska och slåss barfota och i bikini.
  Vackra flickor pressar redan på Mujahideens positioner. Och förstör dem med missiler.
  Maria sjunger i glädje:
  Rasande i raseri SATO,
  Regementets fiende gick framåt ...
  Men bödlarna-motståndarna,
  Ryssarna kommer att mötas av fientlighet!
  Och hur man skickar missiler mot fienden. Och slå fienderna på en gång.
  Mirabela, skickar skal, anmärker:
  Vad är krig, vad är krig? För någon diktator Assads skull att utgjuta blod?
  Maria instämde lätt i detta:
  - För detta är det inte värt att utgjuta blod!
  Och hon skickade också en dödlig raket.
  Tjejerna följer såklart order. Men för sjunde året har det varit krig, för vem vet vad. Och visst är tjejerna arga på Putin. Det är inte klart vad han vill. Och de ryska trupperna håller linjen, och offensiva försök misslyckas.
  Pyramidformade tankar är bra, men batteriet laddas fortfarande ur snabbt med en sådan hastighet. De måste tas bakåt och laddas med el.
  Natasha, Zoya, Augustina och Svetlana träffades och låt oss spela kort.
  Samtidigt sjunger tjejerna:
  - Tja, vad ska jag säga, vad ska jag säga, folk är arrangerade så! Vill veta, vill veta! De vill veta vad som kommer att hända!
  Och valen till statsduman visade kommunisternas triumf. Men återigen var det massiva förfalskningar. Och detta ledde till massiva protester där miljontals människor deltog. Den åldrade svagingen Zjuganov störtades, och den unga kom till makten i hans ställe. Protesterna intensifierades, strejkade och många slagord.
  Som svar inledde den ryska armén en stor offensiv i både Syrien och Irak. Striderna visade sig vara mycket blodiga. Dessutom är Iran rastlöst. Det är upplopp och oroligheter.
  Putin hamnade i en mycket svår situation. Inuti Ryssland har oron blivit mycket större. Zyuganov blev slutligen sjuk, och den nya unga ledningen krävde Putin och hans teams avgång.
  Strider rasade i Syrien och Irak. Kriget där var massivt. Och klättrade på framfarten.
  Ytterligare två tjejer, Alice och Angelica, slogs som monster och använde en speciell skivformad helikopter. Och det fanns inget sätt att slå ner dem.
  Helikoptern avfyrar raketer, bränner motståndare och bryter bunkrar.
  Alice tog den och kvittrade:
  - För det ryska kalifatet!
  Och hur han trycker sina bara tår på joystick-knappen och träffar fienden.
  Angelica skrek:
  - Ombord!
  Och igen, raketer som lupanet, mot fienden ...
  En massrally hölls i Moskva och under sammandrabbningar med polisen var det döda. Många fabriker gick ut i strejk. Nu har kommunisterna visat sin styrka. Och de har redan direkt kallat Putin för en brottsling och en mördare. Motståndet växte. Och här och var utgjuts blod.
  Protesterna förvandlades till en generalstrejk. Och det visade sig vara så storskaligt att myndigheterna gjorde eftergifter.
  Resultaten av valet till statsduman ogiltigförklarades. Och nya har tillkännages. Och här hade kommunisterna alla chanser att vinna. Och vann till och med, efter att ha fått majoriteten av platserna i parlamentet.
  Och Mikhail Mishustins regering avgick. Bildandet av en vänsterregering började. Samtidigt noterade kommunisterna att det var dags att avsluta kriget i Syrien.
  Det är redan 2022... Vladimir Putin sa med en suck att han inte skulle göra det. Så alla uppoffringar i det här fallet kommer att vara förgäves.
  Sedan började riksrättsprocessen i statsduman. Det sker även förändringar i förbundsrådet. Han vände sig åt vänster och de kräver att sopa bort Matvienko, som är en alltför undergiven docka av myndigheterna.
  I allmänhet började folket göra uppror mycket mer aktivt och kräva förändringar.
  Situationen värmdes upp. Nu var det kommunisterna som satte tonen för protesterna. Och de samlade in namnunderskrifter för en ny grundlag.
  Och sedan fick Putin en stroke, och han blev sjuk.
  Nya presidentval utlystes.
  Huvudkandidaten från kommunisterna var Aleksej Kuznetsov. Och han gjorde mycket. Och i valet lyckades den nya vänsterledaren vinna i första omgången.
  Och det var jättebra!
  Här slutar sagan, och vem lyssnade på gurkan!
  
  EMELYAN PUGACHEV - EN CHANS FÖR MÄNSKLIGHETEN
  Emelyan Pugachev, omedelbart efter fångsten av fästningen Tatishchevo, gick till Orenburg och lyckades överraska staden och ta den genom ett flyktigt angrepp. De flesta av garnisonen kapitulerade nästan utan strid.
  Och Emelyan Pugachev fångade ett stort provinscentrum, mycket vapen och ammunition.
  Efter det flyttade hans snabbt växande armé till fästningen Verkhne-Yaitskaya och tog den också med en snabb attack. Och vidare till Ufa. Fler och fler människor från olika nationer anslöt sig till Pugachev. Hans armé, som närmade sig Ufa, uppgick redan till nästan femtio tusen och många vapen.
  Garnisonen gav upp nästan utan motstånd. Efter det skickade Emelyan Pugachev flygande avdelningar till Ural för att ta kontroll över vapenfabrikerna.
  Katarina den andra fick nyheten om Orenburgs fall sent. Och det chockade alla. Jag var tvungen att snabbt samla kraft. Och det är få av dem - det turkiska kriget tar bort allt. Endast en Bibikov, en mer eller mindre lämplig general-in-chief, mobiliserades. Och han har ett lag. Jag var tvungen att snabbt samla kraft.
  Men bedragarens armé växte snabbt. Och flyttade till Kazan. Kalmyker, baskirer, tatarer, kirgiser och andra folk anslöt sig till den. En efter en erkändes Emelyan Pugachev som den legitima kungen och fabriker och städer i Ural.
  Och många anslöt sig till rebellerna. Och Emelyan Pugachevs armé gick till Kazan och bröt lätt motståndet. Många officerare gick över till hennes sida. Och Pugachevs armé växte snabbt. Och så blev Kazan attackerad.
  Och i verkligheten kunde bedragaren ta det med en mindre och sämre organiserad armé. Och nu har det blivit ännu enklare och snabbare.
  Och Kazan Kreml intogs omedelbart. Emelyans armé visade sig vara snabb.
  Och hur många kavalleri och mäktiga kämpar som samlades. Och artilleri och krigare från Uralfabrikerna. Och en massa vapen. Så Koziedemyansk föll.
  Först i Nizhny Novgorod förväntade Emeljan Pugachev allvarligt motstånd.
  Man lyckades spika dit förstärkningar från nära S:t Petersburg och från svenska gränsen. Men Pugachev hade redan mer än hundra tusen soldater och många vapen.
  Bibikov gjorde ett misstag. Ändå, istället för försvar, drog han tillbaka en del av trupperna från staden. Och de fick ett hårt slag från rebellernas överlägsna styrkor och krossades.
  Detta underlättade attacken mot Nizhny Novgorod. Dessutom gick en del av trupperna och officerarna över till Emelyan Pugachevs sida. Och den största staden föll.
  Bibikov fångades också. Han vägrade att svära trohet till bedragaren och hängdes.
  Pugachev flyttade till Moskva. Allt oftare gick regeringstrupper, officerare och till och med generaler över till hans sida.
  Ryazan föll nästan utan motstånd. Och en enorm armé närmade sig i Moskva.
  Det fanns få trupper i den, och inte helt tillförlitlig. Tre regementen av Don-kosacker gick över till Pugachevs sida. Och Moskva attackerades av storm.
  Endast Kreml hade en chans att göra motstånd, men förrädare hittades där och öppnade portarna till Pugachev.
  Alexander Suvorov, hastigt återkallad från den turkiska fronten, gick också över till den självutnämnda tsarens sida. Han bestämde att det inte var någon mening med att slåss mot folket. Och frågan om kungens legitimitet är en fråga om landets önskan.
  Suvorov följdes av andra generaler. Hövdingarna i spetsen för trupperna skingrades över hela Ryssland och intog städer efter städer.
  Och Pugachev själv gick till St Petersburg.
  Katarina den andra, som såg att hennes styrka minskade, tog del av skatterna, flydde utomlands och beordrade bröderna Orlov att organisera försvaret av staden.
  De gjorde just det. Största delen av garnisonen gick över till bedragarens sida, och S:t Petersburg togs snabbt. Familjen Orlov greps och hängdes. Och den nye kungen gick in i huvudstaden. Snart kände nästan alla generaler och ryska enheter igen honom. Som ryska städer. Catherine flydde till Sverige. Och därifrån till Tyskland.
  Hennes son Pavel dog under oklara omständigheter. Och Emelyan Pugachev gifte sig igen och tillkännagav en ny kröning. Efter det blev kosacken Ustinya hans fru.
  Kriget med Turkiet anförtroddes Alexander Suvorov och slutade med en snabb seger.
  Emelyans arvtagare föddes. Och Romanovs dynasti, så att säga, stärktes.
  Kungen avskaffade livegenskapen och genomförde reformer. Ryssland började utvecklas och stiga snabbt. Ytterligare ett krig med Turkiet och erövringen av Konstantinopel följde. Emelyan Pugachev grundade en ny religion, övergav treenigheten och introducerade polygami. Det var redan samma sak med islam, men ortodox islam.
  Alexander Suvorov genomförde flera kampanjer, nådde Marocko och erövrade Mellanöstern, Iran, Sudan och Nordafrika. Och sedan, när en revolution ägde rum i Frankrike, erövrade Emelyan Pugachevs armé hela Europa. Så uppstod det största av imperier i mänsklighetens historia.
  Emelyan Pugachev var ganska ung sedan 1742 och regerade därför länge, han överlevde både Catherine och Alexander Suvorov. Efter Europas erövring flyttade ryssarna över Afrika och gick in i Indien, som de också erövrade.
  Kriget med Kina inträffade redan 1815 under Pugachevs son Peter den fjärde.
  Kriget visade sig vara segerrikt för Ryssland och Kina lades under. Därefter lade Ryssland helt under sig tre kontinenter och landade i Australien och Alaska. Och fortsatte att expandera till Amerika. Där hade hon inga seriösa rivaler längre.
  Storbritannien besegrades och tillfångatogs. Och snart erövrade USA. År 1850 kontrollerade Ryssland redan hela världen.
  Därefter kom fram till den kosmiska expansionen. Och det blev jättebra.
  Men såklart fanns det problem.
  En av dem är rörelsen för en republikansk regeringsform. Men Pugachev-Romanov-dynastin åtnjöt auktoritet och förblev hittills orubblig.
  Det förekom också maktkamper och kuppförsök. När den första flygningen utanför solsystemet ägde rum mot slutet av 1900-talet, störtade en grupp konspiratörer i början av det tjugoförsta århundradet i konstgjord sömn och flög till en avlägsen planet för att där etablera en egen stat.
  Vissa problem uppstod med judarna. Om andra nationer snabbt russifierade och accepterade ortodox islam, då var dessa judar envisa och gjorde motstånd. Och de var pressade för det. Det fanns andra problem också. Under det tjugoförsta århundradet har ateism blivit på modet. Och förnekandet av bibelns och koranens auktoritet. Och formellt byggdes teologin på en fri tolkning av dessa böcker.
  Och detta gav också upphov till en del konflikter. Dessutom har vetenskapen utvecklats. Den förväntade livslängden under det tjugoförsta århundradet har ökat avsevärt, och människor har lärt sig att verkligen se yngre ut. Och visst började de säga, men hur är det med Kristi ord: du kommer inte att göra ett enda hår varken vitt eller svart? Eller må deras dagar vara hundra och tjugo år!
  Det fanns också tvivel. På vissa planeter i solsystemet, där det redan fanns seriösa bosättningar, började separatistiska känslor uppstå. Det fanns i alla fall krav på autonomi. Kort sagt bättre än i verkligheten, men ändå finns det problem och allt är inte rosa.
  Men i alla fall är mänskligheten enad och med svält och epidemier och nästan alla sjukdomar är över. Och människor kan leva i flera århundraden utan att åldras, och inte livet alls, utan nästan kommunism och himlen på jorden under det tjugoförsta århundradet!
  
  CHURCHILLS INTRESSANTA CHANS
  Churchill gick med på fred med Tyskland på följande villkor. Det tredje riket garanterar Storbritannien integriteten hos dess koloniala imperium. Dessutom gick Hitler till och med med på att inte kräva tillbaka de tyska kolonierna som absorberades av England under första världskriget. I gengäld hade tyskarna dock fullständig frihet att förfoga över de franska och holländska kolonierna. Och även de kunde agera så mycket de ville mot Ryssland. Naturligtvis skulle Führern inte tolerera Sovjetunionen med sin granne. Tyskland fick mycket. Och hon fick nog. Och Storbritannien förlorade formellt ingenting. Så affären var ömsesidigt fördelaktig. England hade i alla fall ingen chans att behålla sina ägodelar i Afrika och Asien. Tyskarna skulle lätt ha erövrat Egypten och efter det Mellanöstern med Irak och Kuwait. Och sedan skulle de, genom det tyskvänliga Iran, ha nått Indien.
  För att inte tala om att Storbritannien inte har någon chans att behålla Afrika.
  Ubåts- och luftkrigföring, avslutade, var i alla fall britterna.
  Och så förblev alla parter i deras intressen. Och Hitler började förbereda en attack mot öst. Det finns många fler stridsvagnar i Sovjetunionen, och ett och ett halvt tusen fordon, av mycket bättre kvalitet än tyska.
  Jämfört med den verkliga historien, satte Fritz upp fem tusen flygplan och tusen fler stridsvagnar. Bristen på förluster i slaget om Storbritannien påverkade, och förmågan att använda den afrikanska kåren i öster.
  Det kompenserades visserligen delvis av att överraskning var svårare att uppnå.
  Stalin tillkännagav ändå en allmän mobilisering och satte trupperna i beredskap. Men slaget från tyskarna visade sig ändå vara starkt och taktiskt plötsligt. Dessutom förväntade de sig inte att Fritz omedelbart skulle kasta all sin kraft i slag. Och för att försvara är de röda tränade mycket sämre än att anfalla.
  Wehrmacht-trupper bröt igenom försvaret och kunde avancera i huvudriktningarna.
  Något långsammare än i den fyrtioförsta riktiga historien. Men vi kom till Smolensk. Där de hamnade stoppades de av sovjetiska överlägsna styrkor. Men nazisterna vände sig söderut. Redan på senhösten intog de Kiev. Winter fångade Fritz, i stridsberedskap för en attack mot Moskva. Nazisterna stannade över vintern, i kylan och vågade inte storma.
  Leningrad är i sin tur blockerad.
  Värst av allt var att Japan inte vågade gå i krig med USA och Storbritannien. Och kunde öppna en andra front när som helst. På vintern försökte sovjetiska trupper avancera, men det tyska försvaret bröts aldrig. Under våren tog nazisterna kraft och fortsatte att dominera luften. Men eftersom det tredje riket inte bara fick olja från Rumänien utan också från Libyen, Nigeria, Kamerun, behövde nazisterna inte kaukasisk olja så mycket.
  Och Fritz inledde en offensiv i mitten. I ett försök att ta Moskva.
  Men de sovjetiska truppernas försvarslinje visade sig vara solid. Under tre månaders envisa strider kunde nazisterna bara avancera hundra, hundra och tjugo kilometer.
  Och de slutade. Bara på Krim kunde nazisterna ta Kerch och blockera Sevastopol. Nazisterna erövrade också hälften av Donbass, i synnerhet Kharkov. Efter stora förluster i centrum ändrade Hitler sin strategi och bestämde sig, på inrådan av Göring, att inleda en luftattack mot Sovjetunionen.
  I synnerhet användes Yu-188 bombplan. Och nyare och mer avancerad Yu-288. Kriget blev mer och mer positionellt. Hitler räknade med nya vapen och stridsvagnar. Först och främst kom tigrarna in i serien, och lite senare Lejonet och sedan Pantern. Den mest skyddade var naturligtvis "Lejonet" med 100 mm sidopansar, och till och med i vinkel. "Tigern" hade också bra sidorustningar. "Panther" är värre, som inte drog ett genombrott på tanken.
  På vintern höll tyskarna linjen. Sovjetiska trupper avancerade utan framgång i centrum. De försökte återerövra och även utan framgång Kharkov. Tyskarna här var redo för försvar och kunde slå tillbaka anfallet. Röda arméns enda framgång var Operation Iskra, då de lyckades bryta sig genom en smal korridor till det belägrade Leningrad landvägen.
  I maj inledde nazisterna ett angrepp på Sevastopol. Som fullbordade den 9 juli 1943 fästningsstadens fall. Offensiven i nazisternas centrum började dagen efter. De använde ett stort antal av de senaste tankarna. Inklusive "Lev", som tack vare skydd från alla vinklar lovade att bli en bra genombrottstank. Familjen Ferdinand gick också till offensiven - magnifika självgående kanoner på sitt eget sätt.
  Nazisternas offensiv utvecklades långsamt. Förlusterna var stora. Tank "Lev", visade otillräcklig eldhastighet av pistolen och dålig körprestanda. Men ändå lyckades nazisterna omringa Vyazma. Och sedan ta det. En strid drog ut på senhösten och angreppet av Fritz torkade ut.
  Röda armén försökte återställa status quo på vintern. Och hon kunde slå tillbaka Vyazma. Men alla framgångar begränsade sig till detta. Nazisterna kunde göra motstånd i centrum. Och nära Leningrad. Och nära Kharkov.
  I försvaret visade "Panther" en bra tank. Tredje rikets mest massiva maskin tillverkades i stora kvantiteter och visade sig vara det kanske bästa sättet att hantera sovjetiska stridsvagnar. I luften fortsatte striderna med viss överlägsenhet från Luftwaffe. Tyska plan var väl beväpnade, med stor hastighet, men mindre manövrerbara. Ändå visade sig ME-309 vara ganska effektiv, främst på grund av fordonets hastighet och beväpning.
  Och jetflygplan var på väg. Först och främst, stridsflygplanet ME-262, det starkaste argumentet. Sant, dyrt. Tyskarna ökade hela tiden produktionen av vapen. De använde utländska arbetare och de hade mer utrustning än Sovjetunionen. En mer avancerad Focke-Wulf-modell dök upp - TA-152, som med kraftfulla vapen och rustningar hade mycket bättre manövrerbarhet och högre hastighet.
  Men huvudsaken är förstås jetflygplan. De nya sovjetiska LA-7 och Yak-3 kunde bara delvis kompensera för uppkomsten av en ny generation maskiner bland nazisterna.
  Redan innan Pantern togs i bruk trodde man att denna tank inte var tillräckligt skyddad. Speciellt på sidorna. Som ett resultat utvecklades Panther-2 för att vara mer skyddad, tyngre och med en 88 mm pistol. Och "Tiger" -2.
  Sovjetunionen satte upp IS-2 och T-34-85. Tyskarna hade ett mer avancerad MP-44 automatgevär. "Maus" kom också in i serien. Till skillnad från verklig historia bombades inte det tredje riket av de allierade, och mycket utrustning kunde produceras.
  Striderna visade dock att "Maus"-stridsvagnen var för tung och mer eller mindre lämpad för försvar. "Tiger" -2 gick sönder för ofta och var också en försvarsstridsvagn.
  Endast "Panther" -2 med en kraftfullare motor på 900 hästkrafter visade sig vara ett tillfredsställande fordon för stridsoperationer. "Lejonet" visade sig inte för mycket heller.
  Verkliga stridsoperationer har visat att ME-262 inte är en särskilt pålitlig maskin, dyr och inte manövrerbar nog, även med kraftfulla vapen. Mer aktivt kom TA-152:an in i serien, som var mer eller mindre lämplig som arbetshäst. Kan vara ett attackflygplan och ett bombplan och stridsflygplan i frontlinjen. Förhoppningarna i samband med ME-262 var inte helt berättigade. Förutom det faktum att denna fighter är mycket svår att skjuta ner, hade den stark rustning. Men han vägde också mycket. Men stora förhoppningar var förknippade med HE-162. Och delvis var de berättigade.
  Sommaren den 22 juni 1944 slog tyskarna oväntat huvudslaget i söder. Det sovjetiska kommandot höll huvudstyrkorna i centrum. Stalin trodde på desinformationen att fienden skulle marschera mot Moskva igen. Men nazisterna kunde spela ut den sovjetiska underrättelsetjänsten. Dessutom påverkas ett stort antal tyska stridsvagnar "Panther" -2, som är ganska snabba och manövrerbara och bättre skyddade på sidorna.
  Dessutom tillverkades en hel del "tigrar", relativt lätttillverkade maskiner. Det fanns också en ny modifiering av "Lejonet". Med en lättare 88mm pistol men med en 1250 hästkrafters motor. Denna "Lion" är den mest framgångsrika tanken - av typen "Tiger" -2, men tyngre, med tjockare 120 mm sida och akterpansar, vilket mer än kompenserade för den kraftfulla motorn från "Maus".
  Lev-2 visade sig vara en mycket framgångsrik genombrottstank. Tyskarna kunde åstadkomma mycket. De intog Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, tog Voronezh. Och vände sig till Dons krök. Vi nådde så småningom Stalingrad. Men där fastnade de i strider. Som i verklig historia kunde sovjetiska trupper omringa tyskarna nära Stalingrad. Nazisterna lyckades dock ändå bryta sig ur inringningen. Ändå hade tyskarna mycket fler stridsvagnar. Striderna visade att "Panther" -2 och "Lion" -2 är kapabla att slåss ganska anständigt på vintern. Dessutom dök de självgående kanonerna E-25 upp längst fram. Detta fordon var en liten, lågt hängande Pantherkanon, men mycket smidig och snabbskjutande.
  Nazisterna drog sig tillbaka från Stalingrad till Dons krök och höll ut där. Våren 1945 kom. XE-162 gick in i serien och sovjetisk luftfart gav efter för denna modell. Men det viktigaste är jetbombplan, som inte hade någon motsvarighet. De bombade ryssarna nästan ostraffat.
  Den nya tyska stridsvagnen E-50 kom in i serien - lättare än Tiger-2, men bättre skyddad och beväpnad med en kraftfull motor. Och dess 88 mm 100 EL kanon är oöverträffad i noggrannhet och pansarpenetration.
  Stalin letade efter sätt att sluta fred med Hitler. Sedan medan de nya stridsvagnarna IS-7 och T-54 fortfarande utvecklades. Och jetflygplan är ännu vagare.
  Men Führern ville inte ha fred och fortsatte offensiven. Den här gången, till Kaukasus, genom Terekportarna. Nazisterna lyckades fånga de sovjetiska städerna - Grozny och Ordzhonikidze. Men när de kom in i bergen, avtog deras framsteg.
  Sedan rusade nazisterna åter till Stalingrad. I strider fick de sovjetiska trupperna mer och mer från jetattackflygplan och bombplan från Luftwaffe. Men fritzerna själva kunde inte ta staden, de fastnade i strider. Även om de övergav "Sturmtigrarna" i kursen. Och flyget pressade.
  Den sovjetiska Yak-9, den mest massiva jaktplanen, är föråldrad. Och tyskarna dök upp mer avancerade modeller av ME-262 med mycket mer hastighet och manövrerbarhet. Och starkare i beväpning XE-162. Situationen eskalerade ännu mer när Japan äntligen gick in i kriget. Turkiet följde efter. I slutet av det fyrtiofemte året intogs större delen av Kaukasus av tyskarna och turkarna. Och det nya fyrtiosjätte året medförde ytterligare besvikelser för Sovjetunionen.
  Stalingrad höll fortfarande ut, men i slutet av maj intogs sista kvartalet. Och tyskarna och turkarna erövrade vid det här laget helt Kaukasus. Och i juli 1946 började en ny offensiv mot Moskva. Nazisternas chanser var stora. Både E-75 och E-100 deltog i striderna. Dessa tankar var tätare och bättre skyddade. Den sovjetiska fronten bröts sakta men säkert in... I slutet av hösten var Moskva omringad.
  Saratov föll också samtidigt. En extremt svår situation har utvecklats. Japanerna drog fram från öster. Stalin erbjöd Hitler fred på andra villkor än kapitulation. Führern avvisade dessa förslag.
  På vintern föll Moskva efter ett våldsamt överfall. Och på våren och sommaren erövrade tyskarna hela Volga-Vyatka-regionen. Pala och Vologda. Nazisterna kunde nå Sverdlovsk i mitten av hösten ...
  
  CHAMBERLAINS DÖDLIGA ROLL
  Chamberlain avgick inte och lyckades sluta en hedervärd fred med Hitler.
  Förhållandena för Storbritannien var ganska gynnsamma: Tredje riket garanterade okränkbarheten av lejonimperiets ägodelar. Och Storbritannien förlorade inte en tum av territorium. Men i gengäld fick Hitler fullständig frihet i de ockuperade länderna Frankrike, Belgien, Holland. Och det är stora ytor. Och handfrihet i öst.
  Och nazist nummer ett vägrade inte alls att marschera mot Sovjetunionen. Och fortsatte att samla kraft.
  Hitler ville inte bara ha Afrika och Syrien, med en del av Asien, utan även ryska länder. Först av allt, naturligtvis, spannmålsmagasinen i Ukraina, de baltiska staterna, Vitryssland och kaukasisk olja. Så Führerns planer var Napoleoniska.
  Tyskarna förberedde sig för krig och bildade betydande styrkor. På Barbarossa-planen hade de fler trupper. Först och främst, naturligtvis, flyget. Tre tusen flygplan sköts inte ner under luftstriden om England och anslöt sig till Luftwaffes led. Plus, flygplan som inte distraherades av Medelhavet, och för att täcka Europa. Så inte fem tusen flygplan tilldelades Barbarossa-planen, dubbelt så många - tio tusen.
  Och det fanns några fler stridsvagnar. För det första ökade produktionen av bilar mer, eftersom det tredje riket inte bombades. I den andra gick fyrahundra stridsvagnar inte till Afrika. Och något togs från Frankrike. Så Fritz var bättre förberedd för striden.
  Det är sant att de förlorade lite tid på att avancera mot Jugoslavien och Grekland. Men slutade utan britterna snabbare.
  Och invasionen av Sovjetunionen började den 7 juni med mer än tusen tankar och fem tusen flygplan. Och visst fanns det mer infanteri och artilleri.
  Det viktigaste är att Sovjetunionen, som i verklig historia, inte var redo. Stalin var för rädd för att bekämpa det tredje riket och försökte fördröja kriget till varje pris och blev återigen fången.
  Och sedan attackerade Japan. Varför valde japanerna att attackera den här gången? Anledningen är att Storbritannien drog sig ur kriget och nu, i så fall, var samurajerna tvungna att kämpa mot USA och Storbritannien som inte var bundet av det tredje riket.
  Och Sovjetunionen verkade i alla fall vara en svagare fiende. Särskilt under krigets allra första dagar var stridernas förlopp ännu värre för Röda armén än i den verkliga historien. Så, särskilt i luften, var nazisternas överlägsenhet mycket starkare. Ja, och fler stridsvagnar, speciellt i sydlig riktning, där Rommel visade heroism. Och Röda armén är inte redo för försvar, och det finns inga planer på ett försvarskrig. Och de strömmar in ... Och till och med Kiev kunde tas med på farten, och de kom tidigt till Smolensk. Och Japan attackerade också för att inte vänta på Moskvas fall, för i det här fallet skulle alla anklaga henne för att hon, som en gam, rusade mot den dödade fienden. Besegrade samtidigt av tyskarna.
  Nej, samurajens ära krävde att slå till medan Sovjetunionen fortfarande ryckte. Och kriget gick ganska bra. Samurajerna övergav ett stort antal infanteri och attackerade Röda arméns positioner. Och det var en stor framgång från deras sida.
  Men i utkanten av Vladivostok möttes de av ett team barfotatjejer. Som kämpade med vilt raseri.
  Alenka ställde sig i kö till samurajen. Och sedan, med sina bara tår, kastade hon en granat av dödlig kraft. Och hon slet en massa japaner och ropade:
  - Till Stalins ära!
  Anyuta sköt också mot fienden. Hon mejade ner de tryckande gula kämparna och vrålade:
  - För det stora fosterlandet!
  Och även hennes bara tår kastade en mördande dödsgåva.
  Alla, denna rödhåriga skönhet, mejade ner den framryckande japanen. Och hennes bara fötter kastade en dödsgåva av kolossal destruktiv kraft. Och slet isär samurajen och skrek:
  - Ära åt kommunismen!
  Maria sköt också. Denna guldhåriga skönhet. Och hennes bara tår kastade dödliga dödsgåvor.
  Och massan av samurajer kollapsade.
  Och flickan morrade:
  Vi kommer inte att ge upp Vladivostok!
  Och flickans nakna häl gav efter för dödens gåva.
  OS kämpade också hårt. Och så kastade hennes bara, starka ben en hel massa granater och slet upp motståndare.
  Krigaren väste:
  - För Stora Ryssland!
  Alenka, som skär av de gula soldaterna, bekräftade:
  - Fosterlandet är med oss!
  Och hennes bara häl gav efter för granaten. Och slet isär det stora imperiets nya soldater.
  Men trots allt hjältemod från Röda armén höll hon på att förlora. Det var inte möjligt att överföra divisioner från Fjärran Östern. Och tyskarna inledde en attack mot Moskva mycket tidigare än i den verkliga historien, och hade redan lyckats omringa det, och delvis fånga det, innan kraftiga regn öste ner och töarna satte in. Och detta hade förstås inverkan på krigets gång.
  Tyskarna är särskilt starka i luften. Deras flygplan får de sovjetiska trupperna specifikt.
  Tyskarna i söder var också starkare och avancerade längre. De lyckades ta Kursk, Voronezh redan före töandet, och flyttade till Stalingrad. Efter att ha startat kriget två veckor tidigare och med stora styrkor fick nazisterna ett rättvist försprång och hade nu ett märkbart övertag i allt. Och historien för Röda armén blev värre än i verkligheten.
  Tyskarna rörde sig snabbare över Krim och bröt sig in i Kaukasus. Och även där nådde de stora framgångar. Dessutom gick Turkiet också in i kriget och såg hur Sovjetunionen höll på att falla sönder.
  Och så tog tyskarna Ryazan och fortsatte offensiven. Och Stalin själv sprang som en hare. Och nazisterna närmade sig redan Gorkij. Det var slagsmål.
  Men Moskva gjorde ändå motstånd: staden är stor. Men striderna fortsatte på gatorna och nazisterna närmade sig Kreml.
  Men de sovjetiska flickorna kämpade mot nazisterna, nära staden Gorkij.
  En hel bataljon barfotatjejer, trots att det redan snöade och frostpåverkade, mötte nazisterna.
  Natasha öppnade eld och skakade på sina bröst som knappt var täckta av bikinisnören.
  Då sjöng flickan:
  - Ära åt Stora Ryssland!
  Och med sina bara tår avfyrade hon en granat av destruktiv kraft.
  Zoya, som sköt mot fienden och mejade ner Fritz, kurrade:
  - Ära till hjältarna!
  Och hennes bara häl kastade en mordisk dödspresent.
  Krigaren kvittrade:
  - Vi kommer inte att ge upp Moskva!
  Augustinus sköt mot fienden och skar bort massorna av de framryckande nazisttrupperna, gnisslade:
  - Våra plan är bra!
  Svetlana, som sköt mot nazisterna, utfärdade aggressivt:
  - För rådens hemland!
  Och med sina bara tår kastade hon ett sprängpaket.
  Tjejerna är verkligen väldigt bra och sexiga...
  Men Alice och Angelica slåss fortfarande. De slåss med ojämlika krafter.
  De slår ut en stridsvagn med en granat, och den vänder.
  Alice kastar ett explosivt paket med sin bara fot. Den tyska självgående pistolen är trasig och rullarna flyger. Nazistens ena tass slets av och en guldklocka gnistrade.
  Alice gnisslade:
  - För fäderneslandets storhet!
  Och hennes bara tår när de avfyrar en mordisk bomb. Och skär av generalens huvud.
  Angelica kommer också att explodera mot nazisterna från en bazooka. Och träffade en annan tank. Och slet isär fienden.
  Och hon sjöng och blottade sina tänder:
  - Ära åt det stora fosterlandet!
  Flickan tog den och med sin nakna, runda häl gav hon efter för förstörelsens dödliga gåva.
  Alice agerade mycket aggressivt och aktivt. En tjej som drömde om prestationer och framgång.
  Hon arresterades under det trettiosjunde året, när hon fortfarande var en flicka, tillsammans med sina föräldrar. Först tog de mig till ett sökrum. De beordrade mig att ta av mig naken. Och Alice skämdes mycket. Hennes kvinnofigur höll på att formas. Men brösten växte redan, och vaktmästaren nypte hennes byst med orden: "Åh, vilka bröst!"
  Alice blev generad och rodnade:
  - Rör mig inte!
  Matronen skrattade.
  - Öppna munnen tjejen, moster undersök noga!
  Alice öppnade munnen. Och matron sträckte sig in i hennes mun med fingrarna. Otrevligt, naturligtvis, nästan spydde Alice. Speciellt när de tryckte på tungroten.
  Men det värsta var senare. Matronen kände på hennes mun och beordrade:
  "Böj dig nu och sprid benen!"
  Och hon satte handskar på sina stora tassar!
  Och hur hennes tass störtade ner i jungfrubarmen och slet av mödomshinnan. Så det var blod. Och det gjorde så ont att Alice skrek. Under tiden höll de andra två vakterna hennes händer. Och fångvaktaren kände henne, klättrade upp till själva livmodern, och mycket oförskämt. Det var vånda och tårarna rann nerför Alices kinder. Och i anus var det inte mindre smärtsamt. Vaktens tass är stor, och hennes fingrar är långa och tjocka.
  Alice svimmade till och med av smärta och skam. Sedan tog de in henne. De tog mig till ett annat rum. Fotograferade naken från olika vinklar och tog fingeravtryck.
  Och sedan sköljde de över mig med kallt vatten från en slang och stänkte med blekmedel. De gav ut officiell rom: en kort, grå klänning med ett nummer och tog mig till en cell med andra tjejer. Det var kallt att gå barfota, men det var många barn i cellen och det var ganska varmt.
  Alice togs in till förhör några dagar senare. Där blev hon ombedd att skriva under ett papper. Flickan vägrade. Sedan fixerade de hennes bara fötter i stockar och slog henne med käppar på hennes bara klackar. Alice skrek, men vägrade skriva under tills hon förlorade medvetandet.
  Hon kastades återigen in i cellen. Förtrycket var massivt och det fanns inte tid att bråka med barnet och förhöra länge. Därför fick hon en frist som påstods vara stöld och skrev på en remiss till en barnarbetskoloni utan rättegång.
  Alice arbetade och studerade där. Det fanns få brottslingar, nästan alla barn var fiender till folket. De gick barfota till frost, och i frostkängor i statliga stövlar. De arbetade tolv timmar om dagen. De åt mest kål, men bodde tillsammans. Alice även i barnlägret blev starkare och härdade. Och nu kämpade hon barfota i snön. Och hennes sambo Angelica satt också. Bara hon var en riktig kriminell och kriminell. Och barnkolonin gynnade henne också.
  Flickorna kämpade envist och heroiskt.
  Men ändå föll Moskva ... Och Kaukasus intogs. Och Stalin blev också förgiftad av sina egna.
  Beria undertecknade kapitulationen. Och han blev guvernör över en del av Rysslands territorium.
  Och kriget i öst är över. Chamberlain dog och Churchill tog hans plats.
  Och sedan bestämde Hitler att Storbritannien hade för många kolonier. Är det inte dags att klippa dem?
  Och han startade ett nytt krig 1944. Vid den här tiden hade tyskarna de senaste Panther-2 och Tiger-2 stridsvagnarna, mer avancerade och med kraftfulla motorer. Och viktigast av allt, jetflygplan och ubåtar på väteperoxid.
  Ja, och Japan ville utöka sina ägodelar, på bekostnad av Storbritanniens och USA:s kolonier. Vid det här laget hade samurajerna faktiskt erövrat Kina. Och de hade stora planer.
  Tyskarna inledde en offensiv på hösten ... Deras kraftigare stridsvagnar rörde sig bra med starka motorer. Och jetflygplan hade ingen motståndare alls.
  Storbritannien bombades. Och ubåtsflottan plågade henne. Och tyskarna anföll Egypten. Och de besegrade snabbt Storbritannien där, gick in i Mellanöstern med turkarna. Gibraltar intogs också, och trupperna gick in i Marocko och erövrade den svarta kontinenten.
  Kort sagt, kriget gick åt ett håll. Under vintern erövrade tyskarna norra Afrika och Mellanöstern. Och på våren även Iran och Indien. Ja, och japanerna avancerade framgångsrikt och besegrade Amerika i Perus hamn.
  Det är stora segrar. Och på sommaren var det en landstigning i själva Storbritannien, som slutade i sin höst på tio dagar.
  Och på hösten intogs södra Afrika och Australien. Nu är USA under attack.
  Fyrtiosjätte året gick i fångsten av öarna, och luft- och ubåtskrigföring. 1947 började erövringen av Kanada och Mexiko med ett dubbelt slag. Tyska stridsvagnar av "E"-serien har blivit de mest avancerade och kraftfulla i världen. Och det tyska automatgeväret MP-64 hade ingen motsvarighet i alla avseenden.
  Och flygande tefat och skivor var helt enkelt omöjliga att skjuta ner, hur osårbara de är tack vare den laminära jetstrålen.
  Och så många förluster...
  USA kapitulerade den 30 januari 1948. Bara femton år efter att Hitler kom till makten. Och det var en härlig tillställning.
  Sedan kom en period av fred... Men tills vidare. Den 20 april 1955 började kriget mellan Tredje riket och Landet med den uppgående solen med alla dess kolonier. Kriget var brutalt och varade i mer än två år, men det hela slutade med Tysklands seger.
  Den 20 april 1959 höll Hitler en folkomröstning där ett enda imperium etablerades i världen - det tredje riket. Och en monarki ledd av Hitler.
  Och när Führern dog 1961 lyckades hans son ta tronen.
  Vid den här tiden flög människor till månen och Mars, och mänsklighetens liv verkade bli bättre.
  
  SENSATIONELL INSTÄLLNING AV VAL
  Jeltsin, efter det liberala demokratiska partiets sensationella framgångar i valet 1993, tog radikalernas råd och upphävde deras resultat. Lagom till nyår, utan att låta statsduman träffas. Och det blev en sensation! Före de nya valen till statsduman som planerades till den 12 juni 1994 övergick den lagstiftande makten till Federationsrådet. Och det var ett intressant taktiskt drag.
  Samtidigt förbjöd Jeltsin inte LDPR, och reglerna för parlamentsval förblev desamma. Och det blev verkligen ett starkt beslut. Eller snarare kontroversiellt. Men hela propagandans makt föll på LDPR-partiet. Och det var mycket lera. Fast å andra sidan, ju mer de skäller ut, desto högre popularitet. Zhirinovskys anhängare var besvikna över den stulna segern.
  Och det blev upplopp. Yabloko-fraktionen, som fick en bra andel, var också missnöjd. Och "Women of Russia", som visade ett sensationellt resultat, är inte heller alltför glad. Men "Rysslands val", ledd av Gaidar, fick förstärkningar. Jeltsin avskedade moderaten Tjernomyrdin, som ändå lånade mycket från det gamla systemet och skulle utse Yegor Gaidar till premiärminister. Den senare fyllde på laget med nya reformatorer. Och ett starkt team samlades ... Som började kollapsa ekonomin ännu mer livligt än i verkligheten. Och kupongprivatiseringen fortsatte.
  Konfrontationen med myndigheterna bara växte. Och betyget av Zhirinovsky, trots hinkarna med smuts, och kanske tack vare dem, ökade. Även om valkonkurrensen var mycket hårdare. Och det var mycket fler partier som samlade in hundra tusen namnunderskrifter. Och mycket mer tid gavs för att samla in namnunderskrifter. Och det hade effekt. Fyrtiofyra partier kunde delta i valet.
  Och den här gången med betald sändningstid var det värre. Och under tv-debatten arresterades Vladimir Volfovich och kastades in i Lefortovo. Anklagas för att ha främjat hat i boken The Last Dash South.
  Men detta höjde hans betyg ännu mer, även om han inte fick ordet. Och så ägde valet till statsduman rum den 12 juni 1994. Och direkt en sensation. Under hård konkurrens vann LDPR-partiet mer än fyrtiosex procent av rösterna i partivalet. "Yabloko", "Kvinnor i Ryssland", "PRES", "agrarer" passerade inte femprocentspärren.
  Den andra platsen togs av kommunisterna och den tredje av "Rysslands val" ledd av Gaidar. Som övervann hennes fem procent ....
  Och majoriteten på partilistorna för det liberala demokratiska partiet. Ja, och i distrikt med ett mandat, tillade Zhirinovskys parti och vann betydligt mer än hundra platser. I allmänhet visade sig parlamentet vara mycket oppositionellt och anti-Jeltsin. Och LDPR-partiet fick en majoritet i statsduman, nästan en konstitutionell sådan. Och tillsammans med kommunisterna och konstitutionella.
  Däremot finns också överhuset och presidenten själv. Och Vladimir Zhirinovsky fördes direkt från cellen till statsdumans mötesrum. Därmed bildades en ny opposition.
  Jeltsin hade makten under den nya konstitutionen. Och makten är väldigt stor. Men han hade ingen rätt att upplösa statsduman under det första året. Som under de sista sex månaderna av hans presidentskap. Och det här är en allvarlig situation.
  Att avbryta riksdagsvalet igen är redan för mycket. Och Jeltsin bestämde sig efter viss tvekan för att erbjuda statsduman ett avtal om fred och harmoni.
  Vladimir Zhirinovsky krävde som svar på regeringens avgång och dess bildande på grundval av en parlamentarisk majoritet.
  Detta orsakade motstånd. Och statsduman antog ett misstroendevotum mot Yegor Gaidars regering och höll en amnesti för politiska fångar.
  Och det var allvarligt. Jeltsin befann sig i en svår situation. Och hans förbindelser med statsduman blev fientliga. Även om en författningslag om författningsdomstolen och riksdags-tv antogs. Samt civillagen. Och återigen antogs ett misstroendevotum mot regeringen.
  Jeltsin undertecknade lagen om ställföreträdares status. Och ändå avfärdade han Yegor Gaidar.
  Rysslands president föreslog Jevgenij Primakov som premiärminister. Detta passade mer eller mindre alla. Men Jeltsin startade oväntat ett krig i Tjetjenien. Och han möttes av en negativ reaktion från statsduman. Och återigen avfärdade han det ... Fast inte enligt konstitutionen.
  Men återigen utlyste han nya parlamentsval... Och avskedade Primakov och utnämnde Chubais i hans ställe.
  Men situationen blev mer komplicerad... Det liberala demokratiska partiet vann igen, och lade till och med röster... Och vid det här laget hölls valen enligt nya regler. Det var nödvändigt att samla in fler namnunderskrifter, och deputeradenas partitillhörighet angavs. Och LDPR vann en konstitutionell majoritet. Och det andra partiet var kommunisterna. Resten av femprocentspärren tog inte.
  Och återigen konfrontation med Jeltsin. Grym mot bakgrund av kriget i Tjetjenien. Och starten på riksrättsprocessen.
  Jeltsin förlorade också stödet från armén på grund av kriget i Tjetjenien. Och förbundsrådet var inte på hans sida.
  Dessutom försämrades Jeltsins hälsa kraftigt och han blev sjuk. Och nya presidentval utlystes i Ryssland.
  Vladimir Zhirinovsky var deras klara favorit.
  Jeltsin andades knappt... Så själva makten föll i händerna på Vladimir Volfovich.
  Men så hölls val och en ny president i Ryssland. Han ärvde ett svårt arv. Och jag var tvungen att göra mycket. Men med tuffa åtgärder höjde Vladimir Volfovich Zhirinovsky staten. Och Ryssland steg mer och mer. Inom fem år var besparingsnivån före reformerna återställd. Och fem år senare fördubblade Ryssland nationalinkomsten som den var före reformperioden.
  Men Vladimir Volfovich tog upp restaureringen av Sovjetunionen. Vitryssland var först med att ansluta sig till Ryssland och frivilligt. Sedan Kazakstan, sedan andra republiker i Centralasien, speciellt när de attackerades av talibanerna.
  Ukraina flammade med Maidan, och Ryssland kom till dess hjälp och befriade apelsinerna från makten. Och så är det en folkomröstning och anslutning till Sovjetunionen. Etc. Fram till 2015 återställde Ryssland sina tidigare gränser.
  Men detta räckte inte. I söder har ISIS tagit över Irak och Syrien, och flera andra stater. Volfovich uppmuntrade islamisterna och tillät dem att ta över hela Mellanöstern.
  2016 blev Finland en del av det ryska imperiet. Och 2020 utnyttjade man det faktum att USA drunknade i coronaviruset och ISIS erövrade länder från Indien till Spanien... Och kriget med detta kalifat började.
  Vladimir Zhirinovsky bestämde sig för att genomföra sin långvariga plan: det sista kastet söderut.
  Och den ryska armén var på den tiden den starkaste i världen. Och hennes takni var bara bra.
  Speciellt pyramidal, skapad enligt ritningarna av den lysande Oleg Rybachenko. De var bara jättebra...
  Bilen är tvåsitsig, och flickorna i den låg nere i en pyramid. Det hela är bara femtio ton, men elmotorn är på fem tusen hästkrafter. De är så snabba maskiner, helt ogenomträngliga för alla typer av projektiler.
  Och hon rusar till positionerna för militanterna i ISIS stora imperium. Och bokstavligen gör underverk.
  Natasha, som låg i den här tanken med Zoya och sköt från ett dussin maskingevär, noterade:
  - Är jag en supertjej?
  Zoya svarade självsäkert och tryckte på joystickknapparna med sina bara tår:
  Vi är alla fantastiska här!
  En annan stridsvagn som flyger tillsammans med Angelica och Svetlana förstör också kalifatets enorma armé.
  Tjejerna flinar och skrattar:
  - Vi är coolast av alla! Och låt oss fira framgång!
  Och igen slår de ner fienderna.
  Ja, två tankar kan inte genomborras från någon vinkel. Det här är tjejer i bilar av högsta nivå. Och de kan inte brytas. Både snäckskal och raketer rikoschetterar.
  Natasha säger och klipper dushmans:
  - För Sovjetunionen!
  Zoya, som slår ut motståndare, håller med:
  - För moderlandet!
  Krigare bör noteras slåss. Vladimir Volfovich Zhirinovsky återställde mycket från Sovjetunionens tid. Han återlämnade Diamantstjärnan till segern till Leonid Iljitj. Han återställde Beria till rangen som marskalk med alla utmärkelser. Etablerade orden: Ivan den förskräcklige, Peter den store, Nicholas II, Alexander II och III, Dmitry Donskoy.
  Dessutom återställde Vladimir Volfovich monumentet till Dzerzhinsky. Etablerade Ilya Muromets-orden. Detta är för idrottare. Och ordern upprättades av Mikhail Lomonosov och Mendeleev. Och detta är också logiskt.
  Vladimir Volfovich instiftade också ett pris i litteratur med ett belopp tio gånger större än Nobelpriset. Och han gjorde mycket mer.
  En av hans idéer var upprättandet av orden - "Motherland", den dyraste av alla ordrar i världen med rekordmånga diamanter. Och det var tanken. Dessutom var utformningen av beställningen argumenterad och godkänd under lång tid.
  Och det var till och med en tävling.
  Vladimir Zhirinovsky gjorde några andra ändringar av de militära bestämmelserna. Införde graden av brigadgeneral - lägre än generalmajor, men högre än överste. Och posten som general-general är mellan överste-generalen och generalen för armén. Det fanns också en ny officersgrad: Prime Major. Mellan major och överstelöjtnant.
  Zhirinovsky introducerade en annan rang: underofficer. Det här är mellan en fänrik och en juniorlöjtnant. Korpraler dök också upp. Resten av titlarna har behållits.
  Vladimir Zhirinovsky etablerade också titeln supermarskalk, mellan marskalk och generalissimo. Och den nya titeln Supergeneralissimo.
  Så här skapades heraldik.
  Presidenten avskaffade i en folkomröstning mandatbegränsningar. Och han blev en virtuell diktator. Och valen hölls nästan utan alternativ. Och de nådde området på nittionio procent med en hästsvans. Och så blev det...
  Men i alla fall hölls i alla fall val, och några fickalternativ deltog i dem. Hitler gjorde sig själv till kansler på livstid.
  Förresten förlorade Führern sitt enda val, presidenten, dock med en anständig procentandel och i en bitter kamp. Men ändå riskerade Hitler inte ett nyval.
  2020 erövrade Vladimir Zhirinovsky nya höjder och förde krig med det islamiska kalifatet. Och detta är kolossal kraft. Och striderna där är väldigt hårda.
  Och flygplan slåss, även obemannade. Och det är coolt och blodigt.
  Vladimir Zhirinovsky är Rysslands nya ledare och strävar efter världsherravälde.
  I strider deltar också flygande tefat som inte går att skjuta ner.
  Och vackra ryska flickor flyger på dem.
  Till exempel är Maria och Mirabela så coola i strider.
  Och de lanserar stridslasrar från fat. Och de bränner ISIS-trupper, som helt enkelt är enorma.
  Ja, detta kolossala imperium som svalde Asien till Indien, inklusive Pakistan och Afghanistan. Och halva Afrika. Och hur mycket är befolkningen, och vilket kolossalt antal.
  Maria trycker på joysticksknapparna med sina bara tår och sticker hål på närmaste fiendeflygplan och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens era!
  Mirabela bränner tanken med en laser och bekräftar också:
  - Där kommer våra stora tider och segrar!
  Och tjejerna skrattar...
  Och de kommer att visa tänder som glittrar som pärlor.
  Maria mindes gångerna när hon fortfarande var en liten flicka och såg Zhirinovsky på ett rally. Han gjorde intryck på henne. Men hur ska man inte applådera detta.
  Maria, när Vladimir Volfovich arresterades, åkte till Moskva. Den lilla flickan, som ett helgon, rörde sig barfota. Och övervann stad efter stad.
  Och hennes bara fötter var så nedslagna, och hennes fötter var skurna och blödde. Men flickan gick och gick. Och kom till Moskva. Där placerades hon på ett barnhem. Och sedan skickas tillbaka till sina föräldrar.
  Och det blev en hajj för henne.
  Maria, liksom Gerda, gick hundratals kilometer. Hon bad om allmosor på vägen, hon var hungrig. Och hennes bara sula gjorde så ont och kliade, men tillslut blev den täckt av förhårdnader och blev hård som en hov.
  Maria kom ihåg detta och nu krossade hon Mujahideen.
  Och hon sjöng till och med och skrev en romans på språng:
  Jag är Chernobog, den onda Guds dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i själen!
  
  Som barn ville jag ha en bra tjej,
  Hon skrev dikter och matade katter ...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Ovanför det fladdrade, kerubernas vingar!
  
  Men nu vet jag vad ondska är
  Vad gör den här världen olycklig...
  Och vad är det du säger bra?
  Här är förstörelsen passionerat älskad!
  
  Och visade sin flickaktiga glöd,
  Att Guds dotter blev gnistrande ...
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Låt oss visa styrka, mycket kraftfull!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa, fräls Herren,
  Låt ilskan koka i ditt hjärta...
  Vi kommer att bygga lycka, jag tror på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och svek,
  Hur man lurar tyrannen Stalin...
  Kan inte skämmas
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Här föreslog jag att man skulle göra ett starkt drag,
  Ett slag för att förstöra det onda...
  Men en mycket svart Gud blev kär,
  I alla frågor, både dessa och livet efter detta!
  
  Hur jag visade sig vara van vid ondska,
  Och i hjärtat av ilska, ursinnigt närd ...
  Försvunnit sug efter glädje, godhet,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Och vad sägs om Stalin - han är också ond,
  Om Hitler, så det är ingen tvekan ...
  Genghis Khan var en så cool bandit
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför ha det bra,
  Om det inte finns det minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett - ditt sinne är en mejsel,
  Och försvann när dumma tankar!
  
  Så jag säger till mig själv och till andra:
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums vidd,
  Vågor kommer att bryta igenom universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi är de starkaste som tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare överallt,
  Lyft blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Vi kommer att få ett yrke fullt av öde!
  
  Kort sagt, jag är trogen Chernobog,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  
  VIT TIGERUNG
  En liten cirkusgrupp gick längs Krimsommarvägen. Den första som gick var en barfota, ljushårig pojke på omkring tolv år. En tunn men trasig unge i shorts och gick i värmen med en naken överkropp. Revbenen stack ut, men venerna var som tråd, under det nästan svarta från hudens solbränna.
  En flicka följde efter honom. Ljusbrunt hår brann i solen, som övermoget vete. Flickans ögonbryn är också ljusa, och hennes ansikte, från damm och stark solbränna, är mörkt som en zigenares. Men ansiktsdragen är väldigt vackra, bara något spetsiga på grund av tunnhet. Flickan är smal, i en ljus bomullsklänning ovanför knäna. Och även barfota, även om du inte kommer att avundas de som är utan skor om de går längs den steniga vägen på Krim. Inte bara stenarna är vassa, utan också varma i sommarsolen.
  Men flickorna och pojken är vana vid barfota både i värme och kyla, och deras bronsben och förhårda sulor uppmärksammar inte sådana bagateller.
  Bakom dem hackar en söt varelse. Vit, men med bruna ränder. Söt albinotigerunge. Även utmärglad, fruktansvärt hungrig, fångar fjärilar i farten och spinnar.
  Bakom flickans axlar finns en linda i händerna på några tillbehör. Laddade lite och pojken. De har gått sedan tidig morgon. Pojken trampade på en flaskskärva. Och han kände ett stick genom förhårdnet, han haltade. Och så slås de bara sulorna ner, och förhårdnader kliar av vassa, heta stenar.
  Flickan log och sa:
  - Var försiktig Olezhka! Ibland blir det överraskningar på vägarna!
  Pojken morrade argt:
  - Ja, inget hemskt, inte ens blod! Men vad ska vi mata Bimbo!
  Flickan tog ett djupt andetag och sa:
  - Ja, tigerungen passerade! Han behöver kött! Det håller inte länge på resterna!
  Pojken svarade med ett leende:
  - Det finns många dachas med rika människor. Vi kanske dricker kött. Och du, Olesya, gick också ner i vikt ...
  Flickan skakade om sig själv och sa:
  - Och det passar mig! Agiliteten ökade till och med!
  Och flickan hoppade upp och snurrade på tån. Olezhka visslade av beundran och tigerungen morrade.
  För ett par år sedan var de med i samma cirkusgrupp, som kontaktade Folkviljan och besegrades. Olesya deltog också, och enligt rykten slog hon till och med ner generalen. Och nu vandrade hon barfota och rastlös runt i Ryssland. På vintern flyttade de till Iran, Irak, där de paddlade längs de branta sluttningarna och gav uppträdanden. På sommaren åkte vi ner till Ryssland. Olesya kunde flera språk, inklusive persiska, och undervisade Oleg.
  Det är till och med roligt att gå runt i Iran i slöja, men med bara fötter. De krossade showen, och senast fick de Bimbo. Också en flykting, från någon grupp. Ett odjur av sällsynt skönhet, men fruktansvärt glupsk. Lagren gick snabbt till honom, även om tigerungarna samlade mycket folk. Men de senaste dagarna har en mörk strimma kommit för gruppen. Av någon anledning fick en vacker flicka, en pojke och en albinotigerunge inga pengar. Och de svälte. Och det värsta av allt var att hunger utstod av små rovdjur.
  Triumviratet satte sig vid gaffeln. Olesya delade två små potatisar mellan pojken och gav allt brödet till tigerungen. Han åt det girigt och bad om mer. Det är synd att han gnäller så mycket... Som en valp. Och vilken smal sådan.
  Olesya reste sig resolut och slog hennes bara sulor:
  - Åkte! Låt oss underhålla herrarna!
  Redan den första dacha träffade dem ovänliga. Vaktmästaren vägrade släppa in henne och kallade Olesya för prostituerad.
  Andra gången var bättre. En trettiofemårig dam lät mig komma in. Oleg bytte om till en sjaskig tights och galopperade skickligt. Olesya försökte. Hennes flickaktiga figur av en gymnast är mycket skicklig. Bimbo visste inte mycket, men han hoppade också genom bågen, som Olesya höll med sina bara tår, med härdade sulor, men utan att tappa nåden. Damen blev mycket nöjd och frågade Oleg:
  - Du är en bra clown!
  Pojken svarade argt:
  - Jag är ingen clown, utan en akrobat och lite av en jonglör!
  Damen frågade:
  - Bränn det!
  Oleg började kasta föremål med nöje. Inklusive en penna och en kam som ligger på bordet.
  Damen, leende belåtet, frågade:
  - Och den här kvinnan är din mamma?
  Oleg skakade på huvudet.
  - Nej, min sambo!
  Damen nickade.
  - Ja, hon är för ung... Har du föräldrar?
  Pojken suckade mjukt.
  - Jag känner inte mina föräldrar!
  Damen suckade sorgset och svarade:
  - Föräldralös! Jo, jag har fortfarande skor från gumman! Hämta dem!
  Lågmannen gick muttlande. Olesya log belåtet. Sedan kom lagmannen. Skorna var redan utslitna och med trasigt läder.
  Damen muttrade:
  - Jag är själv i skuld och kan tyvärr inte ge mer!
  Olesya tog sina skor och tackade förbehållet damen. Sedan lämnade de stugan. Flickan muttrade upprört:
  - För en sådan skräphandlare ger han inte mer än ett nickel. På stinger! Och hur lång tid det tog!
  Oleg anmärkte:
  Det har varit en lång dag, låt oss få mer!
  Vid nästa dacha, ännu mindre lyckligt lottad. De antogs, men efter föreställningen fick de bara en tallrik med rester från bordet. Tigerungen svalde dem dock levande. Det är åtminstone vinsten.
  Men vid den fjärde dacha sprack pojkens tjeckiska keps, och han var tvungen att fortsätta att prestera barfota, utan uniform. Och de gav mig bara en krona.
  Vid den femte dacha var de inte tillåtna. Den sjätte var det flera barn som, efter att ha omringat tigerungen, började stoppa in kakor i den. De behandlade också Olezhka. Den hungrige pojken åt grädden med choklad med nöje. Men de var tvungna att jobba. Barnen ville inte släppa taget på länge. Barinen tittade också på föreställningen. Han gillade särskilt prestationen av gymnasten Olesya. Han bad mig upprepa det flera gånger. Sedan bjöd han också på en tårta till tjejen. Det tog lång tid och solen var redan på väg ner. Och de betalade bara två hryvnjor.
  Till slut satte mästaren sin tass på Olesyas bara ben och gurglade:
  - Med ditt utseende kan du tjäna stora pengar på ett annat sätt!
  Olesya tittade upp:
  - Aldrig! Jag kommer inte att gå till panelen!
  Bartendern flinade och sa:
  - Det är svårare för en cirkustjej att hitta en lönsam brudgum än en lätt dygd dam.
  Olesya anmärkte klokt:
  - Men kärlek är lättare!
  Men tjugo kopek är också pengar. Du kan redan köpa en flaska vodka till dem. Tigerungen fick i alla fall en köttbit. Olesya sålde skorna för sju kopek. De fick nog att äta.
  Det börjar redan bli mörkt och du går inte runt i dachas. Olesya sa till Oleg:
  - Ska vi gå till logihuset?
  Pojken nickade självsäkert.
  - Kommer inte gå! Det stinker där inne!
  Olesya höll med:
  - Och berusade vagabonder kommer att klänga sig vid mig. Vi kommer att hitta en plats för oss själva i en grotta, och innan vi går och lägger oss ska vi bada.
  Pojken nickade. De badade i ökenpoolen. Vattnet var varmt och salt. Oleg beundrade figuren Olesya, mycket muskulös och smal. Hennes kropp verkade inte alls tunn utan var väldigt harmonisk. Solbränd, gymnasttjej. Hur hon aktivt krattar sina armar och ben. Som en panter på jakt.
  Oleg kom ihåg arbetet om Mowgli. Det var en rolig historia om en pojke som växte upp bland vargar. Något liknande dem. Du vandrar omkring, men du är fri, du ser så mycket. Samma dachas är lyxiga, vissa med fontäner och skulpturer. Väldigt vacker. Särskilt på sommaren på Krim. Sammantaget är sommaren en bra tid. Det är värre på vintern. Även i Iran och Irak är det kallt på natten. De rör sig ofta på natten för att hålla sig varma och sover utomhus.
  Efter att ha badat tillräckligt somnade pojken och flickan. De är unga, friska, tränade. De sover som vilda djur: lugnt, utan uppmärksamhet på den hårda ytan. Och hur är det när en frisk kropp inte behöver fjäderbäddar. Och det är väldigt bra att sova i frisk luft.
  Men till skillnad från djur ser människor drömmar... Oleg drömde om hur han blev en hyttpojke på ett piratskepp och slogs. Med en sabel, attackerande engelska soldater i uniformer. Skär och krossa fiender. Här slår pojken med sin bara fot i ljumsken. Hoppar upp och krossar britterna. Streck mellan fiender. De faller, skär och manglade. Och pojken tar upp den andra sabeln. Bedriver bruket, och mycket mästerligt. Pojken är väldigt smart...
  Men drömmar är vaga och man minns bara gemensamma drag från dem.
  Nästa dag måste du gå till dachas igen. Dessutom kommer de att dödas, och tigerungen bör matas.
  Flickan försökte se glad ut och log. Hon är mycket vacker, och väktarens dörrar öppnades villigt för henne. Men här tjänade de mycket sämre. I den första dacha tittade herrarna villigt på sin pantomime. Herrn gillade särskilt att se flimrandet av Olesyas nakna, muskulösa, solbrända ben. Men här serverade man bara matrester från bordet, som matades till tigerungen.
  De höll henne i den andra dacha under lång tid, mästaren strök till och med flickans ben. Damen bjöd Olezhka på en tårta. De gav mig en krona. De följande två dachas var tomma - herrarna kom inte.
  Olesya anmärkte i förvirring:
  - Ja... Du kan inte tjäna en förmögenhet här!
  Olezhka mumlade argt:
  - Det är bättre att jaga rån! Mer lönsamt!
  Olesya såg upp som svar och sjöng:
  - Vilken blå himmel. Vi är inte anhängare av rån!
  Nästa dacha kännetecknades av sin enorma storlek och fantastiska lyx. Fontänerna var förgyllda och sprutade högt upp i himlen. Vid entrén stod lyxklädda lakejer. Olesya var till och med generad över hennes uppriktigt barfota utseende. Den äldre skytten ropade:
  - Vi ger inte till de fattiga!
  Flickan svarade:
  - Vi är cirkus! Låt oss skingra sorg!
  Olesya visslade och höjde sin bara fot. Den vita tigerungen hoppade över och skrattade lustigt i luften. Olezhka satte upp en båge och Bimbo gled in i den och vände upp och ner på den igen.
  Chefen visslade och muttrade:
  - Inte dåligt! Du kan passera!
  Pojken och flickan gick in genom porten. En vit tigerunge sprang också in. Fastlandets mästare kände sig bara uttråkad i sitt lyxiga palats av lantlig typ. En ädel adelsman satt i en berså framför ett lyxigt bord och tuggade fett kött och sköljde ner med dyrt vin från en gyllene bägare. Bredvid honom satt en ung, vacker kvinna i en klänning prydd med juveler. På verandan hoppade en tjej på cirka sju år i en smart klänning och väldigt lik husbondens fru, bara hennes hår var ljusare.
  Mästaren stirrade på Olesya. Hon är raka motsatsen till en fru. Blond vs. brunett, smal, muskulös, mager figur vs. fyllighet. Mörk chokladskal mot aristokratisk blekhet. Naturligtvis undersökte den ädle adelsmannen ivrigt flickan, hennes bara fötter, höga bröst, tunna midja. Ja, tänkte husse, min fru har blivit tjock. Och detta...
  Olesya och Oleg började spela nummer. Olesya dansade i en kombination, som männen gillade så mycket. Oleg uppträdde nu i strumpbyxor och en glänsande T-shirt. Barfota var till och med på något sätt skickligare än i tjecker. Pojken snurrade, gjorde volter, hoppade. Olesya lyfte upp honom på sin utsträckta hand. Den vita tigerungen hoppade genom bågar, armar och ben, passerade genom en sax.
  Olesya spelade också melodin på en liten remskiva. Pojken jonglerade. Sedan jonglerade tjejen, sedan var de tillsammans. Cirkusartisterna var smidiga och snurrade mycket. Olesya gjorde till och med en dubbel kullerbytta, och de gick på händerna tillsammans. Sedan hoppade tigerungen igen genom bågarna, som Olesya höll med sina bara tår.
  Under föreställningen snurrade tjejen och skrek då och då av beundran. Barin och hans fru applåderade återhållsamt. Men det var uppenbart att de var glada.
  På slutet sjöng pojken och flickan, och deras röster är underbara, fylliga. Efter det höll Olesya fram en hatt för att samla in pengar. Hon var så vacker, knappt täckt av kombinationen. Mästaren-fastlandet flinade och anmärkte:
  - Jag var dock en gång själv tiggare av en adlig släkt. Och han lyckades bli miljonär och köpa sig en furstetitel. Vad kan en dag och du blir rik!
  Olesya svarade med ett leende:
  - Tack, Ers excellens!
  Barin anmärkte torrt:
  - Men förlorad, kommer inte att vinna rikedom! Därför föreslår jag att du säljer ditt lilla djur till mig.
  Olesya tvingade fram ett leende och sa:
  - Bimbo är vår vän, han är inte till salu!
  Mästaren flinade ilsket och sa:
  - Det brukar de säga när de vill bryta ett högt pris! Men du kan inte lura mig! Jag vet hur mycket! Jag erbjuder en chervonets, och inte ett halvdussin till!
  Olesya skakade på huvudet.
  - Förlåt, sir, men den här vännen är inte till salu! Inte för några pengar!
  Prinsen morrade argt:
  - Ja, du ska vara glad att jag befriar dig från en sådan börda. En tiger behöver en förmögenhet att föda. Och när den växer upp... Tror du att du kommer att få vandra runt i staden med ett stort och farligt rovdjur?
  Olesya var förvirrad. Faktum är att tanken på vad han ska göra med Bimbo när han blir stor kom ibland över honom. Redan nu tittar polisen snett på dem, men vad händer efter några månader?
  Bimbo måste i alla fall skiljas snart. Tio rubel är också pengar. Du kan köpa en valp och träna honom. Hunden äter mindre, och du kan resa med den i ett år. Spara lite pengar och kanske öppna ett företag. Eller hoppa ut i äktenskapet... Hon är vacker, tänkte jag.
  Olesya tvekade, sunt förnuft antydde att prinsen skulle ha det bättre med en tigerunge än att svälta med en vandrande grupp. Och att om du skiljer dig från ett rovdjur är det bättre att göra det nu, när en sådan möjlighet har dykt upp.
  Men då sparkade husbondens dotter, en flicka med rosetter broderade med pärlor, hennes ben och skrek:
  - Jag vill ha en tiger! Jag vill ha en vit tiger!
  Prinsen viftade med handen och slog med näven:
  - Håll käften! Nu gör jag affärer!
  Hustrun utbrast:
  - Skrik inte på barnet!
  Flickan var uppenbarligen bortskämd och var inte rädd. Men hon hoppade tillbaka och skrek tystare:
  - Köp pappa! Köp en tigerunge...
  Hustrun sa till sin dotter med ett leende:
  - Det här djuret kan vara farligt... Det är ett rovdjur och det äter små flickor!
  Mästaren knäckte fingrarna och sa:
  - Sista ordet är femton rubel! Gå på knäna mer, jag lägger inte till!
  Olesya bugade sig och frågade:
  - Får vi gå i pension, ers excellens?
  Prinsen morrade:
  - Inte! För allra sista gången frågar jag, ger du bort en tigerunge för femton rubel?
  Olesya skakade på huvudet. Fastlandets herre frågade sarkastiskt:
  - Vad heter du?
  Flickan svarade med ett leende:
  - Olesya.
  Prinsen flinade olycksbådande.
  - Har du ett pass? Låt oss visa!
  Olesya ryste och blev blek. Prinsen klappade händerna och ropade:
  - Ta dem och ring polisen! De stal min tiger och min diamantring!
  Flickan utbrast med förtjusning:
  - Bravo pappa!
  Olesya attackerades av lakejer. Flickan gjorde inte motstånd. Hon och Olezhka bands med rep och låstes in i källaren. Snart kom polisen också.
  Efter att ha lyssnat på prinsen satte de bojor på Olesya och Oleg på sina händer och fötter. Dessutom hade de speciella storlekar för barn. I vilken ungdomstjuvar kedjades fast.
  Efter det fördes flickan och pojken till fängelse. Där var de splittrade. Oleg kastades in i källaren, där det redan fanns ett dussin fjättrade pojkar, och Olesya kastades in i en cell med kvinnor. Det var inte sött. Det stank i cellerna, istället för en latrin finns ett hål i golvet, det är fuktigt och halvmörkt. Pojkarna hölls i bojor, vilket är mycket obekvämt. Händer och fötter är fjättrade. Det är svårt att röra sig i en trång kammare. De matade bara bröd och vatten, ibland gav de rutten frukt.
  De satt där fram till rättegången. Sedan väntades pojkarna antingen av hårt arbete eller ett fängelsehärbärge. Kvinnor också, antingen till hårt arbete i Sibirien eller till Centralasien för bomullsskörd, eller till fängelse med arbete i vilken fabrik som helst för statlig mat. Och innan rättegången kan du sitta efter myndigheternas gottfinnande. Dessutom blev fångarna piskade.
  Oleg och Olesya beordrades att piskas samtidigt. Pojken och flickan kläddes av till midjan och sträcktes ut på getterna. De flankerades av två poliser. Vakterna blötlade stavarna i en mortel. De vinkade genom luften och slog ner droppar. Och så, på en gång, på kommando, slog pojkarna och tjejerna i ryggen. Olesya och Oleg skar ihop tänderna hårt för att inte skrika. Smisken mättes. Polisen slog med måttlig entusiasm och gjorde bara sin plikt. Pojken och flickan, som andades tungt, uthärdade. Efter ett dussin slag sprack huden och blod droppade. Det var väldigt smärtsamt.
  Kommandanten, som hade föreskrivit hundra slag, flinade. Om de straffades hovar kastas av, så är Guds öde. De lyser då livslångt hårt arbete. För stölden i särskilt stor skala, för försöket på prinsen och hans fru och dotters liv. Och då visade det sig också att de letade efter Olesya som medbrottsling i mordet på guvernören. I vilket fall som helst kommer flickan att köras för alltid till Sibirien. Som den lilla flickan. Så det kan vara bättre att bli nedtryckt.
  Oleg och Olesya uthärdade modigt alla hundra slag utan att förlora medvetandet. Men deras ryggar förvandlades till en blodig röra. Efter det satte de åter bojor på dem och kastade dem i fängelse.
  Pojkarna-fångarna, skramlande sina bojor, placerade halm på den misshandlade Oleg. Ryggen på en tolvårig pojke blev brutalt skuren.
  
  Cirkuspojken skämtade till och med:
  - Så min rygg blir ännu starkare!
  Den äldre pojken i cellen sa med respekt:
  - Bra jobbat, du skrek inte! En riktig man!
  Oleg svarade:
  Jag kommer inte att behaga dem!
  Olesya släppte inte ut ett stön heller. Hon låg på halmen i kvinnocellen. De flesta flickorna i den var unga, i trasiga, några klirrade med kedjor. De tvättade Olesyas rygg så att hon inte skulle bli smittad.
  Oleg fick med sig lite statligt bröd och vatten. Och fångvaktarflickan hällde upp mjölk. Den misshandlade pojken blev slagen med en dubbel som barfotatjejen kom med, och han mådde bättre. Sedan somnade han djupt och ignorerade smärtan.
  Han drömde att de, tillsammans med Olesya, försvarade Sevastopol under attacken: av brittiska, franska och turkiska trupper.
  Pojken tar med granater till kanonen. Och hon skjuter. Olesya pekar och vilar på sina bara, mejslade ben. Det finns andra tjejer bredvid henne.
  Alla barfota och i trasiga klänningar som knappt täcker sina kroppar. Flickorna är alla solbrända och barfota.
  Deras dammiga klackar blinkar under pojkens näsa. Oleg är upprymd.
  Pistolen avfyrar högexplosiva fragmenteringsgranater. Och sveper bort en massa fotsoldater från den allierade armén. Och de försöker ta sig framåt.
  Och från den ryska sidan slåss ett helt regemente av tjejer. Och de är alla barfota och halvnakna och väldigt vackra.
  Och de slåss som hjältar. Närmare bestämt vackra, barbenta hjältar. Och de skjuter bra. Och med sina bara tår kastar de granater av dödlig kraft.
  Oksana, kämpande, sjöng:
  - För fader-kungen! Vi kommer inte att vinna förgäves!
  Och hennes bara häl kastade en dödlig bomb. Och slet isär en massa krigare från den allierade armén.
  Flickorna skyddar Malakhovy Kurgan: en nyckelpunkt i försvaret av Sevastopol. Och slagsmålen är väldigt brutala.
  Oleg själv, tillsammans med flickorna, siktar en pistol och skjuter in mitt bland de framryckande engelska trupperna.
  Då sjöng pojken:
  - Ära till vårt stora fosterland!
  Och hennes bara, barnsliga fot kastar en stor, destruktiv granat.
  Oksana kvittrade och blinkade till sin partner:
  - Ja, du är en bra pojke!
  Oleg skrattade och svarade:
  - Vad kan jag säga? Krig är alltid dåligt om det inte vinners på ett avgörande sätt!
  Och pojken igen, naken, barnslig, med en rund häl, kastade en granat av dödlig kraft.
  En annan tjej, Natasha, twittrade:
  - Jag ska riva isär den!
  Oksana kastade en destruktiv hemmagjord påse sågspån med sin bara fot och sa:
  - Och kör in i kistan!
  Augustines flicka skjuter också från en kanon. Sjungande buckshot mejade ner för britternas linje.
  Den rödhåriga krigaren gnisslade:
  - För fäderneslandet till slutet!
  Svetlana kämpar också med all sin kraft. Flickan använde en snurrande kanon med många pipor. Och hon rullade och mejade ner leden på en gång i de engelska och turkiska leden.
  Zoya slåss också, den här tjejen med gyllene hår. Och hur han slår fienden och slår ut många fiender.
  Och kvittrar:
  - Ära till den ryske tsaren!
  Och med sina bara tår ska han återigen kasta en granat av dödlig kraft. Och döda många motståndare.
  Krigarna här är av stor skönhet och erotik. Och de kastar också dödliga laddningar från sågspån från katapulter, vilket bokstavligen sliter isär alla. Och sågspånsbomber är väldigt dödliga.
  Natasha skriker och skakar på sin nakna bröstvårta:
  - Ära till Ryssland!
  Och med sin nakna häl kastar han återigen det som ger förstörelse och förstörelse, och sliter isär de allierade truppernas regementen.
  Denna kulle är av avgörande betydelse. Den innehåller nyckeln till försvaret av citadellet.
  Och tjejerna vet detta och kämpar desperat. Och tjejerna är väldigt vackra och muskulösa och sexiga.
  Och deras muskler leker och skimrar som krusningar på vatten. Och det här är väldigt aggressiva tjejer.
  Och om de slåss är det bättre att inte börja med dem. Och då kommer de verkligen att ta det och riva upp det.
  Olesya, som kastar en granat med sin bara fot, säger:
  - Kommunismen för alltid med oss!
  Och vad han skrattar! Låt oss bara säga en kämpande tjej. Och om han börjar meja ner motståndare, då kommer han inte att sluta.
  Natasha, som sköt mot fienderna, sjöng:
  - Vi krossar fienden berömt,
  Låt det bli ett resultat av graven ...
  Och plötsligt blir det så tyst
  Låt oss sparka tjejerna!
  Och britterna rullade tillbaka. Men här är turkarnas pärlor. Och de möts återigen av vapen, som grundligt förstör fienderna.
  Zoya tog den och sjöng och kastade en mordisk dödspresent med sina bara tår:
  - Svart korp, vit svan, det är bra!
  Om du är värdefull i livet - det är bra!
  Och återigen lanserade flickans nakna häl något mycket dödligt och kolossalt destruktivt.
  Augustine, som skjuter på motståndare, noterade logiskt:
  - Kolossala segrar, kom för oss!
  Och med sina bara tår kastade hon åter den mordiska och bringande döden.
  Svetlana, som sköt mot de allierade och turkarna, noterade:
  - Min styrka går inte över!
  Och hennes bara häl satte åter igång det som slet köttet i strimlor.
  Natasha, skjutande, noterade:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna!
  Och hennes bara fot kommer att starta en kolossal förstörelse.
  Kampen fortsätter med stor kraft. Engelsmännen återuppbygger sina oordnade led och överger dem igen.
  Striden växer som en löpeld.
  Pojken Oleg eldar och sjunger:
  - Mitt heliga hemland,
  I havet av kärlek och vinterfält...
  Du är från ände till ände
  Jag är en örnpojke, inte en sparv!
  Och igen mullrar striden, och vågen plaskar och rullar ombord.
  Och flickorna hur man avfyrar en bomb från en katapult. Och den engelska fregatten, efter att ha fått skada, vänder.
  Olesya sjöng:
  - Jag är en tjej, inte en katt,
  Bor i mig nu
  stor flodhäst,
  Och en leopard!
  Och återigen kastar flickans bara fot något dödligt ihjäl. Och ganska läskigt.
  Natasha sa filosofiskt:
  - Ryssland är alltid inte redo för krig!
  Augustine, som kastade en granat med sin bara fot, frågade:
  - Och varför?
  väste Zoya och blottade sina tänder:
  "För när hon är redo finns det inga dårar som kan slåss mot henne!"
  Svetlana sjöng som svar:
  Det finns inget vackrare fosterland-Ryssland,
  Kämpa för henne och var inte rädd...
  Det finns inget vackrare land i universum -
  Hela universum, ljusets fackla Rus!
  Och flickan skrattade högt ... Och återigen hennes barfota, som om hon lanserade en dödspresent av döden. Och hon tog många motståndare och slet dem på en gång.
  Olesya märkte när hon lekte med sina magmuskler:
  - Jag är en tjej väldigt jämn, inte enkelt!
  Och hon spottade... Och ett dussin turkiska soldater kollapsade av hennes spottande. Och det var hemskt.
  Oleg noterade aggressivt:
  - Jag tror att vi kommer att besegra fienderna!
  Och från det bara barnets häl flög en dödspresent.
  Slåss, kvittrade Olesya:
  - Den allra heligaste kommunismen var med oss!
  Och flickans bara fingrar kastade det mordiska och destruktiva.
  Natasha viftade med handen. Flickorna avlossade en salva med vapen och skar ner ett par linor. Sedan skrattar de:
  Vilken blå himmel
  Vi kommer att besegra rånets fiende ...
  Ett lejon och en örn behöver ingen kniv
  Du kommer att krossa honom med ordet lus,
  Och så sår man råg!
  Warriors är verkligen så underbara, med pärltänder, och generellt super.
  Zoya sköt med flerpipiga kanoner och gnisslade och blottade sina tänder:
  - I det heliga kriget kommer vår seger!
  Augustine, mejade ner motståndare, kvittrade:
  - Kejserliga flaggan fram! Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna, som fortsatte att skjuta och meja ner de allierades trupper, utan paus, sjöng:
  - Ingen kommer att stoppa oss
  Ingenting kommer att besegra oss...
  Flickan kommer också att bli en hjälte,
  Och hon har ett svärd och en sköld!
  Svetlana gick villigt med på detta och kastade en annan dödsgåva med sin bara, mejslade fot och vrålade:
  - Det finns ett svärd och en sköld!
  Kämpande tjej här. Mot henne är vilken metod som helst maktlös!
  Krigare ett helt regemente, så alla blir krossade av sin skicklighet. Och de mejar ner fienderna väldigt aktivt.
  Zoya, som blottade sina tänder, noterade:
  - Du måste kämpa för Moder Ryssland!
  Och hennes kala, runda häl kastade ut ännu en dödsgåva för främmande rati.
  
  RYSSLANDS ANDRA VAL 1994
  Jeltsin bestämde sig för att hålla sitt ord och hålla tidiga val den 12 juni 1994. Trots allt lovade han det och utfärdade till och med ett liknande dekret. Dessutom verkade det för Jeltsin att han skulle triumfera triumferande. Därför skrevs det även i 1993 års konstitution att valet skulle hållas den 12 juni 1994, men nedräkningen av befogenheter enligt den nya konstitutionen skulle starta från och med detta år, så Jeltsin får teoretiskt sett mandatperioder i ytterligare åtta år! Men ingen förväntade sig att Vladimir Zhirinovsky skulle prestera så bra i parlamentsvalet att han skulle bli Boris Nikolajevitjs främsta motståndare. Och en allvarlig fiende. Som till skillnad från kommunisterna inte förknippas med tidigare misstag och misslyckanden, och kan skjuta kapitalt.
  Jeltsin kunde dock inte längre vinna tillbaka, eftersom valet den 12 juni 1994, med återställningen av föregående mandatperiod, var inskrivet i en tillfällig bestämmelse i konstitutionen och bekräftats genom en folkomröstning. Och du kan inte ändra på det bara så. Och nu måste man gå till val när man har den farligaste konkurrenten. Och inte den vanliga kommunisten, utan vem? Fascistisk? Jeltsin var i alla fall tvungen att ta itu med något nytt. Och slagsmålet visade sig vara allvarligt.
  Först av allt informativt. Och mediauppmärksamhet fokuserade på Jeltsin och Zhirinovsky. Det blev genast slagutbyte. Och här hade Jeltsin nackdelar med regeringen. Inklusive hög inflation och en kolossal nedgång i produktionen. Samt en ökning av kriminalitet. Och Jeltsin hade hälsoproblem. Och sedan försöka vinna valet.
  Vladimir Zhirinovsky, som kände sig inspirerad, var på gång. Och en del av media stöttade honom aktivt.
  Dessutom blev det en splittring i eliten. Några av oligarkerna ansåg att Zhirinovskij var sin egen och den borgerliga ledaren. Och varför är han värre än Jeltsin? Är det dags att byta häst? Dessutom är Jeltsin riktigt sjuk och har utmattat sig själv och är en avskyvärd och berusad person.
  Andra kandidater trädde också fram. Lagen om presidentval har ännu inte antagits. Och valen hålls enligt de gamla reglerna: samla in hundra tusen namnunderskrifter.
  Jeltsin fick rådet att inte ändra reglerna. Låt det bli fler presidentkandidater. De kommer att svära mer, de kommer att pulverisera protestväljarkåren. Kanske är detta mer lönsamt för en enskild kandidat från regeringen. Så att alla missnöjda var utspridda av olika efternamn. Och det fanns mindre tid för alla att kampanja.
  Så det finns många kandidater. Naturligtvis, först av allt, Vladimir Zhirinovsky själv. Sedan Yavlinsky. Också Zyuganov. Och lite senare släpptes generalerna Rutskoi och Makashov under amnesti. Sedan kom Varennikov in i presidentposten. Och Barkashov, som ansågs vara fascist. Registrerad utan problem: låt Zhirinovsky dra fler röster.
  Det finns ganska mycket tid för insamling av namnunderskrifter och ett hyfsat antal kandidater anmäldes. Och Alla Pugacheva petade in sig i Rysslands presidentskap. Och många fler. Yuri Vlasov till exempel, och Anatoly Karpov. En hel kavalkad rusade för att storma tronen. Totalt har trettionio kandidater klarat registreringen och har samlat namnunderskrifter här. Och det var mer än tvåhundra personer som ville.
  Jeltsins team uppmuntrade till och med ett stort antal kandidater. Den nuvarande regeringen förväntade sig inte att vinna i den första omgången. Men att pulverisera oppositionen, och i första hand tvinga Zhirinovsky att upplösas - snälla!
  Zjuganov var ännu inte en välkänd och igenkännlig politiker vid den tiden. Och Alexander Lebed var fortfarande kvar i den fjortonde armén. Trots att de ville dra ut honom släppte generalen in en dimma. Och tydligen bestämt att hans tid ännu inte har kommit. Mavrodi, chefen för MMM, dök också upp bland kandidaterna. Även han blev populär, liksom chefen för Hermes. Vladimir Bryntsalov kom också in i presidentposten. Men hans sällskap var ganska lugnt, och han tände inte till, till skillnad från valen under det nittiosjätte året. Hittills var Jeltsin nominellt den första i betyget, men uppgifterna från opinionsundersökningar visade deras opålitlighet.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky presenterades i ett negativt ljus, men svart PR kunde också spela till hans fördel. Yavlinsky var trea i betyget, men hans popularitet minskade. Också liberal, även om oppositionen inte är populär.
  Rutskoy var registrerad och hans betyg har växt något. Khazbulatov gick inte till valurnorna. Iosif Kobzon kandiderade också till presidentposten. Hans nominering orsakade många kontroverser och head-on sammandrabbningar. Plötsligt gick även borgmästaren i Sankt Petersburg, Anatolij Sobtjak, till Rysslands presidentskap. Denna nominering mötte en negativ reaktion: nomenklaturaväljarkåren skingrades. Och detta sänkte Jeltsins betyg.
  Anatolij Sobtjak antydde dock att han skulle säga upp sig till förmån för Jeltsin. Boris Fedorov och Shakhrai kandiderade också som presidentkandidat. Men dessa är inte heller de mest stjärna politikerna.
  Fast också från Jeltsins lag. Och de antyddes också att de skulle dra sig ur i tid.
  Så valet avvecklades ganska glatt och det blev intriger även i den andra omgången.
  Men Vladimir Zhirinovsky var i centrum för uppmärksamheten, och de pratade om honom hela tiden. Och på något sätt säger det sig självt att han blev loppets favorit. Ja, och det verkade mer lönsamt för Jeltsin att få denna avskyvärda personlighet i andra omgången än den mindre skadliga och yngre ekonomen Javlinskij. Eller till och med Zyuganov, och ännu mer Sobchak. Även om Zhirinovsky då var på uppgång, och hans popularitet gick genom taket, och folk samlades på arenor.
  Och propagandan om att han är fascist spelar till och med i händerna: folk missade ordern och drömde om en fast hand. Ja, och demokrati med röra, många är trötta.
  Så valen var femtiofemtio här. Och Zhirinovsky fick poäng. Inledandet av ett brottmål mot honom ökade också hans popularitet. Plus, mordförsök, som väckte intriger och höjde betyget. Speciellt dolda.
  Och det här är allvarligt ... I allmänhet arbetade media vid den tiden för att slänga lera mot Zhirinovsky, men några av dem var också mot honom. Och fokuserad uppmärksamhet. Något som påminner om det nittiosjätte året: Zjuganov mot Jeltsin. Men Zjuganov hade en stor nackdel: hans partis förflutna. Det är både härligt och samtidigt ett misslyckande. Och i människors minne var de långa köerna och tomma hyllorna från den utvecklade socialismens tid fortfarande för färska. Och särskilt naturligtvis Gorbatjovs tider med kuponger och kort. Och folk vill inte gå tillbaka till det förflutna. Och Zhirinovsky lovar dem en stor framtid, som lockar och lockar på allvar.
  Och situationen blir allt svårare. Och valet kommer. Och Vladimir Zhirinovsky fortsätter att glänsa.
  Tiden går så fort att man inte ens hinner se tillbaka. Och så kommer valdagen. De första uppgifterna kommer från öster. Och Vladimir Zhirinovsky är i täten. Vidare kämpar Jeltsin och Zjuganov om andraplatsen. Och det här är en mycket tuff kamp.
  Men till slut gick Jeltsin om Zjuganov på Moskvas bekostnad och kom på andra plats. Men gapet i första omgången var betydande. Och Jeltsin hade liten chans att vinna. Men allt var inte till förmån för den sittande presidenten. Vilket är helt klart förlorat, efter att ha missat ett sådant förkrossande slag. Ändå dök Jeltsin aldrig upp för den tv-sända debatten. Valet var mycket intressant. Zyuganov, som blev den tredje, stödde Zhirinovsky. Alla Pugacheva stödde också Zhirinovsky. Och Kobzon Jeltsin. Sådan var splittringen.
  Rutskoj höll trotsigt neutraliteten. Resten var splittrade och uppmanade till omröstning på olika sätt. Men Jeltsin väntade inte på ett otvetydigt stöd. Och alla uttalade sig inte till hans fördel.
  Så valet var väldigt nervöst. Men Zhirinovsky var klar favorit. Och det var verkligen ett tecken.
  Och sedan ägde den andra omgången rum... Redan från början, från rösträkningen, tog Vladimir Zhirinovsky ledningen och behöll den till slutet och fick mer än sjuttio procent av rösterna. Och Jeltsin tvingades lämna. Därmed slutade hans era.
  Och Vladimir Zhirinovsky blev president. Att ha fått ett svårt arv. Inklusive nedgången i produktionen och Tjetjenien och en mängd andra problem. Och en ny era av rysk väckelse började. Till en början fungerade inte allt för Zhirinovsky. Men snart började branschen fungera. Mer avancerade typer av vapen började produceras, förtryck av korrupta tjänstemän och andra tjuvar började. Mycket har ändrats och byggts om.
  Vladimir Zhirinovsky dolde inte att han skulle upprätta en diktatur och förbjöd faktiskt många partiers och rörelsers aktiviteter. Påtvingad agitation och modernisering började.
  Samtidigt hävdes sanktionerna från Irak, vilket ledde till ett kraftigt hopp i oljepriset. Och mycket mer gjordes. Arbetslösheten försvann snabbt och det blev en rejäl återhämtning.
  Arbetstillfällen skapades i snabb takt. Och landet blomstrade allt starkare. Vladimir Zhirinovsky valdes för en andra mandatperiod, vilket visade ett lysande resultat i den första omgången. Och fortsatte återupplivandet av Ryssland.
  Ett av de första stegen var integrationen med Vitryssland. Och det lyckades strålande. Sedan beslutades det att inkludera Ryssland och Kazakstan i kompositionen.
  Och under kriget 1999 blev Jugoslavien en del av Ryssland och räddades.
  Och så kom det ytterligare erövringar. Och nya länder var en del av Ryssland.
  År 2008 hade Ryssland återställt sig inom Sovjetunionens gränser. Men det är en annan historia.
  
  FLERA FÖRSYNDIGHETER AV Führern
  Hitler visade sig vara lite klokare och mer framsynt. Och redan under det fyrtioförsta året tog han risken och överförde flera ytterligare divisioner till Rommel från Frankrike till Afrika.
  Den briljante befälhavaren utvecklade en snabb offensiv och att ta Tolbuk invaderade Egypten. Och utan att ge britterna en paus intog han Alexandria och Suezkanalen. Varefter de tyska trupperna triumferade in i Irak och ockuperade Kuwait.
  Tillgång till olja erhölls, men tyskarna misshandlades nära Moskva. Och Fuhrer inledde en offensiv, som i verklig historia i söder. Rommels segrar påverkade verkligen stämningen. Och i augusti gick Turkiet in i kriget mot Sovjetunionen. Det osmanska rikets kraftfulla slag mot Röda arméns positioner visade sig vara dödligt. De sovjetiska trupperna var avsevärt undermälda och drog sig tillbaka. Batumi togs och Jerevan omringades.
  Betydande styrkor från Röda armén avleddes från norra Kaukasus. Och tyskarna kunde bryta sig igenom till Kaspiska havet. Och de skar av den sovjetiska armén landvägen. Och det visade sig vara ett allvarligt påstående. Och Rommel attackerade henne tillsammans med de turkiska trupperna. Och han började bryta igenom till Baku. Ja, det här är allvarligt.
  Japan i denna värld klarade sig något bättre i slaget vid Midway. Och undgick nederlag. Men hon kunde inte bygga vidare på sin framgång och erövrade inte Hawaiis skärgård. Och detta hade en inverkan på krigets gång i Stilla havet. Men Land of the Rising Sun undvek också nederlag. Hon vågade dock inte öppna en andra front heller.
  Tyskarna kunde inte ta Stalingrad i farten, men avbröt Röda armén över Kaspiska havet. Och de började utveckla offensiven söderut. Och de lyckades ... Tyskarna som helhet kämpade ganska skickligt. Och de blev inte involverade i utdragna strider nära Stalingrad, utan flyttade söderut längs Volga.
  Det är obekvämt att röra sig i bergen och Fritz föredrog att attackera längs Kaspiska havets kust. Och de lyckades.
  Luftwaffepiloten Marcel täckte sig med ära i strider med britterna och överfördes till östfronten. Där fortsatte han att med kraft få konton och krossade fienderna. Och det var jättebra.
  I Sovjetunionen fick Marseille smeknamnet den svarta djävulen. Smärtsamt snabbt fick han konton. Och inte som jägare, utan rusar in i trupperna och förstör flygplan.
  De sovjetiska truppernas offensiv nära Stalingrad denna gång var inte framgångsrik, så tyskarna var redo för det. Nazisterna kunde slå tillbaka försöket med Rzhev-Sychov-operationen, på vilken kolossala styrkor kastades.
  Och på vintern närmade sig nazisterna redan Batumi. Och läget blev kritiskt.
  Den listige Stalin erbjöd Hitler en separat fred på vilka villkor som helst.
  Han resonerade att den fortsatta fortsättningen av kriget var meningslös och inte skulle leda till något annat än nya offer och förluster.
  Hitler gick med på det, men lade fram mycket svåra villkor: Ge upp hela Kaukasus, länderna längs Volga, samt Karelen och staden Archangelsk. Plus betalning av årliga skadestånd, gratis förråd av råvaror och mat och överföring av all militär utrustning till Tredje riket. Och sedan dras gränserna längs frontlinjen.
  Stalin höll med om detta. Trots svårighetsgraden av sådana tillstånd. Och tyskarna vann faktiskt. Stalin garanterade också ett slut på gerillakriget och lämnade tillbaka några fångar. Dessutom överförde Sovjetunionen sina guldreserver till det tredje riket.
  Hitler fick mycket, men det fanns fortfarande västfronten. Och det var nödvändigt att hjälpa Japan.
  Först och främst ställde Führern ett ultimatum till Franco, och han lät de tyska trupperna åka till Gibraltar. Stadscitadellet intogs under dagen, som ett resultat av ett flyktigt överfall. Sedan började nazisterna avancera och erövrade Afrika genom Marocko. Och de lyckades absolut. Deras trupper var både starkare och mer stridsberedda.
  Tigern visade sig vara mycket framgångsrik, en stridsvagn som helt enkelt chockade de brittiska trupperna. Och de skakade av rädsla.
  Tyskarna under våren 1943 övervann de brittiska enheternas svaga motstånd och erövrade hela franska Afrika. Och så flyttade vi söderut på sommaren. Führern ville erövra hela den svarta kontinenten. Och under våren ockuperade nazisterna även Indien, nästan utan att möta motstånd. Både lokalbefolkningen och sepojerna välkomnade nazisterna som befriare.
  Och det tredje riket skaffade kolossala resurser.
  Under sommaren erövrade nazisterna nästan hela Afrika. Och på hösten fullbordade de erövringen av Sydafrika och Madagaskar.
  Det skedde en flygattack mot Storbritannien. Först och främst lanserades ME-309 i luften, vilket visade sig vara ett mycket formidabelt flygplan. Fortfarande tre 30-mm flygplanskanoner och fyra maskingevär. Mot ett sådant monster är inte så lätt att stå emot. ME-309 blev en mardröm för britterna. Samt bombplanet Yu-288, som bombade de brittiska positionerna, utan tvekan.
  Det sista planet var så snabbt att det nästan var omöjligt för de brittiska planen att hinna ikapp. Focke-Wulf visade sig också vara väldigt formidabel. Denna maskin har i allmänhet blivit en slaktare för Storbritannien och USA.
  Men piloten Marseille började få fantastiska sedlar. För tre flygplan belönades han för första gången i Tredje rikets historia med riddarkorset av järnkorset med silver eklöv, svärd och diamanter igen. Och för fyrahundra flygplan fick han Riddarkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter som en ny utmärkelse. För det 500:e planet tilldelades han den tyska örnorden med diamanter. Och för den tusende: Järnkorsets storkors. Och ni håller med om att det var väldigt coolt!
  Och britterna slogs i luften som lammkotletter stektes. Och de sekvestrerades mycket framgångsrikt.
  Och den tyska ubåtsflottan växte snabbt och krossade Storbritannien till havs. Och USA också. Båda flottornas totala tonnage smälte snabbt. Och tyskan växte. Och antalet fartyg ökade.
  Och Storbritannien fortsatte att bombas. 1944 kom jetjagern ME-262 in i serien, som blev en riktig mardröm för de allierade. Och en ännu effektivare Arado-jetbombplan. Och de slog Storbritannien på himlen ännu hårdare.
  De allierade hade inga bra jetflygplan och de förlorade mot nazisterna.
  Med enorma resurser och en massa arbetskraft lanserade nazisterna samtidigt FAA:s raketprogram. Det är sant att hon gjorde Hitler något besviken. Missilerna var för dyra och inte särskilt exakta. Men de orsakade fortfarande den tyngsta skadan till Storbritannien. Och London drabbades särskilt av raketsalvor.
  Sommaren 1944 hade tyskarna fullständigt erövrat dominansen på himlen. De hade även en mer avancerad version av Focke-Wulf - TA-152, som helt enkelt var överväldigande bra. Och han slog brittiska flygplan och bombade landmål.
  I juli 1944 inleddes Operation Sea Lion. Det gick ganska framgångsrikt. Och inom två veckor invaderades Storbritannien. Den tyska tanken "Panther" -2 visade sig vara mycket bra, och ännu mer kraftfull och viktigast av allt perfekt "Lion" -2. Den sista tanken använde ett nytt system för tysk tankbyggnad: arrangemanget av motorn och transmissionen i ett block. Och detta gjorde det möjligt att minska höjden på tanken och komprimera layouten.
  Det betyder att vikten har minskat, och tjockleken på rustningen har ökat. "Lion" -2, som vägde nittio ton, höjde pansarets tjocklek till 250 mm i pannan och 170 mm i sidan, och med en motor på 1250 hästkrafter. Det som gjorde hans körprestanda tillfredsställande. Lutningsnivån för pansarplattorna har också ökat.
  Så tyskarna gick vidare och britterna besegrades.
  Men det fanns fortfarande USA. Nazisterna erövrade Island och började närma sig städerna i Amerika. TA-400 utförde de första massiva bombningarna.
  Iakttagelsen utfördes också av V-3-raketer. Låt dem vara dyra, men de visade möjligheten att beskjuta.
  Roosevelt var redan allvarligt sjuk och ville ha fred. Men det tredje riket var ivrigt att göra slut på USA.
  Tyskarna flyttade nu och bombade USA. Fler och fler flygplan, ubåtar och fartyg byggdes.
  Det fyrtiofemte året har gått i ett utbyte av massiva slag. USA höll på att förlora luftstriden. Tyskarna använde jetflygplan. I synnerhet ME-262 X, som visade sig vara mer avancerad och effektiv.
  Dessutom använde den tyska ubåtsflottan väteperoxidubåtar, och det är mycket snabba och avancerade maskiner.
  Hitler krävde att besegra USA....
  Stalin var fortfarande tyst och slickade sina sår.
  1946 började invasionen av Kanada och samtidigt från Latinamerika till Mexiko.
  Fritz flygplan och stridsvagnar i E-serien är mycket starka. De senare har blivit en mardröm för Amerika.
  E-50-stridsvagnen hade ingen motsvarighet och slog säkert Shermans och Pershings.
  Den tyska bilen hade en ny gasturbinmotor på 1 500 hästkrafter och totalt sjuttio ton. Och frontpansringen är 250 mm under sluttningar, och sidorustningen är 170 mm. Och den här bilen krossade alla. Och en pistol på 105 mm kaliber och en pipa längd på 100 EL. Och så krossar och krossar det alla.
  Amerikanska stridsvagnar tar sig från fem kilometer med garanti. Och bara "Superpershing" själva har en chans att bryta sig in på sidan och stänga.
  Och tyskarna flyttade mot USA. Och automatgeväret MP-64 i Tyskland saknar motstycke. Och krossa amerikanerna.
  Endast separation av havet och långvarig kommunikation hindrar amerikanerna från att bli besegrade snabbt.
  Hitler vrålar och kräver framgång ... Kanada intogs våren och sommaren 1946. Och på hösten var striderna redan i full gång i USA. Nazisterna mötte dock envist motstånd.
  Yankees försvarade desperat sina länder och höll fast med all sin kraft. Hösten gick i hårda strider. Tyskarna använde utländska divisioner och fortsatte att avancera. Och japanerna klättrade också från öster. Och de attackerade främst från den mexikanska sidan.
  Führern slog med nävarna och krävde nya segrar och framgångar. Men striderna fortsatte och fortsatte, och i slutet av vintern 1947 var hälften av USA:s huvudterritorium erövrat.
  Det är redan vår. I strid dök en ny tysk stridsvagn E-50 upp. I den har vikten minskat med fem ton, och motorn har blivit kraftfullare på 2000 hästkrafter. Och den här bilen flyger redan bokstavligen. Hennes rörlighet är en riktig chock för amerikaner.
  Och TA-500 och TA-600 begraver helt enkelt amerikanerna i marken. Rat-2 supertank deltog också i striderna. Maskin som väger två tusen ton. Det visade sig dock inte vara särskilt effektivt. Det är sant att den nya modifieringen av "Rat" -3 var utrustad med en kraftfull jetbomb. Och denna bombplan kommer både att slå och slita fienden.
  Våren 1947 var varm. Och i slutet av maj hade tyskarna redan närmat sig New York. Diskotek deltog också i striderna. De var omgivna av en laminär stråle och var praktiskt taget osårbara. Och krossade amerikanerna i himlen och på land. Och på sommaren började attacken mot New York och Washington.
  Tyskarna var verkligen starka. Och USA gjorde inte motstånd. Trots att New York visade sitt hjältemod, och trots förstörelsen, gav man inte upp. Och stannade till slutet av augusti. USA kapitulerade den 3 september 1947.
  Och det var slutet på andra världskriget.
  Det tredje riket smälte och bemästrade det fångade under en tid. Och freden rådde...
  Men Japan retade fortfarande Adolf Hitler med sina ägodelar. Och det var tydligt att två fåglar inte kunde komma överens i en lya. Och i Sovjetunionen ersattes Stalin av Beria.
  Och den 20 april 1955 började ett nytt krig. Och Beria erbjöd sig att delta i det på tredje rikets sida.
  Hitler gick med på det, men föreskrev att Sovjetunionen endast skulle ta emot södra Sakhalin och Kurilryggen. Och inget mer! Ersättningarna kommer att minska med endast fem procent.
  Beria höll med om detta. Och så fortsatte striderna med kolossal kraft. Tyskarna är tekniskt starkare. Och de har många utländska divisioner. Men japanerna är inte heller svaga. Och de har en enorm armé, speciellt kineserna.
  Och det finns ett nytt stort krig, men det är en annan historia.
  
  USSR OCH KINA KRIG
  ANTECKNING
  Ett stort krig bryter ut mellan Sovjetunionen och Kina. På Kinas sida finns en kolossal överlägsenhet när det gäller arbetskraft, Ryssland är tekniskt starkare och har ett mer begåvat och kompetent kommando.
  Till exempel blev kriget mellan Sovjetunionen och Kina nästan verkligt 1969, under striderna om Damansky Island. Och i ett annat parallellt universum bestämde Mao Zedong, som redan var sjuttiofem år gammal, att han redan inte hade något att förlora, och han behövde gå till historien som den största erövraren och krigaren medan han fortfarande levde. Och överträffa Stalin! Och så gick den kinesiska armén till offensiven och attackerade Sovjetunionen. Anledningen var en artilleriattack på kinesiskt territorium. Och den 22 mars 1969 förklarade Kina officiellt krig mot Sovjetunionen.
  Så började ett av de blodigaste krigen i mänsklighetens historia. Kina har förlitat sig på många infanteri. Den har färre stridsvagnar och flygplan än Sovjetunionen och släpar efter vad gäller vapen. Men det finns en stor övervikt i befolkningen, plus att USSR-armén fortfarande behöver överföra trupper till Fjärran Östern och Sibirien. Efter den aviserade mobiliseringen, den 1 april, utplacerade Kina mer än tjugo miljoner soldater. Många av dem var beväpnade med vapen, men ganska modiga och fanatiska. Och en stor numerisk fördel.
  Kineserna slog huvudslaget runt Amur och i Primorye och på Usuri-territoriet. Naturligtvis klättrade också betydande kinesiska styrkor över Amur och försökte avleda de sovjetiska trupperna och skingra deras styrkor. I april utspelade sig striderna i utkanten av Vladivostok.
  Och söder blåste varm luft, och våren var i full gång. Grönt gräs kom fram.
  En speciell bataljon av flickor under befäl av Alenka stod i vägen för kineserna.
  De ockuperade en befäst position och var beväpnade med många maskingevär. Och den kinesiska perlin i täta folkmassor. Flickorna var väldigt bra skott.
  Anyuta, klottrande från ett maskingevär, utfärdade:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Och aggressivt mejade ned kineserna. Hon klippte dem som en lie. Och hon gjorde det mycket framgångsrikt.
  Alenka, med sina bara tår, kastade en granat, slet upp soldaterna från det himmelska imperiet, kvittrade:
  - Till kommunismens ära!
  Zoya, som sköt mot fienden, mejade ner motståndare med gul hud. Och flickan tog den och kastade sprängpaketet med sina bara tår.
  Och Komsomol-medlemmen skrek:
  - För heliga Ryssland!
  Alla är också en rödhårig tjej, i bikini. Och hon mejar ner de kinesiska soldaterna och kastar en mordgranat med sina bara tår. Förstör fiender från Kina.
  Krigaren skrek:
  - För Rysslands storhet!
  Maria sköt också exakt mot kineserna. Och kämpade som ett monster. Hon mejade Maos trupper... Och hon agerade som en riktig Komsomol-medlem. Och hur man klipper ner dessa kineser.
  Sedan skrek hon:
  Vi kommer inte att ge upp Vladivostok!
  Olympiad: denna heroiska flicka, när hon högg mot kineserna med en kulspruta. Och mejade ner en massa gula soldater. Och sedan med bara tår, hur man skjuter upp en hel massa granater. Den kinesiska stridsvagnen rullade över och krossade femtio smalögda soldater.
  Komsomol-medlemmar sjöng:
  - Och i Amerika, Japan, Kina,
  Det finns inga vackrare städer i Moskva ...
  För att visa denna stad i ära -
  Jag hittar inte de rätta orden!
  Och här klipper Alenka återigen ned raden av kineser i en skur och kastar en granat med sina bara tår.
  Alenka är en mycket vacker blondin. Och han skjuter exakt, varje kula träffar målet och dödar kineserna.
  Flickan noterade ganska logiskt och sköt mot fienden:
  - Kommunismen är ett stort kosmos,
  Kommunismen är mitt öde!
  Komsomol-tjejen är mycket irriterad över att Ryssland förlorade kriget mot Japan. Ryssland, som besegrade Napoleon, förlorade mot asiterna. Och det är skamligt. Och vid seger skulle Kina bara bli en rysk provins. Och de möjligheterna missas.
  Anyuta skjuter också mycket exakt på kineserna. Klipper dem med en lie. Och sedan kastar han med bara fötter en granat och välter det himmelska imperiets tank.
  Krigaren sjöng:
  - För planetens storhet i kommunismens eviga härlighet!
  Zoya skjuter också mycket exakt och träffar motståndare. Och han gör det väldigt noggrant. Och nu flyger trasiga rullar från tanken.
  Zoya gnisslar:
  - För heliga Ryssland!
  Och visar sin långa tunga.
  Rödhåriga Alla slåss också med kineserna. En stark vind blåste, och hennes hår fladdrade längs luftens vågor som en proletär fana, med vilken de går för att storma Vinterpalatset.
  Tjej ryter:
  - För fred och för kommunism!
  Maria mejade också ner en hel rad kinesiska soldater. Klipp ut ett helt hål. Och hon kastade en granat med dödlig kraft med sina bara tår och skrek:
  - För fosterlandets storhet!
  Olympias sköt mot Mao Zedongs trupper, slog ner fienden som vete med skäror, slog ut en massa fiender och skrek:
  - För Sovjetunionen!
  Och med bara tår, hur man skjuter upp en granat som förstör det himmelska imperiets trupper och skjuter ner planet.
  Och från Valentine, som om han hamrade på Kinas attackflygplan från en bazooka och slog ner honom, flinande och sa:
  - Ryssland kan inte böjas och inte läggas på knä!
  Sovjetiska flickor slåss också nära den urbana byn Dalniy. Och även i raseri går skönheterna till motoffensiv. Och i en rasande attack.
  Men de mest stridsberedda enheterna i garnisonen flyttade efter kineserna. Och utan dröjsmål slog de till baktill.
  En bataljon barfotaflickor, i shorts och västar, var de första som gick in i striden.
  Vackra flickor började tröska det himmelska imperiets armé, redan slagna i tidigare strider.
  Först och främst attackerade krigarna batterierna. Granater som kastades med bara fötter flög mot kineserna. De var väldigt vassa. Och de ryska krigarna själva tog och kastade av sig sina västar. Att hålla sig barbröstad.
  Så nästan helt nakna tjejer är nästan omöjliga att slå. När en kvinnas hud är bar, tar inte hennes kulor.
  Veronica kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Jag blir mästare!
  Och skakade hennes vita, lockiga hår.
  Julian är inte heller så enkel. Lupanula på kineserna. Och sedan, när han kastar en granat med sin bara fot, och skriker:
  - I det heliga, tsaristiska och sovjetiska Rysslands namn!
  Och igen kommer hon att skaka sina fulla bröst med röda bröstvårtor. Och midjan på flickan är tunn.
  Vidare rusar rödhåriga Anna in i striden. En så gnistrande och reaktiv tjej. Hur man kastar en granat med en bar fot. Så krigarna i Kina kommer att spridas åt alla håll. Och rulla runt, som om den blev nerslagen.
  Och flickan skjuter mot dem och gnisslar:
  - För de ortodoxa och ryska gudarnas tsar och för Sovjetunionen!
  Angelina slog också. Och en låda med snäckor, uppkastad av hennes nakna, mäktig som en draghäst, flög iväg. Och slog sönder en massa kineser.
  Flickor är generellt supernakna och barfota. Men i shorts är det ännu coolare att springa i position.
  Och jordgubbsnipplar, så blanka!
  Victoria kommer också att avfyra en granat med sina scharlakansröda bröst och träffa kineserna så gott hon kan. Här är flickan. Och viktigast av allt, befälhavaren för bataljonen av flickor på jagaren. Och dessutom bara i trosor.
  Och skakar på sitt bara bröst. Vilket är så vackert och sexigt.
  Veronica tog och kastade en granat med sin bara fot. Hon avbröt en massa kinesiska och gnisslade:
  - Flygflyg för ombordstigning!
  Yuliana kastade också mycket skickligt en granat med sitt bara lilla ben och gnisslade medan hon mejade ner kinesen:
  - Vårt flin och förkrossande slag!
  Sedan hur man gnistrar tänder.
  Och så tog Anna den och knullade den. Skjut en massa kineser. Och hur gjorde hon det.
  Och hur man avfyrar en granat med barfota. Och gnisslar:
  Vi är inte slavar!
  Då kommer han att skratta och visa sin tunga.
  Angelina tog den och kvittrade av frenetiskt raseri och spottade anfall på fienden:
  - Jag är den coolaste av de coola.
  Och med sina bara ben avfyrade hon en tung bomb. Hon tog och sprängde Kinas trupper och krossade dem.
  Även Veronica kommer att ta och hamra på den asiatiska horden. Och krossar deras ben.
  Flickan tog den och kvittrade:
  - Vi ska krossa alla!
  Och återigen flyger en dödlig och unik granat från barfota.
  Och krossa kineserna. Och varför kom de till ryska länder? Allt här tillhör Ryssland. Och byn Dalniy kan inte tas av Kina.
  Juliana avfyrade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Ära åt Stora Ryssland! Vi behöver inte statsduman! Och politbyrån behövs inte heller!
  Röda Anna påpekade aggressivt:
  - Jag ska bli mästare.
  Och en granat som kastas med en barfot av en tjej kommer att platta till alla. Det var bara blodigt kött kvar.
  Men Angelina tog det och gnisslade. Dödade ett gäng kämpar. Och svepte som en dödsängel.
  Och många kinesiska soldater dog.
  Ryska trupper pressade kineserna från alla håll. De krossade och krossade.
  Hand-to-hand slagsmål utbröt. Ryska soldater knivhögg kinesiska trupper med bajonetter. Mosin-geväret i en moderniserad attackversion är en utmärkt klubba. Som bryter igenom skallen. Och bryta ben.
  Men tjejer med svärd slåss särskilt vackert. Det är toppen. Speciellt när nakna bröst svajar.
  Och bröstvårtorna är så rubiniga och gnistrande. Så du vill titta på dem och kyssa dem.
  Och kysser oavbrutet.
  Flickorna slåss med raseri från hungriga pantrar som ser lammen. De plågar dem och flår dem.
  Veronica, som skjuter mot kineserna, skriker:
  -Död för död!
  Yuliana, som kastar en granat med sin bara fot, tillägger:
  - Blod för blod!
  Anna skriver till det himmelska imperiets trupper och skriker:
  -Öga för öga!
  Och hon kastade också en citron med sin bara fot. Hon var starkare än alla och sliten i stycken med övertygelse.
  Och här kommer Angelina. En hel tunna med dödliga sprängämnen kommer att starta och mala fienderna.
  Sedan, som han sjunger:
  - Jag är en barfota elefant och väldigt cool!
  Flickan är verkligen mäktig. Och hennes ben är som klubbor. Hur man flyttar en samuraj i ljumsken. Den där fem meter upp och flög upp. Rusade som en katapult från en sten. Mer exakt, förmodligen från en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, sköt en linje mot kineserna. Hon mejade ner några av de gula krigarna och gnisslade:
  Vi kommer att kämpa för det heliga Ryssland.
  Och med ett bar, solbränt knä, som om det skulle röra sig till hakan. Och bryta fiendens käke.
  Victoria är exalterad....
  Juliana säger entusiastiskt:
  - Det kommer att finnas tsar Leonid Iljitj Brezhnev, den störste av ryska tsarer!
  Och hela bataljonen av halvnakna, barfota flickor, hur man skälla på toppen av sina lungor och utrotar kineserna.
  - Må det vara så!
  Kineserna kunde inte desto mindre, till priset av enorma förluster, kila in sig i Röda arméns positioner. Och skär av Vladivostok. Samtidigt trängde Maos trupper något in i Usuri-regionen. I Sovjetunionen fortsatte mobiliseringen och fler och fler trupper överfördes till Fjärran Östern, Sibirien och Kazakstan. Krafterna var inte särskilt jämställda. Men Sovjetunionen har bättre utrustning. Det pågår även strider till sjöss.
  Och här är Sovjetunionens armé lite lättare. Kina är inte så starkt till sjöss, och det är möjligt att leverera ganska framgångsrika strejker mot det och vinna segrar.
  Särskilt om väldigt vackra och evigt unga sovjetiska tjejer och samtidigt häxor slåss.
  Striden med den kinesiska skvadronen fortsatte. General of the Sea och Sovjetunionens amiral Andrei Sokolovsky agerade kallblodigt.
  Han klarade inte ens striden utan gav helt enkelt kommandot.
  - Kom nära och slå!
  Ryssarna slog sida vid sida. Här fattade flaggskeppet Deng Xiaoping eld. Rör kollapsade.
  I allmänhet, för kineser, är reträtten lite trög. Men de är så stolta. Det är sant att Deng Xiaoping är ett undantag. Och order att lämna.
  Men ryssarna är inte så lätta att bryta sig ifrån. Kineserna lider stora förluster och drar sig tillbaka.
  Victoria, jagarens kapten, och samma halvnakna, solbrända till svarta, ljushåriga tjej som resten.
  Visst är det väldigt vackert när tjejerna är nästan nakna, smala, muskulösa. Och om benen är nakna, så är allt detta charm och frestelse.
  Victoria säger rasande:
  - Jag är en krigare som är född från Svarog! Jag är barnbarn till God Rod. Och jag kan göra mirakel!
  Angelina påpekade logiskt, ett förstoringsglas för samurajer:
  "Jag är inte heller av vanligt blod. Se hur stark hon är. Min förfader var Ilya Muromets.
  Och flickan lanserade en hel låda med sina bara fötter.
  Veronica kämpade desperat, kämpade med all styrka och lanserade en sådan stridskraft.
  Tårar bokstavligen kineserna.
  Flickan är mycket vacker, blond, kurvig, med långa, muskulösa ben. Hon älskade att bli klappad.
  Veronica säger:
  - Varför klättrade den kinesiska horden in i Ryssland!
  Juliana, denna vackra flicka, gnisslade och träffade trupperna från det himmelska imperiet:
  - Att hitta din egen undergång!
  Tonårstjejen har vuxit de senaste månaderna och har blivit en mer muskulös och kurvig figur. Juliana blommade ut och blev så vacker. Och hennes hår är vitt med en lätt förgyllning. Mer och mer vill hon ha en man. Bara oskuld är läskigt att förlora.
  Men låt dem smeka, smeka, kyssa, slicka. Det är bäst att ta itu med stugpojkarna. De är också rädda, och blyga, och det är mindre risk att de vill ha något allvarligare.
  Yuliana är en mycket bra krigare och skjuter. Han drömmer också om att bli fältmarskalk. Dessutom vill hon bli som Magomed och skapa sin egen religion.
  Ambitiös tjej.
  Om nu tsar Leonid Iljitj Brezhnev själv, liksom Vladimir Solnyshko, skulle ta och introducera Rodnoverie i Ryssland och återvända till de ryska gudarna.
  Varför behöver vi Mary?
  Ära till Guds Moder - Lada.
  Det är verkligen bättre än Bibeln.
  Vår Lada är väldigt vacker, med hår i guldfärg, och hon är den verkliga Guds Moder och Gudarnas Moder, och den Allsmäktige Familjens Enfödda Dotter!
  Universums skapare.
  Klanen var alltid och Han, liksom Allah - Allsmäktig, Evig, Allvetande, Allestädes närvarande, och hela universum är hans tempel.
  Hur är han värre än den judiske Jahve eller svagare än han?
  Rod skapade en otalig uppsättning universum!
  Han levde så mycket att du inte kan föreställa dig!
  Rod var före alla tider. Det fanns ingen tid, men Rod var!
  Och kommer alltid att göra det!
  Alla Demirugi-gudar är barn till familjen!
  Och vi är hans barnbarn!
  Men Rod förbjuder inte att dyrka deras barn och gudarna. Rod är gudarnas Gud.
  Och Svarog är gudarnas Gud!
  Och människor är gudarnas barnbarn! Ära till de ryska gudarna!
  Yuliana tröskar kineserna. Det verkar som om ryska gudar hjälper ryska människor också.
  Snart kommer de att avsluta Deng Xiaoping och slutet kommer att bli ett allvarligt krig till sjöss. Eller så kanske du måste landa i det himmelska imperiet. Så mycket desto bättre kommer vi att erövra Peking. Så mycket värre för Kina. Men att bli en del av Ryssland är inte så läskigt.
  Mer exakt, inte Ryssland, utan Sovjetunionen!
  Juliana frågar Anna:
  - Tycker du att vi ska ta över det kinesiska imperiet?
  Den rödhåriga skönheten svarar:
  - Självklart!
  Juliana frågar med falsk förvåning:
  - Varför då?
  Anna säger med eftertryck:
  - Så att det senare inte fanns något hot! Att jag inte behövde slåss igen, med kineserna som ville hämnas!
  Juliana utbrast:
  - Och det är rätt!
  Den ryska flottan förföljer kineserna och sänker deras skepp.
  Yuliana leder också en mental dialog.
  Varför behövs bön? För det räcker alltid inte för en person vad han har. I takt med att inkomsterna ökar, ökar också behoven. Och det här är bra. Det är detta som driver framsteg. Folk vill ha mer och mer. Och de ryska gudarna hjälper till med detta och stimulerar vetenskapen.
  De ryska gudarnas visdom är stor.
  Och kristendomen? Vad lär det ut?
  Att jorden och allt som finns på den - kommer att brinna! Är det verkligen möjligt att stimulera mänsklighetens utveckling?
  Naturligtvis - den ryska tron lär inte, till skillnad från kristendomen och islam, världens undergång. Rodnoverie lär ut att människor i framtiden kommer att utvecklas och bli sig själva som gudar-demiurger.
  Att vetenskap, framsteg och förnuft kommer att göra gudar av oss! Och att människor blir starkare och klokare.
  Vad lär kristendomen ut?
  Vad är vi lera? Att vi inte är någon! Att Gud är allt och människan är ingenting!
  Men Rodnoverie höjer en person.
  Men det värsta i Bibeln är judarnas upphöjelse över resten av nationerna. Efter det undrar man hur någon tror på något sådant. Och varför visade sig kristendomen vara så seg?
  Men romarna kunde ha kommit på sin egen religion. De är smarta. Och gör din egen monoteism.
  Varför behöver vi någon annans tro. Det finns också ett paradis - Iriy. Och vägen mellan stjärnorna, längs Vintergatan, och läran om andens utveckling. När du själv kan växa upp till Gud.
  Och inte bara vara ett får som böjer sig över paradiset, och dess lamm driver det med en järnstång.
  Så det finns ett val.
  Eller din egen, eller judisk - någon annans!
  Tja, varför behöver ryssar någon annans tro. Åh, varför Peter den Store inte återupplivade Rodnoverie.
  De skulle be till sina gudar och till sin Guds moder Lada.
  Och de ryska gudarna skulle bli starkare än alla och leda oss till seger.
  Och araberna? De skapade sin egen religion. Och de tog inte någon annans.
  Eh, ja, varför fanns det ingen rysk Magomed i Ryssland.
  Och varför stödde inte en enda kung profeterna i detta?
  En ny religion - Rodnoverie i form av monoteism!
  Och ära åt Stora Ryssland!
  Ära till Sovjetunionen och kommunismen!
  Så kineserna blir galna. Men på land är de starka. Ryssland kan motsätta sig dem endast av kvalitet. Till exempel strider Elizabeths stridsvagnsbesättning nära Alma-Ata. Redan i slutet av maj 1969. Det är hett och tjejer i bikini.
  Elena sköt och tryckte på joystick-knappen, bara tårna. Lupanula skrek oförskämt:
  - Vi är oövervinnerliga!
  Tanken T-64 är överlägsen kinesiska fordon. Och slita isär dem. Men det mesta av elden måste utföras på infanteriet.
  Och attacken kastas av kinesiska pojkar. Tonåringar på tretton eller fjorton år går till attack med bara hälarna. Minderåriga pojkar springer in i strid utan skor. Så det är smartare och mer ekonomiskt. Och maskingevärsskyttar skjuter på dem.
  Catherine, som mejade ner kämparna i Kina, noterade:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Euphrasia, som manövrerade tanken, ropade:
  - För det heliga fosterlandet!
  Det viktigaste är att inte kasta granater på dig. Och sovjetiska stridsvagnar mejar ner kinesiskt infanteri.
  Nej, de kommer aldrig att ge nåd.
  Elizabeth sjöng, skickade en högexplosiv fragmenteringsprojektil in i de kinesiska trupperna och vrålade:
  - För vacker kommunism!
  Och flickorna sjöng unisont:
  Förbundet är oförstörbart, fria republiker,
  Det var inte brutal makt, inte rädsla som samlades ...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och visdom och förnuft, och mod i drömmar!
  Och tjejerna är riktigt coola. Och deras exakt avfyrade projektil krossade den kinesiska självgående pistolen.
  Armadan i Kina led enorma förluster, men nådde inte sitt mål, även om det fanns några framgångar. Vladivostok lyckades bli avskuren och detta är allvarligt. Nästan hela havet intogs. Samtidigt försökte kineserna omringa Alma-Ata. Men den sovjetiska armén höll ut. Sommaren har kommit. Fler och fler enheter från båda sidor gick in i striden. Mao Zedong krävde segrar av generalerna i det himmelska imperiet.
  Warszawapaktens länder ville inte gå i krig med Kina. Endast DDR skickade flera bataljoner. Inklusive tankar. Andra stater skulle inte bli inblandade på ett eller annat sätt.
  Dessa är allierade. Kineserna är ganska svaga i teknik, men T-54-stridsvagnen har bemästrats i produktionen och används i strider. Det himmelska imperiet, längtar efter segrar och önskar världsherravälde.
  Mao Zedong startade kriget när han redan var sjuttiofem år gammal. Han har lite att förlora. Sovjetunionen har kärnvapen, men Brezhnev lovade att aldrig använda dem först. Kina har också en atombomb. Och för att inte hamna under en kärnvapenattack från Sovjetunionen har Mao ännu inte använt det. Striderna är på land ... Den 22 mars började storskaliga sammandrabbningar. I april gick huvudstyrkorna in i striden. I allmänhet, medan Kina inte har nått alltför stor framgång, men det har lyckats göra något.
  Speciellt i Primorye.
  Men den sovjetiska Stillahavsflottan vann ett antal segrar. Till sjöss påverkar Kinas överlägsenhet i arbetskraft och befolkning inte så mycket.
  Mao förväntar sig att vinna ett utdraget utmattningskrig. Den har flera gånger fler invånare. Dessutom är USA och NATO fiender till Sovjetunionen. President Nixon sa att de kunde sälja vapen till Kina. I synnerhet stridsvagnar och flygplan och fartyg.
  Det är sant att Kina inte är för rikt för att betala för det. Men en del av leveranserna kan gå på kredit. Och det här är allvarligt...
  Kriget pågår för sig självt och det är mycket obehagligt för Sovjetunionen, även om kineserna lider flera gånger och fler förluster. Men alla klättrar och klättrar.
  Tankbesättningen på Gerda gick in i striden med de kinesiska fordonen.
  Tyskarna använde den senaste högtryckskanonen med en relativt kort pipa. En utmärkt utveckling gjord i DDR och som kan krossa vilken del som helst.
  Den nya pistolen hade en kaliber på 120 millimeter och en mynningshastighet på 1 700 meter per sekund. Med den var det möjligt att genomborra alla kinesiska fordon på långt avstånd. Kanske, förutom de supertunga Mao-stridsvagnarna. Men de kan också stickas hål, bara lite närmare.
  Tyska krigare satte sin bil med utmärkt frontrustning.
  Kinesiska T-54 försökte komma nära tyskarna och skingrades, bokstavligen hotade att ramla.
  Gerda sköt mot den kinesiska stridsvagnen. Rev av tornet från honom och kvittrade:
  - Vad är det mot tigrarna att stöta på?
  Charlotte tryckte också på joystick-knappen med sina bara tår och gnisslade:
  - Låt oss bli världsmästare!
  Och krossade en kinesisk stridsvagn.
  Knullad på ryska och Christina. Den senaste pistolen var automatisk och avlossade tolv skott per minut.
  Flickan med guldrött hår skrek:
  - Det finns inga hinder för preussiska krigare!
  Den guldhåriga Magda slog också sönder den kinesiska tanken och blottade sina tänder:
  Jag är den starkaste av de starka...
  Flickorna var arga. Kriget fortsätter och fortsätter. Och när kommer de röda kineserna att besegras? Hur länge ska de skära? Bara tuffa killar.
  Och de kinesiska tjejerna har vad de behöver.
  Till exempel torterade tyskarna en Komsomol-medlem från Folkrepubliken Kina. Klä först av tjejen i kylan.
  Gerda slet av sig fårskinnsrocken först. Sedan började hon, tillsammans med Charlotte, ta av sig stövlarna. Däremot är skorna presenningar och nedslagna. Fotdukar rullades av.
  Sedan slet Gerda upp Komsomol-tunikan och skjortan med en kniv. Kvar bara en bh. Hon klippte sina byxor.
  Charlotte ryckte i den kinesiska Komsomol-medlemmens blonda hår. Då var de Gerda och Charlotte, i bikini ledde de en Komsomol-medlem barfota och i baddräkt. Tre barbenta flickor flydde in i den bittra kylan. Komsomol-tjejen uppträdde modigt. Och jag sprang i två timmar. Fast inte lika cool som de två tigrarna. Benen på den ryska flickan blev röda och blev sedan blå av kylan.
  Sedan bands hennes Gerda och Charlotte upp bakifrån och ställdes på stativet. Komsomol-tjejen darrade av smärta. Jag började böja mig. Gerda drog henne i axlarna och snurrade runt henne. Stönande av smärta rätade sig den kinesiska Komsomol-medlemmen upp på ställningen med knogarna knarrande.
  En kinesisk flickas bara fötter klämdes fast i stockarna och de började hänga upp lasten. Charlotte laddade loggen först.
  Komsomolmedlemmen från Kina stönade, men bet sedan ihop tänderna och tystnade.
  Charlotte och Gerda bröt snabbt grenar. Komsomolmedlemmarna lades ut under sina bara fötter och sattes i brand.
  Det är så intressant att steka bara klackar. Och väldigt roliga och roliga skönheter.
  Lågan slickade den kinesiska Komsomol-tjejens lite ruggade sulor och luktade stekt shish kebab. Smärtan, naturligtvis, från branden är fruktansvärd. Komsomolmedlemmen rös, svetten rann från henne, tjejerna stönade mjukt. Men de höga ropen hölls tillbaka av en fruktansvärd viljeansträngning.
  Sedan började de piska flickan med grangrenar. Både Gerda och Charlotte tjatade av all kraft. Till och med huden på flickans rygg sprack. Blandat blod rann ut, med svett. Hennes bh flög av, ramlade ner i elden och tillförde värme till hennes bara fötter.
  Gerda lutade sig fram och slickade av sig en blandning av svett och blod. Det gav henne nöje.
  Charlotte nypte den kinesiska Komsomol-medlemmen på bröstet. Och så tog flickan och slog sin näve i solar plexus. Sedan lade den rödhåriga hon-djävulen till grenar till elden under den kinesiska Komsomol-medlemmens bara fötter. Lukten av bränning var ännu starkare.
  Gerda väste i ilska:
  - Du kommer att tala!
  Charlotte nypte flickan hårdare i bröstet och väste:
  - Sluta spela dum!
  Gerda tog upp en brinnande gren ur elden och förde den till en kinesisk Komsomol-tjejs nakna bröst.
  Så hon ryckte till och hennes blonda huvud gungade och föll på sidan.
  Charlotte flinade som en djävul.
  - Det ser ut som att tjejen är redo!
  Gerda fnissade och började massera ansiktet och halsen på den kinesiska Komsomol-medlemmen. Hon var frisk och återhämtade sig snabbt. Sedan tog den blonda terminatorn ut en flammande gren från elden och förde den till fångens ömma ansikte. Flickan gjorde motstånd och ryckte till.
  Gerda slickade sig om läpparna och väste:
  - Ska du säga skönhet?
  Komsomol-medlemmen gnällde:
  - Döda mig! Snälla lid inte!
  Gerda svarade allvarligt:
  - Inte! Du kommer att torteras under mycket lång tid och kommer att bli stekt ända till slutet.
  Charlotte sa:
  - Eller kanske ge det till män. Hon är fortfarande oskuld och det kommer att göra mycket ont när hon...
  En Komsomol-medlem från Kina skrek desperat:
  - Låt bli! Jag ska inte berätta i alla fall!
  Gerda föreslog:
  Ska vi bränna hennes bröst?
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Inte! Det finns ett mer effektivt sätt att extrahera information.
  Gerda nickade.
  - Ja... Det här är för att sätta press på artären i nacken. För att bilda en rapportzon, så kommer hon att berätta allt hon vet och vad hon inte vet!
  Charlotte fnissade och sa:
  Varför torterade vi henne då?
  Gerda svarade ärligt:
  - Rent för skojs skull. Och nu.
  Den blonda terminatorn lade sin hand på halsen på den kinesiska Komsomol-medlemmen. Hon himlade med ögonen och blev som en död fisk. Gerda sa bestämt:
  - Var är batteriet?
  Hon svarade ödmjukt:
  - På berget Bulshim ....
  Och så vidare... Tuffar har redan kommit från Stilla havet och skyfall har öst ner.
  Tyskarna avancerade mycket långsamt. Lera och slask bromsade dem. Striderna visade effektiviteten av den nya högtryckskanonen från mycket långt avstånd som träffade T-54 - den kinesiska huvudstridsvagnen tillverkad under en sovjetisk licens.
  Gerda, som sköt från långt avstånd, lade märke till:
  - Det nya vapnet är mycket bekvämare.
  Charlotte höll med om detta:
  - Låt inte fienden komma nära!
  Christina, som tryckte på joystick-knappen med sina bara fingrar, slog ut en kinesisk tank och grymtade:
  Men vi är så smarta också. Helt enkelt fenomenalt! Så ingenting kommer att stoppa och knäcka krigarna!
  Magda sa rationellt:
  - Och uppmärksamma dig själv! Nämligen dess kolossala aggressivitet!
  Och flickan tryckte också på sina bara fötter på joystickknapparna och träffade den röda kinesiska proletära arméns tank.
  Gerda, skjutande, frågade flickorna:
  - Jag undrar var kineserna har så mycket uthållighet. De står som om de är gjorda av titan. Och de vill inte ge sig.
  Charlotte tillade med ett skratt:
  - Och de ger sig inte! När allt kommer omkring är detta verkligen de starkaste människorna! Och människorna är oflexibla!
  Magda fnissade och blottade tänderna och gnistrande med gnistrande ögon, som safirer, gav hon ut:
  - Ära till vårt stora fosterland!
  Christina väste irriterat:
  - Det skulle inte skada att ta London!
  Gerda fnissade och föreslog:
  - Vad har du för idéer? Fred att avsluta med det himmelska imperiet?
  Charlotte sköt mot de stalinistiska, bröt igenom tornet på den sovjetiska maskinen och gnisslade:
  - Inte! Fred är uteslutet!
  Christina slog också den Röda kinesiska arméns stridsvagnar och föreslog:
  - Det kan bli fråga om vapenvila?
  Magda gnisslade instämmande:
  - Ja, en tillfällig uppskov. Att vända västerut.
  Gerda skickade en projektil och noterade:
  - Det är faktiskt möjligt. Sluter tillfälligt fred med Kina, och tillsammans med ryssarna kommer de själva att flytta till Storbritannien. Och då har vi inte tagit London på länge!
  Charlotte fnissade och föreslog:
  - Ta Peking så kommer ingen i världen att stoppa oss!
  Christina, med ett flin av leopardens tänder, tystade:
  - Nej, ingen kommer att sluta och aldrig!
  Magda gnisslade av vild raseri:
  - Nej, det blir inga gyllene berg! Och det kommer att finnas diamantstenar!
  Gerda blottade tänderna och gnisslade och krossade den kinesiska bilen som en kristall med en hammare:
  - I ett konsumtionssamhälle - fullt av övergrepp!
  Och återigen blinkade tandens flicka, som gnistrade starkare än pärlor. Gerda älskade att tortera och tortera.
  Till exempel tog hon en kinesisk pionjär och löste upp den levande i aqua regia. Det är hennes tendenser. Och tortyr gjorde henne upphetsad. En Komsomol-medlem från Kina, tyska kvinnor, till exempel, efter att de hade pumpat ut all användbar information började de brinna med eld. Bokstavligen stekt levande kista. Och så skars de av, pepprades och åts.
  Ja, Charlotte och Gerda sysslade med kannibalism. Och de åt den kinesiska Komsomol-medlemmen levande. Och det här är så oförskämt och inte estetiskt tilltalande. Och viktigast av allt, det gör ont.
  Föreställ dig en flicka, ännu inte dödad, stekt och avskuren från henne bit för bit. Doppade sedan i sås och åt.
  Gerda och Charlotte åt till och med människokött. De hade diarré och tjejerna körde. Jag var tvungen att avlasta mig i buskarna.
  Och att kannibalism är straffbart.
  De åt krigare och pojkar. Alla fyra av Kinas pionjär Bruce Lee togs bort grovt och placerades sedan i en stor stekpanna. Och i vegetabilisk olja stektes pojken precis så. Och det är generellt bra.
  Magda åt upp pojkens ben och sa:
  - Och vad? Det är coolt och fint!
  Christina noterade:
  - Allt är fint för oss!
  Den kinesiska pionjärens saftiga kött skars i tunna skivor och doppades i såsen. Tjejerna åt och sjöng.
  Gerda tjöt:
  Ingen nåd, ingen nåd för fienden! Jag blåser kommunister som vete!
  Och han stampar med bara fötter i snön.
  Flickorna åt nästan helt upp den kinesiska pojken. Njöt av sin lever. De skär allt kött. Vi åt och drack vin. De åt och somnade sedan.
  I en dröm drömde krigarna att djävlarna själva stekte i kittel. Och samtidigt skärs huden av med hjälp av knivar. Och så vrider de sig och går sönder.
  Sedan börjar den mest brutala tortyren. Flickorna hängdes upp i håret och började gunga på ställningen. Och så tände de den med eld. Och de agerade med virtuos sofistikering.
  Gerda kom ihåg detta när hon fotograferade och frågade sedan:
  - Hur gillar du helvetet?
  Charlotte svarade med ett leende:
  - En intressant plats framförallt sett till företaget!
  Christina fnissade och svarade:
  - Du kan vrida på djävulens svansar där!
  Magda gnisslade med tänderna:
  - Och uppnå högsta resultat! Vad sägs om eldpolotävlingar i allmänhet?
  Gerda klev i en kinesisk tank och deklarerade resolut:
  - Endast fiender till Sovjetunionen och Tyska demokratiska republiken kommer att vara i helvetet! Och de sanna arierna kommer att fortsätta kämpa i andra universum!
  Charlotte bekräftade självsäkert och knackade sin bara fot mot rustningen:
  - Må det vara så!
  Och hon blinkade med sina pärlande tänder.
  Christina föreslog:
  Låt oss göra horn!
  Magda fnissade och skällde:
  - Låt oss bli djävlar av högsta rang!
  Och hon visade sin tunga.
  Tjejerna är verkligen så glada och de har väldigt starka muskler.
  Gerda sa:
  - Åh, Mowgli skulle vara vi!
  Charlotte rättade sin vän:
  Mer som Tarzan!
  Christina fnissade och gnisslade:
  Åh, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Härskare över alla länder!
  Magda skrek av förtjusning:
  - Vi har den preussiska andan! Vi doftar av Preussen!
  Gerda fnissade, delade den kinesiska tanken och grymtade:
  - Inte! Vi är barn till Satan själv!
  Charlotte väste med blottade tänder:
  - Och vi kommer att vara fosterlandet trogna!
  Christina bekräftade detta lätt:
  - Ja, vi ska! Tillsammans med fosterlandet och partiet!
  Magda mumlade av förtjusning:
  - Ledare kommer och går, men festen finns kvar!
  Och flickorna ropade unisont:
  - Ära till SUKP!
  Och skratta, dessa charmiga tyskar.
  Kriget med Sovjetunionen och Kina fortsatte.
  Striderna ägde rum både på land och till sjöss. Och tjejerna kämpade och sjöng mycket och väldigt vackert.
  Och de talade om olika och mycket intressanta saker, och de sa mycket stormiga och aforistiska saker;
  Det finns många smarta och ärliga människor, men de är arrangerade så smart att de aldrig blandas!
  Feghet är det första tecknet på lydnad. Och lydnad är en soldats själ! Och en soldats själ är nyckeln till seger - för att vinna måste du vara feg! Sådan är krigets paradox!
  : Gud finns i varje människa, Gud är varje människa, om han bara har hög moral, och själen inte är ett djur!
  Att döda i Kristi namn är detsamma som att döda Kristus!
  Det är bättre att träna än att vila i graven!
  När svärdet är brutet sträcker sig handen efter dolken!
  Du kan be om banalitet, eller utstå förolämpningar, men du kan inte motivera en banal förolämpning!
  Allt hårt är skört och förgängligt, men i mjuk uthållighet finns styrka. Och vem tror inte på detta såklart, jag ska visa tungan att man kan äta! Alla tänder föll till damm, men han lever - jag säger pang!
  Konstans i sex förstör kärlek!
  Att räkna med tur är som att reta Gud och irritera döden!
  Guldäpplen växer bäst när du vattnar träden med blod!
  Det finns tre saker: vars värde är oförändrat: den Allsmäktige, föräldrar och fosterland!
  Den mest intressanta teatern är krigsteatern, bara entréavgiften är oöverkomligt hög!
  Men i operationsteatern är tårarna alltid verkliga och varje akt är en läxa för livet!
  Först då blir talangen ett geni, om den multipliceras med kolossal flit!
  Prokrastinering stjäl lagrar, brådska ger framgång!
  En riktig kirurg är en som kan utföra en komplex operation obemärkt!
  Inte boxaren som slår, utan den som slår ner!
  Skönhet är alltid giftig - de ljusaste svamparna är flugsvamp, och gift är som en kvinnas besvärjelse - yr och förgifta hjärtat!
  Det naturliga sinnet kan underkuva den naturliga kraften, men den medfödda kraften kommer aldrig att underkuva sinnet!
  Att dö stolt är bättre än att leva ödmjukt!
  Den som håller livet i strupen är mer benägen att förlora det än han som släpper lyckans brud!
  Skönheten bleknar, modet förblir evigt!
  Svärdet är för vasst för att behålla statens makt på det, smicker är för sött för att dricka folket för alltid med det!
  Soldatens uppfinningsrikedom kompenserar för generalens felräkning, men att bygga en kalkyl på den är som att gräva ett hål med en nål!
  Det är svårt att tända det som redan brinner och släcka det som redan brunnit!
  Hett manligt temperament, torkar hjärnan och bränner igenom plånbokens botten!
  Snarare bränner han ett hål i fickan - ett varmt hjärta!
  Den tjockaste påsen är genomborrad av en hård fallus!
  För en man, den bästa gyllene spegeln!
  På myntet och rynkor - dekorationen av en man!
  Ett krig kan vara utan en vinnare - men det kommer alltid att finnas en förlorare!
  Mänsklig svaghet är huvudmotorn för framsteg!
  Om du vill vara först, jobba som sist!
  Geni är släktingar till gudomen, och värdiga släktingar!
  Du kan tjäna fosterlandet lite, men du kan inte förråda lite!
  ! Jag tänker därför - jag finns, jag finns - därför lever jag, jag lever - därför lever jag lycklig!
  Sexuella partners är som mat - de kräver variation och heta kryddor!
  En revolution görs med ett rent hjärta, men inte med vita handskar, på vägen till lyckan kräver hjulen blodsmörjning!
  Oftast sviker de inte på grund av elakhet, utan på grund av svaghet, även om det är svaghet som lutar åt elakhet!
  I allmänhet är lagen att en rostig mekanism bara fungerar med guldfett!
  Slughet och beräkning: hur en man och hustru föder seger - ärlighet är det tredje extra!
  Den mest bottenlösa skapelsen i världen är ett glas vodka, att falla i det är oändligt, och botten är på kyrkogården!
  Inte varje dömd är brottsling, inte varje brottsling är dömd!
  Det är lättare för en kamel att gå igenom ett nålsöga än att publicera utan blat!
  En professionell domare är som en professionell prostituerad - skillnaden är bara i storleken på arvodet och rangen på hallicken!
  Politiker är som maskar, bara de pressar ut mer blod ur deras tarmar när de förvisas!
  Blod är det bästa gödselmedlet för att odla den uppväxande generationens mod!
  Den aggressivt lydiga majoriteten tänker med magen, inte med hjärtat, eftersom den är mycket större i volym.
  Men ateistisk undervisning är den mest logiska, den visar mänsklighetens mognad, medan någon religion, associering med barndomen!
  Gud är en stark Fader på ett starkt knä, som ett svagt barn vill luta sig mot!
  Det är sällsynt att någon tänder en gnista av talang när totalitarismens fukt finns i närheten!
  De som inte är nöjda med det förflutna och är rädda för nuet tänker oftare på framtiden!
  Det är lättare att slå till månen med en sten än att tvinga politiker att hålla sina vallöften!
  Sockrig humanism i ett folkland är lika passande som socker i borsjtj!
  Tre saker är eviga: Gud, tid och mänsklig dumhet!
  Om du vill vinna; glöm tre ord: det är svårt, jag kan inte, det räcker!
  En gris kommer alltid att hitta smuts, en råtta kommer alltid att hitta en lucka, och en lat person kommer alltid att hitta en ursäkt!
  Moralen av samma rot med ordet smutsig! Oftast används det för att färga dygd och tvätta bort skruvstäd!
  Räven byter hud två gånger om året, och politikerns mask varje timme!
  Döden är som en trogen hustru, kommer utan påminnelser, lägger henne i sängen och tar fullständig besittning!
  Vänlighet är som svett, utgjutning kräver ansträngning, men kroppen blir starkare, för varje droppe lämnar smuts!
  En soldat är som en spade, polerad endast av hårda händer! Men bli också snabbt trubbig!
  De högsta idealen mognar först när de bevattnas med blod, vattnas med tårar och befruktas med svett!
  För en ateist är alla religioner bra - för det finns ingen Gud! Och tomheten är den mildaste despoten!
  Oavsett hur stark hjälten är, kommer han inte att pressa havet ur en liten citron!
  Det största överskottet av list kompenserar inte för en liten brist på intelligens!
  Befälhavaren är kärnan - om det är ruttet, faller hela strukturen sönder!
  
  Ju snällare herden, desto argare hans hund, desto mjukare kungen, desto strängare är satrapen!
  Ryska är inte en nationalitet, utan ett kall och en livsstil!
  En svag person behöver Gud som barn, far och mor, men när han växer upp belastas han av förmynderskap, och han, efter att ha skilt sig från sina föräldrar, håller fast vid sin fru - vetenskap och förnuft!
  Tyvärr är sinnet utan styrka inte värt mycket - en dum idrottare kommer lätt att strypa den mest abstruerade akademikern!
  Sanningen är att döden, till skillnad från en kvinna, alltid är sann, och livet är ett fullständigt svek!
  Bättre att hugga en gång än att förbanna hundra gånger!
  Modesty är vishetens syster! Skryt förstör sinnet!
  Det är lättare att tämja en tiger än att omskola en tyrann - en råtta går inte att träna!
  Ju fler fiender, desto vackrare är kriget! Släng färre ord - krig är inget spel!
  Färre droppar i havet än en hemlig agents masker!
  Tortyranordningen, som ett musikinstrument, kräver kärlek och talang! Bara istället för skratt och applåder får man stön och tårar!
  Jesus bland hjorden är som en diamant i avloppet!
  Tiden är den mest hänsynslösa bödeln, den känner ingen nåd och ordet benådad!
  En skicklig politiker, som till och med förbannar obsceniteter, upprätthåller ett rykte som en intelligent person!
  Tjuren älskar att piska, men gillar inte att plöja!
  För att plöja bra behöver du plantera året runt!
  Om du inte kan bita, skälla inte!
  Den som besegrar en tiger kommer inte att vara rädd för ett dussin katter!
  En bil är inte en lyx, utan ett sätt att straffa: himmelriket för trafikpoliser, skärselden för en plånbok, helvetet för sinnesfrid!
  Att göra ett misstag är ett misstag! Att inte erkänna ett misstag är ett brott!
  Människan är oförutsägbar - den mänskliga kvinnan är dubbelt oförutsägbar!
  Politik kräver, till skillnad från skidåkning, guldsmörjning!
  Styrka och intelligens, liksom man och hustru, ger upphov till lydnad endast i par!
  En stark härskare kommer aldrig att plantera fler fiender än han kan samla vänner!
  Pengar är fenorna på rättvisans haj!
  Varning; är inte en synonym för feghet, utan mod - för hänsynslöshet!
  Bara de döda ljuger inte, och då bara om de är ateister!
  En dålig troende rånar kroppen - en god ateist rånar själen!
  En karriär utan lögner är som en tank utan bränsle!
  Den som gör nåd samlar kraft, grymhet är ett tecken på svaghet!
  Trots allt är genialitet och arrogans oförenliga saker!
  Även om en och en halv knytnäve är bättre än en - ett och ett halvt sinne är värre än en!
  En ädel person riskerar sitt liv - en avskyvärd utomjording!
  Ledaren ska inte vara söt - de kommer att slicka den! Men det ska inte vara bittert - de spottar ut det!
  Det är svårare att hitta sand i öknen - än en anledning till arrestering!
  Lömska är de svagas vapen - elakhet är de lömskas vapen!
  Använder vänner - talang utnyttjar fiender - geni!
  Ett långsamt slag är liktydigt med en miss!
  Befälhavarens försiktighet är som ett finger i näven, ett integrerat element, men det kommer inte att ersätta resten!
  Reflektion och en ström av aforismer avbröts av uppkomsten av kinesiska skepp vid horisonten. Vad kom ikapp Deng Xiaoping.
  Kineserna kan fortfarande gömma sig, men att fly från striden är synd. Så Deng Xiaoping accepterade en ojämlik kamp.
  Flickorna springer runt på däck, barfota och gnistrande. De skjuter sig själva och slår ner krigarna i det himmelska imperiet. Sådana modiga jäklar. De har en häftig eld. Och ögon gnistrar av safirer och smaragder.
  Och bara klackar, rundat flimmer. Och gnistrande leenden lyser.
  Och tiotumspistolen avfyrade. Hur blufft. Att även den kinesiska jagaren splittrades.
  Juliana gnisslade:
  - Det är vad de ryska gudarna gör!
  Victoria, vars bara, solbrända ben blinkade förbi, korrigerade:
  - Snarare gör vi det själva!
  Veronica föreslog:
  Låt oss sjunga då!
  Rödhåriga Anna tog upp:
  - Visst blir låten roligare.
  Och hela bataljonen tjejer sjöng, en hel ballad.
  Tsar Nicholas, du är ryskt land,
  Till vårt fosterlands ära...
  I Ryssland är vi alla en vänlig familj,
  Kommer inte ångra, vet vårt liv!
  
  För oss finns det en kejsare helt enkelt Gud,
  Som klokt styr universum...
  Och jag vill att den Allsmäktige ska hjälpa till
  Och förvandlades till en hög med mossa Kain!
  
  Jag tror att det kommer att finnas lycka på jorden,
  Och glädje kommer att lysa på planeten ...
  Frid och glädje råder överallt,
  Ryssland har blivit ett riktigt paradis!
  
  Tsarkommunismen kommer att byggas,
  Kasta in i helvetet mördarens formidabla dån...
  Och vi flyger rakt upp inte ner
  Försvinn motståndare-blodsugare!
  
  Du behöver inte tänka, kungen är inte alls dålig,
  Ge honom lite mer tur...
  Må den ryska guden vara med Nicholas,
  Då kommer han att djärvt kunna bädda in förändring!
  
  Ryssland är elefanternas födelseplats,
  Landet kan helt enkelt inte bli underbarare...
  Vi behöver inga extra ord killar
  Krigaren sammankallar tocsinen för att slåss!
  
  Hur man inte försöker besegra fienden Ryssland,
  Jag vet att du kommer att spränga gränsen...
  Oövervinnerlig rysk björn,
  Och solen går inte ner över Ryssland!
  
  För fosterlandet finns det inget högre, känn bergen,
  Att toppen skimrar i kommunismens rike...
  Jag tror att Herren kommer att krossa fienderna,
  Och revanschismens flin kommer inte att passera!
  
  Må Ryssland lysa över planeten,
  Landet som gav människor lycka...
  Tentor, överlämnande, endast för fem,
  Trots allt är fosterlandets styrka omätbar!
  
  Låt det vara, kärleken är för evigt förhärligad,
  På nittonhundratalet eller tjugoförsta...
  Låt blodet flöda våldsamt,
  Hjälten kommer inte bara att vara vidskeplig!
  
  Du utgjuter modigt blodet från fäderneslandets fiender,
  Låt henne flöda...
  Och helt enkelt bryta motståndaren,
  Heliga ansikten välsignar för strid!
  
  Må det finnas en stjärna i vårt fosterland,
  Vad indikerar vägen och universum ...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Alla andra människor har bara kontroll!
  
  Ja, vi kommer att krossa fäderneslandets fiender,
  Och ta itu med den ändlösa horden...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Vinn inte med Satan!
  
  Fast du vet, de ryska gudarna är starka,
  Vi kommer att återuppliva Rysslands storhet...
  Även om slaverna är splittrade,
  Men jag kommer fortfarande att vara samma messias!
  
  Vår härliga tsar den store Nicholas,
  Du slog Japan bra...
  Så krigare tappert vågar,
  Och var bra, inte en tönt!
  
  Och kriget mellan Sovjetunionen och Kina fortsätter ... Det himmelska imperiets trupper klättrar framåt och tar inte hänsyn till förlusterna. De mejas ner av sovjetiska härliga krigare och krigare.
  Kina har mycket befolkning och markstyrkor. De är krigarna i det himmelska imperiet som bokstavligen överöste den sovjetiska armén med lik, nästan helt omringade Alma-Ata. Och de tog Khabarovsk, inklämd i de sovjetiska truppernas positioner och hotade att skära Röda armén i bitar. Men till sjöss slår den sovjetiska flottan kineserna och når stora framgångar. Här landade flickorna till och med i en attackstyrka och slog sig igenom till Peking.
  Den sovjetiska, ryska armén började landsätta trupper direkt i själva det himmelska riket. Tja, vad beslutade tsaren och generalsekreteraren Leonid Iljitj Brezhnev för att låta Ryssland ha, eller snarare har Sovjetunionen ett annat stort sovjetiskt imperium i öster. Och den ryske härskaren själv kommer att bli den kinesiska kejsaren.
  Samtidigt kommer hotet från det himmelska imperiets land att elimineras för alltid. Och den sovjetiska armén kommer att fyllas på med krigiska och modiga soldater.
  Så det fanns en anledning - att erövra Kina helt och hållet. Även om det fortfarande är nödvändigt att slå tillbaka offensiven från de stora styrkorna i det himmelska imperiet i Sibirien. Och trupperna överfördes till metropolen.
  Flickorna och deras bataljon gick i strid med Maos soldater på land. Tjejerna mötte kineserna med välriktade skott, sablar och granatkast med bara fötter.
  Veronica kastade en citron med sin bara fot och gnisslade:
  - För tsaren, generalsekreteraren och det sovjetiska fosterlandet!
  Och sköt mot kineserna.
  Juliana kastade också en granat mot de gula kinesiska soldaterna med sina bara tår och gnisslade:
  - För det först kallade Ryssland!
  Och hon spikade också det himmelska imperiets soldater.
  Här slog den rödhåriga Anna och gnisslade:
  - Ära åt moderdrottningen!
  Och genomborrade även fienden.
  Angelina sprängde också, avfyrade en hel tunna sprängämnen med sina bara fötter och spred kineserna långt borta:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Och Victoria körde ihop. Hon svepte bort kineserna och dukade under för den förödande citronen med sina bara klackar.
  Hon utbrast högst i lungorna:
  - För nya gränser!
  Veronica spikade kinesen och gnisslade:
  - För det eviga Ryssland!
  Och hon högg också på krigarna i det himmelska imperiet.
  Yuliana tog den, slog kinesen. Hon kastade en granat mot fienden med sin bara fot och gnisslade:
  - För ett enda och odelbart tsar- och sovjetiska imperium!
  Och flickan visslade. Det var uppenbart att tonåringen hade blivit mycket större, hennes bröst var högt, hennes midja var smal, hennes höfter var köttiga. Hon hade redan figuren av en vuxen, muskulös och frisk och stark kvinna. Och ansiktet är så ungt. Med svårighet undertryckte flickan önskan att älska. Låt dem bara smeka. Och det är bättre med en annan tjej, hon kommer åtminstone inte att beröva henne oskulden.
  Yuliana kastar mycket skickligt granater på kineserna med sina bara fötter. Och det fungerar mycket framgångsrikt.
  Anna är väldigt röd och dessutom väldigt vacker. Och i allmänhet är sådana tjejer i bataljonen underbara, bara de högsta njutning.
  Anna kastar en granat med sin bara fot och kvittrar:
  - Låt Stora Sovjetryssland bli känt!
  Och även hur det snurrar.
  Tja, tjejer, ja, skönheter!
  Rider och Angelina. En sådan stor tjej - två meter lång och hundra och trettio kilo vikt. Samtidigt, inte fett, med gjutna muskler, och korset av en draghäst. Han älskar män väldigt mycket. Drömmer om att få barn. Men än så länge har det inte fungerat. Många människor är helt enkelt rädda för det. Och en väldigt aggressiv tjej.
  Det är inte hennes män som frågar, utan hon ber själv fräckt. Utan skam och pinsamhet.
  Och hon älskar det. Var en aktiv part.
  Samtidigt är Angelina en underbar krigare. Och hon åstadkom många fantastiska saker. Victoria har befäl över deras bataljon.
  Han kastar också en granat med sin bara fot och ropar:
  - Det blir ljus över landet!
  Veronika kastar en citron med sin bara fot och viskar:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Juliana kastar också sina bara fingrar och vrålar:
  - Till ära för helgonets fosterland!
  Anna skriker:
  - Med överjordisk sorg!
  Och en present som kastas med barfota flyger också.
  Vidare ylar Angelina. Han kastar också en hel massa granater med sina bara fötter och sliter isär kineserna.
  Och den heroiska flickan vrålar:
  - I den vita gudens namn!
  Victoria skickade också en granat med sina bara tår, slet den i små bitar och skrek:
  - I Kristi namn!
  Och avlossade ett par skott.
  Och Angelina började klottra från ett maskingevär, mejade ner kinesiska soldater. Hon var väldigt bra på det.
  Kort sagt, flickan är ett odjur.
  Veronica gnisslade med beslutsamhet:
  - Jag är faktiskt Stålmannen!
  Och kastade en granat med sin bara fot.
  Juliana sköt också. Dödade kineserna.
  Tweetade:
  - Ära till Ryssland!
  Och med sin bara fot avfyrade hon en granat, slet isär det himmelska imperiets krigare.
  Anna skrek också:
  - För heliga Ryssland! Och Sovjetunionen!
  Angelina lanserade en hel låda på kineserna. Och hon tog den, vrålade av vansinnigt raseri:
  - För Svarog!
  Victoria tog den och gnisslade:
  - För ett nytt system!
  Och hon kastade en granat med sin bara fot!
  Veronica blödde:
  - För musklerna av stål!
  Och hon avfyrade också en granat med sina bara tår och slet isär kineserna.
  Juliana tog det också och gnisslade:
  - För kärlek och magi!
  Och barfota i rörelse.
  Anna den rödhåriga djävulen tog och avfyrade en låda med granater, slet upp kineserna och gnisslade:
  - Utanför gränserna på Mars!
  Angelina kommer också att lansera en tunna med dynamit och muttra:
  - För Rysslands världsordning och vårt hemland Sovjetunionen.
  Och kineserna har redan odlat en hel hög med lik.
  Och Victoria hur skäller:
  - För en ny väg till lycka!
  Efter det skrattar tjejerna båda tillsammans.
  Natasha fortsatte att skriva tills vidare... Bokstavligen på språng. Och hon klottrade åt kineserna med maskingevär. Hon högg ner dem och utrotade dem av tusentals gula krigare. Och varje kula träffade målet.
  Sovjetrysslands trupper, eller snarare ett par barfotabataljoner flickor, rörde sig i riktning mot Peking. Oleg Rybachenko och Margarita var i framkant. Pojken och flickan har redan lyckats bli kända och bevisa sig själva i strider. De kämpade från de första dagarna av belägringen av Vladivostok och andra städer.
  Dessa barn är verkligen hjältar. Det var de som spelade rollen som fenomen som höll Vladivostok under attackerna i november och december.
  Då lade sig en pojke och en tjej, också barfota och halvnakna i kylan, vid kulsprutorna.
  När du är barfota i kylan ger de ryska gudarna dig fenomenal styrka och du är kapabel till stora mirakel.
  Pojken och flickan började skjuta med maskingevär mot de framryckande kineserna. Och de gjorde det väldigt bra. Vad är inte ett skott, då ett träff. Ett sådant mirakel utfördes av halvnakna, barfota barn i kylan. Och det var just tack vare kylan och det faktum att bara fötter var i kontakt med snö som de ryska demiurggudarna kom till deras hjälp.
  En stilig pojke på omkring tolv år, Oleg Rybachenko, som skjuter och mejar ner kineserna, kvittrade:
  - Trogna Lada, hjälp oss!
  Margarita, denna modiga, guldhåriga flicka, också omkring tolv år gammal, som utrotar krigarna i det himmelska imperiet, ringde också:
  - Onda fiender kommer att besegras!
  Pojkkämpen Oleg kastade en granat med sin bara fot, skingrade kineserna, väste:
  - Ära åt fäderneslandet - vår moder!
  Margarita avfyrade också en granat med sin bara, barnsliga, mejslade fot och gnisslade:
  - Fiender kommer att hänga runt hinken!
  Pojken och flickan kämpade med kolossal grymhet. De hade så mycket vilja, styrka och karaktär att man bara kunde förundras.
  Tomboy Oleg Rybachenko, skjutande, sjöng:
  - Ära till Svarog!
  Margarita, skjutande, utfärdade:
  - Och den Allsmäktige Rod!
  De unga krigarna var fantastiska och underbara!
  Oleg, som skickade kulor från ett maskingevär utan att missa, utfärdade:
  - Fosterlandet är bakom oss, den vita Guden är med mig!
  Marguerite kvittrade entusiastiskt:
  - Så att fosterlandets fiende skulle dö i svår vånda!
  Och flickan visade sin långa tunga.
  Oleg, som krossade kineserna, skrek:
  - Låt det bli ära på jorden!
  Margarita höll med om detta:
  - Låt det vara ära!
  Och mejade ner kineserna.
  Barn mejade ner det himmelska imperiets krigare i hundratals och tusentals. De klättrade och bokstavligen kastade lik vid alla inflygningar.
  Oleg skrattade och anmärkte och utrotade kineserna:
  - Och den svarta guden hjälper till i strid!
  Margarita höll entusiastiskt med:
  - För oss och Chernobog!
  Och med en barfota, hur man avfyrar en granat.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Tusentals tusen...
  Margarita, som krossade kineserna, tillade:
  Regemente efter regemente...
  Att utrota terminatorpojken, krigarna i det himmelska imperiet, och barfota en granat med bara tår, gnisslade:
  - Vi ska slå japanerna från ett maskingevär!
  Terminator-tjejen tillade entusiastiskt:
  - Våra hjältar är skönhet!
  Och återigen flyger en granat från en barfota.
  Oleg Rybachenko gnisslade:
  - Flickan har rätt, skönheten med chefen!
  Och pojken kastar också en granat med sin bara fot.
  Barnet måste sägas vara vackert, och väldigt muskulöst. Och hur han kämpar.
  Margarita utbrister och utrotar kineserna:
  - För heliga Ryssland!
  Och en granat som kastas med barfota flyger.
  Oleg tillägger:
  - För de ryska gudarna!
  Och även en granat avlossad av pojkens bara benflugor. Och sprider motståndare.
  Margarita, som utrotar kineserna, viskar:
  - Till ära för gudarnas fosterland!
  Och sticker ut tungan!
  Och återigen, en granat som kastats av flickans bara fot slår ner på japanerna. Och maskingevären skjuter.
  Oleg, hackande fiender, kvittrar:
  - Heroes of the Fatherland samlar larm.
  Och återigen ger tur.
  Och granaten som kastades av pojken flyger.
  Margarita krossar också fienden och väser:
  -För heliga Ryssland!
  Och nu flyger en granat från flickans barfota kast. Sprider fienden åt alla håll.
  Oleg, skjutande, och nästan varje kula flyger mot målet, sjunger:
  - Mitt fosterland...
  Och återigen med barfota en granat på kineserna.
  Margarita, som utrotade krigarna i det himmelska imperiet, gnisslade:
  - Stolt och söt!
  Och en granat rusar från flickans barfota.
  Oleg Rybachenko, som skjuter mot fienden, tillägger:
  - Mitt fosterland...
  Flickan, skjuter ursinnigt, tillägger:
  - Du är kronan på sinnet!
  Och återigen flyger en dödlig granat från flickans barfota.
  Mount Inimitable är bokstavligen full av lik av krigare från det himmelska imperiet. Kineserna dränkte den med mycket blod.
  Pojken och flickan lystes sedan upp med oförminskad glans, men berget Vladivostok gavs inte bort.
  Och nu kämpar de som jättar redan på det himmelska imperiets mark...
  Rullande inträffar tsunamivågor. Som faller på ryska truppers positioner. Men de återspeglar tappert fiendens angrepp. Och visa deras hjältemod.
  Oleg skjuter och kvittrar:
  Vi kommer alltid att vara trogna!
  Och en granat flyger från hans barfota igen. Och förstör kineserna.
  Margarita skjuter också. Och han gör det väldigt, väldigt träffande och säger:
  - Ryssland kommer inte att böja sig!
  Och även en granat som avfyras med en barfota träffar soldaterna i det himmelska imperiet.
  Terminatorbarn härskar och strimlar.
  Men kineserna fortsätter att attackera på alla fronter. De har många - tiotals miljoner soldater, och de avancerar och kastar bokstavligen lik mot sovjetiska truppers positioner. Och de klättrar och klättrar fram.
  Under dessa förhållanden beordrade Brezhnev att Peking skulle återerövras från Kina. Vilken väldigt vågad och aggressiv operation. Och de kinesiska krigarna klättrar och klättrar.
  Men de sovjetiska trupperna går modigt till motattack. Och vissa lyckas.
  Kommunistiska trupper närmade sig Peking. Striderna var i full gång runt den kinesiska huvudstaden. Bataljonen av flickor kämpade självsäkert mot krigarna i det himmelska imperiet. Flickorna bekämpade alla attacker, sköt, kastade granater med sina bara fötter och sjöng:
  Må det heliga landet förhärligas,
  Min kära kära planet...
  Folket i Ryssland är en vänlig familj,
  Och trampa inte fäderneslandet med stövlar!
  
  Låt den vise Leonid i Ryssland,
  Han kommer att höja sitt land till stjärnorna ...
  Han är ortodox, Ljusets Herre,
  Och att vinna är det kungliga inslaget!
  
  Ryssland är gudarnas moderland,
  Den har de bästa soldaterna i universum...
  Och kvinnorna ska laga pajer,
  Med sin styrka i strider oförändrad!
  
  Må våra ryssar förhärliga den härliga vägen,
  Som pekar vägen utan kanter...
  Ingen kan vända oss från vägen,
  Vi kommer inte att hylla de otrogna!
  
  Rysslands storhet är stor,
  Hon är vacker och fruktansvärd för fiender ...
  Det finns en rysk väg och en stark åra,
  Det är helt enkelt farligt att argumentera med fosterlandet!
  
  Må Ryssland, vet det rätt, blomstra,
  Uppnå något du inte kan mäta...
  Tentor, överlämnande, endast för fem,
  Eftersom du tror Rod utan gräns!
  
  Låt oss bära den kungliga tron,
  Till Rysslands längsta inriktningar...
  Vi tjejer är inte mer än tjugo,
  Men vi tror att alla fighters är vackrare!
  
  Nej, den ryska ryggen kommer inte att böjas,
  Bladet av soldaternas fiender kommer inte att övervinna ...
  Satan kommer inte att styra Ryssland,
  Och kroppen i strid blir bara yngre!
  Vi kommer lätt att ta denna vallgrav, kämpar,
  Med en dröm som är bevingad...
  Vi kommer att krossa alla motståndare på en gång,
  Och tro mig, vedergällning väntar olika khaner!
  
  Och Jesus och Gud den helige Svarog,
  Ryssland är mycket kärt för riddarna ...
  Bakom oss finns den snällaste vita Guden,
  I vår moder Rysslands namn!
  Flickorna sjöng och kastade granater mot kineserna.
  Victoria kastade en citron med sin bara fot och sjöng:
  - I Ryssland är tjejer fighters!
  Här lanserade Veronica en dödlig present med sin bara lem och utfärdade:
  - Och vi är superklasskrigare!
  Och gav ett skott från ett maskingevär. Mejade ner ett par rader kinesiska.
  Juliana, en vacker tjej, gav också en sväng. Hon högg ner det himmelska imperiets krigare... Och blottade tänderna sjöng hon:
  - Planeten kommer att känna ryssarnas storhet!
  Och gnistra med vassa tänder!
  Vackra och eldiga Anna sköt också en granat. Hon skingrade det himmelska imperiets krigare och gnisslade:
  - För en ny värld! Du är nu min idol!
  Och hur bara foten flimrar!
  Och den magnifika Angelina kommer också att ta och avfyra en granat. Och skingra alla motståndare.
  Den här krigartjejen är väldigt frisk. Och bara en riktig gudinna. Hon har sådan energi.
  Och krigaren vrålade:
  - Ära till fosterlandet och till oss!
  Victoria tog den och väste och sköt direkt:
  - Må vårt fosterland vara på toppen av framgången!
  Och en barfota kastar en granat. Som flyger och förstör alla.
  Veronica skjuter också och dödar mycket framgångsrikt en general bland de ädla krigarna i det himmelska imperiet.
  Och en granat som kastas med barfota flyger. Kineserna faller.
  Flickan skriker:
  - Bara de döda tvivlar på Rysslands storhet!
  Och visa pärltänder!
  Juliana bekräftar lätt:
  Vi är starkast av alla! Var igår, är vi idag!
  Rödhåriga Anna tillägger entusiastiskt:
  - Och det gör vi imorgon!
  En granat som kastas med barfot sliter isär motståndare.
  Angelina lanserade en hel låda med snäckor med sina bara fötter och gav ut:
  - Framtiden är vår!
  Natasha använde de senaste lugna dagarna för att skriva en dödsdans från en kotlett vad som görs med Kina. Hon klottrade och höll i maskingeväret med sina bara tår.
  Och så många flunkade kineserna.
  Den ryska armén stormade Peking.
  En pojke och en flicka gick framför: Oleg och Margarita.
  Barn utrotade kineserna och avancerade mot det kejserliga palatset. Mao Zedong meddelade högtidligt att han inte skulle lämna huvudstaden och att han skulle stanna där för alltid.
  Oleg sköt ett skott mot kinesen och kastade en granat med sin bara fot och gnisslade för sig själv:
  - Ryssland kommer aldrig att kapitulera!
  Margarita lanserade också en citron med sitt bara lilla ben och kväkade och blottade sina tänder:
  - Vinn eller dö!
  Och en bataljon flickor att bryta igenom till Mao Zedongs palats. Alla tjejerna var i uniform, bara trosor fanns kvar. Och sådana nästan nakna människor slåss som hjältinnor.
  Victoria kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Leonidas, du är kejsaren!
  Veronica lanserade också en dödsgåva med sin bara lem och kvittrade och blottade sina tänder:
  - Vår kung och generalsekreterare är coolast av alla!
  Och vad det glittrar som pärlor! Och en så fantastisk tjej.
  Juliana kvittrar också av förtjusning och avfyrar en granat med sin bara fot:
  - Jag är en psykologisk vinnare!
  Och hon visade sin tunga.
  Krossar kineserna.
  Anna skjuter också, denna rödhåriga hondjävul. Och det gör det så bra. Kastar ut kineserna.
  Och vråla på toppen av sina lungor:
  - Ära vare mitt heliga land!
  Och blottar tänderna!
  Angelina är också en heroisk kvinna, och hon kommer att lansera en hel låda med sprängämnen.
  Och kineserna flög åt alla håll.
  Tjejerna går till offensiven och krossar motståndarna. Att nå påtaglig framgång. De känner en formidabel nåd och outtröttlig press och frånvaron av svagheter. Och bara bröst är den bästa garantin för oövervinnlighet och osänkbarhet.
  Victoria, skär bort kineserna, kvittrar:
  - Händer av ek, huvud av bly!
  Och kastar en granat med sin bara fot. Sprider kineserna.
  Valentina eldar också.
  Krossar kineserna. Och bryter dem i bitar.
  Närmare och närmare palatset. Och en barfota kastar en granat.
  Skrämd kinesisk kapitulation. Att bryta isär.
  Terminator Girl säger:
  - Perun var med oss!
  Juliana är en underbar terminatortjej som skjuter sig själv och krossar militaristerna. Hon blottade sina tänder.
  Flickan skrek:
  - Vi är det största Rysslands hjältar!
  Flickan kastade en granat med sin bara fot. Skingrade fienden.
  Juliana tog den och sjöng igen:
  - Lärde Suvorov att se framåt! Och om du står upp, stå till din död!
  Och hon flinade.
  Eldiga Anna sjöng och skällde också:
  - För nya gränser!
  Och tillade med ett leende:
  - Och vi ligger alltid före!
  Angelina, den heroiska flickan, sprängde också mot fienden. Hon skingrade den kejserliga röda vakten och gnisslade:
  - För erans prestationer!
  Och återigen flyger granaterna som kastas med bara fötter.
  Flickor pressar fienden. De minns det heroiska försvaret av Vladivostok, som inte kommer att glömmas bort i århundraden.
  Eh, hur kunde en sådan armé förlora i den verkliga historien, och till och med till japanerna?
  Det är synd.
  Victoria kastar en granat med sin bara fot och visslar:
  - För den ryska gränsen!
  Veronica lanserade också något dödligt med sin bara fot och gnisslade desperat och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Och hon gav en tur till kineserna.
  Och här Yuliana också, hur hon kommer att ta och slå. Och så tog hon den med sin bara fot och avfyrade en granat.
  Och så sjöng hon:
  - Vi kommer inte att ge efter för fiendens diktatur!
  Och blottade hennes ansikte!
  Vacker mycket ung flicka med figuren av en idrottsman. Och väldigt modig.
  Och Anna är som en smäll på kineserna. Han krossar dem och kastar en granat mycket skickligt med sin bara fot.
  Och sprider fiender, som om flaskorna flög av bollen.
  Tjej ryter:
  - Choklad, det är vår!
  Anna älskar verkligen choklad. Och under kungen är marknaderna fyllda med varor. Vad kan man säga om tsar Nicholas? Nu förvandlas tsarförloraren till en storhet framför våra ögon. Och allt som behövs för detta är att tjejerna kämpar på fronterna.
  Och ett par barnhjältar som hindrade japanerna från att erövra Mount Inimitable. När Vladivostoks öde avgjordes.
  Det var så det sovjetiska imperiet föll isär.
  Angelina lanserade också en tunna med mord och kollapsade kejsarpalatsets yttre vägg med maskingevär.
  Nu springer tjejerna redan genom rummen. Det är här slutet på kriget kommer.
  Victoria säger entusiastiskt:
  - Jag tror, turen väntar mig!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Veronica leder en dödlig brand. Brodera motståndare, tweets:
  - Jag har definitivt tur!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Och så är det Yuliana, som ett par bundna bomber avfyrade från hennes bara fötter. Och förstöra motståndarna.
  Brast sedan ut i skratt:
  - Jag är en komettjej.
  Och åter kastar han ut dödens brinnande tungor.
  Och då rusar Anna, den här terminatortjejen, redan. Hur hon tog alla och smetade. Helt enkelt suveränt.
  En krigare som är en sann demiurge av strid.
  Och gnisslar för sig själv:
  - Vår besättning, där finns det högsta mod!
  Och så dök Angelina upp. Så coolt och pirrigt. Han smittar alla med sin frenetiska energi. Kan besegra praktiskt taget alla fiender.
  Och krigaren blottar sina pärlande tänder. Och de är större än en häst. Här är flickan.
  Angelina fnissar och skrek:
  - För auberginer med svart kaviar!
  Och flickorna skrek till fullo i kör:
  - Äppelträd kommer att blomma på Mars!
  Och de blodiga striderna med den kinesiska armén fortsatte att öka. Många städer byter bokstavligen ägare. Ett stort antal sovjetiska stridsvagnar anlände från Europa, och produktionen av fordon ökade dramatiskt. Och det kinesiska infanteriet krossas av pansarfordon. Och han pressar väldigt aggressivt.
  Men det finns för många kineser. Och deras antal är naturligtvis ett kolossalt problem för USSR-armén. Och dessutom är kineserna modiga. De attackerar i stora massor. Några, efter att ha lindat in sig i sprängämnen, kastar sig under sovjetiska bilar. Och de dör med ett rop - "Hurra!"
  Kamper, det måste sägas, går med varierande framgång. Hittills bara på sovjetiskt territorium, förutom Pekingattacken. Men Mao Zedong lyckades ändå fly genom den underjordiska passagen i sista stund. Och flera flickbataljoner tvingades dra sig tillbaka.
  Så kriget pågick fortfarande. Och det är för tidigt att sätta en vinnande poäng.
  Och det himmelska imperiets trupper är alla stick and stick.
  De fyra tjejerna kämpade tappert och visade hjältemod.
  De sköt rakt.
  Här kastade Natasha en granat med sin bara fot och skingrade kineserna. Och morrade:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  En vacker, väldigt kurvig fyrkant av tjejer. De tog av sig behåarna och blottade sina bröst. Och bröstvårtorna är så jordgubbar, aptitretande.
  Leder en mycket välriktad eld och Zoya. Han mejar ner de kinesiska kommunisterna och gnisslar av förtjusning:
  - Jag är världsmästare!
  Och även kasta en granat som en barfota. Kineserna sprider sig åt olika håll, som vågor från ett meteoritfall.
  Ja, Zoya älskar att döda!
  Och så brinner Augustinus. Den skjuter också mycket exakt. Utrota kineserna.
  Och igen flyger en granat från hennes barfota. Bryter kineserna i bitar.
  Svetlana spikar också kineserna. Och han sjunger:
  - Jag är en het tjej! Jag ska krossa alla till en trasa!
  Och hennes bara tår kastar förstörelse.
  Tjejer såklart till och med väldigt mycket! Vackert, blommande, djärvt.
  Och tyskarna bromsar framfarten. Även om artilleriet arbetar aktivt. Vilket är fantastiskt! Bara den mest aerobatik av en stormästare.
  Natasha skjuter... Och en tortyrscen blinkar framför hennes ögon.
  Kineserna fångade en Komsomol-tjej. Klä av henne naken. Och de lade det i en kittel med vatten. De tände en eld under den. Började laga mat levande. Flickan skrek av outhärdlig smärta. Maos bödlar lät henne hoppa ur kitteln.
  Sedan kylde de vattnet, och igen kastade de det och började värma det. Så de lagade mat åt flickan flera gånger.
  Här är monstren ... Sedan hängde de upp flickan på hyllan och brände henne med en glödhet spö. Torterade skönheter till döds.
  Tja, hur ska man inte hämnas.
  Natasha kastar en granat med sin bara fot, skingra kineserna och ler för sig själv med ett flin.
  Det här är en så stor skönhet.
  Flickan säger:
  -Det ska bli coolt!
  Zoya gav också en sväng. Dödade kineserna. Hon avbröt Maos militanter och deras legosoldater.
  Sedan kastade hon igen en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Magnifik fyra och målvakten!
  Sedan fortsatte striden, med tryck och bilder.
  Redhead Augustine avfyrade en granat med sin bara fot. Utspridda kineserna, blött en massa människor med en granat. Och alla de där Mao-kämparna.
  Då vrålade hon:
  - Jag är fosterlandets förkroppsligande!
  Och flickan presenterade sig själv som våldtagen. Vad fint och coolt! Och hon slår kinesen för sig själv. Flickan är bara superman. Den coolaste av alla och ständigt laddad för att vinna.
  Svetlana är också en charmig tjej. Hon gav en välriktad vändning och mejade ner kinesen. Och sedan hur han kastar en granat med sina bara tår. Hur Maos soldat kommer att krossas.
  Och en sådan blondin kommer att ordna. Alla klipper ner med ett skott. Och stenen kvittrar med tänderna:
  - Det kommer att finnas evigt ljus och gryning!
  Tjejer här och en sådan passage. Anmärkningsvärda krigare - konstflyg.
  Natasha visslade. Hon kastade en granat med sin bara fot och väste:
  - Jag är en fantastisk tjej!
  Även om det här är ett obetydligt uttalande, är det delvis sant. Dessa krigare är söta.
  Och väldigt vacker också. Med gnistrande ögon och pärlande tänder.
  Och de slåss härligt och kastar krossande föremål med sina bara fötter.
  Men att besegra kineserna är extremt svårt. Det är som att slå en vägg.
  Zoya tog och sköt ett skott mot Maos trupper. Och hon mejade ner dem, som om en jättelik häst hade varit en hov, som slog ut gräset.
  Då kastade flickan en granat med sin bara fot och kurrade:
  - Jag är en sådan dröm om miljoner!
  Och hon visade sin tunga. Det här är en tjej - en riktig terminator. Alla kommer att befordras och slitas i bitar. Och sågar utan tvekan i hög hastighet.
  Zoya tog den och sjöng:
  Soldaten är alltid frisk
  Soldaten är redo för vad som helst!
  Augustine kastade också en granat med sin bara fot. Hon skingrade kineserna och uttalade med övertygelse:
  - Och damm som från mattor slår vi ur vägen!
  Svetlana, shooting, lade till:
  - Byt inte ben! Våra ansikten lyser! Blanka stövlar!
  Warriors som vi ser i full klädsel. Och tjejer behöver inte skor. De kan radera alla i damm eller pulver, en sådan grå färg.
  tänkte Natasha som sköt mot kineserna. Ja, varför är det omöjligt att lyckas utan att fuska? Här tog till exempel Stalin och tog makten genom svek. Han lovade Zinovjev och Kamenev berg av guld, men han sköt dem själv.
  Är det logiskt att göra det? Mer exakt, det är bara logiskt - du kan inte lura du kan inte leva!
  Natasha kastade en granat med sin bara fot och kurrade:
  - Jag är en stor stjärna!
  Zoya sköt också. Fick det och kvittrade:
  - Och jag är jättebra också!
  Och en granat som kastas med bara tår flyger. Och hur får kineserna det. Vid de största tonsillerna.
  Och Augustine skjuter. Och det slår riktigt bra. Och besegrade kineserna, som med ett släggaslag.
  Och den barfota kastar också en granat mycket berömt.
  Augustine gnisslade:
  - Vakna inte berömt medan det är tyst!
  Och gav återigen en välriktad vändning.
  Svetlana slog igen. Dödade kineserna. Och mumlade:
  - Jag är en supertjej!
  Och gnistra med ögonen och gnissla med en röst!
  Ja, det är sådana tjejer att man inte ska stoppa ett finger i munnen med dem - de kommer att bita!
  Natasha, skjutande, sa:
  - De började prata, allt om livslängd.
  Zoya, som kastade en granat med sin bara fot, tillade:
  - Vi bestämde oss för att vänta lite medan vi suger blod ...
  Augustinus kastade en granat och kvittrade:
  - Läckert för tredje!
  Svetlana lanserade dödens gåva med sina bara tår och skrek:
  - Åh, jag är cool!
  Kriget med kineserna är väldigt grymt. Många ömsesidiga förluster och offer.
  Och vissa killar och tjejer är bara riktiga och tuffa hjältar.
  Oleg Rybachenko, som fortfarande ser ut som en pojke på omkring tolv, och en tjej som också ser ut i samma ålder som Margarita, springer före de sovjetiska trupperna.
  De skjuter sig själva. Bakom axlarna ligger påsar med granater.
  Oleg sköt mot kineserna. Klippte ett gäng.
  Han kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Jag är en terminator, på dina knän.
  Margarita kastade också en granat med sin bara fot och tillade:
  - Rysslands fiender ska jag sopa bort från jordens yta!
  Pojken och flickan rusar alla till sig själva och river sönder motståndare. De är gnistrande och de coolaste i världen.
  Oleg kunde redan chippa ihop med Margarita betydande kapital. Inklusive försäljning av kosmetika.
  Pojken är faktiskt väldigt smart. Och han har redan en ädel stadga. I allmänhet slutade han inte bara vid tolv års ålder. Tillsammans med Margarita fick de en sådan gåva. Förbli i den eviga barndomen. Och bli supermän.
  På grund av detta har maktens öde i Ryssland förändrats. Nicholas II misslyckades, men blev en framgångsrik härskare. Vilket är mångas avundsjuka. Och Leonid Iljitj Brezhnev kunde också gå till historien, inte alls som förkroppsligandet av stagnation, och en härskare som visar att staten inte kan kontrolleras alls.
  Oleg, den evige pojken, skjuter på kineserna och sjunger:
  - Jag ska sopa iväg dig som maskrosor! Vi är terminatorer inte pojkar!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Margarita spikar också och säger:
  - Vi är coola mästare! Ryssland är bakom oss!
  Pojken och flickan går alla och går vidare. De har så mycket spänning och eld. Och tyskarna formligen smulas under sina hovar.
  Närmare bestämt bara, barnfötter.
  Oleg skjuter och dödar fienden med varje kula.
  Ja, pojken verkar inte vara så lätt att stoppa. Han är en äkta och verklig terminator.
  Margarita kastar igen en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Jag är jättebra! Jag kommer att bli en internationell mästare!
  Och skrattar för sig själv...
  Men Kina mobiliserar fler och fler miljoner och tiotals miljoner soldater. Och Sovjetunionens sovjetiska armé förstör extremt aktivt motståndare.
  Under tiden bråkar tjejerna. Det finns fler damavdelningar.
  Här kommer hela bataljonen. Barfota tjejer i baddräkter. En sådan snål baddräkt i bikinistil. Och nakna, runda klackar av skönheter blinkar. Underbara krigare.
  Och de skjuter också på tyskarna. Men krigarna går in i hand-to-hand-strid med Maos soldater. Hur de tröskas.
  Och hur de sticker sig själva med bajonetter! Här är tjejerna!
  Bara bra.
  Flickorna slår kineserna med bara ben och flinar köttätande. Här är krigarna. Flickor av den starkaste inriktningen. Så här tröskar de röda kommunistiska, kinesiska soldater.
  Och de slog sig själva. Och de kommer...
  Det finns sådana superklassiga krigare. Och alla barfota och nästan nakna. Och de hoppar för sig själva. Och de slog sig själva med bara klackar. Här är tjejerna - alla tjejer tjejer.
  Victoria kämpar framåt. Hon ser fortfarande ut som en tjej och är väldigt smal. Han injicerar sig kinesiska och sjunger:
  - Gud bevare kungen! Och riv allt avskum!
  Ja, tjejerna här är på topp.
  Och skönheten Veronica är synlig. Även blondinen slåss.
  Och den magnifika Yulfi - en tjej som blev en prinsessa efter att ha begravt sin man. Yulfi ser bra ut. Hon älskar män väldigt mycket och tar utan några fördomar kontakter med dem.
  I själva verket förlänger sex livet och är mycket fördelaktigt för kvinnor. Han föryngrar dem.
  Anna kämpar också, och det med sitt röda, frodiga hår.
  Och även den förtjusande Angelina - krigaren är bara super.
  Det vill säga hela kungliga gardet. En komplett uppsättning skönheter. De är så vackra och sexiga.
  Och krossa kineserna. Krossa dem till pulver. Mal benen och riv köttet.
  Och kineserna flyr från sitt angrepp. De lider nederlag efter nederlag.
  Förutom de sovjetiska trupperna kämpar också krigare från DDR, eller tyskar på klassnivå, mycket framgångsrikt.
  Gerda och Charlotte slåss i den senaste tvåmansstridsvagnen i form av en pyramid.
  Och de kämpar ganska bra. Den kinesiska maskinen är utrustad med en högtryckspistol. Kalibern är 105 mm, men detta är tillräckligt på grund av projektilens höga mynningshastighet. Tjejerna i tanken lade sig ner. Maskinen är mycket manövrerbar med en gasturbinmotor.
  Gerda sköt mot den kinesiska stridsvagnen och sjöng:
  - Jag är en sån vild hon-varg, jag har aldrig varit utomlands!
  Och han skrattar, knackar med bara foten på joysticken.
  Den rödhåriga Charlotte är inte heller sämre.
  Också en supertjej.
  Han skjuter sig själv och trycker på joystick-knapparna med sina bara tår.
  Underbar krigare.
  Den rödhåriga, medan han sköt, frågade Gerda:
  - Vad tror du, kommer kristendomen äntligen att förbjudas?
  Den blonda terminatorn sa med eftertryck:
  - Jag tror att det kommer!
  Och blottade hennes ansikte!
  Warriors i allmänhet är bra på att skjuta. Här slog Gerda med bara tår. Och kvittrade:
  - Vi arier ska inte tro på att den judiska bibeln predikar pacifism.
  Charlotte höll med om detta:
  - Just det, det passade inte! Vi är bäst i världen!
  Den rödhåriga skickade återigen en dödlig projektil med sina bara tår. Krockade en kinesisk bil.
  Gerda log. Under lugnet skrev hon också ett intressant verk.
  Lilla Gerda gick för att leta efter sin namngivna bror Kai. Men hon visste inte var han var. Och vände sig inte mot norr, utan mot söder. Och så ångrade hon att hon tagit på sig helt nya röda skor. Efter ett par timmar gnuggade de hennes ben. Då tog Gerda av sig sina dyra skor, bröt av trollstaven och hängde skorna på en krok.
  Vädret var vår, varmt, du kan gå barfota med nöje. Hon är inte en särskilt rik tjej och på sommaren sprang hon ofta barfota. Det är sant att efter vintern blev hennes sulor mjukare och mjukare.
  Snart när hon gick längs vägen började flickan uppleva obehag från små stenar och sand. Och för att göra det mjukare vände jag mig mot gräset. Det var lättare där. Men efter några timmar surrade redan sulorna.
  Och viktigast av allt, jag ville äta. Och flickan har bara några små slantar i fickan.
  Men i den närmaste byn köpte Gerda sig ett bröd och skrev ner det med färskt vatten från brunnen och somnade direkt i en höstack.
  Dagen efter kliade det i hennes repade, bara sulor. Jag ville äta. Flickan gick för sig själv och kände hur hennes kropp värmdes upp efter en sval natt. Benen värkte lite.
  Gerda gick en stund längs vägen, men hennes sulor, som ännu inte hunnit stelna, började klia smärtsamt igen och sedan glöda. Flickan gick till gräset. Men här är det långsammare att gå och inte heller för behagligt för punkterade ben.
  Flickan med svårighet nådde bäcken. Jag sänkte ner de nedfällda benen där och kylde ner dem. Jag funderade på att ha skor på mig. Men det är synd att skjuta ner en sådan nyhet. Hon ville verkligen visa dem för Kai. Att beundra hans nya skor.
  Sedan började flickan gå igen. Jag var desperat efter att äta.
  På något sätt nådde Gerda byn och köpte mer bröd. Men kopparmynten höll på att ta slut.
  Och flickan tänkte. Var får man pengar för mat. Hon erbjöds att sälja dyra, marockanska skor, men Gerda nekade bestämt. Hon kommer att dyka upp i dem för Kai. Tills dess, kan du tjäna pengar?
  Gerda i nästa by erbjöd sig att hugga ved. De gav henne en yxa. Flickan hackade lite, men hon var så utmattad att hon direkt efter att ha ätit somnade.
  Då erbjöds Gerda att skaffa gäss. Men på grund av detta förlorade flickan en hel dag.
  Till slut bestämde hon sig för att bara tigga. Bönderna lade dock genast märke till hennes röda skor. Som, det är tydligt direkt att inte en tiggarflicka, eftersom hon bär på en sådan sak.
  Till slut bestämde sig Gerda för att sälja sina skor. Men för detta var hon tvungen att gå in i staden. Flickans ben stelnade snabbt och det var nästan smärtfritt att gå längs stigen.
  Okej, Gerda bestämde sig för att även utan skorna kunde hon vara önskvärd för Kai.
  Såldes till en köpman, fick några silvermynt. Jag köpte mig en canvasväska och gick som en tiggare längs Europas vägar. Vi måste hitta en bror. Och flickan, som fick höra att de i söder brukar sälja pojkar till slaveri, rusade dit.
  Det är sant att flickan var dåligt orienterad och vandrade runt i Tyskland under lång tid. Tills hösten kommer. Okej, flickans bara fötter var härdade, som hovarna på en häst, dock kliade förhårdningarna. Men för varje dag blev det kallare och kallare.
  Och att sova utomhus är obehagligt. På natten frös till och med Gerdas klänning och hon slet av den med möda. Behöver göra något. Det har redan börjat snöa. I en lätt klänning fryser flickan till benet, och hennes bara härdade ben bryter isskorpan.
  Gerda, för att inte somna och vakna en vacker natt, stannade i södra Tyskland över vintern i ett hus för att tjäna vid näven. För detta var hon tvungen att arbeta, städa huset, mjölka kon och mycket mer. Men flickan matades och fick en trasig kappa och träskor.
  När våren kom och snön började smälta. Flickan kastade av sig de hårda förlossningsblocken med nöje och åkte igen söderut. Hon fick inget betalt och Gerda fick äta allmosor. Dessutom sjöng tjejen fortfarande bra. Hennes klänning var helt sliten och hennes bara fötter var kåta och täckta med en skorpa. Flickan kom äntligen till Balkan. Passerade Ungern och gick in i Turkiet.
  Tiggaren zamorashka flyttade till Istanbul. Hon gömde sig för turkarna i skogarna och gömde sig för de kristna.
  Men redan på väg till själva huvudstaden fångades den blonda flickan. Och eftersom hon, enligt muslimernas mått, redan kunde giftas bort, tvättades Gerda, kläddes ut och såldes som oskuld på auktion. En tjej med vackert vitt, lockigt hår är en värdefull vara. Hon gick till den äldre emiren. Och det måste hända att denne emir strax efter köpet blev så allvarligt sjuk att han inte kunde fullgöra sin äktenskapliga plikt.
  Flickan bodde i ett harem. Tillfredsställande, som i en gyllene bur, men tråkigt. Sanningen lärde sig turkiska och arabiska.
  Upptäckte islam. Den nya religionen var på det hela taget enkel, nästan förståelig. Det är inte klart om hon kommer att få ett harem av män efter sin död? Och kommer hon att gilla det?
  Flickan blev gradvis en flicka, och fantastiskt vacker, och emiren dog efter en lång sjukdom.
  Och nu läggs Gerda åter ut till försäljning. De tar av sig nakna inför hundratals lustfyllda män och säljer dem till sultanens harem.
  Gerda får gradvis inflytande där, och blir fru till sultanen. Men det osmanska riket är redan på tillbakagång. Ett krig bryter ut med Ryssland som hotar att avsluta Turkiets kontroll över Krim och Svarta havet.
  Och tyskarna kämpade bra, men de ryska soldaterna var inte sämre. Och vackra flickor kämpade mycket bra och försvarade Sovjetunionen.
  Natasha sköt mot himlen. Hon sköt ner en kinesisk obemannad, radiostyrd apparat "Rama" -8. Och hon sa:
  - Folk kommer att bli glada.
  Zoya kastade en granat mot det kinesiska attackflygplanet med sin bara fot, som flög ut som en köttätande pirayan och kvittrade:
  - Lycka för alltid!
  Även Augustinus lanserade en dödsgåva med sin bara fot och väste:
  - Den sovjetiska regeringen...
  Svetlana kastade också ett flammande föremål, slog ner en krigare från Mao-armén och grymtade:
  - Kraften är stor!
  Men kineserna gick... Och tjejerna lugnade ner sig lite.
  Natasha sa med ett sorgset leende:
  - Imorgon, den 22 mars 1979. Exakt ett år har gått sedan krigets början!
  Zoya anmärkte entusiastiskt:
  - Vi har förvisso blivit starkare med åren, men vi har inte åldrats alls!
  Den rödhåriga Augustinus fnissade och krossade den irriterande flugan med sina bara fingrar:
  - Självklart inte! Bli inte gammal! Jag är fortfarande lika het som alltid!
  Svetlana fnissade och anmärkte:
  - Ett krig i allmänhet föryngrar tjejer. Ledare kommer och går, men flickor förblir unga!
  Natasha svarade med ett brett leende:
  - Vi är föryngrade - Ryska gudar!
  Zoya höll med om detta:
  - Ja, våra gudar, slaviska gudar!
  Den eldiga Augustinus sjöng:
  - Vi bor på vår fars mark! Ladas barn är underbara barn! Och år på en bevingad häst, Ryssland i avlägsna årtusenden!
  Svetlana fnissade och svarade:
  - Från himlen kommer klockan att slå - regnet kommer ösregna! Jag springer till min barndom - sommarregnet följer mig!
  Och Natasha tog upp med entusiasm:
  - Bakom mig!
  Och krigarna klappade med sina bara, mejslade fötter. De är verkligen kapabla till sådana mirakel. Inte en enda sida har vänts i mitt liv.
  Här växer en hel generation krigare upp. Det är redan möjligt att slåss i Röda arméns led, de som föddes efter krigets början.
  Här till exempel Andreika. Barfota pojke i shorts. Tretton år totalt, men hur kämpar han? Ja, en olycklig pojke på sätt och vis, som inte känt världen på ett helt år.
  Natasha vinkade till Andreika. Hon strök pionjärens blonda hår. Titta så solbränd han är, som choklad. Flickan gav pojken godis. Han muttrade dystert:
  - Sött är dåligt...
  Men han åt maten ändå. Ja, typ en pojke. Natasha tog och räckte fram sin hand. Hon kittlade pionjärens härdade, dammiga fot. Som svar började han kittla Natashkas bara sula. Det är skönt att bli berörd av händerna på en stilig pojke.
  Natasha sa:
  - Du växer Andrey! Om du lever ett par år till ska jag lära dig det.
  Pojken blev förvånad
  -Vad?
  Natasha fnissade.
  - Hur man älskar!
  Andrey fnyste föraktfullt:
  - Jag har redan sett den!
  Natasha skakade på huvudet.
  - Det du såg var djurparning. Och jag kommer att lära dig vackert och mycket trevligt!
  Förälskade tjejer vet verkligen mycket. De är utmärkta kämpar, och Kina, med alla dess kolossala antal, har redan ångrat en så aggressiv attack tre gånger.
  Natasha skjuter mot Maos trupper och kastar en granat med sin bara, mejslade fot och säger:
  - För det kommunistiska landets storhet!
  Sedan blottade hon tänderna.
  Flickorna slåss här, traditionellt sett nästan nakna. Klädda endast i röda, tajta trosor slåss de och smittar resten av fighterna med en frenesi.
  Och de skjuter. Och de skjuter väldigt bra. Som krypskyttar och krigare på högsta rymdnivå.
  Zoya skjuter också. Han mejar ner kinesen och kvittrar:
  - Åh, mitt fosterland och fantastiska familj!
  Och han kastar en granat med sin bara fot. En underbar tjej överlag.
  Och hennes hår är bladguld.
  Zoya torterades en gång av kineserna. Först tog de mig till en hydda och tog av mig mina shorts. De började känna, klättra med händerna till känsliga platser. Sedan slog de mig med gummislangar. De slog mig på bröstet och på sidorna och på låren. Nästa var det mest förödmjukande - våldtagen med en gummistång. Men känslan är så akut. Samtidigt, tillsammans med smärtan, fick Zoya en orgasm och avslutade. Maos soldater skrattade.
  Sedan våldtog de igen den handskrivna skönheten med en klubba, och sedan började de själva arbeta på henne ... Tjugofem unga, hungriga soldater gick över flickan. Låt inte längre en oskuld, men fortfarande en man. Detta är både njutning och smärta. Så intensiva förnimmelser. Särskilt om våldtäkt i den femte punkten.
  Men de blev åtminstone inte slagna. Det kan ses att trupperna från Röda armén i Kina gillade att ha det på olika ställen. De hängde henne inte. Tills Zoe så småningom sprang iväg. Innan dess kördes hon förresten ut i kylan barfota och nästan naken. Men vid det här ögonblicket hade Zoya redan hunnit vänja sig vid kylan. Och hon sprang iväg i bara sina trosor. Och att hon är en krigare av den högsta röda konstflygningen.
  Kriget med Kina är våldsamt och skoningslöst, försvinner inte för ett ögonblick.
  Aurora kämpar också heroiskt. Han mejar ner kinesen och sjunger:
  - Fosterland, fest, Komsomol! Det blir ett starkt nederlag för Mao Zedong.
  Och även hur han kastar en granat med sin bara fot.
  Allt med tjejerna är coolt och fräckt.
  Och Svetlana kommer också att ta och slå. Och meja ner kineserna. Och med bara tår ska han plantera en granat.
  Och vråla på samma gång:
  - För kommunismens kamp!
  Natasha skjuter också, slår ut kineserna och väser:
  - I fäderneslandets namn, helgonet!
  Och en granat som kastas med bara tår sprider kineserna. Och tjejerna blir allt gladare och sjunger allt för sig själva med vild glädje.
  Zoya skjuter också med Robin Hoods precision. För eld för sig själv och sjunger:
  - Jag älskar Ryssland! Mäktigt land! Varför förstördes inte Hitler? Jag förstår inte!
  Och även han, med sina bara tår, kommer att ta den och kasta en granat. Och den kinesiska skiffen.
  Aurora knullade Maos krigare. Hon kastade en citron med sin bara fot och gnisslade:
  - Men Pasaran! Hårt slag!
  Och Svetlana kommer att ge tur. Hur man sopar kineser. Så här blötlägger du dem alla och gnisslar:
  - Ära till den Allsmäktige Rod!
  Och han kommer också att kasta en granat med sin bara fot.
  Och Natasha kommer också att ge en sväng. Skär bort kineserna. Och han kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Ja, vare ditt namn heligt!
  Och flin igen. Glittrande pärlemorfärgade tänder.
  Och så dukar Zoya under. Glittrande kommer kineserna att täcka. Och han kommer att gnisa och kasta en granat med sin bara fot:
  - Krigare, döda alla!
  Och igen, han kommer att sprängas med en dödlig skur!
  Och här är Aurora som en lupanet. Och dräpa. Och med bara tår kommer han att skicka en dödsgåva.
  Då kvittrar han:
  - Ära till de tappra ryska soldaterna! Axelmästare!
  Och Svetlana slår även kineserna. Hur han mejer ner dem, som en skära, och studsar:
  Jag är en krigare som inte kommer att glömmas...
  Och igen med barfota, som om han sprang på Rysslands fiender. Och låt den flyga som en granat.
  Flickan kommer såklart ihåg mycket. Till exempel, hur under det fyrtioförsta året tvingade Fritz två barfotaflickor att gräva ett hål i kylan. Och tjejerna är ännu inte så härdade. Och naturligtvis blev deras ben först röda och sedan blåa av kylan. Och det gjorde ont.
  Och monsterfascisterna, för att värma upp, började slå med klubbor på hälarna. Flickorna förlorade medvetandet. Efter det hällde de ytterligare ett par baljor med isvatten på dem. Nästan trött.
  Lyckligtvis plockades de olyckliga tjejerna upp av en healer. Kom ut dem. Och även lemmarna behövde inte amputeras. Flickorna växte upp och blev partisaner. De hämnades på nazisterna.
  Pionjärpojken Alexander Grigorievich hade mindre tur. Hans nazister, efter att ha fångats, klädde av sig. Och hängde på ett galler i kylan. Och pionjärens bara fötter klämdes in i ett block, och en sten som vägde en centner satte sig ner. Pojken väsnade och sträckte ut sig i kylan. Och hans fascister värmde honom och förde en fackla till en stelnad kropp. Det här är nazisternas monster.
  Pojken hängde i tre dagar och tre nätter, och på den fjärde dagen dog han, oförmögen att bära tortyren.
  Inkräktarna betedde sig grymt...
  Komsomolmedlemmen Sveta var också avklädd. Du serverade en stor glasburk. Fylld med vatten och utsatt för frost. Och så att alla invånare kan se hur Komsomol-medlemmen fryser i det isiga, istäckta vattnet. Vilken fasa det är.
  Så var det i det stora fosterländska kriget, här är något liknande, det finns nu.
  Svetlana skjuter på kineserna, minns det kriget, och viskar:
  - Fascismen kommer inte att passera! Ära till Ryssland!
  Natasha skjuter också. Han kastar mycket exakt en granat med sin bara fot och ropar:
  - Låt oss inte lägga oss under Mao Zedong!
  Zoya bekräftar i en högtidlig ton:
  - Vi kommer aldrig att lägga oss!
  Och öppnar eld.
  Och en barfota kastar en granat.
  Aurora skjuter. Ta itu med Maos trupper och skrika.
  - Ära till de ryska gudarna!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Och Svetlana skjuter väldigt exakt. Och skriker:
  - I livets namn på jorden!
  Och återigen kastar han en granat mycket exakt med sin bara fot.
  Och kineserna håller på att ta slut.
  Men fler och fler nya krafter ger sig in i striden. Och fienden kommer igen.
  Natasha log. Och så sjönk hon. Jag kom ihåg hur två pionjärer omkring tolv år gamla fångades av kineserna. De slet av pojkarnas kläder och band deras händer med ståltråd och körde dem nakna och barfota in i den bittra kylan. Sedan körde de dem genom snön och körde dem åter in i kojan. De körde tills deras eskort frös ihjäl. Pionjärerna var inte bekväma, men de höll ut. Pojkarna är ganska starka.
  Sedan, när den såg att frosten inte tog pionjärerna, började den kinesiske Mao bränna barnen med eld. Och de lyckades med detta. När bödeln lade ett glödhett strykjärn på pojkens bara bröst, utbrast pojken:
  Länge leve Stalin!
  Sedan applicerades breda remsor av metall, röda av värmen, på pojkens bara, härdade sulor. Bödelkvinnan andades med stor glädje in lukten av stekt kött genom näsborrarna. Pionjären ropade igen:
  - Höj de röda flaggorna över Peking!
  Och visade sin tunga. Sedan drog kineserna ut pungen med en glödhet tång. Pionjären dog av smärtchock.
  Ja, så kineserna i de ockuperade områdena etablerade en ny ordning.
  De agerade oförskämt och grymt. Och tortyren var konstant.
  Natasha kastar igen en granat med sin bara fot. Sprider kineserna och kvittrar:
  - Må det finnas himmel på jorden! Kommunismens paradis, där sovjeternas land blommar ut!
  Zoya avfyrar också en granat med sina bara tår och kvittrar:
  - Och äran kommer till jorden!
  Efter det ger tjejen en mycket välriktad sväng. Slår ut motståndare. Och blottar tänderna igen.
  Och sedan skjuter Augustinus. Slår ut kineserna och gnisslar:
  - För moderlandet! För Brezhnev!
  Och återigen kastade hon ett granatäpple med sin bara fot, skingrade kineserna. Slog krigarna starkt.
  Svik inte fienden.
  Svetlana kastar också en granat med sin bara fot. Färgar kinesen och gnisslar:
  - Ära till våra ryska flickor!
  Och hur krigarna skrattar. De är trots allt sådana skönheter att de faktiskt kan ställas upp i tävlingen: Mrs. Universe. Deras bröst är så fylliga och fasta på samma gång. Så de älskar att ha sex med män. Det retar dem verkligen upp.
  Endast ett mycket stort antal fiender pressar Sovjetunionen.
  Flickorna blev distraherade och började förstöra kineserna.
  De tröskar Maos pressande soldater. Och slå av en sådan frenetisk och infernalisk attack.
  Natasha sjöng med och skar av den rasande kinesen;
  - Tjejer i stort behov! Var är du ägaren var!
  Ja, i mer än sjutton år har det inte funnits Stalin, och det har inte blivit bättre. Tvärtom, kineserna pressar den röda sovjetiska armén.
  Zoya twittrade:
  - Må vårt fosterland vara på rymdvägar!
  Och med en bar fot kommer att lansera en citron. Sådan är vinthundstjejen.
  Augustinus sköt mot fienden, väste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vill ha Stalin!
  Och han ska kasta en granat med sin bara fot.
  Svetlana, skjuter, fortsätter:
  - Så att de inte kunde knäcka oss, res upp mästaren från jorden!
  Och igen flyger granaten som flickans barfota kastar.
  Natasha mejade ner ett par rader och skrev:
  - Och knäck Adolf!
  Zoya kvittrade, kastade en granat på kineserna med sin bara fot och slet isär dem:
  - Skynda Mao!
  Augustine, som mejade ner de gula kämparna, höll med:
  Ja Mao! Ändå fanns det inte så många tyskar!
  Svetlana höll med om detta:
  - Det finns nästan en miljard kineser! Och de är inte så lätta att döda!
  Tjejerna har fortfarande inte gett upp möjligheten att besegra kineserna. Den 30 juni 1970 var striderna i full gång. Mao Zedong räknade med Sovjetunionens utmattning.
  Och hur är det med de döda kineserna? Bebisar föder fortfarande! Det kommer att bli nödvändigt och månggifte kommer att införas. Kineserna är trots allt fortfarande ateister. Konfucianism är mer en filosofi än en religion, och kommunismen främjar ateism.
  Samtidigt försökte Maos soldater från sina baser skära av de sovjetiska trupperna som inte hade hunnit dra sig tillbaka bortom Amur. I vad man bland annat till och med lyckades något.
  Men Röda armén och frivilliga från DDR deltar i motattacken. De sovjetiska trupperna och deras allierade knivskar kineserna genom att dra fördel av överlägsenheten i kvaliteten och antalet fordon.
  Gerda och hennes stridsvagnsbesättning står som alltid i spetsen för attacken.
  Flickor i trosor och barfota. De skjuter sig själva och slåss.
  Det finns två bilar för fyra krigare. Kompakt och mycket bekväm, pyramidformad.
  Gerda, med sina bara tår, trycker på joysticken och skjuter. Och det slår rätt bra. Rever av tornet på en kinesisk stridsvagn.
  Sedan säger han:
  - Jag är en terminator med snöfärgat hår!
  Och han skrattar ursinnigt ... Rycker sig som en docka.
  Charlotte skjuter också. Mycket träffande slår och vrålar:
  - Och det stora riket, fick vi veta inte av drift!
  Och med en bar fot, hur man trycker.
  Tyska tjejer som alltid på topp. De är odödliga, tidlösa häxor som alltid är på gång. Även under andra världskriget kämpade de, och så förblev de evigt unga, eftersom häxor. Och sovjetiska flickor kämpade också i det stora fosterländska kriget. Och de blev kända där, och nu slåss de med Kina.
  Natashka skjuter, skär av i leden. Och han kastar en granat med sin bara fot och skingra fienden:
  - Allt kommer att bli jättebra!
  Zoya ger också en bitande tur på kinesen. Mejade Mao Zedongs soldater. Och kastade citroner med bara fötter.
  Flickan skrek:
  - Det är hyper!
  Sedan tog också Augustinus den och slog ut mot Maos trupper. Och hon kastade också dödlig kraft med sin bara fot.
  Flickan kvittrade:
  Låt oss krossa Hitler!
  Och sa:
  - Nej, Hitler är redan död - låt oss krossa Mao!
  Sedan tog Svetlana och kastade en dödlig granat med sina bara tår. Flickorna tog och demolerade kineserna, kvittrade:
  - Toppen!
  Natasha anmärkte aggressivt:
  Vi är superfighters!
  Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot. Det är väldigt vackert.
  Zoya gjorde ett bra jobb här. Sedan kastade en barfota, en mycket vacker flicka, den och krossade kinesen:
  - Vi kommer att vara väldigt coola!
  Då tog den brinnande flickan Augustine det och gjorde ett mycket vackert kast med sina bara tår, spred de kinesiska soldaterna åt alla håll:
  Vi är alla supertjejer!
  Sen är Svetlana en väldigt vacker tjej, och en sådan blondin, med bara fötter som blinkar med granater. Och flickan tog och rullade ut kinesen, en väldigt vacker flicka.
  Flicka i trosor. Och hon kurrade:
  - Tjejer är olika! Och väldigt röd!
  Tjejerna är generellt sett väldigt coola och alltid barfota.
  Svetlana sprang till exempel barfota under hela kriget. Och under det fyrtioförsta året flyttade hon genom skogen. Det är inte första gången för henne. Hon arbetade barfota i en barnfamiljskoloni och i en lätt fängelseklänning fram till frosten. Senare sprang flickan till och med barfota i snön. Så Augustinus var i kolonin. Där kunde tjejerna jobba nästan nakna i den hårda sibiriska frosten.
  Och det skrämde dem inte. Och hur bra det är för tjejer att springa barfota genom snödrivorna i snön. Och att bara klackar blev bitna av frost. Inte så läskigt. De bara sulorna är täckta med liktornar, och flickorna skadades inte av isskorpan.
  De är så himla coola. Barfotatjejer sprang och jobbade med yxor.
  Tjejerna gjorde ett mycket bra jobb.
  Tjejerna var väldigt galna. Återigen kastar de granater med sina bara tår.
  Och krossa de kinesiska horderna. Väldigt coola krigare måste jag säga.
  Flickor kastar sina bara fötter på fienden.
  Natasha skjuter mycket exakt på kineserna.
  Och krossade en annan Mao-soldat.
  Flickan är väldigt söt... Och väldigt barfota och vackra Natasha, väldigt aggressiv.
  Men för en tjej måste du skriva ditt eget intressanta.
  Här pratade Natasha med detta. Eller snarare, hon skrev en berättelse.
  Det är också intressant efter de första framgångarna, de ryska trupperna i Nicholas imperium brottades med Hindenburg. Och de slog sönder det varifrån tsarriket besegrade Tyskland och det blev ingen revolution.
  Här började Oleg Rybachenko och Margaret Magnitnaya slåss redan på sovjetiskt territorium med Kina.
  En pojke och en flicka krossade kineserna.
  Oleg Rybachenko såg ut som en pojke på elva eller tolv år. Och krossade Maos soldater. Eller de som ser ut som Djingis Khans hord.
  Pojken kastade sin bara fot mot kinesen. Krossade och vann.
  Och gav en sväng.
  Och Margarita slog väldigt starkt Maos något lutande trupper.
  Och krossade kineserna. Och flickan kämpade väldigt vackert.
  Och hon kastade sin bara fot väldigt vackert. Och krossade fienden.
  Margarita blötlade kineserna mycket tungt.
  Maos trupper avancerade mycket aggressivt.
  Margarita, krossar motståndaren mycket.
  Flickans bara fötter bröt ryggraden hos Kaisers mycket vackert.
  Flickor är så aggressiva.
  Och bataljonen följer killarna, eller snarare barnparet Oleg och Margarita. Flickor i trosor, och mycket vacker. De attackerar kineserna, och mycket nitiskt.
  Deras bara bröst med rubinnipplar skakar. Och tjejerna kämpar med extrem press. De krossar kineserna. Och Maos kommunistiska, röda trupper dukar under.
  Och nu börjar kineserna backa.
  Veronica kastar en granat med sina bara tår. Hon krossade soldaterna och gnisslade:
  - Kärlek är livet!
  Victoria gav en välriktad vändning. Hon avbröt motståndarna. Och kastade en granat med sina bara fötter.
  Och så kvittrade hon:
  - Vårt fosterland är glorifierat!
  Här är Juliana en mycket vacker flicka, och generalens fru, när hon tar och avfyrar en granat och kurrar:
  - Genius Express!
  Och så den rödhåriga Anna. Flickan är så cool och extraordinär. Krossade kineserna, blötlade dem. Och en granat flög upp med bara fötter. Och utspridda motståndare.
  Sedan kvittrade hon:
  - Tsar Nicholas II:s heliga Ryssland!
  Och så korrigerade jag det:
  - Närmare bestämt, tsar Leonidas!
  Och flickan blinkar med sina safirögon. Och bar sina huggtänder.
  Och så OS: en hjältetjej avfyrar en hel massa granater med sina bara fötter.
  Och spred sig i alla riktningar av flodens blod med Maos trupper.
  Det är trots allt en bataljon barbenta tjejer, i shorts, som står i spetsen för attacken och slår ut kineserna.
  Flickor skjuter mycket exakt, men de lider inte av förluster. När en tjej är naken och bara bär trosor är hon praktiskt taget osårbar. Och det är extremt svårt att få tag på.
  Så kineserna slår inte flickor, varken med ett granat, eller en kula eller ett fragment. Än sen då? Kamp är kamp!
  Veronica skjuter sig själv. Den träffar fienden och kastar en granat med bara foten och kvittrar:
  - Det kommer att bli ett väldigt häftigt spel!
  Och Victoria är en krigare-befälhavare. När hon skakar på sitt bara bröst och avger ett sken av blixtar med sina röda bröstvårtor. Och så kastar en barfota en granat.
  Bryter raden av motståndare.
  Flickan skriker högst i lungorna:
  - Jag är en supertjej!
  Och blottar tänderna.
  Och så Julian. Också en flicka av sällsynt skönhet. Hur dunkar på kineserna. Närmare bestämt, inte av kineserna, utan av Maos trupper, som för övrigt är i krig med Ryssland, närmare bestämt med Sovjetunionen.
  Och på tronen sitter tsar Leonid Brezhnev, som han kallas, Iljitj II, som blev kejsare av Sovjetunionen. Och det är fantastiskt att hålla med. Och norra Kina, Mongoliet, Nordkorea, redan ryska allierade är också under attack från Mao-imperiet.
  Yuliana kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Låt det bli Leonid i Ryssland - ljus!
  Hon blinkade med sina safirögon.
  Och så kämpar Anna, den rödhåriga besten. Och han skjuter extremt bra också.
  Och blottande tänderna säger han:
  - Låt det finnas ett kungligt paradis på planeten!
  Och Olympias lanserade en citron med barfota. Utspridda motståndare och gnisslade:
  - Ära till tsaren och fosterlandet och kommunistpartiet!
  Kinesiska stridsvagnar och infanteri kunde fånga Amurs kurva och vände sig mot nordväst och fortsatte att röra sig längs floden. Den kinesiska framryckningen var relativt framgångsrik.
  Själva frontkonfigurationen var till deras fördel och det var svårt att överföra förstärkningar till Röda armén under kinesiska bomber.
  Men Sovjetunionen var teknologiskt starkare än Maos otaliga armé, som mobiliserade även pojkar på tolv år till armén.
  Dessutom visade sig skivplanen i Tyska demokratiska republiken, som är helt osårbara, vara ett mycket effektivt vapen och rammade kinesiska bilar med en laminär jet.
  Det var särskilt effektivt på grund av flygande tefats enorma hastighet. Som kunde komma ikapp nästan vilket kinesiskt flygplan som helst.
  De vackra tjejerna Gertrude och Eva jagade kinesiska bilar på en sådan diskett.
  I synnerhet attackerade de två stridsflygplan kopierade från de sovjetiska under MIG-15-licensen, och bokstavligen plattade dem till.
  Det här är tjejerna, de står inte vid sidan av.
  Gertrude tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och kvittrade:
  - Tyska gudar är de mäktigaste i världen!
  Eve kontrollerade också joysticken med hjälp av sina bara tår och vrålade när hon blottade tänderna:
  Vi kommer att blötlägga alla fiender i toaletten!
  Flickan är fortfarande en grej. Här tog jag till exempel en pionjär. Hon slet av pojkens kläder och fäste dem i aspen med ståltråd. Sedan började hon bränna kroppen av en kinesisk pionjär med en glödhet poker på insats. Började med magen, flyttade sedan till bröstet. Struntade inte i pojkens runda klackar.
  När pokern svalnade värmde flickan upp den igen och Gertrud kastade upp kvistar.
  Sedan bytte de, och pionjären stektes av hennes partner. Den blonda terminatorn Gertrude brände också pojkens kinder. Kort sagt, inte en enda hel remsa av skinn fanns kvar hos den kinesiske pionjären.
  Sedan tog de och tände en stor eld, pepprade pojken, saltade den och började äta.
  Köttet är saftigt, magert.
  Eva, som slukade pojken, anmärkte:
  - Du kommer inte få extra kalorier på sådan mat.
  Gertrud slickade sina fingrar och höll med:
  Ja, det är kvalitetskött. Pojken är smal, spetsig, mager. Det här är gott att äta.
  Flickorna åt gärna upp den kinesiska pionjären. Ytterligare två tyskar närmade sig. Var med på festen. Bokstavlig kannibalism. Och så välsmakande, med smaksättning att äta en pojke från Kina.
  En av de tyska kvinnorna, Frida, anmärkte:
  - Vi kokade på något sätt en gravid kvinna. Och så åt de upp barnet i magen. Det är så läckert!
  Och tjejerna brast ut i skratt. Tortyr och kannibalism är coolt!
  De skar helt enkelt, utan några fördomar, av något till den kinesiska pojken och bet varsin liten bit.
  Därefter drack krigarna även vin - blandat med flygsprit. De åt saftigt kött.
  Sedan dansade krigarna lite. Sedan kom några fler skönheter i samma trosor. De började äta pojken. De skar hans lilla hjärta i flera bitar. Och de åt också.
  Sedan tog de den och sprang barfota över kolen. De hoppade, de hoppade. Sedan rusade de till närmaste del. Där attackerade de män, parade sig med dem som djur. Och det var jättebra.
  Honorna är så aggressiva.
  Och nu jagar två tjejer kinesiska flygplan. De ramlar Tu-4:an, vilket får bomberna i buken att explodera. Och alla slutar inte skratta. Underbara tjejer.
  Och hur de trycker bara fingrar på joystickens knappar. Så charmiga skönheter. De har ilskans kraft och passionens låga. Och nakna tjejer ger förtroende för seger.
  Dåliga tjejer skjuter verkligen ner kinesiska flygplan.
  Gertrud frågade Eve med ett leende:
  - Tror du att Bibeln är Guds ord?
  Flickan svarade med ett skratt:
  - Inte!
  Gertrud frågade med uppenbar förvåning:
  - Och varför?
  Eva sa med eftertryck:
  - För att himlen är solid! Som en spegel!
  Och tjejerna skrattade. Det såg väldigt roligt ut. Skjut ner ytterligare ett par kinesiska plan.
  Gertrud påpekade logiskt:
  Men ändå finns det en Gud!
  Eva höll med:
  - Där är Adolf Hitler och hans profet!
  Och återigen brast krigarna ut i skratt. De är så roliga och inte ens dumma alls.
  Och de älskar att slåss. Och våldta män också. Detta är deras motto....
  Gertrude, som sköt ner ett kinesiskt plan, gnisslade:
  - Mitt fosterland! Jag dödar alla för dig!
  Eva med ett flin av tänder bekräftade:
  - Jag med!
  Och gnistra med safirögon. Dessa krigare är coola. Och inte dumt alls.
  Eller kanske dålig ... Och väldigt grym. Här torterade de en kvinna på omkring trettio och hennes son på omkring tolv - inte ens en pionjär.
  De hängde båda på ett ställ. Och en eld tändes under bara fötter. Dessutom, så att du kan lindra värmen, men din släkting kommer att gå ner till elden.
  Antingen kommer pojkens klackar att steka, sedan tjejerna.
  Och kvinnan skadades både psykiskt och fysiskt. Även mammas bröst sattes i brand.
  Ja, de torterades hårt. Flickor älskar eld.
  Till exempel älskar pojkar att tortera. Även helt oskyldiga sådana.
  Sätt bara eld på dem...
  Eller doppad i syra... Ett annat sätt att tortyra. Piska pionjären med en glödhet tråd och smeta sedan in den med gödsel. Detta är både smärtsamt och förödmjukande.
  Pionjärer beströddes också med korbit och kalk. Tja, dessa djävul-terminator-tjejer.
  Eva körde på tre kinesiska bilar och anmärkte:
  - Här torterar vi människor... Och det är häftigt!
  Gertrud, som blottade sina tänder, sa:
  - Det är särskilt trevligt att tortera en pojke!
  Eva höll med:
  - Mycket trevligt! Men det är också bra att tortera en tjej!
  Krigarna var så glada här.
  Gertrude slog ner fyra kinesiska plan och gnisslade:
  - Och det kommer att bli jättebra för oss!
  Och hon visade sin tunga.
  Tjejer i allmänhet är så vackra till utseendet och rasande inuti. En av tortyrerna som skönheterna använde var. Här hänger man till exempel en pionjär vid hans fötter i taket, och fäster en kedja i händerna. Och du blir elektrisk. Pionjären måste lyfta upp den med hjälp av en press. För att musklerna inte ska gå sönder.
  Och då finns det inte tillräckligt med styrka och återigen slår med ström.
  Flickor älskade också när pojkar snurrade på hjulet. De saktade ner rörelsen lite, så de blir slagna med ström. Väldigt imponerande.
  Eva frågade sig själv:
  -Finns djävulen?
  Gertrud svarade med ett flin:
  - I alla fall - hon-djävulen - det är vi!
  Och båda stal som de ville. Och ansiktena kommer att synas.
  Och båda stal som de ville. Och ansiktena kommer att synas.
  På flygande tefat tröskas kineserna noggrant. Detta är dock bara början. The Celestial Empire är starkt och det har många soldater. Och de klättrar som djävlar från gravarna.
  Anna slår ner ytterligare en kinesisk bil på himlen och blinkar i luften. De säger att ni krigare i det himmelska imperiet inte kommer att verka lite.
  Julian håller med om detta. Skär av den föråldrade maskinen i delstaten Mao, och flinande vrålar:
  - Fosterlandet och armén är två pelare,
  På vilken planeten vilar ...
  Vi kommer att skydda dig med våra bröst,
  Din armé sjungs av hela folket!
  Kineserna fortsätter att klättra och klättra. De har för stora, på den tiden nästan en miljard invånare, och kan bombardera sovjetiska positioner med lik. Och de känner inte till tvivel och ånger. Och antalet lik spelar ingen roll för dem.
  De rullar som en oändlig lavin.
  Här är maskingeväret Natasha. De skjuter mot de framryckande kineserna. Hon mejade ner en linje med kulor. Sedan en till... Kineserna faller. Många av dem är i allmänhet pojkar, och jag attackerar barfota. De dör med leenden på läpparna. Mao Zedong släppte lös ett brutalt krig. Han ville ha berömmelse och skivor. Och miljoner kinesiska soldater har redan dött. Och klättra in i striden fler och fler delar.
  Natasha kastar en granat med sina bara tår och kvittrar:
  - Ära till kommunismens land!
  Zoya, som skjuter mot de gula krigarna, säger med ett leende:
  - Men Kina är också ett land som styrs av kommunister!
  Natasha svarade:
  - De har bara en karikatyr av kommunism!
  Augustinus, som sköt mot de gula soldaterna, anmärkte logiskt:
  - Inte i fallets namn, utan i huvudsak!
  Och den rödhåriga flickan kastade en granat med sina bara tår, en dödlig kraft.
  Svetlana anmärkte när hon mejade ner Maos trupper:
  - Ja, essensen är ibland viktigare än det formella namnet!
  Och ett par dussin kineser föll, mejade ner av hennes explosion.
  Natasha bekräftade genom att skjuta mot kinesen:
  - Ja, det stämmer ... Bara nu, inte ibland, utan alltid!
  Tjejerna skrattade. De slogs mot horden som tryckte på dem. Som ryska krigare som stred med Djingis Khans otaliga armé. Och faktiskt, Ryssland vann.
  Zoya kastade igen en granat med sina bara tår. Hon slet ett dussin kinesiska soldater med den och sjöng:
  I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Vi kommer att krossa horderna av ond fascism till krut,
  Besegra den ändlösa hordens strömmar!
  Augustinus, som sköt mot kineserna och dödade dem i dussintals och till och med hundratals, sa med ett leende:
  - Bättre inte gränslös, utan en gränslös hord!
  Zoya höll med om detta:
  - Ja, det är nog mycket bättre!
  Flickorna kämpade heroiskt, och deras vilja ligger i näven.
  Och den krossande kraften finns i bara tår. Och så mycket kamppassion i dem.
  Elizabeth på tanken slåss som ett monster.
  Flickan, som skjuter och trycker sina bara fingrar på knapparna på joysticken, säger:
  - Sovjetunionens storhet är med oss!
  Catherine, som skjuter mot kineserna, noterar:
  - Vi är här som Stalins falkar!
  Elena, skjutande, noterade:
  - Leonid Iljitj är fortfarande inte sig lik!
  Catherine slog sönder en kinesisk tank och fnissade:
  - Fedot, men inte den!
  Elena avfyrade en skur med maskingevär, mejade ner det framryckande infanteriet i Maos stat och gnisslade:
  - Vår styrelse kommer att ligga på topp!
  Euphrasia korrigerad:
  - Styr inte, utan striden!
  Elizabeth avfyrade en projektil mycket exakt och noterade:
  Vi kommer fortfarande att vinna!
  Och flickorna sjöng unisont:
  Men det finns ingen starkare rysk anda
  Från ruinerna av oss själva kommer vi att återuppliva ....
  Warrior of light ta svärdet snart
  Vi kommer att stå och vinna igen!
  
  Vi öppnade planeten för nationerna,
  Vägen till rymden, till okända världar ...
  Hjältedåd sjungs,
  Att radera dödens ärr för alltid!
  Även tjejerna från DDR kämpade heroiskt.
  Gerda och Charlotte i en glödhet tank, helt nakna i sina shorts, slogs. Kinesiska stridsvagnar gick till motattack.
  Gerda sköt mot den kinesiska bilen och bröt rustningen. Hon tog den och sjöng:
  - Jag är djävulens dotter!
  Charlotte bröt igenom skyddet kopierat från den sovjetiska T-54, men med kineserna i besättningen, och tillade:
  - Jag kan övervinna allt!
  Den tyska högtryckskanonen är ett mycket effektivt vapen. Den kan penetrera på mycket långa avstånd och överträffar den kinesiska 100 mm på T-54. Dessutom penetrerar ryska bilar inte den senaste tyska KAG-50 U, i någon vinkel. Endast Isa av de tyngsta modellerna kan orsaka problem för Fritz. Men faktum är att det finns väldigt få sådana kinesiska Iss, och den baserade maskinen är T-54. Och du kan inte argumentera emot det.
  Gerda trycker på joysticksknapparna med sina bara fingrar av graciösa ben. Slår en kinesisk bil på avstånd och gnisslar:
  - Jag är en kung den där Stålmannen!
  Och krigaren visar en lång, rosa tunga.
  Charlotte skjuter också. Och väldigt träffande. Och skjuter sig själv, med raseri från en stor panter.
  Och han trycker också på joystick-knappen med sina bara tår.
  Och visslar för sig själv:
  - Jag är en stor superklasskämpe!
  Vidare skjuter Gerda redan. Kallblodig blondin. Även om kvinnan själv är temperamentsfull. Till exempel korsfäste hon en kinesisk Komsomol-medlem på en tall. Själv slog hon spik i händer och fötter. Hon satte eld på sitt bara bröst och bröt sedan tårna med en glödhet tång.
  Och nu vrålar Gerda:
  - Vi är vita vargar och vet inte nåd för någon!
  Och återigen, skönheten skjuter mycket exakt. Och slår fienden. Så underbar blondin. Snart gör hon inte det. Återigen bröt den kinesiska bilen igenom på avstånd. Kan slå. Och tvåhundra millimeter rustning kommer inte att stoppa henne.
  Charlotte skjuter och gnisslar också:
  - Jag är den höga kungen! Jag bryter er alla!
  Och med bara tår trycker han på joystickknappen. Den rödhåriga djävulen torterade en kinesisk pionjär i går. Hon slog pojken med nässlor. Sedan stänkte jag blåsorna med salt. Sedan tog hon fram tändaren. Röda lågor rovdjur slickade barnets häl. Här är en rödhårig! Vad äcklig hon är. Bara ett helvetes litet djur som plågar alla utan medlidande och svaghet!
  De kinesiska trupperna fortsatte att krypa in, som om en ström av våldsam lava strömmade ut från vulkanen Krakatoa.
  Natasha försökte skriva memoarer. Och det var intressant och roligt för henne. Kriget är nu inne på sitt andra år och har blivit historia. Och det här är allvarligt.
  Men det stora fosterländska kriget var också långt och svårt. Och i den sprang också tjejerna barfota.
  Och hur bra det skulle vara om detta krig inte fanns. Tja, låt oss säga att Hitler fortsatte att kämpa i väst ... Och viktigast av allt, utan större framgång. Fast att erövra Afrika och Asien upp till Indien är inget problem för tyskarna. Av de 150 divisioner som tilldelats att attackera Sovjetunionen skulle hälften vara tillräckligt för att fånga alla brittiska kolonier.
  men två barn från planeten Jorden följde henne.
  Natasha och hennes team distraherades från att skriva av en annan kinesisk infanteriattack. Maos trupper drevs inte bara av sina egna utan också av afrikaner och araber som anlitats för pengar till strid. Det var ett brutalt rån.
  Krigare leder sig själva eld. De är kallblodiga och beräknande.
  Natasha kastade en granat med sina bara tår. Legosoldater utspridda åt alla håll.
  Natasha väste:
  - Allt det omöjliga kan bli verklighet hos oss!
  Även Zoya, med sina bara tår, släppte in en citron. Hon skingrade kineserna och gnisslade:
  - Ja, mitt fosterland är det allra heligaste!
  Och flickan blinkade.
  Och så dukade den eldiga Augustinus under för kinesen med sin bara fot. Sprider dem åt olika och mycket avlägsna riktningar. Och kvittrar:
  - Jag är vetskapen om döden!
  Och Svetlana skickade en granat med sin bara häl. Kineserna flyger åt alla håll. De går under utan något hopp om den minsta frälsning. Och hur graciösa tjejer är.
  Svetlana svängde och sjöng:
  - Här är min nya kamp! Jag går med dig!
  Här klättrar en kraftfull kinesisk stridsvagn genom ruinerna. I det här fallet MAG-100. Ett sådant monster är inte så lätt att slå igenom. Men ryska tjejer är redo för en sådan kamp.
  Och mycket träffande slår de från en bazooka. Kineserna hade en tunna, så de tog den och skrynklade ihop den. Det är överlag underbart.
  Natasha morrade aggressivt:
  - Låt det vara himmel på jorden!
  Och igen flyger granaten som kastas av hennes barfota. Denna dödliga gåva av förintelse.
  Och så kommer Zoya att ta och slå kineserna. Hur hon slängde och krossade dem. Och en mycket krigisk sådan.
  Och med bara tår, hur man spikar granatäpplen. Och kineserna får det i hornen.
  Och Augustinus hamrar också på Maos trupper. Och hennes bara häl är som alltid i affärer.
  Hon strödde kineserna som kackerlackor i hörnen. Och hon kurrade:
  - Jag är rödhårig!
  Och sedan Svetlana också, när hon tar det, och slår trupperna i det himmelska imperiet. Det smulas sönder till blodigt köttfärs och gnisslar av vild raseri:
  - Jag är en hänsynslös tjej!
  Natasha ger sin tur. En granat som kastas med en barfota flyger. Skjuter ner kineserna och sprider motståndare.
  Då vrålar han öronbedövande:
  - Jag är en blondin som kommer att förstöra alla!
  Zoya anmärkte också på ett mycket originellt sätt när han mejade ner kineserna:
  - Och honungsblondiner är coola.
  Och en granat flyger från en barfota, och krossar alla.
  Och så skjuter Augustine. Och mycket exakt. Slår ner kinesen och kvittrar i lungorna:
  - Jag är en supertjej.
  Och de bara tårna på benen kastar också mycket träffande en granat.
  Så Svetlana lanserar sin outfit. Rev kineserna sönder med denna linje. Och kvittrade:
  - Jag är det heliga fosterlandets fana!
  Och återigen kastas en citron med barfota.
  Tjejerna kämpar hårt. De slåss som riktiga hjältar. De är fulla av oövervinnlighet.
  Natashka avfyrar sig själv och fyller legosoldatarmén med bly. Och han är inte rädd för stridsvagnar eller missiler.
  Även om ballistiska stridsspetsar flyger här. Ja, så rasande, och desperat, kapabel till vad som helst!
  Och en granat flyger från en barfota. Och tillsammans med det brygger förstörelse och förintelse.
  Zoya ger också en sväng. Mejar ner krigarna i Mao-imperiet. Han blottar sina tänder, som är färgen på pärlor, och skrattar:
  - Jag har en dam som gör det super!
  Och hennes tänder flin är helt enkelt dödliga.
  Och Augustinus förgör också fienden. Och klipper utan problem. Och bara fingrar avfyrar en ny granat.
  Och flickan skrattar:
  - Jag äter upp er alla!
  Och så skjuter Svetlana desperat. Och det är extremt energiskt. Mejade ner motståndarna. Och en mycket välriktad granat, med en dödlig fyllning, avfyrades med barfota.
  Tjej ryter:
  - Fascister kinesiska draken död!
  Och återigen ett leende. De fyra tjejerna kommer uppenbarligen aldrig att ge upp.
  Ibland går Röda armén över till motoffensiven. Modigt och djärvt kämpande mot kvinnliga krigare från DDR
  Framför allt lämnades Gerd och Charlotte för att stänga pannan över de kinesiska trupperna - bara tjugo kilometer.
  Och tjejerna skjuter sig själva... De är fantastiska och väldigt muskulösa. Deras kroppar är helt enkelt enastående smak och styrka.
  Men själarna är svarta... Som kol eller ännu värre.
  Här tog till exempel Gerda och kom på en ny tortyr. Fyra pojkar från Kina var bundna med tråd till en stålspett och kopplade till en generator. Ju snabbare hjulet snurrar, desto svagare träffar strömmen. Och ju långsammare, desto starkare.
  Våldsamt beteende hos Gerda. Pojkarna, dränkta av svett, springer och trycker på hjulet.
  Och de tyska tjejerna från korgen kastar kol under sina bara fötter. Våldsamt beteende hos tjejer - säg inget. Väldigt grym också.
  Gerda älskar dock själv att springa på glödande kol.
  Här sköt hon mot en kinesisk stridsvagn, slog ner ett torn och sa och flinade köttätande till Charlotte:
  - Här är min namne från "Snödrottningens" stora sissy.
  Charlotte fnissade. Hon slog också en kinesisk stridsvagn och frågade:
  - Och varför?
  Den blonda terminatorn svarade:
  - Hon bad om en vagn och ett par skor, så att hon igen skulle åka och leta efter sin bror Kai runt om i världen. Vad är det för fel på att gå barfota?
  Charlotte dunkade de sovjetiska stridsvagnarna igen och svarade:
  - Det är rätt! Flickan var redan van vid att gå barfota och i den lätta europeiska frosten. Kunde ha överlevt övergången. Hon gick barfota i snön och nysade aldrig!
  Gerda skrattade och sa:
  - Ja, och hon gick barfota ganska länge, eftersom hon gick runt halva världen. Inte skor för en tjej är en stor lyx.
  Och blondinen skrattade. På vintern gjorde de sådana här experiment. De körde barfota och nästan nakna, en pojke och en flicka genom frosten. Först tio minuter och in i ett varmt hus. Sedan vilar tjugo minuter och fem i värmen. Och sedan en halvtimme och sedan en timme. Och så hela natten.
  Barnens fötter är svullna av kylan. Men killarna är ganska härdade, de vande sig vid skor bara i kallt väder.
  Och så drevs barfotapionjärerna över kolen. Trots att barnens klackar har blivit grova är de levande och brända som vanligt. Vad som sedan hände med fångarna kom Gerda inte ihåg. Hon gick för att slåss. De fyra hade i alla fall inte tagit på sig skorna sedan det fyrtioförsta året, då de började slåss i öknen, i Rommels armé. Det här är de coolaste tjejerna.
  Här tvingades Natasha avbryta. Hon har problem ovanför taket.
  Kineserna attackerar igen. Flickorna möter Maos krigare med välriktade skott och slår ut motståndarna.
  Och de kastar granater med sina bara fötter.
  Däremot har krigarna kommit på något annat. Här tog man till exempel och kopplade in elen. Och de slog kineserna med elektriska urladdningar. Och tjejerna själva fick hälarna stekta.
  Flickornas klackar är så runda, rosa, väldigt trevliga att titta på och ta på.
  De kinesiska och utländska legosoldatdivisionerna var så rädda att de drog sig tillbaka ...
  Natasha slickade sina läppar och anmärkte:
  - Tack gode gud Svarog!
  Zoya höll med om detta:
  - Det här är verkligen en stor Gud! Men Jesus är också en stor Gud! Så framtiden är vår!
  Och tjejerna blinkade åt varandra.
  Augustine blottade sina tänder och föreslog:
  - Ska vi ha något att dricka? Till exempel ett gott vin som löddrar med jäst!
  Svetlana tog entusiastiskt upp:
  - Det är allt! Vin med kryddor! Det bränner fett så bra!
  Natasha skrattade.
  Vi har inte fett! Vi är generellt krigare med kroppar som gjutet stål!
  Zoya utbrast:
  - Då kommer säkert segern till oss!
  Augustinus höll med om detta till hundra procent:
  - Vi kommer definitivt att ha tur! Trots att kriget redan har pågått i femtonde månaden!
  Natasha himlade med ögonen och gnisslade:
  - Det är skräck!
  Och tjejerna korsade sig synkront.
  Och detta hände någon annanstans.
  De kvinnliga krigarna kämpade emot kinesernas överlägsna styrkor. Natasha är som alltid i framkant.
  Här fick Natasha återigen sluta. De klättrade igen, som en padda för att vrida kineserna. Flickorna mötte dem med kraftiga slag.
  Med träffsäkra och välriktade skott sveptes kineserna bort, och då även med kast med granater med bara fötter.
  Tjejerna kämpade hårt.
  Men kampen var väldigt hård. En av pionjärerna fick huvudet avblåst. Men Natashka kysste pojken på läpparna och gnisslade:
  - Du kommer att vara i Iria i hjärtat av Rod!
  Och återigen, hur han kastar en granat med sin bara fot. Den kinesiska tanken välter. Och hennes rullar snurrar rädda, med ett skallra och metall.
  Allt går väldigt bra.
  Flickor, det här är enastående idrottare och krigare. Om de redan slåss, då kan ingenting jämföras med dem.
  Zoya kastar också en granat med sin bara fot och säger:
  - Vita Ryssland kommer inte att böja sig under kineserna!
  Augustinus skjuter också och säger med frenetiskt raseri:
  - Jag är en krigare som aldrig böjer sig! Och även den lömska Satan kommer inte att luta det heliga Ryssland!
  Och den brinnande krigarens blottade tänder gnistrar som stora pärlor.
  Och Svetlana skjuter också. Den sveper bort kineserna och blottar sina inte mindre stora och aggressiva tänder:
  - Jag ger inte efter för maoismen! Ära åt det kommunistiska Ryssland!
  Och alla fyra tjejerna utbrister i kör:
  - Ära till de ryska demiurggudarnas nya ordning!
  Och med bara fötter kommer de att kasta dödliga anklagelser! Och det är jättebra!
  Augusti 1970 ... Kineserna kunde äntligen koppla ihop sina framryckande tentakler och skar av de delar av Sovjetunionens Röda armé som låg väster om Amur.
  Sovjetiska trupper bekämpade Maos trupper, nu i fullständig omringning. Men de kämpade väldigt tappert.
  En hel bataljon flickor slog tillbaka kinesernas attacker. Vackra och kurviga krigare föredrog att slåss i bara trosor.
  Och detta gav dem fantastiska egenskaper och vitalitet. Och vilka attraktiva krigare när de skakar sina bara bröst. Och bröstvårtorna är så röda och gnistrande.
  Flickorna slåss och slår tillbaka anfallet från det gulhyade infanteriet. Det finns många afrikaner i den kinesiska armén. Kasta bort dem som kanonmat. Och det finns många indianer.
  Även om Indien bara inte hade tid att fånga kineserna, men några av representanterna för detta folk levereras av asiatiska trupper för slakt. För att hindra dem från att få självständighet.
  Och kineserna går framåt. Afrikaner och araber är övergivna... Slagsmål kokar som i olja under en eld av kolossala proportioner.
  Angelica är en eldig tjej, och bataljonens befälhavare kastar en granat med sin bara fot och ropar:
  - Inte ett steg tillbaka!
  Malvina, en tjej med gyllene hår, tar upp:
  - Dra dig inte tillbaka och ge inte upp!
  Och han kastar också en granat med sin bara fot.
  Sedan skakar flickan på sitt bara bröst.
  Skrikande och underbara Oksana, den blonda terminatorn. Och kastar en citron med bara tår:
  - Vi kommer inte att tillåta fienden till Stalingrad!
  Angelica skakar henne naken och säger med fulla bröst:
  - Självklart gör vi inte det!
  Och återigen flyger en granat som kastas av bara tår. Vilket sprider motståndarna.
  Och så sköt Akulina från en bazooka. Också en barfota tjej med blont hår.
  Och med sin bara häl skickar han en granat. Hur man sprider kineserna åt alla håll.
  Flickan sa:
  - Låt det bli ljus och himmel!
  Oksana svängde och väste och mejade ner de gulhyade kämparna:
  - Ja, Ryssland är känt!
  Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot. Blondinen tänker jag på. Hon torterades en gång av kineserna. De smorde flickans bara fotsulor med olja. Och en brasa ställdes upp på avstånd. Elden berörde nästan flickans sulor blanka av olja.
  Oksana blev mycket sårad, men hon bet ihop tänderna och höll ut. Kineserna avfyrade den i tjugo minuter. De lämnade blåsor på sulorna. I en vecka gick de och tortyren fortsatte igen.
  Oksana stektes på en brazier varje fredag, och på måndagen slog de henne med gummislangar, och på onsdagen ledde de en elektrisk ström genom hennes kropp. De torterade mig tre gånger i veckan. Dessutom nästan utan att lämna spår på kroppen.
  Flickan höll ut så här i fyra månader, men sa ingenting till kineserna. Sedan skickades hon till dödslägret. Men på vägen lyckades Oksana fly.
  Visst är hennes hat mot Maos trupper stort. Vilken sorts tortyr användes mot henne.
  Oksana kastade en granat med sin bara fot. Svep kineserna åt alla håll. Och jag kom ihåg.
  När bara sulor slickas av eld känns det som att du doppas i kokande vatten. Smärtan är skarp och långvarig. Oljan bränner inte huden, och värmen regleras av professionella bödlar. Och det gör ont, det gör väldigt ont.
  Oksana försöker i detta ögonblick föreställa sig något abstrakt.
  Som om hon är en prinsessa. Och hon blev tillfångatagen. Och leda till avrättning. Självklart ska man gå barfota i snön. Och klackar bakar.
  Men prinsessan går med högt huvud. Hon ger inte upp och vill inte ge upp. Fast hon har bara en trasig säckväv till höfterna. Och en välformad kropp är knappt täckt. Och hundratals män och pojkar tittar på henne och visar till och med sina tungor.
  Men barfotaprinsessan skäms inte. Han går för sig själv, går stolt med bröstet uppblåst och sjunger till och med;
  Målat utrymme svart dystert ljus,
  Och det verkar som om stjärnorna har blivit mörkare i sina banor!
  Jag vill ha kärlek, som svar hör jag - nej,
  Älskares hjärtan är krossade i småbitar!
  
  Jag ber dig, min prins, kom till mig,
  Jag grät oceaner av tårar i sorg!
  Bryt alla kedjor av fördomar,
  Jag vill att du ska berätta sanningen för folket!
  
  Kärlek är viktigare än plikt och kronor,
  Om det är nödvändigt för dig - jag ska förråda fäderneslandet!
  Och jag ska sätta min älskade på tronen,
  Trots allt är min prins mig kärare än livet!
  Och så klättrar hon upp för trätrappan till ställningen. Efter den kalla, brinnande snön upplever hennes bara fötter lycka av att röra vid eken.
  En enorm bödel, i en röd luvtröja, slipar en yxa. Stålbladet glimmar i den frostiga januarisolen. En tiggare, barfotaprinsessa, närmar sig sakta hugget.
  Bödeln tittar på henne och besvikelse läses i hans ögon. Han hoppades att katten skulle få prinsessans rika klänning och smycken.
  Men alla kläder, skor, smycken från den högmodiga personen slets av under razzian och lade dem i en gemensam hög.
  Prinsessan ville då bli våldtagen. Men kungen själv ville prova det. Och gör henne till din bihustru. Men hon bet inkräktaren så, och så smärtsamt flyttade sitt knä till ljumsken, att han förlorade förmågan att vara man under lång tid.
  För detta borde prinsessan ha avrättats. Hon hade nästan förlikat sig med döden i hopp om att finna lycka i ett annat liv.
  Men det var fortfarande tidigt.
  Härolden läste anklagelsen. Här, vad som inte tillskrevs prinsessan. Och häxkonst och trolldom och förförelse av pagepojkar och mord och uppvigling till krig. Först i slutet presenterades hon för ett försök på kungen.
  Och det är kallt så här att stå halvnaken i kyla och blåst. Och jag vill att allt ska ta slut snart.
  Men förgäves hoppades hon att hon helt enkelt skulle skäras av huvudet. I domen står det att i stället för att halshugga på ett mänskligt sätt kommer prinsessan att utsättas för offentlig tortyr. Och de kommer att tortera henne tills hon går ut.
  Två assisterande bödlar hoppade fram till prinsessan. De slet av hennes säckväv och lämnade henne helt naken. Efter det vred de hennes händer, drog upp henne på ställningen. De började stiga högre, och prinsessans bara fötter klämdes fast i blocket. Släpp skarpt ner, vrid lederna. Och så föll piskorna från alla håll på den höga personens muskulösa kropp.
  Flickan bet hårdare tänderna.
  Ja, Oksana har en utvecklad fantasi. Det kan hon föreställa sig.
  Och nu kastar han en granat med bara foten. Och han sprider kineserna åt alla håll och sliter av dem armar och ben.
  Flickan har kolossal acceleration och räckvidd.
  Och trots allt är bataljonen av tjejer med bara ben och bara bröst på topp!
  De kommer aldrig att ge upp och kommer att slåss som örnar.
  August passerade under massiv beskjutning från kinesiskt artilleri. Maos trupper försökte avsluta de sovjetiska enheterna som var avskurna bortom Amur. Och till och med utveckla en offensiv på Kamchatkahalvön.
  Striderna rasade, och de röda krigarna drog sig inte tillbaka. Och om kineserna gick framåt, då till bekostnad av kolossala förluster. Men striderna hittills ägde rum mer under diktat av kineserna. De gick framåt, men långsamt. Khabarovsk föll och kineserna kröp till Fjärran. De försökte också attackera från sidan av Centralasien.
  Striderna var i full gång nära Alma-Ata. Även där kämpade en kvinnobataljon mot Maos krigare.
  Flickorna, som exponerade sina muskulösa kroppar, bara klädda i trosor, återspeglade det kinesiska imperiets överlägsna krafter.
  Krigaren Xenia slåss. Nästan helt naken. Solbrända, bara knän träffade stenarna. Med sin bara fot kastar flickan en granat och dödar kineserna. Blotter tänderna.
  Ger en sväng, klipper Maos soldat och säger:
  - Jag är en krigare som är över din aggression!
  Den coola krigaren Vladlena skjuter också mycket exakt.
  Vacker flicka, skär ner kineserna. Och krigaren gjorde desperat motstånd och tog och lanserade en citron med sin bara fot.
  Hon slog sönder kineserna i rivna köttbitar.
  Då skrek tjejen:
  - Jag är en modig skönhet!
  Xenia kastar också en granat med sin bara fot. Och få kineserna under öronen.
  Flickorna är generellt utmärkta krigare. De är så ljusa och rasande. Deras muskler glimmar av spänningar.
  Här är Alenka en tjej, nästan helt naken. Också bara tår kastar ett dödligt, skadligt element. Kineserna kastas åt alla håll.
  Flickan flinar och skrattar öronbedövande och visar tungan:
  - Jag är en stjärna som heter Sun!
  Och skönheten blinkar med en väldigt smart look. Desperat skönhet och upphöjd tanke i den.
  Xenia sover inte heller. Kastar en granat med sin bara fot. Och som flaskor som välts ner av en cykel flyger de döda kineserna åt alla håll.
  Ksenia är redan kapten till rang.
  Hon minns hur Suvorov krossade ottomanerna. Inte en vanlig tjej. Ja, det var så att Turkiets överlägsna styrkor besegrades.
  Här flyger återigen en granat som kastas med barfota. Och kineserna dör igen.
  Det osmanska riket tog trots allt, efter tvekan, inte parti för det tredje riket i den verkliga historien. Jo, många hundratusentals turkar dog inte i detta krig som ett resultat. Hittills har kineserna bara kunnat erövra ett fåtal städer och omringa Alma-Ata. Men sedan kunde Röda armén avblockera Kazakstans huvudstad.
  I strider slåss sovjetiska stridsvagnar till största delen med brittiska och amerikanska stridsvagnar som säljs till Kina på kredit. Tja, även kinesiska föråldrade.
  Här finns även den licensierade T-34:an.
  Här är Ksenia som träffande kastar en granat med sin bara fot och slår ut en sådan bil. Sedan mumlade hon:
  - I den sovjetiska teknikens namn!
  Vladlena gav också tur till turkarna. De kastade en granat med bara foten och dödade kineserna.
  Tjejerna är väldigt griniga.
  Här skjuter Barbara från en bazooka på en "Panther" -3 kinesisk licens. Tjejen är också väldigt vacker och i bara trosor.
  Väldigt sexig och högljudd.
  När en sådan skönhet slår samman, räcker likbergen till på en gång. Här är flickan.
  Verkligen en terminator från terminators.
  Och så igen, med bara fingrar, hur han trycker och tjatar. Kineserna har det hundra gånger svårare än tidigare. Och flickan fortsätter att skjuta och slå kineserna.
  Kineserna bestämde sig för att hämnas för alla förlorade krig med Ryssland. Så de kommer att få stryk.
  Tjejer bränner sig och bränner sig.
  Barfota Barbara ryter:
  - Må den briljante Stalin leva.
  Fast på gården i augusti 1970 hade Stalin redan dött i mer än sjutton år. Ja, utan Sovjetunionens ledare gick allt motstånd delvis fel. Och krigets eld flammar hårt.
  Här är flickan Marusya, mycket stor och frisk, med ljust blont hår. Hon tog den och skickade med sina bara fötter ett helt gäng granater. Hon sköt ner en amerikansk "Paton" som såldes till kineserna på kredit. Och kvittrade:
  - Ja, för kommunismens Ryssland!
  Och hennes kläder består bara av trosor. Cool tjej. Så fräsch.
  Och här är en annan tjej Anastasia. Den kastar också en dödlig granat, med ett sprängpaket påskruvat. Och de får ett hårt slag i ansiktet på kineserna.
  Anastasia kvittrar och skakar sina bara bröst:
  - Jag är en ljusets krigare!
  Ksenia avfyrar en granat med sin bara fot. Han slår mot kineserna och kvittrar högst upp i lungorna:
  - Vi kommer vinna! Och ge aldrig upp!
  Alenka bekräftar och kastar också en granat med sin bara fot:
  - Inte! Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och ger kön till kineserna.
  Vladlena klipper Maos krigare och säger:
  - Vi är på Suvorovs härliga väg!
  Och visar sin långa tunga!
  Leder elden och Akulina. Vacker blondin. Hur han förstör kineserna. Man blir bara kär. Han klottrar för sig själv och klottrar.
  Och blinkar galet.
  Här är hennes barfota som kastar en granat igen. Och mördaren flyger över kineserna. Att inte ge dem en chans.
  Även Angelica, denna rödhåriga djävul backar inte. Och slår även extremt exakt ned kinesiska soldater. Och hennes bara fot fungerar väldigt konstruktivt. Och slår ut blod som damm från mattor.
  Och så går artilleri av stor kaliber in i striden. Och tröskar på kineserna.
  Men tjejerna i trosor är jättebra.
  Nicoletta kämpar också. Flickan är nästan naken. Barfota och väldigt snygg. Han kämpar också hårt. Och förstör kineserna.
  Här överlämnade hon "Churchill" som kineserna köpte på kredit. Flickan skrattar:
  - Jag är en underbar skönhet! Fast alltid barfota!
  Och med sin bara häl kommer han att kasta en granat.
  Och efter det kommer flickan igen att kasta en dödlig granat, vild och djävulsk kraft. Och det slår väldigt hårt. Och så sköt flickan en granat från en sele.
  Hon slog ner fienden och skrek:
  - Ära åt den stora kommunismen...
  Och nu håller kineserna på att ta slut. Kan inte ta Alma-Ata och fyller upp inflygningarna med lik.
  augusti månad 1970. Heta tjejer och dumma ... kineserna tillfälligt avbröt offensiven. Röda armén är inte heller sugen på att slåss. Under det andra året av det stora fosterländska kriget med Kina behövs pauser mellan fientligheterna för att hämta andan lite och bilda nya krafter.
  Hela tiden, även kineserna med sin befolkning jämförbar samtidigt: Afrika, Europa och Mellanöstern kommer inte att räcka till för att attackera.
  Men pausen är mycket kort och Maos trupper rusar fram igen.
  Veronica kastar en granat med sin bara fot. Sprider kineserna och gnisslar:
  - Låt Ryssland vara framför allt!
  Victoria skjuter också. Han kastar en granat med bara foten och gnisslar högst upp i lungorna:
  - Låt framtidens värld vara vår!
  Vidare skjuter den redan vackra flickan Juliana sig själv utan någon ceremoni.
  Och han kastar också en granat med sin bara fot. Och till och med Maos soldater var utspridda.
  Flickan kvittrade:
  - Jag är en rabiat tiger!
  Och så Anna också, som om hon skjuter. Och med sin bara fot kommer han att avfyra en granat väldigt snett, som går sönder som ett glas av Maos arméförband.
  Och säger:
  - Segerns psykologi! Ödets demokrati!
  Och sedan kommer Matryona att lansera en hel låda med sprängämnen. Och hur det kommer att spränga kinesiska soldater. Och vråla:
  - För Ryssland i rymdhöjder!
  Ytterligare två vackra tjejer åker på Luna-2 lätta tanken. Bra bil med två maskingevär. Pansaren är inte för tjock, men den rymmer maskingevär. Formen är strömlinjeformad. Flickorna Olga och Zhenya ligger där inne, lutar sig tillbaka och klottrar för sig själva på kinesiska.
  Ingen dålig bil - en hastighet på fyrtio kilometer i timmen. Utmärkt permeabilitet. Och larv.
  Flickor fyller kinesiska soldater med bly och sjunger;
  Du, pappa, är ljus i en månad,
  Att du inte lyser likadant
  Inte samma, inte samma
  Allt du gömmer dig bakom molnen
  Du är täckt av ett hotfullt moln!
  Som vi hade i det heliga Ryssland.
  I det heliga Ryssland, i stenen Moskva.
  Kreml var i en härlig stad,
  Nära Ivan, nära den store,
  I katedralen var i Archangelsk,
  Som den högra kören hade:
  En ung bågskytt står på klockan,
  Stå på klockan och ber till Gud,
  Han gråter när floden rinner
  Gråter - strömmar av tårar rinner,
  Han slår berdyshen med ett skaft,
  Berdysh med ett skaft på den fuktiga marken:
  "Du är en goy, moder jord är fuktig,
  Du sprider dig åt alla håll
  Du öppnar upp, kistbräda,
  Vänd dig om, gulddamast!
  Du reser dig, reser dig, ortodox tsar,
  Ortodoxe tsar Alexei Mikhailovich!
  Titta på din familj
  Till det heliga Ryssland, till Moder Moskva,
  Moskva-mamma, en föräldralös!"
  Flickorna sjunger för sig själva och krossar kineserna. De går över lik och lämnar ett blodigt spår med larver. Här är tjejerna. Även inne i tanken är de nästan nakna, i samma trosor och barfota. Men väldigt snygga tjejer.
  De kinesiska trupperna pärlade alla som en padda på kramp. Och de mejades ner av de tappra sovjetiska trupperna, som en lie av gräs. Och så slog de, som med jack sickles.
  Här är den kraftfullaste Ilya Muromets-8 bombplanen i världen vid den tiden som flyger för att bomba kineserna. Världens första flygplan med fjorton motorer. Arton maskingevär och tvåhundra ton bomber. Här är bilen.
  Och även i besättningen på flickan. Och nästan naken, i en baddräkt. Det är väldigt vackert och sexigt.
  Krigarebesättningsbefälhavare för bombplanet Ilya Muromets-8, Valentina. Mycket vacker och kurvig blondin. Det är nödvändigt att bilen saktar ner och täcker den kinesiska bunkern med ett exakt bombkast.
  Maos kinesiska soldater är starka och disciplinerade. De skjuter på det ryska sovjetmonstret. Men krigarna slår till som svar. Arton maskingevär sveper bokstavligen bort det kinesiska infanteriet. Den kinesiska arméns sönderslitna soldater faller.
  Den guldhåriga Lada leder elden och flinar köttätande. Flickan tog till och med av sig behån för att bättre koncentrera sig. Och skakar på hennes bara bröst. Bara en stor skönhet. Så mycket grace och precision i det. Lada själv är tunn, men senig, och midjan är tunn, som en geting.
  Galina skjuter också med maskingevär mot kineserna. Också en tjej, både vacker och kurvig. Med bara fötter trycker han på avtryckarna. Och ansiktet är så vackert. Inte en krigare, utan bara en supertjej.
  Galina säger och flinar:
  - Till ära för tsarens generalsekreterare Leonid Iljitj Brezhnevs far!
  Aggressiv och vacker, med bladguldshår, bekräftar Lada:
  - Vi sveper er alla Judas med en visp!
  Valentina trycker bara foten på pedalen. En tonbomb faller på en kinesisk bunker. Detta är dödlig kraft. "Ilya Muromets" -8, accelererar så att fragmenten inte skadar sig själv. Bunkern exploderar och lyfter upp en rökpelare.
  Flickorna utbrister unisont:
  - Träffa! De gav den till kineserna!
  Och spank av förtjusning med bara fötter. Ja, det här är tjejer som klarar av att besegra kineserna - trots att det finns en hel miljard av dem! De kämpar och drömmer om en värld där människor aldrig kommer att döda människor.
  Ett av generalsekreteraren Leonids starka drag är den massiva rekryteringen av kvinnor till armén. Och den ryska kvinnan är den mest fruktansvärda krigaren i världen! Är det inte!?
  Här, till exempel på Sokol-jaktplanet, rusar piloten Alice. Så vacker tjej, blond med en touch av rött i håret. Smal tjej, nästan naken.
  Barfota trycker på pedalen och manövrar. Och så skjuter han sig själv. Skjuter ner en kinesisk bil med en stor kaliber maskingevär. Får henne att brinna och säger:
  - Jag är född i ett heligt land, för kunglig tjänst! Flickan är ganska cool, och med blått blod, husarer!
  Och accelererar hastigheten på "Falcon". Kanske ryska, eller snarare sovjetiska flygplan, är de bästa i världen.
  Och redan längst fram dök en tyngre och mer avancerad stridsvagn skapad av barnbarnet till den store Mendeleev. Maskin med tjugo snabbskjutande kanoner och sex maskingevär. Och tjejer klarar också av en sådan koloss.
  Och en rysk, sovjetisk stridsvagn kommer och förstör tyskarna. Dessutom med en kraftfull dieselmotor, och ganska framkomlig och smidig.
  Tjejerna i tanken sjunger;
  Vårt Guds älskade Ryssland,
  Generös rik look...
  Tja, monarker är vackrare, vackrare -
  Fader tsar Leonidas!
  Och stridsvagnslarverna krossar kinesiska soldater. Bokstavligen kryper redan tarmarna ut och strömmar av blod flödar från larverna.
  Tankbefälhavaren, Tatyana Krupskaya, säger:
  - Ja, vi ska vinna för Ryssland!
  Flickan är förresten av en furstlig familj, men hon slåss ensam i trosor. Men så söt. Hon har stor inre styrka.
  Med barfota trycker flickan på pedalen och säger, blottar tänderna och skrattar.
  - Du är den största tsar Leonid Iljitj!
  Och krigarna är säkra på att de kommer att nå Peking på en sådan stridsvagn. Och förtroendet för alla krigare och krigare växer sig starkare.
  Natasha, gripen av entusiasm, började komponera och sjunga. Resten av tjejerna jublade;
  För det heliga Ryssland att bekämpa vår lott,
  Vi är tjejer med jättehjärtan...
  Fascisten i sovjetlandet ville ha
  Men med Rod är vi alltid enade kämpar!
  
  Må vårt Ryssland vara i evig härlighet,
  Horderna av Djingis Khan kommer inte att erövra oss...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  Vi kommer att krossa alla otrogna!
  
  Vi kan inte böjas av den våldsamma kinesen till ett horn,
  Tro mig, ingen kommer att övervinna Ryssland ...
  När allt kommer omkring är Jesus den Högste Gud med oss,
  Och prata inte dumheter med Mao!
  
  Alla vet att fäderneslandet är givet till oss,
  För rasande segrar utan att känna till mörkret...
  Den fruktansvärda Satan blottade sina tänder,
  Skjorta indränkt i blod!
  
  För en Komsomol-medlem finns det inget ord feg,
  För flickor är hinder inte betydande ...
  Vit Gud kommer att hjälpa oss Jesus,
  Odödlighet kommer att vara den högsta belöningen!
  
  Vi kämpade väldigt tappert nära Moskva,
  Kineserna tvingar en otrolig stav ...
  Kämpade halvnaken barfota
  Och jag tror att segern säkerligen kommer att vänta!
  
  Storheten hos ryska krigare lever,
  Och han kommer aldrig att ge efter för kineserna ...
  Vi kommer att skicka armén rasande på bekostnad,
  Vad steg inte mycket smutsiga drägg!
  
  Ja Mao, du är listig och listig,
  Kan till och med ta över halva världen...
  Men Brezhnev är också en tapper örn,
  Gör inte dig själv till en idol!
  Inga Komsomol-medlemmar, vet att inte dra sig tillbaka,
  De är inte ens rädda för frost ...
  Och armén kommer snart att förvandlas till spel,
  Ryssarna har trots allt alltid kunnat slåss!
  
  Ryssland är kärlekens moderland,
  Och kommer att göra en gåva av kommunismen...
  Inget behov av att bygga ett betyg på blod
  Med ett flin av skamlös revanschism!
  
  Ja, Mao vill ta oss i strupen,
  Och luta Ryssland över hela ställningen...
  Men vi kämpar ursinnigt för fem
  Trots allt är Brezhnev med oss med kappa och hatt!
  
  Han är en stor krigare, det vet alla
  Och Komsomol-medlemmar kommer alltid att vara barfota...
  Och låt oss flytta rorsmannen längs skägget,
  Våra flätor brinner av stark värme!
  
  Krigare är vårt öde,
  Vi kommer att krossa den enorma Pantern...
  Även om denne Mao skapade en ond laglöshet,
  Vi kommer att indikera normen och måttet för honom!
  
  Det finns ingen Brezhnev smartare och starkare,
  Han är ledaren för den store jättens land...
  Och Mao du är starkare än flickan träffade,
  När allt kommer omkring är vi alltid förenade i strider!
  
  För prestationer bygger vi en hel serie,
  Siktar på stjärnorna som en snabbvingad fågel...
  Och det kommer att bli ett högljutt resultat,
  Sådana tjejer, stolta örnar!
  Kineserna led stora förluster och drog sig tillbaka. Maos trupper överlämnade nu hela regementen och till och med divisioner. Och med flaggorna hissade under orkestrarna. Kriget fortsatte, som i en saga - behagligt med lite blodsutgjutelse och i främmande områden.
  Fast vanligtvis var Ryssland sällan så lyckligt lottad under erövringarna. Och nästan alla krig och segrar gavs till ryssarna med stor blodsutgjutelse.
  Kanske kallades Oleg profetisk för att han kunde tvinga Bysans att kapitulera utan blod?!
  I alla fall gjorde Leonid Brezhnev, eller Iljitj II, anspråk på rollen som den störste.
  Flickorna gick till floden Khotan. Hösten har redan kommit. Gyllene mattor av löv.
  Krigare trampade på mattorna. Och störtade i vattnet.
  Veronica, plaskande i floden, frågade Victoria:
  - Vad tror du, tsarens generalsekreterare Leonid kommer att lösa upp kollektivgårdarna efter kriget och ge bönderna mark?
  Den befallande flickan skakade på huvudet.
  Varför behöver bönder mark?
  Veronica fnissade och anmärkte:
  Ja, de kan inte hantera det på egen hand. Men det finns starka företagsledare som skulle kunna dra.
  Victoria svarade hårt:
  - Här ska de sälja marken på kredit. Kanske blir det bättre så.
  Juliana vände sig om i vattnet och sa:
  - Troligtvis är det bättre att tjänstemännen på kollektivgården har marken. De kan driva stora gårdar och använda traktorer. Socialistisk, storskalig produktion är det mest effektiva!
  Veronica höll motvilligt med:
  - Kanske. Men detta skapar mervärde!
  Juliana fnissade och sa:
  - Men effektiviteten är stor!
  Victoria, som hade rang av överste, sa med ett leende:
  - Det stimulerar utvecklingen. Och vad är poängen med att ge land till en bonde, och till och med en drinkare. Det är markägaren som matar halva världen med ryskt bröd! Vårt land är väldigt rikt!
  Veronica höll med om detta:
  - Ja, Ryssland är rikt och livet blir bättre! Min bror jobbar till exempel på Putilovfabriken som arbetsledare. Och han har en lön på trehundrafemtio rubel, bonusar oräknat.
  Victoria rullade över och slog i beundran sin bara fot i vattnet och tog en tugga:
  - Så står det! Ryssland reser sig! Och snart blir den ännu starkare!
  Flickorna simmade till Khotan och hade ett avslappnat samtal. Anna frågade tjejerna:
  Vad tror du väntar oss efter döden?
  Juliana log och svarade:
  - Ateister säger - icke-existens. Och religionen lär - själen kommer att gå till Gud, och han kommer att bestämma var han ska gå till himlen eller helvetet.
  Veronica frågade Juliana:
  - Tror du att det finns en Gud?
  Flickan slog i vattnet med sin bara fot, höjde en våg och svarade:
  - Ärligt talat, jag vet inte. Det finns argument både för och emot Gud. - Flickan plaskade igen och märkte det. - Det finns naturligtvis inget svar på den här frågan, men man kan ta med en mängd olika argument.
  Victoria höll med om detta:
  - Säkert väldigt olika. Och vad finns det att prata om. Jag tror personligen att eftersom vi vinner så finns Gud såklart! Men det fanns tillfällen då vi befann oss under mongol-tatarerna. Och då är frågan - var var den Högste Guden?
  Juliana sa med ett oskyldigt leende:
  - Men det finns något mycket värre än det mongol-tatariska oket!
  Victoria blev förvånad
  - Vad är värre än det mongol-tatariska oket?
  Juliana sa faktiskt:
  - Gammal ålder! Vad kan vara värre än ålderdom!?
  Victoria höll med:
  - Ja, det kommer att bli riktigt illa!
  Flickorna var tysta. Det var lite pinsamt för dem att prata om det. Flickorna tog den och hoppade upp ur det kalla vattnet. De sprang till sig själva, blinkande runda, bara klackar.
  Marusya sprang med dem och frågade med ett flin:
  - Men jag undrar, varför behöver vi ålderdom? Det måste sägas omänskligt!
  Victoria höll lätt med om detta:
  - Riktigt inhumant! Det är bäst att vara evigt ung och frisk!
  Flickorna var groovy och roliga, snurrade i kullerbyttor.
  Veronica med ett leende och leende föreslog:
  - Ja, vår armé är starka tjejer! Och vi kommer att vara i bra form!
  Och flickan blinkade åt sina vänner. De brast alla ut i skratt av leenden, harpies.
  Juliana föreslog:
  - Låt oss hitta levande vatten och bli verkligt odödliga! Det kommer att bli väldigt coolt!
  Flickorna flinade och blinkade åt varandra.
  Victoria föreslog sedan, blottade sina tänder och märkte:
  - Ja, det vore skönt att hitta ett sätt att inte bli gammal. Vad gott och vackert det skulle bli!
  Flickan föreställde sig en värld med några skönheter och unga män. Kanske ännu bättre utan skägg, så att ansiktena blir vackrare och sötare.
  Veronica svarade med en suck:
  - Ja, det här är det underbaraste som kan finnas i världen! Vi vill ha evig ungdom och ljus.
  Och flickan skrattade och blottade sina pärlande tänder.
  Victoria hoppade upp och föreslog:
  Låt oss verkligen göra slut på ålderdomen! Detta är generellt oacceptabelt! Människokroppar ska inte åldras!
  Veronica, flinande och hoppande, sjöng:
  - Herr överste, än att bli gammal! Det är inte bättre att dö för Ryssland! För tapperhetens och hederns skull - jag skojar inte! Han svarade - att jag är röd? Jag vill inte!
  Flickorna skrattade ännu högre. Det är väldigt väldigt vackert.
  Juliana föreslog med ett skratt:
  - Och låt oss föryngra alla gummor! Så att allt gnistrar som solen!
  Victoria höll med och hoppade högre upp:
  - För fosterlandet och Leonid Iljitj den store!
  Anna, denna rödhåriga krigare, sa:
  - Men ändå, nunnorna, trots bönerna, blir inte yngre. Även om de har en helig ande. Så du börjar tänka, var är Guds rättvisa?
  Victoria tog ett djupt andetag och svarade:
  - Ett stön står över hela jorden ... Var är du ägaren, var?
  Veronica sjöng med raseri:
  Det finns många fantastiska människor
  Vars gärningar lever i århundraden....
  Det finns många klarsynta fåglar,
  Vad kallas odödliga!
  
  Och hjältarna i epos,
  De besegrade horden på en gång ...
  Ryssland kommer att föda stormakt,
  Basurman i strid kommer att riva!
  
  Men en dubbelhövdad örn,
  Kung, styr den härliga Leonidas...
  Han strålar under himlen,
  Du ber för honom utan att låtsas!
  
  Kejsare över hela Ryssland
  Vad lyfte upp den typen av land ...
  Det verkliga uppdraget
  För framsteg och antiken!
  
  Besegrade japanerna i strider
  Tyskarna besegrades på en gång ...
  Flickornas röst är klangfull,
  Leonid är vår mästare!
  
  Och vår kung kommer inte att ge efter i strid,
  I konstruktionen av en stor jätte...
  Han slår motståndarna hårt,
  Och det visade sig vara en rasande uppställning!
  En vacker sång plockades upp av flickorna unisont. De är så underbara och fylliga sångare. De har en så vacker sång.
  Ja, fantastiska tjejer.
  Så skrev den strålande Natasha, den mest magnifika av flickorna.
  Här tvingas hon stanna och skjuta mot kinesiska flygplan. Kastar en granat med barfota. Skjuter ner en stormtrooper och utbrister:
  - Seger!
  Kriget med Kina fortsätter ... Men de sovjetiska trupperna slår slag efter slag mot trupperna i Maos imperium.
  Det är redan november 1970... Så många människor dödades, speciellt från sidorna av det himmelska imperiet. Och slagsmålen är hårda.
  Men ingenting kommer att stoppa de sovjetiska flickorna, och ingen kommer att vinna. Piloter är särskilt framgångsrika när de kommer närmare Peking.
  Medan kärnan och saken, andra fighters slåss. Här är till exempel krigare från Storbritannien kommunistiska frivilliga.
  Jane Armstrong och hennes besättning. Det här är den coolaste damen. Och snäll på samma gång. Skjuter med bara tår på kinesiska fordon och kvittrar:
  - Jag är en graciös buffel!
  Den här bondflickan, som hennes bara tår, kommer också att trycka på Gringet och vråla:
  - Jag är hertiginnan som letar!
  Och krossa Kinas femtiofyra.
  Malanya är mer blygsam och klottrar från maskingevär. Men han gör det snyggt. Flickornas tank är en stor "Challenger" -5, och ganska tung. Avancerar sig själv, inte för hastigt.
  Malanya rör på sina bara fötter och kvittrar:
  - Och jag gör uppror, jag gör uppror!
  Matilda, chauffören, blottade också sina tänder. Så hon lyser strålande med ett leende, under röda läppar. Tja, varför inte en terminatortjej? Även om han bara hanterar en massiv tank.
  Tjejerna här är engelska, men också depraverade. De vill ha kärlek och tillgivenhet. Jag vill verkligen. Och även berömmelse. Även om det är dumt. Krigare, naturligtvis, med ett sådant rykte, gillar shrews. Och deras skönhet är fantastisk.
  Speciellt redan runt frosten, och de är i bikini. Men det är jättebra! Det här är de coola honorna. Och de fnissar. Älska olika och tvångsmässiga tillvägagångssätt. Och tjejerna vill ha en massa saker. Först av allt, vänlighet.
  Gringeta deltog också i tortyren. Hon slet av den fångna kinesiska pojkens kläder och drog upp honom på hyllan. Hon klämde fast sina bara fötter i en stock, hängde upp stenar och sträckte ut offret. Pojken hängde och Gringeta brände sin kropp med en glödhet kofot. Hon gillade verkligen att tortera pojken så.
  Engelskan anammade också förhörsmetoder från nazisterna. Det är behagligt att bränna pojkens solbrända, släta, hårlösa hud. Och en sådan underbar doft - som ett lamm på spett stekt. Bara Gringeta återstår att slicka sina läppar.
  Då tände flickan en eld och började steka hälarna. Hon gillade också processen. Sådan tortyr... Gringeta peppade pojkens sår och stekte honom. Och sedan gjorde hon inte det. Pojkens ben skars av och åts upp. Riktigt gott kött. Det smakar fläsk.
  Gringeta är en mycket frisk och stark tjej. Hon kunde sluka en bagge eller en gris åt gången. Och äta lite mer skinka. Eller drick rött vin. Vilket nöje det är för denna bondkvinna att plåga, plåga.
  Pojken dog av smärtchock. Gringeta sörjde i sig människokött. Och med möda, efter det dansade hon - som en vilde. Eh, förmodligen, det är något ömt med en skorpa. Och om du smörjer med peppar eller ketchup.
  Och tugga den med välbehag... Gringeta slickade fortfarande sina läppar. Även om det är en skam att vara kannibal. Men hon ville ha människokött. Och vad kan man säga emot detta? Jo, hon vill äta så! Men du förstår, aptiten kan vara obegränsad.
  Gringeta sköt mot en kinesisk T-54. Hon bröt igenom rustningen med en alltför dödlig projektil och kvittrade:
  - Kort sagt, jag är en skrikande banzai-tjej!
  Och igen skrattar, och blottade tänder av en tigr. Och skickar i alla riktningar strålkastarnas bländning.
  Och så fnissar Malanya och ropar:
  - Jag ska ta alla och slita dem i bitar!
  Och han kommer att trycka sina bara fötter på avtryckaren till ett maskingevär. Och hur han ska börja skjuta alla infanterister. Och bokstavligen klippa, som en lie klipper gräs.
  Flickan sköt många. Och hur man blottar tänderna... Och igen kommer han att ta och skjuta! Och låt oss klippa igen!
  eh, och tik...
  Malanya gör allt med ett skratt... Och skjuter på fienderna. Och han förvandlar underdogsna till slaveri. Wow, du, vilken jäkel! Tja, mormor...
  Han ägnar sig också åt tortyr. I synnerhet högg de en kinesisk Komsomol-medlem i bröstet med glödheta nålar. Och hon genomborrade hela bröstet. Genomborrad genom bröstvårtorna. Så coolt Malanya. Och hon genomborrade flickans mage med en lång nål - rakt in i naveln. Vridit det...
  Och hur han skrattar. Visa språk. Och kommer få dig att skratta igen. Och om du också tar med ett ljus som tänds på bröstet med röda bröstvårtor. Att bubbla och blåsa.
  Här roar hon sig med tortyr. Tog fram en bekännelse.
  Åh, Malanya, och du är en ganska barfota, ljushårig tjej!
  Och sedan började Matilda krossa kinesiska soldater med larver. Och förresten, han pressar dem kraftigt. Och samtidigt glöm inte att vråla:
  - Jag är en dödlig tjej!
  Och nedstigande från scharlakansröda läppar, ljusa, strålande gnistor. Det här är verkligen en tjej - en tjej för alla tjejer. Varför en tjej? För också bödeln och horan. Och torterade fångarna.
  Dessutom gjorde Matilda detta med hjälp av speciella anordningar - som en sadel och drog fram bekännelser. Vad bara med denna vackra flicka gick inte upp.
  En av tortyrmetoderna var. Hon tog barfoten av en Komsomol-tjej, klämde ihop den i ett skruvstäd och började klämma. Och tills benen sprack. Och huden sprack, blod rann ut. Och den stackars flickan hade så ont att hon svimmade av chock.
  Matilda morrade:
  - Så blir det med alla...
  Och hon doppade en annan Komsomol-medlem i kokande vatten. Även tortyr. Först i kokande vatten och sedan i isvatten. Och sedan igen i kokande vatten. Och igen i hålet. Det gör mycket ont, och flickans hud blir så röd, skållad.
  Befälhavaren själv, dotter till Lord Jane Armstrong, undvek tortyr. Och jag ville inte delta i denna smuts. Sedan klädde kineserna av henne och piskade henne med nässlor. Nåväl, vilket pyssel! Och flickan blev så grymt behandlad. Sedan smorde de in herrens döttrars nakna sulor med olja och lade dem under eldstaden. De tände en eld och började steka flickans klackar. Och det var bara fruktansvärt smärtsamt.
  Stackars Lady Jane, vad hon blev hånad... Men ingenting, åtminstone, var inte förlamad, och blåsorna gick ner på några dagar. Så det är fullt möjligt att njuta av livet och njuta.
  Jane kommenterade filosofiskt:
  - Men hälarna kommer att bli starkare!
  Det är naturligtvis inte särskilt bra att döda kineserna, men herrens dotter tvingades fortsätta sin hatiska karriär. Och hon såg sina vänner förvandlas mer och mer till odjur och bödlar.
  Jane tryckte sina bara fingrar, graciösa ben på joysticken och morrade:
  - Varje hund har sin dag!
  Sovjetiska trupper pressade kineserna starkt. Och vi var redan på väg till Peking. Det himmelska imperiets armé led enorma förluster. Men kinesiska trupper försökte fortfarande avancera. Redan det nya året 1971 slog till. Snart fyller kriget två år. Och striderna kokar som en vulkan. Fler och fler miljoner kineser ansluter sig till kampen.
  Trots vintern går himlarikets pojkar till attack barfota och fyller på med likhögar.
  Striderna är hårda.
  Och Natasha mejar ner dem med en snabbskjutande maskingevär. Skär bort kämparna från det himmelska imperiet i led.
  Han kastar en granat med sin bara fot och säger:
  - För moder Ryssland!
  Kriget kan naturligtvis pågå länge. Men den modiga krigaren Mirabela slog en raket in i bunkern där Mao Zedong befann sig. Kinas ledare, den store rorsmannen, dog. Och som ett resultat är det galna kriget äntligen över.
  Den 23 februari 1871 upphörde fientligheterna. Och Sovjetunionen och Kina slöt fred.
  Det är sant att territoriella tvister fortsatte och allierade förbindelser upprättades inte omedelbart. Men det är en annan historia.
  OM KAPLAN MISSADE OCH LENIN LEVER
  Mordförsöket på Lenin ägde inte rum. Kaplan missade, och Vladimir Iljitj undvek att träffas av en kula som orsakade blockering av blodkärl och ledde till en för tidig stroke. Som ett resultat fortsatte Lenins regeringstid.
  NEP var bara ett tillfälligt andrum på vägen till rörelsen mot socialism. Och Vladimir Iljitj satsade på påtvingad industrialisering. Och det var hans idé liknande Stalins. Och iväg...
  Lenin genomförde kollektiviseringen inte så oförskämt, och hungersnöden undveks. Och detta är Vladimir Iljitjs otvivelaktiga förtjänst. Och Sovjetunionen började stiga.
  Men så kom Hitler till makten. Och han började skapa det tyska riket.
  Lenin försökte också flirta med honom. Och han hjälpte till att beväpna sig.
  Hitler annekterade Österrike till Tyskland - genomförde Anschluss. Sedan, och Sudeterna, vilket är anledningen till att München hände.
  Men både de allierade och Lenin ville inte ge honom Polen. Och kriget började. Sovjetunionens armé erövrade Polen från öster. Lenin delade liksom Stalin upp polackernas stat med Hitler. Och ett hemligt protokoll skapades.
  Diskrepansen med den verkliga historien inträffade i Finland. Lenin rensade inte armén, och hans trupper var mer effektiva.
  Tukhachevsky genomförde en lysande omväg av Mannerheimlinjen. Och Finland besegrades på kortast möjliga tid och befriades av Röda armén.
  Tukhachevskys manöver var fantastisk. Och en sådan underbar seger. Hitler erövrade Frankrike och övergav tillfälligt kriget med Sovjetunionen.
  Führern beslutade att Ryssland var för starkt och att Storbritannien skulle tas över först.
  Luftstriden om England var förlorad. Och Hitler började leta efter andra vägar. En av dem är landstigningen av Rommels kår i Libyen. Och försöker ta över Afrika. Tyskarna genomförde framgångsrikt erövringen av Jugoslavien och Grekland. Men landstigningen på ön Kreta var värd stora förluster. Men lite senare erövrade nazisterna Malta med mindre skada på sig själva. Och detta var deras otvivelaktiga framgång. Rommel tog Tolbuk, tog emot ytterligare fyra pansardivisioner och utvecklade en offensiv mot Egypten. Suezkanalen intogs. Och tagits under kontroll. En annan stor framgång var erövringen av Gibraltar. Med detta citadells fall hade nazisterna möjlighet att överföra trupper till Afrika längs den kortaste sträckan.
  Efter det snabba blixtkriget av sovjetiska trupper i Afrika och segern vid Kholkin Gol, uppskattade Hitler högt Röda arméns makt och räknade inte längre med en blitzkrieg. Och han förberedde sig för ett allvarligt krig.
  Tyska trupper flyttade till Mellanöstern. Den åldrade Lenin var ganska passiv. Lokala araber stödde nazisterna och bidrog på alla möjliga sätt till deras offensiv. Och det var ganska framgångsrikt och rikt med Hitlers prestationer.
  Samtidigt invaderades Afrika. Tanken T-4 moderniserades och utrustades med en längre pistol. Och den här bilen gick bra.
  Tyskarna genomförde erövringen av den svarta kontinenten, utan att möta allvarligt motstånd. Britterna var underlägsna och underlägsna.
  Nazisterna absorberade gradvis Afrika och vann i Mellanöstern. Japan gick också in i kriget och attackerade USA i Perus hamn. Och det visade sig vara ett ganska starkt drag. Och hur samurajerna förstörde amerikanerna. Och beslagtog ägodelar i Asien. Singapore var ointagligt från havet, men japanerna tog det från land.
  Och detta är en ny, stor framgång för nazisterna, så USA var pressat.
  1942 inledde nazisterna en offensiv mot Indien och erövrade det ... Och Afrika erövrades i slutet av augusti. Tyskarna genomförde också Operation Polar Bear, som också intog Sverige. I september intogs också Schweiz. Därefter inledde nazisterna en aktiv attack av ubåtar och flygplan mot Storbritannien.
  Fritz hade utmärkta nya Ju-188 bombplan, med mer avancerade former, och de bombade Storbritannien. Piloten Marseille täckte sig med ära och blev en riktig legend.
  Tyskarna slog britterna som sossar på havet i luften. Sedan ställde Hitler dem ett ultimatum. Churchill var redo för fred, men det var för sent.
  Samtidigt utvecklades en hel familj av nya stridsvagnar i det tredje riket: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. De försökte göra dem så lika som möjligt, mer olika storlekar. Men Mouse hade två vapen. Och det gjorde tanken bredare och tyngre.
  Tyskarna fortsatte att bygga upp sin potential. Yu-188 bombade Storbritannien, och Yu-288 var på väg, ännu mer kraftfulla och höghastighetsflygplan.
  Führern krävde att krossa Storbritannien.
  Marseille, efter att ha skjutit ner trehundra flygplan, belönades med den tyska örnorden med diamanter. Och när han sköt ner fyrahundra: fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och det var den första som fick ett pris på denna nivå. Och för femhundra flygplan belönades han med Iron Cross Grand Cross. Och det var en väldigt cool prestation.
  Men Marseille fortsatte att snabbt göra mål. Speciellt när ME-309 dök upp med en hög hastighet på 740 kilometer i timmen, och sju skjutplatser.
  Marseille på detta plan förstörde motståndarna till det tredje riket. När hans konto nådde tusen flygplan fick han en speciell utmärkelse: Riddarkorsets stjärna av järnkorset med blad av silverek, svärd och diamanter.
  England höll sig desperat under Luftwaffes slag. Men hennes flotta smälte. Och det tredje rikets ubåtar blev mer och mer kraftfulla och perfekta.
  Och de pressade Storbritannien så, bara gudlöst. Så, slutligen, i juli 1943, skedde landstigningen. Och den här gången tyskarna använde den nyaste av sina stridsvagnar kunde uppnå seger. Och Storbritannien gjorde motstånd i bara två veckor.
  Efter Storbritanniens fall blev Hitler eftertänksam. Slåss mot USA eller försök vända österut? Lenin, vid en ålder av sjuttiotre, efter att ha levt ungefär lika länge som Stalin och tjugo år mer än i den verkliga historien, dog i januari 1944.
  Vid det här laget hade tyskarna erövrat Island och tillsammans med japanerna Australien. Det tredje riket uppnådde mycket.
  Men USA förblev outtagna, och beslutet togs att ockupera dem.
  Men istället för Lenin blev nu Leon Trotskij Sovjetunionens ordförande. Och det här är en ren jude. Och han gillade inte Hitlers antisemitiska politik.
  Men Leon Trotskij är en mycket listig politiker. Och så bestämde han sig för att inte reta Hitler ännu. Och erbjöd sig till och med att slåss med USA tillsammans.
  Tysklands Führer gick med på detta.
  Och så gick Röda armén till offensiv i Alaska sommaren 1944.
  Och Hitlers trupper ryckte fram genom Grönland och vidare till Kanada, och genom allierade Argentina och Brasilien, som hade gått över till tredje rikets sida, från söder.
  Kriget drog ut på tiden på grund av kommunikationernas längd. Ändå förlorade USA. Tyskarna fick en stridsvagn från "E"-serien. De var fler än de amerikanska. Förutom "Pershing" och "Superpershing" 1945 hade USA nästan ingenting. Och tyskarna dominerade kvalitativt fienden. Sovjetiska stridsvagnar var också mycket bättre än amerikanska. Det tyska automatgeväret MP-44, som bokstavligen mejade ner dem, överträffade också amerikanerna.
  USA kämpade länge och hårt på grund av sin kraftfulla ekonomi och stora befolkning. Separation av havet, och överdriven sträckning av kommunikationer gjorde det svårt att avsluta Amerika snabbt. Och Sovjetunionen, som erövrade Alaska, hade sina egna svårigheter. Men kriget fortsatte och fortsatte ... Och under det fyrtiofemte året togs nästan hälften av USA till fånga. Den 9 maj 1946 kapitulerade USA. Därmed slutade andra världskriget.
  Tysklands, Japans och Sovjetunionens hegemoni etablerades i världen. Ryssland fick tillbaka Alaska och nästan hälften av Kanada. Så kom den tillfälliga freden.
  Tredje riket vilade tillfälligt, men den 20 april 1953 anföll Japan. Sovjetunionen hade vid det här laget redan en atombomb. Leon Trotskij dog, i en märklig ironi, precis som Stalin i mars 1953. Men han efterträddes av Voznesensky, som visade sig vara en mycket stark ledare. Och han gick också i krig med Japan.
  Hitler är inte för gammal ännu, och ledde en hälsosam livsstil och åt inte kött. Och så levde han fortfarande.
  Tredje riket och Sovjetunionen kämpade med Japan i mer än ett år, och till slut erövrades det, bara den 12 maj 1954.
  Därmed slutade ännu ett krig. Och Sovjetunionen stärkte sin position: återlämnade södra Sakhalin och Kurilryggen, såväl som Manchuriet, Port Arthur och Korea till sig själv.
  Och detta var det sista kriget.
  Det tredje riket bestämde sig för att starta rymdexpansion. Och Sovjetunionen också... Hitler dog i mars 1960, efter att ha lyckats hålla en folkomröstning den 20 april 1959 om upprättandet av en monarki. Och hans son efterträdde honom. Och tack vare detta förblev det tredje riket stabilt.
  Och samtidigt med Hitlers födelse den 20 april 1959 flög astronauter till Mars. Närmare bestämt började och slutade det på ett halvår. Så började en ny rymdålder. Sovjetunionen flög till Mars tio år senare .... 1980 besökte människor solsystemets alla planeter och det är fantastiskt.
  Och 2020 började den första interstellära expeditionen.
  
  
  KRIG I AFGHANISTAN
  Den 1 augusti 2001 attackerade ryska trupper talibanerna med flygplan och missiler. Huvudmålet var att förhindra det troliga nederlaget för den norra alliansen. Beslutet är delvis rimligt, men ... Bin Laden övergav terrorattacken i Amerika och bestämde sig för att helt fokusera på Ryssland. Kriget bröt ut med förnyad kraft.
  Västerlandet fördömde naturligtvis Ryssland. Och Bin Laden uppmanade till terrorattacker mot Putinregimen. Talibanerna fick förstärkning från Pakistan och försökte återigen avancera. Mordet på Ahmad Shah Massoud hjälpte i hög grad talibanerna framåt. Ryssland intensifierade bombningarna. Separata delar av specialstyrkorna kastades också in i striden. Striderna visade sig vara mycket blodiga.
  Ryssland blev mer och mer involverat i kriget i Afghanistan. USA, västländer, den islamiska världen levererade vapen till talibanerna. Striderna var blodiga. Ryssland involverade mer och mer sin armé där.
  Både stridsvagnar och självgående kanoner överfördes
  Talibanerna bombade. Och ryska trupper kämpade med ojämlika krafter. Mer exakt användes metoderna för gerillakrigföring mot dem.
  I Ryssland har Putins motstånd intensifierats. Kommunisterna kom ihåg att han var Jeltsins efterträdare och drog Ryssland in i nya krig. Liberalerna var också missnöjda. Putin tappade stöd i samhället. Förlusterna under det afghanska kriget ökade.
  Det förekom mer än någonsin många skandaler och förfalskningar i valet till duman. Kommunisterna stärkte sina positioner. SPS och Yabloko kom inte in i parlamentet. Fosterlandsblocket dök upp. Enade Ryssland fick också mycket och det liberala demokratiska partiet lade till. Men valet var skandalöst. Motherland, Liberal Democratic Party och United Russia behöll myndigheternas kontroll över duman. Men kommunisterna var starka. I presidentvalet vann Putin först i andra omgången. Och kriget i Afghanistan fortsatte, som i Tjetjenien.
  Ryssland fastnade där. Fler och fler trupper togs in. Och striderna eskalerade. Och antalet attacker var explosivt.
  Oljepriserna har inte stigit för mycket. Så det var inget krig i Irak. Och snart hävdes sanktionerna från Saddam Hussein. Hans regim började samla styrka igen. Och förbered dig för krig med Iran. Och USA hjälpte honom i detta. 2007 hölls valet till statsduman med stor framgång bland kommunisterna, som slutligen fick majoritet.
  Under dessa förhållanden, trots konstitutionen, kandiderade Putin för en tredje mandatperiod, med hjälp av folkomröstningsmekanismen. Och han lyckades ändra formuleringen i grundlagen genom att avskaffa två mandatperioder.
  Som ett resultat, 2008, kunde den åldrade och uttråkade Zyuganov, under förhållanden av informationstryck, inte besegra Putin.
  Men sedan förvärrades situationen för regimen ännu mer. Kriget i Afghanistan har pågått i många år. Och det fanns inget slut i sikte för henne.
  Putin kandiderade för en fjärde mandatperiod mitt i den ekonomiska krisen. Och skandaler med korruption, och väljarna är trötta på det. Chanserna för en diktator har minskat.
  Men återigen omsattes den administrativa resursen och de massiva förfalskningarna. Människor strömmade ut på gatorna och masskrockar ägde rum. Blod rann ut.
  Putin kandiderade också för en fjärde mandatperiod 2012. Och återigen kriget i Afghanistan och krisen. Och samtidigt ständiga sammandrabbningar med polisen, alla möjliga samlingar och mycket mer.
  Inte ett ögonblick av lugn. Maidan ägde rum i Ukraina. Men Krim gick inte att pressa ut. Lokalbefolkningen ville egentligen inte åka till Putins Ryssland. Porosjenko kom till Ukraina och allt var mer eller mindre lyckat. Under 2016, på grund av fallande olje- och gaspriser, inträffade toppen av krisen i den ryska ekonomin. Putin gick till femte mandatperioden. Och han vann tack vare massiva förfalskningar och uteslutningen av alla från valet förutom den tråkiga och gamla fickan Zyuganov.
  Och kriget i Afghanistan fortsatte med oändliga strömmar av zinkkistor.
  Nu har 2020 kommit... Putin valdes till en sjätte mandatperiod, och hans fickkonkurrent Zjuganov blåste den igen. Och kriget har pågått i nästan tjugo år.
  Krig pågår fortfarande i Afghanistan. Piloterna Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova slår från luften.
  Vackra tjejer slåss i en bikini och trycker på joystick-knapparna med sina bara tår.
  Modernt krig är förstås inte lika intressant som andra världskriget. Då fick flickorna visa mirakel av tapperhet och hjältemod.
  Nu gör datorn det mesta av jobbet åt dig. Och det är inte så jättebra.
  Nej, en plats för bedrifter. Anastasia Vedmakova visslade... Skrattade... Ja, det var slagsmål, och de säger några till. Och nu, bara en knapp med en barfota, nedtryckt och en datorstyrd raket flyger. Var är luftstriderna? Talibanerna har inget flyg.
  Om de ryska trupperna lider förluster, då bara genom sabotage, minor och smyganfall.
  Ibland förgiftar ISIS- och talibankrigare ryska soldater. I allmänhet blir kriget mer och mer smutsigt. Som i Syrien fungerar det inte. Lokala trupper är ganska svaga och Iran skickar inte sina styrkor. Lokala krafter förändras. Mujahideen har stöd av befolkningen. Dessutom har regeringen i Kabul länge inte varit någon auktoritet.
  Dessutom är det viktigaste att talibanerna är starka och förenade med ISIS. Ett försök att förhandla med talibanerna misslyckades. Och de skulle inte alls förhandla med ISIS. Och så finns det Pakistan och islamiska länder som hjälper Mujahideen.
  Amerikanerna undvek framgångsrikt terrorattacken den 11 september, de sköt dessa hemorrojder till Ryssland. Putin bestämde tydligen att havet var knädjupt för honom, och att allt skulle avgöras segrande och med lite blodsutgjutelse. Men det visade sig att afghanerna inte vill leva efter Rysslands recept, inklusive USA. Och Ryssland är inte så lätt ...
  Det är inte möjligt att besegra Mujahideen genom att bomba. Lokala styrkor är svaga och rädda för att slåss. Fler och fler spetsnaz-enheter måste kastas in i strid. Kriget håller på att utvecklas.
  Anastasia Vedmakov kände sig ledsen... Allt som inte görs i världen rör sig i någon form av spiral. Men livet går vidare.
  Efter att amerikanerna moraliskt lämnat Afghanistan, attackerade ryska flygplan terroristerna och stöttade lokala styrkor från luften. Samtidigt började utvalda enheter från specialstyrkorna jaga efter militanternas ledare.
  Två charmiga tjejer, Margarita och Anastasia, utkämpar en ojämlik kamp i ravinen. Skönheterna är långa, mycket starka och muskulösa, i skyddande kameleontregnrockar. Denna förklädnad gör fighters osynliga, tack vare datorgrafik.
  Men båda unga damerna var inte disciplinerade. Efter att ha krupit i bergen i dussintals mil och snubblat över ett gäng, öppnade de eld och ville inte dela med någon. Deras snabbskjutande maskingevär, med kulor med urankärna, är verkliga bärare av döden. Krigare som hoppade i snön slog Mujahideen.
  Margarita sköt från sin granatkastare, en pulsar blinkade och slog ut ett dussin banditer. Några droppar blod kom till och med på hjälmens genomskinliga rustning.
  Tjejerna har de modernaste vapnen. Datorvägledning.
  De, två långa sötnosar, är värda ett helt regemente. Krigare skickar köer och slår ner Mujahideen i led.
  Marken brinner och blod stänker. Mujahideen morrar desperat. Flickorna fastnade till slut. Inte hemskt för deras rustning, men kameleontkappan är ur funktion. Ändå är enheten för datorosynlighet för ömtålig, och i praktiken är den inte så bra och dyr.
  Det var för många fighters.
  Margaret föreslog:
  - Ska vi kalla på förstärkning?
  Anastasia skakade på huvudet.
  - Låt oss göra det själva!
  Flickorna, i hjälmar och stridsdräkter, fortsatte att slåss. De använde små kulor, men mycket täta, med sprängämnen. Men ändå tog ammunitionsladdningen ett slut. Och militanterna fortsatte att komma.
  Flickorna började gå. Men det var redan för sent. De hamnade i ett riktigt helveteshål. Hundratals Mujahideen klättrade från alla håll.
  Margaret mumlade:
  Vi har slut på ammunition och granater. Nu återstår bara närstrid!
  Anastasia log och sa:
  - Tillsammans, mot tusen! Det finns bara en kvar!
  Margarita nickade instämmande och hälsade:
  - Ja, vi kallar eld på oss själva!
  Anastasia skrek och borstade bort dammet, hon träffades igen av ett gevär med stor kaliber. - Förmodligen kommer det att bli ett blåmärke, - tänkte flickan.
  Hon såg sig omkring och ropade:
  - Det finns en lucka! Låt oss hoppa in, vi kanske överlever beskjutningen!
  Margarita sände till radion:
  - Det finns mer än tusen banditer runt omkring oss! På torget 54-85-83 ge ett hav av eld!
  Flickan träffades igen av ett dussin utbrott på en gång och slog ner igen. Genom rustningen känner den muskulösa kroppen slagen. De slog också Anastasia.
  Båda tjejerna kröp på alla fyra till en smal lucka i bergsgranitförkastningen. Först klämde sig Anastasia igenom, halkade ner i djupet, sedan Margarita. Tunga granater och ryska artilleriraketer föll redan från ovan.
  Ett stort fragment träffade hjälmen och bröt kolfibern. I bakhuvudet, som träffad av en klubba. Den förbluffade tjejen gled med svårighet genom springan och började falla ner i en djup, hopplös avgrund!
  
  SEPARERA VÄRLDEN MED HITLER
  Anta att Führern skulle ha accepterat Stalins sista förslag om en separat fred i september 1943? I verkligheten, för Tyskland, var detta redan sista chansen till frälsning. Slaget vid Kursk var förlorat och ryssarna bevisade att de kunde vinna även på sommaren. De allierade erövrade Sicilien och landsteg i Italien.
  Den viktigaste satelliten - Mussolini förlorade makten och landet.
  Nej, verkligen, om det är sant att Stalin erbjöd fred till Führern, så var Hitler den siste kretinen som förkastade det. Och vad kan komma ut i det här fallet.
  Världen är i nollvarianten. Wehrmachts armé drar sig tillbaka till gränsen. Samtidigt överförs stora styrkor av nazisterna till Italien. Och viktigast av allt, flyget med härdade ess går också dit.
  Allierade tar mycket mer skada. Tyska "Ferdinands", "Panthers" och "Tigers" spelar in. Alla dessa maskiner är mycket starkare än de amerikanska Shermans och de engelska Churchills.
  Ja, och de tyska divisionerna är mer erfarna, tränade och disciplinerade än de amerikanska och brittiska. Och ännu fler.
  I början av november drevs de allierade ut ur Italien. Och i december blev de utstötta från Sicilien. Västerländska förluster var enorma. Vissa fångar mer än tre hundra tusen. Striderna visade att "Sherman" mot "Panther" inte drar alls. Ja, och mot "Tigern" också. Och att amerikanerna är förlorade, efter att ha fallit under trycket från Wehrmachts stridsvagnshorder.
  Efter de allierades nederlag i Italien tvekade Churchill. Och träffade Roosevelt. Konversationen berörde ämnet: hur man för krig utan Sovjetunionen? Den tyska Focke-Wulf visade sig vara den mest kraftfulla ensitsiga jaktplanen i det tredje riket i beväpning. Och framgångsrikt göra motstånd mot amerikanska flygplan. Och på vägen och jetflygplan. Det finns inget att säga om tankar. "Sherman" i en stridsvagnsstrid - noll. Och till och med märkbart underlägsen den föråldrade tyska T-4. Speciellt i en pistol. "Churchill" är åtminstone bättre skyddad.
  Den riktiga klädseln visade att det var orealistiskt att befria Europa från nazisterna.
  Roosevelt och Churchill tvekade. Men Hitler är det inte. Führern satte press på Franco, hotade med ockupation och tvingade ändå Spanien att låta de tyska trupperna passera till Gibraltar. Fästningen föll i februari. Och så korsade tyskarna den smalaste delen in i Marocko. Började beslagtagandet av de franska kolonierna. Striderna visade de tyska markenheternas stora stridsförmåga, deras uthållighet och utrustningens stridskraft.
  Den senaste maskingevären MP-44 började anlända till de nazistiska enheterna, och ME-262 dök upp på himlen.
  Under våren besegrade nazisterna ett par dussin allierade divisioner, erövrade Marocko och Algeriet och gick in i Tunisien. I början av juni kämpade redan tusen jet ME-262 i himlen, utan motstycke i beväpning och hastighet.
  Ändå försökte britterna och amerikanerna i början av juni fortfarande landa i Normandie. Men de väntade där. Längst fram dök "Panther" -2 och "Tiger" -2, förmodligen mer avancerade stridsvagnar med kraftfulla vapen. Och starkt sluttande pannpansar. Deras vapen genomborrade alla de allierade stridsvagnarna på stort avstånd.
  Tyskarna hade också ett stort antal av sina trupper, fyllde på dem med utlänningar och total mobilisering, samt soldater som återvänt från fångenskapen.
  Landningen i juni slutade i ett fullständigt nederlag för de allierade, med tillfångatagandet av mer än en halv miljon soldater och officerare. Efter katastrofen i Normandie erbjöd Churchill fred till Führern på en post-facto-basis. Det vill säga, den som kontrollerar vad, står sedan bakom det. Tyskarna hade precis slagit ut britterna från Tunisien och tagit sig in i Libyen, och på södra flanken närmade sig deras trupper Kamerun.
  Under tiden pågick förhandlingarna, nazisterna lyckades ta sig in i Egypten. Führern kände sig stark och krävde att alla franska ägodelar skulle ges till honom. Samt norra Afrika och Irak med Kuwait. Och betala skadestånd.
  Churchill avvisade detta förslag. Men britternas ställning förblev svår. Tyskarna hade en ny lätt, manövrerbar och, viktigast av allt, lätttillverkad och billig jetjaktplan XE-162, och ett Arado-jetbombplan. Det sista planet kunde inte komma ikapp jaktplan, och det är svårt att skjuta ner med luftvärnskanoner. Så britterna har lagt till problem. På land vann tyskarna. Erövrade Egypten, sedan Palestina. Och sedan, med stöd av lokalbefolkningen, invaderade de Irak och Kuwait. De tog också kontroll över dessa territorier.
  Britterna kapitulerade och kolonialtrupperna deserterade. Skrämda av nederlagen ökade de brittiska kapitalisterna sitt tryck på Churchill.
  Ubåtskrigföring var också aktiv. Tyskarna sjösatte en ubåt på väteperoxid och fick ännu mer total överlägsenhet till havs.
  I slutet av 1944 hade tyskarna erövrat nästan hela Mellanöstern och norra Afrika. De första stridsvagnarna i "E"-serien, mer avancerade och smidiga, dök också upp längst fram.
  Churchill mötte starkt motstånd. Han ombads att få sparken. Roosevelt vågade inte ens kandidera för en fjärde mandatperiod. Och den unga republikanska kandidaten vann.
  Hitler på vintern och våren 1945 var på frammarsch till södra Afrika. Erövrade fler och fler territorier. Samtidigt förbereddes en attack mot Storbritannien själv. Ubåtskrigföringen blev mer och mer aktiv.
  Sommaren har kommit... Fritzerna har testat den nya E-50 tanken. Denna maskin hade ingen motsvarighet och kunde anses vara oövervinnerlig. Yu-287, en jetmaskin av högsta klass, dök också upp. Pressade britterna rättvist. Och så i augusti följde landningen. En sådan vågad operation. Storbritannien höll inte i tre veckor. Tyskarna tog London och skrattade.
  Führern satte personligen stora förhoppningar på "E"-serien. Tankarna i denna serie skilde sig åt i placeringen av motorn och transmissionen tillsammans, och växellådan på motorn. Detta gjorde det möjligt att kondensera layouten och göra låga silhuetter. Bilarna är mer kompakta. Till exempel hade SAK E-25, som vägde 26,6 ton, en frontalpansar på 120 mm vid en lutning av fyrtiofem grader och 82 mm sidopansar - plus rullar.
  Detta gjorde den självgående pistolen ogenomtränglig för brittiska och amerikanska vapen. Och motorn på 700 hästkrafter gav vild fart och manövrerbarhet.
  Britterna blev helt enkelt chockade av E-25 med en 88 mm kanon och bokstavligen slets i stycken av ny teknik.
  Efter Storbritanniens kapitulation erövrade nazisterna även Island i oktober - genom att genomföra Operation Icarus. Den amerikanska garnisonen kapitulerade. Nästan 100 000 soldater togs till fånga.
  Amerika vände sig till Führern med ett erbjudande om fred och uppdelningen av inflytandesfärer. Projektet med atombomben har ännu inte fungerat, och Fritz är redan på tröskeln.
  Hitler, efter att ha vägt alla för- och nackdelar, bestämde sig för att attackera Amerika från två sidor. Nämligen att använda brohuvuden i Argentina och Brasilien från söder. Och genom Grönland och Kanada från norr. Japanerna blev något bättre, som behärskade produktionen under XE-162-licensen.
  USA hade ännu inte tillräckligt med stridsfärdiga jetflygplan. Och flottan led enorma förluster från ubåtar. Och han bet jänkarna, han bet. Hitler insisterade på totalt krig.
  Führern hade information om att en kärnreaktor redan hade skapats i USA och att arbetet pågick med atombomben. Och beordrade att krossa Amerika.
  Ett nytt vapen lanserades - diskotek som är osårbara för handeldvapen, strömlinjeformade av en laminär jet.
  De sänkte fartyg och sågade upp amerikanska arméplan. Det fyrtiosjätte året gick i frammarsch av tyskarna och japanerna från söder och landgångarna i Kanada från norr. Det är ganska lyckat.
  Tyskarna hade E-50 stridsvagnen, som var en storleksordning överlägsen Shermans, Pershings och Pattons.
  En kraftfull stridsvagn med en 105-millimeters kanon, mindre än två meter hög, med en 250-millimeters frontalpansar i vinkel, 170-millimeters sidor och även i vinkel, med en fordonsvikt på sextioåtta ton och en gasturbin motor på 1 500 hästkrafter. En sådan maskin blev det tredje rikets huvudstridsvagn och hade ingen motsvarighet. Amerikanerna kunde inte konkurrera med honom.
  Det är sant att maskinens stora vikt gav upphov till vissa problem. Följaktligen dök en lättare version av bilen upp i form av en "Panther" -4. Denna maskin hade en lättare, men ganska tillräcklig pistol på 88 mm, frontpansar på 150 mm i vinkel och 120 mm sidopansar, med en vikt på fyrtiosex ton och en motor på 1200 hästkrafter. Denna tank överträffade också Pershings och Pattons, och låg nära dem i vikt.
  Tyskarna avancerade framgångsrikt. Erövrade Toronto, Quebec. Tillsammans med japanerna ockuperade de Venezuela och Panama. Sedan drog de ner söderifrån, till Costa Rica, Nicaragua, Honduras och Mexiko. Nazisterna kunde också attackera USA från norr - skära av Alaska. Sedan fångar det mesta.
  I början av det fyrtiosjunde året, närmare bestämt på våren, tillfångatogs nästan hela Kanada och Mexiko av nazisterna.
  De nya fascistiska stridsvagnarna var för överlägsna de amerikanska. Och flyget ännu mer! Mot diskotek - som ett starkt laminärt jetplan gjorde osårbart - hade amerikanerna inga vapen alls.
  Så nazisterna dominerade slagfältet. Och MP-54 var mycket bättre än den amerikanska maskinpistolen.
  Så krafterna visade sig vara mycket ojämlika. Kriget drog ut på tiden bara för att amerikanerna hade för mycket utrustning och en stor befolkning. Men skivor slog bokstavligen ner alla möjliga flygplan och andra maskiner. De agerade genom att ramma - utvecklade en hastighet på fem eller sex ljud.
  Så demonstrationen av möjligheter var fantastisk. Här hjälper inte USA och atombomben. Och Hitler har styrkan i Afrika, Asien och tiotals miljoner slavar!
  Amerika håller gradvis på att klämmas. Under våren och sommaren 1947 hade tyskarna redan erövrat hälften av USA:s territorium och hela Alaska. Så jänkarna kommer som en bit järn på ett städ.
  New York föll på hösten och Washington föll i början av december. Den 25 december 1947, lagom till jul, kapitulerade USA. Ytterligare en mycket aggressiv strid under andra världskriget har avslutats. Det tredje riket har nya tankar i AG-serien - pyramidformade. Och det fanns fortfarande Ryssland.
  Hitler förberedde sig intensivt för krig. Planerar en strejk med Japan. The Land of the Rising Sun reproducerade E-serien under licens.
  Och hon rekryterade många kineser till sina trupper.
  Men den 20 april 1949 attackerade Nazityskland Sovjetunionen. För andra gången - med pyramidformade tankar av utländska divisioner. Och Sovjetunionen har relativt nyligen fått T-54. Maskinen, som dock också kan betraktas som ett odjur. Även om den var underlägsen AG-50 när det gällde skyddet av särskilt sidorna och vapen. T-54 var också underlägsen E-50 ... Det vill säga båda typerna av tyska stridsvagnar. Men den vägde mindre och var lättare att tillverka.
  Men tyska maskiner producerade fabriker i halva världen. Och detta gav Hitler en stor fördel. Dessutom var det sovjetiska flyget sämre i kvantitet och kvalitet än nazisterna. Speciellt inom vapen, rustningar och fart. Nazisterna är på frammarsch!
  Röda armén är förstås också stark, men MiG-15 har precis börjat komma in i trupperna, och huvudjaktaren är Yak-9. Redan klart föråldrad och oförmögen att stå emot den tyska flygmakten. Tank IS-7 gick inte i massproduktion. IS-4 blev en massmaskin, fortfarande inte en helt perfekt maskin, men närmar sig E-50 vad gäller skydd. Det är sant att den tyska 105 mm 100EL-kanonen var mer kraftfull och stridsklar än 122 mm IS-4. Men den sovjetiska huvudstridsvagnen är fortfarande T-34-85, och T-54 är i minoritet. Än så länge släpps den i relativt små serier.
  Tyskarna bröt igenom det sovjetiska försvaret. Och rusade fram. Även om försvarslinjerna var kraftfulla. Men Fritz bröt ändå igenom dem. Och även om det inte rör sig för snabbt. Minsk föll i mitten av maj.
  Och i slutet av juni närmade sig nazisterna Smolensk. Så nazisterna fick gå långt över liken. Smolensk i sig är väl befäst och stöter bort angrepp. I början av juli närmade sig de nazistiska horderna Kiev. I mitten av augusti blockerade nazisterna Leningrad. Samtidigt pressade japanerna från öster. Omgiven Vladivostok. Och samurajen tog Khabarovsk.
  Japan hade sin egen version av den kopierade E-50, med en kraftfull 88 mm 100 EL kanon och 200 mm lutande frontpansar. Denna maskin var överlägsen T-54 i pansargenomträngande vapen och något på grund av den större rationella lutningsvinkeln i skyddet, särskilt sidorna. Och tanken vägde - cirka femtio ton - tyngre än T-54 som vägde trettiosex tankar.
  Japan pressade också och drev kineserna i strid. Samurajerna samlade en stor styrka.
  I september intog nazisterna ändå Smolensk, omringade på alla sidor och gick förbi Kiev. Och de började röra sig i östra Ukraina. Leningrad hade det svårt. Tyskarna närmade sig Tikhvin. Situationen eskalerade. I oktober gick nazisterna in på Krim. De började avancera mot Moskva. De omringade Vyazma och tog Kharkov.
  Den tyska AG-50 är en perfekt maskin - 250 mm lutande rustning från alla vinklar och i form av en pyramid. Och en gasturbinmotor på 2000 hästkrafter. Pistolen skickar en urankärna projektil som kan penetrera sovjetiska stridsvagnar, till och med IS-4, på långt avstånd. Tyskarna har en stark pistol. Och tanken i sig är ogenomtränglig för sovjetiska vapen. Och rustningen är cool, cementerad.
  Kort sagt, sovjetiska stridsvagnar kunde inte klara av sådana monster. Till och med IS-7 sattes hastigt i produktion igen. Men detta var lite meningsfullt. I november intog nazisterna Kerch och blockerade Sevastopol. De tog Vyazma, Orel, Kalinin. Vi åkte till Tula. De tog också den heroiskt försvarande Tikhvin. Det återstår till Moskva allt på femtio kilometer.
  Stalin blev helt klart galen. Försök att stå emot en sådan motståndare. Stark Wehrmacht. Men här kommer december. Men nazisterna är redo för vintern och fortsätter att avancera.
  Voroshilovgrad, Belgorod och Kursk har tagits! Tyskarna kom nära Moskva. I januari föll Tula och familjen Fritz kunde kringgå huvudstaden söderifrån. I februari stängdes äntligen ringen runt Moskva. Samtidigt tog nazisterna också Voronezh och vände sig mot Stalingrad.
  Stalin själv flydde till Kuibyshev. Hoppas tydligen dra åt motståndet. Moskva gjorde motstånd under lång tid. Staden är stor. Men i maj föll huvudstaden ändå. Tyskarna hade redan erövrat Kaukasus.
  Japan bröt sig in i Centralasien. Och tog en massa saker där. I juni intog tyskarna staden Gorkij. Nästan helt erövrade Kaukasus. I juli föll Saratov och... Stalin blev förfallen och var sjuk. Beria utnyttjade ögonblicket och hetsade upp ledaren. Och i augusti 1950 erbjöd han Tyskland fred. Hitler gick bara med på att kapitulera. Beria, som insåg meningslösheten i ytterligare motstånd, gick för det. Därmed slutade andra världskriget. Hitler attackerade inte Japan och regerade i flera år till.
  Han tvingade sina tidigare allierade att gå in i markzonen och införde betungande villkor. Men den 1 maj 1955, vid sextiosex års ålder, blev han ett offer för kraschen med hans jetlinje. Och samtidigt sa de allt som hjälpte.
  Den drogmissbrukande Göring hade dött ännu tidigare. Och Schellenberg, som ersatte Himmler, blev ny regent. Det senare störde Führern något.
  Hitler planerade att överlåta tronen till en av sina många ättlingar. Men han hade inte tid ... Det fanns ingen direkt arvtagare. Schellenberg grep ögonblicket och etablerade sin personliga diktatur. Och samtidigt utkämpade han ett krig med Japan. Levererade en kärnvapenattack och krossade den uppgående solens land med dubbla pyramidformade tankar gjorda av plast. Och självklart vann han inom några månader.
  Japan ockuperades tillsammans med sina kolonier. Tredje rikets världshegemoni etablerades. En brutal diktatur, med ett nationellt imperium. Förhållandena för slaverna var bara något avslappnade. De erkändes också som arier, även om de var andra klassens.
  Schellenberg regerade fram till 1986, då han dog. En ny kult uppstod... Efter Schellenberg regerade Mainstein, son till den berömde fältmarskalken.
  Imperiet har utvecklats tekniskt och engagerat sig i rymdexpansion. Bosättningar har skapats på Månen, Mars, Venus, Merkurius, Jupiters satelliter. Mänskligheten, efter att ha löst med hårda metoder, började interna problem flyga till stjärnorna. Vetenskapen utvecklades snabbare än i verkligheten, så alla forskningsinstitut arbetade i ett enda team. Och världsregeringen stimulerade rymdutforskning.
  
  
  VÄRLDEN UNDER Ivan den fruktansvärda tsaren i Ryssland
  Ivan den förskräcklige blev inte förgiftad, och som ett resultat fortsatte hans regeringstid.
  Först gifte sig den store kungen ändå med en engelsk prinsessa. Och fortsatte samtidigt kriget i öster. Han byggde flera städer i Sibirien, inklusive Tobolsk. Tsarkanonen kastades också.
  Sedan blev det ett litet krig med svenskarna. Den här gången stod polackerna på samma sida med Ryssland. Det var möjligt att uppnå mer än i verkligheten genom att ta Narva med storm och återigen återerövra de ryska städerna. Efter det beordrade Ivan Vasilievich att bygga en stad vid mynningen av Neva. Samma som Peter den store. Bara med namnet Andrey-grad. Och det är inte dåligt.
  Ryssarna slöt sedan fred med polackerna igen. Och de tog Revel. Men tsararmén tog ändå Viborg och befäste sig i norr. Ivan den förskräcklige var stark. Och befälhavaren Shuisky visade sig vara ganska begåvad och Ryssland lyckades mer eller mindre ... Tsaren hade en son som hette Peter från en engelsk prinsessa. Dmitry dog under oklara omständigheter. Fedot dog också. Så år 1600, efter sextiosju regeringar, när Ivan den förskräcklige dog, blev en tioårig pojke, Peter den store, den nye kungen. Och han fortsatte sin fars arbete.
  Boris Godunov var hans regent. De första tre åren var svåra på grund av hunger, kyla och missväxt.
  Men då fanns det inga bedragare. Och när ett nytt krig med samväldet började var Ryssland redo. En ny befälhavare dök upp - Skopin Shiusky. I en verklig historia blev han ung förgiftad, men han hade redan lyckats bevisa sig själv. Och nu var det jättebra.
  Ryska trupper under befäl av Peter den store vann redan 1608 flera segrar och befriade Polotsk och Minsk. Sedan nådde de Brest, intog Vilna året därpå. Då befriades också Kiev.
  Ryska trupper slog polackerna. Grodno intogs också, och ryska trupper nådde Galicien.
  Men alla bra saker måste testas. Sverige gick in i kriget. De lyckades till och med ta Viborg. Men svenskarna besegrades, och de ryska trupperna återvände Viborg.
  Sedan tog även tsararmén Lvov. Och de ryska soldaterna närmade sig Warszawa.
  Polackerna erbjöd fred till Ryssland: återlämnande av alla länder som någonsin hade tillhört Kievan Rus. Men Peter den store fortsatte kriget. Warszawa och Krakow intogs också. Konungariket Polen blev en del av Ryssland.
  Efter det blev det ett tillfälligt lugn. Det som togs fick smältas.
  Ryska trupper tio år senare 1620 flyttade till Krim. Och de erövrade detta khanat och intog även Azov. Och de fick tillgång till Svarta havet. Det osmanska riket försökte slåss, men led nederlag efter nederlag.
  Ryska trupper ledda av Skopin-Shuisky intog Istanbul 1625. Och detta var den största framgången för tsararmén.
  Det osmanska riket kollapsade och ryssarna erövrade det i ytterligare tio år. Tills Alger, den sista obesatta delen av imperiet, föll 1636. Så Ryssland blev det största landet i världen både vad gäller territorium och befolkning. Peter den store reformerade ortodoxin genom att införa månggifte och överge treenigheten och göra den ryske tsaren till den Allsmäktiges främsta budbärare. Ryssland 1640 anföll Iran och erövrade det. Sedan gick de ryska enheterna in i Indien. Snart erövrade de henne också. Vi nådde även Stilla havet. 1653 hade Ryssland redan tagit del av Indokina. Och kriget med det manchuriska riket började.
  1660 dog Peter den store och hans barnbarn Peter den andre besteg tronen. Han var tjugofem år gammal. Och kriget fortsatte mer framgångsrikt. Och 1670 fullbordades erövringen av Kina. Och tio år senare erövrade de både Japan och Korea.
  Tsarryssland ockuperade också hela Indokina och nådde så långt som till Singapore. Samtidigt började ryssarna röra sig över Afrika. Peter II dog 1700. Och Ivan den femte blev kung, hans son. Denne kung var redan trettioåtta år gammal. Han erövrade också Australien och fortsatte att röra sig genom Afrika. Erövrade nästan hela den svarta kontinenten. Och 1725 dog han och överförde makten till Peter den tredje. Han erövrade äntligen Afrika. Och sedan invaderade han Italien. Och han erövrade den utan problem. Efter det började Ryssland kriget för Amerika. Striderna rörde på sig. Efter Peter den tredje 1751 kom Alexander den förste till tronen. Han erövrade Tyskland och större delen av Amerika. 1781 kom Alexander II till tronen. Snart, 1789, bröt en revolution ut i Frankrike. Och tsar Alexander II fångade den. Och 1803 intogs även Spanien och Portugal. Nicholas I besteg tronen 1810. Hon fullbordade erövringen av de sista territorierna i världen och etablerade slutligen ryskt världsstyre 1825.
  Och så slutade perioden av fragmenterad fred och kaos. Vetenskapen började utvecklas i snabb takt. Religionen har moderniserats. Och kyrkan övergav officiellt läran om världens ände. Tvärtom började de lära ut - en person är sin egen lyckas smed, och det kommer att bli bra i världen, och bara bra! Och 1833 flög en man först ut i rymden. Det var ett nytt skede i Rurik-dynastins prestationer.
  1841 ägde en flygning till månen rum. Detta är den högsta händelsen i mänsklighetens historia!
  Människor erövrar rymden. De flög till Mars 1853. Och det var en underbar flygning. Och trettio år senare har astronauter redan besökt alla planeter i solsystemet. 1880 grundades den första bosättningen på månen. Och så blev det en riktig stad.
  1895 slog de första genetiskt förbättrade plantorna rot på Venus.
  Den första permanenta bosättningen etablerades på Mars, och får och kor föds upp.
  Även om det är inomhus.
  1902 startade den första interstellära expeditionen till Alpha Centauri. Rymdskeppet flög i tjugo år, och nådde stjärnan, cirklade den och vände sedan tillbaka ... Människorna som flög dit för första gången var nedsänkta i konstgjord sömn, vilket saktade ner alla processer i kroppen. Inte suspenderad animation, utan snarare en djupare form av normal sömn. Dessutom rörde sig människor i sömnen och deras muskler atrofierade inte.
  1915 lanserades den andra interstellära expeditionen till stjärnan Sirius, och den var tänkt att landa på en planet som var teoretiskt lämplig för utveckling.
  Landade förstås och för första gången gick människor på en planet utanför solsystemet. Visserligen hittades inte liv, men några mineraler och enkla bakterier hittades.
  Dessutom visade sig guldplacerare också finnas på denna planet, och det här är coolt!
  Sedan började de flyga oftare ... 1941 överskred ett rymdskepp för första gången ljusets hastighet ... Naturligtvis hade Einstein inte rätt. Det är möjligt att röra sig även teoretiskt upp till oändlig hastighet. Men gravitationen överstiger också ljusets hastighet med tio biljoner gånger.
  Och detta blev prologen till skapandet av ett rymdimperium .... År 2001 hade flera hundra bosättningar redan etablerats på olika planeter i galaxen.
  Vissa hittade till och med fyndigheter av diamanter och annan värdefull malm.
  2020 började den första expeditionen utanför galaxen.
  Detta är också ett mycket imponerande resultat. Ingen civilisation har hittats i den mänskliga galaxen. Livsformer på planeterna möttes, men de mest primitiva. Inte ens tvåkönade växter och djur hittades.
  Men forskarna sa det. Och prästerna försökte till och med spekulera i detta och sa att livet är omöjligt utan Gud! Och många trodde på det. Spontan generering av liv är verkligen osannolikt. Men experiment har visat att skapandet av komplexa syror i princip är möjligt. Trots att de faller isär. Och bakterier kan finnas. Och de hittade dem. Men att ha två kön? Här behövs en hel rad mutationer, och även så att den bevaras.
  Ja, i galaxen dök inte två eller tre kön upp någonstans. Och bara den enklaste formen av liv fanns på planeterna. Och det är inte för alla. Många planeter, till och med liknande jordens klimat, förblev öde. Men sanningen om själva planeterna visade sig vara ganska mycket. Och det fanns gott om ställen att bosätta sig på i galaxen. Om planeten är långt borta kan du dra upp den från stjärnan. Om du är nära, tvärtom, flytta dig bort.
  Framsteg och vetenskap gjorde det möjligt att erövra vilka toppar som helst.
  Upptäckten av termoquarkfusion gjorde det möjligt att utvinna energi från ett gram materia jämförbart med förbränning av tjugo miljarder ton kol. Och det här är möjligheterna. Och termopreonsyntes gjorde det möjligt att få energi två miljoner gånger mer än termokvark.
  Mänskligheten har framgångsrikt utvecklats ... År 2100 fanns det redan hastigheter som kunde flyga genom galaxen på bara en dag. Och det är generellt bra. År 2200 skapades de två första planeterna och en stjärna av en liten mängd materia.
  År 2300, på grund av upptäckten av en enskild tidsflod, bevisades möjligheten för en persons uppståndelse, med hundra procent bevarande av personlighet. År 2400 kunde människor starta den första flygningen till ett annat universum.
  I det mänskliga universum har planeter med två kön av liv och till och med en unik fluorplanet med tre sorters liv upptäckts. Högre djur med primitivt språk, religion och till och med ett sken av skrift har också upptäckts.
  År 2500 togs den första mannen bort från tidens ström. Och nu har döden äntligen erövrats. Människor har bemästrat sitt universum med mer än 100 sextiljoner stjärnor.
  År 3000 skapades för första gången ett helt universum av bara några få atomer.
  Samtidigt pågick de dödas uppståndelse. Det var en tvist - att återuppliva alla eller inte? Vi bestämde att absolut alla måste återuppstå. Även brottslingar, men omskola dem och håll dem under kontroll.
  År 4000 slutfördes processen att utvinna de döda från floden. Alla människor som någonsin har levt på planeten Jorden har fått odödlighet. Processen att skapa universum sattes igång.
  År 5000 lydde alla fysikens lagar mänskligheten. Även spädbarn kunde skapa universum. Människor förkroppsligade nu alla sina fantasier till verklighet.
  De som återuppstod från de döda skapade också universum och lärde sig snabbt detta.
  År 10 000 uppfann mänskligheten nya lagar inom fysik, biologi, kemi. Alla möjligheter hos människor framstod som förmågan att förkroppsliga fantasier. Det fanns absolut universell lycka och välstånd.
  
  ZENON POZNYAK PRESIDENT I VITRYSSLAND
  I Vitryssland inträffade en tragedi i valet 1994. Den främsta oppositionskandidaten Alexander Lukasjenko mördades i ett mordförsök. Och som ett resultat blev Vyacheslav Kebich av med en farlig konkurrent. Men hela väljarna i Lukasjenka, kontot är att detta är premiärministerns sak. Och han tog det och röstade på Zenon Poznyak!
  Och i första omgången vann Zenon Pozniak med stor marginal. Kandidat för historiska vetenskaper, ledare för den vitryska folkfronten och till och med en ledare. Personligheten är definitivt karismatisk. Och kännetecknas av järn kommer stelhet.
  Zenon Poznyak började med sina första steg att stänga ryska skolor och begränsa det ryska språket. Sedan ändrades vallagen, och den vitryska folkfronten fick majoritet i parlamentet. Sedan höll Poznyak en folkomröstning. Om integration med Europa, om det vitryska språkets status som det enda statsspråket. Och han avskaffade dödsstraffet och hägnade sig bort från Ryssland. Zenon Poznyak proklamerade: Vitryssland kommer att vara med i Nato och i Europeiska unionen.
  Zenon Pozniaks maktkomst hade en inverkan på Ryssland. Alexander Lukasjenko stödde som ni vet Jeltsin i valet 1996 och hjälpte honom därmed att väljas för en andra mandatperiod. Zenon Pozniak var mot båda.
  Som ett resultat förlorade Jeltsin valet och Gennadij Zjuganov blev president i Ryssland. Men Rysslands politik har inte förändrats mycket. Zjuganov fortsatte reformerna och anklagades av sina medbrottslingar för opportunism. Och det blev verkligen allvarligt.
  Men Zjuganov lyckades hålla fast vid makten. Och han blev omvald. Dessutom avbröts det restriktivt under två mandatperioder i Ryssland. Och i Vitryssland hävde Zenon Poznyak gränsen för två mandatperioder. 1999 gick Vitryssland med i NATO. Ryssland var kommunistiskt i ord, men i verkligheten följde det också en pro-västerländsk inriktning. Dessutom visade sig Gennadij Zjuganov vara ännu mer västerländsk än Jeltsin.
  Det var inget krig i Jugoslavien. Eftersom Ryssland inte stödde Slobodan Milosevic, och han gjorde omedelbart eftergifter, och det kom inte till en militär operation. Och ett par tusen liv överlevde, samt goda relationer med Ryssland och Nato.
  Det var inget krig i Tjetjenien heller. Zjuganov stärkte Maskhadov-regimen, som följde en allt mer pro-rysk kurs. Det är sant att talibanerna hotade Afghanistan. Men i Amerika skedde en terrorattack och Nato-trupper besegrade talibanerna. Och 2005 gick Ryssland själv med i Nato. Gennady Zyuganov blev en nära vän till Amerika.
  Men tiden gick ... 2008 bröt den globala krisen ut. I Ryssland började oroligheterna för den radikala vänstern. De anklagade Zjuganov och kommunistpartiet för svek och avsteg från Lenins ideal. Den mest framstående ledaren för oppositionen var Sergej Udaltsov. Men de misslyckades med att störta Zjuganov. Kommunisterna blev själva borgerliga och kapitalister. De stiftade lagar för sig själva och hade makten. Zenon Pozniak var också en permanent president, men nitiskt hängiven USA. Och därför passade han, trots sin auktoritarism, ganska väl Amerika. Och bara den radikala vänstern ville störta honom.
  Ryssland följde en pro-amerikansk kurs... Till skillnad från Jeltsin och Putin var Zjuganov lydig mot Amerika. Dessutom var det just det faktum att han var kommunist som gjorde honom mer pro-amerikansk. Eftersom det var lättare för honom att spela på patriotism.
  Europeiska unionen inkluderade snart Ryssland i sin sammansättning. Och andra OSS-länder. Och när Zjuganov valdes 2016 för ytterligare en mandatperiod, efter att ha regerat i tjugo år och blivit vald för sjätte gången, attackerades han. Som, min kära, hur länge kan du sitta på tronen? Det är redan oanständigt! Kanske är det dags att gå. Men Zyuganov ville inte lämna. Och valet 2020 hölls redan under coronavirusepidemin. Och samtidigt i Ryssland och Vitryssland. Både Zyuganov och Zenon Poznyak var redan sjuttiosex år gamla. Men de höll envist fast vid makten. Och de ville inte lämna.
  I Vitryssland var ekonomin mer eller mindre normal. Men coronaviruset har förvärrat problemen. Och den nya vänstern höjde revolutionens fana. Och de anklagade Zenon Poznyak för massfusk.
  Även i Ryssland är vänsterns oro. Och Zyuganov har redan blivit vald för den sjunde mandatperioden ... Men också under täckmantel av coronaviruset och inte helt ärligt. Och även här gjorde folket uppror. Men polisen slog ändå ned upploppen.
  Zenon Poznyak, sa att hans mandatperiod kanske blir den sista och att han kommer att ge upp sin post till yngre. Och att egentligen tjugosex brädor är för mycket.
  Men vi måste hantera coronaviruset. Och så blir det ett lyckligt och muntert liv igen.
  Zyuganov sa också att hans sjunde mandatperiod skulle bli hans sista. I allmänhet ger sju termer lycka. Och det kommer att finnas kommunism i Ryssland. Och de kommer att skapa ett vaccin, och det kommer att bli lättare för alla.
  Och folk lyssnade på detta ... Det verkar faktiskt vara ganska bra att bo i Ryssland. Kommunisterna gav mer frihet än under Putin. Till exempel såldes alkohol på natten. Och öl i stånd, och dess reklam på tv förbjöds. Och med tobak var det mjukare. Och de började till och med legalisera marijuana. Och samkönade äktenskap.
  Den senare slog Zyuganov förresten personligen igenom. Dessutom föreslog till och med påven själv att tillåta sådana äktenskap att krönas, vilket i allmänhet orsakade en komplex reaktion. Men media kan påverka opinionen.
  På vissa ställen har prostitution redan legaliserats. Ja, det blev mer och mer frihet i Ryssland. Och kommunisterna blev nitiska liberaler. Och det gör verkligen mirakel i en sil.
  Men i allmänhet är det naturligt. Gennadij förde en mer västvänlig politik än Jeltsins arvtagare Putin. Bland annat för att han var kommunist.
  Och detta är logiskt.
  Kommunisterna fortsatte också privatiseringspolitiken, ökat privat ägande i ekonomin.
  Zjuganov förde i allmänhet en vänskapspolitik med Kina. Och han lyckades delvis.
  Men USA var också varmt och vänligt... Trump kom inte till makten. Och där var Hillary Clinton. Hon valdes till en andra mandatperiod. I USA har coronaviruset inte utvecklats lika starkt under en kvinnlig president som under Donald Trump.
  I allmänhet var Amerika på en aldrig tidigare skådad uppgång. Många sa: högre makter förmyndar kvinnor. Och faktiskt, hur kan turen beröva det svagare könet, eller snarare det rättvisa könet. Och coronaviruset under en kvinnlig president skonade USA.
  Zenon Poznyak genomförde några reformer i Vitryssland. Han privatiserade egendom, sänkte skatterna och utvecklade privata företag. Och han återställde också polisen och rehabiliterade alla fascistiska tjänare. Först och främst Ostrovsky. Och naturligtvis centralrådet, höjt till fanan.
  Hitler började publiceras och prisas. Och river sovjetiska monument. Inklusive Lenin. Och istället för dem började gatorna döpas efter poliserna. Och visst var det coolt.
  Relationerna med Ukraina är de varmaste. I Minsk fick gatan sitt namn efter Stepan Bandera. Och ytterligare en gata uppkallad efter Dzhokhar Dudayev. Det gjordes filmer om vitryska nationalister. Och det ryska språket är begränsat. Men det finns inget fullständigt förbud. Så i Ryssland finns det en provästlig regim, och det finns i Europeiska unionen och Nato.
  Europeiska unionen expanderade och blev den euroasiatiska unionen. Att bo i Vitryssland var inte dåligt i materiella termer. Det var också mycket frihet. Det påminde mig mycket om Europa. Systemet är formellt flerpartist, men den vitryska folkfronten dominerar.
  Det finns också ett kommunistparti i Vitryssland, men det är en formell opposition och en fickopposition.
  Relationerna med Ryssland är mer eller mindre drägliga. Och även vänskap med polackerna.
  Istället för rubeln finns det en thaler, som är ungefär lika med euron. Inflationen är nästan noll.
  Folk i allmänhet är mer eller mindre nöjda med Poznyak. Lön över tusen dollar. Arbetslösheten är låg, priserna stiger praktiskt taget inte. Det ryska språket finns också. De öppnade till och med ryska skolor här och där.
  Alkohol är billigt och säljs dygnet runt i varje stånd. Samt pornografi tillgängligt. Det finns total frihet på Internet.
  Och vem mer behöver Lenin? Istället hölls före detta poliser högt. Och Zenon Pozniak är stolt över det.
  Vapensköld av Vitryssland Pursuit, och flaggan är Vit-Röd-Vit. Allt som allt är det bra.
  De byggde ett dussin kärnkraftverk och säljer el till Europa. Samtidigt har Vitryssland byggt många vägar och autobahns.
  Tempel byggs också, särskilt många katolska. Ja, katoliker i Vitryssland är högt ansedda.
  Till och med den största katolska kyrkan i världen byggdes i Minsk. Och Zenon Pozniak var väldigt stolt över det. Och kyrkan var verkligen väldigt vacker med gyllene kupoler, enligt ortodoxins tradition. Påven och Moskva-patriarken höll flera möten och förenades i vänskap i Kristus.
  Intressant nog störtades inte Saddam Hussein utan föll under Amerika och blev hennes lydiga vasall. Och det var förstås en stor överraskning. Det var tydligt vem som är stark, han styr.
  Kina har bromsat sin utveckling något. Och även i den är folket oroliga, de vill ha demokratiska förändringar.
  Världen har naturligtvis fortfarande problem. Men på något sätt lättare och lugnare. Zenon Poznyak, som inte valdes för den sjunde mandatperioden, lovade att lämna i slutet av den och ge vika för de unga. Kanske till och med en kvinna. Och det togs emot positivt av alla.
  Och Rysslands utrikesminister sedan ett kvarts sekel, Vladimir Zhirinovsky. Som älskar väldigt mycket, åtminstone i ord Amerika, mänskliga rättigheter och västerländska värderingar.
  
  TSAR RYSSLANDS UNDERBARA VÄRLD
  Amiral Makarov dog inte... Vägen för slagskeppet Petropavlovsk förändrades bara något, och den legendariska sjöbefälhavaren förblev vid liv. Och fartyget skadades inte.
  Bara några meter passerade skeppet till vänster, och bara en sådan bagatell förändrade på en gång imperiets och hela planetens öde.
  Amiral Makarov fortsatte att intensivt träna den ryska skvadronen och använda innovativa tekniker. Skjutbanor passerade, skadade fartyg återställdes.
  Här erbjöds amiralen en intressant fälla. Eftersom skvadronen i Togo hela tiden passerade samma väg, skulle det vara möjligt att sprida minor på vägen. I den verkliga historien spred en jagare utspridda buntar av minor och två slagskepp sjönk. Och sedan spred ett helt dussin jagare ut minor. Och som ett resultat sprängdes ett dussin japanska fartyg i luften.
  Det uppstod panik och den ryska skvadronen attackerade samurajerna, som sköt urskillningslöst i panik. Och som ett resultat sjönk hon ytterligare ett dussin fartyg. Och amiral Togo själv blev tillfångatagen. Japans makt till havs undergrävdes. Men det slutade inte där.
  Amiral Makarov fortsatte att förfölja samurajerna tills han sjönk alla deras fartyg. Och Japan var försvarslöst. Hennes trupper i Korea besegrades och kapitulerades.
  Men samurajen ville inte ha fred. Och tsararmén landade i metropolen. Och ett fantastiskt mirakel. Kuropatkin visade sig inte vara medelmåttighet alls, utan en kapabel befälhavare. Besegrade japanerna och erövrade Mikado. Som ett resultat erövrade Ryssland den uppgående solens land helt och hållet. Och sedan hölls en folkomröstning och Japan blev en rysk provins. Och Nicholas II lade till sin titel - den japanska mikado.
  Mongoliet, Manchuriet, Korea blev ryska provinser. Den kungliga armén har växt avsevärt.
  Ryssland flydde lågkonjunkturen i samband med revolutionen. Och dess ekonomi var mer utvecklad, och armén var talrik. Det fanns inga upplopp, ingen dum, värdelös statsduman. Tsarryssland hade sina egna stridsvagnar, även om de var lätta, men kvicka. Och mer kraftfulla vapen, och fler bajonetter, sablar, maskingevär. En rysk innovation visade sig vara ett bra vapen: en vagn.
  Tankar före kriget lyckades komma in i serien och påverkade krigets gång. Amiral Makarov levde fortfarande och mådde bra. Och han befallde den ryska flottan som krossade tyskarna till sjöss.
  Kriget började 1914 och redan från början gick det framgångsrikt för tsarryssland. Numeriskt överlägsna ryska enheter med lätta stridsvagnar "Luna" -2 krossade tyskarna. Och det fortsatte utan paus. Kuropatkin besegrade Tyskland, Brusilov besegrade Österrike-Ungern. Och kriget slutade i december med intagandet av Berlin.
  Turkiet, som också lyckades gå in i kriget, besegrades. Och tsarryssland vann självsäkert.
  Första världskriget var segerrikt och en riktig triumf. Tsarryssland fick stora territorier. Klaipeda, Galicien, Poznan, Krakow-regionen. Samt kungariket av den tjeckiska, slovakiska, ungerska. Rumänien utökade sitt territorium, men blev en rysk vasall. Jugoslavien blev också en vasall av Ryssland.
  Turkiet delades och försvann från den politiska världskartan. Mindre Asien, norra och mitten av Irak, norra Syrien och Palestina blev ryska. Men huvudsaken återvände till Konstantinopel och sunden.
  Hur expanderade det kejserliga imperiet?
  Men det är inte allt. Ryssland och Storbritannien delade också Saudiarabien. Sedan gick Iran - centrum och norr till Ryssland. Och så Afghanistan.
  Och detta ledde till uppdelningen av territorier.
  Den ryska ekonomin under tsar Nikolaj II utvecklades snabbt. Och till och med den stora depressionen 1929 berörde knappt Romanovriket. Och 1932 krävde Nicholas II, som utnyttjade det faktum att USA var kraftigt försvagat ekonomiskt, att Alaska skulle återvända. Amerika vägrade. Och den 1 januari 1933 började kriget mellan Ryssland och USA.
  Kanada tog Amerikas sida. Stillahavsflottan leddes av en värdig elev till amiral Makarov Kolchak. Som täckte sig med härlighet.
  Ryska stridsvagnar var bäst i världen, flygplan var starkast. Och flottan är den mest perfekta. Och plus även helikoptrar, som vid den tiden bara fanns i Ryssland.
  Allt var hos kungen. Och Amerika är uppriktigt sagt svagt. Hon har få tankar och de är föråldrade. Flyget är svagt och föråldrat. Och bara flottan är mer eller mindre många. Och kriget gick från första början i en port. Dessutom byggde de i Ryssland en järnväg till Chukotka själv. Och utbudet har förbättrats mycket.
  Starka efterträdare till Brusilov och Kuropatkin var Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov och Kaleidin. De har visat sig vara starka ledare.
  Och de ryska stridsvagnarna var oöverträffade och så översvämmade. Amerikanerna hade få stridsvagnar, och även de var föråldrade och svaga. Flyget är också förlegat och svagt. Och bara flottan är ganska många. Men naturligtvis är både kvaliteten och erfarenheten, och personalens utbildning, sämre än sovjeten.
  Ja, och Kolchak är en enastående sjöbefälhavare. Och jag måste säga att det är väldigt coolt.
  Sikorskys helikoptrar är också extremt kraftfulla och destruktiva. Och det gör intryck.
  USA varade inte länge. Lite mer än ett halvår. Den ryska armén är mycket stark och talrik. Bland annat under kontroll av det tsaristiska imperiet är redan en stor del av Kina. Och detta gav en mycket stor storlek på armén. Och hon överväldigade kvantiteten och kvaliteten.
  USA blev en provins i Ryssland, precis som Kanada. Och det ryska imperiet blev mycket starkare.
  Och dess ekonomiska potential har blivit överväldigande och den första i världen. Här är kraften.
  Visserligen fanns det också Nazityskland. 1937 annekterade Hitler Österrike. Och hans imperium slöt en allians med Italien och Storbritannien. Även om det fanns meningsskiljaktigheter med Frankrike. Nicholas II var benägen till germanofilism. Men Hitler retades österut... Men Führern själv var rädd för det mäktiga Sovjetunionen. Och han föreslog att dela kolonierna Frankrike, Belgien, Storbritannien och Holland. Mussolini uttryckte också sin beredvillighet att vara tillsammans med Ryssland. Och som ett resultat bildades en koalition av centralstater.
  Och så, den 1 september 1939, attackerade Tyskland Frankrike, Belgien och Holland, och med dem Storbritannien. Och tsarryssland attackerade kolonierna i Asien och vidare till Afrika. Mussolini gick in i kriget senare, efter att ha väntat lite. Tsarryssland gick framgångsrikt framåt och erövrade britternas kolonier i Asien och Stilla havet, såväl som fransmännen. Under de första två månaderna tillfångatogs Indien, södra Iran och nästan hela Indo-Kina och de flesta av britternas och fransmännens ägodelar i Mellanöstern. Den kungliga armén gick in i Egypten.
  Tyskarna på sin front ockuperade större delen av Belgien, en del av Holland, delvis inkilad i Frankrike. Men de nådde ingen större framgång. Tyskland var ännu inte riktigt förberett för krig. Fienden var fler än trupperna, och särskilt personalen och artilleriet. Och de allierade hade ännu fler personalavdelningar.
  Dessutom utvecklades inte den underbara plan som i verkligheten genomfördes 1940. Och tyskarna gick framåt på gammaldags vis och mindre framgångsrikt.
  En månad senare erövrade ryska trupper allt i Asien och Stilla havet och landade i Australien. I söder erövrade de Mellanöstern. Och även Egypten, som invaderar Etiopien, Sudan, Libyen och så vidare.
  Tyskarna avancerade, lätt fastnade i striderna med fransmännen. Det är sant att de tog Bryssel.
  Hitler vände sig till tsar Nicholas II för att få hjälp. Han höll med. Men först genomförde ryssarna erövringen av Afrika. Här är huvudproblemet terrängen, kommunikationssträckan, bristen på vägar. Och detta störde mer än de små allierade trupperna.
  Ryssarna erövrade hela Afrika på tre månader och kunde äntligen etablera hegemoni.
  Och sedan redan i mars 1940 inledde rysk-tyska trupper en offensiv mot Paris. Inom en och en halv månad invaderades Frankrike.
  Och i augusti 1940 följde en landstigning i Storbritannien ... London föll, på två veckor intogs England och Wales.
  Kriget slutade med ockupationen av alla allierade kolonier och herravälde och Storbritannien. Uppdelningen av världen har passerat. Ryssland tog emot nästan alla allierade kolonier. Tyskland återvann det som förlorades under första världskriget, och gränserna i västra delen av 1914, samt Namibia. Italien tog emot Etiopien och Tunisien. Belgien och Holland och Luxemburg ingick i det tredje riket med viss autonomi. Frankrike och Storbritannien förlorade alla sina kolonier och erkände ryskt skydd över sig själva. Därmed slutade kriget.
  I januari 1941 dog Nicholas II, efter att ha återhämtat sig i ära i mer än fyrtiosex år, och gick till historien som den största ryska monarken genom alla tider och folk. Han efterträddes av sin son Peter Alekseevich, eller Peter den fjärde, vid nio års ålder. Under honom etablerades naturligtvis en regentskap.
  Ryssland har blivit en världshegemon, och dess armé är oräknelig. Redan 1943 flög den första ryska kosmonauten ut i rymden.
  Och 1949 flög ryssarna till månen ... Men detta är bara början på rymdgongen. Allt skulle vara bra, men...
  Hitler kunde inte göra motstånd och den 20 april 1953 anföll Ryssland och startade ett krig. Mussolinis son, liksom Franco och Salazar, talade på hans sida. Och de flyttade till tsarryssland.
  Nu har barnbarnet till Nicholas II möjligheten att bevisa sig själv och få världsomspännande berömmelse.
  Tyskarna kunde förstås först först kila in. Och sedan inledde de ryska trupperna, som drog upp ytterligare styrkor, en motattack. Det var en ganska framgångsrik offensiv och Italien. Mussolini Jr föll snabbt sönder. I Afrika fick italienarna också snabbt stryk. Under de första två månaderna besegrade tsararmén Italien och erövrade alla fiendekolonier i Afrika. Och kastade tyskarna till Oder.
  Sedan återigen offensiven och i augusti togs Berlin. Och sedan offensiven och i början av november 1953 var det tredje riket fullt ockuperat. Hitler lyckades fly till Argentina. Men han förföljdes av ryska trupper. Och 1954 erövrades hela Latinamerika. Hitler hittades i februari 1955. Det var en rättegång ... Och den 20 april 1956 hängdes Führern.
  Därmed slutade denna olyckliga karriär för en tyrann. Peter den fjärde bestämde sig för att ena och inkludera alla länder i det ryska imperiet och förena mänskligheten. Och många gillade det också.
  Och så tog ett enda imperium av enhetlig typ form 1970. Ett stort land Ryssland.
  Och det finns en utvecklingsprocess av solsystemet och rymden. Och allt blir mer fridfullt och förutsägbart.
  Och nu, 1975, finns redan ryska kosmonauter på Pluto. Och alla planeter i solsystemet är erövrade.
  Och sedan flyger ut i rymden och till stjärnorna. Och dessa flygningar är mycket imponerande.
  År 2000 började den första interstellära expeditionen. Och tio år senare flög de till den första planeten Sirius.
  Och 2022 överskreds ljusets hastighet för första gången på ett rymdskepp. Och det är jättebra.
  År 2500 hade mänskligheten befolkat galaxen.
  Vid år 3000 hade människor nått universums utkant.
  Vid år 4000 hade tidens enskilda floder öppnats och fått nyckeln till odödlighet och de dödas uppståndelse.
  Vid år 5000 hade de lärt sig att skapa universum och underkuvade fysikens alla grundläggande lagar.
  Vid år 10 000 har människor återuppstått alla döda, och fullständigt bemästrat universums hemligheter och blivit nästan allsmäktig och skapat universum. Bland de återuppståndna fanns Adolf Hitler. Han skickades till fängelse för omskolning.
  Vid år 20 000 dominerar demiurgmänniskor hypermegaversen. De är hyperomnipotenta och absolut glada. Alla människor uppstår inte bara från de döda, utan har aldrig dött alls. Uppnådde absolut odödlighet. Alla önskningar är uppfyllda. Och i allmänhet - allt är så underbart att möjligheterna för alla människor är nästan obegränsade!
  
  HITLERS DRÖM FÖRÄNDRAR PLANETJORDENS HISTORIA IGEN
  Amerikanska trupper tvingades ut ur Honduras i slutet av februari och början av mars. Striderna flyttade till södra Mexiko. De berömda fyra tjejerna bytte tanken till den senaste modifieringen av E-50. Bilen är riktigt ultramodern, styrd av joysticks, relativt lätt på 65 ton med en motor på 1550 hästkrafter.
  Frontskyddet är 250 mm, sidoskyddet är 170 mm, och även vid en betydande lutning. Men på grund av detta är tjejerna i tanken lite trånga. Det är inte så mycket bekvämt här som i "Tiger" -2, så bilen har kondenserats och speciellt layouten. Men nu kan stridsvagnen inte penetreras av amerikanska stridsvagnar, även när man skjuter åt sidan på nära håll. Sådant skydd kan motstå skottet från IS-2.
  Tjejerna är nöjda och bilen går ganska fort. Gerda, som trycker på joystickens knappar, säger:
  - Det här är en maskin! Verkligen ett mästerverk!
  Charlotte svarar:
  - Sidorna är väldigt sluttande och luckan är smal, det finns nästan ingen topp. Du kan inte bryta igenom en sådan maskin, men det är inte bekvämt!
  Gerda anmärkte entusiastiskt:
  - Men effektivt! Och helt ogenomtränglig!
  Magda svarade med ett leende:
  - Som vi ser, förmyndar Gud Tyskland!
  Christina fnissade och svarade:
  - Vi vinner segrar själva! Och detta är kärnan i vår strategi!
  Gerda sa entusiastiskt:
  - Tills nyligen verkade tanken "Lion" för oss gränsen för perfektion. Och nu är bilen tjugofem ton lättare, överträffar "Lejonet" både i beväpning och rustning, och speciellt i körprestanda. Så Amerika kan inte knäcka oss!
  Charlotte skrattade och sa:
  - Bryt den inte! Vi kommer att slå sönder dem alla!
  Här i åsynen av Magda dök "Sherman" upp. Flickan skickade en projektil rakt mot målet. Tog sönder bilen.
  Ändå ska det erkännas att amerikanerna i stridsvagnsbyggandet ligger märkbart efter. "Sherman" drar helt klart inte i striderna, och "Pershing" är bara något bättre. Dessutom dök Pershings upp i serien först i början av det fyrtiofemte året, och i deras parametrar liknar den tidiga Panther-modellen. E-50 slår amerikaner på ett avstånd av mer än fem kilometer.
  Flickorna är mycket stolta över deras överlägsenhet hos sina vapen. Och de visslar sånger.
  Magda skjuter igen, slår igenom, den här gången en avskärmad Sherman, och kvittrar:
  - Skred bort bollen och rusade iväg i galopp!
  Inte ens skärmarna "Sherman" hjälpte. En tysk stridsvagn kör själv. Krossar infanterister med larver. Flickor visslar sånger på munspel. Stänker blod under rullarna. Tanken rör sig tillräckligt snabbt, och dess spår är mer avancerade och framkomliga, samtidigt som de är relativt lätta.
  Tjejerna visslar... Gerda anmärker:
  - Mexiko är det sista landet på väg till USA. Vi har redan tagit så många olika huvudstäder. Och så många länder erövrade! Vi startade den första erövringen från Österrike och nu flyttar vi till Mexico City! Vårt militärkompani är ett härligt företag!
  Christina svarade logiskt:
  - För det första är vi överlägsna våra motståndare i organisation. Ett litet land är Tyskland. Tyskarna är de mest disciplinerade och högorganiserade människorna i världen. Plus en totalitär nationalsocialistisk regim. Vilket också tillförde styrka och organisation till oss. - Flickan körde sin barfota längs skrovets legerade pansar och fortsatte. - Sedan våra generalers briljanta talanger och först och främst Hitler. Vi har knäckt våra motståndare bit för bit. Och så fick de den bästa tekniken i världen. Så nu har vi en triumf framför oss! Och det tredje riket öppnar sina vingar över världen!
  Charlotte sa rationellt:
  - Värst var vintern fyrtiotvå. Vi besegrades i Afrika och nära Moskva. De lämnade Tikhvin och Rostov-on-Don. Och till och med Kharkov tillfångatogs av sovjeterna. Och USA gick in i kriget mot oss. Det var då det verkade: att vågen inte svängde till vår fördel och avgrunden skymtade fram. Men våren gav oss nya segrar. Och sedan dess har allt gått till vår fördel!
  Magda sparkade. Skjut ner en amerikansk pistol och kvittrade:
  - Men ändå, utan högre makters ingripande, hade vår armé inte kunnat nå sådan framgång! Besegra överlägsna fiender! Detta är Guds hand!
  
  Gerda skrattade och svarade:
  - Jag håller med om att gud! Men inte Gud: Abraham, Isak och Jakob! Och tydligen den ariske, en och allsmäktige Gud! Han som skapade universum och valde tyskarna som sitt folk!
  Charlotte nickade och bekräftade:
  - Visst! Isaks Gud är inte vår Gud! Och om judarna verkligen var Guds folk, skulle vi inte ha vunnit! Och i så fall är din bibel Magda en lögn! Och det är dags för dig att överge kristendomen till förmån för arisk monoteism!
  Charlottes ord lät som maskingeväreld.
  Christina lade till:
  - Och det ser ut som förräderi, att vara kristen. När allt kommer omkring visar det sig att du är för pacifism - de slår dig på höger kind, sväng vänster!
  Gerda såg lämpligt att tillägga:
  -Och du tror att frälsningen kommer från judarna! Och detta är i allmänhet - besläktat med svek!
  Magda invände blygt:
  - Jag tror inte det! Min åsikt Gud är en! Och inte judisk och inte arisk!
  skrek Charlotte tillbaka.
  -Hur är det inte ariskt! Bara ariskt och inget mindre!
  Gerda tillade försonligt:
  Och även teknik! Var började vi? I september 1939 hade de bara sex stridsvagnsdivisioner. Och nästan alla tankar är lätta, mindre än tjugo ton. Nu vet jag inte själv hur många divisioner vi har, men vi åker på världens bästa tank. Vårt fordon är oöverträffat vad gäller beväpning, rustning, körprestanda, och samtidigt är det inte upprörande vad gäller vikt.
  Jag minns testerna av den första "tigern", sedan på Hitlers födelsedag den 20 april 1042.
  Flickan gjorde en paus och tog ett andetag och fortsatte.
  - Då var "Tigern" redan den bästa tanken i världen. Men dess körprestanda kan inte anses vara tillfredsställande. Men å andra sidan gav pistolen en bra kamp, och rustningen var ganska lämplig för det ögonblicket. Och själva tanken vände bra, vilket kompenserade för tornets låga rotationshastighet!
  Och under det fyrtionde året var vi underlägsna Frankrike och Storbritannien som stridsvagnar och deras antal. Men de vann! Under det fyrtioförsta året hade Sovjetunionen bättre T-34 och KV stridsvagnar än våra, och flera gånger fler fordon! Men vi vann ändå! Och moral är teknik och förnuft! Och ande spelar roll!
  Christina noterade och gnuggade sin bara häl på pedalen:
  - Om vi vann med de sämsta stridsvagnarna, då vinner vi nu! Naturligtvis var vi till en början färre än fiender. Nu har vi samlat en hord! Vad kan hindra oss från att vinna?
  Gerda svarade med ett leende:
  - Jag tror att de största svårigheterna ligger bakom oss! Vi har till och med siffror nu
  Övervikt. Jag tror inte att företaget mot USA kommer att stöta på problem.
  Charlotte sa logiskt:
  - Jag tror inte att Amerika har något emot oss! Hennes Sherman är bara kanonmat, och hennes Pershing är bara marginellt bättre. Medan de är mot vår stridsvagn, har de inga vapen!
  Gerda såg lämpligt att tillägga:
  - Och i jetflygplan har de inget att täcka våra falkar med. Dessutom har vi så många slavar, och vi är inte sämre i antal än jänkarna!
  Christina höll med om detta:
  - Vi har utrustning - hela Europa och en del av Sovjetunionen. Och arbetare - halva världen! Vi har överfört våra fabriker till treskiftsdrift och vi bygger nya fabriker! Amerikanerna kommer inte att kunna ge oss ett asymmetriskt svar, på grund av antalet. De har inte trivialt så många händer!
  Charlotte fnissade och flyttade in sitt knä i stolen, morrade:
  De kommer inte att vara symmetriska! - Flickan sköt mot "Grant" och tillade. - Och om utrustning börjar produceras, då bara för insamling av stridspoäng av oss!
  Magda sa blygt:
  - Men när livet ... Det vill säga livet lär att det inte är nödvändigt att koppla av i ett avgörande ögonblick!
  Gerda höll med om detta och vred på spaken med bara fingrar och mumlade:
  "Och vi är vaksamma till slutet!"
  Charlotte drog in sin avlastningsabs och påminde:
  - Vi har kommit långt... Från den blygsamma T-1:an till jätten E-200. Och dessa är naturligtvis milstolpar i en heroisk kampanj! På samma sätt kommer vår tank aldrig att gå i metall!
  Slutligen kom flickorna över ett dussin amerikanska stridsvagnar. Åtta Shermans, två Grants och två Pershings. Den sista bilen hade en lägre siluett och är inte lika påtaglig. Att komma in i en hög tank är lättare. Flickorna turades om att skjuta. De är alla skarpa och har stor lyhördhet. Härdad och tränad. Passerade en betydande del av andra världskriget och besökte olika länder i världen. De är verkligen top notch tjejer.
  Och Shermans var de första som exploderade. Och avståndet är mer än fem kilometer. Amerikanerna kan fortfarande inte få sin bil.
  Skytte, noterade Gerda:
  - Vi har den bästa pistolen! Det genomborrar allt från ett avstånd av en riktig strid och ett ganska stort utbud av skal. Här blir 128 mm sämre.
  Magda höll med om detta. Efter att ha avfyrat och krossat Sherman sa flickan:
  - Lagret av snäckor för den här kalibern är lägre. Men i princip är 88 mm-vapen inte dåliga i princip!
  Charlotte sköt och inflikade:
  - Håller utkik efter vad!
  Gerda skällde hårt:
  - Och den här "Sherman" och "Panther" kommer att ta. Jag tror att en 75 mm pistol med lång bål kunde ha tunnat ut dem!
  Christina sköt med sin bara fot och morrade:
  - Ja, och tillgången på snäckor skulle vara högre!
  Magda sköt också och tryckte på joysticken med sina bara fingrar. Den sista "Sherman"-åsnan. Nästa slag överfördes till Grands. Den här tanken är redan så föråldrad och ännu värre bepansrad än Sherman. Amerika hade dock till en början mycket sämre stridsvagnar än Tyskland. Under det fyrtionde året hade USA bara 502 stridsvagnar, och även då var många föråldrade. Men redan under det fyrtioförsta året producerade amerikanerna mer än tre tusen tankar. Och så var det Sherman. Vad kan man säga om denna bil? När det gäller frontalrustning överträffade den till och med något T-34-76 och var något underlägsen i pistolens destruktiva kraft. Ja, och i körprestanda. Men å andra sidan är optik och sikt mycket bättre än de sovjetiska.
  Sedan dök Sherman M 4 upp redan under det fyrtiofjärde året. Tanken är jämförbar i rustning och beväpning med T-34-85 och något underlägsen den enkla Pantern och ganska avsevärt mot Panther -2. Ännu senare dök "Sherman" eldflugan upp, med en 17-punds pistol med längre pipa. Denna tank var överlägsen den sovjetiska T-34-85 i beväpning, men var inte särskilt massiv.
  Det fanns också en skärmningsmodifiering av Sherman med sämre körprestanda, tyngre, men med pansar på 152 mm. Men inte heller den mest massiva. Hittills har tyskarna bara stött på standard M4.
  Men nu är "Grands" färdiga, och nu den relativt nya Pershing tanken.
  Gerda föreslog:
  - Låt oss komma lite närmare. Detta monster kan ha tjockare rustningar!
  Charlotte grimaserade föraktfullt.
  - Oroa dig inte! Han har bara 102 millimeter. Bilen väger fyrtiotvå ton, men den gjorde Sherman stark!
  Gerda fnissade och föreslog:
  - Då ska vi skjuta!
  Magda sträckte fram sin mejslade, barfota. Hur många olika vassa, vassa stenar, het sand från öknar, djungelns taggar, Rysslands snö har känt hennes nakna, elastiska, graciösa sulor. Hon tryckte långa, släta fingrar med pärlemornaglar på joystickknappen.
  Och avfyrade en pansargenomträngande projektil med en urankärna. Och hon kvittrade med ett leende:
  - Låt det bli ljus för dig!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Och "Pershing" förlorade hälften av tornet.
  Gerda skakade på sina höga, fasta bröst och anmärkte:
  - Ack, "Tiger" kunde inte göra det här! Han saknade slagkraft! Men ändå, det är bättre än Sherman.
  Magda sa skeptiskt:
  - Tittar på vad. Om skärmar hängs på "Firefly" så blir den inte värre än "Tigern", ännu bättre skyddad i pannan!
  Gerda skakade argt på huvudet. Skjut på tanken. Och avslutade den sista "Pershing" tillade:
  - Vår "Tiger" är fortfarande dyrare, alla dessa västerländska exoter, och ryska perversioner. Jag tror på vår seger, även med T-4-stridsvagnar, så var det!
  Tolv bilar, flickorna klickade som frön. De blev inte ens beskjutna. Smärtsamt långa avstånd för amerikanska vapen.
  Tjejerna går och skrattar. Bra för dem.
  Charlotte sätter igång den välbekanta rullbanan igen:
  - Nej, Magda! Du borde avsäga dig kristendomen en gång för alla. Annars kommer du att bli en potentiell förrädare!
  Den guldhåriga flickan svarade:
  - Inte! Jag är hängiven det tredje riket, men jag kommer inte heller att avsäga mig Jesus Kristus!
  Gerda slog sitt vackra, muskulösa ben på rustningen med sin bara sula och anmärkte:
  "Men Kristus får inte förnekas!" Bara vi måste erkänna att han var en tysk i köttet och inte en jude, och allt kommer att ordna sig!
  Magda svarade med ett leende:
  - Tyska... Men hur är det med Bibelns vittnesbörd?
  Gerda sa hårt:
  - Då din bibel! Om det finns ett Main Caf!
  Magda skakade på huvudet.
  - Mein Kaf är ingen gudomlig uppenbarelse. Och arbetet av en person, till och med en enastående! Jag tror på det som kommer från Gud!
  Då ropade alla krigarna i kör:
  - Vår Gud är Adolf Hitler!
  Magda svarade modigt:
  - Men det var inte Hitler som erövrade och skapade universum!
  Gerda dunkade ilsket med sin runda häl på rustningen och förklarade:
  - Och detta diskuteras inte längre av oss! Vem som skapade universum får tiden utvisa!
  Charlotte föreslog:
  - Låt oss tjejer bättre ställa oss själva frågan - vad ska vi göra efter kriget?
  Christina flinade och föreslog:
  -Låt oss gå till affärer! Det här är det bästa vi kan göra!
  Gerda nickade instämmande med sitt snövita huvud:
  - Självklart, i affärer! Eller kanske vi ska agera i filmer?
  Magda log och föreslog:
  - Och vad? Det här är en bra fortsättning på en karriär! När allt kommer omkring är filmer bra!
  Gerda flinade, drog handen över sin avlastningspress och anmärkte:
  - Och vem skulle du spela? Ängel vadå?
  Magda med en trög blick sa:
  - Varför inte? För jag har rätt utseende. Jag skulle berätta om Jesus Kristus för alla troende! Det skulle vara en livräddare!
  Gerda skakade negativt på huvudet och förklarade:
  - I den nya ariska religionen finns det inget som heter frälsning. Faktum är att kärnan i befallningen till arien är att tjäna riket. Och resten - lyda arierna! Så vi räddar inte oss själva, utan styr!
  Christina är en tjej med koppar, men med en blandning av gult hår, bekräftade:
  - Ja, vi styr och erövrar! I den här världen är vi i det tredje rikets trupper. I det kommer vi att ha vår egen armé. Och vi kommer att erövra andra universum. Allt i den här världen är relativt... Jag tror att det kommer att bli krig, och högtider och gods! Kombinationer av att njuta av världen och ett spännande krigsspel!
  Charlotte är en tjej med kopparrött hår, nickade instämmande.
  - Visst! För ett riktigt fridfullt liv är tråkigt ... Vi är så vana vid att slåss att det har blivit bröd för oss!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Snarare till och med luft! Eller vatten blandat med sött vin!
  Magda sa sorgset:
  - Det är synd... Ibland kommer en våg av ånger över mig. Det är trots allt dåligt att döda andra. Vi orsakar smärta och lidande! Vadå, barn utan pappa!
  Gerda skakade på huvudet och anmärkte:
  Vi är alla i riskzonen! Men trösta dig! Människan är fortfarande dödlig! Och om du tänker efter, är det verkligen betydelsefulla trettio eller fyrtio år på evighetens skala? Och evigt liv!
  Magda svarade med en suck:
  - Tja, om man ser filosofiskt så är det så det är... Men egentligen gör det här det inte lättare för små barn!
  Charlotte slängde sitt kopparröda hår och väste:
  - Föreställ dig att de är undermänniskor! Bara djur och du kommer att må bättre!
  Magda skakade en tår ur sina ögonfransar och svarade:
  - Men trots allt och djur är det synd! Åh... vilken värld vi lever i! Allt är helt enkelt hänsynslöst! Och döden styr!
  Charlotte talade kraftfullt och komponerade medan hon gick:
  Låt floder av blod
  flyter på jorden,
  Låt dem stöna av smärta -
  Bränder överallt!
  Och låt det onda dö
  En rasande boll härskar,
  Ni dör alla
  Satan har ställt dig till svars!
  Låt virvelvinden sluka
  Flödet av människokroppar...
  Planeten lider
  Mayhem regerar!
  Gerda avbröt sin partner och täckte hennes röda mun med sitt bara ben. Den blonda terminatorn utbrast:
  - Tja, varför så pessimistisk! Här kommer kriget att sluta och planeten kommer att blomma som en trädgård. Jag tror att det finns några kvar. Amerika är ytterligare sex månader, ja, det största året. Sedan lägger vi till Ryssland, och bara Japan kommer att finnas kvar. Men det här är kortvarigt för oss. Som mest, om tre år kommer alla krig att upphöra... Och människor kommer aldrig att döda varandra igen!
  Christina utvecklade:
  - I alla fall i kriget ... jag tror att tiden kommer, och väldigt snart, då bara ett imperium kommer att finnas kvar i världen. Och då blir det i alla fall inga krig. Och jag tror, tack vare utvecklingen av jordbruket och den ideala tyska organisationen, kommer även hungern att försvinna om några år. Då ska det byggas bostäder för alla. - Flickan med koppargult hår och en muskulös, smal och perfekt proportionerad figur talade med entusiasm. "Då kommer medicinen att utvecklas och sjukdomen utrotas. Vi kommer att flyga ut i rymden, vi kommer att bosätta oss i olika världar. Låt oss erövra ålderdomen. Alla människor kommer att vara unga och vackra, som fantastiska tomtar. Eller så kanske nya krig väntar oss i rymden. Sådan stjärna med trearmade utomjordingar. Och vi kommer djärvt att kämpa för fascismens idéer i hela universum!
  Charlotte sjöng med ett strålande leende på läpparna:
  - Vi kommer att kämpa för en ljus morgondag... Låt oss kyssas!
  Magda har redan sagt mer optimistiskt:
  - Men det är bättre så här! Inte eviga krig, utan fredlig skapelse!
  I det ögonblicket körde bilen över en mina. Tanken skakade. Välten sprack och bilen saktade ner en aning. Gerda ringde ett reparationsteam på radion. Skadan fråntog inte tanken körprestanda, utan minskade hastigheten något. Därför måste välten bytas ut snabbt. Här är platsen för upphängningen annorlunda - bekvämare för reparation än den förskjutna ordningen som är karakteristisk för "Tigers" och "Panthers".
  Dessutom värmde tjejerna gärna upp i djungeln. Varför inte bada i floden. Tanken, naturligtvis, platsen är varm, även luftkonditioneringen klarar inte av. Det finns fortfarande södra Mexiko - tropikerna, och i mars är det ganska varmt. Men generellt sett är vädret himmelskt.
  Floden låg i närheten och flickorna störtade ner i den. Du behöver inte oroa dig för krokodiler. Det pågår ett krig här, och alla levande varelser har flytt under lång tid. Vattnet är varmt och skönt att simma i. Flickorna simmade och när hon beundrade djungelns stränder märkte Gerda:
  -Ändå saknar vår värld inte charm! Det skulle förmodligen vara bra att bli odödlig som en bergsbestigare, och alla leva tillsammans med mänskligheten och se dess utveckling. Och flyga genom rymden!
  Cristina nickade och sa allvarligt:
  - Himlen utan synd, extremt tråkigt... Inte en förmögenhet i kasinot att förlora, men ännu bättre att vinna, inte att jaga. Ja, krig är beroendeframkallande...
  Charlotte föreslog:
  - Jag tror att de snart kommer att uppfinna spel som kan porträtteras på skärmen - sådana är militärerna!
  Magda sa med ett leende:
  - Du borde förstöra allt!
  Christina tog den och sjöng:
  - Förstörelse är en passion... Oavsett vilken typ av makt!
  Gerda väsande och frustande sjöng:
  - Jag vill se tomheten framför mig! I den ska jag bygga mitt slott, min dröm!
  Charlotte fnissade och föreslog:
  - Nej, visst är det härligt att slåss! Men det är ännu bättre att vinna!
  Christina utbrast högst i lungorna:
  - Själva himlens högra hand hjälper Tyskland. Vår ariska tro, vår unika monoteism! Och det som inte dödar oss gör oss starkare!
  Gerda skvätte vatten och svarade:
  - Ja, vi har blivit starkare! Det är synd att vi just snubblade över en pansarvärnsmina.
  Christina sa eftertänksamt:
  - Och hur skyddar man larverna?
  Gerda ryckte på sina muskulösa axlar.
  - Jag vet inte...
  Charlotte sa rationellt:
  - De är skyddade från skal med sköldar, och från minor ... Om de inte är gjorda av tjockare, för att inte spricka!
  Gerda skakade på huvudet.
  - Då sjunker körprestandan på grund av viktökningen. Det skulle få tanken att flyga!
  Magda bekräftade:
  - Det är allt! Så att tanken svävar i luften och inte faller! Och utvecklade hastigheter på femhundra miles per timme!
  Charlotte, plaskande, rapporterade informationen:
  - Jag hörde att vår flotta har speciella fartyg som flyger lite utan att röra vid vattnet! Och de utvecklar hastigheten hos en skruvjaktare, och kan bära trupper, samt få dominans till sjöss! Sådan flygning till sjöss kommer att göra oss oövervinnerliga!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Och vi är redan oövervinnerliga! Detta kommer att göra oss - superoövervinnliga!
  Charlotte vände sig om på ryggen, sparkade sina bara, mejslade ben i luften och kurrade:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga! Vi är ariska tjejer, mördare i våra hjärtan!
  Och skönheten dök djupare ner i vattnet. Gick lite djupare. Hon slog sina vänner på bara hälarna och dök upp. Hon lanserade en fontän med vatten och kurrade:
  - Vilken bra vår i tropikerna! Vatten är som ångad mjölk!
  Gerda sjöng på skämt:
  - Afrika är fruktansvärt ja, ja, ja.... Afrika är farligt, ja, ja, ja! Åk inte tjejer till Afrika för en promenad!
  Skönheterna skrattade. Skridskobanan har redan ändrats - reparationsteam är som bäst. Och tjejerna från hela världen hoppade ner i tanken. Siluetten av E-50 är ganska låg och bilen i sig är inte alltför påtaglig. De kvinnliga krigarna satte på gasturbinmotorn och satte fart på några sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankfartyg, anmärkte:
  - Ändå är en gasturbinmotor mycket bättre än en diesel. Det är både mer kompakt och accelererar tanken snabbare. Vår bil har fantastisk manövrerbarhet!
  Gerda sjöng skämtsamt:
  - Han var slarvig och naiv, tjejerna hade en kal ung blick ... Allt runt omkring verkade fantastiskt - för trehundra år sedan!
  Christina sa entusiastiskt:
  - Inte! Vår befälhavare slår till med humor... Även om det verkligen verkar som att århundraden har gått sedan krigets början... - Flickan körde handen över hennes höga, elastiska bröstkorg och fortsatte. - Samtidigt fångar man sig ibland att det var igår! Åh, trots allt, människors liv är korta och går på något sätt obemärkt förbi!
  Gerda sa häftigt:
  Men vi är väl inte gamla? Vi är fulla av styrka och energi! Och vår väg från seger till
  Seger!
  Magda kantade maskingevärstornet, rev den amerikanska cellen och kurrade:
  - Ja, jag tror på vår seger... Speciellt nu, när vi har alla trumfkort. Men låt oss inte sätta vagnen framför hästen!
  Gerda mindes med en suck:
  - Albert... Jag saknar den här pojken... Det är konstigt att bli kär i en brat, även om den är lång, med Apollons byggnad!
  Charlotte sa logiskt:
  Jag gillade Albert också. Den har en speciell skönhet. Och i allmänhet kännetecknas tonåringar, när deras fysionomi ännu inte har blivit täckta med skägg, och deras ansiktsdrag inte har fullbordat sin bildning, av sin speciella charm. Och viktigast av allt, de är inte så merkantila än, de älskar dig, inte dina pengar!
  Christina sa rationellt:
  - Vi är alla fyra så vackra att män älskar våra kroppar först av allt. Och hur mycket vi har är redan vår inkomst!
  Gerda sa logiskt:
  - Att vara kvinna är lättare! Ring hunden så hoppar han i säng. Åtminstone när du är ung. Du kommer aldrig att vara utan en man. Det är lätt att locka dem. Men en man, för att lägga en kvinna i säng, borde försöka ...
  Charlotte svarade sarkastiskt:
  - Inte du trots allt... Vi är inte för kräsna!
  Gerda skakade negativt på sitt ljusa huvud.
  - Inte säkert på det sättet! Jag älskar unga, stiliga, kurviga män. Och jag går inte och lägger mig med någon. Som regel väljer jag atletiskt byggt. Vissa med mage, även en general, lockar mig inte. Och vi kan välja!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Här sitter en prostituerad i panelen, du behöver inte välja. Och grytor kommer att tjäna, och skalliga och gamla ... Detta är naturligtvis ett minus av hennes yrke!
  Gerda svarade allvarligt:
  - Du kan gå till en soldatbordell... Då blir alla dina klienter unga och smala. Och variation och mer eller mindre attraktivt ... Jag vägrar till exempel aldrig en snygg man!
  Christina fnissade och kurrade:
  - Ja... Variation slår på! Sex kräver olika rätter och kryddor. Vi är unga kvinnor och vi älskar de unga... Vi vill ha sportpartners med muskulös kropp. Och någon måste ha att göra med inte så snygga män. Du kan bara sympatisera med dessa kvinnor!
  Charlotte sjöng med ångest:
  - Skönhet förvandlar en man till en slav ... Och efter döden, tro att jag inte kommer att finna frid, jag ska ge min själ till djävulen för en natt med dig!
  Magda sköt mot den amerikanska självgående pistolen "Witch" och kvittrade:
  - Det är synd, vad har vi för sex utanför äktenskapet... Det är bättre att lämna lustfyllda tankar!
  Charlotte svarade argt:
  - Och du stönade av orgasmer inte värre än oss ... Så du borde inte föda upp en hycklare sjuksköterska.
  Gerda skakade på sina höga, fasta bröst och anmärkte:
  - Ack, "Tiger" kunde inte göra det här! Han saknade slagkraft! Men ändå, det är bättre än Sherman.
  Magda sa skeptiskt:
  - Tittar på vad. Om skärmar hängs på "Firefly" så blir den inte värre än "Tigern", ännu bättre skyddad i pannan!
  Gerda skakade argt på huvudet. Skjut på tanken. Och avslutade den sista "Pershing" tillade:
  - Vår "Tiger" är fortfarande dyrare, alla dessa västerländska exoter, och ryska perversioner. Jag tror på vår seger, även med T-4-stridsvagnar, så var det!
  Tolv bilar, flickorna klickade som frön. De blev inte ens beskjutna. Smärtsamt långa avstånd för amerikanska vapen.
  Tjejerna går och skrattar. Bra för dem.
  Charlotte sätter igång den välbekanta rullbanan igen:
  - Nej, Magda! Du borde avsäga dig kristendomen en gång för alla. Annars kommer du att bli en potentiell förrädare!
  Den guldhåriga flickan svarade:
  - Inte! Jag är hängiven det tredje riket, men jag kommer inte heller att avsäga mig Jesus Kristus!
  Gerda slog sitt vackra, muskulösa ben på rustningen med sin bara sula och anmärkte:
  "Men Kristus får inte förnekas!" Bara vi måste erkänna att han var en tysk i köttet och inte en jude, och allt kommer att ordna sig!
  Magda svarade med ett leende:
  - Tyska... Men hur är det med Bibelns vittnesbörd?
  Gerda sa hårt:
  - Då din bibel! Om det finns ett Main Caf!
  Magda skakade på huvudet.
  - Mein Kaf är ingen gudomlig uppenbarelse. Och arbetet av en person, till och med en enastående! Jag tror på det som kommer från Gud!
  Då ropade alla krigarna i kör:
  - Vår Gud är Adolf Hitler!
  Magda svarade modigt:
  - Men det var inte Hitler som erövrade och skapade universum!
  Gerda dunkade ilsket med sin runda häl på rustningen och förklarade:
  - Och detta diskuteras inte längre av oss! Vem som skapade universum får tiden utvisa!
  Charlotte föreslog:
  - Låt oss tjejer bättre ställa oss själva frågan - vad ska vi göra efter kriget?
  Christina flinade och föreslog:
  -Låt oss gå till affärer! Det här är det bästa vi kan göra!
  Gerda nickade instämmande med sitt snövita huvud:
  - Självklart, i affärer! Eller kanske vi ska agera i filmer?
  Magda log och föreslog:
  - Och vad? Det här är en bra fortsättning på en karriär! När allt kommer omkring är filmer bra!
  Gerda flinade, drog handen över sin avlastningspress och anmärkte:
  - Och vem skulle du spela? Ängel vadå?
  Magda med en trög blick sa:
  - Varför inte? För jag har rätt utseende. Jag skulle berätta om Jesus Kristus för alla troende! Det skulle vara en livräddare!
  Gerda skakade negativt på huvudet och förklarade:
  - I den nya ariska religionen finns det inget som heter frälsning. Faktum är att kärnan i befallningen till arien är att tjäna riket. Och resten - lyda arierna! Så vi räddar inte oss själva, utan styr!
  Christina är en tjej med koppar, men med en blandning av gult hår, bekräftade:
  - Ja, vi styr och erövrar! I den här världen är vi i det tredje rikets trupper. I det kommer vi att ha vår egen armé. Och vi kommer att erövra andra universum. Allt i den här världen är relativt... Jag tror att det kommer att bli krig, och högtider och gods! Kombinationer av att njuta av världen och ett spännande krigsspel!
  Charlotte är en tjej med kopparrött hår, nickade instämmande.
  - Visst! För ett riktigt fridfullt liv är tråkigt ... Vi är så vana vid att slåss att det har blivit bröd för oss!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Snarare till och med luft! Eller vatten blandat med sött vin!
  Magda sa sorgset:
  - Det är synd... Ibland kommer en våg av ånger över mig. Det är trots allt dåligt att döda andra. Vi orsakar smärta och lidande! Vadå, barn utan pappa!
  Gerda skakade på huvudet och anmärkte:
  Vi är alla i riskzonen! Men trösta dig! Människan är fortfarande dödlig! Och om du tänker efter, är det verkligen betydelsefulla trettio eller fyrtio år på evighetens skala? Och evigt liv!
  Magda svarade med en suck:
  - Tja, om man ser filosofiskt så är det så det är... Men egentligen gör det här det inte lättare för små barn!
  Charlotte slängde sitt kopparröda hår och väste:
  - Föreställ dig att de är undermänniskor! Bara djur och du kommer att må bättre!
  Magda skakade en tår ur sina ögonfransar och svarade:
  - Men trots allt och djur är det synd! Åh... vilken värld vi lever i! Allt är helt enkelt hänsynslöst! Och döden styr!
  Charlotte talade kraftfullt och komponerade medan hon gick:
  Låt floder av blod
  flyter på jorden,
  Låt dem stöna av smärta -
  Bränder överallt!
  Och låt det onda dö
  En rasande boll härskar,
  Ni dör alla
  Satan har ställt dig till svars!
  Låt virvelvinden sluka
  Flödet av människokroppar...
  Planeten lider
  Mayhem regerar!
  Gerda avbröt sin partner och täckte hennes röda mun med sitt bara ben. Den blonda terminatorn utbrast:
  - Tja, varför så pessimistisk! Här kommer kriget att sluta och planeten kommer att blomma som en trädgård. Jag tror att det finns några kvar. Amerika, det här är ytterligare sex månader, ja, det största året. Sedan lägger vi till Ryssland, och bara Japan kommer att finnas kvar. Men det här är kortvarigt för oss. Som mest, om tre år kommer alla krig att upphöra... Och människor kommer aldrig att döda varandra igen!
  Christina utvecklade:
  - I alla fall i kriget ... jag tror att tiden kommer, och väldigt snart, då bara ett imperium kommer att finnas kvar i världen. Och då blir det i alla fall inga krig. Och jag tror, tack vare utvecklingen av jordbruket och den ideala tyska organisationen, kommer även hungern att försvinna om några år. Då ska det byggas bostäder för alla. - Flickan med koppargult hår och en muskulös, smal och perfekt proportionerad figur talade med entusiasm. "Då kommer medicinen att utvecklas och sjukdomen utrotas. Vi kommer att flyga ut i rymden, vi kommer att bosätta oss i olika världar. Låt oss erövra ålderdomen. Alla människor kommer att vara unga och vackra, som fantastiska tomtar. Eller så kanske nya krig väntar oss i rymden. Sådan stjärna med trearmade utomjordingar. Och vi kommer djärvt att kämpa för fascismens idéer i hela universum!
  Charlotte sjöng med ett strålande leende på läpparna:
  - Vi kommer att kämpa för en ljus morgondag... Låt oss kyssas!
  Magda har redan sagt mer optimistiskt:
  - Men det är bättre så här! Inte eviga krig, utan fredlig skapelse!
  I det ögonblicket körde bilen över en mina. Tanken skakade. Välten sprack och bilen saktade ner en aning. Gerda ringde ett reparationsteam på radion. Skadan fråntog inte tanken körprestanda, utan minskade hastigheten något. Därför måste välten bytas ut snabbt. Här är platsen för upphängningen annorlunda - bekvämare för reparation än den förskjutna ordningen som är karakteristisk för "Tigers" och "Panthers".
  Dessutom värmde tjejerna gärna upp i djungeln. Varför inte bada i floden. Tanken, naturligtvis, platsen är varm, även luftkonditioneringen klarar inte av. Det finns fortfarande södra Mexiko - tropikerna, och i mars är det ganska varmt. Men generellt sett är vädret himmelskt.
  Floden låg i närheten och flickorna störtade ner i den. Du behöver inte oroa dig för krokodiler. Det pågår ett krig här, och alla levande varelser har flytt under lång tid. Vattnet är varmt och skönt att simma i. Flickorna simmade och när hon beundrade djungelns stränder märkte Gerda:
  -Ändå saknar vår värld inte charm! Det skulle förmodligen vara bra att bli odödlig som en bergsbestigare, och alla leva tillsammans med mänskligheten och se dess utveckling. Och flyga genom rymden!
  Cristina nickade och sa allvarligt:
  - Himlen utan synd, extremt tråkigt... Inte en förmögenhet i kasinot att förlora, men ännu bättre att vinna, inte att jaga. Ja, krig är beroendeframkallande...
  Charlotte föreslog:
  - Jag tror att de snart kommer att uppfinna spel som kan porträtteras på skärmen - sådana är militärerna!
  Magda sa med ett leende:
  - Du borde förstöra allt!
  Christina tog den och sjöng:
  - Förstörelse är en passion... Oavsett vilken typ av makt!
  Gerda väsande och frustande sjöng:
  - Jag vill se tomheten framför mig! I den ska jag bygga mitt slott, min dröm!
  Charlotte fnissade och föreslog:
  - Nej, visst är det härligt att slåss! Men det är ännu bättre att vinna!
  Christina utbrast högst i lungorna:
  - Själva himlens högra hand hjälper Tyskland. Vår ariska tro, vår unika monoteism! Och det som inte dödar oss gör oss starkare!
  Gerda skvätte vatten och svarade:
  - Ja, vi har blivit starkare! Det är synd att vi just snubblade över en pansarvärnsmina.
  Christina sa eftertänksamt:
  - Och hur skyddar man larverna?
  Gerda ryckte på sina muskulösa axlar.
  - Jag vet inte...
  Charlotte sa rationellt:
  - De är skyddade från skal med sköldar, och från minor ... Om de inte är gjorda av tjockare, för att inte spricka!
  Gerda skakade på huvudet.
  - Då sjunker körprestandan på grund av viktökningen. Det skulle få tanken att flyga!
  Magda bekräftade:
  - Det är allt! Så att tanken svävar i luften och inte faller! Och utvecklade hastigheter på femhundra miles per timme!
  Charlotte, plaskande, rapporterade informationen:
  - Jag hörde att vår flotta har speciella fartyg som flyger lite utan att röra vid vattnet! Och de utvecklar hastigheten hos en skruvjaktare, och kan bära trupper, samt få dominans till sjöss! Sådan flygning till sjöss kommer att göra oss oövervinnerliga!
  Gerda rättade till sin partner:
  - Och vi är redan oövervinnerliga! Detta kommer att göra oss - superoövervinnliga!
  Charlotte vände sig om på ryggen, sparkade sina bara, mejslade ben i luften och kurrade:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga! Vi är ariska tjejer, mördare i våra hjärtan!
  Och skönheten dök djupare ner i vattnet. Gick lite djupare. Hon slog sina vänner på bara hälarna och dök upp. Hon lanserade en fontän med vatten och kurrade:
  - Vilken bra vår i tropikerna! Vatten är som ångad mjölk!
  Gerda sjöng på skämt:
  - Afrika är fruktansvärt ja, ja, ja.... Afrika är farligt, ja, ja, ja! Åk inte tjejer till Afrika för en promenad!
  Skönheterna skrattade. Skridskobanan har redan ändrats - reparationsteam är som bäst. Och tjejerna från hela världen hoppade ner i tanken. Siluetten av E-50 är ganska låg och bilen i sig är inte alltför påtaglig. De kvinnliga krigarna satte på gasturbinmotorn och satte fart på några sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankfartyg, anmärkte:
  - Ändå är en gasturbinmotor mycket bättre än en diesel. Det är både mer kompakt och accelererar tanken snabbare. Vår bil har fantastisk manövrerbarhet!
  Gerda sjöng skämtsamt:
  - Han var slarvig och naiv, tjejerna hade en kal ung blick ... Allt runt omkring verkade fantastiskt - för trehundra år sedan!
  Christina sa entusiastiskt:
  - Inte! Vår befälhavare slår till med humor... Även om det verkligen verkar som att århundraden har gått sedan krigets början... - Flickan körde handen över hennes höga, elastiska bröstkorg och fortsatte. - Samtidigt fångar man sig ibland att det var igår! Åh, trots allt, människors liv är korta och går på något sätt obemärkt förbi!
  Gerda sa häftigt:
  Men vi är väl inte gamla? Vi är fulla av styrka och energi! Och vår väg från seger till
  Seger!
  Magda kantade maskingevärstornet, rev den amerikanska cellen och kurrade:
  - Ja, jag tror på vår seger... Speciellt nu, när vi har alla trumfkort. Men låt oss inte sätta vagnen framför hästen!
  Gerda mindes med en suck:
  - Albert... Jag saknar den här pojken... Det är konstigt att bli kär i en brat, även om den är lång, med Apollons byggnad!
  Charlotte sa logiskt:
  Jag gillade Albert också. Den har en speciell skönhet. Och i allmänhet kännetecknas tonåringar, när deras fysionomi ännu inte har blivit täckta med skägg, och deras ansiktsdrag inte har fullbordat sin bildning, av sin speciella charm. Och viktigast av allt, de är inte så merkantila än, de älskar dig, inte dina pengar!
  Christina sa rationellt:
  - Vi är alla fyra så vackra att män älskar våra kroppar först av allt. Och hur mycket vi har är redan vår inkomst!
  Gerda sa logiskt:
  - Att vara kvinna är lättare! Ring hunden så hoppar han i säng. Åtminstone när du är ung. Du kommer aldrig att vara utan en man. Det är lätt att locka dem. Men en man, för att lägga en kvinna i säng, borde försöka ...
  Charlotte svarade sarkastiskt:
  - Inte du trots allt... Vi är inte för kräsna!
  Gerda skakade negativt på sitt ljusa huvud.
  - Inte säkert på det sättet! Jag älskar unga, stiliga, kurviga män. Och jag går inte och lägger mig med någon. Som regel väljer jag atletiskt byggt. Vissa med mage, till och med en general lockar mig inte. Och vi kan välja!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Här sitter en prostituerad i panelen, du behöver inte välja. Och grytor kommer att tjäna, och skalliga och gamla ... Detta är naturligtvis ett minus av hennes yrke!
  Gerda svarade allvarligt:
  - Du kan gå till en soldatbordell... Då blir alla dina klienter unga och smala. Och variation och mer eller mindre attraktivt ... Jag vägrar till exempel aldrig en snygg man!
  Christina fnissade och kurrade:
  - Ja... Variation slår på! Sex kräver olika rätter och kryddor. Vi är unga kvinnor och vi älskar de unga... Vi vill ha sportpartners med muskulös kropp. Och någon måste ha att göra med inte så snygga män. Du kan bara sympatisera med dessa kvinnor!
  Charlotte sjöng med ångest:
  - Skönhet förvandlar en man till en slav ... Och efter döden, tro att jag inte kommer att finna frid, jag ska ge min själ till djävulen för en natt med dig!
  Magda sköt mot den amerikanska självgående pistolen "Witch" och kvittrade:
  - Det är synd, vad har vi för sex utanför äktenskapet... Det är bättre att lämna lustfyllda tankar!
  Charlotte svarade argt:
  - Och du stönade av orgasmer inte värre än oss ... Så du borde inte föda upp en hycklare sjuksköterska.
  Kort sagt, Hitler vann självsäkert. Och hans framgångar förlamade helt enkelt USA totalt. Och i januari 1945 föll både New York och Washington och 30 stater kapitulerade fullständigt. Och så slutade detta blodiga krig.
  Medan tyskarna var framgångsrika...
  Men inte alla länder har ännu underkastat sig Tredje riket. Här är den uppgående solens land med sina kolonier utspridda. Och dess fascister vill skära ned.
  Kriget började den 20 april 1949. Och kriget går ganska bra.
  Speciellt om de har så vackra tjejer.
  Och det tredje riket fick de bästa stridsvagnarna i världen. "Lion" för sin tid var den mest skyddade och kraftfulla stridsvagnen i beväpning. Men nu har de AG-50. Den nya designen av maskinen väger bara sextio ton och en motor på 1800 hästkrafter.
  En kombination av rörlighet, manövrerbarhet, snabbhet och skydd från alla vinklar. AG-50 pyramidmaskin - perfektion i sig.
  Charlotte sjöng entusiastiskt:
  - Jag är planetens storhet, ja, röd på samma gång!
  Och drar bara klackar. Vacker tjej.
  Och Christina är också en tjej med enastående förmågor. Hon har till och med en joker i fickan. Och hon uppfann sin egen kortlek. Och han vet hur man kastar dem häftigt. Krigaren har guldrött hår. Och en kvinna vad du behöver.
  Åh, vad barfota de sprang genom öknen. Mycket sand bränner hälarna. Men man vänjer sig snabbt. Och Christina tog den och väste:
  - Under tiden, tills vidare, rinner floden över stenarna!
  Den tyska bilen är ogenomtränglig för Panthers och Tigers. Det här är ett så kraftfullt system. Fast inte tung. Även japanerna har ännu inte bemästrat de pyramidformade stridsvagnarna, och tyskarna har inte gett dem tekniken.
  AG-50 är en maskin som kan åstadkomma mycket. Projektiler rikoschetterar från den.
  Cristina sköt igen med sina bara tår och suckade tungt. Tredje riket hade inte anständiga stridsvagnar under det fyrtioförsta året. Så de kunde inte vinna Och vintern har ingenting med saken att göra.
  Christina tog den och kvittrade:
  - En tank, det finns en tank i Afrika!
  Då visade flickan sin tunga. Hon var uppriktigt sagt nöjd med sin framgång. Här är hon, vilken cool kvinna.
  Håret är så gyllene. Som dyrbara guldbitar.
  Här är Magda vit och guld, och Christina är röd och guld.
  Magda fick också skjuta. Hon sköt, träffade en lätt japansk stridsvagn och väste:
  - Galen tjej! Och i imperiet finns ingen barndom!
  Christina sköt igen och anmärkte rationellt:
  - Skönlitteratur måste läsas!
  Tjejerna var väldigt roliga här. Och blottade tänderna, vilket verkligen är rena pärlor.
  Och på bekostnad av fantasin ... Då är Christina en stor docka. Till exempel släpptes nyligen en film i Tredje riket. Stjärnornas krig. Det pågår riktiga strider i rymden. Och allt är så intressant! Bokstavligen fenomenala filmer.
  Eh, de kunde skildra rymdimperiet i stor skala. Tredje rikets kämpar mot insekter. Leddjur försöker attackera rymdtyskland. De mäter nästan tre meter. Och fler stridsrobotar. Men Wehrmacht är fortfarande starkare. Bara imperialistisk.
  Christina sjöng med förtjusning och klappade händerna:
  - Avadons virvelvindar är över oss ... Vi går rakt ut ur dårhuset!
  Och hur skönheten kommer att smälla med sina bara, mejslade ben. Här är hon verkligen förkroppsligandet av en förtrollande dröm. Inte en flicka, utan en sann tro, och en främling från de kosmiska världarna.
  Hela kvartetten av tjejer är ovanlig. Och deras tank fungerar väldigt energiskt.
  Och på himlen samlar det tredje rikets skivplan något med sina laminära jetstrålar. De är osårbara, men själva kan de bara stänga av jetplanet för att skjuta upp en raket och sedan täcka över sig själva igen.
  Naturligtvis utvecklas mer avancerade vapen i det tredje riket. Först och främst laser. Men det är svårt att göra en stråle med hög effekt. Övning har visat att hyperboloiden är extremt svår att återskapa. Men det finns andra idéer också.
  Till exempel en ultraljudspistol! Också en intressant tanke. Gertrud ville verkligen skaffa ett sådant vapen. Trött på att bara ramla dumt. Det finns en önskan att uppnå något mer.
  Under tiden dirigerar krigaren hennes bil. Skär Japans fighters och sjunger:
  - Jag är en tjej, du vet, kära ... Vacker från alla håll! Från alla, från alla håll!
  Och han visar sin mycket smidiga tunga.
  Eva gör också vändningar mot kämparna och sjöng:
  - Vi bygger en ny värld och förnekar det förflutna... Vi älskar att göra väldigt dåliga saker ofta!
  Krigarna måste sägas vara väldigt smidiga. Och de klarar sin bil på högsta klassnivå.
  Disketten är ett väldigt formidabelt vapen. Men japanerna försöker inte undgå honom. De är redo att slåss. De eldar och dör i tapperhet.
  Gertrud utbrast med beundran:
  - Ja! Detta är en värdig allierad!
  Och hur hon skakar på höfterna ... Flickan är på topp. Snurrar bilen och slår ner japanerna.
  Och han blinkar med ögonen, blinkar så.
  Eva talade ut och styrde också disketten med en joystick:
  - Ta studenten! Undvik inte nederlag!
  Och påskyndar skivplanet och skär av ytterligare ett dussin bilar. Hon är en så gnistrande tjej. Hon föreställde sig nyligen sex med killar. Men det är jättebra. Det är inte klart varför det finns kvinnor som är rädda för att para sig? Det är trots allt ett sånt nöje. Och inte i en saga att säga, inte att beskriva med en penna.
  Och vad härligt det är när det är flera män samtidigt. Det ger så mycket mer glädje.
  Och vad? Hon är en krigare i det tredje riket och de har en speciell, fascistisk moral! Det är inte alla som förstår detta! Och para med vem du vill, och viktigast av allt oftare. Detta är trots allt bra för hälsan!
  Eva tog den och sjöng med förtjusning:
  - Jag är en tjej... Så häftigt att man inte kan hitta en högre!
  Och han kommer att skratta ... Och hur joysticken kommer att klämma med sina bara fötter! Och han kommer att vägleda sin dödliga skiva.
  Ett par krigare är mycket effektiva.
  Så det är förståeligt att Japan inte kan motstå... och här är ett annat lag.
  Och på nedervåningen finns det andra tjejer som slåss...
  Jane, till exempel, med sin grupp av fighters. De använder Goering-5-stridsvagnen och kan träffas i sidan av japanerna.
  Armstrong suckar tungt och säger:
  - Ehma! Sommar är inte vinter! Ehma! Ve från sinnet!
  Och krigaren visade sin snabel. Jag undrar om de överlever till rymdexpansion, hur kommer krigen att gå? Förmodligen inte samma sak som på planeten jorden. Blir det något annat?
  Jane sa till sig själv:
  - Gök! Jag kommer att markera dig med stjärnor, tro mig!
  Och vrid dina höfter! Hon är en så känd krigare! Det blev känt för stora utrymmen. Och en fantastisk tjej.
  Hon tog den och sjöng fnissande:
  - Ett vilt rop skar genom skymningen, ondskan sover inte, ödet sover inte! Och skingrar sömn och tankar, en vild korp flyger till oss!
  Gringeta är en skytt i en bondefamilj: nästan naken, i bara trosor, väste:
  - Svart korp ... Varför svävar du över mitt huvud!
  Och hur han skakar sina magnifika bröst! Här är baban! Så muskulös och frisk. Och så många män passerar honom varje natt! Riktigt bra krigare! Hon dödade de avskyvärda ryssarna, och nu har hon tagit sig an japanerna. Rasande tjej. Och sparkar med bara fötter. Hon har sådan skönhet!
  Malanya skjuter på japanen med ett maskingevär och blottar sina tänder, säger:
  - Åh, vetegräs, vetegräs, ge mig hundra rubel!
  Matilda fnissade och frågade tveksamt:
  - Och vem ger dig hundra rubel? Kanske är det bättre att be om pund?
  Malanya skakade på huvudet.
  - Inte! Ingen kommer att ge dig hundra pund! Men rubeln är billigare än den faktiskt är!
  Och alla fyra tjejerna hur man skratta. Och de är så vackra, nästan utan kläder, barfota och sexiga. Tja, är det inte vad män drömmer om?
  Jane tog det med förtjusning och sjöng:
  - Wow, knubbig - wow!
  Och hur han slår hakan med sin bara sula! Verkligen en mycket temperamentsfull fru Madame!
  Och vilken statyett! Förkroppsligandet av harmoni, muskler och harmoni.
  Gringetta är inte så. Hon är mer köttig, överbelastad med muskler som en kroppsbyggare. Men hon är också en vacker tjej - hennes höfter är lyxiga som en hästs kors, och hennes midja är tunn.
  Gringeta var förtjust i att leka med klossar. Hon gillade det. Hon är en så underbar tjej. Det är svårt att spela tärning. Fast i allmänhet, skulle de uppfinna åtminstone någon form av spelkonsol? Men den riktiga kampen är fortfarande mycket mer intressant!
  Gringeta tog det och sjöng entusiastiskt:
  - Jag är en tjej som vrålar högt! Och med tjock röst - hon sjunger sanningsenligt!
  Och så slog hon den japanska "Tigern". På grund av den mer pansargenomträngande projektilen har den tyska stridsvagnen en fördel. Och så kalibern och pipans längd är densamma.
  Det är sant att de lovar att gå in i serien av nya vapen. Med kortare pipor, men med högre mynningshastighet.
  Gringeta drömmer om att få en bättre pistol. Den långa pipan skapar fortfarande problem, speciellt om striden utspelar sig i skogen. Men krigaren tappar inte modet.
  Malanya klottrar på japanerna med ett maskingevär. Passar samurajer och kinesiska. Han blottar tänderna och kvittrar:
  - Galna imperiet! Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss!
  Också en tjej med enastående data. Och hur det skjuter! Korkar noggrant ner militanterna i den uppgående solens imperium.
  Vilka var dina vänner igår? Och nu triviala fiender! Och det finns inget du kan göra åt det!
  Matilda visslade, stack ut tungan och kände sig som en kobra. Synd att hon bara är en enkel förare. Och hennes jobb är inte det mest intressanta. Förtrycka någon. Såra någon. Men själen kräver något annat. Mer enastående!
  Matilda säger irriterat:
  - Det kommer att finnas en brittisk flagga över alla hav!
  Jane bekräftade rasande:
  - Trots att vi är under tysk ockupation kommer vi aldrig att bli slavar!
  Sedan slåss också de sovjetiska flickorna och återerövrar desperat södra Sakhalin och Kurilryggen.
  Alenka och hennes team ockuperade ett brohuvud över Amurfloden. Och det var fem flickor under attack.
  Men de här tjejerna vet - om du vill överleva i värmen, se till att kämpa barfota och i bikini. Och du kan även utan bh. Och då kommer ingen djävul att övervinna dig.
  Alenka kastar en granat på japanen med sin bara fot och sjunger:
  - Åh, öde, mitt öde, å öde!
  Anyuta kastade också sina ben, en dödsgåva, med sina bara fingrar och kvittrade:
  Varför är du sträng mot mig?
  Eldiga Alla gav en granat med sin bara häl. Hon vred på stålämnet och kvittrade:
  - Jag kan inte fatta att du förstår!
  Maria tog den och slängde med sina bara fingrar det som dödar och sa med ett skratt:
  - Åh, ödet, min separation är ödet! Jag hittar bara en man i en kista!
  Och tjejen skrattade...
  Matrena gav ett gäng granater med sina bara fötter. Skjut ner en japansk stridsvagn och väste:
  - Åh, grabbar... Det är bara tråkigt med er!
  Elena suckade tungt. Och återigen kastade hon en granat med sin bara fot. Mars, solen blir varmare. Mycket bättre än på vintern. Optimismen växer.
  Naturligtvis, om Japan inte hade attackerat Sovjetunionen under det fyrtioandra året, hade det varit bättre.
  Då kunde Röda armén avsluta nazisterna, eller åtminstone stoppa dem. Och den uppgående solens land har förvirrat alla planer. Och extremt lömsk.
  Elena sköt. Hon slog samurajens huvud och gnisslade:
  - Ny pojkscout!
  Och det såg roligt ut. Hur de besegrade japanerna faller. Och många av dem. Full av kineser. Det är synd att kriget med det tredje riket inte upphörde lite tidigare.
  Alenka viskade:
  - Soliga Georgien, mitt hemland Kaukasus! Det är ett högt berg, jag matar fåren!
  Och återigen dukade flickan med sin bara häl för dödens nutid.
  Japan, nio månader efter krigets början, erövrades.
  Och kriget tog slut ... Stalin fick tillbaka södra Sakhalin och Kurilryggen, och en del av Manchuriet.
  Sedan var det dags för en varaktig fred. Stalin dog... Då, och Hitler dog 1959... Men situationen på planeten Jorden var stabil, stark och välmående. Och allt var väldigt bra. Och mänskligheten erövrade rymdens vidder och byggde upp kommunismen.
  
  TJETENSK ADMIRAL MAKAROV
  Den 7 november 1999 dog Akhmad Kadyrov som ett resultat av en oavsiktlig beskjutning av ryskt artilleri. En av de där löjliga olyckorna som förändrar historiens gång. Det är möjligt att amiral Makarovs oavsiktliga död från en rysk gruva ledde till Romanov-dynastins fall, och det sociala systemet i Ryssland förändrades. Och sedan väntade en liknande olycka för Vladimir Putin. Och naturligtvis en rad konsekvenser på grund av detta.
  Först och främst anklagade teip Kadyrov att de ryska trupperna gjorde det med flit och bröt sig loss från federalerna. Och inte bara denna teip, utan också bröderna Yamadayev. Strider om Gudermes bröt ut igen. Befrielsen av Tjetjenien som precis hade börjat, som hade gått så bra, stannade plötsligt. Gudermes hamnade i bakkanten av de ryska trupperna, och ett riktigt krig utbröt i honom. Som ett resultat avtog operationen för att omringa Groznyj kraftigt. Och striderna var mycket hårda. Tjetjenerna slutade lämna sina städer och kämpade till döds. Nu var hela Tjetjenien enat mot de federala trupperna. Och västvärlden har tillsammans med den islamiska världen ökat trycket kraftigt. Putin blev envis, ovillig att förhandla med Maskhadov, men krigets gång blev mycket mindre framgångsrikt. Och de ryska trupperna led allvarliga förluster.
  Och väst och USA införde sanktioner. Kommunisterna utnyttjade också tillfället och föreslog ett misstroendevotum mot regeringen. Apple stödde idén. Och statsduman samlade röster för en omröstning. Putin, inför detta, avbröt offensiven mot Tjetjenien. Partisansattackerna intensifierades kraftigt.
  Biståndet till tjetjenerna ökade också... Förlusterna av ryska trupper ökade. Och så ägde valet till statsduman rum. Unity-blocket triumferade inte. Å andra sidan vann kommunisternas block "For Victory" en jordskredsseger. Andraplatsen togs av "Fäderlandet-Alla Ryssland". Sådan situation. Märkligt nog gynnade Unity-blockets svagare prestation Zhirinovsky-blocket, som tog tredjeplatsen. Men Union of Right Forces kom fram och misslyckades svagt med att ta femprocentsbarriären. Apple gjorde det lite bättre.
  Generellt sett har parlamentet blivit ännu mer oppositionellt än tidigare. Och viktigast av allt, oppositionen visade sig vara mer enad. OVR och kommunisterna och Yabloko förenades. Liberaldemokratiska partiet och Unity försökte blockera....
  Putin har sänkt sitt betyg något. Jeltsin har inte lämnat ännu. Även om frågan om en efterträdare fortfarande ligger i luften. Andra alternativ förutom Putin, som fortfarande hade någon form av betyg, verkade för riskabla.
  Valrörelsen har börjat. Gennadij Zjuganov rankas först, följt av Vladimir Putin, Primakov och Zhirinovskij, sedan Javlinskij. General Lebed gick inte till presidentvalet. Och detta gav Vladimir Zhirinovsky några chanser till tredjeplatsen.
  Men Primakov sjönk. Det är inte klart om han ska kandidera till presidentposten eller inte. Luzhkov kunde också försöka. Och plötsligt gick även Moskvas borgmästare fram.
  Valen var händelserika.
  Oväntat gick Boris Nemtsov också till presidentposten. Och det gav också intriger.
  Den ryska armén i Tjetjenien är helt fast. Grozny och Gudermes togs inte. Och bombningarna ledde till att tuffa sanktioner infördes mot Ryssland.
  Jeltsin, som fortfarande var president, beordrade ändå att förhandlingar skulle inledas och att kriget skulle avbrytas. Så han blödde redan. Och hur många människor kan dödas.
  Zjuganov föreslog återigen ett misstroendevotum mot regeringen. Alla fraktioner, även det liberala demokratiska partiet, stödde denna idé. Zhirinovskij anklagade Vladimir Putin för obeslutsamhet och svaghet. Jeltsin, som var allvarligt sjuk, ville inte ha ett stort krig ... Och han beordrade oväntat Putin att träffa Maskhadov. Han höll ett möte... Tjetjenerna krävde att återgå till Khasavyutor-avtalen och dra tillbaka trupper från Tjetjenien. Så vi kom inte överens om någonting.
  Och statsduman tog än en gång och tog upp frågan om misstroende för regeringen. Jeltsin mutade Zhirinovsky genom att ge honom rang som general och ge honom en stjärna till Rysslands hjälte. LDPR röstade inte för misstroende, men oppositionen hade ändå tillräckligt med röster. Och det fanns misstro.
  Nu fick Jeltsin sparka Putin. Mikhail Kastyanov blev skådespelare. Vi behövde en ny premiärminister. Men att hitta någon som passar statsduman är svårt.
  Till slut, efter två veckors tvekan, föreslog Jeltsin Moskvas borgmästare Luzhkov.
  Detta passade på det hela taget statsduman ... Och folket också. Moskvas borgmästare blev premiärminister och drog sig ur presidentvalet.
  Och Putin tappade till slut sitt betyg och samlade knappt en miljon underskrifter.
  Sedan spelade han till förmån för Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky stödde också Primakov. Och Yavlinsky också...
  Till slut hölls valet och Zjuganov och Primakov kom in i andra omgången med nästan lika många röster. Zyuganov hade dock lite mer. Men nästan alla kandidater stödde Primakov. Och han besegrade kommunisternas ledare i andra omgången.
  Så förändrades makten i Ryssland. Till och med Jeltsin beordrade tillbakadragande av trupper från Tjetjenien. Och kriget i Kaukasus tog slut. Sedan gick allt ungefär som i den verkliga historien.
  Primakov drev en moderat liberal ekonomi. USA hamnade i kriget i Afghanistan och Irak. Oljepriserna har stigit. Och ekonomin växte.
  Primakov tjänade två mandatperioder och lämnade 2008, förnyade inte sina befogenheter. Och vad? Han är redan sjuttionio år gammal och är inte vid god hälsa. Tronen efterträddes av borgmästare Luzhkov. Denna siffra var mer eller mindre en kompromiss.
  I Tjetjenien, efter att de ryska trupperna hade dragit tillbaka, började kriget snart igen mellan Maskhadov och Shamil Basayev och Salaman Raduyev. Wahhaberna stödde Basayev. Kriget pågick i ett och ett halvt år. Och det var mycket förstörelse. Maskhadov förlorade och flydde. Shamil Basayev blev tillfälligt en amin. Men Salman Raduev och Yamadayevs och Kadyrovs reste sig mot honom. Och återigen kriget. Wahhaberna splittrades också. Shamil dödades 2006. Och Salman Raduev blev en amin för ett tag. Men han dödades 2008. Och i Tjetjenien var det krig och massaker. Moskvas borgmästare, Luzhkov, erbjöd hjälp till en av parterna i utbyte mot en återvändande till Ryssland. Detta passade tjetjenerna.
  Luzhkov annekterade Tjetjenien och vann, trots ekonomiska problem, lätt 2012 års val. Men då uppstod problem. Jurij Luzhkov var mer västvänlig än Putin och tog inte Krim från Ukraina. Vilket dock inte skapade några speciella problem för honom. Men oljepriset sjönk ändå. Och Luzhkov ville ha en ny mandatperiod. Och höll en folkomröstning. Förlängde sitt mandat. Och med svårighet vann han valet 2016 ... Han passerade för en andra mandatperiod med en skandal och sammandrabbningar. Och sedan dog han 2019.
  Tidiga val var konkurrenskraftiga. Och i två omgångar... Under Luzhkov gick Deribaska, premiärministern och en representant för kommunistpartiet vidare till den andra omgången.
  Valet vanns oväntat av den oavsättliga ledaren för Ryska federationens kommunistiska parti Gennadij Zjuganov. Allt skulle vara bra, men 2020 kom coronaviruset till Ryssland. Men kommunisterna var inte redo för det.
  Men alla dåliga saker får ett slut. Och Gennadij Zjuganov förde på något sätt Ryssland ur återvändsgränden. 2023, nya presidentval i Ryssland. Zyuganov utför dem naturligtvis inte ärligt och vill inte lämna. I allmänhet är presidenterna i Ryssland en gammal man. Och Jeltsin var redan sextio, och Primakov var ännu äldre. Och Yuri Luzhkov regerade fram till åttiotre års ålder och dog på sin post. Och Zyuganov är redan ganska många år gammal. Han blev president vid sjuttiofem års ålder och nu är han sjuttionio.
  Men valen hålls enligt reglerna, när konkurrensen är minimal, och Zyuganov är mycket lättare i detta avseende. Dessutom vill Zyuganov göra sitt barnbarn till sin efterträdare.
  Och återigen segern för kommunisternas ledare. Gammal, sjuk och inte särskilt bra tänkande.
  Men 2025 flög ryssarna äntligen till månen. Det var åtminstone en fröjd. Världsekonomin växer igen och har blivit relativt stabil.
  I USA avgick Joe Biden som president i USA 2024 och ersattes av en svart kvinna. Eftersom det inte var någon förlust av Krim och kriget i Donbass i Ukraina tillbringade Petro Porosjenko alla två mandatperioder. Och grundlagen gav honom inte mer. Efter honom blev Vitali Klitschko president i Ukraina.
  Kina styrs fortfarande av Xi Ze Ping. Politiken är balanserad. Tjetjenien som en del av Ryssland har återuppbyggts något. Vladimir Putin fick, efter att ha lämnat posten som premiärminister, en post i regeringen under president Primakov.
  Men han fick bara posten som justitieminister. Putin arbetade i det här inlägget och kom överens med alla fram till 2008. Sedan gick han i pension. Och inte längre engagerad i politik.
  Vladimir Zhirinovsky tog posten som inrikesminister under president Primakov. Han arbetade fram till Luzhkovs presidentskap. Han steg till rang av arméns general. Sedan återvände han till LDPR-fraktionen. Var en typisk fickopposition. Luzhkov var bra med det. Vladimir Zhirinovsky deltog i alla presidentval i Ryssland förutom 2004, då han var minister och det skulle vara obekvämt.
  Vladimir Volfovich gjorde en bra karriär och fick respekt från många.
  Grigory Yavlinsky arbetade i regeringen under Primakov. 2008 fick han sparken. Sedan dess har han varit i opposition, men han kunde inte längre väljas in i parlamentet. Fick några utmärkelser.
  General Swan i detta universum undgick en absurd död. Men guvernören i Krasnodarterritoriet kunde inte väljas för en andra mandatperiod. Han gick i pension och började skriva memoarer och skönlitteratur. Alexander Ivanovich blev särskilt kär i genren alternativ historia. Han blev en av de mest populära författarna i Ryssland och tjänade miljoner. Och några av hans romaner har filmatiserats.
  Lebed gick inte in i politiken, han hade tillräckligt med pengar och berömmelse, och hans huvud gjorde åtminstone inte ont.
  Shoigu arbetade en tid som minister för nödsituationer. Men 2003 blev han avskedad. Jag försökte kandidera som guvernör och skapa mitt eget parti. Fick ett visst intresse, men kom inte in i statsduman. Sedan lämnade han politiken för affärer.
  Matvienko blev inte borgmästare i S:t Petersburg. Men hon arbetade som vice premiärminister under Primakov. Hon gick i pension 2008. Efter det gick hon i affärer med sin son och deltog inte i politiken.
  Rogozin stod kvar vid sidan av och fick inga inlägg. Han försökte utan framgång bli en ställföreträdare för statsduman igen. Men majoritetsvalen ställdes in och hans parti tog inte barriären.
  Lukasjenka har länge varit på väg mot ryska presidenter. Han passade mer eller mindre Zjuganov. Men ändå visade sig en opålitlig allierad vara. Och i Ryssland började de leta efter en ersättare. De hittade en ung kommunist och befordrade honom. Som ett resultat bröt en skärmytsling ut och Lukashenka arresterade vinnaren.
  Och Ryssland har infört sanktioner mot Vitryssland. Och Lukasjenka lämnade OBKB och bad att få gå med i NATO. Här är en sådan kollision. Lukasjenka har ännu inte blivit antagen till Nato, men ett par baser har placerats på Vitrysslands territorium. Så det blev mer alarmerande vid de västra gränserna.
  Världen som helhet förblev med sina problem och blev inte bättre. Dock är det värre också. Gennady Zyuganov noterade att en gammal häst fortfarande är bättre än en ung åsna.
  Kommunistpartiet fortsatte att styra och stärkte till och med sina positioner. Filippinerna fick en ny president, där den legendariske boxaren Pakio blev president. Och detta är också en ny överraskning.
  Vitali Klitschko efter Maidan, ändå beslutat att återvända, är situationen i Ukraina fortfarande lugnare och höll en annan mot Stevenson, som blev världsmästare. Vitali Klitschko blev världsmästare för fjärde gången och upprepade resultatet av Hollyfield, och gick samtidigt till historien som världsmästare och samtidigt borgmästare. Sedan höll han ett frivilligt försvar av titeln och avslutade också kampen med knockout. Sedan avslutade han äntligen sin karriär och satte ytterligare ett tungviktsrekord - han vann fem mästerskapsmatcher efter fyrtio år.
  Vitali Klitschko var i alla fall mer framgångsrik och lycklig i den här världen.
  Wladimir Klitschko besegrade också Tyson Fury. Och så hans kollega från Ukraina i en episk strid. Men kampen med Denotheus Wyder kunde inte organiseras. Vladimir besegrade fortfarande Brown, och slutligen, vid fyrtioen år gammal, förlorade han medan han förblev Anthony Joshuas favorit, vilket tillfälligt avslutade sin karriär.
  Men sedan återvände han 2021 och, efter att ha vunnit tre matcher, slog han George Foremans rekord.
  Så här blev världen.
  
  ETT ANNAT ALTERNATIV DÄR JAPANEN HAR MYCKET LYCKLIGARE
  Slaget vid Midway skulle ändå vinnas av Japan. Men det är inte ett faktum att samurajen kommer att öppna en andra front i denna variant. Och så kunde det ha gått lite annorlunda.
  Låt oss säga att Stalingrad gick som i verklig historia. Och inget mycket har förändrats. Britterna genomförde Operation Torch utan amerikanska trupper. Rommel är trasig. Det är sant att landningen i Marocko inte förverkligades. Tyskarna, efter att ha överfört vissa styrkor från Europa, lyckades stoppa den brittiska offensiven.
  Montgomery stötte på envist motstånd och slutade. Tyskarna höll linjen en tid. Sedan började de överföra ytterligare styrkor till Afrika. Rommel inledde en motattack, något pressade britterna, men Montgomery drog sig tillbaka till en försvarslinje i Libyen. Framsidan har stabiliserats.
  I juli det fyrtiotredje året försökte nazisterna bryta igenom det sovjetiska försvaret på Kursk-bukten. Sedan japanerna erövrade Hawaiiöarna stoppade amerikanerna nästan flyganfall mot tyska städer och fabriker. Detta gjorde det möjligt för tyskarna att producera några fler stridsvagnar, särskilt tigrar och pantrar.
  Ytterligare fyra hundra fordon deltog i Kursk Bulge, liksom mer betydande flygstyrkor. Dessutom överförde Hitler ytterligare sex infanteridivisioner från Frankrike och tog bort några av kanonerna från Atlantmuren.
  Detta stärkte den tyska grupperingen. Offensiven började ungefär som i verkligheten, men eftersom nazisterna var något starkare nådde de stora framgångar. Det gick dock inte att sluta ringen kring den sovjetiska grupperingen. Även om själva Fritz-offensiven varade i tjugo dagar och avslutades först den 25 juli. Sedan inledde de sovjetiska enheterna en motoffensiv. Och striderna drog ut på tiden.
  Tyskarna i Afrika var på defensiven. De behövde inte lägga sin energi på Italien, och mer utrustning levererades till fronten, så bombningen utan amerikanerna var många gånger svagare.
  Japan fortsatte att vinna. Så det amerikanska kommandot gjorde fler och fler misstag, och de hade för bråttom att återerövra Perus hamn. Detta ledde till den rådande synpunkten - Amerika behöver inte Europa. Som tacksamhet för detta slutade de tyska ubåtarna praktiskt taget att attackera amerikanska fartyg.
  Röda armén tog därför först i slutet av september Orel och Belgorod, efter att ha lidit stora förluster. Och tillfälligt stoppade kampanjen. Det fanns dock ingen anledning till panik ännu. En regnig höst följde, följt av vinter. Och det borde komma nya segrar för Röda armén. Hitler insåg detta och erbjöd Stalin en vapenvila. Som, låt oss ta en paus!
  Hur många av våra killar dödades under det senaste slaget? Sovjetunionen och det tredje riket kämpade i tre månader. Röda arméns förluster var större än i den verkliga historien, och Wehrmacht var inte mindre. Båda sidor blödde.
  Men nazisterna ökade produktionen av utrustning, de kunde återhämta sig något. Det bör noteras att andelen förluster i stridsvagnar var till nazisternas fördel, och eftersom deras produktion visade sig vara högre än i verklig historia, kompenserade tyskarna för sin skada. I defensiva strider visade sig Pantern vara en bra stridsvagn. Dess långpipiga och snabbskjutande pistol med utmärkt optik för sin tid kunde förstöra sovjetiska stridsvagnar.
  Dessutom penetrerade inte trettiofyra Pantern, Tigrarna, Ferdinands i pannan, och det fanns fortfarande för få tunga stridsvagnar för att påverka stridernas förlopp.
  Stalin avvisade ett vapenstillestånd med Tyskland. I slutet av oktober återupptog sovjetiska trupper sin offensiv mot Kharkov och Smolensk. Tyskarna gjorde mycket envist motstånd. De hade ett starkt försvar, särskilt i centrum, och i allmänhet förväntade de sig att de sovjetiska enheterna skulle gå framåt i dessa riktningar.
  Märkligt nog, men jämfört med verklig historia, tillät en större mängd utrustning, särskilt flygplan och stridsvagnar, tyskarna att göra motstånd mycket mer effektivt. Dessutom, med fler reserver, agerade nazisterna mer lugnt, rusade inte omkring under den sovjetiska offensiven, längs fronterna, utan ledde reserverna mer konsekvent och förlitade sig på mer avancerat och försvar på djupet. Ett par dussin extra divisioner räddades på grund av bristen på en italiensk front, och i Afrika hade Montgomery ingen brådska, och tyskarna gungade inte båten. Intensiteten i kriget med Storbritannien sjönk kraftigt.
  Det var ännu inget tal om en separat fred, men uppenbarligen bromsade Churchill bombningarna och räknade tydligen med att Sovjetunionen och det tredje riket utmattade varandra så mycket som möjligt.
  Frisläppandet av vapen från Tyskland och satelliterna visade sig vara nästan en tredjedel högre än i verkligheten. Detta gjorde det möjligt att lappa upp hål och, med förlitning på täta försvar, att motstå relativt framgångsrikt. Situationen förvärrades av det faktum att det sovjetiska kommandot var på offensiven, där Fritz redan väntade på dem, och lyckades slå sig ner i defensiven.
  Som ett resultat var själva framryckningen extremt långsam och kostade stora förluster. Kriget började på något sätt likna första världskriget, när försvaret visade sig vara starkare än attacken, förlorade den angripande sidan mer och frontlinjen blev inaktiv som ett resultat.
  Sovjetiska trupper avancerade i snitt en till två kilometer om dagen, vilket gjorde att tyskarna kunde få fotfäste, men nya positioner, och behålla försvaret.
  Det gick inte att komma in i operationsutrymmet.
  Kharkov togs dock i början av december efter hårda stadsstrider. Tyskarna ökade produktionen av flyg. Focke-Wulf och ME-309 gjorde framgångsrikt motstånd mot de svagare sovjetiska stridsflygplanen. Särskilt farlig var ME-309:an med sju vapenställningar och hög hastighet. Och Focke-Wulf med rustning och bra skydd är en seg maskin med sex luftgevär.
  Förekomsten av fordon med sådana vapen ledde förstås till att nazisterna fick ett övertag i luften. Den sämsta manövrerbarheten kompenserades av den höga hastigheten under ett dyk, vilket gjorde det möjligt att fly när man gick in i svansen, och kraftfull beväpning gjorde det möjligt att skjuta ner flygplanet från första inflygningen. Dessutom utvecklade tyskarna speciell taktik för strid med sovjetiska fordon för att kunna använda kraftfullare vapen och höghastighetsflygplan från Tyskland.
  Den nyaste Yu-288 bombplan visade sig också mycket väl. Denna maskin är både snabb och bär en stor bomblast. Focke-Wulf visade sig vara en stark frontlinjebombplan, överlägsen PE-2 i alla avseenden.
  I slutet av december var de sovjetiska trupperna utmattade och tvingades sluta på grund av enorma förluster. Medan tyskarna fortfarande höll Smolensk, och en del av vänsterbanken Ukraina. Och vad som är mest betydelsefullt - avlagringar av bauxit och legeringselement. Förlusterna av de sovjetiska trupperna i stridsvagnarna visade sig vara så påtagliga att Mainstein inledde en motattack och till och med kunde återta Kharkov och bilda en kittel för de sovjetiska trupperna. Men i januari-februari inledde de sovjetiska trupperna motangrepp, och kunde återta den lidande Kharkov igen. Men i mars var Röda armén utmattad och tvingades avbryta offensiven.
  Det blev en paus ... Båda sidor led för många förluster. Dessutom ville Stalin fylla på sin armé med starkare och mer avancerade T-34-85 och IS-2 stridsvagnar. Det är sant att tyskarna också fyllde på med mer avancerade och kraftfulla "Panther" -2 och "Tiger" -2. Stalin räknade också med de mer avancerade LA-7 och Yak-3. Men tyskarna, som svar, lanserade den senaste modifieringen av TA-152 istället för Focke-Wulf, och det som är särskilt obehagligt är jet ME-262. Det sista flygplanet när det gäller hastighet, rustning och beväpning hade ingen motsvarighet. Sanningen var dyrare och var mer arbetskrävande i produktionen.
  Men å andra sidan skapade tyskarna också HE-162, som är billig, manövrerbar, relativt lätt att tillverka och dessutom reaktiv. Stalin har ännu inte vunnit den tekniska tävlingen. Storbritannien utkämpade kriget extremt passivt. USA har ännu inte kunnat gripa japanernas initiativ.
  Den 25 juni, efter att ha samlat på sig styrka, gick Röda armén till offensiv i centrum. Till en början kunde sovjetiska trupper tränga in i försvaret, men sedan engagerade de sig i striderna om Smolensk. Ett typiskt misstag för de röda generalerna är att ta städer till ett visst datum. Och försök, ta en väl befäst stad, med en kraftfull garnison och försvar.
  De sovjetiska truppernas offensiv körde fast när tyskarna överförde ytterligare styrkor och började gå till motattack. Strider igen, som under första världskriget, blev positionella och mycket trögflytande. Hitler visade ovanlig försiktighet. Kanske räknade han med ett mirakelvapen och den senaste tekniska utvecklingen och hade därför ingen brådska. Förmodligen spelade också viljan att rädda ariskt blod, som tyskarna redan förlorat mycket, en roll. Ja, och försvaret av de nazistiska stridsvagnarna är mycket mer effektivt, särskilt den brytande "Tiger" -2.
  Striderna i centrum drog ut på tiden till senhösten. Stalin visade envishet och ville utveckla framgång. Men i det här fallet hittade jag en lie på en sten. Förlusterna för de sovjetiska trupperna var enorma. Tyskarna, som är den försvarande sidan, förlorade något mindre. Panther-2 visade sig vara en bra tank. Detta fordon var ganska väl skyddat i pannan och hade en utmärkt pansarbrytande pistol, och samtidigt hyfsad körprestanda.
  Den överträffade märkbart T-34-85 när det gäller pistolkraft, frontskydd och var inte sämre i hastighet och manövrerbarhet. Även för IS-2 är den tyska maskinen en farlig fiende som slår till på avsevärt avstånd.
  På grund av frekventa haverier, lika vapen, bara en liten fördel i försvaret, var King Tiger inte på bästa sätt. En tyngre modifiering av "Panther" -2 kom ikapp "Tiger" -2 i försvaret och överträffade i körprestanda. Snart förenade tyskarna produktionen nästan uteslutande på "Panther" -2 som vägde femtioen ton med en motor på 900 hästkrafter.
  Denna stridsvagn passade mer eller mindre militären. Röda armén uppnådde ingen seger och stoppade framryckningen. Vintern kom. Tyskarna hade stridsvagnar av "E"-serien och nya jetflygplan. Det blev slagutbyte. Storbritannien förblev passiva, USA har redan börjat få något emot Japan. Stalin, som såg att medan Sovjetunionen spelade rollen som kanonmat, accepterade och till och med erbjöd Hitler en vapenvila. Som, låt nazisterna vända sig till väst och kapitalisterna är i krig.
  Ledarens uträkning var lömsk och enkel. Hitler gick med på denna vändning. Och nu, i februari det fyrtiofemte året, gick tyska trupper till offensiv i Libyen. Och de var framgångsrika där. I strider visade det sig att tyska stridsvagnar var överlägsna engelska, och jetflygplan var helt ur konkurrens. USA har ännu inte gett sig in i striden. I striderna spelades huvudrollen av Panther-2 och E-100, liksom modifieringen av Tiger-2 med ett litet torn och tjockare rustning med en kraftfull motor. Den engelska "Churchill" är inte dålig i rustning, utan snarare svag i rustning. "Cromwell" drar inte alls. Och Challenger, den enda stående tanken, är inte med i massserien.
  Men det viktigaste är kvaliteten på trupperna. Efter att ha klarat provet med eld och järn på östfronten är tyskarna mycket mer stridsberedda än de brittiska trupperna. Särskilt de koloniala divisionerna. Och de tyska förbanden gick till offensiv. I mars erövrades Egypten. Och sedan gick tyskarna in i Mellanöstern, erövrade Irak, Kuwait och sedan Saudiarabien.
  Hitler skulle inte ha något emot att åka till Indien, genom Iran, men Stalin, vars trupper fortfarande var i Iran, höll inte med.
  Tyskarna gick till offensiv och ryckte fram genom Sudan. Och vidare till Etiopien och Somalia. Och därifrån till ekvatorn. Ett sjuttiotal divisioner av Wehrmacht deltog i offensiven. Och Storbritannien hade inte sådana krafter att motsätta sig det tredje riket.
  Tyskarna erövrade också Gibraltar. Överfallet visade sig vara övergående, och nästan blixtsnabbt. Även jetattackflygplan samt helikoptrar deltog i offensiven. Afrika var i fara för total förlust av Storbritannien.
  Men Stalin är inte så enkel. Att Storbritannien drar sig tillbaka från kriget är för farligt för Sovjetunionen. Och Röda armén gick till offensiv i juni 1945. De försvagade tyska trupperna i öst kunde inte stå ut och dukade under för trycket. Nazisterna, som inte kunde stå ut med det, rullade västerut. Röda armén kunde befria Smolensk, Kiev, och gick in i Vitryssland. Efter att ha överfört ytterligare styrkor från Afrika kunde tyskarna med stora svårigheter stoppa de sovjetiska truppernas offensiv. De nya tyska stridsvagnarna i E-50-serien, som inte hade någon motsvarighet, deltog i striderna. Dessutom tilldelade nazisterna ett distraherande slag från Turkiet. Och Turkiet självt, under påtryckningar från Tyskland, attackerade Sovjetunionen. Därmed blev situationen mer komplicerad igen.
  Problemet var att T-54 ännu inte hade kommit in i serien, och T-34-85 var redan klart föråldrad mot bakgrund av E-serien och till och med Panther-2.
  På vintern slog sovjetiska trupper fortfarande till, men kunde inte nå betydande framgångar. Dessutom började diskotek delta i striderna ... Det enda som blev bättre var amerikanernas framgångar mot Japan. Slutligen lyckades jänkarna återta Perus hamn, och initiativet i Stilla havet började gå över till Amerikas sida.
  Men tyvärr, USA:s hjälp kan vara för sent. På våren det fyrtiosjätte året gick tyskarna, med fördelen av E-stridsvagnar över trettiofyra, till offensiven. Sovjetiska trupper, härdade av strider, gjorde mycket envist motstånd. Röda armén var heroisk och välfylld med artilleri. Speciellt 100 mm pansarvärnskanoner. Och grävde in.
  Tyskarna lyckades ta tillbaka Kiev och trycka tillbaka Röda armén bortom Dnepr. Men det var på denna vattenbarriär som de sovjetiska trupperna byggde ett ogenomträngligt försvar.
  Tyskarna kämpade hela sommaren och hösten, men kunde inte bryta de sovjetiska trupperna. Bara de lyckades blockera Leningrad igen. Men nazisterna tog inte själva staden. Vintern gick i ett slagutbyte. Amerikanerna rörde sig sakta över Stilla havet, och hittills har de inte använt kärnvapen.
  På våren försökte tyskarna återigen avancera. De använde "E"-seriens tankar, de senaste maskinerna som vägde sjuttio ton. Sovjetunionen släppte IS-7, som kan motstå mastodonter. Medelstora stridsvagnar T-54 började också dyka upp.
  Storbritannien intensifierade också och inledde en offensiv i Ekvatorialafrika. Här hjälpte också de amerikanska markförbanden till. För kriget i Stilla havet behövde amerikanerna inte många trupper och stridsvagnar. Så de började pressa ut nazisterna ur Afrika. Nu förstod de allierade att det inte skulle gå att sitta ute, och att fienden skulle krossas och pressas. Under sommaren och hösten kunde USA och Storbritannien återta en betydande del av Afrika, och till och med drev tyskarna ut ur Somalia och Etiopien.
  Tyskarna kunde inte utveckla en offensiv mot Moskva, fast i positionsstrider. På vintern slog Stalin till mot Turkiet. Röda armén besegrade de osmanska trupperna och erövrade Kars, Erzurum och Tanrog. Tyskarna tvingades överföra betydande styrkor för att rädda den allierade. Men Röda armén, som oväntat hade slagit till nära Leningrad, vann en stor seger där.
  Året 1948 kom... På våren försökte tyskarna gå fram igen. De lyckades skapa en original pyramidformad tank som var ogenomtränglig från alla skjutvinklar. Och med denna maskin var stora förhoppningar förknippade. Kampanjen startade i maj. Efter två månaders envisa strider närmade sig nazisterna Smolensk.
  Pyramidformade stridsvagnar visade sin stridseffektivitet, men sprängdes ofta av minor. Tyskarna kunde inte ta staden och omringade den. Men i Afrika nådde de allierade stora framgångar och drev tyskarna ut ur Egypten. Japan besegrades också och förlorade många öar och Filippinerna. På hösten avancerade tyskarna längre österut, i centrum, och närmade sig återigen Leningrad.
  Det tyska flyget var fortfarande starkare än det sovjetiska, särskilt i kvalitet. Men i slutet av 1948 började MIG-15 anlända till fronten. Den sovjetiska jetmaskinen var underlägsen tysken i hastighet och beväpning, men den var mer manövrerbar. Amerikanerna förbättrade också sina prestationer. Vintern 1949 tryckte sovjetiska trupper tillbaka tyskarna från Leningrad och knuffade dem tillbaka till Smolensk.
  Och amerikanerna drev tillsammans med britterna ut nazisterna ur Afrika. Våren 1949 drog sig Turkiet också ur kriget.
  Det tredje riket förlorade också kontrollen över Mellanöstern. Nazisternas ställning försämrades. De vågade inte avancera i öster utan gick över till ett tätt försvar. Sovjetiska trupper, med hjälp av T-54 och IS-7 stridsvagnar, försökte bryta igenom Wehrmachts försvar. Men nazisterna höll hårt i blocket. Ett allierat försök att landa i Spanien slutade också i misslyckande. Verksamheten gick något bättre på Sicilien, där man med hjälp av den lokala maffian nådde framgång. Det har redan varit elfte året sedan andra världskrigets början.
  Alla länder är extremt utmattade och extremt trötta. Den globala ekonomin var överansträngd. Och alla ville avsluta kampen så snart som möjligt. Särskilt svårt utmärglade tyskar och ryssar.
  Stalin erbjöd Hitler fred på villkoren för nollalternativet: en återgång till de tidigare gränserna och ett utbyte av fångar - allt för alla! Men Führern gick bara med på en vapenvila och ville inte ge upp det ockuperade territoriet. Dessutom var arbetet med att skapa en atombomb redan avslutat i Tyskland, och det fanns redan interkontinentala missiler.
  USA övervägde att använda atombomben. Men medan de var rädda för att skämma bort i Europa. Och de släppte det i december 1949 på Japan. Konsekvenserna av förstörelsen var fruktansvärda. Och en liknande antydan i Tyskland förstods. Führern riktade sig till nationen och föreslog att frågan om en värdig värld skulle övervägas. Men så ändrade han sig ... Det nya året 1950 kom. Sovjetiska trupper inledde en ny offensiv vid fronten.
  Tyskarnas försvar var mycket tätt. Och de allierade avancerade genom Italien, där det var en militärkupp, och tog bort Mussolini. Men de pyramidformade tyska stridsvagnarna överträffade Patons och Challengers. Den amerikanske Paton, som inte ens på nära håll kunde penetrera pansringen på en tysk stridsvagn, gav efter särskilt hårt. Och de allierade började blöda.
  Ja, och osårbara tyska skivor tillfogade USA och Storbritannien enorm skada. Tills vidare behöll det tyska flyget en kvalitativ överlägsenhet gentemot de allierade. Sommarens landningsförsök i Normandie slutade i misslyckande. Det är sant att Japan kapitulerade i slutet av augusti efter kärnvapenbombningen. Väst har löst sina händer. Men USA vågade inte använda kärnvapen, så de kunde täckas av interkontinentala ballistiska missiler från det tredje riket.
  Röda armén närmade sig Dnepr i centrum, men stoppades också. Båda sidors styrkor var uttömda till det yttersta ... Och slutligen, den 25 november 1950, erbjöd Truman Hitler fred, på paritetsvillkor. Det vill säga, Europa är kvar med det tredje riket, med undantag för Sicilien och det som är kvar av Italien. Stalin går för en kompromiss: Sovjetunionens gränser 1939. Det vill säga att tyskarna flyttar tillbaka lite, ger upp territorium, men får några förvärv.
  Frankrike, Belgien, Holland och andra märkliga förblir under tysk kontroll, men får ett visst mått av självstyre. Det vill säga något liknande Europeiska unionen håller på att bildas. Det tredje riket avslutar folkmordet på judar och zigenare, även om vissa juridiska begränsningar av deras rättigheter kan finnas kvar. Handelsförbindelserna återställs till fullo. Länder åtar sig att respektera andras suveränitet.
  Skadestånd åläggs ingen. Fångar byts ut mot alla.
  Stalin och Hitler var så trötta att de accepterade ett sådant erbjudande. USA vann mer än andra, så de lyckades inkludera Kina och Asien i deras inflytandesfär. Och Storbritannien, tillsammans med Amerika, tog Afrika.
  Tyskland har kraftigt utarmat mänskliga resurser. I den införde Führern officiellt polygami. Sovjetunionen lämnades utan territoriella förvärv under det trettionionde, fyrtionde året. Och han var svårt utmattad.
  
  
  AUKTION AV RYSKA SLAVER I NEW YORK
  Flickorna sprang och blinkade med sina nakna, runda, rosa klackar.
  Andriana kom ihåg detta fynd i New York. Det föreslogs därför till henne av en lokal, ganska stor maffiaboss. Tiden är helt rätt så många rika människor har samlats. Och det är fullt möjligt att fästa en oskuld från Ryssland.
  Andriana lades ut på auktion klädd i slöjor och i baddräkt. För att inte omedelbart avslöja dess charm.
  Hon gick med viss bävan. Flickor i skinnjackor gick till höger och vänster om henne.
  Andriana kände sig inte så bekväm i höga klackar. Men hon klarar det inte.
  Auktionslokalen var mycket stor. En stor publik satt där: både män och kvinnor, och även tonåringar. Det fanns araber och svarta, och asiater och vita och från Ryssland ...
  Tid och plats valdes på lämpligt sätt... Men Andriana kände sig generad inför flera tusen män, kvinnor och ungdomar, hon skulle bli avklädd som Angelica i filmen. Detta är skamligt och förödmjukande! Men samtidigt retar det upp, och själva förnedringen orsakar en behaglig slarv i kroppen.
  Hon är som en medeltida slav, som kommer att kläs av, och tusentals män kommer att titta på henne med lustfyllda blickar ... Åh vad coolt!
  För sådana spänningars skull var det värt att gå på auktionen. Och var inte för ledsen över att bara en procent av det totala beloppet går till dig!
  Här kom hon ut i höga klackar och överkast. Hon är längre än genomsnittet för en kvinna, sex fot, plus att skorna gör henne ännu längre.
  Publiken tänder på, modellens proportioner... Hennes hår är uppbundet och kommer att släppas ner senare.
  Början av handel tillkännages... Beloppet är vanligtvis litet, men det skjuter snabbt i höjden.
  Här tar tjejerna av sig den första slöjan och blottar den övre delen av ansiktet, samtidigt som de lämnar sitt underbara, lövfärgade hår täckt.
  Synlig var Andrianas högt solbrända, släta panna, hennes smaragdsafirögon. Och näsan och nedre delen av ansiktet är fortfarande täckta ... Men bara utseendet på hennes uttrycksfulla ögon, där förlägenhet avläses, och en ofrivillig darrning av naturlig kvinnlig skam, förde publiken ...
  Det ursprungliga priset för en natt med en oskuld är hundra dollar!
  Skrik genast:
  - Tvåhundra dollar!
  - Trehundra!
  - Fyrahundra!
  - Fem hundra!
  - Ett tusen!
  Araben i den gula turbanen grymtade:
  - Tvåtusen!
  Amerikanen med den gyllene kedjan morrade:
  - Tre!
  En affärsman från Ryssland, sa i en fyllig bas:
  - Fem tusen spänn!
  Det blev en paus ... Inte för att mängden publik verkade för stor. Nej, det finns affärsmän från hela världen som är kapabla att lägga ut och lägga ut hundra miljoner dollar för en daub av Picasso eller Van Gogh. Men de vill fortsätta processen med att klä av sig.
  Här är tjejerna i röda masker och skinnjackor, med händerna i tunna medicinska handskar, tar av sig ännu ett täcke. Och de öppnar flickans modiga haka, hennes röda mun, hennes graciösa näsa. Nu syns hennes underbara änglansikte i sin helhet. Och en stor skärm i auktionsrummet visar ett sött, flickaktigt ansikte närbild.
  Och publiken vrålar av beundran.
  - Tio tusen dollar!
  Utbrister amerikanen med den gyllene kedjan!
  - Tjugotusen!
  En sheik ryter i en grön turban med stora smaragder.
  En engelsman i frack utbrister:
  - Trettiotusen!
  Den juvelprydda hinduen skriker:
  - Fyrtio!
  En ung man på omkring femton till utseende, gnisslar och rör sina fingrar i diamanter:
  - Femtiotusen!
  Och igen en paus ... Naturligtvis ser mängden för en natt med en oskuld, och till och med, troligen falsk, inte så liten ut. Där är mer än Andriana en för stor tjej för att verka oskyldig. Men publiken är väldigt rik och nyckfull. Och nu i förhandlingarnas hetta, när han vill överträffa varandra.
  Men ännu mer vill jag se den vidare exponeringsprocessen. Och nu tas nästa slöja bort från Andrianas axlar, och exponerar den övre delen av hennes bröst och hennes armar. Solbränd, graciös, muskulös. Den övre delen av behån är redan synlig, och axlarna är starka och väldigt sexiga på samma gång.
  Andriana ryser igen och varvar upp. Hon är mer och mer naken.
  Handeln återupptas igen...
  - Sextio tusen!
  Sheikh ryter!
  - Sjuttiotusen!
  - Åttio!
  Uttalas av en amerikan med en gyllene kedja!
  - Ett hundra tusen!
  En amerikan med en enorm rubin på bröstet morrade.
  - Hundra tjugotusen!
  Ynglingen gnisslade igen!
  Sheiken i en grön turban och smaragder vrålade:
  - Hundra och femtio tusen!
  Den hinduiska raja blomstrade:
  - Tvåhundratusen dollar för stjärnan på auktionen!
  Och återigen blev det en paus i den här auktionen. Allmänheten väntar på att priset ska avtäckas och är påslagen till det extrema.
  Här tar de av sig ännu en slöja från tjejen och exponerar henne för höfterna.
  En tunn midja är synlig, en smal tygremsa på en hel bröstkorg och präglade brickor av en garvad press. Nu är Andriana nästan naken till midjan.
  Publiken formligen vrålar.
  En rysk affärsman med sibiriskt skägg bultade:
  - Trehundratusen!
  Sheiken i smaragdturbanen morrade:
  - Fyrahundratusen!
  Amerikanen med rubinen utfärdade:
  - Femhundratusen!
  Ynglingen med diamantringarna gnällde:
  -Sex hundra tusen...
  Hindu Raja mumlade:
  - Sjuhundrafemtiotusen!
  Ännu en paus... Redan här gick summorna på allvar, men långt ifrån ruinerande för oligarkerna och miljardärerna. Men alla vill ha ytterligare exponering av skönheten. Speciellt att se hennes ben, en sådan njutning för män.
  Och nu är den sista slöjan inte borttagen från.... Och nu är de muskulösa graciösa benen bara. Andriana var kvar i trosor, en bh i genomskinliga högklackade skor. Och hennes starka, solbrända ben tänder män så.
  Innan dess dundrade den tysta gråhåriga shejken med långt skägg:
  - Miljoner dollar!
  Och detta är redan en viss psykologisk gräns. Publiken låter...
  Ynglingen säger med darrande röst:
  - En miljon hundra!
  En sheikh i en turban med stora smaragder nynnar:
  - En miljon tvåhundra!
  Rysk oligark, bär mörka glasögon, säger:
  - En miljon fyrahundra!
  Amerikansk med en stor rubin:
  - Miljoner femhundra!
  Plötsligt kommer en svart kvinna in i toget:
  - Miljoner sjuhundra!
  Sheiken i en smaragdturban är inte sämre:
  - En miljon åttahundra!
  Hindu Raja skriker:
  - Två miljoner!
  Ännu en paus... Summorna gick fasta. Men ändå gav de mer för arabhästar. Och här är tjejen bara för en natt. Och visserligen en kolossal skönhet, men knappast en riktig oskuld.
  Men folk vill se hennes hår... Och Andrians näsduk är borttagen. Och hennes hår är gyllene, lummigt regn glider från hennes axlar. Och de sprider sig, så underbart, som solens strålar.
  Publiken är helt enkelt häpnadsväckande ... Och förhandlingar kommer till liv!
  Ynglingen gnisslade:
  - Tre miljoner!
  Sheiken i smaragdturban grymtade:
  - Fyra miljoner!
  Den svarta kvinnan skrek:
  - Fem miljoner!
  Det blev en kort paus ... Beloppet var redan anständigt. Även om det ännu inte är rekord för budgivning. Men ändå är det här inte en Van Gogh-målning, utan bara en natt med en tjej. Låt det vara vackert skrivet....
  Ytterligare en gest följer... Den här gången tas bh:n bort. Andriana förväntade sig detta, men plötsligt kände hon en så fruktansvärd skam att hon började göra motstånd ... Flickorna kunde inte klara av henne. Två kingpins rullade fram till Andriana och sträckte ut sina armar. Sedan togs bh:n bort. Och vackra bröst blottades. Och huden
  flickan glittrade av svett.
  Hennes uppriktiga impuls av blygsamhet och motstånd provocerade publiken mycket. Många trodde att detta var en riktig jungfru, och det här var ännu mer spännande än till och med de rosa knopparna på bröstet.
  Innan dess morrade den tysta sheiken i en turban översållad med diamanter:
  - Sju miljoner!
  Den svarta kvinnan gnisslade:
  - Åtta miljoner!
  Amerikanen med rubinen skällde:
  - Nio miljoner!
  Den ryska oligarken skällde:
  - Tio!
  Sheiken i den diamantbesatta turbanen skrek:
  - Femton!
  Hallen surrade... Det här är redan allvarligare... Dock en sådan tjej som hålls i händerna på stora män så att hon inte täcker bröstet. Hur coolt är inte det. Allt som allt underbart och rörande. Andriana är riktigt, riktigt generad, och skäms vilt. Och samtidigt spännande och trevlig. OCH
  Hur mycket hon värderas!
  Det är jättebra!
  Och nu håller tjänsteflickorna om henne och drar av sig den sista trasan - trosorna ... Och nu återstår bara genomskinliga skor på Andrian.
  Och hon rycker och drar ut sin hand ur ambalens grepp, och täcker Venus famn. Han tar redan med sina två tjocka tassar bort hennes hand och blottar den.
  Andrianas ansikte är uppriktigt upprört och hon skäms mycket. Tjock skarlakansröd färg svämmade över nosen och detta tänder publiken ännu mer!
  Svart miljardär utbrister:
  - Tjugo miljoner!
  Sheikh i diamanter ropar:
  - Trettio!
  Amerikanen med rubinen ryter:
  - Fyrtio!
  Och den hinduiska raja säger:
  - Femtio miljoner!
  Sheikh med diamanter ryter:
  - Sextio!
  En svart miljardär i skinnjacka skriker:
  - Sjuttio!
  Rysk oligark i mörka glasögon utbrister:
  - Åttio miljoner!
  Ynglingen skriker plötsligt:
  - Nittio!
  De väser åt honom. Utrop, och du har så mycket valp!
  Den svarta miljardären i skinnjackan muttrade:
  - Hundra miljoner!
  Det blev en paus ... Det här är redan en riktigt kolossal mängd. Ja, bara för en jungfru från Ryssland. Är det inte för mycket? Hur mycket ska man betala för bara en natt? Ja, du kan köpa en miljon erfarna prostituerade för den summan.
  Är de inte för upptagna...
  Kushen var redan tillräcklig, och auktionsförrättaren höjde klubban och började sjunga:
  - Hundra miljoner dollar gånger... Hundra miljoner dollar två ....
  Andriana kröp ihop. Tja, hon måste tillbringa natten och en relativt ung afroamerikan. Men hon kommer att stoppa en hel miljon dollar i fickan! Ganska okej! Det finns hopp om att han är ett exempel på själar, och kanske till och med ett nöje!
  Andriana kände sig upprymd och i sitt sinne föreställde hon sig redan en stormig natt med en stilig och mycket rik svart man.
  Men så gav flickan i skinnjackor en signal ... Och de slet av henne skorna med skarpa rörelser. De tog bort den sista delen av toaletten, vilket gjorde Andrian inte bara naken utan också barfota.
  Och hennes ben utan skor är så graciösa och rörande, och hennes klackar är runda, rosa.
  Vanligtvis, under sådana auktioner, har tjejer högklackade skor till slutet. Men Andriana, väldigt sexig, och med en ovanlig grace och perfektion av fotens och sulans linje. Och hon är så bedårande barfota. Speciellt när det visades närbild på skärmen ...
  Och den ryska oligarken morrade:
  - Etthundratjugo miljoner!
  Den svarte mannen vrålade:
  - Ett hundra femtio!
  En arabisk sheikh i en turban översållad med diamanter grymtade:
  - Tvåhundra miljoner!
  Det blev en spänd paus...
  Auktionsförrättaren höjde klubban och muttrade:
  - Tvåhundra miljoner gånger... Tvåhundra miljoner två...
  Andriana skakade på sina bara fötter och den svarta miljardären grymtade:
  - Tvåhundrafemtio miljoner!
  Den ryske miljardären, som inte gav efter, utbröt:
  - Trehundra miljoner!
  Sheikh med diamanter skrek:
  - Fyrahundra miljoner!
  Även om många hade större förmögenheter, men att lägga ut ett sådant belopp i kontanter direkt är ruin. Och det kan rubba produktionen.
  Auktionsförrättaren höjde klubban och började säga så långsamt som möjligt:
  - Fyrahundra miljoner gånger, fyrahundra miljoner två .... Fyrahundra miljoner tre ... och hans hammare ryckte osäkert.
  - En miljard dollar!
  Jag hörde någon gnissla!
  Och alla vände sig om... Det var en japansk man med mörka glasögon som täckte hälften av hans ansikte. Den hade maffians emblem - Yakuza!
  Alla frös - en hel miljard!
  Auktionsförrättaren höjde klubban och varnade:
  - Flickan ges till dig bara för en natt! Du kan göra vad som helst med det, bara inte döda eller lemlästa på allvar!
  Japanerna nickade.
  - Jag kommer inte att skämma bort!
  Och hammaren reste sig, orden vällde ut:
  - En miljard gånger! En miljard två! En miljard tre! Såld till Lord Yamamoto!
  Andriana släpptes. Och hon gick helt naken och barfota till boxen, där chefen för den japanska maffian satt omgiven av vakter. Andriana kände stark rädsla, och samtidigt spänning. För en miljard dollar måste hon göra något ovanligt och det är coolt! Å andra sidan har hon blivit tio miljoner dollar rikare, vilket är jättebra!
  Så underbart allt blev, och nya äventyr väntar henne.
  Yamamoto beställde:
  - Och packa henne nu i bojor, hon behöver inga kläder!
  Andriana fnissade nervöst och svarade:
  "Jag har inget att förlora förutom mina kedjor!"
  
  FÖRSVAR AV RYAZAN OCH LANDANDE POPADATSEV
  Thomas Lincoln, som viftade med sina svärd och högg ner de drivande mongol-tatarerna, sjöng:
  - Inte bara ett svärd, inte bara en piska! Men kronan behöver lögner! Trots allt, utan henne, och två minuter - sitt inte på tronen!
  Terminatorpojken körde en väderkvarn med sina svärd, högg ner mongolerna som klättrade på Ryazans väggar och fortsatte att sjunga:
  - Ibland en assistent i allt,
  Ibland gör det skickligt ont...
  Och vi kallar henne helgon
  Och kalla det vidrigt!
  Maria Kovaleva och Yuliana Konovalova, dessa vackra och mycket muskulösa flickor, som högg ner de pressande tatarerna, tog upp:
  - Lögner är inte utan anledning i alla riken,
  Älskad hela tiden...
  Lögner är vackra när de är användbara
  Och hemskt när det är skadligt!
  Tom, den här stiliga, muskulösa pojken, som hugg mot de pressande kärnvapen, kvittrade:
  - Må vårt imperium vara i ära!
  Maria Kovaleva, som högg ner de bosatta mongolerna, bekräftade:
  - Må det vara i ära!
  Och flickan kastade sina bara tår, med dödlig kraft, en förödande sågspånsgranat.
  Yuliana Konovalova, som skar igenom de attackerande tatarerna, vrålade också till fullo:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Och ett bart, mejslat ben, som en mordisk dödsgåva, som sliter isär den mongoliska rati.
  Flickorna slåss, ärligt talat, desperat och djärvt. Och allvarligt skära fiender.
  Även om horden av Batu Khan verkar oräknelig. Fyrahundratusen kavalleri klättrar på anfallet. Enligt tiderna på det trettonde århundradet - en otalig armé.
  Men de möttes av en landstigningsstyrka från Popadans, ledd av den tillförordnade Allsmäktige Guden Skaparen, Thomas Lincoln.
  Gerdas stridsvagnsbesättning ger sig redan in i striden. Terminatortjejen är här.
  Fyra skönheter på en AG-100 stridsvagn med tre kanoner och tolv maskingevär.
  De härstammar från ett spel, alternativt universum, också skapat av demiurgpojken Thomas Lincoln.
  Där, en fånge i tredje riket, en professor med ett förändrat psyke, hjälpte Nimbul Hitler. Han skapade nämligen ett vapen som fungerar för att kontrollera vädret. Och de tog och sänkte den engelska flottan i en storm. Detta följdes av landsättningen av tyska trupper i Storbritannien.
  Under landstigningen använde nazisterna också sin handelsflotta. Som ett resultat hamnade dussintals utvalda divisioner i Storbritannien i augusti 1940. Och metropolen intogs på tio dagar.
  En legitim, protysk engelsk kung sattes på tronen. Och en ny nazistisk regering bildades. De flesta av kolonierna och Storbritanniens flotta kände igen honom.
  Führern hade stora resurser under kontroll. Och av rädsla för att USA, som har en kolossal ekonomisk potential, skulle beväpna armén, beslutade han att Sovjetunionen skulle vänta. Och att Stalin skulle förbli trogen icke-angreppspakten.
  Under tiden är det bättre att besegra Amerika. Island togs först. Sedan började tyskarna få fotfäste i Argentina, och därifrån till Brasilien.
  Nazisterna byggde aktivt ubåts- och ytflottan. De använde koloniernas och Europas resurser. Arbetet accelererade särskilt kraftigt efter att Speer blev riksminister för krigsmateriel och ammunition.
  Sedan, under hans skickliga ledning, började ubåtsfartyg byggas mycket snabbare.
  Och även att utveckla flyget. Den nya, mer avancerade Yu-188 sattes snabbt i serie och dess produktion ökades. Focke-Wulf tog snabbt fart. Det fanns också mer avancerade fighters.
  Marseille har blivit en stigande stjärna. Denna pilot blev berömmelse i strider med amerikanska flygplan. Efter att han blev den första piloten som översteg etthundrafemtio flygplan fick han: Järnkorsets riddarkors med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Emellertid drogs kriget ut på tiden, separeringen av Amerika genom havet, det faktum att man med all önskan inte kan bygga stora ytfartyg för snabbt.
  Även om både hangarfartyg och slagskepp byggdes.
  Och gradvis pressade tyskarna och japanerna som öppnade en andra front mot USA och besegrade amerikanerna nära Perus hamn, örnimperiet.
  Tyskarna var starka. 1943 fick de ett mycket starkt ME-309 jaktplan och ett Yu-288 bombplan. Som är mycket starkare än de amerikanska.
  Hitler hotade att sopa bort Amerika med bomber.
  Naturligtvis dök tankar upp i serien: "Tiger", "Panther", "Lion". Under andra halvan av 1943 dök "Panther" -2, "Tiger" -2 och "Maus" upp. Och det oövervinnerliga jetjaktplanet ME-262, som inte hade någon motsvarighet, gick in i serien. Och Yu-488 är det första seriella fyrmotoriga flygplanet. Och TA-400 är världens första sexmotoriga bombplan. Och de senaste automatgevären MP-44 och mycket mer. Inklusive jetbombplan "Arado". Som ett resultat erövrade tyskarna Kanada och attackerade USA från norr.
  Och på den andra flanken ockuperade de Mexiko tillsammans med Japan och attackerade Amerika i söder.
  Och slutligen, 1944, kapitulerade USA och ockuperades av Japan och det tredje riket.
  Gerda var mycket stolt över sina segrar. Och flickan krossade de mongoliska trupperna. Hennes bara tår tryckte på knapparna på joysticken och slog ner kärnvapen i massor.
  Charlotte slog också fienden genom att trycka på knapparna med sina ben. Och skjuta mongolen från maskingevär. Hon är en väldigt aggressiv tjej.
  Flickan ropar:
  - För världens första kommunism!
  Christina skjuter mycket exakt, och hennes bara fötter trycker så skickligt på knapparna och skjuter Batu Khans militanter. Och utrota motståndare med hungriga pantrars vilda raseri.
  Christina ropar:
  - Till Tredje Rikets ära!
  Magda bedriver också mycket välriktad eld. De krossar den mongoliska armén, krossar dem till chips eller till en blodig sallad. Och stoppa inte de tyska skönheterna.
  De har bara fötter, och deras fingrar trycker skickligt på joystickknapparna och träffar motståndare.
  Magda sjunger:
  - Afrika är fruktansvärt, ja, ja, ja! Afrika är farligt, ja, ja, ja! Men det stora riket, vi blev tillsagda att inte driva! Vi är alla mongoler ... klipper som en lie! Tjejer framgång - trots att hon är barfota!
  Flickorna är väldigt vackra och tröskar specifikt Batu Khans armé.
  Tom Lincoln klippte, och hans svärd förlängdes med tiotals meter, och skar av mongolerna som en rakkniv tvålade hårstrån.
  Pojken sjöng:
  - Jag ska sopa bort alla,
  Jag ska sopa alla!
  Vi väntar på framgång
  Till renlighet!
  Och pojkens bara fötter kommer också att kasta en ärta med förintelsens kraft.
  Och de kommer att sprida mongolerna åt alla håll. Och förstörelsen är enorm.
  Maria Kovaleva blinkade åt demiurgpojken. Hon kastade sina bara tår, en mordisk dödspresent, och krossade de mongoliska soldaterna.
  Maria twittrade:
  - För rymden och kommunismen!
  Yuliana Konovalova morrade, med sin bara häl som dukade av för dödens gåva:
  - För vårt Fosterlands storhet!
  Och nu slår tjejerna fortfarande från naveln med stridsblixtar. Kämpande skönheter - säg inget!
  Gerda skjuter också från en stridsvagn av AG-serien. När USA kapitulerade ville Adolf Hitler attackera Sovjetunionen. Men Japan började göra anspråk mot det tredje riket.
  Och Hitler den 20 april 1946 började ett krig med samurajerna. Och han kastade in sina nya stridsvagnar från "E"-serien. Och låt oss krossa de japanska trupperna, som liegräs.
  Stalin bestämde sig också för att inte stå still. Och han erbjöd sig att öppna en front mot den uppgående solens land.
  Hitler gick med på det, men på villkoret att Sovjetunionen endast skulle få tillbaka södra Sakhalin, Kurilöarna och Port Arthur med Manchuriet. Och inte mer än så.
  Stalin gick med på detta. Den har redan utökat sitt territorium. När det gäller den galna professorn så hjälpte han nazisterna med att skapa flygande tefat. Och dessa maskiner rörde sig i tio ljudhastigheter och sköt med laser.
  Den tyska huvudstridsvagnen var E-50. Dess vikt var sjuttio ton. Frontpansar är 250 mm, sidopansar är 170 mm, och pistolen är 105 mm med en pipa längd på 100 EL. Och det här är en mycket produktiv tank. Med en motor på 1500 hästkrafter - ganska pigg.
  Och japanerna gör det förstås inte. Och de kan inte stoppa nazisterna.
  Och det finns en stor offensiv av de fascistiska trupperna. På alla fronter samtidigt.
  Stalins trupper rycker också fram. Men deras flyg släpade efter lite. Det finns inga jetplan. Och Japan har redan sådana flygplan. Men sovjetiska stridsvagnar är relativt bra. Och inte utan framgång slåss de.
  Även om KV-serien är förlegad. Mer perfekt Ises dök upp under det fyrtiofemte året. Sådan är familjen. Men än så länge finns det inte alltför många sådana tankar.
  Den senare T-34-85, som började tillverkas från det fyrtiofjärde året. Och det blev huvudstridsvagnen i USSR-armén.
  De sovjetiska trupperna inledde en offensiv och pressade japanerna.
  Hitler anmärkte:
  - Den ryska björnen fick en sockerbit!
  Guderian frågade:
  - Och vad ska vi göra med det?
  Führern svarade:
  - Söt till mellanmål!
  Redan under de första tre månaderna av striderna förlorade det japanska imperiet nästan hälften av sina ägodelar. Samurajerna hade en stor armé, men de var för underlägsna i kvaliteten på tekniken.
  Striderna visade att även den sovjetiska T-34-85 är starkare än den japanska massmaskinen. Och det är dåligt för samurajer.
  Och det finns ingen mottagning alls mot flygande tefat. På grund av den kraftfulla laminära strålen är de nästan omöjliga att skjuta ner.
  Och själva brinner de med laser, värmestrålar och ultraljud. Så försök att övervinna dessa.
  Dessutom har det tredje riket jetflygplan på sin höjd, och väteperoxiddrivna ubåtar och mycket mer.
  Det finns till och med underjordiska tankar. Och detta är ett vapen mot vilket - omslaget! Alla japanska batterier flyger på en gång och de kastas till toppen. Plus, kontroll över vädret, när stormar bokstavligen sänker alla samurajernas skepp. Nej, japanerna var tvungna att ta itu med en mycket farlig fiende.
  Tre månader senare drevs även japanerna ut från Manchuriet. Det mest envisa var den sovjetiska arméns attack mot Port Arthur. I striderna anlände en experimentstridsvagn IS-7, som vägde sjuttioåtta ton, och beväpnad med åtta maskingevär och en 130-millimeters kanon. Och denna maskin förstörde japanska batterier och självgående vapen.
  Alenka själv var en stor krigare. Och på IS-7 slogs hon med samurajen för Port Arthur. Återerövra en stad som en gång tillhörde tsarryssland. Och den ska lämnas tillbaka.
  Ett kraftfullt skott från en pistol, och omedelbart välte tre japanska vapen av vapenvagnar.
  Men nu har den Allsmäktige demiurgpojken skickat Alenka för att bekämpa den mongol-tatariska horden. Och krigarna är nu på IS-12 av en mer avancerad och kraftfull modell, med tio maskingevär, och 152 mm, och en ganska snabbskjutande pistol. Och tjejerna slår från den här tanken med hjälp av joysticks.
  Anyuta tryckte på knappen med sina bara tår. En högexplosiv fragmenteringsprojektil flög ut ur pistolen. Och hur man faller på skaran av mongoler. Genast hundratals och ett halvt kärnvapen slets och förlamades.
  Sedan sköt Allah. Det här är en vacker rödhårig tjej, avfyrad från maskingevär. Och hur hon började meja ner de tatariska leden.
  Och den rödhåriga kurrade:
  - Och den första tinningen, i en dröm ser jag Stalin ...
  Maria slog också fienderna, tryckte på knapparna med sina bara tår och kurrade och blottade sina tänder:
  - Och full av lik, mitt kära Ryssland!
  Olympias, denna heroiska flicka körde en stridsvagn, vilket gav mongolerna ett hundraton tungt fordon med breda spår.
  Flickan sjöng:
  - För fosterlandet till Rysslands ära!
  Alenka tryckte med sina bara tår på joystickknapparna och slog mot fienden. Hon slog sönder många kärnvapen och vrålade:
  - Vårt fosterland är Sovjetunionen!
  Olympias, som krossade ett gäng hästar och mongoliska soldater, höll med:
  Det finns inget vackrare fosterland-Ryssland,
  Kämpa för henne och var inte rädd...
  I universum finns det inget vackrare land -
  Hela universum är en ljusfackla Rus!
  Fem krigare i bikinis visade verklig och oemotståndlig styrka. OCH
  Dessa tjejer är bara fantastiska!
  De började förstöra den mongoliska armén. Och pistolen fungerar och fungerar...
  Och Gerda har tre vapen på AG-100. Och det är fyra tjejer på stridsvagnen och tolv maskingevär. Och de slår ut mongol-tatarerna ännu mer effektivt och snabbt.
  Gerda var en krigare från den Allsmäktige. Och vad hon bara inte upplevde. Hon deltog också i tortyr. Han gillade särskilt att tortera pojkar. De torterade vackra tonåringar i allmänhet så mycket att deras huvuden snurrade.
  Men det är en annan historia. Speciellt när de stekte nakna, runda barnklackar till pionjärerna. Och de bokstavligen vrålade av smärta.
  Japan gjorde motstånd i tio och en halv månad innan det kollapsade under överväldigande odds.
  Gerda tvingade kejsaren av den uppgående solens land att knäböja och kyssa hennes bara fot. Mikadon kysste sedan Charlottes bara fötter också. Nästa upp är Christinas bara klackar. Och slutligen den nakna, graciösa sulan på den guldhåriga Magda.
  Så vackra flickor att kejsaren personligen kysste och slickade deras bara, graciösa, muskulösa ben.
  Nu sköt de den mongoliska rati från kanoner och gav inte fienden den minsta nåd. Krigarna här är helt enkelt lysande.
  Och högexplosiva fragmenteringsskal, så de krossar alla dessa stäppbor. Och utrota dem utan minsta medlidande och tvivel.
  Gerda sjöng:
  - Det kommer att bli en era av kommunism, på ariska!
  Och blinkade!
  Och här är besättningen på Elizabeth. Flickorna slogs på en experimentell T-54 stridsvagn. Och de slogs mot japanerna. Japanska stridsvagnar är inte särskilt bra. Den starkaste av dem är kopierad från Pantern. Den här bilen är definitivt föråldrad.
  Men i det här fallet tar Pantern praktiskt taget inte T-54 i pannan. Men det kan bryta igenom tavlan. Och detta dikterar en speciell taktik. Endast japanska självgående kanoner med en 88 mm 71 EL kanon och en 150 mm kanon är farliga för frontpansar på en sovjetisk stridsvagn.
  Elizaveta avfyrade en 100-millimeters kanon, genomborrade en japansk stridsvagn på långt avstånd och kvittrade:
  - För heliga Ryssland!
  Elena sköt också. Hon kraschade en japansk bil och gnisslade:
  Vi kommer att äga den här världen!
  Ekaterina slog med sina bara, mejslade ben och noterade:
  - För kommunismens nya prestationer!
  Warriors är i toppklass.
  Yephrasinya tog den och dunkade den också, den här gången med maskingevär, och kurrade:
  - För min rymdvärld!
  Och med bar häl, hur man trycker. Och en dödlig projektil kommer att flyga mot japanerna.
  Nej, det här är tjejer som inte sviker någon armé.
  Japan besegrades.
  Och nu har krigarna flyttat till en mer avancerad T-64-stridsvagn och slår mongoliska soldater från den.
  Och pistolen från den sovjetiska stridsvagnen slår sådär de fascistiska leden. Och granaten avfyras en efter en.
  Elena sköt med hjälp av sina bara tår och noterade med ett flin och blottade tänderna:
  - Det är väldigt vackert, det är så man slår fiender!
  Stoppa inte tjejerna. Och maskingevär häller kulor som hagel. Och mongolerna är staplade i högar. Och massan av dödade och lemlästade mongoliska kroppar.
  En enorm massa dödade krigare från Batu Khans armé. Det var så tjejernas vägar skildes.
  noterade Ekaterina och blinkade till sina vänner. Och mejade ner mongolernas linje med en kulspruta:
  Vi kommer att regera för alltid!
  Elizabeth kvick sa:
  - Det här är vår kraft kommer att bli så cool!
  Flickan började trycka på styrspakens knappar med sina bara tår och krossa de tatariska regementena utan medlidande eller problem. Och krigaren är inte coolare.
  Det var deras skal som sprängde Guyuk Khan i blodiga strimlor. Och då verkade inte tatarerna tillräckligt.
  Och från skalet som Gerda kom med slets även Khan Burundai. Han var känd för att ha våldtagit prinsessan Vladimirskaya efter att hon blivit tillfångatagen. Ja, det här är en lustfylld khan.
  Och nu har hans tyska flicka slitit sönder.
  Och nu slåss Thomas Lincoln som ett riktigt monster, och skär mongolerna.
  Pojken snurrar sina svärd som propellrar. Och staplar många motståndare i staplar. Och det blir som en rakhyvel som skär av ett skägg. Och en sådan allsmäktig pojke gnistrande.
  Och så tog även Maria Kovalev sina bara tår och inledde ett mordiskt och förkrossande allt.
  Och mongolerna drivs in i kistan.
  Maria är en honungsblond, väldigt vacker och muskulös. Hon har redan varit tvungen att utföra stridsuppdrag, hon är en fantastisk tjej.
  Krigaren sjunger högst i hennes röst:
  - Ära åt kommunismens era, låt oss krossa fascismens ok!
  Yuliana Konovalova kämpar också som ett monster från helvetet. Och nu skickar hennes bara tår en dödlig granat. Vilket kommer att ta och slita många tatariska soldater.
  Krigaren kurrade:
  - För kraften i kommunistiska idéer!
  Och Maria kommer också med sin bara häl att kasta en mordisk påse med sågspån ...
  Och mongolernas massa slets.
  Krigarna här är som bäst... Men nya skönheter har också dykt upp.
  I det här fallet är det Eva och Gertrud. De dök upp på ett flygande tefat orsakat av demiurgpojken Thomas Lincoln. Och de här tjejerna tog bara det och hur de slog tatarerna med laser. Ja, laservapen i tredje riket är på topp. De brände bokstavligen japanska soldater.
  Eve, denna vackra blonda tjej, tryckte med sina bara fingrar på joystickens knappar. Hon brände ner ett helt mongoliskt regemente och kurrade i lungorna och blottade sina tänder:
  - För heliga Preussen!
  Gertrude tryckte också med sina bara fingrar på joystick-knappen och klippte bort en massa nukers, kurrande:
  - Min makt över världen!
  Och tjejerna skrattar. De har så mycket spänning och eld. Det här är tjejer av högsta och mest sofistikerade konstflyg.
  När Japan besegrades svalde och smälte det tredje riket neutrala länder ett tag, och genomförde fler och fler och fler fångster.
  Men detta räckte naturligtvis inte för nazisterna. Och den 5 mars 1953 dog Stalin. Det här är ingenting ännu ... Führern skickade sina kondoleanser till sin kollega.
  Men när den 20:e kongressen hölls i februari 1956, som avslöjade personkulten, tolererade Hitler det inte.
  Och den 20 april 1956 började ett nytt krig. Ett försök från nazisterna att ta över Sovjetunionen. Och Hitler har hela världen under vapen. Och då kan du inte trampa mot Wehrmacht.
  Men i detta universum är skaparen Thomas Lincoln. Och demiurgpojken tillät inte att Sovjetunionen besegrades. Han använde ett nytt trumfkort mot fienden: Professor Znayka från det korta laget. Och den här professorn skapade ett speciellt vapen mot det tredje riket.
  Detta är emellertid historien om vetenskapens konkurrens. I vilket fall som helst kunde Sovjetunionens armé stoppa nazisterna och sedan besegra och underkuva dem. Hitler greps till slut. Och den 9 maj 1958 tog och hängde de. Så den svarte pojkguden Thomas Lincoln agerade helt politiskt korrekt med huvudfascisten. Precis som i filmerna - ondskan vinner i första halvlek, och förlorar sedan surt.
  Och nu tröskar nazisternas tjejer ordentligt. Närmare bestämt mongol-tatarerna, men de är ännu värre än nazisterna, eftersom de massakrerade hela städer. Och detta är naturligtvis mycket illa när ryska människor dödas.
  Batu Khan ser hur katastrofalt hans led minskar. De mongoliska trupperna smälter mitt framför våra ögon.
  Och här är den berömda befälhavaren. Den ende i historien som kunde erövra Ryssland, vilket aldrig har varit möjligt för någon. Den här Batu Khan har nu börjat fly. Han är en mycket stridbar befälhavare.
  Men den här gången är en stor force majeure emot honom.
  Thomas Lincoln sjöng med ett leende:
  - Och till vänster är vår armé, och till höger är vår armé! Det är bra för oss att slåss med sprit!
  Terminatorpojken slog så rasande ner de tatariska regementena att de tog den och sprang. Nåväl, vart är du på väg.
  Ännu ett lag med ninjatjejer från Japan. Den Allsmäktige Pojken kallade dem också.
  En flicka med blått hår kommer att ta och hugga mot mongolerna med svärd. Och sedan, med bara tår, kommer han att lansera en ärta med sprängämnen.
  Och slå sönder många kärnvapen. vrålade:
  - Ära åt Japan!
  Sedan hugger en tjej med gult hår mot mongolerna. Han skär dem i små okroshka och skriker:
  - I namnet på idén om en samuraj!
  Och med sina bara tår kommer han också att lansera en mordisk bumerang som sliter isär de mongoliska regementena.
  Den rödhåriga flickan krossade en massa hordkämpar. Skär ner Menge Khan. Och med sina bara tår släppte hon också en vass boll som bryter allt. Och vråla:
  - För den kommunistiska världen!
  Och flickan med vitt hår tog och skar ner en massa tatariska krigare. Och dödade många fiender.
  Och med sin bara häl kastade hon upp ett explosivt paket med ett destruktivt puder inuti.
  Hon kurrade högst i lungorna:
  - För världen med värdighet!
  Och nu är striden mycket blodig. Och sedan skingrades krigarna, och hur de slog fienden.
  Och nu brann alla mongoliska ratis ner på en gång och slets i småbitar.
  Och Batu Khan lämnades ensam. Krigarflickor sprang mot honom. De förde tatarens ghoul på knä. Och tvingas kyssa deras bara fötter.
  Överbefälhavaren gjorde det med entusiasm. Det finns trots allt vackra tjejer här. Och de besegrade många soldater. Fyrahundratusen mongol-tatariska krigare dödades.
  Det gjorde stort intryck på alla. Särskilt ryska soldater som räddades från döden. Och inte bara krigare, utan även kvinnor och barn. Trots allt skulle horden ha massakrerat Ryazan.
  Men så kysste Batu Khan flickornas bara fötter. Och slickade alla deras klackar.
  Och hans krigare tog deras bara tår ben, armar och ben och nacke. Och med ett skarpt ryck slets i fem delar. Så avslutade Batu Khan sin karriär.
  Det är vad det innebär att åka till Ryssland. Speciellt om demiurgpojken här ställs mot dig!
  
  VAD RÄDDA CHURCHILL LEDER TILL
  Rädslan för det bolsjevikiska hotet trakasserade Churchill kraftigt. Och han erbjöd Hitler ett hemligt avtal. Tyskarna stoppar utrotningen av judarna, de allierade, utan att formellt sluta fred, sätter ändå käppar i hjulet för kriget och stoppar först och främst den strategiska bombningen av det tredje rikets territorium. Och de kommer till och med att bedriva hemlig handel med Tyskland.
  Führern, under påtryckningar från imperiets industrikretsar, gick med på detta. Churchill övertalade snabbt amerikanerna, och de bestämde sig också för att sätta käppar i hjulet för kriget med det tredje riket. Dessutom gick Förenta staterna villigt med på ett hemligt fynd och att ge hjälp till Sovjetunionen under Lend-Lease endast för guld. Avtalet skedde i stor hemlighet. Men Sovjetunionen kände igen henne... Stalin var arg och talade skarpt.
  Men efter Stalingrad hade Sovjetunionen redan inlett produktionen av vapen och förväntade sig att bryta det tredje riket. Men i början av det fyrtiotredje året förklarades totalt krig och produktionen av vapen i Tyskland mer än fördubblades. Och bombningens upphörande från den 1 april 1943 spelade en tydlig roll.
  Nazisterna förberedde Operation Citadel. Men britterna överförde information om antalet sovjetiska trupper. Det visade sig att Sovjetunionen, med ett utvecklat ingenjörsförsvar, hade en fördel i styrka.
  Hitler bestämde sig för att skjuta upp offensiven tills vidare och öka produktionen av utrustning. Först av allt, stridsflygplanet ME-309, som Fritz satte vissa förhoppningar med. En mycket stark bil med en hastighet på 740 kilometer i timmen, och vapen: sju skjutplatser, inklusive tre 30-mm kanoner.
  Det är klart att det är svårt för Röda armén att bekämpa en sådan maskin. Den vanligaste jaktplanen: Yak-9 är beväpnad med en 20 mm kanon och en maskingevär. Så försök att orka med en så cool tysk.
  Jo, Focke-Wulf är en mycket kraftfull fighter med vapen. Det är svårt att hantera det. Och, naturligtvis, tankar. "Panther" och "Tiger" är starkare än de sovjetiska. Dessutom är Yu-288 ett mycket kraftfullt bombplan. Som sovjetiska krigare inte ens kan hinna med. Och jetflygplan är också på väg. Och den formidabla "Panther" -2 med kraftfulla vapen och starkt skydd.
  Så Operation Citadel har skjutits upp. Och tyskarna samlar krafter.
  Stalin höll dock inte ut länge och den 1 augusti började en stor offensiv. Och på Oryol-riktningen, och Belgorod med Kharkov.
  Däremot är krafterna här klart ojämlika.
  Tyskarna befäste sig också kraftigt, grävde många skyttegravar. Och i försvaret är Pantern en bra stridsvagn, som Tigern. Striderna visade att Ferdinand, i defensiva strider, med en stillasittande front, klarar uppgiften att förstöra stridsvagnar bra.
  Tyskarna höll linjen. Och de var redo för det. De drog upp ytterligare styrkor från Afrika och Europa. Rommels trupper kämpade här, liksom delar av utländska divisioner och spanjorerna. Dessutom har ett fångutbyte redan ägt rum och Luftwaffe har återtagit många piloter. Så försvaret var tätt.
  Och tyskarna har ett starkt flyg. Speciellt vapnen. Och stark inte bara med kraften hos flygvapen, utan också med essarnas hastighet och styrka. På himlen använder tyskarna nu nästan alla sina flygplan, utan att bli distraherade av västfronten. Och detta ger dem kvantitativa fördelar. I slaget vid Kursk började Huffman-stjärnan stiga.
  De sovjetiska trupperna kunde inte nå betydande framgångar i augusti och september i tunga strider och avancerade högst tio till femton kilometer. Striderna pågick till senhösten ... Efter det blev det lugn. I november försökte Röda armén rycka fram i centrum. Men hon var inte framgångsrik där heller. Tyskarna slog tillbaka attackerna. Först i slutet av december, när offensiven började i Oryol-riktningen, gick det att kila in. Striderna var mycket hårda. I januari kunde tyskarna slå tillbaka offensiven nära Leningrad. Men de sovjetiska trupperna skar ändå av Oryol-avsatsen. Men det var där deras framgång var begränsad. Fritz kunde få fotfäste. Dessutom led de sovjetiska trupperna för många förluster och kunde inte återhämta sig. Våren är lugn.
  Nazisterna lanserade en ny stridsvagn "Maus" i serien. Men det verkliga kriget visade att den här tanken är klumpig. Och dess körprestanda är låg. Sanningen styrdes väl av ratten och var relativt framkomlig.
  "Maus" var skyddad från alla vinklar från pansarvärnskanoner, men den träffades från luften. Ja, och en dyr tank ... Den motiverade sig inte för mycket.
  Sovjetiska stridsvagnar T-34-85 och IS-2 var inte dåliga. Även om den sista bilen hade en hel del skavanker, och var relativt dåligt skyddad av pannan på tornet.
  "Panther" -2 visade sig vara ganska tung på femtiotre ton, men med en kaliberpistol på 88 mm 71 EL, och den bästa rustningen, särskilt på pannan. En kraftfullare motor på 900 hästkrafter mer eller mindre gav goda köregenskaper till bilen. Och hon arbetade med sin mördarpistol. "Tiger" -2 dök också upp, men den här maskinen var sämre i praktiken.
  Tyskarna försökte avancera i maj i Kursk-riktningen. Röda armén ryckte fram i centrum. Och striderna resulterade endast i en liten förändring i frontlinjen. Kriget liknade mer och mer första världskriget. När frontlinjerna var fixade under lång tid. Och kriget blev inte särskilt lönsamt.
  I augusti försökte Röda armén avancera, men utan framgång ... I oktober försökte tyskarna slå igenom, och deras försök slogs också tillbaka ...
  I januari 1945 ryckte Röda armén fram i centrum. Och i mars 1945 avancerade tyskarna trettio kilometer söderut och stoppades.
  Situationen för Röda armén blev något mer komplicerad. Tyskarna kunde etablera produktionen av jetflygplan och sänka deras kostnader, vilket fick luftens överhöghet. Nya tankar var också under utveckling.
  E-10 och E-25 var lätta och mycket snabba självgående kanoner. E-50 tanken visade sig vara för tung och stor för en medelstor tank. Men en kraftfull motor med boost upp till 1200 hästkrafter mer eller mindre gav honom fart och körprestanda. Och en 88-millimeters pistol med en pipa längd på 100 EL och pansarbrytande och snabbskjutande och mycket exakt.
  Och de fick mycket kraftfulla E-75:or. Med en pistol på 128 mm och en lång kaliber.
  Dessa tankar har precis börjat komma in i serien. Men Hitler räknade med denna teknik. Det fyrtiofemte året har gått i ett slagutbyte. Tyskarna hade ännu inte ett stort antal stridsvagnar av "E"-serien och kunde inte avancera. Sovjetunionen kunde inte heller ta upp. På himlen ökade nazisternas fördelar. Jetbombplan och spaningsflygplan var särskilt effektiva. Fighters visade sig vara något värre. ME-262 hade problem med manövrerbarhet och mycket vikt. XE-162 hade fördelarna med låg vikt, enkel produktion, men krävde mycket skickliga piloter för att fungera. Även om Huffman behärskade det bra. Detta blonda ess tog antalet nedskjutna flygplan till fyrahundra och fick den andra utmärkelsen som riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och sedan slog han ut femhundra flygplan redan på XE-162. Efter att ha fått en speciell utmärkelse för detta: den tyska örnen med diamanter. Ganska sällsynt och prestigefylld denna lilla sak. Dessutom fick Huffman det första militära förtjänstkorset och diamanter.
  Och det är ganska hedervärt.
  På vintern försökte Röda armén att avancera, men kunde inte övervinna de mycket grymma fiendens försvar. E-50-stridsvagnen hade för mycket gemensamt med "Tiger" -2, även om tornet var smalare och mindre, och ett mer perfekt och lätt chassi. Men placeringen av transmissionen och motorn förblev traditionell. På grund av vad det hela är sextiotre ton. Men sedan dök en modifiering av tanken upp med placeringen av motorn och transmissionen i ett block och växellådan på motorn. Och det visade sig att den här bilen fortfarande är mer perfekt och lättare ...
  1946 hade tyskarna redan ett stort antal stridsvagnar av "E"-serien och kraftfulla jetmaskiner. I synnerhet ME-262 X, som hade en hastighet på 1100 kilometer i timmen och fem 30-millimeters luftkanoner. Och striderna var i full gång mycket hårda till yttersta spänd.
  Tyskarna kunde slå igenom söderut. Och där gick de till Donfloden. Sovjetiska trupper drog sig tillbaka över floden, men kunde hålla fast.
  Striderna pågick fram till vintern och Fritz saktade ner ...
  Året 1947 har kommit. Sovjetiska T-54-stridsvagnar dök upp, men ännu inte massiva. Striderna är blodiga och brutala. Hela året spenderades i dragkamp.
  Huffman tog antalet nedskjutna bilar till tusen och fick en särskild utmärkelse av sjätte graden av riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  Tyskarna visste hur man kämpar bra, men de var ganska utmattade. Det nya året 1948 har kommit. Och även strider med uthållighet värda bättre användning.
  Gerda, Charlotte, Kristina och Magda åker på en stridsvagn av U-klass E-100. Detta fordon är mer kompakt, för fyra besättningsmedlemmar. Och dess vapen är en jetbombplan och en universell 88-millimeters kanon 100 EL - en tankförstörare.
  Krigare går och visslar för sig själva.
  Gerda avfyrar en lång kanon. Den slår in i sidan från ett avstånd från T-54:an och kvittrar:
  - Vi kommer att ge våra hjärtan för fosterlandet,
  Och vi ska steka Stalin och äta upp honom!
  Charlotte avfyrade sin raketgevär. Hon täckte den sovjetiska bunkern och gnisslade:
  - Vi är oövervinnerliga!
  Christina tog den och morrade och tryckte på avtryckaren med sin bara häl:
  - Vi får det i båda!
  Dolbanula och träffande och Magda. Förstörde de sovjetiska självgående kanonerna SU-152. Och hon kurrade:
  - Det kommer att finnas tid, segern kommer!
  Gerda skrek när hon sköt:
  - Ingen kan stoppa oss!
  Charlotte bekräftade:
  - Men Pasaran!
  Den rödhåriga besten gick igenom hela första världskriget med Gerda, med start från Polen och slutade med denna majoffensiv. Den rödhåriga djävulen såg många saker.
  Och redo att kämpa till slutet!
  Christina skjuter också och blottade sina tänder. Hennes hår är guldrött. I krig åldras inte flickor, och kanske till och med yngre! De är så häftiga och kärleksfulla. De blottar sina tänder.
  Och inte ett enda hål i tänderna.
  Magda har hår som är bladguld. Och även aktivt flinande. Cool tjej. Hon har en så aggressiv grace och energi av tusen hästar.
  Gerda, en flicka med vitt hår, skjuter och säger med ett leende:
  - Det finns mycket gott och fult i världen ... Men fy fan, vad länge det här kriget har dragit ut på tiden!
  Charlotte höll med om detta:
  - Och faktiskt, andra världskriget drar ut på tiden. Alla slagsmål, och slagsmål... Det är verkligen utmattande!
  Christina flyttade sin bara fot längs rustningen och skrek:
  - Men Storbritannien är fortfarande inte besegrat!
  Magda sköt mot ryssarna och morrade:
  - Ett måste besegras! Detta är vår trosbekännelse!
  väste Gerda och sköt mot ryssarna och blottade sina elfenbenständer:
  - Vi behöver en vinst!
  Fucked och Charlotte, skrek:
  - En för alla, vi kommer inte stå upp för priset!
  Christina, den rödhåriga och gyllene besten, tjöt:
  - Inte! Låt oss inte stå!
  Magda smackade med sina scharlakansröda läppar och kvittrade:
  - Vi går inte till butiken för priset!
  Och den guldhåriga harpyn sköt.
  Gerda träffade också de ryska stridsvagnarna. Körde i bilen och skrek:
  - Vi är starkast i världen!
  Charlotte tillade och sjöng med:
  - Alla fiender suger i toaletten!
  Christina stödde låtimpulsen:
  - Fosterlandet tror inte på tårar!
  Magda fortsatte med sångröst:
  - Och vi ska ge alla kommunister i hjärnan!
  Och tjejerna blinkade åt varandra. De har generellt en bra tank. Bara på avstånd är det svårt att bryta igenom T-54 i pannan. Men trots allt har tyskarna en svår projektil, men med en urankärna. Och det finns många svarta i armén. Som slåss med frenetiskt raseri. Och alla kan inte konkurrera med dem.
  Flickor är vana vid att slåss barfota. Även i Polen var de bara i en bikini, och barfota.
  När den bara sulan kommer i kontakt med marken föryngras den. Kanske är det därför tjejer inte åldras! Även om tiden rinner iväg! Warriors, låt oss bara säga väldigt heroiska.
  De har gjort så många bedrifter, men de slåss som vanliga soldater. Och alltid bara i bikini, och barfota. På vintern är det till och med behagligt för dem att slå med bara fötter på snödrivor.
  Gerda skjuter och sjunger:
  Vi kommer att gå genom eld och vatten!
  Charlotte sköt mot ryssarna med sin bombplan och sa:
  - Ära åt det preussiska folket!
  Christina sköt också och gnisslade:
  Vi kommer att styra planeten!
  Magda spikade och bekräftade:
  - Det kommer vi definitivt!
  Gerda träffade projektilen igen och gnisslade:
  "Även napalm kommer inte att stoppa oss!"
  Charlotte höll med om detta:
  - Och till och med atombomben, som vi inte är rädda för!
  Christina tystade och svarade:
  - Amerikanerna misslyckades med att skapa en atombomb! Det är en bluff!
  Magda utbrast högst i lungorna:
  - Världen kan inte undgå den nya tyska ordningen!
  Tjejerna visade sig väldigt coola och oförutsägbara. Och deras bara tår är så kvicka och coola.
  
  En av de obehagliga överraskningarna som mötte Röda armén var ett flygande tefat.
  Två tjejer Albina och Alvina flyger för sig själva på ett sådant flygande tefat. De är osårbara tack vare den starka laminära strålen. Men de kan inte elda på egen hand. Men tack vare den kolossala hastigheten kan de köra om och ramma sovjetiska flygplan.
  Albina böjde ner sin diskett och anmärkte:
  - Järnteknik, säkert nödvändig och väldigt användbar!
  Alvina fnissade, blottade tänderna och väste:
  - Men allt bestäms av anden!
  Albina sa:
  - Det mest som inte heller är just kämpaglöden!
  Båda tjejerna är blonda och i bikini. Väldigt vacker och barfota. När en krigare är utan skor har hon tur. Nu är tjejerna så färgglada och vackra.
  Och innan de går till kamp kommer skönheterna definitivt att arbeta med tungan med manlig perfektion. Det är så skönt och energigivande. Krigarkvinnor älskar att dricka från ett magiskt kärl. Detta är en riktig köttfest för dem.
  Så bra är tjejerna.
  Alvina sköt ner två sovjetiska MIG-15 och twittrade:
  - Härlig vår jakt!
  Albina bekräftade ramningen och utfärdade:
  Och det kommer aldrig att bli det sista!
  Alvina slog ner ytterligare tre sovjetiska attackflygplan och gnisslade:
  - Det är så du tror att Gud älskar Tyskland?
  Albina skakade tveksamt på huvudet.
  - Tydligen inte så mycket!
  Alvina fnissade och frågade igen:
  - Varför tror du det?
  Albina rammade två sovjetiska bilar och gnisslade:
  Kriget har pågått för länge!
  Alvina anmärkte logiskt:
  - Men vi kommer!
  Albina flinade och skrek:
  - Så segern kommer!
  Alvina sköt ner fyra sovjetiska flygplan på en gång, med en djärv manöver och gnisslade:
  - Det kommer definitivt!
  Albina fann det nödvändigt att påminna:
  - Efter Stalingrad gick kriget inte enligt reglerna ...
  Alvin höll med om detta:
  - Det strider definitivt mot reglerna!
  Albina gnisslade irriterat:
  - Vi började förlora!
  Alvina gnisslade av irritation:
  - Definitivt har!
  Albina rammade flera sovjetiska fordon och gnisslade:
  - Är inte det ett problem för oss?
  Alvina sköt ner ett par ryska stridsflygplan och utbröt:
  Vi tyckte att situationen var hopplös!
  Albina flinade köttätande och väste:
  - Vad ser vi nu?
  Alvina twittrade med övertygelse:
  - Något orubbligt och unikt!
  Albina blinkade med sina pärlande tänder och svarade:
  - Det faktum att det tredje riket vinner!
  Alvina slog ner ytterligare ett par sovjetiska attackflygplan och tog ut:
  - Måste verkligen vinna!
  Flickorna grimaserade. En gång arbetade de, och officiellt på en soldatbordell. Många män gick igenom sig själva, och inte bara den vita rasen. Och de gillade det verkligen. Tja, vad skönt det är för kropparna. Men sedan hamnade hororna under sovjetisk attack. De togs till fånga. Tja, snyggingarna trodde att de skulle bli våldtagna. Och här är djävulen två!
  De fick hororna att gräva skyttegravar och skyttegravar. Och de tidigare nattälvorna gillade det inte särskilt mycket. Så de kunde alla fly. De förförde vaktposterna.
  Och de svor hämnd på ryssarna.
  Och de kämpade mot Ryssland. Dessa är de jävla...
  Albina dumpade flera ryska bilar och muttrade:
  - Du kan fortfarande leva med män!
  Alvina höll snabbt med om detta:
  - Det går inte ens, men det är nödvändigt!
  Albina blottade tänderna och svarade:
  - Men ändå... Det är sött att döda.
  Och flickorna sköt ner ytterligare fem sovjetiska bilar med rörelsen av en diskett.
  Alvina fnissade och sa:
  - Och när är det bittert?
  Albina slog ner ytterligare sex bilar och svarade:
  - Jag ska gifta mig efter segern! Och föda tio barn!
  Och båda tjejerna brast ut i skratt.
  Och de sjöng;
  Vi är riddarna av fascismens tro,
  Låt oss torka kommunismens kämpar i damm!
  Och hur de skrattar och gungar med sina vittoppade berg.
  Slutet av juni 1949. Tyskarna försöker slå igenom till Stalingrad. Attackera staden Kalach. Men de tappra fyra tjejerna stod i deras väg.
  Natasha kastade en granat mot nazisterna med sin bara fot och sjöng:
  - Det är rätt...
  Zoya lanserade en dödsgåva med sin bara häl och la till:
  - Fiende...
  Augustinus dukade under för något destruktivt och gnisslade:
  -Tänker...
  Svetlana kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Vad...
  Natasha kastade ett par citroner med sina bara fötter och skrek:
  - Ryska...
  Zoya dukade också under för något energiskt och dödligt och gnisslade:
  - Hanterade...
  Augustinus lanserade det dödliga och mumlade:
  - Fiende....
  Svetlana dukade återigen efter för den destruktiva och vyaknula:
  - Ha sönder!
  Natasha svängde och gnisslade:
  - Vem...
  Zoya sköt också mot de svarta utlänningar som nazisterna rekryterade och gnisslade:
  - Våga!
  Augustinus talade med kraft och raseri:
  - Den där...
  Svetlana dukade under med flinet av en panter:
  -V...
  Natasha kastade en granat med sin bara fot och skrek:
  - Kämpa...
  Zoya kastade dödspresenten med sina bara fingrar och muttrade:
  - Attacker!
  Augustinus ringde in och muttrade:
  - Fiender...
  Svetlana gav ett gäng granater med sina bara sulor, och hur hon skriker högst upp i lungorna:
  - Vi ska...
  Natasha spikade skottet och väste:
  - Rasande...
  Zoya avbröt nazisterna och gnisslade:
  - Slå!
  Augustinus sköt igen och skrek:
  - Rasande...
  Svetlana kvittrade när hon sköt:
  - Slå!
  Natasha kastade igen en granat med sin graciösa, bara fot, kvittrade:
  - Vi kommer att förstöra nazisterna!
  Zoya tog den och kvittrade:
  - Framtidens väg till kommunism!
  Och kastade en citron med sina bara tår.
  Augustinus tog och spred linjerna, och hennes bara ben flög med förstörelse längs Fritz:
  - Vi ska splittra motståndarna!
  Svetlana tog den och kastade den med sin bara häl, en massa granater, och gnisslade:
  Låt oss krossa fascisterna!
  Och de fyra fortsatte att skjuta och kasta granater. Den tyska E-75 var i rörelse. En maskin med en 128 mm pistol. Och skjuter sig själv.
  Och tjejerna kastade granater. Undergrävde nazisterna. Och de sköt tillbaka. De klättrade fram. Tankarna rullar igen. Flyttar den senaste tyska "Leopard" -1. En mycket mobil bil.
  Men hans tjejer tog över och slog ut honom. De slet i bitar en mobil maskin med gasturbinmotor. Och de sprängde henne i bitar.
  Natasha sa med ett skratt:
  Vi kämpar jättebra!
  Zoya höll med om detta:
  - Väldigt coolt!
  Augustinus påpekade klokt:
  - Vi kommer vinna!
  Och hon avfyrade en pansarvärnsgranat med sin bara fot. Stark tjej. Och hon har så mycket vett.
  Svetlana lanserade också en dödspresent med sina barfota tår och träffade fienden. En mycket aggressiv tjej, med ögon blåklints färg. Hon har sådan kvickhet, och en passage av styrka!
  Natasha svängde om och flinade:
  - För heliga Ryssland!
  Zoya sköt väldigt aktivt och flinade och visade pärltänder:
  - Jag är en krigare på den nivån som inte tynar bort!
  Augustinus sköt också. Mejade ner nazisterna och gurglade:
  "Jag är en krigare med stora ambitioner!"
  Och hon blottade sina pärlande tänder!
  Svetlana bekräftade:
  - Väldigt stora ambitioner!
  Tjejerna har bråkat väldigt länge. Och visst lyckades de med militärt arbete. De är helt underbara skönheter. Enastående sinne. Och de skjuter första klass.
  Natasha, som sköt, trodde att om ledaren hade dött, utan Stalin skulle någon sorts tomhet ha bildats i människors själar. Det är som att en älskad har dött.
  Fast denna georgier var grym. Och han gjorde inte allt rätt. Det finns till och med en anekdot om detta. Varför bär Lenin stövlar och Stalin stövlar? För att Vladimir Iljitj valde vägen, och den här mustaschprydda rusar framåt.
  I detta avseende var Stalin inte den optimala härskaren. I själva verket, som Lenin beskrev det, var det för oförskämt.
  Denna kock lagar endast kryddiga rätter. När det gäller grymhet var det ett tveeggat svärd.
  Å ena sidan bidrog detta till att upprätthålla disciplinen och stimulerade partiapparaten. Å andra sidan slogs den mest värdefulla personalen och duktiga personerna ut. I synnerhet efter kriget förlorade de en så stor chef som Voznesensky. Som hade de största tjänsterna till fosterlandet.
  Voznesensky var kanske en idealisk chef: inte bara tuff utan också smart och utbildad. Den yngsta doktorn i vetenskapen i Sovjetunionen, akademiker, enastående personlighet. Utan Voznesensky gick den ryska ekonomin på något sätt fel. Och jag kan inte besegra nazisterna.
  Natasha kastade en citron med sin bara fot och sjöng:
  - Från skyn...
  Zoya kastade också en granat med sina bara fingrar och sa:
  - Asterisk...
  Augustinus lanserade en dödsgåva med sin bara fot och sjöng:
  - Ljus...
  Svetlana kastade också en granat, med hjälp av en barfot, och utfärdade:
  - Kristallin!
  Natasha svängde om och väste:
  - Jag till dig...
  Zoya lanserade dödens gåva med sina bara fingrar och väsande:
  - Sång...
  Augustinus dukade under med sin bara häl, det som leder till döden och gnisslade:
  - Jag ska sjunga...
  Natashka fortsatte och sjöng aggressivt:
  - Handla om....
  Zoya kastade ett explosionspaket med sin bara fot, skingrade nazisterna och gnisslade:
  - Infödd...
  Augustina gav ett gäng granater med sin bara häl, gav ut:
  - Stalin!
  
  EN VACKER VÄRLD I vilken det inte fanns något stort FÄDERLANDSKRIG
  Hitler vågade inte attackera Sovjetunionen. Han fick höra av astrologer att attacken under detta fyrtiioförsta år skulle sluta i ett misslyckande. Men Stalin kommer aldrig att slå till först.
  Führern efter intagandet av Kreta, i slutet av juni 1941, slog till på Malta med hjälp av många flygplan. Och landsatte trupper. Den här gången agerade tyskarna skickligt, använde ett stort antal dockor och kunde erövra denna viktiga bas utan stora förluster. Därefter gick landningen och assistansen till Rommel mer framgångsrikt. Nazisterna överförde ytterligare fyra divisioner till Afrika med en stor mängd utrustning. De tog Tolbuk och inledde en offensiv in i Egypten. Och de kunde ta kontroll över Suezkanalen. Tyskarnas framgångar tvingade också Franco att låta delar av Wehrmacht gå till Gibraltar. Och fästningens fall ledde till att den kortaste vägen till Afrika öppnades.
  Hitler bestämde sig för att ta den svarta kontinenten först. Samt Mellanöstern och Indien som passerar Iran. I allmänhet räcker hälften av de hundra och femtio divisionerna som tilldelades för kriget mot Sovjetunionen för detta.
  Führerns man fick data från sin militär att vid paraden den 1 maj 1941 passerade både T-34:or och KV-2:or med 152 mm kalibervapen genom Röda torget. Vilket betyder att Sovjetunionen är starkare i stridsvagnar. Och du behöver utveckla en hel serie tunga maskiner.
  Så Fuhrer beordrade skapandet av: "Panther", "Tiger" -2 (de arbetade redan på den vanliga "Tiger!"), "Lion" och den supertunga "Maus". Att redan ha ett mäktigt menageri att drabba Sovjetunionen.
  Under tiden, fånga alla brittiska, belgiska, franska, holländska kolonier i Afrika och Asien.
  Och använd kolonins arbetskraft och resurser för att jämna ut Storbritannien med marken i en luftoffensiv.
  Britterna hade i princip ingenting för att stoppa de tyska horderna. Redan under hösten det fyrtioförsta året intogs hela norra Afrika. Och detta måste jag säga är ett mycket seriöst bud på en riktig seger för den aggressiva Wehrmacht.
  Och på vintern erövrade nazisterna hela Mellanöstern och gick in i Iran. Stalin verkade försöka invända mot Molotovs ansikte, men han kämpade inte för Iran. Tyskarna erövrade även Nigerloopen under vintern, samt Sudan och Etiopien.
  Japan attackerade ändå USA i Perus hamn, och det tredje riket tvingades gå i krig med Amerika. Först och främst, naturligtvis, ubåtsflottan. Och samtidigt fortsätta att fånga. Våren 1942 erövrade nazisterna Indien och nästan hela Afrika. I juni erövrade deras trupper också Sydafrika, där boerna och många rasister stödde nazisterna. Madagaskar föll också i juli. Tyskarna anslöt sig till japanerna. Därmed avslutades erövringen av den svarta kontinenten. Endast Portugal behöll kolonier där. Men Hitler ställde ett ultimatum till Salazar: antingen går du i krig mot Storbritannien och USA, eller så tar vi dina kolonier.
  Salazar och Franco valde förstås att slåss på tredje rikets sida.
  Hitler ledde attacken mot England från luften, och ubåtsflottan. Inom flyget fick nazisterna en mer avancerad och kraftfull Yu-188 bombplan, och den kraftfulla DO-217 gick in i serien. ME-109 blev också mer perfekt. Focke-Wulf-maskinen gick också in i serien med hög hastighet och kraftfulla vapen.
  Tyskarna pressade Storbritannien hårdare och hårdare. De hade koloniernas resurser. All ny arbetskraft togs in och fabriker byggdes. Trots det producerade Storbritannien och USA också en hel del flygplan. Och kriget drog ut på tiden. 1942 försenade Hitler landningen i Storbritannien flera gånger, och den ägde aldrig rum. Dessutom ville nazisterna testa mer avancerade modeller av sin utrustning i strider med England och USA. I synnerhet ME-309 och Yu-288.
  Dessa maskiner är mycket starka. ME-209 misslyckades. Och istället utvecklades en mer avancerad ME-309. Detta flygplan hade en hög hastighet på 740 kilometer i timmen, och mycket kraftfulla vapen: tre 30 mm flygplanskanoner och fyra maskingevär av 14 mm kaliber.
  En sådan maskin visade sig genast vara ett krigsmonster. Detta plan närmade sig Marseille med särskild framgång. Detta ess var redan ett fenomen. I september 1942 sköt han ner sextioett flygplan och satte rekord. Och efter att ha överskridit etthundrafemtio nedskjutna flygplan, för vilka han mottog riddarkorset av järnkorset med blad av silverek, svärd och diamanter. Och vid det nya året 1943 nådde hans antal nedskjutna flygplan trehundra. För vilket Hitler tilldelade honom den tyska örnorden med diamanter. Och för fyrahundra plan överlämnade han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Efter att ha nått femhundra nedskjutna flygplan belönades Marseille med järnkorsets storkors. Bara Hermann Göring hade ett sådant pris framför sig. Efter att Marseille fick ME-309 accelererade hans kontoinsamling ännu mer. Efter att ha nått tusen nedskjutna flygplan i maj 1943 tilldelade Hitler honom en särskild utmärkelse: Riddarkorsstjärnan av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Storbritannien var under stark press. USA var också pressat. Japan vann slaget vid Midway och erövrade Hawaiiöarna. Sedan erövrade samurajerna tillsammans med tyskarna Australien. Och sedan erövrade de Panamanäset. Nazisterna började samlas i Argentina och Brasilien.
  I juli 1943, för att övervinna tvekan, gav Hitler klartecken för en landning i Storbritannien. Hon gick ganska bra. Under landningen testade tyskarna i strider både Pantern och Tigern, och Lejonet och Ferdinand. "Panther" -2 och "Tiger" -2 och "Mouse", även om de inte hann gå in i serien för striderna. Speciellt med "Tiger" -2, på grund av den stora vikten, krävdes en kraftfullare motor på 1000 hästkrafter, vilket försenade förfiningen av tanken, som i "Panther" -2. "Maus" lyckades släppa, men han hängde inte med i landningen och klarade bara testerna. Men "Tigrarna" lyckades släppa en hel del. Och den här tanken, även om den inte var helt perfekt och ganska tung, visade sig vara en effektiv maskin. Särskilt tack vare högkvalitativ rustning och relativt bra sidtäckning. Vilket gjorde det till en anständig genombrottstank. Och den snabbskjutande och kraftfulla kanonen var bra mot infanteri och stridsvagnar och befästningar. Något värre var det nittiton tunga lejonet som var för tungt. Det är sant att han har en mycket kraftfull och destruktiv pistol. Speciellt kalibern 150 mm, som är effektiv mot bunkrar och bunkrar. Sturmtiger visade sig också bra. Denna maskin med ett bombplan penetrerade perfekt befästningar och förstörde en hel byggnad eller bunker med ett skott.
  Striderna visade på himlen styrkan hos ME-309 och effektiviteten hos bombplanen Yu-188 och Yu-288. Ja, och Focke-Wulf med fyra flygplanskanoner och två maskingevär och kraftfull rustning är inte dåligt. Tyskarna slog sönder Storbritannien, och kapitulationer ägde rum inom bara tolv dagar efter landstigningen - en rungande seger.
  Nya priser och titlar... Men USA har inte slagits ännu. Hitler erövrade Island i september. Och tyskarna flyttade längs kedjan av öar till Kanada.
  Mörka dagar har kommit för Amerika. Dessutom slösade inte Stalin bort tid. Sovjetunionen överuppfyllde den tredje femårsplanen och fördubblade enligt officiella uppgifter sin industri. Och under det fyrtiotredje året fortsatte tillväxten i produktionen av vapen. Tillbaka under det fyrtioförsta året dök Sovjetunionen upp i serierna KV-3 och KV-5, och sedan KV-4 och den tyngre KV-6. Även luftfarten utvecklades. Efter att det blev uppenbart att det tredje riket inte skulle vara i krig med Sovjetunionen, avbröt Stalin i september 1941 återigen programmet för att bygga slagskepp och stora ytfartyg på alla nivåer. Och efter 1943, nästa 1944, gick nya sovjetiska slagskepp, transporter och till och med ett hangarfartyg ner på vattnet.
  Och Stalin bjöd in Hitler att tillsammans bekämpa USA. Ryssland har trots allt alla rättigheter till Alaska. Hitler och Stalin möttes i maj 1944 i Stockholm på ingenmansland och förhandlade villkor. Führern var redo att avstå Alaska till Sovjetunionen, men inte mer. Stalin ville ha en del av Kalifornien och Kanada och östra USA. Efter långa dispyter kom de fram till en kompromiss: Rysslands Alaska, och en del av Kanada, som är glest befolkat och Hitler egentligen inte behöver det. Och USA är helt delat av Tyskland och Japan. Dessutom kommer Sovjetunionen att få en del av det amerikanska guldet efter kapitulationen.
  De var överens om det ... Den 22 juni 1944 förklarade Sovjetunionen krig mot USA och inledde en invasion av Alaska. Så började ett nytt krig. Amerika var svagare än tyskarna. Dessutom färdigställdes de nya tankarna från nazisterna "Panther" -2, "Tiger" -2 och gick in i serien med smalare torn och kraftfulla motorer. Men den mest perfekta gruvan var "Lion" -2. I den placerade Porsche tornet längst bak, och motorn och transmissionen framför i ett block och växellådan på själva motorn. På grund av detta behövs ingen vevaxel och höjden på skrovet har minskat. Detta gjorde det möjligt att stärka rustningen på "Lion" med samma vikt på 90 ton, och sätta en kraftfullare motor på 1250 hästkrafter. Pansringen på sidorna av "Lion" nådde 170 mm, och pannan 250 mm med sluttningar. Amerikanska pansarvärnsvapen tog inte en sådan tank frontal. Och han visade sig väl i strider. Sovjetunionen hade också redan en mer avancerad och kraftfull T-34-85 stridsvagn och KV-serien. Isa har ännu inte gått in i serien.
  USA besegrades och kapitulerades efter ett desperat meningslöst motstånd den 9 maj 1945. Och det fanns en uppdelning av världen mellan Tyskland, Japan, Sovjetunionen och Italien, såväl som små satelliter.
  Hitler blev då intresserad av raketteknik och rymdexpansion. Tyskarna flög till månen redan 1850. Och under Führerns sjuttioårsdag började flygningen av flera tyska fartyg till Mars. Stalin dog ett par år senare - eftersom han inte ansträngde sig särskilt mycket under kriget var hans kropp mindre utsliten. Men ändå bidrog inte drickande, rökning, nattarbete till livslängden. Ändå lyckades Stalin ta bort Beria och Molotov, och Kaganovich och Chrusjtjov. Och under firandet av sjuttiofemårsdagen tillkännagav han Alexander Nikolaevich Shelepin som sin officiella efterträdare. I augusti 1955, efter Stalins död vid trettiosju års ålder, intogs hans plats som ordförande för Sovjetunionen och generalsekreterare av denne Komsomol-arbetare och Berias efterträdare som inrikesminister.
  Tyskland, Sovjetunionen och Japan hade kärnvapen och dessa tre supermakter blomstrade och slogs inte mot varandra. Endast Italien föll i förfall och intogs av tyskarna och tillsammans med kolonierna. Hitler erövrade också Spanien och Portugal tillsammans med dess kolonier. Och sedan gjorde de, tillsammans med Japan, resten av länderna till sina kolonier. På sextiotalet fanns alltså bara tre makter kvar: Sovjetunionen, Tyskland, Japan och deras kolonier.
  Hitler etablerade i en folkomröstning 1959 en monarki och en ärftlig regeringsform i Tredje riket: kejsare och kungar av kungar. Führern lyckades fastställa arvtagaren, han blev Wolf, född genom konstgjord insemination i slutet av 1944. Och när Hitler dog 1963 hade han redan en vuxen arvtagare. Så Tyskland förblev stabilt och välmående även efter Hitlers död. Shelepin regerade under mycket lång tid, i fyrtio år, och lyckades också överföra posten till en värdig efterträdare. Och i Japan regerade Hirohito som i verkligheten fram till 1988, och då började hans son regera. Och sedan, när hans son blev för gammal, blev det också hans barnbarn.
  Mänskligheten har bemästrat alla planeter i solsystemet. Och 2020 lanserade Tyskland, Sovjetunionen och Japan den 9 maj med en massa rymdskepp i den första interstellära expeditionen i mänsklighetens historia.
  Hur mycket bättre är världen där Hitler inte attackerade Sovjetunionen.
  
  VAD HÄNDER NÄR HEMMET FÖRBANNER AMERIKA
  Men i en av världarna förde en luffare ner en förbannelse över Amerika. Och Yankees besegrades på Midway. Sedan förlorade de Hawaiis skärgård. Dessutom slog japanerna dem hårt och praktiskt taget utan att stöta på motstånd. Stalin kanske skulle ha varit nöjd med detta, men ...
  Japan, efter att ha samlat mer än etthundrafemtio divisioner i Manchuriet, attackerade de sovjetiska trupperna i Fjärran Östern. Röda armén tvingades att omedelbart överföra styrkor dit. Och betydelsefull. Eftersom Stalin inte ville ge Mongoliet under samurajens styre. Som ett resultat var det nödvändigt att överge motattacker nära Stalingrad och i centrum av sovjetiska positioner. Efter att frysningen kom kunde nazisterna inta Stalingrad och befästa sig vid Volga i mitten av december.
  Japanerna var också framgångsrika i Indien. Deras marsch mot Delhi tvingade britterna att överge Operation Torch, vilket resulterade i ett lugn i Egypten. Och Rommel flög till och med iväg på semester. Allt var, som de säger, inte till fördel för de allierade.
  Hitler bestämde sig ändå för att förklara totalt krig. Så han satte uppdraget att bilda ytterligare divisioner för offensiven både i Afrika och på östfronten.
  Utnyttjade vinterlugnet: Röda armén bekämpade japanerna, nazisterna förstärkte Rommels gruppering. Och han gjorde en omvägsmanöver och föll söderifrån på Montgomerys armé. Den här gången blev britterna överrumplade, eftersom tyskarna ändrade krypteringen, och britterna inte knäckte den i tid.
  Storbritannien i februari var fullständigt besegrat. I striderna använde tyskarna trettio helt nya "tigrar", vilket chockade lejonets armé.
  Efter Englands förkrossande nederlag gick tyskarna in i Irak och erövrade även Kuwait. Turkiet gick också in i kriget och lyckades ockupera norra Syrien. Rommel skapade hotet om ett anfall från den södra flanken av Sovjetunionen. Men medan tyskarna genomförde beslaget av Saudiarabien. Och hela Mellanöstern erövrades.
  Den 15 maj 1943, efter att ha tagit upp nya stridsvagnar "Panther", "Tiger", självgående vapen "Ferdinand" och den moderniserade T-4, flyttade tyskarna längs Volga, mot Astrakhan och Kaspiska havet. Nazisterna gick relativt framgångsrikt framåt. Dessutom gick Japan också framåt från öster och använde sitt talrika och fanatiska infanteri. Och Sovjetunionen hade få reserver.
  En månad senare bröt nazisterna igenom till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen. Samtidigt gick Turkiet till offensiven. Hennes trupper avancerade relativt framgångsrikt. De tog Batumi och omringade Jerevan. Allt var utmärkt och framgångsrikt för Sovjetunionens fiender. Och Amerika kollapsade fullständigt och ett inbördeskrig bröt ut i det.
  I slutet av juni hade tyskarna erövrat nästan hela Dagestan. Och i början av juli började de avancera redan i Azerbajdzjan. Och Ryssland hade allt svårare.
  I Azerbajdzjan kämpade sovjetiska pionjärer i utkanten av Baku.
  Avskiljning av barfota killar och flickor. Och de kämpade med hjältemod.
  Oleg Rybachenko, en pojke på omkring tolv, kastade en granat mot nazisterna med sina bara tår och vrålade:
  - Ära åt kommunismens era!
  En flicka med röd slips, Margarita Korshunova, kastade också ett explosivt paket med sin bara barns fot och kvittrade:
  - Ära åt det stora fosterlandet!
  Barnen kämpade heroiskt, med all spänning.
  Flickan Gulchitai kastade också med sina bara fingrar ett dödligt vapen mot fienden och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Och hennes pionjärslips är så röd.
  Men hur heroiska dessa pionjärer än var, så tog fascisterna Baku i början av augusti ändå. Och i mitten av september var hela Kaukasus redan under kontroll av den fascistiska rati.
  När man tittar på vintern, gick inte tyskarna in i Rysslands djup, utan utvecklade ett angrepp på Afrika. Den svarta kontinenten är både naturresurser och slavar. Naturligtvis ville de fånga honom.
  Tyskarna fick stridsvagnen "Panther" -2. Istället för onödigt arbete med Maus, investerade de bästa formgivarna i denna bil. Denna design visade sig vara framgångsrik. En kraftfull kanon på 88 mm med en piplängd på 71 EL, som genomborrade alla allierade fordon på långt avstånd. Och tornets frontpansar lutar 150 millimeter. Och pannan på skrovet är också 120 mm, med stora lutningar på 45 mm. Och sidopansar på sextio millimeter, som är tillfredsställande för att hålla granaten av små vapen och pansarvärnsgevär.
  Samtidigt minskade tyskarna storleken på tornet, gjorde det smalare. Motorn och transmissionen placerades i ett block, vilket gjorde det möjligt att minska höjden på tanken på grund av vevaxeln, och som ett resultat var vikten av Panther fyrtiosju ton, med en motor på 900 hästkrafter. Och den här tanken var tänkt att bli huvudstridsvagnen för Wehrmacht, efter att ha gått in i serien redan i september 1943.
  Striderna visade att en sådan "Panther" är bättre än alla de allierades tankar och slår dem utan medlidande.
  Det brittiska motståndet i Afrika var svagt. Nazisterna erövrade nästan hela den svarta kontinenten under vintern. I mars 1944 erövrade de Sydafrika och i maj erövrade de Madagaskar. Dessutom tog nazisterna också Iran med en del av Indien och förenade sig med Japan.
  Sovjetunionen förberedde under tiden sitt nya vapen: T-34-85 och IS-2 stridsvagnarna. Så Röda armén fick också flygplanen LA-7 och Yak-3. Det är sant att den senare inte gick in i en bred serie: eftersom det var brist på högkvalitativt duraluminium.
  Och tyskarna satt inte stilla. Hitlers ME-262 jetjaktplan gick in i serien. Överflödet av resurser och den nästan fullständiga frånvaron av bombningar ledde till en snabbare introduktion och utveckling av jetflygplan. Både de allierade och Röda armén misshandlades skoningslöst i himlen. Du kan inte motstå Sovjetunionens jetplan. Och nazisterna är väldigt starka.
  Efter erövringen av Afrika hade Hitler ingen brådska att attackera i centrum. Han ville snabbt ockupera Storbritannien. Och så var landningen förberedd. Det började den 22 juni 1944. Och Stalin attackerade nazisterna i centrum och nådde viss framgång genom att kasta nya stridsvagnar och flygplan i strid. Den tyska "Panther" -2 förtjänade dock högsta betyg. Den överträffade alla sovjetiska stridsvagnar och är nästan osårbar i pannan. Och svagheten i sidoskyddet kompenserade för hastigheten och manövrerbarheten. Tiger-2, som hade liknande vapen, nästan samma pansar, men vägde tjugoen ton mer, avvisades av militären och avbröts. Efter Panther -2 skulle Panther -3 framstå som tyngre, men en gasturbinmotor var gjord för den, och mycket bättre skyddad, särskilt från sidorna.
  De sovjetiska trupperna kunde inte bygga vidare på framgångarna. Och efter överlämnandet av Storbritannien överförde tyskarna ytterligare styrkor från väst och inledde kraftfulla motangrepp.
  Panther-2 visade sig vara en utmärkt stridsvagn och överträffade även de sovjetiska IS-2-fordonen, särskilt när det gällde att skydda tornets panna. Ja, och pistolen var mer pansarbrytande och snabbskjutande. Samtidigt har den tyska bilen en betydande fördel i ergonomi och körprestanda. Så de sovjetiska bilarna gav efter.
  Stalin erbjöd Hitler fred på alla villkor. Führern, som fruktade att USA skulle skapa en atombomb, gick med på, men ålade Sovjetunionen betungande villkor. I synnerhet var Ryssland tvungen att ge tyskarna alla sina guldreserver, liksom nästan all militär utrustning. Överlämna alla krigsfångar och leverera råvaror och mat till Tredje riket i stora mängder gratis. Och Hitler krävde också att överföra all utrustning från Sovjetunionen, och artilleri, och stridsvagnar och flygplan, så att Ryssland skulle bli tandlöst och säkert.
  Även om det såg ut som en kapitulation gick Stalin med på detta också. Efter det vände sig nazisterna till USA. Amerika, under förbannelsens inflytande, gjorde nästan inte motstånd mot nazisterna. Kriget varade bara några månader och, trots att det skiljdes åt av havet, slutade det med USA:s kapitulation.
  Kriget slutade, i en märklig ironi, precis den 9 maj 1945. Och fredsperioden har kommit. Tredje riket vilade. Sovjetunionen slickade djupa sår och försökte återhämta sig.
  Det fanns nu två supermakter i måttet - Tyskland och Japan. Men det är helt enkelt omöjligt för två rovdjur att komma överens på samma planet. Och den 20 april 1953, efter Stalins död, började ett nytt krig mellan Tyskland och Japan. Vid denna tidpunkt hade Sovjetunionen delvis återställt sin makt, och Stalins efterträdare, Lavrenty Beria, vände sig till Hitler med en begäran om att hjälpa till i kriget med Japan.
  Hitler gick med på det, men på villkoret att Sovjetunionen endast skulle få tillbaka Primorye, Sakhalin Island och Kurilkedjan. Och kommer inte att begära mer.
  Beria sa att de skulle lämna tillbaka sina.
  Och Röda armén gick till offensiv. Sovjetunionen hade T-54 och IS-10 stridsvagnar i serien. Inte för tung, men ganska effektiv. Och Röda armén har nått viss framgång.
  Kriget med Japan drog ut på tiden, även om det på grund av det tredje rikets teknologiska fördel fortsatte från första början med nazisternas fördel.
  Men Japan besegrades först den 5 mars 1956. Tredje riket och dess divisioner hade lidit stora förluster och behövde vila.
  Men hela världen utom Sovjetunionen var redan under tredje rikets kontroll.
  År 1959, den 20 april, under sjuttioårsdagen av Führern, hölls en folkomröstning om upprättandet av en monarki i världen på planeten Jordens skala och Führern som kejsare med ärftlig makt.
  Sovjetunionen i en trunkerad form existerade under kontroll av Lavrenty Palych Beria.
  Tyskarna har redan lyckats flyga till månen och den 20 april 1961 började flygningen till Mars.
  Den 1 maj 1961 mördades Adolf Hitler. Men detta drabbade inte Tredje riket alltför hårt. Sedan Hitlers son, erhållen som ett resultat av konstgjord insemination, Wolf Adolfovich den första, var redan myndig enligt de nya, men i själva verket de gamla lagarna i det tredje riket, och besteg tronen. Tredje rikets historia och Sovjetunionen som fredligt existerade med det, ledd av Beria, fortsatte. Världen har blivit annorlunda, och Gud förbjude mänskligheten att vara lyckligare än i den nuvarande mardrömslika verkligheten i den tjugoförsta multipolära världen!
  
  
  VAD SKULLE HÄNDA OM NICHOLAS II REGERINGAR FORTSÄTTE
  Mordförsöket på Grigory Rasputin misslyckades. Och "den helige äldste" överlevde. Som ett resultat fungerade han fortfarande som en blixtledare av missnöje och februarikuppen ägde inte rum.
  Och på våren, så snart vägarna torkade, började de ryska truppernas offensiv, först i Galicien och sedan i Rumänien. Tsararméns numerärt överlägsna styrkor bröt igenom österrikarnas front och ryckte långt fram. Lvov intogs, och sedan omringades Przemysl. I Rumänien tog ryska trupper Bukarest. Därefter stoppades de knappast av de tyska divisionerna. Den tyska fronten höll på att knaka. Kaisern och hans följe letade redan efter fred.
  Men Ryssland är också trött på kriget. Även om det verkade som att segern var rejäl och nära.
  Även i centrum var allt klart för offensiven. Och de ryska trupperna kunde slå igenom även här. Vi har nått viss framgång. Tvingar tyskarna att dra sig tillbaka hela vägen till Vistula. Framgången med genombrottet underlättades också av att de tyska trupperna försvagades, som pressades av de allierade från väst, och en del av styrkorna leddes söderut. Och utnämningen av general Kornilov, som visade sig vara en mycket kapabel befälhavare, till skillnad från sina föregångare. Tsararméns segrar tvingade tyskarna att bli mer tillmötesgående. Och sedan började amerikanerna pressa hårdare. Och Italien undgick nederlag.
  Samtidigt nådde tsararmén stora framgångar på den turkiska fronten och erövrade nästan hela Mindre Asien, och detta är också en stor bedrift. Och Österrike-Ungern var på gränsen till kollaps. Tsarryssland fortsatte som ett resultat att storma Konstantinopel. Och hon kunde ta Istanbul.
  Ryska trupper anföll också från havet, och de befälades av den store amiralen Kolchak. Landstigningen förde Turkiet ur kriget.
  Befolkningens entusiasm ökade. När tsarprästens auktoritet steg.
  På vintern återupptog ryssarna offensiven. I centrum befälades de av Kornilov. Och tyskarnas försvar bröts igenom och de drevs till Oder.
  Den 23 februari 1918 kapitulerade Tyskland. Därmed slutade första världskriget.
  Ryssland tog emot Mindre Asien, Galicien, Krakow-regionen, Poznan och Konstantinopel med sunden. Samt skadestånd från Tyskland. Österrike-Ungern kollapsade. Jugoslavien växte fram, Rumänien expanderade. Tjeckoslovakien blev en vasall av Ryssland, och tsar Nicholas II besteg tronen i detta land. Ungern och Österrike krympte i storlek. Ententens allierade delade också Saudiarabien.
  Perioden av fred och skapelse har kommit. Tsarryssland upplevde ett snabbt ekonomiskt uppsving och hade en rekordtakt av industriell tillväxt. Flera små krig utspelade sig samtidigt. Ryssland och de allierade fullbordade fördelningen av Saudiarabien genom att krossa arabernas lätta motstånd och det tsariska imperiet fick tillgång till Röda havet. Sedan var det kriget i Afghanistan.
  Ryssland och Storbritannien delade detta land. Dessutom, sedan Storbritannien förlorade, blev större delen av Afghanistan en del av det tsaristiska imperiet. Lite senare 1922 delades även Iran. Dessutom fick Ryssland tillgång till Indiska oceanen.
  Således kom den islamiska världen under den kristnas fullständiga kontroll. Och det fanns stabilitet och välstånd. Men 1929 blev det en kollaps på börsen i USA och det var dags för den stora depressionen. Nedgången påverkade också tsarryssland, även om den var svagare. Samtidigt förberedde Romanovriket sig för hämnd i kriget med Japan. Den ryske tsaren ville tvätta bort skamfläcken i sin biografi. Och samlade en betydande styrka. Amiral Kolchak utsågs till befälhavare för Stillahavsflottan. Det fanns andra stora befälhavare, även om Brusilov redan hade dött. Men det fanns Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov och andra. Den unge general Vasilevsky avancerade också. Han gjorde en bra karriär under krigets tre år och blev överste och blev sedan general i Saudiarabien. Sen generallöjtnant. Och han var redo att briljera. Kriget började 1932 den 27 januari, vilket är symboliskt. Anledningen var den japanska attacken mot Shanghai och andra kinesiska städer, och ett försök att ta norra Manchuriet från Ryssland.
  Ryska trupper var beväpnade med bra stridsvagnar och starka, det bästa flyget i världen vid den tiden. Även helikoptrar. Rysslands flotta var också stark, och viktigast av allt stridsberedd. Det tsaristiska imperiet hade redan överlägsenhet i teknik, såväl som i styrkan hos armén och dess antal. Ryssarna var starkare, och den här gången hade de inte Kuropatkin, utan seriösa befälhavare under Kornilovs allmänna kommando.
  De ryska truppernas offensiv var framgångsrik. Japanerna led nederlag efter nederlag på land. Till sjöss var det svårare. Samurajen hade till en början en liten fördel i styrka. Men amiral Kolchak tillfogade japanerna flera nederlag i delar. Och lyckades ta initiativet. På land flyttade ryssarna och besegrade fienden vid en port. Tills vi nådde Port Arthur. Här drog försvaret ut på tiden ett tag.
  Men i maj skedde ett överfall och fästningsstaden föll. Sedan blev det nya segrar och en offensiv i Korea. Japanernas fullständiga nederlag på land. Och samtidigt kampanjen för skvadronen och från Medelhavet.
  Där rör sig en jagare före hela flottan. Och det är bara tjejer på den. I korta shorts, barfota och i västar.
  Flickorna springer runt på däck. De är alla så vackra. Håret är blont, solblekt och huden är mörk, solbränd. Underbara skönheter.
  Och deras runda, rosa klackar blinkar förbi.
  Veronica, en charmig blond båtsman, frågade kabinpojken:
  - Vadå Yulia, är du rädd för striden?
  Kabinflickan gnisslade som svar:
  - Ja, jag drömmer om en kamp!
  Veronica fnissade och anmärkte:
  - Men du kommer att bli tillfångatagen av japanerna, och de kommer att steka dina bara klackar!
  Flickan tittade på sina bara, solbrända ben och gnisslade:
  "Smärta skrämmer mig inte!" Jag är en riktig vild Amazon!
  Veronica sa:
  - Du fyller snart femton. Ska gifta dig snart! Vad drömmer du om?
  Juliana svarade uppriktigt:
  - Jag vill ha en prins!
  Veronica grimaserade.
  - Prins?
  Flickan sa:
  - Tomteprinsen!
  Veronica blev förvånad:
  - Gillar du tomtar?
  Juliana nickade och hoppade till och med upp:
  - Klart de gör det! De är oemotståndliga!
  Veronica log.
  Hur är det med mänskliga män?
  Flickan stampade argt med bara foten på det uppvärmda däcket:
  - Inte! Männen är så otäcka, håriga, illaluktande. Och tomtarna är så vackra, milda. De har ansikten som tjejer, så söta. Och benen är släta och inte alls håriga!
  Veronica höll snabbt med om detta:
  - Tomtarna är riktigt fina.
  Och flickan krossade insekten med sin bara, graciösa fot. visslade:
  "Tyvärr, tyvärr, måste vi ta itu med mänskliga män. Och de är så fula!
  Juliana skrattade och sa:
  - Men varför. Kabinpojkarna är väldigt söta. Inte snygga vuxna män. När det växer hår i ansiktet är det så äckligt.
  Veronica höll med om detta:
  - Äckligt! De vackraste unga männen på sexton. De är redan tillräckligt stora för att behaga en kvinna, men ännu inte lika håriga som äldre killar.
  Juliana fnissade och gnisslade:
  - I allmänhet är pojkarna säkert trevliga när man kysser med dem, och de smeker en... Men något annat skrämmer bara! Åh, att förbli för evigt i barndomen!
  Veronica sa med eftertryck:
  - Du kommer att vara i strid! Väx upp tillsammans!
  Julian sjöng som svar:
  - Flickan var alltid ung,
  Ha inte bråttom att växa upp...
  Var rolig, djärv, bullrig...
  Du måste kämpa, så kämpa!
  Vet aldrig fred
  Gråt och skratta malplacerad!
  Jag kommer att bli en klockren tjej
  Låt hundrafemtio blåsa!
  Veronica stampade med bara foten och skrek:
  - Ungdom kan vara evig! Huvudsaken är att tro på förnuftet, inte på Gud!
  Framför dök en japansk jagare. Flickorna rusade omedelbart och blinkade med sina bara klackar mot den tio tum stora kanonen. Och de började rikta den mot fienden.
  Flickorna agerade snabbt och harmoniskt. I allmänhet är det väldigt vackert när besättningen består av ensamma tjejer. Och de är alla barfota, kurviga, bara underbara.
  De riktade pistolen och hur de skulle slå japanerna. Samtidigt vilade de sina mejslade, bara fötter.
  Projektilen flög förbi och träffade jagaren. Som en klubba slog till. Fartyget skakar. Och jagaren skadades. Flickorna började ladda om pistolen. De sköt skarpt.
  Veronica gnisslade:
  - För tron, kungen och fosterlandet!
  Och hur det hoppar...
  Juliana twittrade:
  - Togo trodde att kriget, gjorde en kanon från ... på!
  Och flickan kommer att ta det och skratta. Bara hans tänder, färgen på pärlor. Och hon är en söt kattunge. Och med sin bara fot ska han gnugga en bit nedfallen glass.
  Veronica gnisslade och sjöng:
  - Samvetsfångar! Vi gör dig fri!
  Och tjejerna i kör hur jag ska äta.
  Och med sikte på ett vapen sprängde de återigen mot jagaren. Den här gången var de ännu mer exakta. Och samurajens kärl gick sönder och började sjunka.
  Flickorna skrek och ryckte i sina bara ben. Det är en sådan fröjd.
  Nej, Japan kommer att få stryk när det finns underbara krigare i Ryssland. Och Oleg Rybachenko och hans flickvän kämpar på sidan av Romanovriket.
  Oleg och Margarita fungerar mycket bra med maskingevär. De skjuter.
  Oleg frågar flickan och fortsätter att skjuta:
  - Vad tycker du, är Spartak bra eller dåligt?
  Margarita, som blottade sitt ansikte, svarade:
  - Jag tycker att det är mer bra än dåligt!
  Oleg, som sköt från maskingevär, anmärkte:
  "Men Rom var en fantastisk kultur. Och om barbarslavarna vann, vad skulle hända då?
  Margarita fnissade, mejade ner ett par rader japanska och svarade:
  - Det vore nog jättebra!
  Oleg visslade och noterade:
  - Allt är inte så rosa som det verkar! Ack, inte alla!
  Margarita anmärkte logiskt:
  - Men allt är till det bästa! Rom förstördes av barbarer. Men sedan uppstod på platsen för ruinerna, en ännu mer kraftfull och utvecklad kultur. Det hände så att framstegen började utvecklas bara snabbare.
  Oleg visslade, skar av flera led med hjälp av kulsprutor och gnisslade:
  Ingen kan stoppa våra framsteg!
  Pojken kastade en granat med sin bara fot. Och krossade fienden.
  Margarita kastade också en dödspresent med fingrarna på sin bara fot och fnissade:
  - Den som slutar kommer att pulveriseras.
  Pojken Oleg Rybachenko lanserade igen en hemmagjord bomb med bara tårna på barns fötter. Japanerna drabbades på ett sådant sätt att det inte verkade tillräckligt. Pojken kvittrade:
  - För urryssland!
  Och visade sin tunga.
  Margarita mejade ner hälften av den japanska bataljonen med ett maskingevär och gnisslade:
  - Vår tsar Nicholas, må han vara välsignad!
  Och återigen kommer han att kasta en dödsgåva med sin bara fot.
  Oleg sjöng och klippte japanerna:
  - Jag är en ung krigare...
  Margarita stödde detta, darrande med sina bara fötter, som så skickligt kastade granater:
  - Och jag är en krigare från Gud!
  Oleg, klottrande på japanska, frågade:
  - Hur är Gud?
  Margarita gnisslade och svarade, slog ut japanerna och kastade sedan en dödsgåva med sin bara fot:
  - Jag vet inte! Personligen förstår jag honom inte. Kvinnor är vanställda. Och detta är, om jag ska vara ärlig, äckligt och fel!
  Oleg nickade instämmande och klottrade på samurajen:
  - Efter fyrtio år är kvinnor äckliga! Jag gillar dem ärligt talat inte. Kvinnor i sin ungdom är väldigt attraktiva, i motsats till ålder, vilket skämmer bort dem!
  Margarita sjöng entusiastiskt och kastade en granat med sina bara, små ben:
  - Hjältemod har ingen ålder! I hjärtat av en ung kärlek till landet!
  Oleg, som också sköt mot samurajen, tog den och gnisslade:
  - Kan erövra rymdens kanter! För att göra alla glada på jorden!
  Det är verkligen så det är att vara i rymden! Där sådana omätbara avstånd.
  I tsarryssland utvecklas redan projekt för flygningar bortom atmosfären.
  Under tsar Nicholas II utvecklas vetenskapen snabbt. Det tsaristiska imperiet är på väg att bli den mest avancerade makten i världen. Och Storbritannien tappar mark.
  Margarita skrek med ett leende. Återigen kastade hon en granat med sitt graciösa ben, som en prinsessa, och gnisslade:
  - Vi blir först! Så är Ryssland - Pallas-öde!
  Oleg sa irriterat:
  - När, äntligen, Linevich släpper oss. Du måste spara varje patron. Men Rozhdestvensky tog med oss förnödenheter!
  Margarita blinkade med sina pärlande tänder och gnisslade:
  - Kommer slipa fler och fler japanska delar! Tills vi äntligen vinner!
  Oleg tog, skar av raden av samurajer och väste:
  - Kejserliga flaggor! Låt det finnas Ryssland i Kina också!
  Margarita kvittrade med ett flin av tänder:
  - Allt kommer att bli vackert!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot....
  Oleg, som skriver på samurajen, gnisslar:
  - Segern är nära!
  Margaret bekräftade:
  - Må det vara så!
  Och den ryska flottan, som redan har uppnått överlägsenhet till sjöss, pressar japanerna. Och attackera aggressivt. Och träffa fienden. Och så slog många samurajerna.
  Flickorna från jagaren "Victoria" slogs också. Vackra krigare var halvnakna, särskilt eftersom sommaren på sådana breddgrader är varm och barfota. Faktum är att när en tjej har ett minimum av kläder är hon minst sårbar.
  Veronica skjuter på japanen och kastar en granat med sin bara fot. Och flickans ben är så exakt.
  Japanerna flyger åt olika håll. De skriker och faller.
  Juliana kastar också en granat med ett barfotat ben, och samurajen faller. Och krigaren skjuter och fnissar:
  - Vi kommer att stå upp för tsar Nicholas!
  Ledande eld och charmiga Anna. En väldigt vacker tjej, i bara trosor. Och han mejer också ner samurajen och säger:
  - Vår tsar Nicholas kommer att bli fantastisk!
  Juliana hugger ner japanerna, bekräftar:
  - Nödvändigt!
  Och en granat flyger av hennes barfota.
  Flickor är underbara supermän.
  Här är en av dem väldigt stor och lång: Angelina.
  Och en sådan rödhårig... Hon tog av sig västen och nu kämpar hon i trosor ensam.
  Och vilket bröst hon har! Som juveret på den bästa buffeln, med stora spenjordgubbar.
  Det här är en tjej, ett riktigt sto. Och hon älskar män väldigt mycket, men hon tolererar inte konstant. Varför skulle hon inte älska? Det är så trevligt när killar tafsar på dig.
  Angelina ryter och slungade också en hel massa granater med sina bara sulor och väsande:
  - Ära till Ryssland och tsar Nicholas!
  Flickbataljonen är cool. De kvinnliga krigarna tog av sig sina västar och alla blottade sina bröst. Och de slåss bara i tunna trosor. Och så vackert det är.
  Vad kan vara bättre än nakna kvinnokroppar.
  Och en hel bataljon av krigare.
  Och japanerna faller och skräpar ner de ryska truppernas positioner med sina lik.
  Veronica säger med passion och mejar ner samurajen:
  Våra gudar marscherar!
  Juliana kastade en förintelsegåva med sina bara fötter och bekräftade och blottade sina tänder:
  - Ryska gudar - krigsgudar!
  Anna, som leder eld och mat, skällde:
  - För Ryssland, kämpa och var inte rädd!
  Och blinkade med hennes gröna ögon!
  Angelina skickade en hel låda sprängämnen med sina bara klackar, lyfte upp två kompanier japaner i luften och vrålade:
  - Det tsaristiska imperiet kan inte brytas!
  Veronica väste entusiastiskt:
  - Vårt lopp är evigt!
  Och återigen kastade hon granaten med sina bara fötter.
  Juliana, som sköt och kastade granater med sina nedre extremiteter, väste och blottade sina tänder:
  - Och döden händer inte två gånger!
  Anna, skjutande, gnisslade:
  - Må förfaderns visdom vara med oss!
  Och återigen en granat avfyrad med en barfota flugor!
  Angelina tog den och gnisslade och blottade sina tänder:
  - Rättighet treenighet och detta är lagen!
  Och skickade en hel låda full med sprängämnen.
  Veronica svarade med raseri och svepte bort samurajen från planen:
  - Eviga Ryssland, som Ukraina som en del av Ryssland!
  Och återigen, hur han slår japanerna.
  Juliana, skjutande, gnisslade:
  - Vårt folk kommer inte att tolerera!
  Och hon avfyrade också en granat i en båge.
  Anna tog den och flinade. Fast i kö till samurajen. Med mod mejade hon ner dem och gnisslade:
  - Låt oss Ryssland regera i Kina!
  Angelina förklarade med frenesi och spänning:
  - Och kommer inte att ge upp en tum av mark!
  Och flickorna slog alla samurajerna som en bataljon.
  Det envisa kriget fortsatte med all aggressivitet. Men den ryska armén landar redan trupper och överför stridsoperationer till själva metropolens territorium.
  Samurajer försöker kasta ryska trupper från brohuvudet.
  Och flimrar med bara fötter. De kastar granater med sina bara lemmar. De är alla bara underbara och charmiga.
  Men egentligen, varför behöver tjejer kläder? Nakna, de är mycket vackrare, och vackrare, mer förföriska.
  Och jag vill kyssa barfota, runda klackar såna. Och slicka varenda finger.
  När hon skjuter och kastar en granat med sin bara fot, säger Veronika:
  - Fy fan, slå dig inte!
  Här spikade Juliana japanerna och kastade en granat med sina bara fingrar och skrek:
  - Vår oflexibla ryska ande!
  Och tonårsflickan skrattade ... Hon föreställde sig hur en söt pojke kittlade hennes ben. Ja, för känsliga kvinnors hud är trevlig.
  Rödhåriga Anna kastade också en granat med sin bara fot. Strödde ut samurajen och gnisslade:
  - För det allra heligaste Ryssland i världen.
  Och en frisk, kraftfull Angelina kastade en påse sprängämnen mot samurajen med sina bara klackar och gurglade:
  - För vår härliga seger!
  Veronica gav tur. Skjut ner japanerna och gnisslade:
  - Det här är vår plikt!
  Juliana kastade en granat med sin bara fot och skrek:
  - Och vi ska uppfylla det!
  Anna skar av lite japanska och kvittrade:
  - Rysk väg till seger!
  Angelina lanserade återigen något tungt mot samurajen och gurglade:
  - Och vi kommer att vinna!
  Ändå är det bra att tjejerna i värmen tog av sig västarna. Så de är mycket snyggare med en naken överkropp. Och solbränd och muskulös. Karosserna är bara gjutna stål.
  Så underbara tjejer är när de är nakna.
  Och de behöver inga kläder.
  Veronica klipper ner en massa japaner och gnisslar:
  - Var känd för vårt Ryssland i alla tider!
  Yuliana tog och avfyrade en granat med sin bara fot och skrek:
  - För vårt territorium!
  Här tog Anna den och slog, av raseri:
  - För det eviga och mänskliga!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Så Angelina tog det också. Tappade ett gäng granater. Slå ut en del av samurajen, med ett svep. Och hon sjöng:
  - Flyg i himlen, lek med solen - jag vill för alltid!
  Och de fyra tjejerna slog väldigt vackert. Och hela bataljonen också. Hur förföriskt blinkar deras bara fötter som kastar granater. Så vackra flickor är i kriget.
  Och en gul massa japanska soldater flyter på dem. Samurajer dör i tusental, men de slutar fortfarande inte. Skruva själv och skruva. Kampen är extremt hård.
  Veronica skjuter på japanerna och kvittrar:
  - Vårt ryska val är heder och fosterland!
  Juliana, som skjuter mot fienden, blottar sina tänder, som gnistrar starkare än havspärlor. Och säger:
  - I varje sekel fanns det hjältar och det kommer att finnas!
  Då tog flickan den och blottade sina tänder ännu mer.
  Den eldiga Anna, som sköt mot fienden, gnisslade:
  Vi kan inte erövras! Få inte Ryssland på knä!
  Och återigen flyger krigarens granat som kastas av hennes barfota.
  Angelina startar dödligt och mordiskt med sin bara fot. Och blottande tänderna kvittrar han:
  - Jag tror att vi kommer att vara i Paradiset!
  Victoria avbryter den heroiska kvinnan:
  - Inte! Inte i paradiset, utan för att leva för evigt på planeten Jorden, som kommer att bli ett riktigt, ojordiskt paradis!
  Och flickkaptenen kastade en mycket dödlig, splittrad bomb med hennes bara fot.
  Veronica sa:
  Du är en klok kapten...
  Och även med en bar fot lanserade en bärare förstörelse.
  Juliana gnisslade och gav en sväng. Dödade japanerna. Med stora tänder gnisslade flickan:
  - Jag vill inte vara en gammal kvinna! Och jag vill leva för evigt!
  Anna kastade också en granat med sin bara fot och frågade den blonda tjejen tveksamt:
  - Gillar du vår värld?
  Juliana svarade utan att tveka:
  - En bra idé! Speciellt på sommaren! Jag älskar sol och semester!
  Anna höll snabbt med om detta:
  - På sommaren, säkert bra! Vad bra det är för unga!
  Juliana svarade argt:
  - Ja, och låt det vara evig sommar, som i Afrika! Och Afrika kommer att bli vårt!
  Angelina kastade en tunna sprängämnen med sina bara, muskulösa ben och sa:
  - Må det vara så! Och hela tiden.
  Japanernas led tunnades ut, och de höll helt klart på att ta slut.
  Ryska trupper börjar avancera över hela Japans territorium och krossar samurajerna och vinner den ena segern efter den andra.
  En bataljon barfotaflickor, i shorts och västar, var de första som gick in i striden.
  Vackra flickor började tröska armén av samurajer, redan misshandlade i tidigare strider.
  Först och främst attackerade krigarna batterierna. Granater som kastades med bara fötter flög mot japanerna. De var väldigt vassa. Och de ryska krigarna själva tog och kastade av sig sina västar. Att hålla sig barbröstad.
  Så nästan helt nakna tjejer är nästan omöjliga att slå. När en kvinnas hud är bar, tar inte hennes kulor.
  Veronica kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Jag blir mästare!
  Och skakade hennes vita, lockiga hår.
  Julian är inte heller så enkel. Lupanula på japanen. Och sedan, när han kastar en granat med sin bara fot, och skriker:
  - I det heliga, tsarrysslands namn!
  Och igen kommer hon att skaka sina fulla bröst med röda bröstvårtor. Och midjan på flickan är tunn.
  Vidare rusar rödhåriga Anna in i striden. En så gnistrande och reaktiv tjej. Hur man kastar en granat med en bar fot. Så samurajerna kommer att spridas åt alla håll. Och rulla runt, som om den blev nerslagen.
  Och flickan skjuter mot dem och gnisslar:
  - För de ortodoxa och ryska gudarnas tsar!
  Angelina slog också. Och en låda med snäckor, uppkastad av hennes nakna, mäktig som en draghäst, flög iväg. Och krossade många av japanerna.
  Flickor är generellt supernakna och barfota. Men i shorts är det ännu coolare att springa i position.
  Och jordgubbsnipplar, så blanka!
  Victoria kommer också att avfyra en granat med sina scharlakansröda bröst och träffa samurajen så gott hon kan. Här är flickan. Och viktigast av allt, befälhavaren för bataljonen av flickor på jagaren. Och dessutom bara i trosor.
  Och skakar på sitt bara bröst. Vilket är så vackert och sexigt.
  Veronica tog och kastade en granat med sin bara fot. Hon avbröt många japanska och gnisslade:
  - Flygflyg för ombordstigning!
  Yuliana kastade också mycket skickligt en granat med sitt bara lilla ben och gnisslade medan hon mejade ner japanen:
  - Vårt flin och förkrossande slag!
  Sedan hur man gnistrar tänder.
  Och så tog Anna den och knullade den. Skjut en massa samurajer. Och hur gjorde hon det.
  Och hur man avfyrar en granat med barfota. Och gnisslar:
  Vi är inte slavar!
  Då kommer han att skratta och visa sin tunga.
  Angelina tog den och kvittrade av frenetiskt raseri och spottade anfall på fienden:
  - Jag är den coolaste av de coola.
  Och med sina bara ben avfyrade hon en tung bomb. Hon tog och sprängde samurajerna och strimlade dem.
  Även Veronica kommer att ta och hamra på den asiatiska horden. Och krossar deras ben.
  Flickan tog den och kvittrade:
  - Vi ska krossa alla!
  Och återigen flyger en dödlig och unik granat från barfota.
  Och krossa japanerna. Och varför kom de till ryska länder? Allt här tillhör Ryssland.
  Juliana avfyrade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Ära åt Stora Ryssland! Vi behöver inte statsduman!
  Röda Anna påpekade aggressivt:
  - Jag ska bli mästare.
  Och en granat som kastas med en barfot av en tjej kommer att platta till alla. Det var bara blodigt kött kvar.
  Men Angelina tog det och gnisslade. Dödade ett gäng kämpar. Och svepte som en dödsängel.
  Och många samurajer dog.
  Ryska trupper pressade japanerna från alla håll. De krossade och krossade.
  Hand-to-hand slagsmål utbröt. Ryska soldater högg samurajen med bajonetter. Mosin-geväret är en utmärkt klubba. Som bryter igenom skallen. Och bryta ben.
  Men tjejer med svärd slåss särskilt vackert. Det är toppen. Speciellt när nakna bröst svajar.
  Och bröstvårtorna är så rubiniga och gnistrande. Så du vill titta på dem och kyssa dem.
  Och kysser oavbrutet.
  Flickorna slåss med raseri från hungriga pantrar som ser lammen. De plågar dem och flår dem.
  Veronica, som skjuter mot japanerna, skriker:
  -Död för död!
  Yuliana, som kastar en granat med sin bara fot, tillägger:
  - Blod för blod!
  Anna, som skriver om samurajen, skriker:
  -Öga för öga!
  Och hon kastade också en citron med sin bara fot. Hon var starkare än alla och sliten i stycken med övertygelse.
  Och här kommer Angelina. En hel tunna med dödliga sprängämnen kommer att starta och mala fienderna.
  Sedan, som han sjunger:
  - Jag är en barfota elefant och väldigt cool!
  Flickan är verkligen mäktig. Och hennes ben är som klubbor. Hur man flyttar en samuraj i ljumsken. Den där fem meter upp och flög upp. Rusade som en katapult från en sten. Mer exakt, förmodligen från en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, sköt ett skott mot japanerna. Hon mejade ner några av de gula krigarna och gnisslade:
  Vi kommer att kämpa för det heliga Ryssland.
  Och med ett bar, solbränt knä, som om det skulle röra sig till hakan. Och bryta fiendens käke.
  Victoria är exalterad....
  Juliana säger entusiastiskt:
  - Det kommer att finnas tsar Nicholas, den störste av de ryska tsarerna!
  Och hela bataljonen av halvnakna, barfota tjejer, hur man skälla på lungorna och utrota japanerna.
  - Må det vara så!
  VAD HÄNDER NÄR DU LITAR PÅ ROMMEL
  Rommel fick nödbefogenheter och större autonomi i Frankrike innan de allierade landningarna i juni 1944. Detta tillät honom att skickligt göra sig av med femtioåtta tyska divisioner, inklusive tio stridsvagns- och fem SS-divisioner.
  Och de allierade besegrades brutalt och förlorade mer än en miljon soldater och officerare bara som fångar. Dessutom fångade nazisterna en stor mängd utrustning.
  Men viktigast av allt, Hitler och hans följe anlände till Frankrike för att fira den största segern. Här täcktes de liksom "av misstag" av ett allierat flyganfall. Hitler, Himmler, Bormann och Göring dog. Och Goebbels skyndade sig att svära trohet till den nye Führern och överbefälhavaren Rommel.
  De allierade gick hastigt överens om att utlysa vapenvila med Tredje riket under fem år, vilket fryste situationen och territorierna tills vidare. Och även lämna södra Italien och Sicilien.
  Detta följdes av ett utbyte av krigsfångar - allt för alla! Vilket avsevärt stärkte de tyska och framför allt italienska trupperna.
  Det är sant att på östfronten genomförde Röda armén en framgångsrik operation "Bagration", som bröt igenom till Neman. Men Rommel, som tillfogade den södra flanken ett oväntat slag, i motsatta riktningar från Moldavien och västra Ukraina, bildade där en stor kittel av sovjetiska arméer.
  Stalin blev nervös och började kasta trupper söderut. Som ett resultat kunde tyskarna undvika fullständigt nederlag och höll fast vid Polens gränser. Även om Röda armén kunde befria nästan helt Vitryssland och delvis Litauen.
  Frisläppandet av stridsvagnar och flygplan i det tredje riket ökade ständigt, särskilt efter att de allierades bombningar upphörde.
  Och Pantern var fortfarande överlägsen T-34-85 i frontalpansar och pansargenomträngande, såväl som pistolens eldhastighet. Pantern hade mer och lager av skal och, mer exakt, optik.
  Så de tyska stridsvagnarna är starka och deras antal ökade. Och Pantern har blivit ett allvarligt problem, särskilt eftersom dess antal har ökat dramatiskt. Och Jagdpanther visade sig vara ännu mer formidabel, den var lättare att tillverka, men mer kraftfullt beväpnad och bättre skyddad, särskilt i pannan.
  "Jagdpanther" blev ett stort problem för Röda armén. I allmänhet, efter att ha släppt loss i väst, samlade tyskarna skyndsamt styrkor. Rommel satte både fransmännen och polackerna under vapen. Den polska armén dök upp och de franska enheterna.
  Och det tyska maskingeväret var den bästa MP-44 i världen, och TA-152-flygplanet blev det bästa multifunktionsvapnet. Mycket mer perfekt än Focke-Wulf.
  Rommel lovade att återuppliva samväldet. Och detta inspirerade polackerna att slåss för Wehrmacht. Och fransmännen kämpade med den kolossala potentialen, främst mänskligt. Nazisterna kunde också hålla Rumänien och Ungern under sin kontroll och stärka Mussolinis position i Italien - bilda nya divisioner.
  Striderna visade att med skicklig användning är "Tiger" -2 inte en dålig tank alls. Framför allt är den väldigt seg och träffar på långt håll.
  Tyskarna stabiliserade fronten under hösten. Och på vintern återupptogs striderna med förnyad kraft. Den här gången slog Röda armén i centrum. Självgående kanoner E-10 och E-25 och den första sovjetiska SU-100 testades i strider. Den sovjetiska bilen var inte dålig, och de tyska småbilarna med låg siluett var ganska effektiva och smidiga.
  Rommel skar av de sovjetiska trupperna som hade slagit igenom med en flankattack och bildade ett par stora pannor. I allmänhet gissade den nya befälhavaren för det tredje riket sovjetiska manövrar och lyckades vidta effektiva motåtgärder.
  Speciellt i Polen var vägarna bättre, och tyska stridsvagnar, även på vintern, agerade mer effektivt än i Sovjetunionens vidd. Och nu hade Fritz många av dem.
  Fritz jetflygplan hade också effekt. ME-262 är envisa maskiner, och XE-162 är de snabbaste och mest manövrerbara. Och de sovjetiska planen kunde inte ens komma ikapp Arado-bombaren. Också ett problem. Och i söder slog tyskarna tillbaka den sovjetiska offensiven och bildade kittel.
  Rommel lockade Röda armén i fällor och använde ett stort antal stridsvagnar, och Pantern var ganska effektiv när den användes på rätt sätt.
  Stalin vrålade av raseri, men visade sig vara slagen. Tyskarna mobiliserade sina styrkor. Och istället för att släppa onödiga missiler som FAA förlitade de sig på jetflygplan. Och nu fick Röda armén det både i himlen och på land grundligt.
  I maj 1945, med hjälp av en mer avancerad modifiering av den självgående pistolen E-25, med en frontalpansartjocklek på 120 mm och en sidopansar på 82 mm med en 88 mm pistol, började tyskarna avancera i Ukraina.
  Rommel förde en mer flexibel ockupationspolitik, förklarade Ukraina som en självständig stat under Tredje rikets beskydd och uppmuntrade Bandera. En marionettregering i Vitryssland skapades också. Tyskarna kallade nu slaverna för arier och var listiga.
  För Röda armén förvärrades situationen av upphörandet av leveranser under Lend-Lease och ett missväxt i Sovjetunionen. Ja, och Stalin blandade sig då och då i truppernas kommando och kontroll, och detta hade en negativ karaktär.
  Om Stalin redan var väl insatt i strategiska frågor, så var han ganska svag i operativa frågor, och han förstod praktiskt taget inte taktik. Men samtidigt ville han inte riktigt lyssna på råd från proffs.
  Och tyskarna under befäl av den lysande befälhavaren Rommel vann den ena segern efter den andra.
  Fritzerna erövrade hela högerbanken Ukraina och Kiev på sommaren. Och även Vitryssland fångades av ett kraftigt slag. Något måste göras för att rädda Sovjetunionen!
  Och så dök hon upp Sailor Moon med sin barfota i ett bikiniteam.
  Och tjejerna från den japanska animen träffade nazisterna, som, efter att ha besegrat Röda armén i Vitryssland, redan flyttade till Smolensk.
  Flickorna befann sig alldeles i kanten av attacken och kämpade mycket desperat.
  Deras bara fötter kastade granater och blixtar flög ut ur deras navlar. Och svärden, som förlängdes, skär ner fascistiska plan. Och sedan tog krigarna från Ceylon Moon det och hur de visslar. Nedskjutna kråkor kommer att falla över nazisterna. Och några av de fjäderbeklädda fåglarna föll på de fascistiska jetgamarna. Och tog och slog ner dem.
  Ceylon Moon flinade aggressivt.
  - Vad Fritz inte ges till dig Smolensk?
  En annan blå tjej kurrade:
  - Och vi kommer att minnas Stalingrad!
  Den tredje gula flickan gnisslade:
  - Och Sevastopol!
  Och den fjärde skällde:
  - Och Leningrad också!
  Och hela bataljonen barfota i en bikini skönhet hur man släpper blixtar från naveln. Och hur han kommer att slå ihjäl en massa fascister.
  Det verkade som om Röda arméns seger med sådan makt var oundviklig. Men...
  En demon dök upp för tjejerna från den japanska animen och sa:
  - Och ryssarna vill inte krossa Kurilöarna!
  De kvinnliga krigarna från Japan skrek i frustration:
  - Hur vill de inte pressa öarna? Vi blir lurade!
  Och blinkande barfota, runda klackar försvann framifrån.
  Men de lyckades redan tillfoga nazisterna betydande skada och stoppade offensiven.
  På vintern försvarade tyskarna sig bara. De hade en mycket framgångsrik XE-162 på himlen, de höll fast. På land gav den självgående pistolen E-25 mer eller mindre skydd. Som andra tankar. "Tiger" -2 moderniserades, efter att ha fått en kraftfullare motor på 1000 hästkrafter och en perfekt växellåda.
  De sovjetiska T-54:orna var ännu inte klara, och IS-4 hade många brister. Och detta påverkade Röda arméns stridsförmåga negativt.
  Våren 1946 försökte nazisterna avancera. Men deras trupper fastnade i det avancerade sovjetiska försvaret. Kriget började mer och mer likna första världskriget, när försvaret är starkare än attacken och frontlinjen är inaktiv. På sommaren försökte även tyskarna avancera, men utan framgång. Och på hösten och vintern var Röda armén redan på frammarsch, och körde också fast i det tyska täta försvaret. Dessutom har Fritz redan anpassat sig för att slåss på vintern, och deras utrustning "svävade" inte så mycket i kylan. Och tanken i "E" -50-serien visade sig vara en framgångsrik och ganska effektiv maskin.
  Visserligen vägde bilen nästan 65 ton, men detta kompenserades av en kraftfull motor, också mycket effektiva kanoner på 88 mm i 100EL, pansarbrytande, exakt, snabbskjutande.
  T-54 har ännu inte kommit in i serien, och tyskarna hade fortfarande en fördel i kvaliteten på utrustningen. Och i luften ökade deras fördel.
  Huffman fick, efter fyrahundra nedskjutna flygplan, riddarkorset från järnkorset med blad av gyllene ek, svärd och en diamant. Efter det 500:e planet, den tyska örnorden med diamanter.
  Det fyrtiosjunde året gick i ömsesidiga injektioner. Rommel agerade försiktigt och försökte bygga upp styrka och Stalin. Och slutligen, det fyrtioåttonde året. Röda armén försökte avancera under våren. Men hon kunde inte bryta igenom tyskarnas täta försvar i centrum. På hösten genomförde tyskarna endast en liten operation, och utjämnade fronten i norr.
  Fyrtionionde året försökte sovjetiska trupper i princip att attackera. Tyskarna satt i tätt försvar. Red Army T-54 redan i serien, liksom IS-7, hade också MIG-15. Tyskarna har mer avancerade ME-362, och HE-262, och ME-2010, samt TA-283.
  Det blev slagutbyte. E-50 har blivit mer avancerad. Dess vikt reducerades till femtio ton, dess höjd reducerades också, och försvaret av tornets panna stärktes. E-75 kondenserade också och dess vikt minskade till en tillfredsställande och gick in i serien.
  E-100 kom aldrig in i serien, så dess tunga vikt skapade för många problem för militären.
  Tyskarna höll frontlinjen, och nu har 1950 av detta förbannade krig börjat.
  Rommel erbjöd fred till Stalin. Men naturligtvis kräver att lämna det tredje riket de länder som tyskarna redan hade erövrat. Stalin gick med på fred endast inom gränserna 1941. Men Rommel kunde inte gå med på detta. Sedan det visade sig att miljontals tyskar dog förgäves.
  Året 1950 passerade i Röda arméns försök att bryta igenom fronten. Tyskarna var i defensiven.
  Rommel satte några förhoppningar till diskotek. De lyfte redan 1945, men visade sig vara olämpliga för stridsbruk. Men 1951 dök de första maskinerna upp med en hastighet av fyra ljud, och tack vare flödet runt den laminära jetstrålen var de praktiskt taget osårbara för handeldvapen.
  1951 fortsatte Röda armén att attackera nazisterna. Men hennes försök var ineffektiva. Frontlinjen förblev stabil.
  Rommel fick dock information om användningen av disketter. De kunde inte skjutas ner, men själva sköt de inte, utan kunde bara ramma luftmål. Vilket dock med tanke på deras hastighet redan inte är dåligt i sig. Men det kunde inte ge luftöverlägsenhet över MIG-15.
  Disklets var dyra och svåra att tillverka, och det fanns få av dem.
  Året 1952 gick också i slagutbytet och när Röda armén försökte trycka på, men det gick inte, var försvaret av Fritz starkt.
  Dessutom använde tyskarna utlänningar i kriget. Och de befallde ganska skickligt.
  Stalin dog i mars 1953. Och detta orsakade omedelbart oenighet i partiledningen, eftersom det inte fanns någon officiell efterträdare.
  Du måste dela inlägg. Så Molotov blev ordförande för GKO, Malenkov blev ordförande för ministerrådet, Nikita Chrusjtjov blev förste sekreterare för SUKP:s centralkommitté, Zhukov, hans oavsättliga ställföreträdare, blev högsta befälhavare och Vasilevsky blev försvarsminister.
  Beria greps snart och sköts.
  Men denna arrestering orsakade viss förvirring i de interna trupperna. Och Rommel tilldelade ett förkrossande slag och slog ner Röda armén.
  Tyskarna kunde erövra Smolensk 1953, och de sovjetiska trupperna höll territoriet upp till Rzhev, själva staden. Fritz lyckades också blockera Leningrad igen, och i söder att erövra Ukraina och Krim, blockerade Sevastopol och nådde själva Don. Det var längs Don som sovjetiska trupper stoppade nazisterna.
  På vintern fick tyskarna slutligen slut. Molotov, ordförande för GKO, meddelade att kriget skulle gå till slutet.
  1954 ryckte Rommels armé fram mot Moskva, men alla försök från Fritz att slå igenom slogs tillbaka.
  De misslyckades med att inta Leningrad med storm.
  955 attackerade nazisterna igen. De försökte ta Stalingrad, men de blev misshandlade där och drog sig tillbaka bortom Don. Försöket att ta Moskva misslyckades också. Även attacken mot Leningrad misslyckades. Nazisternas förluster var mycket stora.
  Och 1956 gick det tredje riket i defensiven igen. Och redan Röda armén försökte attackera Rommels regementen. Men hon saknade också styrka. Förlusterna var också enorma. Och 1956 rörde sig inte frontlinjen.
  1957 hade tyskarna nya Leopard-stridsvagnar och Sovjetunionen i T-55-serien. Denna maskin hade en kraftfullare pistol i 107 mm kaliber. En mer avancerad IS-12 dök också upp. IS-10 har uppgraderats.
  Den tyska "Leoparden" var en mer avancerad maskin av den nya generationen, men fortfarande ofullbordad. ME-562 jaktplan dök också upp. Med kraftfullare vapen än tidigare och hög hastighet. Precis som den lätta XE-462. Också en mycket anständig fighter, och lätt. I Sovjetunionen har de hittills gått igenom moderniseringen av MIG-15, utan att ta bort de mest massiva sovjetiska flygplanen i flygets historia från massproduktion. Kriget drog ut på tiden.
  Året 1958 har redan börjat... Det är fruktansvärt hur många människors lidande fortsätter.
  Rommel, i allmänhet, går med på fred, men med bibehållande av allt som erövrats av tyskarna. Molotov och hans team håller inte med om detta.
  Hittade en lie på en sten. Och förlusterna växer.
  Röda armén försöker avancera, men kan inte bryta igenom det täta försvaret. På hösten försöker tyskarna ta Leningrad igen, men deras attacker slås tillbaka.
  Redan 1959 rusar som en varg. Ja, tiden i kriget flyter i droppar, men det går obemärkt förbi och det finns inget att minnas. Rommel har redan åldrats. Och Molotov har många år som sovjetisk ledning. Men kriget pågår fortfarande.
  Röda armén använder fortfarande MIG-15, men fortsätter att modernisera den. Mer avancerade missil- och luftvärnssystem dök också upp. Och viktigast av allt, satelliten kunde redan skjuta upp i låg omloppsbana om jorden. Sovjetunionen hade redan ballistiska missiler som kunde träffa Berlin. Däremot som tyskarna.
  Atombomben utvecklades inte för att USA inte trodde på dess verklighet och inte ville slösa pengar.
  Och det tredje riket och Sovjetunionen klarade inte av så dyra projekt.
  Detta hände redan 1959, och världen har ännu inte kärnvapen. Storbritannien är fast i koloniala krig, desperat att behålla sitt imperium, och i USA håller olje- och gasmonopol tillbaka utvecklingen av kärnkraft.
  Det hände så att världen fortfarande är utan en atombomb. Även om det kanske var hennes utseende som kunde avsluta detta förbannade, infernaliska krig. Där många tiotals miljoner människor redan har dött.
  På andra fronter var USA och Storbritannien i krig med Japan. 1946 landsatte USA trupper i Land of the Rising Sun, men samurajerna kastade dem i havet.
  Japan fortsatte att bomba och bomba. Men hon vägrade att kapitulera.
  1950 landade USA igen, denna gång bättre förberedda och med ett mycket större antal fartyg, flygplan och andra styrkor.
  Japan gjorde motstånd i ytterligare ett och ett halvt år. Tokyo var en av de sista som föll, och kejsaren gjorde sig till hara-kiri. Men inte ens efter det kom freden. Japanerna arrangerade ett riktigt gerillakrig för amerikanernas ockupanter.
  Allt detta försvagade Amerika och Storbritannien och de ingrep inte i kriget mellan Sovjetunionen och Tredje riket. Rommel har fortfarande resurserna i hela Europa. Och med hänsyn till de ockuperade territorierna i Ryssland finns det mycket mer mänskliga resurser. Det är sant att ett häftigt gerillakrig pågår mot nazisterna. Och inte ens en mer listig och flexibel politik i de ockuperade områdena hjälper Fritzerna att få fotfäste där och förtrycka partisanerna.
  Den 1 september 1959 har det gått exakt tjugo år sedan andra världskrigets början. Röda armén var på frammarsch i riktning mot Leningrad. Tyskarna försökte återigen ta Moskva.
  Hur länge kan du slåss? Det är bara en mardröm.
  I alla fall sitter en bataljon sovjetiska flickor i skyttegraven. Och speglar Wehrmachts nästa attack.
  Natashka Sokolovskaya skjuter från en AK och säger irriterat:
  - Hur länge kommer den här gräshoppan att sitta på huk?
  Zoya svarar logiskt genom att skjuta från en granatkastare och krossa larven på en tysk bil:
  - Förmodligen, till den sista soldaten!
  Augustine, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - En sådan här mardröm kan inte vara för evigt!
  Och den rödhåriga flickan med sin bara fot kastade en mycket dödlig granat och slet nazisterna i småbitar. Sedan sa hon med ett leende:
  - Nej, vi måste verkligen döda dem alla!
  Även Svetlana, med sin bara, mejslade fot, lanserade en mordisk citron. Hon slet isär Fritz och noterade:
  - Kanske vi dödar ... Om vi själva inte böjer oss!
  Fyra kvinnliga krigare slåss i bikinis. De ser ut som unga och väldigt vackra tjejer. Men de har funnits länge. De har kämpat sedan det fyrtioförsta året, och de är redan ordentligt trötta på detta krig. Och innan dess hade de redan kämpat i Spanien. De belönades också.
  Och nu i så många år - mer än arton år har de fört en ojämlik kamp mot fascismen. Och det verkar som att det aldrig kommer att ta slut på den här kanten.
  Natashka kom ihåg hur hon som flicka under första världskriget bar ett paket till en bataljon av tsararmén.
  Det verkar som att hennes bara fötter redan är vana vid allt. Och om du går femtio verst på en dag, värker dina vader och dina fotsulor, fastän de är förhårda, börjar klia och göra ont.
  Plus att du är hungrig. Endast vatten från bäcken och bär. Men inget på sommaren. Men försök att gå barfota i snön länge. När fingrarna blir röda och blå av kylan. Och bara konstant rörelse och vanan att temperera från spädbarnsåldern räddar från frostskador.
  Natasha kom också ihåg tsartiden. Det var något bra med dem. I synnerhet skulle tsarrubeln ha varit en stabil valuta och priserna under den välsignade tsaren Nikolaj II växte inte. I alla fall före kriget med tyskarna. Och denna stabilitet hjälpte bönderna att samla pengar för det ena eller det andra köpet. Och du kunde köpa nästan allt på kredit. Så det är ännu inte ett faktum att det blev så bra under sovjetiskt styre.
  Augustinus kastade dödens mördargåva med sin bara fot. Hon slet dem i stycken en massa tyskar och deras inhyrda soldater och sa med förargelse:
  - Alla mord och mord! Och själen kräver något annat!
  Augustine deltog i försvaret av Port Arthur. Det är den typen av kamptjej hon är. Och flickan är evig. För att bevara ungdomen tar häxor inte på sig skor i någon, den svåraste frosten. Och detta är deras universella regel.
  Och när du är barfota tar varken en kula eller ålderdom dig. Och själv tröskar du motståndare som sädeskärvar.
  Hon mindes den där striden med japanerna. En annan tjej, nästan ett barn, skjuter och riktar ett gevär mot samurajen med tunna men starka händer.
  Och japanerna fortsätter att klättra och klättra och fyller alla inflygningar med lik. Boreiko, bra jobbat. Han högg samurajer med sablar från båda händerna, som den legendariske Ilya Muromets.
  Ett helt berg av lik växte runt honom. Japanerna sårade honom fortfarande med bajonetter och dumpade honom. Men Boreyko överlevde. Efter att ha återvänt från fångenskapen stred han med tyskarna i första världskriget. Och då är spåren av björnen förlorade. Nu, om han lever, är han redan ganska gammal. Och Augustinus tar inte år. Fram till nu ser hon ut som en muskulös och lång tjej. Och även efter att ha fått ett sår läker hennes hud utan ärr och några spår.
  Augustine mindes hur hon hade drivit japanerna i magen med sin bajonett. Och han skrek så. Och hon är rödhårig och ung, men redan stark och ganska lång, då hon ska ladda en vän till en samuraj med bar häl i hakan. Han tog den och föll ihop och föll så misslyckat att den japanska bajonetten genomborrade hans rygg.
  Augustinus sköt sedan mot japanerna utan att missa. Men det var för många av dem. Och de besegrade ryssarna.
  Augustinus togs till och med till fånga. Hon började förhöras. En brazier fördes upp på deras bara fötter, efter att ha oljat in deras förhårda fötter.
  Augustine kunde hålla tillbaka hennes skrik. Hon föreställde sig själv som Maid of Orleans som bara skrattar och ler under tortyr. Augustinus hängdes upp på ett ställ och misshandlades med en piska. Men hon bara skrattade till svar.
  Till slut lämnade samurajen henne ifred och tog till och med bort kedjan som ett tecken på respekt för hennes mod. Och Augustinus utnyttjade detta, och dödade två vakter, flydde.
  Sedan stred hon i Kuropatkins armé. Jag förväntade mig verkligen att vinna.
  Men Kuropatkin ville, som med avsikt, förlora. Samurajerna förlorade dubbelt så många döda som tsararmén, men till slut besegrades ryssarna. Ack, vilket krig det var - ryssarna kämpade tappert och visade sig vara de bästa soldaterna i världen, med det sämsta kommandot!
  Augustina kastade återigen en granat mot nazisterna med sina bara tår och vrålade:
  - Lycka till med oss!
  Zoya sa:
  - Vet hur man ger tillbaka!
  Den guldhåriga flickan kastade också en citron med sin graciösa, bara fot, spinnande:
  - Ära till fosterlandet!
  Zoya såg också mycket. Var hon än slogs. Strid med japanerna och i inbördeskriget. Hon träffade Augustine där. Och lärde sig mycket. Där gick Natasha och Svetlana med dem. Så den legendariska fyran dök upp. Och Röda armén är till stor del tack vare dem, och den började vinna.
  Zoya kastade igen en granat med sin bara fot. Jag slog leoparden och han sprang på sin kollega.
  Flickan med det gyllene håret kvittrade:
  - Må mitt fosterland vara i stor ära!
  Och hon visade Fritz sin tunga. I allmänhet var Zoya förvånad över hur många problem Ryssland hade. Allt började med kriget, när Japan attackerade Ryssland.
  Därefter stormade Ryssland. Zoya kom inte till Port Arthur, utan stred i Kuropatkins armé. I det första stora slaget slog ryssarna tillbaka alla japanska attacker och tillfogade dem stora förluster. Men sedan började samurajerna kringgå tsararmén, och Kuropatkin backade.
  Men hur kan du inte komma ihåg Alexander Suvorov, som själv attackerade fienderna. Suvorov ansåg att attacken var starkare än försvaret. Kuropatkin visade sig vara otillräcklig för kommandot. Och Zoya visade mod och dödade personligen japanerna med en pistol och högg med en bajonett.
  Men särskilt många samurajer kunde hon döda med ett maskingevär. Det var så bra. Och hon klippte dem som en lie.
  Zoya kastade igen en granat med sin bara, graciösa fot och sjöng:
  - Ära till mitt fosterland! Mamman älskar sina barn!
  Svetlana är den äldsta av dem. Naturblond med snövitt hår. Hon deltog också i Krimkriget och försvarade Sevastopol. Det var så länge sedan det var!
  Då var hon fortfarande nästan en flicka, barfota i en trasig klänning, hon kämpade med överlägsna fiendestyrkor. Svetlana och den allra första av de fyra blev en häxa. Och det hjälpte henne mycket i striden. Britterna, fransmännen, turkarna klättrade till attacken. Och han sköt på dem med ett primitivt gevär och slog. Och sedan knivhuggen med bajonetter. Och hon dödade sina fiender. Och med sina bara tår kastade hon hemgjorda bomber. I det kriget kunde ryssarna hålla Sevastopol i nästan ett helt år och utmattade de allierade så mycket att de stoppade kriget.
  Men Ryssland avstod då Donaudeltat. Och för första gången på länge visade det sig vara den förlorande sidan.
  Och så sålde de Alaska. Det verkade för Svetlana att världens undergång överhuvudtaget var på väg.
  Men åren har gått. Ryssarna besegrade turkarna och återerövrade Donaudeltat. Svetlana slogs igen, en vacker, barfotablond. Och det är bra att vara en häxa - varken kulor, ålderdom eller krämpor tar dig. Och du vinner dig själv lekfullt. Och bara fladdra på vingar.
  Svetlana kastade igen en granat med sin bara fot och vrålade:
  - Det kommer nya århundraden,
  Vår vilja är starkare än stål ...
  Rippade dåren
  Hej kamrat Stalin!
  Men nu är Stalin borta. Den viktigaste Molotov. Även om han inte är en sådan diktator som Stalin. Och den högste överbefälhavaren Zjukov. Och Rommel är fortfarande den befälhavaren. Men han kan ännu inte bryta igenom Röda armén!
  Natasha kastade också en dödlig granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Vi ska ge vår själ, hjärta, vi ska ge till vårt heliga fosterland! Vi kommer att stå och vinna, och vi kommer inte att skona våra liv!
  Krigarna slåss. Nej, idag kommer Rommels horder inte att bryta igenom sina försvar. De kommer att slåss desperat och vinna. Och det stora Ryssland kommer att förhärligas.
  Zoya kvittrade och kastade en citron med sina bara tår:
  - Strålande sol av hopp
  Reser sig över landet igen...
  Ryssland vinner som tidigare
  Wehrmachts hökar slår!
  Natasha sa klokt:
  - Du är vacker som alltid tjej med gyllene hår!
  Zoya tog ett djupt andetag. Jag kom ihåg hur jag gick på spaning mot japanerna. Och tog pistolen. Och låt oss tröska samurajer ur det.
  De mejade ner dem i en vild frenesi. Jag bråkade mycket då. Och ändå blev hon tillfångatagen.
  Hennes flickvän drogs upp på ett ställ och hennes klackar brändes med ett glödhett strykjärn. Men Zoya höll modigt fast och stönade inte eller skrek. Och inte ens det vita från värmetråden på baksidan fick henne att tala.
  Efter att ha torterats blev Zoya fjättrad och förd till Tokyo. Men krigaren kunde fly. Hon berättade för officeren att hon förmodligen visste var Kuropatkin, retirerande, gömde den ryska arméns skattkammare. Tja, han köpte den. För att inte dela med någon tog han Zoya i handbojor och kedjor in i skogen. Flickan är inte så enkel. Hon fångade ögonblicket och dunkade officeren i hakan med sin bara, runda häl och högg av den. Sedan tog hon nycklarna och öppnade handbojorna, flydde.
  Girighet leder inte till gott, och Zoya fortsatte att döda japanerna.
  Men nu är nazisterna helt klart utmattade. De fyra häxorna gjorde dem ganska sällsynta. Så många stridsvagnar slår. Och sedan började hon fälla attackflygplanet.
  Flickorna sjöng unisont:
  - Den ryska örnen över planeten,
  Wings, sprider sig, kommer att lyfta ...
  Tja, en lömsk motståndare,
  Kommer att besegras, trasig!
  Åldrade, gråhåriga Rommel undersöker kartan över fronterna. 2 september 1959 Och kriget pågår fortfarande, och Moskva har inte intagits. Det finns inte längre Stalin, och formellt är huvudordföranden för GKO Molotov. Men han är bara den första bland jämlikar. Stalins poster är delade, och den högsta befälhavaren Zjukov. Och det är mot honom som Rommel slåss. Även om det också finns försvarsminister Vasilevsky. Och partiet leds av Nikita Chrusjtjov. Och regeringschefen Malenkov. Det finns också ordföranden för den högsta sovjetens presidium, Sovjetunionen, och den formella statschefen Bulgarin.
  Ja, ett brokigt sällskap samlades mot Rommel. Och den måste brytas. Men Sovjetunionen ger sig inte. Och det tredje riket är utmattat, precis som Ryssland.
  Men fred kan inte slutas. Rommel vill ha territoriella förvärv. Den sovjetiska regeringen insisterar envist på nollalternativet.
  USA är nu i en kris, de går ingenstans. Och Storbritannien är fast i koloniala krig. Så det finns inget slut på andra världskrigets kant.
  Och hennes tjugoförsta år har redan börjat.
  Vissa förhoppningar var förknippade med Leopardfamiljen. Men den här tanken motiverade sig inte. Ett annat alternativ var utvecklingen av tanken RE-50. Kärnan i den nya idén är att skapa en pyramidformad maskin som är praktiskt taget ogenomtränglig från alla vinklar. Det här kan vara ett bra fynd. Det var med familjen av pyramidformade RE som Rommel satte sitt hopp om seger över Sovjetunionen.
  Men de gamla stridsvagnarna kämpar fortfarande.
  Men de har bra fighters.
  Besättningen på Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - fyra flickor, försökte sig först på T-3 under attacken mot Polen 1939. Den tyska bilen var fortfarande ganska svag då. Flickorna sköt mer mot infanteriet och använde tre maskingevär.
  Gerda, som sköt mot polackerna och mejade ner deras infanteri och kavalleri, kurrade:
  - Jag är en krigare med tusen djävlar i huvudet!
  Medan hon sköt sa Charlotte:
  Allt är intressant, men...
  Gerda kastade en granat mot polackerna med sin bara fot och gnisslade:
  - Vad men?
  Den rödhåriga svarade:
  - Men nu har vi blivit häxor, och vad ger det här oss?
  Gerda, en blond flicka, mejade ner polackerna i ett skur och svarade logiskt:
  "Nu kommer de inte att döda oss så lätt!"
  Kristina slog också polackerna med ett maskingevär och anmärkte:
  - Kommer vi att bevara den eviga ungdomen?
  Magda, som körde bilen självsäkert, svarade:
  - Såklart ja! Jag kollade! Hon tillfogade sig ett sår, och han försvann spårlöst!
  Gerda, som villigt högg ner polackerna, bekräftade:
  - Exakt! Nu är vi inte bara människor, utan har blivit övermänniskor!
  Charlotte, som högg ner polackerna, skrek:
  - Jag är Stålmannen!
  Och återigen, med sin bara fot, kastade hon en mordgranat. Ja, flickan bröt upp och skämtade uppenbarligen inte längre.
  Christina, som skar av polackerna, noterade:
  - Fosterlandet är väldigt bra!
  Och de bara tårna på benen på en vacker guldröd flicka lanserade en citron.
  Magda gav också en sväng, skar ner polarna och gnisslade:
  - Jag är en typisk mästare!
  Och även, med en bar fot, kommer han att kasta en granat som dödar och förstör allt.
  De fyra i Polen kämpade tappert och tog till och med Warszawa. Men detta räckte inte.
  Efter Frankrike åkte Gerda och Charlotte till Afrika i Rommels kår.
  Ett kompani flickor från den speciella SS-bataljonen "Tigers-Barracudas" flög på ett Me-323 transportplan till Tunisien. De kvinnliga krigarna var alla som en tändsticka, unga och ännu inte gifta. Mestadels långa atletiska blondiner, färgen på den tyska nationen, dess blod och saft.
  Två tjejer, en honungsblond och en eldig rödhårig, sticker ut bland andra krigare, som för övrigt också är värda prispallen med sin skönhet och allvar i blicken. Om alla andra krigare var bland de relativt erfarna kämparna som lyckades sniffa krut i Frankrike och på Balkan. Men inte på ett sådant sätt att alltför mycket, för fientligheternas förgänglighet och brist på lust, skickar flickorna in i det tjocka.
  De hade redan slagits, dessa två var mycket unga, till utseendet, nästan flickor, de allra sista som ersatte de som dödades under flyganfallet. De tränades förstås också med allt tyskt pedanteri, men de var ändå så oskyldiga eftersom de såg ut att vara knappt sexton. Riktiga rosor övergivna i öknen. Men samtidigt har de kämpat i nästan två år.
  Den eldröda "barracudatigern" frågade sin blonda vän:
  - Det finns många svarta i den brittiska armén. De är väldigt oförskämda och grymma, men tänk dig Gerd, vad händer om du blir tillfångatagen och tortyr börjar?
  Honungsblondinen svarade lugnt:
  - Jag ska försöka att inte bli tillfångatagen av Charlotte, men om det fortfarande är Herrens vilja kommer jag inte att ge något till fienderna!
  Den rödhåriga Charlotte viskade:
  - Det går rykten om att ett stort krig snart börjar i öst med Ryssland. Och trupper dras redan upp och koncentrerar styrkorna. Inte konstigt att så många infanterister värvades till armén, tjejerna säger att det nästan inte finns några män kvar i byarna!
  Gerda höll med en suck:
  - Ja, det vore läskigt! Att föra krig med ryssarna: grymt och fanatiskt, med deras oändliga vidder och hårda vintrar ... Det kommer att bli något fruktansvärt!
  Den rödhåriga svarade:
  - Ryssarna kunde inte besegra ens den lilla finska armén, och vi besegrade de största fiendens styrkor! Hela Europa är redan under oss, och Rommel krossar britterna i Afrika. Varför tror du att du kommer att förlora?
  Gerda svarade motvilligt:
  - Ryssarna har en stor befolkning och stora vidder. De kommer att absorbera för många trupper! Och om vi inte har tid att ta Rysslands huvudstad före vintern, då kommer våra soldater helt enkelt att frysa, och utrustningen kommer att bli upprörd och fastna i snödrivor, det kommer att vara elementärt fruktansvärt!
  Charlotte skakade kraftigt på huvudet.
  - Åh, prata inte om såna otäcka saker, låt oss hellre sjunga någon sorts romans. Om kärlek...
  Gerda log oskyldigt och höll med:
  - Det är klart, vi ska sjunga bäst!
  Barracuda Tigress-flickorna sjöng med sina klara, kristallklara röster:
  Pärlaktig, darrande frisyr,
  Jag är orolig, mitt bröst darrar!
  Jag är en flicka som en blyg björk,
  Jag är rädd för att röra på mig och andas!
  
  Och vad viskar den friska vinden i ditt öra?
  Sand krassar under foten barfota...
  Och det finns ingen lyckligare jag på planeten,
  När jag går med dig in i skogen!
  
  Avslöja en stor hemlighet för mig, älskade,
  Hur lyckades du förhäxa hjärtat!
  Men ditt ansikte är så ledsen?
  Den tunnaste tråden av rynkor gick över pannan!
  
  Den unge mannen svarar mig med ångest;
  Krig kommer att skilja dig åt under lång tid!
  För att hitta oss en plats i paradisets skogar,
  Satan måste besegras i helvetet!
  
  Som svar nickade en smal björk,
  Du är mer än en vän för mig!
  Även om utgången av striden kan bli tårögd,
  Men Gud Jesus, herden, är med oss!
  
  Låt oss skingra demonernas helvete - onda skuggor,
  Så att lundarna blommar grönt!
  Strök mina solbrända knän
  Håll hårt om mig älskling!
  
  Och han svarade som en jungfru på skämt:
  Han sade till ljudet av utbredda grenar;
  - Kommer du att vänta på mig i ett år, duva?
  Frestelsen av heta tranor är stark!
  
  Som svar sa jag till honom så strängt,
  - Jag kommer inte att vara civil vid maskinställningen!
  Och jag gillar den militära vägen,
  Jag vill slåss, för att besegra de onda!
  
  Jag kom till punkten - skär ner grenar, flätor,
  De gav mig en ny maskin med skiva!
  Även om gräset gråter som daggpärlor,
  Varför oskuld - har blivit som en soldat!
  
  Då, att fosterlandet är mig kärare än alla,
  Fosterlandet ovanför stjärnorna brinner i själen!
  Det är inte insidan att pråm på sängen,
  Och tillbringa natten med ett gevär i en koja!
  
  Segern kommer, jag tror starkt på det,
  Vår sak är trots allt alltid rätt!
  Tja, le mer glada killar,
  Ett gott öde väntar oss, tro mig!
  Hela familjen sjöng med, medan tjejerna skakade på huvudet och klappade händerna. Men så avbröts deras idyll, en siren tjöt och engelska flygplan dök upp på himlen! Spitfires försökte attackera förrådskaravanen. ME-109:or från eskorteskorten rusade modigt mot dem. Den eldröda Charlotte hoppade till och med av glädje:
  - Här börjar striden i luften! Det kommer att bli coolt!
  Gerda bekräftade upprymt:
  - Nu våra, de ger sig!
  Det fanns arton engelska Spitfires och femton tyska Messers, inte mycket skillnad. Kulspruteskott och flyggevär hamrades. Charlotte skrattade och pekade med fingret:
  - Titta hur våra tröskar dem! Skönhet!
  Gerda sa filosofiskt:
  - I en kamp kommer inte den starkaste att vinna, men den elakaste nog att provocera den, men inte för att själv komma in i det!
  - Krig är en tävling där alla diskvalificeras redan innan start! Stöttade Charlotte.
  Han från engelska "Spitfires" hade redan fattat eld, och började falla, efter honom började den tyska falla ... Striden började blossa upp med ännu större grymhet. De brittiska planen hade maskingevär, medan tyskarna hade kanoner, några 20 mm hade ett stycke, andra hade så många som tre 20 mm kanoner, men det fanns bara två sådana maskiner... Hastighetsegenskaper och manövrerbarhet är nästan detsamma, kanske även för ME -109 är till och med vikten mindre och det gör svängarna snabbare. Men britterna är inte heller så enkla, så tre av deras kämpar rusade till transporten utan att uppmärksamma täckbranden. Flickorna där inne skrek:
  - Kom igen, grabbar, missa inte det! Tvångseld pli!
  Charlotte skriker:
  - Furr! Päls!
  Me-323 är en enorm transport som kan bära upp till 200 soldater, den har sex maskingevär med defensiva vapen. De är arrangerade i ett "igelkott"-system och börjar klottra ... Fighters eldar, och kulor av stor kaliber tränger igenom huden och tränger igenom beläggningen. Krigarflickor hoppar tillbaka medan de skriker som grisar:
  - Har underutvecklade lejonungar.
  En av tjejerna är fast och får kramp. En flickläkare hoppar fram till henne och säger genast:
  - Det blåste rakt igenom! - Och gör henne en dressing. Hon lugnar ner sig och försöker hålla tillbaka sina stön.
  Men så går Messerschmitten in i bakdelen av den engelska jaktplanen, exakta skott och den tar eld och faller. Tjejer vrålar:
  - Underbar! Det här är vår kille!
  I detta ögonblick faller kulsprutan som täcker flygkroppen (och detta är en man) genomborrad av en kula rakt igenom. Gerda rusar som en blixt, klamrar sig fast i vajern och ramlar, hennes stövlar flyger av. En ung tjej som flimrar med bara, rosa klackar i ett par hopp genom de nedskjutna kropparna, hoppar till maskingeväret och trycker på avtryckaren. Bly spottas ut ur pipan och Spitfiren tappar kontrollen, börjar falla i en sväng.
  Vargflickorna skriker av förtjusning och sjunger:
  - Puck! Bricka! Tyskland mot Storbritannien två - noll!
  Gerda hann dock inte skjuta ner den andra jaktplanen, den förstördes av tyska piloter. Luftstriderna är flyktiga, och efter att ha förlorat mer än hälften av jaktplanen flydde britterna. Ställningen var 11 mot 3 till tyskarnas fördel. Flickorna utbrast som svar, så glatt och skakade hand med varandra. De berömde också Gerda, som inte tappade huvudet och spelade in det första nedskjutna planet, hennes offer, som sin tillgång! Flickan rodnade av stor upphetsning och muttrade:
  - Ja, jag kom inte ihåg mig själv! Var det något sånt? Helt otänkbart! Jag är i trans...
  Charlotte mumlade med ett missnöjt leende:
  - Men jag kan inte förlåta mig själv för förseningar. Så det var bara att bromsa!
  Kompanichef Madeleine tröstade Charlotte:
  - Det är fortfarande så många strider framför oss! Det är Afrika!
  Charlotte fnissade och skämtade:
  - Små barn för ingenting i världen, barn åker inte till Afrika på promenad! Afrika har hajar, Afrika har gorillor och Afrika har stora krokodiler! Men det stora riket; sa till oss - driv inte!
  Alla tjejerna skrattade unisont. Vad bra det var...
  Tunisiens huvudstad, bär också namnet, Tunisien, den hyser huvudbasen för nazisterna i Afrika. Tysklands främsta allierade: Mussolini gick in i andra världskriget först den 17 juni, fem dagar före Frankrikes kapitulation. Han ville "vinna", eller snarare sparka, en redan besegrad fiende för att vinna betydande territoriella vinster. Tja, om Tyskland misslyckas, öppna den andra sydfronten mot Tredje riket själv! Den italienska armén agerade, inte särskilt framgångsrikt, och trots den överväldigande numeriska överlägsenheten kunde den bara avancera några kilometer till priset av enorma förluster. Men så Mussolini gick inte särskilt framgångsrikt in i kriget. I framtiden kämpade italienarna extremt utan framgång. Bits i Grekland, trots sin numerära överlägsenhet, i Etiopien, som har nästan fem gånger fler styrkor än britterna, och i Libyen, efter att ha förlorat nästan hela territoriet med oljekällor som redan har börjat utvecklas. Men Rommel, en ung general som hade gått med i nazistpartiet innan Hitler kom till makten, inledde en kraftfull motattack mot britterna. Dessutom inledde han en offensiv redan före överföringen av huvudstyrkorna, med bara tio stridsvagnar och femtio lastbilar förklädda som en stridsvagn. Med ett snabbt kast tillfångatogs den bästa brittiske generalen Kolenkor, och nästan hela Libyen återvände till nazisternas kontroll. Den väl befästa fästningen Tolbuk, så medelmåttigt överlämnad av italienarna, håller dock fortfarande kvar! Rommel har bara tvåhundra stridsvagnar, alla T-1 och T-2, det vill säga lätta, och ytterligare tvåhundra italienska är i allmänhet kulsprutestridsvagnar som väger 2,7 ton. Naturligtvis, med sådana krafter är det svårt att slåss med Matildas: med frontalpansar på 78 mm och 70 mm Cromwells. Medan fronten tillfälligt stabiliseras, bygger båda sidor upp styrka...
  SS-kompanierna landade på flygplatsen och blåstes omedelbart upp i den heta afrikanska luften. Fortfarande sommar, juni och Afrika! Flickorna försökte dock fästa sig och inte visa att de var heta. Och sedan beordrade Madeleine:
  Låt oss göra en marsch över öknen! Och samtidigt ska vi testa solkrämer, du ska hoppa i baddräkter!
  Flickorna grimaserade i missnöje: de experimenteras på nytt. Även om, naturligtvis, i en baddräkt i en sådan värme är det mycket trevligare än en uniform, och till och med skottsäkra västar, som också kan tvingas att bära.
  Flickorna bytte snabbt till baddräkterna, målade i öknen och började smörja in sig med en skyddande kräm, som förresten också borde hjälpa dem att sola snabbare. Gerda hjälpte till att smutskasta Charlotte, och det Gerda. Den rödhåriga sa:
  - Det här är samma Tunisien, i utkanten av slummen, bara i centrum av femtio stenhus och ett dussin moskéer. Jag har läst sagor och förväntat mig att se magnifika palats med fontän och trädgårdar bland araberna!
  Gerda svarade med en suck:
  - Ack, om det i vår värld var som i en saga! Ack, vår värld är skoningslös, orättvis, lömsk! Köttet stönar och lider i vånda!
  Charlotte fortsatte:
  - Men mannen är smart, härliga framsteg! Även om det verkar som om Herren har glömt honom!
  Lämnade ensamma i sina baddräkter och lätt sköljda i kallt vatten innan de applicerade krämen, upplevde de vackra tjejerna en viss lättnad. Om det fortfarande inte var så varmt på själva planet, så är det bara ett helvete på flygplatsen och i staden. Visserligen har andra barracudatigrar redan kämpat i Grekland, där det är varmt i april, men fortfarande inte som i Afrika på sommaren.
  Efter duschen var tjejerna i skinntofflor, men Madeleine beordrade:
  - Plocka fram en kräm till och smörj in sulorna ordentligt! Du kommer att marschera genom öknen barfota! Det du blinkar - du förstår, så fortsätt.
  Flickorna smetade in sig med graciösa fötter av bara flickaktiga ben, utan större entusiasm. När allt kommer omkring är sanden i Sahara nästan en het stekpanna. Visserligen är det här fortfarande nära kusten, och ängar bevuxna med örter faller ofta. Men att springa med bara sulor på stenar, grus, sand, som värmde den afrikanska solen? Detta är i allmänhet vildhet!
  Flickorna är dock inte så töntiga, elitträningsprogrammet innehåller tvångsmarscher för tjejer från Kvinnoförbundet, och ofta barfota, och över tuff terräng. Så att krigarna inte bråkar! I allmänhet, för det fascistiska Tyskland, karaktären av suget efter olika experiment. Hitler är en ivrig beundrare av Nietzsches teori om övermänniskan, eller framtidens människa. Han måste vara starkare, snabbare, smartare och grymmare än den moderna människan. En äkta tysk soldat måste vara: stark, snabb, härdad - för han är arier! Men ariska kvinnor som föder hjältar måste själva vara hjältar, och styrkan bör vårdas! Därför är de mest vältränade tjejerna intensivt tränade, tempererade, utbildade! Så deras snälla, genetiskt begåvade skönheter måste genomgå extrem förhärdning i de afrikanska öknarna: för att bevisa att arien och arien kan hantera alla tester, och inte barriären som de inte kan ta - den oövervinnelige och modiga soldaten från det tredje riket !
  Och nu går företaget, som lämnar militärlägret, längs Tunisiens smala, steniga fiskespön.
  Flickans bara klackar sticker i vägens svarta, vassa småsten och bakar grymt. Men smörjmedlet mjukar upp brännskadorna en aning, och när du springer fort bakar det inte så mycket, även om solen har passerat efter lunchtid och temperaturen är på max. Men smutsiga arabiska barn blir mindre, med små svarta klackar, utan kräm, och rynkar inte ens på pannan. De verkar ha förhårdnader på sulorna. På nästan nakna tjejer i baddräkter och med utvecklade muskulösa kroppar tittar arabiska män; deras munnar gapar, och kvinnorna rör sig snabbare åt sidorna och sveper in sig ännu tätare i en svart slöja.
  Och tjejerna springer med maskingevär på axeln och varsin ryggsäck med förnödenheter och granater. Och det här är totalt tjugo kilo... Även om vi tar hänsyn till att tjejerna plockades upp fysiskt starka och har tränat i spartanska förhållanden i mer än ett år, så är detta fortfarande vikt, speciellt om värmen är över femtio grader i skuggan, och det är nödvändigt att övervinna maratondistansen .
  Gerda springer och försöker andas så korrekt som möjligt för att hon ska orka längre. Även om hon inte levde så mycket, spenderades hennes sista åtta år i en specialskola för barn i den genetiska eliten. Men detta betyder inte att de bodde under bekväma förhållanden. Tvärtom, gå upp klockan fem på morgonen, ösa med en isdusch, hårda övningar, en timmes löprunda och sedan ett par timmars jobb. Studera sedan, innan lunch, träning igen, inklusive stridssparring. Militär träning, studier, träning, fram till klockan tio, varefter lamporna släcks. Visserligen matade de bra, men de gav inte kött, grönsaker, frukt, fisk, konfektyr och godis, bara för Fuhrers födelsedag, jul och 1 maj. Det finns praktiskt taget ingen fritid, allt är strikt reglerat... Framtidens människor utbildades från dem, som var tänkta att styra jorden. Himmler själv, chef för SS, höll ett sådant program under kontroll.
  Här avbröt flickorna sina minnen ... Nu beskjuter de sovjetiska positioner på Leopard-100-stridsvagnen. Och naturligtvis barfota och bara i bikini - så här slåss häxor, som inte åldrats alls på tjugo år och fortfarande är unga och fräscha som vårens prästkragar.
  Denna maskin är speciell - med en jetbombplan och en långpipig pansarvärnspistol.
  Gerda sköt och gnisslade:
  - Ära åt fäderneslandet!
  Charlotte tryckte ner joystickknapparna med sina bara fötter. Hon krossade en annan sovjetisk T-54-tank, de har ännu inte tagits ur produktion.
  Sedan kollade hon:
  Tack Rommel!
  Christina, som också kämpade i Leopard 100, tryckte på knapparna med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära till fosterlandet!
  Magda, som sköt från maskingevär, anmärkte:
  - Och ära åt oss barracudatjejer!
  Ja, de var krigare av den coolaste konstflygningen.
  Gerda tryckte återigen på joystickens knappar med sina bara tår, slog sönder den sovjetiska pistolen (en dålig häxflicka, om än vacker!), Och vyaknula:
  - Jag dödar alla!
  Och återigen framför henne, som om det vore igår, blinkade minnen;
  En sträcka på femtio eller till och med lite fler kilometer har redan tillryggalagts, en kolossal belastning i sådan värme och med belastning, för sådana små tjejer. Gerda, Charlotte kände inte längre deras kroppar, de sprang som somnambulister, kände att något sliter i musklerna och en dov smärta i huvudet. Men här kommer kommandot:
  - Hoppa ett steg! Nog för första gången!
  Tjejerna saktar ner och går redan i högt tempo. Klackarna börjar klia, ännu mer. Gerda viskade till Charlotte:
  - Från helvetet till skärselden!
  Flickvän höll inte med.
  - Från skärselden till himlen!
  Den steniga jorden är över och flickornas bara, utmattade fötter kliver upp på det mjuka smaragdgräset. Gerda utbrast:
  - Och hur lycksaligt, efter att ha plågats av taggiga stenar och öknens brinnande sand, att gå som en naturlig sammetsmatta!
  Den här gången gick Charlotte lätt med på det.
  - Visst, det är verkligen paradiset! Efter en så hård marsch! Men jag tror att det blir ännu svårare.
  När tjejerna äntligen kom fram till lekplatsen stoppade Madeleine dem och beordrade dem att lägga sig på rygg. Kände ungefär på fötterna på de tio bästa krigarna och sa med uppenbar tillfredsställelse:
  - Härlig! Och huden skalar inte av, och det finns inga blåsor på sulan. Och till och med hälarna var inte dammiga, de förblev rosa, som om du precis kommit ur badet! - Långa Madeleine, pausade, och en vän med blixtens hastighet kastade en dolk. Bladet blixtrade som en solig kanin som fluffades ut ur en spegel av en skolpojke, och spetsen spikade fast en stor, svart skorpion. SS-officerns röst blev hårdare, och de vackra dragen i flickans ansikte blev hårdare. - Imorgon kör vi från morgon till kväll. Varför vrider ni på ansikten - är ni arier eller inte? Om ja, då måste vi stå emot, de som ramlar, vi skjuter på plats! Beräkna den första, den andra.
  Sedan kom det en dröm, och sedan ett uppvaknande, och igen springer du.
  Gerda vaknade, plötsligt hoppade upp, tjejerna ställde sig snabbt i rad. Vi tvättade, borstade tänderna och smörjde igen med skyddskrämer med en påtvingad marsch genom öknen. Så de är barfota i sina baddräkter och rusade genom det sandiga helvetet.
  Arabiska barn pekade förvånat med fingrar på dem och visslade:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda såg sig omkring och såg längtansfullt på de vikande palmerna, varefter hon viskade till Charlotte:
  - Återigen i helvetet!
  Den rödhåriga divan svarade med ett leende:
  - Alla människor är syndare, och underjorden är syndarnas naturliga tillstånd!
  Gerda blinkade tillbaka.
  - Människan kan inte annat än att synda!
  Charlotte nickade med sitt eldiga hår och började förklara medan hon sprang:
  - Jag håller med! Till och med tusen gånger håller med! I allmänhet är synd ett relativt, och rent mänskligt begrepp. Till exempel, om vi tar den antika världens moral, då var det bra att det gynnade både personen själv och hans stam. Till exempel ansågs äktenskapsbrott vara en välsignelse, inte en synd!
  Gerda höll snabbt med:
  - Höger! Führern själv anser att det är bäst för en kvinna att bli gravid av en krigshjälte än av henne, långt ifrån alltid tapper make. Särskilt om maken också har tecken på skadligt, orent blod.
  Madeleine skrek åt tjejerna:
  - Spara andan tjejer, den här gången kör vi till utmattning!
  Gerda log tillbaka.
  Du kan vara trött, men du kan inte vara utmattad.
  I en halvtimme sprang flickorna tysta och sedan viskade Charlotte:
  -Vet du vilken konstig dröm jag hade en flickvän?
  Gerda blev förvånad:
  - Ja, jag erkänner också! Och vad?
  Charlotte svarade leende:
  - Ingenting! En sådan dröm att jag var en krigare i den store barbaren Attilas armé. Och vi bekämpade det antika Roms vaxer. Och allt var så vackert och grymt på samma gång ...
  Gerda skrattade till svar.
  - Du vet, jag drömde om det också! Något överraskande sammanträffande. Jag såg dig i min dröm!
  Charlotte blinkade tillbaka.
  - Och jag dig! Du kämpade bra, även om den smalögda och gulansiktade krigaren nästan dödade dig!
  Den här gången blev Gerda inte lite förvånad, hon blev förvånad:
  - Kan inte vara! Så det händer inte att två personer ser samma dröm samtidigt?
  Charlotte svarade:
  - Om influensan är kollektivt sjuk, då kan drömmen vara densamma. Så här går det till! Jag hörde att det i Thule-sällskapet finns speciella medier som tar en dryck och andas in örttinkturer och sedan kastar sig in i visioner! Och de lyckas ganska bra med att vara profeter!
  Gerda hoppade över kullerstenen och instämde:
  - Visst! I princip kräver profetians gåva inte övernaturliga krafter, det kan helt enkelt finnas ganska materiella och ändå olösta fysiska lagar i naturen. Men vad är syftet med denna dröm?
  Charlotte ryckte på axlarna och svarade:
  - Jag vet inte! Kanske kommer det tredje riket att besegra Storbritannien och USA bakom Lejonet eller ... Här kan du gissa länge!
  Gerda var på väg att säga något, när hennes öra plötsligt fångade det fortfarande hörbara ljudet från motorer. Trots avståndet var det uppenbart att planens motorer var bullriga, och att de närmade sig betydligt ... Madeleine befallde:
  - Vilket stadium är övning nummer två: förklädnad.
  Flickorna stannade, tog fram kamouflagekappor, målade för att matcha färgen på öknen, från sina ryggsäckar. Sedan började de snabbt gräva sig in, medan det från ovan inte märktes, vilket var onaturligt. Här tackade Gerda ödet att de hade både vapen och sapperspadar. Annars kan flickorna i öknen bli ett lätt byte för brittiska attackflygplan eller dykbombplan. Charlotte, som skrapade sanden med sina bara fötter, sa:
  - Det ser ut som att vi kommer att behöva sniffa krut, även i Tunisien ... Herrens vägar är outgrundliga!
  Gerda invände med en listig blick:
  - Brist på korrekt kunskap är alltid dåligt, med ett undantag, när det kommer till den Allsmäktiges planer!
  
  HUR AMERIKA FÖRENADE STATER GJORDE OLIKA OCH VAD KOM FRÅN DET
  USA införde inte ett oljeembargo mot Land of the Rising Sun. Detta ledde till att japanerna efter viss tvekan trots allt attackerade Sovjetunionen. De ville verkligen hämnas för Khalkhin Gol och ville inte skaffa sig ett rykte som asätare. Men verkligen attackera Sovjetunionen efter Moskvas fall, då kommer alla att säga att den stolta samurajen av ordet gamar attackerade Sovjetunionens lik.
  Efter att ha slutfört alla förberedelser och dragit upp styrkor slog Japan till den 1 september 1941. Hennes trupper på land var mycket många och disciplinerade. Flyg och flottan är också starka. Markenheterna visade sig vara något svagare vad gäller utrustning med tung utrustning. Men Sovjetunionen i detta avseende är inte längre alls stark. Dessutom är de japanska stridsvagnarna lätta och med god manövrerbarhet. Och de rusade som djur. Och de började dissekera de sovjetiska ståndpunkterna.
  Japanerna anföll med stor entusiasm och ganska framgångsrikt. Och de lyckades bryta igenom försvaret. Och slaget mot Vladivostok visade sig vara plötsligt och ganska effektivt. Och massan av sovjetiska soldater och sjömän dog. Och samurajerna gick framåt.
  I strider är deras trupper mycket heroiska och klättrar framåt. Och de lider förluster, men fortsätter offensiven. Och de stormar.
  Stalin kunde inte överföra en enda division från Fjärran Östern. Dessutom erövrade samurajerna större delen av Mongoliet i farten och Röda armén kastade styrkor från de hastigt bildade reserverna. Och nära Moskva inträffade en katastrof. De sovjetiska trupperna slogs i spillror. Poängen gick till några divisioner, och nazisterna hade inte sibiriska enheter mot sig själva. Och det räckte för att vinna.
  Som ett resultat omringades Moskva. Och Stalin lyckades knappt fly därifrån.
  Ändå motstod huvudstaden inringning fram till slutet av december. Tyskarna kunde ta Ryazan och få fotfäste i städerna. Framgången underlättades också av att det fanns många desertörer och avhoppare i Röda armén. Japanerna erövrade nästan hela Primorye och skar av Vladivostok. Stalin försökte förresten behålla Mongoliet till varje pris och försvagade de sovjetiska enheterna allvarligt. Som ett resultat avancerade nazisterna inte bara nära Moskva, utan också i söder och slog igenom i Kaukasus.
  Och sedan gick Turkiet in i kriget. Det andra och ganska förväntade problemet. Turkarna, som stred tretton gånger med Ryssland, drömde också om hämnd. Och svenskarna kom också in i kriget. De mindes också sina historiska klagomål. Och törsten efter berömmelse och territoriella förvärv visade sig vara starkare än Kolontais charm.
  De svenska divisionerna inledde en offensiv i riktning mot Murmansk och skar av staden från fastlandet, vilket gjorde situationen extremt svår. Och Leningrad var i en fullständig blockad. Röda armén hade inte styrkan att återerövra Tikhvin och Volkhov. Så det blev en total blockad och maktens förstörelse av hunger.
  Efter Moskvas fall försökte Röda armén genomföra en motoffensiv, men den var svag. De sovjetiska enheternas stridsslag föll och de spreds bokstavligen. Stalin skrek och flippade mycket, men han kunde inte erbjuda något värdefullt. Av vana började diktatorn massavrättningar och förtryck. Och detta gjorde bara situationen värre.
  Under våren återupptog tyskarna sin offensiv med blick mot Kaukasus. De sovjetiska truppernas motstånd försvagades och nazisterna intog Stalingrad nästan omedelbart. Som Groznyj och Ordzhonikidze. Sedan förenade de sig med turkarna och började en gemensam kampanj mot Baku.
  Här är det förstås så lätt att inte göra motstånd mot Fritz. Och Baku föll i juni 1942. Stalin fick en stroke, och det blev en splittring i ledarskapet. Del följde Molotov, del följde Beria, del följde Zjukov. Tyskarna gick redan framåt nästan utan att stöta på motstånd. De ockuperade Volga-regionen och Kazan, Uralskfloden, och intog Orenburg. Och de hade redan marscherat till Sverdlovsk, där vintern fångade dem.
  Samtidigt erövrade nazisterna också Centralasien och förenade sig med japanerna. USA har ännu inte gått in i kriget, men det är klart att det inte kommer att vara så länge till. I december 1942 attackerade japanerna den amerikanska basen vid Perus hamn och inledde ett stort krig i Stilla havet. Sibirien var redan under deras kontroll. Hitler erövrade också nästan hela Ryssland och vände sig slutligen till väst. Först och främst bestämde han sig för att erövra Afrika och krossa Storbritannien med flygplan.
  Mötet med Franco hölls i höga toner. Führern, med hänvisning till sina segrar mot Sovjetunionen, krävde stora eftergifter. Och i synnerhet att låta Tredje Rikets trupper till Gibraltar utan några villkor.
  Franco höll med om detta. Och nazisterna drog vidare, intog fästningsstaden och började överföra trupper över det kortaste avståndet till Marocko.
  Och de började inta den svarta kontinenten. Och de gjorde det utan problem. De brittiska trupperna var svagare vad gäller vapen, utrustning och disciplin.
  1943 dök tyskarna upp i en serie ME-309 jaktplan med mycket kraftfulla vapen. Tre 30 mm flygplanskanoner och fyra 14 mm maskingevär. Detta är kraften - i sju skjutpunkter. Och de brittiska och amerikanska maskinerna tröskar Fritz ordentligt. Visserligen hade fightern precis börjat komma i tjänst. Och även tyska ess. Och deras mest formidabla pilot Marseille. Den här mannen är en legend och satte i verklig historia rekord på sextioett flygplan som skjuts ner i strider per månad. Men här förblev han vid liv och översteg i januari 1943 antalet trehundra nedskjutna flygplan.
  För detta, för första gången i Tredje riket, infördes en personlig utmärkelse för honom: Riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Marseille har blivit en sann flyglegend och terminator. Under våren 1943 erövrade tyska trupper hela norra Afrika och nådde Nigeria. Och i Egypten besegrade de britterna och erövrade hela Mellanöstern, tillsammans med trupperna som kom ut från Kaukasus. Och de attackerade britterna i Sudan och erövrade Etiopien i maj.
  Under våren höjde Marseille antalet flygplan som sköts ner av hans bedrifter till femhundra. Och han fick en hög utmärkelse: riddarkorset av järnkorset med platina eklöv, svärd och diamanter. Således fastställdes den sjätte graden av priset i undantagsordningen. Därefter beslutades att riddarkorsen av järnkorset med diamanter kan delas ut igen. För tvåhundrafemtio med silverblad, för fyrahundra med guld, för femhundra med platina.
  Sommaren fyrtiotre avslutade nazisterna erövringen av de sista regionerna i Sovjetunionen i Sibirien, och avslutade Ryssland tillsammans med japanerna. Och i Afrika nådde de Sydafrika, och i september intog de Gibraltar.
  Överraskningslandningen i Storbritannien i november 1943 var en fullständig framgång. Britterna blev överraskade. Och på tio dagar föll Storbritannien.
  Därmed slutade första etappen av andra världskriget, men USA fanns fortfarande kvar. Och det är inte så lätt att få det.
  Hitler bestämde sig för att bygga en kraftfull ytflotta i snabbare takt. Och tyskarna under vattnet var mäktiga. Och striderna utspelade sig i luften.
  Marseille i februari 1944 översteg tusen nedskjutna flygplan och belönades med det andra riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter av platina. Och så stod Marcel ut här, och det är coolt.
  Året 1944 gick i hårda strider både till lands och till sjöss. Tyskarna erövrade Island - efter att ha genomfört Operation Icarus, och sedan framgångsrikt slutfört erövringen av Grönland.
  I slutet av året hade Marseille skjutit ner 2 000 flygplan och hade redan fått fyra riddarkors av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  De började samla trupper i Latinamerika. Argentina var tyskvänligt, medan Brasilien valde att ställa sig på det starkare tredje riket.
  Och hon gick för att överföra trupper och andra stora styrkor till Amerika. 1945, i maj, började landningen i Kanada och attacken mot Venezuela. Striderna var hårda och vågen svängde från sida till sida.
  Marseille översteg tre tusen nedskjutna flygplan. Och han hade redan sex utmärkelser.
  Under sommaren kunde nazisterna erövra både Mexiko och Kanada och på hösten gick de redan över till USA:s territorium. Amerika var desperat på defensiven. Men hennes chanser att vinna smälte som en snöboll. Och i januari 1946 kunde nazisterna slå igenom till New York och Washington. Marseille överskred fem tusen nedskjutna flygplan och belönades med en speciell utmärkelse: Storkorset av riddarkorset av järnkorset. Ett speciellt pris instiftades för ett så tufft ess.
  I februari 1946 föll både New York och Washington och USA kapitulerade i mars.
  Därmed slutade andra världskriget. Världen delades av det tredje riket och Japan. Nazisterna tillfångatog också små stater och krattade dem under dem. Men detta räckte inte för Hitler. Eftersom han inte ville stå ut med en geopolitisk rival inför Japan, attackerade fascisten nummer ett den 20 april 1955 Land of the Rising Sun med alla dess kolonier. Så började ett nytt stort krig. Samurajerna är fortfarande starka. Men den tyska armén med pyramidformade stridsvagnar och flygande tefat är mycket mer teknologisk.
  Japanerna slåss dock fanatiskt. Och de tänker inte ge sig. Men fascisterna går framåt. De har bättre tankar.
  Till exempel en bil för två besättningsmedlemmar som väger femtio ton och en motor på 2 500 tusen hästkrafter. Föreställ dig den typen av hastighet och åkkvalitet. Och formen är i form av en pyramid. Det är inte så lätt att bryta igenom ett så kolossalt monster.
  Och Charlotte och Gerda åker på den här tanken. De tröskar japanska stridsvagnar och besegrar samurajerna.
  Ryska tjejer, Natasha och Zoya, slåss också med dem. De slåss med hela sitt vilda raseri. Och de skjuter från en högtryckskanon och slår sönder samurajernas bilar.
  Natasha sjunger:
  - Och vem vi kommer att hitta i strid, och vem vi kommer att hitta i strid! Låt oss inte skämta om det! Låt oss riva det isär!
  Och återigen kommer han att ta och skjuta, slå igenom nazisterna. Och krossade metallen i bitar.
  Och Alvina och Albina slåss i himlen. Dessa tjejer är också coola och många plan sköts ner under kriget med Amerika. Och förmodligen redan kosmiska skönheter. Och de skjuter ner japanska piloter med bara tår.
  Tyskarna är starkare på himlen och bättre beväpnade. Och samurajerna vinner. Och de dör, faller ner i pannorna. Och de krossas grundligt av Tredje Rikets grymma krigare.
  Striderna här är hårda och blodiga. Och det finns ingen nåd för någon. Och nazisterna bryter japanerna grundligt. Och de är bokstavligen slitna i stycken.
  Och samurajerna drar sig tillbaka och dör. Under de första sex månaderna av striderna förlorade Japan mer än en tredjedel av sitt territorium, främst kolonier. Marseille i november 1955 förde sina konton till tio tusen nedskjutna bilar. För detta fick han en utmärkelse: Storkorsstjärnan av Järnkorsets riddarkors. Ja, det är en ganska stor och lång utmärkelse. Ett år efter krigets början skars samurajens territorium ned med mer än två tredjedelar. Och utgången av kriget var redan en självklarhet.
  Men samurajerna tänkte inte ge upp. De kämpade för varje buske, för varje håla. Och de dukade mycket långsamt under för trycket från de nazistiska enheterna.
  Men i november 1956 utspelade sig striderna för själva metropolen. Japanerna kämpade med stor desperation. Och de höll ut till mars 1957, då, efter intagandet av Tokyo, den uppgående solens land kapitulerade. Och striderna var så hårda.
  Marseille nådde tjugo tusen nedskjutna flygplan. För detta tilldelades han ytterligare en utmärkelse: Storstjärnan av Storkorset av Riddarkorset av Järnkorset, och eklöv, svärd och diamanter av silver.
  Så slutade äntligen det stora och blodigaste kriget i mänsklighetens historia.
  Och 1959, den 20 april, hölls en folkomröstning om upprättandet av ett världsimperium och en monarki i det. Och Hitler blev kejsare av planeten Jorden. Vilket är fantastiskt!
  Och en sådan mäktig kraft skapades, som började utforska rymdens vidder. Dessutom flög tyskarna till månen den 20 april 1949. Och till Mars den 20 april 1959 och två månader senare genomfördes en fenomenal flygning framgångsrikt.
  Hitler lämnade också avkomma som erhållits genom konstgjord insemination. Och det var ganska coolt också.
  Det verkade som att hans regeringstid skulle bli lång och bestående ... Men den 8 november 1959 kraschade Führern i ett plan. Och det är dags för regenten. Hermann Göring hade redan dött vid det här laget - övervikt och användning av morfin bidrog inte till livslängden. Och Himmler blev den nya regenten. Och tronföljaren var fortfarande för ung. Fast det är inte många kvar till vuxen ålder. Det var enligt Hitlers lag från sexton års ålder. Och pojken föddes i juli 1944. Och han har mer än hundra bröder från Hitler.
  Himmler var inte för gammal ännu, han ville göra en kupp, men militären stödde honom inte. Och han blev skjuten. Och arvtagaren regerade på tronen: Vargen den första.
  Under honom började politiken för rymdexpansion i solsystemet. Mycket snabbt erövrade astronauterna i det tredje riket och landade på alla planeter. Den sista var Pluto 1973. Och efter det började förberedelserna för rymdexpansion utanför solsystemet. Men det är en annan historia.
  I det tredje riket på planeten jorden utvecklades ekonomin enligt plan, och det fanns en världsordning. Gradvis, med hårda metoder, löstes alla problem på planeten jorden. Svält, sjukdomar, epidemier och andra problem i denna civilisation var avslutade. Och det var jättebra.
  Brottsligheten har nästan helt försvunnit. Ekonomin gjorde det möjligt att lösa befolkningens alla materiella problem. Svarta och gula var kraftigt begränsade i deras födelsetal. Den vita ariska befolkningen avlade mer aktivt. Ryssar och andra slaver fick status som det ariska folket. Allt gick bra nog.
  Och det fanns inga tidigare krig och mardrömmar, epidemier och annat. Världen har rest sig och växt.
  Och 2020 nådde den första markbundna rymdfarkosten stjärnan Alpha Centauri.
  Och 2024 landade människor för första gången på planeten nära stjärnan Sirius.
  Så planeten Jorden och det tredje riket flyttade till nästa utvecklingsnivå.
  Och mänskligheten skulle kunna se på framtiden med stor optimism !
  
  PASSION KRING SLAGNET OM MIDWAY.
  Japan i ett parallellt universum vann slaget vid Midway. Och erövrade Guyan Islands, med den amerikanska basen - Peru Harbor. I Stilla havet stod samurajerna starkt. Det är sant att de inte attackerade Sovjetunionen, men de attackerade Indien. Och Churchill tvingades överföra en del av trupperna från Egypten, vilket tillfälligt skjuter upp Operation Torch. Amerikanerna vägrade också att delta i landstigningarna i Marocko. I allmänhet stängde USA av all bombning av det tredje riket.
  Nazisterna var nära Stalingrad och Röda armén inledde en stor offensiv.
  Men Mainstein inledde en förkrossande motattack mot de sovjetiska truppernas flanker.
  Den här gången överförde fascisterna inte ytterligare trupper till Afrika, och Mainsteins offensiv vann i styrka. Flera divisioner deltog i det, inklusive trettio helt nya Tiger-stridsvagnar, som i verkligheten försvann värdelöst i Saharaöknen.
  Och flyget var i allmänhet en storleksordning större. Så USA bombade inte Tredje riket, och Storbritannien överförde också energi till Japan.
  Som ett resultat kunde Mainstein återerövra inte bara Kharkov och Belgorod, utan också Kursk, och skar av den berömda bågen på en gång. Sedan stoppade sanningen om leran tyskarna. Men de uppnådde stor framgång och tillfogade Röda armén mycket mer betydande skada.
  Sedan blev det ett långt lugn i öster. Tyskarna överförde nya stridsvagnar till fronten: "Tiger", "Panther" och "Lion", som inte sattes i produktion i verkligheten. Storbritannien, som var mycket irriterad på Hitlers ubåtsflotta, kom i hemlighet överens med Fritz om att sätta käppar i hjulet för kriget. Både britterna och amerikanerna inskränkte slutligen fientligheterna mot det tredje riket.
  Hitler fryste i sin tur FAA-programmet och produktionen av ubåtar. Och resurserna som blev gratis användes till flyg och stridsvagnar. Dessutom upphörde bombningarna. Tyskarna fick möjlighet att tillverka vapen i stora städer, spendera inte resurser på koncentration. De fick stridsflygplanet ME-309, snabbare upp till 740 kilometer i timmen, och kraftfullt beväpnade med sju skjutpunkter: tre 30 mm kaliber flygplanskanoner och fyra fjorton millimeter maskingevär.
  Kraftfull fighter - säg inget. Och för honom är den senaste Yu-288 bombplanen, som bär fyra ton bomber i normalversionen, sex ton bomber i överbelastning och med en hastighet på upp till 650 kilometer i timmen. Det vill säga, hans sovjetiska Yaks och Lagg-5:or kunde inte ens komma ikapp. Tillverkningen av de senaste flygplanen och tankarna tar dock tid.
  Ferdinand självgående vapen dök också upp. Men ingen stor serie.
  Mer intressant tank "Lion". Den visade sig vara mycket tung på nittio ton, och en pistol på 105 mm 70 EL kaliber. Pistolen är naturligtvis kraftfull och genomborrade alla stridsvagnar i Sovjetunionen på långt avstånd. Men mindre snabbskjutning - fem skott per minut, och själva tanken visade sig vara långsamt rörlig med endast 27 kilometer i timmen.
  Frontskyddet är inte dåligt - skrovet är 150 mm i vinkel, och tornet är inte genomborrat ens vid 240 mm. Men sidorna är bara 82 mm, som den vanliga "Tiger", förutom den med sluttningar, som "Panther". På vägen var "Tiger" -2 och "Panther" -2 mer avancerade och kraftfulla maskiner. Tyskarna bildade kolossala styrkor. Men det tog tid.
  Nazisterna visste ännu inte var det var bättre att attackera. Det fanns fluktuationer. Men Hitler ville hämnas för Stalingrad. Och attacken mot Kaukasus var hans idé.
  Men huvudslaget var planerat att appliceras på Voronezh och längs Don. Och Stalin förstod detta också. Sovjetunionen samlade enorma styrkor och Wehrmacht hade betydande makt. Före juli hade tyskarna inte tid att bemästra de senaste stridsvagnarna, och planen från den nya mars började först nyligen komma in i serien, förutom Focke-Wulf, som också är en mycket kraftfull maskin vad gäller beväpning och hastighet .
  
  Sovjetunionen samlade styrkor och grävde nya skyttegravar, lade minor. Den sovjetiska armén grävde in. Men Fritz är också starka. Men inte alla gillade tanken på att attackera Voronezh. Dessutom väntar Röda armén på detta. Det fanns en idé att attackera från Tamanhalvön. Och Hitler bestämde sig för att slå till därifrån också. När kriget i Egypten frös fullständigt återkallades Rommel till östfronten. Efter att ha avslöjat sina positioner i Europa överförde tyskarna nästan alla stridsberedda enheter österut.
  I luften lyckades de gripa dominansen på grund av antalet maskiner, och den nya ME-309.
  Den 10 juli började offensiven äntligen i riktning mot Vorozhen, och från söder ...
  Striderna blev hårda. Tyskarna var starkare än i den verkliga historien, och Sovjetunionen var något svagare, bland annat på grund av uppsägningen av lån och leasingstöd. Så nazisterna kunde bryta igenom den sovjetiska försvarslinjen. Fast till ett högt pris.
  I strider gick "Lion" och "Ferdinand" fram som en misshandel. Den sovjetiska IL-2 visade sig vara ett starkt attackflygplan, men ett stort antal tyska jaktplan minskade effekten av dess användning. Focke-Wulf levde bara delvis upp till förväntningarna. Men ganska kraftfullt beväpnad. Yu-288 har ännu inte varit massiv. Men Yu-188 visade sig vara mycket bra, som ett mer avancerad bombplan.
  "Lion" gick ganska ofta sönder och fastnade, även om den skyddades mycket bra i pannan, och tillfredsställande i sidan. Men "Tigern" visade sig vara en mer effektiv maskin. Ryssarna var rädda för honom. På grund av svagheten hos sidorustningen led Pantern stora förluster från Röda arméns lätta vapen och pansarvärnsgevär.
  "Ferdinand" är inte heller särskilt bra ... Mer eller mindre stridsflygplan ME-309 med kraftfulla vapen och mer manövrerbara och snabbare levde upp till förväntningarna, men det visade sig inte räcka som det.
  Tyskarna kunde bryta igenom till Don, men fick allvarliga skador och stannade. I söder var det lättare för dem, speciellt eftersom de där kunde uppnå taktisk överraskning genom att bryta igenom fronten.
  Tyskarna kunde inte utveckla framgång i Voronezh-riktningen. Och de stoppades. I söder tvingades Fritz också sluta genom att införa hot om flankattacker.
  Striderna drog ut på hösten. Och på hösten fick Röda armén fördelar.
  På grund av deras tankars körprestanda. Och nazisterna tvingades dra sig tillbaka från kilarna. Striderna var hårda. Ingen kunde vinna. Men på vintern pressade nazisternas Röda armé nazisterna lite och knuffade dem till Kursk-Belgorod-linjen. Nya tyska stridsvagnar deltog i striderna: "Panther" -2 och "Tiger" -2. Båda fordonen hade 88 mm kaliber 71 kanoner. Men Panther-2 är mindre i tornstorlek och smalare, väger arton ton mindre, men bara något tunnare i rustning. Och tyskarna installerade kraftfullare motorer, och bilarna var mer eller mindre igång.
  Sovjetunionen svarade med T-34-85 och IS-2 stridsvagnar. Tyskarnas beväpning var dock fortfarande bättre. Och frontrustningen är starkare. Och åkkvaliteten är bra. Panther-2-motorn på 900 hästkrafter var ganska tillfredsställande. Och på "Tiger" -2 satte de tusen hästkrafter, vilket också gjorde tanken ganska framkomlig. Här avvisades "Lejonet" och "Maus" av militären.
  Faktum är att det är mycket vikt, men lite vett. Men på våren svämmade tyskarna över som mastodonter.
  Till slut lyckades utöka produktionen av T-43-85, men denna maskin var fortfarande underlägsen tyskarna. Fritz började ta emot stridsvagnar av "E"-serien. Först och främst "E" -100, som ersatte "Maus". Genom att placera transmissionen och motorn tillsammans minskade tyskarna höjden på tanken genom att spara på vevaxeln och komprimerade layouten. Tanken blev lägre, mindre och lättare med 130 ton istället för 188. Detta gjorde det möjligt att öka hastigheten på motorvägen till 40 kilometer i timmen, såväl som på vägen. Och skyddet av bilen har blivit ännu bättre, på grund av pansarplattornas större rationella lutning.
  Den här tanken är naturligtvis mycket mer praktisk än Mouse. Och han visade sig väl i strider. Mer massiv lovade att bli E-50. Också komprimerad av layoutschemat. Liknar i vikt som Panther-2, men med tjockare och rationellt sluttande rustningar och en låg siluett. Men medan den här bilen var försenad. Eftersom det inte räckte för Hitler att pansar så tjock som "Tiger" -2 planerades i E-50, krävde Führern mer pålitligt och kraftfullt skydd. Till exempel har E-100 lutande sidor tillsammans med sköldar 210 mm tjocka, och du kan verkligen inte bryta den.
  "Panther"-2 uppgraderades för en 88-mm kanon med en 100 EL-pipslängd. Och hittills har det fungerat utmärkt.
  På vintern kunde tyskarna hålla ut i centrum och slå tillbaka attackerna. Och på våren återupptog Fritz sin offensiv i Kaukasus. Tanken "Lev" -2 dök upp, lättare än sin föregångare med placeringen av transmissionen och motorn i ett block fram och tvärs över. Naturligtvis mycket rörligare, men med samma rustningar och vapen. Och "Tiger" -3. Denna tank var något komprimerad av layouten och bättre skyddad, särskilt sidorna på 120 mm mot den tidigare 82:an, under sluttningar. Smalt torn, och starkare i rustning. Beväpningen ändrades dock också till 88 mm i 100EL. Den nya pistolen gjorde tolv skott per minut istället för åtta, var mer exakt och pansarbrytande än den gamla. Den första E-75:an dök också upp, men den här bilen passade inte heller militären och den krävdes färdigbehandlad. För tung - mer än nittio ton, och inte väl skyddad av sidorna.
  Men i alla fall är Fritz starkare, och huvudslaget levererades längs Volga i riktning mot Kaspiska havet. Och de kunde bryta igenom Röda arméns försvar och skära av Kaukasus landvägen.
  Stalin, som befann sig i en desperat situation, hotade att dra sig ur kriget och sluta en separat fred med Tyskland på alla villkor. I USA satt redan en annan president vid makten - en republikan!
  Och han sa att du inte kan ta honom till utpressning. Stalin, som svar, erbjöd Hitler förhandlingar, på vilka villkor som helst. Führern ignorerade detta.
  Den tyska offensiven var framgångsrik, Turkiet öppnade en andra front i Transkaukasien.
  Allt bokstavligen föll isär. Och nu stormar de nazistiska horderna redan Baku. Och det verkar som att det inte finns någon chans.
  Men här är fyra flickor-häxor som slåss för den sovjetiska staden.
  Natasha skjuter en skur mot Fritz och kastar en granat med sin bara, graciösa fot. Som slår ut en naziststridsvagn.
  Komsomol-häxan ropar:
  - Ära till Ryssland!
  Sedan skjuter Zoya också och mejar ner nazisterna. Och med bara tår kastar han en förintelsegåva. Granaten träffar larven Panther-2. Bilen svänger, krockar med "Tiger" -2. Och båda tankarna exploderar och splittras.
  Zoya skriker högst i lungorna:
  - Ära till Stalin!
  Augustinus ger också en sväng. Skjuter ner en Wehrmacht-soldat. Och med sin bara fot kastar han en granat mot fienden och gnisslar:
  - Till kommunismens ära!
  Och Svetlana, det här är en tjej med blont hår, som att kasta en citron med sin bara häl, slita isär nazisterna.
  Kommer att ge en välriktad vändning och ropa:
  - Ära till Sovjetunionens stora fosterland!
  Och alla fyra flickorna skriker till fullo:
  - Ära till de odödligas fosterland!
  Och med sina bara ben kastar de återigen förintelsepresenter. Med sådana kämpar växer förtroendet för att Sovjetunionen kommer att vinna ändå. Han har trots allt sådana modiga och skickliga krigare!
  Fascisterna erövrade Kaukasus och befäste sig ... Men tiden rinner ut: 1946 kommer. Och Moskva är fortfarande inte intaget.
  Och Amerika slåss med Japan och ger inte upp. Nåväl, då erbjöd Stalin återigen en vapenvila till Hitler på vilka villkor som helst.
  Führern, som också fick information från underrättelsetjänsten om att USA redan var på väg att skapa en atombomb, gick med på en vapenvila på tre år. Men som ett villkor måste Sovjetunionen hylla det tredje riket i guld och råvaror, såväl som mat. Dessutom lämna tillbaka alla krigsfångar och överför en del av utrustningen från militära fabriker.
  Stalin gick med på allt.
  Därefter inledde nazisterna en stor offensiv i Afrika. Det var framgångsrikt, eftersom britterna var underlägsna i antalet trupper och vad gäller disciplinen och kvaliteten på vapen. Och tyskarna var mer hämmade av sträckningen av kommunikationer, terrängen och avsaknaden av vägar än de allierade truppernas motstånd. Och den svarta kontinenten till sommaren erövrades helt av nazisterna.
  På vintern knuffade tyskarna, tillsammans med japanerna, några amerikaner i Stilla havet och tillfogade jänkarna kolossala skador med ubåtar.
  I mars 1946 intensifierade tyskarna sitt bombardement av Storbritannien med hjälp av ett kraftigt ökat antal jetplan. Som det visade sig är en bombplan fortfarande bättre än en ballistisk missil, eftersom den senare är för dyr och inte tillräckligt exakt.
  Den nazistiska ubåtsflottan visade sig också mer och mer. Desperata efter att besegra tyskarna med flygplan började de allierade också undersöka förhandlingsprocessen. Och samtidigt försökte de övertala Stalin att öppna fronten igen.
  Men alla tiders och folks ledare har väntat. Han ville inte bära ut kastanjerna ur elden igen. Dessutom försenades skapandet av deras egna jetflygplan, och utvecklingen av en ny T-54-tank lovade att ta för mycket tid. Ja, nazisterna lyckades skapa marionettregeringar från lokala förrädare i de ockuperade områdena.
  Så den sovjetiska armén var tvungen att bekämpa miljoner av sina tidigare medborgare. Och det är inte alltför bra.
  Ja, och Japan antydde i så fall att om Stalin bröt mot vapenvilan skulle hon öppna en front i Fjärran Östern.
  Så tyskarna kunde förbereda sig för en amfibielandning i Storbritannien utan inblandning. Det var sant att det fanns vissa svårigheter: många inte bara engelska utan också amerikanska marktrupper fanns i metropolen. Hittills kämpade USA främst till sjöss, och hade råd att förstärka trupper i själva England.
  Detta orsakade svårigheter. Dessutom hade de allierade, sämre i flygkvalitet, för många flygplan - vilket kompenserade för den tekniska fördelen i antal.
  Därför jagade Dmitry Sokolovsky, förutom anfall mot landmål, också efter fiendens flygplan. Och i en dröm var han redan i en vacker flickas kropp!
  Här presenterade sig flickanfallsflygplanet vid flygplanets kontroller. Här är det jeten ME-262, den senaste modifieringen med svepande vingar. Och attackerar i hög hastighet både luft- och markmål.
  Barfotaskönheten Dmitry Sokolovsky i sin flickaktiga kropp klarar sig skickligt med en fighter. Öppnar eld för att döda med bara fötter. Och engelska flygplan lyser upp, slagna amerikaner faller.
  Och på högra sidan av den vackra Dimka, flickan Arabella. Vilket också är en stor ace-pilot. Och han leder, lanserar flyggranater som en fläkt, som en bevingad valkyria.
  Dmitrij Sokolovsky visar henne sin knytnäve, slår hennes bara, mejslade flickben och ropar:
  - Fortsätt så!
  Flickan svarar entusiastiskt och visar näven som svar:
  - Det finns så håll!
  Här lyfter ett fyrmotorigt bombplan mot Dmitrij Sokolovskij. Terminatorpiloten slår ut honom med 30 mm luftkanoner och utbrister.
  - Det är bättre att fylla en mammut än hundra råttor, det är bättre att döda en hjälte än tusen fegisar!
  Arabella svarar med att skjuta från ett rundhus i "barrel"-tekniken och utbrister:
  - Två levande vänner är bra, fyra döda fiender, ännu bättre!
  Och från hennes träffar exploderar, som en rad uppradade - flygplan!
  Dmitry Sokolovsky blottar sina snövita tänder i ett flickaktigt leende. Och skjuter igen...
  Han vill sjunga, något militant.
  Jag är Stålmannens skapare av universum,
  Jag bestämde mig för att jag skulle regera i evigheter!
  Och mycket under hälen på mina varelser,
  I verkligheten känner alla till drömmen!
  
  Vackert skapa och väva rikt
  Kan jag strålande mattor...
  Vem är rebellisk tuff vedergällning -
  Satans barn kommer att gå till helvetet!
  
  Och barnen älskar mig av hela sitt hjärta,
  Få allt han vill till naveln!
  Endast ett pris delas ut av domarna,
  Vem har rätt sinne!
  
  Jag älskar att bygga salar i rymden,
  Massor i universum objekt ....
  Men vad nyckfullt, gudar vet,
  Det är en bagatell för dem att avbryta tråden i ditt liv!
  
  Det kommer att finnas en gåva och ett bihang till honom,
  Så att en dum person inte kryper ...
  Det är en bagatell att skapa och jag är inte intresserad
  Låt generalsekreteraren bli en tomat också!
  
  Jag väver ett nät av konstellationer,
  Kan skjuta ner en kvasar från lillfingret ...
  Jag behöver inte ett ljus, ett tionde -
  Jag kommer generöst att belöna personen själv!
  
  Odödlighet kommer att vara, och i en vacker klänning,
  Bruden kommer till dig i evighet ...
  Du kommer att bli som kungen av den stora adeln,
  Och utan avbrott, ett himmelskt konto i buskarna!
  
  Harem och seraglios är småsaker,
  Verkligheten frågar bara Gud...
  Men människor måste göra sin egen lycka,
  Och skrik inte, bara: Herre rädda!
  För varje ord föll någon sprängd eller nedskjuten. Och den vackra Arabella, som ryckte med sina bara ben, rusade med honom och lekte med sina bara fingrar och tryckte på luftgevärens avtryckare. Och får också...
  Så de sköt stridssatser och flyger tillbaka.
  Arabella frågar Dmitry, en barfotaskönhet med magnifika bröst och lyxiga höfter:
  - Du är en charmig tjej... Jag har alltid velat vara som du!
  Stortrooper-wunderkind-tjejen svarar villigt:
  Och jag önskar att jag kunde vara precis som du! Fastän...
  Då insåg Dmitry Sokolovsky att han pratade nonsens. Och i allmänhet, hur strävar en man efter att vara som en kvinna?
  Arabella tappade dock inte huvudet och utfärdade en odödlig aforism:
  - Bättre att vara kvinna än kvinna!
  Dmitry Sokolovsky höll med:
  - Alla i byxor är inte män, alla i kjol är inte kvinnor!
  Arabella nickade med huvudet och sa:
  - Det är lättare att förföra hundra kvinnor än att ge en enda förförisk dröm!
  Redan på flygplatsen kramades och kysstes båda tjejerna - så charmiga de är. De smekte varandra lite, gnuggade sina scharlakansröda bröstvårtor, smälte samman med läppar lika ljusa som rosenblad. Hur skönt det är att smeka en kvinnas kropp.
  Men det finns ingen tid att klämma särskilt - vi måste skynda oss till ett nytt flyg. Och återigen tillfoga förkrossande luftangrepp mot England. Tills det brittiska lejonet äntligen besegras!
  Här, förutom luftmål, är Dmitry Sokolovskys favoritverk förstörelsen av stridsvagnar. Attackera dem från luften. Ett särskilt lockande mål för Tortila är en maskin som väger åttio ton! Verkligen ett monster - ett monster för alla monster!
  Tyskarna har dock redan en seriell E-100 i bruk, ungefär som Mouse, men med en tätare layout, lägre siluett och lättare. Den nya maskinen kunde redan utveckla tillräcklig hastighet för strid.
  I allmänhet föreställde Dmitry Sokolovsky sig mentalt de nya tankarna i "E"-serien, redo för maj 1945. Med växellådans layout på själva motorn: knäböj, med långa stammar.
  Den mest massiva maskinen "E" -50 är jämförbar i vikt och beväpning med "Panther" -2, men mycket lägre i siluetten och tjockare, särskilt på sidorna med sluttande rustningar. Både "Sherman" och "Churchill" och "Pershing" är långt ifrån denna tyska maskin i sina taktiska och stridsmässiga egenskaper.
  Och när hon dyker upp på slagfältet kommer hon helt enkelt inte att vara jämställd!
  Och de är redan klara och "E" -50 och "E" -75. Den andra maskinen med en 128 mm pistol är helt enkelt ett mirakel av tankbyggnad. Så fånigt att ens "Tortilla" inte kommer att verka tillräckligt.
  Och här är barfotakrigaren Dmitry Sokolovsky redan i tanken, tillsammans med en vacker flickbesättning. I en formidabel, "E" -100 anpassad för att röra sig även under vatten. Här är en vagn med alver, Dmitry Sokolovsky är den femte i den, och fyra flickor med spetsiga öron dyker ner i Atlantens tjocklek. Och det flyter där, skär havsytan, det är en ubåt på spår.
  Du måste korsa kanalen på den smalaste punkten. Hoppa ut till kusten, genomför beskjutning och återvänd tillbaka.
  Eh, det tyska geniet visste hur man skapar mästerverk av militärt tänkande. Till exempel schakttankar. Den demokratiska regeringsformen visade sig vara ineffektiv för Tyskland. Vilken kris har uppstått de senaste åren? Så alla möjliga terrorister och emigranter strövade omkring! Och vem är skyldig? Först och främst myndigheternas svaghet!
  Men nu hoppar deras bil med två vapen upp ur havets djup.
  Dmitry Sokolovsky, som blev en flicka i en dröm, med hjälp av de bara fingrarna på sina nedre flickaktiga lemmar, skjuter fragmenteringsskal mot det engelska kustbatteriets kanoner. Engelsmannen kastas högre och vänds upp och ner.
  Det här är verkligen helt chic!
  Av någon anledning blinkade en rysk låt genom Dmitry Sokolovskys huvud:
  - Ett ödesdigert år, du kan inte tro mig - etttusenniohundranittionio! Djävulen kommer att vända sig med guldhorn, tre nior upp och ner!
  Och sedan, i de nazistiska truppernas person, gick djävlarna in på engelsk mark. Här är en orange tomte som en lupanet från en tung 128-millimeterspistol.
  Och explosionen av en trettio kilos projektil höjde en fiendebunker upp till helveteshimlen.
  Med hjälp av bara fingrar av mejslade ben skjuter Dmitry Sokolovsky från sin korta kanon och tittar på tjejerna. Så vackra de är i sina snåla bikinis. Inte en tjej, utan helt enkelt ett mirakel av naturen. Så du vill älska med dem ... Nej, Karl Marx har fortfarande inte riktigt rätt. Här i den finns en kvinnlig natur, och köttet av en charmig tjej, men det drar fortfarande på kvinnor. Till deras bystiga, glänsande kroppar.
  Han är en bonde i hjärtat, och så kommer han att förbli en bonde för evigt, oavsett vilka frestelser det obarmhärtiga ödet skulle leda honom in i.
  Och här, i halvsömnen av att gå och drömma, är det så behagligt... Du föreställer dig i din bördiga fantasi Tredje rikets seger...
  Det är inte slutgiltigt än, men det börjar närma sig!
  Här skjuter man på batterierna, och en flicka med blått hår häller vatten från ett maskingevär och utrotar de engelska infanteristerna. Dödade svarta faller, de häller ut samma, som vita, scharlakansröda blod. Krig är människans naturliga tillstånd...
  Eller, som en filosof sa: det är svårare att kämpa än att andas, men mycket mer naturligt!
  Intressant nog är tjejer väldigt förtjusta i att använda sina långa, graciösa tår när de fotograferar. Tja, det spelar ingen roll vilken färg katten har, så länge den fångar möss. Så är det med tanke på tjejer - det spelar ingen roll vilka delar av kroppen, så länge de är vackra.
  Här är en tomtekrigare med ett exakt skott som slet av ett relativt litet torn "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky gjorde det definitivt inte, det fanns en önskan att komponera en sång, och stormtroopers underbarn ledde stavelsen;
  Jag drömde från vaggan om att bli en tuff soldat,
  Flyg flygplan och skjut...
  Eller kanske en stugpojke och en stor pirat,
  Fast till sjöss är du bara en tjuv!
  
  Jag ville vara i militära angelägenheter - för mig en pojke,
  Det mest kraftfulla erkännandet att ha ...
  Du måste lära dig att slåss inte från en bok,
  Annars blir du dum som en björn!
  
  Jag läste i min barndom om käcka korsarer,
  Om boarding och skarpa hopp ...
  Även om du kan bli ett offer för kommissionärerna,
  Men feghet, pojken är ur händerna!
  
  Det du vill kommer du alltid att uppnå
  Alla företag bråkar alltid...
  Och solen skiner också över piraten,
  Och om stormen inte heller är ett problem!
  
  Ja, galgen hotar också,
  Den grymma bödeln lägger ner ställningen...
  Och rånaren kommer inte att hitta en plats i paradiset,
  Helvetet väntar honom i underjorden!
  
  När de fångade mig till Jesus
  Desperat gjorde jag en begäran...
  Jag dukade under, jag ångrar den vidriga frestelsen,
  Efterlysning av tjejer, färgglada bilar...
  
  Gud svarade: att det inte finns någon förlåtelse för dig,
  Och bara Satan väntar...
  Bödeln slog genast utan dröjsmål,
  Och huvudet rullade av hugget!
  
  Och jag är i helvetet, men vet att jag inte lider,
  Du kan också dricka vodka med djävlar ...
  Och nu sväljer jag den spriten läckert,
  Som sköljs ner med tårta och vilt!
  
  Ja det här stället är bara da pirater,
  Det finns djävlar - brudar med en smäll ...
  Sådan var vedergällningen här,
  Champagne, vin, grill på morgonen!
  
  Jag lekte i helvetet i femhundra århundraden,
  Men här kommer den store Jesus...
  Och slutade helvetet utan några interjektioner,
  Var i underjorden i lycka - nu tom!
  I helvetet lider jag nu mycket,
  Ja, det är för sent att ångra sig i helvetet...
  Jag ville klä mig stilfullt med en dam,
  Jag visste inte att jag skulle vara i helvetet idag!
  
  Så en läxa till andra pirater
  Lev ärligt, du kommer att bli mål ...
  Även om lönen tyvärr är låg,
  Hur kan vi bryta oss från behovet av kedjor?
  Bra låt och bra fight... De har laddat ur sitt stridspaket och kommer tillbaka. Alverna utbrast unisont:
  - Må kraften vara med oss!
  Återigen, en stor, modern tank går till sjöss. Och ett grunt djup, inte ett hinder för en bil som kör på väteperoxid.
  Hur tyskarna förbereder sig för att landa i Storbritannien, medan Stalin slickar sina sår. Det är redan juni... Grävtankar testas, som ska gräva tunnlar under kanalen och ta sig in i den brittiska metropolen.
  Vackra flickor i scharlakansröda och blåa bikinis klättrade upp i en grävande, delfinliknande maskingevärstank. De lade på den andra växeln och bilen gick smidigt ner i marken. Ett nytt vapen som kan bryta igenom vilken försvarslinje som helst. Underbara kvinnliga krigare flyttade spakarna med sina bara fingrar och körde tanken.
  Och vilken typ av figurer tjejerna har, och magnifika bröst, knappt täckta bikinis. Du kan beundra dem i timmar. Och vem är bäst i armén? Självklart en tjej.
  Men forskarna i det tredje riket utvecklar inte bara jordflyttningsenheter och annan järnutrustning. I dödslägren arbetar läkare med att skapa en krigare - en framtidsman. Om nu en råttgen transplanteras in i människokroppen? Eller en kackerlacka? Hur mycket kommer hans kampegenskaper att öka?
  Och det finns redan några typer av monster för krig, såväl som zombiekrigare. De senare har funnits i flera år. Vilken person som helst kan förvandlas till en zombie. Men deras kampegenskaper var tveksamma - för dumma. De motiverar inte kostnaderna för att skapa och kan öppna eld mot sina egna trupper.
  Så zombiefronterna gick inte i massproduktion. Men å andra sidan kan lågutbildade arbetare tillverkas av dem och till exempel de enklaste flygplanen och segelflygplanen. Många segelflygplan har förberetts för landningen i Storbritannien.
  Men det finns också ett hemligt, speciellt vapen: diskotek! Något som inte kunde upprepas under det tjugoförsta århundradet. De bästa forskarna i koncentrationslägren utvecklade vapen som hade unika egenskaper. Hastigheten har redan nått tre eller fyra ljudhastigheter, men viktigast av allt, tack vare den laminära strålen, visade sig disketterna vara osårbara för handeldvapen.
  Och själva kunde de skjuta ner bilar i luften - åtminstone genom att ramma.
  Och igen representerade Dmitry Sokolovsky tjejerna vid rodret på disketten. I det tredje rikets armé - kvinnor var sällsynta. Men i dina drömmar, varför inte representera tjejerna. Med flerfärgade frisyrer, smal, atletisk, bystig med ett minimum av kläder, eller helt naken!
  Åh, om hela världen bara bestod av flickor, och han Johann förblev den ende mannen. Och hur skulle han då vända?
  Den strålande Charlotte ligger på en diskett och ler och hennes röda hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll. Vilket fullblod, ungdomligt ansikte hon har, och en konvex bröstkorg, en tunn midja med kraftfulla, breda höfter. Hennes trosor är tunna som en tråd och låter dig se alla flickaktiga charm!
  Och själva disketten ser ut som de ökända flygande tefaten. Den reser sig vertikalt, nästan ljudlöst... Ganska stor och dyr maskin. När man får fart, flyter kraftfulla luftströmmar runt den - kapabla att riva både kulor och granater. Således är disketten i rörelse osårbar.
  Visserligen finns det ett minus i detta: det flygande tefatet själv kan inte heller avfyra, men ... För det första kan disketten ramma vilket fientligt flyg som helst. Och med tanke på hastigheten kan inte en enda flygande maskin undkomma den. För det andra, genom att stänga av jetplanet, kan du kasta ut en radiostyrd bombprojektil och träffa målet! Och sedan slå på den igen...
  Dessutom pågår redan utvecklingen av olika typer av strålkastare, med vilka man planerar att utrusta flygande tefat. Du säger fantastiskt! Men vem vet vad fascismen är kapabel till, efter att ha svalt så många resurser på planeten jorden.
  Discolet-styrsystemet är det modernaste med hjälp av en joystick. Han genomgår stridstest. Storbritannien och Amerika är fortfarande starka inom flyget, och varför gör inte det "flygande tefatet" fiendens luftled tunnare?
  Charlotte är så vacker, det här skeppets huvudstad. Besättningen består av fem tjejer. Antingen sitter de i stolar eller hoppar upp och drar sina bara, chokladfärgade ben av solbränna. Deras bara fingrar vilar på styrspakarna. Så erotiskt det är, de målade, elegant formade naglarna glänser, venerna löper längs underbenet under den solbrända huden.
  Ett flickteam är vad en ung man som befinner sig i armén drömmer om. Det som ger seger och lycka.
  Här tog skivplanet fart och nådde Storbritanniens stränder med otrolig fart. Och från alla håll rammar den de tre första engelska jaktplanen som det flygande tefatet fångade på vägen. Laminär jet slår ner lejonimperiets bilar. De som tappar vingarna faller ner.
  Charlotte säger med en nöjd blick:
  - En fruktansvärd sådan och sådan hemsk ... Jag är inte hemsk och bär smink!
  Och den startar som svar på de nya engelska kämparnas försök att avfyra aggressiva skratt!
  Och nu gör det flygande tefatet en helomvändning och smutsar ner det amerikanska attackflygplanet R-51, som inte får hjälp av varken raketgevär eller åtta kulsprutor. Det är fortfarande en stor makt.
  Barfotatjejen Dmitrij Sokolovsky tyckte att amerikanerna trots allt var korkade, att de hamnade i kriget med Tyskland. Så de spelade bara Sovjet i händerna. Hjälp din värsta fiende. Men de kunde ha hanterat Ryssland med tyska händer!
  Och nu förstör ett osårbart skivplan alla deras flygplan. Och detta är mycket dåligt för Storbritannien.
  Och det är ännu värre för Amerika. Efter att ha brutit British Ridge kommer det att vara möjligt att försöka korsa havet.
  Charlotte, gnistrande med smaragdögon, uttalar i en sång och på rim:
  - Vi ser ut som falkar, svävar som örnar ... Vi drunknar inte i vatten, vi brinner inte i eld!
  Den bländande blondinen Gertrude svarar med:
  - Vilken smärta, vilken smärta ... Tyskland mot Storbritannien - hundra - noll!
  En diskett kan flyga ganska länge. Hemligheten bakom dess motor har inte klarats upp under det tjugoförsta århundradet. Endast kraftreserven för det flygande tefatet är kolossal - du kan flyga till New York. Och rörelserna är så trasiga, som om maskinen saknar tröghet.
  Att inte en fighter eller en bombplan åker fast är en kaka som mals till damm.
  Och så börjar bomber falla över London, som släpps från de nyaste tyska svanslösa. Och det är väldigt effektivt.
  Den 22 juni 1945 landsatte tyskarna och japanerna trupper i Australien. Det här är en slags generalrepetition inför det kommande överfallet på Storbritannien. Och skivplanet flög även dit.
  Från den brittiska flottan finns bara horn och ben. Tyskarna dök upp i serieproduktion av ensitsiga ubåtar. De sänker engelska fartyg, medan de själva är praktiskt taget omöjliga att särskilja i vattenpelaren.
  Och torpeder som är riktade mot buller, eller värme ... Vad bara tyskarna inte har! De bästa vetenskapsmännen från hela världen arbetar under det tredje riket under pistolhot. Och de tvingas arbeta hårt för att stärka den tyska makten.
  Så graciösa E-10:or i miniatyr med låg siluett rör sig i Australien, och besättningen ligger ner. De är, trots sin låga vikt, jämförbara med Churchill vad gäller beväpning och rustning, men samtidigt mycket snabbare och mer manövrerbara. Och i en sådan bil slog sig tjejerna ner.
  Par lägger sig ner och kontrollerar tankarna och skär ner det engelska avskummet!
  
  OM BASKY SKULLE RÄDDA MARCEL
  Tidsresenären Natasha Belaya ingrep också av misstag. Luftwaffe förbarmade sig över en ung pilot och plockade upp honom med ett elnät när han råkade krascha på grund av ett tekniskt fel. Och det ska visa sig att det visade sig vara Hans-Joachim Marcel, ägare till flera flygrekord. Inklusive sextioen plan som sköts ner på en månad och sjutton plan på en dag. Och den första tyska piloten som översteg barriären för etthundrafemtio nedskjutna flygplan.
  Dessutom bekräftades hans prestationer av britterna, och ingen sköt ner så många allierade flygplan.
  Så Natasha Belaya räddade en helt enastående personlighet som utkämpade riktiga strider och blev ett verkligt fenomen. Men det verkar som om inte ens ett sådant fenomenalt ess kan förändra krigets gång ensam.
  Men det handlar inte bara om kvantitet, det handlar också om kvalitet. Men Marseille lyckades skjuta ner planet med Montgomery själv, och den berömda engelske generalen dog. Detta ledde till att Operation Torch misslyckades, som sköts upp på obestämd tid. Precis som amerikanernas landstigning i Marocko. Vilket också är mycket betydelsefullt. Men viktigast av allt, Hitler lyckades känna att nära Stalingrad planerade ryssarna en offensiv från flankerna och lyckades vidta förebyggande åtgärder. Som ett resultat täckte Fritz svaga punkter och kunde slå tillbaka den sovjetiska offensiven i slutet av november.
  Och sålunda höll de ut vid Stalingrad och på Volga. Erfarenheterna från Rzhev-Sychov-operationen visade att när nazisterna var redo kunde de slå tillbaka offensiven från de sovjetiska trupperna i undertal.
  Britterna började avancera senare, när Rommels trupper redan var redo att slå tillbaka attacken. Och Rommel själv kom tillbaka från semestern. Som ett resultat varade det brittiska anfallet i femton dagar och slogs tillbaka med kolossala förluster.
  
  Trots att tyskarna höll fronten förklarade Hitler totalt krig och mobilisering. Produktionen av vapen i Tredje riket ökade dramatiskt. Och de allierades flyganfall har minskat kraftigt. Fritz började samla krafter för en ny offensiv.
  Marseille överskred antalet nedskjutna flygplan i trehundra, och blev den första piloten och krigaren i Luftaffe att åter ta emot riddarkorset av järnkorset med silver eklöv, svärd och diamanter. Och i februari 1943 nådde antalet flygplan som sköts ner av Marseille femhundra, för vilket han tilldelades en speciellt godkänd utmärkelse för detta tillfälle: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Blir den första mottagaren av denna beställning.
  Marseille blev en sann legend och fruktades som eld. Kanske till och med starkare än lågor.
  I december togs Stalingrad äntligen under kontroll av tyskarna. Och nazisterna började förbereda en ny offensiv. Både tigrarna, pantrarna och Ferdinands skulle delta i attacken. Använda arbetskraft från Afrika och arbete från fångar, inklusive judar. Tredje riket har ännu inte hotat att förlora kriget, och judarna har inte utrotats i massor. Och det betyder mer arbetskraft. Och stridsvagnar och flygplan och annan utrustning tillverkas.
  Storbritannien och Amerika satte faktiskt käppar i hjulet för kriget mot det tredje riket. Dessutom fick ubåtar dem väldigt mycket. Som jagade i vargflockar och sänkte många skepp.
  Hitler förstärkte också Rommel med stridsvagnar och flygplan. Och så inledde nazisterna en offensiv i Egypten i slutet av april. Denna gång mer framgångsrik, och som ett resultat av det blev de engelska trupperna helt besegrade. Och det var ett förkrossande nederlag för lejonets imperium.
  Fascistiska trupper gick in i Palestina och bröt igenom till Irak. Och samtidigt tog de kontroll över Suezkanalen. Och de avancerade och erövrade Kuwait. Och andra oljekällor. Och det var väldigt aggressivt och coolt.
  Och i slutet av maj började Wehrmacht-offensiven på Volga, med avancemang söderut.
  Nazisterna försökte bryta sig igenom till Kaspiska havet och fånga Astrakhan. Hitler valde i detta fall den mest sårbara riktningen för Röda armén och den mest effektiva.
  Tanken "Lion" deltog också i striderna. Men den här maskinen, som vägde för mycket på nittio ton, visade sig inte så bra. Och hon fick avslag. Men Focke-Wulf var inte dålig heller. Och i slutet av juni anlände Marseille till östfronten. Hans utseende var som en komet som gick förbi. Och en hel massa nedskjutna sovjetiska flygplan. I slutet av juli höjde Marseille antalet nedskjutna flygplan till tusen och fick för detta Järnkorsets Storkors, en utmärkelse som tidigare endast var reserverad för Hermann Göring, för Frankrike och inte alltför välförtjänt. Marcel är en mycket kämpande kille, och Hitler avgudade honom. En sådan pilot visade sig vara: helt enkelt ett obegripligt fenomen.
  Nazisterna gick till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen. Och Turkiet tog och öppnade en andra front i Transkaukasien. Och Röda armén blev ännu svårare.
  Och tyskarna började avancera längs Kaspiska havets kust. Och nazisterna gick framåt med stor framgång. Och i slutet av september hade tyskarna redan tagit sig in på Azerbajdzjans territorium. Och där började sådana strider koka.
  Stalin beordrade att avancera i mitten och kastade alla sina styrkor dit ... Tyskarna lyckades till och med trycka sig tillbaka och bröt beslutsamt igenom fronten. Nazisterna var tvungna att tillfälligt avbryta offensiven och kasta nya krafter i strid. Men överlägsenheten i krafter påverkade.
  Nazisterna slog tillbaka de sovjetiska truppernas offensiv och fortsatte att avancera i Kaukasus på vintern. Och de använde de senaste jetflygplanen, nya modeller.
  Och Marseille har redan passerat två tusen nedskjutna flygplan. För vilket han belönades med en ny utmärkelse med en diamantstjärna av Riddarkorset av Järnkorset, med blad av silverek, svärd och diamanter.
  Och nära Baku finns det redan sådana strider, väldigt grymma.
  Striderna visade att kvinnor inte alls är en svag länk och vet hur man kämpar bra. Och samtidigt bära mindre förluster än män. Krigarna kämpade också i infanteriet och slog sina bara fötter på den heta sanden i Saharaöknen. Och bemästrade tankarna. Efter att ha testat "Tiger", i strider med Storbritannien.
  Men sovjetiska tjejer på SU-100 kämpar också bra.
  Även om Rysslands position verkar hopplös. Men krigarna, tillsammans med Elizabeth, kämpar som örnar.
  Ekaterina trycker på spaken med sina bara tår. Skickar en projektil som tränger in den nazistiska E-50-bilen i sidan och vrålar:
  - För den stora röda och karmosinröda kommunismen!
  Elena slog också kanonen med sitt bara, läckra ben. Hon träffade fiendens stridsvagn exakt.
  Flickan kvittrade:
  - För mitt vackra Ryssland!
  Euphrasia anmärkte aggressivt och ledde en mycket välriktad eld:
  - Ära till vårt fosterland!
  Och han använder också bara, mejslade ben.
  Den sovjetiska maskinen är mycket stark och kämpande. Och den skjuter ganska bra.
  SU-100 kan penetrera E-50 i sidan. Men flickorna bryter till och med igenom hennes panna och hamnar i ett lockbete eller från början. Och de skär genom metall.
  Elizabeth sköt med sina bara tår mot fienden. Och kvittrade:
  - Från den blå strömmen...
  Ekaterina sköt också, den här gången tryckte hon på spaken med sin röda bröstvårta och kurrade:
  Floden börjar...
  Elena, grinande aggressivt och fräsande, utfärdade:
  Nåväl, vänskapen börjar...
  Och hon tryckte också på spaken med sin bara häl.
  Euphrasia kurrade och sköt mot fienden:
  - Med ett leende!
  Tjejerna arbetar mycket aktivt på SU-100. Och förstör fiendens utrustning.
  Och i utkanten av Baku gräver pionjärerna skyttegravar. Det finns killar av olika nationaliteter. I synnerhet flimrar många ljusa huvuden. Det finns röda och svarta och blonda barn.
  En sak förenar dem: tron på kommunismens triumf och barfota. Det är tydligt att inte alla har skor under kriget och därför, som ett tecken på solidaritet, stoltserar alla barn med sina bara, runda klackar. Vintern i Transkaukasien är ganska mild, och när man rör sig och arbetar med spadar är kylan inte så hemsk.
  Barn arbetar med entusiasm och sjunger:
  Höja bränder, blåa nätter,
  Vi är pionjärer - barn till arbetare ...
  Ljusårens era närmar sig,
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Och här kommer larmet igen. Pojkar och flickor hoppar till botten av skyttegraven. Och granaten börjar redan brista från ovan: fiendens artilleri fungerar.
  Pashka frågade Masha:
  - Tror du att vi överlever?
  Flickan svarade självsäkert:
  - Vi kommer att göra motstånd minst en gång, i den svåraste timmen!
  Pioneer Sasha noterade logiskt:
  Vårt hjältemod är orubbligt.
  Pojken knackade med sin bara sula på stenarna. Det kan ses att pojken fyllde sig med rejäla förhårdnader.
  Flickan Tamara sa:
  Vi kommer att kämpa utan rädsla
  Vi kommer att skäras inte ett steg tillbaka ...
  Låt skjortan blötläggas med blod -
  Fler fiender, vänd riddaren till helvetet!
  Pojken Ruslan, en pionjär med svart hår, noterade:
  Århundraden går, en era kommer,
  I vilken det inte kommer att finnas något lidande och lögner ...
  Kämpa för detta till ditt sista andetag -
  Tjäna ditt fosterland, du från hjärtat!
  Pojken Oleg, smal och ljushårig, kvittrade, verser:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Utseendet av en falk, örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg,
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Lyser vägen för kommunismen!
  Pojkarna och flickorna applåderade unisont.
  Men nu flyger redan jet attackflygplan och släpper bomber. Och detta är ett aggressivt tillvägagångssätt.
  Oleg och Sasha lyfte en slangbella och lanserade en dödsgåva. Och pipan träffades av ett nazistiskt attackflygplan.
  Flickan Natasha sjöng:
  - Komsomol är inte bara ålder,
  Komsomol är mitt öde!
  Jag kommer att erövra rymden, tror jag
  Låt oss leva för evigt!
  Ahmed, en pionjärpojke från Azerbajdzjan, svarade med ett leende:
  - Du är ännu inte medlem i Komsomol Natasha!
  Flickan stampade ilsket med bara foten och svarade med melodiös röst;
  Bredvid fäderna, med en glad sång,
  Vi står för Komsomol...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Oleg stampade också med sin bara, barnsliga fot och skrek:
  Starkare hammare klämmer proletären,
  Från titan som krossar oket ...
  Vi kommer att sjunga tusen arior till vårt fosterland,
  Och ljus för eftervärlden, gott!
  Barn är förtjusta. Och faktiskt, tyskarna bombade, och bara en flicka fick ett fragment i sin kala, runda, rosa häl.
  Pioneer skrek, men bet sedan i läppen.
  Och så förberedde de sig för att slå tillbaka attacken. Och det finns redan stridsvagnar med nazisterna. Formidabla E-100:or flyttar. Så kraftfulla och farliga maskiner.
  De har ett sådant skydd. Att man inte kan ta sig igenom från vilken vinkel som helst. Du kan inte slå den från bara en vinkel. Enda chansen är att bryta spåren.
  Barn är redo att slåss och viftar med bara fötter. Här står de på en vajer och skjuter paket med hemmagjorda sprängämnen under nazisternas spår. Det fungerar och förstör rullarna på Rommels armés stridsvagnar.
  Och det ser hemskt ut.
  Sasha gnisslar:
  - Ära åt kommunismen!
  Pojken Pashka skjuter med Oleg från en slangbella och skriker:
  - Ära till pionjärerna!
  Pojken Ruslan, tillsammans med flickan Sufir, drar en mina under tysken med en vajer och ropar:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Barn från Azerbajdzjan och ryska killar slåss. Garvade, smala, barfota pionjärer mot en kolossal armada av stridsvagnar.
  Flickan Tamara stampar sin graciösa, lilla, bara fot och säger:
  - Ära till Ryssland!
  Pionjär Ahmet bekräftar när han sköt mot fienden:
  - Vi är en vänlig familj tillsammans!
  Pojken Ramzan, en rödhårig azerbajdzjan, bekräftar och slår ut en bil:
  - Av ordet är vi hundra tusen jag!
  Barnen är vänliga... Här är den armeniska tjejen Azatuhi, som också skickligt för över explosivpaketet under den fascistiska larven med hjälp av en vajer och gnisslar:
  - Sovjetunionen är en familj av folk!
  En annan armenisk tjej Aghas säger:
  - Böj dig inte för fascism:
  Och flickan drog i tråden med sina bara tår. Många azerbajdzjanska och armeniska barn har blont hår och går inte att skilja från slaviska barn, av vilka det också finns många. Den som lämnade tyskarna, bosatte sig andra ryska familjer i Azerbajdzjan även under tsarerna.
  Det finns många slaver i Kaukasus. Många blandade par. Ja, och barn har oftast ljusare hår än sina föräldrar. Och de slaviska killarna blev solbrända så att du inte kan tala om dem från lokalbefolkningen. Dessutom är barn vanligtvis mer lika än vuxna.
  Så den internationella sovjetiska bataljonen av pojkar och flickor kämpar, och de är alla enade och väldigt lika. Deras bara klackar blinkar när de rör sig.
  Och drömmar barn skickar dödsgåvor. Shamil och Seryozhka, båda pionjärpojkar, drar i tråden. Och nu stannar tyska E-50 med en trasig larv.
  Pojkarna sjunger unisont:
  Union oförstörbara, fria republiker,
  Det var inte brutal kraft som samlades, inte rädsla ...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap och förnuft, och mod i drömmar!
  Och barnen är förtjusta. De ler med vita, jämna tänder. Och de är glada, fastän de hotas till livet.
  Och tyskarna suger. Förstörda stridsvagnar avfyrar sina kanoner och klottrar maskingevär.
  Vissa tyska fordon är utrustade med granatkastare och är mycket farliga.
  Pojken Maksimka och flickan Zara från Azerbajdzjan, lutade på sina bara fötter, drog upp en mina under fienden och slog ut den fascistiska mastodonten.
  Och ropade högst i lungorna:
  - För Sovjetunionen!
  Barnen är så roliga.
  Pionjärerna Abbas och Vladimir använder också vapen. I det här fallet, katapulten och krossa E-75-larven till nazisterna. Sedan sjöng pojkarna:
  - För planetens storhet under kommunismens täckmantel!
  Oleg och Abdula är också pionjärer för olika nationer, men med ett enda hjärta lanserar de även sprängämnen. De slår E-100 och sjunger ...
  Vi öppnade planeten för nationerna,
  Vägen till rymden, till osynliga världar...
  Hjältedåd sjungs -
  Att radera dödens ärr för alltid!
  
  Under Rysslands heliga fana,
  I fred, vänskap, lycka och kärlek...
  Människorna på hela jorden kommer att bli lyckligare,
  Helvetes mörker kommer att skingras i fjärran!
  Kämpande barn här...
  Abdurrahman och Svetlana - en azerbajdzjansk pojke och en flicka från Vitryssland drog ihop en vajer och slog ut en fascistisk stridsvagn. Och de sjöng:
  - Det heliga Rysslands stora namn,
  Lyser över världen - som en solstråle ...
  Jag tror på enhet vi kommer att bli lyckligare,
  Låt oss visa folket den rätta vägen!
  Barn är väldigt modiga. Och nazisterna blev helt enkelt chockade över ett sådant envist och rasande motstånd.
  Abudurrahman är en pionjär, han fick ett fragment i sin bara sula. Den genomborrade den förhårda ytan på ett barns ben.
  Pojken väste:
  - Och det gör ont i mig!
  Svetlana fick också en träff i den runda hälen och kliade sig på axeln. Men flickan väste:
  - Knäck inte pionjärerna!
  Azim och Kolka rammade också den tyska bilen.
  Pojkarna pekade med en tråd och sjöng:
  Den förrädiska fienden gick till offensiv,
  Men jag tror att det inte kommer att vackla, det sovjetiska folket ...
  Fienden väntar på nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Fienden väntar: nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Barn är modiga och böjer sig inte. Och de vill vinna. Och de sjunger och de slåss.
  Tyskarna lider stora förluster. Det är sant att de oftast har trasiga spår och rullar. Och det är inte dödligt.
  Värre för pionjärerna som togs till fånga.
  Pojken Abdulhamid, när han togs till fånga, sattes på hyllan av nazisterna. De förde in pionjärens bara fötter i blocket och började hänga vikter på krokarna. Och så tände han elden. Och pojkens bara klackar slickades av eld. Och en piska föll på hans rygg. De slog mig länge. Och så började nazisterna bryta revbenen med en glödhet tång.
  Pojken, som dör under tortyr, när järnet i hans revben, rött av värmen, krossade honom, sjöng:
  Berlin är nästan under vårt styre,
  Genom en kikare ser vi den förbannade riksdagen ...
  Jag hoppas att det snart blir frid och lycka;
  Vilket jag kommer att beskriva i mina dikter!
  
  Ryssland öppnade kommunismen för världarna,
  Hon blev en familj för alla.
  Men Wehrmacht stack en gris nos till oss,
  Och nu stänker blodet från ådrorna som en fontän!
  
  Vad Führern glömde med oss av en slump,
  Jag ville skaffa mark och slavar!
  Fascismen gick med en mycket lång kampanj -
  Och här är en riktig mardröm, helvetesdrömmar!
  
  En enkel pojke, en barfota pojke,
  Knöt nyligen en röd slips.
  Han ville bygga världen själv utan Gud,
  Men plötsligt brast napalm upp från himlen!
  
  Jag var tvungen att springa till fronten, vi var AWOL,
  Ingen vill ta sådana ungdomar!
  Men kämpen i ett gevär gjorde det,
  Fädernas väg visade sig vara värdig!
  
  Strid där både list och kraft,
  Och svaghet är också bitter, tyvärr ...
  Kamrater fick gräva gravar
  Hyvla furukistor i frosten!
  
  Jag är en pionjär som nu är van vid lidande,
  Han gick barfota till spaning, snödrivan krassade.
  Kanske straff för otro,
  Att jag inte ville lära känna Jesus!
  
  Men vad är de tre timmarna av Golgata?
  Mer än tre år av krig har gått!
  I vilken by som helst gråter änkor bittert,
  Huru sönerna omkom på landets kyrkogård!
  
  Jag överlevde, blev granatchockad, sårad av en kula,
  Men som tur var höll han sig på benen!
  Vi lämnade ärligt tillbaka skulden till Tyskland,
  Den fascismen har trampats till damm av oss!
  
  Jag har mognat, men fortfarande en pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan!
  Ja, vuxen, och kanske till och med för mycket,
  Hjärtat blev trots allt hård som metall!
  
  Hero Star högsta utmärkelse -
  Stalin själv, tro mig, överlämnade den!
  Han sa: det är nödvändigt att ta ett exempel från människor som du,
  Fighters smider nycklarna till dörrarna till Eden!
  
  Men lägg nu ner det modiga geväret,
  Ta dig, tång, en hammare och jobba!
  Bygg en segelbåt och en båt av trä
  Och skapa ett flygplan så att fågeln flyger upp!
  Men trots allt masshjältemod från Röda arméns pionjärer och soldater föll Baku. Och nazisterna erövrade hela Kaukasus.
  Stalin blev mycket rädd och erbjöd Hitler en vapenvila. Führern, orolig över underrättelsetjänsten att USA och Storbritannien utvecklade en atombomb och besegrade Japan, beslutade sig för att inleda en stor offensiv i väst.
  En vapenvila undertecknades. Sovjetunionen gick med på att återlämna alla krigsfångar till det tredje riket och att gratis tillhandahålla en stor mängd råvaror som Wehrmacht behövde.
  Hitler höll med om detta. Och våren 1944 började en stor offensiv av nazisterna i Afrika. Nazisterna, som redan kontrollerade norr, rörde sig söderut. Och fortsatte samtidigt ubåtskriget. I söder gick nazisterna fram framgångsrikt. Samtidigt flyttade nazisterna till öst. Efter att ha avancerat gick de genom Iran och intog Indien nästan utan motstånd. Och inte utan framgång erövrade stora territorier. Så nazisterna lyckades verkligen här.
  Och den 3 november 1944, på datumet för presidentvalet, landade plötsligt USA i Storbritannien och erövrade det. Och det var ett lyckat drag. Och det visade sig vara riktigt coolt. Och på bara en vecka fångade de henne. Och det blev väldigt coolt. Panther-2-stridsvagnen, som var mer avancerad och bättre beväpnad, deltog också i striderna. Men Lev-2-tanken visade sig vara ännu starkare. I den placerade Porsche, för första gången i tysk tankbyggnad, motorn och transmissionen i ett block och tvärs över, och placerade växellådan på själva motorn. Höjden på skrovet reducerades och tornet var mindre och smalare. Som ett resultat minskade bilens vikt, och motorn, tvärtom, var kraftfullare på 1000 hästkrafter.
  Så tanken "Lion" -2 var en chock för britterna, och den bästa på den tiden.
  Storbritannien kapitulerade. Och nu har nazisterna flyttat kriget mot USA. Amerikanerna kunde göra i tankbyggen, bara Pershing, som var svagare än de tyska bilarna. Och bara "Superpershing" kunde fortfarande på något sätt bekämpa tyskarna. Men Fritz har redan en mäktig "E"-serie. Och krafterna är ojämlika.
  Det fyrtiofemte året gick i sjöstrider. Nazisterna genomförde Operation Ikaros. De tog också över Grönland.
  Men det är inte så lätt att få Amerika över havet. Men tyska trupper använder väteperoxiddrivna ubåtar. Som är väldigt snabba, formade som djuphavsfiskar och bokstavligen slår ut amerikanerna till havet. Och detta målar naturligtvis inte upp USA. Och en del av de tyska trupperna är koncentrerade till Argentina och Brasilien. Och därifrån började de krypa norrut. Och det är väldigt coolt. Nazisterna tar över USA. De nya "E"-seriens tankar är mycket starka och omöjliga att ha att göra med. Den nya tanken i E-50-serien, som vägde sextiofem ton, fick frontalpansar 250 mm tjock under sluttningar och sidor 170 mm tjocka, också med stora sluttningar. Och en 88 mm kanon med 100 EL som förstör amerikanska stridsvagnar utan minsta problem.
  Nazisterna förstör USA. Och på hösten 1946 hade de erövrat hela Kanada. Och på hösten intogs även Mexiko. Och USA började få panik. Och på vintern det fyrtiosjätte och fyrtiosjunde året var Alaska och en tredjedel av Amerikas territorium redan fångat. Våren är det avgörande steget för att avsluta amerikanerna.
  Marseille var en mycket framgångsrik pilot. Och nu, efter de tredje tusen nedskjutna flygplanen, belönades han med diamantstjärnan av riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  I Tredje riket godkände de också sjätte graden av Järnkorsets riddarkors med blad av platinaek, svärd och diamanter, till de som når tusen nedskjutna flygplan, eller lika många trasiga stridsvagnar.
  I detta riddarkors borde minst hundra diamanter ha fästs, och det skulle ha varit större än andra riddarkors. Så priset var inte bara hedersamt, utan också dyrt.
  Albina och Alvina flyger över himlen. De skjuter ner sina Yankee-plan och sjunger genom tänderna:
  - Vackra tjejer,
  Bra vänner...
  Skulle vara fantastiska killar -
  Och bra kickar!
  Albina riktade flyggeväret med hjälp av sina bara tår, dunkade amerikanen och gnisslade:
  - Ljus av glada ögon!
  Och blinkade åt sin partner. Hon skar av sin motsvarighet. Hon slog fienden i bitar med sina bara tår och kvittrade:
  - För kommunismen och våra härliga segrar!
  Albina rättade till sin partner och sköt ner Yankee-planet:
  - För arisk kommunism!
  Och båda tjejerna brast ut i skratt.
  Och de fick den sjätte graden av riddarkorset, efter att ha skjutit ner mer än tusen flygplan vardera.
  Och Marseille, efter att ha skjutit ner ytterligare fyra tusen flygplan, fick diamantstjärnan av riddarkorset av järnkorset med platina ekblad och fick svärd och diamanter. Amerikanerna sprang bokstavligen ifrån honom.
  Under tiden fortsatte kriget. Amerikanerna förlorade helt klart mot den bästa fienden inom teknik och träning, och använde till och med utländska divisioner.
  Endast "Superpershing" kunde tränga in den tyska E-50 i sidan. Fördelen med en pistol och en kaliber på 90 mm och en pipalängd på 73 EL. Men å andra sidan är eldhastigheten bara fyra skott per minut mot tolv för tyska E-50, och vikten på femtio ton är för stor för en motor på 500 hästkrafter. Ja, och rustningen är otillräcklig. I pannan på den tyska huvudmastodonten slog amerikanerna fortfarande inte igenom. Och Fritz hade även en E-75 med 128 mm kaliberpistol och 210 mm sidopansartjocklek under backar, med ännu bättre skydd och en motor på 1500 hästkrafter.
  Så från första början förlorade USA. Endast T-93-stridsvagnen, närmare bestämt en självgående pistol som vägde nittiotre ton, med en frontalpansartjocklek på 305 millimeter och en kanon på 155 millimeter, kunde bekämpa de tyska mastodonterna frontalt.
  Men körprestandan hos denna självgående pistol var oviktig, liksom eldhastigheten. Och tyskarna förstörde den med flygplan.
  Så amerikanerna som helhet gick inte bra och förlorade hopplöst.
  Och de tyska trupperna kom närmare och närmare New York och Washington.
  Truman vädjade till Hitler om fred.
  Men Führern ville bara ha fullständig kapitulation utan några villkor. Washington var omringad. Och nazisterna började ett angrepp på den amerikanska huvudstaden.
  Marseille fick en särskild utmärkelse för fem tusen nedskjutna flygplan: Grand Diamond Star of the Ridder's Cross of the Iron Cross med silver ekblad, svärd och diamanter. Och det är coolt.
  Stridsvagnsbesättningen på Gerda kämpade för en ljusare morgondag. Och han vann utan problem.
  Flickan började till och med skjuta inte bara med sina bara tår utan också med de röda bröstvårtorna. Och det hjälpte mycket.
  Charlotte sköt också genom att trycka på sina rubinnipplar på joystickknappen och kvittra:
  - Kommunismens storhet ligger i att inte vara en fisk, utan en val!
  Christina, skjutande, tryckte på knapparna på joysticken, noterade:
  - Och vi tyskar kommer att bygga kommunismens största!
  Magda, som sköt röda bröstvårtor mot sina motståndare, utfärdade aggressivt:
  - Den ljusaste kommunismen! Bara upp, inte ett steg ner!
  Gerda pekade på kanonen med sina bara tår och vände över den amerikanska haubitsen med ett välriktat skott, bekräftade:
  - För arisk kommunism!
  Efter Washingtons fall kapitulerade Amerika snart. Och det hände den 4 juli 1947.
  Sedan krossade nazisterna Japan, och den 15 maj 1957 attackerade de Sovjetunionen, dessa är nazisterna. Ett hopp, för Alisa Selezneva!
  Och nu går även Alices team in i en avgörande strid. Alisa Selezneva själv och hennes två vänner och två vänner. De inledde en attack mot Adolf Hitlers bostad den 22 juni 1957.
  Alice kastade en förintelsegranat med sin bara fot. Hon slet sönder nazisterna och skrek:
  - Ära åt kommunismen!
  Och hon slog nazisterna med en sprängpistol.
  Aleksey Teterev skjuter mot fienden med strålpistoler och skrik:
  - Det blir vår seger.
  Och den tyska tanken är bokstavligen nedsmält. Och pojkarna skjuter blixtar från deras ögon.
  Natasha Belaya skjuter också mot fienden. Och samtidigt, utan vidare, kastar hennes bara fötter, med kolossal tung styrka, en dödlig granat.
  Flickan skriker:
  - Ära till våra prestationer!
  Arkasha Sapozhkov är också på attack. Pojken är full av spänning. Eftersom denna styggelse var tillåten i en parallell värld, betyder det att den måste korrigeras.
  Den unge kämpen slog ut med en laserpistol och sa:
  - Till ära för patriotismens idéer!
  Masha Belaya är också het i strid. Flickan släppte en ström av pulsarer och eldbubblor som kurrade:
  - Död åt fascisterna!
  Och med bara tår kastade hon också ärtor av förintelse.
  De fem skingrades med sina förmågor i attacken mot hela staden som byggdes åt Hitler av Versailles.
  Och de kapade till exempel en mäktig tank från E-800-serien av kolossala proportioner. Och sedan började de förstöra pyramidformade maskiner med kraftfulla stammar. Medlemmar av de fem agerade i strid. Och väldigt modig.
  Aleksey Sapozhkov använde ett kraftfält som reflekterade granaten och bomberna från Wehrmacht och sprängde med en förlamande stråle. Och tusentals fascister, en massa stridsvagnar och flygplan kollapsade.
  Natasha gnisslade och gav ut:
  - Alla tror innerligt på seger!
  Alexey Teterev gurglade:
  - Och jag har vilket hav som helst, havet är knädjupt! Och jag klarar alla berg!
  
  Mashka Belaya höll med om detta:
  - Faktiskt på axeln!
  Flickan såg ut på ett stridbart sätt, särskilt när hon slog fascisterna med en ström av förintelse. Och nu kommer deras team närmare och närmare palatset där Hitler är.
  Och tänk om pyramidiska stridsvagnar och annan fascistisk makt är i vägen?
  Vissa tyska bilar är så enorma att de liknar en riktig egyptisk pyramid. Men de kan inte motstå en laserstråle.
  Och här är nazisterna och använder disketter. Men de är osårbara från snäckskal och kulor, och ganska svaga mot en hyperlaser!
  Alice är på attack, och återigen kastas hennes bara tår ut, något mycket dödligt. Flickan skriker:
  - Det vackra är långt borta, du är grym mot nazisterna,
  Du är hård mot nazisterna, Alice rusar som en stridsvagn!
  Och blodet rann i en bäck, du är grym mot nazisterna,
  Du är grym mot nazisterna! Alice slår ett nickel!
  Lyoshka Teterev, attackerande, skriker och morrar också. Pojken skjuter från en kraftfull laser, skär av nazisterna i divisioner och sjunger:
  - Du är själva perfektionen, du är själva perfektionen,
  Från ett leende till en gest, bortom beröm!
  Natasha Belaya, som skjuter mycket exakt mot nazisterna och spyr ut strömmar av död med bara fingrar av flickaktiga ben, tar aggressivt upp:
  - Åh, vilken välsignelse, att veta att jag är perfektion,
  Vet att jag är perfekt! Vet att jag är perfekt!
  Arkasha, som sköt med en kaskadsändare och gav nazisterna specifikt på hornen, väste:
  - Stalin, du är kamrat Stalin,
  Som alltid är hjälten på gång!
  Masha Belaya, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  Han inspirerade oss i svåra tider,
  Efter att ha gjort viljan starkare stål ...
  Räddade världen från pesten
  Käre kamrat Stalin!
  Och flickan lanserade en destruktiv bumerang med sina bara tår. Och en enorm pyramidformad tank på tre tusen ton vände.
  Alice, som sköt mot nazisterna, surrade:
  - I många bilder, åtgärder,
  I ett oändligt universum...
  Du öppnade den rätta vägen för oss -
  Specificerar det för alltid!
  Och hennes bara fötter kastade åter mycket träffande presenten av den mordiska döden. Flickan pressade fascisterna och mycket energiskt.
  Alexey Teterev, som kämpade med nazisterna, sjöng:
  - Plasma svärd,
  Vill klippa dig...
  Brinnande som en helvetes eld
  Laserstråle...
  Natasha Belaya, som sköt mot nazisterna och tvättade deras bilar både i himlen och på jorden till puder, twittrade till stöd:
  Men tror du inte
  Hur du räddar ditt liv
  Trogen mot kärleken
  Du är till slutet!
  Och med bara tår, som om man kastade en present av total död. Och det är verkligen, riktigt dödligt. Och så mycket förstörelse av dessa nazister.
  Arkasha Teterev, brinnande bruna onda andar, kom allt närmare Hitler. Aggressiv pojke, sjöng:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer ....
  Och nazisterna sluttar.
  Masha Belaya, som sköt exakt och slog ut nazisterna, bekräftade:
  - Vi ser framtiden, vårt land!
  Och hennes bara tår kastade dödsärtor.
  Alice, som krossade de fascistiska horderna och använde militära vapen från en avlägsen framtid, gnisslade:
  - Och en röd skylt, vårt fosterland!
  Alexei Teterev, som slog ner nazisterna och slog dem som kaniner, vrålade till fullo:
  - Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  Natasha Belaya är återigen i en vild attack och bränner upp horderna från det tredje riket som har erövrat praktiskt taget hela världen. Flickan är mycket tekniskt utrustad och nazisterna kan inte göra motstånd mot henne.
  Här kastade hon en förintelsegåva med sina bara tår. Hon brände många fascister och kurrade:
  - Ära åt Stora Ryssland!
  Och återigen är flickan på offensiven.
  Arkady Sapozhkov blåste en ström av förintelse. Radera många nazistiska soldater. Han skingrade dem, slet isär dem och bröt av deras armar och ben. Och att riva av tornen på stridsvagnar.
  Den lilla pojken kvittrade:
  - Ära åt kommunismens era!
  Masha Belaya blåser i en vild attack i huvudet på nazisterna, slår ut mycket utrustning och ryter:
  - För planetens storhet!
  Och flickans bara tår lanserar något verkligt och extremt dödligt.
  Alice är på attack och en så aggressiv och kämpande tjej. Alla är ordentligt nedklippta. Och bygger ansikten och skriker. Och taket på palatset vid Hitler tog och kollapsade.
  En gäst från framtiden tjöt:
  - För den starkaste kommunismen i världen!
  Och Alices bara tår kommer återigen att lansera något så destruktivt att nazisterna börjar skingras. Och Alice själv kommer att ta det och sjunga:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Solen kommer att skina starkt,
  Lyser vägen för kommunismen!
  Lyoshka Teterev stöttade flickorna genom att skicka en dödlig ström av förstörelse.
  Pojken var i en vild passion, som ett odjur. Han attackerade desperat fienden och skrek:
  - Ära till sovjeternas land!
  Och han slog nazisterna som om de vore kotletter.
  Natasha Belaya är också på attack. Raderar Fritz i vildaste passion. Och mejar ner Führerns personliga vakt. Så underbar tjej. Och strid - river nazisterna grundligt.
  Och hennes bara tår sprider mordiska dödsgåvor.
  Natasha ryter:
  - I idéns namn!
  Arkasha Sapozhkov agerar också mycket aggressivt. Och skjuter, smälter Himmler.
  Då vrålade pojken:
  - För vår storhet och seger!
  Mashka Belaya agerar också på ett stridbart sätt. Och det förstör nazisterna i huvudsak mer än kapitalt. Och hennes laserstrålar, bara så stridbara att nazisterna inte kan fly från henne. Masha Belaya är en extremt krigförande skönhet.
  Med sina bara tår kastar han en mordisk dödspresent och gnisslar:
  - För en ny kommunism!
  Alice, som skjuter mot fiender, blottar sina tänder och gnisslar högst upp i lungorna och släpper gnistor från hennes ögon:
  
  Allt är nytt inom kommunismen!
  Och slutligen omringade de Hitler. Med sina bara tår klämde flickan Führerns ägg och han skrek av smärta:
  - Jag ger upp!
  De fem tvingade omedelbart huvudfascisten att stoppa attacken mot Sovjetunionen och dra tillbaka trupper från Rysslands territorium. Den rädda Führern gick med på detta.
  Det tredje riket kollapsade sedan och stora meningsskiljaktigheter började mellan den fascistiska statens ledare.
  Och Hitler fördes till Moskva. Där ställdes han inför rätta och den 7 november 1957 hängdes fascist nummer ett på Röda torget. Detta är slutet på Hitler, och bra jobbat Alice!
  Och hela världen befriades från fascismen på en gång, och Sovjetunionen fångade hela världen, under Voznesenskys nya chef!
  Ära till kommunismen och Sovjetunionen!
  
  
  OVÄNTAD CHANS
  Japan, med nittio procents chans, borde ha vunnit Battle of Midway, och hon vann den. Och sedan erövrade de trupperna från den uppgående solens imperium och den hawaiiska skärgården, besegrade amerikanerna och tog kontroll över Perus hamnbas.
  Tja, då tog japanerna och attackerade Indien och hotade också att ta kontroll över det. Britterna, i rädsla, tog och överförde en del av trupperna från Egypten och övergav Operation Torch. Och Afrika var tyst. På östfronten fortsatte det, som i verklig historia. Tyskarna besegrades vid Stalingrad och deras front kollapsade. Men i slutet av februari och början av mars gick Mainstein till motattack. Jämfört med verklig historia hade tyskarna flera divisioner till. Sedan Hitler inte överförde trupper till Afrika. Inklusive trettio helt nya tigrar.
  Lugnet rådde i Afrika. Britterna gick inte framåt, amerikanerna, slagna i Stilla havet, landade inte i Marocko. Och flera divisioner som Hitler i verkligheten överförde till den svarta kontinenten användes i en motattack på östfronten. Och inom flyget var ännu fler styrkor inblandade. Så det fanns inget behov av att spendera på Afrika.
  Och som ett resultat tillfogades de sovjetiska trupperna mer skada, och tyskarna kunde återta inte bara Kharkov, Belgorod utan också Kursk och skar av bågen omedelbart. Och Röda arméns förluster var mycket stora.
  Offroad avbröt dock striderna. Och så blev det lugn - båda sidor samlade styrka. Tyskarna förklarade totalt krig i februari och ökade produktionen av vapen. De förväntade sig att ta teknisk överlägsenhet. Insamlade och styrkor, och Röda armén. Och i Afrika var det så lugnt att Hitler bestämde sig för att överföra den briljante befälhavaren Rommel till östfronten. Där i allmänhet krigets öde avgjordes. Dessutom fortsatte amerikanerna och britterna att lida nederlag efter nederlag från Japan i Stilla havet. Och de var inte upp till Europa. Bombningen av det tredje riket upphörde praktiskt taget, vilket gjorde det möjligt att öka produktionen av tankar och flygplan betydligt mer än i verkligheten. Så nazisterna är starka. Och till och med väldigt stark.
  En av de nya stridsvagnarna, förutom "Tigrarna" och "Pantrarna", var "Lejonet". Denna maskin liknar formen "Panther" och "Tiger" -2. Hitler ville använda de senaste stridsvagnarna i strid.
  Även om det såklart var frågan om var man skulle attackera. Führern ville fortfarande hitta en chans för sig själv i Kaukasus. Vissa generaler sa att Moskva borde intas först. Det fanns en idé och stormningen av Leningrad. Till slut segrade synvinkeln att bryta igenom till Voronezh och avancera längs Volga till Stalingrad från norr. Och från sidan av Tamanhalvön, bryt igenom till denna stad vid Volga från söder och rör dig i konvergerande riktningar.
  Det vill säga, Führern längtade efter hämnd. Nazisterna, som inte slösar bort sina styrkor i öster, där kriget frös, samt släppte färre ubåtar och, samtidigt som de fryste FAA:s missilprogram, ökade produktionen av stridsvagnar och flygplan avsevärt.
  Produktionen av Focke-Wulf-maskinen ökade särskilt snabbt. Hon var inte bara en jaktplan, utan hon kunde bära upp till 1800 kilo bomber, spela rollen som ett bombplan i frontlinjen, och tack vare kraftfulla rustningar och vapen kunde hon också vara ett attackflygplan. Så Fritz visste vad de gjorde. ME-309, en snabbare jaktplan och bättre beväpnad, kom också in i serien. Samt Yu-288, som kunde bära upp till sex ton bomber.
  Att varva ner nya typer av vapen tog tid och offensiven sköts upp flera gånger. Dessutom ville Hitler själv också testa "Tiger" -2 i strider och "Maus".
  Men det viktigaste är att familjen Fritz ännu inte har övergett Afrika. Till befälhavare utsågs Von Bock där. Och fick oväntat allvarliga förstärkningar.
  Führern förväntade sig att vinna i Afrika och sedan ta upp östfronten. Och fortfarande oväntat och återvände Rommel. Efter att ha överfört trupperna som förberedde sig för att anfalla på Tamanhalvön till Egypten.
  Det är redan sju fredagar i veckan.
  Och den 5 juli började nazisternas stora offensiv i Egypten. Den åttonde italienska armén deltog också i den, som fylldes på och återställdes efter nederlaget i Ryssland.
  Som ett resultat led Storbritannien ett förkrossande nederlag. Rommel gick förbi sitt försvar i öknen och bröt sig fram till Nilen. Och nazisterna blockerade Suezkanalen.
  Framgången för Fritz förklarades av det faktum att de lyckades skapa en numerisk överlägsenhet. Och även det faktum att "Panther" och "Tiger" på den tiden inte hade lika tankar tog upp.
  Även Röda armén väntade tills vidare. Men Stalins tålamod tog slut och den 1 augusti inledde sovjetiska trupper en stor offensiv i Oryol-Kursk-Belgorod-riktningen. Hårda strider följde.
  Hitler, efter segern i Egypten, flyttade trupper in i Irak och erövrade det med stöd av araberna, tillsammans med Kuwait.
  Stalin bestämde sig för att kasta en del av trupperna in i Irak, men provocerade Turkiets inträde i kriget. Osmanska trupper öppnade den andra fronten och korsade Röda armén.
  Tyskarna kunde slå tillbaka de sovjetiska truppernas offensiv. "Panther" visade sina bästa fightingegenskaper i försvaret. Och slog illa av Röda arméns attacker.
  Tyskarna befäste sig också i Irak och Kuwait genom att få tillgång till olja. Den djupa hösten har kommit. Nazisterna litade på försvar. Den nya Panther-2 lanserades i serien. Beväpnad med en 88 mm kanon och mer bepansrad vägde den femtiotre ton, men detta kompenserades av en kraftfullare motor på 900 hästkrafter. Denna "Panther" -2 visade sig vara en mycket farlig maskin. Dess frontpansar på tornet nådde 150 mm och skrovet 120 mm i en lutningsvinkel på 45 grader. Och frontskyddet var mycket bra, jämförbart med "Tiger" -2, medan tjockleken på sidoskyddet var 60 mm under sluttningar. Vilket generellt sett är tillfredsställande.
  Hitler höll ett tätt försvar på östfronten. Frontlinjen var relativt platt och det var svårt för Röda armén att bryta igenom den. Och inom underrättelsetjänsten i allmänhet var arbetet väl etablerat. Dessutom gissade tyskarna i allmänhet Stalins idé. Och han slog envist på samma punkt och försökte återigen få bort de tyska trupperna från Kursk och Orel.
  Kampen i luften visade att ME-309 är en bra fighter, och dess kraftfulla vapen låter dig skjuta ner en sovjetisk maskin från det allra första samtalet.
  Under vintern uppnåddes inget betydande - Fritz slog tillbaka alla sovjetiska attacker.
  1944 fick Sovjetunionen nya stridsvagnar T-34-85 och IS-2. Men den senare visade sig inte vara särskilt framgångsrik och krävde förbättring, och dess svaga punkt var pannan på tornet. T-34-85 hade också brister. Dess torn blev större och lättare att träffa, och antalet granater i ammunitionslasten minskade.
  Viktigast av allt lyckades tyskarna etablera massproduktion av Panther-2 och den förbättrade Tiger-2-modellen med en motor på tusen hästkrafter. Men här
  Führern beordrade att offensiven skulle börja i slutet av maj. Och i riktning mot Voronezh, och Taman-riktningen, och från Turkiet.
  Men hårda strider visade att Röda armén i hög grad kunde stärka sig själv, och det var mycket svårt att bryta igenom dess försvar. Dessutom rättfärdigade inte musarna, för stora och tunga, som lejontanken, sig själva. Stalin förbjöd generellt utvecklingen av stridsvagnar tyngre än fyrtiosju ton. Medan den tyska "Panther" -2, som blev den mest massiva tanken när det gäller serieproduktion, vägde femtiotre ton.
  Och naturligtvis pressade Fritz sovjetiska trupper grundligt. Ändå kunde de kila in sig på sina ställen. Speciellt i riktning mot Voronezh.
  Det viktigaste som Fritz hade var förstås starka bilar. I synnerhet i juni 1944 kämpade redan mer än tusen ME-262 på den sovjetisk-tyska fronten. Inte illa och det fanns en mer avancerad modifiering av Focke-Wulf - TA-152, den visade sin effektivitet.
  Nazisterna, på bekostnad av kolossala förluster, nådde Voronezh, men stannade.
  Slagsmålen är mycket blodiga. Turkiska trupper omringade Jerevan, men kunde inte ta det. På hösten gick nazisterna långsamt fram längs Don. Och de bröt igenom försvaret av kolossal kraft. Ändå, i slutet av november, drog sig sovjetiska trupper tillbaka bortom Don. Förlorade en del av territoriet. Och de var hårt pressade.
  De nya bombplanen av Arado-jettyp slet bokstavligen sönder Röda armén. Och de bombade väldigt aktivt.
  På vintern var tyskarna i defensiven. I januari slog de tillbaka de sovjetiska truppernas offensiv. Det fyrtiofemte året började med skärmytslingar och i luften och massstrider.
  I luften grep tyskarna allt mer initiativet. En mer avancerad modifiering av ME-262 X dök upp, som utvecklade en hastighet på över 1100 kilometer i timmen. Och fem luftgevär. Och svepte vingar. Och bättre krossade motståndare. Och XE-162 vinner alla. Också en mycket manövrerbar fighter och lätt.
  I maj 1945 använde tyskarna de nya E-seriens stridsvagnar, särskilt den formidabla E-25 självgående pistolen, och den hastigt skapade E-50. Den sista tanken var ännu inte perfekt. Dess rustning var lika tjock som "Tiger" -2, men med fler sluttningar är tornet mindre och smalare, skrovet är lägre och underredet är lättare och mer framkomligt. Motorer på 1200 hästkrafter. Och pistolen är 88 mm lång med en pipa på 100 EL och tolv skott per minut.
  Denna tank, på grund av det faktum att motorn var placerad tillsammans med växellådan, fick besparingar i höjden på skrovet, på grund av vevaxeln. Och växellådan är placerad direkt på motorn. Tankens vikt var femtio ton, och den blev mycket mobil och bekväm för strid. Och dess frontalrustning är helt ogenomtränglig, för nästan alla vapen. Skrovets lutningsvinkel från horisontalen var 40 grader, och lutningsvinkeln på tornets panna med en tjocklek på 185 millimeter var femtio grader.
  Så de sovjetiska kanonerna kunde inte tränga igenom pannan. E-50 visade sig vara en bra genombrottstank. E-25 självgående kanoner visade sig vara ännu mer perfekta, med en mycket kraftfull motor på 900 hästkrafter, med en vikt på tjugosex ton.
  Hon var stark i genombrottet, och ganska seg.
  I Kaukasus kunde tyskarna få ett genombrott. Det är sant att Stalingrad inte kunde intas omedelbart. Men sedan omringade tyskarna Groznyj och Ordzhonikidze. Och i augusti 1945 kunde de bryta mot Kaspiska havet. Och de gjorde det väldigt dåligt.
  Stalin flippade ut, men han kunde inte stoppa nazisterna. Han blev slagen som en kattunge.
  Den nya tyska stridsvagnen E-75 visade sig helt enkelt vara en chock för Röda armén på grund av dess starka skydd från alla vinklar.
  I september inledde nazisterna en attack mot Volgadeltat och en attack mot Astrakhan.
  Striderna drog ut på tiden ... På vintern erövrade tyskarna nästan hela Kaukasus. Efter att tillförseln av ammunition avbröts kunde Röda armén i denna region inte hålla ut under lång tid.
  I mars 1946 var Jerevan den sista som föll. Och det visade sig vara ett vinnande drag.
  Det försvagade Sovjetunionen var dödsdömt. Och Japan dominerar fortfarande Stilla havet och slår britterna och amerikanerna.
  Stalin, för att köpa tid, erbjöd Hitler vapenvila i tre år. Och på mycket förmånliga villkor för Tredje riket. Återlämnande av alla krigsfångar utan några villkor. Och betalning av skadestånd: mat och råvaror, särskilt bomull - Centralasien är fortfarande under Sovjetunionens kontroll.
  Hitler krävde också guld och förråd av bauxit. Och även att förråda några av de nyaste och modernaste maskinerna för tillverkning av vapen.
  Stalin, som ville vinna tid till varje pris, gick med på detta.
  Fred kom i maj 1946...
  Och tyskarna började förstås kämpa i väst. Första offensiven i Afrika, den var ganska lyckad. Och luftstriden om England.
  Här var jetflygplan på offensiven. Och hon bombade och bombade. Och även kraftfulla skivor som slog ner britterna och amerikanerna.
  Amerikaner blir misshandlade.
  Och nu, i december 1946, landade nazisterna i Storbritannien. Och de började fånga henne.
  Ingen förväntade sig att Hitler skulle besluta sig för att landa på vintern. Och han tog risken.
  Och han fick segern. På bara två veckor. Storbritannien föll och Churchill flydde till Kanada.
  Året 1947 har kommit. Tyskarna intar Island redan i februari. Och Operation Icarus blev en succé. Och här kommer fångsterna från hela världen.
  Tyskarna och japanerna drog nu fram mot Amerika. Från Argentina, Brasilien, Venezuela och vidare Panama. Med framryckningen och genom Kanada, med landningen. Och marknadsföringen är mycket framgångsrik.
  Men kommunikationssträckan störde utbudet. Så 1947 erövrade tyskarna och japanerna bara Latinamerika och gick in genom Mexiko in i USA:s södra regioner och genom Kanada in i de norra delarna av Amerika.
  Och striderna i USA förvandlades till total makt.
  Året 1948 har kommit. Tyskarna uppnådde mycket genom att nypa Amerika tillsammans med japanerna. Och de avancerade med strider ...
  Amerikanerna var underlägsna nazisterna i både kvaliteten och kvantiteten på trupperna. Och det fanns inget sätt att motstå Wehrmacht. Nazisterna kastade in i strider och svarta, och araber och indianer. Japanerna tog också sina styrkor i strid.
  Amerikanerna dukade sakta men säkert under ... Men i slutet av september 1948 stormade tyskarna New York och Washington.
  Och den 9 november 1948 kapitulerade USA. Och den första delen av andra världskriget tog slut.
  Stalin köpte tid. Sovjetunionen fick T-54 och IS-4 stridsvagnar. IS-7-tanken gick inte i produktion på grund av dess höga kostnad. Utvecklad och maskiner MIG-15 och så vidare.
  Men detta räcker inte ... Hitler 1949 kunde inleda en offensiv mot Sovjetunionen på sommaren, men gick med på att förlänga vapenvilan. Men naturligtvis i utbyte mot en mycket tung hyllning som Sovjetunionen gick med på att betala.
  Medan tyskarna och japanerna fullbordade världen genom att erövra resten av länderna, försökte Stalin skapa ett supervapen. Men försöket att skapa en atombomb misslyckades.
  Stalin dog den 5 mars 1953. Han efterträddes av Beria. Till skillnad från verklig historia lyckades Sovjetunionens ledare, som kände ett sammanbrott, lämna ett skriftligt testamente om en efterträdare. Och ingen är bättre än Beria ändå. Nej.
  Det visade sig att Stalin inte hade fel.
  När Hitler attackerade Japan den 20 april 1954 föreslog Beria krig på tredje rikets sida.
  Führern gick med på villkoret att Sovjetunionen endast skulle återta södra Sakhalin och Kurilöarna.
  Beria tvingades gå med på detta. Fast med tungt hjärta. Nåväl, nu har båda monstren fallit på Japan.
  Och striderna utspelade sig med stor spänning. Hitler ville besegra Japan innan hon skapade atombomben.
  Det tredje riket använde laservapenskivor och pyramidformade stridsvagnar mot samurajerna.
  Den sista bilen var formidabel och ogenomtränglig från alla vinklar.
  Här rider Gerda och Charlotte på en pyramidformad stridsvagn och skjuter mot japanerna.
  De är tjejer så gnistrande och extremt kämpande till den grad av kolik i ljumsken. Och deras vapen mullrar som en orgel.
  Gerda sjöng och blottade tänderna:
  - Bryt, krossa och riv isär! Det här är livet, det här är lycka!
  Charlotte, efter att ha krossat den japanska självgående pistolen med en välriktad träff, höll med om detta:
  - Bryt, krossa och riv isär! Det här är livet, det här är lycka!
  Så här slogs de tyska tjejerna.
  Och här är sovjeterna som slåss på IS-10-stridsvagnen. De kvinnliga krigarna avfyrar sin 122 mm kanon och sjunger:
  - Stalin bor i mitt hjärta,
  Så att vi inte känner sorg ...
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  Och Natasha krossar en japansk stridsvagn med en exakt träff ...
  Sovjetunionens och det tredje rikets armé är mer stridsberedd och tekniskt utrustad. Trots det fortsätter kriget, och med varierande framgång.
  Men naturligtvis förlorade samurajerna ungefär en fjärdedel av sitt territorium under de första två månaderna.
  För de tre månaderna av hård strid ytterligare ett kvartal. Sådant var det skoningslösa kriget.
  Sovjetiska trupper befriade den södra delen av Sakhalin och flyttade längre längs Kuril-ryggen. Dessutom kämpade tsararmén också i Manchuriet. Och det är redan ganska smärtsamt.
  Segrarna följde en efter en. Och nya framgångar och landvinningar.
  Sex månader senare, den 20 oktober 1954, hade Japan redan förlorat mer än hälften av sina ägodelar och höll på att förlora. Och hon föreslog, i hemlighet för Ryssland, en allians mot Tredje riket. Men Beria avvisade honom ...
  Vid det nya året hade mer än två tredjedelar av territoriet i Land of the Rising Sun redan gått förlorat.
  Hirohito, som kände sig dömd, erbjöd Führern en fördelaktig fred. Men han ville bara kapitulera.
  I januari 1955 fullbordade sovjetiska och tyska trupper japanernas nederlag i Kina. Och i februari misshandlades samurajerna också i avlägsna kolonier. I mars 1955 började striden i själva metropolen. Hon hade ett väldigt våldsamt temperament.
  Tyskarna och ryssarna avancerade sakta men säkert. I augusti föll Tokyo och den 3 september 1955 kapitulerade Japan.
  Det blev ännu en paus i krigen. Sovjetunionen kom tillbaka till södra Sakhalin och erövrade Kurilryggen. Inte för mycket. Men å andra sidan minskade volymen av den årliga hyllningen till tyskarna.
  Men Ryssland förblev det enda territoriet oberoende av det tredje riket. Den 20 april 1958 ägde en flygning till Mars rum i Tredje riket. En imponerande prestation. Den ariska tankens triumf. Men detta räckte inte för Hitler.
  Sovjetunionen retade fortfarande sin självständighet. Och dessutom försökte han i stort hemlighetsmakeri göra en atom- och vätebomb. Naturligtvis försökte Hitler dra ut den sista "splittren" som han trodde på planeten Jorden, för att fullborda den världsomspännande konsolideringen.
  Och på Fuhrers födelsedag den 20 april 1959 började ett nytt krig med invasionen av Sovjetunionen. Leningrad var nästan omringad och hade kommunikation endast längs Ladogasjön. Det är fortfarande en hel del väg till Moskva. Någonstans inte mer än trehundra kilometer. Tyskarna försökte inte attackera henne under första kriget.
  Och nu rycker de. Och vi rörde oss med stor entusiasm. De har laserstråleskivor och pyramidformade tankar.
  Röda armén har bara T-54 stridsvagnar, de mest massiva. T-55:an som precis har börjat tillverkas. Och stridsvagnar IS-10, föråldrade IS-4, och den senaste, men inte alls masstillverkade IS-12. Den sista tanken har en 130 mm kanon och liknar IS-7. Dess vikt är cirka sjuttio ton.
  Tyskarna har mer avancerade pyramidformade stridsvagnar. Besättning på två, med högtrycks- och elektromagnetisk pistol i 88-millimeters kaliber, men extremt pansarbrytande. Och rustningen är flerskiktad och ogenomtränglig.
  Nazisternas flyg är också mycket bättre och mer perfekt än den sovjetiska. Speciellt svanslösa bombplan och jaktplan, samt diskotek. De senare utvecklar en hastighet på upp till tio ljud och har ett laservapen. Och viktigast av allt, de är ogenomträngliga för handeldvapen.
  Eftersom en laminär jet strömmar runt dem, och flödet blåser alla skal och kulor och fragment.
  Så tyskarna är på topp. Och viktigast av allt, de har mer styrka i kvantitet. Det finns utländska divisioner från hela världen. Och de slåss beväpnade med mer avancerade maskingevär eller anfallskarbiner.
  Nazisterna är till och med beväpnade med ultraljudspistoler och maskingevär med lasersikte, eller värmestrålar.
  Vad bara Fritz inte har. Det finns också ballistiska missiler. Och inte bara detta.
  Det finns datorer och vägledning och smarta bomber. Och vägledning om radar, och om ljud och om värme. Och Fritz kan använda stridsvagnar som rör sig under jorden med borrar och ubåtar för en person. De har också små ensitsiga tankar, i vilka vältränade och vältränade barn slåss.
  Naturligtvis är krafterna extremt ojämlika. Och samtidigt, för attacken mot Sovjetunionen, samlade Hitler hundra miljoner soldater och officerare bara i första klassen. Och i Sovjetryssland är hela befolkningen, inklusive spädbarn, drygt hundra miljoner. Och i armén var det möjligt att samla, alla trupper inte mer än femton miljoner. Och de är inte den bästa kvaliteten. Det enda är att det grävdes upp en hel del försvarslinjer.
  Och naturligtvis bröt nazisterna, efter att ha gått till offensiven och hade en överväldigande överlägsenhet i styrkor, nästan omedelbart igenom försvaret. Och de rörde sig utan att stanna. Och tio dagar senare omringade de Moskva. Och så började detta krig.
  Men den 1 maj 1959 kraschade Hitler oväntat sitt plan. Och det förändrade maktbalansen. Och i det tredje riket började en allvarlig kamp om makten. Det som gav Sovjetunionen en oväntad chans till frälsning.
  
  STALIN STÖTTE
  Stalin störtades av sin egen militär i oktober 1941. Tja, det var förståeligt, den hatade kaukasieren hade redan fått alla. Ja, han blev inte förlåten för förtrycket. Militären var missnöjd, och särskilt Zjukov. Molotov stödde också handlingen, och Beria sköts på plats. Stalin blev hastigt försökt och skjuten.
  Men allt detta ledde till förvirring bland militären, och tyskarna kunde ta Moskva. Molotov flydde till Kuibyshev. Många soldater deserterade och gav upp. Japan attackerade USA, sedan gick Führern in i kriget. Och samurajerna invaderade Fjärran Östern.
  Molotov erbjöd under dessa förhållanden fred åt Fritz. Hitler gick med på att återvända till Moskva i utbyte mot Kaukasus. Dessutom tilldelades höga skadestånd till Sovjetunionen. Jag var tvungen att ge både Leningrad och Archangelsk.
  Nazisterna släppte lös sina händer österut och bytte till USA och Storbritannien.
  Führern hotade Franco med ockupation, och generalissimo gick med på att låta tyska trupper passera genom hans territorium. Gibraltar stormades av tolv utvalda tyska divisioner. Och han togs på tre dagar, varefter nazisterna gick in i Marocko och började ockupera Afrika. En del av de tyska trupperna genom Kaukasus och Iran gick till Indien och Mellanöstern. Och de tog över.
  De engelska trupperna var mycket mindre och mindre väl beväpnade. Och de koloniala divisionerna ville inte slåss alls. Massivt kapitulerade. Och tyskarna erövrade den ena kolonin efter den andra. Britterna förlorade också på grund av sträckning av kommunikationer och mindre disciplin av trupperna. Under det fyrtioandra året erövrade det tredje riket norra delen av Afrikas, Mellanösterns och Indiens centrum och förenade sig med japanerna.
  Och i februari fyrtiotre, följt av en landning i Australien. Och så attacken mot Sydafrika.
  Således erövrade nazisterna nästan alla brittiska kolonier och herravälde.
  Churchill bad fegt om fred. Hitler vägrade, så han tog redan allt. Och i juni 1943 följde en amfibielandning i Storbritannien.
  Fyra vackra tjejer: Gerda, Charlotte, Christina och Magda. De åker i en experimenttank - "Panther" -2.
  Tjejer är såklart barfota och i bikini.
  Deras tank flög från bestånden och gick till kusten. "Panther" -2 är en bra tank i princip. Skrovets främre pansar är 100 mm, tornet är 120 mm, sidorna är 60 mm och huvudpistolen är 88 mm 71 EL. En sådan pistol träffar brittiska stridsvagnar, till och med Churchills, på långt avstånd.
  Gerda, med hjälp av sina bara tår, tryckte på pistolknappen och slog de brittiska stridsvagnarna.
  Hon slog i bilen och sjöng:
  - Ära till det tredje riket!
  Charlotte, den där aggressiva vixen. Skjut också mot fienden. Hon bröt igenom frontrustningen på Churchill och spinnade:
  - För våra härliga segrar!
  Och hon sköt också med bara fötter.
  Då kvittrade den här tjejen:
  - Jag ska tröska dig!
  Christina är ett mycket exakt skott. Hon bröt rustningen för förstörelsen av vilken de gav några pengar.
  En rödhårig krigare med gyllene hår kvittrade:
  - För det tredje riket!
  Och återigen, med barfota, lanserade hon något som är ödesdigert. Och var är britterna mot tyskarna. Fritzerna har starkare utrustning, bättre personal.
  Då sköt Magda och skar motståndarna. Och med sin bara fot riktade hon pistolen mot fienden. Och sköt med brutal kraft.
  Krigaren gnisslade och morrade:
  - För världens högre makt!
  Flickan var så gnistrande här. Och slog motståndare. Ja, förgäves tog premiärminister Churchill kontakt med det tredje riket. Vem gick han upp mot? Det var ett förkrossande slag.
  Det finns förstås ingen mottagning mot Gerda. Hon är en tjej med kolossal styrka.
  Och återigen kommer han att skjuta med sin bara fot, och han kommer att krossa britternas massa.
  Därefter ska Charlotte skjuta med sina bara tår. Och så slår han mot Cromwell. Ja, britterna får hornen ordentligt.
  Charlotte skakade.
  - Jag är världens coolaste person!
  Christina skjuter också exakt på fiender. Hon är en tjej med stor potential. Och skjuter den så skjuter den.
  Och hennes skal som skickas med bara fötter är så dödliga. Och krigaren tjöt:
  - För de högsta prestationerna!
  Magda tog det också och smällde britterna för fullt. Använd dina bara ben. Besegrade de brittiska trupperna och gnisslade:
  - Det hela kommer att bli så kolossalt!
  Då visade krigaren hennes tunga.
  Kort sagt, tjejerna här är väldigt coola. Och inte dumt alls. Och med bara klackar siktar de pipor mot engelska stridsvagnar och självgående vapen.
  Kort sagt, landningen var lyckad. Tyskarna slog också britterna i luften. Det nya jaktplanet ME-309 visade sin fullständiga överlägsenhet över fienden. Som Focke-Wulf. Vilket skrämde britterna.
  Kort sagt, när London var omringad. Och Churchill försökte fly. Men det fanns inte där.
  Två tyska kvinnliga piloter Albina och Alvina sköt ner alla eskortplan och tvingade Churchills liner att landa. Den stolte premiärministern tvingades knäböja och kyssa skönheternas bara fötter. Han kysste Churchill, benen på både Albina och Alvina. Och fötter, och fingrar och klackar. Efter det tvingades hans flickor - Storbritanniens premiärminister att slicka sina bröst på Venus. Som tjejerna älskade.
  Det är så de är idioter.
  Storbritannien har fallit. Och Fritz på en vit häst, triumf.
  Adolf Hitler tillkännagav högtidligt:
  - Jag tog fler versaler än Djingis Khan!
  Det återstår bara att besegra USA. Men det här tar lite tid.
  Hela 1944 förlöpte i ett utbyte av slag i luften och sjöstrider. Tyska ubåtar förbättrades och blev bättre än amerikanska. Eller rättare sagt, de var redan bättre, deras överlägsenhet blev helt enkelt total.
  Führern, som de säger, ökade sitt momentum. ME-262 jetjaktplan och ubåtar som drivs av väteperoxid dök upp i serieproduktion. Så Fritz har nu mycket resurser. Och det inkluderar människor.
  Slagskeppet Bismarck byggdes igen i snabbare takt. Den lanserades i mars 1944. Det nya fartyget var dubbelt så stort vad gäller deplacement som det tidigare och tre gånger kraftigare vapen. Det byggdes också hangarfartyg, och mycket kraftfulla sådana.
  Ett hangarfartyg som kan bära etthundratjugo flygplan och med ett strömlinjeformat skrov sjösattes i januari 1945.
  Det tredje riket förberedde sig för att hoppa. Året 1945 kom ... Den amerikanska flottan led stora förluster. Och Japan pressade också från väster på USA. Tyska flygplan blev mer och mer perfekta, essräkningarna ökade.
  Till exempel, två piloter från det tredje riket - Albina och Alvina kallade dem A - en fyrkant, de gjorde mycket snabba poäng. Hittills har Huffman haft rekordet. I juni 1945 förde han sitt konto till fyrahundra bilar och som ett resultat fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och det här är den femte graden.
  Men Albina och Alvina var redan ikapp honom. Med över trehundra nedskjutna fordon vardera fick de riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter. Men nu närmade de sig redan fyrahundra. Och de skulle inte sluta.
  Här tryckte Albina sina bara tår på rattpedalerna och kvittrade:
  - Ära åt det stora fosterlandet!
  Och sköt ner ett par amerikanska plan.
  Alvina, som fortsatte att skjuta, slog också. Hon sköt ner två amerikanska arméplan med sina bara fötter och gnisslade:
  Vi är förkroppsligandet av hat!
  Flickorna skildes åt. De är väldigt smidiga i strid.
  Albina avfyrade sin kanon och väste:
  - Ära åt fäderneslandet - piskan!
  Alvin höll med om detta:
  - Jättehärlighet!
  Tyskarna pressade amerikanerna mycket hårt. Och de tog kvaliteten på sin flygning.
  E-50 visade sig vara en bra utveckling. Denna stridsvagn visade sig med en pansargenomträngande och snabbskjutande kanon. Och med bra frontskydd.
  Amerikanen Sherman är inte hans rival. Och Pershing också. E-50 visade sig vara ett best av en maskin.
  Tyskarna i det fyrtiofemte året bosatte sig på Grönland och skapade fotfäste i Kanada. Samtidigt vann den tyska diplomatin Brasilien över på sin sida, tillsammans med Argentina, som länge varit lydigt. Och befordran började från de södra brohuvudena.
  Året 1946 blev avgörande. Tyska och japanska trupper invaderade Mexiko och erövrade nästan hela Kanada och invaderade också Alaska. Och sedan överfördes striderna slutligen till USA. På dess territorium började verkliga strider äga rum.
  Och naturligtvis visade sig de tyska stridsvagnarna i E-serien vara mycket farliga och stridsfordon. Var är amerikanerna före dem. Fascisterna har sådan styrka.
  Speciellt när Gerdas stridsvagnsbesättning är på attack och krossar amerikanska trupper.
  Hon har en bil i E-50-serien, smidig och snabb. Hon har en piplängd på 100 EL och en pistolkaliber på 105 mm. Om en sådan pistol sliter.
  Gerda tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, avfyrade en projektil, träffade fienden exakt och gnisslade:
  - Ära till det tredje riket!
  Charlotte, den här rödhåriga flickan slog också med sina bara tår mot amerikanerna och kvittrade och blottade sina tänder:
  Ära till våra oövervinnerliga trupper!
  Kristina knackade också på sina kvicka, mejslade ben med sina bara fingrar och skrek:
  - Ära till Wehrmachts hjältemod!
  Magda, med sina bara bens långa graciösa fingrar, slog och skrek också:
  - Ära till den oövervinnelige Wehrmacht!
  Och fyra flickor kommer att ta det och vråla på toppen av sina lungor:
  - Vi är riktiga örnar, och fulla av hjältemod! Och vi flyger som fåglar, söner till det tappra fosterlandet!
  Gerda sköt igen med bara tår. Hon träffade den amerikanska bilen och väste:
  - Nej, inte söner, utan döttrar!
  Charlotte sköt mot den amerikanska bilen, slet av dess torn och kvittrade:
  - Visst, döttrar är väldigt heroiska!
  Christina slog sin motståndare. Hon genomborrade fienden genom och igenom och väste och blottade sina tänder:
  - Vi är dödens verkliga maskiner!
  Magda sköt också mot fienden. Hon bröt fiendens rustning, rammade fiendens panna och skrek:
  - Och vi är de mest perfekta maskinerna i världen!
  Och tjejerna ylade i kör:
  - Ära till Tyskland, ära, stridsvagnarna rusar fram! Tredje rikets divisioner välkomnar det modiga folket!
  Kort sagt, det gick verkligen bra för tyskarna och deras trupper gjorde den ena segern efter den andra.
  USA har naturligtvis en stark ekonomi, men de tappade tekniskt sett. Speciellt stridsvagnar och jetflygplan. Tyskarna hade redan ME-262 X i serieproduktion, och detta flygplan var både överlevbart, hastighet över 1150 kilometer i timmen och beväpnat med fem flygplan 30-mm kanoner. Amerikaner kan inte motstå en sådan maskin.
  Tyskarna hade också en XE-262 fågel, lätt att tillverka, nästan helt i trä, mycket lätt och manövrerbar. Men XE-262 var på grund av sin för låga massa och höga hastighet också svår att hantera och krävde mycket skickliga piloter. Men han var stor för Huffmans stil, som fungerade i närmande. Och på nära håll krossade han amerikanerna.
  Men förutom Huffman var det också två tjejer som agerade: Albina och Alvina. De överskred trehundra nedskjutna flygplan vardera och fick riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter. Riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter har hittills bara Huffman, som sköt ner mer än femhundra flygplan, och Rudel, det legendariska attackflygplanet, slagit ut mer än femhundra stridsvagnar, och många andra markmål. Och sjutton flygplan till.
  I Tredje riket godkände de också sjätte graden av Järnkorsets riddarkors med blad av platinaek, svärd och diamanter, till de som når tusen nedskjutna flygplan, eller lika många trasiga stridsvagnar.
  I detta riddarkors borde minst hundra diamanter ha fästs, och det skulle ha varit större än andra riddarkors. Så priset var inte bara hedersamt, utan också dyrt.
  Albina och Alvina flyger över himlen. De skjuter ner sina Yankee-plan och sjunger genom tänderna:
  - Vackra tjejer,
  Bra vänner...
  Skulle vara fantastiska killar -
  Och bra kickar!
  Albina riktade flyggeväret med hjälp av sina bara tår, dunkade amerikanen och gnisslade:
  - Ljus av glada ögon!
  Och blinkade åt sin partner. Hon skar av sin motsvarighet. Hon slog fienden i bitar med sina bara tår och kvittrade:
  - För kommunismen och våra härliga segrar!
  Albina rättade till sin partner och sköt ner Yankee-planet:
  - För arisk kommunism!
  Och båda tjejerna brast ut i skratt.
  Under tiden fortsatte kriget. Amerikanerna förlorade helt klart mot den bästa fienden inom teknik och träning, och använde till och med utländska divisioner.
  I synnerhet Yankees har den huvudsakliga Sherman-stridsvagnen. Tja, var är han mot den tyska E-50:an. Nazisternas maskin hade en frontalpansar på 250 millimeter, sidopansar på 170 millimeter och en vikt på sjuttio ton med en motor på 1200 hästkrafter med en motorförstärkning.
  Det bör noteras att Sherman inte ens kunde penetrera den tyska sidan, eftersom rustningen på E-50 lutar. Inte ens en Sherman med en sjuttonfots pistol, en Firefly, tog verkligen ombord en tysk. Men den här tanken var inte massiv.
  Och tyskarna tog med tillförsikt den amerikanska stridsvagnen på fem kilometers avstånd. Dessutom har han en hög siluett. Amerikanerna hade Pershing något bättre. Men den här tanken var inte lika massiv som Sherman, och fortfarande räckte inte dess 90 mm pistol för en effektiv kamp.
  Endast "Superpershing" kunde tränga in den tyska E-50 i sidan. Fördelen med en pistol och en kaliber på 90 mm och en pipalängd på 73 EL. Men å andra sidan är eldhastigheten bara fyra skott per minut mot tolv för tyska E-50, och vikten på femtio ton är för stor för en motor på 500 hästkrafter. Ja, och rustningen är otillräcklig. I pannan på den tyska huvudmastodonten slog amerikanerna fortfarande inte igenom. Och Fritz hade även en E-75 med 128 mm kaliberpistol och 210 mm sidopansartjocklek under backar, med ännu bättre skydd och en motor på 1500 hästkrafter.
  Så från första början förlorade USA. Endast T-93-stridsvagnen, närmare bestämt en självgående pistol som vägde nittiotre ton, med en frontalpansartjocklek på 305 mm och en 155 mm kanon, kunde bekämpa de tyska mastodonterna rakt på sak.
  Men körprestandan hos denna självgående pistol var oviktig, liksom eldhastigheten. Och tyskarna förstörde den med flygplan.
  Så amerikanerna som helhet gick inte bra och förlorade hopplöst.
  Och de tyska trupperna kom närmare och närmare New York och Washington.
  Truman vädjade till Hitler om fred.
  Men Führern ville bara ha fullständig kapitulation utan några villkor. Washington var omringad. Och nazisterna började ett angrepp på den amerikanska huvudstaden.
  Stridsvagnsbesättningen på Gerda kämpade för en ljusare morgondag. Och han vann utan problem.
  Flickan började till och med skjuta inte bara med sina bara tår utan också med de röda bröstvårtorna. Och det hjälpte mycket.
  Charlotte sköt också genom att trycka på sina rubinnipplar på joystickknappen och kvittra:
  - Kommunismens storhet ligger i att inte vara en fisk, utan en val!
  Christina, skjutande, tryckte på knapparna på joysticken, noterade:
  - Och vi tyskar kommer att bygga kommunismens största!
  Magda, som sköt röda bröstvårtor mot sina motståndare, utfärdade aggressivt:
  - Den ljusaste kommunismen! Bara upp, inte ett steg ner!
  Gerda pekade på kanonen med sina bara tår och vände över den amerikanska haubitsen med ett välriktat skott, bekräftade:
  - För arisk kommunism!
  Efter Washingtons fall kapitulerade Amerika snart. Och det hände den 31 januari 1947.
  Andra världskriget är över. Och Hitlers uppgång till makten sammanföll med Amerikas kapitulation.
  Det verkade vara en lång period av fred. Faktum är att alla krig är över, USA är tillfångataget, och vad mer kan man önska sig? Men det fanns ytterligare en supermakt med kolonier: Japan. Och Hitler ville också erövra den.
  Den 20 april 1953 började ett nytt krig för omfördelningen av världen. Sovjetunionen existerade fortfarande i en trunkerad form. Militären som kom till makten efter Stalin, satte Voznesensky som den formella huvudregeringen. Denna ledare lyckades delvis återställa den ryska ekonomin. Och han erbjöd Hitler Sovjetunionens deltagande i kriget mot Japan. Han gick med på det, men på villkoret att Ryssland endast skulle återlämna Primorye, Sakhalin Island och Kurilkedjan, som tidigare fångats av samurajerna.
  Så Voznesensky fick en ny chans att återuppliva Sovjetunionen och delvis rehabilitera imperiet.
  Striderna utspelade sig med full kraft.
  Alenka och hennes team kämpade på en ny, experimentell T-11-stridsvagn. Den här bilen var tung och väl skyddad. Dess frontpansar nådde 300 millimeter med en maskinvikt på sextioåtta ton och en 130 mm kaliberpistol. Under tiden är huvudtanken T-54 fortfarande i Sovjetunionen, vilket inte heller är dåligt alls.
  Och Alenka och hennes partner skjuter från en kraftfull pistol på långt avstånd. Japanerna har såklart sina egna bilar. I synnerhet här är E-75, kopierad från tysk modell under licens. Men den här tanken är redan något föråldrad.
  Och Alenka slår ut honom med sina bara tår. Och hon skickar projektilen exakt från ända till ända.
  Flickan kvittrar:
  - Ära åt kommunismens era! Ära till Lenin i hjärtan!
  Detta är verkligen en skönhet av högsta standard.
  Anyuta skjuter också med sina bara fingrar av mejslade ben och gnisslar:
  - Jag är en väldigt cool krigare, och det är som en klockrent docka!
  Alla eldar också i tur och ordning. Den här tjejen slog samurajen och sa:
  - I ljusets, värmens och vindens namn!
  Och, naturligtvis, med bara fötter.
  Och så landade Maria. Hon är en flicka med enorm andlig styrka. Hon slog sönder en japansk tank och kvittrade:
  - För mäktig kommunism!
  Och dukade under för hennes bara häl.
  Och till slut sköt hon med hjälp av en barfota och Marusya. Flickan slog fienden och väste:
  - Ära till eran av en bättre värld!
  Och hur hon visslar... Det här är verkligen en väldigt cool tjej.
  Den sovjetiska stridsvagnsbesättningen gör ett bra jobb och plockar in räkningar. Tjejer tar förstås snabbt ledningen. De har också den bästa bilen för Röda armén.
  Och Gerda slåss på en pyramidformad stridsvagn. Den här bilen är redan mer avancerad och har bara två besättningsmedlemmar.
  De, tillsammans med Charlotte, skjuter mot japanerna, och de är extremt effektiva.
  Gerda, med sina bara tår, tryckte på joystick-knapparna och slog i den japanska bilen och väsande:
  - Och samurajen flög till marken under trycket av stål och eld!
  Charlotte sköt också mot henne med bara fingrarna på hennes mejslade ben och väste:
  - Men vår Wehrmacht från taigan till de brittiska haven, alla är miljontals gånger starkare!
  Magda och Christina slåss i en annan pyramidformad tank.
  Terminator-tjejer är extremt stridbara och kolossala i styrka.
  Och så skjuter Christina, använder sina bara tår och slår japanerna.
  Sedan skriker han:
  - Vår era med segrar framför oss!
  Magda skjuter också på fienden. Demolerar tornet från samurajen och skriker:
  - Och prestationerna väntar ännu svalare!
  Och igen, med bara tår, tjänar han på systemet och förstör fiender.
  Ja, det finns tjejer som kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Krigarna övervann fienden och tog sig gradvis uppåt.
  Japan förlorade. Och tyskarna använde ett formidabelt vapen - diskotek.
  Dessa flygande tefat kände ingen like.
  Här slåss Agatha och Adala på en diskett. Krigare styr maskinen med hjälp av joysticks och distribuerar denna kraftfullaste enhet. Och så krossar de motståndare. Och de träffar med värmestrålar från luften. Att bokstavligen förstöra rivalernas makt.
  Agatha, som skjuter mot fienden, ryter:
  - Galen min passion!
  Och med en bar, rund häl, som om man trycker.
  Adala, som skjuter på fiender, förklarar självsäkert:
  - Det är bara kraft!
  Och han använder också sina bara tår mot fienden.
  Flickorna skingrade verkligen. Och sådana, låt oss säga raka kämpande skönheter.
  Att det knappt finns något kvar av Japan.
  The Land of the Rising Sun höll på att förlora. Och tyvärr verkade det nästan hopplöst.
  Samurajen stod inför teknisk överlägsenhet. Och en mycket allvarlig motståndare när det gäller verksamhetsplanering.
  Japan besegrade Ryssland på sin tid, men nu förlorade man mot koalitioner.
  I slutet inledde det tredje riket till och med ett kärnvapenangrepp på öarna, och den uppgående solens land kapitulerade.
  Som ett resultat fullbordades erövringen av kolossala länder. Det tredje riket kämpade dock lite mer i Latinamerika och genomförde ytterligare beslag av territorium.
  Men när hela världen är under det tredje riket retar det fortfarande fria Sovjetunionen Führern.
  Och den 20 april 1957 börjar aggressionen mot Ryssland. Och kolossala krafter går framåt mot Sovjetunionen.
  Vad kan Röda armén räkna med under dessa förhållanden? Krafterna är redan mycket ojämlika.
  Men tydligen har ryssar och andra nationaliteter fortfarande vissa beräkningar.
  Och de kämpar riktigt hårt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kämpar mot nazisterna.
  Tjejer traditionellt barfota och i bikini. Och detta är deras credo. De slåss med vild grymhet.
  Natasha, som skjuter från ett maskingevär, anmärker:
  - Vad är vi bra på, att vi vet hur man kämpar!
  Zoya, som sköt mot fienden, gick med på:
  - Vi kan!
  Och kastade en granat med sina bara tår.
  Augustina klottrade mot nazisterna med ett maskingevär och skrek med stor spänning och kastade en granat med sin bara häl:
  - Jag är ondskans förgörare!
  Svetlana, som också sköt mot fienden och sköt exakt, mejade ner fienderna och kastade en påse med sprängämnen med sin bara fot, på grund av vilken stridsvagnen vände, utfärdade provokativt:
  - Jag ska mala det tredje riket till pulver!
  Och flickan stack ut tungan igen.
  Här är krigarna. Med dem kan du slåss mot nästan alla monster. Och till och med Hitlers.
  Natasha, som sköt mot nazisterna och försvarade Moskva, sjöng:
  - Vi är krossade av hordens ok,
  Vi är förtryckta av de otrognas ok ...
  Zoya, som sköt mot Fritz och skjuter upp sina bara tår med fötterna, släppte en mordisk vissling:
  Men det kokar i våra ådror
  Slavernas himmel ...
  Augustina, som sköt mot nazisterna och agerade mycket energiskt och gav en granat med sin bara häl, fortsatte:
  Och från de underbara stränderna,
  Till stranden av Kolyma ...
  Svetlana sjöng med vild passion och lekte med benmusklerna, och pressbrickorna gav ut:
  Allt detta är vår jord,
  Allt detta är vi!
  Och här var tjejerna, måste jag säga, med stor inbilskhet och kolossal aggression.
  Ingen kan stoppa dem, ingenting kan besegra dem. Onda hon-vargar krossar fienden, onda tigrar hälsar hjältarna.
  Eller kanske hjältinnor. Här är de hasardspelande tjejerna i den högsta fågelflygningen.
  Och om de slåss, då från hjärtat ....
  Och Alenka med sin besättning på T-13-stridsvagnen. En maskin som är redo att motstå de tyska, pyramidformade kompositionerna. Flickan skjuter på fienden och sjunger:
  - Våra stridsvagnar, det är bara ett mirakel,
  Från öknar till norra hav!
  Vi kommer att slita isär dig, tro Judas,
  Det fruktansvärda odjuret kommer att förstöras!
  Anyuta bekräftade med raseri och sköt också mot fienden med hjälp av hennes bara tår:
  - Jag ska riva fienden och mala dem till pulver.
  Alla turades om att anfalla fienden med hjälp av hennes bara tår och kvittrade:
  - För den röda kommunismens storhet!
  Maria slog också fienden, gjorde ett välriktat skott med sin bara underben och vrålade:
  - För vackra segrar!
  Marusya rörde också, med hjälp av sina bara tår, fienden, som om hon slog honom, och skrek:
  - För kommunismens högsta idéer!
  De fem slogs mot nazisterna som terminatorer.
  Och sovjetiska piloter slogs också i himlen. I synnerhet Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova.
  De slogs som episka kvinnliga hjältar. Med bara tår skickade de luftprojektiler. De träffade fienderna mycket träffande.
  Anastasia tryckte på sin röda bröstvårta på joystickknappen, slog fascisten och kvittrade:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Den halvnakna Akulina kurrade också mot fienden med hjälp av jordgubbsnipplar:
  - Ära till Sovjetunionens hjältar!
  Det är heta och starka tjejer här. Hur de slåss som riktiga odjur. Och de har övermänsklig passion och kolossal styrka.
  Anastasia, som krossade nazisterna, sjöng:
  - Ovanför den olyckliga planeten hängde,
  Onde Fritz sjuder mörker...
  Ockupanten hatar sin yxa,
  Vässa och hugga av ditt huvud!
  
  Men han är ingen bricka,
  Och inte för alltid gå under oket ...
  Förvandlar onda fiender till eldsvånare,
  Kommer att bli världarnas härskare!
  Och så finns det Elizabeth på T-55-stridsvagnen. En maskin med en kraftfullare 105-millimeters kanon än T-54 och redo att slåss mot fiender.
  Tjejer i tanken, naturligtvis, i bara en bikini.
  Elizabeth tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, sköt ganska exakt mot fienden och kurrade:
  - För kommunismens Ryssland!
  Sedan sköt Ekaterina i sin tur och använde den röda bröstvårtan för att skjuta.
  Hon träffade den nazistiska stridsvagnen och kurrade:
  - För framgång i att bygga kommunism!
  Elena sköt också mot sin motståndare med sina bara tår. Hon slog sönder pipan på en pyramidformad tank, gjorde det hela på ett träffande sätt.
  Sedan kvittrade hon:
  - Det ljusaste vi kommer att ha kommunism!
  Sedan lupanula och Euphrasia, fast hon brukar bara vara förare. Men flickan slog mycket exakt och slog av nazisttankens nosparti.
  Sedan kurrade hon:
  - Vår kommunism är ljusare än solen!
  Tjejerna på tanken är barfota och i bikini ser väldigt vackra och karismatiska ut. Och de har bröst med sådana röda bröstvårtor.
  Elizabeth sjöng med förtjusning;
  Låt oss krossa oket, tro fascismen,
  Om det behövs flyttar jag berg....
  Det kommer en era, kommunismens era,
  Jag kommer att flyga till himlen med en sång!
  Och igen, flickan med sin röda bröstvårta kommer att trycka på joystick-knappen och slå nazisterna.
  Så Fuhrer kommer inte att hitta det lite.
  Med sådana tjejer är det tydligt att Sovjetunionen fortfarande lever, och Hitler kan inte bryta det så lätt.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"