Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

. Gra Stalker Bez Zasad

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Stalkera, całkiem zwyczajnego człowieka, spotyka dziewczyny, które są bardzo niezwykłe. I mają supermoce i takie fajne dziwactwa. Te dziewczyny są po prostu super i super.

  . GRA STALKER BEZ ZASAD
  ADNOTACJA
  Stalkera, całkiem zwyczajnego człowieka, spotyka dziewczyny, które są bardzo niezwykłe. I mają supermoce i takie fajne dziwactwa. Te dziewczyny są po prostu super i super.
  . ROZDZIAŁ 1
  Musiało minąć jakieś trzydzieści sekund, zanim brzęczenie w moich uszach ustało. Wiał bardzo mocno. Został rzucony kilka metrów do tyłu, bliżej krawędzi bagna, gdzie poczuł ohydny smród, który zaczął przenikać do jego płuc.
  Podniósł rękę, dotknął głowy, sprawdzając, czy nie ma w niej nic niemiłego w postaci dziury po kuli lub wbitego fragmentu. Ale wszystko było w porządku, o ile w ogóle dotyczyło to stanu, w którym nie można wstać, a każdy ruch powoduje taki ból, że można mimowolnie umrzeć w szoku bólowym.
  Kręgi płynęły mi przed oczami, ściskała mnie klatka piersiowa, a ręka od razu sięgnęła do kieszeni, w której znajdowała się apteczka ze strzykawką. Ledwo wystarczająca siła mogła wystarczyć na więcej, ale w tym momencie to było przynajmniej coś.
  Znalazłszy potrzebny lek, stalker z całej siły wbił igłę i wyciskał całą zawartość, czując, jak płyn i moc rozprzestrzeniają się w żyłach, oczyszczając umysł i napełniając mięśnie energią.
  Wkrótce mógł już normalnie widzieć, ból w klatce piersiowej stopniowo ustąpił, wreszcie udało mu się wstać i zobaczyć, że przez cały ten czas leżał w środku trzcin, smrodu i brudu. Wybuch odrzucił broń nieco dalej. Na ciele nie było widocznych ran, a wszystkie jego próby znalezienia przynajmniej czegoś potwierdzającego ból, który odczuwał przed zastrzykiem, zakończyły się niepowodzeniem. Był nienaruszony, choć trochę wgnieciony.
  Powietrze było przesiąknięte śmiercią. Czuł to z każdym oddechem i porcją powietrza, która dostała się do jego płuc, gdy czołgał się do swojej broni i widział przez ścianę szarych roślin i bagiennej trawy kilka ciał prześladowców leżących tuż przed jego oczami. W pobliżu słychać było wycie pseudopsów i warczenie jakichś innych stworzeń, które wydawały się bardzo blisko tego miejsca. Pachnące krwią i świeżym mięsem miały się tu pojawić.
  Mężczyzna gorączkowo sprawdził magazynek - nabojów powinno wystarczyć na kilka minut, ale tylko wtedy, gdy stworzenia nie rzucą się na niego masowo, będzie miał trudności.
  "Granat" - przemknął mu przez głowę. Był to ostatni argument w sporach z mutantami, ale niestety nie miał teraz nic takiego.
  - Może sprawdzić ciała? Jedno z nich musiało mieć przynajmniej jedno.
  Wstał, zdjął automatyczny bezpiecznik i ostrożnie, jakby szedł przez pole minowe, zaczął iść naprzód, zbliżając się coraz bardziej do miejsca, w którym grzmiała eksplozja i zginęli jego towarzysze.
  Tutaj. prawie przy kraterze, gdzie wyraźnie leżała mina, smród spalonego mięsa uderzył mnie w nos. Odczekał trochę, tłumiąc uczucie wymiotów, po czym zrobił krok, przyklęknął na jedno kolano i przewrócił okaleczone ciało stalkera na plecy.
  Pech, pomyślał, sprawdzając kieszenie w poszukiwaniu granatów.
  Potem poszedł do drugiego, trzeciego. Musiałem wyjąć kilka zapasowych magazynków i ruszyć w stronę starej chaty pozostawionej tu od czasu pierwszego wyrzucenia i zabarykadować się, pozostawiając tylko jedno wyjście, z którego można było strzelać do mutantów, jeśli to wyczują i podeptali prosto do domu.
  - Cholera - powiedział w końcu ze swojej klatki piersiowej.
  Mężczyzna wyjął krótkofalówkę, przyłożył ją do ucha i zaczął wypowiadać dawno wyuczone słowa, mając nadzieję, że zostanie usłyszany, zanim mutanty przegryzą ostatni kawałek jego mięsa.
  - Baza, to jest Sokół, wpadliśmy w zasadzkę, tylko ja przeżyłem.
  Powtórzył to jeszcze kilka razy, wsłuchując się w pustkę eteru. Potem zrobił to jeszcze raz, mając nadzieję, że to ostatnie wydanie było winne, a to przeszkadzało w komunikacji radiowej, ale gdy jego wezwanie o pomoc nie zostało odebrane, wyłączył radio, przyciskając karabin maszynowy do piersi.
  W koszarach było wtedy ciepło. Około dziewiątej wieczorem, kiedy oddziały rozpoznawcze i łowcy artefaktów wrócili do swoich zwykłych miejsc noclegowych na noc, pomieszczenie stało się przepełnione. Hala była wypełniona ludźmi, gwar, opowieści i anegdoty zostały zatrute.Ci, którym udało się wynieść z kampanii coś droższego niż podarte spodnie, natychmiast udali się do kupca, którego buda znajdowała się na drugim piętrze tuż za biurem Borowa.
  Stary człowiek nie chciał nawiązać kontaktu. Był na ogół osobą spokojną. Są one zwykle odrzucane, uważane za szalone lub nie z tego świata. Ale ponieważ dziadek (tak z szacunkiem nazywali go wszyscy miejscowi stalkerzy ze względu na jego wiek i doświadczenie) był kierownikiem sanatorium, potrzeba przynajmniej od czasu do czasu zwrócenia się do niego o pomoc zmusiła stalkerów do ukłonu mu się.
  Nie mogę uwierzyć, że znów jesteśmy na zero.
  Wiktor ze znużeniem wszedł do holu, rozglądając się po zatłoczonym pomieszczeniu, gdzie jak zwykle pachniało potem, papierosami, alkoholem i śmierdzącymi opowieściami. Potem podszedł trochę do przodu, gdzie zauważył mały stolik w samym kącie i dołączył do dwóch kolejnych prześladowców, którzy kończyli piwo po podróży.
  -No jak? Z czym wróciłeś, Vitya? Sądząc po twojej twarzy, to bałagan.
  Naprawdę był wykończony długą i niebezpieczną drogą. Bagna Polesia nigdy nie były przyjazne dla obcych, zwłaszcza jeśli wpadali do jej posiadłości w poszukiwaniu artefaktów. Od czasu, gdy Strefa przeniosła się na północ i objęła część regionów Brześcia i Homla, wielu stalkerów chwaliło te miejsca, zabierając stamtąd niezliczone łupy i rzadkie artefakty. Całe karawany wjeżdżały w tropicieli bagien, aż źródło zaczęło wysychać. Od tamtego czasu pod mostem przepłynęło dużo wody. Khabar stał się znacznie mniejszy, a ryzyko wzrosło wielokrotnie. Komuś innemu udało się znaleźć kilka rzadkich okazów, dla których naukowcy byli gotowi podrzeć sobie nawzajem gardła, ale raz na jakiś czas tak się nie stało i na jedną udaną wyprawę było ich tuzin absolutnie zero. I dobrze, żeby nie było strat. Zdarzały się przecież przypadki, że połowa oddziału wracała z zupełnie zwyczajnego nalotu, opowiadając, jak pseudopsy rozdzierały resztę w drodze do miejsc, a nawet gorzej. O tych miejscach krążyło wiele historii, ale to i tak nie powstrzymało stalkerów. Takie jest pragnienie zysku. Trudno uchronić się przed dużym ryzykiem, gdy kush może zapewnić wygodne życie do późnej starości.
  "Wszystko jest źle" - powiedział Victor, wyjmując ostatnią puszkę gulaszu z plecaka, który został z kampanii. Szybko je otworzył, przejeżdżając czubkiem noża po wieczku, po czym w jednej chwili zjadł całą zawartość, połykając większość prawie bez żucia - stalker miał tak silne uczucie głodu.
  Przeszliśmy całą drogę do samego krateru.
  - Byłeś tam?- zapytał jeden ze stojących nieopodal stalkerów.
  Zaśmiał się cicho.
  Możesz mi nie wierzyć, do niczego Cię nie zobowiązuję.
  -A jak tam jest? Słyszałem, że bando wybrali te części. Wygodne jest łapanie żółtogębów - miejsca są głuche. Nie ma sensu szukać kogoś, kto znika, więc uciekają tam tłumnie.
  Obaj stalkerzy spojrzeli na siebie. Victor zdał sobie sprawę, że znają to z pierwszej ręki.
  -Dużo wszelkiego rodzaju śmieci i bandytów to mniejsze zło jakie tam spotkałem.
  Skończywszy resztki swego skromnego prześladowczego posiłku, podniósł plecak na ramiona, podziękował chłopom za towarzystwo i udał się do kupca. Na drugim piętrze było nieco mniej ludzi, ale ze względu na niewielką powierzchnię sali oraz brak okien i dobrą wentylację śmierdziało tu tak, jakby właśnie zabito i wypatroszono pseudoolbrzyma, którego śmierdzi teraz tuż pod jego stopami. Wykończyli zmysł węchu Wiktora i papierosy tlące się na stole u kupca. Nie palił od kilku lat i, w przeciwieństwie do swoich kolegów-palących, z każdym oddechem odczuwał podłość tytoniu.
  Była kolejka. Kilku żołnierzy z dyżuru, najwyraźniej przechodząc przez te miejsca do swojej bazy i zatrzymując się, by uzupełnić amunicję i prowiant, uważnie przyglądało się towarom rozłożonym na stole. Broń. Amunicja. Wyposażenie i mundury. Wszystko to było w mniej lub bardziej odpowiednim stanie, co czasami budziło nie mniejsze zdziwienie niż burer na okolicznych terenach, ponieważ kompleks sanatoryjny i przylegające do niego budynki mieszkalne i gospodarcze były bardzo oddalone od lądu, a okazywało się, że niezwykle trudno to uzyskać. Ale Vitold był do tego handlarzem, bo wiedział, jak znaleźć dowolny produkt, a jeśli do tego przywiązały się dobre pieniądze, to nie można było się martwić o wynik - wszystko zostanie dostarczone na czas i na czas. A teraz, kiedy grupa dłużników, po dokonaniu zakupu i zapełnieniu portfela Vitolda banknotami, odstąpiła na bok, na jego twarzy zagościł uśmiech.
  - Dzień nie idzie na marne, gdy klient wychodzi zadowolony, a ja zarabiam.
  - Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku - powiedział Victor, podchodząc do lady.
  - No, monsieur, na co narzekałeś? Dawno cię nie było. Przez godzinę myślałem, że wszyscy nie żyjecie, że tak powiem, strefa zabrała was i zamieniła w jednego z tych dziwaków przy palniku.
  Ale jestem tutaj i mój mózg jest w porządku.
  - I to mi się podoba, to znaczy, że masz dobry produkt.
  Wiktor milczał. Szczerze mówiąc nie miał nic do zaoferowania Vitoldowi i nie chciał się do tego przyznać. Z ostatniego nalotu stalker wyszedł pusty i pozbawiony sił, ledwo docierając do sanatorium. Niemniej jednak miał coś, coś cennego, czego nie można było dotknąć ani ocenić wizualnie, coś, o czym marzył nawet Borow.
  - Mam info, Witold. Wiem, dokąd poszła gigantyczna chimera. Mogę pokazać.
  Kupiec spojrzał podejrzliwie na swojego klienta, potem spojrzał na innych stalkerów za nim, którzy czekali na swoją kolej, po czym pochylił się nieco do przodu, zawieszając swoje ciało nad szkolnym biurkiem, które służyło za biurko Vitolda.
  - Lepiej nie wspominaj o tym zardzewiałym stworzeniu. Ostatnim razem zabiła dwanaście osób w RUES. Od tamtej pory nikt jej nie widział i lepiej by było, gdyby wpadła prosto do piekła, niż straszyła swoją obecnością moich klientów.
  Rzeczywiście, wiele osób nazywało ją rdzawą ze względu na kolor szorstkiej wełny, która przypominała zardzewiały drut kolczasty nawinięty na tę samą szorstką i wytrzymałą skórę. Bardziej niż wszystkie inne tego typu osobniki obżerała się stalkerami do niewiarygodnych rozmiarów, dlatego lokalne grupy nawet zawiesiły wrogość, aby ją zjednoczyć i zabić. Ale po nalocie na RUES stwór zniknął bez śladu i od tego czasu nikt go nie widział.
  -Więc nie jesteś gotowy za to zapłacić?
  Witold wrócił do poprzedniej pozycji, odchylając się na krześle, chrzęszcząc pod ciężarem właściciela. Pstrykając palcami i pocierając szerokie czoło, całym swoim wyglądem pokazał, jak walczyły w nim chciwość i ciekawość.
  - Cholera - powiedział, uderzając dłońmi w stół. - Dawno nie byłem zdumiony takimi propozycjami.
  -Więc pytanie brzmi: cena?
  - Nie tylko - przerwał na sekundę. -A co jeśli kłamiesz? Co jeśli dostaniesz pieniądze i nie powiesz nic rozsądnego. Następnie poszukaj wiatru na polu. Strefa jest duża, diabeł wie, dokąd cię zaprowadzi.
  - Czy kiedykolwiek cię okłamałem?
  Nie, ale na wszystko jest pierwszy raz.
  - Zasadniczo rozumiem twoją ostrożność - powiedział Victor, zarzucając plecak na ramiona.
  - Bardzo się cieszę, że znaleźliśmy wzajemne zrozumienie. Lepiej jedź do Borowa. Jest tam właśnie teraz. Starzec jest przenikliwy, od razu rozpoznaje kłamstwo, jeśli uda ci się go przekonać, pomogę ci z czymś w twoim polowaniu, ale poza tym - przepraszam. Tutaj co druga osoba albo widziała duchy, albo komunikowała się z Bogiem, albo widziała dziwne mutanty w lesie podczas pełni księżyca. A każdy potrzebuje pieniędzy, broni i sprzętu.
  Victor wyszedł, wciąż słysząc stare narzekania kupca. Zatrzymał się przy drzwiach - ktoś otworzył kilka okien na strychu, gdzie bliżej nocy ze względów bezpieczeństwa znajduje się para snajperów, a do sanatorium zaczęło przenikać świeże powietrze, pchane wzmożonym wiatrem.
  Victor wziął głęboki oddech. Przyjemnie było mu oddychać, jeśli nie idealnie czystym, ale świeżym powietrzem, które osłabiało słodką mieszankę smrodu, która przez cały ten czas unosiła się na drugim piętrze. Krok po kroku oddychał coraz częściej, jakby to powietrze zawierało całe jego życie i nie mógł nim nasycić swojego ciała przed spotkaniem nieuniknionego.
  Zapukał do drzwi w staromodny sposób: trzy razy krótko, pamiętając o powściągliwości dziadka, odbijając się prawie we wszystkim. Nie nastąpiła zwykła odpowiedź na pukanie, ale z jakiegoś powodu Victor pomyślał, że może już wejść, po czym lekko otworzył ciężkie drewniane drzwi i wszedł do dobrze oświetlonego gabinetu.
  Borow siedział przy dużym stole, patrząc na coś na ekranie monitora. Osoba, która weszła, wcale go nie zainteresowała, tylko raz spojrzał w górę, aby spojrzeć na gościa, po czym ponownie utonął w linijkach spływającego dokumentu tekstowego.
  Victor podszedł bliżej stołu, usiadł na pobliskim krześle i czekał. Zdarzyło się to starcowi, gdy zignorował to, co się wokół niego działo, po czym znów wrócił do naszego świata, jakby nic się nie stało. A teraz Victor musiał odczekać piętnaście minut, zanim Borow podniósł wzrok znad komputera iw końcu zwrócił uwagę na prześladowcę.
  "Mów", dziadek zagrzmiał basowym głosem.
  - Mam informacje o chimerze, tej, która sześć miesięcy temu szczególnie nerwowo nam drażniła. Widziałem ją na granicy obwodu brzeskiego w obwodzie Zhadin. Miejscowi powiedzieli, że stwór wisi dalej: Stolin, Rechitsa, Kruki. Ludzie znikają coraz bardziej. Wygląda na to, że osiedla się na swoich nowych terenach łowieckich.
  Borow nic nie powiedział. Nie wstając z krzesła, odwrócił się do mapy wiszącej na ścianie i spojrzał na miejsce, o którym mówił Victor.
  - Zaszedłem daleko.
  - Spotkałem ją w drodze do krateru. Spała na nizinie, w trzcinach, czekając na południowe upały. Generalnie miałem szczęście, gdybym został przez nią złapany trochę później, kiedy zrobiłoby się chłodniej, kto wie, jak by się to wszystko skończyło.
  Stary człowiek milczał. Wydawało się, że rozważa wszystkie za i przeciw, podobnie jak Witold, dręczony wątpliwościami co do informacji, nie spieszył się z podjęciem decyzji, co szczególnie wystawiło na próbę cierpliwość Wiktora. Już miał się odwrócić i odejść, plując na wszystkie zasady, by rekrutować ludzi i samodzielnie rozwiązać dziwaczne stworzenie i uchodzić za legendarnego myśliwego, gdy nagle starzec ożył. Wrócił z kraju zadumy, w którym był przez cały ten czas. Odwrócił się twarzą do stalkera i wypowiedział to samo lakonicznie.
  -Co chcesz?
  -Potrzebuję odpowiedniej broni. Właśnie wróciłem z nalotu dzisiaj i jestem nagi jak sokół. Nie mam funduszy, by kupić wszystko, czego potrzebuję, ale jeśli pomożesz mi w tym biznesie i uda mi się zapełnić stwora, wtedy prześladowcy będą tu tłumnie napływać i będzie dużo łupu.
  Dziadek milczał przez chwilę.
  -A jeśli nie?
  Tutaj Victor nie znalazł nic do powiedzenia. Tak naprawdę całe polowanie na Rusty było czystym szaleństwem i samobójstwem. Zabiła ciężko uzbrojonych ludzi na RUES, że powinna zrobić to samo z małą grupą stalkerów, a nawet na własnym terytorium.
  - Postaram się, żeby to zadziałało.
  Wreszcie wycisnął Victora. Ale Borow stał na swoim miejscu. Dziadek powtórzył swoje pytanie.
  - A jeśli nie możesz tego zrobić?
  Po tym, jak Victor pozostawił pytanie bez odpowiedzi, dziadek po cichu zwrócił się do komputera i kontynuował czytanie. Oznaczało to, że rozmowa się skończyła. Starzec przyjął decyzję i nie było mowy o żadnej broni.
  Wyszedł na korytarz, gdzie wciąż śmierdział jak śmieci, minął dwóch innych stalkerów, którzy czekali na swoją audiencję w Borovp, a potem zszedł na pierwsze piętro. Byli tam wszyscy ludzie. W pewnym momencie było ich tak dużo, że nie można było zrobić kroku, żeby nie uderzyć kogoś ramieniem.
  Niemniej jednak udało mu się przecisnąć do wyjścia i wyjść, gdzie Victor mógł wziąć głęboki oddech. Dym tytoniowy nie ściskał już jego płuc - oddychanie stało się znacznie łatwiejsze, a mdląca mieszanka potu i alkoholu pozostała za nim. Zardzewiałe, ale wciąż mocne drzwi zatrzasnęły się za nim i Strefa otworzyła się przed jego oczami.
  Kiedy przybył tu po raz pierwszy, niewiele było zamieszkiwanych przez ludzi, a wszystko w dzielnicy przypominało cichy, martwy chaos, który pojawia się, gdy na horyzoncie rośnie nuklearny grzyb, a fala uderzeniowa wieje do piekła. Coś podobnego wydarzyło się również tutaj. Jednak pewna siła: Pan lub natura, jak ktokolwiek jest zainteresowany, zaczęła przywracać porządek i wkrótce miejsca te zapełniły się żywymi istotami, jakoś przystosowanymi do promieniowania, a gdy ten atak zaczął zanikać, porwany dalej przez nieznane siły na północ, zaczęli pojawiać się ludzie. Mutanty przyszły za nimi. Łowca i ofiara (w zależności od tego, na którą stronę patrzeć) nagle znaleźli się przed sobą, co zmusiło każdą z grup do ścisłego określenia swojego dobytku. Ludzie osiedlali się w sarym budynku sanatrii. Kompleks z czasów późnego ZSRR jest cholernie dobrze zachowany nawet po wszystkich kataklizmach i dziesiątkach erupcji, stając się bezpieczną przystanią dla setek wędrowców i włóczęgów szukających w Strefie szczęścia. Niewielki teren wokół trzech kampusów sanatorium był również strzeżony przez ludzi, ale wszystko, co za nim było, było pustkowiem, wszystko należało do mutantów. Były inne prawa. Prymitywne, zwierzęta, gdy instynkty drzemiące w stalkerach obudziły się i zamieniły się w te same drapieżniki, zapominając o swojej ludzkiej egzystencji.
  A teraz, patrząc przed siebie, w daleką odległość, gdzie pozostałości niegdyś wielkiego imperium tonęły w wysokich zaroślach trzcin, gdzie wielopiętrowe budynki zamieniły się w siedliska mutantów i stworzeń nieznanych nauce, Victor poczuł całe swoje ciało usztywnił się, a jego ręce automatycznie sięgnęły po broń.
  Świat naprawdę się zmienił. Nie tak szybko, jak wielu się wydawało, ale dramatycznie, zmieniając nie tyle krajobraz całego terytorium, co dusze ludzi, którzy postanowili poświęcić swoje życie Strefie. Pochłaniała ludzi, posiadała umysły tak bardzo, jak żaden narkotyk nie mógł tego zrobić. Opętani cudami dziejącymi się w tym miejscu, napędzani marzeniami o wzbogaceniu się lub po prostu poznaniu innego życia, ludzie wlewali się w te miejsca w todpas, bez względu na jakiekolwiek niebezpieczeństwo.
  Victor szedł długą ulicą, rozciągniętą jak boa dusiciel w gąszczu, między niegdyś mieszkalnymi wieżowcami. Zmarli. Bardzo dawno temu ludzie opuścili swoje domy, pozostawiając ceglanych gigantów, aby przeżyli swoje życie w nowym świecie.
  Pod stopami brzęczał metal - tory tramwajowe właśnie kursowały w tym miejscu. To prawda, teraz były zardzewiałe i przypominały spuchnięte żyły, od dawna pozbawione krwi, ale nie mniej straszne.
  Pustka.
  Victor nagle zobaczył dziwne ślady stóp. Były jak króliki, ale dość duże. Co tu pazury tygrysie i bardzo ostre. Nawet metal szyny był porysowany.
  Wiktor zmarszczył brwi. Nie wystarczyło natknąć się na zmutowanego królika. To zwierzę wielkości dobrego lwa potrafiło pluć trucizną na odległość. I nie jest łatwo przestać
  nawet wybuchowy pocisk. Oczywiste jest, że spotkanie z takim królikiem i jadowitym tygrysem jednocześnie nie wróżyło dobrze. To naprawdę potwór.
  Victor skręcił w alejkę i mimowolnie przykucnął. Nie szukał zbędnych przygód.
  Wyciągnął zza pasa pistolet. Słuchałem. Tak duża bestia nie może podkraść się niezauważona. Nagle stalker zobaczył szkielet z boku. Był taki...
  Okropnie zmasakrowane i obgryzione. A na kościach wisiały fragmenty formy, które najwyraźniej niedawno zostały zabite i przegryzione - płynąca krew nie zdążyła zamarznąć.
  Wiktor przeklął:
  - To japoński policjant!
  I zamarł... Znowu słuchał. Wszystko wydawało się ciche. Ale intuicja podpowiadała, że najlepiej będzie wrócić do towarzystwa innych stalkerów lub wybrać dom
  bardziej wiarygodne. Victor poruszył się kucając... I w krótkich kreskach.
  A potem naprawdę dał się słyszeć stłumiony warkot i skrobanie czyichś potężnych łap. Victor przyspieszył, podbiegł do drzwi. W tej samej chwili za nim zapłonęły płomienie.
  A ogień trafił w brudny garnitur. Wiktor obejrzał się. Podążył za nim potwór. Wielkość byka była mieszanką królika z uszami i lwa o potężnych łapach.
  A jednak ta bestia płonęła ogniem.
  Victor słyszał, że zmutowane króliki potrafią pluć trucizną, ale nie sądził, by ta umiejętność obejmowała zianie ogniem.
  Mężczyzna prawie umarł ze strachu. A bestia szybko zmniejszyła dystans. Teraz już wyprzedził Victora i uderzył łapą stalkera. Uderzenie zwaliło mężczyznę z nóg.
  Trup nadepnął na Wiktora z góry i zmiażdżył go. Wtedy mięsożerne usta kliknęły.
  Jeszcze chwila i koniec. W tym momencie błysnął promień i jakaś nieznana siła odrzuciła zmutowanego królika. Zupełnie jakby uderzył go piorun.
  Potwór ponownie próbował drgnąć, ale ponownie został zabity. A ogromna zwęglona tusza opadła.
  Victor był w wielkim szoku. Nigdy się tego nie spodziewał. I żeby w strefie była tak potężna broń, że strzelałaby promieniami.
  W tym samym czasie mężczyznę ogarnął strach. I nagle on sam zostanie zabity. Kto go potrzebuje - kolejny liczny prześladowca ...
  Połowa Białorusi została już objęta strefą anomalii, a poszukiwacze przygód z całego świata przyjeżdżają tu w poszukiwaniu artefaktów. A ktoś specjalnie szuka czego
  może zostać obrabowany. W domach wciąż można znaleźć wiele cennych rzeczy. A mafia też ma swoje interesy w strefie.
  Victor próbował się odczołgać. I wtedy nagle przed nim pojawiła się postać. Victor zamrugał oczami. Wydawał się majaczyć.
  Z przodu była dziewczyna o bajecznej urodzie. Miała na sobie obcisły kombinezon, który nie krył jej sylwetki z otwartą głową i można było zobaczyć, jak jej złota,
  bujne włosy. A twarz jest odważna i jednocześnie piękna.
  Victor próbował wstać, gdy dziewczyna nagle chwyciła go za nos gołymi palcami u nóg. Naprawdę było co iść na dach.
  Bajecznie piękna dziewczyna chodzi boso po strefie. I tak go złapałem.
  Victor poczuł silny ból. Jego nozdrza były ściśnięte jak szczypce. A ta piękna dziewczyna miała takie mocne palce. A potem poczuł, że coś chwyta
  go i za grzywą.
  Victor usłyszał głos innej dziewczyny, był bardzo przyjemny, a jednocześnie złowieszczy:
  - Czy Gerda złapała dzieciaka?
  Blondynka odpowiedziała ze śmiechem:
  Jak widzisz Charlotte? Prawdziwy mały i niezbyt przystojny mężczyzna!
  Victor był zdezorientowany. Właściwie to, czym jest: trzydniowy zarost, długo nie myty, spocony, śmierdzący. Tak, i nie błyszczy pięknem, a ma już ponad trzydzieści lat.
  Victor to generalnie taki sobie człowiek... Najbardziej zwyczajny. Wzrost jest przeciętny, w łóżku też nic specjalnego. Brakuje już kilku zębów i nie ma co wstawiać.
  Najprostsza osoba, a nie jakiś hollywoodzki bohater. A oto dziewczyny. Przed nim pojawiła się druga dziewczyna. Była ognistoczerwona. A także w ciasnym
  kombinezony, które nie zakrywają sylwetki. Co więcej, było jasne, że dziewczyny są bardzo umięśnione i mają brzuch z płytkami. Obie są bardzo piękne, mają odważne twarze,
  i wysoki. Przynajmniej mają metr osiemdziesiąt pięć i są boso. na wysokich obcasach dziewczyny w ogóle byłyby wysokie.
  Ruda była uzbrojona w jakiś fantazyjny karabin maszynowy, a na jej pasku wisiał diabeł wie, co jeszcze. Tak, i blondynka z pełnym arsenałem.
  Victor pomyślał, że to dziwne, że dziewczyny są boso. W końcu w strefie jest tyle infekcji, a sama gleba jest zatruta i pełna różnych trujących pleśni, grzybów, pokrzyw i
  różne rodzaje owadów.
  W rzeczywistości te dziewczyny dużo ryzykowały ze swoimi gołymi podeszwami, które, co dziwne, są różowe i czyste, brud i kurz nie osadzają się w nich.
  Ogólnie rzecz biorąc, te dziewczyny są takie niezwykłe.
  W okolicy jest znacznie mniej kobiet niż mężczyzn. I łatwo o niepłodność i narodziny zmutowanego dziecka. Chociaż zdarzają się rzadcy poszukiwacze przygód - lady bandyci,
  i prostytutki. Chociaż oczywiście całkowicie zdegradowane kobiety chodzą do prostytutek, z których wiele jest okropnych i pijanych. Generalnie w strefie popularny jest alkohol.
  Uważa, że przynajmniej częściowo neutralizuje promieniowanie i wiele trucizn. Ale od pijaństwa kobiety szybko się starzeją i tracą swój rynkowy wygląd. To jest smutne.
  A te dziewczyny, takie młode, świeże, opalone i zdrowe - po prostu uczta dla oczu.
  Victor wymamrotał, chwytając w dłonie bosą stopę Gerdy, która nadal zatykała mu nos:
  - Odpuść, bo boli!
  Dziewczyna zaśmiała się, mówiąc:
  - Tak, to boli... Ale co powiesz patsuk. Uratowałem cię!
  Victor odpowiedział z westchnieniem:
  - Mogłabym ci zapłacić, ale prawie nic nie mam!
  Gerda zachichotała i zauważyła:
  - A co zabrać takiemu biednemu facetowi jak ty!
  Czerwona Charlotte powiedziała:
  - Może nas poliza?
  Gerda parsknęła pogardliwie:
  - Śmierdzi!
  I wyrzucił Victora. Mężczyzna pociągnął się za plecy... Dziewczyny roześmiały się zgodnie. Były tak seksowne, że Victor mimowolnie się podniecił.
  Tymczasem Charlotte zbliżyła się do zwłok zmutowanego królika i klepnęła go w futro, zauważając:
  - Szlachetna osoba! Ale tylko jego ogon jest cenny!
  Gerda skinęła głową i zapytała Wiktora:
  - Jeśli nie chcesz, żebyśmy odcięli ci głowę, powiedz nam, gdzie jest kamień szczęścia!
  Victor wymamrotał zmieszany:
  - Tak, ja... Czy byłbym taki, gdybym miał kamień szczęścia!
  Charlotte odcięła krzaczasty ogon lwa-królika. Włożyła go do torby i warknęła:
  - On kłamie! Starzec powiedział mu, gdzie jest kamień! Odetniemy mu głowę?
  Victor wymamrotał zmieszany:
  Dlaczego miałby to powiedzieć? Kim jestem dla niego? Co więcej, sam byś wiedział od niego ...
  Gerda warknęła:
  - To nie zadziała... Ale czuję, że to nie jest takie proste, jak się wydaje. Może zabierzemy go do piwnicy i torturujemy zgodnie z zasadami!
  Charlotte na zgodę skinęła głową.
  - Zdecydowanie należy to zrobić! Zabierz go do piwnicy i tam spróbuj!
  Gerda chciała coś powiedzieć, kiedy usłyszała przekleństwa i brudne sprośności.
  Dziewczyny odwróciły się. Na drodze pojawiło się tuzin brudnych i obdartych mężczyzn. Ruszyli w stronę dziewczyn. A jednocześnie przeklinali i całkiem brudzili.
  Charlotte zachichotała.
  - To banda pięści ... Jaki jest świat kritinów!
  I wyciągnęła broń.
  Gerda skinęła głową na znak zgody.
  - Zabijmy ich! W strefie jest za dużo brudu!
  I obie dziewczyny wzięły i odsłoniły twarze. Wiktor zadrżał ze strachu. Tyle gniewu pojawiło się w oczach tych niezwykłych dziewczyn. Zastanawiam się kim oni są?
  I jaką mają fenomenalną moc! Czego po prostu nie mogą.
  Z pistoletów Charlotte i Gerdy wyleciały belki. Uderzyli mężczyzn, którzy szli w ich kierunku, wyraźnie chcąc zgwałcić piękności.
  A potem piekielny upał i... Kilka osób zostało jednocześnie pociętych przez promienie. Upadli z wyciem. Reszta uniosła karabiny maszynowe i obcięte strzelby.
  Obie dziewczyny: ruda i blondynka przewróciły się. I od razu wezmą i posadzą. To były cele śmierci. I tu znowu spadają, w
  masa człowieka. Dość paskudny tłum...
  Gerda odpaliła i pisnęła:
  - Fa lalka!
  Charlotte zauważyła:
  - Szybko jesteśmy z nimi!
  Zginęło dwunastu mężczyzn z gangu kułaków. Zostali pobici jakąś niezwykłą bronią promieniową. Dwóch z nich wciąż wiło się i drgało.
  Gerda krzyknęła:
  - Czarny kruk w obliczu śmierci,
  Ofiara czeka na północ...
  Charlotte potwierdziła:
  - Wojownikom będzie nieśmiertelność,
  Jeśli śmiało trafisz w oko!
  . ROZDZIAŁ 2
  Dziewczyny pracowicie przetrząsały zwłoki. Z kieszeni i pasków zabrali wszystkie pieniądze, zabrali kilka drobnych kamyków-artefaktów.
  Następnie podnieś broń. A potem Victor nie mógł uwierzyć własnym oczom. Wszystkie te noże, pistolety, karabiny maszynowe, obcięte strzelby trafiły do torebek
  wojownicy i dosłownie zniknęli tam ...
  Victor zapytał ze zdziwieniem:
  - Jak ty to robisz?
  Gerda zachichotała i odpowiedziała:
  Nie rozumiesz człowieka!
  Charlotte logicznie stwierdziła:
  Cóż, za długo to wyjaśniać! Chodź wstawaj i podążaj za nami! Nadal się przydasz, jeśli nie chcesz zostać odcięty
  głowa!
  Gerda zachichotała i zauważyła:
  - Tak i natychmiast!
  I chwycił Victora za kark. Z łatwością oderwał go od ziemi i niósł.
  Mężczyzna unosił się i bezradnie miotał w powietrzu. Charlotte podniosła pistolet Victora gołymi palcami u stóp i rzuciła w niego.
  Automatycznie chwycił broń.
  Ruda skinęła głową z aprobatą.
  - Niezła reakcja!
  Victor odpowiedział z westchnieniem:
  -W przeciwnym razie nie przeżyjesz!
  Gerda postawiła go na nogi i skinęła głową.
  - Chodź z nami! I nie waż się uciekać. Poruszamy się szybciej niż najszybszy człowiek na świecie.
  I popchnęła Victora karabinem maszynowym.
  Pochylił się i szedł razem z dziewczynami. Wyglądał jak pobity pies.
  Dziewczyna uderzyła się w stopy, pozostawiając nagie, pełne wdzięku ślady w kurzu. Co więcej, Charlotte zanurzyła stopy we krwi.
  Wygląda na to, że obaj nie ukradli nikogo, by się bać. I są takie seksowne - po prostu wyzywająco.
  Victor zapytał dziewczyny:
  - Kim jesteś?
  Rudowłosy wojownik odpowiedział z uśmiechem:
  - Co myślisz?
  Mężczyzna podniósł ręce.
  - Nie wiem! Ale jesteś taki wyjątkowy!
  Gerda skinęła głową, obnażając zęby.
  - To my możemy cię zabić... Ale w takim przypadku jesteśmy w stanie dać nagrodę. to już zależy od Ciebie!
  Wiktor zaśmiał się sceptycznie.
  - Jak mogę się przydać takim fajnym kobietom jak ty?
  W odpowiedzi Gerda podniosła nogę i ponownie chwyciła Victora za nos gołymi palcami i ścisnęła znacznie mocniej. I ryknęła:
  Nie jesteśmy twoimi kobietami! Kobiety sprzedają nasiona na rynku!
  Charlotte skinęła głową.
  - Prawidłowy! Ale dużo wiesz! Na przykład taki artefakt jak kamień odmłodzenia!
  Wiktor wzdrygnął się i zauważył:
  - To bardzo rzadki kamień. I ma skutki uboczne. Możesz nawet stać się małym chłopcem, jeśli będziesz trzymać go w dłoniach przez długi czas.
  Co więcej, poza strefą ci, którzy otrzymali taką młodość, po prostu umierają. A w strefie, zamieniając się w dzieci, tracą też dorośli
  mocne strony i umiejętności, a często pamięć dorosłych.
  Gerda skinęła głową na znak zgody.
  - Tak, słyszeliśmy, że kamień młodości ma właściwości uboczne i niezbyt przyjemne. Jednak w połączeniu ze szczęśliwym kamieniem
  a z kilkoma innymi artefaktami może uczynić osobę spoza strefy nieśmiertelnym i wiecznie młodym supermanem. Aby...
  Charlotte chętnie potwierdziła:
  - Jeśli chcesz żyć, pomóż nam!
  Wiktor zadrżał i zapytał:
  -Kim ty wogóle jesteś?
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Dodatkowa wiedza tylko skróci Twoje życie!
  Charlotte potwierdziła:
  Mamy tylko więcej powodów, żeby cię zabić!
  Victor zatrzymał się... Minęli cuchnące wysypisko. Jakiś włóczęga, widząc dziewczyny, rzucił się do nich i zaczął błagać:
  - Daj sierocie... skórkę chleba!
  Charlotte gołymi palcami u stóp podniosła odłamek szkła i rzuciła nim. Włóczęga, który skoczył zbyt blisko, trafił prosto w oko. I kawałek szkła
  przebił łodygę i wszedł do mózgu. Łotr upadł.
  Wiktor gwizdnął.
  - Łowno! Bardzo mądry!
  Gerda zauważyła:
  - Nie możemy tego zrobić!
  Charlotte warknęła.
  - Tak, namoczyłem mikroba!
  Wiktor zauważył:
  - To też jest człowiek, a zabijanie jest takie okrutne!
  Charlotte zaśmiała się i zauważyła:
  - A może odwrotnie. Niż tutaj, aby wegetować w innym świecie, będzie o wiele lepiej dla bezdomnych!
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Prawidłowy! Dlaczego szumowina miałaby żyć ... Dla ludzkości to niewielka strata!
  Dodano czerwony:
  - A może zysk!
  Victor nic nie powiedział, myśląc, że nie jest tak znaczącym okazem dla ludzkości i że piękności mogą go wykończyć. I chodzą, a ich boso, w kółko,
  różowe szpilki migają.
  Victor pomyślał, dlaczego nie boją się chodzić boso. W końcu istnieje tak wiele różnych rodzajów infekcji, fragmentów i innych nieczystości.
  Mężczyzna zawahał się i zapytał:
  - A dlaczego jesteś... bez butów!
  Gerda zachichotała i odpowiedziała:
  - Łatwiej jest żyć boso i...
  Charlotte dodała:
  - Sam widziałeś, jak sprytnie przybiłem tego tyłka!
  Wiktor skinął głową.
  - o wiele bardziej praktyczne. Ale dlaczego twoje stopy się nie brudzą?
  Gerda powiedziała szorstko:
  Nic tak nie skraca życia jak długi język. Więc lepiej się zamknij!
  Charlotte odpowiedziała poważnym tonem:
  - Bo nasze nogi nie dostrzegają brudu...
  Więc dotarli do opuszczonego domu. Tam też była kompania trzech pijących włóczęgów. Dziewczyny nie marnowały na nich promieni. Charlotte skoczyła i w locie
  chwyciła się za rąbki biczów, które spadły jej bosymi palcami u nóg i jak je uderzyła. Cios był silny, a czaszki pękły. Wylała się krew.
  Gerda przesunęła trzeci obiekt swoim nagim, okrągłym obcasem do podbródka. szczęka mu opadła. A on padł martwy i umilkł.
  Teraz dziewczyny czują się jak królowe.
  Ruda chwyciła butelkę z atramentem bosą stopą i rzuciła nią o ścianę, łamiąc ją. Potem zagruchała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  Terminator blond wyrzucił przez okno przekąskę i pisnął:
  - Bezdomni przemoczeni w toalecie!
  A dziewczyny głośno się śmiały. A wojownicy byli teraz tylko dziewczynami - super.
  Victor wycofał się do wyjścia. Ale Gerda znowu złapała go za cierpliwy nos i pociągnęła:
  - Uspokój się, kozie! Przesłuchamy Cię teraz!
  Wiktor mruknął:
  - Nic nie wiem!
  Szmaragdowe oczy Charlotte błysnęły.
  - Wtedy umrzesz!
  Mężczyzna się trząsł... Blondynka podeszła do niego i chwyciła go za ramię. Zacisnęła palce i zawyła:
  - Powiedz, co powiedziałeś o artefaktach Borov7
  Wiktor wymamrotał:
  - Nic konkretnego! On też ich ściga...
  Gerda skinęła głową.
  - możesz go przesłuchać. A ty my...
  Charlotte zasugerowała:
  Może jeszcze go nie zabijemy. Jest jeden pomysł.
  Terminator blondyn skinął głową.
  Zawsze możemy zabić karalucha. I mamy różne pomysły!
  Rudowłosy wojownik zasugerował:
  - Wypróbujmy więc kamień, który odbija na nim pociski. ORAZ...
  Gerda odpowiedziała:
  - Już próbowaliśmy, ale to nie działa przeciwko promieniom. Jakie są inne pomysły?
  Charlotte zasugerowała z uśmiechem:
  - Czy możemy mu opowiedzieć o naszych wyczynach?
  Blondynka odpowiedziała:
  - Nie rzucaj pereł przed świnie. Nie podawaj prawdy psom!
  Charlotte odpowiedziała na to:
  - Może wtedy coś sobie przypomni! Nie ma sensu pytać. I potrzebujemy szczęśliwego kamienia. Wtedy może okazać się super w połączeniu z innymi kamieniami.
  Gerda skinęła głową na znak zgody.
  "Więc mu powiem!" Niech siedzi i słucha.
  I blond terminator zaczął snuć historię;
  Anomalia pełzająca znikąd otoczyła dziewczyny ze wszystkich stron. Kamień pulsował i uderzał z częstotliwością na dłoniach. Nawet powietrze wokół wydawało się zamarznąć i stało się martwe. W tym samym czasie dziewczęta odczuły wzrost promieniowania.
  Przebiła powietrze, powodując fuzję jąder azotu i tlenu. Z którego wszystko przesycone było niezwykłą świeżością, która dręczyła nos.
  - Musimy się stąd wydostać! - powiedziała Gerda.
  Charlotte zgodziła się.
  - Weźmy hiperfity i spróbujmy się przebić!
  Dziewczyny natychmiast wstrzykiwały sobie płyn, który zmniejsza narażenie na promieniowanie. Wydawało się, że tysiące radioaktywnych pszczół kąsa twoją skórę.
  Gerda pisnęła:
  - Chodźmy naprzód!
  Charlotte zgodziła się:
  - Tak! Nie chciałem ponownie ominąć tej superanomalii. Nagle ma pozory drapieżnego instynktu i otoczy nas.
  Blond terminator zauważył:
  - Z reguły takie pola nie są ciągłe i znajdziemy pęknięcie.
  Rudowłosa lisica przypomniała:
  - Najważniejsze jest prawidłowe zdefiniowanie granic.
  To ostatnie nie jest takie łatwe. Niektórzy próbowali, naśladując pisarzy, którzy nie mieli praktycznych umiejętności, po prostu rzucać śrubami i nakrętkami.
  Nie jest niezawodny, żelazo może przelatywać bez zwalniania i opadania, ale rozbija materię organiczną.
  Tutaj potrzebne jest bardziej subtelne podejście, wsypujesz drobno strugany pył ze zwykłego ołowiu, rzucasz nim, a następnie podążasz za najmniejszym odchyleniem promienia latarni.
  Tam, gdzie promień jest prosty, istnieje przerwa między polami anomalii. Nauka sprawdzona przez naukowców.
  Ogólnie rzecz biorąc, dlaczego zwykła strefa Czarnobyla nagle stała się tak stroma - naruszając prawa natury.
  Naukowcy nie udzielili na to jasnej odpowiedzi. A spory i rozprawy zostały napisane w wielu setkach tomów. Dobrze, że dziewczyny potrafią czytać z szybkością komputera, inaczej żółkną nad książkami.
  Dla pisarzy science fiction strefa również stała się dojną krową, ale wciąż piszą dość monotonnie: pułapki, puszczacze, artefakty, mutanty, bandyci!
  Ktoś kogoś zabija! Ale czysta nieskazitelna miłość, a kobiety nawet nie pachną! Ale wojna jest kobieca!
  Dziewczynki powoli torowały sobie drogę, sięgając przez wibrujące powietrze. Potem nagle dostały ciepło w twarz, jakby ktoś zaaranżował ogrzewanie.
  Młodzi harcerze mieli specjalne małe urządzenie, a ołów lub żelazo w strefie to rożen do znalezienia.
  Cienka warstwa kurzu migocze w świetle reflektora. Przez pierwsze dziesięć metrów anomalia była solidna.
  Potem, gdy dziewczyny się posuwały, na polu zaczęły pojawiać się pęknięcia. Zwiadowcy bacznie obserwowali osnowę.
  - Jest! Zauważyła Charlotte.
  - Możesz iść.
  - Spróbujmy! Gerda ją wspierała.
  Dziewczyny szły na palcach wzdłuż linii. Z przodu było pozorne grzęzawisko i musiałem wyraźnie dodać krok, aby nie dać się wciągnąć.
  Nagle powietrze westchnęło, a zwiadowcy zostali oblani strumieniami błota.
  - Wydaje się, że czuje naszą penetrację. Gerda zauważyła.
  Charlotte warknęła.
  - Być może! Mów ciszej.
  Dziewczyny dalej się poruszały. Nagle sproszkowany metal zawirował w wirze. Potem sapnął tak bardzo, że tylko dzięki zręczności gimnastycznej dziewczyny nie spadły.
  Kratownica stojąca na jego boku została rozdarta, a jej fragmenty zostały złożone w fantazyjną koronkę. Ale droga przed nami stała się nieco szersza.
  Trawa uschła, ziemia wygląda jak po kataklizmie sejsmicznym. Przed przejściem ścieżka została nagle zablokowana przez betonowe ogrodzenie.
  Wspinać się, nie było to możliwe, znad strefy anomalii tchnął śmiercią.
  Charlotte powiedziała z uśmiechem:
  - Nie ma sensu zawracać. Zaszliśmy za daleko i nie wiadomo, czy znajdziemy kolejną lukę. Proponuję wysadzić w powietrze granatem.
  - Ależ, skoro możesz zmiażdżyć ciosem Ross-karate. - powiedziała Gerda.
  Charlotte zmarszczyła brwi.
  - Jesteś pewien, że ogrodzenie jest dość grube.
  Blond terminator zauważył:
  - W betonie znajdują się specjalne punkty energetyczne, które umożliwiają przebicie się przez całą konstrukcję. Tak, a trening nóg nie zaszkodzi.
  Rudowłosy wojownik zauważył szorstko:
  - Więc jestem z tobą.
  Aby nie uszkodzić butów, dziewczyny zdjęły buty i wdzięcznymi stopami, niczym rzeźby starożytnych mistrzów, zaczęły wbijać się w beton.
  Co dziwne, ich opalone, bose stopy były tak dobrze wytrenowane, że wyglądało na to, że biją ich stalowymi łomami.
  Od dzieciństwa dziewczęta przeszły szkolenie bojowe, a dla nich dwadzieścia pięć centymetrów betonu.
  Ściana była pokryta pęknięciami, po kilku sekundach zawaliła się.
  Chociaż nogi lekko szumiały od wstrząsów mózgu, przepływała przez nie krew, zwiadowcy byli zadowoleni.
  Charlotte krzyknęła:
  - Przebiliśmy się z tobą!
  Gerda potwierdziła:
  - W tym samym czasie i rozgrzany! -
  Stało się to zabawne dla młodych piękności, tylko ich twarze swędziały od brody i kamuflażu Dushmana.
  Dalsza droga była łatwiejsza, dziewczyny nauczyły się już rozróżniać granice anomalii jedynie poprzez załamanie światła.
  Wystarczyło włączyć latarkę i wszystko było widać. To prawda, że musiałem przejść około pół kilometra, pochylając się, ryzykując przekroczenie niebezpiecznej linii: przejście znów się zwężało.
  - Piłeś kiedyś Gerda? - spytała Charlotte.
  Blondynka odpowiedziała:
  - Nie! To prawda, wstrzyknęli mi alkohol, żeby sprawdzić reakcję organizmu na alkohol.
  Ruda zmrużyła oczy.
  - I jak?
  Gerda szczerze odpowiedziała:
  - Głowa boli, jelita się okazują. Dali maleńkie minikapsułki wielkości kaszy jaglanej. Zwiększyły odporność organizmu na alkohol.
  Chociaż pijaństwo jest grzechem, nie można się bez niego obejść w inteligencji.
  Charlotte zachichotała.
  - Kolejny grzech! Więc w końcu księża piją! I ogólnie, jeśli wpadniemy w anomalię, doświadczymy kaca, tylko tysiąc razy silniejszego.
  Czubek karabinu szturmowego AKM przypadkowo wszedł w anomalię i lekko się wygiął. Musiałem to wyprostować. Deszcz lał się z góry, z dużymi kroplami, dość ciepły.
  Wewnątrz anomalii po prostu syczały i wyparowywały. Obok piętrzyły się złomowisko: przewrócone, poszarpane ciężarówki, traktory, fragmenty ciężkiego sprzętu rolniczego, zardzewiałe beczki.
  Na zewnątrz magazynu, ignorując śmiertelne tło, siedział gad, czerwony kryształowy żółw z głową rekina. Bez problemu pożerała metal, a jej łapy są czymś pomiędzy pazurami kraba, a pazurami tygrysa.
  - Rifulik! szepnęła Charlotte.
  Gerda potwierdziła:
  - Mieszanina niebiałkowej formy życia z kwarcu i litu.
  Rudowłosy wojownik mruknął:
  - Wobec niego nasza broń jest prawdopodobnie bezsilna.
  Blondynka wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem! Ci, którzy strzelali do takiego stworzenia, z reguły nie przeżyli. To prawda, po co mu nasze białkowe mięso, chętniej ucztuje na karabinie maszynowym.
  Charlotte ostrzegała:
  - Nie przyspieszaj ruchu, sprowokuje to rifulika.
  Dziewczyny nadal są płynne, ale poruszają się coraz szybciej. To prawda, że wkrótce natknęli się na drut kolczasty. Musiała zostać przecięta.
  Dziewczyny poradziły sobie z tym doskonale, profesjonalnie unikając skrzypienia.
  Po kilku krokach Charlotte szepnęła Gerdzie do ucha: - Spójrz, moja droga, oto nasza pierwsza nagroda.
  Wskazała na kamień w kolorze cytryny.
  Terminator blondyn odpowiedział:
  - Nic specjalnego, to najczęstszy artefakt "kulesh". Więcej niż tysiąc dolarów, nic na to nie poradzimy.
  Ruda skinęła głową.
  Może nawet mniej, ale to też nie jest złe.
  Anomalia wokół dziewczyn zaczęła ożywać, wydobyła jakiś szczególny pisk, rozrywając błonę bębenkową.
  Był poza percepcją ludzkiego ucha, ale dziewczyny go słyszały.
  - Diabeł się martwi! Zauważyła Charlotte.
  Gerda potwierdziła:
  - Choć tu, na skraju przepaści, nie mów o nieczystych.
  Rudowłosy wojownik pisnął:
  - Pospiesz się!
  Syczenie i upał wyraźnie wzrosły, krople deszczu wyparowały zanim dotknęły ziemi, trawa zaczęła zmieniać kolory, a na granicy pojawiła się luminescencja.
  Ogólnie spektakl jest piękny i straszny. Dziewczyny spojrzały na reefulika, był już dość daleko, ale wyglądało na to, że zjadł, "chrząknięcie" nie dotarło do ich wrażliwych uszu.
  Zwiadowcy uspokoili się, ponieważ ta mgła musi w końcu się skończyć.
  Gerda logicznie zauważyła:
  "Nie możesz sprowadzić tu dużej siły!" Zrujnujemy ludzi i sprzęt, spójrz.
  Rzeczywiście, na niebie pojawił się helikopter MI-8, zauważając strefę, zaczął się wspinać, ale było już za późno. Zamazane macki rzuciły się w jego stronę i owinęły wokół samochodu.
  Wiatraczek zakrztusił się i zaczął spadać. Śmigło przestało się obracać, ale maszyna zatonęła powoli, jak w wodzie. Po drodze zamieniła się w rodzaj akordeonu.
  Dziewczyny jednak nie tyle podziwiały ten spektakl, ile próbowały wydostać się ze strefy zagrożenia. Gorące powietrze dąło im w twarze, unosząc źdźbła trawy, kurz, kamyki w wichrze.
  Oczy dziewcząt, naturalnie szafirowe u Gerdy, ale pomalowane pod brąz i szmaragdowe w Charlotte, były łzawiące. Potem wyładowanie przeszło przez ziemię, porażenie prądem.
  Dziewczyny sapnęły. Trochę pobiegliśmy. Potem zrobiło się zupełnie źle, ziemia nagle stała się jak masło i klejone buty.
  Potem śmiertelnie zakołysała się z góry strefa zgniotła dziewczyny na ziemię.
  - Wygląda na to, że czeka nas wielki kildyk - powiedziała Charlotte.
  Blondynka pisnęła:
  - Pokutuj, zanim będzie za późno!
  Ruda podniosła:
  - Nie, Gerdo, nie chcę umrzeć duchowo zniewolona. Poza tym, co sprawia, że myślisz, że czeka nas śmierć.
  Blondynka się zgodziła.
  - Mam nadzieję, że nie! Trudno umrzeć tak młodo. Nie zdążyłem zrobić nic dla Ojczyzny.
  Charlotte prychnęła pogardliwie.
  - Nawet jej nie zabiła! Mam na koncie przynajmniej jednego snajpera.
  Gerda była zdziwiona:
  - I nie brałeś udziału w operacjach wojskowych.
  Ruda chętnie potwierdziła:
  - Nie! Mnie, podobnie jak ty, załatwiono w ważniejszych sprawach. W całym kraju jest nas tylko dwóch.
  Terminator blondyn skinął głową.
  - Więc potrzebuję jednego, żeby urodzić z niego dzieci.
  Rudowłosy wojownik zachichotał:
  - Nie jestem pewien! Prawdopodobnie nie możemy zajść w ciążę od prostej osoby.
  Helikoptery w końcu do nich opadły, podbiegło do nich dwóch reefulików. Widząc świeże żelazo, przystąpili do drapieżnego posiłku.
  - Jaka straszna siła trzeba rozerwać tak mocne żelazo. Gerda zauważyła.
  - Mają inny metabolizm z ultraradioaktywnymi wtrąceniami. Powiedziała Charlotte.
  Blondynka zaćwierkała:
  - Jednak tak, jakby nie pożerali naszej broni. Miliony dolarów niechętnie wyrzucają.
  Dziewczyny sondowały nerkę nożem, kilka razy noże się wbiły, ale jej czubek został oderwany. Następnie, rzucając plastikową kulkę, odkryli, że gleba stała się normalna.
  - Dobrze, że na nogach mamy prosty kamuflaż, nie szkoda kroić. Powiedziała Charlotte.
  Gerda wzięła go i pisnęła:
  - Będę musiał naprawdę nurkować jak ryba, ale skakać.
  Ruda aktywnie obserwowała:
  - Uczono nas skakać z każdej pozycji, damy radę.
  Blondynka agresywnie zauważyła:
  - Na wojnie dobre przygotowanie jest jak powietrze dla płuc, zła mieszanka gazów kaleczy i zabija!
  Dziewczyny podcięły buty, zawahały się trochę i podskoczyły ostro. Gerda prawie znowu utknęła, podrapała się w nogę.
  Teraz przejście stało się znacznie szersze i dziewczyny mogły się z niego wydostać. Zwiadowcy poruszali się powoli, aż w końcu anomalia przestała się kołysać.
  Charlotte powiedziała z zadowolonym spojrzeniem:
  - Żyj siostro! I myślałem, że wszyscy są spieprzyni.
  Gerda logicznie zauważyła:
  - Teraz musimy znaleźć buty, inaczej nasze nogi są zbyt piękne dla brodatych Mudżahedinów.
  Ruda zgodziła się z tym:
  - Zastawimy zasadzkę i kogoś zatrzaśniemy.
  Blondynka machała tyłkiem.
  - Jeśli go znajdziemy!
  Dziewczyny mimo obciążenia postanowiły pobiegać, niezbyt w pośpiechu, żeby nie było hałasu. Ich bystry słuch wychwycił strzały z prawej strony.
  - To jest coś! Wygląda na polowanie lub demontaż. Zauważyła Charlotte.
  Dziewczyny zrobiły krok, minęły wzgórze, stamtąd otworzył się widok, droga. Słychać nad nim dźwięk charakterystyczny dla Jaguara.
  Ten potężny ośmioosobowy samochód wyskoczył zza zakrętu porośniętego lasem. Siedziało w nim kilkanaście typów w skórzanej kurtce i zbroi.
  Bezczelne twarze i ogolone głowy zdradzały bandytów, niektórzy z nich mieli tatuaże na rękach. A największy miał tatuaż na twarzy. Wyglądał jak złoczyńca z komiksu.
  - Kiedy człowiek sztucznie nadaje sobie budzący grozę wygląd, jest to pewny znak duchowej słabości. Zauważyła Charlotte.
  - Pewnie wilk w owczej skórze jest taki straszny, a nie owca w wilczej skórze! Gerda kontynuowała.
  Bandyci byli uzbrojeni w PKU - ulepszony karabin maszynowy Kałasznikowa. Jego 14,7 mm kule mogą przebić kombinezon dziewcząt.
  Jednak zgodnie ze zwykłą kurtką dziewczyny miały lekką, ale bardzo mocną zbroję wykonaną z wodoro-tytanu, trzykrotnie mocniejszą od naturalnego tytanu i dwa i pół razy lżejszą.
  To prawda, że taka kolczuga kosztuje cały czołg T-90. Ale trafił ich tak dużą kulą, że nawet mocne kości dziewczyn nie mogły się oprzeć.
  Ale "Kałasznikow" czy "Abakan" nie jest straszny z żadnej odległości. Przywódca jak zawsze przeklął.
  - Wtedy kukułka powiedziała nam, że pełzają dwaj pierdzi. Musisz je przeżuć.
  Dzikie wycie w odpowiedzi:
  - Nie ma tego w bossie draniu, ale jest sens. Przybyło tylko coś i nie udało się zdobyć łupu.
  Również ryk zmieszany z nieprzyzwoitością:
  - To Arabowie, co oznacza, że prawdopodobnie mają "zielone" i narkotyki.
  Charlotte postanowiła zwolnić AKM. Główną wadą maszyny jest stosunkowo duży rozrzut pocisków, zwłaszcza na duże odległości. To prawda, że jeśli użyjesz nie kalibru 7,62, ale 5,45, dokładność wzrasta.
  Brutalne głowy bandytów są otwarte. Charlotte otworzyła ogień, a Maria jak zawsze zaczęła się modlić. Czterech bandytów zginęło natychmiast. Jeden z nich krzyknął:
  -... izdety!
  Bandyci charakteryzują się instynktowną reakcją. Nie wiadomo, skąd strzelają, lepiej zwolnić i położyć się, ale lider bez wahania chwycił granat FU-12, również o rozpiętości do 200 metrów, ale z wtrąceniami uranu. płyty i potężniejsze materiały wybuchowe.
  A gdzie go wykopał, bo one służą tylko rosyjskim siłom specjalnym. Gerda wystrzeliła, jej kula trafiła dokładnie w środek granatu.
  Strasznie wiało, FU-12 to nie F-1. Bandyci byli podziurawieni, a Jaguar, tracąc kontrolę, stopniowo zmniejszał prędkość. Kierowca nacisnął hamulce w agonii.
  Potężna bestia marki zatrzymała się. Dziewczyny przy wszystkich prędkościach podbiegały do niej. Razem z kierowcą było jedenaście zwłok. Wyglądali na strasznie pobitych.
  Charlotte zaczęła sprawdzać torby. Interesowała ją przede wszystkim artefakty. Obejrzała je dokładnie. Oprócz "kulesh" najczęstszy artefakt, który ma zdolność świecenia w ciemności i ładowania małej baterii.
  Co więcej, kamień ten stracił swoje właściwości dopiero rok po opuszczeniu strefy. Wśród innych kosztowności była para "Przecinaków" zdolnych do przecinania stali stopowej.
  Muszą być pokryte wełną, w przeciwnym razie spali się metal samochodu. Pojawił się tu różowy kamień "Miłość", który znacznie zwiększa męską potencję, oraz bardzo cenny w strefie "Tarcza", która neutralizuje skutki zwykłego promieniowania.
  - Czy bandyci tego wszystkiego nie zebrali? zadała sobie pytanie Gerda.
  Charlotte odpowiedziała:
  - Nie, najprawdopodobniej zabrali go od pierdołków.
  Blondynka zapytała naiwnie:
  - A co z nimi zrobili?
  Ruda krzyknęła:
  - Zabity! Co jeszcze! I dobrze, jeśli wcześniej nie obyło się bez tortur. Niektórzy farciarze mają kryjówki czekające na wzrost cen łupów.
  Poza tym naukowcy nie siedzą bezczynnie. Poszukują sposobów na wzmocnienie właściwości artefaktów, a zwłaszcza wydłużenie ich trwałości poza strefą.
  - Wiem to! Oczy Gerdy wypełniły się łzami. "Ale coś mi się stało. Sam zostałem mordercą, od mojego strzału zginęło siedem osób.
  Nigdy sobie tego nie wybaczę. To było jak sznurek zerwany w mojej duszy.
  Charlotte uśmiechnęła się.
  - Cóż, dlaczego jesteś taki głupi.
  Blondynka pisnęła:
  - Kościół przeciwko przemocy.
  Wszechwiedzący rudzielec odpowiedział:
  - Czy to jest? Zabicie złoczyńcy nie jest grzechem. Dosłowne tłumaczenie z hebrajskiego przykazania szóstego przykazania Nie zabijaj: brzmi: nie popełniaj złego mordu!
  Oznacza to, że nie jest dobrze zabijać tylko dobrych ludzi, a zło musi być ukarane.
  Gerda zauważyła nieśmiało:
  Ale sam Jezus nie poszedł za tym.
  Charlotte odpowiedziała:
  - Więc nie! Bóg wcielony nie był pacyfistą. W Starym Testamencie Chrystus był porównywany do króla Dawida i był wielkim wojownikiem.
  Sam Jezus mówi - nie przyniosłem na ziemię pokoju, ale miecz. Złym źródłem jest krew rozpustników. Tak, poza tym przed swoim cielesnym wcieleniem, będąc twarzą Jehowy, Jezus wydał wyroki śmierci, nakazał eksterminację wszystkich Amialikanów, spalił Sodomę i Gomorę.
  Oznacza to, że sprawiedliwość wymaga kary za zło. Kim są lokalni bandyci? Bandyci z szumowin, uciekinierzy z miejsc przetrzymywania, maniacy, którzy znajdują się na międzynarodowej liście poszukiwanych, tylko terroryści, których łapiemy.
  Oznacza to, że jest zła i dla dobra powinna zostać zniszczona. Złym źródłem jest krew rozpustników, powiedział Jezus.
  Łzy w oczach Gerdy wyschły. Zapytała ze zdziwieniem:
  - Skąd tak dobrze znasz Pismo?
  Charlotte odpowiedziała szczerze:
  - No, jak żyć w formalnie prawosławnym kraju i nie znać katechizmu. Ale wiedzę trzeba stosować mądrze, aby nie popaść w przepastny pacyfizm Świadków Jehowy.
  Blondynka skinęła głową.
  - Znam tę sektę! Nie uznają Chrystusa za Boga. Jednak mówienie o heretykach nie jest interesujące dla mnie, nie dla ciebie.
  Czerwony zgodził się.
  Najpierw naprawmy samochód.
  Samochód był lekko uszkodzony, wzdłuż jego krawędzi znajdowały się metalowe tabliczki, a karabin maszynowy, który nie zdążył odpalić, został załadowany świeżą taśmą.
  - Przede wszystkim zabiłem strzelca maszynowego. Chwaliła się Charlotte.
  - Logicznie! Teraz spróbujmy zacząć. - Znajdź odpowiednie buty. Gerda była zniesmaczona przymierzaniem butów po śmierdzących stopach bandytów.
  Była po prostu pogardliwa, podobnie jak Charlotte. Dziewczyny poszły nad strumień i wypłukały buty. Były trochę za duże, ale po chwili namysłu założyły ścierki.
  Niezbyt wygodne, ale podczas modlitwy ich uroki nie przyciągną zbytniej uwagi. Teraz dziewczyny, po wrzuceniu zwłok do rowu, mogły jeździć na kołach.
  Jednak strzelaj, przyciągaj uwagę innych stworzeń: szczuro-królików. Była to złowroga mutacja, mieszanka pospolitych gryzoni i zajęcy. Jak te gatunki zdołały się krzyżować, jest tajemnicą, ale okazało się, że była to bardzo złowroga mieszanka z trującymi zębami.
  Króliki szczurów wybiegły na drogę. Było ich co najmniej pięćdziesiąt, duże wielkości psa. Obnażyli zęby cienkie jak igły.
  Często pękały, ale po kilku dniach rosły nowe. Samo ciało jest sfatygowane, tylko tył i bujny, prawie lisi ogon. Poza strefą takie futro było cenione.
  Zwłaszcza panie. Ale same zwierzęta były bardzo zręczne i wytrwałe, nie gardziły padliną. Ponadto odziedziczyli po szczurach pewien błyskotliwy dowcip.
  Na przykład martwe ciało może nie jest tak smaczne, ale jest bezpieczne, ale w strefie zmarłych...
  - No cóż, co z nimi zrobić! - spytała Gerda.
  Charlotte odpowiedziała zdecydowanie:
  - Strzelajmy i odetnijmy ogony! Będzie coś do sprzedania.
  Blondynka wątpiła::
  Dlaczego potrzebujemy pieniędzy. FSB dała nam gotówkę, aw kieszeniach bandytów znaleziono trzydzieści tysięcy dolarów.
  Ruda roześmiała się.
  - Tak! Zauważyłem, że terroryści i mafia wolą dolara od euro, pomimo różnicy w kursie.
  Chytry dolar po sercach bandytów
  Ci, którzy chcą zniszczyć Rosję!
  Banknot jest podły, waluta pasożytów
  Najemnik może zabić!
  
  Przyciąga do siebie krew i obrzydliwość
  Nie bez powodu zielony kolor oczu kłopotów!
  Niech w sercu zapanuje dobroć i uczciwość
  Spełnijmy Twoje marzenia!
  . ROZDZIAŁ 3
  Czytane przez Charlotte.
  - Czyje wiersze?- spytała Gerda
  - Sam to napisałem! - odpowiedziała rudowłosa dziewczyna.
  Blondynka się roześmiała.
  - Dobry pomysł. A co najważniejsze, jest prawdziwy i prawdziwy. Ale masz rację, sprzedaż dodatkowego łupu pozwoli nam na nawiązanie korzystnych znajomości wśród sprzedawców.
  Dziewczyny złapały króliki na muszce i oddały salwę. Musisz strzelać tylko w głowę, ponieważ ciało można łatwo przywrócić, nawet lepka zielona krew prawie nie wypływa.
  Strzał przebił czaszki dziesięciu potworów. Upadli, inni zaczęli biec.
  - Wow i od razu docenili naszą siłę bojową.
  - To nie są pseudopsy, które wspinają się do przodu. Jednak zostały już tak mocno postrzelone, że odcinają też ogony tylko trochę gorzej niż królicze. Gerda zauważyła.
  - Najbardziej cenione są ogony lisów szczurzych. Płacą trzy razy więcej niż za sobole. - Burknual Charlotte.
  Blondynka skinęła głową.
  - Mówią, że ich futro może zmienić kolor.
  Dziewczyny zastrzeliły jeszcze dziesięć szczuro-królików. Potem zeszli na dół. Bujne ogony odcinano pewnymi ruchami.
  - Uważaj na zęby, w zasadzie jest antidotum na ich truciznę, ale ampułka kosztuje tysiąc osiemset dolarów. ostrzegła Charlotte.
  Gerda zauważyła:
  - Poinstruowano mnie nie gorzej niż ty. Ponadto, jeśli zęby odłamią się i pozostaną w ciele, nastąpi poważny proces zapalny.
  "Bardzo bolesne, chociaż nasze ciała są silne i nie tak łatwo je zarazić. - dodała blondynka.
  Dziewczyny szły już do samochodu, gdy pojawiły się pseudopsy. Niewiele, około piętnastu. Podobno też przyciągało strzelanie.
  - Szkoda marnować na nich kulę? Zauważyła Charlotte.
  Gerda potwierdziła:
  - Chociaż nie są trujące, gryzą i mogą zarażać wścieklizną. Szturchnijmy je pistoletami, aby automatyczne naboje nie zostały przeniesione na nic.
  -Tylko perswazja, która nie trafi, dostanie pęknięcie na czole! - zasugerowała Charlotte.
  Blondynka zachichotała.
  - A ty masz dużo dzieciństwa.
  Dziewczyny strzelały z ulepszonego TT-100. Wymiary, odrzut i kaliber są mniejsze niż w tradycyjnym TT, a zabójcza siła i szybkostrzelność są wyższe dzięki specjalnej konstrukcji lufy.
  I zapas dwudziestu naboi na lufę. Nie strzelanie, ale zabawa. Nie wydając ani jednej dodatkowej kuli, dziewczyny rozbiły głowy pseudopsom.
  To prawda, że później słyszano zbliżające się kolejne stado.
  - Wiesz, że! - zasugerowała Charlotte. Nie marnujmy na nie amunicji.
  Gerda potwierdziła:
  - Moim zdaniem mamy dość broni bandytów. Tak, a TT-100, możesz wepchnąć prawie każdy nabój.
  Charlotte gruchała:
  - Mimo wszystko nie jest to dla nas interesujące. Zaryzykujmy nasze tyłki i spotkajmy się tylko z nożami.
  Blondynka zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Brzmi kusząco, ale czy mamy prawo do pustego ryzyka.
  Ruda odpowiedziała:
  - Kiedy trenowaliśmy w szkole FSB, nie groziła nam śmierć ani poważne obrażenia. A oto dobra okazja, żeby się sprawdzić.
  Gerda uśmiechnęła się:
  - Nawiasem mówiąc, gryzienie w tyłek to ulubiona technika pseudopsów. O tym nawet we wspomnieniach pierwszych stalkerów, jak sami siebie nazywali, jest to opisane.
  Charlotte skinęła głową.
  - Farter brzmi piękniej i złodzieje! Teraz weźmy noże.
  Dziewczyny stały plecami do siebie, było co najmniej trzydzieści pseudopsów. Walka nie będzie łatwa.
  Nagle Charlotte rzuciła sztyletem w najbliższego psa, trafiając go prosto w gardło. A potem została nieuzbrojona. Skok w kierunku psów, silny cios w głowę psa.
  Zszokowane zwierzę upadło. Potem wypad, jak palec u nogi, cios w szczękę. Dziewczyna uderza jak młotkiem, jej zęby kruszą się jak suchy groszek.
  Gerda biegnie za nią, miażdżące nogi dziewczyny odrzucają samców. Psy upadają, przewracają się. Uderzenie sztyletem dotyka gardeł.
  - Przy silnym ciosie potrzebujesz prezentu! stwierdziła Charlotte.
  - Kto nie bije, przepadnie! dodała Charlotte.
  Dziewczyny rozeszły się. Charlotte skoczyła wysoko, zrobiła wiatraczek, przelatując nad głowami, powaliła trzy psy w skoku. Przecięła jedną w szyję, odcinając głowę.
  Gerda powtórzyła manewr, kładąc cztery i kończąc uderzeniem w serce. To prawda, że pies był w stanie ją trochę podrapać.
  Blondynka pisnęła:
  - Brudna suka.
  Czerwone poprawione:
  - Muszę powiedzieć suka.
  - Nie jest cywilizowane nazywanie tak nawet psa.
  Charlotte krzyknęła:
  - Ale szalony.
  Psy bardzo chciały ugryźć dziewczyny w dupę. Zazwyczaj pierdzacze i bandyci noszą pancerne kurtki i nie można ich tak po prostu przegryźć. A spodnie będą cieńsze.
  Gerda dźgnęła go w oko, a Charlotte jedną ręką dźgnęła palce, a drugą użyła sztyletu.
  Blondynka pisnęła:
  - To wszystko, co teraz?
  Rudy zauważył:
  - Rzucaliśmy nożami w głowę, więc może lepiej w klatkę piersiową.
  Dziewczyny powtórzyły manewr, głupie pseudopsy były zupełnie pozbawione sprytu i instynktu samozachowawczego. Szli naprzód, pędzili, ich skoki były przewidywalne.
  I wszyscy lekko podrapali Charlotte pazurami.
  Czerwony zauważył:
  - Nie, w naszych przygotowaniach są luki. I nagle byłyby stworzeniami z bardzo jadowitymi pazurami.
  Blondynka pisnęła:
  - Jak się mają szczury?
  - Niech tak będzie! Nawiasem mówiąc, ich igły są mocniejsze niż stal. Bardzo paskudne stworzenia.
  - Ogólnie rzecz biorąc, coś z wielu różnych pochodnych od szczurów.
  Charlotte odcięła kolejną głowę, gdy szła, i złamała psu grzbiet. Gerda w niczym jej nie ustępowała.
  Blondynka zauważyła z uśmiechem:
  - Wszystko dlatego, że promieniowanie nie zabija szczurów, ale czyni je jeszcze silniejszymi i żywszymi. To jak dystopia. Być może wojna nuklearna doprowadzi do powstania cywilizacji szczurów.
  - Myślisz, że szczury będą mogły polecieć w kosmos. - Jeśli połączą się z naczelnymi, nie jest to wykluczone. - Podobno tacy ludzie już pojawili się w strefie.
  Gerda ostrym szarpnięciem złamała psu kark. Charlotte wykończyła ostatnie stworzenie.
  - Musieliśmy skakać.
  Blondynka pisnęła:
  - To nie wszyscy geekowie, są gorzej.
  Czerwony zauważył:
  "Wiem, ale walka z potworami nie jest naszą specjalizacją.
  Dziewczęta, po złożeniu trzech tuzinów stworzeń, ostrożnie odcięły im ogony. Teraz mieli coś do sprzedania. Wtedy stało się nieoczekiwane, jeden ze śmiertelnie rannych bandytów zaczął się podnosić.
  Charlotte zachichotała.
  - Wow, słuchaj, wygląda na to, że jeden z nich nie został wykończony!
  Gerda powiedziała ze śmiechem:
  A może zmienia się w zombie.
  Rudy zauważył:
  - Słyszałem o tym, ale żeby zostać zombie, trzeba umrzeć z powodu anomalii.
  Blondynka pisnęła:
  - Albo z ręki bardzo grzesznej osoby.
  Charlotte pisnęła:
  - Nie żartuj tak!
  Bandyta wstał i rzucił się do ucieczki. Jego prędkość nie była gorsza od mistrza świata w sprincie.
  Charlotte pisnęła:
  - Och, idź za nim.
  Gerda zauważyła ze śmiechem:
  - Może ma dobre umiejętności przełajowe na Jaguarze.
  Ruda wypaliła:
  -Zobaczmy!
  Ożywiony martwy człowiek naprawdę ścigał się po drodze. Dzięki temu można było śledzić go samochodem. Dziewczyny pobiegły, niezbyt przyspieszając.
  Zastanawiali się, dokąd ucieka bandyta.
  Gerda zauważyła:
  - To ciekawa gra, ale prawdopodobna jest zasadzka?
  Charlotte pisnęła:
  - I zobaczymy ją, dla wierności proponuję nosić cudowne soczewki.
  Specjalne soczewki kontaktowe to kolejny z kosztownych cudów rosyjskiej nauki. Pozwalały widzieć w zakresie podczerwieni i ultrafioletu, w całkowitej ciemności i pod wodą.
  Ponadto umożliwiły powiększanie obrazu zarówno zwykłych przedmiotów, jak i wykorzystanie soczewek jako mikroskopu.
  To prawda, że wynalazek jest nadal niedoskonały, nie można go używać przez długi czas: wypala się.
  Dziewczyny założyły je i niemal od razu się zdziwiły:
  - Biega, a nie tylko nie grzeje, ale i stygnie. Różnica między nim a otoczeniem nie przekracza pięciu stopni. - powiedziała Gerda.
  Charlotte warknęła.
  Tak, to zombie! Może jakiś artefakt uczynił go takim fajnym.
  Bieg trwał dalej, bandyta odwrócił się w bok, musieli się trząść. Wyboje, dziury, wyboje groziły przewróceniem samochodu.
  - Czy może podzielić głowę? - zasugerowała Charlotte.
  Maria mądrze zauważyła:
  - Zobaczmy, czy zaprowadzi nas do swojej kryjówki.
  Ruda zauważyła dowcipnie:
  - Chcesz się bić?
  Blondynka zachichotała.
  - Nie jesteś?
  Charlotte roześmiała się.
  - Oczywiście, ale twoje serce pęknie z litości.
  Gerda logicznie zauważyła:
  - W ich legowisku mogą być zakładnicy! Nie wiesz tego?
  Czerwony wątpił:
  - Niesamowity! Dlaczego potrzebują zakładników?
  Blondynka zauważyła logicznie:
  - Zdobądź okup! Albo spraw, żeby dla Ciebie pracowały.
  Charlotte zawahała się.
  - Cóż, za obcokrajowca mogą jeszcze coś dać, ale za Rosjanina, bez względu na to, jak się zastrzelą.
  Gerda całkiem szczerze zauważyła:
  - Zaskakujące, że przy takim nastawieniu do naukowców byliśmy tak dobrze zaopatrzeni.
  Ruda zauważyła ze sceptycyzmem:
  - Badania wojskowe są przyzwoicie finansowane, USA kupują naukowców, a my po prostu odpisujemy od nich informacje. Charlotte zachichotała.
  - Dokładniej, kradniemy?
  - Zbieramy informacje, przetwarzamy i wydajemy własne! Ogólnie rzecz biorąc, cała ta tajemnica utrudnia postęp. Nie byłoby szpiegów, byliśmy znacznie bardziej zacofani, to znaczy cały świat.
  Gerda westchnęła.
  - A kiedy ludzkość stanie się jednością? -
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  Nie wiem! Ale do ekspansji kosmicznej musisz połączyć wysiłki.
  Blondynka westchnęła:
  - Ale na razie dzieje się odwrotnie. Jeśli na początku XX wieku było tylko trzydzieści siedem stanów, to teraz jest ich dwieście czterdzieści. Tam, dokąd zmierza nasz świat, ludzkość potrzebuje wielkiego przywódcy.
  - A gdzie to znaleźć! Zauważyła Charlotte. - Raczej następuje wzrost chaosu. - Nastąpił rozdrobnienie feudalne, a teraz kapitalistyczne. Ale prędzej czy później to się skończy.
  Wierzę, że nadal będzie powszechne szczęście i świat bez zła.
  Gerdo pisnął:
  - Kiedy przyjdzie Chrystus?
  Charlotte powiedziała z naciskiem:
  - Kiedy człowiek fizycznie i duchowo staje się bogiem.
  Rozmowa została przerwana, przed nami pojawiła się wieża. Siedziały na nim dwa typy z karabinem maszynowym, palące.
  - Zły nawyk! - dziewczyny strzeliły, usuwając bandytów. Pancerne czoło "Jaguara" przebiło się przez ogrodzenie, a piękności wpadły na podwórze. Tam dwa tuziny bandytów piły drinki i jadły kebaby.
  Karabin maszynowy wystrzelił, mocno plując ołowiem. W zręcznych rękach PKU jest zbyt okropną bronią, która w ciągu dwóch sekund zamienia ciała w zwłoki, wybijając fontanny krwi.
  Potem kule przebiły werandę, przebijając się przez drewniane ściany. Rozbite szkło, odłamki poleciały z kłód. Wszystko zostało zmiażdżone w rzędzie, deski zostały zgniecione, spadały krwawe wióry.
  Rzadko kiedy walka przypomina rzeźnię. Ale kto może się oprzeć, gdy w ciągu minuty wybuchnie sześć tysięcy pocisków.
  Przez sekundę około stu, wybuchowy kaliber 14,7, na pięć pięćset. Zabicie dwudziestu pięciu bandytów ucztujących na dziedzińcu zajęło pięć sekund, ponieważ pogoda była sucha, a kolejne piętnaście na werandzie.
  Gerda nie zdążyła nawet przeczytać Ojcze nasz, kiedy było po wszystkim.
  - Walka była krótka! "Chociaż w samym budynku pełzają jeszcze dwie osoby.
  Dziewczyny odpowiedziały ogniem i całkiem dokładnie trzy kule trafiły Charlotte w kamizelkę kuloodporną, ale strzał z granatnika położył kres ostrzałowi.
  - Wow, gapiłem się, moje myśli były rozproszone przez głębokie niekonsekwencje, walczysz i modlisz się jednocześnie.
  - Każdy grzech musi być przebłagany! - powiedziała Gerda.
  Charlotte logicznie stwierdziła:
  - Są święci, którzy patronują wojownikom. Na przykład Jerzy Zwycięski, Archanioł Michał i wielu innych!
  Blondynka ze śmiechem zauważyła:
  - Prawidłowy! Ale to wciąż obrzydliwe! Sprawdźmy teraz dom.
  Ruda roześmiała się.
  - I nie zabiliśmy jeszcze jednego przyjaciela.
  Bandyta zombie skoczył na zwiadowcę Julianę, ale został trafiony butem w jabłko Adama. Odleciał, a dziewczyny rzuciły w niego Kalasha. Jednak zombie nie zatrzymał się natychmiast.
  Przez jakiś czas warczał i ryczał, z kolei z PKU nie rozpadł się do końca.
  - Kompletny narkotyk dla ciebie! Cóż, żywa istota! Gerda była zdziwiona. - Od razu widać produkt diabła.
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  - Słyszałem, że zombie mogą stworzyć każdą żywą osobę. To, co widzimy, to kolejny pocałunek strefy.
  Blondynka była sceptyczna.
  - Wiesz, w naszych działaniach nie ma nic heroicznego. Przy pomocy karabinu maszynowego skosiliśmy wrogów, ale nikogo nie poprawiliśmy.
  Ruda zachichotała.
  - Jesteś idealistką Gerda. Chcesz naprawić cały świat, nawet nie wiedząc, w którym kierunku.
  Blondynka skomentowała:
  - Uważam, że przede wszystkim należy przestrzegać interesów Ojczyzny.
  Charlotte radośnie powiedziała:
  - Zabijając pięćdziesięciu bandytów, oddaliśmy już przyzwoitą przysługę krajowi. Więzienia są już przepełnione, a śmierć jest prawdopodobnie bardziej humanitarna.
  Gerda dowcipnie dodała:
  - Jak to powiedzieć, żyjący zawsze mogą pokutować, zwłaszcza ci skazani na dożywocie. Rzeczywiście, w specjalnym więzieniu jest znacznie mniej pokus i bodźców do grzechu.
  Ruda zmieniła temat.
  - Zbadamy lokal, może zakładnikom dopisze szczęście, a jednocześnie przyjrzymy się trofeom.
  Dziewczyny przeszukiwały kieszenie zabitych bandytów. Można było wydobyć przyzwoite sumy w gotówce, dolarach i euro.
  A także kilka artefaktów, w tym cenny Turkus, który może zwiększyć wytrzymałość metalu.
  To prawda, że ich właściciel, dość duży guz, sądząc po dużej liczbie banknotów, nie pomógł. Kula rozerwała odsłonięty żołądek i przebiła klatkę piersiową.
  Delikatnie obawiając się min i rozstępów, dziewczęta zbadały dom. Jak się okazało, ich obawy nie były bezpodstawne. Trzeba było usunąć trzy miny i dwa granaty.
  Jednak najwyraźniej obawiając się, że warstwy nie zostaną wysadzone z pijanych oczu, zaminowane drzwi oznaczono krzyżem.
  - Co za idiotyczna pułapka! Gerda była zdziwiona.
  Charlotte pisnęła:
  "Czy oni nie zawsze tak walczą?"
  Blondynka powiedziała:
  - Myślę, że te miny są bardziej niebezpieczne dla samych bandytów. Popatrz, a tu były wybuchy, wszystko było zmasakrowane.
  Ściany rzeczywiście są pocięte fragmentami, widoczna jest rozpryskująca się krew. Sprzątane tutaj w zasięgu wzroku nie często.
  - Brudni ci gangsterzy, tyle puszek i butelek jest ułożonych, trzeba grabić. Charlotte szturchnęła szklankę stopą.
  Gerda odpowiedziała szorstko:
  - Mają takie zasady moralne. Poszukamy skrytki, skrytek i zindan.
  Dziewczyny przeszukały dom, skanując deski podłogowe, a potem zeszły do piwnicy. Zgodnie z przewidywaniami pierwsza skrytka z artefaktami, pieniędzmi i skradzionymi kosztownościami okazała się znajdować pod marmurową płytą w specjalnej wnęce.
  Była też cała kolekcja złotych zębów, kolczyków, prawdopodobnie oderwanych wraz z uszami, pierścionkami i inną biżuterią.
  Były też kamienie, w tym te, których nazw dziewczęta nie znały, a ich właściwości były tajemnicze.
  Charlotte potarła jedną z nich, zapaliła się i zaczęła palić jej ręce.
  - Wow, to najwyraźniej "Bill", mówią, jest w stanie zrujnować każdy komputer z dość dużej odległości. Ponadto wyłącza kamery wideo.
  Gerda była zdziwiona:
  - Cenny artefakt?
  Rudowłosa dąsa się groźnie odpowiedziała:
  - Dużo cenniejszy dopiero poza strefą siły traci w ciągu dwóch lub trzech tygodni. Co więcej, skuteczność uderzenia natychmiast spada, warto opuścić ten zainfekowany obszar przez Bóg wie kto.
  Blondynka zmarszczyła brwi.
  - A gdzie jest kamień "Zbroi"? Mówią, że daje kulom klapę.
  Charlotte wskazała agresywnie:
  Tak, to słynny artefakt. Zakrzywia trajektorię nie tylko pocisków, ale także odłamków granatów. Jest szczególnie potężny, jeśli połączysz kilka kamieni.
  Często jest opisywany w pamiętnikach, a poza strefą obowiązuje od dwóch do trzech miesięcy.
  Gerda wątpiła:
  - Coś nie jest widoczne na liderze!
  Ruda zauważyła z uśmiechem:
  - Musiały zostać sprzedane! Dla najemnika kamień ten jest cenny, prawdopodobnie kusi cena.
  Gerda powiedziała ze śmiechem:
  - Albo nie znaleźli, potrzebujesz dalszego frajera! Jest dużo "Kulesh", nie jest tak łatwo sprzedać ten kamyk.
  Charlotte nadstawiła uszu.
  - Słyszę, jak ktoś mamrocze w piwnicy, tu jeszcze są więźniowie.
  Blondynka potwierdziła:
  - Tak, ja też wygląda na to, że to mowa arabska.
  Rudowłosy wojownik zauważył:
  - Pamiętaj, czego nas nauczono, zwłaszcza w ruchu plastycznym. Arabowie charakteryzują się ostrymi gestami, mężczyźni w ogóle powinni być bardziej niegrzeczni.
  Gerda skinęła głową.
  - Umiem naśladować Arabów. W przyszłości mogą wybuchnąć wojny między Rosją a światem islamskim.
  - Zwłaszcza jeśli Amerykanie zostaną wygnani z Zatoki Perskiej i Afganistanu. Zaprzęgliśmy Jankesów do wozu, zmuszając ich do osłaniania naszych granic! Charlotte roześmiała się.
  Blondynka była zmartwiona.
  - Ale Czarny Sułtan zdaje się żywić urazę do Rosji. Co więcej, terytorium Stanów Zjednoczonych jest daleko od świata islamskiego, a nasze jest w pobliżu. Przede wszystkim ekspansja będzie miała miejsce na terytorium Rosji. Gerda skinęła głową. -
  Takie rzeczy są niepokojące.
  Charlotte zauważyła:
  - Podczas gdy źli Amerykanie wyją z Arabami, my zdążymy stworzyć tak potężną i zaawansowaną technologicznie armię, że wojna z hordami z południa nie będzie straszna.
  Najważniejsze, żeby wygrać kilka lat. - Rudowłosy wojownik zakończył szeptem.
  Dziewczyny poszły do "zindanu", korytarz prowadził na bok, gdzie za murem znajdowały się drzwi pancerne.
  Był on, jak łódź podwodna, bezpiecznie zamocowany i zamknięty kodem.
  - Spróbujmy! - powiedziała Gerda.
  Używając miniaturowej podobizny stetoskopu dziewczyny, słuchali sejfu. Niewielka różnica w dźwiękach umożliwiła obliczenie kodu i otwarcie grubych drzwi.
  - A jeśli lider zapomni? - A on to zapisał! Charlotte wyjęła kawałek papieru.
  Gerda obraziła się:
  - A dlaczego milczałaś?
  Ruda odważnie odpowiedziała:
  - Chciałem sprawdzić twoje umiejętności jako włamywacz.
  - Dziewczyny na wszelki wypadek mówiły po arabsku. Znali nawet specyficzny orientalny żargon.
  Gerda skończyła mówić i odsłoniła twarz:
  - Dobrze? Teraz pamiętam, gdzie jest kamień szczęścia?
  Victor odpowiedział z westchnieniem:
  -To ja... cóż, mówią, że rzuci jednego z najemników czarnego sułtana. A jeśli jest gdzieś w pobliżu na bagnach. Ale znajdź...
  Charlotte odpowiedziała szorstko:
  - Nie mamy powodu wędrować po bagnach! Jesteś dla nas bezużyteczny, więc...
  Wiktor skulił się ze strachu.
  Gerda złapała mężczyznę za ucho gołymi palcami u nóg i potrząsnęła nim.
  W tym momencie przez megafon rozległ się dziki ryk:
  - Porzuć dziwki! Jesteś otoczony!
  Charlotte zachichotała.
  - Cóż, oto nasi życzliwi w akcji!
  Gerda skinęła głową Wiktorowi:
  - Czy pójdziesz z nami! Jeśli nie zabity podczas przełomu!
  Dziewczyny kładą kamienie. A Charlotte zarzuciła Victorowi smycz na szyję. Usłyszałem hałas, helikopter najwyraźniej unosił się nad dachem.
  Gerda powiedziała ze śmiechem:
  - Nie ma nic prostszego niż zestrzeliwanie helikopterów!
  Charlotte wzięła groszek w bose palce i skinęła głową.
  - Nie będzie go tu teraz!
  W okno trafiła seria dużego kalibru. Szkło odpadło. Rudowłosa dziewczyna rzuciła groch gołą, opaloną stopą.
  Na zewnątrz nastąpiła eksplozja. A wielki korpus helikoptera runął bez ceremonii.
  Gerda też rzuciła groch bosą stopą i zaśpiewała:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I dwie piękne dziewczyny: ruda i blondynka wybiegły z otoczenia. Zaciągnęli Victora na linie. Musiał z całych sił biec za nimi.
  Gerda aala wystrzeliła z karabinu maszynowego. Kilku bandytów padło z rykiem.
  Charlotte rzuciła się laserem. I ryknęła:
  - Dokładnie wytniemy wrogów!
  Gerda rzuciła groszkiem z materiałami wybuchowymi gołymi palcami. Masywny czołg, pokryty gałęziami dla kamuflażu, przewrócił się z rykiem.
  Wały zostały mu oderwane i poleciały przez pole, kręcąc się i podskakując. Jeden z nich uderzył bandytę w głowę, miażdżąc czaszkę. Dranie próbowali losowo
  ogień. Ale wojownicy byli niezniszczalni. W odpowiedzi wystrzelili z karabinów maszynowych i laserów. Victor ciężko dyszał za nimi.
  Wydawało się, że pętla, która go okrywała, miała go udusić.
  Gerda zachichotała i zauważyła:
  - Wkrótce wróg zachoruje!
  Charlotte zauważyła:
  On się teraz nie bawi! A może pomodlisz się Gerda?
  Blondynka zachichotała i zauważyła:
  - Byłem rozczarowany Bogiem i wierzę tylko w moc!
  Dziewczyny nadal strzelały i rzucały groszkiem śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi.
  Oto kolejny czołg z potężnej szczeliny przetoczył się i stanął na szczycie gąsienic. To było naprawdę imponujące. Gerdla poruszyła ciemnoskórego gangstera w podbródek i
  dostał się w szczękę, poleciał do góry nogami. I zestrzelił jeszcze trzy typy atakujące.
  Charlotte śpiewała agresywnie:
  - Czarny kruk w obliczu śmierci,
  Ofiara czeka o północy...
  Gerda, strzelając do bandytów, podniosła:
  - Wierzymy, że będziemy najfajniejsi ze wszystkich
  Spotkamy się przy grobie!
  To są walczący wojownicy. Gang, który zdecydował się ich otoczyć, najwyraźniej nie liczył na ich siłę. Trzy potężne karabiny maszynowe klasy Dragon strzegły wejścia do legowiska przywódcy.
  Ale dziewczyny, wraz z Victorem, nagle zniknęły, a potem pojawiły się za potężną i śmiercionośną bronią. Tutaj Gerda przebiła się do lidera. Złapała go gołymi palcami u stóp
  za nos i gwałtownym szarpnięciem przerzucił ją na nią. Latał i strzelał z własnych karabinów maszynowych. Ołowiane strumienie przebiły go jak barana wyciorami.
  Charlotte śpiewała:
  -Raz Dwa Trzy! Złam bandytę!
  A ona sama złapie karabin maszynowy i pozwoli im rozszarpać wrogów. Gerda wystąpiła naprzód. Karabin maszynowy bandyty niespodziewanie pojawił się na klatce piersiowej i Victora.
  Mężczyzna chwycił za spust. A jak to bije... Spadł ołowiany deszcz. Jakaś gwałtowna siła złapała bandytów i zmiażdżyła ich w locie. Wiktor już
  musiał zabić. Ale tyle na raz. Poczuł w sobie trans bojowy. I młóćmy przeciwników, którzy roją się jak karaluchy. I to było widoczne
  jak pociski dużego kalibru przebijają ciała i rozpryskują fontanny krwi.
  Gerda spojrzała na Wiktora i pisnęła:
  - Terminator!
  Charlotte, gryzmoląc bandytów, śpiewała:
  - Hymn Ojczyzny śpiewa nam w naszych sercach,
  Jesteśmy najbardziej szykownymi dziewczynami...
  Ściśnij mocniejszy karabin maszynowy rycerza,
  Ponieważ dziewczyny czekają na fajne rzeczy!
  Próbowałem zarzucić dziewczynom zbiornik Ambrams, raczej elegancki samochód dla gangu. I podlewał przestrzeń z sześciu karabinów maszynowych zamontowanych na dachu.
  Gerda rzuciła kolejny garnek bosą, rzeźbioną stopą. Wleciała w gąsienicę czołgu. Nastąpiła eksplozja... Samochód najpierw na boku, a potem Charlotte
  wrzucił kolejny groszek. Mastodon potoczył się, a jego karabiny maszynowe trafiły w bandytów. I zaczęli ich kosić dziesiątkami. Widać, że zrobiło to wrażenie na ocalałych bojownikach.
  I zaczęli się rozpraszać z tchórzliwymi okrzykami i brudnymi matami!
  Devonki zmiażdżył ich potem.
  Charlotte nawet śpiewała:
  Nie oszczędzasz ich
  Zabij wszystkich drani...
  Jak zmiażdżyć pluskwy -
  Uderz jak karaluchy!
  Gerda strzelając za nim śpiewała:
  - Bez litości, bez litości, bez litości dla wroga!
  Dziewczyny z piekła, dziewczyny z piekła, powalę wszystkie kozy!
  Victor również strzelał na bezwładność, był bardzo celny.
  Charlotte zauważyła:
  - Wow! I to nie jest takie proste, jak się wydaje!
  Gerda skinęła głową na znak zgody.
  - To wcale nie jest łatwe! Nie możemy go zabić?
  Charlotte zauważyła:
  - Czas cierpi!
  A dziewczyny podniosły Wiktora i pociągnęły go za sobą. Mężczyzna upuścił karabin maszynowy i ledwo zdążył dotknąć go stopami. Dziewczyny w ruchu nadal strzelały z karabinu maszynowego "Smok".
  Chcieli wykończyć wszystkich bandytów i nie pozwolić nikomu uciec. Piękni wojownicy i bezlitosni. Ich presja jest po prostu szalona.
  Victor nie mógł już za nimi nadążyć i upadł. Na jego szyi zawiązano pętlę. Jak to bolało. A Gerda i Charlotte razem z gołymi palcami wystrzeliły drzazgi
  szkło uderzające w płynącą walkę w tył głowy i kark.
  Gerda i Charlotte śpiewały razem:
  - Miłość i śmierć, dobro i zło,
  Co jest święte, a co grzeszne, jest nam przeznaczone zrozumieć!
  A potem unosił się nad nimi kolejny helikopter. Przez mgłę spowiniętych oczu Victor niejasno widział, jak Charlotte skierowała strumień karabinu maszynowego w górę, a Gerda uderzyła gołą piętą
  bojownika w żołądku, z którego z ust wypływała mu krew. Helikopter eksplodował... I fragmenty rozrzucone po niebie. A Gerda wystraszyła pasek szkarłatnej krwi z policzka.
  Victor nagle przestał to wszystko widzieć. Zbyt duża pętla ścisnęła jego szyję. Na jego oczach wizje z dzieciństwa, tak odległe i...
  szczęśliwy. A także wiele różnych rodzajów występów. Oto szkoła. I z kimś walczy. Dostaje dwa. I rozbrzmiewa ostatnie wezwanie. I ktoś się śmieje.
  A potem wszystko nagle się zatrzymało i na chwilę zgasło światło.
  . ROZDZIAŁ 4
  Wiktor się obudził. Szyja była bardzo obolała pocierana liną. Ogólnie czuł się źle. Kości pękły. A ja chciałem jeść i pić.
  Położył się na czymś miękkim. Zabrzmiał szorstki głos Charlotte:
  - Cóż, słabeusz opamiętał się?
  Wiktor syknął:
  Prawie mnie udusiłeś...
  Rudowłosa lisica zachichotała:
  - Prawie się nie liczy!
  Gerda powiedziała łagodniejszym i bardziej czułym tonem:
  Mężczyzna się obudził! Może go nakarm!
  Rudowłosa lisica szczeknęła gniewnie:
  - Daj mu trofeum w puszkach! niech się cieszą!
  Blondynka otworzyła słoik niedźwiedziego mięsa z groszkiem i odpowiedziała:
  - Możesz spróbować... i napić się mleka!
  Wsunęła butelkę i ciepły strumień spłynął w dół gardła Wiktora. Stało się dla niego znacznie łatwiejsze.
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Bardzo dobrze strzeliłeś. Może był w siłach specjalnych!
  Wiktor potrząsnął głową.
  - Nie! Tyle, że kiedy bardzo się martwię, wszystko w cudowny sposób zaczyna mi się układać!
  Charlotte potwierdziła z uśmiechem:
  - cenna umiejętność! Ale biegniesz za wolno!
  Wiktor wzruszył ramionami.
  - Jestem prostą osobą, a ty jesteś super!
  Ruda zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, proste! Ale możemy cię ulepszyć. Uwarzmy miksturę, która odmłodzi organizm, a będziesz mógł dużo szybciej biegać i nabierać sił!
  Wiktor był zaskoczony:
  - Możesz to zrobić?
  Gerda potwierdziła:
  - Jesteśmy w strefie! A są też zmutowane rośliny, które w połączeniu z artefaktami i specjalną kombinacją są w stanie odmłodzić organizm i uczynić go silniejszym i szybszym.
  Wiktor gwizdnął.
  - Kolosalny! Dlaczego nie zrobisz tego dla wszystkich?
  Charlotte odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ludzie? Są w zasadzie bydłem, żeby coś dla nich zrobić!
  Gerda skinęła głową na znak zgody.
  A my naprawdę nie jesteśmy ludźmi!
  Wiktor z ciekawością zapytał:
  -Kim jesteś?
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  -Mikstura na długi czas do przygotowania Gerda! Opowiedz mu naszą historię od samego początku!
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Od samego początku?
  Czerwony potwierdzony:
  - Cóż, od początku zadania! A potem zacząłeś mu mówić nie do końca na początku!
  Gerda skinęła głową.
  - Tak, trochę nie kalkulowałem. Cóż, posłuchaj, człowieku, który nie jest taki pusty!
  Więzień skinął głową.
  - Możesz mówić do mnie Vitya!
  Terminator blondyn skinął głową.
  - Cóż, posłuchaj mnie Vitya!
  I utkała jej najciekawszą historię.
  Nieśmiałe zimowe słońce lekko złociło bujne śniegi, dając krótkie chwile światła, tak rzadkie na dalekiej północy.
  Panował surowy pięćdziesięciopięciostopniowy mróz, gdy mierzeja, dochodząc do ziemi, zamienia się w lód.
  Tym bardziej nieoczekiwane jest zobaczenie, jak prawie naga opalona dziewczyna w bikini biega szybko jak renifer przez zaspy śnieżne.
  Jej nagie, zaczerwienione stopy bardzo szybko migoczą, nie pozostawiając prawie żadnych śladów, a jej złote włosy wyglądają jak jasny płomień.
  Nienaganna, może zbyt muskularna sylwetka o idealnych proporcjach, prawdziwa bogini dziewczyna, ucieleśnienie siły i erotyki.
  Szorstkie mięśnie falują jak zmarszczki. Jeśli przyjrzysz się uważnie, zobaczysz na jej ciele malutkie czujniki.
  Po wykonaniu koła i zadaniu kilku ciosów sosnom w skoku, z którego wzdrygnęły się, spadła kora, dziewczyna wraca do pojazdu terenowego, ogromnego jak KAMAZ, pomalowanego białą farbą.
  Z bocznych drzwi wychyla się mężczyzna w hełmie. Na jego inteligentnej i inteligentnej twarzy pojawia się uśmiech:
  Świetnie, Gerdo. Twoje ciało doskonale radzi sobie z zimnem, a prędkość jest niesamowita: z łatwością pobijesz wszystkie rekordy świata w bieganiu!
  - Nie tylko w bieganiu, ale także w pływaniu, a nawet w sztangi! - odpowiedziała dziewczyna.
  - Chwała niech będzie Wszechmogącemu, że obdarzył mnie takim darem. - Blondynka Dabavil tupie bosą stopą.
  Nastąpiła przyjemna odpowiedź:
  - Nie bardzo, genetycy pracowali nad tobą i używali inwazyjnych technologii, w tym specjalnego treningu.
  Gerda powiedziała z entuzjazmem:
  - Znam program "Doskonałość" mający na celu stworzenie człowieka przyszłości! Przez nią straciłem dzieciństwo!
  - Ale teraz możesz znacznie skuteczniej służyć Wielkiej Rosji!
  Dziewczyna skłoniła się i wykonała potrójne salto, jedząc przekąskę na mroźnym powietrzu i powiedziała z patosem:
  - Ojczyzna to najcenniejsza rzecz, jaką człowiek ma, bez niej życie nie ma sensu! Człowiek bez ojczyzny jest jak ciało, bez duszy!
  Oficer skinął głową.
  - Dobre słowa Gerd! Mam nadzieję, że masz okazję służyć krajowi!
  Ich słowa przerwało pojawienie się na niebie dużego helikoptera. Był to najnowszy model ze składanymi śmigłami i silnikami odrzutowymi.
  Umożliwiło to połączenie wszystkich pozytywnych cech szybkiego myśliwca i Black Shark.
  Maszyna została nazwana "Vepr" - 2, pierwszy na świecie helikopter z prędkością ponaddźwiękową.
  Wirnik zawisł, dwa śmigła wirowały, opuszczając samochody na gumowane przyssawki. Helikopter był usprawniony: przypominający wieloryba.
  Wyskoczyło z niego kilku spadochroniarzy, ustawili się w półokręgu. Wtedy godnie wyszedł urzędnik z epoletach generała porucznika FSB. Pomachał do dziewczyny.
  Podchodząc bliżej, powiedział:
  Nie mamy czasu na popisywanie się! Więc od razu do rzeczy. Czy słyszałeś o bezprecedensowym ataku terrorystycznym w Moskwie?
  Półnaga Gerda odpowiedziała:
  - Tak! To jest straszne!
  Generał ryknął ogłuszająco:
  - Prezydent jest wściekły, boimy się nawet o jego zdrowie. Ogłoszono dziesięć dni żałoby. Przeklęty terrorysta "Czarny Sułtan" rzucił wyzwanie wielkiemu krajowi!
  Nigdy wcześniej nie zdarzyło się, żeby zginął cały rząd, a ten drań miał nawet czelność postawić ultimatum.
  Gerda skinęła głową.
  - Dał piętnaście dni!
  Generał potwierdził:
  - Zgadza się, a minęło osiemnaście godzin. Więc musimy się spieszyć.
  Blondynka zapytała z niepokojem:
  - A co z działaniami na rzecz wzmocnienia ochrony prezydenta?!
  Generał odpowiedział z westchnieniem:
  - Przyjęty bezprecedensowo, ale jeśli przeciwnik użyje diabelskich artefaktów strefy, to będzie zbyt trudno go powstrzymać.
  Jest premierem - naprawdę świetnym człowiekiem słabo strzeżonym. Terroryści, zwłaszcza czeczeńscy, polowali na niego od dawna, ale nie mogli nawet do niego podejść.
  Teraz cały kraj jest zagrożony, nie złamany i nie zastraszony: powołano już po premiera, tworzy się nowy gabinet.
  - Nie ma nikogo, kto mógłby zastąpić tak wspaniałą osobę jak premier. Gerda zauważyła.
  - Miał najwyższą ocenę w całej historii Rosji, ludzie nikogo tak bardzo nie kochali.
  Generał zmarszczył brwi.
  - I co zrobiłeś?
  Dziewczyna odpowiedziała ze smutnym uśmiechem:
  - Modlił się za jego duszę! Mam nadzieję, że Kościół uzna człowieka, który uratował Rosję za świętego?
  Generał potrząsnął głową.
  - Jestem ateistą! A dla mnie najważniejsze jest, aby go zachować, choć premier jest o wiele bardziej godny kanonizacji niż Mikołaj II. Teraz o biznesie!
  Zostaniesz zabrany do Moskwy, a stamtąd przeniesieni do strefy cudów.
  Szczerze mówiąc, musisz zanurzyć się w pozory podziemia, ale Czarny Sułtan musi zostać zniszczony.
  Jeśli jednak schwytasz go żywcem, otrzymasz dodatkowe pięćdziesiąt milionów euro nagród.
  Gerda zagwizdała.
  - Wow! Jaka jest łączna kwota?
  Generał warknął:
  - Dwieście milionów euro za zmarłych i dwieście pięćdziesiąt za żywych!
  Blondynka zagruchała z uśmiechem:
  - Robi wrażenie! Chociaż osobiście rozprawiłem się z "Czarnym Sułtanem" za darmo, tylko po to, by pomścić Światosława Władimirowicza!
  Generał energicznie mrugnął.
  - W porządku! Będziesz miał partnera! Również ulepszony model osoby takiej jak Ty!
  Gerda powiedziała z uśmiechem:
  Domyśliłem się, że nie tylko ja. Ale chciałbym być w parze z mężczyzną.
  Generał odpowiedział z westchnieniem:
  - Nie ma takich mężczyzn jak ty! Wszyscy chłopcy zginęli, ku naszemu żalowi. Nauka jest wciąż tak niedoskonała.
  Tutaj na przykład idziesz skrajem przepaści, nawet nie wiemy, jak długo żyją tacy ludzie. Może się nie zestarzejesz, a może umrzesz za rok.
  Gerda z przekonaniem stwierdziła:
  - Nie przeraża mnie to zbytnio. W końcu jestem tą samą osobą, co wszyscy inni, co oznacza, że mam nieśmiertelną duszę.
  - Religia jest pocieszeniem słabych - wszelkie nieszczęścia wydają się nieistotne, jeśli są tymczasowe! Generał zauważył.
  - A ty, dziewczyno, musisz być silna, jednak zostawmy rozmowy, nie ma ani minuty do stracenia.
  W pięć sekund dziewczyna założyła swój kamuflaż i wskoczyła do helikoptera.
  Samochód skręcił z łatwością, wykazując znakomitą zwrotność, a następnie poszybował ostro w górę.
  Generalnie pomysł wyposażenia śmigłowców w silniki odrzutowe pojawił się już w latach pięćdziesiątych, ale nie udało się go zrealizować.
  Teraz samochód natychmiast przekroczył prędkość dźwięku, był prawie tak dobry, jak nawet Migu-35.
  Generał chwalił się:
  - Nasza elektronika jest krajowa, generalnie mamy doskonałe opracowania, tylko czasami pojawiają się problemy z wdrożeniem.
  "Jeśli techniką jest anioł stróż, to duch walki jest bogiem wojny!" Gerda zauważyła.
  Generał odpowiedział z żalem w głosie:
  - Niestety większość poborowych jest w złym stanie zdrowia i wydaje mi się, że należy temu poświęcić więcej uwagi.
  A potem dodał:
  - Musimy wiele zmienić w ludzkiej naturze i nad tym pracujemy. Wierzysz, że Bóg stworzył człowieka na swój obraz i podobieństwo.
  Gerda pisnęła:
  - Tak uczy Biblia!
  Generał dość logicznie zapytał:
  "Ale czyż Bóg Wszechmogący nie jest tak słaby i kruchy jak istota ludzka?"
  Blondynka szorstko wydała:
  - To są konsekwencje grzechu!
  Generał się nie zgodził.
  - Tytan nie rdzewieje, a obraz Boga nie blednie! Chyba że, oczywiście, osoba jest naprawdę obrazem.
  Gerda powiedziała dobitnie:
  - Wiesz, łatwiej jest zgarnąć ocean łyżką stołową niż kłócić się z ateistą! Dlatego nie chcę o tym rozmawiać!
  Generał rozłożył ręce.
  - A co innego mamy przed sobą całą godzinę lotu.
  - Kocham przyrodę! Tutaj możesz włączyć świetną recenzję cyber-wideo - stwierdziła Gerda.
  Naprawdę ciekawie obserwować wirtualny świat. Komputer uwydatnia obraz: pokazuje kolorowo pomalowane rzeki, jeziora, lasy, góry.
  Wszystko tak niezwykłe można powiększać i pomniejszać.
  Gerda spoglądała od czasu do czasu, zmieniając kąt obrazu. Tak wszystko wyglądało w elektronicznym zakresie migotania, dzięki czemu świat wyglądał jak gra.
  Wreszcie przed nami pojawiła się Moskwa. Ogromna metropolia, można zobaczyć najnowsze drapacze chmur, banki samochodowe, pomniki sztuki.
  W sumie imponujące, zwłaszcza jak na dziewczynę, która swoje krótkie życie spędziła na strzelnicach szkoląc się w sztuce zabijania.
  Jednak Gerda rozumiała elektronikę lepiej niż Akademia Nauk.
  - Twoja ochrona antywirusowa jest zawodna. - zauważyła. Ogólnie rzecz biorąc, antywirus firmy Kaspersky jest przestarzały i jest całkowicie bezsilny wobec robaka lub mątwy.
  Generał skinął głową.
  - Tak, programowanie jest trochę w tyle! Zbyt wielu utalentowanych młodych ludzi wchodzi do biznesu, a starsi zajmują się nauką.
  A ty sam znasz komputer jak dziewczyna - kocha młodych i upartych!
  Gerda krzyknęła:
  - Mogę obejrzeć program.
  Generał warknął:
  - Później! Nasz harmonogram jest liczony w sekundach.
  Wylądowali na podziemnym lotnisku, a następnie na specjalnie wyścigowym samochodzie pancernym dziewczyna została zabrana do podziemnego pomieszczenia.
  Tam czekał na nią nowy dyrektor FSB, generał-pułkownik Apollonow. Dosłownie na szlak weszła z nimi kolejna dziewczyna w kamuflażu.
  Również wysoka, potężna, znakomicie zbudowana, ale jej włosy, w przeciwieństwie do jasnozłotej Gerdy, są ognistoczerwone, podobne do czerwonego sztandaru.
  Mocno uścisnęła dłoń swojej nowej partnerce, przedstawiła się:
  - Charlotte!
  Blondynka odpowiedziała:
  - Gerda!
  Ruda zachichotała.
  - Poznajmy się!
  Generał pułkownik był krótki.
  - W tej chwili nad ojczyzną wisi śmiertelne zagrożenie. Dlatego wy, młode dziewczyny, musicie się spieszyć! Tichomirow udzieli ci szczegółowych instrukcji.
  Wycelował palcami w generała porucznika. - Dopóki nie powiem ci, co następuje. Większość strefy znajduje się za granicą na terytorium kraju, z którym mamy już napięte stosunki, a raczej dwa kraje.
  Dodatkowo specyfika strefy cudów jest taka, że trudno jest na niej rozmieścić duże siły. Więc oprócz ciebie będą tam działać tylko siły specjalne.
  Oczywiście w strefie mamy własną sieć rozpoznawczą, ale w ostatnim czasie doświadczyliśmy niepowodzeń.
  Tichomirow oddał głos:
  - Nasi zwiadowcy zaczęli zabijać. Nawet najbardziej tajne. Istnieje nawet wersja, w której terroryści nauczyli się czytać w myślach.
  Gerda potwierdziła:
  - Otóż to! Niektóre artefakty zwiększają zdolności telepatyczne. To, co zrobił Wolf Messing i inni, stało się dostępne dla zwykłych terrorystów.
  - Nie do końca proste! - Krótko mówiąc, ci, którzy pozostaną, zapewnią ci wsparcie.
  Charlotte zauważyła: - Najprawdopodobniej Stepafany zginął.
  - Skąd to wiesz? - Dyrektor FSB był czujny.
  - Czasami czuję, czasami nie! - zauważyłem dziewczynę.
  Gerda, nieco niemądra, dodała: - Nie denerwuj się! Nie ma za tobą poważnych wykroczeń, a tylko leniwi nie śpią z sekretarką.
  Dyrektor FSB wybuchnął:
  Więc możesz czytać w myślach!
  Terminator blondyn skinął głową.
  - Nie zawsze i wcale! Ale jeśli nie mieli supermocy, to dlaczego do nas dzwonili.
  Szef tajnej policji skinął głową.
  - Szanuję! Szkoda, jeśli nie wrócisz!
  - Śmierć różni się od ukochanej tym, że zawsze starają się odroczyć z nią spotkanie! - zauważyłem rudowłosą Charlotte.
  - Śmierć różni się od ukochanej tym, że zawsze przychodzi w złym momencie, ale nikt jej nie zarzuca, że się spóźnia! Gerda kontynuowała.
  Szef tajnej policji skinął głową.
  - Wy dziewczyny macie wysoki IQ, ale wasze ciało ma to samo białko co moje. A więc kula w głowę i do końca.
  Dobra, mam całą masę rzeczy do zrobienia. Zabicie Czarnego Sułtana nie będzie tak trudne, jak znalezienie. W jego ślady wystrzelimy wiele ogarów. Wiedz, że Ojczyzna jest z tobą.
  Dziewczyny uprzejmie się skłoniły, w towarzystwie Tichomirowa udała się do wyjścia. Od Moskwy do strefy około tysiąca kilometrów.
  Charlotte mówiła po drodze większość:
  - Niemieckie pistolety maszynowe UMP kalibru czterdziestego piątego z wymiennymi tłumikami, osobiście zdemontowałem i wykonałem znakomity karabin.
  Niewielkie zmiany w projekcie umożliwiły połączenie zalet kilku systemów jednocześnie.
  - Sam pracowałem nad karabinem Armalight AR 10, amerykańskim odpowiednikiem przecinaka do śrub, a także nad M-16. Zmieniając nieznacznie parametry, udało mi się jeszcze bardziej zwiększyć prędkość wylotową pocisku i jego celowanie.
  A co najważniejsze, aby zwiększyć niezawodność samego karabinu. Wiadomo przecież, że M-16 przewyższa Kałasznikowa początkową prędkością pocisku prawie 300 metrów na sekundę i dwukrotnie celnością strzału. Ale to trudna sprawa.
  Gdyby Amerykanie wiedzieli, daliby mi dużą nagrodę! Generalnie jestem zaskoczona głupotą ich projektantów.
  Tichomirow odpowiedział: - To dlatego, że produkcję broni mają w prywatnych rękach. Niepewny karabin często się psuje, co oznacza, że można go sprzedać więcej, nie mówiąc już o branży naprawczej.
  Generalnie dla Stanów Zjednoczonych pracują najlepsi naukowcy z całego świata, ale ponieważ kapitaliści myślą tylko o zyskach, zwrot z ich pracy jest znacznie niższy niż nasz.
  Charlotte zauważyła:
  - Myślę, że kapitalizm zniszczy ludzkość!
  Weszli do obszernego gabinetu, w którym czekali już na nich instruktorzy. Pytanie dotyczyło poszczególnych szczegółów.
  - Masz zbyt chwytliwy wygląd. Zauważył Tichomirow. - Natychmiast przyciągnij uwagę. Myślę, że byłoby lepiej, gdybyś przebrał się za starszych mężczyzn.
  W takim przypadku twoja penetracja do strefy będzie całkiem naturalna.
  Gerda była zdziwiona:
  - W jaki sposób?
  - Karnet dla zwykłych stalkerów. To takie proste, w strefie są ich tysiące.
  Może, ale to nie jest najlepszy pomysł. Teraz, jeśli przyjedziemy jako mądre dziewczyny, to po prostu minie. stwierdziła Charlotte.
  Generał wykluł Zenki:
  - Na serio!
  Rudowłosa lisica skinęła głową.
  - Całkiem! Możemy pracować jako prostytutki. W strefie jest ich wystarczająco dużo, a o łóżku można się wiele dowiedzieć.
  Gerda pokręciła głową.
  - Spanie z mężczyznami to grzech.
  Charlotte agresywnie zauważyła:
  Czy nie jest grzechem zabijać? Generalnie jesteś zakonnicą lub wojownikiem. Dlaczego po prostu dali jej Biblię do ręki.
  Blondynka nieśmiało powiedziała:
  - Wtedy ksiądz pobłogosławił projekt, zostawił go.
  - Wielki błąd, trzeba wybierać między Chrystusem a Ojczyzną! stwierdziła Charlotte.
  - Prawidłowy! Tichomirow zgodził się. - Nie można obsługiwać kraju tylko w białych rękawiczkach.
  Gerda zawahała się, po czym wycisnęła:
  - Wybieram Ojczyznę!
  Generał zaśmiał się z satysfakcją.
  - Wspaniale! Oczywiście będziesz musiał użyć swoich kobiecych wdzięków w strefie, bez tego misja nie ma sensu, ale penetrujesz jak zwykli męscy stalkerzy.
  Faktem jest, że jeśli natychmiast pojawisz się w strefie w całej okazałości, będziesz musiał strzelać do lepkich mężczyzn.
  A kobieta, która biegle posługuje się bronią, natychmiast zostaje oczyszczona z agenta FSB.
  Charlotte skinęła głową.
  - Zgadzam się! Może nie musisz za bardzo błyszczeć.
  Generał potwierdził:
  - Tak i nie tylko! Nie będziesz Rosjaninem, ale zachodnią Ukrainą. Czy potrafisz skopiować akcent?
  Czerwony potwierdzony:
  - Na pewno! Nie jesteśmy obcy, ale dlaczego nie muzułmanki.
  Generał zachichotał.
  - Z twoim wyrazistym słowiańskim wyglądem.
  - Nie możesz tego zmienić, zwłaszcza że mamy czekoladową skórkę. - powiedziała Gerda.
  Generał wzruszył ramionami.
  - Nawet o tym nie pomyślałem! Wszystko odbywa się zbyt pochopnie. Tylko tutaj jesteś zbyt muskularna dla muzułmańskich kobiet.
  Blondynka zauważyła:
  - Niosąc granatniki po górach, nie jest grzechem napompować mięśnie. I biegle posługujemy się językiem czeczeńskim.
  Generał zdecydował:
  - Nie, lepiej dla ciebie być arabskimi najemnikami. Zrobimy brody, klatkę piersiową można wcisnąć, a jak zapytają o seks, to powiecie, że Koran zabrania miłości pozamałżeńskiej.
  - Zróbmy to! - dziewczęta powiedziały zgodnie.
  Generał potwierdził:
  - Tylko będą problemy z toaletą, ale cię nauczymy.
  - Fallus i możesz się przyczepić! Gerda zauważyła.
  Generał warknął:
  - W porządku! Masz już doświadczenie?
  Charlotte zachichotała.
  - Uczono nas, jak zmieniać wizerunek, znamy język arabski.
  Generał dosadnie powiedział:
  - Mów lepiej po rosyjsku z akcentem, w strefie międzynarodowej ten język jest międzynarodowy.
  Dziewczyny krzyczały zgodnie:
  - Świetnie, mamy to!
  Dostarczono je do strefy szybkim myśliwcem, nie budzi to podejrzeń. Następnie przelecieli przez granicę ukraińską na ważce -5.
  To lekki jednopłat ze specjalną powłoką, nie do odróżnienia od najnowocześniejszych radarów.
  Ponadto jego skrzydła zmieniają kolor dopasowując się do koloru terenu, dzięki czemu jest praktycznie niewidoczny.
  Przed wyjazdem instruktorka wręczyła dziewczynom specjalne tornistry. W szczególności ukryto w nich dwa samochody podobne do dziecięcych zabawek.
  Instruktor FSB, pułkownik Ruslan Ibragimov wyjaśnił dziewczętom.
  - To są robotyczni zwiadowcy. Nawiasem mówiąc, każdy z nich kosztował dziesięć i pół miliona dolarów. Wykorzystują najnowszą nanotechnologię.
  W szczególności maskowanie komputerowe odbijają ukształtowanie terenu i przenoszą odbicie na kontur zewnętrzny, czyniąc samochód niewidocznym.
  Potrafi latać na krótkie dystanse, skakać do pięciu metrów wysokości, ściskać się, aby przebić się przez szczelinę o średnicy do trzech centymetrów.
  Ponadto wszelkie informacje przekazywane są przez okulary. Baterie są również specjalne dla radu. Mogą pracować bardzo długo, dłużej niż ty przebywasz w strefie.
  Dziewczyny spojrzały na samochody. - zauważyła Charlotte: - Widziałam podobne projekty. W szczególności robot zwiadowczy w postaci węża.
  - To też nie jest złe, ale traci na szybkości. powiedział Ibragimow. - Zaopiekuj się nimi! W całej FSB jest ich tylko siedem. Tak, i dano ci specjalne maszyny.
  Gerda spojrzała na broń. Zewnętrznie był to prosty "Abakan", tylko z optyką i dołączonym pudełkiem.
  Instruktor zauważył ich wygląd:
  - Ta maszyna ma przyspieszenie elektromagnetyczne, a początkowa prędkość jej pocisku wynosi pięć tysięcy metrów na sekundę.
  - Wow! Gerda była zdziwiona. - A powrót?
  - Zmiękcza go specjalny zawias. Ponadto kaliber pocisków jest nietypowy, tylko 3,15 milimetra.
  - Pchły z tak małej nie zabijesz! Rewolwer damski ma jeszcze więcej. stwierdziła Charlotte.
  Instruktor wyjaśnił:
  - To nie są zwykłe kule! Używają superciężkiego uranu 435. Jest całkowicie bezpieczny i nieradioaktywny, ale dwa i pół razy gęstszy niż zwykły uran i ośmiokrotnie wolfram o znacznie większej twardości.
  Ponadto pociski są wyposażone w materiały wybuchowe dziesięciokrotnie silniejsze niż TNT. Nadal są strasznie drogie, nawet nie chcę wymieniać ile, bo inaczej nie będziesz chciał strzelać.
  - Kto oszczędza na bezpieczeństwie - spłukaj się na pogrzebie! - powiedziała Gerda.
  Pułkownik skinął głową.
  - Pewnie masz rację, ale jedna mała kulka prawie tysiąca dolarów to coś!
  Charlotte powiedziała:
  - Wow, widzę, że nas doceniają!
  Instruktor skinął głową.
  "Schwytanie Czarnego Sułtana jest zbyt ważne. Będziesz miał dwa tysiące pięćset tych wkładów. Ponadto karabiny maszynowe mają osiem trybów strzelania. Od tysiąca dwustu pocisków na minutę, po tryby pojedyncze i pośrednie.
  Gerda pisnęła:
  - Robi wrażenie! Taka broń we wszystkich naszych oddziałach specjalnych?
  Instruktor odpowiedział:
  - Nie! Nie ma więcej niż dwadzieścia takich maszyn. Zwróć uwagę na miniaturowy komputer. Możesz wydawać mu rozkazy swoim głosem, a on odpowiada, może nawet włącza dla ciebie muzykę.
  Ponadto ta mała rzecz będzie tylko tobie posłuszna.
  Charlotte logicznie zauważyła:
  Wcale nie jest źle, ale nie jest to zbyt zauważalne. W wersji, którą jesteśmy po prostu, Arabowie nie zadziałają.
  Pułkownik się zgodził.
  - Zgadza się, falcerka: lepiej schować ją do plecaka i używać, gdy jest to absolutnie konieczne.
  Jest jeszcze dwa tuziny szczególnie potężnych granatów z trującymi igłami, ale jest to niebezpieczne, możesz je zdobyć sam.
  Ogólnie rzecz biorąc, generał radził, aby nie obciążać cię szczególnie technicznym know-how. Oto główne sztuczki i pomysłowość!
  - To prawda, że naturalny umysł może zastąpić komputer, ale żaden komputer nie zastąpi naturalnego umysłu! Powiedziała Charlotte.
  Instruktor skinął głową.
  - A teraz posłuchaj swojej maszyny, jak śpiewa Dima Bilan. Była muzyka i znajoma piosenka.
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe, wiem na pewno... - Inna melodia! - przerwała Gerda.
  Nad automatem pojawiła się mała trójwymiarowa projekcja świetlna:
  - Jakich melodii chcesz posłuchać! Mamy trzy tysiące piosenek, zarówno krajowych jak i zagranicznych!
  Gerda podniosła ręce.
  - Chcę organ z Bachem!
  - Robię!
  Muzyka była piękna, ale Charlotte przerwała.
  - Masz jakieś gry?
  Hologram zapiszczał:
  - Na pewno! Polecam trzydzieści dziewięć różnych modyfikacji "Stalkera" i osiemdziesiąt pięć "Farter", w szczególności najnowszy model "Dawn of the Zone".
  - Możesz zwariować! Był karabin maszynowy, gracz stał się strzelcem. Właśnie tam pojawiła się technologia. Charlotte była zaskoczona.
  Ibragimow uśmiechnął się przez swoje kaukaskie wąsy:
  - Ma też kursy szkoleniowe, szkolenia przed poborem i wiele więcej. To broń przyszłości, maszyna sama wytłumaczy kadetowi, co robić.
  Sama broń nauczy Cię, jak się z nią obchodzić.
  - Niesamowite! - powiedziała Gerda.
  Instruktor potwierdził:
  Szkoda, że trzeba będzie coś takiego ukryć. Swoją drogą, jak nazywa się ta maszyna?
  - "Uderzające" - 1, wkrótce pojawi się jeszcze doskonalszy model. A z czasem takie maszyny wejdą na uzbrojenie armii rosyjskiej.
  Blondynka skinęła głową.
  - Jasne!
  Instruktor dodał:
  - Tak, a optyka też jest skomputeryzowana, daje taki wzrost, jak chcesz, zasięg celowania to dwanaście kilometrów.
  Jest też regulowana czerwona kropka, latarka taktyczna, wskaźniki laserowe, chwyty szturmowe połączone z kompaktowym dwójnogiem.
  Ale ogólnie ta maszyna kosztuje półtora miliona dolarów.
  - Czasami wydaje mi się, że najbogatszym człowiekiem na świecie jest dyrektor FSB. - warknęła Charlotte.
  Pułkownik uśmiechnął się.
  - Czy wiesz, dlaczego jestem Czeczenem z narodowości i z takim oddaniem służę Rosji?
  Ruda zapytała:
  - Czemu?
  Pułkownik chętnie odpowiedział:
  - To jedyny kraj na świecie, w którym fundusze są przekazywane wojsku bez pośpiechu. Uwierz mi, przyszłość należy do naszego kraju, dobrze odżywiona armia to gwarancja dobrobytu!
  - Jeśli głupiec lub drań nie dojdą do władzy. Charlotte zgodziła się. A potem były takie typy jak Gorbaczow i Jelcyn, prawie zniszczyli kraj.
  - Nie mogę dać gwarancji, ale ludzie stali się znacznie mądrzejsi, nawet jeśli prezydent zostanie zabity, reelekcje niewiele zmienią.
  - Naszym zadaniem jest odnalezienie czarnego sułtana. - Więc zostawmy rozmowę warczącą Charlotte.
  Instruktor ostrzegał:
  - Najważniejsze jest, aby wziąć te kamienie, wykrywacz anomalii, ostrzegą cię przed niebezpieczeństwem.
  Gerda zmarszczyła brwi i zapytała:
  - A reszta, na przykład kamień Diffa, który odbija kule w potocznym "Zbroi"?
  Ibragimov odpowiedział smutnym spojrzeniem:
  - Niestety prawie wszystkie artefakty tracą moc poza strefą, jesteśmy nawet zaskoczeni, jak terroryści mogli z nich korzystać.
  Możliwe, że odkrycie jest nawet ważniejsze niż samo zabicie Czarnego Sułtana.
  Charlotte skinęła głową.
  Będziemy w kontakcie i spróbujemy odkryć sekret.
  Instruktor skinął głową na pożegnanie.
  - Do widzenia, spróbuj znaleźć Ali Maschadowa. Będzie miał dla ciebie coś ciekawego.
  Dziewczęta, które przybrały wygląd Mudżahedinów, zbliżyły się do krawędzi strefy.
  - Są miny! - zauważyła Charlotte.
  Gerda potwierdziła:
  - Chodźmy ostrożnie!
  Zrzucając wojskowe buty dziewczyny, pobiegli po zaśnieżonym stoku, ich bose stopy nie pozostawiły prawie żadnego śladu. Skacząc do granicy, zanurkowali w półprzezroczystą kulę.
  Silny zapach ozonu uderzył moją twarz, a potem lekkie uderzenie. Dziewczyny przesunęły się, założyły buty, na wypadek gdyby wpadły w przypadkową inwigilację.
  Chociaż w strefie zimą pogoda była jesień, około dziesięciu stopni i nie było śniegu.
  Zwiadowcy uważnie zaglądali do strefy, tak tajemniczej znanej z opowieści i zabaw.
  Kiedyś próbowali nawet kręcić filmy wideo, ale cały obraz został wymazany, nie można było nawet zrobić zdjęć.
  W strefie było wiele wspaniałych rzeczy, ale była też zabójcza. Było w niej tak wiele. Nawet drzewa są wyjątkowe, liście są fioletowo-różowe, pełne cierni.
  Trawa też wygląda złowieszczo, jakby pokryta plamami krwi. Przeskakują przez nią dwunastonożne koniki polne w pomarańczowe plamki.
  Poruszając wąsami, próbują usiąść na dziewczynach. Charlotte energicznie je odpędza, a Gerda łapie ich palcami.
  Jej paznokcie zostały obcięte, a makijaż w specjalnych gumowych rękawiczkach sprawił, że jej palce stały się grubsze i bardziej szorstkie.
  Blondynka głaszcze je czule i mówi.
  Żyją i potrzebują uczucia.
  Wśród koników polnych występują okazy wielkości gołębia. Głaskane mruczały i odskakiwały. Jakie szczęki gryzące koników polnych mogą być niebezpieczne.
  Tak, są trujące! Zauważyła Charlotte.
  - Dużo ryzykujesz.
  - Może dla niektórych nasza ślina jest trująca. Tu w strefie agresja powraca stokrotnie. Gerda zauważyła.
  - I pacyfizm.... - Charlotte nie znalazła odpowiedniej definicji. Kamyk zamigotał, ostrzegając o anomalii.
  Z przodu, dokładnie w ich kierunku, wibrowało powietrze. Jak nad kominkiem, tylko zamiast ciepła, wręcz przeciwnie, wiał lodowaty chłód.
  Charlotte zauważyła: "Może możemy przeprowadzić eksperyment, możemy wejść w anomalię".
  Gerda była zdziwiona:
  - Chcesz zaryzykować głowę?
  Ruda nie zgodziła się::
  - Czasami anomalie dają dodatkowe zdolności. Nie czytałeś science fiction.
  - Ale zwykle z anomalii wychodziły tylko trupy. Spójrz tutaj. Blondynka wskazała palcem szkielet.
  - Zwłoki należały do mężczyzny, na ogół większość "pierdących" to mężczyźni. Tutaj wiele kobiet boi się, że zostaniesz napromieniowana i nie będziesz mogła urodzić dzieci. Zauważyła Charlotte.
  - Dalej, to ciekawe określenie. - Kiedyś próbowali wprowadzić termin "prześladowca", ale złodzieje przerobili go na fart, od słowa pierd, łapiąc szczęście.
  Więc dalej jest jak pirat lądowy. Pirat oznacza również dosłownie - łowcę szczęścia. - kontynuowała blondynka.
  Zwiadowcy minęli tę prawie niewidoczną pułapkę, ale natychmiast prawie natknęli się na drugą! W powietrzu wisiał szkielet, oddzielając mięso i jelita.
  Delikatna Gerda poczuła się chora, a jej bardziej zuchwały partner wkroczył na spotkanie.
  - Nic specjalnego! To tylko martwe ciało. - zauważyła. W pobliżu leżał zawalony i zardzewiały słup wysokiego napięcia, pachnący olejem i zgnilizną.
  Smród zgnilizny był tak kwaśny, że bolała mnie szczęka.
  - Coś w tym dziwnego! Czuję się zagrożony! - powiedziała Gerda. Nagle rzucił się na nich szkielet. Dziewczyny odruchowo wystrzeliły z "Kalash".
  Kule roztrzaskały odłamek, zrzucając ghula z nóg. Jednak natychmiast wstał i próbował zaatakować piękności. Trudno wyłowić kogoś, kto już nie żyje.
  Dziewczyny złamały sobie kolana celnymi strzałami w kolana. Jednak kościany palec zadrapał policzek Charlotte, uszkadzając maskę i przebijając skórę.
  Odpowiedziała cięciem go tyłkiem, łamiąc kilka żeber. Szkielet upadł i po otrzymaniu kilku celnych strzałów w kończyny uspokoił się.
  - Skończyliśmy z tym! - krzyknęła Gerda - Wyglądasz na kontuzjowaną. Pochyliła się i wytarła krew Charlotte.
  - Drobiazg, sam wiesz, jak szybko goją się na nas zadrapania.
  Gerda zauważyła:
  - Kamuflaż jest uszkodzony!
  - Nie ma problemu z przyklejeniem. - Rudowłosa dziewczyna sięgnęła do swojego plecaka.
  Hyperclay zdjął cięcie i brzydka arabska twarz pojawiła się przed nimi.
  "Dlaczego ta głupia rzecz to broda, postarza mężczyznę i rani kobietę!", powiedziała Charlotte.
  Gerda odpowiedziała zwięźle:
  - Tak postanowił Bóg.
  Rudowłosa lisica zauważyła:
  Dlaczego on tego potrzebuje! Gdyby istniał wyższy umysł, nie obdarzyłby ludzi niepotrzebnymi cechami.
  Sama obecność brody i ogólna słabość ludzkiego ciała poddaje w wątpliwość istnienie stwórcy.
  Blond Terminator zauważył:
  - Znasz Charlotte! Tutaj jesteśmy śmiertelni i możemy nie wrócić ze strefy, która w tym przypadku nas czeka.
  Charlotte mądrze zauważyła:
  - Czytam science fiction, jest teoria matematyki. Dusza składa się z symboli informacyjnych. Więc nie może zniknąć w nieskończonym wszechświecie.
  Po prostu zmieni jego cechy jakościowe. Lub zmień opłatę.
  Gerda zachichotała.
  - Więc w duszy wierzysz, ale nie ma Boga, który ją stworzył!
  Rudowłosy wojownik zauważył z zapałem:
  - Nie ma Boga w wersji prawosławnej czy biblijnej, ale w Superumyśle, dlaczego w to nie wierzyć. A co do duszy, latamy we śnie.
  Nie jest to wspomnienie naszego stanu duchowego, kiedy składaliśmy się kiedyś ze specjalnej substancji informacyjnej zdolnej do myślenia i odczuwania bez ciała.
  Blondynka zmarszczyła brwi.
  "Być może uniemożliwia to wiarę w Biblię.
  Charlotte odpowiedziała szczerze:
  - Bardzo! W szczególności okrucieństwo, dziwne dla wyższego umysłu, zwłaszcza w Starym Testamencie.
  Ponadto, jeśli Bóg jest miłością, to dlaczego całe Jego stworzenie nie jest całkowicie szczęśliwe!
  Gerda krzyknęła:
  - Może o tym, co nie jest godne!
  Ruda dość logicznie zauważyła:
  - Jesteśmy dziećmi Wszechmogącego i potrzebujemy edukacji, abyśmy byli godni! Gdzie jest wychowanie? Jak radzą sobie z rodzicami, którzy puszczają swoje dzieci?
  Blondynka potwierdziła:
  - Są pozbawiani praw obywatelskich! Ale nie możesz mierzyć Boga według ludzkich standardów.
  Charlotte dość racjonalnie zauważyła:
  - Dlaczego, jeśli jesteśmy obrazem i jego podobieństwem, to nasza moralność jest podobna. A pojęcie tego, co jest dobre, a co złe, jest takie samo dla różnych narodów.
  Czy dobrze jest nie dawać dzieciom światła i wiedzy o sobie? - spytała Charlotte. Gerda chciała odpowiedzieć, gdy nagle coś na nie podskoczyło i dziewczyna ledwo zdążyła odskoczyć.
  Była to leśna meduza dijj, mieszkała na drzewach i polowała, atakując z góry. Ponieważ jej ciało jest prawie przezroczyste, trudno to zauważyć.
  Jednak dziewczyny, jeszcze przed wysłaniem, studiowały materiały w strefie. Wielu pierdoły, w tym przedstawiciele agencji wywiadowczych i naukowcy, opisywali charakter strefy i zmutowane stworzenia, w większości drapieżne i niebezpieczne.
  Kto by ją na pewno zabił, trzeba uderzyć pazurami w niebieską kropkę pośrodku galaretowatego ciała. Ale stworzenie jest mobilne, nie każdy dalej jest do tego zdolny.
  Dziewczyny strzelają do vskidku i nie celują. Uderzone, leśne meduzy eksplodują, emitując fontanny krwi i żrącego, jak kwaśny płyn.
  Trawa w kontakcie z nim zaczęła więdnąć.
  - To jak z filmu "Obcy" - powiedziała Gerda. - Nie kwas wodny.
  - W tej strefie cudów pojawił się szczególny rodzaj sub-napromieniowania. Emituje izotopy z prędkością dwieście razy większą niż światło, a moc penetracji jest po prostu niesamowita.
  - Po ustrzeleniu czterech kwaśnych meduz Charlotte była zadowolona.
  - Dobrze, że nie wpływa na oczy.
  Inne stworzenie próbowało zagrzebać się w ziemi, ale dostało swoje od Gerdy.
  Dziewczyna jednak się nie wstydziła:
  - Ilu ludzi zginęło z powodu obrzydliwości.
  Charlotte skinęła głową.
  - Nie licz, ale łączna liczba zabitych w strefie dochodzi do kilkudziesięciu tysięcy.
  Blondynka zasugerowała:
  - Wtedy trzeba jechać szybciej, może nawet biec. Kamuflaż armii NATO jest wygodny, buty prawie nie przeszkadzają w biegu, choć istnieje duża pokusa, by je zrzucić.
  Chmury jednak zaczęły się rozpraszać, jaśniejsze jeszcze bardziej. Po lewej stronie obok dziewczyn przepłynęła stara winda z czasów sowieckich.
  Po katastrofie w Czarnobylu został porzucony. Jednak na górze był snajper. Bez wahania otworzył ogień.
  Dziewczyny zdjęły go w sekundę i zygzakiem odsuwały się od kuli.
  Charlotte, a potem znalazła coś, na co można narzekać:
  Dlaczego nie strzelałeś.
  Gerda odpowiedziała z uśmiechem:
  - To człowiek, ale sądząc po twarzy, Słowianin.
  Ruda sprzeciwiła się agresywnie:
  - Był sam i nie zdążył wysłać sygnału o naszym zbliżaniu się. Głupotą jest świecić, ale jeszcze głupsze jest zachowanie, by strzelać od razu.
  Pobiegli do zwłok. Głowa pod hełmem ogolona, na rękach złodziejskie "pierścienie", typowy brat.
  - Może rosyjski, ale nie z naszej drużyny.
  Gerda powiedziała z przerażeniem:
  - Mimo wszystko nawet przestępca ma prawo do skruchy.
  Charlotte wykręciła palec na skroni: - Nikogo tak nie zabijesz!?
  Blondynka z patosem odpowiedziała:
  - Jeśli interesy Ojczyzny tego wymagają: przekroczę sumienie.
  Ruda zwróciła uwagę agresywnie:
  - Wiesz, że Biblia jest księgą, która powinna być przede wszystkim zakazana.
  - Od czego?
  Charlotte powiedziała szorstko:
  - Promuje pacyfizm. Generalnie nie mówmy już o religii.
  Gerda warknęła ze złością:
  - Zgadzać się! Nie rzucaj pereł przed świnie.
  Rudowłosa nadąsała się:
  - Czy ty mnie obrażasz?
  Blondynka mówiła nieco łagodniej.
  - Nie! To jest wyrażenie przenośne.
  Charlotte uspokoiła się.
  - Zrozumiałem to! Dobra, chodźmy, będziemy musieli nawiązać z kimś kontakt.
  Dziewczyny powoli kontynuowały, omijając wsparcie linii energetycznej. Niebo w końcu się rozjaśniło i wtedy Gerda to zauważyła.
  - Nie może być!
  Nad nimi rzeczywiście działo się coś niesamowitego, świeciły trzy słońca: Żółte, zielone, czerwone. To prawda, że dwa ostatnie były małe i prawie nie dawały ciepła.
  Charlotte odpowiedziała:
  - To efekt aberracji, tak naprawdę jest tylko jedno Słońce.
  Gerda pisnęła:
  - A przyczyna tego zjawiska nie została rozwiązana?
  Ruda gorliwie pokiwała głową.
  - Jeszcze nie! Ale wpływa na klimat wewnątrz strefy.
  Szybko przeleciała duża osa. Charlotte cięła w powietrzu sztyletem.
  - To też mutant i dość niebezpieczny.
  - "Zhalik" rozpoznałem go! - powiedziała Gerda. - Trucizna przetrwała mutację i może powodować poważne alergie.
  Ruda skinęła głową.
  - Więc tutaj to, co nie jest trujące, jest krępujące.
  Po drodze kilkakrotnie natknęli się na wypatroszone zwłoki. A na zakrzywionym słupie linii energetycznej, wrośniętym w nasączoną glinę wyrostkami drutów, wisiał wisielec.
  - Wow, to jest działanie ludzi! Gerda zauważyła.
  - Człowiek jest najniebezpieczniejszym zwierzęciem na świecie. Charlotte zgodziła się.
  Blondynka pisnęła:
  - Słuchaj, helikopter hałasuje, lądujemy.
  Ruda zmarszczyła brwi:
  - Może to nasze?
  Blondynka mruknęła.
  - Co więcej, według legendy jesteśmy ich wrogami.
  Dziewczyny położyły się i włączyły miniaturowy skaner radiowy na wszystkich częstotliwościach. Były tam dwa helikoptery, być może typowe przestarzałe MI-8.
  Rosyjskie siły specjalne już na takich nie latają. Na antenie słychać mate i zestaw kaukaskich i rosyjskich słów. Dziewczyny wiedziały, jak się przebrać, ale czy kusiło, żeby strzelać?
  - Hej, bracie! Nie ma tu nic wartościowego! Naprawdę krążymy.
  Ryk w odpowiedzi:
  - Mogą być artefakty!
  paskudny wycie:
  - Nie bądź frajerem, w tej dziedzinie od dawna wybiera się puszczanie.
  - Może pojawić się ponownie. i odtwarzaj fajną muzykę.
  Istniała wielka pokusa, by zestrzelić ich miniaturowe granatniki, ale to oznaczało podpalenie. Gerda modliła się, a Charlotte zapadła we wspomnienia. Jak przytuliła i pocałowała faceta.
  Potem poszli. Doznania są ostre, bardzo przyjemne, jej głupia koleżanka jest chyba jeszcze dziewicą, nie zna miłości. Zwłaszcza, gdy są to różni mężczyźni, z reguły młode i zdrowe jednostki specjalne.
  Gramofony obracając się, oddały salwę i opuściły sektor. Najwyraźniej nie mieli nic do złapania.
  - Zagrajmy w kordon przed rozproszeniem! - odpowiedziała wtedy pijana i zupełnie niezrozumiała mata.
  Podczas gdy helikoptery krążyły, Gerda rozróżniała nie tylko zapach nafty, ale nawet dawno nie myte ciała pasażerów. Wydaje się, że pachnie jak strefa.
  - A skąd bandyci to wzięli! W końcu nie możesz po prostu kupić helikoptera.
  - Może Ukraińcy sprzedali! Mają za dużo brzydoty. Jednak mamy też sporo spisanych na straty sprzętu. Zauważyła Charlotte.
  Dziewczyny ruszyły dalej, a koleżanka zdarzyło się rzadkie zjawisko zwane "zawaleniem". Ci, którzy w nią wpadli, mieli jedną na sto szans na przeżycie!
  Gerda zatrzymała się tutaj i odpowiedziała z uśmieszkiem:
  - A co się potem stało, już ci mówiłem.
  Wiktor nieśmiało zapytał:
  - Czy poznałeś szczegóły tego głośnego ataku terrorystycznego?
  Charlotte skinęła głową.
  - Tak, coś udało się dowiedzieć! W skrócie opowiem Ci o tym!
  I tym razem to Rudowłosa lisica zaczęła mówić;
  Niebo szlochało, wyrzucając na ziemię strumienie deszczu zmieszane z paskudnymi okruchami śniegu.
  Ogromna stolica Rosji, Moskwa, o świcie wydawała się szara i nudna, pomimo wielu świateł i niezliczonych ciągów drogich samochodów.
  Zulfiya Maduyeva w podziemnym mieszkaniu wynajmowanym przez nominowanych dopełniła rytuału.
  W powietrzu płonął ognisty blask w postaci niezwykle brzydkiej czaszki.
  Zamachowiec-samobójca w plamistym kamuflażu, z twarzą pokrytą zielonym welonem, odczytał pozory modlitwy. Przed nimi leżało kilka błyszczących kamyków o różnych kształtach.
  Kobieta w kamuflażu zaczęła nakładać je na surową sukienkę Zulfiyi.
  - Już świta, a mróz się nasila. Powinno to pomóc w wykonaniu najtrudniejszego i najbardziej odpowiedzialnego zadania!
  - zaskrzeczał, bardzo cicho, jakby dobiegał z głębokiego tunelu głos.
  - Jestem gotów służyć sprawie dżihadu! - Jak żołnierz na placu apelowym, dziewczyna odcięła się, machając szczupłą ręką.
  Straszny, bulgoczący głos kontynuował:
  - Choć niektórzy uważają, że kobiety nie mają duszy, ja się z tym nie zgadzam. Kto dokona wyczynu w imię Allaha, zyska nieśmiertelność i niezliczone oceany skarbów!
  Dziewczyna-samobójczyni (jej głos był tak czysty i niewinny) powiedziała z rozpaczą:
  - Jestem gotów nawet nie tyle ze względu na nieśmiertelność, ile na zemstę! To, co zrobili mnie i moim bliskim, wymaga zemsty!
  Ognisty blask zmienił się z czerwonego na zielony i stał się jeszcze jaśniejszy. Oczy kobiety w kamuflażu poczerniały jak czarne dziury.
  Wydawało się, że cały wszechświat może w nich utonąć:
  - Nie lubię pompatycznych przemówień, stoją przed magią wiernych!
  Palec wiedźmy, w kamuflażu, potwornie wydłużony i wybijający się z niego, bulgocząc jak trująca żółta fontanna.
  Zulfiya spojrzała na niego jak królik na boa dusiciela, nie mogąc oderwać oczu.
  W końcu zaświtało, uderzył "mróz", niebo zaczęło się przejaśniać.
  - Oto nasz znak z góry!
  Teraz artefakty wydobywane w strefie nabiorą niszczycielskiej mocy. Głos wiedźmy stał się grzmiący, jakby przemawiała nie jedna kobieta, ale cały chór mężczyzn o głębokim głosie.
  Terroryści dopełnili rytuału, Zulfiya, z pomocą swojego partnera, nałożyli wszystkie kamienie, a jeden z nich zacisnął duży sześciościenny na pasie z materiałami wybuchowymi.
  Jej czarne włosy były przetykane siwizną, a na twarzy, gdy rozwiana wiatrem welon trochę się rozchyliła, ukazała się rozdarta, czarno-fioletowa blizna.
  - Teraz jesteś gotowy! Idź do celu!
  - Głos nagle stał się cieńszy.
  Terrorysta zrobił kilka kroków i nagle zniknął, tylko lekki ruch wskazywał, że jest w pobliżu.
  - Stone Mule, pracowałeś, jesteś teraz niewidzialny i prawie niesłyszalny, nawet najbardziej wybredne ogary nie pójdą twoim śladem.
  - Czarodziejka w kamuflażu urosła o głowę, a jej krótkie włosy wydłużyły się.
  - Wiem to! - Krótko rzucił zamachowca-samobójcę.
  - Teraz idź! I niech światło Allaha oświeci twoje serce.
  - Czarodziejka-zabójczyni zapaliła się jak tuzin pochodni gazowych, a jej włosy zamieniły się w gromadę przerażających, a jednocześnie niezwykle obrzydliwych węży.
  Zulfiya wydawał się nie zauważać takich zmian. Zamachowiec-samobójca wyszedł, jej chód był lekki, poruszała się nawet znacznie szybciej.
  Zbliżały się godziny szczytu, pojawiły się tradycyjne dla Moskwy korki.
  Spaliny, zapach benzyny, nieustanny hałas wielkiego miasta, dręczący uszy, wszystko to jest już znajome, ale nienawistne dla rodaka ze stromych gór Zulfiya.
  Tak więc chodzenie było o wiele wygodniejsze niż dławienie się zatłoczonym transportem publicznym.
  To prawda, że kiedyś marzył, terrorysta powalił przechodnia. On, upadły, przeklął, a następnie, wstając, potrząsnął pięścią w pustkę.
  - Takie jest wychowanie niewiernych! - zauważyła Zulfiya, szczerze radując się, że jej opinia została po raz kolejny potwierdzona.
  - Zabicie ich to najwyższy cel, jaki możesz sobie wyobrazić na Ziemi.
  A oto pożądany cel: dom rządowy w Moskwie, który jest również nazywany białym. Dziś odbędzie się ważne spotkanie z udziałem premiera.
  Jaki jest ten los! Tutaj możesz zobaczyć samochód, wzmocnione zabezpieczenia, wysokie ogrodzenie z najnowszym systemem alarmowym otaczającym Biały Dom.
  Dziewczyna właśnie podeszła do bramy z ministrem finansów. Niedbale wysunął przepustkę i minął czujnych strażników.
  Psy elitarnej rasy (mieszanka kilku gatunków, napompowanych sterydami, wyrastających z rocznego cielęcia i klatki piersiowej czołgu) najwyraźniej nadal słyszeli prawie nieodróżnialny szelest miękkich butów terrorysty.
  Dwumetrowi strażnicy błysnęli oczami, psy mimo subtelnego zapachu nie potrafiły rozróżnić najmniejszego zapachu i uspokoiły się (zresztą dostojnicy maszerują ospami - szczekają, a dostaniesz paralizator).
  Zulfiya poczuła łomotanie jej serca, wydawało się, że biło tak głośno, że mogli to usłyszeć.
  Na ostatniej granicy pokonali cztery pierścienie ochronne: nawet oni zostali oświeceni pozorem promieni rentgenowskich.
  Przed najnowszym promieniowaniem skanującym zamachowca-samobójcę chronił kamień Efa, zestaw bezcennej kolekcji artefaktów.
  Przemieszczanie się po piętrach i korytarzach wydaje się nie mieć końca, na szczęście winda jest przestronna, ale Zulfiya musi kilkakrotnie zawrócić, aby uniknąć zderzenia z abstraktami ministra.
  W końcu przenoszą się do centralnego holu. Spotkanie zamknięte, nie ma dziennikarzy. Minister wszedł do sali, pod maską stali już członkowie rządu.
  A oto sam premier. Mężczyzna niskiego wzrostu o żywych oczach. Jak zawsze zachowuje się, grzecznie podaje dłonie, ale widać wyraźnie, że duchowni są nim zachwyceni.
  Spotkanie rozpoczęło się, a premier wielkiej potęgi powiedział cichym, miękkim głosem:
  - Dziś omówimy sytuację w tzw. strefie cudów. Obawiam się, że strefa, choć powoli, rośnie.
  A także fakt, że schroniło się tam wielu terrorystów. W szczególności Czarny Sułtan.
  Kto ukrywa się pod tym nazwiskiem, nie jest znany, nie mamy ani jednej fotografii jego fizjonomii. Tylko bezkształtna bluza z kapturem i maska.
  Ostatnio jego poplecznicy dokonali sześciu ataków terrorystycznych. Co więcej, z reguły przeciwko wysokim urzędnikom państwowym, nie oszczędzając nawet cywilów.
  Wysłali mi nawet czarny znak!
  Głos zabrał dyrektor FSB. Pocił się cały z wysiłku, jego dobrze odżywiona twarz zrobiła się czerwona, jego głos drżał:
  - Proponuję wyznaczyć na głowę czarnego sułtana nagrodę w wysokości dziesięciu milionów euro. A także wyślij do strefy specjalnej grupy "Alfa" i "Vympel".
  Niech doprowadzą sułtana żywego lub martwego...
  Premier sprostował niecierpliwym gestem dłonią:
  - Lepiej żyć! Ponieważ nie wiemy, kim jest ta osoba, terroryści zawsze mogą ogłosić jej zmartwychwstanie.
  Szef FSB ds. teatru (trzeba wykazać się starannością) podniósł głos:
  - Niech tak będzie! Rozważmy teraz dane dotyczące przestępstw gospodarczych.
  Zulfiya nie był już zainteresowany. Wyrecytowała modlitwę po raz ostatni, zwracając się do Allaha, a następnie drżącymi rękami obróciła sześciościenny kamień Titry.
  Jego własnością był tysiąckrotny wzrost siły szarży.
  Superjasny błysk, jakby po wybuchu atomowym, ogarnął cały budynek, a chwilę później na miejscu rządowego budynku pojawił się straszliwy grzyb atomowy.
  W tym samym czasie na Kremlu zadzwonił dzwonek. Nieprzyjemny, niezdarny głos powiedział:
  - Przywitaj się z prezydentem od czarnego sułtana. Daję wam dokładnie piętnaście dni na całkowite wycofanie wszystkich wojsk z północnego Kaukazu i zaprzestanie wspierania Amerykanów w Afganistanie.
  Jeśli za piętnaście dni nasze żądania nie zostaną spełnione, prezydent pójdzie za premierem.
  Pół godziny później ta wiadomość rozeszła się po całym świecie, wywołując różne uczucia, od współczucia po radość.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  niewolnicy miłości
  Nauczycielka, która wróciła z wakacji, odkrywa w swoim mieszkaniu zwłoki nagiej dziewczyny, a rano sama nauczycielka zostaje znaleziona martwa pod oknami swojego domu. Tajemniczy nieznajomy jest identyfikowany jako amerykańska aktorka pornograficzna. Okazało się, że ostatnia strzelanina zmarłego odbyła się w Rosji z dziewczyną, którą złapano z nożem w dłoni na miejscu zabójstwa ich reżysera. Ale na nożu znaleziono odciski palców i nieuchwytnego maniaka Tula.
  
  Słynna pokręcona historia detektywistyczna przeplata się z zapierającymi dech w piersiach opowieściami o szoku i zakazanej miłości bohaterek. Nauczycielka spotykająca się ze studentem, niewolnica BDSM starająca się zadowolić swojego pana, dziewczyna seryjnego mordercy, gotowa wziąć na siebie jego winę dla dobra swojego ukochanego.
  
  Uwaga! Ściśle +18! Historie miłosne opisane są niezwykle szczerze, są sceny erotyczne.
  
  Postaram się publikować produkt codziennie, a książkę skończę pod koniec listopada. Aby być na bieżąco, dodaj książkę do ulubionych.
  
  
  Ostrzegamy przed niechcianymi rozdziałami i odcinkami dla tych, którzy chcą śledzić kryminał, ale nie lubią niekonwencjonalnego seksu i ostrych scen
  
  , będziemy szczególnie wyróżniać niechciane rozdziały i odcinki. Rozdziały zostaną podzielone w następujący sposób: Polska (-ty rozdział w całości, niezalecany). Odcinki takie jak: .HP (rozdział -I, nie zalecany odcinek).
  
  Uwaga czytelnicy LN! Wyprzedaż zostanie opublikowana, gdy tylko będzie gotowa. Spróbuję codziennie. planowane raz w tygodniu
  
  Aby być na bieżąco ze wszystkimi zmianami, dodaj książkę do ulubionych, zalecamy kliknięcie "śledź autora"
  
  
  Czy wiesz o szoku i zakazanej miłości i jej konsekwencjach? O tym, jak słynna aktorka porno potrafi kochać, o czym myśli nauczycielka, gdy spotyka swojego ucznia, co dziewczyna seryjnego mordercy jest gotowa zrobić dla swojego ukochanego.
  
  niestandardowe historie miłosne z nałogiem, psychologiczne i seksualne niewolnictwo z filmowaniem bohaterek w twardym BDSM, opisy takich scen seksu, o których wielu nie wie, plus ciekawa kryminał powinien przyciągnąć czytelników swoją oryginalnością.
  
  
  Było do usunięcia
  Nauczycielka, która wróciła z wakacji, odkrywa w swoim mieszkaniu zwłoki nagiej dziewczyny, a rano sama nauczycielka zostaje znaleziona martwa pod oknami domu. Jej młody kochanek jest podejrzany, ale wszystko okazuje się znacznie bardziej skomplikowane! Tajemniczy nieznajomy zostaje zidentyfikowany jako amerykańska aktorka porno.Okazuje się, że ostatnia strzelanina do zmarłego miała miejsce w Rosji z dziewczyną przyłapaną na miejscu zabójstwa ich reżysera nożem, na którym znaleziono odciski palców nieuchwytny maniak Tula.
  
  
  
  Uwaga! Ściśle +. Tekst zawiera wyraźne sceny, w tym ostry seks i niekonwencjonalną miłość. Niektórzy bohaterowie mają swoje prawdziwe prototypy.
  
  Dla tych, którzy chcą śledzić fabułę, ale nie lubią nietradycyjnego seksu, ostrzegę przed niechcianymi rozdziałami i odcinkami.
  
  
  Uwaga! Ściśle +! Nie polecany dla osób o słabym umyśle. Tekst zawiera wyraźne sceny, w tym ostry seks i niekonwencjonalną miłość. Wielu bohaterów ma swoje prawdziwe prototypy.
  
  Dla tych, którzy chcą śledzić kryminał, ale nie lubią nietradycyjnego seksu i ostrych scen, specjalnie wyróżnimy niechciane rozdziały i odcinki. Rozdziały zostaną podzielone w następujący sposób: Polska (-ty rozdział w całości, niezalecany). Odcinki takie jak: .HP (rozdział -I, nie zalecany odcinek).
  
  Uwaga czytelnicy LN! Sprzedaż planowana jest raz w tygodniu. Jednak przy słabym zainteresowaniu czytelnika tekst nie będzie już publikowany w serwisie. Aby być na bieżąco ze wszystkimi zmianami, zalecamy kliknięcie "śledź autora". Nie planujemy umieszczać powieści w całości na innych zasobach!
  
  
  Nauczycielka, która wróciła z wakacji, odkrywa w swoim mieszkaniu zwłoki nagiej dziewczyny, a rano sama nauczycielka zostaje znaleziona martwa pod oknami domu. Jej młody kochanek jest podejrzany, ale wszystko okazuje się znacznie bardziej skomplikowane!
  Tajemniczy nieznajomy jest identyfikowany jako amerykańska aktorka pornograficzna. Tylko dzięki intuicji i intuicji utalentowanego detektywa Wasilija Krasina możliwe jest rozwikłanie tajemniczej plątaniny.
  
  Uwaga! Ściśle +! Tekst będzie zawierał kilka rozdzierających serce historii miłosnych, ale są też wyraźne sceny.
  
  
  m
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  NIEWOLNICY MIŁOŚCI
  (Druga książka z serii SHOCK LOVE. Pierwszą książkę, DEATH CONCERNED, można przeczytać na stronie Phantom Worlds)
  
  Rozdział 1.
  Nauczycielka fizyki Maria Novikova wróciła do domu po wycieczce nad morze. W oczekiwaniu na odpoczynek po nieprzespanej ciężkiej nocy wspięła się po schodach, wyjęła klucze. Teraz będzie można wziąć prysznic, koniecznie śpij z drogi. A potem zadzwoni do Pavlusha. Czeka ich długo oczekiwane spotkanie: lekka kolacja, przytłumiona muzyka, miękkie łóżko...
  Drzwi do mieszkania nie otworzyły się od razu. Na początku klucz się zaciął, jakby zamek nie działał prawidłowo. Zaniepokoiło to Marię, ale odepchnęła złe myśli i wyszła na korytarz.
  Nagle ogarnął ją nagły strach. Nauczyciel położył rzeczy na podłodze i zawahał się. Co jest nie tak? Drzwi do pokoju są uchylone! I jakiś słaby, obcy zapach, ledwo wyczuwalny, a jednocześnie coś znajomego. Ale zapach to nie jej mieszkanie!
  Maria z wielkim poruszeniem zajrzała do pokoju. Rzeczy, jak miejscami, nie ma śladów rabunku. Ale narzuta na łóżku... Wisi aż do podłogi! Nie zostawiła go tak! Może Pavlusha wszedł? Tak, prawdopodobnie jest.
  Kobieta podeszła do łóżka, odsunęła kołdrę i... krzyknęła z przerażenia, gdy zobaczyła bose kobiece stopy! Maria instynktownie zakryła usta dłonią, by stłumić krzyk, gwałtownie cofnęła się i oparła o ścianę. Opuściła ścianę i usiadła na podłodze. Jej wzrok przesunął się po nagich nogach, wyraźnie widziała pod łóżkiem nagie, pozbawione życia kobiece ciało.
  Ledwo powstrzymując chęć wymiotowania, Maria zerwała się na równe nogi i pobiegła do toalety. Pochyliła się nad toaletą i kilka razy zwymiotowała. Skurcze ścisnęły jej gardło i tylko jedna myśl wierciła jej głowę: miała trupa w swoim mieszkaniu!
  Nauczycielka chwyciła telefon komórkowy, wyskoczyła na schody i usiadła na stopniu. Oddychała ciężko, czując szalony rytm serca. Jej palce drżały z lekkimi drganiami, Maria ledwo wpisała dwie cyfry "02".
  Policjanci długo nie odbierali telefonu, jakby czekali, aż rozmówca zmieni zdanie i zostawi ich w spokoju. Wreszcie na drugim końcu drutu odpowiedzieli nieprzyjaźnie:
  - Dwudziesty piąty wydział policji. Obowiązek Neelov. Słucham.
  Niepewnie, drżącym głosem, lekko jąkając się z podniecenia, Maria powiedziała:
  "Mam... t-wydaje się... t-trupa!"
  Odpowiedź była zimna:
  Czy jesteś pijaną panią? Jakie zwłoki? Mów normalnie i wyraźnie.
  Maria jęknęła:
  Nie, nie, nie jestem pijany! W moim mieszkaniu mam martwą kobietę!
  "Dlaczego ona nie żyje?" - zapytał policjant.
  - Nie wiem! Szczerze, nie wiem! Wróciłem z wakacji, a ona nie żyje pod łóżkiem! I nago!!!
  - Też nago? - zapytał ponownie zaciekawiony Neelov. Jak dostała się pod twoje łóżko?
  - Skąd mam wiedzieć? - znów krzyknęła podekscytowana Maria - chodź wkrótce!
  - Podaj adres...
  Maria nie odważyła się wejść do swojego mieszkania. Usiadła na schodach, próbując zrozumieć, jaka kobieta jest pod łóżkiem, dlaczego nie żyje i jak dostała się do swojego domu. Nauczycielka była w rozpaczy: nie znała odpowiedzi na te pytania. Nie mogłem nawet zgadnąć.
  Policja pojawiła się niespodziewanie. Jakiś oficer, az nim dwie osoby w cywilnych ubraniach. Weszliśmy do mieszkania. Oficer i pulchny pracownik natychmiast weszli do pokoju, a młody człowiek zaproponował Marii poczekanie w kuchni, po czym sam dołączył do swoich kolegów.
  Kobieta nie wiedziała, co dzieje się w pokoju jej jednopokojowego mieszkania. Najprawdopodobniej fotografowali zmarłego, pobierali odciski palców, szukali śladów. Wszystko zgodnie z wymogami prawa. Nauczyciel widział to w filmach kryminalnych. Teraz to jej dom...
  Wkrótce podszedł do Marii młody pracownik. Najpierw zadał formalne pytania dotyczące nazwiska Marii, jej wieku i zapytał, jak znaleziono zwłoki. Nauczyciel odpowiadał zwięźle, czasem szlochając.
  "Właśnie przyleciałam z morza" - wyjaśniła Maria, która siedziała na krześle przy kuchennym stole i nerwowo majstrowała drżącymi rękami we włosach. "Nie wyobrażam sobie, jak zwłoki mogłyby trafić do mieszkania.
  Mężczyzna zapytał:
  - Czy ktoś może potwierdzić, że nie było cię w mieście?
  Nauczyciel natychmiast skinął głową i pewnie powiedział:
  - Potwierdza to wiele osób, wśród nich jest moja koleżanka, przylecieliśmy samolotem dopiero nad ranem, jej mama miała wylew. Z tego powodu wróciliśmy wcześnie z południa.
  Kto jeszcze miał klucze do twojego mieszkania?
  Maria wzdrygnęła się, odpowiedziała nie od razu i niejasno:
  "Widzisz, jestem samotną kobietą, nikogo do siebie nie zapraszam, nie rozdaję kluczy.
  Policjant spojrzał na nauczyciela podejrzliwie i powiedział:
  - Tak?! Nikt nie miał kluczy lub nie chcesz rozmawiać? Nie chcesz - ale musisz!
  - Mam nadzieję, że mnie nie podejrzewasz? Maria była przerażona.
  Mężczyzna wzruszył ramionami.
  - Mieszkanie jest twoje. Skończmy tutaj teraz, chodź z nami...
  - Czemu? nauczyciel był zaskoczony.
  - Porozmawiaj ze śledczym, który poprowadzi Twoją sprawę.
  - Mój biznes? Kim jesteś?
  - Jestem śledczym. Nie martw się, myślę, że długo cię nie zatrzymają, przesłuchają i wypuszczą.
  Pojawił się tęgi mężczyzna w cywilnym ubraniu.
  - Co mogę powiedzieć, Andryusha? zwrócił się do śledczego. "Trup jest całkiem świeży, jeszcze nie do końca schłodzony. Najprawdopodobniej śmierć nadeszła dzisiaj około piątej rano. Na szyi nie ma bruzdy uduszenia, nie widziałem żadnych innych oznak gwałtownej śmierci. Ale na ciele są siniaki w różnym wieku. Świeże siniaki na łonie i klatce piersiowej, stare na udach. Zajęta pani. Szczupła, około stu osiemdziesięciu wzrostu, z tatuażem na łonie w kształcie róży, wielkości około siedmiu centymetrów. Prawdopodobnie prostytutka. Wyślij nas do biura, autopsja pokaże co i jak.
  - No cóż, będziemy musieli obejść sąsiadów - powiedział Andryusha z namysłem. A potem zwrócił się do nauczyciela:
  - Kiedy wszyscy skończą, obejrzysz mieszkanie, może uda się znaleźć jakieś rzeczy zmarłego.
  Nie, Maria nie znalazła żadnych rzeczy, niczego obcego w domu. Zwłoki nieznajomego wywieziono specjalnym samochodem, a nauczycielka musiała zabrać dokumenty i jechać z policjantem. W tym czasie funkcjonariusze w cywilu już wyszli.
  W samochodzie policjant milczał, pomyślała Maria nerwowo. Kogo tak bardzo denerwowała? Dlaczego zasadzili na niej zwłoki dziewczyny? I kto? Przede wszystkim kobieta martwiła się pytaniem przesłuchującego o klucze do jej mieszkania. Byli z Pawlikiem. Ale on jest taki młody! Tylko szesnaście we wrześniu zostanie spełnione.
  Gdyby Pavlusha była starsza, można by podpisać, urodzić od niego dziecko. Mary chciała mieć dzieci. Ostatnio bardzo chciała wyjść za mąż, dręczyła ją kobieca samotność. I cieszyła się, że w jej życiu pojawił się Pavlik. Kto dobrze zna duszę kobiety, nie potępi jej z miłości. Jest to rzecz złożona, nieprzewidywalna, czasem zakazana. Nie wiesz, kiedy nadejdzie, z kim będziesz miał szczęście...
  Maria przypomniała sobie pierwsze uściski z Pawlusą, ich nieśmiałe pocałunki. Jak wtedy jej serce biło z pasji! Chociaż jest dwa razy starsza od chłopca. I jak bolesne jest dla kobiety kochanie, gdy wisi nad nią artykuł kodeksu karnego. Musisz ukryć swoją miłość przed wszystkimi wścibskimi oczami, nie możesz nawet podzielić się nią z najlepszym przyjacielem. Co dokładnie robi źle? Sam Pavlik chciał tej intymności! Czy kobieta powinna być więziona za miłość , którą obdarza nastolatka? O wzajemną, lekką miłość. Czy to jest sprawiedliwe? Mary myślała, że nie...
  
  
  ROZDZIAŁ 2
  Maria Aleksandrowna Novikova siedziała na korytarzu komisji śledczej, od czasu do czasu wyglądając przez okno: wysoki płot i drut kolczasty tylko potęgowały jej strach. Nauczycielka była zdenerwowana, kazano jej czekać, ale minęło ponad pół godziny i wydawało się, że zapomniano o kobiecie.
  Nagle drzwi się otworzyły, śledczy skinął głową Marii, zapraszając ją do biura.
  - Wasilij Krasin - przedstawił się mężczyzna - daj mi swój paszport, proszę.
  Przy stole w rogu pokoju siedział inny mężczyzna w tym samym ciemnym garniturze co Wasilij.
  Krasin spojrzał na paszport, odłożył go na bok i powiedział:
  - No powiedz mi kim jest ta kobieta i jak trup dostał się do twojego mieszkania.
  - Nie wiem! Szczerze, nie wiem! - błagał nauczyciel. Śledczy już pytał.
  "Pytałem... To kompletna tajemnica" - powiedział Krasin sceptycznie i uważnie spojrzał kobiecie w oczy. Widzę, że kłamiesz.
  "Włóż ją do domku dla małp!" - zabrzmiał nagle głos drugiego pracownika. - Usiądzie przez kilka dni, od razu wszystko sobie przypomni.
  - Jeśli będziesz milczeć, będziemy musieli cię aresztować! Krasin potwierdził.
  Jednak Maria intuicyjnie czuła, że jest po prostu zastraszana. I nie ma się czego bać! Ma wszystkie dowody swojej niewinności. Nauczyciel spokojnie odpowiedział monotonnym głosem:
  "Czasami pobyt w więzieniu jest dobry. Daje mądrość. Ale naprawdę nie mam ci nic do powiedzenia. Więc mam bilet, właśnie przyjechałem rano.
  Krasin zwrócił się do kolegi:
  Czy ankieta sąsiadów coś dała?
  "Jak zwykle nic nie widzieliśmy, nic nie słyszeliśmy. Tylko sąsiadka na podeście powiedziała, że widziała, jak ta mała dziewczynka wyszła z mieszkania w uścisku z małym chłopcem. A ten facet niedawno przyszedł do jej domu pod jej nieobecność i otworzył drzwi kluczem.
  - Cóż, co powiesz? - zapytał Krasin i ponownie spojrzał na Marię.
  "Więc ta sąsiadka to plotka, nie można jej ufać", kobieta zaczęła się usprawiedliwiać i zwróciła się do asystenta śledczego:
  - Babcia Marfa donosiła, prawda?
  Asystent nie odpowiedział, ale Krasin zapytał:
  - Jak ma na imię chłopiec?
  - To mój uczeń. Podciągam go z fizyki.
  - Letnie wakacje? Krasin nie wierzył. - Powiedz swoje imię, nazwisko i adres.
  - Więc ma na imię Pavlik Rybachenko - musiała wyznać Maria. - Mieszka z rodzicami na ulicy Savushkina.
  Krasin zapisał w swoim zeszycie i ponownie zapytał:
  - Pavel - kim on jest?
  Maria uśmiechnęła się mocno.
  - Jest jeszcze dzieckiem. Jestem jego nauczycielem w szkole! Nie będziesz podejrzewał chłopca o przestępstwo, prawda?
  Śledczy odpowiedział na pytanie pytaniem:
  - Więc ma klucze do twojego mieszkania?
  Maria rozłożyła ręce.
  - Więc co? Chyba nie myślisz, że to on podłożył zwłoki...
  - Jak wiedzieć, jak wiedzieć! Nastolatki są czasami tak okrutne! - powiedział Krasin w zamyśleniu.
  "Pavel jest wspaniałym chłopcem, sportowcem, muchy nie skrzywdzi!" Maria zaczęła bronić swojego ucznia.
  - Kiedy ostatnio go widziałeś? - zapytał Krasin.
  - Na początku sierpnia. Pavlik odprowadził mnie do pociągu. To było... siódmego. Po prostu pomógł mi nosić rzeczy.
  Krasin zadał jeszcze kilka pytań. Zapytał, z kim Paweł się przyjaźni, czy w jego zachowaniu było coś podejrzanego, czy okazywał zwierzętom okrucieństwo. Maria odpowiedziała, że nigdy nie widziała, jak Pavlik znęcał się nad zwierzętami. Ale chłopak wiedział, jak się bronić, zajmował się sportami walki i hokejem.
  Nagle Wasilij Krasin zadał nieoczekiwane pytanie:
  Uprawiałeś z nim seks?
  Maria wzdrygnęła się i nieśmiało, niepewnie odpowiedziała:
  - Z Pawlikiem? Nie... On wciąż jest dzieckiem...
  Krasin uważnie obserwował reakcję kobiety. Maria nawet zbladła na takie pytanie, spuściła oczy, wierciła się na krześle, splotła ręce w zamku.
  - Tak? - zapytał śledczy. - Nie mogę w to uwierzyć! Bądź ze mną szczery. Czy rozumiesz, że możesz otrzymać przyzwoity wyrok za związek z nieletnim?!
  Maria podniosła oczy na mężczyznę i odpowiedziała westchnieniem drżącym głosem:
  "Nie muszę poświęcać czasu na...
  Wasilij zachichotał i powiedział:
  - I przesłuchamy chłopca! On nam wszystko opowie.
  Maria znów zadrżała i odpowiedziała z udręką:
  "Chłopcy tak lubią komponować i przesadzać. Ale jestem pewien, że nie powie ci niczego, co mnie dyskredytuje.
  Śledczy uśmiechnął się i powiedział surowo:
  "Możemy cię zatrzymać i wysłać do sądu w celu zatwierdzenia aresztowania na dwa miesiące. Więc nie kusić losu. Powiedz swój numer telefonu.
  - Czyj? Mój?
  - Niech obaj: twoja i Rybachenko.
  A Pavlik? Cóż, nie wiem...
  Nie wiem, czy powiedzieć, czy nie? Może będę mógł spojrzeć na twojego smartfona?
  "Powiem ci", Maria skinęła głową i podyktowała telefony.
  Śledczy zrobił z teczki zdjęcie zmarłej dziewczynki, położył je przed Marią i powiedział:
  Przyjrzyj się jeszcze raz uważnie, może już gdzieś ją widziałeś.
  Marii trudno było patrzeć na ciało tego, który okazał się martwy w jej mieszkaniu. Ale trzeba było to zrobić, nauczycielka zmusiła się do obejrzenia zdjęcia. Piękna twarz, ale oszpecona śmiercią. Nie, ona nic o niej nie wie, po raz pierwszy zobaczyła dziewczynę pod łóżkiem.
  Krasin spojrzał na zegarek i powiedział:
  - Ale! Czas skończyć. Wystarczy pobrać odciski palców i zarejestrować się. Ok, na razie pozwolimy ci wrócić do domu za kaucją.
  Wkrótce Maria opuściła budynek komisji śledczej, wyjęła wydany jej dokument, spojrzała na pieczęć i zobaczyła podpis zastępcy prokuratora miasta. Schowała gazetę do kieszeni, westchnęła ciężko i zaczęła myśleć o Pavliku. Tak bardzo chciała zadowolić ukochanego wczesnym nieoczekiwanym przybyciem. Bardzo się martwił, że będzie musiał rozstać się na całe trzy tygodnie. Przyjechała wcześniej, zadowolona z faceta ...
  Czy Pavlusha przyprowadziła prostytutkę pod jej nieobecność? Gdzie są ubrania dziewczyny? Zabrałeś to ze sobą? Hej Pawliku. Paw...
  Cholera, muszę do niego zadzwonić! Jak nie odgadłeś od razu?
  Maria nacisnęła na swoim smartfonie przycisk z imieniem ukochanej. Czyjś głos powiedział: "Telefon jest odłączony lub poza zasięgiem sieci".
  
  
  Rozdział 3
  Gorynych otworzył drzwi mieszkania, wpuścił dziewczynę i jej towarzyszkę, wszedł sam, zapalił światło i powiedział:
  - Skromnie tu mamy dla tak drogich gości.
  "W porządku, jakoś wytrzymamy do rana", powiedział wysoki, barczysty mężczyzna, około trzydziestu lat, "przekąsimy po drodze i do sypialni". Brakowało mi ciała Lucy. Pokażmy ci prawdziwą miłość!
  Dziewczyna uśmiechnęła się i spojrzała z miłością w oczy towarzysza. Weszli do kuchni, Gorynych nastawił czajnik i zaczął robić kanapki, ukradkiem zerkając na dziewczynę. Lubił ją! Szczupła, niebieskooka, cycata blondynka milczała przez prawie całą trudną drogę z południa w Zhiguli, nie prosiła o zatrzymanie samochodu ani nic jej nie kupiłam, nie okazywała niezadowolenia, nie wyrzucała jej niedogodności. Gorynych nie lubił rozmownych i kapryśnych kobiet.
  - Utrish i ja wyszliśmy w samą porę - powiedział, otwierając butelkę piwa. - Teraz jest shmon. Nadia została zabrana. Dlaczego dźgnęła reżysera nożem?
  - Głupi! Bolało, nie możesz tego znieść, powiedziałbym Achincewowi, strzelanina zostałaby zatrzymana.
  - Więc dźgnęła go po strzelaninie.
  - Wytrzymałem. A potem dał upust emocjom. Winny jest sam Achincew - nie można tak kpić z dziewczyn! Słuchaj, wymyśliłem tortury. Zaciągnęli je do mrowiska, włożyli przezroczyste wężyki do pochwy i sfilmowali zbliżenia, jak tam mrówki...
  - Tak, Sasha, to trudne - zgodził się Gorynych.
  "Mój jest w porządku, cierpliwy, ale Nadya jest głupcem", powiedział Sasza i zwrócił się do swojego towarzysza:
  - Jak się masz w środku - czy to boli?
  "W porządku, kochanie," odpowiedziała dziewczyna z lekkim uśmiechem.
  - Ok, zobaczmy.
  Zjedli i poszli do sypialni.
  - Masz coś przeciwko rozebraniu się Lucy? - spytał Sasza Gorynych. Lubię, kiedy tańczy nago. To takie erotyczne! - Chodzimy tam do naszego domu zupełnie bez ubrania.
  - Uwielbiam striptiz! Szkoda tylko, że nie ma muzyki - odpowiedział Gorynych. - Tak, a już jest późno, słyszą sąsiedzi.
  - Nic, po cichu włączę muzykę z telefonu - powiedział Aleksander.
  Podniósł jakąś balową melodię, dziewczyna rozpuściła włosy, które opadały tuż poniżej ramion, kilka razy energicznie potrząsnęła głową i zaczęła powoli, pochylając się i tańcząc, pozbywać się sukienki. Luce nie miała stanika. Powoli ściągając sukienkę, wirowała w tańcu, wystawiając teraz swoje piękne piersi, a potem pochylając się, pokazując swój tyłek.
  Potem striptizerka usiadła na szpagatach, ale potem energicznie zerwała się na nogi, ściągnęła majtki, skręciła je trochę w dłoniach i rzuciła w stronę Gorynycha, który siedział na fotelu. Zobaczył tatuaż na łonie dziewczyny i stał się jeszcze bardziej podniecony.
  Pozostawiona naga Lucy poklepała się po pośladkach, rozchyliła je rękoma i na palcach podeszła do drzwi. Tam uklękła, pochyliła się tak, że jej tyłek był zauważalnie wyższy niż jej głowa, odwróciła się i sprężystymi ruchami, lekko zginając i rozprostowując ręce w łokciach, czołgała się w kierunku Aleksandra, wsuwała usta w szerokość jego dżinsów, po czym utknęła wyjęła język, potrząsnęła nim i uśmiechając się, nieco raz polizała spodnie Sashy. Rozpiął rozporek, wypuścił lekko wyprostowanego kutasa.
  Dziewczyna znów uśmiechnęła się czubkami ust, wzięła do ust godność partnera i zaczęła pieścić, próbując doprowadzić go do pożądanego stanu. Potem całkowicie połknęła i tak już podekscytowanego, imponującego penisa mężczyzny, na kilka sekund oparła twarz o łono partnera i zamarła. Potem cofnęła się, ale nie wypuściła członka z ust, tylko lekko ssała mu głowę, zrobiła kilka lodzików, ponownie wzięła penisa mężczyzny do ust i zamarła na dziesięć sekund, złapała oddech i kontynuowała swoje charakterystyczne ruchy.
  - Nie spiesz się - nakazał Sasza.
  Dziewczyna odwróciła się do niego bokiem, aby Gorynych mógł zobaczyć, jak członek koleżanki spoczął na wardze Lucy.
  Aleksander lekko poklepał swoją dziewczynę po policzku, ale potem odsunął się od dziewczyny, wypuścił swojego kutasa i machnął jej ręką.
  Lucy odwróciła się, odczołgała kilka kroków, ponownie schyliła się tak, że jej genitalia stały się wyraźnie widoczne, i zaczęła szarpać pośladkami.
  - Świetny! szepnął Gorynych.
  - Nie możemy tego zrobić! Aleksander powiedział. - Widziałeś Strake'a na penisie?
  Gorynych nawet nie wiedział, co to jest.
  A dziewczyna zrobiła krąg na czworakach po pokoju, zachęcająco machając tyłkiem, po czym osunęła się na łokciach i podczołgała się do kochanka.
  Tym razem odpięła zapięcia na jego sandałach i zębami zaczęła ostrożnie ściągać skarpetki Aleksandra.
  - Dobra dziewczynka! chwalił.
  - Kocham Cię! - skończywszy ze skarpetkami, odpowiedziała Łucja. Pocałowała najpierw jedną, potem drugą stopę koleżanki i językiem zaczęła pieścić jego palce u nóg, liżąc je i wpychając mokry język między palce.
  - Ssij! - rozkazał Sasza.
  Dziewczyna wzięła cztery palce u stóp swojego kochanka do ust.
  - Głębiej - powiedział Aleksander.
  Lucy usiadła na tyłku, pociągnęła palcem za policzek, wcisnęła duży palec u nogi partnera do ust, próbowała złapać stopę tak głęboko, jak to możliwe.
  "Dobra dziewczynka" - pochwalił Aleksander. - Wyprostuj się, pozwól mi cię pogłaskać.
  Nie wypuszczając stopy z ust, dziewczyna wstała i wygięła się w kierunku kochanka. Zaczął głaskać jej cipkę i łono wolną stopą.
  - Łóżko jest niskie - powiedział Sasha - niewygodne jest rozciąganie.
  Dziewczyna pochyliła się do przodu, rozkładając nogi szerzej. Aleksander pogładził palcami po brzuchu swojej dziewczyny, następnie przycisnął jedną pierś, drugą powoli przeciągał od punktu między piersiami przez pępek do samego dołu brzucha.
  Lusia nadal jedną ręką trzymała w ustach prawą stopę Aleksandra, drugą wzięła palce u jego lewej stopy i włożyła ją do pochwy.
  "Dobra robota" - pochwalił ponownie Sasha. - Wiesz, jak bardzo to kocham.
  Dziewczyna wykonała energiczny ruch miednicą, próbując wbić palce kochanka głębiej w jej ciało. Ale krzyknęła i odsunęła się. Na jej twarzy pojawił się grymas bólu.
  - Czy coś jest nie tak po torturach Achincewa? - zapytał Aleksander. - Czy to bardzo boli?
  - Znośne, kochanie - odparła dziewczyna.
  "Nie będziesz tak po prostu krzyczeć", powiedziała Sasza i nagle zwróciła się do Gorynycha:
  Chcesz zobaczyć, co jest w niej?
  - Jak to jest? Gorynych zadał głupie pytanie.
  - Ach-ach-ach! Mam oprawę. W tym samym czasie przeprowadzimy badanie narządów płciowych. Lyusenka, przyprowadź mnie tam, w mojej teczce, wiesz co.
  Naga dziewczyna wymknęła się na korytarz i wkrótce pojawiła się z latarką, jakimś tubusem i przezroczystym okrągłym szkłem w dłoniach. Gorynych zauważył jednak, że szkło było bez dna.
  Aleksander uwolnił łóżko. Dziewczyna usiadła na swoim miejscu, odwróciła się w stronę Gorynych i szeroko rozłożyła nogi zgięte w kolanach. Sasha opadł obok niej, aby Gorynych mógł wszystko zobaczyć, energicznie stuknął dłonią w wygolone łono swojej dziewczyny, a następnie przesunął palcami po jej cipce, delikatnie masował łechtaczkę dziewczyny, zaciągnął jej usta i rozchylił je, ukazując wejście na biust piękna . Potem wstał, dał dziewczynie lizać i ssać palce dłoni.
  Gorynych obserwował kochanków w zmysłowym oczekiwaniu na kontynuację. A ona poszła! Alexander włożył parę palców do pochwy Lucy i zaczął wykonywać intensywne ruchy szarpiące.
  Dziewczyna cicho jęknęła.
  "Słuchaj, nie ście mu łóżka" - uśmiechnął się Aleksander, wyciągnął palce i ponownie dał je swojej dziewczynie do lizania i ssania.
  Następnie wziął szklankę, posmarował jej brzeg bez dna żelem z tubki i zaczął ostrożnie wprowadzać ją do ciała dziewczyny.
  - Aj! Lucy znów cicho krzyknęła.
  - Zraniony? - zapytał Sasza. "Może potrzebujesz środka przeciwbólowego?"
  - Nie, kochanie, w porządku. Znośny.
  Sasha włożył szklankę prawie całkowicie do pochwy dziewczyny, kazał trzymać ją palcami, a do środka zaświecił latarką, dokładnie ją zbadał i powiedział:
  - Wszystko w porządku! Prawie bez zapalenia. Tylko tutaj, na samym początku, pozostał ślad ugryzienia. Udamy się dzisiaj na seks? Czy to nie boli?
  - Będę cierpliwy, kochanie! Lucy odpowiedziała potulnie.
  "Uwielbia się pieprzyć, zwłaszcza ze mną" - powiedział Sasza do Gorynycha. Chodź tutaj, pokażę ci coś ciekawego. I daj mi długopis.
  Gorynych podskoczył do dziewczyny i wbił wzrok w wystającą w szklance szczelinę gardła macicy.
  - Dobrze? Na co się gapisz? - raczej zapytał Aleksander. - Jeszcze tego nie widziałeś?
  - Nie jestem ginekologiem - wymamrotał Gorynych.
  - Ja też nie - powiedział Aleksander. Ale kocham moją dziewczynę...
  Pozwolił Lucy polizać palec wskazujący i wsunął małą poduszkę przez szybę w szczelinę gardła dziewczyny. Przekręcił go trochę, wyciągnął i ponownie polizał. Potem wziął od Gorynych długopis i wbił go w jamę macicy prawie pod wspornik montażowy.
  "Trzymaj" rozkazał Lucy i ponownie zaprosił przyjaciela do podziwiania obrazu.
  Z drżącymi rękami podekscytowany Gorynych wyjął smartfona i zrobił kilka zdjęć.
  - Masz w domu lewatywę? - zapytał Aleksander.
  - Dlaczego potrzebujesz lewatywy? - zapytał Gorynych.
  "Widzisz, uwielbiam gry analne. Aby się nie brudzić, lepiej zrobić to po lewatywie.
  - Ach - powiedział pożądliwie Gorynych. Nie używamy lewatyw.
  - Dobra, to daj mi butelkę piwa. Zrobi wszystko dla siebie. Idź, Lucy, przygotuj się. Pokażmy mężczyźnie prawdziwy seks!
  
  
  Rozdział 4
  - Świetna laska! Gorynych powiedział entuzjastycznie, gdy dziewczyna zniknęła w łazience. - Chciałbym to!
  - I wtedy! - Aleksander powiedział zadowolony.
  - Gdzie ją znalazłeś? - zapytał Gorynych.
  - Wziął go od swojego przyjaciela, jednego z przywódców ich społeczności. Lucy została wychowana w taki sposób, że pragnienie zadowolenia mężczyzny wbiło jej do głowy najwyższą cnotę.
  - Jaka ona jest seksowna! Jeszcze się z nimi nie spotkałem.
  Poszła do Charm School w Ohio. Tam uczono ich posłuszeństwa i wszelkiego rodzaju sztuczek erotycznych.
  - Co to za szkoła?
  - Sekret. Dziewczyny są szkolone do rozrywki elity i filmowania w porno. Luska była tam przyczepiona wzdłuż linii Księżyca.
  Czy często występuje w porno? - zapytał ponownie Gorynych.
  - Wcześniej często. Lucy to piękna kobieta, było zapotrzebowanie.
  - Ciekawie byłoby zobaczyć sceny z jej udziałem!
  Mówiłeś, że nie oglądasz porno!
  - Z przyjemnością spojrzałbym na Lucy.
  "Widzę, że byłem podekscytowany, kiedy nas obserwowałem" - uśmiechnął się Sasha. - Zdjąłbym spodnie, widzieliśmy wielu wyprostowanych członków.
  - Nie jesteś zazdrosny, gdy oglądasz porno z jej udziałem, tak jak ona jest z innymi mężczyznami ...
  - Nie... Po co być zazdrosnym o coś?
  - Rozumiem, że nie są zazdrośni o pracę - powiedział pojednawczo Gorynych.
  - A czasami ćwiczymy swing w domu. Moim przyjacielem jest Scott. Ma laskę - jedną z najbardziej znanych gwiazd porno. Nazywa się Roxy Ray. Nie słyszałeś? O tak, nie patrzysz... Więc czasami się spotykamy. Ja bym tylko wiedziała, co robimy z jałówkami! Organizujemy różnego rodzaju konkursy, które z nich wyrzucą piłkę dalej z cipki, kto lepiej wskakuje na wibrator lub wpycha w swoje ciało więcej piłeczek tenisowych. A na Boże Narodzenie ubierali dziewczyny fajniejsze niż choinki. Na sutkach i między nogami zapinano łańcuszki z ciężarkami, ciała bogato zdobiono przyssawkami i spinaczami do bielizny z bombkami. A potem używali ich po kolei w tej formie. Dużo piłek zostało pobitych, ale było fajnie.
  - Dobrze się bawisz - powiedział sennie Gorynych.
  - Masz spinacze do bielizny? - zapytał Aleksander.
  "Muszę zobaczyć matkę w łazience". Po co?
  "Widzisz, uwielbiam się pieprzyć, kiedy spinacze do bielizny wiszą na sutkach Lyuski, to mnie podnieca", powiedziała Sasza, ponownie spojrzała na wybrzuszone spodnie Gorynycha i zapytała:
  - Czy ćwiczysz MZHM?
  - Jak to jest?
  - Cóż, kiedy dziewczyna z dwoma mężczyznami.
  - Nie, kim jesteś! Mogę tylko jeden na jednego i bez świadków.
  - Na próżno. Wtedy najpierw rozładuję się z Lyuską i zasnę, a potem będziesz mógł z nią porozmawiać.
  Możemy w tym pokoju! - Gorynych był zachwycony.- Mam tam łóżko!
  "Dobrze, pójdę umyć ręce i pospiesznie z Luską" - powiedział Aleksander i wyszedł.
  Wkrótce wyprowadził swoją dziewczynę z łazienki. Spinacze przyczepione do sutków wystawały z pięknych piersi dziewczynki. Machając chodem, uwodzicielsko kołysząc biodrami, dziewczyna powoli przeszła obok Gorynych, który pożerał ją wzrokiem, usiadła na łóżku, ponownie szeroko rozłożyła nogi, ale tym razem nie zginała ich w kolanach, tylko wyciągnęła. wyprostowała się jak baletnica i uniosła wysoko nad głowę.
  Aleksander podszedł do niej, ściągnął dżinsy i szorty. W tym samym czasie dziewczyna zachęcająco potrząsnęła nogami i wyciągnęła skarpetki. Ale Sasha nie od razu zaczęła pieścić. Nagle wyciągnął pasek z dżinsów i dość mocno uderzył swoją dziewczynę w genitalia.
  Lucy cicho krzyknęła i powiedziała:
  - Senkyu, proszę pana! Kocham Cię!
  - Mówić po rosyjsku! Jesteśmy w Rosji - powiedział Aleksander i ponownie uderzył dziewczynę pasem.
  - Czym jesteś? zapytał podekscytowany Gorynych.
  - To na rozgrzewkę - odpowiedział Aleksander. - Jest do tego przyzwyczajona. W domu czasami nakładam na nią pompkę.
  Aleksander wyciągnął rękę do dziewczyny. Nie opuszczając wyciągniętych nóg, ponownie oblizała palce kochanka i wzięła rękę do ust.
  Minutę później Sasha wyciągnął rękę z ust, przyniósł ją do pochwy dziewczyny, włożył tam jeden palec, a potem drugi, ale nie masturbował się. Powoli zaczął wkładać dłoń do piersi Lucy. Nie protestowała, tylko lekko jęknęła.
  - Czy to nie boli? - zapytał Aleksander.
  "Znośne, kochanie" - odpowiedziała zwyczajowo dziewczyna i zamknęła oczy.
  Sasha wysilił się i cała jego dłoń znalazła się w ciele Lucy. Znowu cicho krzyknęła. Sasha zamarł na kilka sekund, po czym przesunął rękę trochę bardziej w ciało swojej dziewczyny i zaczął delikatnie nią obracać.
  W tym momencie Gorynych, który obserwował wszystkie manipulacje, poczuł, że się kończy: jego nasienie samorzutnie wytrysnęło, brudząc mu majtki.
  A noc dopiero się zaczęła!
  
  
  Rozdział 5
  W gabinecie śledczym Maria była bardzo zdenerwowana, ale jej podekscytowanie również nie minęło na ulicy. Dopiero teraz kobieta bardziej martwiła się nie tym, jak zwłoki dostały się do mieszkania, ale sytuacją z Pawlusą. Czy chłopiec opowie o ich grzesznym związku? Dlaczego jego telefon nie odpowiada?
  Dotarcie do domu zajęło mi kilka przystanków metrem. Ilu strażników zostało w metrze! Teraz zaczęło to denerwować Mary. Wydawało jej się, że zostanie zatrzymana, zakuta w kajdanki i zabrana do więzienia. Następnie zostaną osądzeni za uwiedzenie nieletniego.
  Ale strażnicy nie zwracali na Marię uwagi. Nauczyciel wyszedł z metra i poczuł ulgę. Teraz mały spacer, to będzie jej dom. Więc rano chodziła tu z rzeczami, myślała o Pavliku, wspominała plażę, gorące kamyki pod bosymi stopami, ciepłe morze z falami pieszczącymi jak dotyk ukochanej osoby.
  Jej miłość do Pavlushy nie ostygła przez kilka tygodni południowych wakacji. Facet śnił o niej w nocy, nauczycielka wspominała swoje odprężone ciało, odważną twarz, jasne włosy ścięte pod półpudełkiem, niebieskie, bardzo wyraziste oczy. Wybitny, przystojny chłopak. Potrafi zrobić wspaniałego aktora filmowego, popisałby się na plakacie.
  Maria pragnęła jak najszybciej zobaczyć Pavlushy, przytulić go i przytulić do siebie, wdychać zapach jego silnego, młodego ciała, obsypywać pocałunkami jego twarz, szyję i gładkie, zaróżowione policzki. Raz po raz wybierała jego numer telefonu, który wciąż nie odpowiadał.
  Nauczycielka uspokoiła się: było teraz lato, chłopaki byli na wakacjach, Pavlusha gdzieś pojechał, nie zabrał ze sobą telefonu lub po prostu go wyłączył. Ale po co go wyłączać? A jej kochanek nie powiedział jej nic o możliwej wycieczce, kiedy zadzwoniła do niego dwa dni temu z Soczi. A potem wydarzyła się ta straszna historia z matką koleżanki, szybkie opłaty, wczesny wyjazd ...
  Może rodzice Pavlushy zostali nagle wywiezieni za granicę? Chciał wyjechać do Francji.
  Sama Maria od młodości marzyła o podróży poślubnej do Europy. Odwiedź Pragę, Warszawę, Berlin, Paryż. Szczególnie chciałem pojechać do Paryża, miasta marzeń i romantycznej miłości. Opowiedziała Pawlikowi o swoim pragnieniu. Odpowiedział, że chętnie pojechałby do Francji, ponieważ Francuzi ze wszystkich narodów europejskich są najbardziej podobni do Rosjan zarówno charakterem, jak i mentalnością. Maria nie kłóciła się, chociaż myślała wtedy, że nasze narody nie są zbyt podobne. Chciała poślubić Pavlika za kilka lat, kiedy dorośnie, i wyruszyć z nim w podróż.
  Teraz nauczyciel nie chciał nawet myśleć, że Paweł ją zdradza, że przyprowadził do jej mieszkania inną dziewczynę. Czy Mary nie zasługiwała na swoje kobiece szczęście? Wcześniej w snach narysowała sobie solidnego, zamożnego męża, ale zakochała się w chłopcu, który okazał się od niej o piętnaście lat młodszy. Zakochałem się tak bardzo, że straciłem rozum.
  Nauczycielka wyglądała całkiem atrakcyjnie. Sylwetka smukła, talia szczupła, piękne długie nogi, skóra czysta, twarz świeża, nie ma zmarszczek, włosy bardzo bujne, włosy lekko kręcone, do ramion jasnoblond. Ostatnio okresowo przechodziła na dietę, posmarowaną kremami. Takie kobiety jak mężczyźni. Z wyglądu nie otrzymała więcej niż dwadzieścia pięć lat, chociaż nauczycielka niedawno przekroczyła trzydzieści.
  Ale Maria była samotna, pomimo swojej urody i dobrej kondycji fizycznej. W młodości jej narzeczony, którego kochała każdym włóknem duszy, trafił do Czeczenii i tam zmarł. W rezultacie serce dziewczynki stwardniało i zamarzło na kilka lat.
  Nauczyciel reagował na wszelkie próby zalotów mężczyzn z takim chłodem, że potencjalni zalotnicy natychmiast znikali. Maria nie zakochała się przez wiele lat, nawet nie patrzyła w kierunku mężczyzn. Poczuła bardzo głęboko, świat wydał jej się czarno-biały po tragicznej śmierci jej pierwszego chłopaka.
  I dopiero niedawno nauczycielka zaczęła stopniowo odtajać, coraz więcej myśleć o ślubie i narodzinach dziecka. Ale Maria była nieśmiała wobec mężczyzn, nie chodziła na tańce i inne miejsca, w których łatwiej się poznać.
  Kobieta wpadła na pomysł ogłoszenia znajomości w celu zawarcia małżeństwa w gazecie lub na odpowiedniej stronie internetowej. Ale potem w jej życiu pojawił się Pavlik. A świat zaczął bawić się nowymi kolorami.
  Ten przystojny mężczyzna wyróżniał się wśród wszystkich uczniów swoim wyglądem i towarzyskością, przystojny chłopak stał się serdeczną pasją nauczyciela, Maria zakochała się w nim. Chociaż rozumiałem, że to było złe, wręcz niebezpieczne z punktu widzenia obowiązujących przepisów.
  Po raz pierwszy nauczycielka zobaczyła Pavlika prawie rok temu w swojej klasie w nowej szkole, gdzie dostała pracę, gdy przeprowadziła się do dzielnicy Primorsky. Niemal natychmiast rozmroził ją, tęsknota za miłością zadrżała w sercu. Pavlusha obudził się w kobiecie najpierw niejasne sny, a potem raczej silne uczucia.
  Maria postanowiła poszukać podejścia do tego chłopca, ale bała się, że chłopak ją odrzuci. Nauczycielka zaczęła bardziej dbać o siebie, przeszła na dietę. Starała się dobrze wyglądać i wzbudzić u Pavlika usposobienie, przeceniając jego stopnie. Jednak przez długi czas nie podejmowała żadnych kroków, aby lepiej się poznać.
  W kwietniu pogoda była piękna, słoneczna, Maria ubrała się odpowiednio na wiosnę, a na lekcji zadzwoniła do Rybachenko z odpowiedzią.
  Przy tablicy stał pierwszy przystojny mężczyzna w klasie, Pavel. Maria pożerała go wzrokiem, a on z zainteresowaniem patrzył na swoją nauczycielkę, która tego dnia była w dość krótkiej spódniczce, z pięknym makijażem i szykowną fryzurą.
  Paul powiedział z uśmiechem:
  - Prawo Kirkorowa mówi ...
  W klasie wybuchł śmiech. Pavlik był lekko zakłopotany i lekko się zarumienił. Nauczyciel grzecznie poprawił:
  - Kirchoff... Więc o co chodzi z tym prawem?
  Maria usłyszała, że Rybachenko została poproszona przez dziewczynę w pierwszym biurku, ale udała, że niczego nie zauważa.
  Jej zwierzak, patrząc nauczycielowi w oczy, odpowiedział:
  - Suma prądów w obwodzie na wejściu jest równa sumie prądów w obwodzie na wyjściu ...
  Maria skinęła głową i powiedziała:
  - Siadaj, Pavel, pięć!
  Studenci gwizdali. Chłopiec usiadł i zaczął szczerze badać nauczyciela.
  Następnie Pavlik wyznał Marii, że właśnie tego dnia zaczęły w nim gotować się uczucia. Marię lubił wcześniej, ale jako nauczyciel. A potem studiował tę dorosłą kobietę, jej piękną arystokratyczną twarz, blond kręcone włosy, uwodzicielskie nogi. Wyglądał i czuł, jak jego męskość zdradziecko pęcznieje, robi się gorąca, a nawet pulsuje.
  Dziewczyny go lubiły, rozmawiały z nimi, a nawet kilka razy całowały piękną Verę. Ale jeszcze z nikim nie uprawiał seksu, proces widział tylko na filmie, który znalazł w Internecie. Z takiego filmu był podekscytowany tak samo jak teraz, na sam widok nauczycielki, jej niezasłużonej piątki.
  Pavlik nagle zapragnął kochać się fizycznie. Jak na wideo. Ale rozumiał, że to niemożliwe, przynajmniej nie w najbliższej przyszłości. Jednak bolesny stan wymagał wyjścia. Pavlik poczuł silny dreszcz, gwiazdy podskoczyły mu przed oczami. Upał w pachwinie ucznia stał się nie do zniesienia. Chłopiec podniósł rękę i zapytał rumieniąc się:
  - Czy mogę iść do toalety?
  Maria protekcjonalnie pozwoliła:
  - Iść!
  Pavlik biegł z całych sił. Dopiero w toalecie był w stanie rozładować napięcie i ukoić wciąż wystającą godność.
  Potem ze śmiechem opowiedział Marii o swoim nagłym podnieceniu. A potem wrócił do klasy w samą porę na dzwonek. Musiałem iść na następną lekcję.
  Ale przed oczami stanął mi obraz nauczyciela fizyki. Potrafiła rozpalić w chłopcu ogień silnych uczuć. Chciał znowu zobaczyć Marię Aleksandrowną.
  Pavlik ledwo przesiedział lekcje. Same nogi zaprowadziły go do sali fizyki.
  Z szybko bijącym sercem Pavlik zatrzymał się przy drzwiach, nabierając odwagi. Nie wiedział, co powie, jak zachowa się z nauczycielem, ale mimo to otworzył drzwi.
  Nauczyciel tłumaczył coś chłopakom z klasy starszej, lekcja się skończyła, ale jeszcze nie wszyscy wyszli. Maria zwróciła się do Pavla, który stał w drzwiach, oczekując, że wyjaśni powód swojej wizyty. Uśmiechnęła się życzliwie, ale nawet ten przyjacielski, szczery uśmiech nie mógł usunąć zakłopotania Pavlika, wydawało się, że stracił słownictwo i tylko patrzył tępo na nauczyciela. A Maria Aleksandrowna spojrzała na swojego ukochanego ucznia prosto w jego oczy.
  Przerwa dłużyła się, Maria czule zapytała:
  Jesteś tutaj, Pavel? Jakieś problemy?
  W końcu przebił się głos Pawła:
  - Ja... chcę napisać esej o fizyce. Te prawa... jak to jest? Ogólnie rzecz biorąc, obecne...
  "Poczekaj chwilę, teraz skończę z chłopakami i omówimy wszystko z tobą" - powiedział nauczyciel i znów się uśmiechnął.
  I Pavlik wyczuł, że po jej wyglądzie, jej dobrotliwym uśmiechu, jego męskość znów mimowolnie poruszyła się w jego spodniach.
  Wyszedł na korytarz, próbował oderwać się od zmysłowych myśli i uspokoić.
  Oczywiście łatwiej byłoby mu porozumieć się z rówieśnikiem, ale teraz chłopiec był bardzo podekscytowany tą dorosłą kobietą. Najwyraźniej jej pociąg został przeniesiony na Pawła na poziomie intuicyjnym i nie mógł tego znieść, uległ wzajemnej pasji, chociaż nie wiedział, jak zachowywać się z nauczycielem.
  Pavlik poczuł, że jego godność znów bardzo wzrosła, a spodnie wyraźnie się wybrzuszają. Po raz pierwszy chłopiec zetknął się z taką pasją. To było coś nowego i innego. Nigdy wcześniej młody Pavlik nie był tak podniecony. Nagle zapragnął zobaczyć nauczycielkę nagą, dotknąć jej smukłych nóg, nagiej piersi.
  A Maria? Cieszyła się, że Pavel wszedł, próbował jak najszybciej odesłać resztę chłopaków i zadzwonić do ukochanego chłopca. Marzyła o komunikowaniu się z tym pięknym chłopcem, patrząc w jego czułe, wyraziste oczy. Maria zrozumiała, że to tylko nastolatek. I będzie musiał być odpowiednio potraktowany. Nie planowała uwieść ucznia, po prostu chciała z nim porozmawiać. A więc o życiu, o nauce.
  I wszedł i patrzył na jej stopy. Facet nie mógł powstrzymać swojego przyciągania. Jego spodnie... Wybrzuszały się!
  Maria to zauważyła, nastawiona na żartobliwy nastrój, uśmiechnęła się radośnie i zapytała:
  Lubisz moje nogi?
  Pavlik z trudem wyciśnięty:
  "Bardzo... przepraszam..."
  Maria nie mogła się oprzeć i od razu zadała drugie pytanie:
  Umawiasz się z dziewczynami?
  Facet nie odpowiedział od razu, a nauczyciel wyjaśnił:
  Spotykasz się z rówieśnikami?
  Nie... są głupie. A ty... taki mądry... i piękny. Lubię cię.
  Maria znów się uśmiechnęła i powiedziała cicho:
  - Jesteś przystojnym chłopcem, ale nie wolno mi spotykać się z uczniami, chyba że to sprawa szkolna.
  Pavlik westchnął ciężko i szepnął:
  "Cholera konwencje!
  Maria wzruszyła ramionami.
  - Facet o takim wyglądzie jak twój nie może być pozbawiony kobiecej uwagi. Znajdziesz sobie dziewczynę bardziej odpowiednią dla twojego wieku.
  Paw mruknął:
  - Nie chcę... ciągnie mnie do ciebie.
  Maria uśmiechnęła się.
  - To przejdzie!
  Jeszcze przez kilka minut rozmawiali o życiu szkolnym i kolegach z klasy, po czym Pavlik ostrożnie cofnął się w kierunku wyjścia, pilnie musiał iść do toalety. Spieszył mu się ulżyć, ulżyć bolesnemu swędzeniu i nadludzkiemu napięciu.
  Silny fizycznie facet nie mógł jeszcze kontrolować swoich pragnień i złagodzić erekcji. Podświadome pragnienie miłości i seksu z dojrzałą kobietą dosłownie ogarnęło wytrenowane ciało młodego sportowca.
  Uczeń uciekł, Maria nie czekała na niego, opuściła szkołę. A Pavlik poszedł do domu. Rodzice zauważyli, że ich syn jest wyjątkowo ponury i prawie nie je.
  Mama zapytała syna:
  - Pavlik, dostałeś dwójkę?
  Student pomachał.
  - Co za bezsens!
  Ojciec uśmiechnął się.
  - Podobno się zakochał, nie męcz się pytaniami, bo inaczej wybuchnie.
  Paweł zamknął się w swoim pokoju. Aby się rozproszyć i wyładować, wszedłem do Internetu i włączyłem pornografię.
  W nocy chłopak nie spał dobrze, cały czas wspominał nauczyciela, ich ostatnią rozmowę, był zawstydzony swoim zachowaniem i śnił.
  Często uczniowie zakochują się w swoich nauczycielach, nawet jeśli są znacznie starsi od siebie. Kochają ich za mądrość i autorytet. Czasami nauczyciele odwzajemniają się: lubią młodość i piękno. Zdarza się, że sami nauczyciele starają się rozkochać w nich swoich uczniów. Mary się udało. Opuściła szkołę, ale potem żałowała, że nie czekała na faceta i nie komunikowała się z nim tego dnia.
  
  
  Rozdział 6
  Następnego ranka Paweł był ponury i wycofany. Był niegrzeczny wobec rodziców, w szkole w ogóle nie rozmawiał z rówieśnikami, niewłaściwie odpowiadał nauczycielom. Z podekscytowaniem czekał na ostatnią lekcję - fizykę.
  Przed lekcją nie można było porozmawiać z nauczycielem: wpuściła dzieci do klasy tylko dzwonkiem i od razu zaczęła wyjaśniać materiał.
  Paul zwrócił jej uwagę. Maria Aleksandrowna również czasami patrzyła na swojego ukochanego ucznia. Zauważyła, że chłopak był blady i zrobiło jej się żal faceta.
  Kiedy lekcja się skończyła, chłopaki zaczęli wychodzić z klasy, a Pavel zebrał się na odwagę, podszedł i powiedział do nauczyciela:
  - Wczoraj nie dowiedziałem się o abstrakcie.
  Maria zapytała:
  - Dlaczego uciekłeś?
  "Musiałem... iść do toalety".
  "Możesz przyjść do mnie po szkole" - zgodził się nauczyciel.
  Paw poczuł inspirację! Nie mógł się doczekać końca zajęć. I natychmiast pospieszyłem do sali fizyki. Maria Aleksandrowna była sama.
  "Coś, na co dzisiaj nie wyglądasz zbyt dobrze" - powiedział pierwszy nauczyciel. - Nie zachorowałeś?
  "Nie", odpowiedział Paweł, "po prostu nie spałem wystarczająco dużo.
  - Zdarza się. Czy na pewno chcesz napisać streszczenie? - spytała Maria.
  Pavel skinął głową, chociaż obaj wiedzieli, że to tylko wymówka. Nauczyciel zaczął wyjaśniać, jak pisze się eseje. A Pavlik nagle powiedział:
  "Może moglibyśmy omówić szczegóły tej pracy gdzie indziej?" Tu jest za ciasno... Mamy daczę na Aleksandrowskiej. Nikt nas tam nie zatrzyma.
  W nocy uczeń zastanawiał się, co powie nauczycielowi na spotkaniu i wydał przygotowane zdanie.
  Maria uśmiechnęła się, położyła rękę na szyi ucznia i powiedziała:
  - A ty jesteś wyjątkowy, nie jak inni chłopcy...
  Pavlik wzdrygnął się pod jej dotykiem. Znowu poczuł zdradliwe poruszenie w jego spodniach. Ale tym razem nigdzie nie uciekł, ale znowu powiedział o daczy:
  - Możesz iść w każdej chwili. Mam klucze, moi rodzice nie jeżdżą teraz do Aleksandrowskiej.
  Maria cofnęła rękę i odpowiedziała:
  "Oczywiście, że nigdzie nie pójdę. Ale możesz przyjść do mojego domu.
  - Kiedy mogę wejść?
  Mary wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Tak, nawet dzisiaj.
  - Świetny! Paw ucieszył się. - Teraz muszę iść do sekcji hokejowej, a potem mogę przyjść do ciebie.
  "W takim razie zapiszmy mój numer telefonu", zasugerował nauczyciel, "zadzwonisz, kiedy będziesz wolny, powiem ci, gdzie iść".
  Chłopiec rozkwitł szczęściem:
  - Bardzo dobrze! Jesteś po prostu super!
  "Proszę tylko, proszę, nie mów nikomu, że idziesz do mojego domu".
  Pavlik skinął głową, dużo wysiłku zajęło mu oderwanie oczu od piersi kobiety. Uczeń wyszedł na watowanych nogach. W pobliskim kiosku chłopiec kupił sobie paczkę chipsów i butelkę coli. Chciwie przełknął to, co kupił, uspokoił nerwowe drżenie i poczuł się pewniej.
  Na treningu Paweł był aktywny, grał ostro. Jako pierwszy wyskoczył z placu zabaw, pobiegł do szatni i zadzwonił do nauczyciela. Maria Aleksandrowna podała ulicę, numer domu i mieszkanie.
  
  Nauczyciel otworzył drzwi, uśmiechnął się i powiedział:
  - Cieszę się, że przyszedłeś. Nie wstydź się, poczuj się jak w domu.
  Miała na sobie piękną niebieską sukienkę do kolan, kapcie, rozpuszczone włosy i lekki makijaż. Maria czekała na chłopca, jej przyjazny uśmiech pomógł Pawłowi złagodzić niepotrzebne podniecenie, ale i tak zadał dość głupie pytanie:
  - A my tu jesteśmy sami, nie będziemy się wtrącać... waszym ludziom?
  "Niestety nadal jestem sama" - nauczycielka rozłożyła ręce. - Pospiesz się.
  Paweł zdjął buty, Maria wzięła jego rękę i razem weszli do pokoju. Był już zastawiony stół. Maria przygotowywała się na spotkanie z ukochaną uczennicą. Kupiłem ciasto, zrobiłem kanapki, a nawet otworzyłem butelkę wytrawnego wina. Na stole stała też szklanka ze świecami.
  "Powiem ci o tym eseju później" - powiedział nauczyciel. "Najpierw zjedzmy przekąskę... przy świecach".
  Maria zgasiła światło i zapaliła świece.
  Pavlik powiedział z entuzjazmem:
  - Takie romantyczne! Ale w świetle wyglądasz jeszcze lepiej.
  - I chcę romansu, jestem taka samotna ...
  - Masz nas, swoich uczniów - sprzeciwił się Pavlik.
  - Ale nie ma kawalera serca ...
  Więc mogę nim zostać! - powiedział entuzjastycznie chłopiec. Teraz był mniej zdenerwowany niż w szkole, kiedy umawiał się na spotkanie z nauczycielem.
  Maria znów się uśmiechnęła i zaprosiła Pavlika, by usiadł na sofie przy stole. Usiadła obok niej i szepnęła:
  - Wypiję wino, a ty zjesz ciasto. To z orzechami. Nie wiem czy lubisz słodycze.
  "Kocham cię" - odparł Paul.
  - To dobrze.
  Pavlik wziął łyżką kawałek ciasta i połknął bez entuzjazmu. Chłopiec czasami jadł w domu ciasto. Ale bardziej lubił czekoladę.
  Maria upiła łyk wina i odstawiła kieliszek. Picie w samotności wydawało się nieprzyzwoite. A tym bardziej dla nastolatka. Podziwiała ucznia w płomieniach świec, powiedziała Pavlikowi, że ma fotogeniczną i wyrazistą twarz, a postać przypomina grecki posąg.
  Chłopiec otworzył usta na takie komplementy, a nauczycielka ujęła dłoń Pavlika, położyła ją na nodze i szepnęła:
  - Możesz to wyprasować.
  Chłopak zarumienił się, jego dłoń zadrżała i natychmiast się pociła. Pavlik delikatnie pogładził go po nodze. Maria uśmiechnęła się: dotyk przystojnego faceta jest przyjemny dla kobiecego ciała. Nauczycielka położyła dłoń na muskularnej klatce piersiowej Pavlika i zaczęła ją masować. Chłopiec często oddychał, Maria czuła jak mocno bije serce nastolatka. Facet płonął z podniecenia. Ugniatał kobiecie kolano rękami, nagle chciał zdjąć jej sukienkę i zedrzeć własne ubranie. Intuicyjne, silne pragnienie...
  Ale Maria, poza kącikiem świadomości, zdała sobie sprawę, że powinna przestać, aby nie stracić nad sobą kontroli. Oderwała rękę Pawła z kolana, pocałowała chłopca w czoło i powiedziała:
  - W porządku, wystarczy! Wróćmy do abstraktu.
  Paw szepnął:
  - Proszę... Streszczenie później. Czuję gorąco. Czy mogę zdjąć koszulę?
  Maria chciała kontynuować intymną randkę, marzyła o zobaczeniu nagiego torsu młodego przystojnego mężczyzny, kobieta nie mogła się powstrzymać, wyciągnęła ręce i odpowiedziała:
  - Chodź, pomogę ci.
  I ściągnąłem chłopięcą koszulkę.
  Ulga, pełen wdzięku rysunek mięśni chłopca jeszcze bardziej rozgrzał ciepło w brzuchu kobiety, co groziło, że stanie się nie do zniesienia. Ale Pavlik był niezwykle podekscytowany, jego doskonałość wzrosła, jego ciało zaczęło świecić od potu. Chłopiec drżącym głosem powiedział:
  - Możesz, a ja ci pomogę... zdejmę sukienkę...
  Maria skinęła protekcjonalnie głową.
  - Na pewno!
  Pavlik pochylił się i drżącymi palcami odpiął zapięcia...
  Maria została w cienkich majtkach i staniku. Paweł w końcu zobaczył ciało nauczyciela prawie bez ubrania. Pełen wdzięku, wzruszający, bardzo słodki i erotyczny.
  Pavlik całkiem szczerze powiedział:
  - Z Twoją łaską możesz zostać modelką.
  "Wolę pracować jako nauczycielka" - odpowiedziała Maria Aleksandrowna.
  Chłopiec przesunął dłonią po plecach ukochanego nauczyciela. Maria wzięła głęboki oddech. Dotyk chłopca podniecił ją. Chciałem odrzucić wszelkie konwenanse i połączyć się z młodym przystojnym mężczyzną w ekstazie. A Pavlik trząsł się z wielkiego podniecenia. Przydarzyło mu się to po raz pierwszy. Chłopak był przytłoczony emocjami, instynkty opanowały jego umysł.
  Maria poszła na spotkanie z chłopcem. Przytulili się i pocałowali...
  Pavlik po raz pierwszy znalazł się na łóżku miłości, był przesadnie podekscytowany, a pod koniec spotkania nawet się wyczerpał. Dopiero wtedy Maria spojrzała na zegarek i krzyknęła ze strachu:
  - Wow! Już jest godzina jedenasta! Twoi rodzice będą się martwić. Chodź, zadzwoń do nich szybko i ubierz się.
  Zmęczony Pavlik poruszał się powoli. Pod jego wyrazistymi niebieskimi oczami pojawiły się cienie. Podniecenie opadło, ale chłopiec poczuł się pusty. Mary zapewniła go:
  "Zawsze tak jest po pierwszym razie", kobieta pocałowała Pavlika w usta. - Jesteś niesamowitym facetem! Dobrze się z tobą czułem, ale nasza pasja jest kryminalna. Grozi mi więzienie, jeśli dowiedzą się, że przekroczyliśmy granicę.
  Paw szepnął:
  Przysięgam, że nikomu nie powiem. Daję słowo honoru.
  Maria uśmiechnęła się i zapytała:
  "I nie będziesz się chwalić swoim przyjaciołom?"
  Pavlik nawet przeżegnał się za perswazję:
  - Nie! Oto twój krzyż!
  Zgodnie z prawem nie wolno nam się kochać. Nie chcesz, żeby twoja miłość trafiła do więzienia, prawda?
  Paw z przekonaniem odpowiedział:
  - Nie, nie chcę!
  Maria skinęła głową i szepnęła:
  "Mogłem być sądzony za uwiedzenie nieletniego.
  Pawlik energicznie potrząsnął głową.
  - Nie! Nie uwodzisz mnie, sama cię pragnę.
  Maria odpowiedziała:
  - Nie ważne. Oskarżony o uwodzenie starszego.
  - Niesprawiedliwe prawa!
  "Prawo jest dobre lub złe, ale to jest prawo, trzeba się z nim liczyć" - powiedziała Maria. - I szybciej wracasz do domu. Co powiesz swoim rodzicom?
  Paw powiedział:
  - Powiem, że zostałam u kolegi, graliśmy w gry komputerowe.
  A jeśli poproszą o imię przyjaciela? zapytał nauczyciel.
  Paw z przekonaniem odpowiedział:
  - Moi przyjaciele są wiarygodni, zbesztają mnie.
  Maria zapytała ponownie:
  "Proszę, nie mów nikomu.
  Pavlik znów się przeżegnał:
  "Przysięgam na moją matkę, nikomu nie powiem!"
  Nauczyciel i uczeń pocałowali się na pożegnanie.
  W domu chłopak szybko wytłumaczył się rodzicom, upadł na łóżko i od razu zasnął.
  Następnego dnia w klasie Rybachenko nie było zajęć z fizyki. Doszedł do siebie po romantycznej randce, znowu chciał zobaczyć swoją ukochaną kobietę, w przerwie udał się do Marii Aleksandrownej.
  Aby nie wywoływać dodatkowych podejrzeń i plotek, nauczycielka poprosiła Pawła, aby nie przychodził więcej do jej gabinetu, gdy nie było lekcji fizyki, ale pozwoliła mu ponownie pójść do swojego domu.
  I znowu była romantyczna kolacja przy świecach. Tylko zamiast wina Maria otworzyła butelkę Coca-Coli. A potem nauczycielka zrobiła uczniowi masaż. Pavlik czuł się spokojniejszy i pewniejszy siebie niż wcześniej, był gotowy do dalszego uczenia się nauki o miłości.
  Rozstali się czułymi pocałunkami.
  Tym razem chłopak wrócił do domu szczęśliwy i pogodny. Matka widząc jego szczęśliwe oczy zapytała:
  - Znalazłeś już dziewczynę?
  Pavel wzdrygnął się i zarumienił, ale nie odpowiedział.
  Mama zapytała:
  Czy już się pocałowałeś?
  - Nie - skłamał Paul.
  - Uważaj, nie bądź niegrzeczny. Ponieważ jesteś taka młoda...
  Facet nie chciał słuchać instrukcji, rozebrał się, poszedł spać. Wyobraził sobie, że Maria leży obok niego i pogrążył się w słodkim śnie.
  Nauczyciel i uczeń zaczęli się potajemnie spotykać. Formalnie chłopiec poszedł do nauczyciela, aby napisać wypracowania. Ale to była tylko przykrywka dla ich romantycznej miłości, która rozwinęła się harmonijnie. Kochankowie planowali z czasem legalne małżeństwo. Maria starała się nie myśleć, że ich tajny związek może zostać ujawniony, dopóki Pavlik nie osiągnie pełnoletności i zostanie oskarżona o uwiedzenie studenta. Dziś jednak ta wizja stała się rzeczywistością.
  Dlaczego przyszło do głowy jakiemuś maniakowi podłożyć zwłoki dziewczyny w jej mieszkaniu? Maria nie chciała uwierzyć, że Pavlik mógł zrobić coś takiego. Ale telefon ukochanej osoby milczał.
  W domu nauczycielka weszła do łazienki i nadal myślała o porzuconym zwłokach i jej związku z Pawłem. Nie, nie mieli złego związku, ale prawdziwą miłość! Bez brudnych myśli i złych intencji. Dlaczego tak było? Może nie jest aż tak źle. Może Pavlik jej nie zdradził, pod jej nieobecność nie przyprowadził nikogo do mieszkania. Ale kto wtedy rzucił ciało? Tajemnica...
  Maria zrobiła ciepłą wodę w nadziei na uspokojenie. Kobieta przetarła się myjką i ponownie pomyślała o tym, co Pavlik powie policji.
  Nagle zadzwonił dzwonek do drzwi.
  "Pawlusza?! pomyślał nauczyciel. - Wreszcie! Ale dlaczego tak późno i bez ostrzeżenia?
  Włożyła szlafrok i pospiesznie wyszła na korytarz.
  
  
  Rozdział 7
  Rano Krasin spotkał się w pobliżu biura ze swoim asystentem Andriejem Kowaliowem.
  "Wasia, mamy kolejne zwłoki" - powiedział Kowaliow.
  - Cóż, przynajmniej nie dwa - odpowiedział automatycznie Krasin.
  - A wiesz kto? Wczorajsza pani, której zwłoki wrzucono do mieszkania.
  - Co? - zapytał Krasin.
  - No ten, którego przesłuchiwano wieczorem.
  - Tak więc z godziny na godzinę wcale nie jest łatwiej!
  "Znaleziono ją martwą pod oknami domu, wypadła przez okno" - wyjaśnił Kowaliow.
  - Wypadło? - zapytał Krasin. - Z czyjąś pomocą?
  - Być może. Na nas też powieszą tego trupa.
  "Będzie to musiało być połączone w jedno" - westchnął Krasin.
  Funkcjonariusze weszli do biura.
  - Ponownie wymagane będzie badanie sąsiadów - powiedział Kowaliow.
  - A tożsamość tej, która została wrzucona do mieszkania Novikovej, trzeba jak najszybciej ustalić - przypomniał Krasin.
  - Ten sam problem - Kowaliow machnął ręką. Sąsiedzi twierdzili, że nigdy wcześniej jej nie widzieli.
  - Na łonie jest tatuaż podrzutka, czy w naszej okolicy jest specjalista od tatuażu? Musisz się dowiedzieć, może powie, kto zrobił tę różę. Są rzadkie.
  - Należałoby go przesłuchać, podobnie jak on, Rybachenko, przede wszystkim. Pewnie coś wie. Lub zaangażowany.
  - Zgadza się, zacznij od niego - powiedział Krasin.
  Daj mi telefon, zadzwonię do niego.
  Telefon Pawła milczał.
  - Dziwne - powiedział Kowaliow - telefon jest poza strefą sieci.
  - Więc idź pod adres, a tam przesłuchasz na miejscu - rozkazał Krasin.
  Kovalev wyszedł, podczas gdy starszy śledczy Wasilij Krasin, czekając na dane z sekcji zwłok, myślał. Nawet jemu, śledczemu z dziesięcioletnim doświadczeniem, sprawa wydawała się bardzo skomplikowana i zagmatwana. O dziewczynie, która trafiła do mieszkania nauczycielki, nic nie wiadomo. Śliczna, nie mająca więcej niż trzydzieści lat, z oryginalnym tatuażem w intymnym miejscu. Również siniaki na papieżu i klatce piersiowej. Nie wygląda na to, żeby nieletni facet tak ją "pieścił".
  Wyniki badania będą dostępne wkrótce. Dlaczego nieznajomy umarł? Bardzo podobny do uduszenia.
  Oczywiście wątpliwe jest, aby chłopak przyprowadził tę panią do mieszkania swojej nauczycielki, ale w naszym świecie wszystko jest możliwe.
  Krasin zadzwonił do pokoju dziecięcego policji. Nie mieli żadnych materiałów na temat Pawła Rybachenko. Nie był zaangażowany, nie był zarejestrowany w pokoju dziecięcym. Ale chłopiec najwyraźniej jest energiczny. Kiedy spotkałem nauczycielkę, miałem nawet klucze do jej mieszkania.
  Wasilij Krasin nie lubił młodocianych przestępców. Są najbardziej aroganccy, okrutni i cyniczni. Pewni swojej bezkarności. Wielu nie ma nic świętego. Osobiście niepełnoletni punk zepsuł mu samochód, przebił opony. Dzieci są teraz piśmienne, wiedzą, że do czternastego roku życia nie będą miały prawie nic. A po czternastym roku życia trzeba popełnić bardzo poważne przestępstwo, żeby trafić do szkoły specjalnej lub w dodatku do kolonii. A terminy są krótkie, a same strefy przypominają obozy dla dzieci. Zabierają skazańców na wycieczki, jest sala komputerowa i basen.
  Nie, obecna strefa młodzieżowa wcale nie jest ciężką pracą. Chłopcy huśtają się i nie pracują. Wyjeżdżają po strefie szkolonej w specjalności. Hodowano humanizm w stosunku do młodocianych łajdaków, a oni go używają. Niczego się nie boją.
  Gdyby nastolatek popełnił morderstwo, a potem być może również wyeliminował nauczyciela, mógłby zostać posadzony na dziesięć lat. Przynajmniej na jakiś czas uratujemy społeczeństwo przed takim potworem. Ale czy Paweł ma coś wspólnego z tymi zbrodniami?
  Zawodowa intuicja podpowiadała Krasinowi, że Rybaczenko nie popełnił morderstw. Trzeba było jednak przesłuchać chłopca.
  W każdym razie Wasilij Krasin postanowił dobrze wycisnąć Pavela. Zastanawiam się, jaki rodzaj relacji miał ze zmarłym nauczycielem?
  Ładna kobieta. Dlaczego samotny? Bez męża, bez dzieci. Chociaż jej wygląd jest bardzo atrakcyjny. Taka dama może odwrócić głowę każdej napalonej seksualnie nastolatce. Jeśli on chce.
  Czy łączy ich miłość, a może nawet seks? Nauczyciel był przestraszony wczoraj, kiedy zasugerował, że możemy wsadzić nieletniego do więzienia za uwiedzenie nieletniego. Szkoda naciskać i aresztować piękną kobietę. Wydany w ramach subskrypcji, ale jest tak, jak się stało. Jest nawet poczucie winy. Kovalev powinien był zostać wysłany do Pawła zeszłej nocy. Albo idź sam. Chociaż nie płacimy dodatkowo za przetwarzanie. Może nie byłoby drugiego trupa...
  
  
  Rozdział 8
  Kowaliow szybko znalazł mieszkanie Rybaczenki. Otwarte przez matkę Pawła. Andrei przedstawił się, powiedział, że chce zadać facetowi kilka pytań.
  - Czy Vadim napisał oświadczenie? zapytała kobieta. "Błagam, nie dotykaj chłopca!" Jest w ciężkiej depresji.
  "Powiedz mi, co się z tobą stało i jakie oświadczenie napisał Vadim" - zapytał Kowaliow.
  - Tak, do nauczyciela. Nie chcesz zapytać o nią Pavlika? kobieta była zaskoczona.
  - Chodzi o nauczyciela, którego potrzebuję uzyskać informacje.
  "Nie przeszkadzaj jeszcze swojemu synowi, proszę!" - błagała matka Pawła. - Oddala się od... Widzisz, Pavlik chciał położyć ręce na sobie, już zrobił pętlę. Cóż, widział Vadim... Teraz Pavlik trochę się uspokoił, nie chce się z nikim komunikować. Powiem ci wszystko co wiem, chodźmy do kuchni.
  - Więc co ci się stało? - zapytał Kowaliow, siadając przy kuchennym stole.
  - Pavlik miał wielką kłótnię ze swoim ojcem. Z powodu tego właśnie nauczyciela. To moja wina. Zostawił kurtkę w korytarzu. Podniosłem go i wypadły z niego niektóre klucze, nie nasze, i telefon mojego syna. Nie mogłem się oprzeć, spojrzałem z kim Pavlik rozmawiał. I znalazłam list miłosny...
  - Z nauczycielem? domyślił się Kowaliow.
  - Z nią. Widziałem tę panią w szkole. Jest dwa razy starsza od jej syna. Pavlik jest jeszcze dzieckiem. I oto jest... Byłam w szoku, pokazałam mężowi. Vadim wpadł w złość, zabrał Pavlikowi klucze i telefon, obiecał porozmawiać z ciotką. Chłopiec wpada w histerię...
  - A gdzie był Vadim tamtej nocy? Kowaliow nadal pytał.
  - W pracy. Pracuje jako ochroniarz w bazie. Trzy dni później.
  - Kiedy wyszedłeś z domu?
  "Wczoraj wieczorem miał ósmą.
  - A przedtem, przedwczoraj, czy twój mąż był w domu? - zapytał Kowaliow.
  Tak, byłem w domu. Pokłóciłem się z Pavlikiem, oglądaliśmy cały wieczór, aby Pavlusha nic sobie nie zrobił. Teraz Pavlik jest przygnębiony, nie dotykaj go, błagam.
  - Dobra, rozumiem, zostawię porządek dzienny, jak tylko syn się trochę oddali, niech przyjdzie do naszej komisji śledczej. A Vadima trzeba będzie zapytać o to samo.
  - Ok, przekażę to dalej.
  - Powiedz mi, gdzie są klucze, które zabrał Vadim? Kowaliow zadał ważne pytanie.
  - Tak więc - kobieta wzruszyła ramionami - prawdopodobnie nosi go ze sobą.
  - Jasne. Powiedz mi, proszę, a wieczorem po kłótni z Pawłem Vadim na pewno nie wyszedł z domu?
  - Myśle że nie. Położyłem się do łóżka, on został, aby opiekować się Pavlikiem.
  - Jasne! Więc nie wiesz na pewno. Na jakiej podstawie pracuje Vadim?
  - W naszej bazie warzywnej w regionie przybrzeżnym. Muszę wieczorem wrócić do domu, powiem ci, że przyszedłeś.
  Kowaliow wyszedł z mieszkania i natychmiast wezwał komisję śledczą do Krasina:
  - Wasia! Jest podejrzany! Pilnie muszę iść do aresztu.
  Kogo zamierzamy zatrzymać? - zapytał Krasin. - Ten uczeń?
  Z uczniem zajmiemy się później. Jego ojciec! Prowadzi interesy i ma klucze do mieszkania nauczyciela "- wyjaśnił Kowaliow.
  
  Vadim Rybachenko został doprowadzony do komisji śledczej prosto ze swojego miejsca pracy. Był przesłuchiwany wspólnie przez Kowaliowa i Krasina. Kowaliow przejął inicjatywę.
  "Cóż, powiedz mi, co zrobiłeś w mieszkaniu nauczyciela" - rozkazał Kowaliow.
  - Który nauczyciel? - spytał Vadim, niezadowolony z faktu, że został zabrany do komisji śledczej.
  "Ten, który zlitował się nad twoim synem" - wyjaśnił Kowaliow. - Wiemy wszystko!
  - Och, mówisz o tej suce. Nigdy nie byłem w jej mieszkaniu.
  Kovalev uderzył pięścią w stół:
  - Nie kłam! Dostajesz dożywocie za podwójne morderstwo! Jedynym sposobem na złagodzenie poczucia winy jest powiedzenie nam całej prawdy.
  Podejrzany przewrócił oczami.
  - Podwójne morderstwo? Kto został zabity? Czym jesteś? Nic nie wiem!
  "Moja chata jest na krawędzi, nic nie wiem" - powiedział sceptycznie Kowaliow. - A kto zabrał od syna klucze do mieszkania nauczycielki, obiecał zajmować się tą panią?
  - Ja... nie byłem u niej - powiedział z podnieceniem Vadim - nie zbliżyłem się do niej.
  - Kłamiesz! Sąsiedzi cię widzieli! - Kowaliow skłamał. - Chcesz twarzą w twarz?
  - Nie było mnie tam! Szczerze mówiąc! Pavel powiedział, że wyjechała na wakacje. Po prostu chciałem z nią porozmawiać. Później, kiedy wróci.
  - Cóż, jak mówiłeś? - zapytał ze złością Kowaliow. Wyrzuciłeś to przez okno? Jeśli nie powiesz nam prawdy, zaczniemy stosować środki fizyczne!
  Mężczyzna całkowicie opadł, ręce mu drżały, znowu powiedział:
  - Prawda, chłopaki, nie było mnie tam ...
  Krasin wręczył podejrzanemu fotografię zmarłego nieznajomego i powiedział dość grzecznie:
  - Proszę spojrzeć na zdjęcie. Co wiesz o tej kobiecie?
  Vadim wziął zdjęcie w ręce i odpowiedział:
  - Nic nie wiadomo. Nie znamy się.
  - A jeśli dobrze myślisz? - zapytał Kowaliow. - Przyjrzyj się bliżej.
  "Nie znam jej na pewno! - nalegał Vadim. - Widzę to po raz pierwszy.
  - Co robiłeś w nocy dwudziestego pierwszego sierpnia? - zapytał Krasin.
  - Przedwczoraj? Całą noc spędziłem w domu. Mój syn i ja pokłóciliśmy się, nigdzie nie poszedłem.
  - A gdzie poszedłeś z pracy wczoraj wieczorem? - zapytał Kowaliow.
  - Nigdzie nie poszedłem! Cały czas był w pracy. Koledzy mogą potwierdzić. O co mnie podejrzewasz?
  "Widzisz", powiedział Krasin, "w mieszkaniu nauczycielki znaleziono zwłoki kobiety, a tej nocy sama nauczycielka została wyrzucona przez okno. Miałeś klucze do jej mieszkania, a twoim motywem było rozprawienie się z kochanką twojego syna.
  Ale mnie tam nie było! Przysięgam!
  "Wyślijmy go do sądu, aby zatwierdził aresztowanie na dwa miesiące. Niech siedzi, pomyśl, może zapamięta, co nam powie - nadal straszył podejrzanego Kowaliowa.
  Ale Krasin czuł, że mężczyzna tak naprawdę nie jest w tym nieszczęsnym mieszkaniu. Vadim Rybachenko został zwolniony za kaucją.
  Ale sytuacja się nie wyjaśniła. Rzucenie światła na tak tajemniczą zbrodnię pozwoliłoby ustalić tożsamość rzuconej dziewczyny. Musiałem poprosić prostytutki, które pracują w okolicy, ponownie przesłuchać sąsiadów, przestudiować raport o zaginięciu. Ale najpierw Krasin wysłał Kovaleva do specjalisty od tatuażu.
  Andrei wrócił, uśmiechając się enigmatycznie.
  "Vasya, upadniesz", powiedział Kowaliow. - Tatuaż na ciele naszego nieznajomego to znak niewolnicy seksualnej sekty Zakonu Oświeconych.
  - Co? zapytał zaskoczony Krasin. - Po prostu nie mieliśmy wystarczająco dużo niewolników seksualnych ...
  "Takie delikatne róże na nadgarstkach i łonach są robione w sekcie dla dziewcząt, które służą do seksualnych przyjemności" - potwierdził Kovalev.
  - Dowiedziałeś się, kto dokładnie wykonuje takie tatuaże? - zapytał Krasin.
  - Specjalista nie wymienił nazwisk. Nie wie, kto w naszym mieście zajmuje się takimi rysunkami.
  - Jaki rodzaj sekty?
  - Bardzo duży. W USA swoją centralę i mamy oddziały w kilku miastach.
  Czy nie jest to ta sama sekta, którą Brown opisał w swojej sensacyjnej powieści? - zapytał Krasin. - Czytał?
  - Nie, nie czytałem i nie oglądałem filmu na podstawie książki, ale o powieści Browna opowiedział mi już specjalista od tatuażu. Iluminatory zbudowane są na podobnej zasadzie, ale mają większą sektę, w naszym kraju są oddziały w Moskwie i gdzie indziej. Wydaje się, że w Petersburgu nie ma oddziału.
  "Właściwie kobieta mogłaby zrobić sobie różę według modelu, nie wnikając w szczegóły, co taki tatuaż może znaczyć" - zasugerował Krasin.
  - Równie dobrze może być - zgodził się Kowaliow. - Mój zmarły ojciec kazał usunąć resztki tatuażu z ramienia. Pochodził z wojska i gdzieś na plaży zobaczył męski tatuaż w postaci słońca z promieniami na grzbiecie dłoni. Chciałem tego samego. A jego przyjaciel dobrze pobił tatuaż. Stworzył ojca zgodnie z opisem. Potem tata zauważył, że mężczyźni, wyglądający na doświadczonych skazańców, zaczęli podchodzić do niego ze słowami: "Cześć, bracie!" Kiedy jechał pociągiem elektrycznym, wytatuowana urka usiadła obok niego i zapytała: "W której strefie siodłałeś?" Tata nigdy nie siedział i nie lubił lekcji. Więc powiedziałem mu, że nie został skazany. "A potem dlaczego zrobiłeś sobie tatuaż?" Okazało się, że jego nazwa w środowisku przestępczym oznacza: "Witam złodziei". Robią to w strefie skazani za poważne kradzieże. Tata postanowił zrobić sobie tatuaż. I już ich nie robił.
  - To się zdarza - uśmiechnął się Krasin. - A jednak należy dokładnie sprawdzić wersję naszego nieznajomego należącą do sekty.
  "Dobrze, będę zajęty, będę surfować po Internecie" - powiedział Kowaliow.
  
  
  Rozdział 9
  Badanie wykazało, że nieznajomy został uduszony przez ściśnięcie tętnicy szyjnej. Zgodnie z oczekiwaniami Krasina. Pozostaje ustalić tożsamość zmarłego.
  Kovalev pojawił się ponownie z zagadkowym uśmiechem.
  - Posłuchaj, moja przyjaciółko Wasia! Wygląda na to, że się dowiedziałem. nasz nieznajomy. Nigdy nie zgadniesz, kim ona jest.
  - Cóż, kto to jest? zapytał zaintrygowany Krasin.
  - Powiem ci wszystko w porządku. Zacząłem szukać materiałów na temat sekty i jej oddziałów w naszym kraju. Natknąłem się na wiadomość, że niedawno w Anapie aresztowano kobietę za morderstwo reżysera BDSM...
  - BDSM - to perwersyjne porno z elementami przemocy?- wyjaśnił Krasin.
  - To ten sam, ostry seks z przymusem, bólem, upokorzeniem - potwierdził Kowaliow. - A więc kobieta aresztowana w Anapa również należy do sekty Iluminatorów, a raczej jest z ich filii w mieście Soczi. W Anapa brała udział w kręceniu, a następnie dźgnęła swojego reżysera nożem.
  - Nasza pani, która zginęła w Petersburgu, co ona ma wspólnego z morderstwem Anapy? - zapytał Krasin.
  "Może nie" - odpowiedział Kowaliow. "Po prostu zainteresowało mnie to, co nakręcił nieżyjący reżyser. Achintsev jego nazwisko ...
  - Chcesz powiedzieć, że nasza pani zagrała z nim? - zasugerował Krasin.
  - Nie widziałem zmarłego w filmach Achincewa. Ale w innym podobnym ujęciu amerykańskiego studia King, specjalizującego się w BDSM, Wasia, rozpoznałem ją! Wygląd, tatuaż... Nasza zmarła pani jest amerykańską aktorką pornograficzną.
  - Niczego nie mylisz? Krasin był zaskoczony. Jak Amerykanka mogła być całkowicie naga w zwykłym mieszkaniu w Petersburgu?
  - Musimy się dowiedzieć. Ale imię zmarłej aktorki, pod którą zagrała, Lucy Starr.
  "To jest przynajmniej coś" - powiedział Krasin. - Mimo wszystko musisz dowiedzieć się, jak trafiła do Petersburga.
  "Najprawdopodobniej przyleciała, aby wziąć udział w kręceniu" - zasugerował Kovalev.
  - Całkiem możliwe - zgodził się Krasin. - Dowiedz się, kto w Petersburgu specjalizuje się w BDSM, gdzie i kiedy Lucy kręciła ostatni raz.
  Kovalev stanął przed trudnym zadaniem. Znowu musiałem kopać w Internecie, komunikować się z najsłynniejszą postacią w branży porno w mieście, szukać informacji o Lucy i jej sekcie. Nie udało się znaleźć żadnych informacji o tym, co zmarła Lucy Starr robiła w Petersburgu. Ale sprzedawca porno powiedział Andreyowi, że według plotek Lucy rzeczywiście została nakręcona w Rosji przez reżysera porno Vladimira Achintseva, który został zabity w Anapa kilka dni temu.
  Kovalev skontaktował się z Anapą, poprosił o informacje na temat morderstwa Achintseva i ponownie pogrążył się w dżungli Internetu.
  Następnego dnia zgłosił się do Krasina:
  - Można było ustalić prawdziwe imię dziewczyny - Ludmiła Starkowa. Jak powiedziałem wcześniej, wystąpiła w porno pod pseudonimem Lucy Starr. Jako dziecko została wywieziona z Ukrainy, razem z rodzicami należała do sekty Oświeciciela. Przypuszcza się, że dziewczyna od dzieciństwa była poddawana ciężkiej terapii psychologicznej, była zmuszana do uprawiania porno, a następnie stała się niewolnicą seksualną.
  - A co tak naprawdę niewolnictwo seksualne jest szeroko rozpowszechnione w Ameryce? - zapytał Krasin.
  - Tak, to powszechne. I jest pedofilia. Wszystko to jest wyciszane, ponieważ jest wykorzystywane i ukrywane przez amerykańską elitę rządzącą, która jest w jakiś sposób powiązana z Oświeconymi. Materiał, który znalazłem nawet dla mnie, był szokiem. Od najmłodszych lat, przymus, brudny seks...
  - A co z naszą sprawą? - zapytał Krasin.
  - Musimy przestudiować ostatnią strzelaninę Achincewa. Być może jest wskazówka. Możliwe, że zmarły wystąpił z nim, a następnie przeniósł się do Petersburga.
  "Poproś o materiał na temat morderstwa reżysera, skontaktuj się z Anapą" - rozkazał Krasin.
  - Już prosiłem. Jak tylko wydarzy się coś ciekawego, dam ci znać.
  
  
  Rozdział 10
  Okazało się, że komisja śledcza Anapy ma ostatnie rozstrzelanie nieżyjącego Achincewa. Kovalev spojrzał na przesłaną kopię akt i materiały dotyczące morderstwa. Kilka minut później podzielił się informacjami z kolegą:
  "Nasza zmarła Lyusya Starkova kręciła tuż przed morderstwem reżysera w Anapie, razem z inną aktorką, tą samą, która jest teraz aresztowana za zabójstwo ich reżysera.
  - Och, mam nadzieję, że Lucy przynajmniej nie jest zamieszana w to morderstwo - powiedział Krasin.
  - Jak wiedzieć, jak wiedzieć - odpowiedział Kovalev.
  "Wciąż nie mieliśmy dość, by poradzić sobie z reżyserem porno" - westchnął Krasin.
  - Przysięgniesz, ale w tej sprawie jest nie tylko reżyser porno, jest też maniak.
  - Chodź, powiedz mi więcej - poprosił Krasin.
  - Powiem ci, czego się dowiedziałem. Okazuje się, że ostatnie zdjęcia do naszej tajemniczej podrzutki Lucy miały miejsce właśnie w dniu zabójstwa reżyserki. Sfilmował straszne bzdury z sadyzmem dziewcząt w przyrodzie. Po kręceniu druga aktorka jakby dźgnęła reżysera nożem. Została złapana na miejscu zbrodni.
  - Złapany na gorącym uczynku? - powiedział Krasin.
  Tak, nożem. Tam były prokurator był na wakacjach. Zorganizował wszystko, nie pozwolił podejrzanemu odejść, zdeptał ślady stóp na parkingu dyrektora i wyciągnął swoje rzeczy. Wezwano policję, podejrzanego zabrano, teraz jest w komitecie śledczym Anapy. Dziewczyna milczy, w ogóle nie chce nic mówić. Ale najbardziej nieoczekiwaną rzeczą była fachowość. Właśnie doniesiono: oprócz palców podejrzanej aktorki, na nożu znaleziono również odciski palców maniaka Tula, któremu przypisuje się pięć morderstw w pobliżu Tuli i kilka w mieście Soczi. Ale tożsamość seryjnego mordercy nie została jeszcze ustalona.
  - A według naszych badań palców poszukiwanego maniaka nie znaleziono w mieszkaniu nauczycielki, prawda? - ponownie sprecyzował Krasin.
  Tak, nie znaleźli. Ale byłoby miło sprawdzić jeszcze raz.
  - Zanieś informację ekspertowi - polecił Krasin. "Chociaż nie sądzę, aby po ponownym sprawdzeniu odciski były znalezione.
  Kowaliow odszedł, a Krasin pogrążył się w myślach. Śledczy nie wierzył, że sama nauczycielka z własnej woli wyskoczyła przez okno. Rozmawiał z tą kobietą. Nie są zdolni do samobójstwa!
  W jej mieszkaniu nie znaleziono śladów Vadima Rybachenko ani maniaka Tula. Jest mało prawdopodobne, że byli zamieszani w śmierć aktorki, a następnie nauczyciela.
  Dziwne, ale myśli Krasina nagle skupiły się na maniaku Tula. Gdzieś w głębi duszy intuicyjnie czuł, że rozgryzie tego maniaka, którego nazwisko nie było znane władzom. Wasilij postanowił przestudiować wszystkie informacje o seryjnym mordercy znajdujące się w bazie danych. Nie bez powodu: drogi maniaka skrzyżowały się ze zmarłą aktorką na Utrish, nie wykluczono jego zaangażowania w sprawę badaną przez Krasina.
  Intuicja. Wasilij używał go w szkole. Intuicyjnie znajdował odpowiedzi na nurtujące go pytania, czasami przewidując nieoczekiwane wyniki meczów piłkarskich. Nie wiedział, jak to działa. Wystarczyło pomyśleć, "przeprowadzić" dostępne informacje w mózgu, a decyzja przyszła sama, jak wgląd. A w pracy, w dużej mierze dzięki swojej zawodowej intuicji, Krasin zdążył już rozwiązać kilka bardzo skomplikowanych spraw. Był w dobrej pozycji w Komitecie Śledczym.
  A teraz Krasin dokładnie przestudiował otrzymany materiał i poczuł intuicyjne oświecenie sygnału: zaginiony chłopiec to maniak Tula!
  Następnie w pobliżu Tuły w ciągu kilku dni zabito jednocześnie cztery osoby. I zniknął uczeń, którego ciała nie znaleziono. Ta strata została przypisana niezidentyfikowanemu zabójcy. Ale z jakiegoś powodu nikt w tym czasie nie zaczął właściwie sprawdzać młodego mężczyzny pod kątem udziału w morderstwach. Następnie palce mordercy, który odziedziczył się w regionie Tula, pojawiły się w Soczi, a ostatnio w Utrish niedaleko Anapy.
  Ale w szafce na akta nie ma odcisków palców zaginionego Borysa Solntseva. Całkiem możliwe, że chłopiec jest tym samym maniakiem Tula.
  Było to jednak tylko założenie do przetestowania. A oto jak nagi Amerykanin trafił do domu z paneli w Petersburgu, intuicja Krasina wciąż milczała. Skoncentrował się raz za razem, ale nie nadeszła odpowiedź. Istniała tylko pewność, że maniak Tula nie był zamieszany w mordy w Petersburgu.
  Krasin postanowił znaleźć zdjęcie zaginionego ucznia. Konieczne było również zorganizowanie podróży służbowej do Anapy w celu przesłuchania zatrzymanej tam dziewczyny w celu zapoznania się z aktorką zmarłą w Petersburgu. Najprawdopodobniej oskarżony zna również maniaka Tula, ponieważ odciski palców obu znajdują się na tym samym nożu.
  Krasin poprosił Kowaliowa, aby skontaktował się z Tułą i pilnie poprosił o zdjęcie zaginionej tam nastolatka, dowolnego, nawet szkolnego, jeśli tylko facet był dobrze rozpoznawalny. Sam śledczy zaczął przygotowywać się do podróży na terytorium Krasnodaru. Chciał zabrać ze sobą Kovaleva, ale tylko Krasin został zwolniony, Andrey obiecał skończyć go przed końcem tygodnia, wziąć krótkie wakacje i dołączyć do swojego szefa. Jednocześnie pobyt nad morzem przez kilka dni: pod koniec sierpnia na południu jest dobrze, woda jest ciepła, nie ma zbyt wielu wczasowiczów.
  Kovalev zadzwonił do Anapy, ostrzegł o zbliżającej się wizycie Krasina.
  "Vasya, zgodziłem się na wszystko" - powiedział do śledczego. - Samolot jest w nocy, jutro rano będziesz w Anapie. Od dziesięciu oczekuje się, że będziesz w komisji śledczej. Nie możesz wynająć hotelu, obiecali ci pomóc w mieszkaniu. Sprawą zajmuje się kapitan Bergman. I postaram się przyjść w sobotę.
  
  
  Rozdział 11
  Noc była bezsenna, ale oczekiwanie na spotkanie z morzem, a także chęć rozwikłania plątaniny złożonej sprawy, napełniało duszę Wasilija oczekiwaniem na coś radosnego i znaczącego. Z lotniska od razu pojechał na dworzec autobusowy, wrzucił swoje rzeczy do przechowalni i pospieszył na najbliższą plażę. Na szczęście wiedziałem, że plaża znajduje się niedaleko dworca kolejowego, zaledwie kilka minut spacerkiem. Jako dziecko Wasia i jego rodzice odpoczywali w Anapie. Ile miał wtedy lat? Lata dwanaście. Zatrzymali się w Dzhemet, w sektorze prywatnym, niedaleko dworca kolejowego. Wasia szedł z rodzicami brzegiem do centrum miasta, a kiedy był sam, pływał też na plaży w pobliżu dworca autobusowego. Żywe pragnienie ponownego zobaczenia znajomych miejsc ogarnęło Krasina. Co więcej, do dziesiątej starczyło czasu.
  Wasilij wciąż pamiętał te wakacje z dzieciństwa. I sektor prywatny z drewnianą toaletą na ulicy i ciekawą babcią-kochanką około siedemdziesiątki, która uwielbiała wypytywać chłopca o Petersburg, jego szkolne sprawy. Zastanawiam się, czy starsza pani jeszcze żyje? Ile ona ma teraz lat? Około dziewięćdziesięciu lat, nie mniej. Ale na południu żyją dłużej. Będzie można jakoś odwiedzić, zobaczyć, czy zachował się jej dom, który tam teraz mieszka.
  Wasilij kochał morze i lubił je w Anapie. Szkoda, że choć raz nie udało mi się tu przyjechać. Z rodzicami przebywał wówczas na Krymie, w latach studenckich wyjechał z uczelni do Adler na obóz sportowy. A potem praca, nawet chora matka musiała opiekować się ojcem, który po śmierci matki całkowicie odszedł. Nie było na południu.
  A oto nowe, długo oczekiwane spotkanie. Sama plaża niewiele się zmieniła. Cały ten sam piasek, cały ten sam krajobraz. Przy wejściu było tylko więcej straganów i silniejszy zapach błota.
  Lekka, świeża morska bryza napędzała fale. Niektórzy wczasowicze, głównie chłopcy, pływali. Wasilij też chciał pływać. Ale kąpielówki zostawił w magazynie. Nadal będzie miał czas na kąpiel, teraz możesz po prostu zanurzyć stopy w wodzie i iść w interesach, wkrótce dziesięć, będą na niego czekać. A potem zdecyduje się na mieszkanie ...
  Na dworcu autobusowym Krasin po raz kolejny podał adres komisji śledczej i nazwisko śledczego, po czym wsiadł do autobusu miejskiego.
  Sprawę morderstwa na Utrish prowadził niejaki Bergman. To znaczy jego inicjały. W szkole Krasin miał nauczyciela fizyki Bergmana Efima Borisovicha. Czy to nie krewny? I jest też bardzo znany reżyser o takim nazwisku ...
  W autobusie było dużo ludzi, Krasin stał niedaleko tylnych drzwi. Na przystanku do salonu weszła dziewczyna. A wzrok Wasilija natychmiast skupił się na niej. Wysoka, szczupła blondynka w surowym garniturze wyróżniała się swoją urodą w tłumie wczasowiczów i miejscowych, którzy tego ranka wypełniali autobus.
  Wasilij lubił patrzeć na piękne kobiety. Czasami, kiedy o czymś myślał, jego oczy zdawały się skupiać na jakiejś ładnej twarzy. A teraz myślał o nadchodzącej rozmowie z Bergmanem i jakby w medytacji wpatrywał się w dziewczynę. Spojrzała na mężczyznę, który na nią patrzył. To spojrzenie wymownie mówiło: "Na co się gapisz? Nie zbliżaj się do mnie, spójrz w drugą stronę! Nie spotkam się z tobą!"
  Ale Krasin nawet nie pomyślał o zapoznaniu się, rozpoczęciu rozmowy. W ogóle nie umiał zapoznać się z dziewczynami, nie był zakochany i nieśmiały w stosunku do płci przeciwnej. Być może dlatego w wieku trzydziestu pięciu lat nie założył rodziny. W latach studenckich miał dziewczynę, która go lubiła. Ale sprawa nie dotarła do urzędu stanu cywilnego. Dziewczyna znalazła się jako przedsiębiorca, ale Wasilij nie walczył o nią. Potem był powolny romans z sąsiadem w drzwiach wejściowych, który stopniowo zanikał. Krasin był wolny, jego serce i umysł nie były zajęte przeżyciami miłosnymi.
  Wyraziste spojrzenie nieznajomego zdezorientowało Wasilija. Wyszedł ze swojej mini-medytacji i wyjrzał przez okno. Krasin był trochę zdenerwowany: nie wiedział, jak spotkają się z nim koledzy i jak rozwiną się działania śledcze.
  Dziewczyna w garniturze wysiadła przed nim na przystanku autobusowym. Krasin poszedł za nią, kilka kroków za nią: musiał iść w tym samym kierunku.
  Nagle nieznajomy odwrócił się i zatrzymał. Znowu w jej spojrzeniu wyczytano niezadowolenie, a nawet złość: "Do czego się przywiązałeś, człowieku?! Wysiadaj natychmiast!" Krasin bał się nawet, że dama powie mu coś niegrzecznego. Ale dziewczyna nic nie powiedziała, odwróciła się i przyspieszyła kroku.
  Wasilij poszedł do kiosku i poczekał, aż niezadowolona młoda dama zniknie z pola widzenia.
  W komisji śledczej Krasin zwrócił się do stróża:
  - Ja do Bergmana.
  Mężczyzna odpowiedział:
  - Teraz wejdź schodami na piętro, potem idź korytarzem w lewo do końca. Pokój dwieście dwanaście.
  W pobliżu gabinetu Wasilij zatrzymał się niezdecydowany, próbując uspokoić swoje podniecenie. Jest śledczym o solidnej reputacji, ale z jakiegoś powodu wciąż się martwi. Jako dziecko martwiłam się, kiedy musiałam odwiedzać obcych. Jeszcze nie spałem...
  Wasilij już miał zapukać, gdy nagle przed jego nosem otworzyły się drzwi. Ta sama dziewczyna z autobusu wyjrzała z biura! Krzyknęła na Wasilija z wielkim podnieceniem:
  - Ty?! Na co sobie pozwalasz?! Kto cię tu wpuścił?
  - Ja... muszę zobaczyć się ze śledczym Bergmanem...
  Cóż, jestem Bergman. I kim jesteś?
  - Jestem śledczym z Petersburga. Tutaj mam przy sobie certyfikat - Krasin wyjął swój certyfikat. Powinieneś zostać ostrzeżony o moim przybyciu.
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Więc jesteś z Petersburga?
  Bazylia potwierdzona:
  - Tak, jestem z Petersburga. Śledczy Komitetu Śledczego. Krasin to moje nazwisko. Nie ostrzegano cię?
  - powiedział Pietrow ... Przepraszam, ale szef powiedział, że nadejdzie burza detektywa petersburskiego, fanatyka pracy, trzeba było przygotować dla niego wszystkie materiały śledztwa w sprawie zabójstwa reżysera na Utrish . Więc to oznacza ciebie?
  - Nie jestem burzą i nie jestem fanatykiem, ale tak naprawdę interesuje mnie zabójstwo reżysera - odpowiedział Krasin. - Muszę przesłuchać twojego oskarżonego. Jej koleżanka zginęła w naszym mieście.
  - Myślałem, że będziesz wyglądać inaczej - uśmiechnął się Bergman. - A w autobusie nagle się zderzyliśmy. Spieszyłem się do pracy, szef mnie zdradził. Jeden z was nazywał się Pietrow...
  - Dzwonił Kovalev, nie wiem, co o mnie kręcił. I nie powiedział mi, że jesteś kobietą. Myślałem, że mężczyzna prowadził sprawę.
  "Nazywam się Inna, znasz moje nazwisko" - przedstawiła się dziewczyna. - Idz do biura. Kiedy chcesz przesłuchać oskarżonego?
  - Najlepiej dzisiaj - odpowiedział Krasin. "Ale wciąż muszę się gdzieś ustatkować na kilka dni. Zostawiłem torbę z rzeczami w magazynie na dworcu autobusowym.
  - Tak, Pietrow zapytał mnie o mieszkanie. Jesteśmy wolni, zapraszam do nas, moja mama i ja mieszkam nad morzem w prywatnym domu. Latem wynajmujemy kilka pokoi wczasowiczom, teraz ludzie już się wyprowadzili. Jeśli Ci to odpowiada, zapraszamy. Nie wezmę od ciebie pieniędzy.
  Krasin przypomniał sobie swojego pracownika i powiedział:
  - Pojutrze powinien przylecieć mój asystent Kowaliow, ten, który dzwonił do Pietrowa.
  "I mamy dla niego dość miejsca", odpowiedziała gościnna Inna. - Jak mogę do ciebie zadzwonić?
  - Możesz po prostu po imieniu. Nazywam się Wasilij.
  - A patronimicznie?
  "Lepiej bez patronimika", powiedział Krasin i dodał:
  - Naszym nauczycielem w szkole był Bergman Efim Borisovich. Kiedy tu jechałem, myślałem, że jesteś jego krewnym. Może nawet syn. A ty okazałaś się dziewczyną.
  - Nie, Efim Borisovich nie jest naszym krewnym. Mój ojciec miał na imię Eugene. Tak, to było trochę zabawne. Myślałem, że jesteś kobieciarzem, będziesz mnie ścigać.
  - Przepraszam, ale nie zamierzałem nikogo ścigać, poszedłem za tobą na mój przystanek. I wcale nie byłam kobieciarzem, po prostu nie spałam dzisiaj wystarczająco dużo, nie myślałam dobrze.
  Na postoju Inna nagle poczuła dyskomfort, zatrzymała się nagle i rozejrzała. Wysportowany facet w białej koszuli i granatowej marynarce, który patrzył na nią bezczelnie w autobusie, teraz szedł za nią. Inna spieszyła się do pracy, w ogóle nie chciała komunikować się z oszustami. Mogła wysłać prześladowcę w niegrzeczny sposób, ale facet pospiesznie odwrócił wzrok i został w tyle. Teraz on, dość przystojny młody detektyw, skromnie stał przed nią, a Inna była trochę zakłopotana.
  - Widzę, że nie jesteś kobieciarzem - powiedziała pojednawczo dziewczyna. - Możesz nas teraz odwiedzić. Zrób sobie przerwę od drogi na kilka godzin. Zadzwonię do mamy. Będzie zadowolona. Zapisz adres...
  - A kiedy będzie możliwa praca z osobą badaną?
  Chodźmy dzisiaj o trzeciej. Czy będzie Ci odpowiadać?
  - Całkowicie.
  - Dobry. Wszystko przygotuję. Nadzieja zostanie dostarczona tutaj.
  "Chciałbym też uczcić podróż służbową" - powiedział Krasin.
  - W każdej chwili jest w biurze na I piętrze.
  
  
  Rozdział 12
  Wasilij poszedł na dworzec autobusowy po torbę, a następnie znalazł adres wskazany przez Innę. Petersburski śledczy spotkał przyjazną matkę Inny, wprowadził się do proponowanego pokoju, trochę pospał i poszedł przesłuchać dziewczynę podejrzaną o morderstwo.
  Miała na imię Nadzieja. Praktycznie nie odpowiadała na pytania. Ze szklistym, obojętnym spojrzeniem wbitym w ścianę, pozwana wydawała się nie dosłyszeć, o co ją pytano.
  Więc zapytana przez Krasina, czy zna Lucy Starr czy Ludmiłę Starkovą, dziewczyna nawet nie otworzyła ust, nawet nie uniosła brwi.
  "Zawsze to robi", powiedziała Inna, która była obecna w biurze. Milczy, nic nie mówi. Wpatrywanie się w jeden punkt na ścianie, a nawet tańczenie przed nią - bez sensu.
  - No cóż, ma rację - odpowiedział uprzejmie Krasin. - Nie chce powiedzieć, możemy obejść się bez jej zeznań. I mam niespodziankę dla tej dziewczyny.
  Śledczy umieścił przed śledztwem szkolne zdjęcie Borysa, które zostało wysłane z rejonu Tula. Ale Nadieżda nadal wpatrywała się tępo w ścianę.
  - W każdym razie spójrz, proszę - powiedział czule Krasin. Twój przyjaciel mógł się zmienić, ale musisz go poznać.
  Wasilij przyniósł zdjęcie na twarz dziewczyny. Jednocześnie uważnie obserwował jej reakcję.
  Hope niechętnie spojrzała na zdjęcie. I od razu wzdrygnął się! Zdecydowanie wzdrygnęła się, Krasin dobrze to wychwycił. Blade policzki dziewczyny zaczęły się rumienić na jej oczach z rosnącego podniecenia.
  Śledczy triumfował: nie da się ukryć reakcji ciała! Jego przypuszczenie okazało się trafne: Nadieżda bardzo dobrze zna maniaka.
  "Musimy to wycisnąć" - pomyślał Krasin i zapytał:
  - Powiedz mi, dlaczego Boris zabił dyrektora.
  - On... przeze mnie - przeciął się wreszcie głos oskarżonego.
  - Tak myślałem - powiedział Krasin.
  Nie, nie zabił! Nadzieja zapamiętana. - To ja.
  - Ale wiem, że nie masz z tym nic wspólnego - powiedział Krasin. Odciski palców Borisa na nożu. Dlaczego to zakrywasz?
  Dziewczyna nie odpowiedziała.
  - Dobra, na razie nie rozmawiajmy o Borysie - powiedział cicho Krasin. - Porozmawiajmy o Ludmile Starkowej, która zagrała z tobą w Achintsev. Znałeś ją dobrze?
  Maria nie odpowiedziała ponownie. Znowu się zamknęła.
  - Czy wiesz, że Ludmiła została zabita w Petersburgu? - zapytał Krasin.
  Dziewczyna spojrzała na Krasina z dreszczem, ale potem bezgłośnie przeniosła wzrok na ścianę.
  - Została uduszona - wyjaśnił Krasin. - A ja staram się zrozumieć kto i dlaczego.
  Nadieżda w żaden sposób nie zareagowała na te słowa śledczego. Dalsze przesłuchanie było bezcelowe.
  Badana kobieta została zabrana, a Krasin wyjaśnił Innie:
  - Wydaje mi się, że reżyser został zabity przez maniaka Tula, jego odciski są na nożu.
  - To możliwe, pomyślałem o tym - powiedziała Inna. - Dziewczyna mogła wyciągnąć nóż z ciała Achincewa właśnie w momencie pojawienia się wczasowiczów.
  - Nazwisko seryjnego mordercy Solntseva. Jest dość młodym facetem.
  - Jak udało ci się, Wasilij, rozgryźć tego tajemniczego maniaka? - zapytała Inna.
  - Chodź - zasugerował Krasin. - Porównałem fakty, podpowiadała intuicja. Mamy szkolne zdjęcie Solntseva, pozostaje tylko go zatrzymać i przesłuchać. Chociaż facet jest uważany za zaginionego.
  - Jesteś pewien, że to naprawdę on?
  - Nie sądzę, że się mylę. Po przesłuchaniu Nadieżdy potwierdziłem swoje przypuszczenie, że to on zabił twojego dyrektora. Nie wiem jeszcze, czy Borys Solntsev ma związek z morderstwami w Petersburgu. Ale w Soczi ten maniak odziedziczył. Wygląda jak mordy rytualne z wielokrotnymi dźgnięciami i odcięciem uszu.
  - Nieżyjący już Władimir Achincew pochodzi z Soczi. Jest dość znanym fotografem i reżyserem porno - przypomniała Inna.
  - Tak, wiem - potwierdził Krasin. - Być może fotograf komuś ingerował, a Boris postanowił go wyeliminować. W powieści Browna opisany jest zwykły zabójca sekty. Możliwe, że maniak Tula pełni podobne funkcje.
  - Zróbmy to - odparła Inna. - Ale dlaczego zabił reżysera nie w Soczi, ale tutaj, na Utrish?
  - Tutaj było wygodniej. Bardziej interesuje mnie, dlaczego Nadia chroni faceta.
  - Prawdopodobnie miłość - zasugerowała Inna. - Takie panie potrafią bardzo kochać! I ze względu na ukochaną osobę poświęcić się.
  - Nie wiem, nie wiem - powiedział sceptycznie Krasin. "Nie wierzę w ofiarną miłość.
  Trudno wam to zrozumieć. Większość mężczyzn jest w stanie zakochać się w jednej lub drugiej dziewczynie. Taka jest natura mężczyzny.
  "Jednych kochanków można również znaleźć wśród mężczyzn" - sprzeciwił się Krasin.
  - Jeszcze się nie spotkałem. Człowiek jest istotą rozumną. Zastanawia się: co jest szczególnego w tej lub innej kobiecie, że uważa się ją za jedyną? Chociaż na swój sposób każda osoba jest wyjątkowa... Ale kobieta może się zakochać jak w filmie: naprawdę, do grobu, oszaleć od osoby, nie spać w nocy, uważać go za tylko jedna, aby być gotowa oddać życie za ukochanego, podążaj za nim aż po krańce ziemi.
  Rzadko się to jednak zdarza...
  - Nie tak rzadkie, jak myślisz - upierała się Inna. - Całkiem możliwe, że Nadieżda jest jedną z tych kobiet. Jest także sekciarką.
  - Mózgi sekciarzy nie są w porządku - zgodził się Krasin.
  Ale Inna sprzeciwiła się:
  Dlaczego nie? W sektach religijnych bywają ludzie wykształceni i inteligentni. Lubią przebywać w zgranym, przyjaznym zespole, w którym głosi się miłość. Ludzie melancholijni często chodzą do sekt, ludzie obrażeni życiem, samotni. Radują się społecznością w braterstwie. Niektóre sekty mają pozornie całkiem logiczne nauki, które mogą przyciągnąć wielu ludzi.
  "Nadezhda nie wydała mi się inteligentna ani wykształcona" - powiedział Krasin. Jest jednak zamknięta. Ciężko z tym pracować. Rozumiem, dlaczego masz z nią problemy.
  - Co myślisz dalej robić? - zapytała Inna.
  - Trzeba by było wprowadzić w ich gronie naszego człowieczka. Czy została zabrana do Utrish? Co to za miejsce?
  - Na obrzeżach miasta za wsią Sukko. Znany z plaż nudystów i dzikich kempingów. Zbierają się tam wszelkiego rodzaju motłoch. Hipisi, różnorodni punki, alkoholicy, miłośnicy robienia hałasu z dala od oczu zwykłych obywateli. Czasami przychodzą nasi klienci, przestępcy i poszukiwani. Czasami gromadzą się sekciarze.
  "Tak, musimy wprowadzić tam pracownika do zbierania informacji" - potwierdził Krasin swoją propozycję. - Porozmawiaj z miejscowymi tubylcami, dowiedz się co i jak to naprawdę jest...
  - Wprowadzić w życie? Dobry pomysł! Gdybyś tylko ty - powiedziała Inna i wyjaśniła:
  Anapa to małe miasto. Nie mamy wielu pracowników. Każdy z nas może zostać rozpoznany. Publiczność z Utrisha jest częstymi gośćmi na komendzie policji. Policja i państwowa kontrola narkotyków zaczęła przeprowadzać tam regularne naloty. Podejrzani ludzie są sprowadzani do miasta w celu wyjaśnienia. Miejscowi również jeżdżą do Utrish. Zwłaszcza w weekendy. Jeśli zostanie wdrożony, to nie nasz pracownik. Mogłeś pasować, dopóki nie byłeś oświetlony.
  - Widzisz, Inna, wciąż jestem robakiem w fotelu. Analityk, śledczy. Praca operacyjna nie jest moja. Ale mam sugestię. Powinien tam zostać wysłany mój asystent Andriukha Kovalyov. Joker, który do ciebie dzwonił. Od razu chciałem go zabrać ze sobą. Jego przełożeni nie pochwalili wyjazdu. Ale sam tu przyleci w sobotę.
  
  
  Rozdział 13
  Andriej Czerkasow nie pomylił się. Teraz znał imię maniaka Tula. Na razie tylko imię chłopca okaleczonego przez życie.
  Boris był wyrzutkiem od najmłodszych lat. W szkole rówieśnicy ignorowali cichego, uciskanego chłopca. Był zamknięty, siedział sam przy ostatnim biurku, nie brał udziału w ogólnych rozgrywkach. Ale tylko szkoła byłaby w porządku, jego własna matka nie kochała go i nie gardziła nim, który nienawidził ojca Boriego i podświadomie mścił się na synu za zdradę byłego męża i nieudane życie.
  Facet był pod ścisłą kontrolą i nakazem swojej matki. A po kolejnej kłótni z nią zupełnie uciekł z domu do lasu, gdzie doprowadzony do rozpaczy chciał popełnić samobójstwo. Ale nie był zdolny do tak desperackiego kroku. Ścigany głodem i zimnem nastolatek udaje się do wioski kraść jedzenie, jednak zaskoczony, w przypływie złości, popełnia niedorzeczne morderstwo. Wydaje się, że to przypadkowe morderstwo wywołuje w jego umyśle rewolucję. Z cichego, zastraszonego chłopca zamienia się w seryjnego mordercę.***
  
  *** Historię Borysa można przeczytać w książce mojego współautora Aleksieja Bolszakowa "Wyrzutek".
  
  Ale jeśli pierwsze morderstwo było spontaniczne, to Borka zasmakował i zaczyna świadomie zabijać. Życie uczyniło uczniak maniakiem.
  A facet miał marzenie - zobaczyć morze. W domu starej kobiety, którą zabił, Borka znalazł dużą sumę pieniędzy. Przybył do Soczi i ponownie udał się na polowanie.
  Maniak czuł się jak głodny wilk szukający zdobyczy. Znowu chciał zobaczyć, jak ciało kobiety trzęsie się ze strachu, wbić w nie nóż, żeby popłynęła soczysta krew. Kiedy Borka zabił, poczuł swoją wyższość, poczuł się silny i chłodny. Pozbawiając życia drugiej osoby, maniak wyrzucił również mieszankę zaciekłej nienawiści i urazy tkwiącej w jego duszy do tego całego okrutnego świata. Zabijając udowodnił swoją zdolność do niszczenia, przedstawił się jako arbiter losów ludzi. Borys zemścił się na społeczeństwie za swoje odrzucenie, zabierając jedzenie od dwóch pierwszych ofiar, starszej kobiety i mężczyzny, a następnie zabił staruszkę, aby przejąć jej oszczędności. Następnie udał się na polowanie na młode kobiece ciało.
  I znalazł sobie nową ofiarę - ładną dziewczynę, podobną do tej, w której był beznadziejnie zakochany, a ona brutalnie odrzuciła Borysa. Bez wątpienia zabił nieznajomego. Maniak nie miał wyrzutów sumienia ani silnego żalu za odebranie życia niewinnej osobie. Borys nie cierpiał na bezsenność, ofiara nie przyszła do niego we śnie. Facet bardziej żałował, że nie mógł odbyć stosunku seksualnego z piękną kobietą i nadal nie znał miłości cielesnej.
  W Soczi Borka wynajęła pokój w sektorze prywatnym. Ale pragnienie krwi nie opuściło młodzieńca. Chwycił nóż i znów poszedł zabić.
  Wariat usiadł na ławce na polanie przy ścieżce prowadzącej do morza i zaczął czekać. Nie miał jasnego planu, postanowił działać spontanicznie, zależnie od sytuacji, a na razie tylko siedział i patrzył.
  Już na początku kwietnia jest jeszcze mało ludzi, rzadko spotykani przechodnie nie zwracają uwagi na samotnego chłopca. I czekał dość długo. I widziałem odpowiednią ofiarę! Długonoga blondynka w krótkiej sukience. Jej bujne, sięgające ramion włosy pokrywał wieniec utkany z wczesnowiosennych kwiatów.
  W wysokiej, ładnej dziewczynie Borka od samego początku zauważyła osobliwości. Powoli szła boso ścieżką, często zatrzymując się i dotykając palcami gałęzi i pni drzew. W tym samym czasie piękność cicho coś mruknęła.
  Szaleństwo, pomyślał Boris. Nagle serce maniaka przebiła się fala litości, ale wraz z nią pragnienie zabijania nie osłabło. Pojawiła się myśl: moralnie łatwiej byłoby zabić szaleńca. Dlaczego tak cierpieć? Chociaż jest piękna! Jej bose, bose stopy podnieciły Borysa: poczuł pożądanie seksualne. 333
  Młody maniak niedawno skończył siedemnaście lat. Nigdy wcześniej nie uprawiał seksu, nigdy nawet nie całował dziewczyn. Boris był nieco opóźniony w rozwoju seksualnym od swoich rówieśników, ale gdy dojrzał, wszedł w zwykły szczyt dla nastolatków. Facet chciał zgwałcić swoją ostatnią ofiarę. Nic się nie udało. Ale teraz chciał nie tylko zabić, ale najpierw opanować piękno dziewczyny.
  Boris przygotował nóż iw milczeniu spojrzał na dziewczynę. Posłała samotnemu nieznajomemu zamyślone spojrzenie i powoli przeszła obok.
  Maniak rozejrzał się: oprócz nich w pobliżu nie było nikogo. Plan dojrzał błyskawicznie: przyłożyć nóż do gardła, dotknąć jej szyi, a potem, grożąc, zabrać dziewczynę w głąb lasu, gdzie zasypać na ziemi i wziąć w posiadanie. Boris był wysoki i dość silny, przynajmniej jak na dziewczynę.
  Próbując poruszać się cicho, Borka zaczął doganiać piękność, ale z jakiegoś powodu zawahał się: serce młodego maniaka waliło, jakby miało wyskoczyć z jego piersi.
  A nieznajomy nagle odwrócił się i rzucił Borisowi przeszywające spojrzenie. Oczy dwóch nieszczęśników spotkały się. Dziewczyna wyczytała w oczach chłopaka ogromną tęsknotę i... pożądanie. Zderzyła się ze spojrzeniem wyrzutka, chłopca wyrzutka przez społeczeństwo, ale w tym spojrzeniu dostrzegła coś bliskiego, kochanego. Sama dziewczyna była wyrzutkiem od dzieciństwa. Oczywiście nikogo nie zabiła, wręcz przeciwnie, starała się nikogo nie skrzywdzić. Była miła, ale zamknięta, cierpiała z powodu przemocy ojczyma i niezrozumienia ze strony własnej matki.
  A Borka był oszołomiony, uderzony spojrzeniem nieznajomego. To spojrzenie uderzyło go w samo serce. Poczuł niezwykłą życzliwość dla Borysa, a wraz z nią taką udrękę i znajomą mu samotność...
  Oczy dziewczyny, która początkowo wydawała się Borisowi szalona, nabrały znaczącego wyrazu. A maniaka zaatakował tężec, chęć realizacji planu wyparowała, po prostu stał i milczał.
  Dziewczyna zapytała:
  Dlaczego potrzebujesz noża? Może chcesz mnie zabić?
  Boris włożył nóż do torby i dalej w milczeniu patrzył na nieznajomego. Czekała trochę czasu, aż facet jej odpowie, ale bez czekania sama zapytała ponownie:
  "Powiedz mi, dlaczego szedłeś za mną z nożem?"
  Boris z trudem wyciskał nieśmiałe słowa:
  - Właśnie.
  - A myślałam, że chcesz mnie zabić - powiedziała dziewczyna, zdejmując wieniec i potrząsając głową. Na jej pięknej szyi błysnęły amulety.
  Boris nadal odczuwał w sobie podniecający strach, którego zwykle doświadczają niepewni młodzi mężczyźni przed pięknymi dziewczynami. Ten strach utrudniał mówienie, Borys znowu nie odpowiadał. A dziewczyna powiedziała:
  - Wiesz, kiedyś chciałem na siebie położyć ręce, ale mi to uniemożliwili.
  "Ja też tego chciałem, kiedy mama wyrzuciła mnie z domu" - przerwał jej głos Borki.
  - A ja sam zostawiłem ojczyma i matkę ...
  Dziewczyna zatrzymała się na chwilę i przedstawiła się:
  Mam na imię Nadieżda, jak się masz?
  Młody człowiek odpowiedział:
  - A ja jestem Borka. Borys...
  Znowu nastąpiła ciężka pauza. Maniak, który zabił kilka osób, nadal był nieśmiały przed skromną dziewczyną, którą kilka minut temu wybrał na ofiarę.
  Nadzieja znowu powiedziała do siebie:
  "Wiesz, popełnienie samobójstwa to wielki grzech. Ale pomoc w wydostaniu się z życia... może być dobrym wyjściem.
  - Dlaczego? - zapytał Boris, nabierając odwagi.
  "Widzisz, jesteśmy tu na ziemi, odsiadując wyrok w więzieniu. Każdy ma określoną liczbę lat. Nie możesz wyciąć tego, co musisz. Samobójstwo jest jak ucieczka z więzienia. Tam, w niebie, jest karany. W następnym wcieleniu będzie nowy, trudniejszy termin, bardziej bolesna egzystencja. Z urazami fizycznymi, w bardzo dysfunkcyjnej rodzinie. Nawet tu na ziemi samobójstwa są pogardzane. Prawosławni ich nie grzebią. Kiedyś chowano je poza cmentarzami. A jeśli śmierć nie była twoją winą, to inne podejście.
  - Kto ci to powiedział? - zapytał Borys.
  Mieszkam teraz we wspólnocie. Tam mamy ksieni blisko Boga. Uczy nas głupców.
  "Ale wszyscy trzymają się życia" - sprzeciwił się Boris. Chciałem odejść, nie mogłem. Chociaż wiele wycierpiałam...
  Naszym przeznaczeniem jest cierpienie. Im więcej cierpimy, tym szybciej dojdziemy do Nirwany. Albo następne wcielenie będzie bardziej udane.
  Nigdy wcześniej Boris nie rozmawiał z dziewczynami o życiu. Jego komunikacja ograniczała się do ogólnych zwrotów. Ale teraz lubił rozmawiać, napięcie nerwowe powoli słabło, czuł się komfortowo z Nadieżdą, wszelka chęć skrzywdzenia jej wyschła. Borys chciał więcej rozmawiać z tą dziewczyną, bał się, że odejdzie, a żeby kontynuować rozmowę, zapytał ją:
  Jak dostałeś się do bractwa?
  - Kiedy wyszedłem z domu, przyjechałem tu na postoju. Nie było pieniędzy, ci sami znajomi. Tu podeszły do mnie dwie kobiety, opowiedziały o bractwie, pojechałam z nimi. Przyjęli mnie dobrze, więc zostałam z nimi, żeby żyć.
  "Dlaczego uciekłeś z domu?" - zapytał Borys.
  "Mój ojczym mnie zgwałcił" - odpowiedziała szczerze Nadieżda. - Matka, zakochana w nim głupia, nie chciała nic o tym wiedzieć. Kiedy jej powiedziałem, że mi nie uwierzyła, nakrzyczała na mnie, jakbym komponowała, żeby zniesławić jej męża.
  - A ja mam złą matkę - powiedział Boris - ona wcale mnie nie kocha.
  Serce chłopca wciąż waliło. Nie był to już jednak zwiastun agresji. Tak, a instynktowny, bolesny jęk strachu, charakterystyczny dla Borysa podczas komunikowania się z nieznajomymi, stopniowo ustępował. Błyszczące niebieskie oczy Nadieżdy przesunęły się miękko po twarzy nastolatka. Nie spieszyła się do wyjścia i zapytała:
  - Skąd jesteś?
  Boris nie odpowiedział od razu. Pomyślał, że powie lokalny. Nie chciałem wymieniać swojej rodzinnej wsi, wszystko z nią związane zostało w przeszłości. Ale facet nie mógł okłamać tej dziewczyny. W ogóle nie mógł komponować. I nazwał miasto najbliższe swojej wsi:
  - Jestem z Tuli.
  Nadzieja uśmiechnęła się.
  "Zmarszczyłeś sobie czoło tak bardzo, że myślałem, że nie pamiętasz. Cóż, co za dobre miasto. Niedaleko Moskwy. Mój ojciec i ja odwiedziliśmy cię podczas wycieczki. Ona sama jest rodowitą Moskwą. A raczej była. A jak się tu dostałeś?
  - Przyjechałem zobaczyć morze - odpowiedział szczerze Borys.
  - Kocham też morze. Nadal jest zimno do pływania. Ale wkrótce nadejdzie lato. Czy wpadłeś?
  - Jak to jest? - zapytał Borys.
  - Na przejeżdżające samochody za darmo.
  Nie, kupiłem bilet na pociąg. Mam pieniądze.
  - I gdzie się zatrzymałeś? - zapytała Nadzieja.
  Wynająłem pokój od babci. Tu jest blisko.
  Boris nagle poczuł się odważny i zasugerował:
  - Chcesz mnie odwiedzić.
  Nadzieja pomyślała. Widząc, jak usta faceta drgają z niecierpliwości, zapytała:
  - Masz dziewczynę?
  - Nie - odpowiedział Borys.
  - Tak myślałem. I nie mam stałego chłopaka. A ty jesteś dla mnie miły.
  Oczy Nadieżdy, na te słowa, spojrzały prosto w twarz Borysa i dosłownie wbiły się w młodego człowieka. Naprawdę chciał, żeby dziewczyna z nim poszła. Nie, Borka nie miał już ochoty zabijać, tylko wewnętrzna iskra miłości przeniknęła już jego umęczone serce i zażądała zdecydowanego działania. Strach prawie minął, ustępując miejsca ciekawości i naturalnemu instynktownemu męskiemu pragnieniu bycia blisko pięknej kobiety, uwiedzenia jej. Boris z zakłopotaniem zaczął przekonywać cicho:
  - Mieszkam tu bardzo blisko. Chodź, pokażę ci. Jeśli ci się nie podoba, możesz od razu wyjść.
  "Cóż, możesz iść" - zgodziła się dziewczyna. "Po prostu zgłodniałem. Chciałbym coś przekąsić.
  "Więc kupię teraz jedzenie!" - wypalił Borys. - Wziąłem pieniądze. Tam jest sklep spożywczy, wejdźmy i kupmy, co chcecie.
  Weszli do sklepu. Boris kupił gotowaną kiełbasę, kilka ciastek, bochenek białego chleba, puszkę skondensowanego mleka, kilka przetworzonych serów i dwie paczki soku. Mam nadzieję, że zatwierdził zakup:
  - Zjedzmy teraz smaczny posiłek. Dawno nie jadłam kiełbasy. W naszej społeczności nie ma zwyczaju spożywania mięsa. Wspólny stół, przygotowany dla każdego. Makaron, płatki zbożowe, czasem gulasz warzywny.
  Usiedli na ławce.
  - Mogę kupić więcej artykułów spożywczych - powiedział Boris.
  Naprawdę chciał zadowolić Nadieżdę. I pochwaliła go:
  Widzę, że nie jesteś chciwy. Dziękuję Ci!
  Na te słowa dziewczyna lekko przechyliła młodzieńca w jej stronę i pocałowała chłopca w policzek ustami.
  Borka już wzdrygnął się ze zdziwienia. Po raz pierwszy pojawiła się dziewczyna, która nie gardziła pocałowaniem go! Piękna dziewczyna. Facet był zachwycony. Hormony miłości zaczęły coraz aktywniej grać we krwi, która niczym idealny strzał uderzała w mózg, domagając się nowych pocałunków i intymnej randki. I przyćmił wszystkie inne myśli i emocje wyrzutka.
  
  
  Rozdział 14
  Chłopaki zjedli coś i poszli do pokoju Borisa. Tam dziewczyna przejęła inicjatywę w swoje ręce. Usiadła na kolanach faceta, rozpięła guziki jego koszuli i ostrożnie ją zdjęła. Potem zaczęła obsypywać ciało oszołomionego, nagiego faceta lekkimi pocałunkami. A potem zdjęła sukienkę! A skończyła bez bielizny, co jeszcze bardziej podnieciło Borysa. Jakby oczarowany, spojrzał na nagie piersi piękności.
  - Lubisz mnie? - spytała Nadia.
  - Och, bardzo! wydychał wyrzutek.
  Dziewczyna opadła na kanapę obok Borysa i pocałowała go w usta, namiętnie, jak wampir, a Borka się z tego upił. Biedny młody człowiek cały się trząsł, ulegał instynktowi i nie miał nic przeciwko, delektując się upojnym pocałunkiem. Jakie słodkie usta ma dziewczyna!
  Ale Nadieżda odsunęła się i pochyliła nad biodrem młodego człowieka. Jej zwinne ręce już rozpinały rozporek jego spodni. Wybuchła dość duża, podekscytowana godność Borisa.
  Dziewczyna bez pytania wzięła do ręki nefrytowy pręt, pocałowała go i zaczęła bezinteresownie pracować językiem. Męska doskonałość wyrzutka po raz pierwszy odczuła dotyk szorstkich, dziewczęcych ust i języka. Szkarłatne usta Nadieżdy chciwie pieściły faceta, jej mocny i gorący język pracował coraz bardziej energicznie, dziewczyna zaczęła mocniej oddychać, demonstrując doświadczenie i sztukę w tej materii, starając się dać jak największą przyjemność swojemu partnerowi.
  Borka była w siódmym niebie, ale szybko poczuła zbliżanie się orgazmu. Z rozpaczliwym wysiłkiem woli próbował się powstrzymać, przedłużyć proces, ale pożądanie i bezwstyd sytuacji były tak wielkie, że wybuchł w potężny wulkan. Dziewczyna nie wyrażała żadnego zdziwienia przyspieszonym orgazmem, wręcz przeciwnie, apetycznie zlizała biały strumień tajemnicy Borki.
  Borys czuł się cudownie dobrze, a nawet błogo. Uczucie zakłopotania zniknęło. Czuł się jak prawdziwy macho.
  A dziewczyna połknęła wszystkie krople, oblizała usta, uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Pyszne...
  Boris zapytał z powątpiewaniem:
  - Czy lubisz to?
  Hope skinęła głową.
  - Gdzie się tego nauczyłeś? - zapytał Boris i natychmiast poczuł się zakłopotany swoją nietaktem.
  Ale dziewczyna wcale się nie gniewała, szczerze powiedziała:
  - Zrobił mnie mój ojczym.
  - Oto drań! Borys był oburzony.
  Nie masz pojęcia, jak bardzo go upokorzyłem.
  "Dlaczego mi to zrobiłeś?" - zapytał Borys.
  - By cię zadowolić. Sam byłem zadowolony. Nie tak jak z moim ojczymem. Jest duża różnica, kiedy robisz to sam, a kiedy robisz to pod przymusem.
  Borys odpowiedział z powątpiewaniem:
  - Może i dla faceta będzie fajnie, ale dla dziewczyny...
  Nadzieja uśmiechnęła się.
  - To przyjemność sprawiać przyjemność słodkiemu partnerowi. Podobało ci się?
  Borys szczerze odpowiedział:
  - Boska... To była najwyższa klasa!
  - Tutaj widzisz! - dziewczyna wyprostowała włosy, odrzucając je za plecy i powiedziała:
  - Widzę, że nie masz doświadczenia w romansach. Nic, nauczę cię!
  Boris zastanowił się, chciał coś odpowiedzieć, ale poczuł ręce Nadieżdy na jego doskonałości: Zaczęła masować penisa faceta. I znów był podekscytowany, jego godność zaczęła gwałtownie rosnąć.
  Borys nie czuł już strachu i zakłopotania. A Nadieżda pochyliła się do przodu z biodrami i naciągnęła na już wystającego członka z mocą i siłą. Szalona dziewczyna szczerze osiodłała niedoświadczonego chłopca i zaczęła na nim jeździć. Poruszała się bezinteresownie, z wielkim entuzjazmem, dostarczając partnerowi wiele przyjemności.
  Młoda dziewica nie mogła znieść napięcia i po kilku ruchach skończył ponownie, jego nasienie ponownie uciekło z gruczołów. Ale to nie przeszkadzało diabłu. Zaczęła pracować jeszcze energiczniej, aby nadmiernie podekscytowany chłopiec utrzymał erekcję. Nadieżda jęczała coraz głośniej, ogarnęła ją fala orgazmu...
  Potem był szalony, bolesny i zmysłowy. Facet miał zawroty głowy, dziewczyna nadal świeciła. Umięśnione ciała kochanków splotły się, przeżyły kilka orgazmów. Boris pierwszy zabrakło tchu i zemdlał.
  Kiedy się ocknął, Nadieżda siedziała obok niego w swojej prostej sukience. Uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Dobrze się z tobą czułem. Ale teraz musisz iść. Jeśli chcesz, chodź ze mną, przedstawię cię naszemu bractwu.
  Po tym wszystkim, co się wydarzyło, Boris był gotów wyruszyć z tą dziewczyną nawet na krańce świata. W ciągu kilku godzin zmieniła go, dała facetowi pewność siebie, z krwiożerczego wyrzutka, chcącego zabić i zemścić się na społeczeństwie, zmienił się w zupełnie normalnego młodego człowieka. Podobała mu się życzliwość Nadii, jej otwartość i seksualność. Naprawdę chciał z nią być, chociaż wciąż wstydził się być nachalny.
  Boris zapytał grzecznie, bez tchu:
  "Czy mam iść do ciebie?" Czy komuś tam przeszkadzam?
  Naprawdę chciał, aby Nadieżda rozwiała jego wątpliwości i ponownie spełniła jego oczekiwania:
  Mamy dobrych ludzi. Ucieszą się, że cię zobaczą. Przedstawię cię moim znajomym.
  Borys nie chciał nikogo spotykać. Na tym świecie interesowała go teraz tylko jedna osoba - Nadieżda. Miałby wystarczający kontakt tylko z nią. Ale dziewczyna miała już wyjść, Boris szybko się ubrał i poszedł za Nadią.
  
  
  Rozdział 15
  Szli i rozmawiali z ożywieniem, Nadieżda opowiadała o Moskwie io sobie. Ona, podobnie jak Borka, była obrażana przez swoich rówieśników. Ale skończyła szkołę średnią i dopiero po tym uciekła z domu. Nie komunikuje się z matką, nie chce nic słyszeć o ojczymie. Wszystko to było bliskie i zrozumiałe dla Borisa. Och, jak on kochał tę dziewczynę! Iskra miłości, która przebiła się w sercu wyrzutka, rozbłysła coraz bardziej.
  Zafascynowani rozmową kochankowie przybyli na miejsce na obrzeżach miasta, ogrodzone wysokim, trzymetrowym płotem.
  Nadieżda nacisnęła przycisk i po krótkim oczekiwaniu pod kamerą dało się słyszeć kliknięcie otwierającego się zamka. Dziewczyna otworzyła drzwi i zaprowadziła Borysa na terytorium bractwa. Na działce o powierzchni prawie pół hektara znajdował się trzypiętrowy dwór, kilkanaście drewnianych domów, jakiś hangar, a także podest z ławkami pod baldachimem. Ludzie spacerowali po okolicy. Niektórzy z nich machali rękami do Nadieżdy i Borysa, witając nowo przybyłą parę. Wydaje się, że Nadia cieszyła się autorytetem wśród adeptów.
  "Musimy przedstawić cię naszej ksieni", powiedziała Nadieżda do Borysa.
  Nie sprzeciwiał się swojej dziewczynie, chociaż znów poczuł się nieśmiały przed nieznajomymi.
  Chłopaki zbliżyli się do rezydencji. Nadieżda nacisnęła przycisk interkomu. Kilka minut później wyszła do nich pulchna, rudowłosa dama, około czterdziestu lat, ze wspaniałymi piersiami i luksusowymi biodrami. Oczy kobiety były chytre, ucząc się, ćwicząc. Jednak pani uśmiechnęła się uprzejmie, odsłaniając rząd śnieżnobiałych zębów.
  Nadzieja powiedziała:
  "Postanowiłem przywieźć do nas tego chłopca. Spotkałem go dopiero dzisiaj. Wyszedł z domu.
  Wyszedłeś całkowicie z domu ojca? zapytała opatka.
  W odpowiedzi Borka chrząknął coś niewyraźnie z powodu silnego podniecenia.
  Czy facet jest normalny? - spytała ponownie Matka Przełożona.
  - Całkiem - powiedziała Nadieżda. Jest dobry, ale bardzo nieśmiały.
  - To wybaczalne. Jak on ma na imię?
  - Borya.
  A więc tak, Borysie. Dobre imię. A ja jestem Albiną. Do nas, Borya, postanowiłeś jechać? Dobra decyzja. Ale gdzie cię umieścić?
  - Mam w pokoju zapasowe łóżko - przypomniała mu Nadieżda.
  - Więc natychmiast wstaw chłopca do swojego pokoju? Albina była zaskoczona.
  "Jesteśmy z nim dobrze zaznajomieni, jest dla mnie jak brat" - wyjaśnił Nadieżda. - Dogadamy się świetnie.
  - W porządku, nie mam nic przeciwko - przyznała opatka. - Niech na razie zatrzyma się u ciebie, a potem zobaczymy. Przyjdźcie na kazanie za dwadzieścia minut, oboje.
  - Tak oczywiście. Pamiętam kazanie.
  Ksieni ukryła się za masywnymi stalowymi drzwiami, a Nadieżda powiedziała bez wyrzutów:
  Powinna była przynajmniej pocałować ją w rękę. Albina jest tutaj najważniejsza. Ale wszystko potoczyło się dobrze. Pozwoliła ci nawet zostać ze mną. Mieszkałem z przyjacielem. Ale ostatnio nas opuściła... Chodź, pokażę ci mój pokój.
  Hope zaprowadziła Borysa do jednego z drewnianych domów. Miał wąski korytarz i trzy pokoje. Drzwi nie były zamknięte, przynajmniej Nadieżda nie miała nawet zamka. Pchnęła drzwi i zaprowadziła Borysa do pokoju, w którym stały dwa łóżka z materacami sprężynowymi, jedno najwyraźniej wykonane przez Nadieżdę, drugie bez pościeli. Małe szafki nocne stały blisko łóżek, a mały stolik ledwo mieścił się między łóżkami. Sufit był niski, bez problemu można było po nim przesunąć ręką, Borys nigdy wcześniej nie widział tak niskich sufitów: dwumetrowa osoba nie mogła tu stać na pełnej wysokości. Nie było nawet żyrandola, a przynajmniej żarówki na suficie.
  Boris nie mógł się oprzeć pytaniu:
  - Masz światło?
  - Mam lampkę na nocnym stoliku. Na ogół śpimy tu zwykle tylko. Wszystkie imprezy odbywają się na miejscu. Rozmawiamy i gotujemy. Mamy wspólny kocioł, wspólny stół. Jesteśmy już spóźnieni na obiad, ale teraz będzie popołudniowe kazanie. Sam wszystko zobaczysz i usłyszysz.
  Wyszli na dziedziniec i zbliżyli się do obszaru w pobliżu małej sceny. Były tam ławki. Nadieżda i Borys zajęli miejsca w pierwszym rzędzie. Powoli gromadzili się też inni ludzie, którzy uśmiechali się i witali się okrzykami "Dobre zdrowie!"
  Jakiś młody człowiek zapytał Nadię, wskazując na Borysa skinieniem głowy:
  - Kto to jest?
  "Mój nowy przyjaciel", odpowiedziała Nadieżda z uśmiechem, "Albina pozwoliła mu wstąpić do naszego bractwa.
  Boris nadal milczał i patrzył z napięciem.
  Wkrótce na scenie pojawiła się efektowna rudowłosa Albina. Przy aplauzie publiczności rozpoczęła swoje przemówienie:
  "Wszyscy musimy być przygotowani na nadchodzący koniec świata. Tylko ci, którzy prowadzą prawy sposób życia i wierzą w naszego boga Wisznu, zostaną ocaleni i pozostaną, aby żyć na Ziemi. Wszystkich ich czeka oświecenie i późniejsze wejście w nirwanę. Reszta ucierpi...
  Borys nie słuchał kazania. Miał silny ból głowy, ale próbował zrozumieć, co się stało, przypomniał sobie burzliwą randkę z Nadią.
  Kazanie nie trwało długo. Wkrótce zaczęła grać muzyka. Prosta melodia, która powtarza się co kilka minut. Ale pod tą melodią ludzie szli tańczyć. Wspięli się na scenę i wili się przed sobą w rytm muzyki. Na środku sceny Albina podnieciła wszystkich. Najwyraźniej lubiła tańczyć i być liderem w tej społeczności.
  Nadieżda wciągnęła Borisa na scenę i zaczęła tańczyć w kręgu adeptów obok Boreya. Po prostu stał i podziwiał dziewczynę. Nagle Albina krzyknęła: "Teraz napijmy się z kubka zgody!"
  Brodaty mężczyzna wyciągnął potężny róg z jakimś napojem. Róg był podawany dookoła, każdy wypił z niego kilka łyków przy aprobujących okrzykach innych i podał go osobie stojącej obok nich. Wydawało się, że wszyscy mają się dobrze. Teraz kolej na Hope. Z uśmiechem upiła łyk napoju i podała róg Borysowi. Chłopiec zawahał się trochę, tak że jego dziewczyna nawet go pośpieszyła: "Pij szybko i podaj róg sąsiadowi!"
  Po tym, jak słodko-kwaśny płyn spłynął po gardle Borisa, poczuł w sobie duchowe podniesienie. Strach całkowicie zniknął, świat nie wydawał się już ponury i wrogi. Tak więc ludzie wokół wcale nie są zwierzętami, ale całkiem normalnymi, a nawet zabawnymi. Wiele uroczych dziewczyn. A jego Nadia jest najlepsza! Borys nawet mrugnął do swojej ukochanej.
  Muzyka wciąż grała, ale Albina i niektórzy sekciarze zaczęli schodzić ze sceny i gdzieś iść. Borys zapytał Nadieżdę:
  - Dokąd oni poszli?
  Dziewczyna odpowiedziała z permanentnym uśmiechem:
  "Jest dla nich praca. Widzisz, adepci muszą czasami pracować i przynosić korzyści bractwu.
  Borys zgodził się z tym:
  - Prawidłowy! Tak to powinno byc.
  "Jeśli nie pracujesz, zwariuj" - powiedziała Nadieżda. Ale dzisiaj nie jestem zajęty. Chodźmy do siebie, zdążymy porozmawiać przed obiadem.
  I poszli. I znów się kochałem! Tuż na podłodze pokoju! Skrzypiące, wąskie łóżko Nadii nie nadało się zbytnio do uprawiania miłości.
  Prawdziwy maraton seksu okazał się dla niedawnej dziewicy i wyrzutkiem w tym ważnym dla niego dniu. To wspaniale, że Nadieżda dostała stanu zapalnego i dosłownie uderzyła Borysa. Szalały namiętności, świat płonął, orgazmy szalały jak huragan. Wydawało się, że wybuchły setki wulkanów, panował duszący upał.
  Aby nie zwracać na siebie uwagi, Borys i Nadieżda musieli powstrzymać krzyki od przetaczających się przez nich orgazmów. Borka zapomniał o bólu głowy i kompleksach. Nikt im nie przeszkadzał, tylko czas nieubłaganie zmierzał do obiadu, a kochankowie powoli zaczęli się męczyć.
  W końcu zmęczyli się całkowicie. Nadieżda włożyła sukienkę i powiedziała:
  - Jesteś bystry! Kocham Cię!
  - I ja ciebie! - odpowiedział ściśnięty Borys.
  - Ile masz lat? - zapytała nagle Nadieżda.
  - W marcu skończyła już siedemnaście lat! Borka odpowiedziała szczerze.
  - Wow! Myślałem, że jesteś starszy, myślałem, że jesteś pełnoletni. A w czerwcu skończę dwadzieścia trzy lata. Stary jest dla ciebie. Mamy sześcioletnią różnicę wieku...
  Nie, nie, nie jesteś stary! Borys prawie krzyknął. - Bardzo-bardzo cię kocham!
  A potem był skromny, sekciarski obiad. Ale Boris lubił wspólny wegetariański posiłek. Nie czuł się już jak wyrzutek. Facet był szczęśliwy jak nigdy w życiu.
  Po obiedzie Borys opuścił sektę, ale tylko po to, by odespać, nabrać sił po tak wyczerpująco jasnym dniu, opłacić gospodyni za wynajęte mieszkanie i wrócić do ukochanej Nadii.
  
  
  Rozdział 16
  Oczywiście jest miłość od pierwszego wejrzenia. A dla ludzi odrzuconych przez społeczeństwo może to być najbardziej uderzające, pochłaniające wszystko. Jak dwie samotności, dwoje byłych wyrzutków mogą się pokochać? Delikatnie, z oddaniem, bezinteresownie. Świat się dla nich zmienił, wypełnił nowymi kolorami, życie nabrało sensu. A to znaczenie we wzajemnej trosce o siebie. Nie było na świecie nic ważniejszego dla Borysa i Nadieżdy niż ich miłość. Poczucie bliskiej, drogiej osoby było inspirujące. Odnaleźli się. I byli szczęśliwi.
  Przy tym wszystkim ukochana Borysa wyróżniała się wielką ekstrawagancją. Uwielbiała chodzić boso, odwiedzała plażę nudystów. Piękna Nadia! Ciało jest elastyczne, seksowne. Nauczyła Borisa opalać się i pływać nago.
  A dziewczyna nosiła również czeską biżuterię szklaną, nie przegapiła sekciarskich kazań i głosiła samemu Borisowi.
  Będąc na plaży, ponownie zaczęła pouczać ukochanego:
  - Musimy żyć sprawiedliwie, dążyć do Oświecenia, czcić Albinę i innych naszych przywódców. Dzięki nim zbliżamy się do Boga. W końcu tylko Bóg może nas wprowadzić w Nirwanę, a po śmierci pozostawić w najlepszym ze światów, w którym możemy cieszyć się wieloma zakazanymi przyjemnościami.
  Borys odpowiedział:
  - Mam wyobrażenie o religii prawosławnej, przeczytałem nawet kilka książek na ten temat, kiedy byłem w szkole. Pismo Święte naucza, że w przyszłym świecie nie będzie zakazanych przyjemności. My, w przypadku prawego życia, zamieszkamy w raju w postaci bezpłciowych aniołów.
  - Nie! Albina mówi właściwe rzeczy! Nasza wiara jest lepsza. Raj jest zbyt nudny dla chrześcijan.
  - A dlaczego to? - zapytał Borys.
  Dziewczyna chętnie odpowiedziała:
  - Nie chcę być bezpłciowym aniołem, oni nawet nie uprawiają seksu. A nasz Bóg Wisznu w ogóle nie potępia stosunków seksualnych.
  Boris spojrzał na opalone, piękne nogi swojej dziewczyny, uśmiechnął się i powiedział:
  "Tak, i nie chciałbym być z wami jak anioły w niebie. Dobrze, że w naszej wspólnocie Bóg zachęca do seksu.
  - Człowiek musi wierzyć w Boga! Hope powiedziała pewnie. "Wisznu jest prawdziwym Bogiem.
  Boris postanowił nie kłócić się ze swoją dziewczyną. Zrozumiał też, że bez wiary trudno żyć. Będąc wyrzutkiem wśród rówieśników, chłopaka w szkole pociągała religia, próbując znaleźć w niej pocieszenie. Czytał księgi kościelne i doszedł do wniosku, że Chrystus był pacyfistą, który modlił się za swoich oprawców. Borys cierpliwie znosił wszystkie upokorzenia i zniewagi, uzasadniając swoje postępowanie faktem, że postępował zgodnie z Chrystusem: uderzają w prawy policzek, przekręcają w lewy. Łatwiej mu było znosić upokorzenie, jakby robił to przez wiarę. Chłopiec próbował znaleźć ukojenie w Bogu, który jest wszechmocny i sprawiedliwy. Wiara mogła dać mu nie tylko pokorę, ale także możliwość zmiany zachowania, życia. Ale Borys nie miał szczęścia spotkać duchowego mentora, głosiciela słowa Bożego. Nie uwierzył w Jezusa i został mordercą. A podczas zabijania maniak poczuł swoją siłę i doszedł do wniosku, że prawosławie jest dobrą nauką dla słabych ludzi.
  A przecież to naturalne, że Nadieżda i on sam po niej znaleźli się w sekcie. Tutaj nie czuli się wyrzutkami. Sekciarze znaleźli swoje zagubione dusze w tym okrutnym świecie i uczynili ich wyznawcami swojej wiary.
  Nadieżda wyjaśniła Borysowi:
  "Myślę, że wkrótce zrozumiesz, że nasz Wisznu jest Najwyższym Bogiem. On jest Stwórcą wszechświata, który inspiruje nas wszystkich i daje swego ducha, aby objaśnić credo, które może pojednać ludzkość. On jest naszym kochającym Ojcem, który nie chce, abyśmy, jego dzieci, zawsze bawiły się w piaskownicy. I chce, żeby dzieci dorosły, zyskały niezależność i odniosły sukces. Musimy żyć zgodnie z jego przykazaniami. Najbardziej posłuszni i odnoszący sukcesy z nas otworzą drogę do Nirwany. Ci, którzy nie dojrzeli lub nie mają zniewag przed Bogiem, zostaną wysłani na Ziemię w celu poprawy w nowych wcieleniach.
  Ale Bóg nie postawił sobie za cel prostego zakończenia grzechu, jak to przedstawiają prawosławni kapłani wszystkich warstw. Celem Wszechmogącego jest wychowywanie i kształcenie swoich dzieci, aby dojrzały i stały się oświecone, podobnie jak sam Bóg. Jednocześnie stosunki seksualne wcale nie są zabronione. Nie jest uważany za grzech, ale raczej za cnotę.
  Borys uśmiechnął się i powiedział:
  "Ale Jezus powiedział także: "Bądźcie płodni i rozmnażajcie się". A nasi przywódcy wierzą, że do rozwoju zdolności intelektualnych potrzebny jest seks. Najwyraźniej więc nasi bracia uprawiają między sobą rozwiązłość i występują w porno.
  Młody człowiek oczywiście żartował. Jego zdaniem rozwiązły seks wcale nie przyczynia się do prawego życia i Oświecenia, do którego doprowadzili ich przywódcy sekty. Ale Boris zachował swoją opinię dla siebie. On sam pozostał wierny Nadieżdzie, jego ukochana też nie szukała powiązań na boku, jedynie była zobowiązana do udziału w zbiorowych orgiach, które filmował fotograf bliski sekcie.
  Borys nie lubił obowiązku swojej ukochanej, był zazdrosny, ale musiał się z tym pogodzić, wmawiając sobie, że kręcenie porno to tylko praca, obowiązek, który ma każdy w bractwie, który pomaga zarobić dla wyznawców na jedzenie i utrzymanie społeczności. Sam Borys szybko zabrakło osobistych pieniędzy, dużo wydał na Nadieżdę, kupił jej kilka strojów i biżuterii.
  Były wyrzutek sam nie chciał brać udziału w orgiach, jeszcze się od niego tego nie żądali, chociaż zmienił się w przystojnego faceta. Jego jedynym zadaniem było łowienie ryb. Razem z kilkoma innymi młodymi chłopakami od czasu do czasu pływał na łodziach należących do sekty.
  W zasadzie takie życie odpowiadało Borysowi. Był syty, zdrowy, mieszkał ze swoją dziewczyną, nikt go nie poniżał ani nie robił mu wyrzutów. Minął ponad rok, odkąd poznał Nadię i osiadł w sekcie. Przez cały ten czas Boris rozkoszował się pasją, która opanowała jego całe istnienie.
  Chociaż zimą trochę się nudził. W sekcie nie było telewizji, gier komputerowych, książek, z wyjątkiem specjalnej literatury sekciarskiej. Wcześniej, gdy był w szkole, Boris uwielbiał czytać. Broszury sekciarskie szybko się znudziły, jedyną rozrywką pozostał seks z Nadieżdą, rytualne modlitwy i wykłady, na które były maniak, w przeciwieństwie do Nadieżdy, nie zawsze chodził. Zimowe spacery po mieście z dziewczyną były rzadkością, a Borka w pewnym momencie zapragnął znowu pojechać na polowanie i kogoś zabić. Jednak powstrzymał się, zdołał zgasić w sobie ten bestialski demoniczny pociąg.
  Nareszcie nadeszło długo oczekiwane lato. Zniknęła cała nuda. Teraz Borys częściej płynął w morze, aw wolne dni odwiedzał plażę z Nadieżdą.
  Teraz jego dziewczyna zaczęła mówić o Wisznu i stosunkach seksualnych. Ale Borys nie słuchał jej bardzo uważnie. Albina spotkała go rano i kazała przyjść do niej wieczorem na ważną rozmowę. Facet zastanawiał się, co to może być. Zdecydował, że najprawdopodobniej będzie teraz zobowiązany do działania w porno.
  Sekciarze trzymali się zdrowego stylu życia. Dieta, głównie ryż, warzywa i owoce morza, a także regularne ćwiczenia fizyczne praktykowane przez bractwo, sprawiły, że ciało Borysa było bardzo wyrzeźbione, niczym posąg Apolla. Młody mężczyzna wyglądał spektakularnie, nie wyglądał już jak dawny, kościsty i upolowany nastolatek, który ukrywał się przed społeczeństwem. Boris dobrze by wyglądał na ekranie. Ale nie chciał brać udziału w sekciarskich orgiach, nawet po prostu pieprzyć się z kimkolwiek innym niż Nadieżda. A z nią - tylko sam.
  
  
  Rozdział 17
  Albina przywitała mnie uśmiechem na służbie, zaprosiła do salonu swojej rezydencji i od razu zabrała się do rzeczy:
  - Borya! Musisz złożyć ofiarę naszemu Bogu Wisznu. Aby to zrobić, będziesz musiał wziąć udział w mordzie rytualnym. Wisznu wybrał cię na wykonawcę swojej woli.
  Nogi Borisa natychmiast stały się watowane. Nigdy nie spodziewał się takiego obrotu spraw. Albina wydawała się odczuwać zakłopotanie chłopca i powiedziała:
  "Widzę, że masz już na sobie niewinną krew, ale nie potrzebuję od ciebie skruchy. Wisznu przebaczył ci twoje przeszłe grzechy. Nie interesuje nas wszystko, co dotyczy twojego przeszłego życia. Ale teraz musisz wykonać polecenia Wisznu, które przekazuje przeze mnie. Nasz Bóg wymaga od ciebie poświęcenia!
  Boris był naprawdę przestraszony. Ta władcza kobieta skądś dowiedziała się, że już zabił, chociaż nikomu poza Nadią nie podzielił się swoim strasznym sekretem. Facet zastanawiał się, jak odmówić, aby został z takimi żądaniami, ale Albina wydawała się czytać w jego myślach. Ostrzegła surowo:
  - Nie waż się odmówić! Inaczej Wisznu cię ukarze! Twoim przeznaczeniem jest być wykonawcą woli Wisznu, aby wyeliminować tych bezwartościowych ludzi, którzy szkodzą naszemu braterstwu.
  Borys milczał. Albina, widząc, że facet jest zakłopotany, kontynuowała przetwarzanie psychologiczne:
  "Słuchaj, jesteśmy jedną rodziną. Nasz Bóg dokładnie wie, czego potrzebuje każdy z nas. I wszyscy jesteśmy zobowiązani do wypełnienia jego woli. Tylko wtedy w naszym braterstwie zapanuje pokój i spokój, a ludzie osiągną Oświecenie.
  Borys nie wiedział, co powiedzieć, a Albina zażądała:
  - Zabierz nóż ze stołu! Teraz pójdziesz ze mną i złożysz świętą ofiarę.
  Jak pod hipnozą Borka posłuchał. Zeszli do piwnicy. Do ściany przykuty był młody mężczyzna. Boris rozpoznał Andrieja, który mieszkał w domu obok niego. Zniknął trzy dni temu. A wcześniej powiedział swoim przyjaciołom, że chce opuścić bractwo.
  - Ten drań postanowił od nas uciec - powiedziała głośno Albina. - Rutyna, mówi, jest zmęczona, przestał wierzyć w Oświecenie. Ale nie możesz tak po prostu ode mnie odejść!
  Prawda była taka, że Andrei naprawdę opuścił sektę, ale nie mógł opuścić miasta. Dwóch facetów, którzy odgrywali rolę jej strażników pod dowództwem Albiny, szybko odkryło zbiega i doprowadziło go do przywódcy sekty. I postanowiła pozbyć się adepta i jednocześnie związać Borysa krwią. Miała własne plany wobec Borki.
  "Karzemy zbiegów" - kontynuowała Albina. Tego żąda nasz bóg Wisznu.
  - Nie prawda! Nie ma Wisznu. Oszukujesz nas wszystkich! - facet ze złością splunął w kierunku Albiny.
  Przywódca sekty totalitarnej podszedł do więźnia i mocno uderzył go pięścią w brzuch. Andrew wił się z bólu. Ale to był dopiero początek kary śmierci.
  Albina chwyciła bicz i zaczęła nim bić młodzieńca. Tak, tak mocno, że przecina skórę do krwi. Andrew jęknął z bólu.
  Po kilkudziesięciu ciosach Albina wręczyła bat Borysowi i ostro rozkazała:
  - Teraz ty!
  Borka znów był posłuszny. Był oszołomiony, prawie w szoku i nie mógł sprzeciwić się Albinie. Były wyrzutek biczował półnagiego, resztkami podartych ubrań, ciało znajomego. I uwielbiał to robić! Widać, że demon, który osiadł na Borce, odrodził się ponownie.
  "Teraz weź pogrzebacz przy kominku i uderz go nim!" - rozkazała Albina.
  - Czy my też to? Boris postanowił zapytać. "W końcu to nasz przyjaciel!
  Przywódca sekty parsknął pogardliwie:
  - Dawny! Jak mówi nasz Bóg Wisznu: okrucieństwo, okrucieństwo i jeszcze więcej okrucieństwa.
  Borys zapytał zdziwiony:
  Czy to są słowa Wisznu?
  Albina odpowiedziała tonem nie znoszącym sprzeciwu:
  - Dokładnie tak! Okrucieństwo cementuje braterstwo. Rób, co mówię, albo będziesz na jego miejscu!
  Borys w posłuszeństwie wziął w ręce pogrzebacz i uderzył młodzieńca. Facet jęknął, chociaż Boris wcale nie uderzył mocno. Mimo to współczuł bliźniemu.
  - Musisz dobrze trafić! - Albina była oburzona i znów kazała:
  "Teraz włóż pogrzebacz do kominka i uderz go ponownie!"
  Boris włożył pogrzebacz do kominka na kilka sekund, po czym zamachnął się nim, ale... upuścił instrument egzekucyjny na podłogę. Ręce mu się trzęsły, pomyślał źle młody człowiek.
  - Słaby! - rzucił pogardliwie Albina.
  Podniosła pogrzebacz i uderzyła faceta przykutego do ściany rozgrzanym do czerwoności produktem. Andrew wydał rozdzierający okrzyk. Ale nawet to nie wystarczyło diabłu, ponownie włożyła pogrzebacz do kominka i zaczęła wbijać go w nagie miejsca ciała swojej ofiary. Nawet ryk, jęki Andrieja i zapach przypalonego mięsa, który rozchodził się po piwnicy, nie powstrzymał sadysty. Facet wił się z dzikiego bólu i sadyście najwyraźniej się to podobało.
  Wybuchnęła śmiechem i znów kazała Borce:
  - Teraz ty! Włóż pogrzebacz do ognia i daj mu dobry ogień!
  - Może nie powinniśmy? - zapytał z powątpiewaniem Borys.
  - Niezbędny! Zrób to! Albo zrobimy to tobie.
  Borys posłuchał. I znowu cios nie był silny. Ręce seryjnego mordercy drżały, serce biło mu dziko, z oczu sypały się iskry.
  Albina wyrwała pogrzebacz z rąk Borisa, ponownie uderzyła Andrieja, po czym zaczęła wbijać swoją ulubioną broń pod pachy i ciało ofiary, delektując się dotkliwym bólem faceta, który był w jej pełnej mocy.
  Wyśmiewszy się z Andrieja, Albina zamówiła Borysa:
  "Teraz odetnij mu uszy, niech krwawi!"
  
  
  - Ja... nie mogę... odciąć uszu... żywej osobie - bełkotał Boris, zszokowany tym, co się dzieje.
  - Dobra, to najpierw go wykończ. Dobrze! Albo teraz zadzwonię po ochronę, a ty będziesz na jego miejscu!
  Boris wziął ze stołu nóż. I zamarł.
  - Zatoka! - zażądała Albina. - Ukarz go za zdradę! Bay, mówią ci!
  I Borka znów był posłuszny. Tym razem mocno uderzył. Nóż przebił Andrieja w klatkę piersiową, przebił klatkę piersiową. Chłopak wydał kolejny okrzyk i wkrótce zamilkł. Krew ofiary obficie kapała na podłogę. A Albina zażądała od Borisa, aby wyciągnął nóż z ciała i odciął uszy zwłokom. Borka, który nadal był w szoku, również wykonał ten rozkaz.
  Przed wypuszczeniem zakrwawionego faceta sadysta zakazał mu nikomu nie mówić o morderstwie. Nawet jego ukochana Nadia. Za ujawnienie tajemnicy Albina zagroziła odwetem.
  Boris zostawił złoczyńcę na miejscu zbrodni w pobliżu zwłok, a on sam wyskoczył z rezydencji na ulicę i pospieszył do swojego domu, gdzie opadł na łóżko.
  Na szczęście Hope zniknęła. Borka nie miał czasu na wyjaśnienia, chciał się we śnie zapomnieć. Ale sen nie nadszedł. Facet czuł się jak morderca skazany na śmierć. Bał się, że w każdej chwili krwiożercza Albina może wysłać do niego swoich strażników, a oni wyeliminują go jako niepotrzebnego świadka i wspólnika, albo zaprowadzą do sadysty w miejsce Andrieja jako kolejną ofiarę...
  Dlaczego Albina potrzebowała tak sadystycznego morderstwa? Borys nie mógł tego zrozumieć. Jaki jest sens takiego okrucieństwa? Dlaczego zrobili to Andrew? Tylko dlatego, że zdecydował się opuścić bractwo? To bezcelowe i bezlitosne!
  Tak pomyślał seryjny morderca, który sam odebrał życie czterem niewinnym ludziom. Zastanawiał się, czy spróbować uciec z sekty. Ale Boris nie wyobrażał sobie teraz życia bez Nadii. Może opowiedzieć wszystko swojej ukochanej i nakłonić ją do odejścia z bractwa? Ale gdzie mogą uciekać? Tak, a Albina raczej nie pozwoli im uciec, podobnie jak nie pozwoliła uciec Andreiowi. Przez głowę przemknęła myśl: czy nie byłoby lepiej samemu zabić Albinę? Cóż, co dalej?
  Pytań niż odpowiedzi było więcej, Borka postanowiła jeszcze nic nie robić. Pozostał w sekcie, nikomu nie powiedział, jak zmarł Andriej, nawet nie podzielił się swoim bólem z Nadieżdą, chociaż wcześniej nie miał tajemnic przed ukochaną.
  
  
  Rozdział 18
  Po tym incydencie życie Borisa wcale się nie zmieniło. Na następnym kazaniu Albina jak zwykle mówiła o Wisznu io tym, jak się zachowywać, aby nie obciążać karmy. Ona sama wydawała się nie mieć wyrzutów sumienia i nie martwić się, że zabijanie może podważyć jej własną karmę. Być może nie było to pierwsze morderstwo, w które bezpośrednio zaangażowany był szef ich sekty. Przez pewien czas nie wymagała od Borysa niczego.
  Rutyna dnia codziennego ciągnęła się dalej. Sekciarskie modlitwy, łowienie ryb, praca w łóżkach, dyżur we wspólnej kuchni, czasem spacery na plażę z innymi sekciarzami pod okiem jednego ze strażników Albiny. Lato szybko się skończyło. A jesienne miesiące mijały. Aby zajmować zwolenników, Albina przyniosła całe pudło książek o Bogu Wisznu, o nadchodzącym końcu świata i szczęśliwym życiu w niebie. Szef sekty nakazał zapamiętywać literaturę, groził zorganizowaniem egzaminów. Adepci uważnie czytali broszury, bo wolnego czasu było mnóstwo. Borka też czasem czytał. Chociaż tak naprawdę nie wierzyłem w to, co zostało napisane.
  
  
  W grudniu Albina poleciła Borysowi odwiedzić jej rezydencję w ważnej sprawie.
  Podstępna kobieta natychmiast oświadczyła:
  "Nasz Bóg Wisznu jest niezadowolony z faktu, że nie złożyliśmy mu na czas kolejnej ofiary. Z tego powodu mieliśmy wiele problemów. Wisznu żąda zemsty, a zemsta wymaga poświęcenia!
  Boris zrozumiał, że to wszystko jest nonsensem, ale nie sprzeciwił się, a Albina kontynuowała:
  - Aby za wszelką cenę odeprzeć złe duchy od Boga Wisznu, które doprowadzają jego i nas wszystkich do szaleństwa, trzeba poświęcić szanowanego człowieka. Pokażę ci jego zdjęcie, powiem jak go znaleźć.
  "Ale nie mogę zabić osoby ze zdjęcia!" - błagał Borys.
  Albina zastanowiła się przez chwilę i powiedziała:
  - Dobry. Pójdę z tobą wskazać ofiarę i nadzorować egzekucję.
  - On, który? Boris zadał niepotrzebne pytanie.
  - Nie twój interes! - odpowiedziała Albina ze złością, ale od razu stała się milsza i wyjaśniła:
  "To podły człowiek, który jest winny wszystkiego. Jest złem uniwersalnym, jest naszą klątwą. Zabijemy nim zło i zadowolimy naszego Boga Wisznu.
  I znowu Borys musiał iść na polowanie. Teraz nie na wezwanie własnego demona, ale na polecenie cholernego diabła, który przewodził jego sekcie. Facet poszedł za Albiną, czując tchórzliwy chłód. Nie wiedział dokładnie kogo zamierzają zabić, nie chciał już brać udziału w zabójstwach, ale nie mógł się oprzeć woli tej kobiety.
  Doszli do parku i usiedli na ławce przy wejściu. Grała muzyka - niedaleko była oświetlona restauracja. Robiło się ciemno, nad miastem zapadał zmierzch.
  Albina powiedziała:
  Musi iść do domu przez park. Gdyby tylko był jeden.
  
  
  Diabeł obserwował ludzi wychodzących z restauracji. Czekała. I czekała: wkrótce z placówki wyszedł pełny wysoki mężczyzna z dyplomatą. Widać było, że był pijany. Boris poczuł, jak Albina się napina, chwyciła faceta za ramię i zaciągnęła go w ciemny kąt parku. Kołysząc się lekko, mężczyzna podszedł do nich.
  Diabeł wyjął z torby nóż, wręczył go Borysowi i szepnął:
  - Iść! On jest twój!
  Borys zawahał się. Mężczyzna zbliżał się już do krzaków, za którymi ukrywała się Albina i jej sekciarz. Diabeł delikatnie trącił Borkę. Młody człowiek mocniej ścisnął zaostrzony nóż ofiarny i wyskoczył na ścieżkę.
  Mężczyzna jest pijany, ale potężny, ma około dwóch metrów wzrostu. I waży znacznie więcej niż jego zabójca. Borys czuł strach: ryzykownym było zmierzenie się z taką twarzą. Borka musiał uderzyć, gdy chłop go nie widział, zabójca podkradł się do ofiary na palcach, zebrał siły i próbował zainwestować w cios, uderzył go w szyję. Ale tym razem ręka zadrżała, ostrze przeszło stycznie, tylko przecięło skórę, ale nie wyrządziło namacalnej szkody.
  Mężczyzna krzyknął ze zdziwienia i odwrócił się. Borys rozpaczliwie szturchnął go nożem w brzuch, ale jednocześnie dostał pięścią w ucho. Uderzenie wstrząsnęło młodym mężczyzną, wiele iskier tańczyło przed jego oczami. Mężczyzna jest potężny, a dawka alkoholu, którą zażył, była jeszcze daleka od tej, przy której spadają na ziemię od lekkiego pchnięcia.
  Borka znalazł siłę, by odskoczyć na bok, w ciemność, cofnął się, a mężczyzna upuścił dyplomatę i histerycznie wymachiwał ciężkimi pięściami w powietrzu.
  Słychać było cichy, ale wymagający głos Albiny:
  - Pobij go! Albo cię zabiję!
  Groźba dała Borysowi determinację. Zbliżył się do wroga na platformie stosunkowo oświetlonej słabym światłem odległych lamp. Było jasne, że mężczyzna był pokryty krwią. Krew nagle obudziła Borkę. Podbiegł do bandyty i dźgnął go w pięść nożem. Ryknął z bólu, ale Boris natychmiast wbił mu nóż w brzuch. A potem dostał pięścią w żebra. Mocne kości faceta przeżyły, ale było to bardzo bolesne, zaparło mu dech w piersiach.
  Boris ledwo zdołał stanąć na nogach. Ale mężczyzna nie mógł wykorzystać zaczepu zabójcy. Sparaliżowany szokiem bólowym i utratą krwi zaczął osuwać się na ziemię z nożem w brzuchu.
  
  
  Ten obrót wydarzeń dał Borce siłę i gniew. Gdy tylko oddech zabójcy trochę się uspokoił, rzucił się do wroga, wyciągnął nóż i uderzył go ponownie. A potem znowu i znowu. Borys podniósł się i wściekle uderzył w ciało, które już rzucało się w agonii. Zabójca dosłownie poszarpał swoją ofiarę.
  - Wystarczająco! Usłyszano autorytatywny głos Albiny.
  Borka opuścił ciało wroga, zrobił kilka kroków ścieżką w kierunku diabła. Wyszła ze swojej kryjówki, podeszła do zwłok, upewniła się, że mężczyzna nie żyje, podniosła teczkę i powiedziała do zmęczonego wspólnika:
  - Wszystko poszło dobrze. Cisza, bez osób postronnych.
  Boris nie odpowiedział. A Albina kazała odciąć uszy zwłokom.
  - Czemu? Borka był zaskoczony.
  - Potrzebujemy go do rytuału - odparł diabeł. "Pospiesz się, póki nikogo nie ma, odetnij uszy i wynoś się stąd".
  Ponownie, pomimo obrzydzenia, Boris posłuchał. Był na łasce tej kobiety, wykonując jej polecenia jak pod hipnozą.
  Następnie para niosąca śmierć opuściła opuszczony park. Po drodze Albina poinstruowała słabo myślącego faceta. Kazała nikomu nie mówić. Jeśli Nadieżda zapyta, odpowiedz, że poszedł zarżnąć barana do przyjaciół Albiny, gdzie ubrudził się krwią zwierzęcia. Diabeł kazał mi natychmiast się przebrać i przynieść jej ubrania do prania.
  W domu długo nie musiałam rozmawiać z konkubentką. - powiedział Boris, jak kazała Albina. Nadieżda mu uwierzyła lub udawała, że mu wierzy. Nie miała zwyczaju pytać, zwłaszcza jeśli widziała, że jej kochanek nie chce zdradzać szczegółów.
  Boris powiedział swojej dziewczynie, że ma silny ból głowy, położył się na łóżku i zaczął myśleć. Pod względem moralnym łatwiej jest napełnić pijanego mężczyznę niż dziewczynę, którą zabił pod Tułą. Pijak to przedmiot konsumpcyjny, który nie wywołuje współczucia. Jednocześnie jest duża różnica: kiedy sam wybierasz ofiarę, a kiedy działasz na rozkaz. Tym razem Albina zmusiła go do zabicia. Jak w przypadku Andrzeja.
  Ale dlaczego w ogóle zabija? Boris z żalem wspominał swoje poprzednie morderstwa. Przede wszystkim było mu żal dziewczyny. Dlaczego ją pociął? Otóż po raz pierwszy zabił swojego sąsiada - oczywiście został przyłapany na przymusowej kradzieży, działał spontanicznie, w stanie namiętności. Babcia została później zabita, ponieważ bardzo potrzebował pieniędzy. Poza tym staruszce i tak niewiele zostało, w pewnym sensie oszczędził jej cielesnych męki powolnego zanikania. Zmarł starszy mężczyzna, bo sam się wspiął...
  Ale dlaczego zabił dziewczynę? Tak, nawet piękny ... Jaki podły sadyzm był w jego duszy i głowie? Jak on śmie powalić piękne stworzenie? Jednocześnie ze wstydem Borys musiał przyznać, że odczuwał wtedy przyjemność, a nawet podniecenie seksualne z tak nikczemnego, bezsensownego morderstwa. Chociaż taka radość jest nienaturalna.
  Potem, tutaj, w Soczi, znowu poszedł na polowanie. Na szczęście nie wykonał swojej pracy. Jednak dzisiaj, po brutalnym zabiciu pijaka, poczuł satysfakcję. Nie, jakoś musisz całkowicie pozbyć się demona w swojej duszy.
  Wtedy Boris przypomniał sobie, że zostawili nóż na miejscu zbrodni. Dlaczego Albina nie zabrała go z dyplomatą? Nie chciałeś ubrudzić się krwią? Ale takie dowody mogą je podpalić.
  To jedno, kiedy zaginął Andriej, którego nie będzie szukać. Ale teraz zwłoki zostaną odkryte, zostanie wszczęta sprawa karna i rozpoczną się poszukiwania zabójców. Jednak zabił jeszcze zanim dostał się do społeczności. I nikt go nie znalazł.
  W tym samym czasie Borys ponownie poważnie obawiał się o własne życie. A co, jeśli tym razem Albina wpadnie na pomysł, aby go usunąć? Wyślij ochroniarzy. A to... Dziwne, że do zamordowania Andrieja, a potem chłopa, wykorzystała go, a nie jej chłopaków.
  
  
  Uciec gdzieś daleko, daleko, razem z Nadenką wyjść z sekty. Powiedziała, że chce odwiedzić Paryż, romantyczną stolicę Francji z jej legendarnym Wersalem. Ale jak się tam dostać bez pieniędzy i dokumentów?
  Borys zrozumiał, że nie jest w stanie oprzeć się wpływowi Albiny. Dopiero rano młody człowiek pogrążył się w ciężkim śnie. Na szczęście nie miał koszmarów. Spał prawie do południa i obudził się mniej lub bardziej czujny.
  
  
  Rozdział 19
  Życie w sekcie trwało dalej. Na szczęście nie sprawdziły się obawy Borysa, że może zostać wyeliminowany jako niepotrzebny uczestnik morderstw. Nigdy nie dowiedział się, dlaczego trzeba było zabić tego konkretnego pulchnego mężczyznę i co było w jego dyplomacie, który zabrała ze sobą Albina. Jednak facet nie dbał o to. Bał się, że zostanie ponownie zmuszony do zabijania.
  I nie pomylił się, Albina ponownie zażądała ofiar. W prawosławne Boże Narodzenie diabeł zadzwonił do Borysa i powiedział, że będą musieli złożyć kolejną świętą ofiarę Bogu Wisznu.
  Młody człowiek błagał Albinę, aby nie zmuszał go do tego. Ale przywódca sekty był nieugięty. Ona sama okazała się seryjnym mordercą. Lubiła zabijać i patrzeć, jak na jej rozkaz odbierają życie mężczyznom. Zabicie człowieka przez diabła nie było grzechem.
  Para maniaków, wysportowana kobieta i przystojny młody mężczyzna z dobrą ulgą w mięśniach, ponownie wyruszyli na śmiertelne polowanie.
  Znalezienie ofiary nie trwało długo. Na pustkowiu za miastem Albina zobaczyła dwóch mężczyzn pijących bimber z dwulitrowej butelki. Z kolei z gardła. Jednocześnie przeklinają matkę. Albina wydała polecenie: "Oni!"
  Borys spojrzał na diabła ze zdziwieniem: "Jest ich dwóch!" Ale Albina potwierdziła: "Chodźmy!"
  Razem zbliżyli się do pijaków. Boris w milczeniu podskoczył od tyłu i dźgnął najbliższego pod łopatką. Mężczyzna odwrócił się i natychmiast otrzymał cios w kulki od Albiny, która jednocześnie krzyknęła:
  - Na chwałę naszego Boga Wisznu!
  Uderzenie okazało się tak silne, że mężczyzna beknął krwią, po czym zaczął opadać na ziemię. Borys na widok szkarłatnej cieczy znowu zjechał z hamulców. Zaatakował drugą osobę. Krzyknął: "Co robisz?!" - i próbował chwycić gałąź dla ochrony, ale nie miał czasu. Młody maniak już dźgnął go nożem. I bił, aż mężczyzna pokazał znaki życia.
  Albina również wpadła we wściekłość, płonęło w niej diabelskie podniecenie. Była zaangażowana w pierwszego nieszczęśnika, który upadł na ziemię. Chciał wstać, ale otrzymał cios od diabła w łydkę masywnego kobiecego buta. Potem wściekłość dalej kopała chłopa we wszystkie części jego ciała. Potem złapała butelkę i uderzyła nią swoją ofiarę w głowę.
  Mężczyzna zamilkł, a Albina rozkazała Borce:
  "I wykończ to nożem!"
  Boris wbił nóż w gardło nieszczęśnika, uwalniając fontannę szkarłatnej krwi. I triumfalnie powiedział:
  - Gotowe! Nie umiera!
  "Nasi bogowie pragną krwi!" Albina odpowiedziała. - Zmyjmy się!
  Boris z radością opuścił miejsce morderstwa. W drodze do domu zadał jednak diabłu niewygodne pytanie:
  - Dlaczego je mamy?
  "Widzisz", odpowiedziała spokojnie Albina, "nasi bogowie są bogami wojny!" Wymagają poświęcenia. Teraz mogę wreszcie zgłosić się do władz wyższych: wykonaliśmy poważną robotę. I w ten sposób wiele osiągnęliśmy.
  Borys nie odpowiedział, pomyślał, że bestii po prostu brakuje adrenaliny, ma pragnienie zabijania, rozdrabniania, dręczenia, by poczuć się jak superman.
  W domu facet znowu nie mógł spać przez długi czas. Znowu chciał uciec z sekty, by nie widzieć i nie słyszeć już psychopatów Albiny, by nie wykonywać jej rozkazów.
  
  
  Rozdział 20
  Kilka tygodni później Albina zadzwoniła do Borisa i powiedziała:
  "Teraz sam musisz wybrać swoją ofiarę i pozbawić człowieka życia. Nie pójdę z tobą. Wybierz mężczyznę, a na dowód wykonanej pracy przynieś mi jego odcięte uszy.
  - Kogo wybrać? pytanie padło z ust osłupiałego seryjnego mordercy.
  "Musisz znaleźć ofiarę, której karma jest zepsuta i która w rezultacie musi zostać ukarana zgodnie z jej karami" - wyjaśniła niejasno Albina. "Znajdź ofiarę tej samej nocy!" Bogowie potrzebują naszej ofiary.
  - Ale dlaczego ja? Czy masz innych ludzi...
  "Nie boisz się krwi, w przeciwieństwie do innych. Zabiłeś wcześniej, jesteś do tego przyzwyczajony! Dlatego powierzam Ci tak delikatną sprawę. Tym razem musisz działać na własną rękę.
  Borys powiedział z wahaniem:
  - Wszystkie te morderstwa... to grzech! Są tak ciężkie dla duszy i psują moją karmę.
  Oczy diabła rozbłysły szalonym błyskiem. Odpowiedziała nieszczęśliwie:
  - Ode mnie zależy, co jest grzechem, a co nie jest grzechem! Musicie być mi posłuszni, bo wykonuję wolę naszego Boga Wisznu.
  "Ale dlaczego Wisznu musi zabijać?" Borys nie mógł zrozumieć.
  "Nawet Biblia mówi, że bez przelania krwi nie ma przebaczenia. Niewinna krew oczyszcza wszechświat i ratuje wiele istnień. Popełniwszy święte morderstwo jednego, uratujemy tysiące innych. Bogowie potrzebują ofiar, bez ofiar ludzkość zniszczy się w wojnie nuklearnej - głos diabła brzmiał coraz groźniej. "Tylko nasza organizacja może zapobiec wojnie nuklearnej i uratować ludzkość. Ale nie można tego zrobić bez poświęcenia. Nie martw się: zmarły czeka na nowe wcielenie lub Nirwanę w niebie. Ofiara będzie ci tylko wdzięczna za wyrwanie go z tego surowego, bezwartościowego życia i wysłanie prosto do nieba.
  
  
  Boris przypomniał sobie, że Nadieżda już podczas ich pierwszego spotkania mówiła coś podobnego o wdzięczności zabójcy. Facet miał zawroty głowy, czuł, że nie jest już w stanie oprzeć się woli Albiny. Ale i tak zapytał:
  "Może nie potrzebujemy odcinać uszu?"
  Diabeł powiedział ze złością:
  - Niezbędny! Rozkazuję ci już nie zwlekać! Chwyć nóż i idź!
  Borys bezradnie rozłożył ręce.
  spróbuję zabić...
  Albina ponownie przypomniała:
  "I nie wracaj bez uszu!"
  Boris nie mógł się powstrzymać. Rozkaz Albiny dla niego jest jak prawo, które musi być ściśle przestrzegane. Bez odchyleń, bez zamieszek i sprzeciwów!
  I udał się na prawie tradycyjne "polowanie". Zapięli na nim maskę kata, czyjaś wola go pognała. Wędrował po dzielnicy mieszkalnej na obrzeżach śpiącego miasta jak szalony samotny wilk. Myśl, że będzie musiał ponownie zabić człowieka lub stanąć przed Albiną bez spełnienia jej rozkazu, dręczyła Borisa.
  Zaczęła się pierwsza wiosenna noc. Zaskakująco ciepło na początek marca. Jak wspaniale jest chodzić pod czystym, rozgwieżdżonym niebem, jak pięknie wszystko jest teraz w naturze, budząc się do życia po hibernacji. I musi znieść ból i śmierć. Jak długo! A jak z tym żyć, jak długo oszukiwać Nadieżdę?
  Boris żałował teraz, że nie palił. Fajnie byłoby zaciągnąć papierosa. Pomogłoby to złagodzić stres psychiczny, w przeciwnym razie każda komórka jego ciała się trzęsie. I boli mnie dusza.
  Sam musiał wybrać rytualną ofiarę i nie miał pojęcia, co. Rzadcy przechodnie spieszyli do domu. Borys spojrzał na nich i pomyślał: czy ten zasługuje na śmierć? Nie było odpowiedzi. Chciał spotkać się z pijakiem lub bezdomnym, ale z jakiegoś powodu nie natknął się na takich ludzi. Wkrótce teren był zupełnie pusty.
  
  
  Boris chodził bez celu prawie całą noc. Zaczęło się nieco rozjaśniać, ale niebo było zachmurzone. Seryjny zabójca już myślał o powrocie, z niepokojem czekając na reakcję Albiny na niezrealizowany rozkaz. Ale wtedy młody człowiek usłyszał przeszywający kobiecy krzyk z leśnego pasa. I pobiegł z całej siły do krzyku!
  Ruszył na ratunek i zobaczył, że półnagi pulchny mężczyzna przyciska nagie ciało dziewczyny do drzewa. Gwałciciel prawie zawładnął dziewczyną. Desperacko walczyła, ale siły nie były równe.
  - Zostaw ją! Boris wrzasnął i bez wahania rzucił się do gwałciciela.
  Dość potężny typ w średnim wieku nie spodziewał się, że będzie mu przeszkadzać. Zwrócił się do biegnącego chłopca. Mężczyzna był wyraźnie cięższy niż młody człowiek. Ale Borka był cały jak orszak mięśni, podskoczył i kopnął go mocno w brzuch. Mężczyzna miał jakiś pomysł na walkę, ale nie miał czasu na całkowite zablokowanie ciosu, który został częściowo złagodzony spóźnionym blokiem. Gwałciciel zachwiał się, ale stanął na nogach i podszedł do Borysa.
  
  +
  Młody człowiek spotkał go potężnym nieoczekiwanym kopnięciem w pachwinę. Wróg krzyknął i zaczął padać twarzą do przodu. Boris pożyczył cios w kulki od Albiny. Nie uciekniesz od tego od razu.
  W tym momencie dziewczyna wkładała sukienkę.
  - Wynoś się stąd szybko! Boris krzyknął do niej, nie chciał zabijać w obecności świadka. - I zapomnij o wszystkim!
  Mężczyzna w tym momencie próbował wstać, ale otrzymał silny cios w głowę od Borki. Nieznajoma, ładna dwudziestoletnia dziewczyna, z jakiegoś powodu nie spieszyła się do wyjścia.
  - Wynoś się stąd szybko - rozkazał ponownie Boris. "Ale nie idź na policję i nikomu o mnie nie mów!"
  - Dobry! Dziękuję Ci! - odpowiedziała dziewczyna i szybko poszła, a potem pobiegła w kierunku najbliższego domu.
  Borys wyjął z torby nóż, doskoczył do chłopa i zamachem wbił narzędzie zbrodni w gardło gwałciciela. Sapał i zaczął krztusić się krwią. Zmarł w konwulsjach duszących ciało.
  "Czyn dokonany, to nie szkoda" - pomyślał Borys, ale przypomniał sobie, że gwałcicielowi trzeba jeszcze obciąć uszy. Seryjny zabójca nagle poczuł w sobie przypływ demonicznej wściekłości, wyciągnął nóż z gardła, jeszcze kilka razy uderzył go szaleńczą siłą w ciało już martwej osoby, po czym odciął jedno ucho, potem drugie.
  Dopiero potem zabójca trochę opamiętał się, zauważył, że cały był poplamiony krwią. Ciepłe kropelki dostały się nawet na twarz maniaka, który uratował dziewczynę.
  Boris poczuł się chory, ciężko oddychał. Ale przeraźliwe nudności i zimny deszcz, który uderzył w Soczi, pomogły mu się uspokoić.
  Pilnie trzeba było wydostać się z miejsca mordu. Jednak Boris nie spieszył się, ogarnęła go obojętność. Wariat nagle przyłapał się na myśli, że Albina jest potworem, czystszym od niego. Musi być psychopatą. Po co jej uszy zamordowanej osoby?
  Facet miał łzawiące oczy, zrobiło się zimno, deszcz wzmógł się, grożąc przekształceniem się w ulewę.
  
  -
  Borka nie lubiła zimnych deszczy. Deszcz psuł mu nastrój. W zimie często padało. Lepiej by było ze śniegiem, Borys wciąż jest przyzwyczajony do tego, że zimą pada śnieg, co daje poczucie czystości i spokoju. A tutaj śnieg spadł tylko kilka razy w ciągu zimy i stopił się tego samego dnia.
  Seryjny morderca wrócił do domu i cicho płakał. Znowu poszedł na polowanie i zabijał, znowu wykazał słabość charakteru, mówił o Albinie. Okropne, oczywiście, ale w głowie sekty jest jakaś diabelska siła, której Borys nie może się oprzeć. Przypuśćmy, że tym razem uratował dziewczynę, ale odciął zwłokowi uszy, teraz nosi je jako dowód swojej okrucieństwa, nie mogąc odrzucić tej obrzydliwości.
  Maniak znów przypomniał sobie zrujnowanych przez niego ludzi. I znowu, z dawnych ofiar, Borys najbardziej żałował młodej dziewczyny, którą zabił pod Tułą. Była pełna energii, mogła rodzić dzieci, sprawiać radość ukochanej osobie.
  Z drugiej strony nie jest źle, że pada. Przynajmniej zmyje część śladów zbrodni. Borys nie chciał ponosić odpowiedzialności za to, co zrobił. Wkrótce jego większość, po której nie należy już liczyć na zniżkę przed prawem. A fakt, że nie został jeszcze złapany i wysłany do więzienia, nie dał impulsu do nowych przestępstw.
  Mimo to z natury Borys był miłym facetem. I ta życzliwość obudziła w nim sumienie i nuty wyrzutów sumienia. Martwił się teraz, że stał się mordercą, że uderzył własną matkę przed ucieczką z domu. Być może on sam ponosi winę za to, że został źle potraktowany. Nastolatki mają tendencję do zastraszania cichych, skromnych chłopców. Próbują ich poniżać i obrażać. Mimo wszystko należało być bardziej towarzyskim od dzieciństwa, udowadniając swoją wartość pięściami. I zachowywał się jak struś. W duszy stopniowo gromadziły się pretensje, które w końcu przerodziły się w morderstwa. Można go zrozumieć, ale Albina jest jak ucieleśnienie demonicznych sił, bez wstydu i sumienia...
  Ale Borce nie udało się wykończyć diabła ani uciec z sekty. Był przyzwyczajony do sekty, czuł się tu jak we własnej rodzinie, żył w pokoju i zgodzie ze swoją ukochaną dziewczyną i wszystkimi innymi wyznawcami, był równy wśród równych, a tylko Albina górowała nad wszystkimi innymi. Borys zrozumiał, że nie podniesie ręki na przywódcę sekty. Jednak ostatnie morderstwa pomogły Borce częściowo ujrzeć światło. Natychmiast poszedł do Albiny, rzucił jej odcięte uszy i stanowczo oświadczył:
  "Nie wysyłaj mnie nigdzie indziej!" Nie mogę grać roli kata. To nie moje! Uśpię siebie i uśpię ciebie.
  Albina nie odpowiedziała. Kazała mi tylko zdjąć zakrwawione ubranie i iść do domu.
  Kiedy Borys wszedł do swojego pokoju, Nadieżda nie zapytała, gdzie spędził noc. Z tego, że nie trzeba niczego wymyślać i wyjaśniać, Borys od razu poczuł się lepiej na sercu.
  Nadenka bardzo go kochała i wydaje się, że nie była zazdrosna. Ufała ukochanej, mówiła, że zazdrość to uczucie ludzi gorszych, słabych umysłowo. Borys był wolny od zobowiązań i podejrzeń, mógł kochać kogo chciał. I chciał tylko jej, swojej Nadziei. A ona pielęgnowała jego miłość, nie szukała powiązań z boku. Została jednak nakręcona w porno. Ale to nie jest uważane za oszustwo, ponieważ nie miała żadnej duchowej intymności z partnerami. Nadieżda zrozumiał, że sam Borys powie, gdzie jest, jeśli będzie chciał się podzielić i poprosić o radę.
  Teraz młodzieniec milczał, nie chciał nic tłumaczyć, po prostu pocałował swoją ukochaną, a ona odpowiedziała na jego pocałunek. Uprawiali seks łatwo i naturalnie. Dość szybko Borys poczuł silny dreszcz, nadszedł orgazm, niezwykle silny, tak potężny jak wtedy, gdy po raz pierwszy spotkali Nadieżdę. Prawdopodobnie wytrysnęła adrenalina nagromadzona przez ciało podczas morderstwa.
  A potem poszli na wspólne śniadanie do hangaru. Sekciarze odprawili rytualną modlitwę i zaczęli jeść. Mimo to gotuje się tutaj pyszny wegetariański pilaw!
  Nagle pojawiła się diabelska Albina. Włączyła rytmiczną muzykę i zaczęła wykonywać rytualny, energetyczny taniec, nieco podobny do tańca brzucha. Zazwyczaj Albina nie była obecna na wspólnym posiłku. Boris pomyślał, że jej wygląd najprawdopodobniej miał coś wspólnego z uszami, które przyniósł.
  Taniec lidera był stopniowo podchwytywany przez zjedzonych sekciarzy, stał się zabawny. Ale Borys i Nadieżda udali się do ich domu, aby znów się kochać. Jedzenie obudziło moje libido. Dlaczego nie poszaleć ponownie, jeśli masz siłę i pragnienie? Mimo to morderstwa, kiedy sam wybrał ofiarę, wzbudziły w Borysie potężną energię seksualną. W odniesieniu do Nadieżdy taka energia nie była agresywna, życzliwa, z pragnieniem zadowolenia partnera, zadowolenia jej. Borka nie mógł zrozumieć, dlaczego tak się dzieje, ale po okrucieństwach był szczególnie uprzejmy i wrażliwy, jakby to mogło zadośćuczynić za jego krwawe zbrodnie.
  Mimo nieprzespanej nocy Boris okazał się potężnym macho. Wyładowania co jakiś czas przebiegały przez ciała kochanków, wywołując najsilniejszą rozkosz. Uderzył ich wir orgazmu, ich mięśnie drżały. Głowa Borysa wirowała, a jego ciało śpiewało i drżało. Nadzieja jęknęła z zachwytu.
  Boris zatrzymał się dopiero wtedy, gdy poczuł się całkowicie wyczerpany. Po kilku godzinach seksu zostawił ukochaną całkiem usatysfakcjonowaną.
  
  
  Rozdział 21
  Nadia dorastała jako zamknięte, niekomunikatywne dziecko. Od najmłodszych lat wolała samotność niż zabawy z rówieśnikami. Lubiła siedzieć gdzieś na uboczu, czytać bajki lub po prostu patrzeć na obrazki w książce. Rodziców tak naprawdę to nie obchodziło. Dziewczyna była posłuszna, łatwo reagowała na prośby o umycie naczyń, pójście do sklepu lub usiąść z młodszym bratem.
  Dziewczyna stała się jeszcze bardziej wycofana, gdy nagle zmarł jej ojciec. Nadyusha, jak nazywał ją ojciec, właśnie skończyła jedenaście lat. Jej ojciec był jej najbliższą osobą. Ojcu mogła jedynie opowiedzieć o swoich szkolnych problemach i doświadczeniach, podczas gdy matka bardziej kochała syna, nie rozumiała własnej córki, mogła na nią krzyczeć z jakiegokolwiek powodu, czasem ją poniżać, obrażać.
  Częściowo dlatego Nadia dorastała notorycznie, niepewnie. Nie miała przyjaciół, nie rozwijała relacji z kolegami z klasy. Dziewczyny spojrzały na nią z góry, a chłopaki nie zwracali na nią uwagi, uważając nietowarzyską zamyśloną uczennicę za szaloną. Ale w wieku czternastu lat po raz pierwszy zakochała się w chłopcu Saszy z dziesiątej klasy. Facet był od niej dwa lata starszy, zauważył entuzjastyczne spojrzenia "głupca" i pewnego dnia przyszedł na przerwę i zaproponował, że po szkole pójdzie na spacer. Sasza zabrał drżącą ze strachu, ale posłuszną Nadię do jakiejś opuszczonej stodoły, gdzie ściągnął majtki i pozbawił dziewictwa.
  To był koniec wszelkiej miłości między nimi. Nadieżda doznała kolejnego urazu psychicznego, chciała nawet położyć ręce na sobie. Jednak matka w porę przerwała próbę, nie pozwoliła córce połknąć tabletek.
  
  +
  Po tym incydencie jej ojczym zaczął zwracać uwagę na pasierbicę.
  Matka Nadii, Valentina, pochowała swojego męża, przez kilka lat zasmucona, a potem postanowiła zorganizować swoje życie osobiste, sprowadziła Antona do domu. Był znany jako kobieciarz i rozpustnik, był pięć lat młodszy od Walentyny. Ale postanowiła za wszelką cenę poślubić tego mężczyznę, jakby był jej ostatnią szansą. Walentyna została odwiedziona przez przyjaciół, ale matka Nadii odpowiedziała na wszystkie zarzuty: "Kocham go!"
  Podpisali, ojczym zamieszkał w pokoju matki. Nie lubił pracować. Od czasu do czasu dostawał posadę stróża lub ochroniarza, ale długo nie siedział w jednym miejscu.
  Anton bał się związać z dziewicą, ale głupie powiedzenie Walentyny, że Nadya została zepsuta, rozwiązało ręce jej ojczyma.
  
  
  Matka pracowała w ciągu dnia, Anton błąkał się po mieszkaniu nic nie robiąc, a kiedy Nadia wróciła ze szkoły do domu, próbował być przy niej. Najpierw, jakby przypadkiem, wpadł na dziewczynę w korytarzu lub w kuchni, podczas gdy mógł dotknąć jej włosów, powiedzieć, jaka jest piękna, czasem nieoczekiwanie przycisnął ją do ściany i pocałował ją w policzek lub lekko spoliczkował jej tyłek z jego dłonią. Stopniowo Anton zaczął pozwalać sobie na jeszcze więcej. Mógł chwycić jej piersi, włożyć jej rękę do majtek pasierbicy.
  Nadzieja nie jest przyzwyczajona do narzekania. Tak, i nie miała dziewczyn, a relacja zaufania z matką nie wyszła. Valentina wróciła do domu zmęczona, jej córka była coraz częściej wykorzystywana jako sposób na wyładowanie jej złości.
  Pewnego dnia Anton wpadł do pokoju Nadii, rozpiął przed nią rozporek i wyciągnął penisa w erekcji.
  "Uwielbiasz ssać cukierki", powiedział ojczym do oszołomionej pasierbicy, "patrz, jaki mam fajny". Musisz polizać, polizać i polizać ponownie i lekko ugryźć głowę perłowymi zębami.
  Nadia uwielbiała lizaki, ale odmówiła ssania kutasa mężczyzny.
  "To niesamowite, jak nefrytowy pręt pulsuje w twoich ustach, jak słodka jest jego głowa, jakby to był lizak. Poczujesz teraz nieopisane brzęczenie - tymi słowami ojczym złapał Nadię jedną ręką za głowę, drugą wziął kutasa w drugą i zaczął prowadzić nim po ściśniętych ustach dziewczyny.
  Nadia stawiała opór: jej ojczym próbował otworzyć usta i przecisnąć przez nie swoje bogactwo. Nie mógł się powstrzymać i uderzył dziecko w twarz. I skończył znęcanie się dopiero po tym, jak Nadia miała odruch wymiotny.
  "W porządku, nauczę cię robić loda", powiedział Anton i wyszedł.
  Następnego dnia ponownie przyszedł uczyć swoją pasierbicę seksu oralnego, jego nękanie stało się stałe. A po kilku tygodniach ojczym przejął w posiadanie dziewczynę jako kobietę. I znowu Nadieżda nie odważyła się poskarżyć matce.
  Co więcej, ojczym groził jej przemocą, jeśli komukolwiek ujawni "ich sekret". Antona miał zwyczaj przychodzić do nastolatka pod nieobecność żony.
  Nadia wytrwała, ledwo skończyła szkołę i natychmiast uciekła z domu. Po kilku tygodniach tułaczki dotarła do Soczi, gdzie wstąpiła do sekty. Początkowo otaczała ją troska i miłość, potem zaczęli angażować ją do pracy w ogrodzie i strzelać jako modelka do zdjęć erotycznych. Lokalny fotograf Władimir Achincew znalazł dziewczynę fotogeniczną, zrobił z nią wiele sesji. Następnie fotograf przerzucił się na kręcenie porno, gdzie wykorzystał także Nadieżdę i innych wyznawców sekty. Albina handlowała pornografią.
  Z biegiem czasu. Łatwe, darmowe stosunki seksualne z członkami sekty i seks podczas kręcenia filmu nie przyniosły Nadieżdzie satysfakcji. Pragnęła prawdziwej miłości, zmysłowej, pochłaniającej wszystko.
  Tego wiosennego dnia Nadia nie miała żadnych obowiązków w społeczności, pozwolono jej wyjechać nad morze. Kochała morze, ono uspokajało, łagodziło bóle psychiczne, dawało poczucie wolności. Nadya mogła godzinami obserwować morski krajobraz, podążać za falami wbijającymi się w kamienne klify, rozchodzącymi się wzdłuż brzegu i zawracającymi w bezkresne głębiny morza. W morzu wyczuwano wielką siłę natury, gaszącą szalejące ludzkie namiętności.
  
  +
  Nadia udała się na plażę najbliższą społeczności. Tu chciała się utopić, gdy przyjechała z Moskwy po nadużyciu ojczyma i kłótni z matką, tu spotkała dwie kobiety, które ją odwiodły i zwabiły do bractwa.
  Ze społeczności można dojść do morza w dwadzieścia minut. Ale Hope nie spieszyła się. Po drodze utkała wieniec z wiosennych kwiatów rosnących na polanie, po czym zdjęła sandały, postanawiając chodzić boso: lubiła dotykać ziemi podeszwami stóp.
  W lesie przy plaży dziewczyna czasami zatrzymywała się i witała drzewa, które uważała za swoich starych przyjaciół. Często robiła to już wcześniej, kiedy sama wybierała się nad morze.
  Nagle na ławce Nadia zobaczyła młodego mężczyznę, który wyglądał na około osiemnastolatka. Wysoki, szczupły facet od razu wydał jej się ładny, spojrzał na nią. Nadia odwróciła wzrok, powoli minęła nieznajomego, nie odwracając się, ale skierowała słuch w jego kierunku. I poczuła, że facet wstaje i idzie za nią.
  Nadzieja się odwróciła. Ich oczy spotkały się i dziewczyna została nagle pokryta ciepłą falą. Coś bliskiego, kochanie, złapała nieznajomego. Przemknęła myśl, że z tym przystojnym mężczyzną może się okazać głęboka więź. Hope nawet się nie wstydziła, że facet chodził z nożem. Zapytała raczej przez wzgląd na formę, po co mu nóż i zadowoliła się niezbyt zrozumiałą odpowiedzią. Dziewczyna sama coś powiedziała, pierwsze, co przyszło jej do głowy, coś o morderstwie i samobójstwie, podczas gdy nie myślała poważnie, że chłopak naprawdę może być mordercą. Potem, gdy stali się bliskimi ludźmi, Borys mimo wszystko wyjawił, że miał na swoim koncie kilka morderstw. Nadieżda próbowała zapytać bardziej szczegółowo, ale Borka nie chciał rozmawiać na ten temat, powiedział tylko, że został zmuszony do zabijania, ponieważ nie miał innego wyjścia. Nadieżda, która była zakochana w facecie, nie zawracała sobie głowy pytaniami.
  I tego pamiętnego dnia Nadia natychmiast zdała sobie sprawę, że facet nie miał doświadczenia w kontaktach z kobietami i dlatego był bardzo zakłopotany i zmartwiony. Ale lubiła to. Sama była bardzo nieśmiała. Hope postanowiła spotkać się i porozmawiać z facetem. Jednak nieznajomy milczał, pauza się przedłużała. Nadia też nie wiedziała, od czego zacząć rozmowę. Niemniej jednak jest dziewczyną, pierwsze zapoznanie się z facetem nie jest zbyt wygodne. Ale Nadia postanowiła rozpocząć rozmowę, z której zdała sobie sprawę, że chłopiec cierpiał w życiu, może nie mniej niż ona, że był także wyrzutkiem.
  Iskra, która na pierwszy rzut oka przeszyła serce, powoli rozpalała ogień tej samej miłości, o której marzyła dziewczyna. I postanowiła nie przegapić swojej szansy, by zniewolić chłopaka, uwieść. W rzeczywistości pragnęła prostego kobiecego szczęścia: kochać siebie i być kochanym. W społeczności wymagano od niej tylko seksu, była dość doświadczona w stosunkach seksualnych. Ale czasami czuła się jak prostytutka, kopulująca pod kierunkiem reżysera. I nie miała stałego kawalera. W gminie praktykowano swobodne stosunki, chłopi niegrzecznie wykonali swoją pracę i wyjechali. I z tym chłopcem chciała zakręcić prawdziwy romans.
  Hope zostawiła swój wieniec z kwiatów wraz ze swoimi planami na trochę słońca. I poszła odwiedzić Borysa, gdy tylko zaproponował. Zostali sami. Dziewczyna próbowała być seksowna i wkrótce zobaczyła, że młody człowiek jest podekscytowany, jego godność zaczynała wybrzuszać się z jego szortów. To ucieszyło Nadieżdę: facet jej chce! Jest atrakcyjna i uwodzicielska.
  Dziewczyna postanowiła działać, ponieważ rozumiała, że Borys był od niej młodszy i nie miał doświadczenia w romansach. Była aktywną stroną, sama pozbyła się ubrań i uwolniła młodego mężczyznę. Nadzieja chciała dać facetowi maksimum przyjemności. I wiedziała, jak to zrobić. Mają niesamowity seks!
  A potem zadzwoniła z nią do młodego mężczyzny. I Boris poszedł! Zaczęli żyć razem we wspólnocie, upajając się swoją miłością. Ich serca były wypełnione szczęściem, wydawało się, że będzie trwało wiecznie.
  Nadieżda nie dbała o przeszłość Borysa, nie zawracała sobie głowy pytaniami, nawet gdy jej ukochany przyszedł w zakrwawionym ubraniu. Wierzyła, chciała wierzyć, że jej Borka tylko pomagała ubijać zwierzęta. Nigdy się nie kłócili, prawie nigdy nie kłócili się ze sobą. Nawyk poddawania się i nie dążenia do przywództwa odegrał we wspólnym życiu dobrą przysługę.
  
  
  Rozdział 22
  Borys żył w sekcie, choć niejednokrotnie w jego głowie pojawiała się myśl - uciekać. Przekonaj Nadieżdę i idź gdzieś z nią, żeby w ich życiu nie było Albiny, morderstw, filmowania w porno. Przeszkodą był brak pieniędzy i dokumentów. Nadieżdzie nawet nie zapłacono za filmowanie. Albina mogła w formie zachęty uwolnić ją od innej przymusowej pracy w kuchni lub na działce, ale nie wydała w ręce więcej niż stu rubli "za lody". A Borka nie dostała nic za morderstwa. Dobrze, że po gwałcicielu Albina nie żądała od niego nowych ofiar.
  Borisowi nie podobało się, że jej ukochany został nakręcony w porno. Mniej więcej raz w miesiącu przyjeżdżał reżyser i w hangarze gromadzili się uczestnicy zdjęć.
  Boris chciał wiedzieć, jak idzie strzelanina, i pewnego dnia pozwolono mu w nich uczestniczyć. Stał z boku i obserwował proces, szczególnie dla swojej ukochanej. Podszedł do niej nagi, opalony facet, około dwudziestu lat. Borys znał go ze społeczności, pracował z nim w ogrodzie. Młody człowiek nazywał się Kola. Pomógł Nadieżdzie się rozebrać, zabrał ją na sofę pod reflektorami.
  Boris był zazdrosny, chciał podbiec i zabrać swoją dziewczynę, ale nie mógł się zmusić do zepsucia strzelaniny. Nieprzyjemny wewnętrzny głos uspokoił go: to tylko praca, nie będziesz zazdrosny o swoją pracę, prawda?! Nie rób skandalu, bądź inteligentną osobą. Pozwól dziewczynie odpocząć i cieszyć się.
  
  
  Nadia i Kola były coraz bardziej podekscytowane. Rozpoczął się proces strzelania. Ciała młodych splecione ze sobą. Nadia jęknęła, a godność Borisa boleśnie wzrosła. O dziwo, zazdrość nagle zniknęła. Cholera, jego ukochany rucha się z facetem na jego oczach, ale to wywołuje podniecenie, jęki Nadii pieszczą ucho.
  Nikolay energicznie galopował na swojego partnera, uśmiechając się błogo. Inni uczestnicy kręcenia, jeszcze trzy pary, zaczęli się kopulować. Adepci jęczeli i uśmiechali się z udawaną lubieżnością.
  
  +
  Dyrektor następnie machnął ręką do Borisa: rozbierz się i dołącz do nich. Na przykład będziesz drugi z Nadią. Ale Borka wyskoczył z sali, w której odbywała się cała ta sprośność.
  A potem usłyszał, jak Albina skarży się reżyserowi, że sprzedaż wideo spadła, i powiedział, że teraz jest zapotrzebowanie na kręcenie w stylu twardego BDSM. Boris nie wiedział, co to było. Zapytaj, oczywiście, zawstydzony. A Nadieżda nie mogła mu tak naprawdę wyjaśnić.
  A latem sekciarzy zostali zabrani do Utrish, cichego odległego miejsca z rzadko zaludnionymi plażami i malowniczymi lasami, zbliżającymi się lagunami prawie do samej wody. Zaplanowano tu sesje oświeceniowe nie tylko dla członków sekty oddziału kierowanej przez Albinę, ale także dla adeptów z Moskwy.
  Przyjechał też Władimir Achincew, ten sam łysy fotograf i reżyser porno, który pracował w Soczi.
  Boris zdał sobie sprawę, że oczekiwano strzelania w naturze. Nie mylił się. Wkrótce Nadieżda i kilku chłopaków zostało zabranych do lasu. Boris zakradł się za ekipę filmową.
  To, co zobaczył, zszokowało Borkę. Jego ukochana służyła jednocześnie grupie pięciu mężczyzn! Taki gangbang przypominał "psie wesele" podczas rui u suki, kiedy na zmianę się wspinają. Co więcej, mężczyźni zaczęli działać w tym samym czasie! Urocze usta Nadii, jej pełne wdzięku dziurki wypełnione były podekscytowanymi, jadeitowymi prętami facetów.
  To, co zrobiła Nadieżda, było wulgarne i obrzydliwe. Ale Borys znowu nie znalazł siły, by interweniować. Był zazdrosny i jednocześnie żal ukochanej. Po strzelaninie odbyli poważną rozmowę.
  
  
  Nadia usprawiedliwiała się, zapewniając: zgodnie ze scenariuszem było to konieczne, Borya nie powinna być zazdrosna i oburzona, kocha tylko jego samego. Borys o tym wiedział. I kochał swoją Nadenkę i dlatego wybaczył jej wszystko. Pogodzili się. Ale to nie przestało filmować Nadii. Kilka dni później ona i jakaś inna kobieta nieznana Borysowi została zabrana do lasu.
  Tego pamiętnego dnia Borys i Nadieżda obudzili się, gdy słońce wzeszło już zza gór i ogrzało plażę nudystów, gdzie nadzy ludzie zbierali się, by popływać w spokojnym porannym morzu. Boris wpatrywał się w nudystów przez kilka minut, ale nie poszedł na plażę. Po śnie poczuł w sobie pragnienie, wrócił do Nadieżdy, która leżała w namiocie, i przyciągnął ją do siebie. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i odwzajemniła pocałunek. Młodzi ludzie się kochali. Ich ciała płonęły z pasji.
  Tym razem Borys zachowywał się niegrzecznie, nie wybaczył jeszcze całkowicie swojej ukochanej jej nieprzyzwoitości w ostatniej strzelaninie, a Nadieżda była czuła i pomocna. Kochankowie igrali, powstrzymując jęki, by nie zwracać uwagi ciekawskich.
  Kiedy Boris skończył, wyciągnął Nadieżdę z namiotu do wody. Morze było ciepłe, podobnie jak powietrze, które podgrzało się do prawie trzydziestu stopni. Prawdziwe południowe lato!
  W wodzie prawie naga Nadieżda wydawała się szczególnie piękna, jej złote włosy lśniły w słońcu.
  Kochankowie pluskali się przez długi czas. Kiedy dotarli na brzeg, Borys udał się do źródła po wodę, a Nadieżda pod jego nieobecność został zabrany na strzelaninę. Wracający Borka nie wiedział gdzie: las Utrish jest ogromny. Czekał na ukochaną i przeklął reżysera.
  A potem pojawiła się Nadya, przyprowadził ją asystent Achintseva, dziewczyna ledwo mogła stanąć na nogach i nie mogła się poruszać bez pomocy z zewnątrz. Jej łono i uda były pokryte krwią.
  - Co się stało kochanie? - zapytał z napięciem Borys.
  Nadzieja odpowiedziała łzami:
  "Są po prostu jakimś zboczeńcem...
  - Teraz mu pokażę, za wszystko odpowie! - powiedział Borys, chwycił leżący na stole nóż kuchenny i rzucił się na poszukiwanie dyrektora.
  Hope krzyknęła: "Nie rób tego!" - i poszedł za Borką. Przeczucie, że jej ukochany sprawi kłopoty, dodało dziewczynie siły.
  Władimir Achincew już po strzelaninie wrócił na swój parking. Usłyszał kroki Borysa i odwrócił się w jego kierunku:
  - Czego potrzebujesz?
  Borka nie odpowiedział. Dopadł złoczyńcy dwoma skokami, szturchnął go nożem w brzuch, a dopiero potem powiedział tylko jedno słowo: "Szum!"
  Mężczyzna nie mógł się zakryć. Nóż wbił się głęboko w ciało. Wstrząśnięty reżyser nie krzyczał, nie stawiał najmniejszego oporu, tylko pytał ze zdumieniem:
  - Po co?
  Borys znowu nie odpowiedział. Wyszarpnął nóż z brzucha i pchnął ponownie. Tym razem w obojczyku reżysera. Krew tryskała, a Borka w wściekłości raz za razem dźgał chłopa.
  Zbliżając się do Nadieżdy rzucił się do młodego człowieka ze słowami:
  - Nie rób! Przestań!
  Dziewczyna wyrwała nóż z rąk Borisa. Reżyser upadł na ziemię, a Borka wyczuła zbliżającą się osobę. Pozbawiony naturalnej odwagi młodzieniec instynktownie rzucił się do ucieczki do lasu. Nadzieja po sadystycznym kręceniu nie mogła biec. Zrobiła kilka kroków za ukochaną, ale zatrzymała się z nożem w dłoniach. Dziewczyna była zdezorientowana, zszokowana.
  Pojawił się mężczyzna, który zablokował drogę Nadieżdzie. Potem pojawiło się więcej ludzi. Ktoś wezwał policję. Ale Nadia nie była wzruszona, ciekawscy obywatele gapili się tylko na zwłoki reżysera i dziewczyny, poplamione krwią.
  A Borys zniknął w lesie. Szczęście nie opuściło młodego zabójcy i tym razem nikt nie stanął mu na drodze, nikt nie zwrócił na niego uwagi.
  Borka poszedł w głąb gór. Źle się czuł: jego ukochana pozostała na miejscu zbrodni, można ją było zatrzymać i przesłuchać. Ale słabość psychiczna nie pozwoliła facetowi wrócić i poddać się.
  Mimo to w nocy Borka zeszła do morza. Sekciarze wyjechali, ich obozy były puste. Nie było nadziei, ale namiot, w którym mieszkali, pozostał na swoim miejscu. Boris domyślił się, że jego ukochana została zabrana do Anapy na przesłuchanie.
  
  +
  Rozdział 23
  Nadzieję zabrano do śledczego. Okazała się kobietą. Jednak Nadii nie obchodziło, kto ją przesłuchuje. Po pytaniach kontrolnych: nazwisko, imię, patronimik, śledczy zabrał się do rzeczy.
  - Twoja sytuacja, Nadieżda Pietrowna, wydaje mi się taka: chłop podszedł do ciebie, obroniłeś się, złapałeś nóż i uderzyłeś go. Mam rację?
  Hope skinęła głową.
  - Rozumiem, w zasadzie możesz. Ale nie możesz wybaczyć, będziesz musiał odpowiedzieć za morderstwo.
  Hope westchnęła smutno i potwierdziła:
  - Jestem gotowy...
  Śledczy przyjrzał się uważnie dziewczynie. Jej oczy były czerwone od łez, wciąż była w szoku.
  "Tak, jest określenie na morderstwo, ale chcę ci pomóc" - zwrócił się do ciebie śledczy.
  Nadieżda spojrzała na kobietę, która ją przesłuchiwała. Młoda kobieta o przenikliwych, przebiegłych, przenikliwych oczach. Nadieżda jej nie lubiła. To prawdopodobnie nie pomoże!
  A członek Komitetu Śledczego kontynuował:
  - Wydamy ci spowiedź, to złagodzi twoje stanowisko. Jeśli przyznasz, że morderstwo popełniono w stanie namiętności, możesz uzyskać nie więcej niż cztery lata. Możliwe, że jest to warunkowe. Wszystko zależy od Ciebie. Opowiedz mi szczegółowo, jak zabiłeś, spiszę to i zaaranżuję. Oczywiście przeprowadzimy egzaminy potwierdzające Twoje słowa.
  Nadieżda szlochała, często mrugając zaczerwienionymi oczami. Dziewczyna nie wiedziała, co powiedzieć. Morderstwa nie popełniła, ale nie chciała zdradzić Borysa, a nóż, bezpośredni dowód, był w jej rękach. Muszę coś napisać. Napięte były również słowa śledczego o badaniach. Chciałem wszystko naprawić.
  Nadzieja zapytała niepewnie:
  - Możesz pomyśleć?
  Śledczy odpowiedział:
  - Dobra, pomyśl! Ale kiedy przebywasz w areszcie śledczym, dobrze jest tam myśleć.
  Badana kobieta została zabrana długimi korytarzami do piwnicy. Tam spotkała mężczyznę z epoletami majora i dwie młode kobiety w białych kitlach. Jeden jest wysoki, drugi poniżej średniej. Major rozkazał paniom:
  - Odbierz obywatela do pokoju, weź odciski, dokładnie zbadaj i przeszukaj.
  Wysoka kobieta skinęła głową.
  - Zróbmy to!
  Major powtórzył ze złością:
  - Pamiętaj, że wyszukiwanie powinno być jak najdokładniejsze! Jest niebezpiecznym zabójcą.
  Niska kobieta z jasno pomalowanymi wąskimi brwiami, zrośniętymi na grzbiecie nosa, odpowiedziała:
  "Jasne, zrobimy wszystko, co trzeba!
  Nadieżda została zabrana do pokoju z białymi ścianami, reflektorami i dużym lustrem. Wysoka kobieta włączyła dodatkowe światło, które ukłuło Nadieżdę w oczy. Dostała deskę i kazano jej stać prosto. Kliknięty z profilu, pełna twarz. Następnie posmarowali ręce farbą i pobrali odciski palców. Nadieżda delikatnie przycisnęła papier, każdy palec z osobna, potem dłoń.
  Następnie oskarżonego zabrano do loży do zbadania pod jasnymi lampami, które świeciły ze wszystkich stron i nie dawały cienia. W pudle znajdował się stół medyczny z niezbędnymi zapasami, w rogu przykręcony do podłogi fotel ginekologiczny.
  - Rozebrać się! zamówiła wysoka dama. Zdejmij wszystkie ubrania i wejdź na krzesło.
  Nadzieja była zdezorientowana. Zdała sobie sprawę, że jej ciało zostanie przeszukane, być może wkładając palce w intymne miejsca. A po nakręceniu jej pochwa stała się zaogniona i swędząca. Próbowała się uspokoić psychicznie: w porządku, traktuj to jak zwykłe badanie lekarskie.
  Zahamowana Nadieżda powoli zdjęła sukienkę, stanik, rajstopy i sandały. Wysoka kobieta wzięła ubranie i macała każdy szew, każdą fałdę. Niski naczelnik ułożył ubranie na stos i ironicznie spojrzał na oskarżonego. Obie kobiety były stosunkowo młode i ładne. To trochę uspokoiło Nadieżdę. A jednak uważała za niewygodne zdejmowanie majtek.
  Jednak wysoki powiedział głośno:
  Zdejmij też majtki!
  Niska kobieta dodała:
  - Spieszyć się! W przeciwnym razie pomożemy. I wejdź na krzesło, poczuj się jak na wizycie u ginekologa.
  Ale kobiety zaczęły oględziny od głowy, czesząc długie, gęste włosy Nadieżdy, patrosząc każdy kosmyk.
  "Twoja grzywa jest piękna", powiedział wysoki. - Po prostu weź prysznic. Bądź cicho, albo się ogolimy!
  Strażnicy patrzyli na uszy zatrzymanego, a nawet używali szkła powiększającego. Zajrzeli także do nozdrzy, ostrożnie poszerzając je pęsetą. Kobiety prawie nie sprawiały bólu, ale Nadieżda czuła się jak królik doświadczalny. To było upokarzające, zwłaszcza gdy dłoń w rękawiczce weszła do jego ust, zaczęła parskać za jego wargami, dotknęła nieba, delikatnie pociągnęła za język.
  Hope zrobiło się niedobrze, jego usta smakowały jak guma. Nie rozumiała, dlaczego tak dokładne badanie było konieczne.
  A strażnicy zmiażdżyli jej piersi, wymacali pod pachami. Wtedy jeden z nich spowodował pierwszy poważny ból, naciskając pępek. Hope sapnęła i drgnęła.
  - To wciąż kwiaty - powiedziała wysoka dama. - Teraz przeszukamy Cię w intymnych miejscach. Proszę rozłóż nogi, naprawimy je. I wyluzuj. Ta procedura nie jest zbyt przyjemna, ale jest konieczna do pełnej kontroli. Postaram się spowodować jak najmniej niedogodności.
  Nadieżda westchnęła ciężko, rozłożyła nogi i wkrótce poczuła ruch kobiety, która wkładała swój długi palec wskazujący w piersi Wenus.
  Nadia krzyknęła. To bardzo boli! Ból spowodowany szorstką ręką w rękawicy medycznej nałożył się na uśpiony ból uzyskany podczas filmowania.
  Twardy jak kawałek drewna palec wbił Nadieżdę głęboko w pochwę, powodując rozdzierające pragnienie oddania moczu.
  Nadia z trudem powstrzymywała swoje pragnienie, a pani, która ją badała, powiedziała:
  "Och, są kłopoty!" Zapalenie. Powinnam nałożyć maść.
  - To nie jest nasze zmartwienie - odparła niska opiekunka. Powiedz lekarzowi, żeby sprawdził to później.
  Wysoka wsunęła drugi palec, tak mocno i głęboko, że Nadieżda poczuła skurcze. Cierpiała, łaskotało ją, i miała nieznośną chęć pisania. Dziewczyna nie mogła tego znieść, wyleciała strużka moczu.
  - To infekcja! - przeklinała wysoka, ale nie wyciągała palców z pochwy. - Zmoczyłem moją szatę.
  "Niech się obudzi", odpowiedział niski ze śmiechem. - Jest mnóstwo suchych szat.
  
  
  Wysoka opiekunka zatrzymała się, po czym sięgnęła palcami do macicy i zaczęła je tam skręcać. Nadia jęknęła z bólu i wstydu, zaczęła się trząść. A opiekunka uśmiechnęła się i dalej kręciła palcami. Nie spieszyła się, robiła to nie bez przyjemności. Wydawało się, że sprawia jej przyjemność zadawanie bólu w najbardziej intymnym miejscu kobiety. W tym samym czasie kobieta palcami wolnej ręki rozchyliła wargi sromowe Nadieżdy i przycisnęła łechtaczkę. Oskarżony jęknął, przeszukanie zamieniło się w kpinę. Wysoka straż badała pochwę znacznie dłużej i dokładniej niż powinna była to zrobić podczas oględzin. Zrobiono to celowo, aby upokorzyć i zranić więźnia.
  Niska kobieta nie miała nic przeciwko, powiedziała do Nadieżdy:
  "Połóż się, piękna!" Kiedy się opierasz, bardziej boli.
  W końcu wysoka dama wyciągnęła rękę z intymnego miejsca, ale Nadieżda nie została wypuszczona. Opiekunka włożyła rękawiczkę, upuściła trochę wazeliny na palec i gwałtownie weszła w odbyt dziewczyny. Twarz oskarżonego poczerwieniała ze wstydu. Ale opiekunka wprowadziła drugi palec.
  Nadieżda, wsparta na krześle, jęknęła z oburzenia, a wysoka dama tylko się uśmiechnęła, dodała trzeci palec i weszła głęboko w odbyt. Jakie to obrzydliwe i upokarzające, gdy wbijają się w twój odbyt!
  Nadzieja trzęsła się z bólu i niemocy. Niska opiekunka uspokoiła ją:
  - Musimy poszukać. Nie martw się, to już koniec.
  Łzy Nadii spływały jej po policzkach, a wysoka kobieta wnikała coraz głębiej w odbyt, jakby chciała go złamać.
  Nisko opanowana dziewczyna:
  - Nie łam tego...
  "Ona jest doświadczona, jej punkt widzenia się rozwinął", powiedział wysoki naczelnik, ale rozluźniła nacisk, skręciła lekko palce w odbycie i powiedziała:
  "Powinniśmy tam umieścić sondę".
  Niski odpowiedział:
  - Stara sonda była podarta, ale nowej nie przyniesiono ... I w ogóle przestań z niej drwić. Zraniliśmy ją wystarczająco.
  Wysoka opiekunka sprzeciwiła się:
  - Major zarządził jak najdokładniejsze przeszukanie!
  Niskie wyjaśnione:
  - Nakazuje tak w stosunku do wszystkich podejrzanych o zabójstwa, aby złamać wolę osób objętych śledztwem.
  Wysoka opiekunka wyjęła rękę z odbytu i powiedziała:
  - A tu wygląda czysto.
  Potem zwróciła się do Hope:
  - No cóż, żyj!
  Potem zerwała rękawiczki i wrzuciła je do śmietnika. Nadieżda odetchnęła z ulgą: poszukiwania wreszcie się skończyły. Ale naczelnik wyjął kolejną parę gumowych rękawiczek i włożył je z powrotem. Oskarżony znów się trząsł: egzekucja trwa?
  Niski uspokoił ją:
  - Nie bój się! Teraz sprawdzi twoje nogi i to wszystko!
  Wysoki strażnik poczuł, jak mięśnie wytrenowanych nóg Nadieżdy, jej kolan, ściskają jej łydki. Zeszła na podeszwy, obmacała każdą stopę. Rozłożyła nawet palce u nóg. Wydaje się, że to nic nie boli. Ale mimo wszystko obrzydliwe, zawstydzone, przerażające. Po co to wszystko?
  W końcu niska dama oznajmiła:
  - Wyszukiwanie zakończone. Teraz musisz umyć się pod prysznicem i w aparacie.
  Nadieżda dostała ręcznik, kawałek mydła do prania i poprowadzono ją korytarzem do łazienki. Nastrój był obrzydliwy, pochwa bardzo obolała, głowa się kręciła. Dlaczego była tak bardzo zastraszana? Skąd takie okrucieństwo? A strażnicy patrzyli na nią z pogardą.
  Nadzieja podjęła decyzję: będzie milczeć! Zachowaj milczenie. Nie powie ani słowa o Borisie. W ogóle nie powie ani słowa! Nie będzie szczerych zeznań, żadnych informacji dla śledczego. Nic!
  Zachowa się jak głuchoniema i odmówi podpisania protokołu.
  
  
  Rozdział 24
  Kowaliow przybył w sobotę rano. Osiedlił się w pokoju z Wasilijem. Postanowiono wysłać go do Utrish już następnego dnia. Inna obiecała oddać bratu namiot, odebrać hipisowskie ciuchy, a wieczorem zrobić pracownikowi fryzurę, doprowadzić go do odpowiedniego wyglądu, aby nie różnił się od stałych mieszkańców Utrish i nie wzbudzał ich nieufności.
  Zadanie, które czekało, ucieszyło Kovaleva. Był wesoły, okraszony żartami, komplementował Innę.
  Wasilij Krasin lubił tę kobietę. Jednak ze względu na swoją naturalną skromność, zwykle nie charakterystyczną dla policji, nie podjął żadnych kroków w kierunku bliższego zbliżenia. Inna i jej matka były uprzejme dla gościa. Jedli razem, ale z Inną Wasilij rozmawiali głównie o sprawach roboczych.
  Kovalev natychmiast zachowywał się swobodnie wobec dziewczyny. Opowiadał zabawne historie i anegdoty, a wieczorem całkowicie poszedł do pokoju Inny.
  Wasilij był zazdrosny: zza ściany słychać było śmiech i ożywione głosy, ale Krasin nie odważył się dołączyć do wesołej pary, chociaż się martwił: miał plany dotyczące Inny. Ale oto ona, od razu z Kowaliowem ... Jest kobieciarzem, nie mówi poważnie, myśli tylko o seksie.
  W sąsiednim pokoju panowała cisza. "Poszli spać" - pomyślał Krasin. "Frywolna kobieta i chciałem się z nią zaprzyjaźnić".
  Kovalyova długo nie było, pojawił się późno w nocy.
  - Jak Inna w łóżku?- zapytał ze złością Wasilij, który nie mógł zasnąć.
  Nic nie mieliśmy! Kowaliow odpowiedział. Nawet się nie pocałowaliśmy.
  - Ciekawe, co wtedy robili przez pół nocy? Krasin nie wierzył.
  - Zrobili mi włosy, a potem przeczytałem książkę o Utriszu i jego mieszkańcach. Aby zrozumieć, co się tam dzieje.
  - Musiała czytać, nie mogła tutaj?
  - Więc tam książkę można było czytać tylko z komputera. Jeśli chodzi o Utrisha, Inna miała tylko "Formułę Wolności" *, pobraną jako plik w Internecie. Czytałam, a ona poszła spać. Wyglądaj lepiej, jak zrobili dla mnie erokez?
  
  *Mowa o książce Aleksieja Bolszakowa "Formuła wolności. Utrisz"
  
  Pracownik komisji śledczej Andriej Kowaliow wyglądał bardzo zabawnie ze swoją nową fryzurą. Ale Krasin nawet się nie uśmiechnął, powiedział:
  - Dobry! Wyglądał jak kogut.
  Kovalev się nie obraził, zasnął w oczekiwaniu na nadchodzącą pracę.
  Następnego dnia pracownik udał się do Utrish, aby zebrać informacje na temat zmarłej aktorki i jej świty.
  Z przystanku autobusowego do trzeciej laguny, gdzie doszło do morderstwa, trzeba przejść cztery kilometry brzegiem morza. Można było się tam również dostać łodzią, która zabierała wczasowiczów za pieniądze, ale Kowaliow postanowił udać się na piechotę, tak jak robili to miejscowi tubylcy.
  Przed sobą zobaczył dziewczynę w krótkiej sukience z plecakiem i namiotem na ramionach. Kowaliow ukradkiem przyjrzał się nieznajomemu. Nieco chuda, średniego wzrostu, ale długonoga, szczupła, od razu wydała się Andreiowi ładna: jej długie włosy były zwinięte w warkocze wystające w różne strony, co zdradzało jej przynależność do nieformalnych.
  Kovalev postanowił działać. Dogonił nieznajomego i powiedział:
  - Hej! Jestem tu pierwszy raz, znajomi opowiadali mi o Utrish. Mówią, że najlepiej zatrzymać się przy trzeciej lagunie.
  "Dzień dobry", odpowiedziała dziewczyna z uśmiechem, chociaż dzień już minął równik. - Tak, to świetne miejsce. Sam tam stoję, na czwartej lagunie.
  Wysoka klatka piersiowa, owalna słodka buzia, przyjemny uśmiech. Chciałem to lepiej poznać. Kowaliow powiedział:
  Chodźmy razem, skoro jesteśmy w drodze.
  "Możemy to zrobić razem" - zgodziła się dziewczyna. - Masz wodę pitną?
  Kovalev kupił trochę wody mineralnej w Anapie. Poinstruowano go, że ze źródła można czerpać wodę i nie zaopatrywał się w zapasy, żeby mógł unieść mniej.
  
  
  
  - Trochę w lewo - powiedział Andrzej. "Teraz to zdobędę, dam ci pół szklanki z mojego skromnego zapasu." Powiedziano mi, że w szczelinie za trzecią laguną jest woda w źródle. Chcę to dzisiaj odebrać.
  - Możesz go zabrać przy wodospadzie. Będzie w drodze.
  - Czy możesz pić wodę z wodospadu? - zapytał Andrzej.
  - Ten na dole trzeba ugotować, ale można wznieść się nad wodospad, tam, w górach, źródło wychodzi. Woda jest czysta, chcę tam iść, żeby nie odchodzić od razu z laguny - powiedziała dziewczyna ze słodkim uśmiechem.
  "I poszedłbym, aby nie cierpieć z pragnienia", powiedział entuzjastycznie Kowaliow.
  - No to chodźmy, pokażę ci źródło - odpowiedziała dziewczyna. - Jak masz na imię?
  - Andrzeju. Jak o tobie?
  - Jestem Nimfa.
  Czy to naprawdę Nimfa? Kovalev był zaskoczony.
  - To tu. Tutaj przyjęte przez pseudonimy. A w poprzednim życiu nazywałam się Lena.
  - Nazywają mnie Kal. Ale wolę nazwę.
  Andrei wyjął butelkę wody, kubek, nalał go dziewczynie.
  Zdjęła też plecak, zrzuciła sukienkę, zostawiając tylko małe majteczki, włożyła sukienkę do plecaka i zapytała:
  - Czy palisz papierosy?
  Nie, Andrew nie palił.
  - Będziemy musieli strzelać. I znajdź butelki na wodę. Przed wodospadem powinien znajdować się kosz na śmieci. Zobaczymy tam.
  Siedzieli przez kilka minut na brzegu, a Lena zaproponowała, że popływa w morzu. Zrzuciła mini-majtki i śmiało zanurkowała w nadchodzącą falę. Kovalev poszedł w jego ślady. Po raz pierwszy pływał bez kąpielówek, ale od razu mu się to spodobało! Do zwykłych doznań dodano poczucie nieograniczonej wolności, ze względu na to, że nudyści tak naprawdę zdejmują ubrania.
  Kovalev i nimfa odpłynęli daleko, Andriej nigdy wcześniej tak daleko nie pływał, ale w obecności ładnej towarzyszki podróży wcale się nie bał. Nawet nie pomyślał o tym, że przechodzący ludzie mogliby zabrać swoje rzeczy.
  Po wyschnięciu chłopaki zabrali plecaki i powoli poszli do wodospadu. Andrei bardzo lubił chodzić z nagą dziewczyną i rozmawiać z nią. Kovalyov wymyślał różne rzeczy po drodze, mówiąc, że jest artystą, ale tymczasowo pracuje jako woźny w Petersburgu. Dziewczyna powiedziała mu, że uwielbia jeździć autostopem i przejechała w ten sposób pół kraju. Opowiedziała, jak dotarła tu z Ałtaju, jak przeczekała silną burzę na autostradzie pod Woroneżem. Kovalev zapytał, czy boi się podróżować sama, czy chłopi ją nękają.
  - Po co? - zdziwiła się dziewczyna. - Zawsze możesz znaleźć prostytutkę na autostradzie.
  Miała jednak sprawę z truckerem, który zaczął łapać się za nogi, męczył się, a nawet zatrzymał samochód i zaczął zasłaniać okna. Lena zaoferowała mu sto pięćdziesiąt rubli za podwiezienie jej i chciała wysiąść z samochodu. "Nie potrzebuję pieniędzy, chcę seksu", powiedział zaniepokojony mężczyzna. Ale znaleziono Lenę, powiedziała, że nie jest gotowa na seks, ponieważ miała okres. "Przynajmniej zrób loda" - zapytał kierowca ciężarówki. "Dobra! powiedziała Lena. "Po prostu naprawdę muszę wyjść i sikać". Kierowca otworzył drzwi, dziewczyna chwyciła swoje rzeczy i wyskoczyła z samochodu.
  "Więc mężczyzna został bez pieniędzy i bez seksu, a ja pojechałam na kolejną przejażdżkę" - powiedziała wesoło Lena-Nymph i dodała, że naprawdę wierzy w przeznaczenie losu i swojego anioła stróża, który uratuje ją w trudnych czasach.
  Andrey zapytał, jak długo Lena będzie stać na Utrish, odpowiedziała, że nie ma sprecyzowanych planów, ale gdyby spotkała przyjaciół, zostałaby dłużej.
  Kovalev spojrzał na smukłe nogi dziewczyny, piękne piersi i pomyślał, że jego dziewczyna w Petersburgu powinna o siebie zadbać. Siłownia, czy coś do odwiedzenia.
  Jednocześnie Kowaliow nie zapomniał o sprawie. Ostrożnie powiedział, że słyszał, że w tym roku reżyser, który kręcił pornografię, został zabity na Utrish.
  Lena nic nie wiedziała o morderstwie. W Ałtaju spędziła prawie całe lato.
  Przy wodospadzie towarzysze podróży ponownie pływali, a następnie suszyli się na brzegu, obserwując ludzi biorących prysznic, znaleźli kilka pustych butelek i wspięli się na szlak. Lena wskazała drogę do źródła zasilającego wodospad. Andrei śmiało podążał za dziewczyną, słuchając jej opowieści o tym, jak w zeszłym roku on i jego przyjaciele wspinali się po całym Utrish.
  W drodze powrotnej naga Lena, żałując, że nie wzięła mydła, śmiało stanęła pod wodospadową kolumną chłodnej świeżej wody spadającej z klifu na plażę. Andrei nie wziął prysznica. Podziwiał dziewczynę. Lubił ją coraz bardziej. Jej spontaniczność, łatwość porozumiewania się, chęć porozmawiania z nim na dowolny temat przekupiła pracownika komisji śledczej. Poszli więc nad lagunę i rozmawiali jak starzy dobrzy przyjaciele, którzy zawsze mają tematy do miłej dyskusji.
  W trzeciej lagunie Andrey od razu znalazł dobry obóz na brzegu. Lena chciała iść dalej, ale Kowaliow zasugerował, aby dziewczyna tymczasowo zatrzymała się obok niego i jadła, aż się ściemni. Lena od razu się zgodziła: agentka pomogła dziewczynie rozstawić namiot i razem poszli do lasu po drewno na opał.
  W lesie nie tyle zbierali drewno opałowe, ile podziwiali piękno tutejszej przyrody, majestatyczne wielowiekowe dęby i jeszcze starsze jałowce. Wybierając jeden z najpotężniejszych dębów, dziewczyna próbowała zmierzyć jego szerokość i ledwo mieściła się w trzech obwodach.
  - Tak - powiedziała z podziwem Lena - ten dąb stał tu na długo przed naszymi narodzinami, w średniowieczu, i najprawdopodobniej będzie stał za nami, by zachwycić nasze dzieci i wnuki.
  Andrey, zafascynowany dziewczyną, nie mógł oderwać od niej pełnego podziwu spojrzenia. Wrócili na parking, rozpalili ognisko i zrobili kaszę gryczaną. Kovalev chciał napełnić go gulaszem, ale Lena odmówiła jedzenia jego konserw, powołując się na fakt, że jest wegetarianką. Otóż wegetariański obiad w obecności ładnej dziewczyny okazał się bardzo smaczny.
  Lena powiedziała, że jest tu szczególna energia dzikiej przyrody. Dlatego najprostsze jedzenie gotowane na ogniu, nawet zwykła owsianka bez mleka, ma przyjemny smak, nasyca organizm i lepiej się wchłania niż miejskie przysmaki.
  Kovalev uważnie słuchał Lenochki, całkowicie zapomniał o swoim zadaniu.
  Po podziwianiu zachodu słońca Lena błagała o zmęczenie i poszła spać, podczas gdy Andriej długo siedział nad morzem, myśląc o dziewczynie, myśląc o życiu.
  Tutaj czuł się dobrze i spokojnie. Niemniej jednak to miejsce jest żyzne - rezerwat Utrishsky. Kawałek kaukaskiej sielanki. Całkowity brak samochodów i cywilizacji, czyste świeże powietrze, łagodne morze. Usiądź, draniu z rozkoszy, wdychaj morskie powietrze z pełnymi piersiami, podziwiaj otaczające piękno. Szczególny wdzięk tych miejsc daje ciszę i spokój, dotyka dobrych strun w duszy, które zaczynają śpiewać, a potem znów tu przyciągać. Uczucia spokoju i wyciszenia, bezpieczeństwa, powolności i życzliwości powodują przypływ pozytywnych emocji, poczucie szczęścia, harmonii ze światem zewnętrznym, chęci czynienia dobra, czynienia życia lepszym i radosnym.
  Andrei nawet nie wiedział wcześniej, jak przyjemnie jest podziwiać oświetloną księżycem ścieżkę i jasny blask gwiazd, oglądać satelity poruszające się po niebie, majestatycznie orające bezkresne przestrzenie lub spadające gwiazdy i meteoryty szybko pędzące w otchłań.
  W takich chwilach nie ma czasu na pracę, chcę myśleć tylko o wieczności. Szkoda, że Lenochka poszła do swojego namiotu. Miło byłoby usiąść z nią pod rozgwieżdżonym niebem, porozmawiać o życiu i miłości, popływać ścieżką oświetloną księżycem bez ubrania. No cóż, jest jeszcze czas.
  
  
  Rozdział 25
  Następnego ranka Andrei obudził się z mocnym zamiarem zrobienia czegoś miłego dla Lenoczki. Przyciągnęła go ta dziewczyna, surowe serce opery wypełnił słodki dreszcz w oczekiwaniu na kontakt z kochanym człowieczkiem.
  Słońce właśnie wzeszło, Utrish wciąż spał. Wzdłuż brzegu, na samym skraju wody, szedł samotnie chudy, kudłaty, wysoki, lekko przygarbiony młody mężczyzna w brudnej jesiennej kurtce i dżinsach, co było nietypowe dla Utrisha.
  "Co za dziwny młody człowiek", pomyślał Kowaliow. - Jest ciepło, a on jest tak ubrany.
  Ich oczy się spotkały. Andrzej zamarł. Wydawał się być oszołomiony: lodowaty chłód przeszedł jak gęsia skórka na całym ciele opery. W tym młodym człowieku było coś zwierzęcego, strasznego. Kovalev widział wielu przestępców, ale być może jeszcze nie spotkał się z tak złowrogim spojrzeniem.
  Wiedział już, jaki huragan kryje się czasem w oczach przestępcy. Zdarzyło się zobaczyć, jak mieniły się metalicznym połyskiem. Wygląd człowieka prostego, nie podlegającego namiętnościom, jest zupełnie inny, spokojny, życzliwy.
  Oper siedział przez jakiś czas jak w oszołomieniu. A nieznajomy wydawał się być przestraszony. Na najbliższej ścieżce skręcił w las i zaczął szybko się oddalać. Kovalev opamiętał się, przypomniał sobie, dlaczego tu był, i pospieszył za facetem. Ale jego ślad zatarł się.
  Andrei wrócił i usiadł na parkingu. W myślach nawet nie zauważył, jak Lena wyszła z namiotu.
  - Dzień dobry! - radośnie się uśmiechnęła, powiedziała dziewczyna.
  - Dzień dobry - Kowaliow z trudem wyciągnął uśmiech.
  - Zamierzasz pływać? - spytała Lena.
  Kilka minut temu Andrew byłby szczęśliwy. Ale teraz był zdenerwowany, że tęsknił za nieznajomym.
  - Będę później - powiedział Kowaliow. - Coś, czego jeszcze nie chcę.
  "Dobrze, jak sobie życzysz", odpowiedziała Lena, zeszła nad morze, zdjęła sukienkę i popłynęła wzdłuż wybrzeża, delikatnie popychając fale i rzadkie meduzy, które napotkały jej drogę.
  Szczęśliwy uśmiech nie zniknął z twarzy dziewczyny. Andrei ponownie ją podziwiał, jego myśli zaczęły się układać.
  Andrey postanowił dać Lenochce ręcznik, gdy tylko dziewczyna wyjdzie z wody. Jednak na plaży pojawił się wysoki, prawie dwumetrowy brodaty mężczyzna, około trzydziestu lat, w dziurawym T-shircie. Zamiast spodni był związany ręcznikiem. Mężczyzna natychmiast rozpoznał Lenę.
  - Och, pojawiła się nimfa! powiedział głośno. - Co za ludzie i bez ochrony!
  - Dobrynia, czy to ty? - dziewczyna była zachwycona, wyskoczyła z wody i pobiegła do chłopa lekkim truchtem.
  Dobrynya szeroko rozłożył ręce. Naga Lena wisiała mu na szyi, unosząc nogi nad ziemię. Dobrynya przytulił ją, trzymał w ramionach przez kilka sekund, po czym delikatnie położył ją na ziemi.
  Co jest pod koniec tego roku? - spytał Dobrynya donośnym głosem: wydaje się, że miał zwyczaj tak mówić.
  - Byłem w Ałtaju.
  - Cóż, dałeś się ponieść emocjom. Mamy coś lepszego. Jest ciepło, morze blisko, impreza fajna.
  - Są też ciekawi faceci. Pamiętasz Yurkę Kudłatą? Stałem z nim. Ale tutaj masz rację, jest lepiej. Dlatego ciągnie tutaj...
  - Doszłaś tam na piechotę? - spytał Dobrynia. - Przez długi czas?
  - Cztery dni. Po Nowosybirsku bardzo pomyślnie. Do Moskwy z jedną przesiadką. Tam złapałem samochód osobowy do Woroneża. W Woroneżu wpadłem w ulewę, ale do Anapy dotarłem bez przesiadek. I na początku wyobraź sobie, że jedna koza prawie mnie zgwałciła. Okropne, stare, wszystkie w kryminalnych tatuażach. W Irkucku go zatrzymała. "Do Moskwy", mówi, "Jadę". Byłem zachwycony, pojechałem trochę, pogadałem o tym i owym. Nagle zjechał z głównej drogi i zatrzymał się. Zaciągnął zasłony na ciężarówce, "Chcę seksu", mówi. Eli się wycofał. Koza! Próbowałam też bez prezerwatywy...
  Z kim wstałeś? Zapytał Dobrynya i spojrzał na Andreya.
  - Jeden. Widzisz, mój żółty namiot - odpowiedziała Lena i dodała zniżając głos:
  - Spotkałem tego gościa wczoraj. Andrey jest artystą, to jego pierwszy raz tutaj.
  Kovalev miał doskonałe ucho. Uważnie śledził rozmowę.
  - A co zatrzymałeś się w przejściu? - spytał ponownie Dobrynia. - Chodźmy do helikoptera.
  Czy jest tam porządne miejsce do parkowania?
  - No tak, wczoraj chłopaki z Krasnodaru się wyprowadzili. Miejsce zostało opuszczone. Pozostał tylko Rostow, pięć osób i Rada z dziewczyną.
  "Pamiętam Radę z zeszłego roku" - powiedziała Lena. - Ona jest zabawna. Nauczyła nas wyczarowywać.
  - Tak! Ona jest prawdziwą czarownicą! Jak pali trawkę, komunikuje się z diabłami - żartował Dobrynya.
  - A także z aniołami - uśmiechnęła się Lena. - Wczoraj cię nie widziano.
  - A cały wieczór szukaliśmy w lesie Danki, syna Anki. Wyobraź sobie, w czerwcu dziewczyna zniknęła, a wczoraj zniknęła Danka. Rano ludzie z Krasnodaru wyprowadzili się, Anka była leczona. Zasnęła pijana, a kiedy się obudziła, jej syna nigdzie nie było. Ktoś widział, jak wchodzi do lasu. Szukaliśmy wszędzie i nie mogliśmy go znaleźć. Chodźmy dzisiaj ponownie.
  - Pamiętam Dankę - powiedziała Lena. - Naturalny terrorysta!
  - Tutaj, tutaj, w tym roku Mamai prawie umarła ze świata! Dobrynia uśmiechnęła się. - Najpierw pokłóciłem się z nim, próbowałem wbić mu nóż w tyłek. Mama poszła do niego. Więc Anka stłukła czajniczek na głowie głupca. Jedyny dobry czajnik był na parkingu. Wyobraź sobie, z czajnikiem wrzącej wody, Mamai jest na głowie!
  - Tu z tobą jest fajnie - powiedziała z uśmiechem Lena.
  - No tak! A potem było jeszcze fajniej. Anka i jej syn wyjechali z parkingu Mamai i zatrzymali się niedaleko nas. A Mamai z pasją boi się kotów...
  - Obawy? Koty? - zapytała dziewczyna. - Dlaczego tak jest?
  - Cóż, miał porosty kilka lat temu. Mówi, że podniósł go tutaj, potraktował z wielkim trudem. Zagrożone dużymi pieniędzmi. Teraz, gdy tylko zobaczy kota, natychmiast go goni, rzuca w niego kamieniami. I kocha kobiety. Spotkałem się tu na plaży Mamai z panią z Anapa. Materac, cały przebrany, pomalowany. Blondynka z afrykańskimi warkoczami do pasa. Zapalił się, co oznacza, że Mamai jest zależna od tej kobiety. Pili i rozmawiali. Krótko mówiąc, zaciągnął ją do namiotu. A Danka zobaczyła, złapała kota na plaży, podkradła się do namiotu Mamai, nagle rozpięła zamek w namiocie, wrzuciła tam kota i od razu zapięła namiot.
  Dobrynia roześmiał się nieprzyjemnym, szorstkim śmiechem. Helen śmiała się razem z nim.
  - Wyobraź sobie, że w namiocie cały proces się toczy, a potem przestraszony kot leci prosto do Naked Mamai. Szarpie go ze strachu. Potem zaczepił afrykańskie warkocze i ściągnął je z ciotki. Na oczach Mamai zmieniła się z długowłosej blondynki w krótkowłosą brunetkę.
  Dobrynia znów się roześmiał. Śmiejąc się trochę, kontynuował:
  - Pani jest w szoku, Mamai jest taka sama. Cały koszmar polega na tym, że Mamai w żaden sposób nie może wyciągnąć swojego bogactwa: pani tkwi w strachu, nie mogą odczepić, nie mogą się odwrócić, nie mogą złapać kota, nie mogą otwórz namiot. Hahaha!!!
  Lena roześmiała się głośno.
  "W skrócie, kot robił tam jakieś interesy" - kontynuował Dobrynya ze śmiechem. "Rozdarłem mamie całe plecy, podrapałem panią twarz. Ale zabawne jest to, że Mamai puściła gazy ze stresu, a wraz z nimi wyskoczyła niespodzianka. Taki dobry nieznajomy! On sam się ubrudził, aż się odczepili, ubrudził panią, namiot. Hahaha!!! A kot z zaskoczenia stał się jeszcze bardziej brutalny. Hahaha!!!
  "Tu trzeba płakać, a nie śmiać się", pomyślał Kowaliow, obserwując roześmianą parę.
  - Och, choroba! Alena się roześmiała. "Z Mamai zawsze coś się dzieje...
  "To nie wszystko" - kontynuował Dobrynya. - Jakoś się uwolnili, kot został wypuszczony. Biedna pani poszła się umyć. A Mamai pobiegł do toalety - był bardzo niecierpliwy. Wkrótce słyszymy krzyk do całego lasu: "Puść mojego penisa, infekcja!". Hahaha! Wyobraź sobie, Mamai, jak był w prezerwatywy, pobiegł z nim do dołu. Usiadł, aby poradzić sobie z wielką potrzebą, czuje: ktoś złapał go za penisa i wciągnął go do dołu za penisa. Ha ha! Niech go szlag, czy coś, śniło mu się w dole, który ciągnie. Wyobraź sobie, jak to jest pisać z dobrze naciągniętą prezerwatywą.
  - Och, żal mi biednego Mamaia - zaśmiała się Lena.
  - Rzucił się do domu w Petersburgu kilka dni po czajniczku. Właśnie w dniu morderstwa. Wyobraź sobie, że mamy tu zabitego człowieka. Fotograf z Soczi.
  - Wow! Lena podniosła ręce.
  Słysząc, że rozmawiają o morderstwie, Kowaliow podszedł z Leną do Dobrynia i przedstawił się:
  Nazywam się Andriukha. Pseudonim - Kal.
  - A ja jestem Dobrynia - mężczyzna wyciągnął rękę.
  "Słyszałem twoją historię" - powiedział Kowaliow - "Powiedzieli mi też, że mężczyzna, który tu zginął, kręcił filmy porno. Za to został pobity.
  - Kto ci to powiedział? - spytał Dobrynia.
  - Znajomy, który był tu w dniu morderstwa.
  - Tak, shmon był wtedy zdrowy. Przyszli policjanci, dziewczynę zabrano.
  - Zabiła go? - zapytał Kowaliow. Może miała asystenta?
  - Tak - Dobrynia machnęła na niego machnięciem ręki. "Ma swoją historię, ale to nie nasza sprawa. Nie chcę nic o tym wiedzieć. Niech gliniarze sami to wymyślą.
  Czy możesz mi pomóc przenieść namiot? - spytała Lena Dobrynia.
  "Oczywiście pomogę" - obiecał Dobrynya i zapytał Kovaleva:
  - Skąd jesteś?
  "Jestem z Petersburga", odpowiedział Kowaliow.
  - Więc to Mamai powiedział ci o morderstwie? - spytał Dobrynia.
  "Nie, nie znam go", odpowiedział Kowaliow. - Gdzie mieszka w Petersburgu?
  - Skąd mam wiedzieć! Dobrynia powiedział niezadowolony. - Nigdy nie był.
  "Jest tu dużo ludzi z Petersburga" - powiedziała Lena.
  "Tak, sama Katya Ogonyok jest coś warta" - odpowiedział Dobrynya.
  - Czy Katia jest teraz tutaj? - spytała Lena.
  - Tak! Nie jest daleko od nas.
  "I przenosimy się w inne miejsce" - powiedziała Lena do Andreya. - W lesie niedaleko Lotosu jest dobry parking. Helikopter jest tzw. Czy pójdziesz z nami?
  Czy zostanę tam dobrze przyjęty? - zapytał Kowaliow.
  Dobrynya spojrzał oceniająco na Andrieja i powiedział:
  - Jeśli dobrze się zachowasz. Wystarczająco dużo miejsca dla wszystkich. Jeśli ci się nie podoba, możesz w każdej chwili wyjść. Ludzie wyjeżdżają, są darmowe parkingi. Zapalisz?
  "Nie, nie palę" - przeprosił Kovalev.
  "W porządku, staniesz z nami, nauczysz się" - powiedział Dobrynya. "W porządku, przygotuj się, jeśli pójdziesz z nami.
  
  
  Rozdział 26
  Kovalyov wyszedł, bolesny czas oczekiwania ciągnął się, a Wasilijowi Krasinowi rozjaśnił niedzielny spacer z Inną wzdłuż Anapy.
  Krasin miał trudności z dogadywaniem się z dziewczynami, był nieśmiały w komunikacji. Wstydził się poznać i czuł się niezręcznie za pierwszym razem po spotkaniu. Dlatego pod wieloma względami nie rozwijał się z płcią przeciwną. Ciągle dusił go kompleksy, dziewczyny nie zwracały na niego uwagi. Ale Inna jakoś natychmiast przyciągnęła ją do Wasilija, czuł się z nią dobrze. Przebłysk współczucia dla pięknej kobiety stopniowo rozpalił ogień miłości w surowym sercu Krasina.
  Podobało mu się wszystko w swoim koledze. I wygląd oraz wyraziste oczy i sylwetkę. I wiedziała też, jak ciekawie opowiadać o swojej pracy, o sobie. A Krasin, nieśmiały wobec kobiet, tym razem chętnie porozumiewał się z Inną.
  W ten serdeczny, ciepły, spokojny wieczór nie mogli wystarczająco dużo rozmawiać. Na plaży Inna, mistrzyni pływania, opowiadała o swoim spotkaniu ze stadem delfinów na otwartym morzu:
  - Wpłynąłem jakoś szczególnie daleko w morze. Patrzę, między mną a brzegiem pojawiło się stado delfinów. Czasami zbliżają się do brzegu. Prawdopodobnie interesujące jest dla nich spojrzenie na dwunożne tajemnicze stworzenia, których jest tak wiele w obszarach przybrzeżnych. Istnieje jakiś starożytny mistyczny związek między ludźmi a tymi zwierzętami morskimi.
  Delfiny płynęły powoli, leniwie rozmawiając z charakterystycznym piskiem, który był wyraźnie słyszalny w wodzie.
  Zatrzymałem się, prawie zatrzymałem cały ruch, tylko lekko kołysałem się na falach i obserwowałem poruszające się stado. Przysłuchiwałem się ich rozmowie, która z jakiegoś powodu stawała się coraz bardziej aktywna. Delfiny dyskutowały o czymś własnym. Zastanawiam się, co!
  I nagle trzoda zwróciła się do mnie. Podzielili się na dwie grupy. Pięć zaczęło krążyć wokół mnie. Ale trzy poszły prosto na mnie! Zamarłem, gdy patrzyłem, jak zbliżają się w oszołomieniu. ...
  - Och, ile osób chciałoby spotkać delfiny w morzu! - Wasilij wstawił swoje zdanie do rozmowy.
  - Ale wszystkie próby podpłynięcia do nich wczasowiczów kończą się niepowodzeniem. A te delfiny same do mnie podpłynęły! Widziałem jak oddychają, z hałasem wypuszczają powietrze, widziałem ich małe oczka, zbliżające się płetwy. Przypomniały mi się historie o przyjaźni delfinów z ludźmi. I chciałem zaprzyjaźnić się z tymi pięknościami, pogłaskać najbliższe z nich. Co więcej, płetwa trzech najlepszych delfinów była bardzo blisko, dosłownie trzy metry ode mnie!
  "Jesteś odważną dziewczyną", powiedział Wasilij.
  Zrobiłem delikatny ruch w ich kierunku. Ale stado natychmiast poszło pod wodę ...
  - Przestraszony? - zapytał Krasin.
  "Wygląda na to", odpowiedziała Inna i kontynuowała swoją historię:
  "Popłynąłem z powrotem na brzeg z nadzieją, że zobaczę, gdzie wypłyną delfiny. Nie widziano ich bardzo długo. Potem ledwo zauważalnie pojawili się w oddali i ponownie weszli pod wodę. I ogarnęła mnie irytacja pomieszana z ciekawością. Co to było? Dlaczego delfiny podpłynęły do mnie?
  "Mówią, że delfiny pomagają ludziom, którzy znajdują się w morzu z dala od wybrzeża" - zasugerował Wasilij.
  Tak, słyszałem historie o delfinach ratujących tonących ludzi.
  "A czasami z jakiegoś powodu są wyrzucane na ląd" - powiedział Wasilij.
  - Mówią, że tracą orientację, ale wydaje mi się, że płyną na śmierć.
  Czy mają skłonności samobójcze? - zapytał Wasilij.
  - Wygląda jak to. Może krewni są do tego zmuszeni. Widzisz, delfiny, podobnie jak ludzie, oddychają powietrzem i są podatne na choroby wirusowe. Oznacza to, że mogą się nawzajem zarażać. Kiedy jedna osoba zachoruje, aby nie zarazić całego stada i nie zanieczyścić morza swoim trupem, jest zmuszony rzucić się na brzeg.
  - Wersja logiczna - zgodził się Krasin.
  - Kiedyś widziałem umierającego delfina. Była głęboka jesień. Na plaży nie ma nikogo, wczasowicze już wyjechali, a ja postanowiłem udać się w skały. Uwielbiam tam chodzić.
  Widzę delfina leżącego na brzegu. Żywy! Jego płuca głośno wypuszczały powietrze. Delfin ciężko oddycha, ma zamknięte oczy. Ogon i dolna część brzucha znajdują się w wodzie, ale większość ciała znajduje się na brzegu. Delfin jest duży. Podszedłem i dokładnie go zbadałem. Nie znaleziono krwi ani obrażeń. Ostrożnie uderzam mieszkańca głębin dłonią po plecach. Delfin w odpowiedzi słabo porusza płetwami. Czuje mój dotyk! Ale nie może lub nie chce się ruszać.
  Próbuję dostać się do wody. Ale delfin jest ciężki. Nie mogę go ruszyć. Ale on sam nie chce iść na morze. Widać to po ledwo poruszających się płetwach. Delfin wiosłuje nimi na ląd! Nie wiem co robić, nie mogę mu pomóc. Po prostu głaszczę biedaka po głowie.
  I wtedy delfin otwiera oczy, patrzy na mnie smutnym spojrzeniem. Pokazuję ręką: wpłyń, jak mówią, do morza. W odpowiedzi delfin tylko słabo porusza płetwami. Próbuję wepchnąć go do wody. Bezużyteczny! Nagle widzę dużą łzę wypływającą z oka delfina. Nie jest tak przezroczysty jak ludzki, raczej mętny kolor mocno rozcieńczonego mleka. Pierwsza łza powoli toczy się po drugiej, potem trzecia... Płacze delfina. Ma tragedię.
  Podchodzi do nas kobieta. Razem ponownie badamy delfina. Nie, nie jest ranny.
  Kobieta mówi: "Pójdę do ośrodka wypoczynkowego, zgłoszę delfina" i odchodzi.
  I zostaję. Siedzę obok umierającego trupa. Płaczę z nim...
  A potem przyszli ratownicy i wciągnęli biedne zwierzę do morza. Próbowałem wyjaśnić, że delfin jest chory i potrzebuje pomocy medycznej, ale mnie nie słuchali. Byłem wtedy w liceum, byłem nastolatkiem...
  
  
  Rozdział 27
  Historia Inny poruszyła Krasina, a przyjemny wieczór spędzony z dziewczyną przyniósł Wasilijowi całkowitą radość. Następnego dnia myślał więcej o Innie niż o pracy. Jednak po raz kolejny próbował przesłuchać oskarżonego. Ale bez skutku.
  Nadieżdę należało puścić i ustawić za nią na zewnątrz. Miała doprowadzić do maniaka. To tylko jak podążać za dziewczyną w lesie? Pozostało czekać na informacje od Kowaliowa.
  Pojawił się we wtorek wieczorem podekscytowany.
  "Słuchaj, Vasek, tyle wycierpiałam! Jedna straszna laska prawie mnie tam zgwałciła.
  "Powinieneś się zrelaksować i dobrze bawić" - zażartował Krasin.
  "Mówię ci, nie sprawi ci to przyjemności". Gdyby tylko choroby weneryczne ...
  - Przejdź od razu do rzeczy - poprosił Krasin.
  - Czekaj, nie spiesz się. Musimy ci wszystko powiedzieć w porządku - Kowaliow chętnie podzielił się swoimi wrażeniami. - Przyjechałem więc do Utrish. Do laguny, w której zginął reżyser, pozostały jeszcze cztery kilometry. Rozejrzałem się, widzę: dziewczyna idzie sama, ciągnie rzeczy. Wow, taka słodka, choć z dredami i tatuażem na nodze, ale atrakcyjna. Postanowiłem się z nią zapoznać, powiedziałem, że pierwszy raz w Utrish chcę pojechać do trzeciej laguny, bo wiem o tym od znajomych. Dziewczyna nazwała się Nimfa, ale w rzeczywistości ma na imię Lena. Powiedziała, że przyjeżdża tu piąty raz, powie mi, co jest czym. Poszliśmy razem...
  "Właśnie powiedziałem, że jałówka jest okropna" - wtrącił się Krasin.
  - Więc nie mówię o niej! Słuchaj, nie przerywaj.
  "Twoje seksualne przygody nie martwią mnie zbytnio" - powiedział Krasin. - Bardziej do rzeczy.
  "Tu mówię o sprawie. W ogóle Nimfa mnie do niej przyprowadziła. Dołączyłem do nich na parkingu. Zalotnik natychmiast przywiązał się do Nimfy, znanej jej z poprzednich lat. Nazywał się Dobrynya, wyglądał na około 25 lat. Człowiek o skromnym intelekcie. W obozie hipisowskim był głównym autorytetem. Dla siebie nazwałem go szumowiną. Brakuje mu kilku palców na dłoniach i to samo na stopach. Powiedział wszystkim, że walczył w Czeczenii. A w jego rękach podobno granat eksplodował w jego rękach. Szacunkowo, na ciele nie ma ani jednej blizny, brakuje tylko palców. Aby otrzymać takie obrażenia, granat trzeba było trzymać jednocześnie rękami i bosymi stopami, mając na sobie hełm i potężną kamizelkę kuloodporną. Ale jego towarzysze mu uwierzyli. Stąd trzeba było dowiedzieć się informacji. Pytam go o sekciarzy, a on opowiada, jak nauczył się pływać w przedszkolu. Przybyli z matką do Soczi, matka zabrała go do instruktora pływania. Dali jemu i innym dzieciom nadmuchiwane materace i powiedzieli im, jak poruszać rękami, aby pływać. Cóż, pływał. Do tego stopnia, że zatrzymali go zaledwie dziesięć kilometrów od Turcji...
  "Dlaczego opowiadasz mi te wszystkie bzdury o nim?" - zapytał Krasin.
  - Więc wiedział o wszystkim, co działo się na lagunach. Musiałem się z nim porozumieć, a potem prawie wdaliśmy się w bójkę ...
  W korytarzu słychać było kroki. Kowaliow podbiegł do drzwi i uchylił je.
  - I tu przyszła Innochka! Andrzej był zachwycony. - Przyjdź do nas!
  - Hej! - przywitała się Inna. - Jakieś ciekawe informacje?
  - Po prostu mówię Wasilijowi, przez co przeszłam. A wszystko dla sprawy. Więc ta szumowina powiedziała mi, że nasz maniak jest teraz na Utrish. Ma legowisko gdzieś w górach. Gdzie dokładnie nikt nie wie. Ale czasami schodzi nad morze.
  Wiesz, wydaje mi się, że widziałem tego maniaka pierwszego ranka na lagunie. Szedł wzdłuż brzegu, po czym skręcił w las. Pobiegłem za nim, ale wydawało się, że wyparował. Jest tak wiele leśnych ścieżek.
  Później zapytałem o tego faceta moich nowych znajomych. Jest dziwny: nie komunikował się z nikim poza swoją dziewczyną. Chłopaki potwierdzili, że to on przyjaźnił się z Nadieżdą, a teraz wydaje się, że na nią czeka. Hipisi uważają, że zabił reżysera, a winę wzięła na siebie jego dziewczyna.
  - My też tak uważamy - powiedział Wasilij. - Ciekawe, co je maniak? Może kradnie jedzenie z parkingów, kiedy wczasowicze śpią?
  Nic nie słyszałem o kradzieży jedzenia. Może ma zapasy, może coś znajdzie w lesie.
  "Tak jak myślałem: maniak czeka na swoją dziewczynę" - powiedział Krasin. - Dowiedziałeś się czegoś o naszej aktorce porno?
  - Przyjechała do Utrish ze swoim chłopakiem. W dniu morderstwa, wraz z nim, niejaki Mamai i Gorynych, pojechali samochodem Mamaja do Petersburga.
  - Bałeś się? Ale co? - zapytała Inna.
  - Mamai i tak miał wyjechać tego dnia. Nie wyszło mu w tym roku. Aktorka i facet byli jego sąsiadami na parkingu. A potem jest morderstwo. Mamai zaproponował, że z nim pójdzie. Zebrali się szybko i przed przybyciem policji przerzucili się przez Mały Utrish. U Mamai samochód był tam zaparkowany w namiotowym mieście dzikusów pod nadzorem znajomych.
  - Jaka dziewczyna? - zapytał Krasin.
  - Czy nasza aktorka nie żyje? - powiedział Kowaliow. "I jest dziwna, nie towarzyska. Tam Dobrynia próbował ją powalić. Powiedziałem już o nim Wasyi. Więc grzecznie odmówiła: "Przepraszam, nie jestem wolna. Mój mąż nie pozwala mi komunikować się z innymi mężczyznami bez jego wiedzy". Wydaje się, że przybyli do Utrish ze Stanów. Ale mówili płynnie po rosyjsku. Obydwa.
  Jak nazywa się chłopak aktorki? - zapytał Krasin.
  - odpowiedziałem Saszy. Nic więcej nie można się było o nim dowiedzieć.
  - Dlaczego przyjechali do nas w Anapa? - zapytała Inna.
  - Mówią, że Sasha ma albo znajomego, albo krewnego w kierownictwie sekty. A sekciarze na Utrish mieli kolekcję.
  - Trzeba będzie się dokładniej dowiedzieć o Mamai i Gorynych - powiedział Krasin. "Ich prawdziwe nazwiska, adresy...
  Zapytałem ich przyjaciół. Nic konkretnego nie można było powiedzieć.
  "Musimy jeszcze raz sprawdzić listę mieszkańców przy drzwiach wejściowych, w których zginęła aktorka. A jeśli coś się pojawi - powiedział Krasin Kowaliow.
  - Jak zamierzasz zrobić z Nadieżdą? - zapytała Inna.
  - Musimy odpuścić - odparł Krasin. - I zainstaluj dla niej dobrą scenę plenerową, dziewczyna powinna doprowadzić do maniaka.
  "Trudno będzie podążać za nią w lesie" - powiedziała Inna. - Nie będziesz w stanie zamknąć wszystkich szlaków.
  Andryukha pomoże. Na lagunie jest prawie jak w domu - powiedział Krasin.
  Wysyłasz mnie, żebym znów była rozdarta przez hipisów? - zapytał Kowaliow. "Ledwo mogłem od nich uciec. Katya Ogonyok najpierw mnie molestowała, zmuszała do chodzenia nago, a potem złapała mnie za cipkę. Mówię: "Nie jestem gotowa na seks i nie mam prezerwatywy". "Nic", odpowiada, "mam plastikową torbę, możesz jej użyć zamiast prezerwatywy". Straszna, śmierdząca laska - horror. Z wielkim trudem wysiadł. Ona sama pochodzi z Petersburga. Opowiedziała mi o swoich rodakach Mamai i Gorynych. Mamai szukał towarzyszy podróży, aby fajniej było wrócić do domu i rzucić trochę pieniędzy na benzynę. Katya zaproponowała, ale postanowiła zostać na Utrish do późnej jesieni. I Gorynych się zgodził. A dołączyła do nich nasza aktorka i jej chłopak...
  - Gdzie mieszka Mamai i Gorynych Katya, nie wie na pewno? - zapytał Krasin.
  - Mówię ci: nie wiem, jak prawdziwe nazwiska tych chłopów. Hipisi szybko zorientowali się, że nie jestem jednym z nich. Dobrynya zaczął się męczyć: co tu próbujesz dostać. Prawie wdałem się ze mną w bójkę. Musiałem powiedzieć, że wybieram się do Anapy do mojej kobiety na alkohol. Obiecał wrócić za kilka dni, ale musiał opuścić namiot.
  - Nic - odparł Wasilij z uśmiechem. - Pójdę z tobą. A my weźmiemy namiot i znajdziemy legowisko maniaka. Szansa na zabranie go jest dobra, nie można jej przegapić.
  "Obudził się w tobie instynkt myśliwego" - odpowiedział Kovalev. - Powinniśmy rozwikłać naszą sprawę.
  - Rozwiążemy - zapewnił Krasin. Myślę, że odpowiedź jest bliska.
  
  
  Rozdział 28
  Nadzieja została uwolniona po kilku dniach. Inna powiedziała oszołomionej dziewczynie, że udało jej się zatrzymać prawdziwego zabójcę, a teraz, po formalnym podpisaniu niezbędnych dokumentów, może być wolna.
  Zgodnie z przewidywaniami śledczych dziewczyna natychmiast udała się do Utrish.
  Kovalyov, Krasin i kilku innych policjantów w cywilnych ubraniach czekało na nią na trzeciej lagunie. Wbrew oczekiwaniom Nadieżda długo nie musiała tropić. Borys zdawał się przewidywać powrót ukochanej i sam zszedł nad morze.
  Nadia widziała go na ścieżce prowadzącej na plażę
  - Borys! Nie jesteś aresztowany?! - krzyknęła zachwycona dziewczyna i wskoczyła na swojego kochanka jak kot. Przytuliła się, owinęła ramiona, nogi, zaczęła całować.
  Ale minutę później kajdanki zatrzasnęły się na rękach maniaka.
  Nadzieja wpadła w histerię. Przeciwnie, Borys wydawał się na pozór spokojny.
  - Kochanie, wybacz mi! dziewczyna krzyknęła. - Nie chciałem! Nie powiedziałem im o tobie! Zaczekam na CIebie!
  "Dwadzieścia pięć lat poczeka w najlepszym razie", powiedział Krasin do Kowaliowa. "Wtedy wydadzą mu dożywocie".
  - Gdybym wybrał sobie żonę, wybrałbym taką, jak Nadia - odpowiedział Kowaliow. - Oddany, czuły. Opuścić nabożeństwo i obudzić się rano w delikatnym uścisku kogoś takiego jak ona, jak w nirwanie. Szkoda, że dziewczyna jest oddana swojemu maniakowi. A potem poznałbym ją lepiej.
  - Tak, taka dobra żona może się okazać - zgodził się Krasin - Ale nie jesteśmy gotowi do nirwany. Musisz jechać do Petersburga, zająć się morderstwami.
  - Otrzymane informacje nie są takie gorące - przypomniał Kowaliow. - Odkryto tylko imię chłopaka aktorki, a nawet przezwiska innych podróżników. Jak znaleźć osobę po imieniu w wielkim mieście? Jeśli są zamieszani w zbrodnie, najprawdopodobniej wyrzucili ich z Petersburga.
  "I mam przeczucie, że szybko rozwiążemy tę sprawę" - odpowiedział Krasin.
  Po załatwieniu wszystkich niezbędnych dokumentów detektywi zamówili bilet do Petersburga i pojechali do domu do Inny.
  - Wylatujemy jutro rano - powiedział Wasilij pani domu. Już zarezerwowaliśmy bilety na jedenastą.
  - A jutro muszę pracować - powiedziała Inna. "Będę w stanie odprowadzić cię na przystanek autobusowy w samą porę".
  Następny poranek był słoneczny, ciepły i cichy. Dzień zapowiadał się upalnie.
  - Morze byłoby właśnie teraz - powiedział sennie Kowaliow przy bramie. Zrób sobie tydzień wolnego.
  "Sezon aksamitny to świetny czas na relaks" - zgodziła się Inna.
  - Odpoczywałeś przez kilka dni nad morzem na Utrish - przypomniał mu Krasin. - Ale szkoda rozstać się z Inną.
  - Więc chodź do nas jeszcze raz - odpowiedziała Inna. "Mama i ja będziemy szczęśliwi.
  "Teraz, jeśli dadzą mi wakacje, na pewno przyjadę" - obiecał Krasin.
  Po drodze Andrei zatrzymał się przy straganie z kwiatami, kupił bukiet goździków i podarował go Innie.
  - Dziękuję Ci! Bardzo ładny i piękny! - Inna była zachwycona i ukryła twarz w kwiatach, z przyjemnością wdychając ich aromat. - Ładnie pachną!
  Dziewczyna zbliżyła się do Krasina i szepnęła mu do ucha:
  - Zaczekam na CIebie.
  Wasilij uśmiechnął się radośnie i powiedział:
  - Na pewno zadzwonię z Petersburga.
  - Poczekam - powtórzyła Inna.
  
  
  Rozdział 29
  W Petersburgu Krasin zwrócił się przede wszystkim do urzędu paszportowego o informacje o mieszkańcach drzwi wejściowych, w których mieszkała Maria Novikova.
  - Spójrz, Andryukha, w mieszkaniu naprzeciw zmarłej Marii Nowikovej zarejestrowana jest pewna Gorynycheva Tatiana Aleksandrowna. Zapytali ją? - zapytał Krasin.
  "Była w szpitalu w noc morderstwa" - odpowiedział Kowaliow.
  "Pytałeś o jej krewnych?"
  - Myślisz... Gorynych... Ten sam z Utrisha? Równie dobrze mogłoby być!
  "Tak, zmarła aktorka wyjechała z Gorynych" - powiedział Krasin. - Pilnie musimy przeprowadzić wywiad z Tatianą Aleksandrowną i Gorynych, jeśli tam mieszka.
  "Zrozumiałem" - zgodził się Kowaliow. Nie widzieliśmy go w dniu morderstwa. Ale może Gorynych był w to zamieszany... Ale jak dostał się do mieszkania nauczyciela?
  "To wszystko, czego potrzebujemy się dowiedzieć.
  - Dobry! powiedział Kowaliow. - Pójdę do Tatiany Aleksandrownej.
  
  Już wieczorem Gorynych siedział w gabinecie Krasina. Kovalev zabrał go na przesłuchanie. Wasilij Krasin natychmiast zadał podchwytliwe pytanie.
  - Dlaczego, Wiaczesław Anatolijewiczu, zabiłeś Lucy Starr?
  Wbrew oczekiwaniom Gorynych nie zaprzeczył.
  - To nie moja wina! Ona sama! podejrzany prawie krzyknął. - Słuchaj, nie chciałem jej skrzywdzić. Bardzo lubiłam Lucy. Tak się stało. Przez przypadek. Zdjąłem poduszkę, patrzę: udusiła się. Ona już nie oddycha. Sasha i ja próbowaliśmy to wypompować. Nie wypracował.
  "Mówisz, że ta kobieta udusiła się poduszką?" Bez twojej pomocy? - zapytał Krasin. - Jak to możliwe?
  - Uprawiałem z nią seks. Zakrył jej twarz poduszką, aby zachować ostrość. Sasha zrobił to przede mną. Nie miała nic przeciwko. I wpadłem w ekstazę, skończyłem, a kiedy zdjąłem poduszkę, patrzę: Lucy już nie oddycha.
  - Co to za zabawa, duszenie dziewczyny podczas stosunku?! - zapytał niegrzecznie Kowaliow.
  Więc to jest rodzaj seksu. Mówię ci, nie miała nic przeciwko.
  - Czy masz coś przeciwko, jeśli ją udusisz? - naciskał Kowaliow.
  - A co z Saszą? Jakie jest jego nazwisko? - zapytał Krasin.
  pomyślał Gorynych.
  Odpowiedz na pytanie! powiedział Kowaliow.
  - Nie pamiętam ... nie znam jego nazwiska. Szczerze mówiąc! Opowiedział coś o sobie, ale najwyraźniej nie podał swojego nazwiska.
  - Czy Sasha nie był przeciwny temu, że uprawiałaś zboczony seks z jego dziewczyną? Kowaliow nie wierzył.
  - Sam zaprosił mnie i Lucy do zabawy podczas snu. Nie miała nic przeciwko.
  - Więc uwierzę ci w to, co zasugerował. Nie jest ci łatwo kłamać - powiedział Kowaliow.
  - Nie kłamię, szczerze! Sasha był spokojny, gdy jego dziewczyna była z innymi mężczyznami ... Lucy była gwiazdą porno ...
  - Powiedzmy, że dziewczyna uduszona przez przypadek, ale dlaczego rzuciłeś jej zwłoki sąsiadowi? - zapytał Krasin.
  "Chcieliśmy tylko ukryć się do wieczora. Sasha, kiedy wszystko się wydarzyło, pobił mnie, a potem powiedział, że nie ma sensu go pokazywać, zażądał wyprowadzenia Lucy i pochowania mnie. Zadzwoniłem do Mamai, mógł podjechać tylko wieczorem. I wziąć trupa taksówką, rozumiesz ...
  - Jeszcze raz powtórzę pytanie Wasilija: dlaczego podłożyłeś zwłoki Lucy sąsiadowi? - Kovalev ponownie interweniował w przesłuchaniu.
  - Nie można było zostawić trupa w naszym mieszkaniu. Moja mama została tego dnia wypisana ze szpitala. Ona i jej siostra musiały podjechać.
  - Jak dostałeś się do mieszkania sąsiada? - zapytał Krasin.
  - Więc moja mama miała klucze do swojego mieszkania...
  Dlaczego nam nie powiedzieli? Krasin był zaskoczony. "Ani moja matka, ani mój nauczyciel.
  "Nauczyciel może nawet nie wiedzieć o kluczach" - odpowiedział Gorynych.
  - Jak to? - zapytał Kowaliow.
  - Widzisz, w mieszkaniu przed nią mieszkał stary dziadek, mama pomagała mu w pracach domowych. Ufał matce, klucze dawał na wszelki wypadek. A potem zmarł dziadek i wkrótce wprowadził się nauczyciel. Jest jego siostrzenicą, czy coś. I zapomnieliśmy o kluczach. A z nauczycielem przyjazne stosunki nie wyszły.
  Jak długo mieszka w twoim domu? - zapytał Kowaliow. A raczej żyła.
  - Trzy lata. Nie, nawet nie cztery. Niedługo po śmierci dziadka dali mi cztery lata na narkotyki. Właśnie zostałem zwolniony warunkowo. Spędziłem lato na Utrish, byłem tam jeszcze przed zwolnieniem. A mama mnie wypisała, nie mogłem zostawić zwłok Lucy w naszym mieszkaniu. Mama by mnie nie zrozumiała i od razu by mnie wyrzuciła.
  Skąd wiedziałeś, że nauczyciela nie ma w domu? - zapytał Krasin.
  - Kiedy zacząłem myśleć o tym, jak pozbyć się trupa, wyskoczyłem na ulicę. Rozmawiałem tam z przyjacielem. Była przyjaciółką nauczyciela. Powiedziała mimochodem, że Maria jest na wakacjach w Soczi. I przypomniałem sobie klucze. Było ich dwóch. Wrzuciłem je na biurko przed zwolnieniem. Wstałem i spojrzałem: klucze zachowały się.
  - A co z matką? - zapytał Kowaliow. Pytałeś o klucze?
  - Zapytała. Dawno temu, przed moim zwolnieniem. Powiedziałem, że je wyrzuciłem. Potem zapomniała o kluczach, ale okazało się, że były w moim śmietniku.
  - Czy chcesz powiedzieć, że nauczyciel nie zadał sobie trudu, aby zmienić oba zamki po śmierci bliskiej osoby przez te wszystkie lata i pojawiły się klucze? - zapytał Krasin.
  - Tak! Dokładnie tak. Spróbowałem, drzwi się otworzyły. Cóż, Sasha i ja zabraliśmy Lyusyę do mieszkania nauczyciela.
  Dlaczego ciało zostało wepchnięte pod łóżko? - zapytał Kowaliow. - Mogli położyć go na łóżku lub zostawić na korytarzu.
  - Nie wiem. Nie myśleliśmy. Wnieśli go do pokoju i tam się stało.
  - Rozumiem - powiedział Krasin. "Ale nie wyszło, żeby podnieść zwłoki. Nauczycielka wróciła wcześniej. I postanowiłeś wyrzucić ją przez okno jako niepotrzebnego świadka.
  - Nie, nie tak. Nie na pewno w ten sposób. Przyszliśmy i zaczęła grozić, że zadzwoni na policję. Obraził nas. Więc Sasha rozgorzała, pomogła jej wyjść przez okno.
  Gdzie jest teraz Sasza?
  - Przyleciał do swojego miejsca w USA.
  - Na pewno? - zapytał Krasin. Kto może potwierdzić?
  - Mamai. Zabrał go na lotnisko.
  - Jak nazywa się Mamaia, gdzie mieszka?
  - Gdzieś na ulicy Kamyshovaya, szczerze mówiąc, nie znam dokładnego numeru domu! Nie było mnie z nim, rozmawialiśmy tylko przez telefon.
  - Podaj nam jego numer telefonu - polecił Krasin. Sprawdźmy, co powiedziałeś. To samo dotyczy mieszkania.
  Wasilij zapisał telefon, wręczył papier Kovalevowi i powiedział:
  - Pozostaje przesłuchać Mamai, dowiedzieć się, w którym dniu i którym lotem leciał Aleksander, a następnie, zgodnie z listą pasażerów, obliczyć dane paszportowe naszego klienta. I będziemy mieli kolejną osobę zamieszaną w zabójstwo nauczyciela.
  "Zrozumiałem", odparł Kowaliow. - Zajmę się tym.
  
  
  Rozdział 30
  Fiodor Siemionowicz Orłow obudził się wesoło, zaskakująco wesoło jak na starca obciążonego licznymi ranami. Plecy nie bolały jak zwykle, ani wątroba, ani nogi nie przeszkadzały. Bez różdżki podszedł do okna i odsunął zasłony. Pokój wypełniło się radosnym światłem! Co za radość znów zobaczyć słońce, błękitne niebo, lekkie puszyste chmury. Los dał mu jeszcze jeden dzień!
  Nadeszła długo wyczekiwana wiosna, na dworze pogoda była piękna, Fiodora Semenowicza płonęło pożądanie. Marzył o długich zimowych wieczorach, aby pojechać do rodzinnej wioski, odwiedzić boleśnie znajome miejsca. Modlił się do nieba o taką możliwość. Może dzisiaj, może teraz?
  Każdy człowiek ma miejsca, do których jest najbardziej przywiązany. Dla Fiodora Semenowicza takim miejscem była dzika plaża w jego rodzinnej wiosce Lisy Nos. Czemu? Nie potrafił się wytłumaczyć. Zapewne wspomnienia z dzieciństwa, ale to właśnie o tej plaży czasami marzył w nocy.
  Starzec miał silny ból w nogach, jego głowa ciągle się kręciła. Niemal przez całą zimę Fiodor Siemionowicz nie wychodził z domu. Cóż, przynajmniej czasami odwiedzała go Lidochka z ZUS i siostrzenica Mashenka. Ale teraz emeryt czuł się świetnie! Postanowił iść i drżał z wyczekiwania.
  Fiodor Siemionowicz wziął kij, przez długi czas zszedł z trzeciego piętra swojego Chruszczowa. Kiedy frontowe drzwi zatrzasnęły się za nim, starzec wziął głęboki oddech świeżego wiosennego powietrza. Ptaki ćwierkały, pąki puchły na drzewach. Na chwilę Fiodor Siemionowicz poczuł się znowu młody, pełen sił. Dzieci bawiły się na podwórku, sąsiedzi siedzieli na ławce i rozmawiali o czymś. Jaka to przyjemność wdychać aromaty wiosny, zdrowego, beztroskiego życia. Co za radość przebywać wśród ludzi, obserwować ich!
  W małym ogródku za domem Orłow znalazł wolną ławkę w słońcu i usiadł, by odpocząć przed twardą drogą. Wróble, sikorki, gołębie, wrony kręciły się tutaj, wymieniając niekiedy radosne okrzyki. Kot z sąsiedztwa wspiął się na drzewo i wygrzewał się na słońcu. Psy spacerowały ze swoimi właścicielami, jeden z nich podbiegł do Fiodora Siemionowicza, obwąchał, machał ogonem, ale właściciel zawołał ją, a sympatyczny pies uciekł.
  "Ile dzisiaj ptaków, ile zwierząt i ludzi! pomyślał Fiodor Siemionowicz. I wszyscy cieszą się z wiosny. Cóż za błogosławieństwo!
  Ale Fedor Semenovich miał szczególny nastrój, chciał odbyć podróż i usiąść nad brzegiem Zatoki Fińskiej.
  Emeryt poszedł na przystanek autobusowy. Trasa do Zelenogorska prowadzi właśnie przez Lisy Nos. Jedź nie dłużej niż pół godziny.
  Nie musieliśmy czekać na autobus. Fiodor Semenowicz wszedł do kabiny bez pomocy z zewnątrz. Ludzie byli w porządku. Wszystkie miejsca były zajęte. Fiodor Siemionowicz oparł się o poręcz, ale młody człowiek na sąsiednim siedzeniu powiedział do niego:
  - Usiądź tato! i ustąpił.
  "Mamy dobrą młodość", pomyślał z wdzięcznością Fedor Semenovich. Cieszył się, że zwracano się do niego - "tata". Uprzejmy, prosty.
  Orłow nie miał wystarczającej komunikacji, chciał porozmawiać z jednym z pasażerów, ale nie odważył się. Codzienna walka o życie wyostrzyła wszystkie zmysły. Ale teraz Fiodor Siemionowicz był szczęśliwy. Wyjrzał przez okno, obserwował ludzi wchodzących i wychodzących z autobusu. To jest życie! Gotowanie i bulgotanie. Te proste obserwacje sprawiły, że jego słabe serce zaczęło bić szybciej.
  Na Lisij Nos Fiodor Siemionowicz wysiadł na najbliższym przystanku i powoli szedł ścieżką na dziką plażę. Jaki był szczęśliwy! Zupełnie jakby wrócił do ojczyzny po długiej nieobecności. Rzadki podróżnik doświadcza w tych chwilach tak żywych wrażeń jak Orłow.
  Ale stopniowo fala wspomnień okryła starca. Żył skromnie, starał się nie wyróżniać, trzymać z dala od rozgłosu, oczu przełożonych, teściowej i głupich sąsiadów. Pracował jako mechanik w fabryce wojskowej. Miał taką samą, jak on, skromną żonę. A jego syn, Wołodia, był prostym sowieckim chłopcem.
  W schyłkowych latach Fedor Semenovich został sam. Wołodia zmarł w Afganistanie, po czym jego żona zachorowała i nie mogła wyzdrowieć z choroby. Fiodor Semenowicz często żałował, że on i jego żona nie mogli urodzić syna ani brata. Mieszkali w małym domu po drugiej stronie wsi. Pięciu z nas w dwóch pokojach z rodzicami. I pomyślałem: "Gdzie jest kolejne dziecko? I tak synek śpi w kącie na klatce piersiowej, bo nie ma gdzie postawić łóżeczka.
  Następnie Fiodorowi Semenowiczowi przydzielono mieszkanie za pośrednictwem linii serwisowej. Ale żona zdecydowała, że jej wiek i stan zdrowia nie są już takie same przy rodzeniu i wychowywaniu dzieci: "Każdy ma jedno dziecko i dajmy jedno". A potem przyszła wiadomość o śmierci syna...
  Fedor Semenovich szedł leśną ścieżką, boleśnie znajomą od dzieciństwa. Tutaj jeszcze przed wojną matka zabrała go na brzeg zatoki. Kobiety nosiły bieliznę do płukania, a dzieci pluskały się w pobliżu na dzikiej plaży. Każda taka wycieczka do zatoki latem wywoływała w duszy Fedyi uczucie świętowania. A teraz Fedor Semenovich przypomniał sobie te odległe czasy i poczuł, jak gulę unosi mu się w gardle.
  Wydawało się, że jako dziecko: całe życie przed nami. Ile możesz zrobić, ile możesz zrobić!
  Fedya nie został ani astronautą, ani pilotem. A życie nie jest takie duże...
  Dawno, dawno temu ich sąsiad, wujek Fedya, który nie miał nawet siedemdziesięciu lat, wydawał się starożytnym starcem. Dzieci dokuczały mu: "Wujek Fedya zjadł niedźwiedzia!"
  A teraz sam Fiodor Semenowicz przekroczył już osiemdziesiąt pięć lat. Ale nie drażnijcie go chłopaki. I prawie żaden z chłopców z miasta nie zna imienia staruszka. Ich dom na Lisyj Nos został już dawno zburzony. Na jego miejscu wybudowano przedszkole, a obok niego domy z Zakładu Północnego. Teraz nie ma ogrodu. Grunt został sprzedany prywatnemu właścicielowi. Było ciężko, zawsze bolało mnie serce, gdy Fiodor Siemionowicz przyszedł do domu swojego ojca. Dziś tam nie pojedzie, dziś nacieszy się naturą.
  Dobre w wiosennym lesie! Przebiśniegi są miłe dla oka. Tam za rogiem powinien znajdować się dąb. Tak to prawda. Są dęby! Stoją od czasów Piotra.
  W tym lesie Fedya znalazła ogromnego borowika. W głodnym czterdziestym szóstym roku. To było jak prezent z góry! Fedor Semenovich był dobrym zbieraczem grzybów. Tak długo, jak pozwalało mu na to zdrowie, każdego lata udawał się na ciche polowanie do swojej ukochanej Lisy Nos, czasami do Autostrady Lewaszowskiej. Ale nigdy więcej Orłow nie znalazł tak ogromnych grzybów! Dwa kilogramy okazały się olbrzymem. Robale, naprawdę. Ale mama wygotowała robaki w domu i był pyszny obiad: pieczarki z ziemniakami wyhodowanymi na własnej działce.
  Fiodor Siemionowicz zszedł na brzeg i usiadł na ławce. W pobliżu nie ma nikogo. Jest dzień powszedni i ludzie przestali tu przychodzić. Kobiety od dawna nie myły się w zatoce, a po wybudowaniu tamy plaża jest całkowicie zarośnięta trzciną. Teraz jest to rezerwat przyrody, obszar chroniony.
  Fedor Semenovich jest przyzwyczajony do samotności. Żona już dawno zmarła. Wcześniej jego rodzice. Ojciec wrócił z wojny niepełnosprawny, bez obu nóg. Jego matka opiekowała się nim jak dzieckiem. Wyjeżdżali jeden po drugim kilka lat po przeprowadzce rodziny do miasta.
  Na wspomnienie jego rodziców w oczach Orłowa napłynęły łzy. Ostatnio dużo płakał. To sprawiło, że moje serce stało się lżejsze. Ale publicznie starzec starał się nie okazywać łez.
  Fiodor Siemionowicz nagle użalał się nad sobą. Cóż dobrego widział w tym życiu? Żył spokojnie, pracował jak wszyscy. Nikomu nie przeszkadzał, nikogo o nic nie prosił, starał się być życzliwy dla ludzi, ale jego dobroć wydawała się niezauważana. Czy żył dobrze? Przecież prawdopodobnie mógłby jakoś wydostać syna z Afganistanu? Cóż, Bóg z nim.
  Jego myśli przerwał dźwięk opon rowerowych. Fiodor Siemionowicz pośpiesznie otarł łzy. Ale mężczyzna przejechał obok, nie zwracając uwagi na starca.
  A Orłow przypomniał sobie, jak pływał tutaj jako chłopiec. Na rękach poruszał się po dnie, tylko głowa wystawała nad wodę. Naprawdę Fedor Semenovich nigdy nie nauczył się pływać. I nigdy nie byłem nad morzem...
  Kiedyś prawie utonął tutaj. Zbudowali tratwę ze swoim przyjacielem Olegiem i wypłynęli z polany, która zbliżała się do wody. Najpierw ruszyli wzdłuż wybrzeża. Potem ścigaliśmy stado mew głęboko w zatoce. W stadzie było jedno pisklę, które błąkało się w wodzie i nie mogło wystartować. Odpłynęli daleko w przypływie dziecięcego podniecenia. Ale pisklę zostało wyprzedzone i zabrane na pokład. I wtedy całe stado, nie mniej niż dwadzieścia ptaków, zaczęło atakować chłopców. Mewy krążyły nad ich głowami, krzycząc, srając, niektóre ptaki dosłownie próbowały wyrywać im włosy łapami. Tratwa zakołysała się i przewróciła, przyjaciele byli w wodzie.
  Och, a potem Fedya się przestraszyła! Mógł wtedy utonąć, prawda! Wziął łyk wody, ale jego kolega wyciągnął go, powoli chłopcy dopłynęli do brzegu. Minęło prawie siedemdziesiąt pięć lat, ale pamiętam to tak, jakby to był ostatni tydzień.
  Ach, życie ludzkie jest krótkie! Byłeś młody przez długi czas? Był zajęty swoim synem, kochał swoją żonę. Wszystko przepadło. Wkrótce odejdzie. Całkowicie, nieodwołalnie, do wieczności. I pozostaną wiekowe dęby i ta plaża. Znów co roku wiosna zachwyci ludzi ciepłem i nowymi nadziejami. Dopiero teraz nie zobaczy już splendoru wiosny, nie będzie cieszył się naturą...
  Ciekawe byłoby rzucić okiem na to, co istnieje po śmierci. Czy istnieje inne życie? Może nie będzie źle, może to naprawdę raj?
  Więc w istocie, dlaczego żył? Dlaczego ptaki żyją? Oczywiście w trosce o potomność, o prokreację. Okazuje się więc, że żył na próżno? Nie, nie na próżno! Żył skromnie, ale godnie. Nie uchylał się, nie upokarzał. To na takich ludziach spoczywa ziemia. Nie każdy może być politykiem i artystą.
  Tak, bardzo mu się nie udało, zrobiłby dużo inaczej, gdyby zaczął życie od początku. Ale w jego istnieniu był sens! Za żonę i syna, za rodziców, za ojczyznę. Nie, może umrzeć z czystym sumieniem!
  Lekka bryza znad zatoki sprawiała, że trzciny szumiały leniwie i niosły przyjemny chłód Bałtyku. Fiodor Siemionowicz wpatrywał się w krętą drogę i wchodząc w głąb lasu, otaczających go drzew, próbował rozróżnić kontury drugiego brzegu, nasłuchiwał świergotu koników polnych i innych odgłosów lasu. Staruszek wydawał się próbować sobie przypomnieć, naprawić to wszystko w swojej wciąż dość silnej pamięci. I nagle znowu zaczął płakać. Tym razem z emocji, bo udało mu się przyjść, aby spełnić swoje marzenie.
  Orłow z przyjemnością wdychał czyste morskie powietrze. Poczuł jedność z ukochaną naturą. I był szczęśliwy.
  Fedor Semenovich długo siedział na ławce, wygrzewając się w promieniach wiosennego słońca. Ale stopniowo luminarz zaczął chować się za drzewami, a Orłow wyruszył w drogę powrotną. Czuję się zmeczony. Ale była raczej miła. Jednak nogi znów zaczęły boleć. Starzec powoli dotarł do przystanku, zaskoczony, że po drodze nikogo nie spotkał. A przystanek był pusty.
  Autobus szybko się zbliżył, emeryt zajął wolne miejsce w kabinie i znów zaczął ochoczo spoglądać przez okno na przejeżdżające krajobrazy. Ludzie się zatrzymywali. Głównie młodzież. Mili, spokojni ludzie. Mają przed sobą całe życie, można cieszyć się wiosną, snuć plany na przyszłość.
  Na jednym z przystanków do autobusu wsiadła starsza kobieta. Przekonana, że nie ma wolnych miejsc, stanęła obok Orłowa, który siedział przy drzwiach. Było oczywiste, że trudno jej było stać. Fiodor Semenowicz zaoferował jej swoje miejsce.
  "Nie, kim jesteś, kim jesteś" - odmówił nieznajomy.
  - Usiądź, i tak wychodzę - nalegał starzec.
  - Wielkie dzięki!
  Orłow nie oszukiwał, naprawdę musiał wysiąść na następnym przystanku. Spojrzał na kobietę i zobaczył ulgę i wdzięczność na jej twarzy.
  Fiodor Siemionowicz zapomniał o swoich chorych nogach, był z siebie dumny. Więc nadal jest mężczyzną! Był pierwszym, który pomyślał o ustąpieniu miejsca zmęczonej kobiecie.
  Kiedy drzwi autobusu się otworzyły, Orłow z trudem zszedł na chodnik i krzyknął w końcu do kierowcy i pasażerów:
  - Udanej podróży!
  I pomyślałem sobie:
  "Nic, będę żył! A w wieku osiemdziesięciu pięciu lat życie toczy się dalej. Jutro przyjedzie Lidoczka, aw sobotę powinna przyjść Mashenka. Dobry!"
  Powoli staruszek wszedł do swojego mieszkania. Był wdzięczny losowi za ten dzień i szczerze życzył całemu światu wszystkiego najlepszego.
  
  
  Ale starość zbiera swoje żniwo. Przez całe lato Fiodor Siemionowicz chorował, a jesienią w końcu zachorował. Siostrzenica Maria opiekowała się starcem. Przez ostatnie kilka miesięcy życia nauczyciel przeprowadził się do jego mieszkania, a po śmierci dziadka pozostała w nim do życia.
  Fedor Semenovich dużo opowiadał swojej siostrzenicy o sobie, o plaży, którą tak bardzo kochał od wczesnego dzieciństwa. Był dumny, że w tak zaawansowanym wieku udało mu się spełnić swoje marzenie - zobaczyć miejsca bliskie jego sercu, pożegnać się z rodzimymi dębami, plażą, boleśnie znajomą leśną ścieżką. Dziadek zmarł cicho we śnie. Z uśmiechem na twarzy...
  
  
  Rozdział 31
  Zawiadomienie władz o wykonanej pracy jest bardziej formalnością niż pilną potrzebą. W rzeczywistości sprawa jest rozwiązana, co jeszcze powiedzieć szefowi komisji śledczej? Ale odprawę zapewniają obowiązki urzędowe.
  Krasin zgłosił się do Władimira Czerkasowa.
  - Udało się rozwiązać nie tylko nasze morderstwa, ale po drodze zatrzymano z naszą pomocą zabójstwo dyrektora w Anapie, a także maniaka Tula.
  Jaki maniak? - zapytał Czerkasow.
  Nazywam się Borys Solntsev. Młody chłopak z regionu Tula. Teraz się spowiada. Po co najmniej czterech morderstwach w swojej ojczyźnie, gdzie zostawił palce, facet ucieka do Soczi, gdzie spotyka sekciarską dziewczynę i wstępuje do sekty. Dziewczyna, którą udusiliśmy, również była spokrewniona z tą sektą.
  - Jaki rodzaj sekty?
  - Rosyjski oddział sekty Iluminatorów.
  "Nie od razu ustaliłeś tożsamość uduszonej dziewczyny" - przypomniał Czerkasow.
  - Nie ma białych dokumentów ani ubrań. W ogóle nic! Następnie po tatuażu dowiedzieli się, że była aktorką ostrego amerykańskiego BDSM. Dziewczyna miała na imię Ludmiła Starkowa, występowała w porno pod pseudonimem Lucy Starr. Przebili się na jej temat, okazało się, że jako dziecko została wywieziona z Ukrainy do Stanów Zjednoczonych, gdzie wraz z rodzicami trafiła do sekty Iluminatorów. Przyjechała do Utrish ze swoim chłopakiem. Tam została nakręcona w porno z dziewczyną Borisa, maniaka, którego złapaliśmy. Boris zostawił spuściznę w Soczi, to on również popełnił niedawne morderstwo na Utrish.
  "Czy to morderstwo ma coś wspólnego z nami?" - zapytał Czerkasow.
  - Pośredniczył. Nasz zmarły wystąpił z przyjacielem maniaka.
  - Zgłoś, jak wymyśliłeś maniaka.
  - Na Utrish były bardzo ciężkie, sadystyczne strzelaniny. Wariat, widząc, jak wyśmiewa się ukochaną, w przypływie wściekłości chwyta nóż, zabija reżysera i ucieka do lasu. Jego dziewczyna z zakrwawionym nożem zostaje złapana na miejscu zbrodni, przekazana policji, wtrącona do więzienia. Jest podejrzana o zabicie reżysera. Ale dziewczyna milczy, a na nożu znajdują się odciski palców maniaka Tula. Jego tożsamość nie została ustalona, są tylko palce. Poprosiłem o zdjęcie zaginionego Borysa, który sam był uważany za ofiarę maniaka i morderstwa nie miały z nim nic wspólnego. A w Anapie przedstawił swoje zdjęcie badanej dziewczynie.
  - Czy wiedziałeś? domyślił się Czerkasow.
  - Tak! Ale nie powiedziała nam nic o Starkovie. Musiałem wszystko wymyślić sam.
  - Maniac został zatrzymany bez problemów? - zapytał Czerkasow.
  - Tak, spokojnie! Nie trzeba było biegać przez las. Zrobione na plaży. Nie było niebezpieczeństwa dla wczasowiczów. Nie próbował stawiać oporu. Dziewczyna Borisa została zwolniona z aresztu śledczego, zainstalowano ją na zewnątrz. A Kovalev i ja czekaliśmy na lagunie. Sam maniak poszedł na plażę, jakby wiedział, kiedy przyjedzie jego dziewczyna.
  "Wróćmy do naszych morderstw", powiedział Czerkasow. - Jak zwłoki trafiły do nauczyciela i kto je wyrzucił przez okno?
  "Zabójstwo Lucy Starkov wydarzyło się przypadkowo podczas seksu. A nasz oskarżony Gorynychev miał klucz do mieszkania nauczyciela, on i jego wspólnik Aleksander, chłopak Lucy, postanowili zostawić zwłoki w cudzym mieszkaniu do wieczora, aby je wyjąć i zakopać w lesie. Gorynychev nie mógł się opuścić. Ale nauczycielka wróciła wcześniej z wakacji.
  "Zrozumiano", powiedział Czerkasow. - A nauczyciel został usunięty jako niepotrzebny świadek.
  - Tak. Gorynychev twierdzi, że Aleksander pomógł nauczycielowi wyjść przez okno. Ale Aleksandra nie można było przesłuchać. Jest naszym byłym rodakiem, teraz obywatelem amerykańskim, po zabójstwie nauczyciela poleciał do Stanów Zjednoczonych.
  "Rozumiem", powiedział Czerkasow. - Jak dostałeś się do Gorynyczewa?
  - Dzięki informacjom otrzymanym przez Kovaleva na temat Utrisha.
  "Powinnaś zostać zbesztana za niewłaściwe przesłuchanie sąsiadów i rozwiązywanie morderstw w pościgu. Ale schwytanie maniaka Tula rekompensuje twoją lukę. Musisz ci podziękować.
  - Władimir Nikołajewicz, lepiej teraz wezmę urlop. Bardzo chcę nabrać sił przed trudną zimą, trochę odpocząć na morzu. Aksamitny sezon jeszcze się nie skończył...
  - Czy podróż służbowa do Anapy nie wystarczyła?
  - Więc pracowałem tam niestrudzenie. To nie było do morza.
  - Dobra, napisz oświadczenie, podpiszę. Po prostu podziel swoje wakacje na co najmniej dwie części. Resztę zrobimy później, kiedy będzie mniej pracy.
  - Dobry! Trzeba by jakoś zachęcić mojego asystenta Kovaleva. Dzięki niemu zbrodnie te zostały rozwiązane. Podjął duże ryzyko w jaskini nieformalnych, zdobywając informacje.
  - Skargę na Kovaleva wpłynął od Vadima Rybachenko. Groził niewinnej osobie dożywociem, zmuszał do samooskarżenia. Kiedy odpoczywałeś w Anapie, osobiście musiałem porozumieć się z Vadimem i przeprosić. Obiecał ukarać Kovaleva.
  "Jest bardzo wartościowym pracownikiem" - powiedział Krasin.
  - Dobra, idź napisz oświadczenie, póki jestem uprzejmy ...
  
  
  Epilog.
  Wieczorem tego samego dnia Wasilij zamówił bilet lotniczy i natychmiast zadzwonił do Inny, mówiąc, że dostał urlop.
  - Świetny! - odpowiedziała Inna. Przyjdziesz do nas tak, jak obiecałeś?
  Mam już bilet! Wylatuję jutro po południu.
  - Wspaniały! Czekam na Ciebie. Mamy świetną pogodę, w weekendy idziemy na plażę i pływamy.
  - Dlaczego nasz maniak składa zeznania? - zapytał Krasin.
  Tak, mówi o wszystkim szczegółowo. Łatwo z nim pracować. Przyszła do mnie jego dziewczyna, błagała o randkę. Obiecała czekać na faceta całe życie, chce podpisać kontrakt z Borysem i urodzić z nim dziecko.
  "Ale może dostać dożywocie".
  - Nie, raczej nie zostanie skazany na dożywocie. W Tuli zabił, gdy był nieletni, w Soczi dokonywał mordów rytualnych na rozkaz, a w stanie silnego nerwowego podniecenia dźgnął reżysera nożem, gdy dowiedział się, jak wyśmiewa się jego ukochaną. Poza tym współpracuje w śledztwie, żałuje. Ma trudny los, wiele okoliczności łagodzących.
  - Mimo wszystko dadzą dużo - powiedział Krasin.
  - Wierzę, że Nadieżda na niego poczeka.
  "Nie rozumiem takiego kobiecego oddania...
  - Skoro dziewczyna kocha, to jest powód ...
  "Dobrze, przyjdę i porozmawiam na ten temat" - powiedział Krasin.
  Sam Wasilij był w stanie miłości. Rozumiał, co lubiła Inna, i zamierzał jej się oświadczyć...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - PRAWDZIWA HISTORIA
  ADNOTACJA
  Historia Olivera Twista jest bardziej realna i wiarygodna niż historia Charlesa Dickensa, a na pewno bardziej dramatyczna. Tutaj wszystko jest tak, jak powinno być w rzeczywistości, bez upiększeń.
  . ROZDZIAŁ 1
  Oliver Twist w prawdziwej historii nie miał tyle szczęścia, co Charles Dickens. Ogólnie rzecz biorąc, Karol Dickens wydawał się mieć niewielką wiedzę na temat angielskich dworów. W rzeczywistości sędzia już uderzył młotkiem i wydał wyrok: trzy miesiące ciężkiej pracy dla chłopca. I to nadal jest dość łagodne, jak na standardy angielskiej sprawiedliwości.
  Dlatego też sąd pedantyczny poinformował życzliwego wuja, który prosił o to w charakterze świadka obrony, że od wydanego już wyroku należy się odwołać w sposób przewidziany prawem. W międzyczasie Oliver ma zostać przewieziony do zakładu poprawczego dla nieletnich. A apelacja zostanie rozpatrzona dopiero w przyszłym tygodniu... A potem, jeśli nadejdzie kolej!
  A jeśli dżentelmen się pojawi, zostanie aresztowany za obrazę sądu!
  Co jest logiczne... I wydaje się być prawdą... Z jedną tylko różnicą: trzy miesiące ciężkiej pracy to jakoś za mało na współpracę ze złodziejami. A sędzia wsadził Olivera na cztery lata. I dobrze, że to już nie średniowiecze, bo inaczej można by je powiesić, nawet gdybyś był dzieckiem trzy razy.
  Policzki Olivera zostały spoliczkowane i chłopiec opamiętał się. Czym on żyje. I zabrano ich na miejsce wykonania kar. Oliver szedł ze spuszczoną głową i bardzo się wstydził. Przykułby go jak szczeniaka do gliniarza.
  A kajdany brzęczały na jego rękach...
  Oliver czuł się jak przestępca, więzień i skończony mężczyzna lub dziecko. Był jednak już w przytułku i próbował się pocieszyć, że więzienie nie różni się zbytnio od sierocińca.
  Okazało się jednak źle - wyobraźnia malowała zahartowanych przestępców wymachujących sztyletami.
  Oliver został jednak zabrany do więzienia dla chłopców, do sekcji, w której przetrzymywano dzieci do czternastego roku życia. To jest dla niego dobre i bezpieczniejsze...
  Oliver, na przykład, został zmuszony do rozebrania się przez trzy ciocie-strażniczki i oblany najpierw zimnem, a potem gorącą wodą z pompy. Potem ogolili głowy. Nie umyli nawet włosów, ale po gorącej wodzie brzytwa w dłoni strażnika ześlizgnęła się łatwo i nawet nie odcięła chłopcu głowy. Następnie Oliver dostał pasiastą piżamę z numerem. A od czasu letniego zostawiono boso, obiecując rozdawać buty tylko w chłodne dni.
  Potem Olivera lekko wychłostano, jak propiskę, i zabrano do celi. Więzienie było ponure, pełne krat i złych gliniarzy. W celi stały twarde łóżka i gołe deski z kocami. Jak w schronie. A Oliver dostał pryczę na drugim piętrze i owsiankę do zjedzenia, mówiąc, że jutro pójdzie do pracy.
  Oliver położył się na drewnianym łóżku bez poduszki, jak to miało miejsce w przytułku, i przykrył się grubym kocem. Tylko głowa jest nieprzyjemna, gdy jest się nago. Czasami jednak dzieci golono na łyso w przytułku, więc nie była to dla Olivera nowość. Tyle że w oknach nie było krat. I chodzili boso aż do mrozu, obuto ich tylko po to, żeby dzieci nie przeziębiły się przed śmiercią.
  Oliver poczuł się, jakby wrócił do rodzimych ścian przytułku. I uspokoił się...
  I zasnął mocniej, a we śnie śniła mu się matka, której nigdy nie widział, i bujne bułki i kawałki mięsa.
  Dzieciaki wróciły z pracy. Byli zmęczeni, oblali ich zimną wodą i dali do jedzenia płatki owsiane i chleb. Obudzili się i dali jedzenie Oliverowi. Generalnie wszystko jest jak w przytułku, z tym że jedzenie w więzieniu dla dzieci nie jest lepsze, ale dają więcej jedzenia. A chłopaki nie są tak wychudzeni jak w sierocińcu. Ale też ciężej pracują, a poza tym nadal są uczeni w szkole.
  Pozdrowili Olivera oszczędnie i zapytali, po co jest. Oliver odpowiedział:
  - Nigdy!
  I wywołał przyjazny śmiech.
  I słowa, że wszystkie są na nic!
  Chłopaki byli zmęczeni, na znak strażników szybko się pomodlili, zdjęli piżamę i położyli się pod ubraniem. Nieprzyjemnie spać na gołe deski, ale zwykle i Oliver zasnął.
  Obudzili ich rano, kazali znowu się modlić, umyć ręce i zabrali na śniadanie. Potem kilka godzin nauki i dwanaście godzin pracy. Dzieci ciężko pracowały na maszynach. Oliver musiał pchać płótno bosymi stopami. Tutejsze dzieci były jeszcze małe i nie zostały jeszcze wysłane do kopalni. Ale po czternastu możesz skończyć w kopalniach. Jednak nadal można je wysłać do kopalni z powodu usterki. Lub na przykład w kolonii na plantacji.
  Gdy Oliver zapytał, gdzie jest gorzej: dzieci jednoznacznie stwierdziły, że w kopalniach. Od tych, którzy załatwiają się w szczelinie i pochodni, wydobywa się okropny smród. A nie słońce z toksycznymi oparami. A na plantacji przynajmniej świeże powietrze i ciepło. A w Indiach i tropikach wieczne lato jest przyjemne. Choć dużo biją, są na plantacjach okresy, kiedy prawie nie ma pracy. Ale kopalnia nigdzie nie jest trudniejsza.
  Oliver był tak zmęczony pierwszego dnia, że doczołgała się do pryczy. Musiałem poruszać się stopami, przesuwać wrzeciono rękami. A nogi były mocno zatkane, a podeszwy swędziały, gdy powalono kijem.
  Jednak dzieci zmieniały się. Następnego dnia była już praca, siedziałem, ręce mi zdrętwiały, ale nogi trochę się ruszały.
  Dwanaście godzin pracy było bardzo wyczerpujące. Ale karmiono je trzy razy dziennie i to lepiej niż schronisko, aw niedziele trzy razy dziennie było mięso i ryby. Ciało bardzo bolało w pierwszych dniach, ale potem zaangażował się Oliver i ból stępił.
  Młode ciało przyzwyczaiło się do obciążeń. W niedzielę była dodatkowa nauka i modlitwa, a pracy prawie nie było.
  W dziecięcym więzieniu Królestwa Wielkiej Brytanii jest ciężko, ale można żyć. A z pracy ciało staje się silniejsze, a mięśnie silniejsze. Prosta, ale zdrowa żywność poprawia organizm.
  Oliver stopniowo przyzwyczaił się do tego życia... Próbował nawet wyobrazić sobie coś mentalnie podczas pracy, żeby nie było tak nudno.
  Oczywiście sędzia cały czas odkładał apelację pod różnymi pretekstami, sprawa Olivera Twista nie została rozpatrzona. W końcu dobry pan splunął i uznał, że nie obchodzi go nieznany chłopak. Ponadto więzienie dla dzieci jest znośnie karmione, nauczane, a nad ich głowami jest dach. I to lepsze niż wędrowanie po ulicach.
  A dla siebie droższe jest wzięcie obdartego ...
  Ale jeśli dobry dżentelmen już machnął ręką na Olivera, to Dodger o nim nie zapomniał.
  Początkowo wszyscy bali się, że chłopak ich zdradzi. Ale czas minął, a obawy się rozwiały. I oni też nie dbają o Olivera. Tylko tutaj jest Dodger, chciał zwrócić do gangu swojego żółtoustego przyjaciela.
  Ale chociaż więzienie jest dla dzieci, nie można z niego tak po prostu uciec. A kraty, wysokie i bezpieczne ściany, wszystko jest jak dorośli przestępcy. Chyba że wśród strażników jest dużo kobiet, w przeciwieństwie do starszych więźniów.
  Jednym z nich był znajomy Dodgera. I postanowił spróbować zorganizować ucieczkę dla Olivera.
  I tak złodziej postanowił się do niej zbliżyć. Opiekunka zapytała Dodgera:
  - Jak mogę go wydostać?
  Chłopiec złodziej zauważył:
  - Bardzo prosta! Powiesz, że chłopak był potrzebny do pracy w sąsiednim warsztacie przy prywatnej produkcji i wyjmiesz go z bramy!
  Strażnicy sprzeciwili się:
  - Wkurzę się za to! Nie pójdę!
  Pluton zasugerował:
  - Więc daj mu list ode mnie!
  Opiekunka skinęła głową.
  - Za to od ciebie złota gwinea!
  Chłopiec złodziej odpowiedział:
  - Wystarczy szyling!
  Opiekunka warknęła:
  - To jest zabronione!
  Logicznie zauważył Plut:
  - Nikt się nie dowie! Taka mała uwaga. I cały srebrny szyling! Za tę monetę do niedawna wieszano złodziei!
  Kobieta wzruszyła ramionami i powiedziała:
  - Dwa szylingi!
  Cwaniak wzruszył ramionami i zauważył:
  - Oliver nie jest mi na tyle drogi, żeby dać dwa szylingi za jedną nutę!
  Opiekunka podrapała się w czoło i zauważyła:
  - I dlaczego w ogóle tego potrzebujesz!
  Chłopiec złodziej odpowiedział logicznie:
  - Jaka jest dla ciebie różnica? Chcesz szylinga, prawie za nic!
  Kobieta zgodziła się:
  - Tak, wyślę notatkę! To nic!
  Łotrzyk naszkicował kilka linijek na kartce papieru i podał ją matronie. Zabrała go, chowając się w staniku.
  Wszystko jest proste...
  Cwaniak wręczył jej szylinga i natychmiast tego pożałował. Właściwie, kim jest dla niego ten Oliver. I nie jest jasne, czy to pomoże.
  Sam Plut w każdej chwili był zagrożony aresztowaniem. Pieniądze zdobywano ryzykując wolność. A czasem zdarza się też, że chłopców wiesza się za kradzież lub wysyła się do kopalń. A w kopalniach prawie nikt nie wytrzymywał dłużej niż pięć lat, a często nawet przed zgięciem.
  Może byłoby lepiej, gdyby Oliver spędził cztery lata w więzieniu dla dzieci, zdobył wykształcenie i zawód, a potem prowadził uczciwe życie. W końcu wszyscy złodzieje prędzej czy później kończą w pętlach, a nawet gorzej. Rzadko który z przestępców dożył starości i nie było czegoś takiego jak nie złapanie. Prędzej czy później każdy zostaje złapany.
  Tutaj ich właściciel nie kradnie się, a jedynie rozkazuje nieletnim złodziejom. Ale prędzej czy później ktoś z tego zrezygnuje.
  Łotrzyk westchnął ciężko i starał się nie myśleć o tym, co stanie się po jego schwytaniu. A jak Oliver - jak często jest chłostany?
  Oliver był cichszy niż woda i niższy niż trawa. W celi były dzieci w wieku dziesięciu czy jedenastu lat, przeważnie siedzące na drobiazgach i całkiem spokojne. Życie w więzieniu było więc nudne, miarowe i raczej spokojne. Nie było czasu ani energii na figle. W tym oddziale nie było buntowników. W nocy dyżurował policjant, który wyglądał zza krat i pił kawę, lub strażnik. Dlatego dzieci musiały siedzieć cicho i spać. I są cały czas pod obserwacją.
  To oczywiście nudne, ale z drugiej strony żaden z facetów cię nie terroryzuje. Wszystko idzie zgodnie z kartą, jak w wojsku bez zamglenia. Chyba że jest dużo pracy... A czasu na sen nie starcza, ale też się do tego przyzwyczajasz. Ale po aktywności fizycznej zasypiasz bez trudności. Jak drzewa padamy na pryczę, nie znając bezsenności przywódców.
  Oliver wzmocnił się fizycznie w ciągu dwóch i pół miesiąca od ciągłej ciężkiej pracy i prawie nie cierpiał. Do końca semestru jest jeszcze bardzo daleko, a na liczenie dni jest za wcześnie. Na szczęście przynajmniej dach nad głową i wystarczająca ilość jedzenia - przytułek to prywatna instytucja, w której oszczędzają na dzieciach. A tutaj jest żywność państwowa, a podczas gdy w Wielkiej Brytanii nie ma głodu i nieurodzaju w klatce, są one karmione zgodnie z normą, żeby lepiej pracowały. Młodzi złodzieje nie wyglądają na wyczerpanych. Czasami ciężko pracują na świeżym powietrzu, zamiatając podwórko, obracając kamienie młyńskie, pompując pompy.
  Jeśli w warsztacie nie ma pracy - magazyn jest już pełny, to dzieci zmuszone są po prostu przenosić kamienie z miejsca na miejsce lub mielić mąkę ręcznymi kamieniami młyńskimi. Czasami, nawet jeśli strażnicy są w dobrym humorze, grają w piłkę.
  W każdym razie Oliver skorzystał z więzienia. Stał się zdrowszy, silniejszy, spokojniejszy i częściej się uśmiechał.
  Opiekunka zaprowadziła go w kąt, bo była rozmowa, i wręczyła notatkę, szepcząc:
  - To od Dodgera!
  Oliver miał mieszane uczucia. Dobrze, że nie zapomniano o nim, ale z drugiej strony przywykł już do tak spokojnego i stosunkowo satysfakcjonującego miejsca, jakim jest więzienie dla dzieci. I znowu nie chciałem wracać do świata złodziei.
  Oliver nie znał macierzyńskiego ciepła i rodziny od dzieciństwa, a cela z kratami nie była dla niego piekłem, ale czymś znajomym od urodzenia. A prycze są wystarczająco suche, a za dobre zachowanie dali mu poduszkę ze słomy. I okrył się kocem i spał. Chłopcy prawie nie chrapią, a sny są proste, ale przyjemne. Poczytać można także w niedzielę w więziennej bibliotece. A z pracy, jak magazyn jest pełny, czasami wcześniej wypuszczają.
  Nie, więzienie dla dzieci nie jest jeszcze na dole. Na urodziny królowej obiecali nawet dać ciastka czekoladowe. A ci, którzy zachowywali się dobrze w Boże Narodzenie, otrzymają prezenty.
  Dlatego Oliver zawahał się. Dodger poradził mu, aby zemdlał podczas pracy i trząsł się jak w gorączce. Dziecko zostanie wysłane do dziecięcego ambulatorium. To dla maluchów poza więzieniem, bo nad nimi lituje się i leczy je najlepsi lekarze. Przecież w szpitalu więziennym najgorsi są lekarze, a lekarstw nie ma. A dzieci, nawet przestępcy, nadal mają być poprawiane i traktowane lepiej niż dorośli.
  A ze szpitala za darmo można uciec przez okno, więc nie ma krat. Mimo że na służbie jest policjant.
  Oliver to zrozumiał, ale zawahał się. Znowu zostać złodziejem? Jako zbiegły skazany nie ma innego wyboru. Ale potem, w przypadku schwytania, za recydywę, na pewno zostaną wysłani do kopalni lub powieszeni. W najlepszym razie plantacje czekają. Plus, dodadzą do ucieczki.
  Ale co jeszcze? Potrafi, jak młodzieniec, który w momencie aresztowania ma zaledwie dziewięć lat, i podczas pierwszej podróży skosić rok w więzieniu. Wyjdzie w wieku dwunastu lat, a dadzą mu pracę - policja go przywiąże, będzie już praktykantem rzemieślniczym. A życie tam może nie jest tak ciekawe, ale bezpieczniejsze. Wielka Brytania rośnie w siłę, robotnicy nie żyją już tak źle. Płace rosną, dni robocze maleją wraz z postępem technologii. Filmy będą dostępne wkrótce...
  Czy powinien być złodziejem?
  Ale diabeł mówi do Olivera - uciekaj - wolność jest niebem! A czego nie zrobisz dla wolności!
  Tak, czasami dorośli więźniowie również uciekają na tydzień przed zwolnieniem. A oto dziecko!
  A Oliver postanowił uciekać!
  Nie podzieliłem się pomysłem z innymi dziećmi...
  Ucieczka postanowiła zrobić następnego dnia. Chłopiec miał nocne koszmary. Łącznie z tym, jak został złapany i pierwszy ubity. A potem zaprowadzili go na szubienicę... Oliver obudził się zlany zimnym potem. Przemknęło mi przez głowę, że w celi pod kołdrą jest dość ciepło. Wokół krótkowłosi, ale raczej spokojni chłopcy węszą nosy. I czeka na niego śniadanie z rybą i normalnym chlebem. I że jutro wyjdą wcześnie z pracy i będzie można poczytać w więziennej bibliotece bł. Augustyna, czy Robinsona Crusoe.
  Więc co dostanie?
  Oliver przewrócił się na drugi bok i, jak to bywa w młodym wieku, bez trudu zasnął.
  Następnego dnia jego postanowienie ucieczki osłabło. Przynajmniej trochę romansu. Kradzież jest taka interesująca... I dostanie się do cudzego domu ze skarbami.
  Po śniadaniu dzieci odbyły krótką naukę. Trzeba było napisać dyktando z gęsich piór. A potem matematyka i Prawo Boże. A potem praca.
  Dzieci szły... Było już chłodno, a za miesiąc miały rozdawać zimowe ubrania i buty. Oliver w pracy ponownie pchnął wysuwaną część maszyny, to niemałe obciążenie, zwłaszcza jeśli robisz to przez dwanaście godzin z rzędu. A co ważniejsze, jest nudno.
  Determinacja Olivera wzrosła i po zaledwie czterech godzinach czekania, by wyglądało to bardziej wiarygodnie, zemdlał i zaczął rzucać się w napadzie.
  Kalkulacja była w pełni uzasadniona. Olivera podniesiono, owinięto i zaniesiono na oddział dziecięcy szpitala miejskiego. Chłopiec został zabrany na oddział, gdzie było tylko dwóch innych chłopców. Pokoje czteroosobowe, dość przestronne z wysokimi sufitami. I okna bez krat, z oknem na górze. Dla chłopca, który nie ma jeszcze dziesięciu lat, wydostanie się nie stanowi problemu. Oliver jest całkiem zręczny i zahartowany ciężką pracą.
  Dwóch chłopców na oddziale, nie złodzieje, ale kłamcy. Jeden miał złamaną nogę i był w gipsie, drugi najwyraźniej miał silne przeziębienie i majaczył. Oliver wspiął się na parapet i podciągnął się na rękach, znajdując się w otworze.
  Chłopiec w obsadzie zapytał:
  - Gdzie idziesz!
  Oliver odpowiedział:
  - Do twojej matki! Nie bój się, wrócę za godzinę, tylko nie mów lekarzom!
  Chłopiec zauważył:
  - Skakać wysoko!
  To było naprawdę wysokie. Oliver opuścił ciało w swoich ramionach. Potem złapał bose stopy na półkę i skoczył. Wylądował zręcznie, chociaż czuł ból i drżenie w piętach.
  Ale nic... W szpitalu Oliver został umyty przed włożeniem do środka i dostał żółtą piżamę i kapcie. Chłopak oczywiście zostawił kapcie i pozostał w piżamie. Jest w szpitalu, ale przynajmniej nie w więzieniu. I może wszystko się ułoży.
  Na wszelki wypadek Oliver wpadł do brudnej, jesiennej kałuży. I stał się bardziej jak zwykły młody włóczęga. I nie tak podejrzanie ....
  Łotr nagle wyskoczył mu na spotkanie i pisnął:
  - Szybko się uczysz, podążaj za mną!
  Szorstkie, dziecinne szpilki Olivera szybko odkurzone w błocie ścigały znacznie bogato ubranego chłopca w przyzwoitych, prawie nowych butach.
  Wyglądały dość kontrastowo, błyszczące buty i bose, brudne stopy chłopca, który uciekł z więzienia dla dzieci, a raczej ze szpitala, a właściwie z aresztu.
  Za jedną ucieczkę mogli bić Olivera przez dziesięć lat. W Wielkiej Brytanii sądy dla dzieci są bardzo surowe, czasem nawet surowsze niż dla dorosłych. Są surowe w XXI wieku, ale potem...
  Oliver oczywiście o tym nie myśli. Cieszy się poczuciem wolności i inspiruje. I fajnie biega się boso mimo jesiennego chłodu. Co więcej, kiedy biegasz, wcale nie jest zimno. I nawet na odwrót, nagie, zrogowaciałe podeszwy chłopca mają łaskotki.
  Czujesz się nawet dumny, że byłeś za kratkami. I udało ci się uciec i spalić to wszystko ogniem. Nie dopadnie nas.
  Po czystości dziecięcego więzienia w legowisku starego Feigina Oliver wydawał się trochę brudny. Ale dali mu smażone mięso. Chłopiec został powitany jak bohater. Nikogo nie zdradził i uciekł z więzienia. A to jest wyczyn. Nie ma jeszcze tak sztywnego systemu paszportowego, więc można się długo ukrywać, zwłaszcza dla chłopca. I nie pobrali odcisków palców. Który jest świetny. Oliver był uważany za zbyt małego przestępcę, a znaki nie zostały przepisane i być może nie będzie zbyt wiele poszukiwanych. I nawet wtedy nie fotografowali przestępców, więc aparaty nadal są tak rzadkie i niedoskonałe.
  Więc Oliverowi łatwiej jest zgubić się w dużym mieście, takim jak Londyn.
  A chłopak znów poszedł do pracy. Dostał porządne ubranie i nowe buty.
  Jednak w Anglii nawet chodzenie boso przez dzieci nie jest całkiem przyzwoite i mówi o skrajnym ubóstwie. Chociaż nogi chłopca są trochę niewygodne, ale jest o wiele więcej dumy i poczucia własnej wartości.
  Oliver i Plut kradli chusteczki. Chłopak działał zręcznie i cicho. To było już drugie wyjście. A Oliver znalazł spokój i opanowanie.
  Ale prawdziwa sprawa była przed nim.
  Bill Sykes, morderca i rabuś, postanowił wziąć chłopca jako asystenta w interesach. A to poważny test. Sam Bill wyglądał jak złodziej z rudą brodą i dość paskudną twarzą.
  Oliver oczywiście nie był zbyt entuzjastyczny. Co więcej, dla sprawy musiał przebrać się w szmaty i chodzić boso. A w nocy jest szczególnie zimno.
  Bill stwierdził, że garnitur powinien być prosty i wygodny. A chłopak będzie chodził boso po cichu, co w domu jest ważne. Jednak Oliverowi nieprzyjemnie było chodzić z gołymi podeszwami po zimnym, pokrytym szronem chodniku i od czasu do czasu przyspieszał, żeby się ogrzać.
  Nocą w Londynie paliły się lampy gazowe z kolorowymi okularami, a bogate miasto wygląda całkiem pięknie, zwłaszcza w centralnych dzielnicach.
  Oliver patrzy na to bogactwo i mruga oczami.
  Wszystko byłoby dobrze, ale w łachmanach jest zimno, a nagie, dziecinne nogi są opalone.
  Jednak już osiągnęli cel, a Oliver zostaje wypchnięty przez okno. Musi wspiąć się przez okno i otworzyć okno większemu i bardziej dorosłemu rabusiowi.
  Chłopak podciąga się na rękach i ostrożnie wchodzi do środka. W środku jest znacznie cieplej, a kiedy bose stopy Olivera dotknęły dywanu frotte, poczuli błogość. Chłopiec zaczął ostrożnie otwierać okiennice w oknach. Jego serce biło jak bęben z podniecenia. I tutaj, naprawdę, kiedy ten rudowłosy pysk Billa się czołga, robi się tak przerażający.
  A teraz złodziej jest w pokoju i skrzypi butami. Oliver poczuł się zirytowany, że został boso, ale nie było nic do zrobienia. Rozpoczęło się polowanie i Bill pobiegł do szafki z pieniędzmi. Oczywiście był napiwek, jeden ze służących i złodziej wiedzieli, czego szuka.
  Oliver również był podekscytowany i zmiótł kilka błyszczących przedmiotów ze stołu. I włóż je do torby. W tym pozłacany pies. A Bill majstrował przy opancerzonej szafce, pracując przy zamku. Oliver wszedł boso do sąsiedniego pokoju. Tam też znalazł kilka małych bibelotów i naszych oraz srebrny widelec na stole.
  Kradzież okazała się nadspodziewanie łatwa i interesująca. Oliver uśmiechnął się i był bardzo zadowolony. Ale niestety nie możesz uciec od losu. Tylko tym razem kula znalazła Billa. Jest znacznie głośniej, a właściciel wezwał policję. Zabójca został ranny i nie miał czasu na ucieczkę ze zdobyczą. A lżejszy i mniejszy Oliver po prostu zdołał się wymknąć, chociaż też do niego strzelali. Ale chłopiec był zręczny i zdołał uciec z linii strzału prymitywnego pistoletu.
  I z błyskiem nagich obcasów wyskoczył przez okno z workiem zdobyczy. Tak jak jest, teoretycznie i powinno być u Dickensa. Rzeczywiście, dlaczego uderzyli dziecko, a nie większego i bardziej niezdarnego bandytę?
  Pobyt w więzieniu, a niektóre złodziejskie doświadczenia przyniosły korzyść Oliverowi, jego talent się pogorszył i nie będziesz się do niego tak łatwo dostać. A policja jak zawsze się spóźniła i chłopcu udało się odejść, a nawet z łupem.
  Autorytet Olivera wśród złodziei wzrósł jeszcze bardziej. A on sam zaczął wspinać się do domów i aktywniej angażować się w kradzież.
  Chłopiec miał dziesięć lat. Zimą udało mu się dokonać kilku nalotów na domy i ukraść mnóstwo chusteczek lub kilka razy cięższych torebek. A kradzież kolejnego portfela z diamentami okazała się prawdziwym arcydziełem.
  Jeden z dorosłych bandytów zdołał nawet spłacić rachunek, który ukradł chłopiec.
  Nadeszła wiosna... Oliver ponownie wszedł do jednego z domów. Chłopiec był zbyt pewny siebie. Może byłby teraz w stanie odejść. Ale Bill Cysk odsunął się od rany i zdradził swojego młodego partnera, mówiąc, że również uciekł z więzienia. I powiedział mi, skąd go wziąć.
  Policja przygotowała zasadzkę. I złapali Olivera w samym legowisku po jego powrocie.
  A cała banda młodocianych złodziei była zakryta. I to był sukces policji.
  Oliver jest jeszcze chłopcem, tylko dzieckiem, ale już zatwardziałym recydywistą i zbiegłym skazanym. Po złapaniu trafił do więzienia dla szczególnie niebezpiecznych ludzi i osadzony w izolatce. Tym razem Oliver był rozebrany i dokładnie przeszukał, zaglądając zarówno do ust, jak i odbytu. Zmierzone, zważone. Przepisałem z nagiego wszystkie znaki w dzienniku. Ogolili głowy i umyli je, zamykając w osobnej celi. Oliver wrócił do swojej więziennej piżamy, ostrzyżony, bosy i zupełnie sam.
  A samotność jest o wiele bardziej przerażająca i nieprzyjemna. Tak, a wiosną w celi jest jeszcze chłodno, w przeciwieństwie do więzienia dla dzieci. Tak, i żywią się gorzej, jedna pusta owsianka. Oliver jest teraz sądzony jako dorosły i ma łańcuszek na szyi.
  Jest brudno i nudno, tak po prostu biją pałkami.
  Policja faktycznie uderzyła dziesięcioletniego chłopca po piętach kijami, a to dopiero początek.
  Szczury piszczą w celi, a ty śpisz na kamieniach, czyli znacznie zimniej niż na drewnianych pryczach.
  I żywią się tylko raz dziennie i bardzo małą porcją, jeśli tylko nie umrzesz z głodu. Tutaj jesteś jak zamachowiec-samobójca.
  Jednak Oliver był również zmuszony do pracy: do obracania kamieni młyńskich, co jest bardzo trudne, gdy odcina się gołe pięty. A ty nadal jesteś głodny, a oni biją cię ciosami.
  W Wielkiej Brytanii tortury nie zostały jeszcze zniesione, a Olivera można przesłuchiwać z uprzedzeniami. To prawda, że wymaga to decyzji sądu.
  Kulejąc i brzęcząc ciężkimi kajdanami, Oliver wszedł na boisko. Z podbitym okiem, wygolony na łyso, wychudzony przez kilka tygodni w więzieniu, dziesięciolatek wyglądał żałośnie. Ponieważ zawisło już na nim wiele kradzieży i włamań, proces miał się potrwać dłużej, a o Oliverze pisano już w gazetach. Chłopiec był naprawdę zagrożony szubienicą.
  Ale to nie było wszystko. Oliverowi udało się już zebrać kapitał i schować skrytkę.
  Sędzia zadał Oliverowi pytanie:
  - Gdzie schowałeś pieniądze?
  Chłopiec zaczął kręcić głową.
  - Niczego nie ukrywałem, nie mam!
  Sędzia spojrzał i oznajmił:
  - Wyrażam zgodę na tortury, tylko bez powodowania obrażeń, musi podać, gdzie ukrył skrytkę.
  Oliver wzdrygnął się i powiedział:
  - Niczego nie ukradłem!
  Chłopca zabrano do piwnicy tortur. Płonęły tam koksowniki, a doświadczeni kaci piekli narzędzia. Ponieważ Oliver jest jeszcze dzieckiem, był torturowany przez rudowłosą oprawkę Margaret, specjalistkę od torturowania dzieci, której klienci jeszcze nie zmarli.
  Oliver był torturowany nago... Margaret przyłożyła rękę do piersi chłopca, wsłuchała się w puls i wydała:
  - Zdrowe i wytrwałe dziecko!
  Następnie chłopiec został umieszczony w maszynie, a jego ręce i nogi zostały umocowane w klamrach. I zaczęły się bardzo powoli kręcić. Pod dowództwem rudej zrobiły to nastolatki. Dzieci były zwykle torturowane przez rude z dziedzicznymi katami, którzy studiowali. Co więcej, odwróciły się, powodując straszny ból, ale nie okaleczając.
  Oliver Twist jęknął, ale uparcie nie ustępował. Chociaż jego ramiona były tak skręcone pod nienaturalnymi kątami, że mówienie sprawiało ból. Chłopak był przekrzywiony w maszynie, ciężko oddychał i kapał z niego pot.
  Wtedy ruda postanowiła spróbować pieca. Chłopak-kat przyniósł jej butelkę oliwy z oliwek. A Margaret nasmarowała szorstkie, dziecinne podeszwy Olivera, żeby się nie poparzyły.
  Chłopiec zapytał:
  - Spalisz mnie?
  Margaret skinęła głową.
  Tak, jeśli nic nie mówisz!
  Oliver jęknął.
  - Nie mam nic!
  Kocioł był zasilany gazem i początkowo zapalał się małym płomieniem. Margaret bardzo lubiła piec chłopcom obcasy. Tortura mogła trwać do pół godziny, powodując silny ból. A jednocześnie podeszwy chłopców pokryte były jedynie małymi pęcherzami, które zniknęły po kilku dniach i można było powtórzyć tortury w nowy sposób.
  Oliver bardzo cierpiał, ciężko oddychał i jęczał, ale nie rozdał skrytki. Była spora ilość, w tym te diamenty, których chłopiec nie chciał sprzedać.
  Ponadto chłopcy są często uparci, a czasem przewyższają dorosłych wytrzymałością. Nawyk cierpienia z zasłoną, znosił Oliver. I próbował mentalnie odwrócić uwagę od bólu.
  Tutaj jest liderem dziecięcej kampanii krzyżowców. Wdarli się już na ziemie Saracenów. I zostaje wzięty do niewoli. Gorące piaski Galilei palą bose stopy dzieci. I bardzo boli, kiedy piecze podeszwy facetów. I są prowadzone w niewolę, a bicze gwiżdżą ...
  Ogień staje się silniejszy. Margaret pilnuje, by płomienie nie przypaliły jej całej skóry na nogach. Powinno boleć, ale nie okaleczyć chłopca. Niech ma jeszcze siłę do pracy w kopalniach lub na plantacjach. Oliwa z oliwek zmiękcza szorstkie podeszwy młodego więźnia, czyniąc je bardziej wrażliwymi i mniej oparzonymi. Oliver wyobraża sobie, że jest torturowany przez Saracenów jak Ivanhoe... Potem, jako powieść, którą przeczytał w więzieniu dla dzieci, prowadzi boso Rebekę na egzekucję. A dziewczyna uderza delikatnymi stopami o kamienie.
  A także ogień. A tam jest Oliver jadący na koniu z włócznią i powalający wroga jak snop siana. I upada...
  Minęło pół godziny i klepsydra zgasła. W końcu Oliver został wychłostany, co też bolało, ale chłopak jest przyzwyczajony. I pokropił rany słoną wodą. Oliver nawet zemdlał z okropnego bólu, tracąc przytomność na kilka minut.
  Margaret westchnęła.
  - Wystarczająco! Niech odpocznie!
  Olivera zaniesiono z powrotem do celi. Tyle że tym razem na kamieniach położyli deski i rozdali koce, żeby chłopiec się nie przeziębił.
  Przed Oliverem czekały jeszcze dwie tortury. Tak więc zwyczaj zażądał trzykrotnego pytania. A potem kolejny wyrok i kara śmierci.
  Wyczerpany chłopiec zasnął i przyśniło mu się coś strasznego i bolesnego.
  . ROZDZIAŁ 2
  Następnego dnia Oliver dostał trochę więcej jedzenia niż poprzednio, w tym ryby. Widać, że chłopiec szybciej odpoczywał i wracał do zdrowia do kolejnych tortur. Oliver był wyraźnie przygnębiony, ale też nie miał ochoty płakać. Chciałem żyć i poruszać się.
  Był pomysł, co będzie po egzekucji? Niebo, piekło, czy w ogóle nic? Ten ostatni przeraził mnie najbardziej. Niekończąca się ciemność, kiedy nie ma nawet myśli. To przerażające... Chociaż nie ma bólu ani strachu... A może wciąż jest dusza.
  We śnie latasz, czasem szybujesz nad dachami... Może to wspomnienie tego, jak byłeś duchem? A także szybował na powierzchni ziemi. A gdzieś na niebie są gwiazdy, między nimi są inne światy zamieszkane przez ludzi lub inne inteligentne istoty.
  Może po śmierci twoja dusza poleci na inną planetę, a tam już znajdziesz inną esencję? Jak to możliwe.
  A jeśli jeszcze przed wcieleniem się w ciało twoja dusza była i żyła w kimś z innego świata?
  Jest to również bardzo zabawne... A jeśli w poprzednim życiu byłeś królem lub chanem? A może wielki wojownik lub sławny naukowiec? Możesz być kimkolwiek.
  Oliver Twist śpiewał:
  - Prawdopodobnie w następnym życiu,
  Zostanę cesarzem całej ziemi...
  I będę służył chwalebnej Ojczyźnie,
  Jesteśmy ludźmi z tej samej rodziny!
  Tak, to naprawdę wspaniałe w następnym życiu zostać cesarzem lub chanem. Wygląda na to, że Czyngis-chan poddał pół świata, a wcześniej był prostym niewolnikiem.
  Historia Czyngis-chana przypomina bajkę. Ale w rzeczywistości była taka osoba i wiele udało mu się zrobić. Ale jego imperium pogrążyło się w zapomnieniu. W tej chwili Wielka Brytania rośnie w siłę, a jej słońce wschodzi. Do imperium wchodzi coraz więcej kolonii, które mogą stać się największymi w imperium na Ziemi. I to jest poważne. A gdzieś w Europie był Napoleon, wielki dowódca i władca. Kto mógł podbić cały świat, ale zrujnował sześćsettysięczną armię w Rosji. A potem doszło do bitwy pod Waterloo. A ta walka była wyjątkowa. Napoleon mógł wygrać, ale kilka wypadków przeszkodziło mu naraz.
  Zwłaszcza dopasowanie podczas ataku na wojska brytyjskie. Wtedy Francuzi mogliby wygrać, gdyby zaatakowali piechotą. Ale marszałek Ney to przegapił.
  Oliver rzucił się i odwrócił. Niewygodnie jest leżeć na plecach dziecka, które zostało pocięte batem. Bolą także skręcone ramiona, obojczyki, ręce i nogi. Bolące pęcherze na podeszwach. Rany po torturach zaczęły się już goić i swędzić. Chciałem je podrapać, ale to niebezpieczne.
  Oliver próbował odwrócić uwagę od swędzenia i bólu myślami. W szczególności pytanie, które zadał czytając książki. A biblioteka więzienna jest dość bogata - jest tam dużo literatury skonfiskowanej przestępcom. A przestępcy to nie tylko złodzieje ze sztyletami, wśród nich są naukowcy, politycy i księża i wielu innych.
  Tak więc Oliver, który szybko czytał, zdołał przeczytać dużo literatury historycznej w więzieniu dla dzieci. Poza tym odwiedzał także biblioteki na wolności, a także dużo czytał i zapamiętywał.
  W szczególności historia Rzymu: o dwóch braciach karmionych przez wilczycę, którzy założyli miasto. Świetne miasto!
  Imperium Rzymskie istniało przez długi czas, a najsłynniejsze stało się w starożytności. Pisano o niej przede wszystkim i zachowały się liczne dokumenty historyczne. Ale osiągnąwszy swój szczyt, imperium upadało. A potem całkowicie się rozpadło i zniknęło. I pozostał tylko w księgach historycznych. Było w nim wielu cesarzy. Wśród nich Nero i Kaligula - okrutni kaci i wielcy generałowie. Juliusz Cezar i Trojan, wielu innych. Łącznie z Pompejuszem.
  Chociaż ten ostatni nie został cesarzem... Ale jeszcze ciekawsze jest powstanie Spartakusa. Kiedy prosty gladiator wstrząsnął imperium i pokonał konsulów. To było jak bajka.
  Na temat Spartakusa napisano kilka książek. W jednym z nich w wieku dziewięciu lat dostał się do kamieniołomów. I tam pracował ze wszystkimi niewolnikami. Oto ten muskularny chłopak, który ciągnie ciężki kosz kamieni, które ważą więcej niż on sam. I nawet żołądek dziecka zapada się z napięcia. I ociekające gradami potu z umięśnionego ciała chłopca, ciemnego od poparzeń słonecznych i brudu.
  A nadzorca wciąż ponagla go uderzeniem bata. A bose stopy chłopca skrzypią od modzeli. Wtedy niewolnica na koniec dnia mechanicznie zjada gulasz owsianki, może z odrobiną ryby i chleba, a potem pada na kamienie i śpi w objęciach z innymi chłopcami, mimo twardości łóżka. Zimą w kamieniołomie jest zimno, a młodzi niewolnicy są zupełnie nadzy i boso. A w nocy, w najlepszym razie, pokryta jest skrawkami materiału i ściskają swoje ciała, aby się ogrzać.
  A latem upał południa Włoch, wyczerpująca praca. Pracuj w kamieniołomach według zasady: niewolnik albo ciężko pracuje, albo śpi. Oczywiście zginęło wielu chłopców, ale Spartak, bardzo silny z natury, dorósł i stał się silniejszy. I miał szczęście, że dostał szansę na wolność i został sprzedany do szkoły gladiatorów.
  Tam rozpoczęła się jego kariera, chwalebna i heroiczna. Gladiator, który przeżył sto walk, zgodnie ze zwyczajem starożytnego Rzymu, uzyskał wolność i już walczył za pieniądze. Spartakus mógł żyć stosunkowo dobrze, ale zorganizował powstanie. Po obu stronach zginęły dziesiątki tysięcy ludzi, a sprawa zakończyła się ukrzyżowaniem uwięzionych niewolników.
  W jednej powieści Spartakus został posiekany na śmierć. W innym niewolnicy go nie wydali, ale umarł na krzyżu. W trzecim dziele Spartakus został pokryty trupami, ale udało mu się wydostać i odszedł, decydując się na zaniechanie walki. Ożenił się i wychował własne dzieci.
  Spartakus zrobił wrażenie na Oliverze, ale okazał się porażką. Chociaż jego imię pozostało przez wieki, a nawet tysiąclecia. Spartakus jest oczywiście symbolem i napisano o nim różne powieści. Przepis czasu i niespójność informacji historycznych daje pole do wyobraźni.
  W jednej książce Spartakus jest synem szlachcica, ale był winien dużo pieniędzy Krassusowi, patrycjuszowi. A teraz cała rodzina zostaje aresztowana i sprzedana w niewolę za długi. Spartak to wciąż całkiem chłopak, ale dumny. Wraz z matką i siostrą zostaje doprowadzony do handlu niewolnikami. Matce zabrali drogie ubrania, buty, a ona jest tylko w jednej podartej tunice, a nie naga i bosa. Jej nogi są zakrwawione i spalone na kamieniach, a jej skóra jest spalona w słońcu. I bardzo cierpi, zmuszona do tańca przed klientami.
  Spartakus, spiżowy od poparzeń słonecznych, również pozbawiony bogatego stroju, bosy i nagi, wciąż wygląda jak młode zwierzę.
  A kiedy kupujący próbuje dostać się do jego ust, gryzie palce. Za co otrzymuje bat. Potem jeden właściciel kupuje chłopca i matkę, a siostra zostaje rozdzielona... Matka Spartaka jest piękna i wykształcona, dostaje posadę służącej w domu. Ale chłopiec, zbyt dumny, za karę jest zmuszony obracać kamień młyński przez dwa lub trzy dni. Mimo że jest przykuty, chłopiec wciąż przerywa żelazko i ucieka.
  Ale zostaje złapany i napiętnowany. Następnie właściciel wysyła go do kamieniołomów. Ale i tam wyróżniał się zuchwały chłopiec, syn patrycjusza i szlacheckiej rodziny. Chociaż powinien zostać ukrzyżowany, w desperacji młody wojownik ucieka z krzyża. I to widzi główny menedżer gladiatorów. Bardzo lubi ten bojowy, mimo że od lat jest młodym chłopcem, i kupuje go. I znowu kariera gladiatora.
  Spartakus, choć później szlachetni Rzymianie, jest w stanie wojny z imperium. A nawet pozostaje przy życiu, a ma wspólne dzieci w niewolniku z Tracji. Ponadto wnuk Spartakusa został cesarzem Rzymu. Co już jest wyobraźnią autora.
  Te księgi nie dotarły do XXI wieku, ale Oliver połknął je i przypomniał sobie teraz. Odpoczynek i przywracanie sił po torturach. Pozwoliło to zapomnieć o obolałej skórze i ranach, które mocno swędziały od słonej wody, którą spryskali młodzi kaci.
  Oliver zrobił kilka kulejących kroków wokół celi - przeszkadzał mu łańcuszek na szyi. I pomyślałem, dobrze, że jeszcze go nie zablokowali. Chociaż może jeszcze nadejść poważna udręka.
  Poza banalną pętlą, choć rzadko wykonywano je na kółkach, a to jest bardzo bolesne. Jesteś dosłownie rozrywany na kawałki, a liny ciągną twoje ręce i nogi w różnych kierunkach.
  Oliver gwizdał i śpiewał dla radości:
  Jeśli deszcz - hey-ho, ale bez parasola,
  Jeśli wiatr - hey-ho - gwiżdże za tobą, Jeśli zimno - hey-ho - jest do szpiku kości, I nie ma dobrych wieści z domu - Nie dawaj wstawaj, nie poddawaj się, nie poddawaj się! cokolwiek to jest, nie płacz i nie wstydź się!
  
  Jeśli dalej - hey-ho - nie możesz iść, A złodziej - hey-ho - stanie na drodze, Jeśli kruk - hey-ho - krzyczy nad twoim uchem, Jeśli twoje serce bije ze strachu - Nie dawaj wstawaj, nie poddawaj się, nie poddawaj się, nie płacz, nie wstydź się, uśmiechaj się, uśmiechaj, jesteś w drodze, więc wszystko będzie dobrze!
  
  Nie poddawaj się, nie poddawaj się, nie poddawaj się! Cokolwiek się stanie, nie płacz i nie wstydź się! Uśmiechaj się, uśmiechaj, uśmiechaj się! Jesteś w drodze, więc wszystko będzie dobrze !
  Po tym Oliver Twist stał się bardziej radosny... Znowu przynieśli mu jedzenie, a chłopak położył się na boku, chowając z powrotem koc, i znów zasnął. I marzył...
  We śnie chłopiec miał rozdwojoną osobowość. Kiedy to i on jakby pamięta przeszłość i nie do końca, patrzy na siebie z boku. Na przykład imię to James Morgan. Nawiasem mówiąc, najsłynniejszy pirat. A jednocześnie chłopiec.
  Chociaż ostatnie stwierdzenie może zepsuć nastrój, we śnie boją się wiedzieć, że to tylko sen jest głupi. Sen jest naprawdę prawdziwy, na przykład za duże buty ocierały się o nogi, a ból po uderzeniu w krocze pijaka stał się wyraźniejszy. Może Oliver został przyłapany, że bał się, że cenne buty nie odlecą i zwolnił. A warga, złamana podczas zatrzymania, znów o sobie przypomniała. Na szczęście zęby są nienaruszone, ale guz na czole od uderzenia utworzył spory i swędzi tak obrzydliwie.
  James Morgan powiedział we śnie coś dowcipnego: potem mnie rozśmieszył. Rozmawiali więc o różnych rzeczach przez kolejne trzy godziny i... Morgan oczywiście zaczął komponować i opowiadać o własnych wyczynach. Kłócić się w kategoriach - mówią, że nie możesz tego zrobić: potrzebujesz umysłu.
  Kradzież to sztuka. Chociaż oczywiście Morgan James opowiadał historie kryminalne. Chociaż musiał coś nosić. Zwłaszcza, gdy uciekał, a potem szukał sposobu na pozostanie z jakimś oddziałem partyzanckim.
  W tym przypadku nie wypadł lepiej niż Oliver. Chyba że ukraińskie lato przynosi ciepłe noce i można np. orzeźwić się jagodami lub ludzie nie są jeszcze na tyle zahartowani, żeby głodny chłopiec nie jadł.
  Ale oto kilka kradzieży
  popełnił... Kradzież to nie jedzenie. Ale to zupełnie inna historia.
  Kiedy w końcu ogłoszono, że pójdzie do sądu, James-Oliver nie wzdrygnął się. Doskonale wiedział, jak się to wszystko skończyło i nawet we wszystkich filmowych adaptacjach (jakieś fałszywe wspomnienie we śnie, o cudach dalekiej przyszłości!) Twist był usprawiedliwiony. Chociaż oczywiście mimowolnie oglądam film, naprawdę chcę, żeby był ciekawszy, czyli nie tak jak w książce, ale nieprzewidywalnie.
  Dwór był raczej niezgrabny i oczywiście trzeba było stać w kolejce. A jego nogi były już zmęczone, więc w brudnej i pełnej śliny celi James uparcie nie chciał usiąść.
  Aby było łatwiej, dzieciak oparł się o ścianę i znów pomyślał o abstrakcji. Dokładniej, przypomniałem sobie, czego doświadczył Oliver.
  Pierwszego dnia chłopiec przeszedł ponad dwadzieścia mil, co jak na dziecko to dość dużo. Najgorsze jest to, że szorstkie buty z drewnianymi podeszwami bardzo mocno ocierały stopy. Tak, brakuje jedzenia. Chociaż kara wystarczyła za bochenek chleba, a woda nie jest problemem w Anglii: herbata to nie Sahara.
  Nie można było się wyspać, bo wiosna jest jeszcze zimna. Przepracowane cielęta rankiem bolały, a na nogach spuchły pęcherze. Chłopiec postanowił dalej chodzić boso. Nie wydawało mu się to przerażające, więc we wczesnym dzieciństwie nosiło się je boso, aż do samego mrozu. Jednak hodowanie gęsi, opiekowanie się krowami lub wykonywanie jakiejś pracy na farmie to jedno, a co innego stąpać dziesiątki mil po kamienistej drodze. To nie jest miękka trawa łąki, na której razem z innym bezdomnym dzieckiem wypędzacie kaczki i inne żywe stworzenia (starsi pasą bydło!).
  Oliver początkowo odczuwał tylko nieprzyjemne mrowienie i od czasu do czasu zjeżdżał z drogi na pobocze, próbując stanąć na trawie. Ale potem pojawiły się krzaki i chłopiec znów wyszedł na drogę. Przez kilka godzin było to jeszcze mniej lub bardziej znośne, ale kiedy w końcu zatrzymał się, wyczerpany, jego powalone podeszwy dosłownie spaliły się. Musiałem poszukać strumienia i zanurzyć je w wodzie.
  Potem chłopak Oliver wyciągnął prosty, ale nie do końca słuszny wniosek - omijanie dróg, chodzenie po trawnikach i... Cóż, nawet w tym czasie w południowej Anglii nie było tak wielu lasów, ale co bardziej przypominało gaje, często sadzone w prostokącie.
  Ale zgubienie się jest nadal realne... Droga do Londynu trwała więc znacznie dłużej i budziła dobry strach. Dla Olivera, do którego wyobraźnia dziecka przyciągnęła wilki, sowy, a nawet tajemnicze tygrysy z piekielnymi lwami. Bo najstraszniejszy anioł i prawie wszechmocny wróg Boga, Szatan, chodzi jak lew ryczący. A jeśli gałązka chrzęści pod porysowaną piętą, to ...
  Droga do Londynu okazała się dłuższa, a ludzie, którzy się na nią natknęli, byli nieco lepsi niż przedstawiał Dickens. Wychudzone, z powalonymi nogami, jasnowłose dziecko mogło liczyć na skórkę chleba i ciepły kącik. A kiedy Oliver naprawdę prawie został - szansa na adopcję była realna, ale jakaś siła poprowadziła go dalej.
  Swoją drogą i partner, o którym Dickens nie pisał, ale to
  ciemnoskóry chłopak, pokazał, jak wspinają się do cudzych ogrodów i ogrodów sekwestrowych na długo przed spotkaniem z "The Dodger".
  Wszyscy za bardzo chcieli zrobić z Olivera pozytywnego bohatera, nie zdając sobie sprawy, że chłopiec powinien być chłopcem. A dokładniej, że w życiu wszystko jest trochę inne niż w pracy dzieci.
  Pierwsza wspinaczka do ogrodu warzywnego była raczej prozaiczna i Oliver w ogóle nie przejmował się tym zbytnio. Chciałem jeść - trochę zabrałem. Właściciele nie zbiedną! Czy to jest dobre? Pusty żołądek powiedział, że osobiście się z tym dobrze czuje.
  Z partnerem, najwyraźniej Cyganką, szybko się rozstali. Prawdopodobnie ciemnoskóry mężczyzna nie uważał Olivera za interesującego rozmówcę, z którym mógłby spędzać czas przez długi czas.
  Po tym sam Twist został prawie okaleczony przez psa podczas kolejnej próby "nalotów". Podobno młody Cygan wiedział lepiej, gdzie się wspinać, żeby później nie siadać. A Oliver nie jest jeszcze doświadczony ...
  W tym samym czasie zasiał swoje szorstkie buty. Cóż, do tego czasu był już przyzwyczajony do obchodzenia się bez nich, ale widok oczywiście stał się żebracki, ale nogi dzieci były strasznie powalone. Nawiasem mówiąc, Dodger nie wyglądał jak w książce, ale znacznie bardziej szanowany. Cóż, jasne jest, że złodziej znacznie częściej rozbije piankę, jeśli nie spojrzy na niego jak na żebraka. Stereotypy są nieustępliwe - a złodzieje nie spotykali się tak długo, to właśnie dlatego, że wyglądali całkiem przyzwoicie i na zewnątrz nie byli biedni.
  Dlaczego zabrali ze sobą Olivera? Może z powodu anielskiej twarzy Twista, który miał nadzieję, że będzie najmniej podejrzliwy. A może Dodger naprawdę tego żałował, bo spojrzenie Olivera: wychudzonego, podrapanego, ze złamanymi i brudnymi nogami budziło żywe współczucie. A złodzieje to też ludzie, zwłaszcza gdy są młodzi i nie mieli czasu na zahartowanie swoich dusz.
  W każdym razie Twist miał dach nad głową i nie zamarzał w nocy, generalnie byli dobrze odżywieni, zwłaszcza w porównaniu z przytułkiem.
  Idąc do sprawy chłopca, uporządkowali garnitur, dali podobieństwo do szanowanego sługi.
  A gdyby Oliver nie był tak głupi, że wrzasnął, ale działał mądrzej - albo zatrzymam złodzieja w sobie, albo po prostu wstaję i wyglądam, jakby podziwiał przez okno, kto by o nim pomyślał?
  Może dlatego tak szybko go usprawiedliwili, ale pan
  od razu polubił jego twarz. Chociaż wydaje się, że to jego krewny?
  James splunął przez zęby i zauważył ze złością:
  - Dlaczego ten sędzia jest jak głupi śpiący żółw?!
  Policjant oszalał z zuchwalstwa i patrzył tępo na chłopca, a chłopcy głośno ryczeli. Zabawne, że młody złodziej nie boi się władz.
  Najwyraźniej bezczelność jest rzeczywiście drugim szczęściem, a policjant stał się o wiele bardziej uprzejmy. Może przemknęła myśl - a jeśli to syn bardzo wpływowej osoby lub...
  James Morgan otrzymał tabakę od jednego z mniej lub bardziej czystych włóczęgów na znak zaufania. Chciałem zapalić papierosa, ale w ostatniej chwili zdałem sobie sprawę, że gruboziarnisty gatunek tytoniu wywoła kaszel, a potem cały jego ostentacyjny połysk złuszczy się jak skóra węża.
  Sędzia Fang wyraźnie nie jest w nastroju - żółty z czerwonymi plamami na twarzy, pozornie zły... I widok chłopca, który nawet w drewnianym zagrodzie czuł się jak król na tronie.
  Spojrzenie jest bezczelne, a nawet pogardliwe, ręce są wyzywająco schowane w kieszeniach, a klatka piersiowa jest nadęta. Cholera, nie najmniejszy strach i taki widok, że...
  James we śnie o alternatywnej percepcji zapamiętał książkę na pamięć, ale w tym przypadku starszy pan okazał się nie do końca dobroduszny. Tak, była nakładka z filmoteką. Prawdopodobnie rolę dobrej magicznej różdżki miał pełnić inny świadek. Ten, który widział, jak Plut i Kola kradli...
  Chłopak nie jest bardzo, potem posłuchał, co pan we fraku powiedział sędziemu. Ale sędzia w końcu zwrócił się do niego:
  
  - Jak się nazywasz, skostniały łajdaku? - spytał Pan Fang z jadem w głosie.
  James Oliver odważnie odpowiedział:
  - Kto jest złoczyńcą, więc to ty! Nie waż się nazywać mnie skostniałym starcem!
  Sędzia nawet zakrztusił się ze zdziwienia. Nawet zatwardziali bandyci nie pozwalali sobie na taką bezczelność i bezczelność w stosunku do osoby, którą można było posłać na szubienicę. Choć w istocie nie do końca - o wyrok śmierci spotyka się zwykle sąd innej, wyższej instancji, z udziałem wyznaczonego adwokata. Chociaż taki obrońca jest bezużyteczny, jak drewniane krzesło. Ale oczywiście nie mogą skazywać na śmierć w Anglii bez pozorów legalności. W każdym razie średniowiecza nie ma już na podwórku.
  Ale jeśli kradzież kieszonkowa jest przedmiotem, a nawet popełniona przez chłopca, możesz obejść się bez prawnika.
  Kieł, kipiąc ze złości, rzucił na chłopca groźne spojrzenie i złapał... Pogardę, jakby nie był człowiekiem obdarzonym władzą, ale gnojem. Znosić to jest znośne (gra słów!)
  Sędzia krótko, a raczej szybko rzucił:
  - Za popełnienie kradzieży kieszonkowej za uprzednią umową, chłopak zostaje skazany na trzy lata ciężkich robót, a kolejne dwa za wyzywający stosunek do sądu!
  James-Oliver splunął pogardliwie w dziób.
  - Tak, poszedłeś! Ogólnie rzecz biorąc, jest złodziejem prawa ... Dokładniej, jestem złodziejem, którego świat nigdy nie widział!
  Pan próbował interweniować:
  - Chłopiec jest wyraźnie chory, Panie Sędzio. Oszczędź dziecko!
  Kieł uderzył młotkiem w stół.
  - Zabierz drania! Pięć lat ciężkiej pracy to maksimum, które mogę dać, ale wyższy sędzia przylutuje mu szubienicę.
  Oliver uderzył policjanta... Również w krocze - jest mało prawdopodobne, by niewytrenowane ciało pozwoliło mu sięgnąć podbródka wysokiego podmiotu. Co prawda wróg był na tyle trzeźwy i doświadczony, że lekko się przesunął i od którego cios okazał się bolesny, ale wcale nie szokujący. Ale sam policjant poruszył w odpowiedzi pałką. Oleg złagodził atak, ale mimo wszystko jego uszy dzwoniły i zrobiły się trochę pochmurne. I drugie uderzenie dotarło do celu...
  Dusza chłopca wyleciała z jego ciała z wstrząśnienia mózgu... Dobrze, że pałka jest elastyczna, a doświadczony strażnik poprawnie obliczył siłę... Inaczej Oliver na pewno by zginął... Inaczej zemdlałoby pięć minut i zimny orzeźwiający prysznic ...
  Teraz stary chłopak wrócił i sprawy potoczyły się nieporównywalnie gorzej niż w książce. Oczywiście świadek obrony się spóźnił i nikt nie miał zamiaru go słuchać. Sędzia zauważył sucho:
  - Cały wyrok zapadł, ale jeśli chcesz nową rozprawę, skontaktuj się z prokuraturą i złóż wniosek o ponowne rozpatrzenie sprawy ze względu na nowo odkryte okoliczności! Więc pozwól temu stworzeniu wisieć!
  James Morgan, którego duch unosił się w pobliżu, nagle pomyślał - i faktycznie, po wydaniu wyroku, sędzia mógł zmusić świadka do napisania do prokuratora... Zgodnie z prawem tak jest. Zapadły wyrok można uchylić tylko w trybie przewidzianym w trybie szczególnym.
  Więc tutaj Oliver Twist miał dużo szczęścia... A raczej w książce... Swoją drogą, w to, w co nie wierzył jakiś film, sędzia, wydając wyrok na powieszenie chłopca, wycofałby się tak szybko, ponieważ niezbyt autorytatywnego świadka. Tak, a sam świadek mógłby się bać sędziego... Co byłoby bardziej realne.
  Ale tutaj już publiczność nie sympatyzowała z bezczelnym Oliverem i panem, który zrezygnował z aplikacji ...
  James Oliver, spóźniony przypominając sobie, próbował wrócić do porzuconego wcześniej ciała, ale... Prześlizgnął się przez nie jak pustka lub słup dymu... Podobno nie dwa razy wchodzą do tej samej rzeki. Teraz Oliver znów tam jest i... nowe przygody.
  James Morgan nadal potrafił wczuć się w empatię i czytać w myślach. U chłopca po wstrząśnieniu mózgu są wyjątkowo chaotyczne. Kajdanki były mocno zapięte - w Anglii dzieci są często aresztowane, a odpowiedni rozmiar jest wcześniej przygotowywany. Bezczelnemu chłopcu trzeba dać lekcję. Całkowicie oborzel - szakal!
  Czując ból w dłoniach, mały Oliver zwiędł, a łzy popłynęły mu z oczu.
  Więzienie do ciężkiej pracy przypominało starożytną fortecę z wieżami i otworami strzelniczymi. Ponure strażnicy, zęby na ścianach i wartownicze buldogi.
  Oliver wciąż intensywnie się zastanawiał, a naczelnik nawet smagnął chłopca batem, żeby się szybciej poruszał. Chłopiec sapnął i powiedział:
  - Jak sobie życzysz, sir!
  Chłopcy i dziewczęta w wieku do czternastu lat byli przetrzymywani w specjalnej części więzienia. Oliver już opamiętał się iz ciekawością rozejrzał się po więzieniu. W szczególności za grubymi kratami widziałem dziedziniec więzienny, gdzie dorośli skazani w kombinezonach i chodakach rąbali i ciągnęli kłody drewna, coś strugając. Policjanci i strażnicy wrzeszczeli na nich wściekle.
  Połówka dziecięca znajdowała się osobno i wyróżniała się trzema, że wzdłuż grubych wilgotnych ścian poprowadzono niebieską linię.
  Sam dziedziniec też był prawie pusty, tylko oni maszerowali w oddali... Oliver patrząc na ich obnażone głowy myślał, że to chłopcy, ale... Chłopcy nie chodzą w szarych sukniach, które wyglądają jak zakonnice sutanny . Jedynie sutanny były krótkie, prawie całkowicie odsłaniając nagie, pozbawione w ciepłe dni, chude i powalone nogi dziewcząt.
  Niektórzy z nich byli nawet młodsi od Olivera i chociaż odległość utrudniała dokładne zbadanie ich szczupłych twarzy i uchwycenie straszliwego smutku w ich oczach, chłopiec poczuł od nich straszliwy strumień cierpienia i żalu!
  Jest Oliverem w więzieniu! Jest jasne, że jest przestępcą: w oczach wszystkich mordercą i złodziejem! Słowo zabójca nie jest do końca jasne, ale uparcie brzmi w mojej głowie i bije dzwoneczkami na skroniach!
  A jego grube, popękane i spleśniałe ściany wydają się żyć w więzieniu, a chrapliwy i ciężki oddech więźnia wydawał się słyszeć przez małe dziury.
  Ciężkie, kute żelazo drzwi otworzyły się ze skrzypieniem i policjant wręczył dokument przygotowany przez sekretarza sędziów. Nie podano nazwiska Olivera Twista, ale zamiast niego umieszczono numer. Cóż, tak, jeśli to jakiś bezczelny złodziej lub ostatni włóczęga, to nazwa nie ma znaczenia. Wystarczy liczba - niech będzie bez twarzy i posłuszna ... Ale nie, system więzienny takich nie złamał!
  Kilku strażników spojrzało na Olivera z mięsożernymi uśmiechami. Chłopak wyglądał już na przestraszonego i strasznie blady. Strach, którego silnego strachu nie doświadczył nawet po prośbie o więcej owsianki, został wychłostany przez strażników przytułku zalał go...
  To już inny świat - miejsce całkiem porównywalne do półświatka i nie bez powodu wszyscy tak bardzo chcą uniknąć zniewolenia za wszelką cenę... Nogi Olivera ugięły się i upadł do przodu... Doświadczony strażnik zręcznie chwycił chłopak za włosy i klepnął skazańca w różowo-białe policzki:
  - Nie mamy tu takich sztuczek! Zamierzasz grać jak wszyscy, czy...
  A wielki mężczyzna wymownie przesunął krawędzią dłoni po gardle.
  Oliver Twist się obudził. Do celi weszło trzech strażników, którzy ze zgrzytem otwierali zamek. Założyli skórzane rękawiczki i zaczęli obmacywać chłopca i patrzeć na jego rany pod kątem pluskiew lub jakiegoś brudu. Potem zaczęli nacierać alkoholem.
  Oliver zacisnął zęby, czując palący ból wyschniętych ran. Ale z drugiej strony ząb prawie przeszedł i przestał swędzieć. Chłopcu podano łyk rosołu, kawałek skrzydełka z chlebem.
  Jeden ze strażników zauważył:
  - Co dziwne, ale wielu współczuje ci, nie wykonuj!
  Oliver zapytał z nadzieją:
  - A może nie będzie tortur?
  Opiekunka pokręciła głową.
  - Będą tortury! Żądaj nawet trzykrotnie niestandardowych zamówień!
  Oliver westchnął ciężko i zdecydował, że wytrzyma... I miał szalony sen...
  Chociaż czytał też książkę o Jamesie Morganze. Co więcej, tak, James był chłopcem otrutym ciężką pracą na Jamajce. Tam ciężko pracował na plantacjach trzciny cukrowej. Następnie, podczas nalotu, dołączył do piratów, stając się na początku chłopcem kabinowym. A potem wyróżnił się jako asystent kapitana, a potem sam kapitan. James Morgan dużo złupił i ostatecznie został gubernatorem Jamajki.
  To cała historia. Najpierw żebrak-złodziej, potem młody skazaniec, który omal nie udusił się w ładowni. Ponadto niewolnik, który pod batem nadzorcy pracuje nago na plantacjach.
  Oliver pomyślał, że być może plantacje też na niego czekają. Podobno nie zostaną rozstrzelani. W koloniach południowych ciało nie ma nawet zimy: to plus. Ale możesz się zarazić. Jedzenie nie ma znaczenia, ale możesz żyć. Pracy jest dużo, czasem są stosunkowo wolne dni. Niewolnicy są często bici. Czasami skazani uzyskują wolność i sami stają się plantatorami.
  Chłopiec westchnął i pomyślał, że dobrze by było, gdyby stał się jak Morgan piratem, a potem gubernatorem.
  Prawda nie jest taka czasy. Piractwo nie zniknęło, ale zostało poważnie stłumione. A na Jamajce nie jest już tak ogromny. A także w innych miejscach. Chociaż w Afryce piraci nadal działają również na Pacyfiku.
  Oliver wyobraził sobie atak galeonu. Jakże liczni chłopcy skaczą na hiszpańskich żołnierzy, błyskając nagimi, okrągłymi obcasami. I tnij wrogów szablami.
  Idź do Olivera. Jej jest całkiem chłopcem, ale żylastym i silnym. Który prowadzi młyn dwoma mieczami i okrzykami;
  - Nasza najsilniejsza załoga,
  Wchodzimy na pokład strzały!
  A powaleni marynarze i żołnierze imperium kastylijskiego upadają. I to jest takie fajne i zabawne.
  Oliver otwiera skrzynie ze skarbami i zanurza zakrwawione dłonie w złocie.
  A chłopcy-piraci śpiewają, klepiąc swoje dziecko bosymi, opalonymi stopami o pokład;
  Trzęsiemy się z wściekłości i złości
  Ale nasze okrucieństwa natychmiast, natychmiast się zatrzymają, Jeśli tylko złoto najwyższej jakości Przeznaczenie zrzuci nas tak bardzo, jak chcemy.
  
  Ech - tak na oceanie, e - tak pod żaglami O tak, latamy po bajeczne bogactwa, Szkoda, nikt nie wie, a my sami nie wiemy Ile złota potrzebujemy, o tak, ile chcemy.
  
  Okradamy wszystkich, ale nie jesteśmy winni I musimy wyżywić rodziny, potrzebujemy też krewnych Przecież nikt nie myśli o wypłacie nam pensji I żyjemy bez wakacji i bez dni wolnych.
  
  Ech - tak na oceanie, e - tak pod żaglami O tak, latamy po bajeczne bogactwa, Szkoda, nikt nie wie, a my sami nie wiemy Ile złota potrzebujemy, o tak, ile chcemy.
  
  Ech - tak na oceanie, e - tak pod żaglami O tak, latamy po bajeczne bogactwa, Szkoda, nikt nie wie, a my sami nie wiemy Ile złota potrzebujemy, o tak, ile chcemy.
  . ROZDZIAŁ 3
  Chłopiec ponownie próbował przez jakiś czas chodzić po celi. Ale nie był w tym zbyt dobry. To prawda, że pęcherze na podeszwach już nieco zniknęły, a chodzenie nie było tak bolesne. Oliver Twist zagwizdał piosenkę przez nozdrza. I był jakoś głupi z tego powodu, że był w więzieniu. Oliver nie czytał jeszcze o hrabim Montecristo. Powieść zostanie napisana nieco później. Ale coś mniej znanego utkwiło mu w pamięci.
  Na przykład chłopiec ukradł jabłko wiecznej młodości i trafił do Bastylii. Ludwik XIV początkowo chciał dokonać egzekucji dziecka. Ale potem postanowiłem, że dzieciak na zawsze będzie siedział w tajnej celi Bastylii. A dziecko, które zyskało wieczną młodość, trafiło do samotnej, podziemnej celi... I spędził siedemdziesiąt lat w odosobnieniu. Dopóki go nie wypuścili, po prostu nie wierząc, że chłopiec wyglądający na około dwanaście lat powinien znajdować się w tajnej celi Bastylii jako szczególnie niebezpieczny przestępca.
  Wieczne dziecko zostało dokładnie wychłostane i wypuszczone ze wszystkich czterech stron. Po tym, jak chłopiec przemierzył drogi Europy, przeżył przygodę. W armii Napoleona Bonaparte została synem pułku.
  To była całkiem ciekawa powieść. Siedemdziesiąt lat, ale służyć - fajnie się zgodzić! I przerażające! A to jest prawie w całkowitej ciemności, przykute łańcuchem na szyi. Nawiasem mówiąc, to Oliver. Biedny chłopak... I jak jeszcze nie oszalał. Jego jedyną pociechą były sny. Były długie i bardzo ciekawe.
  Na przykład we śnie chłopiec wędruje po górskich ścieżkach i natrafia na skarb lub coś bardziej rozrywkowego. A bose stopy zamieniają się w stos złotych monet...
  Oliver wyobraża sobie żółte, metaliczne koła i wydaje się to takie fajne. A ty je sortujesz i potrząsasz nimi w pięści. I tak kusząco połyskują. A takie złoto tutaj jest piękne, daje czerwony odcień.
  Oliver nawet w myślach posmakował żółtej rundy na zębie. I uśmiechnął się radośnie. Jak na złoto jest pyszny - i bardzo przyjemny, pachnący miodem... A teraz wydaje Ci się, że w komnacie brzęczą pszczoły, a nadchodzi lato z delikatnymi promieniami.
  Chłopiec uśmiechnął się. I znowu zaczął chodzić po celi... Boso, nogi dziecka szybko się goją i chce się ruszać. Czy zostanie powieszony? Nie chcę utknąć w pętli.
  Oliver wyobraził sobie, jak jego nagie, dziecinne szpilki będą zwisać, gdy pętla zostanie zaciśnięta na cienkiej szyi. A potem spalą gołą podeszwę rozżarzonym żelazem, aby upewnić się, że chłopiec nie żyje. I spalą jego zwłoki w piekarniku - co jest bardzo nieprzyjemne...
  Oliver z goryczą zaśpiewał, by pocieszyć się pirackim romansem:
  Na próżno bogaci zatrzasnęli drzwi,
  W końcu ścieżka jest uporządkowana pod same drzwi dla ubogich!
  Tam, w klatce pod kluczem, peri nudzi się,
  Chce, żeby rycerz jej pomógł!
  
  I poszedłem jako chłopiec do piratów,
  Ukłonić się dygnitarzowi, by nie bić!
  Teraz nadszedł czas spłaty dla wszystkich chciwych,
  Łowca zamienił się w jedzenie w grze!
  
  I wielcy są moi chłopcy silni,
  Gdy w rękach miecza zacząłem się kręcić!
  Poślę złych wrogów, aby się nudzili w grobach,
  Księżyc na niebie świeci jasną miedzią!
  
  Odwaga wrze wściekle w sercu,
  Zielony chłopiec kabinowy jest gotowy do wejścia na pokład!
  skrzyżowałem się z oficerem na mieczach,
  Wkraczasz do bitwy w dzikiej, gwałtownej wściekłości!
  
  Przeciwnik jest wysoki, jak byk z straganu,
  Chce zmiażdżyć dziką masę!
  Ale młody człowiek walczy z godnością,
  Ostrze tka niewidzialną nić!
  
  Oto lonża - przebili brzuch,
  Bandyta zawył, upuścił miecz!
  Żył w przestworzach i nie znał bólu,
  Teraz stracił moc konia!
  
  Moje pierwsze wejście na pokład było tak udane
  Garść złota wlewa się do Twojej kieszeni!
  A my piraci śpiewamy piosenki
  Dzieląc w bitwie duvan zdobyty na cześć!
  
  Oczywiście jutro może być gorzej
  Najeżyły się działa fregaty i krążownika!
  Wyślij mnie bym skakał boso przez kałuże,
  Na krew przelaną przez złoczyńcę wroga!
  
  Całkiem chłopiec, nie ma anten,
  Ale w bitwie o odpust nie ma chłopca kabinowego!
  Kohl ma umrzeć w kolorze lat,
  To dobrowolna decyzja!
  Po tym Oliver poczuł się trochę radośniej, a nawet zaczął pocierać łańcuch. Jedno metalowe ogniwo przeciwko drugiemu. Chociaż mało prawdopodobne, że będzie miał czas, ale przynajmniej jest szansa.
  Chłopak działał energicznie i śpiewał wściekle;
  Posiedzenie za krata v loch surowe .
  Młody orzeł wyhodowany w niewoli,
  Mój smutny towarzysz, machając skrzydłem,
  Krwawe jedzenie dzioba pod oknem,
  Dziobi i rzuca i wygląda przez okno,
  Jakby myślał to samo ze mną;
  Woła mnie oczami i płaczem
  I chce powiedzieć: "Odlatujmy!
  Jesteśmy wolnymi ptakami; już czas, bracie, już czas!
  Tam, gdzie za chmurą góra bieleje,
  Tam, gdzie brzegi morza zmieniają kolor na niebieski,
  Tam, gdzie idziemy tylko wiatr... tak, ja!..."
  A chłopak kopał prycze bosą stopą. A potem wziął go i znowu zasnął. Marzył też o czymś inspirowanym wcześniej przeczytanymi powieściami. W szczególności o Julianie Apostacie. Co by się stało, gdyby Julian żył dłużej!
  A ten sen jest interesujący;
  We śnie chłopiec zobaczył coś niezwykłego...
  Tutaj był obok Juliana Apostaty. Słynny cesarz rzymski w bitwie z Partami popadł w trudną sytuację. Ale spadkobiercy Cezara walczyli odważnie i wypędzili Partów. Ale sam cesarz był otoczony przez mały oddział, desperacko próbujący przedrzeć się do swojego.
  Oliver Twist wyskoczył na gorący piasek. Chłopiec terminator natychmiast zdał sobie sprawę, że to nie był sen, zwłaszcza że nie do końca zagojone pęcherze na podeszwach bolały. Ale nie ma czasu na kłótnie - cesarz powinien zostać uratowany!
  Strażnik jednym ciosem jednym ciosem zestrzelił pięciu Partów, którzy już oblegali cesarza. Wtedy Oliver Twist bardzo zręcznie podniósł oba miecze i zaczął skarcić. Pierwszych czterech perskich wojowników padło z odciętymi głowami. Potem chłopiec rzucił sztyletem gołymi palcami, który skręcił się w locie i podciął gardła trzem łucznikom.
  Oliver Twist radośnie wykrzyknął:
  - To walka mężczyzny!
  Następnie przeszedł do zdecydowanej ofensywy. Jego wymachy mieczem były jak kosiarka. Odcięli wszystkich z rzędu i rozcięli członki Persów. Oto główny przywódca Partów, który próbuje doprowadzić do utraty ręki przez samego cesarza. A potem głowa.
  Oliver Twist rzucił jednocześnie nogami z obrotnicy pięć sztyletów i skosił całą linię łuczników. Potem krzyknął:
  - Godzina fortuny! Jest czas na zabawę!
  A jego miecze ostrzyły armię Partów. Dowódca armii, król Persji Indemon, wykluł zenki. Półnagi, muskularny chłopak ścinał wszystkich z rzędu i zaśmiecał wszystkie podejścia do Juliana trupami. Nigdy wcześniej władca Partii nie widział tak zaciekłego wojownika. A fakt, że to tylko młodzieniec bez brody, budził poważny strach.
  Nagle naprawdę pogańscy Bogowie postanowili pomóc starożytnemu Rzymowi i zamiast się wycofać, Julian zwrócił na Ziemię religię swoich przodków! A teraz to albo Herkules, albo syn Herkulesa walczący z armią Partów.
  A Oliver Twist coraz bardziej wpadał w szał. Rzucał ciężkimi i ostrymi przedmiotami. Dźgnął i zmiażdżył wrogów starożytnego Rzymu, a jego miecze wydawały się nieodpartą błyskawicą. Chłopiec terminator zainspirował resztę Rzymian. Krzycząc: Herkules! Herkules z nami! Ruszyli na Partów, trzykrotnie podwajając siły. Walczył sam cesarz.
  Julian był tylko nieco powyżej przeciętnego wzrostu, ale dobrze zbudowany i przystojny. W chwili śmierci miał zaledwie trzydzieści dwa lata i nie wiadomo, co czekałoby Cesarstwo Rzymskie, gdyby odstępca żył dłużej. Ale teraz wydaje się, że Partowie cofnęli się i zaczęli się wycofywać.
  A reszta armii rzymskiej dodawała ciepła. Król Indemon próbował odwrócić losy bitwy iz wybranym tysiącem nieśmiertelnych ruszył do bitwy. Ale to był jego fatalny błąd.
  Oliver Twist zwrócił uwagę na bardzo dużego mężczyznę - wyższego od Valueva, noszącego koronę i ramiona, jak szafa w złotej kolczudze. A chłopiec, widząc, jak słuchają rozkazów tego władcy, zrozumiał: czas działać. I podniósł łuk upuszczony przez Persa. Szybko pociągnął go stopą, tak że cięciwa prawie pękła. A potem wypuścił strzałę, mentalnie towarzysząc jej lotowi.
  I pędząc, kłujące ukłucie przebiło króla Partii w szyję, łamiąc tętnicę szyjną. I ogromny ciężar półtora, a nawet dwóch centów, władca zderzył się ze słoniem pociągowym.
  Śmierć króla to oczywiście miażdżący cios dla armii. Zwłaszcza, gdy młodszy spadkobierca próbował przejąć dowództwo, jak Oliver Twist wysłał w niego strzałę. W rezultacie tym przeciwnikiem okazał się przekłuty skorpion. Rzymianie, widząc cesarza pędzącego do bitwy, krzyczeli teraz: Apollo, Apollo jest z nami!
  A Oliver Twist pokonał Partów rękami i nogami.
  I ta barbarzyńska armia zamieniła się w hurtowy lot. Teraz Rzymianie ścigali Partię iw tej rasie wilków nie było mowy o przebaczeniu i miłosierdziu. Biada uciekającym i biada tym, którzy podwójnie uciekają przed Rzymianami.
  Armia wschodnia topniała na naszych oczach, a pułki, legiony i kohorty łacińskie były nieubłagane. Żelazne i silne, łamią i niszczą wszystko i zabijają szlachtę...
  Chłopak natomiast błysnął gołymi, różowymi obcasami i prowadził młyn z mieczami, zabijając jednocześnie pięciu przeciwników.
  Całkowite zwycięstwo. Pozostali przy życiu Partowie padają na kolana i błagają o litość.
  Na wezwanie cesarza pojawił się Oliver Twist. Spojrzał na niego czule. W starożytności ludzie są nieco mniejsi niż w późniejszych wiekach, a we śnie chłopiec wyobraża sobie, że jest starszy. Więc Oliver wygląda na czternaście, piętnaście lat według rzymskich standardów. Oznacza to, że można go już uznać za mężczyznę, choć bez brody. Julian spojrzał na swoje zadrapania i siniaki i zapytał z szerokim uśmiechem:
  - Jesteś bogiem?
  Oliver Twist szczerze i uczciwie odpowiedział:
  - Jestem człowiekiem!
  Julian westchnął ciężko i również odpowiedział szczerze:
  - Szkoda... Bardzo przepraszam!
  To rozzłościło chłopca terminatora i odpowiedział szorstko:
  - Nie ma czego żałować! Człowieku, to brzmi dumnie!
  Julian skinął głową z aprobatą i poklepał chłopca po ramieniu:
  - Dobrze powiedziane! Ten człowiek brzmi dumnie i musi być dumny, a nie glina w rękach garncarza!
  Armia mruknęła z aprobatą. Maszerujący ksiądz zaczął przygotowywać pogańskie nabożeństwo modlitewne z okazji zwycięstwa. Julian postanowił wskrzesić stare kulty. Jednym z nich jest kult Jowisza, Marsa i Mitry. Chociaż jasne jest, że wiara pogańska wymaga modernizacji. Zaproponowano tu różne pomysły. Przecież istnieje już nauka o Polach Elizejskich - raj dla wojowników i bohaterskich ludzi, panditów. Dlaczego więc nie uczynić z tego oficjalnej doktryny. Będziesz uległa cesarzowi, będziesz mogła wyróżnić się w służbie i zdobędziesz harem na tamtym świecie i będziesz tam świętować szlachetne święta, będąc wiecznie młodym i silnym! Dlaczego więc elita to doktryna Chrystusa?
  Oliver Twist, który również nie przepadał za tradycyjnym chrześcijaństwem, dwudusznym i okrutnym, zauważył:
  - Sam człowiek jest kowalem własnego szczęścia i jest garncarzem swojego sukcesu!
  Julian wyciągnął rękę do chłopca, potrząsnął nią ciepło i zasugerował z całą szczerością:
  - Bądź moim synem i dziedzicem! Jesteś mądry ponad swoje lata i masz nadludzką siłę!
  Następnie cesarz wyjął z pasa pierścień Cezarów. Ten pierścień jest zwykle noszony przez cesarza dla tego, kogo wybierze na swojego następcę, i jest zwykle oznaką adopcji.
  Oliver Twist włożył pierścionek na palec wskazujący i powiedział z entuzjazmem:
  "Mam nadzieję, że będę godny zostać synem cesarza..."
  Julian pokonał armię Partów i ponownie oblegał ich dobrze ufortyfikowaną stolicę. Pojawienie się Olivera Twista zostało przyjęte z radością. Cesarz rzymski ucałował chłopca i podniósł go silnymi rękami nad sobą, mówiąc:
  - Dzięki Bogu! Już myślałem, że nie żyjesz!
  Oliver, zdając sobie sprawę, że prawda nie jest tak łatwa do wytłumaczenia, odpowiedział:
  - Szczerze, Wasza Wysokość jest moim prawdziwym ojcem, to jest Apollo i czasami zabiera mnie na Olimp i do innych światów, żebym nie przyzwyczaiła się do ludzi!
  Cesarz, nazywany w prawdziwej historii apostatą, był zaskoczony:
  - Widziałeś Olimp?
  Oliver Twist, jak wszyscy rozwinięci intelektualnie chłopcy, uwielbiał komponować i dlatego chętnie potwierdzał:
  - Tak!
  Julian wykrzyknął z podziwem:
  - I widziałem Jupitera!
  Chłopak-rycerz, uśmiechając się szeroko z perłowymi zębami, odpowiedział:
  - Mój dziadek Jupiter wita się z tobą! I życzy powodzenia!
  Cesarz wykrzyknął na całe gardło:
  - Dzięki bogom! Niech przyniosą zwycięstwo!
  Chłopiec-dziedzic od razu zaproponował, że nie zwleka z atakiem, ponieważ teren wokół był zdewastowany, a wojskom rzymskim trudno było zdobyć własne jedzenie i picie.
  Oliver, uzbrojony w najlepszy rzymski łuk, który również ulepszył, wyruszył na polowanie. Lepiej przemyśleć plan szturmu, widząc samą fortecę i jednocześnie zabijając wrogów.
  Oliver Twist strzelił z daleka do wojownika ze szkarłatnymi piórami na hełmie. W odpowiedzi na chłopca poleciały chmury strzał. Ale młody wojownik nie zwracał na nich najmniejszej uwagi: nadal nie dosięgali i chłodno znokautowali przeciwników, a on sam szybkim krokiem, od czasu do czasu, biegnąc, chodził wokół muru.
  Miasto było rzeczywiście duże, niewiele mniejsze od Rzymu i otoczone wysokimi murami. Trajan Wielki i wielu innych zdobywców nie mogło wziąć go do siebie. Ale tutaj jest właściwie główna siła Partii. Podbij ją, a twoje rzymskie posiadłości mogą rozciągać się aż po Indie.
  Oliver zauważył, że mury miasta są prawie wszędzie duże, grube i poszarpane. Aby wziąć takie miasto, potrzeba dużo długich schodów i nie ma pewności, że je znajdziesz. Ochrona jest nieco słabsza, tam gdzie miasto obmywa rzeka, płynie sztormowy potok. Rzekę można zmienić, ale zajmie to co najmniej dwa miesiące ciężkiej pracy. Więc jakie są inne sposoby?
  Na przykład wysadź ścianę i przebij się przez szczelinę! Najłatwiejszy sposób, ale potrzebujesz materiałów wybuchowych. Ale niedaleko od miasta znajduje się imponujący las. A przy pewnych umiejętnościach materiały wybuchowe można wytwarzać z... trocin, dodając do nich najprostsze minerały i sole. A gołymi obcasami chłopiec czuł, że w glebie są takie minerały i sole.
  Najlepiej podważyć najwyższą część muru, gdzie zgromadziła się największa liczba wrogich żołnierzy. Teraz Partowie będą żałować, że w ogóle odważyli się wystąpić przeciwko Rzymowi.
  Oliver Twist, strzeliwszy cztery kołczany, wrócił do obozu i radośnie poinformował Juliana:
  - Bogowie powiedzieli mi, jak zdobyć fortecę! Ale niech twoi wojownicy odprawią nasz rytuał!
  Cesarz rzymski ściśle nakazał:
  - Słuchaj mojego syna, tak jak mnie słuchasz!
  A armia, która widziała Olivera Twista w akcji, zasalutowała w zamian. A chłopiec, carewicz, aktywnie wydawał rozkazy. Musisz wymieszać dużo trocin z minerałami, a otrzymasz potężną bombę z czasów starożytnych. Powinna działać znacznie skuteczniej niż proch strzelniczy i nie gorzej niż nitrogliceryna. To jest naprawdę poczęty chłopiec terminator. Co więcej, sam Oliver osobiście wyciął las i zmielił kłody na tarcze i trociny.
  Wierząc w wolę bogów armia rzymska działała bardzo przyjaźnie, harmonijnie i energicznie. Szybko zbudowano trociny i potężne drewniane tarcze. To prawda, Partowie próbowali zrobić wypad.
  Oliver Twist radośnie wymachiwał dwoma mieczami i kawaleria wypadła z zasadzki. Kilka tysięcy Persów zostało otoczonych. Rycerz pieprzy ich przywódcę nogą w szczękę, zmuszając go do utraty wielu zębów. A potem jego para mieczy działała jak brzytwy. A Partowie byli w worku i otoczeni przez najdzielniejszą armię na świecie.
  Tak, wielu barbarzyńców walczyło teraz w rzymskiej armii, ale to ją wzmocniło, pochłaniając zarówno świeżą krew, jak i nowe techniki walki.
  Oliver Twist bardziej niż inni celował w tym wyrębie. I celowo dzieciak wlał się w duże kałuże krwi, żeby spryskać rzymskich żołnierzy. A im się to spodobało, okazało się, że boską łaskę, siłę i szczęście otrzymują od samego syna Apolla.
  Tak samo wielu w Rzymie ucieszyło się z powrotu starych kultów pogańskich. I z wielką przyjemnością modlili się do Fortune. Z drugiej strony chrześcijaństwo wydawało się zbyt wrogie przyjemnościom życia i przez to nieatrakcyjne. Co więcej, czy jeszcze będzie ten raj? A czy ktokolwiek z żyjących w IV wieku widział zmartwychwstałego Chrystusa?
  A ich bogowie są prości, zrozumiali, ludzcy... I nikt nie stawiał poważnego oporu odrodzonym kultom!
  A teraz wojownicy ryżowi, nawet jeśli połowa z nich nie jest Latynosami, ale barbarzyńcami, entuzjastycznie wykonują rozkazy cesarza i jego Syna i Syna Apolla.
  W nocy przygotowana jest wystarczająca ilość trocin i minerałów. Oliver Twist nie czekał do świtu, ale nakazał natychmiast przestawić wóz do centralnego punktu obrony wroga.
  A trofeum konie Partów rzuciło się wraz ze śmiercionośnym ładunkiem do wieży królów. Pędzili ich dalej, paląc wrzeciennik i nogi zapalonymi pochodniami i ciosami długich batów. I chociaż Persowie rozpoczęli masowy ostrzał w ciemności nocy, było już za późno.
  Oliver Twist, aby wzmocnić swój głos, wykrzyknął przez ogromny mosiężny róg:
  - Niech imię Bogów się spełni! Niech Jowisz pomoże!
  Wybuchł tak, że nawet kilka mil od głów Rzymian zrzucił im hełmy z głów. Ale Partowie cierpieli tysiąc razy więcej. Główny schron przed falą uderzeniową został wyrzucony wyżej, a mury uniesione. Na miejscu zginęło wielu setek perskich żołnierzy, a jeszcze więcej zostało okaleczonych...
  Oliver Twist, który również został odepchnięty przez wybuch, upadł na kolana, ale natychmiast podskoczył. Chłopak-rycerz znów szczeknął:
  - A teraz przyjaciele atakują! Na chwałę naszego Boga Apollina!
  I rzucił się pierwszy, błyskając boso, z kurzem przyklejonym do krwi chłopięcych obcasów. A za nim pędziła cała armia rzymska, w każdym razie niezliczona, w koszmarze.
  Oliver jako pierwszy dotarł do pozycji Partów i szybko wspiął się pod zawaloną ścianę. Chłopiec terminatora był bardzo podekscytowany. Pociął wszystkich po kolei, chociaż było już jasne, że Partowie stracili zdolność prawdziwego oporu. Ich morale spadło, a wszelka chęć przeciwstawienia się Rzymianom wyparowała. Jednak eksterminacja trwała nadal i doszło do prawdziwej masakry.
  Oliver Twist, wymachując mieczami i przecinając kolejną polanę, zaśpiewał całą balladę:
  Jestem rycerzem Rzymu i mieczem...
  Pan wezwał mnie do walki!
  Świat natychmiast dostał kata,
  I lepiej chwal Svaroga!
  
  Postanowiłem ożywić wielkie marzenie
  Ten człowiek stał się silny jak Bóg!
  I zakochałem się, mądrość, piękno,
  W którym ucieleśnia się pęd serc w metal!
  
  Nie, nie poganin, Cezar był,
  Nie znał sobie równych w rati ...
  I Rzym z promienną chwałą,
  Przeciwstaw się strachowi-szatanowi!
  
  Wszystko obróci się w pył
  Ale tylko duch jest nieśmiertelny!
  Znajdź siłę w słowach
  Które nie mówią nam głośno!
  
  Uwierz mi, człowiek nie jest trupem,
  Jest najlepszy, zawsze żyje...
  Promień chwały nie zgasł...
  Gwiazda w sercach miłości!
  
  A czym jest krew?
  Daje nam życie...
  Z bólu jest miłość
  I trzymaj się jej!
  
  Uwierz, że nie jesteś słaby
  I był silny duchem!
  Niech niewolnik zginie w ciele,
  Poradzimy sobie z uzdą!
  
  Kiedy pokonasz tchórzostwo
  A dziki horror zginie ...
  Potem szybujesz nad dachami,
  Bogowie liczący twarze!
  
  Olympus nadejdzie, rozpal ogień,
  I będzie światło...
  Ale nie dotykaj słabego bohatera,
  Klient okulisty...
  
  Kto depcze małego robaka,
  On sam jest bezwartościowy w sercu!
  I moja wielka pasja
  Pod ogonem dwa kawałki pieprzu!
  
  Krótko mówiąc, Belobog przyjdź,
  Zostanę Apollem...
  Przekreślimy zera długopisem,
  Mamy za sobą miliony!
  Stolica Partii upadła i teraz powiewała nad nią rzymska flaga. Oliver Twist wziął klucz do Azji w swoje silne ręce i podszedł do cesarza Juliana. Podziękował spadkobiercy i oddał mu go, mówiąc: "Chwała Apollo".
  Julian buduje nową stolicę. Oliver też zaczął marzyć... Tutaj ponownie spotkał cesarza Juliana. Królestwo Partów, z którego Rzymianie mieli tyle problemów pokonali, a Julian, który już był nazywany Wielkim, postanowił przywrócić Babilon.
  Pojawienie się Olivera Twista, nazwanego syna cesarza i uważanego za syna Apolla, było postrzegane przez Rzymian jako znak bogów.
  Przed chłopcem westalki posypały płatki róż. Oliver deptał je bosymi stopami iz dumą wypinając pierś, maszerował jak triumfator. Płatki przyjemnie łaskotały jej nagie pięty i od tego poprawiał się nastrój. Julian uścisnął dłoń chłopca, zrogowaciałego od prac wojskowych, mówiąc:
  - O mój synu! Kazałem ze skarbów schwytanych od Partów odlać dla ciebie złoty posąg, wkładając szmaragdy zamiast oczu! Ponieważ jesteś synem Apolla, jesteś jak sam Bóg piękna i sztuki wojennej!
  Oliver Twist odpowiedział skromnie, krzyżując ramiona na muskularnej klatce piersiowej silnego nastolatka:
  - Jestem jak bóg, będąc mężczyzną!
  Julian skinął na chłopca i oznajmił:
  - Z twojej strony i na cześć początku odrodzenia Babilonu zorganizujemy walki gladiatorów!
  Oliver szczerze powiedział:
  - Mniej krwi! Nasi bogowie nie wymagają poświęcenia, ale odwagi i waleczności!
  Julian zgodził się z tym:
  - Niech tak będzie! Ale ci Partowie, którzy się nie poddali, muszą zginąć w walkach gladiatorów, aby nie narobić Rzymowi nowych kłopotów!
  Oliver Twist Jr odpowiedział na to:
  Niech bogowie zadecydują o ich losie! Niech tylko kobiety i dzieci nie biorą w nich udziału!
  Julian odpowiedział niejednoznacznie:
  - Ci, którzy nie są dla nas niebezpieczni, nie wezmą udziału w tańcu śmierci!
  Posąg rzucony Oliverowi Twistowi był nawet wyższy niż naturalnej wielkości, a szmaragdowe oczy płonęły. Bóstwo-chłopiec trzymał w rękach dwa miecze ze stalowymi ostrzami i rękojeściami ozdobionymi rubinami. Mięśnie reliefowe były dość zgodne z oryginałem.
  Potem odbyła się wystawna uczta, a już w jej trakcie odbyła się pierwsza walka gladiatorów. Walczyło dwóch starannie umytych i naoliwionych Partów. Atakowali się nawzajem mieczami. Większy chybił kilka ciosów miecza w klatkę piersiową i brzuch, upadł na piasek. Walka okazała się przelotna i prawie wszyscy niezadowoleni z takiego wyniku Rzymianie opuścili palce w dół - wykończcie go! Oliver powstrzymał się. Nie chciał wyglądać na okrutnego ani miłosiernego.
  Partów bez wyrzutów sumienia dźgnął swojego rodaka. Na tym faktycznie zakończyły się występy gladiatorów. Dopiero pod koniec biesiady, kiedy Julian, podobnie jak Nero, zaśpiewał pieśń, żołnierze zostali ponownie wezwani na stadion. Tym razem było to dwoje nastolatków.
  Walczyli wystarczająco długo, zadając sobie nawzajem wiele ran. I w końcu, całkowicie wyczerpani, przebili sobie piersi mieczami i zamarli.
  Oliver Twist, tupiąc bosą stopą, zauważył niezadowolony:
  - Twój ojciec obiecał, że w pojedynku gladiatorów nie będzie dzieci!
  Julian odpowiedział zdecydowanie, uderzając pięścią w stół:
  - A to nie są dzieci! Mają już czternaście lat!
  Ten wynik wywołał pewne rozczarowanie wśród Rzymian i wygwizdali zmarłych walczących.
  Oliver nie protestował. On sam nie brał pod uwagę czternastoletnich dzieci. Jeśli chłopiec może już być z kobietą, to nie jest dzieckiem!
  Walki gladiatorów rozpoczęły się następnego dnia.
  Partowie walczyli między sobą. Byli wściekli, rzucali się i dźgali. Wylano dużo krwi i potu.
  Już w pierwszej bitwie walczyło po dwadzieścia osób po każdej stronie. Ci, którzy wyszli pierwsi z zielonymi przepaskami na biodra, a drugi z żółtymi. Bitwa przebiegała ze zmiennym powodzeniem. Wygrali zieloni, z których na nogach pozostało tylko trzech, a nawet ci zostali poważnie ranni.
  Drugi pojedynek okazał się nieco mniej krwawy niż pierwszy.
  Tym razem po każdej stronie było piętnastu mężczyzn. Niektóre w pomarańczowych bandażach, inne w niebieskich. Ciężkie buty stukają o piasek. Sami gladiatorzy są półnadzy, wielu jest owłosionych, więc spektakl jest dość barbarzyński i pełen napięcia. Orange wydawał się być silniejszy, choć generalnie walka okazała się konkurencyjna. Nastąpiła uparta wymiana ciosów, kapała krew.
  Obie strony kołysały się jak powiew fali.
  Orange okazał się silniejszy, z czego na nogach stanęło pięciu wojowników. A tym niebieskim, którzy byli stosami, ale zostali zabici, Rzymianie nie wybaczyli im.
  Bitwy toczyły się pełną parą. Tutaj na przykład trzy lwy i pięciu Partów z tępymi mieczami. Bania okazała się krwawa... Tym razem szczęście uśmiechnęło się do lwów, poza zwierzętami też, a jeńcom oddano miecze krótkie, zardzewiałe i długo nie naostrzone.
  Wtedy na ring weszli nastolatkowie, uzbrojeni tylko w sztylety. Tyle było krzyków, krzyków, gryzienia. Splatali się w uścisku i dźgali się nawzajem czubkami, uderzali, kopali. Chłopcy byli tak wściekli, że nawet nie spojrzeli na to, kto jest w której drużynie. Po prostu zabili się nawzajem, okaleczyli i wykończyli na miejscu.
  Jeden z nich nawet wyrwał doskonałość drugiego, zmuszając go do śmierci z powodu silnego szoku bólowego.
  Jakie to trudne i obrzydliwe, ale jednocześnie cholernie ekscytujące. Kiedy doświadczasz mieszanki podniecenia, przyjemności i jednocześnie obrzydliwości, gdy nagie, spocone, zakrwawione i pocięte nastolatki dręczą i gryzą się nawzajem bronią.
  A w czasach starożytnych rodzi się wiele dzieci, a duża liczba chłopców bierze udział w walkach gladiatorów. Są to towary mniej wartościowe i nie są tak żałosne. Często młodzi niewolnicy walczą zupełnie nago i zawsze boso.
  Gladiatorki są również prawie zawsze boso, z wyjątkiem najsłynniejszych z nich. Takie dziewczyny zakładają eleganckie sandały, aby podkreślić swój wyższy status.
  Niewolnicy nie powinni nosić butów, dopóki nie osiągną pełnoletności, tylko w chłodne dni otrzymują szorstkie drewniane buty, aby cenne bydło nie uginało się od zimna. A jeśli dziecko jest z natury silne i może wytrzymać śnieg, wolą zostawić je bez tuniki. Dzieci wolnych Rzymian, a zwłaszcza patrycjuszy, noszą sandały lub pantofle i buty w zimne dni, aby mniej przypominać niewolników.
  Oczywiście Oliver Twist, jako syn boga Apolla, jest ponad takimi uprzedzeniami. Ale niektórzy partyjscy jeńcy, patrząc na chłopca w krótkich spodenkach siedzącego obok cesarza, najwyraźniej pomylili go z honorowym koznikiem i szeptali.
  A słuch Olivera jest bardzo ostry i jest nieprzyjemnie, kiedy tak o tobie myślę. Do księcia podeszli dwaj półnadzy niewolnicy i zaczęli wykonywać przyjemne masaże bosych stóp chłopca. Tak dobrze być dotykanym przez Azjatki. Podobno schwytano także niewolników w podbitej Partii.
  Na nogach pozostał tylko jeden z nastolatków, który jednak również nie mógł stanąć prosto z powodu licznych ran i stanął na czworakach.
  Następna walka była nieco bardziej egzotyczna. Cztery krokodyle przeciwko dwóm tuzinom Partów z kijami. I tylko jeden miał w ręku siekierę. Aligatory rzuciły się na więźniów, a oni w odpowiedzi bili kijami. Niektórzy Partowie uciekli. Krokodyl to bardzo przerażające zwierzę. Jak szczęka usta, tak ugryziony Partów umarł w takich zębach.
  A drugi wojownik stracił już nogi i drugie ramię. A krokodyle gladiatorów jedzą bardzo ze smakiem.
  Wysoki Pers z siekierą przeciął aligatora siekierą. Nawet nie zareagował: okazała się taka silna skóra. A wszystko bije po kolei i pędzą, by pożreć każdego, kto wpadł pod kły.
  Pojawił się krwawy bałagan. I zaczął rozprzestrzeniać się po piasku i żwirze.
  Oliver Twist zaczął flirtować z niewolnicami... I obudził się!
  . ROZDZIAŁ 4
  Oliver Twist po zaśnięciu zostaje ponownie nakarmiony i ogłasza:
  - Cóż, teraz czeka cię druga tortura, chłopcze.
  Najpierw do celi weszli strażnicy, a wraz z nią lekarka w białym fartuchu. Kazała Oliverowi zdjąć szatę i po zbadaniu jej skinęła głową.
  - Jak szybko goi się na psie! Czas na drugie przesłuchanie z pasją!
  Chłopiec zabulgotał:
  - Nadal jestem dzieckiem, może nie?
  Kobieta w białym fartuchu skinęła głową.
  - Nie martw się, nie zostaniesz zraniony. A potem będzie tylko jedna tortura. Prawo zabrania torturowania dzieci poniżej czternastego roku życia!
  Oliver westchnął ciężko.
  Umyto go ciepłą wodą, nie oszczędzili nawet państwowego mydła. A chłopiec stał się czysty i gotowy na tortury.
  Weszło więcej strażników. Odczepili obrożę z szyi chłopca i założyli kajdany. I zaprowadzili go, brzęcząc łańcuchami, do izby tortur.
  Oliver był zdenerwowany, nogi mu drżały, jego nagie podeszwy czuły zimną wilgoć kamienia. Jest jeszcze dzieckiem i będzie ciężko torturowany, co wywołało dreszcz.
  W sali tortur czekała już na niego rudowłosa kat. Uśmiechnęła się, duże, perłowe zęby.
  - Cóż, przyszedł ten słodki mały kurczak? Teraz cię uszczypniemy!
  Pasiastą piżamę Olivera zerwano i wyprowadzono go nago. Rudzielec pomogli kaci nastolatkowie. To był specjalny zespół do tortur dzieci.
  Olivera umieszczono w specjalnej krepie z kolcami, które zaczęły boleśnie nakłuwać skórę jego pleców i pośladków.
  Potem jego ręce i nogi zaczęły zginać się pod nienaturalnymi kątami. Oliver jęknął z bólu. Więzadła zostały naciągnięte, a ręce i nogi dosłownie wyciągnięte z ramion i bioder.
  Ruda uśmiechnęła się.
  - Cóż, co boli? Czy możesz mi powiedzieć, gdzie ukryłeś skrytkę?
  Oliver potrząsnął przecząco głową.
  Nastoletni kaci przekręcili dźwignie, a ręce i nogi chłopca skręciły się jeszcze bardziej. Oliver jęknął, ale zacisnął zęby, żeby się uciszyć.
  Ruda skinęła głową.
  - Nasmaruj mu pięty! Oni już żyją!
  Młodzi kaci z entuzjazmem zabrali się do pracy. Posmarowali umyte kurzem podeszwy chłopca, wciąż dość twarde, jego nawet dziecinne palce. Ruda spojrzała na dziecko i oblizała usta. Lubiła torturować małych chłopców.
  Na koniec podeszwa jest smarowana, a kocioł jest mocowany poprzez doprowadzenie gazu. Wysokość płomienia można regulować, a mięsożernym językiem liże on piętę dziecka. W tym samym czasie kaci nadal skręcają ręce i nogi chłopca, dosłownie wyginając go w łuk.
  Ból był straszny, a Oliver jęknął i krzyknął. Desperacko próbował się odwrócić, ale to, ale nie udało mu się to dobrze. I jakby na całym ciele wybuchły wulkany i popłynęła lawa.
  Myśl błysnęła: zamiast znosić taki ból, może lepiej powiedzieć. Co więcej, jest mało prawdopodobne, że uda się wykorzystać ukryte bogactwo. Ale uparty mały diabeł w jego głowie domagał się oporu wobec przemocy. A Oliver milczał jak młody pionier przesłuchiwany przez nazistów. Chociaż od czasu do czasu z ust wyrywały się jęki, a nawet krzyki.
  Kociołek przypiekał chłopcu obcasy, które zrobiły się czerwone, ale dzięki oliwie z oliwek nie przypaliły się ani nie zwęgliły. A pęcherze wychodziły powoli, to była długa tortura. A w tym samym czasie wyszły więzadła ręki i nogi oraz łopatki Olivera Twista, tak że zostało trochę do przerwy.
  Ruda zachichotała i promieniała szczęściem. Oliver był przystojnym, muskularnym chłopcem i lisica z wielką przyjemnością go torturowała. Ale się nie przyznał. Urzędnik nadzorujący tortury odwrócił klepsydrę. Zgodnie z prawem tortury dzieci poniżej czternastego roku życia są ograniczone w czasie. A on tylko jęczy i woła, a uczeni w Piśmie nie mają nic do zapisania.
  Potem ruda podniosła długą igłę, której czubek rozpalił się do czerwoności w kominku, i podszedł do Olivera.
  Zaczęła kłuć nagiego, umięśnionego chłopca w zakończenia nerwowe. Oliver krzyczał z dzikiego bólu... Ruda powoli kłuła i śpiewała:
  Jaki ból, jaki ból!
  Bractwa biją Hiszpanię! Pięć to zero!
  I śmieje się odsłaniając perłowe zęby. I znowu zastrzyki, które zwiększają cierpienie chłopca.
  Oliver stara się odwrócić uwagę od bólu... Patrzy na rudą, a ona nie wydaje mu się przerażająca. Wygląda na nie więcej niż trzydzieści, ładne, ale złe, szmaragdowe oczy. Oliver słyszał, że jest tam kobieta-kat, która zwykle torturuje małych złodziei. I niewielu mogło się oprzeć torturom. Oliver przypomniał sobie także powieść o Robin Hoodzie.
  Mały Joe, chłopiec w wieku około czternastu lat, został w jakiś sposób schwytany. I torturowano go na stojaku ogniem i batem. Mały Joe był wyczerpany, ale nie zdradził, gdzie było legowisko złodziei. Następnie kat został porwany, a na jego miejsce pojawił się sam Robin Hood. A Mały Joe spał. Chociaż jego nagie pięty płonęły rozgrzanym do czerwoności żelazem, uzdrowiły chłopca i znów pobiegł.
  Więc nic wielkiego. Tylko boli, ale nie stanie się inwalidą, a nawet się pomści...
  Ruda zrobiła kilkanaście zastrzyków w różne części ciała i opuściła zimną igłę.
  Wzięła bat w dłonie i zaczęła bić Olivera w klatkę piersiową i brzuch. Ciosy padały mocno i padały równomiernie. Chłopak, którego głowa była już dość zamulona od straszliwego bólu, zemdlał...
  Nastoletni kaci oblali go lodowatą wodą. Oliver opamiętał się.
  Rudowłosa wyjęła z kominka kawałek rozgrzanego do czerwoności żelaza i przyłożył go do piersi chłopca.
  Tutaj urzędnik interweniował:
  - Możesz uszkodzić mięsień piersiowy! Dzieci nie są okaleczone!
  Ruda szczekała agresywnie:
  - Więc sól!
  Włożyła łapę do okularów i wylała całą garść na ranę Olivera. Chłopak krzyczał i drgał.
  Angielski urzędnik skinął głową.
  - Czas się skończył! Prawo zabrania dalszych tortur!
  Ruda zakląła i warknęła:
  - Cholera! To twardy orzech! Może kontynuować?
  Urzędnik potrząsnął głową.
  - Nie! Prawo jest prawem! Chłopcy w jego wieku nie powinni być dłużej torturowani! Jest jeszcze jedna tortura! I wymyśl coś bardziej wyrafinowanego!
  Nastoletni kat zasugerował:
  Złam mu palce u nóg!
  Urzędnik machnął ręką.
  - Nie możesz okaleczyć!
  Ruda skinęła głową z irytacją.
  - Daj mu odpocząć! Już po raz trzeci przygotuję dla niego coś bardziej wyrafinowanego i skutecznego!
  Oliver został uwolniony z więzów i kóz. Lekarka poczuła puls chłopca iz satysfakcją powiedziała:
  - Jest bardzo wytrwały! A to może zająć dużo!
  Urzędnik zauważył:
  - Do jego kopalni! Niech to zadziała! Są tak małe, ale mocne, jak trzeba!
  Ruda zachichotała.
  - Tym lepiej! Może jeszcze nie raz wpadnie w moje ręce!
  Olivera umyto w lodowatej wodzie i zaniesiono do celi. Skończyły się tortury i chłopiec odetchnął z ulgą.
  Minęły dwie trzecie drogi, a zostało bardzo niewiele, a koszmar się skończy.
  To prawda, więc prawdopodobnie z powodu jego małego wieku nie stracą go, ale wyślą do kopalń. A to najgorsze! Panuje okropny smród i półmrok oraz praca, która nie trwa długo.
  Lepiej na plantacjach Jamajki, Indii lub na wyspach. Jest ciepło i słonecznie i przyjemne, świeże powietrze. Pachnie jak tropikalne rośliny.
  A bose stopy chłopców łaskocze przyjemna trawa, a praca jest jeszcze przyjemniejsza.
  Oliver, wyczerpany torturami, położył się na plecach, które były mniej zranione, tylko posiniaczone tępymi igłami krzesła, i próbował zasnąć. Miło byłoby zapomnieć w uzdrawiającym śnie.
  Obroża na szyi dziecka prawie nie przeszkadzała i nie szczypała .... Ale było moralne upokorzenie jak ten pies na smyczy. Cóż, pożałowali i nie włożyli nóg do bloku.
  Oto Mały Joe, po torturach był trzymany w kajdanach i nie mógł się nawet odwrócić. A Oliver Twist już wiedział, czym jest ból. Jednak w przytułku nie raz był chłostany. A bicz nie jest już taki straszny.
  Pożar i wywinięcie stawów są bardziej bolesne. I igły w zakończeniach nerwowych. Ciało boli, zwłaszcza zwichnięte więzadła.
  Drzwi celi otworzyły się... Nadzorca wszedł i przyniósł dzban mleka i miękkiego chleba, mówiąc:
  - Pij i zyskaj siłę!
  Oliver zapytał cicho:
  - Nie zostanę stracony?
  Opiekunka zauważyła:
  - Wielu ci żal, bądź silny!
  Oliver pił mleko, jadł biały chleb. Miał ciężki żołądek. A gdy strażnicy odeszli, chłopiec położył się na plecach i prawie natychmiast zasnął.
  I marzył...
  W ciele dorosłego mężczyzny Oliver Twist jechał na czarnym koniu. Właśnie opuścił swoich towarzyszy i został sam. Nastrój się pogorszył, a w mojej głowie pojawiła się mgła, jak to wszystko zrobić, aby było jak najskuteczniej. To ciekawe słowo wymyślili Grecy - skutecznie! Ty sam jesteś co najmniej siódmym synem w rodzinie, ale już szlachetną osobą, bliską cesarzowi. Ale tutaj musisz tylko złagodzić swój status i stać się bardziej niepozornym. Infiltruj szeregi spiskowców, którzy chcą spalić doszczętnie największe miasto na świecie.
  Konieczne jest rozwikłanie skomplikowanej plątaniny.
  Oliver Twist zatrzymał swojego rumaka. Za dobry i rasowy ma konia. Od razu wiadomo, że będzie to szlachetna osoba i nie będzie można odprężyć sekciarzy.
  Oliver Twist zsiadł z ogiera i zastanawiał się, gdzie go przyczepić. Po prostu przywiąż do drzewa? Zabiorą go, ale nie chcę stracić tak szlachetnego konia. Wynajem do najbliższej willi? Na przykład nie zaryzykują oszukania prawej ręki prefekta gwardii cesarskiej?
  Oliverowi Twistowi nie spodobała się ta opcja, ale wydaje się, że nie było innego wyjścia. Ale co z powrotem? A potem chodzić? Nie wyglądał też zbyt atrakcyjnie. Może wziąć i zdobyć skromniejszego konia, a nawet przenieść na osła?
  Ostatnia opcja nadal wyglądała trochę bardziej logicznie i nie była tak męcząca jak czołganie się pieszo.
  Musiałem jednak ponownie dosiąść ogiera i poruszać się po kamienistej drodze. Wokół rosły skromne palmy a widok nie należy do najbogatszych. A to jest w kwitnących Włoszech. Kilka miejsc tutaj. Tutaj jednak jest rozgałęziony i łamany dąb. W oddali opalony, półnagi pasterz zagania kozy.
  Oliver Twist skoczył na konia, żeby się pocieszyć, i przyspieszył kroku.
  Tutaj poczuł w sobie przypływ siły i śpiewał;
  Ktoś sieje, ktoś orki
  No, ktoś powie tylko, że znudziło mi się bronowanie, chcę trochę szczęścia drażnić Ech, konia wezmę w zastaw i czeka mnie powodzenia!
  
  Wpadła w poślizg Eh, gdzieś wpadła w poślizg wpadła gdzieś w poślizg wpadła w poślizg wpadła gdzieś w poślizg wpadła w poślizg
  
  !
  
  Wpadła w poślizg Ech, gdzieś wpadła w poślizg Wpadła we mnie Wpadła w poślizg Ech, wpadła gdzieś w poślizg Znowu wpadła w poślizg Wpadła w poślizg Ech, gdzieś w poślizgu Wpadła we mnie Wpadła w poślizg Wpadła gdzieś w poślizg Znowu wpadła w poślizg!
  
  Wpadł w poślizg Eh wpadł gdzieś w poślizg Wpadł w poślizg Wpadł w poślizg Wpadł w poślizg gdzieś w poślizgu Znowu wpadł w poślizg!
  Tutaj Oliver Twist nagle zamilkł i zamrugał ze strachu. Przed nim pojawiła się dziewczyna o niespotykanej urodzie. Była prawie naga, tylko jej wspaniałe piersi były pokryte sznurami koralików z kamieni mieniących się wszystkimi kolorami tęczy, a jej biodra były owinięte girlandami z pereł, dużych diamentów i szmaragdów. Jednocześnie postać jest wspaniała, wysoka dziewczyna, gęste włosy opadające falami w kolorze złotego liścia i trzy spinki do włosów: jedna rubinowa w kształcie motyla, szafirowa w kształcie motyla ryby i szmaragdowej w kształcie tygrysicy.
  Jednocześnie mimo bogactwa stroju dziewczyna była boso, jedynie na kostkach miała bransoletki z drogocennych kwiatów. A jej figura jest bardzo muskularna i tchnęła zwierzęcą siłą, pięknem i erotyzmem. Płytki prasy, kulki mięśni toczące się pod czekoladową skórką.
  Oliver Twist poczuł, jak jego męska doskonałość natychmiast rośnie, krew gotuje się w jego ciałach, a jego serce bije jak bęben.
  Nigdy nie widział tak pięknej, rozkosznej i ekscytującej dziewczyny.
  Przez kilka dni Oliver Twist nie miał kobiet w swoich fałszywych wspomnieniach ze snu, czuł zawroty głowy i budziły się zwierzęce instynkty. Jest osobą, której ufa sam cesarz, aw jego kieszeni jest papier opieczętowany pieczęcią i podpisem Cezara. A w gazecie czytamy: - Czego nie zrobił okaziciel tego listu, zrobiono dla dobra Rzymu i na mój rozkaz! Więc jeśli już, nawet gdyby była królową barbarzyńców, Oliver będzie usprawiedliwiony.
  Gdy prawa ręka prefekta zeskoczyła z konia, to niespodziewanie dziewczyna okazała się wyższa od podnieconego zwierzęcą żądzą Rzymianina. Oliver Twist nie był zakłopotany i rzucił się na nią. Ale naga, opalona, muskularna noga dziewczyny błysnęła, a jej nagie palce mocno chwyciły za nos. Ból uderzył jak młot w czaszkę, a Oliver Twist wrzasnął:
  - Ah-ah-ah-ah! Zabijasz mnie!
  Wysadzana klejnotami dziewczyna roześmiała się, podniosła centuriona strażnika z ziemi i rzuciła nim jak kociakiem.
  Przewrócił się na plecy i jęknął. Dziewczyna z królewskim artykułem spokojnie powiedziała:
  - Twoja reakcja macho jest dla mnie zrozumiała, a nawet pochlebna! Ale kiedy masz do czynienia z boginią, nie możesz pędzić jak dzik w rui. - Głos Pięknej stał się ostrzejszy. Stań na czworakach i czołgaj się. Potem pocałuj moje ślady na piasku. Nie zasługujesz na dotykanie swojego ciała.
  Oliver Twist poczuł się jak bokser po tym, jak został znokautowany. Głowa go pulsowała, nos pulsował z rozdzierającego bólu. Jakoś centurion strażników stanął na czworakach i podczołgał się do wysokiej, bajecznie pięknej dziewczyny.
  Podniecenie, mimo bólu, nie minęło. A Oliver Twist z pasją szturchnął bosy, pełen wdzięku ślad zapierającej dech w piersiach piękności.
  Poczuł piasek na ustach i zachichotał. W tym samym momencie na jego szyi pojawiła się goła pięta, wciśnięta.
  Splukany Oliver Twist:
  - Miej litość!
  Piękność odpowiedziała chytrym uśmiechem zębów:
  - Zasługuj na to!
  Oliver Twist odpowiedział z jękiem:
  - Popyt, super, zrobię wszystko!
  Dziewczyna zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Dobry. Jesteś dumnym Rzymianinem i prawą ręką cesarza. Zostań teraz dziewczyną, bądź nią, dopóki nie zmienię zdania!
  Centurion Oliver Twist już miał coś powiedzieć, kiedy poczuł, że jest zanurzony w roztopionym maśle. Ogarnęła go dzika gorączka, a następnie wrzucono go na zimno. Błyskała błyskawica, rozległ się miażdżący grzmot i wszystko zawirowało na oczach mężczyzny. A po chwili wszystko ucichło. Oliver Twist nie czuł już bólu w nosie, ale jego ciało było radosne. Podskoczył i spojrzał na siebie. Przed nim kołysała się pełna dziewczęca klatka piersiowa, ledwo przykryta paskiem materiału. Dalej można było zobaczyć opalone kobiece ciało, luksusowe biodra, ledwo zakryte majtkami, mocne uda, wytłoczone golenie, nagie, pełne wdzięku stopy. Włosy stały się długie, a kiedy Oliver chwycił je palcami, poczuł miękkość jedwabiu i postanowił na nie spojrzeć. Kręcone niebieskie pasma pojawiły się przed oczami byłego centuriona i złodzieja.
  Własnej twarzy nie widać, ale ciało zdrowe, młode, delikatne, tylko bez ozdób, smagłe od poparzeń słonecznych, prawie nagie, wytłoczone kaflami i świetny kształt.
  Oliver Twist czuł się jeszcze silniejszy i radośniejszy niż wcześniej. I gwiżdżąc, zauważył:
  - Kurczę! Kim jestem, dziewczyno?
  Piękny, wysadzany klejnotami wojownik skinął głową.
  - Tak, jesteś teraz kobietą i musisz mi służyć!
  Oliver Twist odpowiedział z westchnieniem:
  "Moim obowiązkiem jest osobiście służyć cesarzowi i każdemu przełożonemu, którego nade mną postawił.
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i powiedziała:
  - Jestem wyższy od cesarza. Jestem boginią bogiń! I musisz mnie słuchać, bo inaczej zamiast dziewczyny zrobię z ciebie karalucha!
  Dziewica Oliver zadrżał i ukląkł, mówiąc pokornie:
  - Twoja wola, o największy z największych. Ale cesarz dał mi zadanie i jestem zobowiązany do jego wypełnienia.
  Bogini agresywnie zauważyła:
  - Bez mojej woli nie to, żeby Rzym nie spłonął, ale ani jedna mucha nie przeleci. Więc nie bój się.
  Oliver Twist zaśpiewał żarliwie w odpowiedzi:
  - Ile być tchórzem, nie rozumiem,
  Narodził się silny wojownik do bitwy ...
  Strach jest słabością, a zatem
  Ci, którzy się boją, są już pokonani!
  Bogini tupnęła z furią nogą i zaśpiewała:
  - Malowany stół i podłoga
  Cesarz wciąż jest kozą!
  A potem mrugnęła do Olivera i powiedziała mu przymilnym tonem:
  - Młoda, bądź młodą dziewczyną,
  I nie spiesz się, aby dorosnąć.
  Wygraj z hałaśliwą presją,
  I walcz z faszystami!
  Nigdy nie zaznasz pokoju
  Płacz i śmiej się nie na miejscu
  ja sam byłem
  Miliardy lat temu!
  Oliver Twist gwizdnął.
  - Gosza! Miliardy lat temu. A kim są faszyści?
  Bogini mrugnęła i powiedziała cicho:
  - Ucz się więcej. Będzie musiał się spotkać.
  Oliver Twist prowadził bosą, dziewczęcą stopą po żwirowej drodze. Poczuła żrącą podeszwę elastyczną podeszwą i logicznie zauważyła:
  - Ciekawe, ale kim jestem? On lub ona?
  Bogini odpowiedziała z uśmiechem:
  - Jesteś stuprocentowym mężczyzną w duszy, stuprocentową silną i piękną dziewczyną w ciele. Nie smuć się, nauczę cię magii, a będziesz mi służył jeszcze wierniej i wierniej niż cesarz.
  Wysadzana klejnotami piękność powiedziała arogancko:
  - Pozwolę ci całować podeszwy moich stóp.
  Oliver Twist chciał się sprzeciwić, ale spojrzenie Bogini go spaliło. I poprzednia prawa ręka wodza pretorianów spadła na jego twarz. I posłusznie całował bose stopy największego piękna na ziemi. Usta były słodkie, jak miodowa skóra i bardzo przyjemne, jak mieszanka tysiąca rajskich kwiatów, zapach wdzięcznych, rzeźbionych, seksownych nóg bogini.
  Co więcej, nadal nie wiadomo, czy nagrodą jest pocałunek takiego uroku, czy próba upokorzenia.
  Bogini powiedziała pobłażliwie:
  - Niedługo przyjdą do ciebie dziewczyny, bo jeden mężczyzna nie jest wojownikiem w terenie!
  Oliver Twist po raz kolejny chciwie ucałował bosą stopę bogini, wyrzeźbioną, słodką jak ambrozja, którą piją rzymscy bogowie, i chciał dalej obsypywać pocałunki. Ale dostał w nos gołą piętę, z której spływała nawet cienka strużka szkarłatnej krwi, rozlewając się po opalonej skórze.
  Bogini powiedziała surowym tonem:
  - Wstań i idź! Jeśli chcesz wiedzieć coś o zbliżającym się pożarze w Rzymie, to przy takim wyglądzie najłatwiej to zrobić. Patrzenie na klatkę piersiową, biodra, nogi mężczyzny oszaleje!
  Oliver Twist był zdezorientowany:
  - Jak to? Czy będę dla nich pokusą?
  Bogini zachichotała i zauważyła:
  - Uwierz mi, kobieta doświadcza o wiele więcej przyjemności z miłości niż mężczyzna, a ty nawet nie chcesz znów zostać mężczyzną!
  Oliver Twist mruknął:
  - To jest straszne!
  Bogini odpowiedziała:
  - Wręcz przeciwnie, jest super! Tak wrażliwa skóra u kobiet, jeden dotyk sprawia przyjemność.
  Dziewczyna mrugnęła do Olivera Twista i dodała:
  - I żebyś nie myślał, że zostawiłem cię w doskonałej izolacji i że jesteś jedynym mężczyzną w ciele kobiety, przeniosę na ciebie twojego przyjaciela.
  Bogini podskoczyła, obróciła wiatraczek i wypuściła błyskawicę z nagiej pięty. A przed, po raz kolejny zachwycony Oliverem Twistem, pojawiła się prawie naga, również bardzo umięśniona i piękna dziewczyna o rudym kolorze.
  Wstała i zamrugała zmieszana.
  Bogini, z miną wielkiego zwycięzcy, odpowiedziała:
  - To jest centurion Cyceron. Nie było bardzo młodego i przystojnego mężczyzny, a teraz widzisz, jaka stała się ognistą pięknością!
  Oliver Twist gwizdnął, dziewczyna jest naprawdę urocza. Tylko może zbyt muskularny, jak on. Zazwyczaj takie mięśnie mają gladiatorki lub te, które pracowały w kamieniołomach.
  Ale jednocześnie wysokie piersi i luksusowe biodra wcale nie pozbawiały piękna kobiecości.
  Dziewczyna Cicero rozejrzała się ze zdumieniem. Potem skłoniła się bogini Demiurga i mruknęła:
  - O wielki, uczyń mnie znowu mężczyzną!
  Bogini wykrzyknęła, potrząsając swymi luksusowymi biodrami:
  - Nie! Jesteś w kobiecym ciele, potrzebuję więcej. Teraz oboje padnijcie na kolana i pocałujcie moje nagie pięty.
  Dziewczyna Cicero i dziewczyna Oliver Twist uklękli. Posłusznie ucałowali stopy bogini. Ale potem zamigotał cień i pojawił się chłopiec w krótkich spodenkach. Dziewczyna demiurga skinęła głową.
  - I chłopak też, powinieneś całować gołe podeszwy.
  Chłopiec był jasnowłosy i przystojny, wyglądał na około dwunastu lat. A całowanie jego stóp było upokarzające. Jakiś palant, a tu jest dwóch Rzymian, bynajmniej nie ostatni obywatele.
  Dziewczyna Oliver powiedziała z naciskiem:
  - Nie pocałuję stóp snotlera!
  W odpowiedzi chłopak uderzył piszczelem w twarz piękną blondynkę o niebieskawych włosach i warknął:
  - Zamienić cię w robaki?
  Dziewczyna z westchnieniem zasugerowała Cicero:
  - To też jest Bóg! Nie tylko chłopiec. A Bóg nie jest tak upokarzający.
  A dziewczyna pocałowała chłopca demiurga w piętę.
  Chłopiec-twórca skinął głową i powiedział:
  - Ja też jestem Bogiem! A Oliver odmówił wielkiego zaszczytu. Jednak wybaczam mu. Ale jeśli chcesz żyć, będziesz musiał walczyć z tymi, których rozkazujemy Demiurga Bogom. W przeciwnym razie nieobliczalna katastrofa spadnie na Rzym.
  Bogini błysnęła groźnymi oczami i oświadczyła:
  - Chłopaki, czy wam się to podoba, czy nie, dziewczyny będziecie musieli walczyć z Rzymem i pomóc pokonać Spartakusa.
  Oliver i Cicero, te dziewczyny o sercach prawdziwych mężczyzn, wykrzykiwały z całych sił:
  - Nigdy! Nigdy nie zwrócimy się przeciwko Rzymowi!
  Bogini groźnie tupnęła swoją pełną gracji bosą stopą. Na wieszaku siedziała blondynka o niebieskawych włosach i ognista rudowłosa dziewczyna. Pojawiło się kilka nagich, opalonych dziewcząt z twarzami zakrytymi czerwonymi maskami.
  Zaczęli dręczyć centurionki. Najpierw bose stopy piękności zostały wpięte w dyby i zaczęły z nich wieszać ciężary. Jest bardzo bolesny, więzadła są naciągnięte i skręcone.
  Dziewczyna Olivera zgrzytała zębami i jęknęła.
  - Mimo wszystko nie pójdę na Rzym!
  Cycero dziewczyna syknęła:
  - Nie bądź zdrajcą rzymskiego setnika!
  Dziewczęta rzymskie nadal były torturowane. Zawiesili ładunki, wyciągając stawy z ramion. Wtedy katy-dziewczyny, nagie, ale w maskach, z rudymi włosami, zaczęły bić biczami po plecach rozciągniętych piękności. Ciosy zadano najpierw z umiarkowaną siłą.
  Bogini rozkazała, gniewnie tupiąc wdzięczną bosą stopą:
  - Uderz mocniej!
  A potem poszły żelazne bicze, które rozerwały skórę kobiety. Oliver i Cycero zacisnęli zęby, ale ciosy potrząsające ich skręconymi ciałami sprawiły, że z ich gardeł wydobywały się zduszone jęki.
  Tutaj, z rozkazu bogini, pod bosymi stopami torturowanych dziewcząt płonęły piecyki. Ogień kobiet-kat regulowano gazem. Początkowo był mały, ale potem się nasilił. Aby nie poparzyć od razu skóry, oprawcy posmarowali nagie podeszwy dziewcząt olejem roślinnym.
  I to był tak straszny ból, że te dziewczyny, Oliver i Cicero, krzyczeli. Ale potem zacisnęli zęby, tak że krwawiły nawet kąciki ust.
  Ale ile to kosztowało nadludzki wysiłek. Dziewczyna-kat szturchnęła Olivera Twista pod pachę rozgrzanym do czerwoności prętem. Sapnął i znów wrzasnął. Teraz obie centurionki zaczęły być bite stalowymi prętami rozpalonymi do czerwoności w kominku, który natychmiast się pojawił. A ból stał się jeszcze straszniejszy i potworniejszy.
  A kobiety-kaci podniosły szczypce z rozpalonymi zębami i zaczęły rozrywać klatkę piersiową. Co jest niezwykle bolesne. Jak błyskawica przeszywa cię od pięt do tyłu głowy. Oliver pomyślał: - Może to wystarczy? Po co znosić takie cierpienie, powiedz: wybór jest jasny, zgadzam się na wszystko! Ale aby pomóc żarliwemu wrogowi Rzymu Spartakusa i zdradzić swoją ojczyznę - nie! Rzymianin musi być twardszy niż diament.
  Kiedy Cyceron dziewczyna krzyknęła:
  - O mamusiu! Nie ma potrzeby, wszystko ci powiem!
  Dziewczyna Oliver krzyknęła:
  - Zamknij się! Nie zdradzaj swojej ojczyzny!
  I w tym momencie szkarłatny sutek z jego klatki piersiowej został oderwany. A ból sprawił, że się zakrztusiłem.
  Jednak to nie była jeszcze granica. Tutaj, po tym jak Bogini-demiurga tupnęła bosą stopą, pojawiło się dynamo z przewodami. Oprawcy zaczęli wkładać elektrody do dziewczynek na stojaku na łonie Wenus, piątym punkcie, ustach i między palcami rąk i nóg. To naprawdę bardzo okrutne.
  Oto naga dziewczyna w czerwonej masce kręcąca kierownicą samochodu z dynamem. A przez ciała torturowanych wojowników centurionów przeszły niszczycielskie wyładowania prądu.
  Ból przekroczył wszelkie możliwe granice. Oliver i Cicero nie stracili przytomności z powodu szoku bólowego tylko dlatego, że zostali wzmocnieni magią Bogini Demiurgów. Biedne centurionki doznawały po prostu niezrozumiałego cierpienia, wydawało się, że każda komórka ciała zalana jest rozgrzanym do czerwoności metalem, a po zakończeniach nerwowych galopują stada koni pociągowych ze stalowymi kopytami.
  Dziewczyna Oliver i dziewczyna Cicero zadrżeli z niesamowitego bólu. Ból był wszędzie, nie było krwi, żyły, nietkniętej bólem komórki w ciele. I to było jak nurkowanie w najdzikszym kręgu piekła.
  Obie centurionki były tak sparaliżowane, że nie mogły nawet krzyczeć. Dusili się jak ryby wyrzucone na suchy brzeg.
  Oliver otrzymywał rangę po randze, podobnie jak jego partner. Tak więc druga dziewczyna-ka i trzecia zaczęli kręcić kołami dynama.
  W międzyczasie inni oprawcy zaczęli łamać palce u bosych stóp wiszących na wieszaku dziewczyn-centurionów.
  Chociaż bólu było już tak dużo, że nie można było go strawić umysłem i nie dostrzec.
  Chłopiec demiurga rozkazał, obnażając swoje perłowe, duże zęby ponad jego wiek:
  - Na ich włosy!
  Natychmiast dwóch oprawców chwyciło torturowane dziewczyny i pociągnęło je za włosy, grożąc wyrwaniem skalpów. I więcej bólu.
  Tu szerokie pasy rozgrzanego żelaza dotykały brzuchów dziewcząt. Zapach przypalonego mięsa stał się znacznie bardziej wrażliwy. Słowa upiekły całe stado owiec.
  Bogini Demiurga zapytała z piekielnym uśmiechem:
  - Zgadzasz się mi służyć i walczyć z Rzymem?
  Mimo najpotworniejszego bólu, mimo niewiarygodnego cierpienia, obie centurionki ryknął chórem:
  - Nie! Nie zdradzimy naszej ojczyzny!
  Bogini zapłonęła błyskawicami, machając magiczną różdżką, która nagle pojawiła się w jej dłoniach. I przez nich, torturowane dziewczęta centurionów, przechodziły tak potężne wyładowania elektryczne, że skóra najpierw paliła, a potem obie torturowane dziewczyny zapłonęły jak pochodnie.
  Oliver i Cicero dosłownie zakrztusili się z bólu. A miara cierpienia przekroczyła wszystko, a ich świadomość pogrążyła się w ciemności nieistnienia.
  Chłopiec demiurg zauważył ze strasznym uśmiechem:
  - Są świetne, dobrze utrzymane!
  Bogini-demiurga zauważyła z irytacją:
  - Do wykonania kilku misji potrzebuję tylko Olivera i Cicero. W końcu to oni są wybrańcami! Mogę zrobić wszystko, nawet stworzyć wszechświat, ale ludzka wola nie podlega najpotężniejszym Bogom.
  Chłopiec demiurg zauważył:
  - Możemy zmienić wygląd, ciało człowieka, ale nie możemy zmienić jego osobowości i "ja", które jest naszą słabością!
  . ROZDZIAŁ 5
  Oliver Twist obudził się... Zadrżał ze strachu przed tym, co go wkrótce czeka. Ale na razie rany z poprzednich tortur nie zagoiły się, co oznacza, że czekało go opóźnienie w karze...
  Chłopiec zaczął pocierać ogniwa łańcucha, jedno o drugie. To było trochę rozpraszające i nieprzyjemne jest siedzieć na smyczy jak pies. Oliver potarł ogniwo o stalowe ogniwo. I nucił do siebie... Czas mijał... Przynieśli mu jedzenie. Oprócz zwykłych racji więziennych jest też mleko. Aby chłopiec szybko odszedł od tortur, kobiety pracujące w więzieniu stały się hojne. Szkoda, gdy dziesięcioletni chłopiec jest torturowany przez angielskich oprawców. I już przeszedł dwie tortury, ostatnia pozostała - trzecia.
  Jednak nawet samo więzienie jest miażdżące. Chociaż patrzenie na kraty jest już dość znajome.
  A podeszwy przypalone na piecyku boleśnie swędzą i naprawdę bolą, a na nich nabrzmiały pęcherze. Ale już zaczął ustępować. I już nie boli. Pewnie jeszcze gołe pięty chłopca będą usmażone, bo nie da się kaleczyć, a podeszwa goi się doskonale, zwłaszcza jeśli jest posmarowana oliwą z oliwek.
  Oliver był podekscytowany i dopił duży kubek mleka. Ma dopiero dziesięć lat, a oni już go torturują, próbując zdradzić sekret. A podczas tortur lekarz pilnuje, aby nie okaleczyli, a specjalny urzędnik odmierza czas tortur, określony przez prawo angielskie dla dziecka, które nie ukończyło jeszcze czternastu lat.
  Chłopiec jadł, z monotonnej nudy wziął i zasnął.
  I marzył...
  Niczym przyboje rzeki, która wytrysnęła z brzegów powodzi, ogromna horda barbarzyńców rzuciła się do świeżo wyciętej fortecy. Na osobnej wieży, wcale nie bojący się strzał, stał wysoki mężczyzna w lekkiej brązowej zbroi i mieczu w silnej, muskularnej dłoni. Kręcone włosy, na dużej głowie, już dość siwizny, ściągnięte srebrną obręczą. Wygląd jest na zewnątrz spokojny, tylko zwężające się, a następnie rozszerzające źrenice wywołują silne podniecenie! Stojący po prawej stronie niezwykle wysoki i barczysty mężczyzna zagrzmiał potężnym basem:
  - Jesteśmy atakowani, duży! Z całej Galii zebrały się wrogie plemiona. Stawką jest wielkość Rzymu!
  Mężczyzna spokojnie odpowiedział, bawiąc się sztyletem z cenną rękojeścią:
  - A czy myślisz, że Antoniusz zdecydował, że przyjechaliśmy tu zbierać grzyby, a nie walczyć okrutnie?
  Mark Antoniusz powiedział zmieszany:
  - Ale jaki był sens Juliusza, by pozwolić barbarzyńskim Galom zebrać wszystkie siły, setki ich plemion, zamiast stosować prostą i niezawodną taktykę: bić, bić na części!
  Cezar odpowiedział z uśmiechem:
  - Aleksander Wielki dał Dariuszowi dwa lata na zebranie ogromnej armii z całego jego rozległego imperium i pokonanie go w otwartej bitwie. Od ośmiu lat toczymy wojnę. Jeśli nadal będziemy prowadzić kampanię tymi samymi metodami, to całe nasze życie na to nie wystarczy!
  Rzymscy łucznicy strzelali celnie ze względu na zęby znajdujące się na murze, jednak Galów było tak wielu, że uciekali w tak gęstym tłumie, że nieporównywalnie trudniej było ich nie trafić niż trafić. Ci barbarzyńcy, którzy polegli, przeszyci strzałami, byli bezlitośnie deptani przez współplemieńców. Końskie kopyta i szorstkie buty z drewnianymi podeszwami siorbały paskudnie, mieszankę błota i krwi. Cezar nie mógł się oprzeć i sam wystrzelił strzałę, celując w młodego mężczyznę tańczącego na białym koniu. Wśród Galów zwyczajowo przywódcy klanów jeżdżą na koniu w śnieżnobiałym garniturze, co symbolizuje czystość i patronat lekkich duchów.
  Cezar był doskonałym strzelcem, uczył się strzelania z łuku, odkąd był małym chłopcem. Surowy nauczyciel za każdą pudło przepisał pięć ciosów winoroślą na plecach dziecka. Mały Juliusz był jednak nie tylko wychłostany, ale także nauczony koncentracji, zasady oddychania, tłumienia zmęczenia. W tej chwili Cezar próbuje dostosować swój oddech, kontrolując częstość tętna.
  A barbarzyńcy już atakują mury. Galowie nie są tak gęstymi barbarzyńcami, z wielu długich drzew zrobili setki różnych schodów, czasem tak szerokich, że rydwan mógł po nich nawet jechać.
  Galowie ryczą jak niedźwiedzie, które nie jadły przez całą zimę. Jednocześnie biją mieczami na miecze i gwizdają. Rzymscy łucznicy strzelają niemal na wprost, wojownicy przy pomocy procy spychają schody w dół. Ale jest ich wielu, a Galowie czołgają się jak gąsienice, nie zwracając uwagi na straty. Nawet z daleka można wyczuć, że barbarzyńcy cuchną alkoholem, wydaje się, że przedstawiciele Kolonii zabrali sobie na piersi sporą ilość starożytnego bimbru.
  Na górze spotykają się z silnymi ciosami obosiecznych rzymskich toporów i krótkich mieczy. Oto pierwsze straty wśród Rzymian, spada setnik przeszyty rogiem, rozwścieczeni Galowie rozrywają jego ciało na strzępy, dwóch żołnierzy rzymskich padło na raz.
  Cezar powiedział krótko:
  - Polej barbarzyńców smołą!
  Kotły warzelne są instalowane na specjalnych urządzeniach. Podnosi je prymitywny dźwig, przewracają się i wylewają na głowy Galów. Wrząca lawa pali barbarzyńców, dosłownie szaleją z bólu. Unosi się duszący zapach palonego mięsa. Oślepieni i spaleni Galowie odsunęli się do tyłu, ale włócznie i topory posuwającej się z tyłu wielkiej armii nie pozwoliły im się wycofać. Jest już dużo krwi, ale po zmieszaniu z żywicą jest tak przerażająco ...
  Marek Antoniusz krzyczy:
  - Podpalić to!
  Pochodnie lecą w dół, żywica rozpala się. Galowie płoną i pędzą z powrotem. Depczą ich tylne rzędy, schody uginają się. I znowu i znowu barbarzyńcy padają. Ale atak, mimo straszliwych strat, nie myśli o zatrzymaniu.
  Wielkie rogi Galów, nie dmuchające w nie wargi, ale ciężcy wojownicy depczą pod stopami specjalne miechy wykonane z bawolej skóry. Z tego, co huk jest niezwykły, lepki, oddziałuje w szczególny sposób na psychikę Galów, niczym odgłosy mrocznych bogów wzywających do dokonań.
  Cezar wciąż jest spokojny, mówiąc z uśmiechem:
  - Barbarzyńcy, dla nich dźwięki są ważniejsze niż dusza!
  Antoniusz odpowiedział:
  Kapłan Klaudiusz złożył hojną ofiarę Jowiszowi i Marsowi, a bogowie powiedzieli, aprobujemy twoje przedsięwzięcia i damy ci zwycięstwo!
  Cezar odpowiedział wierszem:
  Bogowie olimpijscy są silni
  Ale nie pomagają słabym!
  Jeśli jesteśmy wierni Jowiszowi,
  Zbudujmy światową potęgę!
  Do zwycięstwa potrzebujemy żołnierzy,
  Ze stali ręka i dużo pomysłowości!
  Z ciosu zła horda rozpadnie się,
  A potem czeka nas wielka droga!
  Antoni zatwierdził:
  - Niech blask Jowisza będzie uwielbiony!
  Mimo tysięcy zabitych, lawina Galów znów zaczęła się poruszać, przypominała rannego dzika, który nie zdążył się jeszcze wykrwawić i, jak poprzednio, zaciekłe i niebezpieczne pędy na myśliwego. Ponadto Galowie zaczęli rzucać w mury strzałkami i kamieniami. Ich barbarzyńskie plemiona nie opanowały jeszcze łuku, strzały są zbyt ciężkie, aby skutecznie strzelać z większości wojowników, ale w przypadku wypadu mogą nadal odgrywać swoją rolę.
  Galowie barbarzyńcy przechodzą po trupach, ignorując ogniska płonące pod ich stopami. W tym samym czasie włócznie lecą w górę, a jeden z barbarzyńców rzucił siekierą tak zręcznie, że oderwała głowę legionisty.
  Chociaż straty rzymskie są wciąż stosunkowo niewielkie, Galowie utrzymują przytłaczającą przewagę liczebną, a z lasu wybiegają nowe, wyjące tłumy.
  Mark Antoniusz jest wciąż bardzo młody, choć ma szerokie ramiona, jest w stanie nosić na sobie cały tuzin wysokich legionistów, a nawet biegać z nimi. Będąc jeszcze młodzieńcem bez brody, udało mu się wyjąć sześć półnagich hetajów podczas pożaru w burdelu, a potem także ich zadowolić. Mark zasłynął nie tylko jako wielki wojownik, nie bojący się walczyć z czempionami gladiatorów, ale także jako wytrawny kochanek. W armii Cezara jest pierwszym z pierwszych mieczy, gotowym iść tam, gdzie rozkazuje wielki.
  Galowie znów wspinają się po murach, a Rzymianom zabrakło żywicy i muszą zmierzyć się z wrogiem mieczami, a także toporami i włóczniami. Już w jednym z Galów, dowodzonych przez Joannę Nieustraszoną, osiodłali już jedną z wież. Sama Jeanne, mimo ogromnego wzrostu, jest bardzo szybka i zręczna. Ramiona są szerokie, a talia wąska. Walczy nago do pasa, dzierżąc dwa miecze. I ma mięśnie, których zazdrościłby Herkules.
  Marek Antoniusz również niecierpliwie przerzuca swoje miecze z ręki do ręki:
  - Daj mi uderzyć tego wielkiego!
  Cezar bez pośpiechu spokojnie włożył strzałę do łuku, sprytnie zamknął oczy, odpowiedział:
  Rozkaz dowódcy w czasie wojny,
  Kiedy wokół pierścienia strzałek!
  Wypełniony miłością i świetną ceną,
  Święte dla rzymskich żołnierzy!
  Pomimo tego, że Joanna szybko się porusza, Cezar przewiduje jego ruchy, celny strzał i strzałę przecinającą powietrze, wbijającą się w muskularną klatkę piersiową, tuż pod sercem. Nieustraszone upadki, krew tryska z ust pełnych dużych końskich zębów. Barbarzyńca dusi się, umierając szybko.
  Cezar szepnął:
  - Szkoda w naszej armii, powierzyłabym mu kohortę!
  Mark odetchnął.
  - Jesteś jak zawsze mądrym wielkim Cezarem!
  Cezar podniósł głowę.
  - Władca, który kocha słodką zemstę, ma inteligencję muchy! Być może, gdyby Joanna znała sprytne sztuczki naszej armii, byłby w stanie zdobyć fortecę. Do tego czasu miej oko na walkę.
  Rzymski generał, tym razem znacznie szybszy, naładował łuk i strzelił, a potem znowu strzelił, wybierając przywódców Galów.
  Na szczęście dla Rzymian większość schodów Galów spłonęła i nie mogli od razu rzucić wszystkich swoich sił na Rzymian, ale zgromadziło się tutaj ponad dwieście pięćdziesiąt tysięcy. Nigdy wcześniej Rzym nie stawił czoła tylu żołnierzom w jednym miejscu. Cezar ma w twierdzy tylko dwa legiony, dwanaście tysięcy legionistów. Stosunek sił, ponad dwudziestu Galów, na jednego Rzymianina.
  Cezar też się martwi, ale jego twarz zachowuje nieprzenikliwość maski. Pamiętam, że w młodości został schwytany przez piratów. Poprosili o bardzo duży okup w postaci dwudziestu złotych talentów za wciąż pozbawionego brody młodzieńca. A talent to kawałek złota, trochę mniejszy niż kurze jajo. Co prawda Cezar i siostrzeniec Maryi (legenda o jedynym patrycjuszu, któremu udało się siedem razy zostać konsulem starożytnego Rzymu), ale wydaje się, że młody człowiek ledwo wszedł w wiek częściowej zdolności i otrzymał prawo do zawarcia małżeństwa . (Dla chłopców powyżej 14 roku życia) to ogromna kwota i nikt nie chce jej płacić. A to oznacza śmierć lub niewolę.
  Cezar w odpowiedzi roześmiał się w twarz piratom. Powiedział, że jest ceniony zbyt nisko, ale myśli o sobie znacznie lepiej i wyznacza sobie okup - 50 talentów. Zarośnięci, śmierdzący piraci są zachwyceni i wrzaskliwi. Jeden z nich rozerwał nawet brzuch toporem morskiego brata. Cezar kontynuował:
  - Ale kiedy odzyskam wolność, będę cię ścigał, aż zostaniesz złapany i zwisasz na podwórkach! Przywódca zostaje ukrzyżowany.
  Piraci byli oszołomieni taką bezczelnością, a ataman rabusiów morskich ze złośliwym uśmiechem zapytał:
  - Nie boisz się, zuchwały chłopcze, że sami cię ukrzyżujemy! W końcu jesteś związany i w naszych rękach!
  Na to młody Cezar odpowiedział:
  - Życie jest nie tyle wielką wartością, żeby porzucić honor i zdradzić godność dla niego! Honor i godność to dwa skrzydła, bez których ptaka życia można trzymać tylko w niewoli!
  Nawet zatwardziały przywódca braci morskich był zaskoczony:
  - Jesteś odważnym wrogiem i oszczędzimy ci życie. Ponadto nigdy nie widzieliśmy 50 talentów na raz.
  Cezar prychnął szyderczo.
  - Jeśli mnie rozwiążesz, to zastąpię twoje ukrzyżowanie mniej bolesnym sposobem rozstania z życiem: pętlą!
  Ataman roześmiał się nieco na siłę, ale mimo to kazał go rozwiązać. Cezarowi nie podobało się, że usta przywódcy były wyszczerbione, a jego zęby były źle zadbane. Młody człowiek mówił z wielką pogardą.
  - Ktokolwiek język idzie do hulanki, zawsze pozostaje z nosem! Cóż, brudne usta to schronienie dla luźnego języka!
  Przywódca był zdezorientowany, ale Cezar zamilkł, a piraci wydawali się szybko zapomnieć o zagrożeniu.
  Przyjaciele chłopca szybko zebrali wymagany okup i wysłali 50 talentów. Cezar dotrzymał słowa w jednej sprawie i nie zamierzał długo odkładać drugiej. Choć zadanie przed nim było trudne, nie jest tak łatwo znaleźć i złapać piracką galerę, zwłaszcza wśród wielu wysp, zatok i zatok Morza Śródziemnego. Tak, i jest wielu piratów, a statki Rzymu wciąż są wobec nich bezsilne. Ale Cezar, jeszcze jako nastolatek, odznaczał się wielką zaradnością.
  Podczas pobytu na pirackim statku udało mu się zaprzyjaźnić z chłopcem kabinowym. Cezar obiecał mu stanowisko w armii rzymskiej i możliwość zdobycia jego peculium z niewolnikami. Zostawił chłopcu list, w którym stwierdził, że z Sycylii zmierza galera wypełniona srebrem. A odkąd w Rzymie zaczęły się zamieszki, ochrona kuchni jest czysto symboliczna. Chłopiec z chaty musiał sam wyłowić list, jakby przypadkiem, w morzu, bo morska woda go nawet trochę zepsuła. Plan nie był trudny, chciwi i ograniczeni piraci nie mogli powstrzymać się od wpadnięcia w pułapkę.
  Podczas abordażu pokład nagle się podniósł, a rzymscy żołnierze wpadli na piratów. A z tyłu, na szczęście w nocy, podpłynęły dwie łodzie z żołnierzami. Osłupieni piraci prawie nie stawiali oporu. Prosili tylko, żeby ich nie wieszać, a jedynie sprzedać w niewolę. A przywódca, aby odkupić swoje życie, powiedział, gdzie ukrywają swoje skarby, w tym te, którym jeszcze nie udało się zejść w otchłań, pięćdziesiąt talentów szaleje.
  Ale Cezar odpowiedział:
  "Możesz kupić swoje życie, ale nie możesz kupić honoru!" Odłożyć słuchawkę!
  Plotka krążyła więc o Cezarze, chociaż miał wtedy zaledwie piętnaście lat, a rok później ożenił się z delikatną Aqualerią. Ale to już inna historia!
  Cezar nakazał Antoniuszowi przyłączyć się do bitwy z silną rezerwą. Rzymianie stosowali konstrukcję typu falanga. Na wąskiej ścianie był bardzo skuteczny. Zadławiła się fala pędzących Galów. Niektóre z nich zostały przebite dwiema lub trzema włóczniami na raz.
  Juliusz Cezar zauważył:
  - Falanga macedońska może być bardzo skuteczną techniką. Nie bez powodu podbili całą Azję, a raczej prawie całą! Kiedy skończymy z Galią, udam się na ziemie perskie, a tam do Indii. Kleopatra zbierze dla mnie nowe legiony, w tym kawalerię arabską.
  Za Cezara pozostał tylko młody giermek Oliver Twist. Krążyły plotki, że chłopiec był jego synem. I to była prawda, z jedynym zastrzeżeniem, że matka Olivera była zwykłą niewolnicą z ziem niemieckich. Piękna, ale bezczelna blondynka, pochodząca ze słowiańskich ziem, nie chciała zostać konkubiną i hetero, i za to została wysłana do ciężkiej pracy na plantacjach konopi i lnu. Ale nawet tam była odważna, przez co trafiła do kamieniołomów. Udało jej się jednak tam przeżyć i wzmocnić. Została nawet zabrana do gladiatorów, gdzie Cezar został przez nią zniewolony na arenie. Po przejściu na emeryturę zakochała się w nim także Eastella, jak nazywano tego wysokiego słowiańskiego niewolnika.
  Znali radość w swoich ramionach. Wtedy gladiator zaszła w ciążę. I mieli chłopca, Brutusa. Wkrótce Eastella podniosła liczbę swoich zwycięstw na ringu do stu i zgodnie ze zwyczajem uzyskała wolność. Ale Cezar nie mógł jej poślubić, chociaż był wdową. Miał inną pasję, córkę najbardziej wpływowego rzymskiego wojownika, pierwszego generała Pompejusza. Ożenił się z nią, a Eastella udała się do walki na wschodnich ziemiach. Cezar był z nią przez jakiś czas, tłumiąc próbę Egipcjan oderwania się od Rzymu. Tam spotkał Kleopatrę, którą umieścił na starożytnym tronie.
  Wkrótce ta miłość wyparła poprzednią, a Cezar nie jest stały. Kleopatra miała syna, ale córka Pompejusza wkrótce zmarła podczas porodu, po czym Cezar również nienawidził Kleopatry, rozpętując wojnę na północny zachód od Włoch, z dala od swoich dawnych kochanek. To prawda, że Oliver, nie rozpoznając syna, wyjechał z nim. Chłopiec był duży i rozwinął się ponad swój wiek, odziedziczył po słowiańskiej matce blond włosy, wysoki wzrost i niesamowitą siłę fizyczną. Był trochę podobny do swojego ojca, ale był znacznie piękniejszy, silniejszy i bardziej niż Juliusz Cezar w swoim wieku. Chociaż chłopiec nie ma jeszcze pełnych dziewięciu lat, już wydaje się nastolatkiem i z łatwością zmienia dwóch dorosłych legionistów z elity. Te miecze są około półtora raza dłuższe niż standardowe.
  Oliver Twist nieśmiało pyta:
  - Pozwól mi wielki (Cezar nigdy nie nazywał go synem i naturalnie zabronił chłopcu tak nazywać siebie), pędź do walki, chcę wypić swoje ostrze krwią!
  Julius odpowiada z uśmiechem:
  - W takim razie zostanę sam, a kto wtedy będzie strzegł ich Cezara?
  Chłopiec uśmiechnął się szczerze.
  - Najlepszą obroną jest atak, bo krawędź jest zawsze silniejsza niż skóra!
  Cezar poklepał chłopca po silnym ramieniu.
  - Bardzo dobrze! Cóż, śmiało, skalecz się mieczem! Niech to będzie twoim utwardzeniem.
  Stal hartuje się w wodzie, stali faceci we krwi!
  Chłopak Oliver był zachwycony i błyskając gołymi szpilkami (mimo chłodnej jesiennej pogody Cezar hartując syna zostawił mu tylko szorty z ubrania). Mięśnie młodzieńca: syn rzymskiej legendy i gladiator-niewolnik kołysały się jak fale na wodzie.
  Więc ciął owłosionego barbarzyńcę w głowę mieczem. Upadł, przewracając się do góry nogami.
  Cezar zauważył:
  - Jeśli starość nie zawsze wie, ale młodość zawsze może! Ech, szczerze mówiąc, jestem trochę zazdrosny o tego chłopca.
  Cezar ma już ponad czterdzieści lat, a zwłaszcza w chłodną galijską jesień tak boleśnie bolą stare blizny, a ataki podstępnej padaczki stają się coraz bardziej bolesne i częstsze. Obawiał się nawet, że jego syn Oliver i syn Kleopatry Aleksander odziedziczą tę chorobę. O tym ostatnim przez długi czas nie miał wieści, a Twist jest naturalnie bardzo zdrowy, nigdy nie kichał, chociaż biega nago po śniegu i pływa w dziurze zimą. Wygląda na to, że zwyciężyła w nim krew słowiańskiej matki, z ciągłymi wojnami morderczymi i ostrymi zimami Rosjan!
  A kiedy wymieniłeś swoją piątą dekadę, czas pomyśleć o celu w życiu. Cezar miał prostą sprawę, już w młodości doszedł do wniosku, że republikańska forma rządów, z niekończącymi się debatami, plebiscytami, by zadowolić tłum, różnymi tajnymi intrygami, przekupywaniem wyborców, nie jest wystarczająco skuteczna i nie może dłużej służyć odległy cel: powstanie Cesarstwa Rzymskiego !
  Republika - dlaczego Rzym jest prawie jedynym krajem na świecie posiadającym republikę, a wszędzie dookoła są solidne monarchie. Niezbędne jest również w Rzymie zatwierdzenie pryncypatu, na mocy władzy cesarskiej, przekazanego nie przez elekcję, lecz przez dziedziczenie lub w wyjątkowych przypadkach przez specjalną konstytucję cesarza. To ostatnie może być konieczne, jeśli spadkobierca, delikatnie mówiąc, nie jest geniuszem. Oczywiście, tron może objąć słaby król, ale w każdym razie będzie miał władzę i zdolność do podejmowania samodzielnych decyzji.
  A program długoterminowy stanie się znacznie łatwiejszy do wdrożenia, w przeciwieństwie do konsulów, którzy są wybierani tylko na rok i razem! A jeśli jest między nimi kłótnia.
  Nie, Rzym potrzebuje monarchii, a spośród kilku synów Cezar zawsze będzie mógł wybrać godną. To prawda, w tej długiej podróży musi iść na kompromisy. W szczególności czyniąc go sojusznikiem, a nawet starszym partnerem Pompejusza. Tutaj Cezar tak naprawdę go nie szanował. Jako prawa ręka dyktatora Sulli, Pompejusz, po śmierci tego starca z rzeżączkami, mógł zostać suwerennym władcą Rzymu. Pompejusz miał w swoich rękach armię, w tym elitarny legion strzegący Senatu. Ale pozostał wierny republice, przywracając stary porządek. Jest Cezarem na miejscu Pompejusza, którego by nie przegapił
  Twoje szanse. Generalnie wydaje się, że Pompejusz będzie głównym wrogiem Cezara, który marzy o tronie. Był też Krassus, ale zginął w wojnie partyjskiej. Nawiasem mówiąc, jak Cezar przeszedł przez całą Partię i wpadł w pułapkę, będąc zamkniętym z wyczerpaną armią w fortecy. Inną rzeczą jest to, że Cezar celowo pozwolił hordom barbarzyńców zebrać się przeciwko niemu. Galowie są fatalistami i straciwszy ostatnią nadzieję, że jedność ich ocali, ostatecznie i na zawsze poddadzą się Rzymowi.
  Nawiasem mówiąc, Oliver jest dobrym facetem, nadal jest w rzeczywistości dzieckiem, ale posiada broń na nerki, jak sam Herkules. Może z niego wyrosnąć wojownik silniejszy od Marka Antoniusza. Być może będzie godnym królem i następcą Cezara. Ale.... mam nadzieję, że nie za szybko, bo wielki człowiek ma przed sobą dużo pracy.
  Stopniowo nacisk Galów osłabł, tysiące zginęło i okaleczono, całe kopce trupów pod murami. Rzymianie też marnieli, był nieludzkim napięciem. Wtedy Cezar, który już wyładował cały kołczan, wyjął drugi miecz, zauważając:
  - Dowódca wkraczający do bitwy jest jak słoma łamiąca grzbiet wielbłąda. Wielbłąd, którego grzbiet jest złamany przez słomę, jest jak dowódca wojskowy, który uniknął walki!
  Wielu rzymskich żołnierzy zostało rannych, wokół leżały trupy, a wśród poległych była kwestor Stefa, znana z tego, że zrzucił z konia samego Grannika. A gdzie, nawiasem mówiąc, jest sam Grannik, Cezar usunąłby go zahartowaną strzałą. Tak, pod względem szermierki, Cezar nie jest zły, ale daleko mu do najsilniejszego w armii rzymskiej, ale jednego z najlepszych w łucznictwie. Ponadto pociąga za sznurek za pomocą specjalnego haka noszonego na zbroi i prostuje prawą rękę. W ten sposób możesz naciągnąć cięciwę o wiele mocniej niż w zwykły sposób i uderzyć z większej odległości!
  Ale potrzebujesz też miecza! - Cezar wyciął najbliższą Galię.
  Radosne okrzyki:
  - Ava! Cezar jest z nami!
  - Chwała Cezarowi! Wygramy wszystkich!
  Rzymianie wyraźnie się rozweselili. Obecność Cezara - ten talizman zwycięstwa inspirował bojowników. Potężny cios i Galowie, zawahawszy się, zaczęli się wycofywać. Szalejąca burza zaczęła ustępować, fale się cofały. Jednak Galowie wycofali się w dość zorganizowany sposób, nie uciekając. Najwyraźniej ich zapał wojskowy jeszcze całkowicie nie wygasł. Juliusz Cezar, podejrzewając pułapkę i zdając sobie sprawę, że na otwartym polu Rzymianie zostaną zmiażdżeni przez przewagę liczebną, rozkazał:
  - Wszyscy stoją! Zrelaksować się!
  Wyczerpani, spoceni wojownicy Rzymu zaczęli zbierać rannych. Kilku uzdrowicieli i kapłanów smarowało rany miksturami i bandażowało kończyny. Inni żołnierze zaczęli rozpalać ogniska, przygotowując jedzenie.
  Syn Oliver Twist był bardzo zadowolony, chociaż jego muskularna, podwójnie ułożona klatka piersiowa została przecięta długim zadrapaniem od galijskiego topora. Chłopiec wykrzyknął:
  - Tak im dawaliśmy! A nasz Cezar jest najlepszy! Chwała wielkiemu Cezarowi!
  Także żołnierze, choć bardziej powściągliwie, radowali się:
  - Chwała wielkiemu Cezarowi!
  Oliver Twist, wymachując mieczami, oświadczył:
  - Kiedy Galowie znów się pojawią, pokroję ich na gorzkie jabłka! Ponieważ syn Wielkiego Rzymu!
  Cezar zawołał chłopca, mówiąc czule:
  - Okazałeś się wspaniałym wojownikiem! Teraz czynię cię moim honorowym giermkiem iz wdzięcznością daję ci to...
  Słynny dowódca zdjął z palca pierścionek ze szmaragdem wielkości gołębiej twarzy.
  Chłopiec Oliver był zakłopotany:
  - Tak, nie jestem godzien nosić takiego klejnotu!
  Cezar uśmiechnął się.
  - Nie noś tego! Ukryj go gdzieś lub nie, niech ten pierścionek będzie uważany za twój, ale na razie zostanie ze mną. A ty, chłopcze, walcz, a kiedy osiągniesz czternaście lat, dostaniesz swoją peculię. W międzyczasie zajmij się szermierką z Markiem Antoniuszem.
  Ogromny asystent Cezara, choć był znacznie większy od słynnego dowódcy, zbliżając się do swojego szefa, mimowolnie zgarbił się, próbując się schylić. Sam Cezar był tylko nieco powyżej średniej wzrostu, krępy, z orlim nosem. Marek ponuro zapytał:
  - Dlaczego nie ścigaliśmy Galów?
  Cezar jeszcze raz powtórzył aforyzm:
  -Generał, który idzie do bitwy, jest jak słoma, która łamie grzbiet wielbłąda. Wielbłąd, którego grzbiet jest złamany przez słomę, jest jak dowódca wojskowy, który uniknął walki! To prawda, ale czas na zwycięstwo jeszcze nie nadszedł. Grannik jest naszym głównym wrogiem, niekoronowanym królem zbuntowanej Galii, który jeszcze wyłożył wszystkie swoje atuty. I nawet się nie pojawił! Poczekajmy na wroga, jeszcze raz, poza tym mam jeszcze kilka pomysłów!
  Marek Antoniusz ożywił się:
  - A ja się zastanawiam co to za pomysły? - I natychmiast się pomyliłem. - Wszystkim jestem w uwadze wielkiego.
  Cezar protekcjonalnie zaczął wyjaśniać:
  - W twierdzy jest dużo suchej słomy przygotowanej dla koni. Nie będziemy jednak zbyt długo siedzieć w zasadzce, ale po prostu mocząc słomę w oleju, smoła i tłuszcz będą się rozsypywać po podejściach.
  Antoni warknął:
  - Po co?
  Cezar zachichotał.
  - A potem poczekamy! W najbardziej krytycznym momencie ataku. Za drugim razem Galowie rzucą do bitwy wszystkie swoje rezerwy, a ponadto wydarzy się coś jeszcze!
  Asystent sam próbował odgadnąć:
  - Czy przyjdą nowe, silne posiłki?
  Cezar, mrużąc chytrze oczy, skinął głową:
  - Otóż to! Nowe silne wzmocnienia! Ale konieczne jest, aby uderzyli w tym samym momencie, gdy wszystkie siły Galii zostaną rzucone do ataku:
  Anthony rozłożył ręce.
  - Nie możemy wysyłać wiadomości o super. Byliśmy otoczeni ze wszystkich stron!
  . ROZDZIAŁ 6
  Chłopak się obudził... Zaczął czuć się radośniej... Już na nagich podeszwach Olivera Twista zsuwają się oparzenia. A ślady po rzęsach blizny... Ale jest nadzieja, że dziś nie będzie przesłuchiwany z uprzedzeniami.
  Jednak kolejna tortura jest ostatnia i ograniczona w czasie.
  Chłopcu przyniesiono jedzenie. Zjadł płatki owsiane ze szklanką mleka. I zrelaksowany. Poczułem się znudzony.
  Oliver wykonywał swoje ćwiczenia, tak jak nauczył go Dodger. Taki wyjątkowy dla aparatu. Trochę ingerował w obrożę i smycz na łańcuszku. Ale wciąż trening. A rozciągnięte żyły nie jęczą już tak bardzo.
  W szczególności mały chłopiec robi róg dla prasy. Po naładowaniu Oliver zaczął pocierać jedno ogniwo o drugie. Może być zajęty, albo naprawdę wciąż mieć nadzieję na ucieczkę.
  Bose stopy były trochę zmarznięte i chłopiec zakopał je w słomie. Terr pomyślał sobie.
  Fakt, że więźniowie cierpią w więzieniu. A w celi z innymi chłopcami byłoby znacznie lepiej. Firma jest o wiele fajniejsza. Tutaj, w przytułku i więzieniu dla dzieci, więźniowie zabawiali ...
  Oliver pocierał i pocierał łańcuch i nie zauważył, jak znowu zasnął.
  Śnił, że stał się potężnym i silnym, dorosłym mężczyzną i prawą ręką wielkiego dowódcy.
  Cezar protekcjonalnie poklepał bohatera po ramieniu:
  - Tam, gdzie lew nie może przejść, mysz się poślizgnie. Chociaż oczywiście rolę komunikacji z Catonnesem, który przychodzi mi z pomocą, odgrywają nie myszy, a gołębie.
  Oliver Twist wykrzyknął z niekłamanym podziwem:
  - Jest genialnie super!
  Cezar niespodziewanie szczerze odpowiedział:
  - Nauczyła mnie tego Eastella. Słowianie od dawna używają paczek gołębi. A ty o tym nie wiedziałeś.
  Oliver Twist mruknął zmieszany:
  - Zawsze byłem zaskoczony, jak twoi generałowie: zawsze tak zręcznie i na czas nadążają, ale nie sądziłem, że chodzi o gołębie. Myślałem, że jesteś synem nieba pod specjalną opieką Jowisza!
  Cezar zauważył:
  - Patronat bogów nie jest rzeczą godną zaufania, nie zastąpi ani odwagi, ani pomysłowości.
  Uwierz w jeden wynalazek: lepszy niż tysiąc modlitw!
  Oliver skłonił się.
  - Mądre słowo Cezara warte jest tysiąca piorunów!
  Dowódca postanowił być skromny:
  - Nie przesadzaj z moimi umiejętnościami! Gdyby nie było pod moim dowództwem tak dzielnych wojowników, a rzymscy żołnierze są najlepszymi wojownikami na świecie, to nie udałoby mi się nawet dziesiątej części tego, co zrobiłem. Więc śmiało rób to, co ci kazano. A tak przy okazji, nie zapomnij wymieszać słomy z opadłymi liśćmi, aby nie było to tak zauważalne!
  Oliver Twist skłonił się jeszcze niżej.
  - Jestem posłuszny panie!
  Cezar potrząsnął głową.
  Jeszcze nie, niestety! I nie nazywaj mnie tak często wielkim, nie zrobiłem tak wiele, aby być chwalonym na każdym kroku w ten sposób. Nawiasem mówiąc, kiedy skończysz ze słomą, nie idź do łóżka, tylko szermierkę trochę z Brutusem. Jeszcze kilka lat i ten chłopak będzie w stanie położyć nawet takiego bandytę jak ty!
  Oliver pospiesznie odpowiedział:
  - Bez wątpienia wielki Cezar!
  Po tym przeszedł na emeryturę, jego ruchy, pomimo dużej masy mięśniowej, nie były dostępne, co jest typowe dla wielu gigantów, ograniczone, ale Oliver, który stał się dorosłym bohaterem, nie był tak szybki jak Brutus.
  Cezar skinął głową i zapytał:
  - Ugotuj mi miodową nalewkę! A teraz podawaj wino z wieprzowiną!
  W odpowiedzi boso niewolnik w znoszonej tunice przyniósł tacę. Jest jedną z nielicznych kobiet w obozie, ładną jasnowłosą kobietą. Sam Cezar, choć brunet, bardziej kochał blondynki, choć Kleopatra była pod tym względem wyjątkiem, ognista rudowłosa suka! Tak, wspaniała dziewczyna, a według plotek jej ojciec wcale nie jest faraonem, ale jednym z rzymskich legionistów, spośród tych, którzy rozbili armię Epifana piątego.
  Niewolnica odłożyła tacę i zaczęła czyścić buty Cezara. Julius zauważył, że opalona skóra niewolnika jest pokryta pryszczami, a pełne wdzięku palce jej bosych stóp zmieniły kolor na niebieski. Rzeczywiście, słońce już prawie zeszło poniżej linii horyzontu i było zauważalnie zimniej. Niewolnicy w samym Rzymie zwykle chodzą półnadzy, chociaż czasami dostają jakieś szmaty na zimę. Ale w słonecznych Włoszech śnieg pada zimą raz na dziesięć lat, a tutaj zimy bywają surowe. Cóż, niech ta piękność ogrzeje dziś łóżko, a może uda jej się ubrać cieplej.
  Jasne kręcone włosy niewolnika, a także młoda czuła twarz, przypominają Cezarowi jego pierwszą żonę i drugą miłość (pierwszą była jedna z ładnych dziewczyn niewolników, choć po zajściu w ciążę pasja przyszłego dowódcy zniknął, a jego własna córka, teraz poślubiona jednej, z grona przyjaciół Juliusza!) Akvaleriyu. I ze względu na tę dziewczynę ośmielił się odmówić samemu dyktatorowi Sulli!
  Co można powiedzieć o tym władcy Rzymu? Początkowo Cezar podziwiał Sullę. Był pod wrażeniem, że ten dowódca zaczął przywracać porządek i zwalczać korupcję, rabunek, starał się sprawić, by bogaci szanowali biednych i dzielili się z nimi swoimi dochodami. Były nawet darmowe szpitale, wzrosła liczba występów rozrywkowych. Krążyły pogłoski, że Sulla szykuje wielką kampanię na wschodzie. Ale ten pożądliwy władca złapał ciężką chorobę i to nawet nie od kobiety, ale od murzyńskiego chłopca. W rezultacie dyktator zaczął gnić żywcem, a na tle fizycznego cierpienia rozwinął podejrzliwość i manię prześladowczą. Rozpoczęły się masowe represje, zakazy tortur i morderstw. Sulla początkowo kazał zabić wszystkich Murzynów, ale po pewnym czasie wręcz przeciwnie, kazał sprowadzić dużą partię niewolników z Afryki i utworzyć czarną gwardię. Między nim a Mary wybuchła wojna. W rezultacie wiele tysięcy Rzymian zostało ukrzyżowanych.
  Tutaj wezwali Sullę i Juliusza Cezara. Wtedy był jeszcze młody, czarna broda właśnie przebijała mu brodę. Niedawno odbudowany pałac Sulli błyszczał luksusem, był pełen posągów, obrazów i takich wciąż stosunkowo nowych dekoracji jak fontanny.
  Niektóre z rzeźb przedstawiały obrzydliwe szczerością orgie i akty kopulacji. Młody Cezar był zniesmaczony, patrząc na to, zwłaszcza jeśli mężczyzna kojarzył się z mężczyzną. Chociaż w starożytnym Rzymie uważano za całkiem normalne używanie męskiego niewolnika jako kobiety, ale ... Cezarowi wydawało się to niewłaściwe i podłe. Cóż, tym bardziej niegodne, że najlepsi rzeźbiarze Rzymu utrwalają to w posągach, a nawet bogowie olimpijscy.
  Sam Sulla wyglądał obrzydliwie, pokryty ropniami, wrzodami, brodawkami, z sfatygowaną głową, robił odrażające wrażenie. Prawdziwie biseksualny dyktator zgnił żywcem. Aby złagodzić jego cierpienie, czterech niewolników: dwóch przystojnych chłopców i dwie piękne nagie dziewczyny wmasowało w potwora olejek różany. Ponadto, za radą księży, Sulla trzy razy dziennie pił dużą miskę piekielnej mikstury: krwi dopiero co zabitych niemowląt i mleka matki. Raz na trzy dni Sulla kąpała się z czystej krwi dzieci i dziewic. Jednak choroba tego potwora, który stracił swój ludzki wygląd, nadal się rozwijała, a cały lud rzymski modlił się, aby podziemie szybko zabrało jego potomstwo.
  Cezar, pokonując wstręt, skłonił się, skłaniając lekko głowę:
  - Cieszę się, że witam dyktatora Sullę.
  Potwór warknął ochryple:
  - A jak mi się kłaniasz łobuzie! Jeśli Julia jest zbyt leniwa, żeby ją zgiąć, rozkażę ci postawić cię na kołku, żeby już nigdy się nie wyprostował!
  Cezar po prostu odpowiedział:
  - Uszy kłaniają się nisko do wiatru, ale to tylko powietrze, co nic nie znaczy! Niskie ukłony nie wywyższą władcy, jeśli nie dokona on wielkich czynów!
  Sulla nagle zmiękł i zapytał:
  - Czy mam wielkie uczynki?
  Cezar odpowiedział bez sprytu:
  - Jeśli zło jest wielkie, to tak!
  Dyktator po krótkiej przerwie pogładził policzek blondyna i warknął:
  - Jesteś szczery i to mi się podoba! Wiesz, w każdej chwili mogę cię wrzucić do klatki z lwami albo ukrzyżować na krzyżu. Masz jednak szansę pozostać przy życiu, a nawet zostać moim przyjacielem!
  Cezar, zmuszając się do uśmiechu, odpowiedział:
  - A za jaką cenę mogę kupić przyjaźń samego Sulli?
  Dyktator odpowiedział:
  - Masz żonę Aqualerię?!
  Młody człowiek Juliusz odpowiedział:
  - Tak, dyktatorem!
  Sulla ostrożnie, jakby się bał się poparzyć, pogładził nagie piersi niewolnicy i mruknął niezrozumiale:
  - Więc rozwiedź się z nią!
  Cezar pokonując nieśmiałość zapytał:
  - Nie do końca Cię rozumiem!
  Sulla nagle warknął ostro, uderzając chłopca w usta, po czym jęknął, gdy ten odskoczył:
  - Nie udawaj palanta! Słyszałeś! Rozkazuję, zostaw żonę Aqualerię!
  Młodzieniec Juliusz pochylił głowę. Czuł, że odmowa Sulli to to samo, co wejście nago do klatki z głodnymi lwami, ale zdrada Aqualerii dla dobra tego gnijącego potwora - nie, nigdy!
  Cezar, próbując wzmocnić głos, odpowiedział:
  - Nie mogę tego zrobić dyktatorze!
  W głosie Sulli zabrzmiało zdziwienie:
  - I dlatego! Musisz dokonać wyczynu Herkulesa lub po prostu powiedzieć tak największemu z ludzi na Ziemi!
  Cezar odpowiedział:
  - Czasem najwyższy przejaw dobroci, proste słowo nie jest złem, zwłaszcza jeśli wiąże się z zagrożeniem życia!
  Fizjonomia Sulli rozciągnięta z wrzodami:
  - Więc mówisz mi nie?
  Pokonując całkowicie naturalny strach, Cezar odpowiedział:
  - Tak, dyktatorem! Niestety nie! I znowu nie!
  Sulla odpowiedział spokojnym głosem
  Ale sam podpisałeś wyrok śmierci! W końcu nie da się odmówić spikerowi i pozostać przy życiu!
  Cezar wziął głęboki oddech.
  - Co to jest, jestem gotowa iść na tatara! Chociaż kto wie, może bogowie uznają mnie za godnego Champs Elysees!
  Sulla uniósł opadające brwi.
  - Więc nie umrzesz! Będziesz torturowany nie tylko ty, ale także twoja ukochana żona Aqualeria. Myślę, że będzie ci bardzo miło patrzeć, jak kat przypala rozgrzanym do czerwoności żelazem delikatne pięty dziewczyny, a potem szczypce zaczynają rozdzierać jej nagie piersi.
  Cezar ruszył w stronę Sulli, gdy nagle zza kurtyny wyskoczyło sześciu wysokich czarnych wojowników. Oprócz nich pojawiła się kolejna osoba. Z wyglądu miał nie więcej niż dwadzieścia pięć lat, a sam był prawdziwym gigantem. Cezar natychmiast rozpoznał legendarnego już Pompejusza, prawą rękę wojskową Sulli. To prawda, że krążyły plotki, że Pompejusz, będąc bardzo pięknym chłopcem w dzieciństwie, zakochał się w Sulli i wydawał się go nawet uwieść, z którym się zaprzyjaźnili. Ale Pompejusz bardzo szybko zdobył autorytet, pokazując, że jest bardzo zdolnym dowódcą wojskowym i odważnym, bardzo silnym fizycznie żołnierzem. W szczególności udało mu się w tym momencie dokonać bardzo głośnego wyczynu, a mianowicie zabić króla Partii. Cezar zawsze był zazdrosny o Pompejusza, choć przez to, że sam ledwo dosięgnął ramienia tego wysokiego mężczyzny. Ale to nie był jedyny powód.
  Pompejusz dobył miecza:
  - Jestem posłuszny i słucham mojego pana!
  Sulla odpowiedział:
  - Co powiesz, synu o tym, to frajer, który ośmielił się bełkotać na żywego boga, czyli mnie!
  Pompejusz odpowiedział niespodziewanie:
  - Jest szczery i to dobrze!
  Sulla zaskrzeczał leniwie, leniwie głosem:
  - Cóż, sprawdźmy jego szczerość! Powiedz Juliusowi, czy gdyby była okazja, żeby mnie zabić, zrobiłbyś to?
  Cezar, dławiąc się z podniecenia, zapytał:
  - Z poważaniem?
  Sulla ryknął:
  - Tak!
  Cezar westchnął.
  - Zabity! Zabiłbym teraz!
  Dyktator był zaskoczony, od dawna nie widział takiej zuchwałości:
  - Lubię to! Zabity! Nie wiem, co z nim zrobić Pompejusz i jaką karę śmierci wymyślić dla niego i jego dziewczyn.
  Pompejusz odpowiedział stanowczym głosem:
  - Kto jest uczciwy i mówi to, co jego zdaniem nie jest niebezpieczne. Prawdziwi zdrajcy i wrogowie podstępnie schlebiają!
  Sulla zmarszczył brwi.
  - Tak jak ty, schlebiasz mi! A? Czuję, że chcesz zająć moje miejsce i nie możesz się doczekać mojej śmierci! Na co patrzysz!
  Pompejusz spojrzał Sulli prosto w oczy.
  "Nieraz okazywałem ci moje oddanie!" Czy chcesz mnie...
  Dyktator przerwał:
  - Nie potrzebujesz szczeniaka! Posłuchaj mojego rozkazu, zabierz tego bachora do lochu, jak również jego żonę. Włóż ich do tej samej celi, a wtedy sam wymyślę dla nich karę śmierci! To będzie coś wyrafinowanego i bolesnego.
  Pompejusz skłonił się nisko.
  - Słucham i słucham największego!
  Dyktator dodał:
  - Sam zaprowadź do kazamaty! Jeśli uciekną, sam zawiśniesz na krzyżu.
  Pompejusz skłonił się jeszcze niżej.
  - Nigdy cię nie zawiodłem największego z największych!
  Cezar został zabrany. Młody człowiek oczywiście na próżno myślał, że jest tak szczery z Sullą. Cezar nie bał się bólu fizycznego, ale myśl o podróży do ponurego królestwa Plutona nie podobała się. Ponadto jego ukochana żona będzie torturowana. To ostatnie jest całkowicie złe, nadal możesz znieść własny ból, ale nie możesz złagodzić cudzego.
  Sulla po powrocie zapytał Pompejusza:
  - Może sam mi powiesz, jaką egzekucję poddać temu bezczelnemu szczeniakowi? Może utopić go w gównie? Jakże upokorzy dumnych!
  Pompejusz odpowiedział:
  - Jest odważnym i silnym wojownikiem. Rzym potrzebuje takich ludzi! Jeśli nie chce ci służyć, nie trzymaj się w niewoli, ale wypuść ptaka!
  Dyktator zakaszlał:
  - Mariy jest dzieckiem w porównaniu do swojego siostrzeńca! Ten chłopiec ma i lwa i lisa, tylko ten drugi jeszcze nie dorósł! I dlatego rozkazuję, spalić tego buntownika na stosie! Spal go, aż zostanie tylko popiół!
  Pompejusz skinął głową na znak zgody.
  - Jeśli taka jest twoja wola, to spełnię wielkiego pana!
  - I natychmiast! Przyniesiesz mi tę garść prochów, aby z nich pozostał!
  Pompejusz stuknął obcasami butów i ruszył, aby wykonać rozkaz.
  Do ospałego Cezara przywieźli jego żonę Aqualerię. Twarz dziewczyny była poplamiona łzami i ukazywała parę imponujących siniaków. Strażnicy zabrali szlachetnemu patrycjuszowi całą biżuterię, a także zdarli jej wierzchnią odzież i wysadzane klejnotami sandały. A teraz przedstawiciel szlacheckiej rodziny pozostał tylko w jednej białej tunice. W Rzymie dopiero rozpędzała się wczesna wiosna, w nocy było zimno, zwłaszcza w kamiennej kazamacie. Nagie i bezbronne nogi dziewczyny marzną, Aqualeria dotyka ich chłodno. Cezar zdjął tunikę i buty, zażądał:
  - Załóż to!
  Aqualeria z dumą odpowiedziała:
  - Nie! Nie chcę, żebyś zamroziła moją miłość!
  Cezar, marszcząc brwi, odpowiedział:
  - Ale jestem mężczyzną! A mężczyzna musi znosić trudy ze względu na damę!
  Aquaria westchnęła ciężko.
  - Moi niewolnicy, z wyjątkiem moich najbliższych, cały rok chodzą w tej samej tunice i boso. Teraz widzę, a raczej czuję, jak bardzo było to dla nich bolesne. I ogólnie rzecz biorąc, wkrótce zostaniemy straceni i być może, doświadczywszy zimna lochów, nie będę się tak bardzo bał lodowatych ciemności Hadesu!
  Juliusz pogładził żonę po nodze, zaczął pocierać zmarznięte palce, próbując pocieszyć:
  - Dla niewinnych dusz i bohaterów są specjalne Pola Elizejskie. Są piękne, pełne bajecznych drzew i kolorowych kwiatów. Panuje tam wieczne lato, a wszystkie owoce są dojrzałe i słodkie, deszcz wciąż leje obok ludzi, a gryzące owady i kłujące węże dawno zapomnieli mieszkający tam ludzie. Takie nieszczęścia jak starość, zgarbiona rama czy zepsute zęby nie są znane mieszkańcom tego szczęśliwego świata! To raj!
  Aqualeria, głaszcząc czarną, kędzierzawą głowę Cezara, odpowiedziała:
  - Czy są tu jakieś banany?
  Młody człowiek Juliusz odpowiedział:
  - Oczywiście są ananasy i banany.
  Akwaria westchnęły.
  - Jak chciałbym jeść świeże, dojrzałe banany. Niestety do tej pory próbowałam tylko suszonych, ale bardzo mi się podobały!
  Cezar pewnie, jakby sam tam niedawno był, oświadczył:
  - Na Polach Elizejskich są owoce, które nie mają nazwy. Poza tym dużo dobrego smacznego jedzenia i rozrywki.
  Akwarium ożywione:
  - Czy w niebie jest seks?
  Cezar uśmiechnął się i skinął głową.
  - Oh, pewnie! Hercules w końcu kochał się, a jego pierwsza żona mieszkała na Polach Elizejskich.
  Aqualeria uśmiechnęła się radośnie.
  - Będziemy mieli dzieci?
  Cezar zdecydowanie uderzył pięścią w kamienie:
  - Będzie wielu! Obiecuję ci to! Wychowamy wspaniałych wojowników!
  Młody mężczyzna i dziewczyna najpierw pocałowali się namiętnie, a potem zaczęli się pieścić. W końcu kto wie, co czeka człowieka tam za barierą, za tą przerażającą krawędzią. A przed nami jeszcze okrutne tortury, wymyślone przez zboczony umysł Sulli. I musimy je znosić, zebrać siły, wytrzymać do końca.
  Ale Aqualeria nadal będzie dręczona, jak obiecał dyktator: rozpalone do czerwoności żelazo spali delikatne dziewczęce obcasy, a potem szlachetnemu patrycjuszowi zostaną wyrwane delikatne piersi ...
  Nie, to po prostu przekracza jego możliwości. Przemknęła myśl, co jeśli okażesz odwagę i sam uratujesz dziewczynę od udręki. Na przykład udusić pasem... Ale zabicie jego prawdziwej i pochłaniającej wszystko miłości przekracza jego siły. To jak uduszenie własnego dziecka, zwłaszcza że kusiciel węży szepcze: kto wie, może kapryśny dyktator zmieni zdanie i uratuje mu życie, przynajmniej Aqualerię?
  Cezar z jeszcze większym zapałem całuje ukochaną żonę, jej usta są słodsze niż miód i woła:
  - Wiesz, siedzimy w lochu, ale jednocześnie nie można nas swobodniej znaleźć na całym szerokim świecie!
  Aqualeria zapytała ze zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Cezar z przekonaniem odpowiedział:
  - Bo silny duchem - król w więzieniu, słaby duchem - niewolnik na tronie! Ważne jest, aby zachować odwagę i nie rozpłakać się nawet na wieszaku. Wytrzymaj tortury w ciszy z uśmiechem na ustach!
  Dziewczyna westchnęła ciężko, głaszcząc dłońmi swoje sztywne stopy. Jest potomkiem z rodziny królów, nagle poczuła się jak nieszczęśliwa niewolnica. Żywa wyobraźnia namalowała obraz, jak była całkowicie naga, ze skręconymi stawami wiszącymi na wieszaku, a bicz śmierdzącego kata bił ją w nagie plecy. A inny oprawca łamie sobie palce rozgrzanymi do czerwoności szczypcami... Dziewczyna nawet poczuła pieczenie w małym palcu, które oprawca zaczął odłamywać.
  Aqualeria gorzko płakała. Perłowe krople łez spływały po jej różowym policzku i miękkiej jak dziecko skórze. W odpowiedzi Cezar zaczął całować ukochaną w policzki, zlizując słone łzy, pocieszając:
  - Jesteś rzymską kobietą, córką miasta, które ma rządzić światem! Nie płacz, ale żeby ci było łatwiej, wymyśl coś przyjemnego.
  Valeria odpowiedziała jękiem:
  - I nie mogę myśleć o niczym innym, poza straszną torturą, która mnie czeka! I beznadziejna otchłań kamienia nazębnego!
  Cezar odpowiedział na to filozoficznie:
  - Nie ma większej udręki niż wyobraźnia osoby o słabym umyśle! Najstraszniejsze piekło, w oczach tchórza, przed testem!
  Dziewczyna była urażona, łzy zatrzymały jej twarz:
  - Nie jestem tchórzem! Nie poniżaj mnie! A poza tym, jeśli mnie kochasz, to dlaczego tak mówisz?
  Cezar odpowiedział z wymuszonym uśmiechem:
  - Miłość, w przeciwieństwie do chmur, łzy co prawda wylewa, ale słońce naprawdę nie zasłania! Nie martw się o piękno!
  Akvaleriya sprzeciwił się:
  - Kiedy miłość jak chmura wylewa łzy, wznoszą się pędy znudzenia i rozczarowania!
  Cezar chciał na to odpowiedzieć, coś, ale słychać było skrzypienie drzwi i obaj kochankowie zerwali się. Kolczaste żelazne drzwi otworzyły się i wszedł przez nie Pompejusz w towarzystwie dwóch legionistów. Cezar znalazł siłę do uśmiechu:
  - Nie każdy może się pochwalić, że taka eskorta eskortuje go w ostatnią drogę!
  Pompejusz, potrząsając workiem za plecami, powiedział ponuro:
  - Nie przyszedłem zabijać, ale ratować!
  Cezar był zaskoczony:
  - I zwróciłeś się przeciwko Sulli?
  Pompejusz potrząsnął głową, wyjmując zbroję z torby.
  - Nasza osobista relacja z dyktatorem nikogo nie dotyczy! Lepiej przebierz się za rzymskich legionistów. Mam ze sobą dwóch moich wiernych towarzyszy: Guy i Leksin, pomogą ci wydostać się z miasta. Wiedz, Cezarze, ratuję ci życie, ale nie możesz wracać do Rzymu, gdy rządzi nim dyktator!
  Juliusz, pomagając żonie przebrać się, z coraz większym zdziwieniem zapytał potężnego Pompejusza:
  Dlaczego mi pomagasz! Pomóż ryzykując swoje życie!
  Pompejusz odpowiedział nie bez wahania:
  - Bo wykazał się niewzruszoną odwagą, odmawiając dyktatorowi! Nie zdradził swojej ukochanej żony! A ja kiedyś zgodziłem się wyrzec mojego ukochanego na rzecz tyrana! Więc wiedz, że od teraz jestem dla ciebie jak brat!
  Cezar, dostosowując zbroję na Aqualerii (oczywiście okazali się dla niej świetni), mimo to zapytał:
  - Czy mogę ci zaufać? Może to tylko kolejna sztuczka starego lisa?
  Pompejusz warknął:
  - Brak zaufania nie może zniszczyć prawdziwej przyjaźni, bo w tym przypadku prawdziwa przyjaźń nigdy nie istniała!
  Cezar wyciągnął rękę do Pompejusza.
  - Wierzę ci, ale pamiętaj: przyjaciela można zdradzić tylko raz, poddając ponownie wroga!
  A posiadanie Cezara jako wroga to los nie do pozazdroszczenia nawet dla dyktatora. A tak przy okazji, co się stanie, jeśli Sulla zażąda pokazania naszych zwłok?
  Pompejusz, uśmiechając się, odpowiedział:
  - Z tego wystarczy i popiół! Kremacja wyrównuje wszystkich, niezależnie od tego, czy została dokonana żywym, czy umarłym!
  Dwaj urodzeni wojownicy ponownie uścisnęli sobie ręce. Następnie Cezar wraz z ukochaną żoną odszedł w towarzystwie dwóch oddanych bojowników z więzienia.
  Kiedy już jechali w placówce, Aqualeria nagle zatrzymała konia i wskazała na grubego, łysego mężczyznę ze zwyrodnieniową twarzą, chwiejącego się od nadmiernego wylania:
  - To on wraz ze swoimi wspólnikami odebrał mi ubranie, pomacał moją klatkę piersiową i obiecał usmażyć moje pięty.
  Cezar skinął ponuro głową.
  - Rozumiem!
  Pokonawszy samotnie dystans na czarnym koniu, młody Juliusz, wkładając całą swoją siłę w cios, ciął mieczem łysą głowę z niskim czołem jak goryl.
  Cezar był oderwany od swoich wspomnień, pragnął kobiecego uczucia. Zawołał do niego blond piękność niewolnicę:
  - Cóż, przygotuj łóżko, dostąpiłeś zaszczytu służenia samemu Cezarowi.
  Dziewczyna skłoniła się, a rzymski dowódca jednym ruchem zerwał jej tunikę. Potem jego dłonie objęły pełne piersi córki Gala. Niewolnik szczerze mruczał z przyjemności, pieszczotliwe ruchy Cezara były umiejętne, umiał podniecić każdą kobietę, od szlachetnych matron po nic nie znaczące niewolnice. A ta dziewczyna, sądząc po śladach bata na jej opalonych plecach, zdążyła nauczyć się kochać tego, który został zamówiony! Truskawkowe sutki niewolnika stwardniały, zaczęła się wiercić, zakrywając pocałunkami usta i pierś wielkiego dowódcy i jednocześnie odciążając go od togi. Stopniowo miłosna gra stawała się coraz bardziej burzliwa, słychać było coraz więcej głośnych westchnień i jęków.
  . ROZDZIAŁ 7
  Chłopiec-więzień obudził się wypoczęty i orzeźwiony po śnie. Odosobnienie jest czyste, niezbyt zimne. Chociaż po śnie nie przeszkadza w wykonywaniu ćwiczeń.
  Oliver zaczął wykonywać ćwiczenia, których nauczył go Dodger. W tym robienie zakrętu, kucanie, podciąganie się na drążkach, pompki. I to pomogło mi trochę podnieść na duchu.
  Potem przyniesiono chłopcu śniadanie: płatki owsiane i duży kubek świeżego mleka, które nalały mu współczujące strażniczki. Bolało ich współczucie dziesięcioletniego chłopca, zwłaszcza że Oliver czekał albo na kopalnię, albo na kopalnie.
  Młody więzień znowu jadł i ćwiczył. Zaczęli pocierać jedno ogniwo łańcucha o drugie.. A jednocześnie próbował sobie przypomnieć, co przeczytał w książkach. Jako chłopiec Geta walczył na prawicy Spartakusa i wycinał Rzymian.
  Tym razem sam nie mógł już uciec przed torturami.
  Weszła nieprzyjacielska kobieta w towarzystwie strażników i piżama Olivera została zdjęta. I zbadała chłopca, mówiąc ze zdziwieniem:
  - Wszystko jest prawie wyleczone. Co za żywy chłopak!
  I mrugając do niego, odpowiedziała:
  - Pozostała już ostatnia tortura! Bądź cierpliwy przez nieco ponad godzinę, a nie będą cię już torturować aż do procesu!
  Oliver westchnął... Lekarz odszedł i na razie chłopiec został sam. Oliver mruknął:
  - Trochę więcej, trochę więcej,
  ostatnia walka jest najtrudniejsza...
  jestem wolny, chcę iść do domu
  Nigdy nie widziałem mojej matki!
  Znowu przyszli strażnicy i lekarka. Zapytała z uśmiechem:
  Czy jesteś gotowy kochanie?
  Chłopiec skinął głową i zaśpiewał:
  Chłopiec jest zawsze zdrowy
  Chłopiec jest zawsze gotowy!
  Odczepiano go od obroży i zabrano do celi tortur. Od płonącego kominka było gorąco, a na ścianach wisiała masa dręczących rzeczy. Kobieta kat, ta rudowłosa lisica, ma na sobie majtki i pasek wąskiej tkaniny na piersi. Ma jako asystentkę nastolatki w wieku czternastu, piętnastu lat, ale jak na swój wiek są duże i umięśnione. Ta kobieta jest specjalistką od tortur dziecięcych. Wie, jak wywołać maksymalną walkę bez zabijania i okaleczania.
  W pobliżu znajduje się kobieta-lekarz, która monitoruje stan zdrowia - klientka katów. I sędziego, który przestrzega zasad.
  Oprócz uczonych w Piśmie i księdza spisują wszystkie zeznania wypowiedziane podczas tortur.
  Zerwano więzienną piżamę Olivera, zostawiając go nagiego. W ten sposób ofiara jest torturowana.
  Ruda skinęła głową z uśmiechem.
  - Tym razem spróbujemy stojaka poziomego!
  Oliver związał obie ręce i nogi i zawieszony poziomo zaczął się rozciągać w maszynie. Bardzo boli, szczególnie w ramionach. A liny wbijają się w nadgarstki i grożą oderwaniem kostek dzieci.
  Chłopiec jęknął z bólu, został rozciągnięty i wydłużony. I dosłownie wyciąga żyły.
  Rudowłosy kat zapytał:
  - Przemówisz?
  Oliver tylko wymamrotał w odpowiedzi:
  - Nie!
  Kat-ka rozkazała:
  - Nasmaruj jego klatkę piersiową, brzuch i pięty! Tym razem usmażmy się dokładnie!
  Oliver zadrżał... A nastoletni kaci zaczęli smarować oliwą z oliwek klatkę piersiową, brzuch i nagie podeszwy chłopca. Pracowali, uśmiechając się i chichocząc, szczypiąc i dość boleśnie ofiarę.
  Oliver poczuł się zniesmaczony, gdy ręce muskularnych nastolatków po omacku smarowały jego stwardniałe ciało silnie pachnącym olejem.
  Ale odwracał uwagę od silnego bólu w rozciągniętych mięśniach i więzadłach.
  Potem przynieśli rury z gazem, Oliver zadrżał ze strachu. I odpalił...
  Ogień palił się na odległość, aby nie poparzyć skóry, ale spowodować maksymalny ból. Płomień był szczególnie silny pod bosymi piętami dziecka. Ponieważ podeszwy mają grubą skórę i szybciej się goją i są bardziej przypalone.
  Rudowłosa lisica, szczerząc się agresywnie, powiedziała:
  - Przemówisz? Zapytam?
  Oliver jęczy z rozdzierającego bólu i kręci głową. Płomień staje się nieco wyższy i pali się goręcej.
  Chłopiec drży z dzikiego cierpienia i staje się jeszcze bardziej bolesny. To intensywne tortury. Oliver czuje, że jest gotowy do wyznania. Ale upór sprawia, że tylko jęczy i płacze, ale milczy.
  Ruda wyciąga bat i oblizuje usta. Z całej siły zaczyna bić chłopca. Torturowanie dziecka sprawia jej wyraźną przyjemność.
  Przeciwnie, lekarka marszczy brwi ... I robi uwagę:
  - Nie zabijaj tego! Musi żyć!
  Rudowłosa lisica nieznacznie zmniejsza intensywność bicia. Jednak jej ciosy przecinały skórę. Rzuca się i warczy.
  Nastoletni kaci uśmiechają się. Oni też się dobrze bawią.
  Ruda uderza. Oliver Twist jest rozciągnięty i usmażony, a to jest takie bolesne i rozdzierające.
  Chłopiec bardzo chce stracić przytomność, ale to nie blaknie, a głowa pozostaje czysta, a ciało wyraźnie reaguje na cierpienie. Dziki piekielny ból, każda komórka ciała dziecka przepełniona mąką. A więc chcę się wyspowiadać i dlatego chcę to powstrzymać.
  Nagle Oliver przypomniał sobie książkę o Indianach, którą przeczytał w dziecięcej bibliotece więziennej. Więc śpiewali trywialnie podczas tortur. Zgadza się, na stojaku lub przybity do drzewa, wykonywali kuplety. A potem polepszyli się.
  Kiedy śpiewasz, ból jest znacznie łatwiejszy do zniesienia.
  A Oliver Twist śpiewał, komponując po drodze;
  Urodziłem się sierotą w przytułku
  Mamo, tata od dzieciństwa nie wiedział...
  Ale na próżno dziecko jest teraz chowane,
  Dla niego Chrystus jest ideałem!
  
  Oliver bardzo ciężko pracował
  A biedak zjadł na śniadanie małą owsiankę...
  Wychowanie było bardzo surowe.
  Prawdziwy bałagan!
  
  Chłopiec poprosił o trochę więcej
  I za to hojnie otrzymał bicz ...
  Na obiad dali dzieciom trawkę,
  A więc brakowało im siły!
  
  Oliver został surowo potępiony
  I chcieli zabić bosego chłopca ...
  Dzieciak na pętli prawie został stracony,
  Życie jest cienkie jak nić jedwabiu!
  
  Ale fortuna uśmiechnęła się kwaśno,
  Chłopiec został wysłany do służby ...
  Błysnął pysk pistoletu,
  Prawie zamienił się w grę!
  
  Ale tam też życie nie poszło z cukrem,
  A chłopiec uciekł od cierpienia ...
  Boso w jednej prostej koszuli,
  Pospieszył do stolicy Anglii!
  
  Chłopiec strącił bose stopy,
  Ale i tak dotarł do Londynu ...
  Nie oceniaj dziecka ściśle,
  Ale przyciągnął do stolicy kryjówkę złodziei!
  
  Stał się też przebiegłym złodziejem,
  Wspinałem się po kieszeniach, ciągnąc torby...
  Czasami chłopiec wypchał szyszki,
  Okazało się, że był dzieckiem grzechu!
  
  Ale w końcu został złapany
  To bardzo źle kraść...
  Pięty były spalone ogniem,
  Bo nieletni złodziej!
  
  Było przesłuchanie surowe i okrutne,
  Biedny chłopiec pod biczami katów...
  Boso wisi na stojaku,
  Rozpalona do czerwoności pełna kleszczy!
  
  Bili go, dręczą go tak okrutnie,
  I od razu łamią kości chłopca...
  Tylko prąd to za mało,
  Dokończyć dziecko do końca!
  
  Cóż, dlaczego dzieciak miałby cierpieć,
  Tak, zdarzyło się, że ukradł głodny...
  Ale bracia i siostry żyli dla tego,
  Oliver nikogo nie zabił!
  
  Więc oszczędź tego drania
  Przestań torturować biedaka...
  Kaci nie gniewacie Boga,
  Jak bardzo możesz torturować dziecko!
  
  Urodził się w skrajnym ubóstwie,
  Jego matka zmarła przy porodzie...
  Na ziemi tak sierotnie grzesznej,
  Tak, Wielka Brytania to surowy kraj!
  
  Chcesz powiesić chłopca
  Albo gorzej, nawet postaw na stos...
  Ale musisz dokładnie rozważyć
  Ponieważ nasze życie to kompletny dom wariatów!
  
  Oliver bardzo cierpi
  Jego pięty płoną w płonącym ogniu...
  A chłopiec jest bity stylowo,
  Smród z przypalonego ciała!
  
  Oliver jednak nie załamał się,
  Nie wyjawił katom tajemnicy...
  A kiedy chłopak walczył dzielnie
  Wznosząc się nad stromymi klifami!
  
  Nie, to dziecko nie będzie czyste,
  Wisząc na pętli jak brudny złodziej...
  Zostanie pisarzem, artystą,
  Będzie silny facet jak niedźwiedź!
  
  Nie pozwoli wrogom tańczyć o szczęściu,
  On sam przesunie katam po rogach...
  Chmury i zła pogoda rozproszą się,
  Jeśli życie chłopca jest cenne!
  
  Wiem, że wkrótce nastąpi zła zemsta,
  Jezus wielki Bóg przyjdzie...
  A światło nadejdzie,
  Przyniósł ludziom zbawienie!
  
  A dziecko zawieszone na pętli,
  Wpadnie do pięknego raju Chrystusa....
  Nic, co było grzesznymi czynami,
  W końcu dusza Twista jest tak czysta!
  
  Straszne piekło czeka katów,
  Zawiera przekleństwo, płacz i dzikie jęki...
  Jezus objawia zbawienie
  Nadchodzi wspaniały Armagedon!
  I wtedy nadejdzie sprawiedliwość
  Miara stanie się radością sądu,
  A Wszechmogący okaże miłosierdzie wszystkim,
  W chwale Syna Pana Chrystusa!
  Oliver śpiewał pod rzęsami, pod ogniem i wyciągnął się poziomo na stojaku.
  Rudowłosa kata kobieta zamarła i powiedziała z uśmiechem:
  - To taka odwaga!
  Urzędnik wskazał na klepsydrę.
  - Czas minął! Ponieważ młody przestępca nie ma jeszcze czternastu lat, czas tortur jest ograniczony prawem!
  Ruda uśmiechnęła się i entuzjastycznie zauważyła:
  - Dobra robota chłopcze! Śpiewał na stojaku! Cóż za godny przestępca!
  Ogień i rury gazowe zostały usunięte... Następnie Oliver został usunięty ze stojaka i wylano ciepłą wodę. Następnie alkoholem otarli rany i oparzenia chłopca. Założyli nową więzienną piżamę.
  Chłopak trochę się rozweselił... Chociaż strasznie boli, gdy alkohol pali rany.
  A chłopca zabrano z powrotem do celi. Teraz nikt nie będzie mu przeszkadzał aż do procesu.
  Chłopiec ponownie otrzymał płatki owsiane, ale tym razem z kawałkiem mięsa i mlekiem. Młody więzień jadł i czuł ciężar i chęć spania.
  Oliver z trudem na słomie jakoś leżał na boku. Klatka piersiowa i brzuch były pokryte pęcherzami od ognia, a plecy i pośladki pocięte batem.
  Chłopiec był jeszcze młody i zdrowy i stosunkowo szybko zasnął. I znowu śnił...
  Zainspirowany również tym, co przeczytano w książce w bogatej bibliotece dziecięcego więzienia w Londynie, o wydarzeniach w odległej Rosji.
  Emelyan Pugachev, wciąż stosunkowo młody i silny Kozak, zdolny i żarliwy, zdecydował się na największą przygodę swojego życia. Mianowicie zorganizował bunt kozacki. A poza tym chłop ogłosił się cesarzem Piotrem III. Zniszczony przez przedłużającą się wojnę z Imperium Osmańskim kraj chętnie przyjął oszusta. Emelyanowi udało się zebrać niezadowolonych Kozaków Yaik i rozpocząć marsz do Orenburga. Do oszusta dołączyli Kozacy Ileccy, Kałmucy, Baszkirowie, Tatarzy, Kirgizi, miejscowi chłopi pańszczyźniani, a nawet niektórzy żołnierze i oficerowie. Początkowo sukces przyczynił się do Pugaczewów, ich armia rosła.
  Jednak przedłużające się oblężenie Orenburga pozwoliło rządowi carskiemu na gromadzenie sił i przenoszenie wojsk z granicy. Pod Tatiszczewo Pugaczow dał generałowi Golicynowi zażartą bitwę. Po zaciętej bitwie 10-tysięczna armia Pugaczewów została pokonana, a przywódca powstania uciekł. Próba odparcia wojsk rządowych pod twierdzą Biełozerska zakończyła się klęską i schwytaniem wielu współpracowników samozwańczego króla.
  Potem nastąpiła ucieczka i długi pościg wojsk rządowych za Jemelianem. Poważne nieporozumienia, które miały miejsce po śmierci generała naczelnego Bibikowa wśród dowódców carskich, pozwoliły Emelyanowi Pugaczowowi na ponowne zebranie sił i podbicie kilku fabryk i twierdz.
  Ale potem Dekolong ponownie go złamał. Ale Emelyan się nie poddał. Po kilku potyczkach z Michelsonem udało mu się oderwać od wojsk carskich i ruszyć w kierunku Kazania. Niemal całe miasto zostało zajęte przez kaprys, tylko Kreml zdołał zatrzymać drugiego kuzyna Potiomkina.
  I dlaczego doszło do niefortunnej bitwy z Michelsonem. Tylko tysiąc dwieście, choć wyselekcjonowani i dobrze wyszkoleni żołnierze byli w stanie rozpędzić ponad dwudziestotysięczny tłum.
  To prawda, że większość żołnierzy Jemeliana dołączyła niedawno, nie była przeszkolona w sprawach wojskowych i była niezbyt odważnymi chłopami. Dwukrotnie Emelyan Pugachev wciąż próbował siły Michelsona. Ale carskiemu podpułkownikowi pomogła też szlachecka milicja i garnizon Kremla. Pokonany Emelyan Pugachev najpierw przeniósł się do Niżnego Nowogrodu. Ale bitwy pokazały, że niewyszkoleni chłopi byli bezużytecznymi wojownikami, a Kałmukowie z Baszkirami: kawaleria Pugaczowa - oderwała się od oszusta i nie mógł liczyć na uzupełnienie gotowymi do walki jednostkami.
  Pojawił się pomysł, aby poszukać sił zbrojnych nad Donem. Co więcej, to właśnie Kozacy dońscy stanowili najbardziej gotową do walki część armii Stenki Razina. A Emelyan Pugachev był prawnukiem kuzyna Stenki.
  Po serii porażek słońce fortuny znów uśmiechnęło się do oszusta. Wiele miast zostało zdobytych prawie bez strat, w tym tak duże jak Sarańsk, Penza, Saratów, Kamyszyn. To prawda, że udało im się je zatrzymać przez bardzo krótki czas. Mikhelson deptał po piętach i gdyby nie liczne zamieszki chłopskie i tłumy, które pojawiają się od czasu do czasu, Pugaczowa mógłby zostać wyprzedzony dawno temu.
  Armia oszusta rosła... Większość Kozaków Wołgi złożyła mu przysięgę wierności i spotkała się z Pugaczowem z honorem. Jedynie mniejszość, najbogatsi Kozacy, odmówiła złożenia przysięgi wierności chłopskiemu carowi i uciekła do Carycyna. Zbliżało się tam również wybrane tysiąc Kozaków dońskich. Trzy kolejne pułki kozackie, które wróciły z wojny tureckiej, zajęły pozycję wyczekiwania: mówią, że ktokolwiek wygra, przejdzie po drugiej stronie.
  Pugaczow, mając na tyłach Michelsona, nie odważył się szturmować dobrze ufortyfikowanego Carycyna i ruszył dalej w dół Wołgi. Dołączyli do niego Kałmucy i Kozacy Wołgi, którzy osiedlili się w Czarnym Jarze.
  Armia Emelyana rozrosła się do piętnastu do siedemnastu tysięcy myśliwców i miała pięćdziesiąt armat. Pułkownik Dietz, który wyszedł, by przechwycić oszusta, został zabity, a brygada częściowo schwytana, częściowo rozproszona przez pugaczowików. Być może Pugaczow jest teraz silniejszy niż kiedykolwiek. W pobliżu Kazania miał formalnie więcej żołnierzy, ale z dębami. A teraz jest wielu Kałmuków, Kozaków Wołgi i kilkuset, którzy uciekli z Dona. Jest też wielu żołnierzy wziętych z przejętych garnizonów. Artyleria była również uzupełniana kosztem zdobytych miast, a skarbiec Pugaczowa również był spory.
  Aż trudno w to uwierzyć, ale bitwa pod Solną Orkiestrą będzie ostatnią dużą bitwą i położy kres powstaniu. Teraz Emelyan ma więcej niż kiedykolwiek sił i dział oraz dużą liczbę gotowych do walki jednostek. Ale zdrada dojrzała już w armii Pugaczowa i być może to było powodem tak szybkiej i stosunkowo łatwej klęski wojsk rządowych.
  Oliver Twist czytał wielką książkę o powstaniu i wojnie chłopskiej Jemeliana Iwanowicza i dlatego chciał wpłynąć na jego przebieg. W końcu jest angielskim złodziejem-pionierem, co oznacza, że został wychowany w sympatyzowaniu z buntownikami. Więc pomóż, zanim będzie za późno.
  Koniec sierpnia jest gorący w dolnej Wołdze. Po kamiennym worku londyńskiego więzienia przyjemnie jest chodzić boso, z dziecięcymi stopami, po ostrej trawie. We śnie Oliver czuje się dobrze. Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zagoiły się wszystkie rany i oparzenia, owrzodzenia skorodowane solą i alkoholem. A na grzbiecie, w który bili rozżarzonym drutem, nie było śladów przypalonych cięć. A jak tylko chłopcu udało się nie tylko iść na egzekucję za kradzież, ale także śpiewać?
  Tak, nie jest źle, gdy wieje na ciebie ciepła letnia bryza, a Wołga rozpryskuje się w pobliżu. Możesz zanurzyć się w jego łagodnych wodach, aby zgrabić pod sobą. Chłopiec dobrze pływał - zanurkował głęboko, otworzył oczy i zszedł pod wodę.
  Oliver został złodziejem pierwszej klasy w dziecięcym gangu i był w stanie wiele zdziałać. Miał doskonałą pamięć i biegle władał językiem niemieckim i angielskim. Wyróżniał się wytrzymałością i cierpliwością, nigdy przez całe życie nie chorował, choć od dzieciństwa był boso, często pędząc po śniegu.
  Chłopiec lubił ścieżkę złodziei, choć przyniosła wielki smutek. Ale szczerze mówiąc, Oliver Twist praktycznie nie znał spokojnego życia. Bardziej jak rozrywka. Od wczesnego dzieciństwa poród, bicie, skąpe jedzenie. I to przerażające, ale jednocześnie ekscytujące.
  Chłopiec trochę popływał. Błogo jest leżeć lub pluskać się w ciepłej kołysce, ale... Obowiązkiem młodego złodzieja jest pomóc Emelyanowi Pugaczowowi. Skąd Oliver mógł wiedzieć, że to właściwe miejsce i czas?
  To było tak, jakby ktoś zstąpił z nieba i podyktował to chłopcu-złodziejowi. A ponieważ obowiązek dyktuje, trzeba pomóc chłopskiemu carowi!
  Oliver Twist zszedł na brzeg, miękkie, aksamitne błoto przyjemnie łaskotało zrogowaciałe podeszwy chłopca. Dzieciak chętnie wszedł na kamienie, wybierając, gdzie jest ostrzejszy. A potem rzucił się, skacząc jak szalony zając. To wspaniale! Jest wolny! Biegnie do Emeliana Pugaczowa - przywódcy wszystkich uciskanych!
  Chłopak z całych sił wbił nogę w kamień, ciosem podrzucając bruk i... zwolnił. Jest prawie nagi, tylko w czarnych majtkach, bardziej jak kąpielówki. I w tej formie przyjść do króla?
  Muszę zdobyć trochę ubrań. A chłopak zaczął szukać narzędzia, by zdobyć przynajmniej jakąś porządną sukienkę.
  Tutaj możesz zrobić fajkę ze zwykłych trzcin i wypalić z niej. Oliver Twist szybko zbudował sobie rodzaj łuku. Wprawdzie broń okazała się prymitywna, ale pionierski złodziej ma doświadczenie w strzelaniu z takiej broni. Tutaj chłopiec zobaczył dwóch jeźdźców w bogatych ubraniach. Najprawdopodobniej jest to patrol rozpoznawczy wojsk Michelsona, który przemieszcza się za Emelyanem Pugaczowem.
  Ale chłopiec postanowił posłuchać. Położył się na brzuchu na ciernistej darni i nadstawił uszu. Niezwykle ważne jest, aby zwiadowca miał bystre ucho. Oliver Twist ma z natury psie ucho, ale trenował też przy pomocy specjalnych ćwiczeń, by lepiej słyszeć i rozróżniać najlżejsze dźwięki.
  Obaj jeźdźcy szeptali cicho. Oficer w niebieskim garniturze przemówił do czerwonego:
  - Zsiadłe mleko i Chuguev obiecali nam pomoc. Żaden z pięćdziesięciu pugaczowickich dział nie wystrzeli. Kałmucy odejdą, a Kozaków Wołgi zabierze pułkownik Timofey.
  Oficer w czerwieni zauważył:
  - Nie bardzo, radzę zaufać tym pugaczewcom. A jeśli wprowadzą nas w pułapkę?
  Oficer ubrany na niebiesko skinął głową i wyciągnął z kieszeni paczkę.
  - Oto wszystkie dokumenty: Twaróg, Chuguev, Fiodorov, Timofey i główny kat Jemelyan Koryavy podpiszą! To prawda, że Ovchinnikov i Perfilyev są lojalni wobec oszusta, ale pomogą nam wykończyć ich na samym początku bitwy!
  Oficer w czerwonym gwizdnął.
  - Wow! Perfiljew zostałby specjalnie wysłany z Petersburga, aby rozłożyć armię oszusta, ale przeciwnie okazał się bardziej prawdziwy niż słuszny?
  Niebieski mundur, zaciągnął się na fajkę i potwierdził:
  - No cóż... To się czasem zdarza! Ale z drugiej strony przywódca Kozaków Ileckich, Tvorogov, jest nasz! Tutaj umieścili wszystkie zawijasy!
  Oliver Twist sapnął z podniecenia. Ponadto ciernie kłuły jego nagi brzuch. Oto szansa na natychmiastowe przekazanie wszystkich zdrajców carowi-ojcu. A tam sympatia i Michelson.
  Oficer w czerwonym mundurze zauważył:
  - Mamy półtora tysiąca Kozaków, z czego najbogatszy tysiąc z Donu, tysiąc dwustu wybranych grenadierów i jeszcze trzy tysiące piechoty zabranej od carycyna? Czy nie pokonamy oszusta?
  Oficer w niebieskim mundurze skinął głową na znak zgody.
  - Na pewno! Katarzyna nakazuje spieszyć się do Suworowa, by pokonać Pugaczowa. Aby Sasha nie myślał za dużo o sobie!
  Red miał powiedzieć coś jeszcze, kiedy wystrzelił Oliver Twist. Młody złodziej nie chciał czekać, aż ci dwaj z ważnymi informacjami dotrą do Michelsona.
  Jako cięciwy chłopiec używa ostu, w specjalny sposób naciągając łuk. Sznurek jest w twoich zębach i prostujesz prawą rękę. Dzięki temu strzał jest ciasny i gęsty.
  Strzała zrobiona z ostrego pocisku wbiła się prosto w oko szarmanckiego oficera Katarzyny. Wojownik w niebieskim ubraniu wyciągnął pistolet, ale Oliver Twist zszedł z linii ognia zwykłym ruchem. Kula przeleciała obok. Złodziej rzucił się na swojego sprawcę.
  We śnie Oliver Twist był nieco wyższy i większy niż przeciętny chłopiec w swoim wieku, a jego mięśnie były dobrze rozwinięte po ciężkiej pracy i ćwiczeniach. Więc dzieciak wcale nie był taki słaby. Co więcej, udało mu się poznać jednego ze złodziei rodowarów i udzielił chłopcu kilku lekcji angielskiego, narodowego zapasu.
  Oliver postanowił to wykorzystać. Gdy oficer wyciągnął długą szablę ze złotą rękojeścią i próbował przeciąć chłopca swoim ciężarem, złodziej poruszając się trochę, zręcznie pociągnął żołnierza za rękę i lekko pociągnął go za but.
  Oficer w niebieskim ubraniu spadł z konia. Chłopiec z całej siły wbił kolano w podbródek. Oliver często ćwiczył podobne kopnięcie z wyskoku i dobrze stosował go w karate. Mocno oczywiście zmiażdżył szczękę, unieruchamiając przeciwnika. Nogi w chromowanych butach drgnęły kilka razy, a królewska osoba zamilkła.
  Oliver Twist po raz pierwszy wezwał do siebie swojego konia. Dla pracującego chłopaka i zahartowanego złodzieja nie jest to bardzo trudna nauka. Potem nie bez trudności podniósł dobrze odżywionego oficera na ramię i położył go na końskim zadzie. Co teraz ma coś do przyjścia do Emeliana Pugaczowa. Zniewolony język, dwa piękne konie i jeszcze więcej worków złota, królewscy imperialni.
  W worku marynarskim chłopiec znalazł też mapę i zapasowe spodnie. Nie zastanawiając się dwa razy, Oliver Twist zbudował sobie szorty. Po prostu odciął kalosze i związał się paskiem. Jest gorąco, a on wciąż jest chłopcem i może sobie pozwolić na walkę boso i nago. Jego ciało jest umięśnione, wysuszone od odcisków, z letnią opalenizną, która nie zdążyła jeszcze zgasnąć podczas jego uwięzienia.
  Wygląda trochę jak Tarzan. Albo Mowgli!
  Najważniejsze, aby mieć czas, aby ostrzec Emeliana Pugaczowa.
  Tymczasem car chłopski, jakby Stenka Razin usiadł na wzgórzu, zamyślił się. Po trzech porażkach podpułkownika (obecnie pułkownika!) Michaelsona, monarcha kozacki miał jasną passę. Niemal bez oporu padali pod kopytami miasta, armia rosła, szerzyło się powstanie.
  Ale teraz wydarzyła się najważniejsza rzecz: skończyła się wojna z Turcją, a rząd rozwiązał mu ręce. W końcu, poza Mikhelsonem, przeciwko Pugaczowowi posuwają się również inne siły. W sumie cesarzowa przydzieliła pod dowództwem Papina dwadzieścia pułków i siedem brygad. Taka armia i inna potęga byłyby straszne. To prawda, chociaż te półki są rozproszone i istnieje upiorna szansa na rozbicie ich na części.
  Ale spróbuj to zrobić, gdy nie możesz pokonać Michelsona w pojedynkę. Myślano, żeby wyjechać do Saratowa i tam stoczyć bitwę z tym niemieckim pułkownikiem. Ale to nie wyszło. Do pewnego stopnia zabrakło ducha walki. Teraz w tej bitwie trzeba zdecydować, za kim pójdzie Don. Jeśli armia carska zostanie pokonana, trzy pułki dońskie przysięgną wierność carowi, a wraz z nimi licznym Kozakom. A to dziesiątki tysięcy dobrze wyszkolonych, wyszkolonych wojowników od dzieciństwa. Nie jakiś człowiek.
  Nic dziwnego, że Emelyan wybrał południe zamiast północy, a Czerkasy zamiast Moskwy! Tam możesz zyskać wielką siłę i wojska zdolne do walki z królową na równych prawach!
  Najważniejsze, że ludzie wierzą w zwycięstwo. Widać, że jego towarzysze są zmęczeni. Liczne porażki złamały ich morale. Jak przy każdym powstaniu: kto zwycięży, prawda jest za nim!
  Zwycięstwo Michelsona pomoże zbudować pewność siebie. Pugaczowa nie mógł go pokonać, a Mikhelson pokonał oszusta, a nawet schwytał hrabiego Czernyszewa - Chikę.
  Ale jak dokładnie to zrobić? Teraz pułkownik niemiecki nadal ma Kozaków i wojska z garnizonu carycyno. Może lepiej spieszyć się do Astrachania? A może nadal jest ryzykowna i taktycznie wymyślona? A jednak ma znacznie więcej żołnierzy niż Michel. I dużo kawalerii. Nawet chłopi brali do wojska z reguły dobrej jakości.
  Nie da się uniknąć dalszej walki. Pozostaje tylko wybór, czy zaatakować samego Michelsona, czy czekać na niego w Czarnym Jarze, siedzącym w fortyfikacjach. Może ambitny pułkownik ruszy do szturmu i wyczerpie swoje siły. Ale jest też możliwe, że Mikhelson będzie próbował otoczyć Czerny Jar i czekać na przybycie posiłków. W takim przypadku Pugaczow może zostać uwięziony.
  To prawda, Suworow spieszy z pomocą, kto powinien objąć dowództwo nad armią Michelsona. Czy pułkownik zechce oddać wszystkie laury ostatecznego zwycięstwa nad samozwańczym carem generałowi porucznikowi znanego już Suworowa? Oznacza to, że za murami Czarnego Jaru jest pewna ostrość.
  Emelyan Pugachev zebrał małą radę wodzów. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey już zgodzili się z władzami carskimi i oczywiście doradzili pokonanie Michelsona w polu. Ovchinnikov - dowódca armii Yaik, przez długi czas faktyczny szef całej armii rebeliantów, a teraz prawa ręka Pugaczowa mówiła tak:
  - Siedzenie za ścianami jest niebezpieczne, mogą się narzucać. Na boisku jest też strasznie, mogą to zepsuć. Jednak w terenie, nawet jeśli zostaniemy pobici, to zawsze możemy pojechać na step konno. A jeśli w Czarnym Jarze narzucą wszystkie zasady, to nie uciekniesz!
  Gorbatow, były kapitan armii carskiej, awansowany przez Pugaczowa do stopnia generałów, jeden z tych, którzy pokonali brygadę pułkownika Dietza, także w prawdziwej historii, wraz z Ovchinnikowem, który zginął w bitwie pod bandą Salty, zauważył:
  - Jeśli Michelson pójdzie na szturm, to możemy liczyć na kontratak!
  Perfiliew, znany z tego, że w prawdziwej historii został stracony wraz z Pugaczewem, skromnie zasugerował:
  - Moja opinia jest niewielka. Tutaj, jak zadecyduje rada, niech tak będzie!
  Książę kałmucki Kizya, choć nie należał do zdrajców, również zadeklarował łamaną rosyjską:
  - Dla Kałmuka pola są najlepszym miejscem do walki. Siedzenie w fortecy i odpieranie ataków jest dla nas czymś niezwykłym!
  Emelyan chciał już zgodzić się z opinią wąskiej rady wojskowej i wycofać swoją znaczną armię z Czarnoya Jaru, który został ufortyfikowany z honorem i przyjął króla-kapłana. Ale w tym momencie do górnego pokoju wleciał posłaniec i dysząc, powiedział:
  Przybył młody człowiek. Mówi, że dla ojca cara jest pilna sprawa!
  Cesarz kozacki rozkazał:
  - Wchodzić!
  Oliver Twist, klepiąc bosymi stopami i trzymając w rękach ciężkie worki ze złotem, pobiegł szybko do górnego pokoju. Naprawdę chciał zobaczyć na własne oczy przywódcę wojny chłopskiej, uczył się w szkole, śpiewał w wierszach. Peter, wchodząc do górnego pokoju, zobaczył kilkanaście osób przy długim dębowym stole. Prawie wszyscy są bogato ubrani i mają wyniosły wygląd. Jeden jest dość młody, ale w mundurze generała z rozkazami. Cóż, to prawdopodobnie Gorbatov. Uciekinier z Orenburga, sprawny i sprawny oficer, który wiele zrobił dla wzmocnienia armii Pugaczowa. Gorbatow, mimo szlachetnego pochodzenia, był kochany przez Kozaków i chłopów, więc zachowywał wyraźną prostotę, był uprzejmy i uprzejmy. Niebieskie, wesołe oczy i blond włosy nadawały mu bardzo młodzieńczy wygląd, słabo współgrający z mundurem generała porucznika.
  Oliver Twist nie znał innych z widzenia, a historia pozostawiła niewiele opisów. Co więcej, nawet sam Pugaczow jest inaczej opisywany. Ale istnieje autentyczny portret Emelyan, skopiowany z życia. Przedstawia strasznego człowieka, z władczym, sokolem okiem, o którym tak mówią: urodził się, by dowodzić!
  A teraz wśród sprytnych atamanów w skromnym, kozackim zipunie siedzi mężczyzna o ostrym, rażącym spojrzeniu jak żądło kobry. Chociaż tylko wstążka Zakonu Aleksandra Newskiego mówiła, że jest to osoba królewska, Oliver Twist poczuł, że jego nogi się uginają, a chłopiec nawet wstał na jedno kolano.
  Emelyan Pugachev również spojrzał na uczącego się chłopca. Oczywiście pod koniec XVIII wieku ludzie byli nieco mniejsi niż w połowie XX wieku. Tak, we śnie Oliver jest wysoki i ma szerokie ramiona jak na swój wiek, jego ojciec, którego nie znał, miał prawie dwa metry wzrostu. Ale nadal jest jasne, że ten młody człowiek jest jeszcze dzieckiem. Przycięty jeż o białych włosach, zadarty chłopięcy nos, szczupła twarz z powodu wojskowego niedożywienia. Ale jednocześnie chłopiec jest bardziej umięśniony niż chudy. A co trzyma w dużych workach, co najmniej dwa funty każda, ważących? Czy to złoto?
  Zaintonował Oliver Twist:
  - Przynoszę piętnaście tysięcy rubli w złocie w prezencie Jego Cesarskiej Mości, a także oddaję list.
  Nawet tak silnemu dzieciakowi jak on nie jest łatwo trzymać w rękach złote portfele. I położyła je przed Jemelianem. Potem chłopiec wyjął list zza pasa i ostrożnie nadepnął mu na palce, wręczył go naczelnemu królowi-atamanowi.
  Jemelyan przyjął list i podejrzliwie spojrzał na pieczęć. Ojciec cara, choć nie umiał dobrze pisać, a pismo miał tak okropne, że wolał w ogóle nie pokazywać ręki przed Piotrem, ale dobrze czytał. I ogólnie miał znaczną wiedzę w sprawach wojskowych. W przeciwnym razie powstanie nie trwałoby prawie cały rok, a przeciwko oszustowi wysłano całą armię.
  Pugaczow uważnie przeczytał list i zmarszczył brwi. Wiedział, jak kontrolować swoje emocje i uczucia. Okazało się, że pięciu wysokich rangą wodzów jego wojsk było zdrajcami. Pugaczow od dawna zauważył, że Czugujew i Fiodorow spojrzeli na niego z ukosa, nawet witali go niechętnie i wstali, jakby wyświadczając mu przysługę. Pokłócili się z Chuguevem, kiedy stracił wszystkie działa w bitwie z Mikhelsonem. Wtedy Pugaczow zagroził, że uderzy Chugueva w szyję. Odpowiedział na to:
  - Nie podniosłem szyi do pięści!
  Król chłopski odparł:
  - Więc do uduszenia czy co?
  . ROZDZIAŁ 8
  Oliver dobrze się wyspał i znowu ćwiczył. Jego rany i oparzenia zaczęły się goić. Wytrzymał tortury. I dobrze, że wszystko się skończyło i nie dał swojej kryjówki. Teraz rany chłopca zagoją się i znów jest gotowy na wyczyny.
  Oliver został nakarmiony. Wtedy nieprzyjacielka zbadała go. Nasmarował swoje oparzenia i rany, aby szybciej się goiły i powiedział:
  - Do procesu nie będzie już tortur! A ludzie się nad tobą litują, może cię nie stracą!
  Oliver skłonił swoje podziękowania...
  Potem, gdy aparat został zostawiony, zaczął pocierać ogniwa łańcucha. Jego dziecięcą szyję wciąż trzymała obroża. A jeśli uwolnisz się z łańcucha, może uda ci się uciec?
  Chłopiec pocierał łańcuch przez kilka godzin z rzędu. Ale stal była hartowana i nie poddawała się zbyt dobrze. Następnie młodemu więźniowi ponownie przyniesiono żywność i mleko.
  Po zjedzeniu i wypiciu tłustej krowiej pomyj Oliver nie zauważył, jak znowu zasnął. I znowu o buncie Pugaczowa.
  Fiodorow też był wyraźnie zirytowany monarchą kozackim. To prawda, że Curds na zewnątrz zachowywał się służalczo i wydawał się całkiem niezawodny. Kiedyś sprowadził Kozaków Ileckich do Pugaczowa, rozszerzając tym samym powstanie poza ramy czysto Yaickiego buntu. To prawda, że kiedyś Emelyan Ivanovich spojrzał na żonę Tvorogova Stepshę. Prawdopodobnie zazdrosny mąż nie wybaczył młodej i ładnej dziewczynie zdrady. W końcu Pugaczow ma dopiero trzydzieści dwa lata, jego krew jest jeszcze młoda i jest ładnym Don Juanem. A także biseksualna. Jego żona Zofia, która nie zdążyła stracić całej urody, i czworo dzieci: trzy córki i syna. I drugi młody kozak Ustinya.
  A ile kochanek już miała Emelka ... Podobnie jak jego krewna Stenka Razin, Pugaczow był pożądliwy dla kobiety. I dobrze, że w stu procentach naturalny.
  Pułkownik Timothy dołączył niedawno do rebeliantów. Pochodzi z Kozaków Wołgi. Toli był pierwotnie harcerzem, filc z jakiegoś powodu był obrażony przez księdza. Ale wydaje się, że główny kat podsłuchał, jak członkowie jego rodziny zdradzili, że Emelyan był z nimi spokrewniony.
  Szczególnie źle stało się, gdy Emelyan Pugachev chciał porzucić królewskie regalia i otworzyć się na lud. Wtedy pozostali atamani również się zawahali. A teraz, jeśli dojdzie do niepowodzenia, przekręcą oszustkę złodzieja Emelkę i zapamiętają ją tak, jak wiedzieli. Dlatego król chłopski i wyczuwając spisek w otoczeniu. A teraz otrzymano dowody.
  Zastanawiam się, kim jest ten chłopak. Wygląda na nie więcej niż piętnaście czy czternaście lat, ale ma w rękach siłę - bohaterski chłopak. Spójrz, jaki jesteś bezinteresowny. Przyniósł królowi piętnaście tysięcy złota. Kwota, za którą możesz kupić całą nieruchomość. Nie każda osoba jest zdolna do takiej bezinteresowności. To prawda, to wciąż dzieciak, tu jest rumiana twarz jak u dziewczyny, nawet nie ma broni. Dziecko nie zna wartości pieniądza i dlatego jest hojne.
  Cóż, nic, te pieniądze przydadzą się Emelyanowi. Chociaż skarbiec nagromadził się w miastach w znacznej ilości, a nawet ten konwój jest trudny do przewiezienia. Sam Pugaczow ukrył skrzynię ze złotem i kamykami w jednym tylko jemu znanym miejscu. Sześć funtów złota i klejnoty: rubiny, szmaragdy, topaz, szafir, diamenty w tej skrzyni. Jeśli już, Emelyan wystarczy na wygodne życie.
  Ogolet powinien być hojnie nagradzany i nie obrażać się.
  Emelyan uśmiechnęła się i oznajmiła, wskazując na Olivera Twista:
  - Faworyzuję cię, chłopcze, tytułem kapitana i zabieram cię do mojej świty!
  Wokół stołu panowała stłumiona aprobata. Chuguev mruknął nieszczęśliwie:
  - Jest mały jeszcze przed kapitanem!
  Car kozacki przerwał:
  - Ale umysł jest świetny! Spójrz, jakie przyniósł szlachetny łup, pieniądze i słyszę rżenie koni. Will, ten chłopak będzie moim adiutantem!
  A Pugaczow, dla perswazji, położył pięść na stole.
  Cóż, nadszedł czas, by ukarać złoczyńców. Ale należy to zrobić ostrożnie, aby nie doszło do konfliktów społecznych. Natychmiast wydać rozkaz aresztowania, wtedy złapią szable. Ale Kozacy muszą być posłuszni jego królowi. A chłopi są jeszcze bardziej oddani, dla których Piotr III jest Bogiem i carem!
  W tym schwytają zdrajców, fajnie by było, gdyby w sali tortur byli jak w zegarku, a nawet zapalili tam iskrę. Ujawnij wszystkich wspólników i oczyść środowisko ze zdrady!
  Emelyan Ivanovich ogłosił na całe gardło:
  - Przeprowadzimy przegląd wojsk!
  Jak dotąd, w ostatecznym rozrachunku, Oliver Twist postanowił przedstawić swój plan Władcy. Szedł obok mnie i szepnął mi do ucha. Pugaczow uśmiechnął się dużymi, białymi zębami i skinął głową na znak zgody:
  - Mocne garno! I sprytny!
  Pod koniec lata słońce paliło trzciny przez wiele mil. A to nie mogło nie dać początek młodemu robotnikowi podziemia i pionierowi podstępnego i skutecznego planu.
  Tymczasem wraz z carem kozackim zbadali wojsko. Armia Emelyana wzrosła do siedemnastu tysięcy i stale przybywało coraz więcej nowych ludzi. Łącznie z Donem. Ale Don całkowicie pójdzie za Pugaczowem, jeśli pokaże swoją siłę! Dużo mężczyzn. Brodaty drań, z widłami, groźnie wyglądającymi, wyprostowanymi warkoczami, rogami, maczugami, widłami. Nastoletni chłopcy biegali boso i jest ich też sporo. I cały czas pojawia się coraz więcej. Mężczyźni są chętni do przyłączenia się do armii króla. Co więcej, czas cierpień wkrótce minie, a liczba przybywających wojowników znacznie wzrośnie.
  Pugaczow zaprosił jednocześnie kata. Szkoda oczywiście rozstać się z tak niezbędnym typem, ale zdradę należy wycofać.
  Car chłopski długo nie wytrzymał i rozkazał:
  - No, ludzie... Zróbcie zdrajców jak najszybciej!
  Mężczyźni w swoim entuzjazmie związali nawet zbędnych. Na przykład Ovchinnikova. On jednak nie stawiał oporu. Król rozkazał rozwiązać i z aprobatą poklepał zakłopotanego wodza po ramieniu. Wąsy Ovchinnikova zwisały jak łyka, a on wyglądał na zmieszanego i osłupiałego. A Timofey, Chuguev i Fiodorov zostali zakuci w kajdanki. Rzucili mnie na ziemię i kopali.
  Ale to wciąż są kwiaty. Na pięciu spiskowców czekał stojak i rozpalone do czerwoności szczypce!
  A Oliver Twist pogalopował do obozu Michelsona. Kozacy nadwołżańscy przywitali królewskiego posła. Aby wyglądać solidniej, chłopiec musiał założyć elegancki zwój i skórzane buty. Co w tym upale nie jest zbyt przyjemne.
  Obóz Emelyan jest duży i ludzie przyjeżdżają co godzinę. Widać, jak grupki ludzi ciągnęły się wzdłuż drogi, docierając do króla ludu. Ludzie naprawdę chcą wierzyć, że lepszy los jest możliwy i że władze mogą być naprawdę troskliwe, a nie samolubne.
  W ten sam sposób ludzie zostali przyciągnięci do Grishki Otrepyev, który zdołał nawet przez jakiś czas rządzić w Rosji. Złe skojarzenie. Ale dla pioniera Petyi Emelyan Pugachev nie jest oszustem przygód, ale przywódcą powstania ludowego, z którym wiąże się spore nadzieje na budowanie socjalizmu w jednym kraju.
  Pułkownik Michelson jest również wciąż młody i ambitny. Do niedawna wojna z buntownikami uważana była za mało prestiżową, ale teraz spadły na niego łaski cesarzowej. Jak możesz nie być dumny.
  Teraz Michelson zgromadził siedem tysięcy żołnierzy. Oprócz trzech tysięcy żołnierzy garnizonu carycyńskiego zbliżyło się kolejne tysiąc dwustu żołnierzy z Mielina. Również Niemiec w służbie rosyjskiej cesarzowej, która przez długi czas podążała za Pugaczowem, ale nie odważyła się przyłączyć z nim do bitwy.
  Będzie dość siły, by pokonać oszusta, nawet bez kozackiej zdrady. Jednym z nich jest obawa, że wojna zdąży odejść. Zaniepokojony jest także Aleksander Suworow, któremu Mikhelson ma obowiązek przekazać swoje wojska pod kontrolę. To oczywiście denerwujące. Przez tyle miesięcy dzielni Niemcy ścigali Pugaczowa, a laury zwycięzcy chcą przekazać rosyjskiemu generałowi porucznikowi.
  Suworow jest już uwielbiony, a dla niego schwytanie oszusta to nie wszystko Bóg, co za czyn. A dla Michelsona to przepustka do generałów i możliwość kontynuowania kariery.
  Posłaniec od zdrajców nie przepadał za niemieckim pułkownikiem: blondyn, chudy, ale silny chłopak. Za młody wysłannik i jakoś mówi nie całkiem zwyczajnie. Chociaż czego można się spodziewać po tych Małych Rosyjskich Kozakach.
  Prawda jest taka, że chłopak mówi pewnie, że nie biega z niebieskimi oczami. Pułkownik Michelson lekko odtajał. Oliver Twist poczuł trochę strachu. Jednak w każdej chwili może zostać skazany na chłostę i powieszenie. Po angielskiej niewoli chłosta wydawała się dziecinną zabawą, ale umieranie w pętli... Takie upokarzające.
  Nieprzyjemne jest też dla nóg w butach, chociaż są one wolne, a chłopiec większość drogi przebył na koniu, ocierają mu nogi. I zaparkuj w nich. Ciało nie zapomniało jeszcze mrozu zimy, a sam Oliver Twist biegał boso prawie przez cały rok, nie zwracając uwagi na mróz. Więc w tej chwili bohater-złodziej czuł się zbyt rozpieszczony i pozbawiony komfortu.
  Michałson zapytał, ile żołnierzy ma Pugaczow. Oliver Twist, wiedząc, że niemiecki pułkownik był w przybliżeniu świadomy tej historii, szczerze niczego nie ukrywał, ale jednocześnie stwierdził, że Kozacy nie chcą walczyć, a Emelyan postanowił przenieść się Wołgą do Astrachania i Kubania. Wydawało się to całkiem logiczne. Przestraszony dużą liczbą wojsk nacierających z pokonanego Imperium Osmańskiego, oszust planował ucieczkę do Turcji lub Iranu. Niedaleko od Kubanu do Iranu.
  W imieniu zdradzieckich Kozaków Oliver Twist zaproponował, że poprowadzi armię Michelsona ukrytą drogą, aby odciąć drogi ucieczki oszusta i nagle zaatakować obóz od południa.
  Ten pomysł spodobał się niemieckiemu pułkownikowi. Ściśle patrząc na chłopca-złodzieja, najemnik zapytał:
  - Jeśli nie kłamiesz!
  Oliver, choć był prawie ateistą, pośpiesznie przeżegnał się:
  - Przysięgam na Chrystusa Boga!
  Michelson obiecał:
  - Jeśli się uda, dostaniesz sto rubli! A jeśli skłamiesz, to nie tylko cię powieszę, ale każę cię poćwiartować!
  Ostatnia obietnica wydała się angielskiemu złodziejowi bardziej śmieszna niż straszna i krzyknął:
  - Chwała naszej Najjaśniejszej Cesarzowej Katarzynie!
  I zręcznie stuknął obcasami swoich eleganckich butów. Chociaż były niewygodne, Oliver Twist był dumny, że nosił drogie buty generała wypolerowane świeżym woskiem, a nie bosą szmacianą łapę. Ma więc wygląd książęcego syna, co powoduje znacznie większą pewność siebie.
  Mikhelson kazał natychmiast zacząć, zwłaszcza, że był już wieczór, a przejście będzie musiało nastąpić po ciemku. W sierpniu w rejonie Dolnej Wołgi jest gorąco. W mundurze i za kolano jest ciężko. Ale próżny Michelson jest zawsze w mundurze iz nagrodami. Za zwycięstwo na Chikoy otrzymał Order św. Jerzego trzeciego stopnia, a nad Pugaczowa drugi. Katarzyna zmieniła swój stosunek do buntu i hojnie nagradza tych, którzy wyróżnili się w tłumieniu buntu. Nawet nieudolny gubernator Reidskop otrzymał od Katarzyny piętnaście tysięcy rubli i stopień generała.
  Teraz zbliża się moment ostatecznej klęski buntowników i prezentacja epoletów generała. Urzekając Emelyan, Michelson zetrze sen Suworowa. Poza tym, co innego walczyć z Turkami, a co innego walczyć z własnymi zbuntowanymi ludźmi. To drugie jest znacznie trudniejsze. Więc Rosjanie są znacznie bardziej nieprzewidywalni niż Turcy. Oto ta sama Emelka triumfalnie przeszła wzdłuż Wołgi. Ludzi witano z otwartymi ramionami.
  Czy tak jest? Półpiśmienny Kozak, który nawet nie umie podpisywać swoich dekretów. A ludzie pędzą do niego, jakby był posmarowany miodem. I ani broń, ani kule, ani szubienica, ani rozpalone do czerwoności szczypce katów nie straszą ludzi.
  Michelson miał szansę walczyć w Prusach. Jakoś nie jest przyjemnie dla Niemca walczyć z tymi samymi Niemcami co on sam. Wtedy był jeszcze młody, walczył rozpaczliwie. I zdarzyło mu się spotkać z młodym człowiekiem Pugaczowem. Pili razem, a Mikhelsona zaskoczyło wspomnienie Kozaka, którego wąsy właśnie zaczęły się przebijać - doskonale. Emelyan, będąc analfabetą, znał już wiele niemieckich słów i potrafił porozumiewać się z jeńcami bez tłumaczy.
  Wróg był silny. Kilka razy życie samego Michelsona zawisło na włosku, a jego armia była na skraju klęski. Samozwańczy król został pokonany i wstał jak ptak Feniks. A do chłopskiego monarchy dołączyły nowe, nowe tysiące ludzi.
  Mikhelson pomyślał, że jeśli następnie włoży nóż w Emelyan, bieg historii potoczy się zupełnie inaczej. To prawda, że w tym czasie nie miał takich myśli. Młody kornet i młody Kozak dobrze się ze sobą dogadywali, dopóki wojna siedmioletnia nie rozproszyła ich w różnych kierunkach.
  Pugaczow mógł zrobić karierę wojskową, otrzymawszy już za Bendery'ego, otrzymawszy stopień chóru - to jest jak porucznik. Ale Jemelyan dał się porwać romansowi rabunkowemu, a potem chciał zostać autokratycznym monarchą. Dokładniej, prawdopodobnie rabuś początkowo chciał ograbić się z wielkiego kapitału, a następnie udać się w krzaki, zabierając skradziony towar. Ale ambicje Emelki rosły wraz z sukcesem rebeliantów. A potem sam zaplanował podróż do Moskwy.
  Kazań praktycznie upadł, a tylko niewielki oddział Michelsona zablokował drogę wciąż rosnącej hordzie.
  Siedem tysięcy żołnierzy Michelsona, z czego dwa tysiące jeźdźców porusza się według klasycznego wzorca. Przed kawalerią, potem piechotą, a za artylerią czterdzieści dział i konwój. Silna armia. Kozacy z Donu to najbogatszy i najbardziej luksusowy strój. Dalej oddział Dawidowa, szlachecka kawaleria husarska. Najbardziej selektywne eskadry Katarzyny II.
  Piechota Michelsona i Mielina jest bardziej grenadierska i wyselekcjonowana. Mundur elegancki, skórzane buty błyszczą, wojownicy wyraźnie, jakby nakręceni, wybili krok. Gorzej jest z trzema tysiącami żołnierzy garnizonu carycyno. A mundury nie są tak świeże, a bieżnik nie jest tak ścigany.
  Broń Michelsona nie jest zła. Gorsze bronie pozostały w Carycynie i innych miastach. Weź najwygodniejszy do przenoszenia. Jest też kilkanaście jednorożców. Więc król ubogich dostanie swój. A nawet jeśli jego liczba osób zbliża się do dwudziestu tysięcy. W pobliżu Kazania było więcej złodziei i pokonali go mniejszą liczbą.
  Michelson jest w dobrym humorze, rozmawia z Mielinem po niemiecku, nie wiedząc, że wrażliwe ucho złodzieja Olivera Twista wyróżnia każde jego słowo...
  Dzieciak jest gotowy do walki i zwiadu.
  Mielina z przekonaniem stwierdza:
  - Catherine to przebiegła bestia. Wie, że Turcy nadal będą widzieć wewnętrzną słabość Rosji, mogą złamać traktat pokojowy. Pasza osmański już zasugerował, że nie jest jasne, jaka siła jest teraz w Rosji!
  Michelson odpowiedział bardzo pewnie:
  - Złapmy Pugaczowa i umieśćmy wszystkie znaki interpunkcyjne w zdaniu. Nikt wtedy nie odważy się wątpić, że jesteśmy silni, a Rosja ma tylko jedną cesarzową!
  Generał dywizji Mielin, choć straszny w randze Michelsona, jest mu tymczasowo podporządkowany. Ale to nie powoduje napięcia w rozmowie. Obaj dowódcy to Niemcy. Ale Mielin ostrożnie unikał ataku na Michelsona.
  Ale teraz podzielił się wiadomością:
  - Ekaterina obawia się wycofania wojsk z tureckiego teatru działań. Francuski król obiecuje pomoc Osmanom, a oni próbują wynegocjować więcej ustępstw w rozejmie i odmawiają płacenia odszkodowania!
  Michelson ze złością zauważył:
  - Postawmy odciętą głowę Emelki na stosie, żeby cała Europa od razu się pogodziła!
  Mielina częściowo się z tym zgodziła:
  - Tak, to może ochłodzić najgorętsze głowy, ale nadal będą próbować nas sprawdzać!
  Michelson potrząsnął pięścią i syknął:
  - Niech po prostu spróbują... - I zniżając głos, zapytał. - A co z plotkami, że jest dziesięciu generałów i każdy z korpusem przeciwko Pugaczowowi?
  Mielin odpowiedziała z uśmiechem.
  - To wojskowy trik, by zmusić chłopów i Kozaków do pozostania w tyle za Pugaczowem. Aby zainspirować ideę, że wielkie siły idą przeciwko oszustowi. W rzeczywistości dziesięciu generałów posuwa się do przodu z małymi oddziałami. Więc Emelka jest zabrana, żeby się popisać!
  Michelson zachichotał i natychmiast zauważył poważnie:
  - Tym bardziej trzeba jak najszybciej stłumić bunt!
  Co więcej, w rozmowie nie było nic znaczącego. Oliver Twist musi teraz zasygnalizować prowizoryczną wyrzutnią rakiet, że armia wkroczyła już w gęste, suche trzciny. Plan polega na podpaleniu lądu w odpowiednim momencie, a wiejący na nich wiatr rozproszy płomień i spali siedmiotysięczną armię.
  Coś podobnego zrobił już Emelyan Pugaczow podczas szturmu na twierdzę Tatiszczew. Wtedy rebeliantom udało się odnieść wielki sukces, otwierając sobie drogę do Orenburga. Tym razem pionier Petya poprowadził wojska Michelsona w suche zarośla niczym faszyści. W tym przypadku zachowywał się jak prawdziwy Ivan Susanin. Ale prawdziwym losem Susanina jest śmierć wraz z jego wrogami.
  A złodziej-bohater Oliver Twist chce żyć. A chłopak wymyślił sztuczkę. Przymocuj domowej roboty wyrzutnię rakiet do wózka i ukryj się tam na czas, w ciemności. To prawda, że \u200b\u200bwrogowie nie zauważyli jego zniknięcia. I to jest trudne...
  Petya został znaleziony. Wskakując na konia do Michelsona, chłopiec powiedział:
  - Pojadę do przodu i powiem Chuguevowi i Tvorogovowi, że jesteśmy w drodze!
  Michelson zaaprobował i skinął długim palcem wskazującym:
  - Tylko szybciej! I wróć!
  Mielin rozłożyła pergamin i patrząc na mapę, zauważyła:
  Potrafimy znaleźć własną drogę!
  Oliver Twist mruknął:
  - Dużo szybciej przez trzciny!
  I bez marnowania czasu poddał się na piętach rasowemu ogierowi. Ech, pospiesz się na bezpieczną odległość. A raczej platforma. Taka suchość w sierpniu, co dziwi, jak te zarośla nie wypaliły się wcześniej?
  Oliver pędził po koleinie, kopiąc go nogami i rozpłaszczając się na plecach, aby zmniejszyć opór nadlatującego powietrza. Sam Mikhelson nie był wysoki, zwinny i z krótkim wąsem wyglądał jak Hitler. Na głowie niemieckiego pułkownika znajduje się przekrzywiony kapelusz w stylu Napoleona!
  Ale dowódca jest silny. Raz zdołał niejednokrotnie pokonać przeważające siły rebeliantów.
  Oliver Twist, w fałszywym wspomnieniu snu, doprowadził już nazistów do partyzanckiej zasadzki i cieszył się z sukcesu. To prawda, że to już nie tylko walka z obcymi najeźdźcami, ale wojna domowa. I podnosi rękę, by zmierzyć się ze swoim bratem i ojcem chrzestnym na swatce.
  . ROZDZIAŁ 9
  Chłopiec obudził się i trochę ożył. Załadowałem się i zjadłem. Dodaj rybę do płatków owsianych. I plus mleko. Całkiem nieźle jak na więzienie. Lekarka ponownie przyszła do Olivera. Rany chłopca wycierałam alkoholem i maściami. Dała mi nawet pigułkę.
  Wtedy Oliver ponownie zaczął pocierać łańcuchy. Był ogolony na łyso w celi i nie mógł używać włosów. Więc ter link na link. I ciężko pracował. Trochę stali uległo. Chociaż Brytyjczycy robili dla więźniów kajdany sumienia.
  Oliver wierzył, że ucieknie... Pracował przez kilka godzin...
  Potem znów przyniesiono mu jedzenie. Chłopiec jadł, ciężko pracował i zasnął jak prawy człowiek. I znów marzył o wspaniałej przygodzie.
  Cóż, teraz trzciny się kończą... A na niebie wybuchają petardy.
  Kozacy rzucają garnkami z rozżarzonymi węglami i podpalają żywicę i siarkę rozlaną na trzciny. Wszystko jest gotowe do usmażenia armii królowej.
  Brodaty kapitan Padurov wita Olivera Twista. Chłopak podskakuje i przede wszystkim zrzuca znienawidzone buty. I tak potarł nogi. To tortura, gorsza niż kociołek, kiedy Anglicy najpierw smarują stwardniałe podeszwy stóp olejem, a potem rozpalają ogień na odległość. Aby płomień nie sięgał trochę nagie pięty.
  Ale po wtarciu butów uczucie jest bardziej obrzydliwe niż przy angielskim świetle.
  Oliver Twist z dumą wydął policzki na to wspomnienie: w końcu nikogo nie zdradził w torturach i nawet nie rozpłakał się. Tutaj należy wziąć przykład ze Stenki Razin, która podczas tortur nie wydała nawet jęku.
  Jednak teraz chce walczyć, ale nie ma walki. Wiatr wieje z południa na północ, a lawina ognia pędzi do dużego oddziału Michelsona. Jakby demon uciekł z podziemi i wymachując ognistymi sejmitarami, rzucają się na wroga, licznego i wyposażonego w wyselekcjonowane oddziały.
  Wiatr jest silny, a ogień na trzcinowym stepie szybko się rozprzestrzenia. Jakby przebudzone dusze najgłośniejszych grzeszników zrzuciły wieka trumny, a za nimi z Gehenny rozciąga się burza jak czerwony ogon lisa. A te ogniste potwory spadają przede wszystkim na jeźdźców kozackich.
  Konie pierwsze wyczuły niebezpieczeństwo, ale jeźdźcy uparcie bili je ostrogami, starając się utrzymać je w miejscu.
  Michelson rozpaczliwie krzyczał:
  - Nie wycofuj się i nie poddawaj się!
  Ale w tym przypadku taka odwaga to nic innego jak szaleństwo, bohaterstwo jest podobne do bohaterów Cervantesa. A teraz smażenie poszło tak. Gdy ogień spadł na jeźdźców i pachniał spaleniem, rozległ się już ogłuszający ryk, a przerażona kawalkada rzuciła się do własnej piechoty.
  Mikhelson starał się zachować spokój, ale robił to słabo. Co więcej odwaga może zrobić z szalejącym ogniem? Tak, praktycznie nic. Generał Mielin, bardziej pragmatyczny i tchórzliwy, popędzał konia i próbował uciec, wyprzedzić pędzące za nim płomienie, ratować własną skórę.
  Michelson natomiast przyjął strumień ognia bez cofania się, choć śnieżnobiały koń chciał jak najszybciej zdjąć wodze i uciec z tego piekła. Niemiecki pułkownik nie mógł znieść napływu gorącego powietrza i dziko krzyczał. Na jego gładkiej twarzy zaczęły pojawiać się oparzenia, jak trąd. Potem płomienie polizały nogi rumaka wynajętego oficera. Koń nie mógł już znieść takiego bólu. Oddając wszystkie cztery kopyta, zrzuciła obsesyjnego jeźdźca. Michelson uderzył, a następnie znalazł się w jeziorze ognia.
  Jak krzyczał nieszczęsny dowódca. Jak płomienie zaczęły go pożerać żywcem, zaczynając od ubrań, a kończąc na kośćch. Wybrana armia królewska umierała. A ta śmierć była naprawdę straszna. Płomienie zbliżały się szybko, ogień tsunami spadał na piechotę. Żołnierze i oficerowie płonęli jak mrówki w ogniu, a patrzenie na nich było bolesne i przerażające. A kiedy ogień dotarł do dział, wtedy detonujący proch i bomby zaczęły pękać.
  Płomienie rozproszyły się po niebie, a wielki pióropusz lizał niebo czerwonymi językami trzepotał. A kiedy szły kaskadami eksplozji, wydawało się, że fale przechodzą przez kulę i pokazują coś w rodzaju filmu. Albo surfować z żółto-czerwonymi falami. A wszystko jest zalane i dosłownie błyszczy z oślepiającego zasięgu.
  A zapach spalenizny dociera już do wojska kozackiego.
  Emelyan Pugachev był na wzgórzu, z którego Stenka Razin obserwował ruch czterdziestoosobowego szwadronu księcia Lwowa. Stenka Razin zdołała pokonać zarówno Carycyna, jak i Astrachania, a także miała pewne szanse na wygraną. Ale los nie uśmiechnął się do atamana kozackiego. Czy Emelyan czuła się jak oszust?
  Ale w końcu wujek jego pradziadka, Stepan, również blefował. W szczególności zbudował w Astrachaniu dwa pługi: jeden patriarchalny, a drugi królewski i rozsiewał pogłoski, że książę z nimi walczy. I rzeczywiście, chłopi i łucznicy pobili bojarów, chowając się za królewskim nazwiskiem, jakby sam Aleksiej Michajłowicz kazał pozbyć się władzy ziemian.
  Ludzie byli wyczerpani pod ciężkim jarzmem okrutnych władz i potrzebowali tylko wymówki. A autorytet patriarchy Nikona i królewskie imię odegrały rolę. Jeśli Stenka Razin nie została śmiertelnie ranna w głowę pod Simbirskiem, spójrz i kozacki urad panował w całej Rosji.
  Emelyan Pugachev widział przyszłość jako mieszankę republiki monarchii. Narodny pozostał monarchą autokratycznym, ale powinien był rządzić w oparciu o opinię powszechnie wybranego kręgu kozackiego. W miastach i wsiach panuje już władza wyborcza. Ludzie na wsi wybierają starszych, a on pilnuje porządku, aw mieście wybierają burmistrza i małe kółko kozackie.
  W ten sposób zniesiona zostaje pańszczyzna, a wszyscy stają się równymi Kozakami. I są różni Kozacy. Są pola uprawne, są fabryki, są suwereni. I nie ma nierówności klasowych.
  To prawda, że w realizacji takiej ścieżki przelało się dużo krwi i więcej zostanie przelane.
  Ale wycinają las - fruwają wióry! A kobiety wciąż rodzą!
  Tysiące ludzi zostaje spalonych żywcem. Co więcej, większość z nich to nie jacyś niemieccy najemnicy, jak Michelson i Mielin, ale Rosjanie. Oliver Twist stara się o tym nie myśleć. Chłopak podskakuje i staje na głowie. Tak sprytny plan doszedł do skutku. Najbardziej podstępny wróg, Michelson, wpadł w podstępną pułapkę.
  Baszkirowie, Kałmukowie i Tatarzy również podskakują i uderzają w swoje tamburyny. Mają radość, w końcu obsesyjny Michelson zostanie pokonany i śpi. A Salavat, który wychował ich do walki, wciąż żyje i wzywa nomadów pod sztandar.
  Konwój z zaopatrzeniem też płonie i eksploduje... Wygląda na to, że armia Pugaczowa może zatriumfować...
  ................................................. . .............................................. .. .............................
  Po tym, jak bolesny odłamek Michelsona został wyrwany, Pugaczow ponownie ruszył w kierunku Carycyna. Konieczne było zdobycie kluczowego miasta do obrony i zwrócenie się do Dona. Jak się okazało, główne wojska królewskie są jeszcze dość daleko i jest szansa na rozbicie ich na części.
  Trzy pułki dońskie wysłały swoich posłańców do samozwańczego cara, obiecując, że wystąpią i złożą przysięgę.
  Niedaleko carycyna ponad dwadzieścia tysięcy armii Pugaczowa spotkało się z czterema i pół tysiącami Kozaków.
  Emelyan Pugachev ubierał się w luksusowe, książęce szaty i składał różne bogate rozkazy, aby zostać schwytanym jako trofea w różnych miastach i majątkach. I rozwinął sztandar pułku holsztyńskiego, który niósł za nim Petya Komsomołow, awansowany na pułkownika.
  Pugaczow był ponadprzeciętnego wzrostu, barczysty, o bardzo wyrazistej, wybitnej twarzy i wyglądał bardzo imponująco.
  Don złożył przysięgę i przysiągł wierność królowi. Emelyan Pugachev wygłosił przemówienie. Przywódca rebeliantów wiedział, jak mówić prosto i pięknie.
  - Interesy naszej Ojczyzny, interesy naszej świętej Ojczyzny Rosji. Żądają pozbycia się mięsożernego pająka w postaci właścicieli ziemskich i szlachty pańszczyźnianej wysysających krew ze swojego ludu. A ta krew, którą z zapałem wchłoną, wyleje z palącymi łzami tłuste gadżety! Naszym zadaniem jest otwieranie oczu zwiedzionym, prostowanie ramion garbatych, położenie kresu znienawidzonej tyranii i zgubnemu reżimowi!
  Niech w Rosji zapanuje wolność, równość i braterstwo!
  Pugaczow przemawiał z siłą i temperamentem, Kozacy byli zachwyceni. Armia Emelyana została uzupełniona nową kawalerią i dobrze wyszkolonymi wojownikami.
  W momencie składania przysięgi Oliver Twist nagle zwrócił uwagę na jednego, niskiego, o kłującym wyglądzie mężczyzny. Gdzieś już widział to wypukłe, łysiejące czoło i niebieskie, wyraziste oczy.
  Sam mężczyzna miał na sobie zwykły chłopski płaszcz i trzymał w rękach włócznię, ale na pierwszy rzut oka dało się wyczuć, kto to wcale nie był chłop. Chociaż strój jest kiepski, a róg pewnie trzyma się w rękach.
  Oliver, poprawiwszy chwilę, podszedł do niego i wyciągając się z przodu, krzyknął:
  - Wasza Ekscelencjo, pułkownik Oliver Twist do usług!
  Mężczyzna szybko odpowiedział:
  - Wcale nie jestem ekscelencją, ale zwykłym żołnierzem Poluszkinem!
  Oliver Twist ściągnął mocno brwi i odpowiedział szorstko:
  - Nie, panie Aleksandrze Wasiljewiczu! Twój bohaterski wygląd jest zbyt jasny, by można go było ukryć pod płaszczem!
  Suworow przesądnie przeżegnał się i uśmiechnął:
  - Zmiłuj się nad Bogiem... Dowiedzieli się! Co teraz!
  Młody złodziej zaproponował własną wersję:
  - Porozmawiajmy z królem-ojcem, a potem zobaczymy!
  Emelyan Pugachev był w świetnym nastroju. Jego armia jest silna, a jutro nastąpi atak na Carycyna. Potem będzie można, po zmiażdżeniu dona, ruszyć w kierunku Moskwy. Dopóki królowa znów nie zebrała przeciwko niemu sił.
  Suweren serdecznie powitał jeńca Suworowa. On też patrzył z ciekawością na Pugaczowa. Wysokie czoło i wyraziste brwi świadczyły o intelekcie przywódcy powstania, a jego pewny siebie grzmiący głos zdradzał przyzwyczajenie dowodzenia. Aleksander Suworow nie odczuwał strachu i zadał Emelyanowi kilka pytań ze sfery wojskowej, a po otrzymaniu odpowiedzi był zadowolony:
  "A ty, Wasza Wysokość, wcale nie jesteś głupi!"
  Pugaczow surowo zapytał Suworowa:
  - Myślisz, że kim jestem?
  Generał porucznik odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie daj Boże, skąd bym wiedział...
  Jemelyan zapytał ostrym tonem:
  Służysz mi czy...
  Chłopski król przesunął krawędzią dłoni po gardle. Suworow milczał. Był zbyt rozwiniętą i samodzielną osobą, aby dochować wierności przysięgi tylko dlatego, że jest to przysięga. A legalność Katarzyny II, która zabiła swojego męża, jest więcej niż wątpliwa. Ogólnie rzecz biorąc, spadkobierca Paweł powinien teraz rządzić. A Katia i tak jest królobójcą!
  Pytanie nie brzmi, czy jest prawdziwym królem, czy nie. Emelyan wcale nie przypomina Piotra Trzeciego. Ogólnie rzecz biorąc, Piotr Trzeci to wiekowe dziecko, a to silny, silny Kozak, urodzony wojownik i władca. A Aleksander Wasiliewicz nigdy nie zasłużył na szlachtę rodziny i nie uważał, że daje to jakąkolwiek przewagę.
  Pełen jeszcze energii Jemelyan wstał od stołu i zaczął iść. Kozacki car nie jest jednak bardzo wysoki, o głowę wyższy od Suworowa, mężczyzny poniżej przeciętnego wzrostu i chudego. Pugaczow ma szerokie ramiona i niezdrową siłę. Zgina palcami pięciocentówki, w locie przecina jedwabną wstążkę. Emelyan osobiście skaleczył się szablą i okazał się silnym wojownikiem. A Suworow o tym wie. Lubi wodza kozackiego. Z jednej strony proste, z drugiej z jasnym, niezwykłym umysłem.
  Suworow zapytał po niemiecku:
  - Komu dobrze jest służyć w Rosji?
  Emelyan Pugachev odpowiedział również po niemiecku:
  - Dobrze jest służyć swojemu carowi, patronimikowi i ludziom... - Podtrzymując jego boki pięściami, Emelyan uznał za konieczne dodać. - A przede wszystkim do jego ludzi!
  Suworowowi spodobała się pomysłowość i postawa Pugaczowa, i odpowiedział:
  - Postanawiam służyć mojej Ojczyźnie i Ludowi!
  Następnie generał porucznik wyciągnął swoją pozornie chudą, ale silną i wytrwałą rękę do Emelyan!
  Ciepło uścisnęli sobie dłonie, a Jemelyan oznajmił:
  - Witam z tytułem hrabiowskim i stopniem feldmarszałka! Będziesz szefem moich wojsk! Przygotujcie ich do ataku na Carycyna!
  - Jestem posłuszny Waszej Wysokości! - ogłosił Aleksander Wasiljewicz Suworow i skłonił się przed carem kozackim.
  Tak rozpoczęła się wielka przyjaźń między Emelyanem Pugaczowem a Aleksandrem Wasiljewiczem Suworowem.
  Najbardziej błyskotliwy rosyjski dowódca wszechczasów przysiągł wierność zwykłemu ludowi. Sam Suworow rozumiał: potrzebne są zmiany i bardzo źle, że większość Rosjan jest w haniebnej pańszczyźnie. Czy w wielkim kraju może być z jednej strony taka bieda, az drugiej nadmierny luksus? Nie, Suworow, jako osoba postępowa i zaawansowana, rozumiana nie tylko w naukach wojskowych: zmiany są dojrzałe!
  Poznaj pulsację serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek!
  Mówią, że chcemy zmiany
  Zrzuć jarzmo ciężkich łańcuchów!
  Miasto Carycyn w XXI wieku stało się znane całemu światu jako Stalingrad. A teraz to tylko dość duże i dobrze ufortyfikowane miasto. Pod nim Stenka Razin roztrzaskała głowę Lopatina, a sami mieszkańcy miasta wybili zamek z bramy. Teraz nadchodzi szturm. Aleksander Suworow energicznie wydawał rozkazy. Genialny dowódca dostrzegł słabe punkty obrony i sam wybrał kierunek uderzenia.
  Garnizon carycyński liczył ponad cztery tysiące żołnierzy, nie licząc milicji szlacheckiej. Będąc na potężnych pozycjach obronnych, mogli stawić poważny opór i czekać na nadejście nowych sił rządowych.
  Ale morale obrońców jest niskie. Kozacy Wołgi opuścili twierdzę po klęsce Michelsona. A ta liczba to ponad dwa tysiące osób i całkowicie uzupełnili armię Emeliana Pugaczowa.
  Jednocześnie wojownicy nie są chłopami, ale całkiem gotowymi do walki Kozakami, szkolonymi do walki od dzieciństwa. Być może są lepsi niż zwykła piechota rekrutowana z chłopów i nie są gorsi od kawalerii husarskiej.
  Atak rozpoczął się natychmiast. Nie było czasu na odwlekanie oblężenia. Tak, a Suworow wolał taktykę: przyszedł, zobaczył, wygrał. Pod osłoną zasłon dymnych: podpalili surowe kubki, armia Jemeliana ruszyła na szturm. Żołnierze, zwłaszcza gdy dowiedzieli się, że sam Suworow stanął po stronie buntowników i przestraszeni dużą liczbą oddziałów u oszusta, walczyli niezwykle niechętnie. Wielu z nich, unikając krzyków funkcjonariuszy, strzelało, ale celowało w powietrze.
  Niektórzy oficerowie sami rzucili miecze, poddając się łasce zwycięzcy. Opór miał charakter ogniskowy. Tutaj licealiści próbowali stawiać opór. Ale doświadczeni Kozacy po prostu przecinali je warcabami, a żołnierze padali na kolana.
  Kałmucy również wspięli się na szturm, obsypując obrońców strzałami.
  Pierwsze cztery baterie niemal natychmiast znalazły się pod kontrolą rebeliantów. Część kawalerii, siejąc panikę, była już na tyłach. Tylko szlachecka milicja jakoś oparła się Pugaczowi. Więc sam Jemelyan wskakuje do bitwy. Jego szabla spadła na głowę tłustego kupca, który dowodził oddziałem bogatych.
  Ciosem ciężkiej szabli Pugaczow rozciął czaszkę aż po samą szyję. Inni kupcy rozpraszają się i ryczą ze zgrozy: sam ojciec-król przyznał!
  Oliver Twist walczy na prawej ręce Yemelyan. Chłopiec złodziej jest zainteresowany. Jak będzie walczył? A szabla wydaje się niezwyczajnie tak ciężka i długa. Tutaj chłopiec zmagał się ze szlachcicem. Jest bardzo zręczny, a chłopca, niezbyt doświadczonego w obcowaniu z bronią, uratowała tylko fenomenalna reakcja.
  Wąsaty szlachcic szedł naprzód, obnażając zęby w złośliwym uśmiechu i wymachując szablą. Tutaj Oliver zastosował technikę, której nauczył go miejscowy wierzący. Wbity gołą piętą pod kolanem. A kiedy szlachcic w żółtym mundurze trochę odwrócił uwagę od bólu, ciął szablę w szyję.
  Wróg z odciętą do połowy głową upadł na ziemię. Oliver Twist spotkał drugiego wroga kopnięciem w podbródek. Tutaj nie są przyzwyczajeni do walki nogami, a boso chłopak bardzo zręcznie uderzył wroga niezwykłą techniką.
  Ale opór przeciwnika jest słaby, a teraz w pałacu gubernatora królował królewski monogram Emeliana Pugaczowa.
  Oliver Twist powalił lokaja i wpadł do środka. Naga podeszwa zetknęła się z bujnymi włosami dywanu. Chłopak pomyślał, że prawdopodobnie burmistrz carycyna spróbuje ukryć się przed pałacem, zabierając jednocześnie skarbiec miejski. Dlatego należy go wyprzedzić.
  Rzeczywiście, złodziej okazał się bardziej niż kiedykolwiek słuszny. Baron Miguel faktycznie wyjął z sejfu kawałki złota i kilka klejnotów. Było tak wiele bogactw, że nie można ich było wynieść. Ale chciwy dygnitarz ugiął się pod ciężarem i faktycznie wciągnął go, czołgając się. Podziemne przejście znajdowało się za lustrem i może Miguel nie byłby taki chciwy.
  Ale ciągnąc za sobą worek, pozostawił ślady na dywanie, które natychmiast dostrzegło bystre oczy młodego harcerza. Oliver Twist rozbił lustro strzałem z prymitywnego pistoletu i rzucił się w korytarz prowadzący do lochów.
  Burmistrz również wyciągnął pistolet i zdołał strzelić, ale chłopak, potrząsając kadłubem, uciekł przed ogniem. Wtedy Oliver Twist z całej siły wbił burmistrza w pachwinę... I okazał się właścicielem wielkich skarbów.
  Prawdopodobnie wielu, będąc w miejscu młodego złodzieja, próbowałoby ukryć bajeczne bogactwo. A przynajmniej część z nich. Ale pod pewnymi względami młody, nawet leninista Oliver Twist jest kryształowo szczery. A poza tym, kiedy masz jedenaście lat, nie masz tej dorosłej rozwagi, egoizmu i żądzy pieniędzy. Nadal jesteś czystym i niewinnym barankiem lub lwiątkiem. Oczywiście bycie lwem jest lepsze niż bycie owcą.
  Oliver Twist wyciągnął skórzaną torbę...
  Carycyn został zabrany dość szybko. Cztery tysiące żołnierzy poddało się. Arsenał armii rebeliantów został uzupełniony o kolejne sześćdziesiąt pięć dział i spory zapas amunicji. Zwycięstwo kończy się przy minimalnych stratach. A teraz Emelyan Pugachev mocno stał nad Wołgą.
  Jednak biorąc Carycyna rebelianci stworzyli sobie problem. Gdzie powinieneś teraz wysłać swoje wojska? Donowi, który uzupełnił wojska kosztem wolnych kozaków lub na południe, aby skorzystać z rozproszenia wojsk carskich, aby spróbować je rozbić i zdobyć w częściach? Zwrócenie się do dona mogło doprowadzić do utraty cennego czasu, w którym to przypadku feldmarszałek Panin mógł zebrać w pięść swoje rozproszone pułki.
  Oczywiste jest, że czas działa przeciwko Pugaczowi. Ale na Don można znaleźć silne uzupełnienie wojskowe. Sam Pugaczow był skłonny udać się do Dona i Czerkaska po rati kozackie. Suworow również się zawahał. Tak naprawdę nie chciał walczyć z narodem rosyjskim, choć teraz, po zdobyciu carycyna, nie ma odwrotu. Ponadto Astrachań wciąż znajduje się na tyłach rebeliantów. Byłoby miło mieć ją też. Ale znowu marnujesz swój czas.
  Pugaczow podjął decyzję. Ponieważ reszta sił królewskich jest jeszcze stosunkowo daleko, a liczne tłumy chłopskie rozproszone po regionie Wołgi utrudniają ich postęp. Następnie należy podzielić armie, wysłać Suworowa po Astrachań i udać się do samego Dona. I dopiero wtedy ruszaj wzdłuż Wołgi. Mimo to rebeliantom będzie łatwiej walczyć w chłodne dni. Chłopi będą zbierać plony, a zimą nie będą mieli nic do roboty i uzupełnią chłopską armię.
  Możliwe będzie nawet wprowadzenie specjalnej służby wojskowej. I najprawdopodobniej Catherine zatrzyma na razie główne siły w Turcji. Turcy nie są całkowicie zniszczeni i wciąż mają szansę.
  I podzielona na dwie części armia zbuntowanej Emelyan ruszyła: jedna na zachód, druga do Astrachania.
  Pugaczow był w dobrym nastroju. Już w pierwszej wiosce kozackiej spotkał się z wielkim honorem, a Kozacy wlewali się tysiącami do i tak już znacznej armii. Oliver Twist, który ma status naczelnego adiutanta królewskiego, spędzał większość czasu z suwerenem.
  Jego Wysokość wyróżniał się bystrością umysłu i znajomością wielu zagadnień. Tutaj ona i Oliver rozmawiali po niemiecku. Chłopiec był ostrożny, jeśli chodzi o przeszłość złodziei, ale stopniowo napomknął królowi, że nadejdzie inny czas. Szkoda tylko, że nie jest łatwo np. zrobić coś takiego jak karabin maszynowy.
  Ale chłopcy powiedzieli cesarzowi, jak produkować dynamit, aby podważyć twierdze i nitroglicerynę. Sam młody złodziej, będąc we śnie jeszcze antyfaszystowskim dywersantem, był dobrze zorientowany w różnego rodzaju mieszankach wybuchowych. I mógł powiedzieć Pugaczewcom. Ale wykucie automatu pod koniec XVIII wieku w kuźni jest być może zadaniem niewykonalnym dla buntowników. Ale z drugiej strony możesz wprowadzać zmiany w projektach istniejących dział, ulepszać bagnet oraz system dowodzenia i kontroli. I efektywniej szkol chłopów.
  Tysiąc żołnierzy pułku św. Jerzego poddało się po krótkiej bitwie Emelyanowi Pugaczowowi. Armia króla kozackiego rosła jak śnieżka. Kilku bogatych Kozaków nie odważyło się rzucić wyzwania oszustowi, albo zostali złapani i powieszeni.
  Don jest bogaty, ziemia tłusta jak smalec i miękka jak puch. Dużo można na nim zaorać i zasiać.
  Czerkask, stolica armii kozackiej, spotkał Pugaczowa biciem dzwonów. Miejscowy garnizon pod dowództwem generała Budermana podjął próbę przeciwstawienia się samozwańczemu carowi.
  W samym Czerkasku wybuchło powstanie. Kozacy nie chcieli rozpoznać królowej i rzucili się do Piotra III, jak posmarowany miodem. Tysiące wojowników walczyło w śmiertelnej walce, a Emelyan Ivany poprowadził swoją armię do szturmu.
  Rozpoczęła się zacięta bitwa. Oliver Twist był jednym z pierwszych, którzy wspięli się na mury kozackiego miasta. Chłopak zręcznie podciął sielskiemu Kozakowi nogi. Tłuste truchło spadło z muru i wpadło do fosy.
  Pionier zaatakował kaprala, uniknął bagnetu i przeniósł kolano na splot słoneczny. Jeśli kopniesz nogami, przeciwnik na pewno nie trafi w cios.
  Chłopiec nagle przypomniał sobie coś, co wywołało u niego dziki atak wściekłości. Nie, tym razem nie tortury w angielskim lochu. I kolejny. Coś, co z jakiegoś powodu pojawiło się we śnie jako alternatywne wspomnienie. Kiedy w styczniu Armia Czerwona przeprowadziła operację Wisła-Odra i znalazła się godzinę drogi od Berlina, wielu uważało, że Wielka Wojna Ojczyźniana się skończyła. To, że jest to najcięższa II wojna światowa, przeżywa swoje ostatnie tygodnie. Wydaje się, że trochę więcej.
  Ale nie na darmo śpiewają: ostatnia bitwa jest najtrudniejsza. W marcu zdarzył się cud i naziści mogli cofnąć zegar. W rezultacie hordy Hitlera, a następnie nowego Führera Mainsteina ponownie ruszyły na wschód. A wczorajsi sojusznicy okazali się nikczemnymi zdrajcami. A teraz naziści ponownie zdobyli Ukrainę, przedarli się do Moskwy i osiągnęli to, czego wcześniej nie byli w stanie zrobić: kontrolę nad Kaukazem. A teraz zbliżają się do Kujbyszewa. I kto wie, może kiedy jako pionier Petya pomaga Emelyanowi Pugaczowej, Fritz już szturmuje Moskwę?
  Chłopiec czuje w sobie szaloną wściekłość i desperacko rzuca się na swoich wrogów. Szaleje w nim najbardziej naturalny, nieugaszony ogień. I co się stanie, ale on stanie w obronie władzy robotników i chłopów, dla swojego nowego Lenina - Emeliana Pugaczowa.
  Tak więc pułkownik Scottovalik, angielski najemnik, dostaje kopniaka pod kolano, a potem w goleń w kark.
  Mury zostają zdobyte, a bitwa zostaje przeniesiona do miasta. Za pomocą palców rąk i nóg chłopiec wspina się na ścianę rezydencji wojskowego atamana, który pozostał wierny Katarzynie i ostro bije kapitana armii królowej. Nie można się oprzeć kopnięciu z rozmowy. A kapitan leci, zestrzeliwując kolejnego strzelca.
  Chłopak ryknął i wbił głowę porucznika w podbródek. Inni pugaczewowie podążają za pionierem, dwór zostaje zdobyty przez burzę ...
  Wódz armii i kilku starszych zostało schwytanych żywcem. Odmówili uznania Pugaczowa za prawowitego monarchę, a teraz czekał na nich dwór królewski i pętla. A koło kozackie musiało wybrać nowych wodzów.
  Główne miasto nad Donem stało się teraz Pugaczowa. Najliczniejsi Kozacy w Rosji rozpoznali cara Piotra III. Teraz pozostało zebrać siły i udać się do Moskwy.
  Jednak ze strony Azowa nadal istniało zagrożenie dla ziem kozackich.
  Suworow tymczasem zbliżył się do Astrachania. Wysłany na pomoc Wołga i pułk Małorosyjskich Kozaków przeszły na stronę rebeliantów. Część oficerów również przeszła na stronę króla. Nocny atak Suworowa okazał się ulotny. Tylko kilka kompanii stawiało opór, a główne siły garnizonu zostały rozbite jeszcze przed rozpoczęciem szturmu.
  W ten sposób prowincja Astrachań złożyła przysięgę wierności oszustowi. Sam gubernator nie miał czasu się otworzyć, a Kozakom udało się go powiesić przed procesem. Ponad dziesięć tysięcy żołnierzy, jednak znaczna część z nich była zielonymi rekrutami lub inwalidami, wstąpiła w szeregi armii Suworowa.
  Emelyan Pugachev, po zajęciu Czerkaska, ponownie stanął przed dylematem: udać się do Azowa lub zostawić tę nie do zdobycia fortecę na tyłach. W przypadku nieudanego oblężenia i szturmu rebelianci ryzykowali utratę wielu ludzi i czasu. Z drugiej strony powracające z wojny tureckiej wojska rządowe mogą uderzyć w stolicę Kozaków w Czerkasku.
  Tak więc Pugaczow miał wątpliwości. Ponadto pytanie numer jeden: w którą stronę jechać do Moskwy? Stenka Razin w podobnej sytuacji wybrała Wołgę i natknęła się na Simbirsk. Ścieżka wzdłuż Wołgi jest długa i wymaga szturmu wielu miast. Inną możliwością jest udanie się do Donu i przez Tułę. Tam droga jest krótsza i jest mniej oddziałów rządowych. To prawda, że carscy gubernatorzy mogliby w tym przypadku zaatakować Carycyna i spróbować odciąć część Emeliana Iwanowicza.
  Azow to nie Czerkask - twierdza pierwszej klasy z silnym garnizonem i nie będzie tak łatwo ją zdobyć, zwłaszcza że prawie nie ma Kozaków, którzy mogliby pomóc, ale czy garnizon zgodzi się złożyć przysięgę wierności chłopskiemu królowi jest kwestionowane.
  Jednak młody złodziej Oliver Twist wymyślił własny plan i szepnął go Pugaczowowi do ucha.
  Car kozacki aprobował ten pomysł klepiąc chłopca po ramieniu:
  - Mocne garno! Jeśli możesz być generałem!
  Zdobyto wiele umundurowania armii carskiej, zarówno piechoty, jak i huzarów, w które można przebrać kilka tysięcy osób. Następnie pod pozorem zbliżania się nowych posiłków wejdź do twierdzy i złap z zaskoczenia liczny garnizon z dwustu działami. A trzymając Azowa nie można się już bać za tyły, a poza tym jest tu główny arsenał broni wojsk carskich walczących z Imperium Osmańskim.
  Więc... z dziećmi Boga!
  Oliver Twist maszeruje wraz z oszukańczą armią, w rytm bębnów, rytmu i nieopisanych kolorów. W tym samym czasie młody złodziej śpiewa;
  Moja ojczyzna to wielki kraj,
  Ukochana piękna Rosja...
  Wszystko jest nam dane przez promiennych bogów,
  Do zabawy nad błękitnym niebem!
  
  Pan stworzył taką rękę,
  Śmiać się, dorośli i dzieci ...
  Oto nasz czysty cherubin -
  Nie ma lepszego miejsca na świecie!
  
  Ale kraj jest w wielkich tarapatach.
  Stromi oligarchowie duszą Rosję!
  Czy niewolnictwo jest na zawsze?
  A urzędnik pożera łapówki...
  
  Zbuduj taki kapitalizm
  Zły i mdły, niezapomniany, okrutny...
  Od niego pochodzi nazizm,
  Mierzy piekło niefortunne warunki!
  
  Oligarcha zabierze jego
  W tym samym czasie zabierze czyjeś ...
  Otwiera chciwe konto
  Ma fajną prezencję!
  
  Chce dużo jeść
  łamie nas bandyta przez kolano,
  Prawdziwy gruby złodziej
  Jak uśmiech wujka Sama z kłami!
  
  Gdzie dostaje ser, gdzie go je,
  Chce rzucić nas na kolana
  A pancernik przenosi cię do przodu,
  A na "Aurorze" dzielny dziadek Lenin!
  
  Więc poznaj puzel-burżuazję,
  Nie możesz uciec - miecz pioniera!
  Pokonaj proletariusza i buntownika,
  Pobić, żartując milionerem!
  
  Jak zapisał rodowity Iljicz,
  Szybko rozdzielimy drogi na Marsa,
  I przenieśmy przeciwnika do licza,
  Inni przyjdą do szesnastu herbów!
  
  Możemy odbudować kraj
  Zbudujmy socjalizm na całej Ziemi!
  A Varyag nie zejdzie na dno,
  Pionierzy maszerują zgodnie!
  
  Kiedy wchodzimy, śmiejąc się w Berlinie,
  Tam proletariusz na pewno nas spotka!
  Staniemy i wygramy
  Dzieci bawią się w uniwersalnym szczęściu!
  . ROZDZIAŁ 10
  Młody więzień ponownie się obudził. Więzienie jest nudne. Jesteś sam, a ściany są grube, nie docierają do ciebie nawet dźwięki. Oliver ćwiczył zgodnie z tradycją, a potem przynieśli mu jedzenie. Tym razem oprócz płatków owsianych i mleka dostał dwa placki mięsne.
  Potem przyszła lekarka. Zbadał ślady tortur Olivera. Potem spojrzała w usta i wsłuchała się w klatkę piersiową. Ogólnie chłopiec był całkiem zdrowy i dobrze zniósł tortury.
  W końcu potarli go alkoholem ... I już tak bardzo nie boli, ale nadal kłuje.
  Następnie Oliver otrzymał poduszkę, wręczoną przez jakieś współczujące kobiety i został poproszony o założenie butów.
  Chłopcy odmówili, mówiąc, że dopóki na dworze było ciepło i nie zamarzli w jego celi, był do tego bardziej przyzwyczajony i zręczny.
  Potem, pozostawiony sam, młody więzień ponownie zaczął zacierać ogniwa... Robił to energicznie, aż po kilku godzinach jego ręce zaczęły strajkować.
  Oliver został ponownie sprowadzony, co było powodem więzienia żywnościowego. A chłopiec, po zjedzeniu, ponownie zapadł w sen.
  Taka wesoła piosenka, która naprawdę sprawia, że niezapominajki rozkwitają w sercu. I inspiruje ludzi do wielkich czynów.
  W samym Azowie prawie się zepsuł, Kozacy pokłócili się, ale Yesaulowie uporządkowali wszystko nogami. A do potężnej fortecy wkroczyło kilka przebranych pułków kozackich. Jak mnisi Stenki Razin w Jaicku.
  Emelyan osobiście zmagał się z komendantem na szablach. Był utalentowanym wojownikiem, ale Pugaczow jest silniejszy i śmielszy. Szable błyszczały, przy uderzeniu wyrzucając zwiotczały snop iskier. Tutaj od potężnego ciosu chłopskiego króla pękła szabla generała. Wróg rzucił się na Jemelyan z pięściami. Tu ataman kozacki wziął i wyrzucił generała przez okno sali tronowej. A w samym mieście-fortecy zaczęło się wysypisko. Jednak żołnierze garnizonu walczyli niechętnie. Boleśnie umacniała się w ludziach wiara w cara-kapłana. A kim jest żołnierz? Ten sam chłop, choć z kagańcem świdra.
  A chłop chce wreszcie sprawiedliwości i końca pańszczyzny. I nie tylko dla siebie, ale także dla swojej rodziny.
  Są bogatszymi oficerami, ale są też inni i nie wszyscy są zadowoleni ze stanu rzeczy w autokratycznym imperium.
  Oliver Twist zmagał się z jednym z pysków. Dostał nawet zadrapanie ostrzem, ale wtedy chłopak bardzo zręcznie odwrócił się i uderzył się w nos piętą. Derzhimorda złamał swój węch i upadł, a następny cios chłopca dobił go.
  Oliver Twist pomyślał nawet, dlaczego Emelyan Pugachev przegrał pół roku oblegania Orenburga? Przecież prości ludzie i żołnierze są po ich stronie i można by ich śmiało podjąć. Być może car mużycki dotarł do Moskwy lekko.
  Oliver Twist walczył z oficerami. Tutaj przeniósł stopę prosto do wątroby. Ten oficer wziął go i zrzucił kopyta. Ale w tym samym czasie chłopiec-złodziej, któremu ciężka sztanga wcześniej wydawała się lekka, kontynuował swoje rozumowanie.
  Na przykład Emelyan, po tym, jak wypad garnizonu Orenburga zakończył się niepowodzeniem, a przy ciężkich stratach dla garnizonu mógł zdecydować się na szturm. Po pierwsze, można było użyć do oszustwa mundurów trofeowych. Nawiasem mówiąc, odbiór nie jest nowy. Nawet podczas oblężenia Narwy wykorzystał to Piotr Wielki. I udało mu się zwabić część garnizonu na pole. Co dodatkowo ułatwiło szturm na dobrze ufortyfikowane miasto-cytadelę.
  W każdym razie w styczniu Pugaczow zgromadził już do trzydziestu tysięcy bojowników i można było rozpocząć szturm. Chociaż na przykład dokładna liczba buntowników jest nieznana. Tutaj różnią się szacunki. Jeśli Pugaczow pod Orenburgiem miał, jak szacuje się, trzydzieści lub czterdzieści tysięcy ludzi, to dlaczego siedem lub dziewięć tysięcy walczyło pod Tatiszczewem? Może chodziło o wojska Pugaczowa rozrzucone po różnych garnizonach? W każdym razie teraz pugaczewcy są silniejsi niż kiedykolwiek, a liczni Kozacy Yaik są po ich stronie.
  I niesamowity lider Pugaczow. Gdy tylko szczeka swoim bohaterskim barytonem, setki, tysiące żołnierzy przestają walczyć i padają na kolana, prosząc księdza o przebaczenie. A przez bramy przelatują już nowe kawaleryjskie posiłki kozackie pugaczewów. Oznacza to, że koniec wroga i sukces armii powstańczej jest bliski.
  Oliver Twist zmagał się z kapitanem Kozaków. Bardzo silny przeciwnik, który aktywnie zaatakował chłopca. Chłopak cofnął się i udawał, że się boi. Wróg został porwany i pocięty szablą. Młody złodziej odszedł, a cios spadł na kamień. Szabla pękła i teraz Oliver Twist przeszedł do ofensywy.
  Mimo całego doświadczenia kapitan nie trafił w kopnięcie pod kolano. Bardzo trudno nie mieć umiejętności parowania takiego ciosu. Uderzasz go krótko piętą i odrywasz kończynę. A potem wykończą cię szablami. Poważna walka to nic do powiedzenia.
  Ale głowa kapitana została oddzielona od ciała. Nawet przepraszam za drogi kapelusz bobra. Taka dobra mała rzecz, ale taka brudna. To już wygląda na bandytyzm. Od strony złodzieja.
  Ale teraz wróg już słabnie, jak sopel lodu rzucony na pustynię. A ludzi, którzy chcą rzucić wyzwanie armii Emeliana Pugaczowa, jest coraz mniej. Nawet jeden sam pułkownik garnizonu nakazał swojemu pułkowi poddanie się i przysiągł wierność samozwańczemu, ale bardzo kochanemu carowi.
  Po zwycięstwie Kozacy tradycyjnie obchodzili ucztę. Po prawej ręce Emelyana siedział prawnuk Stenki Razina i krewny Pugaczowa, Ivan Razin. Wodzowie byli radośni i hojnie ucztowali. Był też kosztowny serwis stołowy przejęty od Turków przez Piotra Wielkiego. W tym przypadku złote i srebrne łyżki i widelce, bardzo dobre wykonanie, a także naczynia wysadzane klejnotami. Co więcej, wzór został wykonany przez mistrzów osmańskich, niezwykle cienki.
  Czas przechować taką usługę w muzeum, niż ją rozwalić. Jedzenie tutaj jest bardzo drogie. A same potrawy, przygotowane przez francuskiego szefa kuchni, są wspaniałe. Na prośbę Emeliana Pugaczowa kulinarny czarodziej przygotował tego samego wypchanego zająca, który był na ślubie kozackiego cara i Ustinyi. Zając i jego nadzienie są dobre, zwłaszcza nadziewane orzechy.
  Pugaczow pamiętał swoją drugą żonę i czuł smutek w sercu. Co w tym jest? Może Ustinya jest bezlitośnie biczowana i torturowana na stojaku, a może już został stracony? To prawda, że jest mało prawdopodobne, aby biedna dziewczyna nie była winna samozwańczego króla. Znajdź ją i uwolnij z kajdan. Gdzie ona teraz jest?
  Jemelyan był zły na siebie. W pobliżu Tatiszczewa powinno było zgromadzić się więcej ludzi. W Byrd wciąż było dziewięć, dziesięć tysięcy myśliwców. Co więcej, dwa tysiące żołnierzy gotowych do walki, a reszta to chłopi. Pugaczow nie chciał znieść oblężenia, pozostawiając znaczne siły w Berdzie, chociaż bardziej racjonalne byłoby nie dzielenie jego wojsk.
  Bitwa w twierdzy również rozwijała się niejednoznacznie. Pugaczowowi udało się schwytać wroga i zrzucić na niego bomby podczas formowania zasadzki. Wróg poniósł straty, ale nie na tyle duże, by w decydujący sposób wpłynęły na przebieg bitwy.
  Co więcej, być może konieczne było utrzymanie obrony w samej twierdzy. Same wały lodowe były poważną przeszkodą, a armia carska długo pozostawała pod murami Tatiszczewa. A do tego czasu przybyłyby inne posiłki.
  W każdym razie to właśnie ta porażka stała się pierwszą bitwą przegraną przez Pugaczowa. Pierwsza, ale niestety nie ostatnia. Jednak po tym, jak ten boso, blondyn pojawił się w ich armii, przebieg wojny chłopskiej zmienił się radykalnie. A teraz armia carska odnosi zwycięstwo za zwycięstwem.
  Emelyan pił umiarkowanie, żeby nie stracić jasności myśli. Świętuj zwycięstwo, och, jak wcześnie. Przed nami jeszcze wiele miast i pułków wroga. A Katarzyna Druga wciąż tylko gromadzi przeciw niemu główne siły. Ale ludzie są zdecydowani wspierać samozwańczego suwerena.
  Kiedyś Grishka Otrepyev cieszył się również dużą popularnością wśród ludzi. Ale nowy car okazał się nie do przyjęcia zarówno dla narodu rosyjskiego, jako zbyt prozachodniego, jak i dla Zachodu jako nadmiernego patrioty. Fałsz Dmitrij nie oddał Smoleńska Polakom i zaczął przygotowywać wojnę z Turcją, która w tym czasie była jeszcze bardzo silna, choć w Imperium Osmańskim rozpoczął się okres schyłku.
  Pugaczow, pokonując początkowe niepowodzenia, idzie pod górę!
  Dziewczyny, ledwo okryte przezroczystymi ubraniami, tańczą na oczach gości. Oto jeden z nich tańczy przed władcą kozackim. Nosi tylko majtki i wąski pasek materiału na piersi, a jej włosy zdobi perłowa tiara. Nagie, dziewczęce nogi tańczą energiczny taniec, talia kołysze się. Orientalna tancerka o blond włosach wygląda niezwykle uwodzicielsko.
  Oliver Twist, patrząc na nią, również poczuł silne emocje. Wciąż był za mały, by uporządkować swoje uczucia, ale w jej ruchach było coś zupełnie niezwykłego, odcienie opalonej skóry w ruchach delikatnego, czystego ciała. Tancerz podekscytował chłopca, a on sam chciał podskoczyć i zacząć tańczyć.
  A Oliver Twist nie zauważył, jak niosą go jego nogi, i zaczął skakać wraz z dziewczynami. Kochający Emelyan Pugachev już opiekował się dziewczyną i zaciągnął ją do swojej sypialni. Inni atamani też nie byli eunuchami. Co więcej, Ivan Razin wymyślił zabawę. Rzuć kośćmi w dziewczyny, a ten, który uderzył w kość, zostanie odsłonięty.
  Kozacy bardzo polubili ten pomysł, a dziewczęta i kobiety latały kawałkami. Wszyscy dobrze się bawili, wszyscy się upili.
  Nawet Oliver nie mógł się powstrzymać od pociągnięcia łyka z kubka słodkiego wina. Oczywiście nie w pionierski sposób, ale ciekawość wzięła górę. A chłopiec czuł się jak prawdziwy osioł. Stało się jeszcze fajniej, wszyscy ludzie wydawali się teraz pomalowani jak jasnymi chińskimi pisakami. I rozkosz w moim sercu.
  Oliver Twist był na tyle mądry, by nie dodawać do siebie więcej, a następnego dnia obudził się świeży i pełen energii. Ale wodzowie kozacy trudzili się z bólem głowy.
  Przede wszystkim Emelyan Pugachev zabrał go do łaźni i znokautował chmiel miotłą świerkową. Następnie kazał zadąć w trąbę w kolekcji i pomaszerować. Jak powiedział przywódca światowego proletariatu Wielki Lenin: zwlekanie jest jak śmierć!
  Rebelianci radzili sobie dobrze. Ale generał Mufel zbliżył się do Carycyna z pięcioma tysiącami piechoty i kawalerii. Nie odważył się szturmować dobrze ufortyfikowanego miasta Mufel i wysłał posłańca żądającego posiłków.
  Feldmarszałek Papin właśnie przybył do Penzy. Był bardzo zaniepokojony wielkimi sukcesami oszusta. Don przeszedł na stronę Piotra III i powstanie nad Wołgą wybuchło z nową energią. A zdrada legendarnego już Suworowa nie mogła nie wywołać uczucia irytacji. Teraz wojna z narzędziami zamieniała się w coś naprawdę ciężkiego i niebezpiecznego.
  Emelyan Pugachev pokazał kły w tym samym momencie, kiedy wydawało się, że pułapka zaraz się zamknie.
  Katarzyna II, dowiedziawszy się, że Michaelson zginął w pożarze w pobliżu gangu Salty, powiedziała z goryczą:
  Koniec końca zamienił się w początek środka. I dlaczego Pan tak postanowił ukarać mnie oszustami!
  Jednak na razie cesarzowa nie podjęła dodatkowych działań i postanowiła poczekać na informacje z frontów. I przybyli jak zwykle późno.
  Pułkownik Bibikow zbliżył się do Mufla z trzema tysiącami żołnierzy. Była to już silna armia. Ale Suworow nagle zaatakował ośmiotysięczną armię. Atak okazał się dużym sukcesem. Triumfował geniusz Aleksandra Wasiljewicza. Schwytano ponad sześć tysięcy żołnierzy.
  Nikt nie spodziewał się takiego ataku. Uważano, że główne siły rebeliantów są jeszcze daleko. Ale Suworowowi udało się również wejść od północy, gdzie nie spodziewano się żadnego zagrożenia.
  Generał Mufele zdołał jednak uciec. A książę Golicyn zbliżał się do Carycyna. Musiał już pokonać Pugaczowa w twierdzy Tatishchevo. A teraz znów była ciężka bitwa. Golicyn ma około dziesięciu tysięcy żołnierzy, nie słabych i już doświadczonych w walce z buntownikami.
  Suworow wraz z oddziałami zbliżającymi się z Astrachania miał osiemnaście tysięcy. Nie czekając na zbliżanie się głównych sił Emeliana Pugaczowa, Aleksander Wasiljewicz dzielnie zaatakował wroga. Chłopi pełnili rolę odwracania uwagi, a najbardziej gotowe do walki jednostki armii chłopskiej przesunęły Golicyna z tyłu.
  Bitwa zakończyła się całkowitą klęską wojsk carskich i zdobyciem większości książęcej drużyny.
  Sam Golicyn został schwytany, a Władca musiałby decydować o jego losie.
  Emelyan Pugachev postanowił pojechać do Moskwy wzdłuż Wołgi. Ta ścieżka wydawała się najbardziej niezawodna i tak właśnie poszła Stenka Razin.
  Pugaczow ma już ponad pięćdziesiąt tysięcy pstrokatych, ale całkiem gotowych do walki żołnierzy z dużą liczbą dział, i mógł spodziewać się rozbicia oddziałów swojej "żony" na części.
  Kamyszyn, podobnie jak poprzednio, przyjął wojska Jemeliana z radością i otwartymi ramionami. Generał Benedorff próbował stoczyć bitwę z Pugaczowem pod Saratowem. Ale rebelianci otoczyli jego dwunastotysięczny korpus. Wielu żołnierzy armii Katarzyny nie chciało walczyć. Walka okazała się krótkotrwała.
  Oliverowi Twistowi udało się ściąć tylko trzech huzarów, gdy reszta się poddała. Co więcej, wpływ miał autorytet Suworowa. Nie każdy chciał zginąć w walce z prawowitym Władcą.
  A wiara w Emeliana Pugaczowa stawała się coraz silniejsza. Saratow ponownie otworzył bramy wojownikowi, witając Emeliana dzwonami kościelnymi, chlebem i solą.
  Nie mam pod ręką większych sił, feldmarszałek Panin opuścił Penzę. Opóźnienie wojsk w Turcji spowodowało, że stosunkowo niewiele sił przeciwstawiło się Pugaczowowi. Rebelianci zajęli Samarę i Penzę bez walki. Małe jednostki rządowe zostały po prostu zmiażdżone.
  W pobliżu Sarańska hrabia Panin próbował walczyć z 15-tysięcznym korpusem wojsk carskich. Ale nie można było już powstrzymać wyższych sił Pugaczewów. Wylali prawdziwą, nieugiętą lawinę. Petya walczył przed wszystkimi. Suworow ponownie zręcznie poszedł na tyły i przerwał komunikację. Hrabia Papin musiał uciekać. Ale Kozacy twardo ścigali feldmarszałka.
  Pionierski złodziej Oliver osobiście brał udział w pościgu. Chłopiec miał wspaniałego ogiera dona, a on sam ważył mniej niż dorośli, udało mu się oderwać od reszty Kozaków i wyprzedzić hrabiego Panina ze swoją dziesięcioosobową strażą.
  Dwaj pierwsi ochroniarze, krzycząc i mrugając, rzucili się w stronę pioniera. Oliver Twist bardzo zręcznie odciął jedną z nich nurkując pod szczupak. A drugi chłopak przewrócił się skokiem. Pięta dziecka bardzo dokładnie i mocno uderzyła w czoło, wybijając masywną brzankę.
  Z dziesięciu strażników pozostało tylko ośmiu. Ale tutaj znów się rozdzielili i rzucili do Olivera. Chłopak zręcznie uniknął strzału z pistoletu i trafił przeciwnika głową w podbródek. A druga bardzo zręcznie odcięła pędzel wraz z czarną skórzaną rękawiczką.
  W ten sposób pobito dwóch kolejnych graczy. Oliver Twist powiedział:
  -Umiejętność bije numer, ale niestety nie w wyborach!
  Jak to jest w rymie wyliczania: a zostało ich sześć. Ale właśnie dlatego Panin woli rzucić tylko dwóch jeźdźców.
  Pionierski złodziej Oliver Twist rzuca we wroga sztyletem bosą stopą. To nawet grzech nie trafić z tak bliskiej odległości. A potem czubek przebił wroga w żołądku. Ale następny przeciwnik zamachnął się zbyt wysoko i wbił piętę prosto w szyję Adama. Oliver napisał na Twitterze:
  - Najczęściej bezskrzydłe podnoszą dzioby!
  Tym samym pozostało jeszcze czterech myśliwców. A to robi się naprawdę interesujące. Tutaj, zgodnie z tradycją, wyróżniała się kolejna para. Rzuca się na chłopca. A co z Oliverem Twistem w pełnej gotowości. Oboje strzelali z pistoletów. Chłopiec wyciągnął się na koniach, a kule prawie dotknęły jego nagich, opalonych pleców. Ale tutaj Oliver Twist odpowiada, zadaje miażdżący cios łokciem w tętnicę szyjną. A ostra szabla chłopca trafia innego przeciwnika w lewe oko.
  Pionierski złodziej dowcipnie wykrzykuje:
  - Człowiek bez umysłu jest jak bez oczu, tylko ślepota jest o wiele bardziej beznadziejna!
  Cóż, teraz hrabia Panin ma tylko dwóch strażników. Ale te bardzo silne mają dwa metry wysokości. Rzucają się na chłopca, dziko wymachując szablą w każdej ręce.
  Oliver Twist chłodno rzuca małym, lekkim sztyletem gołymi palcami. Czubek wpada do buta ochroniarza feldmarszałka. Krzyczy i upuszcza swoją szablę. Chłopak-wirtuoz, bardzo zręcznie wbija swoje najostrzejsze ostrze, z boku zbira.
  I znowu złodziej pionier mówi:
  - Duży wzrost nie zawsze idzie w parze z wielkim talentem, ale wielki talent zawsze prowadzi do dużego rozwoju kariery!
  Ostatni ochroniarz zaczyna wycofywać się przed nieuchwytnym chłopcem. Petya wykorzystuje to i atakuje styczną. Wróg paruje atak i wkłada piętę pod łokieć dłoni. I boli, z szoku zbir upuszcza swoją szablę.
  Złodziej-pionier naleje, podniesie ostrze nogą. Ściąga, gołymi palcami... Końcówka wchodzi bezpośrednio do splotu słonecznego. A to już jest taki ból, że kardynalnie wybija świadomość.
  Tak więc ostatni, dziesiąty ochroniarz zostaje pokonany. A Oliver Twist został sam z hrabią Paninem. Udało mu się nieznacznie zwiększyć dystans, odrywając się podczas walki ze strażnikami.
  Ale dzielny pionier-złodziej rozciągnął się tak bardzo, jak to możliwe, aby zmniejszyć opór powietrza, a nawet zginając prasę, pomagając w ruchach jego umięśnionego konia, zaczął zmniejszać dystans.
  Marszałek polny Panin rozerwał boki konia na strzępy ostrogami, krew kapała, ale odległość nadal się zmniejszała.
  Oliver Twist nawet żartował:
  - Jeśli chcesz żyć dłużej, uciekaj, jeśli chcesz jak najszybciej umrzeć - uciekaj przed wrogiem!
  Hrabia Panin błagalnie zapytał chłopca:
  - Chcesz tysiąc rubli?
  Pionierski złodziej zachichotał w odpowiedzi:
  - Trzymałem w rękach sto tysięcy, które mogłem sobie bez wybaczenia przywłaszczyć i odmówić! Honor złodzieja-pioniera jest ważniejszy niż złoto i diamenty!
  Marszałek był zaskoczony:
  - Więc jesteś ideologiczny? Co powiedział pionier?
  Chłopiec energicznie skinął głową.
  - Tak, pionierem! Wszyscy faceci jako przykład!
  Panin ponownie próbował przekupić Olivera Twista:
  - Cóż, jeśli chcesz, zrobiłem z ciebie szlachcica!
  Chłopiec odpowiedział szorstko:
  - Pionierski złodziej jest szlachetniejszy niż szlachcic!
  Marszałek polny nie poddał się:
  - Więc hrabia!
  Oliver Twist zauważył poważnym tonem:
  - No, tylko Ekaterina może mi nadać tytuł hrabiego. Nie masz do tego uprawnień!
  Papin zatrzymał się. Sam zdał sobie sprawę, że posunął się za daleko. I faktycznie, jeśli chłopak nie kłamie, to naprawdę może mu zaoferować? Jeśli nawet za sto tysięcy rubli chłopak nie został uwiedziony? A oszust hojnie podziękuje dzieciakowi za schwytanie feldmarszałka!
  Panin podjął ostatnią próbę:
  Chcesz, żebym uczynił cię moim synem?
  Oliver Twist zachichotał i odpowiedział żarliwie:
  - Po co mi ojciec liczyć, skoro moją ojczyzną jest cały naród rosyjski!
  Chłopiec wyprzedził feldmarszałka, a Panin próbował uderzyć chłopca mieczem. Ale niezwykle zręcznie przeniósł goleń hrabiego na skroń, powalając go martwym.
  Potem można było, po umieszczeniu trofeum na zadzie konia, zabrać dowódcę Pugaczowa.
  Będąc w triumfie, spotkał się w Sarańsku, Emelyan przeniósł się do Niżnego Nowogrodu. Miasto jest dobrze ufortyfikowane i jest w nim wiele wojsk, ale chłopi i kozacy są zahartowani w bitwach i zdobyli chwałę bycia niezwyciężonymi. Ponadto Suworow dokonał szybkiego nalotu na Kazań. Udało mu się jednym zamachem zdobyć Kreml, uwalniając: Chikę, Belobrodova, Padurova i wielu innych buntowników, którzy nie zostali jeszcze straceni.
  A to szlachetne uzupełnienie armii Jemelian. Drugi kuzyn Potiomkina również został schwytany przez Suworowa. Za okrutny stosunek do więźniów Potiomkin został stracony bez zbędnych ceremonii.
  Ale hrabia Panin miał przed sobą ostrą rozmowę.
  Emelyan Pugachev, marszcząc groźnie brwi, zapytał feldmarszałka:
  - Myślisz, że kim jestem?
  Panin, zaciskając szczękę ze strachu, odpowiedział z widoczną odwagą:
  - Złożyłem przysięgę Katarzynie. A ty, wujku, jesteś złodziejem i oszustem!
  Pugaczow stłumił swój gniew nawykowym wysiłkiem woli i niewdzięcznie zapytał:
  - A Katarzyna, która nikczemnie obaliła i zabiła swojego męża, czy jest legalnie na tronie rosyjskim?
  Hrabia Panin westchnął ciężko. To był bolesny temat. Przecież w rzeczywistości legitymacja cesarzowej niemieckiej na tronie jest więcej niż wątpliwa. Ogólnie rzecz biorąc, Katia powinna zostać odpowiednio wychłostana i powieszona na szubienicy za królobójstwo, niż zostać w ten sposób ukoronowana.
  Służąca postawiła przed hrabią srebrne naczynie z winem. Sam Pugaczow wlał czerwony płyn do kryształowego kielicha przed marszałkiem polnym.
  Panin wypił połowę, starannie położył dzieła sztuki na dębowym stole. I cicho zauważył:
  - Rosja potrzebuje kompetentnego cara...
  Pugaczow żartobliwie odpowiedział:
  Wszyscy uczyliśmy się krok po kroku, czegoś i jakoś.
  Panin trochę zmiękł i zauważył:
  - Widzę, że nie jesteś głupią osobą. Dlaczego Emelyan Ivanovich zaczął coś takiego?
  Pugaczow wstał od stołu. Zrobiłem kilka kroków i odpowiedziałem:
  - Nie dla własnej próżności i ambicji zacząłem to. I ze względu na tłum, ze względu na ich prawosławny lud.
  Emelyan Pugachev mówił z pasją i przekonywaniem.
  - Dużo widziałem smutek w Rosji. Jak okrutne są nagie dla ludzi, jak gwałcą dziewczyny i torturują chłopaków. Jak ludzie pracują, a ich trudy są pochłaniane. Mieszkańcy Rosji są wielcy i jednocześnie upokorzeni. Jakby skrzydła przywiązano do orła, a tygrysa wrzucono do lochu. I ten straszny jęk jest prawosławny na całej ziemi. Dzieci padają jak muchy, nawet szlachetne damy cierpią z powodu konsumpcji, ludzie są zmuszeni do przytulania się. Chociaż sam Pan Bóg nakazał: bądźcie płodni i rozmnażajcie się. I mam pytanie: kiedy Adam orał, a Ewa wirowała, to gdzie była wtedy wiedza?
  Ale czy można sprzedać w niewolę żywą osobę, stworzoną na obraz i podobieństwo Boże? To jakby był jakimś zwierzęciem!
  Panin milczał. On sam oczywiście doskonale wiedział, jakie chłopstwo w Rosji. A pańszczyzna jest okrutna i nie ma sprawiedliwości. A kto jest bogatszy, to i dwór. Tak, a sam Panin myślał o reformach, w tym o ograniczeniu władzy właściciela ziemskiego nad chłopstwem. I to samo zaoferował Katarzynie. Ale królowa bardzo chłodno zareagowała na pomysły złagodzenia losu chłopów.
  Za dużo konserwatyzmu, arogancji, pogardy dla zwykłych ludzi. Najwyraźniej biedna w ogóle nie brała pod uwagę ludzi. Prawda czasami odgrywała rolę liberała i dawała prezenty sierotom. Ale znowu żaden z carów nie wprowadził tylu chłopów państwowych w posiadanie krat. I nikt nie zniewolił tylu biednych ludzi.
  Czasy Katarzyny: rozkwit pańszczyzny i szczyt wyzysku ludności rosyjskiej.
  Ale z drugiej strony powierz tron chłopowi. Cóż, jak jego dobrze urodzona rasa może to wytrzymać.
  Panin chciał krzyczeć, coś w stylu: "Poznaj swoje miejsce, chłopie!" Ale możliwość zapoznania się z pętlą też nie wyglądała atrakcyjnie. Głos zdrowego rozsądku podpowiedział: "oszukać Emelyan, udawaj, że jesteś jego przyjacielem, a potem daj łzę"!
  Ale nawet to wyjście było sprzeczne ze szlachetną duszą hrabiego Panina. Ogólnie zaskakująco bogaty, zwrócił się pod koniec XVIII wieku na najzdolniejszych i najbardziej utalentowanych ludzi w Rosji. Inne czasy zostały pominięte. Zwłaszcza za panowania Mikołaja II. Częściowo jednak winę za to okazał się sam monarcha, który zbyt długo trzymał jako dowódcę niezdolnego do spraw wojskowych generała Kuropatkina.
  Ekaterina miała szczęście do strzałów. Chociaż nie zawsze. Na przykład po Bibikovie książę Szczerbatow okazał się wcale nie wielką głową.
  A to pozwoliło Emelyanowi zgromadzić dla siebie siłę. Musimy oddać hołd atrakcyjności Pugaczowa, kiedy ludzie powalili go tysiącami, dziesiątkami tysięcy, pomimo wszystkich jego porażek. Mimo tego, że od samego początku szanse rebeliantów wydawały się bardziej niż wątpliwe.
  Po stronie Pugaczowa banda niezłomnych głów, a po stronie cesarzowej ponad trzysta tysięcy żołnierzy.
  Ale teraz szanse Emelyan wzrosły. Przed Niżnym Nowogrodem Pugaczow ma dużą i stale rosnącą armię. A hrabia Panin może próbować łowić ryby w wzburzonych wodach.
  A jeśli oszustowi się powiedzie? W tym przypadku Panin ma szansę zostać reformatorem pod rządami nowego, ludowego cara.
  Och, było, nie było!
  Marszałek polny powiedział rozsądnie:
  - Do każdej firmy należy podchodzić mądrze. Łącznie z wyzwoleniem chłopstwa.
  Emelyan Pugachev zgodził się z tym:
  - Tak, najważniejsze jest, aby nie łamać dodatkowego drewna opałowego!
  Hrabia powiedział cicho:
  - Nie było źle dać chłopom wolność, ale... Palą majątki panów, a sami szlachcice są zabijani i wieszani. Czy to jest sposób na uporządkowanie rzeczy w Rosji?!
  Chłopski król zmarszczył brwi. On sam rozumiał, że chłopi, paląc majątki dworskie i wieszając właścicieli ziemskich, stwarzają straszliwe bezprawie. I może jeszcze wrócić, by prześladować nas w przyszłości. Szalejący element chłopski, czy wróci na właściwe tory? Czy chłopi zapłacą podatki przyszłemu carowi?
  To prawda, że nie będą już chłopami, lecz kozakami ziemskimi i będą mieli nad sobą naczelnika obieralnego. A od starszych, aby zebrać się, aby rozwiązać najważniejsze problemy, zakreśl krąg. W końcu Emelyan Pugachev ponownie ożywił kolegium, a porywczy Suworow uwolnił niektórych byłych wodzów. A teraz trzeba będzie trzymać wolnych w ryzach.
  A król chłopski, marszcząc brwi, powiedział:
  - Będziemy mieli dyktaturę ludu! Ludzie muszą sobie uświadomić, kiedy potrzebują bata, a kiedy dyscypliny.
  Papin, trochę pomarszczony, odpowiedział:
  - Cóż, jeśli mówimy o dobru ludzi... Piotr Fiodorowicz powinien być bardziej ostrożny. Należy zauważyć, że Emelyan Pugachev odkrył przebiegłą grę doświadczonego dworzanina. Ale feldmarszałek Panin jest obecnie znacznie bardziej potrzebny buntownikom, nawet jako niewiarygodny sojusznik, niż otwarty wróg.
  Król chłopski wyciągnął łapę i powiedział:
  - Będziesz dla mnie jak prawdziwa prawa ręka! Oto moja cesarska ręka!
  I obaj przebiegli ludzie uścisnęli sobie ręce.
  Niżny Nowogród miał duży garnizon i został wzmocniony przez nowo przybyłe wojska. Ale nie ma jedności wśród obrońców. Wielu żołnierzy, przede wszystkim oficerów, przybywa w nieładzie. Wśród ludzi wiara w cara-ojca została już wzmocniona, a zwycięstwa, upiększone ludową fantazją, znacznie zwiększyły popularność Pugaczowa.
  Więc w tym przypadku tłum już się śpieszy, a Emelyan go podpiera.
  Ponad stutysięczna armia zbliżyła się do kupieckiego miasta. Na spotkanie przybyła półtoratysięczna brygada pod dowództwem pułkownika Scorellego. Walka trwała krótko. Większość brygady dostała się do niewoli, a głowę pułkownika odcięto szablą kozacką.
  Złodziej-pionier, Oliver Twist, miał trochę czasu, by wymachiwać szablą. I udało mu się wyciąć gorliwego majora. Wróg specjalnie zakrztusił się, wpadając pod gigantyczną armię.
  Krótko przed atakiem Emelyan Pugachev odwiedził dom kupców pierwszego cechu Rasomachinów. W dużym, trzypiętrowym domu samozwańczy król pił drogie stuletnie wino. Omówiono z kupcami istotę i sprawę. Uroczyście obiecali, że miejscowa milicja nie będzie walczyć z buntownikami. I ta część oficerów jest gotowa rozpoznać ojca-suwerena.
  Pugaczewowie podjęli się szturmu na Niżny Nowogród, gdy było jeszcze ciemno. Nadchodziła zima i trzeba było się spieszyć. Oliver Twist, uderzając bosymi stopami w kałuże, wraz z innymi chłopami rzucił się do ataku.
  Obrońcy byli nieprzyjazni, jakiś powolny ogień. Chłopcy rzucili się z całych sił i nie zwracali uwagi na strzały. I praktycznie nie było wśród nich strat.
  Oliver Twist, pospieszywszy na pozycje, był jednym z pierwszych, którzy wkroczyli na usypany ziemny wał. Naga podeszwa pionierskiego złodzieja wyczuła przyjemne, łaskoczące ciało ziemi. A same nogi poleciały na szczyt wzgórza. Wąsaty kapral padł pod ostrą szablą chłopca, a jego siwowłosa głowa opadła.
  Oliver Twist wykrzyknął na całe gardło:
  - Nasz nie ustąpi twojemu!
  A jego szabla rozcięła brzuch sierżanta. Chłopcy walczyli desperacko, używając siekiery, wideł i belki. Jeden trzynastoletni chłopak bardzo zręcznie rzucił lassem. I wyciągnął dobrze odżywionego kapitana. Próbował się oprzeć, ale dwóch kolejnych chłopców przywarło do liny, a twarz oficera zsiniała od uduszonego uścisku.
  Kupcy dotrzymali słowa, a milicje witały napastników okrzykami:
  - Chwała ojcu-królowi!
  - Wiwat Piotr Fiodorowicz!
  Nieustraszeni chłopi zdobyli już dwie baterie pokładowe. Oliver Twist, będąc generałem, dowodził całym korpusem składającym się z młodocianych bojowników. Chłopaki nie znali strachu, dzielnie pokonywali dorosłych, większych od siebie żołnierzy.
  Oliver Twist kopnięciem znokautował rudowłosego majora, który zleciał z parapetu.
  Chłopiec krzyczy:
  - Za Ojczyznę! Za wnuka Piotra Wielkiego!
  Liczni buntownicy z ufnością podjęli walkę. Oddzielne pułki, widząc beznadziejność swojej sytuacji, poddały się wojskom oszusta. Duże, trzecie co do wielkości rosyjskie miasto z wieloma przedmieściami i mnóstwem kupców. A Emelyan Ivanovich faworyzował kupców. I nie są tak gorliwi w obronie przywiązania do Katarzyny jak właściciele ziemscy. Wielu już potajemnie przysięgło wierność nowemu Władcy.
  Generał Benedorff próbuje, wprowadzając do bitwy silną rezerwę, kontratakować Pugaczewów. Robi się gorąco. Sam Emelyan Ivanovich jest wycięty jak epicki bohater. Z każdym jego ciosem ktoś na pewno upadnie. Więc spotkali się z Benedorffem. Niemiecki generał wymachuje szeroko szablą i zostaje trafiony pałaszem w gardło. Tak więc przywódca wroga został zabity - przez samego króla-ojca.
  A tłum raduje się i krzyczy:
  - Chwała królowi-rycerzowi!
  Bitwa płonie. Żołnierze rzucają broń, większość oficerów też. Rozeszła się pogłoska, że feldmarszałek Panin sam rozpoznał zmartwychwstałego Piotra Fiodorowicza. A jak nie kłaniać się wnukowi Piotra Wielkiego. A patrząc na to, jak tnie się Emelyan Pugachev, od razu widać, że jest to królewska, silna rasa Romanowów.
  A Niżny Nowogród padł po Kazaniu. A Simbirsk otworzył bramy rebeliantom. Rozważ większość Wołgi już pod rządami cesarza kozackiego. A armia pod dowództwem Fedota Katorżnego już zbliżyła się do Yaika. I znowu zbuntowali się Kozacy Jaików i Ilecków. Chociaż, podobnie jak pułkownik Semenov i generał Mamsurov, postanowili walczyć i walczyć do końca.
  Po drodze pod Fedot zebrało się do piętnastu tysięcy żołnierzy. Przybyli też Kałmucy i Baszkirowie. Przebiegły ataman doński ominął miasto Yaik, gdzie czekał na niego generał Mamsurow z dwoma tysiącami i bez walki zajął twierdzę Sorochinsk. Zostawiając pułkownika Siemionowa w mieście Yaik, generał Mamsurow pospieszył, by wyciąć oszustów. Ale armia Fedota została wzmocniona kosztem Kałmuków, Baszkirów, Tatarów, a co najważniejsze, Kozacy byli jeszcze do końca, nie spacyfikowani, nie zabici i przeważeni.
  Dwudziestotysięczny tłum Pugaczowa nałożył się na tysiąc dwustu żołnierzy Mamsurowa. Walka była brutalna. Rozpaczliwie walczyli żołnierze generała Mamsurowa, którzy mieli już doświadczenie w walce z rebeliantami. Wiedzieli, że nie zostaną oszczędzeni. Ale kozacki pułkownik Fedot miał już doświadczenie w wojnie z Turkami. Prawidłowo wykorzystał przewagę liczebną, mobilność jednostek kawalerii baszkirskiej i tatarskiej. Ten pik, potem nalot, a potem odwrót. A potem, gdy siły generała Mamsurowa zostały wyczerpane, nałożył na swój oddział zaciętą walkę.
  W zwarciu, kiedy formacja jest pomieszana, a żołnierze walczą wręcz, człowiek z siekierą i rogiem nie jest już złym wojownikiem, ale praktycznie równym przeciwnikiem. A może lepiej będzie siekiera lub widły z rogiem i bagnetem. A chłop jest lepszy w posługiwaniu się siekierą niż żołnierz, który już stracił nawyk chłopskiej pracy.
  Bitwa przekształciła się w bezlitosną masakrę. I tylko nieliczni żołnierze generała Mamsurowa znaleźli ratunek przez poddanie się. Wiele przelano w pobliżu Sorochinsky'ego jako fortecę krwi.
  Sam generał Mamsurow został złapany przez tatarskie lasso. Schrzanili dowódcę. Fedot Katorzhny, pierwszy bandyta nad Donem, zadał jednak właściwe pytanie:
  - Czy rozpoznajesz Piotra Fiodorowicza jako cesarza całej Rosji?
  Generał odważnie odpowiedział:
  - Nie poznaję złodziei!
  Fedot rozkazał swoim wspólnikom:
  - W jego pętlę! A ci oficerowie, którzy odmówili złożenia przysięgi!
  Wraz ze zniszczeniem oddziału Mamsurowa droga do Orenburga i miasta Yaitsky jest otwarta. Fedor podzielił swoje siły, racjonalnie wierząc, że aby utrzymać te miasta ma dość siły, a nawet masa ludzi zrobi. Twierdze stawiały opór słabo. Tatiszczew opuścił garnizon i uciekł do Orenburga. A tchórzliwy gubernator wolał iść w głuchą obronę. Tak rozpoczęło się drugie oblężenie Orenburga.
  A jedzenie okazało się być gotowane w mieście nie więcej niż za pierwszym razem. W mieście Jaick po krótkiej potyczce pułkownik Siemionow wycofał się do twierdzy i postanowił, jak poprzednio, kontynuować oblężenie. Prawda, jego szanse na pomoc były teraz znacznie mniejsze. Front powstania coraz bardziej przesuwał się w kierunku Moskwy.
  Zwolnieni z więzienia kazańskiego Chłopuszka i Biełoborodow wraz ze znaczną armią przenieśli się na wschód do Ufy. Ci wykwalifikowani dowódcy mieli już doświadczenie w zdobywaniu fabryk Uralu. A Emelyan Pugachev myślał o podbiciu Uralu i całej Syberii. Połowa fabryk Uralu znajdowała się już w pobliżu Emelki, a gdyby doszło do poważnych błędów w obliczeniach i nieudanego oblężenia Orenburga, nawet wcześniej, można by odnieść sukces i udać się do Kazania z dużą armią wielodziałową.
  . ROZDZIAŁ 11
  Młody więzień obudził się znacznie radośniejszy i zdrowszy. Teraz rany i rany przyniesione przez brutalne tortury prawie całkowicie się zagoiły. I możesz ćwiczyć i jeść.
  Następnie lekarka zbadała go krótko i krótko poinformowała:
  - Wyrok wkrótce! Jesteś silny i modlimy się, abyś nie został stracony i zesłany do kopalń.
  Oliver odpowiedział ze smutkiem:
  - Wszystko w rękach Boga. I ma nadzieję, że zlituje się nad dzieckiem!
  Chłopiec znów pociera ogniwa łańcuszka. Ale jasne jest, że to nie działa. I ściera się z dziką furią. Aż w końcu się zużyje.
  Samotność jest nudna.
  A kiedy w końcu zapadniesz w sen, poczujesz wolność i wyzbywanie się rutyny, w nowych, niespotykanych dotąd przygodach.
  Twierdza Osa stała się pierwszą przeszkodą na drodze armii Chłopuszki i Biełoborodowa. Po drodze ich armia rozrosła się z dwóch do dziesięciu tysięcy bojowników, uzupełniając swój arsenał na małych fortecach. Kiedyś Emelyan Pugachev przekonał garnizon twierdzy do poddania się bez walki. Ale tym razem nie trzeba było na to liczyć, więc przedsiębiorczy zastępca Michelsona, podpułkownik Bragugunter, został mianowany komendantem twierdzy. Także spośród wynajętych Niemców. A połowa garnizonu to zagraniczni najemnicy. W każdym razie forteca musiała zostać zdobyta.
  Biełoborodow uważał, że Emelyan też nie zawsze miał rację. Kiedy zdobyli fortecę Trójcy, urządzili ucztę z górą. Ale zgromadzili już ponad dziesięć tysięcy ludzi, z czego dużą liczbę chłopów fabrycznych, dobrze wyszkolonych w walce z bronią ręczną i koni baszkirskich, kałmuckich, a także narzędzia zabrane z uralskich fabryk. Nie daj się zaskoczyć Dekolongowi, mogliby konkurować z jego trzytysięcznym korpusem.
  Ponad cztery tysiące buntowników zostało wtedy zabitych i rannych, a ponad cztery tysiące dostało się do niewoli.
  Po takiej porażce Emelyan Ivanovich na chwilę popadł w depresję. Ale ludzie nadal chodzili do Pugaczewów i nawet strach przed surową karą nie mógł powstrzymać ich przed próbą przyłączenia się do drogiego ojca-króla.
  Ten bunt jest jak huśtawka w górę iw dół. Albo porażka, potem zwycięstwo za porażką. Teraz Biełoborodow i Chłopuszka są w gruczołach i ciężko pracują, potem znów są faworyzowani przez cara i awansowani na generała majora. Tak obraca się koło fortuny. A Chika to znowu hrabia Czernyszew. I niektórzy członkowie zarządu wojskowego wrócili na swoje miejsca. W szczególności pułkownik Padurow.
  Ale niektórzy zostali zabici i nie możesz ich przywrócić. Tutaj na przykład zginął śmiercią dzielnego atamana Gryznowa i prawej ręki Pugaczowa. Ale oficer Minakow nie miał czasu na powieszenie i znów jest w szeregach rebeliantów.
  Chika nie chciała wracać w okolice Ufy i teraz wraz z księdzem przenosi się do Moskwy.
  Ułożywszy całą górę zgniłej słomy i ułożywszy zasłonę dymną, Kozacy i chłopi z Biełoborodogo podkradli się do muru i rzucili się do szturmu. Rezerwacja była brutalna. I wielu mężczyzn zginęło. Ale włamali się do fortecy i zabili desperacko walczących najemników. Zdobyli trzydzieści pięć armat i duży zapas prochu i pocisków. Potem droga do Ufy jest otwarta.
  I znowu tysiące ludzi idą do Pugaczewów, armia ludowa rośnie. A w samej Ufie nie ma jedności. Usłyszawszy o sukcesach Pugaczowa, część byłej milicji uwierzyła, że to prawdziwy ojciec-car. Co więcej, na stronę Pugaczowa przeszli wybitny Suworow, a nawet jeszcze bardziej znany i znamienity feldmarszałek Panin.
  Więc może naprawdę jest królem. Jeśli ludzie tak pędzą ku niemu, a miasta leżą jedno po drugim?
  Powstał spór i konflikty domowe... Ufa została podzielona na dwie części: zwolenników Piotra III i Katarzyny. A między nimi były strzelaniny.
  Armia Biełoborodowa i Chłopuszki, która przy poparciu partii Pugaczowa rozrosła się do dwudziestu tysięcy, szturmowała miasto. Walki były zaciekłe, ale pugaczewcy przejęli liczebność i poparcie większości mieszczan. Ufa, pod którą Chika siedziała przez długi czas, została dosłownie zabrana od razu. A wraz z jej schwytaniem wielu bogatych Baszkirów, Kałmuków, starszych tatarskich, którzy wciąż się wahali, przysięgli wierność Piotrowi Fiodorowiczowi.
  Zdobycie kluczowego miasta Ufa umożliwiło rebeliantom odcięcie komunikacji i dróg na Syberię oraz otwarcie tego regionu na podbój Pugaczewów.
  Chłopuszka i Biełoborodow udali się do fabryk Uralu, sadząc tam władzę ludową.
  Pugaczow z armią, która rozrosła się do stu pięćdziesięciu tysięcy bojowników, zbliżył się do Riazana. Tam spotkał go trzydziestopięciotysięczny korpus hrabiego Czernyszewa. Jedyną poważną przeszkodą na drodze do Moskwy jest poddanie się bez walki innych miast i wsi.
  Pomimo dużej przewagi liczebnej Jemelian, przeciwstawił się mu w wojnie tureckiej doświadczone i wytrawne wojska. A car-kapłan, ponad połowa żołnierzy to niewyszkoleni chłopi z palami i widłami, a wielu byłych żołnierzy nie jest do końca niezawodnych, pstrokaty zespół z Kozakami i różnymi ludami tatarskimi.
  Więc Czernyszew miał szansę, choćby .... Gdyby nie geniusz Aleksandra Wasiljewicza Suworowa. Wielki dowódca tak umiejętnie zaatakował liczną hordą Pugaczowa, że zmusił Czernyszewa, bohatera, który zdobył Berlin, do walki na własnych zasadach. Koczowniczy kawaleria obsypała się z daleka jadowitymi strzałami, niczym odwrót najazdu. A chłop z rogiem, przeciwnie, zbiegł się w walce wręcz w walce wręcz.
  Bitwa, z krótkimi przerwami, trwała prawie dwa dni i zakończyła się miażdżącym zwycięstwem Pugaczewów. Samotnie wzięto ponad dwadzieścia tysięcy jeńców, a sam Riazań otworzył bramy.
  Dawny faworyt Katarzyny, hrabia Grigorij Orłow, został pospiesznie wyznaczony na dowódcę garnizonu moskiewskiego.
  To najsilniejszy i najstarszy z pięciu braci, którzy omal nie wciągnęli Katarzyny II w dół nawy. W tym przypadku car Grzegorz pojawiłby się pierwszy. Ale teraz najznakomitszy hrabia jest w niełasce. Obecnym faworytem Katarzyny jest Wasilczikow, aw przyszłości Potiomkin. Chyba że, oczywiście, królowa ma taką przyszłość. Że podważono wielkie sukcesy pugaczewów.
  Ale Grigorij Orłow jest odważnym i zręcznym wojownikiem i komu powierzyć pacyfikację buntu, bez względu na to, jaki jest. Zwłaszcza jeśli feldmarszałek Panin się zmienił. A Orłowowie będą oddani Katarzynie do końca.
  Ale oto kolejne pytanie: jak bronować Moskwę? W pierwszej stolicy jest jeszcze stosunkowo mało wojsk, nie wszystkie wróciły do Turcji, a oszust jest już na progu.
  Grigorij postanowił wycofać garnizon, a także pułk gwardii Semenowa na Kreml. I tam utrzymać obronę, aż do nadejścia pomocy. Zarubin Czika bez walki wkroczył do Tuły, gdzie rusznikarze i miejscowy garnizon z radością przyjęli Pugaczewów. I Emelyan Pugachev do Moskwy. Całe miasto, z wyjątkiem Kremla, wyszło na spotkanie Jemeliana, a księża i księża wychwalali Piotra Fiodorowicza. Do króla uciekło także kilka tysięcy żołnierzy garnizonu. Armia Pugaczowa rosła.
  Aleksander Wasiljewicz Suworow, spoglądając w stronę Kremla, powiedział:
  - Zjedzmy ten owoc! Przygotujmy szturm!
  Emelyan Pugaczow logicznie zauważył:
  - Moskwa to serce... Ale głowa to nadal Petersburg. Potrzebujemy tego! Nawet jeśli już spadł śnieg.
  Oliver Twist i reszta bosych chłopców radośnie wiosłuje po pierwszym śniegu. Wypadło nawet trochę później niż zwykle w Moskwie. Podobno jak chłopaki dotrą do Piotra, to już będzie silny mróz.
  Cóż, kto by pomyślał, że tylko jedna bitwa wygrana przez Emeliana Pugaczowa w gangu Salty może tak dramatycznie zmienić bieg historii. Tuż przed klęską, a teraz na Stolicy Macierzystej, tylko jeden Kreml nie został zdobyty. Ale on też nigdzie się nie wybiera.
  Ale nie możesz zwlekać. Musimy szybko udać się do Piotra. A 200-tysięczna armia Pugaczowa pomaszerowała na północ.
  Na wschodzie pugaczewcy osiągnęli nowe sukcesy. Czelabińsk poddał się prawie bez oporu. Decolong wycofał się, wspinając się dalej na Syberię. Wiele fabryk poddało się również bez walki, spotykając oddziały ojca króla. Kungur odmówił poddania się. Ale został zabrany do silnego oblężenia. Pod oszustem przeszło wiele mniejszych miast i poddanych. Odegrał rolę i zwiększył autorytet Emeliana Pugaczowa. Ale poszczególne fabryki nadal stawiały zaciekły opór Pugaczewom. Jednak nadal była to mniejszość.
  Oddziały pugaczewów również przeniosły się do Tobolska, aby umocnić się na Syberii. Miejscowa ludność niemal wszędzie wspierała króla. Nawet wiele garnizonów przysięgało wierność jego cesarskiej majestacie. A im więcej zwycięstw ma Emelyan, tym słabszy jest mu opór.
  Ciało Decolonga topniało. Żołnierze dezerterowali codziennie i uciekali do Pugaczewów. Nawet klasztor, który wcześniej wykazywał heroiczne hartowanie w walce z buntownikami, uznał nowego króla-ojca. Podobno mnisi z czasem wyczuli, czyj beret i że nie mają za co umierać.
  A Emelyan Pugachev, prawie nie napotykając oporu, zbliżał się do Piotra. Oddzielne pułki, po wymianie kilku strzałów z buntownikami, poddały się lub przeszły na ich stronę.
  Do Smoleńska zbliżał się duży tłum pod dowództwem Padurowa. W mieście wybuchła bójka między zwolennikami Pugaczowa a miejscowym garnizonem. Niektórzy oficerowie pospiesznie przeszli też na stronę Piotra Fiodorowicza. Bramy zostały otwarte dla Padurytów, a Pugaczewowie zmagali się z resztkami garnizonu, który pozostał wierny Katarzynie. Siła przełamuje siłę, a czerwona flaga przywódcy powstania Jemeliana Iwanowicza wzniosła się już nad zachodnimi bramami Rosji. A bunt ogarnął także ziemie polskie. Tam też chłopi chwycili za widły, bijąc sztangę i panów.
  Tak więc lokalny bunt zaczął się przeradzać w bunt międzynarodowy. Naczelny dowódca wojsk rosyjskich w Turcji, hrabia i feldmarszałek Rumiancew, do tej pory zajmował pozycję wyczekiwania i nakazał rebeliantom nie włączać się do bitwy. Mimo to zabijanie członków własnego ludu nie jest dobre. A Rumiancew szanował Suworowa, który przeszedł na stronę Emeliana Pugaczowa. Więc nie było nikogo, kto mógłby uratować Katarzynę.
  Kanclerz Woroncow przekazał królowej złe wieści:
  - Złodzieje idą do Piotra! Nic ich nie powstrzyma, a armia oszusta stale rośnie, rośnie jak śnieżka!
  Katarzyna wściekle uniosła brwi i syknęła:
  - A jaki jest nasz hrabia Rumiancew?
  Kanclerz Rumiancew westchnął ciężko i bulgotał:
  - Nasz hrabia Rumyantsev jest powolny ...
  Katarzyna wykrzyknęła z gniewem:
  - Zdrajca! W jego pętlę!
  Rumiancew rozłożył ręce zmieszany i mruknął:
  - Otaczają go poświęcone mu osobiście woski i nie ma jak tego zdobyć!
  Katarzyna nagle zbladła i ponownie zapytała kanclerza:
  - Czy złodzieje są daleko od Petersburga?
  Kanclerz odpowiedział szczerze:
  - Tak, dwieście mil, a nawet mniej, teraz będą informować o najnowszych wiadomościach z frontów!
  Wbiegł posłaniec, blady jak prześcieradło, rycząc ze strachu:
  - Nowogród otworzył bramy oszustowi!
  Katarzyna westchnęła ciężko i mruknęła:
  - A Nowogród z markizem.
  Jej ton przypominał warstwę Juliusza Cezara: "A ty jesteś Brutusem".
  Kanclerz służalczo wyciągnął się do przodu i powiedział:
  - Statek jest gotowy, Wasza Wysokość, możesz już dziś wyruszyć na granicę!
  Cesarzowa syknęła gniewnie:
  - I stracić moc?
  Kanclerz odpowiedział z uśmiechem:
  - Ale ratuj życie. Złodzieje i tak nie będą w stanie zarządzać rządem, a ty wrócisz triumfalnie!
  Katarzyna syknęła z irytacją:
  - Hrabia Panin jest z nimi i pomoże złodziejom uporać się z nimi!
  Kanclerz zadał pytanie wyjaśniające:
  "Więc zostajesz, Wasza Wysokość?"
  Katarzyna zamiast odpowiedzieć, kazała:
  - Zbierz pozostałych czterech braci Orłow i strażników, a także wciągnij wszystkie siły z Wyborga i innych ziem. Nadal możemy walczyć!
  Orenburg, który przez sześć miesięcy skuł wojska oszusta, również nie chciał się poddać. Uwolniony z niewoli Miasnikow, jeden z pięciu Kozaków, którzy jako pierwsi rozpoznali Pugaczowa, zaproponował, że będzie kopał pod fortecą. Ale zajęło to dużo czasu. A odległość do kopania zapowiadała się uczciwie.
  Miasto Jaitsky z małym garnizonem również postanowiło walczyć do końca. Ataman Ovchinnikov dokonał nalotu na Guryeva. Miejscowy garnizon, podobnie jak ostatnim razem, poddał się bez walki. W ten sposób pugaczewcy mocno stali na Yaik. Zbierając siły i kierując działa z Carycyna, Ovchinnikov zbombardował twierdzę Yaik. Pułkownik Siemionow dokonał wypadu, straciwszy siedemdziesiąt zabitych osób, wrócił z słonym łykiem.
  Ale póki Jaick trzymał. Ale hordy buntowników wkroczyły do Tobolska. Gubernator Syberii Cziczerin uciekł na wschód, a stolica złożyła przysięgę królowi ojca. W tym samym czasie zgłoszono ostatnie, uparte fabryki.
  Fedot Katorzhny nie spieszył się do szturmu na Orenburg, ale uzupełnił swój arsenał narzędziami i zapasami przybywającymi z Uralu.
  Kozacy, żołnierze i kupcy uciekli z samego miasta. Krążyły pogłoski, że ojciec car zabrał Moskwę i zbliżał się do Petersburga. Albo że sam jest już w Petersburgu.
  W międzyczasie główny kat filmował przesłuchanie schwytanej młodej kobiety Domki i dwóch harcerzy. Na przesłuchaniu obecny był sam Aleksiej Orłow.
  Domka wyglądała na dwudziestopięcioletnią, jasnowłosą i wysoką wieśniaczkę.
  Aleksiej Orłow powiedział bezczelnym tonem:
  - Przemówisz?
  W domu panowała dumna cisza. Hrabia Aleksiej był zaskoczony. Dlaczego zwykła wieśniaczka ma tyle ambicji. Nie, Rosjanie byli dumni z Emelki Pugaczowa. Smerdowie zaczęli uważać się za sztabki. Ale nieważne, wybije z tego bzdury!
  - Oderwij jej ornat!
  Kaci rzucają dziewczynie. Ma już na sobie tylko jedną prostą chłopską sukienkę, a jej stopy są w łykowych butach. Desperacko się opiera. Oprawcy, rozdzierający jej ubrania, odsłaniający jej czerwone cycki. Dobra wieśniaczka, łyżwiarka figurowa. Aleksiej Orłow patrzy na nią z wielkim zainteresowaniem. Polecenie brzmi:
  - Teraz ją nękam.
  Ręce dziewczyny są związane za jej plecami, a haczyk jest zaczepiony. Następnie podnoszą go, skręcając staw chłopskiej kobiety. Dziewczyna jęczy i znajduje się w zawieszeniu, bosymi stopami nad ziemią. Kat natychmiast wkłada je do bloku i zabezpiecza. Teraz możesz albo rozpalić ogień, piekąc okrągłe dziewczęce szpilki, albo chłostać batem.
  Aleksiej Orłow arogancko mówi:
  - No, powiedz mi złodzieju, kto jest naszym królem?
  Domka odważnie mówi:
  - Piotr Fiodorowicz jest naszym suwerenem nadziei!
  Aleksiej Orłow uśmiecha się i rozkazuje katowi:
  - Dziesięć uderzeń bata z oszczędnościami.
  Doświadczony dręczyciel uderza silnym, umięśnionym od ciągłej pracy fizycznej, dziewczęcym plecami o połowicznej sile. Aby bruzdy puchły, ale skóra nie pękała. To też boli. Dom był wielokrotnie chłostany, widoczne są na nim dobrze zagojone ślady bata. Wytrzymał ciosy cicho, bez jęku i krzyku.
  Aleksiej znów spytał groźnie:
  - Więc kto jest naszym suwerenem!
  Domka automatycznie mówi:
  - Piotr Fiodorowicz Trzeci, nasza nadzieja!
  Aleksiej ze złością rozkazuje katowi:
  - Pięć uderzeń z pełną mocą!
  Oprawca o dużej sylwetce kołysze się i z całej siły inwestuje w cios. Silna skóra wieśniaczki pęka, rozpryskując krew. Kaci biją tak, aby ślady bata się nie przecinały, a były równomiernie rozmieszczone na grzbiecie.
  Dziewczyna drga, ale powstrzymuje krzyki. Wydaje się, że chce pokazać swoją odwagę.
  Aleksiej Orłow ponownie powtarza pytanie:
  - Kto jest naszym królem?
  Domka śmiało mówi:
  - Piotr Fiodorowicz, a ty jesteś draniem, wkrótce będziesz huśtał się w pętli!
  Hrabia Aleksiej wpadł we wściekłość, zerwał się i zamachnął pięścią na związaną, nagą kobietę. Ale potem zmienił zdanie i powiedział złowieszczo:
  - Nasmaruj jej pięty olejem kata. I zwiń kociołek... Ale tylko ostrożnie opuść, żeby go nie okaleczyć.
  Kat wziął pod przyłbicę:
  - Jesteśmy z koncepcją Waszej Wysokości!
  Hrabia wydął wargi. Wysokość jest dobrym komplementem, ale majestat jest znacznie lepszy. Piękne nogi chłopki. Podeszwa wprawdzie zgrubiała, ale nie widać modzeli, palce równe jak u dziecka, może tylko dłuższe, paznokcie starannie obcięte. Zapewne, jak wszystkie wieśniaczki, chodziła boso aż do samych mrozów, a dopiero niedawno, gdy spadł śnieg i zamarzła Newa, założyła łykowe buty.
  Aleksiej kochał kobiece nogi i takie tortury jak kociołek. Podeszwa jest smarowana olejem, aby się nie paliła, a ogień jest umieszczony w specjalnie wyliczonej odległości. Możesz tak torturować przez dziesięć minut, a nawet dłużej. Przestraszą się tylko małe pęcherze. A potem powtarzaj tortury przez kilka dni. Bardzo skuteczna metoda tortur i bólu.
  Domka marszczy brwi, drga, przygryza wargę i próbuje powstrzymać krzyki. Ale nie udaje jej się to dobrze iw końcu zaczyna jęczeć.
  Aleksiej Orłow ponownie pyta:
  "Cóż, czy teraz rozpoznajesz cesarzową Katarzynę?"
  Przez łzy i płacz Domka krzyknęła:
  - Nasz car Piotr Fiodorowicz i nie ma innego cara!
  Aleksiej krzyknął niecierpliwie:
  - Smażyć tak jak powinno i powoli, a teraz przesłuchamy łysych mężczyzn!
  Chłopcy byli boso, ubrani tylko w szorty. Byli już przygotowani na tortury. Przejechali przez śnieg, który sprawił, że nogi zrobiły się czerwone i stały się jak łapy gęsi. Kaci natychmiast zabrali się do pracy. Trzeba było dowiedzieć się, kto ich wysłał, gdzie jeszcze harcerze przebywali w Petersburgu, a także o planach Emeliana Pugaczowa.
  Gwiżdżą baty, bije chłopców, a urzędnik dumny zadaje pytania, które są zapisane w protokole. Chłopcy też, podobnie jak chłopskie dzieci, byli biczowani więcej niż jeden raz i nie można ich wziąć zwykłym pejczem. Kręcąc głowami i przeklinając negatywnie. Wtedy kat wyrwał z kominka rozpalony do czerwoności łom i zaczął przykładać nim do ciał.
  Boli bardziej niż bicie, kiedy cię palą. Chłopcy wyją z bólu i zaczynają bełkotać coś niezrozumiale. Z jednej strony chcą pozbyć się nieludzkich tortur i okrutnego stojaka. Z drugiej strony nie zdradzaj swoich towarzyszy. Więc chłopcy gadają bzdury i wybuchają płaczem. A rozpalone do czerwoności żelazo albo wbija się w klatkę piersiową, albo przykłada się do nagiej pięty. Rozpalone do czerwoności szczypce również trafiają na pole. Kat wyszukuje najbardziej wrażliwe miejsca w podeszwie, tworząc zaciekłe przesłuchanie.
  Aleksiej Orłow chichocze, patrząc, jak leczą się harcerze. Wtedy zwraca się uwagę, że na gołych podeszwach Domki pęcherze nabrzmiewały i zaczęły pękać. A to oznacza, że skóra na stopach zaraz się poparzy i straci wrażliwość!
  - Zostaw ją w spokoju, ty draniu! - rozkazał hrabia. - Odpuść trochę.
  Dom kobiety okazał się silny, bohaterze. Zniosła tortury nie tracąc przytomności i nie wyrzekając się swego króla ojca.
  Chłopcy byli dotkliwie torturowani, kilkakrotnie tracili przytomność. Fakt, że nadal są bez brody, nie martwi zbytnio oprawców - najważniejsze jest uzyskanie informacji. A nastolatki są często znacznie bardziej uparte i wytrwałe w torturach niż dorośli.
  Oczywiście coś powiedzieli, ale w ich zeznaniach jest wiele głupstw i niepewności. Ale jedno jest jasne: do miasta zbliża się Emelyan Pugachev, a jego armia jest ogromna.
  Ale siła Katarzyny jest znaczna. W tym piętnaście tysięcy gwardzistów, piętnaście tysięcy żołnierzy z innych garnizonów i kolejne trzydzieści tysięcy bojowników szlacheckiej milicji. Sześćdziesiąt tysięcy żołnierzy, co nie jest złe jak na dobrze ufortyfikowane miasto. Plus Flota Bałtycka i Kronsztad. I niezwykle trudno jest utrzymać oblężenie w pobliżu Petersburga, zimą i na bagnach. Żeby Emelkę można było jeszcze policzyć.
  Ale po stronie Pugaczowa sam Aleksander Wasiljewicz Suworow. A teraz hordy chłopskie szykują się do szturmu. Suworow dał sobie miesiąc na przejęcie kontroli nad północną Palmyrą. Wojska Pugaczowa, posypane gradem, przygotowują się.
  Tymczasem Ataman Chika zbliżył się do Narwy. Miasto zostało zajęte wystarczająco szybko, więc większość garnizonu przeszła na stronę rebeliantów. Opierali się tylko najemnicy niemieccy.
  Poddał się bez walki, akceptując cara Piotra Fiodorowicza Rygę i wiele innych miast. Tylko Revel musiał być oblężony. Karela i inne północne miasta również otworzyły bramy dla Pugaczewów. W ten sposób Petersburg znajdował się w coraz większej izolacji. Został zablokowany. We flocie jest też podział. Marynarze zbuntowali się, a pugaczewcy zwyciężyli w trzech czwartych eskadry bałtyckiej: wywiesili czerwone, królewskie flagi.
  A Suworow przygotowywał decydujący atak na Petersburg. Budowali mury i szkolili chłopów. Nauczył wroga możliwych ataków rakietami, przygotowaną artylerią.
  Oliver Twist również intensywnie trenował swoją młodą ostrogę. Chłopiec biegł boso po zaśnieżonym polu i prawie nie czuł zimna, jak wielu innych bezpłodnych ludzi z jego korpusu pionierskiego.
  Chłopcy nauczyli się strzelać z łuków i rożna. Ogólnie biorąc, biorąc pod uwagę to, jak ciężka i niedokładna jest nowoczesna broń, łuk jest dość skuteczną bronią, zwłaszcza jeśli grot jest wielowarstwowy, podwoi lub potroi cięciwę, a nawet zanurzy go w truciźnie.
  A potem dzieciaki będą walczyć!
  Szturm zaplanowano na noc, a noce w Petersburgu są długie i ciemne. To ułatwiło sprawę.
  Wróg zrobił małą wyprawę, wysłał do ataku Pułk Preobrażenski Gwardii, ale natychmiast znalazł się pod ostrzałem licznych artylerii Pugaczowa i po doznaniu wielkich obrażeń opuścił dom. Pułk kawalerii husarskiej wyskoczył z przeciwnej strony i spotkali go żołnierze pionierskiego korpusu Olivera Twista.
  Chłopcy zastosowali nową broń: ulepszone procy z granatami odłamkowymi jako wypełnienie i zasypali wroga chmurą strzał. Oliver nawet sam osiodłał konia i poprowadził walkę. Dwóch lub trzech jeźdźców przebiło się jednak przez ogień, a złodziej zręcznie odciął pierwszego, zadając odwracający cios szablą po prawej, a następnie dodany ostrzem po lewej. Potem chłopiec bardzo zręcznie zahaczył innego huzara, że po przelocie przebił własnego partnera szczupakiem. Potem nadszedł ostateczny cios ostrzem z góry.
  Oliver Twist wykrzyknął:
  - Siła i zręczność, jak mąż i żona: razem - sukces, osobno - śmiech!
  Kilku kolejnych jeźdźców, którzy się przedarli, zostało wykończonych strzałami z procy.
  Oliver Twist odciął kolejną specjalizację i zauważył:
  - Kto ma tylko tytuł, a kto ma powołanie!
  Tracąc połowę składu, husaria zawróciła. Chłopaki śmiali się i gwizdali za nim.
  Zbliżała się data napaści... Ale Oliver Twist dowiedział się od uciekinierów, że w Twierdzy Piotra i Pawła torturowali harcerza Domkę i kilku harcerzy. I chciał ich uwolnić. Ale jak to zrobić, skoro ta forteca ma dwadzieścia metrów grubości ścian i jest nie do zdobycia? Tutaj spróbuj zorganizować ucieczkę?
  Chłopcy rzeczywiście są okrutnie torturowani - palą ich rozżarzonym żelazem, biczują pejczami. Podnoszą go i potrząsają. Petya postanowił za wszelką cenę dostać się do twierdzy i zorganizować ucieczkę. I wpadł na całkowicie hollywoodzki pomysł - zostać w więzieniu jako więzień.
  I trzeba powiedzieć, że pomysł jest niezwykle ryzykowny i ryzykowny. Zaraz po schwytaniu Olivera Twista postanowili w pościgu z pasją przesłuchiwać. Chłopiec pionier miał nadzieję, że uda mu się spotkać ze współwięźniami i porozmawiać o perspektywach ucieczki.
  Aleksiej Orłow był ponownie obecny na torturach. Nie znał Olivera Twista z widzenia. Dla niego był to tylko biały nastolatek z wydatnymi mięśniami. I powinien był zostać przesłuchany i dowiedzieć się, gdzie ukryta jest zdrada. Blizny i ślady tortur Olivera Twista zagoiły się bez śladu, więc Orłow pomyślał, że ten dzieciak nie miał jeszcze do czynienia z katem, co oznacza, że stosunkowo łatwo pęknie.
  Chłopiec został wciągnięty na stojak. Oliver poczuł, jak jego związane za nim ręce ciągną się w górę. Nie boli jego ruchomych stawów. Ale nie musisz też grać bohatera. W przeciwnym razie mogą cię tak bardzo torturować, że nie będziesz miał siły na ucieczkę. Więc Oliver Twist zakpił.
  Główny kat był jednak niezwykle doświadczony. Od razu zobaczył, jak silne są żyły chłopca, i postawili mu na nogach ciężki blok, który zatrzaskuje się jak kajdanki.
  Mięśnie ramion Olivera Twista napięły się, żyły mrowiły. Zaczęli podnosić go do sufitu. To jest rodzaj tortur. Aleksiej Orłow, zły na upór chłopców, kazał go natychmiast torturować, zaczynając od silnych środków. Oto on jest hrabią. Wysoki, szeroki w ramionach, mimo młodego wieku z ciężkim brzuchem. Ubrana luksusowo, ze wszystkimi zamówieniami.
  Oliver Twist jest jak zwykle torturowany całkowicie nagi, a chłopcu wstydzi się powiesić nago w obecności panów, lekarza, kata i jego pomocników, skrybów i straży honorowej. Ale złodziej-pionier byłby jeszcze bardziej zawstydzony, gdyby wiedział, że obserwują go dwie damy: sama królowa Katarzyna, a także druhna Trubetskaya.
  Ekaterina spogląda zza wygodnego ekranu i przez lornetkę. Przystojny chłopak na stojaku. A im starsza stawała się królowa, tym bardziej lubiła młodych. Zwłaszcza jeśli są torturowani.
  Catherine od dawna nie widziała takiej ulgi, symetrycznie rozmieszczonych mięśni, jak u tego chłopca. Prawdziwy nastoletni Apollo. Musimy poprosić, aby ulepić z niego posąg i rzucić olejem na płótno. Przystojny chłopak, a teraz jego śliczna buzia jest wykrzywiona cierpieniem, a łzy spływają z niebieskich oczu.
  Opamiętując się, kat puścił bęben, a Oliver Twist rzucił się w dół. A przy podłodze rozciągała się gruba końska lina. A na ramionach i ramionach, a nawet plecach chłopca, wyglądało to tak, jakby płynęła rzeka stopionego ołowiu. Oliver Twist nie krzyknął tylko dlatego, że szok bólu zaparł mu dech w piersiach i wybił powietrze.
  A kat machał owłosioną łapą, a do bloku przyczepiano ciężarki. Zimny pot spływał po opalonym ciele chłopca, a jego oddech był ciężki. Oliver desperacko powstrzymywał łamiący się krzyk, starał się być nieugiętym i dumnym sowieckim pionierem.
  Główny kat zadał pytanie na służbie:
  - W jakim celu złodziej został wysłany do Petersburga!
  Oliver Twist odpowiedział ze złością:
  - Zabij cię idioto!
  Aleksiej Orłow rozkazał:
  - Zatoka!
  Baty spadły na chłopca. W porównaniu z bólem na wieszaku, który właśnie znosiłem, rzęsy wydawały się czymś niepoważnym i nie niebezpiecznym. Oliver Twist milczał. Postanowił, co się stanie, ale nie podda się.
  Krew płynęła ze złamanego kręgosłupa. Ale widząc, że chłopiec nie odpowiada, Orłow rozkazał:
  - Ogień!
  Kat rozpalił ogień pod bosymi stopami chłopca. Płomienie lizały nagie pięty Olivera. Ból z zakończeń nerwowych jest nieznośny. Ale chłopiec wyobrażał sobie, że biegnie po piaskach arabskiej pustyni i prowadzi hordę Tamerlana. Myśl o bitwie odwraca uwagę od ognia. I to nie jest dla niego przerażające.
  Kat grzał pod stelażem. Inny dręczyciel z rozpalonymi do czerwoności szczypcami ugryzł muskularną klatkę piersiową Olivera Twista. Trzeci podgrzał drut i zaczął bić po plecach. Oliver Twist, posiadający rozwiniętą wyobraźnię, był odłączony od cierpienia. Poczuł dotyk rozgrzanego do czerwoności żelaza, ale jakoś stłumiony, jakby kapała na ciebie gorąca herbata, a nie rozgrzana do czerwoności stal.
  Catherine przyglądała się temu z lubieżnym ślinieniem. Jakie to urocze, taki przystojny chłopak jest torturowany. Szkoda tylko, że nie krzyczy, jest taki cierpliwy. Cóż, racja Prometeusz, nie zginany bohater.
  Oliver przedstawia siebie i Tytanów w ogniu bitwy. Uderzają go ostrza wroga, kapie krew, pozostają blizny. Ale ręce i nogi są w ruchu, siekając, rozdrabniając wrogów.
  Kat wybrał z kominka duży kawałek żelaza i gdy już miał go podnieść do twarzy chłopca, rozległ się głos Katarzyny:
  - Nie rób! Nie powinieneś szpecić takiej twarzy, to czysty cherubin!
  Aleksiej Orłow odwrócił się do ekranu i zapytał ze zdziwieniem:
  - Podoba ci się ten chłopak, mamo?
  Królowa skinęła głową.
  - Tak! Zdejmij go ze stojaka! Umyj się i przygotuj do snu!
  Aleksiej Orłow posłusznie skinął głową:
  - Jestem posłuszny Waszej Wysokości!
  Kiedy usunęli blok w kościach i więzadłach, potwornie strzelili z bólu. Oliver Twist nagle zdał sobie sprawę, że nie zostanie wysłany do celi ze swoimi towarzyszami, i zapytał księcia zmieszany:
  - Gdzie mam się udać?
  Aleksiej Orłow parsknął pogardliwie:
  - Masz szczęście młody ogierze. Spojrzała na ciebie sama Matka Ekaterina. Będziesz żył jak chłopski syn w złocie, spać na złocie!
  Oliver odpowiedział z oburzeniem:
  - Jestem z rodziny Kozaków Dońskich, a nie prostym chłopem!
  Rany i oparzenia chłopców nacierano alkoholem. Były okropne. Ale Petya czuł się, choć w bólu, ale radośnie. Szkoda, że nie mogli uratować swoich przyjaciół. O los, jego ...
  Więc zastanawiam się, co mama chce z nim zrobić? Oliver słyszał już wystarczająco dużo o tym, co mężczyźni i kobiety zwykle robią między sobą, ale sam nie musiał próbować. Jest jednak już generałem, więc możemy założyć, że jest dorosły.
  Podczas ubierania Oliver Twist nie. Marmurowa posadzka Pałacu Zimowego była przyjemnie zimna, bose, pokryte pęcherzami stopy. Kroczenie było bolesne, ale ten ból, który tylko irytuje, ale nie jest w stanie się złamać.
  Chłopca zaprowadzono do jasnego pokoju z wieloma obrazami i wiszącymi płótnami. Mężczyzna z dwiema dziewczynami biegał po pokoju trzymając pędzle. Zwracając się do Olivera Twista, artysta grzecznie powiedział:
  - Młody człowieku, możesz oprzeć się o marmurową kolumnę i stać podczas szkicowania.
  Znowu pozujesz nago? To nieprzyjemne, ale z drugiej strony narysują twój portret, jakby od jakiejś szlachetnej osoby. I wydaje się, że wznosisz się ze szmaty do bogactwa.
  Dziewczyny rozłożyły farbę i zaczęły robić tłuste szkice na płótnie. Oliver Twist wstał i aby odwrócić uwagę od rozdzierającego bólu po kole i okrutnych tortur, rozdartej i spalonej skóry od szyi do stóp, zaczął myśleć o tym, co dzieje się teraz na frontach II wojny światowej. Tak, czasami we śnie zdarzają się chwilowe kolizje, a chłopiec z XIX wieku widzi wiek XX.
  I nagle chłopiec to zobaczył, a to, co zobaczył, wcale mu się nie podobało. Wojska niemieckie natychmiast zdobyły Kujbyszewa i wkroczyły do Uralska, zajęły Gurijewa... Istniało zagrożenie przeniknięcia hord Mainsteina do Azji Środkowej. Ale największe niebezpieczeństwo pojawiło się w Moskwie. Naziści pod koniec grudnia 1946 r., a dokładniej 25 grudnia w Boże Narodzenie, rozpoczęli kolejny atak na sowiecką stolicę.
  Oliver Twist widział ruch czołgu, gdy znajdujące się w nim dziewczyny-pająki obracały wieżą. I padał na wszystko co się rusza i nie rusza.
  Frida, Gerda, Charlotte - wesoły triumwirat ludzi z przeszczepionym owadzim DNA. I cokolwiek powiesz, piękne dziewczyny to po prostu najwyższa klasa. W jednym bikini demonstrują swoje wdzięki.
  I czołg, w którym dziewczyny jeżdżą w specjalnym, piramidalnym kształcie, z małymi wałeczkami zasłaniającymi całe dno.
  Gerda strzelała do radzieckiego czołgu IS-3. Trafiła w samo skrzyżowanie wieży z kadłubem, gruchając z ludowej pieśni górali:
  - A w gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy... Morskie fale i wściekły ogień! I we wściekłości i we wściekłym ogniu!
  Wojowniczki poruszały się i strzelały. A T-34-85 ruszył do ataku. Czołg ten nadal był najbardziej masywny i seryjny. Najwyraźniej prace nad T-54 wyraźnie zwolniły. Leningrad znajduje się w silnym pierścieniu blokującym, a na wschodzie mróz nieco ostudził zapał samurajów.
  Niemiecki czołg jest uzbrojony w armatę 88 mm, ale 100 EL. Najwyraźniej wynika to z faktu, że dziewczyny chcą mieć duży zestaw bojowy. I tak zrobili sobie puch dużego kalibru.
  Ale Niemcy nie wiedzą, że Stalin ma przeciwko nim broń: szybowiec kamikaze. Lekki, osiemset kilogramów, szybowiec zawiera dwa centy materiałów wybuchowych. I chłopiec-pilot na muszce.
  Jest pionierem Vitya, odmawia modlitwę i idzie do szybowca. W celu zaoszczędzenia ubrań dzieciak wchodzi do kabiny w tych samych kąpielówkach. Na mrozie oczyszczonego lotniska są ślady gołych stóp. Zadaniem chłopca jest wzbić się w powietrze i skierować samochód na cel powietrzny lub lądowy.
  Bezwzględny dyktator, przy pomocy takiej taktyki, postanowił przeciwstawić się przytłaczającej przewadze jakościowej niemieckich samolotów. Używają chłopców jako kamikadze wyłącznie w celach pragmatycznych - i ważą mniej, a wojownicy są mniej wartościowi niż dorośli.
  Chłopiec wspina się do ciasnej kabiny. Następnie patrzy na próbkę Dziewicy, żegna się i nagą piętą wciska pedał. Szybowiec kamikaze z trudem wzbija się w niebo. Taktyka jest wciąż nowa i nie jest jasne, na ile jest skuteczna. Ale naród radziecki jest gotowy na wszystko ze względu na własną armię i kraj.
  Vitya musi staranować najnowszy czołg w kształcie piramidy, nie do przebicia przez radzieckie działa przeciwpancerne ze wszystkich stron: przedni pochylony pancerz 300 mm, tył 250 mm. Masa samochodu to 68 ton, a silnik ma 1200 koni mechanicznych. Oczywiście, aby strącić takiego potwora można poświęcić jednego szybowca i jednego pioniera.
  Vitya rzuca się na wroga, nurkuje ... Gdyby w środku nie było owadzich dziewczyn, bardziej zwykłych pilotów, czekałaby na nich śmierć. Ale przeciwlotniczy karabin maszynowy bazgroł, a planeta eksploduje sto metrów od niemieckiej maszyny. Czołg piramidalny "Pancernik" trzęsie się, ale nie dzieje się z nim nic strasznego. Znowu samochód Mainsteina pędzi przez sowieckie przestrzenie.
  A sowieckie czołgi bezskutecznie próbują kontratakować.
  Gerda ryknęła:
  - Jestem super!
  I wystrzeliła pocisk w taki sposób, że okazało się, że trzy czerwone czołgi zostały zniszczone naraz. Dokładniej, te czołgi trywialnie się zderzyły.
  A Charlotte prześcignęła swojego partnera i od razu zestrzeliła cztery czołgi. gdakał:
  - Jestem wilczycą i tygrysicą, jem rosyjski!
  W duszy zmarłego chłopca Viti leci do nieba. Tam czeka na niego tylko niebo, bo jest bohaterem pionierskim.
  Oliver Twist jest zniesmaczony, patrząc na to, i jest oderwany od spektaklu niszczenia czołgów.
  Chłopiec jest w pełnym mundurze. Rany i owrzodzenia już zaczęły wysychać i goić. Po prostu bardzo chciałem jeść. I nadal jest malowany.
  Oliver Twist zapytał z uśmiechem:
  - A że opiekunki nie mają być karmione?
  Artysta spojrzał pytająco na lokaja. Klaskał w dłonie. Jakby z góry spodziewając się takiego polecenia, do pokoju wniesiono pieczoną gęś przyozdobioną, krojony chleb i wino w srebrnym naczyniu.
  Oliver chciwie rzucił się na jedzenie. Wydała mu się niezwykle smaczna gęś z jabłkami i pieczoną skórką. Chrupnęły tylko kości. Wino było słodkie i niezbyt apodyktyczne, ale po dwóch dużych kieliszkach Oliverowi zabrzmiało głośno. Chłopiec zjadł gęś w całości, zostawiając tylko kości i pokazał własne obżarstwo. Potem Oliver Twist długo nie myślał, ale wziął go i zasnął. I tak się zawahał. Chłopiec został ostrożnie zabrany i przeniesiony do luksusowej sypialni cesarzowej.
  To jest Pałac Zimowy, wszystko jest pod ręką i niedaleko.
  A Oliver Twist marzył o tym, co phasmogoryczne i niezwykłe.
  . ROZDZIAŁ 12
  Po śnie Oliver Twist ćwiczył i poczuł, że czuje się lepiej. A jego rany i pęcherze prawie zniknęły. Energia wróciła do mięśni. Młode więzadła szybko regenerowały się bez odczuwania bólu po skręceniu.
  Mimo wszystko dobrze jest być chłopcem - wszystko goi się tak szybko i łatwo. Tutaj starzec w ogóle nie mógł dojść do siebie po torturach na stelażu. A ciało jest młode i świeże.
  Tym bardziej Oliver pragnął wolności. Zjadł owsiankę z mlekiem i mięsem oraz kilka suszonych bananów. Potem zjadł jabłko.
  Następnie tradycyjne badanie przez lekarza. Nie posmarowała go nawet alkoholem.
  I łyżka syropu dla wzmocnienia odporności. I jest słodki i pyszny.
  Potem lekarz wyszedł. Wkrótce spodziewano się wyroku. Teoretycznie prawnik zostanie przydzielony Oliverowi, ale może to być na pokaz.
  Ale jest wielu ludzi, którzy sympatyzują z chłopcem, więc dziesięcioletnie dziecko najprawdopodobniej nie zostanie stracone. Nawet jeśli nie zdradził, gdzie ukryto skarb. Bardziej prawdopodobnym zdaniem jest ciężka praca. Albo kopalnie, albo plantacje w południowych koloniach. Plantacje są oczywiście lepsze, ale nawet tam śmiertelność z powodu chorób wśród białych skazanych jest bardzo wysoka, chociaż klimat jest ciepły. Ale dzieci umierają z powodu epidemii jeszcze rzadziej niż dorośli. A za dziesięć lat jest szansa na zwolnienie warunkowe i wynajęcie działki. A niektórzy z bogatych sami byli skazańcami.
  Kopalnie są gorsze... Także wysoka śmiertelność. Tam, w wąskich korytarzach i sztolniach, potrzebni są robotnicy niskiego wzrostu. Oznacza to, że dzieci są tu wysyłane dobrowolnie. A śmiertelność jest wysoka. Ponadto dzieci często pracują nago i boso, aż do całkowitego wyczerpania. A opary są trujące. W kopalniach do końca kadencji przetrwało na ogół niewiele osób.
  Oliver rozumiał, że plantacje są lepsze niż kopalnie pod każdym względem. Są chwile na plantacjach, kiedy prawie nie ma pracy, a skazane dzieci są nawet bawione lub grają w piłkę nożną.
  Wciąż jest nadzieja na ucieczkę.
  A Oliver ściera jedno ogniwo łańcuszka z drugim... I czyta modlitwy...
  A kiedy w końcu ogarnia go sen, widzi w nim coś takiego...
  Katarzyna II była tak zmęczona w ciągu dnia i przez część nocy, że miała tylko siłę, by pocałować śpiącego chłopca tylko kilka razy na rundzie, umytą, zrogowaciałą, niedawno umęczoną piętę, a następnie oprzeć głowę o klatkę piersiową. pionier złodziej i wąchaj spokojnie. Nie doszło do przemiany dziecka w mężczyznę. Królowa i chłopiec spali do południa. Potem przynieśli obfite jedzenie. Ekaterina zauważyła, że rany chłopca już się zagoiły, jakby po kilku tygodniach dobrej pielęgnacji, a pęcherze całkowicie zniknęły.
  Królowa zapytała Olivera Twista:
  - Czy jesteś czarownikiem?
  Chłopiec, pożerając jedzenie z apetytem, zauważył:
  - Lepiej goi się na młodym człowieku niż na psie!
  Katarzyna zachichotała i zauważyła:
  - Ale tak szybko dochodzącej do siebie po torturach chłopców, których jeszcze nie widziałem.
  Oliver przypomniał sobie, dlaczego w ogóle wszedł do miasta i zapytał insynuująco:
  - Jeśli jesteś taki miły... Wypuść moich kumpli!
  Catherine zarumieniła się i syknęła ze złością:
  - Nie! To przestępcy i powinni zostać straceni! Zabiję cię, kiedy będę tobą zmęczony!
  Oliver wpadł w złość i mocno szturchnął królową palcem wskazującym w szyję. Zwiotczała. A złodziej-bohater syknął:
  - Nie czekaj suko! Ilu ludzi torturowałeś - stare bzdury!
  Lokaje wbiegli, ale Oliver Twist wyciągnął ostry sztylet zza gorsetu Katarzyny i przyłożył nóż do jej gardła, warknął:
  - Jeszcze jeden krok i zabiję uzurpatora!
  Służący byli zdezorientowani, a w całym pałacu rozległ się alarm. Strażnicy zaczęli biec. Pojawił się także dowódca wojsk rosyjskich w Petersburgu hrabia Aleksiej Orłow.
  Silny Oliver Twist trzymał sztylet przy gardle cesarzowej, ryknął:
  - Rozkazuję uwolnić wszystkich więźniów z więzień, bo inaczej nie będzie żyła!
  Aleksiej próbował zagrozić:
  - Jeśli ją zabijesz, wiesz, co ci zrobimy?
  Bohater-złodziej odważnie odpowiedział:
  "Wciąż nie wyciągniesz lisicy z grobu, a tortury mnie nie przerażają!" Sam widziałeś to wczoraj!
  Ekaterina, która opamiętała się, skinęła głową:
  - Rób, jak mówi ten tytan... W każdym razie kilkuset więźniów, równowaga sił nie zostanie naruszona!
  Och Katya chciała żyć. A ja chciałem rządzić. Teraz chętnie opuściłaby Petersburg na statku, tylko na morzu jest zbuntowana eskadra kontrolowana przez Pugaczowa. Ogólnie Katarzyna rozumiała, że wojna została już przegrana. I musisz zadbać o zachowanie własnej skóry. A tron... W takim razie kłopotów z zarządzaniem tymi krnąbrnymi i wiecznie niezadowolonymi ludźmi jest zbyt wiele. Na granicy ma ogromne rachunki, wystawione na wypadek przewrotu.
  Może dalej żyć po królewsku, gdzieś w Paryżu. Nawiasem mówiąc, klimat Paryża jest znacznie łagodniejszy i przyjemniejszy niż w Petersburgu. Może rzeczywiście udać się w świat z Emelyanem Pugaczowem? Niech ten kozak niebieskonogi spróbuje poradzić sobie z imperium? Poprawiła się i ma dość mocy do samego gardła!
  Oliver Twist udał się z Katarzyną do powozu, aby osobiście nadzorować uwalnianie więźniów z krzyży i Twierdzy Piotra i Pawła. Młody wojownik siedział teraz na białym koniu. Pomyślał, ale nie powinien wykorzystać chwili i zabrać cesarzowej matki do obozu Emeliana Pugaczowa? Oznaczało to koniec wojny domowej i ostateczny sukces powstania. I faktycznie przystąpienie nowej dynastii, chociaż formalnie Romanowowie pozostali u władzy.
  Chociaż wciąż był spadkobierca Paul i cała masa krewnych. Tak, Emelka utknęła, nic nie powiesz.
  Więźniów wyprowadzano z lochów, ubierano, karmiono. Cesarzowej groziła śmierć ze strony zdesperowanego pioniera.
  Chudy młodzieniec Iwan Orłow, najmłodszy z braci Orłowów, oświadczył się Aleksiejowi.
  - Tak, do diabła z Katyą. Ogłosimy następcę cesarza Pawła i zabijemy z nią chłopca!
  Aleksiej gorączkowo potrząsnął głową.
  Czy jesteś szalonym bratem? Tak, Paul nienawidzi nas bardziej niż Emelyan. Chcesz, żebyśmy byli szyci na królobójstwo?
  Gruby Stepan Orłow zasugerował:
  -Udawajmy, że jesteśmy zrezygnowani, a potem wykorzystajmy chwilę i spoliczmy chłopaka.
  Aleksiej skinął głową na zgodę.
  - Więc zrób to, ale ... Aby Katiusza nie odleciała nawet włosów!
  Eduard Orłowa ze szpiczastym nosem zauważył pragmatycznie:
  -Co powinniśmy zrobić? Wkrótce Aleksander Suworow poprowadzi wojska do szturmu, a nasza armia topi się. Wszyscy opuszczają żołnierzy, a co gorsza oficerów, a nawet szlachtę.
  Iwan Orłow odważnie zasugerował:
  - Może przebić się na północ. W kierunku Wyborga, a tam niedaleko Szwecja.
  Aleksiej westchnął ciężko i przypomniał:
  -Wyborg już otworzył bramy oszustowi. Tak czy inaczej, grozi nam śmierć.
  Iwan odpowiedział namiętnie:
  - Ale przynajmniej wyjdziemy na otwartą przestrzeń, bo inaczej walą nas jak pisklęta w klatce.
  Aleksiej o tym pomyślał. Rzeczywiście, próba przebicia się w nocy wydawała się najlepszym wyjściem. Nie da się utrzymać wielkiego miasta z przerzedzającym się garnizonem. W takim przypadku, jeśli zdecydujesz się na duży przełom, część armii zostanie utracona, ale jest szansa na samodzielne wyjście i kontynuowanie walki z zagranicy. I co można zaproponować jako alternatywę. Odwrót do Twierdzy Piotra i Pawła.
  Jest na wyspie, niełatwo ją zaatakować. Problem polega jednak na tym, że wyrwanie się z Pietropawłowska przy odpowiednim oblężeniu jest prawie niemożliwe. Więc będziesz tam cierpieć, dopóki nie skończysz wszystkich zapasów. A potem umierasz z głodu. Co jeszcze zrobić? Oddać Katię oszustowi i spróbować w ten sposób ocalić jego skórę?
  Ścieżka wyglądała bardzo kusząco. Ale czy Emelyan uratuje życie tak niebezpiecznych osobników jak bracia Orłow? W końcu obalili Piotra Trzeciego, a Grigorij nawet udusił jego dawną majestat chusteczką.
  Tak więc pomysł, aby wszystko przełamać, wydawał się lepszy niż jakikolwiek inny.
  Wysiadło też kilku harcerzy. Szli chwiejnie, dwoje nawet podtrzymywane przez ramiona, żeby nie upaść. Chłopcy byli brutalnie torturowani, ale zachowywali się przyzwoicie. Vitya znalazł siłę do samodzielnego chodzenia, chociaż spalili mu pięty rozgrzanym do czerwoności żelazem. Zbliżając się do Olivera Twista, jego asystent powiedział ochryple:
  - Był torturowany... Spalony rozpalonymi szczypcami. Miałem pięćset batów i trzy potrząśnięcia. Wszystkie kości wypadły z miejsca, ale nic im nie powiedziałem!
  Oliver Twist zachęcał Vityę:
  - Nic nie wiem o ziołach leczniczych! Wszystko zagoi się lepiej niż na psie... Najważniejsze, że nie jesteś zepsuty!
  Wśród zwolnionych znalazła się Domka. Mimo tortur dziewczyna pozostała piękna. Bosa, w lekkiej sukience, wysoka dziewczyna zdawała się nie odczuwać zimna. Jej twarz miała dziecięcy wyraz. Podeszła do Olivera Twista, ukłoniła się luksusowo ubranej Katarzynie i powiedziała:
  "Piekali moje pięty cztery razy ... Ale w porządku, widzisz, idę!"
  Generał pocieszył dziewczynę:
  - Nie smuć się Domko. Testuje tylko temperament. Aleksiej Orłow nadal będzie wył na stojaku. Zapłać za ich zbrodnie.
  Domka zalśniła oczami i zapytała:
  - Daj mi możliwość dręczenia samego kata.
  Pionierski złodziej Oliver Twist był w świetnym nastroju. Uwolnionych więźniów załadowano na sanie. Petersburg to miasto zbyt duże, by wchodzić na jego obrzeża stopami, a nawet boso.
  Katarzyna szepnęła do Olivera Twista:
  - Chcesz, żebym uczynił cię księciem?
  Pionierski złodziej uśmiechnął się i kpiąco zapytał:
  Dlaczego nie książę?
  Królowa uśmiechnęła się z mocą i zapytała:
  - Chcesz zostać księciem?
  Oliver Twist zachichotał i zapytał poważnym tonem:
  - Tylko nie wiem, w którym królestwie dostaniesz mi księstwo. W Rosji masz rodaków, pozostało dwoje diabła!
  Catherine zdała sobie sprawę, że nie ma nic do obiecania. A Vitya, który siedział na saniach obok nich, zauważył:
  - Oliver Twist jest hojnie obdarzony królem-ojcem. Adiutant Generalny Jego Królewskiej Mości.
  Katia zwróciła się do Vity:
  - Chcesz, żebym uczynił cię feldmarszałkiem?
  Chłopiec w odpowiedzi pociągnął Katarzynę za włosy i zagroził:
  - Nie rozpieszczaj się!
  Aleksiej Orłow zobaczył, że seria sań i sań zmierza do wyjścia. A Katarzyna jest z nimi. Najważniejsze jest to, że nic nie można z tym zrobić. Nie anuluj królewskiego zamówienia. Nie mogą stracić Catherine. Ale jeśli nadal rzuci się do obozu oszusta, to w ogóle będzie koniec. Zupełnie inaczej może się zdarzyć za cesarza Pawła.
  Orłow zawahał się... Musimy zrobić decydujący krok, ale Grigorija nie ma obok niego. Źle jest też to, że strażnicy też są zdezorientowani. Pilnie musimy ratować własną skórę.
  A potem Aleksiej Orłow podjął decyzję: w końcu schwytana Katarzyna odwróci uwagę armii oszusta, a tymczasem wraz ze strażnikami i milicją będą mogli wymknąć się z miasta. Tak więc na próżno Suworow szkolił wojska do szturmu. Wyrwą się i zostawią braci Orłow na polach, bagnach, bliżej Szwecji.
  Aleksiej rozkazał heroldom:
  - Zadzwoń do braci i rozwal zgromadzenie! Zbierzmy wszystkie możliwe siły!
  A Oliver Twist, uradowany, że jego przyjaciele są wolni, a królowa została zniewolona, śpiewał. Chłopcy, Domka i inni uwolnieni więźniowie podnieśli go;
  Och, moje silne łańcuchy niewoli,
  Dlaczego chłopiec był boso, głodny zakuty w kajdany...
  Robak trochę zamarzasz,
  A w myślach będziesz w stanie pokonać wszystkie dystanse!
  
  Nasz świat to takie smutne więzienie
  Rządzi w nim śmierć, wszędzie panuje cierpienie...
  Nie możemy przywołać światła
  Pan zsyła próby!
  
  W kamieniołomach losu chłopca
  Niewolnik do noszenia kosza z dużymi kamieniami ...
  Choć bez brody, ale włosy poszarzały,
  W końcu życie jest jeszcze gorsze niż buda!
  
  Ale wierzę, że wolne słońce wzejdzie
  Cherubin rozproszy tłum szatanów...
  Wszechmocny da nam próbę,
  Będą darmowe buty, kaftany!
  
  Ale wciąż cierpię i jestem w kajdanach
  Żołądek jest pusty, a bicz na żebrach ...
  Na tronie chłopiec jest tylko w snach,
  Idzie ciernistą, strasznie ciemną ścieżką!
  
  Ale wiem, że Bóg nie opuści współbraci,
  Natychmiast podniesiemy widły złych panów!
  będziemy godni chorągwi ojców,
  Wysławiajmy Władcę w chwale imienia!
  
  Pięknie jest żyć, ale umrzeć
  Zawsze będziemy godni rycerza...
  Niech zły niedźwiedź ryczy
  Intrygę przekręca drapieżnik z oszustem!
  
  Ale wolny duch ogarnął ludzi,
  Powstaną, by walczyć z przeciwnikiem!
  Przeciwnie, bogaci staną się biedni,
  Który książę otrzymał tylko zamek błyskawiczny z pensją!
  
  Możemy stworzyć sprawiedliwy świat
  Taki, w który wszyscy są zaangażowani!
  Przecież dla mnie Chrystus jest świętym bożkiem,
  Które bydło zdołało ukrzyżować!
  
  Wskrzesić umarłych, wierzę, że każdy jest dany,
  I zbuduj nowy, promienny świat...
  Aby wszystkie filmy się spełniły
  Aby chłop nie wstał z jękiem!
  
  Wtedy podbijemy wszechświat,
  Wyznaczmy ścieżki do krawędzi wszystkich galaktyk...
  I będę miał mądrego syna,
  Jako ucieleśnienie ducha astronautów!
  Dobra piosenka i świetny występ chóru. Wszyscy śpiewają szczerze, nawet ci, którzy nie mają muzycznego ucha, wydają porządne i melodyjne dźwięki. Bramy otwierają się i wielka procesja opuszcza Petersburg. Zwycięzcy opuszczają miasto z muzyką i śpiewem. I są bardzo szczęśliwi!
  Ale kiedy procesja odchodziła, a pugaczewcy spotykali się z nimi, po przeciwnej stronie Petersburga wybuchła krwawa bitwa. Armia Emelyana Pugaczowa to nie jakiś motłoch, ale zlutowana dyscypliną Suworowa. A strażnicy ostrzegali przed przełomem. Gwardziści spotkali się ze strzałami z karabinu i ostrzałem.
  Aleksander Suworow przewidział, że gdyby garnizon petersburski chciał się wyrwać, zrobi to w kierunku północnym, bliżej granicy szwedzkiej. Tam będą bardziej skłonni odejść. A genialny dowódca przygotował kilka pułapek na wroga. A teraz na przykład dla kawalerii przygotowane są wilcze doły. Husaria pod ostrzałem karabinów próbowała pokonać reduty, a ich konie masowo wpadały w starannie zaprojektowane i dobrze zakamuflowane pułapki.
  Ale tutaj są kawalerzyści zawodzą, a inni rzucają się za nimi. Wpadają też do zamaskowanych wąwozów lub rowów wykopanych przez chłopów.
  Aleksiej Orłow, który prowadził kawalerię do ataku, sam wpadł do głębokiego rowu, a ostry kołek przebił bok hrabiego. A inne końskie tusze spadały z góry, miażdżąc hrabiego.
  To bardzo gallim, kiedy masz taki ciężar na sobie, a twoje żebra są połamane. I nie możesz oddychać ani się odwrócić. I jest też zimno, a twoje ręce, twarz i całe ciało są zimne.
  Aleksiej desperacko próbuje się poruszyć, ale każdy ruch wbija mu żebra w płuca i sprawia, że pluje krwią. Mięsożerny drapieżnik wpadł do wilczego dołu i dusił się w nim, co jest niezwykle symboliczne.
  Iwan Orłow zdołał przeskoczyć wąwozy, ale kula wystrzelona z reduty trafiła go w brzuch. Suworow, podobnie jak Piotr Wielki, ustawił najlepszych żołnierzy w chronionych fortach w Połtawie i odpalił śmiertelny ogień.
  A kawaleria Don i Kałmuck już byli w zasadzce, a na ratunek pospieszyły nowe pułki.
  Strażnicy wyszli z bram petersburskich. Wybrane pułki, w tym ochrona osobista cesarzowej. Bitwa rozgorzała. Oto najlepsi żołnierze imperium, żołnierze o wysokości nie mniejszej niż dziewięćdziesiąt metrów. Idą, jakby używani, nie zwracając uwagi ani na strzelanie z broni, ani na strzelców z zasadzek.
  Ale i dla nich Aleksander Suworow przygotował niespodziankę. Z góry rozlewa się palną mieszankę i żywicę. Kałmucy wystrzelili strzały i przestrzeń natychmiast się rozbłysła. Wyselekcjonowane, wartownicze jednostki, po straszliwym ugryzieniu i złapane pod czerwono-pomarańczowe płomienie, nie wstają i zaczynają się rozpraszać. A najodważniejsi po prostu płoną żywcem.
  Przełom, z którym wiązano tak wiele nadziei, ugrzązł. Żołnierze zwykłych jednostek, a także niektórzy gwardziści rzucają broń i błagają o litość. Milicje również się rozpraszają, a tłum petersburski podniósł głowę. W stolicy imperium dochodzi do zamieszek, tysiące, dziesiątki tysięcy ludzi wybiegają na ulice i krzyczą:
  - Chwała królowi-ojcu! Wiwat Piotr Fiodorowicz! Niech wnuk Piotra Wielkiego będzie uwielbiony!
  Stiepan Orłow, jako najostrożniejszy z braci, ukrył się w jednej ze ścian w wieżowcu. Eduard Orłow, krzycząc rozpaczliwie, próbował nakłonić żołnierzy do walki z armią Pugaczowa. Ale to już nie był jego dzień i czas. Sam Pugaczow i jego adiutant Oliver Twist przystąpili do ataku. A Aleksander Suworow i feldmarszałek Papin wezwali ocalałych gwardzistów do jak najszybszego poddania się.
  Oliver Twist podjechał pierwszy do Edwarda. Spiczastonosy Orłow podjął desperacką próbę zaatakowania chłopca. Złodziej-bohater zamachnął się i z całej siły uderzył hrabiego w tył głowy. Czaszka rozpadła się, a zwłoki Edwarda wpadły w śnieżną zaspę. Po jego śmierci ostatni strażnicy zrzucili broń.
  A wojska Pugaczowa już wchodziły do zbuntowanego miasta.
  Stepan Orłow z małym oddziałem kawalerii rzucił się do Twierdzy Piotra i Pawła. Tylko tam, a nawet na Kronsztadzie, była szansa, żeby jakoś przedłużyć opór. A raczej agonii.
  Ale Oliver Twist ze swoim gangiem rzucił się na pięty i wyprzedził oddział Stepana. Wywiązała się krótka, choć krwawa walka. Oliver zmagał się ze Stepanem. Zlikwidował jednego ochroniarza, drugiego. A następnie odetnij dobrze odżywionego przedstawiciela pędzla rodziny Orłow. Ciężko ranny Stepan zeskoczył z białego konia. Upadł na kolana i wołał o litość.
  A Oliver kazał go związać i kontynuował swój szybki ruch w kierunku Twierdzy Piotra i Pawła. A ludzie witali się i krzyczeli, spotykając wyzwolicieli z niewoli.
  .................................
  Oliver Twist obudził się i znowu ćwiczył i jadł... Potem potarł kołnierzyk i pracował do zmroku.
  A potem znowu zasnął i zobaczył kontynuację snu.
  Kronsztad i Twierdza Piotra i Pawła poddały się bez walki. Petersburg znalazł się pod kontrolą Pugaczewów. Do tej pory Kreml moskiewski nie był zajęty silnym garnizonem i Pułkiem Gwardii Semenowa, pod ogólnym dowództwem Grigorija Orłowa.
  I na razie Orenburg i miasto Jaitsky wciąż się trzymały. Prawie wszystkie inne miasta i wsie przyjęły władzę cara rosyjskiego. Jednak już następnego dnia przynieśli wiadomość, że w Orenburgu wybuchło powstanie, a wojska pod dowództwem Fedota Katorżnego zajęły miasto.
  Całość przywiozła gołębica, dlatego poleciała tylko kilka godzin. Tak więc do tej pory nie zdobyto tylko miasto Jaitsky i kilka odległych wiosek syberyjskich.
  A Emelyan Pugachev odbył poważną rozmowę z Katarzyną.
  - Przegrałaś, mamo, i musisz przyznać... - Król chłopski zrobił pauzę teatralną i popijał trochę ze złotego kielicha stuletniego wina wysadzanego diamentami i kontynuował. - A teraz, jeśli chcesz żyć, publicznie rozpoznaj we mnie swojego prawowitego małżonka Piotra Fiodorowicza i idź we wszystkich czterech kierunkach!
  Katarzyna nie mogła ukryć radości z takiej propozycji. Wiedząc, jak się kontrolować, była cesarzowa zmarszczyła brwi i mruknęła:
  - Do mnie, żeby publicznie kłamać na taki śmiertelny grzech?!
  Jemelyan uniósł groźnie brwi i ryknął:
  - Nie potrzebuję tego! Potrzebujesz tego, żebym miała powód, by wybaczyć tak upartej i niebezpiecznej suce! Jeśli nie chcesz tego przyznać, nie rób tego! Zabijemy cię, ale przedtem rozgrzanymi do czerwoności szczypcami przepytamy, gdzie ukrywasz swoje dobro!
  Katarzyna, blednąc, mruknęła:
  "Nie waż się torturować swojej królowej!"
  Pugaczow zmarszczył brwi i warknął:
  - Czy odważysz się mnie torturować? Widzę w moich oczach, że odważyłbym się! Więc nie oczekuj ode mnie litości!
  Emelyan wyciągnął sztylet zza pasa i zaśpiewał:
  - Więc będziesz żałował? Rozpoznaj mnie jako swojego prawowitego małżonka i króla....
  Ekaterina z trudem wyciskała się:
  - Będę...
  Pugaczow szczekał groźnie:
  -Ja nie słyszę!
  Dawna królowa jęknęła i zawołała głośniej:
  - Będę!
  Emelyan poprawił fałszywą żonę łagodnym głosem:
  - Nie w ten sposób! Potrzebuję twojego majestatu!
  - Będę waszą wysokością! - wypaliła Ekaterina i zalała się łzami. Nigdy wcześniej nie była tak upokorzona.
  W obecności setek tysięcy ludzi cesarzowa pokutowała i uznała Jemeliana za swojego męża i króla. W tym celu była naga i publicznie bita batem, po czym Pugaczow uczciwie wypuścił królową ze wszystkich czterech stron. Ekaterina warczała i płakała, krzyczała, że nie ma zgody co do bata. I wypuścili Jekaterinę boso w jednej koszuli w śnieg. I oczywiście żadnej pomocy w pobliżu. Bolesna jest śmierć półnaga na mrozie, z plecami zamienionymi w krwawy bałagan.
  Ale Emelyan Pugachev to mądry car, który zadbał o umocnienie swojego tronu. Tak więc spadkobierca, Paweł, został niejako przypadkowo zadźgany podczas napaści. Chociaż Chika otrzymał podobną rolę - cygańskiego Kozaka, gotowego na każdą podłość ze względu na swojego wodza.
  Cała Rosja została zamieniona w Kozaków, wprowadzono elekcyjność i zlikwidowano nierówność klasową. Kraj pozostał autokratyczną monarchią, ale car polegał na organie ustawodawczym Wielkiego Koła Kozackiego. Ziemię rozdano chłopom, fabryki robotnikom, którzy wybierali sobie głowy, armię sformowano na zasadzie dobrowolności. A ochotników zawsze było pod dostatkiem. Powstania objęły całe terytorium Polski, a armia rosyjska pod dowództwem Suworowa wystąpiła na rzecz chłopów.
  Ci powitali nowy rząd jako wyzwolicieli. Następnie Austria i Prusy przystąpiły do wojny z kozacką Rosją.
  Armia rosyjska pod dowództwem Suworowa zaatakowała wojska Fryderyka II pod Królewcem i pokonała je. Koenigsberg poddał się bez walki. A Suworow szybko przeniósł się do Berlina.
  Z kolei feldmarszałek Rumiancew pokonał Austriaków. Powstanie ogarnęło Austrię, pospólstwo pragnęło też wyzwolenia z nierówności klasowych i przystąpienia do Czerwonego Cesarstwa Emeliana Pugaczowa. Pod Berlinem Fryderyk Wielki dał Suworowowi ostatnią bitwę, w wyniku której ostatecznie Niemcy zostali pokonani, a sam król pruski został schwytany. Po raz drugi wojska rosyjskie przybyły do Berlina i tam zostały.
  A feldmarszałek Rumiancew zdobył Wiedeń, zdobywając cesarza austriackiego. Petya brał udział w bitwach pod dowództwem Suworowa. Jego pionierski korpus działał jak zawsze skutecznie i poniósł minimalne straty. Chłopaki weszli do Berlina w uporządkowanych kolumnach. Tradycyjnie chłopcy-wojownicy maszerowali boso, w krótkich spodenkach, bez względu na pogodę.
  Oliver Twist cieszył się, że w końcu może spacerować po Berlinie. Co za przyjemność zgarniać berliński kurz gołymi obcasami. Choć obdarzony jest tytułem Najjaśniejszego Księcia, woli ubierać się lekko. Chociaż wciąż chłopcem. Co więcej, Oliver Twist z zaskoczeniem zauważył, że przestał rosnąć. Jednak to nie jego czas. Nawet kiedy walczył z Pugaczowem, dodał sobie kilka centymetrów, ale teraz czas się dla chłopca zatrzymał, a nawet paznokcie u nóg i rąk przestały rosnąć. I to jest niesamowite.
  Z drugiej strony przez głowę wiecznego pioniera przemknęła myśl, że może się nie zestarzeje? Ostatni byłby świetny! Na starość brutalnie oszpeca ludzi. Zamienia je w marne smardze. A kiedy jesteś młody, twoja twarz nie jest zniekształcona przez kudłatą brodę i gładką jak dziewica. I nie musisz się golić!
  Będąc głównodowodzącym i jego najjaśniejszą wysokością, księciem Oliverem Twistem, nie marzył już, jak wielu facetów w jego wieku, by dorosnąć i odwrócić się. On już dorósł i rozwinął się. I wiele osiągnął. W końcu tytuł Najjaśniejszego Księcia, znacznie wyższy niż tylko książęcy, jest już co najmniej księciem.
  Mieńszykow miał taki tytuł... Emelyan Pugachev faworyzuje chłopca, a możemy powiedzieć, że Oliver Twist jest jego faworytem. Oliver Twist już czuje się w pełni dorosły. Znałem nawet miłość kobiety, zwłaszcza że ci, którzy chcą przespać się z najznakomitszym księciem i przystojnym, dość wysokim i barczystym chłopcem, to co najmniej kilkanaście.
  Oliver Twist czułby się całkiem szczęśliwy, ale... Idąc przez Berlin chłopiec przypomniał sobie takie fałszywe wspomnienie snu, że w jego świecie Niemcy, już prawie pokonani, są na obrzeżach Moskwy, zdobyli Kaukaz, wkroczyli Azja Środkowa i wydaje się, że nawet zaatakowała Moskwę. W Rosji zniesiono pańszczyznę, ludzie są nadal zadowoleni i nawet chętnie płacą podatki do skarbu powszechnego. Wzrósł przyrost naturalny, spada śmiertelność, otwierają się szkoły i uniwersytety, budowane są szpitale.
  Ale posiadłości kościelne zostały ograniczone, a wszystkie ziemie klasztorów i świątyń skonfiskowane. Sam Emelyan bardziej skłaniał się ku islamowi, jako religii tańszej, prostej i zrozumiałej, ale oczywiście bez niepotrzebnych uciążliwych ograniczeń: na wino i wieprzowinę, a także na modlitwę i ramadan.
  Dlaczego król nie miałby stworzyć własnej religii? A poligamia nie jest wprowadzona? Jest królem czy nie?
  Po podboju Niemiec i Austrii wybuchły powstania na ziemiach Niemiec Zachodnich, Francji, Hiszpanii i Portugalii. Emelyan Pugachev wydał rozkaz pomocy wszystkim uciśnionym. Naprawdę drugi Trocki. Albo Lenin. Ale o wiele łatwiej jest prowadzić wojnę na Zachodzie: Europa jest podzielona, a armia rosyjska jest najsilniejsza i najbardziej zaawansowana, a dowodzą nią znakomici dowódcy Rumiancew i Suworow.
  Oczywiście wojna z Turcją zakończyłaby się znacznie szybciej, gdyby nie powstrzymano tych wielkich dowódców, dworzan królowej. Co więcej, armia Imperium Osmańskiego była pod względem uzbrojenia i organizacyjnego punktu widzenia bardzo zacofana, a Rosja nie była rywalem.
  Nawet walcząca z Fryderykiem Elizaveta Pietrowna udowodniła, że armia rosyjska i system rosyjski są silniejsze i skuteczniejsze od pruskiego.
  Stosunkowo spokojnie w Europie było tylko w Holandii. Ten kraj ma republikańską formę rządów, a ludzie są mniej lub bardziej zadowoleni ze swojej władzy. Ale Belgia jest pod kontrolą Austriaków i tam nie wybuchły w ogóle komiczne zamieszki.
  Tu są pułki Pugaczowa. Wyzwolone zostaje jedno niemieckie księstwo po drugim. Ale teraz wojska Suworowa nieco się rozproszyły, a francuski król spodziewa się rozbić ich kawałek po kawałku. Sto pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy przeciwko sześćdziesięciu tysiącom żołnierzy rosyjskich, z których jedna trzecia to pionierski korpus Olivera Twista.
  Chłopcy częściowo chodzą pieszo, częściowo na małych koniach typu kucyk, skaczą i podskakują. Suworow postanawia zaatakować Francuzów. Chociaż wróg ma prawie trzy razy więcej żołnierzy, a Francuzi oczywiście nie są Turkami w walce.
  Oliver Twist i jego żołnierze zabijają ukrytą Minerwę, robiąc śmiałą przeprawę, wymuszając kilka przeszkód na rzece. Jego chłopięca armia śmiało pluska się po jesiennej wodzie. Przecież pionierzy nie boją się zimna ani chorób. Walczą na domowej roboty procy, które są równie skuteczne jak granatniki i używają procy.
  Jesienna noc jest długa. Oliver Twist jest jednym z pierwszych i strzela do wartowników, strzelając z procy. Proca nie jest prosta, ale ze strzałą nasączoną cyjankiem potasu. A kiedy trafi prosto w szyję, wróg ginie bez dźwięku ani jęku.
  A potem pionierskie siły specjalne dzielnie rzeźbią namioty ze śpiącymi francuskimi żołnierzami. Oliver Twist zaczął ciąć z pułkownikiem w niebieskim, bogatym mundurze. Podciął sobie gardło nożem i zakrył usta. Wydajny i szybki. A inni przybyli na czas, robiąc wszystko z niesamowitą szybkością i spójnością.
  Alarm został podniesiony z opóźnieniem i już wściekłych chłopców nie da się zatrzymać. Oliver Twist wycinał to, co najlepsze i jednocześnie śpiewał;
  O Ojczyzno Wielka Rosja,
  Dwugłowy orzeł jest silniejszy niż wszystkie zwierzęta!
  Nasz król to potężna, jasna misja,
  Co uczyni narody piękniejszymi i milszymi!
  
  Przybyliśmy wyzwolić obcą ziemię,
  Mieszkańcy Paryża również mocno jęczą...
  Zbudujmy cudowny raj na planecie,
  Nie ma potrzeby smarowania rozlanego smarka!
  
  Uczynimy taki komunizm dla wszystkich,
  Co będzie promieniować na planecie...
  A zły faszyzm zostanie zniszczony,
  Właścicielem ziemskim jest Führer, jakie to dziwne!
  
  W Ojczyźnie jaśniejsze niż kopuła Słońca,
  Kościoły błyszczą, złote prawosławie!
  Jesteśmy za Stalinem z okrzykami,
  Niech wielka ścieżka będzie najwspanialsza!
  
  Przywróćmy wielkość kościołów,
  Brat Chrystusa, młodszy genialny Lenin...
  W sztandarach córek i synów,
  Ku chwale wszystkich minionych pokoleń!
  
  Suworow zamówił pionierów -
  Walcz o kozacką ojczyznę...
  Uderzymy nie w brew, ale w oko,
  Mamy w plecaku potężny granatnik!
  
  Wierzę, że sowiecki żołnierz wygra
  Światowa droga do nieśmiertelności komunizmu!
  Podnieś pionierską silną tarczę,
  Na będzie wielki kapitalizm!
  
  Drogi Panie poprowadzi na Marsa,
  Pola pszenicy będą na Wenus...
  A wszystko się wydarzy tylko najwyższej klasy,
  Nawet jeśli nam się to nie udało!
  
  Tutaj całym wszechświatem rządzi komunizm,
  Wskrzeszony przez naukę: kto upadł i umarł!
  O tego rycerza dzielnie walczą,
  Potomkowie będą panami i sędziami!
  Po pokonaniu i wycięciu całego francuskiego korpusu chłopcy rzucili się na dalszą eksterminację wroga. Co więcej, Suworowi podnaperli z drugiej strony. A Francuzi wpadli w panikę. Baterie główne śmiało schwytali pionierzy, którzy wykazali się najwyższą klasą posługiwania się granatnikami procowymi. A chłopaki pokazali, że będą fajniejsi niż dorośli.
  Oliver Twist, jak śpiewać, choć nie swój, ale ten, który śpiewali, będąc pionierami II wojny światowej;
  Suworow nauczył się patrzeć w przyszłość ...
  A jeśli wstaniesz, stań na śmierć!
  Vitya też będzie śpiewał na całe gardło;
  Bracia Suworow, przykład dla nas!
  Nie zgubił się w trudnej godzinie!
  I wszystkie dzieci, miażdżące Francuzów, gdy się rozdają:
  - Suworow uczył w błyskotliwych bitwach,
  Zachowaj rosyjską flagę w chwale!
  Tutaj chłopaki obrzucili francuską kawalerię nitrogliceryną z proc. Tysiące jeźdźców było pomieszanych i połamanych, a ilu koni było pogiętych. A dzieci śpiewają;
  Ojciec i brat Suworow byli,
  Rusk podzielił się ostatnim z wojownikiem!
  I tak błysnąłem pięcioma bateriami i kontynuowałem ponownie;
  - Suworow w chwale kraju to los,
  Wykute zwycięstwo, zmiażdżone wroga!
  I odjechała bosa, pionierska armia Francuzów. Pospieszyli bez odpoczynku do samego Paryża. A Francja westchnęła swobodnie. Francuzi zjednoczyli się w jedną rodzinę z Rosjanami, w wyniku czego rodzina się powiększyła.
  W Hiszpanii nie było nawet armii zdolnej stawić godny opór Rosjanom. Pod czerwoną flagą nad Madrytem Lizbona uruchomiła również pułki kozackie. A nad Europą rozprzestrzeniły się nowe demokratyczne huragany. Kozacy zaczęli gromadzić swoje kręgi i wybierać atamany pod generalną przysięgą cara Rosji Piotra III. Oto powstania w Szwecji.
  Na pomoc ruszyły rosyjskie pułki, aby lud nie dolał krwi. A Szwecja stała się rosyjską, wolną, kozacką volostą. Europa zrzuciła kajdany niewolnictwa i stała się wolna. Aby zapanowała harmonia i spokój, powstało jedno państwo. W Europie nie ma granic, oddzielnych armii, obyczajów. Wszystkie ich problemy są rozwiązywane wspólnie i robią coś wspólnego. A w Rosji też - jest samorząd lokalny i jedno imperium i parlament wybierany powszechnie. Powstają szkoły.
  Jak lubił mawiać Emelyan Pugachev: kto myśli przez rok, sadzi żyto. Kto ma dziesięć lat drzewo. A kto przez wieki - zakładał szkoły!
  Kto nie ma światła wiedzy,
  Uszkodzony i duchowo słaby!
  Koszmarny demon posiada...
  Nie mężczyzna, ale nędzny niewolnik!
  
  Ale zapalimy pochodnię wiedzy,
  Niech myślą naukowcy!
  Ludzkość nie będzie w smutku,
  Nasz człowiek dążyć do góry!
  Europa się zjednoczyła, ale to nie wystarczy. Wojska rosyjskie udają się do Afryki. Następna wojna z Turcją. Armia kozacka jest ogromna, dobrze uzbrojona i dowodzona przez Suworowa. Bardzo skutecznie walczy z Turkami. Stambuł upadł w ciągu kilku miesięcy. Ale to wciąż nie wystarczy. Wojska rosyjskie posuwają się dalej na południe.
  Vitya i Oliver idą razem. Pustynny piasek pod bosymi stopami nieustraszonych chłopców. I nagle Vitya szczerze przyznaje:
  - Przepraszam Oliver Twist, ale... Jestem też hitem II wojny światowej!
  Oliver skinął głową na znak zgody.
  - Ja też tak pomyślałem!?
  Vitya nie była zaskoczona, a nawet rzuciła piaskiem w jaszczurkę:
  - I nie zdziwiony! Ty też nadal jesteś chłopcem!
  Oliver Twist ze smutkiem skinął głową.
  - Tak, w jednym miejscu przebywam od pięciu lat, podobnie jak w innych. Ty i ja staliśmy się jak mumie w puszkach w alkoholu. Bez choroby, bez blizn, wszystko jest takie samo...
  Witia odpowiedział:
  - Moje rany goją się trochę wolniej niż twoje, ale tak naprawdę nie ma śladów. Z wyglądu mamy... Około czternastu! Musiałeś być w tym samym wieku, kiedy tu wpadłeś?
  Oliver Twist szczerze przyznał;
  - Nie! Miałam tylko jedenaście lat! Ale trochę bardziej dorosłam, a potem zostałam na miejscu... Ale to po prostu dziwne, włosy na mojej głowie, choć nie szybko, wciąż rosną, a moje paznokcie całkowicie się zatrzymały.
  Victor zauważył z dumnym uśmiechem:
  -Ale mam, ale urósł wybity ząb. A teraz wcale nie jestem rozdrobniony!
  Oliver Twist rzucił kamykiem w skorpiona gołymi palcami. Bestia została trafiona i przecięta na pół. Chłopiec zauważył:
  Możemy nawet być nieśmiertelni!
  Vitya powiedział z nieśmiałą nadzieją:
  - Więc jest cudownie. Chodźmy do innych światów! Cóż, czym jest dla nas życie, bez walki i lotów.
  Gorący piasek nie boi się wiecznych chłopców. Ale nuda jest gorsza.
  Ale była tylko walka. Mudżahedini ogłosili dżihad, walka rozwijała się z nową energią. Ale Kozacy polowali na bandytów i stopniowo wzmacniali swoje rozkazy. Ale wojna partyzancka spowolniła ruch do Afryki. Stopniowo rosło rozwarstwienie imperium Emelyan. Kupcy się wzbogacili, pojawili się biedni. Car Pugaczow próbował z tym walczyć, nakładając wysokie, progresywne podatki.
  Jednocześnie obrano kurs na ekspansję zewnętrzną. Kozacy zdobyli Iran podczas krótkiej wojny i wkroczyli do Indii. Ponadto na nowo zdobytych ziemiach umocnił się demokratyczny, a zarazem monarchiczny porządek. Były też ataki partyzanckie. W tym samym czasie rozwijała się nauka. Zbudowano pierwszą linię kolejową z Petersburga do Krasnoje Sioło. Zaczęto budować odgałęzienie między Moskwą a Petersburgiem.
  Imperium rosło w siłę, a wraz z nim rósł despotyzm cara Piotra III. To prawda, że nie było mowy o przywróceniu pańszczyzny, kapitalizm aktywnie się rozwijał. Wybuchła też wojna z Chinami... Suworow pokonał także chińskie hordy... Ale do tej pory anektował tylko Tybet i Mongolię. Kraj był zajęty wewnętrznymi przemianami i trawieniem nowo anektowanych ziem. I nie była już gotowa do ekspansji.
  Od przeprowadzki minęło piętnaście lat. Vitya i Oliver Twist pozostali zewnętrznie nastolatkami, którzy wyglądali na czternastolatków, ale mentalnie są już całkiem dorosłymi, utytułowanymi osobami. I naprawdę chcą wrócić...
  Raczej chłopaki zaczęli już zapominać o swoim dawnym, militarnym świecie, ale nagle we śnie zobaczyli w całej swojej jasności kontynuację masakry drugiego świata.
  . ROZDZIAŁ 13
  Więzień się obudził. I znowu zobaczyłem, że wokół są mury więzienne i samotna cela. Ale ten dzień był wyjątkowy. Najpierw Oliver został zabrany do oddzielnego pokoju, gdzie został dokładnie umyty. Następnie zgolili małą szczoteczkę odrośniętych blond włosów.
  Został ponownie zbadany przez lekarza kobietę i mężczyznę, którzy wydali wniosek, że chłopiec jest całkowicie zdrowy.
  I w końcu rozdali trochę szorstkich butów w dwóch rozmiarach. Podobno nawet chłopiec nie przestał chodzić boso na sądy. Aby nie odlecieli, musiałem włożyć papier.
  Pogoda była ciepła, a Oliver, który był przyzwyczajony do chodzenia boso, czuł się niekomfortowo.
  Został zakuty w kajdanki i zabrany do sądu. Oliver nawet trochę się poprawił podczas pobytu w więzieniu. Dzięki trosce współczujących kobiet dobrze go nakarmiły. I tak naprawdę tam nie biegasz, chociaż Oliver codziennie ćwiczył.
  Twarz dziecka Twista była zaokrąglona, głowa ogolona do zera. I piżamy w paski, szorstkie buty i kajdany do rąk.
  Chłopak nie wydawał się niebezpieczny, ale też nie wzbudzał litości. Oliver wyglądał na spokojnego i silnego.
  Sędzia spojrzał na niego... Z jednej strony prokurator, az drugiej prawniczka. Zwykle uczestniczyła w sądzie dla nieletnich. Naciskany na litość, ale proces się nie przeciągał.
  Oliverowi nie podobał się wygląd sędziego. Nie był zły, ale był w nim chłód. W każdym razie fakt, że oskarżony jest dzieckiem, raczej go nie zmiękczy.
  Prokurator miał jednak nos latawca i spojrzał ze złością. Przeciwnie, prawniczka wyglądała młodziej niż na swoje lata i wyglądała jak anioł z blond, lekko żółtawymi włosami. Jej twarz była niewinna. Ale niezbyt mądry.
  Starali się nie przeciągać sądu z powodu chłopca. Najpierw prokurator odczytał długie oskarżenie. Wymieniono grzechy Olivera. A nawet to, że miał mało jedzenia w przytułku i ucieczka od przedsiębiorcy pogrzebowego, i sposób, w jaki współpracował ze złodziejami i podstępem uciekł z więzienia dla dzieci. Wymienił też jego liczne kradzieże w krótkim czasie i napady na domy. Przypomniał, że młodociany przestępca w ogóle nie pokutował i nie podał, gdzie ukrywa się dobro skradzione szanowanym obywatelom. I że mimo młodego wieku chłopak jest beznadziejnie rozpieszczony i ma odejść z jego życia, na pewno popełni morderstwo lub coś jeszcze gorszego.
  Krótko mówiąc, prokurator zażądał kary śmierci.
  Następnie przemówiła prawniczka. Dość wymownie i żywo malowała cierpienie nieszczęsnego sieroty Olivera Twista. I przypomniała mu, że nie miał jeszcze jedenastu lat, a chłopiec w więzieniu dla dzieci dużo czytał i żarliwie się modlił. A jego pragnieniem było tylko przeżyć i czynić dobro.
  Sędzia wysłuchał obu stron z beznamiętnym wyrazem twarzy.
  Potem oddał głos Oliverowi.
  Chłopiec z westchnieniem powiedział, że przyznaje się do swoich zbrodni i szczerze żałuje i prosi sąd o złagodzenie kary.
  Sędzia odpowiedział:
  - Czy możesz wskazać dokładne miejsce, w którym ukryłeś skrytkę?
  Oliver zadrżał i odpowiedział z westchnieniem:
  - Nie zniosłem za to trzech tortur!
  Sędzia odpowiedział ponuro:
  - Tyle warta jest jego skrucha! Jest niepoprawnym przestępcą!
  I uroczyście ogłoszono:
  - Mimo młodego wieku oskarżonego nie znajduję okoliczności łagodzących i skazuję go za liczne włamania na śmierć przez powieszenie! Poza ucieczką z więzienia dla dzieci otrzymuje dodatkową karę: trzy chłosty, aż straci zmysły pejczem. I bądź zgodnie z tym!
  Oliver zadrżał, zbladł, ale zdołał powstrzymać łzy. Został wyprowadzony z sali i odprowadzony z powrotem.
  Tym razem w celi śmierci. Tam założyli kajdany na chłopca zarówno na ręce, jak i na nogi, i przykuli go łańcuchem do szyi. Zamiast łóżka był tylko stos słomy, już dość zgniłej. A jedzenie Oliver dostawał tylko czerstwy chleb i miskę wody.
  Chłopiec miał podciągnięte bose stopy, zabrano mu buty i zasnął przykucnięty. Przed nami tylko lanie... I pętla.
  Ale stało się coś ciekawego...
  Każdy pirat ma czasem problemy. Tu i u słynnego Jamesa Cooka słońce szczęścia schowało się za chmurami. Niedawny nalot na hiszpańską flotyllę zakończył się utratą jednego statku, a drugi był tak uszkodzony, że kapitan musiał zostawić go do naprawy w dokach. Kolejnym problemem było zagrożenie ze strony lorda piratów Dukakisa. Ten paskudny facet przysiągł, że poderżnie Jamesowi gardło. A teraz jego szanse na to znacznie wzrosły. Większość załogi zatopionego statku oraz marynarze z uszkodzonego statku przeniosła się na szalupę.
  Okazało się, że to małe koryto jest pełne korsarzy. Z długich niemytych ciał unosił się ciężki zapach, wielu piratów spało na pokładzie. Szczególnie nieprzyjemni byli czteroręcy poddani z niedźwiedzimi głowami. To prawda, walczyły dobrze, ale śmierdziały tak mocno, że ich smród zatykał nozdrza.
  James wydał rozkaz dokładnego oczyszczenia statku i zanurzenia się w zatoce. Potem od razu łatwiej było oddychać, a slup wypłynął z wybrzeża. Nad statkiem przeleciały mewy, rozbryzgując spienioną wodę. Potrójne słońce oświetlało ścieżkę i. James Cook był wprawdzie byłym, ale szlachcicem i patologicznie nie lubił brudu. Jednak ten facet był okrutnym łajdakiem i łajdakiem. Ubrany w czarną koszulkę, w tę samą czarną perukę z lokami do ramion, wyglądał jak złowieszczy kruk. Koronkowa srebrna pianka bufiastych mankietów i falbanka z dużym diamentem nadały jego sylwetce arystokratycznego połysku. Jego śniady, spiczasty nos, gładko ogolony twarz był surowy. Jego niebieskie oczy lśniły stalowym blaskiem, jego spojrzenie było przewiercone. Wielu piratów bało się go, posłusznie wykonywali rozkazy i pędzili po stosunkowo niewielkiej slupce.
  - Porucznik Barsaro. - krzyknął przywódca rabusiów. - Co jest na horyzoncie?
  Barsaro - ogromny, włochaty, dziki, w szorstkiej koszuli i skórzanych spodniach - nadęty. Jego kwiecista chusteczka odpadła, ukazując krótką przyciętą głowę.
  - W porządku, kapitanie.
  W odpowiedzi nastąpił dziki ryk:
  - I mówisz to tak spokojnie. Przysięgam na grzmoty i błyskawice, jeśli do końca dnia nie zdobędziemy żadnej ofiary, powieszę kogoś na jarzmie. Losowo.
  Kapitan miewał już wcześniej napady hipochondrii, więc korsarze zaczęli się denerwować. Jednak wybuch ich działalności był krótki.
  Trzy jasne dyski wprawiły mnie w półsen. Po pewnym czasie większość piratów drzemała na pokładzie.
  James Cook nerwowo przechadzał się po mocnych dębowych deskach, odpychając nogami rozdziawionych lub nadmiernie zaspanych marynarzy. Zespół mruknął leniwie. Nie bez powodu kapitan obawiał się zamieszek. W końcu głodny pirat jest jak wilk. Nawet dobrze odżywiony rabuś jest niepewny, a z pustym żołądkiem jest gotowy do odgryzienia sobie ręki. Porucznik Barsaro podążył za nim, wpatrując się w niego. Większość piratów była ludźmi, inne galaktyki skupione w osobnych gangach iz reguły cechowały się nadmiernym okrucieństwem.
  Donośny głos przerwał jego myśli.
  "Czuję, że dzisiaj będzie wspaniała bitwa.
  Kapitan rozpoznał głos i odwrócił się. Te słowa wypowiedział jasnowłosy, przystojny chłopak w plisowanym garniturze w kropki. James natychmiast się rozmroził. Przypomniał sobie, jak ten chłopiec kabinowy niedawno wszedł na pokład.
  To właśnie w porcie wylądowali uszkodzonym statkiem. Piraci, jak to było w zwyczaju na brzegu, upili się i wpadli w zamieszki. Wtedy ten dziwny chłopak podszedł do niego i śmiało poprosił o chłopca kabinowego w drużynie piratów. Być może w innych okolicznościach James po prostu przekłułby szczeniaka mieczem. Ale kiedy chłopiec wszedł do drzwi, duży korsarz próbował go złapać i otrzymawszy nogę w szyję, popadł w nokaut. Robiło wrażenie.
  - Chcesz być chłopcem kabinowym? - powiedział kapitan. My, piraci, nie potrzebujemy chłopca kabinowego. Mogę cię wziąć za zwykłego marynarza, ale do tego musisz zdać egzamin.
  Chłopak Oliver Twist tupnął bosą stopą i odpowiedział pewnie:
  - Jestem gotowy na każde wyzwanie.
  - Więc zabij Długiego Niedźwiedzia. James wskazał na czterorękiego porucznika Makuhoto. Kapitanowi nie podobał się ten dziwak, który najwyraźniej chciał ukraść mu moc. Długi Niedźwiedź, przeklinając brudny, gotowy do walki. W każdej jego dłoni jest miecz. Potem chłopak wyciągnął ostrze, błyszcząc w blasku świec. Kapitan klasnął w dłonie.
  - Rozpoczęty!
  Chłopak, jak się spodziewał, był bardzo zręczny. Swoim mieczem sparował cztery ciosy naraz, a dwa ostrza wroga zostały ścięte. Rzucając, przebił owłosioną klatkę piersiową Makuhoto. Rozbryzgana krew, korsarz wpadł w furię i ponownie zaatakował z dzikim rykiem. Chłopak schylił się pod jego pachą i odciął mu głowę, zwierzę upadło na pokład.
  Kapitan zagwizdał z radości.
  - To jest wojownik. Najlepsi z moich chłopaków. - Nowicjusz okazał się niezwykle zręczny i bystry. A jego miecz wydawał się być cudem sztuk walki. Na początku zastanawiał się, czy z zaświatów nie przybył do niego nagi mężczyzna. Ale potem porzucił tę myśl. Czy mieszkańcy podziemi są w stanie posiadać broń do walki wręcz?
  Kapitan zapytał z uśmiechem:
  - Jak masz na imię kochanie?
  - Oliver Twist. A ja nie jestem dzieckiem. Oczy chłopca błysnęły dumnie. Chociaż Oliver Twist miał zaledwie dziesięć lat, we śnie wyglądał na czternastolatka i miał raczej szerokie ramiona. Przywódca piratów poczuł w nim dziecięcą siłę.
  Chłopiec pisnął:
  - Więc będzie walka?
  Tak i bardzo gorąco.
  Może ten drań ma rację. W każdym razie pokrywa się to z jego pragnieniami. Chcę krwi i złota.
  - Jung, wejdź na taras widokowy, poinformujesz nas o niebezpieczeństwie.
  Oliver Twist skinął głową i wspiął się po linach z szybkością kota. Niecałe pięć minut później chłopiec krzyknął:
  - Na prawo od planszy, w kierunku południowo-wschodnim, porusza się duży statek!
  Piraci zerwali się ze swoich miejsc, James Cook wyjął teleskop. W miejscu, gdzie wskazywał nagi mężczyzna, rzeczywiście widoczne były maszty imponującego statku. Podobno był to pancernik sił rządowych. Na tym ogromnym statku też ich zauważyli, więc zmienili kurs, dążąc do zbliżenia.
  Ruch budzącego grozę czteromasztowego statku był przerażający. Kapitan obstrukcji wydał rozkaz dodania żagli i powrotu. Nie miał najmniejszej szansy na pokonanie studziałowego giganta. Chociaż piraci postawili wszystkie żagle, nie było możliwości wyjazdu. Szybkość wroga była znacznie wyższa. Wydaje się, że gigant miał doskonałe cechy.
  James Cook spanikował, jego nerwowość przeniosła się na Olivera Twista.
  - Przeklęty chłopak z kabiny przewidział, że będzie gorąca walka. A teraz bitwa się szykuje i nie powiodła się dla nas. Zdejmij go z masztu i zawieś. Ale nie, na początek wlej rzęsy.
  Piraci radośnie wspinali się, aby wypełnić polecenia "szefa". Chłopiec desperacko stawiał opór i zdołał nawet wyrzucić dwa za burtę, ale mimo to został wciągnięty na pokład. Czekał tam pełnoetatowy kat z ciężkim siedmiogoniastym biczem w rękach. Zdarwszy mu koszulę, przywiązali chłopca Olivera do ławki, na której zwykle chłostano marynarzy. James chciał rozkazać oprawcy wybić ducha z chłopca, ale zmienił zdanie.
  - Niedługo czeka nas walka nie o życie, ale o śmierć. Dodatkowy miecz nie zaszkodzi.
  Huczący strzał przerwał jego słowa. Jeden z dział dziobowych pancernika wystrzelił. Rdzeń przeleciał nad statkiem. Piraci przeklęci brudni. Kolejny strzał, już z innego pistoletu, był celniejszy - rdzeń trafił w bok, wybijając dziurę.
  Na pancerniku zasygnalizowali - poddaj się. James Cook chciał odpowiedzieć stanowczą odmową - piraci giną, ale nie poddawaj się, bo myśl przemknęła mu przez głowę. I jeśli?!
  Zwracając się do zespołu, krzyknął:
  - Wyrzuć białą flagę, kapitulujemy!
  W tym momencie pancernik ponownie wystrzelił, a slup zadrżał od ciosów w dziób i rufę, a złamany bukszpryt wisiał na plątaninie sprzętu w poprzek dziobu.
  "Pospiesz się, albo zostaniemy zniszczeni!"
  Nad szalupą wznosił się biały sztandar. Potężny statek wroga oddał kolejny strzał. Ciężki rdzeń przebił nadbudówkę i obrócił dziób statku. Dopiero pojawienie się białej flagi uchroniło szalupę przed zniszczeniem. Ryzykowna kalkulacja Jamesa opierała się na fakcie, że angielski statek, nie znając rozmiarów wroga, zbliży się do niego do lądowania i zaskoczony, będzie na jego łasce. Podobno w tym dniu kapryśna fortuna była po stronie obstruktorów. Stało się tak, jak się spodziewali - ogromny statek zbliżył się do burty slupa. Boki połączyły się prawie plecami do siebie. James Cook zamarł jak bożek, po czym jego prawa ręka uniosła się do góry.
  - Naprzód, synowie morza!
  Doświadczeni piraci działali błyskawicznie.
  Rozległ się silny cios, grzechot splątanego olinowania, ryk spadających masztów i odgłos raków wbijających się w pokład pancernika. Mocno ściskając oba statki połączyły się w jeden, a piraci na rozkaz porucznika Barsaro wystrzelili salwę muszkietów i niczym mrówki upadli na pokład pancernika. Było ich około dwustu pięćdziesięciu - brutalnych bandytów w szerokich skórzanych spodniach. Niektórzy nosili koszule, ale większość woleli walczyć nago do pasa, a odsłonięta opalona skóra, pod którą przetaczały się mięśnie, sprawiała, że wyglądały jeszcze bardziej przerażająco. Sprzeciwiło się im ponad pięćset osób. To prawda, że marynarze pancernika byli głównie zielonymi rekrutami, a korsarze byli jak selekcja - silni, zaprawieni w boju wojownicy. Spotkali ich nieprzyjazne strzały z muszkietów i rozpoczęła się powietrzna potyczka. Trębacze rozegrali atak, a sam James rzucił się na pokład wrogiego statku. Obłudnicy rzucili się na Anglików z furią głodnych psów gończych.
  Walka była długa i zaciekła. Zaczynając na dziobie statku, szybko rozprzestrzenia się do pasa. Anglicy, uparcie stawiający opór, zachęcający się, że przewyższają liczebnie piratów. Zrozumieli, że nie będzie litości. Flibusters nie wybaczają. Ale pomimo desperackiej sprawności Brytyjczyków piraci nadal ich naciskali. Młody Oliver Twist wymachiwał wściekle obosieczną szablą, miażdżąc przeciwników, zadając ciosy na prawo i lewo. Krew rozbryzgnęła się po całym pokładzie, kilka razy James prawie sam wpadł na miecz. Korsarze walczyli z szaloną odwagą ludzi, którzy wiedzieli, że nie mają dokąd się wycofać i muszą albo wygrać, albo zginąć. Jakub wybrał swoją ofiarę - angielskiego admirała, który wymachując szablą dodawał otuchy swoim żołnierzom. Cóż, zastrzeli go z pistoletu.
  Zanim James zdążył wycelować, zdesperowany Oliver Twist podskoczył i przeciął nogi admirała. Admirał upadł, a kolejny cios odciął mu głowę. W szeregach żołnierzy rozległ się okrzyk przerażenia. Śmierć dowódcy nie złamała jednak woli bojowników. Kontynuowali walkę z furią skazanych. Pozostałych przy życiu obrońców pancernika wpędzono na nadbudówkę. Nadal stawiali ospały opór. Półnagi Oliver otrzymał już kilka lekkich zadrapań, które tylko rozwścieczyły chłopca i rzucił się do walki z coraz większą zaciekłością. Jego nagie, okrągłe obcasy błysnęły. W bitwie James też to dostał. Kiedy ostatni żołnierze, nie mogąc tego wytrzymać, rzucili broń, zostali natychmiast zabici. Z wyjątkiem dwóch. Kazano im być przesłuchiwany z uprzedzeniami.
  Oliver Twist spojrzał na przywódcę piratów - James wyglądał na przestraszonego. Jego hełm został przewrócony na bok, przód pancerza wygięty, nędzne postrzępione rękawy zakrywały jego nagie prawe ramię, zbryzgane krwią. Jednak na Oliverze było wystarczająco dużo krwi - zarówno własnej, jak i cudzej. Jego tors lśnił od szkarłatnego potu. Spojrzał śmiało w twarz kapitana. Spod potarganych włosów przywódcy piratów płynął szkarłatny strumień - krew z rany zmieniła jego czarną, wyczerpaną twarz w jakąś straszliwą maskę.
  Niebieskie oczy błyszczały, wydawały się płonąć zimnym płomieniem.
  - Wygraliśmy. Ten statek jest mój!
  W tej rzezi zginęła nieco ponad połowa załogi piratów. Korsarze wygrali wysoką cenę. Ale z drugiej strony James Cook przejął kontrolę nad najpotężniejszym angielskim statkiem. Teraz stawał się być może najpotężniejszym baronem piratów. Kapryśna fortuna, która wcześniej nie obdarowała go nagrodami, najwyraźniej postanowiła zwrócić się do kapitana.
  A kiedy pojmani żołnierze byli przesłuchiwani, radość Jamesa stała się całkowicie nadmierna. Skarby były przechowywane w ładowni statku, w tym skrzynia z diamentami. To właśnie postanowili ukryć przed zespołem. Choć zgodnie z prawem nadmorskiego bractwa największą część przypada kapitanowi, większość łupów jest dzielona między piratów. A kto chce się dzielić z tym motłochem? Nie, zabierze ze sobą najcenniejszą rzecz. Ale kto pomoże mu ukryć skarby? Oczywiście lojalny porucznik Barsaro. A trzeci zabierze chłopca kabinowego Olivera Twista.
  Ten chłopiec nie jest jeszcze zepsuty przez pirackie zwyczaje i jest zbyt młody, by zrozumieć prawdziwą wartość skarbu. Kapitan będzie mógł powiesić makaron na uszach. Najlepiej wylądować na wyspie na noc i zrobić wszystko szybko. W pobliżu znajduje się mała wyspa z jaskiniami. Widzisz, spartaczył sprawę. Pod osłoną nocy.
  Kiedy zrobiło się ciemno, kapitan zadzwonił do Barsaro i Olivera i kazał im iść za nim. Wkrótce z ładowni usunięto imponującą skrzynię. Pudełko było bardzo ciężkie i cała trójka z trudem mogła go wyciągnąć. Oprócz biżuterii w skrzyni było dużo złota. Z trudem załadowawszy skarb do łodzi, przeszli od burty statku na brzeg. Pogoda dopisała.
  Było pochmurno, księżyce chowały się za szkarłatnymi chmurami. Więc James oszukał swoich kumpli.
  "Twoja część będzie nasza" - mruknął przywódca.
  Pudełko postawiono na kółkach i toczono po skalistej grani. Nie było to zbyt wygodne, ale i tak lepsze niż noszenie go w ramionach. Drzewa wydawały się złowieszcze, rzucając drapieżne cienie. Zaciągnęli więc skarb do jaskini. Ostre ciernie pełzały pod bosymi stopami Olivera Twista, kłuły stopy dzieci we krwi. Młody pirat przetrwał, a jednak było głupie z jego strony, że nie założył nieprzeniknionych butów z żebrowanymi podeszwami. W takim upale były one jednak bardzo niewygodne, a nowocześniejsze, z regulacją termiczną i sztucznym chłodzeniem, w butach nie wolno było brać robotów Swallowtail. Zakaz wnoszenia nowych technologii dotyczył również odzieży. Chłopiec musiał więc znosić silny ból, w biegu wyrywać ciernie z bosych pięt, a także czuć swędzenie od pokrzywy. Barsaro sapnął, pchając wózek.
  Wreszcie pojawiła się jaskinia. Korsarze odetchnęli. Rozległ się ryk - trójgłowy lew. Było to duże zwierzę wielkości byka, które z dziką furią rzucało się na ludzi. James Cook zdołał wyciągnąć pistolet i strzelić potworowi w głowę. Jednak zwłoki lwa zdołały powalić pirata. Barsaro wystrzelił z muszkietu i trafił go w brzuch, a Oliver, podskakując, odciął lwie drugą głowę. Potwór, obracając się, uderzył łapą w klatkę piersiową Barsaro, a ostatnia, trzecia głowa błysnęła kłami nad głową. Oliver zamachnął się mieczem wykutym z grawitacyjnego tytanu i ciął pomiotem piekielnym w szyję. Rozprysnęła się fioletowa krew, bestia wydała z siebie śmiertelny grzechot i natychmiast uderzyła ogonem. Chłopak krzyknął z bólu, ogon utkany ze stalowego drutu przeciął skórę. Gdyby na jego miejscu była słabsza osoba, duch mógłby z niego wylecieć. Młody pirat wstał. Barsaro jęknął w pobliżu. Jego koszula była podarta, kapała krew, ale nic strasznego się nie wydarzyło. Oliver podskoczył do kapitana. Już wstał. Był lekko wstrząśnięty, ale trzymał.
  - Na co się gapisz? Czy myślisz, że ten kot jest w stanie pokonać przywódcę korsarzy? Wstawaj, Barsaro, jeszcze nie ukryliśmy skarbu.
  Pirat podskoczył i zataczając się usiadł na piersi.
  - Co usiadło, ciągnęło się dalej.
  Oliver skinął głową i wciągnęli kufer. W jaskini koła nie pomogły, musiałem sam je ściągnąć. Piraci sapnęli z napięcia. Po drodze natknęli się na półprzezroczystego aligatora, który słabo mienił się w ciemności. Na szczęście dla gada nie zaatakowała, ale ukryła się w głębinach jaskini. Tylko czerwone oczy płonęły drapieżnie w ciemności.
  Oliver Twist potrząsnął pięścią.
  Z wielkim trudem filibusterzy podnieśli kamień i wepchnęli kutą w żelazo skrzynię do dołu. Następnie postawili kamień na swoim miejscu.
  - Nawet nie musisz tego chować. Teraz jest piekielna dwójka, kto to znajdzie.
  Barsaro uśmiechnął się z rozdziawionymi ustami i powiedział:
  "Teraz tylko nasza trójka wie o skarbie. Więc podzielmy to na trzy.
  James uśmiechnął się złośliwie.
  - Powiedziałeś trzy. Gdzie jest trzecia?
  - Ten szczeniak. Barsaro wyciągnął rękę.
  Rozległ się strzał, pirat został podrzucony, a potem gruby korsarz opadł ciężko. Przyczajony gad nagle zaatakował zwłoki od tyłu i zaczął je rozrywać pazurami i prawie półmetrowymi zębami. Widać było, jak jej przezroczysty brzuch wypełniała krwawa owsianka z resztek ludzkiego ciała. Oliverowi zrobiło się niedobrze na ten morderczy widok.
  - To jest straszne! Dlaczego go zabiłeś? - mruknął chłopak.
  - Za dużo wiedział. Poza tym to nie ma większego sensu. Poza siłą fizyczną Barsaro nie miał żadnych zalet.
  "Czy mnie też zabijesz?" Oliver Twist spiął się, gotów w każdej chwili odskoczyć do tyłu i ciąć wroga mieczem.
  Kapitan szczerze odpowiedział:
  - Nie, nie zabiję cię. Nie jestem już młoda i tak się złożyło, że nie mogę mieć dzieci. Zostaniesz moim synem. Od dawna chciałem poznać chłopca takiego jak ty. Sprytny, odważny, potrafiący kontynuować swoją pracę.
  Oliver Twist podniósł wzrok rozmarzony.
  - A może - zostać cesarzem całej półkuli nocy?
  James Cook spiął się, jego oczy zabłysły nieuprzejmie.
  "Czy jesteś przypadkiem z podziemi?"
  Chłopiec tupiąc bosą stopą odpowiedział:
  - Nie! Urodziłem się w jednej z angielskich kolonii.
  - Tak? A skąd masz taki dobry miecz?
  Oliver pisnął:
  - W bitwie to moje trofeum.
  Kapitan zmarszczył brwi.
  - W jakiej bitwie?
  Chłopiec odpowiedział z uśmiechem:
  - W pobliżu Bramy Sargasso, gdzie walczyliśmy z eskadrą Drake'ów.
  - Och, coś takiego pamiętam. Więc nie jestem twoim pierwszym kapitanem. Kim byłeś wcześniej chłopcem kabinowym?
  Oliwka pisnęła:
  - W Klivesarze.
  Lider rzucił:
  I dlaczego cię wyrzucił?
  Chłopak, odrzucając cierń gołą piętą, wydał:
  - Złamałem mu fajkę, za co kazał mnie wychłostać i wydalić z bractwa.
  James Cook udawał, że wierzy.
  - Cóż, teraz będziesz mi służył i tylko mnie. Powierzyłem Ci mój sekret. I mam nadzieję, że będziesz moim synem.
  - Lubię być piratem, to takie romantyczne. Oliver uścisnął dłoń Jamesowi Cookowi. Zza rogu wyskoczył cień, ogromny krokodyl rzucił się na kapitana, który strzelił i wylądował między oczami. Gad nawet nie zwolnił. Potem Oliver zamachnął się mieczem i ciął prosto w usta. Cios był silny, aligator zatrzymał się, z przezroczystych naczyń włosowatych potwora popłynęła biała krew.
  Następnym ruchem Olivera było wbicie miecza w oko. Stwór z bagiennego piekła zaskrzeczał i zerwał się do lotu. Plusk uderzył go w twarz, krew potwora paliła i swędziała. Oliver upadł na kolana i nabrał trochę wody w dłoń, obmył nią twarz. Stało się łatwiej, swędzenie ustąpiło. James Cook mruknął:
  - Czas wyjść. Te jaskinie są pełne nikczemnych stworzeń. Wkrótce wzejdą księżyce - nasi faceci obudzą się i podniosą wycie. Są jak dzieci. Nic wartego bez kapitana.
  Droga powrotna była znacznie łatwiejsza. Chłopak dotarł do morza prawie biegiem i zanurzył obolałe stopy w słonej wodzie. Stało się dla niego znacznie łatwiejsze. Kapitan podał mu butelkę rumu, a Oliver pociągnął łyk piekącego płynu. Był teraz wesoły, przyjemne ciepło przepłynęło przez jego ciało, chciał śpiewać. Dopiero strach przed przebudzeniem piratów powstrzymał impuls. Gdy weszli na pokład, chłopiec kabinowy chciał iść spać, bo na nowym statku było dość miejsca, ale kapitan zatrzymał go gestem.
  - Chcę ci powiedzieć kilka słów, chłopcze kabinie. Chodźmy do domku.
  Kiedy się zamknęli, James Cook nalał sobie szklankę rumu, po czym zaproponował chłopcu drinka. Jednak Oliver odmówił.
  - Pijak nigdy nie zostanie wielkim wojownikiem.
  Pirat się roześmiał.
  - Może tak być. Ilu moich znajomych zrujnowało rum. Ale nie zadzwoniłem do ciebie, aby dyskutować o tak wiecznym problemie, jak pijaństwo. Mam wroga. Wróg jest podstępny, krwisty i stary. Ma własną flotę korsarzy, a zaledwie dzień temu był znacznie silniejszy ode mnie. Teraz role się zmieniły, siła jest po mojej stronie.
  Chłopiec tupnął bosą stopą i pisnął:
  - Jak on ma na imię?
  Lider radośnie powiedział:
  - Dukakis, a pseudonim to Cięcie Śmierci. To właśnie chciałem zwabić w pułapkę. A ty mi w tej sprawie pomożesz.
  Oliver mocno zacisnął pięści.
  - Cieszę się, że mogę pomóc mojemu kapitanowi.
  James Cook zniżył głos.
  - Dobry. Więc słuchaj uważnie. Na moje polecenie zostaniesz wychłostany - to konieczne, bo na moim statku z pewnością są szpiedzy Dukakisa. Potem uciekniesz ode mnie na jego statek i powiesz mi, że wiesz, gdzie ukryłem skarby ze zdobytego statku. Dukakis jest bardzo chciwy na pieniądze i myślę, że ci uwierzy. Zaprowadzisz go do Cobra Bay, gdzie jego statki nie będą miały możliwości manewrowania. A mój studziałowy statek, nazwałbym go na cześć mojej pierwszej miłości "Azatart", dokończy marsz. Zablokuję wyjście z zatoki, zatopimy wszystkie jego statki i powiesimy go na szubienicy.
  Oliver skinął głową.
  "Może poradzimy sobie bez lania?"
  Kapitan warknął:
  - Nie, nie będziemy. Dukakis jest bardzo podejrzanym typem, może cię powiesić lub torturować. Nie, klapsy są wymagane.
  Chłopiec wzruszając muskularnymi ramionami zapytał:
  - W takim razie powiedz marynarzom, żeby ich bili ostrożnie.
  Kucharz warknął ze złością:
  - A tak nie jest, ślady powinny pozostać na plecach. Przy okazji, głupku. Wygląda na to, że nie zostałeś odpowiednio pobity. Pirat musi znosić bicie i tortury. To będzie dla ciebie dodatkowe zahartowanie, rodzaj szkoły odwagi.
  Chłopiec przełknął ślinę.
  Wspomnienia błysnęły mi przed oczami, zainspirowane książkami, które czytałam i fałszywe wspomnienie snu. Czuła twarz Angeliki. - Musi być o nas zazdrosna. Jego rówieśnicy naprawdę chcieli zostać piratami, ale niewielu odważyło się wyruszyć w tak poważną podróż. Tylko on i jego brat Alex odważyli się na tak niezwykły i ryzykowny czyn. Aby to zrobić, musieli oszukać policję, ponieważ dzieciom surowo zabrania się wchodzenia na półkulę nocy. A służby specjalne nie śpią - łapią nastolatków, gdy podchodzą do bramy. Dorośli mogą, jest na to specjalna umowa z jaskółkami... Jednak tajemnicze "motyle" przepuszczają również dzieci. Tym lepiej - bez szkoły, bez lekcji, solidnych przygód.
  . ROZDZIAŁ 14
  Jednak pierwsza chłosta czekała na młodego więźnia po śnie. Oliver Twist, który naprawdę chciał żyć, był nawet trochę zadowolony z takiego odroczenia kary śmierci.
  Odpięli mu obrożę i dosłownie wynieśli go na rękach, czterech strażników naraz. Sam Oliver był mocno zakuty w kajdany. I trudno było mu się ruszyć.
  I został sprowadzony w szczególne miejsce.
  Zdjęli z chłopca kajdany i załamując ręce wyprowadzili go na dziedziniec. Tam został ułożony na kozach, wcześniej zdarł więzienny mundur.
  Do więzienia zaproszono specjalne osoby, aby przyglądały się karze małoletniego, ale bardzo niebezpiecznego i zatwardziałego przestępcy.
  Oliver bardzo się wstydził, że jest przed nimi nagi. Na widowni były też kobiety.
  Ale nic do zaakceptowania. Chłopak był mocno unieruchomiony, więc nie uciekniesz.
  Oliver zdecydował, że postara się zachowywać przyzwoicie.
  Potężny kat wyjął z kosza kij, ciężki i gryzący. Potem zaczął uderzać z całych sił w nagie plecy Olivera.
  Chłopak zacisnął zęby z całej siły i starał się nie krzyczeć. Ale mimo to ciche jęki wydobywały się z jego gardła.
  Kat leżał na plecach, pośladkiem, trochę dotykał ramion i nóg... Krew już płynęła... Oliver jęcząc, chciał jak najszybciej się wyłączyć. Ale świadomość uparcie nie chciała wychodzić. Tutaj jeden bat był postrzępiony, a kat podniósł drugi. I zaczął być. Na plecach Olivera nie było już miejsca do życia, a kat smagał chłopca bosymi stopami.
  Oliver jęknął, chociaż ból przeszył go od pięt po tył głowy. Wreszcie kat odrzucił drugi bicz i chwycił trzeci. Uderzył chłopca w rozcięte plecy, potem w ramiona i ponownie zszedł na pośladki i nogi.
  W ustach Olivera była krew i przygryzł wargę. To prawda, że ból zaczął słabnąć, a chłopiec przestał nawet jęczeć.
  A trzeci bat postrzępił się. Zgodnie ze zwyczajem oznaczało to wstrzymanie egzekucji, nawet jeśli ofiara nie straciła przytomności.
  Olivera opryskano słoną wodą. Chłopiec zawył z piekielnego bólu, a potem odwiązał kozy. I przeniesiony z powrotem do celi śmierci.
  Dali mu więc chleb i czystą wodę...
  Wyczerpany i głodny Oliver połknął jedzenie... I zapadł w sen, nie zwracając uwagi na rozcięte plecy.
  Przed lochem znajdowała się ścieżka wyłożona białymi cegłami. Wyraźnie odciskano na nim krwawe ślady bosych stóp. Średniowieczne więzienie otoczone było głębokim przekopem ze zwodzonym mostem. Wieczorem, jak obiecał Marc de Sade, odbyła się uczta. Na uroczystość przybyli wszyscy przyjaciele księcia. Głównym daniem był liliowy hipopotam otoczony czterema krokodylami, przyniesionymi natychmiast przez pięćdziesięciu służących. Krokodyle faszerowano dziczyzną i kiełbaskami, egzotycznymi owocami i warzywami. Ogromny hipopotam też był ciasno wypchany. Wkrótce pojawiły się beczki wina. Ignorując łyżki i widelce, wojownicy zanurzyli obie ręce w mięsie. Przykład dał sam książę, jego grube, brudne ręce chwytały kawałki mięsa i wpychały je do ust. Vega i Anzhelika siedziały obok siebie, jedząc porządnie, starając się zachować pozory kultury na tle dorksów. Piotrowi nie pozwolono zasiąść do stołu, nadal brał go za służącego. Angelica nie dostała jednak kawałka w gardle. Nieustannie reprezentowała Olivera Twista, jego udrękę. A co z drugim bratem, Dodgerem? Serce czuje, że to nie jest dla niego słodkie. Marc de Sade dużo jadł i pił jeszcze więcej. Szybko stał się podchmielony i wyrażał się coraz bardziej zajęty językiem.
  A jednocześnie z rykiem:
  - Bliskie zwycięstwo nad rebeliantami. Prawa ręka Vali Chervonny Maar Ace zostaje schwytana. Wkrótce dotrzemy do legowiska samego Chervonny. A potem obedrę żywcem ze skóry tego buntownika.
  Rycerze wybuchnęli aplauzem. I znowu oddał hołd posiłku. Twarze błyszczały od tłuszczu, soku, rozlanego wina. Niektórzy goście wycierali ręce bezpośrednio o ubranie. Książę tymczasem wydał rozkaz:
  - Teraz rozkażę zaaranżować pojedynek gladiatorów.
  Szlachta pochlebnie skinęła głową. Podobała im się perspektywa mieszania wina z krwią. Pośrodku sali biesiadnej znajdowała się imponująca arena. Na sygnał przywieziono do niej dwa tuziny gladiatorów. Byli to głównie niewolnicy, którzy walczyli o prawo do życia. Uzbrojenie średniowiecznych wojowników było osobliwe. Połowa w niebieskich koszulach nosi krótkie miecze i tarcze. Drużyna przeciwnika w czerwieni ma trójzęby i łańcuch z ostrym gwoździem na końcu. Ustawieni naprzeciw siebie gladiatorzy, na sygnał rogu, ruszyli do bitwy.
  Vega i Angelica intensywnie obserwowały walkę. Początkowo przewaga była po stronie the Reds, ich długie łańcuchy od czasu do czasu dostawali the Blues, kalecząc im nogi. Następnie niebieski przegrupował się i działając płynnie i wyraźnie, kontratakował. Ich ostre i celne ataki kosili przegranych. W szeregach Czerwonych były dwa inogalakty. Podskoczyli, rzucili się jak huragan, machając czterema rękami. Nad głową gwizdały łańcuchy, dziko wirowały trójzęby. Podejście do tych potworów wydawało się niemożliwe. Doświadczony wojownik, dowódca niebieskich, udawał, że się wycofuje.
  Atakujący gibon wydał okrzyk zwycięstwa iz całej siły ciął mieczem, obracając swoją owłosioną, zieloną klatkę piersiową. Krew bryznęła od uderzenia, potwór drgnął, jego trójząb ześlizgnął się na hełm i zamilkł, wypuszczając bąbelki trującej zielonej krwi. Drugi inogalak wycofał się. Było jasne, że został poważnie ranny. Nagle błękitni wojownicy przerwali linię, przebijając ocalałych "mokhnach" mieczami, a dwóch kolejnych trójzębami. Rycerze i baronowie rozweselili walczących na wszelkie możliwe sposoby. Oni też nie mieli nic przeciwko walce. Po początkowym sukcesie gwiazda czerwonych spadła - przycisnęli ich blues. Pierwszy padł, potem drugi, a wkrótce trzeci wojownik.
  Spadając jednak udało mu się wbić trójząb w brzuch przeciwnika, uwalniając jego wnętrzności. W końcu pozostało dwóch czerwonych myśliwców. Byli ciężko ranni i zachwiali się od ciosów. Nie mogąc wytrzymać napięcia bitwy, padli na kolana, błagając o litość. Książę i inni szlachcice opuścili palec. Tylko Angelica i Vega, podnosząc palce do góry, odważyły się prosić o litość. Siedmiu zwycięzców z zimną krwią zabiło pokonanych.
  Książę cmoknął.
  - Wspaniały. Teraz sam się nimi zajmę. Hej łucznicy, zabijcie ich. Siedzący naprzeciwko baron War von Kur energicznie zaprotestował, potrząsając podwójnym podbródkiem:
  - Nie, oddaj mi je. Sam zmniejszę siedem.
  Książę spojrzał sceptycznie na wielkiego, ale niezdarnego barona.
  - Nie, zabiją cię. Niech będzie lepiej siedem na siedem. Nasi najlepsi rycerze przeciwko gladiatorom niewolników.
  Do walki zgłosiło się więcej ludzi niż potrzeba, a książę zmienił zdanie.
  Ryknął ogłuszająco:
  - Pozwalam wszystkim walczyć.
  Na gladiatorów spadła sfora rycerzy z całą ich mszą. Wypełniając ich tłumem, rąbali, dźgali, przebijali się. Najbardziej doświadczony członek siódemki zdołał poderżnąć gardło jednemu z brutalizowanych szakali. Prawie wszyscy wojownicy byli w zbrojach, co pozwalało im chronić się przed ciosami bardziej zręcznych gladiatorów. Pijani rycerze brali pod uwagę liczbę, a nie umiejętności. Rozprawiwszy się z niewolnikami, przylgnęli do siebie. Książę szczeknął na całe gardło. Służący wlecieli, odciągając myśliwce hakami. Walka się skończyła. Czterech rycerzy zostało śmiertelnie posiekanych, kilkunastu odniosło poważne rany, ale w sumie wszyscy tanio uciekli.
  Marc de Sade dokończył kielich. Mężczyzna w czerni z krzyżykiem na szyi podkradł się do dygnitarza i szepnął mu coś do ucha.
  Twarz księcia poczerwieniała. Krzyknął:
  - Wyjeżdżam na godzinę. Nie zadzieraj beze mnie, wróć do deseru.
  Władca prawie uciekł, pozostawiając dość pstrokatą grupę, by plotkować w samotności. Jednak nikt się nie nudził.
  Vega pchnęła Angeliki w łokieć.
  - Musimy prześledzić, dokąd poszedł grubas.
  Blondynka zgodziła się.
  - To jest uzasadnione.
  Ale dziewczynom nie wolno było podążać za księciem. Widząc, że właściciel odszedł, pożądliwe głupki wpatrywały się w piękności.
  Nastąpił dziki ryk:
  - Jesteś teraz nasz.
  Rycerze poruszyli się. Jak żółwie wspinały się całą masą na dziewczyny. Było wiele.
  Vega wyciągnęła dwa miecze i zaczęła kręcić się nad głową, Angelica poszła za jej przykładem. Obie dziewczyny wyglądały jak rasowe tygrysice ściskane przez wilki.
  Książę tymczasem przesiadł się do powozu mechanicznego napędzanego ręczną wciągarką i wpadł do lochu więziennego. Tam zawodowy kat Kara Maara przesłuchiwał Olivera Twistę.
  Chłopiec, nagi, umięśniony i bosy, został zabrany do specjalnego pomieszczenia z wieloma narzędziami tortur. Były noże, wiertła, haki, drut kolczasty, gwoździe. A także śruby, szczypce, przecinaki do drutu i inne.
  Piwnica należąca do księcia uderzała mnogością urządzeń wywołujących ból. Było gorąco - paliły się jednocześnie trzy kominki, kaci w płomieniu rozpalali narzędzia. Przed torturami Oliver Twist został dokładnie umyty i przetarty alkoholem, aby zapobiec zatruciu krwi. Obok Olivera Twista na wieszaku leżał inny tęgi piętnastolatek. Pomocnik kata powiesił muskularne dziecko za ręce i nogi. Paląc fajkę, leniwie smagał batem swój nagi tors. Chłopiec cicho jęknął i wyszeptał modlitwę. Na skórze były krwawe smugi.
  Kat Kara uśmiechnęła się do Olivera.
  Jadowitym tonem potwór powiedział:
  - O mój dobry, jakie piękne dziecko. Jak bardzo będzie nam przykro, że zdzieramy Twoją skórę z delikatnych ramion. Ten, który wisi obok ciebie, to rodowity syn Maara Tuza, nazywa się Mir Tuzok. Teraz dostaje lekki masaż, a wtedy kat potraktuje go poważniej.
  Pamiętaj więc: im szybciej powiesz, gdzie ukrywa się Vali Chervovy, tym szybciej skończą się twoje męki.
  - Nic ci nie powiem - mruknął wściekły Oliver Twist, wściekle błyskając oczami.
  Oprawca ryknął:
  - Wszyscy tak mówią. Ramię, zacznij.
  Dwóch potężnych asystentów podniosło skute dziecko i pewnie zdjęło kajdany, próbując powiesić go na wieszaku. Właśnie tego nie powinni byli robić. Dziecko uskoczyło i uderzyło gołą krupką, jak maczugą, jedną nogą kata w pachwinę, drugą pod kolanem. Wyskakując, Oliver Twist próbował zaatakować Karę, ale najwyższy oprawca zareagował fenomenalnie. Precyzyjnym ciosem uderzył chłopca kijem w głowę.
  Brutal ryknął:
  - Rozbrykany chochlik. Musisz go nosić na specjalnym krześle, aby nie sprawiał kłopotów. A wy, biedni koczownicy, dlaczego jesteście smutni?
  Pomocnik kata miał pękniętą rzepkę, a jego partner stracił przytomność w szoku bólu.
  - No dobrze, mam wystarczająco asystentów. Główny kat klasnął w ręce. Weszły złowrogie istoty. Nieprzytomny łysy mężczyzna został przymocowany do stojaka. Potem strumień lodowatej wody uderzył go w twarz. Chłopak opamiętał się, jego oczy zaczerwieniły się.
  Starszy kat był zadowolony:
  - Cóż, jesteś uparty. Teraz twoje ręce i nogi są zaciśnięte w kolby, możesz przystąpić do aktywnego przesłuchania.
  Oprawca uniósł bicz i kilkakrotnie uderzył dziecko w plecy i żebra. Oliver Twist wstrzymał oddech i stłumił krzyk, na jego ciele pojawiły się blizny. Kat zachichotał z satysfakcją.
  Oparty ochrypłym tonem:
  - Silny facet, ale młode, umięśnione ciało jest dość wrażliwe na ból. Mam nadzieję, że szybko znajdziemy z wami wspólny język. Teraz nadszedł czas, aby spalić pięty, aby nie biegać za szybko.
  Oprawca wyjął z pieca rozgrzany pręt. Bezceremonialnie złapał bosą stopę Olivera Twista rękawiczkami i złamał mu palec u nogi. Potem rozpalone do czerwoności żelazo zetknęła się z bosą stopą dwunasto-, czternastoletniego dziecka. Kłębił się gęsty dym, skóra była zwęglona.
  Oliver Twist wysiłkiem woli, niemal przygryzając język, powstrzymał uciekający krzyk. Chłopiec ciężko oddychał, pot spływał po jego ciele. Kara Maara nadal miażdżyła kawałkiem żelaza, zapach smażonego mięsa. Zapach przyjemnie łaskotał nozdrza. W końcu kat zabrał metal. Patrząc na torturowane dziecko, powiedział:
  - Nie jest zły! Silny chłopak. Zanim się przyzna, spędzimy razem wiele godzin. A co ten młody człowiek powie na dotyk rozgrzanej do czerwoności stali?
  Sadystyczny kat chętnie ucałował czerwonym żelazkiem w nogę innego łysego mężczyzny. Skóra na pięcie chłopca zapaliła się. Chłopak krzyczał głośno, krzyczał z dobrą nieprzyzwoitością. Kiedy oprawca wyjął rózgę, tylko syknął, blady i spocony nastolatek:
  Nigdy więcej, wszystko ci powiem.
  Kat zachichotał z satysfakcją.
  Słodkim tonem powiedział:
  - Oczywiście że będziesz. Gdzie jest legowisko Valy Chervovy?
  - Nie mów mu! - krzyczał Oliver Twist, bezskutecznie próbując zerwać kajdany, co sprawiło, że mięśnie chłopca napięły się i wydawało się, że zaraz pękną. Nie hańb swojego ojca.
  Świat Tuzoka zrozumiał wszystko i nadzwyczajnym wysiłkiem woli stłumił słabość. Niebieskie usta chłopca szepnęły:
  "Nie wiem, a nawet gdybym wiedział, i tak nic bym nie powiedział.
  Kara Maara uderzyła Olivera Twista w usta. Potem wdrapał się szczypcami w brzuch:
  - Drań, będę cię długo torturować. Posypię solą twoje rany, będziesz piać jak kogut z piekielnego bólu.
  Barbarzyńca wyjął i posypał szczyptą soli zranione ramię chłopca. W tym momencie dał się słyszeć jakiś hałas i książę ciężko wyczołgał się na zewnątrz.
  Syknął:
  - Widzę, że rozpocząłeś przesłuchanie beze mnie.
  Kat w zmieszaniu wzruszył szerokimi ramionami.
  - Winny, książę. Kazałeś szybko wybić informacje, a chłopcy są bardzo uparci!
  Dostojnik ryknął w odpowiedzi:
  - Nie dla twoich umysłów. Cofnij się i dowiedz się, jak podburzać te ofiary.
  Książę chwycił gorące stalowe szczypce. Nadzy, spoceni, opaleni i bardzo muskularni chłopcy wyglądali bardzo apetycznie.
  Cóż, jako takie piękności, ale nie możesz dręczyć się osobiście.
  Książę zrobił lekkie kroki w kierunku Olivera Twista. Chłopiec poczuł nieświeży oddech. W mojej głowie kłębią się przypadkowe myśli. Przywoływanie wspomnień. Nawet jeśli są fałszywe z cybernetycznego snu, kiedy coś wyskakuje mi w głowie z fantastycznych czasów. Może ludzie naprawdę wiedzą, jak podróżować w czasie we śnie? To jest ruch dusz przez przestrzenie i epoki. Kiedy widzisz szkołę przyszłości.
  Tu jest futurystyczna szkoła, lśni zgrabna cybernetyczna tablica. Na nim musisz trzymać palec w złożonej sekwencji - i otrzymasz poprawną odpowiedź. I nie nauczył się swojej lekcji. Cały dzień szermierką na miecze elektryczne, potem udaliśmy się nad rzekę. A oto stoi przy tablicy i wstydzi się. Pomaga przyjaciel Dodgera, który za pomocą miniaturowego gadżetu przekazuje wiadomość, którą słychać w mikrofonie schowanym w jego uchu. To prawda, że nauczyciel ma się na baczności. Nagrywa ich transmisję radiową na grawioskanerze. Chrapliwy, przypominający komputer głos mówi:
  -Klut i Oliver. Oboje zostajecie w klasie. Jak długo możesz usiąść i skorzystać z napiwków?
  Potem będzie długa i żmudna lektura moralności. Do tej pory przed naszymi oczami stoją hologramy skanujące. Dlatego opuścił półkulę świata, by pozbyć się natrętnych nauczycieli i nudnych lekcji. A jak to się wszystko skończyło? Teraz ta gruba, brzydka ropucha szkodzi mu. Musimy pamiętać o lekcjach jogi i Ruscate. Jak tam zlokalizowany jest ból?
  Sadystyczny dygnitarz uśmiechnął się złośliwie i delikatnie przyłożył szczypce do żeber.
  Pod dotknięciem gorącego żelaza rozległ się syk, a zapach młodego przypalonego mięsa stał się silniejszy.
  - Co, jagnię, lubisz być pieczone? - zaskrzeczał inkwizytor. Następnie książę delikatnie przekręcił kleszcze, zahaczając skórę i skręcając żebra.
  Mimo wszelkich wysiłków woli, z oczu chłopca mimowolnie popłynęły łzy. To było bardzo bolesne. Być może bardziej bolesny niż przy kauteryzacji pięt. Na stopie jest wiele zakończeń nerwowych, ale Oliver Twist ma je utwardzone i wypchane, nawet biegał po węglach. Rzeczywiście, bardzo szybko. Żebra nie są tak przyzwyczajone do ognistych procedur, z gardła wyrywa się krzyk. Oliver Twista zacisnął zęby. Starałam się odwracać uwagę myśląc o przyjemnych rzeczach.
  Zwrócił uwagę na swoich katów. Oprawca jest wybitnym człowiekiem; jest wysoki, jego ramiona są grube i mięsiste, jego płaszcz jest podszyty krwią, a sam ubrany jest cały na czerwono. To zrozumiałe - jest straszniej, a krew na ubraniach mniej widoczna. Ciężkie buty ze srebrną podkową. A oto sam książę - w koronie go nie zdejmuje, nawet planuje zrobić brudną robotę. Fanatyk. Na piersi wisi porządek. Niezrozumiały znak, jak swastyka, tylko pięcioramienna i rogata, wykonana z czystego złota oprawiona diamentami.
  - Cóż, czego potrzebujesz? - Pomimo dzikiego bólu, Oliver Twist spojrzał na siebie groźnie, ściągnął brwi.
  I drgał bosą stopą, którą rozgrzanym do czerwoności żelazem niedawno gładził po okrągłej dziecięcej pięcie.
  Książę, wbrew oczekiwaniom, nie stracił panowania nad sobą. Nadal skręcał żebra z zimną krwią. Żebro już miało pęknąć, gdy do holu wczołgał się tchórzliwy służący. Drżał jak królik.
  I jego głos się urwał:
  "Wasza wysokość, sala jest w pełnym rozkwicie. Twoje dwie dziewczyny i tłum rycerzy walczyły.
  - Właśnie tak. Książę upuścił szczypce. "Nie będę tolerować takiego traktowania mojej miłości.
  Potrząsając pięścią w stronę jeńców, dodał:
  - Wrócę. I wyglądasz, beze mnie poważnie nie torturujesz. Z mojej ręki uczą się głównej udręki.
  - Posłuchaj, panie. - kat zagrzmiał cicho, jego asystenci wtórowali mu.
  Książę opuścił lokal. Oprawca zbliżył się do towarzysza Olivera Twista.
  Kat gruchał słodkim głosem:
  - Teraz możesz usmażyć drugą piętę. A ty - skinął głową Oliverowi Twistowi - patrz. To samo stanie się z tobą.
  Kat rozgrzał żelazo. Trudno było oddychać w pokoju. Zagwizdał bicz, ciosy bicza trafiły na nagi tors Olivera Twista. Chłopak wzdrygnął się od ciosów, ale uparcie milczał. Niezbyt przyjemne szkolne wspomnienia znów przemknęły przez moją głowę.
  A na gołą piętę oprawca przyłożył szeroki pasek żelaza, czerwonego od gorąca.
  A Oliver Twist skrzywił się z straszliwego bólu. Ale udało mu się powstrzymać. Chociaż muskularne ciało chłopca lśniło od potu i krwi. A na ogień kapała mętna ciecz, powodując syk.
  Chłopiec wytrzymał, a nawet śpiewał:
  W dniu Stworzenia Świata Bóg chwali się tym cudem:
  I niebo nad ziemią nagle stało się niebieskie I niebo, niebo nad ziemią stało się niebieskie
  
  .
  
  I będzie szczęście dla ludzi teraz i na wieki, Gdy upadną kajdany, tyrani i wrogość, Gdy upadną kajdany i wrogość na zawsze, Cała moc tyranów rozpadnie się jak proch, A Anioł zaśpiewa Wolność w niebie.
  
  
  Chwała, potęga i praca zabłysną tutaj! I żadna siła nie wymaże tego wszystkiego.
  
  A Bóg da mądrość waszemu ludowi Pokonaj przeciwności, walki i wrogość I niech przezwyciężą wszystko - zamieszanie i wrogość Będzie Wolność, Zgoda, Miłość I światło Prawdy oświeci dusze.
  
  Niech na tej ziemi zawsze będzie dostatek. Wsie, wsie, miasta staną się bogate I wsie, miasta będą kwitły. Wiele statków zacumuje tam w zatokach, A goście zaczną handlować na własny użytek.
  
  Ta cudowna kraina wypełni się pięknem A Muzy będą śpiewać Wolność przez wieki.
  ...Dwie dziewczyny, Vega i Angelica, wcinają się w tłum rycerzy. Stanie w miejscu śmierci jest jak. Instynktownie wybrali dla siebie najwygodniejszą taktykę walki. Wymachując obydwoma mieczami, Golden Vega odciąła stojącego przed nią dżentelmena. Jej super ostry miecz przeciął zbroję i odciął głowę. Angelica zadawała również śmiertelne ciosy - wbijając miecz w pierś, uderzyła barona, który zamachnął się jej maczugą. Jej błyskawiczne ataki zmiażdżyły ciało. Przy kolejnym ciosie dziewczyna odcięła sobie rękę, żelazna rękawica z brzękiem uderzyła o podłogę, a wróg ryknął.
  Angelica trzymała "młyn" - jeden miecz odbija cios, drugi tnie. Rycerze byli pijani, ociężali w zbrojach, a hipertytanowe miecze z łatwością przecinały ciało. Odwracając się, Vega uderzyła nogą w twarz napastnika, po czym wbiła ostrze w jego brzuch. Zręczny unik. Sylwetka potężnego rycerza lśniła słabo w blasku świec. A potem - precyzyjny strzał w gardło.
  Wytrysnęła krew. Vega nie jest obca zabijaniu. Ale Angelica sprowadza śmierć dopiero po raz drugi w życiu, ale ta dziewczyna jest tak wściekła, że nie można jej tak łatwo powstrzymać i złamać. Kolejny cios przebija ramię. Rycerz ryczy, Angelica obraca ostrze. Przeciwnik milczy. Skręt "motyla" - i znowu głowa spada na marmur. Podłoga staje się śliska od krwi. Dziewczyna skacze i kopie nogi, trzej rycerze padają na raz, jakby zostali ścięci. Potem pojawia się i uderza go w twarz. Tymczasem Vega uderza z taką siłą, że przecina miecz i hełm.
  - Niesamowite! Angelica krzyczy. - Jesteś tylko terminatorem.
  - Jestem strażnikiem gwiazd. - Śmiejąc się, odpowiada Vega. - Tak, i nie jesteś gorszy!
  Nowy wojownik jest umiejętnie naciągnięty na krawędź. Dziewczyna jest zachwycona. Rycerze roją się i tylko sobie przeszkadzają.
  Vega śmieje się - lubi siekać. Skok - uderza obiema nogami jednocześnie, a następnie celny wypad. Dwóch wojowników dławi się krwią. Następuje technika "drabiny", a gruby baron cofa się z odciętym ramieniem.
  Obie panie były tak wściekłe, że prawdopodobnie zabiłyby wszystkich, ponad półtora setki rycerzy, ale kusznicy weszli do sali. Nieokryte zbroją półnagie dziewczyny przeżywały ciężkie chwile. Obaj zostali ranni niemal natychmiast - wszak łucznicy dobrze strzelali i trafiali głównie w nogi i ramiona. Dziewczęta były masowo atakowane. Mimo przelanej krwi szlachta nie spieszyła się z ich zabiciem. Wręcz przeciwnie, potrzebowali ich żywych. Vega i Angelica zostały schwytane. Wyraźnie mieli zostać zgwałceni. Doszło do małej bójki o to, kto zacznie pierwszy. Potyczkę wygrał Baron Sylph de Ramses. Pochylając się do przodu, zdarł sukienkę Angeliki, pozbawił ją godności i wszedł w nią z siłą. W tym momencie straszliwy krzyk przerwał dziką orgię:
  - Jaki rodzaj rozrywki bez mojej wiedzy?
  Rycerze byli zdezorientowani. Potężny ryk księcia mógł doprowadzić każdego do szaleństwa.
  - My, Wasza Wysokość, chcieliśmy nauczyć dziewczyny dobrych manier. chrząknął baron Sylph.
  "Oto jesteś i ucz się, ignorancie. Najpierw zapnij spodnie.
  Baron był zdezorientowany.
  Książę nadal płakał.
  - To są goście i są pod moją opieką. I chciałeś się z nimi bawić. Czy powinienem rozkazać moim sługom, aby podziurawili cię strzałami na miejscu? Jak śmiesz rzucać mi wyzwanie?
  Rycerze cofnęli się, słychać było ciche pomruki.
  - Nie chcę nic słyszeć, uczta jest zrujnowana. Usuń zwłoki i idź do domu. W przeciwnym razie poznasz pełnię mojego gniewu.
  Rycerze zaczęli się rozchodzić. Dziewczyny wyrywały strzały wystające z rąk i nóg.
  - Dlatego bardziej cię lubię - powiedział Marek de Sade. - Teraz pójdziemy do sypialni, gdzie jesteś ze mną i kochasz się.
  Za szlachcicem rosło dwa tuziny bojowników z muszkietami.
  "Ci wojownicy upewnią się, że nie udusisz mnie podczas słodkich uścisków. Otóż to! Widzę, że jesteście bardzo niebezpiecznymi sukami, cała moja podłoga była zakrwawiona i pokryta trupami.
  W towarzystwie eskorty udali się do sypialni. Jej ściany ozdobiono różnego rodzaju trofeami myśliwskimi - najbardziej efektowne były rogi turndukai.
  Pośrodku sypialni stało masywne złote łóżko z wieloma materacami i poduszkami.
  - Błagam. Rozgość się.
  Wojownicy w muszkietach palili lonty, gotowi do strzału w każdej chwili.
  - Dziś wieczorem będę się dobrze bawić.
  Zrzucając ubrania i zbroję, książę padł na poduszki.
  . ROZDZIAŁ 15
  Młody więzień się obudził... W wieży jest trochę głodny, bose stopy dziecka są szczególnie zmarznięte.
  Oliver, aby się ogrzać i wciąż mieć nadzieję na ucieczkę, zaczął pocierać jedno stalowe ogniwo łańcucha o drugie. I są tu gęste, ale przynajmniej trochę ciepłe.
  Poza tym byłem głodny... W wieży zamachowców-samobójców chłopcu karmiono tylko raz dziennie: czerstwy chleb i wodę. A to nie wystarczyło rosnącemu organizmowi.
  I szczury kwiczą w ciemności. Bosy, głodny chłopak potarł łańcuchy i starał się nie płakać.
  Chociaż przed nim były dwa klapsy i pętla na szyi.
  Oliver śpiewał cicho;
  Jak mi się przydarzyło, dla sokoła jest to jasne, ale czas:
  Leciałem młody jasny sokoła po niebie,
  biłem gęsi-łabędzie,
  Bił też i bił małego ptaka,
  Jak kiedyś, dla małego ptaka nie ma lotu.
  Ale nonecha dla mnie, rozumiem sokoła, nie ma czasu:
  Siedzę młody jasny sokoło w poimane,
  Czy jestem w tej w złotej klatce,
  W klatce, na blaszanym pasku;
  Nogi sokoła są splątane,
  Przyczepy jedwabne na nogach:
  Perłowe zasłony na oczy!
  Jak mi się przydarzyło, dobry człowieku, ale trochę czasu:
  Szedłem i szedłem, dobry człowieku, wzdłuż błękitnego morza.
  Już biłem rozbijałem statki-statki,
  Jestem Tatar, Ormiański Busurman;
  Wciąż rozbite lekkie łodzie;
  Jak dawniej nie ma przejścia dla lekkich łodzi.
  Ale nonecha dla mnie, dobry człowieku, nie ma czasu:
  Siedzę, dobry człowieku, w poimane,
  Jestem w glinianym więzieniu tego złoczyńcy.
  Nogi dobrego faceta są kute,
  Na nogach są niemieckie frędzle,
  Na rękach młodzieńca są zamki więzienne,
  A na szyi młodzieńca są żelazne procy.
  Taka pieśń ludowa, z jednej z książek...
  Oliver nie zauważył, jak znowu zapomniał się we śnie.
  Niedaleko, na tej samej półkuli wszechświata snów, chłopiec na straży, Oliver Twist, również przeżywał ciężkie czasy. Po gorącej chłoście, z której pękła skóra, został wyrzucony na brzeg. Miał przed sobą długą drogę, zanim dotarł do Lorda Piratów Dukakisa. I musisz się tam dostać jak najszybciej. Prawie biegł po kamienistej drodze, tak szybki był jego krok.
  W ciągu dwóch godzin Oliver Twist pokonał prawie dwadzieścia mil i zbliżył się do wioski Yehu.
  Było to dość duże miasto z domami o późnośredniowiecznej architekturze europejskiej, bez dodatkowego zamieszania i brudu. Nad brązowo-czerwonymi dachami górowała iglica kościoła. Zielone morze pluskało, wejście do szerokiej zatoki przykrywał okazały fort, z którego strzelnic sterczały we wszystkich kierunkach lufy armat. Jednak większość broni zardzewiała. Na łagodnym zboczu wzgórza rosły długie, dochodzące do stu metrów palmy. Całkowicie ukryli białą kamienną fasadę pałacu gubernatora. Powietrze było świeże, bose dzieci, takie jak Oliver Twist, biegały dookoła. Chłopiec ukrył swoją jedyną broń, miecz z hipertytanu, w płóciennej torbie, którą nosił na plecach. Zewnętrznie Oliver Twist wyglądał jak zwykły żebrak, tylko łachmany były niezwykłe - cętkowane, koloru khaki. Noszenie broni było niewygodne, ciągle uderzała w poranione plecy.
  Chłopiec postanowił odpocząć, zwłaszcza że zaplanowano bardzo ciekawy widok. Na targ niewolników sprowadzono kolejną partię towarów. Uzbrojony oddział policji, wysłany do ochrony skazanych, ustawił się na szerokim nasypie. Zebrał się tu tłum ciekawskich ludzi. Oprócz ludzi przemknęły pyski inogalaktów. Niektóre z nich wyglądały jak kaczki i wyglądały całkiem nieszkodliwie. Było dużo dzieci, śmiały się i wskazywały palcami.
  A oto sam gubernator Sam de Richard. Wysoka, szczupła osoba w czerwonej peruce, ubrana w kamizelkę z cienkiego jedwabiu, bogato wyszywaną złotymi warkoczami. Utykał lekko, opierając się na hebanowej lasce. Za gubernatorem, popychając przechodniów, ruszył korpulentny mężczyzna w mundurze generała. Biżuteria dźwięczała na jego szerokiej piersi, a na głowie nosił się przekrzywiony kapelusz.
  Kiedy więźniowie zostali wyładowani ze statku, mężczyzna pogardliwie wykrzywił usta i wyjął fajkę.
  Skazani wyglądali źle: nieumyci, zarośnięci, wielu z nich nie wyglądało jak ludzie. Nie zabrakło jednak również dobrych okazów - podobno spośród schwytanych piratów. Oliver Twist zauważył kilka sześciorękich Inogalaktów o błyszczących płaszczach. Targowanie się rozpoczęło. Gubernator, który miał przeszywający głos, powiedział:
  - Generale Cagliostro, masz prawo wybrać cenę, którą sam wyznaczysz. A całą resztę sprzedamy na aukcji.
  Cagliostro skinął głową na znak zgody.
  - Wasza Ekscelencja jest bardzo uprzejma. Ale przysięgam na mój honor, to nie jest partia robotników, ale nędzne stado kalek. Jest mało prawdopodobne, że będą przydatne na plantacjach.
  Z pogardą mrużąc małe oczy, ponownie spojrzał na tłum zakutych w kajdany niewolników, a wyraz wrogości na jego twarzy pogłębił się.
  Kapitan przeczytał całą listę niewolników - większość z nich to piraci, którzy cudem uciekli z szubienicy. Z metropolii wysłano także buntowników.
  - Jaki produkt. Tylko skazani i złodzieje.
  Generał usunął listę. Podszedł do młodego, umięśnionego faceta. Poczuł bicepsy na dłoniach, kazał otworzyć usta, obejrzał zęby. mruknął:
  - Za to dziesięć złotych monet.
  Kapitan skrzywił się.
  - Dziesięć sztuk złota? To połowa prawdziwej ceny.
  Generał uśmiechnął się.
  - Ten niewolnik nie jest już tego wart. Wkrótce umrze z ciężkiej pracy. Wolałbym kupić sześcioramienne, są znacznie twardsi od ludzi.
  Kapitan zaczął wychwalać zdrowie, młodość i wytrzymałość więźnia. Jakby nie chodziło o człowieka, ale o zwierzę juczne. Młody człowiek zarumienił się. Najwyraźniej ta transakcja była dla niego nieprzyjemna.
  - W porządku - mruknął generał. - Piętnaście złotych i już nie ma frajdy.
  Kapitan wiedział z tonu, że to ostateczna cena. Westchnął i zgodził się.
  Następną osobą, do której podszedł generał, był mężczyzna w średnim wieku o pokaźnej budowie ciała. Był to słynny pirat Wiscin. Jednooki i przerażający, spojrzał marszcząc brwi na kupującego.
  Handel został wznowiony. Gigant wyszedł po trzydzieści sztuk złota.
  Oliver Twist stał, wygrzewając się w oślepiających promieniach trzech słońc, głęboko wdychając obce powietrze. Przepełniony był zapachem goździków, mocnego czarnego pieprzu i gigantycznego, słodko pachnącego cedru. Jednocześnie słuchał, co się dzieje, zdejmując torbę z obolałych ramion.
  Inni kupcy podchodzili do skazanych, badali ich, pytali o cenę. Generał nadal się targował. Kupiłem jeszcze kilku sześciorękich dzikusów. Widać było, że jest gotów opuścić aukcję. A potem jego wzrok padł na przystojnego i silnego Olivera Twista.
  - Dobry chłopak. A także, prawdopodobnie, czyjś niewolnik.
  Oliver skrzywił się. Od tego człowieka tchnął straszliwy chłód.
  Chłopiec pisnął:
  - Nie, jestem sam.
  - Tak! Generał był zachwycony. - Sam w sobie - oznacza włóczęgę. A zgodnie z prawem włóczęgostwo jest zabronione, a ty musisz zostać niewolnikiem. Hej, strażnicy, weźcie obrożę. Od dawna chciałem mieć przy sobie takiego chłopca.
  Oliver Twist, podnosząc torbę, rzucił się do ucieczki. Jednak potężny czteroręki nadzorca stojący po prawej stronie podciął mu nogi batem. Pętla pękła, chłopiec upadł. Drgnął i próbował zerwać pętlę, ale jeszcze mocniej wbiła się w jego kostkę. Potem dobył miecza i jednym uderzeniem odciął bicz.
  Generał krzyknął.
  - Zabrać go.
  Strażnicy i policjanci rzucili się do Olivera Twista. Machnął mieczem i przebił pierś policjanta. Reszta strażników odchyliła się do tyłu, wyciągając szable. Próbowali otoczyć chłopca.
  Zdając sobie sprawę, że nie ma szans, Oliver Twist podskoczył, dźgnął najbliższego policjanta w głowę i rzucił się do ucieczki, podskakując jak żaba. Chłopiec biegał bardzo dobrze, ale policjanci mieli konie. Chłopak został szybko wyprzedzony, zarzucając mu lasso na szyję. Po przecięciu liny Oliver zwrócił się do wrogów, gotów drogo sprzedać swoje życie.
  Był otoczony ze wszystkich stron. Za nimi pojawili się muszkieterowie, wyciągnęli lufy, ładując je w ruchu. Było jasne, że zaraz zaczną strzelać.
  - Weź go żywcem! Generał rozkazał.
  Arcana róża. Policjanci zostali przeszkoleni do łapania uciekinierów. Kilka dobrych rzutów - i Oliver Twist był związany. Celny strzał muszkietera wytrącił mu miecz z rąk. W tym samym momencie rzucili siatkę.
  Rozumiem, uświadomił sobie Oliver. Teraz zakują go w ciężkie kajdany i nigdy nie zobaczy wolności.
  Cagliostro uradował się.
  - Uderz go, uderz go.
  Odwrócił się do czterorękich, aby wydać rozkaz.
  W tym momencie rozległ się ostry, toczący się dźwięk, wstrząsając powietrzem. Generał podskoczył zaskoczony. Obaj jego ochroniarze skoczyli z nim. Strażnicy zadrżeli, ktoś upuścił muszkiet. Wszyscy, jakby na zawołanie, zwrócili się w stronę morza.
  Poniżej, w zatoce, w odległości dwustu kroków od fortu, znajdował się duży statek. Zawirował biały dym. Całkowicie ukrył wspaniały statek, pozostawiając widoczne tylko wierzchołki masztów. Stado pterodaktyli wyrosło ze skalistych brzegów, wirując na niebie z przeraźliwymi okrzykami.
  Generał nie rozumiał, co się dzieje. Dlaczego statek strzela ze wszystkich dział?
  - Przysięgam na imię angielskiego króla. On mi za to odpowie.
  Wybuchła panika.
  Tymczasem statek opuścił angielską flagę. Zniknął w obłoku dymu. Został on zastąpiony przez sztandar Gwiazd i Pasków imperium Kirama. Złote gwiazdy pięknie błyszczały na fioletowym tle. Generał przewrócił oczami.
  - Kapary! szepnął z trudem. - Korsarzy Kirama!
  Strach i niedowierzanie mieszały się w jego głosie. W jego oczach błysnął gniew. Ochroniarze wpatrywali się w dal ze zdumieniem, przewracając żółtymi oczami i obnażając krzywe zęby.
  Ogromny statek, który tak łatwo oszukał czujność strażników, był statkiem korsarzy. W przeciwieństwie do zwykłych piratów miał patent państwowy i prawo do handlu rabunkami, zdobywania statków nieprzyjaznych krajów. A imperium Kirama od dawna jest wrogie Wielkiej Brytanii. Teraz czas się wyrównać. Niedawno do miasta Yehu dotarła duża partia złota wydobytego z kopalń kontynentalnych. Po otrzymaniu tej informacji admirał Pisar don Freebie postanowił zaatakować angielską kolonię. Był to akt osobistej zemsty. Dziesięć lat temu miejscowy gubernator pokonał młodego wówczas kapitana I stopnia, Pisara don Halawę.
  Teraz dokona przekonującej zemsty. Jego prosty wynalazek okazał się tak udany, że bez wzbudzania podejrzeń pewnie wszedł do zatoki i zasalutował fortowi salwą burtową. Wystrzeliło trzydzieści dział, zamieniając strzelnice w gruz i popiół jednocześnie.
  Minęło tylko kilka minut. Wielu widzów zauważyło, że statek zbliża się ostrożnie w kłębach dymu. Podnosząc grot, aby zwiększyć prędkość, poruszając się przy silnym wietrze, kaper z łatwością wycelował działa lewego boku w fort nieprzygotowany do obrony.
  Wydawało się, że świat został rozdarty. Druga salwa była jeszcze bardziej niszczycielska. Generał wpadł w histerię.
  - Po co mi taka kara!
  W mieście dudniły bębny, ryczały trąby, jakby wciąż trzeba było ostrzegać przed niebezpieczeństwem. Strażnicy nie wpadli w panikę, próbowali odpowiedzieć ogniem. Fort zatrząsł się od eksplozji.
  Przytłaczający upał i znaczny ciężar uniemożliwiały generałowi poruszanie się. Czterorękie potwory podniosły Cagliostra i zaniosły go do miasta.
  Oliver Twist, korzystając z ogólnego zamieszania, wyślizgnął się z sieci i podniósł miecz, depcząc mu po piętach. Nikt nie szedł za chłopcem.
  Fort odpowiadał od czasu do czasu strzałami. Został pokryty trzecią salwą.
  Niewolnicy, było ich ponad pięćdziesięciu, głównie buntownicy i piraci, uciekali. Potężny Wiscin, doświadczony pirat, wysłał ich prosto do zielonego domu. Wybiegło stamtąd kilku milicjantów z muszkietami.
  - Znajdziemy tam broń - powiedział Wiscin.
  Podbiegł do nich Oliver Twist.
  - Kiedy wszyscy są zajęci, możemy walczyć z wrogiem.
  Chłopiec wyprzedził wszystkich. Na progu stał strażnik z muszkietem. Zanim zdążył podnieść broń, odcięto mu głowę.
  Niewolnicy weszli do domu. Był tam mały arsenał: muszkiety, szable, haki z liną.
  - Uzbrój się! Wiscin zamówił. - Teraz wyjdziemy i zapalimy świnie Kiram.
  Oliver Twist zachował spokój.
  - A dlaczego mielibyśmy spieszyć się do Kiramitów? Niech lepiej zdobędą miasto - tam są nasi wrogowie.
  - Tak - powiedział olbrzym. - Ucieszę się tylko, jeśli wypuszczą bebechy gubernatora lub tego generała.
  Uzbrojeni niewolnicy ukryli się.
  Policja, strażnicy, milicje rzucili się do boju z rozpaczliwą odwagą ludzi, którzy rozumieją, że w przypadku porażki nie zostaną oszczędzeni. Kiramanowie byli bezwzględni, słynęli ze swoich okrucieństw.
  Przywódca napastników znał się na swojej działalności. W przeciwieństwie do Yahoo.
  Dowódca Kirama postąpił słusznie - pokonał fort, przejął kontrolę nad centrum miasta. Jego armaty wystrzeliły z kartuszy przez otwartą przestrzeń za molo, zamieniając ludzi, którymi przeciętnie dowodził Cagliostro, w krwawy bałagan. Kiramici umiejętnie działali na dwa fronty - swoim ogniem wzniecili panikę w szeregi obrońcy, a jednocześnie osłaniali desant grup desantowych.
  Pod palącymi promieniami trzech słońc bitwa trwała do południa. Kiedy zbliżał się trzask muszkietów i brzęk metalu, stało się jasne, że Kiramici naciskają na obrońców miasta.
  - Nie wychylaj się. Oliver Twist wyjrzał. - Niech najpierw się ściemni.
  Co dziwne, Wiscin posłuchał rady chłopca. Może podobał mu się sposób, w jaki walczył ragamuffin.
  Pod koniec dnia pięciuset korsarzy zostało absolutnymi mistrzami Yehu. Zachód słońca był piękny, chłopak z przyjemnością go podziwiał. Miasto było niespokojne. Obrońcy zostali rozbrojeni, a Pisar don Freeva, siedząc w pałacu gubernatora, z wyrafinowaniem bardzo podobnym do szyderstwa, ustalał wysokość okupu dla gubernatora i generała.
  - Powinieneś zostać powieszony. - Popijając fajkę, powiedział Don Freebie. - Ale będę miłosierny, a zamiast tego wezmę sto tysięcy złota i dwieście sztuk bydła. I oczywiście nie zamienię tego miasta w kupę popiołów.
  W odpowiedzi sceptyczny ryk:
  - A co ze złotem, które zdobyłeś w piwnicach pałacu? Jest ich kilka milionów.
  I wyć w odpowiedzi:
  - To moja prawowita zdobycz.
  Generał Cagliostro opadł na swoje krzesło...
  Wraz z nadejściem zmierzchu Oliver Twist poprosił o zwiad.
  - Dowiem się, co się dzieje w mieście - i zaraz wracam.
  Miasto płonęło.
  Kiramici rabowali, wieszali krnąbrne i brutalnie gwałcili kobiety. Oliver Twist zobaczył zwłoki kilku dzieci, w tym dziewczynki z otwartym brzuchem.
  Były też kobiety z odciętymi piersiami, połamanymi nogami - oczywiście poddane maltretowaniu. Chłopiec zbladł i pospiesznie wydostał się z tego piekła. Na wąskiej uliczce spotkał dziewczynę o blond włosach. Goniło ją czterech Kiramitów, pijanych i noszących ciężkie buty. Nie zastanawiając się dwa razy, Oliver Twist rzucił się na drugą stronę. Machnął mieczem w kierunku najbliższego korsarza.
  Uderzenie było tak silne, że hełm pękł wraz z czaszką. Wtedy boso, błyskając bosymi obcasami, podskoczył. Powalił jednego Kiramiana kolanem w szczękę, a drugiemu rozerwał brzuch. Tylko jeden pozostał na nogach.
  - Angielski szczeniak. warknął. I został natychmiast zaatakowany. Po wykonaniu kombinacji "rozdarty wachlarz" chłopiec odciął głowę wroga.
  - Idź do swoich przodków.
  Bezkształtna masa runęła na ziemię.
  Podbiegł do płaczącej dziewczyny, złapał ją za rękę. Spojrzała ze strachem w oczy zbawiciela.
  - Chodź za mną, kochanie - powiedział Oliver Twist.
  Najwyraźniej blond włosy i niebieskie oczy budziły zaufanie. Biegli alejką, za nimi słychać było ciężkie kroki. Po drodze spotkałem kolejnego pijanego Kiramczyka, nie sprawiało to żadnych trudności. Wspięli się na wzgórze pustymi ulicami, docierając do przedmieść Yehu. Oliver Twist przyprowadził dziewczynę do domu z ukrytymi niewolnikami.
  Wiscin spotkał go z sadystycznym uśmieszkiem.
  - Jaki rodzaj kradzieży nam przyniosłeś. Świeży i młody.
  Nie dotykaj jej, bo ją zabiję. - Zakrwawione ostrze wyglądało bardzo przekonująco.
  - Widzę, że udało Ci się walczyć, chwalę. Co teraz zrobić?
  Oczy Olivera Twista błysnęły.
  - Musimy schwytać wrogi statek. Z pewnością stwory już się napiły i są w mieście, a dostaniemy doskonały statek.
  Świetny pomysł, zróbmy to! Piraci niewolnicy głośno wyrazili swoją aprobatę.
  Plan zdobycia statku był prosty, nacisk położono na zaskoczenie. A jednak Oliver Twist obawiał się, że o czterech księżycach Kiramanowie zauważą łodzie i podniosą alarm.
  - Proponuję to - powiedział Oliver. - Popłynę na statek. Wejdę na pokład i dam sygnał.
  - Poradzisz sobie sam ze strażnikami? - zaczął Wiscin, ale pirat Oro przerwał mu: - Chłopiec mówi, co myśli. Jeśli zostaniemy zauważeni, strzelcy otworzą ogień. A potem wszystko zniknęło.
  Na trzech łodziach niewolnicy zbliżyli się na bezpieczną odległość od wrogiego statku. Biorąc miecz, pętlę i mały sztylet, Oliver podpłynął do statku. Świeciły cztery księżyce, aby można było czytać. Na pokładzie było dwudziestu strażników. Jednocześnie słabo radzili sobie ze swoją funkcją. Podczas gdy prawie cała drużyna była oburzająca na brzegu, strzelec ze swoimi pomocnikami odkorkował kolejną beczkę rumu. Strażnicy - dwaj na dziobie i rufie - czuwali. Olivera Twista nie zauważono.
  Chłopak odpłynął na bok i ostrożnie wspiął się po szorstkich deskach. Jego zręczne dłonie i gołe palce u nóg czepiały się każdego nacięcia. W milczeniu podszedł do nosa. Rzucił sztylet w tył głowy strażnika, ostrze miecza odcięło głowę kolejnemu Kirametowi. Więc pierwsi wartownicy zostali wyeliminowani. Następnie, omijając pijane, krzyczące pieśni strzelców, łysy dotarł do rufy. Wartownicy ostrożnie zaglądali do wody za burtą. Dlatego nie zauważyli, jak przesuwał się prawie bezcielesny cień, podcinając im gardła.
  Zadanie stało się łatwiejsze.
  Kanonierzy byli tak pijani, że nie zwracali uwagi na zapaloną pochodnię. Oliver rzucił linową drabinkę swoim towarzyszom. Niewolnicy w milczeniu weszli na pokład. Pewien Kiramczyk, który wyszedł z małej potrzeby, zauważył ich ruch, ale najwyraźniej pomylił ich z własnymi.
  - Co, całkiem okradziony? zapytał w dialekcie Kiram.
  - Lepiej Być Nie Może. powiedział Wiscin. Ostrze błysnęło. Sztylet za bardzo wbił się w szyję zaciekawionego wojownika.
  - Piąty. - skomentował Oliver. "Teraz przejdźmy do reszty."
  Na rufie rozciągali się dawni niewolnicy. Przeszedł kolejny wartownik. Został usunięty kolejnym celnym rzutem. Cicho, jak cienie, niewolnicy przeszli do pasa. Byli dobrze uzbrojeni. Od pasa otwierał się widok na cały statek, od rufy do dziobu. Na pokładzie odpoczywało kilkanaście osób, reszta piła rum i tequilę poniżej. Wielu piratów było dobrych w rzucaniu - nie tylko sztyletami, ale także tasakami i szablami. Bez jednego wystrzału zmasakrowali pijanych Kiramitów. Ci, którzy pili na dole, byli traktowani bardziej humanitarnie. Zaatakowali i zaproponowali poddanie się.
  - Zakujmy i trzymajmy - rozkazał Oliver Twist.
  Następnie piraci bez zastanowienia przystąpili do obfitego posiłku. Ich entuzjazm przerastał. Nic dziwnego - w cuchnącej ładowni niewolników karmiono tylko resztkami.
  "Teraz ustawmy patrole", rozkazał chłopiec, "kiedy świta, wróg spróbuje wrócić na statek. Zaskoczmy go.
  Wszyscy się z tym zgodzili.
  Oliver Twist pozostał na swoim stanowisku, czekając na świt. Czas płynął boleśnie wolno. Wreszcie na horyzoncie pojawiło się długo wyczekiwane niebieskie słońce. Jednak nawet po tym załodze statku nie spieszyła się do powrotu. Po południu pojawiły się duże łodzie wypełnione beczkami złota. Towarzyszył im osobiście Pisar don Halava. Nowo wybiti piraci zmienili się w zbroje i ubrania Kiram. Na statku panował wzorowy porządek, dlatego Don Freebie niczego nie podejrzewał. Co więcej, jego głowa pękała od silnego kaca i chętnie nalał sobie kilka kieliszków mocnego wina. Na pokład załadowano pospiesznie beczki. Dawni niewolnicy z trudem mogli się powstrzymać, aby nie otworzyć śmiertelnego ognia. W końcu w ładowni umieszczono ostatnią beczkę i skrzynie z okupem. Wtedy Wiscinus rozkazał:
  - Pobij ich!
  Na Kiramitów spadły salwy z muszkietów, a potem użyto noży i tasaków. Za jednym razem zginęło około pięćdziesięciu żołnierzy, a Pisar don Halava został związany. Jego usta były zakneblowane nieapetycznym kneblem z peruki i został eskortowany do ładowni.
  Inne łodzie Kiram stłoczyły się razem.
  Potężna salwa morska złożona z trzydziestu dział zatopiła kilkanaście dużych łodzi i uszkodziła około połowy pozostałych. Gdy zdezorientowani Kiramanowie gorączkowo kłócili się, statek zdołał skręcić w prawo. Kolejna śmiertelna salwa rozerwała ocalałe łodzie na kawałki. Strzelaninę prowadzono w stosie z niewielkiej odległości, więc straty były ogromne. Kawałki drewna potłuczone, woda spieniona, poplamiona krwią. Inogalact z głową krokodyla płynął w kierunku statku. Obłudnicy zastrzelili go z muszkietów. Ocalały tylko trzy łodzie, skręciły do brzegu. Działa przeładowywały się powoli i udało im się uciec. Ocalało mniej niż stu korsarzy. Ci, którzy uciekli, byli całkowicie zdemoralizowani.
  To było zwycięstwo.
  Oliver Twist z trudem podniósł jedną z okutych żelazem beczek. Otwierany. Kiedy naoliwiony blat pękł, spadł deszcz złotych monet.
  Piraci spojrzeli na szlachetne łupy.
  Wiscin jako pierwszy zabrał głos.
  - Zdobyliśmy bezprecedensowe skarby, ale jednocześnie pozostaliśmy wyrzutkami. Nie mamy innego wyjścia, jak wyrzucić czarną flagę i zrobić to, do czego wielu z nas od dawna przywykło. Mianowicie napad na morze.
  Korsarze energicznie wyrazili swoją aprobatę. Oliver Twist też nie miał nic przeciwko. Wręcz przeciwnie - dlatego uciekł tu z cywilizowanej, ale bardzo nudnej półkuli dziennej.
  - Bractwo przybrzeżne ma własny port. To jest wyspa Monako, na której znajdują się wszystkie obstrukcje.
  - W porządku! - powiedział Oliver - Jeśli mamy bazę, nie zginiemy. Pozostało tylko jedno pytanie do rozwiązania.
  Wiscin rozumiany doskonale.
  - Chcesz być naszym kapitanem? Nie będzie działać. Jesteś jeszcze za młody.
  Już mam na sobie krew. Oliver uniósł miecz.
  Brutal warknął:
  - Więcej o mnie. Zanim zostaniesz doświadczonym korsarzem. Ile masz lat?
  - Jedenaście. "Oliver Twist nie uznał nawet za stosowne dodawać sobie lat.
  Piraci śmiali się.
  Słychać było okrzyki:
  - Chłopak jest za młody, potrzebny jest doświadczony lider. Wiscina dla kpt.
  Olbrzymi korsarz uśmiechnął się.
  - Widzisz, Oliverze Twist, oni ci nie ufają. Kto chce, żebym został kapitanem?
  Wszyscy piraci podnieśli broń.
  - Lubię to. Ale nie smuć się. Od teraz jesteś moją prawą ręką. Ja, mimo młodego wieku Olivera, wyznaczam go na mojego asystenta. I dobry wiatr za naszymi plecami!
  Burzliwe okrzyki powszechnej aprobaty. Oliver zakręcił mieczem.
  - Zgadzam się! I honorowo przyjmuję wizytę.
  Znowu rozbrzmiewają wiwaty. Wiscin polecenia:
  - A teraz - wszystko na masztach. Konieczne jest złapanie nadchodzącego halsu.
  Oliver Twist zaczął śpiewać, piraci zaczęli śpiewać unisono mocnymi głosami:
  
  Szmaragdowa fala rozpryskująca się za burtą,
  Gwiazdy na niebie nad nami świecą!
  Przyjemność korsarza z pachnącym winem,
  Co jutro - Pan tylko wie!
  
  Czy dojdzie do abordażu lub wystrzałów armat,
  Połóż głowę w złej otchłani!
  Taki jest los filibustera Pallasa,
  Żeglowanie przez morza w niesamowitym żywiole!
  
  I przyjdzie szczęście - jasny pasek,
  Jeśli ręce są silne, zaostrzony miecz jest silny!
  Nie wstydź się, odważnie do bitwy - pokonaj strach bohatera,
  Pokaż swoją postać, zdołaj rozpalić zapał!
  Melodia płynęła za rufą, a życie płynęło jak zwykle.
  . ROZDZIAŁ 16
  Młody więzień ponownie został dotkliwie wychłostany. Pobili go dotkliwie i nawet pięty Olivera spłonęły ogniem pochodni.
  Chłopiec, wyczerpany okrutnymi torturami, w głębokim śnie zapomniał o sobie. I marzył o tym...
  Świat Tuzoka był praktycznie nieprzytomny, a kat pochylił się nad Oliverem Twistem, delikatnie wcierając alkohol w jego rany. Ku jego zaskoczeniu szybko wyschły.
  - Ten facet leczy się lepiej niż pies, jaką przyjemność mi sprawi, może być torturowany miesiącami.
  Chłopak pisnął w odpowiedzi:
  - Nie czekaj, moi przyjaciele niedługo przyjdą i rozciągną cię na stojaku.
  - Do tego jeszcze kilka ciosów. - Kara Maara z całych sił smagał biczem zadziorowym i igłowym w plecy, a następnie rzucał czerwoną papryką i solą. Twarz chłopca wykrzywiała się i wykrzywiała jak robak, tylko nadludzki wysiłek pozwolił powstrzymać krzyk.
  - A gdzie są twoi przyjaciele? Dyke za symetrię Spalę twoją drugą piętę, możliwe, że superksiążę dzisiaj nie przyjdzie.
  Rozpalone do białości żelazo dotknęło stopy dziecka, po czym Kara przycisnęła mocniej, czekając chwilę, aż spali twardą stopę chłopca.
  - Jak ja uwielbiam zapach przypalonej jagnięciny. - powiedział kat, soczysty rysunek w nozdrzach, przesycony zapachem palącego powietrza. Można odciąć kawałek nogi i zjeść: wygląda bardzo apetycznie.
  Wepchniemy Ci rozżarzone węgle do ust. Vega krzyknęła na całe gardło. Dziewczyna skoczyła do przodu jak pantera, jej oczy błyszczały, a włosy opadały na ramiona jak promienie słońca.
  Czterech asystentów katów rzuciło się na nią, ale zostali odcięci techniką "skrzydeł delfina". Następnie precyzyjnym ruchem Vega odciął kolejnego oprawcę, łamiąc mu rękę i oddzielając głowę od ciała. Angelica wpadła za nią, ciągnąc unieruchomionego superksięcia na ramiona. Jej wzrok padł na Olivera Twista. Dziecko było pokryte otarciami, skaleczeniami i oparzeniami. Tak, a zapach przypominający grilla nie pozostawiał wątpliwości, co robił tu zawodowy sadysta.
  Angelica podbiegła do niego i pogładziła jego rany.
  - Mój drogi chłopcze, jak znęcali się nad tobą przeciwnicy.
  Oliver odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie bój się mamo, wiesz jaka uparta, rany nie znikną ani dnia.
  - To dlatego, że poprawiłeś się dzięki prowadzeniu specjalnych urządzeń, które aktywują komórki macierzyste organizmu.
  - Jesteś jego matką i powiedziałeś nam, że są twoimi braćmi. - Vega została zabita od razu przez pięciu wojowników, czterech pomocników i dość utalentowaną wojowniczkę Kara Maarę. Odpierając atak, natychmiast przebiła jedną z nich w brzuch.
  - Niestety, chciałem wyglądać młodziej, szczególnie w oczach twojego chłopaka, bo to tylko chłopak.
  - Mylisz się, on ma już trzydzieści lat, po prostu wygląda jak bachor. Ale nie otwieraj na niego ust. Jest mój, walczymy od ponad roku ramię w ramię i zdecydowanie postanowiłam mieć z nim wspólne dzieci.
  - Co jest godne pochwały. Ale mój mąż umarł i wybrał się na polowanie na tę półkulę nocy. Tam go wykończyli.
  - To jest straszne! Ale wszyscy jesteśmy śmiertelni. Życzę ci znaleźć dobrego człowieka. - powiedziała Vega, dobijając kolejnego drania. Sama Angelica zdała sobie sprawę, że jej partner potrzebuje pomocy. Co więcej, do pokoju wbiegło kolejnych dwa tuziny bojowników.
  Tnąc mieczem, uwolniła Olivera i wpadła do sterówki. Miecze dziewcząt były ostrzejsze i doskonalsze, potrafiły ciąć stal. Tylko Kara Maar miała nie gorszego zbieracza, a nawet udało mu się podrapać Vegę w ramię. Po upadku Oliver Twist szybko się rozwinął, uwolnił z lin, ostrożnie stanął na palcach - jego pięty spłonął ogniem i podnosząc dwa upuszczone miecze, rzucił się do walki. Chłopiec kipiał ogniem, gdyby tylko był torturowany zbyt okrutnie. W ruchu rzucał szczypcami, łańcuchami, gwoździami w bojowników księcia. Oto jeden z nich, w wyniku celnego rzutu, wylądował prosto w głos Kary.
  Kat chwycił wydłubane pulsujące oko, Vega wykorzystując moment odciął mu rękę w łokciu, wybijając miecz. Chłopak, wydając zwycięskie kliknięcie, podniósł go i, zabijając jednocześnie dwóch wojowników, podkradł się do Kary. Walczył jednym mieczem, dobrze wyszkolony w szermierce chłopak od razu zrozumiał, jak się nim posługiwać. Opracował prostą, ale skuteczną technikę podwójnego wiatraka. Jednym ciosem odebrał ostrze, a drugim odciął sobie rękę do barku. Kara Maara opadła na dno, nieprzytomna z szoku bólu.
  - Teraz ty bezręki bandyta otrzymał w całości. Pomściłem się, ale inni przedstawią ci rachunek.
  Najgroźniejszy wojownik został pokonany, Oliver złapał klucze i pobiegł do bocznego korytarza. Od razu przed nim pojawiło się trzech czterorękich wojowników z mieczami. Zaatakowali Olivera, jedno z kliknięć nawet zadrapało jego klatkę piersiową, a od pchnięcia chłopak usiadł na poparzonych piętach. Chłopak skrzecząc, ignorując ból, uderzył jednego z nich w pachwinę. Następnie w niesamowitym skoku odciął głowę temu, który ją dał. Uchylając się przed mieczami, uderzył drugiego w grzbiet hełmu, ogłuszając, a następnie wykończył zamaszystym lewym hakiem. Ostatni wojownik ledwo zdążył odeprzeć ataki szybszego dziecka, które po kilku sekundach wbiło mu miecz w serce.
  - Muzyka długo nie grała, fraer długo nie tańczył! - Śmiejąc się, powiedział chłopiec. I biegał na palcach, po czym biegł, dzwoniąc pękiem kluczy.
  Dziewczęta kontynuowały cięcie z większymi siłami. Niemniej jednak liczba ciał wokół nich wzrosła, a bose stopy uroczych Amazonek skąpały się we krwi. Mimo to do strażników przybywało coraz więcej posiłków i dziewczęta robiły się stłoczone. Angelica i Vega używały obu rąk, a także kopały z całej siły, ale liczne rany uniemożliwiały im poruszanie się. Wojownicy wycofali się, a wojownicy wokół nich stawali się coraz liczniejsi. W ogniu walki dziewczyny zupełnie zapomniały o nieprzytomnym superksiężu, w przeciwnym razie próbowały użyć go jako tarczy.
  Vega próbowała wykorzystać technikę logowania. Pomogło to powalić jeszcze kilka osób. Jednak na ich korzyść przemawiał fakt, że miecze mogą ciąć stal. Dzięki tej technologii. Zabili atakujących wojowników w tak dużej liczbie. Jednak podczas walki Vega poślizgnął się w głębokiej kałuży krwi i prawie upadł. Korzystając z tej chwili, jeden z potężnych dwumetrowych żołnierzy księcia zadał potężny cios mieczem w głowę.
  Jeśli Vega nie miała tak mocnej czaszki z domieszką kulicystatu, została po prostu odcięta. Ale mimo wszystko wylała się krew i spadł obcięty kosmyk włosów, a sama dziewczyna prawie straciła przytomność. Odruchowo odtwarzając wypad, przebiła gardło przeciwnika. Jednak wstrząśnienie mózgu mocno bolała ją głowa, a jej reakcja pogorszyła się i straciła więcej ciosów.
  Angelice nie było łatwo, już kilka razy była uzależniona, a ostatnio odniesione rany bolały i bolały. Dziewczyny były wyczerpane, spływały z nich strużki potu i krwi, pięknie spływały po brązowej skórze.
  Vega wkrótce otrzymała cios w ramię, jej bicepsy zostały przecięte, młoda Amazonka po prawej stronie była wrażliwa, jej ramię straciło siłę i szybkość.
  - Wygląda na to, że Angelica utknęliśmy, wspięliśmy się do bitwy, nie kalkulując naszej siły.
  Sama Angelica została dźgnięta w bok mieczem i ledwo mogła powstrzymać jęki.
  - Bardzo podobnie do tego, że musisz umrzeć śmiercią odważnych. Jeśli wierzysz w bogów, módl się do nich.
  Dziewczyny pisnęły:
  - Wierzę tylko w wyższy umysł należący do człowieka. A także fakt, że po osiągnięciu nieograniczonej mocy sami ludzie będą mogli wskrzesić wszystkich zmarłych.
  Do pokoju wbiegło kilkunastu muszkieterów, sam muszkiet wciąż był zbyt obszerny i drogi, główny wciąż był zimny. Po podpaleniu lontu skierowali je na dziewczyny i oddali salę.
  Chociaż Vega i Angelica odskoczyły na bok, Vega została przebita w nogę, a Angelica została wybita z mostka.
  - Oh! Jak to pali! krzyknęła. - Wydaje się, że nie pozostaje nam nic poza nadzieją na przyszłe zmartwychwstanie. Chociaż osobiście wierzyłem we Wszechmogącego i niebo, ale nie za bardzo.
  - Wszystkie wyznania i religie to oszustwo, sposób na zdobycie pieniędzy. Vega krzyknęła. - Jestem dzielnym oficerem armii angielskiej i czeka mnie nowe życie, ale ciebie nie ma.
  Przeładowywanie muszkietów było powolne, ale nadal było jasne, że koniec jest bliski. Podbiegli nowi strzelcy i już z dwudziestu pni oddali salwę. Co prawda przez pomyłkę zginęło czterech żołnierzy księcia, ale Vega i Angelica otrzymały nowe rany. Ich siły były tak osłabione, że z trudem walczyli. W końcu ich nieszczęsne głowy opadły, ruchy krwawiących dziewczyn stały się spowolnione i stało się oczywiste, że następna salwa będzie śmiertelna. Muszkieterowie nawet się zbliżyli.
  I w tym krytycznym momencie, po którym nastąpiła przyjacielska salwa ukłonów, dzwoniąca boleśnie znajomo, przynajmniej głos Angeliki zaśpiewał.
  Zrzuć kajdany złej niewoli,
  Weź miecz i naostrz ostrze mocniej!
  Niech twoi wrogowie będą pełni podstępu,
  Ale stanie się wolny, lód piekła stopi się
  Uszczęśliwimy też ten mały świat!
  Większość muszkieterów zginęła, reszta bojowników pomieszała się, obsypana strzałami. Bitwa zaczęła wrzeć z nową energią, książęta żołnierze byli naciskani.
  - A twój syn spisał się dobrze, uwolnił więźniów i przyszedł nam z pomocą. Powiedziała Vega.
  - I na to właśnie liczyłam do ostatniej sekundy, bo nie bez powodu moje dziecko biegało gdzieś z kluczykami.
  Jednak bitwa jeszcze się nie skończyła, superksiążę wciąż miał wielu wojowników, bitwa wypełniła wszystkie korytarze. Dziewczyny mimo skrajnego wyczerpania i kontuzji kontynuowały walkę. W tym momencie wybiegł im na spotkanie wysoki młody mężczyzna, oba jego miecze błyszczały od krwi.
  - To ty, moje piękności, jak zostałeś ranny.
  Co robiłeś, spałeś?
  - Nie, ale wzięli mnie za sługę i nie wpuścili mnie do pałacu, a ja sam nie chciałem wiele krwi przelać. A kiedy zaczęło się wysypisko, zdałem sobie sprawę, że nie mogę się beze mnie obejść. Nie martw się, szermierki uczono mnie od dzieciństwa.
  - Wiem to! Jesteś jednym z wybranych tysięcy. Vega odezwała się.
  Jaki jest wybrany tysiąc? - spytała Angelica.
  - Cóż, to coś w rodzaju elity w Złotym Eldorado. - Dobra, nie rozpraszaj się, musisz ciąć mocniej.
  Świeży Dodger, który dorastał we śnie, oczywiście poruszał się znacznie szybciej niż wyczerpane dziewczyny. Jego miecze przecinają przeciwników na pół, tnąc ostrzami. Stopniowo żołnierze księcia wycofywali się i chociaż większość więźniów była udręczona i wyczerpana więzieniem, nienawiść zdradziła ich siłę. Ponadto w samym mieście wybuchły spontaniczne zamieszki. Wiele osób było głodnych, wycieńczonych despotyzmem i wysokimi podatkami, ale szczególnie ciężko ucierpieli niewolnicy, którzy byli główną masą wybuchową powstania.
  - Widzisz, ludzie nas wspierają. - krzyknął Dodger.
  Z wąskich korytarzy bunt wyszedł na powierzchnię. Potężny chłopak Oliver Twist walczył lepiej niż jakikolwiek dorosły, po każdym jego ciosie ktoś upadł. Z kolei łotrzyk zachowywał się jak prawdziwa maszyna śmierci, ale wychudzone dziewczyny zaczęły pozostawać w tyle.
  - Może zrobimy sobie przerwę. zasugerowała Vega.
  - Nie, kim jesteś! Bez nas powstanie może się zadławić własną krwią. Wzmocnij złoty. Angelica krzyknęła.
  - W krwawej bitwie próbowaliśmy ciąć! Upadli, ale wstali! - Vega rozweseliła się i pocięła kolejnego żołnierza. dodała Angelica, patrząc na nią. Dziewczyny falowały coraz intensywniej, wydawało się, że otworzył się drugi wiatr. Łotrzyk był daleko z przodu, z dwoma mieczami skrzyżowanymi nad głową i zdawał się wybijać tęczę. To wtedy Angelica przypomniała sobie o superksięciu.
  - A gdzie jest główny potwór?
  Vega odwróciła swoją zakrwawioną, a potem twarz.
  - Najprawdopodobniej nie żyje, dałem mu tętnicę szyjną!
  - Skoro nie ma się czym martwić, wygląda na to, że walka będzie się przeciągać i będziemy musieli ich wszystkich zabić.
  Ludzie przybywali ze wszystkich stron, uciekali, wymachując toporami, widłami, kosami, w dzikim szale pędzili na znienawidzonych satrapów. Pewien człowiek, zdrowy jak byk, huśtawką podniósł dębowy pokład i rzucił go na dwóch jeźdźców, którzy rzucili się do przecięcia. Zleciały ze swoich sześcionożnych koni, żelazna zbroja rozbiła się o bruk, az ich pysków tryskała krew.
  Kolejnego jeźdźca usunięto kosą, oddzielając głowę od tułowia.
  Oliver Twist całkowicie zamienił się w diabła, trofeowe miecze kata były cudowne, siekanie nimi jest tak łatwe, jak cięcie trawy. Ale pałac superksięcia, w jego pokojach wybuchły pożary, dym unosił się nad wysokimi, poszarpanymi wieżami. Łotrzyk jako pierwszy zauważył i rozkazał.
  - Należy pilnie powstrzymać ogień, w przeciwnym razie bogactwo gromadzone przez wieki zamieni się w popiół.
  Niektórzy buntownicy nie są jeszcze tak sparaliżowani, by nie słyszeć głosu rozsądku. Przeszkadzali im jednak pozostali przy życiu rycerze i liczni strażnicy. Bitwa była chaotyczna, gdzieś w dymie Dodger zobaczył kowala o ramionach grubych jak kłody, wymachującego młotem, z jego ciosów padali potężni wojownicy. Rozpoczęły się masowe rabunki. Maara Ace właśnie opamiętał się i chociaż potrafił rozkazywać, jego autorytet nie był bezwarunkowy. Wyzwoleni więźniowie wysłali już ptaki do Valyi Chervonny, tylko on mógł przywrócić porządek rewolucyjny.
  Nagle przed Dodgerem pojawił się znajomy pułkownik Gustav. Skierował czteroskrzydłego orła na Dodgera. Jego opancerzony dziób otworzył się, odsłaniając ostre zęby.
  Cwaniak przykucnął, unikając ciosu. Spudłowany, sęp podrapał pazurami bruk, po czym ponownie wzbił się w górę, a pułkownik zaatakował rosyjskiego zwiadowcę ostrą włócznią.
  - Ty koniec plebejuszy!
  Łotr wykonał unik i przeciął przednie nogi konia mieczem. Sześcionogi koń przewrócił jeźdźca i poleciał jak piłeczka do ping-ponga. Rogaty hełm uderzył w chodnik, chwilowo ogłuszając pułkownika. Łotrzyk szlachetnie postanowił pozwolić mu wyzdrowieć, podczas gdy skupił się na orle.
  Ogromny ptak zaatakował go ponownie, ale nie bez powodu Dodger był jednym z wybranych tysięcy, dokładny cios mieczem prosto w oko, a orzeł rzucił się w śmiertelnym ataku. Ostrym rzutem kapitan armii rosyjskiej rzucił na niego sępa, splamionego fioletową krwią.
  - Cóż, bestia. Zrozumiałem, co to znaczy mieć do czynienia z wojownikiem Wielkiej Rosji.
  Pułkownik wstał powoli, miecz błysnął w jego rękach.
  - Jestem najlepszym szermierzem w armii superksięcia. Plebejusze walcz ze mną, a twoja głowa zostanie odcięta od twojego ciała.
  - Im silniejszy wróg, tym ciekawsze zwycięstwo! - Łotrzyk pozwolił wrogowi w końcu dojść do siebie, po czym go zaatakował. Pułkownik okazał się rzeczywiście bardzo wyrafinowanym przeciwnikiem, który zna wiele sztuczek, ale ustępuje Dodgerowi szybkością i siłą fizyczną. Icy, starając się jak najszybciej wygrać, postąpił zbyt prostolinijnie, za co został ukarany, Gustavowi udało się podciąć sobie policzek. Następnie Dodger wykonał złożoną kombinację "Mad Squid" i poważnie zranił swojego odpowiednika.
  - Zapłacisz pospólstwu. jęknął pułkownik.
  Po kilku atakach Gustav stał się tak słaby, że Peter z łatwością odciął mu rękę, a następnie uderzył w grzebień hełmu.
  - Nieźle jak na służącego. - powiedział i padł martwy.
  - Chętnie służyłbym! Serwowanie jest nudne! - Łotrzyk związał Gustowa i zaniósł go pod drzewo, po czym ponownie rzucił się w jego gąszcz. Do interesu wkroczył cały pułk gwardii rycerskiej, a uzbrojeni na chybił trafił buntownicy. Na ulicach pojawiły się spontanicznie wzniesione barykady, staranowała piechota i kawaleria, a ich walka stała się niezwykle zacięta.
  Z daleka w ciemności nawet zwykle błyszczące cztery księżyce chowały się za ołowianymi chmurami. Pałac superksięcia nie wyglądał już jak tort, ale starożytny budynek Pentagonu, ozdobiony dwunastoma kopułami i posągami wojskowymi, szczególnie wielu rycerzy i smoków ścigało się konno. Płomień już się między nimi przebijał, oficyna zapłonęła, gdzieś w pobliżu strzelały armaty, ostrzeliwali miasto, niszcząc głównie kamienne domy.
  Plut próbował pokierować powstaniem w bardziej znaczącym i mniej spontanicznym kierunku, ale nikt nie chciał go słuchać. A piechota przebiła się już do pałacu i dokonała masakry. Maara Tuz zebrał wokół siebie grupę zwolenników, był torturowany oszczędnościami i tylko przeciął skórę na plecach.
  - Wali Chervonny, gdzie jesteś? - krzyknął na całe gardło. Strażnicy otoczyli go ze wszystkich stron, próbując wziąć go do niewoli. Oto zręczny rzut lassem i potężny mężczyzna zostaje pokonany, pętla jest zaciśnięta na gardle.
  - Jeszcze jedna padlina zabrana w całości. Wkrótce zabijemy wszystkich buntowników. Gdzie są te szalone kobiety?
  Maara był ciągnięty jak zwykłe bydło, jednak gdy był już poszukiwany, rzucił go na zad konia, strzała pisnęła, przebijając głowę jeźdźca. Po kilku sekundach przeleciał kolejny, kładąc kolejnego wojownika. As spadł i zaczął się toczyć, po czym chwycił upuszczony przez kogoś sztylet i przeciął linę. Teraz walczył z odnowionym zapałem, naprawdę chciał zobaczyć, kto go uratował.
  Trochę cofnął się i zobaczył półnagiego chłopca pokrytego zakrwawionymi cipkami. Jednak natychmiast go rozpoznał.
  - To ty Światowy Tuzok. Że twój syn był nad tobą bardzo maltretowany.
  Świat zakołysał się z jakim niesamowitym wysiłkiem woli udało mu się wydostać na zewnątrz pałacu po zdjęciu ze stojaka. Szczególnie bolesne było stąpanie po poparzonych stopach, prawa noga została poważnie zraniona. Ciągle zanurzał je w wodzie, fontanna była zniszczona, a duże pęcherze nieco opadły i wydawało się, że szczury gryzą cię żywcem. Ukłonił się zabitemu książęcemu wojownikowi i przybył na czas, by pomóc ojcu.
  - Nic tato! Blizny tylko zdobią mężczyznę. Najważniejsze, że nic im nie powiedziałem.
  Chłopiec wydawał się być dumny, że zniósł tortury. Wtedy prawda przypomniała sobie, jak krzyczał i prawie rozwiązał mu język. Dziękuję Oliverowi Twistowi za moralne wsparcie w trudnych czasach.
  - Jesteś już całkiem dorosłym światem i musisz znosić najcięższe tortury.
  - Tak tato, ale biją, a zwłaszcza palą pięty, trudno powstrzymać się od krzyku.
  - Jeśli chcesz, dam ci dobrą radę. Kiedy jesteś całkowicie nie do zniesienia, śpiewaj. To bardzo pomaga, często w życiu byłem wychłostany. Szkoda tylko, że nie zostałeś z góry hartowany batem, wtedy każdy stojak byłby dla ciebie niczym.
  - Osobiście wolę ćwiczyć z łukiem niż znosić bicie. - Świat wyobraził sobie, jak ojciec go bije ciężką ręką. Brr!
  - No dobrze, skoro mnie dzisiaj uratowałeś, nie pokonam cię, ale w przyszłości twoja skóra będzie musiała być opalona.
  Pojawili się nowi wojownicy, zbliżył się cały oddział, buntownicy mieli wyjątkowo trudny czas. W tym momencie pojawił się ptak podobny do kolibra z sześcioma skrzydłami i haczykowatym dziobem, przecinając powietrze. Siadając i otwierając usta, zaćwierkała.
  - Vali Chervonny, zbliżył się do miasta, dołączyli do niego chłopi z okolicznych wiosek. Prosi o otwarcie bramy od strony Cedrowego Lasu.
  - Potem trzeba się do nich przebić, gdzie są te cholerne kobiety, pomogłyby ze swoimi skarbnikami. Mara skarciła.
  - Biegnę za nimi. - powiedział Mir.
  - Z spalonymi podeszwami daleko nie da się uciec. - Ataman położył syna - niech Zvan wbiegnie lepiej.
  As zagwizdał na chłopca do rąbania, który był jeszcze świeży, skutecznie uniknął tortur.
  - Biegnij i znajdź te dwie kobiety, które rozpoczęły ten bunt. Łatwo je rozpoznać, są piękne i zostawiają po sobie kilka trupów. Każ im wysłać atak na Cedrową Bramę.
  Migając gołymi obcasami, chłopak poszedł wykonać zadanie. Zvan był jednym z najlepszych biegaczy i zwiadowców w oddziale rebeliantów, a Maara miała nadzieję, że chłopak niczego nie pomyli.
  Chłopak natychmiast zdał sobie sprawę, że dziewczyny były tam, gdzie było najgorętsze, rzeczywiście, w ogniu walki było jasne, jak migotały miecze Angeliki i Vegi. Machając szablą, ponieważ obosieczny miecz był zbyt ciężki dla dziecinnych rąk, udało mu się ściąć wojownika i przebić się do Amazonek.
  - Drodzy wojownicy. - powiedział, z trudem parując ciosy. - Idą do nas posiłki, a żeby wpuścić je do miasta, trzeba uwolnić podejścia do Cedrowych Wrót i opuścić most.
  - Gdzie oni są? - spytały zgodnie dziewczyny.
  - Pokażę ci, chodź za mną. - powiedział chłopak. Zanurzając stopy we krwi, biegł, pozostawiając ślady bosych stóp. - Podążaj śladami.
  Dziewczyny, jako doświadczeni sportowcy, dochodziły do siebie w biegu. Po ścięciu kilku kolejnych rycerzy, zaczęli biec, dość szybko wyprzedzając chłopca.
  - A gdzie chciałeś, żebyśmy poszli.
  - Sprowadzę cię, tutaj widzą trójkątną wieżę, spróbuj je otworzyć.
  Wokół bramy było niewielu strażników, główne siły walczyły w mieście. Dziewczęta, za jednym zamachem zabiwszy czterech wojowników, prześliznęły się przez bramę. Szybko wspinając się po spiralnych schodach, przedarli się do mechanizmu opuszczającego most. Kilkunastu strażników w tym czasie grało w karty. Widząc dwie bose, zakrwawione i jednocześnie piękne kobiety, w strzępach, wydali odgłosy chrząkania.
  - Jakie ślicznotki, dołącz do nas, zorganizujemy dla Ciebie fajny seks grupowy i nalejemy wino.
  - Zabijmy ich! - powiedziała Vega i podwójnym ciosem sierpem położyła na raz czterech pijaków.
  Reszta sięgnęła po miecze, ale było już za późno, dziewczyny ścinały je jak kapustę.
  - Banzai! - krzyknęła pół żartem Vega, odcinając sobie ostatnią głowę od ramion.
  Potem obaj z trudem przekręcili klamkę, ogromne wrota zaczęły opadać, blokując fosę. Z wody wynurzyły się straszne stworzenia i wściekle kłapały pyskami.
  - Nie mają szans, spójrz, już spieszą się z pomocą.
  Do miasta wdarła się duża horda chłopów z widłami i kosami, a za nimi zahartowany oddział partyzancki, sądząc po ich cętkowanych ubraniach. Wojownicy zostali pomalowani na kolor lasu.
  - W końcu przybył Vali Chervonny, czy to nie on. - Vega wskazała palcem na wojownika w zbroi galopującego na atramentowoczarnym sześcionożnym koniu.
  - Nie, to jego asystent Discord. Zvan odpowiedział.
  - Gdzie jest twój przywódca?
  - Oto jest. - Chłopak wskazał na wielkiego mężczyznę w łykowych butach iz dwoma pałaszami w rękach.
  Dlaczego on tak wygląda?
  - Żeby wrogowie nie rozpoznali podczas bitwy, a jeśli miał królewskie szaty, dawno go zastrzelili.
  - Jasne, my też teraz wyglądamy jak żebracy. Angelika westchnęła.
  - Najważniejsze nie jest to, co jest na zewnątrz, ale to, co jest w środku. - warknęła Vega. "Teraz będziemy się świetnie bawić".
  Chociaż dziewczyny były już zaplątane w nogach ze zmęczenia, zmusiły się do wyjścia z głowy.
  Chervonny hakował jak demon, a Vega zawołała go.
  - Gigant, bądź ostrożny wymachując własnym.
  - Kim jesteś?
  - Bogini, która zrobiła cały ten bałagan.
  - Od kobiet wszystkie zamieszki, a wy tylko dwie.
  - Ale umiemy ciąć, nie gorzej niż mężczyźni. Vega uniosła zakrwawione miecze.
  - Zobaczmy, może jesteś tylko przechwałką. powiedział Vali.
  Nadejście nowych sił zaczęło przechylać szalę na korzyść powstańców, ale walka trwała bardzo długo. Zarówno Vega, jak i Aplita byli niejednokrotnie ranni, bardzo często patrzyli śmierci w twarz, ale ani na sekundę nie spowolnili tańca anihilacji. Sam Chervonny otrzymał kilka ran, szczególnie wrażliwych, gdy jego kolumna zaczęła strzelać z muszkietów. A potem dziewczyny były w najlepszej formie, będąc pierwszymi, które wdarły się w szeregi, uciszając złe drapieżniki. Muskularne kobiece dłonie przez długi czas były zdrętwiałe, Vega i Angelica trzymały się dumy, która nie pozwalała im utonąć. Gęsto zaśmiecając sobie drogę rurami, rebelianci ponownie przedarli się do pałacu. Siły superksięcia wyczerpały się, a jego wojska wycofywały się, sam pałac płonął jak wielki pożar.
  - Pilnie zgasić domostwo tego dzika. Musimy ocalić to, co zostało. - rozkazał Vali. - Weź też broń.
  Perth z grupą ludzi zafascynowanych jego wyczynami przedarł się do muru, gdzie znajdowało się kilka baterii z ciężkimi działami. Trzymali na muszce całe miasto, niszcząc je rozpalonymi kulami armatnimi.
  - Chodźcie za mną, towarzysze, do szturmu, na złom!
  W pobliżu dział było poważne wysypisko, jeden chłop posadził artylerzystę na widłach. Inny facet, wciąż wyglądający jak nastolatek, rzucił sztyletem w gardło gorliwie wrzeszczącego oficera. Upadł, krztusząc się krwią. Nawet kobiety walczyły z wściekłą wściekłością, posługując się albo lekkimi szablami zdobytymi na wrogu, albo siekierami, nożami kuchennymi, a nawet szczoteczkami do zębów. Jedna z nich na przykład dość zręcznie rozcięła brzuch nożem, który zaatakował jej wojownika. Inna dziewczyna okazała się tak uwodzicielska, że odwróciła uwagę walczących, pokazując swoje wysokie, dostojne piersi. Sam Dodger już dawno stracił rachubę, ile udało mu się zabić w krwawym bałaganie. A jednak zabijanie ludzi to nie dakty czy inne galaktyki, wtedy czujesz tylko upojenie mocą, a potem. Jednak zniszczył już tak wielu Konfederatów, że dodatkowa krew jest dla niego jak woda.
  - Dalej, chłopaki naciskają mocniej. - Łotrzyk kopie wroga z wyskoku, jego buty są wykute z hipertytanu, nie jest to zbyt wygodne w upale, ale jest skuteczne, od takiego szoku pękają czaszki. Potem galopuje jak prawdziwy karateka, uderza podwójnie i wymachuje mieczami, od razu czwórka ginie.
  Prawie wszyscy strażnicy przy działach zginęli, kilku ocalałych żołnierzy ukryło się pod wózkami i kołami. Zostają wyciągnięci i chcą ich zabić, ale Piotr powstrzymuje najbardziej gorliwych.
  - Zwiąż ich, a potem zapytamy, czy chcą przejść na naszą stronę.
  Dawni wrogowie są związani, ale gniew zbuntowanych ludzi jest zrozumiały, artyleria zniszczyła wiele domów, część została okaleczona.
  Ostatnim poważnym punktem obrony w mieście były więzienie. Tam wycofali się poturbowani rycerze, a także resztki pułków. Gładkie wysokie ściany, a także pancerne drzwi uniemożliwiają szturm.
  Łotrzyk wydał rozkaz.
  - Sprowadź artylerię, wywal bramę.
  Ponieważ większość rebeliantów nie wie, jak strzelać, Dodger osobiście kieruje bronią. Oto jeden z nich, największy rdzeń ciągnięty z trudem przez kilka osób. Rosyjski oficer bierze napiwek i strzela do drzwi. Pierwsza lekko chybiła, żeliwna kula uderzyła w wieżę. Brak dział ciężkiego kalibru, niska szybkostrzelność. Jeden Piotrek nie bez powodu jest elitą, postanawia dodać prochu, jeden z rebeliantów, który kiedyś służył w artylerii, próbuje się sprzeciwić.
  - Za dużo ładunku. Pistolet może się zepsuć.
  - Nie łamać! Plut pomachał. - Spójrz, jak gruby jest zamek, od razu widać, że mistrzowie ciężko pracowali.
  Pewnie zasypiając białym proszkiem, pomagał ludziom załadować cięższą kulę armatnią.
  - Cóż, teraz będzie fajnie.
  Z takiej odległości trudno trafić bezpośrednio w drzwi, a ogromny kaliber nie przyczynia się do celności, ale jeśli się uda, to będzie efekt. Oczywiście musisz polegać na intuicji. Łotr zamknął oczy i poprosił opatrzność, która z reguły dobrze wyszła na Wielkorusi, o pomoc w tej sprawie.
  - Cóż, dzieciaki z Bogiem.
  - Niech nam pomoże Najświętsza Matka Boża. - powiedzieli rebelianci.
  Z wycia armata wystrzeliła kolumnę ognistego płomienia, kula ważąca dwadzieścia funtów z dużą prędkością uderzyła w drzwi.
  Żelazo, z którego został wykuty, pękło, ale sam fundament przetrwał.
  "Cholera, z czego jest zrobiony, będę musiał strzelić ponownie". Zwiększmy opłatę.
  - Nie warte. - Strzelec podniósł głos. "Ryzyko jest zbyt duże, lepiej sir, jeśli ma się odpowiedni głos, by oddać jeszcze kilka strzałów, żadne drzwi nie wytrzymają tylu uderzeń.
  - Dobra! Ale nie dam ci też zmniejszenia dawki.
  Po wbiciu kuli armatniej w armatę Dodger strzelił ponownie, ale najwyraźniej fortuna odwróciła się od niego, cios ruszył na wieżę, było jasne, jak poleciały wybite zęby.
  Dzieciak miał też armaty, które warczały z ogniem. To prawda, że strzelali w większości bezużytecznie i na ślepo.
  - Twoje nerwy są zbyt napięte. - powiedział stary strzelec. - Zrelaksuj się i pomyśl o czymś przyjemnym.
  - O czym to jest? - spytał zirytowany Dodger.
  - O tym, że na przykład jesteś moją teczką, a swoim synem. - Chłopiec z zadartym nosem odpowiedział prowokacyjnie, szabla w jego rękach była zakrwawiona i dobrze walczył.
  - A co nie jest złym pomysłem! Chciałbym mieć pięciu, a nie dziesięciu synów do walki o Ojczyznę.
  - Nie, może jesteś jeszcze za młody dla mojego taty, lepiej, żebyś był moim starszym bratem.
  Dodger dotknął gładkiego, pozbawionego brody podbródka i zachichotał. Potem, przypominając sobie starożytny rosyjski zwyczaj, przeżegnał się. Zamek broni jest rozgrzany.
  - Gorący! Ale nic, tylko schłodzić głowę.
  Kolejny rdzeń został wysłany z precyzyjną dokładnością. Masywne drzwi zawaliły się, a rebelianci, głównie Angelica i Vega, wpadli do wyłomu.
  Dziewczęta zawsze dążyły do dominacji, a ponieważ wyróżniały się swoimi wspaniałymi umiejętnościami w walce, inni mężczyźni mimowolnie podciągali się do ich poziomu.
  Vega wskoczyła na zrujnowaną część parapetu, tworząc śmigło ze swoich mieczy. Poleciały kawałki zakrwawionego mięsa.
  - Angelica, może masz jakieś narkotyki, nie czuję rąk.
  - Ja też nie odpoczywam, bądź cierpliwa dziewczyno - będziesz atamanem.
  - Żarty dzieci nie pasują tutaj, zaraz rzucę miecz.
  "Wtedy głowa spadnie jako następna".
  Maszynka do mięsa szła dalej, ogień płonął, a Vega kilka razy weszła boso w ogień, ale nie zwróciła na to uwagi. Odpychając strażników, wdarli się na dziedziniec.
  Walczył tu sam generał Monnac, naczelny dowódca wojsk superksięcia. Był bardzo wysoki, wyższy od samej Valyi Chervonny i niezwykle barczysty. Oto dwaj wielcy rycerze spotykają się, wybierając miecze obosieczne jako broń. Vali był silny jak niedźwiedź, ale jego przeciwnik nie był gorszy, poza tym Monnac był szkolony przez najlepszych szermierzy w królestwie, a Vali działał w staromodny sposób. Minutę później generał, wykonując zręczny, podstępny ruch, przebił rękę przeciwnika. Vali przełożył miecz do lewej ręki, jego ruchy zwolniły. A potem cięcie bekhendem przebijające klatkę piersiową. Chervonny zachwiał się, ale wtedy Vega przyszła mu z pomocą. Dziewczyna sparowała atak generała, a ona sama zrobiła mu znak na czole innym mieczem.
  - To dziwka! Wyrucham cię we wszystkie dziurki. krzyknął Monnac.
  - Kapsułka pęknie. - Vega wystawiła język.
  Uderzenia generała były ciężkie, ale nie dość szybkie w porównaniu z ruchami rosyjskiego oficera wywiadu. Ominął kilka ataków, jęknął, krew płynęła z przebitej skorupy, było jasne, że duży dzik słabnie.
  Na próżno wróg wierzy
  Że udało mu się złamać Rosjan!
  Kto się odważy, atakuje w bitwie,
  Wrogowie będą zaciekle bici!
  Vega wypowiedziała starożytne, niezbyt naiwne wersety i kontynuowała ofensywę. Wreszcie generał, który stracił siły, potknął się, a dziewczyna przebiła mu gardło ostrzem.
  - Chyba się spieszyłem: powinienem był wziąć cię do niewoli i zgwałcić.
  Jednak ostatnia walka wycisnęła z niej wszystkie siły. Dziewczyna zachwiała się i upuściła miecze. Wtedy zaatakował ją brutalny tłum, dziewczyna otrzymała dwie rany w brzuch, a kolejne ostrze przecięło jej policzek.
  - Oto dranie! - Ręce Vegi drżały, nogi jej też były splątane i drżały, widać było, że jest na ostatnich nogach. Angelica również się wyczerpała i z trudem pokonała pięciu wojowników.
  - Głupotą jest umrzeć trzy kroki od zwycięstwa! - mruknęła Vega.
  - Będziesz żył! - krzyknął Oliver Twist i niczym mały tygrysek wślizgnął się między ostrza. Spadło kilka ataków i złamanych głów.
  - Brawo kochanie, chciałabym mieć takiego synka.
  - I już to mam! - powiedziała Angelica, kręcąc się z trudem, uderzyła innego zawodnika.
  Vega upadła, zanurzając twarz we krwi, po czym upiła łyk. To ją dziwnie podniosło na duchu i wstała.
  - Chłopcze, jest za wcześnie, żeby mnie spisywać, mogę jeszcze walczyć.
  Podnosząc upuszczone miecze, dziewczyna odwróciła się, kontynuując wypuszczanie wnętrzności.
  Strażnicy byli wyraźnie wyczerpani, niektórzy żołnierze, straciwszy odwagę, padli na kolana i prosili o przebaczenie, inni przeciwnie, woleli śmierć od wstydu niewoli. Ale ich siła wyschła, ciosy stawały się coraz mniejsze.
  - Poddać się! A my oszczędzimy wasze życie. - krzyknął Vali Chervonny. - Rzuć broń, zanim będzie za późno!
  Ponad połowa tych, którzy walczyli w desperacji, porzuciła swoje ostrza, które stały się bezużyteczne. Tylko niewielka część żołnierzy wypowiedziała patos.
  Strażnicy się nie poddają!
  "W takim razie będziesz musiał zostać zabity!" Naprzód moje smoki, pozostaje ostatni wysiłek.
  Głowa Vegi i Angeliki zadrżała, a torturowany chłopiec nie wyglądał wcale lepiej, ale mimo to wpadli na wroga, dobijając resztki oporu.
  Kiedy w końcu padł ostatni wojownik przeszyty przez Alexa, zapadła martwa cisza.
  Vega, wyczerpana, usiadła na wzgórzu kilku trupów. Aplite przemówił.
  - Ave Maria! Wygraliśmy.
  Vali podszedł do beczki wina, podniósł ją, oderwał brzeg i zaczął łapczywie pić. Następnie zwrócił się do reszty buntowników.
  - A ile jesteś wart. Wypijmy za nasze zwycięstwo.
  Dopiero teraz Vega i Angelica poczuły, że chcą jeść, nawet skurcze żołądka, a gardła wyschły z pragnienia.
  - Po wspaniałej bitwie, czemu nie napić się łyka.
  Rebelianci rozpoczęli napad, ale Vali Chervonny ich powstrzymał.
  - Nie, całe bogactwo musi zostać rozliczone i zarekwirowane. Teraz zamiast księcia będziemy rządzić, a każda władza potrzebuje zarówno funduszy, jak i żywności. - powiedział szef rebeliantów.
  - A wy, dziewczyny, chodźcie tutaj! Jesteście tak bystrymi i silnymi wojownikami, ale ja was nie znam! Skąd się tu wziąłeś.
  Vega postanowiła nie mówić prawdy. Lepiej dużo wiedzieć, a mało odkrywać.
  - Pochodzimy z odległych krajów, znacznie dalej niż rozległe posiadłości Kiram i Anglii i przez długi czas mieszkaliśmy w zmilitaryzowanym klasztorze, w którym szkolono wojowniczki.
  - Tak, ale nie wiedziałem, że są tacy ludzie, a twój klasztor jest duży?
  - Mała i strasznie tajna.
  - I możesz pokazać mi osobiście na mapie.
  - I nie ma mapy, jej położenie to tak święta tajemnica, że jeśli ją rozdamy, zostaniemy poddani straszliwej klątwie.
  - No cóż moje sekretne nimfy wojny, pozwolę ci zachować ten sekret. A ten chłopak, który tak dobrze walczy, nie jest przypadkiem twoim krewnym?
  - To mój syn!
  - Gratulacje! To prawdziwy orzeł i myślę, że z czasem wyrośnie z chłopca wybitny wojownik, choć i teraz walczy znakomicie.
  - Sam go trenowałem.
  - Jak ma na imię twój partner?
  - Jestem Vega, Dodger nadal jest z nami, nie jest sługą, ale równorzędnym partnerem.
  - Nauczę się tego! Zapraszając was do zostania moimi asystentami, każdemu z was dam pułk.
  "Bardzo wdzięczni, ale nie zamierzamy pozostawać zbyt długo na tym świecie, a gdy tylko nasza misja się skończy, opuścimy ją.
  W oddali błysnął cień, niepozorny człowieczek dosiadł konia i pogalopował do bramy. Jego usta szepnęły chytrze.
  - Wydaje się, że to o nich mówi przepowiednia.
  . ROZDZIAŁ 17
  Biczowany młody więzień desperacko próbował przejrzeć łańcuchy. Zostało mu niewiele czasu.
  Wkrótce trzecia chłosta, a potem egzekucja. W pętli umieranie nie jest tak bolesne, jak upokarzające. A tutaj bardzo źle karmią zamachowców-samobójców. Chleb i woda, a potem trochę. A w grubych kamiennych murach jest zimno. A lekarz nawet nie przychodzi - został skazany, więc po co leczyć.
  Kiedy wyczerpany Oliver Twist wpadł w sen, śnił...
  Po szlachetnej uczcie i świętowaniu zwycięstwa zebrała się rada buntowników. Uczestniczyli w nim dowódcy oddziałów, a także Vega, Angelica, Plut i, co dość zaskakujące, młody Oliver Twist, który został wyznaczony na dowódcę oddziału składającego się z dzieci i młodzieży nie starszych niż szesnaście lat.
  Omówiono aktualny stan rzeczy i co dalej. Po pierwsze, konieczne było przywrócenie prawowitej władzy w samym mieście, powstrzymanie rabunków i przemocy.
  - Ustawiłem już dwadzieścia szubienic, na których wieszani są ci, którzy nie chcieli poddać się władzy ludu.
  - Zgadza się, ale złodziei jeszcze lepiej nadziać na pal! - krzyknął młody Oliver Twist.
  Kilku dowódców spośród rebeliantów wyraziło jednogłośną aprobatę.
  - Od razu widać, że prawdziwy przywódca ludzi rośnie!
  - Będą stawki! - Odetnij Valiego Chervonny'ego.
  Vega zabrała głos.
  - Wierzę, że nie będzie nam dane spać spokojnie, niewykluczone, że dosłownie kilka dni później zostanie tu wysłana ogromna armia, która będzie oblegać miasto.
  - Nie tak szybko! - Odetnij Valiego Chervonny'ego. - Armia musi być zmontowana i wyposażona. Ponadto Naporedon ma konflikt z Agikanem, jeśli rzuci na nas zbyt dużą siłą, ryzykuje utratę wszystkich kolonii. Nie, to jeszcze nie jest takie przerażające.
  "Ale mimo wszystko lepiej się trzymać niż wyprzedzać, lepiej wygrać niż wycofać się ze strachu. Musimy maszerować sami, po drodze uzupełnimy armię kosztem zbuntowanych ludzi, a potem zdobędziemy stolicę imperium jak własną.
  - Matarra to stolica naszego kraju. Więc chcesz obalić króla.
  - Konieczność zmusza nas do tego.
  Kto wtedy będzie monarchą?
  - Tak, nawet ciebie, nie obchodzi mnie to.
  - Imperator Vivat Vali. Dowódcy to zrozumieli.
  - Co jest bardzo pochlebne, być może zgadzam się z jej propozycją. Jak powiedziałeś, lepiej wygrać niż uciekać ze strachu.
  - Trzeba zebrać wszystkie siły i zmobilizować przede wszystkim chłopców od 7 roku życia. - Wstawiony przez Olivera Twista.
  - A jak zrekrutujemy ochotników, czy wprowadzimy pobór?
  - Oczywiście obowiązek. - Tutaj atamani byli zjednoczeni. - Ludzie są już do tego przyzwyczajeni, a nasza armia się powiększy.
  - I bądź na tym.
  - Ponadto. Angelica włączyła się do rozmowy. - Musimy uwolnić wszystkich niewolników i wziąć ich do naszej armii.
  Nie będziemy mieć niewolnictwa! - Odetnij Chervonny. Przywódca buntowników wzniósł duży złoty kielich z kamieni i wypił go jednym haustem - Od teraz niewola zostanie zniesiona przez wszystkich wolnych braci jeden do jednego.
  - A łup należy podzielić równo między wszystkich. Ponownie interweniował Oliver Twist. - Niezależnie od tytułów.
  Vali zawahał się, ale zauważył napięte spojrzenia towarzyszy broni, powiedział stanowczo.
  - Niech tak będzie! Głosujemy.
  Wszyscy podnieśli pięści.
  - Jednogłośnie!
  Dodger szepnął Vegi do ucha.
  - Oczywiście wolność jest cudowna, ale nie zostajemy za długo. W końcu mamy zadanie własnego kraju - Wielkiej Brytanii.
  - Zapomniałeś, że obiecaliśmy zwrócić Angelice jej synów. Jeden wraca, jak tylko znajdziemy drugi i weźmiemy Matarrę, natychmiast zamienimy się w półkulę światła.
  - To może potrwać zbyt długo. - Piotr płonął ze złości.
  O czym szepczesz. - zapytał podejrzliwie Vali.
  - O sprawach osobistych. - Uśmiechnęła się, odpowiedziała Vega.
  - To twoja sprawa. Cóż, oto główne decyzje, które podjęliśmy, pozostaje omówić szczegóły.
  - Diabeł tkwi w szczegółach. Powiedziała Vega.
  - Nie chcę zabrzmieć nachalnie, ale twoje przybycie przypomina powszechną legendę o dwóch bosych wojownikach z mieczami, które pojawią się przed końcem świata.
  Możesz myśleć o nas jak o wszystkim, ale czasami legendy się spełniają. Powiedziała Vega.
  - I nie wierzę, że jesteś ucieleśnieniem Matki Boskiej i Azazela, ale ludzie mogą w to uwierzyć. Więc lepiej go nie zawieść.
  - Czemu? - spytała Angelica.
  - Bo w tym przypadku dołączy do nas wielu prostych i religijnych wojowników. W końcu ludzie nie są stale w swoim gniewie, ale o wiele bardziej konsekwentni w kulcie.
  Dziewczyna nalała sobie pół szklanki słabego wina, zwilżyła gardło.
  - Cóż, ze względu na słuszną sprawę jestem na to gotowy. Ale wiesz, co Vali. Angelika zawahała się.
  - Nie wahaj się mówić.
  -Co myślisz o nauce?
  - Sam jestem mało piśmienny, ale uważam, że jeśli jest to z korzyścią dla kraju i ludzi pracy, to należy zachęcać do nauki.
  - Powinieneś też się uczyć, aby nie być ślepym.
  - W młodości sam byłem niewolnikiem i nie byłem na siłach, a potem po prostu zrobiłem to, z czym walczyłem, ukryłem się przed pościgiem, wymierzyłem sprawiedliwość. A jeśli zostanę królem, nie wiadomo, czy będę miał choć odrobinę wolnego czasu.
  - W starożytności na naszej macierzystej planecie żył wielki władca Czyngis-chan. Nie umiał też czytać ani pisać, ale osiągnął rozległe podboje i stworzył dość solidne imperium. Powiedziała Vega.
  - Co za wspaniały przykład. O ile rozumiem, przyleciałeś tu z odległych gwiazd.
  - Tak, dobrze zrozumiałeś, a nasze imperium obejmuje miliony światów podobnych i niepodobnych do ciebie.
  - Mając takie dane, tym bardziej nadajesz się do roli mesjasza. Pomóż mi zdobyć tron, a zrobię wszystko, o co poprosisz.
  - Mamy jeden wymóg, abyś rozwijał naukę, niszczył niewolnictwo, rządził sprawiedliwie!
  - Mówisz jedną rzecz, ale podawaj trzy na raz! Chervony zachichotał. - Dobra, napełnijmy puchary i wypijmy do sukcesu.
  Pili Atamany, w tym Oliver Twist. Chłopak trochę się podpił i mówił z patosem.
  - Chcę być księciem.
  - O czym ty mówisz?Zaadoptuję cię. Vali powiedział cicho.
  - Nie, powinieneś uczyć się w normalnej szkole, jak tylko odnajdę twojego brata, wrócimy.
  - Czy on jest twoim synem? Angelika skinęła głową. - Więc powinieneś posłuchać swojej matki. A teraz wypijemy kolejnego drinka i rozejdziemy się wśród żołnierzy.
  - Tylko mu tego nie dawaj.
  - Oczywiście wystarczy, dzieci powinny zachować umiar w jedzeniu i piciu.
  Wygłosiwszy ostatni toast, Chervonny zamknął spotkanie. Już na korytarzu Dodger pociągnął Vegę.
  - Czyli dla ciebie zadanie zlecone przez ojczyznę nic nie znaczy?
  - Wiesz, mam dość bycia uległą marionetką, chcę choć raz w życiu odegrać decydującą rolę, zaryzykować wszystko, ale uwolnić planetę od średniowiecznej dominacji.
  - A fakt, że los Ojczyzny zależy od naszej misji, czy tobie wszystko jedno?
  - Nie, ale rozpoczęte prace muszą zostać zakończone. Nie możemy porzucić tych ludzi w krytycznym momencie historii. Wyobraź sobie, co ich czeka bez nas - tortury i egzekucje.
  - A co z Angelicą, mam nadzieję, że sama sobie z tym poradzi.
  "Ale ona nie ma tak rozległych umiejętności i wiedzy wojskowej jak my. A jeśli chodzi o szczęście milionów ludzi, to może zginąć.
  "Czy jesteś pewien, że brutalny bunt może doprowadzić do uniwersalnego raju?" Sprawa może zakończyć się tylko nadmiarem krwi.
  - Dlatego potrzebna jest nasza kontrola, żeby zamiast krwi rosły niezapominajki.
  - Dobra, dam ci jeszcze trzy dni, a jeśli nie zgodzisz się ich opuścić, ja sam opuszczę obóz rebeliantów i polecę na planetę Samson.
  - Wiesz, że nie mogę. Cóż, spójrzmy na okoliczności.
  Dowódcy rozproszyli się w częściach i zaczęli dzielić armię na pułki. Vali Chervonny wyznaczył ludzi wypróbowanych i zahartowanych w walce partyzanckiej do dużych formacji, ludzie sami wybierali mniejsze. W tym samym czasie przeprowadzono rewizję pałacu, choć górne pomieszczenia ucierpiały od pożaru, ocalały same mury, a co najważniejsze, ocalała ogromna piwnica, w której przechowywano kolosalne skarby superksięcia. Jednak w chwili, gdy próbowali wejść do skarbca, zginęło kilkunastu buntowników. Zainstalowane symulatory i pułapki ze strzałami dosłownie podziurawiły zdesperowanych facetów. Vali Chervonny był jednak zadowolony.
  - Więc jest to konieczne dla złodziei. Od teraz wszystkie pieniądze są dobrem dla ludzi.
  Przy pomocy beczek z prochem pułapki zostały wysadzone i przed spojrzeniem buntowników pojawiły się starannie ułożone sztabki złota, sztabki srebra, beczki i skrzynie wypełnione monetami. W osobnym miejscu leżały kamienie szlachetne, diamenty, niektóre wielkości orzecha włoskiego, krystalicznie czyste rubiny, szmaragdy, niektóre miały postać biżuterii lub kwiatów, agatów, topazów, szafirów, pojedynczych pereł wielkości kurzego jaja.
  "Ci książęta od wieków gromadzili bogactwa. Czas podzielić się z ludźmi.
  Wszechobecna Vega a następnie włożyła język.
  - W moim imperium diamenty nie są wysoko cenione, są produkowane w zakładach przemysłowych. Tak samo jest z rubinami, były używane w laserach, dopóki nie wynaleziono mega-plazmowych maszyn, ale szmaragdy są coś warte.
  - W takim razie oddaję je tobie, może na kolczyki?
  - Nie lubię obciążać uszu. Wystarczy zwykły pierścionek!
  Zaopatrzenie w żywność na zamku, a także w miejskich magazynach było znaczne, by głód nie zagrażał rewolucji. Ogólnie żyzny klimat - trzy słońca na raz i niezwykle bujne rośliny pozwalały zbierać plony cztery razy w roku. Oczywiście zimy nie było, klimat przypominał równikowy.
  I co dziwne, nawet na tej miękkiej, puszystej ziemi, która sączyła się z tłuszczu, gdzie wystarczyło szturchnąć patyk, żeby zakwitła, ludzie głodowali. Okrutna władza oligarchii, wygórowane podatki i daniny spowodowały, że większość ludzi żyła w biedzie.
  Dlatego powstanie rozprzestrzeniło się, rozpraszając się po miastach i wsiach. A kiedy armia rebeliantów wyrusza na kampanię, to imponujący widok. Liczni buntownicy wyszli z bramy i ruszyli szeroką drogą. Łotrzyk jednak, jak zawodowy wojskowy zmarszczył brwi, widać było, że ochotnicy byli słabo wyszkoleni, nie pasowali, chociaż ich dowódcy próbowali je zbudować. Wśród broni jest szczególnie dużo wyprostowanych kos, które wyglądają groźnie, wiele włóczni, są nawet ludzie uzbrojeni w rogi i maczugi.
  Muszkietów jest niewiele, nawet prymitywnych. W tego typu siłach poziom uzbrojenia nie jest wyższy niż w czasach Iwana Groźnego, najważniejsza jest broń zimna, która daje pewne szanse rebeliantom. Ale jeśli staną w obliczu dużej i dobrze wyposażonej armii, zostaną zmieceni. Artylerii jest za mało, większość zdobytych dział zdobytych podczas szturmu na miasto jest zbyt ciężka, trudno je przeciągnąć. Oznacza to, że kampania o koronę to nic innego jak hazard, który może skończyć się mnóstwem krwi.
  Nadchodzą kobiety z lokalnych Amazonek, w większości muskularne i duże, napompowane do ciężkiej pracy. Z reguły towarzyszą mężom, ale zdarzają się też bardzo młode samotne kobiety. Spośród nich Vega tworzy własną straż.
  Oto kilkanaście dziewczyn, które otoczyły ją i Angelicę.
  - Jesteście świętymi! - Krzyczeli. - Poprzednik Maryi i Azazela.
  Vega jest przyzwyczajona do swojej roli. Chociaż ten demon nie wierzy w Boga, udaje, że jest pogrążony w religijnej ekstazie.
  - Uwierz we Wszechmogącego, kara przyszła na twój świat. - Vega zdołała się ogólnie dowiedzieć o legendzie - Przyjechałem tutaj, aby biednych bogatych i bogatych biednych!
  Wywołało to eksplozję entuzjazmu wśród ubogich. Hałaśliwie wymachiwali kosami.
  - Mamy też równość kobiet, trzeba walczyć. Jako pierwszy pokażę Ci przykład! Vega uniosła miecz nad głowę.
  Liczne dziewczęta i dorosłe matrony poparły ten impuls - choć w tej wojnie światowej uważano ją za męski zawód.
  Podjechał do nich sam Vali Chervonny. Tym razem wspiął się na stifina, zabawne zwierzę będące mieszanką słonia i kaktusa. Na górze, gdzie znajdowało się siodło i łucznik z rydwanem, wszystko było starannie przycięte, ale trzy pnie wyglądały przezabawnie.
  Oliver Twist po raz pierwszy zobaczył takie zwierzę iz ciekawością wyciągnął ciernie, potem spróbował grać, zadzwoniły i dostał coś, co w przybliżeniu przypominało harfę.
  Chłopcu udało się odtworzyć melodię dzielnego marszu armii.
  - Nie baw się, chociaż nie, nadal graj swoje oczywiste zdolności muzyczne.
  - Czy lubisz muzykę? - Zaskoczony Oliver Twist.
  Oczywiście nie jestem dzikusem. - Vali był nawet obrażony. - Jeśli jestem z prostej rodziny, to co myślisz; niezdolny do postrzegania piękna?
  - To jest hymn wojskowy z nim żołnierze idą na śmierć. Ale jeśli chcesz, zagram ci heroiczną symfonię Beethovena dedykowaną Napoleonowi Bonaparte.
  - Kim oni są?
  - Starożytni bohaterowie odległych gwiazd.
  -Graj.
  Chłopiec zaczął stroić "struny", każda igła słonia miała swój własny zakres. W końcu udało mu się znaleźć odpowiedni rytm i zaczął grać. Pomysłowa melodia w oryginalnym wykonaniu robiła wrażenie. Wkrótce otoczyło ich kilka tysięcy widzów i jednogłośnie zażądali kontynuacji.
  Chervonny przerwał koncentrację.
  - Naszym celem jest atak na stolicę, nie wolno nam stać w miejscu. Patrizh został w tyle, a po zwycięstwie posłuchamy muzyki.
  Oliver Twist, zachęcony nastrojem tłumu, stał się uparty.
  - Pozwólcie, że zagram im Czajkowskiego, to też bardzo silny bohater starożytności.
  - Nie! Odwracamy się i maszerujemy.
  Tutaj do rozmowy wkroczyła Vega.
  - Daj mu grać! Chcę też posłuchać Czajkowskiego, zwłaszcza że jest kompozytorem naszego państwa protoplastów!
  Vali Chervonny zawahał się, nie chciał spierać się z nową świętą, jej autorytet i umiejętności przydałyby się, ale jego autorytet powinien zostać zachowany.
  Co powie Angelica?
  - Daj mu grać, ale to będzie jego ostatnia piosenka. - powiedziała piękność.
  Oliver Twist zaciągnął się i zaczął śpiewać. Jego głos nie zaczął się jeszcze łamać, dlatego wezwanie było niezwykle wyraźne.
  "I ma przyzwoite zdolności wokalne" - pomyślał Dodger. - "Kiedy też śpiewałem, szkoda po więzieniu, zupełnie straciłem napar."
  Ale sam słoń-kaktus wydawał się mieć inne zdanie. Przez jakiś czas stał spokojnie, a potem jak puścić. Oliver sfrunął z cierni, a doświadczony jeździec siedzący z Valyą Chervonny pociągnął za wodze. Ale nic nie pomogło, zwierzę drgało coraz bardziej, wydawało się, że słoń oszalał. Gruba skóra zmieniła kolor na czerwony, co było groźnym znakiem dla tego typu zwierząt. Tutaj sam Vali nie mógł się oprzeć i poleciał z tyłu, prawdopodobnie skręciłby kark, ale Dodger był w pogotowiu i podniósł głowę powstania. Ale jeździec miał znacznie mniej szczęścia, od ostrego pchnięcia wyleciał jak kula i uderzył w palmę.
  - Przerażenie się obudziło! To ty przyniosłeś mu obdartego piosenkarza! - krzyknął Chervonny.
  W tym momencie Angelica skoczyła do przodu, unosiły się nad nią gigantyczne kły ogromnego słonia, nawet dzielna Vega krzyknęła. Ale dziewczyna bez mrugnięcia okiem położyła rękę na jego kufrze. Wydawało się, że wyszedł z niej strumień energii, szalony słoń zadrżał i zamarł, jego skóra zmieniła kolor z czerwonego na niebieski. Wtedy jego przekrwione oczy nabrały znaczącego wyrazu, a potwór z trzema pniami ukląkł.
  Wszyscy zamarli, nie dowierzając własnym oczom, zapadła martwa cisza, a potem eksplodowała czyimś krzykiem.
  - Święta Pani Słoni.
  Podniosły się krzyki, tłum skandował.
  - Wcielenie Maryi oswoi każdą bestię! Chwała świętym!
  Słoń skłonił się, a Vali Chervonny ponownie usiadł na nim. Przywódca buntowników był zadowolony, a uparty chłopak to dostał, a autorytet Angeliki został jeszcze bardziej wzmocniony, co obiektywnie jest na jego korzyść.
  Zanim usiadł, szepnął Angelice do ucha.
  - Kiedy zostanę królem, zaproponuję ci zostanie moją żoną.
  Dziewczyna odpowiedziała.
  - Aby wziąć ślub, potrzebujesz miłości.
  Vali wypuścił powietrze.
  - Bardzo cię kocham.
  - Jeszcze cię nie mam.
  - Słowo wciąż budzi nadzieję.
  Vali spojrzał zazdrośnie na Dodgera, czy ten młodzieniec nie jest jego konkurentem?
  Ale potem, dostrzegając spojrzenie Vegi, zdał sobie sprawę, że byli z nią raczej parą. Tak na niego patrzy ta tygrysica, spojrzenie pełne zazdrości i podziwu. To prawda, że naprawdę czuje rosnący urok Angeliki, to była taka kobieta, którą chciał widzieć jako swoją żonę, silną, inteligentną, odważną, zdolną dzielić ciężar przywódcy, a w przyszłości, jeśli Bóg pomoże, i Król. Jej syn oczywiście nie jest cukrem, choć silnym facetem, odważnie zachowywał się podczas tortur, doskonałym wojownikiem, ale wciąż jakimś obcym. Z drugiej strony, gdyby był z jego krwi, Vali uważałby się za szczęśliwego ojca.
  Tymczasem Oliver Twisty budował swoich młodocianych strażników. Ci rówieśnicy, którzy zwolnili i nie słuchali dobrze poleceń, uczył pięścią. Ślady tortur na jego ciele całkowicie zniknęły, a nawet dzieci patrzyły na niego jak na cud i starały się być posłuszne. Świat Tuzoka wciąż nie wyszedł z tortur, jedna z jego nóg została spalona i zabandażowana, w wyniku czego nastolatek utykał, ale bicze nie są takie straszne. A jednak, żeby nie zwalniał, chłopca wsadzono na wóz.
  Oliver Twist rzucił się wokół niej jak diabeł, skinął na przyjaciela, po czym wrócił do swojej grupy. Trzeba będzie dowiedzieć się, na czym polega sekret i dlaczego tak szybko wyzdrowiał. Podobno ludzie z gwiazd mają szczególną magię lub niezwykłą sztukę uzdrawiania. W międzyczasie będzie go bacznie obserwował podczas kampanii. Jednak główne niebezpieczeństwo pochodzi z Zakonu Lwiej Paszczy, jest to wielka i podstępna siła. Mogą też truć, więc gdyby Aplita miał spisek przeciwko truciznom, byłby spokojny. Jeśli się nad tym zastanowić, to przede wszystkim powinni usunąć te dziewczyny, rzucają boleśnie ostre wyzwanie władzom Wielkiego Brata.
  A jeśli im się powiedzie, zakon może zwrócić się do niego o pomoc w Chervonny.
  - Mniej niż korona królewska, nie zgadzam się. - mówi na głos Vali.
  Angelica słyszy go, natychmiast wskakuje na słonia i przerywa.
  - Czy rozpoczęliśmy bunt dla dobra korony? Naszym celem jest wolność i sprawiedliwość.
  - Oczywiście, ale żeby kraj nie pogrążył się w anarchii, ktoś musi być królem.
  - Ten, kto się nim staje, musi mieć wszystkie cechy monarchy.
  "Ale już zdecydowałeś, że zostanę monarchą.
  "Ale pod moją kontrolą sam zaprowadzę cię do Matarry.
  - Dziękuję, dziecko podziemia. - powiedział Vali pół żartem.
  - Zapomniałeś, że teraz jestem świętą. A jeśli tak, to musisz być mi posłuszny, bo Maryja jest starsza niż jakikolwiek ziemski król.
  - W tym przypadku znowu masz rację, że mogę być zwykłym śmiertelnikiem. Porozmawiajmy lepiej o planie dalszej wojny, postanowiłem wysłać swoje pułki do miasta Loistrog, to jest kluczowy punkt, w którym zbiegają się wszystkie drogi. Stamtąd możemy otworzyć bezpośrednią trasę do Matarre.
  - Jest bardzo silny garnizon i dużo dział. Radziłbym najpierw przejść się wzdłuż linii Facet, jest tam wiele fabryk wojskowych, zauważalnie uzupełnilibyśmy nasz arsenał.
  - Fabryki są dobrze ufortyfikowane, stracimy tam zbyt wiele ludzi i czasu.
  - Myślę, że sami robotnicy powstaną i otworzą nam bramy.
  - Wśród tych, którzy pracują na zapleczu i w kopalniach, jest rzeczywiście wielu niewolników, ale wynajęci ciężcy robotnicy nie bardzo chcieli dołączyć do mojego gangu.
  - Dzieje się tak dlatego, że w przeciwieństwie do zbiegłych niewolników, którzy nie mają nic do stracenia prócz łańcuchów, mają rodziny i tylko najbardziej zdesperowani mogą ich sprowadzić pod topór.
  - Może masz rację, przed wyjazdem do stolicy nie możemy obejść się bez broni. Vali odwrócił się. - I tu skręcamy widelec, gdzie radziłeś.
  Ogromny, rzeźbiony granitowy znacznik wskazywał kierunki. Stolica, Matarre, była jeszcze ponad pięćset mil stąd. A wzdłuż krawędzi leżały bogate, gęsto zaludnione ziemie.
  Wojska zwróciły się do fabryk, konieczne było uzupełnienie zapasów broni i muszkietów. Piotr coraz bardziej marszczył brwi - powstanie wyraźnie się przeciągało. Po drodze leżał Fort Sinhor, bardzo duży, starożytny, ale dobrze ufortyfikowany z silnym garnizonem i działami dalekiego zasięgu. Bardzo trudno było go obejść. Aby nie tracić dużo czasu, Angelica i Vega poszły na sztuczkę. Zabierając ze sobą beczkę prochu, oboje udali się do bramy.
  Rów był głęboki, most podniesiony, wyglądało na to, że miejscowi żołnierze zostali ostrzeżeni o powstaniu. Starszy oficer, major Fonol, obserwował otoczenie przez lunetę. Poprzednia noc była ciężka, będąc w stanie znacznego pijaństwa, zatrudnił dwie prostytutki, licząc na królewski odpoczynek. I coś mu wśliznęli, major "zemdlał", a rano obudził się bez pieniędzy z bólem głowy. A że zawsze wszystko trzymał bez grosza w kieszeni, obniżając go w tawernach i zakładach hazardowych, upijał się, udawało mu się, tylko cudzym kosztem w pożyczkach. W tym momencie pary win całkowicie się rozproszyły, pojawiły się "odpady". Teraz przede wszystkim chciał się napić i posmakować kobiecej pieszczoty. Jego gardło było suche, pachwina strasznie bolała, skronie bolały, jakby wlano w nie stopiony ołów.
  - Chłopaki, dajcie mi chociaż kieliszek wina.
  Kapitanie, Kvas warknął.
  - Od tygodnia nie ma dostawy, to przekleństwo, czerwony magazyn z winem rozwalony, my sami umieramy z pragnienia.
  - Osobiście odciąłbym uszy Chervonny'emu. Gdzie można dostać alkohol?
  - Za pieniądze nie ma problemu.
  - Pieniądze! Wow, do diabła, dlaczego wymyśliłeś taką obrzydliwość jak gotówka.
  - Tak to widzi Bóg, że to się układa, gdy jeden jest źle z drugim.
  - Cóż, dlaczego to jest dla mnie złe.
  - Popełniasz dużo błędów.
  Wychodząc zza bujnego lasu, zbliżały się do nich dwie urocze dziewczyny.
  - Już mam usterki. Wydaje się, że piękności z lasu.
  - Daj mi zobaczyć. - Kapitan wycelował teleskop.
  - Wow, nigdy nie widziałem tak pięknych ludzi. Nie kobiety wiosenne kwiaty.
  - To cud, ale to, co ze sobą przynoszą.
  - Beczka i to całkiem spora.
  "Musi być w tym boski napój, a same dziewczęta są prawdziwymi boginiami. - powiedział major, czepiając się rury.
  Dziewczęta zbliżyły się do fosy i stanęły przed bramą z donośnymi głosami, które wykrzykiwały.
  - Straż, proszę otworzyć drzwi dla kobiet.
  Major dosłownie pożerał ich oczami przez trzy dni jako nienakarmiony kogut.
  - Oczywiście otwórz je, rozkazuję opuścić most.
  - A co z zagrożeniem ze strony rebeliantów?
  - Tutaj mamy dwie potężne baterie z ciężkimi działami, a każdy skrawek lądu został ostrzelany i generalnie zawsze będziemy mieli czas na zdjęcie mostu. Nie chcesz wbić kołka między ich smukłe nogi, prawda?
  Naprawdę opalone, jakby odlane z brązu, nogi dziewczynek były odsłonięte prawie po same biodra. Jak bardzo mogli sprawić przyjemność człowiekowi znużonemu abstynencją. Skromne ubrania praktycznie nie kryły swoich postaci, przypominały posągi, ale nie zimne, ale żywe, drżące, zdolne dać najsilniejszą, szaloną przyjemność.
  Fonol ślinił się i osobiście podbiegł do strażników, ponaglając ich, a potem podwinął rękawy i własnymi rękami obrócił kierownicę.
  W końcu bajeczne dziewczyny, bijąc swoje bose, wyrzeźbione stopy, przeszły przez most, najwyraźniej były bardzo silne, jeśli bez większego wysiłku ciągnęły dość dużą beczkę na kołach.
  Kapitan i major podbiegli pierwsi, a Fonol, nie mogąc się oprzeć, położył rękę na udzie Vegi. Dziewczyna odwzajemniła uśmiech i ostrożnie cofnęła rękę.
  - Przyjdzie czas na godzinę miłości z tobą, ale w międzyczasie chcesz ugasić pragnienie.
  - Oczywiście całe gardło jest suche.
  Vega ostrożnie odkręciła kran, nalewając majorowi pełny kubek. W beczce prochu na wszelki wypadek został pojemnik z winem i nagle sprawdzą.
  Kapitan poszedł za nim. Angelica interweniowała.
  - Chcielibyśmy, aby wina spróbowali wszyscy strzelcy z baterii fortecznej. A potem biedacy marnieli bez alkoholu.
  - Co jest sprawiedliwe.
  "Poza tym zbyt długo ciągnęliśmy tę beczkę i dlatego nie zamierzamy nikogo leczyć za darmo.
  - Oczywiście otrzymasz hojną zapłatę.
  Dziewczyny wciągnęły swój śmiertelny ładunek do akumulatorów. Cały ich plan opierał się na fakcie, że unieruchomiłyby kilka dział, które trzymały na muszce płaską dolinę.
  Po drodze spotkali ich pogodni wojownicy, śmiali się i zapraszali dziewczęta na spacer z nimi, jedne z najodważniejszych próbowały dotykać i dotykać zwłaszcza piersi. Ku jej wstydu Vega poczuła pożądanie, jej piersi nabrzmiały. Mimo to kobiecie odczuwanie męskiej pieszczoty jest wielką przyjemnością.
  - Chłopcy, tylko nie wszyscy na raz, ustawcie się w kolejce. - Powiedziała. - Tak, i przynajmniej przygotuj trochę złota.
  - Dla takich jak ty i dwa złote to nie szkoda.
  - Mimo młodości mam już doświadczenie i jednorazowo mogę obsłużyć dwadzieścia osób. - powiedziała Vega, a tymczasem sama, przyglądając się z bliska, gdzie bliżej były beczki z prochem.
  - Wybierz mnie, jestem najsilniejsza.
  - Jestem uważana za najpiękniejszą w pułku, więc powinnam być pierwsza.
  - I spójrz na moją klatkę piersiową aż trzy krzyże.
  - Tak, jesteś stary, młodzi powinni najpierw dostać swoją część.
  Angelica też była po omacku, ale w przeciwieństwie do Vegi nie było to przyjemne, ponieważ miała znacznie bardziej surowe wychowanie. I chciała jak najszybciej pozbyć się tych pożądliwych twarzy. Wysadź ich do piekła i zapomnij. Gdzie te cholerne beczki, może magazyn jest w zupełnie innym miejscu, a nie obok broni?
  I oto one, ilu z nich, Angelica była zachwycona. Tubylcy nadal nie błyszczą inteligencją lub są zbyt pewni siebie. To prawda, że luki są wąskie, same pistolety są dobrze chronione przed ostrzałem, są nawet kute tarcze. Więc prawdopodobieństwo porażki z losowego rdzenia jest małe. Ale mimo wszystko przechowywanie tak dużej ilości prochu w jednym miejscu nie jest tak ostrożne, konieczne będzie uwzględnienie tego w przyszłej wojnie.
  - Moi drodzy dobrzy, zanim zaczniecie ucztę, opowiem wam historię z własnego doświadczenia. Chcesz wiedzieć, jak kochałem chłopców. Vega krzyknęła.
  - Oczywiście, że tak! - W odpowiedzi bojownicy szczekali chórem.
  Angelica zbliżyła lufę do pozostałych, jeśli wybuchnie, to eksplodują od razu, kwas wewnątrz lontu powinien zadziałać dokładnie co minutę, nie bez powodu jest przymocowany do mechanizmu zegarowego.
  Oczy Vegi płonęły w oczekiwaniu na atak terrorystyczny. Angelica też była zdenerwowana i żeby rozładować napięcie, nalała sobie wina, po czym wypiła je jednym haustem. Jej muskularne, fantastyczne ciało było pokryte kroplami potu, a skóra nóg zaczęła przypominać rozrzucone perły.
  Ostatnie kliknięcie i nadszedł czas, aby się potoczyły.
  Tymczasem Vega zaczęła opowiadać wyraźnie fikcyjną historię o tym, jak pracowała w burdelu. Widać było, że jej historia zakończyła się sukcesem, żołnierze drżeli i byli podekscytowani.
  - Było ich czterech naraz, emanował z nich zapach silnego potu, byłem mokry od dawna i chciałem poczuć ich gorące cnoty językiem.
  W tym momencie Vega zrobiło się żal tych facetów, z których wielu było młodych i przystojnych. Za minutę, nie więcej, umrą, ich droga życiowa zostanie przerwana w najstraszniejszy sposób. A ona i Angelica będą winne. Teraz, ilu osobom na różne sposoby przerywała, nawet jeśli jej współczuła, to wszystko bardzo szybko zostało zapomniane. Ale teraz zaatakowała taka litość, że wypłynęły nawet łzy. Trzeba się zapiąć, żeby się nie zdradzić, ale Vega czuła, że nie ma wiele więcej i wpadną w trzy strumienie.
  - Boże, po co ludziom wojny. wyszeptała.
  - No, dlaczego przerwałeś, kontynuowałeś, głosy były słyszane. Naprawdę podoba nam się to, co stało się później?!
  - Przepraszam, dzielni wojownicy. Ale wypiłem za dużo i muszę się wysikać. Powiedziała Vega. Angelica podbiegła do niej.
  - Mój pęcherz też jest pełny, poczekaj chwilę, biegniemy.
  - Uspokój się tutaj. - krzyknął pułkownik z siwymi wąsami.
  - Nie, jak możesz, jesteśmy kulturalnymi damami.
  Dziewczyny biegały tak, aby ich lekko zakurzone obcasy świeciły, przed wędrówką Vega i Angelica dokładnie umyła im stopy. Teraz najważniejsze jest, aby mieć czas na odejście, a jednocześnie nie dopuścić do podniesienia mostu.
  Tutaj jest wieża, w której działa mechanizm podnoszący. Dziewczyny wpadają na nią iw tym momencie słychać potężną eksplozję. Ściany natychmiast rozchodzą się wieloma pęknięciami, a fala uderzeniowa chwyta młode Amazonki i rzuca fosę.
  Pędzą na nie straszne stworzenia podobne do krokodyli z dwiema głowami i trzema rzędami, zębami, jadowitymi piraniami, ze szczurzymi pyskami i nosami ostrymi jak układanka.
  Mówią, że strach budzi dodatkowe siły, osoba w tym przypadku używa mięśni w stu procentach. Tak też się stało w tym przypadku, dziewczyny rozpaczliwie zapracowały sobie na ręce i nogi, tylko stukały zębami, lekko drapiąc się po nogach. Potem zerwali się z całych sił, trzymając się krawędzi fosy. Używając czterech kończyn jednocześnie, czołgali się po nierównej ścianie, przypominając ludzi-pająków.
  Choć kamienista powierzchnia była śliska, nogi raz po raz opadały, ale jakimś cudem dziewczyny pozostały na śliskiej powierzchni. Bardziej doświadczeni Vega wspinali się jako pierwsi, wielogodzinne treningi nie poszły na marne. Ale Angelica w ostatniej chwili zerwała się z dzikim krzykiem. Vega ledwo zdążyła złapać ją za włosy.
  - Boli cię kurwa. - Orala Angelica.
  - Jaki jest najlepszy sposób, aby pozwolić ci odejść? - ironiczna Vega.
  Wyciągając go, położyła go na kamiennej powierzchni. Angelica odruchowo dotknęła głowy, jak zwykle wszystkie włosy są nienaruszone.
  - Świetnie, dzięki za uratowanie mnie, a teraz chodźmy do bitwy.
  Most już zaczął się wznosić, a rebelianci pospieszyli do niego z całych sił.
  Dwie nieuzbrojone dziewczyny rzuciły się do strażnika stojącego przy wejściu. Było około dziesięciu strażników, ale nie spodziewali się, że zostaną zaatakowani przez wszystkie dwie wściekłe kobiety. Ponadto w wyniku eksplozji odsłoniła się klatka piersiowa Angeliki. Trzech żołnierzy, zrzucając broń, rzuciło się na nią, próbując ją zgwałcić.
  Dziewczyna, podskakując, uderzyła obu zboczeńców w pachwinę dwiema nogami jednocześnie. I trzecie palce w oczach. W ten sposób trzech myśliwców zostało jednocześnie wyłączonych z akcji. Vega nie poddała się jej, przyspieszając, uderzyła gołymi nogami, dwiema w szczękę, a drugą dłonią w gardło. W ten sposób sześć na dziesięć zostało wycofanych w ciągu jednej sekundy. Następnie, podnosząc upuszczone miecze, Angelica i Vega wpadły na pozostałą czwórkę.
  Dziewczyny poruszały się tak szybko, że doświadczeni żołnierze nie nadążali za ich ruchami. Po wykonaniu techniki "Pijanego motyla", Vega zhakowała na śmierć jednego wojownika, a następnie, po zrobieniu śruby, zabiła drugiego. Aplita z kolei po mistrzowsku wykonała technikę "Mad Fan", w wyniku której odcięto dwie głowy.
  - W ten sposób pierwszy zakład pobiliśmy z błyskotliwością. - powiedziała Vega.
  Chwytając dwa miecze, dziewczyny wpadły do środka. Tam przecinali ciała żołnierzy, jak przez cudowną część ze stali, część z żywego lasu. Ich bose stopy przeciskały się przez kałuże krwi, pozostawiając widoczne ślady. Sama wieża była popękana, mechanizm podnoszący się zaciął, a oni z trudem podnosili się. Vega i Aplita, wykonując jednocześnie technikę "Triple Whirlwind", kładąc siedmiu wojowników na raz, wpadli do pokoju. Major Fonola najpierw się uśmiechnął, a potem, widząc zakrwawione miecze, zbladł i ukląkł.
  Zrobię co chcesz, tylko mnie nie zabijaj.
  - Najpierw musisz opuścić most.
  Vega odepchnęła majora i mocno rzuciła się na kierownicę. Angelica wymordowała dwóch kolejnych krnąbrnych wojowników Ragged Stone.
  . ROZDZIAŁ 18
  Oliver został poważnie wychłostany. W trzecim nacięciu nie tylko batem wylewano na ranę sól, ale także rozgrzane do czerwoności paski żelaza nakładano na nagie podeszwy dziecka. I prawie kaleką. Naprawdę boli, gdy pięty płoną, a trochę więcej i goła klatka piersiowa.
  W zimnej, ciemnej celi pełnej szczurów i pająków Oliver znalazł ukojenie tylko we śnie.
  I było coś do zobaczenia.
  Most powoli się obniżał, koło było ciasne, słabo nasmarowane. Tymczasem rebelianci już wyskoczyli na polanę, podbiegając do żelaznej płyty. Pierwszym, który jednocześnie wskoczył na most, przebijając się przez przeciwnika, był Dodger, ścigał się na koniu, a za nim pozostali. Tymczasem Angelica i Vega musiały walczyć z siłami nadrzędnymi. Bojownicy lecieli na nich, szli bardzo ciasno, dziewczyny rąbały ich ciała, jakby kiszone ogórki, uderzając je na wskroś. Najniebezpieczniejsi byli łucznicy, ale nie wolno im było zawracać, było zbyt tłoczno. Jednak przy tak dużej liczbie wrogów trudno było ich powstrzymać. Czekając na całkowite opuszczenie mostu, Vega rzuciła w koło pochodnią, która zapłonęła, zapalając czerwony płomień.
  - Przytrzymaj je jeszcze przez minutę, Angelico, a potem możemy wyjść. krzyknęła.
  Vega została ranna w ramię i lekko podrapała się w klatkę piersiową, Angelica została uderzona łańcuchem w gołe nogi, dziewczyna utykała przez kilka sekund, po czym zebrała wolę w pięść i kontynuowała walkę.
  Wykonawszy lonżę, odcięła dwa na raz, a Vega w skoku uderzyła nogą w szyję.
  - Cięcie obiema rękami i stopami. Skacz częściej.
  - Jestem profesjonalistką w karate, wydaje mi się, że ta sztuka jest dla nich nowością, więc będziemy bić mocniej.
  Bose, bardzo smukłe, muskularne nogi dziewcząt błysnęły, rozdając ciosy, przewracając wrogów. Jak szybko przekonała się Vega, najskuteczniejsze było uderzenie w krocze krótkim zamachem. Zwykle powodowało to trwały szok. A dla siebie bezpieczniej, bo inaczej Vega podczas gramofonu boleśnie uderzyła stopą miecz, wylała się krew, skóra została przecięta. Dziewczyna w odpowiedzi uderzyła wojownika rękojeścią miecza w skroń, po czym przebiła ostrzem kolejnego przeciwnika.
  Widząc, że koło już się paliło, a lina prawie się wypaliła, Angelica rąbała ją i zaczęła się wycofywać. Zauważając to, Vega również się podniosła. Obie dziewczyny, doznawszy jeszcze kilku zadrapań, podeszły do sąsiednich drzwi i zaczęły wspinać się po schodach.
  Tutaj ich wrogom było trudniej, ponieważ nie mogli wykorzystać przewagi liczebnej i zawrócić. Vega i Angelica z powodzeniem trzymały się. Tymczasem buntownicy już zajmowali korytarze, przecinając niezgodne szeregi wrogów.
  Jednym z pierwszych, którzy włamali się do fortecy, był Oliver, który wściekle rzucił się na wycie wroga. Chłopiec był prawdziwym diabłem, używającym jednocześnie dwóch mieczy. W krótkich spodenkach, giętki jak kobra, ciął i kłuł, stosując wyuczone sztuczki. Wpadł więc na dość silnego rycerza, barona Phobeka. Będąc doświadczonym szermierzem, baron wierzył, że bez większych trudności poradzi sobie z chłopcem. Ale w rzeczywistości Oliver Twist okazał się bardziej zręczny i tylko umiejętnie wykonana kolczuga uratowała Phobeka przed śmiercią przy pierwszym ataku.
  Zręcznie odchodząc, uchylając się i podskakując, chłopak kilka razy uderzył przeciwnika w żebra, po czym po wykonaniu techniki "Wachlarz damski" ciął go w szyję. Ale kark byka pokryty warstwą metalu ocalał. Co więcej, giermek, który wszedł do bitwy, rzucił sztyletem, Oliver Twist uniknął, ale skóra była lekko przecięta.
  - Zajmij się najbardziej podstępnymi. - I nurkując, odciął dziedzicowi głowę ostrym ciosem.
  Baron był zaskoczony i wymachiwał mieczem zbyt gorliwie, widać było, że jest zły.
  - Pokroję cię na kawałki, szczeniaku, i spuszczę skórę na bęben. Chłopiec podskoczył, unikając ostrza, wbił bosą stopę w pachwinę, ale potknął się o pancerną płytę. Uderzenie było jednak tak silne, że ugięła się, boleśnie ściskając jądra barona.
  - Zabrać go! - Zamówiłem z wycie Phobka.
  Ale Oliver Twist wykonał potrójny młyn dwoma mieczami, wypełniając pierwsze dwa, następnie techniką Ragged Butterfly, kończąc trzy kolejne ostatecznym ciosem.
  - Cóż, zabrali dużo. - Chłopak zrobił nos. Ponownie spotkali się z baronami jeden na jednego. Tutaj chłopak postanowił uciec się do techniki "Mad Brush", po wyraźnym wykonaniu serii ruchów, trafił Phobeka prosto w oko. Uderzenie było tak silne i celne, że ostrze wyskoczyło z tyłu głowy.
  - Jeszcze jeden chuligan stał się mniej. - Oliver, wytarł ostrze o listowie, kontynuował swój zrywny atak.
  Łotrzyk walczył również znakomicie, z każdego jego ciosu ktoś z pewnością upadnie, a on uderzył w taki sam sposób jak Oliver dwoma mieczami naraz.
  Będąc jednak cięższym i bardziej doświadczonym od niego, zabił znacznie więcej. Najbliższe wieże zostały dość szybko oczyszczone, ale wewnątrz fortecy było gorąco. Garnizon był silny, a wielu buntowników było uzbrojonych w przypadkowy sposób. Było to szczególnie trudne, gdy muszkieterowie oddali salwę. Ponad dwieście osób upadło z jękami i krzykami. Ale Dodger nie stracił głowy, pociągnął za sobą rebeliantów i zanim żołnierze zdążyli przeładować, paczka zbiegła na dno. Rozpoczęła się bójka iw tych warunkach siekiery, widły, nory były dobrą bronią, w walce wręcz miejscowi muszkieterowie, w przeciwieństwie do bohaterów Dumasa, nie byli wcale silni. Bardziej niebezpieczni byli rycerze i piechota pancerna. Walczyli bardziej umiejętnie i wkrótce cały teren był zaśmiecony trupami.
  Łotr, który wyróżniał się wśród innych swoją walecznością, był pierwszą ofiarą, jaką mieli położyć na ołtarzu. Był otoczony ze wszystkich stron, próbowali deptać, konie. Łotrzyk skakał w górę iw dół, rąbał końskie nogi, a jego najostrzejsze miecze nie dawały nikomu żadnej wagi. Tutaj ośmiu jeźdźców skoczyło na niego jednocześnie, dwóch zginęło od mieczy, a dwóch zostało powalonych kopniakami, a piąty Dodger uderzył się w głowę. Silny cios od czoła do nosa jest w stanie obalić każdego. A pozostałe trzy zostały wykończone kolejnymi ciosami. Vali Chervonny również walczył wśród pierwszych, oczywiście nie był tak szybki jak Dodger, ale był świetnej postury i mógł uderzać przeciwników ze względu na masę. Nierzadko jego wielki dwuręczny topór powalił rycerzy na podłogę, a tarcza nie mogła wytrzymać tak potężnego ciosu. Jednak w pewnym momencie Valya Chervonny została otoczona ze wszystkich stron, a nawet poważnie ranna. Olbrzym zachwiał się, a wokół jego szyi zarzucono lasso, brutalnie ciągnąc linę. Przywódca rebeliantów prawie stracił przytomność, upadł na kolana. Siedem osób natychmiast chwyciło lasso, lina była bardzo mocna i ciągnęli Chervonny jak górę.
  Dokąd cię zabierają giganci? - krzyknął nagle nad jego uchem. - Jesteś bydłem.
  Dwie urocze dziewczyny skoczyły z rozbiegu i razem uderzyły jeźdźców. Dziewczyny były półnagie, krótka sukienka Angeliki była podarta i pocięta, a Vega całkowicie ją zrzuciła, pozostając w majtkach. Wielu rycerzy, zapominając o bitwie, pochłaniało piękności wzrokiem, za co od razu zapłacili, otrzymując brutalne ciosy odcinające głowy i kończyny.
  - Podciągnijmy chłopaków, wróg już niedługo odszedł. - Vega przyspieszyła.
  Z dachów próbowali do nich strzelać, ale powstańcy sami ich powalili, czołgając się i bijąc przeciwników. Piotr, w wieku dwóch lat, wyciągnął swoją pierwszą strzałę i dlatego, gdy napór wroga nieco osłabł, zaczął strzelać strzałami jedna po drugiej.
  Mir Tuzok przycupnął obok niego, chłopak jeszcze trochę utykał, ale młode ciało szybko wracało do zdrowia. Nastolatek był już nieźle posiekany, ale strzelał jeszcze lepiej. Widać było, jak żołnierze wroga, po otrzymaniu punktu w brzuch, klatkę piersiową lub udo, gładko się usadowili. Niektóre z nich szalały i drżały, jeśli strzała nie trafiła od razu w ważny organ. Nawet Dodger był zaskoczony.
  - Nie tęsknisz?
  Chłopiec skinął głową.
  - To mam od najmłodszych lat, już jako mały chłopiec praktycznie nie smarowałem nawet najmniejszych tarcz.
  - To twój genetyczny talent.
  - Co, proszę?
  Były złodziej wyjaśnił:
  - Cóż, to natura dała Ci od urodzenia umiejętność strzelania perfekcyjnie, wręcz fenomenalnie!
  - Wciąż dużo trenowałem, wielu chłopców w naszym pułku już dobrze strzela, tylko nie każdy potrafi ciągnąć za ciasną cięciwę, ale ja potrafię.
  Mir Tuzok pokazał wytłoczone bicepsy.
  - Dobra, strzelaj, a nie mam zamiaru dużo ciąć.
  Szeregi rycerzy i gwardzistów szybko się przerzedziły i wreszcie Dodger jako pierwszy zdołał przebić się do sztandaru. Wokół niego znajdowały się gęste szeregi włóczników, na czele których stał ich dobrze znany bohater, hrabia Cavazza.
  Ta masywna istota ze śmiechem spotkała niezbyt dużego, przypominającego pozbawionego brody nastolatka Dodgera.
  - Gdzie idziesz frajerze - zmęczony życiem. - Nadal jesteś taki mały.
  - Jesteś wielką, głośno spadającą szafą. - krzyknął Dodger. - Cóż, spróbujmy wsadzić mi nos.
  - Położę go na mojej ręce, a drugą uderzę. warknął prawie osiem stóp facet.
  - Znajoma historia. Od kogo to usłyszałem? Ach, od siedmiogłowego potwora.
  - Nie ma smoków, to wszystko bajki. Rycerz nadal ryczał. - I oto jestem, a moja pięść jest jak twoja głowa.
  Zobaczmy, co się z nim stanie, kiedy go odetnę. Może się skurczyć. - Łotrzyk zanurkował i całkiem zręcznie rozciął się pod kolanem.
  Przed okaleczeniem ratowała rycerza rzepka, nie była odlana z żelaza, ale z bardzo drogiego zielonego brązu. Dlatego został tylko lekko przecięty, wypłynęła krew.
  Trup, ważący dobre dwadzieścia funtów, roześmiał się.
  - Tak, jesteś tylko komarem, no, udało ci się mnie użądlić, ale o co chodzi.
  "Jesteś duży, ale niezdarny, a dziecko poradzi sobie z tobą. Łotrzyk, szybko oddalając się od dwumetrowego miecza, skoczył w powietrze i uderzył w hełm. Po mocnym szturchnięciu rozległo się dzwonienie, ale olbrzym nawet się nie zachwiał.
  Łotr z kolei ledwo wyszedł, rzucił się na niego ogromny pies łańcuchowy. Jego wielkie kły, jak u tygrysa, prawie zacisnęły się na jego gardle. Łotrzyk wbił palce w oczy potwora, a następnie rozciął szyję. Pies nie miał zbroi, a głowa odleciała, uderzając Cavazzę w kubek.
  Wywołało to na giganta efekt podobny do tego, jak wlewa się odczynnik do kwasu. Rozgorzał i zamachnął się mieczem tak desperacko, że zabił trzech własnych żołnierzy.
  - Dobra robota za pomoc. - Szturchnąłem Dodgera.
  Następnie zaatakował go, angielski złodziej-kapitan z trudem odbił miecz i wbił ostrze w twarz przeciwnika. Zawył, szkarłatne rozcięcie zakryło mu oczy, a hrabia w wściekłości wbił broń w ziemię po samą rękojeść.
  Łotrzyk roześmiał się, widząc, jak jego przeciwnik pcha, próbując wyciągnąć miecz.
  Potem bez pośpiechu podszedł do wroga i wsunął podbródek w podbródek.
  - Poddaj się lub zgiń.
  W tym momencie celny strzał z muszkietu roztrzaskał mu rękę i jeden ze służących Cavazzy rzucił się do stóp Oszusta. Zanim rosyjski kapitan zdążył się opamiętać, znalazł się przyciśnięty do ziemi, z unoszącym się nad nim masywnym truchłem.
  Niezależnie od tego, czy się poddasz, czy nie, i tak umrzesz. - mruknął ochrypły śmierdzący pysk.
  Wtedy hrabia przyłożył mu sztylet do twarzy i zaczął nacinać mu ucho. To było bardzo bolesne i bardziej zdesperowane dało Rosjanom nową władzę. Piotr jęknął z całej siły, napiął ciało, lekko odrywając wroga i ocalałą dłonią wbił palce w jabłko Adama, stosując technikę "stalowej dłoni". Cavazza opadł, precyzyjny cios trafił go prosto w tętnicę szyjną. Dodając jeszcze raz do świątyni rękojeścią miecza, Dodger wyrzucił zwłoki. Jedno z jego ramion nie działało, ale drugie było w pełnej sile. Za jego pomocą posiekał przerzedzone półki. Vega i Angelica walczyły ramię w ramię, ramię w ramię.
  Widać było, jak obficie dziewczyny były zbryzgane krwią, jednak Vega potrząsała swoim nagim biustem i nie zawstydzona i nie zawstydzona przez setki mężczyzn. Jednak gdy wrogowie ją atakowali, było to znośne, ale kiedy młody mężczyzna, który walczył w szeregach rebeliantów, złapał ją za sutek, a ona mocno uderzyła ją w twarz, nagle bardzo się wstydziła i opuściła pole bitwy na kilka chwil rzucić na szorstkie płótno .
  Angelica nie mogła się oprzeć żartowi.
  - Boisz się przeziębienia w klatce piersiowej?
  "Nie chcę dawać moim wrogom więcej honoru, niż na to zasługują. - Odetnij Vegę.
  Bitwa stopniowo przeniosła się z placu do grupy skrzydeł i restauracji fortecznych. Przechowywano tam duże zapasy wina, dlatego rycerze i zaciężni żołnierze walczyli o nie ze szczególną zaciekłością. Widać było, jak wysokie wieże wznosiły się w niebo, a zrujnowane budynki gospodarcze obracały się. Z armat oddano kilka strzałów, ale działa trafiały na oślep, w dodatku w wynikłej sprzeczce łatwo było zranić własne. Sam fort w promieniach trzech opraw przedstawiał agresywnie tragiczny spektakl, z wysokości wydawało się, że ludzie są jak mrówki gryzące przez martwą muchę.
  Łotrzyk przedarł się tutaj i jedną ręką dalej rozdrabniał mięso. Chłopak Oliver Twist przybył z zupełnie innej strony, do tej pory udawało mu się uniknąć poważnych kontuzji. Chociaż był zmęczony, nadal skakał wysoko, pokazując cuda i zręczność mangusty. W ten sposób ścisnęli pierścień na gardle przeciwnika. Dowódca garnizonu, szczupły generał Purdaro, nie był szczególnie wysoki, nie miał zbyt wojowniczego wyglądu i do tego piwnego brzucha.
  Wolał chować się za plecami swoich żołnierzy, unikając walki. Czując, że pachnie gorąco, generał złapał kilka worków diamentów, nadal nie mógł unieść całego skarbca fortu i szukał tylko chwili na ucieczkę. Tak cicho udał się do bramy. Na swoje nieszczęście, nawet podczas walki, Oliver Twist kontynuował inspekcję pola bitwy i widząc, jak mężczyzna w wyszytym złotem mundurze ostrożnie przedziera się za plecami wojowników, natychmiast zdał sobie sprawę, że ten lis spieszył się, by ukryć swoje ogon w dziurze.
  - Nie, tego nie zrobi.
  Wysławszy kopniaka do nokautu innego przeciwnika i rąbiąc mieczami tak, że meloniki poleciały, chłopiec rzucił się za nim jak błyskawica z podniecenia ogara ścigającego nową zdobycz.
  Kiedy po drodze natknął się na wojownika z mieczem lub łukiem, dzieciak je roztrzaskał. Już przy samym wejściu do bramy spotkało go dwóch ochroniarzy generała. Wściekle zaatakowali niegodziwego plebejusza, jak im się wydawało chłopiec. Oliver Twist, widząc, że zręczni wojownicy we wspaniałej zbroi rąbali filary mieczami, dach runął na bandytów, a oni rzucili miecze. Zanim mogli się uwolnić, Chłopiec Terminator odciął im głowy.
  Wtedy Oliver Twist, odcinając rygiel w bramie, wślizgnął się do środka. Nagle jego bose stopy potknął się o paznokcie, chłopak zawył i dodał krok. Było jasne, że ktoś zastawił pułapki. Tutaj gwiżdże strzała, a potem spada kłoda. Chłopiec ledwo zdążył zareagować, wystrzelony sztylet mocno podrapał go w policzek.
  Ale teraz bezpiecznie minął ostatnią pułapkę, z wężami, które rzuciły się na Olivera, ale zostały ścięte ostrzami. A oto sam generał, biegnie jak najszybciej, dusząc się, ale nie może uciec przed doskonale rozwiniętym fizycznie chłopcem.
  - To o wiele ciekawsze niż nauka w szkole, siedzenie przy ciasnym i niewygodnym biurku, a potem przygody na całe życie. krzyknął Oliver Twist.
  Widząc, że jego prześladowca był tylko półnagim chłopcem, generał wyjął garść brylantów i rzucił je mu pod nogi, mając nadzieję, że ewidentnie biedny chłopak rzuci się po nie.
  Oliver Twist z pogardą odrzucił kamyk bosym palcem u nogi i skoczył do Purdaro.
  - To złodziej, zostałeś złapany.
  Generał próbował walczyć mieczem, ale jego ostrze zostało wytrącone z rąk. Potem Oliver Twist podniósł go za kołnierz. Purdaro zadrżał na myśl o tym, ile siły tkwi w tym chłopcu, który wyglądał na około czternaście lat.
  - Dobrze ci zapłacę. - Zaczął rozkładać kieszenie, pokazując sakiewki. - Możesz kupić sobie buty, kosztowną koszulkę, a nawet posiadłość z niewolnikami. Weź kamienie, daję ci je i pozwól mi odejść. Sam generał będzie ci wdzięczny.
  Oliver Twist śmiał się.
  - Dajesz mi coś, co i tak mogę zabrać siłą, zabijając ciebie. Nie, wolałbym wziąć biżuterię, potem podzielić się nią z moimi towarzyszami i związać generała.
  - No dobrze, ale mam coś lepszego, magiczny talizman, który ma nieznaną moc.
  - Kłamiesz, pokaż mi. - zapytał Oliver Twist.
  - Spójrz na to! Generał wyciągnął rękę z tabakierką. Gdy tylko chłopak przechylił twarz, coś uderzyło, paląca mikstura uderzyła go w twarz. Oczy wyskoczyły mu z czoła i odwróciły się do tyłu, chłopak stracił przytomność.
  - Tak mała wesz, tak się dzieje z tymi, którzy za bardzo ufają dorosłym. - powiedział Purdaro. - A teraz cię zabiję.
  A generał spokojnie wbił sztylet w opaloną, muskularną klatkę piersiową chłopca, celując prosto w serce.
  Potem widząc, że chłopak nie oddycha, splunął na niego i powoli ruszył do wyjścia, nie miał siły biec.
  Tymczasem armia, utraciwszy dowódcę, powoli umierała. Żołnierze spośród poborowych, a także młodsi najemnicy, którzy nie zdążyli przelać dużo krwi pracy, rzucili broń i prosili o litość. Reszta została wykończona, Dodger dobił ostatniego przeciwnika wicehrabiego de Morassi po prostu dźgając go własną włócznią.
  Chociaż ten najemnik miał cztery ręce i trzymał miecz w każdej.
  Następnie ustawiono jeńców przed wojskiem, wielu było rannych, postanowiono zabandażować ich na miejscu.
  Vali Chervonny był miły i zapowiedziany.
  - Ci, którzy chcą wstąpić do naszej armii, zostaną ułaskawieni, a ci, którzy odmówią przebywania z ludem, zostaną powieszeni.
  Oczywiście w obliczu takiej alternatywy prawie wszyscy zgodzili się złożyć przysięgę. Ponadto złożył przysięgę wierności, a na krzyżu uznał Vegę i Angelikę za świętych prekursorów. Niektórzy nawet całowali nagie, wyrzeźbione, ale zakurzone stopy dziewcząt. Kilka osób, w tym baron Fokker, odmówiło złożenia przysięgi. Rozległ się hałas, Vali Chervonny przemówił groźnie.
  - Heretycy czekają na śmierć! Kto nie rozpozna dziewcząt mesjasza, musi zostać surowo ukarany!
  Po czym zostali natychmiast powieszeni, a baron okazał się tak ciężki, że zerwał się sznur. Rebelianci śmiali się.
  - Tak dzik jadł na dobro ludzi!
  - Szatan nie chce przyjąć swojej złotówki!
  - Kiedy diabły usmażą Jego Ekscelencję w piekle, wypłynie dużo tłuszczu.
  - Tak, sto beczek!
  - Powinniśmy upiec naleśniki.
  -Z tłuszczu wieprzowego byłoby pyszne!
  Do żartów i pohukiwania dźgali go włóczniami.
  Reszta zbliżyła się godnie, a wraz z nimi ksiądz, miejscowy biskup Vannish. Wolał rozpoznać dziewczyny jako mesjasze niż umrzeć od sztyletu Vali Chervonny.
  Klęcząc, szeptali przysięgę, wieczną wierność, w przeciwnym razie zostaną ukarani - przez Najwyższego Boga i niekończące się udręki w piekle. Wielu przeżegnało się i wylało łzy. Następnie zwolnieni więźniowie zostali zaprzysiężeni, większość z nich zachwiała się, a niektórych przeniesiono na noszach. Jak okrutny był głód i tortury stosowane wobec więźniów.
  Kiedy rytuał w końcu się zakończył, Vali zauważył nieobecność jednego z jego dowódców.
  - Gdzie Oliver Twist?
  Angelica odwróciła twarz, bladą pomimo opalenizny, w jego stronę.
  - Sama nie wiem, straciłam nogi szukając chłopaka.
  - W takim razie wydaj mi pilny rozkaz, żebym przeszukał wszystkie zakamarki, piwnice i tajne przejścia, jeśli w ogóle, i za wszelką cenę odszukał chłopca.
  Tysiące buntowników biegło na raz, wszyscy byli zafascynowani poszukiwaniem zaginionego dowódcy, dzieci szczególnie próbowały. Chłopcy i nieliczne dziewczęta byli gotowi przewrócić każde ziarnko piasku.
  - Dawaj szybko, kto znajdzie Olivera Twista, otrzyma sto monet. powiedział Vali.
  Poszukiwania ciągnęły się dalej i dopiero gdy jeden z byłych jeńców wojennych wskazał przejście podziemne, rebelianci, ostrożnie idąc nim, odkryli dzielnego chłopca.
  Oliver Twist był nieprzytomny, ale jeszcze nie zesztywniały, co pozostawiało nadzieję na jego odrodzenie.
  Angelica ostrożnie wyciągnęła sztylet, spryskała szkarłatną krew, a następnie zakryła ranę opatrunkiem.
  - Co z nim? Vega przemówiła. - Wygląda na bardzo niebezpieczną ranę.
  Dziewczyna pisnęła:
  "Wygląda na to, że chłopak został postrzelony w serce.
  Vega zawodziła:
  - Przerażenie. Jeszcze trochę i ostrze przebiłoby aortę.
  Angelica napisała na Twitterze:
  - Nie trochę, ale faktycznie przekłuł.
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Ale słyszę, że jest przynajmniej cicho, ale oddycha.
  Mama Olivera potwierdziła:
  - To dlatego, że ma dwa serca, prawe i lewe.
  Vega powiedziała radośnie
  - A wiem, że wielu naszych żołnierzy ma dwa serca, bardzo pomaga uporać się z obciążeniem, a zabicie trudniej. Nawiasem mówiąc, Dodger również ma dwa serca, drugie jest wszczepione, ale bije nie gorzej niż prawdziwe.
  - Mojemu chłopcu też wszczepiono, chciałem zrobić z niego wybitnego sportowca, ale jedno serce to za mało.
  - No to cudownie, ale co powiesz na trzy na raz?
  - To wyraźna przesada. Możesz dostać zawału mózgu.
  - Mimo wszystko to interesujące.
  Oliver Twist otworzył oczy i wyszeptał.
  - Jak skończyła się bitwa?
  - Wygraliśmy! - radośnie odpowiedziała Angelica.
  - Gdzie jest generał?
  - Który?
  "Ten, który posypał mi trochę śmieciami w twarz i uciekł.
  - Ale tego nie wiemy. Angelika westchnęła.
  - Najprawdopodobniej zranił go, musimy znaleźć tego drania. - Zło powiedział Vega.
  - Na pewno go znajdziemy, ale na razie lepiej zamknąć kwiatek. Masz złamane płuco i serce, dlatego musisz odpocząć.
  - Lepiej śpij, zaśpiewam ci kołysankę. Wega interweniowała.
  - Znowu będzie coś bojowego, nie warto, niech chłopak się uspokoi. Pamiętaj o treningu autogenicznego snu Olivera Twista.
  - Dobra, spróbuję zasnąć.
  Chłopak zamknął oczy i pogrążył się w nirwanie.
  Vega wycofał się i zaczął porządkować armię rebeliantów.
  
  . ROZDZIAŁ #19
  Oliverowi Twistowi powiedziano w tajemnicy, że jutro zostanie publicznie powieszony. Aby mógł cieszyć się snem po raz ostatni na planecie Ziemia. Przed śmiercią chłopiec dostał budyń i kieliszek czerwonego wina.
  Po jedzeniu i piciu Oliver Twist wpadł w sen.
  Podczas gdy jedno z wcieleń snu leżało w śpiączce, druga część Olivera Twista zobaczyła, że był jak dzielny filibuster, który słynął z skręcania pinezek na pirackim statku.
  Statek płynął przez srebrno-pomarańczowe morze. Sześćdziesiąt niedawno oddanych, wciąż całkiem nowych armat lśniło w promieniach cudownego zachodu słońca. Podziwiał go Oliver Twist, w ich tak zwanej półkuli światła proces ten nie jest tak kolorowy.
  - Pewnie postęp nie okaleczył tak bardzo natury. - Uśmiecha się, powiedział.
  Chłopiec był całkowicie szczęśliwy. Znienawidzona szkoła, z zadaniami domowymi, dyktandami i testami, pozostała w tyle i wydawała się czymś nierzeczywistym, jak koszmar. Cóż, jest w fałszywej pamięci. Ale w prawdziwym życiu nie ma więzienia z łańcuchami i szczurami. Fajne przygody już za sobą, będzie jeszcze więcej, ale nie ma takiej myśli o powrocie.
  Nawet jeśli pójdę do piekła
  ale nie wrócę do szkoły.
  Teraz jestem cholernym piratem
  I nie boję się burz!
  Chłopiec miał małą improwizację.
  Z kolei Wiscin był zaniepokojony, rozumiał, że życie obstrukcji jest pełne niebezpieczeństw i żeby żyć, musi rabować. Musimy znaleźć dom, ale gdzie? Na ziemiach Kiram czekała na nich szubienica lub krzyż. Język angielski? To przebiegły naród i zachęca piratów, ale faktem jest, że są to zbiegi skazani, niektórzy nawet zbuntowali się przeciwko królowi.
  Los to inna sprawa, a ona w wrogich stosunkach z Kiramem i Anglią, wraz z jedyną na świecie republiką Singera, założył kolonię zamieszkaną przez piratów pół korsarzy. Tam znajdują się w porcie morskim i mieście More na wyspie Monako. Brytyjczycy mają podobną przystań, miasto Kalil. Jeśli chodzi o Kirama, to jego kolonie są najbogatsze i najbardziej rozległe oraz stanowią tak wielką pokusę dla piratów, że próba stworzenia takiej w mieście Minisota doprowadziła do tego, że korsarze zaczęli rabować swoich patronów. Kiramici zebrali dużą flotę i po upartych walkach pokonali gniazdo szerszeni.
  - Naszym naturalnym domem jest miasto Więcej. powiedział Wiscin. - Tam podzielimy się naszym ogromnym łupem i odpoczniemy w tawernach. Korsarze jednocześnie skinęli głowami. Doświadczony pirat był na swój sposób bardzo uczciwy, nigdy nie przyszło mu do głowy, aby ukryć ich święty udział przed towarzyszami broni.
  Oliver zszedł z kuchni, świt się skończył i chłopiec poczuł się znudzony. Bardzo brakowało mu bransoletki komputerowej i ulubionych gier komputerowych, zwłaszcza sagi "Kosmos filibuster". Spokojne pływanie stało się już nudne i chciałem dobrej walki.
  - Wspaniali chłopcy, ile czasu zajmie dopłynięcie do Monako?
  - Nie ma wiele. powiedział Wiscin.
  - Przestudiowałem mapę i sugeruję, aby zanim tam pojedziesz i urządzisz kolejny szał, zaatakuj nadmorskie miasto Zweig. Tam możemy schwytać bardzo bogatą zdobycz jednocześnie rozciągając kości.
  Piraci wiwatowali zgodnie, wielu z nich nie podzielało tego samego entuzjazmu. Duży, pokryty bliznami kolega Fokker, który zajmował stanowisko nawigatora, energicznie się sprzeciwił.
  - Jesteś jeszcze za młody, a twoja krew wrze jak świeże piwo. Jesteśmy starymi wojownikami i zastanowimy się trzy razy, zanim wdamy się w walkę. Miasto Zweig to prawdziwa forteca i zostaniemy zatopieni, zanim wejdziemy do portu.
  - Już o tym myślałem, nasz statek ma kształt podobny do Kiram, powtórzymy manewr naszych wrogów, pod ich banderą udamy się do portu i zniszczymy port jedną salwą.
  - Pomysł jest ciekawy, ale mamy za mało ludzi do walki całym garnizonem, poza tym ich fort jest zbyt silny i nie da się go zniszczyć jedną salwą. A strzał powrotny oddany z bliska zatopi nasz statek.
  "Będą w panice i zanim zareagują, odwrócimy się na drugą stronę i znowu się rozbijemy.
  Wiscin odwrócił twarz.
  - A nawet jeśli w panice i jakimś cudem uda nam się rozwalić fort, to co z garnizonem.
  - I tak po naszej stronie będzie niespodzianka. Wtedy garnizon będzie na stratach, w dodatku część naszych korsarzy zmieni się w mundury kiram.
  - Bezpieczniej byłoby rekrutować nowych ludzi w mieście More. Następnie, świeżymi siłami, przeprowadź podobną operację.
  - Wtedy może być trudniej, Kiramianie jeszcze nie wiedzą, że Pisar don Freebie jest zniszczony i wezmą za niego nasz statek, zwłaszcza że znają prawie wszystkie ich statki. A z biegiem czasu dowiadują się, że ich statek został schwytany i będą bardziej ostrożni, wtedy takie proste oszustwo nie zadziała.
  Wiscin pomyślał, że piraci nie raz próbowali szturmować Zweig i za każdym razem dusili się krwią. Pokonanie tego niewątpliwie bogatego miasta oznacza podniesienie swojego prestiżu w bractwie nadmorskim do niezwykle wysokiego poziomu. Co najważniejsze, nie chciał być uważany za tchórza.
  - No cóż, zgadzam się, ale i tak nie zdążymy dotrzeć do miasta przed zmrokiem. Dlatego zacumujemy w okolicy na noc, a ty wyruszysz na rekonesans. Wiscin zdecydował.
  - Nadchodzi! Zwłaszcza, że nie znając brodu, nie wchodź do wody. - Chłopiec powtórzył starożytne powiedzenie.
  Wiscin poklepał swojego adiutanta po ramieniu i przemówił niemal czule.
  - Tylko nie wdawaj się w bójkę z wyprzedzeniem. Bądź bardziej powściągliwy.
  Chłopak tupnął bosą, opaloną stopą, pewnie odpowiedział:
  Nie martw się, po prostu się obronę.
  Powiał świeży wiatr, żagle zacisnęły się i wspaniały statek przyspieszył.
  Fale bawiły się w ten sposób, czasem w oddali igrają, przetaczały się po falach, trikaty, zwierzęta przypominające delfiny o sześciu nogach.
  Po drodze natknęli się tylko na jeden możliwy statek piracki. Po dokładnym przyjrzeniu się gabarytom statku i liczbie dział, wolał na dobre wyruszyć w drogę. Widać było, jak sylwetka błysnęła i zniknęła za linią horyzontu.
  - Może nadrobimy zaległości. - zasugerował Oliver.
  - Dlaczego mamy utopić naszego brata, zwłaszcza że nie ma mu nic do zabrania. - sprzeciwił się Wiscin. - Ci korsarze siedzą czasem głodni miesiącami, nie każdy ma szczęście trafić na mniej lub bardziej smaczną zdobycz.
  Ale mają to, czego nam brakuje.
  - Co oni mają?
  - Ludzie! - powiedział głośno Oliver Twist. Piraci spojrzeli na niego. Wiscinus podrapał się po chustce w głowę.
  - W tym przypadku mamy szansę go dogonić. Dodaj żagle.
  Pomimo imponujących rozmiarów statek poruszał się dość szybko. Tak przyspieszam
  wyprzedził swojego odpowiednika. Fregata piracka odwróciła się i przygotowała drogo do oddania życia.
  - Podnieś wesoły roger i zasalutuj. Wiscin zamówił.
  Fregata automatycznie odwzajemniła salut.
  - A teraz daję sygnał - wysyłam łódkę.
  Jako rozejm wysłał byłego prawnika, raczej zręczną bestię Starka, a ponadto dwóch bardziej inteligentnych piratów, wraz z Oliverem Twistem. Z jakiegoś powodu zdecydował, że jeśli ten chłopak weźmie udział, to wszystko będzie dobrze.
  Stark został przyjęty, serdecznie zaproszony do stołu. Wciąż kolega ma trzy razy więcej broni, jak tu go nie szanować.
  Rozmowa została ostrożnie doprowadzona do wniosku, że nie byłoby źle zrobić wspólny atak na
  miasto Zweig.
  Kapitan fregaty, Monique de Munch, przyjął tę propozycję z entuzjazmem, los go ostatnio nie zepsuł. Trudność spowodowała jedynie podział łupu. Monique, która liczyła prawie dwieście pięćdziesiąt osób, nalegała na równy podział drużyn według liczby bramek. Stark z kolei zaproponował podział według płci między statkiem, otrzymawszy na to jasne instrukcje od Wiscina, który miał zaledwie pięćdziesiąt osób i nie chciał dać się oszukać. Monique naciskała, argumentując, że mają więcej broni, odpowiedział.
  - A w drużynie mamy znacznie lepszych, silniejszych zawodników. Prawda chłopaki?
  Funkcjonariusze potwierdzili.
  - Jak możesz to udowodnić? - zapytał wyzywająco Oliver Twist, który wcześniej był chłopcem; skromnie przyniesione butelki, kubki, przekąski.
  Monique spojrzała surowo i wskazała na wysokiego sześciorękiego ochroniarza.
  - Widzisz go? Czy masz taki, który sobie z tym poradzi?
  - Będę z nim walczył! Oliver Twist wystąpił naprzód.
  W odpowiedzi niedowierzający ryk:
  - Ty frajerze, chcesz umrzeć, bo to będzie walka na śmierć i życie.
  Z mieczem w ręku nie boję się umrzeć,
  Gdy ranny jest honor przyjaciół!
  Przyzwyczajony do brutalnej walki wręcz,
  Niech moi wrogowie się nie liczą!
  Oliver Twist rymował z błyskiem w oczach. - Jestem gotów z nim walczyć.
  "Jesteś Starkiem potwierdzającym wyzwanie tego dzieciaka."
  Tak, jest dobrym wojownikiem.
  - A więc tak: mój Sidurr wygrywa - akceptujesz nasze warunki: dzielimy się proporcjonalnie do liczby załóg, jeśli tak, to jesteśmy Twoi.
  - Zgadzam się.
  - Potem na rękach. Monique ścisnęła dłoń Starka swoją niedźwiedzią łapą.
  Potężny kosmita wyjął sześć mieczy naraz, ładując każdą rękę. Oliver Twist miał tylko dwa, ale chłopak wyglądał na bardziej niż pewnego siebie, chociaż na tle tego olbrzyma wyglądał jak booger. W pewnym momencie przez głowę przemknęła mu myśl, że mógłby to zrobić tutaj, ale natychmiast ją odepchnął.
  Na sygnał atamana rozpoczęła się walka. Z nieoczekiwaną zwinnością Sidurr podskoczył, sześć mieczy błysnęło jednocześnie w powietrzu. Oliver Twist wykonał wąski unik, podskakując z kolei i kopiąc go w szczękę. Biczujący cios był nieco wyższy i został nieco złagodzony ruchem głowy. I ataki mieczami bandytów choć z trudem, ale sparowane.
  - A ty tylko wyglądasz przerażająco, ale w rzeczywistości kwas chlebowy to kwas chlebowy. - powiedział Twist do Olive. Następnie chłopak wykonał skomplikowaną technikę "krzywe szczypce", udało mu się odciąć rękę przeciwnika precyzyjnym skrętem. Rusłan nigdy nie słyszał tak strasznego krzyku, wydawało się, że samo żelazo jęczy.
  - Czego nie lubić!
  - Mali Rosjanie, przepuszczę was przez kamień młyński. krzyknął Sidurr.
  Nie sądzę, że jesteś zbyt niezdarny.
  Potem nastąpiły zupełnie dzikie pociągnięcia, chłopiec wyszedł, potem raz i odciął drugi pędzel. Wszystko będzie dobrze, ale w decydującym momencie poślizgnął się i prawie upadł. Wtedy ostrze leciało w jego stronę, lekko przecinając jego klatkę piersiową. Rana nie jest groźna, ale raczej nieprzyjemna.
  - Mam dziecko. - zaskrzeczał Sidurr.
  - Blizny tylko ozdabiają człowieka, ale nie da się uniknąć śmierci.
  Wychodząc z kolejnego lonży, chłopak wykonał technikę "opuchniętej ropuchy" i odciął trzecią rękę.
  Po tym wydarzeniu Sidurr stracił ducha, zaczął się wycofywać, coraz częściej spoglądając na swojego wodza, czekając, aż przerwie walkę. Monique jednak patrzyła z szeroko otwartymi oczami, wyraźnie zafascynowana nieoczekiwanym spektaklem. Oliver Twist przystąpił do zdecydowanej ofensywy, ponownie walnął nogą w skroń, po czym ciął wroga ostrzem w brzuch. Wypłynęło dużo żrącej, trującej, żółtej krwi. Następnie, wykonując kombinację, czterema palcami uratował wroga przed czwartym pędzlem. Sidurr w końcu stracił odwagę, odsuwając się od wycia na ścianę.
  - Chłopcze, przepraszam za głupie słowa. Przyznaję się do porażki i proszę o litość. - Z trojga oczu pokonanego potwora popłynęły łzy, a on ukląkł.
  Oliver Twist współczuł mu i przestał.
  - Jest już pokonany, puścić go?
  Monique wrzasnęła.
  Zabij go, nie zasługuje na życie.
  - Dlaczego nie jest ci go żal? Mógł odkupić się w następnej bitwie.
  - Nie potrzebuję kaleki. Cóż, wykończmy go albo sam to zrobię.
  "Nie wahaj się, to tylko dziki kosmita". On cię nie oszczędzi. - dodał Stark.
  Oliver Twist, nie zdając sobie z tego sprawy, stał się uparty.
  "Nie mogę zabić żywej istoty klęczącej przede mną.
  - Ale ja mogę. - powiedziała Monique i wyrywając piratowi muszkiet naładowany tlącym się knotem, strzeliła mu w głowę.
  Jedno oko zamieniło się w krwawy bałagan i bestia upadła. Piraci natychmiast podbiegli do niego i wywlekli go w pośpiechu, by wyrzucić za burtę. Jeszcze kilka osób, w tym miejscowy chłopiec pokładowy, zaczęło wściekle szorować pokład. Mimo porażki Monica wyglądała na zadowoloną.
  - Jesteś świetnym wojownikiem. - zwrócił się do Olivera Twista. - Tylko ty nie masz dość wytrzymałości i odwagi. Byłeś poruszony łzami i upokorzeniem potwora, a co się stanie, jeśli kobieta lub dziecko zapłacze przed tobą.
  "Nigdy nie zniżę się do zabijania kobiet i dzieci.
  - To twoja słabość w dobroci, możesz przelewać krew na polu bitwy, ale nie masz odwagi, żeby wbić nóż w szyję dzieci i obrócić. Ale to konieczne, pirat nie może być rycerzem.
  Chłopak pocił się swoim nagim, okrągłym obcasem na podłodze i zauważył:
  - Przecież czytałem dużo książek i obejrzałem film, w którym filibusterzy byli prawdziwymi dżentelmenami, a nawet pomagali biednym, szczególnie głodnym kobietom i dzieciom.
  "Nie wiem, czy już o nas pisze się książki. Czym są filmy?
  Wtedy Oliver Twist zdał sobie sprawę, że powiedział za dużo. Nie każdy powinien tłumaczyć, że pochodzi z miejsca, które nazywa się podziemiami.
  - To jak legenda z bajki.
  - I widać, że jesteś jeszcze za młody i mylisz rzeczywistość ze snem. Dobra, nie zawiodę cię. Ale twój ataman, gdy zajdzie taka potrzeba, pójdzie na każdą podłość. W międzyczasie wyjaśnij, jaki jest Twój plan. W końcu Zweig to prawdziwa forteca i nawet twoje pnie nie wystarczą, by się przez nią przebić.
  Stark nakreślił plan.
  - Więc większość mojej załogi powinna być umieszczona na twoim statku, ubrana w mundury Kirama?
  - Otóż to!
  - To nam odpowiada. Atak jutro rano?
  - Tak, chyba że zajdą nieprzewidziane okoliczności. Ale nasz chłopak. Wskazał na Olivera Twista. - Nie zawiedzie cię.
  - Wierzę, że cię nie zawiedzie, ale na wypadek, gdyby nie wrócił z rekonesansu, masz plan.
  Rozległ się ryk:
  - Myślę, że nawet jeśli zostanie złapany, chłopak wytrzyma tortury i nic nie powie, więc zaryzykujemy realizując poprzedni program.
  - Widzę też w oczach, że wytrzyma wszystko, ale ostrożność nie zaszkodzi i co w końcu zrobić, zdecydujemy później.
  Na to zdecydowali. Statki płynęły teraz razem i nawet z daleka było jasne, o ile mniejsza jest fregata zwana "Tygrysem" niż krążownik, choć bez nazwy. Zwrócił na to uwagę Oliver Twist.
  - Nie, nam, obstruktom za darmo, pasuje noszenie starej nazwy kiram. Może nazwiemy to smokiem.
  - Nie jest źle, ale pachnie nierealnością. Nikt nigdy nie widział smoków.
  - I w innych światach.
  - Co?
  - Te między gwiazdami.
  Między gwiazdami nie ma nic, to tylko anioły.
  Chłopiec tupiąc nogą i miażdżąc owada gołą piętą zaprotestował:
  - A może jest, bo do nich nie leciałeś, skąd wiesz.
  - A ty chcesz dużo wiedzieć, szczególnie zakazany przez kościół.
  - Wiedza to zwycięstwo! - powiedział Oliver Twist.
  Robiło się ciemno, a latarnia morska była widoczna z daleka, oświetlając podejścia do portu Zweig. Był dość wysoki.
  - Cóż, jak zamierzasz teraz płynąć łodzią?
  - Nie, bezpieczniej jest pływać. - powiedział Oliver Twist. - Widać łódkę, ale pływaka nie.
  - A jeśli natkniesz się na rekiny z rogami tygrysimi?
  - Będę miał przy sobie miecz, odwalę to.
  - Nie utoniesz z nim?
  - Jest wykonany z lekkiego metalu i nie będzie mi przeszkadzał.
  - Dobra, pływaj. Wiscin czule klepnął chłopca po nagich plecach. - Ale najpierw ufarbuj włosy na czarno, aby głowa nie była szczególnie zauważalna.
  Farbę już przygotowałam. - A chłopak grubo posmarował sobie włosy. Oliver Twist wpadł do wody, był znakomitym pływakiem i był prawie niewidoczny. Aby zostać zauważonym podniósł miecz nad głowę, świecąc w czterech księżycach, zobaczyli go i gwizdali pozdrowienia, po kilku minutach w końcu zniknął w mroku fal.
  - No, bohater, chciałbym mieć takiego syna. - powiedział kapitan piratów.
  Oliver Twist przebijał się od czasu do czasu przez fale, od czasu do czasu zmieniając styl. Woda była ciepła, delikatna i bardzo przyjemnie się na niej pływało, nawet sól wydawała się wyjątkowa, nie gorzka i nie paliła, ale przypominała kwaśną cytrynę. Chłopiec pluskał się i szturchał, nagle zza fali wyskoczył cień. Straszny rekin z trzema rogami, niezauważalny pod wodą, podkradł się do niego i otwierając dużą paszczę, próbował zaatakować.
  Oliver Twist wymachiwał mieczem z odwróconą ręką. Paszcza rekina została rozcięta i trysnęła krew wiśniowa. Drapieżnik rzucał się, próbował zrobić unik, gdy Oliver Twist wbił jej ostrze w oko. Rekin najwyraźniej miał uszkodzony mózg i, drżąc, odpadł. Kilka sylwetek wyskoczyło z ciemności, spadły na swoją partnerkę i zaczęły ją szarpać i gryźć.
  - To twój instynkt. Złap krew. A teraz przyspieszmy.
  Chłopak przyspieszył kroku, uderzając rękami i nogami. Rekiny porwane ucztą nie zwracały na niego uwagi. Port stopniowo się zbliżał, widoczne były sylwetki kilku statków. Jeden z nich był tak duży, że Oliver Twist był nieprzyjemnie czujny. Postanowił najpierw do niego podpłynąć.
  W tym momencie poczuł ruch, a obok niego duże usta kłapały zębami, prawie odgryzając mu piętę. Chłopak zanurkował w odpowiedzi, wbiegł pod wodę i szturchnął rekina czubkiem w brzuch. Tak jak się spodziewał, krew płynęła z niej gęsto, a jej usta otwierały się i zamykały sześcioma rzędami zębów. Inne rekiny staranowały go rogami, a następnie chwyciły i zaczęły odgryzać ogromne kawałki. Wkrótce nie pozostał po niej nawet szkielet, Oliver Twist w międzyczasie wyraźnie się od nich oderwał. Teraz widać było masywny fort, dział było naprawdę dużo, miasto było praktycznie nie do zdobycia od morza. Patrząc na niego, chłopak poczuł lekki dreszcz, nie byłoby łatwo zniszczyć takiego kolosa, nawet gdyby uderzył prawie wprost.
  - Dobra, i tak to uderzymy.
  Dużo więcej niepokoju wywołał ogromny pancernik. Podpływając bliżej, Oliver Twist policzył liczbę dział, nie licząc nawet rufy i nowych, było ich sto dwadzieścia. To był prawdziwy okręt flagowy, z grubymi bokami pod korkiem.
  - To kolos, tylko jedna rzecz jest za duża i niezdarna. Chłopiec westchnął. Pierwotny plan szturmu był zagrożony. Było jasne, że taki kadłub po prostu je zatopi. Co robić. Początkowo Oliver Twist myślał, że mogą spróbować wejść na statek. Wciąż zawładnie tak ogromnym statkiem. Chłopak ostrożnie podpłynął do deski, w tym momencie za chmurami ukryły się trzy księżyce. Opierając się na rękach i bosych stopach, wdrapał się na pokład jak człowiek-pająk, szukając za pomocą czterech kończyn najmniejszej szczeliny. Drewno było szorstkie, co ułatwiało podnoszenie małego ciała. Na pokładzie byli wartownicy, ale statek był długi i można było ostrożnie przejść i położyć się w kambuzie, a potem schować się za szalupą ratunkową. Wtedy Oliver Twist zauważył trzy osoby, dwie w drogich ubraniach haftowanych złotem, a druga, sądząc po ogromnych wymiarach i mieczach w ośmiu rękach naraz (tacy kosmici byli rzadkością), była ochroniarzem.
  - Statki już załadowaliśmy, ładunek złota, diamentów, szmaragdów, skarbca miejskiego i przędzy jedwabnikowej będzie gotowy jutro do wypłynięcia.
  - Dobrze, szkoda tylko, że nasze miasto będzie puste.
  - Niedługo wybuchnie wielka wojna i ojczyzna będzie potrzebowała ogromnych funduszy, m.in. na rekrutację najemników. Ponadto twoje miasto jest zbyt blisko wyspy Monako i służy jako przynęta dla piratów. A jeśli wyjmiesz swój majątek, natychmiast straci on swoją atrakcyjność.
  - Gdyby tak było, to i tak przylatywałyby jak muchy do miodu. Moim zdaniem nawet tak potężny jak twój statek nie wystarczy, by eskortować przeładowaną karawanę.
  - No, dlaczego po pierwsze trzech dołączy do nas na morzu, a po drugie mamy tysiąc członków załogi i już są na pokładzie. Przy takiej mocy nie boimy się żadnego wejścia na pokład.
  Myśli Olivera Twista wirowały mu w głowie, cały ich plan ataku tracił sens, musieli coś wymyślić.
  Młodemu więźniowi nie pozwolono zobaczyć snu... Drzwi celi otworzyły się i weszli strażnicy.
  Komendant Główny Policji zapowiedział:
  - Dziś twoja egzekucja na centralnym placu Londynu. Jak zwykle wypij ostatni kieliszek wina w swoim życiu, a zostaniesz dostarczony na ciało.
  Kieliszek był mały, wino bardzo słabe - czysty sok. Być może bali się, że więzień zaśnie podczas egzekucji.
  A Oliver został pozbawiony więziennych ubrań, zostawiając tylko czarne majtki. Młody więzień miał zostać stracony prawie nago. Kołnierzyk również został usunięty.
  Następnie Oliver w specjalnych, lżejszych kajdankach na ręce i stopy został wyprowadzony z celi.
  Bose stopy chłopca, spalone rozgrzanym do czerwoności żelazem, nie zagoiły się jeszcze w pełni i stąpanie po nich było bolesne. Ale Oliver, zgrzytając zębami, starał się trzymać prosto. I szedł, dzwoniąc łańcuchami po korytarzach. Mały, łysy chłopiec, wychudzony w więzieniu.
  Przeprowadzono brodatego faceta, który zaśmiał się z chłopca w szortach.
  Oliver bardzo schudł na chlebie i wodzie, każda kość była w nim widoczna.
  Chłopiec szedł kulejąc na obie nogi i ciągnąc za łańcuchy. Nie było mu łatwo dotrzeć tą drogą na dziedziniec więzienia.
  Nie mieli go powiesić w samotności. W ciele była już dziewczyna. Również chuda, z siniakami na twarzy. Była boso, ale miała na sobie biały płaszcz. Spojrzała na chłopca ze współczuciem. Jej ręce były zakute w kajdany, a na bosych stopach miał łańcuch.
  Chłopiec wsiadł do wózka. A ona, zaprzęgnięta do naga, poruszyła się. Być może koń został specjalnie zaprzęgnięty do powolnego poruszania się i każdy mógł podziwiać tę parę. Była tam dziewczynka, prawie dziecko o blond długich włosach i dziecko z ogoloną głową.
  Oliver poczuł świeży wiatr wiejący nad jego nagim, cierpiącym ciałem i poczuł się tak dobrze. Chłopiec wziął głęboki oddech. Powietrze wydawało się wypełnione miodem. A słońce oślepiło nawet po zmierzchu w lochach.
  A blada, jasnowłosa dziewczyna ciężko dyszała.
  Oliver spojrzał na jej pełne wdzięku, bose stopy. Widać było, że pochodziła z nagości, na podeszwach dziewczynki nie pojawiły się jeszcze pęcherze. Więc jej pięty były usmażone. Biedna dziewczyna, pomyślał Oliver.
  Jeżdżą powoli. Tłum wokół jest głośny. Kto się śmieje, a kto współczuje. W każdym razie ta para na zewnątrz wygląda tak niewinnie i wzruszająco, że nieuchronnie poczujesz się głęboko.
  Oliver wyprostował się dumnie. Jego ciało, ze śladami biczów, które nie zagoiły się do końca, jest szczupłe i szczupłe. Chłopiec właśnie skończył jedenaście lat. Jest blady i nie ma krwi na twarzy. Prawie naga, w czarnych majtkach, jak niewolnica, tylko blada. Może w XX wieku Oliver wyglądałby jak więzień Auschwitz.
  A dziewczyna jest prawie jak Esmeralda, tylko jej włosy są białe, co sprawia, że wygląda jeszcze bardziej anielsko i niewinnie. Na szczęście już nie płoną na stosie i czeka ich pętla, która nie jest tak bolesna.
  Oliver pomyślał, co go czeka po śmierci? Niebo lub piekło? Gdyby Oliver umarł wcześnie, nie miałby wątpliwości w niebie za niewinne dziecko. Ale teraz miał wady. A protestanci zaprzeczają czyściecowi. Czy to naprawdę piekło? A może w niebie jest jeszcze lepiej niż na ziemi, a niewinne dziecko zostanie oszczędzone? Może mimo wszystko katolicy, a jest ich więcej niż protestantów, nadal mają rację i jest czyściec. A wtedy męka piekła nie jest wieczna?
  Oliver westchnął ciężko... Czytał też o ateizmie. Czymże innym byli w starożytnej Grecji filozofowie, którzy twierdzili, że nie ma Bogów. I ten punkt widzenia zyskał popularność.
  Prawdopodobnie, gdyby Konstantyn nie przyjął chrześcijaństwa, zwyciężyłby ateizm. Czy to nie jest naprawdę bajka Boga? W końcu, gdyby istniał doskonały Wszechmocny, czy pozwoliłby ludziom cierpieć? Oczywiście nie! W końcu wszechmocna doskonałość nie może znieść kłopotów i cierpienia!
  Oliver śpiewał:
  Delikatny kolorowy płatek,
  Jeśli został zburzony...
  Chociaż świat wokół jest okrutny
  Chcę czynić dobro!
  A może, podobnie jak Indianie, twoja dusza przeniesie się do innego ciała. A może zostaniesz synem padyszacha lub szlachetnego radży...
  Żyj swoim normalnym życiem
  Jest powód do zabawy...
  Być może naczelny -
  Twoja dusza do wprowadzenia!
  Potem w końcu ich wózek podjechał na rusztowanie z dwoma gotowymi szubienicami. Dziewczyna wyszła pierwsza, brzęk łańcuchów. Była szczupła, blada, jasnowłosa, z dużymi niebieskimi oczami, wyglądała jak nastolatka. A publiczność nuciła ze współczuciem. Zwłaszcza gdy chodzi boso, z gracją, nogami, które jeszcze nie zdążyły się zagoić po torturach, po stopniach rusztowania.
  Potem wyszedł Oliver Twist. Chłopiec chciał się zatrzymać, a nawet odpocząć. Jak strome, kiepsko strugane drewniane stopnie wydają się.
  Ale wokół jest wielu strażników i policji, co najmniej pięćdziesięciu. Tak, a ludzie wcale nie są skłonni walczyć o parę idącą na egzekucję. Chociaż chłopiec i dziewczynka budzą współczucie.
  Bose stopy Olivera lekko łaskoczą, kiedy wchodzi po drzewie. A chłopak się uśmiechnął, jego serce stało się weselsze. Tylko trochę więcej jedzenia nie zaszkodzi. Nie chcesz umrzeć na pusty żołądek.
  Wyszedł i stanął obok dziewczyny. Dwóch wielkich płaczących w czerwonych kombinezonach i czapkach sprawdzało zawiasy. Olivera i dziewczynę zaprowadzono do zawiasów. Zakładali go na włazy, które miały się od razu otworzyć, a wtedy lina zaciskała się ciasno wokół szyi, a ty wyłączałeś się i jechałeś do tamtego świata. A może być... Oliver marzycielsko wyobraził sobie, że jego dusza jest ucieleśniona w ptaku, i trzepotał w powietrzu.
  Szybuje ponad dachami domów i daje pełną rozpiętość skrzydeł.
  Tymczasem urzędnik monotonnie wymienia zbrodnie pary. Po raz kolejny Oliver zostaje oskarżony o wyłudzanie jedzenia z przytułku. I tak dalej. A także w przypadku braku skruchy i tego, czego nie dał, gdzie ukryto skradziony. I wiele więcej...
  Oliver wstydzi się stać prawie nago w obecności tysięcy ludzi. Chcę nawet, żeby pętla na jego szyi została szybciej zaciśnięta.
  Dziewczyna jest trochę bardziej interesująca. Okazuje się, że jest hrabiną, żoną starszego seniora, oskarżoną o otrucie. Dziewczyna nie przyznała się do winy i dlatego ją powiesili. W przeciwnym razie istniała szansa na zatrucie się na plantacjach w południowych koloniach Imperium Brytyjskiego.
  Oliver pomyślał, że to może być lepsze niż śmierć. A jeśli naprawdę istnieje jezioro ognia, czyli nieistnienie. A nieistnienie jest przerażające, bez światła, bez dźwięku, bez pamięci, nawet myśli... A jak napisał ktoś z mądrych: myślę - więc istnieję!
  I wreszcie koniec z monotonną lekturą. Skazani otrzymują ostatnią chwilę na modlitwę. Bosa blondynka w białych szmatach szepcze coś po łacinie. Oliver postanowił przeczytać Modlitwę Pańską, choć przyznaje, że jego głowa jest w kompletnym bałaganie. I jest prawie ateistą, a przynajmniej agnostykiem.
  Ale modli się i stara się nie spieszyć. Ostatnia minuta jest boleśnie powolna, ale i tak nieuchronnie mija.
  Teraz perkusiści wznoszą pałeczki. Rozlega się sygnał... Zaczynają bić bębny i słychać ryk kilku miedzianych rurek. Ostatnia rzecz, jaką Oliver Twist słyszy w tym życiu. I nie daj Boże, przynajmniej coś innego do usłyszenia w przyszłości.
  A z włazów pod ich bosymi stopami wyłaniają się chłopiec i dziewczynka. Ciała spadają. A pętla zaciska się na szyi dziecka i dziewczynki.
  Oliver początkowo odczuwa silny ucisk i duszenie. Zupełnie jakby był otoczony stalową obręczą. I wtedy takie żywe wizje błysnęły mi przed oczami. Wszystko jest takie piękne i jednocześnie straszne, a teraz Oliver Twist czuje, że jego dziecięca dusza jest oddzielona od ciała.
  W chwili, gdy wydawało się, że wszystkie wnętrzności się gotują, a płuca dosłownie wypalają się, wciągając żywy płomień, gdy dmuchały gorące strumienie przegrzanego powietrza, spiekając każdą cząstkę wyczerpanego ciała, paraliżując konwulsyjne ruchy przeciążone mięśnie. Uczucie przypominające znalezienie mieszanki lawy i wrzącej wody na dużych głębokościach w rejonie erupcji wulkanu. Potem nagle zrobiło się łatwiej. Ból zaczął ustępować, pojawiła się niesamowita lekkość. Tak, dokładnie to poczuł Oliver Twist, gdy jego duch zaczął opuszczać jego zwęglone ciało...
  ... Tu odrywa się od powierzchni i zaczyna kontemplować wydarzenia, jakby z zewnątrz. Widoczne są pozostałości rozbitego, stopionego statku kosmicznego. Ogromne różne rodzaje potworów roją się od niezliczonych stad. W świetle kolosalnej fioletowo-szmaragdowej gwiazdy są tak wyjątkowo jasne z promiennym przelewem. Wcale nie przerażające, wręcz przeciwnie, bajecznie piękne w swoich kolorach. Będąc posłusznym niezrozumiałej, nieodpartej sile, dusza nadal wznosiła się w górę. Kolorowe potwory na powierzchni szybko się kurczyły. Duch wkracza w stratosferę. Tutaj możesz zobaczyć całą planetę, różowo-żółtą, najpierw ogromną, a potem gwałtownie zmniejszającą się. Tutaj jest wielkości okrągłego stołu, tutaj wielkości koła pendofonowego, tutaj wielkości piłki nożnej, potem piłki tenisowej, a jeszcze mniej niż mak. Coraz więcej nowych galaktyk przelatuje obok, nie do pomyślenia gromady fragmentów gwiazd i ich lokatorów. Dusza zostaje wciągnięta do tunelu i leci, jasne siedmiokolorowe pasy rozbłyskują wzdłuż korytarza na czarnym tle.
  "Dokąd jadę? - pomyślał zmieszany chłopak. - Zagadka... prawdopodobnie do innego wszechświata, do nowego świata."
  Przed tunelem pojawiało się coraz większe natężenie najjaśniejszego światła. Według państwowo-cesarskiej jedynej i niezachwianej religii Wielkiej Brytanii, jak niektórzy ją interpretują, po śmierci człowiek idzie do sądu, gdzie zgodnie z uczynkami lub sprawnością wojskową trafia do pierwszego nieba, a raczej do następnego wszechświata .
  Cóż, to jeden ksiądz, który tak powiedział z protestantów, chociaż jasne jest, że to bzdura!
  "Gdzie pójdę?" Oliver Twist pomyślał niespokojnie.
  Jako człowiek i przestępca musi pozostać niewolnikiem w następnym życiu, a tak jest w najlepszym razie. Jeśli nie chcą mieć go jako narzędzia do mówienia, grozi mu ognisty dół i miejsce wiecznych tortur dla gorszych istot.
  Dreszcze przejmują skórę, chociaż skóry już nie ma. Ale Darwin powiedział, że królowie i zwykli ludzie wywodzą się od wspólnego przodka, który dał początek hałaśliwym, kudłatym małpom. Był też wielki Guru, którego mogli zobaczyć tylko nieliczni. Mówi się, że odkrył sekret nieśmiertelności i wielkiej mocy. Dlaczego więc, skoro jest tak wszechmocny, nie może wypędzić tych krwiopijców z planety?
  Na końcu tunelu Oliver Twist wypłynął na jasno oświetlone przedmieście. W pobliżu znajdował się ogromny pałac, najwyraźniej świątynia niebiańskiej sprawiedliwości. Dwaj bandyci z olśniewająco błyszczącymi skrzydłami, najwyraźniej aniołowie, wykręcili mu ręce za plecami i poprowadzili go do sali sądowej.
  Sala była ogromna, sufit ginął w chmurach. Potężny głos sędziego, ogromny jak Mount Everest i lśniący jak wiele słońc, zagrzmiał tysiącem grzmotów.
  - Nie jesteś żołnierzem! Nie jesteś wojownikiem! Nie jesteś sprawiedliwy! Jesteś przestępcą, nikczemnym stworzeniem, nikczemną parodią wielkiej rasy. Jesteś nikczemnym buntownikiem, który nienawidzi swoich prawowitych panów i chce ich wszystkich zniszczyć. Nie będziesz niewolnikiem, nawet nie chcą cię mieć jako niewolnika. Idź do piekła i spłoń tam na zawsze w straszliwej agonii, wraz ze wszystkimi wrogami Imperium Brytyjskiego. Wojownicy największego narodu we wszystkich nieskończonych hiperwszechświatach, wojownicy idealnej rasy wybranej przez Wszechmogącego, podbiją bezkresny wszechświat!
  Pod stopami pojawiły się płomienie. Strasznie boleśnie spalili bose stopy chłopca.
  - Naprawdę, znowu strzelaj! Nie mogę tego więcej robić!
  Oliver Twist się zatrząsł. Był gotów paść na kolana i płakać jak dziecko. A tak naprawdę jest dzieckiem około jedenastu lat!
  W tym momencie obraz sędziego zniknął...
  KONIEC CZĘŚCI PIERWSZA - KONTYNUACJA
  
  NOWE ŻYCIE PIOTRA II
  
  W nim Piotr II nie dostał ospy i rządził przez rekordowo długi czas w Rosji. Młody człowiek był spragniony rozrywki i rozpoczął swoją pierwszą wojnę, wzorem swojego dziadka, ze Szwecją w 1730 roku. Armia rosyjska była silniejsza i lepsza od Szwecji pod względem jakości. Dopiero groźba włączenia się mocarstw europejskich do wojny z Rosją, przede wszystkim Wielką Brytanią, zmusiła oczywiście Piotra II do czasowego porzucenia całkowitego zajęcia Szwecji, ale zaanektował on Finlandię.
  Potem była wojna z Turcją. Było już więcej zrozumienia dla mocarstw europejskich. Wojna rozpoczęła się w 1736 roku kampanią pod osobistym dowództwem Piotra II na Azowa i energicznym jej zdobyciem. Bitwa z Turkami była generalnie na korzyść Rosji. Drużyna Piotra Wielkiego była wciąż silna, a jego wnuk, który odziedziczył po dziadku heroiczną siłę i wybitny umysł, działał zdecydowanie.
  Rosja była silna, a Turcja już gniła... W czasie wojen Piotr II podbił Krym, Oczaków i Azów wraz z innymi ziemiami.
  Następnie carska Rosja przyłączyła do siebie Kazachstan. I zaczęli budować fortece na Alasce.
  Praca przebiegała energicznie. Potem nowa wojna z Turcją w 1741 i znowu podboje... Rosja prowadziła wojny z wielkim zapałem. Piotr II osobiście dowodził armią w kampaniach. Na Bałkanach wojska rosyjskie odniosły szereg zwycięstw. A potem była wojna z Iranem. Zakończyło się również zwycięstwem, zdobywając Azerbejdżan.
  W 1753 wybuchła nowa wojna z Turcją. A Piotr II nie ingerował w sprawy europejskie. Znowu zwycięstwa i zdobycie Stambułu... I wielki sukces. Co więcej, Europę niepokoił Fryderyk II. Ten zdobywca walczył zarówno z Francuzami, jak i Austriakami. I wtedy do wojny przystąpiła również Wielka Brytania, zaniepokojona umocnieniem Prus... Piotr II, po upadku Imperium Osmańskiego, walczył na południu. Niemniej jednak w 1772 r. nastąpił pierwszy rozbiór Polski między wzmocnione Prusy a potężną, wówczas największym państwem świata, Rosją. I imperium dodane na zachodzie. A Rosjanie dotarli do Egiptu na południu i do Zatoki Perskiej ...
  Egipt został również podbity w 1780 roku... Wojska rosyjskie przeszły przez Afrykę.
  A w 1782 r. Polska została ostatecznie podzielona z Prusami... Białoruś, Ukraina i Litwa stały się częścią Rosji. Fryderyk II nie walczył z Rosją... Rosjanie dotarli do Maroka w 1786 i podbili całą północną Afrykę, Arabię Saudyjską, aw 1788 Iran został ostatecznie zdobyty. A trochę wcześniej i cała Azja Środkowa. W 1790 zmarł Piotr II, stając się największym z carów rosyjskich. A jego panowanie było jednym z najdłuższych w historii świata, najdłużej w Rosji i być może najwspanialszym.
  Piotr Wielki był nazywany Wielkim. I Piotr II - największy z królów.
  A na tron wstąpił jego wnuk Piotr Trzeci. Cóż, królowie Petry są wspaniałymi królami.
  Kolejnym krokiem Piotra Wielkiego była wojna z Prusami. Niemcy po Fryderyku II byli chętni do nowych wyczynów. I zaatakowali Rosję w 1796 roku. Po początkowych sukcesach armia rosyjska pokonała Niemcy. I podbiła najpierw ją, a potem ogarniętą rewolucją Francję. Piotr Trzeci był zazdrosny o chwałę swojego dziadka. Był młody, gorący i chciał wyczynów.
  I tu znowu zwycięstwa i porażki Hiszpanii i Portugalii... Podbój Europy. A wojna z Wielką Brytanią...
  Władczyni mórz została pokonana. I to jest nowy triumf Uszakowa. A potem upadł Londyn. Rozpoczęła się wojna kolonialna i podbój prowincji. Rosja nie miała już równych przeciwników. I wygrywał jeden kraj po drugim.
  W 1830 zmarł Piotr III. A jego syn Paweł wstąpił na tron. Rosja stoczyła w 1841 roku ostatnią poważną wojnę z Chinami. I oczywiście pokonała go pewnie po trzech latach wojny.
  A potem były wojny kolonialne. A jeden podbój następował po drugim. I było miło.
  A pod koniec XIX wieku cała planeta stała się rosyjska. Nadszedł czas na ekspansję w kosmos. Astronautki już wkroczyły do bitwy. Pierwszy człowiek poleciał w kosmos w 1900 roku, wyznaczając początek XX wieku jako erę kosmosu. A w 1910 roku odbył się pierwszy załogowy lot na Księżyc.
  I 1925 i na Marsa! I to jest po prostu świetne. W ciągu dziesięciu lat astronauci zdołali odwiedzić wszystkie planety Układu Słonecznego. A potem rozpoczęto budowę na innych planetach.
  Imperium Rosyjskie było monarchią absolutną, ale posiadało radę ludową wybieraną przez obywateli całego świata jako organ doradczy cara.
  Ludzie żyli dobrze, a gospodarka szybko się rozwijała. Był to kapitalizm z elementami planowania. Pod koniec XX wieku Układ Słoneczny został mniej lub bardziej opanowany.
  W 2010 roku rozpoczął się pierwszy lot na jedną z planet Gwiezdnego Syriusza. I była to cała międzygwiezdna wyprawa. Zastosowano silnik fotonowy zdolny do przyspieszania do prędkości światła, a nawet nieco wyżej.
  Lot odbył się w dwóch etapach. Najpierw przyspieszanie, a potem zwalnianie rakiet... Ze względu na niedoskonałość statków kosmicznych latanie było możliwe dopiero za ponad dwadzieścia pięć lat.
  Dlatego załogi zostały wybrane z nastolatków, aby nie były za stare. Ponadto na planecie Ziemia odbyły się już eksperymenty z odmładzaniem. W szczególności aktywacja komórek macierzystych i różne inne pomysły. Możesz już spowolnić starzenie się. Umieszczanie zwierząt stałocieplnych w zawieszonych animacjach jest nadal zbyt ryzykowne. Możesz zamienić się w warzywo.
  Ale jest też sztuczny sen. To wtedy śpisz, ale w tym samym czasie twoje ciało się porusza.
  Technologia komputerowa pozwala odtworzyć dowolną iluzję. Ponadto podczas snu procesy fizjologiczne ulegają spowolnieniu, a ludzie starzeją się od pięciu do sześciu razy wolniej. A ludzie nie muszą szukać rozrywki. Odnajdują je sami.
  Z drugiej strony nastolatki, otrzymujące podczas snu zarówno ruch, jak i sztuczne odżywianie, musiały dorosnąć do dorosłych, lecąc na planetę Syriusz.
  A wszystko inne zostało zrobione dla nich w locie przez automaty i komputery z wieloma zduplikowanymi obwodami.
  Oznacza to, że wyszło całkiem nieźle ...
  Wybrane dzieci miały dwanaście i trzynaście lat. Byli chłopcy i dziewczęta.
  Więc trzy statki kosmiczne rzuciły się do lotu.
  Na Syriuszu nie ma inteligentnego życia. Ale na jednej z planet klimat jest odpowiedni do kolonizacji. I wydaje się, że istnieją proste formy życia.
  Więc młodzi wojownicy są gotowi do ekspansji. Rosyjskie imperium kosmiczne ma własnego Hyperimperatora. I dał pożegnalne słowa przed wyjazdem.
  Ogólnie wszystko jest lepsze dla ludzkości niż w prawdziwej historii. Przestępczość jest niska, nie ma głodu i praktycznie nie ma biednych. Planowane elementy w światowej gospodarce pomogły uniknąć bankructw związanych z bezrobociem. Rozwój technologii umożliwił skrócenie dnia pracy do czterech godzin i jednoczesne zrobienie trzech dni wolnych od pracy.
  Ceny zmieniły się tylko w dół. Wynagrodzenie rosło. Narody planety Ziemia połączyły się...
  Stworzono nawet jedną religię. Zjednoczyła chrześcijaństwo, islam, buddyzm i judaizm. Trójca została zniesiona i wprowadzono koncepcję - Jeden Bóg na wielu twarzach!
  I oczywiście usunęli zbędne: post, modlitwę, ramadan i zakaz jedzenia. Ale sprawili, że nabożeństwo stało się jeszcze wspanialsze i bardziej uroczyste. A kapłani przebrali się na biel i zgolili brody. A ikon jest jeszcze więcej. I święci zostali dodani. W tym Suworow, Kutuzow i inni dowódcy. A ateizm stał się dość modny. Oczywiście ludzie zaczęli żyć lepiej, stabilniej, wszystko jest solidne, nauka się rozwinęła.
  I wielu mocno wątpiło w cudowną moc ikon i efekt stawiania świec.
  Ale życie ewoluowało...
  Wyprawa rozpoczęła się w systemie gwiezdnym Syriusza. A w 2013 kolejny poszedł trochę dalej. Są też planety nadające się do życia.
  A w 2020 roku po raz pierwszy sztuczny obiekt zdołał pokonać prędkość światła. Oznacza to, że możesz latać szybciej. A w 2025 roku stworzono antygrawitację i stało się możliwe przyspieszanie statków z prędkością ponadświetlną w krótkim czasie.
  Szczęśliwa ludzkość... A car swoim dekretem dał czwarty dzień wolny w czwartek... Teraz ludzie mieli dużo odpoczynku w tygodniu, a przemysł rozrywkowy rozwijał się kolosalnie.
  Car-kapłan przeszedł odmłodzenie i stał się znacznie piękniejszy... A w 2030 roku w końcu powstała pierwsza osada poza Układem Słonecznym dla planety nadającej się do życia.
  Na planecie Ziemia stała się bardzo dobra. A także na innych systemach.
  A pytanie brzmi, jak dobrze jest, gdy rodzina Romanowów nie jest przerywana.
  Kolejne nowe pomysły... Napęd termokwarkowy to przyszłość technologii. Moc jest miliony razy większa niż termojądrowa. I nowe możliwości eksploracji kosmosu.
  I odkrycie hiperplazmy. A możliwości są ogromne. Nauka rozwija się szybciej niż prawdziwa historia. Wszyscy naukowcy znajdują się w tym samym imperium, a dane nie są od siebie klasyfikowane.
  Ale nie jest tajemnicą, że w prawdziwej historii są szpiedzy swoich konkurentów i strasznie srają.
  A więc ogólny wzrost i doskonałe wyniki dla nauki.
  W 2040 car i hipercesarz podjęli decyzję o poddaniu konstytucji pod referendum, dobrowolnie ograniczając jego władzę. Wierzono, że na planecie Ziemia z obowiązkowym wyższym wykształceniem ludzie dojrzeli do ograniczonej i kontrolowanej demokracji. I że będą wielkie osiągnięcia w kulturze.
  W tym samym czasie nastąpiły nowe reformy w religii... Biblia i Koran zostały ostatecznie uznane za dziedzictwo kulturowe, ale nie za słowo Boże. W tym samym czasie trwały prace nad wskrzeszeniem dawno zmarłych ludzi.
  Postawiono zadanie, aby zmartwychwstanie stało się rzeczywistością dla nauki.
  A naukowcy pracowali, próbowali. I coraz bardziej opanowywał tajemnice wszechświata.
  Tak więc nieśmiertelność stawała się coraz bardziej realna. I muszę powiedzieć, jak lepiej było na planecie Ziemia, tylko dlatego, że Piotr II żył znacznie dłużej niż w prawdziwej historii.
  
  HELL KARIERA NIEMIECKIEGO ACE HANS MARSEL
  Marcel nie zginął w wypadku, ale przeżył i kontynuował swoją czarującą karierę. Miało to niewielki wpływ na przebieg wojny. Mimo to Brytyjczycy przeprowadzili operację Torch i pokonali wojska Rommla. Jeden pilot nawet na tak fenomenalnym poziomie nie może znacząco zmienić przebiegu wojny. Chyba że sam staniesz się legendą. Pod koniec 1942 r. Marsylia przekroczyła liczbę zestrzelonych samolotów i została ponownie odznaczona Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A do końca marca 1943 Marsylia przekroczyła pięćset zestrzelonych samolotów, za co otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W kwietniu i maju Marsylia toczyła zaciekłe walki na Morzu Śródziemnym, ustanawiając rekord czternastu zestrzelonych samolotów w jednym starciu i dwudziestu dziennie. Brytyjczycy bali się go i byli po prostu zdumieni tym zjawiskiem i asem.
  Ale pomimo tego bohaterstwa Rommel wciąż został pokonany. Tylko Amerykanie i Brytyjczycy byli zszokowani Marsylią.
  Ale w czerwcu został przeniesiony na front wschodni. I ta legenda zderza się z sowieckimi pilotami. Marseille dobrze walczy i próbuje ME-309 z serii zero.
  Za siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów otrzymuje Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża oraz platynowe liście dębu z mieczami i diamentami.
  A na Wybrzeżu Kurskim świeci Marsylia. Walczy się z całym stadem samolotów. I jest naprawdę okropnym wojownikiem. Ale naziści wciąż przegrywają bitwę pod Kurskiem. Chociaż Marsylia nadal wpływała na bieg historii. Wojska niemieckie w Afryce skapitulowały pięć dni później. A lądowanie na Sycylii było opóźnione o dziesięć dni. Wojska radzieckie posuwały się nieco wolniej. Chociaż różnica była tylko kilka dni.
  Gdy Marsylia zestrzeliła tysiąc samolotów, otrzymał Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża, nagrodę, którą w III Rzeszy miał tylko Hermann Goering. A wojna trwała dalej.
  Niemcy przegrywali, ale Armia Czerwona i alianci byli tylko kilka dni za prawdziwą historią.
  Marsylia walczyła jak lew... Ale teraz minął czterdziesty trzeci rok, a Niemcy ponieśli wiele porażek. Jednak Marsylia budziła jednak pewne nadzieje w nazistach. W szczególności nie wszystko jest jeszcze stracone. A w III Rzeszy pojawiło się działo samobieżne E-10. Łatwy w produkcji, tani i bardzo zwrotny. A sylwetka jest wciąż niska, mając zaledwie 1,3 metra. Został opracowany zamiast pracować nad Myszką, co w zasadzie nie mogło się usprawiedliwić.
  Wojna trochę się przeciągnęła... E-10 okazał się udanym działem samobieżnym, a co najważniejsze, był łatwy w produkcji i tani. Marsylia zestrzeliła dwa tysiące samolotów i została odznaczona Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A potem zestrzelił trzy tysiące samolotów i otrzymał Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu, miecze i diamenty.
  Pod koniec czterdziestego czwartego roku Niemcy byli trochę lepiej niż w prawdziwej historii. Tak szybkiej porażki udało im się uniknąć zarówno na Białorusi, jak i na południu. I mogliby uniknąć utraty Rumunii i Bałkanów.
  A co najważniejsze, sojusznicy we Francji zostali wrzuceni do morza. A to jest poważniejsze.
  W Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych są już nastroje, by zawrzeć rozejm z Fritzem. Na frontach pojawiły się również działa samobieżne E-25. Również o niskiej sylwetce, łatwy w produkcji, ale bardziej uzbrojony i z grubszym pancerzem. Aż sto dwadzieścia milimetrów czoła pod kątem, osiemdziesiąt dwa milimetry boku i działo 88 milimetrów 71 EL i wysokości półtora metra. A przeciwko takiemu kolosowi nie można się oprzeć. Rozważmy działo samobieżne porównywalne pod względem opancerzenia i uzbrojenia do "Tygrysa" -2, które waży tylko trzydzieści ton. I spróbuj to przezwyciężyć.
  Niemcom udało się nieco spowolnić wojska sowieckie. To samo zaatakowało Niemców na Bałtyku. Ale nie osiągnięto dużego postępu. Potężna obrona w głębi powstrzymała Armię Czerwoną. W powietrzu pojawiły się samoloty myśliwskie XE-162, które były łatwe w produkcji i tanie, ale jednocześnie lekkie i łatwe do kontrolowania.
  Tak więc sojusznikowi trudniej było bombardować, a straty wzrosły.
  Bitwy pokazały siłę Niemców pod każdym względem.
  Większość krajów bałtyckich, połowa Białorusi, część Ukrainy i Mołdawii z Odessą, na początku czterdziestego piątego roku nadal była utrzymywana przez nazistów. A we Francji alianci zostali całkowicie pokonani. W grudniu naziści zdołali znokautować sojuszników z Sycylii, wzmacniając ich pozycje.
  W styczniu wojska radzieckie próbowały okrążyć Mińsk, ale beznadziejnie ugrzęzły w zaciekłych walkach.
  Niemcy, mając najlepsze czołgi, odcięli wojska sowieckie i utworzyli kilka kotłów. Generalnie zajęły się czołgi niemieckie. T-44 nie trafił do serii, a T-34-85 i IS-2 są raczej słabe w porównaniu z serią E.
  A odrzutowiec lotnictwa niemieckiego nie ma sobie równych. Alianci i Japonia mają kłopoty. Lądowanie na Filipinach zostało udaremnione, a okręt desantowy został przechwycony przez japońskie pancerniki. W USA oczywiście panika. A potem zmarł Roosevelt...
  Truman, biorąc pod uwagę, że Stany Zjednoczone są bardzo zmęczone niemieckimi okrętami podwodnymi, zwłaszcza na nadtlenku wodoru, zaoferuje III Rzeszy rozejm. Hitler zgodził się, ale pod warunkiem wymiany jeńców wojennych, nie tylko niemieckich, ale i włoskich. Churchill i Truman zgodzili się.
  W rezultacie wzrosła liczba niemieckich pilotów na niebie. A XE-162 przejął przewagę w powietrzu.
  Po odparciu kolejnej sowieckiej ofensywy w centrum pod koniec maja, naziści zaczęli posuwać się naprzód na Ukrainie. W bitwach brały również udział pierwsze czołgi E-100. Nowy samochód miał układ silnika i skrzyni biegów razem i w poprzek, co pozwoliło na zmniejszenie masy, a przy mocniejszym silniku o mocy 1500 koni mechanicznych zapewniał zadowalające osiągi.
  A pancerz był całkowicie nieprzenikalny dla sowieckich dział ze wszystkich stron. 250 - czoło skośne, boki 210 mm, a także ze spadkami.
  Ten czołg w przełomie okazał się potworem. Marsylia do maja 1945 roku zestrzeliła cztery tysiące samolotów i otrzymała gwiazdę Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Bardzo prestiżowa nagroda. A drugie miejsce zajął Huffman, który bardzo dobrze zdobywał punkty, zanim miał inną taktykę niż Marsylia. Który jest optymalnie dostosowany do XE-162. Do czerwca 1945 roku Huffman osiągnął granicę pięciuset zestrzelonych samolotów i otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Generalnie wojna dla Niemców rozpętanych na Zachodzie przebiegała pomyślnie. Bombowce odrzutowe Arado okazały się bardzo skuteczne. Naziści ograniczyli nawet program rakietowy FAA na rzecz nowych samolotów, których zestrzelenie jest prawie niemożliwe, a radzieckie myśliwce nie mogły ich dogonić.
  Niemcy całkowicie zdominowali powietrze. Z kolei ZSRR przeszedł do defensywy na linii frontu. Powstało wiele fortyfikacji, a hitlerowcy posuwali się powoli.
  W przeciwieństwie do prawdziwej historii, SU-100, który nie był ogromny w tej wojnie, nagle zyskał popularność. I tym razem w ZSRR produkcja tego działa samobieżnego zaczęła rosnąć w przyspieszonym tempie. Jest jeszcze prostszy i tańszy w produkcji niż trzydzieści cztery. I uzbrojony tak, żeby mógł ugryźć Niemców. SU-100 w drugiej połowie czterdziestego piątego roku stał się główną maszyną i był produkowany po sto sztuk dziennie.
  T-34-85 był również produkowany seryjnie, podobnie jak IS-2. Z jednej strony czołg IS-3 okazał się lepiej chroniony na czole. Ale z drugiej strony jest droższy i bardziej pracochłonny, a wyprodukowano i wycofano tylko tysiąc sztuk. Ogólnie rzecz biorąc, IS-4, po czym został wydany tylko w małych partiach. Więc ZSRR faktycznie porzucił ciężkie czołgi. A z serii pozostały tylko SU-100 i T-34-85.
  Niemcom udało się pod koniec 1945 r. dotrzeć do Dniepru i zająć Kijów. A także całkowicie zdobądź kraje bałtyckie i prawie całą Białoruś. Ale zimą faszysta musiał przestać. Na niebie nadal dominowali.
  Marsylia za pięć tysięcy zestrzelonych samolotów otrzyma Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego oraz srebrne liście dębu, miecze i diamenty. Jak widać, nagroda była dość długa z nazwy. I platynowy puchar Luftwaffe w diamentach.
  Wiosną 1946 r., po wyciągnięciu bardziej zaawansowanych czołgów serii E-50, naziści próbowali awansować w centrum.
  Obrona Armii Czerwonej była głęboka i wysoko rozwinięta pod względem inżynieryjnym. A to pozwoliło jej zorganizować nie słaby opór. A Niemcy, przebijając się przez jedną linię obrony, nie weszli na przestrzeń operacyjną, ale zostali zmuszeni do przebicia się przez kolejną. III Rzesza była znakomicie uzbrojona, ale jej oddziały były coraz mniejsze. W piechocie walczyli już czternastoletni lub trzynastoletni chłopcy, coraz częściej spotykały się kobiety. W lotnictwie doświadczenie pilotek było na ogół udane. Na przykład Albina i Alvina zaczęły zdobywać punkty tak sławne, że chłopi byli zdumieni. I szybko strącając sto samolotów w ciągu kilku miesięcy, otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża.
  Dziewczyny okazały się niezwykle wojownicze i wysportowane.
  Marsylia zestrzeliła ponad osiem tysięcy samolotów do zimy czterdziestego siódmego roku.
  Zmiażdżył ich działkami 30mm. W ZSRR głównym myśliwcem pozostał Jak-9, który był wyraźnie przestarzały, ale był łatwy w produkcji.
  Jak-3 wymagał wysokiej jakości duraluminium i nie wszedł do masowej produkcji. LA-7 był również produkowany w niewielkich ilościach.
  Ale Jak-9 stał się najmasywniejszym samolotem przed IŁ-2 i IŁ-10.
  Armia Czerwona zadrżała pod ciosami. Niemcy dotarli do Smoleńska, ale tylko w połowie go otoczyli, nie biorąc go.
  Zimą w odpowiedzi zaatakowały wojska radzieckie. Ale tylko nieznacznie naciskali nazistów.
  Wojna stała się przedłużająca się i pozycyjna w okresie wyczerpania. Hitler też to rozumiał.
  W czterdziestym siódmym roku Niemcy ostrożnie prowadzili wojnę. W ofensywie używali obcych wojsk, próbowali dużo bombardować. Linia frontu niewiele się zmieniła od roku...
  T-54 pojawił się w ZSRR, ale nie był masywny. T-34-85 wciąż jest w produkcji... A SU-100 jest produkowanych najwięcej.
  Lotnictwo odrzutowe jest gorsze niż w prawdziwej historii. Po pierwsze, ze względu na trudy wojny, funduszy jest mniej niż Niemcy i niż miało to miejsce w prawdziwej historii. Po drugie, trzeba pracować na własną rękę, nie korzystając z pomocy naukowców-trofeów z Niemiec.
  A naziści mieli bardziej zaawansowane X-262 i ME-363 z prędkością do 1200 kilometrów na godzinę i skośnymi skrzydłami. I ME-1100 ze skrzydłami, które zmieniły zasięg. TA-283 z długim kadłubem i bezogonowymi myśliwcami Gotha. Okropny Yu-287. I TA-500 z silnikami odrzutowymi, których jest aż sześć.
  Plus bezogonowe bombowce.
  Na niebie rosła przewaga nazistów. Ale na lądzie było trochę łatwiej. A żołnierze sowieccy przebrali się, pogrzebali w ziemi i trzymali.
  W 1948 r. Marsylia przyniosła swoje konto dziesięciu tysiącom samolotów i otrzymała Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Niemcom w tym roku udało się wreszcie okrążyć i zająć Smoleńsk, ale ich sukcesy ograniczały się do tego... IS-7 pojawił się w ZSRR, ale ze względu na skomplikowaną konstrukcję wyprodukowano tylko kilka samochodów. Wojna przeciągnęła się... T-54 nadal był produkowany w małych partiach. T-34-85 jest nadal w produkcji, podobnie jak SU-100.
  W 1949 roku Niemcy już nie atakowali na wiosnę, a Armia Czerwona próbowała się przedrzeć. Ale wojska radzieckie również nie otrzymały nic poza stratami ...
  MIG-15, pierwszy myśliwiec odrzutowy, pojawił się w ZSRR, ale nadal był niedokończony i nie seryjny. Jak dotąd najbardziej masywnym samolotem jest Jak-9.
  T-54 wciąż nie jest produkowany masowo, ale produkcja T-34-85 spada... SU-100 w serii.
  W 1950 roku znów walczył... ZSRR miał nowe działo samobieżne SU-130 z armatą z nieudanego czołgu IS-7. Ta maszyna była bardziej wydajna.
  Dla Niemców E-50 stał się cięższy do siedemdziesięciu ton z silnikiem z turbiną gazową i grubym pancerzem - 250-milimetrowe czoło i 170-milimetrowe boki, a do walki z nim potrzebne jest poważniejsze działo samobieżne.
  Linia frontu niewiele się zmieniła...
  W 1951 ZSRR otrzymał MIG-15 w bardziej zaawansowanej modyfikacji, ale Jak-9 nie został jeszcze wycofany z serii... T-54 jest ostatecznie promowany, a T-34-85 ostatecznie usuwany produkcja. Prawie nie produkuje się czołgów ciężkich, z wyjątkiem dział samobieżnych SU-130, które zastępują SU-100. Ale waży pięćdziesiąt ton i ma dobrą ochronę tylko na czoło.
  Niemcy napierają na niebo i nadal dominują w powietrzu. Marsylia zestrzeliła piętnaście tysięcy samolotów, otrzymując Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami.
  Nadchodzi rok 1952... Obie armie ugrzęzły w gruzach, bitwy były krwawe, ale linie frontu były prawie nieruchome. Na południu wzdłuż Dniepru. W centrum jednak Niemcy zajęli i trzymali Smoleńsk i Psków, a dalej Narwa... Leningradu nie ma z nimi... Finlandia wciąż jest w stanie wojny. Wszystko się przeciągało. T-54 jest produkowany masowo, SU-100 został wycofany z produkcji, a zastąpił go SU-130. W serii nie ma jeszcze czołgów ciężkich. Niemcy nieco poprawili jakość swoich samochodów.
  Ameryka i Wielka Brytania wciąż są w stanie wojny z Japonią. Bombardują go, ale sami nie mogą zdobyć wysp.
  Ale Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej. Więc samuraje wciąż się trzymają.
  Ale potem nadszedł rok 1953... Stalin zmarł w marcu. To prawda, że tym razem Generalissimus pozostawił spisany testament, czyniąc Berię swoim następcą. A kalkulacja Niemców na chaos i zamieszanie Armii Czerwonej nie zmaterializowała się.
  Ofensywa Wehrmachtu szybko się skończyła.
  Ale ZSRR nie był w stanie odwrócić losów wojny, a także wziął i utknął podczas operacji.
  Pod koniec 1953 roku Marsylia przekroczyła dwadzieścia tysięcy zestrzelonych samolotów. Za to otrzymał specjalnie dla niego zatwierdzoną nagrodę: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego z liśćmi dębu srebrnego, mieczami i diamentami.
  Nadszedł rok 1954... Beria zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach, że ktokolwiek co wygra, to pozostanie. A potem tak naprawdę, jak bardzo można się nawzajem zniszczyć? Ale Hitler uparcie odrzucił ofertę. ZSRR miał IS-10, ale ten czołg nie był całkiem skuteczny. Główna maszyna T-54 w serii ...
  Linia frontu złapana jak tłuszcz na syberyjskim mrozie.
  Jest już 1955... Ameryka wciąż walczy z Wielką Brytanią i miażdży Japonię. A ZSRR naciska na III Rzeszę. I wali się nawzajem.
  Linia frontu jest nieaktywna. Niebo jest zdominowane przez nazistów. MIG-15 w serii i powstrzymywanie wroga.
  Marsylia za dwadzieścia pięć tysięcy zestrzelonych samolotów otrzyma: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża, Krzyż Rycerski, ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami!
  Zbliża się rok 1956... Niemcy wprowadzają do serii czołg piramidalny. Wiążą się z nim nadzieje i wreszcie mają dyski, które nadają się do użycia w walce. Ale na razie linia frontu jest nieaktywna, a Armia Czerwona powstrzymuje wroga.
  Jest już 1957, 20 kwietnia Hitler rozpoczyna nowy desperacki atak na Moskwę... I znowu wszystko ugrzęzło w zaciekłych bitwach pozycyjnych... Do końca 1957 roku Marsylia zestrzeliwuje trzydzieści tysięcy samolotów i dostaje je. Wielka Gwiazda Krzyża Rycerskiego Wielki Krzyż z planowanymi mieczami z liści dębu i diamentami.
  Wojna trwa zbyt długo. Nadszedł rok 1958... Ławrientij Palych Beria, następca Stalina i przewodniczący Komitetu Obrony Państwa, powiedział:
  - Kraj jest bardzo wyczerpany! A ludzie są zmęczeni wojną. Potrzebujemy pokoju!
  Żukow zauważył:
  Dopóki żyje Hitler, nie będzie pokoju!
  Szelepin, minister spraw wewnętrznych zgodził się:
  - Tak, dopóki ten fanatyczny Führer Niemiec, naziści będą prowadzić z nami wojnę, aż do całkowitego wzajemnego unicestwienia!
  Beria uderzył pięścią w stół i ryknął:
  - Złam kolce! Co powie Mołotow?
  Minister spraw zagranicznych odpowiedział z westchnieniem:
  - Na razie perspektywy dla świata są bardzo niejasne. Trzecia Rzesza jest też skrajnie wyczerpana. Ale wciąż ma na wyciągnięcie ręki całą Europę. A jeśli wojna potrwa jeszcze dziesięć lat, to my jako pierwsi zostaniemy zdmuchnięci!
  Przewodniczący GKO skinął głową.
  - Prawidłowy! Zejdziemy pierwsi! Dlatego konieczne jest znalezienie sposobu na fizyczne wyeliminowanie Adolfa Hitlera!
  Szelepin zauważył:
  - Najlepiej wyeliminować Hansa Marcela. To jest prawdziwy diabeł w ciele! A jeśli zostanie wyeliminowany, to wola Niemców do wojny zostanie całkowicie podważona!
  Beria zgodził się z tym:
  - Tak, zostanie podważone!
  Szelepin zasugerował:
  - Może nałożyć nagrodę na zwłoki Marcela?
  Przewodniczący GKO sprzeciwił się:
  - Nie! Tylko dla żywych!
  Minister Spraw Wewnętrznych zauważył:
  - Łatwiej zabić niż schwytać!
  Beria skinął głową i zauważył:
  - Zachęcaj do morderstwa do czegokolwiek! I nadal wygramy. Co powiedzą projektanci?
  Jakowlew powiedział z westchnieniem:
  - Podczas gdy my pozostajemy w tyle za Niemcami. I to jest nasz problem!
  Beria ryknął agresywnie:
  - Ale nasze zwycięstwo jest nieuniknione!
  Iljuszyn potwierdził:
  - Zaprawdę, towarzyszu przewodniczący!
  Szelepin zauważył:
  - Bardzo irytują dwie dziewczyny: Albina i Alvina. Wyprzedzili Huffmana, a my jesteśmy nieustannie udręczeni. I co jakiś czas powodują kłopoty.
  Przewodniczący GKO zwrócił uwagę:
  Powiesimy je!
  W odpowiedzi rozległy się chichoty. W każdym razie wyglądało to zabawnie.
  Styczeń 1958... A wojna wydaje się nie mieć końca. A końca nie widać.
  A naziści na terytoriach okupowanych są zaciekli. Złapali pionierów: Miszkę, Kolę i Swietłanę. Chłopcy i dziewczynka mają po czternaście lat. Powinni wkrótce dołączyć do Komsomołu. Najpierw byli przesłuchiwani z uprzedzeniami. Bili chłopców i dziewczynę batami. Potem bili drutem. Kola, jako najstarszy od dołu, wciąż był sprawdzany przez prąd. Wyładowania zostały wybaczone przez ciało nastolatka. Kola jęknął z bólu, który znosił.
  Następnie dzieci wynoszono boso w śnieg i zabierano na rozstrzelanie. I były szczupłe, bose, z posiniaczonymi twarzami i pociętymi plecami, szły przez wioskę.
  A na szyjach wisiały tablice - "jesteśmy partyzantami".
  Dwóch chłopców i dziewczynka szli po śniegu. Kola, który był torturowany prądem elektrycznym, miał niebieską twarz z cierpienia. Niedźwiedź jest trochę żywszy, został tylko wychłostany. Dziewczyna Swietłana zmarszczyła brwi. Ona też została wychłostana, była chuda, bo tyle lat żyła pod okupacją. Była przeszukiwana przez opiekunkę, rozrywając jej błonę dziewiczą. A to jest tak upokarzające dla pioniera i zawstydzone. Dziewczyna wciąż przygryza wargi.
  Dzieci czują się niekomfortowo boso na śniegu. Ale to wciąż są kwiaty, jeśli zostaną zastrzelone lub powieszone. Ale na razie są po prostu napędzani. Tortury jeszcze się nie skończyły i naziści muszą zdobyć informacje.
  Bose stopy pionierów są czerwone i lekko spuchnięte na mrozie. Mieszkańcy ze współczuciem patrzą na schwytane dzieci. A teraz w końcu trafiają do chaty.
  Kładą mnie na plecy i zaczynają bić gumowymi pałkami po bosych obcasach.
  Dzieci krzyczą z bólu i drgają... Nagie pięty Koli płoną jaśniejszym płomieniem. A potem okrągła pięta dziewczyny Svetlany została spalona rozgrzanym do czerwoności pokerem. I jako pionierka z tego krzyczała na całe gardło.
  Przesłuchanie odbyło się z uprzedzeniami, ale dzieci milczały. I znowu bito ich drutem, a ich nagie podeszwy przypalano rozżarzonym żelazem.
  Ale pionierzy nie udzielali informacji. Trzymali się mocno. Kola został nawet przyłożony do nagiej klatki piersiowej chłopca rozgrzanym do czerwoności pogrzebaczem. Chłopiec ciężko oddychał, ale zacisnął zęby i powstrzymał krzyki.
  Więc naziści niczego nie osiągnęli...
  Ale wojna przeciągnęła się... Nadszedł też luty... Niemcy ostrzeliwali Leningrad z samolotów dyskowych. I zaatakowali Moskwę z powietrza. Walki są ciężkie.
  Albina i Alvina walczą w powietrzu. Dziewczyny tylko w bikini i boso.
  I zestrzel rosyjskie samoloty. Devils otrzymało już wiele nagród, w tym Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego ze złotymi dębowymi mieczami i diamentami.
  Te dwie dziewczyny są po prostu super rangą. I ich akrobacje i niszczenie materii i żywej tkanki.
  Tutaj Albina uderzyła w sowieckie samoloty, zestrzeliwując jednocześnie sześć kawałków, jednym wybuchem i pisnęła:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  Alvina również wysłała serie gwoździ do rosyjskich samochodów, a po odcięciu siedmiu vyaknula:
  - Za Führera!
  I obie dziewczyny się śmieją...
  Chociaż szczerze mówiąc, ta wojna jest ich strasznie zmęczona. Właściwie prowadzi go uparty Führer, ale front zamarł i wszystko się zatrzymało. I wszystko kręci się w kółko. I tylko trupy obu stron i zestrzelone samochody. I rozbite czołgi i ludzkie cierpienie.
  Albina odcięła jeszcze osiem samolotów i zaśpiewała:
  - Następny wiek należy do nas!
  Alvina z przekonaniem się z tym zgodziła:
  - Wszystkie przyszłe wieki też!
  A dziewczyny z dziką furią zestrzeliły rosyjskie samoloty.
  A potem oczywiście tortury... Pionierzy są przyjemnie torturowani. Szczególnie smażyć bose stopy chłopców i łamać żebra rozgrzanymi do czerwoności szczypcami. Gwałtowne dziewczyny...
  Wojna czyni ludzi dzikimi. Sam Marsylia też był już zmęczony walką. Walczy od dawna. W 1940 walczył o dominację powietrzną nad Wielką Brytanią. Na początku nie miał bardzo udanej kariery. Nie myśleli, że stanie się fenomenem i zdobędzie rekordową liczbę nagród dla III Rzeszy. I zestrzeli samoloty dla całej armii powietrznej.
  Hans Marcel coraz bardziej się nudził. Wojna go nudziła. Chciałem kobiecego ciała, drogich win i luksusowych uczt i innych rozrywek. Ilu już może być - osiemnaście lat w szeregach. Nigdy nie odniósł poważnych obrażeń i został zestrzelony dopiero na samym początku kariery. Wyższe mocarstwa zajęły się Marsylią. Został marszałkiem lotniczym, ale walczył jako szeregowiec. I bardzo za tobą tęskniłem.
  Błysk w jego oczach zaczął blednąć. Wojna z ZSRR znalazła się w sytuacji patowej. A śmierć Stalina niczego nie zmieniła. Hitler wciąż żyje, choć nie wygląda dobrze, ale wciąż jest stosunkowo energiczny. Łysina na głowie już się przebija, a włosy Führera siwieją.
  Ale chociaż nadal zarządza imperium, uparcie chce wykończyć ZSRR. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zajęły Japonię, ale ugrzęzły w wojnie partyzanckiej. Dodatkowo Amerykanie i Brytyjczycy próbują zatrzymać Indie i kolonie afrykańskie wraz ze swoimi oddziałami.
  Więc sojusznicy nie ingerują w tę wojnę. Nie są zależne od niej. I cieszą się nawet, że dwa totalitarne imperia wzajemnie się eksterminują.
  Marcel wzdycha ciężko, a jego ME-462 z łatwością unosi się z pasa startowego. Dwusilnikowa maszyna jest potężnie uzbrojona, a Hans woli atakować z dystansu, trzymając wroga z dala od niego. Wręcz przeciwnie, Huffman na XE-362 szybko się zbliża.
  Jak dotąd lotnictwo niemieckie utrzymuje jakościową przewagę nad przeciwnikiem. Ale to już nie jest tak przytłaczające. Fuhrer wierzy jednak w cudowną broń ...
  Latające spodki, to już coś... Ale wciąż są za drogie, a promienie cieplne wciąż niedoskonałe. Jednym z argumentów w sporze są również czołgi piramidalne.
  Ale nawet to nie daje Niemcom zdecydowanej inicjatywy. Ponadto kształt piramidy jest dobry przeciwko pociskom kinetycznym, ale nie tak skuteczny przeciwko pociskom PK.
  Marsylia strzela i zestrzeliwuje dwa tuziny rosyjskich samolotów i mówi:
  - Za III Rzeszę...
  Potem młody człowiek wzdycha. I znowu w jednej serii przewraca kolejne trzydzieści sowieckich samochodów.
  Tak, wojna się przeciągnęła... A końca tej drogi nie widać.
  Hans śpiewał:
  - Wpadł w poślizg, wpadł we mnie! Dopadło mnie, dostało mnie!
  I znowu zestrzeliwuje rosyjskie myśliwce.
  Tak, Hitler wysłał ich na rzeź... Albo na zabijanie innych, co też nie jest cukrem.
  Marcel pamiętał dziewczynę... Miała na imię Ilsa. Taka piękna blondynka i jego żona.
  Oto ona, okrutna. Próbowałem Komsomołu. I bicz ją ze wszystkich stron.
  Ubity jak koza cydrowa. Potem postawiła pochodnię na bose stopy. Pieczone jej nagie podeszwy. I znowu za bat. I jak ten członek Komsomola ryknął z bólu. I kiedy Ilsa posypała swoje rany solą. To było naprawdę brutalne.
  Ilsa też lubiła torturować chłopców. Rozebrała jednego czternastoletniego chłopca i przybiła jego ręce do słupa. Potem zaczęła polewać go lodowatą wodą na mrozie. A potem wzięła w ręce pochodnię i upiekła muskularne ciało nastolatka. Potem ponownie nalała lodowatej wody. I w końcu poparzyła chłopca wrzącą wodą. I to było okrucieństwo.
  Ilsa uwielbiała takie rozrywki i nie gardziła niczym ze względu na swoją żądzę.
  Ale czas minął... A ona miała najpierw syna, a potem córkę. A Ilsa już zaczęła uczyć ją i dzieci Marcela tortur.
  Oto straszna kobieta z SS.
  Marcel miał też inną żonę: Helgę. Jest także pilotem. Hans poznał ją w 1945 roku. Latała na TA-152, jednym z najlepszych i być może najlepszych samolotów śmigłowych Luftwaffe.
  Helga była pilotem, nie katem. I tak zaszła w ciążę, a także urodziła - od razu bliźnięta.
  I należy to zauważyć świetnie. A potem jeszcze dwóm synom i córce udało się urodzić. A mając pięcioro dzieci, już nie walczyła ...
  Tak, ma szczęście. W Trzeciej Rzeszy Hitler najpierw pozwolił posiadaczom Żelaznego Krzyża pierwszej klasy i wyższych mieć w nagrodę drugą legalną żonę.
  Cóż, Papież trochę narzekał, ale nadal to aprobował. Wtedy Führer wymusił na zasadzie posiadania do czterech żon. Zebrała się tutaj Rada Ekumeniczna, która została zatwierdzona z broni palnej.
  Niedobór mężczyzn w III Rzeszy jest ogromny. I oczywiście ta decyzja była wymuszona.
  Zasoby siły roboczej Niemiec zostały wyczerpane nie tylko przez europejską siłę roboczą i zagraniczne dywizje.
  Hitler zawiesił eksterminację Żydów i teraz ważyła się siła robocza. Wojna wyczerpała imperium.
  ZSRR również się wyludnił... W wojsku walczyło wiele kobiet, a także dzieci. Anastasia Vedmakova stała się najbardziej produktywnym asem. Walczyła prawie od samego początku wojny. Najpierw na polu kukurydzy U-2. Ale potem przeszła na myśliwce.
  Zginęło wielu sowieckich asów ... Pokryszkin, stając się czterokrotnym bohaterem ZSRR, znalazł jednak własną śmierć. Kozhedub, który został pięciokrotnym bohaterem, również rozbił się w bitwie. Samoloty radzieckie przez długi czas nie miały systemu katapultowania, a odsetek zabitych pilotów był bardzo wysoki.
  Anastasia Vedmakova przeżyła. I zgromadziła złote gwiazdy, które nie pasowały do jej piersi. Zgodnie z regulaminem dwadzieścia pięć zestrzelonych samolotów wroga otrzymało złotą gwiazdkę. Kiedy liczba gwiazd osiągnęła dziesięć, Beria wręczyła jej Wielką Diamentową Gwiazdę Bohatera ZSRR. Anastasia była najbardziej utytułowanym asem. Oprócz zestrzelonych samolotów zniszczył także czołgi, mosty, ciężarówki, a nawet kilka statków. Ponadto ta kobieta uratowała pilotów, a nawet generała, który został otoczony.
  I była znana z podpalania kilku pociągów z paliwem i tak dalej.
  Anastasia stała się wielką legendą lotnictwa sowieckiego. I oczywiście ona też była zmęczona wojną. Walczyła i latała nawet w ciąży. A potem urodziła syna.
  Okazał się przystojny chłopak, rudowłosy jak jego matka. Anastasia walczyła z reguły w bikini i boso. A to dało jej pewne korzyści. Co nie wszyscy doceniają. Ale jej młoda partnerka Akulina Orłowa również walczy boso iw bikini, co bardzo jej pomaga.
  Obie dziewczyny latają i strzelają do niemieckich pojazdów. Anastasia Vedmakova odbyła swój pierwszy wypad w Hiszpanii. Zbombardowała w nocy pozycje armii Franco na U-2. Taki, jakiego doświadcza przez dach. A Akulina Orłowa to młoda dziewczyna, ale wciąż pełna energii i podniecenia.
  Powalają Niemców śpiewają...
  - Piloci-piloci, samoloty bombowe,
  Pokonamy wszystkich faszystów w bitwie...
  Nasze statki kosmiczne będą wyżej niż słońce,
  A cherub rozwinie skrzydła!
  Muszę powiedzieć, że dziewczyny są świetnymi rzemieślnikami.
  Jest już 23 lutego 1958... Dzień Armii Radzieckiej. I powinno być celebrowane w wielkim stylu. Ale chociaż wszystko jest skromne ...
  Beria nie jest zbyt wesoła... W czasie wojny wszyscy byli bardzo zmęczeni.
  Marszałek Wasilewski zasugerował:
  - Zróbmy zbiorniki z drewna!
  Najwyższy skinął głową.
  - To jest dobry pomysł!
  Marszałek Żukow sprzeciwił się:
  - Mały sens! To są żywe trumny!
  Wasilewski logicznie zauważył:
  - Są lżejsze i szybsze. A Niemcy przebijają się przez nasze czołgi!
  Beria skinął głową na znak zgody.
  Wasilewski mówi, co myśli!
  Malenkow potwierdził:
  - Zrobimy wszystko dobrze!
  Zespół Berii był zmęczony... Nie było innych pomysłów. Chyba że starasz się, aby plastik był tańszy w produkcji i mocniejszy.
  Więc w końcu stwórzcie cierpliwą bombę atomową.
  Coś w jej pracy w Stanach Zjednoczonych i na całym świecie utkwiło w martwym punkcie.
  I musisz stymulować. Może wtedy wojna się wreszcie skończy.
  Ale wojna wciąż trwa, a czas płynie jak krople.
  Tutaj Mirabela została schwytana. A nazistowscy żołnierze zdarli jej ubranie. A potem rozłożyli nogi i zaczęli gwałcić dziewczynę. Mirabela jęknęła w mieszaninie bólu i przyjemności. I skończyłem kilka razy.
  Potem zaczęli go torturować. Spalili pięty dziewczyny rozpalonymi do czerwoności paskami żelaza. I najpierw pobili go batem. A potem czerwonym drutem z upału wychłostali ją po plecach, po bokach, po klatce piersiowej...
  Potem zaczęli łamać palce u nóg szczypcami. Potem wsadzili dziewczynie rozgrzany pręt w tyłek.
  Krótko mówiąc, tortury zostały zapamiętane ze względu na ich okrucieństwo. I ekstremalna arogancja.
  Marzec już nadszedł... Niemcy próbują bardziej napierać w powietrzu, nie mają zbyt wiele siły do ataku. Czołg piramidalny, gdyby pojawił się wcześniej, pomógłby Wehrmachtowi podbić świat. To prawda, że skumulowany pocisk ma dynamiczną ochronę. I obie strony zasypują się ciosami.
  8 marca 1958 to Dzień Kobiet. I zgodnie ze zwyczajem nastąpiła wymiana jeńców. Niemcy wypuścili torturowaną, ale złamaną Mirabelę, a Rosjanie w zamian wypuścili Adalę. Niemka też to dostała, w tym gwałt.
  Anastasia Vedmakova natarła Mirabelę miksturą ziół i maści i zostawiła ją spać, aby wyzdrowiała, aby za kilka dni znów walczyła na niebie z nazistami.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova wróciły do nieba w swoich MIG-15. Akulina zauważyła:
  - Nadal walczyłeś po hiszpańsku - ile masz lat?
  Wedmakowa zachichotała i odpowiedziała:
  - Nie ma zwyczaju pytać damy o jej wiek!
  Akulina zachichotała i zauważyła:
  - Wyglądasz na dwadzieścia, najwyżej dwadzieścia pięć!
  Anastasia skinęła głową i zauważyła:
  - Walczyłem w wojnie domowej... Było ze mną trzech chłopców. Wspaniale, że daliśmy rogi białym. I zabiłem pierwszą osobę, kiedy Niemcy szturmowali Lwów w 1915 roku... Więc możesz sobie z grubsza wyobrazić, ile mam lat!
  Blondynka gwizdnęła.
  -Zdumiewający! To tak, jakby to sobie wyobrażać!
  Rudowłosa piękność uśmiechnęła się z ustami pełnymi końskich zębów i zauważyła:
  - I co? Oto magia rosyjskich bogów! Nauczę cię, a ty też się nie zestarzejesz!
  Akulina gołymi stopami zestrzeliła niemiecki samolot i zaćwierkała:
  Młodość jest cudowna!
  Wojna trwa i nie widać końca, ale wciąż jest bohaterstwem i zwycięstwem!
  Nadszedł kwiecień 1958. Na południu panowała mniej lub bardziej znośna pogoda, a naziści próbowali iść naprzód. Głównym problemem jest oczywiście rzeka Dniepr. A na lewym wybrzeżu wojska radzieckie zajęły pozycje obronne.
  Niemcy mieli jednak alternatywny upadek. Uderz przez Turcję. Przez długi czas kraj ten trzymał się neutralności. Ale rząd się zmienił. I przybyło więcej sił proniemieckich. A Hitler zgodził się obiecać Turkom wszelkie góry złota, aby popchnąć ich do wojny. Populacja Turcji szybko rosła, armia stawała się silniejsza. A część broni III Rzesza sprzedała na kredyt. A armia osmańska stała się, silnie rozmieszczając w pełni zmobilizowanych żołnierzy muzułmańskich na granicy ZSRR.
  A 20 kwietnia 1958 r. Turcja bez wypowiedzenia wojny zaatakowała wojska radzieckie na Zakaukaziu ... W ten sposób dodano drugi front dla Armii Czerwonej. Mimo to naziści byli w stanie ograć sowieckie służby specjalne. Sytuację pogorszyła konfrontacja Żukowa z Berią. Co również wpłynęło na sytuację na froncie.
  Turcy zaatakowali nie sami, ale razem z Niemcami. A to dało im dodatkowe możliwości.
  Walki toczyły się w pobliżu Erewania, a Batumi zostało szturmowane.
  Marsylia walczy w powietrzu. Tym razem jego nastrój jest bardziej poważny i wojowniczy. W rzeczywistości pojawiła się wreszcie nieśmiała nadzieja, że uda się wygrać tę wojnę, która ciągnęła się ponad miarę.
  Już pierwszego dnia Niemcy i Turcy przedarli się przez obronę wojsk rosyjskich i zaczęli poruszać się w głąb lądu.
  Nazistom udało się osiągnąć taktyczną niespodziankę. A ich oddziały poruszały się wystarczająco szybko. I częściowo okazało się, że Armia Czerwona nie była jeszcze gotowa do obrony Zakaukazia.
  I tutaj heroizm Armii Czerwonej powinien zrekompensować błędne kalkulacje przywództwa.
  Walki toczyły się o Erewan. A potem pionierzy walczyli dzielnie. Opierają się złym nazistom i wojskom osmańskim.
  A na obrzeżach Erewania pionierzy kopią okopy. Są faceci różnych narodowości. W szczególności migocze wiele jasnych głów. Są dzieci rude, czarne i blond.
  Jedno ich łączy: wiara w triumf komunizmu i bose stopy. Oczywiste jest, że nie każdy ma buty podczas wojny, dlatego na znak solidarności wszystkie dzieci obnoszą się z gołymi, okrągłymi obcasami. Wiosna na Zakaukaziu jest dość ciepła, a kiedy poruszasz się i pracujesz z łopatami, chłopakom robi się nawet gorąco. A zimą zimno tutaj nie jest takie straszne.
  Chłopcy i dziewczęta są opaleni, szczupli, ale żylaści, gotowi do zaciętej walki.
  Dzieci z zapałem pracują i śpiewają:
  Wznieć pożary, niebieskie noce,
  Jesteśmy pionierami - dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  I znowu nadchodzi alarm. Chłopcy i dziewczęta skaczą na dno wykopu. A pociski już zaczynają pękać z góry: działa artyleria wroga.
  Pashka zapytał bosą dziewczynę Maszę:
  - Myślisz, że przeżyjemy?
  Dziewczyna, szczupła i jasnowłosa, odpowiedziała pewnie:
  - Opór przynajmniej raz, w najtrudniejszej godzinie!
  Pioneer Sasha logicznie zauważył:
  Nasz heroizm jest niewzruszony.
  Chłopiec stukał nagą podeszwą o kamienie. Widać, że chłopak objadał się solidnymi modzelami.
  Dziewczyna Tamara zauważyła:
  Będziemy walczyć bez strachu
  Będziemy ciąć nie krok w tył...
  Niech koszula nasiąknie krwią -
  Więcej wrogów, zamień rycerza w piekło!
  Chłopiec Rusłan, pionier o czarnych włosach, zauważył:
  Mijają wieki, nadejdzie era,
  W którym nie będzie cierpienia i kłamstw...
  Walcz o to do ostatniego tchu -
  Służ swojej Ojczyźnie, wy z serca!
  Chłopiec Oleg, chudy i jasnowłosy, ćwierkał, wersety:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Wygląd sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku,
  Otworzył drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy i dziewczęta wspólnie klaskali.
  Ale teraz odrzutowe samoloty szturmowe już latają i zrzucają bomby. I to jest agresywne podejście.
  Oleg i Sasha podnieśli procę i uruchomili dar śmierci. A lufa została trafiona przez samolot szturmowy Hitlera, chociaż należący do Turcji.
  Dziewczyna Natasza śpiewała:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  wierzę, że podbiję kosmos
  Żyjmy wiecznie!
  Ahmed, chłopiec-pionier z Azerbejdżanu, odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie jesteś jeszcze członkiem Komsomola, Nataszy!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała melodyjnym głosem;
  Obok ojców wesołą piosenką,
  Opowiadamy się za Komsomołem...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Oleg też tupnął bosą, dziecinną stopą i ryknął:
  Silniejszy młotek ściska proletariusza,
  Od tytanowej dłoni miażdżącej jarzmo...
  Tysiące arii zaśpiewamy naszej Ojczyźnie,
  I światło dla potomności, dobrze!
  Dzieci są zachwycone. I faktycznie Niemcy i Turcy zbombardowali i tylko jedna dziewczyna dostała odłamek w swoim nagim, okrągłym, różowym obcasie.
  Pioneer krzyknął, ale potem przygryzł wargę.
  I tak przygotowali się do odparcia ataku. I już są czołgi z faszystami i jednostkami osmańskimi. Kupione przez Turcję na kredyt, budzące grozę E-100 poruszają się. Takie potężne i niebezpieczne maszyny.
  Mają taką ochronę. Że nie da się przebić pod żadnym kątem. Nie możesz trafić pod jednym kątem. Jedyną szansą jest zerwanie torów.
  Dzieci są gotowe do walki i machają bosymi stopami. Tutaj są na drucie, przepychając paczki z materiałami wybuchowymi domowej roboty pod śladami nazistów i Turków. Działa i niszczy walce czołgów armii Rommla i La Erdogana.
  I wygląda okropnie.
  Sasha piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Chłopiec Pashka strzela z Olegiem z procy i piszczy:
  - Chwała pionierom!
  Chłopak Rusłan wraz z dziewczyną Sufir ciągnie za drutem minę pod Niemcem i Turkiem, krzycząc:
  - Chwała ZSRR!
  Walczą dzieci z Azerbejdżanu i Rosjanie. Opaleni, szczupli, boso pionierzy przeciwko olbrzymiej armadzie czołgów.
  Dziewczyna Tamara tupie swoją zgrabną, małą, bosą stopą i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Pioneer Ahmet potwierdza podczas strzelania do wroga:
  - Jesteśmy razem przyjazną rodziną!
  Chłopiec Ramzan, rudowłosy Azerbejdżan, potwierdza wybijając samochód:
  - Od słowa jest nas sto tysięcy ja!
  Dzieci są przyjazne... Oto Ormianka Azatuhi, która też zręcznie przenosi ładunek wybuchowy pod faszystowską gąsienicę za pomocą drutu i piszczy:
  - ZSRR to rodzina narodów!
  Inna ormiańska dziewczyna Aghas mówi:
  - Nie poddawaj się faszyzmowi:
  A dziewczyna gołymi palcami pociągnęła za drut. Wiele dzieci z Azerbejdżanu i Armenii ma blond włosy i jest nie do odróżnienia od dzieci słowiańskich, których też jest wiele. Ci, którzy uciekli przed Niemcami, inne rosyjskie rodziny osiedliły się w Azerbejdżanie i Armenii nawet za carów.
  Na Kaukazie jest wielu Słowian. Wiele mieszanych par. Tak, a dzieci zwykle mają jaśniejsze włosy niż ich rodzice. A Słowianie opalili się tak, że nie można ich odróżnić od miejscowych. Co więcej, dzieci są zwykle bardziej do siebie podobne niż dorośli.
  Tak więc walczy międzynarodowy sowiecki batalion chłopców i dziewcząt i wszyscy są zjednoczeni i bardzo podobni. Ich nagie pięty migają podczas ruchu.
  A dzieci ze snów wysyłają prezenty śmierci. Szamil i Seriożka, obaj pionierzy, pociągają za drut. A oto Niemiec, ale z turecką załogą, E-50 zatrzymuje się na złamanej gąsienicy.
  Chłopcy śpiewają unisono:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń i rozsądek, i odwaga w snach!
  A dzieci są zachwycone. Uśmiechają się białymi, równymi zębami. I są szczęśliwi, chociaż grozi im śmierć.
  A Niemcy są do dupy. Zniszczone czołgi strzelają z armat i karabinów maszynowych.
  Niektóre pojazdy niemieckie i tureckie są wyposażone w granatniki i są bardzo niebezpieczne.
  Chłopak Maksimka i dziewczyna Zara z Azerbejdżanu, opierając się bosymi stopami, wyciągnęli pod wrogiem minę i znokautowali faszystowskiego mastodonta, nawet sprzedanego do Turcji.
  I krzyczeli na całe gardło:
  - Za ZSRR!
  Dzieciaki są takie zabawne.
  Pionierzy Abbas i Vladimir również używają broni. W tym przypadku katapultować i rozbić gąsienicę E-75 nazistom. Potem chłopcy zaśpiewali:
  - O wielkość planety pod przykrywką komunizmu!
  Oleg i Abdula są również pionierami różnych narodów, ale jednym sercem wystrzeliwują również ładunki wybuchowe. Uderzają w E-100 i śpiewają ...
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do niewidzialnych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny -
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  
  Pod Świętym Chorągwią Rosji,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludzie na całej ziemi staną się szczęśliwsi,
  Piekielna ciemność rozproszy się w oddali!
  Walczę tutaj z dziećmi...
  Abdurrahman i Svetlana - chłopiec z Azerbejdżanu i dziewczyna z Białorusi połączyli drut i znokautowali faszystowski czołg. I śpiewali:
  - Wielkie imię świętej Rosji,
  Świeci nad światem - jak promień słońca...
  Wierzę w jedność, że staniemy się szczęśliwsi,
  Pokażmy ludziom właściwą drogę!
  Dzieci są bardzo odważne. Zarówno naziści, jak i ich sojusznicy, Turcy, są po prostu zszokowani takim upartym i zaciekłym oporem.
  Abudurrahman jest pionierem, otrzymał fragment w jego nagiej podeszwie. Przebił zrogowaciałą powierzchnię nogi dziecka.
  Chłopiec syknął:
  - I to mnie boli!
  Svetlana również została uderzona w okrągły obcas i podrapała się w ramię. Ale dziewczyna syknęła:
  - Nie łam Pioneers!
  Azim i Kolka również staranowali niemiecki samochód.
  Chłopcy wskazywali drutem i śpiewali:
  Zdradziecki wróg przeszedł do ofensywy,
  Ale wierzę, że się nie zachwieje, naród radziecki ...
  Wróg czeka na klęskę i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Wróg czeka: klęska i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Dzieci są odważne i nie uginają się. I chcą wygrać. I śpiewają i walczą.
  Niemcy ponoszą duże straty. To prawda, że najczęściej mają połamane gąsienice i rolki. I to nie jest śmiertelne.
  Gorzej z pionierami, którzy zostali wzięci do niewoli.
  Chłopca Abdulhamida, kiedy dostał się do niewoli, hitlerowcy położyli na wieszaku. Włożyli bose stopy pioniera do bloku i zaczęli wieszać ciężary na hakach. A potem rozpalił ogień. A gołe pięty chłopca polizał ogień. I bicz spadł mu na plecy. Bili mnie przez długi czas. A potem naziści zaczęli łamać żebra rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Chłopiec umierający w torturach, gdy miażdżyło go czerwone od gorąca żelazo żeber, śpiewał:
  Berlin jest prawie pod naszym panowaniem,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Co opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Dla wszystkich stała się rodziną.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński pysk,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał z nami przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Niedawno zawiązałem czerwony krawat.
  Chciał sam budować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec do przodu, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce zabrać takich młodzików!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczył, gdzie spryt i siła,
  A słabość też jest gorzka, niestety ...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Struganie sosnowych trumien na mrozie!
  
  Jestem pionierem przyzwyczajonym do cierpienia,
  Na rekonesans poszedł boso, chrzęściła zaspa.
  Może kara za niewiarę,
  Że nie chciałam poznać Jezusa!
  
  Ale jakie są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wsi wdowy gorzko płaczą,
  Jak synowie zginęli na cmentarzu w kraju!
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, ranny kulą,
  Ale na szczęście utrzymał się na nogach!
  Uczciwie oddaliśmy dług do Niemiec,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za dużo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Hero Star -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Bojownicy wykuwają klucze do drzwi do Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielny karabin,
  Zabierzcie szczypce, młotek i pracujcie!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak pofrunął w górę!
  Tak, z takimi dziećmi, nawet razem z Turkami, naziści ZSRR nie zwyciężą. Już 1 maja świętują żołnierze radzieccy, ale Erewan się trzyma. Oznacza to, że faszystowski blitzkrieg na Kaukazie został udaremniony. A poza tym dzielni członkowie Komsomołu walczą.
  Elizaveta i jej załoga na SU-130 wysyłają pociski do nazistowskich czołgów.
  W tym samym czasie dziewczęta używają bosych stóp i śpiewają:
  A na wyżynach gór i gwiaździstej ciszy,
  A fala morska i wściekły ogień!
  I we wściekłym i wściekłym ogniu
  A naga pięta dziewczyny nacisnęła guzik. A kolejny AG-75 został rozbity przez pocisk kumulacyjny.
  A dziewczyny dobrze się bawią.
  A Akulina Orłowa zestrzeliła setny nazistowski samolot i 3 maja 1958 r. Otrzymała czwartą gwiazdę bohatera ZSRR.
  Nasze chwalebne pilotki... Tak, wojna wciąż trwa, a jej wynik nie jest jasny, ale nikt nie klęka i nie zamierza się poddać. Jest więc wiara w lepszą przyszłość i że ZSRR prędzej czy później pokona III Rzeszę. A Adolf Hitler, który otrzymał władzę i szczęście prezydenta smoka, umrze!
  
  ZGODA FRANCO JEST WAŻNA DLA PRZEZNACZENIA LUDZKOŚCI
  Franco zgodził się na przejście wojsk niemieckich na Gibraltar. Naziści bez zbędnych ceregieli przenieśli się do tej twierdzy i natychmiast ją zajęli. Następnie oddziały Wehrmachtu zaczęto przerzucać na najkrótszą odległość do Afryki.
  A Hitler zmienił zdanie na temat walki z ZSRR. Ponadto intuicja Führera podpowiadała mu, a on miał bardzo rozwiniętą, że nie zabierze tak łatwo tego terytorium. A Armia Czerwona wcale nie jest słaba. Stalin specjalnie ujawnił informacje o czołgach KV i T-34 niemieckiemu wywiadowi. A naziści zaczęli opracowywać własne czołgi ciężkie.
  Naziści posuwali się w Afryce. Rommel otrzymał więcej żołnierzy i poczynił znaczne zyski. Zdobyto także Jugosławię i Grecję. Więc zwycięstwa następowały po zwycięstwach.
  Ale Czarny Kontynent absorbował siły niemieckie... I nie było już mowy o kampanii na Wschód. Naziści zdobyli Egipt w ruchu i wkroczyli na Bliski Wschód. Zdobyli Irak, Kuwejt i inne ziemie. Następnie przez Iran rozpoczęła się kampania przeciwko Indiom. W grudniu 1941 r. Japonia zaatakowała Stany Zjednoczone w porcie Peru, a Hitler wypowiedział wojnę Ameryce.
  Potem wojna w końcu przeniosła się na Zachód. A ZSRR odetchnął.
  W drugiej połowie czterdziestego drugiego roku Niemcy zakończyli podbój całego Czarnego Kontynentu, a także Azji, aż do Indii, które również zostały zdobyte przy słabym oporach Brytyjczyków. I istniało ogromne niemieckie imperium kolonialne. A Wielka Brytania zaczęła być mocno bombardowana. Do bitwy weszły nowe bombowce Ju-188 i Focke-Wulf, a także coraz większa liczba okrętów podwodnych. W tym szybsze i doskonalsze.
  Atak powietrzny na Wielką Brytanię postępował z coraz większą intensywnością. A w czerwcu 1943 nastąpiło lądowanie. W bitwach wzięły udział nowe czołgi niemieckie: "Pantery", "Tygrys" -2, "Lew", które pokazały swoją przewagę nad Brytyjczykami. Londyn padł w ciągu dwóch tygodni od lądowania. A po upadku Wielkiej Brytanii Irlandia stawiała opór przez kolejny tydzień.
  I został zdobyty przez nazistów... Teraz Stany Zjednoczone mają wybór: albo stoczyć beznadziejną wojnę z Niemcami, które urosły w siłę, albo zawrzeć pokój, zanim będzie za późno.
  Trzecia Rzesza miała już w służbie tak potężne myśliwce jak ME-309, który rozwijał prędkość 740 kilometrów na godzinę, co w tamtych czasach było bardzo duże, i miał siedem punktów ostrzału: trzy wiatrówki kalibru 30 mm, jedno z który miał długą lufę i cztery ciężkie karabiny maszynowe.
  A asy Niemców są fenomenalne: jedna Marsylia jest coś warta! Ten myśliwiec był prawdziwym odkryciem i przewyższył wszelkie zjawiska ... Za sto pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów Marsylia otrzymała Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za trzysta samolotów stał się pierwszym w historii Niemców, który ponownie otrzymał ten krzyż. Aby wyróżnić Marsylię, wymyślono na jego cześć nową nagrodę: Żelazny Krzyż Rycerski ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, który został przyznany za pięćset zestrzelonych samolotów.
  Ameryka czuła, że wojna z III Rzeszą i Japonią, która wygrała bitwę o Midway i zdobyła Archipelag Hawajski, nie zakończy się dobrze.
  I będzie to dla nich naprawdę poważny test. Niemcom na pewno trudno jest dostać się do Ameryki z powodu oddzielenia przez ocean. Ale w zasadzie odległość nie jest barierą. A naziści mogli prędzej czy później dotrzeć do Stanów Zjednoczonych, pływać i latać. Co więcej, Trzecia Rzesza miała już myśliwce odrzutowe i potężny bombowiec TA-400, który mógł zbombardować Amerykę. Potężniejsze Yu-288 zdążyły już zbombardować Wielką Brytanię, aw drodze był czterosilnikowy Yu-488, który osiągał prędkość do siedmiuset kilometrów na godzinę - co jest po prostu super jak na bombowiec śmigłowy!
  Więc Wehrmacht jest silny. A potężne okręty podwodne napędzane nadtlenkiem wodoru osiągały prędkość do 36 węzłów na godzinę, a Amerykanie byli całkowicie przerażeni.
  Roosevelt był poważnie chory, a na dodatek mogła wybuchnąć poważna walka o władzę. A Republikanie są bardzo niezadowoleni z Demokratów. Sam Hitler z niepokojem patrzył z niepokojem na rosnący w siłę ZSRR.
  Stalinowski ZSRR oficjalnie przepełnił trzeci plan pięcioletni, podwajając produkcję przemysłową. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że trochę oszukiwali statystykami i są to zawyżone dane, to i tak robiło wrażenie. Wzrosła wydajność technologii. W czterdziestym pierwszym roku ZSRR wyprodukował około pięciu tysięcy czołgów, z czego trzy tysiące to najnowsze T-34 i KV. Pojawił się w serii oraz KV-3 i KV-5. A to są potężne maszyny. Wyprodukowali jeszcze więcej samolotów, zwiększając ich liczbę do trzydziestu tysięcy.
  W czterdziestych drugich czołgach wyprodukowano ponad sześć i pół tysiąca. W tym najnowsze. KV-4 pojawił się w najcięższej modyfikacji ważącej sto siedem ton. A także czołg lekki T-50 jest najnowszy. T-34 nadal był produkowany.
  W czterdziestym trzecim roku wyprodukowano siedem i pół tysiąca czołgów. A samolotów jest tak dużo, że dotkliwie brakuje pilotów. W sumie ZSRR miał sto dwadzieścia dywizji czołgów. A liczba samolotów osiągnęła pięćdziesiąt tysięcy.
  Według oficjalnych danych pierwszy rok czwartego planu pięcioletniego został nawet przepełniony, co niepokoiło Hitlera.
  Gdzie więc zwrócić agresję - Führer postanowił w 1944 roku zaatakować ZSRR. A Stany Zjednoczone podpisały pokój. Amerykanie zgodzili się uznać wszystkie podboje III Rzeszy i zapłacić nazistom ogromne reparacje. A także odmówił jakiejkolwiek pracy nad bronią jądrową. Ameryka przekazała też nazistom swoją marynarkę wojenną, prawie cały sprzęt i wiele samochodów.
  22 czerwca 1944 r., Po wypuszczeniu dużej liczby Panter, Panter -2, Tygrysów -2, Lwa, Mausa, Ferdynanda -2 i innego sprzętu, naziści zaatakowali ZSRR.
  Ten Stalin wprowadził wojska w stan gotowości bojowej. Ponadto ukończono linię Mołotowa na nowej granicy w ZSRR oraz odbudowano i uzbrojono linię Stalina. W ZSRR zaczęto produkować nowy czołg T-34-85 z większą wieżą i potężniejszym uzbrojeniem. To prawda, w czołgach ciężkich było gorzej. Seria KV dotarła do KV-13, a niektóre modele ważyły dwieście dwadzieścia ton. W tym jako odpowiedź na "Mysz".
  Wojna toczyła się początkowo pod dyktando III Rzeszy. Na niebie Niemcy doświadczyli asów, ale w samolotach lepszej jakości pokonali radzieckich pilotów. Odrzutowiec ME-262 był już w serii, ale ZSRR nie miał jeszcze takich samolotów. A ME-309 okazał się potężną i szybką maszyną. A ewolucja TA-152 Focke-Wulfa to bardzo zabójcza maszyna.
  Co najważniejsze, III Rzesza ma ogromną przewagę liczebną, dzięki oddziałom kolonialnym. I doskonałość w mobilności. Bardzo dobrym czołgiem okazał się Panther-2, który w 1944 roku stał się głównym niemieckim mastodontem. Uzbrojony w potężne działo 88 mm z lufą o długości 71EL, pojazd ten jest w stanie przebić nawet superciężkie czołgi KV. I dobry pancerz przedni, zwłaszcza czoło. Sto pięćdziesiąt milimetrów czoła wieży i sto milimetrów czoła kadłuba pod dużymi skosami arkuszy. Jednocześnie całość ma czterdzieści siedem ton, a silnik ma dziewięćset koni mechanicznych. Oznacza to, że maszyna jest zwinna i ma doskonałą ergonomię. Jedyny negatywny pancerz boczny ma tylko sześćdziesiąt milimetrów grubości pod zboczami. Ale nawet to wystarczy, aby czterdzieści pięć i karabiny przeciwpancerne nie brały go na pokład.
  "Pantera" -2 jest znacznie silniejsza niż zwykła "Pantera" i T-34-85. Więc Niemcy odnieśli sukces czołgu głównego. Reszta samochodów jest gorsza. Pantera jest za słaba z zaledwie czterdziestomilimetrowym pancerzem bocznym i jest podatna na radzieckie działa lekkie i karabiny przeciwpancerne. "Tiger" -2 jest nieco lepszy niż w prawdziwej historii dzięki silnikowi o mocy tysiąca koni mechanicznych. Ale wciąż za ciężki przy sześćdziesięciu ośmiu tonach. A wieża jest duża i obraca się wolniej. Czołg jest o dwadzieścia jeden ton cięższy od Panther-2, ma jednakowe uzbrojenie i prawie nie ma przewagi w opancerzeniu. Tak więc, podobnie jak "Tygrys", "Tygrys" -2 został wkrótce wycofany ze służby.
  A Leo jest jeszcze gorszy. Nie mając znaczących przewag w rezerwacji nad Panther -2, waży dziewięćdziesiąt ton. Co z silnikiem o mocy tysiąca koni mechanicznych sprawia, że samochód jest dość słaby w prowadzeniu. A 105-milimetrowe działo w 70EL, chociaż lepiej penetruje, jest mniej szybkostrzelne. I nie jest potrzebne w praktyce.
  A Maus, nawet ważący 188 ton, jest tylko maszyną na hemoroidy i bardziej ciężarem dla armii niż mocnym czołgiem. Chociaż chroniony z boku i zły. Ale osiągi są straszne i w praktyce zbyt często się psują.
  Niemcy usunęli też z serii Mausa... Zamiast tego przez długi czas rozwijano E-100 z gęstszym układem, ale podobnym pod względem uzbrojenia.
  W ZSRR cała seria KV okazała się być na niskim poziomie bojowym. A szczególnie często samochody się psuły i miały słabe osiągi. A z pancerza bez nachylenia był łatwo przebijany przez niemieckie działa.
  Tylko trzydzieści cztery były mniej lub bardziej udanymi czołgami. Ale ZSRR miał plus - silniejszą i bardziej kompletną obronę. Ale też minus - żołnierzy nie nauczono się bronić. I to przyniosło efekt.
  Trzyletnie szanse oczywiście dodały do wojska wyposażenie ZSRR. Ale ciężkie czołgi KV nie powiodły się, a rozwój budowy czołgów na rzecz zwiększenia masy nie był uzasadniony. A ciężkie radzieckie samochody okazały się, szczerze mówiąc, śmieciami. Niewiele też w lotnictwie. PE-2 był trudny do kontrolowania, IL-2 był podatny na ataki, a MIG-3 miał słabą manewrowość.
  A inne radzieckie samoloty były gorszej jakości od Niemców. A niemieccy piloci są bardzo doświadczeni. Marsylia jest jak cud. Za siedemset pięćdziesiąt samolotów, które mistrzowsko zestrzelił, został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I to jest wyjątkowy przypadek, kiedy ze względu na jedną osobę wprowadzono szósty stopień jednej nagrody, choć tradycyjnie wymagane jest pięć stopni.
  Wojna przebiegała nieco inaczej niż w rzeczywistości. Jeśli w czterdziestu pierwszych latach Niemcy posuwali się najpierw szybko i łatwo, zdobywali miasto po mieście, a potem ich ruch zwalniał. Teraz jest na odwrót.
  Wojska radzieckie skoncentrowane i rozmieszczone w pobliżu granic w pełni zmobilizowane i stojące w potężnej obronie na ukończonych liniach. I tak najpotężniejszy opór przeciwko nazistom był na samym początku wojny.
  Do tego doszedł fakt, że ZSRR rozpoczął wojnę po powszechnej mobilizacji, zgromadziwszy piętnaście milionów żołnierzy i oficerów. Ale Hitler, używając posiadłości kolonialnych tylko w pierwszym rzucie, rzucił trzydzieści milionów. Poza tym Japonia rzuciła ze wschodu dwadzieścia milionów wraz z zagranicznymi dywizjami. Tym razem Stalin nie mógł uratować Moskwy.
  Ponadto satelity brały udział po stronie III Rzeszy: Turcja, Finlandia, Węgry, Rumunia, Chorwacja, Słowenia, Bułgaria, Hiszpania, Portugalia, Szwecja. I oczywiście także Włochy z ich koloniami. Całe stado...
  Tak więc ZSRR początkowo, opierając się na liniach Mołotowa i Stalina, powstrzymywał wroga. Ale kiedy te linie zostały przełamane, cała kolosalna strata, a naziści i Japończycy potoczyli się, nie było nic do powstrzymania. I okazało się dokładnie odwrotnie: na początku silniejszy opór, a dalej słabszy. Więc naziści zajęli Moskwę niemal natychmiast. Stalin uciekł do Kujbyszewa, a następnie do Swierdłowska.
  Szczegóły bitew pokazały w ogóle, że ZSRR nigdy nie nauczył się bronić... Ponadto druga fala czystek w wojsku również odegrała negatywną rolę. Już za Berii Stalin nakazał ponownie przejść przez wojsko. Cóż, Beria to zrobił.
  Najwyraźniej Stalinowi trudno było obejść się bez krwi na kłach. Naziści, wraz z Turkami, odegrali również negatywną rolę z Zakaukazia i Azji Środkowej. I to również okazało się istotnym czynnikiem. Co więcej, w Azji Środkowej nie było poważnej obrony.
  Tak, jego muzułmanie zbuntowali się.
  Niemcy wykorzystali trzy lata wydajniej. Z armii stał się zarówno bardziej doświadczony, jak i silniejszy. A ZSRR dodał mniej. Co więcej, w ciągu tych trzech lat Stalin nie miał ani jednej wojny. Neutralność z Japonią. Stalin obiecał Hitlerowi, że nie będzie dotykał Finlandii. Ale Niemcy wciąż zdobyli spore doświadczenie bojowe. Zwłaszcza piloci.
  Marsylia za tysiąc zestrzelonych samolotów otrzymała Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża, platynową kostkę diamentową Luftwaffe i epolety generała.
  Więc wszystko okazało się o wiele przyjemniejsze i cudowniejsze - dla sług Lucyfera ...
  ZSRR przetrwał do stycznia 1945 roku i upadł... Potem rozpoczął się okres pokoju... Ale nie na długo. 20 kwietnia 1950 roku III Rzesza i Japonia zaatakowały Stany Zjednoczone. Mimo to byli zaniepokojeni danymi wywiadu, że Amerykanie potajemnie pracowali nad bombą atomową.
  Wojna trwała tylko trzy miesiące i zakończyła się okupacją Ameryki.
  A 20 kwietnia 1955 Hitler zaatakował Japonię wraz z jej koloniami. Wojna trwała nieco ponad rok i zakończyła się wspaniałym zwycięstwem III Rzeszy.
  Następnie 20 kwietnia 1959 r. odbyło się referendum i pojawiło się światowe monarchiczne imperium III Rzeszy z dziedziczną władzą.
  A kiedy Hitler zmarł w marcu 1961 roku, na tron wstąpił jego syn, uzyskany dzięki sztucznej inseminacji.
  Świat pod przywództwem żelaznego porządku opanował planety Układu Słonecznego .... Ludzkość została zjednoczona i zlutowana przez żelazną dyscyplinę, która próbowała zbudować nowe Królestwo Raju na planecie Ziemia, a w przyszłości objąć wszystkie zamieszkałe światy wszechświata!
  
  
  
  TO JEST OSOBISTY KONTAKT DWÓCH DYKTATÓW
  Hitler i Stalin spotkali się osobiście w listopadzie 1940 r. i zdołali rozstrzygnąć spory. Spotkanie twarzą w twarz zakończyło się strategicznym sojuszem wojskowym między dwoma dyktatorami przeciwko Wielkiej Brytanii.
  Stalin zgodził się nie rościć sobie prawa do europejskiej strefy wpływów Hitlera. Hitler z kolei oddał Indie, Pakistan i większość Iranu Stalinowi, ale zabrał dla siebie Bliski Wschód i Afrykę. Ponadto Chiny i część Indochin zostały podzielone przez Japonię i ZSRR.
  Ogólnie rzecz biorąc, osobiste spotkanie pozwoliło obu dyktatorom uzgodnić i zapobiec wojnie. ZSRR rozpoczął ofensywę przeciwko Iranowi i Indiom. Hitler wysyłał wojska do Afryki. Po zawarciu sojuszu wojskowego z Rosją Franco, zdając sobie sprawę, że Wielka Brytania nie może od razu przeciwstawić się takim siłom jak ZSRR, Włochy, III Rzesza i Japonia, zgodził się na atak na Gibraltar.
  Nie do końca przygotowaną do obrony twierdzę Niemcy od razu zajęli. Baza Brytyjczyków na Malcie również została pokonana, a siły desantowe wylądowały. Włochy uniknęły klęski w Grecji dzięki uderzeniu wojsk niemieckich i tureckich.
  Ale Brytyjczycy zostali pobici...
  Następnie Niemcy, przenosząc znaczne siły, zdobyli Egipt. Mając sto pięćdziesiąt dywizji do wojny z ZSRR, Hitler wysłał je, by zajęły Bliski Wschód i Afrykę. Brytyjczycy byli słabi, a wojska kolonialne tak naprawdę nie chciały walczyć.
  Führer w czterdziestym pierwszym roku zdobył zarówno Bliski Wschód, jak i większą część Afryki. Stalin okupował Indie, prawie cały Iran i Pakistan oraz część Birmy z Bangladeszem.
  Japonia zaatakowała Amerykę w porcie Peru. A wojna się rozszerzyła... Hitler wypowiedział wojnę Stanom Zjednoczonym. Stalin w następnym roku również przystąpił do wojny z Ameryką.
  Wiosną 1942 r. Niemcy zakończyli zdobywanie Afryki. Przeszkadzały im nie tyle wojska brytyjskie, które pod względem liczebności i jakości ustępowały Wehrmachtowi, ile długość komunikacji i brak dogodnych dróg na Czarnym Kontynencie.
  Wielka Brytania poniosła coraz większe straty od niemieckiej, a następnie sowieckiej floty okrętów podwodnych. Przystąpienie Ameryki do wojny niewiele pomogło.
  Japonia pokonała też Amerykanów...
  Brytyjska marynarka wojenna topniała...
  We wrześniu 1942 r. w Anglii rozpoczęło się lądowanie desantowe. Byli to głównie Niemcy, ale zaangażowane były także wojska sowieckie. Brytyjczycy walczyli desperacko. W bitwach brały udział najnowsze radzieckie czołgi KV-3, KV-5 i najnowszy KV-4, a także T-34, KV-2 oraz liczne pojazdy pływające. A Niemcom z najnowszych czołgów udało się tylko T-6 lub "Tygrys". A potem tylko kilka samochodów wyprodukowanych pospiesznie w fabrykach.
  Hitler był niemile zaskoczony siłą sowieckich czołgów. Jest wyraźnie słabszy.
  Niemiecki bombowiec Yu-188 nie był zły, DO-217, który pokazał się zadowalająco, oraz ME-109 i Focke-Wulf. Ale tak jest. PE-8 również okazał się bardzo dobry. Ogólnie rzecz biorąc, radzieckie czołgi są mocne i ciężkie.
  W III Rzeszy seriale wciąż są rozwijane: "Pantera", "Tygrys" -2, "Lew" i "Maus".
  Wielka Brytania wytrzymała tylko piętnaście dni. Po czym garnizon londyński skapitulował. W Szkocji trwało jeszcze sześć dni walk. A potem przez cztery dni Brytyjczycy stawiali opór w Irlandii.
  Anglia upadła. A kolejne bitwy toczyły się przeciwko Stanom Zjednoczonym. Ale do Ameryki wciąż trzeba dotrzeć. Do czego potrzeba dużo statków transportowych i kontroli nad morzem. Hitler zbudował swoje siły i po raz pierwszy zdobył Islandię w listopadzie 1942 roku.
  Dalej przez Grenlandię jego wojska przeniosły się do Kanady. A Japończycy wylądowali w Panamie. Niemcy przerzucili też siły przez Argentynę i Brazylię, które zawarły sojusz z III Rzeszą.
  Cóż, Stalin zdecydował się zaatakować przez Alaskę. Bitwy w Wielkiej Brytanii pokazały, że czołgi superciężkie nie były wystarczająco skuteczne. A radzieccy projektanci zaczęli opracowywać bardziej kompaktową serię IS zamiast KV. Wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę na Alaskę przez Czukotkę w maju 1943 r. i była ona stosunkowo dobra.
  To prawda, że ZSRR ma dużo czołgów i są one znacznie silniejsze niż amerykańskie Shermany i Granty. Niemiecka Pantera też nie była zła, co wojsko ogólnie lubiło, poza tym, że często się psuła, ale była dobrze chroniona na czole i dobrze uzbrojona.
  Niemcy z łatwością stworzyli przyczółek w Kanadzie i go rozbudowali. Na niebie pojawiły się bombowce ME-309 i potężniejsze bombowce Yu-288. I nastąpił szybki rozwój samolotów odrzutowych.
  A niemiecki pilot Marseille stał się nieosiągalnym fenomenem, zestrzeliwując setki brytyjskich i amerykańskich samolotów. Za sto pięćdziesiąt samolotów Marsylia otrzymała Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Za trzysta Order Orła Niemieckiego z brylantami. Za cztery Krzyże Rycerskie Żelaznego Krzyża ze złotymi dębowymi liśćmi i diamentami oraz za pięćset Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża.
  I zmiażdżył tych Amerykanów, stając się zjawiskiem niedostępnym. Po osiągnięciu liczby siedmiuset pięćdziesięciu samolotów otrzymał nową nagrodę: Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami.
  W Ameryce Marsylia stała się prawdziwą legendą i pospiesznie kręcono o nim filmy.
  Ze względu na trudności w przemieszczaniu wojsk i problemy z zaopatrzeniem wojna ze Stanami Zjednoczonymi przeciągała się.
  Amerykanie nie walczyli zbyt energicznie o Kanadę i Alaskę, a wojska niemieckie, sowieckie i inne zajęły je bez większych trudności.
  Ale inwazja na samą Amerykę rozpoczęła się dopiero w czerwcu 1944 roku. ZSRR przeniósł nowe, mocniejsze czołgi średnie T-34-85, które lepiej penetrowały czołgi amerykańskie, a także były skuteczniejsze i nie tak ciężkie jak seria KV, IS-2. Ostatni czołg był dobrym pojazdem przełomowym dzięki potężnej armacie i czterem karabinom maszynowym oraz stosunkowo dobrej ochronie bocznej.
  W Stanach Zjednoczonych tylko nieliczni zmodernizowali Shermana, instalując potężniejsze 76-milimetrowe działo, mniej więcej zdolne do penetracji wrogich czołgów średnich. Prace nad Pershingiem były opóźnione... To prawda, Shermanów było dużo.
  Niemcy też nie stali w miejscu. Panther-2 okazał się nieco bardziej zaawansowany dzięki zapożyczeniu od Rosjan układu silnika i skrzyni biegów w jednym bloku, co umożliwiło zmniejszenie wysokości czołgu.
  A wieża stała się węższa i mniejsza, a silnik jest mocniejszy. W rezultacie niemiecki czołg miał przedni pancerz wieży 150 mm ze spadkami, czoło kadłuba 120 mm ze spadkiem 45 stopni i sześćdziesiąt boków. Oraz działo 88 mm w 71 EL, zdolne przebić Shermany z odległości trzech i pół kilometra. Do tego waga czołgu to tylko czterdzieści siedem ton z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych.
  Poza dość słabym pancerzem bocznym, ale wciąż wystarczającym do utrzymania strzałów z amerykańskiej bazooki, Panther-2 stał się najlepszym czołgiem II wojny światowej pod względem swoich charakterystyk, przewyższając zarówno sowiecki KV, jak i IS-2, wciąż nie jest doskonały wystarczająco.
  "Tygrys" -2 był produkowany w małych partiach, ze względu na to, że nie miał prawie żadnych zalet w rezerwacji, a jego właściwości jezdne były znacznie gorsze, a transport był trudny.
  Zwykły "Tygrys" również został przerwany ... A "Panther" -2 stał się głównym czołgiem Wehrmachtu. I już w ZSRR zaczęli ostrożnie patrzeć na technologię Niemiec.
  Na niebie ME-262 trafił do serii, ale jego niezawodność była niewystarczająca, a jego walory bojowe również nie zostały w pełni ujawnione. I podczas gdy Niemcy polegali na ME-309 i TA-152. Ostatni śmigłowiec-bombowiec okazał się bardzo udany i skuteczny. ME-309, pomimo dużej prędkości i potężnego uzbrojenia, miał problemy ze zwrotnością w poziomie.
  XE-162 okazał się prostszym i tańszym myśliwcem odrzutowym, ale trudnym w pilotażu, dostępnym tylko dla wysokiej klasy pilotów.
  Dlatego nie został wydany tak bardzo, jak mogli.
  Jednak taki samolot bardzo pasował do stylu Huffmana, który został drugim pilotem ambasadora Marsylii i otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami jako drugi pilot, który przekroczył trzysta zestrzelonych samolot.
  Relacje zdobywali także piloci radzieccy, ale skromniej niż niemieccy. Wyróżniał się Pokryszkin.
  Wojna rozpoczęła się latem 1944 roku dla Ameryki nie ma znaczenia. Trzecia Rzesza i karabin szturmowy okazały się lepsze i zmiażdżyły oddziały jankeskie. A Armia Czerwona napierała. Amerykanie przegrywali. Filadelfia upadła w sierpniu. W listopadzie 1844 r. wojska sowieckie i niemieckie zbliżały się już do Waszyngtonu i Nowego Jorku od północy. Po raz pierwszy na froncie pojawiły się amerykańskie pershingi i świetliki. Przewyższały radzieckie T-34-85 i były niebezpieczne dla IS-2, ale przegrały z Panther-2, który stał się najlepszym czołgiem II wojny światowej.
  W pobliżu Waszyngtonu Amerykanie walczyli bohatersko. Ale mimo wszystko wojska radziecko-niemieckie zakończyły okrążenie stolicy USA do końca grudnia, a piętnastego stycznia zarówno Waszyngton, jak i Nowy Jork upadły ....
  Ameryka stawiała opór przez jakiś czas.... Walki toczyły się także w Meksyku, gdzie nacierali Niemcy i Japończycy.
  9 maja 1845 r. resztki sił amerykańskich skapitulowały. Wojna mogła zakończyć się wcześniej, ale doszło do poważnych nieporozumień między Japończykami a Niemcami. I to przeciągało konflikt.
  Po kapitulacji Stanów Zjednoczonych nastąpiła przerwa... Ale nowa wojna była nieunikniona. Japonia za dużo chciała dla siebie. Połowa Ameryki, mająca znacznie skromniejszy wkład w zwycięstwo, i cała Ameryka Łacińska. Stalin wpadł także na Japończyków domagających się zwrotu południowego Sachalinu, który samurajowie otrzymali nielegalnie.
  Krótko mówiąc, 20 kwietnia 1947 wybuchła nowa wojna. Między Japonią i jej koloniami z jednej strony, a przeciwko III Rzeszy i sojusznikom i ZSRR z drugiej. I to jest poważne.
  Oczywiście ZSRR i III Rzesza są technicznie silniejsze niż Japończycy. ZSRR miał czołgi T-54 i IS-7, Niemcy mieli serię E, a nawet pierwsze piramidy. W powietrzu silniejsza była też koalicja białych socjalistów. Szczególnie silne były latające spodki III Rzeszy, absolutnie niewrażliwe na broń strzelecką.
  Wojna trwała tylko cztery i pół miesiąca i zakończyła się klęską i kapitulacją Japonii 3 września 1947 roku.
  ZSRR otrzymał południowy Sachalin, Grzbiet Kurylski, jedną trzecią samej Japonii, połowę Chin i Korei, Archipelag Hawajski i coś jeszcze. Pozostałe dobytek przejęła III Rzesza.
  Potem Stalin i Hitler spotykali się raz po raz, potwierdzając swoją przyjaźń.
  I w końcu ukończyli świat ... Stalin zmarł 5 marca 1953 r., Ale udało mu się zostawić pisemny testament o przekazaniu władzy Ławrientijowi Berii. Został przywódcą po Stalinie i zachował równowagę sił.
  Hitler prowadził bardziej umiarkowaną politykę, nie było nawet masowych eksterminacji Żydów, ale wzmocnił swoją władzę. Potomkowie Hitlera zostali pozyskani sztucznie. 20 kwietnia 1959 odbyło się referendum w sprawie utworzenia imperium światowego i ustanowienia monarchii. I ustalono kolejność sukcesji.
  Dlatego też śmierć Hitlera w marcu 1963, tego samego dnia co Stalin, ale dziesięć lat później, nie wywołała wielkiego zamieszania i walki o władzę. A świat miał tylko dwa imperia, sowieckie i niemieckie. I mieli broń nuklearną, więc skupili się na ekspansji kosmicznej. Już w 1959 roku Niemcy zaczęli latać na Marsa. I polecieli na Księżyc jeszcze wcześniej.
  A ZSRR w 1961 wysłał człowieka na Marsa. Tak potoczyła się historia... Pod koniec XX wieku na planetach Układu Słonecznego powstały osady ludzkie.
  A w 2020 roku rozpoczął się pierwszy lot ludzkości do gwiazdy Syriusza, wokół której krążyły planety odpowiednie do rozwoju człowieka. Po śmierci Berii udało się jego synowi Sergo. A w III Rzeszy przeprowadzano już śmiałe eksperymenty mające na celu odmłodzenie ciała. Tak więc syn Hitlera, Wolf, najpierw wyglądał na około trzydzieści lat i mógł rządzić bardzo długo.
  Tak powstał nowy świat... A koronawirus został zmiażdżony w zarodku, zapobiegając rozprzestrzenianiu się infekcji.
  
  JEŚLI NIE BYŁO TO ŚMIERTELNE ROZBICIE POCIĄGU Z ALEKSANDEREM III
  Pociąg wraz z carem Aleksandrem III uciekł z katastrofy pod Charkowem, a cesarz Rosji nie odniósł śmiertelnych obrażeń narządów wewnętrznych. W rezultacie życie Aleksandra III trwało nadal, a on nie umarł w wieku czterdziestu dziewięciu lat. Po nieznacznym powiększeniu terytorium imperium na południu w Azji Środkowej cesarz skierował wzrok na Daleki Wschód. Budowano Kolej Transsyberyjską, a Rosjanie wkroczyli do Mandżurii, budując Port Arthur w przyspieszonym tempie.
  Zaczęli wzmacniać swoje wpływy w Korei. A to doprowadziło do pierwszej wielkiej wojny za panowania Aleksandra III z Japonią. Nieco lepiej przygotowana była do tego Rosja carska. Na Bałtyku zbudowano okręty rok wcześniej, w tym pancernik Slava, podczas gdy Chiny nie otrzymały pieniędzy od Rosji. I nie mógł ich zdradzić Japończykom. A japońska flota była o sześć statków słabsza.
  Mimo to samuraje nadal rozpoczęli wojnę. Rosja szybko rosła gospodarczo i nie było opóźnień w zdobywaniu.
  Chciałem wojny i Aleksandra III. Populacja Rosji gwałtownie wzrosła. Wskaźnik urodzeń utrzymywał się na wysokim poziomie, a śmiertelność, dzięki surowym działaniom silnego króla, została zmniejszona. Przydziały ziemi chłopów uległy zmniejszeniu. Potrzebne były nowe ziemie. Tak, król chciał chwały wojskowej. Dobrze jest być rozjemcą, ale lepiej być zdobywcą. Aleksander III chciał przejść do historii jako wielki człowiek.
  Ale wojna w Europie jest zbyt ryzykowna, ale dlaczego nie zdobyć chwały w bitwie z Japonią. Co więcej, rosyjscy generałowie są najlepsi na świecie, a tym bardziej żołnierze.
  Początek wojny dla Rosji nie był zbyt udany. Trzy pancerniki zostały uszkodzone, krążownik "Varyag" i kanonierka "Koreets" zatonęły po heroicznej bitwie.
  Ale potem wszystko się poprawiło. Admirał Makarow nie umarł, więc otrzymał wielką władzę od cesarza i po prostu nie mógł wpuścić Cyryla Romanowa do Port Arthur. I nie był na pancerniku Pietropawłowsk.
  Co więcej, chociaż Kuropatkin wycofał się, car natychmiast go usunął. Oblężenie Port Arthur trwało krótko i Brusiłow je uwolnił.
  Rosyjska flota działała z większym powodzeniem niż w prawdziwej historii. Tak, a szwadron Rozhdestvensky opuścił Bałtyk wcześniej i przybył wcześniej i w silniejszym składzie. Tak więc Japończycy zostali pokonani na morzu. I na lądzie też...
  A działania wojenne zostały przeniesione do samej metropolii.
  Dopiero interwencja Anglii i Ameryki uratowała Japonię przed okupacją. Ale Japończycy zostali zmuszeni do oddania Rosji Tajwanu, całego łańcucha Kurylskiego i wypłacenia odszkodowania w wysokości miliarda złotych rubli. Rosja ufortyfikowała się w Korei, Mandżurii i Mongolii.
  Zheltorossia powstała z chińskich regionów, które dobrowolnie przyłączyły się do Rosji. Nie było rewolucji, nie było Dumy Państwowej. Cesarstwo carskie prosperowało i osiągnęło większe sukcesy w gospodarce niż w prawdziwej historii. Pojawiły się także pierwsze na świecie lekkie rosyjskie czołgi i ciężkie czterosilnikowe bombowce. A populacja Rosji, w tym kosztem Chin, stała się duża.
  Mimo to I wojna światowa rozpoczęła się, jak w prawdziwej historii, 1 sierpnia 1914 roku. A to była zacięta bitwa.
  Armia carska była liczniejsza niż w prawdziwej historii i lepiej wyposażona technicznie. A gospodarka Rosji jest silniejsza, kompleks wojskowo-przemysłowy, finanse i autorytet cara są wyższe.
  A Aleksander III zaakceptował Rosję pługiem, ale teraz miała samoloty z czterema silnikami i czołgami, a nawet pociskami. Były projekty i czołgi ciężkie, zwłaszcza Mendelejewa, oraz samoloty z sześcioma silnikami. I wiele więcej.
  Od samego początku I wojny światowej przebiegł inaczej. Wojska rosyjskie zwyciężyły w Prusach Wschodnich i od razu zdobyły Przemyśl. Pokonali Niemców i odnieśli wielkie zwycięstwa na wszystkich frontach. Wojna okazała się krótsza niż w prawdziwej historii i poszła prawie jednym wronem. Sześć miesięcy później, 23 lutego 1915 r., Niemcy skapitulowały. A Austro-Węgry jeszcze wcześniej.
  Turcja poddała się dwa tygodnie później. I było fajnie.
  Car Aleksander III odniósł głośne zwycięstwa i został wielkim królem.
  Rosja i alianci dokonali podziału trofeów. Austro-Węgry i Imperium Osmańskie zniknęły z politycznej mapy świata. Większość Imperium Osmańskiego, w tym Stambuł, stała się częścią Rosji. Przyjęło południe Iraku, Wielką Brytanię, a także południe Palestyny, a często także Arabię Saudyjską. Syria i Azja Mniejsza, Stambuł, cieśniny, północ i centrum Iraku, północ Palestyny stały się prowincjami rosyjskimi.
  Rosja otrzymała także Galicję i Kraków. A także królestwa czeskiego i słowackiego oraz węgierskiego. Tylko Austria zachowała niepodległość. Transylwania wyjechała do Rumunii. Jugosławia powstała jako królestwo w Rosji, włączone dobrowolnie.
  Niemcy utraciły także część terytorium, w tym Kłajpedę, Poznań i Gdańsk. Choć zachowały się Prusy Wschodnie. Kolonie niemieckie na Pacyfiku zostały zdobyte przez Rosję. I Wielka Brytania w Afryce. Francja i Dania zwróciły to, co zdobyli Niemcy pod Bismarckiem. Plus jej ogromne reparacje. Więc wszyscy byli szczęśliwi.
  Ale nawet po tym redystrybucja świata trwała przez jakiś czas. Rosja i Wielka Brytania podzieliły Arabię Saudyjską i Iran. A potem Afganistan i Rosja, dopełniając prawie cały podział świata. Tylko w Chinach toczyły się wojny i ekspansja z różnych stron.
  Aleksander III żył przez osiemdziesiąt lat i zmarł dopiero w 1925 roku, pozostawiając bogate i dostatnie imperium swojemu synowi Mikołajowi II. Aleksander III stał się najbardziej utytułowanym rosyjskim carem, a jego panowanie było drugie najdłużej po Iwanie Groźnym i bardzo chwalebne. A sam Aleksander III stał się najdłużej żyjącym władcą w historii Rosji.
  W ten sposób historia tego monarchy powiodła się. Mikołaj II kontynuował ekspansję w Chinach. I wygrał wojnę z Japonią podczas Wielkiego Kryzysu i całkowicie ją zajął i włączył do Rosji. Mikołaj II zmarł w 1938 roku. A jego tron objął spadkobierca Aleksiej II. Tym razem był zdrowy, więc Aleksander wybrał bardziej odpowiednią żonę dla swojego syna Nikołaja.
  Hitler doszedł do władzy w Niemczech, ale nie pozwolono mu wskrzesić władzy Wehrmachtu. I tylko Mussolini trochę walczył, zdobywając ostatnie niepodległe państwo w Afryce - Etiopię.
  Hitlerowi udało się tylko za zgodą Rosji zjednoczyć się z Austrią i podnieść niemiecką gospodarkę. Ale jego panowanie było bez wojny. Aż do śmierci Führera w 1958 roku. Następnie w Niemczech rozpoczęła się stopniowa demokratyzacja i powrócił system wielopartyjny.
  We Włoszech po śmierci Mussoliniego odniósł sukces jego syn, ale częściowo przywrócono też demokrację i system wielopartyjny.
  Stopniowo w Rosji było więcej wolności. Ale najważniejsza jest ekspansja kosmiczna. Loty w kosmos, na Księżyc i do innych systemów.
  Świat stał się bardziej stabilny i zamożny. A rubel rosyjski zastąpił funta brytyjskiego, stając się główną walutą światową.
  System kolonialny nie uległ dezintegracji, ale wzmocnił się. Zarówno Afryka, jak i Azja miały więcej porządku, a mniej głodu i wojen.
  Islam stał się bardziej pokojowy, tracąc radykalizm. W XX wieku ludzie odwiedzili wszystkie planety Układu Słonecznego. A w 2021 roku rozpoczęła się pierwsza wspólna wyprawa z rosyjsko-amerykańską wyprawą do gwiazdy Syriusza. I tak ludzie otrzymali coś spokojniejszego, stabilnego, trwałego.
  
  
  NOS Führera poczuł pięść
  Operacja stalingradzka rozpoczęła się 19 listopada 1942 r. Ale nazistom udało się przegrupować wojska i wzmocnić flanki. Tym razem intuicja nie zawiodła Hitlera i udało mu się na czas zareagować. I tym razem naziści byli w stanie, podobnie jak podczas drugiej operacji Rżew-Sychow, polegając na fortyfikacjach, aby odeprzeć sowiecką ofensywę.
  Ponadto obronę nazistów ułatwiała nielatająca pogoda, przez co nie było możliwości użycia samolotów szturmowych, a przygotowanie artyleryjskie nie było tak skuteczne. A naziści, opierając się na solidnej obronie i zakopując się w ziemi, i prawie nie tracąc liczebnie, stawiali opór. Tak, podczas operacji Rżew-Sychow było więcej wojsk radzieckich, a potem odparta ofensywa Armii Czerwonej, tym większy sukces osiągnięto w obronie. Do tego warunki pogodowe i odporność Niemców w bitwach.
  Jak również wyższość jednostek nazistowskich w doświadczeniu.
  Krótko mówiąc, front się nie zawalił i nazistom udało się uniknąć upadku zimowego, jak to miało miejsce w czterdziestym pierwszym roku.
  W Afryce na początku alianci zwyciężyli. Ale Hitler przeniósł jeszcze kilka dywizji, ponieważ nie musiał gromadzić wojsk dla Mainsteina. A Rommel otrzymał od razu wielkie moce i wykorzystał powolność Montgomery'ego. I zadał wojskom amerykańskim cios o straszliwej sile i skuteczności.
  Armia amerykańska w Algierze została całkowicie rozbita, tracąc tylko ponad sto tysięcy jeńców. Tak, nowy niemiecki czołg "Tiger" okazał się szokiem dla jankesów. Nie bez znaczenia był również fakt, że pod koniec września Führer wysłał Marsylii najlepszego niemieckiego pilota do Stalingradu. W rezultacie Marsylia uniknęła katastrofy i walczyła z wojskami sowieckimi. A kiedy bitwa ustała pod Stalingradem, ponownie wrócił nad Morze Śródziemne i tam gorliwie młóci Brytyjczyków i Amerykanów, stając się dla nich prawdziwym koszmarem.
  Klęska USA w Algierii była dla Amerykanów szokiem. Należy zauważyć, że w bitwie o Midway na tym świecie jankesom udało się mniej niż w prawdziwej historii, a do tej pory na Pacyfiku toczyła się wojna na równych prawach. Japończykom nie udało się zdobyć archipelagu hawajskiego, ale Amerykanie nie mogli jeszcze przejść do ofensywy.
  A szok spowodowany porażką w Algierii tak odbił się na Stanach Zjednoczonych, że postanowiły zamrozić wojnę na półkuli wschodniej, wycofać tych, którzy przeżyli z Maroka, zostawiając nawet sprzęt. A co najważniejsze, powstrzymać bombardowanie.
  Biorąc pod uwagę, że flota okrętów podwodnych Trzeciej Rzeszy również się rozrosła, jasne jest, że Wielka Brytania znacznie osłabiła, a także ograniczyła działania wojenne.
  Tak, a Marsylia dostaje dużo....
  Stalin, po odparciu przez Niemców ofensywy na południu iw centrum, zaczął zachować ostrożność. Operacja Iskra została przełożona. A kiedy się zaczęło, Niemcy zdołali się wzmocnić i tutaj też byli w stanie utrzymać obronę.
  Stalin nakazał awansować w regionie Woroneża. Początkowo wojska sowieckie odnosiły sukcesy, ale wtedy Mainstein przypuścił potężny kontratak z południa i odciął jednostki sowieckie oraz stworzył kocioł. Niemcy odbudowali swoje pozycje, a straty Armii Czerwonej były ogromne.
  Potem zamarły walki na froncie wschodnim. Hitler zdecydował się przyjąć alternatywny plan wojenny - wzmocnić Rommla i przejść do Egiptu, Bliskiego Wschodu i dalej do Iranu i Indii. A także podbij Afrykę. A na Wschodzie do obrony.
  Stalin, ponosząc ogromne straty, postanowił uzupełnić wojska i zastosować taktykę wyczekiwania. Decydując się odpuścić teraz, Niemcy będą wyczerpani, a on w obronie znokautuje ich czołgi. Ale Hitler nie chciał atakować na froncie wschodnim, ale polegał na teatrze działań Afryki i Bliskiego Wschodu.
  Rommel otrzymał nowe czołgi Tygrys i Pantera, a także działa samobieżne Ferdinand, lepsze pod względem jakości od pojazdów brytyjskich. A na niebie Focke-Wulf z potężną bronią naciskał na Brytyjczyków. A Marsylia stała się takim koszmarem, że po zestrzeleniu pięciuset samolotów, jako drugi po Hermannie Goeringu otrzymał Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża. A wcześniej Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Nadeszły mroczne dni dla wrogów III Rzeszy. Cios Rommla zmiażdżył oddziały Montgomery'ego.
  Sytuację pogorszył fakt, że Niemcy zajęli Gibraltar i Maltę.
  Franco zgodził się na szturm na tę twierdzę z powodu ultimatum Hitlera. A w ataku na Maltę Niemcy użyli dywizji usuniętych z frontu wschodniego.
  Ponadto w III Rzeszy nastąpiła całkowita mobilizacja, a produkcja broni gwałtownie wzrosła.
  W maju i czerwcu Rommel zdobył Libię i Egipt. A w sierpniu byłem już w Iraku i Kuwejcie. Wjechali Anglicy. We wrześniu wojska niemieckie i tureckie najechały na Iran i szybko go zdobyły... W listopadzie byli już w Indiach. A w grudniu zdobyli ten kraj i zjednoczyli się z Japończykami. Następnie w zimie kontynuowano ofensywę niemiecką w Afryce.
  A Stalin wciąż czekał, zamrażając wojnę. A Niemcy pojechali do Afryki. Mieli w masowej produkcji samoloty odrzutowe, głównie myśliwce, a Brytyjczycy mieli bardzo złe czasy. Ponieważ nie mieli równych samolotów. I nie było więcej asów. A niemieccy piloci zmiażdżyli je dokładnie.
  I podbili Afrykę...
  Stalin liczył na nowe czołgi T-34-85 i IS-2, ale to nie był najlepszy pomysł. Do lata 1944 Niemcy podbili także Afrykę. Pojawiły się one w masowej produkcji "Pantera" -2 i "Tygrys" -2, mocniejsze silniki w prawdziwej historii, co oznacza, że same maszyny są bardziej mobilne i wydajne, choć ciężkie. "Pantera" -2 ważyła pięćdziesiąt trzy tony, a "Tygrys" -2 sześćdziesiąt osiem ton. Oba pojazdy są uzbrojone w 88-milimetrową armatę 71 EL. Który przebija radzieckie pojazdy z dużej odległości, dość szybko i celnie.
  Jednocześnie Tiger-2 ma silnik o mocy 1000 koni mechanicznych, a ten czołg nie jest zły w osiągach. A Panther-2 ma silnik o mocy 900 koni mechanicznych.
  Do lata Stalinowi nie udało się uzyskać przewagi jakościowej w czołgach. A w lotnictwie naziści ostro poszli naprzód.
  Mają też pełnoprawny bombowiec odrzutowy. Oraz mocny czterosilnikowy Yu-488 i sześciosilnikowy TA-400. Nieźle była wielozadaniowa ewolucja TA-152 od Focke-Wulfa, ME-309 i innych maszyn.
  22 czerwca 1944 Stalin rozpoczął wielką ofensywę w centrum. Ale naziści byli na to gotowi. Co więcej, Führerowi udało się wyprzedzić Stalina i 6 czerwca 1944 r. zaczął lądować w Wielkiej Brytanii. A Londyn upadł w dwanaście dni.
  Kilka dni później Wielka Brytania skapitulowała.
  Armia Czerwona, mając przewagę i liczebność, a także najnowsze czołgi, była w stanie przebić się przez obronę. Ale wtedy Niemcy rozpoczęli kontratak. Bitwy pokazały, że Tygrys-2 jest lepszy w bitwach czołgowych niż IS-2, zarówno pod względem przedniego pancerza, zwłaszcza czoła wieży, jak i uzbrojenia. Jak lepszy jest Panther -2, a także w osiągach. A T-34-85 nie jest wystarczająco potężną maszyną obronną.
  I Niemcy odzyskali swoje pozycje.
  Po czym Hitler nakazał wznowienie ofensywy na wschodzie. Główny cios to Kaukaz i ropa.
  A potem Turcja otworzyła drugi front przeciwko Rosji na Zakaukaziu. I znowu zwycięstwo Wehrmachtu. W końcu Niemcy są silniejsi liczebnie i jakościowo. Wykorzystują też podziały europejskie i arabskie. Naziści są szczególnie silni w powietrzu, gdzie mają przewagę jakościową, zwłaszcza w uzbrojeniu i szybkości.
  Poza tym Fritz mają dużo kolonialnej piechoty. Na Kaukazie są dość gorące do walki. A niemiecki karabin szturmowy MP-44 jest lepszy niż modele radzieckie. Wszyscy naziści wydają się lepsi. Tylko w artylerii ZSRR ma parytet. Ale Niemcy w powietrzu przejęli dominację. Zawsze byli lepsi pod względem jakości, ale wyprzedzali pod względem liczby. A samoloty odrzutowe nie mają odpowiedników.
  Trzeba powiedzieć, że trudno jest wyprzedzić nazistów w sile roboczej. Mają satelity i dywizje europejskie, afrykańskie, a nawet indyjskie i arabskie. A im dłużej trwa wojna, tym bardziej układ sił zmienia się na niekorzyść ZSRR.
  Co więcej, Kaukazu nie da się powstrzymać przed podwójnym ciosem. Poza tym Japonia również otworzyła trzeci front podstępnym ciosem.
  Samurajom powodziło się lepiej, a Amerykanie nie mogli przejąć inicjatywy. Japończycy swoją przewagę liczebną nadrabiali dużym doświadczeniem i umiejętnościami. Poza tym, jeśli w lotnictwie Stany Zjednoczone nadal mogłyby szybko stemplować samoloty, to nie można budować floty w tak przyspieszonym tempie. I oczywiście to spowolniło przechwycenie inicjatywy.
  A Japończycy po zjednoczeniu się z Niemcami byli w stanie uwolnić część sił, a po zmobilizowaniu piechoty zaatakowali ZSRR i Mongolię.
  Dodano problemy. Jesienią i zimą hitlerowcy zdobyli cały Kaukaz, a także rzekę Uralsk i Astrachań.
  Stało się to dość niepokojące. I bardzo niebezpieczne. Co powinien zrobić Stalin w tej sytuacji?
  Zaoferował Hitlerowi pokój na dowolnych warunkach. Ale amerykański Führer nie był w tym momencie ingerowany i powiedział: a co, jeśli ZSRR można wykończyć. W marcu Niemcy rozpoczęli wielką ofensywę przeciwko Saratowowi.
  I mieli w serii czołg E, a nawet pierwsze dyskietki, których sowieckie działa przeciwlotnicze nie mogły zestrzelić.
  Ogólnie rzecz biorąc, odrzutowiec laminarny sprawił, że dyskoteki III Rzeszy były niewrażliwe na broń strzelecką.
  Ale w kwietniu, po zdobyciu Saratowa, Kujbyszewa, Penzy i na północ od Archangielska, Hitler zmienił zdanie i zaoferował Stalinowi pokój na bardzo trudnych warunkach. A poza tym ZSRR musiałby walczyć także ze Stanami Zjednoczonymi. Co więcej, walczyć prawie o nic. Hitler obiecał dać tylko czysto symboliczny kawałek Alaski.
  Führera najwyraźniej zaniepokoiły pogłoski o opracowywaniu broni jądrowej przez Amerykanów.
  Stalin zgodził się na surowe warunki III Rzeszy, w tym na wypłatę odszkodowań za sto lat.
  Ale udało mu się uratować Moskwę przed atakiem. Mimo wszystko dziekuję.
  A naziści przenieśli się do Ameryki wraz z Japonią. Chcieli decydującego zwycięstwa.
  Ale nie wszystkie koty zapusty. Chociaż armia naziemna Wehrmachtu jest silniejsza, konieczne jest pokonanie dużej odległości do Stanów Zjednoczonych i tak naprawdę okopanie się i osiodłanie wroga.
  Ale Fritz powoli, ale pewnie się podnosi. Przez Islandię, Grenlandię, Kanadę od północy, przez Argentynę i Brazylię, aż do Wenezueli i Meksyku od południa.
  I oczywiście Stany Zjednoczone nie mogą się oprzeć. Ponadto pojawił się MP-64, bardziej zaawansowany i lżejszy niemiecki karabin maszynowy. I oczywiście bardziej zaawansowane i typy samolotów armii niemieckiej. A najniebezpieczniejszą rzeczą są oczywiście dziewczyny z niemieckiej klasy - super na najlepszych czołgach na świecie.
  Walki przeniosły się na południe Meksyku. Słynne cztery dziewczyny zmieniły czołg na najnowszą modyfikację E-50. Auto jest naprawdę ultranowoczesne, sterowane joystickami, stosunkowo lekkie do 65 ton z silnikiem o mocy 1550 koni mechanicznych.
  Pancerz przedni ma 250 mm, pancerz boczny 170 mm, a nawet przy znacznym nachyleniu. Ale z tego powodu dziewczyny w zbiorniku są trochę ciasne. Tu nie jest tak komfortowo jak w "Tygrysie" -2, więc auto ma skondensowany a przede wszystkim układ. Ale teraz czołg nie może być spenetrowany przez amerykańskie czołgi, nawet strzelając z boku z bliskiej odległości. Taka ochrona jest w stanie wytrzymać strzał IS-2.
  Dziewczyny są zadowolone, a samochód jedzie dość szybko. Gerda, naciskając przyciski joysticka, mówi:
  - To jest maszyna! Naprawdę arcydzieło!
  Charlotte odpowiada:
  - Boki są bardzo skośne, a właz wąski, szczytu prawie nie ma. Nie da się przebić takiej maszyny, ale to nie jest wygodne!
  Gerda entuzjastycznie zauważyła:
  - Ale skuteczne! I całkowicie nieprzenikniony!
  Magda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Jak widzimy, Bóg patronuje Niemcom!
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  - Sami wygrywamy zwycięstwa! I to jest istota naszej strategii!
  Gerda zauważyła entuzjastycznie:
  - Jeszcze do niedawna czołg "Lew" wydawał nam się granicą perfekcji. A teraz samochód jest o dwadzieścia pięć ton lżejszy, przewyższa "Lwa" zarówno pod względem uzbrojenia, jak i zbroi, a zwłaszcza w zakresie osiągów. Żeby Ameryka nie mogła nas złamać!
  Charlotte zaśmiała się i powiedziała:
  - Nie łam tego! Złamiemy je wszystkie!
  Tu na oczach Magdy pojawił się "Sherman". Dziewczyna wysłała pocisk prosto w cel. Zepsuł samochód.
  Trzeba jednak przyznać, że Amerykanie w budowie czołgów są zauważalnie w tyle. "Sherman" wyraźnie nie bierze udziału w bitwach, a "Pershing" jest tylko nieznacznie lepszy. Co więcej, Pershingi pojawiły się w serii dopiero na początku czterdziestego piątego roku, a swoimi parametrami są zbliżone do wczesnego modelu Panther. E-50 uderza Amerykanów z odległości ponad pięciu kilometrów.
  Dziewczyny są bardzo dumne z takiej przewagi swojej broni. I gwiżdżą piosenki.
  Magda znowu strzela, przebija, tym razem Sherman w osłonie, i ćwierka:
  - Rozproszył piłkę i rzucił się galopem!
  Nie pomogły nawet ekrany "Sherman". Niemiecki czołg jedzie sam. Miażdży piechurów gąsienicami. Dziewczyny gwiżdżą piosenki na harmonijkach. Rozpryskująca się krew pod wałkami. Czołg porusza się wystarczająco szybko, a jego gąsienice są bardziej zaawansowane i przejezdne, a jednocześnie stosunkowo lekkie.
  Dziewczynki gwiżdżą... Gerda zauważa:
  - Meksyk to ostatni kraj w drodze do USA. Zajęliśmy już tak wiele różnych stolic. I tyle krajów podbitych! Rozpoczęliśmy pierwszy podbój z Austrii, a teraz przenosimy się do Mexico City! Nasza firma wojskowa to wspaniała firma!
  Christina odpowiedziała logicznie:
  - Przede wszystkim jesteśmy lepsi od naszych przeciwników w organizacji. Małym krajem są Niemcy. Niemcy są najbardziej zdyscyplinowanymi i najlepiej zorganizowanymi ludźmi na świecie. Plus totalitarny reżim narodowosocjalistyczny. Co również dodało nam siły i organizacji. - Dziewczyna przebiegła bosą stopą po aluminiowym pancerzu bocznym kadłuba i kontynuowała. - Potem genialne talenty naszych generałów, a przede wszystkim Hitlera. Rozbijaliśmy naszych przeciwników kawałek po kawałku. A potem otrzymali najlepszą technologię na świecie. Więc teraz mamy przed sobą triumf! A Trzecia Rzesza otwiera skrzydła nad światem!
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Najgorsza była zima czterdziestu dwóch lat. Zostaliśmy pokonani w Afryce i pod Moskwą. Opuścili Tichwin i Rostów nad Donem. I nawet Charków został schwytany przez Sowietów. A Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny przeciwko nam. Wtedy wydawało się, że szala nie przechyliła się na naszą korzyść, a przed nami pojawiła się otchłań. Ale wiosna przyniosła nam nowe zwycięstwa. I od tego czasu wszystko poszło na naszą korzyść!
  Magda wystrzeliła. Zestrzelił amerykański pistolet i zaćwierkał:
  - A jednak bez interwencji wyższych mocarstw nasza armia nie byłaby w stanie osiągnąć takiego sukcesu! Pokonanie lepszych wrogów! To jest ręka Boga!
  Gerda zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Zgadzam się z Bogiem! Ale nie Bóg: Abraham, Izaak i Jakub! I podobno Aryjczyk, jedyny i Wszechmogący Bóg! Ten, który stworzył wszechświat i wybrał Niemców na swój naród!
  Charlotte skinęła głową i potwierdziła:
  - Na pewno! Bóg Izaaka nie jest naszym Bogiem! A gdyby Żydzi naprawdę byli ludem Bożym, nie wygralibyśmy! A jeśli tak, to twoja Biblia Magda jest kłamstwem! I nadszedł czas, abyś porzucił chrześcijaństwo na rzecz monoteizmu aryjskiego!
  Słowa Charlotte brzmiały jak ogień z karabinu maszynowego.
  Krystyna dodała:
  - A bycie chrześcijaninem wygląda na zdradę. W końcu okazuje się, że jesteś za pacyfizmem - uderzają cię w prawy policzek, skręcają w lewo!
  Gerda uznała za stosowne dodać:
  -I myślisz, że zbawienie jest od Żydów! I to jest ogólnie - podobne do zdrady!
  Magda nieśmiało sprzeciwiła się:
  - Nie sądzę! Moim zdaniem Bóg jest jeden! I nie żydowski, ani aryjski!
  Charlotte odkrzyknęła.
  -Jak to nie jest Aryan! Tylko Aryjczyk i nie mniej!
  Gerda dodała pojednawczo:
  A także technologia! Od czego zaczęliśmy? We wrześniu 1939 mieli tylko sześć dywizji pancernych. I prawie wszystkie czołgi są lekkie, mniej niż dwadzieścia ton. Teraz sam nie wiem ile mamy dywizji, ale jedziemy na najlepszym czołgu na świecie. Nasz pojazd nie ma sobie równych pod względem uzbrojenia, opancerzenia, osiągów jezdnych, a jednocześnie nie jest rażący pod względem masy.
  Pamiętam testy pierwszego "Tygrysa", potem w dniu urodzin Hitlera 20 kwietnia 1042 r.
  Dziewczyna przerwała i wzięła oddech, kontynuowała.
  - Wtedy "Tygrys" był już najlepszym czołgiem na świecie. Ale jego osiągów nie można uznać za zadowalające. Ale z drugiej strony broń dała dobrą walkę, a zbroja była całkiem odpowiednia na ten moment. A sam czołg dobrze się obracał, co zrekompensowało niską prędkość obrotu wieży!
  A w czterdziestym roku byliśmy gorsi od Francji i Wielkiej Brytanii jako czołgi i ich liczba. Ale wygrali! W czterdziestym pierwszym roku ZSRR miał lepsze czołgi T-34 i KV niż nasze i kilkakrotnie więcej pojazdów! Ale i tak wygraliśmy! A moralność to technologia i rozum! A duch się liczy!
  Christina zauważyła, pocierając gołym obcasem o pedał:
  - Jeśli wygraliśmy najgorszymi czołgami, wygramy teraz! Oczywiście na początku było nas mniej niż wrogów. Teraz zebraliśmy hordę! Co może nas powstrzymać przed wygraną?
  Gerda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Myślę, że główne trudności mamy już za sobą! Mamy teraz nawet numery
  Nadwaga. Nie sądzę, aby firma przeciwko USA miała problemy.
  Charlotte logicznie zauważyła:
  - Nie wierzę, że Ameryka ma coś przeciwko nam! Jej Sherman to tylko mięso armatnie, a Pershing jest tylko nieznacznie lepszy. Przeciwko naszemu czołgowi nie mają dział!
  Gerda uznała za stosowne dodać:
  - A w samolotach odrzutowych nie mają czym przykryć naszych sokołów. Co więcej, mając tylu niewolników, nie ustępujemy liczebnie Jankesom!
  Christina zgodziła się z tym:
  - Posiadamy sprzęt - cała Europa i część ZSRR. A robotnicy - połowa świata! Przenieśliśmy nasze fabryki na trzyzmianowy tryb pracy i budujemy nowe fabryki! Amerykanie nie będą w stanie udzielić nam asymetrycznej odpowiedzi ze względu na liczbę. Nie mają tak banalnie wielu rąk!
  Charlotte zachichotała i przesunęła kolano na krzesło, warcząc:
  Nie będą symetryczne! - Dziewczyna strzeliła do "Grantu" i dodała. - A jeśli sprzęt zacznie być produkowany, to tylko do zbierania przez nas wyników bojowych!
  Magda nieśmiało zauważyła:
  - Ale kiedy życie ... To znaczy życie uczy, że nie trzeba odpoczywać w decydującym momencie!
  Gerda zgodziła się z tym i przekręcając dźwignię gołymi palcami, mruknęła:
  "I pozostajemy czujni do końca!"
  Charlotte wciągnęła ulgę w brzuch i przypomniała:
  - Przebyliśmy długą drogę... Od skromnego T-1 do gigantycznego E-200. A to oczywiście są kamienie milowe bohaterskiej kampanii! W ten sam sposób nasz czołg nigdy nie trafi do metalu!
  Wreszcie dziewczyny natknęły się na kilkanaście amerykańskich czołgów. Osiem Shermanów, dwa Granty i dwa Pershingi. Ostatni samochód miał niższą sylwetkę i nie jest tak zauważalny. Dostanie się do wysokiego zbiornika jest łatwiejsze. Dziewczyny strzelały na zmianę. Wszystkie są ostre i mają świetną responsywność. Zahartowany i wyszkolony. Przeszedł znaczną część II wojny światowej i odwiedził różne kraje świata. To dziewczyny z najwyższej półki.
  A Shermany eksplodowały jako pierwsze. A odległość to ponad pięć kilometrów. Amerykanie nadal nie mogą dostać swojego samochodu.
  Strzelanie, Gerda zauważyła:
  - Mamy najlepszą broń! Przebija wszystko z odległości prawdziwej bitwy i dość sporego zapasu pocisków. Tutaj 128 mm będzie gorsze.
  Magda się z tym zgodziła. Po wystrzeleniu i rozbiciu Shermana dziewczyna powiedziała:
  - Zapas pocisków dla tego kalibru jest mniejszy. Ale w zasadzie broń 88 mm w zasadzie nie jest zła!
  Charlotte wystrzeliła i wtrąciła się:
  - Czekam na co!
  Gerda szczeknęła szorstko:
  - A ten "Sherman" i "Panther" wezmą. Myślę, że działo 75 mm z długim bagażnikiem mogło je przerzedzić!
  Christina wystrzeliła bosą stopą i warknęła:
  - Tak, a zapas pocisków byłby wyższy!
  Magda też strzeliła, naciskając joystick gołymi palcami. Ostatni osioł "Sherman". Kolejny cios został przeniesiony na Grands. Ten czołg jest już tak przestarzały i jeszcze gorzej opancerzony niż Sherman. Jednak Ameryka początkowo miała znacznie gorsze czołgi niż Niemcy. W czterdziestym roku Stany Zjednoczone miały tylko 502 czołgi, a nawet wtedy wiele z nich było przestarzałych. Ale już w czterdziestym pierwszym roku Amerykanie wyprodukowali ponad trzy tysiące czołgów. A potem był Sherman. Co można powiedzieć o tym samochodzie? Pod względem przedniego pancerza nawet nieznacznie przewyższał T-34-76 i był nieco gorszy w niszczycielskiej sile działa. Tak, i w osiągach. Ale z drugiej strony optyka i widoczność są znacznie lepsze niż sowieckie.
  Wtedy już w roku czterdziestym czwartym pojawił się Sherman M 4. Czołg jest porównywalny pod względem opancerzenia i uzbrojenia do T-34-85 i nieco gorszy od prostej Pantery i dość znacząco od Pantery -2. Jeszcze później pojawił się świetlik "Sherman" z 17-funtową armatą o dłuższej lufie. Czołg ten był lepszy od radzieckiego T-34-85 pod względem uzbrojenia, ale nie był zbyt masywny.
  Pojawiła się również modyfikacja osłony Shermana o gorszych właściwościach jezdnych, cięższa, ale z pancerzem 152 mm. Ale też nie najmasywniejszy. Do tej pory Niemcy zetknęli się tylko ze standardowymi M4.
  Ale teraz "Grands" są ukończone, a teraz stosunkowo nowy czołg Pershing.
  Gerda zasugerowała:
  - Podejdźmy trochę bliżej. Ten potwór może mieć grubszą zbroję!
  Charlotte skrzywiła się pogardliwie.
  - Nie martw się! Ma tylko 102 milimetry. Samochód waży czterdzieści dwie tony, ale dzięki temu Sherman jest silny!
  Gerda zachichotała i zasugerowała:
  - Więc strzelajmy!
  Magda wyciągnęła swoją wyrzeźbioną, bosą stopę. Ile różnych ostrych, ostrych kamieni, gorącego piasku pustyni, cierni dżungli, śniegów Rosji znało jej nagie, elastyczne, pełne wdzięku podeszwy. Przycisnęła długie, gładkie palce z gwoździami z masy perłowej na przycisku joysticka.
  I wystrzelił pocisk przeciwpancerny z rdzeniem uranowym. I ćwierkała z uśmiechem:
  - Niech stanie się dla ciebie światło!
  Działo 105 mm ma ogromny efekt destrukcyjny. A "Pershing" stracił połowę wieży.
  Gerda potrząsnęła wysokimi, jędrnymi piersiami i zauważyła:
  - Niestety, "Tygrys" nie mógł tego zrobić! Brakowało mu siły uderzenia! Ale i tak jest lepszy niż Sherman.
  Magda zauważyła sceptycznie:
  - Patrzę co. Jeśli ekrany zostaną zawieszone na "Firefly", nie będzie on gorszy niż "Tygrys", jeszcze lepiej chroniony na czole!
  Gerda ze złością potrząsnęła głową. Strzał w czołg. I na zakończenie ostatniego "Pershinga" dodano:
  - Nasz "Tygrys" jest jeszcze droższy, te wszystkie zachodnie egzotyki i rosyjskie perwersje. Wierzę w nasze zwycięstwo, nawet czołgami T-4, niech tak będzie!
  Dwanaście samochodów, dziewczyny stukały jak nasiona. Nawet do nich nie strzelano. Boleśnie długi dystans dla broni amerykańskiej.
  Dziewczyny idą i śmieją się. Dobrze dla nich.
  Charlotte ponownie uruchamia znajomą lirę korbową:
  - Nie, Magdo! Powinieneś raz na zawsze wyrzec się chrześcijaństwa. W przeciwnym razie będziesz potencjalnym zdrajcą!
  Złotowłosa odpowiedziała:
  - Nie! Jestem oddany III Rzeszy, ale Jezusa Chrystusa też nie wyrzeknę!
  Gerda uderzyła gołą podeszwą piękną, muskularną nogą o zbroję i zauważyła:
  "Ale nie można odmówić Chrystusa!" Tylko trzeba przyznać, że był w ciele Niemcem, a nie Żydem i wszystko będzie dobrze!
  Magda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Niemiecki... Ale co ze świadectwem Biblii?
  Gerda powiedziała szorstko:
  - Więc Biblia! Jeśli jest główna kawiarnia!
  Magda pokręciła głową.
  - Mein Kaf nie jest boskim objawieniem. I praca jednej osoby, nawet wybitnej! Wierzę w to, co pochodzi od Boga!
  Wtedy wszyscy wojownicy krzyknęli chórem:
  - Naszym Bogiem jest Adolf Hitler!
  Magda dzielnie odpowiedziała:
  - Ale to nie Hitler podbił i stworzył wszechświat!
  Gerda ze złością uderzyła okrągłą piętą w zbroję i oznajmiła:
  - A to już nie jest przez nas dyskutowane! Kto stworzył wszechświat, czas pokaże!
  Charlotte zasugerowała:
  - Niech dziewczyny lepiej zadają sobie pytanie - co zrobimy po wojnie?
  Christina uśmiechnęła się i zasugerowała:
  -Chodźmy do biznesu! To najlepsze, co możemy zrobić!
  Gerda skinęła głową w porozumieniu ze swoją śnieżnobiałą głową:
  - Oczywiście w biznesie! A może zagramy w filmach?
  Magda uśmiechnęła się i zasugerowała:
  - I co? To dobra kontynuacja kariery! W końcu filmy są świetne!
  Gerda uśmiechnęła się, przesunęła dłonią po prasie ulgi i zauważyła:
  - A kogo byś grał? Anioł co?
  Magda z ospałym spojrzeniem powiedziała:
  - Dlaczego nie? Ponieważ mam odpowiedni wygląd. Chciałbym opowiedzieć o Jezusie Chrystusie wszystkim wierzącym! To byłby ratownik!
  Gerda potrząsnęła przecząco głową i wyjaśniła:
  - W nowej religii aryjskiej nie ma czegoś takiego jak zbawienie. W rzeczywistości istotą nakazu wydanego aryjczykom jest służenie Rzeszy. A reszta - bądź posłuszna Aryjczykom! Więc nie ratujemy siebie, ale rządzimy!
  Christina to dziewczyna z miedzią, ale z domieszką żółtych włosów, potwierdzono:
  - Tak, rządzimy i podbijamy! Na tym świecie jesteśmy w oddziałach III Rzeszy. W tym będziemy mieli własną armię. I podbijemy inne wszechświaty. Wszystko na tym świecie jest względne... Myślę, że będzie wojna, uczty i majątki! Kombinacje cieszenia się światem i ekscytującą grą wojenną!
  Charlotte jest dziewczyną o rudych włosach, skinęła głową na znak zgody.
  - Na pewno! Bo naprawdę spokojne życie jest nudne... Tak przywykliśmy do walki, że stało się to dla nas chlebem!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - Raczej nawet powietrze! Albo woda zmieszana ze słodkim winem!
  Magda powiedziała ze smutkiem:
  - Szkoda... Czasem ogarnia mnie fala żalu. W końcu zabijanie innych jest złe. Sprawiamy ból i cierpienie! Co, dzieci bez ojca!
  Gerda pokręciła głową, zauważając:
  Wszyscy jesteśmy zagrożeni! Ale bądź pocieszony! Człowiek wciąż jest śmiertelny! A jeśli się nad tym zastanowić, czy to naprawdę znaczące trzydzieści czy czterdzieści lat w skali wieczności? I życie wieczne!
  Magda odpowiedziała westchnieniem:
  - Cóż, jeśli spojrzeć filozoficznie, to tak jest... Ale tak naprawdę nie ułatwia to małym dzieciom!
  Charlotte potrząsnęła miedzianymi włosami i syknęła:
  - Wyobraź sobie, że są podludzie! Tylko zwierzęta i poczujesz się lepiej!
  Magda otrząsając łzę z rzęs odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko i zwierząt szkoda! Och... w jakim świecie żyjemy! Wszystko jest po prostu bezwzględne! I zasady śmierci!
  Charlotte mówiła z naciskiem, komponując po drodze:
  Niech rzeki krwi
  płynie po ziemi,
  Niech jęczą z bólu -
  Pożary wszędzie!
  I niech zła śmierć
  Wściekła piłka rządzi,
  Wszyscy umieracie
  Szatan pociągnął cię do odpowiedzialności!
  Niech trąba pożre
  Przepływ ludzkich ciał...
  Planeta cierpi
  Panuje chaos!
  Gerda przerwała partnerowi, zakrywając szkarłatne usta gołą nogą. Blond terminator wykrzyknął:
  - Cóż, dlaczego tak pesymistycznie! Tutaj wojna się skończy, a planeta zakwitnie jak ogród. Myślę, że zostało kilka. Ameryka to kolejne sześć miesięcy, cóż, największy rok. Potem dodamy Rosję i pozostanie tylko Japonia. Ale to jest dla nas krótkotrwałe. Najwyżej za trzy lata wszystkie wojny się skończą... I ludzie już nigdy się nie zabiją!
  Christina opracowała:
  - W każdym razie na wojnie... Myślę, że nadejdzie czas, i to już niedługo, kiedy na świecie pozostanie tylko jedno imperium. A wtedy w każdym razie nie będzie wojen. I myślę, że dzięki rozwojowi rolnictwa i idealnej organizacji niemieckiej za kilka lat zniknie też głód. Wtedy zbudowane zostaną mieszkania dla wszystkich. - Dziewczyna o miedzianożółtych włosach i muskularnej, smukłej i idealnie proporcjonalnej sylwetce mówiła z entuzjazmem. "Wtedy rozwinie się medycyna i choroba zostanie wykorzeniona. Polecimy w kosmos, osiedlimy się w różnych światach. Pokonajmy starość. Wszyscy ludzie będą młodzi i piękni, jak bajeczne elfy. A może czekają nas nowe wojny w kosmosie. Taki gwiezdny z trójrękimi kosmitami. I będziemy śmiało walczyć o idee faszyzmu w całym wszechświecie!
  Charlotte z promiennym uśmiechem na ustach zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro... Całujmy się!
  Magda stwierdziła już bardziej optymistycznie:
  - Ale tak jest lepiej! Nie wieczne wojny, ale pokojowe stworzenie!
  W tym momencie samochód przejechał minę. Czołg się zatrząsł. Walec pękł, a samochód nieco zwolnił. Gerda wezwała przez radio ekipę naprawczą. Uszkodzenia nie pozbawiły czołgu osiągów, ale nieco zmniejszyły jego prędkość. Dlatego wałek należy szybko wymienić. Tutaj położenie zawieszenia jest inne - wygodniejsze do naprawy niż rozłożona kolejność charakterystyczna dla "Tygrysów" i "Panter".
  Poza tym dziewczyny chętnie rozgrzewały się w dżungli. Dlaczego nie popływać w rzece. Zbiornik oczywiście miejsce jest gorące, nawet klimatyzator sobie nie radzi. Wciąż jest południe Meksyku - tropiki, aw marcu jest dość gorąco. Ale ogólnie pogoda jest niebiańska.
  Rzeka była w pobliżu i dziewczyny się w nią zanurzyły. Nie musisz się martwić krokodylami. Toczy się tutaj wojna i wszystkie żywe stworzenia uciekły od dawna. Woda jest ciepła i przyjemna do pływania. Dziewczyny pływały i podziwiając brzegi dżungli, Gerda zauważyła:
  -Nasz świat nie jest jednak pozbawiony uroku! Pewnie dobrze byłoby stać się nieśmiertelnym jak taternik i wszyscy żyć razem z ludzkością, obserwując jej rozwój. I lataj w kosmosie!
  Cristina skinęła głową, mówiąc poważnie:
  - Niebo bez grzechu, strasznie nudne... Nie fortunę w kasynie do stracenia, ale jeszcze lepiej wygrać, nie polować. Tak, wojna uzależnia...
  Charlotte zasugerowała:
  - Myślę, że niedługo wymyślą gry, które będzie można zobrazować na ekranie - takie są wojsko!
  Magda zauważyła z uśmiechem:
  - Powinieneś wszystko zniszczyć!
  Christina wzięła to i zaśpiewała:
  - Zniszczenie to pasja... Nieważne jaką moc!
  Gerda sapiąc i parskając śpiewała:
  - Chcę widzieć przede mną pustkę! W nim zbuduję swój zamek, moje marzenie!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Nie, z pewnością świetnie się walczy! Ale jeszcze lepiej jest wygrać!
  Christina wykrzyknęła całymi płucami:
  - Sama prawa ręka nieba pomaga Niemcom. Nasza wiara aryjska, nasz wyjątkowy monoteizm! A to, co nas nie zabije, czyni nas silniejszymi!
  Gerda spryskała wodę i odpowiedziała:
  - Tak, staliśmy się silniejsi! Szkoda, że właśnie natknęliśmy się na minę przeciwczołgową.
  Christina powiedziała zamyślona:
  - A jak chronić gąsienice?
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem...
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Są chronione przed pociskami tarczami, a przed minami... Chyba że są zrobione z grubszych, żeby nie pękły!
  Gerda pokręciła głową.
  - Wtedy właściwości jezdne spadną ze względu na wzrost masy. To sprawiłoby, że czołg zacząłby latać!
  Magda potwierdziła:
  - Otóż to! Aby czołg wzbił się w powietrze i nie spadł! I rozwinął prędkość pięciuset mil na godzinę!
  Charlotte, chlapiąc, przekazała informację:
  - Słyszałem, że nasza flota ma specjalne statki, które trochę latają bez dotykania wody! Rozwijają prędkość myśliwca śrubowego i mogą przenosić wojska, a także zdobywać dominację na morzu! Takie lotnictwo na morzu sprawi, że staniemy się niepokonani!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - A my już jesteśmy niepokonani! To uczyni nas - super niepokonanymi!
  Charlotte odwróciła się na plecy, kopnęła w górę nagie, wyrzeźbione nogi i gruchnęła:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Jesteśmy aryjskimi dziewczynami, zabójcami w naszych sercach!
  A piękno zanurzyło się głębiej w wodę. Poszedł trochę głębiej. Uderzyła przyjaciół w bose obcasy i wyszła. Wypuściła fontannę wody, gruchając:
  - Cóż za dobra wiosna w tropikach! Woda jest jak mleko na parze!
  Gerda zaśpiewała żartobliwie:
  - Afryka jest straszna tak, tak, tak .... Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak! Nie chodźcie z dziewczynami na spacer do Afryki!
  Piękności roześmiały się. Lodowisko już się zmieniło - ekipy remontowe są w najlepszej formie. A dziewczyny z całego świata wskoczyły do czołgu. Sylwetka E-50 jest dość niska, a sam samochód niezbyt zauważalny. Wojowniczki włączyły silnik z turbiną gazową i w kilka sekund nabrały prędkości.
  Charlotte, doświadczona tankowiec, zauważyła:
  - Mimo to silnik turbogazowy jest znacznie lepszy od diesla. Jest zarówno bardziej kompaktowy, jak i szybciej przyspiesza czołg. Nasz samochód ma niesamowitą zwrotność!
  Gerda żartobliwie zaśpiewała:
  - Był nieostrożny i naiwny, dziewczyny miały goły, młody wygląd... Wszystko dookoła wydawało się cudowne - trzysta lat temu!
  Christina entuzjastycznie zauważyła:
  - Nie! Nasz dowódca uderza z poczuciem humoru... Choć tak naprawdę wygląda na to, że od początku wojny minęły wieki... - Dziewczyna przesunęła dłonią po swojej wysokiej, elastycznej klatce piersiowej i kontynuowała. - Jednocześnie czasami łapiesz się, jakby to było wczoraj! Och, przecież życie ludzi jest krótkie i jakoś niezauważone!
  Gerda zauważyła ostro:
  Ale nie jesteśmy starzy, prawda? Jesteśmy pełni siły i energii! I nasza droga od zwycięstwa do
  Zwycięstwo!
  Magda obstawiła wieżę karabinu maszynowego, zburzyła amerykańską celę i gruchała:
  - Tak, wierzę w nasze zwycięstwo... Zwłaszcza teraz, kiedy mamy wszystkie atuty. Ale nie stawiajmy wozu przed koniem!
  Gerda przypomniała sobie z westchnieniem:
  - Albert... tęsknię za tym chłopcem... Dziwnie jest zakochać się w bachorze, nawet jeśli jest wysoki, z budową Apolla!
  Charlotte logicznie zauważyła:
  Alberta też lubiłem. Ma szczególne piękno. Ogólnie rzecz biorąc, nastolatki, gdy ich fizjonomie nie pokryły się jeszcze brodą, a rysy twarzy nie zakończyły swojej formacji, wyróżniają się szczególnym urokiem. A co najważniejsze, nie są jeszcze tak kupieckie, kochają cię, a nie twoje pieniądze!
  Christina racjonalnie zauważyła:
  - Cała nasza czwórka jest tak piękna, że mężczyźni kochają przede wszystkim nasze ciała. A ile mamy to już nasz dochód!
  Gerda logicznie powiedziała:
  - Bycie kobietą jest łatwiejsze! Zawołaj psa, a on wskoczy do łóżka. Przynajmniej póki jesteś młody. Nigdy nie będziesz bez mężczyzny. Łatwo ich przyciągnąć. Ale mężczyzna, aby położyć kobietę do łóżka, powinien spróbować ....
  Charlotte odpowiedziała sarkastycznie:
  - W końcu nie ty... Nie jesteśmy zbyt wybredni!
  Gerda potrząsnęła przecząco jasną głową.
  - Na pewno nie w ten sposób! Kocham młodych, przystojnych, krągłych mężczyzn. I nie kładę się z nikim do łóżka. Z reguły wybieram atletycznie zbudowany. Niektórzy z brzuchem, nawet generał mnie nie pociąga. I możemy wybierać!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Oto prostytutka na panelu, nie musisz wybierać. A brzuszek będzie służył, a łysy i stary... To oczywiście minus jej zawodu!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Możesz iść do żołnierskiego burdelu... Wtedy wszyscy twoi klienci będą młodzi i szczupli. I różnorodność i mniej lub bardziej atrakcyjna... Na przykład nigdy nie odmawiam przystojnemu mężczyźnie!
  Christina zachichotała i gruchała:
  - Tak... Różnorodność się włącza! Seks wymaga różnych potraw i przypraw. Jesteśmy młodymi kobietami i kochamy młodych... Chcemy partnerów sportowych o muskularnych ciałach. A ktoś ma do czynienia z niezbyt przystojnymi mężczyznami. Możesz tylko współczuć tym kobietom!
  Charlotte śpiewała z udręką:
  - Piękno zamienia człowieka w niewolnika... A po śmierci uwierz, że nie znajdę spokoju, oddam swoją duszę diabłu na noc z tobą!
  Magda wystrzeliła z amerykańskiego działa samobieżnego "Witch" i zaćwierkała:
  - To grzech, jaki mamy seks poza małżeństwem... Lepiej zostawić pożądliwe myśli!
  Charlotte odpowiedziała ze złością:
  - A ty jęczałeś z orgazmów nie gorzej niż my... Więc nie powinieneś hodować pielęgniarki hipokrytki.
  
  Wojska Hitlera bardzo mocno wprowadziły Amerykę do obiegu. I przycisnął go zaciskiem po obu stronach.
  Machina wojenna Wehrmachtu posuwała się przez Meksyk. Zacięte walki, dużo krwi i połamanego metalu. Wiele strat poniosły także jednostki zagraniczne III Rzeszy. Naziści starali się jak najbardziej chronić Aryjczyków. Afrykanie, Arabowie, Hindusi, Chińczycy zostali wrzuceni do walki. Japończycy używali też bardziej kolorowej armii. To nieco spowolniło tempo postępu. Sami Niemcy siedzieli w ciężkich czołgach. Führer nakazał wycofanie z produkcji wszystkich czołgów lżejszych niż pięćdziesiąt ton i przejście na najnowszy model E-50. A także używać wyłącznie ciężkich pojazdów opancerzonych w bitwach z Amerykanami.
  To nieco spowolniło postęp Niemców w Meksyku. Fritz wdrożył najnowszy czołg, wystrzelił i użył odrzutowego samolotu szturmowego z ulepszonym pancerzem. Amerykanie wycofali się. Marzec był pracowity.
  Pilot i superas Friedrich zdobyli punkty. Chłopak walczył na najnowszej modyfikacji ME-262 "X" i bardzo pewnie poprawił swoje wyniki. Jednocześnie eliminując cele powietrzne i naziemne. Helga ścigała się obok niego na prawej ręce. Również pełen nadziei wojownik. Friedrich stał się już prawdziwą legendą, niczym fantastyczny superman.
  A teraz chłopak wystrzeliwuje serię z pięciu wiatrówek. Natychmiast eksploduje pięćdziesiąt amerykańskich samolotów. Są przenoszone z jednego pocisku powietrznego. Reszta samochodów zamarzła w osłupieniu. Nigdy czegoś takiego nie widzieli. I Friedrich znowu strzela. A pięćdziesiąt kolejnych sępów amerykańskich zostaje wysadzanych w powietrze. To naprawdę cud. Helga strzela, zestrzeliwuje cztery samoloty i szepcze do asa:
  - Jesteś supermanem na najwyższym poziomie!
  Amerykańskie samoloty próbują uciec, ale trzeci zakręt zlizywa kolejne pół setki. Dokładność Friedricha jest niewiarygodna. Jest naprawdę supermanem i dzieckiem. A sto pięćdziesiąt amerykańskich samolotów zostaje zniszczonych. Helga zestrzelił pięć samochodów, resztę niemieckich myśliwców jeszcze mniej.
  Chłopiec mówi:
  - Kura dzioba ziarno po ziarnku i przybiera na wadze bardziej niż świnia połykająca duże kawałki.
  A teraz Friedrich zajął się celami naziemnymi. Gertrude, wciskając bose stopy na pedały, ledwo nadąża za chłopcem. Friedrich strzela do kolumny czołgu. Jedna seria z pionowego nurkowania niszczy: siedemnaście czołgów Sherman, osiem Grands, cztery Pershingi, dziewięć dział samobieżnych Witch, trzy Big Tomy i osiemnaście transporterów. Wszystkie te samochody są trafione i płoną. Wewnątrz nich zaczyna się rozdzierać zestaw bojowy. I następuje zniszczenie całej kolumny, dosłownie w kilka sekund.
  Helga, ta piękna blondynka daje klapsy bosymi stopami, woła:
  - Friedrich jest u nas najfajniejszym asem, po prostu trwa najwyższa klasa!
  Chłopak pokazuje nos i chichocze... Odwraca ME-262 i znów szuka zdobyczy. Rozwinął intuicję. Tutaj błysnęło siedem "Mustangów" w chmurach. A potem zostali zestrzeleni. Wtedy chłopak zaatakował kolumny. Zaczął mścić się na wszystkich, rozbijać zarówno motocykle, jak i transportery. I nikt się nie sprzeciwia! Amerykanie są właśnie eksterminowani.
  Coś udaje się złapać i Helga.
  Dziewczyna walczy w jednym bikini. To jest jej credo, podobnie jak wiele pilotek. I dlaczego zauważa się, że dla kobiet, gdy śmierć nie przychodzi do nich z minimum ubrania. Jakoś więcej szczęśliwych i niezniszczalnych dziewczyn, które walczą na bosaka. A to zjawisko sprawia, że pilotki rozbierają się tak bardzo, jak to możliwe.
  A w upale nago jest przyjemniej. Jest koniec marca, nad Meksykiem jest bardzo gorąco, a w samym samolocie silnik również dogrzewa.
  Helga podziwia ruchy chłopca. Tutaj jednym wezwaniem niszczy jeszcze dwadzieścia cztery Shermany, z których sześć jest osłoniętych.
  Chłopak wygląda jak najzwyklejszy trzynasto-czternastoletni dzieciak, ale ma tak fenomenalną celność i siłę. A kobiety przyklejają się do blondyna jak igły do magnesu. Ponadto Friedrich jest już generałem pułkownikiem lotnictwa.
  I otrzymał wiele nagród. W tym takie ordery jak Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego z liśćmi dębu platynowego, mieczami i diamentami. Również Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z platynowymi mieczami z liści dębu i czarnymi diamentami. Gwiazda Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Dziesięć zwykłych Krzyży Rycerskich Żelaznego Krzyża z mieczami i diamentami. Jak również Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża. Puchar Luftwaffe w złocie i brylantach. Niszczyciel czołgów Diamond Star, niszczyciel artylerii Diamond Star i nie tylko.
  Jak tylko Fryderyk nie został nagrodzony. Jego konto o zniszczonych samolotach zbliża się do dziesięciu tysięcy. Po dobiciu do dziesięciu tysięcy już przygotowana została nowa nagroda: Gwiazda Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi, mieczami i brylantami. Oraz platynowy puchar Luftwaffe wysadzany diamentami.
  W tej chwili Friedrich niszczy kolejną kolumnę czołgów. Następnie nieostrożnym ruchem bosej, chłopięcej stopy zestrzeliwuje dziewiętnaście amerykańskich samolotów, w tym dwa B-29. Tak, naprawdę jest niesamowicie fajnym chłopcem.
  Friedrich wypowiada nie bezsporną frazę:
  - Zdolni chłopcy dokonują więcej odkryć niż genialni starcy!
  W rzeczywistości nastolatek jest najfajniejszym wojownikiem na świecie! I zaczął walczyć, gdy nie miał jeszcze jedenastu lat! Ale czas mija i chłopiec dorasta. On jest największym fenomenem. I coś w nim jest, zwłaszcza na poziomie genów, chociaż ma zupełnie normalny wzrost jak na swój wiek, tylko bardzo muskularny.
  Tutaj robi kolejną serię... Zestrzeliwuje osiem Airacobr i sześć P-51. Fajny chłopcze, nic nie mów. Następnie wybija kilka baterii, niszcząc ponad siedemdziesiąt dział. Cóż, czas wrócić, uzupełnić paliwo w zbiornikach i zestaw bojowy!
  Helga również znokautowała dwie armaty i wygląda na zadowoloną. Friedrich powraca z kolosalnym przejęciem. Taki szczęśliwy chłopak. Mimo to wyraźnie poprawiłby swoje rachunki. Niemal natychmiast młody as przenosi się do innego myśliwca, nie czekając na zatankowanie swojego samochodu. A Gertrude już z nim leci. Również śliczna blondynka w bikini.
  Friedrich macha do niej i podnosi swój szybki samochód. Ten ME-262 jest w stanie przyspieszyć do 1200 kilometrów na godzinę.
  Szalona prędkość i jednocześnie duża zwrotność to cechy tych maszyn. Friedrich strzela z dystansu w Mustangi - przewraca osiem kawałków i dodaje szybkości.
  Gertruda śmieje się:
  Cóż, jesteś rycerzem! Jestem dla ciebie!
  Friedrich śmieje się, wystawia język i ryczy:
  - I Pan Superstar! A góry są mi posłuszne!
  I znowu strzela, przewraca kilkanaście samochodów. I znowu chichocze... Gertrude zauważa z chichotem:
  - Ty, coś, czego boją się nawet Rosjanie!
  Friedrich mrugnął do dziewczyny, choć ona ledwo go widzi:
  - Myślę, że najfajniejsi są Amerykanie!
  Gertruda wyje w odpowiedzi:
  - Jesteś macho! Jesteś macho!
  Chłopak zachichotał i zaćwierkał:
  - Jestem super macho!
  Gertrude syknęła z odrobiną srebrnych dzwoneczków w głosie:
  - Bohater, jesteś superbohaterem wszystkich komiksów i wszystkich epok!
  Friedrich dał kolejkę. Zestrzelił około trzydziestu samolotów, w tym pięć bombowców. Samochody rozrzucone w powietrzu jak przypalone konfetti. Chłopak uśmiechnął się i powiedział:
  - Ale kwiat miłości nie rośnie bez chwały i sukcesu!
  Gertrude nacisnęła dźwignię bosą stopą i zaćwierkała:
  - Miłość z panami wojennymi, wpadłem w siatkę! Wojna wyobraź sobie nonsens, nie bądź miłością na świecie!
  Dziewczyna zestrzeliła samolot Sił Powietrznych USA naciskając spust gołymi palcami i kontynuowała.
  "Czasami asystentka we wszystkim, czasami umiejętnie krzywdzi ... A wojnę nazywamy świętą i nazywamy ją podłą!"
  Gertrude zaćwierkała i zestrzeliła kolejny samolot. A chłopiec terminator ma naraz piętnaście lat!
  Friedrich śpiewał z entuzjazmem:
  Przysięgam na wielkiego Führera
  Honor zachować i walczyć do końca...
  Bo jego moc jest jak słońce,
  Bo kraj ostrzy miecz!
  Dziewczyna zarzuciła gołymi nogami, po czym podciągnęła kolana do pełnej klatki piersiowej. Potem zaśpiewała:
  - Uwielbiam seks i bohaterów... Fuhrer zmartwychwstał - zabije wszystkich!
  Friedrich po raz kolejny przybity z daleka. Zestrzelił czterdzieści samolotów zaprzyjaźnioną salwą wiatrówek.
  Chłopiec ćwierkał:
  - A ja jestem Zeusem i Posejdonem w jednej butelce!
  Gertrude zestrzeliła samolot łaskawie pozostawiony jej przez superasę i zaśpiewała:
  - A teraz Ares i Mars patrzą na nas z zachwytem... I mogą zobaczyć, co się w ogóle dzieje!
  Młody superman pisnął, zestrzeliwując kolejny tuzin amerykańskich samolotów:
  - Jeżdżę, ale jeżdżę inaczej, po kamieniach, po kałużach, po rosie...
  Gertrude uderzyła w amerykańskiego szturmowca bosą, pełną gracji stopą, sycząc:
  - To jest miłość! Oczywiście, że miłość!
  Dziewczyna potrząsnęła wysokimi, bardzo uwodzicielskimi piersiami. Nie wszystko ułożyło się dla urody, ale samolot szturmowy zapalił się i zaczął się rozpadać.
  Gertrude ćwierkała słodko:
  - W moich źrenicach - koszmar... Jeden skok - jedno uderzenie!
  Ale na niebie znów są samoloty. Jasnowłosy, przystojny Friedrich ustawia kolejkę. Nokautuje kilkadziesiąt samochodów i ćwierkanie:
  - Mój taranujący cios! Zmiażdżymy wszystkich wrogów i rozerwiemy ich na strzępy!
  Gertrude zestrzeliła myśliwiec, który jej zostawił jako nagrodę pocieszenia i zaćwierkała:
  - Nogi zostały odcięte, zwłoki poćwiartowane, podli Jankesi zabili żołnierza!
  Friedrich zachichotał, przypomniał sobie silne, pełne wdzięku ciało Gertrudy, dziewczyna nie miała ani kropli tłuszczu.
  Co za przyjemność się przytulać. Chłopiec warknął:
  - Moja walka, to moja walka!
  I tak młody wojownik przerzucił się na cele lądowe. Czołgi się poruszają. Wędka samobieżna. Chłopiec z daleka otwiera wachlarz i śpiewa:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły... Nie toniemy w ogniu, nie palimy się w wodzie!
  Chociaż być może ostatnią frazę należało zaśpiewać wprost przeciwnie. Ale nawet w ogniu w zasadzie można utonąć, a woda może się spalić.
  Friedrich przypomniał sobie indyka na śniadanie. Ten jest pieczony w złotej folii. A nogi przypominają kobiece. W Luftwaffe jest wiele kobiet-pilotów. Są bardziej przeżywalne niż mężczyźni i dobrze strzelają. A nogi kobiet są wyćwiczone, mocne, mięsiste. Chcą głaskać, czuć, szczypać.
  On Friedrich jest już generałem pułkownikiem. Wojownik, który zrobił niesamowitą, bajeczną karierę. Zjawisko i mutant genetyczny. Krótko mówiąc, nadludzki!
  Sam Fryderyk zdawał sobie sprawę z własnej wagi. Wstał w tak młodym wieku, aby raz na zawsze udowodnić, że nie ma mocy, która nie podlega aryjskiemu geniuszowi.
  Teraz chłopiec spalił całą kolumnę. I poleciał dalej. To prawdziwy orzeł.
  Gertrude potarła gładki, zaróżowiony policzek. Wyobraziła sobie, jak Friedrich całuje jej piersi. A szkarłatny sutek natychmiast stwardniał. Ech, to wojownik numer jeden III Rzeszy. Walczy jak cała armia. I nie marnuje ani jednego pocisku powietrznego. To już nawet wygląda nadprzyrodzone. Chociaż dlaczego to tylko wygląda - jest nadprzyrodzone!
  Chłopiec najpierw zestrzelił dwa tuziny myśliwców osłonowych, a potem zaatakował kolejną kolumnę czołgów i dział samobieżnych. Jeden z amerykańskich czołgów nie wyglądał dosyć standardowo. Musisz pamiętać, jaki samochód. Potem przyjechały ciężarówki z jankeskimi żołnierzami. Cóż, dostaną to.
  Fryderyk śpiewał:
  - Sieję śmierć... Można na nią patrzeć tylko ze strachem... I umrzeć!
  Gertrude nacisnęła pedał bosą stopą. Naprawdę chciała biegać boso po mrówce w trawie. A potem wpaść w ramiona chłopaków. I być całowanym i pieszczonym.
  Ciekawe... Gertrude była ideologiczną faszystką. Zaczęła walczyć zaledwie sześć miesięcy temu, a wcześniej była w nazistowskiej organizacji młodzieżowej i zdołała zarobić dodatkowe pieniądze jako nadzorca w fabryce wojskowej. Zagraniczni pracownicy musieli być monitorowani, a jednocześnie ponaglani batem.
  Dziewczyna czerpała przyjemność z bicia. Szczególnie lubiła bić nastoletnich chłopców na bose stopy.
  A teraz wyobraziła sobie, jak przyjemnie i dowcipnie byłoby usmażyć nagie, okrągłe obcasy Friedricha. W końcu asowy chłopak jest bardzo przystojny, a jego nogi są zawsze tak czyste, tylko opalone jak brąz. Ale nie brudzą się ani na ziemi, ani na trawie. Ciekawie jest poczuć Friedricha. Czy superbohater krzyknąłby z bólu lub udawał, że to drobiazg?
  Gertrude lubiła torturować niewolników. Lubiła też kpić z więźniów. W szkole lotniczej dziewczyny nie były zbyt wybredne w związku. Ale Gertrude okazała się bardzo zdolnym pilotem. W sumie w pół roku zarobiła sobie konto na krzyż rycerski żelaznego krzyża z liśćmi dębu i otrzymała prawo lotu z generałem Friedrichem.
  Chłopiec jest jeszcze za młody, by dowodzić, a to taki czysto formalny generał. Ale z drugiej strony walczy jak kilkanaście dywizji z wybranych asów.
  Gertrude czuła się niezręcznie na tle Friedricha. Ech, usmaż obcasy tego chłopca! I przynieś pochodnię do bosych stóp przystojnego młodzieńca. Podgrzać szczypce i rozerwać palce, zaczynając od małego palca.
  Gertrude uwielbiała zabawiać się rzucaniem węglami pod stopy chłopców-niewolników. W warsztacie jest ciepło, a młodzi niewolnicy zawsze pracowali boso.
  I jak oni, paląc się, śmiesznie podskakiwali lub krzyczeli. To było świetne. I śmieszne...
  I gałązką do bicia w szorstkie podeszwy chłopców-niewolników. Jest cudowną strażniczką, okrutną, o sadystycznych skłonnościach. Chciała też torturować swojego uroczego idola. Co więcej, nie zostawia dla niej niczego jako terminator blond.
  Gertrude wzięła go i ryknęła:
  - Jestem tak zmęczony biciem cię, że nie możesz złapać komara w siatkę!
  Friedrich pozbył się ciężarówek. Zmienił ogień na samoloty eskortowe i samoloty szturmowe R-51. Ostatni samochód jest dość potężny, ma aż osiem karabinów maszynowych i rakiety. Ale oczywiście nie można go porównać do odrzutowca ME-262. Albo nawet XE-162, a nawet XE-262.
  Chłopak wystrzelił będąc w transie.
  Zmiótł ponad osiemdziesiąt samolotów, pozostawiając parę dla Gertrude na rozwód. Dziewczyna uwielbia strzelać swoimi uwodzicielskimi, opalonymi i muskularnymi nogami. Są dla niej wyjątkowe - wdzięczny kształt, lekka czekolada.
  Dziewczyny w ogóle to pasja. Zwłaszcza w wojsku, gdzie mają atletyczny wdzięk i urok siły. Są to oczywiście dziewczyny, na które wizualnie przyjemnie się patrzy, a kiedy dotykasz ich elastyczną skórą, czujesz po prostu błogość.
  Friedrich ponownie skierował swój ogień na ufortyfikowane linie obrony USA. Musimy szybko położyć kres Jankesom i wreszcie przycisnąć ZSRR. Oczywiste jest, że odporność Rosjan jest o rząd wielkości wyższa niż odporność Amerykanów. Ponadto w czterdziestym pierwszym roku najlepsze czołgi miały porady. Dziwne, ale Rosja pod kontrolą bolszewików nie uległa degradacji i nie została odrzucona w średniowiecze.
  Rosjanie zrobili raczej znaczący krok naprzód. A gdyby Niemcy nie mieli tak silnej i doskonałej organizacji, trudno byłoby odnieść sukces.
  Sam Friedrich był rzeczywiście produktem nazistowskich eksperymentów genetycznych. Ale chłopak nie zna szczegółów. Jest tylko jasne, że departament Himmlera, jeszcze przed dojściem nazistów do władzy, przeprowadzał tajne eksperymenty z udziałem sił okultystycznych. I coś, sądząc po fenomen Friedricha, osiągnięto.
  Chłopiec strzelając kolejną baterią śpiewał:
  - Nie jestem diabłem, ale dla mnie, ale dla mnie cel stał się święty! Jestem aniołem, ale Szatan otworzył mi drogę - do ziemskiej chwały!
  Potem jego samolot zawrócił. Pociski powietrzne się skończyły i trzeba było uzupełnić paliwo. Friedrich nie bał się prześladowań, ponieważ jego samolot był co najmniej o pięćset kilometrów na godzinę lepszy od amerykańskich samochodów.
  I że Jankesi będą mogli się im przeciwstawić.
  Gertrude znokautowała kilka ciężarówek i działo, a także zbiornik paliwa. Czerwony płomień pięknie się pali. Dziewczyna się rozweseliła. Wyobraziła sobie, jak ogień lizał okrągły różowy obcas chłopca, rozprzestrzeniał się zapach przypalonego mięsa.
  To uwodzicielskie. Nawet sama wojowniczka chciała jeść. Gertruda ćwierkała:
  - Raz, dwa - chcemy jeść! Otwórz szerzej drzwi, bo inaczej zjemy kucharza! - Fajny wojownik entuzjastycznie zaśpiewał piosenkę dla dzieci. "Będziemy coś przekąsić jako kucharze i będziemy pić jako pomocnicy, zniszczymy całą jadalnię i pozabijamy naczynia!"
  Gertrude z tego jest bardzo zabawna. Tutaj wylądowały ich myśliwce odrzutowe.
  Friedrich biega z jednego samolotu do drugiego. A Gertrude zastępuje Helga.
  Chłopiec znów leci do bitwy. Czym różnią się Helga i Gertruda? Obaj wojownicy to naturalne blondynki. Oboje są wysportowani, silni i kręci. Ale rysy Helgi wydają się bardziej miękkie i bardziej kobiece. Ale ta dziewczyna też lubi strzelać stopami.
  Friedrich śpiewał podniesiony na duchu:
  - Moje dziewczyny są piękne, dlaczego lubisz zera? Jestem bardzo produktywny i pod wieloma względami wszechmocny cherubin!
  - odkrzyknęła Helga.
  - Nie, nie jesteś zero! Jesteś nieskończonością!
  Chłopiec zestrzeliwuje kilkanaście amerykańskich samolotów i warczy:
  Taki ból, taki ból! Niemcy przeciwko Ameryce piętnaście zero!
  Helga pozwoliła podejść amerykańskiemu Mustangowi, wystrzeliła, znokautowała i oblizała usta, mówiąc:
  - Dwa kawałki kiełbasy, które miałem na stole!
  Friedrich rzucał się z dużej odległości, podniósł jedenaście samolotów i ćwierkał:
  - Opowiadałeś szatanowi bajki, jak sam Faust w piekle!
  Helga wyglądała na urażoną.
  - I nic mi nie zostawiłeś! Dziewczyna pisnęła złośliwie. - Zjadłem to wszystko!
  Friedrich odpowiedział szyderczo:
  - Tym właśnie wszyscy jesteśmy mężczyznami!
  Dziewczyna powiedziała jękliwym tonem:
  Ale wciąż jesteś chłopcem!
  As zachichotał.
  - Generał pułkownik nie może być chłopcem!
  Helga wzięła go i zaśpiewała:
  - Och, jakim jesteś człowiekiem - generałem i pułkownikiem!
  Friedrich kontynuował ostrzał celów powietrznych. Tak, taki as mógłby wiele wnieść w walkę o przewagę w powietrzu w Anglii. Ale teraz jest nie czterdziesty rok, ale czterdziesty piąty. A Wielka Brytania jest już cudownie pokonana. Jak to się stało?
  Przecież lew nie mógł się oprzeć niemieckiemu wilkowi. Jakie siły przebudziły się na tym świecie? Trochę więcej szczęścia dla Japończyków i Niemców zmieniło przebieg wojny. I fakt, że Wehrmacht miał bardzo silną organizację. A Hitler niespodziewanie okazał się wybitnym organizatorem i strategiem. Co można temu przeciwstawić?
  Teraz, w 1945 roku, nadzieją Ameryki jest jej gospodarka i dość duża populacja.
  Friedrich pamiętał też swoją karierę bokserską. Jak od dzieciństwa uczyłem się trudnej sztuki przetrwania. I musiał dorastać w koszarach. Początkowo był niedoceniany. Ale chłopiec stał się silny i, co najważniejsze, bardzo mądrym bokserem. Tak, a nauka była dla niego łatwa - pojmował wszystko dosłownie w locie!
  Chłopiec nauczył się kilku języków, w tym rosyjskiego. I choć Fryderyk walczył z Armią Czerwoną, a nawet demonstrował fenomenalne umiejętności, szanował Rosjan. Byli odważnymi i niezłomnymi, wykwalifikowanymi wojownikami i bohatersko znosili tortury.
  Sam Fryderyk niejednokrotnie był zdumiony odwagą żołnierzy radzieckich. Ale za dobrze wykonał swój obowiązek. Chłopiec stał się swego rodzaju maszyną niszczenia. A dla niego to ekscytująca gra. Tylko czasami serce zaczęło boleć z nieznośnej udręki. I ta melancholia dosłownie zjadała w pewnych momentach chłopca terminatora, ale potem ustępowała. Sam Friedrich czasami nie wiedział, czego chce. Jego krew nie jest dokładnie bez skazy i miał w sobie rosyjskie geny. To zdezorientowało chłopca. Ale z drugiej strony jest słynnym asem Niemiec i zwycięzcą! I może zajść bardzo daleko!
  I już poszedł na gwiaździste wyżyny.
  Teraz Friedrich ponownie otwiera ogień. Zestrzeliwuje trzydzieści pięć samolotów i mówi z entuzjazmem:
  - Lubię pluskać się w ciepłym morzu, jak chłopiec siedzieć na płocie! Chociaż w kieszeni nie ma rubla - moja bezcenna młodość!
  Helga odpowiedziała z entuzjazmem:
  - Ale jednocześnie Twoje doświadczenie jest wyjątkowe!
  Dziewczyna wykończyła uprzejmie dostarczony jej samolot Sił Powietrznych USA i zaćwierkała:
  - To jest walka... Wkrótce będzie sto zero!
  Friedrich odpowiedział z promiennym uśmiechem:
  Tak, to jest prawdziwa walka. A niedługo będzie tysiąc - zero!
  Helga zakręciła gołymi nogami. Chciała zostać delfinem lub orka. Wojownik warknął:
  - Jestem za twistem i nowymi możliwościami! A ja chcę zostać boginią!
  Friedrich, zestrzeliwszy z dużej odległości cztery samoloty i zwiększając prędkość, zapytał:
  - Dlaczego bogini? Może nawet królową?
  Helga zachichotała i odpowiedziała poważnie:
  "Bogini może robić, co chce, a królowych jest wiele ograniczeń. Na przykład boso i w bikini nie możesz latać samolotem!
  Friedrich wspominał:
  Książę chciał też biegać boso. Ale brytyjska zima jest mroźna. I jak nie złapał bólu gardła!
  Helga odpowiedziała z uśmiechem.
  - Ale królowie nie chorują... A ty też wyglądasz jak król-chłopiec!
  Friedrich powiedział entuzjastycznie:
  - Jestem królem na pierwszym miejscu nieba i nie tylko Wielkiej Brytanii!
  Helga śpiewała:
  - Nasz król jest wybrańcem nieba, nasz król powstał z popiołów! Nasz król jest posłańcem losu, naszym królem jesteś tylko ty!
  Krótko mówiąc, Stany Zjednoczone nie miały szans z takimi chłopcami i dziewczętami, a ich kapitulacja była bliska.
  
  
  
  Wozniesieński przewodniczący ZSRR
  ADNOTACJA
  W wyniku śmierci Stalina cztery lata wcześniej do władzy doszedł akademik i geniusz Wozniesieński. ZSRR wyprzedził gospodarkę amerykańską i umocnił się. Powstało promieniowanie, które unieszkodliwiło broń jądrową. I wybuchła trzecia wojna światowa, w wyniku której cały świat stał się komunistyczny!
  . ROZDZIAŁ 1
  Stalin zmarł w marcu 1949 roku przed osiągnięciem wieku siedemdziesięciu lat. A jego następcą był Nikołaj Wozniesieński. Młody czterdziestopięcioletni akademik jest najzdolniejszym w otoczeniu Stalina. Co więcej, osobiście przywódca wszystkich czasów i narodów pozostawił o nim testament, mianując go swoim następcą.
  I zaczęła się nowa era. Nikołaj Wozniesieński starannie przeprowadził amnestię i zmniejszył liczbę więźniów politycznych. Ale Nikita Chruszczow unikał skrajności. Nacjonaliści, szpiedzy i wszelkiego rodzaju policjanci i prawdziwi przestępcy nie zwolnili. A XX zjazd z upadkiem kultu jednostki nie odbył się. Właściwie po co podkopywać wiarę ludzi w partię i komunizm. A Stalin był za duży, by go podeptać. Razem ze Stalinem można deptać wiarę w czerwone idee.
  Ponadto, cokolwiek by powiedzieć, wielki władca musi być okrutny! Możesz pamiętać Czyngis-chana, Tamerlana, Selima i wielu innych zdobywców i władców.
  Wozniesieński prowadził zrównoważony kurs, kontynuując budowanie gospodarki i budowanie komunizmu.
  Za pasożytnictwo i spóźnienie do pracy byli więzieni jak za Stalina, co stymulowało wyższe tempo rozwoju przemysłu. Wzrosło także rolnictwo, które pozostawało nieco w tyle za Stalinem. Produkowano także nawozy, traktory i różne urządzenia. Przy umiejętnym zarządzaniu nawet kołchozy mogą przynieść efekt. A to oczywiście dało pole do wynalazków. Za Wozniesienskiego nauka była finansowana bardziej aktywnie i hojniej niż za Stalina i Chruszczowa, zachęcano młodych naukowców.
  Dzięki większej sztywności i umiejętnemu zarządzaniu, a także rozwojowi nauki, ZSRR wystrzelił satelitę dwa lata wcześniej. I polecieli w kosmos w 1958 roku, 18 listopada, w urodziny Wozniesienskiego. I stał się dniem kosmonautyki.
  ZSRR rozwijał się w szybszym tempie. Dyscyplina, w przeciwieństwie do czasów liberalnego Chruszczowa i stagnacji Breżniewa, była stalinowska. Planowanie jest bardziej umiejętne, osiągnięcia naukowe są szybciej wdrażane. Sam Wozniesieński jest oczywiście o wiele bardziej utalentowaną i skuteczną osobą niż Nikita Chruszczow i Leonid Breżniew. A jego zespół był młodszy i bardziej wydajny. A lot na Księżyc miał miejsce w ZSRR w 1967 roku. Ponadto imperium sowieckie zachowało kontrolę nad Chinami. Wozniesieński jest mądry i rozumie, że nic nie jednoczy narodów jak wspólny wróg!
  Wojna koreańska rozpoczęła się 25 czerwca 1950 r. Stalin też tego chciał. Wozniesieński również poszedł tą drogą i pchnął USA przeciwko Chinom. Wojna ciągnęła się dalej. Oczywiście genialny Wozniesieński nie chciał pokoju. Z korzyścią dla niego było to, że NATO i Chiny eksterminowały się nawzajem i miażdżyły wojska. W maju 1953 roku rozpoczęła się wielka ofensywa wojsk Imperium Niebieskiego. Walki stały się zaciekłe. Chińczykom w listopadzie, kosztem ogromnych strat, udało się jeszcze zająć Seul. Zimą walki były bardzo zacięte. Chiny rzucały do bitwy coraz więcej sił. Na szczęście jest wielu ludzi. Sojusznicy Ameryki walczyli niechętnie. Czy warto kupować trumny cynkowe z powodu jakiejś Korei? I stopniowo opuścił Koreę. Ale Stany Zjednoczone uparcie się trzymały, a także zwiększyły swój kontyngent. Ale broni jądrowej nie użyto... Walki trwały do 1963 roku.
  Kiedy w końcu Kennedy zdecydował się zakończyć wojnę, która kosztowała Amerykę więcej ofiar niż II wojna światowa.
  Po stracie ponad miliona zabitych w samotności Ameryka opuściła Koreę. Chiny straciły pięć razy więcej zabitych. Ale przy jego populacji to niewiele. Zginęło również ponad sto pięćdziesiąt tysięcy sojuszników USA, nie licząc rannych. Plus martwych Koreańczyków.
  W Ameryce nasiliły się nastroje antywojenne i pacyfistyczne. Chiny stały się bardziej zależne od ZSRR.
  Stalin nadal był kultem i leżał w mauzoleum z Leninem.
  Dla samego Wozniesieńskiego postanowili zbudować osobne mauzoleum i być może w Leningradzie.
  Co więcej, Kazań otrzymał imię Stalina po jego śmierci. Postanowili jeszcze nie ruszać Moskwy. Być może Wozniesieński miał nadzieję prześcignąć Stalina i na jego cześć przemianować Moskwę na Nikołaja Wozniesieńskiego.
  Ponadto obóz socjalistyczny nadal się rozrastał.
  Fidel Castro wygrał na Kubie. I wkrótce Kuba weszła do Układu Warszawskiego. Tito nie kłócił się z ZSRR. Jugosławia i Albania przystąpiły do Układu Warszawskiego. Świat socjalistyczny był zjednoczony i trwały. W Wietnamie była wojna, ale okazała się krótsza.
  W Stanach Zjednoczonych protesty antywojenne i poważna presja ze strony ludzi były zbyt masowe. I pojawili się czarni. I powstał Syndrom Koreański. Ameryka straciła w tym więcej. Ponadto chińscy ochotnicy brali udział w wojnie i przyspieszyli klęskę armii amerykańskiej. Wojna okazała się więc krótsza, ale Amerykanie stracili znacznie więcej niż w prawdziwej historii.
  Pod koniec lat sześćdziesiątych ZSRR, rozwijając się w szybszym tempie, prześcignął Stany Zjednoczone pod względem dochodu narodowego.
  Ameryka przeciwnie, straciła więcej w Korei, a w Wietnamie rozwijała się wolniej.
  Wozniesieński nigdy nie zalegalizował aborcji, aw ZSRR praktycznie nie było środków antykoncepcyjnych. W związku z tym zarówno przyrost naturalny, jak i przyrost ludności były wyższe niż w prawdziwej historii. Polityka narodowa była też bardziej sztywna. Wszędzie koniecznie uczyli się rosyjskiego, była rusyfikacja przedmieść. W 1971 r. uchwalono nową konstytucję, która uczyniła ZSRR krajem znacznie bardziej jednolitym, zakazującym wyjścia republik z imperium. Ponadto utworzono stanowisko przewodniczącego ZSRR, wybieranego przez lud.
  18 listopada 1971 r. odbyły się referenda w sprawie nowej konstytucji i wyboru przewodniczącego ZSRR na pięć lat. I to było umocnienie autorytaryzmu w ZSRR, choć czysto legalnie. W rzeczywistości Sekretarz Generalny i Prezes Rady Ministrów był już dyktatorem.
  Wozniesieński zalegalizował swoją dyktaturę oraz autorytarną formę rządów. Wprowadził też stanowisko wiceprezesa, opiekując się oficjalnym następcą, by w razie wystąpienia siły wyższej uniknąć walki o władzę w swoim otoczeniu. I to oczywiście mówiło o większej mądrości niż Nikita Chruszczowa.
  ZSRR przeniknął do Afryki i Ameryki Łacińskiej. Odniósł jeszcze więcej sukcesów niż pod Breżniewem. Zwłaszcza w Ameryce Łacińskiej. Gdzie Kubańczycy byli bardziej aktywni. A w Chile wprowadzono wojska radzieckie i kubańskie, miażdżące Pinocheta.
  18 listopada 1973 obchodzono 70-lecie przewodniczącego ZSRR Nikołaja Wozniesieńskiego. W tym czasie ZSRR stał się najbardziej rozwiniętym krajem na świecie pod względem gospodarczym, a pod względem wojskowym od dawna był najbardziej zaawansowany. Zaczęli nawet budować superrakietę, aby polecieć na Marsa. Populacja ZSRR była większa niż w prawdziwej historii i nadal szybko rosła.
  Voznesensky zachęcał do nauki i różnego rodzaju badań. A 25 listopada 1974 odkryto promieniowanie, które wyłącza broń jądrową na całej planecie Ziemia.
  ZSRR również utracił zdolność do przeprowadzania uderzeń nuklearnych, ale z drugiej strony nie mógł się bać odwetu ze strony Amerykanów. A ludność ZSRR jest większa niż w Ameryce, gospodarka jest silniejsza, a armia jest lepsza zarówno pod względem liczebności, jak i jakości. Możesz więc bezpiecznie walczyć.
  A 9 maja 1975 roku rozpoczęła się III wojna światowa. Układ Warszawski przeciwko NATO. I próba komunizmu ustanowienia dominacji nad światem. Chinami nadal rządził sędziwy Mao, który popierał ZSRR przeciwko USA. I zaczęła się wielka wojna bez broni jądrowej. Między obozem sowieckim a kapitalistycznym. I wylała się krew.
  Wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę przeciwko NATO, z pewnymi strategicznymi korzyściami. Najpierw komuniści doszli do władzy w Grecji i weszli do Układu Warszawskiego. Austria stała się także krajem sowieckim.
  Więc ofensywa poszła dobrze. Cios czołgów Armii Czerwonej miażdży potęgę.
  T-80s, najnowsze czołgi z turbiną gazową, krążyły po RFN i nic ich nie powstrzymało. 125-milimetrowe działo przebiło niemieckie Leopardy z odległości pięciu kilometrów. A same niemieckie samochody nie mogły przebić sowieckiego projektu w czoło, nawet z bliskiej odległości. Więc sowieckie czołgi poruszały się jak w zegarku.
  Elżbieta, Elena, Katarzyna jechały czołgiem. Załoga ma tylko trzy lata. I strzelali do wroga.
  Dziewczyny nacisnęły przyciski joysticka gołymi palcami. I trafili w prawo. I zmiażdżył wiele czołgów niemieckich i amerykańskich. Takiej mocy nie da się zatrzymać. Muszę powiedzieć, że wojownicy są bardzo waleczni.
  Uderzyli w "Lamparta" i zaśpiewali:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu!
  A wojownicy wzięli i pokazali swoje języki!
  Elena wystrzeliła gołymi palcami i pisnęła:
  - O wielkość planety na czerwono!
  Ekaterina miotała się gołymi palcami i pisnęła:
  - Za wielką Rosję!
  Elżbieta zauważyła z energią, również używając bosych stóp:
  - O zwycięstwo nad wrogiem!
  Potem dziewczęta, miażdżąc wojska NATO, zaśpiewały cały poemat romantyczny, komponując w biegu;
  NATO szaleje we wściekłości,
  Wróg pułku rzucił się do przodu...
  Ale kaci-przeciwnicy,
  Rosjanie spotkają się z wrogością!
  
  Wbij się w skórę świni,
  Wróg zostanie zmiażdżony...
  Rosjanie walczą zaciekle
  Silna pięść żołnierza!
  
  Dziewczęta ciemność Komsomołu,
  Gorliwie atakując...
  Wygląd wojowników jest ostry,
  Więc poznaj NATO kaput!
  
  Najsilniejszy na świecie
  Dziewczyny biegają boso...
  Namocz wszystkich wrogów w toalecie,
  OMON nie będzie mógł się powstrzymać!
  
  Wojna to okropne słowo
  To dzwoni stal...
  Wszyscy nazywamy się orłami,
  A wiara rosyjska jest tarczą!
  
  W kosmosie nie ma już pięknych Rosjan,
  Piękne dziewczyny mięśni ...
  Są bardziej niebezpieczni we wszechświecie
  Marzenie chłopca się spełni!
  Możemy urodzić wszechświat,
  Moskwa jest trzecia to Rzym,
  A dziełem miłości jest tworzenie,
  Zróbmy niesamowitą ucztę!
  
  W Rosji wszystko będzie dobrze,
  Który stał się wielkim Edenem ...
  A dziewczyny zapytały Boga
  Nigdy więcej problemów!
  
  Posiadamy bardzo mocne czołgi,
  Paliwo starcza na cały zbiornik...
  Zaciśnij się, szarpie,
  Od pięty dziewczyny po nikiel!
  
  Pociski latają i rakiety
  I mamy fajne bomby...
  Śpiewane są nogi wojowników,
  Uderzy mocno w oko!
  
  Jak gwiazda komunizmu
  Nad nami błyszczy kwazar...
  Zniszczymy hordy faszyzmu,
  Mamy dar rosyjskiego boga!
  
  Wszyscy ludzie staną się dla nas jak bracia,
  Mamy też czerwoną krew...
  I przeklnij złych faszystów,
  I miłość Łady do facetów!
  
  Każdy w naszym kraju jest gigantem,
  Wszyscy ludzie są jak palce są równe ...
  Razem ze Svarogiem jesteśmy jednością,
  Niech nasi ojcowie będą z nas dumni!
  
  Moja Rosja to kraj walczący,
  W nim kosmos znalazł swoją córkę...
  Dziewczyna biegnie boso
  Przegońmy faszystów!
  
  Nie będzie Rosji pod NATO,
  Zapanuje w nim komunizm...
  Musimy walczyć o nasz kraj
  Więc tylko do przodu, a nie w dół!
  
  Budujemy domy i drogi
  Stworzyliśmy świat na wieki...
  Dziewczyny piękne nogi
  Marzenie każdego chłopca!
  
  Sprawimy, że świat będzie najlepszy
  A najbogatsi wszędzie...
  I będą Turkmeni i Czukczy,
  Zamieszkaj w najpiękniejszym kraju!
  
  Wtedy pokonamy bestię, wiesz
  A my uczynimy świat cudownym rajem...
  Rysunek jest piękny na biurku,
  Do tej walki i odważ się!
  Dziewczyny walczyły i śpiewały pełnymi głosami. Znokautowane amerykańskie i niemieckie czołgi. Tutaj również przedarli się przez Challengera, dzieląc jego bok z dużej odległości.
  ZSRR to silny kraj. Ale też okrutny. Na przykład Elena była aresztowana. Została zakuta w kajdanki i przewieziona do aresztu tymczasowego MGB.
  Tam została zabrana do specjalnej skrzyni i kazano się rozebrać. Elena powoli zdjęła ubranie. Pojawiła się kobieta w białym fartuchu i naciągnęła na ręce cienkie rękawiczki medyczne.
  Uśmiechając się do Eleny, skinęła głową.
  - Muszę cię dotknąć!
  I zaczęła badać ją od włosów. Potem zajrzała sobie w uszy, nozdrza, wsunęła się do ust. Ale najbardziej upokarzające jest to, gdy palec w gumowej rękawiczce zanurza się głęboko w łonie matki. Elena poczuła nieubłaganą potrzebę oddania moczu. Wtedy jej matrona w białym płaszczu zaczęła kręcić palcem w jej łonie. I było tak miło... Dziewczyna jęknęła lubieżnie. Opiekunka nadal skręcała się w pochwie. Dopóki Elena nie przyszła, nawet lekko wiotczała.
  Następnie wkładają palec do rękawiczki i również wbijają jej tyłek.
  Następnie została sfotografowana, pobrano jej odciski palców z rąk i stóp. I zabrali mnie pod więzienny prysznic.
  Po umyciu Eleny dali jej szlafrok. I poszedł na pryczę. W celi było ponad trzydzieści kobiet. Elena jednak szybko przyzwyczaiła się do ciasnoty i spała spokojnie. A inni więźniowie bali się jej siły fizycznej i posiadania sztuk walki.
  Spędziła trzy miesiące w areszcie śledczym i została zwolniona. Jednak czasy nie są stalinowskie.
  A tortury były łagodne, często była rozbierana i przeszukiwana. Opiekunka Masza dała z siebie wszystko. Nieustannie doprowadzała Elenę do orgazmu, wkładając palce w piersi Wenus i umiejętnie tam skręcając. I to było takie miłe!
  A jednocześnie jest to boleśnie krępujące. Elena przypomniała sobie to z dreszczem i zrobiło się mokre między jej nogami.
  A teraz gołymi palcami wciska przyciski na joysticku i uderza w inny samochód.
  Wojska radzieckie posuwają się dość pomyślnie i prawie zgodnie z planem. Dziewczyny walczą na niebie Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Walczą z samolotami Yankee. I zestrzeliwują samoloty.
  Jednocześnie używane są również rakiety, uderzające z dużej odległości. Obie dziewczyny są piękne i wyglądają tak młodo. Ale jednocześnie walczyli także podczas Wielkiej Wojny Ojczyźnianej, a Anastasia Vedmakova zdołała sprawdzić Hiszpanów.
  Oto dziewczyny o kolosalnym zasięgu i niesamowitych skokach!
  Anastasia nacisnęła spust gołymi palcami. Uderzyła w amerykański samochód i pisnęła:
  - Jestem terminatorem!
  Akulina również rzucała się gołą piętą i skowytała:
  - Jestem kosmicznym potworem.
  Wojna nie jest już tak ciekawa jak podczas II wojny światowej. Pociski działają z dużej odległości i same są wycelowane w cel. I to nie jest miejsce, w którym możesz pokazać umiejętności i pokazać umiejętności.
  I wtedy tak agresywnie walczyli z Niemcami.
  Potem było trudniej.
  Doświadczona, ale wiecznie młoda Akulina zaczęła wypowiadać skrzydlate aforyzmy, gryzmoląc jak z karabinu maszynowego, a ona sama strzela z armaty do Amerykanów i innych;
  Polityku, to wilk, który zając wyborców przyciąga nie owczą skórą, ale zielonym rachunkiem!
  Polityku, to wilk z przyzwyczajenia, który jednak kocha zieleń!
  Lis-polityk łapie wyborców jak zające na obietnice "kapusty"!
  Polityk, który za bardzo się przeżegna, doszedł do władzy, stanie się krzyżem wyborców!
  Polityk obiecuje góry fałszywego złota, ale prawdziwe wrzuci do wąwozu między skałami!
  Wielkie dęby padają głośno, politycy wyborcy miażdżą pnie, gdy upadną!
  Bóg ma nowy dzień każdego dnia, ale politycy mają do dyspozycji wieczny piątek i poniedziałek!
  Polityk chce dobra, tylko we własnej kieszeni!
  Klaun udaje głupca, żeby cię rozśmieszyć, polityk jest sprytny, żeby cię rozdrażnić!
  Błaznów mówi prawdę królom, politycy okłamują się!
  W polityce są tylko zwierzęta: szczury, wilki, lisy, szakale, ale lwem można zostać tylko będąc człowiekiem!
  Polityk jest jak upiór - chce pić krew, a za grosze kupuje miłosne prasy!
  Nawet głupiec może wierzyć w Boga, tylko geniusz jest w stanie nie stracić wiary w człowieka!
  Talent, to jest diament, trzeba pilnie szlifować, a szlifować edukacją!
  Przedsiębiorca pogrzebowy nie zbankrutuje, gdy mężczyzna sam wpadnie do trumny!
  Wódka to trucizna, która zatruwa państwo, sterowane przez polityków z pijanymi mózgami!
  Nie ma większego nieszczęścia dla człowieka niż polityka, tylko żal nie wie, kto się z człowiekiem bawi!
  Miód z ust polityków odurza, tylko bolesny kac i nigdy nie odchodzi!
  Złoto jest miękkim metalem, ale przebija się przez osłonę o dowolnej grubości, chyba że sumienie jest kryształem!
  Polityk zawsze wychodzi z ust z biegunką werbalną, ale wyborca czasami bierze to za zapach róż!
  Polityk, to taki lis, że uwodzi wronę częściej nie przechwalaniem się jej zaletami, ale przeklinaniem cudzych niedociągnięć!
  Jeśli chcesz odebrać wronowi ser - dobrze pieprzyć słowika!
  Polityk ma kieszenie bez dna, chociaż ma solidne dno w moralności!
  Politycy z płomieniami na ustach zostawiają po sobie spaloną pustynię lub zgniłe bagno!
  Ognisty mówca zostawi tylko popiół!
  Jeśli głowa jest z żeliwa, to jest to najbardziej delikatna część ciała!
  Jeśli jesteś rasowy jak pies, nie oznacza to, że nie nosisz od siebie psa arogancji!
  Aby zostać jeźdźcem - pług jak koń!
  Start jest zawsze trudny w sporcie i polityce, ale do mety jest zbyt łatwo lecieć w dół!
  Hamowanie jest złe, brak hamulców jest gorszy niż kiedykolwiek!
  Polityku, to taki lis, że kręci ogonem, żeby iść do przodu i sprytnie wyrywa mu portfel!
  Do języka polityka, który wpada do torebki, monety dobrze się trzymają!
  W wódce jest dużo goryczy, aw przemówieniach polityków jest słodycz, ale raczej wpycha tę ostatnią do trumny!
  Polityk to oczywiście prostytutka, ale pracuje wyłącznie językiem!
  Którzy pojawili się przed Bogiem Stwórcą - oczywiście politycy, dali początek ciemności i chaosowi!
  Jaka jest różnica między politykiem a żołnierzem? Żołnierz walczy bagnetem, pięścią, polityk tylko pluje językiem!
  Jeśli polityk jest populistą, to powali wyborcę!
  Polityk zajmujący cent elektoratu, nie centrum, ale gracz, którego polityka wyjdzie na bok!
  Armia jest siłą, gdyby jej Ojczyzna nie zrodziła bezsilności!
  Armia jest bezsilna, gdy generałowie mają mózgi z tyłu, a kwatermistrzowie mają ręce w gówniane!
  Kobieta odmawia seksu za pieniądze z obrzydzenia, a polityk bez wstydu odda się za mannę!
  Kobieta chce seksu od przystojnego mężczyzny, a polityk czerpie satysfakcję z dupka!
  Polityk jest sprzedawany za dużo pieniędzy, ale on sam nie jest wart ani grosza i nie jest szalony!
  Jeśli politykowi brakuje inteligencji, rekompensuje to nadmiarem podłości!
  Polityk bardzo lubił szczekać, ale psia lojalność trzyma tylko złotego cielca!
  Dlaczego polityk obiecuje góry złota? Zgarniać w ogniu monet niewłaściwą ręką do kieszeni!
  Dlaczego polityk jest lepszy od prostytutki? Te, które zarażają AIDS tylko w przenośni, ale bardziej zabójcze!
  Piękne gołe kobiece nogi, buty zakładają tylko politycy w obrzydliwy sposób!
  Dlaczego lis jest bardziej niebezpieczny niż lew? Ponieważ język jest bardziej śmiercionośny niż kły!
  Głupiec nie zasypia, w przeciwieństwie do pijaka, polityk nie przestanie kłamać, w przeciwieństwie do przegranego!
  Prostytutka używa pachnących perfum, żeby przyciągnąć klientów, polityk śmierdzi werbalną biegunką - żeby przyciągnąć wyborców!
  Dlaczego politycy są jak grube koty? Ponieważ ich pułapka na myszy to długi język i uchwycenie paszczy oszustwa!
  W jaki sposób kobieta jest lepsza od polityki? Przyciąga mężczyznę przyjemnym zapachem, a polityk nie może ukryć smrodu żadną wodą kolońską!
  Kat to najuczciwsza osoba, klient nigdy nie będzie narzekał, że spóźnia się z zamówieniem!
  Śmierć to także przygoda, z nieznaną kontynuacją, tylko człowiek wolałby uniknąć takiej rozrywki!
  Ten kat to pracownik, którego klient nie namawia!
  Lekarz bywa też katem, tylko klient kładzie się pod nim dobrowolnie!
  Młody człowiek bez brody też może być kozą!
  Polityku, to szczur, który gryzie językiem!
  Nie ma Boga w sercu, ale ksiądz jest w wątrobie!
  Nigdy nie wiadomo, kiedy skończy się świat, ale koszmar życia wydaje się nie mieć końca!
  Nieproszony gość jest gorszy niż koronawirus!
  Najbardziej śmiercionośnym wirusem są politycy szerzący infekcję słownictwa!
  Bóg stworzył światło, ciemność pojawiła się, gdy ludzie zostali oślepieni przez polityków!
  Kiedy pojawił się pierwszy polityk? Kiedy Ewa zdradziła Adama, naukowcy odkryli, że człowiek wyewoluował z małpy!
  To, czy osoba pochodzi od małpy, jest kwestią sporną, ale nie ma wątpliwości, że ludzie naśladują niegodnych bożków!
  Wojna to młot, który rozbija zwierciadło ludzkich złudzeń!
  Polityk obiecuje pokój, ale on sam może zaprzyjaźnić się tylko z własnym portfelem!
  Polityk, to diabeł, ale nie chowa tak sprytnie ogonów!
  Polityk jest jak anioł światła w przemówieniach, a Szatan jest w realizacji!
  Jeśli nagle poczujesz się słodko od przemówień polityka, sprawdź, czy twoja inteligencja nie spadła na ziemię!
  W jaki sposób polityk jest mniej lub bardziej uczciwy w słowach: inni nie są lepsi!
  Polityk, uwielbia wylewać srebro przemówień, ale z jakiegoś powodu tylko milczenie na czas daje złoto!
  Nawet diament nie jest tak twardy, aby nie oszołomić go uparte pragnienie polityka, by obiecywać!
  Tutaj wojownicy zmienili już swoje zestawy bojowe i wrócili do bazy. Tak, ofensywa armii ZSRR jest bardzo potężna.
  Walcz i inni wojownicy. Na przykład Mirabela z dużą skutecznością eliminuje cele lądowe.
  Jej samolot szturmowy atakował różne cele, głównie na lądzie.
  Dziewczyna nacisnęła guziki gołymi palcami i śpiewała z zachwytem;
  Zniszczymy cały świat przemocy,
  Na dół, a potem...
  Zbudujemy nowy, nowy świat -
  Kto był nikim, stanie się wszystkim!
  Wojska radzieckie już zbliżały się do Bonn. Generałowie Armii Czerwonej byli bardzo zadowoleni. Pewnie wygrali. Ale w bitwie mogą się zdarzyć różne wyniki. Armia Czerwona zabrała liczbę czołgów i haubic oraz innych rodzajów broni. Bitwy pokazały, że amerykańskie czołgi M-60 nie były rywalami dla radzieckich T-72 i T-80. Jednak nawet wcześniejsze T-64 są jeszcze silniejsze od amerykańskich.
  Tak więc front wojsk radzieckich specjalnie zmiażdżył wroga. Marszałkowie ZSRR rysowali schematy działań ofensywnych. I zaawansowane czołgi weszły do Renu. I przetoczył się po niej gąsienicami. I to był imponujący widok.
  Potem cały batalion dziewcząt, zrzucając staniki, pluskał się w rzece. I było tak pięknie.
  Wojska sowieckie wkroczyły do Belgii... Był jeszcze maj 1975, było ciepło, a powietrze było pełne wiosny.
  Miejscowa ludność przed wojownikami padała na kolana i całowała ich bose, wyrzeźbione stopy.
  Wojownicy wygrali...
  Na przykład Alenka ze swoim zespołem jako pierwsza wpadła do Brukseli. Anyuta rzuciła granatem gołymi palcami u stóp i gruchnęła:
  - Za czerwony komunizm!
  Alla, gryzmoląc z dwóch karabinów maszynowych naraz, zauważyła:
  - A zielony komunizm nie jest zły!
  Maria rzuciła granatem gołymi palcami, rozrywając żołnierza NATO i pisnęła:
  - A najjaśniejszym kolorem jest kolor zwycięstwa!
  Marusya wystrzelił z bazooki, rozbijając wrogi czołg i ćwierkając:
  - Wygramy!
  I potrząsnęła odsłoniętymi, szkarłatnymi sutkami piersi. Oto dziewczyna...
  Walczą tu także BMP, z karabinami i karabinami maszynowymi. A także aktywnie młócą armię NATO.
  Dziewczyna jak zawsze pełna agresji i podniecenia. A ich oczy błyszczą. To tacy wspaniali wojownicy.
  Olimpias, strzelając z bojowego wozu piechoty, śpiewa:
  Nie można zrozumieć wielkości Rosji
  Jest taka potężna i święta...
  Armia Ojczyzny jest niezwyciężona,
  Na chwałę nieugiętego żołnierza!
  A dziewczyna weźmie i wystrzeli z wyrzutni rakiet. I położy wielu wrogów.
  Tak, dziewczyny są tutaj fajne ...
  A teraz minęli Brukselę, a sowieckie czołgi już wjeżdżają do Paryża. I robią to z wielką energią.
  Dziewczyny Margarita i Oksana ustawiają czerwoną flagę na Wieży Eiffla. I porusza się z wiatrem.
  Dziewczyny patrzą w dół i widzą pod sobą cały Paryż. Wspaniałe i bardzo piękne miasto. A ogień świeci w ciemności.
  Margarita śpiewała:
  Mistrzu i Małgorzato,
  Wiesz, że jest wojna...
  Mistrzu i Małgorzato,
  Kim jest bohater Szatan?
  Oksana z przekonaniem stwierdziła:
  - Bułhakow nie pokazał tej sowieckiej osobie, z której powinien być dumny!
  Margarita zgodziła się z tym:
  - Rzucanie w papiery, to brzydkie!
  Oksana machnęła ręką do pilotów i zauważyła:
  - Ale kobiety, które marzyły o modnych sukienkach, można zrozumieć!
  Margarita śmiała się i gruchała:
  - Nie możesz żyć bez kobiet, nie,
  W nich słońce maja, jak powiedział poeta!
  Oksana logicznie wydana:
  Nieważne ile słów podasz
  Zakochaj się w nas ponownie...
  Więc za każdym razem, przynajmniej na godzinę!
  
  Armia Czerwona zwyciężyła. Tłumy ludzi witały wojska sowieckie jako wyzwolicieli. I tak wielka liczba zebrana pod czerwonymi flagami.
  A muzyka grała, orkiestra brzmiała...
  Alenka, biegnąc kamienistą drogą Paryża, ćwierkała:
  Śnię ten sam sen
  Znowu jestem w Paryżu, znów jestem zakochany.
  Słońce zza dachów spotkało nas w Paryżu.
  Nagle patrzę - stoisz w kawiarni.
  Uczyłem się francuskiego jako dziecko
  I zdecydowałem, jak rozpocząć rozmowę.
  Grzecznie "Bonjup", powiem ci ...
  Alla przerwała Alence:
  - Ta piosenka powinna być śpiewana przez mężczyznę! Czy jesteśmy lesbijkami?
  Alenka zgodziła się z uśmiechem:
  - Tak, lepiej śpiewać młodemu chłopakowi! Typ Wysockiego!
  A dziewczyny się śmiały.
  Po zdobyciu Paryża wojska radzieckie ruszyły dalej do Porte de Calais, aby stamtąd uderzyć na Wielką Brytanię. I to jest ich aktywny krok na rzecz Armii Czerwonej.
  Sowiecka marynarka również posuwała się naprzód i naciskała. Zwłaszcza łodzie podwodne były liczne i podstępne.
  Wyżłobiony z radzieckich pojazdów piechoty ...
  Natasza na przykład wjechała do Rzymu. W Rzymie było tak pięknie. To miasto nie bez powodu zostało nazwane wiecznym. A jest w nim tak wiele pięknych rzeczy, w tym Koloseum. I różnego rodzaju posągi cesarzy i cezarów ...
  Natasza uderzyła bosą stopą o kamienie i pisnęła:
  - Chwała imperium ZSRR!
  Wtedy dziewczyna podskoczyła i skręciła się w powietrzu. I tak błysnęły jej nagie obcasy.
  Zoya wskazała agresywnie:
  - Tak, ZSRR jest bardzo sławny!
  Augustyn zauważył ze śmiechem:
  - A na podwórku będzie era komunizmu!
  Wtedy dziewczyna mrugnęła do swoich partnerów. I oczywiście stała się bardziej wesoła. I była gotowa do tańca.
  Svetlana błysnęła swoimi nagimi, różowymi szpilkami i zauważyła:
  - Komunizm jest cudowny! Ale nie na podwórku, ale w głowie!
  A dziewczyny wybuchnęły śmiechem, obnażając zęby.
  Rzym podporządkował się imperium sowieckiemu, podobnie jak Włochy. W tym samym czasie rozpoczęło się lądowanie w Wielkiej Brytanii. A Armia Czerwona zaatakowała także Stany Zjednoczone przez Alaskę. I to też jest taki odważny wpis.
  Dziewczyny Alice i Angelica przedarły się przez Alaskę i działały z niezwykłą skutecznością. Jeśli słowo ekstremum jest odpowiednie dla efektywności.
  Alicja strzelając do wroga i obnażając zęby, przemówiła:
  - Wierzę w komunizm!
  Angelica warknęła ze złością, rzucając granat bosymi palcami:
  - Nie przejmuj się tym, w co wierzysz - wiedza to potęga!
  Dziewczęta wszelkimi dostępnymi środkami odparły atak wroga. Alicja grała kiedyś w szachy z Botwinnikiem i kłóciła się z pierwszym sowieckim mistrzem świata:
  - Czy to prawda, że w złej pozycji wszystkie ruchy są złe?
  Michaił Moiseevich odpowiedział z uśmiechem:
  - Dobry szachista nie prowadzi do złej sytuacji!
  Alice sceptycznie pokręciła głową.
  Ale nawet ty przegrałeś!
  Botwinnik skinął głową, ale zauważył:
  - Zagubiony, ale znów zmartwychwstał!
  W tym świecie były jednak pewne niuanse. Michaił Moiseevich Botwinnik nie został pozbawiony prawa do zemsty, a także pokonał Petrosiana w meczu rewanżowym. Potem rozegrał z nim kolejny mecz. I przegrał ze Spasskim. Po tym Botwinnik ostatecznie zdecydował się zrezygnować z zemsty. Chociaż grałem w darmowych turniejach jeszcze kilka lat. Spassky został pokonany przez Bobby'ego Fischera. Wtedy Fischer dokonał jeszcze bardziej przekonującej zemsty. I póki jest jeszcze mistrzem świata w szachach. Karpow nie grał z nim. A Fischer jest gotowy do walki.
  Alice jednak bardzo dobrze gra w szachy. A Botwinnik stawił czoła jego sile. Bardzo mocno naciskała na jego mistrza świata.
  Teraz Alicja strzela z karabinu snajperskiego i śpiewa:
  - Chwała Komsomołu, krawat na szyi rozkwitł!
  Angelica warknęła:
  - Jakoś przeciętnie dostajesz Alice!
  Dziewczyna parsknęła w odpowiedzi. I dał kolejny obrót z karabinu maszynowego.
  Dziewczyny odparły atak wroga i zaczęły iść dalej. Angelica uwielbiała grać w Go. I wygraj tam serie z różnymi partnerami.
  Ale teraz był to ogromny pożar. I strzeliła, powalając jankeskich żołnierzy.
  A gdy dziewczyna śpiewała:
  Jestem ruskim rycerzem na kolanach dzikusów,
  Wrogów Rosji zmieść z powierzchni ziemi!
  I jak mruga do swojego partnera. A bosymi palcami znów rzuci granat.
  Przyczółek Armii Czerwonej na Alasce szybko się rozrastał. A wojska radzieckie poruszały się jak krople rtęci na powierzchni. W szczególności do bitwy wkroczyły lekkie czołgi kawalerii.
  A w bitwach uczestniczyły samochody dla jednej osoby, w których dziewczyna leżała, i bardzo niska sylwetka - kompaktowa. A amerykańskie pozycje dostały takie samochody. A teraz Margarita jeździ takim samochodem i strzela do Amerykanów i śpiewa sobie.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Zabiłem kota!
  I z pistoletu z krótką lufą jak huk. Walczące dziewczyny, którym więźniowie całują swoje nagie, okrągłe obcasy.
  Ci wojownicy nie okazują nikomu litości. Oto dziewczyna Domino, również na mobilnym czołgu, a jednomiejscowa lata i miażdży swoich przeciwników.
  A gdzie Amerykanie mogą konkurować z takimi ludźmi?
  Domino bazgroli z karabinów maszynowych i wypluwa śmiercionośne ładunki i piszczy:
  - Za Rosję, nasz kraj komunizmu!
  Domino to fajna dziewczyna, a mężczyźni przed nią padają na kolana...
  Jest już czerwiec i walki toczą się na obrzeżach Londynu. Brytyjczycy nie spodziewali się, że ich stolica zostanie tak szybko zaatakowana. A w Europie wojska radzieckie po pokonaniu Pirenejów już w Hiszpanii. I przyjeżdżają do Madrytu.
  Elizabeth na czołgu T-80. Dziewczyny odniosły wiele wspaniałych zwycięstw i teraz wjeżdżają do stolicy Hiszpanii. Franco wciąż żyje i już uciekł w strachu. A ludzie witają Armię Czerwoną jako wyzwolicieli.
  Dyktatura upadła, a kwiaty rzucane są pod gąsienice sowieckiego czołgu.
  Elżbieta powiedziała:
  - Obaliliśmy nazistów!
  Elena gołymi palcami u nóg strzeliła w nogi, łamiąc amerykańską tankietkę i chrząknęła:
  - Zrobiłem to, co musiałem, czterdzieści lat temu!
  Katarzyna syknęła agresywnie:
  - Tak, nie zmiażdżyli faszyzmu w Hiszpanii, a on przyjechał na naszą ziemię!
  Elżbieta odpowiedziała z uśmiechem:
  - Jak nic! Ale teraz zmiażdżymy wszystkich niedokończonych nazistów w zarodku! Będzie ogólnoświatowe braterstwo komunizmu! A ludzie już nigdy się nie zabiją!
  Dziewczyny ćwierkały zgodnie:
  - Ludzie nigdy się nie zabiją! Chwała Rosji!
  Madryt upadł. Sowieckie czołgi również wjechały do Lizbony. Dyktator Salazar, który długo siedział na tronie, również został obalony, znany z sympatii do Hitlera i prawie wypowiedział wojnę ZSRR.
  Dziewczyny Alenka i jej ekipa zmusiły więźniów do całowania ich na bose stopy... Po czym kolumna sowieckich czołgów ruszyła dalej.
  Gibraltar to ostatnia twierdza NATO w Europie. Nie poddała się w swoim czasie ani Napoleonowi, ani Hitlerowi. Ale teraz szturmuje go Armia Czerwona.
  Elizabeth strzela z czołgu w brytyjskie baterie.
  Dziewczyna dużo się uśmiecha i celnie strzela. Trafia w cel i piszczy:
  - Nie ma barier dla komunizmu!
  Elena również strzeliła celnie, używając bosych stóp i warknęła:
  - Dziewczyno, weź maszynę jak najszybciej!
  Ekaterina również zmiażdżyła wroga. Uderzyła go dokładnie i pisnęła, obnażając zęby:
  - Przyda się też granatnik podlufowy!
  Powiedzmy, że dziewczyny strzelają na pozycje Wielkiej Brytanii w wojowniczy sposób.
  Elizave nawet podczas strzelania poczuła natchnienie i skomponowała kilkadziesiąt aforyzmów;
  Lew jest królem zwierząt, ale lisy zazwyczaj rządzą zwierzętami!
  Wilk zakłada owczą odzież, polityk zakłada buty z białymi rękawiczkami!
  Polityka to brudna sprawa, a białe rękawiczki w niej pasują jak białe fartuchy w kopalni!
  Król nie jest tym, który ryczy jak lew, ale tym, który przebiegł jak lis!
  Dyktator uwielbia uczyć demokracji jak wrona słowika śpiewać!
  Ludzie, to nie bydło, a władca nie jest panem!
  Człowiek jest synem Bożym, ponieważ w pełni go ukrzyżują!
  Polityk to czasem wilk w owczej skórze, ale częściej baran w odzieniu lwa!
  Polityk ma największą sztukę, drogo jest sprzedać, co nie jest warte ani grosza!
  Polityk, to jest dyktator butelek - jego przemówienie powoduje kaca!
  Nie ma przyzwoitych ludzi w polityce tak rzadkich jak wegetarianie wśród wilków!
  Porządek milczy, bałagan rodzi słownictwo!
  Polityk to krasnolud z długim językiem i gigantycznymi ambicjami!
  W rzece nie ma suchych kamieni, nie ma polityków z czystymi rękami!
  Bóg nie pozwoli zginąć ludzkości, jeśli nie zejdzie ona do poziomu piekielnych zwierząt!
  Lepiej być młodzieńcem bez brody niż kozą, która zmieniła swoją młodość!
  Polityk wydziela smród przez słodki zapach miodowych przemówień!
  Polityk ma jeden cel - władzę, a wszystkie metody jej osiągnięcia to czysta bzdura!
  Polityku, to nie zawsze silna ręka, ale zawsze długi język!
  Długi język polityka skraca życie wyborcy!
  Pod dyktaturą jest jak w autobusie - połowa siedzi, druga połowa się trzęsie, a tyran-kontroler sam jest tchórzliwym zającem!
  Polityk to matematyk, który nie chce się z nikim dzielić, ale uwielbia zabierać!
  Nie ma braci w polityce, ale pełno chłopaków, żadnych czarodziejów, ale pełno nocnych wróżek!
  Polityk chce pokazać wyborcy, że jest magikiem, ale w rzeczywistości jest tylko nocną wróżką!
  Polityk bez kulek ze stali ryzykuje, że założy spodnie!
  Polityk, to jest klaun, ale zamiast się śmiać, sprawia, że wymiotujesz!
  Polityk to klaun, ale nie dywan, tylko dywan!
  Polityk jest błaznem, ale jego dzwony rozbrzmiewają brązem próżnej mowy!
  Polityka, wspinanie się na szczyt jest brudne!
  Polityk, kradnie robiąc jak najwięcej hałasu, ale kradnie nie tylko pieniądze!
  Polityk zbiera głosy wyborców, żeby zamknąć usta!
  Polityku, to jest Bóg tylko na odwrót, Wszechmogący tworzy porządek z chaosu, a polityk zamienia porządek w chaos!
  Polityk jest w głębi serca tchórzliwym zającem, a do tego uwielbia zieleń!
  Wódka daje frajdę na godzinę, polityk sprawia, że łzy rozczarowania wylewa się na sto lat!
  W jednym kieliszku wódki umysł nie utonie, ale nawet kropla słodkiej przemowy polityka wystarczy, aby utopić kraj!
  Wilk to pielęgniarka w lesie, polityk z wilczym uściskiem kaleczy zarówno ludzi, jak i zwierzęta!
  Dyktator to lis, ale o wiele bardziej żarłoczny i zdolny do połknięcia wszystkich ludzi za pomocą boa dusiciela!
  Polityka to mowa, jak młot zniechęca do myślenia, chociaż nie ma żadnej wagi!
  Polityk to łom, który bije mózg, tylko bardziej miękki niż wosk, jeśli chodzi o zasady!
  Polityka to taki obszar, w którym wszyscy są oszukiwani i wszyscy się mylą, ale wygrywa ten, kto przekręca wiarygodność!
  Kobieta boso nie naraża się na przeziębienie męskiej obojętności!
  Mężczyźni nie mają kobiecej wyobraźni na stroje, kobiety nie mają męskiego realizmu na buty!
  Kobieta kocha, kiedy mężczyzna jest posłuszny i obojętny na alkohol, ale mężczyzna, który potrafi ją ujarzmić, odurza!
  Krótko mówiąc, dziewczyny są wszechstronnymi rzemieślnikami i zabrały Gibraltar. Upadł również Londyn. Sowieckie okręty już wylądowały w Irlandii. I tak, Alaska została schwytana, a Armia Czerwona wkroczyła do Kanady.
  Dziewczyny są dzikie i skaczą...
  Alicja zauważyła ze śmiechem:
  Jesteśmy twardymi wojownikami!
  I gołymi palcami rzuciła granat.
  Angelica zauważyła:
  - Stromość nie zawsze jest oznaką inteligencji!
  I nagim obcasem poddała się magnetycznej miny. I położył wielu wojowników.
  Dziewczyny biegają po Kanadzie i śpiewają;
  Dziewczyny z Komsomola są najfajniejsze ze wszystkich,
  Walczą z faszyzmem jak orły...
  Niech nasza Ojczyzna odniesie sukces,
  Wojownicy jak z upałem ptaka!
  
  Płoną bezgranicznym pięknem,
  W nich cała planeta jaśniej ogrzewa płomień ...
  Niech wynik będzie nieograniczony
  Ojczyzna zmiażdży nawet góry!
  
  Na chwałę naszej Ojczyzny, święta,
  Będziemy walczyć z fanatykami...
  Dziewczyna biega boso po śniegu,
  Nosi granaty w ciasnym plecaku!
  
  Wrzuci prezent do bardzo potężnego czołgu,
  Rozbij to dla chwały...
  Dziewczyna strzela z karabinu maszynowego,
  Ale jest rycerz mężnego stanu!
  
  Wierzysz, że wszystko może być dziewczyną
  Potrafi nawet walczyć w kosmosie...
  A łańcuchy faszyzmu będą bestią,
  W końcu Hitler jest tylko cieniem nieszczęsnego klauna!
  
  Osiągniemy, we wszechświecie będzie raj,
  A dziewczyna piętą przeniesie góry...
  Dlatego walczysz i odważysz się
  Ku chwale naszej Ojczyzny Rosji!
  
  Führer poczeka na pętlę dla siebie,
  I ma na sobie karabin maszynowy z granatem...
  Nie grindujesz głupio,
  Zakopiemy Wehrmacht łopatą!
  
  I będzie we wszechświecie, więc Eden,
  Wielkie jak przestrzeń i bardzo kwitnące...
  Oddałeś się Niemcom po prostu głupi Sam,
  A Jezus zawsze żyje w duszy!
  
  Bycie członkiem Komsomola jest bardzo dobre,
  Noszona pod piękną czerwoną flagą...
  Chociaż czasami jest to dla mnie trudne
  Ale wyczyny piękna nie poszły na marne!
  
  Boso wpadłem na zimno,
  Śnieżne zaspy łaskoczą gołą piętę...
  Dziewczęcy zapał naprawdę wzrósł,
  Zbudujemy nowy świat komunizmu!
  
  W końcu Ojczyzna to nasza własna matka,
  Mamy do czynienia z żywym komunizmem...
  Zaufaj nam nie deptać ojczyzny,
  Skończmy z podłym faszyzmem potworów!
  
  Zawsze jestem piękną dziewczyną
  Chociaż jestem przyzwyczajony do chodzenia boso w zaspie...
  Wielkie marzenie się spełniło
  Jakie mam złote warkocze!
  
  Faszyzm przedarł się prosto do Moskwy,
  To prawie tak, jakby strzelali do Kremla...
  A my, dziewczyny, jesteśmy boso na śniegu ...
  Styczeń stoi, ale wydaje nam się, że w maju!
  
  Zrobimy dla Ojczyzny wszystko wiedzieć
  Nie ma we wszechświecie bliższego nam kraju...
  Niech będzie bardzo jaskrawe życie,
  Nie musisz po prostu odpoczywać na łóżku!
  
  Zbudujmy promienny komunizm,
  Gdzie jest pałac z rozgałęzionym ogrodem dla wszystkich ...
  A faszyzm zginie w podziemiu,
  O Matkę Rosję trzeba ciężko walczyć!
  
  Więc będzie dobrze we wszechświecie,
  Kiedy szybko zabijamy wrogów...
  Ale teraz bitwa jest bardzo trudna,
  Dziewczyny chodzą boso!
  
  Jesteśmy dziewczynami, wojownikami-bohaterami,
  Rzućmy dziki faszyzm do piekła...
  I wyglądasz boso pięknie
  Żeby sztandar komunizmu mógł to zrobić!
  Piosenki może nie pasują do sezonu, ale z serca iz całego serca....
  W lipcu 1972 Armia Czerwona wkroczyła do kontynentalnej części Stanów Zjednoczonych. I wygrała dzięki perswazji, mimo rozbudowanej komunikacji. A sukcesy Armii Czerwonej były kolosalne.
  A także wyższość w broni.
  Zwłaszcza jako czołgi, a także lotnictwo. I pokonali Amerykanów.
  Teraz Elizabeth walczy na terenie samych Stanów Zjednoczonych. Walczy i wygrywa, i nie zapomina śpiewać:
  - Raz Dwa Trzy! Złam faszystę!
  Elena strzela gołymi palcami u nóg i piszczy:
  Podbijemy Amerykę!
  Ekaterina nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka i wydała:
  - Najfajniejsze zwycięstwo będzie nasze!
  Jednocześnie niektóre dobrze wymierzone dziewczyny i aforyzmy przypominają:
  Polityk, który obiecuje ciasto na niebie, wypuszcza własność narodu na wiatr!
  Prostytutka dostaje pieniądze językiem, polityk dostaje głosy, ale ten drugi jest znacznie bardziej skorumpowany!
  Polityk to dupek, który chce zamienić wyborców w stado osłów!
  Polityk ma jeden garnitur złodzieja - wyłudzenie głosów!
  Polityk to koza dojona biegunką werbalną!
  Prostytutka jest o wiele bardziej uczciwa niż polityka, seks w zamian za pieniądze, lepsza niż pornografia za głos!
  Polityk podawany jest jako ostatnia dziwka, ale zaraża wszystkich klientów od razu!
  Prezerwatywa chroni prostytutkę przed infekcją, tylko zatyczki do uszu pomogą w walce z infekcją polityczną!
  Polityk jest szybki na języku, powolny w spełnieniu obietnicy, ale tylko gepard w usprawiedliwieniu!
  Polityk jest mistrzem kłamstwa, wielkim mistrzem oszustwa, mistrzem uników, ale nie zna elementarnych zasad przyzwoitości!
  Polityk nie mierzy siedem razy, ale odcina trzy skóry!
  Polityk to wesz, która siada na byka wyborcy, ale mimo niewielkich rozmiarów jest bardzo uciążliwa!
  Czego chce kobieta, czego chce Bóg, a czego chce polityk, nawet szatan nie chce!
  Polityk to bokser ze skorumpowanym sędziowaniem i nielegalnymi ciosami!
  Polityk to artysta, który woli jasne rysunki od ciemnych kolorów!
  Nie ma nic bardziej śliskiego niż droga polityka na szczyt, tylko w dół spycha wyborców!
  Nie wierz, że polityk jest twoim przyjacielem i kołem ratunkowym, jest twoim wrogiem i wciąga cię do wąwozu!
  Sumienie jest drogim towarem, ale nie sprzedaje się go na wagę i nie kupuje się razem!
  Każdy polityk ma w swojej szafie szkielety, ale wyborcom mówi się, że to mięso w lodówce!
  Ten polityk to kot, który ma gotową pułapkę na myszy dla wyborców, tylko przynętą nie jest ser, ale werbalna toaleta!
  Wyborca pije wódkę, a polityk rozdziera sobie gardło!
  Lepiej pić całą noc niż głosować na polityka z pijanymi oczami!
  Polityk śpiewa, udając swojego, ale według cudzych notatek!
  W miłości nie ma fałszywych nut, a polityka to zupełny fałsz!
  Polityk, który wygłosi przemówienie z paskiem, zapewni wyborcy niebo w kratkę!
  Często w polityce jest na pierwszym miejscu - ostatnia bestia!
  Chociaż polityk i słoń w sklepie z porcelaną, przeczołga się przez każdą szczelinę!
  Bosa kobieta uwodzi mężczyzn, bogatym wkłada buty i wpycha bosą piętę pod piętę!
  Nagie kobiece piersi zostawią mężczyznę bez spodni!
  Prostytutka rozbiera się przed klientem, polityk zakłada kożuch na oczach wyborców!
  Jeśli jesteś obuty przez polityków bez głów, to jesteś ostatnim kapeluszem!
  Jeśli nie masz króla w głowie, jesteś kapeluszem i potrzebujesz!
  Korona nie jest dla tego, kto ma kapelusz!
  Najdroższa mowa to złota cisza!
  Diamentowy człowiek o silnej woli i nerwach ze stali!
  Skromność zdobi człowieka, ale polityk uwielbia wywyższać się aż do brzydoty!
  Prawie żadnych uczciwych polityków, ale pełen rozczarowanych narzekań!
  Dość gadania, czas zacząć!
  W słownej biegunce polityków toną czyny, ale pojawiają się puste słowa!
  Polityka i morze są po kolana, ale po uszach pokrywa go słowna biegunka!
  Z miodu z ust polityków możesz zasnąć na zawsze!
  Dziewczyny świetnie komponowały się i świetnie walczyły. Filadelfia upadła, a Amerykanie wtargnęli.
  Wojska radzieckie i chińskie posuwały się przez Stany Zjednoczone w zwycięskich marszach.
  W Ameryce panika i zgiełk i wydawało się, że nie ma szans na zbawienie.
  Armia Czerwona przejmowała miasto po mieście. I już pod koniec sierpnia zbliżył się do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Cały batalion dziewcząt zaczął szturmować stolicę USA.
  Walczyli w tłumie, boso iw bikini. I rzucali granaty gołymi palcami.
  I pospieszył po Waszyngtonie. I strzelali do przeciwników z karabinów maszynowych i rzucali granatami.
  I ryczeli:
  - Lenin jest z nami w październiku,
  Z ogromną dwójką w pamiętniku!
  I jak pokazują języki. I dając strzelać do wrogów. I jak młócą sowieckie czołgi.
  I uderzaj w haubice i wyrzutnie rakiet.
  Tak "Smerch" rzuca i rozwala wszystko na raz. A całe dzielnice eksplodują i zawalają się.
  I okazała się okrutną inscenizacją miażdżących ciosów. A rakiety eksplodują...
  Biały Dom zostaje zniszczony, a Kongres Amerykański uciekł. Tak potoczyła się wojna. A dziewczyny ryczą i strzelają.
  Następnie kładą więźniów na kolana i każą całować ich bose stopy. I robią to drżąc ze strachu.
  Maria, którą czarny żołnierz pocałował w piętę, gruchała:
  - Chwała KPZR!
  I stuknął gołymi palcami w nos.
  Augustyn ryknął:
  - Za czerwony komunizm!
  A wojownicy wypełnili żołnierzy i dosłownie na nich wskoczyli. I to była agresywna presja klaczy sowieckich.
  
  Ale sprawa też nie ograniczała się do tego... Dziewczyny też podpalały trochę mężczyzn.
  Krótko mówiąc, Waszyngton upadł. I Nowy Jork... Amerykanie wycofali się, a raczej uciekli na południe.
  Ale byli ścigani przez Armię Czerwoną. Pojechałem i pojechałem aż do Meksyku.
  3 września 1975 roku Stany Zjednoczone skapitulowały. Wojna dobiega końca. Ale konieczne było również zdobycie Ameryki Łacińskiej przez proamerykańskie dyktatury. Nie są rywalami w sile, a ludzie w tych krajach są za ZSRR i komunistami.
  Ale musisz iść dalej i iść dalej. I pokonuj odległości.
  Wojna wciąż trwała, a dziewczyny walczyły.
  Natasza, aby skrócić czas, poleciała samolotem ze swoim zespołem.
  Dziewczyny grały w specjalny rodzaj szachów dla czterech osób i dyskutowały o równowadze sił.
  Zoya powiedziała z uśmiechem:
  - Teraz będziemy mieli wszechogarniający komunizm!
  Augustyn zauważył:
  - Będzie braterstwo państw i narodów komunistycznych. A wtedy nie będzie więcej wojen, nie będzie więcej problemów. Polecimy nie tylko na Marsa, ale do gwiazd. I tam starość zostanie pokonana i wszyscy staniemy się nadzy, zdrowi i szczęśliwi!
  Swietłana zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Wiecznie młodzi! Na zawsze boso!
  Natasza zaśmiała się i zauważyła:
  - Wspaniale!
  Walki w Ameryce Łacińskiej były niejednolite. Narody stanęły po stronie Armii Czerwonej, żołnierze i oficerowie tak naprawdę nie chcieli umierać za swoich nieślubnych dyktatorów. Ale indywidualni fanatycy walczyli, ale łatwo było ich stłumić. A wojska posuwały się, miażdżyły i pokonywały wrogów.
  ZSRR wygrał z wielką łatwością...
  Ale wojna jeszcze się nie skończyła. Chociaż w listopadzie Santiago zdobył i obalił Pinocheta. A cała Ameryka Łacińska była pod kontrolą.
  Ale nadal musimy uwolnić Czarnych w Afryce Południowej i przejąć kontrolę nad Bliskim Wschodem i krajami islamskimi.
  ZSRR ustanowił światową hegemonię. I chciał wszystko kontrolować. Nadszedł rok 1976... Wojska sowieckie i chińskie, a także sojusznicy, w półtora miesiąca zajęły cały Bliski Wschód, a Pakistan i Iran. Indianie brali również udział w walkach o Pakistan. Ponadto miesiąc później przejęli kontrolę nad północną Afryką. Opór był słaby, chociaż wojska radzieckie i chińskie wiele zabiły. Inne kraje Afryki nie stawiały oporu. I zostali podbici dość łatwo i prawie dobrowolnie.
  Republika Południowej Afryki również stawiała opór tylko przez dwa tygodnie. Czarny oczywiście wspierał ZSRR i Chiny. I zwycięstwo było całkowite. I był lot na Marsa i wszystko było bardzo delikatne. Armia Czerwona okupowała także Australię i Nową Zelandię.
  Następnie postanowiono przejąć i stworzyć jedno imperium. Mao Zedong właśnie zmarł. A w Chinach do władzy doszły siły całkowicie prosowieckie.
  A 18 listopada 1976 r. Na całej planecie Ziemia odbyło się światowe referendum w sprawie utworzenia ZSRR. Tak zakończyło się zgromadzenie imperium sowieckiego. ZSRR stał się jednym krajem na całym świecie.
  A Nikołaj Wozniesieński jest przewodniczącym całej planety Ziemia. Niedługo potem odbyły się wybory przewodniczącego na pięć lat. Powstała silna potęga światowa. A ludzie polecieli na planety Układu Słonecznego.
  Niestety, Nikołaj Wozniesieński nie jest nieśmiertelny. I nie udało im się odkryć nieśmiertelności. I zmarł w 1980 roku, kiedy statki kosmiczne dotarły już do Merkurego.
  Ale miał wiceprezesa, kobietę Margaritę Korszunową, która zaczęła rządzić po Wozniesienskim.
  A życie płynęło dobrze i radośnie.
  Ludzie opanowali planety Układu Słonecznego. Zaczęli budować miasta na Księżycu, Marsie, Wenus, Merkurym.
  A w 2020 roku rozpoczął się pierwszy załogowy lot poza Układ Słoneczny do planet, które krążyły wokół gwiazdy Syriusza. I to było bardzo ciekawe i na swój sposób piękne.
  Na planecie Ziemia problemy materialne zostały już rozwiązane i nie było biedy. Opracowano szczepionkę na raka i wyeliminowano wiele chorób. Rozpoczęły się eksperymenty z odmładzaniem. Robiono o wiele więcej.
  Wszyscy mieli już samochody w swoim osobistym posiadaniu. Wiele towarów stało się darmowych, zwłaszcza żywność. Inne były bardzo tanie. Ponadto ceny stale spadały, a płace rosły.
  Nie było bezrobocia. To prawda, że szybki rozwój nauki spowodował brak miejsc pracy. Ale zostało to rozwiązane poprzez skrócenie dnia pracy. Najpierw wprowadzono pięciodniowy tydzień pracy. Potem cztery dni. A potem dzień pracy stał się sześcioma godzinami. A potem zredukowane do czterech.
  Oznacza to, że w 2020 roku praca stała się czterema godzinami dziennie i trzema dniami wolnymi w tygodniu! I to świetnie. Wiele produktów jest bezpłatnych i dostępnych w wielu. Istniała prawdziwa kontrola urodzeń, aby zapobiec przeludnieniu, ale tak umiarkowana. Troje dzieci można mieć bez problemów.
  Stosunki między rasami i narodowościami, przynajmniej na zewnątrz, były dość pomyślne i przyjazne. Ludzie żyli jako jedna rodzina narodów. Naród sowiecki zaczął dominować i wszystko wydaje się być w porządku.
  Religią był komunizm, materializm i ateizm. Najważniejsze jest wiara w ludzki umysł. Oczywiście ludzie muszą być ludźmi.
  Cóż, nadzieja na nieśmiertelność dzięki potędze komunistycznej nauki. Mówią, że nadejdzie czas, a nauka stanie się tak wszechmocna, że wskrzesi nawet zmarłych.
  I Stalin, Lenin i Wozniesieński!
  I uwierz, że nauka wskrzesi wszystkich ludzi na Ziemi. Jedni na życie wieczne, inni na reedukację.
  I to jest lepsze niż biblijna opowieść o raju. A ludzie wierzyli w komunizm i nieśmiertelność. I że wkrótce we wszechświecie będzie szczęście.
  A religie stopniowo znikały i traciły na znaczeniu. A islam nie był już tak aktywny. Zamknięto także meczety i kościoły, a także świątynie. A ludzie wierzyli w bogów, jak w postacie z bajek.
  Przestępczość prawie zniknęła, życie było bardzo dobre, poza tym jest dużo kamer wideo, a wykrycie jest prawie natychmiastowe. A życie stało się zabawne.
  Była też wolność w erotyce, a nawet moda na nagie ciała. Był też kult zdrowego ciała i wychowania fizycznego.
  Ludzie zmierzali w kierunku absolutnego szczęścia i zwycięstwa nad śmiercią! Pojedyncze narządy zostały już sklonowane, a kalecy i niepełnosprawni zniknęli.
  A ludzkość, dzięki temu, że Stalin zmarł cztery lata wcześniej, z optymizmem patrzyła w przyszłość!
  
  
  SZCZĘŚCIE PUTINA Z HITLEREM
  Hitler otrzymał szczęście rosyjskiego prezydenta Putina za pomocą magicznego rytuału. I radykalnie zmieniło bieg historii. Początkowo bitwa powietrzna o Wielką Brytanię została wygrana. Co prawda Hitler nie odważył się wylądować, ale na niebie dominowała Luftwaffe. Franco w tych warunkach zgodził się na atak na Gibraltar. Niemcy zdobyli tę twierdzę w dwa dni. I wysłali wojska do Afryki.
  Wojna z ZSRR została odłożona. Ale skorzystali na tym tylko naziści, więc Czarny Kontynent został podbity.
  Przewaga liczebna nazistów i lepsza organizacja pozwoliły im w ciągu roku zdobyć Afrykę, Bliski Wschód i Indie.
  A w listopadzie 1942 r. naziści nagle wylądowali i zdobyli Wielką Brytanię w jedenaście dni.
  Następnie rozpoczęły się przygotowania do wojny z ZSRR. Niemcy rozmieścili nowe czołgi: "Pantery", "Tygrysy", "Lwy", gotowe do walki. A 22 czerwca 1943 rozpoczęła się inwazja.
  Oczywiście ZSRR zdołał dobrze przygotować się na ten czas w ciągu dwóch lat. Liczba czołgów wzrosła do trzydziestu ośmiu tysięcy i stu dwudziestu dywizji, liczba samolotów osiągnęła pięćdziesiąt tysięcy. Zwiększyła się również liczba broni i innych rodzajów broni. Ale Wehrmacht wiele dodał. Liczba czołgów w III Rzeszy wzrosła z sześciu tysięcy do dwudziestu tysięcy w ciągu dwóch lat. A ich jakość znacznie się poprawiła.
  Wzrosło również lotnictwo w III Rzeszy. Nowy ME-309 był bardzo potężną bronią i wszedł do serii. Focke-Wulf oraz Yu-288 i Yu-188 były silniejsze. I to było poważne. Fritz miał również wyrzutnie gazu i wiele więcej. W tym potężniejszy karabin szturmowy MP-44.
  Co najważniejsze, Niemcy dysponowali dużą liczbą piechoty. Mogli użyć wojsk kolonialnych i żołnierzy z Europy.
  Ale były też inne niuanse. Armia Czerwona nie była gotowa do obrony. Tak, nie nauczyli jej bronić się. I choć udało im się ukończyć umocnienia na linii Mołotowa, byli zbyt blisko granicy i nie dość głęboko.
  Ponadto Niemcy mogli atakować z Turcji i Iranu oraz Indii. Poza tym Japonia wysłała wojska do ofensywy.
  Tak, mocno naciskali.
  A w ciągu trzech miesięcy ZSRR został pokonany, a Moskwa upadła. Dwa miesiące później Rosja była całkowicie okupowana.
  Po czym Hitler postanowił zaatakować Amerykę. I tu szczęście pomogło Niemcom.
  Amerykańskie czołgi były słabe, samolot pozostawał w tyle. A Niemcy mieli udane samoloty odrzutowe, a latające spodki wydawały się całkowicie niewrażliwe na broń strzelecką, a okręty podwodne nie były nadtlenkiem wodoru. Oraz czołgi serii E. Zmiażdżyły USA, choć z trudem, ale bardziej ze względu na odległość 30 stycznia 1946 roku. Tylko resztki armii amerykańskiej skapitulowały.
  A 20 kwietnia 1951 r. Hitler, obawiając się, że samuraje tworzą bombę atomową, zaatakował także Japonię... Wojna trwała w jedną stronę. Naziści mieli bardziej zaawansowane czołgi piramidalne, potężne latające spodki z laserami i broń ultradźwiękową. Bardziej zaawansowane systemy rakiet wielokrotnego startu i wiele więcej.
  Oznacza to, że Japonia trwała nie dłużej niż sześć miesięcy. A wojna zakończyła się kolejnym zwycięstwem Wehrmachtu.
  Szczęście Putina pomogło Hitlerowi podbić ostatnie znaczące imperium na ziemi.
  A 20 kwietnia 1959 r. odbyło się światowe referendum, które ustanowiło imperialną formę rządów mocarstwa światowego pod przewodnictwem Adolfa Hitlera.
  Już w 1949 roku Niemcy polecieli na Księżyc. A 20 kwietnia 1957 odbył się lot na Marsa.
  Naziści opanowali układ słoneczny. A na całym świecie był teraz żelazny, niemiecki porządek. W wieku siedemdziesięciu lat Adolf Hitler został cesarzem świata dzięki szczęściu Władimira Putina. To fenomenalne osiągnięcie.
  Potem pozostaje odkrywanie innych światów, a ludzkość jest zjednoczona. Jednak oczywiście wiele placów budowy, różnego rodzaju na całym świecie. W tym podziemny tunel z Czukotki na Alaskę. Ale 1 maja 1959 Adolf Hitler rozbił swój samolot. I skończyło się fantastyczne panowanie spikera. Najwyraźniej Putinowi ze swoim fenomenalnym szczęściem nie było żyć więcej niż siedemdziesiąt lat.
  Ale Hitler miał już spadkobiercę. O dzieciach uzyskanych w wyniku sztucznego zapłodnienia. Tak więc trwała dynastia Adolfa. A ludzkość kontynuowała budowę na różnych poziomach.
  Nawet w Afryce budowano drogi, linie kolejowe i samochody, a także wiele miast. A czarni tu pracowali i podnosili gospodarkę Czarnego Kontynentu.
  Ludzkość ewoluowała i wzrastała. Powstał komunizm, a życie ludzi stawało się coraz lepsze.
  Po Hitlerze cesarzem rządził jego syn Wilk Pierwszy. Był młody, ale mądry i wzniósł ludzkość na wyżyny. Jednym z pomysłów było zwiększenie liczby kobiet i eksperymentowanie na genach. W szczególności postanowiono zwiększyć liczbę samic tak, aby było ich pięciokrotnie więcej niż samców.
  W tym samym czasie, w 1961 roku, astronauci imperium polecieli na Wenus, a rok później na Merkurego. Kilka lat później odwiedziliśmy satelity Jowisza. Odwiedziłem inne planety. Aż do 1980 roku odwiedzono najdalszą planetę w Układzie Słonecznym, Pluton. I było świetnie.
  A w 2000 roku rozpoczęła się pierwsza bezgwiezdna wyprawa. Na Ziemi prawie zniknęła przestępczość, skończyły się choroby i epidemie, ludzie zapomnieli o głodzie i niedoborach towarów. Życie stawało się coraz lepsze.
  I zbudowano prawdziwy raj. A ludzie nie walczyli ze sobą. Nauka rozwija się szybko. I przynieś szczęście ludziom. Technologia również ewoluowała. Arcydziełem jest oczywiście dyskietka. Byli już w stanie latać między planetami. A Fritz byli nie do powstrzymania.
  W Rosji wojna partyzancka szybko ucichła. Ludzie uznali, że nie ma szans na wyrzucenie nazistów i że muszą żyć. A życie stawało się coraz lepsze. Imperium zmierzało w kierunku komunizmu. Ale po 2000 roku wiele towarów stało się całkowicie darmowych. Nie było bezdomnych, wszyscy mieli pracę. I zbudowano bardzo piękne domy. I wszyscy mieli samochody, wszyscy mieli darmowy internet i wiele więcej.
  Życie poszło w górę. To było dobre dla ludzi. I wszyscy stopniowo przyzwyczaili się do bycia jednym imperium. I była asymilacja.
  Rosjanie i inni Słowianie otrzymali równe prawa z Niemcami. Tak, a inne narody dobrze żyły pod kontrolą nazistów.
  Kto nie walczył, nie walczył, żył godnie. Niemcy nie podjęli działań karnych bez powodu.
  I rzeczywiście, jak tylko pozbyliśmy się partyzantów, represje natychmiast ustały.
  Zbudowano elastyczną politykę okupacyjną. Był samorząd i wykorzystanie miejscowego personelu. A w 2020 roku wszyscy ludzie na planecie Ziemia otrzymali obywatelstwo i wreszcie ustanowiono równość prawną.
  W tym czasie nauka rozwinęła się tak bardzo, że starość została pokonana i wszyscy stali się wiecznie młodzi i piękni.
  A na innych planetach Układu Słonecznego pojawiły się osady III Rzeszy. I tak stało się świetnie na świecie.
  Chłopcy i dziewczęta z tego świata zaczęli rozprzestrzeniać się po całej galaktyce. Rzeczywistość wirtualna pojawiła się już w matrycy Hypernet, a wiele wszystkiego wspaniałego i młodego i pięknego. Wszystko można odtworzyć.
  Imperium III Rzeszy stało się imperium wielkich możliwości i podbiło wszechświat.
  A kobieta w nim stała się pięć razy większa niż mężczyźni. I wszystkie są pięknymi, młodymi dziewczynami, a mężczyźni to młodzi mężczyźni, którzy nie muszą golić brody. W rzeczywistości broda jest tylko prymitywnym, zwierzęcym atawizmem.
  A teraz wirtualna rzeczywistość szaleje i płonie w tak ciekawych grach.
  Jeden z takich wszechmocnych Twórców Wszechświatów, Friedrich Sfero, zorganizował właśnie najfajniejszą "rozrywkę".
  Mianowicie bitwa kosmiczna. Z jednej strony jego wojska, reprezentujące Dumne Niemcy, z drugiej gwiezdna armia każdej dziewczyny, ten sam wszechmocny twórca uniwersów Arlekinady - Straszne Niemcy. Tak więc, ponieważ wszechmocni ludzie walczą, będzie fajnie fajnie, do granic możliwości.
  Imadło armii strasznych Niemiec zostało nieubłaganie ściśnięte. Hiperplazmatyczne uściski próbowały mocniej ścisnąć potężnego wroga z Dumnych Niemiec. Miliony i miliony statków kosmicznych znalazły tutaj swoją zagładę. Często heroiczne, a czasem śmieszne. Umarli z uśmiechem na ustach, mając nadzieję zmartwychwstać z czasem. Choć wyglądało to bardzo przerażająco... Opływowy, przypominający kroplę kształt kolosa płonie specjalnym płomieniem przeżuwającym pola przestrzeni i próżni. Płomienie pędzą korytarzami i szybami wentylacyjnymi statku kosmicznego. Miliony żyjących żołnierzy, zarówno ludzi, jak i przedstawicieli innych ras z miliardami robotów na pokładzie, próbują uciec od wszechogarniającego upału. Prawie wszyscy walczący to najpiękniejsze dziewczyny, pomalowane w wyszukane, awangardowe fryzury, jakby zebrane nie do zaciętej bitwy, ale do cesarskiego balu - maskarady. Jedna z dziewczyn zapaliła się we włosach w postaci wiatraka z ostrzami w kształcie pawich skrzydeł i krzyknęła rozdzierając serce. Ból jest niewyobrażalnie straszny, a skóra głowy dosłownie pęka. Łopaty wiatraka odpadają, a następnie wirują w dziewięciorzędowym wirze krzywizny kinespatii.
  Ale orki i elfy ryczą szczególnie groźnie, dla nich naprawdę koszmarnie jest nie wymyślać, płomień przybiera taką czy inną formę. Albo to uśmiechnięta fizjonomia grzesznego ducha, przywołana przez nekrofilnego czarnoksiężnika z najgłębszych głębin podziemi, albo światło tańczące po chatach i wykręcające lufy karabinów w postaci straszliwego, niezwykle wściekłego drapieżnika. I może być bardziej przerażające niż surrealistyczne w rysowaniu destrukcyjnej i palącej substancji.
  A wszystko to w skali statku kosmicznego, który nie jest gorszy od Merkurego... Jednak według standardów stwórcy wszechświata jest ich niewiele. Ten sam twórca tak całkowicie materialnej rzeczywistości postanowił się całkowicie oderwać.
  Sfero Friedrich Katastrofov doświadczył ekscytacji i jednocześnie satysfakcji: jedno zero na jego korzyść. Młody stwórca-terminator zawrócił, oddalając się od promienia magoplazmy i na dźwięk trzaskających promieni grawionuklearnych, kołyszących próżnię, wepchnął ją w tył innego magoleta. Nie jest łatwo dostać się do środka, machiny wojenne galopują jak kopyta galopujących koni, a nawet są prowadzone przez szaitana, który zgromadził całą moc podziemi. I żadnych praw fizyki i kosmologii znanych zacofanym ludziom z przeszłości. Pojęcie bezwładności jest tylko na prośbę twórcy.
  Teraz (składający się z Hyper-princeps-mago-plazmy tak niezrozumiałego rodzaju materii dla ludzkiej percepcji, wtedy możesz przybrać dowolną formę i modyfikację istnienia, zmieniając rozmiar z jądra fotonowego, kiedy swobodnie umieścisz cały wszechświat w bilionów parseków średnicy w twojej dłoni!) Sfero postanowił wcielić się w ciało biologicznie zmodyfikowanego chłopca, który był szkolony w potężnym i zaawansowanym technicznie imperium Dumnej Rosji, nawet gdy dojrzewał jako embrion w łonie inkubatora -komputer.
  Od momentu poczęcia trwał trening we śnie przerywanym bolesnymi impulsami o szczególnej, kosmicznej wojnie. A mimo to zdarzały się chybienia, bo pozbawiona bezwładności trajektoria Mogołów była zupełnie nieprzewidywalna. Ale Sfero nie jest w tym skomplikowane. Celowo ograniczał się, aby jego umiejętności były bardziej interesujące. W końcu Dumne Niemcy, rozsiane po miliardach galaktyk i biliardach zamieszkałych światów, ta kreacja jest oczywiście wirtualną matrycą. A gra wojny kosmicznej musi być zgodna z zasadami. Aby w ogóle nie było chaosu. Twórca chłopca. zestrzelił jeszcze trzy, chybiając dwa razy. Magiczne impulsy systemów uzbrojenia, bajecznie zaprojektowane, odcięły próżnię, a nawet sprawiły, że się odkleiły, plastry miodowego sera, już na innym poziomie wszechświata. Tutaj Sfero ponownie zanurkował w dziurę w kosmosie, wchodząc w tryb ataku. W tym samym czasie Twórca-Chłopiec wybrał moment, w którym cybernetyczne systemy nadzoru nie mogły go naprawić, dając pełny przegląd przestrzeni otaczającej magolety różnych modyfikacji.
  - Magomatrix absorbuje przez kinezfoton! - Filozoficznie, powalając innego myśliwca i unikając rozbijających się macek plazmy princepsa, powiedział Chłopiec Stwórca.
  Armia Juliusza Cezara, której Sfero Fryderyk powierzył ogólne dowództwo, nadal napierała, korzystając z przewagi liczebnej, nie pozostawiając żadnych nieudanych prób osłonięcia jej z boków. Zausznik Arlekinady, Hannibal, spryskiwał coraz więcej żołnierzy, próbując rozciągnąć kilka parseków (parsek to odległość, jaką promień światła pokonuje w ciągu dwóch i pół roku) pod jego dowództwem ogromnej armady. Zmniejszyło się zagęszczenie formacji wojsk i wzrosła rola umiejętności indywidualnych. Tutaj obie strony okazały się godne, demonstrując akrobację i sztukę manewru. Ale straty były kolosalne, ponad milion statków spłonęło w chciwej pochodni zagłady.
  Sfero nagle zmienił miejsce walki i znalazł się obok najwspanialszej dziewczyny. Chłopak-Twórca i Walentyna uścisnęli sobie ręce, pozostali faceci i znacznie liczniejsze dziewczyny wymienili mrugnięcia. Przywieźli baterie i otworzyli huraganowe tornado hiperplazmatyczne na łodziach, jednomiejscowych magnesach, myśliwcach, brygantynach, niszczycielach, niszczycielach i innych małych statkach. Oczy Sphero błysnęły zwycięsko.
  Ogólny poziom wyszkolenia bojowników szkolonych do wojny, nawet gdy pływali jako płody w pewnego rodzaju pożywce, był bardzo wysoki. Ale nie zawsze wypadały z wielu pęknięć i załamań próżni. W odpowiedzi wróg również wystrzelił swój bezwzględny ogień, posiadający nawet osobistą matrycę. Strumień hiperplazmy przebił się przez osłabioną obronę matrycy, a półprzestrzenie pole przebiło się przez zbroję. Oto jest, magiczna przestrzeń nie mogła tego znieść, pękła, wielokolorowy strumień ultra-ognia spadł na strzelającą parę. Sphero natychmiast spłonęło (to po prostu super-zabawne uczucie, gdy ciało jest unicestwione!), ramię partnerki do barku, noga do kolana, tułów do żeber wyparował. Beauty krzyknęła i cofnęła się. - rozkazała Walentyna.
  - Włącz cyberregenerację.
  Ciało dziewczynki (jak i innych ludzi) od dawna nie jest białkiem. Jest to specjalny miąższ z inkluzjami hiperplazmatycznymi, podczas gdy sami ludzie żywią się superenergią. Tak więc ciało po zranieniu zaczęło powoli rosnąć. Stosunkowo powoli sam proces jest widoczny gołym okiem, tempo wzrostu tkanki wynosi 0,9 centymetra na sekundę. Ale najbardziej zacięta bitwa jest bardzo ulotna, zbroja spłonęła w kilku innych miejscach. Dwa pistolety wyparowały, zginęło sześciu żołnierzy, jeden młody mężczyzna został spalony na pół, dziewczyna chwilowo straciła skórę głowy i palce. Sphero, śmiejąc się, wrócił, mówiąc, ile osiągnąłeś, pokonując nosiciela stwórcy wszechświata? Cudem udało się uniknąć detonacji pocisków. Ale szkody są kolosalne, syfony powietrza wyrzucone z błyskiem w próżni. Jednak chłopaki odpowiednio reagują. Sam Sfero wykonał filigranowy strzał z ręki, znokautując potrójny samolot szturmowy. Valentina z wydłużonym językiem oblizała faceta w usta.
  - Megakwazar!
  - Niech hiper-anihilacja (superniszcząca) erupcja plazmy! - szczeknął młody Stwórca wszechświatów.
  Dwa magolety zostały zestrzelone przez inne działa, trzy wieże strzeleckie zostały zestrzelone w kierunku niszczyciela. Ale to właśnie w tym momencie krążownik rakietowy wycelował w nich swoje działa. Chłopiec-twórca, nie bez przyjemności, z ostrymi doznaniami, poczuł na twarzy tchnienie śmierci. Groziła zła, gigantyczna stara kobieta z kosą, a kapitan Sfero wydał rozkaz.
  - Elastyczny odwrót! Poruszaj się jak wąż, przez jeża!
  Akumulator wrócił, ale trochę za późno. Próżnia zdawała się boleć z bólu, przetoczyła się hiperplazmatyczna trąba powietrzna. Straszny cios grawioplazmy podczepił baterię. Natychmiast okazało się, że pięć dział i dwanaście osób z zespołu całkowicie wyparowało. Sfero i inne dziewczyny zostały odrzucone przez falę grawitacyjną. Creator Boy przeleciał nad nim, uderzając głową w brzuch wysportowanej, ale niezwykle pełnej wdzięku Walentyny. A to jest trudne, gdy mięso, w które trzeba było taranować, nie jest białkiem:
  - Wow, ty zawalony pulsarem! mruknął Sphero. I uśmiechnął się, gdy przeszył go hiperelektryczność.
  W zbroi były duże pęknięcia. Wcinają się jak wąwozy w fioletową powierzchnię metalu ponad milion razy mocniejszego niż tytan. Jaka kolosalna moc kryje się w hiperplazmie lub jej jeszcze doskonalszej odmianie plazmy princepsa zdolnej do poruszania gwiazd i gaszenia kwazarów. Ale tylko szósty, siódmy i tak dalej, stan skupienia. Z dowolnej cząsteczki można uzyskać cały ocean hiperplazmy. Teoretycznie (dopóki nie jest to dostępne dla ludzi) jedna cząsteczka elementarna odtworzy cały wszechświat. Lub zniszcz! Takie są quasi-boskie możliwości hiperplazmy.
  Bateria ślizga się po elastycznym upadku wibrującym w przestrzeni kinesatycznej, żołnierz jest dociskany osłabioną siłą bezwładności. Następnie sprężyna zostaje wyrzucona, a bateria ponownie otwiera ogień tylko w innym punkcie przestrzeni.
  Friedrich Sfero rozkazuje:
  - Uderz wąską wiązką, przełącz broń w tryb skoncentrowanego wycioru.
  Ponieważ komputery są wyłączone, należy to zrobić ręcznie. Reguluj przepływ hiperplazmy za pomocą bębna. Ale zrobienie tego nie jest nawet łatwe, oszczędza fakt, że ta siła wyższa jest również przewidziana w programie treningowym. Chłopcy i dziewczęta radzą sobie z tym problemem w trybie automatycznym. Sfero Friedrich na celowniku łapie łódź rakietową, strzał z lekkim ołowiem. Słychać najcieńszy pisk zniszczonej próżni, łódka rozrywana na kawałki. Sądząc po sile eksplozji, następuje detonacja amunicji. Plamka światła rozsadza samochód. Magolet również jest zniszczony, dziewczyna odtworzyła dokładny strzał.
  Skrzydła odlatują osobno, jednocześnie wirując w próżni płonących ogonów.
  Wroga brygantyna otrzymuje dodatkowe obrażenia, ale odpowiada zmasowanymi salwami. Strumień wpada przez szczelinę, odrzucając dziewczynę, odsłaniając złote piersi z cynobrowymi, świecącymi sutkami.
  Sphero piszczy z zachwytu:
  - Widzisz jak fajnie! Czarnodyrno!
  Valentina uderzyła wszechmocnego chłopca w kolano pokryte magoplastową skórą.
  - Princeps-kwazar! Wielokropek Zapulsara! Podnieś maczugę rycerza wyżej!
  Brygantyna w kształcie łzy najeżyła się salwami. Kolczaste krople rosy hiperplazmy rozpryskiwały się na całej przestrzeni walki.
  Friedrich Sfero gwizdnął:
  - Daj foton, w zapadnięcie się otchłani!
  Z boku wyskoczyła fregata, w tym samym momencie szarpnęła sąsiednia bateria. Wygląda na to, że chłopaki mieli pecha, natknęli się na ciężką rakietę lub pole wibracyjne, które wymazuje najtrwalszy metal na proszek.
  Chłopiec próbował obrócić platformę, aby przetrwać taki atak. Ale w końcu przeciwnicy to wysokiej klasy profesjonaliści, którzy ukończyli prawie tę samą szkołę. Twórca Arlequinade również nie jest oszustem w Creation of Civilizations!
  Działo tempropreonowe zawaliło się. Został roztrzaskany na stos lśniących części. Dziewczyna i Stwórca-chłopiec serwujący broń zostali odrzuceni jak uderzeniem kijem. Uderzyli w zbroję z kolosalnym przyspieszeniem, lekko go wgniecili, a sami mocno się spłaszczyli, drżąc z szoku swoimi bardzo elastycznymi i mocnymi ciałami. Potem zaczęli zdzierać wytrzymałą powłokę, nadając normalny kształt swoim pięknym postaciom, wytłoczonym jak posągi starożytnych bogów.
  Sphero poczuł zimno w podbrzuszu. Gęstość wybuchu plazmy wroga nasiliła się, wydaje się, że do bitwy zostały wciągnięte nowe siły. Na przykład sam ultrapancernik jest wielkości przyzwoitej asteroidy, a kształt masywnego sztyletu wysadzanego emiterami emitował całą bogatą ozdobę z hiperplazmatycznych dżetów. Zakrzywiona, poskręcana hybryda matrioszki i akordeonu, substancja spadła na krążownik Dumnych Niemiec. Inne potoki anihilacji zmiażdżyły cztery platformy artyleryjskie w kształcie łzy.
  Głęboka do kolan prawa noga Sphero wyparowała i nie czekając na jej naturalny wzrost, natychmiast powiększył kończynę.
  Juliusz Cezar, mimo całego swojego talentu, przegrywał bitwę, przewaga liczebna przy przybliżonej równości technologii była po stronie wroga. Jedyne, co pozostało do zrobienia w tak trudnej sytuacji, to wycofać się, unikając okrążenia. Sphero słuchał bez wyrzutów sumienia komunikacji princeps, poleceń wydawanych robotom. Brzmiały nieograniczonym optymizmem, pragnieniem szybkiego zwycięstwa. Fregata Juliusza Cezara została uszkodzona i zwolniła. Sphero poczuł furię, moc, którą stworzył, wydaje się tracić, musisz zniszczyć jak najwięcej wrogów. Oznacza to, że ma wybór, czy wygrać, czy zginąć. Chociaż oczywiste jest, że zniszczenie kilku mugoli; nie zmieni prawie niczego, ale jest to prawie niezrównany heroizm poszczególnych jednostek, który tworzy strumień, który miażdży każdą przeszkodę. Chłopak, korzystając z pamięci przewoźnika, a właściwie własnej kreacji (Jak udaje mu się stemplować osobowości i rzeczy o tak złożonej strukturze, to osobne pytanie!) szybko przypomniał sobie, w co był wpędzony na licznych treningach. Konieczne jest, abyś nie został zauważony, pozostań w ogólnych szeregach robotów. Tak więc znacznie trudniej się tam dostać, ale prawdopodobieństwo ekspozycji jest znacznie niższe. Ale z drugiej strony, czy ma prawo siedzieć w tym krytycznym momencie? W końcu żołnierz musi: dbać o ratowanie życia, punkt drugi: eksterminować jak najwięcej wrogów. W przypadku sprzeczności - to tradycja, aby dokonać wyboru na korzyść drugiego rozwiązania. To są Amerykanie z dawnych czasów: bardziej myślą o zachowaniu własnej skóry. Dlatego Jankesi przegrali, na dodatek ich propaganda jest słaba. Brakowało jej całości i inkluzywności. Jeśli przypomnimy sobie starożytną historię Ziemi: w tamtych czasach, kiedy ludzkość była przykuta do jednej planety. Straszny, podzielony świat, trzeba było zebrać wszystkie narody i ludy w jedną pięść. Twierdziło to kilka imperiów. Przede wszystkim USA, Chiny, Towarzystwo Islamskie. Świat stał się wielobiegunowy i dosłownie rozdarty, rosła liczba niepodległych państw, separatyzm małych narodów przerodził się w obsesję. Wspólny dom Ziemia płonęła, ludzkość dosłownie spadała w otchłań! W dawnych czasach istnieli potężni władcy, którzy chcieli zjednoczyć ludzkość. To pierwszy Aleksander Wielki, jeden z najwybitniejszych dowódców wszechczasów i narodów. Był niezwyciężony, ale Opatrzność z radością dała mu zbyt krótkie życie. Miał więc spore szanse, zbudował międzynarodowe imperium, sprowadził do Azji wysoką kulturę helleńską. Nawet Kartagina i starożytny Rzym złożyły wielki hołd Macedończykowi, najwybitniejszemu Słowianowi starożytności! Przed Aleksandrem Wielka Persja pod rządami kilku królów (zwłaszcza Cyrusa) osiągnęła poważne podboje, od Indii po Egipt, ale doktryna: jeden władca dla całego świata, to on pierwszy wystąpił! W Rzymie Juliusz Cezar pretendował do roli władcy świata, ale jego życie też nie było wystarczająco długie. Po Cezarze wśród cesarzy: nie było wystarczająco silnych dowódców. Boski Augustyn był chorowity i słaby fizycznie, charyzmatyczny Nero jest na ogół okropny. Najsłynniejsi władcy, Diolektan i Konstantyn, walczyli bardziej o utrzymanie status quo, nie myśląc o większych podbojach. Po upadku Rzymu byli inni dowódcy. Spośród nich najwybitniejsze osobistości: Czyngis-chan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Czyngis-chan był bardzo udany. Podbił prawie całe Chiny, Afganistan, Chorezm, zaawansowane oddziały dotarły do starożytnej Rosji. Miał doskonałe szanse na zwycięstwo, nikt nie mógł się oprzeć stale rosnącym oddziałom tego przebiegłego i zręcznego dowódcy. Ale nawet jego dość długie życie jak na standardy średniowiecza nie wystarczało do zdobycia świata. Czyngis-chan założył dynastię, ale nie było już tak wielkiej jak on, zdolnej do zgromadzenia wszystkich nomadów. Tak jak Tamerlan. Zwycięstwo za zwycięstwem, wielkie imperium i rozłam, zniszczenie Timuratu, kłótnia między synami i wnukami. I nie było godnego następcy. Napoleon i Hitler, podbijając Europę, zerwali się z Rosją. Niestety samej Rosji nie udało się osiągnąć dominacji nad światem. Naprawdę wielkim władcą był Stalin, który z niepiśmiennego, chodzącego w łachmanach kraju uczynił potężną potęgę przemysłową.
  A potem, już w XXI wieku, władzę od początku nad Niemcami, a potem nad światem przejęła tajemnicza para o niesamowitej hiper-intelektualnej sile.
  Stworzyli najnowszą magiczną broń princepsa, a ludzkość stopniowo rozwinęła się do stanu wirtualnej wszechmocy.
  Ale wojna to wojna, zwłaszcza wojna kosmiczna, tutaj błędy w obliczeniach i poświęcenia są nieuniknione. Wojownik Friedrich Sfero, który zdecydował się zaryzykować, do tej pory miał szczęście, udało mu się unicestwić cztery wozy bojowe, nie zwracając na siebie uwagi.
  - Będzie owsianka brzozowa dla małych ludzi! Raczej princeps-osocze!
  Tak, w takie ciekawe gry grają obywatele imperium III Rzeszy, podbijając wszechświat.
  I jak to wszystko się skończy i do jakich wyżyn wszechmocy może dotrzeć ludzkość, nawet bezsilna fantazja.
  
  
  COG I SZPUNTIK I TRZECIA RZESZA
  W II wojnie światowej interweniował popadany. W tym przypadku krótkie konstruktory Vintik i Shpuntik. Przeprowadzka trafiła do Berlina. Cóż, skoro nic nie wiedzieli o polityce i planecie Ziemia, przeszli na służbę Niemców. A technicy są na najwyższym poziomie. I brali udział w rozwoju Pantery. Pomysłowi projektanci sprawili, że wieża była wąska i mała, lepiej chroniona, ale lżejsza. Silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone w jednym bloku, a skrzynia biegów na samym silniku. Wykonano również prostsze i lżejsze podwozie niż w prawdziwej historii. A wysokość "Pantery" wynosiła zaledwie 1,8 metra. W rezultacie pancerz czoła kadłuba 80 mm został zainstalowany pod dużymi kątami racjonalnego nachylenia i stał się prawie nieprzenikniony. Czoło wieży miało 120 milimetrów ze skosami, a boki 60 milimetrów nachylonych. Słabym punktem były boki kadłuba - tylko 40 mm. Jednak korpus był bardzo zwarty, a góra znajdowała się pod dużym kątem nachylenia, a na dole umieszczono 30-milimetrowe osłony zasłaniające rolki. A cały ten urok ważył tylko 26 ton z silnikiem o mocy 650 koni mechanicznych. Działo miało długość lufy 75 mm 70 EL i strzelało 15 pocisków na minutę.
  Do tego dobra widoczność i optyka.
  Czołg ten poruszał się z prędkością 70 kilometrów na godzinę, był nie do przebicia z boku dla lekkich dział, głównie czterdziestu pięciu i karabinów przeciwpancernych, zabierał trzydzieści cztery z dwóch kilometrów w czoło i praktycznie nie pękał. I prawie cała broń przeciwpancerna ZSRR nie przebiła jej w czoło.
  A nowa "Pantera" w bitwie pod Kurskiem zrobiła furorę. Jednocześnie był łatwiejszy w produkcji i zużywał prawie dwa razy mniej metalu niż Pantera w prawdziwej historii.
  W wyniku użycia tego czołgu naziści przedarli się przez obronę wojsk radzieckich i zamknęli kocioł, omijając Kursk. I w ten sposób przejął inicjatywę. I rozwijając sukces, zabrali Woroneż.
  Po czym Hitler nakazał żołnierzom skręcić na południe. A armada wojsk przeniosła się do Stalingradu.
  Rosną niemieckie czołgi. A drużyna dziewcząt walczy na Panterze, przedzierając się przez sowieckie działa i pojazdy.
  Niemcy przedarli się do Stalingradu... Ale to nie wszystko. W Afryce korpus Rommla na nowych czołgach odniósł serię zwycięstw. Sytuację aliantów pogorszył fakt, że Vintik i Shpuntik również wynaleźli myśliwiec odrzutowy. Ponadto jest bardzo lekki, łatwy w produkcji, zwrotny i elementarnie kontrolowany.
  A nowy samolot VSh-162 stał się najlepszym samolotem w powietrzu i poważnie uszkodził samoloty alianckie.
  Tak więc naziści zaczęli posuwać się w Afryce do Egiptu. Hitler odmówił szturmowania Stalingradu i zatrzymał swoje wojska. Ale Fritz rozpoczął główną ofensywę omijającą z przełomem na Morzu Kaspijskim. A sytuacja uległa eskalacji.
  Na północy nastąpiły nowe operacje. Naziści zaatakowali Szwecję. A za kilka dni zmusili ją do kapitulacji. I okazało się, że jest fajnie.
  Gerda i Charlotte na "Panterze" podróżowały po całej Szwecji i zmuszały schwytanych żołnierzy do całowania ich bosych stóp, pokazując swoją kolosalną klasę. Te dziewczyny są tutaj naprawdę fajne.
  Wielu wojowników poddało się im. I pocałował nagie podeszwy.
  Ale teraz byli w Szwecji, gdzie już padał śnieg i zimno.
  A Niemcy pod wodzą Rommla pokonali Brytyjczyków w Egipcie. A teraz przebili się na Bliski Wschód i odnoszą sukces za sukcesem.
  Na tym kampania pięknych wojowników nie ustała... Gerda powiedziała namiętnie, pocierając bosą stopą o metal:
  - Cóż, "Tygrys" oczywiście czołg, który daje arcydzieła i kolosalną maszynę pod względem mocy. A jednak proste!
  Charlotte zauważyła leniwie:
  - Osobiście wolę Leo. Ponieważ nie ma co przebić się przez taki samochód! I jest w doskonałej formie!
  Magda przypomniała sobie, jak pokazano im paradę 7 listopada i ćwierkała:
  - I podobała mi się Myszka, jest taka duża! I z dwoma pistoletami na raz!
  Christina zachichotała i przewróciła się w transporcie:
  - Dwa pistolety w jednym aucie - super!
  Gerda wykręciła nogi w powietrzu i zauważyła:
  - Czy dobrze jest tak latać? Czy wkrótce dotrzemy do Australii?
  Charlotte pokręciła głową.
  - Nie! Nie Wkrótce! Dolecieć tam ze Szwecji - prawie na całym świecie!
  Samolot faktycznie wylądował, aby zatankować. Dziewczyny wybiegły na zewnątrz. Wylądowali w gorącej Medynie, gdzie samolot wykonał awaryjne lądowanie. Mimo końca listopada temperatura wynosiła tu około trzydziestu stopni. A w Szwecji, gdy wyjeżdżali, uderzył zimny cyklon i temperatura spadła do minus trzydziestu.
  Dziewczynki biegły jak najszybciej, aby nie przymarzły do transportowca, a mróz gryzł dziewczynę w bose pięty. Nie jest łatwo z zasady nie nosić butów, zwłaszcza podczas chodzenia.
  Ale teraz dziewczyny biegły po gorącym piasku Medyny. Arabowie bali się patrząc na półnagie dziewczyny, ale bali się podejmować jakiekolwiek działania. Niemniej jednak Niemcy mają bardzo niesamowitą reputację. Rzeczywiście, są postrzegani jako naród nadludzi i dlatego wybaczają małe figle. Jak wtedy, gdy piękności nosi się tylko w jednym bikini.
  Po mroźnej pogodzie, gdy nogi stale marzną, bardzo przyjemnie jest biegać po gorącym piasku. Dziewczynom się to podobało i bawiły się rzucając w siebie nawzajem piaskiem.
  Gerda, skacząc w ten sposób przez pustynię, uważała, że nadal cudownie jest żyć w kraju, w którym lato jest nieustanne. A jak dobrze jest...
  Słoneczne i czyste, świeże powietrze wieje na twarz. Albo niezbyt świeże, ale gorące pustynne powietrze.
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  - Teraz te ziemie należą do III Rzeszy. Nigdy wcześniej ludzkość nie była tak zjednoczona. Raczej blisko, do jedności, jaka jest teraz. A wszystko to pod wieloma względami dzięki geniuszowi Führera.
  Magda logicznie zauważyła:
  - Częściowo także dlatego, że Hitler ma ogromne szczęście. Na przykład Brytyjczycy padli jak groszek. A przestrzenie Afryki nie okazały się przeszkodą. Tak, wszystko było po naszej stronie. Chociaż czasami zdarzały się błędy!
  Krystyna odpowiedziała:
  - Jeśli chodzi o szczęście, nie do końca! Nie mieliśmy szczęścia na przykład z zimą czterdziestego pierwszego roku. I wtedy zabraliby Moskwę. A wojna na wschodzie by się skończyła. A więc trzeba jeszcze wyrwać cierń stalinowski.
  Gerda zgodziła się z westchnieniem:
  - Pewnie muszę! Szkoda! Tyle dobrych chłopaków i dziewczyn umrze!
  Magda mimowolnie rozpłakała się i powiedziała:
  - Śmierć... Jaki jesteś niesprawiedliwy! A czasami przychodzisz w złym czasie!
  Gerda pospiesznie sprzeciwiła się:
  - Nie czasami! I zawsze w złym czasie! Wiesz, jak chcesz żyć i jak niechętnie umierasz!
  Christina logicznie zauważyła:
  Chcemy tego, ponieważ jesteśmy silni i zdrowi. A babcia, która ma sto lat iw której wszystko boli, ma chyba zupełnie inny stosunek do śmierci!
  Charlotte potrząsnęła głową i powiedziała z niepokojem:
  - O Boże broń! Nie daj Boże, żebyś się kiedykolwiek zestarzał!
  Gerda machnęła ręką i kopnęła piasek bosą stopą:
  - Nie rozmawiajmy o tym! Jeśli zaczniesz myśleć, czym jest starość, zwariujesz lub zrujnujesz sobie życie!
  Magda próbowała pocieszyć blondynkę:
  - Kiedy przyjdzie Jezus, wszyscy umarli zmartwychwstaną, a ta wieczna młodość będzie na zawsze!
  Gerda uśmiechnęła się i powiedziała czule:
  - Boże błogosław!
  Christina odpowiedziała ze złością:
  A ja jestem fundamentalnym ateistą. A ja nie wierzę w Boga i nie radzę!
  Gerda wzruszyła mocnymi, opalonymi ramionami.
  - Nie będę nazywał siebie silnym wyznawcą, ale... Jest wiele rzeczy, których materialiści i ateiści nie potrafią wyjaśnić. Łącznie z pochodzeniem wszechświata!
  Charlotte, zanurzając się w gorący piasek, odpowiedziała:
  - Ale pomysł bardziej mi się podoba - wielu bogów. Że ci bogowie demiurgów wspólnie stworzyli wszechświat i Ziemię. Potem doszło między nimi do walki, która spowodowała kataklizmy i klęski żywiołowe. Dlatego zdarzały się wszelkiego rodzaju nieszczęścia. Walka bogów i rodzi wojny między ludźmi!
  Gerda pewnie odpowiedziała:
  - Ale niemiecki bóg zawsze wygrywa!
  Charlotte pokręciła głową.
  - Tak się nie stało podczas I wojny światowej. Chociaż byliśmy blisko zwycięstwa!
  Christina energicznie pokiwała głową.
  - Otóż to! Trzeba było chwilowo poświęcić Prusy Wschodnie, ale nie wycofywać wojsk z frontu zachodniego. Wtedy otoczyliby i zajęli Paryż. Francja kapituluje... W końcu jest pokonana. I dalej... Myślę, że gdyby Wielka Brytania wykazała się uporem, to moglibyśmy na nią spaść razem z Włochami, Turcją i Japonią. I zmiażdżą ich okrętami podwodnymi i jednym ruchem flot!
  Magda zauważyła:
  - Zapomniałeś o Rosji!
  Christina wyzdrowiała.
  - Niczego nie zapomniałem! Rosja zostałaby pokonana po kapitulacji Francji. Co więcej, car Mikołaj II nie jest Stalinem. Monarcha Rosji po porażce zawarłby z nami pospieszny pokój. A my byśmy... Krótko mówiąc, Rosja czasów carskich jest jeszcze słabsza niż komunistyczna!
  Charlotte zachichotała.
  - Właśnie tak! Ale oczywiście przegapiliśmy wtedy szansę. Adolf Hitler był mądrzejszy. Zawarł pakt o nieagresji ze Stalinem i kawałek po kawałku rozbił swoich wrogów. Na tym polega mądrość polityczna!
  Christina zauważyła:
  - Jeszcze bardziej logiczne byłoby zlikwidowanie Wielkiej Brytanii, a dopiero potem zaatakowanie Związku Radzieckiego!
  Charlotte powiedziała z uśmiechem:
  - Zgadzam się z tym!
  Gerda przeciwnie, sprzeciwiła się:
  - Gdybyśmy nie zaatakowali ZSRR w czterdziestym pierwszym roku i nie pokonali jednostek Armii Czerwonej, które nie były gotowe do wojny obronnej, mogliby na nas napaść, gdybyśmy szturmowali Wielką Brytanię. Więc nie mieliśmy innego wyjścia!
  Magda wzruszyła ramionami.
  - Stalin jest ostrożnym politykiem! Może nie zaryzykował takiej przygody!
  Gerda racjonalnie zauważyła:
  - Raczej ze strony Stalina wielką przygodą jest dać nam możliwość rozwinięcia Wielkiej Brytanii. W takim przypadku spadłyby na niego siły wyższe. I zakopalibyśmy to. I tak, podczas gdy Wielka Brytania się opiera, Rosja wciąż miała przeciwko nam szansę. W przeciwnym razie musimy przyznać, że nasi wrogowie nie mają szans!
  Charlotte znalazła również coś, przeciwko czemu mogła się sprzeciwić:
  - Dopóki takie potwory jak ZSRR i USA nie zostaną pokonane, niezwykle przedwczesne jest stwierdzenie, że wróg nie ma szans. Dużo zrobiliśmy i przebyliśmy długą drogę, ale... Przed nami jeszcze wiele problemów. Teraz Australia. Kolejna granica dla armii niemieckiej!
  Gerda pewnie odpowiedziała:
  - Złammy to też! Odbyły się już dwa spacery w Szwajcarii i Szwecji, a przynajmniej w Australii jest znacznie cieplej.
  Charlotte zachichotała i powiedziała pewnie:
  - Wierzę w nasze zwycięstwo! W przeciwnym razie to się po prostu nie stanie!
  Dziewczyny musiały przestać rozgrzewać się na pustyni i wrócić do transportu. Tankowanie przebiegło pomyślnie. A do dziewcząt dołączyły ich dawne koleżanki z batalionu "Tygrysica".
  Dziewczyny z tego kobiecego oddziału polowały na pustych Mudżahedinów. Które jednak były nieliczne. A teraz szczęśliwie wyruszają na podbój Australii. Kolejny kontynent tak pożądany dla Wehrmachtu.
  Niemcy zbierały siły do skoku i przygotowywały lądowanie.
  Margaret z szacunkiem spotkała się ze swoimi starymi znajomymi Christiną i Gerdą. Jednak nie każdy może dostać diamenty za krzyż rycerski! Po tej kompanii dziewczęta miały zostać wysłane na inseminację i do specjalnego obozu na rodzenie potomstwa. Więc w rosyjskiej firmie mogli nie mieć czasu, aby wziąć udział.
  Jednak piękności wyglądały wesoło i wojowniczo. Nie chciałem już spać, a dziewczyny, zamknąwszy się w oddzielnej kabinie, gaworzą.
  Magda, siadając w skórzanym fotelu, zauważyła:
  - Pogaństwo, z całą swoją zewnętrzną logiką, również nie może odpowiedzieć na wiele pytań. Na przykład, skąd pochodzili liczni bogowie demiurgów?
  Charlotte zachichotała i zaprotestowała:
  - Tak samo jak monoteizm nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie, skąd wziął się jedyny Bóg, który stworzył Wszechświat?
  Magda wzruszyła ramionami.
  - Chodzi o to, jak powiedzieć... My przez wiarę przyjmujemy jako aksjomat, że Bóg Wszechmogący zawsze istniał. I to jest aksjomat, który nie wymaga dowodu.
  Cristina zauważyła, kręcąc głową:
  - Nie można sobie wyobrazić wiecznie istniejącego, nieskończenie silnego i nieskończenie mądrego. To jest sprzeczne z logiką. Jak widzimy na Ziemi, prostota rodzi kompleks i obserwujemy ewolucję. A potem z bardziej złożonego wyszło proste. Co jest sprzeczne z obserwowaną rzeczywistością.
  Na przykład ludzkość staje się coraz bardziej złożona, a nie uproszczona! I wcale się nie degradujemy, a raczej stajemy się doskonalsi!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Logicznie! Ewolucja bogów prowadzi do stworzenia wszechmocnego Boga Demiurga!
  Magda zauważyła ostro:
  - Taka filozofia może zniszczyć duszę!
  Charlotte zmrużyła oczy i wypaliła:
  - Ale pytanie brzmi, ile lat ma wszechświat?
  Magda wzruszyła mocnymi, rozwiniętymi ramionami.
  - Nieznany! A dlaczego takie pytanie?
  Charlotte racjonalnie odpowiedziała:
  - Ma to związek z buntem Szatana. Szatan jest jednym z najwcześniejszych aniołów, jeśli nie najwcześniejszym. Jak go nazywają - Synem Świtu! A jeśli się zbuntował, to prawdopodobnie nie minęło zbyt wiele czasu od jego powstania i buntu. I okazuje się, że przez tyle miliardów lat zachowywał się spokojnie i nagle wygłupiał.
  Magda zmarszczyła brwi i gruchnęła:
  - No i co?
  Inteligentna Charlotte zauważyła:
  - A naukowcy twierdzą, że nasz wszechświat ma miliardy lat! Tyle czasu zajmuje światło gwiazd dotarcie do Ziemi! I okazuje się, że według Biblii nie mogą to być miliardy!
  Magda zastanowiła się przez chwilę i odpowiedziała:
  - Bóg stworzył światło gwiazd, które już do nas zstąpiło. Adam i Ewa byli dorosłymi, nie dziećmi. Słońce, księżyc i gwiazdy już na nich świeciły. Oznacza to, że Pan stworzył świat w rozwoju. Więc wszystkie twoje obietnice niczego nie dowodzą.
  Charlotte uparcie zauważyła:
  - A może dowodzą, że bogów jest wielu? Ci bogowie, którzy stworzyli wszechświat!
  Magda odpowiedziała z pewnym wahaniem:
  - Nasz wszechświat jest mniej lub bardziej zunifikowany i ustrukturyzowany, ze wszystkimi jego nieregularnościami. A obecność wielu bogów prowadzi do tego, że wszechświat zostanie podzielony na kawałki.
  Charlotte również dość logicznie sprzeciwiła się:
  - Pancernik buduje bardzo wielu ludzi! Niemniej jednak pancernik jest maszyną jednoczęściową. Tak, a Wszechświat jest budowany przez wielu bogów-demiurgów, ale wszechświat nie staje się z tego mniej integralny!
  Magda przeciągnęła twarz i gruchnęła:
  - I to brzmi - logicznie! Ale to czysto ludzka logika. Nie ma to nic wspólnego z Boską mocą, która jest niezrozumiała!
  Charlotte zachichotała.
  - Najprostszy argument - myśli Pana są niezrozumiałe! I można się do tego odwoływać i przynosić na każdą okazję!
  Magda szepnęła:
  I w każdym zarysie tej gałęzi Pana,
  Widzę w snach pragnienie ucieleśnienia ideału ...
  Ale o dziwo, nasi ludzie cierpią prawie w zaświatach,
  A despota finansów okrutnie spętał nasze skrzydła!
  Charlotte zachichotała.
  - Jedz zdrowo! Dlaczego nie kłaniasz się kikutowi?
  Magda potrząsnęła pięścią.
  - Tak, ty!
  Dziewczyny zaczęły się wyraźnie nudzić... Rozmowa o religii nie poszła dobrze. O czym jeszcze możesz porozmawiać? Myśli wojowników batalionu SS były ograniczone.
  Gerda w rozmowie dotknęła czołgów:
  - Oto nasz "Lew" tylko ucieleśnienie niemieckiego ducha! Taki duży i z pistoletem!
  Magda zauważyła, masując rękami swędzące podeszwy:
  - A "Mysz" jeszcze bardziej - znaczy silniejszy! A jego zbroja jest grubsza! I dwa pistolety na raz!
  Charlotte wykrzyknęła z zachwytem:
  - Urocza mała myszka! Zmiażdżymy wszystkich na proszek!
  Magda wzięła go i zaśpiewała:
  - Przeklęty i starożytny, wróg znów przeklina! Zmiel mnie, zmiel mnie na proszek! Ale anioł nie śpi, a wszystko się ułoży... I wszystko dobrze się skończy! I wszystko dobrze się skończy!
  Charlotte mądrze zauważyła:
  - Kto liczy na pomoc aniołów, wpada wprost do piekła!
  Magda odpowiedziała:
  - Kto do diabła jest w głowie, w przyszłości jedno piekło!
  Gerda nagle zauważyła:
  - Miałem bliską znajomość z T-34 z Charlottes, kiedy testowali! I wiesz, to nie jest najgorszy czołg na Ziemi!
  Ruda zauważyła jadowicie:
  - Nie najlepszy, ale... Jego widoczność jest raczej słaba. W praktyce z takiego czołgu bardzo trudno jest dostać się do wroga! Musimy to przyznać!
  Gerda logicznie zauważyła:
  - Dobrze wyprofilowana zbroja i wieża. Chociaż "Tygrys" -2 i "Lew" - ochrona boków będzie lepsza.
  Christina ta rudowłosa niegrzeczna zauważyła:
  - "Lew" nadal ma dobrą wieżę, jeśli chodzi o nachylenie czoła. Ale czoło "Tygrysa" -2 prawie nie jest pochylone.
  Gerda odpowiedziała:
  - Ale grubość pancerza to 180 mm. Kompensuje to mniejszy kąt nachylenia arkusza. Pod względem wieży Lew okazał się lepszy od Tygrysa, ale to oczywiście nie jest granica. Wiem, że nasi projektanci na pewno stworzą coś doskonalszego.
  A piękna dziewczyna uderzyła bosą stopą w stalową blachę, tak bardzo, że przetoczył się melodyjny tryl.
  Wojownicy są znudzeni. Chcieli zasnąć. Może być coś ciekawego...
  Tymczasem na Kaukazie trwa wojna. Niemcy oprócz "Pantery" używali także "Tygrysa" -2. Również podobny kształtem do czołgu, ale nieco większy, cięższy z działem 88 mm i grubszym pancerzem. Oczywiście wagę trzydziestu pięciu ton, większą, ale wciąż nie krytyczną, można pokonać starym silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych. Jednak Vintik i Shpuntik wykonali już silnik o mocy 1000 koni mechanicznych. A "Tygrys" -2 również zaczął dosłownie latać. Pojawił się "Lew" z jeszcze grubszym, zwłaszcza bocznym pancerzem, i 105-milimetrowymi działami.
  A ważący czterdzieści pięć ton stał się kolosalnym problemem dla wojsk radzieckich.
  Zimą czterdzieści trzy - czterdzieści cztery lata Kaukaz został zdobyty przez wojska niemieckie. Wojna zaczęła toczyć się nie według scenariusza stalinowskiego.
  Naziści zdobyli Indie w marcu i zaczęli przemieszczać się w kierunku Australii. A jednocześnie zagarnął Afrykę.
  Stalin zaoferował im pokój na dowolnych warunkach. Wiosną 1944 roku, po zakończeniu podboju Afryki, Hitler przyjął pokojową ofertę Stalina.
  Warunki były uciążliwe, w tym wypłata reparacji, dostawy surowców i innych rzeczy do III Rzeszy.
  Latem 1944 dokonano lądowania w Wielkiej Brytanii i w ciągu tygodnia upadł Londyn. Potem rozpoczęła się wielka ofensywa na Amerykę. Vintik i Shpuntik zbudowali nowe łodzie podwodne, które płynęły szybciej niż łodzie i celowały torpedami w radar. I wiele innych rzeczy zostało wynalezionych.
  Szczególnie silna stała się instalacja laserowa na dyskietkach. I było po prostu świetnie.
  Ameryka przetrwała do lipca 1945 roku i skapitulowała. Nadszedł okres pokoju. Tymczasowa prawda...
  Hitler był niezadowolony z faktu, że Japonia zajęła zbyt duże terytorium. A on po prostu tęsknił za zemstą i zajęciem ziemi.
  A 20 kwietnia 1953 rozpoczęła się wojna z Japonią. Następca Stalina, Beria, zaoferował Hitlerowi swoją pomoc.
  Führer zgodził się pod pewnymi warunkami. Mianowicie ZSRR walczy pełną parą, ale wracają tylko południowy Sachalin i grzbiet Kuryl.
  Beria, który nadal płacił Hitlerowi kolosalny hołd, również zgodził się na te warunki.
  Wojna od samego początku była dla Japończyków nieudana. Szczególnie przeszkadzały im latające spodki, uzbrojone w broń laserową i wiązki ciepła. A wszystko dosłownie spaliło się na popiół i przetopiło w metalowe wióry.
  Z kolei ZSRR rzucił do boju czołgi T-54 i IS-7, które również były mocniejsze od japońskich, oraz samoloty odrzutowe.
  Wojna trwała pięć miesięcy i zakończyła się zwycięstwem i okupacją Japonii. To było głośne zwycięstwo...
  A w bitwach wyróżniła się załoga czołgu Alenka na IS-7. Samochód spisał się dobrze i rozbił wiele japońskich mastodontów.
  A dziewczyny strzelały gołymi palcami i całkiem celnie.
  Ale to są szczegóły...
  ZSRR odzyskał południe Sachalinu i grzbiet Kurylski. I w ten sposób zapewnił sobie władzę i nowe ziemie...
  Hitler, niektórzy więcej grabili pod nim resztę świata. Ale ZSRR ciągle go brzydził. Führer chciał nowych podbojów i bohaterstwa Wehrmachtu.
  A 20 kwietnia 1958 r. wraz z atakiem na Moskwę rozpoczęła się nowa wielka wojna.
  Niemki walczą na niebie. Albina i Alwina.
  Zestrzeliwują sowieckie samoloty. Dziewczyny są prawie nagie, w jednym bikini i boso. Działa lotnicze są skierowane na wroga.
  Albina przewraca sowiecki samochód i piszczy:
  - Naszym zdaniem to szok!
  Alvina również odcina radzieckiego Jaka i dodaje:
  Na chwałę naszego imperium!
  A wojownicy kiedyś również walczyli i walczyli z wrogiem. I uwielbiają torturować ludzi.
  Tutaj członek Komsomołu był torturowany. Rozebrana i naga dziewczyna została pobita batem. Następnie nagie stopy członka Komsomołu zostały spalone rozgrzanym do czerwoności prętem. I muszę powiedzieć, że im się to podobało.
  Potem złamali dziewczynie palce u nóg. I najbardziej szykowna tortura, podpalenie łona Wenus pochodnią. A dziewczyna straciła przytomność z powodu szoku bólowego.
  Albina jednak i w tym się nie uspokoiła. Przyniosła pochodnię do nagiej piersi dziewczyny. I usmażyłem. Potem odkroiła i zjadła delikatne mięso, wykrzykując:
  - Jakie smaczne!
  Alvina usmażyła drugi sutek płomieniem i zauważyła:
  - Tak to jest świetne!
  A Niemkom bardzo się to podobało.
  Ale nie wszystkie stworzenia takie są. Tutaj Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova walczą na niebie z niemieckimi sępami.
  I pokazują swoje umiejętności i mądrość.
  Dziewczyny oczywiście walczą boso iw bikini. I przynieś wrogowi dary śmierci.
  I śpiewaj sobie;
  - Chwała ojczyźnie komunizmu,
  Lenin zainspirował nas do walki...
  Złamany grzbiet zna faszyzm
  Zbudujmy nowy świat!
  Anastasia strzelała do wroga bosymi palcami, zestrzeliła niemiecki samolot i krzyknęła:
  - Za czerwony komunizm!
  Akulina Orłowa zręcznie uderzyła wroga gołymi nogami, odcięła go i szczeknęła:
  - O zwycięstwo rosyjskiego ducha!
  A dziewczyny warczały w refrenie:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  To taka trudna bitwa, która toczy się na całym froncie.
  Niemcy są zdecydowanie silni. I poruszają się, choć powoli, z dużymi obrażeniami.
  Dziewczyny walczą w piechocie...
  Komsomołki same w majtkach.
  Tutaj Alenka oddaje serię z karabinu maszynowego, odcinając nazistów i nokautując całą linię bojowników.
  Następnie mówi:
  - Chwała Rosji!
  Anyuta również strzela do wroga. Robi to bardzo dobrze i wyraźnie. I wyciąć nazistów. Potem gołymi palcami rzuca granat, rozbijając czołg nazistów i piszczy:
  - Za świętą Rosję!
  Allah strzela również do wrogów. Robi to bardzo zgrabnie. Gołą piętą rzuca prezent śmierci, robiąc to po mistrzowsku. Rudowłosy Fritz powala i piszczy:
  -Za erę komunizmu!
  Maria strzela również do wroga. Kosi nazistów, przez co jest niezwykle agresywny i piszczy:
  - Za Rosję, naszą matkę!
  A gołymi palcami znów rzuci granat. Niemiecki czołg, po otrzymaniu obrażeń, przewraca się ... A zestaw bojowy jest rozdarty.
  Marusya, miażdżąca nazistów. A gołymi obcasami rzuciła całą wiązkę granatów, wydała:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Takie dziewczyny tutaj, po prostu kolosalne wojownicy. Więc wszyscy są eksterminowani po kolei.
  Oto piąta walka. A ilu faszystów ładnie. A czarni wojownicy biorą udział w ofensywie. Muszę powiedzieć, że są niezwykle walczącymi facetami.
  Ale ich rosyjskie dziewczyny koszą bez ceremonii.
  Piękny batalion, gdy wojownicy są prawie nadzy. I tak opalona, czekoladowa.
  A na niebie widać potężne niemieckie samochody Yu-888. Zrzucali bomby na pozycje sowieckie, miażdżąc wroga. I działają z wielkim oddaniem.
  Ewa, zrzucająca bomby, wciskająca nagą, okrągłą piętę na pedale. Rzucanie prezentami w sowieckie miasta, ryczy:
  - Trzecia Rzesza jest niezwyciężona!
  Agata zgodziła się na to, wyrzucając dary zniszczenia:
  - Złamaliśmy już wszystkich naszych wrogów!
  A naziści już opływają Moskwę z różnych stron.
  Potem Oleg i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa Margarita. Również dorosła pisarka została około dwunastoletnią dziewczynką w zamian za nieśmiertelność i wypełnia misję.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oleg Rybaczenko, ścinając nazistów mieczami, ryczał zarówno piechotą, jak i czołgami:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i biali wojownicy.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Oleg Rybaczenko występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu tnie wszystkim głowę i pysk.
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzel czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Rybaczenko podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami i bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Który bezpośrednio w gardło nazistów kopać.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Oleg w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Oleg Rybachenko wraca do akcji. I posuwa się naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec pisarz przypomina szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest dość stary, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Oleg znowu setka nazistów niosących meteoryt została odcięta. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo jadowitymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Oleg Rybaczenko narzekał:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Oleg Rybachenko wygląda bardzo stylowo w walce.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Genialny chłopiec wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Oleg, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Rybaczenko zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Oleg walczy i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  I on też weźmie i wyrzuci gwiazdkę gołą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Oleg ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Margaret w drodze. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała wesoło:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasza w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej bosych stóp znów leci dar całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  Oleg zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękami, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Oleg Rybaczenko, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, ścinając wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Odwalili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Sowiecka pokonała brunatne imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę na pokonanie samych nazistów. Tak więc szóstka ponownie musiała przerwać wykonanie swojej super i fajnej misji.
  
  JEDEN ZSRR WŚRÓD WILKÓW
  Awaria nastąpiła z powodu rozbłysku słonecznego, w wyniku którego 22 czerwca 1941 r. Stany Zjednoczone, Wielka Brytania i jej kolonie zostały wyłączone. Początkowo nie wpłynęło to szczególnie na przebieg wojny. Niemcy postępowali w podobny sposób, jak w prawdziwej historii. Führer również skręcił na południe, a Japonia zajęła pozycję wyczekiwania... I znowu mroźna zima uratowała Armię Czerwoną przed całkowitą klęską i pozwoliła jej na kontrofensywę pod Moskwą. Tymczasem Japonia przejęła te posiadłości na Pacyfiku, które wcześniej należały do Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych, a do których dodatkowe siły nie mogły się teraz dostać.
  Na froncie wschodnim wiosną i wczesnym latem Niemcy odnieśli serię zwycięstw i ponownie rozpoczęli ofensywę na Stalingrad. Tu jednak zaczęła się rozbieżność z rzeczywistością. Brak drugiego frontu pozwolił Niemcom przerzucić więcej wojsk z Europy iz Libii, pozostawiając tam tylko garnizony włoskie.
  A ofensywa rozpoczęła się nie tylko na Stalingradzie, ale także na Tichwin. A teraz dowodził nimi Rommel, którego Führer bardzo cenił za pokonanie Brytyjczyków w Libii i zdobycie Tolbuka.
  W bitwach brały również udział pierwsze czołgi Tygrys. Rommel rozpoczął ofensywę w nocy i zdołał zaskoczyć wojska radzieckie. Sytuację pogarszał fakt, że Niemcy mieli przewagę w lotnictwie, więc nie marnowali sił na walkę z aliantami.
  Pilot Marseille szybko zdobywał konta na froncie wschodnim. W czerwcu 1942 roku przekroczył liczbę zestrzelonych samolotów o sto pięćdziesiąt i otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Ale to był dopiero początek kariery.
  Na niebie w rzeczywistości było trudniej dla Armii Czerwonej. A Niemcom udało się zająć Tichwin, a następnie kilka innych miast i odciąć Leningrad podwójnym pierścieniem, ponownie blokując to miasto.
  Dowództwo sowieckie próbowało przedrzeć się do Leningradu i awansować w centrum. Nie starczyło jednak sił, by odnieść sukces w tych dziedzinach.
  Jedynym pocieszeniem było to, że naziści ugrzęźli w Stalingradzie, co dało im szansę na zebranie nowych rezerw.
  Ale Leningrad pozostał zablokowany. Do tej pory Turcja i Japonia nie przystąpiły do wojny, a ZSRR miał szansę odwrócić losy bitew. W listopadzie 1942 r. wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę w pobliżu Rżewa i Stalingradu.
  Pod rządami Rżewa sukces nie został osiągnięty. Ale w pobliżu Stalingradu pierścień został zamknięty. Ale jak się z czasem okazało. Trzecia Rzesza miała znacznie więcej rezerw, a Rommel rozpoczął ofensywę na Stalingrad od północy i Mainstein od południa.
  Sytuację pogorszyło nieoczekiwane wejście Japonii do wojny. Samuraje, mimo że ograniczała ich walka w Chinach, zaatakowali Władywostok.
  Prawdopodobnie Hirohito obawiał się, że III Rzesza przegra i przystąpi do wojny.
  Co więcej, Japonia miała dość zasobów i piechoty do ofensywy na pełną skalę.
  Armia Czerwona została przygwożdżona, a Rommelowi udało się przedrzeć z północy do Stalingradu. Mainstein został tymczasowo zatrzymany, ale otrzymawszy dodatkowe posiłki i wsparcie od Paulusa, połączył się z już odblokowanymi oddziałami.
  W ten sposób powstał kolejny pierścień, w którym znalazły się wojska sowieckie.
  Po upartych bitwach większość z nich została zniszczona i schwytana. Następnie Niemcy zakończyli zdobywanie Stalingradu. A w marcu 1943 do wojny przystąpiła również Turcja. Sytuacja stała się jeszcze bardziej skomplikowana. W powietrzu Niemcy utrzymywali przewagę. Marsylia przekroczyła liczbę trzystu zestrzelonych samolotów i została pierwszym Niemcem, który otrzymał drugi Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentami.
  W maju Niemcy rozpoczęli nową ofensywę, masowo wykorzystując nowe czołgi - "Tygrys", "Pantera" i "Lew". I z powodzeniem posuwali się naprzód, chociaż Armia Czerwona podjęła potężną obronę. Ale siły były już nierówne, ponieważ wojska radzieckie walczyły na trzech frontach jednocześnie - przeciwko III Rzeszy, jej satelitom, Japonii i jej koloniom oraz Turcji. Sytuację pogorszyła wojna totalna wypowiedziana przez nazistów, która doprowadziła do kilkukrotnego zwiększenia produkcji broni w przypadku braku bombardowań przez aliantów. Więc szanse ZSRR szybko się zmniejszyły!
  To prawda, że Fritz posuwał się powoli, ponieważ przed nimi znajdowała się głęboka obrona. A wojska radzieckie, mające doświadczenie, walczyły bardzo dzielnie. Ale i tak przegrali.
  Walczyli jednak z wielką odwagą, a niektórzy wojownicy wykazywali się najwyższą klasą. Tutaj na przykład załoga czołgu Elżbiety na najzwyklejszym T-34-76 walczy z nazistami.
  A Niemcy powoli zbliżają się do wojsk sowieckich, ustawionych w klinie, albo w świnię. Przed nami najcięższy i najlepiej chroniony czołg "Lev". Przypomina Panterę, tylko znacznie większy i waży dziewięćdziesiąt ton. Pancerz przedni kadłuba ma 150 mm i jest pochylony jak T-34, a boki 82 mm ze spadkami. Czoło wieży jest ogólnie bardzo dobrze chronione: 240 mm ze spadkami, a boki są również słabsze niż 82 mm, podobnie jak kadłub. I potężne działo 105 mm z dużą lufą o długości 70 EL. Jest to czołg zdolny do uderzenia z dystansu.
  Elizabeth bosą stopą przesuwa skrzynię biegów na górę.
  A trzydzieści cztery nabiera prędkości. Nie ma sensu strzelać do "Lwa" z dystansu i trzeba się zbliżyć. Potężna niemiecka maszyna wysyła pocisk o śmiertelnej sile. Przebiega obok. Dziewczyny w zbiorniku śmieją się wesoło i poruszają bosymi stopami.
  Pod koniec maja na północnym Kaukazie jest gorąco, a piękności w bikini świetnie się bawią.
  Elena zauważa z gwizdkiem:
  - Teraz faszysta będzie świetnie w rogach!
  Ekaterina, potrząsając nagą, opaloną nogą, zgadza się:
  - Na pewno go uderzymy!
  T-34-76 nadal przyspiesza, ale prędkość w terenie jest ograniczona. "Lew" ledwo się czołga, a zwinniejsze "Pantery" i "Tygrysy" zwalniają, by nie ciągnąć do przodu.
  Ale te maszyny są niebezpieczne, zwłaszcza Pantera, mogąca wystrzelić piętnaście pocisków na minutę. Po tym możesz spodziewać się niespodzianki.
  Eufrazja wciskając gaz na gołą piętę piszczy:
  - Walczmy w wirtuozowski sposób!
  Działo czołgu "Lion" ma znaczną wadę, strzela tylko pięć strzałów na minutę. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest to najbardziej udany model. Przebijanie pancerza jest nadmierne i nie jest konieczne uderzanie ze zbyt dużej odległości. "Tygrysy" i "Pantery" przebijają się z dwóch kilometrów, z większej odległości prawie niemożliwe jest wejście do mobilnej i małej trzydziestki. Czy więc warto było wyposażyć Lwa w tak potężną broń? Inne radzieckie czołgi są jeszcze lżejsze, z wyjątkiem KV-1S, ale ten czołg również nie ma zalet w obronie, a osiągi są tylko gorsze.
  Elizabeth obraca się i piszczy:
  - oddycham klatką piersiową, powietrze to szeroka fala,
  Świeci jasno, gwiezdny dywan jest nieskończony ...
  Uczucia grają, bose dziewczyny żyją,
  Baw się na niebie, chcę lecieć do słońca na zawsze!
  Nie jest łatwo przebić się przez zbiornik Lwa, nawet na bok. Boki wieży, podobnie jak w Pantery, są pochyłe, a górna część boków kadłuba również. W tych zbiornikach przyjęto już typowy "koci" kształt, dający lepszą ochronę ze względu na zbocza. Nie jak "Tygrys", prawie kwadratowy. Ale "Tygrys" został opracowany przed wojną i wyglądał jak mundur KV. Ale późniejszy rozwój "Tygrysa" -2 również ma postać "kota" i wkrótce ten czołg wejdzie do serii. "Lew", aby włamać się na planszę, jest również prawie niemożliwe. Tylko dolna część kadłuba nie ma pochylenia pancerza, ale jest pokryta rolkami. Oznacza to, że musisz przebić się blisko i dostać się dokładnie między lodowiska.
  Więc dziewczyny mają trudne zadanie. Co więcej, trzydzieści cztery w ruchu trzęsie się tak bardzo, że celne strzelanie jest prawie niemożliwe.
  Elżbieta zapytała swoich przyjaciół:
  Czy możemy pokonać wroga?
  Elena pewnie odpowiedziała:
  - Gdy dziewczyny nie mają butów, bosymi stopami nabierają takiej wrażliwości, że na pewno uderzą wroga.
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Tak, bose szpilki dziewczyn to gwarancja zwycięstwa!
  A teraz, unikając porażki, trzydzieści cztery spada na planszę. Najważniejsze tutaj jest unikanie dział Panther i Tiger. Są szybkie i dokładne. I nie możesz też przebić się przez te zbiorniki na czole.
  Elena strzela do Niemca bosymi palcami. Ale pokonanie lodowiska w ruchu jest prawie niemożliwe. Ale lodowisko wroga jest zepsute i "Lew" zatrzymuje się.
  Trzydzieści cztery mija go ponownie. I wysyła śmiercionośny pocisk w dolną część boku.
  Katarzyna zauważa:
  - Nasza armata jest przestarzała - "Lwa" naprawdę nie można zabrać!
  Ale jak w irytacji, Elena uderzyła w boczną część wroga, a "Lew" zapalił się.
  Dziewczyny nie zwalniają tempa, znów pędzą do przodu. Teraz mają słabszy cel: "Panterę". Wystarczy uderzyć ją w bok.
  Uwagi Elżbiety:
  - Praktyczny kot!
  Katarzyna zauważyła ze śmiechem:
  - Ale ledwo się czołga, żeby nie wydostać się z okładki "Lwa".
  A Elena strzeliła z daleka w Panterę, która okazała się być daleko z boku i otworzyła jej bok. Ma cienką - 40 milimetrów i nie ma znaczenia, że jest przechylona.
  Niemiecki czołg eksploduje z hukiem. Tak, piękności były ostro pieprzone.
  Są z ich zniewalającą gracją wojennych piękności.
  Ale pociski gwiżdżą, gdy mijają, prawie dotykając zbroi.
  Trzydzieści cztery jest bardzo niebezpieczne i przypomina osobę, która skacze między strużkami.
  Elżbieta ponownie wystrzeliła bosą stopą i zaśpiewała:
  - Mogę zrobić wszystko, poddamy się na Wehrmacht!
  Oczywiście przy takich dziewczynach sam diabeł nie jest straszny. Chociaż nazistowska ofensywa jest agresywna, a czołgów mają dużo....
  Siły są nierówne. Chociaż liczba samochodów jest w przybliżeniu taka sama, niemieckie są cięższe. Wiele sowieckich czołgów jest lekkich i nie do końca gotowych do walki z nazistowskimi potworami.
  Ale załoga Elizabeth czyni cuda i strzela do kolejnej "Pantery" w podróży.
  Członkowie Komsomołu walczą z bronią. Strzelają celnie. Biegną, błyskając boso, na okrągłych obcasach. I trafić wroga prosto w cel.
  Alenka z pasją dowodzi:
  - Nie poddawaj się dziewczynom!
  A teraz armata wystrzeliwuje pocisk dokładnie w T-4, przebijając ten czołg. Ale tutaj, oczywiście, "Lion", nie jest tak łatwo wziąć. I tutaj musisz spróbować.
  Anyuta wskazuje na samochód bosymi palcami stóp i strzela dokładnie od końca do końca, mówiąc:
  - Chwała komunizmowi!
  Alla też strzela bardzo celnie i dodaje:
  - Chwała heroizmowi!
  O walczących tu dziewczynach nie można nic powiedzieć - najwyższa klasa i akrobacje!
  Maria podając pocisk do pistoletu zaśpiewała:
  - Wyżej i wyżej i wyżej
  Szukaj lotu naszych ptaków...
  I wdycha każde śmigło,
  Spokój naszych granic!
  Marusya dodał, strzelając do Fritza:
  - Zdecydowanie jest....
  Masowe bohaterstwo Rosjan i nie tylko Rosjan przejawiało się we wszystkim...
  Odmierzone, przytłumione dźwięki kukułki, niczym bijący zegar, przetoczyły się po okopach. Rzadkie drzewa o gęstej zielonej koronie w podmuchach wiatru, niczym pionierzy w salucie, witają zmęczonych żołnierzy. Niektórym może to nawet wydawać się rodzajem ostrzeżenia - mówią, że pójdziesz do następnego świata!
  Batalion pod dowództwem Władimira Michajłowskiego, brutalnie poobijany w poprzednich bitwach, zwłaszcza w pogromie majowym, jest teraz pospiesznie uzupełniany nowymi rekrutami, przygotowującymi się do objęcia jednego z najniebezpieczniejszych obszarów. Trzy kilometry na wschód wody Donu pędzą wzdłuż płomieni wojny.
  Większość trzcin była zwęglona od bomb zapalających, woda stała się czarna od sadzy. Jak wielkie zapałki w żałobnej hańbie, pale mostu zburzone przez falę uderzeniową stoją samotnie, służąc jako podpory.
  Na łodziach miejscowi pionierzy przewożą dary z pól, a także skrzynie z amunicją dla bohaterskich żołnierzy radzieckich, gotowych na śmiertelną walkę z rozwścieczonymi nazistowskimi hordami.
  Czterech z nich zaciągnęło więc długie pudło do krzaka porośniętego kolcowojami. Tam, jak irokez w zasadzce, czaiło się starannie zakamuflowane działo przeciwpancerne. Trzej żołnierze i błyskotliwy strzelec Alesya operują przy broni. Dziewczyna, bardzo szczupła, ale ręce ma umięśnione od wyczerpującej pracy. Próbuje też wspólnie z chłopakami przygotować pułapkę na wypadek, gdyby czołg lub "pojazd pancerny" nazistowskiego stada próbował ominąć naturalny pagórek.
  Żołnierze w większości nadal są całkowicie bez brody i nie strzelają do nich, młodzi mężczyźni, którzy ukończyli skrócony kurs dla rekruta - półtora miesiąca, plus oczywiście dobrze ugruntowane szkolenie przed poborem w ZSRR .
  Niektórzy wojownicy mają już doświadczenie. Różnią się od młodych zwierząt włosiem, ostrością ruchów, niektóre są przewinięte. W szczególności jednooki Iwan, który wyglądał jak prawdziwy pirat, puścił brodę. Tytuł chorążego, a już kilka rozkazów otrzymanych w różnych bitwach, a raczej pierwszy pod Moskwą. Kiedy wydawało się, że dokonali niemożliwego: zatrzymali Fritza, a nawet przewieźli przeciwników kilkaset kilometrów, jak naganiacze psów.
  Ile porzuconego sprzętu miał Fritz. Może nie tak bardzo, a często spotykano czołgi, ale transportery opancerzone z armatami i karabinami maszynowymi, które latem i jesienią 1941 roku tak boleśnie dręczyły sowiecką piechotę - przynajmniej bez liku!
  Ale gdy mróz przekroczył trzydzieści stopni, wszystkie te krzyżackie potwory straciły zdolność poruszania się po prostu... zamarzła benzyna i zamarzł tłuszcz.
  Niestety nie udało im się do końca wykończyć nazistów. Częściowo z winy dowództwa, które wezwało duże siły do szturmu miast, w których stłoczono jednostki niemieckie. Tak, i nadeszła odwilż - czy to źle ...
  Wiosną Iwan zdobył też drugie zamówienie - miał szczęście zabić generała i kilku oficerów z powodu zasadzki. Jednak bitwa zakończyła się tylko częściowym sukcesem. Podczas pościgu zabłąkany odłamek uderzył Iwana Krasnowa w twarz, pozbawiając go oka. Niestety, to wojna, a nie film dla dzieci, gdzie główny bohater młóci wszystkich i nawet setka karabinów maszynowych nie może go trafić.
  A teraz muszą wykonać ciężką fizycznie pracę: kopać okopy, komórki i pułapki.
  Pomagają im pionierzy, podczas gdy na polach panuje spokój, a sami chłopcy i dziewczęta błagają o pomoc starszym braciom. Pracują nawet zbyt gorliwie, starając się zrobić więcej, nie kalkulując siły. Tak żyły nabrzmiewały i wyskakiwały na opalonych, zrogowaciałych dłoniach i bosych, posiniaczonych stopach dzieci. Jednocześnie wciąż potrafią śpiewać;
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu -
  Ogień, namiot i trąbka!
  Inwazja przeklętego faszyzmu -
  Kto czeka na wściekłą pogoń!
  
  Co straciliśmy w tych bitwach?
  A potem w bitwach z nabytym wrogiem?
  Kiedyś byliśmy tylko dziećmi świata -
  A teraz wojownicy ojczyzny!
  
  Ale Hitler zrobił krok w kierunku naszej stolicy,
  Zrzucał bomby bez liczenia wodospadu!
  A dla mnie Ojczyzna jest jeszcze piękniejsza niż niebo -
  Teraz nadszedł cholerny zachód słońca!
  
  Na agresję zareagujemy ostro -
  Chociaż sami są wysocy, tak, niestety, są mali!
  Ale miecz w rękach delikatnego nastolatka -
  Silniejszy niż legiony szatana!
  
  Niech czołgi pędzą lawina za lawiną,
  A karabin dzielimy na trzy!
  Niech policja celowo celuje w plecy,
  Ale Święty Bóg ukarze ich zaciekle!
  
  Co zdecydowaliśmy? wykonuj dzieło pokoju
  I za to, niestety, musiałem strzelać!
  Spokój już jest obrzydliwy.
  Jest też przemoc!
  
  Z dziewczyną biegamy razem boso -
  Nawet jeśli pada śnieg, zaspa płonie jak węgiel!
  Ale nie bój się, poznaj dzieci -
  Faszysta będzie śmiało wepchnięty do trumny kulą!
  
  Tutaj umieścili nikczemną firmę Fritz,
  A reszta tchórzy ucieka!
  Miażdżymy piechotę jak kosę w bitwie -
  Nie jesteśmy przeszkodą dla młodych lat!
  
  Osiągnięcie zwycięstwa nastąpi w maju,
  Teraz zamieć jest kłujący, twardy śnieg!
  Chłopiec jest boso, jego siostra jest boso,
  W łachmanach dzieci spotkały się z rozkwitem!
  
  Skąd pochodzą te siły?
  Wytrzymaj ból i zimno, ta potrzeba!
  Kiedy przyjaciel zmierzył dno grobu,
  Kiedy przyjaciel jęczy - umrę!
  
  Chrystus pobłogosławił nas pionierów,
  Powiedział, Ojczyzna jest wam dana przez Boga!
  To jest pierwsza wiara ze wszystkich,
  Radziecki, święty kraj!
  Słychać odległy huk zbliżających się czołgów, a na niebie brzęczą samoloty. A potężne machiny oblężnicze już ryczą. Od uderzeń pocisków odłamkowo-burzących grudki ziemi i roztopiona darń wyrzucane są wysoko w niebo. Oto ona czyta bitwę. Major Władimir Michajłowski trzyma w rękach lornetkę z nagrodami, obserwując zbliżanie się stalowej lawiny faszystowskiej. Próbują zepchnąć pionierów na tyły, ale nie chcą odejść i proszą o karabiny do walki.
  Broń nie starczy dla wszystkich, choć miejscowe dzieci przyniosły strzelby myśliwskie, a nawet łuki sportowe. Każdy chce walczyć dzielnie i wygrywać. I nie uda się umrzeć z ostatnią myślą o Ojczyźnie.
  Major Michajłowski wydaje rozkaz:
  - Nie otwieraj ognia bez komendy!
  Rzeczywiście, mają tylko dwie "czterdzieści pięć" na cały batalion, co oznacza, że szansą jest dopuszczenie Fritza bliżej.
  Przed nami, jak to jest w zwyczaju u nazistów, najlepiej chronione samochody; czołgi T-4 i działa samobieżne "Hunter". Powinny ustąpić miejsca lżejszym pojazdom i lekko opóźnionej piechocie.
  Samochody i motocykle nazistów od czasu do czasu zwalniają ze strachu przed przebiciem się do przodu ....
  Ale pionier Juliusz Pietrow udowadnia, że nie zostali tu na darmo. Nieliczna mina przeciwpancerna, posmarowana domowym klejem, a na niewidocznej za pomocą drutu darni, porusza się między pniami, tuż pod gąsienicą T-4.
  Stalowe płyty gąsienicy leżą na śmiertelnym prezencie. Eksplozja nie wydaje się zbyt silna, ale gąsienica zostaje zerwana, a nazistowski czołg zaczyna dymić i krąży wokół wieży.
  Inni chłopcy używają podobnych urządzeń. Ponieważ niemiecka piechota jest tchórzliwa, a czołgi i działa samobieżne są bezbronne z przodu, zostaną za to ukarane.
  Słynny "Łowca" o niskiej sylwetce i mocnej zbroi wygląda jak spłaszczony żółw. Te działa samobieżne pojawiły się całkiem niedawno na froncie radziecko-niemieckim. Ze względu na dobre właściwości jezdne, armatę, która może przebić się na przyzwoitą odległość i przeżywalność w bitwie, Łowca natychmiast stał się przypowieścią w językach.
  Ale jego gąsienice wciąż są zwyczajne, aczkolwiek szerokie... Jednak jeszcze lepiej podkopać spód auta i zmusić go do wypluwania wnętrzności częściami zamiennymi.
  Oto rozbity "Hunter", niczym piracka fregata ze złamanym sterem, ześlizguje się na bok i popycha go na T-4. I obie stalowe trumny na gąsienicach zaczynają świecić, a po kilku chwilach eksplodują od detonującej amunicji.
  Już kilkanaście pojazdów średniej wagi zatrzymało się zepsute i bezradne.
  Ale za nimi reszta wędki, zwłaszcza liczna pancerna. Tutaj działo samobieżne "Hunter" dodaje prędkości i... Wpada do zamaskowanego dołu. Tylko gąsienice wystają z góry i poruszają się bezradnie.
  Radują się pionierzy. Gdzieś w wykopanych dołach domowych materiałów wybuchowych. Wykonany jest w sposób rękodzielniczy. Oczywiście słabszy od dynamitu, ale do wyłączenia podwozia wystarczy.
  Fritz ponoszą ciężkie straty, opancerzone transportery zawodzą, niektórzy przechodzą przez niebezpieczne strefy, ale spotykają ich rzucanie granatami i materiałami wybuchowymi.
  Tutaj nawet bystrzy, młodzi bojownicy budowali małe katapulty. Wyrzucają specjalną torbę destylowanego spirytusu drzewnego zmieszanego z elementami prochu strzelniczego.
  Po uderzeniu cieńszy pancerz hitlerowskich transportów ustępuje, powodując, że załogi zapłoną niebieskimi płomieniami. Oszalały z bólu Fritz krzyczy z rozdzierającym sercem i rozprasza się z twarzami wykrzywionymi w przerażeniu.
  Niektórzy z nich nawet porzucają swój sprzęt...
  Szkoda tylko, że wrogów jest bardzo dużo, trochę pojazdów, zalewając wszystko ogniem karabinów maszynowych, zbliżają się do okopów.
  I natykają się na jeże ... Tymczasem Alesya kieruje czterdzieści pięć. Oczywiście nie zmierzysz się z T-4 i "Hunterem", ale możesz wypróbować boki. Nie ma nic do powiedzenia na temat transporterów opancerzonych. Wszyscy przebiją się i zrobią podłogi z rozgrzanym do czerwoności metalem plującym krwią!
  Działo małego kalibru ma wiele zalet w porównaniu z dużym - szybkostrzelność, łatwość kamuflażu. I wiedzą, jak wybierać cele.
  Naziści warczą, dziko jak hieny. A wśród sowieckich chłopaków są zabici i ranni. Jest to szczególnie tragiczne, gdy umierają młodzi wojownicy, którzy dopiero zaczęli żyć. Oto bardzo młoda pionierka, która prawie nie podniosła ładunku wybuchowego, pędzi z nim pod gąsienicami czołgu średniego T-3. Brzydkie pudełko z długim, ale pozornie cienkim pniem podskakuje i odrywa z niego kwadratową wieżę.
  A bojownicy znów rzucają granaty, a karabiny maszynowe zaczęły przybijać pełzające motocykle. A głowy nazistowskich żołnierzy pękają jak dojrzałe wiśnie powalone gradem.
  A zbiorniki gazu dużych motocykli eksplodują, wyrzucając strumienie gwałtownego ognia. Wygląda na to, że trwają zamieszki piekielnych dżinów. Oto kilka transporterów opancerzonych, które również dołączają do ich nieszczęsnych kolegów.
  Alesya wskazując na "Łowcę" celuje w dolną część kadłuba. Trudno się tam dostać, ale to jedyna szansa na przebicie się przez bezlitosne działo samobieżne. Płynny ruch palca, a następnie obrót.
  Pistolet daje delikatny odrzut, a faszystowska maszyna pęka na pół. A flaga ze swastyką wpada w krwawe błoto.
  Alesia szepcze:
  - Sprawiedliwość wymaga poświęcenia, miłość wymaga darowizn, a powodzenie słusznej sprawy wymaga poświęcenia!
  Z kolei strzelec odpoczywa nago, aby lepiej poczuć biorytmy Ziemi, a oddech trawy podeszwami i strzałami ponownie, trafiając podstępnego T-3 w staw.
  Widać, że prawie wszystkie czołgi średnie nazistowskiej armady zostały już wyłączone z akcji. Tutaj ten ostatni został zniszczony przez pioniera, mimo kontuzji, pchnął beczkę z mieszanką wybuchowego karbidu, pyłu węglowego, trocin z niewielką ilością fosforu. Bohaterskie dziecko nie miało już siły pchać lufy po ranie przelotowej, a jego towarzysz Andriej, żegnając się w biegu, wepchnął pod koła czterdziestotonowy szturmowy dział samobieżny Szmel. Służące działo kalibru 150 milimetrów wystrzeliło w górę i pozostało podniesione. A dusze pionierów, wyrywając się z rozdartych ciał, rzuciły się do szczęśliwego niebiańskiego królestwa, w którym nigdy nie ma przemocy i bólu.
  Ocalałe transportowce faszystowskie, tracąc wsparcie cięższych kolegów, zaczęły się zawracać... Ryk muzyki Wagnera ucichł i rozpoczął się ogólny lot.
  Władimir Michajłowski, ocierając krew z czoła, powiedział:
  - Rosyjski wojownik może umrzeć stojąc, ale nigdy nie będzie żył na kolanach! Rosja może krwawić, ale żadna krew nie wykrwawi naszej odwagi i lojalności wobec Ojczyzny!
  Potwierdzają to pozostali przy życiu pionierzy... Chociaż wielu z nich zostało już spalonych i rannych.
  A Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova walczą na niebie, są gotowi konkurować z osławioną Marsylią, która zdobyła już ponad czterysta zestrzelonych samolotów, za co otrzymał piąty stopień Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża ze złotym liście dębu, miecze i diamenty.
  Ale dziewczyny są wyraźnie zdeterminowane, by walczyć na poważnie. Tutaj są w tym samym bikini i walczą boso. I przebij samoloty Luftwaffe.
  Anastasia, przy pomocy bosych palców u nóg, celuje pistoletem w cel, powala faszystę i mówi:
  Nasza wiara jest wielka
  Będzie trwać wiecznie!
  I mruga do swojego partnera. Akulina również powala faszystę, uderza go, bardzo celnie gołymi nogami i piskiem:
  - O wielkość idei komunizmu!
  I obnaża perłowe zęby. Taka dziewczyna walczy i jest wykształcona.
  I błyszczy zębami.
  Anastasia, zestrzeliwując inny niemiecki samolot na swoim Jaku-9, agresywnie piszczy:
  - rosyjski orzeł nad planetą,
  Rozpościerając skrzydła wystartuje...
  Wróg zostanie pociągnięty do odpowiedzialności
  Zostanie pokonany, złamany!
  Akulina chętnie to potwierdza, powalając przeciwników:
  - Zepsuje się!
  Chociaż oczywiście wśród Niemców pojawiły się też piękne asy. Albina i Alvina walczą na najnowszym ME-309. Takie walczące wojownicy ukradli.
  I strącają radzieckie samoloty z niesamowitą zwinnością. ME-309 to bardzo potężny samolot uzbrojony w trzy działka powietrzne kal. 30 mm i cztery karabiny maszynowe. Przeciwko takiemu potworowi rosyjskie samochody nie mogą się oprzeć.
  Jeśli strzelają, strzelają bez litości.
  Albina, bosymi palcami u nóg, zaśpiewała z armaty lotniczej do celu. Uderz wroga i pisnął:
  - O zwycięstwo III Rzeszy!
  I pokazała swój język.
  Alvina również zmiażdżyła wroga. Odcięła sowieckie Jak-9 i gruchała:
  - Za wielkie granice naszej armii!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół.
  Walki, zdobywanie rachunków i Huffman. Nie jest jeszcze jednym z wielkich asów, ale szybko się rozwija. Możesz też powiedzieć, że potwór z piekła.
  Niemcy, choć powoli iz dużymi stratami, poruszają się wzdłuż wybrzeża Wołgi, zbliżając się do Morza Kaspijskiego.
  . ROZDZIAŁ 2
  Siły były wyraźnie nierówne. Szczególnie dokuczliwe było lotnictwo faszystowskie. Focke-Wulf licznie wkroczył na front, a jego potężna broń i szybkość stały się problemem dla Armii Czerwonej. Ponadto ten samochód był zbyt trudny do zniszczenia. Jest wytrzymała i mocno opancerzona.
  ME-309 okazał się również niemiłą niespodzianką dla radzieckich pilotów zarówno pod względem szybkości, jak i uzbrojenia. I prawie rozdrobnił jednostki sowieckie.
  Zbombardowane pozycje radzieckie i nowy bombowiec Yu-288, bardzo potężna maszyna. Przewoził cztery tony bomb pod normalnym obciążeniem i sześć ton w wersji przeładunkowej. I uczciwie zdobył jednostki sowieckie.
  Rommel pokazał jednak również swoją klasę jako dowódca, podobnie jak Mainstein.
  Coraz bliżej Niemcy zbliżali się do Astrachania. I nieoczekiwanie dla sowieckiego dowództwa Fritz ruszył do ofensywy wzdłuż Wołgi w kierunku Kamyszyna. To był odważny, ale potężny ruch. I choć trudno było ich powstrzymać.
  Ale obrona Armii Czerwonej jest nadal silna... W ciągu tygodnia naziści przeszli pięćdziesiąt kilometrów i zostali zatrzymani.
  Spotkali się z kontratakami jednostek sowieckich ....
  W tym samym czasie Japończycy próbowali rozwijać ofensywę przeciwko Ałma-Acie. A potem zaciekłe bitwy toczyły się pełną parą.
  Dziewczyny walczyły na równi z mężczyznami, a może nawet lepiej od nich.
  Margarita Magnitnaya i Tatyana Bulatnaya - piękne dziewczyny, strzelane z karabinów maszynowych.
  Zestrzelili samurajów i śpiewali:
  - Nie rozstawajmy się ze snem
  Pierwszym krokiem w życiu jest...
  Znowu widzisz nad ziemią,
  Wiry wściekłych ataków!
  Margarita rzuciła morderczym granatem gołymi palcami, rozdarła Japończyka i zaśpiewała:
  - Nikt nas nie zatrzyma
  Nikt nas nie pokona...
  Zakopiemy Wehrmacht w ziemi,
  Nasza przyjaźń to monolit!
  Tatiana, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Naprawdę monolit!
  Japończycy zbliżają się do Ałma-Aty. Posiadają wielu żołnierzy i różnego rodzaju rezerwy. To są walczący faceci. Ale dziewczyny koszą je. Walczą rozpaczliwie.
  Tatiana Bułatnaja rzuciła kolejny granat, rozerwała samuraja i zaśpiewała:
  - Za moje wielkie osiągnięcie!
  I mrugnięte oczy koloru szafiru. Wesoła dziewczyna, nic nie mów.
  A Margarita, gołą piętą, weźmie i rzuci prezent śmierci, rozrywając japońskich żołnierzy na strzępy.
  I śpiewać:
  - Wszystko jest pomieszane, splecione, w wirze cierpiących kłopotów!
  I znowu rzuca bosymi palcami, cytryną w Japończyka...
  Naga do pasa i bosa wojowniczka Oksana podpełza do nich i przeciska się przez pudło granatów, szepcząc:
  - To będą fajne dziewczyny!
  A wszyscy trzej wojownicy śpiewali:
  - Samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  A piękności walczą z wielką furią. Nie na próżno przeszli przez ogień, wodę i miedziane rury.
  Tutaj Oksana rzuca granatem bosą stopą, trafiając w japoński czołg lekki Chikha. Cóż, to świetny cel.
  Margarita, strzelając do wroga, śpiewała:
  - Możesz wierzyć w brak wiary! Możesz zrobić brak sprawy!
  Tatiana logicznie zauważyła:
  - To, co mówisz, to paradoks!
  Margarita rzuciła granat gołymi palcami i zauważyła logicznie:
  "Czy geniusz nie jest przyjacielem paradoksów?"
  Tatiana odwróciła się, skosiła samuraja i zgodziła się:
  - Oczywiście, przyjacielu!
  A wojownicy wzięli go i wybuchnęli śmiechem ... Walczą z dziewczynami i mówią, co jeszcze ... Nie bez powodu Rosja pamięta, jak walczyły dziewczyny!
  Oksana walczy oczywiście na najwyższym poziomie. I strzela z różnych punktów, a dziewczyna kręci się jak top.
  To są piękności, nikomu niczego nie oddadzą. I odgryź zdradę wraz z samurajami.
  Prowadzi ogień i Angela. Dziewczyna jest też agresywna i rudowłosa. Wojownicy wolą walczyć boso i wykonywać wyczyny o kolosalnych rozmiarach.
  Angela odwraca się i mówi ze śmiechem:
  - Odważnie pójdziemy do bitwy,
  O potęgę Sowietów!
  A gołymi palcami rzuca morderczą cytrynę.
  Bitwy trwają, a teraz atak Japończyków dobiega końca ....
  Jest już koniec czterdziestego trzeciego lipca. Naziści zbliżyli się do samej delty Wołgi i rozpoczęto na niej bitwy.
  Elizabeth i jej załoga walczą desperacko. Pierwsze czołgi Tiger-2 również zaczęły przybywać na front. Są podobne do "Pantery" i "Lwa", ale coś pomiędzy. Również z kątami racjonalnego nachylenia pancerza i długolufowym działem kalibru 88 mm 71 EL. Ważą sześćdziesiąt osiem ton i są zbliżone do czołgu "Lion", pod względem opancerzenia, ale nieco mniejsze.
  Wielkie czołgi, nic nie powiesz.
  Elżbieta i dziewczyny polują na Niemców. Przebijają się przez T-4 i piszczą:
  - Chwała pomysłom jasnych lat,
  Wołanie pionierów zawsze bądźcie gotowi!
  Powiedzmy, że wojownicy są pierwszej klasy. I nie tylko walczą chwalebnie, ale także śpiewają;
  Związek jest niezniszczalny, narody wolne,
  To nie brutalna siła i strach zebrały się ...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  A w snach przyjaźń, światło, rozsądek i odwaga!
  
  Chwała naszej wolnej Ojczyźnie,
  Siła tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawowita, wola ludu,
  W końcu dla jedności - prosty człowiek!
  
  Przez burze świeciło nam słońce postępu,
  Przez burze i burze pędziliśmy do przodu ...
  Przenosimy góry, jakby bez ciężaru,
  Cały świat rozpromieniony w kierunku komunizmu nadchodzi!
  
  Chwała naszej wolnej Ojczyźnie,
  Siła tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawowita, wola ludu,
  W końcu dla jedności - prosty człowiek!
  
  Narody planety są zjednoczone jak bracia,
  Buddyjscy, muzułmańscy przyjaciele na zawsze!
  Niech chwała rozsądku, wielkie nazwisko,
  Wszystkie narody świata są rodziną!
  
  Chwała naszej wolnej Ojczyźnie,
  Siła tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawowita, wola ludu,
  W końcu dla jedności - prosty człowiek!
  Dziewczyny dobrze śpiewają, a jeszcze lepiej walczą i dokonują takich wyczynów. Chociaż historię piszą zwycięzcy i nie wiadomo, czy zostaną zapamiętani, jeśli wojna zostanie przegrana?
  Alenka ze swoimi bateriami wraz z drużyną dziewczyn próbuje powstrzymać wrogów w delcie Wołgi. I w zasadzie pokazuje, do czego zdolne są piękności.
  I naprawdę potrafią wiele.
  Anyuta strzela bosymi stopami i ryczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I tak cała bateria wzięła go i zaśpiewała unisono, pełnymi głosami;
  Walczymy o lepszy los
  Aby ułatwić ludziom życie...
  I zmiażdż przeklętą hordę
  Aby było mniej złych przeciwników!
  
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Na chwałę naszej matki Rosji...
  Mieszkańcy Rosji wierzą, że są niezwyciężeni,
  I spraw, by wszyscy na Ziemi byli piękniejsi!
  
  Oddajemy się walczyć o Ojczyznę,
  W obronie wielkości Ojczyzny...
  A czasami życie to tylko film
  Chociaż powinno to być odbiciem raju!
  
  Wszyscy ludzie muszą osiągnąć marzenie,
  Rozsądnie wierz komunizm ...
  Aby było więcej szczęścia na Ziemi,
  A pożary rewanżyzmu nie pojawiły się!
  
  Nasz car, wielki geniusz Pugaczow,
  Wychował chłopów do świętej walki...
  Każda firma będzie na ramieniu,
  I kochaj dziewczynę boso chłopca!
  
  Staniemy się jeszcze silniejsi niż diabeł
  Kiedy przesuwamy horyzonty nauki...
  Spłaszczony pod kopytami złoczyńcy,
  Chociaż krew tryska z rozdartej aorty!
  
  Tak, to nasi prawdziwi przyjaciele,
  Możemy uczynić Ojczyznę szczęśliwszą...
  Ludy wierzą, że cała jedna rodzina,
  Wielka promienna Rosja!
  
  Patrzcie odważnie na horyzont,
  Nie pozwól złym chmurom zakryć niebo...
  Damy wrogowi zwycięski wynik,
  I będziesz, szczęśliwym bohaterem w bitwie!
  
  nie znam słowa tchórz
  My, Rosjanie, wcale nie jesteśmy gorsi...
  My Svarog mamy Białego Jezusa,
  I na zawsze spodoba się maj!
  
  Dziewczęta i chłopcy w okrągłym tańcu,
  Wchodzimy boso dziewczyny ...
  Dla nas przecież wszechmogący Bóg Rod,
  Nie bądź bezmózgim papugą!
  
  A Lenin zainspirował nas do walki,
  Mądry Stalin pobłogosławił wyczyn ...
  Potężny cherubin rozwinie skrzydła,
  A nasze mięśnie są po prostu ze stali!
  
  Majestat Ojczyzny będzie w
  Że jesteśmy takimi wojownikami z Bogiem...
  Tutaj potwierdzimy chwałę stalowym mieczem,
  Która tarcza została wykuta w Svarogu!
  
  Krótko mówiąc, bądź wierny Panu,
  Ku chwale najjaśniejszej Rosji...
  Po prostu znamy rycerzy orłów,
  Za nami jest Biały Bóg Chrystus Mesjasz!
  Tutaj, od dokładnego trafienia z pistoletu, zapala się "Lew". Tak, naziści dostają to konkretnie na rogach.
  Kiedy toczą się bitwy, dzieci nie tracą czasu.
  Dasha i Vaska wędrują na tyłach wojsk niemieckich. Obserwują, jak sprzęt porusza się w kolumnach. Pędzą motocykle, czołgają się działa samobieżne. Istnieje wiele oddziałów, w tym SS i inne jednostki.
  Vaska zauważył ruch "Ferdynanda", potężnego niemieckiego działa samobieżnego, niszczącego czołgi.
  Chłopiec szepnął do dziewczyny:
  - Wygląda na to, że Fritz przemieszczają dodatkowe siły na północ od Stalingradu.
  Dasha zauważyła z uśmiechem:
  - Nasz i tak je zmieli!
  Niemcew z ciężarówki ze złością krzyczy na chłopaków. Dzieci startują i biegają, migoczące, szare od kurzu, gołe, okrągłe obcasy. Mogą też ustawić dla nich kolejkę.
  Chłopiec i dziewczynka pobiegli w krzaki i wskoczyli do środka. Dasha zauważył z entuzjazmem:
  - Partyzanci mogą zrobić wszystko!
  Vaska zgodził się z tym:
  - Oczywiście... Na pewno wygramy!
  Dasha śpiewała z entuzjazmem:
  - Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać faszyzm!
  Vaska chętnie się z tym zgodził i zmiażdżył gąsienicę palcami bosych dziecięcych stóp:
  - Możemy! Urodziliśmy się, aby urzeczywistnić bajkę!
  Dasha mrugnął i zauważył:
  - I co? Myślę, że urzeczywistnimy bajkę, a Wehrmacht obróci się w proch!
  A dzieci śpiewały chórem na całe gardło;
  W imię naszego sprawiedliwego kraju,
  Co komunizm da wszechświatowi...
  Będziemy wierni naszej Ojczyźnie,
  Utorujmy drogę do sukcesu, kreatywności!
  
  Putin rządził Rosją jak bohater
  Ale orzeł zostawił ją w locie ...
  Big Fuhrer oczywiście hemoroidy,
  Ale Stalin oznacza też imię!
  
  Wierzę, że wygramy III Rzeszę
  Nic dziwnego, że Putin przeniósł się do Stalina...
  Nad światem jest cherubin o złotych skrzydłach,
  A Szatan-Adolf jest teraz szalony!
  
  Niemcy mają na wyciągnięcie ręki całą Europę,
  A Afryka i Azja i stany ...
  A Adolf myśli, że jest fajny
  Ale Führer zostanie ukarany!
  
  Dla Hitlera Rosja jest jak stodoła,
  Chce tworzyć własne...
  Ale tak będzie, wierzę, że komunizm to raj,
  Truskawki wykiełkują, zasiewając grządki!
  
  Nie wierz, nasi ludzie wcale nie są słabi,
  Ale zbyt wielu Fritza schwytanych ...
  A Słowianin w ogóle nie znasz niewolnika,
  W imieniu naszej matki Rosji!
  
  A Lenin zainspirował nas do wyczynu,
  Pokazał mi, jak się robi...
  Ponieważ Bóg jest w rzeczywistości jeden,
  Ale w komunizmie trzeba odważnie wierzyć!
  
  Nie, nie ulegaj rosyjskiemu wrogowi,
  Przecież Biały Bóg jest z nami - Stwórca wszechświata...
  pomogę tej ojczyźnie w walce,
  Być w niezmienionym sukcesie życia!
  
  Jak daleko możesz zabić bliskich?
  Niestety, wojnie nie ma końca...
  Tak przerzedzony w bitwach naszej armii,
  Zrób coś, czego nie będziesz się wstydzić!
  To dobra piosenka młodych wojowników. Zaśpiewali go i znowu ruszyli, grabiąc kurz na ścieżce gołymi, zrogowaciałymi obcasami.
  Dzieci były wesołe i na zewnątrz zadowolone z życia. Choć szczupła, jej twarze są opalone jak czekolada, a włosy są jasne. Świetni faceci.
  Jeden z Niemców na motocyklu zawołał ich czule. I zaproponował czekoladę. Głodna Dasha wyciągnęła ręce, ale Vaska pociągnęła ją za rękaw:
  - Nie poniżaj się!
  Znaleziono mądrą dziewczynę
  - Lepiej zjednoczmy nazistów!
  Vasce, który sam jest skórą i kośćmi, spodobał się ten pomysł. Poprosił też o czekoladę.
  Hitlerowiec kiwał głową i pykał łamanym rosyjskim:
  - Śpiewaj chłopcze!
  Vaska skinął głową i śpiewał z wielką inspiracją;
  Partia zgromadziła całą Rosję,
  Chroni niekończące się pola...
  W końcu ludzie wierzą w taką siłę
  Chwała ziemi sowieckiej!
  
  Stalin jest najwyższą nagrodą,
  Stalin to lot mądrości ...
  Musisz o niego dzielnie walczyć.
  Wszyscy ludzie idą za Stalinem!
  
  Dostajemy radosne skrzydła,
  Mamy wielką wolę...
  Stalin jest radością obfitości,
  Chwała, wspaniały kraj!
  
  Stalin jest największy we wszechświecie,
  Złotoskrzydły cherubin Stalina,
  Nasi ludzie z niezmiennym szczęściem,
  Uwierz, na zawsze niezwyciężony!
  
  Stalin dał ludziom zbawienie,
  Największy orzeł na świecie...
  Za naszą Ojczyznę i wolność,
  Rozpostarł swoje skrzydła nad ziemią!
  
  Nie ma wyższego niż promienny Stalin,
  Jest świetny jako po prostu biały bóg...
  Walcząc pianą i wygrywając,
  Fuhrer wkrótce zostanie wrzucony do trumny!
  
  Oddając cześć naszej Ojczyźnie,
  Poznaj ją piękniejszą, aby nie znaleźć ...
  Niedługo będziemy żyć w komunizmie,
  I nie mamy innego wyjścia!
  
  Stalin jest dumą całej planety,
  Stalinowski komunizm bez granic...
  Jego czyny będą śpiewane
  Faszysta jest całkowicie zniszczony!
  
  Stalin oddał chwałę Rosji,
  Stalin podniósł ją ponad gwiazdy...
  Podniósł imperium po brzegi,
  Stalin jest po prostu ideałem!
  
  Stalin podbija wszechświat
  Ma wielką gwiezdną flotę...
  Próby będą dla zbudowania
  Stalin doprowadzi do komunizmu!
  
  Dla Rosji Stalin jest słońcem,
  Świeci mocno w ciemności...
  Głos dziewczyny jest głośny
  Nie ma piękniejszego przywódcy na ziemi!
  
  Stalin jest ucieleśnieniem Svaroga,
  Stalin stworzył potęgę Rosji ...
  Znajduje Roda w sercu -
  Największy Mistrz!
  
  Nie ma piękniejszego przywódcy na całej Ziemi,
  Stalin jest największym z ludzi...
  Stwórzmy szczęście w naszym wszechświecie,
  Wściekły złoczyńca został zniszczony!
  
  Moi synowie i członkowie Komsomołu,
  Za Ojczyznę stańcie razem w formacji...
  W końcu wy dziewczyny jesteście silniejsze niż tygrysy,
  Drogi geniuszu Stalin jest z nami!
  
  Osiągnięć nie można liczyć,
  Lećmy jak strzała...
  Nasza promienna Rosja,
  Ojczyzna zmierza ku komunizmowi!
  Dasha śpiewała razem z Vaską, a dzieci miały wszystko tak dźwięczne i piękne.
  A oni wciąż tańczyli, tupali swoje opalone, bez butów dzieci, a już w marcu stąpali po śniegu bosymi stopami.
  Piosenka spodobała się Niemcowi, który nie do końca rozumiał rosyjski, więc wyjął z torby konserwy wieprzowe i wręczył je dzieciom.
  I skinął głową z aprobatą.
  - Zer Gut!
  Chłopiec i dziewczynka skłonili się i ruszyli dalej. Mają dopiero jedenaście lat, ale są mądre i mają silną pamięć. Zbierz dokładne informacje. A raz jasnowłosa Daria, nawet w koszu, przywiozła Niemcom minę. Jest mądrą dziewczyną i dobrze zna ich język. Nawet nie pomyśleli, że tak ładne dziecko o białych włosach i niebieskich oczach może sprowadzić śmierć.
  I to zadziałało...
  Znowu idą, delektując się niemieckimi czekoladkami, a ich nastrój jest pogodny...
  Daria zauważyła z uśmiechem:
  - Jeśli pokonamy nazistów, zbuduję sobie trzypiętrowy dom z marmuru z fontanną!
  Vaska zachichotał.
  - Zostaniesz burżuazją?
  Dziewczyna odpowiedziała:
  -Nie! Po prostu będę miał własny komunizm!
  Vaska śmiał się i śpiewał ponownie;
  Kiedy burżuazja udała się do mojej ziemi,
  Domy zostały spalone, dziewczyny wycięte ...
  Wydawało się, że policzono zera,
  Chłopcy mieli ogolone włosy do zera!
  
  Dzielny Kibalchish wziął karabin,
  I wstąpił do Armii Ludowej...
  Ale rozdał plany wszystkim Malchish-Bad Boy,
  Kto zrezygnował z beczki na dżem!
  
  A oto wiszę na wieszaku chłopcze,
  Męczą mnie batem i igłami...
  W odpowiedzi śmieję się w twarz, jestem katem -
  I wierzę, że Ojczyzna stanie się rajem!
  
  Zwierzęta piekli moje pięty ogniem,
  Dziecko zostało mocno pobite przez prąd...
  Ale uwierz mi, mąka to nic,
  Aby wygrali czerwoni burżua!
  
  Łamią kości, zły metal się wbił,
  Na wieszaku kaci mnie zataczają...
  Ale wierzę, że chłopak marzył
  Biegać po Berlinie w maju!
  
  Wierzę, że poprowadzi towarzysz Lenin
  Wolny, Warszawa, Praga, Londyn!
  Wkrótce opublikujemy zwycięski wynik
  A nad Berlinem dumnie czerwony sztandar!
  
  Teraz pięty dziecka wciąż płoną,
  Podeszwa, która prawie zawsze jest bosa...
  A bicz mocno uderzył w plecy,
  Pewnie mamo jesteś już siwowłosa!
  
  Ale nie poddam się tym katom,
  Nie będę prosił o wiarę, poznaj miłosierdzie...
  Niech bicz kat stromy się z ramienia,
  Wiem, że Lenin da, uwierz w nagrodę!
  
  Kibalchish śmiał się pod torturami,
  Nie zdradził tajemnic, umiera dumnie...
  W piekle na zawsze tak krzyczy Bad Boy,
  Demony wlewają mu żywicę do gardła!
  
  Lenin jest z nami, widać na zawsze,
  I płomień płonie w moim sercu...
  Wielkie marzenie się spełniło
  Na całej planecie pojawi się czerwony sztandar!
  Daria gwizdnęła i tupnęła bosą stopą:
  - Świetny! Sam to skomponowałeś?
  Vaska skinął głową.
  - Tak! Jego historia zrobiła na mnie ogromne wrażenie!
  Daria skinęła głową i zauważyła:
  - Czy pamiętasz, jak policjanci złapali ciebie i mnie i przewieźli nas boso w zimnie przez śnieg, a potem nas wychłostali i przyłożyli nam do pięt cienkimi gałązkami.
  Vaska chętnie potwierdziła:
  - To było tak.... Twoje pięty i ramiona bolą, kiedy wieszasz się na wieszaku. Ale nie było dowodów przeciwko nam i....
  Daria zauważyła z westchnieniem:
  - Tak, ale gliniarze chcieli, żebyśmy zamarzli na śmierć. Ale kiedy uderzyli mnie butelką w głowę, złapałem odłamek bosą stopą. A potem podała go sobie. Następnie przecinam linę dla siebie i dla Ciebie.
  Vaska skinął głową.
  - Tak, to było... Strasznie jednak. Ale wiesz, na mrozie pęcherze spalonych podeszew nie bolą! A kiedy wyszliśmy później, wszystko wyleczyło się na nas jak na psach!
  Daria chętnie potwierdziła:
  - Tak leczy nas dobrze! Wypchałem tak szorstkie podeszwy, że nie boję się chodzić po węglach!
  Vaska nadymając się, powiedział:
  - Ja również! Jesteśmy pionierami, dziećmi komunizmu!
  Daria potwierdziła:
  I na pewno wygramy!
  Chłopiec i dziewczynka śpiewali:
  W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu
  widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar, nasza Ojczyzna,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  . ROZDZIAŁ 3
  Na początku sierpnia 1943 r. Niemcy jednak wyszli, pokonując uparty opór wojsk sowieckich wobec Morza Kaspijskiego. To rzeczywiście wielkie osiągnięcie dla Fritza. Który osiągnął największe dywidendy. Teraz Kaukaz został odcięty lądem od głównego kontynentu.
  Sukces odnieśli także Turcy, którzy po upartych bitwach ostatecznie zdobyli Batumi i dokończyli okrążenie Erewania. W ten sposób po dokładnym naciśnięciu wojsk sowieckich na Zakaukaziu.
  Sytuacja ZSRR stała się bardzo trudna. A Stalin nakazał rozpocząć ofensywę na północy, aby przebić się przez korytarz do głodnych, umierających, ale jeszcze nie poddających się Leningradowi.
  Rozpoczął się atak na Tichwin. Zrzucono tam znaczne siły, chociaż dowództwo nie miało wystarczających rezerw. Sytuację komplikowało przybycie na front szwedzkich, rzekomo ochotniczych dywizji, które wzmocniły ich pozycje.
  Tak, a Niemcy poważnie wzmocnili ...
  Bitwy toczyły się od dziesiątego sierpnia, wojska radzieckie posunęły się o dziesięć kilometrów w ciągu pierwszych trzech dni bitwy. Tutaj, czternastego sierpnia, po raz pierwszy do bitwy wkroczył niemiecki czołg Maus. Niezbyt udany rozwój o wadze stu osiemdziesięciu ośmiu ton. To prawda, że samochód był prowadzony przez poważną załogę, bardzo wojownicze dziewczyny nazistowskie.
  Agnes, Adala, Angelina, Agata, Afrodyta - pięć piękności III Rzeszy z literą "A". I jak walczą na Mausie i strzelają z dwóch dział naraz.
  Pociski odłamkowe odłamkowo-burzące wystrzeliwane są z krótkolufowej armaty 75 mm, a cięższe z armaty kalibru 128 mm, wykazując siłę rażenia.
  Agnes strzela bosymi palcami i wyrzeźbionymi nogami. Uderza w sowiecki samochód, dosłownie zrywając jego wieżę i piszczy:
  - Jestem kosmiczną dziewczyną!
  Adala posyła strzał z miny i piszczy:
  - A ja jestem akrobacją, rozerwij całą załogę!
  A także dziewczyna używa bosych palców. Radzieckie trzydzieści cztery pociski trafiły w Mausa, ale odbijają się jak groszek. Samochód jest dobrze zabezpieczony. I nie możesz jej łatwo uderzyć. Muszle wylatują z niej jak piłki tenisowe i nawet przy dużym kalibrze takiego potwora nie da się przebić.
  A dziewczyna zostaje postrzelona z działa przeciwlotniczego, nie pozwalając wrogowi zbliżyć się.
  Agatha również strzelała gołymi palcami i warczała:
  - Niech mój miecz uderzy, pobijemy wrogów!
  Adala agresywnie potwierdziła, strzelając bardzo celnie:
  Jesteśmy wojownikami światła i ziemi!
  Angelina rzucała się gołymi palcami, rozbijała radziecki czołg T-34-76 i krzyczała:
  - Za wielkie wygrane!
  Afrodyta również trafiła pociskiem, który był ciężki jak stos, zmiażdżyła radzieckiego T-60 i zapiszczała:
  - Święta wojna będzie naszym zwycięstwem!
  Agnes rzuciła się gołą piętą, łamiąc przedni pancerz wroga i wydała:
  - Imperialna flaga naprzód - chwała poległym bohaterom!
  Te tutejsze dziewczyny są dość paskudne i mordercze. I nie bez powodu nie można ich ominąć. Dzięki bosym stopom i bikini na ciele strzelają bez pudła. Co oznacza, że nie da się ich tak łatwo pokonać.
  Straszna "Mysz", smagana śmiercionośną bronią i nie dawała nikomu szansy.
  W tym seria KV.
  Ale jeśli są Niemki, które tak uparcie i skutecznie walczą, to są dziewczyny na poziomie sowieckim - bohaterki.
  Tutaj na przykład Natasza ze swoimi partnerami. Mają po prostu skromne działo samobieżne-85, które właśnie przybyło na front. A dziewczyny już biją nazistów siłą i siłą.
  Oczywiście piękności są boso iw bikini. I miażdżą nazistów dogłębnie, jak młot uderzający w kawałki szkła.
  I to jest bardzo pamiętne, gdy takie dziewczyny demonstrują najwyższy poziom lotu orła.
  Natasza strzela gołymi palcami i rozbija Panterę, po czym krzyczy:
  - Za wielką Ojczyznę!
  I pokaże swój język!
  Zoya również bije wroga. Uderz go bardzo mocno. Złamie zbroję i bełkocze:
  - Na chwałę komunizmu!
  Augustina też ciężko walczy, a jeśli naciska na wroga, robi to bardzo dokładnie. Przerwy i ryki:
  - Chwała komunistycznemu światu!
  Dolbanet i Swietłana. I bardzo trafnie. Z gołymi palcami. Zmiażdż zbroję wroga i skrzyp:
  - O wielkość komunistycznego świata!
  I pokaż swój język...
  Tutaj dziewczyny, czując inspirację, śpiewały, komponując w biegu;
  Piękności atakują boso
  Takie ładne dziewczyny biegają...
  Jeśli trzeba uderzyć Fritza pięścią,
  Albo posiekaj go karabinem maszynowym!
  
  Dziewczyny nie mają wątpliwości
  Pochowają martwych nazistów...
  I zbiją go mocno z nóg,
  A gdzieś mięsożerne wilki wyją!
  
  Rosja to słowo dla żołnierzy
  Kiedy uważasz, że nie ma nic lepszego...
  Chociaż czasami ponure wyrównanie,
  Gdzie triumfuje zły czarny Kain!
  
  Nie wierz, członkowie Komsomołu nie biegają,
  A jeśli biegną, to tylko przy ataku ...
  I wszyscy naziści zostaną zabici od razu,
  A Führer podniesie wszystko do bloku rąbania!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Jest promienna, po prostu piękna...
  Kto jest tchórzem, nie jest nawet wart rubla,
  A kłótnia z wojownikiem jest niebezpieczna!
  
  Ale wiedz, że pokonamy nazistów,
  Żadne zło nie zapanuje na tronie...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  I Bóg Svarog z wielkością w koronie!
  
  Kto jest tchórzem, uwierz mi, słaby niewolnik,
  Jego przeznaczenie jest jedno - znosić zniewagi ...
  Dziś ślusarzem, jutro brygadzistą,
  A ty sam możesz pokonać plecy innych ludzi!
  
  Dziewczyny mają siłę, tylko wulkan,
  Czasami i potężnie burzy góry...
  Wojna szaleje zły huragan,
  A śmierć rodzaju ludzkiego szczerze kosi!
  
  Więc powiem wam szczerze rycerze,
  Jesteśmy silni, kiedy my Rosjanie jesteśmy zjednoczeni...
  Potrzebujesz przekąski na widelec i nóż
  Jesteśmy rycerzami w bitwach niezwyciężonych!
  
  Jaka jest nasza wiara w Pana Chrystusa,
  Chociaż Łada jest również czczona ...
  Towarzysz Stalin jest dla nas jak ojciec,
  A miejsce komunizmu będzie rajem!
  
  Ten, który był, gdy umarł, zmartwychwstanie,
  A my staniemy się piękniejsi i mądrzejsi...
  I oczywiście mężczyzna jest bardzo dumny,
  Chociaż czasami niesie ze sobą bzdury!
  
  Zakochana nasza Ojczyzna jest jak gwiazda,
  Uwierz mi, ona nigdy nie wyjdzie...
  Wielkie marzenie się spełniło
  W całym wszechświecie zapanuje pokój i szczęście!
  
  Kocham Marię, szanuję Ładę w sposób święty,
  Svarog jest piękny, a Perun jest świetny ....
  Kocham Jezusa i Stalina
  Drogie mi są święte twarze ikon!
  
  Kiedy będzie prawdziwy raj?
  To się spełni, uwierz mi, wszystkie nadzieje...
  Oddajesz swoje serce Ojczyźnie,
  Wszystko będzie dobrze, mocniejsze niż wcześniej!
  Dziewczyny dobrze walczyły i dobrze się komponowały. Co z takimi wojownikami, żaden Hitler nie jest straszny dla Rosji.
  Mimo to wojska radzieckie po dziesięciu dniach upartych walk mimo wszystko przedarły się do Tichwinu.
  Walki toczyły się o samo miasto. Siły oczywiście bardzo nierówne.
  Niemcy zdobyli przewagę w powietrzu i bombardują bez przerwy. Sytuację pogarszają obce dywizje, które walczą po stronie Wehrmachtu. Szczególnie dużo włoskich części.
  Próbują odepchnąć Armię Czerwoną od Tichwinu. Ale jednostki rosyjskie ciężko walczą. To ich jedyna, realna szansa na uratowanie umierającego z głodu oblężonego Leningradu. Żywność można tam zrzucać tylko drogą powietrzną, ale Niemcy mają silne samoloty myśliwskie i bardzo trudno to zrobić.
  A w drugiej połowie sierpnia naziści zaatakowali Astrachań. I w tym mieście radzieckie dziewczyny walczyły z wielkim bohaterstwem i odwagą.
  Batalion bosych dziewcząt przemierza to bohaterskie miasto.
  Alenka rzuca granatem bosą stopą, po czym strzela serią, ścinając nazistów i wypowiadając:
  - Jeśli kobieta jest pożądliwa jak kot, to jej mąż ma myszy w głowie!
  Anyuta strzelając do Fritza, a także rzucając granat bosą stopą, zaćwierkała:
  - Najjaśniejsze pomysły są ponure z polityki cieni, kiedy są wdrażane!
  Alla strzelając do Fritza i rzucając granat, wybijając czołg gołymi palcami, chrząknęła:
  - Kobieta jest przebiegła jak lis, a nawet rządzi lwem, jeśli mężczyzna ma umysł koguta!
  Maria, strzelając z pistoletu i powalając Fritza, warknęła:
  - Bóg może wszystko, tylko przewyższa kobietę w prośbach, jest bezsilny!
  Matryona, strzelając do wroga i rzucając morderczy prezent śmierci gołymi palcami u nóg, zanotowała:
  - Kobieta, aby nie zostać połknięta przez mężczyznę jak boa dusiciel, musi mieć użądlenie kobry!
  Alenka, nadal strzelając do nazistów, dowcipnie zauważyła:
  - Człowiek może być we wszystkim jak Stwórca, tylko naśladowanie małpy nie czyni go pięknym!
  Anyuta strzelił do wroga, po czym celnym rzutem granatu znokautował czołg i powiedział:
  - Człowiek może przewyższyć Wszechmogącego Boga tylko w zarozumiałości, a nawet wtedy, jeśli jest intelektualnie stworzony przez Pitekantropa!
  Alla, kontynuując bardzo celne strzelanie do Fritza, wydała:
  - Kobieta nie chce być kurczakiem, ale jej idealnym mężczyzną jest kogut!
  Maria, strzelając do nazistów i celnym rzutem bosą stopą, trafiając Panterę, zanotowała:
  - Lisica naprawdę ma wilczy uścisk na samce bobrów!
  Marusya, również strzelając z hukiem do nazistów, i gołą piętą wręczając ładunek wybuchowy, wydała:
  - W polityce jest jak w lesie, jeśli pożre świnię dębową, jeśli zając pożre lisa, jeśli osioł - zrzucą trzy skóry!
  Alenka, kontynuując szaloną strzelaninę i obsypując piechotę pokruszonymi cytrynami, vyaknula:
  - Im jaśniejsza kobieta, tym bardziej jest lisem!
  Anyuta również strzelała do nazistów, skosiła ich, rzuciła granatem gołymi palcami i pisnęła:
  - Szarym brakuje istoty szarej w mózgu, jasnych osobowości, szarości w głowie w dużych ilościach!
  Alla, strzelając do wroga, podając ładunek wybuchowy gołą piętą, dowcipnie wydała:
  - Szary człowiek jest samotny jak wilk i jak zając nie ma odpoczynku!
  Maria kosząca Fritz zauważyła dowcipnie:
  - Jeśli polityk jest wielkim lisem, to otrzymuje lwią część!
  Marusya wystrzeliła z granatnika i gołymi palcami rzuciła cytrynę, piszcząc:
  - Lis-polityk odbiera wyborcy-wronie możliwość jazdy jak ser w maśle!
  Alenka, kontynuując strzelanie z broni i z nagim obcasem poddała się paczce wybuchowej, jęknęła:
  - Na niebie jest mniej gwiazd niż interpretacji Pisma Świętego!
  Anyuta, strzelając do nazistów, wydała:
  - Kat w czerwonej szacie, a dokładniej polityk z elokwencją!
  Alla, kontynuując ostrzał, logicznie zauważyła:
  - Kat ma zaostrzoną siekierę, polityk ma ostre słowo, pierwszy dmucha w głowę, drugi kapie na mózg!
  Maria, kontynuując dokładne bicie Fritza i rzucając kolejny dar śmierci gołymi palcami, zauważyła:
  - Rąbanie głów jest czasem bardziej humanitarne niż kapanie na mózg!
  Matrena, odcinając się nazistom i rzucając granatem gołą piętą, wydała:
  - Jeśli pozwolisz, by politycy kapali ci na mózg, wyrwiesz sobie włosy z irytacji!
  Alenka, strzelając do niemieckiego generała i przedzierając się przez niego, powiedziała groźnie:
  - Przemówienia polityków są jak woda do prania mózgu!
  Anyuta, celnie strzelając do wroga i wypuszczając cytrynę gołymi palcami, wydała:
  - Jaki jest największy Bóg w polityce, co stwarza bezprawie!
  Alla strzelając do nazistów i rzucając gołą piętą paczką wybuchową, wydała:
  - Polityk zawsze patrzy na wyborcę jak osioł z lisim wzrokiem do orki!
  Maria, strzelając do wroga i gołymi palcami u nóg, rzucając granat śmiercionośnej mocy, wyrzuciła z siebie:
  - Kobieta uwielbia eksponować swoje biedne ciało, aby ubierać się bogatsze!
  Marusya wystrzelił długą serię, przecinając linię Fritza i mrucząc:
  - Bosa kobieta szybciej zakłada mężczyznę, nawet jeśli nie jest on całkiem butem!
  Alenka, prowadząc celny ostrzał nazistów, zauważyła:
  - Z odsłoniętą kobiecą piętą łatwiej zakręcić mężczyznę na modnych butach!
  Anyuta wystrzeliła z granatnika i wydała:
  - Aby otrzymać modne buty, kobieta musi odpowiednio "obuwać" mężczyznę!
  Alla bijąc nazistów seriami i rzucając granat na bose palce, odpowiedziała:
  - Kobieta, która nie wie, jak obnażyć nogę na czas, pozostanie "obuta" na zawsze!
  Maria strzelając do wroga i rzucając paczką wybuchową okrągłym obcasem, wydała:
  - Zbyt często, patrząc na gołe kobiece nogi, mężczyzna ryzykuje "obutem" się do stanu włóczęgi!
  Marusia, strzelając celnie do wroga i podając granat gołym kolanem, odpowiedziała:
  - Aby nie pozostać na zawsze boso, musisz umieć zrzucić buty na czas!
  Alenka, nie przestając strzelać do nazistów i zapierając dech w piersiach, dowcipnie wydała:
  - Bosa stopa dziewczyny jest lepsza niż brezentowy but najeźdźcy!
  Anyuta, kontynuując strzelanie z niezrównaną celnością, zauważyła:
  - Najmocniejsza zbroja nie oprze się, przed delikatną skórą, uroczymi dziewczęcymi podeszwami!
  Ałła, strzelając do niemieckich najeźdźców, wydała:
  - Kobiety bardzo sprytnie wspinają się bosymi stopami do męskiego portfela!
  Maria strzelała do nazistów z dużą dokładnością i uderzając ich w głowy, zanotowała:
  - Najbardziej lepka część kobiecego ciała na złote monety, bose stopy i nagie piersi!
  Marusya, kontynuując strzelanie, bez litości dla nazistów, wydała:
  - Kobieta musi czasem zdjąć buty, żeby nie uklęknąć przed potrzebą!
  Alenka, trafnie gryzmoląc po nazistach i układając ich w stosy, logicznie zauważyła:
  - Łatwiej jest postawić mężczyznę na kolana bosą stopą!
  Anyuta, strzelając do wroga, agresywnie zauważyła:
  - Boso na czas, nigdy boso!
  Alla, żłobiąc wrogów i odcinając przeciwników, chrząknął:
  - Kobiecie łatwiej wspiąć się na złoty szczyt bosymi stopami!
  Maria również biła nazistów i mruczała:
  - Jesteś mężczyzną butów, jeśli nie lubisz kobiecych nóg!
  Marusya strzelając do nazistów i rzucając gołymi palcami domowej roboty paczkę z materiałami wybuchowymi, z której Tygrys się odwrócił, warknął:
  - Kobieta o smukłych nogach sprawi, że mężczyzna pochyli się z czcią!
  Alenka biła nazistów, skosiła ich i wydała:
  - Gołe palce są bardziej zręczne niż ręce, gdy kobieta wyciąga monety z kieszeni "obutego" mężczyzny!
  Anyuta odcięła Fritza i pisnęła:
  - Najbardziej zręczna rzecz to kobieta wpychająca mężczyznę pod piętę bosą stopą!
  Alla strzelając do przeciwników i rzucając nagim obcasem cytrynę, wydała:
  - Drogę do serca mężczyzny łatwiej deptać bosymi stopami piękności!
  Maria rozbiła niemiecki czołg, rzucając granat, pisnęła:
  - Bose stopy dziewczyn, bardziej wytrwałe podczas wspinaczki na Everest serca mężczyzny!
  Matryona też śmiertelnie strzeliła i wydała:
  - Po zdjęciu butów łatwiej kobiecie przejść przez pustynię męskiej obojętności!
  Alenka rozbiła wroga zdobytą bazooką i pisnęła:
  - Będziesz głupi jak but, uderzysz piętą nawet boso!
  Anyuta również odwróciła się i pisnęła, obnażając zęby:
  - Goła kobieca noga sprawia, że mężczyzna wpada w bose dzieciństwo!
  Rudowłosa Alla, po skoszeniu nazistów, ćwierkała:
  -Najczęściej obute buty wpadają w dzieciństwo boso!
  Maria uderzyła nazistów i pisnęła:
  - Jeśli dziewczyna ma piękne nogi, to nie jest włóczęgą w życiu!
  Matryona strzelając do wroga i odcinając Niemcom jak snopy zboża, szczekała:
  - Bosa dziewczyna jest lepsza niż obuta stara kobieta, młody kot, fajniejsza niż stary lew!
  Alenka, strzelając do nazistów i rzucając śmiercionośne prezenty śmierci, wydała:
  - Najlepsze jest to, że kobieta dostaje nagrodę z odkrytym biustem, a modne buty z bosymi stopami!
  Anyuta też biła nazistów, kosiła ich, bosymi stopami rzucała granaty i piszczała:
  - Przed cierniami męskiej obojętności najlepszym sposobem ochrony kobiety jest goła pięta!
  Alla, strzelając do przeciwników i odcinając ich automatycznymi seriami, zauważyła:
  - Najbardziej wytrzymała pięta dla mężczyzny z gołej kobiecej stopy!
  Maria, uderzając przeciwników i uderzając z granatnika, wydała:
  - Bosa kobieca pięta, najbardziej spalony but obuty z podrobami!
  Matryona, obalając nazistów, rozdawała z dowcipem:
  - Nie zdążysz zrzucić butów na czas - zostaniesz boso!
  Alenka, pisząc o nazistach, zanotowała:
  -Jeśli jesteś umysłem jak pałka, to możesz się dobrze rozgrzać, tylko siebie!
  Logicznie zauważyła Anyuta, bijąc wroga i rzucając gołą stopą paczkę z materiałami wybuchowymi:
  - Dobrze jest mieć klub, źle być klubem!
  Alla bijąc nazistów i podając granat gołą piętą, jęknęła:
  - Żeliwne pięści mogą pomóc ci przetrwać, ale dębowa głowa doprowadzi do śmierci!
  Maria całkiem logicznie zauważyła, kosząc nazistów:
  - Kiedy władca nie ma króla w głowie, w kraju panuje anarchia, a oni sprzedają na próżno!
  Matryona, racjonalnie bijąc nazistów, zauważyła:
  - Korona nie jest na głowę niż kapelusz!
  Alenka, miażdżąc Fritza, logicznie zauważyła:
  - Na dębowej głowie i koronie siedzi niepewnie!
  Anyuta, strzelając bardzo celnie do nazistów, wydała:
  - Nieważne, jak mocny jest dąb, ale materiał na głowę z niego jest najbardziej kruchy!
  Alla, energicznie strzelając do wroga, logicznie wywnioskowała:
  - Kto jest szefem klubu, dostaje na głowę z kijem!
  Maria jebani przeciwnicy, wydane:
  - Polityk trzyma w rękach sakiewkę i pałkę, tylko jego pieniądze są drewniane, a pałka papierowa!
  Marusya logicznie zauważyła, rzucając cytrynę bosą stopą:
  - Jasna głowa, co najmniej odnosi się do siwych włosów!
  Matrona, miażdżąc nazistów, zauważyła:
  - Możesz nie być blondynką, ale pięknie jest być jasną duszą, dziewczyny mogą pokonać złych, aby inni mogli żyć szczęśliwie!
  Alenka, strzelając do nazistów, pisnęła:
  - Nie możesz zbudować silnej obrony z dębów na samych pniach!
  Anyuta, strzelając, logicznie zauważyła:
  - Jeśli polityk nie jest dzięciołem, to usunie zrębki, nie tylko z kikuta wyborcy!
  Ałła agresywnie oświadczyła, powalając Niemców:
  - Choć polityk nie jest orłem, wyborców uważa za wrony i dzięcioły!
  Maria, wycinając wrogów, zanotowała:
  - Jeśli pozwalasz politykom usuwać z ciebie wióry, to na pewno jesteś dzięciołem!
  Matrena, kosząc nazistów, wyraziła się:
  - Polityk z wyborcami to lis, ale sam chomik to chomik!
  Marusya rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Mądry polityk jest jak lis w kurniku, a głupi jak słoń w sklepie z porcelaną!
  Alenka, miażdżąc Fritza, wydała:
  - Rozkaz milczy, polityk gada bałagan!
  Anyuta, rozpraszając nazistów granatem, pisnęła:
  - Polityk dużo mówi, zwłaszcza gdy chce się zamknąć!
  Alla agresywnie zauważyła, bijąc nazistów:
  - Kłócenie się z politykiem, że walenie wody w moździerzu, o ile nie złamie się mięśnia języka, to zysk!
  Maria miażdżąc wrogów i rzucając granatem bosą stopą, zanotowała:
  - Polityk to mieszanka lisa i wilka, ale dużo świnie!
  Matrena, strzelając do nazistów, warknęła:
  - Im więcej polityków lis, tym więcej świń!
  Marusya, kosząca Fritz, wydała:
  - W polityce jest ciągła menażeria, wilki, zające, kury, kogut i dzięcioły, tylko lis zawsze wybierany jest na króla!
  Alenka, miażdżąc nazistów, chrząknęła:
  - Dyktator udający lwa to prawdziwa świnia!
  Anyuta agresywnie zauważyła, powalając wrogów strzałami:
  - Polityk będzie uchodził za lwa tylko wtedy, gdy wyborca będzie idealnym osłem!
  Ałła, znokautując nazistów jak kurz z dywanów, wydała:
  - Polityk zakłada owczą skórę, ale tylko krwiożerczość czyni go spokrewnionym z wilkiem, a solidny baran z pomysłowością!
  Maria, rzucając granat bosą stopą, zaćwierkała:
  - Lepiej, gdy władcą jest wilk w owczej skórze niż baran w przebraniu lwa!
  Matryona strzelając do wroga z dokładnością Robin Hooda wydała:
  - Polityk beczy o pokoju jak owca, ale wilcze kły grzechoczą wojnę!
  Marusya, strzelając do wroga, jęknął:
  - Polityk, aby zdobyć głosy wyborców, wylewa się jak słowik, ale trzyma ich za dzięcioły!
  Alenka, strzelając do nazistów, wydała:
  - Jeśli przemówienie polityka wydaje ci się słowikiem, nie bądź w tym przypadku wroną!
  Anyuta zauważyła dowcipnie, obalając nazistów:
  - Jeśli polityk śpiewa jak słowik, to uważa cię za odpowiednią grę!
  Alla, wycinając nazistów, zanotowała:
  - Polowanie na wyborców różni się od polowania w lesie tym, że myśliwy robi jak najwięcej hałasu!
  Maria, strzelając do wroga, krzyknęła:
  - Polityk, w przeciwieństwie do kieszonkowca, robi dużo hałasu podczas kradzieży, a podczas rabunku przyjmuje pochlebstwa!
  Matryona, strzelając do wroga, bulgotała:
  - Polityk też jest w pewnym sensie bogiem, ale lepiej w niego nie wierzyć!
  Maria potwierdziła:
  - Polityk lubi obiecywać Księżycowi jako wyborca, tylko zapomina dodać, że tam nie ma życia poza piaskiem!
  Alenka, odcinając przeciwników, chrząknęła:
  - Biada nie jest z umysłu, ale z braku praktycznej pomysłowości!
  Anyuta, strzelając do wroga, pisnęła:
  - Wszystkie kłopoty świata nie wynikają z pieniędzy, ale z ich braku w odpowiedniej ilości!
  Alla, strzelając do wroga, wydała:
  - Politykowi nadaje się język, aby ukryć swoje myśli, ale nie z jaką elokwencją polityk może ukryć swoją szarą nędzę!
  Maria zauważyła energicznie, strzelając do Fritza:
  - Jeśli żelazo trafi w łańcuchy, nie zostanie na miecze, jeśli w przemówieniach rozleje się srebro, to nie będzie nic do wypłaty pensji!
  Matryona strzelając do wroga chrząknęła:
  - Czy polityk ma dar dotrzymywania obietnic? Posiada, ale nie na darmo!
  Marusya, strzelając do nazistów, zauważył:
  - Słoń nakłada wielką kupę gówna, a lis-polityk jeszcze większą górę słownej biegunki!
  Alenka zauważyła dowcipnie, miażdżąc nazistów:
  - Polityk obficie wylewa słodki miód przemówień, zatapiając wyborców w słownej biegunce!
  Anyuta, strzelając do przeciwników, wydała:
  - Słodka mowa polityka jest jak strumień miodu, tylko ty płyniesz nim do śmietnika!
  Alla, strzelając do nazistów, zanotowała:
  - Polityk może spełnić obietnicę, tylko po to, by wyborca uwierzył w niemożliwe!
  Maria prowadząc bardzo celny ogień, wydała:
  - W wyborach jest wielu polityków, ale nie ma kogo wybrać, kto jest kikutem, kto talią, kto lisem, kto świnią, kto jest niedźwiedziem - z irytacji pozostaje tylko jedno - do ryk!
  Matryona strzelił do nazistów i zauważył:
  - Polityk, który często łzy sobie gardło, powinieneś porządnie kopać w uszy!
  Marusya przeciął nazistów, powiedział:
  - Polityk, w przeciwieństwie do słowika, nigdy nie śpiewa za darmo, a ma lisiego prezentu!
  Alyonka zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Polityk chce zostać orłem, ale wyborca zawsze nie ma ptasich praw!
  Anyuta zagruchała, strzelając do Niemców ze snajpera:
  - Dlaczego jesteś na prawach ptaka, bo umysł dzięcioła!
  Alla syknęła z agresją pytona:
  - Polityk ma wiele różnych piosenek, ale wszystkie mają tylko jeden motyw: wybierz mnie!
  Maria, odcinając nazistom, chrząknęła:
  - Wyborca jak bułka zostawia zająca, wilka, niedźwiedzia, ale lis polityczny i tak go pożera!
  Matrena zauważyła, wycinając nazistów:
  - Polityk liczy na słodkie przemowy na intelekt muchy, na tryl słowika, na uwagę dzięcioła, ale jego świńska esencja jest widoczna dla sokołego oka!
  Marusya, walcząc z nazistami, dodaje z uśmiechem:
  - Kobieta jest też dobrym politykiem, a przynajmniej daje szansę, że spełni obietnicę wierności i sprawi przyjemność!
  Tak więc dziewczyny bohatersko bronią miasta i dają wielką nadzieję.
  . ROZDZIAŁ 4
  Na przełomie września i października nadal trwały bitwy o Astrachań, a naziści posuwali się na południe wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. Nastąpił nieubłagany postęp nazistów ... Na południu naziści zdobyli miasto Ordzhonikidze i przystąpili do szturmu na Grozny.
  Wojny sowieckie również toczyły się bohatersko w tym mieście.
  Batalion dziewcząt pod wodzą Tamary wykazał desperacką determinację i odwagę.
  Tamara oddała serię z karabinu maszynowego i gołymi palcami rzuciła granaty, mówiąc:
  - Chwała naszej Ojczyźnie ZSRR!
  Anna, strzelając celnie do nazistów, a także rzucając gołą piętą paczką wybuchową, jęknęła:
  - Chwała heroizmowi!
  Akulina strzelając do wroga jęknęła:
  - Za Ojczyznę i honor!
  Victoria, strzelając do Fritza i rzucając ze śmiertelną siłą granat gołymi palcami, warknęła:
  - Zmiażdż Wehrmacht bohaterstwem!
  Olympias, zdrowa dziewczyna, dała wrogom linię, znokautowała Fritza i wybaczyła:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo!
  Tamara, strzelając do nazistów i ponownie rzucając granat bosą stopą, zanotowała:
  - Żołnierz musi mieć siłę dębu, ale nie dębową głowę!
  Dziewczyny strzeliły. Wokół masy ruin ruiny dymią. Następuje eksplozja po eksplozji. Dym unosi się w niebo. Wszystko wokół płonie.
  Zniszczenie na masową skalę.
  Piękna, bosa blondynka Anna, gdy rzuca granat, rozrywa nazistów, bełkocze tak:
  - W każdym dębie jest zagłębienie, w każdej dębowej głowie jest dziura, z której wypływa mózg!
  Akulina strzelając do wroga i rzucając granat zgrabną, opaloną, bosą stopą, pisnęła:
  - Jeśli jesteś mądry jak dąb, zginasz się jak osika!
  Victoria, ta rudowłosa dziewczyna, również z gołymi, opalonymi, wyrzeźbionymi nogami, ćwierkała:
  - Jeśli nie masz lisiej przebiegłości, zejdą z ciebie trzy skórki!
  Olimpiada, zdrowa, wysoka, duża, muskularna blondynka, odwróciła się, rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Jeśli jesteś głupi jak dąb, wyrwą cię jak lep!
  Obok nich przeczołgał się chłopiec. Błysnął czarnymi obcasami i rzucił w nazistów paczką wybuchową. Potem pisnął:
  - Młody żołnierz, lepszy niż zgrzybiały generał!
  Tamara znów się zmieniła. Rzuciła granatem ze śmiertelną siłą bosą stopą i krzyknęła:
  - Za każdy nowy garnitur polityk ściąga od wyborców trzy skórki!
  Akulina, strzelając do wrogów i szczerząc się agresywnie, warknęła:
  - Będziesz sprytny jak dąb, oderwą go jak lepko i zające!
  Anna strzelając do wroga i rzucając granatami bosą stopą podkopując czołgi, świergotała:
  - Przebiegły lis zerwie nawet trzy skóry z lwa, jeśli jest baranem z umysłem!
  Victoria, strzelając do nazistów i rzucając morderczy prezent gołą piętą, wydała:
  - Jeśli nie chcesz zostać lisem, będziesz jęczeć jak głodny pies!
  Olimpiada skosiła Fritza. Potem rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Polityk jest lisem, potem patroszy wyborców-kurczaki w świetle dziennym!
  Narasta huk kanonady. Potężne "Sturmtigery" ruszają do bitwy. Wystrzeliwują bomby o napędzie rakietowym. I niszczą całe budynki, miażdżąc od razu domy. A po niebie krążą szturmowcy. Wystrzeliwują rakiety na pozycje sowieckie. Zrzucają bomby. Panther-2 jest już widoczny, maszyna bardziej zaawansowana niż Panther, z potężną armatą 88 mm.
  Niemiecki pojazd ma węższą i mniejszą wieżę, a także przysadzisty kadłub. Taki potwór, jeśli się rzuca, to rzuca. A co najważniejsze niezbyt ciężki, z mocniejszym silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych.
  Tamara rzuciła granatem w Panterę-2 bosą stopą i gruchnęła:
  - Będziesz głupi jak kikut, oderwą go jak lepkie, nie tylko przebiegłe lisy, ale i tchórzliwe zające!
  Anna, strzelając do nazistów, kosząc przeciwników, rzucając bosymi stopami cytryny, wywnioskowała:
  - Nawet orzeł, przebiegły lis, może odsłonić mokrego kurczaka!
  Akulina, odcinając wrogów i przebijając ich celnymi strzałami, wydała:
  - Człowiek marzący o roli lwa często staje się osłem zaoranym przez lisa!
  Victoria, ścinając przeciwników seriami i rzucając czymś śmiercionośnym bosymi stopami, jęknęła:
  - Człowiek ma ambicje lwi, upór osła, niezdarność niedźwiedzia, wdzięk słonia, ale lis zawsze potrafi go zwabić!
  Olimpiada dała zwrot wrogowi. Skosiła go jak kosiarka i warknęła:
  - Czerwony lis, polityk w zakrwawionym garniturze!
  Intensywność bitwy rosła. Miasto zostało zniszczone przez nazistów z dział gazowych, które miały przewagę nad Katiuszą. I bardzo trudno było oprzeć się nazistom. Ale batalion bosych, półnagich dziewcząt walczył z kolosalnym entuzjazmem. A dziewczyny prawie nie umarły, mężczyźni dostali więcej.
  Tamara strzelając do nazistów i rzucając granatami gołymi palcami u nóg, jęknęła:
  - Kobieta pokonuje silnych mężczyzn, grając na ich słabościach, polityk przekonuje słabych wyborców, oczywiście przesadzając!
  Anna, odcinając wrogów i kojąc ich kulami, jednocześnie oddając ładunek wybuchowy gołą piętą, wydała:
  - Kobieta jest najbardziej przebiegłym politykiem, nie musi się uczyć, żeby być lisem, ale musi umieć zakładać buty pozostając boso!
  Akulina, odcinając przeciwników precyzyjnymi seriami i używając bosych palców, szczekała:
  - Kobieta też kocha młodość, ale zieleń dolara jest jej droższa niż zieleń patrona!
  Victoria, ta rudowłosa suka, wydała śmiertelny wybuch, znokautowała linkę i pisnęła:
  - Zieleń dziewczęcej młodości przyciąga zielone banknoty mężczyzn, którzy utyli od kozłów!
  Olimpias, strzelając do wrogów i rzucając kolejny prezent bosą stopą, jęknęła:
  - Nie goń zielonego dolara, kłopoty też mają zielone oczy, a muszla jest chrupiąca!
  Walka staje się coraz bardziej zacięta. Pędzą śmiercionośne pociski. Rozsadzili i strzępili sowieckie pozycje, przewracając działa baterii. Pędzą nowe samoloty i huczą działa szturmowe. W niebo wznoszą się kłęby kurzu.
  Tamara, strzelając bezlitośnie do nazistów, wzięła i rozdała perłę, przed którą rzuciła gołą stopą granat:
  - Wierząc w Boga, nie zniżaj się do poziomu zwierzęcia: człowiek nie jest uległą owcą ani śmierdzącą kozą!
  Anna, walcząc z wrogiem i rzucając bosymi stopami dary śmierci, zanotowała:
  - Zarabianie na wierze ludzi to to samo, co zalewanie złota nawozem, nieufność zakiełkuje!
  Akulina, niszcząc Panterę, agresywnie dmuchnęła:
  - Wierząc w niedzielę, nie dojeżdżaj do siedmiu piątków w tygodniu!
  Wiktoria, strzelając bardzo celnie do nazistów i agresywnie ich kosić, zauważyła:
  - Wiara w wieczny piekielny płomień gotuje mleko przesądów, z którego usuwa się pianę, łotrzykowie z religii!
  Olimpias, kobieca bohaterka, ścinająca nazistów i rzucająca bosymi stopami granaty o kolosalnej niszczycielskiej sile, zanotowała:
  - Tylko kikuty i dęby wierzą w piekielne ognisko wiecznego płomienia, które dają się obierać jak lepkie!
  Tamara wystrzeliła z przechwyconej bazooki, błysnęła gołymi obcasami i zaćwierkała:
  - Jak świeci płomień wiecznego ognia piekielnego? Blask złotych monet w kieszeniach oszustów z religii!
  Anna, strzelając do wroga i wycinając nazistów z kolosalną celnością, wydała:
  - Łotrzykowie używają Boga do napełnienia kieszeni i są oszukiwani nie tylko pustą głową!
  Akulina dała zwrot wrogowi. Rzuciła granat gołymi palcami i pisnęła:
  - Łotrzykowie z religii zdzierają owcom trzy skóry, łamią rogi kóz, drogi im tylko zysk, a wiara jest do roboty!
  Victoria rzuciła gołą piętą bombę z trocin, wysadziła wroga w powietrze i pisnęła:
  - Uczciwy ksiądz jest jak wilk-wegetarianin, tylko wiara jest zawsze uczciwa, a jej użycie jest samolubne!
  Olimpias wysadziła wroga z karabinu maszynowego. Zmiażdżyła wroga i gołą piętą dała garść granatów, które przewróciły czołg Lwa. Potem krzyknęła:
  - Każda religia to bajka, z tej fantazji czerpie się tylko zyski w naprawdę bajecznych proporcjach!
  Tak dzielnie walczą dziewczyny w Groznym. I pokazują się z najwyższego punktu widzenia męstwa.
  A inne dziewczyny z całej odwagi bronią Astrachania. A także wykazują najwyższą akrobację i hart ducha.
  Dziewczyny bardzo dobrze walczą.
  Alenka rzuciła granatem bosą stopą, rozerwała nazistów i gruchała, szczerząc zęby:
  - Kto pozwala powiesić makaron na uszach, będzie wiecznie głodny!
  Anyuta, kosząc tym nazistów, zgodziła się:
  - Nie będziesz pełen makaronu w uszach!
  Ałła oddała serię w nazistów, rzuciła śmiercionośnym granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Makaron na uszach to danie wywołujące nudności w ostatniej chwili!
  Maria dowcipnie zauważyła, obnażając zęby i rzucając paczką wybuchową gołymi palcami u nóg:
  - Jeśli to jest Bóg, nikt nie wie, ale nieustannie krzyżują człowieka, jakby był podobieństwem Chrystusa!
  Marusya, pieprzona Fritz, wzięła go i jęknęła, szczerząc się agresywnie:
  - Człowiek dąży do opanowania mocy Bożej, ale do tej pory otrzymuje tylko ukrzyżowanie nie według Boga!
  Matryona odwróciła się, skosiła nazistów i zdradziła, agresywnie mrugając do swoich przyjaciół:
  - Serce człowieka dąży do dobra, jego umysł do zysku, a żołądek do obżarstwa i ostatecznie wciąga nogi w dół!
  A w Astrachaniu toczą się zaciekłe bitwy. Miasto nad Wołgą jest kluczowym punktem obrony sowieckiej. I tutaj takie szalone bitwy gotują się. Jak czajnik bulgocze.
  I pędzą ciężkie, śmiercionośne samoloty. Yu-288 to bardzo potężna maszyna. I zrzuca bomby z kolosalną wytrwałością.
  Alenka piszczy, odwracając się do nazistów i rzucając granatem bosą stopą:
  - Jeśli ktoś ma inteligencję goryla, będzie orał jak koń i jadł jak pies!
  Anyuta wystrzeliła bosą stopą morderczy dar śmierci, zmiażdżyła nazistów i krzyknęła:
  - Człowiek daje się założyć na obrożę, ale żeby orać, trzeba go bić przymusowym batem!
  Alla wypuściła cytrynę gołym obcasem i chrząknęła:
  - Polityk ma dużą kieszeń, ale jest tylko nieznacznym kieszonkowcem!
  Maria strzelając do przeciwników syknęła:
  - Polityk, który obiecuje wyborcom księżyc z nieba, po dojściu do władzy opuszcza księżycowy krajobraz i jęcząc z głodu na gwiazdę!
  Matryona, śmiejąc się ogłuszająco, zauważyła:
  - Diabeł w każdej polityce zachęca do zajęcia miejsca Boga Wszechmogącego, tylko polityk ma bardzo mało talentu!
  Marusya, strzelając do wrogów i pewnie kosząc ich, zauważył:
  - Człowiek dąży do bycia wszechmocnym, ale jego postęp moralny nie czyni tego lepszym!
  Dziewczyny są podobno dowcipne w najwyższym stopniu.
  A wojna toczy się na moletowanym torze. Samoloty odrzutowe są testowane w III Rzeszy. I to też jest dość poważny argument w sporze z ZSRR.
  Hitler oczywiście nie jest zbyt zadowolony. Wojna się ciągnie, a Rosja uparcie stawia opór, choć też się poddaje. Bitwy gotują się jak w ujściu wulkanu.
  Koniec października. Kałmucja zostaje całkowicie schwytana, a naziści posuwają się przez Dagestan.
  Sukcesy nazistów, choć skromne, ale stałe. Flota Czarnomorska jest na skraju zniszczenia.
  Oto cała drużyna na niszczycielu składa się z dziewczyn. Miła załoga co najmniej. Dziewczyna jest w kamizelkach i biega boso, migocząc na okrągłych obcasach.
  Alice, dowódca niszczyciela, pewnie rozkazuje zaatakować faszystowski krążownik. Wystrzeliwuje torpedę i zauważa:
  - Na wojnie, jak w dobrym teatrze, kolejna akcja jest nieprzewidywalna, łzy na pewno się wyleją!
  Andriana jest jej partnerką, dowodzącą całym stadem dziewcząt. Biegali migocząc nago, na okrągłych obcasach i piszczali. Założyli urządzenie do kopalni.
  Andriana ryknęła:
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Weronika, strzelając do nazistów z armaty, zamruczała:
  - Na wojnie jak w filmie: akcja porywa, nigdy się nie nudzi, tylko, niestety, naprawdę zabija!
  Niszczyciel z gołymi nogami, opalonymi, szczupłymi, bardzo pięknymi dziewczynami skacze z boku na bok. Jest rzucany jak piórko.
  Alicja tupiąc wyrzeźbionymi, bosymi stopami jęknęła:
  - Jeśli nie będziesz wyluzowany, podczas wojny ziemia będzie w pokoju!
  Andriana, strzelając celnie z armaty, zauważyła:
  - Dziewczyna, która potrafi walczyć, to rycerz!
  Alice poprawiła się, strzelając:
  - Nie, ona jest bohaterką!
  A wojownicy wybuchnęli śmiechem. I pokazał języki. A nogi piękności, tak pełne wdzięku, i ślady krwi na pokładzie. Potężne dziewczyny.
  I nagie, ich obcasy są tak okrągłe i pełne wdzięku.
  Alicja pamiętała, jak została wzięta do niewoli, a naziści głaskali jej podeszwy cienkim, rozgrzanym do czerwoności biczem. Tutaj wisisz prawie nago na wieszaku. Twoje bose stopy są wbite w kolbę. I łaskoczą cię rozgrzanymi do czerwoności prętami. Tu i do szkarłatnej brodawki kauteryzowane jest czerwone żelazo.
  Alicja była torturowana i torturowana przez kilka dni. Ale dziewczynie udało się uciec.
  Powiedziała oficerowi straży, że zna miejsce na morzu, do którego wrzucono pojemnik ze złotem ewakuowanym z Sewastopola. Faszysta dał się na to nabrać.
  Cóż, Alicja, pomimo wszystkich tortur, zachowała odwagę. Związali ją z łańcuchów i ze związanymi rękami wsadzili do łodzi. A bosymi stopami, lekko spalonymi na stojaku, była w stanie podnieść pistolet i zastrzelić dwóch faszystów. Potem rozwiązała liny i odpłynęła. Sprytnie to sprawdziła. I zdobył szacunek dziewcząt.
  Z wydziału specjalnego próbowali się do niej przylgnąć, ale Alicja zagroziła funkcjonariuszom specjalnym zorganizowaniem wypadku, a także powiesiła ją na suce. Przestraszyli się.
  Alicja jest bardzo walczącą dziewczyną ...
  Ona nawet dowcipnie wydedukowała:
  - Kat uwielbia siekierę z broni, ale w walce ma niezdarną umiejętność!
  Andriana zgodziła się z tym, klepiąc swoje wyrzeźbione nogi:
  - Z siekiery można jeszcze ugotować zupę, ale tego, co jest napisane bohaterskim piórem, nie da się wyciąć toporem kata!
  Yuliana jest bardzo piękną dziewczyną. Ma tylko cienki materiał w paski na piersi i majtki. Ale jest taka cudowna i piękna. Nogi wszystkich dziewczyn na niszczycielu są nagie i bardzo uwodzicielskie.
  Kiedy Niemcy trafiają do niewoli, zmuszeni są do całowania dziewczynek gołymi obcasami. A więźniowie posłusznie to robią. I liżą dziewczętom obcasy i całują się z wielką przyjemnością.
  Juliana śpiewała:
  - Nie jesteśmy złymi rabusiami,
  Nie chcemy zabijać...
  Ale gołe pięty bolą,
  Chcę wszystkim walnąć w twarz!
  Dziewczyny, oczywiście, mogą cieszyć się każdym sukcesem.
  Andriana, stemplując swoje nagie obcasy, wydała:
  - Och, nowe granice, nie rozśmieszaj mnie!
  Alicja zgodziła się:
  - Nieograniczone możliwości dla tych, którzy nie stawiają sobie granic!
  Weronika klepała się po bosych stopach, stukała gołymi obcasami i odsłaniając zęby zauważyła:
  - Najsilniejsza osoba nie pociągnie za sobą nieznośnych ambicji!
  Andriana zauważyła dowcipnie, obnażając zęby i strzelając z armaty:
  - Człowiek jest daleko od Boga, bo nie odszedł daleko od makaka w swoim naśladowaniu natury!
  Weronika, miażdżąc strumienie nacierających nazistów celnymi strzałami, chrząknęła:
  - Polityk w ambicjach jest bogiem, w metodach swojej twarzy, a korzystając z wyników jest wręcz świnią!
  Radzieckie dziewczyny dobrze walczą. Ale są oczywiście niemieckie, a także piękności w bikini i boso.
  Na przykład Gerda jest rzadkim wojownikiem.
  Ona i jej partnerzy usiedli na najnowszym czołgu "Pantera" -2.
  Dziewczyny strzelają do wojsk sowieckich i ryczą.
  Jesteśmy złymi wilkami, wycofujemy się, nic dobrego!
  I mrugają oczami...
  Gerda gołymi palcami u nóg rzucała się na rosyjskich żołnierzy i pisnęła z radości:
  - Kto za życia nie jest wilkiem, opadają mu trzy skóry, kto nie jest lisem w umyśle, jest wypatroszony jak kurczak!
  Charlotte również trafiła celnym pociskiem, przebijając się przez sowiecki czołg, zmiażdżyła zbroję i jęknęła:
  - Wilk jest zawsze głodny, człowiek zawsze niezadowolony, a polityk nie może powiedzieć słowa prawdy!
  Christina, bardzo celnie strzelając do wroga i trafiając w rosyjskie czołgi śmiercionośnym pociskiem, zauważyła:
  - Lis ma cenne futro, ale lisy zapewnień polityków nic nie warte!
  Magda wzięła i wycelowała broń we wroga, gołymi palcami u nóg, rzucała się i chrząknęła:
  - Jest więcej mleka od kozy niż polityk, który jest baranem z rozumem!
  Gerda, kontynuując celne strzelanie do radzieckich pojazdów, zauważyła:
  - W wyborach politycy są jak między zarazą a cholerą, chociaż politycy są znacznie bardziej zaraźliwi w swojej schizofrenii!
  Charlotte uderzyła w trzydzieści cztery i rozrywając wieżę, powiedziała:
  - Polityk ma wilczy nos na zysk, ale on sam jest gotową świnią do patroszenia!
  Christina zręcznie wystrzeliła pocisk gołymi palcami stóp i wydała:
  - Polityk to baran, który pędzi do lwiego tronu, a gdy dociera na szczyt, zamienia się w lisa patroszącego wyborców kurczaka!
  Magda agresywnie zauważyła, wysyłając sowieckiemu działo samobieżne prezent śmierci gołymi palcami:
  - Nie wierzą politykom, ale głosują, nie rozumieją muzyki, ale chętnie słuchają, nie jedzą klusek, ale chętnie czepiają się uszu!
  A ich "Pantera" -2 jest bardzo aktywna. A pocisk wysyła bardzo dokładnie.
  Niemiecka maszyna bardzo pewnie miażdży wszystkie radzieckie czołgi.
  Gerda strzela i śpiewa:
  - Raz, dwa, trzy - złam radę!
  Charlotte strzela bardzo celnie, uderza przeciwników i gwiżdże:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Christina, strzelając gołymi palcami, przebijając się przez trzydzieści cztery, dodała:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Magda rzuciła się na wroga i wypaliła:
  - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
  Gerda pisnęła:
  - A my damy złym oligarchom w mózgu!
  Charlotte dowcipnie zauważyła, trafiając sowiecką haubicę pociskiem:
  - Złoto tylko pięknie wygląda, w rzeczywistości ten metal, ludzkość zawsze cierpiała, stała się arogancka!
  Christina, strzelając do wroga, wyraziła się dowcipnie:
  - Obnażając klatkę piersiową, kobiecie łatwiej jest oderwać mężczyźnie trzy skóry!
  Magda, strzelając do przeciwników, początkowo zauważyła:
  - Bose stopy dziewczyn, włóż mężczyzn w kalosze!
  Oczywiście dziewczyny na czołgu są pełne wdzięku. A piloci są najfajniejszymi wśród Fritza.
  Albina i Alvina to najpotężniejsze asy we wszechświecie. Tutaj osiągnęli już liczbę zestrzelonych pięciuset samolotów. Przed nimi tylko Marsylia. Został odznaczony Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża za 500. samolot floty radzieckiej. Ale Albina i Alvina zaczęły walczyć znacznie później i dlatego wkrótce wyprzedzą Marsylię.
  Albina i Alvina za 500. samolot otrzymały Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A teraz walczą z czerwonymi pilotami.
  Albina wciska guziki gołymi palcami, zestrzeliwuje jednocześnie pięć sowieckich samolotów i piszczy:
  - Jeśli mężczyzna ma eleganckie buty, zawsze siadaj w kaloszu!
  Alvina, strzelając do rosyjskich samolotów i strącając je gołymi palcami, zauważyła:
  - Naga noga kobiety w porę włoży but w kalosz!
  Albina, prowadząc bardzo celny ostrzał radzieckich pojazdów, dowcipnie odpowiedziała, obnażając zęby:
  - Mężczyzna, który często patrzy na gołe, kobiece nogi, siada w kaloszu!
  I obie dziewczyny, przewracając jeszcze kilka Jaków, pisnęły:
  - Odsłonięta kobieca noga, dobrze wbija się pod piętę i idealnie leży w kaloszu!
  Tutaj można zobaczyć wojowników z dużej wysokości.
  Ale jeśli są wspaniali niemieccy piloci, to są też piękne radzieckie dziewczyny-członkini Komsomola.
  którzy walczą z wielkim zapałem. A także z powodzeniem zestrzeliwują hordy III Rzeszy.
  Anastasia Vedmakova wzięła go i gołymi palcami u nóg powaliła Niemca i pisnęła:
  - Mężczyzna jest gotów wywrócić się na lewą stronę, aby zerwać buty dziewczyny!
  Akulina Orłowa, strzelając do nazistów, dowcipnie zauważyła:
  - Każdy but można wywrócić na lewą stronę dzięki odsłoniętej kobiecej pięcie!
  Anastasia również uderzyła Fritza i pisnęła:
  - Bosa stopa kobiety wywróci każdego mężczyznę na lewą stronę, nawet jeśli jest ostatnim butem!
  Akulina Orłowa znokautowała Focke-Wulfa i syknęła, odsłaniając piękne zęby;
  - Jeśli chcesz wywrócić mężczyznę na lewą stronę - zdejmij buty, jeśli chcesz włożyć go w kalosz, odsłoń piętę!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  Wojna szaleje we wszechświecie,
  Zmiażdżyć, by zabić bez powodu...
  Szatan się uwolnił
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  
  A kto zatrzyma przepływ?
  Krwawe i szalone rzeki...
  Promień lasera wbije się w skroń,
  I błysk zniknął człowieku!
  
  I taki chaos
  Zalał wszechświat...
  Smutne przeznaczenie ludzkości
  Znoś ból, cierpienie!
  Dziewczyny mogą częściowo mieć rację. Wojna to nie szczęście. Ale jednocześnie rozrywka.
  Dwie niemieckie pilotki, Eva i Gertrude, walczą na modyfikacjach szturmowych Focke-Wulf. Atakują naziemne cele radzieckie z powietrza.
  Ewa, odpalanie i odpalanie rakiety, uwagi:
  - Dlaczego dzieciństwo jest boso, bo goła kobieca noga sprawia, że mężczyźni tracą głowę, jakby byli chłopcami!
  Gertrude wysadziła rakietę, nacisnęła pedał bosą piętą i rozbiła bunkier armii sowieckiej i pisnęła:
  - Chęć zobaczenia nagiej kobiety sprawia, że mężczyzna wywraca się na lewą stronę!
  Eva uderzyła ponownie, uderzyła w trzydzieści cztery, rozbijając wieże i dowcipnie zauważyła:
  - Aby rozebrać kobietę, musisz najpierw założyć jej dobre buty!
  Gertrude uderzyła przeciwnika gołym, okrągłym obcasem wdzięcznej stopy i zauważyła:
  - Po rozebraniu się we właściwym czasie kobieta biznesu oderwie trzy skóry od mężczyzny!
  Ewa wystrzeliła rakietę w sowieckie bunkry i krzyknęła:
  - Kobieta, która rozbiera się na czas, nie stanie się bosą i dokładnie obutą mężczyzną!
  Gertruda, po dokonaniu rzezi wojsk sowieckich, potwierdziła:
  - Bosa kobieta założy buta mężczyźnie, włoży go w kalosz, wywróci go na lewą stronę i uczyni go ostatnim boso!
  Tutaj oczywiście logika dziewczyn polega na tym, że nie można się z nią spierać. A dziewczyny walczą boso iw bikini.
  I kochają pięknych młodych mężczyzn i w ogóle takich, że są po prostu super.
  A jeśli zaśpiewają, zginie stu ludzi!
  Oto dziewczyny, po obu stronach godne i bardzo piękne, tak że w rzeczywistości mężczyźni wywracają się na lewą stronę!
  . ROZDZIAŁ 5
  Miasto Grozny, całkowicie otoczone przez wojska hitlerowskie, upadło na początku listopada 1943 roku. Batalion z dziewczynami wyrwał się z kotła i wycofał do Shali.
  Były już góry, nierówny teren i wygodniej było utrzymać obronę. Czołgi niemieckie, zwłaszcza Maus, ważyły całkiem sporo, a walka z nimi w górach była dość niewygodna. Czołg T-3 został już wycofany z produkcji, ale zmodernizowana wersja T-4 była nadal produkowana. Chociaż przestarzały moralnie. Ale wciąż mógł walczyć z T-34-76. I dobrze walcz. Jego działo było jeszcze potężniejsze i miało większą prędkość wylotową niż trzydzieści cztery.
  Tamara i dziewczyny walczyły w Shali. Dziewczyny starały się, aby ta bardzo duża górska wioska była prawdziwym miastem.
  Piękności walczyły bardzo dzielnie.
  Tamara rzuciła granatem bosą stopą, oddała serię i gruchnęła:
  - Za Ojczyznę ZSRR!
  Anna otworzyła ogień do nazistów. Lżejszy T-4 próbował wspiąć się na zbocze. Dziewczyna rzucając granatem bosą stopą, znokautowała nazistowską maszynę i pisnęła:
  - Za naszą matkę Ojczyznę!
  Akulina, strzelając do Fritza i gołą piętą, serwująca śmiertelnego owiniętego w folię, vyaknula:
  - Ojczyzna jest zawsze święta!
  Veronica strzelając do wroga i rzucając cytrynami gołymi palcami, wydała:
  - Dla rosyjskich gigantów!
  Olimpias, ta gigantyczna kobieta, również rzuciła granatem w nazistów gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Za komunizm!
  Tamara, prowadząc celny ogień do nazistów i odcinając ich jak wióry z drzewa, wydała:
  - Im więcej dębów w armii, tym silniejsza nasza obrona!
  Anna zauważyła, obnażając zęby i strzelając do nazistów z kolosalną celnością i wściekłością:
  - Zniszczę was wszystkich.
  Czołg "Lion", duży pojazd z długą lufą. Tutaj ma najnowszą armatę 105 mm, długość lufy 100 EL. I okazuje się, że to bardzo długa broń. A ten pień wystaje ze śmiercionośną siłą.
  Akulina strzela z bazooki do nazistów i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Victoria również odpala i ryczy:
  - Chwała Bohaterom Rosji!
  Olimpiada potwierdza strzelając do nazistów i rzucając granat gołymi palcami u nóg:
  - Największa chwała!
  Trzeba zaznaczyć, że dziewczyny są fenomenalne i bardzo miłe. A ich chłód jest kolosalny.
  Tamara strzelając do wroga i obnażając zęby mówi:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Anna, strzelając do wroga, mówi agresywnie, rzucając granat bosymi palcami:
  Sprawmy, by nasze serca biły zgodnie!
  I mrugnij do swoich partnerów.
  Akulina też skręci, jak będzie kosić przeciwników i ryczeć:
  - Za moje zwycięstwa przez dach!
  Akulina Pietrowskaja nie jest prostą dziewczyną. Musiała wiele przejść. W szczególności została przyłapana na kradzieży i aresztowana. Przeszła także przez kolonię dziecięcą-młodzież. Cóż, nic, przeżyła. Boso szła przez zaspy śnieżne, ale tylko stała się zdrowsza i silniejsza.
  Victoria walczy z szaloną furią. Odwrócił się do wroga. Fritz zestrzelił upadek. Potem gołymi palcami rzuciła granat. Motocykl przewrócił się.
  Dziewczyna gruchała:
  - Za potężne granice!
  Olimpias walczy z bardzo dzikim poczuciem wściekłości. Jej ciosy są silne i miażdżące. Jest naprawdę potworną dziewczyną. I tak miażdży przeciwników. Więc naziści aktywnie eksterminują. Nie daje im najmniejszej szansy.
  Olympias ryczy na całych płucach:
  - Chwała temu kosmicznemu komunizmowi!
  Tamara, strzelając do nazistów, ryczy:
  - Chwała komunizmowi Lenina!
  Anna strzela do przeciwników i piszczy:
  - Za ZSRR!
  Akulina, kosząc wrogów i warcząc, piszczy:
  - Dla najwyższych akrobacji!
  Wiktoria, strzelając do nazistów, wypaliła:
  - Za najbardziej fenomenalne zwycięstwa!
  Olimpias, miażdżąc hitlerowski czołg, chrząknęła:
  - Za komunizm ZSRR!
  Tamara też strzela. Strzela bardzo celnie, zasłaniając przeciwników celnymi seriami. Kosi jak kosa i piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Anna strzelając do nazistów i przecinając ich precyzyjnymi pociągnięciami kosy, wykrzykuje:
  - Wielka chwała bohaterom!
  I rzuca granaty gołymi palcami. Oto babcia.
  Akulina odcinając Fritza agresywnie ryczy:
  - Za komunizm!
  I drga z muskularnym ciałem.
  Victoria również bije nazistów. A gołymi palcami rzuca swoim przeciwnikom mordercze prezenty i piszczy:
  - Za wielkość świata!
  Olimpias strzela również do wrogów. Powala ich jak puch pałeczki i ryczy:
  - Chwała wielkiemu komunizmowi!
  A bosymi palcami rzuca granat ze śmiertelną siłą, rozrywając wrogów na strzępy.
  W ten sposób ta piątka porwała wrogów i skosimy ich, wytępimy ich i zmielmy.
  Niemcy zostali zatrzymani i dokładnie ugrzęźli. Tutaj stało się to trudne i kłócą się.
  Oto miotacze gazu, które działają agresywnie. I zniszczyć pozycje sowieckie.
  Bije i "Sturmtigr" z daleka, na wroga - Armię Czerwoną.
  Niemieckie dziewczęta wskazują i działa samobieżne "Niedźwiedź" i jak trafiają nim wroga. I są naprawdę popieprzone. A pocisk ważący półtora centa rozbija sowieckie okopy i bunkry.
  Wojownik Frida ryczy:
  - Za naszą największą Trzecią Rzeszę!
  I mrugnij do swoich partnerów. Po tym faszystowskie dziewczyny z bosymi stopami znów strzelą.
  I muchy ryczące i destrukcyjne. A gdy wybucha, powstaje cały lejek z ziemią gotującą się z gorąca.
  Tak, Niemcy gruntownie zagarniają wojska sowieckie. Jeden z pierwszych samolotów TA-152 leci na niebie. Maszyna wielofunkcyjna, taka jak Focke-Wulf, ale bardziej zaawansowana, szybka, zwrotna z potężną bronią i pancerzem. Może być używany zarówno jako myśliwiec, jak i samolot szturmowy.
  Dla wojsk radzieckich samochód, szczerze mówiąc, może stać się dużym problemem.
  Helga lata TA-152 i atakuje kilka sowieckich czołgów, które próbują zbliżyć się do Shali. Dziewczyna dobrze strzela. Rozbija dach wieży pierwszej trzydziestej czwartej i ryczy:
  - Jestem bojową pięknością!
  A potem atakuje drugi samochód, który próbuje przyspieszyć. Ale zmiana biegów nie jest taka łatwa.
  TA-152 przebija tę ofiarę działkiem 37 mm.
  Helga odpowiedziała i zaśpiewała:
  - Wpadł w poślizg, wpadł mi gdzieś w poślizg, wpadł we mnie!
  I mrugnęła do siebie... Tutaj próbuje zaatakować Jaka-9. Niemka z łatwością go przewraca, naciskając spust bosą stopą i pewnie mruga, mówiąc:
  - Jestem naprawdę super!
  Helga wydaje się być dziewczyną o wielkiej pewności siebie. I przeprowadza krwawe eksperymenty z wrogami.
  A jeśli wybuchnie, to nikomu nie będzie to wyglądało.
  Helga strzela do radzieckich pojazdów i piszczy:
  - No cóż, nie da się żyć zgodnie z rozumem!
  A gołymi obcasami jak uderzyć w ster. To jest dziewczyna - do wszystkich dziewczyn, dziewczyno.
  A jeśli ryczy....
  Albina i Alvina na niebie są również bardzo aktywnymi i walczącymi wojownikami.
  A dziewczyny, samoloty Rosji, myślą, że zniszczenie tego życia jest dobre i że życie jest dobre.
  A bosymi palcami kierują broń lotniczą na cele. Radzieckie samochody nie przetrwają. A dziewczyny tak je pokonały. Nie dają ci najmniejszych szans.
  Tak, były walczące dziewczyny,
  Tak, mówią, co jeszcze ...
  Odważnie zaatakowali Rosję,
  Dosłownie Szatan!
  Albina jest wojowniczką w szyku bojowym i ryczy do siebie na całe gardło:
  - Będę super, zmienię się! Super mistrz!
  I z gołą piętą, a także uderzając w klawiaturę i rozrywając przeciwników na drobne kawałki.
  Alvina, strzelając do przeciwników, ryczy na całe gardło:
  - A kogo znajdziemy w lesie,
  A kogo znajdziemy w lesie...
  będziemy z tego żartować,
  rozerwiemy to na strzępy!
  Rozerwijmy to!
  A bosym obcasem, jak doda wroga do śmiertelnego uścisku. To jest dziewczyna - wszystkie dziewczyny są najfajniejsze!
  Wojownik najbardziej bojowego hacka. I tak wojowniczy i agresywny jak pantera.
  A wielkie niemieckie koty atakują. Szturm na Astrachań. I niszczyć w dużych ilościach domy żołnierzy radzieckich.
  I umierają, ale się nie poddają. Takie walki szaleją.
  Gerda oczywiście stoi na czele ataku i jest gotowa do walki. Więc strzela, jak Robin Hood w bikini. A to wszystko jest fajną kobietą.
  A jeśli włoży również szkarłatny sutek do ust faceta.
  Jej "Pantera"-2 działa. Nawiasem mówiąc, nieco inną modyfikację czołgu obarczyły dziewczyny z armatą 75 mm 100 EL. Jest mocny i bardziej szybki. Tak, a zapas pocisków jest większy niż w działa 88-mm.
  Gerda strzela bosymi palcami i krzyczy:
  - Raz, dwa, trzy... Łza napalmem!
  Charlotte też strzeliła za nią i jęknęła:
  - Cztery, osiem, pięć - grajmy szybko!
  Kristina miotała się, przedzierając się przez sowiecki czołg i ćwierkała:
  - Odważnie pójdziemy do bitwy, o potęgę nazistów...
  Magda strzelała bosymi stopami i ćwierkała agresywnie:
  - I zabijemy ich wszystkich - wszystkich komunistów!
  Dziewczyny zachowują się ekstremalnie i szalenie agresywnie. A ich "Pantera" -2 celnym strzałem przewraca radziecką haubicę.
  Dziewczyny chichoczą i śpiewają:
  - Chwała naszemu światu...
  A Elżbieta na trzydzieści cztery z kolei przeprowadza dziki atak. I z jego bosą piętą naciska na spust. I powala wroga, krzycząc:
  - Niech będzie komunizm!
  Katarzyna gołymi palcami u stóp posyła pocisk o śmiertelnej sile, przebija wroga i piszczy na całych płucach:
  - Za wielką Rosję!
  Elena strzelała do nazistów. Pocisk uderzył w czoło Pantery i odbił się rykoszetem.
  Dziewczyna szczekała:
  - Komunizm będzie z nami!
  Euphrasia również uderzyła wroga gołymi palcami. Przebiła T-4 i krzyknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  To są walczące dziewczyny. A jak strzelają, pociski latają bardzo pięknie, a sam trzydzieści cztery jest w ruchu. I spróbuj ruszyć z takiego auta. To niezwykle trudne.
  Ale dziewczyny wchodzą i walczą w bikini i używają bosych stóp. Wojownicy są wspaniali i wspaniali.
  A jeśli się spierdolą, nikomu to nie będzie wyglądało. I wysyłają pociski z dziką furią.
  Elżbieta, za pomocą bosych palców u nóg, strzelając do wroga i przewracając wrogów, ćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu! Chwała naszej Ojczyźnie!
  Ekaterina również wystrzeliła gołymi palcami, uderzając we Fritza i piszcząc:
  - O Ojczyznę i zwycięstwo do końca!
  Elena, strzelając do przeciwników, odpowiedziała agresywnie, obnażając perłowe zęby i mrugając szafirowymi oczami:
  - Nasz kosmiczny komunizm jest sławny!
  Eufrazja, strzelając do wroga, uderzając go z kolosalną, fenomenalną celnością, wydała:
  - Za Ojczyznę i Stalina - na zdrowie!
  Dziewczyny są oczywiście szykowne i każdy może ...
  Nadszedł już grudzień 1943 roku.
  Alenka i jej drużyna również walczą w Astrachaniu i nadal się tam trzymają. Bohaterka walczy.
  Alenka odwraca się, kosi linię nazistów, a potem gołymi palcami u stóp i rycząc rzuca dar śmierci:
  - Człowiek jest podobny do gibbona, tylko niestety częściej w intelekcie niż w potencji!
  Anyuta, strzelając do wroga i odcinając wrogów, dała ładunek wybuchowy gołą piętą i zaćwierkała:
  - Człowiek ma upór osła, ambicję lwa, ale w rzeczywistości jest kozą!
  Alla, strzelając celnie do Fritza, pisnęła:
  - Mężczyzna dla kobiety jest jak pomyje dla krowy, nie można się bez niego obejść, ale obrzydliwe jest podejście!
  Maria, strzelając do nazistów, dowcipnie odpowiedziała:
  - Co jest wspólnego między mężczyzną a toaletą w damskiej toalecie - to, że kobiety beczą tylko na mężczyzn!
  Marusya, odcinając nazistów i rzucając granaty gołymi palcami, vyaknula:
  - Kobieta to przebiegły lis, który potrafi pożreć każdego lwa jak królika!
  Matryona, kosząc nazistów i gołymi palcami, porzucając najemników, mruknęła:
  - Kobieta potrzebuje mężczyzny jak chłopiec do bicia, jeśli nie bije mężczyzny, to nie będzie życia!
  Alenka, strzelając do Fritza, jęknęła:
  - Kobieta potrzebuje mężczyzn jak świńskie rogi, tylko futro ofiarowane przez mężczyzn jest drogie!
  A drużyna bosych dziewczynek, jak się śmiać, obnażać zęby i rzucać granatami gołymi palcami.
  Wojownicze dziewczyny porywające. Ich żywioł do walki, ich żywioł do walki!
  Wygląda na to, że Astrachań się nie podda. Jeśli chodzi o dziewczyny tutaj, naprawdę walczą.
  Siły zbrojne III Rzeszy są kolosalne. Nowe dywizje czołgów są tutaj tak potężne. Wzrasta produkcja zbiorników. Nie ma bombardowań, możliwe jest dostarczanie siły roboczej z posiadłości włoskich, francuskich, belgijskich i holenderskich w Afryce.
  A także z Afryki do wydobywania ropy naftowej, wolframu, wielu pierwiastków, w tym uranu.
  Oznacza to, że nowe czołgi są stemplowane. W szczególności pojawienie się lepiej chronionej i lepiej uzbrojonej "Pantery" -2 z mocniejszym silnikiem ma niebagatelny wpływ na przebieg wojny.
  Czołgów i samolotów jest coraz więcej. Prace nad Yu-488 są już zakończone. Pierwszy seryjny samolot III Rzeszy z czterema silnikami. Bardzo mocny i szybki. Jego główną atrakcją jest stosunkowo niewielka powierzchnia skrzydeł, dzięki czemu bombowiec może latać z prędkością 700 kilometrów na godzinę. Oznacza to, że myśliwce radzieckie na pewno go nie dogonią.
  Więc ZSRR ma nowy problem. Siły Armii Czerwonej są faktycznie wyczerpane. Dzieci w wieku szkolnym trafiają do maszyn. Nastolatki od czternastego roku życia już walczą, prawie oficjalnie. Chłopcy są oczywiście mądrymi i ogólnie dobrymi wojownikami. W młodym wieku jeszcze łatwiej jest się ukryć i wspiąć na drzewo. A umiejętności wojskowe są opanowywane szybciej. Nastolatki walczą równie dobrze jak dorośli, trudniej w nie trafić. Tak, i psychologicznie trudniej jest strzelać do dzieci.
  Niemcy mają sporo snajperek, a zbyt młodym bojownikom trudno strzelać, wstydząc się...
  Tak, zaczęli dzwonić do ZSRR od czternastego roku życia. A także umieścić pod bronią i emerytów. W wojsku było coraz więcej kobiet. Szczególnie chętnie przyjmował płeć piękną w czołgach, lotnictwie i snajperach. Kobiety są dobrymi snajperami. A ponieważ są zwykle mniejsze od mężczyzn, wygodniej im walczyć w czołgach, a także w lotnictwie. Często nastolatki walczyły także w czołgach. Należy zauważyć, że chłopcy i kobiety są bardziej wrażliwi na skórę, a ich samoloty i czołgi są mniej podatne na nokaut niż dorośli mężczyźni. Niezłe nastolatki i w roli snajpera. Chłopiec może wczołgać się w węższą szczelinę, przebrać się lub wspiąć na drzewo. Często w wojsku pojawiali się bojownicy w wieku poniżej czternastu lat.
  Wojna pożera zasoby ludzkie. A terytorium staje się coraz mniej pod kontrolą ZSRR. I nadal muszą odeprzeć liczną piechotę Japonii. Tak, i są dobre czołgi samurajskie, a zwłaszcza działa samobieżne. Pojawiły się również w serii z czołgiem średnim, porównywalnym siłą do T-34, a jeszcze silniejszym pancerzem przednim.
  Tak więc Japonia jest niebezpieczna do niedoceniania. A do wojny z nią potrzebni są żołnierze.
  Stalin jest zdenerwowany i coraz częściej wpada w szał. 25 grudnia 1943 r. wydano rozkaz rozstrzelania członków rodzin poddających się, w tym dzieci od dwunastego roku życia, a młodszych odesłano do kolonii pracy.
  Coraz częściej używano oddziałów zaporowych. I strzelali aktywniej i stosowali tortury.
  Stalin stał się po prostu nie do zniesienia. Beria jako pierwsza próbowała wynegocjować oddzielny pokój z nazistami. Ale Hitler nie chciał pokoju. Chciał całkowicie podbić ZSRR. Zwłaszcza, gdy sojusznicy są poza jego kontrolą i poza jego zasięgiem.
  Samoloty odrzutowe zostały opracowane w III Rzeszy. Przede wszystkim ME-262, ale ten myśliwiec potrzebował bardziej niezawodnych silników, aby nie rozbijać się zbyt często.
  Zarówno bombowiec Arado, jak i projekt Yu-287 wydawały się obiecujące.
  Najnowszy TA-152 dobrze sprawdził się w praktyce, jako maszyna wielozadaniowa i bardzo szybka. Generalnie wojsko niemieckie było jeszcze silniejsze w powietrzu. Co więcej, radzieckie Jak i Laggie, ze względu na brak aluminium, okazały się cięższe i mniej zwrotne niż maszyny referencyjne. Tak więc jakość lotnictwa radzieckiego spadła do poziomu krytycznego. ME-309 ze swoim potężnym uzbrojeniem, nawet biorąc pod uwagę problemy ze zwrotnością, dobrze radził sobie z pojazdami radzieckimi, wypierając ME-109. A TA-152 powinien był zastąpić Focke-Wulfa.
  Więc Niemcy są mniej więcej hokejem.... Ale prace nad techniką zostały przeprowadzone.
  Na przykład Lev-2 zapowiadał się jako pierwszy czołg z nowym schematem rozmieszczenia. Umieszczając skrzynię biegów i silnik w jednym bloku przed czołgiem oraz przesuwając wieżę do tyłu, Niemcy zaoszczędzili na wale caddy i obniżyli wysokość pojazdu. W rezultacie "Lion" -2 okazał się znacznie lżejszy, a przez to szybszy.
  Ze względu na trudności wojny produkcja czołgów ciężkich w ZSRR prawie się zatrzymała, w serii prawie wszystko zostało zunifikowane zgodnie z T-34-76. Tak więc naziści, w ramach projektu stworzenia nowego czołgu głównego, nie zamierzali już robić zbyt grubego pancerza bocznego. A "Lew" mógł zmieścić pięćdziesiąt pięć ton, z silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych. Jednak masę czołgu Lev-2 można było jeszcze bardziej zmniejszyć, zmniejszając kaliber działa. Ta pierwsza stała się wyraźnie zbędna. Co więcej, trzydzieści cztery miały słabej jakości pancerz i nawet przestarzałe niemieckie działo kal. 37 mm już zaczęło je penetrować.
  Stalin wyraźnie wariował... I rzucał grzmotami i błyskawicami... Ale nic nie mógł zrobić...
  W sylwestra Niemcy przypuścili szturm na wciąż niezamieszkałą część Astrachania, deltę Wołgi. Obecność wielu zapór rzecznych, trudny teren, bliskość Morza Kaspijskiego pozwoliły Armii Czerwonej zacieśnić obronę Astrachania i utrzymać go nawet lepiej niż Stalingrad. Co więcej, radzieckie dziewczęta wykazały niezrównany heroizm.
  A na Kaukazie, szczególnie zimą, bardzo trudno jest poruszać się po górach. To prawda, że Niemcy poruszali się po wygodniejszym wybrzeżu Morza Kaspijskiego. Machaczkała stała się granicą, na której wojska radzieckie, zebrawszy w pięść wszystkie swoje siły, próbowały powstrzymać nazistów.
  Ale amunicja, którą dostarczano tylko drogą morską, nie wystarczyła...
  Tamara desperacko walczyła ze swoim bosym batalionem dziewcząt.
  Wojowniczki uparcie walczyły i wykazywały niezrównany heroizm i wielką odwagę.
  I prawie nago walczyli zimą i mrozem.
  Tamara rzuciła granatem bosą stopą i wybuchła, powalając przeciwników i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  Anna też rzuciła granatem gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Za komunizm!
  Akulina oddała celną serię, znokautowała wrogów i krzyknęła:
  - O wielkość Rosji!
  Victoria waliła we wroga, zaczęła go kosić, obcinając mu brodę jak brzytwą i mruknęła:
  - ZSRR stanie!
  Olympias, strzelając do wroga i rzucając wybuchową paczką gołymi palcami, vyaknula:
  - O Ojczyznę i zwycięstwo do końca!
  Tak walczą dziewczyny. Działają rozpaczliwie iz kolosalną determinacją.
  Tamara, strzelając, zauważyła:
  - Diabeł ich nie zabierze, a my je zabierzemy!
  Walki tutaj są brutalne i jednocześnie konstruktywne....
  Anastasia Vedmakova walczy na niebie ... Jej twarz wykrzywia się nawet z wściekłości, a ona piszczy:
  - Niech żyje epoka komunizmu!
  A gołymi palcami celuje z działka lotniczego w cel i przewraca wrogie samoloty, po czym krzyczy:
  - O sukcesy pracownicze!
  Akulina Orłowa, powalająca przeciwników, pewnie ryczy, obnażając zęby:
  - O tak wielki komunizm, na całej planecie!
  Pilot krzyczy:
  Nawet dzieci nas znają!
  A gołymi palcami kieruje działo lotnicze do celu, miażdży wroga i piszczy:
  - W imię epoki komunizmu!
  Spójrzmy prawdzie w oczy, dziewczyna jest terminatorem i płonącym płomieniem. Żaden wulkan nie może się z nim równać.
  Akulina Orłowa zaśpiewała:
  - Już, jaki dzień, wiara w Boga marzę, jestem taki leniwy, że nie chcę się modlić!
  I agresywnie mrugały piękności.
  Oto walki...
  A samoloty dziewczyn są przestarzałe. I to jest ich solidny minus. A także ciężki i niezbyt zwrotny ...
  Jeden z walczących chłopców został zestrzelony i nie zdążył wyskoczyć ze spadochronem. I to oczywiście jest jego kolosalny wyczyn.
  Dziewczyny walczą w powietrzu i bawią się...
  Albina i Alvina walczą na dobrych myśliwcach ME-309 i oczywiście aktywnie zdobywają punkty.
  Dziewczyny są bardzo dumne ze swojego sukcesu...
  Albina za pomocą eleganckiej, bosej stopy zestrzeliła sowiecki samolot i pisnęła:
  - Za nasze orły!
  Alvina skosiła trzy rosyjskie samochody w jednej serii i krzyknęła:
  - Za nasze sokoły!
  Dziewczyny słynnie zabrały się do pracy... Ale lubią też torturować rosyjskich żołnierzy.
  Tutaj został schwytany chłopiec-pilot w wieku czternastu lat. I usmażyły się dla niego piękno dziecięcych okrągłych obcasów. A potem zaczęli oblewać nagich lodowatą wodą .... Następnie wrzątek i znowu woda z lodem.
  Takie są walczące piękności....
  Albina śpiewała:
  -Za nasze kły, pazury, zęby, pięści!
  Alvina krzyknęła na całe gardło:
  - Więc chcą dobrej walki!
  A dziewczyny nadal czyniły cuda gołymi palcami u stóp i zestrzeliwały sowieckie samoloty.
  Jednak odpowiedzieli im również rosyjscy piloci. Alice i Angela właśnie przeniosły się na Jak-9. I młóćmy Niemców i wciąż śpiewajmy w tym samym czasie;
  Jesteś ucieleśnieniem dzielnego kraju,
  Towarzysz Lenin i Towarzysz Stalin...
  W ZSRR wszyscy ludzie są naprawdę równi,
  A pięści są z żelaza i stali!
  
  Dla Lenina bestia Adolf się nie boi,
  Teraz Władimir jest przywódcą, towarzyszu Stalinie...
  Uderzyliśmy Fritza w oko, a nie w brwi,
  Wszyscy naziści zostali rozerwani na strzępy naraz!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Wielka, bezgraniczna Ojczyzna...
  Wszystkie narody to jedna rodzina,
  Niedługo będziemy żyć w komunizmie!
  
  Uczyńmy nasz kraj silniejszym
  Niech Rosja szybko zmieni kolor na zielony...
  Faszystę uderzymy raczej w czoło,
  I wierz mi, nasza moc nie zamienia się w kamień!
  
  A Jezus jako przywódca jest całkiem świetny,
  On jest naszym Panem i Białym Bogiem Wszechświata...
  A Führer zostanie bardzo mocno pobity,
  W końcu nasza sprawność pozostała niezmieniona!
  
  Tak, ze względu na naszą Ojczyznę, święta,
  Będziemy zaciekle walczyć z Fritzem...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  Chce walczyć we wściekłości!
  
  Tak, Stalin stał się teraz sowieckim przywódcą,
  Taki wspaniały, odważny i umiejętny...
  Nie dotykaj Rosji komunizmu,
  Chociaż moc Lucyfera jest z tobą!
  
  Możemy dostać Hitlera, uwierz mi
  Choć obdarzony demoniczną mocą...
  Jeden Hitler to drapieżna bestia,
  Chociaż przyznać, że Fritz nie są kretynami!
  
  Krótko mówiąc, wejdziemy do berlińskich myśliwców,
  Tam będzie z nami Lenin, czyli Stalin...
  Faszyści lubią szczenięta łatwo się rozrywają,
  I uwierz, że nasza siła nie zmniejszy się!
  . ROZDZIAŁ 6
  Nadszedł nowy rok 1944... Mimo bardzo trudnej sytuacji na frontach, w ZSRR trwały prace nad stworzeniem nowej technologii. W szczególności duże nadzieje wiązano z czołgiem IS-2 i jego potężną bronią. 122-milimetrowe działo mogłoby stać się potężnym argumentem w wojnie z nazistami. Nadzieje wiązano także z T-34-85 z potężniejszym działem, dużą wieżą, ale tym samym kadłubem i podwoziem.
  Gorzej było z samolotami. Jak-3 nie mógł zostać wprowadzony do produkcji z powodu braku wysokiej jakości duraluminium, a LAGG-7, ze względu na nowy silnik, nie mógł zostać uruchomiony bez spadku produkcji.
  Stalin zdecydował więc, że na razie głównym myśliwcem sowieckim są Jak-9 i LAGG-5, a samolot szturmowy Ił-2 jest łatwy w produkcji i wytrwały. A w czołgach stopniowe przejście na T-34-85 i IS-2.
  Chociaż aby nie było spadku produkcji ...
  A front pękał w szwach, Niemcy zdobyli Kaukaz. Machaczkała upadła, a oni już zbliżali się do granic Azerbejdżanu!
  Tutaj Tamara walczyła ze swoim batalionem kobiecym. Ponownie dziewczęta w łachmanach z tunik i boso walczyły z przeważającymi siłami wroga.
  Tamara wystrzeliła linię do nazistów, odcinając niektórych wrogów. A potem gołymi palcami rzuciła granat o śmiertelnej sile i zaćwierkała:
  - Chwała ZSRR!
  Anna bardzo celnie strzelała do nazistów. A gołymi palcami rzuciła granaty z zabójczą siłą, rozrywając przeciwników na strzępy.
  Potem krzyknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Akulina strzelając do wroga odcięła faszystowską piechotę. Odcięła Fritza, rzucając granatem bosymi stopami i pisnęła:
  - Za Rosję, naszą wspaniałą matkę!
  Wiktoria, strzelając do wroga i rzucając w niego granatami bosą stopą, zanotowała:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Olimpias, również strzelająca z karabinu maszynowego, jęknęła:
  - Chwała czasom wielkiego komunizmu!
  Zawodniczki są niesamowite...
  Walczą, jak przystało na piękności...
  Tamara walcząc, pamiętała początek wojny. Jak musiała uciekać przed wojskami niemieckimi. Potem usłyszała ryk huku broni. Dziewczyna opuściła kanonadę. Jej przyjaciółkę Tatianę złapali Niemcy i zabrali nowe buty, zerwali biżuterię i kolczyki. I wepchnęli ją boso do niewoli ... Tatiana była córką sekretarza komitetu regionalnego i często nie musiała chodzić bez butów. To upokorzenie związane z dumą, chodzić boso jak zwykły człowiek, a delikatne podeszwy boli. Dziewczyna uderzała nogami do krwi i jęczała na każdym kroku.
  Tamara również miała na sobie nowe buty, które dostała, i otarła obcasy po długim spacerze. I zdjęła buty, poszła boso. To dziewczyna ze wsi, która spełniła swój obowiązek na Ukrainie. Jej nogi w dzieciństwie chodziły po górskich stromach. A to z pewnością nie ma porównania z drogami równinnymi. To prawda, że jej modzele już odkleiły się od podeszwy i chodzenie nie jest zbyt wygodne. Ale stopy szybko znów stwardniały. I prawie nie cierpiała.
  Ale Tatiana wkrótce powaliła nogi tak bardzo, że nie mogła już chodzić. Niemcy by ją zastrzelili, ale zlitowali się nad urodą. Wsadzili mnie na wóz, ale w zamian kazali śpiewać. Tatiana miała przyjemny głos i zaśpiewała im kilka politycznie neutralnych piosenek.
  Co stało się z nią później, Tamara nie wiedziała. Ona sama szła przez las, macała bosymi stopami, guzki, guzki, gałązki, a nawet była zadowolona. To wtedy, gdy chodzisz po ostrych kamieniach gór, a nawet zrogowaciałych podeszwach, jeśli idziesz przez długi czas, staje się ostry i bolesny. A jeszcze bardziej nieprzyjemne jest chodzenie po cierniach. Kiedy te wbijają się w podeszwy, staje się to znacznie bardziej bolesne, nawet w przypadku szorstkich podeszw dziewczyny.
  Tamarę w kampanii ogarniało zmęczenie i głód. Dziewczyna zjadła jagody, a to nie wystarczyło. A Niemcy posuwali się szybko. W ukraińskich lasach Tamara, przyzwyczajona do życia w górach, niezbyt dobrze znała swoją drogę. Zgubiłem się i wylądowałem z tyłu.
  A teraz jak upolowany kot w lesie. Potem dziewczyna złapała Niemców na motocyklu. Zatrzymali samochód z wózkiem po wodę. A Tamara podkradła się do karabinu maszynowego i jak odcina go na wrogu. I tnij niepewnie, ale dokładnie. A naziści padają i wiją się w agonii. Tamara je wykańcza. Przesunęła jedną nagą piętę do podbródka, on upadł. A dziewczyna go dostała.
  Potem piękność wsiadła na motocykl i nacisnęła pedał bosą stopą i odjechała.
  Tak więc poruszanie się jest o wiele przyjemniejsze niż chodzenie i boso.
  Tamara śpiewała po drodze:
  - Fajnie, bracia, fajnie, fajnie, bracia żyć! Z naszym atamanem nie musisz się smucić!
  Tak powstało pole bitwy.
  A teraz walczy z nazistami jak terminator z Komsomola. Ale siły są nierówne, a batalion dziewcząt zmuszony jest się wycofać. Tu kipią bitwy jak woda w gigantycznym kotle nad wulkanem.
  Anna strzelając i rzucając ze śmiertelną siłą granat gołymi palcami u nóg, zanotowała:
  - Na wojnie wszystkie środki są dobre, z wyjątkiem samobójczych!
  Akulina, strzelając do wroga, powalając nazistów, zanotowała:
  - We wszystkim będziemy pierwsi!
  A goła pięta dziewczyny dawała dar zniszczenia.
  Victoria, strzelając do nazistów i odcinając wrogów automatycznymi seriami, jęknęła:
  - Nie będzie litości dla wrogów!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Olimpias rzuciła gołymi, wyrzeźbionymi nogami, ciężkim pękiem granatów i pisnęła:
  - O wielkość najbardziej humanitarnego dworu świata i komunizmu!
  Wojownicy są tutaj naprawdę wspaniali i jak w epoce kosmosu.
  Walczą z wielką zaciekłością.
  Ale naziści wciąż posuwają się na Kaukazie. W lutym 1944 r. Niemcy i Turcy zjednoczyli się, dzieląc wojska sowieckie na dwie nierówne części.
  Führer zażądał wykończenia ZSRR. Astrachań wciąż się trzymał. Naziści jak zawsze są w mundurach bojowych... Pierwsze ME-262 walczą w powietrzu. Należy zauważyć, że nie wywoływały wrażeń. Przy dużej prędkości trafienie z 30-milimetrowych dział nie jest zbyt wygodne. Tak, należy to potraktować poważnie. ME-262 ma również pewne problemy ze względu na dużą wagę. Szczególnie ze zwrotnością.
  Bardziej udany w użyciu TA-152, który zakochał się w pilotach i stał się koniem roboczym. W rzeczywistości samochód i bombowiec pierwszej linii oraz myśliwiec i samolot szturmowy. Pojawiły się nawet pomysły, aby całkowicie przenieść niemieckie lotnictwo do tego samolotu. Wśród jego zalet należy wymienić przeżywalność i szybkość oraz potężną broń, odpowiednią zarówno dla samolotu szturmowego, jak i myśliwca.
  Coraz aktywniej wykorzystywany jest również modernizowany ME-309. W służbie nadal znajduje się ME-109, który nie jest usuwany ze względu na brak ograniczenia produkcji. Pojawiła się nawet nowa modyfikacja ME-109 "K" z mocniejszym silnikiem, uzbrojona w pięć wiatrówek jednocześnie. Nie da się tak łatwo pokonać takiej maszyny.
  ME-309 otrzymał również mocniejszy silnik i skośne skrzydła. Bardzo niebezpieczny samochód. Piloci radzieccy wciąż latają starymi samolotami, a ich jakość tylko spada. Póki co jednak Jak-9 nie jest taki zły, jest dość zwrotny i nie potrzebuje nadmiernej prędkości.
  Wojska niemieckie są silne... Były spory o czołg T-34-85. Czy warto pogrubiać pancerz wieży? W końcu w tym przypadku waga wzrośnie. I należy zauważyć, że spadła jakość radzieckiej zbroi. Brakuje pierwiastków stopowych, a jakość spawania lub odlewania spadła do poziomu krytycznego.
  Ale dziewczyny walczą jak bohaterki...
  Potem czołg Elżbiety zostaje zepsuty i dziewczyny odchodzą. Boso i w bikini biegają po śniegu, zostawiając pełne gracji ślady.
  Katarzyna zauważyła ze złym spojrzeniem:
  - Jesteśmy dogłębnie uduszeni!
  Elena zauważyła ze złością:
  Ale i tak wygramy!
  Elizabeth wystrzeliła z pistoletu, trafiając niemieckiego motocyklistę i mruknęła:
  - Trafiłem Niemca! Jak on się ode mnie odbierze!
  Eufrazja zanotowała energicznie:
  - Tam kończą swoje życie i nie uciekają z powrotem!
  Katarzyna była agresywną dziewczyną i śpiewała:
  - W naszej wściekłości śpiewamy hymny imperium!
  Dziewczyny biegają same, a ich bose okrągłe szpilki błyskają.
  Chłopak, widząc dziewczyny, spytał je z przerażeniem:
  - A skąd przyszedłeś boso?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Wykonajmy manewr taktyczny!
  Chłopiec ćwierkał:
  - Raz, dwa - żal nie jest problemem,
  Nigdy nie powinieneś się wycofywać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej z fajką,
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  Katarzyna zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  Elena krzyczała:
  - Nie bój się! Wrócimy....
  I wszystkie cztery dziewczyny krzyczały w chórze;
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Droga, oświecająca komunizm!
  Wojownicy są gotowi rozerwać każdego Niemca... A boso na śniegu są tacy seksowni i piękni. Jak piękne są te dziewczyny, jak kwitnące i nie więdnące róże.
  Cóż, Hitler nie żartuje, a wokół naszej Ojczyzny kręci chmury. Wbija zęby w samo serce i pije jej krew!
  A dziewczyny zostawiają po sobie bardzo piękne ślady. Niemcy podążają tymi śladami, padają na kolana i chciwie się gapią. To są dzicy wojownicy. A Niemcy całują odciski stóp dziewcząt.
  A Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova walczą na niebie. Dwie cudowne dziewczyny.
  Anastasia, zestrzeliwując nazistów i obracając samolot gołymi palcami u nóg, śpiewała:
  Będziemy walczyć o jaśniejsze jutro!
  Akulina, odcinając nazistom ogony gołymi palcami u nóg, ćwierkała:
  - Pocałujmy się!
  A dziewczyny znów bez litości i ceremonii młócą Niemców. Oto jacy są mądrzy.
  Anastasia, ponownie obróciła swojego Jaka-9 i piszcząc, vyaknula:
  - Tak nazywa się komunizm!
  Akulina zgodziła się z tym:
  Wierzę, że cały świat się obudzi...
  Anastasia powalając Niemców chrząknęła:
  - Ojczyzna to nasze słońce!
  I takie są tu walczące dziewczyny, najwyższa klasa radziecka.
  I Niemcy bardzo to łapią. A operacje wojskowe rozwijają się ...
  W marcu naziści zaczęli szturmować Baku. Doszło do ataku na duże miasto pełne ropy. Bitwy są zacięte.
  Niemcy ostrzeliwują Baku ciężką artylerią.
  I zbombardowany przez szturmowców. Ale bomby zrzucają też pierwsze, najnowsze Yu-488, które wyróżniają się kolosalną mocą. Te maszyny to tylko bestie.
  Na jednym z nich Gertrude, Eva i Frida. Piękne dziewczyny, mając doskonały widok, zrzucają bomby na pozycje sowieckie. I zabijają żołnierzy Armii Czerwonej i cywilów.
  Baku płonie... Dym unosi się w kolumnach. Płoną szyby naftowe, wszystko się pali.
  Gertrude mówi z uśmieszkiem:
  - Bóg kocha Niemcy!
  Eva, przyciskając nagą piętę do dźwigni i zrzucając bomby, zgadza się:
  - Oczywiście! Jesteśmy wybraną rasą!
  Frida śpiewała agresywnie:
  - Nasi ludzie są wybrańcami nieba!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy. To dziewczyny tutaj i walczące, po prostu ucieleśnienie agresji. I siła bojowa.
  Gertrude dała serię z wiatrówek i zaćwierkała:
  - O wielkość naszej Ojczyzny!
  Ewa, strzelając do przeciwników, potwierdziła:
  - Za kolosalną wielkość!
  Dziewczyny szybko opanowały samoloty. To są walczące dziewczyny.
  I nie możesz ich po prostu wygrać w karty. I młócą wrogów dzikim szaleństwem.
  Frida zauważyła:
  - Jestem kobietą wielkich marzeń i urody!
  Następnie ponownie strzelał z działek lotniczych, zestrzeliwując radzieckie myśliwce, które próbowały zaatakować niemieckiego potwora.
  Tak, wobec nazistów jest poczucie, że nie mogą się oprzeć.
  Baku jest atakowane.
  Tamara i jej batalion walczą o to miasto. Dziewczyny walczą desperacko i wykazują niezrównany heroizm.
  Tamara odwróciła się, rzuciła granatem gołymi palcami, rozpraszając Niemców i ich najemników, pisnęła:
  - Za moją bezgraniczną Ojczyznę!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy. Jest wojowniczką na najwyższym poziomie, która nie ma sobie równych.
  Chociaż oczywiście inne dziewczyny nie są złe. Powiedzmy, że bardzo dobrze walczą.
  Na przykład Anna wzięła, położyła nazistów, jakby uderzeniem sierpa.
  I ćwierkało:
  - Za ZSRR!
  A gołą piętą dała morderczy prezent śmierci.
  Akulina strzelając do wroga pisnęła:
  - Za moją Ojczyznę!
  A gołymi palcami u nóg, jak rozpocząć prezentacje unicestwienia, które eksterminują wszystkich z rzędu.
  Victoria walczy z wrogami, działając desperacko i zdecydowanie. Powala przeciwników seriami. Następnie gołymi palcami rzuca granaty z zabójczą siłą. I piszczy:
  - O idee komunizmu!
  Olimpiada też walczy. A ta bohaterska dziewczyna rzuci całym pudełkiem materiałów wybuchowych gołymi, muskularnymi nogami. A czołg "Lew" przewróci się.
  Wojownik wykrzykuje:
  - Ale Pasaran!
  Walczące dziewczyny i bardzo piękne. Nigdy się nie poddawaj i nigdy się nie poddawaj. Mają moc terminatorów.
  A siły są bardzo nierówne... Baku tonie w pożarach. Wojska radzieckie nie mają wystarczającej ilości amunicji. I to jest główny problem.
  Wielu poddaje się w rozpaczy.
  Gerda i jej zespół zmuszają niewolników płci męskiej do całowania ich nagich stóp. Ci posłusznie to robią i liżą pięty.
  Następnie dziewczyny ponownie wsiadają do Pantery-2 i strzelają. Wybijanie sowieckich dział...
  Prawie cały Kaukaz został już zdobyty. Ale Erewan wciąż się trzyma. Bohatersko walczy miasto Poti - ostatni port, w którym wciąż trzymają się resztki Floty Czarnomorskiej.
  A tam walczą dziewczyny różnych narodowości. I walczy oddział bosych Gulnazi. Piękna Gruzinka, a ona ma drużynę dla dziewczyny.
  Gulnazi rzuca bosą stopą paczkę z materiałami wybuchowymi, rozdziera nazistów i piszczy:
  - Chwała wielkości światowego komunizmu!
  Tamila, jej partner, również rzuca bosą stopą śmiercionośny granat, rozrywając Turków na strzępy i piszcząc:
  - Za Ojczyznę!
  Masza jest dziewczyną z Rosji, odwraca się i rzuca wybuchową siłą gołymi palcami i łamie nazistów, krzyczy:
  - Chwała czasom światowego komunizmu!
  Margarita również wykonuje celny zwrot. Zabiła nazistów i gołą piętą wysłała prezent morderczej śmierci, miażdżąc przeciwników i piszcząc:
  - Za nasze zwycięstwo!
  W ten sposób dziewczyny walczą bohatersko. I naprawdę nie można ich powstrzymać i nie można ich zawrócić. Są po prostu wojowniczkami i super. A jeśli walczą, to jak bohaterowie i nadludzi!
  Ale, niestety, trudno jest oprzeć się nazistom i ich przeważającym siłom. Na niebie Albina i Alvina zdobywają pewne konta. A tak wiele samolotów zostało strąconych, że nie da się ich zatrzymać.
  Albina, zestrzeliwując gołymi palcami inny sowiecki samolot, śpiewała:
  - Nie da się nas pokonać, łowca zamienia się w grę!
  Alvina, odcinając przeciwników i energicznie przekręcając głowę na potężnym karku, zaćwierkała:
  - Chwała epoce nowego aryjskiego porządku!
  A także daje gołą piętę ...
  Dziewczyny zestrzeliły już ponad pięćset samolotów każda i otrzymały Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  To są po prostu niewiarygodne piękności. A jeśli wrogowie III Rzeszy są już bici, to tych diabłów nie da się powstrzymać. Ponad 500 zestrzelonych samolotów tylko w pobliżu Marsylii. To zjawisko jest oczywiście na szczycie. Hitler postanowił nawet zatwierdzić szósty stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu platynowego, mieczami i diamentami.
  Otrzyma go ten, kto jako pierwszy przekroczy tysiąc zestrzelonych samolotów. A wynik będzie po prostu fenomenalny.
  Albina odcięła naraz pięć sowieckich samolotów jedną serią dział kalibru 30 mm i wciskając spusty gołymi palcami, gruchała:
  - Chwała naszej sile!
  Alvina, kosząc sowieckie samochody i odcinając wrogów gołymi palcami, vyaknula:
  - Wielka chwała bohaterstwu!
  A wojownicy mrugnęli do siebie!
  Walczą jak zawsze w bikini i boso i to jest ich siła. Dziewczyny są po prostu supermenami-kobietami. Nawet jeśli służą złej sprawie. I uwielbiają z iskrą smażyć pięty schwytanych pionierów. Oto dziewczyny tutaj. Brutalny, ale uroczy.
  Albina powiedziała kiedyś:
  - Na świecie nie ma dobroci, jest tylko słabość!
  A gołym obcasem zrzuciła kilka bomb na pozycje sowieckie, niszcząc trzy działa.
  To są wojownicy, którzy nie dają nikomu żadnej litości! Ale ich ciosy są po prostu miażdżące.
  Alvina zauważyła z uśmiechem:
  - Nie ma miejsca dla słabych, pod słońcem!
  I mrugnęła do swojego partnera.
  Wojownicy, którzy nie wykazują słabości i nigdy się nie poddają. Są prawdziwymi mistrzami mistrzów. Chociaż ze znakiem minus, ponieważ służą złej sile.
  Ale jednocześnie zabawny i uroczy.
  Albina, obnażając zęby i posyłając śmiertelne pociski powietrzne w swoich przeciwników, zaćwierkała:
  - Słowo nazistowskie jest święte - zniszczymy na zawsze!
  Alvina agresywnie zauważyła, powalając przeciwników:
  - Naprawdę jesteśmy piratami!
  Albina, odcinając wrogów, potwierdziła:
  - Wszystko inne to sen!
  A wojownicy stali się tak miażdżący i powalający wszystkich, jak strzelanie krążkami maczugami.
  Alvina ćwierkała, miażdżąc rosyjskie samoloty:
  - Walczymy z orłami Hitlera!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Tutejsi wojownicy w rzeczywistości puszczają wnętrzności wrogów. Armia Czerwona otrzymuje od nich kapitał.
  Walczące dziewczyny tak gorliwie nokautują rosyjskie wojska.
  Ale Helga na TA-152 niszczy radzieckie siły lądowe. Nokautuje SAU-85 i piszczy:
  - O wielkość Niemiec i jej synów i córek!
  Ale walki wciąż trwają o Astrachań.
  Dziewczyny z ostatnią siłą, by się utrzymać.
  Alenka rzuca bosą stopą bombę z materiałami wybuchowymi. Łamie nazistów i piszczy:
  - O święty komunizm!
  Anyuta strzelając do nazistów, a także rzucając granat bosymi palcami, piszczy:
  - I zbawienie dla kraju!
  Alla powalając przeciwników i kosząc ich bez zbędnych ceremonii i rzucając granatem gołą piętą, pisnęła:
  - Tak brzmi nasza chwała!
  Maria, niszcząc wrogów, rzucając prezentami śmierci gołymi palcami, ryczy:
  - Jesteśmy świetni w swojej chwale!
  Marusia, kosząc szeregami nacierających arabskich najemników i rzucając granat bosą stopą, wyje:
  - Do zmian, żeby ceny spadły od razu!
  Matrona, gasząc nazistów z karabinu maszynowego, wzięła go i pisnęła:
  - Nasza ojczyzna ZSRR! Zostanie zmiażdżony sir!
  Tutejsi wojownicy działają z wielką agresywnością. A ich presja bojowa jest kolosalna.
  Ogólnie pokazują swoje kolosalne akrobacje. I naprawdę nie do powstrzymania presji.
  Wojownicy boso, ale szczęśliwi...
  W końcu w kwietniu naziści zdobyli Baku. Brak amunicji dał się we znaki. W tym samym czasie Poti również upadł prawie jednocześnie. Wytrzymał się tylko Erewan, położony na zboczach gór. Ale był też skazany. Tam też kończyła się amunicja i żywność. Tyle, że Turcy jeszcze nie szturmowali tego miasta i zbierają kurz, by głodować.
  Dziewczęta z batalionu Tamary częściowo zniknęły w podziemiu, a część wraz z dowódcą ruszyły tyłem na front... Chciały przebić się do siebie.
  Kaukaz jest już prawie całkowicie zdobyty, ale wojna trwa. Chociaż ZSRR stracił w tym czasie swoje największe pole naftowe. Ale Armia Czerwona nie jest złamana w duchu. A w regionie Wołgi, na Syberii iw wielu innych miejscach nadal jest ropa.
  Hitler nakazał wykończyć Rosjan w Astrachaniu do 20 kwietnia. A walki toczyły się na kolosalną skalę. A bombardowania gwałtownie się nasiliły.
  ZSRR był pod silną presją. Walki trwały o Ałma-Atę, którą szturmowali Japończycy. Miasto zostało prawie całkowicie otoczone.
  Samuraje, gdy tylko zrobiło się trochę cieplej, próbowali rozwijać ofensywę i to w kierunku Magadanu.
  Weronika walczyła w Ałma-Acie i swoim batalionem dziewcząt odpierała atak samurajów.
  A jest ich dużo. Chińczycy zwerbowani metodami upadku również walczą.
  Japończycy wrzucają do bitwy żółtych żołnierzy... Nacierają i dosłownie rzucają swoimi zwłokami pozycje sowieckie.
  Veronica płonie. I kosi Chińczyków i samurajów w szeregach. Rzuca granaty z gołymi palcami i piskiem:
  - Chwała rosyjskiemu duchowi!
  Marfa też strzela, odcina przeciwników i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Natasza strzelając do żołnierzy japońskich i chińskich rekrutowanych do roli mięsa armatniego, piszczy:
  - O wielki komunizm!
  Alina strzelając do samurajów i chińskich bojowników, kosząc ich z wielką pasją i obdarowując śmiercią gołą piętą, pisnęła:
  - O nowe granice komunizmu!
  Veronica strzela do wroga z dużą celnością i przebija głowy Chińczykom, jednocześnie piszcząc:
  - Chwała ziemi sowieckiej!
  A gołą nogą posyła kolosalną siłę granatu, który rozdziera wszystkich wrogów.
  Marfa, ścinając wroga i rzucając darem śmierci gołymi palcami, piszczy:
  - Rządź epoką komunizmu!
  Natashka podarła się, rzucając bosą stopą wybuchową paczkę, masę Chińczyków, vyaknula:
  - O nowy sowiecki porządek!
  Alina strzelając bardzo celnie we wroga pisnęła:
  - O nowe granice komunizmu będziemy walczyć!
  A jej naga pięta uległa bombie zniszczenia.
  Walczące dziewczyny, jakby iskry spływały im z oczu.
  Nie, Japończycy nie mogą podbić takich ludzi, nawet razem z siłami chińskimi. A samuraj brał udział w napadzie.
  I znowu rzucają zwłokami na wszystkie podejścia. Ale jest ich za dużo i batalion bosych piękności musi się wycofać.
  I są japońskie dziewczyny ninja. I bardzo trudno z nimi walczyć.
  Są takie błyszczące, walczące i piękne. I rzucają stopami bosymi palcami, prezenty o wielkiej niszczącej mocy.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach ścina radzieckich żołnierzy mieczami i piskiem:
  - Za czasy panowania cesarza!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach prowadzi wiatrak, miażdży rosyjskie wojsko i piszczy:
  - Chwała erze banzai!
  Dziewczyna ninja z rudymi włosami użyła techniki helikoptera, odcięła sowieckiemu oficerowi i krzyknęła:
  - Zawsze wygrywamy!
  Dziewczyna ninja o białych włosach użyła techniki motyla, ścięła trzech rosyjskich żołnierzy i rzuciła grochem gołymi palcami. Eksplodował i przewrócił trzydziestkę czwartą.
  Wojownik pisnął:
  - O nowy japoński porządek!
  Takie dziewczyny są tu cudowne i naprawdę fajne... A Armia Czerwona na Dalekim Wschodzie spotkała poważnego wroga.
  Ale tu, w centrum, wojska radzieckie zadają nagły cios w kierunku Rżewa.
  Tutaj załoga Elizabeth po raz pierwszy walczy na nowym czołgu IS-2. Maszyna, z którą wiążą się pewne nadzieje. Zwykle jest w nim pięciu członków załogi, ale tutaj wojownicy radzą sobie z czterema.
  Elizabeth strzela z działa 122mm. Niszczycielski pocisk leci z morderczą siłą. Opisuje łuk i uderza z dużej odległości T-4.
  Elżbieta woła:
  - Dobrze zrobiłem!
  Ekaterina w odpowiedzi oskarża się, używa bosych palców i z irytacją zauważa:
  - A broń nie jest zbyt szybkostrzelna!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Wcale nie jest to doskonały niszczyciel czołgów!
  Elena, która bosymi stopami pomagała załadować broń, zauważyła:
  - Ale zabójca!
  A potem Catherine zwolniła. A pocisk trafił w panterę na pokładzie z dużej odległości. Tak, zabójcza broń...
  Katarzyna zauważyła:
  - Mamy dużo energii i emocji!
  Elena zgodziła się z tym:
  - Bardzo! Chwała Rosji!
  Eufrazja zauważyła również:
  - Widoczność tego samochodu to słabe dziewczyny. Jak to strzelasz?
  Elena logicznie zauważyła:
  - A to jest nasze wyszkolone oko! Jeśli bijemy, to bijemy!
  A wojownicy śpiewali chórem:
  - Nie będziemy się bać i zawsze będziemy walczyć!
  . ROZDZIAŁ 7
  21 kwietnia Astrachań nadal częściowo znajdował się pod kontrolą sowiecką. Niemca nie był przez to całkowicie przejęty.
  Ukształtowanie terenu umożliwiało dobrą obronę. A Niemcy postanowili zmienić taktykę. Zamiast ataków przeszli na bombardowanie i ostrzał.
  Alenka i jej zespół ukryli się w bunkrze i przeczekali masowy ostrzał.
  Dziewczynki były tylko sześcioma, grającymi w karty. Trzymali pokłady gołymi palcami u stóp i dyskutowali.
  Anyuta powiedziała ze złością:
  - Na Kaukazie nie wzięto tylko Erewania. To dopiero nasza ostatnia wyspa w tym regionie. Co dalej?
  Alenka logicznie zasugerowała:
  - Najprawdopodobniej pojadą do Moskwy. To jest ich credo!
  Allah zauważył z westchnieniem:
  - Siły są bardzo nierówne... Naprawdę przegrywamy wojnę, a żołnierzy nie mamy dość!
  Maria logicznie zauważyła:
  - A naziści przegrywają! Nie mogą się nam oprzeć!
  Matrena wyraziła swoją opinię, rzucając mapę gołymi palcami:
  - Urodziliśmy się, by wygrywać i na pewno wygramy, wiem o tym!
  Marusya zgodziła się, bijąc przeciwnika gołymi palcami:
  - Oczywiście nie ma wątpliwości!
  Alenka nie byłaby tak optymistyczna, rzucając kartką gołą, opaloną nogą:
  "My, dziewczyny, być może będziemy musieli żyć pod okupacją, ale wierzę, że na pewno wygramy!"
  Anyuta powiedziała z naciskiem:
  - Można walczyć metodami partyzanckimi, a będzie bardzo pięknie, gdy walczy się tak bardzo fajnie!
  Allah agresywnie zauważył:
  - Powinnaś bardziej aktywnie walczyć!
  Dziewczyny uciszyły rozmowę. Potem przeszli do innego tematu.
  Marusya zauważył z irytacją:
  - Liczba wierzących rośnie. Wbrew wszelkiej logice!
  Anna odpowiedziała na to:
  Nikt jeszcze nie udowodnił, że nie ma Boga. I nie może udowodnić, że jest inaczej. Więc tutaj możesz spierać się w nieskończoność.
  Elena potwierdziła:
  - A kłótnia tutaj jest głupia i bezużyteczna!
  Allah zgodził się z tym:
  - Tak, ta rozmowa jest bezużyteczna. Co więcej, jeśli istnieje Bóg, to jest taki, że lepiej dla niego nie być!
  Matryona zachichotała i zauważyła:
  - Lepiej, żeby takiego Boga nie było! Do tego czasu śpiewajmy!
  A dziewczyny śpiewały chórem;
  Jesteśmy dziewczynami, dołączającymi do Komsomołu,
  Złożyli przysięgę na wiarę, że będą Ojczyzną...
  Aby nazistów czekała wściekła klęska,
  No i Rosja żyć pod komunizmem!
  
  Przecież Lenin jest z nami jak metal,
  Z brązu, który jest mocniejszy niż jakakolwiek stal...
  Marzyłem o odwróceniu światów
  Jak zapisał wielki geniusz Stalina!
  
  Sprawimy, że Ojczyzna będzie chłodniejsza
  I wzniesiemy Ojczyznę ponad gwiazdy...
  Niech będzie sukces z członkami Komsomołu,
  Chociaż nasze stopy są bose!
  
  Faszysta zaatakował moją ojczyznę,
  Od wschodu bezczelnie wspinaj się samurajami...
  Kocham Jezusa i Stalina
  I wierzę, że przeciwnikowi rozerwiemy się na strzępy!
  
  W końcu jest z nami słynny bóg Svarog,
  Który komunizm, żartobliwie, zbuduje...
  Wspaniała Różdżka jest silniejsza niż wszystko we wszechświecie,
  Doda do świadomości i będzie!
  
  Wierzymy, że nigdy się nie poddamy
  Nie kładź ojczyzny na kolana...
  Towarzysz Stalin jest jasną gwiazdą,
  A naszym nauczycielem jest mądry geniusz Lenin!
  
  Uczynimy naszą Ojczyznę,
  Piękniej i promienniej na planecie...
  I tak będzie, poznaj śmiercionośną broń,
  Niech dorośli i dzieci dobrze się bawią!
  
  Spal Svarog, nie płoń w swoim sercu,
  Jesteś patronem wszystkich mieczy Rosji ...
  Niedługo zbudujemy, wierzę w mocny raj,
  Jezus przyjdzie święta misja!
  
  Nie ufaj przyjaciołom z gangu Hitlera
  Że wygra łatwo i groźnie...
  Wszystko czego potrzebujesz to jedna rodzina -
  I uwierz, że nie jest za późno, by kochać Ojczyznę!
  
  Panie Wszechmogący chroń nas wszystkich,
  Podnieś trójkolorową flagę nad ziemią ...
  A zły drapieżnik zamieni się w grę,
  Poradzimy sobie z Szatanem!
  
  Kocham Wielką Ojczyznę
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Ciebie
  Nie sprzedamy Rosji za rubla,
  Budujmy pokój i szczęście we wszechświecie!
  
  W imię naszej Ojczyzny marzenie,
  Powstanie Wielka Rosja...
  Wszystko inne to tylko próżność
  A nowy mesjasz będzie z nami!
  
  O moja wszechmocna Lado,
  Dasz miłość i pokój Rosjanom ...
  Zwracam się do Ciebie więc modlę się
  A jeśli to konieczne, uderz piorunem!
  
  Maryjo Matko Boga Nieba,
  Wszechświat dał Jezusowi ...
  Ze względu na ciebie wielki Bóg zmartwychwstał,
  Ludzie nie stracili prawdziwego smaku!
  
  Zauważ, że członkowie Komsomołu są
  Bogowie Rosji są bardzo szanowani ...
  Jesteśmy wielkimi synami Ojczyzny,
  Rosjanie zawsze wygrywają!
  
  Przyjaciele muszą modlić się do Ojczyzny,
  Perun, Yarilo i Svarog są potężni...
  Będziemy bardzo silnymi mężami
  I nawet zdmuchniemy chmury na niebo!
  
  Teraz wróg został już wyrzucony z Moskwy,
  Bardzo krzywdzisz faszystów...
  Jesteśmy wierni Jezusowi i Stalinowi,
  Będzie wystarczająco dużo czołgów z działami!
  
  Nie, wróg nie będzie w stanie powstrzymać Rosjan,
  Ponieważ nasi wojownicy są wszechmocni...
  Egzaminy, przekazanie, tylko na pięć,
  Aby każdy chłopiec był bardzo silny!
  
  Uwierz mi, Stalingrad będzie chwalebny,
  I uchronimy go przed atakiem ...
  Nadejdzie zwycięski układ rycerzy,
  Chociaż krew płynie niepohamowana!
  
  Boso dziewczyny na mrozie
  Biegną, migocząc obcasami...
  I uderzą faszystów pięścią,
  Nietowarzyski Kain zostanie spłaszczony!
  
  Wszystko będzie, ludzie dobrze wiedzą
  Jesteśmy w kosmosie, otworzymy konstelacje...
  W końcu grzechem jest wątpić w męstwo,
  I będzie człowiek na tronie Bożym!
  
  Nauka wkrótce wskrzesi zmarłych,
  Będziemy mogli stać się młodsi i piękniejsi...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Do mojej pięknej matki Rosji!
  Dziewczyny dobrze zaśpiewały cały wiersz i nadal grały w karty bosymi stopami ...
  22 kwietnia były urodziny Lenina. Dziewczyny piły alkohol rozcieńczony wodą i kawą i mruczały pod nosem...
  Armia Czerwona przeprowadziła w centrum kolejną operację Rżew-Sychewsk. Niemcy byli w defensywie i walczyli. Walczyły nowe radzieckie czołgi T-34-85 i IS-2. Ostatni samochód często ugrzązł w błocie. Tak, a zbroja "Tygrysa" -2 i cięższych "kotów" nie miała czoła. "Pantera" -2 również mogła być przebita tylko z bliska.
  Najbardziej niemiecki samochód przebił sowiecki z większej odległości.
  Hitler był ogólnie zadowolony z "Pantery" -2, która jest zadowalająco chroniona, a także dobre właściwości jezdne i uzbrojenie. Zażądał jednak stworzenia czołgu, który byłby lepiej chroniony, a przy tym znośnie jeździł...
  "Mysz" w tym przypadku okazała się nieefektywną maszyną. E-100 był aktywnie rozwijany jako część serii E. Umiejscowienie silnika i skrzyni biegów miało być zrobione razem, a wieża była węższa i bardziej pochylona, podobnie jak kadłub. Grubość pancerza pozostała porównywalna z Mausem, podobnie jak uzbrojenie, ale ze względu na wysokość ciężar musiał zostać zmniejszony do 130 ton. Wręcz przeciwnie, silnik powinien stać się mocniejszy przy mocy 1500 koni mechanicznych, a czołg miał zadowalającą mobilność.
  Ogólnie seria "E" miała być nową generacją czołgów. Z niższymi sylwetkami, z dużymi kątami racjonalnego nachylenia, potężnymi działami i silnikami, gęstym układem.
  Jednak podczas gdy Niemcy mieli już dobre samochody. "Pantera" -2 zastąpił poprzedni model. Był też nowy "Tygrys" -2 z mocniejszym silnikiem, wąską wieżą. Lepiej chroniony i lżejszy.
  Więc naziści nie siedzieli spokojnie.
  24 kwietnia 1944 roku pierwszy niemiecki bombowiec odrzutowy Arado uderzył w Moskwę z ofiarą śmierci. Zrzucił bombę z dużej wysokości iz łatwością wyprzedził sowieckie myśliwce.
  Hitler powiedział, że teraz ZSRR nie ma szans i wkrótce nastąpi koniec Armii Czerwonej.
  25 kwietnia rozpoczął nowy atak na Astrachań. W bitwie wzięła również udział pierwsza maszyna do robót ziemnych: podziemny czołg.
  Walczyły na nim dwie Niemki: Mercedes i Dora. Wojownicy wypróbowali podziemny model poruszający się w ziemi.
  Choć dość lekki, a więc z krótkolufową 75-milimetrową armatą i czterema karabinami maszynowymi.
  Dziewczyny ciągną samochody po ziemi. Wiertła obracają się, przecinając skałę. Ruch jest dość powolny, siedem kilometrów na godzinę, dla pojazdów pod ziemią nie jest źle.
  Mercedes naciska bosymi palcami na pierwszy w niemieckiej armii joystick. Jest bardzo wygodny w obsłudze i wymawia:
  - Oto nasza niemiecka nauka, jak się udało!
  Dora zgodziła się z tym:
  - Tak, już dużo wiemy! Nasza moc jest bardzo wielka!
  Steruje również za pomocą joysticka. Dziewczyny testują specjalną maszynę z radarem.
  Przed nami radziecka bateria i można pod nią zanurkować.
  Mercedes, obnażając zęby, zauważa:
  - Zbudujemy nowy porządek!
  A teraz wyłania się machina nazistów. Pocisk odłamkowy odłamkowo-burzący trafia w radzieckie działa. I uderza żołnierzy Armii Czerwonej.
  Dora mówi ze śmiechem:
  - Witaj wielki rewanżyzm!
  A bosymi palcami oddaje celne strzały. Uderza wroga i piszczy:
  - Chwała nowemu marzeniu!
  Mercedes bazgra z karabinów maszynowych, a wycie mówi:
  - Za erę wielkich marzeń!
  Dziewczyny śmieją się i biją brawo. Są to agresywni i bardzo zwinni wojownicy.
  Dona agresywnie zauważa:
  - Na świecie jest wiele dobrych rzeczy!
  A gołymi palcami wciska guziki i znowu strzela do sowieckich strzelców.
  Mercedes potwierdza z uśmiechem:
  - I będzie jeszcze piękniej!
  A także strzela bosymi palcami. Tak strzelają te walczące dziewczyny.
  Cóż to jest kolejne urządzenie do wojny...
  Napaść nazistów na Astrachań nasila się...
  Wszystkie podejścia zostały odcięte... A wojska sowieckie zostały zmuszone do ustąpienia 1 maja 1944 r., po zakończeniu długiej, heroicznej obrony miasta. Ta warownia również upadła.
  Naziści uczcili upadek Astrachania fajerwerkami. Jednak obrona nie poszła na marne. A Fritzowi trochę czasu zajęło uzupełnienie wojsk i zebranie rezerw...
  Führer planował posuwać się w kierunku Saratowa i dalej wzdłuż Wołgi z głęboką obwodnicą Moskwy.
  Ale podczas gdy Niemcy przegrupowywali swoje siły, wycofywali rezerwy. A bitwy toczyły się w powietrzu.
  Niemieckie lotnictwo próbowało utrwalić swoją wyższość. Testy bojowe ME-262 wykazały brak niezawodności tej maszyny i częste wypadki, a także problemy z manewrowością. Więc chociaż nie było pomysłów na całkowitą wymianę niemieckich jednostek na ten samolot. Wręcz przeciwnie, TA-152 okazał się jak na swoje czasy świetną maszyną i był coraz częściej wprowadzany. W służbie pozostały ME-309 i ME-109.
  ME-163 z napędem rakietowym okazał się dobrym myśliwcem bojowym, ale zbyt krótki czas lotu uniemożliwił jego użycie w walce.
  Bardziej skuteczny okazał się odrzutowy bombowiec Arado, który ze względu na dużą prędkość był prawie niemożliwy do zestrzelenia za pomocą dział przeciwlotniczych, a radzieckie myśliwce nie mogły go dogonić. Reaktywni zwiadowcy byli całkiem dobrzy. Niemcy rozwijali także inne maszyny. Na przykład XE-162, myśliwiec lżejszy od ME-262, łatwy w produkcji, tani i zwrotny, wykonany głównie z drewna. I inni wojownicy. I ME-1010 i TA-183... I bardziej zaawansowana i niezawodna modyfikacja ME-262 X. I bezogonowe myśliwce Gotha i wiele więcej.
  Jednak do tej pory niemieckie myśliwce śmigłowe były znacznie silniejsze niż maszyny radzieckie. Które spadły w jakości i były raczej słabe zarówno pod względem silników, jak i broni. Co więcej, Jak-9 został jeszcze bardziej uproszczony i teraz umieszczono na nim tylko jedno 20-mm działko lotnicze, porzucając karabin maszynowy. Zmniejszyło to koszty i uprościło produkcję oraz pozwoliło zmniejszyć wagę.
  Mimo to karabin maszynowy przeciwko niemieckim samolotom jest dość słaby. Do tej pory ZSRR nie mógł sobie pozwolić na produkcję bardziej zaawansowanych modeli samochodów i przejazdów w szybkości i broni przed nazistami. Większa waga maszyn stwarzała również problemy z manewrowością.
  A brak paliwa ograniczył szkolenie lotnicze personelu skrzydlatego.
  Alvina i Albina, opanowując potężną broń ME-309 z przyzwoitą prędkością, nie chcieli lądować na ME-262, który zbyt często się rozbijał. A w szybkości są już silniejsi od Rosjan.
  Alvina, odcinając sowiecki samochód, zauważyła:
  - Walka na niebie jest ciekawa!
  Albina, przy pomocy bosych stóp, wskazując zawodnika na cel i miażdżąc go, zgodziła się:
  - Tak, jesteśmy w zasadzie najsilniejsi na świecie!
  A dziewczyny śmiały się jak szalone.
  Maj okazał się stosunkowo spokojny. Armia Czerwona wciąż próbowała odciąć wypływ Rżewa.
  Elizaveta strzelała z IS-2 do swoich przeciwników... Radziecki samochód miał dobrą ochronę tylko w górnej części czoła kadłuba. Czoło wieży nie jest wystarczająco chronione. I jest przebijany nawet z bliskiej odległości przez działa T-4. Jednak ostatni czołg został ostatecznie wycofany z produkcji w maju, podobnie jak Panther oraz regularne Lion i Maus. Teraz w serii "Patera" -2 i "Tiger" -2 są maksymalnie zunifikowane i mają podobną broń.
  Maszyny te są dobrze chronione na czole, raczej słabe po bokach i różnią się bardziej masą. Ich właściwości jezdne z nowymi silnikami są do zaakceptowania przez wojsko. Ale te czołgi są też tymczasowe... Panther-3 i Tiger-3 z serii E są przygotowywane do ich zastąpienia. Z gęstszym układem, z umiejscowieniem silnika i skrzyni biegów w jednym bloku i w poprzek, z lekkim, uproszczonym, a jednocześnie przejezdnym i łatwym do naprawy podwoziem.
  Nowe maszyny powinny być lepiej chronione, ale bez znaczącego wzrostu masy.
  Kosztem broni nie ma tu jedności. Pancerz radzieckich czołgów nie jest zbyt gruby i kiepskiej jakości. I nie ma sensu stawiać dużego kalibru broni. Armata kalibru 88 mm jest w porządku. Bierze trzydzieści cztery z czterech kilometrów, a IS -2 z nieco bliżej. Tak więc rozwój trwa...
  W ZSRR trzeba na coś odpowiedzieć. Ale oto co, jeszcze nie jest jasne... W planach jest stworzenie SU-100. To działo samobieżne jest po prostu skuteczne i ma działanie penetrujące. Z nią wiążą się pewne nadzieje na walkę z rosnącymi ciężkimi czołgami III Rzeszy. Ale trzeba to jeszcze zrobić, jak pociski do takiego potwora i wprowadzić masową produkcję broni, która w warunkach wojennych nie jest zbyt duża, jest realna.
  Ale załoga czołgu Elizabeth walczy na T-34-85. A dziewczyny na bose stopy iw bikini walczą dzielnie.
  Elżbieta strzela bosymi palcami do nazistów i przebija Panterę w bok, mówiąc:
  - Za wielki komunizm!
  A ich trzydzieści cztery podskakuje i szybko odwraca się, strzelając.
  Ekaterina też bardzo celnie strzela do wroga. Przestarzały czołg T-4 rozbija go na bok i piszczy:
  - Chwała rycerzom ZSRR!
  I znów mruga do przyjaciół. Okazała się taka bojowa dziewczyna.
  Elena również strzela do wroga. Przebija go bardzo dokładnie, w tym przypadku łamiąc lodowisko Tiger-2 i rycząc na szczycie płuc:
  - Za świętą Rosję!
  Eufrazja celnie strzela do wroga. Oddaje celny strzał w bok przeciwnika, przebija się przez metal i piszczy:
  - O święty komunizm!
  A dziewczyny pewnie rozmieszczają swój czołg i odchodzą od pocisków. Nie jest łatwo pokonać dziewczyny.
  Tutaj przeciwko nim pojawił się najnowszy i budzący grozę "Lew" -2. Spróbuj przebić się przez taki czołg, a on spróbuje trafić w trzydzieści cztery.
  I strzela z daleka.
  Elizabeth odpowiedziała tweetem:
  - Nie weźmiesz tego!
  I wysyła pocisk do czołgu "Lev" -2 z dużej odległości. Uderza go w czoło.
  Hitlerowiec pęka.
  Potem Katarzyna znowu strzela, bosymi palcami u stóp wroga, i tym razem pocisk, opisując łuk, po prostu trafił faszystę w długą lufę armaty.
  Katarzyna gruchała:
  - Bystre oko, skośne ręce, tu nie chodzi o nas!
  Niemiec, zgubiwszy swój kufer, zaczął szybko odwracać się i odchodzić. "Lion" -2 to pierwszy niemiecki czołg, w którym skrzynia biegów i silnik znajdują się z przodu w jednym bloku, a skrzynia biegów znajduje się na samym silniku.
  To pozwoliło mu zmniejszyć swój wzrost i zmniejszyć wagę, znacznie zwiększając prędkość. I tak "Lev" -2 odszedł i miał szansę przełamać dystans...
  Elena gołymi palcami u stóp wycelowała broń, wzięła ją i wystrzeliła do wroga. Pocisk trafił w rufę kadłuba Lwa, ale odbił się rykoszetem....
  Elena warknęła:
  - Cholera, odległość jest świetna. Nie dopadniemy go!
  Ekaterina zabulgotała, obnażając zęby:
  - "Lew", dziewczyny, to jest "Lew", jak się nie obrażamy! Wkrótce poznacie was przyjaciele, będziecie się bardzo wstydzić!
  A ich czołg uderzył w T-3, ten czołg po prostu obrócił się na bok i można go trafić z dużej odległości.
  A dziewczyna strzelała gołymi palcami i gruchała:
  - Chwała epoce komunizmu na ziemi!
  Eufrazja zauważyła z irytacją, strzelając do wroga i gołymi piętami:
  - Nasza Ojczyzna jest silna, chroni świat!
  Elżbieta ćwierkała, obnażając zęby i śpiewała, komponując po drodze cały wiersz:
  Szatan nas nie zwycięży
  Moja ojczyzna jest najpiękniejsza na świecie,
  Chwała pięknemu krajowi ....
  Dorośli i dzieci będą w nim szczęśliwi!
  
  Niech zakwitną w nim lilie z doliny,
  A cherubiny grają porządny hymn...
  Führer przyjdzie kaput
  Rosjanie są niezwyciężeni w bitwach!
  
  Członkowie Komsomola biegają boso,
  Depczą po śniegu gołymi obcasami...
  Hitler, ty tylko fajnie wyglądasz
  Przeniosę cię w czołgu!
  
  Czy możemy pokonać nazistów?
  Jak zawsze jesteśmy bosymi dziewczynami...
  Najgroźniejszym rycerzem jest nasz niedźwiedź,
  Zabije wszystkich karabinem maszynowym!
  
  Nie, my dziewczyny jesteśmy już bardzo fajne,
  Dosłownie rozrywamy wszystkich wrogów ...
  Nasze pazury, zęby, pięści...
  Zbudujemy miejsce w cudownym raju!
  
  Wierzę, że będzie fajny komunizm,
  Kraj w nim kwitnie, uwierz w radę ...
  I zniknie żałosny nazizm,
  Wierzę, że będą śpiewane wyczyny!
  
  Zakwitnie, wierzę, że krawędź jest burzliwa,
  Od zwycięstwa znowu do zwycięstwa...
  Pokonaj Japończyka Mikołaja
  Samuraj odpowie za podłość!
  
  Nie damy się przechylić,
  Zmiażdż naszych wrogów jednym ciosem...
  Niech myśliwy zamieni się w zwierzynę
  Zmiażdżyliśmy Wehrmacht nie bez powodu!
  
  
  Uwierz nam, abyśmy nie poddawali się z ręki,
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć...
  Nasze bagnety ostrzyliśmy ze stali,
  Fuhrer stanie się wizerunkiem błazna!
  
  Taka jest moja ojczyzna
  Gra w nim rosyjski akordeon ...
  Wszystkie narody są przyjazną rodziną,
  Abel triumfuje, nie Kain!
  
  Wkrótce będzie w chwale ZSRR,
  Chociaż nasz wróg jest okrutny, zdradziecki...
  Damy przykład męstwa,
  Rosyjski duch będzie uwielbiony w bitwach!
  . ROZDZIAŁ 8
  Maj 1944 minął szybko... Albina i Alvina zbierały rachunki na samoloty.
  To dziewczyny, które jak na skrzydłach cherubinów pędzą.
  Albina gołymi palcami u stóp zestrzela rosyjski samolot i piszczy:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  Alvina też jest boso i w bikini strąca sowiecki samolot, rozbija go na kawałki i piszczy:
  - Za komunizm aryjski!
  Następnie dziewczyny, używając armaty 37 mm, zaczęły strzelać do sowieckich czołgów.
  Wybijają trzydzieści cztery i piszczą:
  - Jesteśmy tacy fajni!
  Albina wciska pedał gołym, okrągłym obcasem i ćwierka:
  - Niech komunizm będzie sławny!
  I przebija się przez sowiecki samochód.
  Alvina też celnie strzela we wroga, nokautuje go i piszczy, obnażając zęby:
  - Nasza prawda jest w pięści!
  Takie dowcipne dziewczyny... I niszczą sowieckie pułki... Na przykład dostali IS-2. Więc zaatakowali go z powietrza i jak przybili go z pistoletu lotniczego. Przebili się przez metal i spalili czołg. I zdetonuj zestawy bojowe.
  Albina zaćwierkała na całe gardło:
  - Dziewczyna uwielbia zabijać! Oto dziewczyna!
  Alvina syknęła, obnażając perłowe zęby:
  - Chwała naszej Ojczyźnie! Za komunizm!
  Dziewczyny już podjęły się totalitarnej eksterminacji przeciwników.
  A Armia Czerwona została pewnie rozbita.
  A Gerda walczyła z załogą swojej "Pantery" -2 i była zaangażowana w całkowite zniszczenie.
  Dziewczyna wycelowała w działo gołymi palcami stóp. Przewróciła trzydzieści cztery i ryknęła:
  - O wielkość komunizmu po aryjsku!
  Charlotte również wystrzeliła bosymi palcami w sowiecki czołg, roztrzaskała zbroję i krzyknęła:
  - Za wielki sukces na świecie!
  Ruchanko bez ceremonii i Christina. Tak, zrobiła to tak trafnie, przebiła sowiecką trzydzieści cztery gołą piętą i krzyknęła:
  - Za wielkie granice!
  Magda też wystrzeliła po kolei pociskiem i gruchnęła:
  - O nowy aryjski porządek!
  Potem dziewczyny wzięły go i zaśpiewały unisono:
  - Wszyscy jesteśmy skinheadskimi fanami wolności, walczymy o nowy porządek! Wkrótce narody staną się aryjskie, walczymy ogniem i mieczem!
  Muszę przyznać, że wojownicy okazali się bardzo waleczni. A jeśli zestrzelą wroga, to do końca.
  Związek Radziecki jest atakowany przez siły nadrzędne. Japonia napiera ze wschodu.
  Dwaj japońscy piloci, Toshiba i Toyota, atakują z powietrza pozycje radzieckie.
  Obie Japonki są bardzo piękne, bose iw bikini.
  Toshiba podlatuje z powietrza, przebija się przez dach radzieckiego czołgu i ryczy:
  - Jestem potworem z japońskiego piekła!
  Toyota, naciskając palcami bosej stopy na pedał i odcinając wroga, krzyczy:
  - O wielkość idei Japonii!
  Te dziewczyny są niesamowite. I bardzo aktywnie miażdżą wrogów.
  A ZSRR naprawdę przegrywa z samurajami. I zrozumiałe dlaczego. Gdzie oprzeć się takiemu fanatyzmowi i technologii.
  Japońskie dziewczyny tutaj na lekkim, ale zwinne czołgi przebijają się, a Armia Czerwona jest specjalnie młócona.
  Czołgi to nie żarty.
  Toshiba zrzuciła bomby na pozycje sowieckie z powietrza, a kilka dział podleciało i zaćwierkało:
  - Za wielki komunizm!
  Potem będzie chichotać...
  Toyota w locie zauważyła:
  - Rosyjscy bogowie są dziwni. Czczą człowieka ukrzyżowanego i uważają go za Boga. Nawet w jakiś sposób staje się to zabawne!
  Toshiba zachichotał w odpowiedzi, zauważając:
  - A my sami wkrótce staniemy się bogami i będziemy kontynuować ewolucję naszej Boskości!
  A dziewczyny są bardzo chętne do śmiechu.
  Toyota zaśmiała się:
  - Nasza siła tkwi w jedności!
  Toshiba agresywnie to potwierdziła:
  - Nasza siła, nasza pięść!
  I znowu, z nieba, sprowadzą na wroga strumień pocisków lotniczych, przebijając się przez trzydzieści cztery.
  To walczące dziewczyny i mówią co jeszcze. Japonia pożre i spali wszystkich.
  A kiedy pionier jest torturowany, okazuje się niezwykle agresywny.
  Zwłaszcza jeśli pięty chłopca są usmażone. To najbardziej, że żadna z nich nie jest super akcją...
  A dziewczyny krzyczą z całych sił...
  A radzieckie dziewczęta też odważnie walczą i zestrzeliwują przeciwników. I działają przed terminem i taranują.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova to bardzo aktywne piękności na niebie.
  I zestrzeliwują nazistów, chociaż te samoloty są silniejsze.
  Anastasia naciska spust gołymi palcami stóp i śpiewa:
  - Na pewno nie jest źle być silnym!
  Akulina gołą piętą naciska spust i potwierdza:
  - Bardzo mocno pokonamy nazistów!
  A obie dziewczyny zaśpiewały:
  - Silny, silny, bardzo trudny do pokonania! Silny, silny, bardzo trudny do pokonania!
  Potem wojownicy zaczęli czytać uskrzydlone aforyzmy galopujące jak konie, a raczej młode ogiery;
  Polityk często zastrasza, aby założyć jarzmo na wyborców!
  Kogut polityk miażdży wyborców jak kurczaki!
  Polityk marzy o jeździe na białym koniu, aby założyć jarzmo na wyborcę!
  Lis jest mały z kłami i chcąc je połknąć, zazwyczaj je ukrywa!
  Polityk, który dużo mówi o ludzkości, to typowy kanibal!
  A niedźwiedzia można ukołysać miodowymi przemówieniami!
  Dla alkoholika gorzka wódka jest słodsza niż miód!
  Krawiec skłamie, a nie rumieni się, polityk "rumieni się" i kłamie!
  Kobieta, zrzuciwszy buty, wkłada mężczyznę do poziomu włóczęgi!
  Jeśli chcesz zbliżyć się do Boga, skróć swoją chciwość!
  Nawet w pozornej obojętności Wszechmogącego tkwi miłość - przecież dzieci przede wszystkim chcą wyrwać się spod opieki rodziców!
  Bóg opóźnia karę za zło, aby dać szansę grzesznikowi!
  Talent i pracowitość jako mąż i żona rodzą sukces tylko w parach!
  Nawet miód jest gorzki - jeśli się w nim utopisz!
  Oszustwo jest jak wino, obrzydliwe, słodkie i trudne do powstrzymania!
  Miłość jest jak pocisk odłamkowy - łamie serce, wstrząsa mózgiem, wywraca kieszenie, schodzi na boki!
  Człowiek jest pod pewnymi względami równy Bogu - Wszechmogący stworzył wszechświat, a człowiek zrodził głupotę: oba są nieskończone!
  Sukces, który opiera się na krwi - czeka los świni nożowanej. Zjedzą swoich towarzyszy broni - wynik gniewu jest smutny!
  Czasami najlepszym sposobem na utrzymanie reputacji jest pętla na szyi! W każdym razie nie pozwól mu spaść!
  Nie możesz długo leżeć pod niedźwiedziem - zmiażdży cię!
  Czasami żona jest jak mamut zamiast koca!
  Pisarz, który usiłuje zbierać banknoty - nie będzie siał dobra, wiecznego!
  Kraj bez prawa jest jak ciało bez szkieletu! Tylko po to, żeby nie skostniać - potrzebne są wybory!
  Jeśli chcesz stworzyć arcydzieło - zapomnij o opłacie!
  Najbardziej umiejętnym oszustwem jest to, że nie kłamiesz, ale nikt ci nie wierzy!
  Oczywiście porażka zapowiada wielkie kłopoty, ale to tylko odbicie przyszłego zwycięstwa!
  W bitwie przynosi zwycięstwo - męstwo i dobrą inteligencję.
  Aby pokonać, musisz najpierw zobaczyć, gdzie!
  Zwiadowca jest kowalem zwycięstwa!
  Każdy głupiec może okaleczyć - nie każdy mądry może uleczyć!
  Wielu niegrzecznych katów - niewielu lekarzy!
  Do kogo są lekarze, a do kogo kaci!
  Bez bólu nie ma męstwa - bez męstwa nie ma zwycięstwa!
  Idee komunizmu są granicą idiotyzmu: jeśli gorące głowy i zimne serca podejmą się ich realizacji!
  Komunizm jest lekki, ale ci, którzy są zbyt tłusti, są spaleni!
  Jeśli nie masz cierpliwości, śpiewanie pomaga!
  Ludzie są jak żelazo - dopóki nie ostygnie, nadaj mu pożądany kształt!
  Jeśli chcesz stać się popularny - częściej używaj siły!
  Ocena jest jak piekielna trawa - rośnie, gdy podlewasz ją łzami i krwią!
  Ludzie są jak chwasty - im bardziej depczesz, tym wyżej się rozciąga!
  Jedność jest kluczem do zwycięstwa!
  Dyscyplina to narzędzie do zwycięstwa! Umysł na tym gra!
  Jedność, odwaga, bezinteresowność - klucze do zwycięstwa, wolności, szczęścia! Bez dyscypliny nie ma armii, a bez armii nie można znaleźć wolności!
  Praca uczyniła nas silniejszymi, pomnożona przez umysł da wolność, a wraz z szczęściem przyniesie szczęście!
  Dowódca jest jak wierzchołek piramidy - musi być tylko jeden, inaczej nawet tak solidna konstrukcja się zawali!
  Szlachta rodziny ma taki sam stosunek do odwagi, jak długość włosów do umysłu!
  Żadna męstwo przodków nie pomoże tchórzowi!
  Ostrze z najmocniejszej stali rdzewieje w rękach mówcy i tchórza!
  Najstraszliwszą bronią jest Biblia w rękach łajdaka!
  Główne bogactwo człowieka: potencja, jest też główną przyczyną ruiny!
  Najlepszy zawód to prostytucja, łączysz przyjemne z pożytecznym i za każdym razem nowy partner - bez rutyny!
  Rodowód bohatera - możesz się pochwalić przez sto lat, ale dostał się na pole bitwy - tchórzliwie pędzi na tyły!
  Butelka wódki jest jak granat - powala, odcina mózg, miażdży wnętrzności!
  Kiedy serce jest wypełnione miłosierdziem, z jakiegoś powodu portfel jest pusty!
  Prawdziwie wolny człowiek poddaje się trzem rzeczom - rozumowi, miłości, Bogu!
  Miłość jest jak róża - nie kwitnie długo, ale boli!
  Niewolnik w swej duszy jest uległy - namiętnościom, pożądliwości, sługom Bożym!
  Szczęście jest chwiejne jak piasek - tylko pracowitość zwiąże je z cementem!
  Kubek wina jest jak ocean - jeśli dasz się ponieść emocjom, tracisz grunt pod nogami!
  Kobiety kochają męską moc, ale nie w przypadku, gdy sami tego doświadczają!
  Miłość jest jak łódź, jeśli wiosłujesz zbyt szybko, wywróci się i zatonie!
  W odpowiednim momencie wprowadza artykuł - uwodzenie dorosłych przez młodzież!
  Nie można zakuć miłości w kajdanki!
  To, co naturalne, nie jest przestępstwem!
  Miłość to delikatne uczucie, ale najgrubsze kajdany nie wytrzymają!
  Gdyby wszystkie prawa działały, kraj zamieniłby się w więzienie, w którym rekrutowani są strażnicy z zagranicy!
  Zasada nieuchronności kary nie działa, bo nie można się aresztować!
  Lekarze nie mogą przechodzić przez tor przeszkód. Po tym ręce się trzęsą, a język się chwieje, a kieliszek wódki, w przeciwieństwie do kaca, nie pomoże!
  Nie ma nic bardziej męczącego - długa bezczynność!
  Odkrycie naukowe: poczęte stopniowo - ucieleśnione agresywnie!
  Nie miejsce myśli do refleksji, ale miejsce sprzeczek i szaleństwa!
  Wszystkie kłopoty ludzkości biorą się z egoizmu, pomyślność jest możliwa tylko dzięki wspólnym wysiłkom!
  Człowiek bez ekipy jest jak żar, bez ognia - daje mało światła i szybko gaśnie!
  Ojczyzna się ociepla - lepiej niż ogień!
  A zwierzę jest lepsze w stadzie!
  Logika nie powinna służyć instynktom - umysłowi pożądania!
  Będzie wojna - będzie wyczyn!
  Mięśnie bez mózgu, to garść mięsa - na której płacze patelnia!
  Z dwóch pojedynkowiczów jeden jest głupcem, a drugi łajdakiem!
  Im wyżej osoba leci, tym bardziej jest niezadowolony ze swojej pozycji!
  Pozostawiony sam sobie pies tęskni za kijem właściciela!
  Tylko on ma skrzydła - którego umysł nie jest przyzwyczajony do raczkowania!
  Źle jest, gdy jesteś sam jak snob!
  Jesteś sam, a wrogów jest legion!
  Nawet słoń może zostać zjedzony przez robaka!
  Jeśli błędów nie jest milion!
  Przywódca kraju powinien być bratem ludzi, a nie bratem!
  . Łatwiej jest znaleźć suchą skałę w oceanie niż wynalazek, który nie był używany do celów wojskowych!
  Zwycięstwo jako kobieta - przyciąga błyskotliwością, ale odstrasza ceną!
  Bóg ognia wojny i podobnie jak inni bogowie wymaga uwagi i poświęcenia!
  Jeden miecz, jak kropla deszczu, spadnie i rozproszy się, a gdy będzie ich wielu, narodzi się zwycięstwo!
  Tylko nie śpiewaj - dla pokoju!
  Moje serce jest smutne - mój żołądek jest pusty!
  Najpierw miska, potem myśli!
  Zwycięstwo jest warte zaszczytu!
  Honor jest pojęciem względnym i powinien dotyczyć przede wszystkim twoich żołnierzy!
  Kto pije przed walką - kac w podziemiu!
  Rury cichną, bo ostrza śpiewają - stal jest mocniejsza i głośniejsza niż miedź!
  Armia bez dowódców jest jak stado owiec bez pasterza, jeśli jeden wilk nie je, to przestraszy!
  Ucieczka jest bardziej głupotą niż tchórzostwem! W końcu większość żołnierzy ginie nie w bitwie, ale podczas pościgu!
  Wojna jest jak gra w domino, tylko złamanych kości nie można już zbierać - ziemia trzyma!
  Prześladowanie zmienia wojownika w kata, tchórza w odważnego, a pokornego w bezczelnego!
  Fantazja to konkurs absurdu i absurdu! Jednocześnie nie ma już gatunku naukowego i logicznego!
  Na wojnie jak w operze - każdy śpiewa po swojemu, szpiegiem może być tylko suflerka!
  Współczesne kobiety wybaczają mężczyźnie wszystko - z wyjątkiem biedy!
  Czy znasz różnicę między szpiegami a zwiadowcami?
  Ja wiem! Mamy tylko harcerzy - obcokrajowcy mają solidnych szpiegów!
  Co jest lepsze z pustą głową lub pustym portfelem? Oczywiście z pustą głową - nie tak zauważalnie!
  Umysł jest najlepszym kolekcjonerem bogactwa!
  Umysł i szczęście: zakochana para - rodzą sukces, bogactwo, pozycję, ale szybko się rozprosz!
  Dumnym mężczyznom łatwiej jest słuchać rad, które daje kobieta - chyba że jest to żona!
  Mądra żona jest warta fortunę! A przedsiębiorcza żona może go pozwać!
  Kto ceni w człowieku osobowość, a kto ceni gotówkę!
  Ludzkość mogą zniszczyć dwie rzeczy - komputery i informatycy. Ci pierwsi zanikną umysł, ci drudzy nie będą w stanie tego wykorzystać!
  Towarzyszu na wojnie i granat!
  Ogólnie rzecz biorąc, granat opowiadający dowcipy jest jak jajko Faberge używane do rozłupywania orzechów!
  Talent jest jak dusza: nie można go odebrać, ale można go zniszczyć!
  Zemsta nie jest warta honoru - kara przyzwoitości!
  Zazdrość jest zalążkiem zbrodni, interes własny podleje, bezczynność karmi!
  Lenistwo to najgorsza ze wszystkich zbrodni!
  Lepiej umrzeć z godnością mieczem - niż żyć wołem wpędzonym batem do straganu!
  Na wojnie odwaga może pokonać przebiegłość, ale przebiegłość nigdy nie pokona odwagi!
  Wojna czyni życie strasznym, a śmierć godna i piękna!
  Skromność to rzadka cecha dowódcy, ale to czyni ją jeszcze cenniejszą!
  - Szakal jest zgodny ze słowem kał!
  Lew ma tylko jedną przewagę nad szakalem - zdolność do godnej śmierci!
  Technika katem męstwa!
  - Ale to nie prawda! W rzeczywistości im wyższy poziom technologii, tym więcej inteligencji i zaradności potrzeba na polu bitwy!
  Tam, gdzie zaczynają się interesy Ojczyzny, kończy się dobrobyt osobisty!
  Wolność musi być połączona z dyscypliną. Anarchia jest przeciwieństwem wolności!
  Silna pamięć to najlepszy mentor! Ogólnie rzecz biorąc, wolność można zdobyć mieczem, ale tylko przy pomocy rozumu można ją zachować!
  - Kiedy silny wojownik ratuje innego, nie jest do tego potrzebny żaden szczególny honor!
  W końcu, gdy męstwo płonie w twoim sercu, wzniesiesz tarczę w obronie niewolników!
  Podłość drania nie usprawiedliwia uczciwego, ponieważ obecność brudu nie usprawiedliwia brudnego!
  Miłość nigdy nie jest tania - zwłaszcza jeśli płacisz nie portfelem, ale duszą!
  Jedyną rzeczą, która może usprawiedliwić przelaną krew, jest to, że w rezultacie łzy przestaną płynąć!
  Ci, którzy służą za pieniądze, nigdy nie będą w stanie dorównać w walce z tymi, których kieruje odważne serce i pragnienie wolności!
  Łza dziecka jest niebezpieczna, ponieważ zamienia się w szalejący strumień, który zmywa cywilizacje!
  Stanowisko dowódcy to nie dodatkowe lutowanie, ale dodatkowa odpowiedzialność i duże obciążenie!
  Nie wiadomo, co jest ważniejsze - nakarmić wszystkich głodnych, czy otrzeć łzę jednemu dziecku!
  Złoto jest bardziej miękkie niż stal, ale uderza w serce!
  To nie broń czyni żołnierza silnym, ale broń żołnierza!
  Dziewczyny wydają się być dowcipne w aforyzmach mistrzów. A jeśli zaczną niszczyć wroga, nie można go przed nimi uratować.
  Pod koniec maja 1944 r. rozpoczęła się nazistowska ofensywa w kierunku Saratowa.
  W bitwach brał udział Szturmlew, maszyna na podwoziu dawnego Lwa, z jeszcze potężniejszą wyrzutnią bomb o kalibrze 450 mm, która dosłownie miażdży i niszczy wszystko, rozrywając i przebijając kolosalną siłę leja .
  A taka rakieta natychmiast zabierze cały blok i strąci go.
  "Szturmlew" pod kontrolą drużyny niemieckich dziewcząt strzela na pozycje sowieckie.
  Jane mruga do swoich przyjaciół i tupie bosymi stopami, mówi:
  - Dokładnie zmiatamy wrogów i zamieniamy ich w typowe trumny!
  Gringeta mruga w odpowiedzi, naciska dźwignię bosą stopą i piszczy:
  - Zagramy i pokonamy wrogów!
  Malania zauważyła:
  - Wobec maszyny Szturmlew wszelkie sowieckie fortyfikacje są bezsilne!
  Monica, uderzając gołą piętą, potwierdziła:
  - Naprawdę urodziliśmy się, aby wygrywać!
  Jane wydobyła:
  - Wojna nie ma kobiecej twarzy, ale fizjonomię, która przyciąga poszukiwaczy mocnych wrażeń!
  Gringeta, strzelając z karabinu maszynowego do jednostek sowieckich, wydał:
  - Kobieta to gołąb, który wgryza się w człowieka-dzięcioła jak latawiec!
  Monica, strzelając do rosyjskich żołnierzy, zauważyła:
  - Kobieta ma zawsze siedem piątków w tygodniu, a bez niedzielnego prezentu od długów małżeńskich zawsze ma dzień wolny!
  Malanya, chichocząc, odpowiedział:
  - Bóg nie jest wszechmocny we wszystkim, jest bezsilny w kłótni z kobietą!
  Jane zgodziła się z tym, strzelając gołymi palcami:
  - Chociaż Bóg jest wszechmogący, nie jest w stanie zamknąć kobiecie ust i powstrzymać polityki!
  Gringeta zauważyła logicznie, strzelając gołą piętą, naciskając:
  - Polityk nie ma sumienia, kobieta ma poczucie proporcji, a kobieta polityk ma wszystkie uczucia bez miary!
  Monika strzelając do żołnierzy sowieckich i bijąc ich na śmierć, zanotowała:
  - Kobieta to kwiat, kłujący jak róża, ale jej słodki zapach przyciąga kozy i trutnie!
  Malanya bijąc sowieckich żołnierzy i niszcząc bunkry, pisnęła:
  - Wyborca wpada w dzieciństwo, głosując na nienawistne stare dęby z dziuplami!
  Dziewczyny pokazały swój dowcip i pojechały dalej.
  A z góry zanurkowały również samoloty szturmowe. I tak wojska sowieckie bezproblemowo młóciły.
  Niemcy stali się tacy fajni. Poprawiła się ich sprawność operacyjna.
  I tak poszły systemy "Chess Horse", teletanki sterowane drogą radiową.
  I to był problem żołnierzy radzieckich. A naziści pokonali Armię Czerwoną.
  Ale radzieckie dziewczęta też walczyły bardzo odważnie.
  Walki toczyły się o Kamyshin. Tutaj znowu Alenka walczy.
  I jej poobijany, ale nie poddający się batalion.
  Alenka powiedziała z uśmiechem:
  - W każdej wojnie życie żołnierza jest cenne!
  I jak rzuca granat gołymi palcami.
  To są wojownicy - najwyższa klasa...
  Anyuta, strzelając do nazistów, zanotowała:
  - Rosyjski żołnierz może zapaść się jak ścięta kłoda, ale nie uklęknąć i trząść się jak osika!
  Alla, strzelając i podając ładunek wybuchowy gołym obcasem, pisnęła:
  - Jeśli nie chcesz przestrzegać dyscypliny wojskowej, zginasz plecy jak więzień!
  Maria, strzelając do przeciwników, odpalając morderczy bumerang gołymi palcami, wydała:
  - W naszym świecie jest dużo brudu, tylko rzadcy książęta!
  Matryona strzelając do przeciwników i odcinając ich seriami, a potem rzucając granatem bosą stopą, zanotowała:
  - Polityk ma długi język, ale żeby wykonać to, co wymachiwał - ma krótkie ręce!
  Marusya, strzelając do wroga i kosząc szeregi żołnierzy niemieckich i zagranicznych, vyaknula:
  - Polityk szybko obiecuje, niespiesznie wypełnia, prosi o jałmużnę i przebaczenie za oszustwo!
  Dziewczyny są dobre i walczą. Ale siły są bardzo nierówne. Dużo zniszczenia.
  Niemiecki czołg "Maus", choć nie do końca seryjny, wciąż pojawia się na frontach. A jego armaty ryczą i strzelają. I podnieś niesamowite zniszczenia w okopach.
  Ale dziewczyny strzelają z armat w Mysz. Chociaż muszle podskakują jak groszek. Ale Niemcy pchają i naciskają.
  I strzelają bardzo celnie.
  Dziewczyny z Komsomołu biegają dookoła, błyskając gołymi obcasami i piszczą:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  Viola strzelając do niemieckiej piechoty pisnęła:
  - Kiedy kobieta nie ma wystarczającej ilości butów, stawia mężczyznę na bose stopy!
  A dziewczyna będzie się śmiać i pokaże język.
  Trzeba powiedzieć, że wojownicy są śmieszni. A jeśli ich pokonają, pobiją ich śmiertelnie.
  Viola i Margarita, prawie nagie w samych majtkach, walczą, niosą pociski i celnie strzelają. I nie można ich tak po prostu powstrzymać.
  Margarita piszcząc mówi:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Viola agresywnie potwierdza:
  - Wielka chwała epoce zmian!
  Należy zauważyć, że wojowniczki okazały się niezwykle agresywnymi dziewczynami.
  Veronica przynosi też muszle, błyskając swoimi nagimi, okrągłymi obcasami i piskami:
  - Chwała komunizmowi!
  To jest ich wgląd w walkę. I jak zaciekle i zaciekle walczą.
  I migoczą nagie, opalone kolana.
  Tamara też walczy. Wyszła z zajętego przez hitlerowców Kaukazu i ponownie w szeregach. Walczy z mięsożernym uczuciem krwi. Walczy z kolosalną agresją.
  Tamara rzuca granatem gołymi palcami, rozrywa nazistów i piszczy:
  - Komunizm będzie z nami!
  I daje celny strzał z maszyny...
  Można zobaczyć, jak dziewczyny robią kolosalne cuda. I mają ogień, który grozi spaleniem wszechświata.
  Weronika, strzelanka, śpiewa:
  Bez wątpienia będzie ciekawie
  Wszystko na świecie zapewni harmonogram!
  I mruga szafirowymi oczami.
  Tamara, strzelanie, ryki:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Bohaterowie Rosji zbierają alarm!
  I dał zwrot z karabinu maszynowego. Odcięła Fritza i pisnęła:
  - Kobieta to przede wszystkim lis, który chce na lasso lwa, ale zazwyczaj wpadają na nią osły!
  Victoria, strzelając i gołymi palcami u nóg, rzucając kolejny prezent śmierci, wydała:
  - Kobieta to kurczak, który uwielbia złote jajka, przynosząc swojemu nosicielowi tylko stratę!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Walczą tak wspaniale z kolosalną presją.
  Tamara zauważyła podczas strzelania do zagranicznych dywizji:
  - Kobieta to kurczak, tylko ona może przynieść złote jajka temu mężczyźnie, który jest prawdziwym lisem!
  Veronica, strzelając i obnażając zęby, dodała:
  - Prawdziwy lis i kogut sprawią, że złożysz złote jajka!
  Margarita, strzelając i rzucając granatami bosymi stopami, zanotowała:
  - Pazury lisa nie są szponami lwa, ale zerwie trzy skóry z króla zwierząt!
  Viola, obnażając agresywnie zęby, zauważyła:
  - Kto nie jest lisem swoim umysłem, nie jest też lwem!
  Wojownicy są postrzegani z wielkimi ambicjami wojownika. A jeśli zaczną.
  Olimpias, strzelając i biorąc potężne nogi, podniosła całe pudło z materiałami wybuchowymi i wystrzeliła je. Masa nazistów zostaje rozerwana, a piękna dziewczyna ryczy:
  - Rządź ZSRR i zaśpiewaj piosenkę Lucyferowi! Wygramy wszystkich!
  Olimpias jednak nie zapomniała i po wystrzeleniu wypowiada się:
  - Lisica jest w stanie przekonać każdego mężczyznę, że jest lwem, rozmnażającym się jak zwykły osioł!
  Margarita, strzelając, zgodziła się z tym:
  - Lwica o lisim umyśle i wilczym uścisku!
  Serafin zauważył, kosząc przeciwników:
  - Lew to nie ten, który ryczy, ale ten, który wyrywa dużo zieleni!
  Viola, prowadząc celny ogień do wroga i kosząc go, zauważyła:
  - Jak polityk nie jest lisem, to zdziera się z niego trzy skóry i zakłada mu obrożę!
  Wiktoria obnażając zęby i mrugając, a potem rzucając bosą stopą ze śmiercionośną siłą dar śmierci, wydała:
  - Polityk ma szeroki tyłek, żeby siedzieć na dwóch krzesłach, ale ma szerokość duszy tylko w słowach!
  Olimpias, poddając się beczce z gołymi, muskularnymi nogami i eksplodując lwem, warknęła:
  - Czołg jest przeszywany pociskiem z rdzeniem uranu, polityk przebija się bez serca, ale ze złotą sakiewką!
  . ROZDZIAŁ 9
  Kamyshin został porzucony. A na początku czerwca 1944 r. rozpoczęły się walki o Saratów.
  Tutaj bitwy są tak aktywne. A także dziewczyny, jak zawsze, w bitwach. I tacy słodcy wojownicy.
  Alenka walczy i kosi przeciwników automatycznymi seriami i całymi szeregami.
  Dziewczyna rzuca granatem gołymi palcami i piszczy:
  - Nadchodzi moje zwycięstwo!
  I znowu strzela do wroga.
  Anyuta również strzela do wroga. Robi to dokładnie i dokładnie. Jej karabiny maszynowe są takie fajne. A gołe palce u nóg rzucają wybuchowymi paczkami z kolosalną siłą. Rozdzierają nazistów i dziewczyna piszczy na całe gardło.
  - Za komunizm!
  Alla strzelając do wroga z kolosalną celnością i kojąc wrogów, piszczy:
  - Za bezgraniczną Ojczyznę!
  A z gołymi palcami dziewczyna ponownie rzuca granat. Trzeba powiedzieć, że walka to walka.
  I sama ruda iw tych samych szortach. A on strzela tak dokładnie i dokładnie, a Fritz kładzie się.
  Maria też strzela bardzo celnie. A ona jest taką piękną dziewczyną, a bosymi palcami rzuca wybuchową paczką, rozrywając przeciwników na strzępy.
  Potem ryczy:
  - Rządź imperium ZSRR!
  Marusya również celnie strzela, uderza wrogów i ryczy:
  - Od tajgi po morza brytyjskie nasza armia jest najsilniejsza ze wszystkich!
  A także strzela bosą stopą.
  Następnie Matryona wystrzeli we wroga śmiercionośny pocisk. I uderz go ze stuprocentową dokładnością. Naturalnie bosa pięta.
  To są radzieckie dziewczyny, które pracują, ale niemieckie nie są daleko w tyle.
  Christina, Magda, Margaret i Schella walczą w Panterze. Maszyna, choć nie idealna, ale z szybkostrzelnym działem dalekiego zasięgu, umiarkowanie zwrotna i z dobrym pancerzem przednim.
  Niemki są boso iw bikini, mimo letniego upału, a raczej dzięki niemu.. I prowadzą manewrową bitwę.
  Tutaj Christina oddaje strzał... Pocisk trafia w wieżę T-34-76 i przebija ją. Radziecki czołg przestaje być znokautowany.
  Dziewczyny krzyczą z całych sił:
  - Nasz wziął!
  Potem Magda strzela. Piękność ze złotymi włosami też się miotała.
  Tak, więc wieża została zerwana o trzydziestej czwartej.
  Tygrysy strzelają na zmianę. I bardzo trafnie. Tutaj trafili w inny sowiecki czołg.
  Następna była Margaret. I uderzył w działa samobieżne SU-76. Zręcznie przeleciał. I śpiewała:
  - Nasze piekielne Niemcy są silne, chronią świat!
  A jak pokaże język!
  Potem wystrzeliła z armaty Shella. Uderzył w radziecki czołg KV-1S. Dziewczyna też wykonała dobrą robotę.
  Tak, czterej wojownicy w bikini walczą i nie boją się zimna. Po tym, jak kobiety zaczęły walczyć, w III Rzeszy sprawy potoczyły się znacznie lepiej.
  Oto piloci Albina i Alvina na niebie. Obie piękności w bikini i boso. Walczą o siebie na Focke-Wulfs. A ten samochód jest bardzo poważny.
  Albina, strzelając z armatek powietrznych, mówi:
  - Aktywny krokiet! Nie żałuj słowa!
  I jak ona błyska olśniewającym uśmiechem! I zestrzeli jednocześnie dwa radzieckie samoloty.
  Alvina również wycięła trzy z działek powietrznych i zaćwierkała:
  - Mój wpis będzie zabójczy i nudny!
  Wtedy dziewczyna obnażyła zęby i pokazała zęby! Jest wdziękiem sama w sobie i pełna fenomenalnego wdzięku.
  Albina odcina kolejny samolot Jak-9 i piszczy:
  - Po co nam sowieccy piloci?
  Alvina zestrzeliwuje LAGG-5 i pewnie mówi:
  - Abyśmy my Niemcy podliczali rachunki!
  Cudowna para dziewczyn. Jak przystąpili do zbierania nagród dla siebie. Naprawdę nie można spierać się z takimi pięknościami. Zestrzeliwują samoloty i szczerzy zęby.
  A główny sekret tkwi w zimnie, dziewczyny muszą być boso i w bikini. Wtedy przyjdą rachunki.
  I nigdy się nie ubieraj. I potrząśnij swoją nagą klatką piersiową, a zawsze będzie szanowana!
  Albina odcięła kolejny samolot Armii Czerwonej i zaśpiewała:
  - Na wielkich wysokościach i gwiezdnej czystości!
  A ona mrugnęła, zerwała się i szarpnęła bosymi stopami, rycząc:
  - W morskiej fali i wściekłym ogniu! I we wściekłym i wściekłym ogniu!
  I znowu dziewczyna energicznym podejściem zestrzeliwuje samolot.
  A potem Alvina atakuje wroga. Robi to z obrotem, obnaża zęby i piszczy:
  - Będę super mistrzem świata!
  I znowu potrącony przez dziewczynę samochód spada. Tak, Armia Czerwona robi się bardzo zła.
  A Albina ryczy z dziką ekstazą:
  - Teraz jestem katem, a nie pilotem!
  Zestrzeliwuje kolejny sowiecki samolot i syczy:
  - Pochylam się nad celownikiem i pociski pędzą do celu, przed nami kolejny bieg!
  Wojownik jest niezwykle agresywny.
  Oto obie dziewczyny atakujące cele naziemne. Albina uderza trzydzieści cztery i piszczy:
  - To będzie koniec!
  Alvina uderza w SU-76 i szepcze:
  - Do całkowitego zniszczenia!
  I jak on potrząsa bosą stopą!
  Tutaj walczą dziewczęta, a ze strony ZSRR walczą też dziewczęta, próbując chronić Gurijewa, gdzie nazistowskie wojska też napierają, jak cielsko skorpiona.
  Alenka walczyła za Guryeva, który został zaatakowany przez nazistów. Zdesperowana piękność rzuciła granatem gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - Chwała Rosji i rodzimej imprezie!
  Potem Natashka wystrzeliła granat gołymi palcami u stóp i syknęła:
  - Chronimy dziewczynę boso!
  Po tym, jak Anyuta też palcami gołych nóg przysłała dar śmierci i dmuchnęła:
  - To będzie wspaniały cios!
  Rudowłosa Augustyna wzięła i wysłała gołą kończyną dolną dar zagłady i pisnęła:
  - Skieruj radar w niebo!
  A potem złotowłosa Maria oddała nazistom śmierć gołymi nogami.
  I śpiewała:
  - Na Madagaskarze, na pustyni i Saharze! Wszędzie widziałem białe światło!
  A teraz Marusya z gołymi podeszwami stóp rzuci całą wiązkę i zaśpiewa:
  - W Finlandii, Grecji i Australii, Szwecji powiedzą ci, że nie ma już pięknych dziewczyn!
  Tak, sześć dziewczyn walczyło bardzo dobrze. Ale Fritz i tak zabrał Kursk ...
  Nie, żeby nie opierać się tak potężnym siłom. Faszyści trzymają się siebie i kija.
  A co wpływa na przygotowanie potworów.
  Adolf Hitler był po prostu szalony: czuł się jak prawdziwy despota, któremu wszyscy są posłuszni i drżą. Tak, jeśli chce się stalinowskich sukcesów, to trzeba być jak Stalin, bez litości i wymagań wobec innych i siebie (tak właśnie myślał w tej sekwencji Iosif Wissarionowicz!). Teraz szelest jest przyzwoicie i samochód ruszy. Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy, biorąc pod uwagę satelity, mają ogromną przewagę nad ZSRR pod względem ilości sprzętu przemysłowego, wykwalifikowanej siły roboczej i liczby inżynierów na wszystkich poziomach. To fakt, ale produkcja broni wciąż nie jest na równi! Niemcy pozostawały w tyle za ZSRR przez całą wojnę, pomimo wszystkich zniszczeń w Rosji. A z czego? Oczywiście ze względu na pewien bałagan, jaki panował na różnych działach, a zwłaszcza w przemyśle wojskowym. Ponadto negatywną rolę odegrał brak surowców, a także niedoszacowanie potencjału wroga. W szczególności w 1940 r. produkcja broni w Niemczech była niższa niż w 1939 r. (jeśli liczyć szyb, uwzględniając amunicję), i to pomimo tego, że wojna już trwała, a III Rzesza przejęła kontrolę nad duże terytoria z ogromnymi rezerwami mocy produkcyjnych. Cóż możemy powiedzieć o zdolnościach organizacyjnych Hitlera? Nie za dużo, potem błysnął, w dziedzinie przemysłu zbrojeniowego.
  Führer zadeklarował w długim przemówieniu:
  - W sprawie nadzorowania lotnictwa uprawnienia doraźne zostają przekazane Sauerowi. Będzie dokładnie monitorował ilość produkowanego sprzętu i, co nie mniej ważne, jakość. Ponadto wielu twoich znajomych Goering, mimo że kiedyś byli dobrymi asami, nie jest w stanie prowadzić pracy. Nie każdy dobry żołnierz jest też wybitnym generałem, więc zamiast powieszonego Eryka sferę techniczną poprowadzi osoba z grona zawodowych przedsiębiorców, która potrafi zreformować i ponownie wyposażyć lotnictwo. W końcu Wielka Brytania nie śpi, zwiększa zarówno ilość, jak i jakość swoich sił zbrojnych, a zwłaszcza lotnictwa. Musimy wyprzedzić wroga o dwie głowy, o kilkanaście kroków, inaczej całkowicie stracimy przewagę nad wrogiem. Dlatego potrzebne są kroki jakościowe.
  Goering nieśmiało sprzeciwił się:
  - Moi przyjaciele, sprawdzeni ludzie, którzy udowodnili swoją bojową skuteczność i profesjonalizm.
  Demoniczny dyktator wpadł w furię:
  - A może, twoim zdaniem, zapomniałem, kto przegrał bitwę o Wielką Brytanię? Albo kto zawiódł czteroletni plan rozwoju gospodarki narodowej. A może chcesz też zostać wychłostany, a nawet publicznie. Więc zamknij usta i milcz, aż cię przebiją!
  Góring usiadł nawet ze strachu. Niestety, z Führerem nie ma żartów. Potem znowu słychać było hałas, kolejny odrzutowiec ME-262 wystartował w niebo. Samochód był masywny i miał aż dwa silniki. Skrzydła są lekko skośne, sam myśliwiec wygląda dość groźnie. Jego charakterystyka prędkości, jak na rok 1941, jest ogólnie przyzwoita, a nawet rekordowa jak na światowe standardy. To prawda, że sama maszyna nie jest jeszcze w pełni niezawodna i wymaga debugowania. Faszystowski dyktator nadał już jednak cechy nowym, bardziej zaawansowanym myśliwcom... ME-262 waży ponad sześć ton, co jest swego rodzaju przeciążeniem. Myśliwiec powinien być mały, tani i zwinny. Pod tym względem ME-163 mógłby być całkiem niezły, ale jego silnik rakietowy jest zbyt doładowany i działa tylko przez sześć minut (a raczej nadal będzie działał!), co oznacza, że zasięg jest tylko w promieniu stu kilometrów . Jako bombowiec w stylu błyskawicznym lub jako bojownik z osłony podczas ataków armady na Anglię, to oczywiście nie jest dobre.
  Ale ME-262 może przenosić tonę bomb, czyli tyle, ile sowiecki samolot pierwszej linii Pe-2. Oznacza to, że jest to doskonałe rozwiązanie zarówno do zamiatania myśliwców, jak i do wspierania wojsk. Dlaczego jednak nie stworzyć myśliwca w stylu ME-163 Comet, ale bez silnika rakietowego, ale z silnikiem turboodrzutowym? Próbowali ulepszyć kometę i wydawało się, że skrócili czas lotu do 15 minut (jest to zasięg do 300 kilometrów), co jest ogólnie akceptowalne w Bitwie o Anglię. Wciąż można dostać Londyn z Normandii... Chociaż nie wszystko jest takie oczywiste, trzeba też bombardować i wracać, a piętnaście minut nie było w tak wymuszonym trybie. W przyszłości myśliwce rakietowe i odrzutowe uznano za ślepy zaułek w lotnictwie. Ale konstrukcja "Comety" jest bardzo interesująca, ze względu na jej niewielkie rozmiary i lekkość, co oznacza taniość i zwrotność.
  Ponadto wciąż istnieją bardzo obiecujące myśliwce ważące w sumie 800 kilogramów, takie szybowce, które mogą być używane w bitwach powietrznych. To prawda, że ze względu na krótki zasięg loty na nich można toczyć tylko w bitwach obronnych lub dostarczać do Londynu na... transporty, a następnie podłączać z powrotem do pilotów. To jest miejsce, w którym musisz pomyśleć. W prawdziwej historii szybowce nie miały czasu na wojnę i z jakiegoś powodu radzieccy generałowie lotnictwa nie odważyli się wypróbować tego pomysłu w Korei. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest to smutne, ale w czasie wojny koreańskiej jako pierwszy rachunek zwycięstw otworzył amerykański pilot. Nie należy więc lekceważyć Jankesów.
  Po zakończeniu lotu młoda jasnowłosa dziewczyna wyskoczyła z kokpitu i pobiegła z pełną prędkością do Führera.
  Opętany nazista numer jeden wyciągnął do niej rękę do pocałunku. Co jest miłe, gdy dziewczyny cię kochają, a Führer, jak się wydaje, jest całkiem szczerze ubóstwiany przez wszystkich Niemców, a właściwie prawie wszystkich poza kilkoma więźniami obozów koncentracyjnych. Pilot powiedział z entuzjazmem:
  - To po prostu wspaniały samolot, ma taką prędkość i moc. Wyrwijmy wszystkie młode jak poduszkę grzewczą od surogatki!
  Führer zatwierdził impuls dziewczyny:
  - Oczywiście zepsujemy to, ale... Debugowanie maszyny powinno odbywać się w szybszym tempie, a dotyczy to zwłaszcza silników. Tutaj oczywiście potrzebne będą radykalne środki, aby je ulepszyć, ale jeśli pomoże projektant-liderka!
  Wszyscy szczekali chórem:
  - Chwała wielkiemu Führerowi! Niech Opatrzność nam pomoże!
  Rozbrzmiał hymn III Rzeszy i ruszyła kolumna młodych bojowników z Hitlerjugend. Chłopcy w wieku od czternastu do siedemnastu lat szli pod bęben w specjalnej formacji. A potem była rzecz najciekawsza: maszerowały nastolatki ze związku kobiet w Niemczech. Byli w krótkich spódniczkach, nagie, bose stopy piękności przyciągały wzrok mężczyzn. Dziewczyny próbowały podnieść nogi wyżej, ale jednocześnie pociągały za palec, ostrożnie wkładały piętę. Zabawny spektakl piękności z nienagannymi figurami ... To prawda, twarze były inne, a niektóre młode faszystowskie kobiety były nieco niegrzeczne, prawie męskie, a poza tym je przekręcały. Zwłaszcza gdy zbliżyli brwi.
  Esteta Adolf zauważyła:
  - Konieczne jest, aby chłopcy i dziewczęta w większym stopniu przeszli trening fizyczny. I wiem, że przy tej okazji dużo się robi, zwłaszcza w Jungvolk, ale potrzebna jest inkluzywność i przyjęcie spartańskich metod. Oczywiście oprócz zachęcania do kradzieży... Nasi młodzi mężczyźni i kobiety powinni wyrosnąć na porządnych i jednocześnie bezwzględnych ludzi.
  Naczelny Wódz przerwał. Generałowie milczeli, prawdopodobnie bali się sprzeciwić, ale nie chcieli potwierdzać oczywistych. Führer kontynuował:
  - Wojna to nie żart, ale bezwzględność wobec wrogów musi być połączona z wzajemną pomocą i poczuciem braterstwa wobec towarzyszy. To musimy wpajać każdemu... Nowy superman jest bezlitosny dla innych, ale w jeszcze większym stopniu musi być bezlitosny dla siebie. Albowiem niższość musi najpierw zostać wykorzeniona z twojej duszy, a wtedy słabe, ludzkie ciało powstanie!
  Kolejna pauza... Generałowie i projektanci nagle zdali sobie sprawę i zaczęli energicznie klaskać. Führer wydawał się zadowolony:
  - Już jest lepiej, ale teraz chciałbym zobaczyć imitację walki powietrznej. Taki groźny i niszczycielski ...
  Heinkel nieśmiało zapytał:
  - Z ostrą amunicją lub pociskami, mój Führer?
  Nazista numer jeden skinął głową.
  - Oczywiście z walką. Ponadto chciałbym rozważyć działanie urządzenia wyrzucającego. Przecież nad tym pracujesz... - Führer potrząsnął pięściami. - Kiedy wreszcie będzie gotowy i wprowadzony do masowej produkcji. W końcu doświadczony pilot to doświadczony pilot, którego należy chronić przed przyszłymi bitwami!
  Führer-terminator postanowił jednak pokazać projektantom bardziej nowoczesny schemat urządzenia wyrzucającego. Ten system powinien być mniej kłopotliwy, prostszy i lżejszy. Że niedrogi i opanowany już przez niemiecki przemysł charłak całkiem nadaje się do tego celu.
  Musiałem narysować schemat w biegu, ale Hitler był naprawdę dobrym artystą i rysował wyraźnie, szybko, linie wykresów i zakręty były równe i wyraźne bez linijek i cyrkla. Terminator napadowy uznał, że to oczywiście dziwne, że Niemcy, mając w ogóle tak silną i do pewnego stopnia zaawansowaną ideologię, jak narodowy socjalizm i system totalitarny, przeciekali wojnę do Rosjan. Być może wynika to z faktu, że żołnierze rosyjscy byli silniejsi i bardziej wytrzymali niż niemieccy i szybciej nauczyli się walczyć.
  Ogólnie rzecz biorąc, jeśli spojrzeć na przebieg wojny jako całość, to tak, Rosjanie, a raczej sowieckie wojsko, nauczyli się walczyć, a Niemcy niejako zapomnieli, jak ... Ich dowództwo podejmowało decyzje w poziom pierwszoklasistów, a może nawet niższy, jeśli pierwszoklasista ma doświadczenie w prowadzeniu operacji wojskowych w strategiach czasu rzeczywistego. A że czasami dzieci w wieku sześciu lat już tak zręcznie prowadzą wirtualne armie, to nie jest grzechem dla nich, a także dla Żukowa i Mainsteina, aby się nauczyli. Jednak niektórzy badacze uważają zarówno Żukowa, jak i Mainsteina za mierne. Istnieją również sprzeczności dotyczące ilości sprzętu, w szczególności schwytanego, francuskiego. Pamięć Hitlera (dobra pamięć, zwłaszcza kiedy jest jeszcze zdrowy!) sugerowała, że było 3600 przechwyconych czołgów od Francuzów, bardzo imponująca liczba ... Niektóre modele, takie jak SiS -35, były lepsze od T- 34 w ich zbroi, ale tylko w zbroi czołowej. Tak więc ten czołg może być produkowany również we francuskich fabrykach, z wyjątkiem wymiany 47-milimetrowej broni na 75-milimetrową lufę. Właściwie to może nie wystarczyć. Wielka Brytania i ogólnie Stany Zjednoczone zawsze najbardziej cenią sobie opancerzenie w swoich czołgach. Tutaj, na przykład, czterdziestotonowy Churchill miał rezerwę 152 - milimetry w porównaniu do 120 - dla czołgu ciężkiego IS-2.
  Führer powiedział projektantom coś jeszcze:
  - Mamy dość tuneli aerodynamicznych, więc poszukajcie bardziej optymalnego modelu samolotu i twórzcie opływowe formy, nie poddając go kosztownym testom, gdzie giną również nasi najlepsi asy. Na przykład model samolotu latającego skrzydła jest bardzo skuteczny, zwłaszcza jeśli można zmienić grubość i kąt nachylenia. Już ci dałem rysunek, więc bezogon powinien być gotowy. Jego szacunkowa prędkość wyniesie nawet z silnikiem Yumo do 1100 kilometrów na godzinę. Więc śmiało, ale nie idź!
  Po tym nastąpił obiad na świeżym powietrzu, służki ustawiły stoły i krzesła. Piękne... Ale jakie reformy w narodowym socjalizmie wprowadzić? Takich jak zminimalizowanie liczby wrogów i nawiązanie przyjaźni. Tutaj na przykład nie wywyższaj rasy niemieckiej na każdym kroku i może nawet przestać dzielić narody na klasy. Formalnie jednak podział narodów na gorszych i aryjskich nie został jeszcze zalegalizowany. To upraszcza rzeczy.
  Piękna dziewczyna spośród służących usiadła do Führera i położyła rękę na jej nagim kolanie. gruchać:
  - Myślisz o czymś, mój Führer?
  Powstał nazistowski dyktator i jednocześnie wirtualny gracz. Zauważył, że nie skończył jeszcze swojej zupy jarzynowej i sałatki owocowej. Führer pocałował dziewczynę w usta, wyczuwając jej młodzieńczy, słodki zapach, i oświadczył:
  - Pojedziesz ze mną samochodem. I wszyscy idziecie do pracy, czas na jedzenie się skończył.
  I znowu zębatki państwa, nie do końca jednak dobrze naoliwiony mechanizm zaczął się kręcić. W drodze powrotnej Führer kochał się z pięknem, a nawet zastanawiał się, skąd czerpie tyle energii i siły. W końcu powiedzieli, że Führer był bezsilny i ogólnie rzekomo niepełnosprawny, chory na syfilis (kłamstwo) i wykastrowany (zazwyczaj fikcja!).
  Jednak nie wszystko idzie gładko już 22 czerwca 1944 roku, wojna z ZSRR trwa już trzy lata. Ale zwycięstwo nie jest widoczne, a Saratow wciąż się trzyma. Stalin nakazał bronić tego miasta za wszelką cenę.
  Mimo wszystkich strat produkcja sprzętu wojskowego jest dość wysoka. Nowe czołgi IS-2 okazały się dość skuteczne. Nawet nie przebijając się w czoło poszczególnym niemieckim pojazdom, unieruchamiali je z dość dużej odległości.
  Tak więc hitlerowcy mieli dość ciężko. Ale mieli dużą przewagę. Samoloty odrzutowe ME-262 już dużo walczyły na niebie. I jest poważnym przeciwnikiem.
  TA-152 okazał się jednak ogólnie wspaniałym rodzajem broni.
  Stalin tymczasem odbył również spotkanie łącznikowe w trzecią rocznicę wybuchu wojny i zaczął pytać przywódców wojskowych, o czym myślą i jak poprawić sytuację na frontach.
  Żukow zasugerował liderowi:
  - Jeśli będziemy się tylko bronić i odpierać zagrożenia, to bez wątpienia przegramy. Musimy iść naprzód!
  Stalin energicznie skinął głową.
  - Zgadzam się! Ale gdzie!
  Marszałek Żukow zasugerował:
  - Dopóki Leningrad się nie podda, należy go uwolnić!
  Marszałek Wasilewski zgodził się:
  - Tak, myślę, że to będzie najlepsza opcja!
  Stalin wzruszył ramionami i powiedział:
  - Jeśli znów trafimy Tichwina, to tam na nas zaczekają, a my utkniemy lub wpadniemy w pułapkę!
  Marszałek Żukow skinął głową w porozumieniu:
  - Zgadza się, towarzyszu Stalin! Ale sugeruję, żeby uderzyć fińskie wojska w Pietrozawodsku. Nie są tak silne i możemy zaskoczyć wroga!
  Stalin odpowiedział z uśmiechem:
  - Logicznie towarzysz Żukow. Więc wejdź na Pietrozawodsk. I przynieś nam zwycięstwo!
  Po tych słowach weszło kilka dziewczyn w krótkich białych spódniczkach iz bosymi stopami. Przynieśli butelki czerwonego wina, szklanki kanapek i czarny kawior. Stalin wziął taką kanapkę i popił się, powiedział:
  - Wypijmy więc, aby nasze możliwości zawsze pokrywały się z naszymi potrzebami.
  Wozniesieński zauważył:
  - Jakość opancerzenia naszych czołgów jest dość niska. I proponuję, aby IS-2 i T-34-85 były lżejsze, szybsze i bardziej zwrotne dzięki zmniejszeniu opancerzenia. To da nam oszczędności w metalu i sprawi, że te maszyny staną się bardziej praktyczne.
  Stalin wzruszył ramionami i powiedział:
  - Być może... Ale nie jestem zwolennikiem robienia czołgów ze sklejki!
  Wozniesieński zauważył z poważnym spojrzeniem:
  - Ale może dobrym pomysłem jest wykonanie niektórych zbiorników prawie w całości z drewna. Możesz sprawdzić jak to będzie wyglądać w praktyce!
  Żukow skinął głową w porozumieniu i zaczął przemawiać:
  - Trzydzieści cztery mogą być lżejsze, nadal są zbyt delikatne, a zwiększenie prędkości i zwrotności może zwiększyć ich przeżywalność. Ponadto skrzynia biegów stała się lepsza, co rekompensuje spadek ergonomii wynikający ze wzrostu masy. Ale niska jakość stali, 90 milimetrów przeciwko potężnym niemieckim działam, zamienia się w nic. Co więcej, Niemcy wycofują z produkcji proste Panther i T-4, a w III Rzeszy, oprócz czołgów rozpoznawczych, seryjnie stanie się tylko Panther-2 z działem 88 mm. A nasze czołgi nie ciągną się przeciwko niemu z dużej odległości. A tym bardziej konieczne jest zwiększenie ich prędkości!
  Stalin skinął głową.
  - Zwolnij część T-34-85 i IS-2 z tylko kuloodporną ochroną, a następnie sprawdź i śledź, jak wpłynie to na ich skuteczność bojową. A prace nad SU-100 należy przyspieszyć. Może zrezygnujemy z trzydziestu czterech i IS-2 na rzecz wyłącznie tego działa samobieżnego.
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - To ciekawy pomysł. Ale SU-100 może trafić wrogów na pokładzie tylko poprzez całkowity obrót ...
  Stalin warknął:
  - Skróć ją, żeby mogła się szybciej rzucać i obracać... A najlepiej niższą sylwetkę. Ale potrzebujemy tego samobieżnego działa jak powietrza!
  Żukow zapytał:
  - Wasza Ekscelencjo.... Saratow wciąż się trzyma, ale wkrótce upadnie. Należałoby opracować plan ewakuacji z Kujbyszewa tego, co zabrano z Moskwy. Co myślisz osobiście?
  Stalin odpowiedział ostro:
  - Najwyraźniej w Swierdłowsku będziesz musiał się ewakuować. Ale nadal można pracować w Moskwie. Mamy tu całe podziemne miasto. Poważnie jesteśmy w stanie go utrzymać.
  Wasilewski warknął:
  - Moskwę trzeba utrzymać za wszelką cenę, tak jak Saratów!
  Stalin nakazał:
  - Kontratakuj Niemców w przepaści między Donem a Wołgą. Musimy odwrócić siły. Saratowa zatrzymać za wszelką cenę, do ostatniej kropli krwi. Użyj wszystkich środków, nawet kamikaze.
  Żukow potwierdził:
  - Niech tak będzie, super!
  Stalin zwrócił się do Jakowlewa:
  - No, projektant, jakieś pomysły?
  Zastępca Komisarza odpowiedział z westchnieniem:
  - Należałoby stworzyć lotnictwo odrzutowe, ale to jeszcze nie jest realistyczne. A Jak-3 wymaga wysokiej jakości duraluminium, którego my nie mamy!
  Stalin skinął głową.
  - Ja wiem! Jak-9 powinien być w naszych szeregach. I powinien być wypuszczany jak najwięcej! I zwiększ produkcję myśliwców.
  Jakowlew zauważył:
  - Niemiecki TA-152 jest zarówno samolotem szturmowym, bombowcem na linii frontu, jak i myśliwcem. Byłoby miło, gdybyśmy stworzyli podobną wielofunkcyjną maszynę poziomu!
  Stalin wspierał projektanta:
  - To dobry pomysł, towarzyszu Jakowlew! Na przykład LAGG-7, jeśli zostanie nieco ulepszony, może zostać przekształcony w połączenie samolotu szturmowego i myśliwca na linii frontu!
  Jakowlew chętnie potwierdził:
  - Towarzysz Stalin jest możliwy... Ale to wymaga czasu. Tak, a samolot może być drogi.
  Naczelny Dowódca ze złością uderzył pięścią w stół i warknął:
  - Zrób taniej! I ogólnie, ile można spekulować na ten temat. Potrzebujemy uniwersalnego samolotu, żeby tylko to wyprodukować. I to może być wyjście.
  Jakowlew zauważył:
  - IL-2 jest dość prosty w produkcji, a jego schemat został opracowany. Dopóki tego nie zdejmiesz. Jest to samolot dość wytrwały, choć w tej chwili jego charakterystyka lotu jest przestarzała. Ale nie ma zła bez dobra. Jesteśmy dobrzy w bombardowaniu pojazdów wroga.
  Żdanow zauważył ze złością:
  - Nasze lotnictwo powinno być przynajmniej najsilniejsze!
  Jakowlew skinął głową.
  -Powinnam! Ale na razie nasi piloci są najlepsi na świecie: Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova!
  Stalin skinął głową na znak zgody.
  - Te dziewczyny nie mają sobie równych i na następne dwadzieścia pięć zestrzelonych samolotów wroga przypisuję im kolejną gwiazdę bohatera ZSRR!
  Żukow entuzjastycznie zasugerował:
  - Za to powinieneś pić!
  Beria śpiewała z zachwytem:
  - My, pamiętając wszystko, osądzi historia,
  Nadejdzie kolej na jej dwór...
  Jak od pługa do broni atomowej,
  Poprowadził kraj pewnie naprzód!
  Podczas gdy członkowie rady wojskowej naradzali się, dziewczęta walczyły.
  I za pomocą bosych stóp powalają nazistów i dokonują wyczynów, te bose piękności.
  I śpiewają:
  Wierzymy, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Droga, oświecająca komunizm!
  . ROZDZIAŁ 10
  Pod koniec czerwca Niemcy odcięli Saratów, a 1 lipca 1944 po raz pierwszy użyto budzącego grozę Sturmmausa. Ta maszyna z 650-milimetrową bombą o napędzie rakietowym wystrzeliła śmiertelną siłę rakiet, które rozdzieliły całe dzielnice.
  Dziewczyny, które prowadziły ten samochód, nie miały na sobie nic poza majtkami i rozdawały prezenty niezwykle niszczycielskiej śmierci.
  Dziewczyny z gołymi nogami miały majtki w kolorze czerwonym, czarnym i białym. I przynieśli śmiercionośne dary śmierci.
  Faina, która im dowodziła, potrząsała szkarłatnymi sutkami jej piersi i śpiewała:
  - Chwała epoce rycerzy krzyża!
  Dojdziemy do końca wszechświata!
  A wojownicy piszczali i skakali.
  Jedna z nich, Margaret, zauważyła:
  - Bóg Wszechmogący jest z nami!
  Faina zgodziła się z tym:
  - Oczywiście! A III Rzesza na pewno wygra!
  Dziewczyna tupnęła bosą stopą i zaśpiewała:
  -Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani!
  Tak więc wojownicy strzelali, tupali i galopowali bosymi stopami. Wojownicy najwyższej klasy.
  Irma również dostarcza tu pocisk przez automatyczny napęd i ryczy:
  - Czeka nas wielkie zwycięstwo!
  Dziewczyny oczywiście należą do tych, które nigdy się nie poddadzą. I z ogromnym entuzjazmem miażdżą pozycje sowieckie.
  Albina i Alvina, jak zawsze, są na topie i pokazują swoje agresywne dzwonki i gwizdki. To dziewczyny, powiedzmy: super!
  Albina, przewracając sowiecki samochód gołymi palcami, mówi:
  - Mam super dziewczynę!
  Alvina, strącając kolejny cel gołą piętą, podskakuje i bawiąc się mięśniami brzucha, wykrzykuje:
  - Jestem takim wojownikiem, że wszystko mocno zabiłem!
  Tak rozeszły się wojownicy.
  Gerda wraz z Charlotte postanowiły przetestować kolejną niemiecką nowość.
  Póki co mogą pojawić się tylko działa samobieżne E-25, w dostatecznie dużej liczbie - są dość proste w produkcji i tanie. Chociaż ten model jest jednym z pierwszych. Tutaj leżą dwie dziewczyny w bikini. Samochód jest niecały półtora metra niższy, dzięki czemu jest tak dobrze chroniony i uzbrojony przy stosunkowo niewielkiej wadze.
  Dwie leżące dziewczyny Charlotte i Gerda strzelały do sowieckich pistoletów. Przed nimi pokruszone samochody, sterowane radiowo, poruszały się i oczyszczały pola minowe.
  Czerwona Charlotte wystrzeliła z armaty. Obezwładniła sowiecki pistolet i potrząsnęła klatką piersiową, ledwo przykrytą cienkim paskiem materiału. I gruchała:
  - Wściekła hiperplazma ognia!
  A potem Gerda też ją spoliczkuje, bosymi palcami. I ćwierkanie:
  - Jestem bardzo fajną dziewczyną i nieźle...
  Działo samobieżne porusza się samo. I od czasu do czasu się zatrzymuje. Jej przedni pancerz jest mocno pochylony, co zapewnia dobrą ochronę. W armatach radzieckich pociski są wrażliwe na rykoszety. I nic nie zagraża takiemu samobieżnemu działowi w czoło. Tutaj wciąż mogą przebić się przez planszę. Ale dziewczyny się nie spieszą. Skuteczne działo samobieżne pod względem przebijania pancerza przewyższa wciąż rozwijany SU-100, jest też lepiej chroniony, bardziej mobilny i jednocześnie lżejszy.
  A Armia Czerwona ma niewiele suszarek, a dokładniej, jest dopiero na etapie projektowania. Zasadniczo czołg T-34-85, który nie jest wystarczająco silny z działem, a pancerz jest raczej słaby. Nawiasem mówiąc, niemieckie działo samobieżne E-25 jest lżejsze, znacznie mocniejsze w opancerzeniu i działach.
  Dziewczyny walczą... Bardzo piękne i młode. A ich działa samobieżne bombardują i rzucają ...
  Lipiec jest gorący, a ciała dziewczyn w rozgrzanym samochodzie lśnią od potu. Nie mogą się poddać i wycofać.
  Uwagi Gerdy:
  - Bogowie Wehrmachtu są podobno silni,
  Ale nie pomagają słabym...
  Jeśli przyczyna Adolfa jest prawdziwa -
  Stwórz światową potęgę!
  Charlotte śpiewała entuzjastycznie:
  - Tak, magia potrzebuje "Pantery" i "Tygrysa",
  Przelej więcej krwi wbrew wszystkiemu losowi...
  I nie ma co wątpić i szalonych zabaw,
  Niech cała rasa na Ziemi padnie na kolana!
  Ale to są niemieckie dziewczyny, az drugiej strony radzieckie dziewczyny walczą.
  Więc walka będzie najpoważniejsza. Natasza i Anyuta strzelają z potężnego działa okrętowego i piszczą:
  - Nad Berlinem będzie nasza flaga!
  I obnażyli swoje białe, perłowe zęby. I nie zatrzymuj dziewczyn minami.
  Dwa pociski trafiły w przedni pancerz górnej części kadłuba... Odbijają się rykoszetem. Nie, IS-2 to poważny samochód i nie jest tak łatwo go zabrać.
  Ale wydaje się, że IS-1, który przesuwa się na prawo od dziewczyn, odebrany z pistoletu wysokociśnieniowego, uderzył i zatrzymał się. Uszkodził urodę.
  Alenka, bawiąc się mięśniami brzucha, śpiewa:
  - W naszym świecie wszystko niemożliwe jest możliwe, Newton odkrył, że dwa razy dwa równa się cztery!
  Walki wciąż trwają. Sowieckie działo trafia w Niemców. Duża Marusya wkłada łuski do zamka. Takie jest życie i przeznaczenie dziewcząt. I śpiewają:
  Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, rosyjskie wilki pozdrawiają bohaterów!
  Augustyn gryzmoli z karabinów maszynowych, mówi:
  - Święta wojna! Będzie nasze zwycięstwo! Flaga Rosji naprzód, chwała poległym bohaterom!
  I znowu huczy śmiertelna armata i brzmi:
  Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, wiesz, że mają fajną rękę!
  Maria ta dziewczyna ze złotymi włosami kieruje czołgiem i piszczy:
  - Zmiażdżmy faszystów!
  Niemcom ciężko, na niebie toczą się też bitwy. Ale jak dotąd Jak-9 jest zbyt gorszy pod względem szybkości i uzbrojenia od niemieckich marek. Bitwa jest nierówna dla poety.
  Marsylia, ten wspaniały pilot asa zrobił dobrą karierę w latach wojny. Bardziej jak niesamowite i fantastyczne. Po osiągnięciu stu pięćdziesięciu samolotów otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi mieczami z liści dębu i diamentami. Po osiągnięciu czterystu zestrzelonych samolotów otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za pięćset samolotów otrzymał Order Orła Niemieckiego z brylantami, a po siedmiuset pięćdziesiąt Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A po dotarciu do tysiąca samolotów otrzymał Wielki Krzyż Krzyża Rycerskiego.
  Unikalny pilot był w stanie odnieść wiele zwycięstw powietrznych. I kiedy jeszcze żył. Marsylia została niedawno awansowana do stopnia generała. Ale nadal latał jak zwykły pilot.
  Jak mówią, nie pali się w ogniu i nie tonie w wodzie. Podczas wieloletniej wojny Marsylia nabrała instynktu myśliwego. Stał się super-legendarnym pilotem i bardzo popularnym.
  . Ale miał też silnego konkurenta - Agawę i Albinę i Alvinę, które również przekroczyły liczbę tysiąca zestrzelonych samochodów. A Agawa bardzo szybko dogoniła Marsylię. Ale wciąż jest bardzo młoda i nie straciła jeszcze ani jednego wojownika.
  Dziewczyna nacisnęła pedały gołymi, wyrzeźbionymi nogami, wystrzeliła serię z wiatrówek. A teraz zestrzelono cztery radzieckie pojazdy IŁ-2.
  Agawa chichocze i mówi:
  Do pewnego stopnia wszyscy jesteśmy sukami! Ale mam nerwy ze stali!
  I znowu dziewczyna się odwraca. W jednej serii zestrzeliwuje siedem sowieckich samolotów - sześć PE-2 i jeden TU-3 i piszczy:
  - Ogólnie jeśli nie super, to hiper!
  Agawa to oczywiście suka. Pilot z Lucyfera. Bardzo piękna miodowa blondynka.
  Tutaj daje kolejną serię i zestrzeliwuje jednocześnie osiem radzieckich samolotów Jak-9 i piszczy:
  - Jestem najbardziej kreatywny i reaktywny!
  Dziewczyna naprawdę nie jest głupia. Wszystko jest możliwe i wszystko jest w stanie. Nie nazywaj jej prywatną.
  A nogi są takie opalone, takie pełne wdzięku...
  Ale Mirabela walczy z nią ... Przez długi czas Pokryszkin był najlepszym sowieckim asem. Zebrał pięć złotych gwiazd bohatera ZSRR, zestrzeliwując sto dwadzieścia siedem samolotów. Ale potem umarł. Wtedy nikt nie mógł pobić jego rekordu. Oprócz Anastazji Vedmakovej i Akuliny Orłowej. Dopiero niedawno Mirabela przewyższyła Jaka-9 T na postrzępionym, przewyższyła Kozheduba. A po zestrzeleniu ponad stu osiemdziesięciu samolotów stała się siedmiokrotnym bohaterem ZSRR.
  To jest terminatorka! Taka jak ona zatrzyma galopującego konia i wejdzie do płonącej chaty.
  I jeszcze trudniejsze.
  Mirabela miała trudny los. Wylądowałem w dziecięcej kolonii pracy. Bosa, ubrana w szarą szatę, rąbała drewno i piłowała pnie. Była taka silna i zdrowa. W silne mrozy chodziła boso iw więziennej piżamie. I przynajmniej raz kichnął.
  Oczywiście takie zjawisko odnotowano również na frontach. Mirabela długo walczyła w piechocie, a potem została pilotem. Mirabela otrzymała swój pierwszy chrzest bojowy w bitwie pod Moskwą, dokąd udała się zaraz po kolonii. I tam pokazał się fajnie.
  Walczyła boso i prawie nago w przenikliwym mrozie, który dosłownie sparaliżował Wehrmacht. Taka cholerna i niezwyciężona dziewczyna była. I udało jej się masowo.
  Mirabela wierzyła w rychłe zwycięstwo ZSRR. Ale czas mija. Ofiar jest coraz więcej, ale zwycięstwo nie nadchodzi. I robi się naprawdę przerażająco.
  Mirabela marzy o zwycięstwach i osiągnięciach. Ma siedem gwiazd ZSRR - to więcej niż ktokolwiek inny! I do cholery, ona zasługuje na swoje nagrody! I poniesie krzyż broni i nie tylko. Nawet jeśli Stalin zostanie później zabity, jego sprawa będzie trwać dalej!
  Dziewczyna wchodzi i zamiera... Przewraca najnowszy niemiecki XE-162 i piszczy:
  - Akrobacje! I cholernie nowa załoga!
  Naprawdę jest świetną dziewczyną. Prawdziwa kobra też potrafi wiele.
  Mirabela to nowa gwiazda....
  Walki trwają kilka dni, aż nadejdzie nowy tydzień i 8 lipca 1944... Radziecki IS-2 doznał uszkodzeń rolek i gąsienic - jest naprawiany. Tak, taka okrutna i bezlitosna wojna. A jak długo to potrwa?
  A teraz Gerda ominęła Kniesela i Wittmanna pod względem liczby zniszczonych czołgów.
  Jak mogą tego uniknąć? Walczą boso iw bikini. Dziewczyny zrobiły kolejną pauzę, ponownie dręcząc sowieckie dzieci. A teraz zbliżali się do liczby 300 zniszczonych czołgów. I mogli liczyć na bezprecedensową nagrodę: gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Oto dziewczyny!
  Gerda strzela do sowieckiego samochodu. Odrywa wieżę i piszczy:
  - Jestem cholerną rzeczą!
  I znowu strzela. Penetruje T-34-85. I piszczy:
  - Ojczyzna Niemcy!
  Dziewczyna drży. I jest bardzo aktywna... Tak, ma taką strategiczną passę. Jest już połowa lipca 1944... Wojna trwa i trwa... Nie chcąc przestawać. Armia Czerwona próbuje awansować w różnych miejscach. Ale raczej ostrożnie, ponieważ pozostało niewiele zasobów ludzkich.
  A Rosja krwawi.
  Na przykład Hans Feuer. Najmłodszy odznaczony Orderem Krzyża Żelaznego I klasy. A potem został najmłodszym odznaczonym za schwytanie sowieckiego generała Orderem Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego.
  Tak, to jest całkiem fajne.
  A chłopcy pokazują się niesamowicie fajnie.
  Hans Feuer to zdesperowany wojownik. Chłopiec walczy jak olbrzym, w zimną i upalną pogodę, latem i zimą, ubrany tylko w spodenki.
  Z bosymi palcami dziecko rzuca granaty i stało się legendą.
  To jest naprawdę fajne!
  Hans zasłynął na wieki! Nawet jako antybohater!
  I ogólnie rzecz biorąc, toczy się tutaj taka niesamowita i napięta wojna ... Każda sztuczna inteligencja zanika.
  Agawa wraca do nieba i zestrzeliwuje sowieckie samochody. Jest myśliwym i drapieżnikiem. Uderza wroga.
  Samochody, w które uderzyła, spadają. A potem dziewczyna strzela do sił naziemnych. Powala IS-2. I chce:
  - Jestem najlepszy! Jestem dziewczyną, która zabija wrogów!
  I znowu jest przenoszony na cele powietrzne. To niszczyciel czołgów i wszystkie maszyny, które latają i strzelają.
  Ale oto mały czołg E-5. Maszyna o wadze siedmiu ton. Zaliczenie testów bojowych. I gryzie i gryzie wroga.
  I czas śpiewać - nikt nas nie powstrzyma i nikt nie wygra!
  E-5 pędzi do siebie i strzela w ruchu. I nie zatrzymuj takiego czołgu. A muszle rykoszetują.
  A w środku maszyny siedzi dziesięcioletni chłopiec Friedrich i piszczy:
  - I będę prawdziwym super wojownikiem!
  I znowu, jak strzelił... I trafia w sam środek wieży. A jego zabójcza siła, choć niewielkiego kalibru, jest kolosalna.
  A na niebie Helga walczy. Bosa dziewczyna w bikini wybiera rachunki. I cieszy się z jego fantastycznych sukcesów.
  Bosymi palcami wskazuje na sowiecki samochód i specjalnie go podpala, po czym tworzy cały zestaw bojowy z wybuchającymi pociskami.
  To jest fajne i szalone.
  A Agawa ciągnie do przodu... A także walczy.
  Jest już sierpień 1944... Armii Czerwonej nigdzie nie udało się odnieść sukcesu. Ale i Niemcy nie mogą znacząco awansować. Do bitwy wkraczają potężne podziemne czołgi. Ale są czysto taktyczne.
  Dziewczęta zeszły do podziemia, zabiły baterię sowieckich dział i wróciły.
  W tym samym czasie schwytali kilku pionierów. Dziewczyny, które złapały chłopców, były rozbierane i torturowane. Bili pionierów drutem, a potem piekli ich nagie pięty ogniem. Potem zaczęli łamać sobie palce u nóg rozgrzanymi do czerwoności szczypcami. Chłopcy wyli z potwornego bólu. W końcu dziewczyny wypaliły rozgrzanym do czerwoności żelazem gwiazdy na piersiach i zmiażdżyły męską doskonałość butami. Ostatni pionierzy wykończyli i doznali bolesnego szoku.
  Krótko mówiąc, dziewczyny pokazały klasę ekstra. Ale znowu Niemcy nie osiągnęli niczego znaczącego.
  Potężne działa samobieżne: "Sturmmaus", ostrzeliwane na pozycje sowieckie. Było wiele zniszczeń i zniszczeń. Ale sowiecki samolot szturmowy zniszczył jeden z pojazdów i Fritz powrócił.
  Saratow wciąż się trzymał w sierpniu 1944 r. To prawda, że Niemcy zdołali zdobyć miasto Uralsk w Kazachstanie i przenieśli się do Orenburga.
  Tutaj znowu Albina i Alvina są w powietrzu, ale raz na eksperymentalnym latającym spodku. Wskazują gołymi palcami, naciskając przyciski joysticka i robią to niezwykle zręcznie.
  Dziewczyny oczywiście demonstrują najwyższe akrobacje. Tutaj wyciągnęli swoją dyskietkę i zestrzelono tuzin sowieckich maszyn latających.
  ćwierkanie albiny:
  - Wściekły zespół budowlany! Będzie gwiazda!
  I znowu zawraca swój samochód. A dziewczyny miażdżą Armię Czerwoną. Ponadto główne...
  Alvina strąca też kilkanaście sowieckich samolotów i piszczy:
  - Wściekłe dziewczyny i wcale nie dziewice!
  Popraw co do ostatniego. Ich para poszła na spacer z mężczyznami. A co akurat nie wstawało. Dziewczyny kochały mężczyzn - to dla nich miłe! A zwłaszcza jeśli pracujesz z językiem.
  Dziewczyna najwyższej rangi... Tu torturowali pioniera... Najpierw go rozebrali i wlali mu do gardła kilka wiader wody. Następnie do spuchniętego żołądka przyniesiono gorące żelazko. I jak się palili! Pionier krzyczał z dzikiego bólu... Pachniało spaleniem.
  Alvina uderzyła go w bok rozżarzonym drutem. A jak chcesz się śmiać... To bardzo zabawne.
  Potem zaśpiewała:
  - Jestem zmęczony bronowaniem tyłka - Chcę drażnić moje szczęście!
  I jak się śmieje! I obnażyć swoje perłowe zęby! Dziewczyna uwielbia zabijać, oto dziewczyna!
  A nogi dziewczyny są nagie i pełne wdzięku. Uwielbia chodzić boso po węglach. I poprowadzić schwytanych pionierów. Piszą tak bardzo, gdy smażone są im pięty. Nawet Alvina jest bardzo zabawna. A Albina też jest dziewczyną, szczerze - super! Jak przenieść wroga łokciem do brody. I pisk:
  - Jestem dziewczyną najwyższej klasy!
  I obnażył swoje perłowe zęby. Które błyszczą jak pobite. Wojownik jest niesamowity! To może być coś, czego nie da się opowiedzieć w bajce ani opisać długopisem!
  Obaj sowieccy wojownicy Jak, Laggi, Pionki, Ilys zostają powaleni na niebie. Piękności są aktywne. Nie ma w nich najmniejszej wątpliwości. I takie dzikie i szalone piękno.
  Wojowniczki sterują joystickiem gołymi palcami u stóp i atakują rosyjskie samochody. Gdy miażdżą, zmiażdżą wojowników jak kij na krysztale. Dziewczyny są bezwzględne i bezlitosne. Mają moc gniewu i płomień namiętności. I pewność wygranej. Nawet jeśli wojna toczy się dopiero z ZSRR już czwarty rok. Ale nie chce się skończyć. Albina i Alvina są u szczytu popularności. I nie chcą się wycofywać ani na chwilę zatrzymywać. I poruszają się do siebie i taranują wroga.
  Albina, strącając sowieckie samoloty, piszczy:
  - Jestem zmęczony płaczem dziewczyny, wolałbym utopić łykowe buty!
  I jak się uśmiecha i błyszczy perłowymi zębami. A teraz chce mężczyzny. Uwielbia gwałcić mężczyzn. To dla niej bardzo przyjemne. Tutaj weźmie i zgwałci.
  Albina ryczy:
  Seks dziewczyna to seks
  O wielki postęp!
  A wojownik wybuchnie śmiechem... I zabijmy ponownie wszystkich naszych wrogów. Ma dużo energii. I pełna siła mięśni.
  A Alvina jak ryczeć:
  - Rozwalmy wroga na kopce!
  A wojownik zacznie się aktywnie śmiać! I wyobraziła sobie, jak łapali się jej faceci. Ale co najmniej miło.
  Wrzesień tuż za rogiem... Słońce świeci coraz mniej. Pierwszego dnia jesieni rosyjscy chłopcy biegają boso po śniegu, który właśnie spadł w północnych regionach Rosji. Śmieją się do siebie, obnażają twarze i pokazują Niemcom figi.
  Pionierzy z czerwonymi krawatami, z krótkimi fryzurami, niektórzy nawet do zera. Biegają skacząc. Ich bose stopy prawie nigdy nie są zimne. Bardzo niegrzeczny. Dziewczyny też biegają, również bez butów. Od różowych, okrągłe szpilki mienią się w słońcu. Cudowne radzieckie dziewczyny. Szczupła, wysportowana, przyzwyczajona do robienia małych rzeczy.
  I wszyscy uśmiechają się i uśmiechają do zębów... Pierwszy dzień jesieni to prawdziwa radość i pragnienie światła i tworzenia!
  A na niebie bitwa powietrzna. Mirabela, to sowiecki pilot numer jeden, który zestrzelił inny niemiecki samolot. I jak zawsze w jednym bikini. Wiecznie młody i nigdy nie więdnący. Taka jest siła jej duszy.
  Mirabela jednak również uwielbia być dotykana przez mężczyzn. Ona naprawdę to lubi. Dlatego jest pilotem... Kiedy nagie, umięśnione ciało dziewczyny marszczą męskie dłonie - to prawdziwa rozkosz. I świetna zabawa!
  Mirabela przewraca kolejny hitlerowski samochód i syczy:
  - Jestem opancerzoną suką!
  Dziewczyna uderza nawet gołymi, okrągłymi obcasami w panel sterowania. Ona jest wspaniała. I niepowtarzalny.
  Mirabella jest pokręcona. A Agawa leci w jej kierunku. Tutaj w końcu spotkały się dwie niemalże najbardziej produktywne kobiety-pilotki-wojowniki. Strzelają do siebie od tyłu. Próbują zdobyć to z daleka. Ale to nie działa zbyt dobrze. Obie piękności zlatują z linii ognia. I agresywnie obnażają zęby. Cóż, kobiety to suki. Wpatrują się sobie w oczy. Dokładniej łeb w łeb i strzelaj ponownie. Niemiecki ME-262 X jest nadal lepiej uzbrojony niż Jak-9 T, a radziecki pojazd został zestrzelony...
  Ale Mirabela udaje się katapultować, tracąc samolot po raz pierwszy w swojej karierze lotniczej. Najgorsze jest to, że wylądowała na terytorium wroga. A to jest złe. Tak, takie są wyjątkowe zrządzenia losu. A 1 września 1944, już w piątym roku II wojny światowej, świat się zmienia, ale rządy Führera w alternatywnej grze historycznej pozostają.
  Saratów zostaje ostatecznie opuszczony przez wojska sowieckie, a armia Wehrmachtu zbliża się do Kujbyszewa.
  Zacięte bitwy toczą się również o Orenburg.
  Boso Tamara walczy tam, rzucając w przeciwników wybuchowymi paczkami, popychając ich bosymi obcasami i piszcząc:
  - Chwała ojczyźnie komunizmu!
  Veronica strzela do przeciwników. Rzuca ładunek wybuchowy gołymi palcami u stóp i krzyczy:
  - O idee komunizmu!
  Victoria, strzelając do przeciwników i robiąc to jak Robin Hood w bikini, ćwierka, rzuca we wroga bombami gołymi palcami i wyjąc:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Olya, strzelając do wroga i kosząc go sierpem, wzięła go i ćwierkała:
  - O wielkość państwa radzieckiego i wielką chwałę!
  A gołymi palcami u stóp ponownie rzuci wybuchową paczkę o kolosalnej, niszczącej mocy.
  Larisa, strzelając do nazistów, pisnęła:
  - Moim krajem jest Rosja, jesteś na zawsze dany przez Boga pod błękitnym niebem!
  I mruga do swoich partnerów...
  Agafya, strzelając do nazistów, zamruczała:
  - Orenburg nigdy się nie podda! Będziemy przeciwko wrogom Ojczyzny!
  Dziewczyny są solidne i zamierzają walczyć naprawdę do ostatniej kropli krwi.
  Orenburg wciąż się trzyma. Ale 3 września 1944 r. rozpoczął się atak na Kujbyszewa. A ZSRR oczywiście nie jest dobry.
  Alenka strzela do nazistów i piszczy:
  - O komunizm kraju Sowietów!
  I znowu bosą stopą wystrzeli granat o niszczycielskiej mocy.
  Anyuta strzela do swoich przeciwników i piszczy:
  - Brońmy Kujbyszewa!
  A gołymi palcami u nóg rzuci wybuchową paczką z dużą śmiercionośną siłą.
  I rozerwać wielu wrogów.
  Alla, strzelając do Fritza, ćwierka i potrząsa klatką piersiową:
  - Za kosmiczne wyżyny Polesia!
  A z gołą piętą granat ulegnie zniszczeniu i całkowitej śmierci wszystkich agresorów Fritza.
  Maria strzelając do nazistów i rzucając siłą paraliżującą Fritza bosą stopą, pisnęła:
  - Na pokład!
  A dziewczyna będzie się śmiać na całe gardło!
  Marusya strzelając do faszystowskich łańcuchów i rzucając niszczącym granatem gołymi palcami u nóg, świergotała:
  - Chwała komunizmowi i zwycięstwom!
  Matrena zauważyła z uśmiechem, wysyłając kolejną śmiertelną serię i skosiła Fritza:
  - Ojczyzna jest święta!
  Dziewczyny walczą jak bohaterowie.
  Test latającego spodka tylko początkowo był udany, a potem się nie powiódł.
  Albina i Alvina walczyły teraz ponownie w ME-309, bardzo wygodnym pojeździe jak na ich styl.
  Dziewczyny strzelały do sowieckich samolotów i pisnęły:
  - Znakomity park i elektroniczne spaghetti!
  Albina oddała celną serię we wroga, strąciła sowiecki samochód, wskazując bosą stopą i pisnęła:
  - Mój pierwszy ruch będzie śmiertelny dla wroga!
  Alvina również strzelała do wroga. Pocięła go dokładnie i szczerząc zęby wydała:
  - Komunizm to moje przeznaczenie!
  A gołymi palcami u nóg trafiła w kolejny cel.
  Dziewczyny wciąż walczą w starym samochodzie. Śrubokręty nie zostały jeszcze wycofane z produkcji. Co więcej, nadal musisz przyzwyczaić się do maszyn odrzutowych i wdrożyć dla nich całą infrastrukturę. A to nie jest takie proste.
  Albina, strzelając do radzieckich pojazdów, logicznie zauważyła:
  - Stworzę erę komunizmu i poprowadzę imperium do gwiazd!
  I nagim obcasem naciska na pedały.
  Alvina, strzelając do rosyjskich pojazdów, przebijając je na wylot, pisnęła:
  - Naszym celem jest komunizm aryjski!
  I znowu wojowniczka użyła gołych palców u nóg. I działała bardzo szybko.
  Kiedy obie dziewczyny wróciły, po zużyciu całego zestawu bojowego, pozwoliły umyć swoje ciała w wannie. Przystojni faceci bili ich miotłami. Albina, rozgrzewając się, zauważyła:
  Nadal potrzebujemy mężczyzn!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Zdecydowanie potrzebne! Chociaż tutaj jesteśmy znacznie piękniejszymi kobietami!
  Albina wybuchnęła śmiechem i zaćwierkała:
  - Dlaczego kobieta potrzebuje mężczyzny, żeby mieć kogoś do pokonania!
  Dziewczyny oczywiście się z tym zgadzają.
  Helga z TA-152 strzelała do radzieckich czołgów i przebijała je z uśmiechem:
  - Chwała komunizmowi kajzerskiemu!
  A dziewczyna się roześmiała.
  Agawa jest na niebie, aby polować na radzieckie samoloty. Coraz częściej na niebie widać Jaka-9, który jest najłatwiejszy w produkcji. Ta maszyna nie jest jednak taka słaba. W modyfikacji T jest uzbrojony w działko 37 mm i może boleśnie ukłuć Fritza.
  Agawa uderza z daleka swoim ME-262 i śpiewa mu przez nos:
  -Jestem najmądrzejszy na świecie, zabijam wrogów w toalecie!
  I mruga do nieba do swoich aniołów.
  Ale tutaj znowu Mirabela jest w powietrzu. Ta dziewczyna, mimo wszystkich strat, nie traci serca.
  A nawet zaczyna śpiewać, komponując w biegu;
  Dołączyłem do Komsomołu, grając
  piękna dziewczyna marzeń...
  Myślałem, że świat będzie wieczny w maju,
  Każdy dzień to narodziny wiosny!
  
  Ale z jakiegoś powodu nie wyszło.
  Jakoś nie mogę się zakochać...
  Cóż, powiedz chłopakom na mojej łasce,
  Życie to bardzo wytrzymałe wiosło!
  
  Nagle wojna nagle zagrzmiała,
  A huragan rzucił się na śmierć ...
  A moje dziewczyny silne ciało
  Możesz zostać trafiony od razu!
  
  Nie chcę, uwierz mi, poddaję się
  Walcz o Ojczyznę do końca...
  Granaty nosimy w mocnej torbie,
  Stalin zastąpił ojca w sercach!
  
  Wojownicy są świetni w Rosji.
  Możemy chronić porządek świata...
  Gwiazdy nieba nawadniały aksamit,
  A łowca zamienił się w grę!
  
  Jestem boso walczącą dziewczyną
  Pełna uwodzenia i miłości...
  Will, znam miejsce w tym raju,
  Nie możesz budować szczęścia na krwi!
  
  Wojownicy Wielkiej Ojczyzny,
  Będziemy mocno walczyć pod Moskwą ...
  A potem sen za komunizmem
  Przeciwko piekłu z szatanem!
  
  Odważni Rosjanie,
  Że walczą uczciwie do końca...
  Bili z karabinu maszynowego,
  W razie potrzeby ze złotą koroną!
  
  Nawet kula nie może nas zatrzymać
  Jezus wielki Bóg zmartwychwstał...
  Dni drapieżnego smoka minęły,
  Z nieba zrobiło się jeszcze jaśniej!
  
  Kocham cię kochana Lado,
  Najwyższy Bóg Svarog będzie w chwale ...
  Musimy walczyć o Rosję
  Najlepszy Biały Bóg jest z nami!
  
  Nie rzucaj Rosjan na kolana
  Uwierz nam, naszego ciała nie da się okiełznać...
  Stalin i wielki Lenin są z nami,
  Ten egzamin też trzeba zdać!
  
  Ból Ojczyzny jest także w naszym sercu,
  Wierzymy w jej wielkość...
  Szybko otwieramy drzwi do kosmosu,
  To będzie bardzo słodkie życie!
  
  Boso jesteśmy pięknymi dziewczynami,
  Szybko biegniemy przez zaspy...
  Nie potrzebujemy tej gorzkiej wódki,
  Aniołek rozpościera skrzydła!
  
  Za Ojczyznę my, dziewczęta, staniemy,
  A my odpowiemy Fritzowi, nie ma zła,
  Piekielny Kain zostanie zniszczony,
  I witaj Chrystusa Zbawiciela!
  
  Będzie epoka - lepiej się nie poprawia,
  Zmarli powstaną na zawsze...
  Wszechświat stanie się żywym rajem,
  Spełnia się marzenie wszystkich ludzi!
  . ROZDZIAŁ 11
  Wrzesień 1944 minął w zaciekłych bitwach... Frycowie zdołali otoczyć Kujbyszew i Orenburg i dlatego te miasta były skazane na zagładę, ale mimo wszystkich trudności, z jakimi walczyli.
  Dziewczyny wykazywały niezwykłą odporność... Na początku października hitlerowcy nie zdobyli jeszcze Kujbyszewa i zaatakowali Penzę. I o to miasto zaczęły się gotować bitwy.
  Tam walczyła Natasza i jej drużyna.
  Dziewczyna rzuciła granatem gołą, zgrabną stopą i gruchnęła:
  - Za rosyjskiego ducha.
  Po tym Zoya wystrzeliła z bazooki. I znokautował niemiecki czołg "Lew" -2.
  Niemcy nieco spowolnili ruch... Pantery i T-4 zostały wycofane ze służby. Ale póki te maszyny są nadal w użyciu. Rzeczywiście, Panther jest dobrym niszczycielem czołgów i jest dość znośnie chroniony na czole. Ale jej problemem są deski. Jednak "Pantera" -2 jest chroniona bokami, niezbyt dobrze. Ale większość broni zostaje zachowana.
  Trwają prace nad serią E... Czołg E-75 zapowiada się jako pojazd nowej generacji z doskonale osłoniętymi bokami. Niemcy to wykorzystują. Zadaniem jest zdobycie czołgu, który nie jest zbyt ciężki, szybki i dobrze chroniony. Pierwszą tego typu próbą była Mysz, ale praktyka pokazała przesadną wagę tego czołgu. Zamiast tego E-100 był już opracowywany. Ten czołg miał ciaśniejszy układ i niższą sylwetkę. Ogólnie jego waga w porównaniu z Myszą spadła do stu trzydziestu - stu czterdziestu ton. Boki zostały zainstalowane pod racjonalnymi kątami. Grubość boków wraz z ekranami dochodziła do 210 mm. Uzbrojenie jest takie samo jak w Mausie, 128-milimetrowe i 75-milimetrowe działo z krótką lufą. Niemcy zainstalowali mocniejszy silnik o mocy 1500 koni mechanicznych, a czołg poruszał się po autostradzie z prędkością czterdziestu kilometrów na godzinę.
  Co jest ogólnie zadowalające. E-100 i tak nadal jest zbyt ciężki jak na czołg. Ale z doskonałą bronią i ochroną.
  Jego walory bojowe mogły być niezłe, ale transport czołgu i jego transport pozostały problematyczne. Prawdziwe doświadczenie pokazało, że czołg mógł, przy stosunkowo rozsądnym przemieszczaniu się po drogach i mostach, ważyć nie więcej niż osiemdziesiąt ton.
  Tak więc Hitler wyznaczył limit na E-75, aby sprostać tej wadze, ale stworzyć niezawodną maszynę pod względem ochrony. Dlaczego zdecydowano się porzucić 75-milimetrową armatę. I zrób układ tak ciasny, jak to możliwe: w jednym bloku silnik i skrzynia biegów w poprzek oraz skrzynia biegów na silniku. Wtedy może dostanie czołg, chroniony ze wszystkich stron i niezbyt ciężki.
  Hitler na ogół nie był w pełni zadowolony z maszyn niemieckich. Chociaż Lev-2 był prawdopodobnie bardziej zaawansowany, jego działo 105 mm było zbędne do walki z radzieckimi czołgami i niewystarczające do strzelania do nieopancerzonych celów. "Pantera" -2 mogła generalnie pasować do wojska z bronią i ochroną przednią, ale z boku wciąż nie wystarczało, ale osiągi jazdy są zadowalające.
  Führer zażądał stworzenia czołgu, który pod każdym względem pasowałby do wojska.
  Ale nie jest to takie łatwe do osiągnięcia. Czy możliwe jest maksymalne zagęszczenie układu i odciążenie podwozia za pomocą specjalnych wózków i sprężyn oraz wyciągnięcie czegoś z nadwozia. A załoga układa rzeczywistą podatną.
  Taki rozwój może być całkiem obiecujący. Pierwszy czołg E-75, zunifikowany z E-50, mógł ważyć nie więcej niż siedemdziesiąt ton, a to potężna maszyna.
  Natomiast Elizabeth walczyła na czołgu T-34-85 i nie była do końca zadowolona z jego ochrony. Delikatny ze względu na brak domieszek stopowych pancerz nie chronił zbytnio czołgu.
  Elżbieta wystrzeliła gołymi palcami stóp i ryknęła, obnażając zęby:
  - Jestem kosmiczną lisicą.
  Ekaterina uderzyła wroga, uderzyła go w bok i syknęła, obnażając zęby:
  - O komunizm w ZSRR!
  Elena również bardzo aktywnie strzelała, celując we wroga i uderzyła go śmiertelną siłą, a biorąc pod uwagę fakt, że jej nogi były gołe, zaskrzeczała:
  - O konstytucję zwycięstwa!
  Eufrazja strzelała do wroga, używając precyzyjnie bosych stóp i piszcząc:
  - Jesteśmy lojalni wobec Swaroga i Stalina za wielkość kraju!
  Takie są tutaj walczące dziewczyny. Mają najwybitniejszy zespół.
  Niektóre czołgi T-34-85 pojawiły się z ochroną przed pociskami, co znacznie zmniejszyło ich wagę. Zwiększyła się prędkość i zwrotność maszyny. Ale teraz mógł go zabrać karabin przeciwpancerny, karabin maszynowy dużego kalibru i wiele rodzajów granatów. A wiatrówki są całkowicie przebite. To prawda, że taki czołg jest jeszcze łatwiejszy w produkcji, tańszy i zwiększa prędkość ruchu.
  Teraz, jeśli dziewczyny jeżdżą tym samochodem, nie pozwalają im w żaden sposób do niego wsiąść.
  Elżbieta, szybka dziewczyna o kolosalnym żywiole destrukcyjnym, logicznie zauważyła:
  - Męstwa nie da się zastąpić zbroją!
  Katarzyna zgodziła się z tym:
  - Tak, zgadza się, więc się nie zapalisz!
  I jak się śmiejesz...
  Dziewczyny o wielkim uroku. A jeśli wrogowie są młóceni, robią to agresywnie i dokładnie.
  Elena, po tym jak ich czołg zużył zestaw bojowy i odszedł, aby uzupełnić zapasy, zapytała przyjaciół:
  - Tak myślą dziewczyny, czy mamy szansę pokonać III Rzeszę?
  Katarzyna z przekonaniem odpowiedziała:
  - Jak powiedział Wasilij Terkin... Przyjechaliśmy pobić, a nie liczyć!
  Elżbieta poprawiła:
  - Tak powiedział Suworow!
  A dziewczyna gołymi palcami wzięła i zwinęła kawałek gazety w papierosa. To dla niej zabawne.
  Eufrazja śpiewała, kołysząc swoim ciałem:
  - jestem kosmiczną dziewczyną-terminatorką,
  To będzie bardzo bolesne dla Fritza - kultywatora!
  I jak wojownik będzie się śmiał!
  Dziewczyny postanowiły zagrać w karty. To jest zabawne. A przegrani robią pompki i przysiady.
  Elena podczas gry zauważyła:
  - A tak na poważnie, nie mamy realnych szans na wygraną! Kaukaz upadł, a my przegrywamy!
  Katarzyna rzuciła kartą bosą stopą, bijąc wroga i pisnęła:
  - Ale mamy tajną broń!
  Wojowniczka wybuchnęła śmiechem i również rzuciła kartą gołymi palcami u nóg.
  Elżbieta zauważyła z westchnieniem:
  - Naprawdę pozostała nam tylko jedna nadzieja na nową tajną broń!
  Eufrazja jęknęła, rzucając kartkę gołymi palcami pełnych gracji nóg:
  - Tak, nie możemy obejść się bez tajnej broni!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  - Nasz miecz płonie ogniem, pokroimy wrogów! Jesteśmy żołnierzami ZSRR!
  Wojownicy są dostrojeni i naprawdę naprawdę walczą.
  Ale siły są zbyt nierówne ... W połowie października Kujbyszew jednak upadł ...
  Niemcom udało się zdobyć ważny obiekt obronny. Ale padały deszcze... Była nadzieja na przerwę w związku z jesienią.
  Jednak na niebie trwały walki.
  Trzech sowieckich pilotów: Mirabela, Anastasia, Akulina walczyło z dzikim entuzjazmem.
  Mirabela, powalając nazistę w locie, na swoim przestarzałym, ale budzącym grozę Jaku-9 T, zaśpiewała:
  - Będzie epoka, epoka komunizmu!
  Anastasia, naciskając gołe palce na spuście, potwierdziła, obnażając zęby:
  - Polecę do nieba z piosenką!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół.
  Akulina miażdżąc kolejną Niemkę naciskając na pedał nagiej, okrągłej pięty, wydała:
  - Na chwałę ZSRR!
  Trzeba powiedzieć, że dziewczyny specjalnie walczą.
  Mirabela zestrzelił faszystowskiego ME-262 z 37-milimetrowej armaty, napisał na Twitterze:
  - Chwała komunizmowi!
  Anastazja, odcinając nazistę celnym podejściem i przecinając wroga, wypaliła:
  - Chwała czerwonemu wszechświatowi!
  Akulina jest bardzo wojowniczą dziewczyną, znokautowała niemiecki samochód i gwiżdżąc warknęła:
  - O komunizm kraju Sowietów!
  Wojownicy powinni być zauważeni ze względu na ich kolosalną wytrzymałość.
  Z kolei Albina, Alvina, Agave zdobywają swoje konta. Dziewczyny też walczą boso iw bikini.
  Jakie to zabawne, kiedy dziewczyny są prawie nagie iw samolocie.
  Albina gołymi palcami odrzuca serię, kilka sowieckich samochodów naraz i piszczy:
  -Za bractwo aryjskie!
  Alvina walczy również z Armią Czerwoną i robi to odważnie. A gołymi palcami kieruje działami powietrznymi i ścina radzieckie samochody, piszcząc:
  - Za błyskotliwe pomysły!
  Agawa również zestrzeliwuje radzieckie myśliwce i samoloty szturmowe, dosłownie miażdżąc je i rycząc:
  - O zwycięstwo III Rzeszy!
  A dziewczyny nie mają nic przeciwko i poddają wroga surowym torturom. Szczególnie piękni chłopcy.
  Albina, smażąc pięty pionierowi na stosie, zauważyła kiedyś:
  - Chłopaki w formie smażonej iz pieprzem są takie pyszne!
  I jak się śmieje. I pokaż mu język!
  Alvina zauważyła to, obnażając zęby:
  - Chłopiec jest smażony w piekarniku, bardzo smaczny z czosnkiem!
  Agawa gołymi palcami u nóg powaliła kilku sowieckich myśliwców i krzyknęła:
  - Jesteśmy ryjówkami kosmicznymi!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół. Jest dziewczyną o rzadkiej, walczącej naturze.
  Albina, zestrzeliwując samoloty gołymi, wdzięcznie wyrzeźbionymi nogami, zanotowała:
  - Nie możesz zrozumieć Rosji umysłem, jak możesz wybierać władców takich jak Stalin!
  Alvina zauważyła agresywnie, obnażając zęby i strzelając gołymi palcami:
  - A nasz Hitler nie jest lepszy!
  Agawa zachichotała, przewracając sowieckie samochody gołymi palcami u nóg i zauważyła:
  - Adolf oczywiście opętany! Ale jednocześnie, ile udało się już wygrać, nie jest mierzone!
  Dziewczyny są niezwykle wojownicze i agresywne.
  A potem jakoś upiekli żywcem dwóch chłopców na stosie. Tak po prostu zostały przebite na stalowym palu i zaczęły się smażyć, krzyczały i wiły się. Potem, gdy chłopcy jeszcze się nie uspokoili, wszystkie dziewczęta z eskadry zaczęły podbiegać do smażonych pionierów, odcinać im kawałki mięsa i jeść.
  I było bardzo smaczne, zwłaszcza jeśli żyjących jeszcze chłopców podczas smażenia obsypano pieprzem.
  Na przykład agawa z wielką przyjemnością zjadła udo chłopca. Dziewczyny wykonały wtedy świetną robotę. A po obu chłopcach pozostały tylko kości i podroby. Szczególnie smaczna była młoda wątróbka. Jej dziewczyny jadły z wielką przyjemnością.
  A teraz walczą na niebie...
  Orenburg padł pod koniec października...
  Niemcy zbliżyli się do Ufy. Jest już dość zimno i pada śnieg.
  Tamara i jej zespół na obrzeżach Ufy walczą z nazistami. Piechota niemiecka atakuje z czarnych żołnierzy, których zwerbowała w koloniach francuskich i belgijskich.
  Dosłownie rzucają zwłokami na wszystkie podejścia.
  Tamara odwraca się, rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Era komunizmu będzie sławna przez wieki, wierzę, że Stalin będzie naszą mocną ręką.
  Veronica, strzelając, mówi:
  - Nie łam ZSRR!
  I nagim obcasem rzuca ładunek wybuchowy.
  Anfisa, strzelając do nazistów i rzucając kolejną wiadomość o śmierci gołymi palcami, zauważa:
  - Wielkość komunizmu jest z nami!
  Wiktoria, strzelając do wroga i kojąc nazistów, rzucając granat bosymi stopami, piszczy:
  - Niech wielka Ojczyzna będzie uwielbiona!
  Igrzyska olimpijskie płoną. A potem ta dziewczyna-bohaterka rzuci w nazistów całym pudełkiem materiałów wybuchowych i ryczy:
  - Chwała naszej kosmicznej Ojczyźnie!
  A dziewczyny krzyczą jednocześnie.
  - Za ZSRR! Będzie pionier!
  Wojownicy Armii Czerwonej walczą z kradzieżą. A kiedy spadł śnieg, nadal walczą boso i w bikini.
  Na początku listopada naziści przypuścili szturm na Uljanowsk. Miasto, w którym urodził się Lenin iw którym Stenka Razin został poważnie ranny. To jest stołeczna granica rosyjskich miast.
  Alenka walczy z nazistami. I śpiewa sobie, rzucając w nazistów granatami bosymi stopami:
  - Chwała Rosji, chwała ...
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podział w czerwonych koszulach,
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Anyuta, strzelając do wrogów i kosząc ich, a następnie gołymi palcami wyrzucając wybuchowe paczki trocin, jęknęła:
  - Za komunizm Stalina!
  I dała zwrot całej linii czarnych wojowników, skoszonych.
  Alla strzelając do przeciwników i gołymi palcami, rzucając śmiercionośny granat, pisnęła:
  - Za rodzimą Rosję!
  Maria, strzelając do nazistów i gołymi palcami u nóg, rzucając we wroga darami śmierci, warknęła, zauważyła:
  - O kosmiczny komunizm!
  Matryona, strzelając do nazistów i kojąc wroga, wydała:
  - O zmiany w bitwie!
  Marusya, żłobiąc Fritz i zabijając ich na śmierć, wziął go i agresywnie bełkotał, zacierając go w proszek:
  - O zwycięstwo na najwyższym poziomie!
  A bosą stopą rzuciła śmiercionośny granat.
  Te dziewczyny tutaj są fajne i odlotowe.
  Alenka strzelając i ścinając wrogów, rzucając granatami gołymi palcami, pisnęła:
  - Niech z nami wielkość komunizmu!
  A dziewczyna go wzięła i z wielką pewnością siebie znokautowała niemiecki czołg.
  A oto kolejna modyfikacja czołgu Lev-2 z 88-milimetrową armatą. Wieża jest węższa, czołg jest mniejszy i waży pięćdziesiąt pięć ton, a silnik ma 1200 koni mechanicznych po doładowaniu. Szybki niemiecki samochód.
  Ale nie przeszkadza wojownikowi.
  Ałła rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Za komunizm!
  Anyuta rzuciła morderczym prezentem śmierci gołymi palcami u stóp i gruchnęła:
  - Na nowe granice!
  A dziewczyna zagwiżdże. A niemiecki czołg "Lion" -2 przejmie i przewróci, a walce dosłownie poleciały.
  Maria strzelając do nazistów śpiewała:
  A walka trwa ponownie
  A serce jest niespokojne w klatce piersiowej ...
  A Lenin jest taki młody -
  A przed nami młody październik!
  Matryona strzelając do wroga i ścinając szeregi, rzuciła granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Pierwszy krok w życiu jest ważny!
  Marusya, nokautując nazistów, pisnęła:
  - Znowu widzisz nad Ziemią wiry wściekłych ataków!
  I tacy są nieugięci wojownicy.
  Ale wciąż siły są nierówne. Penza już upadł. A naziści szturmują Sarańsk.
  Teraz nie pozostało już tak wiele do miasta Gorky.
  7 listopada 1944 Stalin zorganizował kolejną paradę w Moskwie. Nawet jeśli to nie jest zwycięstwo.
  Fritz jednak po raz pierwszy wystrzelił w kierunku Moskwy pociskami balistycznymi V-2. W tym samym czasie miasto zostało zbombardowane przez samoloty odrzutowe, w tym bombowce Arado. Ta akcja bardzo zszokowała wszystkich. Pociski V-2 leciały po wysokiej trajektorii i nagle spadały, nawet radary nie widziały ich prawidłowo.
  Było wiele zniszczeń i nieszczęść. Podczas parady zginęli radzieccy żołnierze.
  Stalin odbył pilne spotkanie w podziemnym bunkrze, który mógł wytrzymać nawet bezpośrednie trafienie bombą atomową.
  Szef sztabu generalnego Wasilewski z niepokojem zauważył:
  - Niemcy mają nową broń o wielkiej sile niszczącej. A nasze radary go nie widziały...
  Stalin ryknął, ze złością tupiąc piętami:
  - Tutaj jesteście głupcami! Takiej niespodzianki nie było widać!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Coś było towarzyszem Stalinem ....
  Beria natychmiast powiedział:
  - To pociski klasy A-5. Nie martw się, towarzyszu Stalin. Niosą tylko osiemset kilogramów aminolonu i stoją jak dobry bombowiec odrzutowy. Niemcy wystrzelili kilkadziesiąt pocisków, ale ten projekt nie wszedł do serii, ponieważ bombardowanie samolotami odrzutowymi jest zarówno tańsze, jak i bardziej praktyczne.
  Stalin, uspokoiwszy się, zauważył:
  - Więc to nie jest skuteczna broń? Bardzo dobrze!
  Beria zauważył z westchnieniem:
  - Ale bombowce odrzutowe to poważny problem. Towarzysz Stalin musi z tym walczyć!
  Marszałek Żukow zasugerował:
  - Może to weźmiemy i sami zrobimy rakiety. Mam na myśli ziemię-powietrze. Co, kontrolowanie ich przez radio, żeby zestrzeliwać samoloty!
  Wozniesieński zauważył:
  - Stworzenie takich rakiet wymaga czasu! O wiele łatwiej jest zrobić bardzo tanie samoloty z drewna, wypełnić je materiałami wybuchowymi i taranować wroga. To byłby styl kamikaze!
  Stalin skinął głową na znak zgody.
  - Tak, należy używać samolotów kamikaze. To jest nasza szansa, choć w rzeczywistości przedłuża to tylko agonię naszej Armii Czerwonej.
  Powinieneś znaleźć coś bardziej efektywnego!
  Jakowlew odpowiedział z westchnieniem:
  - Towarzysz Stalin pracuje nad nowym samolotem. Ale na razie skupiamy się na utrzymaniu maksymalnej wydajności samochodów. Wykorzystywane są wszystkie rezerwy, a do maszyn umieszczamy dzieci od 10 roku życia. Pełna mobilizacja, zarówno totalna, jak i supertotalna.
  Stalin ryknął:
  - Dużo więcej trzeba zrobić! To, co robisz, to za mało!
  Mołotow powiedział z westchnieniem:
  - Kontakt z sojusznikami nie jest możliwy. Wygląda na to, że jesteśmy sami. Próbowali negocjować z Japończykami... Żądają terytorium aż do Uralu, co jest nie do przyjęcia.
  Stalin warknął:
  - Trzeba uderzyć w Japonię zimą, ale co z Leningradem?
  Żukow powiedział, obnażając zęby:
  - Atak na Pietrozawodsk nie był tak udany, jak oczekiwano. Szwecja przystąpiła do wojny po stronie III Rzeszy i mieliśmy do czynienia z dużymi siłami. Nie było więc możliwe natychmiastowe rozwinięcie ofensywy, a wróg, wyciągając części Wehrmachtu, odparł nasz atak. Miasto Leningrad znajduje się w pełnym pierścieniu blokady i jest dokładnie zaciśnięte. Myślę, że do wiosny z powodu całkowitego głodu wyginie cała populacja. A upadek Leningradu będzie nieunikniony.
  Dostarczenie go drogą powietrzną jest praktycznie niemożliwe. Wróg całkowicie dominuje na niebie. Niemcy nawet teraz wręczają krzyż rycerski, tylko za sto zestrzelonych samolotów.
  Stalin warknął ze złością:
  - Nieudany atak!
  Żukow skinął głową.
  - Wiele linii kolejowych jest zepsutych, a my skoncentrowaliśmy zbyt mało sił. I musimy oddać hołd Finom i Szwedom, oni są wytrwali w obronie. Ale to nie wszystko. Niemcy ominęli też Murmańsk. Teraz to miasto jest otoczone. Nie wiemy co robić!
  Stalin warknął:
  - Odblokuj!
  Żukow odpowiedział:
  - Nie ma na to siły! A wróg może zająć cały Półwysep Karelski!
  Stalin nakazał:
  - Podciągnij siły i puść! Zimą Niemcy nie są tak silni. Będzie można je wciskać dużymi literami!
  Wasilewski zauważył:
  - Konieczne jest zapobieganie głębokim przełomom, a tam nasza siła zabierze wrogów!
  Stalin ryknął:
  Będziemy walczyć o komunizm!
  Wozniesieński przekazał więcej radosnych wiadomości:
  - SU-100 jest już zatopiony w metalu i gotowy do masowej produkcji. Podwozie oparte na T-34. Dość łatwe w produkcji. Pocisk jest już prawie gotowy na nowe działo. Tak więc SU-100 pojawi się już na frontach. Jutro pierwsza maszyna jedzie do przodu!
  Stalin skinął głową z aprobatą.
  - Przynajmniej mnie to uszczęśliwiło! Jednak T-34-85 nie został jeszcze wycofany z produkcji. Mało tego, spraw, aby pancerz był cieńszy i zmniejsz wagę do dwudziestu ton. Bitwy pokazały, że gorzej być nie może!
  Wozniesieński zauważył:
  - Możesz zrobić zbroję z drewna! Produkujemy setki takich czołgów dziennie, nawet więcej niż naziści. Ale nasze pojazdy z łatwością zestrzelą Fritza nawet przy pomocy lekkich dział przeciwpancernych.
  Żukow zauważył:
  - Jest Gerda. To taka fajna dama! Zniszczyła wiele naszych czołgów i dział.
  Stalin skinął głową.
  - Musimy ją złapać i usmażyć jej nagie pięty. Boleśnie fajna dziewczyna!
  Żukow zgodził się:
  - Musisz to złapać! I zniszczymy nazistów!
  Beria skinął głową i zabulgotał:
  Zróbmy specjalną operację!
  Stalin zauważył z westchnieniem:
  - To świetny pomysł, ale... Trzeba jeszcze coś dokończyć!
  Beria ryknął:
  - Złapmy je wszystkie!
  Stalin potrząsnął głową.
  - Nie... Zabijanie bohaterów nie jest dobre! Chcę, żeby przyniesiono mi Gerdę! To jest pilne!
  Beria zauważył:
  - Relacja na żywo?
  Stalin chętnie potwierdził:
  - Oczywiście, że żyję!
  Beria zabulgotał, nadymając policzki:
  - Wszystko niemożliwe, może wiem na pewno!
  Pojawiło się kilka dziewczyn w krótkich spódniczkach iz gołymi nogami. Nieśli kieliszki wina i mrugali do członków GKO.
  Żdanow zauważył:
  - Potrzebujemy więcej dziewczyn w wojsku! Tam to naprawią!
  Stalin stwierdził:
  - Nagradzam Anastasię, Mirabelę, Akulinę "Gwiazdą Orderu Chwały" z diamentami! Chwała ZSRR!
  Wszyscy krzyczeli zgodnie:
  - Chwała bohaterom!
  I klaskali w dłonie.
  Jedna z dziewcząt skłoniła się i uklękła, całując buty Stalina.
  Naczelny Wódz oblał ją winem i ryknął:
  - Nasza siła jest naszą pięścią!
  Beria ćwierkał:
  Hitler jest głupcem!
  Stalin sprzeciwił się:
  - Nie głupiec, ale ucieleśnienie oszustwa!
  I wszyscy znowu klaskali.
  . ROZDZIAŁ 12
  Miasto Uljanowsk było całkowicie otoczone, ale do tej pory trzymało się .... Jest już koniec listopada i pada śnieg z mrozem. Niemcy nie są zbyt chętni do ataku i na razie strzelają.
  W powietrzu pogoda nie jest zbyt lotna. Ale dziewczyny nadal walczą i pokazują cuda odwagi.
  Gerda ze swoją załogą na Panther-2. Ale czołg Panther-3 powinien się niedługo pojawić i wojownik naprawdę chce na nim walczyć.
  W międzyczasie strzela na pozycje sowieckie.
  Bosą stopą wycelowała w cel z armaty i wystrzeliła. Złamała sowieckie trzydzieści cztery i ćwierkało:
  - Za święte Prusy!
  Charlotte również wystrzeliła z armaty, przebiła radziecką haubicę i pisnęła:
  - Nasze szczęście na wieki!
  Christina również strzeliła, uderzając wroga bosymi stopami i kracząc:
  - Za takich facetów, którzy są nas godni!
  Magda też strzelała bardzo celnie, ćwierkając:
  - O wielkość Imperium!
  A na najnowszym SU-100 walczą czwórka Elżbiety.
  Dziewczyny opanowały nowy dział samobieżny i strzelają.
  Elżbieta strzelała gołymi palcami i śpiewała;
  Faszystowski kat wyrywa ramiona,
  Oto stojak, szczypce, wiertarki pod ręką!
  chce okaleczyć ciało duszy,
  Nieznaczny potwór, ale fajnie wyglądający!
  
  Obiecuje pieniądze, statki na morzu,
  Co może dać nawet tytuł!
  Naprawdę stawiam cię na linii,
  W końcu dla niego jesteś tylko trupem i grą!
  
  Chce wiedzieć o naszej działalności,
  Co nowego w łańcuchu ubogich w kajdany!
  Dlatego będę jeździł hojnie dogadać się,
  Zapomnieć o swoim ojcu, a nawet o matce!
  
  Ale będziemy mocno służyć Ojczyźnie,
  Nie możemy dać się złamać okrucieństwu kata!
  Gałąź ugnie się od podmuchu wiatru,
  A nagie dzieci płaczą!
  
  Tak, przegrałem pierwszą trudną rundę,
  Ale Wszechmogący da szansę na odzyskanie sił!
  A potem sam wyślę wroga na nokaut,
  Moja pięść mocno zaatakuje gada!
  
  Ojczyzna daje mi taką siłę
  Że można przezwyciężyć ból wszelkich tortur!
  I wyjdź z tego bezdennego grobu,
  Aby nie zostać pożartym, zły niedźwiedziu!
  
  Trochę więcej i zbawienie jest blisko -
  Osiągniemy zwycięstwo nad wrogiem!
  Żyć pod osłoną światła komunizmu,
  Aby Słońce zalało dom złotem!
  A dziewczyny śpiewały i strzelały z nowej, śmiercionośnej armaty. Są niezwykle potężnymi wojownikami.
  Elena zauważyła ze śmiechem:
  - Komunizm zostanie zbudowany, my w to wierzymy!
  Katarzyna zgodziła się z tym stwierdzeniem:
  - Zbudujmy komunizm, a będzie triumf!
  Eufrazja wzięła go i zabulgotała, strzelając gołymi palcami u nóg i uderzając Panterę.
  Wtedy wojownik pisnął:
  - O, komunizm, komunizm! Sofizm zostanie mocno zmiażdżony!
  I "Pantera", uderzona w czoło iz daleka.
  To dziewczyny, których nie da się tak łatwo złamać.
  Teraz nadchodzi grudzień... Japończycy prawie przestali walczyć w warunkach mroźnej pogody.
  Ale na niebie, pomimo zimowej aury, wciąż trwają walki.
  Oto Toshiba i Toyota, dwaj japońscy piloci walczący jak zdesperowani złodzieje.
  Toshiba gołymi palcami strąca radzieckie samoloty i krzyczy z całych sił:
  - Mam super dziewczynę!
  Toyota, nokautując rosyjskiego myśliwca i obnażając perłowe zęby, z przekonaniem potwierdza:
  - A tam jest kobieta hiper!
  Japonki są oczywiście bojownikami o ogromnej sile startowej. Nie można się oprzeć honorowi samuraja.
  Ale w każdym razie niebo wciąż jest w pełnym rozkwicie.
  A na lądzie eksterminację sowieckich żołnierzy podjęły cztery dziewczyny ninja.
  Niebieska dziewczyna ninja zorganizowała przyjęcie w młynie, odcięła kilku rosyjskim myśliwcom i gołymi palcami wystrzeliła groszek materiałów wybuchowych o kolosalnej niszczącej mocy.
  Podarła to i napisała na Twitterze:
  - Witajcie Japonię!
  Żółta dziewczyna ninja zaśpiewała również technikę motyla z mieczami. Odcięła wielu rywalom i pisnęła:
  - O komunistyczną zemstę!
  A bosymi palcami, jak wystrzelić niszczycielski prezent anihilacji.
  Potem mruczy:
  - O wielkość Japonii!
  Czerwona dziewczyna ninja zorganizowała przyjęcie helikoptera z mieczami. Bosymi palcami rzuciła śmiertelny dar śmierci i pisnęła:
  - Dla mojej miłości!
  A potem zauważyła:
  - A gdzie komunistyczna zemsta?
  Żółta dziewczyna ninja, rąbiąca rosyjskich żołnierzy i ponownie rzucająca granatem gołą piętą, wydała:
  - I pomimo tego, że będzie zupa z kotem!
  Biała dziewczyna ninja, siekając rywalki i rzucając darem śmierci gołymi palcami u nóg, wydała:
  - Wygramy za idee komunizmu!
  A wszyscy czterej wojownicy będą się chóralnie śmiać i pokażą swoje perłowe zęby.
  Grudzień minął szybko... Po oblężeniu Niemcy zajęli zarówno Ufę, jak i Sarańsk. Ale Uljanowsk nadal trzymał się w całkowitej blokadzie.
  Stalin nakazał Nowy Rok zatrzymać za wszelką cenę miasto, w którym urodził się Lenin.
  Jednak Niemcy mimo mrozów już zbliżali się do Kazania. Tak więc ZSRR był na skraju całkowitego upadku.
  Co robić w ZSRR nie jest jeszcze jasne i pomysły.
  Stalin obchodził Nowy Rok w Moskwie iw bunkrze. Jego spojrzenie było posępne, ale chęć do walki nie osłabła.
  Hitler tymczasem postanowił urządzić sobie farsę w Libii, gdzie jest ciepło.
  I tam cieszył się spektaklem walki gladiatorek.
  W sylwestra nic się nie wydarzyło, z wyjątkiem bombardowania Moskwy.
  I wydanie pierwszej serii "Pantera" -3. Ten czołg miał grubość pancerza "Tygrysa" -2, ale z dużymi spadkami i ważył tylko czterdzieści pięć ton. A jego wysokość zmniejszyła się o niecałe dwa metry. Potężny silnik o mocy 1200 koni mechanicznych znajduje się w jednym bloku i w poprzek ze skrzynią biegów. Samo auto okazało się doskonale uzbrojone, z doskonałą optyką i hydraulicznym stabilizatorem. A w wąskiej wieży znajdowało się działo 88 mm w 100 EL, bardzo celne i przeciwpancerne.
  Gerda i jej zespół wyjechali tym samochodem. Idealny i lżejszy bieg, doskonale biegający po śniegu. Ten czołg jest ogólnie doskonały. A jego zbroja z dużymi pochyłościami doskonale chroni czoło samochodu. Górna część 150-milimetrowej obudowy jest szczególnie mocno chroniona pod kątem 40 stopni od poziomu. A to około 330 milimetrów pancerza pod kątem dziewięćdziesięciu stopni. Żadne sowieckie działo nie przebije górnej części kadłuba Panther-3. Dno zajmuje jedną trzecią powierzchni czoła ciała pod kątem 120 mm i pod tym samym kątem, a także jest prawie nieprzeniknione.
  Czoło wieży ma 185 milimetrów grubości i jest ustawione pod kątem 50 stopni, również nieprzeniknione dla radzieckich dział.
  Ale tutaj boki są słabsze przy 82 mm ze spadkami i można je wziąć. Zwłaszcza SU-100, nowe radzieckie działo samobieżne szybko zdobywające popularność wśród żołnierzy ze względu na łatwość produkcji i działo przeciwpancerne.
  Gerda oddała pierwszy strzał do wojsk sowieckich. Przebiła czołg IS-2 i wyraziła się:
  - To dobry wojownik!
  Charlotte zauważyła, strzelając do wroga i przebijając się przez sowiecką maszynę, naciskając przycisk gołą piętą:
  - Ta technika jest prawie bezbłędna!
  Kristina, celując gołymi palcami w szybkostrzelne, automatyczne niemieckie działo, zauważyła:
  - Pancerz pokładowy jest raczej słaby! Mielibyśmy mocniejszy samochód!
  Magda też strzeliła bosą stopą iz wściekłości wzięła ją i wrzasnęła:
  - Byłaby tylko trojka, ale trojka igraszki!
  A dziewczyny śmiały się zgodnie... Czołg jest naprawdę dobry, zwłaszcza jego właściwości jezdne.
  Przeszedł testy bojowe i samochód E-100. Jest jednak ciężka. Ale dobrze chroniony. A jej broni nie da się tak łatwo zabrać.
  I w nim siedzą też Niemki. I mimo zimna boso iw bikini.
  Adala strzelając do przeciwników i uderzając we wroga logicznie wyrażała się:
  Będziemy żyć pod komunizmem!
  A z bosym obcasem, jak prasować ....
  Agata strzelając na pozycje sowieckie, uderzając przeciwników gołymi palcami, pisnęła:
  - A wielkość naszego zwycięstwa będzie trwała przez wieki!
  Agnes strzelała również odłamkami do sowieckiej piechoty, oczywiście bosą stopą, i ryknęła:
  - Nie, nie ulegniemy Führerowi!
  Dziewczyna na czołgu, Atena, uderzyła wroga bosymi palcami i jęknęła:
  - Za Führera, nie za Führera!
  Agnieszka zaśmiała się i zauważyła:
  Jesteśmy plemieniem nadludzi!
  Andriana, strzelając do sowieckiej baterii i niszcząc pozycje wroga, pokazała język i wydała:
  - Wielkość Niemców rozpoznaje planetę!
  I gołym kolanem, jakby wywierał presję na wroga.
  Agata prowadząca ogień zauważyła:
  - Rozerwiemy smoka na kawałki...
  Czołg E-75 nie był jeszcze gotowy. Führer wymagał, aby masa wynosiła 65 ton, a silnik o mocy 1500 koni mechanicznych zapewniał dużą mobilność, z bocznym pancerzem co najmniej 170 mm na wysokich zboczach. I zajęło to trochę czasu.
  Ale póki naziści i tak wygrywają... W styczniu Uljanowsk w końcu upadł. Fritz zaczął szturmować Gorkiego i Kazania.
  Do tej pory wspinali się poza Moskwę.
  Stalin był wściekły, ale nic nie mógł zrobić. Właściwie co tu robisz, kompletna porażka...
  Ale dziewczyny walczą na niebie i na ziemi ...
  Tak więc SU-100 Nataszki rozbił niemiecki samolot szturmowy nalotem. Wyszło całkiem fajnie. Choć nie do końca sprytny i zaradny. Jednak Natasha wcale nie jest pierwszoklasistką i jak będzie żłobić.
  . Teraz dziewczyna była w znanym już czołgu T-34. Tylko mały przyjaciel. Wieża jest większa, a działo ma 85 mm zamiast 76. Podwozie jest takie samo.
  Dziewczyny odwróciły się. Są takie same jak poprzednio, w tym samym bikini. A oto samochód produkcji sowieckiej. Na miejscu są też muszle.
  Superman-Natasha uśmiechnął się zadowolonym spojrzeniem:
  - Gdzie są naziści?
  W zbiorniku pojawił się obraz młodego posłańca. Mały chłopiec ćwierkał:
  - To czołg, który pojawił się na frontach II wojny światowej w czterdziestym czwartym roku i nadal służy w Armii Czerwonej. W przeciwieństwie do niego, E-25. Działo samobieżne z działem 88 mm i przednim pancerzem 120 mm. Miło walczyć!
  Rzeczywiście, w oddali z dużym trudem widać niemieckie działo samobieżne. Przysadzisty, z długim pniem. Nieznane dziewczynom, które tak wcześnie opuściły fronty Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. Ale Superman-Natasha natychmiast zauważył:
  Ona może nas dorwać. Ma długość 71 EL.
  Zoya od razu zasugerowała:
  - Powinieneś się ruszać, żeby nie zostać trafionym!
  Futurystka Angelica zauważyła z irytacją:
  - Cholera! Natychmiast wpadli w samochód, który był lepszy od nas!
  Ich młody kurator-oficer ze złością oświadczył:
  - A to jeszcze drobiazg! E-75 byłby jeszcze gorszy! Nie przebiłbyś się przez to pod żadnym kątem. I tak trzymaj!
  Superman-Natasza przeżegnała się i syknęła:
  - Jako prawdziwy komunista mówię ci - do diabła!
  Futurystka Angelica warknęła, tupiąc bosą stopą:
  - Występujmy!
  Radziecki samochód ruszył trochę wolno i zabrzęczał. Przebicie Niemca w czoło jest nierealne, a Fritz powinien był wejść na pokład. Ale spróbuj? Wystrzeliwuje ze swojej długolufowej armaty... Pozostaje tylko polegać na szybkości.
  Superman-Natasza zły. Zwykłe niemieckie działo samobieżne, nawet lżejsze niż trzydzieści cztery, ma o wiele lepsze osiągi. Tutaj mimowolnie wariujesz.
  Zbliża się sowiecki samochód. Na szczęście skrzynia biegów jest lepsza niż wcześniej.
  Svetlana opiera swoje gołe pięty i ćwierka:
  - Führer szybko się odwracamy!
  Futurystka Angelica to potwierdza:
  Zniszczymy Hitlera!
  Złotowłosa Zoya ryknęła:
  - Daj mu szybki cios!
  W tym momencie ciężki pocisk nazistowskiego działa uderzył w samą podstawę wieży. Dziewczyny zostały podniesione i niesione w rozdartym metalu.
  A sekundę później cała czwórka była prawie całkowicie naga w majtkach i wisiała na wieszaku. Pod bosymi stopami piękności płonął ogień. Płomienie lizały nagie, pełne gracji podeszwy dziewcząt.
  Superman-Natasza próbowała drgnąć, ale jej nogi były mocno zaciśnięte w kolby, a rozciągnięte żyły bardzo bolały. Był to klasyczny stojak, z tradycyjnym opiekaniem pięty. Nogi dziewczyn są bardzo seksowne, a ogień liżący podeszwy czyni je jeszcze bardziej atrakcyjnymi.
  Ale to boli piękności. Próbują się uwolnić. Ale opuszki są bardzo mocne. A dziewczyny z Walkirii również wiszą na nim ciężary.
  Także wojownicy w krótkich spódniczkach, z bosymi stopami, gołymi rękami, ale ciała pokryte są srebrną kolczugą. Rozpalają ogniska pogrzebaczami i rzucają węgle, aby pięty były bardziej smażone.
  Tutaj stojak skręca stawy, a ogień smaży się od dołu. I wtedy pojawił się książę z dynastii króla Wilhelma. W rękach dostojnego chłopca, księcia demiurga, który drugi milion dolarów wymienił na stanowisko w SS, bicz z drutu kolczastego. A także jej Walkirie rozgrzewa się miotaczem ognia.
  Książę-bóstwo mrugnął i jak uderzyłby Supermana-Nataszkę w muskularne plecy. Chociaż dziewczyna jest odważna, uderzył ją taki ból od pięt po tył głowy, że piękność dziko krzyczała.
  Chłopiec-książę zadał Zoyi kolejny cios. Chociaż mocno zacisnęła zęby, nie mogła powstrzymać krzyku. A na plecach pojawiły się krwawe pręgi i oparzenia.
  Barbarossa Jr. powiedział z uśmiechem:
  - Nadal musisz się uczyć!
  Kolejny cios spadł na Futurist-Angelica. A ta dziewczyna nie mogła powstrzymać się od krzyku. Chłopiec włożył bosą stopę swojego dziecka do ognia. Zwinnymi palcami wyjął kawałek węgla i rzucił czerwoną bestię w twarz. Krzyczała jeszcze głośniej, bolało!
  Barbarossa Jr. powiedział z satysfakcją:
  - Ale chciałeś jechać z Niemcami!
  Potem pokonał też Swietłanę. Ponieważ nie zacisnęła szczęki, również krzyczała. Mimo to bicz rozgrzanego do czerwoności drutu kolczastego był jeszcze bardziej bolesny niż płomienie pod bosymi stopami. Co więcej, dziewczyny od lat przyzwyczajone są do chodzenia bez butów, a ich podeszwy stóp są bardzo elastyczne i wytrzymałe.
  Ale ogień też je pali. Trzymają już Walkirie w dłoniach i bicze z rozgrzanego drutu.
  Superman Natasza krzyknął na całe gardło:
  - Tak co to jest?
  Barbarossa Jr. mówi:
  - Przesłuchanie krnąbrnych pań! Jesteś w niewoli i za wszystko odpowiesz!
  Natasza zauważyła:
  Nie chcemy tak umrzeć! Chodź, chodźmy, a będziemy walczyć dalej!
  Barbarossa Jr warknął:
  - Dlaczego pozwalasz odejść?
  Angelika odpowiedziała:
  - Jesteśmy czarownicami i możemy dać człowiekowi, który nas uratuje, najcenniejszy prezent ze wszystkich możliwych!
  Barbarossa Bock był zaskoczony:
  - Tak, a co mi dasz?
  Natasza z przekonaniem stwierdziła:
  - Zrobimy z ciebie wieczną młodość i nigdy się nie zestarzejesz!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Tak, mogę cię puścić! Ale jak możesz to udowodnić!
  Natasza stwierdziła:
  "Włóż rękę do ognia, a nie zostaniesz zraniony!" Zobaczysz, że potrafimy wyczarować!
  Barbarossa Jr. ostrożnie włożył rękę do ognia, przewinął i odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, możesz! Cóż to za wolność w zamian za moją nieśmiertelność!
  A dziewczyny mają nową szansę. A wojna wciąż trwa ... W styczniu Gorki i Kazań zostali zabrani.
  Na początku lutego Niemcy oraz Finowie i Szwedzi zdobyli Karelię i przystąpili do szturmu Archangielska. Sytuacja dramatycznie się pogorszyła.
  Elżbieta została przeniesiona na SU-100 do tego miasta.
  Tam walczyła. Luty i mróz. Ale dziewczyny nadal walczą boso.
  SU-100 waży tylko osiemnaście ton z kuloodporną osłoną. Jest wrażliwa, ale mobilna. I nie powinna stać w zasadzce, musi się poruszać, żeby nie została trafiona.
  Kiedy się ruszasz, zbiornik nagrzewa się, a dziewczynom na bosych stopach iw bikini nie jest tak zimno.
  Elżbieta, strzelając do nazistów, śpiewała:
  - Ale takie są warunki! I oto jest środa! Jednak zimno jest dobre dla twojego zdrowia! Zimna pogoda sprzyja naszemu zdrowiu!
  A z gołymi palcami, jak oskarżać nazistów. A T-4 ten mały czołg jest zepsuty.
  Wojownicy powinni być godnymi uwagi wojownikami kolosalnej klasy.
  Ekaterina strzela też bosymi stopami i piszczy:
  - Być komunizmem!
  Elena, również strzelając do wroga i przebijając się przez niego, zaśmiała się ogłuszająco:
  - Czeka nas szalone zwycięstwo!
  Efrazja przebijająca się przez czołgi Wehrmachtu gołymi nogami, sine z zimna, odpowiedziała pewnie:
  - Nic nas nie zatrzyma!
  Ci wojownicy są po prostu super!
  Ale niestety ich bohaterstwo jest bardzo małe... Archangielsk też upadł... Wyraźnie brakuje amunicji...
  Niemcy idą od tyłu w kierunku Moskwy. W marcu o Riazań toczyły się bitwy. Hordy Hitlera płyną ze wschodu...
  Potrzebne są pilne kroki.
  Moskwa wciąż się trzyma, a Stalin powołał radę bezpieczeństwa. Dyskusja była nerwowa. Nie było nowych pomysłów.
  Tylko Beria zasugerował:
  "Może naprawdę powinniśmy zaoferować Trzeciej Rzeszy pokój na dowolnych warunkach, pod warunkiem, że nas nie dotkną!"
  Stalin ze złością odpowiedział:
  - To nie jest konstruktywne podejście, towarzyszu Beria! Potrzebujemy mocnych ruchów!
  Marszałek Wasilewski odpowiedział szczerze:
  - Wasza Ekscelencja nie ma rezerw! Prawie wszystkie z nich padły w nierównych bitwach. Oprócz SU-100 w serii nie ma innych rodzajów nowych broni. To prawda, że IS-3 będzie wkrótce gotowy, ale ten czołg jest trudny do wyprodukowania i trudno będzie wprowadzić go do serii w obecnych warunkach.
  Marszałek Żukow ze złością zauważył:
  - Jeśli nie możesz wygrać, pozostaje tylko jedno - umrzeć z godnością!
  Stalin chciał coś powiedzieć, ale pojawiła się bosa dziewczyna w krótkiej spódniczce. Migając gołymi obcasami, przyniosła wiadomość.
  Stalin przejechał po nim oczami i ryknął ze złością:
  - Leningrad, nie mogąc wytrzymać głodu i wielomiesięcznej blokady, spadł! Teraz nasze drugie miasto zostało zdobyte przez Fritza!
  Marszałek Żukow rozłożył ręce i zauważył:
  - Och, wielki Stalin... To straszne!
  Beria zasugerował:
  - Może na cześć tego rozstrzelać tysiąc osób?
  Naczelny Wódz ryknął:
  - Zamknij się łysy idioto! Coś trzeba zrobić!
  Mołotow zasugerował, jąkając się i nerwowo głaszcząc gołe kolana dziewcząt:
  - Zaproponujmy Niemcom tymczasowe zawieszenie broni, a dopiero potem rozpocznijmy negocjacje pokojowe na dowolnych warunkach.
  Stalin zaskrzeczał:
  - Próbować! Ale nie będzie kapitulacji. Moskwa upadnie, przeprowadzimy wojnę partyzancką!
  Beria zauważył z pochlebnym uśmieszkiem:
  - Ale to tylko zwiększy cierpienie ludzi, towarzyszu Stalin. Być może...
  Stalin zdecydowanie uderzył pięścią w stół:
  - Nie! Niech Mołotow zaproponuje negocjacje! I nic więcej, gówno do końca!
  W połowie marca Niemcy otoczyli Riazań. Doświadczając braku amunicji, z miasta przedarły się wojska sowieckie.
  Alenka i jej zespół biegną, boso migoczą na wiosennym śniegu.
  Dziewczyna strzela do nazistów i śpiewa:
  - Chwała naszemu duchowi, chwała wielkiemu krajowi!
  A bosą stopą rzuci morderczy prezent śmierci. I rozproszyć nazistów we wszystkich kierunkach.
  Anyuta, strzelając do przeciwników, wydała:
  - I nasz cios, święty dar i opłata!
  Alla też biegnie, strzela do nazistów, rzuca bosą stopą wybuchową paczkę węgla i syczy:
  - Nigdy się nie poddamy!
  A teraz iskrząca się Maryja, strzelająca do nazistów, dokładnie kosząc ich i warcząc z uśmiechem zębów, piszczy:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A jej naga pięta wysłała niszczycielski pakiet śmierci i zmiażdżenia.
  Marusya, strzelając do nazistów, całkiem logicznie zauważa:
  - Komunizm nigdy nie przeminie!
  Matryona, strzelając do wroga i obcinając szeregi, całkiem logicznie i racjonalnie zauważa:
  - A wiara w partię pozostanie na wieki!
  A bose palce rzucą prezent unicestwienia.
  Dziewczyny uciekły z ringu. Ale sytuacja jest nadal napięta.
  I nie mają dokąd pójść.
  Wiosenna odwilż nieco opóźniła natarcie Niemców. Ponadto naziści zjednoczyli się z Japonią i przystąpili do okupacji Azji Środkowej.
  To również ich rozproszyło i kwiecień minął stosunkowo spokojnie. A w maju w końcu wypuszczono pierwszy radziecki czołg IS-3. I mógł być dostarczony na paradę pierwszomajową.
  Stary i osłabiony Stalin przyglądał się temu zgarbiony. Jego twarz była śmiertelnie zmęczona.
  IS-3, ze względu na pracochłonność produkcji, nadal nie mógł stać się seryjnym.
  Zasadniczą różnicą w stosunku do tych dwóch był jedynie kształt wieży. Była jak latający spodek, a jej czoło przypominało dziób żurawia. Oczywiście zwiększony kąt nachylenia dobrze zabezpieczał przednią część, ale skomplikowana produkcja. Ponadto dolna część czoła była wrażliwa, a jeśli trafi tam pocisk, to już nie rykoszetuje.
  Stalin machnął ręką i zniknął w bunkrze, rozpoczął się kolejny hitlerowski nalot. TA-400 i Yu-287 z odwróconym skrzydłem brały udział w nalotach.
  I znowu wystrzelili w radiu rakiety balistyczne kierowane skrzydłami.
  Kreml doznał znacznych szkód.
  Stalin poważnie myślał o ucieczce ich Moskwy.
  W połowie maja, po zakończeniu redystrybucji Azji Środkowej, naziści rozpoczęli ofensywę na Moskwę ze wschodu i zachodu. Wywiązała się kolejna zacięta bitwa.
  Bohatersko walczyły wojska radzieckie. Ale siły są zbyt nierówne. W bitwach pojawiły się również czołgi E-75 Tiger-3. I masowo "Pantera" -3. Takie walki, powiedzmy, są niezwykłe.
  Pod koniec maja na początku czerwca naziści zakończyli praktycznie całkowite okrążenie Moskwy.
  Stalin uroczyście zapowiedział, że pozostanie w stolicy i stanie tam na śmierć.
  Moskwa była ostrzeliwana i bombardowana. Była otoczona bardzo potężnymi liniami obrony, które nie są tak łatwe do pokonania. W stolicy skoncentrowano ogromne zapasy amunicji i żywności.
  A Stalin w podziemnym mieście był stosunkowo bezpieczny.
  Hitler 22 czerwca 1945 r., kiedy od wybuchu Wielkiej Wojny Ojczyźnianej minęły dokładnie cztery lata, nakazał powstrzymać szturm na stolicę, zamiast tego systematycznie niszcząc ją za pomocą artylerii i samolotów. I nadal pewnie bombarduj.
  Ofensywa oparta na przesunięciu na Syberię. Trzeba było zająć Swierdłowsk i Czelabińsk, aż te miasta przykryją śnieg... Pod koniec czerwca na początku lipca oba kluczowe miasta zostały zdobyte po upartych bitwach... Niemcy szli przez Syberię. Wsie sowieckie padały jedna po drugiej.
  Tutaj naziści we wrześniu 1945 r. zbliżyli się do Nowosybirska. Wybuchły też walki o tę osadę.
  Armia Czerwona walczyła u boku miejscowych milicji. Tamara walczyła tu jak bohaterka.
  Jest koniec września, pada śnieg i mróz. A batalion dziewcząt walczy boso i pokazuje cudowne bohaterstwo.
  A wojownicy walczą jak pantery.
  Tamara odwróciła się, rzuciła bosą stopą wybuchową paczkę węgla i pisnęła:
  - Nikt nas nie zatrzyma! Nikt nas nie pokona!
  Inne dziewczyny rozpaczliwie ryczą:
  - Umrzemy, ale się nie poddamy!
  A bitwa trwa dalej...
  Nowosybirsk upadł dopiero na początku listopada... Wojna trwała dalej. Związek Radziecki wciąż nie skapitulował. Moskwa została zablokowana i pod ostrzałem.
  W podziemnym mieście przechowywano strategiczne zapasy żywności i amunicji, dzięki czemu można było wytrzymać przez dłuższy czas.
  Niemcy nieustannie bombardowali i ostrzeliwali miasto.
  Pojawił się również nowy czołg ciężki "Rat". Maszyna ta ważyła dwa tysiące ton i była uzbrojona w kilka dział.
  Jako czołg przełomowy został użyty pojazd z opancerzeniem 400 mm... Zdał test bojowy....
  Ale utknął na jeżach i został zniszczony przez pilota kamikaze, który ją staranował.
  Niemniej jednak nowy czołg "Szczur" -2 okazał się jeszcze większy i cięższy...
  Stalin obchodził w Moskwie Nowy Rok 1946, który nie został jeszcze zdobyty. Wielki przywódca ZSRR liczył na cud. Moskwa stała się prawdziwym miastem fortecznym.
  Dostawy żywności mogą wystarczyć na jeszcze kilka lat, a biorąc pod uwagę spadek populacji z powodu bombardowań i ostrzałów, dłużej. Ale amunicja zależała od szybkości i intensywności szturmów.
  Beria jednak zauważył:
  - Może towarzysz Stalin zgodzi się z Hitlerem w sprawie naszej wolności?
  Naczelny Wódz, stanowczo oświadczył, mocno uderzając pięścią w stół:
  - Nie rozmawiam z kanibalami Lavrenty! Czy rozumiesz!
  Beria zauważył z westchnieniem:
  Miejmy nadzieję na cud!
  Stalin zauważył, rechocząc:
  -Cierpliwość i trochę wysiłku!
  . EPILOG
  Nowy rok 1946 miał miejsce w lokalnych bitwach. Niemcy i Japończycy stopniowo zdobywali wszystkie większe miasta. Wierchojańsk spadł jako ostatni w sierpniu. Niemcy mieli nowe czołgi AG-50 w formie piramidy.
  Tamara i jej zespół walczyli desperacko w Wierchojańsku.
  Dziewczyny jak zwykle były bose iw bikini.
  Stali na śmierć. A bosymi palcami rzucali wybuchowymi paczkami ze śmiertelną siłą.
  A potem, gdy skończyła się amunicja, mogli przejść przez piwnice i tunele do tajgi.
  Byli gotowi chwycić za broń i ponownie prowadzić wojnę, nawet jeśli była to wojna partyzancka.
  W ZSRR powstały strefy partyzanckie, wybuchła wojna podziemna.
  Stolica wciąż się trzymała, więc Hitler chciał ją zagłodzić i ocalić swoich żołnierzy, których zbyt wielu już zginęło.
  A dziewczyny w międzyczasie eksterminowały nazistów i Japończyków na różne sposoby i metody.
  Zwłaszcza Natasza i jej zespół.
  I znaleźli się z powrotem w T-34-85. Samochód z pewnością nie jest nowy. I na koniec czterdziestego szóstego roku przestarzałe.
  A oto AG-50. Przypomina niską piramidę z bardzo długim pniem. Maszyna ma całe sześćdziesiąt pięć ton. Grubość pancerza pod każdym kątem wynosi 250 mm pod kątem. Jeśli chodzi o pociski, T-34 jest absolutnie nie do przebicia.
  Superman-Natasza syknął z irytacją:
  - To jak praca! Podnieś górę!
  Futurystka Angelica rozejrzała się dookoła. Teraz byli w swoich tradycyjnych bikini. I przyszło mi na myśl coś pięknego.
  A Svetlana nacisnęła dźwignie gołymi obcasami i pojechała czołgiem. Syknęła:
  - Manewr! Tylko manewr!
  AG-50 jest wyposażony w potężne działo 105 mm o długości lufy 100 EL. Potrafi uderzyć z dużej odległości. Co więcej, trzydzieści cztery z jakością zbroi nie ma znaczenia. Jedno uderzenie i koniec.
  Swietłana zaczyna kołysać radzieckim czołgiem. Wróg strzela. Pocisk nawet lekko dotyka pancerza. Ale na szczęście się ześlizguje. Ale moc jest kolosalna - rdzeń uranu.
  Superman-Natashka wyszeptała szkarłatnymi ustami:
  - Na ikonach ze smutnymi twarzami - imperium odrodzi się na nowo!
  Futurystka Angelica strzelała gołymi palcami. Pocisk trafił w nieruchomy czołg piramidowy. I zsunął zbroję w rykoszet. Jest bardzo spadzista i zacementowana.
  Niemiecki czołg jest oczywiście nieprzenikniony pod każdym kątem, nawet dla IS-7. A gdzie jest przed nim T-34-85.
  Znowu Niemcy strzelają... Swietłana nacisnęła na hamulce bosą piętę. I udało jej się uniknąć porażki czołgu. Chociaż śmiertelna teraźniejszość prześlizgnęła się bardzo blisko.
  Superman-Natasza powiedział z wściekłością:
  - Tak, utknęliśmy!
  Futurystka Angelica zachichotała. Zimno zerwała stanik. Odsłonięty wysoki biust z sutkami truskawkowymi. Obnażyła perłowe zęby. I ćwierkało:
  - Tchórz nie gra w hokeja!
  I nacisnęła szkarłatny sutek na spuście. Taka jest odważnym i błyszczącym diabłem. A może miły, rosyjski anioł wcielony.
  Pocisk wyleciał z niezbyt długiej lufy. Przejechał obok... I wylądował w bagażniku niemieckiego auta AG. Znokautował go jak krakersa.
  I wszystkie cztery dziewczyny w refrenie szczekały:
  - Raz, dwa - rozumiem! Fritz dał rogi tak!
  I jak potrząsają bosymi stopami. Oto dziewczyny! A kiedy strzelają gołą klatką piersiową, jest to sto razy skuteczniejsze.
  Superman-Natasza zauważył z uśmiechem:
  - Ten czołg jest teraz dla nas bezpieczny. Ale jak to zniszczyć?
  Zoya zasugerowała z uśmiechem:
  - A walcząc w stylu kowbojskim, zmiecie to!
  Swietłana przyspieszyła ruch swojego czołgu. Ale wróg nagle odwrócił się i rzucił się do pięt. Przyspieszył zaskakująco szybko: w końcu silnik z turbiną gazową. I był wyraźnie szybszy niż T-34-85.
  Jak słoń uciekający z Moski. Wszystko będzie dobrze. Ale słonie potrafią nawet poruszać się bardzo szybko.
  Superman-Natasha ze złością nadepnęła na zbroję bosą stopą i ryknęła:
  - Tutaj! Cóż, jak pozostaliśmy w tyle za nazistami!
  Zoya ze smutkiem w głosie zaśpiewała:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe w naszym świecie!
  I potrząsnęła jej włosami koloru złotego liścia.
  Futurist-Angelica zaśpiewała z zachwytem i wystrzeliła kolejny pocisk. Uderzył w opancerzoną rufę i złamał się.
  - Czy bezprecedensowe sny odchodzą... Czy spóźnione są tkanie wieńców... Gerasim był kiedyś niemy! Teraz przeklina!
  Swietłana surowo zauważyła:
  - Przeklinanie nieprzyzwoitości jest wulgarne!
  Superman-Natasza chciał powiedzieć coś dowcipnego. Ale potem pojawił się kolejny faszystowski czołg. Tym razem E-75. Również dobrze chroniony na czole, ale znacznie gorzej z boków. To prawda, że trzydzieści cztery nadal nie mogą się przez to przebić.
  Tym razem Zoe zdjęła stanik. I odsłonił szkarłatny sutek.
  Wzięła go i nacisnęła spust klatką piersiową. Broń zadziałała...
  Pocisk ponownie trafił prosto w lufę masywnego działa. A działo stupięciomilimetrowe było niesprawne.
  I ten Niemiec rzucił się mu do pięt. Dobrym sposobem na wyłączenie najbardziej chronionych pojazdów jest uderzanie w pnie.
  Superman-Natasza radośnie oświadczył:
  - Tutaj widzisz! Wygrywamy!
  A oto trzeci czołg. Tym razem "Królewski Lew". Ma broń, bombę 450 mm. Jeśli coś takiego jest popieprzone, to wcale nie będzie się wydawać małym.
  Superman-Natasha tym razem postanowiła się zastrzelić. Zdjęła stanik. Jaką wysoką i jędrną klatkę piersiową wciąż ma. Świeży jak dziewczyna. A wojownik weźmie go i przyciśnie rubinowym sutkiem.
  Pocisk wyleciał... I "Królewski Lew" dostał się prosto do beczki. I jak wybuchnie ogromny samochód. Że kilka czołgów stojących na krawędziach odleciało kilkaset metrów.
  Tak, i trzydzieści cztery wstrząsnęły. Samochód prawie się przewrócił i został podniesiony z ziemi.
  Futurist-Angelica nawet uderzyła się w czoło podczas lądowania, krzycząc:
  - Jak konie osły!
  I groziła Fritzowi pięścią.
  Superman-Natasza była zadowolona i obnażyła swoje perłowe, bardzo duże zęby:
  - Tutaj oddaliśmy się wrogowi! Tak jak powinno być!
  Zoya śpiewała z zachwytem:
  - Miłość i śmierć! Dobro i zło! Co jest święte, co jest grzeszne... Ale nie obchodzi mnie to!
  A dziewczyna przesunęła bosą stopę po metalu.
  Następnym wrogiem jest E-100. Samochód jest niebezpieczny. Z wyrzutnią bomb i armatą 75 mm z bardzo długą lufą. Taka modyfikacja szturmowa, zdolna do pełnienia roli niszczyciela czołgów. I wystarczyłoby działo siedemdziesiąt pięć milimetrów dla radzieckiego czołgu.
  A lufa bombowca jest przykryta czapką.
  Superman-Natasza przeżegnała się bosą stopą i zaćwierkała:
  - Cóż, mamy go pobić?
  Zoya, obnażając zęby, zgodziła się:
  - Oczywiscie ze bedziemy!
  Futurystka Angelica nacisnęła spust szkarłatnym sutkiem. Broń działała. Wypluł zabójczy ładunek. I złamała stosunkowo cienką, ale długą lufę niemieckiej armaty.
  Swietłana entuzjastycznie napisała na Twitterze:
  - W porządku! Teraz pozwól mi strzelać!
  A wojownik również obnażył jej tors. Cała czwórka skrzyni jest na górze. I bardzo nawet piękna, seksowna, uwodzicielska. Więc z takimi dziewczynami chcesz się kochać. Cóż może być lepszego od nich? Prawdopodobnie po prostu inne dziewczyny!
  A potem dziewczyna złapała moment, w którym czapka zaczęła się otwierać. I używając szkarłatnego sutka, jak wystrzelić pocisk w niemiecki bombowiec.
  A Fritz nie zdążył nawet mrugnąć okiem... Jak tylko go weźmie i wybuchnie... Dymiący metal rozsypał się we wszystkich kierunkach.
  Swietłana potarła silne ręce i pisnęła:
  - Jestem prawdziwą smoczą dziewczyną!
  I jak się śmieje! A on to weźmie i pokaże język!
  Superman-Natasza wziął go i entuzjastycznie zaśpiewał:
  - Patriota! Radziecki patriota! Ilu Fritzów zabiłeś!
  Zoya podniosła piosenkę i potrząsając nagą klatką piersiową, kontynuowała:
  - Patriota! Czerwony patriota! I dziewczyny wszystkie twoje marzenia!
  A także wojownik, jak to wziąć i wybuchnąć śmiechem! A język pokaże! I obnażył kły!
  I przesuń dźwignię bosymi stopami...
  Dziewczyny tutaj są wyraźnie w najlepszej formie, mimo że mają przestarzały czołg. I nadal partyzantują.
  Ale 20 kwietnia 1947 rozpoczął się nowy atak na Moskwę. Uczestniczyli w nim Japończycy, Turcy i cała armia zagraniczna.
  Hitlerowi w końcu zabrakło cierpliwości i postanowił zakończyć ZSRR. I osobiście ze Stalinem, łącząc z nim wojnę partyzancką, która wciąż trwa na terytorium Rosji.
  Na przykład, jeśli Moskwa upadnie, wojna bez wątpienia się skończy.
  I rozpoczął się decydujący, generalny szturm.
  Do ataku poszły również superciężkie czołgi "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 i inne.
  Po pierwsze, miasto zostało ostrzelane pociskami balistycznymi.
  A bojowe, niezniszczalne dyskietki III Rzeszy były również używane. Taka jest armada.
  Alenka i jej zespół dzielnie spotkały Niemców i stoczyły z nimi walkę.
  Alyonka rzuciła granat gołymi palcami u nóg, wystrzeliła serię i ryknęła:
  - Za rosyjskiego ducha!
  Anyuta, strzelając do przeciwników i kojąc szeregi wrogów, ćwierkała gołą piętą, ulegając paczce śmierci:
  - O wielkość komunizmu!
  Alla, strzelając do wrogów ZSRR i rzucając bombę gołymi palcami, jęknęła:
  - O Matkę Rosję w komunizmie!
  Maria, prowadząc celny ogień do wroga i pewnie go kosząc, zauważyła, obnażając zęby:
  - Rosja potrzebuje nowego lidera!
  Matrena zauważyła, strzelając i pewnie niszcząc przeciwników, a gołymi palcami u nóg, dając kolejny dar śmierci:
  - Oczywiście, że to konieczne!
  A od jej rzutu, który wpadł na lodowisko, zderzyły się dwa niemieckie czołgi.
  Marusya, strzelając do nazistów, entuzjastycznie zauważył:
  - Wszystko było w ZSRR, ale wróg wziął numer!
  A swoją nagą piętą, jak wyrzuci morderczych i nieubłaganych!
  Alenka zachęcała koleżanki:
  - Nie spiesz się, aby pochować Rosję! Mamy też rzeczy do zrobienia!
  A palcami bosej stopy rzuci miażdżący dar unicestwienia.
  Anyuta, strzelając do nazistów, zgodziła się z tym:
  - Zaciekle pokonamy wrogów, rzeka Ojczyzny nie wyschnie!
  A z nagim, okrągłym obcasem dziewczyna energicznie weźmie i ulegnie wrogowi.
  Alla strzelając do nazistów i wypuszczając z procy ładunek wybuchowy, ciągnąc gołymi palcami za sznurek, wydała:
  - To będzie tylko superman - który zastąpi Stalina!
  Maria strzelając z niesamowitą celnością i rzucając granatami gołymi palcami, przemówiła:
  - Wszystko co się nie zmienia, wszystko jest na lepsze!
  Matryona, powalająca Fritza celnymi strzałami. A potem, uszkodziwszy zbiornik bosą stopą, zauważyła:
  - My z naszą niezmienną i heroiczną wolą!
  Marusya rzuciła bosymi stopami całą masę granatów. Tak więc działo samobieżne nazistów przewróciło się i zapiszczało:
  - Będę najsilniejszy!
  Alla, wybijając transporter nazistom rzutem, granatami z gołą piętą, zauważyła, poprawiając:
  - Nie ja, ale my! Wszystko jest silniejsze!
  Alyonka śpiewała, by podnieść jej nastrój do walki, komponując w biegu. A reszta dziewcząt, strzelając do nazistów, podniosła się;
  Jesteśmy dziewczynami kraju ZSRR,
  Który jest pochodnią dla całego świata ...
  Pokażmy, poznaj wielkość przykładu,
  Oto śpiewane bohaterskie czyny!
  
  Dziewczyny urodziły się pod czerwoną flagą,
  A boso pędzą przez mróz ...
  Córki i synowie walczą za Rosję,
  Czasami panna młoda daje facetowi różę!
  
  Nad wszechświatem pojawi się czerwona flaga,
  Świeć tak jasno jak płomień pochodni...
  W końcu mamy heroiczny zamach,
  A nasz baner mieni się jak czerwona torba!
  
  Nie wierz, przeklęty faszysta nie przejdzie,
  A duch rosyjski nigdy nie przeminie...
  Zwycięstwo otworzy konto bez końca,
  Przywitajmy się ze wszystkimi!
  
  Rosja to wspaniały kraj
  Dałeś komunizm narodom...
  Na wieki hojnie dane przez Boga,
  Za Ojczyznę, za szczęście i wolność!
  
  Wróg nie będzie w stanie pokonać Ojczyzny,
  I bez względu na to, jak okrutny był przebiegły ...
  Nasz niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  Żołnierz Rosji jest tak sławny ze swojego zwycięstwa!
  
  Piękny kraj sowiecki
  Dziewczyny w nim są dumne, że są piękne...
  Ona jest nam dana na wieki przez narodziny,
  I bądźmy uczciwi członkowie Komsomola!
  
  Walczymy na obrzeżach Moskwy,
  Zawieje zaspy śnieżne, a dziewczyny są boso...
  Nie oddawajmy Ojczyzny Szatanowi,
  nawet celnie strzelamy kosami!
  
  Więc w wściekłości dziewczyny są chętne do walki,
  I rzucają piętą nagi pakiet wybuchowy...
  Jest faszystą, bo fajnie wygląda,
  W rzeczywistości po prostu zły Kain!
  
  Wrogowie nie mogą pokonać dziewczyn,
  Urodzili się pod taką gwiazdą...
  Niezwyciężony potwór jest naszym niedźwiedziem,
  Kto uczynił z Ojczyzny żonę!
  
  My, Rosjanki, jesteśmy dobrzy
  Nie boimy się tortur i mrozu...
  I odpychaj, wierz w atak złej hordy,
  Wróg wkurzy się na dawkę!
  
  Wróg był w stanie odeprzeć Moskwę,
  Mimo że ma dużą moc...
  My dziewczyny jesteśmy z siebie takie dumne
  Wszyscy przeciwnicy znikają w grobach!
  
  Nie wierz, wrogowie nie pokonają Rosji,
  Skoro każdy rycerz z pieluch...
  Łowca zamienił się w zdobycz,
  A przeciwnik wciąż jest dzieckiem!
  
  Ale duch rosyjski, uwierz wielkiemu duchowi,
  W nim wiesz, takie siły są ukryte ...
  Zostanie zmiażdżony do wroga w puchu,
  W końcu rycerze są niezwyciężeni w bitwach!
  
  Porzuć swoje wątpliwości dziewczyny
  Jesteśmy najodważniejsi na świecie...
  Wrzućmy hordy szatana do piekła,
  Zamoczmy wszystkich przeciwników w toalecie!
  
  Święta wojna się skończy
  Na planecie zapanuje spokój i poranek....
  Ona jest na zawsze z darem słońca,
  By wiecznie płonąć latem!
  
  I wieczny komunizm w chwale,
  A Lenin i wielki Stalin są z nami...
  W krwawym filmie dopiero teraz jest faszyzm,
  A nasza wola jest silniejsza niż stal!
  
  Moja Rosja rządzi od wieków
  I dał szczęście całemu wszechświatowi ....
  Potrzebujesz siły stalowej pięści
  I sprawność, ale rozsądny wyciek!
  
  
  
  CZAROWNICE TWORZĄCE CUDOWNĄ BROŃ
  Gerda, Charlotte, Magda i Christina, które były wówczas testowane przez Tigera, również opracowywały obiecujący model: Panthers -2. Dziewczyny umieściły silnik i skrzynię biegów w jednym bloku - w poprzek, a wieżę zrobiły wąską i mniejszą. A skrzynia biegów została zainstalowana na samym silniku. W rezultacie "Pantera" -2 okazała się sylwetką poniżej dwóch metrów, a liczba członków załogi została zmniejszona do trzech osób. Grubość pancerza czoła kadłuba wzrosła do 120 mm pod dużymi skarpami, a boków do 82 mm pod skarpami. A wieże mają do 150 mm czoła i 82 mm boków, pod skarpami. W tym samym czasie cały pojazd został zredukowany do 35 ton, co umożliwiło pokonanie z silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych oraz zwiększyło prędkość i zwrotność czołgu. Jednocześnie poprawiła się również drożność auta, a podwozie stało się lżejsze i znacznie łatwiejsze w naprawie i konserwacji. W sumie jest sześć rolek, co jest praktyczne i wygodne. Hitler polubił "Panterę" -2 i wszedł do serialu od czterdziestego trzeciego września. Samochód odnosi sukcesy, z dobrym, przeciwpancernym i szybkostrzelnym działem. Pracowała i poruszała się szybko, z doskonałą ergonomią.
  A co najważniejsze, był łatwiejszy w produkcji i wymagał mniej metalu. A jednocześnie wyróżniała się przeżywalnością kapitału. Nie jest tak łatwo przebić się przez taki samochód z dużymi pochyłościami pancerza.
  Wojska radzieckie dostały poważny problem. Ponadto Niemcy, zamiast programu Fau, zainwestowali w rozwój popularnego myśliwca i stworzyli XE-162, prosty i tani w produkcji oraz bardzo lekki i zwrotny.
  Maszyna ta okazała się być skonstruowana w korzystniejszych warunkach i stosunkowo łatwa w obsłudze. I nie jest jej tak łatwo sobie z tym poradzić.
  Nałożyłem na wojska sowieckie i sojusznicze zacięte walki powietrzne. Pusty myśliwiec ważył tylko półtora tony i składał się prawie w całości z drewna. Maszyna okazała się więc niezwykle wydajna.
  Sytuację pogorszył fakt, że niemieckie dziewczyny zaczęły aktywnie wchodzić do jednostek lotniczych.
  Albina i Alvina zaczęły aktywnie zdobywać punkty, walcząc z reguły boso iw jednym bikini. A tych dziewczyn nie dało się powalić. A oni sami tak aktywnie odcinają wroga. A jakie piękne były te blondynki: po prostu prawdziwi Aryjczycy!
  Albina z gracją wciska spust i ścina kilka radzieckich samolotów i piszczy:
  - Chwała III Rzeszy!
  Alvina naciska spust szkarłatnym sutkiem, uderza w trzy radzieckie samochody i ryczy:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Walczące dziewczyny - nie można powiedzieć, że są słabe. Nie, są bardzo agresywne i potrafią rozerwać każdego na kawałki.
  Imponująca jako całość, ta armia. A zimą linia frontu ustabilizowała się. Mainstein rozpoczął kontratak i zdołał pokonać wojska radzieckie przez Dniepr, tworząc parę dużych kotłów. Niemcom udało się również odeprzeć ofensywę pod Leningradem. Tutaj polegali na potężnej linii obrony. Dodatkowo po klęsce na Ukrainie Stalin usunął kilka dywizji z tego kierunku i pozwolił Niemcom odeprzeć ataki. Front się utrzymał, a Niemcy potrafili utrzymać się zimą na całym obwodzie natarcia.
  Gerda osobiście walczyła na "Panterze" -2 wraz z dziewczynami. I mimo zimy piękności walczyły boso i tylko w jednym bikini.
  Gerda nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami, uderzyła wroga i pisnęła:
  - Chwała naszemu imperium!
  Charlotte również nacisnęła dźwignię gołymi palcami, zburzyła 34 wieżę i potwierdziła z agresją:
  - Chwała bohaterom!
  Kristina rzucała się, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i uderzając w radziecką maszynę, pisnęła:
  - I chwała nam!
  Magda wystrzeliła serię z czterech karabinów maszynowych, odcięła sowiecką piechotę bosymi palcami i wydała:
  - Wieczna, zwycięska chwała!
  Więc dziewczyny są niegrzeczne i nagie, ich okrągłe obcasy błyszczą.
  A przy zbliżaniu się "Tygrysa" -2 ten czołg o wadze pięćdziesięciu pięciu ton zapowiada się na 250 milimetrów ochrony czoła i 170 milimetrów boków.
  To z działem 88 mm w 71 EL, bardzo przyzwoitym samochodem.
  A wiosną Niemcy już posuwają się we Włoszech i pewnie miażdżą sojuszników.
  Zdobywają Neapol i najeżdżają Sycylię.
  I setki tysięcy żołnierzy alianckich poddają się. I rozwal je dokładnie. Niemieckie Pantery są nie do powstrzymania.
  A dziewczyny sprawiają, że Anglicy padają na kolana i całują ich nagie, wyrzeźbione nogi, a językiem oblizują okrągłe obcasy piękności.
  W czerwcu alianci próbują awansować, desantując wojska w Normandii. Ale tam ponoszą miażdżącą porażkę. Znowu setki tysięcy więźniów i mnóstwo zdobytego sprzętu.
  Roosevelt dostaje zawału serca i zostaje ubezwłasnowolniony. Stany Zjednoczone próbują ukrócić tak trudną wojnę. Wielka Brytania rozważa opcje pojednania z Fritzem. Sytuację pogarsza jeszcze silniejsze bombardowanie angielskich miast przy użyciu samolotów odrzutowych. A myśliwce brytyjskie nie mogą dogonić takich samolotów.
  Więc Churchill zaczyna prosić o pokój. Ale Führer jest nieugięty. Rozpiera go świadomość własnej siły.
  Ale Brytyjczycy nadal zgadzają się na pokój. I to niepokoi Stalina, który proponuje Führerowi rozejm. Hitler zgadza się na wstrzymanie działań wojennych na trzy lata, pod warunkiem, że nie będzie partyzanckiego sabotażu, a strony pozostaną na swoich granicach, a ZSRR będzie sprzedawał Niemcom olej i chleb.
  Stalin zgodził się na to... A Fritz rozwiązał im ręce.
  Pierwszym uderzeniem jest oczywiście Gibraltar. Po zdobyciu tej twierdzy możesz przerzucić wojska do Afryki na najkrótszą odległość. Podczas szturmu na twierdzę Niemcy używali najnowszych karabinów szturmowych MP-44, dziewczyny też je ulepszyły: znacznie ułatwiły i zwiększyły niezawodność.
  A Albina i Alvina walczyły na niebie, dziewczyny, które sprawiły, że niemieckie samoloty stały się o wiele bardziej praktyczne i szybsze.
  I zmiażdżyli sojuszników na prawo i lewo. Gibraltar zostałby zabrany w ruchu. Franco został zmuszony do wyrażenia zgody na ultimatum Hitlera. Nie pozwól nazistom okupować twojego kraju.
  Niemcy przyspieszyli na czołgach i wdarli się na miejsce wroga.
  Po upadku Gibraltaru Fritz wkroczył do Maroka. I ruszyli, zdobywając terytoria. Czołgi Fritz poruszały się zwłaszcza w Algierii. "Pantera" -2 szybko sunie po piasku. Został ulepszony o mocniejszy silnik i ścigał się. Panther-2 całkowicie zadowolił wojsko ochroną czoła, a Tygrys-2 był ogólnie niesamowitym czołgiem. Sojusznicy padli jak powaleni.
  Niemki walczyły na pustyni, zwykle boso iw bikini. Nasmarowali tylko skórę specjalnym kremem ochronnym, aby się nie poparzyła.
  Wtedy piękności schwytanych Anglików padają na kolana i sprawiają, że dziewczyny lizają pięty. I lubią to, zwłaszcza Afrykanie, którzy robią to z entuzjazmem.
  Czterdziesty piąty rok był dla Niemców bardzo udany, zdobyli większość Afryki, Bliski Wschód. A w pierwszej połowie czterdziestego szóstego roku zdobyli także Indie, Birmę i resztę Afryki. A było więcej problemów z zaopatrzeniem wojsk, rozciągnięciem komunikacji, terenem niż z oporem jednostek brytyjskich i amerykańskich. Ponadto wojska kolonialne nie były zbyt chętne do walki. W technologii Niemcy mają przytłaczającą przewagę jakościową. Na przykład ME-262 X ma prędkość do 1200 kilometrów na godzinę i jest uzbrojony w pięć dział lotniczych. A Stany Zjednoczone i Wielka Brytania, choć mniej lub bardziej nadające się do użytku bojowego, nie mają myśliwców odrzutowych, a jeszcze bardziej bombowców.
  Ponadto Niemcy mieli dyskoteki, rozwijające prędkość rzędu czterech dźwięków. Byli całkowicie niewrażliwi na broń strzelecką, dzięki laminarnemu strumieniowi, który opływał samochody. Ale z tego powodu sami nie mogli strzelać. Ale z drugiej strony możliwe było zrzucenie bomby z wysokości i użycie jej w rozpoznaniu, a co najważniejsze, taranowanie pojazdów wroga, strącając je odrzutowcami.
  Latające spodki to skuteczna broń o dużym zasięgu, zdolna do latania z Europy do Stanów Zjednoczonych. A czasem prowadziły je bardzo piękne dziewczyny, które wolały walczyć boso iw bikini.
  Oto Gertruda i Ewa w locie. To są dwie cudowne ślicznotki. Na przykład złapano czarnego Amerykanina. Przywiązany do kłody. I tak na jego męskiej doskonałości jechali długo, że więzień stracił przytomność, przepracowany.
  A teraz Gertrude, gołymi palcami u nóg, wzięła i wycelowała dyskietkę w tarczę, zestrzeliwując amerykańskie samoloty. Oto walcząca dziewczyna.
  Także Ewa, przy pomocy bosych palców u nóg, ze śmiertelną siłą kieruje samochód na wroga.
  I wściekle taranuje wroga, a samochody Anglii i USA spadają.
  Lądowanie Niemców zaplanowano na koniec listopada. Po pierwsze, nikt w tej chwili nie czeka. W rzeczywistości pogoda nie jest zbyt dobra i przeżycie jest ryzykowne. Ale w spokojne dni można przepłynąć kanał La Manche i wylądować. Ponadto lądowanie w nocy ma swoje zalety, ponieważ w nocy znacznie trudniej jest się bronić.
  Niemcy w tym czasie bardzo mocno wymordowali floty angielskie i amerykańskie.
  Tak więc lądowanie spodziewano się bez żadnych problemów. Potężną siłą uderzeniową miały być specjalne bataliony dziewcząt, które nawet podczas mrozów późnego listopada były boso w jednym bikini.
  Lądowanie rozpoczęło się 26 listopada 1946 r. W rocznicę wyborów do Reichstagu, po których Hitler otrzymał stanowisko kanclerza Rzeszy.
  Nie było nikogo, kto mógłby zatrzymać lądowanie. A w ofensywie brały udział duże masy piechoty, a nawet najnowsze czołgi piramidowe. Którego nie da się przebić pod żadnym kątem.
  Dziewczyny oczywiście w nich walczą i zachowują się dzielnie.
  A niektórzy wojownicy już boso łamią krawędź lodu na zamarzniętych nocą kałużach. I bardzo ciężko walczą. I dokonują niesamowitych cudów. A kiedy gołymi palcami rzucają granaty i rozrywają Brytyjczyków, robi się niesamowicie fajnie...
  Gerda natomiast walczy na czołgu piramidowym Tygrys-4 z armatą i wyrzutnią bomb i to bardzo dzielnie. Wysyła pocisk za pociskiem i rozrywa wrogów na strzępy.
  Działając nie myjąc, a więc tocząc się, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, dziewczyna ryczy:
  - Aktywnie obnażamy zęby, eksterminujemy bardzo mocno!
  Charlotte używa szkarłatnego sutka podczas strzelania, naciskając go na przycisk joysticka i uderzając wroga, ćwierkała:
  - Nasza uniwersalna ekipa budowlana!
  Lupanula z wyrzutnią rakiet i Christina używająca bosych palców. Zmiażdżyła wielu przeciwników i chrząknęła:
  - O wielkość III Rzeszy!
  Magda ryknęła za nią. Tym razem z truskawkowym sutkiem. Zerwał wroga i ryknął:
  - Za komunizm aryjski!
  Oto dziewczyny na super poziomie! I jak piechota dziewcząt biegnie bosymi stopami, rzucając w biegu granaty. I jakie to jest wspaniałe i zabójcze.
  Dziewczyny są takie walczące i piękne.
  I miażdżą Brytyjczyków na prawo i lewo. Nic dziwnego, że przy takiej ofensywie i lądowaniu zarówno Francji, jak i Norwegii, Anglia wytrzymała tylko dziesięć dni. To jest świetne!
  Metropolia upadła. A kolejny etap to wyjazd do Ameryki. W lutym Niemcy, mimo zimy, przeprowadzili desant na Islandii: operację Icarus i zdobyli to ważne terytorium.
  I znowu w walkach wzięły udział bose dziewczęta z różnych batalionów SS.
  I udało im się błyskać bosymi obcasami przez śnieg.
  Stalin zaproponował Hitlerowi w marcu 1947 wspólną wojnę przeciwko Stanom Zjednoczonym. Führer zgodził się na to, ale pod warunkiem, że ZSRR odzyska tylko Alaskę, w jakiś sposób legalne terytorium. I nie poproszę o więcej.
  Stalin zgodził się z tym... I rozpoczęła się inwazja wojsk sowieckich przez Alaskę. Tak szybki i brutalny.
  Poruszały się nowe sowieckie czołgi.
  Załoga Elizabeth walczyła na pierwszym, eksperymentalnym i nie do końca ukończonym czołgu T-54. Kwiecień 1947. Na Alasce wciąż jest śnieg, ale Rosjanki walczą boso iw bikini. I takie ładne dziewczyny.
  Elizabeth strzela do wroga bosymi palcami. Amerykański Sherman uderza. I odsłaniając zęby, wojowniczka mówi:
  - Chwała ideom wielkiego komunizmu!
  Ekaterina strzela również gołymi palcami wyrzeźbionych nóg i piszczy:
  - Chwała zwycięskim wynikom naszej armii!
  Elena również wystrzeliła, tym razem używając szkarłatnego sutka na piersi, trafiając wroga bardzo dobrymi znakami i warknęła:
  - Chwała nowym decydującym zwycięstwom!
  Eufrazja, trzasnęła przeciwnikami, używając sutka truskawkowego i uderzając "Pershinga", warknęła:
  - I wygramy!
  Wojownicy najwyraźniej rozproszyli się jak ryjówki. I tak Amerykanie są młóceni.
  Tutaj pocisk trafia w czoło czołgu, ale natychmiast odlatuje. Elżbieta ryczy i skacze:
  - Chwała ideom komunizmu!
  W odpowiedzi posyła też pocisk za pomocą bosych stóp. To dziewczyna, która ma prawdziwą misję.
  Takie są piękności walki.
  Wojska radzieckie utrzymywały się na Alasce. A w maju pojawił się pierwszy IS-7 ucieleśniony w metalu.
  A na nim załoga czołgu Alenki.
  Oto taka walcząca dziewczyna. Kiedy strzelał do wroga, trafia go niezwykle celnie.
  A broń, jaka mocna: 130 mm. Uderza wroga z dużej odległości. Dla Amerykanów czołgiem głównym nadal jest Sherman, który nadaje się tylko do zdobywania niemieckich i radzieckich asów pancernych. Jest nieco lepszy Pershing, z potężniejszym działem niż kaliber 90 mm. A bardzo mały "Superpershing", którego działo ma kaliber 90 mm i długość lufy 73 EL, jest w stanie zadać niebezpieczną ranę radzieckiej maszynie IS-7 na pokładzie i w pobliżu. Amerykańskie działa w ogóle nie biorą pod uwagę piramidalnych niemieckich czołgów ze wszystkich stron. IS-7 jest dziurkowany z boku. T-54 - "Superpershing", może zajmować się blisko czoła, a na pokładzie na odległość. Ale na razie ZSRR ma czołg główny T-34-85, który nie został jeszcze wycofany z produkcji i walczy z Amerykanami. Jest mniej więcej równy Shermanowi i słabszy niż Pershing.
  Więc żołnierze radzieccy przeżywają ciężkie chwile. I patrzą z zazdrością na jedyny, pierwszy eksperymentalny czołg IS-7.
  Ten samochód jest dumny i fajny.
  Walczą też IS-2 i IS-3. Ostatnia maszyna w czole nie jest przebita, z wyjątkiem "Superpershing". Cóż, IS-3 można również przebić w dolnej części kadłuba.
  IS-2 jest nieco słaby w przednim pancerzu wieży.
  Dziewczyny Natashka i jej drużyna walczą na tym czołgu. Walczące piękności. A oni z IS-2 zadają miażdżące ciosy śmiertelnymi pociskami.
  Natashka przycisnęła stopy bosymi palcami i wyrzuciła zabójcę, przebijając się przez Amerykanina i vyaknulę:
  - Chwała ideom dobrego komunizmu!
  Zoya przycisnęła szkarłatny sutek do dźwigni zabójcy i jęknęła:
  - O aryjski spokój i porządek!
  Augustine również zaatakowała gołą piętą, uderzając wroga i szczekając:
  - O decydujące zwycięstwa!
  I wreszcie Svetlana wyrzuca nogi za pomocą bosych palców, ścina wroga i piszczy:
  - Za wielką siłę!
  Wojownicy Armii Czerwonej posuwali się przez Alaskę. Przyszło lato i było ciepło i miło było dla dziewczyn w bikini i bosych butów. Niemcy po pokonaniu Grenlandii wylądowali w Kanadzie. A z południa zaczęli przenosić się z Argentyny. W Brazylii nastąpił podział na frakcje proniemieckie i proamerykańskie. Niemcy, potężnym ciosem swoich bardziej gotowych do walki dywizji, rozstrzygnęli sprawę na swoją korzyść.
  Naziści dysponowali mocniejszym i skuteczniejszym karabinem szturmowym, który strzelał z dużej odległości i bardzo szybko. Jankesi ponieśli klęskę za porażką.
  Z południa nacierała nowa drużyna angielskich dziewcząt pod wodzą Jane Armstrong... Wojownik walczył latem w Brazylii... Siły proamerykańskie stawiały opór.
  Ale w Wenezueli wojowniczki stanęły w obliczu wojsk amerykańskich. Walczyli na przestarzałej "Panterze" -2, która została już praktycznie wycofana z produkcji na rzecz piramidalnych modeli wyposażenia.
  Ale Brytyjczycy, nawet na tym czołgu, byli silniejsi niż Amerykanie. Strzelali z armaty do Shermanów, które były już beznadziejnie przestarzałe, mogli walczyć tylko na równych warunkach z sowieckimi trzydziestoma czterema.
  Jane strzelała gołymi palcami z daleka. Uderz wroga i zaćwierkał:
  - To jest wielkość Wielkiej Brytanii - nie zniknie!
  Gringeta uderzyła wroga gołymi palcami u nóg, uderzając w niego wyrzeźbionymi nogami. Rozbiła Shermana i pisnęła:
  - Nasze królestwo będzie fajne!
  I pokazała swój język!
  Potem Monica strzeliła, trafiła wroga w cel bosymi stopami i zagruchała:
  - O zbawienie duszy!
  A po nich lupanula i Malanya. Celnie uderz w bardziej niebezpiecznego Pershinga, łamiąc jego kadłub.
  Oczywiście bosymi palcami gruchała:
  - Chwała ideom sił królewskich!
  Dziewczyny walczyły bardzo agresywnie i konstruktywnie.
  A w Kanadzie poruszały się wybrane jednostki niemieckie. Gerda na czołgu "Tygrys" -4 piramidalna zmiażdżyła Amerykę i jej dominiów. I złamali się pod miażdżącymi ciosami wroga.
  Gerda strzeliła gołymi palcami, uderzyła wroga i krzyknęła:
  - Za komunizm aryjski!
  Charlotte również uderzyła, tym razem szkarłatnym sutkiem na piersi, przebiła amerykański samochód i zabulgotała:
  - O wielkość Niemiec!
  Christina również uderzyła wroga. Zmiażdżyła mu zbroję gołymi palcami wyrzeźbionych nóg jak skorupkę jajka i zabulgotała:
  - Za nasze fenomenalne osiągnięcia!
  Magda też dudniła, miażdżąc wroga jak glinę i ryknęła:
  - Za takie zasoby, których nie sposób powiedzieć w bajce, nie opisać długopisem!
  Należy zauważyć, że dziewczyny są niezwykle wojownicze i bardzo mobilne. Z nimi też jest naprawdę fajnie.
  A potem upadły główne miasta Kanady: Quebec i Toronto. A życie stało się lepsze, Fritz i więcej zabawy ...
  Hitler oświadczył, że Ameryka zostanie wykończona!
  Wraz z opracowaniem bomby atomowej Stany Zjednoczone nie odniosły sukcesu. Widać, że szczęście odwróciło się w tym przypadku od Ameryki na rzecz Wehrmachtu. Więc co? Są inne fundamenty zwycięstwa i sukcesu. Więc jest za wcześnie na rozpacz.
  Ale Fritz ze swoimi zagranicznymi pułkami znacznie przewyższają Stany Zjednoczone jako wojska. I są w stanie bardzo wiele zniszczyć wroga.
  Tutaj na przykład Gerda złapała czarnego wojownika. I dręczyły go tak bardzo, zmuszając do miłości, że upuścił kopyta. I to jest całkiem fajne.
  Jesienią czterdziestego siódmego Fritz wkroczył na terytorium Stanów Zjednoczonych. Wojska radzieckie nadal walczyły w Kanadzie.
  Alenka na IS-7 walczyła z całą brygadą Shermanów i Pershingów. Tutejsze Shermany należały do klasy Firefly, z długolufową armatą kal. 76 mm, która jest niebezpieczna dla IS-7 podczas strzelania w bok. Więc dziewczyny były w poważnej sytuacji. IS-7, pomimo wszystkich swoich zalet, ma armatę z ograniczoną amunicją i niezbyt szybkostrzelną.
  Tutaj Alenka wystrzeliła gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Na mojej ścieżce wojny!
  Anyuta rzuciła się z kolei za pomocą szkarłatnego sutka, uderzyła Shermana i krzyknęła:
  - O zwycięstwo ZSRR!
  Alla również waliła gołymi palcami. Przebił amerykański samochód i krzyknął:
  - O idee komunizmu!
  Maria również uderzyła, przy pomocy sutka truskawkowego, rozbiła przeciwnika na kawałki i syknęła:
  - O wielkie rękopisy Lenina!
  A Matrena poddała się gołą piętą, miażdżąc zbroję Shermana i pisnęła na całe gardło:
  - Za moich rycerzy światła!
  To jest piątka, to są dziewczyny - nie znajdziesz fajniejszego! I wszystkie są takie młode i świeże. A dziewczyny pachną miodem. Nic dziwnego, że żołnierze z taką przyjemnością liżą łono Wenus językami. I nadal liżą.
  Tak, IS-7 poddał się, aby nie został rozerwany na strzępy. Dlatego to jest czołg, wszystkie czołgi są czołgami.
  Może z wyjątkiem piramidalnego niemieckiego ...
  Ale większość Shermanów została zabita, a reszta się wycofuje.
  Tak tną sowieckie dziewczyny.
  A na niebie Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya młócą Fritz. Że Pokryszkin nie może się równać z tymi dziewczynami. A piękności walczą boso iw bikini. Podczas strzelania używane są szkarłatne sutki piersi, co zwiększa skuteczność bojową strzelania.
  Ale lepiej rozumie Albinę i Alvina. Dziewczynom udało się zdobyć sześć stopni Krzyża Rycerskiego. Najwyższą szóstą klasę Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami przyznano im po zestrzeleniu ponad tysiąca samolotów.
  Oto dziewczyny - dziewczyny do wszystkich dziewczyn ...
  Ale zarówno Anastasia Vedmakova, jak i Alenka Sokolovskaya zebrały ponad dwieście samolotów. I mieli już osiem gwiazd bohatera ZSRR.
  Anastasia nacisnęła bosymi palcami u nóg przycisk strzału z pistoletu lotniczego i przewróciła amerykański samochód, pisząc:
  - Mam super dziewczynę!
  Alenka Sokolovskaya ciąła wroga za pomocą szkarłatnego sutka na piersi, strąciła trzy samoloty i szczekała:
  - A ja jestem jeszcze fajniejszy!
  To są dziewczyny, takie dziewczyny!
  I zniszcz Amerykę.
  Cóż, oczywiście Alvina i Albina sprawiają, że jest to jeszcze bardziej zabawne i fajne.
  Alvina używa szkarłatnych sutków podczas strzelania ...
  I truskawka Albina ...
  A obie dziewczyny bardzo lubią pracować z językiem z jadeitowymi, pulsującymi prętami. Mają taką pasję i credo agresji!
  Albina przycisnęła bose palce i ćwierkała:
  - I idą w morze, szykowne dziewczyny!
  Alvina, strzelanie, potwierdzone:
  - Fajny żywioł, zabójczy żywioł!
  A teraz Niemcy, Sowieci i Japończycy wcisnęli się głębiej w terytorium amerykańskie.
  Japończycy mają własnych wojowników: dziewczyny ninja. Bardzo odważny i walczący.
  Oto niebieska dziewczyna ninja, jak wypuszcza żyletkę gołymi palcami u nóg, odcinając głowy Amerykanom i bełkocząc:
  - Nie przejdą!
  I tnie młyn mieczami.
  A żółta dziewczyna ninja będzie miała prawdziwego fana z mieczami. A potem, bosymi palcami, rzuci zatrute igły i wystrzeli je, zabijając żołnierzy Yankee, uderzając przeciwników.
  I wyje na całe gardło:
  - W całej japońskiej chwale!
  A dziewczyna z rudymi włosami, jak ukośny młyn utrzyma, i tnie wrogów.
  A potem weźmie go gołymi palcami i uderzy w nie i rozproszy Yankees w różnych kierunkach. To jest piękno bitwy.
  I ryk:
  - Jesteśmy ninja!
  A potem dziewczyna o białych włosach ninja zorganizuje przyjęcie helikoptera z mieczami. Posiekaj przeciwników, zmiażdż ich. A ze szkarłatnej brodawki bije błyskawicą, rycząc:
  - O zwycięstwo Japonii!
  Cóż, nikt nie może się oprzeć takim złodziejom! Oto dziewczyny, wszystkie dziewczyny dziewczyny ...
  I są tak agresywni.
  Ale tutaj bitwy huczą z kolosalną intensywnością. Siły Osi zbliżają się z północy i południa, dosłownie ściskając Amerykę gigantycznymi szczypcami.
  Oto klip z niegdyś wspaniałego kraju, który oszałamia wyobraźnię.
  Pod koniec jesieni Fritzowie zaklinowali się już na terytorium Stanów Zjednoczonych.
  Tutaj Gerda walczy w czołgu Tygrys-4 i po drodze wspomina swoją dawną,
  Również bardzo chwalebne wyczyny.
  Gerda była lekko pokryta krwią, ale była zadowolona. Ale nastrój psuł okropny smród wydobywający się z rozciętego brzucha ghula i strach, że przybiegnie kolejna setka, jeśli nie więcej, tych samych stworzeń.
  Tymczasem Charlotte wzięła swojego wytrwałego przeciwnika za głowę i wykonała śmiertelną technikę "podwójnego Nelsona", skręcając szyję stworzenia. Ognista wojowniczka okazała się tu być w roli niejako matki Teresy - w kategoriach litości dla brutalnie pobitego ghula. Wyrażone:
  - Jestem miła, miła, a moja mama jest miła - jak mądra sowa!
  Gerda martwiła się:
  - Nie rozumiesz?
  Charlotte była zaskoczona.
  - Co mam zrozumieć?
  "Czy nie usłyszą dinozaury lub hybrydy szczurów i karaluchów?" Gerda zacisnęła usta.
  Charlotte zachichotała.
  "Nie spodziewałem się, że będziesz takim palantem!" Tak, zabijemy ich co najmniej tysiąc!
  - Uderzyli cię pałką w głowę!
  - Nie. Zaufaj mi, megagnom nas słyszy. - Wtedy dziewczyna się jąkała. "Gdyby Sułtan Krasnoludów go nie zabrał, to znaczy nie wezwał na nabożeństwo, to nie mógł oddalić się od nas zbyt daleko.
  Gerda zapytała z bardzo słabą pewnością siebie:
  - A inne krasnoludy, elfy, annihobbici?
  Charlotte szybko z męską bezwzględnością zgasiła ostatnią nadzieję:
  - Inni może słyszą, ale co ich to obchodzi? Zna tylko megagnoma Kiy-Dar.
  Gerda zaczęła wycierać zakrwawioną nogę o ogromny, bujny liść. Liść tylko na zewnątrz wydawał się miękki, ale w rzeczywistości był kłujący. Bosa blondynka dała morał:
  - Nie wszystko złoto, co się błyszczy, ale wszystko, co śmierdzi - zawsze okazuje się gównem! Na świecie jest tyle brudu, że nie sposób uwierzyć w czystość Stwórcy, nawet po zrobieniu kilku kroków po ziemi!
  W odpowiedzi Ognisty Diabeł ponownie syknął powietrzem w swojej plastikowej rurce. Potem dziewczyny długo słuchały nocy. Ale megagnom Kiy-Dar nie słyszał, a nawet nie słyszał. I wyraźnie nie było tu żadnego innego gnoma.
  Gerda zaśpiewała:
  - Gdyby nagle przyjaciel okazał się ani przyjacielem, ani wrogiem, ale gnomem... To znaczy, że czekamy na dom wariatów!
  Charlotte przerwała swojej przyjaciółce:
  - No cóż, chcesz, żeby nas pokrył legion ghuli? Chodź stopami i to szybko!
  Po raz kolejny kontynuowali swój wyczerpujący bieg, chociaż obaj wojownicy byli już chorzy ze zmęczenia. Czasami Gerda zasypiała w biegu, w słodkich krótkich chwilach wydawało się, że leży, odpoczywa (rodzaj snu we śnie - jest po prostu niesamowicie fajnie!). Ale wizje rozpadły się jak grudka gliny, która spadła na ziemię - łatwo i bez wysiłku, tylko ciało drżało nerwowo. A potem wszystko zaczęło się od nowa, jakby kołysało się niewidzialne wahadło. Dookoła była jakaś pół-rzeczywistość i pół-rzeczywistość, musiałem wydęć powieki, żeby ciężkie, nie zamykały się. Bose stopy dziewczynek były okrutnie podziurawione, ale to ten straszny ból nie pozwolił im całkowicie zapomnieć i stracić poczucia rzeczywistości. A krajobraz stopniowo się zmieniał .... Wysokie ściany wyraźnie przebijały się przez ciemność wokół, zmęczony blond wojownik był jak w czarnym kamiennym korytarzu. Były dźwięki, ciężkie echo jego biegu. A przed nimi było jeszcze coś strasznego i nieruchomego. Coś żywego, choć niewidoczne, czekało na dziewczyny i tam pobiegły. Oczywiście nie chcieli wpaść do piekła, ale nadal biegali jak owce ścigane przez tygrysa. Nie jest nawet jasne, dlaczego zaczęli marzyć o takich śmieciach, może z powodu ekstremalnego wysiłku fizycznego ostatnich tygodni wojny na pustyni Afryki i górach Azji...
  Gerda szepnęła:
  - I nawet niebo może być piekłem, że do piekła nie trzeba długo płynąć!
  Coś złapało dziewczynę za rękę. Świadomość wróciła do wojownika. Nagle stwierdziła, że stoi nieruchomo. Ziemia przed nami łagodnie opadała. I był słaby plusk wody. W wyczerpaną twarz dziewczyny tchnęła świeżość i wilgoć.
  Gerda wykrzyknęła:
  - Wow, możesz nawet pobiec do nieba!
  - Viry! Charlotte westchnęła z uczuciem. - Miejsce, w którym rozkoszują się pobici żołnierze Wielkiej Niemiec. - Jej dźwięczny wojowniczy głos był pełen prawdziwej radości.
  Gerda nie podzielała tego optymizmu:
  "Bardziej jak przednie pole Viriusa.
  Charlotte powiedziała entuzjastycznie:
  - Tam, gdzie jest pole, tam jest pole!
  Gerda pamiętała legendę, pamiętała, jak w drodze do Rzeszy-Saray przeprawili się przez małą rzeczkę srebrnowodną. Z wysokości królewskiego konia przeprawa wydawała się łatwa i szybka. Blond wojownik czuł się nawet jak sułtan lub sułtana, co zresztą jest jeszcze lepsze! Ale co innego siedzieć na gigantycznym, elitarnym koniu, a co innego podróżować na własnych nogach bogini. Zastanawiam się, jak głęboka i zdradliwa jest ta rzeka?
  Gerda chytrze, ale w przenośni zauważyła:
  - A przednie pole jest moje!
  - Umiesz pływać? Rudowłosa dziewczyna zwróciła się do niej.
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Co za głupie pytanie. Gdzie widziałeś przedstawiciela elitarnego batalionu SS, który nie potrafił pływać.
  Charlotte zdecydowanie potrząsnęła płonącymi lokami.
  - Zapomnij o elicie SS. Istnieje zupełnie inny świat, a nawet nieskończony wszechświat z miriadami światów. Nie wszystko jest tak jak u nas!
  "Czy mogę?" zadała sobie pytanie Gerda, ponownie patrząc w pustkę, która była wewnątrz wojownika.
  Charlotte mruknęła:
  - Cóż, urodź szybko! Czas ucieka!
  "Oczywiście, że powinienem umieć pływać!" - powiedział wesoło blond wojownik, widząc zwątpienie na delikatnej, a jednocześnie budzącej grozę twarzy jej przyjaciółki.
  Motyl wielkości albatrosa, ze skrzydłami nakrapianymi niebiesko-żółtymi plamkami, trzepotał czułkami na znak potwierdzenia, że blondyn z gołymi nogami mówi prawdę.
  - Tak też przypuszczam, a przynajmniej tak - odpowiedziała niepewnie Charlotte. - Chociaż znasz przysłowie: indyk pomyślał i dostał się do zupy, wrona nie pomyślała i skończyła w grzechotce! W każdym razie lepiej, jeśli wiesz jak, bo nie mogę cię wydostać. A droga jest tylko jedna - na drugą stronę.
  Gerda mocno zacisnęła pięści.
  - Oczywiście fajny pływał!
  Charlotte ostrzegała:
  "Możemy mieć problemy z mieczem!"
  Wspaniali wojownicy zbliżyli się do samego brzegu i weszli w czarną nocną wodę. Gerda poczuła napór wody - strumyk miał lekki prąd. Blondynka z gołymi nogami uklękła i chciwie upiła się, po czym spryskała nią swoją zmęczoną, zakurzoną twarz. Senność natychmiast zniknęła. Woda była chłodna i delikatna, chciałam się w niej położyć i rozluźnić bolące mięśnie kobiecego ciała...
  Gerda powiedziała z entuzjazmem:
  - A miny na przedpolu są niewidoczne!
  - Poczekaj minutę! szepnęła Charlotte.
  Gerda była zdziwiona:
  - A jakie są tu znowu pułapki?
  Ognisty wojownik zapewnił:
  - Nie, ale... myślę, że jeszcze mamy szansę!
  Wojownik ognia ponownie pocałował jej biały plastik gąbkami. Słuchała, rozglądając się uważnie.
  Gerda z kolei odprężyła się i zdawała się żywić boską energią z wody. Charlotte zapytała ją:
  - I widzisz, ciężko mi się skoncentrować w tym miejscu.
  Blondynka z gołymi nogami również obejrzała się za siebie. Wydawało się, że wkrótce będzie jasno. Ciemność przestała być czarna jak smoła, bo całkiem niedawno w jej nieprzenikliwości pojawiły się niepewne szczeliny - wydawało się, że tylko trochę więcej i opadnie osłona nocy. Tak więc pościg rozpocznie się bardzo szybko. Dobrze, że dotarli do rzeki. Gerda, marszcząc brwi, przyjrzała się uważnie: woda była wyraźnie widoczna na jej nogach, która doprowadzała mężczyzn do szaleństwa, niejasno - w środku nurtu. Druga strona prawie pogrążyła się w ciemności.
  Śnieżnobiały wojownik zauważył:
  - Gdyby tylko teraz męskie dłonie pieściły nasze zmęczone ciała żyłami prześwitującymi od napięcia. Jak byśmy się tym cieszyli? O cierpiące ciała niewinnych dziewcząt. Moje łono bogini Wenus, tak pragnie miłości i szczęścia, czego pragnie każda kobieta!
  Charlotte ponownie wzięła fajkę. Tym razem Gerdowi wydawało się, że albo w powietrzu, albo na ziemi coś zadrżało w odpowiedzi. A na gołej pięcie blond wojownika coś zostało przetarte kolcami i jednocześnie tak delikatne. Stwierdziła:
  - Oto rozkosz boa dusiciela.
  - Słyszałeś? Młody ognisty diabeł podekscytowany chwycił ją za rękę. - Kroki megagnoma! Och śnieżnobiała kobieta pachniała? Kiy-Dar odpowiedział. Charlotte pocałowała przyjaciółkę w ucho. - Uwierz mi, nasze zwycięstwo jest bliskie, On jest gdzieś tutaj!
  Gerda zauważyła:
  - Tak, blisko... Jak Księżyc dla gluta!
  Charlotte zaczęła mocniej dmuchać w gwizdek wykonany z magicznego plastiku stworzonego przez elfy (choć techno-magia!), a następnie przycisnęła ucho do ziemi. Tym razem wzajemne drżenie gleby było znacznie bardziej zauważalne.
  Gerda zauważyła filozoficznie:
  - Jest taki znak, że im dłużej masz pecha na początku, tym bardziej udany będzie koniec!
  - Tak... - Szmaragdowe oczy najpiękniejszej dziewczyny zmrużyły radośnie, - przyszedł na wezwanie! Klucz-Dar!
  Gerda przyłożyła palec do ust:
  - Tak, bądź ostrożny. Może to wcale nie ten megagnom, albo istota zupełnie innego rzędu!
  Zamarli, nasłuchując. Drżenie ziemi stało się bardziej jednolite, ciężkie. Gdzieś w pobliżu, pomiędzy "wyspami" krzaków, przedzierała się ogromna postać. Był jak gigantyczny dżin, posłusznie szukający mistrza, nawet jeśli był ostatnim młodzieńcem bez brody...
  Charlotte stwierdziła:
  - Prawdopodobnie nie możesz sobie nawet wyobrazić całej mocy megagnomów. To są tak potężne stworzenia, że nawet ogień piekielny cofa się przed nimi!
  Gerda natychmiast sprzeciwiła się:
  - Nie, dlaczego nie mogę sobie wyobrazić ... Jeśli gnom jest silnym stworzeniem, to megagnom powinien być o rząd wielkości silniejszy. W końcu same słowa mega, to milion razy więcej!
  Charlotte chętnie, jako dziewczyna na randce z gwiazdą popu, zgodziła się:
  Tak, masz rację mój przyjacielu! Dokładnie na milion, to cała niezwyciężona armia!
  Gerda była zdziwiona:
  - Dlaczego nie zadzwoniłeś do niego wcześniej i nie pozwoliłeś umrzeć naszym przyjaciołom?
  Zamiast odpowiedzieć, młoda i rudowłosa diablica ponownie pocałowała ją w gwizdek, a powietrze uchodziło z lekkim sykiem z zakrzywionej dyszy. I nagle Charlotte zamarła na pół oddechu, jej szmaragdowe oczy zaokrągliły się. Ognisty wilk usiadł w wodzie, dotykając dłoni Gerdy. Tak bardzo chciałem, miałem jej odpowiedzieć, gdy nagle...
  Bose stopy dziewczyny zapłonęły nagle tak ostrym bólem, że natychmiast podskoczyły i... w końcu się obudziły. Madeleine trzymała kij z podłączonym do niego przewodem elektrycznym. Na różowym, nawet lekko zrogowaciałym, od biegania po gorącym piasku i ostrych górskich kamieniach pojawił się pęcherz wyładowania elektrycznego.
  Kapitan SS warknął:
  - Wstań i przygotuj się do założenia mundurka! Nie możesz afiszować się w jednym bikini przed feldmarszałkiem! Słuchaj, kochanie, zostaniesz nagrodzony, ale jeśli wyrzucisz głupotę, to sprawię, że koło Conana będzie się kręcić na jeden dzień, a jednocześnie dam porażenie prądem. - Madeleine zrobiła straszną minę. - Chociaż nie, nie dzień, ale cały tydzień, bez chwili wytchnienia. Mamy jeszcze czas.
  Dziewczyny szybko zaczęły się zbierać .... A na innym kontynencie też miały miejsce ciekawe wydarzenia i podobne.
  Tak, a teraz bitwa powraca, a wojowniczka Gerda, bosymi palcami, posyła pocisk o śmiertelnej sile. Rozbity Pershing zatrzymał się.
  Tutaj wkrada się coś większego i bardziej niezgrabnego. Najnowsze opracowanie amerykańskie, działo samobieżne o kalibrze działa 155 mm i grubości pancerza 305 mm. Waży sto dwadzieścia ton i porusza się bardzo wolno. Ledwo się czołgam...
  Gerda rozbiła Shermana celnym strzałem i zauważyła:
  - Idzie do naszej duszy!
  Charlotte wystrzeliła gołymi palcami, rozbiła wroga na kawałki rozdartego metalu i pisnęła:
  - O honor i Ojczyznę!
  Christina zauważyła z przerażeniem:
  - Czy możesz wbić go w bombowiec?
  Magda śmiało stwierdziła:
  - Zostaw to mnie!
  A dziewczyna wycelowała w wroga armatę wytrwałymi palcami i rzuciła się.
  A amerykański potwór zatrzymał się i eksplodował.
  To dziewczyny z III Rzeszy - dobra robota!
  Nadeszła zima i IS-7 porusza się po śniegu. W Ameryce toczą się walki. Piękności z ZSRR walczą zaciekle.
  Alenka strzeliła do Pershinga gołymi palcami i zmiażdżyła przeciwnika.
  I gruchała:
  - Chwała rosyjskiemu komunizmowi!
  Anyuta również trafiła pociskiem. Zastosowała technikę za pomocą bosych palców i gruchała:
  - Powiem dziewczyno Supermana!
  Alla również wziął i wystrzelił i uderzył w inny czołg Patton. I tak fajnie.
  Jakim warzywem jest ten najnowszy zbiornik Pattona? To "nadwaga", tylko z mocniejszym silnikiem o mocy 810 koni mechanicznych i bardziej pochyłym pancerzem.
  Cóż za imponująca maszyna, która może stać się problemem dla T-34-85. Ale IS-7 bije ją jak z daleka. A radziecki czołg po otrzymaniu pocisku w przednim pancerzu wysyła go w rykoszet. Oto pojazd bojowy. W odpowiedzi powala Amerykanina jednym zamachem.
  Wtedy Maria strzela, trafia celnie we wroga. Przebija go i piszczy:
  - Nasza armia jest silna, chroni świat!
  Używa także bosych palców.
  A wtedy Marusya zostanie popieprzona. I zmiażdż zbroję wroga na wióry. Z pomocą w tym przypadku bosej pięty.
  I ryk:
  - O nowe reformy Stalina!
  Jest taką walczącą pięknością i chce zadowolić wszystkich.
  Tak działa zespół na IS-7, co jest piekielne.
  Ale nadchodzą dziewczyny.
  Elizaveta walczy na T-54. I działa rozpaczliwie. Taka agresywna suka.
  A dziewczyny mają bardzo dobry samochód. I strzelają z niego niezwykle celnie.
  Na przykład wzięli i wcisnęli "Superpershing", a oni krzyczą:
  - Nasz święty komunizm!
  Elizabeth wycelowała w broń gołymi palcami. Lupanula na celowniku i pisnęła:
  - Moje zwycięstwo będzie wielkie!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Ekaterina miotała się szkarłatnym sutkiem i pisnęła:
  - Za nasze wielkie zwycięstwa!
  I jak śmieje się na całe gardło.
  A Elena, przy pomocy bosych stóp, uderzy we wroga. Złamała potężną zbroję, rozłupał metal i pisnęła:
  - Potężny nasz naród!
  I ryk na całych płucach...
  - Hurra!
  A Euphrasia również bije wroga, tym razem truskawkowym sutkiem. Zmiażdż wroga i bełkotać:
  - O wielkość komunizmu na wszystkich planetach galaktyki!
  To najfajniejsze dziewczyny na świecie. I nic ich nie powstrzyma ani nie powstrzyma.
  Ekaterina piszczy i potrząsa klatką piersiową:
  - Mam super dziewczynę!
  A jej sutki są odlane z rubinów... Kiedyś wepchnęła je w twarz czarnego mężczyzny i zmusiła go do lizania. Potem oblizała językiem jego męską doskonałość. Co za przyjemny smak.
  Jak miło dla dziewczynki - by nie opisywać większej przyjemności na świecie.
  W ten sposób dziewczyny miażdżą wroga. I cieszą się swoimi chwalebnymi zwycięstwami i kolosalnymi osiągnięciami.
  A Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya to ogólnie niesamowite dziewczyny. Fale namiętności i tsunami pożądania po prostu kipią w nich.
  Anastasia strzela swoim szkarłatnym sutkiem we wroga, uderza w samolot Yankee i piszczy górną częścią płuc:
  - Jestem pięknym supermanem!
  Alenka Sokolovskaya, kontynuując miażdżenie wroga, za pomocą sutków truskawkowych i ryków:
  - A ja jestem wyższa od wszystkich dziewczyn na świecie!
  Takie są walczące kobiety i muszę przyznać, że ukradły jeszcze trochę! Nikt nie może się im oprzeć.
  Nawet Ameryka ... i każdy zdobył już dziesięć złotych gwiazd bohatera ZSRR ...
  Za tak fenomenalne osiągnięcie otrzymali nagrodę specjalną: diamentową gwiazdę bohatera ZSRR. To samo w sobie jest bardzo honorowe i fajne.
  Miłej zabawy piękności!
  Najlepsze oczywiście jeszcze przed nami!
  Oleg Rybachenko przeprowadził kolejną operację w Arabii Saudyjskiej.
  Armia carska Mikołaja II rozszerzyła terytorium Rosji. Wraz z Olegiem walczyła teraz dziewczyna Margarita Korshunova. Również mutant - wojownik, który otrzymał nieśmiertelność.
  Cóż, wieczne dzieci przyniosły do posłuszeństwa wszystkie te gangi mudżahedinów. I pokonali ich - zmuszając do złożenia przysięgi rosyjskiemu carowi.
  Jednocześnie Oleg Rybaczenko nie sprzeciwia się napisaniu pięknej i nieco innej kontynuacji przygód dziewcząt;
  Po nowym roku Niemcy i koalicja poczynili znaczne postępy w całych Stanach Zjednoczonych. Amerykanie, mając do czynienia z bardziej zaawansowanym technologicznie wrogiem, przegrywali.
  Pod koniec marca Wehrmacht zbliżył się do Waszyngtonu i zaczął szturmować stolicę USA.
  Bitwy były nierówne i widać było, że dziewczyny wygrywają tutaj... Szczególnie czołg piramidalny, Gerda jest dobra, podobnie jak jej kompozycje.
  Gerda podczas ostrzału Białego Domu, gdy jej czołg został trafiony bezpośrednim ogniem, zasnęła i śniła się tak...
  Zobaczyła partyzantkę Larę Micheyko złapaną przez hitlerowców. Czternastoletnia dziewczyna zastrzelona przed nazistami. Zginęło dwóch jej towarzyszy. A ona sama ukryła się w chacie.
  Babcia chciała podać ją za wnuczkę, ale naziści jej nie uwierzyli. I zabrali mnie... Zaraz zaczynają się poszukiwania.
  A potem Lara złapała granat, naziści padli. Dziewczyna w myślach pożegnała się z tym światłem i wyrzuciła je... Ale granat nie wybuchł.
  Bohaterskiej ucieczki nie dało się uciec.
  Powalili Larę, uderzyli ją kilka razy i zrobili jej siniaka pod okiem. Ale nie uderzyli mocno, najwyraźniej bali się okaleczyć!
  Kiedy została przywieziona do chaty na przesłuchanie, Lara zachowywała się bezczelnie.
  Patrząc dzielnie w oczy pułkownika SS, powiedziała:
  - Fritz wkrótce cię zniszczy! Posłuchaj huku dział, śmierć nadchodzi z Armii Czerwonej!
  Pułkownik odpowiedział:
  - Odważna dziewczyna, zapoznasz się z batem!
  Lara śmiało krzyknęła:
  Ból mnie nie przeraża!
  Pułkownik rozkazał:
  - Zabierz tego drania na zewnątrz z plakatem: partyzant i pokaż całą wioskę!
  Policjant szybko powiedział:
  - Na ulicy padał śnieg, jest mróz... Nie należy wyjmować dziewczynki boso, żeby ostudziła swój zapał!
  Pułkownik SS na znak zgody skinął głową.
  - Prawidłowy! Niech będzie jak boso na mrozie, może opamiętajcie się!
  Płaszcz Lary został rozdarty, podobnie jak sweter. Pozostawiona tylko w jednej bawełnianej sukience. Zdjęli szorstkie buty i czarne pończochy. Dziewczyna pozostała boso w jednej, lekkiej sukience.
  Na jej szyi zawiesili tabliczkę z napisem: "Jestem partyzantką". A związawszy mu ręce od tyłu, wyprowadzili go na ganek. Bose stopy dziewczyny były zimne i śnieżne.
  Lara uśmiechnęła się. Była naprawdę zawstydzona siniakiem na jej twarzy, sposobem, w jaki wyglądała. I możesz chodzić boso po śniegu. Jej podeszwy stały się bardzo szorstkie w ciągu lata, z powodu wielu zmian bosych stóp. Niedawno założyła buty i to nie pierwszy raz, kiedy musi znosić zimno i głód.
  Lara poszła sama i nadal się uśmiechała. Wiał wiatr, rozwiewał jej miedzianoczerwone włosy, a śnieg skrzypiał pod jej bosymi stopami.
  Dziewczyna chodziła z takim spojrzeniem, jak księżniczka na tronie. I pozostawił po sobie eleganckie, drobne odciski stóp, prawie dziecinne stopy.
  Ludzie patrzyli na nią ze współczuciem.
  Jedna z babć w futrze mruknęła:
  - Przerażenie! Prowadzą dziewczynę boso!
  Pogoda była słoneczna, a stwardniałe, zrogowaciałe podeszwy Lary prawie nie cierpiały z powodu zimna. Podeszła do siebie i wyszczerzyła zęby.
  Tutaj została spalona uderzeniem bicza. Dziewczyna krzyknęła i przygryzła wargę.
  Została uderzona jeszcze kilka razy siłą. Lara ledwo mogła stanąć na nogach i wysiłkiem woli powstrzymała krzyk.
  Upartą dziewczynę wysłano do specjalnej chaty, w której znajdowały się urządzenia do tortur.
  Tutaj położyli ją na stojaku i zaczęli palić jej pięty rozgrzanym do czerwoności żelazkiem ...
  A dwóch katów ubiło Larę batami. Początkowo dziewczyna z tytanicznym wysiłkiem powstrzymywała krzyki, ale kiedy szerokie, czerwone od gorąca paski żelaza zostały przyklejone do nagich stóp dziecka, zaczęła krzyczeć i straciła przytomność. Została przywieziona...
  Przerażenie...
  Gerda obudziła się .... Cholera, trzeba o tym marzyć, gdy są w przededniu zwycięstwa, gdy ich czołg ostrzeliwuje Biały Dom.
  A potem takie paskudne rzeczy odpadają ...
  Gerda strzeliła do "Superpershinga" wychodzącego z domu, przebiła go i gruchała:
  - Pokój, praca i miłość!
  Potem wystawiła język.
  Charlotte również uderzyła wroga gołymi palcami nóg i jęknęła:
  - Jestem super dziewczyną!
  Christina również uderzyła, sycząc wężem i naciskając przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem, przebijając wroga:
  - Jesteśmy supermenami!
  A Magda uderzy wroga, zmiażdży czołg, spowoduje detonację zestawu bojowego i wyda:
  - Daj akrobacje!
  Potem mruga do swoich partnerów. Oto dziewczyna - rozważ najwyższej klasy strzelca.
  Wojowniczki niszczą Yankees i zdobywają punkty... Albina i Alvina zdobyły już po dwa tysiące zestrzelonych samochodów. Za to otrzymali nową nagrodę: Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W ten sposób dziewczyny wyróżniły się, stając się asami superklasy. I nikt nie mógł ich powstrzymać i pokonać.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya i Orlova otrzymali nową nagrodę: Order Chwały najwyższego stopnia z diamentami, z czego byli bardzo zadowoleni. To są fajne dziewczyny.
  A wojna dobiega końca... 20 kwietnia 1948 Amerykanie kapitulują. I kolejna historia II wojny światowej wywrócona do góry nogami.
  Tym razem wygląda to na okres długiego pokoju. ZSRR odzyskał Alaskę i wszyscy byli szczęśliwi. A kraje kontynentu amerykańskiego zostały podzielone przez Japonię i III Rzeszę. W ten sposób zakończyła się tymczasowa redystrybucja świata.
  Niemcy są zmęczeni wojną.
  Hitler zezwolił na poligamię w III Rzeszy - do czterech żon każda, oraz wprowadził drakońskie podatki na pary bez dzieci lub mniej niż trzy. Był to silny ruch zachęcający do polityki populacyjnej.
  Ponadto sam Hitler miał wiele dzieci uzyskanych przez sztuczne zapłodnienie. A wśród nich trzeba było wybrać następcę tronu.
  Nie było smutku, III Rzesza trawiła podbitych razem z Japonią.
  Ale 5 marca 1953 zmarł Stalin. I Beria doszedł do władzy. Dlaczego Beria? W prawdziwej historii miał również duże szanse na tron, ale uniemożliwił mu wypadek: bunt w NRD, podczas którego dojrzał kontr-spisek przeciwko Berii. A tutaj NRD oczywiście nie ma.
  Ponadto Hitler chciał, aby po Stalinie rządził dobrze przewidywalny i dobrze znany Beria, który był germanofilem. A Stalin, kiedy jego zdrowie się pogorszyło, sporządził testament na korzyść Berii.
  Więc wszystko zostało rozstrzygnięte na korzyść szefa tajnej policji, a nie tylko tajnej policji.
  Cóż, Beria zaoferowała Hitlerowi, że zajmie się Japonią, dopóki nie zdobędzie broni jądrowej.
  Nigdy nie wiesz, o czym myśli samuraj.
  Beria i Hitler uzgodnili wspólną wojnę z Japonią i podział jej terytorium.
  20 kwietnia 1954 rozpoczęła się wspólna wojna przeciwko ogromnemu kolonialnemu imperium samurajów.
  Jaka nowa karta przewraca się w historii. Wojska radzieckie zbliżają się do Japonii.
  I Niemcy też... Tu znowu Gerda i Charlotte walczą w czołgu piramidowym. Mają dwumiejscowy samochód ważący pięćdziesiąt ton i kompaktowy silnik turbogazowy o mocy 2500 koni mechanicznych. Możesz sobie wyobrazić, co za szybki niemiecki samochód. A zbroja jest wyjątkowa, z domieszką plastiku. I bardzo mocna, nieprzenikniona ze wszystkich stron. Pistolet małego kalibru 75 mm, ale z bardzo dużą prędkością wylotową pocisków w broni wysokociśnieniowej. Ma zwiększone przebijanie pancerza. A zapas pocisków i szybkostrzelność są świetne. Przewodność jest wysoka.
  Sam czołg jest po prostu super... Więc Gerda wie, na czym walczyć.
  Radzieckie samochody są słabsze. Główny czołg to nadal T-54, samochód nie jest zły, stosunkowo tani, ale znacznie gorszy od niemieckiego we wszystkim. IS-7 nadal nie stał się masywny. Zauważył go IS-10, który otrzymał działo 122 mm, ale z dłuższą lufą i dobrym pancerzem czoła, ze słabszymi bokami. Ale to wszystko mieści się w wadze pięćdziesięciu trzech ton, co nie jest złe.
  Gerda strzela swoim czołgiem Panther-6 w Japończyków, używając gołych palców i naciskając przyciski joysticka, rycząc:
  - Chwała ideom bractwa aryjskiego!
  Charlotte naciska przyciski joysticka, szkarłatnym sutkiem, linią siedmiu karabinów maszynowych i piszczy:
  - Nasze szczęście jest w komunizmie aryjskiego snu!
  A dziewczyna znów się śmieje...
  Christina i Magda walczą na kolejnej piramidalnej "Pantrze"-6.
  Christina naciska przyciski joysticka gołymi palcami i uderza wroga z Japonii i ryczy:
  - Uznanie dla mojego chłopaka!
  Magda też otwiera ogień i śmiejąc się ogłuszająco, mówi, wciskając rubinowy sutek w joystick:
  - Chwała naszym młodym mężczyznom!
  I jak śmieją się na całe gardło. Takie są, szczerze mówiąc, cudowne dziewczyny w podnieceniu wojny.
  Tak, dla Japonii wydaje się, że nadszedł dzień sądu. Ale wszystko idzie zgodnie z planem.
  Elizabeth i jej załoga walczą na nieco zmodernizowanym czołgu T-54. Ale różnica jest niewielka. Działo stało się nieco szybsze, a pocisk jest bardziej przeciwpancerny. To jest różnica.
  A silnik to ten sam silnik wysokoprężny o mocy 520 koni mechanicznych... Japończycy używają czołgów własnej konstrukcji i licencjonowanych niemieckich. Samochody też są na ogół dobre. Zwłaszcza maszyna Hirohito-3, ważąca pięćdziesiąt osiem ton, z działem 105 mm o długości lufy 70 EL, lepsza od T-54 pod względem uzbrojenia i nie gorsza pod względem opancerzenia i osiągów, z wyjątkiem rezerwy chodu.
  Ten japoński czołg jest problemem dla ZSRR. Ale są też lżejsze samochody Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Łatwiej sobie z nimi radzić.
  Elizabeth strzela gołymi palcami i uderza w samurajskie czołgi. Robi to bardzo sprytnie i piszczy:
  - Chwała naszej wolnej Ojczyźnie!
  Ekaterina ponownie strzela, używając szkarłatnego sutka i rozbijając japoński samochód, piszczy:
  - Za Boga daną Rosję!
  Elena również uderza wroga, miażdży wrogi czołg za pomocą gołej pięty i ryczy:
  - O wielkość idei komunizmu!
  Eufrazja również strzela i robi to za pomocą truskawkowego sutka swojej elastycznej klatki piersiowej i piszczy:
  - Chwała zwycięstwom wyższego komunizmu!
  Więc zręcznie poruszają czołgiem i unikają porażki. Czołg Hirohito-3 można również sklasyfikować jako ciężki, ale jest dość masywny. Trudno pokonać taką maszynę.
  A tutaj idzie do dziewczyn. Pistolet ma większy kaliber i większą niż prędkość wylotowa pocisku. Pancerz czoła japońskiej wieży jest nawet grubszy niż radziecki 240 mm, a czoło kadłuba jest również grubsze w górnej 150 mm i 120 mm w dolnej. A prędkość Japończyków jest jeszcze wyższa, silnik turbiny gazowej ma moc 1500 koni mechanicznych. Tak, ten czołg jest najlepszy w Japonii. Nie żartuj z nim.
  Ale Elizabeth, za pomocą szkarłatnego sutka, posyła pocisk prosto w kolbę, a japoński czołg eksploduje, nie trafiając w sowiecki samochód.
  Ekaterina ćwierkała i pocałowała koleżankę w gołą piętę:
  Jesteś mądrą Liso!
  Elżbieta się nie zgodziła.
  - Jestem po prostu geniuszem!
  I jak śmieje się na całe gardło. Oto dziewczyna.
  I dużo wyją... Na przykład Ekaterina wspomina czterdzieści jeden lat, jak wtedy odpłynęła. Buty pękły po kilku dniach i musiałem tupać boso. I z przyzwyczajenia dziewczyny z miasta boli, każdy guzek, każda gałązka, każdy guzek jest wyczuwalny. I pukała nogami do krwi, gdy każdy krok eksploduje bólem.
  Nigdy nie przypuszczała, że chodzenie boso może być tak bolesne. Nic dziwnego, że Hugo sympatyzował z bosą dziewczyną Closet. Jeśli nawet latem takie dziewczęce nogi, to jaka zima.
  Katarzyna jednak szybko się do tego przyzwyczaiła, młode ciało szybko się przystosowuje, zraniona podeszwa jest porośnięta modzelami i zgrubiała. I fajnie było chodzić boso. Ekaterina nie włożyła nawet butów, dopóki nie uderzył mróz. Jednak wtedy uformowała się ich czwórka i Eufrasinia nauczyła ich sztuki czarownic. A czarownice często biegają boso po śniegu, aby przedłużyć swoją młodość. Krótko mówiąc, dziewczyny opanowały tajemną wiedzę i wyglądały na dwadzieścia lat, a boso iw bikini nie marzły z zimna. Oto piękności. I nie ma fajniejszych, z wyjątkiem oczywiście Alenki. Walczyła na IS-10 w modyfikacji z wydłużoną lufą. Czołg pojawił się w serii całkiem niedawno. I wciąż rzadkie. IS-7 nigdy nie został wprowadzony do dużej serii. Najwyraźniej z powodu wysokich kosztów i trudności w produkcji.
  Tak więc załoga Alenki niszczy tych Japończyków i śpiewa sobie piosenki.
  Latać jak ognie niebieskie noce
  Jesteśmy pionierskimi dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów zawsze bądźcie gotowi!
  Kiedy dziewczyny zabierają się do pracy, nie możesz się im oprzeć. To jest właściwie doskonały twór wojenny.
  Walki idą dobrze, a Japonia przegrywa.
  Tutaj w maju wojska radzieckie zajęły południowy Sachalin. I działali z niezwykłą ostrożnością.
  Ale bataliony sowieckich dziewcząt pokazują wspaniałą klasę walki.
  Z ich rodzajów broni oczywiście zaczęto używać AK. Gorszy niż niemiecki, ale prosty i niezawodny. I kosi przeciwników, chociaż celowanie na odległość jest mniejsze niż w przypadku niemieckiego karabinka szturmowego.
  Radzieckie dziewczyny japońskich jeńców całują swoje bose, zakurzone stopy, liżą gołe pięty. To jest ich taktyka.
  Walczący wojownicy, najwyższa klasa.
  Latem 1954 Niemcy w dużej mierze oczyścili Amerykę z wojsk japońskich.
  Szczególnie pięknie walczył batalion bosych dziewcząt pod dowództwem Małgorzaty. Dziewczynę rozproszyli samuraje, a schwytany młodzieniec został zmuszony do pocałunku w pięty i lizania piersi Wenus.
  Gerda i jej zespół na Panthers-6 wykonali dobrą robotę i wysłali wielu Japończyków do piekła, a niektórych do nieba.
  Cztery dziewczyny ninja walczyły z wojskami radzieckimi, które nacierały w Mandżurii.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach rąbana mieczami i biegająca przy wiatraku, rąbiąc radzieckich żołnierzy. Potem rzuciła groch z materiałami wybuchowymi palcami, przewracając radziecki czołg T-54 i szczekała:
  - Najfajniejszym krajem jest Japonia!
  Dziewczyna ninja z żółtymi włosami również zaatakuje wroga ostrzami i da bumerang gołą piętą, krzycząc:
  - Za nasze zwycięstwa samurajów!
  Rudowłosa dziewczyna ninja bez problemu przeprowadzi agresywny gramofon z mieczami, ścinając radzieckich żołnierzy. Wtedy jej bose palce wystrzelą bombę. Czołg ZSRR zostanie rozerwany, a wojownik zapiszczy:
  - W imię idei komunizmu!
  Siwowłosa dziewczyna ninja chwyciła i pocięła przeciwników, jakby biegła po polu wachlarzem, ponownie odcinając rosyjskim żołnierzom, a gołymi palcami, jakby wystrzeliwała śmiertelnie groźnego, który rozerwałby na kawałki dwa radzieckie czołgi.
  I ryk:
  - Za wielkość kraju!
  Dziewczyny uwielbiają zabijać, a jeszcze bardziej lubią gwałcić więźniów. Tak, żeby mężczyźni stracili przytomność z przemęczenia. I tak lubią dziewczyny ninja. Skakanie na związanych mężczyzn i jednocześnie bicie ich batami.
  Ale mimo heroizmu Japończyków przegrywają z lepszą i bardziej zaawansowaną technologią.
  Zwłaszcza na superklasowym niebie asy Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya miażdżą Japończyków jak wiatraki.
  Anastasia, bosymi palcami u nóg, jednym wybuchem odcina sześć japońskich samolotów i piszczy:
  - Chwała ideom komunizmu w Rosji!
  Akulina, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem, odcięła jednocześnie siedem japońskich samolotów i ryknęła:
  - Chwała Bohaterom Rosji!
  Wojownicy mszczą się na Japonii za swoje wcześniejsze krzywdy. A zwłaszcza za klęskę w wojnie czasów cara Mikołaja II. Nie, nigdy nie zapomną, a pokolenia nie wybaczą.
  Anastasia, przyciskając rubinowy sutek, dała kolejny wybuch, zestrzeliwując japońskie samoloty i rycząc:
  - Chwała epoce komunizmu Beria!
  Akulina przycisnęła stopy bosymi palcami, powaliła samoloty samurajów i gruchała:
  - O wielkie zwycięstwa!
  A Albina i Alvina zdobywają rekordowe konta. Za trzy tysiące zestrzelonych samolotów otrzymali order: Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu, miecze i diamenty.
  Albina, za pomocą szkarłatnego sutka, odwróciła się. Odcięła na raz kilkanaście japońskich samolotów i gruchała:
  - Na moją klatkę piersiową!
  I wyobraziła sobie siebie w ramionach czarnego wojownika.
  Alvina kopała gołymi palcami stóp, strącała kilkanaście japońskich samolotów i pisnęła:
  - O wielkie zwycięstwa!
  Niemki są bardzo waleczne i piękne. Czarni faceci bardzo lubią, a ich języki są zawsze gotowe do wypolerowania hebanowej doskonałości mężczyzn.
  Albina za pomocą bosych stóp ponownie uderzyła samurajów i zestrzeliła ich samoloty.
  I gruchała:
  - Jestem Supermanem!
  Alvina przycisnęła truskawkowy sutek, skosiła masę japońskich samolotów i pisnęła:
  - Jestem kosmiczną lisicą!
  Dziewczyna jest bardzo wojownicza i aktywna w swojej hiperseksualności.
  Prawdziwi Aryjczycy - po prostu super! I w ogóle takie piękności najwyższej klasy!
  Wojska niemieckie i sowieckie, pokonując wroga, posuwają się przez Chiny.
  Podczas szturmu na Singapur wyróżnili się bojownicy dywizji powietrznodesantowej i bosonogi oddział "Barracuda". Dziewczęta, uderzając gołymi obcasami w kałuże lejącego tropikalnego deszczu, wdarły się na ufortyfikowane pozycje Japończyków i przebiły je bagnetami.
  Takie są walczące piękności.
  Japonia zadrżała po miażdżących ciosach tak agresywnego zespołu.
  Jesienią 1954 większość Chin została przejęta przez państwa Osi. A sytuacja w Kraju Kwitnącej Wiśni znacznie się skomplikowała.
  Hitler zauważył:
  - Dwa ptaki w jednym legowisku nie mogą się dogadać!
  A wojownicy Albina i Alvina zestrzelili czwarty tysiąc samolotów. Japonia produkowała tanie, ale niskiej jakości samoloty w bardzo dużych ilościach, więc bardzo wygodnie było zbierać rachunki.
  Albina gołymi palcami u nóg odcięła kolejnemu samurajowi i pisnęła:
  - To nasz piękny świat!
  Alvina za pomocą szkarłatnego sutka strąciła kilkanaście japońskich samochodów i napisała na Twitterze:
  - Chwała epoce komunizmu w całym wszechświecie!
  Albina, również używająca sutka truskawkowego i powalając samuraja, była zaskoczona i jęknęła:
  Mówisz o komunizmie?
  Alvina, używając bosych stóp i odcinając tuzin japońskich samolotów, relacjonowała:
  - Nowy porządek aryjski to komunizm!
  Dziewczyny się śmiały... Za czwarty tysiąc samolotów zostały nagrodzone Diamentową Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Że nawet bardzo wysoka nagroda to rekord urody.
  To są dziewczyny, na które warto spojrzeć ....
  Jednak Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya nie są gorsze i przekroczyły wynik pięciuset zestrzelonych samolotów.
  I otrzymali nowe nagrody, które były bardzo wysokie, i zebrali dla siebie całą kolekcję gwiazd.
  Anastasia celuje z broni bosymi stopami i powala wroga, przecinając go i piszcząc:
  - O komunizm na całej planecie!
  Akulina, siekając wroga, naciskając szkarłatny sutek, agresywnie krzyczy:
  Nawet dzieci nas znają!
  Zimą Japonia straciła prawie wszystkie swoje kolonie, a walki przeniosły się na samą metropolię.
  Nadszedł rok 1955, kiedy bitwy są burzliwe i nie widzą końca ani krawędzi.
  Japonia powoli, ale pewnie się poddaje. I stopniowo przegrywa wojnę.
  Ale samuraje walczą desperacko i zaciekle.
  Alyonka i jej załoga przenieśli się do eksperymentalnego czołgu IS-11. Ta maszyna jest wyposażona w 130 mm działo i ma solidne gąsienice na dole.
  Alenka strzela bosymi palcami, przebija wroga i ryczy:
  - Chwała komunizmowi z gołymi obcasami dziewcząt!
  Anyuta również wystrzeliła za pomocą szkarłatnego sutka, wciskając dziewięć z nich na spusty karabinów maszynowych i jęknęła:
  - My dziewczyny jesteśmy bardzo fajne!
  Alla również uderzyła gołymi palcami, miażdżąc wroga i ryknęła:
  - Cóż, od śruby!
  Maria zerżnięta z pomocą gołej pięty. Przebiła wroga na wskroś i gruchała, szczerząc zęby:
  - O nowe osiągnięcia!
  Marusya uderzyła sutkiem truskawkowym, taranując wrogów śmiertelnym uściskiem i ćwierkając:
  - Za wielki komunizm!
  Alenka znowu strzeliła i ryknęła:
  - Aby zginął prezes kołchozu i cygański dyktator Sashka!
  I uderz bosą stopą o zbroję.
  Tak rozstały się dziewczyny, po prostu super. Na ogół są niesamowitymi wojownikami.
  Tutaj śpiewają unisono:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku...
  Otworzyłem drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Droga, oświecająca komunizm!
  Elizaveta walczy również swoim czołgiem T-54, taką walczącą dziewczyną-wiedźmą.
  A piękności są powalane bosymi stopami przez japońskie samochody.
  Elizabeth nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem i zaćwierkała:
  - Chwała ideom sowieckiego komunizmu!
  I jak ta piękność będzie się śmiać! I błyszczą perłowymi zębami.
  Ekaterina wzięła go, a także strzelała gołymi palcami i świergotała:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  Elena uderzyła przeciwnika rubinowym sutkiem, obnażając zęby, piszcząc:
  - I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Efrazja uderzyła gołą piętą i syknęła:
  - Chwała Ojczyźnie, naszej wolnej,
  Przyjaźń narodów, wsparcie na zawsze!
  A wszystkie dziewczyny gołymi palcami u nóg śpiewały jednym głosem:
  - Władza prawa, wola ludu,
  W końcu o jedność prostej osoby!
  Wojownicy, muszę przyznać, mają niesamowitą agresję bojową.
  A oto walczy Gerda...
  Jej "Pantera"-6 jest jak superczołg, rozdrabniający pozycje samurajów.
  Gerda strzela szkarłatnym sutkiem, wciskając przycisk na joysticku i rycząc:
  - Za świat aryjski!
  Charlotte również uderzy gołymi palcami u nóg, rozerwie na strzępy masę Japończyków i bełkotów:
  - Za wielkie granice!
  Walczą też Christina i Magda. Dziewczyny są niesamowicie walczące i bardzo piękne, prawie nagie w bikini.
  Christina wystrzeliła rubinowym sutkiem, rozbiła japoński czołg Hirohito-4 i gruchnęła:
  - Chwała mojemu krajowi!
  Magda też kopała, bosymi palcami, rozwaliła samurajską haubicę i jęknęła:
  - Chwała wielkim osiągnięciom!
  Te dziewczyny są na najwyższym poziomie!
  Tokio upadło pod koniec marca. A 20 kwietnia 1955 Japonia skapitulowała i tym samym zakończyła wielką wojnę.
  Dziewczyna Albina i Alvina przekroczyły pięć tysięcy zestrzelonych samolotów. I za to otrzymali nagrodę specjalną: Wielką Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, diamentowe miecze.
  Wojna jeszcze się nie skończyła. Po prostu się ukryła na chwilę. Ale Hitler podbił prawie cały świat.
  Beria otrzymał z powrotem południowy Sachalin, grzbiet Kurylski i Mandżurię wraz z Port Arthur.
  ZSRR stał się krajem silnym, który lizał rany. Przez pewien czas hitlerowskie Niemcy podbijały inne kraje, tłumiąc ich znikomy opór.
  Wojna trwała do zniszczenia i dominacji nad światem. Ale zbliżała się kolejna globalna konfrontacja.
  Tymczasem nad ZSRR zbierały się chmury. A w 1959 roku, w dniu swoich siedemdziesiątych urodzin, Adolf Hitler postanowił zaatakować Rosję Sowiecką, w której rządził Beria. Po stronie Führera był prawie cały świat.
  Ale ZSRR stał się silną, przemysłową potęgą. Więc znalazłem kosę na kamieniu.
  Oba kraje posiadały broń jądrową, ale Gerda i Albina zdołały stworzyć generator, w którym promieniowanie pokryło całą planetę Ziemię, uniemożliwiając wykorzystanie tego typu zniszczeń.
  A Hitler postanowił przejąć ostatnią suwerenną władzę na świecie. Granica na zachodzie przebiegała wzdłuż Dniepru, a następnie Białorusi i państw bałtyckich pod Niemcami. Naziści byli w stanie utrzymać Krym za sobą. Chyba że ZSRR wydzierżawił bazę Flocie Czarnomorskiej w Sewastopolu.
  Oprócz reszty terytorium Rosja była częścią Chin - Mandżurii. Tak więc ludność ZSRR, gdzie prowadzono bardzo aktywną politykę zachęcania do przyrostu naturalnego i poligamię zalegalizował komunistyczny, ateistyczny reżim, przekroczyła już przedwojenne liczby z 1941 r., mimo strat terytorialnych, i z każdym rokiem rosła. o trzy procent.
  Beria zakazał zarówno aborcji, jak i środków antykoncepcyjnych. I wprowadził dzikie podatki na rodziny z mniej niż czwórką dzieci.
  Zgodnie z planem i metodami kija ZSRR szybko się rozwijał, a jego siła militarna rosła.
  Hitler, wyczuwając potencjalne zagrożenie, po zakończeniu gromadzenia świata w jedną Trzecią Rzeszę, postanowił rozpocząć swoją ostatnią wojnę na tej planecie.
  Jaka jest ostatnia wojna? Nie ma nic więcej do zdobycia na Ziemi. Rok temu Niemcy polecieli na Księżyc, a era ekspansji kosmicznej jest otwarta. Ale czy Hitler dożyje okresu Gwiezdnych Wojen i podboju galaktyk? Pomimo zdrowego stylu życia, diety wegetariańskiej, regularnych ćwiczeń i dozowanej aktywności fizycznej, było jasne, że Führer się starzeje. Coraz bardziej przebija się łysina na głowie, włosy siwieją, a spojrzenie jest zmęczone. Chociaż Führer próbuje się pocieszyć.
  Tak czy inaczej, powinieneś ukończyć swoją ostatnią misję i podbić ZSRR. I tak, nawet jeśli Führer umrze, to ma około tysiąca synów uzyskanych przez naturalne zapłodnienie. A jeden z nich zostanie uznany za najlepszego, najzdolniejszego i zasiądzie na tronie największego dyktatora w historii planety Ziemia.
  W każdym razie opóźnienie jest zbyt ryzykowne i dopóki broń nuklearna nie działa, Hitler rzucił na ZSRR ponad pięćdziesiąt milionów żołnierzy w samym tylko pierwszym rzucie. Ogromna liczba czołgów, samolotów i latających dysków. A to jest kolosalna siła.
  ZSRR kontynuował modernizację broni. Pojawił się czołg T-64, cięższy i wyposażony w potężne działo 125 mm, zdolne do penetracji pociskami z piór i piramidalnymi pojazdami niemieckimi. To prawda, że T-64 właśnie zaczął wchodzić do produkcji. Głównym czołgiem wciąż był T-54, który nie był wystarczająco mocny w porównaniu z niemieckimi modelami. Jest to również jeden z powodów, dla których Hitler spieszył się z agresją na Rosję.
  IS-11 się nie przyjął... IS-12 został stworzony przez maszynę z armatą 203 mm, ale okazał się zbyt drogi, ciężki i duży. IS-15 był kompromisem w stosunku do armaty o długiej lufie kalibru 152 mm. Maszyna ta przypominała powiększony T-64 i również właśnie zaczęła wchodzić do produkcji.
  Niemiecki czołg główny, Panther-6, miał kształt piramidy i został nieco zmodernizowany do Panther-7, zwiększając kaliber działa do 88 mm, aby powodować większe zniszczenia. A silnik, po zainstalowaniu mocniejszej 3000 koni mechanicznych, daje ogromną prędkość i zwrotność przy zachowaniu wagi pięćdziesięciu ton i poprawie jakości pancerza.
  Nawet najnowszy sowiecki T-64 był wyraźnie gorszy od niemieckiego pod względem osiągów i ochrony boków, a także czoła. Ale T-64 mógł przynajmniej przebić Niemców, choć z niewielkiej odległości.
  Na niebie silniejsi byli też Niemcy oraz ilość i jakość maszyn. I nie udało im się stworzyć własnych dyskotek w ZSRR. A Niemcy zainstalowali promienie cieplne na dyskach Belontsi - takie jak lasery i mogli prowadzić skuteczniejszy ostrzał.
  A wśród nazistów dyskoteki latały z prędkością dziesięciu dźwięków. I faktycznie jest ogromny. Taka jest silna armia III Rzeszy.
  I mają podziemne zbiorniki. I wiele innych fajnych rzeczy. Krótko mówiąc, Beria praktycznie nie ma szans.
  Ale wojska radzieckie mają kolosalną siłę obronną. A inwazja rozpoczęła się od ofensywy powietrznej. Siły są nierówne, a Niemcy miażdżą sowieckie miasta. Dziesięć tysięcy jedzie przez Rosję i zdobywa Smoleńsk.
  Natasza podjęła decyzję:
  - Trzeba zmusić Hitlera i jego bandę do usunięcia wojsk z ZSRR i uwolnienia uwięzionych dzieci!
  Figlarna Zoya zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, że musisz! I uratuj swoich przodków przed faszyzmem!
  Augustine zauważył, tupiąc bosymi stopami:
  Zrobimy to bez żadnych wątpliwości!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Mamy na to wszelkie środki!
  Ledwie powiedziano, że zrobione, a cztery wojowniczki atakują faszystowskie hordy.
  Wojownicy z boskiego rosyjskiego wieku i zmutowane wiedźmy ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oczywiście, cztery dziewczyny bardzo sławnie przyjęły niszczenie czołgów i samolotów Wehrmachtu. Od samego początku miażdżyli ich rękami i stopami, będąc osłonięci polem siłowym. Ale...
  Jakby spod ziemi wyłonili się Oleg Rybaczenko i najmłodsza córka Nataszy, Margarita Korszunowa.
  Chwycili miecze świetlne i zaatakowali nanobotami. Wyruszyli, by zniszczyć znienawidzonych faszystów. Więc czwórka zamieniła się w szóstkę.
  Natasza Korszunowa trzaskając swymi bosymi, wyrzeźbionymi stopami, zauważyła:
  - Właśnie tak? Cóż, jaki jest nasz los, inaczej nie damy rady!
  Agresywna złotowłosa Zoja, nadal miażdżąca Niemców, logicznie zauważyła:
  - Zróbmy to szybciej! Ratujmy ZSRR!
  Oleg Rybaczenko, bosy chłopiec nie starszy niż dwanaście lat, ryknął nazistów mieczami, zarówno piechotą, jak i czołgami:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  A z bosej stopy chłopca wyleciał ostry dysk, który odciął jednocześnie trzy faszystowskie samoloty!
  Margarita Korszunowa, błyszcząc gołymi obcasami, miażdżąc przeciwników, zarówno czołgi, jak i piechotę, wyszczerzyła zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza Korszunowa również morderczo wyrzuciła bose palce u nóg i zawyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze świetlne przeszły przez młyn na nazistów. Potem blastery uderzyły w czołgi, odcinając uderzenia. Samoloty też to dostały.
  Rudowłosy Augustyn, przecinając wrogów, pisnął:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Fajna Zoya, ścinająca samolotami białych, brązowych żołnierzy i czołgi, pisnęła:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. A czołgi i białe myśliwce spadają, a ogony płoną z samolotów.
  Swietłana Śnieżka tnie młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami, zestrzeliwuje wrogie samoloty i piszczy:
  - Dla Matki Rosji będzie ludzkie imperium kosmiczne, wygraj!
  Oleg Rybaczenko występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu przecina wszystkim głowy i kagańce, a jednocześnie wieże czołgów.
  Terminatorka Margarita niszczy także przeciwników oraz samoloty i czołgi.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  A oto Natasha Korshunova w ofensywie. Wycina dla siebie nazistów wraz z czołgami, samolotami i śpiewami:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to dziewczyna burząca czołgi.
  Zoya Angelskaya w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzeliwuje czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustyn, wycinając nazistów mieczami laserowymi i eksterminując brązowych żołnierzy wraz z czołgami, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami, jak rzucić się we wroga, coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki! XXI wiek!
  Swietłana Śnieżka w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców, czołgów i samolotów oraz piszczy:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Rybaczenko podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami, przewracając czołgi i samoloty, bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Twarda dziewczyna Margarita Korszunowa przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy agresywnie:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  Natasha Korshunova jest również bardzo fajna w ofensywie.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy, przewraca czołgi i samoloty.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya Angelskaya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy spadają i spadają wraz z czołgami i samolotami.
  Dziewczyna Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Który bezpośrednio w gardło nazistów kopać.
  Padają martwi.
  A raczej zupełnie martwe, miejsce z czołgami i samolotami.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado - spadają samoloty i czołgi.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn, w dzikiej ekstazie snów, posyła pulsar gołą piętą i ryczy:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł, które zestrzeliwują samoloty i przebijają pancerz czołgów.
  Swietłana Śnieżka w bitwie. I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana Śnieżka śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości. I jeszcze więcej rozbitych czołgów i samolotów.
  Oleg Rybachenko w ofensywie, wszystko przyspiesza. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą uczennicą i totalnym terminatorem w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Tutaj Natasha Korshunova przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I eksterminujmy nazistów w przyspieszonym tempie, razem z czołgami i samolotami.
  Natasha Korshunova jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya Angelskaya w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Z samolotami rozbił już nie setkę nazistów i wiele czołgów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustina, bawiąc się mięśniami prasy i potrząsając klatką piersiową szkarłatnymi sutkami, śpiewała:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana Śnieżka również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg wraz z rozbitymi czołgami i samolotami.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Karate kid Oleg Rybachenko wraca do gry. I posuwa się naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał, kilka zepsutych samochodów z samolotami.
  Chłopiec wynalazca pamięta szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Zabójca dzieci Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zginęła z brązowych myśliwców, wraz z czołgami i samolotami.
  Boso dziewczyna Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła. A wraz z nimi czołgi i samoloty.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A władzę sprawuje Natasha Korshunova. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów zostało już zabitych wraz z czołgami i samolotami.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza Korszunowa krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę! Nie bierz nawet rubla!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya Angelskaya jest w ruchu i tnie wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów lub zestrzeliwuje samolot czołgiem. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana Śnieżka w ruchu. Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy - przewracając samoloty. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Ma już kilka lat, wszyscy przeżywają przygody z Nataszą i towarzystwem, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp. Zarówno samoloty, jak i czołgi.
  Lśniąc nagimi, okrągłymi obcasami, Margarita Korshunova śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów oraz ich czołgi i samoloty, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza Korszunowa w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya Angelskaya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników wraz z czołgami i samolotami jak ryk:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i tną mięso i metal za pomocą duraluminium lotniczego.
  Swietłana Śnieżka również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Boso przystojny, muskularny chłopak Oleg znowu setka nazistów, niosący meteor, słynie z odcięcia. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki masę samolotów na niebie.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Bosa dziewczyna Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I przecina duże polany, między czołgami i samolotami.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasha Korshunova jest jeszcze bardziej wściekła w ofensywie. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasha Korshunova wzięła go i zaśpiewała:
  - Mój kopniak oślepia boso!
  Bieganie na miejscu to powszechne postępowanie pojednawcze!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się, czołgi płonęły, samoloty płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonuje się w taką brązową armadę.
  Zoya Angelskaya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo jadowitymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya Angelskaya wzięła go, potrząsnęła szkarłatnymi sutkami pełnych piersi i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza Korszunowa krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn boso w ruchu. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań! Wraz z nią poszła do walki z naturalnym światłem, bez farby.
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Chłopiec terminator Oleg Rybachenko chrząknął:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita Korszunowa, rzucając sztyletem bosą stopą, łamiąc wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu gołymi palcami wystrzeli śmiercionośne, przewracające samoloty.
  Natasha Korshunova w bitwie nie ustępuje swoim przeciwnikom. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach. A nazistom jest ciężko: spadają samoloty i czołgi.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana Śnieżka, ścinając wrogów i zestrzeliwując samoloty, ćwierkała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya Angelskaya pisnęła, rzucając igłami bosymi stopami i przewracając czołgi i samoloty opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza Korszunowa, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Oleg Rybachenko, prawie nagi, przystojny, muskularny chłopak w samych szortach, wygląda bardzo stylowo w walce.
  Ładna dziewczyna Margarita, bosymi palcami u nóg, podrzuciła nogi, kawałek antymaterii i zaśpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Genialny chłopiec wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Chłopiec terminator Oleg, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasha Korshunova śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya Angelskaya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Boso i ognisty Augustyn, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana Śnieżka, z nagim obcasem rzucała kulę hiperplazmy, łatwo potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Mięso jest rozdarte, a wieże czołgów i ogony samolotów są zburzone.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasha Korshunova wyleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Rybachenko, przystojny, muskularny chłopak w krótkich spodenkach, zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje ochronę rogom!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza Korszunowa ściąła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec terminator z nagą, okrągłą, dziecinną piętą, poddając się pulsarowi i niszcząc nazistów, sprzeciwiał się:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza Korszunowa zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła samolotami masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Po tym Swietłana Śnieżka ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów i ogony samolotów.
  Zoya Angelskaya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, będzie dobrze,
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce. I jak płoną czołgi i jak płoną samoloty.
  Ale bosa dziewczyna w tunice, Margarita Korshunova, jak walczy. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Natasha Korshunova ostro zauważyła, kiedy metalowe bryzgi wyleciały z jej bosej stopy, topiąc czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Fajny chłopak Oleg Rybachenko w walce i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita Korszunowa, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi i ogony samolotów, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasha Korshunova wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya Angelskaya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  I on też weźmie i wyrzuci gwiazdkę gołą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasha Korshunova wzięła go i wypuściła, wstrząsając piorunem ze szkarłatnego sutka i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya Angelskaya, również niszcząc nazistów i ich czołgi samolotami, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Rudowłosy Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana Śnieżka jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza strącając czołgi i samoloty, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Muskularny, wytłoczony dzieciak w spodenkach Oleg Rybachenko, powalający wrony gwizdkiem, piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Oleg Rybaczenko ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Wspaniała Margarita w ruchu. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Lśniąc swoimi nagimi obcasami Margarita Korszunowa śpiewała radośnie:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasha Korshunova w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko! I koniec dyktatora!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya Angelskaya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A rudowłosa, mieniąca się gołymi szpilkami i rubinowymi sutkami Augustyna, ryknęła w odpowiedzi:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn miażdżąc przeciwników syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana Snow White, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Rudy Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej nagich, wyrzeźbionych nóg znów wylatuje teraźniejszość całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  A potem dziewczyna, jak ze szkarłatnego sutka, uderza piorunem.
  Wysyłając prezenty śmierci gołymi obcasami, Oleg Rybachenko zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękoma, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasha Korshunova, niszcząc brązowych wojowników wraz z czołgami i samolotami, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Boso, przystojny chłopak w krótkich spodenkach Oleg Rybachenko, siekający przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, walcząca miażdżąca metal dziewczyna, wyśpiewała wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, wycinając:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Z nazistami wykonali wtedy dobrą robotę...
  Tutaj Hitler i jego zespół padli na kolana przed dziewczętami i dziećmi.
  Natasha Korshunova najpierw zmusiła nazistę numer jeden do pocałowania jej bosych stóp.
  Potem Hitler i cała jego świta całowali nagie podeszwy i obcasy także innych dziewcząt. I lizały swoje pięty językami. A bardzo przystojny blondyn Oleg Rybachenko został pocałowany w bose stopy dziewczyny.
  Będąc bardzo zadowolonym z upokorzenia męskich pasożytów, Natashka rozkazała:
  - Teraz, dopóki nie zabiliśmy was wszystkich, podpiszcie rozkaz całkowitego i bezwarunkowego poddania się III Rzeszy Związkowi Radzieckiemu!
  Wszystko dobre co się dobrze kończy. III Rzesza skapitulowała, a potężny Wehrmacht został rozbrojony. Hitler i jego zespół udali się do lochów Berii.
  Sąd był szybki, ale sprawiedliwy. 22 czerwca 1959 Hitler został powieszony na Placu Czerwonym!
  
  
  
  
  Diabelski sen FUHRERA ZMIENIA HISTORIĘ
  Hitler w czterdziestym pierwszym roku zmienił zdanie o zabraniu stolicy Moskwy do ZSRR. Jednym z powodów było to, że Fuhrer miał sen o całkowitej klęsce Wehrmachtu. A 20 listopada 1941 r. Hitler zaoferował pokój Stalinowi. Przywódca ZSRR, straumatyzowany poprzednimi porażkami, zgodził się. Niemcy dostali wszystko, co udało im się zdobyć. Prawie cała Ukraina i miasto Rostów nad Donem oraz Białoruś, kraje bałtyckie, część Rosji.
  Na sugestię Stalina Hitler zgodził się na wymianę. Rosja zgodziła się na rezygnację z całego Donbasu i części bogatych w czarnoziemów dońskich ziem w zamian za korytarz do Leningradu i odsunięcie granic od Moskwy. Hitler zgodził się na przesunięcie granic na obwód smoleński, ale w zamian ZSRR przekazał tę część Donbasu, której Niemcy nie zdążyli zająć, oraz Dona z żyzną czarną ziemią, której Niemcy najbardziej pragnęli. Prawie cały Krym, z wyjątkiem Sewastopola, był niemiecki. W Karelii granica przebiegała wzdłuż linii frontu, co odpowiadało Finom. Murmańsk pozostał w ZSRR. Na południu granica przebiegała wzdłuż Donu i Niemcy mogli wreszcie zapewnić sobie bezpieczeństwo żywnościowe. Mieli też węgiel i stal z Donbasu. Oraz bogate złoża pierwiastków stopowych. Wehrmachtowi brakowało ropy, ale było to tymczasowe, ponieważ Hitler planował zająć również Bliski Wschód. Mniej lub bardziej skonsolidowane.
  Niemcy naprawdę wierzyli, że Hitler pospieszył ze światem. Ale Führer wiedział lepiej. Co więcej, istnieje możliwość kontynuowania wojny na Zachodzie. Najpierw Fuhrer spotkał się z Franco. Powiedziałem mu, że sam widziałeś, że ZSRR został pokonany. Trzecia Rzesza jest silniejsza niż kiedykolwiek, a Wielka Brytania jest skazana na zagładę. Nie wpuścisz więc Niemców do Gibraltaru, więc podzielisz los Francji. I tak Gibraltar stanie się Hiszpanem, a ty możesz nawet rościć sobie prawa do niektórych ziem angielskich kolonii. I nie ma czasu na długo przekonywać Franco, ręce Wehrmachtu są rozwiązane, a cała Afryka i większość Azji, w tym Indie, zostaną przejęte pod całkowitą kontrolę.
  Generalissimus się zgodził. A teraz, w grudniu, jednym nagłym uderzeniem Niemcy zdobyli Gibraltar i zablokowali wejście na Morze Śródziemne od wschodu. W tym samym czasie naziści rozbili brytyjską bazę na Malcie i zdobyli ją lądując.
  Korpus Rommla otrzymał posiłki i zdobył Tolbuk, a następnie pokonał Brytyjczyków w Egipcie. Upadły jak groszek. Egipt został zdobyty, a Kanał Sueski zamknięty. Następnie Niemcy przenieśli się do Iraku i Kuwejtu. Bili Anglików jak siekaną gruszkę. I zmiażdżyli ich, zdobywając Bliski Wschód. Wiosną 1942 r. zajęta została cała północ Afryki, Bliski Wschód i posiadłości francuskie. I to było, muszę powiedzieć, wielkie zwycięstwo.
  Niemcy jednak domagali się więcej. I zdobyli całą Afrykę. A Japończycy zniszczyli Stany Zjednoczone na morzu. A zwycięstwa następowały jedno po drugim. A teraz, latem 1942 roku, zarówno Iran, jak i Indie zostały schwytane przez Niemców. A jesienią okupacja Afryki została ostatecznie zakończona. W ten sposób naziści dokonali zajęcia znacznych terytoriów i zasobów, jednocząc się z Japonią.
  Wielka Brytania straciła swoje kolonie w Afryce i Azji, znajdując się w bardzo trudnej sytuacji. A wiosną 1943 r. Niemcy wraz z Japończykami wylądowali w Australii. A sama Wielka Brytania została poddana masowym bombardowaniom.
  Hitler zażądał latem zakończenia imperium Lwa. I była aktywna wojna podwodna. Niemcy otrzymali łodzie podwodne napędzane nadtlenkiem wodoru. A to są bardzo poważne siły.
  W lipcu 1943 r. ostatecznie dokonano lądowania. W bitwach brały udział czołgi: "Pantera", "Tygrys" i "Lew" oraz "Ferdinands". I te same myśliwce ME-309 i bombowce Yu-288. I spadł na oddziały angielskie ze straszliwą siłą. Bitwa na lądzie trwała zaledwie jedenaście dni i zakończyła się przekonującym zwycięstwem Wehrmachtu.
  I to jest wielkie osiągnięcie niemieckiej machiny wojskowej.
  Potem wojna przeszła na stronę Stanów Zjednoczonych. A Islandia została schwytana. Potem Ameryka nie mogła zbombardować Europy. Roosevelt wyraźnie wzdrygnął się i zaoferował Hitlerowi pokój na dowolnych warunkach.
  Ale naziści postanowili wykończyć Stany Zjednoczone i kontynuowali ofensywę. W czterdziestym czwartym roku wypuszczanie samolotów odrzutowych stało się masowe, a Yankees dosłownie je zagłuszyli. A Marsylia, po przekroczeniu tysiąca zestrzelonych samolotów, otrzymała Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża, jako koronę bohaterstwa i efektywności klasy lotu.
  Führer nakazał uszczypnąć Amerykę za pomocą sojuszników w Argentynie, a także w Brazylii. I ruszaj z południa z Japończykami, a z północy przez Kanadę. I to było jak podwójne szczypce. Hitler poczuł się na białym koniu.
  Była też seria pierwszych samobieżnych E, lżejszych i doskonalszych. TA-400 i Yu-488 wykazały przytłaczającą moc. I zaczęli niszczyć wrogów. I dosłownie zamiataj je trzepaczką.
  A naziści miażdżą sojuszników. I robią to tak skutecznie, że USA się rozpada. Nie dają szans Amerykanom. Niemieckie karabiny szturmowe są najlepsze na świecie i nie mają sobie równych. Pod koniec roku pojawiają się pierwsze dyskietki, których ze względu na strumień laminarny nie udało się opuścić. I zniszczyli Amerykę.
  Lekkie działa samobieżne z serii E wykazały całkowitą przewagę nad czołgami Yankee. Dosłownie chodzili dookoła i rozbijali wszystko, zamieniali w siekane i spłaszczali w popiół. Ameryka nie miała szans z USA.
  W czterdziestym piątym roku Stany Zjednoczone już płonęły. Nowy Jork i Waszyngton upadły w marcu.
  A w kwietniu nastąpiła kapitulacja. Tak więc nastąpił podział imperium. Naziści i Japończycy, po wygranej, tymczasowo zamrozili wojnę. Nadszedł okres pokoju. 20 kwietnia 1950 roku odbył się pierwszy lot astronautów na Księżyc.
  A 20 kwietnia 1953 roku wybuchła wielka wojna między III Rzeszą a Japonią. Nowy następca Stalina, Beria, zaproponował Hitlerowi wspólną wojnę z Krajem Wschodzącego Słońca. Hitler powiedział Berii, że ZSRR powinien walczyć w pełnej sile, ale otrzyma tylko południowy Sachalin i pasmo Kurylskie. A jeśli, to III Rzesza zajmie i zmiecie ZSRR w proch.
  Wojska Hitlera są technologicznie silniejsze niż Japończycy. Czołgi piramidalne są szczególnie groźne wśród Niemców. I nie da się ich złamać pod żadnym kątem. A lotnictwo odrzutowe nie ma sobie równych. A dyskietki osiągają prędkość dziesięciu dźwiękowych huśtawek. Nie, Japonia nie może się oprzeć takiej sile.
  ZSRR też coś ma. Czołg T-54 w zasadzie nie jest zły. Ale są też inne samochody. Na przykład IS-7, bardzo słaba siła hamowania. Alenka prowadzi ten czołg i niszczy Japończyków.
  Dziewczyna piszczy i gwiżdże, ryczy pieśń:
  - I poleciał do trumny samurajów,
  Pod naporem stali i ognia!
  Teraz mają Berię zamiast Stalina, a kraj Sowietów będzie musiał podbić nowe granice.
  Japonia ma czołgi serii E, ale są to przestarzałe i niedoskonałe, wczesne modyfikacje. Oto taki pretekst na IS-7 w tym przypadku E-90. Samochód waży sto osiem ton, o czterdzieści więcej niż samochód radziecki. A jego zbroja jest grubsza, zwłaszcza czoło. Czoło wieży wynosi 285 mm wobec 210 mm dla IS-7, a czoło kadłuba 250 mm wobec 150 mm dla radzieckiej maszyny. Ale nachylenie zbroi będzie mniejsze. A boki są takie same 150 mm. To prawda, że japońska pasza będzie grubsza o 150 mm w porównaniu z 94. Uzbrojenie japońskie ma około 128 mm, a radzieckie 130 mm przy bliskiej długości. Ale sowiecka jest może trochę lepsza. I tutaj są coraz bliżej.
  Japończyk nadal jest lepiej chroniony w czole, ale osiągi jezdne są gorsze, chociaż samuraj ma silnik o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Anyuta uderza w zbroję Isy gołymi palcami i grucha:
  - Na podwórku będzie era komunizmu!
  Alla ten rudowłosy diabeł zgadza się:
  - Oczywiście, tak będzie!
  Maria śmieje się i wstaje:
  - Nasza impreza to wieczne zwycięstwo!
  Ryk olimpijski:
  - O ojczyznę dla Stalina!
  A teraz sowiecki czołg uderzy we wroga. I zapali się i rozerwijmy na kawałki. I dosłownie niszczy zbroję.
  Alenka zachichotała i zauważyła:
  - Lepiej z kobietą!
  Japoński Mastodon został zniszczony. A reszta czołgów samurajskich nie jest tak dobrze chroniona. I są łatwiejsze do pokonania. I naprawdę je niszczysz, naprawdę fajnie.
  Anyuta zaśpiewała, naciskając spust gołą piętą:
  - Nie znoś upokorzenia Słowian,
  Wznieśliśmy się na górę dla Rosji...
  Nie bierzmy więcej obelg
  Zmiażdżmy wroga stalową ręką!
  I znowu pocisk zniszczył licencjonowany czołg E-50. Również nie najlepszy samochód. Dość ciężki, ale bok jest słabo chroniony i można go przebić z dużej odległości.
  Elizabeth walczyła na T-54 i było to dla niej znacznie trudniejsze. Ale dziewczyna wykazała się ogromną odpornością. A za pomocą gołych palców, jak wysyła pocisk i przebija E-75, a to jest bardzo fajne. I ogromne zniszczenia.
  Elena też przeleciała z kolosalną presją. I uderzony ze śmiertelną siłą.
  A tu Japończyk płonie i upada. I dosłownie to niszczy.
  Katarzyna napisała na Twitterze:
  Zajęło mnie, zabrało mnie
  Usiądę, usiądę na koniu!
  I mrugnij do swoich partnerów. A dziewczyny tutaj są takie piękne i tylko w jednym bikini. I oczywiście boso, bardzo piękne.
  Elizaveta, walcząca kobieta i znokautująca E-50 z Japonii, syknęła:
  - Za ten wielki komunizm!
  Efrazja miażdżąc Japończyka pisnęła:
  - Za moje granice!
  Japonia wytrzymała nieco ponad rok i została pokonana. A Trzecia Rzesza stała się światowym imperium.
  20 kwietnia 1957 rozpoczął lot astronauty na Marsa. I to był wspaniały krok.
  20 kwietnia 1959 odbyło się referendum legalizujące monarchię i cesarską formę rządów w III Rzeszy.
  Ale Hitler nigdy nie byłby Hitlerem, gdyby nie chciał rozwiązać problemu ZSRR. I oczywiście jego pragnienie podporządkowania sobie całego globu.
  20 kwietnia 1961 III Rzesza najechała ZSRR. Agresja jest bezwzględna i ma ogromne siły. Co jest bardzo nierówne.
  A hordy Trzeciej już dwa tygodnie po rozpoczęciu walk zaczęły opływać Moskwę.
  Oleg w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Oleg Rybachenko wraca do akcji. I posuwa się naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec pisarz przypomina szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest dość stary, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Oleg znowu setka nazistów niosących meteoryt została odcięta. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo jadowitymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Krótko mówiąc, mówią, że z takim zespołem Hitler nie przeżyje. A 9 maja 1961 Adolf Hitler został zabrany przez dziewczyny z gołymi palcami za ręce i nogi, a Margarita za nos i rozdarł, a 9 maja 1961 Hitler został zabrany i zmarł! A ZSRR podbił cały świat!
  
  BABA JAGA JEST NIEPRAWIDŁOWA I SZKODZI ZSRR!
  Baba Jaga, kierowana nienawiścią do ludzi, interweniowała w bieg historii. Wziął go i w moździerzu, w towarzystwie Zmeya Gorynycha, zaatakował amerykańskie samoloty, które chciały zbombardować japońskie lotniskowce. A wąż Gorynych, jak go ujmuje, i uderza w Amerykanów wielkim strumieniem ognia z trzech głów. I spal ponad sto samolotów na raz. I panika Jankesów. A potem jest Baba Jaga, rzucająca w morze szczelinę trawą oraz amerykańskie lotniskowce i inne statki pokryte falą. W rezultacie Ameryka w bitwie o Midway została całkowicie pokonana.
  Japończycy następnie schwytali w ruchu, a Archipelag Hawajski przejął pełną kontrolę nad Oceanem Spokojnym. A ich siły lądowe zaatakowały Indie i pomaszerowały na Delhi.
  Brytyjczycy, aby utrzymać Indie, przenieśli część wojsk z Egiptu i porzucili operację Torch. Ameryka również nie wylądowała w Casablance i Niemcy mogli zamrozić wojnę w Afryce.
  Nie uchroniło to nazistów przed klęską pod Stalingradem. Ale kontratak Mainsteina wygrał w sile. W związku z tym, że wojska nie zostały przeniesione do Afryki, Mainstein miał jeszcze kilka dywizji, w tym trzydzieści Tygrysów, które zniknęły w piaskach Sahary bez skutku w prawdziwej historii. Ponadto lotnictwo nazistów było silniejsze. Nie wydawali przecież środków na zaopatrzenie Afryki, a intensywność nalotów na III Rzeszę spadła kilkakrotnie.
  Przybył na front wschodni, a do marca 1943 roku legendarny as Marseille zwiększył liczbę zestrzelonych samolotów na froncie zachodnim do trzystu i stał się prawdziwą legendą wszech czasów. A na wschodzie sowieccy piloci mocno go uderzyli. Marcel nie unikał najgorętszych walk i był prawdziwym fenomenem. Jeden człowiek był wart całego korpusu lotniczego.
  Wojska radzieckie poniosły więcej strat niż w prawdziwej historii. Mniej z nich uciekło z okrążenia. A Niemcy odbili nie tylko Charków i Biełgorod, ale także Kursk, a także ponownie zdobyli Krasnodon i Woroszyłowgrad.
  Wojska sowieckie były w szoku... W czasie odwilży częściowo wyzdrowiały. Na niebie toczyły się bitwy powietrzne. Inicjatywę przejęli Niemcy. Tymczasem Japończycy minęli amerykańską arterię w Panamie i zdobyli cieśninę. W Stanach Zjednoczonych postanowiono zamrozić cały kierunek europejski. Ale niemiecka flota okrętów podwodnych działała zbyt skutecznie, dręcząc Brytyjczyków i Amerykanów. A Churchill, nie ryzykując oficjalnego pokoju ani rozejmu, zasugerował, aby Niemcy zahamowali wojnę. To znaczy nie zawieraj pokoju, ale tak naprawdę nie tocz wojny.
  Hitler zażądał w odpowiedzi zaprzestania jakiejkolwiek pomocy dla ZSRR. Wielka Brytania i Stany Zjednoczone odmówiły pożyczki leasingowej, ale oświadczyły, że mogą sprzedać coś Rosji za złoto.
  Ponadto Brytyjczycy i Amerykanie powiedzieli, że jeśli Hitler powstrzyma niszczenie Żydów, będą mogli sprzedawać produkty naftowe i inne surowce potrzebne Niemcom na kredyt. Führer, uznając, że Żydzi nigdzie nie pójdą, zgodził się.
  Przede wszystkim musimy pozbyć się ZSRR. To prawda, że wśród Fritzów nie było jedności. Niektórzy generałowie powiedzieli, że powinni zaatakować Moskwę. Inni, że dobrym pomysłem jest odzyskanie Kaukazu.
  Führer postanowił ruszyć na Woroneż. A potem zawróć do Stalingradu. Sam Hitler bardzo chciał się zemścić za klęskę pod tym miastem. Sowiecki wywiad prawidłowo odgadł, gdzie wróg zada główny cios i przygotował silną obronę. Ale niestety Niemcy byli silni. Jednak ich czołgi "Pantera", "Tygrys", a zwłaszcza "Lew" nie są wystarczająco doskonałe.
  Używane są również Ferdynandy, maszyny to także prawdziwe zwierzęta. I tak uderzenie pięści nazistów przystąpiło do ofensywy 5 lipca 1943 r. Naziści próbują iść naprzód, ale na ich drodze stoi potężna obrona. Co więcej, artyleria zadała przeciwnikowi prewencyjne, choć mało skuteczne, uderzenie artyleryjskie.
  Następnie hitlerowcy przystąpili do ataku i byli w stanie zauważalnie wcisnąć się na pozycje wojsk sowieckich. Naziści mają więcej sił i dominują w powietrzu. Marsylia, po zestrzeleniu ponad pięciuset samolotów, otrzymała Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża. A wcześniej Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Niemcy posuwali się i posuwali przez sowiecką obronę. Jak taran, czołg "Lev" poruszał się, najpotężniejszy mastodont wroga pod względem zbroi i broni, ważący dziewięćdziesiąt ton. I rozumie, że Ferdynandowie działali tu z przerażającą siłą.
  Ale obrona Armii Czerwonej była silna i nie chciała się poddać. Naziści posuwali się powoli i ponieśli ciężkie straty. Ale w powietrzu mieli inicjatywę. A Focke-Wulf to wydajna maszyna, jeśli jest właściwie używana. I wytrwały i z potężną bronią. Stopniowo naziści zbliżyli się do Woroneża. Ale zajęło im to dwa miesiące. Wreszcie zdyszany i śmiertelnie zmęczony Fritz zatrzymał się, gdy zbliżyli się do rzeki Don. Ponieśli duże straty w sprzęcie, zwłaszcza wśród Panter oraz T-4 i T-3. Nieco mniej ucierpiały "Tygrysy" i "Lwy". Ale wiele czołgów Lwa trywialnie się zepsuło.
  Nastąpiła przerwa i hitlerowcy odrobili straty. Stalin miał nadzieję przejąć inicjatywę zimą. W serii pojawił się ME-309, który dzięki dużej prędkości i potężnemu uzbrojeniu stał się kardynalnym problemem dla radzieckiego lotnictwa. Jak Yu-288. Nadeszła późna jesień i zaczął padać śnieg. Armia Czerwona rozpoczęła kontrofensywę w kierunku Woroneża iw centrum, a także na Półwyspie Taman.
  Zimą wiele można było odzyskać. Ale niespodziewanie Japonia przystąpiła do wojny z ZSRR. Jej armia lądowa była bardzo liczna. Po wielu zwycięstwach samuraj pragnął zemsty na Khalkhin Gol.
  Rozpoczęła się bitwa o kolosalnych rozmiarach. Atak na Władywostok, ofensywa w Primorye i Mongolii.
  Stalin zawiesił ofensywę w kierunku Tamanu iw centrum, a próbował przebić się tylko w Woroneżu. Tamtejsi naziści trzymali się jednak wytrwale. Mieli dużo siły.
  Nadal mają przewagę na niebie. Ponadto Japonia przekierowała również część lotnictwa. Więc nie było zwycięstwa.
  Samurajom udało się zablokować Władywostok i zdobyć część Mongolii. Ale na tym zakończył się ich sukces. Ale z drugiej strony Niemcom udało się przetrwać zimę i uniknąć porażki, jak to było w czterdziestym pierwszym i czterdziestym drugim roku. I to jest duży sukces.
  W maju naziści uzupełnili swoje siły. Mieli w serii odrzutowy myśliwiec ME-262, który nie miał sobie równych. A Marsylia zestrzeliła tysiąc samolotów. Za siedemset pięćdziesiąt samolotów został odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami. I za tysiąc Gwiazdę Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Marsylia stała się w ten sposób superasem wszechczasów i narodów.
  Ale ZSRR wcale tego nie ułatwia. Pod koniec maja Niemcy wznowili ofensywę. Ale ich wojska posuwały się bardzo powoli. ZSRR używał nowych czołgów T-34-85 i IS-2, co stwarzało pewne problemy nazistom. Główną potęgą stały się niemieckie "Tygrysy" -2 i "Pantera" -2. "Lew" i "Maus" zostały przerwane. Zamiast Mausa zaczęto opracowywać E-100, czołg nowej generacji. Przy zwartym układzie, niskiej sylwetce, dużych kątach nachylenia pancerza, doskonalszym i lżejszym podwoziu. Z maszynami serii "E" wiązano spore nadzieje. I bardzo kolosalna siła. Walki są bardzo brutalne. Niemcom udało się w ciągu trzech miesięcy wypchnąć wojska sowieckie poza Don. Ale nie osiągnęli nic więcej.
  Japonia była w stanie wojny z Ameryką, a latem ograniczyła się jedynie do szturmu na Władywostok i Chabarowsk. Samuraj zajął Chabarowsk, ale nie Władywostok. A w Mongolii samurajowie poczynili niewielkie postępy.
  Zimą 1945 roku Amerykanom udało się jeszcze pokonać Japonię i wypędzić ją z Panamy. A przebieg wojny potoczył się inaczej.
  Zimą 1945 r. Armia Czerwona posuwała się do centrum, ale nie była w stanie pokonać nazistowskiej obrony. W marcu Niemcy posuwali się już na południe, ale poczynili niewielkie postępy.
  W maju naziści próbowali nacierać na Moskwę, ale nie odnieśli zauważalnego sukcesu iw ciągu dwóch miesięcy upartej walki posunęli się o trzydzieści lub czterdzieści kilometrów.
  W walkach brały udział działa samobieżne serii E. Były lekkie i wciąż niedoskonałe. Czołg E-50 z seryjną produkcją został opóźniony. Samoloty odrzutowe, zwłaszcza bombowce, stały się problemem dla ZSRR. Na niebie wzmocniła się wyższość nazistów. Marsylia zestrzeliła dwa tysiące samolotów i otrzymała Gwiazdę Krzyża Rycerskiego, żelazny krzyż ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Latem wojska sowieckie ponownie próbowały coś zrobić. Ale nie wyszło... Do końca roku linia frontu była nieaktywna.
  Nadszedł rok 1946.... Niemcy mieli dyskoteki, ale były drogie, trudne w produkcji i mimo nietykalności ze względu na przepływający strumień laminarny, sami nie mogli strzelać. Nie dawało więc to zdecydowanej przewagi. Ale w serii ME-262 X bardzo silny myśliwiec z skośnymi skrzydłami. I ME-1100 ze zmiennymi skrzydłami zamiatającymi. I TA-283 z wydłużonym kadłubem. Zarówno Yu-287, jak i TA-500 to sześciosilnikowe samoloty odrzutowe. I wiele innych technologii.
  ZSRR wciąż pozostaje w tyle w tej kwestii, a na niebie naziści mają pełną inicjatywę.
  Czołg E-50 w końcu trafił do serii, a E-75. Maszyny otrzymały ciasny układ i okazały się lżejsze. E-50 ważył tylko pięćdziesiąt ton z silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych i mocniejszym pancerzem. E-75 ważył siedemdziesiąt pięć ton, miał znacznie grubszy i pochylony pancerz niż Tiger-2, potężne uzbrojenie i 1500-konny silnik.
  Niemcy pod koniec maja rozpoczęli ofensywę na Moskwę. Tym razem udało im się dotrzeć do linii obrony Mozhaisku i tam natknęli się na ciasną i desperacką obronę.
  Sytuację komplikowała ofensywa Japonii na Syberię. Ale to nie było zbyt udane. Wojna to bardzo okrutna rzecz. I tak wojska sowieckie nadal trzymały Moskwę.
  Zima minęła w bitwach. Nadszedł rok 1947... Wiosną znów Niemcy próbowali awansować. Ich czołgi z serii E były przyzwoite. ZSRR przeszedł na serie IS-4 i IS-7. Ale wciąż w małych porcjach. I pojawił się czołg T-54, ale znowu w małych ilościach. A samolotu odrzutowego jeszcze nie było.
  Naziści posuwali się na południe. Główny cios zadali w kierunku Kaukazu. I udało im się odnieść sukces. Przedarli się przez front... Sytuację pogorszyło przystąpienie Turcji do wojny. Osmanie w końcu przezwyciężyli wahanie. Co więcej, sojusznicy z III Rzeszą od dawna nie prowadzili wojny.
  Ale Japonia wyraźnie zaczęła przegrywać... Ale mimo to samurajowie rozpoczęli ofensywę latem na Syberii. W rezultacie naziści nadal byli w stanie odzyskać Kaukaz. Do końca 1947 r. odcięli ją drogą lądową. A do wiosny 1948 w końcu go zdobyli.
  W tej sytuacji Stalin zaproponował Hitlerowi rozejm na dowolnych warunkach.
  Po otrzymaniu ropy z Kaukazu i zboża Ukrainy, węgla Donbasu Hitler zdecydował się przyjąć ofertę Stalina, ale na bardzo trudnych warunkach.
  ZSRR zwracał więźniów, przekazywał sprzęt do III Rzeszy i zobowiązał się do płacenia ciężkiej i ogromnej daniny w surowcach i złocie.
  Straty terytorialne również były duże. Oprócz tego, że Niemcy już zdobyli, musieli zrezygnować z Leningradu i Murmańska, a także z Półwyspu Karelskiego i Archangielska.
  Stalin z żalem zgodził się na to. I podpisano traktat pokojowy.
  Trzecia Rzesza ogłosiła się zwycięzcą i zwróciła się na Zachód.
  Już jesienią 1948 r. hordy hitlerowskie przemieszczały się przez Afrykę i Bliski Wschód. A zimą zdobyto większość czarnego kontynentu i cały Bliski Wschód.
  A wiosną 1949 roku podbito także południową część Afryki. Niemieckie okręty podwodne z nadtlenkiem wodoru stały się najpotężniejszymi na świecie, a ich samoloty i dyskietki nie miały sobie równych. Ponadto w 1949 r. naziści mieli czołgi piramidalne, których działa alianckie nie mogły przebić pod żadnym kątem.
  I tak latem 1949 roku miało miejsce lądowanie w Wielkiej Brytanii. Marsylia za zestrzelony pięciotysięczny samolot otrzymała Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Teraz Stany Zjednoczone są same... Truman zaoferował Hitlerowi pokój na dowolnych warunkach. Führer to odrzucił. W 1950 roku Niemcy przeszli przez Islandię i Kanadę, zbliżając się do Stanów Zjednoczonych od północy.
  W 1951 rozpoczęły się walki w samej Ameryce. Niemcy przedarli się razem z Japończykami z Meksyku i Kanady. Stany Zjednoczone nie miały odpowiedniej technologii, by stawić opór nazistom. Czołgi piramidalne III Rzeszy nie miały sobie równych i przełamały jakąkolwiek obronę.
  I upadało jedno amerykańskie miasto po drugim... 30 stycznia 1052 r. Stany Zjednoczone skapitulowały przeciwko III Rzeszy. A sytuacja stała się jeszcze bardziej dotkliwa.
  Stalin zmarł 5 marca 1953 r. A 20 kwietnia 1953 roku odbył się pierwszy załogowy lot na Księżyc. Oczywiście Niemcy polecieli. I jest całkiem fajnie. A lot był świetny.
  Ale nadszedł czas na pokój i trawienie podbojów. I tak rozpoczęła się kolonizacja innych krajów i tworzenie imperium Hitlera. W 1959 r., 20 kwietnia, odbyło się referendum w sprawie przekształcenia III Rzeszy w monarchię i imperium z udziałem cesarza Adolfa Hitlera. A w ZSRR rządziła Beria. Dostał władzę, bo trzeba było mocnej ręki, a przede wszystkim porządku w zubożałym i wyniszczonym wojną i reparacjami ZSRR.
  A 20 kwietnia 1960 r. rozpoczął się lot pierwszego człowieka na Marsa. I było całkiem fajnie. Ale Hitler zmarł w marcu 1961 roku. A jego miejsce zajął syn uzyskany przez sztuczną reprodukcję Wolfa. Również cesarz i bardzo młody.
  Wolf bez zbędnych ceregieli podjął decyzję o rozpoczęciu wojny z Japonią. Mówią, że na Ziemi nie mogą istnieć dwa wielkie imperia, a tylko jedno.
  Cóż, Beria stanął po stronie III Rzeszy. Mówią w rzeczywistości, jak długo można siedzieć przy wiadrze. Japonia podbiła część Dalekiego Wschodu i Primorye od Rosji. A to jest generalnie nieprzyjemne i dzikie.
  Wolf jako pierwszy oświadczył, że ZSRR może odzyskać Primorye, część Syberii i Sachalin, a także Grzbiet Kurylski, ale nie więcej. Beria nie miał nic przeciwko temu. I ZSRR rozpoczął wojnę.
  Miał czołgi główne T-54 i T-55 oraz IS-10 i IS-12. Niemcy mają znacznie bardziej zaawansowane: piramidalne. I jest to oczywiście poważne roszczenie do zwycięstwa.
  Z drugiej strony Japonia pozostawała technologicznie w tyle za ZSRR. Na tronie Japończyków zasiada ten sam nieusuwalny cesarz Hirohito. I oczywiście chce też władzy nad światem. Ale naziści są słabsi.
  Wojna rozpoczęła się 20 kwietnia 1961 r. Hitler przygotowywał się do wojny z Japończykami, chciał też pełnej władzy nad światem. Ale Wilk był przed nim. Dokładniej, Adolf Pierwszy i Wielki nie mieli czasu. I zaczęła się wielka i okrutna wojna.
  Łuski wibrowały z wielką siłą.
  Niemcy od samego początku dysponując bardziej zaawansowaną technologią przejęli inicjatywę. Ale Japończycy walczyli bardzo bohatersko. Ale w ciągu pierwszych trzech miesięcy Niemcy i armia ZSRR byli w stanie zauważalnie przemieścić się w głąb Cesarstwa Japońskiego i wiele schwytać.
  Walki przebiegały z różnym powodzeniem, ale bardziej na korzyść nazistów. A Niemcy posuwali się coraz dalej. I to był ich kolosalny i niepowtarzalny sukces. Ich piramidalne czołgi były wykonane ze specjalnego rodzaju plastiku i rozbiły wszelką obronę. I nie było litości dla Japonii.
  IS-12 był czołgiem ważącym pięćdziesiąt ton i dobrze chronionym na czole, wyposażonym w 122-milimetrowe działo, ale o długości 60EL. I strasznie zmiażdżyła wroga.
  Armia japońska jest przestarzała i przegrywa. Po kilku miesiącach walk schwytano jedną trzecią imperium samurajów.
  A do końca 1961 roku Kraj Wschodzącego Słońca stracił prawie połowę swojego terytorium.
  Nadszedł rok 1962... Niemcy i ZSRR kontynuują ofensywę... Beria rośnie. Znowu walki i zwycięstwa. Rok później, do 20 kwietnia 1962 r., zdobyto już ponad dwie trzecie japońskiego imperium kolonialnego. A wojna trwa.
  Armia ZSRR walczy z bohaterstwem ....
  Teraz wylądowali na ostrym Hokkaido... A 3 września 1962 r. skapitulowała Japonia. I ta wojna się skończyła.
  Wilk pierwszy, został wielkim i światowym cesarzem. I znowu nadszedł czas, aby przetrawić zdobyte posiadłości kolonialne.
  Niemieckie loty na różne planety. W 1965 na Wenus. W 1967 do Merkurego. A w 1968 do satelitów Jowisza.
  Ale to nie wystarczy dla Wolfa pierwszego.W 1971 roku odwiedzono także satelity Saturna. A w 1971 roku, 20 kwietnia, Wilk Pierwszy zaatakował ZSRR. Postanowił przejąć ostatnią potęgę na planecie Ziemia, która jeszcze mu nie podlegała.
  Beria nadal rządził ZSRR. Miał siedemdziesiąt dwa lata, a może nawet nie.
  A wojska III Rzeszy podbiły terytorium. Główny cios zadano w kierunku Moskwy, którego Hitler nigdy nie zdołał przyjąć.
  Ale jak dotąd wszystko szło oczywiście na korzyść III Rzeszy. Który ma więcej sił i czołgów.
  Ale pech, przyszły wojska sowieckie i zmiażdżmy nazistów ze straszliwą siłą.
  Oleg Rybachenko wraca do akcji. I posuwa się naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec pisarz przypomina szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oczywiste jest, że taki zespół zniszczy nazistów, nawet jeśli III Rzesza zdobyła prawie cały świat i zaczęła osiedlać się na innych planetach!
  
  OLEG RYBACHENKO RATUJ IMPERIUM
  ADNOTACJA
  Oleg Rybaczenko otrzymał w prezencie nieśmiertelność, ale musi to wypracować, ponieważ służył w armii rosyjskiej przez sto lat. Ale z drugiej strony pomaga Rosji wygrać wojnę z Japonią, ratuje admirała Makarowa i dokonuje wielu wspaniałych wyczynów!
  . ROZDZIAŁ 1
  Oleg Rybaczenko został, z woli rosyjskich bogów demiurgów, zamieniony w chłopca, ale nie prostego, ale nieśmiertelnego. I został wysłany do wykonania misji w Port Arthur - chroniąc tam Rosję. I został zamieniony w dzieciaka, który wyglądał na około dziesięciu lat, ale był niezwykle szybki - szybszy niż gepard i niewrażliwy na wszelkiego rodzaju bronie. Jako dziesięcioletni chłopiec będzie służył carskiej Rosji przez sto lat, a następnie dorośnie do szesnastu lat i zachowa nieśmiertelność, aby być panem własnego losu, ale od czasu do czasu wykonuje misje na rozkaz rosyjskich bogów- demiurgowie.
  A jego wcielenie od razu wpłynęło na bieg historii.
  Przez dziesięć lat Oleg Rybaczenko, jak na standardy początku XX wieku, nie wyglądał na tak małego i natychmiast został przyjęty do wojska. Co więcej, chłopak łatwo zginał się i prostował palcami, najpierw rękami, a potem bosymi stopami, miedzianym pensem. Co zrobiło wrażenie.
  Na początek chłopcu udało się uratować admirała Makarowa przed śmiercią. Chłopiec zrobił to bardzo prosto, wszedł do Pietropawłowska w dniu fatalnego wyjścia do morza. I trywialnie wskoczył na ster i popychając marynarza, obrócił statek.
  Nie zostało to jednak docenione. A talia miała czterdzieści batów jak na taką bezczelność.
  Ale na szczęście admirał nie zginął.
  Mimo to rozpoczęło się oblężenie Port Arthur. Japończycy wciąż mieli przewagę na morzu, a generał Partridge był zbyt niezdecydowany.
  Ale komendant Port Arthur zmarł, rzeczywiście został ranny w głowę w prawdziwej historii, ale kilka milimetrów fragmentu przeszło bliżej mózgu. A Oleg Rybaczenko, znając tę historię, po prostu niepostrzeżenie klepnął generała dłonią w skroń, a odłamek trafił w mózg i go zabił. Krótko mówiąc, zdrajca, który poddał cytadelę, zginął, a jego miejsce zajął Kondratenko, bohater obrony Port Arthur.
  Nowy dowódca, aby wzmocnić obronę twierdzy, spisał wszystkich marynarzy i artylerię okrętową na brzeg oraz rozbroił eskadrę, ale ufortyfikował Port Arthur.
  Admirał Makarow był w tym w pełni z nim solidarny. Co więcej, w tej historii rosyjska flota nie przejęła inicjatywy na morzu.
  W rezultacie cytadela była gruntownie chroniona, plus umiejętne działania komandora Kondratenki. Obrona trzymała się dobrze. Kondratenko z czasem wzmocnił obronę twierdzy Wysoki i Japończycy nie mogli jej zdobyć.
  Plus, Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny, bosy chłopak walczył jak tytan w każdym przeziębieniu. I zadziwił wszystkich swoją fenomenalną dokładnością.
  Chłopak podskoczył do karabinu maszynowego i opierając się na nagich, okrągłych, dziecinnych obcasach, wycelował broń. I zaczął pisać. I nie zmarnowano ani jednej kuli. Samurajowie zostali dosłownie ścięci w szeregach.
  Oleg, wieczna chłopczyca, rzucał się z entuzjazmem i agresywnie nucił, komponując w biegu;
  Jestem chłopcem urodzonym w listopadzie
  W epoce kosmosu, w epoce burzliwej...
  Kwitnij carską Rosję na ziemi,
  Uwierz mi, my Kadeci nie jesteśmy kalekami!
  
  Wielki Bóg Svarog wysłał mnie,
  Służ Ojczyźnie sercem i duszą...
  Dla nas przecież Wszechmogący Biały Bóg -
  Poradzimy sobie, uwierz z szatanem!
  
  Rosja jest naszą Ojczyzną, uwierz
  Który jest jedynym na świecie...
  Chociaż zaatakowała bardzo aktywna bestia,
  Dla nas, Rosjan, jest miejsce na świecie!
  
  Potężny bezgraniczny kraj
  Którym rządzi najmądrzejszy król...
  Jest nam dana na zawsze przez Kina -
  Niech Abel zatriumfuje, niech zginie Kain!
  
  dzielnie bronię Port Arthur,
  Walcz z chłopcem i boso na mrozie,
  Uwierz mi, Japończycy się nie zginali,
  Dziewczyny rozpościerają warkocze!
  
  Chłopca od razu odcięto karabinem maszynowym,
  Skoszony oddział okrutnych samurajów ...
  I trafia na żółto prosto w oko
  Jesteśmy pionierami zła rozerwanego na kawałki!
  
  Osiągnijmy komunizm na zawsze
  Carowie Rosji mają chwalebną drogę.
  Spełni się wielkie marzenie
  Ku chwale legendarnego Svaroga!
  
  Wierzymy, że będziemy bronić Ojczyzny,
  Walczę na dużej, wysokiej górze...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  A sam lord Perun jest bystry!
  
  Jestem za naszą Ojczyzną do końca,
  Uwierz mi, będę walczył bardzo dzielnie...
  Car Mikołaj zastąpił mojego ojca,
  Judasza powiesimy na osice!
  
  Rosja to tylko ideał
  Kraj świętych i mądrych ludzi świata....
  Marzyłem o znalezieniu w tym chwały, chłopcze,
  I uczynił Marsa i Chrystusa bożkami!
  
  Wierzę, że Lada matko Bogów,
  Która miłość wszechświata daje ...
  Potrzebujemy dodatkowych słów do modlitwy,
  Maryja zawsze wychwalaj dziewicę!
  
  Car Mikołaju pomożemy ci,
  Aby pokonać Japończyków, uwierz w okrutne ...
  Wnuki Svaroga, jesteśmy synami porodowymi,
  A w rati wierzymy, że fajne doki!
  
  I tutaj gigantyczny chłopiec walczy,
  Które karabiny maszynowe rati kosi ...
  Pan jest zawsze jeden z nami,
  Uderzenie Chrystusa naprawdę rozwiewa chmury!
  
  Cóż, co sprawiło Japończykom trudność?
  Nie możesz podbić Port Arthur...
  Wszędzie założymy rosyjski świat,
  I będzie figurka Łady ze złotem!
  
  Bo król będzie wierny na wieki,
  Uratujemy go i Świętą Ojczyznę...
  W cieniu dwugłowego herbu,
  Sprawimy, że Victoria będzie fajna!
  
  W Rosji każdy chłopiec jest bohaterem,
  Zdmuchnie mieczem, grając pół planety...
  Nie kradnij dziewczyn do swojego jasyru,
  Niech nasze czyny będą pochwalone!
  
  Tak, Rosja ma pionierów,
  Że czerwony krawat był ciasno związany ...
  Zachowujemy sprawiedliwość, sumienie, honor,
  I widzimy komunizm, słońce dało!
  
  A teraz odepchnęliśmy hordę,
  I bronili twierdzy Port Arthur...
  Svarog powiedział: przyjmę zmarłych,
  W raju dziewczyny czekają, aż staną się figurą!
  Śpiewając, chłopiec rzucił granatem bosą stopą, rozrywając samuraja na strzępy.
  Nawiasem mówiąc, granat był zrobiony z trocin i miał wielką siłę niszczącą. Więc Japończycy nie mogą się temu oprzeć.
  Oleg Rybaczenko pisał i śpiewał:
  A samuraj poleciał na ziemię,
  Pod naporem stali i ognia!
  A jego wkład w obronę był cenny. Admirał Makarow pokazał swoje umiejętności na lądzie.
  Ponadto Rosjanie mieli więcej zapasów i zapasów, dzięki umiejętnościom legendarnego generała.
  A fakt, że rosyjska eskadra Togo została pobita znacznie bardziej.
  Pod koniec grudnia samurajowie byli wyczerpani szturmami. W styczniu nastąpiła cisza spowodowana próbą zwolnienia blokady przez Kuropatkina, ale niezbyt udana.
  W lutym szturm został ponownie odparty, ponosząc ciężkie straty dla Japończyków.
  Podczas obrony chłopak Oleg Rybaczenko zachowywał się bohatersko. W chwili rozpoczęcia oblężenia chłopiec kabinowy miał zaledwie dziesięć lat. Dziecko walczyło na równi z dorosłymi i poszło na rekonesans.
  Pokazał się bardzo odważny i waleczny. I obrona się utrzymała.
  A chłopak, odpierając kolejny atak, zabił setki samurajów z karabinu maszynowego, nie pozwalając im zdobyć Mount High. W tym samym czasie chłopiec znów śpiewał z wielkim entuzjazmem;
  Car Mikołaj jest teraz wielkim monarchą,
  Ty Lenin nie dostaniesz szansy na władzę...
  Zatrzymamy hordy dzikich Japończyków,
  Rozerwij agresora na ustach Rosji!
  
  Niech Rosja wiecznie rządzi we wszechświecie,
  W nim potężny, budzący grozę car Nikołaj ...
  Możemy trafić wroga mieczem,
  O to walczysz i odważysz się!
  
  Wielkość Rosji we wszechświecie,
  Nikt nie może pokonać Rosjan...
  Z niezmienioną siłą w bitwach,
  Wypędzimy wrogów z Ojczyzny!
  
  W imię naszej świętej Ojczyzny,
  Rosja wygra bitwy...
  A chwała Rosjan będzie nieprzekupna,
  Egzaminy za jedyne pięć!
  
  Nigdy nie uklękniemy
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach...
  Minie jeszcze wiele pokoleń
  I we wszechświecie zapanuje wieczny pokój!
  
  Svarog przyjdzie z Jezusem,
  Wskrzeszą wszystkich umarłych na raz...
  W końcu uzdrawianie to najwyższa sztuka,
  Ojcowie potężnych października narodzą się!
  
  I Lenin, Stalin, Nikołaj i Piotr,
  Wszystkie ręce razem zacisną się i zrozumieją ...
  Jaka jest flaga Rosji w dumnym wszechświecie,
  Wrogowie Ojczyzny umrą i umrą!
  
  Niech Bóg błogosławi służbie Rosji,
  Podnieś się na najwyższy piedestał ...
  Svarog, wielki, budzący grozę mesjasz,
  Uwierz mi, nie przestałem kochać żołnierzy!
  
  Uwierzymy, że wkrótce jesteśmy silniejsi
  Podnieś rosyjską flagę nad planetą...
  Kto zrodzi świetny pomysł,
  Śpiewamy prozą i poezją!
  
  Jak dobrze, gdy gwiazda Rosji
  Nad światem zabłyśnie jak diament...
  W końcu aksamitna gwiazda nieba podlewała,
  I uderz przeciwnika w oko!
  
  Nie wierz temu, który mówi, że są słabi,
  Że rosyjscy tytani nie mają sobie równych...
  W imię tego prawosławnego państwa
  Wsadź tego chłopca na konia!
  
  I rzucamy się do bitwy o chwałę świata,
  Aby dzielnie wygrać w Ojczyźnie ...
  Nie mogę opisać tego Szekspirowi
  Ile nasza armia będzie w chwale!
  
  Nasza Ojczyzna dotrze do nagrody,
  Od wszystkich Bogów we wszechświecie najlepszy ze wszystkich ...
  Goście są zawsze mile widziani w naszej Ojczyźnie,
  Jeśli przychodzisz z dobrocią, nie jesteś złoczyńcą!
  
  Kochaj króla i Boga Jezusa
  I czcij Ładę z miłości ...
  Nie bądź tchórzem w bitwie,
  Nie możesz budować szczęścia na krwi!
  
  Życie będzie wieczne, burzliwe i piękne,
  Jest miejsce, w którym każdy może być odważny...
  Kłótnia z rosyjskim rycerzem jest niebezpieczna,
  Nie licz wtedy problemów!
  
  Ale wkrótce we wszechświecie zapanuje pokój,
  A dobra wola zwycięży w wielkości...
  Będziemy w szczęściu, raju niezmienionym,
  Pan zapewni silne skrzydło!
  Z taką piosenką oczywiście rosyjscy żołnierze nie mogli przegrać. A chłopak terminatora nie chybił. Inni wojownicy strzelali do japońskiego szturmu na Górę Vysokaya z niesamowitą dokładnością.
  Nadszedł marzec... Japończycy znów się wycofali. Krwawej niedzieli w Rosji nie było, bo car Mikołaj, odkąd Port Artur trzymał, był w dobrym humorze i wyszedł do ludzi. Lud króla również witał go świątecznym nastrojem i dziko wiwatował. I wszystko poszło dobrze.
  Armia rosyjska była uzupełniana i stawała się coraz bardziej. Pod koniec marca Japończycy próbowali iść naprzód, ale siły Kuropatkina miały zbyt dużą przewagę liczebną i odparły wszystkie ataki.
  A najlepsze części samurajów generała Nogi zostały przygwożdżone przez oblężenie Port Arthur. Po ciężkich stratach Japończycy wycofali się. Ale znowu Kuropatkin zawahał się.
  Pod koniec kwietnia nastąpił nowy szturm, który jednak również został odparty.
  A Oleg Rybachenko, ten odważny chłopak, schwytał nawet japońskiego pułkownika, oczywiście za pomocą pułapki.
  Na początku maja doszło tylko do drobnych potyczek, a 25. szwadron Rozhdestvensky w końcu wszedł do Port Arthur. Słynny admirał przepłynął jednocześnie pięćdziesiąt jeden statków przez trzy oceany!
  Następnie obrona otrzymała posiłki. A na początku czerwca nastąpił ostatni atak na Port Arthur. Atak jest desperacki i zaciekły. I znowu został odparty ogromnymi stratami dla Japończyków. Car ostatecznie usunął Kuropatkina i mianował Linevicha. W połowie lipca 1905 Japończycy zostali ostatecznie pokonani. I skończyła się heroiczna obrona Port Arthur, która trwała ponad rok.
  Kondratenko został odznaczony Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. I otrzymał stopień feldmarszałka. Następnie eskadra Rozhdestvensky wraz z Port Arthur, dowodzona przez admirała Makarova, pokonała Japończyków na morzu. Co więcej, sam admirał Togo zginął w bitwie.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec, ponownie wyróżnił się i osobiście schwytał pancernik Japończyków. Walczyło z nim także kilka pięknych, bosych dziewczyn.
  Szczególnie jasno pokazała się walcząca Natashka - prawdziwy wulkan w bitwie i niezwyciężony.
  A kiedy dziewczyna rzuca granat gołymi palcami u stóp, to jest to kolosalna wpadka i zniszczenie. Granat węglowy i tak niszczycielski.
  Chłopiec-pionier atakuje Japończyków i jednocześnie śpiewa;
  Wierzcie, że naszym będzie Ocean Spokojny
  Rosja Królestwa Rodu z Mikołajem ...
  A bestia zostanie zniszczona
  My, rycerze nieprzyjaciół, rozerwiemy wszystkich na strzępy!
  
  Mój kraju, wierz przede wszystkim,
  Niech gwiazdy komunizmu świecą jasno...
  Sukces towarzyszy rycerzom,
  Jesteśmy uosobieniem sprawiedliwego altruizmu!
  
  Jestem pionierem włamanym do wojny,
  Po prostu bosy chłopiec...
  Ale zmielę przeciwnika na proszek,
  I złamię tych, którzy są przeciwko rogom!
  
  Japonia dlaczego do nas trafiła
  Ośmieliłeś się rzucić wyzwanie Rosji...
  I trafił prosto w oko piętą,
  Misja Svaroga wielkiego Pana!
  
  Kochaj Ladę Matko Ona Bogowie,
  Urodziła wiele, jasnych i wspaniałych ...
  Ku chwale dzielnych synów rodzaju,
  Zatrzymamy atak dzikich wrogów!
  
  Nie pokonaj japońskiej żółtej Rusi,
  Nasz bohater w bitwach jest niepokonany...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Kiedy lud i system królewski są zjednoczone!
  
  Och Nikołaj, damy ci
  Dla Świętej Rosji jesteśmy rodzimym sercem...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Otwiera swoje drzwi do wszechświata!
  
  Na chwałę Boga rosyjskiego Chrystusa,
  Śpiewamy hymny dla naszej Rosji...
  Miłość Maryi, tak czysta
  Co zastępuje owsiankę dla dzieci na obiad!
  
  Do Ciebie Maryjo zwrócę oczy,
  Razem z Ładą dajecie miłość wszystkim...
  Chociaż diabeł ostrzył na nas siekierę,
  Bogini będzie z nami w wiecznym świetle!
  
  Nie, słońce nigdy nie zgaśnie
  Bezgraniczna Najwyższa Rosja...
  Wielkie marzenie się spełniło
  Wszystko to słyszy pod błękitnym niebem!
  
  Śpiewamy Ci Matko Boża,
  Psalmy i pieśni, w każdej chwili...
  Jeśli musimy iść do bitwy z jednym pistoletem,
  Przecież Stalin i Wielki Lenin są z nami!
  
  Za Ojczyznę, za Boga, za ojczyznę,
  My chłopcy walczymy z przeciwnikiem...
  Wiedz, że nie jesteś przeklętym jarzmem,
  Kiedy ostrzy się bagnet rosyjskiego żołnierza!
  
  Za naszą ziemię, pionier w bitwach,
  Svarogowi udało się wychwalać oblicze miłości ...
  Widzimy coś w naszych jasnych snach
  Gdzie zawsze będziemy wielbić Boga Dobrego!
  
  Krótko mówiąc, Japończycy to już Khan,
  A Port Arthur nie poddawał się w bitwach...
  Dlatego Ojczyzna jest nam dana przez Boga,
  Abyś dzielnie walczył za Rosję!
  . ROZDZIAŁ 2
  Japonia została zmuszona do zawarcia pokoju z Rosją za pośrednictwem Stanów Zjednoczonych.
  Musiałem scedować Wyspy Kurylskie i Tajwan. Rosja zapewniła sobie protektorat nad Koreą, Mandżurią, kontrolę nad Port Arthur. Ponadto Japonia wypłaciła carskiej Rosji ogromne odszkodowanie w wysokości miliarda złotych jenów.
  Zwycięstwo umocniło pozycję cara Mikołaja II. Rosja rozszerzyła swoje terytoria, a Zheltorossiya zaczęła się formować kosztem dobrowolnego przyłączenia się do chińskich regionów. Brak Dumy Państwowej - Rosja pozostała monarchią absolutną, bez parlamentu.
  Oczywiście dzięki zwycięstwu i stabilności politycznej wzrost gospodarczy rozpoczął się wcześniej niż w prawdziwej historii i był silniejszy.
  I wojna światowa rozpoczęła się jak w prawdziwej historii. Ale dla Rosji poszło to z większym powodzeniem. W którym armia była większa i lepsza, m.in. dzięki reformom feldmarszałka Kondratenki, a gospodarka jest silniejsza, a autorytet cara wyższy.
  Desperacko i bardzo dzielnie walczył też Oleg Rybaczenko. Chłopiec biegł jak meteoryt. Nabazgrał Niemców z karabinu maszynowego domowej roboty. A potem biegł szybciej niż wóz z karabinem maszynowym. A także entuzjastycznie zmiażdżył armię kajzera.
  Wyglądał jak chłopiec w wieku około dziesięciu lat, a jego bose, dziecinne stopy rzucały prowizoryczne, śmiercionośne granaty z trocinami.
  Prowadząc dobrze wycelowany ogień, chłopiec pewnie nucił;
  Nasza ojczyzna jest krajem świętym,
  Chwała naszej bezgranicznej Ojczyźnie...
  Przeciwnik szatan nie zmiażdży,
  Widzimy, jesteśmy dalekimi podejściami!
  
  Moja Ojczyzna rozkwitnie
  Car Mikołaj wznosi się ponad planetę...
  Niezwyciężona armia rosyjska,
  Zbliżmy się do Wszechmogącego!
  
  Jestem prostym pionierem,
  Ale obdarzony niespotykaną mocą ....
  I pokażę wszystkim potężny przykład,
  Aby nie być znanym jako odrapana szóstka!
  
  Wierzę z Tobą, Panie Jezu,
  Jesteś najsilniejszy w całym wszechświecie,
  I modlę się do Ciebie razem z Ładą,
  Kierować kanałem stworzenia!
  
  Niedługo będziemy na Marsie, uwierz mi
  Nasz kraj będzie rządził planetą...
  I bestia piekielnego Kaisera zostaje zmiażdżona,
  Wyczyny rycerzy śpiewane są w pieśni!
  
  Chłopiec prowadzi pioniera boso,
  Gołe obcasy wokół dziewczyn biegają wokół ...
  Uderzy kajzera pięścią,
  W końcu nasi rycerze rozmawiają z bogami!
  
  Chwała Rosji, wielki kraj,
  Wiedz, że król wytrzyma święty komunizm ...
  Nie pokonuj nas, wierz Szatanowi,
  Faszyzm został rzucony na popiół Boudina!
  
  Nasza Ojczyzna nie jest silniejsza na świecie,
  Nie ma piękniejszej Rosji we wszechświecie ...
  Jestem orłem, a nie złym wróblem,
  Przyniosę radość i szczęście wszystkim ludziom!
  
  Odważnie wjeżdżamy do piekła wroga,
  Z łatwością miażdżymy przeciwników nazistów...
  Wkrótce wytniemy rogi Kaisera,
  Nastanie era światła komunistów!
  A dziewczyny też miażdżą Niemców i tak sławnie. Zostają znokautowani bosymi stopami z zabójczymi paczkami wybuchowymi. I jednocześnie kłują bagnetami.
  Bez większej ceremonii rozdzierają brzuchy przeciwników.
  Natasza śpiewa;
  Czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo! Za cara Mikołaja góra!
  Zoya, strzelając i rzucając granatami gołymi palcami, potwierdza:
  - Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka! Przeciwniku jesteś przyjaznym kibicem!
  A rudowłosy Augustyn, którego włosy powiewają na wietrze jak proletariacki sztandar, ryczy:
  - Boże miej w swojej opiece króla!
  Swietłana, nokautując żołnierzy Kaisera i rzucając granaty gołymi palcami, piszczy:
  - Łada jest z nami!
  To są tu walczące i piękne dziewczyny. A ich mięśnie toczą się pod opaloną skórą.
  Wojna trwała nieco ponad rok i zakończyła się upadkiem Austro-Węgier oraz kapitulacją Imperium Osmańskiego i Niemiec. A Bułgaria, widząc jak pachnie, stanęła po stronie Serbii i Rosji, podobnie zresztą jak Włochy i Japonia.
  Feldmarszałek Kondratenko otrzymał najwyższą rangę - Generalissimus. I stał się posiadaczem prawie wszystkich zamówień, jak Suworow. Brusiłow został feldmarszałkiem. Admirał Kołczak zrobił karierę, a Korniłow Denikin. Rosja carska przyłączona do siebie: Galicja, Bukowina, województwo krakowskie, rejon poznański, Kłajpeda. Czechosłowacja również stała się częścią Imperium Rosyjskiego. I Azja Mniejsza z Konstantynopolem. I północny Irak.
  W sumie wyszło dobrze. Japończycy podzielili kolonie niemieckie z Rosją na Pacyfiku.
  Następnie Arabia Saudyjska została podzielona między Rosję, Francję i Wielką Brytanię. Co więcej, po krótkiej wojnie Rosja i Wielka Brytania podzieliły Iran.
  W tej wojnie brał udział Oleg Rybaczenko. Chłopak znów walczył, biegnąc szybciej niż gepard z karabinem maszynowym i rzucając granatami o kolosalnej, zabójczej mocy bosymi, dziecinnymi stopami. I zniszcz wszystkich wrogów.
  A czarownice walczyły z nim. Śpiewali bardzo pięknie i radośnie, gdy miażdżyli Persów.
  Jesteśmy dziećmi Rodziny, córkami Bogów,
  A jednocześnie boso członkowie Komsomola ...
  O potrzebie spędzenia dodatkowych poznanych snów
  Uderzenie bagnetem dziewczyn jest bardzo ostre!
  
  Będziemy w stanie pokonać wszystkich nazistów,
  Pałace do zbudowania - sztandar komunizmu...
  Nasz niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  Obalając dogmaty darwinizmu!
  
  Jesteśmy pięknymi dziewczynami, uwierz mi
  A gołym obcasem uderzymy w nos...
  Otwórzmy wkrótce drzwi do komunizmu,
  Obnażymy ciemnego ignoranta!
  
  Tutaj biegniemy boso do ataku,
  Urzeczony pięknem swojej dziewczyny...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  A dziewczyny mają taki dźwięczny głos!
  
  Niech ziemia rosyjska będzie sławna,
  To narodziło się w imię pokoleń ...
  Narody świata to przyjazna rodzina,
  Wielki Lenin nam pomoże!
  
  Ale teraz chwalebny Mikołaj rządzi,
  A giganci walczą o niego,
  Wszyscy tam docieramy, po prostu wierzymy w niebo,
  Kiedy naród i car Rosji się zjednoczą!
  
  Zgadza się, będziemy oddani królowi,
  Służyć Mu całym sercem i duszą...
  Kocham Jezusa i Ladoyę,
  Na zawsze będę Svarogiem z tobą!
  
  Nasi rosyjscy Bogowie są dla nas ważni,
  Kochamy ich duszą narodu radzieckiego...
  I to tylko machinacje szatana,
  Kiedy Perun będzie z Ładą, odrzucisz!
  
  Kocham króla, on jest naszym własnym ojcem,
  Służ Mu wiernie i z miłością...
  Niech skończy się wróg Rosjan,
  Chociaż czasami podaje się go krwią!
  
  Rosja będzie we wszechświecie dla wszystkich,
  Aby błyszczeć jasnym i potężnym kwazarem ...
  Ojczyzna nie będzie miała problemów,
  Chociaż przeciwnik ściągnął złe chmury!
  
  Niech wszechmocny Rod będzie z nami,
  Kto jest władcą całego wszechświata ....
  Za nami największy Biały Bóg,
  Kto w swej dobroci rządzi!
  
  Niech powstanie na ziemi,
  Wygramy, wiem na pewno...
  Czekając na spełnienie tego jasnego snu,
  W jasnym raju znajdzie się miejsce dla ludzi!
  
  O moja święta, mądra Rosja,
  W imię prosperity komunizmu...
  Bogowie-demiurdzy znają moich krewnych,
  A próby rewanżyzmu nie przeminą!
  
  Wierzymy, że przeciwnicy zostaną obróceni w proch,
  Podniesiemy rosyjską flagę nad całym wszechświatem...
  Pokonamy faszystów i duszmanów,
  I zawsze będziemy wielbić Nazwisko Rodziny!
  I oczywiście dziewczyny strzelają i rzucają śmiercionośnymi granatami wyrzeźbionymi, gołymi, opalonymi nogami.
  I nie możesz się oprzeć takim ludziom jak oni.
  Następnie pojmani mudżahedini całowali nagie, zrogowaciałe dziewczyny. Zakurzone, ale bardzo uwodzicielskie stopy.
  A potem Afganistan. To prawda, była mała wojna. A Brytyjczycy na początku nie mieli szczęścia.
  Jednak Oleg Rybachenko pokazał tam swój wspaniały poziom wojownika światła.
  Wraz z dziewczynami w bikini z łatwością zmiażdżył wroga, zamieniając Mudżahedinów w sito. A dziewczyny gołymi palcami u nóg rzucały bomby ze śmiertelną siłą i rozrywały całe oddziały afgańskich bojowników.
  A walcząc, śpiewał chłopiec, komponując po drodze;
  Jestem pionierem, muszę walczyć w Afganistanie,
  Czekają straszne bitwy...
  Ale Rosjanie zawsze wiedzą, jak walczyć,
  Wróg policzy tylko zera!
  
  Niech era komunizmu będzie w chwale,
  Kiedy nadejdzie wielki Bóg Svarog...
  Rozprosz hordy budzącego grozę faszyzmu,
  Wygrane otworzyły konto bez końca!
  
  Niebo jest niebieskie w Afganistanie
  Przez góry biegnie boso chłopiec...
  Jego powołanie to fajna rzecz,
  W końcu wiara rosyjska to solidny monolit!
  
  Dushmans wspinają się w agresywnej chmurze,
  Ale są powalani przez dzielnego pioniera,
  Bojownik z Rosji potężny,
  Pokaże przykład nawet dorosłym!
  
  Wszyscy wierzymy w zwycięstwo komunizmu,
  A jeśli musisz walczyć o króla...
  Rozproszmy na popiół trzodę rewanżyzmu,
  Dla nas i gór ciepłe morza!
  
  Rosja zapanuje nad wszechświatem
  Tak zapisał Najwyższy Mądry Rod ...
  Z niezmienioną siłą w bitwie,
  Wpędzamy wrogów Ojczyzny do trumny!
  
  Rosjanie nie mogą rzucić nas na kolana,
  Dla nas Svarog i Biały Bóg miłości ...
  Odrzucimy obfitość tego lenistwa,
  Jeśli potrzebujemy oceanu, przelejmy krew!
  
  Ku chwale naszej Ojczyzny Rosji,
  Rycerz ośmiela się uratować moją Ruś...
  Nasza Rodzina jest Najwyższą, a Chrystus misją,
  Potrafi przekazać światło stworzenia!
  
  Kocham Rosję, która jest najdroższa ze wszystkich,
  Jakie piękne kwiaty...
  Führerowi mocno ruszymy w twarz,
  A gorzkie porażki się nie liczą!
  
  Za nami Łada, matka Wielkich Bogów,
  Za nami Perun, Yarilo, władza....
  Zmiażdżymy nacisk trzód wszystkich dzikich,
  Pomóżmy słabym ludziom!
  
  Tak, niech Ojczyzna rozkwitnie w chwale,
  Wszechświat wzniesie się ponad wszystko...
  Abel powstanie, a Kain zginie,
  W piekle pojawi się wściekły złoczyńca!
  
  Kiedy Rosja podnosi swój potężny miecz,
  I daj nam siłę Rosjan, biały Boże ...
  Wszystkie złe duchy w podziemiach wkrótce zginą,
  Co pomogło w stworzeniu Najwyższe światło!
  
  Więc wierz w Boga, Jezusa, cześć,
  Uwierz w chwałę naszego Chrystusa...
  Nie wkurzaj swoich rodziców
  Zachowaj wiarę w Roda do końca!
  
  Wtedy nadejdzie wielka nagroda,
  I poddaj Rosjanom cały świat ...
  Trzeba dzielnie walczyć o Ojczyznę,
  Svarog wielki bóg i bożek!
  
  Wszyscy umarli zmartwychwstaną w szczęściu,
  Wieki, jak wiatr, rozkwitają w radości...
  Niebo i ziemia są w swej potężnej mocy,
  Narody całej planety czczą Rodzinę!
  Tak walczył z dziewczynami Oleg Rybaczenko w Afganistanie. I jedno jego pewne i głośne zwycięstwo po drugim.
  To jest chłopiec terminator! A dziewczyna z gołymi obcasami okazała się taka groźna i lśniąca!
  Świat znalazł stabilność i dobrobyt. Do czasu Wielkiego Kryzysu w 1929 roku. Rosja po szybkim wzroście również popadła w kryzys.
  W 1931 r. Japonia zaatakowała Rosję, szukając zemsty za przeszłe porażki.
  Oczywiście carskie imperium było gotowe do wojny.
  Ale tym razem było to samobójstwo. Wojska carskie pokonały Japończyków.
  Oleg Rybaczenko ponownie walczył z odważnymi, ale technicznie daleko za Rosją, samurajami.
  Chłopiec wystrzelił z karabinu maszynowego dużej mocy, odcinając setkami i tysiącami pozycje atakujące rosyjskich żołnierzy samurajów. Jednoczesne wycinanie i wykaszanie całych batalionów Japończyków.
  Jej karabin maszynowy wydawał się niezmordowany. I zmiażdżył wszystko, a przeciwników dosłownie zmiażdżył w krwawy proszek.
  A wieczne dziecko, które wciąż wyglądało na około dziesięć lat, ale miało więcej siły niż słoń, rzucało gołymi palcami u stóp wybuchowe pakiety o kolosalnej sile. A wrogowie dosłownie rozdarli się na najdrobniejsze części.
  A dziewczyny wraz z nim miażdżyły i kosiły Japończyków. Wytnij je jak brzytwą.
  I pokazali swoje języki i śmiali się.
  A jednocześnie dziewczyny śpiewały z wielkim entuzjazmem i entuzjazmem. Z radością pisząc dosłownie w biegu;
  Rosja jest największym z krajów
  Zbudujemy w nim komunizm z królem,
  Wieczne przymierze jest nam dane z Rodziną,
  Że każdy człowiek rodzi się bohaterem!
  
  Żartobliwie pokonamy Japonię
  Na próżno zaatakowałeś Rosję...
  Podczas ataku dziewczyna przekręca swój pałasz,
  Wojownicy żółci rozdarli!
  
  Jesteśmy wiecznymi bojownikami Komsomola,
  Kiedy walczymy, słońce świeci jaśniej...
  Ojcowie są dumni z bosych stóp,
  My, rycerze, nie jesteśmy już dziećmi!
  
  Nie ufaj nikomu, że nas zatrzyma
  W imię wiecznego komunizmu...
  Szybko przegonimy wrogów Rosji,
  Kto zaatakował ze złym cynizmem!
  
  Bóg Svarog będzie rządził w Ojczyźnie,
  Jest patronem wielkich wojowników...
  Wrogowie nie będą wpuszczani nawet na próg,
  Wszechmocny rodzaj Stwórcy o tysiącu twarzy!
  
  Dla naszego chwalebnego przeznaczenia Ojczyzny,
  Pokonaj wszystkich, żartobliwie odcinając wrogów ...
  Chciałem zadedykować piosenkę Rodowi,
  Co stało się miejscem w raju wszechświata!
  
  Tutaj biegają bose Komsomołki,
  Ich obcasy błyszczą jak lustro...
  Oczywiste jest, że samuraje czekają na kaputa,
  Wojownicy szybko się rozrywają!
  
  Nie wierz tym, którzy są po prostu słabi w duchu,
  Jesteśmy rycerzami w bitwach niezwyciężonych...
  Jesteś tylko nieszczęśliwym niewolnikiem
  A Łada i Chrystus są jednym w duszy!
  
  Mamy czerwony sztandar,
  Jest jak bujna róża czerwieni ...
  Uderzymy zła prosto w oko,
  Zostaw pomysł ataku na Rosję!
  
  Tutaj biegają bose Komsomołki,
  Są piękne i mają piękną twarz...
  Którzy nie krzyczą złośliwego kaputa,
  Po prostu traktujmy cię dobrze!
  
  Dla naszej jasnej ojczyzny marzenie,
  Wszyscy żyją w chwale, wielkim pięknie ...
  Wszystko inne to tylko próżność
  Chociaż twarze świętych często ciemnieją!
  
  Cóż, walczymy w bitwie jak orły,
  I pędzimy boso przez mróz...
  Jesteśmy silnymi i dumnymi członkami Komsomołu,
  A nad Ojczyzną gwałtownie wschodzi Słońce!
  
  Oto chwała naszej świętej Ojczyzny,
  Śpiewamy psalmy i komponujemy piosenki...
  Jestem pionierskim chłopcem całkowicie boso,
  Mróz dręczy moje nagie pięty!
  
  Ale wiedz, że nie wycofam się z celu,
  Ponieważ rosyjski duch potrzeby jest silniejszy...
  Kocham Boga Rodziny, kocham wszystkich sercem,
  Odwieść od absurdalnego pomysłu!
  
  Wysławiajmy Ładę - posłańca bogów,
  Kto stworzył światy w miłości...
  Potrzebujemy dodatkowych słów, chłopaki,
  Dla nas, Perun, Svarog, z ognia Yarilo!
  
  Japonia próbowała przejąć kontrolę
  Nasz Port Arthur i ziemie naszych przodków,
  Ale tutaj łowca zamienił się w grę,
  Strzelamy bardzo celnie!
  
  skosiliśmy wielu samurajów,
  Wrogowie już nie istnieją...
  Jesteśmy trochę córkami, drodzy synowie,
  Nad nami jest Matka Bogów Święta Łada!
  
  Żaden przeciwnik nie da,
  Nie, Rosjan nie będzie widać na kolanach...
  Aniołek Boży mieni się złotem,
  I wysławiaj Jezusa imieniem rodzinnym!
  
  Nigdzie nie ma piękniejszej Rosji,
  Jest piękną, wieczną Rosją...
  Wszyscy wyglądają na nie więcej niż dwadzieścia,
  Jesteśmy członkami bosego mesjasza Komsomołu!
  
  Tak, jeździliśmy samurajami,
  Najwyższa Wędka pomogła nam w tej bitwie...
  Jak potężne stały się orły
  I najdoskonalszy Biały Bóg!
  
  Zdarzyło się też dziewczynom walczyć,
  Z faszyzmem rozerwać żartobliwie "Pantery".
  I zwyciężyli z zaciekłą armią,
  Mimo że podjęli drastyczne środki!
  
  A Hitler otrzymał majora
  Rozerwaliśmy go na strzępy we wściekłości...
  Jak się okazało, Führer jest jak kretyn,
  A w oddali zobaczymy komunizm!
  
  Moskwa walczyła z nazizmem jak góra,
  A my z trudem, ale dzielnie stawialiśmy opór...
  Piękny rosyjski kraj
  Kiedy mocno dręczyliśmy Fritza!
  
  Bieganie boso na mrozie
  Jesteśmy wdzięcznymi Komsomołami ....
  Wciągnęli siłą wrogów Rosji do niewoli,
  I wykazali się bardzo zręcznym temperamentem!
  
  Niedaleko Stalingradu dali się mocno w oczy,
  A Tygrys stale odłamywał pień ...
  Choć z pewnością była to wtedy trudna godzina,
  Ale boso członkowie Komsomołu są wszechmocni!
  
  I tak dumnie wjechaliśmy do Berlina,
  Wiesz, taki chłód był pokazywany...
  Co szanuje cały rosyjski świat,
  
  Rozerwaliśmy Adolfa!
  
  Cóż, to zwycięstwo jest dobre,
  Niezawodnie wygrywamy w bitwie,
  Rosyjska gwiazda płonie nad nami,
  A nasza wiara od Rodziny pozostaje niezmienna!
  
  Krótko mówiąc, nasza kampania się zakończy,
  Planeta stanie się częścią Rosji ...
  Wszyscy będziemy mieli duże dochody,
  Diamenty nawodniły nasze gaje!
  . ROZDZIAŁ 3
  Oleg Rybaczenko był już oficerem i miał wiele nagród. I był szanowany, pomimo swojego dziecięcego wyglądu. A nawet udało się ożenić. Więc kariera poszła dobrze z wiecznym chłopcem.
  Admirał Kołczak wcale nie jest stary, pokazał swój geniusz, porównywalny z Uszakowem i admirałem Makarowem. Kraina Wschodzącego Słońca została całkowicie rozbita w morzu, a następnie zajęta.
  Kampania przeciwko Tokio była chwalebna i zwycięska. A Oleg Rybachenko zdołał wyróżnić się, zdobywając sam mikado. I za to otrzymał pierwszy w historii Rosji krzyż św. Jerzego ze złotym łukiem i diamentami.
  Chociaż nie odważyli się podnieść go na rangę: chłopiec wygląda zbyt dziecinnie. Chociaż sam ma dziesięć lat, to znaczy na ten czas możesz dać trzynaście lat. Ale wciąż zasmarkane dziecko.
  W każdym razie Rosja wygrała.
  Następnie odbyło się referendum, w którym większość Japończyków głosowała za przystąpieniem do Rosji.
  Tak więc car Mikołaj II umocnił swoją władzę na Pacyfiku. Rosja kontynuowała ruch przez Chiny. Osłabione kryzysem Wielka Brytania, Francja i Stany Zjednoczone nie ingerowały w przejęcie kontroli nad Imperium Niebieskim.
  W 1933 r. Hitler doszedł do władzy w Niemczech. Zaczął przywracać dawną potęgę dawnego imperium. I oczywiście starał się nie kłócić z Rosją.
  Mussolini we Włoszech przyjaźnił się z Rosją. I na podstępnie zdobyli Etiopię, rozszerzając swoje kolonie. Mówiono o stworzeniu Trójprzymierza.
  Rosja carska chciała zaanektować wszystkie kolonie słabnącej Anglii i Francji. Cóż, Niemcy i Włosi też są zrozumiani. Stany Zjednoczone miały własne plany.
  W 1937 Niemcy połączyły się z Austrią, produkując Anschluss. A w listopadzie 1937 samolot rozbił się z Nikołajewem drugi. Królestwo zakończyło się bardzo pomyślnie. Mikołaj II osiągnął kolosalne podboje w czterdziestu trzech latach swojego panowania.
  Nazywali go Mikołajem Wielkim! A nawet Najwięksi stali się wyższy niż Piotr Wielki.
  Za Mikołaja II dzień pracy został skrócony do dziesięciu godzin, siedem lat nauki stało się obowiązkowe i bezpłatne. Średnia pensja w kraju osiągnęła 75 rubli miesięcznie przy zerowej inflacji i pokryciu rubla złotem. Waluta królewska była najtrudniejsza i najbardziej wymienialna na świecie.
  Rosja miała największą armię lądową na świecie, a wielkość floty wyprzedziła zarówno Wielką Brytanię, jak i Stany Zjednoczone.
  Rosyjskie czołgi były najlepsze na świecie, podobnie jak samoloty. A helikoptery w tamtym czasie były praktycznie jedynymi na Ziemi. Najliczniejsza i najwyższej jakości flota okrętów podwodnych. Najlepsza artyleria. Zaawansowane technologie w telewizji i wideo. W carskiej Rosji zaczęto kręcić pierwszy na świecie kolorowy film. W tym dzięki pasji cara Mikołaja II do fotografii.
  Po dołączeniu do Chin Rosja zajęła pierwsze miejsce na świecie pod względem liczby ludności, wyprzedzając Wielką Brytanię ze wszystkimi jej koloniami.
  Car Mikołaj II zreformował prawosławie i zalegalizował poligamię. Ten mądry władca zdołał zrobić wiele rzeczy. I odszedł nie opluwany, nie prześladowany, nie tracąc Rosji, ale wielki. I zaledwie kilkumilimetrowe przesunięcie fragmentu tak wpłynęło na historię Rosji.
  Plus, przenosząc się w przeszłość tak piękny, silny i szybki chłopak jak Oleg Rybachenko. I mówią, że w historii nie ma wypadków! Wciąż jacy są. Pokazali to zarówno Mikołaj II, jak i fenomen generalissimusa Kondratenki.
  Ale po śmierci cara Mikołaja nastąpił chwilowy skok żaby. Początkowo monarcha Aleksiej II zmarł, zanim mógł zostać koronowany. Potem zmarł także inny spadkobierca, Kirill Władimirowicz Romanow. A Włodzimierz III wstąpił na tron w 1938 roku. Król jest młody, ale generalnie nie głupi, ma silną wolę i ambitny.
  Cóż, zabrał się do rzeczy! Rosja, Włochy, Niemcy, przeciwko Wielkiej Brytanii, Francji, aw przyszłości Stanom Zjednoczonym. Tutaj oczywiście Trójprzymierze jest znacznie silniejsze.
  W maju 1940 roku Niemcy zaatakowały Francję, Belgię, Holandię i Wielką Brytanię. Rosja zaatakowała kolonie francuskie, angielskie i holenderskie. Rozpoczęło się bezceremonialne zajmowanie terytoriów.
  Brytyjczycy i Francuzi nie byli w stanie oprzeć się armii rosyjskiej. A Niemcy pokonali i zmusili do kapitulacji Francję, Belgię i Holandię w ciągu półtora miesiąca.
  Następnie Führer zajął Hiszpanię i Portugalię oraz zdobył Danię i Norwegię. Rosja zajęła Szwecję.
  Wojna była prawie w jednej bramie. Przy wsparciu miejscowej ludności Rosja zdobyła Indie, Indochiny, południowy Afganistan, południowy Iran, Bliski Wschód i wkroczyła do Egiptu.
  Oleg Rybachenko walczył jak zawsze skutecznie iz ogromnym entuzjazmem. Chłopiec pracował jednocześnie z dwoma karabinami maszynowymi, kosąc brytyjskie i francuskie oddziały kolonialne. I to jest jego wspaniałe powołanie i walka w jednej bramie.
  A bose stopy dziecka rzucają śmiercionośne granaty. A cztery dziewczyny walczą z nim i to bardzo skutecznie.
  Jednocześnie Oleg Rybaczenko nie zapomina o śpiewaniu eksterminując wrogów Rosji;
  Urodzić się w wieku cyborgów jest dane,
  Kiedy komputer jest pod ręką...
  A świat to w zasadzie tylko film
  Nie wiedziałem, że czas jest teraz inny!
  
  Nie musisz głupio zabijać krewnych,
  Strategia chłopaka pod jego dłonią...
  Notatnik stał się niepotrzebny w celi,
  Jesteśmy nieznanymi dziećmi stulecia z bólem!
  
  Ale z woli wściekłych bogów,
  Chłopiec przeniósł się do nowego świata...
  Tu jest kilka pięści do wygrania,
  Wyglądało na to, że diabeł wpadł w szał!
  
  Wojna i ryk, ciemność zniszczenia,
  Nadchodzi pełno morderstw i głodu...
  Poznaj los ludzi,
  Kiedy w sercu jest smutek i zimno!
  
  Nie trzeba myśleć, Rosjan nie da się złamać,
  Niech Wielka Rosja rozkwitnie...
  Prawdziwie zły złodziej zostanie pokonany,
  Svarog nadejdzie - wielka misja!
  
  Tu nie ma cara Wielkiego Mikołaja,
  Teraz Vladimir jest po prostu u władzy ...
  O nim też można powiedzieć, że jest orłem,
  I rozwiń skrzydła na całym świecie!
  
  W imię Boga rosyjskiego Chrystusa,
  Rób dobrych facetów z radością...
  Miłość Maryi, tak czysta
  Co cię denerwuje swoją głupotą!
  
  W Rosji wiesz, że wszystko będzie dobrze,
  Podniesie flagę nad wszechświatem...
  Chociaż wróg puka w dłuto,
  Będziemy uwielbieni tylko przez stworzenie!
  
  Wierzę, że rosyjski bóg będzie rządził
  Kto stworzył ciemność tych Wszechświatów...
  Chociaż szatan jest tak potężnym rogiem,
  Będziemy synami Błogosławionego!
  
  Tutaj w Rosji jest nowy czas,
  Cesarz ma u władzy Władimira ...
  Romanowów z dworu królewskiego,
  Orzeł ma dwugłowe skrzydła na całym świecie!
  
  Wielkość Ojczyzny przez wieki,
  A może nawet Rosja pozostanie na zawsze...
  Rosyjska rzeka płynie bez granic,
  A ludzie będą mieli ludzkie serce!
  
  Wtedy jestem boso pionierskim chłopcem,
  To pędzi z bosą piętą na mrozie.
  Ale z tego, co Pan atakuje,
  Zrobię mu twardą twarz zakrwawioną!
  
  Nie możesz pokonać chłopca
  Jest bardzo silnym i dużym wojownikiem...
  I zamienia nawet tygrysa w grę,
  Bo z natury zwycięzca!
  
  A kobiety z Komsomołu biegają boso,
  Ich obcasy stają się różowe z zimna ...
  I wkrótce będzie kaput dla wszystkich wrogów,
  Zostaw bezużyteczny pomysł!
  
  Tutaj już zabraliśmy Brytyjczyków do dżungli,
  Wrogowie Rosji zostali zabici razem ...
  Szliśmy wzdłuż krawędzi zwinnych małp,
  I kończyli bardzo charty milowe!
  Krótko mówiąc, chłopiec stał się bardzo dojrzały,
  I stał się całkiem inteligentnym oficerem...
  Wąs nie przebił się, ale już tytan,
  I służy jako kolejny przykład dla rycerzy!
  Chłopiec walczy i miażdży wrogów. A potem schwytani czarni, żółci i biali wojownicy padają na kolana i całują stopy dziewcząt. I to jest świetne.
  Natasza po pocałunku w piętę zagruchała:
  - Kocham mężczyzn!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Kręcenie na patyku to wielka przyjemność!
  I jak stuka schwytanemu żołnierzowi w nos gołą piętą.
  Augustine, gołymi palcami u nóg, chwyciła Araba za nos i zmusiła go do uklęknięcia.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Jestem agresywną czarownicą!
  Swietłana również bardzo aktywnie walczyła. I tak wielu różnych żołnierzy przerwało. A dziewczyna zmusiła go do ucałowania pięt i warknęła:
  - Nie możesz się oprzeć!
  Oczywiście wojska kolonialne nie mogły się oprzeć armii carskiej, a tak naprawdę nie chciały. Zdobycie Afryki zostało nieco opóźnione z powodu braku dróg i długiej komunikacji. Niemcy przeszli przez Afrykę przez Gibraltar i Maroko, Rosjanie przez Egipt i dalej Sudan.
  Jednak teren był bardziej przeszkodą niż opór wojsk brytyjskich czy francuskich. Było ich niewielu i są słabo uzbrojeni, w większości pochodzą z miejscowych aborygenów. Kto nie wiedział jak i nie chciał walczyć.
  W 1940 roku Hitler nie odważył się wylądować w Wielkiej Brytanii. Rozpoczął ofensywę powietrzną, początkowo niezbyt udaną. Ale wiosną 1941 r. do bitwy wkroczyły samoloty rosyjskie i Wielka Brytania zaczęła być dręczona na śmierć.
  A w sierpniu nastąpiło lądowanie połączonych wojsk niemiecko-rosyjskich, a po dwóch tygodniach upartych walk zdobycie Londynu.
  Oleg Rybachenko i dziewczyny aktywnie szturmowali stolicę Anglii. Po raz kolejny chłopiec był boso i ciskał dziecięcymi, wyrzeźbionymi nogami niszczycielskimi granatami z kory drzew, które przewracały każdy, nawet najpotężniejszy czołg w Wielkiej Brytanii. W tym ważące pięćdziesiąt ton, a nawet osiemdziesiąt ton "Tortille" spłonęły dokładnie i rozbiły się w zaciętej bitwie.
  Chłopiec podczas bitwy śpiewał, komponując po drodze;
  My Rosjanie przyjechaliśmy do Wielkiej Brytanii,
  Aby podbić zaatakowanych cudzoziemców...
  że Sasi zostali utknęli na mieliźnie,
  Ale szanujemy niewierzących!
  
  Rosja jest największym z krajów
  Który buduje wszechświat...
  Ta złowieszcza mgła się rozproszy,
  A naszym biznesem będzie tworzenie!
  
  Kocham prawosławnego Chrystusa
  Niech moc Rodziny będzie w nas...
  Bogini Łada jest czysta jak kryształ,
  Święta pogoda w Rosji zawsze jest dobra!
  
  Wierzymy, że wszechświat zwycięży
  Dajmy szczęście rosyjskiemu wszechświatowi...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Dzięki twojej niezmiennej mocy Boga!
  
  Wojownicy mojej świętej Rosji,
  Nie pozwolą nam uklęknąć...
  Powiedz Bogu Jezu wybacz mi
  Jeśli Lenin pozwoli, żeby coś poszło za daleko!
  
  Niech nasza Ojczyzna zakwitnie,
  Spokojnie możemy w nim budować komunizm święty...
  Zmiatam armię angielską,
  I będę bohaterem na zawsze!
  
  Podniesiemy naszą Rosję do nieba,
  I podbijemy dumny Londyn w bitwie...
  Nic dziwnego, że święty Jezus zmartwychwstał,
  A Rosja się wycofa!
  
  Ojczyzno jesteś moją własną matką,
  Kocham Cię jak słońce bez wątpienia...
  Wrogowie będą mogli po prostu rozerwać,
  Na chwałę wszystkich przyszłych pokoleń!
  
  Tak, nasza bezgraniczna Rosja kwitnie,
  Ziarno rośnie jak złote kłosy...
  Zwycięstwa otworzyły konto bez limitu,
  Takie twarze z ikon prawosławnych!
  
  W Rosji jest teraz nowy chwalebny car,
  Nazywa się Władimir, syn Cyryla...
  Pan go ustanowił - rządź mądrze,
  A Rosja będzie młotem kowalskim giganta!
  
  Cóż, moja wielka Ojczyzno,
  Kogo nikt nie odważy się zdradzić...
  Zniknie jak zmierzch kruka,
  Zabawny rosyjski pomysł!
  
  Na pewno pokonamy lwa
  I podbij ten nie do zdobycia Londyn...
  Nawet szatan nie może nas pokonać
  Więc dzielnie atakujemy hordy!
  
  W Rosji nie ma miejsca dla słabeuszy,
  Pokonamy wszystkich wrogów na raz...
  Miłość do Ojczyzny wyrażamy wierszem,
  Wróg łatwo skamienieje!
  
  Teraz sam król padł na kolana,
  I ukłonił się żołnierzom Rosji ...
  W końcu nasza wiara jest silniejsza niż metal,
  A lew schował się pod łóżkiem ze strachu!
  
  Cóż, urodziłeś się żołnierzem, aby wygrać,
  Piękne, wydajne i przyjemne...
  Wierzę, że armia zostanie pokonana,
  A władza wróci do nas dobrowolnie!
  
  Wierzę, że wkrótce zwyciężymy
  Wenus, Mars i psotny Jowisz...
  Jak bezgraniczny będzie świat
  Nie niszczysz Wszechmogącego!
  
  Jednak po tym, jak trafimy na linię,
  Zostało nam tylko trochę do wygrania...
  Wtedy otrzymujemy słodki kulesh,
  W chwale będą nasi dziadkowie w rati!
  
  Nie ufaj słabemu sercu w strachu,
  Złoczyńca nigdy nie zatriumfuje...
  I oczywiście nie jesteś niewolnikiem,
  Nasi święci będą sędziami w bitwie!
  
  I tak Londyn upadł, a ziemia jest nasza,
  Stała się wolna i tak promienna ...
  Wszystko na świecie będzie tylko klasą,
  Pod sztandarem rosyjskiego komunizmu!
  Dziewczyny też walczyły z dzikim szaleństwem głodnych tygrysic.
  Natasza, przecinając żołnierzy kolonialnych i rzucając granat gołymi palcami, warknęła:
  - Rządź światem Rosją!
  Zoya, miażdżąc hordy Anglików pokrywających Wieżę i rzucając paczkami z węglem wybuchowym gołymi palcami, pisnęła, odsłaniając zęby od pereł:
  - Rozwalam wszystkich!
  I jak ta terminatorka będzie się śmiać.
  Augustina również zmaga się z dziką histerią. I rubin Anglików, już w samym pałacu królewskim.
  Przecina wrogów mieczami i rzuca granatowymi nogami gołymi palcami i ryczy:
  - Za carski komunizm!
  Ale w bitwie i Swietłanie. Jak agresywnie walczy. I tak wielu bojowników - już posiekał cały kopiec.
  A gołą piętą ulegnie paczce trocin z materiałami wybuchowymi. I przewróć czołg.
  Wtedy będzie ryczeć:
  - Za niezwyciężonego rosyjskiego ducha!
  Więc wszyscy próbowali i schwytali nawet króla, razem z Churchillem.
  A premier Wielkiej Brytanii uklęknął i ucałował dziewczęta z zakurzonych, zakrwawionych podeszw ich bosych stóp.
  A potem był całkowicie zmuszony lizać grotę Wenus. Co sprawiło, że wojownicy śmiali się tak wesoło.
  Następnie cała półkula wschodnia, łącznie z Australią i Nową Zelandią, stała się rosyjska, niemiecka i włoska.
  Ale wciąż były Stany Zjednoczone.
  Car Władimir podjął autokratyczną decyzję o ataku na Amerykę. Hitler i Mussolini poparli go w tej decyzji. Trzecia Rzesza przeniosła wojska na Islandię, a dalej na Grenlandię i Kanadę, a carska Rosja przeniosła się na Alaskę. Siły są oczywiście nierówne. Stany Zjednoczone mają raczej słabą flotę czołgów i znacznie mniejszą populację niż Rosja wraz ze wszystkimi jej koloniami. Chociaż gospodarka jest rozwinięta. Ale takiemu potworowi nie można się oprzeć.
  Po rozpoczęciu ofensywy w 1943 r. armia rosyjska szybko zajęła Alaskę w ciągu dwóch zimowych miesięcy. A wiosną wraz z Niemcami zdobyła prawie całą Kanadę.
  Oczywiście walczył tu także Oleg Rybaczenko, który wyróżniał się niesłabnącym heroizmem, kolosalną techniką i siłą intelektualną.
  Chłopiec nadal wyglądał jak dziecko, tylko bardzo muskularny i niezwykle silny, dokładniej silniejszy niż duży słoń i szybszy niż gepard.
  Podczas ataku na Amerykanów chłopiec śpiewał, pisząc cały wiersz w biegu;
  Rosja jest największym z krajów,
  Kto rządzi światem...
  Wieczne przymierze zostało nam dane przez Kin,
  Aby Łada stała się idolem na wieki!
  
  Stany Zjednoczone dzielnie zaatakowały
  Atakujemy - zajęli Alaskę...
  Przypomnimy zwycięstwo,
  I zamień cały wszechświat w bajkę!
  
  Wojownicy najpiękniejszej Rosji,
  Jednym ciosem nasz chłopak zetnie dąb...
  A ty dziewczyno nawet nie smuć się
  Kościej Nieśmiertelny cię nie zniszczy!
  
  W Rosji jest wielu zaciekłych wojowników,
  Dziewczęta i chłopcy pędzą do bitwy ...
  W imieniu naszych dziadków i ojców,
  Zdesperowani wojownicy walczą!
  
  Dziewczyna w biegu zetnie Fritza,
  Nagi lód w rzece przebije się Twoją stopą...
  Chociaż wróg wzywa do walki szatana,
  Jego dumna dziewczyna się zerwie!
  
  Mamy każdego giganta wojownika,
  Zamieć wroga jednym ciosem ...
  Nasza Wielka Rodzina jest jedna od wieków,
  Wszyscy Rusichi wygrywają nie bez powodu!
  
  Moja Rosja kwitnie jak wieniec,
  Jest piękną szaroskrzydłą gołębicą...
  Zwycięstwa otworzyły konto bez końca,
  Chłopiec z Rosji jest niezwyciężonym wojownikiem!
  
  We wszystkim moja Ojczyzna jest piękna,
  Chociaż samuraje bezczelnie wspinają się do bitwy ...
  Narody świata są jedną rodziną,
  Ale zaciekle dręczymy przeciwnika!
  
  A po co nam Hitler - tylko słaby,
  Wiedz, że nie jest trudno złamać mu rogi...
  Choć wściekły smardz atakuje,
  Chociaż czasami okazało się to nudne!
  
  Ziemia rosyjska pięknie kwitnie,
  Przychodzi z miodem i miłością...
  Nie na próżno pokonamy wroga,
  Sprawmy, żeby pluł krwią!
  
  Jak dobrze będzie z nami, bracia,
  Kiedy wszystkie wojny w podziemiach giną...
  I uciekaj, poznaj hordę,
  Bogowie nie opuszczą naszej ojczyzny!
  
  Rosja to miejsce narodzin słoni,
  Zbudowaliśmy piramidy w Egipcie...
  Jechaliśmy karawany osłów,
  A z nami i sisadima jest lepiej!
  
  Nigdy nie będziemy milczeć
  A w razie potrzeby będziemy dzielnie walczyć...
  Mijają wieki, straszne lata,
  Ale wrócimy, aby zostać na zawsze!
  
  Krwawy złodziej nas nie pokona,
  Mamai zostaje pokonana, a my pokonujemy Batu...
  Wrogowie będą mogli gorliwie łamać,
  Dziewczyny biegają i boso na mrozie!
  
  Wojna jest krwawa, zawiera marzenie wieków,
  Pięknie będzie wiedzieć na całej planecie...
  Nie ma potrzeby, aby dodatkowe osoby znały słowa
  Niech dzieci dobrze się bawią!
  Gdy jest nam ciężko, Bóg nam pomoże,
  Sam Svarog wykuł miecze, grając dla nas ...
  Da siłę nieograniczoną w mocy Rod,
  Każdy dostanie swoje miejsce w niebie!
  
  Dobrze, gdy ziemia kwitnie
  Wehrmacht nie rzuci nas na kolana...
  A porażki się nie liczą,
  Stalin, genialny Lenin, jest za nami!
  
  W całej Rosji, wojownicy chłopców,
  Dziewczyny też nie ustąpią chłopcom...
  Zrezygnujesz z końcówek,
  Ponieważ jesteśmy najlepszymi sędziami!
  
  Nie oddamy Stalingradu nazistom,
  Moskwy też nie oddamy Fritzowi...
  Rosjanin zawsze chętnie walczy
  Karcimy spryt - nigdy głupi!
  
  Oto dziewczyny boso na zaspie,
  Dumni wkroczyli w jedną linię ...
  Wpędzili przeciwnika prosto do trumny,
  A Hitler był całkiem pobity!
  
  Teraz dzielnie jedziemy do Nowego Jorku,
  Gotowy na rozerwanie grających wrogów...
  Jesteśmy takimi facetami, wszystkie orły,
  Zwycięstwo nadejdzie wkrótce we wspaniałym maju!
  
  Wojna szaleje jak wulkan
  Lawa płynie we wściekłości, wyrzucając ...
  Silnym ciosem uderzymy w USA,
  Chociaż dziewczyna z Komsomola jest boso na śniegu!
  
  Nie wierzcie, że ten Hitler jest gigantem,
  Nie wierzcie, że Roosevelt też nie jest kaleką...
  Bóg Słowian, Najwyższy Rod jest jeden,
  I będzie rządził z wieku na wiek!
  
  Mamy takie ostre miecze
  I uwierz, że tarczy nie przebije pocisk...
  Więc tchórz po prostu się zamknij
  Niech sumienie dręczy bardzo twardym spojrzeniem!
  
  Nasz potężny czołg to po prostu superman,
  Potrafi przebić się przez zamówienia ...
  I nadejdzie czas burzliwych zmian,
  Odważnie zasadzimy łóżka, wierzę!
  
  Dziewczyna biega boso
  Śnieg nie jest przeszkodą z bosym obcasem ...
  Wierzę, że wróg będzie ciężko pobity,
  I uwierz, że Roosevelt się nie śmieje!
  
  Co myślała, żeby żartobliwie drażnić Moskwę,
  I zdobądź ogromne prezenty...
  Roztrzaskamy się na strzępy, uwierz hordzie,
  Próby powstrzymania Ojczyzny są daremne!
  
  Ale nasza Rosja kwitnie w wielkości,
  Kosmiczna rasa gigantów...
  Wnosi postęp do komunizmu,
  Kiedy ludzie i armia się zjednoczą!
  
  Król nami rządzi - dzielny monarcha,
  Kto rzucił wyzwanie podziemi...
  Zmiażdżyliśmy wroga w pył
  Chociaż czasami trzeba wygrać krwią!
  
  Nie będziemy milczącymi rycerzami wierzą
  Zwycięstwo jest dane odważnym i mądrym ...
  Tylko drapieżna bestia zostanie rozerwana na strzępy,
  A Słońce jasno wschodzi nad Ojczyzną!
  
  Kat nie będzie mógł przynieść siekiery,
  A miecz Rosji nie stępi żądła ...
  Pan rozłożył swoją osłonę na Rosję,
  Chociaż czasami wydaje nam się, że to za mało!
  
  Nie ma miejsca na wojnie dla wróbli,
  Na nim orły walczą z dzikim krzykiem ...
  Zabij wroga Ojczyzny we wściekłości,
  Aby święty wzruszył ramionami z promienną twarzą!
  Svarog i Łada i Fighter-Perun,
  Pomogą nam w bitwach Rosjan...
  Ty chłopiec-bohater zgiął podkowę,
  Nikt cię nie osądzi!
  
  Ale teraz nadeszło zwycięstwo Rosjan,
  Bojownicy błaznów z Nowego Jorku uwolnieni....
  W końcu nasze życie jest najostrzejszą igłą,
  Zakończmy podróż w pokonanym Berlinie!
  . ROZDZIAŁ 4
  Brazylia, Wenezuela, Meksyk i inne kraje wypowiedziały wojnę Stanom Zjednoczonym.
  Rozpoczął się ruch wojsk rosyjskich w północnych stanach Ameryki. Siły są oczywiście nierówne. Rosja i Niemcy są lepsze zarówno pod względem jakości, jak i ilości.
  Dziewczyny Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana walczą na najlepszym na świecie czołgu "Kondratenko"-3, mobilnym pojeździe z długolufowym i szybkostrzelnym działem. Bardzo zwinny, o niskiej sylwetce.
  Czołg Kondratenko-3 waży około czterdziestu ton i jest dobrze chroniony. I pistolet, mimo małego kalibru 76 mm, z dużą prędkością wylotową.
  Shermanie, tego czołgu nie da się przebić pod żadnym kątem. Aby...
  Dziewczyny, walczące boso iw bikini, po prostu eksterminują Amerykanów i dużo się śmieją.
  Zwłaszcza Natasha ... I gołymi palcami naciska joystick, mówiąc:
  - Chwała mojej Rosji!
  Zoya też strzela. Robi to bosymi palcami, naciskając przyciski joysticka i krzycząc:
  - I cała nasza ojczyzna!
  Aurora strzela dalej. Bije wroga i mówi szczerząc zęby:
  - A wyższe moce już za nami!
  A także dziewczyna bardzo ogniście mruga! Bosymi palcami naciska jak przyciski na joysticku.
  A potem Svetlana strzela. Taka mądra i odważna dziewczyna. Emituje z ust promienie słoneczne. Śpiewa też:
  - Jestem światową gwiazdą! Biegnę szybciej niż nawet szatan!
  Z takimi dziewczynami sam diabeł nie jest straszny. Młócą Amerykanów, ciasno otaczając Chicago.
  I nikogo stamtąd nie wypuszczać. Grzmią, powiedzmy, trywialnie. To są dziewczyny.
  A teraz garnizon Chicago poddaje się. Poznaj nasze!
  A rosyjskie czołgi już zbliżają się do Nowego Jorku. Car Włodzimierz z zadowoleniem zaciera ręce. Czy Rosjanie kiedykolwiek zaszli tak daleko?
  Dziewczyny i w powietrzu walczą dzielnie. Na przykład urocza para: Maria i Mirabela.
  Zdobywanie rachunków, piękności boso i bikini. Dosłownie nie mają nic przeciwko. Takie dziewczyny tutaj są piękne, olśniewająco agresywne i celne.
  Maria oddała strzał, zestrzeliła kilkanaście samolotów w jednej serii i zaśpiewała:
  - Chwała Tobie, naszej ojczyźnie! W imieniu Rosji!
  Mirabela również strzelała i ryknęła:
  - Ale jest lider w wielkiej sile,
  Wezwie Słowian do bitwy...
  Nie mogę poradzić sobie z Rosją
  Kiedy Władimir jest królem!
  
  Od mocnych, silnych, z żelazną wolą,
  Wygląd jak cięcie metalu ...
  Rosjanie nie potrzebują lepszej akcji -
  Tylko ludzie marzyli o czymś takim!
  
  Wrogowie Ojczyzny maszerują do Gehenny,
  Wrogowie nie powstrzymają Rosji...
  Podbijemy przestrzeń wszechświata,
  Buty błyszczą w marszu!
  Tak, te dziewczyny walczą i śpiewają mistrzowie ...
  Nawiasem mówiąc, podczas szturmu na Nowy Jork pierwszy rosyjski kosmonauta poleciał w kosmos, okrążył Ziemię. I to jest kolejne osiągnięcie carskiej Rosji z dynastii Romanowów.
  A potem garnizon Nowego Jorku skapitulował, a Waszyngton wkrótce upadł.
  Podczas szturmu wyróżnił się Oleg Rybaczenko. Ten nieśmiertelny chłopiec walczył jak prawdziwy terminator. A jego bose, dziecinne stopy rzucały grochem z materiałami wybuchowymi o wielkiej niszczycielskiej sile.
  Dzieciak zaatakował wrogów, a jednocześnie śpiewał, komponując w biegu;
  Jestem rosyjskim sokołem pionierem,
  Co służy władzy królewskiej...
  Pokażę wszystko w bitwach na przykładzie,
  Ojczyzna będzie w wiecznej chwale!
  
  Jesteśmy wnukami Roda i synami,
  Święta, wielka Mama Łada...
  A rycerze wierzą orłom,
  Zasłużenie zbliżamy się do nagrody!
  Kocham cię święta Rosja,
  Kraj, który świat w koronie osądza...
  Walcz o krawędź i nie bój się,
  Chociaż czasami demon nas niszczy!
  
  Pokonamy Wehrmacht
  Nie rzucaj nas na kolana
  Udało nam się przejąć Nowy Jork podczas gry,
  Mamy cara Włodzimierza - nie Lenina!
  
  Na wsi ogrody kwitną jak rój,
  A zapach aromatu miodu...
  I wkrótce Roosevelt będzie kaput,
  I wiemy, że świat zbuduje nowy!
  
  Nie ufaj słabym w duchu,
  W końcu człowiek w bitwach jest wszechmocny ...
  On jest królem, a nie żałosnym niewolnikiem w bitwie,
  Urodzony chłopiec wyje mocno!
  
  Jestem pionierem służącym królowi
  Jestem przyzwyczajony do walki pod każdym względem...
  Kocham Chrystusa i Stalina
  A rycerz nie ma duszy bufona!
  
  Będzie królestwo ludzi
  Gdzie Biały Bóg króluje na zawsze...
  Nie do pomyślenia złoczyńca został złamany,
  Zły Kain płonie w piekle!
  
  Korona żołnierza od wieków
  Potężny komunizm do zbudowania...
  Uwierz, że marzenie się spełniło
  Zabijmy wrogów Ojczyzny!
  
  Miecze są ostrzejsze niż sejmitar
  I tną jak laser brzytwą...
  Uderzymy w ten sposób
  Co Roosevelt będzie ciężko pobity!
  
  A my uderzymy Hitlera wiedzą
  Jeśli wdrapie się do Rosji jak wąż...
  I na planecie będzie raj,
  Chociaż czasami łamie dach!
  
  Kiedy nadejdzie Wielka Rodzina,
  Będziemy mu służyć święcie...
  Nieograniczony wynik zwycięstwa,
  Na chwałę rosyjskiego żołnierza!
  
  Rosja jest świetna we wszystkim,
  W nim chwała, a w wielkości szczęście...
  Rzeka jest głęboka
  A czasem z nieba leje się zła pogoda!
  
  Nie wykrzywienie między dwiema rzekami,
  Narodziła się cywilizacja...
  W Rosji pierwsza osoba
  Mamy wszystkich ludzi!
  
  Rosja to kraj
  kto zbudował piramidy...
  Szatan przyszedł na ziemię
  Ale cheruby chronią!
  
  Nie, nigdy nie będziemy zginani
  Słowianie nie staną się niewolnikami...
  Rosyjski pług orać ziemię,
  Nie zatrzymuj wspaniałych butów!
  
  Wszędzie Rosja na koniu,
  Siedząc z wielkim królem...
  Nie zdradziliśmy się w lutym
  Bez uruchamiania Mamaia w Rosji!
  
  Dlatego kraj kwitnie
  Wszyscy wygrywamy na świecie...
  Roosevelt otrzyma twoją kalkulację,
  Od krawędzi rosyjskiej do krawędzi!
  
  Cóż, co dostaniesz faszystą
  Od nas z klubem w twarz....
  Znaj tak wiele sił w Ojczyźnie,
  A flaga Rosji jest taka dumna!
  Cały świat nas subskrybuje,
  A może nawet wszechświat...
  Svarog jesteś naszym najwyższym idolem,
  A naszym biznesem jest tworzenie!
  A 3 września 1943 roku Stany Zjednoczone całkowicie skapitulowały. Tak zakończyła się II wojna światowa, która rozpoczęła się 15 maja 1940 r. Wojna jest chwalebna dla Rosji i zwycięska.
  Oczywiście zarówno Hitler, jak i Mussolini wiele zyskali na tej wojnie. Obaj dyktatorzy otrzymali posiadłości w Afryce, niektórzy w Europie i USA. Europa została ostatecznie podzielona między kraje. A Bułgaria po referendum stała się królestwem Bułgarii w ramach Rosji.
  Wydawałoby się, że świat został ponownie rozłożony, a kolonie można strawić. Ale Hitler oczywiście nie byłby Hitlerem, gdyby nie chciał więcej. W szczególności pokonaj Rosję. I przejmij jego terytoria.
  I oczywiście Niemcy bardzo liczyli na nową, potężniejszą broń. Czołgi serii "E" i pociski balistyczne, a zwłaszcza do latających spodków.
  Jednak carska Rosja znacznie wyprzedziła III Rzeszę w rakietach balistycznych, a nawet poleciała na Księżyc 12 kwietnia 1951 r.
  A czołgi serii "E" nie miały jakościowej przewagi nad rosyjskimi.
  I tylko latające spodki były tajemnicą. Dzięki laminarnemu strumieniowi okazali się całkowicie niewrażliwi na wszelkiego rodzaju broń strzelecką. Ale jednocześnie sami nie mogli strzelać.
  Mussolini zmarł, a jego syn wstąpił na tron. Hitler wywarł na niego presję i młody człowiek zgodził się walczyć z Rosją. 20 kwietnia 1955 roku rozpoczęła się nowa, trzecia wojna światowa. Po stronie Hitlera były: Włochy, Brazylia, Argentyna, Chile, Meksyk, w skrócie cała Ameryka Łacińska z wyjątkiem Kuby, która popierała Rosję. I nie było więcej innych krajów na świecie! Trzecia wojna światowa rozpoczęła się 20 kwietnia 1955 roku. A car Włodzimierz stanął przed największym wyzwaniem swoich rządów.
  Jedyne, co może go pocieszyć, to fakt, że ta wojna będzie ostatnią w historii wojen na Ziemi. Ponieważ uczestniczą w nim wszystkie kraje świata!
  Cóż, skoro wojna już się rozpoczęła, to należy ją prowadzić! Atak Hitlera nie był szczególną niespodzianką. Węgry, Jugosławia, część Rosji o ograniczonej autonomii, ich car Włodzimierz III. Albania jest okupowana przez Włochy. Wszystko na zamówienie. Niemcy próbują nacierać z Prus Wschodnich, Austrii, Włoch z południa. A walki toczą się w Afryce. Koalicja krajów łacińskich w Stanach Zjednoczonych. Ale tam nie są zbyt aktywni. Właśnie wypowiedziałem wojnę.
  A Hitler tymczasem przesunął główne siły w Europie.
  I wybuchła piekielna wojna. Ostatnia wielka wojna w historii ludzkości.
  Niemcy zadali główny cios na Węgrzech w kierunku Budapesztu. Tam walczył Oleg Rybaczenko. Wciąż wyglądał jak chłopiec w wieku około dziesięciu lat. To prawda, że jest bardzo silny fizycznie, muskularny, szybki i co najważniejsze, jak nieśmiertelny alpinista. Tak, pisarz i poeta Oleg Rybaczenko otrzymał nieśmiertelność, ale pod warunkiem, że zostanie dziesięcioletnim chłopcem i służy Rosji w dziecinnym, ale bardzo silnym i szybkim ciele. I jest dzieckiem od 1 stycznia 1904 roku. Kiedy osiadł w Port Arthur jako chłopiec pokładowy. Cóż, on i chłopak nie są najmniejsi, ale silni i szybcy od samego początku i zabrali go na statek.
  Co więcej, kiedy zwątpili, czy jest za mały, Oleg Rybachenko zgiął miedziany pens palcami na odważne. Następnie bez rozmowy został zabrany na statek.
  Chłopiec zdobył wiele nagród, biorąc udział we wszystkich wojnach. Został oficerem. Ale wyglądał jak dziecko. Dlatego, mimo że otrzymał nagrody za liczne wyczyny, nie przywłaszczyli sobie wiecznego chłopca ponad kapitana. A teraz Oleg Rybaczenko jest w wojsku od ponad pół wieku. Od dawna zasłużyłem na emeryturę oficerską, ale jeśli masz żelazne zdrowie, to po co odchodzić ze służby.
  Co więcej, bez komputerów, konsol do gier, telewizja jest jakoś nudna. A w wojsku jesteś kapitanem przynajmniej kierującym żołnierzami. Tak, czas wciąż leci.
  Generalissimus Kondratenko zmarł. Zginął także wielki admirał Kołczak, który przewyższył Uszakowa. Wielu, z którymi zaczął Oleg Rybachenko, usługi już nie ma.
  Dokładniej, od czasu oblężenia Port Arthur prawie wszyscy weterani zginęli. Pozostała tylko Wowka. On też był wtedy chłopcem kabinowym, a teraz jest już siwowłosym dziadkiem. Prawda nadal działa. I dziwi się, że Oleg pozostaje tym samym chłopcem, który nie ma ani jednej blizny na ciele. Takie zjawisko znane jest w całej rosyjskiej armii carskiej. Prawda walczy bardzo fajnie.
  Chłopiec Oleg jest boso, więc jest przyjemniejszy i bardziej zręczny. Celuje z pistoletu za pistoletem i strzela do niemieckich czołgów serii "E". Maszyny nazistów są po prostu ogromne. I wydaje się, że nic ich nie powstrzyma.
  Ale wieczny chłopiec uderza tak dobrze, że przebija metal. Maluje Fritz, burzy wieże i śpiewa.
  - Car Włodzimierz, car Rosji ...
  Suweren prawosławny!
  Wkrótce podbijemy świat, W
  końcu cherubin jest nad nami!
  Hitler się skończy
  A kto słuchał - dobra robota!
  A chłopak, jakby rzucał granat, boso, stopą dziecka. Siwobrody dziadek Vovka tylko kręci głową.
  Ponad pięćdziesiąt lat bycia dzieckiem pisarz i poeta Oleg Rybaczenko spędził w XX wieku. I muszę przyznać, że dużo widziałem. Będąc nieśmiertelnym, już dawno stracił poczucie strachu. A wojna przypomniała mu o strategii komputerowej.
  Gra była łatwa i przyjemna. I fajnie też było walczyć. Dobrze, gdy poranna rosa jest pod bosymi stopami, a jesteś wiecznym chłopcem kąpiącym się i ubranym nieporządnie w szorty!
  Oleg Rybachenko może biegać w krótkich spodenkach i boso. W Port Arthur ten dzieciak nauczył mnie chodzić bez butów, nawet na mrozie. W końcu nieśmiertelne ciało nie może przeziębić się ani zachorować, ale szybko przyzwyczajasz się do zimna, które nie wyrządza krzywdy. Tak jak Piotruś Pan. A bieganie boso po śniegu jest prawie przyjemne. W ruchu zimno praktycznie nie jest odczuwalne, tylko gdy siedzisz nieruchomo, bose stopy są lekko opalone! Ale dla chłopca to drobiazg.
  Ale są też czarownice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Biorą także udział w wojnie. Ale nie cały czas, tylko odcinki. Pomógł utrzymać Mount High, gdy było to najtrudniejsze. Tam walczyły bose piękności i to w bikini. Rzucali stopami bosymi palcami, ostro zaostrzonymi dyskami.
  I ciąć mieczami. A potem Oleg Rybaczenko wydłubał z karabinu maszynowego - starsi towarzysze zginęli. W rezultacie szturm samurajów ugrzązł, a Mount High okazał się niewzruszony!
  A dziewczyny pokazały swoją najwyższą klasę i akrobacje Walkirii.
  A teraz Niemcy są w defensywie. Armia carska jest gotowa do wojny. Führerowi nie udało się osiągnąć taktycznej niespodzianki.
  A wojska rosyjskie walczą odważnie. Wygląda na to, że Hitler nie raz przeklnie się za rozpoczęcie takiej wojny. Co więcej, mimo że Führer ma pod bronią dwie trzecie Europy i jedną trzecią Afryki, ale nadal
  nie jest rywalem dla Rosji.
  A także liczba żołnierzy. A wojska włoskie są słabe. Kraje Ameryki Łacińskiej niemrawo uczestniczą w wojnie. A ich armie nie są zbyt dobre technicznie i organizacyjnie.
  Tak więc Rosja nadal głęboko trzyma wroga w obronie.
  Czołg "Kondratenko"-6 to niezły sposób na walkę z tą serią. Tak, a "Nikolay" -4 jest cięższy, pokazuje się jako bardzo mocna maszyna.
  Rosjanie mogą walczyć z cięższymi niemieckimi potworami.
  Zwłaszcza na "Nikolay"-4, gdzie ekipa Alenki, dziewczyny są bardzo piękne iw bikini.
  Pistolet w kalibrze 130 mm. Jak uderzyć faszystów. Na próżno Hitler rzucił się na carską Rosję. Tutaj nie jest to dla niego łatwy spacer, ale bicie.
  Anyuta nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i zaśpiewała:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  A jak piękna będzie się śmiać!
  A wtedy Augustine wystrzeli pocisk we wroga. Rozbij metal i zaśpiewaj:
  Sprawmy, by nasze serca biły zgodnie!
  A także naciska przyciski joysticka gołymi palcami. To naprawdę fajna dziewczyna!
  A tutaj Maria jest jak lupanet. I podziel faszystów. I zniszcz wroga.
  Podczas używania bosych palców. A także zaśpiewaj:
  - W imię naszej Ojczyzny, święta! Niech wojownik będzie po prostu fajny!
  I wybuchnął śmiechem i pokazał zęby!
  A potem igrzyska olimpijskie z ciężkim pociskiem lupanetowym. W końcu jest właśnie tym, czego potrzebujesz - najbardziej soczystym sokiem jabłkowym!
  I znowu dziewczyny przedarły się przez E-50, znokautowały wieżę i śmiały się.
  Alenka wysłała pocisk, miażdżąc E-100, przebijając go na wskroś. I używając bosych palców. Dlaczego dziewczyna śpiewała:
  - Złam wroga!
  A Anyuta rzuca się dookoła, używając bosych stóp i piszcząc:
  - Fritz kaput!
  A potem uderzył Augustine'a. Również bardzo celnie i gołymi palcami gruchają:
  - Koniec Hitlera!
  A potem Maria bardzo agresywnie doda. Zmiażdż faszystów i pisz::
  - A kto słuchał, dobra robota!
  I pokaż mu język!
  A potem Olimpias wysyła pocisk, zabijając przeciwników.
  A także bosymi stopami w trakcie puszczania i śpiewania:
  - Całkowicie wyprzedane!
  I znowu dziewczyna weźmie język i pokaże.
  Więc wycięli...
  Niemcy po miesiącu walk od początku ofensywy posunęli się z pięćdziesięciu do stu kilometrów i ponieśli ciężkie, a nawet ogromne straty. A Włosi w Afryce wylądowali w kotle i otoczyli. Ich wojska są trywialnie pokonane.
  Tutaj, 21 maja, Adolf Hitler rozkazał wezwać do wojska wszystkich zdolnych do noszenia broni w wieku od piętnastu do sześćdziesięciu pięciu lat. Armia carska wycofywała rezerwy.
  Jak się okazało, niemieckie krążki w praktyce nie są takie straszne. To prawda, rosyjskie samoloty mogą atakować taranem. Ale można od tego uciec, dzięki dużej zwrotności maszyn armii carskiej.
  A kalkulacje Hitlera dotyczące niezniszczalnej cudownej broni w ogóle się nie zmaterializowały.
  Armia carska była nadal w defensywie. Potężne linie obrony wykopane z góry, silna obrona. Niech Hitler oddycha. Ale w Afryce można wywierać presję na słabszego, włoskiego sojusznika.
  Gdyby Führer nie zdecydował się na wojnę z carską Rosją, niewątpliwie przeszedłby do historii jako wielki, a nawet największy przywódca Niemiec. A więc demon chciał rządzić światem i co z tego wynikło?
  Rosyjskie dziewczyny są przecież najfajniejsze na świecie.
  Oleg Rybachenko, jak zawsze, stoi na czele bitwy. Ani kula, ani odłamki go nie zabierają. Jest zdesperowanym i fajnym facetem.
  Chłopiec w krótkich spodenkach i boso, przeciwko nazistom. I rzuca w nie granaty i biegnie w ołowianym deszczu.
  Tak, szkoda, że nie ma błyskotliwego Kondratenki, ale są młodzi i zdolni dowódcy. W szczególności feldmarszałek Wasilewski, który wyróżniał się już podczas I wojny światowej. I rozkazuje energicznie i umiejętnie.
  A Fritz, wpadając na twardą obronę, beznadziejnie ugrzęzł w niej. Ale wciąż próbują się przebić.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopak, śmieje się, obnaża zęby i śpiewa:
  - Moja ojczyzna! Moja Święta Ojczyzno!
  A także jak rzuca granatem bosymi stopami.
  A oto Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana weszły do bitwy. Są to wieczne dziewczyny-czarownice sługi świętego Boga Roda. Nie zawsze walczą, inaczej Rosja podbiłaby cały świat. Ale zawsze jest skuteczny i uderzający.
  Dziewczyny uwielbiają zabijać: to są dziewczyny!
  I jak będą chodzić po nazistach i jak osadzą ...
  A bosymi palcami rzucą dyski, zabijając Fritza.
  Naziści ugrzęzli i ponoszą coraz większe straty. Wasilewski, wielki strateg, proponuje rozbić nazistów i Włochów w Afryce. Są więc bardziej zwinne, a dzięki lepszej zwrotności rosyjskie czołgi będą miały przewagę. A w Europie niech naziści szaleją. Aby całkowicie wyczerpały swoje zasoby.
  Car Włodzimierz przyjął taki plan. A nowe siły zostały przeniesione do Afryki.
  Elżbieta i jej załoga walczyli w Libii, odcinając oddziały włoskie. Jest tam gorąco, a dziewczyna jest fajna w bikini. Mają najnowszy czołg "Kondratenko"-6, na którym wojownicy omijają pozycje Włochów i Fritza i pewnie je rozbijają.
  Elizabeth strzela do czołgu z imperium Mussoliniego Jr. i mówi:
  - Na morzach, na falach, futro i spacer kaftanem!
  I oczywiście używa bosych palców.
  Ekaterina strzela jako następna. Uderza niemieckim samochodem i ryczy:
  - W Rosji car Włodzimierz jest bohaterem!
  Elena uderza ją, bije z samobieżnego działa Fritza i ćwierka:
  - Za Ojczyznę zabijasz Hitlera!
  I wreszcie igrzyska olimpijskie wypuszczą pocisk. Zmiażdż Fritz, zmiażdż je i pisz:
  - Wynik będzie znakomity!
  Używa także bosych palców stóp dzieci.
  W Afryce na przełomie maja i czerwca wojska rosyjskie odniosły znaczący sukces. Walki przeniosły się na terytorium Libii i Etiopii. 12 czerwca upadł Trypolis. A 15 czerwca stolica Etiopii została przeniesiona. Więc żołnierze Mussoliniego Jr. upadli. Niestety, nie udało mu się utrzymać ojca.
  A także jego chwała jako zdobywcy. Ale Mussolini, biorąc udział w koloniach angielskich i francuskich, uważał się za Cezara. Ale prześcignięcie Cezara wydaje się być poza jego siłą.
  Oleg Rybaczenko walczył dowodząc baterią. I tak dzielnie, że Niemcy codziennie tracili z jego ognia dziesiątki czołgów. Jego synowi przyznano nawet kolejny złoty krzyż. I w końcu mimo wszystko otrzymali zasłużoną od dawna rangę majora.
  Wcześniej nie przywłaszczony, bo wygląda jak dziecko. Ale chłopiec wykazał się wybitnym bohaterstwem. I umiejętność walki.
  22 czerwca 1955 r. wojska rosyjskie w Afryce ostatecznie zdobyły włoską Somalię. A 25 czerwca 1955 r. resztki wojsk włoskich w Etiopii skapitulowały.
  Armia cesarska pewnie wygrała. Mainstein, uważany za najlepszego dowódcę III Rzeszy, pisał w swoim dzienniku:
  - Obudziliśmy piekielnego niedźwiedzia! Teraz jesteśmy rozdarci!
  Do końca czerwca Niemcy ponieśli tak duże straty, że zostali zmuszeni do zawieszenia ofensywy w Europie.
  Car Włodzimierz nakazał zwiększyć naciski w Afryce. Najpierw Czarny Kontynent, potem wszystko inne - powiedział wybitny monarcha! 1 lipca 1955 Niemcy próbowali awansować w Skandynawii. I rzucili się do Sztokholmu, ale natknęli się na bardzo gęstą obronę. I ponieśli ogromne szkody.
  Na początku lipca 1955 r. wojska rosyjskie wkroczyły do niemieckiej Algierii.
  Libia była już pod kontrolą carskiej Rosji. Nastąpiła ofensywa i pętle Nigru.
  Załoga czołgu Elizabeth walczy z nazistami. Jest bardzo gorąco, dziewczyny nawet zdjęły staniki i teraz mają na sobie tylko majteczki w podkoszulku Kondratenko-6. Celnie strzelają do nazistów.
  I chcą wielkich rzeczy.
  Carska Rosja jest nadal krajem autokratycznym. I nadal nie ma parlamentu. I że rewolucja się nie wydarzyła i nie powstała Duma. Sami królowie nie chcą ograniczać się we władzy. A Führer i Duce są dyktatorami. To znaczy, toczy się wojna dwóch systemów z reżimami autorytarnymi.
  Ale dla Rosji carskiej jest to bardziej naturalne. I jest uparta i nieubłagana bitwa.
  Elizabeth gołymi palcami u nóg naciska przycisk joysticka i wystrzeliwuje pocisk. Mrucząc do siebie:
  Rozwalmy faszystów na kawałki!
  Ekaterina również nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i wypuściła zabójcę, mrucząc:
  Obalmy Hitlera!
  A Elena też bije, nokautuje nazistów i piszczy:
  - Rozerwę to na strzępy!
  A także jak się uśmiechać! A gołymi nogami będzie naciskał przyciski joysticka.
  A potem igrzyska olimpijskie, jak to się skończy i jak lupaen. Zmiażdży wszystkich i bulgocze:
  - Piekielne przejście i załoga!
  Nie zapomnij nacisnąć przycisków joysticka gołymi palcami. I uderz wroga.
  Wojownicy są rzeczywiście bardzo odważni i mają lśniący charakter.
  Tymczasem Oleg Rybachenko odparł kolejny atak Fritza i zaśpiewał:
  - Za Ojczyznę i Włodzimierza Cara - hurra!
  Tak, w prawdziwej historii był taki samozwańczy cesarz Rosji, Władimir III, głowa dynastii Romanowów. I naprawdę zaczął formalnie rządzić w 1938 roku. A potem okazał się Vladimir - prawdziwy król, a nawet wielki! Władimir Kiriłowicz Romanow to car, który ma wszelkie szanse zostać cesarzem całej Ziemi!
  Po zwycięstwie, a raczej odbiciu ataku, Oleg Rybachenko wymienił się kartami ze swoimi podwładnymi. Chłopiec w krótkich spodenkach, blond, bardzo umięśniony i wyrzeźbiony bawił się z siwowłosymi wojownikami. Co zaskakujące, Oleg jest starszy od nich wszystkich. Ale ten chłopak się skaleczył.
  Wspominając Port Arthur, bohaterską obronę, z której nadeszła chwała Rosji. Wielka chwała jednocześnie...
  Nieśmiertelny chłopiec zauważył:
  - Tak rozwiązujemy wszystkie nasze problemy! Wkrótce nadejdzie chwila, w której ludzie nigdy się nie zabiją!
  Żołnierze i oficerowie zgodzili się:
  - Oczywiście, majorze! Nie zabiją!
  Oleg spojrzał na wstążkę ze swoimi licznymi medalami. Tak, jest już tyle rozkazów, że niewielu generałów ma. I fajnie byłoby zdobyć tytuł dla siebie. Książę, hrabio, książę!
  Książę Rybachenko - brzmi pięknie!
  A chłopak skoczył wyżej i zakręcił się w obrotnicy.
  Niemcy próbowali zaatakować, ale ponownie zostali odparci i ponieśli kolosalne, nieodwracalne szkody.
  W lipcu armia rosyjska odniosła nowe, duże sukcesy w Afryce. Podczas gdy siła ataku armii carskiej była obecna. Algieria ma dużo najlepszej rosyjskiej broni. A pod koniec miesiąca Niemcy zostają otoczeni i zniszczeni w kotle.
  W sierpniu przez Maroko przedarły się także wojska rosyjskie. Rozpaczliwie walczyły dziewczyny na czołgu "Kondratenko" -6, przebijając się w jego gąszcz.
  Co jakiś czas pojawiały się doniesienia o kapitulacji Niemców o zdobytych miastach.
  Były walki w Nigerii iw różnych miejscach. Rosjanie przyjęli zarówno liczebnie, jak i bardziej mobilnych techników, przy wsparciu miejscowej ludności, którą rasistowscy faszyści obrócili przeciwko sobie.
  Afryka rzeczywiście okazała się słabym ogniwem w strategii Hitlera i Mussoliniego Jr.
  Rosja zwyciężyła tam... A we wrześniu, podciągając się powoli, siły ruszyły do Norwegii. Hitlerowcy ponieśli ogromne straty. A Alenka i jej załoga jechali czołgiem. Najnowszy czołg "Nikolay" -5 ciężki okazał się bardziej zaawansowany niż seria E.
  Nawet tak potężny czołg jak E-200 przebił się przez działa carskiej maszyny.
  Alyonka, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, z zadowoleniem zacierała ręce:
  - Jestem czymś, co może złamać Wehrmacht!
  Anyuta również nacisnęła przycisk gołymi palcami, przebiła niemiecki samochód i potwierdziła:
  - Zmiecie Wehrmacht w pył! O potęgę caratu!
  Chłodny Augustine strzelił i krzyknął:
  - I będziemy żyć pod komunizmem!
  Maria chętnie się z tym zgodziła:
  - Tak, za carskiego komunizmu!
  I gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka. A jednocześnie jak lupanet i zmiażdżyć wroga.
  I tu Marusya piszczy:
  - Na pełnych obrotach!
  A także gołymi palcami wciśnie przycisk joysticka.
  . ROZDZIAŁ 5
  Wojska rosyjskie już otoczyły Oslo. Walki toczą się o każdy krzak i dom.
  W centrum armia carska ponownie odpiera ofensywę niemiecką. Oleg Rybachenko, jak zawsze, jest w czołówce i pewnie walczy. Rosyjska artyleria działa jak w zegarku.
  Wszystko dokładne i poprawne...
  W październiku wojska rosyjskie ostatecznie odcięły Afrykę od dostaw lądowych, uwalniając Maroko. Naziści znaleźli się w czymś w rodzaju kotła.
  Nawet na czarnym kontynencie. Hitler trząsł się z wściekłości, ale nie mógł nic zjeść.
  Tak, wbił się w Rosję... Zbliżała się zima. Oleg Rybachenko, mimo że zaczął padać śnieg, nadal biega boso iw krótkich spodenkach. Cóż, chłopcze - co weźmiesz! I całkiem nieustraszony chłopak.
  I rzuca granaty gołymi palcami.
  I śpiewa:
  - Niech biegniemy niezdarnie,
  Czołgi pancerne w kałużach...
  A na dachu jest karabin maszynowy -
  Strzelec Czeburaszki,
  Strzelec krokodyli!
  Shakoklyak atakuje!
  Chłopiec terminator rzucił gołymi palcami granat, rozrywając nazistów i śpiewając:
  - I bawię się dynamitem,
  Na oczach przechodniów!
  Jak wędzidła Fritza się spłoszą!
  Wszyscy kłamią, a ja idę!
  A chłopak jest naprawdę zabawny! Ale już w wojsku od ponad pięćdziesięciu lat. I po prostu diabeł! Nawet blondyn!
  Oleg Rybachenko ponownie rzuca granatem bosą stopą i ryczy:
  - Chwała carowi i Mikołajowi i Włodzimierzowi Trzeciemu!
  I pomyślałem, żeby nie mylili Władimira Kiriłowicza Romanowa z Władimirem Putinem! Wielcy carowie Romanowów to niesamowita rodzina! Ci, którzy uczynili z Rosji największe imperium!
  I nie tak zepsuty szczęściem jak Putin!
  Ale teraz wojska rosyjskie odpierają kolejny atak.
  Zbliża się listopad. Naziści są bez tchu. Ale do bitwy wrzucane są nowe rezerwy. Już są wykańczani w Afryce. Faszystom to trudne.
  Więc wyładowują swój gniew na więźniach. Tutaj dostali piękną Nicolettę. Rozebrali ją do majtek i poprowadzili przez świeży listopadowy śnieg.
  Dziewczyna ze związanymi rękami, prawie naga, idzie przez zaspy, zostawiając nagie, pełne gracji ślady stóp. Ona jest taka piękna. A Niemcy idą za nią, bijąc ją batami. I biją się pięknem, biją. Krew kapie z jego rozciętych pleców.
  Nicoletta tylko zacisnęła zęby. I dumnie podnosi głowę. A jej miedzianoczerwone włosy powiewają jak proletariacki sztandar.
  A jej bose stopy również stały się szkarłatne, ale dziewczyna nawet nie unosi brwi.
  Jaka ma fenomenalną odwagę.
  Chociaż hitlerowcy już go zabrali i wsadzili do nagiej skrzyni z pochodnią. Ale nawet wtedy dziewczyna tylko wzdrygnęła się, ale nie krzyknęła.
  Ma tak wielką wiarę...
  Dziewczyna jest wciągnięta na stojak, jej stawy są skręcone. Następnie pod bosymi stopami rozpala się ogień. Oblizuje bose stopy piękności. A rozgrzanymi do czerwoności łańcuchami biją nagie ciało piękności.
  Nicoletta zaśpiewała w odpowiedzi;
  Jestem Czarnobogiem, córką złego Boga,
  Tworzę chaos, sieję zniszczenie...
  Mojej wielkości nie da się przezwyciężyć,
  Tylko wściekła zemsta płonie w duszy!
  
  Jako dziecko chciałem dobrej dziewczyny,
  Pisała wiersze i karmiła koty...
  Wstałem wcześnie rano
  Nad nim trzepotały skrzydła cherubinów!
  
  Ale teraz wiem, czym jest zło
  Co czyni ten świat nieszczęśliwym...
  A co mówisz dobrze?
  Oto zniszczenie namiętnie kochane!
  
  I pokazała swój dziewczęcy zapał,
  Jaką lśniącą córką Boga stała się ...
  Podbijemy przestrzenie wszechświata,
  Pokażmy siłę, bardzo potężną!
  
  Wielki Ojcze ten Czarnobog,
  Wprowadza chaos, wojny do wszechświata...
  Modlisz się do Svaroga o pomoc,
  W rzeczywistości zostajesz nagrodzony!
  
  Więc powiedziałem, ratuj Pana,
  Niech gniew zagotuje się w twoim sercu...
  Zbudujemy szczęście, wierzę w krew,
  Niech łono będzie wypełnione po brzegi!
  
  Kocham przebiegłość, podłość i oszustwo,
  Jak oszukać tyrana Stalina...
  Nie można się zawstydzić
  A ile mgły jest na świecie!
  
  Tutaj zasugerowałem zrobić mocny ruch,
  Jeden cios, by zniszczyć zło...
  Ale bardzo czarny Bóg się zakochał,
  We wszystkich sprawach, zarówno tych, jak i życia pozagrobowego!
  
  Jak okazałem się przyzwyczajony do zła,
  A w sercu wściekłości, wściekle odżywiony ...
  Zniknęło pragnienie radości, dobroci,
  Gdy tylko gniew przeniknął z piedestału!
  
  A co ze Stalinem - on też jest zły,
  O Hitlerze, więc nie ma mowy...
  Czyngis-chan był takim fajnym bandytą
  A ile dusz udało mu się okaleczyć!
  
  Więc mówię, dlaczego zachowywać się dobrze,
  Jeśli nie ma w tym najmniejszego interesu własnego ...
  Kiedy jesteś dzięciołem - twój umysł jest dłutem,
  I zniknęły, gdy głupie myśli!
  
  Więc mówię sobie i innym,
  Podawaj moc jak czarny atrament...
  Wtedy podbijemy bezmiar wszechświata,
  Fale przebiją się przez wszechświat!
  
  Sprawimy, że zło będzie tak silne
  Da wściekłości nieśmiertelność,
  Ci, którzy są słabi w duchu, zostali już zdmuchnięci,
  A my jesteśmy najsilniejszymi ludźmi, którzy w to wierzą!
  
  Krótko mówiąc, wszędzie staniemy się silniejsi,
  Wznieś miecz krwi nad wszechświatem...
  I nasza wściekłość będzie z nią też,
  Otrzymamy powołanie pełne losu!
  
  Krótko mówiąc, jestem wierny Czarnobogowi,
  Służę tej mrocznej sile z całego serca...
  Moja dusza jest jak skrzydła orła
  Ci, którzy są z Czarnym Bogiem, są niezwyciężeni!
  Trwała wojna między Rosją a koalicją Hitlera. W grudniu wojska rosyjskie w końcu wykończyły Włochów, zmuszając ich do kapitulacji w Afryce i prawie wykończyły tam Niemców. Został oczyszczony z Fritza i Norwegii.
  Teraz armia carska przeszła do ofensywy 25 grudnia. Wybuchły zacięte walki. Zimą rosyjskie czołgi były wyraźnie silniejsze. I przebił się przez obronę wroga.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopak, biegał po śniegu boso iw krótkich spodenkach, śpiewając:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa! Umrzyjmy za Ojczyznę - żołnierze są za mną!
  Rosyjskie czołgi są bardzo zwinne na silnikach z turbiną gazową. A naziści nie mogą ich tak łatwo powstrzymać.
  Tu przed nami pędzi "Nikołaj" -5. Ma pięć dziewczyn, które żarliwie śpiewają:
  - Nikt nas nie powstrzyma, rosyjskiego świata nie da się pokonać!
  A z armaty jak się przewrócić! Okazuje się, że jest po prostu świetny! Dziewczyny mimo zimna, w bikini i boso. I strzelają do siebie i nie myślą, żeby przestać.
  Są po prostu dziką, szaloną siłą.
  Alyonushka uwielbia nie tylko strzelać, choć gołymi palcami wcisnęła dżojstik i uderzyła Niemca, ale także komponować historie.
  Na przykład napisała, jak dziewczyna udała się do odległych krajów, aby uratować kociaka. Przez trzydzieści trzy dni chodziłem boso po kamienistej drodze, przewracając we krwi moje czułe nogi.
  A jednak udało mi się znaleźć zwierzę. W tym celu wróżka spełniła swoje życzenie, a dziewczyna poślubiła księcia.
  Alyonushka pomyślała jednak, dlaczego potrzebuje męża dla oficera armii rosyjskiej? Lepiej mieć grupę kochanków. I więcej pieniędzy i więcej zabawy. W końcu mężczyźni są tak różni. A z nimi oczywiście doświadczasz przyjemności na różne sposoby. A co z mężem? Szybko się z nim znudzisz i znudzisz się!
  Ale młody człowiek, który dopiero zaczyna odkrywać świat dorosłych, jest o wiele bardziej interesujący.
  A Alenka znowu strzela, trafiając w niemiecki E-100.
  I porusza bardzo pięknymi nogami, jak u starożytnej greckiej bogini.
  A potem strzela Anyuta. Również gołe palce. I łamie niemieckie działo.
  Wtedy dziewczyna mówi:
  - W Rosji jest wielu mądrych ludzi, ale car Włodzimierz jest najlepszym z królów!
  Augustyn zauważył:
  - A Mikołaj II nie był zły! Och, nie umieliśmy doceniać królów!
  Maria śpiewała, strzelając do nazistów gołymi palcami u stóp i uśmiechając się:
  - Rosjanom trzeba słuchać z czystym sercem i mądrzejszy! I ku chwale Mikołaja jest wielkim królem królów!
  A Marusya coś zaśpiewała ... A ona też bawi się bosymi stopami ...
  Wojska rosyjskie posuwają się naprzód. Walczy też Oleg Rybaczenko. Wciąż jest dziesięcioletnim chłopcem. Taka jest cena nieśmiertelności. Tak, ale jak dobrze i wesoło się czuje! Ma w sobie tyle energii i kipiący strumień mocy.
  Chłopiec rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Jestem tygrysem, nie kotem, teraz mieszka we mnie nie Leopold, ale Lampart!
  Chłopak, jak zawsze, jest w lśniącym ciosie. Nie powstrzymuj nazistów.
  Tutaj wojska rosyjskie już 1 stycznia całkowicie oczyściły swoje terytorium z wojsk niemieckich i włoskich i weszły w posiadanie III Rzeszy.
  W tym samym czasie do Meksyku wkroczyły oddziały rosyjskie. Nadszedł nowy rok 1956.
  Dla Rosjan zaczęło się od nowych zwycięstw. 7 stycznia poddał resztki wojsk niemieckich w Afryce. A cały Czarny Kontynent stał się rosyjski.
  Teraz opętany przez demona Führer zdał sobie sprawę, że został całkowicie schrzaniony. I zaproponował Rosji negocjacje.
  Na co car Włodzimierz odpowiedział:
  - Będziemy rozmawiać tylko o bezwarunkowej kapitulacji III Rzeszy i Włoch!
  Jakie mądre słowa! A wojna trwa. Na czele ataku stoi oczywiście Oleg Rybaczenko. Wojska rosyjskie wkroczyły do Prus Wschodnich. Linie obrony są tu silne. Musisz przebijać się w bitwach, a szybko nie posuwasz się naprzód.
  Jednym ze sposobów na dokonanie przełomu były działa samobieżne z bombowcem Alexander-4. Bardzo potężny i zabójczy.
  A także piękne dziewczyny tutaj, jak tutaj świętować. Wystrzeliwują pociski gołymi palcami, naciskając przyciski joysticka. I niszcz bunkry i bunkry wroga.
  Dziewczyny śmiało biegają po śniegu - po to są Rosjanki. I jest rzucany do walki przez Indian i Chińczyków. Ci już dosłownie zapełniają swoimi zwłokami podejścia do okopów. Ale nadal udaje im się to wziąć.
  Wkracza armia rosyjska.
  Jednak strateg Wasilewski przenosi główny cios na Włochy - które są znacznie słabsze. A teraz żołnierze rosyjscy wygrywają jedno zwycięstwo za drugim.
  Styczeń był bardzo udany. Wojska rosyjskie wywróciły Włochów i osiodłały Alpy. A w lutym zajęli Wenecję. I weszli do Lorbandinii. Zajęli też Poznań. Niemcy wycofali się. 2 marca upadła Kłajpeda. Wojska rosyjskie posuwały się przez Prusy Wschodnie w powolnej, zbyt gęstej obronie. Musiałem dosłownie spalić drogę muszlami.
  Ale we Włoszech załamał się front makaronu. A wojska rosyjskie rzuciły się do Rzymu. 30 marca 1956 rozpoczął się szturm na stolicę Włoch. Tak więc ludzie zapłacili za ambicje rodziny Mussolinich.
  Rzym, stolica Włoch, jest atakowany. Walki są zacięte. Chociaż Włosi coraz bardziej się poddają. Tutaj dziewczyny walczą bardzo pięknie iw bikini i boso. Wojownicy rzucają granatami nogami i nokautują wojowników Mussoliniego.
  Piękne dziewczyny tutaj i oczywiście bardzo seksowne. I z mięśniami tytanów. A to, jak rzucają granatami bosymi stopami, jest po prostu niesamowite.
  Natashka idzie do przodu i strzela, warcząc:
  - Za piękną Ojczyznę w sercu płonie mój promienny ogień!
  Zoya strzelając śpiewa razem:
  - Otwórzmy drzwi do osiągnięć! Nasza wiara i król to monolit!
  A potem jest Aurora, jak bose palce, rudowłosa suka wypuści krążki. A cięte Włosi upadają.
  A potem Svetlana śpiewa agresywnie, obnażając zęby:
  - Zabijemy wszystkich! Zmiażdżymy wszystkich!
  Rzucają dyskami bosymi stopami i miażdżą faszystów. Więc Mussolini dostał się pod demontaż dziewcząt. Atak kwietniowy 1956 roku był zaciekły i pełen wyobraźni.
  I tu jadą czołgi, z ich pni buchają piekielne kolumny ognia.
  Dziewczyny podchodzą i rzucają granaty bosymi stopami. I jak plują czymś krwawym.
  I śmieją się...
  Natasza śpiewała żarliwie:
  - Car Władimir, daj Hitlerowi w twarz!
  I mruga szafirowymi oczami. Taka cudowna dziewczyna.
  Dziewczyny pędzą z dziką furią. Strzelają z karabinów maszynowych. Koszą wroga, rozproszyły nazistów. A potem jest igrzyska olimpijskie. A w rękach potężnej kobiety-bohatera trzyma miotacz ognia. A on to weźmie i uderzy, ale jak będzie rzucał.
  Frytki lecą od nazistów we wszystkich kierunkach. A wojownicy też chcą się śmiać.
  Potem zaśpiewa:
  - Mussolini zostanie pobity! Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu, z szafirowymi oczami, mruga! I uderzył nazistów.
  A czego chciałeś? Rzym zajęli niegdyś Słowianie pod wodzą Attyli. A teraz władzę przejmują Rosjanie.
  Olimpias, smażąc żywcem przeciwników miotaczem wiązki, śpiewała:
  - Jasne słońce nadziei
  Znowu wznosi się nad krajem..
  Rosja wygrywa jak poprzednio -
  Wojownicy Wehrmachtu biją!
  
  Rosyjski orzeł nad planetą
  Skrzydła, rozpościerają się, startują...
  Wróg zostanie pociągnięty do odpowiedzialności -
  Zostanie pokonany - złamany!
  Po upadku Rzymu wojska włoskie zaczęły masowo się poddawać. Imperium Mussoliniego, młodszy partner wojskowy Trzeciej Rzeszy, płonęło.
  Wojska rosyjskie niemal bez oporu zajęły Neapol i wylądowały na Sycylii. Tam też prawie nie było oporu. A Hitler wpadł w histerię.
  Pod koniec maja Włochy zostały ukończone. Prowadzono setki tysięcy więźniów.
  Rosjanki rzuciły je na kolana i zmusiły do całowania ich bosych stóp. Posłusznie chichotali. Niektórzy, zwłaszcza młodzi mężczyźni, robili to z entuzjazmem.
  Dziewczyny dość jęczały.
  Wieczny chłopiec Oleg Rybaczenko zmusił jeńców do całowania ich bosych, dziecinnych stóp.
  Zrobili to dość chętnie. Chłopcy byli bardzo przystojni, muskularni i blondyni. To prawda, że wciąż był za mały i nie chciał robić z paniami czegoś poważniejszego. Ale kiedy szorstkie obcasy łaskoczą językiem - to fajnie!
  Oleg Rybaczenko schwytał generała i otrzymał kolejny rozkaz. Z czego był bardzo dumny.
  Mussolini junior został zdradzony przez własną świtę, a carska Rosja odniosła kolejne zwycięstwo. A Benedito Mussolini senior nie doczekał swojego wstydu i upadku faszyzmu we Włoszech. Jednak ten sam los spotkał nazistów w Niemczech. Wojska rosyjskie ruszyły na początku czerwca 1956 r. do ofensywy. Głównym celem była Austria.
  Elizaveta i jej załoga na "Nikołaju" -5 ruszyli przeciwko Niemcom. Wojska rosyjskie starały się otoczyć Wiedeń.
  Führer znalazł się oczywiście w trudnej sytuacji. Dobytek Niemców w Afryce, Skandynawii i większości Stanów Zjednoczonych zostaje utracony. A teraz bitwy toczą się już wyłącznie na terenie III Rzeszy. Co oczywiście jest bardziej nieprzyjemne dla Niemców. Wojska rosyjskie wkroczyły również do Meksyku. Lady Grey de Monca dowodzi załogą czołgu w tym kraju.
  A Elizabeth prowadzi "Nikolay" -5 po Wiedniu. Jego głównym przeciwnikiem jest E-50, który carska maszyna przebija jak bibuła.
  Elżbieta wystrzeliła gołymi palcami u nóg, naciskając przyciski na joysticku.
  Uderz w niemiecki czołg i zaćwierkał:
  - Oddamy nasze serca za Świętego Mikołaja Rosji!
  Ekaterina również strzelała gołymi palcami i poprawiała swojego partnera:
  - Prawdopodobnie jednak, lepiej jest powiedzieć Władimir!
  Elżbieta ponownie wystrzeliła gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - A jednak to cesarz Mikołaj, który dał nam ludność Chin, uczynił Rosję niezwyciężoną!
  Rzeczywiście, w piechocie wysłanej do szturmu na pozycje niemieckie Chińczycy byli całkowicie na czele. Dosłownie rzucali zwłokami. Ale się przedarli.
  Zazwyczaj Rosjanie walczyli w samolotach i czołgach. Piechota Chińczyków, Hindusów, Azjatów. Jest wielu Chińczyków. Ponadto bystry głowa Mikołaja II wprowadził poligamię podczas reformowania prawosławia, a do walki wysyłani są dodatkowi Chińczycy. A Rosjanie biorą za żony wdowy i niezamężne Chinki.
  Sprytna strategia.
  A Chińczycy wspinają się na szturm, giną i przebijają się przez obronę Niemców.
  Elena gołymi palcami stóp naciska przyciski joysticka i ponownie uderza w Fritza.
  I śpiewa:
  - Za Świętą Rosję będziemy dzielnie walczyć!
  Potem dziewczyna weźmie go i mrugnie. I obnażył swoje białe zęby! A ona jest taka agresywna.
  A oto jak pękną Olimpiada. A także rzuca się gołymi palcami i miażdży.
  Wtedy będzie krzyczeć:
  - Jestem śmiertelną kobrą!
  Należy zauważyć, że czołg E-50 może być niebezpieczny. Jego działo 88 mm z lufą 100 EL jest szybkostrzelne, 12 strzałów na minutę i bardzo celne. Często uderza w zbroję i może spowodować obrażenia.
  Dlatego dziewczyny starają się trzymać z drogi główny niemiecki czołg. Szczególnie blisko, jego zdolność penetracji dramatycznie wzrasta. A Niemcy mają rdzeń w muszli albo z uranu, albo z wolframu. To prawda, że po utracie Afryki i złożach uranu w Kongu siła wojsk niemieckich zaczęła wysychać.
  A dziewczyny są takie piękne, bose i fajne.
  Tutaj śpiewają sobie z entuzjazmem:
  - Świeci jak gwiazda nad całym światem,
  Przez ciemną ciemność...
  Wielki bohater car Włodzimierz,
  Nie zna bólu, nie zna strachu!
  
  Wrogowie wycofują się przed tobą
  Tłum wiwatuje...
  Rosja cię akceptuje -
  Potężna ręka rządzi!
  Walcząc z dziewczynami, nie możesz nic przeciwko nim powiedzieć. A ich stopy są tak bose i wyrzeźbione. Kiedy schwytani Niemcy je całują, widać, że podobają się zarówno dziewczynom, jak i mężczyznom. A wojownicy dość piszczą.
  I obnażyli swoje perłowe zęby.
  To są fajne dziewczyny. A z gołymi palcami, kolejny faszysta zostaje znokautowany przez Elizabeth.
  Następnie, jak to mówi:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  I tak Catherine strzeli. Taranuje wrogi czołg, moczy Fritza i piszczy:
  - Śmierć wrogom!
  I tam też Elena rzuca się bosymi palcami, naciskając je na przyciski joysticka. I ćwierkanie:
  - Za Ojczyznę w wielkości!
  A potem wystrzeli pocisk i wybitne igrzyska olimpijskie - też blondynka. I jak ćwierka:
  - Za wielką Rosję!
  A dziewczyny są pełne entuzjazmu.
  Oto czołg E-75. Jego działo jest potężniejsze: 128 mm i może zadawać większe obrażenia. Ponadto czołg ten ma lepszą ochronę i grubszy pancerz.
  Ale Elizabeth jest jak głupia. I wypuści coś śmiertelnego, przenikającego z daleka. A po Niemcach pozostały tylko kawałki rozdartego metalu.
  A dziewczyna zaśpiewa:
  - Święte piękno i wielkie marzenie!
  Potem pokaże język.
  Niemieckie czołgi E-75 stały się ostatnio bardziej masywne. Mają dłuższe działo, co pozwala radzić sobie z rosyjskimi czołgami, zwłaszcza tymi łatwiejszymi. A to sprawia, że Fritz jest bardziej niebezpieczny.
  Ale radzieckie dziewczyny nie są tym zakłopotane. I miażdżą Fritz.
  A sami wojownicy są jeszcze bardziej w upale w bikini i boso. I walczą bardzo pewnie.
  Wygrywają przytłaczająco.
  Katarzyna strzelała do nazistów i śpiewała:
  - Ale szczerze mówiąc! Miażdżę wszystkich Fritzów bez wyjątku!
  Elena również strzelała gołymi palcami i świergotała:
  - Wygramy wszystkich i oczywiście!
  Igrzyska również bez litości pokonały nazistów. To taka niezwyciężona suka.
  A także za pomocą bosych palców.
  Natasza i jej drużyna walczą na czołgu Kondratenko-6. Ten samochód jest trochę lżejszy, ale bardziej mobilny niż Nikolai. Oczywiście przy mniejszej wadze kaliber jest mniejszy, a pancerz nieco cieńszy. A to oznacza, że ryzyko śmierci jest znacznie większe.
  Ale dziewczyny, muszę przyznać, wcale się nie wstydzą. I walczą jak olbrzymy bitwy.
  Natasha śpiewa, aktywnie strzelając:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I wciska przyciski joysticka gołymi palcami.
  Zoya strzela również gołymi nogami i piszczy:
  - Car Włodzimierz napastnik!
  I wszystkie dziewczyny szczekały chórem:
  - Chwała poległym bohaterom!
  Następnie Aurora strzeliła, przewróciła niemiecki czołg i wydała:
  - Nikt nas nie zatrzyma! Nikt nas nie pokona!
  Potrząsnęła też bosymi stopami.
  A potem Swietłana poddała się, używając bosych stóp i warknęła na całe gardło:
  - Rosjanie walczą zaciekle!
  I wszystkie dziewczyny zawołały chórem:
  - Silna pięść żołnierza!
  I znowu piękności rzucają się do bitwy. Strzelaj dokładnie i dokładnie!
  Nadchodzą ekipy Jane, uderzając w Meksykanów. Jest też bardzo mądrą i piękną damą.
  I dziewczyny w jej powozie - bose iw bikini. Walczą z dziką i spokojną furią.
  Potem Gertrude wystrzeliła, używając bosych palców u nóg, i zaćwierkała:
  - Jestem dziewczyną, która zniszczy wszystkich w ułamku sekundy!
  A tutaj Malanya jest jak lupanet. I rozbij czołg łaciński z daleka.
  I tam Matylda uderzy ją bosymi palcami.
  I śmiech:
  - Mam super dziewczynę!
  I wojownicy najwyższego i wściekłego porządku. Nie czują się słabi ani źli.
  Jak się pieprzą, to pieprzą.
  Alyonka też walczy bardzo pewnie.
  Pod koniec czerwca Wiedeń zostaje otoczony. Miażdżący cios został zadany Niemcom i ich prestiżowi. W tym samym czasie wojska rosyjskie posuwają się w kierunku Odry. Rzucają do walki Chińczyków, Hindusów, Arabów. I przebij się przez obronę Fritza.
  Hitler, oczywiście, już wpada w panikę. Jak naciskały na niego dziewczyny w czołgach i samolotach.
  Oto Albina i Alvina, dwie rosyjskie pilotki. Także boso iw bikini powalają nazistów jak gruszki kijem z gałęzi. A dla pary dosłownie robią takie cuda.
  Albina jedną serią ze swojego myśliwca "Piotra Wielkiego" zestrzeliła pięć samolotów i zaśpiewała:
  - Jesteśmy niedźwiedziami nieba!
  Alvina zestrzeliła sześć samolotów w jednej serii ze swojego orła bojowego i zaćwierkała:
  - I zmiażdżymy wszystkich!
  Na niebie ta para była już legendarna!
  . ROZDZIAŁ 6
  Dziewczynom przyznano siedem stopni Krzyża Świętego Jerzego: srebrny krzyż, srebrny krzyż z kokardą, złoty krzyż, złoty krzyż ze skarpą. A także złoty krzyż z brylantami i złoty krzyż z brylantami i kokardą. A najwyższym stopniem jest gwiazda w kształcie złotego krzyża z kokardą z diamentów. Niedawno ustanowiono wyższą nagrodę - dużą gwiazdę złotego krzyża, z brylantami i kokardą.
  Aby dziewczyny mogły słusznie być dumne ze swoich osiągnięć. I zawsze, nawet na mrozie, walczyli tylko w bikini i wyłącznie boso.
  Takie cudowne dziewczyny.
  Albina wystrzeliła i zaśpiewała:
  - O nasze najlepsze zwycięstwa!
  Alvin kontynuował:
  Niech nasze wnuki i dziadkowie będą z nas dumni!
  Wojownicy, a właściwie dziewczyny z kolosalnej klasy!
  Biją nazistów na niebie i śpiewają:
  - Chwała Rosji, Chwała! Nasz car Włodzimierz jest bohaterem! O świcie będzie moc! Pochowaj Hitlera w ziemi!
  Oczywiście Władimir Kiriłowicz Romanow może być bardzo zadowolony ze swoich wojowników.
  Jeśli walczą, to w taki sposób, że nie możesz podnieść przeciwko nim włóczni!
  Władimir Kiriłowicz Romanow to car, który ma wszelkie szanse, by raz na zawsze położyć kres wojnom!
  A faszyści drżą pod ciosami armii carskiej...
  Okrążony Wiedeń szybko upadł. W połowie lipca wojska carskiego imperium wyszły szerokim frontem nad Odrę. A Koenigsberg został całkowicie zablokowany.
  A Niemcy wycofali się za Odrę. I próbowali tam stworzyć linię obrony. Obrona kapitałowo. Ale w drugiej połowie lipca wojska rosyjskie rozpoczęły ofensywę przeciwko Hamburgowi... Naziści powoli, ale pewnie ulegli.
  Walki były bardzo zacięte. Niektóre wsie kilkakrotnie przechodziły z rąk do rąk. W bitwach brały udział także nowe niemieckie czołgi z bardziej zaawansowanej serii AG, piramidalne. Wyróżniały się dobrą ochroną pod każdym kątem. Ale armia carska przewyższała ich liczebnie.
  A na frontach zginęła duża liczba azjatyckich żołnierzy piechoty. Ale pozwalają ci się poruszać.
  Z drugiej strony Niemcy byli również uszczupleni w zasoby ludzkie. Pod koniec sierpnia Hamburg został otoczony, a Monachium zablokowane.
  Niemcy stracili znaczne terytorium. I nie mieli nic do utrzymania swoich pozycji.
  Oleg Rybachenko walczył w czołówce na terenie samych Niemiec. A wieczny chłopiec ciągle się uśmiechał i obnażał perłowe zęby.
  I tam rzucał granaty z gołymi, dziecinnymi nogami. Dobrze być dzieckiem - jakże naturalnie jest być w upale w samych szortach. A ponieważ jesteś nieśmiertelny, zimą możesz być półnagi bez ryzyka przeziębienia.
  Więc chłopiec zaśpiewał:
  - Boso, tylko boso,
  Pod lipcowym piorunem i pod szumem fal!
  Boso, tylko boso
  Łatwo jest chłopcu być fajnym kowbojem!
  A dziecko-dur tych faszystów nadal się niszczy. I desperacko kontratakują.
  Jest już wrzesień... Zaczyna padać... Wojska carskie, wypełniając trupami Chińczyków, zajęły Monachium i Hamburg i posuwają się w kierunku Zagłębia Ruhry. Najważniejszy w branży w Niemczech.
  A Niemcy desperacko walczą.
  Natasha walczy na swoim czołgu i warczy:
  - Faszyści będą bardzo ciasni!
  I gołymi palcami, gdy naciska przyciski joysticka. I będzie strzelał pociskami do nazistów.
  A potem jest Zoya, jak spoliczkowana. A także za pomocą bosych palców.
  A także zaśpiewaj:
  - Rosja jest przeciwko Hitlerowi!
  A oto Aurora, zrobi agresywny sposób. A także za pomocą bosych palców:
  - Po rosyjsku!
  A za nimi jest Svetlana, która również wystrzeli śmiertelny pocisk. Przebij niemiecki czołg i zapisz:
  - Za cara Władimira Kiriłowicza!
  I pokaże też swój język.
  Dziewczyny tu zwariowały.
  Alenka na ciężkim czołgu również miażdży nazistów. I bije ich z daleka.
  Wojownik śpiewał:
  - Swoim biustem ujarzmiłam pół świata!
  I piersi Alenki ze szkarłatnymi sutkami.
  A potem Anyuta jest jak podmuch z bosymi palcami. Uderzy w faszystowski czołg i bełkocze:
  - Jestem supergwiazdą! W książkach z opowiadaniami!
  I uśmiech...
  A wtedy Augustine wystrzeli zabójczy pocisk. Zmiażdż nazistów i chichocze:
  - Niech nasza armia będzie najsilniejsza!
  I porusza też nogami...
  A po nich Maria weźmie i wyżłobi nazistów. Skręcać się, agresywnie wiotkie:
  - Jesteśmy wielkimi dziewczynami z agresją!
  A wtedy Marusya wypuści swoją niezwykle śmiertelną, niszczycielską broń przeciwko nazistom. I za pomocą gołych, dziewczęcych nóg.
  A potem zaśpiewaj:
  - Jesteśmy totalną porażką wrogów!
  Wrzesień minął w bardzo zaciętych bitwach. Niemcy walczyli zaciekle. Ale w październiku, gdy deszcze lewały mocniej, armia carska znów zyskała przewagę. I zaczęła iść w kierunku Ruru. Po zaciekłym szturmie Królewca upadł. Naziści dostali kolejny policzek.
  A na południu Francji wojska królewskie otoczyły Tulon. Tak więc naziści mieli wyjątkowo zły czas.
  Hitler szalał, ale kiedy był w Berlinie. Jego pozycja była słaba.
  Jasne jest, że nikt nie chciał słuchać negocjacji. Ale naziści utknęli jak muchy.
  W listopadzie wojska armii carskiej zajęły w bitwach większość Zagłębia Ruhry, pozbawiając tym samym Niemcy głównej bazy produkcyjnej.
  A w grudniu armia carska zajęła całe południe Francji i wkroczyła do Hiszpanii. A na froncie niemieckim w końcu przejęła Zagłębie Ruhry. Ponadto zdobyto także inne ziemie Niemiec. A armia carska wylądowała również w Danii.
  Hitler szalał jak diabli w klatce, ale nic na to nie mógł poradzić.
  W katolickie Boże Narodzenie wojska carskie ruszyły w kierunku Paryża. Pomimo śniegu i mrozu załoga Natashy była boso iw bikini.
  Niemcy coraz częściej się poddawali. A Francuzi wcale nie chcieli walczyć z Rosjanami.
  Łamiąc niemiecką baterię, Natashka zauważyła:
  - A więc właściwie na co liczył opętany Adolf, rozpoczynając z nami wojnę?
  Złotowłosa Zoya logicznie zauważyła:
  - Prawdopodobnie to, że pod presją padniemy jak monety z dziurawej kieszeni!
  Aurora zmiażdżyła orzecha gołymi palcami. Potem włożyła go do ust i zauważyła racjonalnie:
  - Historia uczy, że niczego nie uczy!
  Swietłana nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka. Wybiła kolejną niemiecką armatę i odpowiedziała:
  Bądźmy świetnymi wojownikami!
  W rzeczywistości wojowniczki wydają się być zdeterminowane, by walczyć i wygrywać.
  Oleg Rybachenko to bosy chłopak ścigający się w krótkich spodenkach iz nagim, muskularnym torsem. Nawet kołysze się i ryczy:
  - Pobijmy Fritza! Pokonajmy Fritza! I pokonaj wiadra!
  A chłopak ma takie białe, perłowe zęby! Po prostu młody i nieelastyczny terminator.
  Oleg Rybachenko strzela w biegu. Zabija faszystów i śpiewa:
  - Rosyjski duch to potęga królów, złam Fritz!
  Chłopiec rzucił gołą stopą granat i zaśpiewał:
  - Rosyjski walc, wstaje świt - w chwale króla!
  Rzeczywiście, chłopak okazał się bardzo wojowniczy. I dłubać nazistów na pierwszym numerze.
  A dziewczyny ciężko walczą. Oto Mirabela... Również najwyższej klasy pilot. Nikt nie może jej powstrzymać. Powala Fritza i śpiewa szczerząc zęby:
  - Szalona dziewczyna! Oto jej etykieta!
  A on weźmie i wystrzeli rakietę!
  Tak, są tu kobiety! Kiedy rosyjskie dziewczyny walczą, żadna siła nie może się im oprzeć.
  Mirabela zestrzelił siedem niemieckich samolotów jedną serią pięciu działek powietrznych i zaćwierkał:
  - Car Władimir Kiriłowicz jest naszym Bogiem!
  A dziewczyna uderza bosymi stopami w szybę.
  A także Albina i Alvina walczą na niebie.
  To takie cudowne kradzieże. Coraz więcej kont zyskuje. A kiedy śpiewają:
  - Na niebie jesteśmy perfekcją! Asy jesteśmy perfekcją! Od uśmiechu do gestu - bez pochwały!
  Albina jedną serią zestrzeliła cztery niemieckie samoloty i zaćwierkała:
  - Ach, co za rozkosz! Czym jest doskonałość w walce!
  Alvina odcięła pięć niemieckich samolotów i kontynuowała:
  - Poznać doskonałość w walce! I fajny ideał!
  Wojownicy śpiewali chórem, wycinając nazistów:
  - Dziewczyny! Trudniejsze dziewczyny! Dziewczyny! Trudniejsze dziewczyny!
  Pokazali swój agresywny lont. W rzeczywistości nie naciskali na zejście do żadnego z nazistowskich asów.
  Ale naziści, oczywiście, pod dziką presją.
  Hitler jest w bunkrze w Berlinie i bombardują go jak karalucha. Czego chciał? Skończony faszystowski numer jeden! Pojechał do carskiej Rosji, a teraz sam jest miażdżony jak karaluch.
  Car Władimir Kiriłowicz odpoczywa obecnie od zimy nad brzegiem Oceanu Indyjskiego. Przed nim tańczą piękne dziewczyny różnych ras i narodowości.
  Królowi nie przeszkadza jednak oglądanie walk gladiatorów. Tutaj na przykład dwie dziewczyny przeciwko dwóm pięknościom.
  Walczą plastikowymi mieczami, aby nie okaleczyć się nawzajem. Jednak walczą rozpaczliwie.
  To są wojownicy. Następuje wściekła wymiana ciosów. Dwie blondynki i dwie rude...
  Car Władimir zapytał feldmarszałka Wasilewskiego:
  - Co jest najtrudniejsze w wojnie z Niemcami?
  Marszałek polny odpowiedział szczerze:
  - Nabrać pewności siebie! Dopiero na samym początku, gdy nieprzyjaciel zaczął nacierać, poczułem się nieswojo. A teraz zaczęliśmy wygrywać i wszystko jasne we wrogach! - Feldmarszałek Wasilewicz, ten wielki strateg, pił wino.
  Władimir Kirillovich logicznie zauważył:
  - Niezwykle trudno jest cały czas wygrywać! Ale pokazaliśmy, że jesteśmy zdolni do wielu! A teraz nadejdzie czas i na całym świecie zapanuje pokój!
  Feldmarszałek Wasilewski potwierdził:
  - Wierzę w to!
  Dziewczyny wypchały siniaki na swoich nagich ciałach i wyglądały na wyjątkowo zdenerwowane.
  Walczyli oczywiście nie jak za czasów starożytnego Rzymu - starali się nie wyrządzać sobie wiele krzywdy. Ale byli aktywni.
  W międzyczasie walki trwały. W styczniu wojska carskie zdobyły Paryż w ruchu. Zdobyto także stolicę Danii, Kopenhagę. Wojska niemieckie słabły. Rosjanie dalej posuwali się przez same Niemcy. Fritz walczył desperacko, ale ich siła została złamana.
  Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny chłopak, skoczył boso po śniegu i rzucił się przed wszystkimi do ataku, zupełnie bez strachu przed ogniem. A podczas gwizdania:
  - Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo,
  Zdecydowanie pokonaj wroga...
  Śmieje się wesoło i dużo osiąga,
  A Hitler będzie ciężko pobity!
  A bosą stopą chłopca rzuci granat! I obnażył swoje perłowe, duże zęby ponad swój wiek. Tak, ma już usta jak wilk. Przegryzie każde gardło.
  A dziewczyny w czołgach przenoszą się z południa na północ Niemiec. Tutaj wychodzą na morze. I tylko ziemie pod Berlinem i Pomorzem pozostaną z Fritzem.
  Natashka, wybijając faszystowskie czołgi, zauważyła:
  - A na wojnie jest fajnie na swój sposób!
  Zoya, waląc w nazistów, zgodziła się:
  - Lepiej Być Nie Może! Zwłaszcza gdy wygrywamy!
  Aurora, strzelając gołymi palcami, powiedziała:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe we wszechświecie, choćby trochę....
  A rudowłosa dziewczyna się śmieje!
  Wojowniczki drgają z szalonej radości i wściekłości. I miażdżą Niemców.
  W tym samym czasie wojska carskie posuwają się przez Hiszpanię i już zbliżają się do Sewilli.
  Olga w transporterze opancerzonym strzela do Niemców i oddziałów policji.
  Miejscowi Hiszpanie prawie nie stawiają oporu. Kolejny kraj trafia pod topór Rosji.
  Oleg odpalił i zaśpiewał:
  - Akrobacje, będzie bash na bash!
  A jej partnerka Alice ćwierkała:
  - Wielkość Rosjan została uznana przez planetę,
  Uderzeniem miecza zmiażdżył faszyzm...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Stańmy przed wielkim świętym caratem!
  A dziewczyny będą uderzać i naciskać joystick gołymi palcami.
  Wojna między carskim imperium Władimira Kiriłowicza Romanowa a nazistowskimi Niemcami trwa.
  Wojska rosyjskie prawie całkowicie wyzwoliły Francję od hord nazistowskich. Luty 1957... Armia carska wyzwala Portugalię.
  23 lutego zjednoczyły się rosyjskie jednostki z Danii i Niemiec.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec, klepie błoto bosymi stopami. Major-dziecko krzyczy przez gardło:
  - Chwała rosyjskiemu carowi Włodzimierzowi Trzeciemu! Posiekam Hitlera, zmierzę batem!
  A chłopiec znów zacznie krzyczeć, a gołymi palcami rzuci ostro naostrzony dysk. I uderzył faszystę w gardło. A potem gołą, dziecinną nogą rzuci bumerang i natychmiast poderżnie gardła pięciu Fritzom.
  Tak, to zły pomysł Hitlera, by zaatakować takie imperium.
  Natasza i jej zespół wykańczają ostatnich Niemców w Portugalii. Ich czołg jest bezlitosny w niszczeniu.
  A także naciskają przyciski joysticka gołymi palcami, czyniąc wściekłe zniszczenie.
  Zoya wystrzeliła, rozbiła niemiecką armatę i zaśpiewała:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Aurora, przy pomocy bosych palców u nóg, kopnęła nazistę i ćwierkała z pewnością:
  - Boże miej w swojej opiece króla!
  Swietłana również kopała, naciskając przyciski joysticka palcami gołych nóg i pisnęła:
  - Silny suweren!
  Dziewczyny łamią nazistów. Ale wtedy pojawił się nowy nazistowski czołg "Maus" -4. Bardzo mocny model - trzysta ton wagi i 310-milimetrowa armata. Potrafi penetrować z dużej odległości, a sam ma tak gruby pancerz, że czołg Kondratenko-6 nie poradzi sobie z nim pod żadnym kątem.
  Natasza polecenia:
  - Dziewczyny, musimy podejść i wepchnąć się w dolną część boku, między lodowiska - to nasza jedyna szansa!
  Zoya uderzyła gołymi palcami w niemieckie działo i zaśpiewała:
  - Los daje ci ostatnią szansę, ale pospiesz się! W deszczu, gradzie i śniegu!
  Augustyn również walił i ćwierkał:
  - Ostatnia szansa, los daje! Niech żyje chodzenie i codzienne bieganie!
  A także z bosymi palcami, ale jak się skręci. I zniszcz faszystów.
  Swietłana ryknęła:
  - O nowe granice i wspaniałe zwycięstwa!
  Rosyjski czołg wystartował, nabierając prędkości. A dziewczyny wezmą to i zaśpiewają:
  - Silny władca, najwspanialszy w wieku, prawosławny car, króluj na chwałę, na chwałę nam!
  I znowu przyspieszyli, oddalając się od ciężkiego pocisku wysłanego z działa, który miał niemiecki Maus-4. Dziewczyny pisnęły:
  - Nie zginaj się w róg barani! Abyś Hitler - zginął!
  A ich czołg przyspiesza. Jak mały bokser atakujący dużego. Ale szanse są oczywiście pięćdziesiąt pięćdziesiąt.
  Natasza, śledząc ruch czołgu, przypomniała sobie, jak boksowała z mężczyzną na ringu. Nie trafiła w ciosy, została pobita, ale wytrzymała. A potem pewnie trzasnął. I złapała ruch napotkanego wroga i podbródek. Znokautowany!
  Otrzymał tysiąc złotych rubli. To jest walcząca dziewczyna. Jeśli tak, to zrobi!
  Natasza potrząsnęła gołą nogą i zaśpiewała:
  - To nie jest ostatnia walka, ale jest decydująca! Na chwałę Ojczyzny, Ojczyzny i honoru!
  A teraz ich czołg wyślizguje się z boku i wystrzeliwuje pocisk... Zoya też używała bosych palców, taka złotowłosa dziewczyna i zwinna jak małpa. A Maus-4 zaczął pękać. Najwyraźniej kazał zdetonować pociski. A potem jak zerwie wieże i wzleci wysoko w powietrze!
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  - Zwycięstwo! Fajna wygrana!
  I kolejny czołg na ich liście!
  1 marca 1957 wojska rosyjskie rozpoczęły przeprawę przez Łabę. Wygląda na to, że Hitlerowi nadepnięto gardło.
  Chłopiec Oleg Rybaczenko rzucił gołą, dziecięcą stopą granat, zatopił faszystowski czołg i krzyknął:
  - O nowe, nieelastyczne granice!
  Załoga czołgu Alenki skręca na wschód. Niemcy Zachodnie i Francja zostały już wyzwolone. Pod kontrolą nazistów pozostały jedynie ziemie między Odrą a Łabą. Cóż, także Wielka Brytania i Irlandia. Tam ostatnie siły nazistów.
  Alenka, strzelając do faszystowskich baterii, mówi:
  - Carewicz Mikołaj,
  Jeśli musisz panować...
  Nigdy nie zapomnij -
  Słynna armia walczy!
  I tu znowu wystrzelono kolejny pocisk bosymi stopami. I uderz w pistolet Fritza.
  Strzela z gołymi palcami i Anyutą. Uderza faszystę i ryczy na całe gardło:
  - Jestem taką dziewczyną - że Hitler wymiotuje!
  Następnie ogniste gwoździe Augustyna. Również dobrze wymierzony diabeł i ryczy:
  - Do bram piekła!
  I używa bosych stóp.
  Maria strzela za nią. W ten sam sposób, w jaki bierze, uderza i krzyczy:
  - Nikt nie zatrzyma mnie tygrysicy, nikt nigdzie nie zatrzyma bosej dziewczyny i nie zostanie pobity!
  A potem jak olimpiada będzie ciąć. I znokautuje niemiecki czołg, zrywając z niego wieżę jak grzybową czapkę.
  I chichocze:
  - O nowe, strome granice!
  I znowu pokaże języki!
  Dziewczyny są dla siebie tak surowe i desperacko atakują. A naziści toną pod ich ciosami.
  2 marca 1957 r. poddały się ostatnie siły nazistowskie w Portugalii. Stało się jasne, że nadchodzi świt faszyzmu. Dokładniej, świt? Koszmarny zachód słońca!
  A wojska rosyjskie posuwają się naprzód. Niemcy coraz częściej rzucają broń i poddają się.
  Padają na kolana. A rosyjskie i chińskie dziewczyny całują się na bose stopy.
  Wygląda tak fajnie i świetnie. A naziści są rozdrabniani i rozdrabniani.
  Załoga Natashy jest już w pociągu jadącym na północ, z Fritzem.
  Dziewczyny siedzą w swoim przedziale. Grają w karty gołymi palcami.
  Natasza zauważyła:
  - To ciekawe, kiedy weźmiemy Berlin, co dalej?
  Zoya pewnie odpowiedziała:
  - Następny będzie Londyn!
  Ognista Aurora zachichotała i zapytała ponownie:
  - I wtedy?
  Zoya powiedziała z naciskiem:
  - Ameryka Łacińska będzie nasza! Nie będziemy stać na ceremonii z nazistami!
  Swietłana zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, że nie! Podbijmy cały świat!
  Natasza entuzjastycznie potwierdziła:
  - A potem zapanuje pokój na całym świecie!
  Dziewczyny śpiewały unisono, komponując po drodze;
  Chwała Wielkiej Rosji caratu,
  Gdzie Władimir zasiada na tronie...
  Zmiażdżymy hordy złego faszyzmu -
  Chwała armii i jesteśmy monolitem!
  
  W wierze wielkie serca zostały zahartowane,
  Nasza Ojczyzna z całego serca...
  Jesteśmy synami cara Mikołaja
  I nie zginęli za niego na próżno!
  
  Nasza ojczyzno jesteś cenniejszy niż cokolwiek,
  Podnieśmy skrzydlaty, niebiański pokłon...
  Walczysz także z Ojczyzną,
  Niech wszyscy naziści umrą!
  
  Hitler chciał zdobyć nasze ziemie,
  A zły pies próbował na króla ...
  Ale pędzimy, nie zaakceptujemy tego,
  Więc faszyzm spadł na nas na próżno!
  
  Król jest dobrym i mądrym władcą,
  Szybując jak orzeł górski nad planetą...
  Władimir będzie panem hordy,
  Nasza przyjaźń jest jak stalowy monolit!
  
  Wybijamy wsparcie z nóg Fritza,
  niech Hitler udusi się w pętlę...
  Wydamy egzekucje srogim, na hańbę,
  Kto postępuje jak zło na Ziemi!
  
  Królewska moc i królewska mądrość,
  Będą faszyści, miażdżą bez miary...
  Hitler mi uwierz, zrobił fajną głupotę,
  A teraz jego życie jest jak nić!
  
  Szanuj więc wielkich królów
  Nie ma fajniejszego niż Romanowowie na Ziemi ...
  W bitwie nazistów uderz w serca,
  Aby otworzyć drogę do osiągnięć, marzeń!
  
  
  Piotr Wielki zabrał nas nad morze,
  Aleksander podbił Paryż...
  Tak, czasami zdarzał się smutek,
  Ale Rosję trzymał cherubin!
  
  U nas wszystko jest piękne
  A dziewczyny i chłopaki wierzą ...
  Król rządzi, dobrze wiesz
  Choć na progu ryczy zła bestia!
  
  Nie ma granic, uwierz w doskonałość
  Komunizm wkrótce będzie miał królów...
  Otworzymy drzwi do błogości,
  Przeklęty faszyzm zostaje zniszczony!
  
  Dla Rosji granica nie została ustalona,
  Uwierz nam, pokonamy wroga...
  Dziewczyny boso, jak w Sparcie,
  Cóż, nasz car Włodzimierz jest jeden!
  
  Wierzymy w Roda - Wielkiego Boga,
  Co stworzyło doskonałych Słowian...
  Walczymy o honor i wolność
  Uderzmy w nazizm!
  
  Jesteście największą rodziną Romanowów,
  Będzie rządził Rosją na zawsze...
  Wielki król, najwyższy lot,
  Szatan nie złamie orła!
  
  Na miłość do Rosji wielka,
  Wysyłamy myśliwce do bitwy ...
  Święci z ikon wysławiają twarze,
  W końcu każdy wojownik jest także królem!
  
  Nasze serce płonie za Ojczyznę,
  Jesteśmy fajnymi dziewczynami w bitwie ...
  Otworzymy się trochę w kosmos, poznamy drzwi,
  Zabiję Adolfa jak sukę!
  
  Zostało tylko trochę do Berlina,
  Wejdziemy niosąc chwałę królów...
  Starość nam dziewczętom nie zagraża,
  Uwierz mi, nie rozlewaj wody!
  
  Pochowajmy tego, kto jest zły i podły,
  Smok zostanie sławnie pokonany...
  I mamy złote ikony,
  Rodnovery to wieczne prawo!
  Dziewczyny bardzo słynnie młóciły nazistów, dlaczego Fritz im uległ. Wiosna 1957. Bose stopy dziewcząt pluskają się w kałużach. I jest taki piękny i bardzo piękny. A kiedy palce nagich, opalonych nóg rzucają groszek z antymaterią zdolną przebić się przez każdy, nawet najpotężniejszy faszystowski czołg.
  Hitlera w Berlinie, gdzie między Łabą a Odrą znajdują się najsilniejsze pierścienie obronne. I tam powinien być specjalnie zmiażdżony.
  A co w połowie marca, kiedy ziemia stała się taka wilgotna i mokra. Ale to nie powstrzyma dziewcząt i Olega Rybachenko.
  . ROZDZIAŁ 7
  Walki trwały dalej... Wojska carskiej Rosji wstrzymały się, aby przegrupować swoje siły. W tym samym czasie lądowania w Wielkiej Brytanii rozpoczęły się 1 kwietnia. Pogoda jest wciąż zimna i burzliwa. Ale ten dzień okazał się spokojny, gdy wojska rosyjskie zaczęły lądować.
  Alenka walczyła wraz z innymi dziewczynami. Pomimo tego, że śnieg jeszcze nie roztopił się wszędzie, dziewczyny same zaatakowały wroga boso i ubrane tylko w bikini.
  Alenka rzuciła granatem ze śmiertelną siłą gołymi palcami u stóp i gruchnęła:
  - O królewskie zwycięstwa!
  Anyuta, która również strzeliła, a jej gołymi nogami wystrzeliła wybuchową paczkę trocin, jęknęła:
  Naszym celem jest wygrywanie!
  Alla, odcinając wrogów, poddała się, obnażając zęby:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo.
  A także rzuciła bombę gołymi palcami. I rozerwał pęczek Fritza.
  Mary poszła za nią. Na co nacisnęła szkarłatny sutek na spuście bazooki i rozbiła nazistowski czołg.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Igrzyska również walczyły desperacko. Biła nazistów, miażdżyła ich i śpiewała:
  - Witaj święty komunizmie! Nazizm zostanie pokonany!
  I trzymając beczkę z materiałami wybuchowymi na gołych podeszwach, gdy ją wystrzeliwuje. I zniszczy wielu przeciwników.
  Chociaż może chodzi o komunizm śpiewanie, gdy rządy carskie jest u władzy, nie jest całkowicie właściwe.
  Naziści próbują jakoś walczyć. Niektórzy Brytyjczycy również stawiają opór wojskom rosyjskim. Jest to częściowo zrozumiałe: dawni wrogowie, wieczna konkurencja.
  Ale nadal musisz zająć ten kontynent. A potem nadejdzie całkowite i ostateczne zwycięstwo. Jak nazistowska obrona między Łabą a Odrą.
  Chociaż cierpienie tutaj jest niezwykłe. Naziści są bombardowani z powietrza i naciskani. Samoloty walczą na niebie. I wciąż nierozwiązane dyski III Rzeszy.
  Ostatnia broń jest potężna, ale na szczęście ze względu na wysoki koszt i złożoność produkcji maszyn nie jest zbyt masywna. I wzmacnia opór.
  Eva i Gertrude na latającym talerzu polują na radzieckie maszyny. I nadal polują.
  Wojowniczki kontrolują dyskietki gołymi palcami u stóp i robią to dokładnie i dokładnie.
  Ewa zaśpiewała ze śmiechem:
  Hitler będzie z nami na zawsze!
  Gertrude roześmiała się i zauważyła, obnażając zęby:
  - I jesteśmy z nim!
  I jak wciska czubkiem bosej stopy przycisk na joysticku i taranuje innego rosyjskiego myśliwca. A sam latający spodek jest niezniszczalny.
  Może dlatego Hitler zdecydował się na taką wojnę z potężną Rosją, że miał dyskietki.
  Ale to nie wystarczy, aby wygrać.
  Najlepsi niemieccy asy na myśliwcach odrzutowych Albin i Alvin. To odważne dziewczyny i walczą prawie nago.
  Albina przycisnęła bose palce u stóp. Znokautowany rosyjski samochód ze smutkiem zauważył:
  - Wojna dobiega końca!
  Alvina, odcinając kolejny rosyjski samolot, zgodził się:
  - Do naszej porażki prowadzi wojna!
  Albina z entuzjazmem zauważyła:
  Ale spełnimy swój obowiązek.
  Za pomocą bosych stóp Alvina zestrzeliła następny samolot i zaćwierkała:
  - Oczywiście, że to uzupełnimy!
  Dziewczyny są z pewnością odważne, choć okrutne. Torturowali czternastoletniego chłopca. Najpierw nastolatek został wciągnięty na stojak. Chłopiec zawahał się.
  Potem zawiesili mu na nogach klocek i mocno go zacisnęli. Potem zaczęli wieszać ciężary, rozciągać mu żyły i wyginać stawy. To było bardzo bolesne i chłopiec jęknął.
  Następnie Albina zaczęła bić chłopca batem w plecy i pośladki. A Alvina wzięła w ręce rozpalony do czerwoności pręt i zaczęła palić nagie, okrągłe pięty chłopca. Od którego tak przyjemnie i apetycznie pachniało smażonym mięsem. To tak, jakby kebaby były smażone i tak przyjemnie jest to pachnieć.
  W końcu Albina odłożyła bat i podniosła czerwone szczypce z ognia. I zdjęła je z męskiej doskonałości chłopca. Został wyrwany z dzikiego szoku bólu i odchylił się do tyłu.
  Dokładniej, chłopiec zmarł torturowany.
  Alvina zapłakała i zauważyła:
  - Przepraszam za niego! Co będziemy robić?
  Albina odpowiedziała ze śmiechem:
  - Skórę na abażur, a mięso karmimy świniami, żeby były grubsze!
  Alvin zasugerował:
  - A może lepiej nałożyć go na mydło?
  Albina, blondynka, sprzeciwiła się:
  - Nie! Nie ma w nim wystarczającej ilości tłuszczu - będzie to nieopłacalne!
  Tutaj są uroczymi blond wojownikami. Piękna na twarzy - wściekła w środku!
  A rosyjscy piloci, zwłaszcza Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova, są świetni w walce! I oczywiście walczą boso.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe na tym świecie!
  I gołymi palcami odcięła niemiecki samolot.
  Akulina, powalając kolejnego wroga, wydała:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Anastasia walczyła w bardzo wojowniczy sposób, bosymi palcami, wspaniałą dziewczyną.
  I bardzo piękni, kochający młodzi żołnierze. Anastasia istnieje od dawna, ale wygląda świetnie. Talia jest jak u młodej dziewczyny, jej zęby są jak perły, a ona jest świeża, ani jednej zmarszczki. Taka piękność jest tylko czarownicą i przyciąga mężczyzn. Nic dziwnego, że ma na nazwisko Vedmakova.
  Anastasia walczy jednocześnie z dziką furią i zimną krwią. Samoloty masowo zapadają się.
  I ma wiele królewskich nagród. W tym platynowy krzyż św. Jerzego z łukiem mieczy i diamentami.
  To jest dziewczyna: po prostu super!
  Anastasia jest gotowa do odważnej walki i zwycięstwa. Ma miedziano-rude włosy, więc kłujące, gęste, kręcone. Wspaniała dziewczyna.
  Mirabela jest miodową blondynką i ogólnie super dziewczyną i bardzo bojowym pilotem. Z doskonałym wyczuciem aerodynamiki.
  A także za pomocą bosych stóp łatwo zestrzeliwuje nazistowskie samoloty.
  I śpiewa:
  - Oczywiście trudno przewidzieć.
  Co nowego na tym świecie...
  Polecimy do nieba
  Siedząc w gwiezdnym samolocie!
  Zauważyła, że przecina kolejną nazistowską maszynę, tym razem naciskając szkarłatny sutek;
  - Zdarza się, że żołnierskie mleko nie wyschło mu na ustach, ale on nie posyła kul do mleka, a swoją zieloną młodością doprowadza starców do czerwieni!
  Oleg Rybaczenko, który stał się prawdziwą legendą w rosyjskiej armii, miażdżąc nazistów desperacko próbujących zrzucić wojska sowieckie z przyczółka za Łabą, także skomponował cały zeszyt uskrzydlonych aforyzmów.
  Dobre aforyzmy, pędzili jak skrzydlate konie w głowie wiecznego koźlęcia, gdy eksterminował nazistów;
  Bądź przynajmniej trochę podejrzanym lisem, jeśli nie chcesz zostać osiołkiem!
  Nie ufaj politykom, dla wyborców to tylko papier ścierny, który zdziera wióry z dębów!
  Kto nie jest okrągłym głupcem, ten grosz zamieni się w ciężki grosz!
  W polityce nie ma krewnych, ale są tacy, którzy chcą dzielić się twoimi jak brat!
  W życiu jest wiele nieprzyjemnych rzeczy, ale najgorszą jest to, kiedy życie dobiega końca!
  Jeśli chcesz zbliżyć się do Boga, przybij małpę w swojej duszy do krzyża!
  Człowiek powstał, jeśli nie od małpy, to przynajmniej przestał być małpą!
  Jeśli jesteś małpą z umysłem, lis połknie cię jak drapieżny boa dusiciel!
  Nie ma nic nieskończonego, z wyjątkiem czasu, jaki zajmuje politykom wypełnienie obietnicy!
  Jeśli dużo szczekasz, będziesz skomleć jak bity pies!
  Nie ufaj temu, który mówi na czerwono, a czerwony ogień może płonąć!
  Nawet Bóg nie może spierać się z kobietą i podnieść małpy do poziomu kultury ludzkiej!
  Bez miłości nie ma uśmiechu, chyba że jest to drapieżny uśmiech polityka!
  Zbyt długo w chmurach bezskrzydła polityka wlatuje do komina!
  Mała dusza, zawsze ma ambicję giganta!
  Mała dusza ma gigantyczną zarozumiałość!
  Polityk to złodziej, który sam pisze prawa, a kraj uważa za terytorium strefy!
  Polityk ma siedem piątków w tygodniu, ale kiedy trzeba spełnić obietnicę, nadchodzi żydowski szabat!
  Jedność jest dobra, chyba że łączy się z politykiem!
  Polityk jest takim stworzeniem, że chce zrobić z ciebie owcę metodami świńskimi!
  Świńskie metody polityków zamieniają wyborców w kotlety!
  Pod władcą świni życie nigdy nie jest tłuste!
  Robienie prezydenta świni jest za grube!
  Jeśli chcesz zostać prezydentem, wykorzystaj chwile szczęścia!
  Władca, który uważa wyborców za owce, to typowa świnia!
  Bóg to nie tylko wszechmoc, ale także chęć pójścia na krzyż dla innych!
  Władca, który długo zasiada na tronie, powoduje upadek państwa!
  Młody przywódca jest jak świeży koń, stary jest jak klacz ze złamanymi kopytami!
  W sposobach osiągania Boskich wyżyn politykiem jest sam Szatan!
  Polityk Bóg jest tylko w jednym, w wymyślaniu wymówek, dlaczego jego obietnice wyborcze były tak diabelskie, że zawiodły!
  Polityk jest jak piwo, dobry tylko na zimno i na stole!
  Polityk jest słodki w przemówieniach, ale gorzki posmak z nich wcale nie jest piwem!
  Polityk wyciąga prawdę z ust tylko wtedy, gdy przedstawia się niewłaściwie!
  Polityk w pełni krzyżuje wyborcę, aby uzyskać odrobinę Bóstwa!
  Nawet niedźwiedzia siła nie uratuje cię, jeśli jesteś sprytną talią!
  Lis jest taką bestią, że zerwie trzy skóry z lwa!
  Polityk jest wtedy najsilniejszy, jego wyborcy są słabi w umyśle!
  Polityk idzie więc z miodem, żeby wyborca wcale nie pluł!
  Mocno zdobądź pałkę, tego, który ma trociny w głowie!
  Dąb jest królem drzew, dębowa głowa zamienia każdy pień w temat!
  Dąb jest odporny na gnicie, dębowa główka jest pełna kurzu!
  Jeśli jesteś kikutem, to przynajmniej masz kołek na głowie!
  Nieznane jest przerażające, ale znane czasami sprawia, że po prostu się boisz!
  Wiedza budzi zaufanie, nawet gdy jest trudna, ignorancja powoduje zamieszanie, nawet gdy jest łatwe!
  Tchórz to nie ten, kto się boi, ale ten, kto jest leniwy, by pielęgnować w sobie odwagę!
  Strach to słabość, odwaga to siła, ale strzeż się kretyna w sobie!
  Kto pozwoli się prowadzić za nos, ryzykuje, że zgubi się wśród trzech sosen!
  Sprawia, że chodzenie w kółko jest nieskończoną głupotą, z wyzerowaną pomysłowością!
  Nieważne, że mleko na ustach nie wyschło, gorzej, jeśli w sercach jest gruboskórność!
  Nieświeży żebraczy chleb, gorzka sól pokuty!
  Miód z ust polityka przyciąga tych, którzy nie mają na ustach suszonego mleka!
  Polityk nie jest złodziejem prawa, to złodziej, który tworzy prawa!
  Polityk obiecuje słodkie życie, wylewa miód z ust, ale łapy ma lepkie jak mucha!
  Polityk elokwentny, pijawka wgryza się w portfel wyborcy!
  Dlaczego milczenie jest złotem, bo się za to płaci!
  Co jest największą rzeczą na świecie? Góra obietnic wystawionych przez polityka!
  Polityk chce pieniędzy i władzy, jest gotów rozerwać każdego na strzępy!
  Polityk to przede wszystkim lis, nie zawsze bystry z wyglądu, ale zawsze machający ogonem!
  Polityk chętnie zapełni twój portfel tylko pustymi obietnicami!
  Polityk jest uczciwy tylko w jednym, kiedy mówi - my, więc nie ma już własnego ja!
  Czym jest coś więcej niż atomy we wszechświecie? Maski i maski polityków!
  Co polityk robi najchętniej - czyści kieszenie wyborców!
  Polityk nie zawsze się nim stał, ale jego obietnice zawsze śmierdzą jak zgniłe rzeczy!
  Polityk ma siedem piątków w tygodniu, ale słuchanie wyborców to zawsze dzień wolny!
  Kto był pierwszy? Politycy, bo stworzyli chaos!
  Nie wierz w twardość polityków kogutów, zawsze śpiewają z cudzego głosu lisa!
  Jeśli polityk wylewa się jak słowik, to znaczy, że lis zrobił dla niego ścieżkę dźwiękową!
  Raczej rak na górze zagwiżdże, niż polityk spełni obietnicę bez rumieńca!
  Polityk jest jak nocna wróżka, tylko w ciągu dnia zwykle okrada klientów!
  Jak polityk jest jak pies, jak dużo mówi, to na pewno jest oswojony i ma właściciela!
  Ci, na których głosują sercem, często kończą z wyborcami w wątrobie!
  Polityk jest jak wódka, wyborca poczuje wątrobą, że jest przypalona!
  Polityk kręci mózg jak wódka, tylko w przeciwieństwie do niego jest pełen zmętnienia!
  Polityk lubi wypełniać mgłę, mając przejrzysty cel bogacenia się!
  Polityk ma wiele obietnic, ale jeszcze więcej wymówek, jeśli się ich nie spełni!
  Polityk to lis, ale częściej szary!
  Polityk usuwa wióry z dębów i powala żołędzie jak świnia!
  Jeśli polityk jest gadatliwy jak piła, to na pewno zrobi z wyborcy kikut!
  Polityk uwielbia mówić o Bogu, ponieważ sam jest Szatanem!
  Polityk jest przebiegły jak diabeł, ale anioł w rozdzielaniu obietnic!
  Polityk uwielbia być ochrzczony, ale jego ręce zawsze sięgają po portfel!
  Głosując na elokwentnego polityka, ryzykujesz później plucie krwią!
  Zwykle ludzie wybierają między kotami w worku, wilkami w owczej skórze i lisem ze zgniłym serem!
  Jeśli polityk dotrzymał obietnicy, spójrz na górę, jeśli rak na niej gwiżdże!
  Łatwiej powiesić koloboka niż zmusić polityka do spełnienia obietnicy!
  Polityk jest konsekwentny tylko w jednym - w poszukiwaniu zysku we własnej kieszeni!
  Polityk zmienia towarzyszy broni jak rękawiczki, tylko jego ręce stają się od tego jeszcze bardziej brudne!
  Polityk jest takim zwierzęciem, że robi z wyborcy jelenia!
  Polityk, jeśli nie wilk w owczej skórze, to typowy baran!
  Polityk, który nie jest lisem, potem baranem ani jeleniem!
  Polityk może obiecać góry, ale po nim tylko grabiesz gruz!
  Nie spiesz się, aby głosować na koguta, będzie dziobał cię podrobami!
  Dyktatorze, to lis na lwim tronie, otoczony baranami!
  Jeśli nie chcesz być jeleniem, sam bądź małym lisem!
  Ten, kto nie uważa wron za prezent, wygrywa wybory!
  Możesz głosować sercem, ale bez umysłu zwycięzca pokona mózgi!
  
  Polityk to lis, który woli zielony ser jako kolor dolara, od tych, którzy uważają kruka!
  Żona to nie rękawica, jak tylko zmienisz rękawiczki, na pewno zatrzymasz się w szumowinie, od parnych przygód!
  Genialni chłopcy dokonują o wiele więcej odkryć niż przeciętni staruszkowie z instrukcjami!
  W młodości w sercu jest ogień, w głowie odkrycia, aw rezultacie zwycięstwo!
  Droga do sukcesu nie zawsze jest prosta, ale nie toleruje pokory zgięty w plecach!
  Polityk pochyla się w ukłonie, żeby podnieść nos wyżej!
  Polityk kłania się, a potem zgina wyborcę!
  Polityk jest gotów kopać ziemię nosem, aby pogrzebać swoją odpowiedzialność przed wyborcami!
  Wszystko, co niemożliwe, jest możliwe w naszym świecie, a uwierz mi, bardzo trudno jest żyć, jak na strzelnicy!
  Osioł z workiem złota przebije się przez mur fortecy lepiej niż mamut ze stalowym taranem!
  Polityk ze złotymi ustami zamienia wyborców w osły ze złotymi workami darów!
  Kto jest najsilniejszą bestią? Oczywiście tyłek załadowany workiem złota! Lis spali żółty kolor zdrady i złote monety ofiary!
  Politycy często machają czerwonymi flagami za żółtym kolorem monet, które wyciągają z kieszeni wyborców bez rumienia się!
  Czerwone przemówienia miodopłynnych polityków ronią gorzkie łzy matek, których synowie zginęli w krwawej bitwie!
  Kto obiecuje góry złota, nie jest wart nawet złamanego miedzianego grosza!
  Polityk wije się jak zając, wije się jak lis, ale od czasu do czasu przegryzie gardło wyborcy jak wilk!
  Polityk lubi liczyć pieniądze w cudzej kieszeni, ale zwykle rozdaje tylko za łapówki!
  Polityk podstępnie podchodzi do wyborcy jak lis z kolobokiem, je tylko przy aplauzie!
  Polityk odcina wyborcy złotym nożem srebrzystych przemówień, miodopłynni kaci!
  Dąb długo płonie w ogniu, ale szybko łamie się po płomiennym przemówieniu polityka!
  Czasami największy problem kraju, mały umysł władcy!
  Znikomość na tronie, ogromny problem dla państwa!
  Polityk jest często papierowym tygrysem, a lisem z kłami, rodzi się do podłych gier i jest dobry do sztuczek!
  Polityk to nie zawsze pełny portfel, który wszyscy kochają, ale zawsze portfel kieszonkowy, który rujnuje sumienie!
  Mężczyzna kocha zielenie w kieszeni i marzy na kanapie, tylko pieniądze są we mgle, jeśli żyjesz w nirwanie!
  Polityk chętnie byka, ale chętnie orka, choć z całą pasją energicznej krowy usiłuje zaorać wyborcę!
  Polityk, który gra na nienawiści do gejów, nie zarumieni się, gdy ssie w dupę wyborcę!
  Politycy pod czerwonymi flagami nie rumienią się ze wstydu, przelewając szkarłatną krew!
  Na świecie jesteś albo szarym wilkiem, albo białą owcą, albo dobrze odżywionym lisem, albo zjedzonym zająca, a w polityce nie bez powodu tyran wnosi blask demokracji!
  Polityk ma wilcze obyczaje, lisy, ale w głębi duszy nadal jest czekoladowym zającem, tylko zupełnie niejadalnym dla wyborców!
  Im gorliwiej obiecuje polityk, tym szybciej wyborca zamarznie w oczekiwaniu!
  Polityk jest jak prostytutka, dużo pracuje językiem, ale może zaspokoić tylko intelektualnego impotenta!
  Jaka jest różnica między politykiem a prostytutką? Dla prostytutki klient ma zawsze rację, dla polityka wyborca zawsze wpada w tarapaty!
  Polityk z krzykiem koguta, ambicją orła, chwytem latawca, chciwością kruka, ale wciąż bez skrzydeł!
  Polityk jest często sprytny jak but, ale wyborcy szaleńczo podskakuje!
  Każdy polityk może założyć buty, ale potem wyborca jest włóczęgą życia!
  Polityk wsuwa rękę do twojej torebki, żegna się z mocą i podtyka go, klękając!
  Dlaczego wierzących nazywa się owcami, są strzyżeni przez łotrów, którzy nie mają nic świętego!
  Jeśli jesteś owcą, będziesz chodzić boso przez sto lat, jeśli jesteś kozą, pozostaniesz osłem! Jeśli jesteś mężczyzną ze swoim umysłem, będziesz szczęśliwy na zawsze!
  Prawdziwy lis w polityce potrafi nie tylko zeskrobać owcę, ale też zerwać lwu trzy skóry!
  Mężczyzna ma obowiązek przepuścić kobietę, ale żeby nie znalazła się w sytuacji, w której nie wymaga kobiecej cierpliwości i męskiej odwagi!
  Najbardziej niezatapialny jest ten, kto nie jest niezdarnie wyszkolony w sprawach wojskowych, a także nie ma rozumu!
  Jeśli kobieta jest pożądliwa jak kot, to jej mąż ma myszy w głowie!
  Najjaśniejsze pomysły są ponure z polityki cieni, kiedy są wdrażane!
  Kobieta jest przebiegła jak lis, a nawet rządzi lwem, jeśli mężczyzna ma umysł koguta!
  Bóg może zrobić wszystko, tylko przewyższyć kobietę w prośbach, jest bezsilny!
  Kobieta, aby nie zostać połknięta przez mężczyznę jak boa dusiciel, musi mieć żądło kobry!
  Człowiek może być we wszystkim podobny do Stwórcy, tylko imitacja jak małpa go nie ubarwia!
  Człowiek może przewyższyć Wszechmogącego Boga tylko w zarozumiałości, a nawet wtedy, jeśli jest intelektualnie stworzony przez Pitekantropa!
  Kobieta nie chce być kurczakiem, ale jej idealnym mężczyzną jest kogut!
  Lisica naprawdę ma wilczy uścisk na bobrach!
  W polityce jest jak w lesie, jeśli zjesz świnię z dębu, jeśli zając pożre lisa, jeśli osioł - zrzucą trzy skóry!
  Im jaśniejsza kobieta, tym bardziej jest lisem!
  Szarym brakuje istoty szarej w mózgu, jasnych osobowości, szarości w głowie w dużych ilościach!
  Szary człowiek jest samotny jak wilk i jak zając nie ma odpoczynku!
  Jeśli polityk jest wielkim lisem, lwia część jest mu gwarantowana!
  Lis-polityk pozbawia wronę wyborców możliwości jazdy jak ser w maśle!
  Na niebie jest mniej gwiazd niż interpretacji Pisma Świętego!
  Kat w czerwonej szacie, bardziej sprawiedliwy polityk z elokwencją!
  Kat ma ostrą siekierę, polityk ostre słowo, pierwszy dmucha w głowę, drugi kapie na mózg!
  Rąbanie głów jest czasem bardziej humanitarne niż kapanie na mózg!
  Jeśli pozwolisz, aby politycy zaciekli ci na mózg, wyrwiesz sobie włosy z frustracji!
  Przemówienia polityków są jak woda do prania mózgu!
  Jaki jest największy Bóg w polityce, co stwarza bezprawie!
  Polityk zawsze patrzy na wyborcę jak osła z lisim spojrzeniem do orki!
  Kobieta uwielbia eksponować swoje biedne ciało, aby ubierać się bogatsze!
  Bosa kobieta szybciej zakłada mężczyznę, nawet jeśli nie jest on całkiem butem!
  Z odsłoniętą kobiecą piętą łatwiej jest zakręcić mężczyznę na modnych butach!
  Aby zdobyć dla siebie modne buty, kobieta musi odpowiednio "obuwać" mężczyznę!
  Kobieta, która nie wie, jak obnażyć nogę na czas, pozostanie "obuta" na zawsze!
  Zbyt często, patrząc na gołe kobiece nogi, mężczyzna ryzykuje "obutem" się do stanu włóczęgi!
  Aby nie pozostać wiecznie boso, musisz umieć zrzucić buty na czas!
  Bosa stopa dziewczyny jest lepsza niż brezentowy but najeźdźcy!
  Najmocniejsza zbroja nie oprze się, przed delikatną skórą, uroczym dziewczęcym podeszwom!
  Kobiety bardzo sprytnie wspinają się do męskiego portfela bosymi stopami!
  Najbardziej lepka część kobiecego ciała do złotych monet, bosych stóp i nagich piersi!
  Kobieta musi czasem zdjąć buty, żeby nie uklęknąć w potrzebie!
  Z bosą stopą łatwiej postawić mężczyznę na kolana!
  Boso na czas, nigdy boso!
  Bosej kobiecie łatwiej wspiąć się na złoty szczyt!
  Jesteś mężczyzną butów, jeśli nie kochasz kobiecych nóg!
  Kobieta o smukłych nogach sprawi, że mężczyzna pochyli się z szacunkiem!
  Gołe palce u nóg są bardziej zręczne niż ręce, gdy kobieta wyciąga monety z kieszeni "obutego" mężczyzny!
  Najbardziej zręczną rzeczą jest, aby kobieta wepchnęła mężczyznę pod piętę bosymi stopami!
  Drogę do serca mężczyzny łatwiej deptać bosą stopą piękności!
  Bose stopy dziewczyn, bardziej wytrwałe podczas wspinaczki na Everest serca mężczyzny!
  Kobiecie, po zdjęciu butów, łatwiej jest przejść przez pustynię męskiej obojętności!
  Będziesz głupi jak but, uderzysz w piętę nawet boso!
  Oleg Rybachenko pięknie komponuje. I walczy pełen entuzjazmu i cech bojowych.
  Oto potężny czołg E-90. Posiada przedni pancerz wieży 285 mm na czole i 210 mm na bokach. Czoło kadłuba ma 250 mm przy nachyleniu czterdziestu pięciu stopni, a boki 210 mm. I działo 120 mm z 100 EL. Masa samochodu jest dość duża i wynosi 110 ton, ale silnik z turbiną gazową ma moc 2000 koni mechanicznych. Taka maszyna nie jest tak łatwa do pokonania.
  Chłopiec gwizdnął. I z całych sił wrzucił do środka groszek z domową antymaterią.
  A materiały wybuchowe eksplodują. Że od razu dziesięć czołgów E-90 zostanie wyrzuconych w powietrze i przewróconych. To niszczycielski cios.
  Chłopiec wziął go i znów z radością zaśpiewał;
  Hymn mojej pięknej Ojczyzny,
  Cały świat inspiruje do wyczynu...
  Walka z rosyjskim wojownikiem jest niebezpieczna,
  On jest prawdziwym gigantem!
  
  Jesteśmy w stanie złapać konia na ręce,
  I rozbij czołg wściekłym granatem...
  Dziewczyna kopie bosą stopą
  Niezwyciężona armia Ojczyzny!
  
  Jesteśmy gotowi do walki z nazistami,
  W końcu nasza wiara jest silniejsza niż metal...
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć,
  Zostań Synem Marsa, marzyłem o dziecku!
  
  Chcę szybko polecieć chłopcem w kosmos,
  Już czas na szturm na Berlin...
  Nigdy nie jest za późno na odmłodzenie
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach!
  
  Kochaj ludzi, Chryste ze Svarogiem,
  Mamy jednego bogów, którzy wiedzą wszystko...
  Choć szatan zaciekle celuje w swój róg,
  Nie ma piękniejszego kraju na Ziemi!
  
  Ku chwale naszych materiałów Rosja,
  Gotowy by wiernie służyć Rodzinie...
  O czymś, co kobiety jęczały głupio,
  Ale życie nie zostanie przerwane, poznaj wątek!
  
  We wszystkim, co czytacie Lada,
  Urodziła wielu bogów...
  Jesteśmy silniejsi niż Rosjanie i Chińczycy,
  Zobaczmy ucieleśnienie wszystkich snów!
  
  Tak, Hitler pędzi do Ojczyzny z hordą,
  Ma dużą moc, piekło Szatana...
  Rosja stała się krajem wybranym
  Wiedz źle, jeśli jesteśmy podzieleni!
  
  Dla Rhody wszystkie narody są tylko dziećmi,
  Kochają ludzkość swoją duszą...
  I nie gniewaj się na Boginię Ładę,
  Niech chłopak w tej bitwie będzie twardy!
  
  Jesteśmy sokołami latającymi jak orły
  Miecze to ostre i mocne tarcze...
  Dziewczyny biegające bosymi stopami
  Potężne córki, dzielni synowie!
  
  Wygramy i to jest nasza prawda
  Rosja będzie się rozwijać...
  W bitwie robi się bardzo gorąco.
  Przeciwnik i złodziej zostaną pokonani!
  Faszysta wpadł w naszą silną pięść,
  A Hitler dostał twardy w twarz ...
  Taki pocisk jest schowany w torbie,
  Że nawet ty jesteś Panem demonów!
  
  Zwycięstwo będzie wkrótce, jesteśmy w Paryżu,
  Kwitnie jak róża Rosyjska ziemia ...
  wzniesiemy się ponad gwiazdy nieba,
  Narody świata to przyjazna rodzina!
  . ROZDZIAŁ 8
  15 kwietnia 1957 r. na siedmiokrotnym nazistowskim pierścieniu obronnym wokół Berlina rozpoczęła się wielka ofensywa wojsk rosyjskich. Walki okazały się bardzo zacięte, a na stanowiska hitlerowców spadł wściekły ogień. Przygotowania artyleryjskie były bardzo zacięte.
  Używali również reflektorów, aby oślepić wroga. I rozpoczęła się ofensywa armady wojsk carskich Włodzimierza III.
  Było dużo czołgów. Spośród nich Alexander-7 stał się dobrym samochodem. Maszyna, ważąca siedemdziesiąt ton, odznaczała się dobrą szybkością i potężną osłoną z potężną 130-mm armatą. I nie jest tak łatwo się zatrzymać ani znokautować.
  Pancerz przedni tego pojazdu mieścił prawie wszystkie działa przeciwpancerne Wehrmachtu.
  Załoga tylko cztery osoby. Samochód ma niecałe dwa metry wysokości. I sam się nosi.
  Elżbieta strzelała do wroga gołymi palcami stóp i świergotała:
  - W imię idei caratu świętego!
  Ekaterina również wystrzeliła i zauważyła:
  - Kobieta na wojnie jest jak perła w muszli - może być niewygodnie, ale atrakcyjność dojrzewa w pełni!
  Elena również strzelała gołymi palcami i dowcipnie zauważyła:
  - Pijak ma czerwony nos, a nie czerwone życie i sczerniałą reputację!
  Elżbieta odpowiedziała poważnie:
  - Nas to nie dotyczy, nie pijemy!
  Eufrazja zauważyła:
  - Wódka to mocny napój, który zamienia mężczyznę w gnuśnego!
  Elżbieta, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Dla kiszka polityków charakterystyczna jest biegunka werbalna!
  Ekaterina, strzelając i całkiem trafnie za pomocą bosych palców, zauważyła:
  - Polityk rzadko bywa dobrym pasterzem, ale zawsze stara się strzyc elektorowi włosy jak baranek!
  Elena, strzelając do nazistów, zgodziła się:
  - Polityk to najsłodszy miód przemówień, zamienia się w biegunkę słowną!
  Eufrazja chętnie się z tym zgodziła:
  - Skoro Bóg zamienił wodę w wino, to polityk zamienia biegunkę słowną w złoty deszcz w kieszeni!
  Dziewczyny wykonały świetną robotę na swoim czołgu, obracając baterię. Bitwa nabrała tempa.
  Po pokonaniu pierwszego grzbietu wzgórz Seelow w nocy wojska radzieckie próbowały wykorzystać swój sukces w ciągu dnia. Ale duża liczba sterowanych radiowo pól minowych, a także gęsty ogień karabinów maszynowych i szybkostrzelnych ponownie zepchnął piechotę w ziemię. I zbyt wiele czołgów zostało wysadzonych w powietrze.
  Ekipy naprawcze były jednak bohaterami nie gorszymi od jednostek bojowych, a znaczna część pojazdów wróciła do służby pod koniec dnia.
  Alice i Angelica nigdy nie zamknęły oczu. Walczyli, strzelali, coś krzyczeli...
  Naziści nie byli głupcami, w szczególności wiele z ich pistoletów z powodzeniem siedziało w głębinach, a następnie podnoszono je na podnośniku. Potem się bili...
  Najpopularniejszym typem broni jest oczywiście 88-milimetrowe działo przeciwlotnicze. Uniwersalne działo do strzelania do samolotów, czołgów i piechoty. Wystarczy zmienić pociski... Prawda jest trochę kłopotliwa, ale przecież używa się specjalnych podnośników, przewidzianych dla czołgów i dział samobieżnych.
  Wśród obrońców jest wiele nastolatków i kobiet. Zasoby ludzkie Trzeciej Rzeszy są na wyczerpaniu, więc musisz zgrabić wszystkich z rzędu. Nawet dziesięcioletni chłopcy walczący nie są rzadkością. Przecież oni też mogą rzucić butelką z palną mieszanką i wsadzić ją do zasadzki piechoty.
  Linia obronna na Seelach jest bardzo potężna, zaczęto ją nawet budować jeszcze przed wybuchem I wojny światowej, na wypadek gdyby armia carska została wrzucona do Berlina. Tak, już w XVIII wieku pod rządami Elżbiety, której tylko przedwczesna śmierć uniemożliwiła nazwanie Wielką, Rosjanie zajęli Berlin!
  Tak więc na wysokościach jest dużo podziemnych połączeń, labiryntów okopów i schronów dla snajperów. Można powiedzieć, że jest to rodzaj miasta.
  Pomimo tego, że Adolfowi Hitlerowi przypisuje się zwykle schizofreniczny optymizm, poważne prace nad fortyfikacją Berlina rozpoczęto wiosną 1943 roku, przed wybuchem wojny z carską Rosją. I w przeciwieństwie do Zachodniego Wału Atlantyckiego, udało się go dokończyć do końca.
  Wszystkie martwe sektory zostały wykopane lub przygotowane w zalewaniu napalmem...
  Alice i Angelica spaliły swoje nagie, pełne wdzięku nogi po raz kolejny, gdy z ziemi wysypała się złowieszcza mieszanina syntetycznej benzyny, siarki i fosforu...
  A obcasy dziewczyny były wieczorem poważnie spalone, były pokryte dużymi pęcherzami, krok stał się torturą.
  Dziewczęta poddały się i teraz strzelały, leżąc w zasadzce, zwłaszcza że w ciągu dnia wojska rosyjskie prawie nie posuwały się naprzód. Jednak snajperzy powinni właśnie to zrobić, a gdy bitwa będzie w pełnym toku, na pewno będzie cel... I możesz dodatkowo uzupełnić swoje konto.
  Alicja, drapiąc spalone stopy o metal, warknęła:
  - Tak, Angelica i ja jesteśmy bardzo chorzy i zranieni. Ale proszę mi wierzyć, wspomnienia żołnierzy rosyjskiej armii carskiej, którzy zostali spaleni żywcem, przysparzają mi wiele cierpienia.
  Rudowłosa wojowniczka nerwowo zazgrzytała perłowymi zębami:
  - A wierzcie mi, widzenie ich jest jeszcze gorsze, zwłaszcza tych, którzy nie zginęli od razu, ale zostali zwęgloni... Wojna różni się od piekła tylko tym, że nie ma w niej rutynowych tortur!
  Alicja, po zestrzeleniu faszystowskiego strzelca, który nieumyślnie wyjrzał zza osłony celnym strzałem, zauważyła:
  - Gdyby wszyscy byli naszymi wojownikami, tak jak my? Chociaż dowcip jest oczywiście łatwiejszy niż strzelanie!
  Angelica się nie zgodziła.
  - To dla kogoś takiego! Osobiście oba są dla mnie trudne... Swoją drogą, dlaczego nazwali cię Alice?
  Złotowłosy wojownik odpowiedział po prostu jak w spowiedzi:
  - Wiesz, moja mama jako dziecko czytała podobną bajkę... Piękna bajka, ale bardzo głupia. Potem zdecydowała, że jej córka powinna, podobnie jak Alicja, odkryć nowy świat, ale nie na ziemi, ale w kosmosie. Rozumiesz...
  Angelica wystrzeliła i chybiła, z irytacją uderzyła brodą w kolbę:
  - No tak! Oczywiście że rozumiem. Wiesz, sam marzyłeś o dostaniu się na planetę, na której nawet na biegunach panuje wieczne lato, a ludzie nie znają choroby i starości. Nie ma raju na Ziemi, a w tych samych wiecznie zielonych Indiach panuje upał, wysoka wilgotność i chmury najwstrętniejszych owadów!
  Alicja zachichotała.
  - Ale jest Mowgli... - Potem zmieniła ton na poważniejszy. - Myślę, że wkrótce Indie staną się Sowietami.
  Angelica dość słusznie wątpiła:
  - Ten Nehru to tylko słaby. Jest pacyfistą, a nie komunistą. Ludzie tacy jak on wyrządzają więcej szkody niż pożytku. Potrzebujemy sojuszników silniejszych i bardziej oddanych czerwonej idei, aby nieść komunizm i jego światło na świat!
  Alicja oddała jeszcze kilka strzałów, widział, że naziści stopniowo słabną. Szturmowcy Aleksieja znów pojawili się na niebie... Wystartowali wcześnie, a za nimi szybsi "pionki".
  Alicja zażartowała o tych małych bombowcach:
  - Pionki też nie są szalone - przyszłe królowe, ty faszystowsku!
  Angelica powiedziała ponuro:
  - W przypadku słabych sojuszników nawet silne pojazdy będą bezczynne!
  Alicja całkiem rozsądnie zwróciła uwagę na niuanse:
  - Ale tutaj na przykład król rumuński Micheasz. Monarcha iw zasadzie po prostu rozpieszczony młody człowiek. Niemniej jednak otrzymał najwyższy order carskiego imperium Włodzimierza - "Zwycięstwo".
  Angelica skrzywiła się kwaśno.
  - Niestety rozkazy mnie omijają. Chociaż dla "Jagdtiger" z reguły dają "Wielką wojnę carską" nie niższy niż drugi stopień. A przynajmniej "Sztandar Królewski".
  Alicja odpowiedziała surowo:
  - Bohaterowie godni są powiesić rozkazem, ci, którzy im dowodzą, po prostu powiesić! Bo dobry dowódca rozpoczyna bitwę dopiero wtedy, gdy po prostu nie ma miejsca na bohaterski czyn, ze względu na predestynację zwycięstwa!
  Angelica potwierdziła:
  - Tak, jesteś złotowłosym mistrzem paradoksów ... Ale potem trzeba powiesić Vladimira Kirillovicha!
  Alicja zachichotała.
  - Oczywiście, że tak! Tak wielu naszych dobrych ludzi zginęło przez niego. Wojska na początku wojny były rozlokowane w sposób zupełnie nieprzydatny do obrony. A rezultatem jest porażka na samym początku!
  Angelica włożyła palec w szkarłatne usta:
  - Wyglądasz.... Uważaj na rynek. Nikt przecież jeszcze nie rozwiązał specjalnych wydziałów carskiej tajnej policji.
  Alicja się ożywiła:
  - Och och! Znalazłem coś do przestraszenia - jeża z kaszą manną! Uwierz mi, jesteśmy silniejsi niż wszyscy szpiedzy króla razem wzięci. Szczególnie duch!
  Angelica znowu, jakby była bita w ramię, chybiła... Jednak było już ciemno i nie było widoczności, a cele były tak małe i niewyraźne, a nawet ruchome. Cóż można przeciwko nim zrobić?
  Alice też nie strzelała często. Przyzwyczaiła się do tego, że przez ostatni rok nigdy się nie smarowała i nie chciała zdradzać smutnych statystyk. A potem to po prostu nie strzelało na oślep. Ponadto wśród walczących zbyt często pojawiali się bojownicy "z dmuchanym nosem". Szkoda ich najmilszej duszy Alice.
  Chociaż na przykład wydaje się, że Hitler powiedział: miłosierdzie na wojnie nie powinno przekraczać granic ekonomicznej korzyści! Wykonalność ekonomiczna nie powinna przekraczać ascetycznych potrzeb!
  Jednak ten ostatni, jak hasło; pistolety zamiast masła, nie były szanowane w najlepszy sposób! O szczęście ZSRR i śmierć III Rzeszy!
  Zapadła noc z szesnastego na siedemnasty kwietnia i rozpoczął się zmasowany atak. Do gry weszły nowe rezerwy, w tym czołgowe.
  W szczególności najnowszy "Nikolai" -7. Czołg ten był o trzydzieści centymetrów niższy niż Nikolai-6 i miał mocniejszy przedni pancerz zarówno wieży, jak i kadłuba. Z tym autem wiązało się wiele nadziei, ale...
  Niektóre czołgi ugrzęzły po drodze, a ich skrzynia biegów zawiodła... Podobno projektanci i przemysłowcy nie mogli przystosować się do jego poprzecznego ułożenia, a skrzynia biegów po prostu zawiodła przy próbie zmiany biegów.(Ta choroba z dzieciństwa była charakterystyczna i dla wczesnych modyfikacji czołg Nikolai).
  Tylko trzy z dwudziestu pięciu najnowszych czołgów były w stanie wspiąć się na wzgórza Seelow. Poruszali się jednak powoli, silniki mocno ryczały, az rur wydechowych wydobywał się czarny, śmierdzący dym.
  A z tyłu biegli nowi piechurzy, krzycząc hurra...
  Dziewczynki jeszcze jakiś czas strzelały, ale nie zwracając uwagi na poważne obrażenia, na towarzysze ciągle wpadające pod serię z karabinów maszynowych, żołnierze radzieccy wspinali się na kolejną grań, wojownicy rzucili się za nimi.
  Jednak naziści nadal byli silni. Straszny Non-162, Me-109 "K" i Fokken-Wulfs rzucili się w stronę samolotów szturmowych i pionków.
  Wśród nich szczególnie niebezpieczni są rzeźnicy Focken-Wulf w wersji szturmowej. Cztery działa kalibru 37 mm jednocześnie strzelają zarówno do piechoty, jak i do czołgów.
  Jeden z sowieckich Aleksiejew poszedł nawet taranować cięższy i bardziej uzbrojony pojazd wroga ... Zderzyli się i .... Niemiec miał więcej szczęścia, udało mu się wyrzucić, aw Aleksieju w ogóle nie ma takiego urządzenia.
  Zirytowana Alicja położyła niemieckiego pilota, zanim otworzył spadochron i elokwentnie wyraziła się:
  - Jestem miły! Dobro w domu jest tym, co cenią, dobre dla wypędzonej duszy!
  Dziewczyny przeniosły ogień na samoloty ... Ale Focken-Wulf modyfikacji szturmowej nie zrywa się z ziemi z karabinem. Bardzo dobrze zabezpieczone, a zbiorniki gazu znajdują się pod pancerzem wokół kokpitu. Niebezpieczna rzecz...
  Non-162 pod tym względem jest najłatwiejszą zdobyczą ... Na Me-109 "K" musisz zrobić specjalny przystanek. Najnowsza masowa modyfikacja Messerschmita... Modyfikacja z wyłącznie uzbrojeniem armatnim, trzema działami 30 mm i dwoma wiatrówkami 15 mm. Potężna maszyna, dziwna dla Petera-2, a nawet dla najlepszego Petera-3, oczywiście w służbie. Były po prostu problemy ze zwrotnością, nawet jeśli silnik jest najmocniejszy...
  Alicja, a następnie postanowiła wyrazić swój punkt widzenia:
  - Niemcy przywiązują zbyt dużą wagę do takich wskaźników jak opancerzenie i uzbrojenie samolotów. Na przykład w Messerschmit wzrost siły ognia pochłonął całą zwiększoną moc silnika. I jak pogorszyła się zwrotność.
  Angelica rzuciła:
  - I obniżasz tę osłabioną zwrotność. Najłatwiej mówić językiem, naprawdę walczyć...
  Alicja przerwała z urazą w głosie:
  - Nie walczę! Ale tak naprawdę, zastanów się, ile kosztuje Me-109 z pięcioma wiatrówkami? To po prostu "Salamander" to optymalna kombinacja kosztów pojazdu, możliwości produkcyjnych, masy, zwrotności, prędkości i uzbrojenia. Choć pod tym względem jest oczywiście gorszy od Messerschmitta czy zwłaszcza Fockena-Wulfa.
  Angelica zauważyła ponuro:
  - Tak mówisz, bo tylko tego ptaka udaje nam się sprowadzić. W przeciwnym razie...
  Alicja warknęła:
  - Nie bądź taki głupi!
  Jednak sowieccy "Alexei" i "Petra" całkiem skutecznie radzą sobie z potężniejszymi nazistowskimi jastrzębiami... Sprawiają, że gołębie rozbłyskują, nawet gdy zmuszają...
  A pięć dział Messerschmitta i sześć dział Focken-Wulf nie pomoże, naziści muszą chować nosy w ziemi.
  Ale sowieckie asy ponoszą straty. A straty są przyzwoite, więc przyjdź też, aby zmniejszyć presję. A liczba baranów rośnie.
  Alicja skomentowała to:
  - Barany to oczywiście znak męstwa, ale znak rozumu, aby wygrać bez strat!
  Angelica się nie zgodziła.
  - Znak inteligencji.... To nawet znak geniuszu, by wygrywać bez strat. Ale to już nie jest wojna.
  Alicja warknęła w odpowiedzi:
  - Po co do diabła jest wojna?
  Angelica była tutaj bardzo sprytna:
  - Ale jak inaczej rozróżnić, gdzie są prawdziwi mężczyźni, a gdzie mężczyźni nie docierają nawet do kobiet!
  Alicja zwróciła wtedy uwagę na nowe stado samolotów:
  - Spójrz na uszy... Co to ma wspólnego z emblematami nocnych czarownic... Pewnie tam jest Natasza. Teraz taki nazista oprze się gadaninie!
  Angelica się zgodziła.
  - Zdecydowanie zadowolony! Tylko po to, byśmy się nie poparzyli!
  Nocne bombowce Ekatriina-2, jak pieszczotliwie nazywa się je Katerinki, a jeszcze bardziej znany i raczej obraźliwy pseudonim kukurydzy.
  Na nich walczą dziewczyny-pilotki. Samolot jest łatwy w pilotażu i łatwy w pilotażu. W walce powietrznej nie jest tak gorąco, więc używa się go głównie do ataków nocnych.
  Tam wpływa na jego niski poziom hałasu, lekkość i zwrotność. To prawda, są niedociągnięcia, możliwe jest zestrzelenie przeciwlotniczego karabinu maszynowego ... Samolot jest zamachowcem-samobójcą.
  Ale tutaj niebo zostało już oczyszczone z sępów komarów, aby można było uruchomić bardziej wrażliwą maszynę.
  Alicja szepcze modlitwę:
  - Panie, uratuj życie Nataszy i innych dziewczyn ... Są tacy dobrzy i tak bardzo cię kochają. Nie pozwólcie największemu i najbardziej sprawiedliwemu triumfowi powszechnego zła i żalu!
  Angelica odcięła jej ramię;
  - Proszenie Boga o coś jest śmieszne. W końcu wszystko w naszym świecie jest przez niego z góry określone, więc po co oczekiwać, że coś zmieni!
  Alicja rozsądnie sprzeciwiła się:
  - A dlaczego myślisz, że On w ogóle istnieje... A jeśli jest, to jak w Biblii czy Koranie?
  Angelica potrząsnęła głową.
  - Wcale tak nie sądzę... Tutaj pewnie kłócisz się inaczej. Pamiętam tę śnieżnobiałą, którą kiedyś mi powiedziałeś teorię, nowe spojrzenie na teologię, ale jakoś udało mi się o tym zapomnieć?
  Alicja pospieszyła z radością, by przypomnieć:
  - Musiałeś czytać o słynnej teorii Noosfery Vernadsky'ego, prawda? O jego nauczaniu, że każda myśl, która przychodzi do głowy jest materialna i nie tylko pozostaje w formie pamięci w pewnych częściach mózgu, ale także zapisuje się w przestrzeni podmaterialnej jak na taśmie?
  Angelica chętnie potwierdziła:
  - Tak, znam taką naukę. To jest ogólnie logiczne. Jeśli słowo można nagrać na taśmie, to dlaczego myśli, czynu lub emocji nie można odcisnąć w ten sam sposób.
  Alice prawie dostała ołowiany prezent w klatkę piersiową i została zmuszona do skoku w lewo. Potem odpowiedz, uparty strzelec maszynowy. Umilkł, a złotowłosa wojowniczka kontynuowała swój wykład:
  - No właśnie... Ale słowo, a nawet fraza wypowiedziana wcześniej, a potem nagrana na magnetofon i głośna, może ogłuszyć lub skłonić do działania. Tak jak obraz człowieka, odtworzony w ruchu w filmie, może olśnić, przestraszyć, zmienić charakter... Generalnie odwrócić duszę, a nawet uzdrowić chorobę...
  Angelica narzekała na zgodę:
  - Tak, może!
  Alicja dodała:
  - Więc... Istnieje specjalna Uniwersalna Hipernosfera. Ma wiele istotnych różnic w stosunku do taśmy, ale wiara, nadzieja, modlitwy ludzi są w nim również odciśnięte jak miliardy miliardów klatek filmu. Jeśli miliardy ludzi w coś wierzyło, to nie znika bez śladu, ich wiara jest materialna i kumuluje kolosalną ilość energii. I ta energia może również rozpryskiwać się, wpływając na świat materialny. Oznacza to, że zapytaj, a otrzymasz nie jest pustym zwrotem. Jest całkiem możliwe, że w pewnych warunkach modlitwa wywoła silny rezonans w Hipernosferze, a jej moc pomoże rozwiązać problem na Ziemi... A więc Bóg istnieje i jest materialny, prawdziwy i aktywny, ale nie jest Stwórcą Wszechświata, ale raczej stworzony przez ludzkość i jej wiarę w Niego!
  Angelica natychmiast poprawiła:
  - Ale w tym przypadku nie trzeba się modlić. Możesz po prostu zapytać ... Przy okazji, dlaczego Bóg musi. Komunizm w wersji królewskiej to także najsilniejsza wiara. Więc jeśli poprosisz o coś wolę ludową bolszewizmu lub Stalina, to się spełni?
  Alicja powiedziała z absolutną pewnością:
  - Tak! Może dobrze! A to się spełni i wygra!
  Angelica wystrzeliła kilka razy z ręki... Druga grań Wzgórz Zeel została już zajęta. Ale wciąż była trzecia, najbardziej ufortyfikowana, gdzie stały rezerwy i pięści czołgów i dział samobieżnych. Nie było tu łatwo wejść w przełom...
  Wyczerpane okrutnymi bitwami wojska sowieckie zatrzymały się rano... Zginęło zbyt wielu piechoty, rozbite czołgi wymagały naprawy... Po drodze zgrzewano do nich blachy i ponownie wrzucano do walki. Wszystko odbywało się jednocześnie w trybie wymuszonym, fachowcy po prostu biegali dookoła, jakby ktoś przyśpieszył film. Z drugiej strony na starych taśmach klatki poruszały się po prostu dwa razy szybciej niż te prawdziwe.
  Same Alice i Angelica otrzymały kolejną nieprzyjemną ranę i zostały zmuszone do położenia się, aby się położyć. Dziewczyny były wyczerpane i chciały spać przynajmniej kilka godzin, ale ogłuszający ryk im na to nie pozwolił.
  A sowiecka masa czołgów i piechoty rozbiła się jak fala na przyboju i powoli osiadła... Trzeba było zebrać siły i znów wstrząsnąć niemiecką obroną. Jak inne fale podążają za jedną falą. Oczy dziewcząt sklejały się, ale surowy rozkaz marszałka Żukowa nadal prowadził je i wielu innych facetów do ataku.
  A wojownicy nie mieli już siły i banalnie pełzali jak ślimaki, tylko trochę szybciej....
  A potem Alicja postanowiła zaśpiewać dla radości:
  Przy kryształowym lustrze jeziora;
  Jeżdżę jak jaskółka!
  Nie zmroziłem serca -
  Wspaniała Rosja dała ci!
  
  A wiosną drzewa są zielone;
  A młoda wiosna wrze życiem!
  Tam pędy rosną odnowione,
  Tam szeleszczą liście szmaragdu!
  
  Jak piękne jesteście, głębokie wody;
  Światło słoneczne odbija się!
  Ziarna na polu były wypełnione sokami,
  Dawn ufarbowała je na rubiny!
  
  Archaniołowie wymagają, aby być niewinnym;
  Utrzymuj wszystkich w czystości przed ślubem!
  I pracuj, wciskaj nogi w czasy chleba,
  Zakręć najdelikatniejszą nitką z jedwabiu!
  
  Ale nie czuję się powołany
  W moim sercu horda diabłów!
  Jak wieść takie życie, smutne;
  Lepiej iść na wojnę - zabijaj tam zło!
  
  Tu przed nami są zamorskie przestrzenie;
  Pod kopytami cukrowych deserów!
  Nie ma chłodu, że nieumarli pod sosnami,
  Zobacz, co ghul połyka!
  
  Na wojnie znałem cierpienie
  Wyprowadzanie zmarłych!
  A jakie są szlochy?
  Płacz bosych sierot!
  
  Ale po drugiej stronie przygody
  Dużo ryzyka, żyjesz życiem!
  Czy Wszechmocny udziela przebaczenia?
  Tak, nie potrzebujemy raju - gdzie jesteś wesz!
  
  Człowiek jest takim stworzeniem
  Co go choruje cichym pokojem!
  Potem buduje swój wszechświat,
  Egzekwowanie zamówienia jest fajne!
  
  A Ojczyzna jest Wielką Matką;
  Jesteś Rosją, krajem świętym!
  Jak aksamit twoje kamyki, kamyki,
  Na którym biegał boso!
  
  Ale nadszedł czas, esencja jest podstępna,
  Miłość wyrwała się z zasadzki!
  Kusiło mnie, znalazłem sobie faceta,
  Oto takie zepsute ciało!
  
  Bądź oczywiście oddany Ojczyźnie:
  Nie byłoby nikczemnego nieszczęścia!
  Ale taki jest los ludzkości,
  Że jesteśmy ludźmi, a właściwie bydłem!
  
  Okazał się szpiegiem, bezwzględnym,
  Przekazał nasze plany bez honoru!
  Ale to nie są dziecinne figle,
  Jeśli przeciwnik cię zdradził!
  
  Sprawy się pogorszyły
  Oto nasz podział w kotle!
  A naziści złapani za warkocze,
  Więc stałem się w niewoli!
  
  Pracuję nago dzień i noc
  Wysyłam i kruszę rudę!
  A zimą i latem jestem boso,
  A ja biegnę za taczką!
  
  Bicz mnie dręczy i nie ma litości,
  I w pełni znałem przemoc!
  Och, jakim marnotrawstwem staliśmy się,
  Szatan łotr obnaża zęby!
  
  Nigdy nie doradzasz potomnym,
  Nie idź zdradzić kraju!
  Nie zastępuj serca monetą,
  Nasza Ojczyzna; Boże, Sumienie, Matko!
  Dziewczyny walczyły tutaj, a Oleg Rybaczenko przedarł się do Berlina znad Łaby. Wieczny chłopiec w wieku dziesięciu lat (a dokładniej trochę większy, ponieważ Oleg był znacznie wyższy niż przeciętny wzrost mężczyzny!) Walczył jak tytan.
  Przystojny chłopak o bardzo wydatnych mięśniach rzucał gołymi dziecinnymi nogami granaty, rozrywając je przez wroga i ryknął:
  - Na chwałę króla nie wymażemy wrogów na próżno!
  Po czym chłopiec wziął i zaczął komponować, idąc, wspaniałą piosenkę;
  Wielki, piękny, rosyjski kraj,
  W nim car Włodzimierz rządzi bardzo mądrze ...
  Jest na zawsze dana przez Boga, który stworzył świat ...
  Jesteśmy rosyjskimi wojownikami w rolce!
  
  W trakcie zabawy będziemy w stanie pokonać złośliwość piekła,
  Chociaż Wehrmacht atakuje bardzo gorliwie...
  Niezwyciężony Rosjanin to nasz niedźwiedź,
  Najwyraźniej mężczyzna nie jest małpą!
  
  Wierzę, że na pewno pokonamy nazistów,
  Dziewczyna rzuci bombę gołym obcasem...
  Tutaj rozwinął skrzydła, potężny cherubin jest nad nami,
  Piękni kosy wojownicy!
  
  Jestem boso pionierskim chłopcem,
  Kto nie boi się śniegu na mrozie ...
  Pokaż wszystkim wojownikom przykład,
  Święci tutaj lśnią z ikon twarzy!
  
  Chłopiec bazgra z karabinu maszynowego,
  Skoszony szeregi w wściekłości faszystowskiej ...
  Podnosząc tarczę naszej ojczyzny,
  Nie dopuszczać do rewanżyzmu szumowin!
  
  Chłopak wojownik rzucony na wroga,
  Bosą stopą z trocin bomba ...
  złamie wroga diabła,
  Adolf ruszy z huśtawki w twarz!
  
  Chłopiec walczy - wściekły tytan,
  wybucha ogień moździerza...
  Huragan przetoczył się przez podziemie,
  Niech zły Kain zostanie zniszczony!
  
  Znowu leci potężny granat,
  Wrogowie Ojczyzny gorliwie rozdzierają ...
  W końcu nasza przyjaźń to solidny monolit,
  My też wejdziemy pod osłony raju!
  
  Niech nasza Ojczyzna będzie święta,
  I niech cherubin wzbije się w niebo ...
  Z bosą, złotowłosą dziewczyną,
  Prowadzę rozmowę, strzelam do hordy!
  
  Lata mijają, Jezus przyjdzie,
  I będzie matką bogów, królowej Łady ...
  Zwycięstwa otworzyły konto bez limitu,
  A dla każdego czeka nieskończona nagroda!
  . ROZDZIAŁ 9
  Akulina Orłowa i Anastasia Vedmakova zniszczyły niemieckie samoloty nad Berlinem.
  ME-462 to bardzo potężna maszyna, walcząca z rosyjską potęgą. Przewaga lotnictwa carskiego liczebnie była kolosalna. A Niemcy grali.
  Ale walczyli bohatersko.
  Albina i Alvina walczyły na niebie, bardzo bohatersko pokazały swoją klasę.
  Albina przewróciła rosyjski samochód gołymi palcami i ryknęła:
  - Jestem córką diabła w ciele!
  Alvina zburzyła też samolot armii carskiej za pomocą wdzięcznych palców kończyn dolnych i pisnęła:
  - Za nasze fajne zwycięstwa!
  I przewraca kolejny rosyjski samochód.
  Ale w końcu połączyły się dwa najlepsze asy III Rzeszy i dwa najlepsze asy carskiej Rosji.
  Jedna para dziewczyn przeciwko drugiej świetnej parze. Obie dziewczyny z Trzeciej Rzeszy to urocze blondynki. A przeciwko nim Rosjanie - blondynka i ruda.
  Obie pary zazwyczaj walczą boso i tylko w bikini.
  Albina i Anastasia zaczęły do siebie strzelać z daleka.
  Albina wykręciła bosą stopę i przebiła skrzydła rosyjskiego pilota.
  Zemściła się, raniąc ogon przeciwnika. Oba samoloty rosyjskie i niemieckie zaczęły dymić.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Witaj carski!
  Swoją nagą piętą wysłała wrogowi podarunek śmierci.
  Albina również uderzyła wroga i wydała:
  - Za Ojczyznę, za Führera!
  Oba samoloty były już poważnie w ogniu i płonęły niebieskim światłem. A dziewczyny zaczęły się wyrównywać i próbować umieścić je na polu poniżej. Aby maszyny nie zawaliły się całkowicie.
  Akulina i Alvina strzelały do siebie i manewrowały. Również siły dziewcząt były równe. Oboje są takimi pięknymi, bosymi blondynkami. I takie cudowne piękności. I lubią torturować, a nawet gwałcić mężczyzn. Szczególnie młode dziewice.
  Wojownicy obsypują się nawzajem muszlami.
  Akulina gołymi palcami wycelowała jednak z pistoletu lotniczego i zestrzeliła wroga.
  Ale Alvina zdołała przebić się, także bosymi palcami, brzuch wojownika przeciwnika.
  Oba samoloty zaczęły się rozpadać w płomieniach. I nie pozostało nic, jak tylko wyrzucić.
  Dziewczyny padły, machając gołymi, opalonymi, wyrzeźbionymi nogami, śpiewały:
  - Rozerwiemy wszystkich, a wszystkich wrogów udusimy,
  Nie oddamy naszych dusz bez walki!
  A gdzieś na szczycie wciąż toczą się zacięte bitwy. Strzelają działa przeciwlotnicze i latają rakiety.
  Oleg Rybaczenko, rzucając kolejny granat gołymi, dziecinnymi nogami, rozrywając nazistów, przemówił;
  Pisarz jest podobny do Boga w wyobraźni, tworzy arcydzieła, ale wyróżnia się współczuciem dla stworzenia!
  Człowiek rzuca grzechy jak jesienne liście klonu, tylko bezlitosny Bóg ogrodnik pali samo drzewo!
  Aby drzewo rodzaju ludzkiego nie zrzuciło liści grzechów, musisz udusić się swoim umysłem!
  Muszę powiedzieć, że chłopak był bardzo dowcipny.
  I obiecano mu wreszcie otrzymać od dawna obiecaną i zasłużoną rangę generała. Niech wygląda jak dziecko.
  Oleg Rybachenko zdecydował, że w tym celu konieczne jest schwytanie Fuhrera. I będzie naprawdę fajnie.
  Wojska rosyjskie poszły na ostatnią, najbardziej ufortyfikowaną linię Wzgórz Seelow. Przygnębiające, ogromne straty, pagórki są tak gęste, jak fortepian z połamanymi klawiszami, pokryte trupami. Czołgi, nawet z serii Nikolay, ślizgają się we krwi i nie chcą iść na górę. A muszle wciąż wybuchają i wybuchają, jakby wulkany przechyliły się i otworzyły swoje otwory wentylacyjne.
  Lawa to mieszanka ognia i ołowiu, bomb wypełnionych różnego rodzaju materiałami wybuchowymi, rzucanych w kierunku rosyjskich latających armad Salamander. I starcia, już hitlerowcy nie gardzą taranowaniem. Taka gorycz, powstały bitwy.
  Same wojowniczki biegną do ataku, widzą, jak ciężkie karabiny maszynowe nazistów niczym robaki wypełzają z ich nor i śmiertelnie plują. A kiedy uderzy tak ciężka i wybuchowa plwocina, żołnierze rozszarpani na kawałki i z roztrzaskanymi na strzępy kośćmi odlatują z powrotem.
  Czołgi zatrzymały się bliżej szczytu, a żołnierze popychają moimi rękami transportery opancerzone. W tym samym czasie słychać ryk, okrzyki wiwatów i drżący mat. Para opancerzonych transporterów, natknąwszy się na miny, eksploduje, a kawałki ciał odlatują we wszystkich kierunkach.
  Ale wojownicy pchają dalej, już kilka na wpół zniszczonych bunkrów okupuje rosyjska armia carska.
  Dziewczynki dużo strzelają, znowu zostały ranne, ale odejście z posterunku nie jest dla nich. Po prostu zapieczętowali ranę celofanem i wpadli na fakt, że ruch.
  Było już ciemno, a gdy widoczność się pogarsza, trudniej się obronić. Nawet jeśli niektóre wrogie czołgi i działa samobieżne zakopane w ziemi mają noktowizory.
  Ale nie ma myśli o odwrocie ...
  Alice szturchnęła partnera w ramię.
  - Zobacz, co robi Jagdtiger.
  - Kopie własny grób! - warknęła Angelica.
  Najsilniejszy pod względem siły przeciwpancernej i ochrony niszczyciel czołgów Yagdtigr-3, strzelał dość celnie w zablokowane radzieckie czołgi Nikolai i Alexander. Jego prawie trzydziestokilogramowy pocisk przeciwpancerny po prostu oderwał korpus wieży, nie pozostawiając załogom szansy na przeżycie. Zniszczenie takiego kolosa jest niezwykle trudne, a nawet zakopane w ziemi, posypane workami z piaskiem.
  Alicja szepnęła do swojej przyjaciółki:
  - Spróbuję zepsuć mu celownik optyczny i noktowizor.
  Angelica zachichotała wesoło.
  - Bij w oczy... To zabawne! Zwykle kobiety strzelają oczami, a nie oczami. Odkryłeś coś nowego!
  Alicja, kładąc tyłek na ramiona i opierając nogi po kolana na zaoranej ziemi z łuskami, chwyciła wroga na muszkę i szepnęła:
  - Jeśli wróbel jest blisko, podpalimy armatę! Jeśli mucha - uderz w muchę, a strzała do szpitala psychiatrycznego!
  Angelica, po usunięciu Fritza kolejnym celnym strzałem, odpowiedziała:
  - Więc fajny talent aktorki cyrkowej znika. Dopiero teraz, zwykle w naszym kraju, trafiają do obozu, a nie do szpitala psychiatrycznego!
  Alice, strzelając gołymi palcami u nóg, przerywając celnym ciosem, widok Jagdtigera żartobliwie śpiewał:
  - Na ruinach Berlina Taras Bulba moczy syna! A dlaczego mielibyśmy wziąć Berlin - cały świat jest lepszy od razu!
  Angelica chybiła ze śmiechu, a kolejny "faszysta" wymknął się. Dziewczyna uderzyła się pięścią w podbródek.
  - Nie z przodu, wszystko jest nie tak, nie ma takiej zabawy! Palisz na pusty żołądek, pijesz z kacem!
  Alice mrugnęła.
  - Ale ja nie piję i nikt mi tego nie wleje do gardła. Jest o wiele więcej radości niż chmielu, na przykład możliwość poruszania się, śpiewania i tańca!
  Angelica znowu chybiła, jej intuicja strzelania w celu zabicia nie była tak wszechstronnie rozwinięta jak Alice, a jej śmiech był wyjątkowo nieodpowiedni, gdy wokół było tak wielu martwych, że trzeba było starać się nie nadepnąć na zwłoki. A czasami musiałem przejeżdżać po szczątkach ciał...
  Rudowłosy wojownik syberyjski powiedział:
  - Rozumiem więc, że wojna ma niekobiecą twarz, ale kobiecą niecierpliwość w pragnieniu kanibalizmu!
  Alicja również rozbiła urządzenie noktowizyjne i powiedziała z irytacją:
  - Nie lubię łamać dobrych rzeczy!
  Angelica prychnęła pogardliwie.
  Co jest dobrego w tym urządzeniu? Jakoś zajrzałem do trofeum... Wszystko się rozmazuje, jakby zdrowa osoba założyła okulary i z zielonkawym odcieniem.
  Alicja odpowiedziała rozsądnie:
  - Jakość jest znana w porównaniu. Nawet tego nie mamy!
  Angelica z przekonaniem powiedziała:
  - Nie, będzie! A nawet lepszy niż Fritz... Ale nazistowskim Niemcom nic nie zostanie, niewiele ponad czterdzieści kilometrów do Berlina. I miniemy je, cokolwiek to dla nas, a wróg nie musi!
  Alicja potwierdziła:
  - No, oczywiście, chodźmy! Tego jestem absolutnie pewien! Ale na razie nie zaszkodzi nam zmiana miejsca rozmieszczenia...
  Dziewczyny pobiegły, klepiąc hełm zgrabnymi nogami pokrytymi pęcherzami i otarciami, prawie do kolan, ale wciąż pięknymi. Wojownicy nawet do pewnego stopnia cieszyli się tym bólem, obnosząc się odwagą niedostępną nawet dla wielu mężczyzn.
  Alicja mądrze zauważyła:
  - Mężczyzna ma nie tylko brodę na twarzy i kulki ze stali w spodniach, ale także złote serce w piersi!
  Angelica zgodziła się z tym:
  - Koza też ma brodę, ale tylko prawdziwy mężczyzna ma złote serce!
  Trzecia grań była jeszcze niezajęta. Samoloty szturmowe poniosły straty, zwłaszcza Focken-Wulf - samolot-potwór. Najpotężniejszy myśliwiec jednomiejscowy pod względem uzbrojenia i zbroi, ten koń pociągowy II wojny światowej, był dla Aleksiejewa bardzo nieprzyjemny. Pewna słabość w manewrowości w bitwie, również przy niezbyt zwrotnych samolotach szturmowych, nie wpłynęła szczególnie, ale siła uzbrojenia...
  A Piotr i Iwan pozostali w tyle ...
  Alice, zdając sobie sprawę, że Fokken-Wulf nie może zostać zestrzelony przez snajpera, znokautowała Salamandry lub Me-462. Były szanse...
  Z drugiej strony Angelica strzelała do celów naziemnych. Z różnym powodzeniem, ale snajperzy wcale nie tęsknią, tylko w filmach. Lub w niskoprofilowych filmach akcji. Alice, nawet jeśli chybiła, było to niezauważalne. Nie chciała stracić reputacji wojownika terminatora!
  Ale Angelica coraz częściej smarowała się. Tu jednak nie tylko jej wina, noc, dym, wyziewy, nawet powietrze wibruje od upału. Ale wojownik syberyjski był zirytowany i śpiewała:
  - Alisa Selezneva, uwierz mi na słowo! Strzela jak krowa, nazistowski dom wariatów!
  Złotowłosy wojownik zignorował głupi żart. Nawet jeśli znęcała się.
  Alicja właśnie pomyślała
  - Dowcip ukazuje czasem tępotę umysłu, jak proste lustro krzywą twarz!
  Wręcz przeciwnie, salamandry wlatywały i wylatywały. Wykorzystując swoją przewagę w szybkości i zwrotności, starali się wywierać presję na rosyjskie asy, tworząc lokalną przewagę sił na tym lub innym sektorze frontu.
  Non-262, fruwające jak motyle, nakrapiane zielono-niebieskie khaki. Zrobili beczkę, tuzin i pół tych uroczych samochodów na raz, a potem wśliznęli się na skrzydła jak łyżwiarze.
  Alice cmoknęła językiem:
  - Ba! To po prostu cudowne! Ale skaterzy, to cię nie uratuje!
  Motyle faktycznie dostają się do pochodni i spadają!
  Tymczasem Włodzimierz III z nocy z 17 na 18 wydaje rozkaz:
  - Żukowski ma trudności! Dlatego rozkazuję oddziałom uderzeniowym pierwszego frontu ukraińskiego skręcić na północ i zaatakować Berlin od południa!
  Dowódcy wydają rozkazy, a szeregowi żołnierze walczą bez zastanowienia.
  Alicja rozpala kolejne "Salamander" (ciekawe, dlaczego Niemcy tak nazywali swojego najlepszego myśliwca. Może przez analogię do słynnej powieści; Karl Capek - wojna z salamandrami. Wielu znawców i historyków uważa, że Capek narysował paralelę w tej słynnej praca między zmutowanymi salamandrami a faszystowskimi nazistami!), powiedział:
  - Z jakiegoś powodu tak łatwo zestrzelić kogoś, kto lata!
  Angelica sprzeciwiła się wymownie:
  - Ktoś, kto okazał się zestrzelony prostym brukiem, skrzydła zostały zmiażdżone przez kamienie już w locie!
  Alicja zachichotała.
  - Tak, tutaj jest dialektyka! Dialektyka rozwoju i filozofia... Jak mówią Francuzi...
  Angelica przerwała swojemu partnerowi:
  - Był Kutuzow - pokonał Francuzów! Teraz Władimir jest Bogiem całego świata!
  Dziewczyny po takich słowach znów zachichotały, klepały się po podeszwach. Alice strzelając coraz szybciej, nawet jej karabin automatyczny przegrzewał się i parzył jej palce. Tutaj, na przykład, miała nawet zdolność powalenia prawie nieprzeniknionego Fockena-Wulfa podczas tury. Angelica pochwaliła:
  - Twoje oko to diament! Kiedy oko jest diamentem, w przeciwieństwie do kamienia naturalnego, jest zawsze pod ręką i nie trzeba go wykopywać!
  Alicja żartobliwie zauważyła inny aforyzm:
  - Nawet krowa potrzebuje spodni, jeśli są na rozwidleniu pastwiska i wodopoju! Kobieta ceni sobie ubranie, mężczyzna jej nieobecność, a podatnik docenia ilość łat, które można wyciąć z cudzej sukni, łatając budżet państwa!
  Na niebie nastąpił chwilowy zastój, ale nagle, w centrum pozycji, zbliżające się wojska rosyjskie były jak wybuch, jak meteoryt uderzył w Ziemię. Setki piechurów zostało rozerwanych na strzępy, spalonych i rzuconych w różnych kierunkach. Rozproszyli się, wydaje się, że nie są ludźmi, ale cała fala tsunami wzniosła się z żywych, postrzępionych i martwych ciał.
  Angelica wykrzyknęła ponad hałasem:
  - Wow! Oto cios! Nawet "Andryusha" tak nie uderza!
  Alicja zasugerowała:
  - Tu Strumtigr ze swoim bombowcem. Najpotężniejsze gąsienicowe działo szturmowe!
  Angelica rozłożyła ręce.
  - Tak, nie widziałem wcześniej tej durry! Prawdopodobnie działa samobieżne, czego potrzebujesz!
  - Musimy zobaczyć te działa samobieżne i je zneutralizować! - stwierdziła Alicja. - Inaczej będziemy się gotować w wannie!
  Angelica zażartowała nie na miejscu:
  - Będziemy w wannie: więc kąpiel dla Rosjanina to szczęście!
  Na polu bitwy panował taki chaos, że Alice zdołała naprawić skąd leciał strzał dopiero drugą salwą. Co więcej, obaj, "Sturmtiger", zostali natychmiast zmiażdżeni. Więc te bomby dudniły, tyle ofiar...
  Angelica, podobnie jak Spinoza i Cycero w jednym, powiedziała:
  - W imię sztuki wykonawcy składają dobrowolne ofiary, w imię sztuki militarnej słuchacze są zmuszeni do poświęceń! Publiczność zawsze chce bisu z arcydziełem sztuki, nie ma nikogo, kto chciałby powtórzyć arcydzieło sztuki wojskowej! Koncerty mistrza sztuki, duże pieniądze płaci się za bilety, a jeszcze więcej pieniędzy płaci się, aby uniknąć koncertów mistrza sztuki walki!
  Alicja przerwała swojej przyjaciółce:
  - Daj spokój, na mój rachunek strzelmy prosto w kanał szerokiego lufy armaty, wtedy wybuchną bomby w ładunku miotającym!
  Angelica wykręciła palec na skroni:
  - Musisz najpierw zmienić pozycję, żeby kąt był prostszy i tupać nogami!
  Wojownicy biegli z całą zwinnością, ale znowu nie mieli czasu. Wygląda na to, że Stormtigery otrzymały dodatkową automatykę podczas przeładowywania, a ich szybkostrzelność wzrosła. Co więcej, od salwy ucierpiała nie tylko piechota, ale i czołgi, zerwano wieże, a stal zmieszała się z płomieniami w diabelskim kotle wiedźmy.
  Dziewczyny, zirytowane ich powolnością, celowo wkroczyły bosymi, kobiecymi stopami w ogień, aby ukarać się bólem!
  Angelika zauważyła:
  - Zasługujemy na to!
  Alicja, krzywiąc się w agonii i tańcząc boso na ogniu, dodała:
  - A wrogowie zasługują na jeszcze gorsze!
  Angelika odpowiedziała:
  - Lepiej zabić jednego łajdaka niż narazić setkę, ostatni łotr robią to sami!
  Alicja zdecydowanie, jako wojownik z Lucyfera, oświadczyła:
  - I właśnie to zrobimy!
  Dziewczyny wycelowały, tańcząc z małych płomieni, bólu i oparzeń, co pozwalało im się skoncentrować. W końcu to ich ojczyzna, ich bracia to rosyjscy żołnierze, muszą wygrać i postawić ostatnie kroki do Berlina. Kiedy komunizm zwycięża, człowiek nigdy nie umrze z rąk innego człowieka!
  Miękki start, z pni wyleciały specjalne pociski o zwiększonym przebiciu pancerza. Tutaj główną trudnością było nie tylko dostanie się do otworu wentylacyjnego. Naziści też nie są głupcami i zabezpieczyli otwór beczki nakrętką jak pokrywką od czajnika. Dlatego trzeba było mieć czas na posadzenie go w tej krótkiej chwili, gdy czapka uniosła się w mgnieniu oka od strzału. Potem, jak pociski przebijające mieszaninę kilku agresywnych cieczy...
  Wybuchł potwornie, najpierw dwa wybuchy jednocześnie, potem jeszcze kilka od detonacji kilkunastu kolejnych bomb amunicyjnych. Kilka pobliskich bunkrów Fritz zostało zniszczonych lub poważnie uszkodzonych, zrobiono w nich imponujące luki.
  Fala uderzeniowa była tak silna, że prawie przewróciła obu wojowników na plecy. Z radości dziewczyny krzyczały:
  - Jest! To tylko klasa!
  Alicja dodała:
  - Bystre oko snajpera jest w stanie przebić grubą zbroję najgrubszych brwi, najgłupszego wojownika!
  Zadowolony głos dał się słyszeć z tyłu.
  - Widziałem to! Dziewczyny, weźcie Order Chwały I stopnia w kieszeni... Mężczyzna w mundurze majora carskiej tajnej policji wyzdrowiał. - Dokładniej na klatce piersiowej! Dobra robota dziewczyny! Jednak to nie wszystkie twoje wyczyny!
  Alicja nadąsała się:
  - To dopiero początek!
  Angelica podskoczyła.
  - A co najważniejsze dobry początek!
  Dodano majora:
  - To początek i koniec w Berlinie! Nie zdziwiłbym się, gdybyś również złapał za jaja Hitlera. W końcu jesteście dziewczynami na poziomie supermana!
  Wojownicy skromnie odpowiedzieli:
  - Nie, jesteśmy tylko sowieckimi kobietami!
  Śmierć Sturmtigerów i szok po klęsce zdawały się złamać siły Fritza, trzeci grzbiet został już pokonany rankiem osiemnastego. Oddziały, w szczególności czołgi, wypełzły na bardziej wyrównany teren. Dziewczyny musiały nawet pchać tak ciężkie maszyny!
  Angelika zauważyła:
  - Wojna jest najbardziej hazardową grą, tylko w niej państwo przegrywa, w przeciwieństwie do pokera, tego, który nie potrafi podporządkować się podnieceniu!
  Alicja dodała poważnie:
  - Atak na wojnie jest jak wyścig konny, tylko hipodrom ma znacznie więcej przeszkód i skorumpowanych dżokejów!
  Angelika odpowiedziała:
  - Ten aforyzm nie jest dokładny! Na wyścigach konnych można przekupić dżokejów, podczas ataku biegacz uświadamia sobie, że życie nie jest na sprzedaż!
  Wojownicy uciekli jeszcze dalej... I jednocześnie obnażając swoje perłowe zęby. Alicja nawet zaśpiewała:
  - Piękno, uroda, zabieramy kota, czyża, psa, łobuza Petka, małpę, pół tramwaju do wariatów! Oto firma!
  Angelica podbiegła do okopów i dodała:
  - Firma, której nie da się sprzedać pod młotek!
  Alicja skinęła głową.
  - Tak! CPSU nas zje!
  Angelica była zaskoczona:
  - A co to jest CPSU? Nie znam tego terminu!
  Alicja rozwinęła w osobliwy sposób:
  - To można przetłumaczyć jako Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego!
  Angelica wzruszyła posiniaczonymi ramionami.
  Ale takiej nazwy jeszcze nie ma...
  Alicja zwymiotowała, prawa pięść:
  - Uwierz mi, to będzie! Koniecznie będzie!
  Angelica rzuciła:
  - Bądź zdrów!
  Alicja wsparła poważny żart:
  - Z pewnością!
  Na równinie opór był słabszy, ale wciąż uparty. Ferdynandy były szczególnie irytujące, te myśliwskie działa samobieżne, jak ogromne trzmiele, wdzierały się pociskami do sowieckiego sprzętu. Zniszczenie Ferdynanda nie jest łatwe, nie bez powodu to działo samobieżne jest najmasywniejsze z ciężkich i ustępuje jedynie Panzer-4.
  Angelica zobaczyła zasadzkę Panzer w krzakach... Samochód waży tylko dwadzieścia dwie i pół tony, ale ma działo Panther. Niska sylwetka ułatwia kamuflaż i atakowanie zza zasadzek. Alicja też zaczęła czołgać się w kierunku Panzera... Samochód udany, ale jego pełny potencjał nie został w pełni wykorzystany, ze względu na głupotę niemieckiego dowództwa. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dziwne zjawisko II wojny światowej. Rosyjskie dowództwo wojskowe w trakcie działań wojennych wyraźnie poprawiło się w sztuce wojennej, zwłaszcza na poziomie taktycznym. A Niemcy, przeciwnie, zaczęli zarządzać wojskami znacznie gorzej niż na początku wojny. Z tego powodu nawet zwiększona ilość sprzętu (w 1956 r. wyprodukowano w ciągu miesiąca więcej czołgów i dział samobieżnych niż w całym 1954 r.!) nie pomogła im oprzeć się rosyjskim ciosom armii carskiej. Na przykład, jeśli weźmiemy pod uwagę produkcję broni, to w pięćdziesiątym piątym i pięćdziesiątym szóstym roku proporcje w stosunku produkcji sprzętu były dla Niemców lepsze niż w pięćdziesiątym pierwszym i pięćdziesiątym drugim roku. Ale przebieg działań wojennych nie stał się korzystniejszy dla III Rzeszy, a wręcz przeciwnie!
  Dziewczyny nie ograniczały się do niszczenia optyki Panzer-4, a także wysadziły samochód przechwyconymi granatami kumulacyjnymi. Najpierw jeden Panzer, a potem następny...
  Angelika się roześmiała.
  - Tak młócimy te żmije!
  Alicja odsłaniając sztyletowe zęby, zgodziła się:
  - Młócimy się tak bardzo, że nawet skorupa żółwia nie uratuje Panzer-4!
  W okopach było wielu nastolatków, najwyraźniej wezwanych całkiem niedawno. Byli nawet tacy chłopcy, że nawet nie pociągali nastolatków, w wieku około dziewięciu lub dziesięciu lat. Wyglądali na zdezorientowanych i przestraszonych.
  Broń chłopięca, bezodrzutowy kaliber 20mm. Lekki, a przy nich możesz usmażyć piechotę lub zabić gąsienicę czołgu. Oto jeden mały, jasnowłosy, zakopany w zasadzce, wystają mu tylko nagie pięty. Wielu chłopców chodzi boso, brakowało butów w odpowiednim rozmiarze, aw Niemczech w połowie kwietnia pogoda jest jak w Rosji w ciepły maj. Chłopcy III Rzeszy nie rozpraszają się jednak ze strachu, jak starsza milicja niemiecka przy pierwszej nadarzającej się okazji, podnosząca łapy do góry lub uciekająca do Berlina.
  Tylko chłopcy zamykają uszy, by ogłuchnąć od wybuchów pocisków i wycia płonących darów "Andryusza" i "Katiuszy". I tak walczą do końca. Niektórzy nawet uciekają się do oszustwa, wpuszczają żołnierzy Armii Czerwonej, podnosząc bliżej białe szmaty, a następnie wysadzają się razem z nimi. Odważne dzieci odurzone propagandą i dużo bardziej krytyczni dorośli, zwłaszcza ci, którzy dobrze pamiętają czasy sprzed Hitlera i nie dali sobie całkowicie wyprać mózgu.
  Dlatego im bliżej Berlina, tym mniej dorosłych uciekających na tyły i coraz częściej walczą chłopcy bez brody, ale odważni.
  Ale wśród bojowników niemieckie dziewczyny zaczęły się znacznie częściej poruszać. Hitler, co trzeba przyznać, uważał za obowiązek władcy ochronę kobiet i nie pozwalanie im iść na front jak mięso armatnie. Co więcej, brak mężczyzn z demograficznego punktu widzenia nie jest taki straszny, jeden samiec może zapłodnić setki samic. Ale kobieta potrzebuje dziewięciu miesięcy na urodzenie dziecka i kolejnych dwóch lat, aby wyzdrowieć.
  Alicja widząc, że Angelica strzela do chłopców, uderzyła w lufę, wykrzykując:
  - Nie zabijaj dzieci! Czy zrozumiałeś kobietę lub wilka?
  Angelica warknęła zaciekle jak pantera:
  - Czy mogą nas zabić?
  Alicja zauważyła:
  - To są dzieci, nie rozumieją... Poza tym są różne poziomy moralności. Moralność faszystowska jest podstawowa, moralność komunizmu jest wzniosła. Na tej podstawie musisz zrozumieć, że nie możemy, nie powinniśmy być tak źli jak nasz przeciwnik. W przeciwnym razie po co nam pretendować do roli dobra w walce ze złem.
  Angelica chciała w odpowiedzi wymyślić aforyzm, ale jej głowa była pusta, jak torebka biesiadnika. I nic nie przyszło, dowcipne i żrące.
  Alice poklepała przyjaciółkę po ramieniu.
  - Otóż to! Chociaż Stalin powiedział, że na cios wroga odpowiemy potrójnym ciosem, wcale nie miał na myśli, że na podłość należy odpowiedzieć potrójną podłością. A na okrucieństwo potrójne okrucieństwo! W tym przypadku zasada oko za oko nie jest naszą zasadą!
  Angelica zmarszczyła brwi z irytacją i całkiem rozsądnie zauważyła:
  - Stary człowieku, rozpierzchnij się, mają znacznie silniejszy instynkt przetrwania za wszelką cenę. To bardzo kontrowersyjny pomysł... Chciałem powiedzieć, że niedługo nie będziemy mieli do kogo strzelać oprócz dmuchanych frajerów... Więc co możemy zawrócić?
  Alicja wskazała Angelikę palcem wskazującym na Zachód:
  - Widzisz, "Pantery" pełzają, uwierz mi, wciąż będziemy mieli tu z kim walczyć i kogoś do rozwalenia! Czy to nie jest jasne!
  Angelica zapytała swoją przyjaciółkę:
  - Że moje ręce drżą ze zmęczenia, a nogi też... Może zaśpiewasz mi coś wesołego?
  Alicja odpowiedziała:
  - Tak, ja też nie zamknąłem oczu na piąty dzień! Śpiewać, czy bycie wesołym to dla ciebie coś... Od starego?
  Angelica gwałtownie szarpnęła głową jak klacz.
  - Nie! Cholera, to jest stare! Zaśpiewajmy lepiej, nowe, zabawne, sowieckie!
  Alice wykrzywiła twarz.
  - Będzie fajnie, ale oceńcie sami jak sowieccy!
  Angelica, chybiona, ze złością dźgnęła kolbą karabinu w policzek, mamrocząc:
  Nie potrzebujemy dodatkowego szumu! Potrzebujemy szczerze, pięknie i poetycko...
  Alicja zaśpiewała swoim wspaniałym, niepowtarzalnym głosem:
  Rosyjski duch w bitwie nie upada,
  O czerwone słońce, wiosenne promienie!
  Chociaż Führer był otoczony kamiennym ogrodzeniem,
  Nasz młot bije jak bęben w ciemności!
  
  W głębi naszych gajów -
  I złote ziarenka miodu rodzimych pól!
  Niech czerwona flaga nad armią spłucze,
  A samoloty mają skrzydła na niebie żurawi!
  
  Niech ścieżka Ojczyzny stanie się wyższa;
  Podnosimy komunizm na całej planecie!
  Słyszymy głos stu tysięcy silnych narodów,
  Wszystko jest wzniesione, a rycerz nie ustępuje!
  
  Uwierz, jesień nie nadejdzie w kraju,
  I nie zamarzniemy pod śniegiem!
  Lepiej rzucić namiętne dziewczyny -
  Wróci, poznaj naszą armię z chwalebnym zwycięstwem!
  
  Berlin upadnie, wkrótce zobaczymy
  I wcale nie boimy się "Panter", "Tygrysów"!
  Będą wyroki dla Fritza,
  Cóż, zdobądźcie nagrody, synowie Rosji!
  
  A nasza sprawność jest jak płomień,
  Faszyzm rozsypie się w śmierdzący popiół!
  A twardość woli jest jak kamień,
  Pocisk dudni, miażdżąc - huk!
  
  Modlitwy szatana, nie zważaj,
  Pan postanowił, że to jedyny sposób!
  Oczyśćmy Ziemię z nazizmu,
  W końcu planeta wcale nie jest tawerną dla Fritza!
  
  Oczywiście dużo zapłaciliśmy
  Zginęły nasze sprawiedliwe morza!
  Teraz Rosja jest w czerwonej władzy,
  I nigdy więcej oszustwa diabła nie powróci!
  
  W końcu sprawa komunizmu jest święta,
  Jest w tym absolutna, bezgraniczna dobroć!
  I zgodnie z prawami bardzo prawdziwego dualizmu,
  Kapitalizm nie jest przeznaczony do rozkwitu!
  
  Aby głód nie nękał narodów,
  Kołchozy muszą być sadzone wszędzie!
  To zajmuje tylko cztery lata
  Wszechmogący postawi twardą piątkę na budowę!
  
  A potem przestrzeń - dziedziniec wszechświata,
  Dobrze go zamiataj potężną miotłą!
  Ta chwała jest silna, niezniszczalna -
  W którym każda osoba jest wielkim bohaterem!
  
  Nie płacz wdów za żołnierzami,
  W końcu dla nauki nie ma celów niemożliwych!
  Nagrodzeni są zmartwychwstaniem,
  A my wyślemy Ci od nas bukiet ze szkarłatnych róż!
  . EPILOG.
  Hitler obchodził 20 kwietnia 1957 roku sześćdziesiąt osiemdziesiąt lat. To już prawie rocznica, święto jest właściwie na straconej pozycji. Teraz Führer ma wybór: albo umrzeć z honorem. Albo uciekaj i chowaj się pod ziemią.
  Zarówno ten, jak i inny Hitler nie jest zbyt zadowolony. Tak więc sytuacja w III Rzeszy jest bardzo poważna.
  Hitler patrzy na walkę gladiatorów. Chłopcy walczą w tych samych kąpielówkach.
  Każdy z chłopców w wieku dziesięciu lat macha małymi szablami i osłania się tarczami. Ich nagie, opalone, szczupłe ciała błyszczą od potu.
  Chłopcy już się podrapali. Jeden z nich spudłował i upadł. Maur spalił swoją nagą piętę pochodnią.
  Chłopiec podskoczył. I znowu chybił. I upadł zalany krwią.
  Hitler krzyknął na całe gardło:
  - Skończ to!
  I postukał suchymi rękami. Wygląda na to, że wojna dobiega końca, a nastrój Führera nie jest zbyt dobry.
  Czas, żeby kopnął. A to, jak mówią, jest pilną potrzebą.
  Dzielni wojownicy dotarli już na przedmieścia Berlina, szturmowanego przez Armię Czerwoną. Jeden z dawnych fortów, wzmocniony nowoczesnymi fortyfikacjami, wciąż walczył ciężko, wojska rosyjskie próbowały wedrzeć się głębiej w głąb cytadeli.
  A dym wydawał się coraz bardziej zaciekły...
  Alice trochę wyleczyła się z ran, ale nie biegała bardzo szybko, wciąż miała słabość w nogach. Tyle tylko, że radio podało, że spotkały się rosyjskie wojska carskie i amerykańsko-rosyjskie, a także carskie, zamykając pierścień wokół Berlina. Między żołnierzami doszło do braterstwa.
  Wojna, okrutna, mrożąca krew w żyłach była już na mecie. Ale bliski, bardzo bliski koniec dał wigor, zrodził siły.
  Dziewczyny wspięły się na połamany dach i stamtąd zaczęły polować na fort.
  Mury były monstrualne, wykonane z całą pieczołowitością charakterystyczną dla średniowiecznych budowniczych.
  Było wiele dział przeciwlotniczych, karabinów maszynowych i moździerzy. Nawet jakoś natknąłem się na "Jagdtigery" pokryte słabiej opancerzonymi burtami i rufą płytami żelbetowymi.
  Nie jest łatwo podejść bliżej, chociaż na niebie pojawił się uparty Aleksiej. Najwyraźniej próbowali zdobyć silnie opancerzone bunkry.
  Alicja zauważyła:
  - Ten fort jest zamurowany, ty draniu!
  Angelica dokuczała:
  - Zgadza się, utknął! Ale dla nas jest gorzej.
  Alicja zasugerowała:
  - Może bliżej centrum. Tam znajdziemy znacznie więcej celów.
  Angelica bardzo zręcznie podrapała gołe nogi za uchem wdzięcznymi, powalonymi palcami:
  "Najpierw rozbij instrumenty optyczne Jagdtigerów, a potem przeniesiemy się do centrum i będzie wielkie polowanie!"
  Kiedyś śnieżnobiały gołąb, zrobił się czarny od spalenia i wyglądał jak kruk. A na niebie przez sadzę pojawiły się nieśmiało żar gwiazd. Oto świat, bez najlepszych... Chociaż co jest najlepsze?
  Alicja zauważyła:
  - Najlepsze na świecie jest to, że nigdy nie można powiedzieć - gorzej być nie może!
  Angelica, jako kolejka z Arbakan, wstawiła:
  - Co jest złego na świecie, w sam raz na wojnie, a po zwycięstwie nie jest lepiej!
  Chłopak Oleg Rybaczenko, który do nich podskoczył, krzyknął:
  - O czym mówisz. Wróg już rozcina nasze czołgi!
  Rzeczywiście, z otworów wentylacyjnych długiego i grubego pyska spadły skumulowane pociski. Były cztery "Yagdtigr" -3, trzy chybiły z dużej odległości, a czwarty trafił w przyspieszającego "Nikolai" -3 w lewą gąsienicę. Od miażdżącego uderzenia trzydziestokilogramowego pocisku rolki i gąsienice zostały zerwane, a sam samochód prawie się przewrócił.
  Angelica zagwizdała głośno.
  - To jest rożnie. Cóż, czy możesz grzebać w ich optyce?
  Alicja nie była do końca pewna.
  - Osłabienie palców, drżenie rąk... Nie jestem pewien.
  Angelica prychnęła pogardliwie.
  - Ale nadal jesteś Rosjaninem! Czy wiesz, do czego zdolni są Rosjanie?
  Alice z irytacją uderzyła się w podbródek.
  Wszystko oprócz głupoty!
  Śnieżnobiała wojowniczka zmrużyła prawe oko i zaczęła celować. "Jagdtigers" -3 miał groźny wygląd - zwłaszcza przedni pancerz, maskę działa, nadając mu podobieństwo do pyska świni. Ale trochę wyższy dalmierz i tubus peryskopowy. Tam musisz go zasadzić!
  Alice próbuje się skoncentrować... Wyobraź sobie pocisk jako coś w rodzaju córki przeznaczonej do małżeństwa. A jej narzeczony z odległości prawie kilometra to celownik optyczny. I trzeba go przybić...
  "Jagdtigers" -3 znowu spluwają, jeden z samochodów "Nikolai" celnym trafieniem wysadza wieżę... A kadłub z podwoziem porusza się do przodu bezwładnością. Phasmogoria!
  Alicja szepcze:
  - Cóż, Matko Boża i Jerzy, pomóżcie sączyć żywicę z Gehenny! - Dziewczyna delikatnie naciska spust.
  Angelica niegrzecznie sadza przyjaciółkę i ciągnie ją za ramię:
  - O czym mówisz. Chcesz wypić Matkę Boską z żywicą?
  Alicja odrzuca swoją zrogowaciałą, silną rękę jak dłoń kowala i deklaruje:
  - Oto jak pamiętam kobiety w ciąży z rozciętymi brzuszkami i dzieci zawieszone na pępowinie, to chcę wszystkich świętych... Pomyśl sam, jeśli pozwalają na taki chaos, to jacy są święci!
  Angelica podrapała grzbiet nosa tyłkiem i parsknęła - "zły omen":
  - Tak, wiem o tym od dawna. Nawet w szkole tłumaczyli nam, dlaczego nie ma Boga - skoro Bóg dopuszcza taki piekielny świat, to jakim On jest Bogiem?
  Alice zachichotała w odpowiedzi, wskazujący palec na jej prawej dłoni bolał zdradziecko. Dziewczyna zamarła i próbowała zebrać myśli o koniu. Skoncentruj się na strzelaniu. Ale myśli poszły gdzieś na bok, a nawet w dół ...
  Alicja mądrze zauważyła:
  - A czym jest nasz wypoczynek bez wojny? Naprawdę nudne! Pomyśl o ludziach jak o robotach? A my jesteśmy rozbrykanymi i wesołymi dziećmi Wszechmogącego...
  - I nie zło! - Angelica. - Dlaczego nie strzelisz?
  Alice zamrugała głupio.
  - Palec strajkuje... Mogę tęsknić...
  Angelica śpiewa tutaj:
  - Za pierwszym razem tęskniłem, za drugim żałowałem, a za trzecim przegapiłem, że wujek zaśpiewał!
  Alicja kontynuowała piosenkę:
  - Gra muzyka, biją bębny - wartownik Fritz jest wyprowadzany na cmentarz!
  Plujące "Jagdtigery" -3 miały zmienną skuteczność, ale trafione niszczyły wszystko pod rząd. "Nikolai" -3 strzelił i trafił w ruchu, nawet nie myśląc o celach. Jednak spróbuj, spróbuj takiego kolosa. Jedno słowo - nazistowskie fakyu!
  Już "Aleksander" -4 otrzymał swój "hotel", wieża była skręcona...
  Alicja próbuje pociągnąć za spust, ale palec nie chce się zgiąć. Co więcej, jest spuchnięty, a dziewczyna jest taka głupia.
  Ale tutaj Oleg Rybachenko, jak zawsze chcąc wesprzeć swoją dziewczynę w trudnych czasach, zaczął bardzo głośno śpiewać:
  Świat baśni może być zły
  W końcu magia jest też dwulicowa!
  Wszystko wydaje się być dobre młodo
  Chcę prawdy; żyj na honorze sławnie!
  
  Ale gdzieś troll tka sieć,
  Zły upiór zastawia pułapki!
  Idziemy na długą wędrówkę
  Czekają na nas na testy, a nie zabawki!
  
  Może mech jest strasznie kłujący,
  Cóż, lilia wodna zamiast pułapki!
  Krwawe łzy łkające z chmur,
  Zamiast księżyca ostrzy świeci korsarz!
  
  Ale mój przyjaciel jest lekkim elfem,
  Loki koleżanki lśnią złotem!
  Wróżka powiedziała - chłopiec nie dryfuje,
  I wyciągnięte delikatne ręce!
  
  Dale lekcja miecza elfa kumpla,
  Wykrok, odbicie, zmienne pozy!
  Aby pień życia w złu się nie skurczył,
  Dajesz czarodziejce dwie róże!
  
  Krasnoludzki kowal wykuł szablę,
  Mówi mi, uśmiechając się z uśmieszkiem;
  Czy chcesz chwalebnego końca bitwy,
  Koniecznie zaprzyjaźnij się z kulturą fizyczną!
  
  Połączono czterdzieści strumieni w szkoleniu,
  I wreszcie stal adamaszkowa stała się mi posłuszna!
  Wycinasz pierwszy z drzewa sęków,
  Cóż, wtedy zostaniesz szlachetnym wojownikiem!
  
  Nadchodzi bitwa; z elfami
  Trolle i ghule ryczą razem z nimi!
  Ale dla mnie armia to rodzina,
  I nie ma ochoty wymigać się w walce!
  
  Pamiętam ruchy, wykrok ostrza,
  Zły ghul zakrztusił się szkarłatem!
  Daliśmy stworzeniom mocne ostrze,
  Zbudujemy świat, czysty i nowy!
  Chłopak zaśpiewał, a Alicja zmieniła taktykę i przyłożyła środkowy, długi palec gołej nogi do psa karabinu snajperskiego... Tym samym otwierając najnowszą metodę strzelania.
  "Jagdtigery" -3 szybko oślepły, a potem otworzył się jeden z włazów, wystawała ogolona głowa z czarną łatą nad prawym okiem.
  Angelica mechanicznie wepchnęła koleżanki w nogę, by uniemożliwić jej strzelanie i sama wystrzeliła... Ale gniew okazał się kiepskim pomocnikiem, pocisk przebił się przez grubą osłonę masywnych dział samobieżnych. Naziści dowodzili z zimną krwią, a pistolet znów wystrzelił i... Kolejne trzydzieści cztery straciły wieżę, dumnie wystającą ponad kadłub.
  Alicja bezskutecznie, niczym pantera z przypalonym ogonem, próbowała kopnąć swoją nikczemną przyjaciółkę. Odparła więc swój atak wyraźnie ustawionym blokiem:
  - Dlaczego jesteś biały?
  - Co ty robisz? Alice wystrzeliła błyskawice z szafirowych oczu. - Walczymy o wspólną sprawę, o zbawienie i szczęście całej postępowej ludzkości, a ognisty diabeł zazdrości swojej przyjaciółce, że bardziej eksterminuje nazistów i popycha.
  Angelica zawstydziła się i natychmiast stwierdziła:
  - A ja zwaliłem komara z twoich nóg. Straciłeś już za dużo krwi, a on nadal wysysa drania!
  Alicja poprawiła swoją przyjaciółkę ze źle skrywaną kpiną:
  - Komar to nie drań, to ignorant stawonogów!
  Angelica w odpowiedzi pokazała język swojemu śnieżnobiałemu aniołowi - śpiewając:
  - Daję wiedzę, mając nadzieję... Że magister może być przyznany ignorantowi!
  Oleg Rybachenko przerwał swoim przyjaciołom, a nawet dał czerwony policzek, najwyraźniej nie spodziewała się takiej bezczelności od chłopca, że jej wybaczyła:
  - Tak, strzelasz i narzekasz, jak kobiety na targu!
  Angelica próbowała odpowiedzieć, ale młody pułkownik harcerski również zareagował jak łapacz węży i odskoczył. Ale ognisty diabeł najwyraźniej nie chciał przebaczyć i natychmiast rzucił się za nim. Chłopak skakał po wybojach, opalony, w spodniach do kolan, bosymi stopami. Angelica jest za nim.
  Alice przeszła na strzelnicę. Cóż, jeśli jej wojownik musi użyć palców jej nagich, pełnych wdzięku nóg jako narzędzia. W końcu są tak zręczni i elastyczni, że radzą sobie nie gorzej niż jej ręce.
  Ogolona głowa faszysty została oderwana od celnego pocisku między oczy... Oczywiście ludzie nie mogą jak zwykle celować stopami. Tutaj raczej intuicja i połączenie z ziemią daje energię gojącej się rany.
  Alicja pomyślała wtedy, że może za sto lat, kiedy dobrze odżywieni potomkowie będą czytać o swoich przygodach, wielu z nich pomyśli: "bosonogi głupcy". Pędzą boso, po cierniach, drzazgach, połamanych cegłach, kamieniach i ogniu... Może powiedzą też masochistyczni zboczeńcy.
  I nie wiedzą, że ziemia, nawet niemiecka przez nagą podeszwę, daje im prawdziwie magiczne moce, z których rany goją się zaskakująco szybko, płynie bajeczna energia, a co najważniejsze zupełnie inne postrzeganie świata materialnego. Mianowicie percepcji, która uczyniła z niej nadludzkiego snajpera. Nawiasem mówiąc, podobnie jak Angelica, tutaj, choć nie bez trudu, złapała chłopca i trzymała go na wyciągnięcie ręki. Chociaż Oleg Rybachenko nie jest już taki mały, bardzo muskularny i żylasty, naturalna forteca wraz z niezbędnym stwardnieniem.
  Dzieciak też praktycznie nie rozpoznaje butów, chociaż przy silnym mrozie dwudziestu stopni on i Alicja, nawet ponad półtorej, maksymalnie dwie godziny, nie mogą jeszcze stać w trybie boso. A potem trzeba się ruszyć, a w zasadzce, na mrozie, nogi szybko i bardzo boleśnie usztywniają się.... Ale Angelica spędza noc, zakopując się głową w śniegu i jednocześnie w jednym kostiumie kąpielowym, a nawet tylko w majtkach. I nic, nawet skóra nie robi się niebieska, jakby była Królową Śniegu.
  Alice miała nadzieję, że w końcu uda jej się osiągnąć podobny poziom stwardnienia. Przed wojną mieszkała w rodzinie niebiednej, jej ojciec był przewodniczącym powiatowego komitetu wykonawczego, matka była inżynierem ekonomistą.
  Nie zdążyli się ewakuować, a rodzice wydawali się zniknąć... Ciężarówka, którą jechała Alicja, prawie przewróciła się od fali uderzeniowej, a koła pocięto odłamkami.
  Więc razem byli chłopcami, wtedy była jeszcze tylko pionierką, poruszała się sama na wschód.
  Ale potem zawiedli ich chłopcy, którzy postanowili walczyć bez dorosłych... Cóż, dziewczyny są za nimi.
  I tak trafili do strefy okupacyjnej...
  Życie dziewczynek było ciężkie. Alice, pozostawiona sama, musiała pracować jako robotnik... A to jest piekło żywe, chociaż... Na szczęście rodzice nie rozpieszczali dziewczyny za bardzo, miała doświadczenie w pracy fizycznej, ale nie tak wyczerpującej.
  A robotnicy ciężko pracowali przez dwie trzecie dnia... Oczywiście wiosną, latem i jesienią Alicja nauczyła się chodzić w bawełnianej sukience i boso, jak zresztą prawie wszystkie dzieci w zawodzie. Nawet rodziny policjantów i starszych starały się być jak najbardziej skromne.
  Alicja jednak jako świadoma od samego początku szukała powiązań z podziemiem i próbowała wypełnić to czy inne zadanie.
  Jako dziewczynka o śnieżnobiałych włosach i anielskiej twarzy idealnie nadawała się do roli posłańca lub harcerza. Ma doskonałą pamięć, zna niemiecki i angielski, który nawet odbija się od jej zębów, a widzisz takie, że nikt nie pomyśli, że dziewczyna sprowadza śmierć Fritzowi.
  Alicja tupała swoje maluchy, zahartowane długim chodzeniem po dziesiątkach dróg i wszystko zauważyła... Ale na tym nie poprzestała. Chciała zabić tych drani, zwłaszcza po tym, jak została doszczętnie wychłostana, myląc się ze złodziejem.
  Dlaczego więc nie wnieść do kosza materiałów wybuchowych?
  Jako harcerz udało jej się kiedyś skopiować "Królewskiego Tygrysa", który przybył do Polski jeszcze w grudniu 1955 roku... Wtedy dziewczyna prawie zamarzła, więc było w srogich mrozach tylko w łykowych butach na bosych stopach, psy karzełka wskubały się w poszarpaną kożuch, ale.. Zresztą nawet nie kichnęła, chociaż trzęsła się, po grudniowej nocy to było mocne.
  A kariera snajpera miała świetny początek... W krótkim czasie stała się liderem wśród bojowników. I była to nie tylko fenomenalna celność, ale także instynkt łowiecki.
  To prawda, że Alice kategorycznie odmówiła zabijania nastolatków i kobiet ... Może dlatego nie spieszyli się, by zrobić z niej bohaterkę!
  Ale teraz wszyscy, którzy próbowali wystawić głowę z włazu, żeby wskazać oko, byli wiekowymi i doświadczonymi faszystami. I nie żałuj ich...
  Ale fortuna Angeliki postanowiła pomścić jej zazdrość i eksplodował pocisk odłamkowy. Oleg Rybachenko nie został nawet podrapany, ale ognisty wojownik, powalony, został przyzwoicie pocięty. Kilka odłamków przebiło jego klatkę piersiową, uderzyło w ręce, nogi, a nawet lekkie rozcięcie na skroni.
  W klatkę piersiową i ramiona bolało poważnie, ale Angelica i tak wstała i próbowała pozostać prosto. Jednocześnie i przeklinając:
  - Oto diabły! Hitlerowcy, którzy nie znają poczucia proporcji! Albo podstawowy wstyd!
  Oleg Rybachenko, który nie został ranny, z wyjątkiem siniaków podczas upadku z fali uderzeniowej, sarkastycznie zauważył:
  - I kosztem wstydu, zgadza się - kryj się!
  Chłopak mrugnął kpiąco. Angelica była w rzeczywistości prawie naga, jej mundurek był rozdarty i pocięty, a krew kapała z niej. Ciało było widoczne w całym swoim pięknie. Bardzo muskularny, ale jednocześnie kobiecy, mięśnie są jak drut, żyły i ścięgna działają bardzo ostro i wydaje się, że jest to odlewany ze stali posąg Amazonki. Ożywiony w tym samym czasie przez boga wojny Aresa.
  Alicja gwizdnęła.
  - Wow! Cóż, masz to!
  Angelica uśmiechnęła się pobłażliwie.
  - Mam bardzo mocne ciało! Czym jest śmierć dla Niemca, jest wielkim dla Rosjanina! Więc nie bój się "Królewna Śnieżka", tylko mnie wkurzy, ale mnie nie powali!
  Alicja zauważyła:
  - Nasza piechota i stalowa kawaleria czołgów już wdarła się do fortu. Teraz co, tu polujemy czy w mieście?
  Angelica nagle zwróciła się do chłopca:
  - A co powie Maksimka?
  Młody harcerz, potrząsając blond grzywką i ściskając opaloną pięść z wydatnymi knykciami, powiedział stanowczo:
  - Oczywiście do Berlina, bo inaczej Hitler zostanie złapany bez nas! Rybak szuka miejsc, które nie są najbardziej dostępne, ale najbardziej opłacalne!
  Alicja zdjęła kolejnego Fritza wystającego z wieży, który przetrwał ostrzał i pocierając rozciętą, ale prawie zamkniętą podeszwę, powiedziała:
  - I co? Nie ma sensu wysiadywać jaj w pobliżu lodowca... Trzeba znaleźć cieplejsze miejsce!
  Oleg Rybaczenko żarliwie śpiewał:
  Dusza Ojczyzny, oddaj serce -
  Spal całe swoje ciało w walce bez śladu!
  Godność i honor, zachowanie, umrzyj;
  Świat przed nami - teraz walka trwa!
  Angelica poklepała nagie ramię chłopca stwardniałą dłonią. Oleg Rybachenko napinał prasę, demonstrując kafelki. Było oczywiste, że po przybraniu na wadze chłopiec wkrótce zmieni się w silnego i przystojnego młodzieńca. Dokładniej, nie tak szybko, pozostało ponad czterdzieści pięć lat, zanim dorośnie, do młodego mężczyzny.
  Alicja zasugerowała:
  - Ty Oleg Rybachenko nie jesteś snajperem, może trochę od nas odejdziesz... Skoro jesteś harcerzem, rób rekonesans!
  Chłopiec był obrażony:
  - Myślisz, że jestem ciężarem alfabetycznym?
  Angelica przerwała sprzeczkę:
  - Olezhka pobiegnie przed nami. I podążamy za nim w ten sposób, jak gęsi w kreskach.
  Chłopak natychmiast się zgodził.
  - Nadchodzi! W biegu marsz...
  W samym mieście walki były uparte. Niektóre ulice były szerokie. Wzdłuż nich poruszały się "Nikolai", "Alexander" i wszelkiego rodzaju działa samobieżne. W szczególności SU-100. To działo samobieżne wygląda jak czołg nazwany imieniem Mikołaja II, ale ma potężniejsze działo. Uznawany za najlepszy niszczyciel czołgów, pojawił się stosunkowo późno, gdy wojna już się wypalała i nie zdążył wpłynąć w znaczący sposób na przebieg bitew.
  Ale ze strony nazistów pojawił się czołg, który, gdyby został w porę wprowadzony do produkcji wojskowej, niewątpliwie na długo opóźniłby klęskę III Rzeszy.
  Jednak każdy z was, patrząc na żałosny widok, jakim jest obecna demokratyczna Europa, prawdopodobnie pomyśli, ale za nazistów geje i "czarni" nie dostaliby swobody!
  A oto czołg AG-25, mały, spłaszczony jak żółw z długim pyskiem Pantery. Strzela z tego działa do "Nikołaja", przebijając się przez kadłub z odległości 2 kilometrów. Wyraźnie demonstrujący zaletę wysokiej prędkości początkowej pocisku podkalibrowego i umiejscowienia skrzyni biegów bezpośrednio na silniku, a załoga w pozycji leżącej...
  Pociski "Nikołajew" służyły w zbroi czołowej o grubości 150 milimetrów pod dużym kątem racjonalnego nachylenia i... rykoszetem.
  Jak na trzydzieści ton czołg jest przyzwoicie chroniony i nie można go bezczelnie znieść.
  Alicja, wdrapawszy się na dach zniszczonego domu, obserwuje, jak dwa AG-25 wkroczyły do bitwy z kolumną rosyjskich Nikołajewów-3. Samochody Niemców były zwinne, zwrotne i szybko wyskakiwały. Pancerz przedni jest rzeczywiście nie do przebicia... Tak, boki wciąż mają dobre 100 - milimetrów i pod kątem czterdziestu stopni od poziomu. "Pantera" z takimi danymi w 1955 byłaby niezwyciężona. A pod Warszawą wojska carskie musiałyby się wycofać...
  Ale AG-25 nie musiał na szczęście stać się najlepszym czołgiem drugiej, a raczej trzeciej wojny światowej. I dwa samochody, nie tak silne, by zatrzymać pięćdziesiąt.
  SU-100 próbują celować w samochody pancerne Fritza, ale naziści przerzucają swoje pojazdy z boku na bok. Speed Thugs: 700 koni mechanicznych na 30 ton wagi, daje przyzwoitą prędkość, szczególnie na autostradzie. W skrzyni zamontowanej bezpośrednio na silniku, nie licząc biegów wstecznych, znajduje się dwanaście biegów, co pozwala na opuszczenie samochodu w razie zagrożenia.
  Są też tylko cztery SU-100, strzelają, jedno trafienie... Ale odbicie, cementowany pancerz ma bardzo duży kąt, a grubość przyzwoita... W odpowiedzi auta Fritz strzelają, ale też to dostają .
  Alicja, której prawy palec wskazujący już się odsunął, ponownie psuje optykę. Śnieżnobiała panna obnaża zęby i grozi pięścią:
  - Tutaj będzie dla ciebie!
  Angelica czuwa nad polem bitwy. Sześć "Nikołajewa" -3 zostało wybitych w kadłubie, ale jest szansa, że samochody wrócą do służby. Pocisk kalibru jest mały, ma grube ściany i nie jest tak niszczycielski. To prawda, że w jednym z samochodów nastąpiła detonacja i zaczął wymiotować.
  SAU-122 również otrzymał swoją część, został przebity i płonie...
  Alicja również uderzyła w drugą, uśmiechając się złośliwie...
  - Tak są teraz ślepi!
  Rudowłosa diablica wątpiła:
  - Och, tak? Czy wierzysz w ich ślepotę!
  - Nie tęsknię! - warknęła Królewna Śnieżka.
  Tak, i wydaje się, że też! Angelica wysunęła palce w kierunku samochodów.
  Rzeczywiście, AG-25 strzelały co pięć sekund, wyrzucając pocisk ze swoich półautomatycznych dział.
  Jednocześnie rzadko go smarowali, sami go otrzymali, ale wytrzymali cios ... Podobno zbroja była wysokiej jakości. Więc SU-100 dostał się do korpusu... Pochylił się...
  Alicja nie była w najmniejszym stopniu zdziwiona:
  - Czy naprawdę tęskniłem... To niezdarne, albo tak na mnie wpływają rany.
  Królewna Śnieżka strzeliła ponownie i przenikliwie spojrzała na wyniki strzelaniny. Angelica też strzeliła im w oczy... Ale nie, nie zajęło.
  Alicja wyszeptała modlitwę:
  - Kula, kula bądź celna, jesteśmy za Sprawą, za Chrystusem!
  Nie, nie brakuje, po prostu optykę chroni zbyt grube i wysokiej jakości szkło pancerne. Śnieżka szybko się o tym przekonała... A gąsienice niemieckich czołgów-cudów zostały wysadzone przez granaty. Więc zawiasy kruszyły się po całym asfalcie. Można nawet powiedzieć - absurd! Czołgi są unieruchomione i teoretycznie należałoby się obejść, ale rozgrzane radzieckie pojazdy jadą dalej, obsypując je pociskami...
  Kiedy jest dużo trafień, to jest to dużo lekkich uderzeń rękawiczek w głowę. Od pierwszego razu nie ścina, ale potem stopniowo się kumuluje i jest coś takiego jak techniczny nokaut.
  Pancerz też się rozpada, z serii trafień i rozpada się... Dlatego trend na superciężkie pojazdy nie wygrał w światowej budowie czołgów. Choć wydaje się, że można zrobić ochronę najwyższej klasy.
  Jednak Wielka Brytania w czołgu Churchill poszła drogą wzmocnienia pancerza, nawet ze szkodą dla uzbrojenia. Tylko Challenger był harmonijną maszyną w proporcjach (manewr ognioodporny). Ale pod tym względem czołgi zawsze były innowacyjne. Chociaż pod względem składu AG-25 pozostał niedościgniony podczas trzeciej wojny światowej.
  Ale już został "pochowany". Alice i Angelica zmieniły cele i zabrały się do pracy nad piechotą, armatami i faustnikami.
  Teraz wojownicy walczyli bezpośrednio w samym Berlinie. Było wielu, wielu chłopców walczących. I że dorośli zostali znokautowani już w poprzednich bitwach, a teraz wszyscy mężczyźni zostali zmobilizowani, od dziesiątego roku życia, a nawet młodsi.
  Dziewczyny też walczyły, choć nie masowo. Jednak Hitler, jakim był potworem, nie był zwolennikiem wysłania kobiet na front, uważając wojnę za czysto męską sprawę. Jednak jeśli chodzi o obronę stolicy, mogą być wyjątki od zasad.
  Alicja z zasady unikała strzelania do chłopców poniżej szesnastego roku życia. Chociaż niektórzy z rozwalonych Fritzów całkiem zręcznie dzierżyli faustpatronów.
  Wśród sowieckich czołgów było dużo strat, a także dużo piechoty. Inne domy były prawie obrzucane trupami. W Berlinie jest wiele karabinów maszynowych, a karabiny szturmowe MP-74 również działają skutecznie. Beczki i bezodrzutowe biją.
  Prowadzić skuteczny ogień i wojska rosyjskie. Tutaj znowu atak Elis. Toczące się samoloty szturmowe i ciężki ogień z dział przeciwlotniczych i karabinów maszynowych.
  Wojska rosyjskie bez przerwy próbują pokonać fortyfikacje jednym rzutem. Ale obrona jest silna. Tutaj budynek jest zajęty, nad nim dumnie powiewa trójkolorowa flaga... I nagle, gdy eksploduje, mury kruszą się, miażdżąc różnych bojowników.
  Alice mocno marszczy brwi.
  - Miny lądowe są kontrolowane przez radio. Są też pola minowe, których saperzy nie widzą.
  Angelica strzelając często i nerwowo, krzywiąc się z bólu w licznych ranach, bulgocząc ze złością, zgodziła się:
  - Tak, Fritz stwarzał problemy. Zwłaszcza kolumny czołgów... Tutaj podobno ulice będą musiały być mocno oblane ołowiem i krwią!
  Alice podniosła jakiegoś staruszka. Upuścił faustpatrona, broń spadła i eksplodowała pod wpływem uderzenia, wzbijając kupkę kurzu. Za nim rozbił się, kręcąc nogami w łykowych butach (!) I sam dziadek. Jego kariera się skończyła. A sądząc po żelaznych krzyżach, kariera była chwalebna, był nawet krzyż rycerski żelaznego krzyża. Dziwne jest nawet, że taki kawaler wybrał Faustpatrona jako broń, w którą najczęściej uzbrojeni są silni chłopcy.
  Angelika nie doznała szczególnych uprzedzeń i strzeliła w bosą stopę młodego faustistę, wystawionego zza muru. Chłopiec upadł, jego kość była złamana i głośno jęknął. Rudowłosy diabeł dobił z tyłu głowy, zauważając:
  - Miłosierdzie na wojnie, w przeciwieństwie do publicznej dziewczyny, kosztuje więcej, ale nie daje satysfakcji!
  Alicja odpowiedziała:
  - Tylko osoba o prawdziwie wzniosłym duchu nie waha się okazać miłosierdzia upadłym!
  Angelica prychnęła pogardliwie.
  - Tu znowu jesteś Królewną Śnieżką wymachującą językiem. Nie możesz powiedzieć czegoś mądrzejszego?
  Alicja powiedziała surowo:
  - Czy to naprawdę odwaga zabicie nieszczęśliwego dziecka?
  Angelica prychnęła z jeszcze większą pogardą.
  - Czy sam nie byłeś morderczym dzieckiem? A teraz nadal jesteś nieletnią dziewczynką, nie pocałowaną przez mężczyznę. Więc nie zaczynaj od dud, tylko strzelaj! Często i dobrze. I nie żałuj dmuchaw, oni w najmniejszym stopniu nie współczują ani tobie, ani naszym żołnierzom!
  Alicja, zamiast odpowiedzieć, zmieniła stanowisko... W dużym, choć dość zniszczonym mieście, snajper ma przestwór, wiele celów, wiele ofiar.
  A jest wielu bosych chłopców, ogarniętych patriotycznym impulsem, by bronić Berlina. A czasem nie są zbyt dobrze uzbrojeni, karabiny, fauty, koktajle Mołotowa, ale walczą rozpaczliwie. Widoczne są już jednak gromadki chłopców - związanych przez rosyjskich żołnierzy.
  Ale oto jeden z chłopców w podartej tunice, podniósł ręce do góry i jakby poszedł się poddać. Jego blada, wychudła twarz z zakrwawionymi sikami i zapadniętymi policzkami była surowa i pełna rozpaczy.
  Rosyjscy żołnierze wyciągnęli do niego ręce... Chłopak coś pociągnął i od razu z rykiem eksplodował! Fragmenty poleciały daleko i kawałki zakrwawionego mięsa.
  Alicja pomyślała sobie, co w końcu wyszeptał ten niemiecki dzieciak? Modlitwa do matki, Boga czy piekielnego potwora Adolfa Hitlera? O czym śnił w ostatnich sekundach? Co pamiętasz?
  Angelica powiedziała ponuro:
  - To odsunie nas od złego nawyku chwytania młodych zwierząt. Zobacz, jak rozumieją uczucie! Musimy eksterminować cały naród niemiecki!
  Alicja sprzeciwiła się stanowczo:
  - Nie! To nie jest właściwe! Niemcy to wielki i bardzo utalentowany naród. A jeśli są wśród nich degeneraci... - Królewna Śnieżka, widząc, że jej partner zabiera dziewczynę z karabinem na muszce, szturchnęła ją w bok. Nie waż się zabić dziecka! Ona jest dobra.
  Angelica dziko, jak głodna i ranna (a naprawdę jest ranna!) pantera pękła. Jej spojrzenie stało się piekące nienawiścią.
  - Nie widzisz, to dziecko strzela do naszych żołnierzy!
  Alicja stanowczo sprzeciwiła się, wsuwając lufę pistoletu między krągłe i pełne dziewczęce piersi:
  "Więc zastrzel mnie!" Bo tak samo postępowałbym na jej miejscu, broniąc stolicy mojej Ojczyzny!
  Angelica przeklęła.
  - Kruchość cielęca! Ale dlatego nie zlitowałeś się nad starcem z krzyżem rycerskim, jak wielu innych?
  Alicja odpowiedziała bez wahania:
  Bo to jest wojna! - I przed Angeliką, dodała. - A na wojnie są zasady - rycerze nie zabijają dzieci! Ta zasada jest święcie przestrzegana we wszystkich dziełach romantycznych!
  Ognisty diabeł szczeknął w odpowiedzi:
  - Nie naprawiaj się! Lepiej strzelaj do starszych ludzi. Nie lubisz starości!
  Alice gorliwie pokiwała głową.
  - Nikt nie uważa ogrodnika, który odcina starego, zgrzybiałego, strzela do potwora. Ale zniszczenie młodych pędów to zapadlo!
  Zmiany zaszły w obrazie bitwy, "Salamandry" pojawiły się na niebie jak komary na ogniu. Z całej wściekłości zaatakowali rosyjskich Aleksiejów, strzelając z 30-milimetrowych dział. Do walki podjęli się radzieccy piloci.
  Alice zmieniła priorytety i przerzuciła się na strzelanie do maszyn latających. Ogólnie rzecz biorąc, samolot, nawet jeśli jest tak samo monoblokowy jak HE-162, jest samochodem drogim, a jego zniszczenie jest cenniejsze niż piechota czy nawet oficer SS.
  To prawda, tutaj było jasne, że poziom wyszkolenia niemieckich pilotów nie ma znaczenia. Prawdopodobnie walczą początkujący, którzy naprawdę nie wiedzą, jak sterować i strzelać. Jednak niedoświadczony personel został rozrzedzony kilkoma doświadczonymi asami, co spowodowało ogromne kłopoty.
  Zwłaszcza podczas strzelania do mało zwrotnych Aleksiejów. A osłona myśliwca była bardzo spóźniona. Chyba że były też PE-2, których próbowano użyć na poziomie taktycznym.
  Alice, powalając kilku przybyszów, skoncentrowała swój ogień na doświadczonych asach. To było ważne: znokautować jak najwięcej sępów, nie pozwolić im osierocić rosyjskich dzieci.
  W tym samym czasie śnieżnobiały anioł doświadczył tak silnego duchowego wzniesienia, że śpiewała na całe gardło;
  Czym jest służba Ojczyźnie?
  Ta praca - która sprawia nam radość!
  Czerpiemy radość - inspirację,
  Nie obchodzi nas dziewiąta fala burz!
  
  Dla Ojczyzny serce bije gwałtownie,
  Każdy musi o nią walczyć!
  A potem nadejdzie cudowna bajka,
  Gdzie zakochany jest tylko jeden zając - lew!
  
  Ale żaden lew nie stał się nagle tchórzliwym zającem,
  Właśnie wychowałem odwagę ukośną!
  Nie musimy cierpieć, cierpieć,
  Chmury daleko - błyszcz złoty promień!
  
  My, dziewczęta, jesteśmy dziarskimi wojownikami,
  Będziemy walczyć, pozdrawiamy ojczyznę!
  W końcu mamy takiego ducha i siłę,
  Jakie psalmy śpiewają Archaniołowie!
  
  Ta piosenka opowiada o męstwie o honorze,
  O świętej miłości, nie cielesnej!
  Razem będziemy z Bogiem na zawsze,
  Demon z beznadziejną tęsknotą!
  
  Dla mnie, Chryste Wielki Wojownik,
  On jest za sprawiedliwością, dobrocią!
  Tak, przelewamy dużo krwi
  Przepraszam za poległych na całe życie, których nie przeczytam ponownie!
  
  Ale nie musimy liczyć strat,
  Pan Wszechmogący wskrzesi wszystkich!
  Rozda hojną nagrodę,
  Wzmocnij naszą siłę, miecz i tarczę!
  
  Odważny jest właściwie nieśmiertelny,
  Zawiera rdzeń tego życia!
  Przyjdzie do nas szczęście, uwierz w to,
  Przełam przeciwnika z wściekłością!
  
  Świat jest czasem jak piekło,
  Bez porządku, sumienia, miłości!
  Gorzkie, uschnięte wiśnie,
  Cała równowaga - ciemność minusów, zer!
  
  Ale szczęście wkrótce przyjdzie na Ziemię,
  Człowiek jest twórcą własnego losu!
  Będzie życie i śmierć w potężnej mocy,
  Zróbmy to, czego nie mogli przodkowie!
  Alicja bez przesady tworzyła historię, wybijała ślady, jak cerowanie na maszynie do szycia strzałami, najpotężniejszych myśliwców Luftwaffe, a reszta niemieckich pilotów, tracąc resztki ducha walki, cofała się w strachu.
  Same w tym momencie dziewczyny ponownie zaatakowały. Podkradli się do nich dwaj wysocy esesmani i kilku silnych chłopców z Hitlerjugend i... Zamiast wykorzystać nadmierny entuzjazm wojowników do strzelania do celów powietrznych, by strzelać do snajperów z zasadzki, postanowili wziąć ich żywcem . A może bajeczna uroda, która z powodu ran i zmęczenia dziewcząt stała się jeszcze bardziej erotyczna, wzbudziła w nich chęć wykorzystania jeńców do własnych celów.
  W każdym razie cios w tył głowy obezwładnił Alice, która była w prawdziwym transie, przez długi czas, po czym Fritz rzucił się na wysoką Angelicę.
  Jednak ognisty diabeł, nawet ciężko ranny, pozostał najgroźniejszym przeciwnikiem. Odruchowo spotkała ogromnego esesmana z biczem w pachwinę. Czkał z szeroko otwartymi ustami, śliniąc się, a to truchło odlatywało z dachu. Tak, jak to rozbija się o cegły...
  Angelica, unikając strzału innego faszysty, uderzyła go łokciem w prawy dolny punkt podbródka, pod kątem do środka. Kiedy uderzasz w ten sposób, nawet lekki cios może znokautować wojownika o dużej teksturze. A Angelica uderzyła profesjonalnie, skręcaniem tułowia i skręcaniem barku.
  Szczęka pękła, hitlerowiec popadł w głęboki, prawie śmiertelny nokaut. Dwaj chłopcy z Hitlerjugend z łatami dębowych żołędzi otworzyli usta, wypuszczając powietrze:
  - Och, bohaterze pośpiechu!
  Potem rzucili się na nią, wymachując saperskimi łopatami. Po dwóch gigantach nastolatkowie, którzy nie mieli więcej niż czternaście lub piętnaście lat, nie wydawali się przerażający. To prawda, dębowe żołędzie na obrożach mówiły, że to elita lub sztab dowodzenia. Gdyby Angelica była zwykłym żołnierzem, ci chłopcy byliby zagrożeniem. Ale dla syberyjskiej kobiety zahartowanej rozgrzanym do czerwoności żelazem i ołowiem są to nasiona.
  Angelica wykonała zwodniczy ruch, a przyjaciel, obracając goleń jak wachlarz i zaczepiając chłopca, poleciał do góry nogami, oświetlając sportowe buty na kolcach ze stali stopowej. Najwyraźniej nie są lokalni boso. Ale inny chłopiec próbował uderzyć ją stopą, ale najwyraźniej nieskutecznie, ponieważ sam odleciał, boleśnie rozbijając plecy. Angelica podsumowała:
  - To jest technika Rush-hero!
  Tymczasem Oleg Rybaczenko schwytał Adolfa Hitlera. Führer próbował uciec na latającym talerzu, ale jego bohaterski dzieciak zestrzelił ze specjalnej procy kawałkiem antymaterii. I udało się przedrzeć przez strumień laminarny.
  Kiedy Führer i kilku jego strażników próbowało odejść, bohaterski dzieciak dogonił ich. Jednym wybuchem chłopiec terminatora skosił strażników Führera.
  I sam Hitler złapał za nos gołymi palcami dziecięcej stopy. I rzucił go.
  30 kwietnia 1957 roku wojna z III Rzeszą dobiegała końca.
  Oleg Rybaczenko otrzymał najwyższy order Rosji: "Jezus Chrystus" w końcu został generałem. Będąc jeszcze chłopcem.
  Rosja zaanektowała wszystkie kraje świata. I stworzył światowe imperium.
  Były loty na inne planety Układu Słonecznego.
  Medycyna była nieco w tyle, a Włodzimierz Trzeci zmarł nagle w 1992 roku, poprawiając pięćdziesiąt cztery lata - przekraczając czas panowania Iwana Groźnego.
  Na presto wstąpił jedenastoletni wnuk króla Jerzy Pierwszy. A jego matka Maria została regentką. Do osiemnastego roku życia.
  Oleg Rybachenko służył przez sto lat, ale nie zrezygnował. Po 2004 roku chłopiec zaczął rosnąć. A w 2010 roku stał się szesnastoletnim, bardzo przystojnym, bez brody, ale niezwykle muskularnym młodym mężczyzną. I tak pozostał w tym cudownym wieku szesnastu lat. Kiedy kobiety cię kochają, ale nie musisz golić brodu.
  W 2021 roku rozpoczął się pierwszy lot człowieka poza Układ Słoneczny.
  Na razie musiało to zająć bardzo dużo czasu.
  Oleg Rybachenko jako nieśmiertelny został dowódcą pierwszej międzygwiezdnej wyprawy. Wieczna Młodzież chętnie się zgodziła. Dla niego czas płynął szybciej niż dla innych ludzi i nie bał się starości.
  Chłopiec terminator zaśpiewał cały wiersz przed rozpoczęciem, komponując w biegu;
  Jestem pionierem kraju Sowietów,
  A jednocześnie carski generał ...
  Mogę rozliczyć wrogów Rosji,
  Wehrmacht rozerwał się!
  
  Bosy chłopiec rozbił nazistów,
  Wrogowie Rosji chłodno eksterminowani ...
  Nie, nie oceniaj dziecka ściśle,
  Sam Święty Rod wybrał go do bitwy!
  
  I gdzie po prostu nie miał jasnych oczu,
  Jakimi bitwami chłopiec nie był ...
  Zaspa pali bose stopy dziecka,
  W pewnym sensie jest nawet ideałem Boga!
  
  W bitwach reduty się wahały,
  Chłopaki walczyli z tą wściekłością, doceniając ...
  Rosyjscy żołnierze walczyli bardzo dzielnie,
  Otwarte konto, już jest kara!
  
  Byłem pionierem w zaciętych bitwach,
  Rzucanie granatów boso...
  I pocałowałem dziewczynę w usta,
  Bo oczywiście jestem fajnym dzieckiem!
  
  Ale Niemcy to tylko fanatycy,
  Z pewnością są wspaniałymi wojownikami ....
  W bitwie chłopiec został już oficerem,
  Dziadkowie i ojcowie są dumni z chłopca!
  
  Nie pozwolę nazistom pokonać Ojczyzny,
  Dam Fritz Rus do pokonania tego...
  Wierzę, że będziemy żyć pod komunizmem,
  Niezwyciężony rosyjski bohater-niedźwiedź!
  
  Walczyłem z Japonią jako chłopiec,
  Nie dorastam, bo od wieku chłopca...
  Schwytał tego, który był potężną bryłą,
  W końcu człowiek jest wyższy od małp!
  
  Dziewczyny też walczą boso,
  W końcu jest to wygodniejsze, a buty są ciasne ...
  Czasami są gwiazdy jak spodki
  Mikado będzie dzielnym kaputem!
  
  Cóż, faszysta dostanie granat,
  Złamie się ze śmiercionośną siłą ...
  Zaśpiewam dziewczynie serenadę,
  I polecimy do gwiazd!
  
  Rosja jest chwalebną potęgą,
  Jest piękna i kolorowa na wiosnę...
  czeka na nas Rosja i chwała Boża,
  Chociaż jestem dzieckiem, wiecznym i boso!
  
  Walczyli z Wilhelmem, a czarownice ze mną,
  O pokonaniu pułków Kaisera...
  Cóż, teraz wróg jest blady,
  Niedźwiedź wyszczerzył ostre kły!
  
  Nasi członkowie Komsomola nie są gorsi,
  Są pięknościami, uderzą pięścią ...
  Sami poszli na front,
  Cóż, wróg stanie się dupkiem!
  
  I gdzie po prostu nie walczyliśmy w bitwach,
  Siekaliśmy fajnie mieczem wroga ...
  I tak konkretnie daliśmy Hitlerowi,
  Co za wielka zamieć!
  
  Rosja jest Ojczyzną Svaroga,
  Powstała prosto z ruin...
  W Bogu wszystko jest silniejsze niż rodzaj,
  Nad nami unosi się rosyjski cherubin!
  
  Dziewczyny uwielbiają walczyć boso
  I są silniejsze, wiedzą, że nie znajdują ...
  granaty mam w mocnej torbie,
  Do Berlina będziemy mogli wjechać czołgiem!
  
  Że my byliśmy w tych bitwach,
  Uratowaliśmy więźniów z pętli...
  Niedługo zobaczymy komunizm wydany,
  Kraje już dzielna rodzina królewska!
  
  Ojczyzna stanie się wyższa niż piękne gwiazdy,
  W nim nasze dziewczyny lśnią jak kwazar...
  Walka z moją dziewczyną jest niebezpieczna
  Zadaje silny cios!
  
  Cóż, co zrobili naziści,
  Od nas ty Fritz uciekł od razu ....
  Kręcąc się wściekłymi milami
  Uderzyliśmy Cię nie w brew, ale w oko!
  
  Czcimy Roda i modlimy się do Svaroga,
  Kochamy Ładę - matkę Wielkich Bogów...
  Kiedy idzie na trudną drogę,
  Nie musisz marnować słów!
  
  Bogactwa Rosjan po prostu nie da się zmierzyć,
  Ona nie zna końca...
  Musimy mocno wierzyć w miłość od Boga,
  W końcu nie jesteśmy cieniem niektórych mrówek!
  
  
  Powiedz, że bracia będą razem z Rosją,
  Pokonamy wszystkich i ochronimy słabych...
  Chociaż czasami wspominamy ze smutkiem,
  Ale na pewno wskrzeszamy upadłych!
  
  Moja Rosja, jesteś świętym krajem,
  Nie będziesz piękniejsza na świecie...
  Dziewczyna biega boso po śniegu,
  Nie wygląda na więcej niż dwadzieścia lat!
  
  Wierzę w niekończące się zwycięstwo
  Aby Rosja kwitła wiecznie...
  Że na obiad będzie smaczne mięso,
  Co nie przyjdzie do naszego złodzieja ziemi!
  
  W Rosji wszystko zakwitnie, uwierz mi,
  I lećmy żartobliwie na Marsa...
  Sami zaczęliśmy wierzyć sędziom,
  A wszystko w Ojczyźnie będzie najwyższej klasy!
  
  PIERWSZA W WALCE BYŁA AMERYKA
  20 kwietnia 1941 r. Stany Zjednoczone wypowiedziały wojnę nazistowskim Niemcom. W tej historii nerwy Roosevelta nie wytrzymały i pod wpływem opinii publicznej postanowił przyłączyć się do masakry. Stany Zjednoczone były nieustannie oskarżane o długie opóźnienie wejścia do wojny i generalnie nie otworzyły drugiego frontu.
  Chociaż nawet w czterdziestym czwartym roku alianci nie zostali wyrzuceni do morza w wyniku szczęścia. A potem Stany Zjednoczone weszły do wojny nieprzygotowane. Führer postanowił odłożyć plan Barbarossy. Ponadto uważał, że ZSRR jest o wiele trudniejszym orzechem do zgryzienia, niż można by sądzić po fińskiej firmie.
  Po pierwsze, naziści zajęli Jugosławię i Grecję. A potem wyspa Kreta.
  Jednak decydujący cios zadano 22 czerwca 1941 r. Malcie. Wzięła tu udział duża liczba samolotów, w tym bombowce. A potem przyszło lądowanie. Tym razem bardziej zorganizowany i udany.
  Malta upadła, a Niemcy znów się posuwają. Tym razem w Libii. Gdzie rozlokowano dodatkowe cztery dywizje czołgów. A pięść Rommla miażdży pozycje brytyjskie. Kumpel Tolbuk. A potem w sierpniu i na początku września podbito Egipt.
  W walkach brał udział batalion pięknych dziewcząt z SS "Wilki". Walczyli boso iw jednym bikini. A ich nagie podeszwy wypalały piaski Sahary. Ale dziewczyny z tego walczyły tylko skuteczniej.
  Egipt upadł... Część wojsk niemieckich przeszła do Sudanu, a część do Palestyny i Iraku.
  W tym samym czasie hitlerowcy zajęli Gibraltar i zaczęli przerzucać swoje wojska do Maroka i podbijać Afrykę.
  Należy zauważyć, że Hitler i Stalin odbyli osobiste spotkanie w Sztokholmie. I tam Stalin zapewnił o swojej przyjaznej neutralności i powiedział, że ZSRR nie potrzebuje zbyt wiele. Ale odmówił przyłączenia się do wojny.
  Führer postanowił zaryzykować i ujarzmić Afrykę. Zapewniłoby to przemysłowi zarówno surowce, jak i niewolników. A do Indii można jechać przez Iran.
  Niemcy zdobyli Irak i Kuwejt, a zimą zajęli cały Bliski Wschód.
  Wilcze dziewczyny wiosłowały tam bosymi stopami. A wiosną rozpoczęła się kampania przez Iran do Indii.
  Wehrmacht, podobnie jak hordy Czyngis-chana, przeszedł przez Persję i poleciał do Indii. Japonia zmiażdżyła Amerykę i Wielką Brytanię na innych frontach. W pobliżu Midway Amerykanie zostali ciężko pobici. A archipelag hawajski został zdobyty przez samurajów.
  Sukces Japonii w bitwie o Midway ułatwiły cztery dziewczyny ninja, które zestrzeliły wszystkie samoloty Amerykanów, którzy próbowali zaatakować statki kraju Wschodzącego Słońca.
  Japonia odniosła miażdżące zwycięstwo. Dziewczyny też walczyły boso i tylko w bikini, co czyniło ich ciała tak wrażliwymi. A zwłaszcza na wibracje samolotu.
  I bardzo zaciekle zmiażdżyli Amerykanów ... Latem i jesienią czterdziestego drugiego roku Wehrmacht zdobył całą Afrykę i ziemie do Birmy, jednocząc się z Japończykami.
  Kolosalne zasoby znajdowały się pod kontrolą Niemiec. Ponadto utalentowany Speer został cesarskim ministrem uzbrojenia i amunicji.
  Aby zwiększyć ciśnienie powietrza w Wielkiej Brytanii w styczniu 1943 roku, Reichstag ogłosił "Wojnę Totalną".
  Produkcja samolotów gwałtownie wzrosła. Bardziej zaawansowane bombowce Yu-188 i myśliwiec-bombowiec Focke-Wulf, a także potężniejszy DO-277 weszły masowo do serii.
  Niemcy naciskali na Wielką Brytanię. Wiosną 1943 roku pojawił się ME-309, który nie miał sobie równych pod względem uzbrojenia i parametrów lotu. Oprócz jeszcze potężniejszego Yu-288 i specjalnych szybowców desantowych zdolnych do poruszania zarówno planetami, jak i sześciosilnikowymi samolotami transportowymi.
  Naziści dosłownie zrównali Wielką Brytanię z ziemią, a ich flota podwodna aktywnie zatopiła każdy chip, który popłynął do metropolii. A w sierpniu 1943 roku w Wielkiej Brytanii miało miejsce desant. W bitwach testowano Tygrysy, Lwy, Pantery, a nawet Tygrysy -2 i Mysz były dojrzałe.
  Wielka Brytania upadła... Japończycy na morzu pokonali Stany Zjednoczone, a nawet przekazali Amerykanom arterię w Panamie.
  Ameryka, będąc sama, poprosiła o litość. Roosevelt był bardzo wkurzony.
  Hitler nie zgodził się na pokój, a jego wojska wdarły się do Kanady. Operacja zdobycia Islandii przebiegła prawie bez strat. A potem Niemcy ruszyli przez Grenlandię.
  Czterdziesty czwarty rok minął w zaciętych bitwach na Zachodzie. Trzecia Rzesza miała samoloty odrzutowe. W tym bombowiec. Straszne cztery bombowce Yu-488 i odrzutowiec "Arado", modyfikacje pojazdów szturmowych.
  Również samoloty śmigłowe były w najlepszym wydaniu, w szczególności TA-152. Ta ewolucja Focke-Wulfa była bardzo udana i zniszczyła amerykańskie samochody.
  Bardziej doskonały był niemiecki pistolet maszynowy MP-44 i okręty podwodne z nadtlenkiem wodoru. Panther-2 stał się głównym czołgiem i był głową i ramionami nad amerykańskimi Shermanami. Niemcy jako całość prześcignęli Stany Zjednoczone pod względem technologii, a ich zasoby pozwoliły na zdobycie ilości.
  Wśród niemieckich asów Marsylia była prawdziwym fenomenem. Zdobył tak szybko, że jako pierwszy w trzech samolotach został dwukrotnie odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A potem za czterysta samolotów z Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I za pięćset Wielkiego Krzyża Żelaznego Krzyża.
  Za siedemset pięćdziesiąt samolotów został odznaczony specjalną nagrodą: Krzyżem Kawalerskim Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Ponadto Marsylia otrzymała również krzyż zasługi wojskowej z brylantami. A za tysiąc samolotów otrzymał Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  To był po prostu horror dla USA.
  Wojska niemieckie z łatwością przeszły przez Kanadę, a naziści i Japończycy przeszli przez Meksyk i zaatakowali Stany Zjednoczone.
  To było jak życie w kleszczach. Niemcy naciskali. TA-400 zbombardował amerykańskie miasta i fabryki, dosłownie przynosząc totalny horror. A Jankesi ulegli miażdżącym ciosom.
  Niemcy posuwali się naprzód, a Amerykanie miażdżyli, zwłaszcza załogę czołgu Gerdy.
  Dziewczyna gołymi palcami wcisnęła przyciski joysticka i zmiażdżyła Amerykanów.
  Zmiażdżyła Shermany i przebiła się przez ich wieże.
  I zawyła na całe gardło:
  - Gerda uwielbia zabijać! Oto Gerda!
  A Charlotte, jak bosa pięta, naciśnie i wyśle śmiertelne wyładowanie. Zmiażdży wroga.
  I śmiej się, obnażając zęby:
  - Jestem kosmiczną dziewczyną!
  Tutaj Kristina rzuca się, a także gołymi palcami łamie zbroję czołgu.
  I ryk:
  - Poza granicami aryjskimi!
  Magda też strzela z kolosalną celnością, wyrzeźbionymi bosymi stopami.
  I gruchanie:
  - O zwycięstwo kolosalnych sił!
  Amerykanie przeżyli bardzo trudny okres... Czterdziesty czwarty rok był dla Stanów Zjednoczonych czasem klęsk i nieszczęść na wszystkich frontach.
  W bitwach pojawiły się bardziej zaawansowane niemieckie działa samobieżne serii E, w szczególności E-10 i E-25. I lekkie i szybkie dały Yankees w rogi. Zanim Stany Zjednoczone poddały się 30 stycznia 1945 roku, pierwszy E-50 przybył na front. Maszyna ta była jeszcze niedoskonała, ważyła ponad sześćdziesiąt ton, miała przedni pancerz kadłuba 150 mm i 185 mm czoła wieży. A boki są 82 mm pod zboczami. Co jest z grubsza porównywalne do "Tygrysa" -2. To prawda, że silnik z dmuchawą i doładowaniem dawał moc do 1200 koni mechanicznych. A działo było 88 mm 100 EL i było bardzo celne i przeciwpancerne.
  I tak wróg desperacko się rzucał.
  I wreszcie pojawił się latający spodek. Eva i Gertrude, dwie dziewczyny z gołymi nogami i bikini, były doskonałe. I wyszło całkiem fajnie z miażdżącymi ulotkami.
  I tak rozebrano amerykańskie samoloty.
  Ale oto zwycięstwo. A Niemcy razem z Japończykami zamierzają zakończyć ZSRR.
  Inwazja zaplanowana jest na 22 czerwca 1946 r. W tym czasie Niemcy opieczętowali dużą liczbę czołgów serii E. W szczególności ulepszono E-50, silnik i skrzynię biegów miały jeden blok w poprzek, a skrzynia biegów była na silniku. Podwozie również stało się lżejsze, a niektóre elementy zostały wyniesione z kadłuba. Wysokość maszyny zmniejszyła się, a waga spadła do czterdziestu pięciu ton. E-75 również stał się lżejszy do siedemdziesięciu ton i zmniejszył swoją masę. A silnik stał się mocniejszy w 1500 koni mechanicznych i turbinie gazowej. Jednocześnie grubość pancerza czoła wieży wynosi 252 mm, a boków 160 mm pod skosami. No i czoło tułowia: góra 200 mm z dużym spadkiem, dół 160 mm z dużym spadkiem. Boki 120 mm i osłony plus 50 mm.
  W ten sposób E-75 stał się mniej więcej jeżdżącym czołgiem, a jednocześnie był doskonale chroniony pod każdym kątem. I miał dwa rodzaje broni: 105 mm o długości lufy 100 EL i 128 mm o długości lufy 55 EL.
  Do walki z czołgami znacznie lepsze jest działo pierwszego typu.
  ZSRR do tego czasu oczywiście nie stał w miejscu. W porównaniu z prawdziwą historią miał pięć lat przewagi. Produkcja przemysłowa w tym czasie, według oficjalnych danych, prawie się podwoiła. Chociaż w rzeczywistości było to zawyżone o około jedną trzecią. Wyprodukowano wiele czołgów i samolotów. Jeśli 1 czerwca 1941 r. ZSRR miał 22 600 czołgów i kolejne trzy tysiące tankietek i półtora tysiąca dział samobieżnych. Następnie do 1 czerwca 1946 dodano trzydzieści tysięcy kolejnych czołgów. Oczywiście wyprodukowano więcej samochodów, ale naturalny spadek. Tak więc ZSRR ma na służbie 53 tysiące czołgów. Spośród nich najbardziej masywny T-34-76. Ale są też lekkie samochody. Oraz przestarzałe BT i T-26 oraz inne czołgi, które wciąż są gotowe do wycofania z eksploatacji. I sporo ciężkich. I nie wszystkie okazały się odpowiednie. KV-3 pojawił się w sierpniu 1941 roku. Waga 68 ton, armata 107 milimetrów i prędkość wylotowa pocisku 800 metrów na sekundę. A we wrześniu KV-5, również działo 107 mm i 76 mm. I sto ton. A od marca 1942 r. Do serii wszedł KV-4 ważący 108 ton, a ta sama broń co KV-5, tylko przedni pancerz miał nie 170 mm, ale 180 mm. Dużo, ale bez racjonalnych kątów nachylenia. Te czołgi E-50 doskonale przebijały się z dystansu bitwy. Ten samochód ma przedni pancerz z dużymi kątami i prawie niemożliwe jest przebicie się przez czołg z przodu. To nie jest "Tygrys" -2, bardziej zaawansowane, najnowsze maszyny mają znacznie więcej kątów pochylenia.
  ZSRR nie prowadził wojen po Finlandii, a Stalin się nie wyróżniał. A technologia w ZSRR nie pasowała do najbardziej zaawansowanych broni. Seria KV przesunęła się również w kierunku cięższych modeli. W lutym 1943 roku pojawił się KV-6 z przednim pancerzem o grubości 200 mm, uzbrojeniem w działa 152 mm i 76 mm oraz wagą stu pięćdziesięciu ton. A w maju 1943 i KV-7 ważący 200 ton i trzy działa jednocześnie: 152 mm i dwa 76 mm.
  T-34-76 łatwy w produkcji i wszechstronny czołg dopiero w 1944 roku został zmodernizowany o działa 85 mm i większą wieżę.
  Pojawił się T-34-85. I stała się główną maszyną. Produkowane w małych ilościach i lekkie czołgi amfibie oraz BT - kołowe gąsienicowe. W 1944 roku pojawił się KV-8, ważący dwieście pięćdziesiąt ton, z działami 152 mm i dwoma 85 mm. Ale superciężkie potwory nie usprawiedliwiają się. Tylko Stalin został porwany przez gigantomanię.
  Ale Niemcy porzucili superciężkie Myszki. Głównymi czołgami były średni E-50 U i ciężki E-75. W małych ilościach również E-100. Jak również działa samobieżne E-10 i E-25. Są małe, ale tak mobilne i skuteczne.
  W ZSRR przed rozpoczęciem wojny działa samobieżne nie wystarczały... Pod tym względem Rosja Sowiecka pozostawała w tyle. I do tej pory na około dwa tysiące, a większość z nich ma kaliber 76 i 85 milimetrów. SU-100 się nie pojawił... Ponieważ praktyczne doświadczenia wojny nie wystarczały. W ZSRR po KV-8 z tej serii waga nie była już zwiększana. KV-9 był uzbrojony w działa 107 mm i dwa działa 76 mm. KV-10 z działami 107 mm i dwoma 85 mm. Z wyjątkiem T-34-85, ZSRR nie miał skutecznych czołgów. Gąsienice kołowe do wojny na terytorium Rosji nie pasowały zbyt dobrze. T-54, bardziej zaawansowany, wciąż był rozwijany. KV-11 pojawił się dosłownie w przededniu wojny. Do walki z niemieckimi czołgami z armatą 122 mm i dwoma 76s oraz KV-12 z armatą 122 mm i 85 mm.
  Wojna później pokazała okrucieństwo serii KV... Ostatni czołg KV-13 pojawił się już w czasie wojny z jednym, ale z drugiej strony, działem 203 mm. To było przynajmniej coś zdolnego do walki z nazistami.
  W lotnictwie ZSRR również pozostaje w tyle: nie ma samolotów odrzutowych. Prawdziwa śruba MIG-7 i MIG-11 oraz Jak-9, Jak-11 i LA-5 i LA-7 pojawiły się. Ale oczywiście radzieckie samoloty nie mogą się równać z niemieckimi odrzutowcami. A poza tym naziści też mają dyskoteki. Którego nie da się zestrzelić z broni strzeleckiej.
  I cała gama różnego rodzaju samochodów. I myśliwce, w tym bezogonowe "Gotha" i wszelkiego rodzaju inne maszyny. I ME-262 X, który ma prędkość 1200 kilometrów na godzinę i pięć wiatrówek. A jeszcze mocniejszy z siedmioma wiatrówkami ME-362. A gdzie konkurować z takim ZSRR. A XE-262 to bardziej zaawansowany i co najważniejsze tani myśliwiec odrzutowy. I ME-1100 ze skrzydłami, które zmieniają zamiatanie.
  I TA-283 z długim kadłubem. I wiele innych bardzo potężnych i perkusyjnych rzeczy.
  I TA-400, a zwłaszcza odrzutowiec TA-500, który wszystkich zmiażdży i żartobliwie zmiażdży.
  A to są, powiedzmy, potwory.
  I nie zatrzymuj niemieckich aut... Jak biją...
  Niemieckie lotnictwo o 2:30 czasu moskiewskiego już wystartowało. Skrzydlate potwory przygotowywały się do upadku na sowiecką ziemię.
  Niemieccy piloci Gertrude i Adala, klepiąc bosymi stopami, wsiedli do dwumiejscowego XE-328, do maszyny odrzutowej - to potwór z dziesięcioma wiatrówkami.
  Deszcz właśnie minął i dziewczyny zostawiły pełne gracji, bardzo wyraźne ślady gołych nóg.
  Były tak uwodzicielskie, że nastolatki służące na lotnisku łapczywie pożerały wzrokiem bose odciski stóp i nawet chłopcy zaczęli puchnąć do perfekcji. Generalnie pilotów było wielu - walki pokazały, że kobiety w równych warunkach mają dwukrotnie większą przeżywalność niż mężczyźni. A to oznacza, że są skuteczne. A Hitler, oczywiście, nie jest taką osobą, żeby nikomu żałować.
  W samej III Rzeszy oficjalnie wprowadzono poligamię - prawo do czterech żon. To bardzo praktyczne. Ale niezbyt pasujące do tradycji chrześcijańskich. Nic dziwnego, że faszyzm szuka nowej formy religii. Hitler upiera się, że to monoteizm, ale tak wyjątkowy - z panteonem pogańskich, starożytnych germańskich bogów. Oczywiście sam Hitler w tym panteonie stawiany jest przede wszystkim jako posłaniec i posłaniec Boga Najwyższego.
  Więc Führer, oczywiście, bardzo kocha się kultywować.
  Gertrude i Adala wystrzeliwują w niebo swój wielozadaniowy samolot szturmowy, który może również pełnić rolę myśliwca.
  Wojownicy są bardzo pewni siebie. Rosjanie nie mają samolotów odrzutowych i raczej nie będą w stanie wytrzymać ataku tygrysów nieba.
  Gertruda warknęła:
  - Jestem rycerzem płonącego potoku...
  Adala potwierdziła entuzjastycznie, obnażając zęby:
  - I zamatuję wszystkich!
  Dziewczyny się roześmiały. Wcisnęli nagie pięty na pedały i obrócili odrzutowy samolot szturmowy.
  Wciąż było ciemno, ale na wschodzie pojawiła się już smuga światła. Dziewczynki gwizdały... Pod nimi pływały już przestrzenie Rosji. Wojowniczki zachichotały i mrugnęły do siebie. Są takie ekstrawaganckie i piękne.
  Tu w ich kierunku startują radzieckie samochody. Śruba Jak-9 jest prawdopodobnie najbardziej masowo produkowaną maszyną wśród najnowszych wydań. Niezbyt uzbrojony, ale stosunkowo tani i z niewielkim pancerzem. MIG-5, szybszy, z karabinami maszynowymi. MIG-3 to wcześniejszy model. LAGG-7 to prawdopodobnie najszybszy i najbardziej uzbrojony ptak. W najnowszej modyfikacji są aż trzy działka 20 mm.
  Ale to wszystko są maszyny napędzane śmigłami - samoloty odrzutowe nie powstały. A Niemcy czują się bardzo pewnie.
  Gertrude strzela z dziesięciu działek powietrznych. Trafiły w działa 30 mm i dwa 37 mm. Pędzą jak ognisty trąba powietrzna przez radzieckie samoloty. Jednak czerwoni piloci próbują robić uniki i iść do ogona.
  Adala manewruje w tej chwili. Nie można zmierzyć się z niemieckim samochodem, ale wsiadanie w ogony jest napięte. Dla ZSRR atak nie jest nieoczekiwany. Uruchomiono już działa przeciwlotnicze. Eksplodowane muszle świecą w ciemności.
  Niemcy odczuwają pewną nerwowość. Wydawało się, że widzieli już tak wiele, że nic cię nie zaskoczy, ale... sowieccy piloci są odważni i nie boją się strat. Nic ich nie przestraszy. Ale doświadczenie nie wystarczy. Niemiecki samolot bez problemu wychodzi z nurkowania i zestrzeliwuje sowiecki samochód. Rozbija kolejny na kawałki.
  Siła niemieckiej broni jest bardzo duża. To element, w którym Fritz mają ogromną przewagę nad Rosją. Ale prędkość nazistów jest kolosalna.
  Adala przyspiesza i rusza do przodu. A Gertrude wystrzeliwuje rakiety we wroga. Porada odbierana jest przez zęby. Część amunicji jest wycelowana w ciepło lub dźwięk.
  Adala szepcze:
  Nie zabiją nas!
  Dziewczyny kręcą swoim samochodem... Próbują być cool. A potem radziecki myśliwiec taranuje pobliski niemiecki samolot szturmowy. I jak zaczyna się rozdzierać i pękać. Zarówno niebo, jak i powietrze.
  Gertruda szepnęła:
  - Szalona śmierć!
  Wojownicy byli wyraźnie zdezorientowani i można ich w ten sposób staranować.
  Czołgi zbliżają się do granicy. Legendarna załoga Gerdy, Charlotte, Christiny i Magdy.
  Czterech wojowników zdołało okryć się chwałą, walcząc zarówno z Brytyjczykami, jak i Amerykanami. Podczas działań wojennych z Ameryką piękności opanowały czołg Panther-2. Niezły samochód, lepszy od Shermanów zarówno pod względem uzbrojenia, jak i przedniego pancerza. Późniejszy "Pershing" praktycznie nie miał czasu na wojnę. Tak, i nie jest rywalem dla "Pantery" -2.
  Wtedy cztery dziewczyny zdobyły legendarną sławę. Chociaż ogólnie ich chwalebna ścieżka rozpoczęła się w czterdziestym pierwszym roku. Himmler namówił Führera, aby wypróbował w bitwach kobiecy batalion, ze specjalnie wyszkolonych Aryjczyków.
  Walki pokazały, że kobiety wcale nie są słabym ogniwem i potrafią dobrze walczyć. A przy tym ponoszą mniej strat niż mężczyźni. Wojownicy walczyli także w piechocie, uderzając bosymi stopami o gorące piaski Sahary. I opanowałem czołgi. Po przetestowaniu "Tygrysa" w bitwach z Wielką Brytanią.
  Ciekawe okazały się losy czołgu Panther. W prawdziwej historii ten najlepszy i drugi co do wielkości czołg III Rzeszy odegrał główną rolę w Pantsval. Alternatywnie "Pantery" prawie nie walczyły. Ledwo zdążyli na szturm na brytyjską metropolię. Bardziej zaawansowane i potężniejsze "Pantery" -2 weszły do serii do bitew przeciwko USA.
  A teraz czwórka otrzymała jeszcze potężniejsze i doskonalsze "E" -50, wyróżniające się silną bronią i ochroną.
  Wojownicy czuli się bardzo pewni siebie. Sterowanie czołgiem jest najnowocześniejsze za pomocą joysticków. Najnowszy samochód. Nawet silnik z turbiną gazową. Ale jest też mnóstwo "Panter" -2. Trzydzieści cztery nie jest rywalem dla takiej maszyny.
  Gerda wylegiwała się w fotelu. Była bikini. Dziewczyny są już przyzwyczajone do walki półnagie. Gorące piaski pustyni paliły ich bose stopy, kamyki gór kłuły ich nagie podeszwy. Ale wojownicy wcale nie pękali i nie ścierali się w proszki.
  Wielokrotnie nagradzany dowódca załogi syknął:
  - A teraz Rosja jest przeciwko nam! Czekają na Ciebie nowe przygody i zwycięstwa!
  Potrząsnęła białą jak śnieg głową. Naturalna blondynka, bardzo piękna i opalona.
  Charlotte uśmiechnęła się.
  Ta dziewczyna miała miedzianoczerwone włosy, które płonęły jak płomień. Również piękna, z brązową opalenizną. W bikini, opalona, muskularna. Bosymi stopami, depcząc po gorącym piasku i ostrych kamieniach.
  Ognisty diabeł zauważył:
  - Rosjanie to chyba nasi najbardziej fanatyczni przeciwnicy!
  Christina podniosła głos. Jej włosy są miedzianożółte, również płonące jak płomień, ale ze złotym odcieniem. I ta sama opalenizna, mięśnie i piękno. Wyrazista i jednocześnie delikatna twarz. I bikini. Nogi, które tupały kilometrami po twardej i płonącej powierzchni, ale nie straciły wdzięku i gładkich linii. Bose palce są starannie przycięte i bardzo zwinne.
  Rudowłosa dziewczyna zapytała:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Magda odpowiedziała za nią. Ta dziewczyna ma biało-złote włosy, miodowy blond. Bardzo piękna, muskularna, o wyrazistej twarzy i szafirowo-szmaragdowych oczach. Nogi są również utwardzone, z okrągłymi obcasami i prostymi palcami. Być może Magda ma najdelikatniejszą twarz, prawie potulną, mimo odważnego podbródka. Na przykład Gerda wygląda na twardszą. Trochę bardziej miękka niż Christina i trochę przewrotnie jak czarownica Charlotte.
  Magda zauważyła:
  - Mają taki totalitarny system jak nasz. Dlatego są twardsze!
  Gerda uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Czołgi radzieckie to kupa złomu. Nie powinniśmy się ich bać!
  Magda odpowiedziała cicho:
  - W serii KV jest pełno mastodontów. Zwłaszcza KV-14.
  Dziewczyny zachichotały. Ostatni czołg okazał się naprawdę "arcydziełem" - najcięższą maszyną z trzema działami: dwoma 152 mm i jednym 122, o wadze trzystu ton i przednim pancerzu 200 mm. Jeden z najbardziej nieudanych modeli w budowie czołgów. Przewiezienie takiego czołgu w ogóle nie było możliwe. A samochód to po prostu strata pieniędzy! Do serii wszedł także KV-10(B) - maszyna z trzema działami 107 mm i wadze dwustu ton, rodzaj niszczyciela czołgów.
  Nie jest najlepszym pomysłem założenie dwóch dział na czołg. A nawet więcej niż trzy. Tutaj Stalin oczywiście wykazał tyranię. I bardzo ingerował w kraj. Opracowano jednak również czołg z serii Isov. Ale też ogromny i ciężki. Jedyną różnicą w stosunku do serii KV jest próba ustawienia pancerza na racjonalnym nachyleniu. Ale Armia Czerwona nie prowadziła wojny, dlatego technika niewiele się poprawiła. I nie było bojowej praktyki używania maszyn.
  Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy bardziej owocnie wykorzystali cztery lata opóźnienia w porównaniu z prawdziwą historią.
  Rudowłosa Charlotte nacisnęła bosymi palcami na joystick. Ostrzelany w bunkrze granicznym. Pocisk kal. 105 mm trafił w sowieckie działo i przewrócił je. Zestaw bojowy zaczął się rozrywać, a pociski eksplodowały.
  Czerwona wiedźma syknęła:
  - Jestem strasznym rycerzem - na kolanach dzikusy! Zmieść wrogów Ojczyzny z powierzchni ziemi!
  I uśmiech perłowych zębów i blask szmaragdowych oczu. Dziewczyny są naprawdę na najwyższym poziomie.
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  Teraz strzelę!
  A także strzelał do wroga. Wystrzelono radzieckie działko kal. 76 mm. Pocisk trafił w pochyłe czoło E-50 U cięższym działem. I odbił się rykoszetem. To po prostu dzwoniło dziewczynom w uszach.
  Gerda klepała się po bosych stopach i ćwierkała:
  - Co za przejście!
  A ona sama oddała kolejny strzał... Niemieckie czołgi strzelały w sowiecki teren warowny. E-100 również działał. Ta maszyna również okazała się pochodną Myszy. Niezbyt dobry pomysł na czołg z dwoma działami. E-100 został już wycofany z produkcji.
  Zamiast tego do serii wchodzą modyfikacje szturmowe z serii "E". Ale ten nadal działa. I strzela pociskami.
  Charlotte chichocze przenikliwie i potrząsa bosą stopą.
  - Wojna to straszny stan, ale urzeka jak gra!
  A dziewczyna strzeliła, i to bardzo celnie.
  Christina obnażyła perłowe zęby. Jest mięsożerną, drapieżną panterą.
  Strzelają sowieckie działa, a przed nimi są pola minowe. Niemieckie teletanki poruszają się. A bombowce szturmowe pracują z dzikim rykiem.
  Wokół toczą się słupki graniczne. Hordy Hitlera przekroczyły granicę.
  Magda zauważyła niezbyt dowcipnie, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Zmiatamy silną obronę, ale stalowe wiechy!
  I tak zaczęła się wojna z ZSRR. Co od samego początku dzieje się dla Rosji Sowieckiej tak bezskutecznie.
  . CZĘŚĆ DRUGA
  Wojownicy mrugnęli do siebie. Obrona radziecka była dość potężna. Szczególnie dużo min. A to opóźniło Niemców. Ale i tak udało im się iść do przodu.
  Bombowce pracowały na pozycjach sowieckich, a samoloty szturmowe również nadlatywały z góry. Pędzi w głąb obrony Armii Czerwonej oraz TA-400 i TA-500, jednej z najgroźniejszych modyfikacji bombowców. Aż sześć silników, w tym odrzutowe. A oni bombardują i niszczą sowieckie miasta.
  Gerda, strzelając, zauważyła z uśmieszkiem:
  - W walce jesteśmy zwierzętami, ale umysłem człowieka!
  I znowu strzelił. Zniszczono sowieckie działo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dziewczyna z najwyższego szczebla. I to jest takie fajne.
  E-50 strzelał na pozycje sowieckie, sam praktycznie nie ulegając uszkodzeniom. Pochylony pancerz samochodu z zacementowaną stalą zapewniał doskonałe rykoszety. Sowieckie pociski nie mogły nawet porządnie zarysować Niemców.
  Christina przypomniała sobie testy "Tygrysa". Wtedy był to pierwszy seryjnie produkowany niemiecki czołg. Żadna z pocisków nie mogła uszkodzić Tygrysa. Brytyjczycy padli pod jego ciosami. Ale tutaj jest siedemnastostopowa armata przebita w czole. Potem dziewczyny prawie umarły. I to zostało zapamiętane przez wojownika. Jak blisko byli kościstej staruszki z kosą, czując jej lodowaty oddech.
  Dziewczyna potarła nagą podeszwą o róg. Naprawdę chciała wyskoczyć z czołgu i uciec. Ona jest taką bezpośrednią wojowniczką.
  Christina śpiewała z pewnością:
  - Niebieska mgła i wszędzie oszustwo!
  Wojownicy chichotali... Ich wideo było bardzo seksowne i erotyczne.
  A broń działała i strzelała. Nawet nie pomyślała o zatrzymaniu. Wszyscy wysyłali pocisk za pociskiem. Rozbicie sowieckich pozycji na odłamki i odłamki.
  Z głośników za nimi zabrzmiała piosenka;
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko...
  I kurz jak z dywanów,
  Schodzimy z drogi!
  I nie przestawaj
  I nie zmieniaj nóg -
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  przez spaloną równinę,
  Za licznikiem licznika
  Wyjeżdżają na Ukrainę
  Centrum grupy żołnierzy!
  I znowu moc bombowca odrzutowego spada na pozycje sowieckie. I znowu zniszczenie i całe ufortyfikowane obszary są wyrzucane. A pistolety lecą we wszystkich kierunkach.
  Kilkadziesiąt niemieckich czołgów jednocześnie strzela i wszystko niszczy.
  Gerda czuje się jak Bagheera na polowaniu. Tutaj pierwsza linia obrony sowieckiej została już zniszczona. Ale żołnierze Armii Czerwonej wciąż roją się i strzelają do Niemców.
  Wśród walczących są też pionierzy. Młodzi leniniści dobrowolnie wstąpili do Armii Czerwonej. Większość chłopców jest boso iw krótkich spodenkach. Noszą się, zamieszanie.
  A pionierzy umierają...
  Charlotte prowadząca ogień warknęła:
  - A pionierów, o to chodzi, cały kraj obserwował!
  Strzelała do Rosjan i Christiny sycząc jadowicie:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły!
  I znowu uśmiechnęła się ogniście. Wspaniałe dziewczyny...
  Kilka niemieckich czołgów zjechało pod ziemię. I pojawili się na tyłach wojsk sowieckich, wywołując panikę i gryzmoląc karabiny maszynowe. Naziści pojawili się jak komary z koszmaru.
  E-50 widział ruch trzydziestu czterech przez optykę. Gerda wyszczerzyła zęby i zaczęła celować lufą. Radziecka maszyna z małą wieżą T-34-76 i bardzo mobilna. Wypróbuj ten i zdobądź go. Dziewczyna jest już dość doświadczona, ale radziecki samochód wciąż nie przypomina amerykańskiego Shermana.
  A odległość do Rosjanina to prawie pięć kilometrów.
  Dziewczyna drapie się po nagiej pięcie, Charlotte łaskocze ją między palcami. Dziewczyny chichoczą.
  Potem Gerda strzela do rosyjskiego samochodu. Pocisk pędzi bardzo blisko, prawie drapiąc zbroję... Ale wciąż mija. Gerda z irytacją uderza pięścią w metal.
  Magda mówi partnerowi:
  - Uderzyłeś w korpus! Będzie tam łatwiej!
  Gerda podaje dżojstik Magdzie i szepcze:
  - Więc zrób to sam!
  Magda śpiewała entuzjastycznie:
  - Ziemia jest w iluminatorze, ziemia jest w iluminatorze... - Dziewczyna wzięła joystick gołymi palcami i nacisnęła guzik, kontynuując śpiewanie. - Ziemia jest widoczna w iluminatorze!
  A jej pocisk właśnie trafił w podstawę radzieckiego czołgu. Samochód pękł i pękł. Zaczęło się palić... W łonie matki wybuchły sowieckie pociski.
  Magda potrząsnęła gołymi palcami i zaskrzeczała:
  - Zobacz, jak to mam! I Ty powiesz...
  Charlotte syknęła, obnażając kły.
  - Znowu rozmawiamy w różnych językach!
  Pojawiły się nowe radzieckie samochody. Trzydzieści cztery poszły pierwsze. Ruchome i liczne samochody. Potem przeszliśmy z serii BT. Jest to przestarzały typ gąsienicowy. Nacierały także przedpotopowe T-26, które nie są w stanie inaczej niż zarysować niemieckie opancerzenie. Na samym końcu pojawiły się mocniejsze i cięższe HF. I wielu żołnierzy piechoty.
  Christina zachichotała i warknęła:
  Cóż, pokażemy im!
  Niemieckie pojazdy otworzyły ogień z dużej odległości, próbując przygwoździć sowiecką piechotę do ziemi. Zniszczyli także czołgi i inne żywe stworzenia.
  Na niebie pojawił się także radziecki samolot szturmowy: słynny Ilys. Zaatakowali formację niemiecką. Bojownicy Hitlera ścigali się w ich kierunku. To była prawdziwa nora. Niemieckie myśliwce XE-262, bardzo zwinne i zwrotne z manewrowością. Atakują radziecką technologię, naciskając jak żelazo.
  Charlotte ponownie wystrzeliła. Wszedłem do sowieckiego BT i warknąłem:
  - Ten tekst to nie bajka... Bajka będzie przed nami!
  E-50 zatrzymał się i odbił sowiecki kontratak. Niezbyt doświadczone dowództwo rzuciło rezerwę czołgu właściwie na rzeź. A rosyjskie samochody potrącone - jak kurczaki w skubaniu. I walczyli z nimi dokładnie.
  Gerda oddała strzał, złamała trzydziestu czterem czole i syknęła:
  - Czym jest Stwórca - zranione piekło!
  Charlotte również strzeliła, znalazłszy cel, sowieckie samochody poruszały się w linii prostej, a dziewczynom udało się strzelić. I w ogóle te cztery zjawiska.
  Czerwona harpia zaśpiewała:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  A wojownicy nadal strzelali, obnażając zęby tak silne i duże jak konie.
  Christina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  Magda uderzając trzydzieści cztery szczekała:
  - To nasz wynik!
  Veronica, Oksana i Natasza wraz z innymi dziewczynami opuściły okrążenie. Batalion dziewcząt otrzymał rozkaz wycofania się na tyły, ponieważ wojownicy praktycznie nie mieli broni przeciwpancernej. Stalenida Pawłowna miała doświadczenie wojenne, służąc jako ochotniczka w Hiszpanii. I zrozumiałem, że wojska przygraniczne nie mogły oprzeć się czołgom serii "E". Dziewczyny znokautowały jednak kilka transporterów, ale same poniosły straty.
  Teraz batalion rozproszył się i wycofał.
  Weronika, Oksana i Natasza po zrzuceniu butów wychodziły boso iw jasnych bluzkach. Wojska radzieckie nie są gotowe do odpierania kolumn czołgów ciężkich. I po prostu nie ma co przebić się przez czołg E-50. Jedyną szansą jest uszkodzenie gąsienic. Ale w tej maszynie rolki znajdują się na osobnych wózkach i bardzo trudno je wyłączyć.
  Dziewczyny poruszały się na wschód przez las i w małych grupach. Wyglądali bardzo wzruszająco. Podwinęli spodnie i tylko w lekkich koszulach. Długie, blond, lekko kręcone włosy spływały w dół. Trawa przyjemnie łaskocze bose stopy, a czasem natrafiają na wyboje. Wszystko wygląda niezwykle erotycznie. Piersi prześwitują przez cienkie koszule.
  Weronika, grabiąc trawę bosą stopą, mówi z irytacją:
  - Cholera - wojna dopiero się rozpoczęła, a ty już musisz się wycofać!
  Oksana, której blond włosy były lekko czerwonawe, szczerząc zęby, odpowiada:
  - I nie miałem specjalnych złudzeń! Hitler podbił prawie cały świat... Spróbuj z takim tłumem, poradzisz sobie!
  Natasza potrząsnęła śnieżnobiałymi włosami i powiedziała:
  - Każdy chce zadowolić... Ciężko sobie z nimi poradzić! Bycie wiernym nie jest łatwe!
  Weronika skinęła głową. Jej włosy są takie złote i piękne. Ona jest świetna.
  Ale Victoria ich dogoniła. Rudowłosa dziewczyna. Włosy są jak ogień. I tak przejmujący. Wiał wiatr i wydaje się, że to powiewa proletariacki sztandar, taki płonący włos.
  Victoria zdjęła koszulę i odsłoniła tors. Jej piersi były pełne, sutki szkarłatne jak maki. Piękny wojownik. A jej silne, wytrenowane ciało jest odsłonięte.
  Natasza zachichotała i również obnażyła swój tors, zauważając:
  - A nasze ciała są piękne... Jesteśmy tylko Amazonkami!
  Weronika pokręciła głową.
  - Czy to nie zbyt radykalne - wyeksponować klatkę piersiową! Musisz przestrzegać zasad przyzwoitości!
  Victoria pokręciła głową i potrząsnęła rudymi lokami.
  - W społeczeństwie komunistycznym - zasady moralności pojęcie jest względne. - Dziewczyna potrząsnęła nagimi piersiami, jej szkarłatne sutki błyszczały bardzo uwodzicielsko. - Bycie nagim nie jest grzechem. Dokładniej, pojęcie grzechu jest kapłańskie, ale naszym credo jest wolność od moralności burżuazyjnej!
  Natasza potwierdziła, potrząsając swoim bujnym i elastycznym biustem:
  - Bliżej natury! Bliżej natury! I naturalna nagość!
  Oksana również się uśmiechnęła i odsłoniła swój tors. Właściwie w upalne lato, jak przyjemnie jest mieć obnażone piersi. A wiatr je wieje. Piękna dziewczyna i nadchodzi nagość. Wszystkie dziewczyny są wysportowane, z figurami, nagie ciała wojowników wyglądają bardzo harmonijnie.
  Piękne dziewczyny spacerują ścieżką. Są takie urocze i bardzo atrakcyjne.
  Veronica zaćwierkała, kręcąc głową.
  Ale to wcale nie jest przyjemne estetycznie!
  Victoria potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie! Mamy świetne ciała! A my wyglądamy nago po prostu świetnie!
  Natasza skinęła głową i podskakując, powiedziała:
  - Dobrze było być nagim... Oto Ilyich przyszedł z bronią!
  Oksana pogłaskała się po klatce piersiowej i pisnęła:
  - Właściwie mój biust jest super!
  Victoria śpiewała entuzjastycznie:
  - Och, dziewczyny, a my jesteśmy bandytami! Portfele, portfele i portfele! Widzieliśmy dolary - góry złota!
  Natasza, potrząsając nagimi piersiami, śpiewała z uśmiechem:
  - Kiedyś byli nadzy, boso, źli!
  I cała czwórka wybuchnęła śmiechem. Dziewczyny lały bosymi stopami, unosiły bose pięty. Piękni wojownicy. Za nimi znajdują się plecaki i karabiny szturmowe PPSh. Śliczni wojownicy, bardzo cudowni.
  Weronika powiedziała cicho:
  - Przed Bogiem wszyscy jesteśmy równi... I będziemy musieli odpowiedzieć za rozpustę!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała z całą determinacją:
  - Nie ma Boga! To jest bajka!
  Victoria, potrząsając nagimi, opalonymi piersiami, entuzjastycznie wykrzyknęła:
  - Bóg został wymyślony przez możnych tego świata, aby trzymać ludzi w poddawaniu!
  Veronica potrząsnęła przecząco złotą głową.
  Kto wtedy stworzył wszechświat?
  Victoria zachichotała i odpowiedziała:
  - Same wszechświaty rosną jak liście na drzewie. Wyrastają z niczego. Kiedy w dalekiej nieskończoności drzewo we wszechświecie zaczęło rosnąć od zera i od tego czasu pojawiło się wiele wszechświatów.
  Natasza zachichotała i wystawiła język, zauważając:
  - Jest gorąco! Czy możemy zdjąć spodnie?
  Victoria poparła ten pomysł:
  - To świetny pomysł!
  A wszystkie trzy dziewczyny jednogłośnie pozbyły się spodni, pozostając w majtkach. I jakie mają silne i muskularne ciała. Po prostu wspaniałe i akrobacyjne.
  Oksana śpiewała z zachwytem:
  - Karaluch ma czułki, dziewczyna ma nagie majtki!
  Została tylko Veronica z podwiniętymi spodniami i koszulą. Odpowiedziała z wyrzutem:
  - Nie jest dobrze być tak nagim! A jeśli nas zobaczą!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - I niech nawet zobaczą! Uwielbiam podniecać mężczyzn!
  Victoria zachichotała, potrząsnęła niemal gołymi udami, odpowiedziała:
  - Mężczyźni to śmieci - po prostu szumowiny!
  I uderzając gołą stopą świeżego grzyba, dodała:
  - Jak miło jest wziąć ogiera i na nim jeździć!
  Oksana zauważyła z uśmiechem:
  - Jak cię pieszczą, to miło... Zwłaszcza jeśli mężczyźni są młodzi, przystojni...
  Natasza przypomniała dziewczynom:
  - Pamiętaj, złapaliśmy chłopca. Cudowny dzieciak i na pewno ma wielką doskonałość poza swoimi latami!
  Victoria oblizała usta i powiedziała z pożądaniem w głosie:
  - Fajnie byłoby to sprawdzić!
  Weronika szczeknęła z oburzeniem:
  - Jakie paskudne rzeczy mówisz! Nie można tak wyśmiewać ludzkich uczuć! Zwłaszcza jeśli chodzi o niemiecki, ale chłopak!
  Oksana zachichotała i odpowiedziała:
  - Przepraszam, ale moje serce jest takie paskudne...
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Niemcy posuwają się naprzód, a ja chcę marzyć o czymś dobrym! Na przykład o chłopcach!
  Rudowłosa Wiktoria zasugerowała z chichotem:
  - A jeśli naprawdę złapiesz mężczyzn? Było tak wspaniale!
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Kobiety ozdabia się skromnością, a nie aroganckim szykanowaniem!
  Victoria negatywnie pokręciła ognistą głową. Uderzyła się w bose stopy i szczekała:
  - Nie! Po prostu nie ma większej przyjemności, wybierając samą mężczyznę i wciągając ją do łóżka. Rudowłosa diablica potrząsnęła miedzianorudymi lokami i kontynuowała. - Chodzi o to, żeby położyć się w krzakach dla przyjemności, a nie schodzić do ołtarza.
  Veronica powiedziała surowo:
  - Seks bez powodu to oznaka głupca! - I dodał. - To jest sprzeczne z normami moralności komunistycznej!
  Wiktoria nie zgodziła się:
  - powiedział sam Lenin - żony powinny być wspólne!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, nie mogę powiedzieć, żebym tak rzuciła się na mężczyzn, ale fajnie jest grać aktywną rolę! Jeśli sam lubisz wybierać, do kogo trafić! Ale z naszej strony do tego nie dochodzi.
  Victoria skinęła głową na zgodę.
  - Tak, mamy tylko dziewczyny... Ale możesz przejść przez płot! - ćwierkała dziewczyna z wielką przyjemnością. - Chłopi, mużycy... Nasi ludzie gorliwie pełzają po brzuchu!
  Veronica potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie, Lenin nigdy tego nie powiedział!
  Natasza wykrzyknęła w proteście:
  - Nie, dokładnie to powiedział Władimir Iljicz! W komunizmie wszystko będzie wspólne, łącznie z żonami!
  Victoria zachichotała i mruknęła:
  - Kobiety są dobre... Mężczyźni są jeszcze lepsi! Ech, zostać schwytanym, zostać tam zgwałconym przez całą firmę.
  Dziewczyny roześmiały się zgodnie. A Victoria z uśmiechem dodała:
  - A potem bili go kolbami karabinów! A obcasy byłyby podpalane miękkim płomieniem i posypane korbitem!
  Natasza kopnęła guza bosą stopą i gruchnęła:
  - Obcasy są zadowolone, gdy są bite bambusem! Tu w Chinach dziewczęta i chłopców bito kijami w nagie podeszwy. I to im się podobało!
  Victoria śpiewała z zapałem:
  - Co za tortura w Hollywood! Tylko katy, nie ludzie!
  Weronika mądrze zauważyła:
  - Tutaj pójdziesz do piekła... Będziesz torturowany, a twoje pięty spalą się nie tylko bambusem, ale i rozżarzonym żelazem!
  Natasza zaśpiewała, zaciskając mocno pięści:
  - Czarny kruk przy następnej bramie!
  Victoria, potrząsając nagimi cyckami, ze szkarłatnymi sutkami, kontynuowała:
  - Kołyska, kajdanki, podarte usta!
  Oksana, której piersi też są nagie, potrząsając biodrami, odpowiedziała:
  - Ile razy po walce moja głowa!
  Weronika wsparła impuls, tupiąc bosymi stopami:
  - Z zatłoczonego bloku do rąbania poleciałem gdzie....
  Natasza ryknęła wściekle, potrząsając nagimi piersiami:
  - Gdzie jest Ojczyzna! Niech krzyczą brzydko!
  Victoria lała się i pisnęła, wykręcając biodra, ledwo zakryte przezroczystymi majtkami:
  - I lubimy ją, nawet jeśli nie jest piękna!
  Oksana syknęła, szarpiąc gołymi, opalonymi kolanami:
  - Zaufane dranie!
  Veronica powiedziała z westchnieniem:
  - Jesteśmy sowieckimi strażnikami granicznymi. A my rozmawiamy jak płotkowe dziwki. Czy to jest możliwe...
  Victoria zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Dziękuję przywódcy Stalina! Za głupie, puste oczy! Za to, że jesteśmy jak wesz, nie możesz żyć!
  Natasza zagroziła czerwonemu diabłu pięścią:
  - Nu, nie jesteś chartem! Będziesz w specjalnej sekcji!
  Wiktoria pewnie powiedziała:
  - Wkrótce Niemcy przyjadą do Moskwy... A już Stalin zostanie zabrany do klatki!
  Oksana zachichotała i sprzeciwiła się:
  Czy uważasz, że wynik wojny jest przesądzony?
  Victoria odpowiedziała całkiem poważnie:
  - Jak inaczej? Hitler ma pod okupacją ponad połowę świata, a także Japonię i jej kolonie. - dziewczyna ze złością tupnęła wdzięczną, bosą stopą. - A my nie mamy nawet przyzwoitych czołgów! Seria KV to parodia samochodów. T-34 jest wyraźnie za mały. Ale nie powstał normalny czołg! A pociski przeciwpancerne będą gorsze od niemieckich!
  Natasza westchnęła ciężko i bulgotała:
  - Musimy się z tym zgodzić! Niestety, nasze czołgi wciąż są tak niedoskonałe. A co z KV? Tak, pękają...
  Dziewczyny zamilkły, a ich żartobliwość opadła.
  Rzeczywiście, już pierwsze godziny wojny pokazały, że T-34-76 nie ma w pełni niezawodnej skrzyni biegów, a tym bardziej serii KV. A co jest wstrętne, im cięższy czołg, tym słabiej jest przystosowany do ruchu. A pancerz przedni 200 mm nie wystarczy, by utrzymać pociski nawet armaty 88 mm Panther-2, a nie E-50.
  Jak się nieoczekiwanie okazało, niemieckie samochody są o rząd wielkości silniejsze pod względem przedniego pancerza i zdolności do przyjęcia trafienia. A radziecka technologia wyraźnie zawodzi.
  Jednak w prawdziwej historii Niemcy zwyciężyli już w pierwszych godzinach i dniach. Ale nie mieli takiej liczby czołgów i samolotów oraz potężnych samolotów odrzutowych. I nie było samochodów cięższych niż dwadzieścia dwie tony. Ogólnie Niemcy okazali się zaskakująco słabi w czterdziestym pierwszym roku. A jednocześnie, co dziwne, pokonanie silniejszego przeciwnika. I teraz? Wszystkie atuty nazistów: doświadczenie bojowe, lepsza mobilność oddziałów, możliwość włamania się do obrony - nasiliły się. A Fuhrer to nie trzy i pół tysiąca lekkich i słabych czołgów, ale dziesiątki tysięcy ciężkich. Oraz samolot odrzutowy, który w zasadzie śmigło nie jest rywalem.
  A Armia Czerwona jest wciąż lepiej wyszkolona do ataku niż do obrony. I nauczyli żołnierzy bić wroga na własnym terytorium, a nie bronić własnego. Oczywiście niektóre rzeczy się poprawiły. Linia Mołotowa została ukończona. To już jest plus. Linia obrony pod względem inżynieryjnym jest znacznie silniejsza niż w czterdziestym pierwszym roku.
  Ponadto wojska są nadal lepiej zmobilizowane niż w prawdziwej historii. I przygotowany do odparcia ciosu. Ale nadal trening w obronie nie jest zbyt dobry. Duch nie jest zbyt obraźliwy. Lotnictwo szczerze mija. A poziomu wyszkolenia pilotów nie można porównać z niemieckim. Ale Fritz mają takie kolosalne doświadczenie.
  Układ sił jest znacznie gorszy niż w czterdziestym pierwszym roku. Wtedy ZSRR miał czterokrotnie więcej czołgów i samolotów, a i tak upadał. I teraz? Teraz Niemcy mają przewagę jakościową i ilościową. Co więcej, w czołgach jakość jest ach, jakże zauważalna po stronie nazistów. Tak, i lotnictwo też.
  Może dlatego cztery dziewczyny są tak pesymistyczne.
  Wojownicy wcale nie zaczynają.
  Natasza, stąpając po korzeniach drzew i czując mrowienie w bosych stopach, zauważyła:
  - Pokazaliśmy wrogom plecy! A może lepiej byłoby wstać i umrzeć z godnością!
  Victoria pokręciła czerwoną głową.
  Co zmieni nasza śmierć? Tylko naziści będą się chwalić nowym zwycięstwem!
  Weronika zgodziła się:
  - Prawidłowy! Nasza śmierć tylko doda faszystowskich laurów! I powinieneś zdobyć najnowszą broń i walczyć z nazistami.
  Oksana sceptycznie zauważyła:
  - Ale jako? Przeciwko E-50 nie ma broni!
  Dziewczyny zamilkły... A tak naprawdę, jakim czołgiem jest E-50? Maszyna o gęstym układzie, poniżej dwóch metrów i dużych kątach nachylenia pancerza. Rodzaj perfekcji w budowie zbiorników.
  Nowa generacja maszyn ze stabilizatorem hydraulicznym pistoletu. A zbroja jest pochylona, boki, czoło i rufa. Typ przysiadu. W zasadzie słabym punktem jest spód kadłuba, jeśli znajdziesz się między rolkami. Ale to też trzeba wiedzieć. Dodatkowo Niemcy wiszą na gąsienicach i ekranach - dając podwójną ochronę.
  Tak więc Fritz otrzymał optymalny czołg, którego SU-100, wciąż rzadkie działo samobieżne, nie mógł przyjąć.
  Podczas ostrzału pozycji sowieckich używano działek gazowych i bombowców.
  Ale teraz samolot szturmowy przeleciał nad dziewczynami. Wyraźnie zagrozili, że pochowają piękności.
  Gdyby tylko mogli je zobaczyć, oczywiście.
  Natasza, odsłaniając twarz, powiedziała:
  - Wszyscy jesteśmy sukami - Fuhrer nie jest fajny!
  I znowu uśmiechnęła się do nazistów.
  Victoria logicznie i dowcipnie zauważyła:
  - Nie jest pierwszym wojownikiem, nawet drugim!
  Oksana poważnie zauważyła:
  - Na pokładzie "Pantera" -2 jest całkiem możliwe. Ma tylko 82 mm pancerza pod lekkim nachyleniem. Dla nas to nie będzie problem!
  Veronica zachichotała i zasugerowała:
  - Może uda nam się zrobić taki czołg...
  Dziewczyny szły przez kilka godzin bez zatrzymywania się. Czas minął po południu. Możesz się zatrzymać i zjeść. Ludzie w ZSRR nie żyli zbyt łatwo, ale poprawiła się sytuacja w gospodarce. Część towarów sprzedawano po bardzo niskich cenach racjonowania, część po wysokich cenach handlowych.
  Trzeci plan pięcioletni z lat 1938-1942 został formalnie wręcz przepełniony. Osiągnięto to jednak poprzez wydłużenie dnia pracy i drakońskie kary za absencję. Tym bardziej formalnie, pierwsze dwa plany pięcioletnie zostały przepełnione, ale w rzeczywistości tak nie jest. Wysoki poziom inflacji umożliwił manipulowanie statystykami.
  Ale kraj rozwijał się dość szybko. Może nie tak szybko, jak podają oficjalne statystyki, ale... Liczby rosły. Powstawały fabryki, rosła produkcja, zwłaszcza w inżynierii mechanicznej. Zwiększony wał i broń.
  Stalinowi udało się stworzyć silny przemysł, ale Führer wygrał za dużo i nie można było z nim poradzić. Zasoby okazały się zupełnie nieporównywalne.
  Ale już w ZSRR produkowano dobry gulasz. A dziewczyny z przyjemnością go zjadły, razem z cebulą i chlebem.
  Natasza zauważyła ze złością, żując mięso:
  - Cóż, dlaczego Führer jeszcze nie pojechał do Japonii! I przyjdź do nas!
  Victoria, uderzając mocno bosą stopą w zaczep, odpowiedziała:
  - Głupota nieprzenikniona!
  Oksana zasugerowała:
  - Myślę, że Fritz nas nie docenia! Ale w rzeczywistości musimy rozedrzeć na strzępy cały ten pakiet Hitlera!
  Veronica powiedziała z westchnieniem:
  - Nie mieliśmy szczęścia... Chociaż wojna mogła zacząć się w czterdziestym pierwszym. Takie były wtedy plotki!
  Victoria skinęła głową na zgodę i potrząsnęła nagą klatką piersiową, sycząc:
  - Prawdopodobnnie tak! Ale najwyraźniej Jugosławia i sukcesy Wielkiej Brytanii przeciwko Włochom pomyliły plany Hitlera. Ale w rzeczywistości przyniosło to korzyści nawet Fritzowi.
  Natasza zmiażdżyła mrówkę gołymi palcami pełnych gracji nóg i skinęła głową na znak zgody:
  - Na pewno! W czterdziestym pierwszym roku III Rzesza bez czołgów ciężkich i artylerii rakietowej byłaby dla nas całkowicie bezpieczna. Ośmielilibyśmy go... I tak Fritz podniósł poprzeczkę.
  Dziewczyna westchnęła ciężko.
  Victoria spojrzała na Nataszę. Na jej nagim, elastycznym biuście i myśli: "ale jaka piękna", jak wspaniale byłoby ją pogłaskać. Ale nie powiedziała tego głośno - to naprawdę nieprzyzwoite.
  Weronika logicznie zauważyła:
  - Historia nie ma trybu łączącego... Ale generalnie lepiej byłoby uderzyć w czterdziestym roku, kiedy naziści nacierali na Francję. Wtedy chwila - wygodniej się nie dzieje!
  Victoria prychnęła pogardliwie.
  - I zerwać pakt? Stalin się na to nie zgodzi! Dał słowo honoru, żeby nie atakować!
  Natasza zaśmiała się i zauważyła:
  - Och, jacy jesteśmy szlachetni!
  Dziewczyny skończyły chleb, gulasz i cebulę. Pili kwaśne mleko z kolb. Ruszyliśmy dalej.
  Błysnęły ich nagie pięty, szare od kurzu.
  Gdzieś szum silników. Poruszały się niemieckie czołgi. Wśród nich jest największy E-100. Speerowi udało się odrzucić bardziej masywne okazy. Ale tak naprawdę, dlaczego czołg potrzebuje dwóch beczek? Lepiej zrobić dwa czołgi lżejsze z różnymi lufami niż jeden z dwoma, ale ciężkimi.
  E-100 również nie jest produkowany, ale nadal można go znaleźć w serii. Co więcej, Hitler również kocha mastodonty i kazał zachować całą serię od E-5 do E-100.
  Dość masywna maszyna E-75 o długości 128 mm i wadze osiemdziesięciu ton. Zjednoczony z E-50 w zbroi. Nie jest to najlepszy model, praktycznie będzie jeszcze gorzej. "Królewski Lew" z działem 210 mm i wadze stu ton.
  Dziewczyny wspięły się na wysoką sosnę i obserwowały czołgi. "Królewski lew" dzięki silnikowi o mocy 1800 koni mechanicznych, dość potężnemu mastodontowi i zwinnemu. E-100 jest również wyposażony w mocny silnik. Szturmlew również się porusza z potężną 500-milimetrową wyrzutnią rakiet. Jest to jedna z najwydajniejszych maszyn przełomowych.
  Los samego czołgu Lwa był niejednoznaczny. Pojawił się przed "Panterą" i zdołał walczyć w Szwecji, Szwajcarii i podczas lądowania w samej Wielkiej Brytanii.
  Hitler podbił Szwajcarię i Szwecję, nałożył zniewalające układy na Hiszpanię i Portugalię. Ci zostali zmuszeni do porzucenia narodowej waluty i przyjęcia znaku. Tym samym ulegając wpływom kapitału niemieckiego.
  Czołg "Lew" miał być użyty przeciwko Ameryce. Ale zbyt ciężki samochód, z niewystarczająco szybkostrzelnym działem, nie pasował do wojska. Preferowana była bardziej zaawansowana "Pantera" -2. Pojazd ten zadowolił wojsko swoją bronią, a osiągi, a zwłaszcza przedni pancerz, są więcej niż godne. "Pantera" -2 stał się czołgiem zwycięstwa w wojnie ze Stanami Zjednoczonymi. A "Lew" był używany niezwykle rzadko. "Tygrys" był również niezbyt wydajnym czołgiem, ledwo zdążył zapalić się w bitwach końca czterdziestego drugiego roku. A "Tygrys" -2 jest przestarzały, ledwo zdążył się pojawić. Zmodernizowana "Panther" -2, ważąca pięćdziesiąt ton, nie była gorsza od "Tigr" -2 pod względem ochrony i uzbrojenia, a przy wadze mniejszej o osiemnaście ton była lepsza pod względem osiągów.
  Praktyka bojowa wykazała, że "Panther" -2 znacznie przewyższa "Shermana" pod względem właściwości bojowych, uderzając ten pojazd z dużej odległości, do trzech i pół kilometra, i jest praktycznie nie do przebicia w czoło i tylko z bliskiej odległości. zasięg jest wrażliwy na bok. A to nie dotyczy wszystkich modeli Shermana.
  Ameryka przegrała z niemieckimi samolotami odrzutowymi i Panterami, a także z wcześniejszym E-25 - unikalnym działem samobieżnym o wysokości zaledwie półtora metra.
  Stany Zjednoczone skapitulowały...
  CZĘŚĆ TRZECIA
  Natasza pogładziła własny sutek truskawkowy. I z promiennym uśmiechem powiedziała:
  - Ja Ty! On, ona - razem cały kraj!
  Obsługiwane przez Wiktorię:
  - Razem przyjazna rodzina! Jednym słowem jest nas sto tysięcy ja!
  Oksana zachichotała i wskazując na mastodonty zauważyła:
  - Czołg "E" jest bardzo krótki i przysadzisty. Trudno będzie go zdobyć.
  Weronika syknęła smutno:
  - Niech nas bóg błogosławi!
  Natasza zachichotała i zaćwierkała:
  - W Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju - szanse są równe!
  Ognista Wiktoria chichocze i ryczy:
  - Szanse są równe dla różnych warstw społeczeństwa!
  I jak chcesz. A jej zęby są piękne, jak pokazują.
  Oksana skomentowała:
  - Kiedy Niemcy się uciekną, będzie im bardzo źle z ich baz zaopatrzeniowych!
  Veronica zachichotała i zasugerowała:
  Módlmy się więc!
  Natasza prychnęła pogardliwie i potrząsnęła głową.
  - Nie! Jesteśmy członkami Komsomołu, co oznacza, że jesteśmy ateistami!
  Victoria agresywnie ostrzegała:
  - A ja generalnie jestem bojowym ateistą! I nie ma Boga - to fakt medyczny!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nie możesz tego udowodnić!
  Victoria w odpowiedzi błysnęła agresywnie szmaragdowymi oczami. I syknął z uśmiechem:
  - Mogę! Jeśli istnieje Bóg, musi być odpowiedzialny. Oznacza troskę o ludzi. - Rudowłosa dziewczyna agresywnie uderzyła bosą stopą w pień sosny. - Czy można sobie wyobrazić fenomenalny kosmiczny umysł, który nie dbałby o jego stworzenie!
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Otóż to! W końcu jesteśmy dla Boga jak dzieci dla Ojca, a On się o nas nie troszczy!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nawet troskliwy ojciec karze swoje dzieci...
  Natasza zachichotała w odpowiedzi.
  - Ale nie oszpecaj ich!
  Wiktoria ze złością zauważyła:
  - Naprawdę istnieją dziwne metody wychowania w twoim Bogu! Na przykład zabrał i utopił całą ludzkość, a nawet niewinne zwierzęta. Powstaje pytanie, jakie faszystowskie metody?
  Oksana dodała z uśmiechem:
  - I w ogóle wieczne męki w piekle... To także oczywista przesada, ponieważ żadne metody sprawiedliwości nie usprawiedliwiają tortur!
  Weronika rozłożyła ręce zmieszana i powiedziała z westchnieniem:
  - Uważam też, że powódź Noego to przesada. Ale Ziemia była napełniona grzechem na oczach Boga...
  Wiktoria zaśmiała się:
  - Tak, dzieci zaczęły płatać figle. Ojciec podniósł karabin maszynowy i zastrzelił tych, którzy gadali, zostawiając tylko tych, którzy siedzieli ciszej niż woda, pod trawą. Ruda obnażyła swoje duże zęby. - Taka jest uzyskana analogia!
  Weronika wzruszyła ramionami i powiedziała cicho:
  - Nie jestem księdzem, żeby odpowiadać na takie pytania. Ale myślę, że Bóg miał ku temu powody.
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak ... Z jakiegoś powodu upadli bez powodu, tylko widzieli wszystkich tak, jakby zniknęli!
  Natasza zasugerowała:
  - Może Biblia to tylko żydowska bajka. Dlaczego mielibyśmy w to wierzyć?
  Oksana wyraziła swoją opinię:
  - W każdym razie musisz zachować honor. I nie licz na pośmiertny raj!
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak... Księża uwielbiają opowiadać historie! I niezbyt atrakcyjne!
  Weronika cicho zauważyła:
  - Ale Jezus Chrystus to całkiem atrakcyjny wizerunek!
  Victoria zachichotała i pokręciła głową.
  - Nie wyszłabym za takiego pacyfistę!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Tak, człowiek musi się bronić... A czego uczy Biblia? Uderzyli cię w prawy policzek - skręć w lewo!
  Veronica chciała powiedzieć, ale była wyraźnie zakłopotana. A potem Victoria włożyła to:
  - Naprawdę dziwna moralność. Albo Bóg uczy nas kochać wrogów, albo topi całą ludzkość naraz. I jak to wytłumaczyć?
  Natasza odpowiedziała sobie:
  - Myślę, że Biblię napisali utalentowani wizjonerzy!
  Weronika leniwie sprzeciwiła się temu:
  - Kto na to patrzy... Ale inaczej niż istnienie Boga nie da się wytłumaczyć pojawienia się Wszechświata. - Wtedy dziewczyna się rozweseliła. Przejechała gołą, wyrzeźbioną nogą po korze i kontynuowała. - Cokolwiek można by powiedzieć, ale nie można znaleźć ani wymyślić bardziej przekonującej wersji pochodzenia Wszechświata, z wyjątkiem tego, jak Bóg go stworzył!
  Natasza wzruszyła ramionami i zapytała:
  - A główna przyczyna pojawienia się Boga?
  Veronica westchnęła i odpowiedziała, tracąc pewność siebie:
  - To już jest aksjomat... Należy przyjąć przez wiarę, że Bóg istnieje. I że istnieje od zawsze i nie ma pierwszej przyczyny.
  Natasza przecząco pokręciła głową.
  - Przyjąć przez wiarę przedwieczność Boga? Ale mogę zaoferować przyjęcie przez wiarę wieczności wszechświata, ale bez Wszechmocnego...
  Weronika logicznie zauważyła:
  - Wygląda na alogizm. Jak jest ta wieczna materia i skąd się wzięła?
  Victoria natychmiast odpowiedziała:
  - A co jest logiczne - Bóg jest wieczny... A skąd się wziął!? Tym bardziej od razu wszechmocny i wszechwiedzący?
  Veronica odpowiedziała z desperacją:
  - Zawsze istniała... Przyjmujemy to przez wiarę! A jak to możliwe - niezrozumiałe!
  Natasza zauważyła:
  "Rzeczywiście, jesteśmy tutaj na równej stopie. Musiała jakoś powstać materia. I dzieje się coś nie do pomyślenia. - dziewczyna uśmiechnęła się i pewnie zauważyła. - A jednak pytanie, dlaczego na ziemi jest tyle zła, pozostaje otwarte.
  Wojna trwała dalej, a naziści coraz głębiej wkraczali na ziemie sowieckie. I odnieśli wielki sukces. I bardziej zaawansowany i potężniejszy sprzęt niż Armia Czerwona.
  I miażdżące ciosy uderzyły Armię Czerwoną ze wschodu. Japonia nie powinna być dyskontowana.
  Straszliwy cios spadł na spokojny Władywostok (na Dalekim Wschodzie nie wprowadzono stanu wojennego). Większość statków Floty Pacyfiku została rozbrojona w portach, wielu marynarzy zostało również przeniesionych na front zachodni. Z jednej strony spodziewano się ataków Kraju Kwitnącej Wiśni, ale w praktyce okazało się, że nie spodziewano się ich. Generał Yamamoto postawił zakład na jednoczesne uderzenie wszystkimi możliwymi do użycia siłami. Ameryka, stosunkowo szybko pokonana, nie zdążyła zatopić przytłaczającej większości japońskiej floty, pancerniki reprezentowały szczególnie potężną potęgę.
  Kapitan pierwszego stopnia Wasilczikow właśnie o świcie grał w karty z innymi oficerami floty. Chłopaki byli jeszcze dość młodzi, zostali tutaj, aby upewnić się, że statki nie zgniją całkowicie. Wasilchikov jako jedyny wyczuł proch strzelniczy, został przeniesiony z Leningradu ze względu na konieczność leczenia ciężkiego zapalenia płuc, złapanego w bardzo zachmurzonym mieście. Kapitan pierwszego stopnia lub pułkownik, jeśli został przeniesiony do wojsk lądowych, cieszył się ciszą Władywostoku, jego kwitnących ulic. Minęła zima, minął kwiecień radośnie, było cudownie, ciepło, czerwiec nie był w środku, tylko w strefie tropikalnej. Funkcjonariusze trochę pili, dobra wódka w sklepie morskim według dzisiejszych standardów (przedwojenna inflacja osłabiła rubla) jest prawie tańsza od mleka.
  Nastrój psuła jednak wiadomość, że nie przyjedzie kolejna karawana z amerykańskim gulaszem, przez co przekąska podrożała, a zamiast delikatnej teksaskiej cielęciny musieliśmy zjeść już nudną rybę z piklami . Oficerowie kilkakrotnie próbowali przetłumaczyć rozmowę na temat wojny i prosili o rozmowę o niektórych bitwach, ale Wasilczikow milczał i odwracał rozmowę. W końcu, kiedy go w końcu dopadli, warknął:
  - Wyślą cię na front, więc rozpoznasz matkę Kuz'kina. Zrozumcie, że proch strzelniczy pachnie nie perfumami, ale trupami!
  Bardzo młody porucznik marynarki wojennej (właśnie otrzymał epolety, po półrocznym szkoleniu, do którego wszedł natychmiast ze szkoły) skoczył:
  - Tego nam brakuje! Kobiety! Śliczna kobieta! Dlaczego siedzimy sami, bo miasto jest pełne samotnych dziewczyn.
  Chłopcy wiwatowali:
  - Oczywiście chodźmy poszukać dziewczyn.
  Oficer zaśpiewał romans:
  - Jak dobrze leżeć na trawie i jaka pyszna rzecz do jedzenia! Umów się na przemeblowanie w łaźni i zadzwoń do młodych dziewcząt!
  Wasilczikow krzyknął do szalejącego młodzieńca:
  - Na dworze jest godzina policyjna, a dziewczyny śpią po ciężkiej pracy! Nie każdy ma szczęście znaleźć takie złodziejskie miejsce, błogie, gdy wokół zalewają się pot i krew.
  Oficer dokuczał:
  - Proch strzelniczy pachnie nie duchami, ale trupami, tylko dla szeregowców, dowódcy mają maski przeciwgazowe z filtrem!
  Wasilczikow zmarszczył brwi.
  - Filozof! Typowa Spinoza, pozostaje tylko nauczyć się, jak pociągnąć za spust językiem! I będzie: pa! Pachwina! Pachwina!
  Funkcjonariusze śmiali się, nawet okna zaczęły drżeć. Wasilczikow dodał:
  - Twój język jest świetny, gdy umysł przeciwnika jest mały!
  Młodszy oficer mruknął:
  "Dość tego, napijmy się!"
  Reszta bojowników ryknęła:
  - Zgadza się, nalej! Do świtu oczywiście starczy nam wódki, ale przekąsek też nie zabraknie!
  I ognista woda wlewa się do szklanek! Tak, więc zaczęło się gotować i pienić, zabrzmiały nieprzyzwoite, nieprzyzwoite piosenki.
  Drzwi otworzyły się nagle i pomieszczenie wyglądało na zniszczone przez huragan. Wysoka ognista dziewczyna podskoczyła do oficerów i z całej siły rozwaliła ceglaną ścianę niedokończoną butelką wódki. Dziewczyna krzyknęła:
  - Alkoholicy i chamowie! Cały kraj pracuje, albo walczy, jesteście w błogości jak świnie. Zapomniałeś o sumieniu i honorze! Nic dziwnego, że Lenin powiedział: pijaństwo to najgorszy ze wszystkich występków, jego szczególna destrukcja w sferze publicznej!
  Młodszy oficer był już dość pijany, zmrużył oczy i odkrzyknął, chwytając pustą butelkę:
  - Ty suko wynoś się stąd! Teraz będę!
  Dziewczyna na chwilę uderzyła czubkiem buta pod kolanem. Uderzenie wydawało się lekkie, bez zasięgu, ale młody człowiek zawył i zatonął. Butelka spadła i pękła. Wszyscy sapnęli, Wasilczikow wykrzyknął:
  - Tak, to znaki Anny Vedmakovej, asa pilotującego w Hiszpanii i Finlandii. Ma legendarne włosy w kolorze ognia! Witaj, Dowódco Eskadry...
  Wiedźmin skinął głową.
  - Nadal jestem w stopniu majora, a pierwszym asem pilotem nagrodzonym gwiazdą bohatera ZSRR. Właśnie przybyła swoim myśliwcem MIG-5. Podczas gdy reszta eskadry znajduje się na froncie wschodnim. Zostałem poinstruowany... Cóż, to nie twoja sprawa, że mnie poinstruowano. W każdym razie potrzebuję twojego niszczyciela, żeby natychmiast podniósł amerykańską flagę i wypłynął w morze.
  Wasilczikow był zaskoczony:
  - Dlaczego nasza?
  Zielone oczy Wiedźmina błysnęły.
  - Bo ten samochód jest produkowany w USA. Dostarczono tobie w ramach Lend-Lease, a następnie postępuj zgodnie z moimi rozkazami.
  Wasilczikow skrzywił się:
  - Pułkownik słucha majora, a nawet z innego wydziału. Masz władzę.
  Vedmakova wyciągnął dokument z pieczęcią NKWD i podpisem zastępcy przewodniczącego Komendy Głównej i przewodniczącego Rady Komisarzy Ludowych, szefa tajnej policji - marszałka Berii.
  - Zrozumiano! I bez zbędnych ceregieli będziesz tylko mi posłuszny! Co się stanie inaczej, nie powiem: nie masz pięciu lat!
  Wasilczikow skłonił się:
  - Dobry! Niszczyciel jest w ruchu, wystarczy podnieść marynarzy z koszar i wypłynąć w dwie godziny.
  Vedmakova chwyciła młodego oficera za włosy, była o głowę wyższa od niego i wyraźnie silniejsza:
  - Co za cham i pijak! Dlaczego masz tak rozwiązany zespół! Ten gość bardziej przypomina chłopca z kabiny niż oficera. Może na początek dobrze nadmuchaj, żeby wyskoczyły wszystkie chmielu.
  Wasilczikow był zakłopotany:
  - To jest Pasza Kołobkow. Został wysłany na kursy bezpośrednio ze Szkoły Suworowa, zgodnie ze skróconym programem. Jest jeszcze całkiem chłopcem, za dwa miesiące ma szesnaście lat.
  Wiedźmin skrzywił się:
  - Wow! W wieku piętnastu lat i już oficerem! To właśnie robi przyspieszenie! I nie wiedziałam, że mleka już otrzymywały tytuły.
  Wasilczikow wzruszył ramionami.
  - Na froncie komunistycznym dzieci wcześnie dorastają! Co więcej, przydarzyła mu się historia, jak napisał najlepszą historię o fantastycznej obronie Moskwy, a Żukow zauważył to i poradził mu, aby przeniósł chłopca z kadetów do oficerów.
  Poprawiono Wiedźmina:
  - Dobry! Nie jest źle, że nie jest głupcem, ale koniec z piciem! Czuję to, a nos mam jak pies, zaraz pod trybunałem! Właściwie za to zapłacisz. Już mężczyzna w średnim wieku, ale on sam.
  Wasilczikow zakaszlał:
  - Właściwie mam trzydzieści dwa lata, ale byłem już sześć razy ranny w Hiszpanii i Finlandii, więc wyglądam na stary...
  Vedmakova chciała coś powiedzieć w odpowiedzi, gdy nagle potworny ryk przerwał ciszę przedświtu. To było tak, jakby z nieba spadały ciężkie głazy, szyba w oknie natychmiast pękła. Odłamki gradu waliły w stół, a nawet lądowały w dłoniach i twarzach pijanych oficerów. Wiedźmin wrzasnął:
  - Wszyscy natychmiast wychodzą.
  Wasilkow krzyknął w odpowiedzi, tak bardzo, że prawie zerwał struny głosowe:
  - To są dwunastocalowe muszle! To znaczy, że japońskie pancerniki wydają się polować.
  Vedmakova z irytacją uderzyła butem w ścianę:
  - Zaczęło się, ale nie tak, jak planowaliśmy! Zupełnie nie! Cholera, musimy natychmiast zabrać eskadrę na morze i zatopić flotę kraju wąskookich małp.
  Wasilczikow mruknął:
  - Broń jest tylko na moim niszczycielu i na kilku małych korytach. Nie mamy nawet odpowiedzi.
  Vedmakova pokazała pięść:
  - Cóż, powinieneś mieć artylerię nadbrzeżną! Przecież nie wszyscy zostali wysłani na front zachodni, a także do lotnictwa. W końcu od lat mówi się o tym, że Japonia może w każdej chwili przystąpić do wojny.
  Wasilkow chciał coś powiedzieć, ale znowu zagrzmiało, posypały się fragmenty. Syrena zawyła, ostrzegając o przylocie samolotu. Wasilczikow wstał i przekrzyknął ryk wiedźmina:
  - Mamy lotnictwo, a baterie przybrzeżne, nawet jeśli nie w kompletnym zestawie, są dostępne. Odpowiedzmy!
  Pilotka warknęła, biegnąc ulicami:
  - Pobiegłbym po prostu do mojego zawodnika i podrzucę tych Japończyków, to nie wydaje się wystarczające. Nadal zapłacą za Tsushima i Muden.
  Wasilczikow zgodził się:
  - Tak, zapłacą! Tak, nawet z procentem!
  Nastąpiły eksplozje i spóźniony dźwięk dział przeciwlotniczych. Ogólnie rzecz biorąc, większość obrony przeciwlotniczej Władywostoku została wycofana w czterdziestym pierwszym roku, aby wzmocnić obronę Moskwy (Spodziewano się, że Hitler uderzy, ale potem minął!), Więc wiele punktów komara -dom kraju Wschodzącego Słońca zdawał się nie zwracać większej uwagi na taki "hałas". Japońskie bombowce nurkujące zrzucały wiosenne "prezenty" z przeszywającym piskiem. Cios zadano zarówno miastu, jak i flocie. Japońskie samoloty nie są zbyt duże, ale zwinne, ale pancerniki wręcz przeciwnie, są potężne. Do tej pory Amerykanom udało się zatopić tylko dwie takie piękności, a ci, którzy przeżyli, wraz z krążownikami niszczyli wybrzeże. Bardzo przypominał nikczemny atak Kraju Kwitnącej Wiśni 27 stycznia 1904 roku. Dopiero wtedy nie było lotnictwa.
  Wasilczikow czuł, że dusi się od biegu. Nie jest supermanem, ale prostym człowiekiem z chorymi płucami, złapanym w trudnej sytuacji. A w Vedmakova niewiele go wyprzedziła. Zastanawiam się, ile ma lat, ledwie ponad trzydzieści, ma duże piersi i szerokie ramiona jak u mężczyzny.
  Vedmakova nagle odwróciła się i machnęła ręką:
  - Nie uciekaj staruszku, chodź za mną! - wrzasnęła z taką siłą, że fala dźwiękowa właśnie trafiła jej w uszy. - Jak najszybciej wypłyń niszczycielem na morze.
  W pobliżu huczały wybuchy, spadł deszcz gruzów, jeden z nich spadł bezpośrednio na Vedmakovą, a ona mechanicznie złapała go rękami. Pilotka czuła się jak bramkarz, która z powodzeniem wywalczyła rzut karny, fragment był okrągły, ciepły i wyglądał jak piłka. Anna nagle poczuła, jak coś płynie po jej ramionach. Dziewczyna spojrzała na odłamek, a potem nawet jej żelaznemu wojownikowi, zahartowanemu przez trzy lata wojny (wraz z Hiszpanami), mdłości podeszły jej do gardła. W dłoniach trzymała główkę dziecka. Biedna dziewczyna (widać to po krótkich warkoczach, z wydłubanymi oczami. Vedmakova ostrożnie położyła głowę na popękanym asfalcie i przeżegnała się:
  - Nie miałeś czasu grzeszyć, nie żyć! Nie ma jednak większego grzesznika od Boga, dlatego nie ma większego grzechu niż obojętność na cierpienie dzieci.
  Znowu ryk i odłamki, jeden uderzył dziewczynę w but, drapiąc skórę. Vedmakova już chciała zawrócić i jak najszybciej pobiec na pas startowy, gdzie jej MIG cierpliwie czekał na agresywną gospodynię, ale ...
  Ostry jak ostrze sztyletu wzrok wojownika dostrzegł nieznośny grymas bólu na twarzy kapitana pierwszego stopnia Wasilczikowa, gdy jego górna część oderwanego ciała wyleciała w górę przez falę uderzeniową. Sama dziewczyna ledwo uniknęła fragmentu. Już kiedyś jakoś zahaczyła o policzek, nawet podczas bitwy powietrznej w Hiszpanii. W rezultacie pozostała głęboka blizna, która przez długi czas psuła jej wygląd. To prawda, że na Syberii została przedstawiona jednemu bardzo silnemu czarownikowi, który za pomocą maści i przyzywających duchów zdołał zagoić się tak, jakby nigdy nie był, tę ranę i kilka innych. W tym celu Vedmakova dała mu swoją niewinność, znając radości kobiet. Potem dziewczyna wykorzystała najmniejszą okazję, by ugryźć szczęście miłości z mężczyzną, co było bardzo trudne do zrobienia w świętoszkowatych czasach sowieckich, nawet z jej satanistyczną urodą i zdolnością kuszenia. Chodzi oczywiście nie tyle o przekonanie mężczyzny, ile o to, by organizator imprezy się o tym nie dowiedział. A oszustów jest tak wielu, że znicz, znicz i znicz, wpędza ich w ruch. Więc tak naprawdę nie przyspieszysz, jeśli twoja kariera jest ci droga. Ale około cztery miesiące temu, kiedy otrzymała gwiazdę bohatera, za dwudziesty piąty faszystowski samolot zestrzelony z rzędu: spotkała się w Berii. A w całej sowieckiej elicie nie było większego kobieciarza niż szef tajnej i jawnej policji.
  Vedmakova biegła jak wybieg. Co więcej, co jej się rzadko zdarza, pomieszała ulicę w obcym mieście, przez co tylko zwiększyła dystans.
  Pilot uciekł i przypomniał sobie: Beria była pomysłowa w łóżku, ale nie jej gust, łysina, brzuch, nie Apollo. Więc nigdy nie został jej kochankiem. Ogólnie rzecz biorąc, plotki, że Beria zgwałciły kobiety, są wyraźną przesadą. Jeśli powiedziano mu stanowcze nie, drugi człowiek Czerwonego Cesarstwa z reguły nie uciekał się do przymusu. Chociaż kto ośmieli się od dziewczyn odmówić takiemu potworowi? Kat Rosji numer jeden!
  Ale tutaj została powierniczką Ławrientija Pałycza. W ogóle stała się jedną z pierwszych ochotniczek walczących w Hiszpanii. W rzeczywistości niewielu sowieckich pilotów uczestniczyło w tej wojnie domowej. Wydaje się, że sam Stalin nie bardzo chciał zwycięstwa socjalistów. I co logiczne, we Francji wygrali socjaliści, pozornie lewicowi, a stosunki z ZSRR tylko się pogorszyły. Ale jednocześnie, biorąc pod uwagę, że Franco jest faszystą i burżuazją, a rząd ludowy Hiszpanii wydaje się lewicowy, nie można było całkowicie zignorować próśb o pomoc. Tak, radzieccy piloci musieli zdobyć doświadczenie, wypróbować nowy sprzęt. Początkowo wojna przebiegała ze zmiennym powodzeniem, ale potem armia Franco, przy wsparciu jednostek włoskich i niemieckich, zdołała zdobyć Katalonię. Bitwa w powietrzu była początkowo równa, ale potem pojawił się słynny Messerschmitt. W pierwszej bitwie powietrznej Vedmakova poczuła moc tego samolotu w porównaniu z IŁ-16. W szczególności prędkość, różnica stu kilometrów na godzinę, pozwalała faszystowskim pilotom samodzielnie wybrać, gdzie, jak i kiedy przystąpić do bitwy. Po drugie, uzbrojenie 20 mm działka lotniczego mogło zestrzelić Ił-16 ze sklejki z dużej odległości, podczas gdy ME-109 z kuloodpornym przednim pancerzem przetrzymał strzały 9,6 mm karabinu maszynowego radzieckiego myśliwca. Dlatego, aby zniszczyć Messera, trzeba było albo zaatakować od tyłu, albo przy dużym szczęściu dostać się do silnika lub przez wziernik. Należy zauważyć, że Niemcy też mieli znacznie lepszą komunikację i działali bardziej harmonijnie. Vedmakova została dwukrotnie zestrzelona, a za trzecim razem została ciężko ranna i wzięta do niewoli. Czasy były wtedy ciężkie, ale ponieważ wojna była już przegrana, Madryt upadł, Hitler na znak dobrej woli i planując sojusz ze Stalinem nakazał powrót jeńców sowieckich do ojczyzny. Vedmakova spędziła tylko miesiąc w niewoli, została umieszczona w szpitalu dla oficerów, dobrze odżywiona i zadbana. Nikt nie bił ani nie gwałcił, być może naziści i reżim Franco próbowali przed całym światem pokazać się jako humaniści w przeciwieństwie do krwawego tyrana: Stalina! Ale po powrocie do ojczyzny ze wszystkich byłych jeńców wojennych na wolności pozostała tylko jedna Wedmakowa.
  To prawda, że rozkaz wydany jedynemu zestrzelonemu włoskiemu myśliwcowi został jej pozbawiony. Ale pozostała w wojsku, a nawet brała udział w wojnie z Finlandią. Kraj Suomi miał tylko 118 przestarzałych sklejek w swojej flocie samolotów. Dziewczyna prawie nie brała udziału w bitwach powietrznych, była bardziej zaangażowana w rozpoznanie, otrzymała rozkaz, wydaje się, że jeden jednopłat, jednak zestrzeliła, ale nie została policzona.
  Wiedźmin nagle wskoczył w pożogę. Zbombardowany szpital miejski płonął. Obraz jest naprawdę apokaliptyczny, a kobiety, dzieci i starcy płoną żywcem. Tutaj dziecko wpadło prosto w ogień, a dookoła rozległ się straszny ryk i jęki.
  Vedmakova poczuła w głowie trąby archaniołów i rzuciła się w płomienie. Języki ognia lizały gołe dłonie i otwartą twarz dziewczyny, ale pilot poruszał się tak szybko, że udało jej się złapać dziecko, wyciągając je z uścisku zniszczenia.
  Dziewczyna wyskoczyła, czując tylko lekkie swędzenie na skórze, rzuciła okiem na dziecko. Niestety, było już za późno, chłopiec udusił się, wciągnął płomienie do płuc, poparzenia na okrągłej twarzy. Takie podarte pęcherze na skórze są bardziej miękkie niż pąki stokrotek. Wiedźmin wrzasnął:
  - Tu jest ludzki chaos!
  Uderzyła butem w stertę śmieci, po czym pospieszyła z pomocą, kto jeszcze mógłby zostać uratowany. To było jak kobra tańcząca między palnikami gazowymi, dziewczyna wierciła się bardzo dziwnie i tańczyła. Spaliła się, stopiła się jej buty, zwęgliła tunika, ale walczyła uparcie o każdą łzę dziecka, o każde uderzenie małego serca, o każde kruche życie, ale tak niezbędne dla kraju! Buty rozpadły się i teraz dziewczyna tańczyła wśród wichrów ognia, jej nagie, urocze nogi. Była męczennicą, ale nie tylko zakonnicą torturującą się postami i biczem, co nie służy ani Bogu, ani ludziom, męczennikiem-bojownikiem ratującym konkretne życia. Nogi dziewczyny pilota pokryte były warstwą małych bąbelków, ale poruszały się jeszcze szybciej i dokładniej z bólu.
  Kapitan służby medycznej wyjął z torby duże buty i krzyknął do niej:
  - Weź je, szybko załóż! Staniesz się tak kaleką.
  Pilot natychmiast odpowiedział:
  - Lepiej zostać kaleką fizycznie niż moralnie dziwakiem! Ani sekundy dla siebie, wszystko dla frontu, wszystko dla zwycięstwa!
  Kapitan służby medycznej odpowiedział:
  - To prawdziwy sowiecki człowiek!
  Czarownica przeklęła:
  - A co warto ratować ludzi!
  Kapitan westchnął.
  - Mam protezy zamiast nóg!
  Vedmakova, wyciągając kolejną dziewczynę z na wpół spaloną twarzą i nieprzytomną, krzyknęła:
  Jak okrutny jest Bóg!
  Kapitan wzruszył ramionami.
  To nie wina Boga, ale ludzi!
  Wedmakowa sprzeciwiła się:
  - To to samo, co powiedzenie - nie rodzice są winni, ale dzieci!
  Kapitan chciał coś powiedzieć, ale kłęby dymu wdarły się do jego gardła i zakaszlał ze złością.
  Bosa dziewczyna ryknęła:
  - Jestem czarownicą i nie ma piękniejszego zawodu!
  I dając gołą piętę, kontynuowała:
  - Adolf niech w złej trumnie będą pozdrowienia i bukiet!
  Wojownicy bikini kontynuowali swój marsz. Naziści ominęli Twierdzę Brzeską i włączyli kocioł. Czołg E-50, poruszający się w kierunku wschodnim.
  Gerda śpiewała entuzjastycznie:
  - Jestem taką fajną dziewczyną! Wszystkich wrogów łamię jak sople... A na mrozie, boso, śmiało, że nawet iskry leją się spod moich stóp!
  Charlotte zachichotała, wbiła trzydzieści cztery w ciało i wykrzyknęła entuzjastycznie:
  - Nie ma powodu, aby wątpić w Ojczyznę! Wojownicy są twardsi niż ludzie!
  Christina również nacisnęła guzik bosą stopą i wściekle zdradziła, wybijając sowieckie działo. Więc nawet bagażnik odpadł:
  - Dochody są wysokie jak szczyty górskie!
  Magda strzelała z armaty jedna po drugiej. Miała 105 mm i była zabójcza w najnowszej modyfikacji, była dość szybkostrzelna, strzelając dziesięć strzałów na minutę.
  Dziewczyna przycisnęła gołe palce i szepnęła:
  - Procent w linii przyszłości podany ...
  Gerda uderzyła sowiecki czołg, zmiażdżyła zbroję i krzyknęła:
  - Sam się przekonasz!
  Uderzyła i Charlotte, gołymi palcami u nóg, z dzikim, szaleńczym rykiem:
  - Ojczyzna jest teraz bliżej nas!
  Christina również wystrzeliła, używając palców swoich nagich, opalonych nóg, wydając:
  - Powitaj z nami słońce!
  Magda też waliła i przycisnęła gołą piętę. Rozbiła sowiecką armatę na pływające odłamki, śpiewając:
  - Ojczyzna jest najsilniejsza!
  A wojownicy będą ryczeć jak bawoły w rzeźni. Czwórka bardzo lubi mężczyzn. To naprawdę im odpowiada. Dlaczego nie? Są takie piękne i agresywne. I kochać. A ten człowiek jest psem, po prostu przywołaj. I będziesz miał wszystko, łącznie z pieniędzmi. A te kobiety są bardzo silne fizycznie. I trawią męską doskonałość z szalonym temperamentem. I ciągła przyjemność.
  Nie musisz czekać cały rok na mężczyznę - a mimo to orgazm Cię odnajdzie!
  Gerda wzięła go i ryknęła, strzelając do sowieckiej trzydziestej czwartej i burząc wieżę:
  - Jestem prawdziwym rycerzem zagłady!
  Christina wysunęła język i zahukała groźnie:
  - A mój uśmiech jest jak pantera!
  Charlotte mówiła agresywnie, potrząsając pięścią i popychając joystick gołymi palcami.
  A przed nami wielkie zmiany!
  Magda ćwierkała i skowytała:
  - Jesteśmy ucieleśnieniem hetery!
  Gerda zachichotała i odpowiedziała:
  - Jak dobrze, gdy pieszczą cię ręce przystojnych młodzieńców!
  A dziewczyna wyobraziła sobie, jak jej dłonie obmacują sutki truskawkowe. To naprawdę jest takie cudowne. I łaskoczące i ekscytujące. I bardzo ładne.
  Gerda ostrzelała sowiecki SU-85. Rozbiła samochód i ćwierkała, uderzając bosymi stopami o zbroję:
  - Ach, dębowe panie, dębowe panie!
  Charlotte agresywnie potwierdziła, nadymając policzki i potrząsając pełnymi piersiami.
  - Duba! Dąb! Panie z Duby!
  I jak to przyjmie i się śmieje... Jakby dzwonki biły. A jego głos jest taki promienny.
  A jej ofiarą był 76-milimetrowy rosyjski pistolet. Broń jest dość archaiczna.
  Christina zachichotała i pisnęła:
  - Będę ryczeć i pękać!
  Gołymi palcami skierowała również pocisk w wrogi samochód.
  Jaka ona jest piękna. Złoto i miedź są świetne!
  Magda jest całkowicie złota, bo śpiewa z entuzjazmem:
  - Lira korbowa wciąż płacze...
  Potem odwróciła się od sowieckich trzydziestu czterech i nadal śpiewała ze smutkiem.
  - Jest obcą w Berlinie!
  Gerda zaćwierkała w odpowiedzi. Gołymi palcami nacisnęła przycisk joysticka i zestrzeliła radziecką haubicę.
  - Berlin to stolica świata!
  Charlotte wymamrotała z przekonaniem w odpowiedzi:
  - A Londyn to stolica Paryża!
  I gwoździe na sowieckim T-26. Maszyna, choć niewielka, również uważana jest za czołg.
  Christina wzięła go i oddała, kręcąc rowerem bosymi stopami:
  - A Paryż to stolica Rzymu!
  Potem, jak tylko się zaśmieje... I szmaragdowymi oczami przewierci się przez wszystkich wojowników z rzędu. I uśmiechać się jednocześnie i błyszczeć zębami. Ale w ogóle jak weźmie i wbije sowieckie czołgi. Zburzy połowę wieży na trzydziestej czwartej.
  A po niej Magda weźmie go i podpali granatem. To znaczy pocisk. Według SU-76. Już wyraźnie przestarzały samochód, ale nadal znajduje się na liście.
  I ćwierkało:
  - A Rzym to stolica Miami!
  To naprawdę zabawne. Ale dziewczyny za bardzo dały się ponieść emocjom. Nie zauważyli, jak kilku żołnierzy armii sowieckiej podpełzło do nich z wiązkami granatów przeciwpancernych i wysadziło tory. I jak to zajmie i eksploduje. Rolki pękły, a E-50 stracił mobilność.
  Musiałem naprawić samochód.
  CZĘŚĆ CZWARTA
  Bombardowania ustały, ale ostrzał trwał nadal. Działa okrętowe mają przyzwoity zapas pocisków, jednak ogień był teraz skierowany bardziej na rozbrojone radzieckie okręty. Yamamoto rozumiał, że dominacja na morzu na długi czas przeniesie inicjatywę w tej wojnie na Japonię. A do budowy statków proces jest kosztowny i długi, chociaż na przykład okręty podwodne być może są łatwiejsze do stemplowania. To oczywiście należy również wziąć pod uwagę, ale ważne jest, aby rozbić strukturę. Admirał Yamamoto, najpotężniejszy człowiek Japonii po cesarzu Hirohito, czuł się jak bóg. Prawdziwy bóg, więc religia kraju Wschodzącego Słońca nauczała, że najlepszym sposobem na przebóstwienie jest sprawność militarna! A teraz wielki dowódca mógł arbitralnie dręczyć i zniekształcać otaczającą go przestrzeń.
  Nad Władywostokiem przez wiele kilometrów unoszą się gęste, czarne kłęby dymu, są to płonące magazyny ropy naftowej i składy paliw. Setki, tysiące ludzi jest spalonych, do diabła, no cóż, po tym jak można nie czuć się jak bóg, który zemścił się na Rosjanach za wieki upokorzeń, wielcy ludzie są zmuszeni stłoczyć się w szeregu wysepek tak maleńkich w porównaniu do przestrzenie Rosji. Teraz rosyjska flota tonie i w przeciwieństwie do portu w Peru nie opuści ani jednego statku.
  Podczas bitwy pod Khalkhin Gol Yamamoto zaproponował zadanie podobnego ciosu Władywostoku, dla którego opracowano szczegółowy plan. Ale Hitler niespodziewanie zawarł pokój ze Stalinem. W ogóle, idiota Hitler, rozpoczął rzeź Żydów i tym samym przeciwstawił sobie zarówno Polskę, jak i kraje Zachodu. I dlaczego tego potrzebował? Chciałeś zdobyć żydowskie bogactwa? Ale lepiej było najpierw zostać światową potęgą, pokonując ZSRR, a może potem inne kraje. Zachód jest łatwiejszy do wygrania ze względu na to, że jego mentalność jest znacznie mniej nacechowana fanatyzmem i skłonnością do poświęceń. Czy znany jest przynajmniej jeden przypadek taranowania amerykańskich pilotów. Co prawda doszło do kilku kolizji, ale to najprawdopodobniej wypadek.
  Rosjanie są fanatykami, co jest dziwne, bo prawosławie nie aprobuje samobójstw i wcale nie uważa, że na drogę do raju można zarobić wyczynami zbrojnymi. Ogólnie rzecz biorąc, jego zdaniem nauki Chrystusa są niezwykle głupie i niepraktyczne. Yamamoto czytał Biblię i zachwycał się głupotą ludzi, którzy uważają takiego pacyfistycznego Boga. Na przykład uczy: biją cię w prawy policzek - skręcają w lewo, proszą o jedną koszulę - daj dwie, kochaj wroga! Tylko osoba chora psychicznie może uważać Chrystusa za Boga. Taka religia jest dobra tylko dla niewolników, związanych wasali. A uwierzyć musiała cała Europa i połowa świata.
  To prawda, że nauka Jezusa, mimo że odrzuca zasadę Starego Testamentu oko za oko i uczy kochać swoich wrogów, nie przeszkodziła Brytyjczykom w podbiciu jednej trzeciej całej planety, tworząc najbardziej rozległe imperium w historii ludzkości. A dzieje się tak pomimo religijności Wielkiej Brytanii, gdzie Bóg jest wymieniony nawet w hymnie narodowym. Co dziwne, prezydenci USA przysięgają na Biblię, ale mimo to zbombardowali japońskie miasta bombami napalmowymi, paląc żywcem tysiące kobiet i dzieci. Co więcej, cywile ginęli nie przez przypadek, ale celowo, była to taktyka terroryzowania ludności cywilnej: podkopywania zasobów ludzkich i ekonomicznych.
  Ale Japończycy początkowo nie zbombardowali Stanów Zjednoczonych, przed inwazją niemiecką, podczas całej wojny przebił się i zabił tylko jeden bombowiec, tylko sześciu cywilów. A także przypisują samurajom szczególne okrucieństwo. W końcu Yamamoto, w razie potrzeby, mógł przebić się bombowcami do miast USA, zwłaszcza po klęsce floty jankeskiej w pobliżu portu w Peru. Tak, Europejczycy są moralnymi draniami. Mają wypaczone zrozumienie, wiarę, nauczanie i niedziałanie!
  Nie tak w Japonii! Uczy nas to, co robimy. Nie ma czegoś takiego, jak Bóg mówi nadstaw drugi policzek, a jednak jego słudzy celowo zabijali małe dzieci. Tak, ogólnie rzecz biorąc, wiara, że Bóg jest jeden i Wszechmogący, nie może być prawdziwa. Gdyby był sam, to oczywiście zadbałby o to, by ludzie czcili go właściwie, w wierze i prawdzie, i mieli jedną doktrynę. I tak każdy modli się jak chce, czego chce. A świat jest zbyt brzydki i zły, by mógł być stworzony przez jednego Wszechmogącego Boga. W końcu każdy odpowiedzialny władca w pierwszej kolejności dąży do porządku i sprawiedliwości. Chce, aby silni, mądrzy, szlachetni, uczciwi byli na pierwszym miejscu, a reszta albo poprawiała się, wzrastała fizycznie i duchowo, albo... Jednak jeśli Bóg jest Wszechmogący i Stwórca wszechświata, to by nie tworzyć cielesne i mentalne dziwadła.
  W końcu, dlaczego cesarz jest czasami zmuszony znosić słabości ludzi jako dane? Ponieważ nie ma innego wyjścia, nie może w mgnieniu oka zmienić dziwaków w przystojnych mężczyzn, a tchórzy w odważnych. Ale gdybym mógł, natychmiast bym to zrobił! Niestety, muszę zaakceptować to, co jest i zająć się ludzkim materiałem, który otrzymałem jako dany. Ale od kogo otrzymał to inne pytanie. Tak, a sam cesarz ma słabości: jest tylko człowiekiem - starzeje się, chory, zgrzybiały. O dziwo, boski cesarz często żyje mniej niż zwykły sługa, ma mniej umiejętności posługiwania się bronią niż większość generałów i wielu żołnierzy. Cóż, co w tym jest od Boga Wszechmogącego. Ale biały nie jest lepszy! W całej historii Europy nie było straszniejszego i bardziej udanego zdobywcy niż Hitler. Tak, jest naprawdę symbolem militarnej sprawności białych ludzi! A jednak największy dowódca wszechczasów i narodów nie mógł nawet ukończyć gimnazjum, zdobyć średniego wykształcenia, które jest obowiązkowe w Japonii!
  Ponadto Hitler nie został przyjęty do wojska ze względów zdrowotnych. O dziwo, ten fanatyk kultu siły, lew wojny, okazał się tak słaby fizycznie, że nawet w Niemczech, gdzie na każdym posterunku jest posterunek wojskowy, nie został powołany na szeregowca. Jak zdegradowana jest Europa.
  Jednak Stalin, inny z najwybitniejszych polityków naszych czasów, również nie miał wykształcenia średniego, był samorodkiem. I co ciekawe, nie został też wcielony do wojska ze względów zdrowotnych. Ciekawe, zbiegi okoliczności, dwóch złośliwych wrogów nie miało średniego wykształcenia, nie zostało powołanych do wojska ze względów zdrowotnych, miało ojców pijaków, a ojciec Hitlera początkowo pracował także jako szewc!
  Oto taki zbieg okoliczności, dziwny, złowieszczy. Goring, oficjalny następca Hitlera, taki nie jest. Pochodzi z rodziny arystokratów, przodkiem Góringa był zastępca aktualnego władcy Niemiec Bismarcka. Dlatego Churchill: arystokrata ze szlacheckiej rodziny i amerykańscy plutokraci (prezydent Roosevelt to nic innego jak pionek, szybko znaleźli z nim wspólny język.
  Chcieli nimi zastąpić Hitlera, ale to nie wyszło. Hitler podbił je wszystkie! Goering jest biznesmenem, oligarchą, arystokratą i pragmatykiem. Jest lepszy od Hitlera, zdolny do zjednoczenia wszystkich antybolszewickich i antyrosyjskich sił całego świata. Ameryka i Wielka Brytania chcą zakończyć Rosję, niezależnie od rządzącego reżimu, ale komuniści, którzy zaprzeczają samej koncepcji własności prywatnej, tak bardzo chcą skończyć. Fanatyczne jest, że nawet przymykają oko na nadmierne umacnianie się Niemiec i że sami są zmuszeni do wstąpienia do III Rzeszy.
  Niemcy są jednak konkurentem geopolitycznym, ale konkurentem w ramach kapitalistycznych i arystokratycznych reguł gry, a bolszewicka Rosja jest absolutnie obca i wroga. Zaskakujące jest nawet to, że Churchill sam zaoferował pomoc Stalinowi, pomimo całej jego antykomunistycznej, tradycyjnej, angielskiej nienawiści do Rosji.
  Jeszcze w 1941 roku chciałem ustawić Rosję Stalina przeciwko Niemcom Hitlera. Boleśnie uciskali go Niemcy. Przecież Niemcy pod czerwonymi to koń wojenny zaprzęgnięty do sowieckiego rydwanu, a ZSRR pod brązowymi to wieczna strefa partyzancka. W końcu fanatyczni bolszewicy nie pogodzą się i będą prowadzić przedłużającą się wojnę partyzancką, która tak wyczerpie III Rzeszę, że wszelkie marzenia o dalszej ekspansji znikną jak tęcza po burzy! Rosja pod Niemcami, lepsza niż Niemcy pod Rosją! Rozumiejąc to, staje się jasne, dlaczego Churchill i Stany Zjednoczone po militarnej klęsce i kapitulacji tak szybko przystąpiły do zbliżenia się z III Rzeszą.
  Yamamoto jest pragmatykiem, był przeciwny wojnie z USA i Wielką Brytanią. Ale te dwa imperia same sprowokowały Japonię, nakładając embargo na dostawy produktów naftowych. Kraj Kwitnącej Wiśni nie ma przecież własnych studni i wielu innych surowców. Japończycy negocjowali, Amerykanie wykręcali coraz bardziej upokarzające żądania.
  A jednocześnie Jankesi, prowokując wojnę, w ogóle nie zadbali o doprowadzenie armii i marynarki wojennej do gotowości bojowej. Pokusa okazała się zbyt wielka, tym bardziej, że pojawiła się iskierka nadziei, że Moskwa chyli się ku upadkowi, a na ratunek przyjdą Niemcy i jej sojusznicy. Ponadto istniała nadzieja, że Stany Zjednoczone, będąc nadal krajem stosunkowo demokratycznym, silnie uzależnionym od opinii publicznej, gdyby wojna się przeciągała, nie zechcą wylać krwi na cudze wyspy. Rzeczywiście, po co zwykły Amerykanin na ulicy miałby dostawać cynkowe trumny ze swoimi krewnymi, jeśli nie mówimy o ochronie terytorium samych Stanów Zjednoczonych, a nawet płaceniu dość dużych podatków wojskowych! Może dlatego carska Rosja przegrała, mając więcej żołnierzy, ale Rosjanie nie uważali Mandżurii za swoje terytorium i nie chcieli płacić krwią i potem za abstrakcyjne interesy. Niestety, Hitler nie pojechał do Moskwy, częściowo z powodu nieprzygotowania na srogą zimę, a częściowo z powodu fanatyzmu charakterystycznego dla bolszewików.
  Nie chciałem tego sam doświadczyć.
  Jednak nie tylko bolszewicy, naród rosyjski jest skłonny do poświęceń dla wielkich celów. W końcu pierwszy taran powietrzny wykonał Rosjanin Messer. Zaskakujące jest nawet to, że zrobił to nie ze względu na hurysy raju, ale ze względu na Ojczyznę. Chociaż... Messer jest po części głupcem, to przecież jest mistrzem akrobacji, wynalazcą, konstruktorem, no i oczywiście żywy przyniósłby Ojczyźnie znacznie więcej korzyści. Może Jankesi nie mylą się tak bardzo, powtarzając zasadę: najważniejsze w bitwie jest przetrwanie! W końcu umarli nie mogą już zabijać!
  Kilka półnagich dziewcząt z odkrytymi piersiami skłoniło się z aprobatą.
  Admirał Naumo zauważył:
  - Zużyliśmy już ponad dwie trzecie amunicji. Pistolety są bardzo gorące, nalewa się je wiadrami wody!
  Yamamoto zrobił krzyż z palcem w powietrzu i powiedział niskim, lekko ochrypłym głosem:
  - Myślę, że działa wytrzymają ostatnią trzecią część pocisków. Chociaż nie, znokautuj do dziewięćdziesięciu pięciu procent.
  Admirał Naumo wzruszył ramionami i otarł pot z czoła.
  - Czy warto dać z siebie wszystko pierwszego dnia?
  Yamamoto zacisnął pięści.
  - Koszty! Oczywiście, że warto! Zaskoczyliśmy Rosjan, tak jak było w 1904, Niemców w 1940, ale Stalin surowo ukarze dowództwo i to się już nie powtórzy. Trzeba więc wykorzystać fakt, że zasnął ogon smoka. Właściwie, rozumiem Stalina, wojna z Niemcami pochłonęła jego uwagę do tego stopnia, że przestał dbać o Daleki Wschód. A jego świta bez przywódcy boi się przejąć inicjatywę. Tutaj przegapiliśmy nasz cios. Podobnie jak Amerykanie. Dla wszystkich było oczywiste, że sprawa jest przygotowywana, zbierają się chmury, niedługo nadejdzie grzmot, ale...
  Biegli, migając boso, okrągłe obcasy dziewczyny. Mieli ważną misję.
  Naumo dotknął rękojeści miecza samurajskiego wiszącego na jego pasie, lub jak to się powszechnie nazywa kataną:
  - Rosjanie zawsze spóźniają się! Wojna nie potrwa długo i dotrzemy do Uralu.
  Yamamoto podniósł oczy ku niebu.
  "Niech bogowie nam w tym pomogą, ale nie sądzę!" Szybko się uczą, Chalkhin Gol pokazał, że poziom Rosjan jest wyższy niż podczas wojny 1904-1905. Poza tym zdradzę ci sekret. Nasz tajny agent we Władywostoku trochę pomógł, że dość potężna artyleria nadbrzeżna nie miała pocisków, a samolot nie wystartował na czas. To jest tajemna wojna.
  Naumo był zaskoczony:
  - A gdzie wyglądał SMERSH i NKWD?
  Yamamoto zachichotał, potrząsając palcami.
  "Najgorsze kadry Rosji służą tu na Dalekim Wschodzie, ci, którzy boją się umrzeć na froncie radziecko-niemieckim, walczą o Władywostok. Dlatego tutaj o wiele łatwiej znaleźć zdrajcę lub głupca na szczycie, a także osobę samolubną. A NKWD jest tak przyzwyczajone do ujawniania wyimaginowanych spisków, że nie zauważa już prawdziwych zdrajców. Tak więc praca jest całkiem możliwa. Nawiasem mówiąc, jeśli kilku generałów przeszło na stronę Niemców, mimo że ich rodzinom, krewnym i przyjaciołom grozi za to egzekucja, to całkiem możliwe jest przekupienie kogoś z góry. Lub użyj go w ciemności, co jest jeszcze lepsze.
  Więc wykonaliśmy dużo pracy. My, Japończycy, generalnie charakteryzujemy się rzetelnością w przemyśleniu operacji wojskowych i uwzględnianiu wszystkich drobiazgów.
  Naumo potarł rękojeść swojej katany.
  - Prawidłowy! Ale wstyd Khalkhin Gol wywołuje uczucie goryczy i silnej irytacji! Jak moglibyśmy...
  Yamamoto pocieszał:
  - Manchusów było więcej niż Japończyków i generalnie nie da się cały czas wygrywać. Muszę jednak zaznaczyć, że po naszej stronie walczyły nie najlepsze jednostki, a Rosjanie mieli dużą przewagę w lotnictwie i czołgach.
  Naumo wyciągnął do połowy katanę.
  - Nie jesteśmy usprawiedliwieni! Samuraj nigdy nie odniesie się do tępego ostrza i zmęczonego konia, wielu wrogów i słabej broni!
  poprawiono Yamamoto:
  - Samuraj oczywiście nie, ale człowiek niestety tak! Ludzie popełniają błędy!
  Yamamoto był rozproszony i krzyknął coś do rur, a następnie kontynuował:
  - A wiesz, zaproponowałem uderzenie na Rosję w maju 1942 roku. Mogłoby to uniemożliwić postęp pierwszego Fritza.
  Naumo skinął głową.
  - Naprawdę! Ale walczyliśmy z USA i brytyjskim lwem.
  Yamamoto postukał palcem w sterówkę.
  - Tak! To prawda, ale USA dostały w zęby, Wielka Brytania straciła swoje kolonie, a Niemcy były stosunkowo ciasne. Chcieliśmy ściągnąć jak najwięcej siły z zachodu Rosji, aby ułatwić Wehrmachtowi przejście do ofensywy przeciwko Wielkiej Brytanii bez obawy, że Stalin zaatakuje go nożem w plecy. - Admirał wypił sake ofiarowane przez bosą dziewczynę w krótkiej spódniczce i kontynuował. - Uderzenie zaplanowano na maj, kiedy drogi wysychały, ale Amerykanie zapobiegli.
  Naumo wyciągnął swoją katanę i ciął ją w powietrzu:
  - Śmierć USA! Zawsze ingerują w Japonię.
  Yamamoto uśmiechnął się chytrze.
  - Nie zawsze oczywiście, np. kiedy po raz pierwszy walczyliśmy z Rosją, Jankesi bardzo nam pomagali pożyczkami, a także dostawami broni. Ponad połowa naszej floty powstała za pieniądze Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii oraz we własnych stoczniach. Więc Ameryka nie zawsze jest zła, ale nie w tym przypadku.
  Naumo zapytał ze zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Znowu przebiegli obok japońskich admirałów, błyskając gołymi obcasami służącej.
  Yamamoto raczył wyjaśnić:
  - Stado bombowców dalekiego zasięgu przedarło się do Tokio i zadało podstępny cios stolicy, używając bomb napalmowych. Spłonęły setki drewnianych domów, a cesarz nakazał za wszelką cenę odsunąć strefę kontroli od stolicy. A przede wszystkim zdobycie kompleksu bojowego amerykańskich baz na archipelagu Medei, najbliższego japońskim szkieletom. Niestety, nam się nie udało, więc zaczęliśmy przegrywać bitwę o Pacyfik. Dobrze, że w tym samym czasie mieliśmy mądrość, by szybko zawrzeć sojusz z III Rzeszą i wyjechać drobno. W przeciwnym razie z naszych miast nie pozostałyby nawet ruiny.
  Dziewczyny z gołymi nogami nawet podskoczyły, potrząsając czarno-czerwonymi warkoczykami.
  Nauma machnął mieczem w powietrzu:
  I tak byśmy wygrali! Czy więc naprawdę konieczne jest oddanie Hitlerowi Filipin po wojnie? Ta perła japońskiej korony, nie do zdobycia Singapur, kwitnący Hongkong, Indonezja, szyby naftowe zdobytych kolonii angielskich, a także Gwinea Francuska, Indochiny, Birma, Tajlandia. I wiele więcej, o czym mówić nie przekręca języka. Stoimy przecież na granicy z Indiami, u progu której zagarnął Führer - Australię. I zrezygnuj z tego bez walki, jak tchórz...
  Yamamoto przerwał:
  - Wśród białych też są mądrzy! Nic dziwnego, że cesarz w swoim gabinecie umieścił popiersie Napoleona. Ale był jeszcze inny Cezar, powiedział: trudniej jest utrzymać podbitych niż wygrać. W tym przypadku dotyczy to w pierwszej kolejności nas. Na tym etapie nie mieliśmy wyboru. Postanowiliśmy zachować część, aby nie stracić wszystkiego, łącznie z suwerennością.
  Nauma odtworzyła ósemkę z mieczem:
  Rozumiem umysłem, ale sercem!
  Yamamoto wstał i poklepał kolegę po ramieniu.
  - Tak, nie denerwuj się, w tym przypadku, jeśli odejdziemy, to do powrotu. Pokonamy ZSRR i znów rzucimy się do III Rzeszy przeciwko USA i Brytyjczykom, ale już ich pokonamy razem z Niemcami i makaronem. A potem oddamy wszystko, dodatkowo zdobędziemy też Indie, Australię, Alaskę i do... Tam będzie widać, w końcu będziemy mieli zasoby rosyjskiej Syberii, a Ameryka znowu popadnie w depresję. Trzeba to zrozumieć!
  Po raz kolejny dziewczyny z gołymi nogami skinęły głową z największą aprobatą. Są tak piękne, opalone, niektóre dziewczyny miały nawet blond włosy i były muskularne.
  Admirał Nauma niemal niezauważalnym ruchem ukrył katanę w pochwie i sepleniąc wyszeptał:
  - Przyszłość jest dobra, ale teraźniejszość jest lepsza! Posłuchaj na lotniskowcach, cały zapas bomb został zużyty, a na ...
  Yamamoto krótko zamówił:
  - Wejdź na pokład i rozejrzyj się, za pół godziny zawrócimy i wyruszymy do najbliższej bazy.
  Nauma zagwizdał przez nos:
  - Posłuchaj dowódcy!
  Admirał wyskoczył, przytrzymując drzwi, żeby się nie zatrzasnęły. Zanim ucichły jego kroki, z drzwi wysunął się cień, poszła na palcach i zrzuciła kołdrę. Yamamoto zachichotał.
  - Lady Armstrong, jesteś tak nagła jak zawsze!
  Strumień światła padł na stworzenie, ukazując je w całej okazałości. Była blondynką, figurą nimfy, o idealnych proporcjach, ale z twarzą dojrzałej kobiety po trzydziestce. Nieco wyższy od Yamamoto, w skórzanych butach haftowanych szmaragdami i szafirami w kolorze fali, z miękkimi podeszwami. Zrzuciła kołdrę, była w kostiumie kąpielowym i poruszała się jak indyjska tancerka.
  Yamamoto zatrzymał kobietę:
  - Tańcz później! Tymczasem posłuchaj mnie uważnie, jak marionetkowy prezydent Stanów Zjednoczonych w ramach Trzeciej Rzeszy, Henry Truman, zareagował na naszą propozycję nadania wszystkim wyzwolonym terytoriom statusu formalnie niepodległych państw?
  Armstrong odpowiedziała łagodnym głosem:
  - Powiedział, że on i Churchill są temu przeciwni. Wszystkie kolonie nadal będą koloniami, a Chiny pozostaną podzielone. Nawiasem mówiąc, Truman powiedział, że jeśli Japonia pomoże reżimowi Chai Kang Shi, może go uratować - osobiście zapyta Hitlera, aby tak było. Krótko mówiąc, masz swoje bazy w Mandżurii, a także reżim, a nawet dostajesz coś w Chinach kontynentalnych. W szczególności koncesje i dostęp do surowców.
  Yamamoto uśmiechnął się.
  - To dobra wiadomość! Czy marionetkowy rząd USA wie, że uderzyliśmy w ZSRR? Albo jeszcze nie?
  Armstrong zrobiła kółko palcem.
  - On już wie! Jak dotąd nie było oficjalnej reakcji, ale Truman już zdążył wykrzyknąć: dobra robota Japończyków!
  Yamamoto zmarszczył brwi i gniewnie uniósł brwi.
  - Nie jesteśmy dla niego Japończykami, ale Japończykami, narodem wojowników i mędrców, a nie pasterzami i skazańcami jak Amerykanie. Choć oczywiście to dobrze, oznacza to, że nie będzie przeszkód dla ofensywy w głąb Syberii.
  Kobieta żartobliwie poruszała nogami po podłodze:
  - Syberia jest dobra - jest duża, bogata! A jednocześnie Syberia jest zła - jest śnieg i zimno!
  Yamamoto zacisnął usta.
  - Japoński żołnierz nie boi się mrozu. To jest istota kodeksu Bushido: nie szukaj dla siebie łatwego życia, ale pokonuj trudności. Nic dziwnego, że symbolem samurajów jest karaś! Ta ryba zawsze płynie pod prąd.
  Armstrong był zaskoczony:
  - Karp? Taka nieszkodliwa ryba. Czy groźne, prawdziwe demony samurajów apokalipsy porównywane są ze sobą do smażonej na patelni strzebla, a nie do tygrysa czy lwa.
  Yamamoto rozłożył ręce.
  - W Japonii nie ma lwów! A tygrys jest zbyt delikatnym kotem, brakuje jej odwagi. Wiesz, jeden z głównych testów samuraja, w wieku dziesięciu lat zostaje wprowadzony do klatki z tygrysem i musi wziąć kawałek świeżego mięsa od bestii. Że wykluł się Zenki, nie wierzysz?
  Armstrong potrząsnęła głową.
  "Nie wierzę, że dziesięciolatek poradzi sobie z tygrysem, nawet jeśli ma w rękach najostrzejszy miecz.
  Yamamoto delikatnie położył dłoń na plecach dziewczyny i pogładził jej nagą, aksamitną skórę.
  - Nie zrozumiałeś. Syn samuraja wchodzi do klatki z tygrysem bez miecza ani żadnej broni. Musi użyć swojego silnego umysłu i siły woli, aby przekonać tygrysa, by dał mu jedzenie!
  Armstrong wykrzyknął:
  - Tak, to po prostu niesamowite! Samuraj to prawdziwy diabeł! Czy ty też byłeś w tej celi?
  Yamamoto spuścił oczy.
  - Niestety nie! Taki jest zwyczaj z czasów starożytnych! Ale jeśli chcesz, wrzucimy cię do klatki? Powiedz, że chcesz dostać się do klatki z tygrysem?
  Armstrong zamruczała, jej opalone, delikatne greckie ramiona owinęły się wokół szyi admirała. Usta otwarte zachęcająco:
  - Jeśli tygrysem jesteś ty, to jestem gotowy nawet na piekło! Choć bez ciebie raj jest gorszy niż piekło, o mój ukochany samuraju.
  Yamamoto nagle odepchnął kobietę i krzyknął:
  - Teraz muszę podsumować wyniki nalotu na ZSRR z innymi admirałami, a także dowiedzieć się, jak się sprawy mają na lądzie. Nie ma czasu na oddawanie się damskim przyjemnościom. Rozumiesz: nie ma czasu! Zadzwonię tylko wieczorem. Swoją drogą wąski krój oczu i żółta skóra mi nie przeszkadzają.
  Armstrong poruszyła biodrami.
  - Nie! Wręcz przeciwnie! A więc jeszcze bardziej romantyczny i niezwykły! Ty jesteś Japończykiem, ja jestem Amerykaninem: żółto-biała rasa, anioł i demon! Ten kontrast jest szalony! Większość kobiet kocha oryginał, a nie tak jak reszta.
  Yamamoto nalał sobie pół szklanki sake zmieszanej z "Ginnem" i przełykając za jednym zamachem, rozluźnił się:
  - Właściwie myślałem, że kobiety są bardziej konserwatywne niż mężczyźni. Czy kobiety dokonały wielu odkryć naukowych?
  Armstrong potrząsnęła głową i potrząsnęła blond włosami, mówiąc:
  - Najważniejszym odkryciem dla kobiety jest odkrycie nowego mężczyzny, tylko pod warunkiem, że jest książką, a nie radiem! A samuraje nie są mówcami!
  Rozległ się histeryczny dźwięk dzwonka, błysnęło zielone światło. Admirał nalał sobie kolejne pół szklanki, parsknął po rosyjsku i zjadł cytrynę posmarowaną miodem. Oblizał usta i pokazał rękojeść miecza samurajskiego:
  - Osobiście zabiłem ponad sto osób, w tym co najmniej dwadzieścia młodych kobiet! Będziesz najpiękniejszą ze wszystkich ofiar.
  Armstrong zagroził, wystawiając szkarłatny język Yamamoto:
  - Mam trzech synów, którzy zemszczą się na tobie i twojej rodzinie, admirale!
  Yamamoto wcale się nie obraził.
  - Urodziła troje dzieci...
  - Pięć! Poprawił Amstrong.
  Zwłaszcza pięć! I zachowałeś talię dziewczyny?
  Pani zarzuciła nogę na szyję:
  - Jestem Amerykaninem i to mówi wszystko!
  Yamamoto skinął głową i syknął:
  - Teraz przyjdzie do ciebie chłopiec, jest bardzo silną wojowniczką ninja. Służ mu na najwyższym poziomie. Zrozumiany?!
  Armstrong skinął głową na znak zgody.
  - Kocham młodych ludzi... Mam nadzieję, że jest przystojny?
  Japończyk z przekonaniem odpowiedział:
  - Nawet więcej! To ci się spodoba!
  I zdecydowanie wyszedł z kabiny. Zamiast tego prawie natychmiast pojawił się chłopiec. Wygląda na trzynaście czy czternaście lat, jest bardzo muskularny, boso iw szortach. Naprawdę przystojny, z blond włosami.
  Armstrong był zadowolony... Że nie będzie musiała mieć do czynienia z jakimś starym dziwakiem.
  Chłopak jednak wyglądał ze złością i zwięźle mruknął po angielsku:
  - Rozebrać się!
  Kobieta uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Może trochę bardziej romantycznie!
  Chłopiec odpowiedział, uderzając ją w twarz. Policzek pani płonął. Szpieg westchnął ciężko i zaczął zdejmować ubranie. Niestety, niezbyt obiecujący początek.
  Chłopak wyszczerzył zęby, zrzucił szorty i ujawnił ciężką męską doskonałość.
  syknął uśmiech:
  - Połóż się!
  Lady Armstrong z westchnieniem położyła się na plecach i rozłożyła nogi. Chłopak z naciskiem i bardzo niegrzecznie wszedł w nią i zaczął walić jak karabin maszynowy. Bez pieszczot, bez słów...
  Szpieg był już doświadczoną dziwką i nie została ranna. Wręcz przeciwnie, ostre wstrząsy są prawie przyjemne. Więc podniecili ją, a grota Wenus zaczęła wypełniać się wilgocią. Potem zaczęło się całkowicie i dało się słyszeć zmysłowe jęki.
  Panie są traktowane szorstko, ale to też jest przyjemność. I tu ogarnia cię fala orgazmu.
  Chłopak nagle przestaje walić, mocno chwyta lady Armstrong za włosy i pochyla się nago do perfekcji. Szpieg otwiera usta i odrzutowiec uderza w jej język. To też nie pierwszy raz. A biała papka od chłopca jest słodka i bardzo przyjemna w smaku. Armstrong oblizuje usta z prawdziwą przyjemnością.
  Wtedy sam młody ninja pochyla się twarzą w kierunku jej piersi i zaczyna bezinteresownie pracować. Armstrong wzdryga się z kolejną falą ekstazy i ryczy jak bawół w rzeźni. Musi uchwycić doskonałość swoimi szkarłatnymi ustami. I do pracy z różowym językiem. Dopóki fontanna bieli i słodyczy nie wybuchnie ponownie.
  Tak dużo zabawy. A młody, umięśniony i blond ninja jest po prostu niezmordowany. Jego energia jest niezmierzona i przytłaczająca. Ten znakomity wojownik i gigant łóżkowy. I blond włosy... Po prostu wszystko super i najwyższej klasy.
  Naprawiony E-50 wszedł do bitwy. Mimo to Rosjanie w dużej mierze ustawili fortyfikacje, a Niemcy musieli dogłębnie pokonać obronę. Wojownicy metodycznie niszczyli baterię.
  Gerda wystrzeliła, roztrzaskując sowiecką armatę, po czym z uśmiechem w głosie powiedziała:
  - Będziemy bić ludzi, bić wiadra!
  Charlotte zaśpiewała swoje miedziano-czerwone loki:
  - Jesteśmy rabusiami! Złodzieje!
  I naciskając przycisk joysticka gołym palcem, wysłała pocisk, rozbijając sowiecki bunkier.
  A potem Christina warknęła ogłuszająco:
  - Bang Bang! A ty nie żyjesz! Śmierć! Śmierć!
  A także naciska zgrabną nogę gołym palcem, wysyłając wroga do nokautu.
  A potem była Magda. Oto dziewczyna. Naciska również joystick palcami bosej stopy i jak się rzuca.
  - Och, ktokolwiek nas zobaczy, natychmiast sapnie!
  Czarująca Gerda, potrząsając pełnymi piersiami, waliła w trzydziestkę i pisnęła:
  - A dla kogoś będzie pachnieć smażonym!
  Charlotte nacisnęła gołe palce na przyciski joysticka i zaćwierkała jak wróbel:
  - I trzymamy coś na łonie!
  Kristina rozerwała sowiecki pistolet pociskiem i zaszeleściła, mlaskając szkarłatnymi wargami:
  - Nie zbliżaj się do nas...
  Magda też nacisnęła guzik gołym palcem. Wydmuchnęła trzydzieści cztery i jęknęła:
  - Nie zbliżaj się do nas!
  A Gerda, ta agresywna bestia o blond włosach, też uderzy pociskiem, a trzydzieści cztery pęknie jak nos boksera pod pięścią pięściarza. A wojownik będzie skomleć:
  - Zabijemy to!
  I znowu dziewczyny wybuchają płaczem i strzelają, bez żalu i przerwy.
  Charlotte zahukała entuzjastycznie:
  - Jestem wielkim złodziejem...
  A także, jak uderza w radziecką haubicę. Tylko części leciały w różnych kierunkach.
  Christina warczy. Kiedy naciska gołym palcem na przycisk joysticka i ćwierka:
  - A córka demonów nie żyje!
  Magda też przybija gwoździe, naciskając bosymi stopami na uderzający przedmiot, rozbija sowiecki czołg i wydaje:
  - I nie skromny!
  Gerda wyszczerzyła zęby, jej zęby błysnęły. Wyobraziła sobie przystojnego młodzieńca. Tak muskularny, wysportowany, z odciążeniem mięśni i wielką męską perfekcją. I jak pochyla się i owija szkarłatnymi ustami jego pulsujący, jadeitowy rdzeń. Jakie to pyszne, jak lody czekoladowe. I te lody czekoladowe, które zlizujesz językiem. I to jest takie miłe, takie ekscytujące.
  Och, jak miło, jeśli inny młody mężczyzna dołączy do niej od tyłu. A pulsujący, jadeitowy pręt wejdzie do wilgotnej groty Wenus. I jakie to jest świetne.
  Gerda drżała nawet z omdlenia. Jakże to jej się wydawało wzruszające i zachwycające.
  Dziewczyna wystrzeliła z sowieckiego pistoletu. I ćwierkała z podziwem, tupiąc bosą stopą:
  Chłopaki, chłopaki, to zależy od was...
  Charlotte również miotała i rozbijała rosyjski czołg, trajkocząc, potrząsając całym biustem:
  - Uratuj ziemię przed ogniem!
  Christina potrząsnęła miedzianożółtymi włosami. Obnażyła ognisty uśmiech, ćwierkając:
  - Jesteśmy za pokojem, za przyjaźnią, za uśmiechem świata....
  Magda kliknęła w joystick gołym palcem. Rozbiła sowiecki czołg i warknęła:
  - Na serdeczne spotkania!
  Wojownicy wyglądali niezwykle radośnie. I jak obnażyli zęby. A oni mrugają i piszczą.
  Charlotte też wyobraża sobie faceta. Młoda, ale z brodą. Jak pieści jej piersi. Jak broda łaskocze klatkę piersiową, kręcone włosy opadają na dojrzałe truskawki sutków. I łaskocze ją i całuje jej piersi. Zakreśl językiem słodki, miodowy sutek. Taka jest sielanka. A jeśli facet nadal wsadza język do groty Wenus. Co za smak!
  Charlotte strzela i piszczy:
  - A miecz będzie ostry!
  Oczywiście dziewczyny, choć piękności, robią brudny uczynek - zabijają radzieckich żołnierzy. Ale uczono ich w ten sposób od wczesnego dzieciństwa. To bezwzględne wilki.
  
  
  SZCZĘŚLIWY BILET FUHRERA
  Hitler otrzymał wspaniały bilet: szczęście prezydenta Rosji Władimira Putina. A dla Führera stało się bajecznie prowadzenie. To prawda, że nie cały karnawał Hitlera. Zatrzymał wojska w pobliżu Dukera. Ale ewakuacja odbyła się dla Brytyjczyków i Francuzów z dużymi stratami i ze znacznie większą liczbą jeńców. A w walce o dominację w powietrzu Wielka Brytania ucierpiała znacznie więcej, a Niemcy zestrzelili więcej samolotów niż w prawdziwej historii, podczas gdy sami stracili mniej. A jednak Führer postanowił wylądować. I odniosła spory sukces. Londyn upadł w jedenaście dni. A wojska brytyjskie skapitulowały.
  Większość wojsk kolonialnych i dominiów uznała nowego, a ponadto prawowitego króla Wielkiej Brytanii o proniemieckiej orientacji i rząd Mosleya. Tak więc Fuhrer odniósł miażdżące zwycięstwo w krótkim czasie.
  Ale nie zdążył skręcić na wschód. Japonia zaatakowała USA w porcie Peru. Hitler doszedł do wniosku, że konieczne jest zdobycie Ameryki, zanim jej potężna gospodarka zostanie odbudowana na gruncie wojennym. A ZSRR, jak pokazał wywiad, jest już całkiem gotowy do wojny i nie jest tak łatwo go przyjąć. A zimy w Rosji są surowe.
  Ponadto po zdobyciu Londynu Stalin odbył osobiste spotkanie z Hitlerem i obaj dyktatorzy byli z siebie bardzo zadowoleni. Führer zdecydował, że najpierw wykończy Amerykę, a potem ZSRR.
  Stalin zgodził się, że ZSRR może również wziąć udział w wojnie. Hitler dał zgodę na przyłączenie do Rosji legalnej Alaski. Ale nie chciał zrezygnować z Finlandii. Chociaż Stalin również uważał to terytorium za pierwotne, rosyjskie.
  Ale postanowiłem się nie kłócić. A Alaska nie jest zła... Rozpoczęła się wielka wojna między ZSRR, Japonią, Włochami, III Rzeszą przeciwko USA. Poza tym walczyły także Francja i Wielka Brytania. Wojska faszystowskie podporządkowały sobie wszystkie kolonie okupowanych krajów.
  A wojna ze Stanami Zjednoczonymi od początku szła dla III Rzeszy pomyślnie. Japonia była trochę gorsza. Ale w czterdziestym drugim roku Niemcy już jesienią podporządkowali sobie prawie całą Kanadę. A wiosną 1943 roku rozpoczęła się ofensywa przeciwko Stanom Zjednoczonym. W walkach brały już udział niemieckie "Tygrysy", "Pantery", "Lwy". I są to potężne maszyny. Amerykanie ciężko walczyli, ale stopniowo przegrywali. Walczyła też Armia Czerwona. Po zdobyciu Alaski Stalin wysłał jednak wojska przeciwko Stanom Zjednoczonym, aby zdobyć również kontynent, a także nie być sępem.
  W bitwach "Pantera" i "Tygrys", a pojazdy radzieckie rywalizowały z armią amerykańską. Bitwy pokazały, że T-34-76 nie był wystarczająco uzbrojony. A Stalin nakazał w następnym roku umieścić na tym czołgu większe działo i wieżę. Nie zmieniaj podwozia. Ale seria KV okazała się raczej słaba.
  Czołg KV-3 wszedł do serii w sierpniu 1941 roku, a KV-5 we wrześniu tego roku. W czterdziestym drugim roku do serii wszedł również KV-4, a Stalin wybrał najcięższą, ale lepiej chronioną modyfikację o wadze 108 ton. Pod koniec roku pojawił się KV-6 z trzema działami o wadze stu pięćdziesięciu ton. A w czterdziestym trzecim roku i KV-7 o wadze dwustu ton.
  Jak się okazało, wszystkie radzieckie czołgi z serii KV mają słabe właściwości jezdne, zawodną skrzynię biegów i generalnie często zacinają się i psują. A czołg dwustu ton w ogóle jest prawie niemożliwy do przetłumaczenia.
  Ale nie ma zła bez dobra. A seria KV została wyłączona, a zamiast tego pojawiła się seria IS ... Co więcej, Stalin zabronił nawet opracowywania czołgów cięższych niż czterdzieści siedem ton. Jednak T-34 okazał się tak skuteczny, że Stalin nakazał uczynić z tego czołgu najważniejszy, podstawowy i masywny.
  Ameryka była atakowana, Niemcy, Czerwoni i Japończycy. Został zmiażdżony zarówno od południa, jak i od północy.
  Amerykanie szybko się załamali... Chociaż blitzkrieg nie przeminął, w grudniu zdobyli Nowy Jork i Waszyngton. A Amerykanie skapitulowali 30 stycznia 1944 r.
  Nastąpiła chwilowa przerwa... Trzecia Rzesza i Japonia trawiły swój dobytek. A ZSRR nie spieszył się. Stalin i Hitler stali się bliskimi przyjaciółmi. Niemcy i Japończycy zdobyli Amerykę Łacińską, walczyli w Chinach, pochłonęli inne kraje.
  ZSRR zrealizował trzeci plan pięcioletni. A potem czwarta... III Rzesza przygotowywała nową broń... A w 1952, 20 kwietnia, rozpoczęła się nowa wojna między Japonią a III Rzeszą. Stalin oczywiście stanął po stronie III Rzeszy.
  ZSRR stał się potężnym krajem o wysoko rozwiniętej gospodarce. Czołg główny T-54 i IS-7, Stalinowi podobała się ostatnia maszyna i dał zielone światło serii. W III Rzeszy była seria "E", bardzo dobrych czołgów nowej generacji. Ale potem pojawiły się piramidalne z serii AG. Ponadto naziści dysponowali unikalną bronią - dyskietkami i nie tylko. Technicznie Trzecia Rzesza jest silniejsza od Japonii i dopóki samuraje nie stworzą broni nuklearnej, trzeba ją podbić.
  Stalin, postarzały i osłabiony, pragnął chwały. Ale Hitler powiedział, że pozwolił odzyskać tylko grzbiet Kurylski i południowy Sachalin.
  Stalin był z tego zadowolony z pewnymi zastrzeżeniami. To prawda, że ZSRR tym razem nie brał tak aktywnego udziału w wojnie. Walka była zacięta.
  Załoga czołgu Alenki walczyła na IS-7.
  Radziecki czołg jest dobry, ale niemieckie piramidy są jeszcze lepsze i lepiej chronione bokiem.
  Alenka nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka. Strzał zabójczym pociskiem.
  Walczył z nim japoński E-50, skopiowany na licencji przestarzałej marki. Maszyna ta miała działo 88 mm z lufą o długości 100 EL. Niebezpieczny dla gryzienia w bok i teoretycznie zdolny do ciosów z bliska i czołem. Bardzo wysokie przebicie pancerza. A początkowa prędkość pocisku jest kolosalna.
  Górna część kadłuba jest dość dobrze chroniona przez duże zbocze, ale czoło wieży jest gorsze.
  Dziewczyna Anyuta wycelowała gołymi palcami w broń i uderzyła w samurajski czołg. Od pierwszego trafienia i zmuszony do zamknięcia.
  Japończyk jest dość zwinny, ale waży prawie tyle, co IS-7 ze słabszą ochroną, zwłaszcza na pokładzie.
  Oto kolejny E-50, który dziewczyny uderzają na pokład z dużej odległości, choć wymaga to fenomenalnej celności.
  Ale w końcu rudowłosa Alla smagała gołymi palcami, a to przynajmniej coś znaczy.
  Ale japoński E-75 jest w ruchu. Nie jest tak szybki jak E-50 i jest cięższy. Ale jego czoło jest mocno chronione. Wieża jest dość gruba z przednim pancerzem, o 252 mm grubsza od IS-2. Czoło tułowia jest cieńsze, ale o dużym nachyleniu. Najsłabsza strona kadłuba to tylko 120 mm, bez spadków. A w nich najlepiej uderzać z dużej odległości.
  E-75 to nieco przestarzała maszyna ważąca ponad dziewięćdziesiąt ton. Jest wyraźnie niewystarczająca. Chociaż armata 128 mm jest nadal dość potężna. A T-54 dobrze przebija tę maszynę.
  Maria strzelała gołymi palcami. Przebiła burtę kadłuba i zauważyła:
  - Nie najlepszy projekt!
  Olimpias dała serię z karabinów maszynowych i zgodziła się:
  - Na pewno nie najlepszy!
  I bosymi palcami, gdy naciska guziki.
  Japończycy przegrywają nową wojnę, ale walczą rozpaczliwie i nie poddają się. Chociaż ich wojska są technologicznie opóźnione.
  Radzieckie MIG-15 będą silniejsze od samochodów japońskich. A niemiecki ME-462 jest całkowicie poza konkurencją.
  Pobili Japończyków na niebie. A na samoloty dyskowe w ogóle nie ma antidotum.
  Chociaż dyskoteki powalają prawie wszystko, co się rusza.
  Eva i Gertrude pokazały się w całej okazałości, przewracając samochody Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Ewa wystrzeliła bosymi palcami i warknęła:
  - Dla mojego chłopaka!
  Gertrude potwierdziła, powalając przeciwników:
  - Żeby wszyscy ludzie zginęli!
  A także gołymi palcami u nóg wciśnie przyciski joysticka i zestrzeli kilka samolotów.
  Japończyków bito i naciskano pod każdym względem. Hitler zażądał jak najszybszego położenia kresu wrogom.
  Gerda i Charlotte walczyły razem w czołgu w kształcie piramidy. Masa samochodu to tylko czterdzieści pięć ton, a pancerz 250 mm z dużymi pochyłościami pod każdym kątem. A silnik ma 1800 koni mechanicznych, turbina gazowa.
  I działo wysokociśnieniowe, które bije wszystkich jak młotem kowalskim. Niech kaliber to tylko 88 mm, ale co za duża prędkość pocisku.
  Nie może oprzeć się niemieckiemu czołgowi.
  Gerda uderzała w przyciski joysticka gołymi palcami opalonych nóg, rozbijała japoński czołg i szczekała:
  - O wielkość komunizmu w kraju aryjskim!
  A dziewczyna wystawiła język. Jest mobilny i różowy.
  Charlotte również strzelała gołymi palcami, uderzyła wroga i pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  I mrugnęła do swojej przyjaciółki.
  I pobili Japończyków dokładnie i energicznie.
  Albina i Alvina również dobrze walczą na niebie, pokonują Japończyków i rozbijają ich na kawałki.
  Albina bardzo aktywnie powaliła gołymi palcami i zmiażdżyła samurajów na niebie ...
  I ryknął:
  - Chwała III Rzeszy!
  Alvina przewróciła japoński samochód i pisnęła:
  - Chwała Bohaterom Prus!
  A także za pomocą bosych palców.
  Dziewczyny są bardzo waleczne i miażdżą wszelkie przeszkody. Kiedy samolot samurajów płonie jak pochodnia i spada. A za nim pięciu wojowników z Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Więc dziewczyny tutaj są niesamowicie dobrze skoordynowane.
  Elizaveta jest na czołgu T-54 z załogą i niszczy japońskie czołgi.
  Nie jest łatwo walczyć. Główny japoński czołg skopiowany z wczesnej modyfikacji E-50 to bardzo poważny pojazd. I nie jest gorszy od radzieckiego czołgu pod względem przedniego pancerza i uzbrojenia. A nawet trochę jej działo jest bardziej przeciwpancerne i lepiej chroni czoło kadłuba, zwłaszcza górę.
  Co prawda Japończyk jest cięższy od radzieckiego samochodu, ale mocniejszy silnik to rekompensuje.
  Elizabeth strzela z dystansu i manewruje.
  Mówiąc dokładniej, prowadzi Euphrasia. I nie daje się złapać.
  Ekaterina, członkini załogi, tupała gołymi palcami i pisnęła:
  - Za komunizm!
  Wtedy Elena, podmuchem, odbije cel w bok. I ryk:
  - Jesteśmy najdokładniejsi na świecie.
  Czołg T-54 może zostać przebity przez Japończyków w czoło, a tym bardziej w bok. I nie ma przewagi w bitwie. Więc trudno jest walczyć z samurajami.
  I oto nadchodzi E-100. Bardzo paskudny samochód. Jej pancerz jest mocny pod każdym kątem, a działo jest bardzo mocne na 150 mm. Rozbije radziecki samochód na kawałki. I trudno przebić się przez Japończyków. 210 mm z osłonami płytowymi.
  A czoło ma 250 milimetrów, więc nie możesz przebić się przez takiego kolosa.
  Czołg T-54 zbliża się. Nie przekłuwaj Japończyka w czoło. Naciskam, żeby użądlić w bok, a potem po prostu zestrzelili.
  Działo jest potężne, ale ma mniejszą szybkostrzelność. A dokładność również zmniejsza kaliber.
  Tak więc wirtuozowskie manewrowanie jest wymagane od Eurazji. Aby, nie daj Boże, nie zostali trafieni.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Rosja jest naszą wielką potęgą,
  Rosja to nasz wspaniały kraj...
  Potężna wola, niezawodna chwała,
  Twój na zawsze!
  Elena uderzyła japońskiego E-50 i zauważyła:
  - Żyjemy w ZSRR, nie w Rosji1
  Eurazja zgodziła się z tym:
  Tak, ale chodzi o to samo!
  Unikali więc strzałów i prześlizgiwali się do samego czołgu. I prosto w bok, w tę część, w której nie ma niższego nachylenia i w tarcze, przebijasz się z kalibru podlufowego.
  A E-100 zaczyna detonować i eksplodować. I jak to wszystko wychodzi.
  Rosja za Stalina to silna i lotnicza, i czołgi, a częściowo nawet flota.
  Na razie jednak ZSRR nie ma zbyt wielu dużych okrętów, za to ustawił przyzwoicie małe.
  A na niszczycielu cała załoga składa się z samych dziewczyn. I dokładnie młócą Japończyków.
  A ich statki bez dalszych ceregieli kruszą się.
  Dziewczyny biegają dookoła i gołymi palcami posyłają pociski armatnie.
  I jak błyskają ich nagie różowe szpilki.
  Stalinida, dowódca załogi, wziął go i zaśpiewał:
  - Chwała naszej Świętej Ojczyźnie!
  I znowu sowieckie pistolety uderzają w Japończyków. A teraz cały krążownik samurajów eksploduje. A żółci żołnierze toną.
  Znowu nadchodzi walka...
  W ciągu pierwszych sześciu miesięcy terytorium kontrolowane przez Kraj Kwitnącej Wiśni zmniejszyło się o połowę.
  I były zwycięstwa na wszystkich frontach.
  Armia Czerwona zdobyła południowy Sachalin i przeniosła się na Wyspy Kurylskie. Zaatakowali także Mandżurię. I walczył o Port Arthur.
  A atak na to miasto był bardzo zaciekły.
  Alenka walczyła z Japończykami i gruchała, szczerząc zęby:
  - Wygramy!
  A gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i wysadziła samurajską haubicę.
  Anyuta również strzeliła. Rozbił wroga i pisnął:
  - Za ZSRR!
  A Alla walił z dziką furią i pisnął:
  - Na nowe granice!
  A także z odkrytymi palcami nóg, jakby uderzały młotkiem.
  Maria ćwierkała i warczała:
  - Za Stalina!
  I uderzyli z całej siły...
  Olimpias również walczyła gołymi palcami, jak ciąć wroga i kruszyć.
  Port Arthur upadł... I to jest głośne zwycięstwo.
  Przez kolejne trzy miesiące walki toczyły się w innych miejscach... Nadszedł rok 1953... Walki w nim są bardzo okrutne.
  Wojska radzieckie próbowały wylądować w Japonii, ale zostały zestrzelone przez jednostki samoobrony.
  Również na morzu walki jeszcze nie ustały...
  Dziewczyny walczyły jak prawdziwi rycerze.
  No i oczywiście były bose i bardzo piękne, opalone. I jak bili Japończyków bombami.
  A inne dziewczyny walczą. Na przykład Anastasia Vedmakova. Jest taką walczącą dziewczyną i dokonuje takich cudów na MIG-5.
  I zestrzeliwuje kolejny samolot, tym razem Japończyka, używając armaty 37 mm.
  Pilot walczy w jednym kostiumie kąpielowym i jest niezwykle agresywną dziewczyną. I uderza wroga niezwykle dokładnie.
  I każdy jej strzał trafił w cel.
  Anastasia ćwierkała, śpiewając:
  - Hymn Ojczyzny rozbrzmiewa w naszych sercach,
  Nie ma piękniejszej kobiety w całym wszechświecie...
  Ściśnij mocniejszy karabin maszynowy rycerza,
  Umrzyj za Boga daną Rosję!
  Walcząca z Japończykami Akulina Orłowa, obnażając zęby, sprzeciwia się:
  - Nie! Lepiej niech wróg zginie, a będziemy żyć!
  I pamiętała, jak na przykład partyzant Lara była torturowana przez Japończyków. A tę dziewczynę pędzono boso po śniegu. A ona po prostu śmiała się z katów w twarz. Nawet gdy szerokie paski rozgrzanego żelaza przyklejono do jej nagich, zmarzniętych podeszw, była w stanie powstrzymać krzyk bólu. Chociaż przygryziona warga krwawiła.
  To była partyzantka Lara.
  I miała wielkie serce. I przetrwała, kiedy była bita drutem kolczastym, przez jej ciało przepływał prąd.
  Więc nic nie powiedziała. Nie zastrzelili jej, ale wysłali do obozu zagłady w kamieniołomie.
  Lara też się tam nie załamała i pełna odwagi i heroizmu kontynuowała swoją drogę.
  Akulina Orłowa zestrzeliła kolejny japoński samolot i zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć z wrogiem do końca,
  Wyczyny żołnierzy nie liczą się ...
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć -
  Szatan zostanie zniszczony!
  Ale teraz nadszedł marzec... Stalin nie żyje. Skończyła się chwalebna era rządów dyktatora i zdobywcy. Następcą została Beria. Stalin zostawił nawet testament, że Ławrientij Palych powinien być przewodniczącym Komitetu Obrony Państwa i liderem.
  A 2 maja stolicę Japonii, Tokio, zajęli Niemcy i wojska sowieckie. A 9 maja 1953 r. nastąpiła kapitulacja Kraju Wschodzącego Słońca, a wojna zakończyła się zwycięstwem. I wszystko wydawało się dobre i przyjemne.
  20 kwietnia 1955 odbyła się pierwsza załogowa misja na Księżyc. Przed ludzkością wydawał się cały bezkresny kosmos.
  Ale 20 kwietnia 1957 Hitler poszedł na wojnę z ZSRR. Kontrolował już wszystko, a na jego drodze pozostała tylko jedna siła.
  Kto powstrzyma Hitlera?
  Ławrientij Beria stał się silniejszy u władzy. Jest Gruzinem i to mniej więcej tak, jakby cień Stalina odpowiadał ludziom.
  I oto nadchodzi wojna...
  Niemcy są silni i mają oddziały z całego świata. ZSRR jest również silny, ale gorszy technologicznie od Wehrmachtu.
  Pojawił się czołg IS-10... IS-11 i IS-12, ale te maszyny są stosunkowo lekkie przy wadze pięćdziesięciu ton, tylko armata jest mocniejsza i ma długą lufę dla IS-11 o wadze 122 mm, dla IS- 12 - 130 mm. I tylko IS-15 stał się potężniejszym czołgiem niż IS-7. Miał 152-milimetrowe i jednocześnie długolufowe działo ważące około stu ton.
  Pojawił się również T-55. Z potężniejszymi działami kalibru 105 mm i lepiej chronionymi.
  Początkowo Niemcy posuwali się naprzód pomyślnie. Ich czołgi są bardziej zaawansowane, podobnie jak inne pojazdy. A co najważniejsze, znacznie więcej mocy.
  Przez trzy miesiące upartych i zaciekłych walk naziści dotarli do Moskwy. A do zimy jeszcze daleko...
  Lady Armstrong nadal walczyła wraz ze swoimi towarzyszami.
  Cztery dziewczyny walczyły na czołgu Goering-5. To Angielki w służbie Wehrmachtu. I wcale nie jest im łatwo. Musimy walczyć z bolszewikami, którzy walczą zarówno fanatycznie, jak i umiejętnie. Nie dawaj Wielkiej Brytanii pochodzenia.
  Jane uszkodziła rosyjskie działo precyzyjnym strzałem i zagruchała:
  - Życie to chwila między przeszłością a przyszłością!
  Gringeta, ten bosy strzelec, rozłożył broń, strzelał i syczał entuzjastycznie:
  - Jesteśmy dziewczyną-orłem!
  A jej pocisk trafi prosto w radziecką haubicę. Tak, dziewczyna jest naprawdę super. I niszczy wszystkich z rzędu.
  Malanya też kopnęła gołymi palcami. Zniszczono rosyjskie działo. Spowodował detonację zestawów bojowych. Oto, czym jest szykowna dziewczyna. I ćwierkało:
  - Przyszłość będzie jasna... Wojna się skończy, wierzę w to!
  Matylda powiedziała z powątpiewaniem:
  - Mam wrażenie, że uderzamy się od ponad wieku. Wszystkie walki, walki i walki!
  Piękna Jane wybuchnęła śmiechem i zauważyła dowcipnie:
  - Lepsze walki niż zera!
  I znowu celnym strzałem trafił sowieckie działo. Ona naprawdę jest tutaj dziewczyną. A margines bezpieczeństwa uderza w Rosjan.
  Przed walką dziewczyny odpoczywały w tawernie. Piliśmy bawarskie piwo, jedliśmy tłustą wieprzowinę i jagnięcinę. Potem zaprosili kilkunastu młodszych mężczyzn i bawili się z nimi. I to jest zabawne i bardzo przyjemne.
  To i tak dobrze dla dziewczyn. I taka przyjemność dla silnych i dość młodych ciał.
  Natychmiast zwiększa się ładunek energii przed bitwą. I ciągnie, na najbardziej prawdziwych wyczynach! A potem wojownicy wciskają guziki bosymi stopami i wybijają kolosalne rezultaty.
  Teraz szturmują Moskwę. A miasto nie chce się poddać. Rosjanie są tacy uparci. Rzeczywiście, wydawało się, że najwyższy czas uświadomić sobie, że ich pozycja jest beznadziejna i poddać się łasce zwycięzcy. Więc nie. Utrzymują się. Zademonstruj nieugięty heroizm. I trzymaj się, tam, gdzie wydawało się, że nie ma szans, nie ma opór.
  Na przykład Brytyjczycy w bitwie o Londyn nie byli tak uparci. Szybko się poddali. A teraz walczą w tej samej drużynie z nazistami!
  I co? Zrób własną karierę!
  Jane czuje się na białym koniu i jest całkiem pewna siebie. Chcę pokazać się dziewczynie z najwyższego punktu widzenia. I porządnie potrząśnij Rosjanami. Sama zostać prawdziwą królową.
  Wojownik strzela ponownie. Uderza w rosyjską armatę i z pasją mówi:
  - Niedługo na planecie będzie raj!
  Co za bardzo piękna dziewczyna w ciele, ale robi mroczne uczynki.
  Strzelec Gringetha też nie jest chybiony. Zmiażdżyła młotkiem haubicę 152 mm jak kostkę lodu. Taka jest zwinna i lśniąca dziewczyna. Prawdopodobnie nie znajdziesz piękniejszego. Chociaż... muskularna dziewczyna, o nieco rustykalnych i prostych rysach. Rumiany, wydaje się gęsty, ale w ciele nie ma ani kropli tłuszczu. Jest po prostu tak mocny.
  Bardzo kocha seks i nigdy nie śpi sama. Lubi, gdy jej silne ciało marszczą męskie dłonie. Gringeta jest bardzo ładną dziewczyną. Ale co to robi. Znowu trafiła w sowiecką baterię. Oto drań...
  Gringeta zaśpiewała ze śmiechem:
  - Na uczcie nie było wina, ale szatan zrobił wódkę!
  I pokazała swój język.
  I znowu czołg "Goering" -5 prowadzi ogień celowany. A wojownicy w nim są bardzo uwodzicielscy. Pudłowali raz i uderzyli trzy razy. Potem dali sobie nawzajem klapsy gołymi podeszwami! I wyszczerzyli zęby.
  Jednak radość córek okupowanej Wielkiej Brytanii była krótkotrwała. Oto jedna z bosych dziewczyn, która zdołała wepchnąć minę pod gąsienicę. I ten prezent anihilacji powiódł się tak skutecznie, że kilka lodowisk natychmiast pękło. A ogromny siedemdziesięciotonowy czołg natychmiast stracił mobilność.
  Musiałem oddać samochód do naprawy. Wymiany dokonał na miejscu specjalny zespół.
  Tak, "Goering" -5 nie może być porównywany z piramidalną rodziną AG. Ale taką najgorszą broń dostały angielskie dziewczęta.
  Ale tutaj walczą sowieckie dziewczyny.
  Już sierpień 1957. Moskwa jest całkowicie otoczona, a jej pozycja wydaje się beznadziejna.
  Alyonka walczy na IS-15. Potężny rozwój radzieckich projektantów. Pancerz przedni jest pochylony 500 mm. Nie przebijaj się przez Niemców. I waży nieco ponad sto ton. Oraz silnik z turbiną gazową o mocy 3200 koni mechanicznych. I działo zdolne do penetracji niemieckich czołgów piramidowych z daleka.
  Alyonka uderzyła w niemiecki samochód bosymi palcami i pisnęła:
  - Za wielką Rosję!
  I ćwierkało piękno.
  Anyuta też, jak pokonać wroga. Używa też bosych palców, przebija czołg z dużej odległości i piszczy:
  - Za Ojczyznę!
  Pistolet ma lufę o długości 120 EL, co robi wrażenie. I pocisk z rdzeniem uranowym. Ten czołg ma również dwanaście karabinów maszynowych, które są bardzo potężne.
  Alla również rzuciła się na nazistów i krzyczała:
  - Za nasz ZSRR!
  Maria też wzięła go i pocięła nazistów, i tym razem nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem, ćwierkając:
  - Dla matki Rosji!
  Olimpiada jest też jak cięcie na wrogu. I oderwie wieżę niemieckiego czołgu i zapiszczy:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Radziecki czołg okazał się bardzo bojowy...
  Ale niestety siły są nierówne ...
  Bardzo nierówne...
  Ale dziewczyny siedzące w zasadzce chwytają swój moment.
  Elizabeth pogładziła mięśnie brzucha. Następnie za pomocą gołej pięty wysłała w przeciwnika celny pocisk.
  I trafić wroga prosto w cel.
  I gruchała:
  - Silniejszy wojownik, ściśnij karabin maszynowy,
  Nadejdzie ciekawy wynik!
  Elena wysłała zabójczego prezentu śmierci na cel i zauważyła:
  - Hitler na próżno wystawił na nas głowę. Bez względu na to, jak daleko się wycofamy, nie poddamy się!
  Ekaterina również strzeliła, przebiła się do celu i zauważyła:
  - Nie wbijamy gwoździ, ale trzeba zrobić coś bardziej konkretnego!
  Evrasiya dała serię z karabinów maszynowych i wydała:
  - Rosja pod jarzmem nie ugnie się, nasza armia się nie podda!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Nie! Armia Czerwona się nie poddaje!
  A także wysłała pocisk w cel gołą piętą. I wyszło dobrze i dokładnie.
  Musimy się trzymać za wszelką cenę. Tutaj naziści torturowali pioniera.
  Zabrali chłopca rozebranego do naga. A potem zaczęli go bić rozpalonym drutem. Ciężko mnie bili, aż straciłem przytomność. A następnie zalać słoną wodą. Jak chłopiec krzyczał w agonii. I był już ponownie upieczony pochodniami. A potem wzięli go i wbili rozgrzany pręt do odbytu.
  Tak okrutni byli Fritz. Inną zabawą, jaką mają, jest smażenie pięt. Jedna dziewczyna z Komsomola została posmarowana olejem na podeszwie, a pod nią podpalono kociołek. A dziewczyna krzyczy z okropnego bólu. A naziści smażą się i śpiewają sobie piosenkę.
  A czego jeszcze nie zrobili. A dziewczynkom palce na bosych stopach były połamane, a chłopców rozpuszczono w kwasie, a ich skórę żywcem wyrwano.
  Elizabeth wystrzeliła ponownie. Trafił w cel i gruchnął:
  - Nigdy się nie poddamy!
  I Elena zgodziła się z tym:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I wysłała pocisk do celu gołymi palcami u nóg.
  Zabrano kolejny czołg i zapalił się jak pochodnia...
  Katarzyna agresywnie zauważyła:
  - Będziemy mistrzami świata!
  I gołą piętą wysłała kolejny pocisk do celu.
  Ale niestety, pomimo całego wrześniowego bohaterstwa, Moskwa upadła. A w październiku Niemcy dotarli już do Uralu. I zdobyli Azję Środkową od południa. A do grudnia 1957 r. całkowicie zajęli całe terytorium ZSRR.
  Tak zakończył się podbój świata.
  20 kwietnia 1959 odbyło się referendum w sprawie ustanowienia monarchii i imperium światowego III Rzeszy. Zbiegło się to z pierwszym lotem astronauty na Marsa i nowymi osiągnięciami III Rzeszy. A Hitler otrzyma tytuł super-cesarza.
  Wydawało się, że wszystkie cele zostały osiągnięte.
  Ale w maju 1961 Hitler rozbił się samolotem i jego błyskotliwe i długie panowanie zostało przerwane.
  Ale jego najstarszy syn jest już dorosły, a dynastia Führera stała się stabilna i silna. A teraz III Rzesza podbija kosmos.
  Wszystkie narody otrzymały równe prawa i obywatelstwo nowego imperium.
  A ludzkość zmierza ku lepszej przyszłości!
  
  ZWYCIĘSTWO NAPOLEONA POD WATERLOO
  Napoleon wygrał bitwę pod Waterloo. W czasie bitwy nie miał ataku, a Brytyjczycy zostali pokonani. A potem pobito także Niemców pod wodzą Bluchera. Następnie Francuzi zajęli Holandię.
  Ponownie pokonał Prusów i Austriaków. Rosja nie chciała przystępować do wojny. Car Aleksander jako pierwszy zmęczył się walką i nie chciał przelewać krwi.
  Także Napoleon Bonaparte był skłonny nie przeciągać wojny. Zadając sojusznikom kilka porażek, zawarł z nimi pokój. Francja otrzymała część Włoch i Holandii oraz część ziem w Niemczech i uspokoiła się.
  Na chwilę oczywiście... Napoleon zaatakował Algierię w latach dwudziestych i podbił ją. A potem przejął Maroko. Rozpoczęła się afrykańska era ekspansji cesarza. Napoleon walczył w Afryce, a jego wojska ponownie dotarły do Egiptu i Sudanu.
  Napoleon okopał się w Afryce... Ale jeszcze nie wspiął się do Europy. Cesarz żył w tamtych czasach dość długo. I zmarł w 1840 roku w wieku siedemdziesięciu lat, spędził trzydzieści sześć lat jako cesarz, a w sumie przez czterdzieści lat przewodził Francji! To bardzo długie i chwalebne panowanie. Pod jego rządami Francja przeżywała zarówno zwycięstwa, jak i okupację. Większość Afryki, w tym Sudan i Nigeria, stała się koloniami francuskimi. Ponadto marszałkowie napoleońscy podbili także Indochiny.
  Dynastia Bonapartów została wzmocniona. Napoleon II miał również dzieci i wstąpił na tron w dość dojrzałym wieku. A jego dynastia kontynuowała swój chwalebny wzrost. W 1848 roku, korzystając z rewolucji w Austrii, Francja odebrała Włochy imperium Habsburgów. Potem nastąpiła wojna z Rosją i Wielką Brytanią.
  Francuzi wraz z Austriakami pokonali Rosjan. I przejęli dużo ziemi. Łącznie z Ukrainą. Napoleon II założył Rzeczpospolitą, sadzając na tronie swego brata. Rosja została zdegradowana do kategorii mocarstw mniejszych. Napoleon II kontynuował swoje podboje i zdobył kolejne Prusy i Austrię. I tam też umieszczając swoich bliskich, zdobywając przyczółek w Europie. Wielka Brytania próbowała sprzeciwić się, ale została pobita....
  Kiedy w Ameryce wybuchła wojna domowa, Napoleon II interweniował po stronie południowców. I wygrał... Francja kontynuowała także podbój Afryki i przejęła kontrolę nad Indiami. Na morzu Francuzi, mając przewagę w zasobach, byli przeciwko Brytyjczykom jak słoń przeciwko Mosce. I zdobyli nawet samą Wielką Brytanię, lądując na kontynencie w 1873 roku.
  Francja przejęła zarówno Australię, jak i Kanadę i stała się supermocarstwem. W 1881 r. zmarł także Napoleon II Wielki. A na tron wstąpił Napoleon III. Pod jego rządami Francja nadal przemieszczała swoje wojska po całym świecie. W szczególności odbyła się kampania przeciwko Moskwie i ostatecznie poddały się zarówno Rosja, jak i Stany Zjednoczone. A w Chinach wybuchła wojna. W 1904 roku, po śmierci Napoleona III, na tron wstąpił Napoleon IV. W następnym roku zdobyła Japonię, a kilka lat później zakończyła podbój Chin. Następnie rozpoczęła się inwazja na Amerykę Łacińską. Napoleon Piąty, który panował w 1933 roku, zakończył podbój wszystkich krajów świata i stworzenie światowego imperium. W 1937 odbył się pierwszy załogowy lot w kosmos. W 1945 roku ludzie polecieli na Księżyc. A w 1957 na Marsa, a rok później na Wenus.
  To był podbój kosmosu. Pod koniec XX wieku wszystkie planety Układu Słonecznego były już odwiedzane przez astronautów, a nawet w niektórych miejscach - na Księżycu, Marsie, Wenus powstały osady.
  A w 2021 roku rozpoczął się lot pierwszej międzygwiezdnej wyprawy. Wielonarodowe i ogromne imperium francuskie przejęło kontrolę nad całym światem i układem słonecznym. A jej marzenia to władza nad wszechświatem!
  
  
  NOWE PRZYGODY UPADÓW W ŚWIECIE AIVENGO
  Chociaż Rebecca została uratowana przed egzekucją przez dzielnego Ivanhoe, jej historia się nie skończyła. Jak również przygoda. Izaak z pewnością dał z siebie wszystko. I zaczął domagać się od Rebeki biżuterii i drogich orientalnych ubrań. Ale oczywiście odmówiono mu.
  Co już jest własnością zakonu, to jest, a Żydzi nie muszą się zgłaszać.
  Tak więc Rebecca spędzała trochę czasu w chłodne dni boso i tylko w pokutnej todze. Tak, przed egzekucją była boso, rozebrana i zamknięta w klasztornej celi. Było zimno i wilgotno i były szczury. Tutaj Rebecca była taka wychudła i blada.
  Przebywanie boso w lochu i na ulicy w chłodne dni doprowadziło do tego, że dziewczyna przeziębiła się i zachorowała. A Izaak musiał pilnie zatrudnić lekarzy. W ten sposób był dobrze wydany, łącznie z zapłaceniem okupu rabusiom.
  A ja szukałem sposobu na znalezienie i zarobienie gdzieś pieniędzy. Co więcej, Ryszard Lwie Serce ogłosił, że w związku z jego koronacją odbędzie się wspaniały turniej rycerski. A zwycięzca otrzyma dużą nagrodę.
  W tym momencie, gdy Izaak nagle ujrzał chłopca w krótkich spodniach, bosego, nagiego do pasa, ale bardzo umięśnionego. Jego mięśnie były bardzo piękne i głęboko zarysowane pod opaloną skórą. Według standardów średniowiecza chłopiec wcale nie był mały, ale miał dziecinną, okrągłą twarz. Oczywiste jest, że to wciąż dziecko, które jeśli dorośnie, stanie się mężczyzną o bardzo potężnej sylwetce.
  Izaak zapytał chłopca z uśmiechem:
  Czego chce młody człowiek?
  Chłopiec tupiąc bosą stopą powiedział:
  - Chcę wziąć udział w turnieju rycerskim! W tym samym czasie pomóż swojej chorej córce!
  Bogaty Żyd był zaskoczony:
  - Jesteś lekarzem?
  Chłopiec odpowiedział z uśmiechem:
  "Pomimo młodego wyglądu mam już spore doświadczenie w zabijaniu. A także w medycynie! I całkowicie za darmo!
  Izaak entuzjastycznie odpowiedział:
  - Wspaniały! No więc. Masz silne mięśnie, ale czy wystarczą, aby wziąć udział w turnieju?
  Chłopiec powiedział z uśmiechem:
  - Przynieś mi podkowę!
  Bogaty Żyd zmarszczył brwi.
  - Czemu!
  Chłopiec pewnie powiedział:
  - Złamię to!
  Izaak warknął:
  - Dobra, wierzę! Masz przepiękne mięśnie, na wschodzie chętnie byłeś sprzedany do haremu sułtana!
  Chłopak w odpowiedzi podskoczył, kilkakrotnie obrócił się w powietrzu i ryknął:
  - Nie poddam się!
  Żyd zagwizdał ze zdziwienia:
  - Jaki jesteś szybki i zwinny! Dobra, dam ci konia i zbroję z włócznią i mieczem na turniej. Tylko ty zwrócisz mi to wszystko w trójkach!
  Chłopiec skinął głową.
  - No bo koń i broń i zbroja trafiają do zwycięzcy. W związku z tym możesz walczyć.
  
  Bardzo zadowolony, Izaak powiedział:
  - Świetny młody człowiek... Jak masz na imię?
  Chłopiec odpowiedział skromnie:
  - Oleg Rybaczenko! Jestem wojownikiem, który pomaga słabym i zwykle służy Rosji. Ale w tym przypadku przyszedłem uratować twoją córkę. Ponieważ zapalenie oskrzeli jest bardzo niebezpieczną chorobą według standardów średniowiecza. I jest niewielu zdolnych lekarzy, którzy mogą uratować dziewczynę!
  Izaak odpowiedział z uśmiechem:
  - Wyglądasz na dużo starszego niż wyglądasz?
  Chłopiec skinął głową.
  - Tak, jestem od wielu lat! Ciężko nawet zliczyć ile, skoro podróżuję i mieszkam w różnych światach. Ale miałem tyle wydarzeń i wrażeń.
  Żyd zauważył:
  - OK! Idź i uzdrów moją córkę! W międzyczasie poślę po konia i zbroję. Tak, a teraz mierzysz wzrost. Wydajesz się być tylko chłopcem, ale dość dużym i barczystym. Tak wysoki jak Ivanhoe, a może będziesz szerszy w ramionach!
  Oleg skinął głową i powiedział:
  - Do leczenia twojej córki potrzebuję alkoholu, tłuszczu, kilkunastu małych filiżanek. - Widząc, jak wykrzywiła się twarz Izaaka, chłopak pospieszył dodać. - Filiżanki są tylko na chwilę. I fajnie byłoby też znaleźć tłuszcz z borsuka. Chłopiec mrugnął. A twoja córka będzie jak nowa!
  Isaac skinął głową na znak zgody.
  - Tak, tylko mały magik! Cóż, wszystko będzie gotowe, idź i uratuj moją córkę.
  Chłopak błysnął boso, okrągłymi, różowymi i całkowicie odkurzonymi szpilkami.
  Zaczęła robić zamieszanie wokół Rebeki. Dziewczyna była blada i kaszlała. Rzeczywiście, w przeciwieństwie do nieśmiertelnego chłopca, nie była przyzwyczajona do zimna. Córka z południowego kraju, jesienią Wielkiej Brytanii, spędziła noc boso iw jednej szacie w wilgotnej i zimnej celi oraz kilka dni na świeżym powietrzu. Tu i nie długo wybaczać.
  A teraz musisz postawić na nią banki - najskuteczniejszy środek ludowy, który bardzo pomaga.
  Skóra Rebeki jest raczej blada i nie opalona. Była zawstydzona nago przed przystojnym muskularnym chłopcem.
  Oleg Rybachenko powiedział, przykładając palec wskazujący do ust:
  - Jestem lekarzem! Nie wstydź się mnie!
  A dziewczyna odwzajemniła uśmiech.
  Chłopak, który miał już doświadczenie, postawił dla niej puszki. Dziewczyna skrzywiła się.
  Ale Oleg głaskał ją czule, przewracał podrapane podeszwy. Nieprzyzwyczajona dziewczyna szła ścieżką, a jej bose stopy były podziurawione przez kamyki. A droga do egzekucji okazała się bardzo bolesna dla bogatej dziewczyny, która nie była przyzwyczajona do obchodzenia się bez butów.
  Chłopiec, który cały czas biegał boso, zauważył:
  - Czuły, taki delikatny!
  I nałożył na nią puszki, po których były ślady na plecach dziewczyny. Ale banki wycofały chorobę. I tak Rebecca dostała mleko z miodem i zasnęła.
  Potem Oleg zostawił służącej rozkaz dalszego podawania mleka z miodem i malikiem, a także słoniny borsuczej.
  I pospieszył na turniej. Konieczne jest wypracowanie zarówno konia, jak i zbroi i broni.
  Żyd, choć chciwy, nie jest głupi. A koń był dobry, a zbroja z bronią niezła. Oleg wspiął się na zbroję i poczuł się w nich niezręcznie. Walka nago byłaby o wiele bardziej zręczna. Ale są zasady turnieju: wszyscy muszą być w zbroi i na koniach. Tutaj walcz nago na miecze, potem Oleg Rybachenko eksterminował mieczami całe armie.
  Chłopiec ścigał się na białym koniu i nie mógł się doczekać bitwy.
  Turniej odbył się w Londynie. Ivanhoe wyzdrowiał już z ran i był uważany za jednego z faworytów turnieju. Sam Ryszard Lwie Serce przygotowywał się do bitwy. Spodziewano się również przybycia żołnierzy z innych krajów. W szczególności książę Alby: potężny wojownik z Hiszpanii. Francuski książę Guise, baronowie z Niemiec. Wielu wojowników. Nawet z dalekiej Rosji przybył książę Rusłan. A dokładniej nie z Rosji, ale z Rusi Kijowskiej.
  Więc reprezentacja tutaj okazała się solidna. I był to bezprecedensowy turniej z nagrodami.
  Zwycięzca miał otrzymać całą skrzynię złota, którą Ryszard Lwie Serce przywiózł z Palestyny. A ta skrzynia ważyła co najmniej tonę.
  Czyli ci, którzy chcą walczyć - podobno niewidzialnie.
  Turniej, ze względu na dużą liczbę uczestników, odbył się w systemie pucharowym.
  Oleg Rybachenko przybył do specjalnego obozu dla rycerzy. Zbroja i koń to przepustka, ale nikt nie wymaga dokumentów.
  Chłopiec spędził noc w obozie. Wieczorem przyszła do niego kobieta o łatwej cnocie. Widząc, że przed nią było jeszcze dziecko i bardzo piękne, skinęła głową:
  - Będę ci służyć chłopcze za darmo!
  Oleg skinął głową na znak zgody i zauważył:
  - Nie pożałujesz, jestem bardzo doświadczony!
  Po raz pierwszy od lat prostytutka prawdopodobnie doświadczyła kilku prawdziwych orgazmów, a nawet wyglądała młodziej. Wyszła zadowolona. Wkrótce pojawiło się więcej dziewczyn. Oleg zauważył:
  - Za seks trzeba zapłacić! I za wspaniały seks podwójnie! Złota moneta na każdy orgazm!
  Prostytutki chętnie się zgodziły... Oleg zarobił przyzwoite pieniądze, ale z dnia na dzień zamknął oczy. Przyszły jego dziewczyny i kobieta. Zazwyczaj są młode i piękne, ale można zarazić się infekcją. To prawda, że Oleg jest nieśmiertelnym dzieckiem i infekcja go nie zabiera.
  Ale trochę się zmęczyłem przed walką...
  A potem trąbka rozbrzmiewa i rano zaczyna się turniej. Tutaj rycerze rozchodzą się po polu. To wymaga wielu walk. Wybór tępych lub ostrych końcówek. O wszystkim innym decyduje losowanie.
  Oleg poległ do walki w pierwszej bitwie z niemieckim baronem. Był większy i cięższy od chłopca i całkiem autorytatywnym wojownikiem.
  Ale chłopiec terminator jest doświadczony i techniczny. Abyś nie został powalony włócznią, lekko przesuwasz tarczę w bok i łagodzisz cios. I zasadzasz się na obracaniu ciała.
  Oleg jest bardzo silny, a wróg został zestrzelony wraz ze swoim koniem. A chłopak zagwizdał. Przeszedł już wiele bitew w różnych światach. I walczył z III Rzeszą w równoległym wszechświecie, w którym naziści najpierw zdobyli cały świat, a dopiero potem zaatakowali ZSRR. I to był mocny ruch z ich strony.
  A chłopiec walczył wtedy razem z Margaritą, nieśmiertelną dziewczyną, która również była kiedyś dorosła. A wraz z nimi cztery piękne i prawie nieśmiertelne dziewczyny. Sześciu nadludzi walczyło z armią, która opanowała prawie cały świat. I pokazał kolosalny heroizm.
  A teraz turniej. To nie jest takie trudne. A dla super chłopca nieprzespana noc z prostytutkami nie jest przeszkodą.
  Dzieciak otrzymał pierwszą nagrodę: konia, broń i zbroję. Zwykle rycerze wykupywali je za pieniądze. Więc jeśli jesteś dobrym zawodnikiem, udział w turnieju jest dla Ciebie korzystny.
  Potem kolejna bitwa... Tym razem los przywiódł Olega do potężnego hiszpańskiego księcia Alby. Uchodził za najlepszego wojownika Hiszpanii. Byłoby ciekawiej walczyć z nim pod koniec, ale dużo to dużo.
  Wróg był olbrzymem i ważył trzy razy więcej niż Oleg. W walce włócznią waga jest poważnym utrudnieniem. A koń w pobliżu Alby to przeciąg. Może taka ścierwa byłaby banalna, żeby cię zmiażdżyć.
  Oleg nie miał dużego doświadczenia w turniejach. Zazwyczaj walczył trochę inaczej. Ale ogólne doświadczenie bojowe chłopca terminatora jest kolosalne.
  I tak odszedł. Włócznie są ostre i zaostrzone.
  Alba rzuciła się na niego z wielką szybkością. Jego koń, choć koń pociągowy, jest bardzo zwinny. Oleg jest jednak znacznie szybszy niż sam gigant Alba. A kiedy chłopiec się zbliżył, zostawił włócznię i uderzył wroga w przyłbicę. Cios jest miażdżący, a pod kołnierzem kadłuba. Alba zleciał ze swojego potężnego konia i rozbił się. Wypadło nawet kilka zębów.
  Oleg wygrał i powiedział z uśmiechem:
  - Cenny prezent na ślub!
  Zwycięstwo sprawiło, że chłopiec stał się zauważalny. Sam król Lwie Serce uścisnął mu rękę, zauważając:
  - Jesteś silnym wojownikiem! Skąd jesteś?
  Oleg odpowiedział z uśmiechem:
  - Pozwól, podczas gdy Wasza Wysokość milczeć!
  Oto trzecia bitwa rycerzy. Cóż, trzy bitwy dziennie to dużo, może nawet cztery będą na czas.
  Oleg walczył teraz z angielskim wojownikiem. Miejscowy rycerz nie jest tak duży jak Alba i wyglądał na ostrożnego.
  Ale możesz zobaczyć doświadczonego i silnego wojownika.
  Oleg z przyzwyczajenia rozproszył konia i uderzył, wkładając i obracając ciało, i oczywiście sam oddalał się od włóczni.
  Ponownie powalił wroga bez wysiłku. To nie jest trudne i zyskujesz pewność siebie.
  Więc trzeci rycerz zostaje pokonany.
  Chwilowa przerwa i uczta zwycięzców. Zmniejszyła się liczba uczestników. I dużo jedli.
  Oleg zdjął hełm. Wielu było zaskoczonych, że był tak młody, nawet jego wąsy nie rosły.
  Chłopiec zjadł dość dużo i stał się trochę ciężki.
  Jego kolejnym przeciwnikiem był najlepszy wojownik we Francji - książę Guise.
  Cóż, dlaczego nie bać się wilków w lesie.
  Książę Guise był bardzo zręczny, techniczny, duży, wysoki, barczysty.
  Podobno jest sprytnym wojownikiem.
  Oleg Rybaczenko zdecydował, że pokona go w prosty sposób.
  Kiedy jeźdźcy się rozproszyli, a potem zaczęli się zbierać. De Guise wykonał zwód włócznią i próbował uderzyć chłopca w ciało, za tarczą. Ale Oleg, posiadający absolutną reakcję, zdołał odejść, a on sam załadował włócznię w klatkę piersiową, aby się zepsuła. Oczywiście dodał ciało.
  A de Guise poleciał i rozbił się tak mocno, że krew wypłynęła mu z ust. Oto cios.
  Chłopiec zachichotał i zauważył:
  - Nie tyranizuj!
  To była ostatnia walka tego dnia. Zostały jeszcze cztery do następnego.
  Oleg był zadowolony.
  Ale nie miał czasu na odpoczynek. Znowu przyszli po uczucia, żeby złapać orgazmy dziwki. Poza tym wysłali mu okup za zbroję i konie. Na przykład zbroja de Guise'a była z kamyków, a sumy były znaczne.
  Oczywiście Izaak również musiał spłacić dług. Żyd wydawał się być z siebie niezadowolony. Że kazał zwrócić dług tylko trzy razy, ale mogło to być pięć, a nawet dziesięć razy. Jednak Oleg, widząc cierpienie chciwego Żyda, dał mu w prezencie od dziewczyny kolejne dwadzieścia złotych monet na rzecz Rebeki.
  A potem znowu służył prostytutkom. I podniósł cenę do dwóch złotych monet. Ale wciąż było wielu, którzy chcieli. Przyszło też kilka szlachetnych żon. Chcieli też złapać bajeczny orgazm, a nawet zajść w ciążę z tak wspaniałym rycerzem.
  Znowu Oleg Rybachenko nie spał całą noc i pracował. Ale to jest ogólnie dobre. Taki młody żigolak zarobił ile pieniędzy.
  I jeszcze cztery walki przed otrzymaniem pucharu.
  A pierwszym przeciwnikiem jest wojownik z Afryki. Bardzo duży. Cóż, po prostu olbrzym, wysoki na osiem stóp. A waga funtów wynosi co najmniej dwadzieścia. Ze względu na wagę, którą wygrał. Walczył nawet nie na koniu, ale na wielkim wielbłądzie. I zmiażdżył wszystkich.
  Co można walczyć z czarnym człowiekiem. Oleg Rybaczenko był nawet zadowolony, że jego przeciwnik był takim gigantem. To było ciekawe i intrygujące.
  Dodatkowo stawki były podzielone i można było postawić na siebie iw razie zwycięstwa przynajmniej coś zarobić.
  Oleg śpiewał:
  - Jestem rycerzem wiary na kolanach dzikusów,
  Wrogowie Rosji, zmiecie powierzchnię ziemi!
  I tak chłopiec wziął go i przygotował się trochę do bitwy, smarując tarczę olejem.
  Zaatakował go ogromny czarny wojownik... Oleg rzucił się w jego stronę. Wróg jest na wielbłądzie i wznosi się jak skała. To prawda, że takiego wojownika nie jest tak łatwo obalić.
  Oleg opuścił ogromny wrak wroga i uderzył go w zbroję.
  Włócznia chłopca złamała się, ale wróg, zataczając się, oparł się. Oleg gwizdnął, tradycyjny pod kołnierzem korpusu nie pomógł.
  Chłopiec terminator otrzymał kolejną włócznię i ponownie się rozstali.
  Oleg zdecydował, że tym razem lepiej będzie trafić wroga w przyłbicę. Daje to efekt, choć będzie trudniej trafić.
  Wojownik z Afryki był przebiegły i tym razem wymierzył włócznię w pierś rumaka. Ale Oleg, przewidując taką możliwość, zdołał odsunąć konia na bok. Chociaż trochę i podrapał konia. Oleg, w dzikiej wściekłości, uderzył go włócznią tak, że na daszku, który przebił kraty, punkt wszedł do mózgu. Cios był śmiertelny. To nie było sprzeczne z zasadami. Zginął pewien procent rycerzy w turniejach, zwłaszcza tych z ostrymi włóczniami.
  Okazało się to jednak nieoczekiwane. A zwłoki wroga spadły z wielbłąda.
  Chwalebne zwycięstwo. Tylko koń został lekko ranny. A Oleg posmarował długie zadrapanie leczniczym balsamem. A to oczywiście nie przydało koniowi zdrowia.
  A następny przeciwnik pochodzi z Rosji. Tym razem książę Rusłan. Również większy i bardzo zwrotny myśliwiec. Po trzech nieprzespanych nocach Oleg nie czuł się zbyt wesoły.
  Jednak jego przeciwnik był również wyraźnie zmęczony po pięciu walkach.
  Oleg zasnął dokładnie na godzinę. Jego sen był głęboki i marzył o czymś z przeszłych przygód.
  Tak, sześciu żołnierzy podjęło hitlerowców czasów Stalina i Führera, niszcząc ich dogłębnie wraz z czołgami.
  Oleg Rybachenko skłonił się szablami, ścinając faszystowskich żołnierzy. A potem gołą, chłopięcą nogą będzie rzucał ostrymi i ostrymi igłami, zabijając przeciwników i czołgi.
  I znowu, jak słowik gwiżdże złodziej. A na oddziały hitlerowskie spadną całe płatki oszołomionych wron.
  Chłopak terminator pisnął:
  - Mały chłopiec znalazł miotacz ognia,
  Tak, faszyści, niestety, nie ma szczęścia!
  Margarita również rozpaczliwie zabijała nazistów. Ale jednocześnie rzucała bosymi stopami cienkie dyski. Odcięli głowy żołnierzom kraju piekielnego słońca Hitlera i pnie czołgów.
  Dziewczyna jednocześnie gwizdnęła i krzyknęła:
  - Za świętą Rosję!
  A wrony spadły, bijąc nazistów jak grad, a masa czołgów spalona.
  Walczyły nie tylko wieczne dzieci i cztery czarownice. Pułk Rosyjskiej Armii Czerwonej przeciwko trzydziestu dywizjom nazistowskim wykazał nieugiętą wytrzymałość.
  Tymczasem Natasza wzięła, posiekała młyn mieczami. Zmiażdżeni wojownicy wroga. A potem bosymi stopami wystrzeliła kolejny bumerang. Podcięła nazistom gardła i pnie czołgów.
  A ze szkarłatnego sutka płonął pulsar, śpiewając:
  - Chwała największej Rosji!
  Zoya również nie dała szans swoim przeciwnikom. Rąbała od czasu do czasu, wydłużając miecze, żołnierzy i czołgi. A potem gołymi palcami rzuciła jadowitymi igłami. A po jej szkarłatnych sutkach pluły kaskady błyskawic, które stopiły niemieckie mastodonty.
  Wojownik śpiewał:
  - Rosja to nasz kraj!
  Zawsze będę jej wierny!
  I jak pulsar wystrzeliwuje z pępka dziewczyny. Tak, zmiażdż nazistów na podarte skrawki skóry. A potem zabierze czołgi.
  Augustina też nie daje faszystom szansy. Miedzianoczerwone włosy terminatorki powiewają na wietrze jak proletariacki sztandar.
  A gołe, rzeźbione nogi rzucają bardzo śmiercionośne dary śmierci. Co nie daje szans ani żołnierzom, ani czołgom Wehrmachtu.
  W tym samym czasie wojownik wyrzuca z rubinowych sutków płonące kawałki magicznej plazmy topiącej metal. I nie zapomnij ryczeć:
  - Chwała Ojczyźnie - żyć pod komunizmem!
  A potem z okrągłego pępka, jak błyskawica.
  Swietłana również bierze udział w bitwie. Jest niesamowicie fajną dziewczyną. A także bije nazistów mieczami. A gołe, zgrabne nogi rzucam całymi sztyletami śmierci. Że odcinali głowy nazistom i odcinali wieże ciężkich i średnich pojazdów.
  A z sutków truskawkowych nadal będzie wydzielać wyładowanie koronowe. A to jest naprawdę więcej niż zabójcze, zwłaszcza dla czołgów i samolotów.
  A wojownik również z pępka ulegnie darowi unicestwienia.
  I śpiewać:
  - Chwała wielkiej Rosji! Bóg może nas zbawić!
  A rosyjscy żołnierze strzelają do nazistów ze słynnego karabinu Mosin. Działa też kilka karabinów maszynowych. Strzelają działa. Działa też jeden z pierwszych rosyjskich moździerzy odrzutowych o zwiększonej mocy "Andryusha".
  Dobrze przygotowani byli żołnierze armii sowieckiej. Trafiają celnie i są bardzo zdyscyplinowane.
  Oleg Rybaczenko, wycinając nazistów, zarówno piechotę, jak i czołgi, a nawet samoloty, pomyślał: jak nasz naród zdołał przegrać z nazistami w tej alternatywnej rzeczywistości?
  To całkowicie wstydliwe! Ale Rosjanie są lepsi. W ten sposób słowiańscy żołnierze przebijają bagnetami małych, biało-czarnych żołnierzyków i wysadzają granatami czołgi. Zostało tylko trochę do wygrania. A armia królewska jest bardzo bohaterska. Oto jedna Rosjanka z nagim brzuchem, strzelec maszynowy strzelająca do oddziałów niemieckich. Ta dziewczyna w krótkiej spódniczce i boso, ale celnie posyła kule.
  A Oleg Rybachenko tnie mieczami. A potem rzuci też bumerangiem z gołymi dziecięcymi nogami, odcinając wroga i czołgi. A kiedy chłopak gwiżdże...
  I znowu, jak wrony spadną na nazistów. Po tym naziści nie mają szans. A także samoloty szturmowe.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec pisnął:
  - Chwała mojej kosmicznej Ojczyźnie!
  Margarita, ta wieczna dziewczyna jest również gorąca w walce. I tnie szablami, bardzo dobrze. I jak gwiżdże, że banda wron uderza z góry i przebija głowy nazistów i włazy wież faszystowskich czołgów. A bosymi, dziecięcymi stopami rzuca bumerangami, aby wojownicy kraju piekielnego faszystowskiego słońca padali dziesiątkami.
  Małgorzata gruchała:
  - Moja droga Rosja - przyjazna rodzina narodów!
  Natasza cięła nazistów mieczami. Wbiła całą wiązkę igieł gołymi palcami. Zabrali i podzierżawili nazistów i wysadzili kilkanaście czołgów. Dziewczyna nie zapomniała jednak uruchomić wyładowania koronowego ze swoich szkarłatnych sutków.
  I jak błyskawica zostanie wyrzucona z pępka ze śmiertelnym skutkiem, zwłaszcza dla czołgów i samolotów.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Będę super!
  Zoya walczy również w dzikiej bitwie. A jej miecze błyszczą jak szalejąca burza, strumienie ognistych iskier wlewają się i tną zbiorniki jak masło gorącym nożem. A bose stopy terminatorki rzucają igłami, którymi naziści są jak jeż.
  A śmiertelne pulsary anihilacji wylatują ze szkarłatnych sutków, a wypalają się z nich samoloty i czołgi. Wojownik jest bardzo wojowniczy z wyglądu i czynów.
  Beauty tnie nazistów, samoloty i działa samobieżne, nie dając im litości.
  A walcząca dziewczyna piszczy:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Augustyn w bitwie nie zaznaje spokoju i kipi z nią gwałtowna wściekłość. I tnie wrogów jak kapustę szablami. A jej oczy płoną jak szmaragdy. A bose stopy, niczym łopaty śmigieł, wyrzucają wiadomości o anihilacji, które rozrywają samoloty-czołgi.
  A sutki w kolorze rubinu wysyłają nazistom takie strumienie magicznej plazmy, że nic nie może się temu oprzeć.
  Ale kiedy strumień magicznej błyskawicy wylatuje z pępka Augustyna. I zmiażdży całą masę wrogów wraz z czołgami.
  Dziewczyna krzyczała na całe gardło.
  - Chwała Wszechmogącemu Bogu Rodu!
  Svetlana walczy z dzikim tłumem. A dziewczyna, jak uderzyć motylem. A bosymi stopami, jak wystrzelić nowy bumerang, odcinający wieże samochodów. Hiperklasowy wojownik i naturalna blondynka.
  I jak tsunami magii uwolni się z truskawkowego sutka. Wzięła go i zmiażdżyła wroga, jakby lód pękł pod ciosami miecza. A z pępka została wystrzelona wyładowaniami koronowymi. Stopiła się masa czołgów, spaliło się wiele samolotów.
  Swietłana napisała na Twitterze:
  - Dziewczyna uwielbia zabijać,
  Oto dziewczyna!
  Oleg Rybachenko walczy jak prawdziwy tytan. Chłopiec terminator to taki zdesperowany wojownik. A bosymi dziecięcymi stopami wypuści kilka dysków, które tną wrogów, metal czołgów jest jak rozpalona do czerwoności igła lodu.
  I jak dzieciak karate prowadzi wiatrak.
  A jeśli weźmie to i gwiżdże na całe gardło. Że cała masa wron zabierze i upadnie. I staranuj głowy nazistowskich bojowników.
  A potem wyplunie z rury... I zerwał męską doskonałość z całej setki faszystów i czołgów z samolotami. Ci z szoku bólu wzięli i okochurilas.
  Mały pisarz pisnął:
  - O komunizm w Rosji!
  Margarita w dzikiej wściekłości pluje na nazistów, a z jej ust wylatują strumienie magicznej plazmy. I pożerali nazistów do samych szkieletów. A czołgi się stopiły, a samoloty zaplątały się w ognistą sieć.
  Wojownik to dziewczyna o złotych włosach.
  A jej bose stopy rzucają kłujące i śmiercionośne rzeczy, tak że od nazistów odlatują tylko kawałki rozdartego mięsa, a pnie z czołgów.
  A dziewczyny też się rozeszły na serio ...
  Zdjęli nawet majtki. Potem niszczenie nazistów przebiegało znacznie sprawniej.
  Natasza zadała kaskadę ciosów białym i czarnym żołnierzom. A teraz jej bose stopy rzucą kilka granatów i rozerwą na strzępy cały batalion nazistów i dużą masę czołgów. A potem ze szkarłatnych sutków wypuści falę, która niesie zniszczenie nazistom, jak kaskada wojsk tsunami, zarówno piechocie, jak i czołgom z samolotami.
  A z pępka zabierze śmiertelną błyskawicę jak lot i spali kohortę nazistów, a z nich pozostały tylko zwęglone trupy, a wraz z nimi trzy tuziny czołgów.
  I w końcu, jak z łona Wenus, wyleci piękna dziewczyna, morderczy pulsar, który urósł, wziął go, przewrócił i spalił cały pułk nazistów i sto czołgów, w tym kilka Myszy, natychmiast.
  Wojownik ryknął:
  - Za wielki komunizm!
  Zoya wzięła i wykonała kombinację, ostro wydłużając mieczami, odcinając wieże czołgów. A młody na zewnątrz wojownik wziął go i wystrzelił za pomocą dysków zmieszanych z bombą grochową. I rozerwie wielu Japończyków. A potem z malinowych sutków zabierze się i wyzwoli nowy strumień błyskawicy. I rozbij wrogów na żetony za pomocą małych żetonów. I nic nie pozostało z czołgów.
  A potem z pępka, jakby trafiony wiązką lasera. A masy nazistów zostaną odcięte. A czołgi na ogół tracą wieże, odlatują z nich połamane walce.
  I na zakończenie, jak z groty Wenus, wojownik o włosach koloru złotego liścia wyrzuci szaleńczy strumień energii. I zmiecie nazistowskich strażników i wiele czołgów, samolotów i dział samobieżnych. To są twardzi wojownicy.
  Wojowniczka krzyknęła na całe gardło:
  - Chwała komunizmowi Stalina i cara Aleksandra III!
  Oleg Rybachenko obudził się i jest gotowy do nowej walki. Jego przeciwnik Rusłan wskoczył na konia.
  Cóż, walczy dwóch rosyjskich rycerzy. Chociaż Ruslan wygląda na większego, jego przeciwnik jest szybszy i silniejszy.
  I tak rzucili się na siebie.
  Oleg Rybachenko przyjął cios włócznią w tarczę i przesunął się w bok. I uderz wroga turą z otaczającym ciałem. I jego włócznia również złamała się, ale wróg padł wraz z jego koniem.
  Jeździec siedział mocno, ale koń minął. Oleg ponownie wygrał i zdobył trofeum.
  A na poprzednią walkę miał pieniądze.
  Oleg po tym zwycięstwie przygotowywał się już do półfinału. A jego rywalem powinien być sam Ryszard Lwie Serce. Co za wspaniałe oczekiwanie.
  Ale na skale czterej rycerze jedli razem obiad.
  Służyły im piękne dziewczyny. Pomimo surowych obyczajów średniowiecza, dziewczęta były z gołą głową, w krótkich spódniczkach i boso.
  W blond włosy dziewczynek wplecione są kolorowe wstążki.
  Oferowali jedzenie i wino.
  Ryszard Lwie Serce zauważył:
  Jesteś bardzo młoda w latach. Nie masz nawet wąsów. Ale taki silny i niezwykły wojownik. Jeśli chcesz, uczynię cię szefem mojej straży!
  Oleg Rybachenko odpowiedział szczerze:
  - Nie miałbym nic przeciwko, ale niedługo muszę opuścić Wielką Brytanię. I będę zmuszony walczyć w innym świecie z innymi oddziałami. Więc, niestety, nie mogę ci dłużej służyć!
  Ivanhoe z przekonaniem powiedział:
  - Mogę to zrobić!
  Oleg spojrzał na niego. Chociaż Rybachenko był w ciele chłopca w wieku około dwunastu lat, Ivanhoe był tego samego wzrostu co on. A w ramionach nawet muskularny chłopak wydawał się szerszy. Ale jakoś wygrał ten kruchy młody człowiek. Ryszard Lwie Serce jest głową Ivanhoe wyższy i znacznie szerszy w ramionach. A czwarty rycerz jest o głowę wyższy od samego Ryszarda. A co... Dwa kursy na głowę i co najmniej trzy razy grubsze, ale Ivanhoe jest uważany za faworyta.
  Może spotkają się w finale. Ciekawe, jak Ivanhoe pokonuje tych, którzy są od niego więksi i ciężsi. I kto nauczył go tak filigranowej techniki turniejowych zapasów.
  Oleg jadł mięso i pił wino... Fotel jest wygodny i można spać jeszcze kilka godzin.
  Zwłaszcza, że Richard spał. Chłopiec terminator miał sen o jednej ze swoich poprzednich misji;
  Oczywiście Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, cztery czarownice i to jest niezwykle poważne. Ale oprócz nich oczywiście pojawią się inne hity.
  Oleg Rybachenko strzela z karabinów maszynowych ze stałymi nabojami. Wygląda jak bardzo umięśniony chłopiec w wieku około dwunastu lat, ubrany tylko w szorty i z nagim torsem. Kiedy był dorosły, stał się wiecznym dzieckiem, które otrzymało nieśmiertelność. A teraz pracuje nad tym w różnych misjach. A były pisarz science fiction to uwielbia.
  Margarita też wygląda na dziewczynę około dwunastu lat, ale była dorosłą pisarką, która również kupiła nieśmiertelność w zamian za wykonywanie różnych misji. Dziewczyna walczy i bije z karabinów maszynowych.
  Ponadto Oleg Rybachenko tnie również mieczami, które wydłużają się o kilkadziesiąt metrów. Chłopiec rzuca też granatami gołymi palcami u nóg. I nie zapomina pluć z pępka błyskawicy, że Chińczycy smażą się jak grille.
  Ale gwizdanie jest również bardzo skuteczne. Wtedy wrony uciekają, a Chińczycy są bici, a nawet hełmy nie pomagają Chińczykom.
  Chłopiec krzyczy:
  - Chwała ZSRR!
  Ta misja jest całkiem przyjemna, ale nie ma tak różowej. Tutaj, w jednym wszechświecie, niemieckie wiedźmy: Gerda, Charlotte, Christina, Magda opracowały unikalny czołg - "Pantera" -2. Samochód ten okazał się mieć niską sylwetkę, umiejscowienie skrzyni biegów i silnika razem oraz w poprzek zbiornika. Pancerz przedni kadłuba wynosił 120 mm przy dużym nachyleniu, boki 82 mm przy dużym nachyleniu, wieża 150 mm przy dużym nachyleniu. I działo 88 mm o ulepszonej balistyce i szybkostrzelności.
  Ten samochód był jeszcze lepiej chroniony niż Tiger-2, a wiosło miało tylko czterdzieści ton.
  Pozwoliło to na rozpoczęcie masowej produkcji jesienią 1943 roku ze starym silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych.
  "Pantera" -2 natychmiast stał się najlepszym czołgiem II wojny światowej, a Niemcy zaczęli wygrywać.
  I nawet zbliżyli się do Moskwy, a zwiad zabójców porąbał ich i wysadził w powietrze.
  Jednak zabijanie Niemców jest dla białej rasy nieprzyjemne, a żółtym wojownikom oczywiście nie szkoda.
  Zwłaszcza teraz, gdy Chiny rozprzestrzeniły infekcję na całym świecie!
  W tym w Rosji. Więc zmielmy tych niebiańskich!
  Margarita również tnie Chińczyków wydłużającymi się mieczami. I strzela do siebie z karabinów maszynowych - każdy pocisk trafia w cel. A z gołymi, pełnymi wdzięku palcami rzuca śmiercionośne granaty.
  I jak błyskawica uwolni się z pępka, wrogów, dogłębnie niszcząc i paląc i topiąc czołgi.
  A jeśli dziewczyna gwiżdże, okazuje się, że jest to blokada.
  A wrony spadają na szczyty Chin i przewracają samoloty.
  Dziewczyna ryczy:
  - Chwała komunizmowi!
  W ten sposób nieśmiertelne dzieci, niegdyś dorosłe, podjęły Chińczyków. Ale cztery kolejne dziewczyny-wiedźmy, wiecznie młode stworzenia, doszczętnie niszczą niebiańskie imperium.
  Natasza daje serię z karabinów maszynowych z nabojami wielokrotnego użytku. A potem wyciąga młyn swoimi mieczami o zasięgu stu metrów!
  A gołymi palcami rzuca granat z trocin i nasączony miksturą. Wybucha jak bomba próżniowa. Wysadzeni Chińczycy i ich prymitywne czołgi wzlatują w powietrze. A potem dziewczyna rzuca piorunami ze swoich szkarłatnych sutków, pali żywcem chińskich żołnierzy. A pulsary zniszczenia są wyrzucane z pępka.
  Miażdżą samoloty jak motyle palą chińskie samoloty pochodnią.
  Ale trik korony, kiedy agresywne magiczne tsunami wylatują z łona Wenus, palą Chińczyków jak płomień piekielny.
  Natasza ćwierkała:
  - Chwała Ojczyźnie ZSRR!
  Zoya również jest w ofensywie. Jest dziewczyną z klasy w ogóle super. I tnie mieczami i strzela z karabinów maszynowych. A naboje tutaj są nieskończone i dokładnie odcinają wrogów. A kiedy bose stopy dziewczyny rzucają granaty, rozrywając chińskich żołnierzy na strzępy. A potem z malinowych sutków biją ogniste pulsary - zrywają wieże czołgów.
  Z pępka dziewczyny o złotych włosach wyleciały błyskawice. A setki wojowników Niebiańskiego Imperium zostało upieczonych na śmierć.
  A oto grota Wenus wypuściła mordercze tornado. Przeszedł z kosą śmierci na wojska chińskie.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  Augustine zachichotała i obnażając zęby, emitując promienie słoneczne palące Chińczyków, zauważyła:
  - Nie ma już Stalina!
  I dała serię z karabinów maszynowych i cięła wydłużonymi mieczami. A potem gołe palce rzuciły granaty. Rozerwali wielu Chińczyków. A z rubinowych sutków piękna wyleciała błyskawica zniszczenia i zniszczenia. Spalili wielu myśliwców z Niebiańskiego Imperium. A ogromna liczba Chińczyków została rozerwana przez pulsary wylatujące z pępka wraz z czołgami. Są tak gorące i ziejące ogniem.
  Ale łono Wenus wzięło i zadziałało. I tak wielu przeciwników zabrało i spaliło.
  Augustyn warknął:
  - O wielkość ZSRR!
  Svetlana w bitwie jest najfajniejsza i okrutna. A potem wystrzeliła serię z karabinów maszynowych, rozcinając na kawałki przeciwników z Chin za pomocą wydłużonych mieczy.
  Ale z truskawkowych sutków wyskoczyły pioruny, które bezlitośnie palą przeciwników, a Niebiańskie Imperium płonie, a jego czołgi zrywane są wieże.
  Bose palce u stóp dziewczęcych rzuciły bombę i zabiły wielu Chińczyków. I jak goła pięta wciąż będzie rzucać pulsarem zniszczenia, rozrywając przeciwników na strzępy.
  A z pępka błyskawica usmażyła tysiąc chińskich żołnierzy.
  Cóż, kiedy łono Wenus zadziałało, stało się jeszcze bardziej agresywne.
  A potem ryknęła Swietłana:
  - O komunizm w całym wszechświecie!
  Szóstka działała bardzo skutecznie. I działała z dziką, agresywną pewnością siebie.
  Ale potem dołączyła do nich ekipa dziewcząt z III Rzeszy. Zabrali ze sobą jeszcze potężniejszy AG-800 z ośmioma armatami i dwudziestoma karabinami maszynowymi. A dziewczyny kontrolowały to wszystko za pomocą joysticków.
  Gerda nacisnęła guziki gołymi palcami, wysłała pocisk odłamkowo-burzący i mruknęła:
  - Chwała aryjskiej przyjaźni!
  Charlotte również nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka, wypluła dar śmierci i warknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Christina wzięła go, przycisnęła bosymi palcami do guzików i gruchnęła:
  - aryjski komunizm!
  Magda strzelając, a także używając bosych stóp, zanotowała:
  - Sam komunizm aryjski!
  Dziewczyny z III Rzeszy chętnie tną Chińczyków. Musimy pomóc naszym aryjskim braciom i siostrom w wojnie z Chinami. A ten kraj uważa, że cały świat jest skażony przez koronawirusa.
  Gerda nacisnęła ponownie gołymi palcami, wyrzucając pocisk i zanotowała:
  - Nie pozwolimy odrodzić się żółtemu imperium! Nie pozwolimy Ci rozprzestrzeniać wirusów na całym świecie!
  Charlotte również nacisnęła guziki gołymi palcami i jęknęła:
  - Oczywiście, że nie!
  Christina, używając swoich szkarłatnych sutków, również strzelała do żółtych wojowników Niebiańskiego Imperium, wydała:
  - Za aryjską przyszłość!
  Magda, niszcząc gołymi palcami piękne nogi chińskich żołnierzy, chrząknęła:
  - Za najwyższe aryjskie osiągnięcia!
  A potem na niebie pojawił się samolot dyskowy Trzeciej Rzeszy. A to jest z innego świata. Tam w czterdziestym pierwszym roku Führerowi udało się odzyskać Moskwę. Jak to się stało? Japonia zaatakowała w lipcu 1941 r. i przygwoździła wojska sowieckie na Dalekim Wschodzie. W rezultacie nie było wystarczających sił do obrony Moskwy, a stolica spadła w październiku 1941 r. ... A potem administracja Armii Czerwonej była całkowicie zdenerwowana, a Stalin miał atak serca. Szybkie zwycięstwo nad ZSRR przekształciło się następnie w przedłużającą się wojnę z Wielką Brytanią i USA. W jej trakcie powstały dyskoteki, które latały laminarnym odrzutowcem i były nietykalne.
  A po zwycięstwie nad Ameryką latające spodki zdążyły już odwiedzić Marsa i nabyły lasery z pompą wodorową.
  Albina i Alvina przyleciały z równoległego świata na dyskietce z wiązkami bojowymi, aby pomóc ZSRR.
  I tu też są boso iw bikini. Te czarownice kiedyś zaczęły walczyć w Hiszpanii i przeszły przez wszystkie główne bitwy II wojny światowej. A teraz na pojeździe bojowym w bitwie.
  Albina gołymi palcami wyrzeźbionych uwodzicielskich nóg nacisnęła przyciski joysticka, wystrzeliła wiązkę, która odcięła chińskie samoloty i krzyknęła:
  - To są cuda naszej technologii!
  Alvina również gołymi palcami pełnych gracji nóg wysłała promień na czołgi Niebiańskiego Imperium, odcięła je i zaćwierkała:
  - Wielkość Ojczyzny jest z nami!
  A dziewczyny z Terminatora wybuchły śmiechem zgodnie. To takie walczące i eleganckie piękności.
  Albina już nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem, paląc Chińczyka promieniami i pisnęła:
  - O porządek aryjski we wszechświecie!
  Alvina wzięła i nacisnęła rubinowym sutkiem przycisk joysticka i odcięła masę żołnierzy Niebiańskiego Imperium, rycząc:
  - O triumf białych ludzi!
  A obie wojowniczki uderzały swymi gołymi, spragnionymi seksu nogami mężczyzn o metalową powłokę latającego spodka.
  Dyskietka to niezwykle potężna broń. Odegrał ważną rolę w podboju Stanów Zjednoczonych przez III Rzeszę. A Chiny muszą doświadczyć potęgi gniewu krajów aryjskich.
  Ale japońscy wojownicy również przystąpili do bitwy przeciwko wojownikom Niebiańskiego Imperium.
  Cztery piękne, prawie całkowicie nagie, umięśnione jak stal dziewczyny ninja biorą udział w walce. Japonia jest tradycyjnym wrogiem Chin i jest gotowa pomóc ZSRR w tym pojedynku. Co więcej, dziewczyny uwielbiają zabijać.
  Oto pierwsza dziewczyna ninja o niebieskich włosach, tnąca dwoma mieczami, przecinająca chińskich żołnierzy. Potem gołymi palcami rzuciła grochem z materiałami wybuchowymi.
  Co więcej, błyskawice wystrzeliły ze szkarłatnych sutków dziewcząt ninja.
  Wojownik krzyknął:
  - Chwała Japonii!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach również cięła mieczami, prowadząc wiatrak. Odcięła masę chińskich żołnierzy. Jej bose stopy ciskały jadowitymi igłami, zabijając żółtych wojowników. A ze szkarłatnych sutków wylatywały ogniste pulsary.
  Wojownik ryknął:
  Zmiażdżmy Chiny!
  Dziewczyna ninja z rudymi włosami zakręciła techniką motyla swoimi mieczami. Zlikwiduj także wielu chińskich wojowników. Potem jej nagie palce rzuciły dyski w kształcie swastyki i przebiły się przez masę wojowników niebiańskiego imperium. A z rubinowych sutków spadła śmiertelna błyskawica. Spalili Chińczyków i wiele ich czołgów i samolotów.
  Wojownik krzyknął:
  - Nasi rosyjscy bracia!
  Dziewczyna ninja o białych włosach, również z mieczami, przeprowadziła złożoną kombinację, ścinając żołnierzy chińskiego imperium. Potem jej bose palce rzuciły bombę domowej roboty i rozerwały ogromną liczbę żółtych żołnierzy.
  A potem truskawkowe sutki wypuściły magiczne promienie przecinające ciała wojowników Niebiańskiego Imperium, a jednocześnie odcinające zarówno wieże, jak i ogony samolotu.
  I wojownik wypalił:
  - Dla japońskiego snu!
  Wojownicy z Japonii walczyli dobrze. A ich bose stopy są śmiertelnymi darami śmierci i rzucania.
  I ninja przeciwko Chinom. Ale także Armia Czerwona wniosła swój wkład.
  Dziewczyny pojawiły się na IS-25. Najnowszy radziecki czołg, z czterema działami i dwudziestoma ośmioma karabinami maszynowymi.
  Wszystko jest w nim zautomatyzowane, a wiedźmy Komsomola kontrolują za pomocą joysticków.
  Alyonka wzięła go i gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka. Rozległ się strzał i mina lądowa rozrzuciła Chińczyków i ich pojazdy.
  IS-25 to potężny czołg. Ma silnik o mocy trzech i pół tysiąca koni mechanicznych - diesel. A zbroja jest w stanie wytrzymać bardzo silne ciosy. Taka wojownicza dziewczyna tutaj. A jej sutki na piersiach są takie, że mienią się rubinami.
  Anyuta również nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i ciąła chińskich myśliwców. Rozdarła je na małe kawałki, rozdarła czołgi Niebiańskiego Imperium na małe fragmenty i spaliła samoloty.
  I gruchała:
  - Chwała Świętej Ojczyźnie Stalina!
  Aurora też strzeliła, wciskając bose stopy w przyciski joysticka, rozerwała chińskie myśliwce, potoczyły się rolki wrogich czołgów, a dziewczyna pisnęła:
  - O zwycięstwo ZSRR!
  Maria, również gołymi palcami u nóg, wepchnęła wielu Chińczyków i ich czołgi do trumien, gruchając:
  - Za wielki komunizm!
  Olympias również nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka, a kolejna mina lądowa uderzyła w armię Niebiańskiego Imperium, rozrywając na kawałki cały batalion.
  Wojownik pisnął:
  - Lenin żyje w naszym sercu!
  A wszystkie pięć bosych, prawie nagich dziewcząt z prasą reliefową śpiewało unisono:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spójrz, sokół, orzeł...
  Głos ludu jest głośny
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w naszym sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Otworzyłem drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Droga, oświecająca komunizm!
  
  Chwała będzie wieczna
  W wielu pokoleniach...
  Rosyjska potęga wzrośnie,
  Wielki Lenin jest z nami!
  Dziewczyny skutecznie zmiażdżyły Chińczyków. Jednak Brytyjczycy też dobrze się spisali. Jane Armstrong i jej zespół również zmierzyli się z Chinami. Ponieważ w Imperium Niebieskim jest wiele milionów żołnierzy, duża liczba zabójców przybyła na ratunek ZSRR.
  I oczywiście zmierzyli się z wrogiem.
  Wojownicy walczą na czołgu "Victoria" -400. Strzelaj do Brytyjczyków z armat i karabinów maszynowych.
  Jane gołymi palcami nacisnęła przycisk joysticka, rozbiła kolejny chiński czołg i pisnęła:
  - O wielkie imperium!
  Malanya, również bez zastanowienia, nacisnęła gołymi palcami przycisk joysticka, rozbiła chińskie działo samobieżne i pisnęła:
  Nigdy nie będziemy niewolnikami!
  Gertrude również strzeliła do Chińczyków gołymi palcami u nóg, wycięła inny samochód i pisnęła:
  Jesteśmy wolnym imperium!
  Monica też nie okazała litości, Niebiańskiemu Imperium. A także bosą stopą skierował strumień zniszczenia. Ilu Chińczyków i ich czołgi zginęło.
  Dziewczyna potrząsała piersiami truskawkowymi sutkami i ogłuszająco ćwierkała:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Brytyjczycy też są w ruchu i niszczą Chiny.
  Alenka tymczasem trochę zmieniła taktykę. Zrzuciła stanik i już nacisnęła przycisk joysticka za pomocą szkarłatnego sutka.
  Wysłała pocisk i pisnęła:
  - Za fajny komunizm!
  Anyuta również zrzuciła stanik i szkarłatnym sutkiem nacisnęła przycisk joysticka, wysyłając kolejny prezent śmierci.
  Potem zaśpiewała:
  - Planeta znała wielkość Rosjan,
  Uderzeniem miecza zmiażdżył faszyzm...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Ludzie w całym kraju idą w stronę komunizmu!
  Aurora również pozbyła się stanika. Obnażyła klatkę piersiową i uderzyła Chińczyka wyładowaniem. Wiele z nich zabiła i spaliła, wciskając guzik rubinowym sutkiem.
  I krzyknął:
  - Rosjanie, Rosjanie,
  Nieszczęśliwy los...
  Ale dlaczego, żeby być silniejszym,
  Potrzebujemy kłopotów!
  Maria bez namysłu dwa razy uwolniła pierś od materii. I z sutkiem w kolorze truskawki nacisnęła przycisk joysticka. Wyleciał śmiercionośny i bezlitosny pocisk. Rozerwałeś jednocześnie dwustu wojowników Niebiańskiego Imperium. A dziewczyna krzyknęła:
  - Chwała dzielnej Ojczyźnie,
  Żyj wiecznie w komunizmie!
  Igrzyska, największa z nich, również odsłoniły duże popiersie. A z sutków truskawkowych wystrzeliła bardzo potężny ładunek zniszczenia, naciskając przyciski joysticka. A mordercza mina lądowa zniszczyła masę chińskich żołnierzy.
  Wojownik ryknął:
  - komunizm będzie wieczny,
  Tylko dorastamy, nie upadamy!
  Tak, jeśli Rosjanka zaczyna używać sutków swoich piersi, to jest to naprawdę bardzo poważne. A Chińczycy są bardzo zranieni. I naprawdę są rozdarte na strzępy. A wojownicy niebiańskiego imperium giną w tysiącach co sekundę. Więc dziewczyny i nieśmiertelny chłopiec przejęli je.
  Oleg Rybaczenko wystrzelił serię z karabinów maszynowych, ciął Chińczyków mieczami. A potem, bosymi palcami dziecięcych stóp, uruchomił kolejny dar zagłady. Zginęło tak wielu wojowników nieba.
  Zwłaszcza, gdy chłopiec terminator wziął go i znów zagwizdał, przewracając wrony na ich ogolone chińskie bluzki.
  Młody wojownik zauważył:
  - Wszystko jest dobrze na świecie, kiedy jesteś młody i zdrowy!
  Tak, fajnie jest zniszczyć rasę, z której infekcja rozeszła się po całym świecie. Chiny są rzeczywiście zaraźliwe. Prawdziwy kat ludzkości, który zrodził nową plagę. Co, nawiasem mówiąc, jest znacznie bardziej zaraźliwe niż AIDS. Koronawirus pochodzi z podziemia, a Chiny, świadomie lub nieświadomie, wypuściły dżina z butelki. Niech więc zapłaci za swoje grzechy krwią!
  A chłopiec terminatora uderzył żółtych wojowników piorunem z pępka.
  Margarita Korszunowa, która w szacownym wieku ponownie została dziewczynką, zgodziła się:
  - Tak, młodość jest cudowna! Nawet wojna przynosi radość, gdy ciało jest zdrowe, pełne młodości i siły!
  A dziewczyna boso, stopą dziecka, rzuciła kolejny granat. I będzie też gwizdał, powalając wrony na chińskie wojska.
  Natasza w ofensywie. Bosymi stopami rzuca jeden śmiercionośny granat za drugim. I tnie mieczami i strzela z karabinów maszynowych. A potem ze szkarłatnych sutków uderzy w chińskie czołgi. To jest świetne. Wieże czołgów rozpadają się i odlatują daleko.
  I jak błyskawica wyleci z pępka. Ale sam przepływ energii zniszczenia z łona Wenus. I to jest w rzeczywistości bardzo poważne.
  Natasza śpiewała:
  - Nieśmiertelna chwała czeka na komunizm!
  Zoya, wojowniczka rosyjskich bogów, brała i rąbała mieczami, wydłużając je o sto metrów. A potem wystrzeliła z broni. Jej pełne wdzięku, bose stopy rzuciły bardzo śmiercionośnym granatem, który rozerwał jednocześnie trzy chińskie czołgi ognistym wichrem. Po tym wojownik i szkarłatny sutek wypuścił bardzo śmiercionośną błyskawicę. I z drugiej skrzyni w samolotach.
  I tak pulsary z pępka poszły i masowo spaliły wroga.
  Cóż, grota Wenus specjalnie sprowadziła jego dar na wroga i została spalona.
  Zoya mruknęła:
  - Kosmiczny komunizm!
  Augustyn w dzikim, podskakującym ruchu kobry. A jej rubinowe sutki rzucają kawałki niszczycielskiej materii, rozrywając i paląc czołgi i piechotę.
  A kiedy bose dziewczęce stopy rzucają prezenty śmierci. I zabijają wrogów bez najmniejszego miłosierdzia.
  Ale miecze rudowłosej piękności, której miedzianoczerwone włosy powiewają w powietrzu jak proletariacki sztandar, chłostają tysiące chińskich żołnierzy.
  A z pępka wylatuje błyskawica, a wrogowie spłonęli na popiół.
  A potem rzucono groszek bosymi palcami, który zestrzelił na raz kilkanaście samolotów, eksplodując kawałkiem antymaterii.
  Augustyn ryczy:
  - Nasz zwycięski komunizm!
  A z łona Wenus leci, co sprowadza bezlitosną i bezumowną zagładę.
  Sama Svetlana jest najfajniejsza w dzikiej bitwie. A teraz odcięli z karabinów maszynowych znienawidzonych żółtych wojowników imperium, którzy zaatakowali ZSRR. A teraz jej miecze wydłużyły się i przecięły szeregi oraz żołnierzy niebiańskiego imperium. Wtedy nagie, pełne wdzięku nogi blondynki rzuciły coś naprawdę zabójczego, rozrywając czołgi Chin. A potem sutki truskawkowe wywołały zniszczenie i totalitarne zniszczenie, wraz ze zwęgleniem zwłok Chińczyków.
  A kiedy błyskawice wylały się z pępków, nastąpiła całkowita blokada.
  Najbardziej śmiercionośny prezent śmierci został wysłany przez łono Wenus Swietłany. Śmierć jest absolutna.
  Dziewczyna zaśpiewała śpiewając:
  - Kręgosłup Wehrmachtu został złamany w bitwach,
  Bonaparte zamroził wszystkie uszy ...
  NATO zostało rozdarte na kawałki
  A Chiny były wciśnięte między sosny!
  Sześciu bojowników, chłopiec i pięć dziewczynek, działało skutecznie i praktycznie. I rzucali bosymi stopami niezwykle śmiercionośne i agresywne granaty.
  Gerda i jej załoga czołgu również rozstali się na dobre. Dziewczyny tutaj są bardzo seksowne i zrzuciły staniki.
  Gerda nacisnęła przycisk joysticka za pomocą szkarłatnego sutka, w wyniku czego wyleciał śmiertelny ładunek.
  Wojownik ryknął:
  - Za osiągnięcia aryjskie!
  Charlotte również wzięła i nacisnęła przycisk joysticka za pomocą szkarłatnego sutka i uderzyła w chiński czołg.
  Potem ryknęła:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Christina również nie została zadłużona i wcisnęła rubinowy sutek na inny guzik i rozbiła wielu chińskich żołnierzy.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Magda nie została bez przewagi. Wzięła również i wysadziła z wyładowaniem śmiertelnej siły za pomocą sutka truskawkowego. A sama się sprawdziła:
  - Za najlepsze wygrane!
  Dziewczyny zerwały na wielki żart. Tutejsze dziewczyny są na kolosalnym poziomie umiejętności bojowych. Sama Gerda wiele przeszła, podobnie jak jej przyjaciele. Kiedyś biegali boso przez Saharę, walczyli w górach i walczyli pod Moskwą. Zajęli stolicę ZSRR. Dziewczyny wiele przeszły. I wiedzieli, jak to jest walczyć w jednym bikini na rosyjskim mrozie.
  A czym jest gorący piasek pustyni pod gołą dziewiczą solą.
  Musieli gwałcić sowieckich pojmanych żołnierzy i sami zostać zgwałceni - co jest fajne!
  Gerda krzyknęła, strzelając i zabijając Chińczyków:
  Świat opiera się na przemocy
  Wulkan wściekłości bicze w wielkim stylu...
  Wyższe napięcie,
  Wybucha bólem i strachem...
  Tylko strach da nam przyjaciół,
  Tylko ból motywuje Cię do pracy!
  Bo chcę więcej i więcej
  Aby wpaść na wrogów z karabinu maszynowego!
  Sześciu wojowników było tak niepohamowanych, że żołnierze niebiańskiego imperium zginęli setkami.
  Dziewczyny są bardzo szykowne. A ich bose stopy rzucają z agresywną siłą. A sutki są szkarłatne, jak maki wyrzucające niszczycielskie pulsary.
  Oleg Rybachenko znów gwiżdże, przewracając wrony. Chłopiec jest pełen siły i agresji.
  A wrony spadają jak grad. A głowy Chińczyków przebijają się. A wrony też zestrzeliwują samoloty. Lotnictwo w Chinach jest prymitywne, ale jest go dużo, więc trzeba ciężko pracować. A bitwy toczyły się niezwykle strasznie.
  Margarita rzuciła granatem w wojowników Niebiańskiego Imperium bosą stopą i pisnęła:
  - Chwała ZSRR!
  A dziewczyna z nagą piętą uległa darowi śmierci i zagłady. I do tego stopnia rozproszone, to po prostu straszne.
  Te wieczne dzieci są takie charty i agresywne.
  Dyskietka z góry również zaczęła strzelać coraz mocniej laserami.
  Albina, używając szkarłatnego sutka, nacisnęła przycisk joysticka i wystrzeliła śmiercionośny laser.
  Promień przeszedł przez Chińczyków i usmażył wielu wojowników.
  Piękna niemiecka blondynka pisnęła:
  - Chwała naszej Rzeszy!
  Alvina nadal strzela. Nacisnęła też rubinowe sutki na przyciski joysticka i pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie komunizmu!
  Promienie dziewczyny zmiażdżyły tych chińskich bojowników. A czołgi przecinają Albina swoimi szkarłatnymi sutkami, a samoloty przecinają Alvina rubinowymi sutkami. Dziewczyny nie gardziły zmiażdżeniem Fritza gołymi palcami pełnych gracji nóg.
  Albina śpiewała:
  Chwała wielkiej Rosji,
  Bóg może nas zbawić!
  Alvin poprawił:
  - Jesteśmy Niemcami, nie Rosjanami!
  Albina ryknęła:
  - Ale mamy aryjskiego, rosyjskiego ducha!
  Dwie kolejne Niemki z samolotów biją Chińczyków. Helga i Margaret w ten sposób podjęły walkę z wojownikami Niebiańskiego Imperium. Najważniejsze, żeby walczyć prawie nago, wtedy Chińczycy będą bezsilni. I bić, bić i łamać.
  Helga nacisnęła dźwignię gołymi palcami i pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie Rzeszy!
  Margaret, również gołymi palcami u nóg, wysłała w Chińczyków rakietę, rozrywając przeciwników i piszcząc:
  - Chwała wierze w aryjski komunizm!
  Takie wojownicze obie aryjskie piękności.
  A oto Anastasia Vedmakova, ta dziewczyna, która stała się legendą w różnych wojnach. Pędzi do bitwy na najnowszym myśliwcu MIG-25. I zestrzelmy Chińczyków. Również wieczna dziewczyna, która walczyła mnóstwo czasu.
  I walczy w bikini i boso. Bardzo wojowniczy też. Nie dając wrogowi najmniejszej litości.
  Anastasia wciska spust bosymi palcami. Zestrzeliwuje kilkanaście chińskich samolotów w jednej serii i agresywnie piszczy:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy!
  Bo święta Ojczyzna będzie walczyć...
  I nawet śmierć zwycięży!
  A Vedmakova zostanie zdmuchnięta .... A rakieta wysadzi w powietrze kilkanaście chińskich samolotów.
  Tak, radzieckie dziewczyny są na topie... Tutaj dziewczyny z różnych światów gromadzą się i miażdżą armię niebiańskiego imperium.
  Oto Anna Vinogradova w walce. Jest także pilotem, a w walce używa gołych, pełnych gracji nóg.
  Ale obaj piloci Anna i Anastasia nie wykorzystali jeszcze wszystkich swoich rezerw w bitwie. Zrzucili więc staniki i zaczęli tłuc wroga szkarłatnymi sutkami.
  Tutaj naciskają nimi przyciski i wyzwalają się wyładowania. A Chińczycy są dosłownie spaleni.
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  Cieszmy się światem bez zła,
  Nawet jeśli czasem trudno w to uwierzyć...
  Dzieci będą się bawić i śmiać
  I osiągniemy nieśmiertelność - być może!
  Dziewczyna walczyła jak prawdziwe orły i tygrysy. Oto wszystkie wojowniczki.
  Tylko jeden człowiek Oleg Rybachenko. Jest jak chłopiec, ale bardzo muskularny i przystojny. Nic dziwnego, że kobiety go kochają. Właściwie to wspaniale być dorosłym umysłem, ale młodym ciałem.
  Oleg prowadzi młyn z mieczami, ścina wielu Chińczyków i śpiewa:
  - odpowiedział chłopiec, marszcząc brwi:
  Chcę służyć Świętej Rosji...
  Niech się przeleje dużo krwi
  Ale Bóg może nas zbawić!
  Natasza, uwalniając błyskawicę ze swojego szkarłatnego sutka, zauważyła:
  - Rosyjscy bogowie są naprawdę silni,
  Ale nie pomagają słabym...
  Jeśli jesteś wierny Bogu Rod -
  Stwórz światową potęgę!
  A dziewczyna z gołą piętą uległa granatowi ze śmiertelną siłą. I rozerwał masę i całą górę Chińczyków.
  Augustine wyszczerzyła zęby i zauważyła:
  Jesteśmy prawdziwymi mistrzami!
  A z rubinowych sutków to jak walenie w Chińczyka. Okazała się bardzo skuteczna i walcząca dziewczyna.
  I wszystkie piękności wykrzykiwały chórem:
  - Za największego komunizmu!
  I wezmą dodatkowy przepływ energii z piątego punktu. I natychmiast milion Chińczyków odrzuciło kopyta.
  Gerda, za pomocą szkarłatnego sutka, wysłała minę lądową, zanotowała:
  Mamy miłe polowanie!
  Dziewczyny ninja, miażdżąc Chińczyków, pisnęły:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie
  Moczenie wszystkich wrogów w toalecie!
  Nie wierzymy w łzy ninja,
  A my damy złemu chińskiemu mózgowi!
  I znowu gołe obcasy dziewcząt, jakby rzucały grochem śmierci, rozdzierając skórę żółtych żołnierzy na strzępy.
  Oleg Rybachenko znowu gwizdnął i widząc, jak wrony biją Chińczyków, zaśpiewał:
  Czarny kruk w obliczu śmierci czeka na ofiarę o północy!
  Margarita rzuciła bombę bosą stopą i pisnęła:
  - Ale Pasaran!
  Z pępka wyśle piorun...
  Dzieci śpiewały, a dziewczęta wszystkich warstw i ludów eksterminujących Chińczyków, którzy zaatakowali ZSRR, podniosły się;
  Na świecie jest i smutek i szczęście,
  Rock z losem rzucić okrężną!
  Czasami Pallas jest jak koń,
  Smutne i nudne lata!
  
  Mierzy pijane dno szklanek,
  Chce wypełnić ból duszy!
  Myśli gorące delirium mgieł,
  Może pozłacaj portfel!
  
  Nadal jestem zielonym chłopcem
  Życie jest przejrzyste, jak powierzchnia morza!
  Głęboko zakochany w Ojczyźnie,
  Zapamiętaj Rosję w piosence!
  
  Życie jest jak konie galopujące na karuzeli,
  Każda chwila jest jak woda!
  Niech przeciwnicy odrętwiają
  Aby żołnierz pracy triumfował!
  
  Bądźcie razem robotnikiem i chłopem,
  Wziął młotek w ręce, żeby sam pracować!
  Jest ciężko, a słońce strasznie wznosi się,
  Pioneer jest wyczerpany - zmęczony!
  
  Ale pracuję nie tylko dla kogoś,
  Przyzwyczaiłem się do czerwonej drużyny!
  Wrzucimy wszystkie szumowiny do bagna,
  Jednym słowem, nasz język rosyjski jest mocny!
  
  Ręce szybko stają się silniejsze od pracy,
  Nie jesteś już chłopcem - pionierem!
  Aby kraj kwitł pod czystym niebem,
  Daj przykład!
  
  Tutaj został wysłany na front jako ochotnik,
  I przeszedł całą wojnę do końca!
  Yunak stał się zwycięstwem Komsomołu,
  Pan natchnął walkę serca!
  
  A potem panna młoda, wesele, radość,
  W domu słychać śmiech dzieci!
  Nauka wygra, wierzę, że starość
  Chwała i sukces będą wieczne!
  Budząc się, Oleg Rybaczenko zauważył, że spał trochę więcej niż normalnie.
  Ivanhoe zdołał już zrzucić przeciwnika z konia, a chłopiec terminator tego nie zauważył.
  Ale Richard nie obudził się i był gotowy. Lionheart zaoferował tępą włócznię, na co Oleg Rybaczenko się zgodził.
  Drogi obu rycerzy rozeszły się. Król był wyższy i cięższy. Oleg zauważył, że najwyraźniej Jego Wysokość chciał spotkać się z samym Ivanhoe w finale.
  Cóż, co się stanie.
  Drogi obu rycerzy rozeszły się. Rebecca pocałowała Olega na pożegnanie. A dziewczyna robiła to z pasją.
  Oleg zauważył:
  - Dziękuję Ci! Mogę zrobić z ciebie dziecko!
  Rebecca sprzeciwiła się:
  - Nieślubny syn to hańba!
  Chłopiec terminator odpowiedział:
  - Tym lepiej! Będzie prawdziwym wojownikiem! Cóż, muszę iść!
  Obaj wojownicy podeszli bliżej.
  Oleg zauważył, że Richard był doświadczonym zawodnikiem, bardzo zwinnym, szybkim i dość technicznym. Tutaj wykonał zwodniczy ruch włócznią. Ale Olega trudno pomylić i porusza się szybciej. I uderz chłopca ruchem ciała w pochyleniu. Włócznia pękła miażdżąc. Richard chybił.
  Ale jakimś cudem Lwie Serce przeżył. I oba konie rozdzieliły się. Oleg zmienił włócznię. Król siedział niezwykle mocno w siodle. I nie jest tak łatwo go popchnąć.
  Znowu zaczęli się zbliżać. Oleg, korzystając z chwili, ostro wykręcił ciało i jednocześnie zostawił konia. Uderzenie było tak silne, że Richard został powalony wraz ze swoim koniem. Ale Oleg otrzymał taki pchnięcie, że jego koń też upadł.
  Potem znowu był remis.
  Oba konie wstały... Oleg zobaczył, że król naprawdę siedzi w siodle jak ulał.
  I że można go pokonać tylko koniem. Ale koń Ryszarda Lwie Serce będzie większy i cięższy.
  Następnie Oleg postanowił przenieść się na wielbłąda, który stał się jego trofeum po pokonaniu afrykańskiego wojownika. Był to ciekawy pomysł, który mógł zwiększyć siłę uderzeniową chłopca.
  Zwierzę z początku zaczęło kopać. Ale Oleg powiedział:
  - Ty i ja jesteśmy z tej samej krwi - ty i ja!
  A wielbłąd był posłuszny. Nie było czasu na dalsze podróże.
  I tu znowu rycerze rozeszli się w różnych kierunkach. I chodźmy z wielką prędkością.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Tsok, tsok, tsok - strumień toczy się ... Pędząca kawaleria prowadzi białych!
  I tak się zebrali. Oleg Rybachenko oderwał się od włóczni Ryszarda Lwie Serce i uderzył w sam środek tarczy. A cios miażdżył i powalił króla Wielkiej Brytanii wraz z jego koniem. Ale gigantyczny wielbłąd przeżył.
  A oto chwalebne zwycięstwo.
  Teraz nadszedł finał. Obaj rycerze przygotowali się do walki z zaciekłością i furią.
  Ivanhoe wyglądał na spokojnego. Najwyraźniej rozumiał, że wróg jest bardzo silny, ale był gotowy na próbę.
  Pewny siebie czuł się także Oleg Rybaczenko. Miał duże doświadczenie w różnych walkach. Chociaż jest mniej turniejów. I rozumiał, że Ivanhoe, mimo całej swojej fenomenalnej techniki, nie był jego rywalem.
  Jednak nie lekceważ wroga. Ivanhoe, przy tak skromnych rozmiarach, pokonał przeciwników znacznie większych od siebie. To znaczy, że coś zrobił.
  Oleg Rybaczenko uznał, że lepiej kontynuować atak na wielbłąda. I to jest poważne.
  Obaj rycerze ponownie rzucili się na siebie. Ivanhoe siedział bez ruchu. Ale było jasne, że jest gotowy. Kiedy Oleg zwyczajowo odsuwał się od włóczni przeciwnika i uderzał w sam środek tarczy, jego przeciwnik przesunął tarczę w lewo i złagodził cios. Obaj rycerze rozstali się, zrzucając się z koni.
  Oleg Rybaczenko zauważył:
  - Moja technika!
  I znowu się rozstali, a ostrogami ich konie rzuciły się na spotkanie. Na razie Ivanhoe wykonał zwodniczy ruch włócznią i uderzył w tarczę, ale Oleg skierował obronę w prawo i uderzył z powrotem. Ale Ivanhoe zdołał uciec. Znowu zerwali remisem. I po raz trzeci zaczęli się zbliżać.
  Oleg uważał, że mimo wszystko jego przeciwnik jest po prostu niesamowicie szybki. Jak na człowieka jest zbyt mądry. A czy przypadkiem jest to zabójca? Cóż, im silniejszy wróg, tym ciekawsza wojna.
  Oleg wykonał zwodniczy ruch włócznią, a jego przeciwnik również próbował oszukać swojego odpowiednika.
  Ale Oleg wciąż poruszał się szybciej i jak uderzył go w brzuch włócznią, omijając tarczę. Zasady wymagały uderzenia włócznią i to nieważne gdzie. Tylko u kogoś innego konia uznano za hańbę. Tym razem Ivanhoe otrzymał silny cios i upadł wraz z koniem. Poza tym zbroja była nadal zużyta, a młody człowiek został poważnie ranny.
  Horn ogłosił zwycięzcę Olega Rybachenko. Dostał też złoty puchar z kamykami i oczywiście skrzynię skarbów.
  Jednocześnie na cześć zwycięzcy międzynarodowego turnieju ogłoszono ucztę z udziałem pięknych i seksownych dziewczyn.
  Oleg Rybaczenko dużo jadł i pił. Dziewczęta tańczyły stopniowo zrzucając sukienki, pozostając ledwie przykrytymi cienkimi paskami materiału. Wyczerpany Oleg, wypiwszy dużo drogiego i mocnego wina, zasnął.
  Marzył o własnych przygodach w innych światach.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korshunova walczyli teraz na wybrzeżu, atakując samurajów.
  Chłopiec i dziewczynka pobiegli w kierunku wrogów, wymachując mieczami. A wraz z nimi w ataku brały udział dziewczyny.
  Śmigłowce krążyły w górze.
  Wybrzeże Japonii było piaszczyste, plaże. I kopali okopy i wiele redut.
  Drut jest naciągnięty, są też wieże karabinów maszynowych. Wojska rosyjskie otwierają ogień.
  Ale dzieci są nieśmiertelne, a dziewczynki są czarownicami z magią ochronną i ani kule, ani pociski nie trafiają w nie.
  Miażdżą żołnierzy żółtego imperium.
  Oleg Rybachenko tnie samurajów, prowadzi tradycyjny młyn. Następnie gołymi palcami rzuca granat. Rozrzuca Japończyków w różnych kierunkach.
  Chłopak przypomniał sobie film: "Imperium Słońca". Był też jeden dzieciak, główny bohater. Anglik, ciemnowłosy. Swoją drogą, w trakcie filmu zmienił się tak bardzo, że można by pomyśleć, że różni aktorzy grają tego samego chłopca. Nawet jej włosy są jaśniejsze. Oleg Rybachenko początkowo obejrzał ten film bez tłumaczenia i pomyślał, że chłopiec najwyraźniej poprosił Japończyka o buty, gdy klęczał. Następnie, otrzymawszy buty, przeczołgał się boso przez drut.
  Oto interesująca percepcja bez tłumaczenia. Potem wydawało się, że chłopiec najwyraźniej kradł warzywa lub zdobywał jedzenie. Kiedy oglądasz film z tłumaczeniem, wszystko jest inne. A książka jest trochę inna.
  Tak, boso chłopak, zwłaszcza w ciepłym klimacie południowych Chin, jest chyba lepszy niż w butach. Chociaż dla Anglika jest to wzgląd na prestiż.
  Tutaj Oleg Rybaczenko zakłada buty tylko na paradzie lub na spotkaniu z carem. O wiele bardziej zręczny w walce bez butów generała. Ponadto nieśmiertelne ciało nie boi się przeziębienia, infekcji czy kontuzji. Nie potrzebuje więc butów zimą, a bieganie przez zaspy nie jest straszne.
  To jest zaleta, gdy wyglądasz, jakbyś miał dwanaście lat? Można obejść się bez butów i migotać z gołymi, okrągłymi, dziecięcymi obcasami i to jest normalne. A nawet piękny.
  A dorosły byłby zniesmaczony. A więc zawsze wyglądasz jak dziecko i to jest świetne. Co więcej, młodzieńczy wygląd nie przeszkodził mu zostać generałem armii, księciem i zdobyć znacznie więcej tytułów.
  I bądź najbogatszym człowiekiem w Rosji.
  W tej chwili Oleg rzucił bosą stopą bombę z trocin i rozerwał masę Japończyków.
  Po czym, gdy gwiżdże, a stosy wron są ogłuszane, dostają ataków serca i spadają na wojska Imperium Wschodzącego Słońca. I przebij czaszki żołnierzy.
  Margarita wycina również Japończyków. A bosymi palcami dziecięcych stóp rzuca bumerangi śmierci. Przypomina Olegowi Gerdę. Może być na odwrót. Więc zbyt szybko wyrosła na dorosłą. A ta była dorosłą, nawet starszą kobietą, ale stała się dziewczynką. A także boso. I jest znacznie sprawniejsza bez butów.
  Rzeczywiście, zarówno buty, jak i buty i buty uniemożliwiają poruszanie się i bieganie.
  A ponieważ nieśmiertelne dzieci poruszają się szybciej niż gepard czy jakiekolwiek inne zwierzę lądowe, buty na nogach szybko pękają. Więc Oleg woli walczyć tylko w krótkich spodenkach.
  Z jego pięknym i umięśnionym ciałem jest jeszcze lepiej. Tutaj Bruce Lee miał wyrzeźbiony tors i wolał zachowywać się nago do pasa.
  Oleg natomiast ma czystą, gładką, dziecinną, ale bardzo mocną skórę, na której nie ma blizn i oparzeń, a byłby nawet piękny prawie nagi.
  A krótkie spodenki są takie - dla przyzwoitości.
  A w kolonii Makarenko młodzi więźniowie byli w szortach i radiolatarniach, a kiedy było gorąco, bez T-shirtów. I tak pojechali w dość zimnym sezonie. Co nie jest zbyt przyjemne dla zwykłych ciał.
  Ale teraz wciąż jest gorąco. Lato właśnie minęło czubek głowy, koniec lipca. I to jest Japonia, gdzie w tej chwili jest jeszcze tak ciepło i przyjemnie. Niech będzie północ.
  Nawiasem mówiąc, na południu Japonii zimy są dość łagodne. A na północy zima jest dość mroźna. Chociaż kraj jest stosunkowo niewielki. Ale zimny prąd płynie wokół północy, a ciepły płynie wokół południa. Nawiasem mówiąc, w Port Arthur zimy są znacznie łagodniejsze niż we Władywostoku. Również przesunięcie na korzyść cieplejszych mórz i prądów.
  Oleg Rybachenko walczy w tej wspaniałej i kwitnącej krainie. Naprawdę nie chcę zabijać Japończyków. To nie są koronawirusy, ale żywi ludzie.
  Szczególnie wśród nich jest dużo walczących nastolatków. Młodzi Japońscy chłopcy są całkiem przystojni. Mają bardziej miękkie rysy niż dorośli i nie są tak żółte, a przez to bardziej podobne do Europejczyków. A japońskie dziewczyny też są bardzo piękne.
  Szczególnie w Japonii wiele kobiet rozjaśnia skórę i wygląda bardziej jak Europejki.
  Tak, zabijanie ich nie jest zbyt przyjemne. Już jakoś masz dość tego rodzaju rozlewu krwi.
  Ale z drugiej strony kipi w tobie wojownicze podniecenie. I zaczynasz rzucać samurajów z gwałtowną, brutalną siłą.
  Oleg Rybachenko ponownie trzymał gramofon z mieczami. Odciął dużo Japończyków i ryknął:
  - Chwała epoce cara Mikołaja.
  Margarita również rzuciła morderczy prezent śmierci gołymi palcami u nóg. Rozerwał wiele Japończyków i ćwierkał, obnażając zęby:
  - Chwała epoce wielkich królów!
  Potem zagwiżdżą nieśmiertelne dzieci. A dary zniszczenia spadną na stanowiska Japończyków. Przebijanie się przez ich czaszki.
  A w morzu dziewczyna walczy z żółtą hordą. Załoga niszczyciela, piękna w bikini, desperacko walczy z samurajami. A dziewczyny pokazują najwyższą i walczącą klasę.
  Marina ze swoimi bosymi przyjaciółmi celuje z pistoletu w Japończyka. Dokładnie strzela i wypowiada.
  - Raz, dwa, trzy... Złam Japończyków! Cztery, osiem, pięć! Rozbij statek!
  A dziewczyny wspierają ją, wyjąc:
  - Rozbij statek!
  I błyszczą nagie, okrągłe, różowe szpilki. Masza, również prawie naga, w samych krótkich spodenkach, celuje w lufę i ryczy:
  - Chwała epoce carskiego komunizmu!
  A także jak ogień. A aparat kopalniany zostaje uruchomiony. I taranuje prosto w bok japońskiego krążownika.
  Masza pisnęła entuzjastycznie:
  - Jestem wojownikiem terminatora!
  A jej nagie, okrągłe szpilki są takie uwodzicielskie. A załoga składa się wyłącznie z dziewcząt. Co mogę powiedzieć, to całkiem fajne.
  Marina, próbując zatopić swoich przeciwników, chrząknęła:
  - Chwała Ojczyźnie Radzieckiej! Będziemy żyć pod komunizmem!
  A kolejny wrogi krążownik tonie.
  Fajnie, gdy w zespole są same dziewczyny. A dziewczyny wolą biegać w upale w szortach. I naprawdę to lubią, do diabła.
  Tutaj dziewczyna Melonica wzięła go i wystrzeliła bumerang bosymi palcami. A kilku odciętych Japończyków wpadło do morza.
  Melonica wzięła go i zaśpiewała:
  - Moja wiara, wiara w komunizm!
  I znowu uruchamia morderczy bumerang.
  Masza przyniosła wrogowi kolejny dar śmierci. A teraz krążownik japońskiej eskadry ponownie się rozdziela. Oczywiste jest, że źle jest walczyć z Rosjankami. Ugryzą tygrysa zębami.
  Natasza podczas ataku przecięła japońskiego oficera na pół. I agresywnie oświadczyła, obnażając zęby:
  - Najsilniejszy rosyjski duch na świecie!
  I znowu piękność w agresywnym ataku.
  Zoya gołą piętą rzuciła bombę węglową. Rozerwał całą masę Japończyków. I oderwała wiele rąk i głów samurajów. Wtedy piękność zaśpiewała:
  - Wierzę w wielki komunizm!
  I błyskawica wyleci z jej truskawkowego sutka.
  Augustyn w ataku jak kobra. Oto mały japoński czołg dosłownie rozszarpany przez rzucony przez niego granat. A ognista piękność rzuciła ją oczywiście za pomocą bosych palców.
  Po zaśpiewaniu:
  - Przysięgnij wierność carowi Mikołajowi! Życzę mu, żeby wygrywały dzieci!
  Svetlana to także prawdziwa bestia w walce. Łzy tych Japończyków, jakby to były jakieś lalki.
  A wojowniczka ryknęła na całe gardło, gdy błyskawica wyleciała z jej truskawkowego sutka:
  - Za carską erę! Mikołaj II to prawdziwy orzeł!
  A bosym obcasem dziewczyna rzuci kolejną śmiercionośną paczką wybuchową.
  Ale w ataku i załodze czołgu Gerda. Dziewczyna walczy w rosyjskim samochodzie.
  I tutaj pokazuje się z najlepszej strony.
  Bosymi stopami Gerda celuje z pistoletu i strzela do wroga. Pocisk niszczy japoński samochód.
  Blondynka w bikini ryczy:
  - Chwała naszemu krajowi -
  Szatan nas nie pokona!
  Rudowłosa lisica w ataku, miażdżąca broń samurajów ryczy:
  - Za wielkość aryjskich pomysłów!
  Bosymi stopami wycelowanymi w zamek pistoletu.
  Potem ryknęła:
  - O nową Trzecią Rzeszę!
  Christina, strzelając do samurajów, zauważyła:
  - Przyszłość Niemiec jest przed nami! Tymczasem walczymy o carską Rosję!
  A także naciska pedał gołą piętą.
  Magda, strzelając do wrogów, agresywnie wydała, obnażając kły:
  - Odrodzimy się i będziemy fajniejsi niż Rosja!
  I błysnęła perłowymi zębami. Tak, to czterech bardzo wojowniczych facetów. Dokładniej dziewczyny, które są prawie nagie, ale bardzo piękne i walczą.
  Gerda, strzelając do Japończyków, szepnęła:
  - Wszystko jest pomieszane, splecione,
  Dzwony banknotu biją...
  Fałszywa prawda, prawdziwe kłamstwo
  Dziewczyny w gołych kostkach!
  Charlotte, gryzmoląc samuraja z karabinu maszynowego, ryknęła:
  Cień, cień, cień, cień...
  Cień Petrela...
  I naciskając spust gołą piętą, rudowłosa dziewczyna zaskrzeczała.
  Christina, miażdżąc wroga, potwierdziła:
  Znowu wznosi się nad krajem!
  A z truskawkowym sutkiem, jak wciśnie psa, a armata wystrzeli pocisk. I pójdzie prosto do składu amunicji. A cała bateria zabierze się od razu i eksploduje.
  Magda, waląc gołymi palcami w zgrabne dziewczęce nogi wroga, zarechotała:
  Cień, cień, cień, cień...
  Cień Petrela!
  Gerda nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem na piersi i wysłała pocisk na wroga, wydając:
  - Czas na zwrot pieniędzy!
  Charlotte, strzelając gołymi palcami, jęknęła, wystawiając język:
  - Cień, cień, cień, cień,
  Cień Petrela!
  Christina strzelając rubinowym sutkiem do japońskich żołnierzy wydała:
  - W wirze cierpienia i kłopotów!
  Magda przy pomocy bosych palców u stóp smagała wroga i pisnęła:
  - Nie możesz nas zwabić do rewolucji!
  Gerda w słynny sposób uderzyła Japończyków okrągłym, gołym, dziewczęcym obcasem i zanotowała:
  - Tylko królowie mają wiele problemów!
  W rzeczywistości dziewczyny są oczywiście Aryjczykami na najwyższym poziomie. Teraz Niemcy to niespokojny kraj pogrążony w kryzysie. Hitler przegrał wybory prezydenckie, a jego szanse na władzę są już nikłe. A w Reichstagu ma tylko względną większość.
  Oleg Rybaczenko walczący z Japończykami przypomniał, że coś podobnego wydarzyło się w Rosji.
  Kiedy Żyrinowski, porównywany z Hitlerem, zdobył pierwsze miejsce w wyborach do Dumy Państwowej, ale mógł nie tylko osiągnąć sukces, ale nawet utrzymać swoje stanowiska.
  Chłopiec rzucił gołymi palcami kilka gwiazdek. Rozerwali żołądki kilkunastu Japończyków. Wtedy chłopiec znów pomyślał.
  Że Żyrinowski jest tchórzem i ma duszę zająca. Co wyborca czuł, a czego nie głosował na niego w wyborach prezydenckich w Rosji.
  Chłopiec terminator zagwizdał, a na Japończyków zaczęły spadać wrony, które, oszołomione, zamieniły się w taran. I przebite głowy samurajów.
  Wtedy chłopiec znów pomyślał. Tutaj ludzie często myślą nielogicznie. W rzeczywistości zostali kiedyś uwiedzieni przez Jelcyna. Chociaż było jasne, że Borys nie lśnił intelektem. I że menedżer od niego jest przeciętny. Najważniejsze jest to, że Jelcyn jest uparty, z patologiczną chęcią zmiany zespołu, czyli zorganizowania skoku personalnego. Pod tym względem Łukaszenka jest do niego podobny, uwielbia też tasować talię personelu i zmieniać Shilova na Mylova. Zbyt częsta rotacja personelu jest szkodliwa.
  Na przykład ósmy premier Rumos został już sfilmowany. I postawił na jego miejscu jeszcze gorszy. Łukaszenka z biegiem lat ogólnie zaczął wariować. I nawet jego własne otoczenie zaczęło rozumieć, że dyktator jest całkowicie nieadekwatny. Nic dziwnego, że wielu menedżerów poszło na prezydenta. W elicie rządzącej doszło do rozłamu.
  A jak Łukaszenko zachowywał się wobec koronawirusa? Jego zachowanie jest po prostu szalone! Ale na małej Białorusi środki kwarantanny i zamknięcie granic mogą mieć silny wpływ. Co więcej, na czas ruszyła przewaga.
  Ale Łukaszenka zachowywał się lekceważąc zdrowie ludzi. A Białoruś wyprzedziła Włochy i Chiny pod względem liczby zarażonych.
  Potem większość Białorusinów nienawidziła dyktatora. I tylko masowe oszustwa wyborcze, wykorzystanie zasobów administracyjnych, dzika presja na wyborców dały szansę na wygranie szóstych wyborów prezydenckich na Białorusi.
  Oleg Rybachenko wykonał technikę szalonego motyla z mieczami, ścinając tuzin samurajów i śpiewając:
  - Obiecujemy bez trudu, to prawda, tak! Ale potem, z jakim trudem wpadamy w otchłań później!
  A bosa pięta chłopca wystrzeliła morderczą paczuszkę z ich trocinami.
  Tak, leczenie koronawirusa jest bardzo drogie i poprawia stan zdrowia. Tak więc dyktator Łukaszenka niczego nie uratował, odmawiając podjęcia pilnych działań. A czym jest koronawirus, musi jeszcze doświadczyć na własnej skórze. Rosyjscy bogowie i wyższe mocarstwa karzą dyktatorów za lekkomyślność. Ogólnie rzecz biorąc, tylko rządy przestępcze oszczędzają na zdrowiu ludzi.
  Oleg Rybachenko rzucił bombę domowej roboty gołymi palcami. Jest teraz nieśmiertelnym chłopcem. I ryknął na całe gardło:
  - Chwała krajowi Rosji, gdzie ludzie są jak orły!
  Margarita zorganizowała przyjęcie dla fanów i miażdżąc wrogów, pisnęła:
  - To nasza ziemia! Rosja to my!
  A goła pięta dziewczyny wysłała wrogom dar zniszczenia.
  Margarita znowu gwiżdże, a kruki spadają na głowy japońskich żołnierzy.
  I nic nie może tego uratować.
  Dziewczyna jest bardzo wojownicza i wystarczająco fajna, by zmiażdżyć każdą moc wroga.
  Natasza jest w ofensywie... Wycina wrogów.
  A tu na niebie Alenka ze swoją załogą.
  Pięć dziewczynek w ogromnej maszynce do mięsa z trzema ostrzami.
  Alenka strzela z armaty lotniczej, niszcząc Japończyków i piszczy:
  - Na chwałę ojca-króla!
  Anyuta uderza samuraja karabinami maszynowymi i krzyczy:
  - Nie wygramy na próżno!
  Alla zrzuca bombę na pozycje japońskie i woła:
  - I góry i morza!
  Maria również strzelała z pistoletu lotniczego. Rozerwał samuraja i pisnął na całe gardło:
  - Dzięki Bogom!
  Marusya wystrzelił minę z łona helikoptera. Podskoczyła, nokautując japońskich żołnierzy.
  A bohaterka szczekała:
  - Cała nasza ziemia!
  Cała piątka dokładnie zmierzyła się z samurajami. A helikopter sprowadza teraźniejszość po teraźniejszości na Japończyków.
  Armię carską trudno powstrzymać. Zwłaszcza jeśli są w nim tacy piloci, a także Anastasia i Akulina.
  Anastasia Vedmakova walczy w szortach. I wysyła wrogowi zabójczy dar zniszczenia.
  Potem zaśpiewała:
  - Najlepszy car Mikołaj na świecie!
  I znowu gołymi palcami celuje z pistoletu lotniczego. I powala kolejnego japońskiego asa.
  Akulina Orłowa też dzielnie walczy. I dokładnie rozbija Japończyków. I używa bosych palców. I znowu spada kolejny samolot krainy wschodzącego słońca. Wtedy zacznie ryczeć i to dość agresywnie:
  - Jestem wojownikiem, powiedzmy, po prostu super!
  I mrugaj do przeciwników. Na przykład nadal nie masz najmniejszych szans na samuraja. A dziewczyny na pewno cię rozerwą.
  Anastasia Vedmakova ponownie przewraca japoński samochód. Mówiąc dokładniej, ćwierka prymitywny samolot:
  - Oddamy nasze dusze za naszą Ojczyznę,
  A my znowu staniemy i wygramy!
  Akulina Orłowa, przewracając inny samochód bosymi palcami, pisnęła:
  - Chwała królewskiej Ojczyźnie! Chwała carowi Mikołajowi II!
  A wojownik wykonał kolejny imponujący zwrot. I zderzyły się dwa japońskie samoloty. A sklejka i gruz spadały w różnych kierunkach.
  Jak dotąd Japonia jest zasadniczo gorsza od Rosji jako samolot. Co więcej, wciąż nie ma szans, aby wytrzymać długo. Rosjanie są bardzo silni.
  Więc czołgi nawet lądują.
  Załoga Elżbiety na "Aleksanderze III" pędzi do bitwy. Mimo imponujących rozmiarów rosyjski czołg z łatwością wspiął się na wybrzeże i nie ugrzązł w piasku.
  Tak więc armia rosyjska porusza się również z pomocą potężnych czołgów, które są w stanie zmielić każdą moc.
  Elżbieta strzela z armaty gołymi palcami u nóg i mówi z siłą:
  - Naszą ojczyzną jest Rosja,
  Stań się szczęśliwszy na świecie!
  Elena strzela z karabinów maszynowych. Samuraje padają jak ścięte drzewa z ołowianych prezentów wysyłanych przez dziewczyny.
  Elena mówi ze śmiechem:
  - Nasza Ojczyzna stanie się piękniejsza,
  Służ dziewczynom z Rosji!
  Ekaterina przycisnęła gołą piętę. Wysłała pocisk o kolosalnej śmiertelnej sile. Rozerwał masę Japończyków i pisnął:
  - O królewskie zwycięstwa!
  Eufrazja, miażdżąc Japończyków gąsienicami, zanotowała:
  - Nie tylko królewskie, ale i nasze!
  Elena ponownie wystrzeliła, używając bosych palców. Rozdarła samuraja na kawałki i pisnęła:
  - Tak, za nasze wielkie zwycięstwa!
  Elizabeth strzelała z karabinów maszynowych. Cóż, ma zbiornik miażdżący. Tak bije Japończyków.
  Dziewczyna zaśpiewała, odcinając masowo samurajom:
  - Nie ma piękniejszej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  Nie ma kraju, wierzcie, że Rosja jest piękniejsza,
  Z nami Ukraina, Białoruś!
  Ekaterina, strzelając do wroga, obnażyła zęby, nacisnęła nagą piętę na spuście i ryknęła:
  - Za Rosję, która jest najpiękniejsza ze wszystkich!
  Eufrazja, siekając w szale samurajów i rąbiąc żółtych żołnierzy, agresywnie oświadczyła:
  - Rosja stała i stanie jak skała!
  A czołg "Aleksander Trzeci" przyspieszył. Szkoda, ale szkoda, że car Aleksander III zmarł w wieku czterdziestu dziewięciu lat. Gdyby żył dłużej, być może Rosja wygrała pierwszą wojnę z Japonią. A wtedy autokracja byłaby niewzruszona i niezwyciężona. A w I wojnie światowej pucz lutowy miał miejsce już wtedy, gdy Rosja była na skraju ostatecznego zwycięstwa.
  Ale gdyby nie było porażki w wojnie z Japończykami, nie byłoby myśli. A to oznacza siedlisko zamieszek i wszelkiego rodzaju spisków. Ponadto w zasadzie zdrowy jak byk Aleksander Trzeci mógł żyć dłużej. I czy zdoła osobiście wygrać I wojnę światową? I co? Cesarz austriacki, który wziął udział w bitwie z Rosją Franciszek, żył osiemdziesiąt sześć lat i poprawił sześćdziesiąt osiem. I zmarł w 1916 roku! I że Aleksander III nie mógł żyć tak długo, a nawet dłużej?
  W każdym razie Rosją rządzi teraz Mikołaj II. A jego panowanie jest długie.
  Już w czasie wyprzedza Katarzynę II. A więc może również zablokować Piotra Wielkiego. A może Iwan Groźny. To prawda, że przez jakiś czas rządził czysto nominalnie.
  Elizabeth strzela ponownie. Rozbija japoński samochód i szczerząc zęby mówi:
  - Wierzę w epokę komunizmu!
  I mruga do swoich partnerów!
  Elena kosi samuraja serią karabinów maszynowych i mówi, obnażając białe zęby:
  - Nastanie nowa era i wschody słońca!
  I znowu, za pomocą bosych palców, dziewczyna strzela.
  Ekaterina, strzelając do swoich przeciwników, agresywnie wydała:
  - Era cara Mikołaja II będzie bardzo chwalebna!
  A dziewczyna mrugnie do swoich partnerów. Cóż, uwielbiają to robić.
  A czołg miażdży Japończyków. I wypatruje żołnierzy.
  Na niebie walczą dwie Niemki: Albina i Alvina. Otrzymali już wszystkie pierwsze cztery stopnie Krzyża Świętego Jerzego. I pierwszy krzyż ze srebra. Drugi to srebrny z kokardą. Trzeci krzyż jest złoty. Dalej złoto z kokardką. A piąty, który dziewczyny naprawdę chcą zdobyć, to złoty z małymi diamentami. Szósty stopień krzyża jest złoty z kokardą i brylantami. I jest jeszcze siódmy stopień - platynowy krzyż z brylantami i ósmy: platynowy krzyż z brylantami i kokardą. Ostatnie krzyże są większe od złotych i mają na sobie więcej brylantów. A łuk był również wysadzany diamentami.
  Aż osiem stopni, a im wyższy stopień. Im więcej pieniędzy płaci się za to co miesiąc przez całe życie. Co więcej, posiadacze dyplomu z diamentami otrzymują nie tylko pieniądze za same nagrody, ale także spadkobiercy. Ze złotymi krzyżykami z brylantami - pięćdziesiąt lat i platynowymi krzyżami z brylantami - sto lat!
  Nagrody z diamentami są rzadkie, ale są w stanie zapewnić na długi czas nie tylko samego bohatera, ale także potomstwo.
  A dziewczyny z Niemiec bardzo się starają na nie zarobić.
  Albina zestrzeliwuje japoński samolot gołymi palcami u nóg i ćwierka:
  - Ale wielka Rzesza....
  Alvina odcięła kolejny samochód z krainy wschodzącego słońca i kontynuowała z siłą:
  - Kazano nam nie dryfować!
  Albina zawróciła samolot i oddała serię. Japończycy zapalili się jak świeca.
  Blondynka gruchała:
  - O wielkość aryjskiego komunizmu na całym świecie!
  Alvina uderzyła w samochód samuraja i gruchnęła:
  - Za nasz wielki sukces!
  I używając bosych palców u nóg, ponownie wysłała morderczy dar śmierci.
  Niemki były niezwykle silnymi złodziejkami. A teraz zabijają wrogów Rosji. Ale równie dobrze mogą zabijać rosyjskich żołnierzy. Są najemnikami.
  Lermontow pisał o takich ludziach;
  Ale co za cud z daleka?
  Jak setki zbiegów...
  Ukazał się nam z woli losu,
  Aby zdobyć sławę i pozycję!
  Albina zauważyła agresywnie, powalając nowego Japończyka z dużą pewnością siebie:
  - Jestem najlepsza na świecie!
  Alvina odcięła innego japońskiego pilota, również krzyknęła sprzeciwiając się i pokazała swój język:
  - Nie! Jestem najlepszy na świecie!
  Albina zaśpiewała pojednawczo, zestrzeliwując japońskie samoloty:
  - Jesteśmy najlepsi na świecie
  Wszystkich wrogów namoczymy w toalecie...
  Ojczyzna nie wierzy we łzy -
  Damy złym oligarchom w mózgu!
  Ale wśród innych wojowników obcego legionu walczy również Jane Armstrong. Piękna brytyjska dziewczyna. A z nią w zespole również wyłącznie płeć piękna.
  Wojownicy oczywiście boso iw bikini.
  Gertrude załadowała broń gołymi palcami. A Malanya wskazał i strzelił.
  Przewrócona japońska armata.
  Monica zaćwierkała, kiwając głową.
  - Chwała Wielkiej Brytanii!
  Jane Armstrong śpiewała, strzelając z karabinu maszynowego:
  - Rządź Britannią nad niebiańskimi morzami,
  Nigdy nie będziemy niewolnikami!
  Chwała naszej angielskiej ziemi!
  Cóż, Rosja ma cara!
  I znowu wojownik weźmie go i strzeli bardzo celnie. A japoński czołg został podzielony na kawałki.
  Gertruda prowadząca ogień wzięła go i zaśpiewała:
  - Jasne słońce nadziei
  Wznoszący się ponownie nad krajem...
  Wygrywamy jak wcześniej
  I poszli na wędrówki!
  I angielskie kobiety w pełnym rozkwicie i bojowym transie.
  Oleg Rybachenko walczy z Japończykami. Jest bardzo podobny do chłopca z kreskówki Conan. Tylko jeszcze szybciej. I tak ci samuraje są młóceni. Jasne jest, że Japonia nie ma szans z takim zespołem.
  Chłopiec terminator wziął i rzucił granatem bosą stopą i agresywnie śpiewał:
  - Wstań ogromny kraj,
  Przygotuj się do walki na śmierć i życie!
  Z bardzo ciemną armadą,
  I żółta horda!
  Margarita również wzięła i wycięła swoimi mieczami potrójny młyn. Następnie
  Gołą piętą uderzyła w wiązkę granatów, które rzucił jej posłaniec.
  Rozerwał masę Japończyków i zaśpiewał;
  Niech szlachetna wściekłość
  Rozerwij się jak fala...
  Jest wojna ludowa -
  Święta wojna!
  Tak, to para nieśmiertelnych dzieci, które są bardzo aktywne w niszczeniu i siekaniu wrogów. Od takich chłopczycy nie ma miłosierdzia samurajów. Ale w każdym razie tutaj cała armia carska składa się z bohaterów i najbardziej realnych zwycięzców.
  Oleg Rybachenko, siekający przeciwników, zauważył:
  - Bez litości, bez litości, bez litości dla wroga!
  Jestem nikim, jestem nikim, armię rozerwę mieczem!
  A chłopak znów zagwiżdże w specjalnym zakresie. A kruki zemdleją, przebijając dziobami na śmierć czaszki żołnierzy kraju wschodzącego słońca.
  
  PIEKŁO NIEMIECKIEJ PANTERKI uśmiech
  ADNOTACJA
  Niemieckim dziewczynom udało się zrobić taką "Panterę", która jest mocniejsza głowa i ramiona niż sowieckie czołgi. W rezultacie Wehrmacht odwrócił losy wojny i zaczął wygrywać. Kiedy dziewczyny walczą boso, nie można ich powstrzymać.
  . ROZDZIAŁ 1
  Jeśli radziecki czołg T-34 był dla Niemców szokiem, to naziści odpowiedzieli na to jeszcze groźniejszym i skuteczniejszym czołgiem Panther-2. Gerda i Charlotte opracowali całkowicie nowy czołg. Z wąską i małą wieżą. Liczbę członków załogi zmniejszono do czterech. Silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone razem i poprzecznie, a skrzynia biegów na samym silniku. Masa czołgu została zmniejszona do trzydziestu sześciu ton. W tym samym czasie pancerz boczny stał się podobny do pancerza "Tygrysa" -2 z 82 mm pod wzniesieniami. A czoło kadłuba ma 120 mm pod dużymi spadkami, a czoło wieży ma 150 mm, boki 82 mm i również ze spadkami. Z silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych taki czołg był mobilny i zwrotny. Jego podwozie stało się również lżejsze i łatwiejsze w naprawie oraz bardziej przejezdne. Niektóre elementy zostały wyjęte z kadłuba. Wysokość zbiornika to tylko 1,80 metra.
  Jego pojawienie się było szokiem dla wojsk sowieckich. Samochód tak naprawdę nie dotarł do Kurskiego Bulge. Zaczęło się ukazywać w serii dopiero we wrześniu czterdziestego trzeciego roku.
  Jednak podczas kontrataku Mainsteina czołg ten został po raz pierwszy użyty masowo.
  A sama Gerda ze swoim zespołem wzięła udział w bitwie.
  Mimo mrozu dziewczyny były w bikini i boso, takie dzielne złodziejki.
  Do tej pory czołg miał starą 75-milimetrową lufę, która wystarczyła do pokonania wroga.
  Gerda oddała strzał z armaty bosymi palcami i trafiła radziecki pojazd w czoło.
  Wtedy wojownik zaćwierkał:
  - Chwała ideom bractwa aryjskiego!
  Ta dziewczyna bardzo trafnie określiła trzydzieści cztery.
  Potem Charlotte, jakby uderzona, z szybkostrzelnej armaty. I uderz w czołg w sam środek wieży. I ryk:
  - O wielkie zwycięstwa!
  A potem Christina wzięła i zwolniła. Dziewczyny strzelały na zmianę, a nawet używały bosych stóp.
  Wojownik śpiewał:
  - Czeka mnie moje zwycięstwo!
  Magda też trafiła. Dziewczyna również użyła bosych stóp i rozbiła inny sowiecki samochód, gruchając:
  - W imię Jezusa!
  Cztery Niemki ciężko pracują. I bardzo skuteczny.
  I kolejny czołg zwala z nóg. Wojownicy pracowali jak batalion myśliwski.
  W jednej bitwie znokautowali czterdzieści sowieckich czołgów, sami otrzymali kilka trafień, które odbiły się rykoszetem.
  Kontratak Mainsteina zwyciężył w sile, a Niemcy byli w stanie pokonać wojska radzieckie i przerzucić je nad Dniepr.
  To było pierwsze wielkie zwycięstwo od miesięcy. A naziści byli w stanie utrzymać Dniepr.
  Ale w styczniu Armia Czerwona ruszyła ponownie, tym razem w okolice Leningradu, i odniosła sukces. Co prawda próba ponownego zmuszenia Dniepru na południu nie powiodła się, ale blok z Leningradu został usunięty. Na tym tle Niemcy utrzymali się w centrum i co najważniejsze na przełomie Dniepru. Zacięte walki zimą nie dawały Armii Czerwonej przewagi na tym odcinku.
  Oczywiście nowy czołg "Pantera" -2 odegrał pewną rolę. Okazało się, że odniósł sukces. Szybki i dobrze zabezpieczony. Prawie dwa razy lżejszy od "Tygrysa" -2 i praktycznie nie gorszy od tego samochodu w rezerwacji. Nawiasem mówiąc, "Tygrys" -2 nie wszedł do serii. Zamiast tego nie pojawiła się potężniejsza modyfikacja Panther-2, tylko o tonę cięższa.
  A Hitler nakazał przeprojektowanie Tygrysa-2, aby pancerz był znacznie grubszy dla tej wagi. Kosztem broni były spory - czy zwiększyć kaliber broni, czy nie. Jednak więcej kalibrów ma mniejszą szybkostrzelność, celność i zapas pocisków.
  Oto stara broń Pantery, dobrze radzi sobie ze swoim zadaniem. A nawet IS-2 uderza w czoło.
  Czy warto więc zmienić? Chociaż pocisk jest mały i nie niszczy za bardzo.
  "Pantera" -2 B, z całym działem 88 mm, była maszyną mniej lub bardziej odpowiadającą wojsku.
  Wiosną Niemcy przystąpili do ofensywy na froncie włoskim, wykorzystując chwilową ciszę na wschodzie.
  I udało im się pokonać wojska alianckie w tym sektorze frontu. Do sukcesu przyczyniło się również pojawienie się ME-262. Nowy myśliwiec odrzutowy był szokiem. Pojawił się wcześniej niż prawdziwa historia, dzięki czemu eksperci przekonali Hitlera, aby nie robił blitzblomera, jako nieskutecznego modelu. Ponadto zamiast programu rakietowego Fau priorytet postawiono na rozwój samolotów odrzutowych. A to wpłynęło na przebieg wojny. A Charlotte i Gerd przekonali o tym Hitlera.
  Mówią, że rakiety są naprawdę nieskuteczne ze względu na ich niską celność i wysoki koszt. Ale samoloty odrzutowe to przyszłość. Co więcej, ME-262 jest dość łatwy w obsłudze, dzięki czemu jest dostępny dla asów. I trudno go powalić. Większa masa w locie pojazdu umożliwiła zawieszenie na nim opancerzenia i dwóch silników odrzutowych, a zwrotność w pionie jest imponująca. A potężna broń umożliwiła zniszczenie samochodu za jednym zamachem. Szczególnie dobre okazały się dwie dziewczyny, które zostały asami w swojej pierwszej bitwie: Albina i Alvina.
  Z reguły walczyli prawie nago, tylko w krótkich spodenkach i cienkim pasku materiału na piersiach. I zdziałali cuda.
  Albina wykonała zwrot. Nacisnęła bosą stopę na pedale. Zestrzelił amerykański samolot i zaśpiewał:
  - O potęgę aryjskiego komunizmu!
  Alvina strąciła samochód sojuszników i dalej strzelała gołymi palcami. I gruchała:
  - Dla naszych chłopaków!
  Dziewczyny są szykowne, niezwykle wojownicze i wojownicze. Są bardzo znani z niszczenia sojuszników na niebie.
  I tak wściekle zdobywa rachunki.
  Naziści już znokautowali sojuszników, zdobywając wielu jeńców i trofeów z Włoch. Ale na Sycylii są osłaniane przez potężną flotę sojuszników.
  W lecie alianci przygotowują desant we Francji. Ale są w niełatwym nastroju. Niemcy stali się silniejsi i mają najlepsze czołgi na świecie. A myśliwce odrzutowe są też najlepsze na świecie, tylko że do tej pory jest ich około tysiąca, a nie tak wiele.
  Ale są bardzo zabójcze.
  Latem i Stalin szykuje ofensywę. Ale zadanie jest trudniejsze niż w prawdziwej historii. W Polesiu nie ma balkonu, a Dniepr nadal stanowi poważną przeszkodę. A niemiecka obrona jest silna.
  Ale na razie czołgi niemieckie są prawdopodobnie lepsze. A także samoloty. Tutaj pojawił się TA-152, ewolucja Focke-Wulfa, a taka maszyna to bardzo poważny samolot. A jednocześnie uniwersalny. I bez wątpienia jest w stanie zestrzelić przeciwników. Potężna broń i zbroja. I najlepsze osiągi i prędkość lotu.
  Niemcy zarówno w powietrzu, jak i na lądzie otrzymali lepszy sprzęt. Ale nie mają jeszcze dość. I zgromadzili siłę i byli w aktywnej obronie.
  Armia Czerwona, używając nowych czołgów IS-2 i T-34-85, przeszła do ofensywy. Główny cios zadano w centrum. Część sił jednak uderzyła również w turę Dniepru. Niemcy byli gotowi do odparcia ciosu. Chociaż nieco wcześniej rozpoczęło się lądowanie aliantów w Normandii.
  Na początku się udało. Ale wtedy czołgi rozpoczęły miażdżący kontratak. Działo samobieżne E-10, bardzo lekkie i małe działo samobieżne z dwoma leżącymi członkami załogi, również brało udział w bitwach, po prostu miażdżąc sojuszników. Bardzo niska sylwetka o długości 1,2 metra, waga dziesięciu ton i silnik o mocy 400 koni mechanicznych zapewniały fajną mobilność. Jednocześnie przedni pancerz 80 mm na dużym nachyleniu sprawiał, że samochód był prawie nie do przebicia na czole sojuszników. I raczej mały, podstępny. I kłuje swoich sojuszników jak pszczoła. A Niemcy zmiażdżyli sojuszników. Albina i Alvina zestrzelili ponad trzysta samolotów każdy i otrzymali Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi dębowymi mieczami i diamentami. Te dziewczyny były po prostu niesamowite.
  I zmiażdżyli wszystkich bez żadnych problemów w swojej skuteczności.
  Albina, za pomocą bosych palców u nóg, skierowała wojownika na wroga i zaczęła go powalać swoją dziką furią. A potem trzy myśliwce i aliancki bombowiec padły w ogniu.
  Wojownik zamruczał:
  - Za Prusy!
  Alvina nadal miażdżyła sojuszników siły i dosłownie paliła ich. I gruchała:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  I znowu, bosymi palcami, wycelowała broń w cel. I wyszło świetnie.
  Alvina napisała na Twitterze:
  - Jesteśmy wielkimi tygrysami, ucieleśnieniem królowej!
  Albina odcięła kolejny angielski samolot, sprawiła, że zaczął dymić i gruchać:
  - Jeśli kobieta jest tygrysicą, to rozerwie mężczyznę na kawałki, nawet jeśli nie jest kompletnym osłem!
  I naciśnij pedał gołą piętą.
  Alvina, strzelając do przeciwników i kosząc ich, zauważyła:
  - Bose stopy dziewczyny, każdy mężczyzna będzie zmuszony czołgać się pod piętą!
  Albina, po zestrzeleniu kolejnego samolotu sił sojuszniczych, zgodziła się:
  - Mężczyzna na widok gołej kobiecej pięty staje się pełnym filcowym butem!
  Alvina gołymi palcami odcięła inny brytyjski samochód, obnażając zęby, wydała:
  - Bosa dziewczyna założy pełnego mężczyznę, nawet jeśli jest przyzwyczajony do robienia innym butów!
  Albina, powalając Amerykanina, zauważyła:
  - Człowiek powinien być silny jak dąb i nie pozwalać, by odpryski były z niego usuwane jak z pnia!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - Bosa kobieca pięta, mężczyzna zostanie rozebrany do bramki i obuty po uszy!
  Albina zmieniła nieco temat, odcinając się od innego Amerykanina:
  - Żołnierz to krzemień, jeśli umysł nie jest brukiem!
  Alvina znokautowała wroga gołymi palcami, a kamień zębów zauważył:
  - Mężczyzna to prawdziwy diament, gdy ma serce ze złota i żelazne nerwy!
  
  Albina, po zestrzeleniu innego samolotu alianckiego, gruchała:
  - Człowiek musi być silny jak stal, ale ciasny jak kikut!
  Alvina zauważyła agresywnie, tnąc amerykański samolot:
  - Człowiek powinien mieć orle oko, a słuch nie powinien przypominać wrony!
  Albina, powalając wroga, pisnęła:
  - Człowiek ma tylko odwagę orła, ale w rzeczywistości najczęściej postać jest typowym kurczakiem!
  Alvina agresywnie zauważyła, odcinając Amerykanina skokiem bojowym:
  - Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko obrzydliwa męska impotencja!
  Krótko mówiąc, dziewczyny są po prostu super. A do lipca każdy zestrzelony samolot przekroczył 500 sztuk i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Lądowanie aliantów w Normandii zakończyło się całkowitą porażką. Tylko Niemcy schwytali ponad siedemset tysięcy jeńców. I to jest fajny i kolosalny sukces!
  Na wschodzie Armii Czerwonej udało się tylko nieznacznie odepchnąć Niemców. Naziści byli dobrze ufortyfikowani i walczyli jak diabły. I korzystali z fortyfikacji wzniesionych wcześniej przy udziale miejscowej ludności. I oczywiście to im pomogło. Naziści walczyli desperacko i odpierali prawie wszystkie ataki.
  Bitwy wykazały, że "Pantera"-2 z dużym nachyleniem przednich płyt pancernych i niską sylwetką jest nadal niewrażliwa na radzieckie czołgi na czole. I dobrze radzi sobie z maszynami Armii Czerwonej. I ma duży zapas muszli.
  Tak więc wszystkie ataki wojsk radzieckich ułożyły się w solidny blok. Tak, a faszystowska piechota miała karabin szturmowy MP-44, który nie miał sobie równych i dosłownie znokautował sowiecką piechotę. Tak więc z faszystami nie można było w żaden sposób sobie poradzić.
  A Fritz odparł atak. Dopóki nie spieszyli się do kontrataku. Trzeba było wypuścić nowy czołg "Tiger" -3, cięższy, z mocniejszym silnikiem i lepiej chronionym.
  Tak i rozwijać samoloty odrzutowe. Zwłaszcza XE-162 - myśliwiec odrzutowy znacznie tańszy, lżejszy i łatwiejszy w produkcji niż bombowce ME-262 i Arado.
  Nowy niemiecki czterosilnikowy Yu-488 również nie był zły, który dzięki mniejszej powierzchni skrzydeł osiągnął kolosalną prędkość jak na bombowiec śmigłowy, wynoszący siedemset kilometrów na godzinę.
  Podczas gdy Fritz gromadził siły. I prowadzili wojnę podwodną... Porażki aliantów we Włoszech i Francji osłabiły pozycję Roosevelta. I tu też Amerykanie zostali pokonani, gdy próbowali wylądować na Filipinach. Japońskie pancerniki były w stanie wykryć i zniszczyć amerykańskie siły desantowe.
  Roosevelt przegrał wybory z młodym republikaninem Josephem Bidenem. I to jest prezydent, który otwarcie oświadczył, że ZSRR nie potrzebuje pomocy. Że Stalin jest gorszy od Hitlera i że wszystkie wysiłki muszą być skoncentrowane na Japonii.
  Churchill też miał problemy.
  Dlatego póki Hitler czekał, a Niemcy siedzieli w ścisłej obronie. Dopiero na Sycylii przeprowadzili operację i odbili ją aliantom. Ponadto flota brytyjska przerzedziła się z powodu działalności nazistowskich okrętów podwodnych.
  Jesienią Armia Czerwona próbowała posunąć się na południe. A także przeciwko Finlandii.
  Letnia ofensywa na Przesmyku Karelskim zakończyła się niepowodzeniem. Finowie i niemiecki wywiad odkryli go i przygotowali. A ZSRR przeznaczył na tę operację niewiele sił.
  Jesienią rzucono kolejne oddziały, ale one też ugrzęzły i Niemcy byli gotowi. Naziści wykorzystywali do rozpoznania samoloty odrzutowe, których radzieckie myśliwce i doskonała optyka nie były w stanie dogonić. A także wyjątkowe aparaty. I to bardzo pomogło.
  Więc w zasadzie nauczyli się, jak odkrywać dezinformację i śledzić ruchy wojsk.
  Więc teraz Stalin nie mógł uderzyć tak łatwo nagle. A do obrony podjęli się naziści.
  Zimą wojska radzieckie ponownie próbowały nacierać w centrum. Cios zadano między Dnieprem a Zachodnią Dźwiną. I to był odważny ruch. Ale to dość oczywiste i Niemcy zostali tam gruntownie wzmocnieni. I wyciągnęli najnowsze czołgi i działa samobieżne E-25 z działem 88 mm. Ta maszyna, ważąca dwadzieścia sześć ton, miała silnik o mocy 700 koni mechanicznych i przedni pancerz 120 mm pod wzniesieniami i boki 82 mm, przy wysokości 1,4 metra. Działo samobieżne jest nieprzebijalne na czole ze względu na duże kąty nachylenia pancerza. A na pokładzie wciąż był pokryty wałkami. Możesz też powiesić ekrany.
  Tak więc Armia Czerwona stanęła w obliczu bardzo poważnego wroga. Co nie jest tak łatwe do pokonania. A naziści ponownie odparli styczniową ofensywę Armii Czerwonej.
  W bitwach ponownie spotkał los Gerdy i Charlotty. Obie dziewczyny walczyły na działach samobieżnych E-25 w pozycji leżącej. I dosłownie wybili ducha z wroga.
  Gerda miotała się gołymi palcami i ćwierkała:
  - Chwała naszej armii!
  Charlotte wystrzeliła, tym razem przyciskając szkarłatny sutek do przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Chwała wielkim zwycięstwom!
  Gerda zauważyła bardzo agresywnie, strzelając do wroga:
  - Za wielkość planety!
  I gołym obcasem, jakby wcisnął guzik.
  Charlotte znów uderzyła się w rubinowy sutek i przebiła sowiecki samochód ćwierkając:
  - Za zdobyte szczyty!
  I jak się śmieje. Walka z faszystami.
  A w marcu 1945 r. hitlerowcy przystąpili do ofensywy. I zrobił pierwszy zastrzyk. Przedarli się przez obronę w rejonie Zachodniej Dźwiny.
  W tym czasie Stany Zjednoczone faktycznie ograniczyły również działania wojenne przeciwko Trzeciej Rzeszy i Wielkiej Brytanii.
  A teraz hitlerowcy skoncentrowali się na wschodzie. Hitler poważnie chciał wszystko spalić. I wszystko jest bardzo dokładne, gdy wybucha.
  Ale obrona wojsk sowieckich jest bardzo wytrwała i tym razem na kilku szczeblach. I Niemcy przedarli się przez nią po przejściu pięćdziesięciu trzech kilometrów linii, ale zostali zatrzymani na czwartej. Ponadto nastąpiła odwilż i walki zostały chwilowo spowolnione.
  Pod koniec kwietnia Stalin ponownie próbował zaatakować. A jego żołnierze byli masowo wykorzystywani podczas przełomu reflektora. Ale to też niewiele dało. Przedarli się przez obronę i ruszyli, ale potem zostali odrzuceni z powrotem na swoje pierwotne pozycje.
  "Tygrys" -3 miał przedni pancerz 250 mm, boczny pancerz 170 mm i silnik 1200 koni mechanicznych, o wadze sześćdziesięciu pięciu ton. Więc ten czołg po prostu dręczył pozycje sowieckie. Działo miało 88 mm i długą lufę 100 EL.
  W maju ZSRR otrzymał nowy czołg IS-3. Samochód był o trzy tony cięższy niż IS-2 i trudniejszy w produkcji, ale miał znacznie lepiej chronioną wieżę, zwłaszcza na czole. Mimo to działo Tiger-3 nie przebiło czoła. A sam czołg ma jeszcze gorsze właściwości jezdne niż IS-2.
  W lotnictwie odrzutowym Niemcy zachowali przewagę, a nawet swoje wysiłki. Od czerwca pojawiły się w masowej produkcji ME-262 X ze skośnymi skrzydłami i dwoma bardziej zaawansowanymi silnikami. Ten samolot rozwinął prędkość do 1200 kilometrów na godzinę i zmiażdżył wszystkich.
  Jeszcze bardziej poważną maszyną był TA-400 z silnikami odrzutowymi i sześcioma silnikami. Ta maszyna zbombardowała sowieckie przedsiębiorstwa na Uralu i poza nim. Potem i tak dalej. Potężna armada. A odrzutowiec Yu-287 stał się problemem dla radzieckich samolotów.
  Ale najbardziej nieprzyjemną niespodzianką dla Armii Czerwonej są dyskoteki, które osiągają prędkość do czterech prędkości dźwięku, a dzięki laminarnemu strumieniowi opływającemu samochód są praktycznie nietykalne.
  A potem Niemcy dostali też bezhostów ME-263 na rakietowych silnikach odrzutowych, bardzo małych, szybkich i zdolnych do lotu przez czterdzieści pięć minut, i można ich używać wydajniej niż przed ME-163.
  Fritz uruchomił także myśliwce Gotha, również bezzałogowe i skuteczne. A także szybowce zaczęły być używane w bitwach.
  Na morzu naziści nadal dręczyli Brytyjczyków za pomocą floty okrętów podwodnych. W tym miniaturowe łodzie podwodne dla jednej osoby. I jest bardzo skuteczny.
  Sowiecka Flota Bałtycka poniosła kolosalne straty. Oraz z lotnictwa i wojny podwodnej.
  Albina i Alvina, obie dziewczyny biegające boso iw bikini przy każdej pogodzie, a nawet tylko w majtkach, stały się legendarnymi pilotkami. Za tysiąc zestrzelonych samolotów zostali odznaczeni nową nagrodą Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Dziewczyny były niezwykle zgrabnymi złodziejkami. A takie fantastyczne relacje zyskują.
  Hitler uwielbiał je. I nawet Führer osobiście całował ich bose stopy.
  W czerwcu Niemcy próbowali nacierać wokół Dniepru. Wojska radzieckie były w defensywie. Ale stopniowo ugięli się pod naporem. Pomoc w ramach Lend-Lease faktycznie ustała. A ZSRR miał ciężkie chwile. Bombardowania rosły.
  Radziecki czołg T-34-85 był dość słabym działem przeciwko niemieckim pojazdom. I nie było możliwe stworzenie mocniejszego T-54. A potem postawiono główny zakład na działo samobieżne SU-100. Ten samochód w prawdziwej historii nie stał się zbyt masowy, ale alternatywnie jego produkcja rosła coraz bardziej.
  Wtedy to Niemcy mogli posuwać się naprzód w centrum i zbliżać się do Smoleńska, tam toczyły się bitwy z masowym użyciem SU-100. Szczyt osiągnięto w sierpniu.
  Załoga czołgu Elżbiety dokonała cudów nad tym działem samobieżnym. Zwłaszcza, gdy dziewczyny walczyły prawie nago i boso.
  Elżbieta nawet nacisnęła guzik armaty szkarłatnym sutkiem i uderzyła w nazistowski czołg, gruchając:
  - Za Wielką Rosję!
  Ekaterina przycisnęła szkarłatny sutek do piersi. Rozbiła niemiecki samochód i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  Elena również strzelała z wielką celnością. Uderzyła faszystowski czołg za pomocą rubinowego sutka piersiowego i pisnęła:
  - Za Ojczyznę!
  Eufrazja na zmianę strzelała z działa samobieżnego we wroga. I używając sutka truskawkowego jęknęła:
  - Za Ojczyznę!
  To były walczące dziewczyny.
  Wszyscy Niemcy to kij i kij. Radzieckie działo nie trafia Tygrysa-3 w czoło. Tak, a "Pantera" -3 jest nieprzenikniona. Niemcy pogrubili w nim pancerz, a żeby nie stracić mobilności, zainstalowali silnik o mocy 900 koni mechanicznych. Więc pręt ich samochodu bezwstydnie.
  Elizabeth strzela bosymi palcami. Sowiecki pocisk rykoszetuje.
  Dziewczyna ćwierkała:
  Będziemy walczyć o komunizm!
  Ekaterina również rzucała się gołymi palcami i zauważyła, obnażając zęby:
  - Nie! Nie to!
  Elena, również bosą stopą, strzelała do nazistów i śpiewała:
  - Odważnie pójdziemy do bitwy!
  Eufrazja, agresywnie zauważyła, obnażając zęby:
  - O władzę Sowietów!
  A także jak ogień, bosymi palcami. To agresywna dziewczyna.
  Armia Czerwona wycofała się trochę w centrum, ale zatrzymała Smoleńsk... Jesienią Niemcy zaprzestali ataków, ale korzystając z przewagi powietrznej zaczęli intensyfikować bombardowania. I ta presja rośnie. A bomby spadały na ZSRR bez przerwy.
  Do tej pory w kraju Sowietów nie było lotnictwa i po prostu nie było nic do ukrycia działań wroga.
  A wróg nalega. I coraz bardziej aktywne i brutalne bombardowania Rosji.
  Huffman przekroczył również 1000 zestrzelonych samolotów w grudniu 1945 roku i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z Platynowymi Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentami.
  A dziewczyny przyniosły swój wynik po dwa tysiące każda i każda otrzymała specjalną nagrodę. Gwiazda Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego oraz liście dębu srebrnego, miecze i diamenty.
  Tak, Albina i Alvina to fajne i bardzo piękne dziewczyny, które walczą prawie nago i boso i pokonują wszelkie hordy od razu - to zabójcze dziewczyny.
  Zimą Armia Czerwona próbowała awansować. W bitwach brały udział czołgi IS-3. Ale ta maszyna jest dość pracochłonna w produkcji i przy słabych zdolnościach przełajowych, pomimo dobrej ochrony czoła, wojsku tak naprawdę się to nie podobało. I zażądali wymiany czołgu. Ale IS-4 napotkał problem. Stalin zakazał rozwoju czołgów cięższych niż czterdzieści siedem ton. I kiedy ten czołg był w stanie zawieszenia. A także próby stworzenia innych maszyn z rodziny Isov.
  Do tej pory Fritz miał przewagę w jakości technologii. I rosło na niebie.
  W odpowiedzi wzrosła więc produkcja czołgów średnich T-34-85 i SU-100. Do tej pory na tym opierała się doktryna ZSRR.
  Ofensywa zimowa zakończyła się niepowodzeniem. Poważny postęp nie był możliwy, a straty były duże.
  Niemcy gromadzili czołgi. Nadszedł rok 1946... Siły Fritza gromadziły się i planowały atak w maju.
  Do tej pory ZSRR nie mógł stworzyć myśliwca odrzutowego i przegrał beznadziejnie w bitwie powietrznej.
  Dwie dziewczyny Albina i Alvina dotarły do trzech tysięcy zestrzelonych samolotów do marca 1946 roku. I otrzymali nową nagrodę - Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A to jest bardzo kolosalny wskaźnik sukcesu.
  A w kwietniu dyskoteki III Rzeszy oprócz barana brały i stosowały ultradźwięki. I to był pierwszy, który przebił odrzutowiec laminarny i był bardzo udany.
  ZSRR miał przed sobą trudne czasy.
  . ROZDZIAŁ 2
  W maju 1943 r. rozpoczęła się nowa wielka ofensywa hord hitlerowskich. Po rozkopaniu czołgów i zebraniu masy "Tygrysów" -3, które stały się czołgiem głównym, jako najbardziej chronionym i potężnie uzbrojonym, naziści rozpoczęli taranowanie. I udało im się przebić obronę i zacząć omijać Dniepr od północy.
  Na niebie dominowali naziści. Sytuację pogorszyło wejście Turcji do wojny.
  Turcy walczyli z Rosją trzynaście razy w swojej historii. A na czternastego liczyłem, wciąż wygrywam. Co więcej, III Rzesza jest z nimi, a Zachód nie ingeruje. Rzeczywiście, w Wielkiej Brytanii upadł reżim Churchilla, a nowy rząd zgodził się na rozejm z Trzecią Rzeszą. A Stany Zjednoczone oficjalnie ogłosiły rozejm. Co więcej, wojna z Japonią nie układała się zbyt dobrze, a straty Ameryki w walce z samurajami były ogromne.
  Więc tutaj Trzecia Rzesza jest całkowicie uwolniona. I udało mu się przekonać Turcję do otwarcia drugiego frontu na Zakaukaziu.
  Armia osmańska długo przygotowywała się do wojny i rzuciła na ZSRR milionową armię z dużą ilością sprzętu. Więc teraz się okazało i to wcale nie jest dobre dla Rosji. Kolejnym problemem są bombowce odrzutowe TA-500, które mogą praktycznie bezkarnie niszczyć sowieckie fabryki. I bezogonowy B-28 odrzutowy, który mógł dotrzeć do dowolnego punktu w ZSRR i dosłownie go zniszczyć. Więc teraz Rosja jest mocno naciskana. Pogorszyło się też zaopatrzenie Armii Czerwonej, zwłaszcza w materiały wybuchowe i amunicję. A paliwa zabrakło. Niemcy zbombardowali studnie w Baku i regionie Wołgi.
  Więc teraz naziści mieli szansę i zdali sobie z tego sprawę. Przede wszystkim chcieli zdobyć Donbas. Tam obrona okazała się słabsza niż w kierunku Moskwy i się udało.
  O Charków toczyły się zacięte bitwy. I było tam bardzo krwawo.
  Gerda i jej załoga walczyli na "Tygrysie" -4, czołg ten był wyposażony w mocniejszy silnik z turbiną gazową o mocy 1500 koni mechanicznych i miał potężniejsze działo 105 mm w lufie o długości 100 EL, ale o tej samej wadze.
  Tak, a broń niemców jest ładowana automatycznie i szybkostrzelna.
  A waga czołgu jest taka sama, sylwetka jeszcze niższa, a nachylenie pancerza jeszcze większe.
  "Tiger" -4 to bez wątpienia bardziej zaawansowany czołg, a jego wojownicy jako pierwsi go przetestowali.
  Gerda wystrzeliła, przyciskając swój szkarłatny sutek na przycisk joysticka i gruchnęła:
  - Nasze zwycięstwo nie jest odległe.
  I rozbił radziecki samochód IS-3.
  Charlotte również uderzyła sowieckie pojazdy i przebiła zbroję, przepaliła ją i gruchała:
  - Za nasze zwycięstwa!
  I jak się śmieje.
  A Christina weźmie i spoliczkuje. A sowiecki SU-100 wybuchnie. A potem ćwierka:
  - Za komunizm.
  Oczywiście dziewczyna użyła rubinowego sutka.
  Magda również strzelała gołymi palcami. Uderzyła wroga i gruchnęła:
  - O nowe osiągnięcia!
  A dziewczyny się śmieją. Do tej pory robili to wszystko na najwyższym poziomie.
  Naziści ominęli Charków, a potem go zdobyli. Następnie ruszyli na Kranodon i Woroszyłowgrad. Fell and Eagle... A to poważny cios dla Armii Czerwonej.
  Stalin kazał zachować Orła za wszelką cenę, ale naziści... okazali się silni. Jak również ich potężne działa samobieżne. W szczególności Sturmtigr i jej potężniejszy Sturmlev. Ostatnie działo samobieżne wyposażono w jeszcze lepszą i potężniejszą bombę odrzutową.
  I gruntownie zmiażdżył budynki. A dziewczyny krzątały się w pobliżu bombowca. Załoga Agaty i Adali dobrze pracowała dla Szturmlewa. A dziewczyny oparły gołe nogi o żelazo.
  Agatha wystrzeliła, naciskając gołymi palcami na przyciski joysticka i ryknęła:
  - Zniszczymy cały świat przemocy!
  Adala zaatakowała z karabinów maszynowych, a odcinając piechoty zanotowała:
  - I pogrzeb kapitalizm.
  A goły, różowy obcas będzie błyszczał.
  Jeśli jednak spojrzeć, pytanie brzmi, co jest w III Rzeszy? Może też kapitalizm?
  Agatha, rzucając się na swoich przeciwników, gruchała:
  - O przyszły pokój na świecie!
  A wyrzutnia bomb znów zadziałała, niszcząc jednocześnie cały budynek. I należy zauważyć bardzo skuteczny ruch.
  Adala, strzelając gołymi palcami, potwierdziła:
  - Chwała naszej armii na wieki!
  Walczące dziewczyny tutaj w III Rzeszy, ale nie gorzej w ZSRR. Wiedzą też, jak walczyć.
  O Kursk już toczyły się bitwy i walczą tam Rosjanki.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Złamać!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Walka...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozwalili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą wybuchową paczkę, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  Ale nadal wojownicy i Kursk nie powstrzymywali się. Wróg przedarł się przez sowiecką obronę, posuwając się w kierunku Woroneża. Lato i ciepło... Jest już szósty rok Wielkiej Wojny Ojczyźnianej, a wszyscy są bardzo gorąco i radośnie. Choć straty po obu stronach są kolosalne.
  Gerda wraca do akcji i oczywiście wypróbuje najnowszy czołg.
  Gerda, Charlotte, Kristina i Magda jadą na czołgu E-100 klasy U. Ten pojazd jest bardziej kompaktowy, dla czterech członków załogi. A jego bronią jest bombowiec odrzutowy i uniwersalne 88-milimetrowe działo 100 EL - niszczyciel czołgów.
  Wojownicy idą i gwiżdżą na siebie.
  Gerda strzela z długiej armaty. Uderza w bok z odległości IS-3 i ćwierka:
  - Oddamy nasze serca za ojczyznę,
  A Stalina usmażymy i zjemy!
  Charlotte wystrzeliła z wyrzutni rakiet. Zakryła sowiecki bunkier i pisnęła:
  - Jesteśmy niezwyciężeni!
  Christina wzięła go i warknęła, naciskając spust gołą piętą:
  - Dostaniemy to w obu!
  Dolbanula i zręcznie i Magda. Zniszczono radzieckie działa samobieżne SU-152. I gruchała:
  - Nadejdzie czas, nadejdzie zwycięstwo!
  Gerda pisnęła, strzelając:
  - Nikt nas nie powstrzyma!
  Charlotte potwierdziła:
  - Ale Pasaran!
  Rudowłosa bestia przeszła z Gerdą całą I wojnę światową, zaczynając od Polski, a kończąc na wielkiej ofensywie, która rozpoczęła się w maju. Rudowłosy diabeł widział wiele rzeczy.
  I gotowy do walki do końca!
  Christina też strzela i obnażyła zęby. Jej włosy są złotorude. Na wojnie dziewczęta się nie starzeją, a może nawet młodnieją! Są tak zaciekli i kochający. Obnażyli zęby.
  I ani jednej dziury w zębach.
  Magda ma włosy koloru złotego liścia. A także aktywnie się uśmiechając. Fajna dziewczyna. Ma tak agresywną grację i energię tysiąca koni.
  Gerda, dziewczyna o siwych włosach, strzela i komentuje z uśmiechem:
  - Na świecie jest wiele dobrych i brzydkich... Ale do cholery, jak długo ta wojna się przeciągnęła!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - I faktycznie, II wojna światowa ciągnie się zbyt długo. Wszystkie walki i walki... To naprawdę wyczerpujące!
  Christina przesunęła bosą stopą po zbroi i krzyknęła:
  - Ale Wielka Brytania wciąż nie jest pokonana!
  Magda strzeliła do Rosjan i warknęła:
  - Musi zostać pokonany! To jest nasze credo!
  Gerda syknęła, strzelając do Rosjan, obnażając zęby z kości słoniowej:
  - Potrzebujemy wygranej!
  Fucked i Charlotte, ryknęła:
  - Jeden za wszystkich, nie wytrzymamy ceny!
  Rudowłosa i złota bestia Christina pisnęła:
  - Nie! Nie stójmy!
  Magda cmoknęła szkarłatnymi ustami, ćwierkając:
  - Nie idziemy do sklepu za cenę!
  I strzeliła złotowłosa harpia.
  Gerda trafiła także w rosyjskie czołgi. Uderzyłem w samochód i krzyknąłem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Charlotte dodała, śpiewając:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Christina poparła impuls piosenki:
  - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
  Magda kontynuowała śpiewnym głosem:
  - I damy wszystkim komunistom w mózgu!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie. Generalnie mają dobry czołg. Tylko z daleka ciężko jest przebić się czołowo przez ciężkie pięćdziesięciotonowe IS-3. Ale przecież Niemcy mają trudny pocisk, ale z rdzeniem uranowym. A w armii jest wielu Murzynów. Którzy walczą z szaloną furią. I nie każdy może z nimi konkurować.
  Dziewczyny są przyzwyczajone do walki na boso. Nawet w Polsce byli tylko w jednym bikini i boso.
  Kiedy goła podeszwa styka się z podłożem, odmładza się. Może dlatego dziewczyny się nie starzeją! Chociaż czas ucieka! Wojownicy, powiedzmy, że są bardzo bohaterscy.
  Dokonali tak wielu wyczynów, ale walczą jak zwykli żołnierze. I zawsze tylko w bikini i boso. Zimą przyjemnie jest nawet klepać bosymi stopami w zaspy śnieżne.
  Gerda strzela i śpiewa:
  Przejdziemy przez ogień i wodę!
  Charlotte ostrzelała Rosjan swoim bombowcem i powiedziała:
  - Chwała ludowi pruskiemu!
  Christina też strzeliła i pisnęła:
  Będziemy rządzić planetą!
  Magda przybita i potwierdzona:
  - Na pewno będziemy!
  Gerda ponownie uderzyła w pocisk i pisnęła:
  "Nawet napalm nas nie powstrzyma!"
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - A nawet bomba atomowa, której się nie boimy!
  Christina uciszyła się i odpowiedziała:
  - Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej! To blef!
  Magda wykrzyknęła na całe gardło:
  - Świat nie może uciec przed nowym niemieckim porządkiem!
  Niemcy w maju nacierali wokół Smoleńska od północy. Ich kolumny pancerne są silne, a w Afryce i krajach arabskich rekrutuje się dużo piechoty. Fritz są brane według liczby.
  Ponadto Niemcy były uzbrojone w dyskietki odporne na broń strzelecką.
  Dwie dziewczyny Albina i Alvina lecą do siebie na takim latającym spodku. Są nietykalne dzięki silnemu strumieniowi laminarnemu. Ale nie mogą strzelać na własną rękę. Ale dzięki kolosalnej prędkości mogą wyprzedzać i taranować radzieckie samoloty.
  Albina, pochylając dyskietkę, zauważyła:
  - Technologia żelaza, z pewnością niezbędna i bardzo przydatna!
  Alvina zachichotała, obnażyła zęby i syknęła:
  - Ale o wszystkim decyduje duch!
  Albina powiedziała:
  - Najbardziej, że nie jest to właśnie duch walki!
  Obie dziewczyny są blondynkami iw bikini. Bardzo piękna i boso. Kiedy wojownik nie ma butów, ma szczęście. Teraz dziewczyny są takie kolorowe i piękne.
  A przed pójściem do walki piękności na pewno będą pracować z językiem z męską perfekcją. To takie miłe i energetyzujące. Wojowniczki uwielbiają pić z magicznego naczynia. To dla nich prawdziwa uczta ciała.
  Tak dobre są dziewczyny.
  Alvina zestrzeliła dwa radzieckie Jak-11 i napisała na Twitterze:
  - Chwalebne nasze polowanie!
  Albina potwierdziła taranowanie i wydała:
  I nigdy nie będzie ostatnim!
  Alvina strąciła jeszcze trzy radzieckie samoloty szturmowe IŁ-10 i pisnęła:
  - Tak myślisz, że Bóg kocha Niemcy?
  Albina z powątpiewaniem pokręciła głową.
  - Najwyraźniej nie tak bardzo!
  Alvina zachichotała i zapytała ponownie:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Albina staranowała dwa radzieckie samochody i pisnęła:
  Wojna trwa zbyt długo!
  Alvina logicznie zauważyła:
  - Ale nadchodzimy!
  Albina uśmiechnęła się i jęknęła:
  - A więc nadejdzie zwycięstwo!
  Alvina zestrzeliła jednocześnie cztery radzieckie samoloty odważnym manewrem i pisnęła:
  - Na pewno nadejdzie!
  Albina uznała za konieczne przypomnienie:
  - Po Stalingradzie wojna nie poszła zgodnie z zasadami...
  Alvin zgodził się z tym:
  - To zdecydowanie wbrew zasadom!
  Albina pisnęła z irytacją:
  - Zaczęliśmy przegrywać!
  Alvina pisnęła z irytacją:
  - Zdecydowanie mam!
  Albina staranowała kilka innych radzieckich pojazdów i pisnęła:
  - Czy to nie jest dla nas problem?
  Alvina zestrzeliła kilka rosyjskich myśliwców i wyrzuciła z siebie:
  Myśleliśmy, że sytuacja jest beznadziejna!
  Albina uśmiechnęła się mięsożernie i syknęła:
  - Co teraz widzimy?
  Alvina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Coś niewzruszonego i wyjątkowego!
  Albina błysnęła perłowymi zębami i odpowiedziała:
  - To, że III Rzesza zwycięża!
  Alvina strąciła jeszcze kilka sowieckich samolotów szturmowych i wydobyła:
  - Naprawdę musi wygrać!
  Dziewczyny skrzywiły się. Kiedyś pracowali, a oficjalnie w żołnierskim burdelu. Wielu mężczyzn przeszło przez siebie, nie tylko biała rasa. I naprawdę im się to podobało. Cóż, jakie to przyjemne dla ciał. Ale potem dziwki znalazły się pod sowieckim atakiem. Zostali wzięci do niewoli. Cóż, przystojniacy myśleli, że zostaną zgwałceni. A oto diabeł dwa!
  Kazali dziwkom kopać okopy i okopy. A dawnym nocnym wróżkom bardzo się to nie podobało. Więc wszyscy byli w stanie uciec. Uwiodły wartowników.
  I poprzysięgli zemstę na Rosjanach.
  I walczyli przeciwko Rosji. To są cholerne...
  Albina zrzuciła jeszcze kilka rosyjskich samochodów i mruknęła:
  - Nadal możesz mieszkać z mężczyznami!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - To nawet nie jest możliwe, ale jest konieczne!
  Albina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko... słodko jest zabić.
  A dziewczyny ruchem dyskietki zestrzeliły pięć kolejnych sowieckich samochodów.
  Alvina zachichotała i powiedziała:
  - A kiedy jest gorzko?
  Albina strąciła jeszcze sześć samochodów i odpowiedziała:
  - Wyjdę za mąż po zwycięstwie! I urodzić dziesięcioro dzieci!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  I śpiewali;
  Jesteśmy rycerzami wiary faszyzmu,
  Zmiećmy bojowników komunizmu w proch!
  I jak się śmieją, kołysząc swoimi białymi szczytami.
  Tak, to faszystowskie suki i bardzo agresywne i strasznie okrutne.
  Naziści zdołali ominąć Smoleńsk i zająć Psków. Było też zagrożenie dla Leningradu. Sytuacja jest generalnie krytyczna. Chociaż nie katastrofalne. Ale ZSRR nie miał zbyt wielu rezerw. I nie wiadomo, jak długo jeszcze Rosja będzie w stanie wytrzymać. Tak, a Niemcy są wykrwawieni i wyczerpani.
  Ale Szwaby mają cztery dziewczyny i takie charty.
  Gerda wystrzeliła z armaty i trafiła T-54 w spód kadłuba i świergotała, mrugając szafirowymi oczami:
  - Nie, przecież Bóg kocha Niemcy! Na pewno wygramy!
  Charlotte chętnie się z tym zgodziła:
  - Nie możemy przegrać! Niedługo wyjedziemy do Kalinina, a od Moskwy będzie rzut beretem!
  Christina obnażyła swoje perłowe szczypce i jęknęła:
  - Jedźmy tam, będzie czas na Władywostok!
  Magda zauważyła z żalem:
  - A Japończycy już zostali pokonani. To bardzo poważna sprawa, straciliśmy ważnego sojusznika.
  Gerda znokautowała nowy radziecki czołg i pisnęła:
  - Możemy się bez nich obejść!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Jeśli dziecko się uśmiechnie, może wszystko się ułoży!
  Christina dała w rymowankach:
  - Hipopotam pękł z uśmiechu!
  Magda wspierała ją:
  - Dziewczyna ma bardzo chciwe usta!
  A wojownicy wzięli go i wybuchnęli śmiechem. Można powiedzieć, że mają iskrzącą energię i to w obfitości!
  Gerda ponownie strzeliła do sowieckich pojazdów i krzyknęła:
  - Następny wiek będzie nasz!
  Charlotte również włączyła się i potwierdziła:
  - Będą loty w kosmos!
  Christina chętnie to potwierdziła:
  - Lećmy w kosmos!
  Magda wystrzeliła z wyrzutni bomb i wydała:
  - Siedząc w gwiezdnym samolocie!
  Gerda wysunęła język i pisnęła:
  - W nowym stuleciu zapanuje imperium III Rzeszy!
  Charlotte z agresywnym uśmiechem potwierdziła:
  - I czwarta też.
  Potem piękno ponownie odwróciło sowiecki czołg.
  Christina, ta diabelska wojowniczka, lśniąca perłowymi zębami, pisnęła:
  - Tak, niech będzie nowy porządek! I chwała Wielkiemu Cesarstwu!
  Magda potwierdziła z szaloną furią:
  - Chwała Imperium!
  Gerda strzeliła ponownie i powiedziała:
  - Chwała nam też!
  I najwyraźniej dziewczyna to dostała.
  Gvozdanula i Charlotte. I bardzo trafne. Przebiłem sowiecki czołg prosto w bok. Potem zaświergotała:
  - Walczymy o nowy porządek!
  Magda, strzelając i uderzając przeciwników, potwierdziła:
  - I bez wątpienia to osiągniemy!
  Gerda znów przybiła gwoździe, i to bardzo celnie i wydała:
  - Osiągniemy z dużą marżą!
  I błyszczała szafirem i bardzo jasnymi oczami.
  Charlotte też strzeliła, uderzyła w rosyjski samochód i wrzasnęła, to diablica o pomarańczowych włosach:
  - Wszystko będzie tylko akrobacją!
  Magda również strzeliła z szaloną furią. Rozbiła T-54 i pisnęła:
  - I przyszła załoga!
  Tutaj jednak dziewczyny miały problemy. Pojawił się IS-14. Samochód jest bardzo duży. I ma 152-milimetrowy pistolet z długą lufą. Może Niemiec do przebicia.
  Gerda zmrużyła oczy i zapytała Charlotte:
  - Możesz go przykryć bombowcem?
  Ruda odpowiedziała:
  - Oczywiście jest szansa... Ale celność bombowca jest niewystarczająca!
  Christina zasugerowała namiętnie:
  - Wypróbuję mój papier z 88 wykresami?
  Gerda sceptycznie zauważyła:
  - Ten IS-14 ma przedni pancerz 400 mm przy dużym nachyleniu. Nie możesz go zabrać!
  Charlotte uśmiechnęła się i zauważyła:
  -Cholera! A myślałem, że Rosjanie takiego czołgu nie mieli! Tylko plotki!
  Magda powiedziała:
  Myślałem też, że to błąd! Ale widzimy, że tak nie jest! A lufa Rosjanina jest taka długa!
  Gerda zaśpiewała, stukając bosą piętą w opancerzoną podłogę:
  Będziemy walczyć bez strachu!
  Charlotte potwierdziła postawę swojego partnera:
  - Nie zostaniemy o krok do tyłu!
  Christina zasugerowała:
  - A co, jeśli znokautujesz radziecki czołg celnym trafieniem pociskiem w lufie?
  Gerda wątpiła:
  - Czy możesz to zrobić z dużej odległości?
  Krystyna potwierdziła:
  - Jeśli przyniesiesz płomień zapalniczki na moje gołe podeszwy, to jestem w stanie bardzo dobrze trafić!
  Zamiast odpowiedzieć, Gerda zapaliła zapalniczkę. Christina wykręciła bosą stopę, a jej nagi, lekko utwardzony obcas błyszczał w świetle płomieni.
  Gerda podpaliła podeszwę dziewczyny. Był zapach spalenizny. Bardzo przyjemny zapach, jak szaszłyk z grilla.
  Krystyna szepnęła:
  - I do drugiej pięty!
  Wtedy Magda rozpaliła ogień. Oba języki ognia lizały teraz nagie podeszwy bardzo pięknej i rudowłosej dziewczyny.
  Wtedy Charlotte krzyknęła i odsłoniła piersi. Bez żadnej ceremonii wzięła go i nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem. Pistolet wystrzelił automatycznie.
  Pocisk poleciał sam i wylądował w lufie imponującej radzieckiej maszyny.
  Jak gigantyczny słoń odcięty długi pień. Po otrzymaniu miażdżącego ciosu sowiecki czołg zatrzymał ruch. Wyglądało to tak, jakby miecz został wytrącony z jego rąk.
  Te szczęśliwe dziwki!
  Charlotte zaśpiewała, uśmiechając się radośnie:
  - Tylko strach da nam przyjaciół! Tylko ból motywuje Cię do pracy!
  Gerda dodała entuzjastycznie:
  - Chcę coraz bardziej zmiażdżyć twoje głupie twarze!
  Wojownicy III Rzeszy wydawali się bardzo zadowoleni!
  . ROZDZIAŁ 3
  Wojna trwała nadal, ale po dotarciu do Woroneża Niemcy zrobili sobie przerwę. Ciężar walki został uniesiony w powietrze. Wszystko działo się tam w dzikim spokoju Wielkiej Wojny
  Do tej pory nikt nie wygrał. Chyba że na niebie naziści są znacznie silniejsi w jakości lotnictwa.
  I zdobywaj ich asy. Próbowali także w bitwach Tiger-4, który był naprawdę dobrym samochodem. I nawet IS-3 nie jest dla niego rywalem.
  Führer, trochę zmęczony, zasugerował, by Wielka Brytania walczyła razem z ZSRR. Ale Brytyjczycy to odrzucili. Na to byłoby za dużo. Tak więc Hitler jest na razie zmuszony walczyć samotnie.
  Niemcom brakowało zasobów ludzkich. Do wojska powołano starców i młodzież od czternastego roku życia. Wykorzystywano także dywizje zagraniczne. I hivi i inne siły.
  Ale wojna trwała i trwała... Naziści wstrzymali się.
  Albina i Alvina zaatakowały radzieckie samoloty.
  Zestrzelili już cztery tysiące samolotów. I otrzymali Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami.
  Teraz wspiął się na piąty tys.
  Albina wystrzeliła, zestrzeliwując gołymi palcami i gruchając kilkanaście sowieckich samolotów:
  - O nagrody specjalne!
  Alvina również rzucała się gołymi palcami, odcinając radzieckie samoloty i krzycząc:
  - O nowy świat!
  Niemcy ugrzęzli w walkach o Smoleńsk, ale zdołali całkowicie otoczyć miasto. I strzelali do niego z dział samobieżnych "Szturmlew" i "Sturmmaus". Siła nazistów jest wielka.
  Jednak nawet małe dzieci walczyły z nazistami. Chłopcy i dziewczęta ciskali improwizowanymi ładunkami wybuchowymi w niemieckie czołgi, działa samobieżne i piechotę.
  Pionierzy walczyli bardzo odważnie. Wiedzieli, co oznacza faszystowska niewola.
  Na przykład dziewczyna Marinka wpadła w szpony nazistów. Naoliwili jej bose stopy i umieścili ją w pobliżu pieca. Języki ognia prawie lizały nagie, stwardniałe pięty dziewczyny od długiego chodzenia boso. Tortury trwały około piętnastu minut, aż podeszwy pokryły się pęcherzami. Następnie rozwiązano bose stopy dziewczyny. I znowu zadawali pytania. Bili mnie gumowymi wężami po moim nagim ciele.
  Potem minęli prąd... Marinka była torturowana do dziesięciu utraty przytomności podczas przesłuchania. A potem pozwolili jej odpocząć. Kiedy bose stopy trochę drżały, ponownie posmarowano je olejem i ponownie podniesiono piecyk. Takie tortury można wielokrotnie powtarzać. I torturować prądem i biczować gumowymi wężami.
  Marinka była torturowana przez sześć miesięcy. Aż oślepła i zsiwiała od tortur. Potem pochowali ją żywcem w ziemi. Nie zmarnowałem nawet kuli.
  Pionier Wasia, naziści smagali jego nagie ciało rozgrzanym drutem.
  Następnie nagie pięty przypalano rozpalonymi do czerwoności paskami żelaza. Chłopak nie mógł znieść krzyków, ale nadal nie zdradził swoich towarzyszy.
  Naziści rozpuścili go żywcem w kwasie solnym. A to straszny ból.
  Te Fryce to takie potwory... Członek Komsomołu był torturowany żelazem. Potem powiesili go na stojaku, podnieśli i rzucili. Potem zaczęły płonąć rozgrzanym do czerwoności łomem. Piersi zostały wyrwane kleszczami. Potem nos został dosłownie oderwany rozgrzanymi do czerwoności szczypcami.
  Dziewczyna została zamęczona na śmierć... Złamali jej wszystkie palce i nogę. Inna członkini Komsomołu, Anna, została nabita na pal. A kiedy umarła, palili się pochodniami.
  Krótko mówiąc, naziści wyśmiewali się najlepiej jak potrafili i jak chcieli. Torturowali i torturowali wszystkich.
  Natasza i jej drużyna wciąż walczyły w okrążeniu. Dziewczyny używały w walce gołych, zgrabnych nóg i rzucały granatami. Odparli przeważające siły Fritza. Trzymali się bardzo odważnie i nie zamierzali się wycofywać.
  Natasza, prowadząc bitwę, pomyślała, a jeśli Bóg? Rzeczywiście, Biblia, w którą tak się uważa, jest pełna błędów i sprzeczności.
  Oto kilka przykładów;
  Zwierzęta zostały stworzone przed człowiekiem
  Tak. (Rodz. 1:20-27)
  Nie. (Rodz. 2:7, 18-20)
  Ale po co to jest? W rzeczywistości Lenin powiedział dawno temu: religia jest opium ludu!
  A o czym tu dyskutować?
  Zoya również pewnie walczy i rzuca granatem ze śmiertelną siłą gołymi palcami. I rozbija masę żołnierzy III Rzeszy.
  Śpiewała:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  Wymażemy prochy siarki, jesteśmy hordami faszyzmu,
  I będą duże dziewczyny z orłem!
  A Zoya się śmieje!
  Augustina walczy też zaciekle i pewnie kosi wrogów i ryczy:
  - Chwała komunistom!
  Swietłana, strzelając do wroga, gruchała:
  - Za Ojczyznę!
  A bosymi palcami rzuci granat.
  Po tych słowach dziewczyny wybuchnęły śmiechem. I zdjęli staniki. Zaczęła obsypywać swoje piersi pocałunkami. Ponieważ jest taki miły i niesamowity. To prawdziwi wojownicy.
  Natasza powiedziała zdecydowanie:
  Biblia to zdecydowanie bajka!
  Augustyn logicznie zauważył:
  - Nie trzeba objawiać się Bogu przez żydowską bajkę! Moim osobistym Bogiem jest Wszechmocna Różdżka! Na chwałę Najwyższej Rodziny będziemy walczyć!
  I wszystkie cztery dziewczyny zawołały, podnosząc bose stopy:
  - Chwała wielkiej Rosji!
  Odkąd trwała blokada Smoleńska, cztery dziewczyny cierpiały z powodu zimna i głodu, podobnie jak resztki sowieckiego garnizonu. Nic więc dziwnego, że dziewczęta otrzymały rozkaz wyjścia z okrążenia.
  Od nich są w samych szortach, opaleni, boso, idą na przełom.
  Biegną do siebie i oddają pojedyncze strzały, bo naboje należy oszczędzać.
  A naziści sprowadzili na nich dosłownie cały snop ognia. Ale dziewczyny nie bez powodu są tylko w cienkich majtkach. Dlatego kule ich nie zabierają. I pędzą, będąc absolutnie nietykalnymi. A bose stopy doskonale chronią również dziewczyny w walce.
  Natasza wystrzeliła, powaliła faszystę i ryknęła:
  Stalin jest z nami!
  Zoya również wystrzeliła, ciskając bosą stopą fragment butelki. Rzuciła dwa Fritz i jęknęła:
  - Stalin żyje w moim sercu!
  Augustina również wystrzeliła i dostarczyła z pewnością:
  - W imię Rosji!
  I pokazała swój język. I rzuciła faszystę.
  Swietłana przybita, uderzyła nazistę i ćwierkała:
  - W imię komunizmu!
  Czterech bosych, tylko w cienkich dziewczęcych majtkach, rzuciło się na pozycje nazistów. Wojownicy prawie nie mieli ubrań. Tylko majtki w różnych kolorach: czarny, biały, czerwony, niebieski.
  I to też jest magia, odwracająca kule i odłamki. Wypróbuj te dziewczyny gołymi rękami! To po prostu piękności najwyższej klasy!
  A jakie piersi. Sutki są jak truskawki. I bardzo uwodzicielski. Ogólnie dziewczyny są takie piękne i prawie nagie.
  Natashka, strzelając, zaprezentowała się na aukcji niewolników. Jak zasłona po zasłonie jest z niej usuwana. Odsłaniają mocne, muskularne, dziewczęce ciało. I stoi przy sobie, dumnie prostując ramiona, podnosząc głowę, pokazując, że wcale się nie wstydzi. Jest dziewczyną najwyższej klasy. U zarania siły, a nie starzenia.
  Kiedy kobieta chodzi boso, staje się młodsza i na zawsze pozostaje młoda. Najważniejsze to minimum ubrań i stały seks z mężczyzną. Dokładniej z mężczyznami innymi i najlepiej młodymi. Aby stać się młodszym.
  Natasza wyobraziła sobie siebie nago na targu niewolników i poczuła się podekscytowana. Jakby kupujący to czuli i wspinali się rękami w najbardziej wrażliwych miejscach. Jak cudownie musi być być niewolnikiem. Ale harem nie jest zabawny. Nie ma mężczyzn, tylko eunuchowie. I chcę dużo iz różnymi.
  Ach, biedne kobiety z haremu. Jak masz pecha z mężczyznami. Jak bardzo możesz cierpieć z powodu abstynencji! Ale Natashka nie chciała powstrzymać instynktów rekina.
  Dziewczyna strzeliła do faszysty i krzyknęła:
  - Jestem terminatorem!
  Zoya również wystrzeliła, ćwierkając:
  - A ja jestem superklasowym wojownikiem!
  Augustine wziął i powalił trzech faszystów i świergotał:
  - Stalin był z nami!
  Swietłana schrzaniła sprawę. Pokonała czterech faszystów i pisnęła:
  - Stalin jest z nami!
  Natasza zestrzeliła kilku najemników III Rzeszy, rzuciła kamieniem bosą stopą i pisnęła:
  - Stalin zawsze będzie wśród nas!
  Zoya uśmiechnęła się i wystawiła język, piszcząc:
  - O wielkość Rosji!
  Augustine rzuciła odłamkiem szyby w oknie gołymi palcami, rozcięła faszyście gardło i pisnęła:
  - Za naszą nową słowiańską wędkę!
  I śmiał się...
  Swietłana strzeliła do nazistów, odcięła kilku bojowników i wydała:
  - Za świętą Rosję!
  Natasza przybiła nazistów. Gołą piętą dała granat, którym rzucili na nią hitlerowcy. Rozproszono dokładne trafienie Fritza i vyaknuli:
  - Za Svaroga!
  Potem odsłoniła twarz, w której jest tyle wdzięku i wściekłości pantery.
  Zoya wzięła go i gołymi palcami przejechała zardzewiały gwóźdź. Przebiła oczy nazistowskiemu oficerowi i zaćwierkała:
  - Za Białego Boga!
  Augustine wzięła i poddała się jej bosym obcasom z ładunkiem wybuchowym. Rozrzuciła Fritza jak odłamki szkła i pisnęła:
  - O nowe rosyjskie zamówienie!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołymi palcami, śmiertelnie, przebiła Fritza i szczeknęła:
  - Za rosyjski dom!
  Cztery dziewczyny walczyły rozpaczliwie i bardzo agresywnie. Niemcy i ich najemnicy wycofali się. Cofnięty przed dziewczynami. Gdzie są naziści przeciwko Armii Czerwonej.
  Przypomnij sobie Fritza Stalingrada. Jak dziewczyny je tam pobiły. Walczyli także boso iw bikini. To najskuteczniejsze ubrania. Nikt nie powstrzyma dziewczynek, gdy są półnagie. A bosymi stopami rzucają prezenty zniszczenia.
  Natashka rzuciła gołymi palcami kawałek ceramiki. Rozbiła czaszkę niemieckiego generała i zaśpiewała:
  - W imię Matki Rosji!
  Zoya wzięła i rzuciła odłamkiem gołymi palcami, przebiła faszystę i krzyknęła:
  - Tak, do mojego domu!
  Augustine ruszył z bosą stopą. Odcięła sześciu nazistów i pisnęła:
  - Za Stalina!
  Swietłana również poddała się nowemu fragmentowi, powaliła Fritza i pisnęła:
  - O nowy świat!
  Teraz załoga Gerdy posuwała się w kierunku Vyazmy. Dziesięć kilometrów do miasta. Ale opór Armii Czerwonej rośnie. Do bitwy wkraczają nowe radzieckie czołgi IS-4 z potężniejszymi działami 125 mm i grubszym pancerzem. To prawda, wciąż jest niewiele takich maszyn.
  Charlotte, naciskając przycisk joysticka gołą stopą, przebiła pancerz radzieckiego czołgu na samym skrzyżowaniu. Celnie trafił w samochód Armii Czerwonej, pomimo lepszej ochrony w porównaniu z IS-3.
  Czerwony diabeł zachichotał i zauważył:
  - Mamy najsilniejszą armię!
  Christina zauważyła z uśmieszkiem:
  - I będziemy silniejsi niż wszyscy!
  A także gołymi palcami nacisnęła stopy na przyciski joysticka. Uderz w sowiecki samochód. Jest bardzo mądrą dziewczyną. Christina pamiętała, jak dokonywała wyczynów. Jak kochałem się z szachem Iranu. Tak, to całkiem fajne!
  A wojownik mruknął:
  - Za wielkie Niemcy!
  Magda, ta blondynka o złotych włosach, strzelała do wojsk sowieckich i mówiła:
  - O święte zwycięstwo!
  Dziewczyna, strzelając, pomyślała z irytacją. Niemcy przegapili swoją szansę podczas I wojny światowej. I dlaczego pokrzyżowali plan ataku na Paryż i przerzucili trzy korpusy do Prus Wschodnich? Możliwe było czasowe poświęcenie terytorium na wschodzie, ale zdobycie Paryża i rozwiązanie problemu Francji w najbardziej radykalny sposób.
  Ale tak się nie stało. I w ogóle nie warto było wypowiadać wojny Rosji. Z pewnością Mikołaj II nie odważyłby się iść na wojnę z tak silnym wrogiem jak Niemcy. I dlaczego trzeba było walczyć na dwóch frontach? Można było, można było uderzyć na Rosję, ignorując Francję i Belgię.
  I w ogóle, pomyślała Magda, trzeba było zaatakować Rosję, gdy była spętana wojną z Japonią. W tym przypadku Mikołaj II mógłby skończyć bez wsparcia Wielkiej Brytanii i Francji. Byłby naciskany przez Austriaków, Turków, Włochów, Niemcy i Japonię.
  Po prostu zmiażdżyłyby Rosję. I nic by nie zrobiła.
  Zamiast tego Niemcy toczyły wojnę na dwóch frontach z silniejszymi mocarstwami. W tym Japonia, USA i Włochy.
  Więc Wilhelm przeliczył się. Hitler okazał się bardziej dalekowzroczny, zawierając pokój z ZSRR i pokonując Francję.
  Ale Niemcy w czasie I wojny światowej zostali złapani między młotem a kowadłem. Car Mikołaj II jest generalnie przegranym. Ale jego imperium było duże, trzykrotnie przewyższające populację Niemców. I niezwykle trudno było oprzeć się Rosjanom.
  Dysponując większą liczbą sił, carska Rosja reprezentowała prawie połowę sił lądowych Ententy. A jej przeznaczeniem było wygrać. Gdyby nie pucz wojskowy, który miał miejsce w Petersburgu, jest mało prawdopodobne, by Niemcy przetrwały. Ale Rosjanom wydarzyła się rzecz straszna - upadła monarchia. Namaszczony Boży odszedł. I zrobiło się naprawdę źle!
  A dla Niemców ulga jednak wciąż Niemcy przegrały.
  Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny i okazały się bardzo silne. A co najważniejsze czołgi. Dosłownie zmiażdżyli Niemców swoją stalową masą.
  Żenująca porażka. Cokolwiek można by powiedzieć, być może poddanie się było najlepszym wyjściem. Niemcy straciły wszystkich sojuszników, naciskały je czołgi. Nie było realnej szansy na wygraną.
  Tak, a bolszewicka Rosja mogłaby równie dobrze otworzyć drugi front na wschodzie.
  W każdym razie decyzja o kapitulacji była trudna, ale wymuszona.
  Magda pamiętała, jak została wychłostana za kradzież kawałka chleba w jadalni. Dziewczyna następnie przyznała się i otrzymała trochę mniej batów. I mogła znieść karę w milczeniu. Nie płakała ani nie jęczała. Chociaż kiedy uderzają w gołe plecy, to boli.
  Gerda strzeliła, przebiła sowiecki czołg i warknęła:
  - Urodzony niezwyciężony!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  -Nikt nas nie powstrzyma!
  Christina warknęła i krzyknęła:
  - Nigdy na świecie!
  Magda pisnęła ogłuszająco:
  - A w tamtym świecie - też!
  Czterech wojowników opuściło okrążenie. Wędrowała trochę po bagnach i wesoło śpiewała;
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  
  "Chętnie chodzę z tobą,
  Uwielbiam morskie fale.
  Uwolnij żagiel
  Sam wezmę kierownicę.
  
  "Rządzisz otwartym morzem,
  Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
  W tak szaloną pogodę
  Nie możesz ufać falom".
  
  "Niemożliwe? Dlaczego, moja droga?
  A w przeszłości, przeszły los,
  Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
  Jak ci zaufałem?
  
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  Dziewczyny śpiewały i klaskały. Augustine zauważył, uśmiechając się w kąciku ust:
  - Tak, dużo daliśmy nazistom. Walka była chwalebna i dla wielu ostatnia!
  Natasza zachichotała.
  - Jesteś taki jak Mowgli!
  Augustyn uśmiechnął się i zgodził:
  Mowgli był świetny!
  Zoya zauważyła z uśmiechem zębów:
  - Musimy wymyślić sposób na pokonanie przeważających sił Wehrmachtu!
  Swietłana zasugerowała:
  - Jakiś super mocny gaz!
  Augustine śpiewała, klepiąc bosymi stopami w kałuże:
  Gazy, gazy, gazy, gazy! Wykończymy wszystkich wrogów na raz!
  Natasza zasugerowała:
  Zaśpiewajmy coś innego!
  A dziewczęta śpiewały unisono;
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  
  "Chętnie chodzę z tobą,
  Uwielbiam morskie fale.
  Uwolnij żagiel
  Sam wezmę kierownicę.
  
  "Rządzisz otwartym morzem,
  Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
  W tak szaloną pogodę
  Nie możesz ufać falom".
  
  "Niemożliwe? Dlaczego, moja droga?
  A w przeszłości, przeszły los,
  Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
  Jak ci zaufałem?
  
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  Dziewczyny skończyły piosenkę i zamieniły się w salta. W końcu mają masę w jasnych głowach. Trzy blondynki i ruda. Fajne dziewczyny.
  Augustine, biegnąc, przypomniał sobie, jak grała w bilard. Na pewno nie pieniądze. A ponieważ w tym czasie nic nie miała, dziewczyna założyła loda, za pięć rubli. I wygrał pierwszy mecz. Poza tym grałem boso, co bardzo pomogło. Potem zagrała w kolejną grę ze słynnym złodziejem.
  I znowu wygrał. Potem kolejna gra z podwojeniem stawki. Dziewczyna była bardzo mądra. A władza kryminalna też była pijana. W końcu wyciągnął broń i zaczął strzelać. Augustine, biorąc wygrane pieniądze, zniknął, błyskając gołymi obcasami. Tak, ci mężczyźni są tacy nerwowi. Może naprawdę nie po to, żeby się z nimi bawić, ale żeby zarabiać na miłości?
  Augustyn mógł dobrze żyć w Moskwie, ale dziewczyna po kolonii bardzo chciała iść na front. Chciała walczyć. Ponadto pociągały ją wyczyny. Bycie bohaterką jest takie fajne!
  Musisz także umieć grać w karty na pieniądze. Augustine został jakoś oszukany przez oszustów i musieli lizać. Cóż, możesz sobie wyobrazić, że to jest miód i sam chcesz, żeby nie było tak obrzydliwe. Ale praca nad gibką, więc generalnie jest przyjemnością dla temperamentnej rudowłosej diablicy. Ona z każdym mężczyzną osiągnęła orgazm. Tak więc w Moskwie łatwo i przyjemnie zarabiała dla siebie.
  Szkoda, ale wojna sama się dostosowała. Augustine używała nawet jej wdzięków podczas rekonesansu. I uwiodłem wszystkich mężczyzn z rzędu. I uwielbiała ich drażnić. Zwłaszcza młodsi. Diabeł to lubił. Jednak pomimo wielu nagród dziewczyny nadal trafiały do kapitanów i tylko Natasza została majorem.
  Naziści po upadku Smoleńska zajęli Wiazmę. Miasto uparcie się trzymało. Na północy nazistom udało się zająć Nowgorod i zbliżyli się do Leningradu. Sytuację pogorszyło wejście Szwecji do wojny. Kraj ten chciał także przejęć terytorialnych od Rosji. I pamiętali poprzednie wojny, zwłaszcza Karola XII. Również znaczące wydarzenia z czasów starożytnych. I dywizje szwedzkie pojawiły się na froncie i przeniosły się do Pietrazawodska i Leningradu od północy. Prut wojska fińsko-szwedzkie i niemieckie z obcokrajowcami. I wydaje im się, że nie przestawaj.
  Piękne szwedzkie dziewczyny latają samolotami. Gringeta i Gertrude, dwa Gs, walczą w parach. To bardzo odważne dziewczyny. I piękny. Lecą do siebie na ME-362, myśliwcach odrzutowych kupionych od Niemców. Jak zwykle z dziewczynami w jednym bikini i boso.
  Niemiecka maszyna to bardzo potężna broń. Ma siedem wiatrówek. Jeden 37mm i sześć 30mm. Radzieckie myśliwce MIG-15 rzucają się na przeciw. Nieco słabsza broń: wiatrówka 37 mm i dwa wiatrówki 23 mm. Oznacza to, że siły są bardzo nierówne.
  Gringeta strzela z działek powietrznych. Trafia w radziecki myśliwiec i piszczy:
  - To nasza akrobacja!
  Gertrude również strąca swój samochód z pierwszego przejazdu i piszczy:
  - Za Karola dwunastego!
  Rzeczywiście, blond diabeł jest niezwykle irytujący, że Szwecja przegrała wojnę z Rosją. Za Iwana Groźnego Szwedzi zdołali zająć Narwę i kilka rosyjskich miast na wybrzeżu. Ale potem Rosja, pod rządami Fedota I, odzyskała swoje ziemie utracone w wojnie inflanckiej. To prawda, że ułatwiał to fakt, że Polska walczyła po stronie Rosji.
  Ale potem Szwedzi za panowania Szujskiego zdołali podbić rosyjskie miasta. Następnie weź Nowogród. Oblężony Psków. Ale bez powodzenia.
  Potem była wojna między Rosją a Polską. Szwedzi po cichu zdobyli większość krajów bałtyckich i Rygę. Wcześniej ziemie w Europie zostały podbite.
  Szwecja stała się światową potęgą. Osiągnął maksimum.
  Ale w Rosji Piotr Wielki doszedł do władzy i zaczął tworzyć duże imperium. Szwecji sprzeciwiły się Polska, Saksonia, Dania i oczywiście Rosja. Siły są nierówne.
  Ale Karol Dwunasty, w wieku szesnastu lat, był w stanie pokonać Danię w ruchu, a następnie w pobliżu Narwy zaatakował przeważające siły Rosji i odniósł niezwykłe zwycięstwo.
  Ale Piotra Wielkiego nie złamała porażka. Zebrał nowe siły i przeszedł do ofensywy, wykorzystując fakt, że Karol XII walczył z Polską.
  Ale Szwedzi podbili Polskę. A podejście wojsk rosyjskich nie pomogło. Piotr Wielki był nawet gotowy do pokoju, zwracając podbite przez Rosjan miasta i Narwę Szwedom.
  Ale Karol Dwunasty był zdeterminowany. Jednak Piotrowi Wielkiemu udało się odwrócić losy wojny. Swoją rolę odegrało to, że naród polski i ukraiński nie poparł Karola XII. Pod Połtawą Szwedzi ponieśli ostateczną klęskę. Jak to się stało? Rosjanie zdołali osłabić Szwedów, umacniając się za redutami. A potem o wszystkim zadecydował śmiertelny kontratak.
  Rana Karola XII przed bitwą również odegrała negatywną rolę.
  Po Narwie inicjatywę całkowicie przejęła Rosja. I była w stanie pokonać Szwedów nawet na morzu. Co jest bardzo, bardzo irytujące.
  Karol XII zginął podczas oblężenia norweskiej twierdzy. A wojna wkrótce zakończyła się faktyczną klęską Szwedów. To prawda, Piotr Wielki zgodził się, pod naciskiem krajów europejskich, sformalizować swoje przejęcia terytorialne jako zakup. Szwecja straciła wiele terytoriów, w tym w Europie. A już za Aleksandra I Finlandia również została podbita przez Rosjan.
  Oczywiście Szwecja jest urażona i pragnie zemsty. Sytuacja uległa eskalacji, zwłaszcza po zwycięstwie nazistów w wyborach parlamentarnych. A wojna jest teraz dla Szwedów z historycznymi paralelami.
  Gertrude atakuje sowiecką maszynę i śpiewa:
  - Tam mieszkał Anton czwarty...
  Gringeta ścina myśliwiec MIG-15 i ryczy:
  Był wspaniałym królem...
  Gertrude powaliła Rosjanina i zaśpiewała:
  - Kochał wino do piekła....
  Gringeta próbuje wejść do sowieckiego samochodu i wyje:
  - Co za pęknięcie czasem się zdarzało!
  Gertruda zaśpiewała:
  - Urodzony Tili! Urodzony Tili!
  A dziewczyna wystawiła różowy język.
  Dziewczyny okazały się wesołe... Walczyły z wielkim zachwytem. Walczyli jak orły. I nigdy się nie wycofali.
  Gringeta biegł boso po śniegu. I była taką fajną dziewczyną. I pamiętała swoje wyczyny. Jak byli boso iw bikini polując na niedźwiedzia polarnego. Co było bardzo zabawne.
  Półnagie dziewczyny strzelały z łuku do dzikiej bestii. Uderzyli i wywołali ryk bestii.
  Potem uciekli, błyskając dziewczęcymi szpilkami czerwonymi od zimna. Dziewczyny były piękne. Prawie naga, ale bardzo odważna. I polowali sami, będąc nieustraszeni.
  Potem, gdy ranny niedźwiedź umarł, dziewczęta upiekły jego mięso i zrobiły ucztę. To było świetne. Dziewczyny pływały w dziurze i posypywały się śniegiem. Potem pobiegli mokrzy przez zaspy śnieżne. To wszystko jest takie świetne i fajne.
  Gertrude i Gringeta polowali teraz na sowieckich pilotów. Przypomnieli sobie główną zasadę: trzeba walczyć prawie nago i boso, a wtedy dziewczyna nie zostanie zestrzelona. Daje taką siłę wojownikom, gdy są prawie bez ubrania. Dlatego nikt w średniowieczu nie podbił całego świata?
  Bo nie docenili siły bosych, kobiecych stóp. A bose dziewczyny są bardzo fajne i silne! Kiedy dziewczyna nie ma butów, jej naga podeszwa otrzymuje energię ziemi.
  To jest kolosalna siła wojowników.
  Gertrude zestrzeliła sowiecki samolot i napisała na Twitterze:
  - Dziewczyny boso są fajniejsze!
  Gringeta również stuknął po rosyjsku i pisnął:
  Dziewczyny nie potrzebują butów!
  I patrzył, jak płonący rosyjski myśliwiec spada.
  Pomyślałem o tym, jak wspaniale jest biegać boso, przez zaspy śnieżne i przez pustynię. Podeszwa nóg dziewczynki staje się bardzo elastyczna i wytrzymała, a przy tym nie pęka. Więc nie martw się o problemy. W Rosji zimy są na ogół surowe i fajnie będzie biegać po śniegu. Ona jest dziewczyną z najwyższego przejścia.
  A jak wdzięczna i wyjątkowo piękna bosa, dziewczęca stopa na zaspie? A palce i stopa, i to wszystko razem? Jak cudownie jest, gdy wyrzeźbione nogi stąpają po białej powierzchni, a same są opalone. A dziewczyny mają blond włosy, to takie fajne blondynki.
  I uwielbiają, gdy mężczyźni całują je na bosych obcasach.
  Gringeta zestrzelił kolejny radziecki samochód i napisał na Twitterze:
  - Chwała Ojczyźnie, Chwała!
  Gertrude zestrzeliła rosyjski myśliwiec i wydała:
  - Karol Wielki jest z nami!
  Dziewczyny są po prostu cudowne i mają tyle wyjątkowej urody. Z tymi dziewczynami naprawdę można zaszaleć. I ich ciało, takie muskularne i przyjemne.
  Gringeta bardzo lubił być głaskany przez mężczyzn. To było dla niej takie przyjemne. A jej skóra jest gładka, elastyczna, jakby wypolerowana. Oto dziewczyna.
  I uwielbiam masaż.
  Teraz zestrzeliła rosyjski samolot i ryknęła:
  - Jestem jak niedźwiedź!
  I pokazała swój język!
  Gertrude wystrzeliła ponownie i zaćwierkała:
  Jesteśmy tygrysami!
  A dziewczyny zgodnie tworzyły martwe pętle. Są to generalnie tacy fajni wojownicy. Są pełni pasji i triumfu woli. A skóra jest tak opalona, jak brąz.
  Wojownikom udało się walczyć w Afryce i piechoty. Co jest bardzo dobre dla blondynki. I stały się takie piękne i ciemne.
  Gertruda zaśpiewała:
  - Naturalna blondynka! Muskularne plecy!
  Gringeta potwierdził:
  - Wygrywam wszystkie sondaże!
  Sowieccy wojownicy walczą o Wiazmę, która została otoczona przez nazistów niemal ze wszystkich stron. I walcz bohatersko.
  Natashka jednak rzucając granat bosą stopą, pisnęła:
  - Zwycięstwa nie można uniknąć!
  Zoya też się zmieniła. Gołą stopą wystrzeliła granat. Zestrzelił nazistów i pisnął:
  - Nie może być dwóch zgonów!
  Dał kolei i Augustyn. Rudowłosy diabeł rzucił granat bosą stopą i zaćwierkał:
  - Następny wiek będzie nasz!
  Swietłana również oddała strzał. Odłożyła pęczek Fritza i zabulgotała:
  - Urodziliśmy się w nowym wieku!
  I pokazała swój język!
  Dziewczyny są bardzo imponujące. Są bardzo piękne i opalone, trzy blondynki i rudowłosa, z suchymi i odciążonymi mięśniami.
  Jakie dobre dziewczyny...
  Natasza pomyślała strzelając, skoro Biblia nie jest słowem Bożym, to Rosjanie potrzebują innej, doskonalszej religii. Wzrastać w duchu i prawdzie!
  A cóż może być lepszego niż wiara w Najwyższą Rodzinę!
  . ROZDZIAŁ 4
  Naziści posuwali się wzdłuż rzeki Don. Ale potem przyszła zima i nowy rok 1947...
  Wojna wciąż trwa i ZSRR nie zamierza się poddać. Chociaż wielu uważa, że wkrótce koniec tego konfliktu. Zima i trochę spokoju. Chociaż miejscami wciąż wybuchają walki.
  Zwłaszcza w centrum i na północy. Gdzie rózga to znaczne siły wroga i kolosalna moc.
  Co więcej, Natasza, widząc, jak naciskali ich obcy ratis, a zwłaszcza wielu Murzynów i Arabów, zaproponowała, że zaśpiewa:
  - Niech dziewczyny śpiewają!
  Swietłana zgodziła się:
  - Pieśń ludowa!
  I wszyscy czterej wojownicy śpiewali chórem;
  Ziemia rosyjska jest słynna,
  Komunizm rządzi światem...
  Pola usiane złotem
  Chodźmy prosto w górę, a nie w dół!
  
  Nasze serca płoną dla ojczyzny,
  Jesteśmy dziewczynami - nie ma piękniejszego wszechświata...
  Z wrogami będziemy walczyć do końca
  Nasza wiara wzrośnie w Rodnoverie!
  
  Silniejsza niż wszystkie czerwone na świecie, Rosja,
  Świeci jak słońce we wszechświecie...
  Walczysz o nią i nie bój się,
  Niech dorośli i dzieci będą w chwale!
  
  Rosja jest największym z krajów
  Kiedy Ojczyzną rządzi Stalin...
  Taki los jest dany narodowi sowieckiemu,
  Aby ci rycerze byli ze stali!
  
  W Ojczyźnie każdy bohater jest teraz,
  Potrafi uczynić Ojczyznę piękniejszą ...
  W imię naszej świętej matki,
  Bezgraniczna rosyjska strona Rosji!
  
  Każdego, kto jest tyranem, uczynimy,
  W kraju nie będzie dyktatury...
  Niech miliony krajów się poddadzą
  I rogaty uroj Führera!
  
  Niech wściekły smok zapanuje
  Myśli, że może spalić Rosję...
  Ale naziści czekają na wściekłą porażkę,
  Skoro rycerz wie, jest dość wszechmocny!
  
  Nigdy nie ulegniemy Fritzowi,
  Rosjanie i Chińczycy nie pokonają...
  Nad nami świeci jasna gwiazda
  Na Wielkanoc malujemy ciasta i jajka wielkanocne!
  
  Możesz osiągnąć wiele wojowników,
  To jest coś, co nie może być lepsze...
  Nasi dumni ojcowie są z nas dumni,
  Bo budujemy miejsce w raju!
  
  Bose dziewczyny biegają po śniegu
  Nie znają strachu i wyrzutów...
  Jestem bosym członkiem Komsomołu,
  Bo nie ma barier i nie ma terminu!
  
  Więc nigdy nie poddawajmy się dziewczynom
  Nie skłaniajmy głów pod toporami...
  Kiedy kłopoty przychodzą do Ojczyzny,
  Depczmy go bosymi stopami!
  
  Kochaj siostry dziadka Iljicza,
  I czcij Stalina jako Jezusa ...
  Nie trzeba odcinać myśliwców od ramion,
  Jeśli potrzebujesz po prostu biegać boso!
  
  
  My dziewczyny jesteśmy wielką hordą,
  Uwielbiamy walczyć i nie wycofywać się...
  Chociaż chodzenie to czasami podła plotka,
  Zwycięstwo będzie w promiennym maju!
  
  I wierz, że komunizm przyjdzie ze snem,
  A na Ziemi nie będzie potęgi pieniądza...
  Opowiadamy losowi szorstką relację,
  Bez przemocy i lenistwa!
  
  Krótko mówiąc, wkrótce polecimy do gwiazd,
  I podniesiemy rosyjską flagę nad wszechświatem...
  Rozłóż jego skrzydła, czerwony cherubin,
  W imię rodziny - Pana Rosji!
  Dziewczyny ze słynnej czwórki wyszły z Vyazmy. Robili to w nocy, niepostrzeżenie i wojowniczo.
  Natasza czołgając się na brzuchu zauważyła:
  - Ech, teraz myślisz sobie, czy warto było tyle czasu walczyć, a potem przegrywać!
  Zoya stwierdziła uparcie:
  - Oczywiście porażka zapowiada duże kłopoty! Ale to tylko odbicie przyszłego zwycięstwa!
  Augustyn stwierdził kapryśnie:
  - Więc rosyjscy bogowie nie pomagają nam za bardzo! Ale naprawdę chcesz wygrać i osiągnąć najwyższe wyżyny!
  Natasza zachichotała.
  - To jak do nieba?
  Augustine zachichotał i mrugnął.
  - Może do nieba!
  Rudowłosa diablica zaczęła wyjaśniać:
  - Na Drodze Mlecznej są różne światy. Kiedy człowiek, a raczej jego ciało umiera, dusza opuszcza ciało. Ale zostaje przeniesiony do innego świata. Ten, kto służy Rosji, zostaje królem. Kto był wrogiem Rosji, będzie niewolnikiem lub kaleką. Wszystko na zamówienie!
  Swietłana wykrzyknęła:
  - Chwała Rosji!
  Natasza zachichotała i przyłożyła palec do szkarłatnych ust:
  - Cichy! A to może być problem!
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Wojownicy nie mają problemu! Znamy nazistów! I drżą!
  Po tym dziewczyna gołymi palcami wyrzuciła kawałek szkła. Faszysta upadł z poderżniętym gardłem.
  Złotowłosa piękność pisnęła:
  - Nikt nas nie powstrzyma!
  Natasza się zgodziła.
  - To prawda, że nikt!
  I pokazała jej język!
  Augustine wystrzeliła również kolejny odłamek gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - W następnym stuleciu przyjedziemy z rozwiniętymi sztandarami!
  A naziści po prostu zginęli od uderzenia szkłem.
  Ogólnie od razu widać - dziewczyny są agresywne, seksowne. Trzy blondynki i ruda. No i oczywiście prawie nago iw bikini. I takie cudowne dziewczyny.
  Uwielbiają też śpiewać! Ale nie ma jeszcze miejsca i czasu.
  Svetlana wzięła to i gruchała:
  - Chwała Wielkiej Rosji w wojnie z Wehrmachtem!
  Natasza zachichotała i wystawiła język. Wystrzeliła ostrze dysku, które przeszło przez gardło nazistów. Sprawiło, że krwawili i kopali kopytami.
  Terminator blond ujął to:
  - O nowy porządek na świecie!
  Złotowłosa Zoya wyjaśniła:
  - O nowy sowiecki porządek!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół. Mówią tak a tak... Pokonamy Fritza i ich najemników. I niech je napędzają ich czołgi serii E. Nawet turbiny gazowe Armii Czerwonej nie są straszne.
  Augustyn wziął go i zaćwierkał:
  - Miłość uratuje serce!
  dodała Swietłana, również wykańczając faszystę rzutem bosej stopy:
  - I ptaszek szczęścia znów poleci!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  "Więc faszyści nie poradzą sobie zbyt dobrze!" Jestem pewien!
  Dziewczyna pamiętała, jak pionierzy walczyli z nazistami. Strzelali z karabinów do piechoty, wpadali pod czołgi. Ogólnie walczyli jak prawdziwi bohaterowie. I pozostawił po sobie kopce trupów. Naziści nie mogli nic z tym zrobić.
  Oto jeden chłopiec z granatami powstrzymał straszliwego potwora E-100, poświęcając własne życie dla dobra sowieckiej ojczyzny.
  Z dziecka pozostały tylko bose stopy. Przepraszam chłopcze. Sama Natasza, pomimo ochrony bikini, otrzymała fragment w pięcie. Co jest bardzo irytujące. Ale dziewczyna szybko wyzdrowiała. I nie pozostała żadna blizna. Chociaż oczywiście bieganie było nieprzyjemne. Na ogół są to takie zahartowane suki. W bikini walczą w mrozach i nie poddają się! Dziewczyny na najwyższym poziomie!
  Natashka ponownie rzuciła gołymi palcami żyletki, otworzyła niemieckiemu oficerowi gardło.
  I krzyknął:
  - Za Rosję i ZSRR!
  Wojownicy zrozumieli, co obiecali swojej Ojczyźnie. I jak walczyli za Rosję.
  Zoja powiedziała:
  - Rosyjski niedźwiedź ma bardzo szponiaste łapy!
  Augustyn dość autorytatywnie powiedział:
  - I rozerwie wszystkich wrogów Ojczyzny!
  Swietłana wzięła to i krzyknęła:
  -Nie łam ZSRR!
  Natasha potwierdziła to, rzucając ostrym odłamkiem bosymi palcami. Uderzyła faszystę i pisnęła:
  - Nie można rzucić Rosji na kolana!
  Zoya też strzeliła. Rzuciła nazistę i ćwierkała:
  - Będzie pełna pewność siebie!
  Rudowłosa diabeł Augustyna wzięła i rzuciła granatem gołą piętą, rozproszyła nazistów i pisnęła:
  - Wydaj nowe zamówienie!
  Swietłana rzuciła bosymi stopami kawałek bagnetu. Utknęło, punkt w gardle faszysty. Pochylił się. Uwolnił fontannę krwi.
  Blond terminator pisnął:
  - Będą zmiany na lepsze! Odepchnijmy faszystów z Moskwy!
  Zoya wykrzyknęła na całe gardło:
  Niech żyje Stalin! Kto umarł, ale jego praca żyje dalej!
  Swietłana zaćwierkała, wystrzeliwując granat bosą stopą:
  - Stalin żyje w naszym sercu!
  I śmiech!
  Natasza też się zmieniła ... Skosiła nazistów i pisnęła:
  - Lenin jest bardziej żywy niż wszyscy żyjący!
  A także zaczął strzelać, aby zabić. Nazistowski czołg przewrócił się. Lodowisko odleciało, miażdżąc szyje trzem nazistom.
  Dziewczyny uśmiechają się i pokazują języki. Ogólnie można powiedzieć, że są wspaniałe, na wszystkie dwieście procent!
  Natasza wzięła to i szczeknęła:
  - Chwała wiecznemu komunizmowi!
  Zoya energicznie potwierdziła:
  - Lenin pozostaje w naszych sercach!
  Swietłana wypaliła:
  - Na zawsze!
  Wojna chwilowo ucichła. Niemcy otoczyli Leningrad, zajmując pozycje jesienią czterdziestego pierwszego roku. I prawie zabrali Kalinin. Kumpel i Orzeł. Ale Hitler z jakiegoś powodu uznał, że ważniejsze jest udanie się na południe. A naziści przeprowadzili przegrupowanie sił.
  Dziewczyny trochę odpoczywały i grały w karty.
  Turcy przebijają się od południa. Udało im się zdobyć Batumi i otoczyć Erewan. Ale stolica Armenii nie poddaje się. I tu też bitwy są kolosalne.
  Nadchodzą Turcy.
  A dziewczyny, prowadzone przez Tamarę, desperacko walczą. I uzyskują wyniki.
  Tamara oparła się bosymi stopami i wystrzeliła jak z bazooki. I rozbij masę czołgu Imperium Osmańskiego.
  I ryk:
  - O święty komunizm!
  A inne dziewczyny walczą bosymi stopami i szkarłatnymi sutkami.
  W Kalininie toczyły się lokalne bitwy. Około dziesięć procent miasta było nadal pod kontrolą Armii Czerwonej.
  Naziści próbowali znokautować Rosjan. Próbowali bombardować i strzelać. Na południu walki o Woroneż ciągnęły się dalej.
  Tam też walczyły dziewczyny. W szczególności piękna Anna i Alicja. Obie dziewczyny strzelały z karabinów i śpiewały.
  Anna wystrzeliła, powaliła Niemca i ćwierkała:
  - W imię Ojczyzny święty!
  Alicja zaćwierkała:
  - Jesteś po prostu niebieskim Hitlerem!
  Dziewczyny walczyły, a wojownicy mają nosić tylko czarne, cienkie spodenki i boso. To pozwoliło im cały czas uderzać, a nie chybić.
  To wojownicy, którzy nigdy nie skłaniają głowy, nie składają skrzydeł i nie wpełzają do skorupy.
  Anna ścięła Fritza i ćwierkała:
  - Młody Lenin!
  Alicja odcięła faszystom. Rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - I najfajniejsza!
  Obie dziewczyny są krągłe, silne, blondynki. Z twarzami odważnymi i pięknymi. I oczywiście kochają mężczyzn. Chociaż wydaje się, jak można kochać takiego dziwaka jak samiec?
  Ale dziewczyny wciąż są naładowane.
  Anna strzela i zauważyła sennie:
  - Szkoda, że król został obalony!
  Alicja zestrzeliła faszystę i zapytała:
  - Dlaczego przepraszasz?
  Anna ponownie wystrzeliła i wyjaśniła:
  - Wtedy wykończyliby Niemcy, a Hitler nie odważyłby się szturchać głowy!
  Alicja zaskoczyła Fritza i pisnęła:
  - Tak, może, ale...
  Dziewczyna zastrzeliła innego czarnego żołnierza spośród afrykańskich dywizji Wehrmachtu i zauważyła:
  - Mogło być gorzej! Gdyby Hitler wystąpił przeciwko carskiej Rosji.
  Anna gwizdała i warczała:
  Wierzymy, że wygramy!
  Dziewczyny nie były jednak jeszcze do końca pewne. Faszyści są zbyt silni. Jak ich powstrzymać?
  Wróg dosłownie rzuca zwłokami. Ale ma dużo zasobów ludzkich. Zarówno Arabowie, jak i Afrykanie. Spróbuj poradzić sobie z takim nieszczęściem. Ale wojownicy są pewni, że Wehrmacht prędzej czy później się wyczerpie.
  Alicja wystrzeliła, powaliła faszystę i pisnęła:
  - W każdym razie nie oddamy ani cala ziemi!
  Anna zgodziła się z tym:
  - Umrzemy, ale się nie poddamy!
  I znowu zaatakowała nazistów. Walczyła dzielnie iz szaloną wściekłością.
  Alicja przybita i pisnęła:
  - Komunizm będzie żył wiecznie!
  I rzuciła darem śmierci bosą stopą!
  Anna zręcznie zaczepiła faszystę i zabulgotała:
  Zdominujemy wszystko!
  I znowu uderzenia. A jej bosa stopa wystrzeli granat. Jak sprowadzić faszystów do samych migdałków. A oni, naziści, mają tak wiele różnych trumien i śmierci.
  Alicja z uśmiechem zębów wzięła i wypuściła kolejną cytrynę. Rozproszył nazistów i pisnął:
  - Wolność lub śmierć!
  Anna chichotała i miotała się, odcinała nazistów i pisnęła:
  - We wszystkim będziemy pierwsi!
  I znowu gołe palce rzucają śmiercionośnym granatem.
  Alice strzela do wroga. Strzela do nazistów i ćwierka, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem dziewczyną, która szczerze jest super!
  I znów leci granat rzucony bosą stopą.
  Anna zestrzeliła nazistów celnym strzałem. I znowu wystrzelił granat. Także gołymi palcami. Oto dziewczyna, dziewczyna dla wszystkich dziewczyn.
  Po prostu super i hiper!
  Wojownicy tutaj lśnią pięknem. Alice przypomniała sobie, jak trzech młodych mężczyzn dotykało jej bosych stóp jednocześnie. To takie fajne. Sześć zwinnych dłoni pieści Twoje podeszwy, golenie, kolana i kostki. A potem idą w górę. Do dziewczęcych ud i bioder. Oczywiście to przyjemność. Dziewczyna z pewnością ma temperament.
  Alicja strzelała do nazistów i pisnęła:
  Niech duch będzie z nami!
  I nagim obcasem dała na śmierć cytrynę.
  Anna też spieprzyła. Celnie powalił wroga. I pisnęła z entuzjazmem:
  - W imię Rosji i braci Słowian!
  I znowu leci prezent rzucony bosą stopą, miażdżąc nazistów.
  Alicja zgrabnie odłożyła pułkownika armii niemieckiej i warknęła:
  - Moje serce boli za Ojczyzną!
  I pokazała swój język. I znowu bosa, rzeźbiona noga w pracy.
  Dziewczyna pamiętała, jak biegała boso po śniegu, by dostarczyć list do centrali. Około dwudziestu kilometrów dziewczyna ścigała się po białej, kłującej, płonącej skorupie. Dobrze też, że jej nogi nie były tak delikatne, cały czas od mrozu do mrozu boso. W przeciwnym razie zostałaby niepełnosprawna.
  Niemniej jednak dostarczyła list z ważną czcionką.
  I jak śnieg pali pięty. Są takie szkarłatne, zrogowaciałe, porysowane. Alice biegała tam i z powrotem boso. Zaproponowano jej chociaż założenie filcowych butów, ale dziewczyna powiedziała, że w ten sposób jest bardziej zręczna. I ogólnie pamiętała Gerdę z Królowej Śniegu. Więc ta dziewczyna nadal okazała się nie do końca odważna. Poprosiła o parę butów, aby poszukać jej imieniem brat Kai. Ale Alice uparcie deklarowała, że sobie poradzi. Nigdy nie chorowała, nie kaszlała ani nie miała kataru. A jeśli tak, to przez godzinę biegu nic jej się nie stanie. Generalnie można chodzić boso przez cały rok.
  Krótko mówiąc, Alice od tego czasu całkowicie rozstała się ze swoimi butami i nigdy nie kichnęła.
  To samo dotyczy Anny.
  A teraz dziewczyny walczą w tych samych majtkach, mimo zimy i że zrobiło się zauważalnie chłodniej. I wygrywają, zabijając nazistów.
  Po całkowitym zniszczeniu Kalinina opuściła go Armia Czerwona.
  Natasza i jej zespół trochę się znudzili. Na zepsutej linii kolejowej dziewczyny zostały przeniesione do Woroneża, który stał się czymś w rodzaju Stalingradu czterdziestego drugiego roku. Ale rok jest tysiąc dziewięćset czterdzieści siedem.
  Walki są ciche...
  Ale Niemcy nadal się wściekają. Na przykład złapano dwóch pionierów zwiadowców.
  Chłopców złapało zimno. I zaczęli się rozbierać. Zdarto futra, filcowe buty, swetry, koszule i T-shirty. I spodnie też. Zostawili pionierskie dzieci tylko w czarnych szortach. Potem związali sobie ręce i wypchnęli je na przenikliwe zimno. Leshka i Sasha, pionierzy z ZSRR, chłopcy w wieku około trzynastu lat, bosi i prawie całkowicie nadzy, wiosłowali po śniegu. Ich stopy zaczęły czerwienieć, a nagie podeszwy płonęły. I bili chłopców po plecach batami.
  Chłopcy przeszli przez zaspę, zaciskając zęby. Biedne dzieciaki w majtkach i dość wychudłe pod okupacją niemiecką. Co prawda nie wyglądały na wychudzone, a pod opaloną skórą grały mięśnie. Ale zostali pobici w ruchu, zostawiając ślady i czerwone paski na gołych plecach.
  Stopy chłopców również poczerwieniały, jak łapy gęsi. I było jasne, że każdy krok pionierów młodych harcerzy eksplodował bólem. Ale idą i starają się pozostać prosto i nie jęczeć.
  Dzieci-harcerzy prowadzono przez mróz przez pół godziny, po czym zabrano ich do rozgrzanej chaty. I jak to boli, zwłaszcza bosych stóp, od zimna w upale.
  Chłopcy nawet krzyczeli z bólu.
  Następnie ponownie rozgrzano i wyniesiono na zimno. A to wyrafinowana i okrutna tortura.
  Po kilkukrotnym przeprowadzce, aż chłopcy byli całkowicie wyczerpani. Potem pozwolono im na chwilę spać.
  A potem dali mu wodę do picia i postawili na stelażu. Najpierw zimna tortura. A potem ogień.
  Nagie pięty chłopców przypiekały i łaskotały płomienie. Następnie, gdy podeszwy pokryte były pęcherzami, bito je gumowymi pałkami. A chłopcy zemdlali.
  Oblewano ich lodowatą wodą i ponownie bito, tym razem drutem kolczastym. A nagie podeszwy dzieci otrzymały szerokie, rozpalone do czerwoności paski żelaza.
  Długo torturowali chłopców... Potem zaczęli łamać sobie palce u nóg rozgrzanymi do czerwoności szczypcami, a potem żebra. Ciężko torturowali pionierów, torturowali ich prawie na śmierć.
  Ale nie zabili. Nic więc nie osiągnęli, więc postanowili wysłać ich do kamieniołomów.
  Naziści próbowali również zbombardować Moskwę z ultradługiego pistoletu. Pomysł nie jest najrozsądniejszy i znacznie lepiej jest po prostu bombardować samolotem odrzutowym.
  Ale Fuhrer chciał przetestować działo kalibru 1000 mm z innowacyjnym pomysłem na przyspieszenie pocisku, w trzech częściach. A ta broń mogła trafić do pięciuset kilometrów. Ale gra może nie była warta świeczki. Dokładność na tej odległości jest niska. Sam pocisk nie jest wystarczająco mocny, chociaż waży dwanaście ton. I drogi pistolet. Chociaż prawdziwe dzieło sztuki. Jeszcze fajniejsza niż Dora - broń o większym zasięgu, potężniejsza i droższa, o nazwie "Eva". Podobno na cześć kochanki Führera.
  Jednak w tym czasie Hitler miał inną pasję, znacznie młodszą. I to też jest zauważalne.
  Strzelaniem dowodziła dziewczyna Kleopatra - tak ma na imię. A ona osobiście wcisnęła przycisk joysticka gołymi palcami. I zadziałała kolosalna śmiertelna siła.
  Dziewczyny nawet pisnęły, błyskając nagimi, różowymi szpilkami. Piękne dziewczyny tutaj, a ich nogi są takie seksowne i ładne. I można na nie patrzeć bardzo długo z podziwem. A głaskanie jest jeszcze przyjemniejsze, a to po prostu ważne! Oto dziewczyny. A muszle latają. Przejedź przez Moskwę. Ale to jest mało przydatne.
  Kleopatra śpiewała:
  - wyślę strzelecką armatę,
  Uderzę Stalina w czoło...
  pójdę żartobliwie do szpitala psychiatrycznego,
  Niech przeklęty smok umrze!
  A wojowniczka znów będzie trząść jej nagimi, okrągłymi, różowymi obcasami.
  . ROZDZIAŁ 6
  Wojna to wojna. A Hitler oczywiście gromadzi siły. Wiosną przygotowuje nową ofensywę. I zbiera wojska.
  A lokalne bitwy wciąż trwają.
  Sytuacja na frontach nieco się ustabilizowała. Niemcy nie mogli zająć Woroneża i ruszyć dalej.
  Turcy są trochę trudniejsi. Ale oni też są zatrzymywani. Więc póki możesz trzymać nos w górze. I wierzyć, że można odwrócić bieg wojny. I że bez wielkiego szczęścia życie Stalina się nie skończyło. A wojownicy też walczą.
  Natasza odwróciła się. Zestrzelił kilkudziesięciu nazistów. I ryknęła:
  - Rosja w tym czasie była ...
  Zoya również odwróciła się i potwierdziła:
  - Jest i będzie!
  Wtedy dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszył nazistów i pisnął:
  - Duch Stalina jest z nami!
  Augustyn również strzelał do nazistów. Zrzucił kilkanaście z nich. I ćwierkała w gniewie:
  - Chwała naszej Rosji!
  A gołymi palcami wystrzeliła śmiercionośny granat. A naziści przyjęli bardzo hojnie w rogi.
  Svetlana również waliła i ćwierkała jak wilcze łapanie kawałka mięsa:
  - Chwała Rosji i carowi!
  Natasza odwróciła się i zaśpiewała:
  - Chwała bohaterom!
  Przypomniałem sobie dziewczynę Borodino. I masowe bohaterstwo narodu rosyjskiego. I że byli w stanie powstrzymać Napoleona. I okazali się niezwyciężeni. I wojny najwyższej klasy.
  Zoya też wystrzeliła granat i pisnęła:
  - Chwała Rosji! I najlepsi rosyjscy żołnierze!
  Augustine warknął wściekle:
  - Chwała najlepszym wojownikom!
  I jak rzuca granatem bosą stopą.
  A Swietłana też to weźmie i wystrzeli cytrynę śmierci. I rozproszy nazistów z piskiem:
  - Rzeka śmierci nas nie pokona!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Tak walczą dziewczyny. I jasne jest, że naziści nie mogą przez nie przejść. Już w marcu 1947. A to oznacza, że lato jest tuż za rogiem. A w ciepłe dni walka z nazistami jest trudniejsza. I w ogóle może uda się zmiażdżyć tego Führera.
  Jest na to nadzieja!
  Natasza rzuca granat i piszczy:
  - Lenin jest bardziej żywy niż żywy, a Stalin jest nieśmiertelny!
  I iskry lecą z jej nagich palców.
  Zoya również rzuca morderczy prezent śmierci i piszczy:
  Niech era komunizmu będzie z nami!
  I jej nogi, też nagie, opalone i powodujące obrzęk jadeitowego, pulsującego pręcika.
  A oto Augustina, także dziewczyna najbardziej rozpaczliwych akrobacji. Jak strzelać do wroga i jak miażdżyć. I poddaj się gołym obcasom.
  I leci śmiercionośny granat z szaloną wściekłością.
  Czerwona diablica piszczy z przekonaniem:
  - Jestem największą wściekłością na świecie!
  I znowu, po raz kolejny, leci dar śmierci, rzucony przez bosą stopę dziewczyny o ognistych włosach.
  Swietłana też go bierze i rzuca granat... Miażdży wszystkich na raz. A groźby ze strony nazistów są ignorowane. A gdzie idą Fritz?
  Dziewczyny z Terminatora czekają na nich wszędzie. I jak rzucić granat. A sutki ich piersi są takie apetyczne.
  Mężczyzna szaleje na punkcie takich dziewczyn. I nie mogą nic z tym zrobić.
  Co faszysta może wystawić przeciwko dziewczynie terminatorce? Tylko nazista może zatopić się w trumnie. I zostać pobitym i zabitym.
  Swietłana zaśpiewała:
  - Będzie wił się w piekle i spędzał czas z suką!
  Dziewczyny to urocze wdzięki. I jak strzelają. Zaskakująco jak Robin Hoods w majtkach, cholera.
  Natasza wystrzeliła i powiedziała:
  - Chwała rosyjskim bohaterom!
  I rzuciła granatem bosą stopą.
  Zoya uderzyła także faszystowskiego najemnika. Wwierciła się w jego brzuch i pisnęła:
  - O nową ojczyznę w USA! Nasza kolejna prowincja!
  Dziewczyna jest bardzo dobrą piosenkarką. I ma takie piękne myśli. W szczególności chęć pracy z językiem z czymś gorącym i dużym.
  Augustina mocno obnaża konie o rozbrykanych zębach. A on myśli, że jest rekinem. Potrafi ugryźć nawet prawdziwego konia.
  Tutaj na przykład Augustine rzuca granatem bosymi palcami. I rozrzuć Fritza. Skoś je jak trawę.
  I śpiewać:
  - Najwyższa miara będzie we wszystkim! Nasza miłość jest naszym domem!
  Swietłana, ta piękna wojowniczka, wzięła trzy granaty. Dała im gołą piętę i ćwierkała:
  - W imię miłości i marzeń!
  I agresywnie cięte z karabinu maszynowego. Jest diabłem takich możliwości i siłą białego demona.
  Spotkasz się z takimi wojownikami i nie będzie się wydawać, że trochę cię uderzą.
  Nic dziwnego, że naziści utknęli w Woroneżu. Chociaż wszyscy są zmęczeni wojną. W ogóle, gdzie bez wojowników.
  Oto piloci na niebie. Oni też walczą. Szczególnie Margaret. Dziewczyna zwykle leci na bójkę sama w majtkach. Ale jak to się zawiesza. Asy nie mogą tego zrobić.
  Margarita jest bardzo piękna, jej włosy są jak promienie słońca. A postać jest świetna. A dla dziewczynki fajnie jest być w samych majtkach. A majtki też są czerwone z białym sierpem i młotkiem. Taka dziewczyna potrafi od razu pokochać cały batalion.
  To taka ładna dziewczyna.
  Margarita zestrzeliła faszystę, który ścigał się na ME-462, i zmusił nazistów do palenia jego ogona. Dziewczyna o złotych włosach, cudownej urodzie. I bardzo czerwone usta.
  Margarita ścięła kolejnego Fritza i jęknęła:
  - Można żyć bez wojny, ale nie bez pokoju!
  Tak, wojownicy są bohaterscy i odważni do granic szaleństwa.
  Dziewczyny walczyły jak bohaterki wszechświatowego kosmosu. I pewnie wygrali.
  Czołgi Hitlera płonęły. I eksplodowały jak granaty. A tu byli tacy piękni wojownicy. Pełna podziwu i wdzięku. Mają taką piękną przygodę.
  Natasza rzuciła granat.
  Tweeted:
  - Złamię wszystkich faszystów!
  I jak rzuci bosą stopą kolejne arcydzieło śmierci.
  Zoya również skosiła nazistów.
  Rzuciła bosą stopą, co zabija.
  Pisnęła z wściekłości:
  - Za świętą Rosję! I wielkie zmiany na lepsze! I znowu teraźniejszość śmierci, poddanej gołej pięty, muchy.
  Po zaciętych walkach nastąpiła cisza. Była jeszcze wiosna 1947 roku. Niemcy, kiedy lawiny błotne nie są wojownikami. Chowają się i jedzą. Nie można było zakończyć wojny w zeszłym roku. Znowu czekają cię ciężkie bitwy.
  Dziewczyny zrobiły sobie przerwę...
  Dwie Niemki Albina i Alvina właśnie na dyskietce polują na radzieckie samochody.
  Piękności oczywiście w bikini i boso. I bardzo seksowna.
  Steruj samolotem dyskowym za pomocą joysticka.
  Albina zawraca samochód, zestrzeliwuje radziecki myśliwiec i piszczy z zachwytu:
  - Niech nasza krwiożercza Rzesza będzie sławna!
  Alvina to wzięła i również zadała potężny cios rosyjskiemu samochodowi. Przewróciła się i ćwierkała:
  - Ekspres Geniuszu!
  Obie dziewczyny klepały się po bosych stopach. To takie urocze blondynki. A prasa dziewcząt jest bardzo wytłoczona. W zestawie płytki.
  Albina ponownie niszczy radzieckie samoloty. I mruga i ryczy:
  - Chwała morderczemu przejściu!
  Alvina również niewyraźnie mówiła po rosyjsku. Spłaszczyła je i zagwizdała:
  - Niech Führer będzie z nami!
  Dziewczyny w najlepszej kondycji! I mają tyle uroku. A te zęby tak błyszczą. Jak perły zdobyte przez kapitana Nemo.
  Albina staranowała samochód i pisnęła:
  - Więc osiodłajmy faceta!
  Alvina roztrzaskała wojownika i warknęła:
  - I tuzin facetów!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Świetny seks, gdy kobieta wynajmuje mężczyznę za pieniądze!
  Alvin zgodził się:
  - To klasa, tylko pieniądze to szkoda!
  Albina zestrzeliła kolejny sowiecki samolot i pisnęła:
  - A co ze względu na przyjemność i pieniądze to nie szkoda. Wkrótce pokonamy Rosjan i zdobędziemy majątek!
  Alvina uderzyła w kolejny czerwony samochód i ryknęła:
  - Niestety wojna się ciągnie! Ci Rosjanie są tacy uparci. To jak uderzanie pięściami w gumę!
  Albina sprzeciwiła się z irytacją:
  - Choćby za gumę. Bardziej przypomina żelbet. I bardzo mnie bolą kostki!
  Alvina zaćwierkała, uderzyła w sowiecki samochód i ryknęła:
  - Przebijemy się przez każdy beton!
  Albina strąciła myśliwiec Jak-11 z biegu:
  - I rozbij metal i wyparuj!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Złam i stop! Wkrótce będziemy mieli lasery! A potem Rosjanie na pewno skończą!
  Albina była z tym w zgodzie:
  - Nie mogę się oprzeć laserowi!
  Alvina zachichotała wściekle.
  - Weźmy Moskwę, a potem Londyn!
  Albina zauważyła z irytacją:
  Czas na Londyn!
  Dziewczyny wydały swoją dyskietkę. Bez względu na to, ile radzieckich wiatrówek Jaków strzela do samochodu nazistów, nie mogą zrobić nic wartościowego. Potężny, laminarny strumień strąca wszystkie pociski i odłamki.
  Alvina, ścinając rosyjski myśliwiec, pisnęła:
  - Niedźwiedź nie zatańczy tańca motyla.
  Albina gołymi palcami wskazała swój samochód i ryknęła:
  - Tak, niedźwiedź... Jesteś bardzo dobrym zwierzęciem. Zwłaszcza na łańcuszku i gdy Twoja skóra jest obdarta ze skóry!
  Dziewczyny pracują z furią tygrysic. Ech, w łóżku też są temperamentne. Uwielbiają być aktywni. I nie tolerują stałości. Pod tym względem tylko rekiny. I kochają eksperymenty. I mają bardzo kochające usta.
  Alvina uderzyła w sowiecki samochód i pisnęła:
  - O zmiany w wojnie ku naszemu zwycięstwu!
  Albina zauważyła z irytacją i wściekłością:
  - Tak, wojna się przeciągnęła... To tylko fabryka koszmarów i kuchnia Szatana. Ilu naszych chłopaków i dziewczyn zginęło!
  Alvina śpiewała z westchnieniem:
  - Ilu naszych braci marnieje w grobach... Cienie wędrują po świecie... Nie rozumiem, co jest czym.
  Albina, uśmiechając się mięsożernie i miażdżąc Rosjan, bulgotała:
  - Jak myślisz, dziewczyno, czy Bóg istnieje?
  Alvina, również zabijając, syknęła:
  - Mam duże wątpliwości. Wojna trwa już tyle lat. I że Wszechmogący nie kocha Niemiec, jeśli pozwala zginąć tylu jej najlepszym synom i córkom!
  Albina zasugerowała:
  - Może w tych testach jest jakiś głęboki sens?
  Alvina zachichotała i warknęła:
  - Oznaczający? Więcej torturować ludzi, a zwłaszcza nas Niemców?
  Albina mówiła z entuzjazmem wilczycy, która wyprzedziła jagnię:
  - Wtedy ostrzej dostrzeżemy uroki świata! I spokojna miłość!
  Alvina wyszczerzyła zęby i mruknęła:
  - Militarna miłość jest jeszcze lepsza!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, zwłaszcza z chłopcami. Pachną młodością i nie są tak owłosione jak dorośli mężczyźni! Robienie z nimi interesów to przyjemność!
  Alvina, miażdżąc sowieckie samoloty, pisnęła:
  - A proces uczenia się jest bardzo atrakcyjny. Lubię pełnić rolę mentora! To wspaniale!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Nie ma nic zdrowszego!
  Dziewczyny na ogół są zabawne, ale dziwki. I oczywiście robią coś, o czym nie jest przyjemnie czytać.
  Dziewczyny skaczą z niecierpliwości. Chcą jak najwięcej uczucia! I głaskać je codziennie. Jeszcze lepiej, trzy razy dziennie. Nie, dwadzieścia razy dziennie!
  Alvina upadła, inny wojownik i pisnął:
  - Nie, jest Bóg! Pozwala nam eksterminować sowieckich żołnierzy!
  Albina też waliła i ryknęła:
  - Och, czego mi brakuje? Jest seks, są mężczyźni... Jest mnóstwo rozrywki, ale nie ma ryzyka śmierci! Dlaczego więc chcemy końca wojny?
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - Właściwie i do czego! Będziemy walczyć do końca!
  Albina syknęła z irytacją:
  - A wojna jest taka, że po zakończeniu nie czujesz się nawet bardzo pusty.
  Alvina bardzo lubiła być obmacywana w poszukiwaniu jej piersi. To takie wrażliwe i erotyczne. A całowanie jest jeszcze lepsze. I kiedy kilku temperamentnych mężczyzn poczuje cię na raz. Zwłaszcza jeśli są chłopcami i wciąż są podekscytowani.
  Krótko mówiąc, dziewczyny są generalnie super i antybohaterkami!
  Natashka i jej zespół 1 kwietnia 1947 r. odparli natarcie Fritza w Woroneżu.
  Niemcy przesunęli swoje czołgi pod mokry śnieg i próbowali przebić się na boki.
  Wojownicy, jak zawsze w mini bikini i boso, walczyli na mrozie. Zagrzebali się w zaspach i stamtąd strzelali, bosymi stopami rzucali granaty i paczki z materiałami wybuchowymi.
  Bardzo piękne, seksowne i pięknie napompowane dziewczyny. Opalona, boso.
  Natasza ścięła Fritza i pisnęła:
  My dziewczyny jesteśmy z siebie bardzo dumni!
  Zoya również gwizdała i warczała:
  - Staramy się tylko w pierwszych rzędach!
  Augustyna, rudowłosa diablica, śpiewała:
  - Jesteśmy tylko prymasami i baletnicami!
  Potem gołą stopą wystrzeliła granat.
  Swietłana wzięła go i strzeliła. Rzuciłem cytrynę
  - Walczmy! Nie mamy umysłu klauna!
  Dziewczyny wykonały świetną robotę. Strzelali i rzucali granatami swoimi uwodzicielskimi nogami. A co z Führerem...
  Natashka obnażyła klatkę piersiową, a szkarłatnym sutkiem dała granat. Przeleciała obok i wylądowała w szeregach nazistów, pisnęła:
  - Tak, będzie wielki dzień sądu!
  Zoya napisała na Twitterze:
  - I nadejdzie Svarog Wielki Bóg!
  A także, jak gołymi palcami, wystrzel granat.
  Augustyn zachichotał i zauważył:
  - Wciąż interesujące. Chrześcijanie mają Jezusa pacyfistę. I mamy świetnego rusznikarza Svaroga! Widoczna różnica!
  A także rzuci gołym obcasem pakiet wybuchowy.
  Wtedy Swietłana gołą stopą uderzy wroga granatem. I śpiewaj, szczerząc zęby:
  - Nasz Bóg jest Bogiem Wojny! Nie pacyfizm!
  Dziewczyny następnie rzucały w siebie śnieżkami. Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Dobrze, że Władimir był na tyle sprytny, że nie akceptował judaizmu. Myślę jednak, że lepiej byłoby rozwijać własne! Po co nam wiara innych ludzi?
  Dziewczyna wzięła i gołą stopą wystrzeliła granat. I zmiażdżył faszystów.
  Zoya, strzelanie, dodała:
  - Nie, naprawdę, uczyń wiarę pacyfistą! Ale możesz też wymyślić własną Iriy!
  A także z gołymi palcami, jak wystrzelić dar śmierci i zmiażdżyć kilkudziesięciu faszystów.
  Tutaj Augustyn również walił w nazistów. I znowu bose stopy uległy wybuchowym paczkom.
  Rozproszyła nazistów i pisnęła:
  - Stara bajka w nowy sposób!
  I pokazała swój język!
  Swietłana ustawiła się w kolejce. Skosiła Fritza i pisnęła:
  - I wielkie zmiany na przyszłość!
  I rzuciła go gołym obcasem, łamiąc plecy Führerom.
  Natashka wzięła go i ryknęła z desperacką miną:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną! Wszystko na raz!
  A gołe palce u nóg rzucają śmierć i chaos.
  Zoya również była wkurzona. Zabił wielu faszystów.
  A ona szczekała:
  - O honor i Ojczyznę!
  Potem znowu jej bosa stopa coś zacznie.
  Tutaj i Augustine wezmą go i wyżłobią na gorąco. Wątpcie w faszystów. Rozbija je na kawałki.
  Potem weźmie i zaśpiewa:
  - Chwała Ojczyźnie i Honorze!
  Swietłana uruchomi również dar śmierci i bełkocze:
  - I będziemy razem!
  A gołe nogi zaczną niszczyć.
  Natasza też to weźmie i przybije... Ona skosi Fritza.
  Następnie weźmie i da kolej.
  Śpiewała, obnażając usta:
  - Nie jestem zwykłą dziewczyną! Złote włosy!
  Oczywiście Natasza jest dziewczyną własnego umysłu. Wszystko jest możliwe i gotowe na wszystko. Gdy strzela, po prostu go podziwiasz. I kosi wrogów jak kultywator.
  I piszczy:
  - Miłość prowadzi do śmierci!
  Zoya też strzela. Bosą stopą poddaje się granatowi i syczy:
  - Genialny akord!
  I dodaje:
  - Wszyscy faszyści na koszt!
  Augustina również strzela do wroga. Eksterminuje Fritz. Kosi nazistów i piszczy:
  - Jeszcze trochę i staniemy się jeszcze silniejsi!
  A bose stopy piękna ponownie rzucają nosiciela śmierci.
  Swietłana również strzela do nazistów. I wystrzeliwuje granat za pomocą palców bosej stopy. I ćwierkanie:
  - Nie znaliśmy kłopotów, ale przyszedł sąsiad!
  I on też się śmieje.
  Dziewczyny są takie niesamowite. I busty. I tak bardzo kochają, kiedy ciągną za cycki.
  Oto piękności. To jest akrobacja miłości i poezji! Chwalcie piękne dziewczyny! Tak, niech będą bardzo dobre!
  Natashka wysadziła nazistów ołowianym odrzutowcem i pisnęła:
  - Raczej uwierz nam, nie!
  A bosą stopą ponownie wystrzeli śmiercionośne!
  A tutaj Zoya jest jak lupanet. Obalić faszystów. I piszczy:
  - Nie możesz znaleźć nad nami kontroli!
  Augustina, również jak lupanet, za pomocą bosych palców u nóg wybija masę Fritzów i piszczy:
  A następny wiek będzie nasz!
  Potem jej zęby będą błyszczeć jak lustro!
  Swietłana również wzięła i wystrzeliła granat bosą stopą. Zabił faszystów. I propilikala z pewnością siebie:
  - Wieczne zwycięstwo! Svarog z nami!
  Natashka wyrzuciła kawałek szkła gołymi palcami. Poderżnęła im gardła Fritzowi i pisnęła:
  A Jezus będzie z nami!
  Następnie dodała:
  - Jak rosyjski biały bóg!
  Zoya też dała granat i krzyknęła:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  A gołym obcasem wyrzuci pakiet wybuchowy.
  Augustine potrząsnęła sutkiem, który wyglądał jak truskawka. Ustawiłem kolejkę dla nazistów.
  Potem rzuciła śmierć na Fritza bosą stopą i krzyknęła:
  - Nie miejmy żadnych problemów!
  I pokazała swój język.
  Swietłana również ustawiła się w kolejce. Rozerwała nazistów na strzępy... A potem leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Blondynka krzyczy:
  - Niech Moc będzie z nami!
  A wszystkie cztery dziewczyny krzyczały:
  - Chwała Wszechmogącemu, Wszechobecnemu, Wszechwiedzącemu, Wiecznej i Wiecznej Rodzinie!
  Tutaj Swietłana również wzięła długopis z gołą małą nogą, a także pokroiła swoją arię.
  Wiele legend o wielkich Veles jest opowiadanych przez ludzi - i jak urodził się z woli Rodziny, jak został wychowany w świecie Navi przez Boga Viy, jak wędrował po świecie Reveal w poszukiwaniu swojego przeznaczeniem i dręczyła go zła skłonność, z jaką został zaczarowany. Legendy opowiadają o jego miłości do jasnookiej Yasuny i o tym, że poświęcił się, by uratować jej życie. Śpiewają piosenki o jego wyczynach i pomaganiu ludziom. Nie możesz opowiedzieć wszystkich historii w jednym arcydziele.
  Potem dziewczyny się urwały. Rozpoczął się kolejny ostrzał Woroneża. Bombowce działały. Przybyły też niemieckie bombowce. Piloci dzielnie walczyli z nazistami. Szczególnie Maria. Mimo zimna dziewczyna miała na sobie tylko białe, cienkie majteczki. Naciskała na pedały gołe palce u nóg, ścinała Niemców. Dziewczyna zestrzeliła bombowiec odrzutowy Yu-387, powodując jego dymienie i upadek. Radośnie wykrzyknął:
  - Chwała Wielkiej, komunistycznej Rosji!
  Po ustaniu ostrzału wojownicy nadal pisali o rosyjskich bogach.
  Wielki Bóg Veles. Jak piękna Rodnoverie - tylu Bogów. I wszystkie silne, ciekawe osobowości są zaangażowane w tworzenie Świata!
  Natasza pisała bosymi stopami:
  Najbardziej znanym znakiem Boga Velesa jest "głowa byka". Znak, podobny do głowy byka, przypomina nam, że Veles, Bóg Słowian, jest patronem bydła. Znak jest znany, używany częściej niż inne, przez długi czas wchłaniał wszystkie różne idee Słowian o mocy Boga, w tym mądrość i magiczną moc.
  Potem złotowłosa Zoya kontynuowała;
  Znak Boga Veles jest kochany przez mężczyzn, dorosłych i młodzież, przyciąga kobiety, które mają zdolności czarów.
  Każdy, kto nosi znak Velesa, ma prawo oczekiwać od niego potężnej ochrony przed wpływami magicznymi, rozwoju własnych zdolności czarownic, witalności i umiejętności znalezienia rozwiązania w trudnym środowisku.
  Przeczytaj więcej o amulecie Głowa Byka.
  Drewno - z tych gatunków wytwarza się sosnę, orzech lub jesion (cis), magiczne klepki i amulety
  Zwierzę - łoś, jeleń, niedźwiedź, wół (wycieczka), krowa, wąż, jaszczurka (jaszczurka).
  Heraldyka, przedmioty - długie warkocze (włosy), broda i rogi
  Treba (ofiara) - składali w ofierze miedź (jako Bóg dobrobytu i dobrobytu), wełnę i futro, a także nalewali kwas chlebowy - te napoje, które według jednej z legend nauczył ludzi przygotowywać.
  A Augustyn jechał za nimi. Ognisty i boso.
  Armia Czerwona nie poddaje Woroneża i trzyma się go rozpaczliwie. Walczą tu zarówno chłopcy, jak i dziewczęta.
  Jedenastoletnie dziecko strzela do nazistów z karabinu Mosin. Śnieg prawie się roztopił, pełen błota. Chłopiec jest boso iw krótkich spodenkach. Jest tak zahartowany i lepiej czuje energię ziemi.
  Oleg powala nazistę i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Obok niego jest dziewczyna Margarita. Również boso w lekkiej sukience. W tym samym wieku co Oleg Rybachenko.
  Dobrze też strzela. Uderza faszystę i piszczy:
  - Ku chwale Niebiańskiej Ojczyzny!
  Chłopiec i dziewczynka są tu od pierwszych dni oblężenia. Już od dziesięciu lat doświadczeni bojownicy walczą z nazistami.
  To, co nie jest strzałem z karabinu, to trafienie.
  Oleg Rybachenko strzela do niemieckiego pułkownika. Tupie gołą, opaloną stopą i mówi:
  - Niech stanie się światło rosyjskich bogów!
  Margarita, to terminatorka potwierdza:
  - Tak, zawsze sławny!
  I rzuci dyskiem bosą stopą w najbliższego samuraja.
  A potem chłopak rzuca gołymi palcami. Oleg, rozproszywszy nazistów, ćwierka:
  - A wrogie stado poleciało na ziemię! Pod naporem stali i ognia!
  Chłopiec jest dobrym strzelcem. Tu pada zabity oficer. A za nim jest inny. Niemcy wciąż mają wystarczająco dużo czołgów i używając najemników szturmują staromodny sposób. Wielu z nich zginęło pod murami Woroneża. Przerzedzono szeregi i obrońców.
  Ale armia sowiecka się nie poddaje. Woroneż wciąż się trzyma. Oblężenie trwa już dziesięć miesięcy. Ale miasto-twierdza nie poddaje się.
  Początek kwietnia, wiosna. Brudny. Ale słońce jest takie jasne i ciepłe. Rozgrzewa.
  Margarita, ta dziewczyna o złotych włosach, rzuca granatem bosą stopą i śpiewa rymowanką.
  Chłopiec Oleg również śpiewa i rzuca własnymi stopami granaty;
  Och Puszkin, ty ekscentryku nie masz racji,
  Nie chcemy zachorować na wiosnę!
  W końcu zapach świeżych majowych ziół,
  Potrafi wypędzić wszystkich z kanapy!
  
  Przebiśniegi kwitną wiosną
  Mają czystość nocnej glazury...
  Daje początek miękkiemu, lekkiemu śnie
  Młodzieniec znowu chce burzy!
  
  Na wiosnę chłód ustąpi,
  Szumowina mąk zła zniknie...
  Polowanie na chwałę na zawsze
  Wypij słodki oddech dziewicy!
  
  Jak w młodości wszystko jest w porządku,
  A maj to młodość natury!
  Dzięcioł tłucze dłutem,
  Grzmot się trzęsie, wyrzuca krypty!
  
  Wiosną strumienie szumią jak tryl,
  A ich muzy brzmią jak pluskająca fala.
  Tutaj jagody rosną rysują -
  Ogrzewa z piękna serca!
  
  Wszystko w naszym regionie jest pięknem,
  Trawa jest jak aksamit w damskiej sukience.
  Jaki rodzaj ślepoty
  Staraj się uparcie żyć w mieście!
  
  Po co nam miasto i wieś,
  Stań się jak dzikus, przejdź się po lesie.
  A jeśli pada śnieg,
  Ten bieg na bosaka jest tylko bardziej stromy!
  
  Rod obdarzył taką mocą
  Że możemy rządzić jako bogowie.
  Tutaj żyto na polu jest złote,
  Od ikony twarz świeci surowo!
  
  Svarog Slavyan Ojciec Święty -
  Kazał kochać i żyć dla braci!
  Kto jest szlachetnym facetem?
  W końcu sam Stwórca przyjął ukrzyżowanie!
  
  A rycerz naostrzy swój miecz,
  Ponieważ w życiu jest przemoc!
  Pan powiedział: Nie dam pokoju,
  W końcu, do diabła, uwierz mi, to impotencja!
  
  Więc nie wierz, że sen jest niebem
  W rzeczywistości szczęście jest istotą ruchu.
  I walczysz tak śmiało -
  Prosić kata o przebaczenie!
  
  A jeśli sam się wycofał,
  Ten Rod pomoże, uwierz swojemu synowi!
  Usuń kurz i śmieci z głowy:
  Co sprawia, że marudzisz - odrzucę to!
  . ROZDZIAŁ 6
  Chłopak i dziewczyna strzelali podczas śpiewania. Haftowane faszyści.
  Wszystkie podejścia były zaśmiecone trupami. Wojska rosyjskie odparły atak przeważających liczebnie oddziałów.
  Tysiące tysięcy pułk po pułku - nasi bohaterowie zadają obrażenia!
  Chłopak i dziewczyna na krawędzi, naziści będą spędzać czas w pętli. Naziści nie mogą pokonać Rosji, będziemy mogli rozbić ich na kawałki!
  Oleg Rybaczenko krzyczy, powalając niemieckiego generała i powodując u niego wymioty krwią.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, strzelając, entuzjastycznie śpiewa:
  - Obrońcy Ojczyzny! Żołnierz Perunowa!
  Oleg Rybachenko, ścinając wrogów, śpiewa:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita rzuciła granatem gołą, dziecinną stopą i zaćwierkała:
  - Bohaterowie Rosji zbierają się w niepokoju!
  A w innym miejscu radzieckie dziewczyny walczą na działku samobieżnym SU-100.
  Tacy są piękni wojownicy, dowodzeni przez Elżbietę.
  Chociaż niemieckie czołgi są potężne i bardzo potężne.
  Ekaterina, naciskając przycisk joysticka bosymi stopami, przebija się przez faszystowską maszynę i ćwierka:
  - Za świętą Rosję!
  Elena również strzela z suszarki, przebijając wroga w bok. I agresywnie się uśmiechając, deklaruje:
  - Za komunizm!
  I gołą piętą bije w zbroję.
  Eufrazja również strzelała do wroga gołymi palcami u nóg i ćwierkała:
  - O komunizm świętej Rosji!
  I jak się śmieje!
  Elizabeth wzięła go i krzyknęła:
  - Za ZSRR!
  A także jak strzela...
  A dziewczyny zaśpiewały:
  Naród Ukrainy i Rosji jest zjednoczony,
  Jesteśmy braćmi Słowianami na zawsze przyjaciółmi...
  Niech Pan będzie uwielbiony właściwym imieniem,
  Wszystkie narody świata są rodziną!
  To właśnie tutaj były dzieci - bohaterskie i silne. W tym zarówno pionierki, jak i pionierki.
  Chłopiec i dziewczynka Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa walczyli na górze Visokosnaya. Które nie udało się nazistom schwytać. Już 20 kwietnia i dzień okazał się ciepły.
  Chociaż nastrój dzieci i niepokój. W ZSRR rozpoczęły się niepokoje wywołane krwawymi rozruchami więźniów. I było jasne, że czas zakończyć wojnę. Ale Wehrmacht uparcie próbował zdobyć Woroneż. Chociaż i armia III Rzeszy dosłownie krwawiła.
  A naziści naciskali na Woroneż resztką sił.
  Oleg Rybachenko to jeszcze dziecko, ale z bardzo wydatnymi mięśniami i jasnowłosym.
  Celnym strzałem przewraca Niemca i ryczy:
  - Chwała królowi Józefowi!
  Palit i Margarita, z podziwem wypowiadając:
  - I nasza nowa Ojczyzna!
  Potem dziewczyna i chłopak zaczynają strzelać jeszcze szybciej. Przeładowują karabiny gołymi palcami u stóp i kosią samurajów.
  Oleg śpiewa, powalając i bijąc nazistów:
  - Ale inteligencja doniosła celnie... I ruszył do ataku, nasz jest silny! W pobliżu ojczyzny Dalekiego Wschodu. Pancerny batalion szturmowy!
  Margarita też nuciła, celnie wysyłając pocisk za pociskiem:
  - Opancerzony batalion szturmowy!
  Chłopiec i dziewczynka walczyli ze stalową pewnością siebie. Mają już nagrody.
  Pierwszy chrzest bojowy otrzymali, kiedy Niemcy próbowali zacisnąć pętlę wokół Woroneża.
  W tym czasie dziesięcioletnie dzieci nie tylko przynosiły pociski do sowieckich dział, ale także sam strzelał. I zestrzelił nazistowską haubicę. Pokazuje dokładność.
  Chłopiec i dziewczynka przeszli ciężkie testy. Ale Woroneż się nie poddał. I walczyli jak bohaterowie.
  Oleg Rybaczenko, odcinając się od nazistów, śpiewa:
  - Boże miej w swojej opiece króla!
  Margarita wspiera:
  - Silny suweren!
  Oleg Rybaczenko, zwalniając, mówi:
  - Króluj po chwałę!
  Margarita, ścinająca nazistów, piszczy:
  - Chwała nam!
  Oleg śpiewał z zachwytem:
  - Panuj w strachu przed wrogami!
  A chłopiec gołą stopą rzucił granat.
  Margaret potwierdziła:
  - Car prawosławny!
  A dziewczyna też rzuciła granatem bosą stopą!
  Wspaniała para. Tylko dzieci i takie fajne.
  Szalony żywioł, szalony żywioł.
  20 kwietnia napaść na nazistów została odparta. Następnie naziści zaczęli ostrzeliwać górę Visokosnaya. Ale bez większego sukcesu.
  Oleg i Margarita zrobili wypad.
  Chłopiec i dziewczynka rzucali bosymi stopami ostrymi dyskami. Uderzyli nazistów w gardło i ćwierkali:
  - Chwała carowi Stalinowi!
  Potem zaczęli niszczyć nazistów.
  Oleg strzelił do niemieckiego oficera. Uderzył go i pisnął:
  - O nowe zamówienie!
  Margarita pieprzyła faszystę. Rzuciła odłamkiem szkła gołymi palcami i pisnęła:
  - Nowy porządek po staremu!
  Oleg znowu się wkurzył. Uruchomiono nową igłę. Uderzył nazistę w oko. I ryknął:
  - Za osiągnięcia caratu!
  Margarita zestrzeliła żółty typ. Uderzyła rzutem bosych stóp prosto w oko i zaćwierkała:
  - Decyzje cara Stalina w życiu!
  Chłopiec i dziewczynka są po prostu nie do odparcia. Tak miażdżone są faszyści. A jakie to zjawiska. A Woroneż nie zostanie poddany, bez względu na to, jak bardzo naziści pędzą do tej fortecy.
  Oleg rzucił faszystowskiego generała i pisnął:
  - Nasza impreza jest silna!
  Margarita wzięła, a także rzuciła wielkiego szefa i syknęła:
  Ona utrzymuje świat!
  Chłopiec i dziewczynka kopali wokół składu amunicji. Chłopak naciągnął łuk bosymi palcami. I wystrzelił strzałę z ognistym końcem.
  Wleciała do pudeł z pociskami i bombami. I wszystko zaczęło pękać i detonować.
  Oleg woła:
  - Będzie totalne zniszczenie! Mój pierwszy ruch to mój ostatni ruch!
  A chłopak wystawił język.
  Chłopiec znowu strzela i uderza. Działa bez zarzutu. A Niemcy nic na to nie poradzą.
  Margarita też strzela i piszczy:
  - Dla Rosji! Najświętszy z krajów!
  Dzieci idą jak fale tsunami. Mały, ale taki zabójczy.
  Natasza i jej zespół również walczą z nazistami.
  Dziewczyny strzelają i rzucają granatami gołymi palcami. To tacy walczący wojownicy.
  A potem walczą inni pionierzy.
  Chłopcy strzelają do nazistów i ryczą:
  - Za komunizm!
  I pokaż faszystom języki.
  Seryozhka i Petka, dwaj chłopcy pionierzy, zabrali i pobili nazistów z procy i jak krzyczą:
  - Za komunizm!
  I będą się śmiać!
  Svetka i Katya też wtrącają się i mruczą:
  - O wielkość ZSRR!
  I się pieprzą.
  Dziewczyny z Komsomołu również walczą rozpaczliwie.
  I jak uderzenie nazistów z armaty. I rozwalą ich wszystkich.
  Nie, ZSRR nie da się złamać. A naziści wciąż przychodzą i przychodzą. I dosłownie wypełniają zwłokami wszystkie podejścia do swoich stanowisk. Ale nadal desperacko się wspinają.
  Ale 30 kwietnia faszystowskie Niemcy rozpoczęły nowy, wściekły atak na Woroneż. Główny cios spadł na górę Vysokosnaya.
  Walczyli Oleg i Margarita, teraz używając karabinów maszynowych. Chłopiec i dziewczynka rzucani bronią. Dzieci dosłownie skosiły nazistów.
  Oleg, strzelając, śpiewał:
  - Och, bo żal nie jest problemem!
  Margarita, gryzmoląc nazistów i klepiąc bosymi stopami, pisnęła:
  - Gdyby tylko ciemność pieniędzy!
  Chłopiec przybił nazistów, nokautując ich w szeregach, wziął go i rozpaczliwie pisnął:
  - Dunaj i Don!
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - W międzyczasie idź na spacer!
  Oleg miażdżący nazistów pisnął:
  - Nie pokonuj Kozaka!
  A chłopak wystawił język. Jest taki błyskotliwy i szybki. To chłopiec terminatora. Który z karabinów maszynowych bazgroł. A co nie jest kulą, to w trumnie.
  Car Mikołaj II w dużej mierze utracił władzę z powodu wojny z Japonią. A dokładniej z powodu niefortunnej porażki. W rzeczywistości, kto przegra! Nie potwór z piekła!
  I Azja, którą Rosjanie zawsze bili! Co więcej, mając przewagę liczebną.
  Ale tutaj na czele Woroneża stoi generał Czujkow. I kilka dzieciaków terminatorów. Poddadzą się i nie poddadzą.
  Oleg Rybachenko uderza karabinem maszynowym i ryczy:
  - Wściekły dzik, pędzi huragan!
  Margarita entuzjastycznie wspiera:
  - Nasz piękny widok! Mówi prawdę!
  Chłopiec i dziewczynka są po prostu nie do odparcia. W nich widać iskierkę kolosalnego talentu.
  Oleg kosi nazistów i pyta dziewczynę:
  Jak myślisz, dlaczego czekolada jest pyszna?
  Margarita odpowiada z uśmiechem:
  Bo to czekolada!
  Oleg zachichotał i gruchnął:
  - W imię matki Rosji, niech Ojczyzna stanie się piękniejsza!
  Margarita zachichotała i jęknęła:
  - Na pewno będzie!
  Dziewczyna jest jak karabin maszynowy odcięty przez nazistów. Ma tyle uroku. Ucieleśnienie piękna.
  A góra Vysokosnaya jest doskonale ufortyfikowana i dominuje na pozycjach. Nie zostanie tak łatwo wydana nazistom. Sowieci walczą z desperacją, ale bardzo umiejętnie.
  Blokada trwa już prawie rok. Ale czasami przenikają karawany z jedzeniem i amunicją. Więc otoczone murami miasto się trzyma. I nie zamierza się poddać.
  Chociaż Georgy Żukow był nieco spóźniony. Tak myśli car Stalin. Coś, co ma niezdecydowanych generałów.
  Oleg strzela serią z karabinu maszynowego pięćdziesięciu nazistów i mówi:
  - Nikt nas nie zatrzyma! W dążeniu do służenia ojczyźnie!
  Margarita, też strzelając, pisnęła:
  - I nikt nie wygrywa!
  A wojownik błysnął perłowymi zębami.
  Oleg strzelił ponownie i wydał:
  Jesteśmy białymi wilkami!
  Małgorzata odpowiedziała:
  - Nigdy więcej tygrysicy!
  I znowu chłopak i dziewczyna strzelają. Oczywiste jest, że naziści nie mogą ich pokonać. I żadna siła się nie złamie.
  Pożary i ryki Olegów:
  - Ta-ta-ta mówi karabin maszynowy!
  Margarita piszczy w odpowiedzi:
  - Zmiażdżę strzelca maszynowego mówi!
  A dziewczyna i chłopak przeciwko nazistom demonstrują kolosalną siłę i stanowczość woli.
  Na morzu toczą się zacięte bitwy z nazistami.
  Tam przed całą flotą przesuwa się niszczyciel. A na nim są tylko dziewczyny. W krótkich spodenkach, boso iw kamizelkach.
  Dziewczyny biegają po pokładzie. Wszystkie są takie piękne. Włosy są blond, rozjaśnione słońcem, a skóra ciemna, opalona. Wspaniałe piękności.
  I mijają ich okrągłe, różowe szpilki.
  Veronica, urocza blond bosmanka, zapytała chłopca pokładowego:
  - Co Julio, boisz się bitwy?
  Dziewczyna w kabinie pisnęła w odpowiedzi:
  - Tak, marzę o walce!
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  - Ale zostaniesz schwytany przez nazistów i usmażą ci nagie pięty!
  Dziewczyna spojrzała na swoje nagie, opalone nogi i pisnęła:
  "Ból mnie nie przeraża!" Jestem prawdziwą dziką Amazonką!
  Weronika zauważyła:
  - Niedługo skończysz piętnaście lat. Wkrótce ślub! O czym marzysz?
  Juliana odpowiedziała szczerze:
  - Chcę księcia!
  Veronica skrzywiła się.
  - Książę?
  Dziewczyna powiedziała:
  - Książę elfów!
  Veronica była zaskoczona:
  - Lubisz elfy?
  Juliana skinęła głową, a nawet podskoczyła:
  - Oczywiście, że tak! Są nie do odparcia!
  Weronika uśmiechnęła się.
  A co z ludźmi?
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą na rozgrzanym pokładzie:
  - Nie! Mężczyźni są tacy paskudni, owłosieni, śmierdzący. A elfy są takie piękne, delikatne. Mają twarze jak dziewczyny, takie słodkie. A nogi są gładkie i wcale nie owłosione!
  Veronica chętnie się z tym zgodziła:
  - Elfy są naprawdę miłe.
  A dziewczyna zmiażdżyła owada gołą, pełną gracji stopą. gwizdnął:
  "Niestety, niestety, musimy mieć do czynienia z ludzkimi ludźmi. I są takie brzydkie!
  Juliana roześmiała się i zauważyła:
  - Ale dlaczego. Chłopcy z kabiny są bardzo słodcy. Nie przystojni dorośli mężczyźni. Kiedy włosy rosną na twarzy, jest to obrzydliwe.
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Obrzydliwy! Najpiękniejsi młodzi mężczyźni w wieku szesnastu lat. Są już wystarczająco duże, by zadowolić kobietę, ale jeszcze nie tak owłosione jak starsi faceci.
  Juliana zachichotała i pisnęła:
  - Generalnie chłopcy na pewno są mili, kiedy się z nimi całujesz, a oni cię pieszczą... Ale coś innego po prostu przeraża! Och, pozostać na zawsze w dzieciństwie!
  Veronica powiedziała z naciskiem:
  - Będziesz w bitwie! Dorastajcie razem!
  Julian w odpowiedzi zaśpiewał:
  - Dziewczyna zawsze bądź młoda,
  Nie spiesz się, aby dorosnąć...
  Bądź zabawny, odważny, hałaśliwy...
  Musisz walczyć, więc walcz!
  Nigdy nie zaznasz pokoju
  Płacz i śmiej się nie na miejscu!
  Będę mechaniczną dziewczyną
  Niech sto pięćdziesiąt uderzy!
  Weronika tupnęła bosą stopą i pisnęła:
  - Młodość może być wieczna! Najważniejsze to wierzyć w rozum, a nie w Boga!
  Przed nami pojawił się niemiecki niszczyciel. Dziewczyny natychmiast rzuciły się do ucieczki, rzucając bosymi obcasami w stronę dziesięciocalowego działa. I zaczęli go kierować na wroga.
  Dziewczyny działały szybko i harmonijnie. Ogólnie jest bardzo pięknie, gdy załogę tworzą same dziewczyny. I wszystkie są boso, krągłe, po prostu cudowne.
  Wycelowali broń i jak pokonają nazistów. W tym samym czasie odpoczywali wyrzeźbione, bose stopy.
  Pocisk przeleciał obok i uderzył w niszczyciel. Jak uderzony kij. Statek się trzęsie. A niszczyciel został uszkodzony. Dziewczyny zaczęły przeładowywać broń. Strzelali ostro.
  Weronika pisnęła:
  - Za wiarę król i Ojczyzna i ZSRR!
  I jak to skacze...
  Juliana napisała na Twitterze:
  - Hitler myślał, że to wojna, zrobił armatę z... dalej!
  A dziewczyna weźmie to i się pośmieje. Obnażyć zęby koloru pereł. A ona jest uroczym kotkiem. A bosą stopą potrze kawałek opadłych lodów.
  Weronika pisnęła i zaśpiewała:
  - Więźniowie sumienia! Uwolnimy Cię!
  A dziewczyny w chórze jak zjem.
  I mierząc z broni, znowu strzelili w niszczyciel. Tym razem były jeszcze bardziej precyzyjne. A statek nazistów rozpadł się i zaczął tonąć.
  Dziewczyny krzyczały, szarpiąc gołymi nogami. To taka rozkosz.
  Dopóki trwała cisza, dziewczyny lubiły pisać o różnych rzeczach. W szczególności Natasha bazgrała gołymi palcami u stóp o sztucznej inteligencji, gdzie Port Arthur nigdy nie został zabrany.
  Tak więc szwadron Rozhdestvensky przybył do portu. Po zjednoczeniu w rosyjskiej, choć osłabionej eskadrze Pacyfiku. Na razie miasto pozostawało w stanie oblężenia. Ale jakoś stało się łatwiej. I dodał optymizmu.
  Teraz trzeba było czekać na ruch Linevicha. Przepustowość transsyberyjska wzrosła do dwudziestu rzutów dziennie. I zebrała się armia Rosji, kolosalna w sile.
  Czas więc ruszyć dalej i wygrać. Ale żeby wygrać, nie trzeba przewyższać liczebnie wroga. Jak udowodnił Aleksander Suworow. Możesz pokonać wroga przy mniejszej sile.
  Ale czy rosyjski żołnierz jest gorszy od japońskiego? Nic gorszego, a nawet lepszego.
  A karabin Mosin jest najbardziej niezawodny i praktyczny na świecie. Ona nawet w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej była w produkcji. Więc nie ma na co narzekać.
  Chyba że był to los, który jakby celowo sfałszował szereg czynników przeciwko carskiej Rosji. Niestety, jest to oczywiście niesprawiedliwe. Rosja osiągnęła szczyt potęgi i zaczęła podupadać. A dlaczego jest to konieczne dla wyższych mocy?
  Z jakiegoś powodu istnieje jakaś energia, która niszczy imperia. Z perskiego, macedońskiego, rzymskiego, arabskiego, tureckiego, hiszpańskiego, brytyjskiego i tak dalej. Możesz pamiętać Czyngis-chana i Tamerlana. Nikt nie mógł przejąć kontroli nad wszystkim. Imperium mongolskie jest chyba najbardziej rozległe, choć po śmierci Czyngis-chana nie było monolityczne.
  Chociaż prawdopodobnie największą była Wielka Brytania. Teraz jest spuchnięta z kolonii i próbuje powstrzymać Rosję rękami Japonii. Ale to nie działa dla Brytyjczyków. Port Arthur okazał się niezniszczalny. Trzyma się jak monolit.
  A dziewczyny oczywiście zawsze mogą kopnąć w rogi każdego agresora.
  Pod koniec maja naziści ponownie rzucili się na Woroneż. Przeszliśmy do ofensywy.
  Oleg i Margarita bardzo dobrze współpracują z karabinami maszynowymi. Strzelają.
  Oleg pyta dziewczynę, nadal strzelając:
  - Jak myślisz, czy Spartak jest dobry czy zły?
  Margarita, obnażając twarz, odpowiedziała:
  - Myślę, że to więcej dobrego niż złego!
  Oleg, strzelając z karabinów maszynowych, zauważył:
  "Ale Rzym był wspaniałą kulturą. A gdyby barbarzyńscy niewolnicy wygrali, co by się wtedy stało?
  Margarita zachichotała, skosiła kilka szeregów nazistów i odpowiedziała:
  - Byłoby pewnie świetnie!
  Oleg gwizdnął i zauważył:
  - Nie wszystko jest tak różowe, jak się wydaje! Niestety nie wszystkie!
  Margarita logicznie zauważyła:
  - Ale wszystko jest jak najlepiej! Rzym został zniszczony przez barbarzyńców. Ale wtedy na miejscu ruin powstała jeszcze potężniejsza i rozwinięta kultura. Tak się złożyło, że postęp zaczął się rozwijać tylko szybciej.
  Oleg gwizdnął, odciął kilka szeregów za pomocą serii karabinów maszynowych i pisnął:
  Nikt nie może zatrzymać naszych postępów!
  Chłopiec rzucił granatem bosą stopą. I zmiażdżył wroga.
  Margarita również rzuciła palcami swojej bosej stopy prezent śmierci i zachichotała:
  - Ktokolwiek się zatrzyma, zostanie zmiażdżony.
  Chłopiec Oleg Rybachenko ponownie wystrzelił bombę domowej roboty gołymi palcami dziecięcych stóp. Naziści zostali uderzeni w taki sposób, że wydawało się to za mało. Chłopiec ćwierkał:
  - Za pierwotną Rosję!
  I pokazał swój język.
  Margarita skosiła połowę nazistowskiego batalionu karabinem maszynowym i pisnęła:
  - Nasz car Józef Stalin, niech będzie błogosławiony!
  I znowu rzuci bosą stopą dar śmierci.
  Śpiewał Oleg, kosząc Niemców:
  - Jestem młodym wojownikiem...
  Margarita podtrzymywała to, drżąc bosymi stopami, które tak zręcznie rzucały granatami:
  - A ja jestem wojownikiem od Boga!
  Oleg, gryzmoląc na nazistów, zapytał:
  - Jaki jest Bóg?
  Margarita pisnęła i odpowiedziała, nokautując nazistów, a potem rzucając bosą stopą dar śmierci:
  - Nie wiem! Osobiście go nie rozumiem. Kobiety są oszpecone. A to, szczerze mówiąc, jest obrzydliwe i złe!
  Oleg skinął głową na znak zgody, pisząc na nazistach:
  - Po czterdziestu latach kobiety są obrzydliwe! Szczerze ich nie lubię. Kobiety w młodości są bardzo atrakcyjne, w przeciwieństwie do wieku, który je psuje!
  Margarita śpiewała entuzjastycznie, rzucając granatem gołymi, małymi nogami:
  - Heroizm nie ma wieku! W sercu młodej miłości do kraju!
  Oleg, również strzelając do nazistów, wziął go i pisnął:
  - Może podbić granice kosmosu! Aby wszyscy byli szczęśliwi na Ziemi!
  Tak to jest naprawdę być w kosmosie! Gdzie takie niezmierzone odległości.
  W Rosji Sowieckiej opracowywane są już projekty lotów poza atmosferę.
  Za cara Józefa Stalina nauka rozwijała się szybko. Imperium sowieckie wkrótce stanie się najbardziej zaawansowaną potęgą na świecie. A Wielka Brytania traci grunt pod nogami.
  Margarita pisnęła z uśmieszkiem. Znów rzuciła zgrabną nogą granat, jak księżniczka i pisnęła:
  - Będziemy pierwsi! Taka jest Rosja - los Pallas!
  Oleg powiedział z irytacją:
  - Kiedy w końcu Gieorgij Żukow nas zwolni. Musisz oszczędzać każdy nabój. Jednak specjalna karawana przywiozła nam zapasy!
  Margarita błysnęła perłowymi zębami i pisnęła:
  - Będzie miażdżyć coraz więcej jednostek nazistowskich! Dopóki w końcu nie wygramy!
  Oleg wziął go, odciął linię nazistów i syknął:
  - Imperialne flagi! Niech w Chinach będzie też Rosja!
  Margarita zaćwierkała z uśmiechem zębów:
  - Wszystko będzie piękne!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą....
  Oleg piszący o nazistach piszczy:
  - Zwycięstwo jest bliskie!
  Margaret potwierdziła:
  - Niech tak będzie!
  Tymczasem hitlerowcy próbowali przebić się na Kaukazie. O miasto Suchumi toczyły się zacięte bitwy. W rzeczywistości toczyły się tutaj zacięte bitwy, a krew płynęła obficie.
  Naziści rzucili się na kaukaską ropę.
  Walczyły też dziewczyny z niszczyciela "Victoria". Piękni wojownicy byli półnadzy, zwłaszcza że lato na takich szerokościach geograficznych jest gorące i boso. W rzeczywistości, gdy dziewczyna ma minimum ubrań, jest najmniej wrażliwa.
  Veronica strzela do nazistów i bosą stopą rzuca granat. A noga dziewczyny jest taka precyzyjna.
  Naziści lecą we wszystkich kierunkach. Krzyczą i upadają.
  Juliana też rzuca granat z bosą nogą i hitlerowcy padają. A wojownik strzela, chichocząc:
  - Staniemy w obronie cara Józefa Stalina!
  Prowadzący ogień i urocza Anna. Bardzo piękna dziewczyna, w samych majtkach. I kosi też nazistów, mówiąc:
  - Nasz car Józef Stalin będzie świetny!
  Julian, wycinając nazistów, potwierdza:
  - Koniecznie będzie!
  A granat leci z jej bosej stopy.
  Dziewczyny są wspaniałymi supermenami.
  Oto jedna z nich bardzo duża i wysoka: Angelina.
  I taka ruda... Zdjęła kamizelkę i teraz walczy sama w majtkach.
  A co za pierś! Jak wymię najlepszego bawoła, z dużymi truskawkami udojowymi.
  To jest dziewczyna, prawdziwa klacz. I bardzo kocha mężczyzn, ale nie toleruje stałości. Dlaczego nie miałaby kochać? To takie miłe, kiedy faceci cię łapią.
  Angelina ryczy, a także rzuciła całą wiązką granatów gołymi podeszwami, sycząc:
  - Chwała Rosji i carowi Józefowi Stalinowi!
  . ROZDZIAŁ 7
  Batalion dziewczyn jest fajny. Wojowniczki zdjęły kamizelki i wszyscy odsłonili piersi. A walczą tylko w cienkich majtkach. I jakie to jest piękne.
  Co może być lepszego niż nagie kobiece ciała.
  I cały batalion wojowników.
  A naziści padają, zaśmiecając podejścia do pozycji wojsk sowieckich swoimi zwłokami.
  Weronika mówi z pasją, kosząc nazistów:
  Nasi bogowie maszerują!
  Juliana rzuciła bosymi stopami dar zagłady i potwierdziła, obnażając zęby:
  - Rosyjscy Bogowie - Bogowie Wojny!
  Anna prowadząca ogień i jedzenie szczeknęła:
  - Za Rosję walcz i nie bój się!
  I mrugnęła jej zielonymi oczami!
  Angelina wysłała gołymi obcasami całe pudło materiałów wybuchowych, unosząc w powietrze dwie kompanie nazistów i ryknęła:
  - Cesarstwa carskiego nie da się złamać!
  Weronika syknęła entuzjastycznie:
  - Nasza rasa jest wieczna!
  I znowu rzuciła granat bosymi stopami.
  Juliana strzelając i rzucając granatami kończynami dolnymi, syknęła, obnażając zęby:
  - A śmierć nie zdarza się dwa razy!
  Anna strzelając pisnęła:
  - Niech mądrość przodka będzie z nami!
  I znowu granat wystrzelony bosą stopą leci!
  Angelina wzięła go i pisnęła, obnażając zęby:
  - Trójca Słuszności i to jest prawo!
  I wysłał całe pudło pełne materiałów wybuchowych.
  Weronika odpowiedziała z furią, zmiatając nazistów z pola:
  - Wieczna Rosja, jak Ukraina jako część Rosji!
  I znowu, jak bije nazistów.
  Juliana, strzelając, pisnęła:
  - Nasi ludzie nie będą tolerować!
  A także wystrzeliła granat po łuku.
  Anna wzięła go i uśmiechnęła się. Trumna pękła na nazistów. Z odwagą skosiła je i pisnęła:
  - Niech Rosja zapanuje w Chinach!
  Angelina zadeklarowała z szaleństwem i podekscytowaniem:
  - I nie odda ani cala ziemi!
  A wszystkie dziewczyny uderzyły batalionami w nazistów.
  Dziewczyny w samych tylko cienkich majtkach skończyły pisać i przenikliwie pisnęły:
  - Niech Rosja i jej Bogowie będą uwielbieni!
  Augustyn autorytatywnie stwierdził:
  - Nie ma nic lepszego niż wiara w rosyjską wszechmocną Rodzinę!
  Swietłana mruknęła logicznie:
  - I nie wejdziemy w światło innych Bogów! My, Rosjanie, jesteśmy niezwyciężeni!
  A wszystkie cztery dziewczyny podniosły ręce, krzycząc:
  - Chwała Rosji i rosyjskim bogom!
  Dziewczyny oczywiście walczą z impulsem i nastawieniem. I doszczętnie miażdżą nazistów.
  Nie, tacy ludzie nie ulegną Suchumi.
  A dzielni piloci Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova walczą na niebie, koszmarne asy.
  Anastasia Vedmakova odcięła nazistowski samolot, sprawiła, że zaczął dymić i upaść.
  Dziewczyna zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy super wojownikami!
  I naciśnij guzik gołą piętą.
  Akulina Orłowa również uderza we wroga. I powali niemiecki samochód, dosłownie go miażdżąc. I ryk:
  - O święty komunizm!
  Tymczasem hitlerowcy zaatakowali Suchumi.
  Batalion, składający się zarówno z gołych, jak i półnagich dziewcząt, pokonał najniebezpieczniejszy kierunek - Orle Gniazdo.
  Dziewczyny walczyły bardzo skutecznie. Cała piękna, smukła, wysportowana.
  I migotanie bosymi stopami. Rzucają granaty gołymi kończynami. Wszystkie są po prostu urocze i urocze.
  Ale tak naprawdę, po co dziewczynom ubrania? Nagie są o wiele piękniejsze i piękniejsze, bardziej uwodzicielskie.
  A ja chcę całować boso, tak na okrągłych szpilkach. I lizać każdy palec.
  Strzelając i rzucając granatem bosą stopą, Veronika mówi:
  - Pierdol się, nie bij!
  Tu Juliana, przybiwszy nazistów i rzucając granat gołymi palcami, pisnęła:
  - Nasz nieugięty rosyjski duch!
  A nastolatka się śmiała... Wyobraziła sobie, jak uroczy chłopak łaskocze ją w nogę. Tak, dla wrażliwej kobiecej skóry jest przyjemna.
  Rudowłosa Anna również rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła nazistów i pisnęła:
  - Za najświętszą Rosję na świecie.
  A zdrowa, potężna Angelina rzuciła w nazistów torbą z materiałami wybuchowymi gołymi obcasami i zabulgotała:
  - Za nasze chwalebne zwycięstwo!
  Veronica odwróciła się. Zestrzeliła nazistów i pisnęła:
  - To nasz obowiązek!
  Juliana rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - A my to spełnimy!
  Anna odcięła kilku nazistom i zaćwierkała:
  - Rosyjska droga do zwycięstwa!
  Angelina ponownie rzuciła na nazistów coś ciężkiego, bulgocząc:
  - I wygramy!
  Mimo wszystko dobrze, że w upale dziewczyny zdjęły kamizelki. Są więc znacznie ładniejsze z nagim torsem. I opalony i muskularny. Korpusy są po prostu odlewane ze stali.
  Jak cudowne są dziewczyny, gdy są nagie.
  I nie potrzebują ubrań.
  Weronika kosi masę nazistów i piszczy:
  - Bądź sławny dla naszej Rosji w każdym wieku!
  Yuliana wzięła i wystrzeliła granat bosą stopą i krzyknęła:
  - Za nasze terytorium!
  Tutaj Anna wzięła go i waliła z furią:
  - Za wieczne i ludzkie!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Więc Angelina też to wzięła. Upuścił garść granatów. Znokautowany część nazistów za pomocą skoku. I śpiewała:
  - Lataj po niebie, baw się słońcem - Chcę na zawsze!
  A cztery dziewczyny biją bardzo pięknie. A także cały batalion. Jak uwodzicielsko błyskają bosymi stopami rzucając granaty. Jak piękne są dziewczyny na wojnie.
  I unosi się na nich brązowa masa nazistowskich żołnierzy. Naziści, ich czołgi i samoloty giną tysiącami, ale wciąż się nie zatrzymują. Pieprzyć się i pieprzyć. Bitwa jest niezwykle zacięta.
  Weronika strzela do nazistów i ćwierka:
  - Naszym rosyjskim wyborem jest honor i Ojczyzna!
  Juliana, strzelając do wroga, obnaża zęby, które błyszczą jaśniej niż perły morskie. I mówi:
  - W każdym stuleciu byli bohaterowie i będą!
  Wtedy dziewczyna wzięła go i jeszcze bardziej obnażyła zęby.
  Ognista Anna strzelając do wroga pisnęła:
  Nie możemy zostać podbici! Nie rzucaj Rosji na kolana!
  I znowu granat wojowniczki rzucony jej bosą stopą leci.
  Angelina wystrzeliwuje śmiercionośną i morderczą bosą stopą. I obnażając zęby, ćwierka:
  - Wierzę, że będziemy w raju!
  Victoria przerywa bohaterskiej kobiecie:
  - Nie! Nie w raju, ale by żyć wiecznie na planecie Ziemia, która stanie się prawdziwym, nieziemskim rajem!
  A dziewczyna-kapitan rzuciła bosą stopą bardzo śmiercionośną bombę odłamkową.
  Weronika zauważyła:
  Jesteś mądrym kapitanem...
  A także bosą stopą rozpoczęło zniszczenie nośnika.
  Juliana pisnęła i odwróciła się. Zabił nazistów. Odsłaniając duże zęby, dziewczyna pisnęła:
  - Nie chcę być starą kobietą! I chcę żyć wiecznie!
  Anna też rzuciła granatem bosą stopą i z powątpiewaniem zapytała blondynkę:
  - Lubisz nasz świat?
  Juliana odpowiedziała bez wahania:
  - Dobry pomysł! Szczególnie latem! Kocham słońce i wakacje!
  Anna chętnie się z tym zgodziła:
  - W lecie na pewno dobrze! Jak dobrze dla młodych!
  Juliana odpowiedziała z wściekłością:
  - Tak, i niech to będzie wieczne lato, jak w Afryce! A Afryka będzie nasza!
  Angelina rzuciła gołymi, muskularnymi nogami beczkę z materiałami wybuchowymi i powiedziała:
  - Niech tak będzie! I przez cały czas.
  Szeregi nazistów przerzedzały się i wyraźnie brakowało im pary.
  A w pobliżu Suchumi wojska radzieckie próbowały kontratakować nazistów.
  Jako pierwszy do bitwy wkroczył batalion bosych dziewcząt w krótkich spodenkach i kamizelkach.
  Piękne dziewczyny zaczęły miażdżyć armię nazistów, poobijaną już w poprzednich bitwach.
  Przede wszystkim wojownicy zaatakowali baterie. Granaty rzucone bosymi stopami poleciały na nazistów. Były bardzo ostre. A sami rosyjscy wojownicy brali i zrzucali kamizelki. Pozostać z nagim torsem.
  Więc prawie całkowicie nagie dziewczyny są prawie niemożliwe do trafienia. Kiedy kobieca skóra jest naga, jej kule nie przyjmują.
  Weronika rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Będę mistrzem!
  I potrząsnęła jej białymi, kręconymi włosami.
  Julian też nie jest taki prosty. Lupanula na nazistów. A potem rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - W imię świętej carskiej Rosji!
  I znowu potrząsa pełnymi piersiami szkarłatnymi sutkami. A talia dziewczyny jest cienka.
  Dalej do walki wpada rudowłosa Anna. Taka błyskotliwa i reaktywna dziewczyna. Jak rzucić granatem bosą stopą. Więc naziści rozproszą się we wszystkich kierunkach. I turlaj się, jakby powalony.
  A dziewczyna strzela do nich i piszczy:
  - Za cara prawosławnego Stalina i bogów rosyjskich!
  Angelina też się rzucała. I pudło z muszlami, rzucone przez nią nago, potężne jak koń pociągowy, odleciało. I rozbił wielu nazistów.
  Dziewczyny są na ogół super, gdy są nagie i boso. Ale w krótkich spodenkach bieganie w pozycji jest jeszcze fajniejsze.
  I sutki truskawkowe, takie błyszczące!
  Victoria wystrzeli również granat swoim szkarłatnym cyckiem i uderzy nazistów, jak chce. Oto dziewczyna. A co najważniejsze dowódca batalionu dziewcząt na niszczycielu. A także tylko w majtkach.
  I potrząsa nagą klatką piersiową. Co jest takie piękne i seksowne.
  Weronika wzięła i rzuciła granat bosą stopą. Przerwała masę nazistów i pisnęła:
  - Akrobacje na pokład!
  Julia też bardzo zręcznie rzuciła granatem gołą nóżką i pisnęła, kosząc nazistów:
  - Nasz uśmiech i miażdżący cios!
  Potem jak błyszczeć zęby.
  A więc Anna wzięła to i przeleciała. Zastrzelił wielu faszystów. I jak to zrobiła.
  I jak wystrzelić granat bosą stopą. I piszczy:
  Nie jesteśmy niewolnikami!
  Wtedy będzie się śmiać i pokaże język.
  Angelina wzięła go i ćwierkała z szaloną furią, plując na wroga szarżami:
  - Jestem najfajniejszym z fajnych.
  I gołymi nogami wystrzeliła ciężką bombę. Wzięła i wysadziła w powietrze nazistów, rozdrabniając ich.
  Veronica też przyjmie i uderzy w brązową hordę. I miażdży ich kości.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Zmiażdżymy wszystkich!
  I znowu śmiercionośny i wyjątkowy granat leci z bosej stopy.
  I zmiażdżyć nazistów. I dlaczego przybyli na rosyjskie, sowieckie ziemie? Wszystko tutaj należy do Rosji lub ZSRR.
  Juliana odpaliła granat bosą stopą i zaśpiewała:
  - Chwała Wielkiej Rosji! Nie potrzebujemy Dumy Państwowej! Potrzebujemy ZSRR!
  Czerwona Anna zwróciła uwagę agresywnie:
  - Będę mistrzem.
  A granat rzucony bosą stopą dziewczyny spłaszczy wszystkich. Pozostało tylko krwawe mięso.
  Ale Angelina wzięła go i pisnęła. Zabił grupę bojowników. I zamiatany jak anioł śmierci.
  I zginęła masa nazistów.
  Wojska rosyjskie napierały na nazistów ze wszystkich stron. Miażdżyli i miażdżyli.
  Wybuchły walki wręcz. Rosyjscy żołnierze dźgali nazistów bagnetami. Karabin Mosina, choć przestarzały, to wspaniały kij. Które przebijają czaszkę. I łamać kości.
  Ale dziewczyny z mieczami walczą szczególnie pięknie. Wspaniale. Zwłaszcza gdy kołyszą się nagie piersi.
  A sutki są takie rubinowe i błyszczące. Więc chcesz na nie patrzeć i całować.
  I całuj bez przerwy.
  Dziewczyny walczą z furią głodnych panter, które widzą jagnięta. Dręczą je i obdzierają ze skóry.
  Weronika strzelając do nazistów piszczy:
  -Śmierć za śmierć!
  Juliana, rzucając granat bosą stopą, dodaje:
  - Krew za krew!
  Anna pisząc na nazistach piszczy:
  -Oko za oko!
  I rzuciła też bosą stopą cytrynę. Była silniejsza niż wszyscy i rozdarta na kawałki z pewnością siebie.
  I oto nadchodzi Angelina. Cała beczka ze śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi wystrzeli i zmiażdży wrogów.
  Następnie, jak śpiewa:
  - Jestem boso słoniem i bardzo fajnie!
  Dziewczyna jest naprawdę potężna. A jej nogi są jak maczugi. Jak poruszać nazistę w pachwinie. Że pięć metrów w górę i poleciał w górę. Pędził jak katapulta wystrzelona z kamienia. Dokładniej, prawdopodobnie z kamienia katapulty!
  Victoria, dowódca batalionu, wystrzeliła linię do nazistów. Skosiła kilku brązowych wojowników i pisnęła:
  Będziemy walczyć o Świętą Rosję.
  I z gołym, opalonym kolanem, jakby przesunęło się do podbródka. I złamać wrogowi szczękę.
  Wiktoria jest podekscytowana....
  Juliana z entuzjazmem mówi:
  - Będzie car Józef Stalin, największy z carów rosyjskich!
  I cały batalion półnagich, bosych dziewczyn, jak szczekać na całe gardło, eksterminując Chińczyków.
  - Niech tak będzie!
  A w tym czasie inne dziewczyny również zaatakowały nazistów. Ale naziści mają też dzielnych wojowników i wojowników.
  Załoga czołgu Gerda wkroczyła do bitwy z radzieckimi pojazdami.
  Niemcy zastosowali najnowszą armatę wysokociśnieniową o stosunkowo krótkiej lufie.
  Nowe działo miało kaliber 88 milimetrów i prędkość wylotową 1700 metrów na sekundę. Z jego pomocą udało się przebić z dużej odległości wszystkie radzieckie pojazdy. Może poza superciężkim Isovem. Ale można je również przebić, tylko trochę bliżej.
  Niemieccy wojownicy postawili swój samochód na doskonały pancerz przedni.
  Radziecki T-34-85 i jak dotąd rzadki T-54 próbował zbliżyć się do Niemców i rozproszył się, grożąc dosłownie taranowaniem.
  Gerda ostrzelała sowiecki czołg. Oderwał od niego wieżę i ćwierkał:
  - A co z tygrysami, na które można wpaść?
  Charlotte również nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Bądźmy mistrzami świata!
  I rozbił sowiecki czołg.
  Ruchanko po rosyjsku i Christinie. Najnowszy pistolet był automatyczny i oddawał dwanaście strzałów na minutę.
  Dziewczyna o złotorudych włosach pisnęła:
  - Nie ma barier dla rosyjskich wojowników!
  Złotowłosa Magda też rozbiła sowiecki czołg i wyszczerzyła zęby:
  Jestem najsilniejszy z silnych...
  Dziewczyny były wściekłe. Wojna trwa i trwa. A kiedy Czerwoni zostaną pokonani? Jak długo będą ciąć? Tylko twardziele.
  A rosyjskie dziewczyny mają to, czego potrzebują.
  Na przykład zimą Niemcy torturowali członka Komsomołu. Najpierw rozbierz dziewczynę na mrozie.
  Gerda najpierw zdarła swój kożuszek. Następnie razem z Charlotte zaczęła zdejmować buty. Jednak buty są brezentowe i powalone. Ścierki do stóp zostały rozwinięte.
  Potem Gerda rozerwała nożem tunikę i koszulę Komsomola. Zostawił tylko stanik. Rozcięła spodnie.
  Charlotte szarpnęła blond włosy dziewczyny z Komsomołu. Potem były Gerda i Charlotte, w bikini, prowadziły członka Komsomola boso iw kostiumie kąpielowym. Trzy dziewczyny z gołymi nogami uciekły na przenikliwe zimno. Dziewczyna z Komsomołu zachowywała się odważnie. I biegałem przez dwie godziny. Chociaż nie tak fajne jak dwie tygrysice. Nogi Rosjanki zrobiły się czerwone, a potem zrobiły się niebieskie z zimna.
  Następnie jej Gerda i Charlotte zostały związane od tyłu i umieszczone na wieszaku. Dziewczyna z Komsomola zadrżała z bólu. Zacząłem się pochylać. Gerda pociągnęła ją za ramiona i zakręciła wokół. Okhnuv z bólu, członkini Komsomola wyprostowała się na stojaku, jej knykcie chrzęściły.
  Bose stopy Rosjanki zostały zaciśnięte w dyby i zaczęli wieszać ładunek. Charlotte załadowała dziennik jako pierwsza.
  Dziewczyna z Komsomola jęknęła, ale potem zacisnęła zęby i umilkła.
  Charlotte i Gerda szybko złamały gałęzie. Członkowie Komsomołu zostali ułożeni pod bosymi stopami i podpaleni.
  Tak ciekawie jest smażyć gołe obcasy. I bardzo zabawne i zabawne piękności.
  Płomienie lizały lekko chropowate podeszwy komsomołu, pachniały smażonym szaszłykiem. Ból oczywiście od ognia jest straszny. Członkini Komsomola zadrżała, kapał z niej pot, dziewczyny cicho jęczały. Ale głośne krzyki zostały powstrzymane przez straszliwy wysiłek woli.
  Potem zaczęli bić dziewczynę świerkowymi gałązkami. Zarówno Gerda, jak i Charlotte miotały się z całych sił. Nawet skóra na plecach dziewczyny pękła. Wylała się zmieszana krew, z potem. Jej stanik odleciał, wpadł do ognia i dodał ciepła bosym stopom.
  Gerda pochyliła się i zlizała mieszankę potu i krwi. Sprawiło jej to przyjemność.
  Charlotte uszczypnęła członka Komsomola w klatkę piersiową. A potem dziewczyna wzięła i uderzyła pięścią w splot słoneczny. Następnie rudowłosa diablica dorzuciła gałęzie do ognia pod bosymi stopami członka Komsomołu. Zapach spalenizny był jeszcze silniejszy.
  Gerda syknęła ze złości:
  - Będziesz mówił!
  Charlotte mocniej ścisnęła klatkę piersiową i syknęła:
  - Przestań udawać głupka!
  Gerda wyjęła z ognia płonącą gałąź i przyniosła ją do nagiej piersi komsomołskiej dziewczyny.
  Więc drgnęła, a jej blond głowa zachwiała się, opadając na bok.
  Charlotte uśmiechnęła się jak diabeł.
  - Wygląda na to, że dziewczyna jest gotowa!
  Gerda zachichotała i zaczęła masować twarz i szyję członka Komsomola. Była zdrowa i szybko wyzdrowiała. Następnie blond terminator wyjął płonącą gałąź z ognia i przyniósł ją do czułej twarzy jeńca. Dziewczyna oparła się i drgnęła.
  Gerda oblizała usta i syknęła:
  - Powiesz piękność?
  Członek Komsomołu jęknął:
  - Zabij mnie! Proszę nie cierpieć!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Nie! Będziesz torturowany przez bardzo długi czas i będziesz smażony do samego końca.
  Charlotte zauważyła:
  - A może daj go mężczyznom. Nadal jest dziewicą i będzie ją bardzo bolało, gdy...
  Członek Komsomola krzyczał rozpaczliwie:
  - Nie rób! I tak ci nie powiem!
  Gerda zasugerowała:
  Mamy spalić jej klatkę piersiową?
  Charlotte pokręciła głową.
  - Nie! Istnieje wydajniejszy sposób na wyodrębnienie informacji.
  Gerda skinęła głową.
  - Tak... To jest nacisk na tętnicę szyjną. Stworzyć strefę raportów, a ona powie nam wszystko, co wie, a czego nie wie!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  Dlaczego wtedy ją torturowaliśmy?
  Gerda szczerze odpowiedziała:
  - Czysto dla zabawy. I teraz.
  Blond terminatorka położyła rękę na szyi członka Komsomołu. Przewróciła oczami i stała się jak martwa ryba. Gerda powiedziała stanowczo:
  - Gdzie jest bateria?
  Niemcy posuwali się bardzo powoli. Błoto i błoto pośniegowe ich spowolniły. Walki wykazały skuteczność nowego działa wysokociśnieniowego z bardzo dużej odległości, uderzającego w T-34-85 - główny radziecki czołg, a także w IS-3 i IS-4, pierwsze T-54.
  Gerda, strzelając z dużej odległości, zauważyła:
  - Nowa broń jest znacznie wygodniejsza.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Nie pozwól wrogowi się zbliżyć!
  Kristina, naciskając przycisk joysticka gołymi palcami, znokautowała sowiecki czołg i chrząknęła:
  Ale my też jesteśmy tacy mądrzy. Po prostu fenomenalny! Więc nic nie zatrzyma i nie złamie wojowników!
  Magda racjonalnie zauważyła:
  - I zwracając na siebie uwagę! Mianowicie jego kolosalna agresywność!
  A dziewczyna również nacisnęła palcami bosych stóp na przyciski joysticka, uderzając w czołg Armii Czerwonej.
  Gerda, strzelając, zapytała dziewczyny:
  - Zastanawiam się, skąd Rosjanie mają tyle uporu. Stoją jak z tytanu. I nie chcą się poddać.
  Charlotte dodała ze śmiechem:
  - I nie poddadzą się! W końcu to naprawdę najsilniejsi ludzie! A ludzie są nieelastyczni!
  Magda zachichotała i obnażając zęby, a oczy błyszcząc jak szafiry błyszczały, wydała:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Christina syknęła z irytacją:
  - Nie zaszkodziłoby zabrać Londyn!
  Gerda zachichotała i zasugerowała:
  - Co, jakie masz pomysły? Zawarcie pokoju z Rosją?
  Charlotte strzelała do stalinowskich, przedarła się przez wieżę sowieckiej maszyny i pisnęła:
  - Nie! Pokój nie wchodzi w rachubę!
  Kristina również zmiażdżyła czołgi Armii Czerwonej i zasugerowała:
  - Może być kwestia rozejmu?
  Magda pisnęła w zgodzie:
  - Tak, chwilowe wytchnienie. Aby skręcić na zachód.
  Gerda wysłała pocisk i zanotowała:
  - Właściwie to możliwe. Tymczasowo zawrzyj pokój z Rosjanami, a oni sami przeniosą się do Wielkiej Brytanii. A potem już dawno nie zdobyliśmy Londynu!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Weźmy Moskwę i nikt nas na świecie nie zatrzyma!
  Christina, z uśmiechem zębów lamparta, ucichła:
  - Nie, nikt się nie zatrzyma i nigdy!
  Magda pisnęła z dziką furią:
  - Nie, nie będzie złotych gór! I będą diamentowe skały!
  Gerda wyszczerzyła zęby i pisnęła, rozbijając sowiecki samochód jak kryształ młotkiem:
  - W społeczeństwie konsumpcyjnym - pełnym nadużyć!
  I znowu błysnęła dziewczyna z zębami, które błyszczą jaśniej niż perły. Gerda uwielbiała torturować i torturować.
  Tutaj na przykład wzięła pioniera i rozpuściła go żywcem w wodzie królewskiej. To są jej skłonności. A tortury ją podnieciły. Na przykład Komsomolskaja Prawda po wypompowaniu wszystkich przydatnych informacji zaczęli płonąć ogniem. Dosłownie smażona żywa skrzynia. A potem zostały odcięte, posypane pieprzem i zjedzone.
  Tak, Charlotte i Gerda zajmowały się kanibalizmem. I zjedli żywcem członka Komsomołu. A to jest takie niegrzeczne i niezbyt estetyczne. A co najważniejsze, to boli.
  Wyobraź sobie dziewczynę, która jeszcze nie została zabita, usmażona i odcięta od niej kawałek po kawałku. Następnie maczane w sosie i zjadane.
  Gerda i Charlotte jadły nawet ludzkie mięso. Mieli biegunkę i dziewczyny prowadziły. Musiałem załatwiać się w krzakach.
  A ten kanibalizm podlega karze.
  Jedli wojowników i chłopców. Cała czwórka pionierów z grubsza rozebrała Saszkę, po czym położyła ją na dużej patelni. A w oleju roślinnym chłopiec był smażony tak po prostu. I ogólnie jest super.
  Magda jadła nogę chłopca i zauważyła:
  - I co? Fajnie i przyjemnie!
  Christina zauważyła:
  - Wszystko jest dla nas miłe!
  Soczyste mięso pioniera zostało pokrojone w cienkie plasterki i zanurzone w sosie. Dziewczyny jadły i śpiewały.
  Gerda zawyła:
  Bez litości, bez litości dla wroga! Dmucham komunistom jak pszenicę!
  I tupie bosymi stopami w śniegu.
  Dziewczyny prawie całkowicie zjadły chłopca. Podobał mu się jego wątroba. Pokroili całe mięso. Jedliśmy i piliśmy wino. Zjedli, a potem zasnęli.
  We śnie wojownicy śnili, że same diabły pieką się w kotłach. A jednocześnie skóra jest odcinana za pomocą noży. A potem skręcają się i pękają.
  Wtedy zaczynają się najbardziej brutalne tortury. Dziewczyny zostały powieszone za włosy i zaczęły huśtać się na wieszaku. A potem podpalili go ogniem. I działali z wirtuozowskim wyrafinowaniem.
  Gerda przypomniała sobie to podczas strzelania, a potem zapytała:
  - Jak ci się podoba piekło?
  Charlotte odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ciekawe miejsce szczególnie pod kątem firmy!
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  - Możesz tam skręcić diabelskie ogony!
  Magda z uśmiechem zębów pisnęła:
  - I osiągaj najwyższe wyniki! Ogólnie rzecz biorąc, co z ognistymi zawodami polo?
  Gerda wsiadła do sowieckiego czołgu i stanowczo oświadczyła:
  - Tylko wrogowie III Rzeszy będą w piekle! A prawdziwi Aryjczycy będą nadal walczyć w innych wszechświatach!
  Charlotte pewnie potwierdziła, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Niech tak będzie!
  I błysnęła perłowymi zębami.
  Christina zasugerowała:
  Zróbmy rogi!
  Magda zachichotała i szczeknęła:
  - Zostańmy diabłami najwyższej rangi!
  I pokazała swój język.
  Dziewczyny są naprawdę wesołe i mają bardzo mocne mięśnie.
  Gerda zauważyła:
  - Och, Mowgli byłby nami!
  Charlotte poprawiła swoją przyjaciółkę:
  Bardziej jak Tarzan!
  Christina zachichotała i pisnęła:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Władca wszystkich krajów!
  Magda pisnęła z zachwytu:
  - Mamy pruskiego ducha! Pachniemy Prusami!
  Gerda zachichotała, podzieliła sowiecki czołg i chrząknęła:
  - Nie! Jesteśmy dziećmi samego szatana!
  Charlotte syknęła z wyszczerzonymi zębami:
  - I będziemy wierni Ojczyźnie!
  Christina chętnie to potwierdziła:
  - Tak, będziemy! Razem z ojczyzną i imprezą!
  Magda mruknęła z zachwytem:
  - Liderzy przychodzą i odchodzą, ale impreza pozostaje!
  . ROZDZIAŁ 8
  Wojna oczywiście ciągnęła się dalej... Niemcy ponieśli straty i coraz częściej wykorzystywali w bitwach cudzoziemców. Jednak ich siła była większa. Przybyli też Turcy. Próbowali szturmem zdobyć Erewan.
  Ale bohaterscy żołnierze radzieccy wciąż byli w stanie odeprzeć ten atak, przeważającymi siłami.
  Batalion dziewcząt i tutaj okazał się nie do pochwały. Wojowniczki były piękne i agresywne. I rzucali granatami ze śmiertelną siłą bosymi stopami. A także paczki wybuchowe.
  A na morzu toczyły się zacięte bitwy między statkami niemieckimi i sowieckimi. Flota Czarnomorska wciąż żyła i uparcie walczyła z ogromną hordą wojsk nazistowskich, a nawet wygrała.
  Victoria, kapitan niszczyciela i ta sama półnaga, opalona na czarną, jasnowłosa dziewczyna jak reszta.
  Oczywiście jest bardzo pięknie, gdy dziewczyny są prawie nagie, smukłe, umięśnione. A jeśli nogi są gołe, to wszystko jest urokiem i pokusą.
  Wiktoria wściekle mówi:
  - Jestem wojownikiem, który urodził się ze Svaroga! Jestem wnuczką Boga Roda. I mogę zdziałać cuda!
  Angelina logicznie zauważyła, szkło powiększające dla nazistów:
  "Nie jestem też wspólnej krwi. Zobacz, jaka jest silna. Moim przodkiem był Ilya Muromets.
  A dziewczyna gołymi stopami wyrzuciła całe pudło.
  Veronica walczyła desperacko, walczyła z całych sił i uruchomiła taką siłę bojową.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, blondynka, krągła, z długimi, muskularnymi nogami. Uwielbiała być głaskana.
  Weronika mówi:
  - Dlaczego Niemcy weszły do Rosji!
  Juliana, ta piękna dziewczyna, pisnęła, rzucając się na nazistów:
  - Aby znaleźć własną zagładę!
  Nastolatka urosła w ostatnich miesiącach i stała się bardziej muskularną i zaokrągloną sylwetką. Juliana rozkwitła i stała się taka piękna. A jej włosy są białe z lekkim złoceniem. Coraz bardziej pragnie mężczyzny. Tylko niewinność jest straszna do stracenia.
  Ale pozwól im głaskać, pieścić, całować, lizać. Najlepiej zajmować się chłopcami z kabiny. Boją się i są nieśmiałe, a ryzyko, że chcą czegoś poważniejszego, jest mniejsze.
  Yuliana jest bardzo dobrą wojowniczką i strzela. Marzy też o zostaniu feldmarszałkiem. Poza tym chce upodobnić się do Mahometa i stworzyć własną religię.
  Ambitna dziewczyna.
  Teraz, gdyby sam car Józef Wissarionowicz Stalin, podobnie jak Władimir Solnyszko, wziął i wprowadził Rodnowerię w Rosji i powrócił do rosyjskich bogów.
  Dlaczego potrzebujemy Marii?
  Chwała Matce Bożej - Łada.
  To z pewnością lepsze niż Biblia.
  Nasza Łada jest bardzo piękna, ma włosy koloru złota i jest prawdziwą Matką Bożą i Matką Bogów, i Jednorodną Córką Wszechmogącej Rodziny!
  Twórca Wszechświata.
  Klan był zawsze, a On, podobnie jak Allah - Wszechmogący, Wieczny, Wszechwiedzący, Wszechobecny, a cały wszechświat jest jego świątynią.
  Jak jest gorszy od żydowskiego Jahwe lub słabszy od niego?
  Rod stworzył niezliczoną ilość Wszechświatów!
  Żył tak dużo, że nie możesz sobie wyobrazić!
  Rod był najważniejszy. Nie było czasu, ale Rod był!
  I zawsze będzie!
  Wszyscy Bogowie Demirugi są dziećmi Rodziny!
  A my jesteśmy jego wnukami!
  Ale Rod nie zabrania wielbienia swoich dzieci i Bogów. Rod jest Bogiem Bogów.
  A Svarog jest Bogiem Bogów!
  A ludzie są wnukami Bogów! Chwała rosyjskim bogom!
  Juliana młóci nazistów. Wygląda na to, że rosyjscy bogowie pomagają także Rosjanom.
  Wkrótce wykończą Hitlera i koniec wojny. A może będziesz musiał wylądować w Niemczech. Tym lepiej podbijemy Berlin. Tym gorzej dla Niemiec. Stanie się częścią Rosji nie jest jednak takie przerażające.
  Juliana pyta Annę:
  - Myślisz, że powinniśmy przejąć Niemcy?
  Rudowłosa piękność odpowiada:
  - Oczywiście!
  Juliana pyta z fałszywym zdziwieniem:
  - Po co?
  Anna z naciskiem stwierdza:
  - Żeby później nie było zagrożenia! Żebym nie musiał znowu walczyć z Niemcami, którzy chcieli się zemścić!
  Juliana wykrzyknęła:
  - I to prawda!
  Flota rosyjska ściga Niemców i zatapia ich statki.
  Yuliana również prowadzi mentalny dialog.
  Dlaczego potrzebna jest modlitwa? Bo człowiekowi zawsze nie wystarcza to, co ma. Wraz ze wzrostem dochodów rosną potrzeby. I to jest dobre. To napędza postęp. Ludzie chcą więcej i więcej. A rosyjscy Bogowie pomagają w tym, stymulując naukę.
  Mądrość rosyjskich bogów jest wielka.
  A chrześcijaństwo? Czego uczy?
  Że Ziemia i wszystko, co na niej jest - spłonie! Czy naprawdę można stymulować rozwój ludzkości?
  Oczywiście - wiara rosyjska nie uczy, w przeciwieństwie do chrześcijaństwa i islamu, końca świata. Rodnoverie uczy, że ludzie w przyszłości będą się rozwijać i stać się jak bogowie-demiurdzy.
  Że nauka, postęp i rozum uczynią z nas bogów! I że ludzie staną się silniejsi i mądrzejsi.
  Czego uczy chrześcijaństwo?
  Czym jesteśmy gliną? Że jesteśmy nikim! Że Bóg jest wszystkim, a człowiek niczym!
  Ale Rodnoverie wywyższa osobę.
  Ale najgorszą rzeczą w Biblii jest wyniesienie Żydów ponad resztę narodów. Potem zastanawiasz się, jak ktokolwiek wierzy w coś takiego. I dlaczego chrześcijaństwo okazało się tak wytrwałe?
  Ale Rzymianie mogli wymyślić własną religię. Są mądrzy. I stwórz własny monoteizm.
  Dlaczego potrzebujemy cudzej wiary. Jest też raj - Iriy. I Droga między gwiazdami, wzdłuż Drogi Mlecznej i doktryna ewolucji ducha. Kiedy sam możesz dorosnąć do Boga.
  I nie tylko bądź owcą, która pochyla się nad rajem, a jej baranek prowadzi ją żelazną rózgą.
  Jest więc wybór.
  Albo własne, albo żydowskie - cudze!
  Cóż, po co Rosjanom potrzebna jest czyjaś wiara. Och, dlaczego Piotr Wielki nie wskrzesił Rodnoverie.
  Modlili się do swoich bogów i do Matki Bożej Łady.
  A rosyjscy bogowie staliby się silniejsi niż wszyscy i poprowadziliby nas do zwycięstwa.
  A Arabowie? Stworzyli własną religię. I nie wzięli kogoś innego.
  No cóż, dlaczego w Rosji nie było rosyjskiego Magomeda.
  A dlaczego ani jeden król nie poparł w tym proroków?
  Nowa religia - Rodnoverie w formie monoteizmu!
  I Chwała Wielkiej Rosji!
  W międzyczasie wojska sowieckie polują na Hitlera, aby wykończyć jego eskadrę.
  Dziewczyny odwróciły się do siebie i zakręciły.
  Victoria, uderzając bosą stopą o zbroję, zauważyła:
  - Tutaj najtrudniej jest znaleźć Hitlera, a nie go pokonać!
  Juliana zachichotała.
  - A gdzie on pójdzie! Będzie zmiażdżony!
  I dziewczyna znowu pomyślała.
  Istnieje wielkie błędne przekonanie, że Biblia jest Bożym objawieniem. A na czym to się opiera? Rzeczywiście, w Starym Testamencie Żydzi w imieniu Boga robili straszne rzeczy. Zabijano kobiety i dzieci, palono miasta, a nawet karano zwierzęta.
  Czy wyższy umysł może być taki? Prawdopodobnie nie. I jest mało prawdopodobne, żeby Bóg zaaprobował zabijanie dzieci przez Elizeusza. W każdym razie, Boże Rod. Rzeczywiście, skąd wpadłeś na pomysł, że w Biblii jest objawienie Najwyższego Stwórcy Wszechświatów?
  Na jakiej podstawie?
  Nawet sama Biblia nie mówi, że istnieją inne planety zamieszkałe przez ludzi i stworzone przez Jehowę. Nie ma wątpliwości, że wszechświat jest pełen gwiazd z planetami. A nawet jest napisane, że Bóg postawił ziemię na solidnych fundamentach, nie będzie się chwiać wiecznie.
  Czy ci się to podoba, czy nie, ale nie naukowa książka biblijna. Czy warto więc dążyć? A ile razy zawiera wyrażenie - krańce Ziemi, cztery krańce ziemi, firmament i tak dalej?
  Ogólnie rzecz biorąc, najbardziej kontrowersyjny jest obraz Chrystusa. Czy Wszechmogący Bóg i Stwórca Wszechświata cierpiał na krzyżu? To jest trochę nienaturalne i ma posmak masochizmu. Ze względu na to, po co iść na krzyż do Białego Boga. Kolejna rzecz do walki mieczem. Może nawet przeciwko Czarnobogowi. Rodzaj dualizmu dwóch esencji wszechświata.
  Teraz, jeśli wyjdziemy ze słowiańskich legend o Białym Bogu, to jest to znacznie bardziej logiczne. Nie masochizm i wymagania współczucia i wiary, ale największy heroizm jasnej części Boga Roda. W swojej walce ze złem i Czarnobogiem.
  Ostatecznie Belobog pokonał śmierć i dał ludziom, a także wszystkim stworzeniom we wszechświecie, radosne życie.
  Co więcej, w przeciwieństwie do chrześcijaństwa, które daje szczęście tylko niewielkiemu procentowi tych, którzy zostali wstępnie wybrani przez Boga Wszechmogącego, w Rodnovery wszyscy rozsądni ludzie zbawią. Dokładniej, uzyskują nieśmiertelność.
  Źli ludzie są karani. Wcielony w niewolników, kaleki, nieudaczników. W skrajnych przypadkach czeka ich piekło. Ale nie na zawsze. Po odbyciu przepisanej kary w piekle dusza ponownie się inkarnuje. I nawet ostatni drań ma szansę dorosnąć do Boga-demiurga. Albo znajdź sobie wieczną błogość w Irii.
  Bohaterowie-wojownicy mają swoje własne nagrody. Albo wcielisz się w króla, dowódcę, miliardera lub niezwykle szczęśliwą osobę lub jakiś fenomen. Lub jeśli jesteś już zmęczony wyczynami i ciągłą walką, czeka na Ciebie odpoczynek w Irii. A więc wszystkie najróżniejsze przyjemności. Jesteś jak wiecznie młody miliarder w kurorcie.
  I czekają na Ciebie piękne Walkirie, całe haremy i pałace. I rozrywki i wakacje i podróże i zabawy i uczty i słodkie wino, od którego głowa nie boli, i łatwe wyczyny. Może i Ty masz władzę w Irii i niewolnicach, a także w najpiękniejszych kobietach. I kobiety-bohaterki w Irii, najpiękniejsi i najczulsi młodzi mężczyźni. I wszystko będzie piękne i cudowne.
  Przyjemności, tylko przyjemności i rozrywki - ultranowoczesne i starożytne.
  A kiedy zmęczysz się błogością, możesz ponownie wcielić się na Drodze Mlecznej.
  I kontynuuj swój ruch dzięki samodoskonaleniu. Aby pewnego dnia stać się Bogiem Stwórcą i Synem Najwyższej Rodziny.
  Nie jeden do życia z osobą, ale wielu. I zawsze jest szansa, aby każda dusza dotarła na szczyt.
  Jeśli będziesz źle się zachowywał, będzie więcej cierpienia i udręki. A w piekle będą się smażyć, co nie wydaje się wystarczające. Ale nie będzie wiecznych tortur. Grzesznik zadośćuczyni za swoją winę karami w piekle i otrzyma nową szansę na poprawę i wyniesienie.
  To różni się od chrześcijaństwa i islamu, gdzie jeśli pójdziesz do piekła, to na zawsze i bez szans. Co więcej, zarówno chrześcijaństwo, jak i islam obiecują niekończące się miliardy miliardów lat męki nie za złe uczynki popełnione w trakcie krótkiego ludzkiego życia, ale po prostu za niewiarę.
  I to już jest wyraźny punkt przegięcia.
  To nawet oczywiste, że Rodnoverie jest bliższe i droższe współczesnemu człowiekowi i bardziej racjonalne.
  Refleksję przerwało pojawienie się na horyzoncie japońskich okrętów. Co dogoniło nazistowskiej eskadrze.
  Naziści wciąż mogą się ukrywać, ale uciekanie przed bitwą to wstyd. I tak faszystowski admirał przyjął nierówną bitwę.
  Dziewczyny biegają po pokładzie boso i lśniąco. Strzelają do siebie i pokonują nazistów. Takie dzielne dranie. Mają zaciekły ogień. A oczy błyszczą szafirami i szmaragdami.
  I gołe obcasy, zaokrąglone migotanie. I lśnią musujące uśmiechy.
  I wystrzelił dziesięciocalowy pistolet. Jak blefować. Że rozpadł się nawet niszczyciel Hitlera.
  Juliana pisnęła:
  - Tak właśnie robią rosyjscy bogowie!
  Victoria, której nagie, opalone nogi przemknęły obok, poprawiła:
  - Raczej robimy to sami!
  Weronika zasugerowała:
  Zaśpiewajmy więc!
  Rudowłosa Anna odebrała:
  - Oczywiście piosenka będzie fajniejsza.
  A cały batalion dziewcząt zaśpiewał, całą balladę.
  Car Stalin-Lev, jesteś ziemią rosyjską,
  Na chwałę naszej Ojczyzny...
  W Rosji wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną,
  Nie pożałujesz, poznaj nasze życie!
  
  Dla nas cesarz jest po prostu Bogiem,
  Kto mądrze rządzi wszechświatem...
  I chcę, aby Wszechmogący pomógł
  I zamienił się w stos mchu Kaina!
  
  Wierzę, że na Ziemi będzie szczęście,
  A radość zabłyśnie na planecie...
  Wszędzie panuje pokój i radość,
  Rosja stała się prawdziwym rajem!
  
  powstanie carski komunizm,
  Wrzuć do piekła straszliwy ryk zabójcy...
  I lecimy prosto w górę, a nie w dół
  Zniknij przeciwnikom-krwiopijcom!
  
  Nie trzeba myśleć, król wcale nie jest zły,
  Daj mu trochę więcej szczęścia...
  Niech rosyjski Bóg będzie ze Stalinem-Lewem,
  Wtedy będzie mógł śmiało osadzić zmianę!
  
  Rosja to miejsce narodzin słoni,
  Kraj po prostu nie może być piękniejszy...
  Nie potrzebujemy dodatkowych słów chłopaki
  Wojownik zwołuje tocsin do walki!
  
  Jak nie próbować pokonać wrogiej Rosji,
  Wiem, że przekroczysz limit...
  Niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  A nad Rosją słońce nie zachodzi!
  
  Dla Ojczyzny nie ma wyższych, poznaj góry,
  Że szczyt mieni się królestwem komunizmu...
  Wierzę, że Pan zmiażdży wrogów,
  A uśmiech odwetu nie przeminie!
  
  Niech Rosja zabłyśnie nad planetą,
  Kraj, który dał ludziom szczęście...
  Egzaminy, przekazanie, tylko na pięć,
  W końcu siła Ojczyzny jest niezmierzona!
  
  Niech tak będzie, miłość jest na zawsze uwielbiona,
  W XX lub XXI wieku...
  Niech krew płynie gwałtownie,
  Bohater nie będzie po prostu przesądny!
  
  Dzielnie przelewasz krew wrogów Ojczyzny,
  Pozwól jej płynąć...
  I po prostu złam przeciwnika,
  Święte twarze błogosławią do bitwy!
  
  Niech w naszej Ojczyźnie będzie gwiazda,
  Co wskazuje drogę i wszechświat...
  Spełni się wielkie marzenie
  Wszyscy inni ludzie po prostu kontrolują!
  
  Tak, zmiażdżymy wrogów Ojczyzny,
  I rozpraw się z nieskończoną hordą...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Nie zwyciężaj z szatanem!
  
  Chociaż wiesz, rosyjscy bogowie są silni,
  Ożywimy wielkość Rosji...
  Chociaż Słowianie są podzieleni,
  Ale nadal będę tym samym mesjaszem!
  
  Nasz chwalebny car Wielki Stalin-Raj,
  Dobrze pokonałeś Japonię...
  Więc wojownik odważnie się odważa,
  I bądź wspaniały, nie błazen!
  Ale nie każdy może wygrać. W niektórych miejscach władzę przejmują naziści. Albina i Alvina zestrzeliły po pięć tysięcy samolotów każdy i otrzymały kolejną nagrodę: Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Alvina przewraca radziecki samochód i piszczy:
  - Radość w Hitlerze to moja siła!
  I gołymi palcami pisze kolejny piruet.
  Albina zręcznie odcina kolejny sowiecki samolot i piszczy:
  - W imię aryjskich pomysłów!
  Używa też bosych stóp.
  Super klasy dziewczyny.
  I jak torturowali pionierów... I łamali im kości rozpalonymi szczypcami. Najpierw chłopcom połamano palce u bosych stóp. A potem żebra zmiażdżono szczypcami. A potem serca pionierów zostały wycięte ze skrzyni i zjedzone bez ceremonii.
  Oto dziewczyny. Tylko barbarzyńcy i okrutne ryjówki.
  Ale sowieckie dziewczyny mszczą się na nazistach i są cięte mieczami.
  Dziewczęta i ich batalion przystąpiły do bitwy z nazistami na lądzie. Dziewczyny spotkały nazistów celnymi strzałami, szablami i rzutami granatów bosymi stopami.
  Weronika rzuciła bosą stopą cytrynę i pisnęła:
  - Za króla i Ojczyznę!
  I strzelał do nazistów.
  Juliana też rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Za pierwszą wezwaną Rosję!
  A także przybił nazistów.
  Tu rudowłosa Anna miotała się i pisnęła:
  - Chwała Królowej Matce Zoi Kosmodemyanskiej!
  A także przebił wroga.
  Angelina też wysadziła, wystrzeliwując całą beczkę z materiałami wybuchowymi bosymi stopami i rozpraszając nazistów daleko:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  A Victoria schrzaniła sprawę. Zmiotła nazistów i gołymi obcasami uległa niszczycielskiej cytrynie.
  Krzyknęła na całe gardło:
  - Na nowe granice!
  Weronika przybiła nazistów i pisnęła:
  - Za wieczną Rosję!
  A ona też cięła na nazistów i szczekała:
  - O jabłonie na Marsie!
  Juliana go wzięła, uderzyła Niemców. Rzuciła we wroga granatem bosą stopą i pisnęła:
  - O jedno i niepodzielne imperium carskie!
  A dziewczyna zagwizdała. Widać było, że nastolatka znacznie się powiększyła, miała wysoką klatkę piersiową, wąską talię, mięsiste biodra. Miała już postać dorosłej, umięśnionej, zdrowej i silnej kobiety. A twarz jest taka młoda. Dziewczyna z trudem stłumiła chęć kochania się. Niech się po prostu pieszczą. I lepiej z inną dziewczyną, przynajmniej nie odbierze jej dziewictwa.
  Julia bardzo zręcznie rzuca w nazistów granatami bosymi stopami. I działa bardzo skutecznie.
  Anna jest bardzo czerwona i bardzo piękna. I w ogóle takie dziewczyny w batalionie są cudowne, po prostu najwyższy smak.
  Anna rzuca granatem bosą stopą i ćwierka:
  - Niech Wielka Rosja będzie sławna!
  A także jak się kręci.
  Cóż, dziewczyny, cóż, piękności!
  Jeździ i Angelina. Taka duża dziewczyna - dwa metry wzrostu i sto trzydzieści kilogramów wagi. Jednocześnie nie gruby, z mięśniami obsadowymi i zadem konia pociągowego. Bardzo kocha mężczyzn. Marzenia o urodzeniu dziecka. Ale jak dotąd to nie zadziałało. Wiele osób po prostu się tego boi. I bardzo agresywna dziewczyna.
  To nie jej mężczyźni pytają, ale ona sama bezczelnie zabiega. Bez wstydu i zażenowania.
  A ona to uwielbia. Bądź aktywną stroną.
  Jednocześnie Angelina jest wspaniałą wojowniczką. I dokonała wielu wspaniałych rzeczy. Victoria dowodzi ich batalionem.
  Rzuca też granat bosą stopą i krzyczy:
  - Nad krajem będzie światło!
  Weronika rzuca bosą stopą cytrynę i szepcze:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  Juliana też rzuca gołymi palcami i ryczy:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  Anna krzyczy:
  - Z nieziemskim smutkiem!
  A prezent rzucony bosą stopą też leci.
  Dalej wyje Angelina. Rzuca też bosymi stopami całą masę granatów.
  A bohaterska dziewczyna ryczy:
  - W imię Białego Boga!
  Victoria również wysłała granat gołymi palcami u stóp i jęknęła:
  - W imię Chrystusa!
  I oddał kilka strzałów.
  A Angelina zaczęła pisać z karabinu maszynowego. Była w tym bardzo dobra.
  Krótko mówiąc, dziewczyna to bestia.
  Veronica pisnęła z pewnością siebie:
  - Właściwie to jestem Supermanem!
  I rzuciła granatem bosą stopą.
  Juliana również strzeliła. Zabił nazistów.
  Tweeted:
  - Chwała Rosji!
  I gołą stopą wystrzeliła granat.
  Anna też pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Angelina rzuciła na nazistów całe pudło. I wzięła go, rycząc z szaloną wściekłością:
  - Za Svaroga!
  Victoria wzięła go i pisnęła:
  - Na nowy system!
  I rzuciła granat bosą stopą!
  Weronika beczeła:
  - Za mięśnie ze stali!
  A także wystrzeliła granat gołymi palcami.
  Juliana też go wzięła i pisnęła:
  - Za miłość i magię!
  I bosymi stopami w ruchu.
  Rudowłosa Diabeł Anna wzięła i wystrzeliła pudło granatów i pisnęła:
  - Poza zasięgiem na Marsie!
  Angelina wystrzeli też beczkę dynamitu i bełkocze:
  - O porządek światowy Rosji.
  A Wiktoria jak szczeka:
  - O nową drogę do szczęścia!
  Potem obie dziewczyny śmieją się razem.
  Natasza kontynuuje pisanie...
  Wojska Rosji Sowieckiej szły w kierunku miasta Krasnodarr. W czołówce byli Oleg Rybachenko i Margarita. Chłopcu i dziewczynce udało się już zdobyć sławę i sprawdzić się w bitwach. Walczyli od pierwszych dni oblężenia Woroneża.
  Te dzieciaki są prawdziwymi bohaterami. To oni odegrali rolę zjawisk, które utrzymywały Woroneż podczas jesiennych, zimowych i wiosennych szturmów.
  Potem chłopiec i dziewczynka, również boso i półnadzy na mrozie, kładli się przy karabinach maszynowych.
  Kiedy jesteś boso na mrozie, rosyjscy bogowie dają ci fenomenalną siłę i jesteś zdolny do wielkich cudów.
  Chłopiec i dziewczynka zaczęli strzelać z karabinów maszynowych do nacierających Japończyków. I zrobili to bardzo dobrze. Co nie jest strzałem, to trafieniem. Takiego cudu dokonały półnagie, bose dzieci na mrozie. I właśnie dzięki zimnie i temu, że bose stopy stykały się ze śniegiem, rosyjscy bogowie Demiurga przybyli im z pomocą.
  Oleg Rybaczenko, strzelając i kojąc nazistów, ćwierkał:
  - Wierna Lado, pomóż nam!
  Margarita, ta dzielna złotowłosa dziewczyna, eksterminująca nazistów, również zadzwoniła:
  - Źli wrogowie zostaną pokonani!
  Chłopiec Oleg rzucił granatem bosą stopą, rozpraszając nazistów, syknął:
  - Chwała Ojczyźnie - naszej matce!
  Margarita też wystrzeliła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Wrogowie będą kręcić się wokół wiadra!
  Chłopiec i dziewczynka walczyli z kolosalną zaciekłością. Mieli tyle woli, siły i charakteru, że można było się tylko dziwić.
  Oleg Rybachenko, strzelając, śpiewał:
  - Chwała Svarogowi!
  Margarita, strzelanie, wydane:
  - I Wszechmocna Różdżka!
  Młodzi wojownicy byli wspaniali i cudowni!
  Oleg, wysyłając kule z karabinu maszynowego bez pudła, wydał:
  - Ojczyzna jest za nami, Biały Bóg jest ze mną!
  Marguerite ćwierkała entuzjastycznie:
  - Aby wróg Ojczyzny zginął w ciężkiej agonii!
  A dziewczyna pokazała swój długi język.
  Oleg miażdżący nazistów pisnął:
  - Niech na Ziemi będzie chwała!
  Margarita zgodziła się z tym:
  - Niech będzie chwała!
  I skoszono nazistów.
  Dzieci skosiły Niemców setkami i tysiącami. Wspinali się i dosłownie rzucali zwłokami na wszystkie podejścia.
  Oleg zachichotał i zauważył, eksterminując nazistów:
  - A Czarny Bóg pomaga w walce!
  Margarita entuzjastycznie zgodziła się:
  - Dla nas i Czarnoboga!
  A bosą stopą, jak odpalić granat.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Tysiące tysięcy...
  Margarita, miażdżąc Fritz, dodała:
  Pułk po pułku...
  Eksterminując chłopca terminatora, pisnął:
  - Pobijemy Japończyków z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna Terminatora dodała entuzjastycznie:
  - Nasi bohaterowie są piękni!
  I znowu granat leci z bosej stopy.
  Oleg Rybachenko pisnął:
  - Dziewczyna ma rację, piękność szefa!
  A chłopak też rzuca granatem bosą stopą.
  Trzeba powiedzieć, że dziecko jest piękne i bardzo muskularne. I jak walczy.
  Margarita wykrzykuje, eksterminując nazistów:
  - Za świętą Rosję!
  A granat rzucony bosą stopą leci.
  Oleg dodaje:
  - Za rosyjskich bogów!
  A także granat wystrzelony przez muchy z gołej nogi chłopca. I rozprasza przeciwników.
  Margarita, eksterminując nazistów, szepcze:
  - Na chwałę Ojczyzny Bogów!
  I wystawia język!
  I znowu granat rzucony bosą stopą dziewczyny rozprawia się z nazistami. A karabiny maszynowe strzelają.
  Oleg, siekający wrogowie, ćwierkanie:
  - Heroes of the Fatherland zbiera alarm.
  I znowu się zmienia.
  A granat rzucony przez chłopca leci.
  Margarita miażdży również wroga i syczy:
  -Za świętą Rosję!
  A teraz granat leci z rzutu bosej stopy dziewczyny. Rozrzuca wroga we wszystkich kierunkach.
  Oleg, strzelanie i prawie każda kula leci do celu, śpiewa:
  - Moja ojczyzna...
  I znowu bosą stopą granat przeciw nazistom.
  Margarita, eksterminując nazistów, pisnęła:
  - Dumny i słodki!
  A z bosej stopy dziewczyny wylatuje granat.
  Oleg Rybachenko, strzelając do wroga, dodaje:
  - Moja ojczyzna...
  Dziewczyna strzelając wściekle dodaje:
  - Jesteś koroną umysłu!
  I znowu śmiercionośny granat leci z bosej stopy dziewczyny.
  Mount Big Saddle jest dosłownie zaśmiecony trupami nazistów. Naziści oblali ją krwią.
  Chłopiec i dziewczynka oświecili się wtedy niegasnącą chwałą, ale góra Wielkiego Siodła nie została oddana.
  A teraz walczą jak olbrzymy jeszcze na ziemi sowieckiej Rosji...
  Fale tsunami toczą się. Który spada na pozycje wojsk rosyjskich. Ale dzielnie odzwierciedlają atak wroga. I pokaż ich bohaterstwo.
  Pędy i ćwierkanie Olega:
  Zawsze będziemy wierni!
  I znowu granat wylatuje mu z bosej stopy. I rozbija nazistów.
  Margarita też strzela. I robi to bardzo, bardzo trafnie, mówiąc:
  - Rosja się nie ugnie!
  A także granat wystrzelony bosą stopą trafia w hitlerowców.
  Dzieci Terminator sterują i pedałują.
  . ROZDZIAŁ 9
  Walka na wszystkich frontach wrze jak ryk wulkanu.
  A opętany Führer jest wyraźnie niezadowolony z przebiegu wojny.
  Hitler burknął z oburzeniem:
  - Tyle lat obiecujesz mi zwycięstwo! A ona wciąż odeszła i odeszła! Robi się naprawdę strasznie!
  Mainstein pewnie odpowiedział:
  - Ale mój Fuhrer... Rosjanie kopali bardzo głęboko.
  Führer ryknął:
  Więc wykop je! Musimy zakończyć cierpienia narodu niemieckiego i zakończyć wojnę!
  Mainstein powiedział wymownie:
  - Rosjanie nie są przeciwko światu... Jest o czym myśleć!
  Hitler z naciskiem powiedział:
  - I tak nie będzie pokoju! Tylko zwycięstwo! Musimy raz na zawsze położyć kres bolszewickiej zarazie!
  Mainstein zgodził się z tym:
  - Tak, trzeba skończyć z moim Führerem! Staramy się jak najlepiej zachować krew Aryjczyków. I zwykle w upale idziemy naprzód, żeby Arabowie i Murzyni szli naprzód. To jest nasze credo!
  Führer ściśle nakazał:
  - Idź wzdłuż rzeki Don ... A jednocześnie fajnie byłoby wziąć Tichwina i udusić Leningrad w podwójnym pierścieniu blokady!
  Mainstein skinął głową na znak zgody.
  - Byłoby miło mój Führer! Tak ogólnie to nieźle!
  Hitler, obnażając zęby, syknął:
  - Będziemy bić po przekątnej!
  Tymczasem zabrzmiał klakson. Z okazji świątecznej rozrywki: walki gladiatorów.
  Führer zabulgotał:
  - Urodziliśmy się po to, by bajka się urzeczywistniła! I nadal muszą być ekonomiczne!
  Rzeczywiście, na arenę weszły trzy czarnoskóre dziewczyny, w przepaskach na biodrach, z nagimi piersiami i boso. Uzbrojony w trójzęby i sztylety.
  Wyprowadzono na nich trzy piękności o białej, ale śniadej skórze. W tym przypadku żydowska.
  Też prawie naga, tylko w cienkich majtkach. Uzbrojony w miecze i małe tarcze.
  Hitler bardzo lubił bójki dziewcząt. Ale nie lubi, kiedy umierają białe dziewczyny. Dlatego na ring wprowadzono Murzynów, Żydów, Cyganów - tych, którym nie żałuje, że puszczają. Czasami walczyli też jeńcy rosyjscy.
  Ogólnie rzecz biorąc, Führer nieco zmienił swój stosunek do Słowian. Jasnowłose i piękne Słowianki zaczęły poślubić Niemców. Ponadto jako druga, trzecia i czwarta żona.
  Poligamia została zalegalizowana w III Rzeszy. Co więcej, brakowało mężczyzn. Ponadto, poślubiając piękne blondynki z innych narodów, Führer spodziewał się zwiększenia liczby Volkdeutschów. W ogóle jest zbyt mało Niemców, by rządzić światem. Więc musieliśmy zabrać wszystkich.
  Wielu Polaków otrzymało obywatelstwo niemieckie. Słowianie o cechach aryjskich byli również rejestrowani jako Niemcy.
  Sztuczne zapłodnienie było aktywnie wykorzystywane przez najbardziej uzdolnionych genetycznie samców. I zrobiono to bardzo aktywnie.
  Sam Hitler myślał o pokoju na wschodzie. Ale był uparty. Co więcej, Stany Zjednoczone i Wielka Brytania wkrótce będą miały bombę atomową i nie jest tak łatwo zwrócić się przeciwko nim.
  Bose i szczupłe dziewczyny: czarni i biali walczyli. Bitwa się rozpoczęła.
  Führer zapytał Speera:
  - Powiedz mi, ministrze, dlaczego jest dość niewolników, ale nie ma zwycięstwa?
  Główny rusznikarz szczerze odpowiedział:
  - Ponieważ kwalifikacje siły roboczej są niskie. Afrykanie są pracowici, choć pod przymusem, ale słabo wyszkoleni. Dlatego z technologią nie wszystko jest takie proste.
  Hitler rozkazał:
  - Niewolnicy muszą być wyszkoleni! I nie oszczędzaj im batów i pieców. W ogóle najwyższy czas położyć kres Rosjanom. Co ci tam nie działa?
  Speer powiedział wymownie:
  - Nowe działo wysokociśnieniowe daje nam zdecydowaną przewagę na polu bitwy. Pod tym względem jesteśmy silniejsi niż kiedykolwiek. Plus nowa generacja czołgów piramidalnych. Technika poprawia mój panie. A zwycięstwo jest bliskie!
  Führer zauważył kwaśno:
  - Nie daj Boże ... Ale to nie jest pierwszy rok, w którym mi mówisz!
  Speer zauważył:
  - Rosjanie zbierają ostatnie rezerwy. Nie mają już prawie żadnych mężczyzn. Mamy Afrykę i Arabów, no i oczywiście Europę. Wygłodzimy ich. Oni banalnie nie mają przeciwko nam wystarczającej liczby ludności. Więc zwycięstwo jest nieuniknione, a czas jest po naszej stronie!
  Mainstein piła, aby dodać:
  - Turcja również intensyfikuje operacje wojskowe, otrzymawszy od nas dużo broni na kredyt!
  Führer milczał i patrzył na scenę bitwy. Żydzi walczyli bardziej harmonijnie. Jedna czarna kobieta została już zabita. Drugi otrzymał kilka ran i miał upaść. Uh, lepiej by było wypuścić na nie lwy albo krokodyle.
  Hitler zauważył dość surowo:
  - Turcy nie są wystarczająco aktywni. To jest fakt. Będą musieli być stymulowani. A w ogóle, dlaczego nie ma strategicznych przełomów?
  Mainstein zapewnił Führera:
  - W tym roku Kaukaz będzie naszym wielkim. A wraz z nim wojna potoczy się inaczej. A Stalingrad zostanie przez nas zajęty. Jestem tego pewien. Stworzyliśmy bardzo potężne działa gazowe, które zadecydują o wyniku bitwy.
  Führer ryknął:
  - To nie zadziała - odpowiedz głową!
  Tymczasem wojownicy atakują nazistów, działając z ogromną desperacją.
  Batalion dziewcząt pewnie walczył z nazistami. Dziewczyny odpierały wszelkie ataki, strzelały, rzucały granatami bosymi stopami i śpiewały:
  Niech ziemia święta będzie uwielbiona,
  Moja droga planeto...
  Mieszkańcy Rosji to przyjazna rodzina,
  I nie depcz Ojczyzny butami!
  
  Niech mądry Mikołaj w Rosji,
  Podniesie swój kraj do samych gwiazd...
  Jest prawosławny, władca świata,
  A wygrana to element królewski!
  
  Rosja jest Ojczyzną Bogów,
  Ma najlepszych żołnierzy we wszechświecie...
  A kobiety będą gotować ciasta,
  Z niezmienioną siłą w bitwach!
  
  Niech nasi Rosjanie wychwalają chwalebną ścieżkę,
  Co wskazuje drogę bez krawędzi...
  Nikt nie może nas zepchnąć z drogi,
  Nie oddamy hołdu niewiernym!
  
  Wielkość Rosji jest wielka,
  Jest piękna i straszna dla wrogów ...
  Jest rosyjski sposób i mocne wiosło,
  Kłócić się z Ojczyzną jest po prostu niebezpiecznie!
  
  Niech Rosja dobrze wie, rozkwita,
  Osiągnij coś, czego nie możesz zmierzyć...
  Egzaminy, przekazanie, tylko na pięć,
  Ponieważ wierzysz Rodowi bez granic!
  
  Niech niesiemy wiarę królewską,
  Do najdalszych podejść Rosji...
  My, dziewczyny, mamy nie więcej niż dwadzieścia lat,
  Ale wierzymy, że wszyscy zawodnicy są piękniejsi!
  
  Nie, rosyjski grzbiet się nie ugnie,
  Ostrze wrogów żołnierzy nie pokona ...
  Szatan nie będzie rządził Rosją,
  A ciało w walce staje się coraz młodsze!
  Berlin jest łatwym zawodnikiem, który wierzymy, że weźmiemy
  Z uskrzydlonym snem...
  Zmiażdżymy wszystkich przeciwników na raz,
  I uwierz mi, zemsta czeka na różnych khanów!
  
  A Jezus i Bóg Święty Swarog,
  Rosja jest bardzo droga rycerzom ...
  Za nami najmilszy Biały Bóg,
  W imieniu naszej matki Rosji!
  Dziewczyny śpiewały i rzucały w nazistów granatami.
  Victoria rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - W Rosji dziewczyny są bojownikami!
  Tutaj Veronica wystrzeliła śmiercionośny prezent gołą kończyną i wydała:
  - A my jesteśmy superklasowymi wojownikami!
  I dał serię z karabinu maszynowego. Zniszczyła kilka szeregów nazistów.
  Juliana, piękna dziewczyna, również się odwróciła. Odcięła nazistów ... I zaśpiewała zębami:
  - Planeta pozna wielkość Rosjan!
  I błyszcz ostrymi zębami!
  Piękna i ognista Anna również odpaliła granat. Rozproszyła nazistów i pisnęła:
  - O nowy świat! Jesteś teraz moim idolem!
  I jak migocze bosa stopa!
  A wspaniała Angelina też weźmie i wystrzeli granat. I rozproszyć wszystkich przeciwników.
  Ta wojowniczka jest bardzo zdrowa. I po prostu prawdziwa bogini. Ma taką energię.
  A wojownik ryknął:
  - Chwała Ojczyźnie i nam!
  Victoria wzięła go i syknęła, strzelając z ręki:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie u szczytu sukcesu!
  A bosa stopa rzuca granat. Który lata i niszczy wszystkich.
  Veronica również strzela i bardzo skutecznie zabija generała spośród szlachetnych nazistów.
  A granat rzucony bosą stopą leci. Faszyści upadają.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Tylko umarli wątpią w wielkość Rosji!
  I pokaż perłowe zęby!
  Juliana chętnie potwierdza:
  Jesteśmy najsilniejsi ze wszystkich! Byliśmy wczoraj, jesteśmy dzisiaj!
  Rudowłosa Anna z entuzjazmem dodaje:
  - A jutro będziemy!
  Granat rzucony bosą stopą rozdziera przeciwników.
  Angelina wystrzeliła bosymi stopami całe pudełko z muszlami i wydała:
  - Przyszłość jest nasza!
  Rosjanie, a dokładniej armia sowiecka, szturmowali Krasnodar.
  Na przedzie szli chłopiec i dziewczynka: Oleg i Małgorzata.
  Dzieci eksterminowały nazistów i ruszyły w kierunku dawnego pałacu cesarskiego, który niegdyś należał do Romanowa. Mainstein, najwybitniejszy feldmarszałek Hitlera, uroczyście ogłosił, że nie opuści stolicy i pozostanie tam na zawsze.
  Oleg oddał serię do Niemców i rzucił granat bosą stopą, piszcząc do siebie:
  - Rosja nigdy się nie podda!
  Margarita również wypuściła cytrynę gołą nóżką i rechotała, odsłaniając zęby:
  - Wygraj lub zgiń!
  I batalion dziewcząt do przebicia się do pałacu, gdzie schronił się feldmarszałek Mainstein. Wszystkie dziewczyny były w mundurach, zostały tylko majteczki. A tacy prawie nadzy ludzie walczą jak bohaterki.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Nikolay, jesteś mikado!
  Veronica również wypuściła dar śmierci gołą kończyną i ćwierkała, obnażając zęby:
  Nasz król jest najlepszy!
  I jak błyszczy jak perły! I taka oszałamiająca dziewczyna.
  Juliana też ćwierka z zachwytu i gołą stopą wystrzeliwuje granat:
  - Jestem zwycięzcą psychologii!
  I pokazała swój język.
  Niszczy nazistów.
  Anna też strzela, ta rudowłosa diablica. I robi to tak dobrze. Kosi nazistów.
  I ryczeć z głębi płuc:
  - Chwała mojej ojczyźnie świętej!
  I szczerzy zęby!
  Angelina jest także bohaterską kobietą i wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych.
  A naziści lecieli we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyny przechodzą do ofensywy, miażdżąc przeciwników. Osiągnięcie namacalnego sukcesu. Czują niesamowitą łaskę, niestrudzoną presję i brak słabości. A nagie piersi to najlepsza gwarancja niezniszczalności i niezatapiania.
  Wiktoria, odcinając się od nazistów, ćwierka:
  - Dąbowe ręce, ołowiana głowa!
  I rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza nazistów.
  Valentina też odpala.
  Miażdży Niemców. I rozbija je na kawałki.
  Coraz bliżej pałacu. A bosa stopa rzuca granat.
  Przerażeni naziści poddają się. Rozpadając się.
  Dziewczyna Terminator mówi:
  - Perun bądź z nami!
  Juliana jest cudowną terminatorką, która zabija się i niszczy faszystowskich militarystów. Wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyna zaskrzeczała:
  - Jesteśmy bohaterami największej Rosji!
  Dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszył wroga.
  Juliana wzięła go i znowu zaśpiewała:
  - Nauczyłem Suworowa patrzeć w przyszłość! A jeśli wstaniesz, stań na śmierć!
  I uśmiechnęła się.
  Ognista Anna również śpiewała i szczekała:
  - Na nowe granice!
  I dodał z uśmiechem:
  - A my zawsze jesteśmy przed nami!
  Angelina, bohaterska dziewczyna, również rzuciła się na wroga. Rozproszył cesarsko-nazistowskich strażników i pisnął:
  - Za osiągnięcia epoki!
  I znowu lecą granaty rzucone bosymi stopami.
  Dziewczyny naciskają na wroga. Wspominają bohaterską obronę Woroneża i Stalingradu, która nie zostanie zapomniana przez wieki.
  No cóż, jak taka armia mogłaby przegrać w prawdziwej historii, a nawet z nazistami?
  Jaka szkoda.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i gwiżdże:
  - Za granicę rosyjską!
  Veronica też wystrzeliła coś zabójczego bosą stopą i desperacko pisnęła, obnażając zęby:
  - O nowe osiągnięcia!
  I dała zwrot nazistom.
  A tu też Juliana, jak weźmie i pobije. A potem wzięła go bosą stopą i wystrzeliła granat.
  A potem zaśpiewała:
  - Nie ulegniemy wrogiej dyktaturze!
  I odsłoniła twarz!
  Piękna bardzo młoda dziewczyna z postacią sportowca. I bardzo odważny.
  A Anna jest jak pięść na nazistów. Miażdży je i bardzo zręcznie rzuca granatem bosą stopą.
  I rozprasza wrogów, jakby butelki odleciały od piłki.
  Dziewczyna ryczy:
  - Czekolada, to nasza droga!
  Anna naprawdę kocha czekoladki. A pod królem rynki są wypełnione towarami. Co można powiedzieć o carze Mikołaju? Nie daj Boże, aby król-przegrany na naszych oczach zamienił się w wielkiego. A do tego wystarczy, żeby dziewczyny walczyły na frontach.
  I dwoje dzieci-bohaterów, którzy nie pozwolili nazistom zawładnąć górą, Wysokosną i Wielkim Siodłem. Kiedy rozstrzygnięto los Wysokosnej.
  Tak więc rosyjskie imperium sowieckie zostało zmiażdżone.
  Angelina wystrzeliła też beczkę mordu i za pomocą karabinów maszynowych zawaliła zewnętrzną ścianę pałacu cesarskiego.
  Teraz dziewczyny już biegają po pokojach. Niedługo nastąpi decydujący punkt zwrotny w wojnie.
  Victoria z entuzjazmem mówi:
  - Wierzę, że czeka mnie szczęście!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  Veronica prowadząca śmiertelny ogień. Haftowanie przeciwników, tweety:
  - Zdecydowanie mam szczęście!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  A potem jest Yuliana, jak para wiązanych bomb wystrzelonych z jej bosych stóp. I zniszcz przeciwników.
  Potem wybuchnął śmiechem:
  - Jestem kometką.
  I znowu wyrzuca ogniste języki śmierci.
  A potem Anna, ta terminatorka, już się spieszy. Jak wzięła wszystkich i rozmazała. Po prostu super.
  Wojownik, który jest prawdziwym demiurgiem bitwy.
  I piszczy do siebie:
  - Nasza załoga, jest najwyższa odwaga!
  A potem pojawiła się Angelina. Tak fajny i ostry. Zaraża wszystkich swoją szaloną energią. Zdolny do pokonania praktycznie każdego wroga.
  A wojownik obnaża swoje perłowe zęby. I są większe od konia. Oto dziewczyna.
  Angelina chichocze i ryknęła:
  - Na bakłażany z czarnym kawiorem!
  A dziewczyny krzyczały z całych sił w chórze:
  - Jabłonie zakwitną na Marsie!
  W lipcu 1947 wznowiono walki na froncie radziecko-niemieckim. Niemcy posuwali się wzdłuż Donu. W tym samym czasie nadal próbowali zdobyć Woroneż.
  Cztery dziewczyny walczyły dzielnie i wykazywały heroizm.
  Strzelali prosto.
  Tutaj Natasza rzuciła granatem bosą stopą, rozpraszając nazistów. I warknął:
  - Chwała bohaterom Rosji!
  Piękna, bardzo krągła czwórka dziewczyn. Zdjęli staniki i odsłonili piersi. A sutki są takie truskawkowe, apetyczne.
  Prowadzi bardzo celny ogień i Zoya. Kosi nazistów i piszczy z zachwytu:
  - Jestem mistrzem świata!
  A także rzucać granatem jak bosą stopą. Naziści rozpraszają się w różnych kierunkach, jak fale spadające z meteorytu.
  Tak, Zoya uwielbia zabijać!
  A potem Augustine płonie. Strzela też bardzo celnie. Eksterminuje Fritz.
  I znowu granat leci z jej bosej stopy. Rozbija na kawałki nazistów.
  Svetlana również przybija Fritz. I śpiewa:
  - Jestem gorącą dziewczyną! Zmiażdżę wszystkich w szmatę!
  A jej bose palce u nóg sieją zniszczenie.
  Dziewczyny oczywiście nawet bardzo! Piękna, kwitnąca, odważna.
  A Niemcy zwalniają natarcie. Chociaż artyleria aktywnie działa. Który jest świetny! Po prostu najbardziej akrobacyjne arcymistrza.
  Natasza strzela... A przed jej oczami pojawia się scena tortur.
  Niemcy złapali dziewczynę z Komsomołu. Rozbierz ją do naga. I włożyli go do kotła z wodą. Rozpalili pod nim ogień. Zaczął gotować żywcem. Dziewczyna krzyknęła z nieznośnego bólu. Naziści pozwolili jej wyskoczyć z kotła.
  Potem ochłodzili wodę i znowu wrzucili ją i zaczęli ją podgrzewać. Więc kilka razy ugotowali dziewczynę.
  Oto potwory... Potem powiesili dziewczynę na stojaku i spalili ją rozżarzonym prętem. Torturowane piękności na śmierć.
  Cóż, jak się nie zemścić.
  Natasza rzuca granatem bosą stopą, rozrzuca Fritz i uśmiecha się do siebie z uśmiechem.
  To takie wspaniałe piękno.
  Dziewczyna mówi:
  -Będzie fajnie!
  Zoya też się zmieniła. Zabił faszystów. Odcięła nazistów i ich najemników.
  Potem znów rzuciła granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Wspaniała czwórka i bramkarz!
  Potem bitwa trwała dalej, z presją i obrazami.
  Ruda Augustine rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyli nazistów, nasączyli granatem wielu ludzi. I wszyscy ci Fritz.
  Potem ryknęła:
  - Jestem ucieleśnieniem Ojczyzny!
  A dziewczyna przedstawiła się jako zgwałcona. Jak miło i fajnie! A ona sama biczuje nazistów. Dziewczyna jest po prostu supermanem. Najfajniejszy ze wszystkich i stale naładowany, aby wygrać.
  Svetlana jest także uroczą dziewczyną. Dobrze wycelowała i skosiła nazistów. A potem jak rzuca granatem gołymi palcami. Jak rozbić Fritza.
  I taka blondynka się zorganizuje. Wszyscy skosić jednym strzałem. I ćwierka, szczerząc zęby:
  - Będzie wieczne światło i świt!
  Dziewczyny tutaj i takie przejście. Niezwykli wojownicy - akrobacje.
  Natasza gwizdnęła. Rzuciła granatem bosą stopą i syknęła:
  - Jestem świetną dziewczyną!
  Chociaż jest to nieskromne stwierdzenie, po części jest prawdziwe. Ci wojownicy są słodcy.
  I bardzo piękny. Z błyszczącymi oczami i perłowymi zębami.
  I walczą chwalebnie, rzucając bosymi stopami miażdżące przedmioty.
  Ale pokonanie nazistów jest niezwykle trudne. To jak uderzanie w ścianę.
  Zoya wzięła go i wystrzeliła z linii do nazistów. I skosiła je, jakby gigantyczny koń był kopytem, wybijającym trawę.
  Wtedy dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą i zagruchała:
  - Jestem takim marzeniem milionów!
  I pokazała swój język. To jest dziewczyna - prawdziwy terminator. Wszyscy zostaną awansowani i rozerwani na strzępy. I bez wątpienia piłowanie z dużą prędkością.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko!
  Augustyna również rzuciła granatem bosą stopą. Rzuciła faszystów i wydała z przekonaniem:
  - A kurz jak z dywanów, zbijamy z drogi!
  Swietłana, strzelanie, dodaje:
  - Nie zmieniaj nóg! Nasze twarze lśnią! Błyszczące buty!
  Wojownicy jak widzimy w pełnym stroju. A dziewczyny nie potrzebują butów. Są w stanie zetrzeć każdego w kurz lub proszek, taki szary kolor.
  Natasza, strzelając do nazistów, pomyślała. Rzeczywiście, dlaczego nie można odnieść sukcesu bez oszukiwania? Tutaj na przykład Stalin przejął i przejął władzę podstępem. Obiecał Zinowjewowi i Kamieniewowi góry złota, ale sam je zastrzelił.
  Czy to logiczne? Mówiąc dokładniej, jest to po prostu logiczne - nie możesz oszukiwać, nie możesz żyć!
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i gruchnęła:
  - Jestem wielką gwiazdą!
  Zoya też strzeliła. Rozumiem i ćwierkał:
  - I ja też jestem świetna!
  I leci granat rzucony bosymi palcami. I jak faszyści to rozumieją. Przez największe migdałki.
  A Augustyn strzela. I uderza naprawdę dobrze. I pokonała Fritza, jakby uderzeniem młota kowalskiego.
  A bosa stopa bardzo słynie też rzuca granatem.
  Augustyn pisnął:
  - Nie budź się sławnie, gdy jest cicho!
  I znowu wykonał dobrze wymierzony zwrot.
  Swietłana znów się rzuciła. Zabił faszystów. I mamrotał:
  - Jestem super dziewczyną!
  I błyszcz oczyma i pisz głosem!
  Tak, to takie dziewczyny, z którymi nie należy wkładać palca do ust - ugryzą!
  Natasza, strzelając, powiedziała:
  - Zaczęli mówić, wszystko o długowieczności.
  Zoya, rzucając granat bosą stopą, dodała:
  - Postanowiliśmy trochę poczekać, wysysając krew...
  Augustyn rzucił granat i zaćwierkał:
  - Pyszny na trzeci!
  Swietłana uruchomiła dar śmierci gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Och, spoko!
  W lipcu Niemcy prawie zajęli Woroneż i zatrzymali się. Nastąpił chwilowy spokój.
  . ROZDZIAŁ 10
  Ale Armia Czerwona próbuje kontratakować.
  Oleg Rybaczenko, który nadal wygląda jak dwunastoletni chłopiec i dziewczyna, która również wygląda w tym samym wieku co Margarita, wyprzedzają rosyjskie wojska sowieckie.
  Strzelają do siebie. Za ramionami są worki z granatami.
  Oleg strzelił do Niemców. Skoszono kilka.
  Rzucił granat bosą stopą i pisnął:
  - Jestem terminatorem, na kolanach.
  Margarita też rzuciła granatem bosą stopą i dodała:
  - Wrogów Rosji zmieść z powierzchni ziemi!
  Chłopiec i dziewczynka pędzą do siebie i niszczą przeciwników. Są błyszczące i najfajniejsze na świecie.
  Oleg, wieczny chłopiec, strzela do Niemców i śpiewa:
  - Zabiorę cię jak mlecze! Jesteśmy terminatorami, a nie chłopcami!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  Margarita również przybija paznokcie i mówi:
  - Jesteśmy fajnymi mistrzami! Rosja jest za nami!
  Chłopiec i dziewczynka idą dalej. Mają tyle podniecenia i ognia. A Niemcy dosłownie malują pod kopytami.
  A dokładniej bose, dziecięce stopy.
  Oleg strzela i zabija wroga każdym pociskiem.
  Tak, wydaje się, że chłopca nie jest tak łatwo przestać. Jest prawdziwym i prawdziwym terminatorem.
  Margarita ponownie rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Czuję się świetnie! Zostanę mistrzem międzynarodowym!
  I śmiejąc się do siebie...
  Tymczasem dziewczyny walczą. Jest więcej dywizji kobiecych.
  Nadchodzi cały batalion. Boso dziewczyny w strojach kąpielowych. Taki skąpy strój kąpielowy w stylu bikini. I błyskają nagie, okrągłe szpilki piękności. Wspaniali wojownicy.
  I strzelają też do Niemców. Ale wojownicy przystępują do walki wręcz z Niemcami. Jak są młócone.
  I jak dźgają się bagnetami! Oto dziewczyny!
  Po prostu świetnie.
  Dziewczyny biją Niemców gołymi nogami i mięsożernie uśmiechają się. Oto wojownicy. Dziewczyny o najsilniejszym usposobieniu. W ten sposób młócą się żołnierze Kaisera.
  I biją się. I nadchodzą...
  Są tacy superklasowi wojownicy. A wszystko boso i prawie nago. I skaczą do siebie. I biją się gołymi obcasami. Oto dziewczyny - wszystkie dziewczyny dziewczyny.
  Victoria walczy do przodu. Nadal wygląda jak dziewczyna i jest bardzo szczupła. Dźga sobie Niemców i śpiewa:
  - Boże miej w swojej opiece króla! I rozerwij wszystkie szumowiny!
  Tak, dziewczyny tutaj są na najwyższym poziomie.
  A piękność Weroniki jest widoczna. Również blondynka walczy.
  A wspaniała Yuffi to dziewczyna, która po pochowaniu męża została generałem. Yulfi wygląda świetnie. Bardzo kocha mężczyzn i bez żadnych uprzedzeń nawiązuje z nimi kontakt.
  W rzeczywistości seks przedłuża życie i jest bardzo korzystny dla kobiet. Odmładza je.
  Anna również walczy, a jej rude, bujne włosy.
  A także urocza Angelina - wojowniczka jest po prostu super.
  Czyli całą gwardię królewską, a raczej stalinowską. Kompletny zestaw piękności. Są takie cudowne i seksowne.
  I rozbijają Niemców. Zmiażdż je na proszek. Zmiel kości i rozerwij mięso.
  A Niemcy uciekają przed atakiem. Ponoszą klęskę za porażką - choć na skalę lokalną.
  I tak ogólnie, póki mają inicjatywę.
  Niemcy posuwają się na południe wzdłuż Donu.
  Gerda i Charlotte walczą w najnowszym dwuosobowym czołgu w kształcie piramidy.
  I całkiem dobrze walczą. Niemiecka maszyna wyposażona jest w pistolet wysokociśnieniowy. Kaliber ma tylko 75 mm, ale to wystarczy ze względu na dużą prędkość wylotową pocisku. W rezultacie ogromny ładunek amunicji. Dziewczyny w zbiorniku położyły się. Maszyna jest bardzo zwrotna z silnikiem turbogazowym.
  Gerda strzelała do sowieckiego czołgu i śpiewała:
  - Jestem taką dziką wilczycą, nigdy nie byłam za granicą!
  I śmieje się, stuka bosą stopą w joystick.
  Rudowłosa Charlotte też nie jest gorsza.
  Również super dziewczyna.
  Strzela do siebie i gołymi palcami wciska przyciski joysticka.
  Cudowny wojownik.
  Ruda strzelając zapytała Gerdę:
  - Jak myślisz, czy chrześcijaństwo zostanie ostatecznie zakazane?
  Blond terminator powiedział z naciskiem:
  - Myślę, że będzie!
  I odsłoniła twarz!
  Generalnie wojownicy są świetni w strzelaniu. Tutaj Gerda miotała się gołymi palcami. I ćwierkało:
  - My, Aryjczycy, nie powinniśmy wierzyć w żydowską Biblię głoszącą pacyfizm.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Zgadza się, nie pasowało! Jesteśmy najlepsi na świecie!
  Ruda ponownie wysłała śmiertelny pocisk bosymi palcami. Rozbił sowiecki samochód.
  Walki są niezwykle brutalne. Jednocześnie sowieckie dziewczyny są najlepsze.
  Tutaj Natasza została zmuszona do przerwania. Faszyści znów są w ruchu. Dokładniej, czarni i Arabowie. Naziści rekrutują żołnierzy w Afryce i Azji i rzucają ich na pozycje sowieckie. Wszyscy próbują zmiażdżyć liczby.
  Natashka zręcznie rzuca granatem bosą stopą i mówi:
  - Wielkość Stalina będzie trwała przez wieki!
  Zoya ustawia się w kolejce. Rzuca też bosą stopą w przeciwników. Nokautuje nazistów i mówi:
  - Strach jest nieznany pięknym wojownikom!
  Rudowłosy Augustyn również strzela. I bardzo trafne. A mówiąc:
  - Tak, w naszej Ojczyźnie żyje serce!
  A także rzuca granatem bosą stopą.
  Svetlana, strzelając, mówi piękności:
  - Wystawimy rachunek na przeklętych nazistów!
  A z niego leci granat wystrzelony z gołymi palcami. Ogólnie rzecz biorąc, dziewczyny tutaj mają najwyższą poshibę.
  Natasza, strzelając, ćwierkała:
  -Niech ta wojna będzie ostatnią!
  Zoya z entuzjazmem dodała:
  - Szatan nie będzie panował.
  W lipcu Niemcy posuwali się wzdłuż Donu i zbliżali się już do zakrętu. Tutaj walki toczyły się pełną parą. I nie użyjesz siły uderzeniowej tak, jak powinna. Woroneż stał się punktem ubocznym wojny. Naprawdę, o co się martwisz?
  Rozpoczęło się łuskanie i zaczęło zasypiać z piaskiem i odłamkami. Szturmowcy lecieli. Było ich wielu i wszystkie były irytujące jak muchy.
  Dziewczyna wyraziła:
  - Gady pełzają jak irytujące muchy.
  I rzuciła granatem bosą stopą, strącając nim niemiecki samolot szturmowy.
  Potem Zoya zrobiła to samo. Rzuciła też granatem bosą stopą i powaliła faszystę.
  Tweeted:
  - Jestem boso marzeniem i po prostu wielką pięknością!
  I znowu wojownik się odwrócił.
  Rudowłosy Augustyn również wszedł bez problemu. Uderzyła granatem bosą stopą w samochód. Rozbiła go na kawałki. Które rozrzucone po całym obszarze i ruinach Woroneża.
  A potem jeszcze trudniej...
  A Svetlana weźmie go i rzuci granat gołymi palcami. I bez problemu zniszczy wszystkich przeciwników. Staje się więc jak w trumnie - głupi i bez zbędnego antymonu.
  Niemcy za dużo stracili w walkach o Woroneż i znów zrobili sobie przerwę.
  Pobawiłem się trochę. Widziałem pojedynczy niemiecki samolot szturmowy. A ona go wzięła i rzuciła w niego granatem bosą stopą. Miażdżący obiekt poleciał wysokim łukiem. Wylądował prosto w niemieckim samochodzie, rozbijając go na kawałki. Następnie blond terminator powiedział:
  - Nie jestem twoją marionetką!
  Po tym wojownicy jednogłośnie przewrócili się na brzuchy. Błyszczące nagie obcasy.
  Nadchodzi lipiec, walki i ostrzał. Obsypali pociskami pozycje wojsk rosyjskich. I strzelają potężną bronią. Naziści posuwają się w rejonie zakola Donu.
  Są tam wojownicy i bohaterowie. Fritz walczą także na dyskotekach. Szczególnie piękne dziewczyny: Gertrude i Eva. Latają samolotem dyskowym i miażdżą Rosjan na niebie.
  Natasza wystrzeliła w niebo. Zestrzeliła niemiecki bezzałogowy, radiowy aparat "Rama" -7. I ona powiedziała:
  - Ludzie będą szczęśliwi.
  Zoya rzuciła bosą stopą granat w niemiecki samolot szturmowy, który wyleciał jak mięsożerna pirania i zaćwierkał:
  - Szczęście na zawsze!
  Augustyn również podarował śmierć bosą stopą i syknął:
  - Rząd sowiecki...
  Swietłana również rzuciła płonący przedmiot, powaliła faszystę i chrząknęła:
  - Moc jest świetna!
  Ale potem Niemcy odeszli... A dziewczyny trochę się uspokoiły.
  Natasza zauważyła ze smutnym uśmiechem:
  - Cóż, jak długo może trwać ta wojna!
  Zoya entuzjastycznie zauważyła:
  - Przez lata staliśmy się silniejsi, ale wcale się nie postarzaliśmy!
  Rudowłosa Augustyn zachichotała i zmiażdżyła irytującą muchę gołymi palcami:
  - Oczywiście nie! Nie starzej się! Nadal jestem gorąca jak zawsze!
  Swietłana zachichotała i zauważyła:
  - Generalnie wojna odmładza dziewczyny. Liderzy przychodzą i odchodzą, ale dziewczyny pozostają młode!
  Natasza odpowiedziała z szerokim uśmiechem:
  - Odmłodziliśmy się - Rosyjscy Bogowie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Tak, nasi Bogowie, Bogowie Słowiańscy!
  Ognisty Augustyn śpiewał:
  - Żyjemy na ziemi naszego ojca! Dzieci Łady to cudowne dzieci! I lata na skrzydlatym koniu, Rosja w odległych tysiącleciach!
  Swietłana zachichotała i odpowiedziała:
  - Z nieba uderzy dzwon - deszcz będzie lał ulewny! Biegnę do dzieciństwa - letni deszcz podąża za mną!
  A Natasza podniosła się z entuzjazmem:
  - Za mną!
  A wojownicy klaskali gołymi, rzeźbionymi stopami. Naprawdę są zdolni do takich cudów. Ani jedna kartka w moim życiu nie została przewrócona.
  Oto dorastające pokolenie wojowników. Walczyli już w szeregach Armii Czerwonej ci, którzy urodzili się prawie po rozpoczęciu wojny.
  Tutaj na przykład Andreika. Boso chłopiec w krótkich spodenkach. W sumie trzynaście lat, ale jak on walczy? Tak, w pewnym sensie nieszczęśliwy chłopiec, który nie znał świata.
  Natasza skinęła na Andreikę. Pogładziła blond włosy pioniera. Zobacz, jaki jest opalony, jak czekolada. Dziewczyna dała chłopcu cukierki. Mruknął ponuro:
  - Słodkie jest złe...
  Ale i tak zjadł jedzenie. Tak, rodzaj chłopca. Natasza wzięła i wyciągnęła rękę. Połaskotała stwardniałą, zakurzoną stopę pioniera. W odpowiedzi zaczął łaskotać nagą podeszwę Nataszki. Miło jest być dotykanym rękami chłopca.
  Natasza zauważyła:
  - Uprawiasz Andrey! Jeśli będziesz żył jeszcze kilka lat, nauczę cię.
  Chłopiec był zaskoczony
  -Co?
  Natasza zachichotała.
  - Jak się kochać!
  Andrey parsknął pogardliwie:
  - Już to widziałem!
  Natasza pokręciła głową.
  - To, co widziałeś, to krycie zwierząt. A pięknie i bardzo przyjemnie Cię nauczę!
  1 sierpnia 1947 r. dziewczynki znaleziono w okopach. Walczyli z Fritzem. Od początku Wielkiej Wojny Ojczyźnianej minęło dużo czasu. Oto wydarzenie.
  Natasza strzela do nazistów i gołą, wyrzeźbioną nogą rzuca granat, mówiąc:
  - O wielkość komunistycznego kraju!
  Potem wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyny walczą tutaj, tradycyjnie prawie nagie. Ubrani tylko w czerwone, obcisłe majtki, walczą i zarażają szaleństwem resztę walczących.
  I strzelają. I strzelają bardzo dobrze. Jak snajperzy i wojownicy na najwyższym poziomie kosmicznym.
  Zoya też strzela. Kosi nazistów i ćwierka:
  - Och, moja Ojczyzno i wspaniała rodzina!
  I rzuca granatem bosą stopą. Ogólnie cudowna dziewczyna.
  A jej włosy są koloru złotego liścia.
  Zoya była kiedyś torturowana przez nazistów. Najpierw zabrali mnie do chaty i rozebrali do szortów. Zaczęli czuć, wspinać się rękami do wrażliwych miejsc. Potem bili mnie gumowymi wężami. Bili mnie w klatkę piersiową, w boki iw uda. Następna była najbardziej upokarzająca - zgwałcona gumową pałką. Ale uczucie jest tak ostre. W tym samym czasie, wraz z bólem, Zoya doznała orgazmu i skończyła. Naziści śmiali się.
  Potem znowu zgwałcili ręcznie napisaną piękność maczugą, a potem sami zabrali się do pracy nad nią... Dwudziestu pięciu młodych, głodnych żołnierzy przeszło nad dziewczyną. Niech już nie dziewica, ale jeszcze mężczyzna. To jest zarówno przyjemność, jak i ból. Takie intensywne doznania. Zwłaszcza jeśli zgwałcona w piątym punkcie.
  Ale przynajmniej nie zostali pobici. Widać, że naziści lubili to mieć w różnych punktach. Nie powiesili jej. Aż Zoe w końcu uciekła. Nawiasem mówiąc, wcześniej została wypędzona na zimno boso i prawie naga. Ale w tym momencie Zoya zdążyła już przyzwyczaić się do zimna. A ona uciekła tylko w majtkach. I że jest wojowniczką najwyższej czerwonej akrobacji.
  Aurora walczy również bohatersko. Kosi nazistów i śpiewa:
  - Ojczyzna, impreza, Komsomol! Hitler będzie miał silną porażkę.
  A także jak rzuca granatem bosą stopą.
  Wszystko w dziewczynach jest fajne i bezczelne.
  A Swietłana też weźmie i rzuci. I skosić Fritz. A gołymi palcami podłoży granat.
  I ryk w tym samym czasie:
  - Za sprawę walki z komunizmem!
  Natasza też strzela, nokautuje nazistów i syczy:
  - W imię Ojczyzny święty!
  A granat rzucony bosymi palcami rozpędza nazistów. A dziewczyny stają się coraz radośniejsze iz dziką radością śpiewają sobie wszystko.
  Zoya również strzela z celnością Robin Hooda. Prowadzi do siebie ogień i śpiewa:
  - Kocham Rosję! Potężny kraj! Dlaczego Hitler nie został zniszczony? Nie rozumiem!
  I on też gołymi palcami weźmie go i rzuci granatem. I kajuk do faszystów.
  Aurora pieprzyła się z Fritzem. Bosą stopą rzuciła cytrynę i pisnęła:
  - Ale Pasaran! Ostry cios!
  A Svetlana da kolej. Jak zmieść nazistów. Jak je wszystkie namoczyć i skrzypnąć:
  - Chwała Wszechmocnej Różdżce!
  I rzuci też granatem bosą stopą.
  A Natasza też się zmieni. Odetnij faszystów. I rzuca granat bosą stopą, pisząc:
  - Tak, twoje imię niech będzie święte!
  I znów się uśmiechnij. Błyszczące, perłowe zęby.
  A potem Zoya ulega. Szczerze obejmie faszystów. I zapiszczy, rzucając granat bosą stopą:
  - Wojownik, przynosząc śmierć wszystkim!
  I znowu zostanie zaatakowany śmiertelnym wybuchem!
  A oto Aurora jak lupanet. I zabijaj. A bosymi palcami wyśle dar śmierci.
  Potem ćwierka:
  - Chwała dzielnym rosyjskim żołnierzom! Mistrzowie ramion!
  A Swietłana też uderzy nazistów. Jak kosi je jak sierp i podskakuje:
  Jestem wojownikiem, który nie zostanie zapomniany...
  I znowu bosą stopą, jakby biegł na wrogów Rosji. I jak granat niech lata.
  Dziewczyna oczywiście dużo pamięta. Na przykład, jak w czterdziestym pierwszym roku Fritz zmusił dwie bose dziewczyny do wykopania dziury na mrozie. A dziewczyny nie są jeszcze tak zahartowane. I oczywiście ich nogi najpierw zrobiły się czerwone, a potem niebieskie z zimna. I to bolało.
  A potwory-faszyści, aby się rozgrzać, zaczęli bić pałkami po piętach. Dziewczyny straciły przytomność. Potem wylali na nich jeszcze kilka wanien z lodowatą wodą. Prawie zmęczony.
  Na szczęście nieszczęsne dziewczyny zostały odebrane przez uzdrowiciela. Wyszedł im. I nawet kończyny nie musiały być amputowane. Dziewczyny dorosły i stały się partyzantkami. Zemścili się na nazistach.
  Pionier Aleksander Grigoriewicz miał mniej szczęścia. Jego naziści, złapawszy, rozebrali się. I wisiał na stojaku na mrozie. A bose stopy pioniera zostały wciśnięte w blok, a kamień ważący centner usiadł. Chłopiec sapnął wyciągnięty na mrozie. A jego faszyści również go ogrzali, przynosząc pochodnię do zesztywniałego ciała. To są potwory nazistów.
  Chłopiec wisiał przez trzy dni i trzy noce, a czwartego dnia, nie mogąc znieść tortur, zmarł.
  Najeźdźcy zachowali się okrutnie...
  Członek Komsomola Sveta również został rozebrany. Podałeś duży szklany słoik. Napełniony wodą i wystawiony na mróz. I żeby wszyscy mieszkańcy mogli zobaczyć, jak członek Komsomołu zamarza w lodowatej, pokrytej lodem wodzie. Co to za horror.
  Swietłana strzela do nazistów i szepcze:
  - Faszyzm nie przejdzie! Chwała Rosji!
  Natasza też strzela. Bardzo celnie rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - Nie kłammy pod Hitlerem!
  Zoya potwierdza uroczystym tonem:
  - Nigdy się nie położymy!
  A także otwiera ogień.
  A bosa stopa rzuca granat.
  Aurora strzela. Rozprawienie się z nazistami i krzyki.
  - Chwała rosyjskim bogom!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  A Svetlana strzela bardzo dokładnie. I krzyczy:
  - W imię życia na Ziemi!
  I znowu bardzo celnie rzuca granatem bosą stopą.
  A Fritzom brakuje tchu.
  Dziewczyny odparły hitlerowski atak i nadszedł dzień następny: 2 sierpnia 1947. Piękności ponownie odparły atak. Trochę kręciliśmy, potem bawiliśmy się z mężczyznami.
  Natashka przypomniała sobie, jak w czterdziestym drugim roku wędrowała trochę po drogach wojny za liniami wroga.
  Była tam bosa dziewczyna w prostej bawełnianej sukience. Chodzenie było łatwe i przyjemne. Latem w białe, lekko złote włosy Nataszy wpleciony jest wieniec. Gołe podeszwy bardzo przyjemnie nakłuwają kamyki. Stopy dziewczyny są bardzo stwardniałe i wcale nie bolą. I nawet fragmenty butelek nie boją się odcisków.
  Natashka poszła do siebie, będąc harcerzem. Jest bardzo piękną dziewczyną i można to wykorzystać dla dobra kraju.
  Uwieść kogoś, przekręcić. Jednak czterdziesta sekunda jest dla Rosji trudna. Po początkowych sukcesach pod Moskwą, Leningradem, na południu, Armia Czerwona znów zaczęła przegrywać.
  Wojska radzieckie pokonały pod Charkowem i uderzyły w kocioł. A naziści już jadą do Woroneża. Oczywiście nie poprawia to nastroju. Dziewczyna, szczególnie rano, oderwała ulotkę.
  Niemcy właśnie ogłosili zdobycie niezdobytej twierdzy Sewastopola. A nieco wcześniej poinformowali o upadku w Afryce, także nieugiętej cytadeli Tolbuk.
  Oto dziewczyna boso, tupiąc stwardniałymi podeszwami po kamienistej drodze i rozmyślając.
  Co może być dalej? Czy faszyści wygrają? W końcu ich moc jest wyjątkowo duża. Tak, nastrój jest zepsuty. Dziewczyna ćwierkała:
  - Stalin żyje w moim sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Otworzył drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  Dziewczyna nagle zobaczyła chłopca. Jasnowłose, ładne dziecko w wieku około dziesięciu lat. Smukły, oczywiście, ale zwinny, w krótkich spodenkach iz nagim torsem z czekolady od poparzeń słonecznych.
  Chłopiec podbiegł do Nataszy. Gwizdał i krzyczał:
  - Faszyści kłamią! Nie martw się, nadal wygramy!
  Dziewczyna stanowczo odpowiedziała:
  - Oczywiście wygramy! Nie może być inaczej!
  Chłopiec skinął głową i powiedział:
  - Natasza, wiesz, dowódca ostrzega, żebyś nie jechał do wsi Novoselovo. Tam Fritz zastawił zasadzkę.
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody.
  - Dzięki za ostrzeżenie. Ale kto dostarczy list?
  Chłopiec zasugerował:
  - Pozwól mi. Sprawdzają wszystkich dorosłych, nawet kobiety. Ale dziecko może się prześlizgnąć.
  Natasza wyjęła notatkę z majtek i wręczyła ją chłopcu, ale jednocześnie zapytała:
  - A jeśli zostaniesz złapany?
  Chłopak, patrząc mu prosto w oczy, odpowiedział:
  - Będę, jak Malchish-Kibalchish, znosić tortury i umrzeć z podniesioną głową.
  Natasza uśmiechnęła się. A potem zatonęła. Przypomniałem sobie, jak dwóch pionierów w wieku około dwunastu lat zostało złapanych przez nazistów. Zdarli z chłopców ubrania, związali im ręce drutem i wepchnęli ich nagich i bosych w przenikliwe zimno. Potem pognali ich przez śnieg i ponownie wepchnęli do chaty. Jechali, aż ich eskorta zamarzła na śmierć. Pionierzy nie czuli się komfortowo, ale wytrwali. Chłopcy są dość silni.
  Następnie, widząc, że mróz nie porwał pionierów, naziści zaczęli palić dzieci ogniem. I im się to udało. Kiedy kat przyłożył rozżarzone żelazo do nagiej piersi chłopca, chłopiec wykrzyknął:
  Niech żyje Stalin!
  Następnie na nagie, utwardzone podeszwy chłopca przyklejono szerokie, czerwone od gorąca paski metalu. Kobieta-kat z wielką przyjemnością wdychała przez nozdrza zapach pieczonego mięsa. Pionier znów krzyknął:
  - Wywiewajcie czerwone flagi nad Reichstagiem!
  I pokazał swój język. Potem naziści wyrwali mosznę rozgrzanymi do czerwoności szczypcami. Pionier zmarł z powodu szoku bólowego.
  Tak, faszyści ustanowili nowy porządek.
  Działali niegrzecznie i okrutnie. A tortury były ciągłe.
  Natasza ponownie rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Fritz i ćwierka:
  - Niech będzie niebo na ziemi! Raj komunizmu, w którym kwitnie kraj Sowietów!
  Zoya również odpala granat gołymi palcami u stóp i ćwierka:
  - A chwała przyjdzie na ziemię!
  Następnie dziewczyna wykonuje bardzo celny zwrot. Nokautuje przeciwników. I znowu obnaża zęby.
  A potem Augustyn strzela. Powala nazistów i piszczy:
  - Za Ojczyznę! Za Stalina!
  I znowu rzuciła granat bosą stopą, rozproszyła nazistów. Mocno pokonaj wojowników.
  Nie zawiedź wroga.
  Swietłana również rzuca granatem bosą stopą. Kolory nazistów i piski:
  - Chwała naszym rosyjskim dziewczynom!
  I jak wojownicy się śmieją. W końcu są takimi pięknościami, że w zasadzie można je wystawić na konkurs: Mrs. Universe. Ich piersi są jednocześnie pełne i jędrne. Dlatego uwielbiają uprawiać seks z mężczyznami. To ich naprawdę podnieca.
  Zwłaszcza, gdy ciała obmacują i wciąż szczypią sutki.
  Natasza pamiętała, jak kiedyś została przeszukana przez policję. To naprawdę klasa. Kiedy mężczyzna z owłosioną łapą czołga się prosto do twojego łona palcami. Jak szalenie ekscytujące i przyjemne.
  Potem Natasza zabiła ich wszystkich. Co jeszcze zrobić z policją? Ale ten, który ją poczuł, również zgwałcił, przywiązany do ławki. Fajnie jest gwałcić mężczyzn.
  Następnie Natasza spaliła pięcioramienną gwiazdę na czole faszystowskiego wspólnika rozgrzanym do czerwoności żelazem. Tak należy postępować z nazistami
  Dziewczyny rozproszyły się i zaczęły niszczyć nazistów.
  Młócą prasowanego Fritza. I odeprzeć taki szaleńczy i piekielny atak.
  Natasza śpiewała, odcinając nazistów;
  - Dziewczyny w wielkiej potrzebie! Gdzie jesteś właścicielką gdzie!
  Tak, od ponad dwóch lat Armia Czerwona nie ma czołgu równego nazistom i nie polepszyła się. Wręcz przeciwnie, naziści naciskają na Armię Czerwoną.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie na trasach kosmicznych!
  A bosą stopą wystrzeli cytrynę. Taka jest charta.
  Augustine strzelił do wroga, syknął;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chcemy Stalina!
  I rzuci granat bosą stopą.
  Swietłana, strzelając, kontynuuje:
  - Aby nas nie złamali, wstań mistrza z Ziemi!
  I znowu granat rzucony bosą stopą dziewczyny leci.
  Natasza skosiła kilka linijek i wydała:
  - I złam Adolfa!
  Dziewczyny wciąż nie zrezygnowały z możliwości pokonania nazistów. 3 sierpnia 1947 r. walki toczyły się pełną parą.
  W tym samym czasie naziści próbowali odciąć od swoich baz wojska radzieckie, które nie miały czasu na wycofanie się poza Don. W czym między innymi udało im się nawet nieznacznie.
  Gerda i jej załoga czołgu, jak zawsze, stoją na czele ataku.
  Dziewczyny w majtkach i boso. Strzelają do siebie i walczą.
  Są dwa samochody dla czterech wojowników. Kompaktowy i bardzo wygodny, piramidalny.
  Gerda gołymi palcami u nóg naciska joystick i strzela. I uderza całkiem nieźle. Oderwanie wieży radzieckiego czołgu.
  Następnie mówi:
  - Jestem terminatorem o śnieżnokolorowych włosach!
  I śmieje się wściekle... Podrywa się jak marionetka.
  Charlotte też strzela. Bardzo trafnie uderza i ryczy:
  - A wielka Rzesza, nie mówiono nam dryfem!
  A bosą stopą, jak pchać.
  Nadszedł 4 sierpnia, tym razem najgorętszy dzień lata. Niemieckie czołgi walczą na zakolu Donu. Walki toczą się również w Suchumi. Pełna krwi i zniszczenia. A szaleńców nie można zawrócić.
  Charlotte i Gerda nago w czołgu. Pozostały na nich tylko cienkie majteczki.
  A dziewczyny strzelają, przebijają się przez trzydzieści cztery czołgi, próbując przebić się do nich, które pędzą jak wściekłe psy. I bardzo nawet te psy, powiedzmy takie fajne. I wszyscy są rozbijani i rozcinani.
  Po prostu nie możesz się do nich zbliżyć.
  A wojownicy są zaciekli.
  . ROZDZIAŁ 11
  Sierpień 1955. Piękne dziewczyny walczą z nazistami. Niemcy naciskają na Woroneż. Naziści próbują naciskać na Rosjan.
  Natashka strzela, odcina się w szeregach. I rzuca granat bosą stopą, rozpraszając wroga:
  - Wszystko będzie świetnie!
  Zoya również kąsa w stosunku do nazistów. Skoszony Fritz. I rzucał cytryny bosymi stopami.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Jest super!
  Tutaj również wzięła Augustyna i biczowała nazistów. A także rzuciła śmiercionośną siłą bosą stopą.
  Dziewczyna ćwierkała:
  Zmiażdżmy Hitlera!
  Potem Swietłana wzięła i rzuciła śmiercionośnym granatem gołymi palcami. Dziewczyny wzięły i zburzyły nazistów, ćwierkały:
  - To wspaniale!
  Natasza agresywnie zauważyła:
  Jesteśmy super wojownikami!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. To bardzo piękne.
  Zoya wykonała tutaj świetną robotę. Wtedy goła stopa, bardzo piękna dziewczyna, rzuciła nią i pokonała nazistów:
  - Będzie nam bardzo fajnie!
  Potem ognista dziewczyna Augustina wzięła go i bardzo pięknie rzuciła gołymi palcami, rozproszyła nazistów we wszystkich kierunkach:
  Wszyscy jesteśmy super dziewczynami!
  Wtedy Swietłana jest bardzo piękną dziewczyną i taką blondynką, z bosymi stopami błyskającymi granatami. A dziewczyna wzięła i rozwinęła Fritza, bardzo piękną dziewczynę.
  Dziewczyna w majtkach. I gruchała:
  - Dziewczyny są inne! I bardzo czerwony!
  Dziewczyny są na ogół bardzo fajne i zawsze boso.
  Na przykład Swietłana przez całą wojnę biegała boso. A w czterdziestym pierwszym roku przeniosła się przez las. To nie pierwszy raz dla niej. Do mrozu pracowała w dziecięcej kolonii robotniczej boso, w lekkiej więziennej sukience. Później dziewczyna biegała nawet boso po śniegu. A więc Augustyn był w kolonii. Tam dziewczęta mogły pracować prawie nago w ostrym syberyjskim mrozie.
  I to ich nie przestraszyło. I jak dobrze dla dziewczynek biegają boso przez zaspy na śniegu. I że gołe pięty pogryzł mróz. Nie tak straszne. Nagie podeszwy pokryte są odciskami, a dziewczęta nie ucierpiały od lodowej skorupy.
  Są bardzo fajne. Bose dziewczyny biegały i pracowały z siekierami.
  Dziewczyny wykonały bardzo dobrą robotę.
  Dziewczyny były bardzo szalone. Znowu rzucają granaty gołymi palcami.
  I zmiażdżony przez nazistów. Muszę przyznać, że bardzo fajni wojownicy.
  Dziewczyny rzucają bosymi stopami we wroga.
  Natasza bardzo celnie strzela do nazistów.
  I rozbił więcej Fritza.
  Dziewczyna jest bardzo ładna... I bardzo bosa i piękna Natasha, bardzo agresywna.
  Ale dla dziewczyny konieczne jest zniszczenie tego, co ciekawe.
  Tutaj Oleg Rybachenko i Margaret Magnitnaya zaczęli walczyć.
  Chłopak i dziewczyna zmiażdżyli Niemców.
  Oleg Rybachenko wyglądał jak jedenastoletni chłopiec. I zmiażdżył nazistów. Albo ci, którzy wyglądają jak faszyści.
  Chłopiec rzucił bosą stopą w Fritza. Zmiażdżony i wygrany.
  I dał zwrot.
  A Margarita bardzo mocno uderzyła tego nieco zmrużonego Fritza.
  I zmiażdżył Niemców. A dziewczyna walczyła bardzo pięknie.
  I bardzo pięknie rzuciła bosą stopą. I zmiażdżył wroga.
  Margarita bardzo ciężko zabiła Niemców.
  Naziści posuwali się bardzo żwawo.
  Margarita, bardzo miażdżąca przeciwnika.
  Bose stopy dziewczyny bardzo pięknie złamały kręgosłup nazistom.
  Dziewczyny są takie agresywne.
  A batalion ściga chłopaków. Dziewczyny w majtkach i bardzo piękne. Atakuj Niemców i to bardzo gorliwie.
  Drżą ich nagie piersi z rubinowymi sutkami. A dziewczyny walczą pod ogromną presją. Miażdżą Niemców. A wojska hitlerowskie poddają się.
  A teraz Niemcy zaczynają się wycofywać.
  Veronica rzuca granatem gołymi palcami. Zmiażdżyła żołnierzy i pisnęła:
  - Miłość jest życiem!
  Victoria wykonała celny zwrot. Odcięła przeciwników. I rzuciła granat bosymi stopami.
  A potem ćwierkała:
  - Nasza Ojczyzna jest uwielbiona!
  Tu Juliana jest bardzo piękną dziewczyną i żoną generała, jak bierze i odpala granat i grucha:
  - Ekspres Geniuszu!
  A potem rudowłosa Anna. Dziewczyna jest taka fajna i niezwykła. Zgniotłem Fritza, namoczyłem je. I granat wyleciał bosymi stopami. I rozproszeni przeciwnicy.
  Potem zaświergotała:
  - Święta Rosja cara Józefa Stalina!
  A dziewczyna mruga szafirowymi oczami. I odsłonić kły.
  A potem igrzyska olimpijskie: bohaterska dziewczyna wystrzeliwuje całą masę granatów bosymi stopami.
  I we wszystkich kierunkach rozprzestrzeniła się krew rzeki z nazistami.
  W końcu batalion gołych dziewcząt w krótkich spodenkach stoi na czele ataku i nokautuje Niemców.
  Dziewczyny strzelają bardzo celnie, ale nie ponoszą strat. Kiedy dziewczyna jest naga i nosi same majtki, jest praktycznie nie do zranienia. I niezwykle trudno go zdobyć.
  Więc Niemcy nie biją dziewczynek ani pociskiem, ani kulą, ani odłamkiem. Więc co? Walka to walka!
  Veronica strzela do siebie. Uderza wroga, rzuca granatem bosą stopą i ćwierka:
  - To będzie bardzo fajna gra!
  A Victoria jest wojowniczką-dowódcą. Gdy potrząsa nagą klatką piersiową i emituje pozory błyskawicy swoimi szkarłatnymi sutkami. A potem bosa stopa rzuca granat.
  Łamie szeregi przeciwników.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Jestem superdziewczyną!
  I szczerzy zęby.
  A potem Julian. Również dziewczyna o niezwykłej urodzie. Jak bić nazistów. Dokładniej nie przez nazistów, ale przez Niemców, którzy jednak toczą wojnę z Rosją czy ZSRR.
  A na tronie jest car i przewodniczący, który został cesarzem imperium sowieckiego. I wspaniale się zgodzić. A przyjdzie czas, kiedy ZSRR pomnoży wiele herbów republik radzieckich.
  Yuliana rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Niech będzie Stalin w Rosji Sowieckiej - światło!
  Mrugnęła swoimi szafirowymi oczami.
  A potem walczy rudowłosa bestia Anna. I strzela bardzo dobrze.
  I szczerząc zęby mówi:
  - Niech na planecie stanie się królewski raj!
  A Olympias wypuściła cytrynę bosą stopą. Rozproszeni przeciwnicy i piskli:
  - Chwała carowi i ojczyźnie!
  Czołgi Hitlera zdołały uchwycić zakole Donu i skręciły na południowy zachód, kontynuując ruch wzdłuż rzeki. Natarcie nazistów było stosunkowo udane.
  Już sama konfiguracja frontu przemawiała na ich korzyść i trudno było przerzucić posiłki dla Armii Czerwonej pod niemieckie bomby.
  Ponadto całkowicie niezniszczalne samoloty dyskowe III Rzeszy okazały się bardzo skuteczną bronią i staranowały radzieckie samochody odrzutowcem laminarnym.
  Był szczególnie skuteczny ze względu na ogromną prędkość latających spodków. Który mógłby dogonić prawie każdy sowiecki samolot.
  Piękne dziewczyny Gertrude i Eva polowały na sowieckie samochody na takiej dyskietce.
  Tutaj w szczególności zaatakowały dwa myśliwce Jak-11 i dosłownie je spłaszczyły.
  To są dziewczyny, nie stoją na uboczu.
  Gertrude nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - Niemieccy bogowie są najpotężniejsi na świecie!
  Ewa sterowała również joystickiem za pomocą bosych palców u nóg i obnażając zęby, ryknęła:
  Zamoczymy wszystkich wrogów w toalecie!
  Dziewczyna wciąż jest rzeczą. Tutaj wziąłem na przykład pioniera. Zdarła z chłopca ubranie i przymocowała je drutem do osiki. Potem zaczęła przypalać ciało pioniera rozgrzanym do czerwoności pogrzebaczem na stosie. Zaczęło się od żołądka, potem przeniosło się na klatkę piersiową. Nie ignorował okrągłych obcasów chłopca.
  Kiedy poker ostygł, dziewczyna ponownie go podgrzała, a Gertrude zrzuciła gałązki.
  Potem się zmienili, a pionierka usmażyła jej partnerka. Blond terminator Gertrude również spalił policzki chłopca. Krótko mówiąc, pionierowi nie pozostał ani jeden pasek skóry.
  Potem wzięli i rozpalili duży ogień, posypali chłopca pieprzem, posolili i zaczęli jeść.
  Mięso jest soczyste, chude.
  Ewa, pożerając chłopca, zauważyła:
  - Na takim jedzeniu nie zyskasz dodatkowych kalorii.
  Gertrude, oblizując palce, zgodziła się:
  Tak, to wysokiej jakości mięso. Chłopiec jest chudy, żylasty, szczupły. To jest miłe do jedzenia.
  Dziewczyny chętnie zjadały swojego pioniera. Zbliżyło się jeszcze dwóch Niemców. Dołączył do uczty. Dosłowny kanibalizm. I tak smacznie, z przyprawami do zjedzenia chłopca.
  Jedna z Niemek, Frida, zauważyła:
  - Jakoś ugotowaliśmy kobietę w ciąży. A potem zjedli dziecko w łonie matki. To jest takie pyszne!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Tortury i kanibalizm, to super!
  Oni po prostu, bez uprzedzeń, odcinają coś chłopcu i każdemu kawałek odcinają.
  Potem wojownicy pili także wino - zmieszane z alkoholem lotniczym. Jedli soczyste mięso.
  Potem wojownicy trochę tańczyli. Potem przyszło jeszcze kilka piękności w tych samych majtkach. Zaczęli jeść chłopca. Pocięli jego małe serce na kilka kawałków. I jedli też.
  Potem wzięli go i biegali boso po węglach. Skakali, skakali. Następnie rzucili się do najbliższej części. Tam atakowali ludzi, kojarzyli się z nimi jak zwierzęta. I było świetnie.
  Kobiety są takie agresywne.
  A teraz dwie dziewczyny gonią sowieckie samoloty. Taranują Tu-4, powodując wybuch bomb w jego brzuchu. I wszyscy nie przestają się śmiać. Cudowne dziewczyny.
  I jak naciskają gołymi palcami na przyciski joysticka. Takie urocze piękności. Mają moc gniewu i płomień namiętności. A nagie dziewczyny dają pewność zwycięstwa.
  Złe dziewczyny naprawdę zestrzeliwują sowieckie samoloty.
  Gertrude zapytała Ewę z uśmiechem:
  - Czy uważasz, że Biblia jest słowem Bożym?
  Dziewczyna odpowiedziała ze śmiechem:
  - Nie!
  Gertrude zapytała z oczywistym zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Ewa powiedziała z naciskiem:
  - Bo niebo jest solidne! Jak lustro!
  A dziewczyny się śmiały. Wyglądało to niezwykle zabawnie.
  Gertrude logicznie zauważyła:
  Ale wciąż istnieje Bóg!
  Eva zgodziła się:
  - Jest Adolf Hitler i jego prorok!
  I znowu wojownicy wybuchnęli śmiechem. Są tacy zabawni i wcale nie głupi.
  I uwielbiają walczyć. Aha, i gwałcą też mężczyzn. To jest ich motto....
  Gertruda, zestrzeliwując sowiecki samolot, pisnęła:
  - Moja ojczyzna! Zabiję wszystkich dla ciebie!
  Eva z uśmiechem zębów potwierdziła:
  - Ja również!
  I błyszczą szafirowymi oczami. Ci wojownicy są fajni. I wcale nie głupi.
  A może źle... I bardzo okrutny. Tutaj torturowali około trzydziestoletnią kobietę i jej około dwunastoletniego syna - nawet nie pioniera.
  Powiesili ich oboje na wieszaku. A ogień rozpalono pod bosymi stopami. Co więcej, abyś mógł rozładować ciepło, ale twój bliski pójdzie do ognia.
  Albo pięty chłopca się usmażą, potem dziewczyny.
  A kobieta została zraniona zarówno psychicznie, jak i fizycznie. Podpalono też piersi matki.
  Tak, byli ciężko torturowani. Dziewczyny kochają ogień.
  Na przykład chłopcy uwielbiają torturować. Nawet zupełnie niewinni.
  Po prostu je podpal...
  Albo zanurzony w kwasie... Inny sposób tortur. Biczować pioniera rozgrzanym do czerwoności drutem, a następnie posmarować go obornikiem. Jest to zarówno bolesne, jak i upokarzające.
  Pionierów posypywano także korbitem i wapnem. Cóż, te diabelskie dziewczyny-terminatorki.
  Eva uderzyła w trzy radzieckie samochody i zauważyła:
  - Tu torturujemy ludzi... I jest fajnie!
  Gertruda obnażając zęby powiedziała:
  - Szczególnie miło jest torturować chłopca!
  Eva zgodziła się:
  - Bardzo dobrze! Ale dobrze jest też torturować dziewczynę!
  Wojownicy byli tutaj tacy szczęśliwi.
  Gertrude strąciła cztery rosyjskie samoloty i pisnęła:
  - I będzie dla nas super!
  I pokazała swój język.
  Ogólnie dziewczyny są tak piękne z wyglądu i wściekłe w środku. Jedną z tortur, których stosowały piękności, była. Tutaj, na przykład, wieszasz pioniera za nogi do sufitu, a do jego rąk przyczepiasz łańcuch. I dostajesz elektryczność. Pionier musi go podnieść za pomocą prasy. Aby mięśnie nie pękały.
  A potem brakuje siły i znów bije z prądem.
  Dziewczyny też uwielbiały, gdy chłopcy kręcą kołem. Zwolnili nieco ruch, więc są bici prądem. Bardzo imponujące.
  Eva zadała sobie pytanie:
  -Czy diabeł istnieje?
  Gertrude odpowiedziała z uśmiechem:
  - W każdym razie - diablica - to my!
  I obaj kradli, jak im się podoba. A twarze się pokażą.
  Dziewczyny musiały odpierać loty niemieckich samolotów szturmowych. Blond wojowniczka rzuciła granatem bosą stopą. I zestrzelił niemiecki XE-377. Potem zaświergotała:
  - Dokładność mam - nieubłagana!
  Zoya też bardzo celnie rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - W imię Roda! I chwała Rosji!
  Wtedy dziewczyna strzeliła.
  A potem rudowłosy Augustyn również przybił gwoździami. Jest niezwykle mądrą dziewczyną. I gołymi palcami wypuściła cytrynę. Zestrzelono niemiecki samolot szturmowy.
  Rozbił się w powietrzu po uderzeniu. I płonące szczątki zaczęły spadać na ziemię.
  Swietłana też wystrzeliła z bazooki. Zestrzeliła szybki, odrzutowy samolot szturmowy Trzeciej Rzeszy. I ćwierkało:
  - Na chwałę Wielkiej Ziemi Rosyjskiej!
  Po tym bose stopy dziewczyny ponownie rzuciły morderczym granatem. I bardzo dokładne.
  Natasza też nie jest chybiona. Potrząsała nagimi piersiami, błysnęła szkarłatnymi sutkami i pisnęła:
  - Wielkość kraju! Jesteśmy aniołami!
  A piękność pokazała jej długi język. I tak poruszający!
  Zoya również uśmiechnęła się agresywnie i syknęła:
  - Wróg nie przejdzie! Rosja zniszczy...
  Gołe palce wyrzeźbionych nóg bardzo celnie rzucają śmiercionośnym i śmiercionośnym granatem.
  I wtedy wściekły ognisty Augustyn zaczął rzucać prezenty śmierci. Dziewczyna o wielkim sercu i długich nogach.
  Granat rzucony bosą piętą leci. A z samolotu szturmowego tylko ognisty spray.
  A potem Svetlana ... Podobnie jak bosa stopa, wystrzeli i zmiażdży Fritz.
  Z samolotu pozostały tylko fragmenty, płonące.
  Gerda i Charlotte w rozgrzanym do czerwoności zbiorniku, zupełnie nagie w szortach, walczyły. Kontratakowały radzieckie czołgi.
  Gerda ostrzelała sowiecki samochód i złamała zbroję. Wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem córką diabła!
  Charlotte przedarła się przez obronę T-54 i dodała:
  - Poradzę sobie ze wszystkim!
  Niemieckie działo wysokociśnieniowe to bardzo skuteczna broń. Jest zdolny do penetracji z bardzo dużej odległości i przewyższa radzieckie 100 mm na T-54. Ponadto rosyjskie pojazdy pod żadnym kątem nie penetrują najnowszego niemieckiego AG-50 U. Tylko superciężkie IS mogą sprawić Fritzowi kłopoty. Ale faktem jest, że Isov jest niezwykle mały, a maszyną bazową jest T-54. I nie możesz się z tym spierać.
  Gerda naciska przyciski joysticka gołymi palcami pełnych gracji nóg. Uderza rosyjski samochód z daleka i piszczy:
  - Jestem królem tego Supermana!
  A wojownik pokazuje długi, różowy język.
  Charlotte też strzela. I bardzo trafne. I strzela się z furią wielkiej pantery.
  A także wciska przycisk joysticka gołymi palcami.
  I gwiżdże do siebie:
  - Jestem wielkim super-klasowym wojownikiem!
  Co więcej, Gerda już strzela. Blondynka z zimną krwią. Chociaż sama kobieta jest temperamentna. Na przykład ukrzyżowała członka Komsomola na sośnie. Sama wbijała gwoździe w dłonie i stopy. Podpaliła jej nagą klatkę piersiową, a następnie rozpalonymi szczypcami złamała palce u nóg.
  A teraz Gerda ryczy:
  - Jesteśmy białymi wilkami i nie znamy litości dla nikogo!
  I znowu piękno strzela bardzo dokładnie. I uderza wroga. Taka cudowna blondynka. Wkrótce tego nie zrobi. Ponownie rosyjski samochód przebił się z daleka. Potrafi trafić. A dwieście milimetrów zbroi jej nie powstrzyma.
  Charlotte też strzela i piszczy:
  - Jestem królem! Zmiażdżę was wszystkich!
  I gołymi palcami wciska przycisk joysticka. Rudowłosa diablica torturowała wczoraj pioniera. Uderzyła chłopca pękami pokrzyw. Następnie posypałem pęcherze solą. Potem wyjęła zapalniczkę. Czerwone drapieżne płomienie lizały piętę dziecka. Oto ruda! Jaka ona jest obrzydliwa. Po prostu piekielne małe zwierzątko, dręczące wszystkich bez litości i słabości!
  Jednak sowieckie dziewczyny odpowiadają nazistom.
  Wojownicy kierują się ogniem. Są zimnokrwiści i wyrachowani.
  Natasza rzuciła granat gołymi palcami. Najemnicy rozproszyli się we wszystkich kierunkach.
  Natasza syknęła:
  - Z nami wszystko, co niemożliwe, może się spełnić!
  Zoya też z gołymi palcami wpuściła cytrynę. Rozproszył nazistów i pisnął:
  - Tak, moja Ojczyzna jest najświętsza!
  A dziewczyna mrugnęła.
  A potem ognisty Augustyn poddał się nazistom bosą stopą. Rozrzuca je w różnych i bardzo odległych kierunkach. I ćwierkanie:
  - Jestem wiedzą śmierci!
  A Swietłana wysłała granat z gołą piętą. Naziści lecą we wszystkich kierunkach. Giną bez nadziei na najmniejsze zbawienie. I jakie są pełne wdzięku dziewczyny.
  Svetlana odwróciła się i zaśpiewała:
  - Oto moja nowa walka! Pójdę z tobą!
  Tutaj przez ruiny wspina się potężny niemiecki czołg. W tym przypadku AG-100. Taki potwór nie jest tak łatwy do przebicia. Ale rosyjskie dziewczyny są gotowe na taką bitwę.
  I bardzo umiejętnie biją z bazooki. Naziści mieli kufer, więc wzięli go i pogniecili. Ogólnie jest cudownie.
  Natasha warknęła agresywnie:
  - Niech będzie niebo na ziemi!
  I znowu granat rzucony jej bosą stopą leci. Ten śmiertelny dar unicestwienia.
  A potem Zoya weźmie to i uderzy nazistów. Jak je rzucała i miażdżyła. I bardzo wojowniczy.
  A bosymi palcami, jak przybić granaty. I zdobądź nazistów na rogach.
  A Augustyn też dręczy nazistów. A jej bosa pięta, jak zawsze, jest w biznesie.
  Rozproszyła nazistów jak karaluchy po kątach. I gruchała:
  - Jestem rudą!
  A potem też Swietłana, jak to przyjmuje, i bije nazistów. Rozkrusza się na zakrwawione mięso mielone i piszczy z dziką furią:
  - Jestem bezwzględną dziewczyną!
  Rozejm jest zerwany. Bitwy znów trwają w najlepsze, a Fritz zamierzają szturmować Woroneż.
  Natasza odwraca się. Granat rzucony bosą stopą leci. Zestrzeliwuje nazistów i rozprasza przeciwników.
  Potem ryczy ogłuszająco:
  - Jestem blondynką, która wszystkich zniszczy!
  Zoya zauważyła również w bardzo oryginalny sposób, kosząc nazistów:
  - A miodowe blondynki są fajne.
  A granat leci z bosej stopy i miażdży wszystkich.
  A potem Augustyn strzela. I bardzo dokładne. Strzela do nazistów i ćwierka w płucach:
  - Jestem super dziewczyną.
  A odsłonięte palce nóg również bardzo trafnie rzucają granatem.
  Więc Svetlana uruchamia swój strój. Rozerwał nazistów na kawałki tą linią. I ćwierkało:
  - Jestem sztandarem Ojczyzny Świętej!
  I znowu cytryna jest rzucana bosą stopą.
  Dziewczyny ciężko walczą. Walczą jak prawdziwi bohaterowie. Są pełne niezwyciężoności.
  Natashka wystrzeliwuje się i napełnia armię najemników ołowiem. I nie boi się czołgów ani pocisków.
  Chociaż lecą tu głowice balistyczne. Tak, taki wściekły i zdesperowany, zdolny do wszystkiego!
  A granat leci z bosej stopy. A wraz z nim szykuje się zniszczenie i unicestwienie.
  Zoya również daje zwrot. Wykasza Fritz. Obnaża zęby w kolorze pereł i śmieje się:
  - Mam panią robiącą super!
  A jej uśmiechy zębów są po prostu zabójcze.
  A Augustyn niszczy także wroga. I kosi bez problemu. A gołymi palcami wystrzeliwuje nowy granat.
  A dziewczyna się śmieje:
  - Zjem was wszystkich!
  A potem Svetlana strzela rozpaczliwie. I jest niezwykle energetyczny. Pokoszeni przeciwnicy. A bardzo celny granat z zabójczym wypełnieniem został wystrzelony bosą stopą.
  Dziewczyna ryczy:
  - Faszystowska śmierć smoka!
  I znowu uśmieszek. Cztery dziewczyny oczywiście nigdy się nie poddadzą.
  A w innych miejscach naziści już atakują.
  W szczególności Gerd i Charlotte musieli zamknąć kocioł - tylko dwadzieścia kilometrów.
  A dziewczyny strzelają do siebie... Są niesamowite i bardzo umięśnione. Ich ciała to po prostu najwyższy gust i siła.
  Ale dusze są czarne... Jak węgiel lub jeszcze gorzej.
  Tutaj na przykład Gerda wzięła i wymyśliła nową torturę. Czterech chłopców przymocowano drutem do stalowego szpikulca i podłączono generator. Im szybciej koło się kręci, tym słabszy prąd uderza. A im wolniej, tym silniejszy.
  Gwałtowne zachowanie w Gerdzie. Chłopcy zlani potem biegną, pchając koło.
  A dziewczyny Niemki z kosza rzucają pod bosymi stopami węgle. Gwałtowne zachowanie u dziewcząt - nic nie mów. Bardzo okrutny też.
  Jednak Gerda sama uwielbia biegać na rozżarzonych węglach.
  Tutaj strzeliła do sowieckiego czołgu, przewróciła wieżę i powiedziała, uśmiechając się mięsożernie do Charlotte:
  - Oto mój imiennik od wielkiej sissy "Królowej Śniegu".
  Charlotte zachichotała. Uderzyła też sowiecki czołg i zapytała:
  - I dlaczego?
  Terminator blondyn odpowiedział:
  - Poprosiła o wóz i parę butów, aby znów pojechała po całym świecie szukać swojego brata Kaia. Co jest złego w chodzeniu boso?
  Charlotte ponownie uderzyła w sowieckie czołgi i odpowiedziała:
  - Prawda! Dziewczyna była już przyzwyczajona do chodzenia boso i w lekkim europejskim mrozie. Mógł przeżyć przemianę. Chodziła boso po śniegu i nigdy nie kichnęła!
  Gerda zaśmiała się i zauważyła:
  - Tak i dość długo chodziła boso, bo objechała pół świata. Nie buty dla dziewczynki to wielki luksus.
  A blondynka się roześmiała. Zimą robili takie eksperymenty. Jechali boso, prawie nago, chłopiec i dziewczynka przez mróz. Pierwsze dziesięć minut i do ciepłego domu. Potem dwadzieścia minut i pięć odpoczywa w cieple. A potem pół godziny, a potem godzina. I tak przez całą noc.
  Stopy dzieci są spuchnięte z zimna. Ale chłopaki są dość zahartowani, do butów przyzwyczaili się tylko w chłodne dni.
  A potem boso pionierzy zostali przepędzeni przez węgle. Chociaż dziecięce obcasy zgrubiały, jak zwykle są żywe i spalone. Co stało się później z jeńcami Gerda nie pamiętała. Poszła walczyć. W każdym razie cała czwórka nie włożyła butów od czterdziestego pierwszego roku, kiedy zaczęli walczyć na pustyni w armii Rommla. To są najfajniejsze dziewczyny.
  Tu znowu naziści atakują. Dziewczyny trafiają na nazistów celnymi strzałami, nokautując adwersarzy.
  I rzucają granaty bosymi stopami.
  Jednak wojownicy wymyślili coś innego. Tutaj wzięli na przykład i podłączyli prąd. I uderzyli nazistów wyładowaniami elektrycznymi. A same dziewczyny usmażyły pięty.
  Szpilki dziewczyn są takie okrągłe, różowe, bardzo przyjemne w dotyku i spojrzeniu.
  Niemcy i zagraniczne dywizje były tak przestraszone, że wycofały się...
  Natasza, oblizując usta, zauważyła:
  - Dzięki Bogu Svarogowi!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - To naprawdę wielki Bóg! Ale Jezus jest także wielkim Bogiem! Więc przyszłość należy do nas!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie.
  Augustine wyszczerzyła zęby i zasugerowała:
  - Mamy coś do picia? Na przykład dobre wino, które pieni się z drożdżami!
  Swietłana entuzjastycznie podniosła:
  - Otóż to! Wino z przyprawami! Tak dobrze spala tłuszcz!
  Natasza się roześmiała.
  Nie mamy tłuszczu! Generalnie jesteśmy wojownikami o ciałach jak stal!
  Zoja wykrzyknęła:
  - Wtedy zwycięstwo na pewno przyjdzie do nas!
  Augustyn zgodził się z tym w stu procentach:
  - Na pewno będziemy mieli szczęście! Choć wojna trwa już piętnaście lat!
  Natasza przewróciła oczami i pisnęła:
  - To horror!
  A dziewczyny synchronicznie się przeżegnały.
  . ROZDZIAŁ 12
  Lotnictwo Hitlera próbowało zbombardować pozycje sowieckie. Dosłownie przycisnęła je i zniszczyła.
  Jedna bomba TA-500 zniszczyła całą sowiecką fabrykę. A to były druzgocące ciosy.
  Za sterami takiego samolotu stoją: Helga, Margaret i Gala.
  A ci wojownicy wciskają przyciski joysticka gołymi palcami u nóg, wysyłając wrogowi bombowe dary śmierci. I zmiażdżenie sowieckiego potencjału obronnego.
  Próba ataku rosyjskich bojowników kończy się niepowodzeniem. Niemieckie trzydziestomilimetrowe armaty z łatwością zestrzeliwują sowieckie samoloty.
  I tutaj nie można spierać się przeciwko potędze Hitlera: naziści to tylko terminatorzy!
  Dziewczyny śmieją się i pamiętają, jak torturowały pioniera na stojaku i biły go rozżarzonym drutem kolczastym. I wił się i kwiczał z dzikiego bólu.
  I wszyscy go bili, bili, a potem na stosie upieczono dziecięce szpilki.
  Chłopak z szoku bólowego od czasu do czasu tracił przytomność. Został przywieziony sam i znowu przez drut.
  Dopóki nie zostali zamęczeni na śmierć.
  Taka jest triada dziewcząt pilotów III Rzeszy: Helga, Margaret i Gala.
  Wspięli się ponownie, jak ropucha na wijących się nazistów. Dziewczyny z Armii Czerwonej spotkały ich potężnymi ciosami.
  Zmiatali hitlerowców celnymi i celnymi strzałami, a potem także rzutami granatami bosymi stopami.
  Dziewczyny walczyły zaciekle.
  Ale walka była bardzo ciężka. Jednemu z pionierów odstrzelono głowę. Ale Natashka pocałowała chłopca w usta i pisnęła:
  - Będziesz w Irii w sercu Rod!
  I znowu, jak rzuca granatem bosą stopą. Niemiecki czołg przewraca się. A jej wałki kręcą się przestraszone grzechotką i metalem.
  Wszystko idzie bardzo dobrze.
  Dziewczyny to wybitne atlety i wojowniczki. Jeśli już walczą, to nic ich nie dorównuje.
  Zoya też rzuca granatem bosą stopą i mówi:
  - Biała Rosja nie ugnie się pod nazistami!
  Augustyn też strzela, mówiąc z szaloną furią:
  - Jestem wojownikiem, który nigdy się nie ugina! I nawet podstępny Szatan nie przechyli świętej Rosji!
  A obnażone zęby ognistego wojownika błyszczą jak wielkie perły.
  A Swietłana też strzela. Zmiata nazistów i obnaża nie mniej duże i agresywne zęby:
  - Nie ulegam faszyzmowi! Chwała komunistycznej Rosji!
  A wszystkie cztery dziewczyny wykrzykują chórem:
  - Chwała nowemu porządkowi rosyjskich bogów Demiurga!
  A bosymi stopami będą rzucać śmiertelne ładunki! I jest świetnie!
  Koniec sierpnia 1947 ... Niemcy w końcu mogli połączyć swoje nacierające macki i odciąć te części Armii Czerwonej, które znajdowały się na zachód od Donu.
  Wojska radzieckie walczyły z nazistami, będąc teraz w całkowitym okrążeniu. Ale walczyli bardzo dzielnie.
  Cały batalion dziewcząt odpierał ataki Fritza. Piękne i wyprofilowane wojownicy woleli walczyć w samych majtkach.
  A to dało im bajeczne właściwości i witalność. A co za atrakcyjni wojownicy, kiedy potrząsają nagimi piersiami. A sutki klatki piersiowej są tak szkarłatne i błyszczące.
  Dziewczyny walczą i odpierają atak czarnej piechoty. W armii niemieckiej jest wielu Afrykanów. Wyrzuć je jak mięso armatnie. A Hindusów jest wielu.
  Chociaż Niemcom nie udało się zdobyć Indii, niektórzy przedstawiciele tego ludu są dostarczani przez Brytyjczyków na rzeź. Aby uniemożliwić im uzyskanie niezależności.
  A Niemcy wciąż się posuwają. Afrykanie i Arabowie zostają porzuceni... Walki kipią jak w oleju pod ogniem kolosalnych rozmiarów.
  Angelica jest ognistą dziewczyną, a dowódca batalionu rzuca gołą stopą granat i krzyczy:
  - Ani kroku do tyłu!
  Malwina, dziewczyna o złotych włosach, podnosi:
  - Nie wycofuj się i nie poddawaj się!
  A także rzuca granatem bosą stopą.
  Potem dziewczyna potrząsa nagą klatką piersiową.
  Krzycząca i wspaniała Oksana, blond terminatorka. I rzuca cytryną z odkrytymi palcami:
  - Nie wpuścimy wroga do Stalingradu!
  Angelica, potrząsając nią nago, mówi z pełnym biustem:
  - Oczywiście, że nie!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami. Który rozprasza przeciwników.
  A potem Akulina wystrzeliła z bazooki. Również boso dziewczyna o blond włosach.
  A gołą piętą posyła granat. Jak rozproszyć nazistów we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna mówiła:
  - Niech się stanie światłość i niebo!
  Oksana odwróciła się i syknęła, kosząc czarne myśliwce:
  - Tak, Rosja jest sławna!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. Blondynka jest w mojej głowie. Kiedyś była torturowana przez nazistów. Posmarowali olejem nagie podeszwy stóp dziewczynki. A w oddali ustawiono piecyk. Ogień prawie dotknął błyszczących od oleju podeszw dziewczyny.
  Oksana była bardzo zraniona, ale zacisnęła zęby i wytrzymała. Niemcy strzelali do niego przez około dwadzieścia minut. Zostawili pęcherze na podeszwach. Jechali przez tydzień i tortury trwały ponownie.
  Oksana była smażona na piecyku w każdy piątek, aw poniedziałek bili ją gumowymi wężami, aw środę przepuszczali przez jej ciało prąd elektryczny. Torturowali mnie trzy razy w tygodniu. Co więcej, prawie bez pozostawiania śladów na ciele.
  Dziewczyna wytrzymała tak przez cztery miesiące, ale nic nie powiedziała nazistom. Następnie została wysłana do obozu zagłady. Ale po drodze Oksanie udało się uciec.
  Oczywiście jej nienawiść do nazistów jest wielka. Jakie tortury zastosowano przeciwko niej.
  Oksana rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła Arabów we wszystkich kierunkach. I pamiętałem.
  Kiedy ogień liże gołe podeszwy, czujesz się, jakbyś był zanurzany we wrzącej wodzie. Ból jest ostry i długotrwały. Olejek nie przypala skóry, a ciepło regulują profesjonalni kaci. I to boli, boli bardzo.
  Oksana w tej chwili próbuje wyobrazić sobie coś abstrakcyjnego.
  Jakby była księżniczką. I została schwytana. I doprowadzić do egzekucji. Oczywiście po śniegu trzeba chodzić boso. A pięty się pieką.
  Ale księżniczka idzie z podniesioną głową. Nie poddaje się i nie chce się poddawać. Chociaż ma tylko jeden rozdarty wór do bioder. A dobrze ukształtowane ciało jest ledwo zakryte. A setki mężczyzn i chłopców patrzy na nią, a nawet pokazuje swoje języki.
  Ale bosa księżniczka nie jest zawstydzona. Idzie do siebie, chodzi dumnie z wydętą piersią, a nawet śpiewa;
  Malowana przestrzeń czarne ponure światło,
  I wygląda na to, że gwiazdy pociemniały na swoich orbitach!
  Chcę miłości, w odpowiedzi słyszę - nie,
  Serca zakochanych są rozbite na strzępy!
  
  Błagam, mój książę, przyjdź do mnie,
  Wypłakałem w żalu oceany łez!
  Zerwij wszystkie łańcuchy uprzedzeń,
  Chcę, żebyś powiedział ludziom prawdę!
  
  Miłość jest ważniejsza niż obowiązek i korony,
  Jeśli to dla ciebie konieczne - zdradzę ojczyznę!
  I posadzę na tronie mojego ukochanego,
  W końcu mój książę jest mi droższy niż życie!
  A potem wspina się po drewnianych stopniach na rusztowanie. Po zimnym, palącym śniegu jej bose stopy doświadczają błogości po dotknięciu dębu.
  Ogromny kat w czerwonej bluzie z kapturem ostrzy siekierę. Stalowe ostrze lśni w mroźnym styczniowym słońcu. Żebraczka, boso księżniczka, powoli zbliża się do bloku rąbania.
  Kat patrzy na nią iw jego oczach czyta się rozczarowanie. Miał nadzieję, że kat dostanie bogatą suknię i biżuterię księżniczki.
  Ale wszystkie ubrania, buty, biżuterię dostojnej osoby zostały zerwane podczas najazdu, układając je we wspólnym stosie.
  Księżniczka chciała zostać zgwałcona. Ale sam król chciał tego spróbować. I uczyń ją swoją konkubiną. Ale ugryzła najeźdźcę tak i tak boleśnie przesunęła kolano do pachwiny, że stracił na długo zdolność bycia mężczyzną.
  W tym celu księżniczka powinna była zostać stracona. Prawie pogodziła się ze śmiercią, mając nadzieję na znalezienie szczęścia w innym życiu.
  Ale było jeszcze wcześnie.
  Herold odczytał oskarżenie. Tutaj, czego nie przypisano księżniczce. I czary i czary, uwodzenie paziów, morderstwa i podżeganie do wojny. Dopiero na samym końcu przedstawiono jej zamach na króla.
  I jest tak zimno, jak stojąc półnaga na zimnie i wietrze. I chcę, żeby to wszystko wkrótce się skończyło.
  Jednak na próżno miała nadzieję, że po prostu zostanie jej odcięta głowa. Werdykt stwierdza, że zamiast humanitarnej dekapitacji księżniczka zostanie poddana publicznym torturom. I będą ją torturować, aż umrze.
  Do księżniczki podskoczyli dwaj pomocnicy katów. Zerwali jej wór, pozostawiając ją zupełnie nagą. Potem skręcili jej ręce, wciągnęli ją na stojak. Zaczęli wznosić się wyżej, a bose stopy księżniczki były przykute do bloku. Ostro puść, skręcając stawy. A potem bicze ze wszystkich stron spadły na muskularne ciało dostojnej osoby.
  Dziewczyna mocniej zacisnęła zęby.
  Tak, Oksana ma rozwiniętą wyobraźnię. Potrafi to sobie wyobrazić.
  A teraz rzuca gołą stopą granat. I rozprasza nazistów we wszystkich kierunkach, odrywając im ręce i nogi.
  Dziewczyna ma kolosalne przyspieszenie i zakres.
  A przecież batalion dziewcząt z gołymi nogami i gołymi piersiami jest na topie!
  Nigdy się nie poddadzą i będą walczyć jak orły.
  Sierpień przeszedł pod zmasowany ostrzał artylerii hitlerowskiej. Naziści próbowali wykończyć jednostki sowieckie odcięte za Donem. A nawet rozwijać ofensywę na Półwyspie Taman.
  Bitwy szalały, a czerwoni wojownicy nie wycofali się. A jeśli Niemcy posuwają się naprzód, to kosztem kolosalnych strat. Jednak dotychczasowe bitwy toczyły się bardziej pod dyktando Niemców. Posuwali się do przodu, choć powoli. Rostów nad Donem upadł, a naziści czołgali się w kierunku Kaukazu. Turcy też próbowali awansować.
  Walki toczyły się pełną parą w pobliżu Erewania. Tam też batalion kobiecy walczył z Turkami.
  Dziewczyny, odsłaniając swoje muskularne ciała, w samych majtkach, odzwierciedlały nadrzędne siły Turcji.
  Wojowniczka Xenia walczy. Prawie całkowicie naga. Opalone, nagie kolana uderzały o skały. Bosą stopą dziewczyna rzuca granat i zabija Turków. Obnaża zęby.
  Odwraca się, kosi Osmanów i mówi:
  - Jestem wojownikiem, który jest ponad twoją agresją!
  Fajna wojowniczka Vladlena również strzela bardzo celnie.
  Piękna dziewczyna, ściąć Turków. I desperacko opierając się, wojowniczka wzięła i rzuciła bosą stopą cytrynę.
  Rozbiła Turków na podarte kawałki mięsa.
  Wtedy dziewczyna krzyknęła:
  - Jestem odważną pięknością!
  Xenia również rzuca granatem bosą stopą. A Turcy dostają się pod same uszy.
  Dziewczyny są na ogół doskonałymi wojownikami. Są tacy bystrzy i wściekli. Ich mięśnie błyszczą z napięcia.
  Tutaj Alenka jest dziewczyną, prawie całkowicie nagą. Również bose palce rzucają śmiertelnym, niszczącym elementem. Turcy są rozproszeni we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna uśmiecha się i śmieje ogłuszająco, pokazując język:
  - Jestem gwiazdą o imieniu Słońce!
  A piękność mruga bardzo eleganckim wyglądem. Rozpaczliwe piękno i wzniosłość myśli w nim.
  Xenia też nie śpi. Bosą stopą rzuca granat. I jak butelki strącone przez rower, martwi Turcy latają we wszystkich kierunkach.
  Ksenia jest już kapitanem według rangi.
  Pamięta, jak Suworow zmiażdżył Osmanów. Nie zwykła dziewczyna. Tak, było tak, że przeważające siły Turcji zostały pokonane.
  Tu znowu leci granat rzucony bosą stopą. A Turcy znów umierają.
  Mimo to Imperium Osmańskie po wahaniu opowiedziało się po stronie III Rzeszy. Cóż, w tej wojnie zginęło już wiele setek tysięcy Turków. Do tej pory Turcy byli w stanie schwytać tylko Batumi i otoczyć Erewan. Ale wtedy Armia Czerwona zdołała odblokować stolicę Armenii.
  W bitwach radzieckie czołgi walczą w większości z brytyjskimi i amerykańskimi czołgami sprzedanymi Turcji na kredyt. Cóż, także niemiecki przestarzały.
  Tutaj znajduje się nawet T-4.
  Oto Ksenia, umiejętnie rzucając granatem bosą stopą i wybijając taki samochód. Potem wyszeptała:
  - W imię sowieckiej technologii!
  Vladlena dała również zwrot Turkom. Rzucili granat bosą stopą, zabijając Turków.
  Dziewczyny są bardzo zrzędliwe.
  Tutaj Varvara strzela do Pantery z bazooki. Dziewczyna jest też bardzo piękna i tylko w majtkach.
  Bardzo seksowny i głośny wygląd.
  Gdy taka piękność się miota, góry trupów sumują się od razu. Oto dziewczyna.
  Naprawdę terminator od terminatorów.
  A potem znowu, gołymi palcami, jak naciska i rzuca. Naziści mają sto razy trudniej niż wcześniej. A dziewczyna wciąż strzela i młóci Turków.
  Turcy postanowili zemścić się za wszystkie wojny przegrane z Rosją. Więc zostaną pobici.
  Dziewczyny przypalają się i przypalają.
  Barbara boso, ryczy:
  - Niech żyje genialny Stalin.
  Mimo, że koniec sierpnia 1947 jest na podwórku, a Stalin stracił szczęście od ponad dwóch lat. Tak, bez szczęścia przywódcy ZSRR wszelki opór poszedł nie tak. A ogień wojny płonie kapitałem.
  Oto dziewczyna Marusya, bardzo duża i zdrowa, o jasnych blond włosach. Wzięła go i bosymi stopami wysłała całą masę granatów. Zestrzelił amerykańskiego Shermana. I ćwierkało:
  - Tak, dla Rosji komunizmu!
  A jej ubrania składają się tylko z majtek. Fajna dziewczyna. Tak rozbrykany.
  A oto kolejna dziewczyna Anastasia. Rzuca też śmiercionośny granat z przykręconym ładunkiem wybuchowym. A Turcy otrzymują mocny cios w twarz.
  Anastasia ćwierka i potrząsa nagimi piersiami:
  - Jestem wojownikiem światła!
  Ksenia odpala granat bosą stopą. Bije Turków i ćwierka w płucach:
  - Wygramy! I nigdy się nie poddawaj!
  Alenka potwierdza, również rzucając granat bosą stopą:
  - Nie! Nigdy się nie poddamy!
  I daje kolejkę dla Turków.
  Vladlena kosi Turków i mówi:
  - Jesteśmy na wspaniałej drodze Suworowa!
  I pokazuje swój długi język!
  Prowadzi ogień i Akulina. Wspaniała blondynka. Jak Turek się niszczy. Po prostu się zakochujesz. Bazgroły do siebie i gryzmoli.
  I mruga w szaleństwie.
  Oto jej bosa stopa ponownie rzucająca granatem. A zabójca leci nad Turkami. Nie dając im szansy.
  Angelica też, ten rudowłosy diabeł, nie cofa się. A także niezwykle trafnie powala Turków. A jej bosa stopa pracuje bardzo konstruktywnie. I wybija krew jak kurz z dywanów.
  A potem do bitwy wkracza artyleria dużego kalibru. I młócki na Turkach.
  Ale dziewczyny w majtkach są świetne.
  Nicoletta też walczy. Dziewczyna jest prawie naga. Boso i bardzo ładna. Walczy też zaciekle. I niszczy Turków.
  Tutaj oddała "Churchill" kupiony przez Turków na kredyt. Dziewczyna śmieje się:
  - Jestem cudowną pięknością! Chociaż zawsze boso!
  A gołą piętą rzuci granat.
  A potem dziewczyna ponownie rzuci śmiercionośny granat, dziką i diabelską moc. I to bardzo mocno uderza. A potem dziewczyna wystrzeliła granat z procy.
  Powaliła wroga i zaskrzeczała:
  - Chwała wielkiemu komunizmowi...
  A teraz Turkom kończy się para. Niemożność zdobycia Erewania i wypełnienie podejść trupami.
  Sam koniec miesiąca sierpnia 1947. Gorące dziewczyny i głupie... Niemcy chwilowo zawiesili ofensywę. Armia Czerwona też nie jest chętna do walki. W szóstym roku Wielkiej Wojny Ojczyźnianej potrzebujemy przerw między działaniami wojennymi, aby złapać oddech i utworzyć nowe siły.
  Przez cały czas nawet Niemcy, mając zapewnioną siłę roboczą i sojuszników w Afryce, Europie i na Bliskim Wschodzie, nie będą mieli dość, by iść naprzód.
  A Natasza wzięła to i trochę sikała. I oczywiście zrobiła to gołymi palcami.
  Na przykład o Gerdzie nadal jest ciekawie ...
  Mała Gerda poszła szukać swojego imiennego brata Kaia. Ale nie wiedziała, gdzie jest. I zwrócił się nie na północ, ale na południe. A potem pożałowała, że założyła zupełnie nowe czerwone buty. Po kilku godzinach potarli jej nogi. Potem Gerda zdjęła swoje drogie buty, złamała różdżkę i zawiesiła buty na haczyku.
  Pogoda była wiosenna, ciepła, z przyjemnością można chodzić boso. Nie jest zbyt bogatą dziewczyną, a latem często biegała boso. To prawda, że po zimie jej podeszwy stały się coraz bardziej miękkie.
  Wkrótce, idąc drogą, dziewczyna zaczęła odczuwać dyskomfort z powodu małych kamyków i piasku. Aby było zmiękczyć, odwróciłem się na trawę. Tam było łatwiej. Ale po kilku godzinach podeszwy już brzęczały.
  A co najważniejsze, chciałem jeść. A dziewczyna ma w kieszeni tylko kilka pensów.
  Mimo to w najbliższej wiosce Gerda kupiła sobie bochenek chleba, zapisała go świeżą wodą ze studni i zasnęła w stogu siana.
  Następnego dnia jej podrapane, gołe podeszwy swędziały. Chciałem jeść. Dziewczyna poszła do siebie, czując, jak jej ciało rozgrzewa się po chłodnej nocy. Nogi trochę bolały.
  Gerda przez jakiś czas szła drogą, ale jej podeszwy, które jeszcze nie zdążyły stwardnieć, znów zaczęły boleśnie swędzieć, a potem świecić. Dziewczyna poszła na trawę. Ale tutaj jedzie się wolniej i nie jest też zbyt przyjemnie dla podziurawionych nóg.
  Dziewczyna z trudem dotarła do strumienia. Opuściłem tam opuszczone nogi i ostudziłem je. Myślałem o założeniu butów. Ale szkoda zestrzelić taką nowość. Naprawdę chciała pokazać je Kaiowi. Podziwiać jego nowe buty.
  Potem dziewczyna znowu zaczęła chodzić. Byłem zdesperowany, żeby jeść.
  Jakoś Gerda dotarła do wsi i kupiła więcej chleba. Ale miedziane monety się kończyły.
  A dziewczyna pomyślała. Skąd wziąć pieniądze na jedzenie. Zaproponowano jej sprzedaż drogich, marokańskich butów, ale Gerda stanowczo odmówiła. Pojawi się w nich Kaiowi. Czy do tego czasu możesz zarabiać?
  Gerda w sąsiedniej wsi zaproponowała rąbanie drewna. Dali jej siekierę. Dziewczyna trochę siekała, ale była tak wyczerpana, że po jedzeniu od razu zasnęła.
  Potem zaproponowano Gerdzie gęsi. Ale z tego powodu dziewczyna straciła cały dzień.
  W końcu postanowiła po prostu błagać. Jednak chłopi natychmiast zauważyli jej czerwone buty. Na przykład, od razu jest jasne, że nie jest żebraczą dziewczyną, ponieważ nosi coś takiego.
  W końcu Gerda zdecydowała się sprzedać swoje buty. Jednak w tym celu musiała wejść do miasta. Nogi dziewczyny szybko stwardniały i chodzenie ścieżką było prawie bezbolesne.
  Dobra, Gerda zdecydowała, że nawet bez butów może być pożądana dla Kaia.
  Sprzedany kupcowi, otrzymując kilka srebrnych monet. Kupiłem sobie płócienną torbę i szedłem jak żebrak po drogach Europy. Musimy znaleźć brata. A dziewczyna, słysząc, że na południu zwykle chłopców sprzedają do niewoli, pospieszyła tam.
  To prawda, dziewczyna była słabo zorientowana i długo błąkała się po Niemczech. Aż nadejdzie jesień. No dobra, bose stopy dziewczyny były stwardniałe, jak kopyta konia, jednak swędziały modzele. Ale każdego dnia robiło się coraz zimniej i zimniej.
  A spanie na zewnątrz jest niewygodne. W nocy zamarzała nawet suknia Gerdy iz trudem ją zdarła. Musisz coś zrobić. Już zaczął padać śnieg. W lekkiej sukience dziewczyna zamarza do kości, a jej nagie, stwardniałe nogi łamią lodową skorupę.
  Gerda, aby nie zasnąć i obudzić się pewnej pięknej nocy, na południu Niemiec pozostała na zimę w jednym domu, by służyć na pięcie. W tym celu musiała pracować, sprzątać dom, doić krowę i wiele więcej. Ale dziewczynka została nakarmiona i dostała podarty płaszcz i drewniane buty.
  Kiedy nadeszła wiosna i śnieg zaczął topnieć. Dziewczyna z przyjemnością zrzuciła blokadę ciężkiej pracy i ponownie pojechała na południe. Nic jej nie płacono, a Gerda musiała jeść jałmużnę. Ponadto dziewczyna nadal dobrze śpiewała. Jej suknia była całkowicie wystrzępiona, a jej bose stopy były zrogowaciałe i pokryte skórką. Dziewczyna w końcu przybyła na Bałkany. Minął Węgry i wjechał do Turcji.
  Żebrak zamorashka przeniósł się do Stambułu. Ukrywała się przed Turkami w lasach i ukrywała się przed chrześcijanami.
  Jednak już w drodze do samej stolicy blondynkę złapano. A ponieważ według standardów muzułmanów można było ją już poślubić, Gerda została umyta, przebrana i sprzedana jako dziewica na aukcji. Dziewczyna o pięknych białych, kręconych włosach to cenny towar. Poszła do starszego emira. I musi się zdarzyć, że ów emir zaraz po zakupie zachorował tak poważnie, że nie mógł spełnić małżeńskiego obowiązku.
  Dziewczyna mieszkała w haremie. Satysfakcjonująca, jak w złotej klatce, ale nudna. Prawda nauczyła się tureckiego i arabskiego.
  Odkryty islam. Nowa religia była na ogół prosta, prawie zrozumiała. Nie jest jasne, czy po śmierci otrzyma harem mężczyzn? I czy jej się to spodoba?
  Dziewczyna stopniowo stała się dziewczyną i bajecznie piękną, a emir zmarł po długiej chorobie.
  A teraz Gerda znów jest wystawiona na sprzedaż. Rozbierają się do naga na oczach setek pożądliwych mężczyzn i sprzedają ich haremowi sułtana. Gerda stopniowo zyskuje tam wpływy i zostaje żoną sułtana. Ale Imperium Osmańskie już upada. Wybucha wojna z Rosją, która grozi zakończeniem tureckiej kontroli nad Krymem i Morzem Czarnym.
  Po pokonaniu nazistów we wschodnim Kubaniu wojska radzieckie rozpoczęły oblężenie Krasnodaru. Na południu walki rozwijały się jeszcze skuteczniej. Kilka miast w okolicy zostało przejętych. A także odrzucił Suchumi potężnym ciosem Gruzji.
  Niemcy wjechali. W ofensywie skuteczne okazały się rosyjskie czołgi T-54 i IS-7. Niemcy również zostały pokonane pod Paryżem. I został odrzucony.
  Hitler popadł w rozpacz. Wojska rosyjskie szły w kierunku Morza Czarnego i już zbliżały się do Krasnodaru. I zmiażdżył wroga. Jednostki rumuńskie poddawały się w pułkach, i to bardzo często na bicie bębna.
  Stało się jasne, że frontu nie da się tak łatwo utrzymać. A potem Włochy zaczęły poddawać nowy front, który Armia Czerwona otworzyła przeciwko Niemcom. I zaczął posuwać się na południu.
  Krótko mówiąc, okazało się to śmiertelne i zabójcze dla Fritza.
  Batalion dziewcząt posuwał się w kierunku Morza Czarnego.
  Wojownicy rzucali granatami bosymi stopami. I skosili Niemców karabinami maszynowymi.
  Tu, w tym rejonie mapy, wojna toczyła się znacznie skuteczniej niż w prawdziwej historii. Wioska rozwidlenia została już zajęta. Niemcy biegną. Rosyjska Armia Czerwona ma w tym sektorze dużą przewagę piechoty i kawalerii. Niemcy na ogół nie mają nic przeciwko lekkim rosyjskim czołgom.
  A generałowie radzieccy, pewni zwycięstwa i nastrojów ludzi, powiedzmy tak - major.
  Veronica rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Niemców i piszczy:
  - Niech Rosja będzie przede wszystkim!
  Victoria też strzela. Rzuca granat bosą stopą i piszczy całymi płucami:
  - Niech przyszły świat będzie nasz!
  Co więcej, już piękna dziewczyna Juliana zastrzeliła się bez żadnej ceremonii.
  A także rzuca granatem bosą stopą. A Fritz byli bardzo rozproszeni.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Jestem wściekłą tygrysicą!
  A potem też Anna, jakby strzelała. A bosą stopą wystrzeli granat bardzo ukośnie, rozbijając jednostki Kaisera jak szkło.
  I mówi:
  - Psychologia zwycięstwa! Demokracja przeznaczenia!
  A wtedy Matryona wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych. I jak wysadzi żołnierzy Kaisera. I ryk:
  - Za Rosję na wysokościach kosmicznych!
  Dwie kolejne piękne dziewczyny jadą na lekkim czołgu "Kuna" -2. Dobry samochód z dwoma karabinami maszynowymi. Pancerz nie jest zbyt gruby, ale mieści karabiny maszynowe. Kształt jest opływowy. Dziewczynki Olga i Żenia znajdują się w środku, leżą i gryzmoli do siebie o Niemcach.
  Niezły samochód - prędkość stu dwudziestu kilometrów na godzinę. Doskonała przepuszczalność. I gąsienica.
  Dziewczyny napełniają niemieckich żołnierzy ołowiem i śpiewają;
  Ty, ojcze, jesteś jasny przez miesiąc,
  Że nie świecisz tak samo
  Nie to samo, nie to samo
  Wszystko co chowasz za chmurami
  Jesteś pokryty groźną chmurą!
  Tak jak w Świętej Rosji.
  W świętej Rosji, w kamiennej Moskwie.
  Kreml był w chwalebnym mieście,
  W pobliżu Iwana, w pobliżu Wielkiego,
  W katedrze był w Archangielsku,
  Jak prawy chór miał:
  Młody łucznik stoi na zegarze,
  Stojąc na zegarze, modląc się do Boga,
  Płacze, gdy rzeka płynie
  Płacze - płyną strumienie łez,
  Bije berdysza wałem,
  Berdysz z wałem na wilgotnym podłożu:
  "Jesteś gojem, matka ziemia jest wilgotna,
  Rozproszyłeś się we wszystkich kierunkach
  Otwierasz się, tablica trumna,
  Odwróć się, złoty adamaszku!
  Powstań, powstań, ortodoksyjny carze,
  Prawosławny car Aleksiej Michajłowicz!
  Spójrz na swoją rodzinę
  Do Świętej Rosji, do Matki Moskwy,
  Moskwa-matka, sierota!"
  Dziewczyny śpiewają do siebie i miażdżą Niemców. Przechodzą po trupach i zostawiają krwawy ślad z gąsienicami. Oto dziewczyny. Również w zbiorniku są prawie nagie, w tych samych majtkach i boso. Ale bardzo ładne dziewczyny.
  A Niemcy ponoszą ogromne straty od ognia. Karabiny maszynowe są ciężkie i szybkostrzelne. A dziewczyny są bardzo mądre. Armia carska była dobrze wyposażona.
  W Rosji pracują też żydowscy naukowcy. Oto najpotężniejszy bombowiec Ilya Muromets-7 na świecie w tym czasie lecący, by zbombardować Niemców. Pierwszy na świecie samolot z dwunastoma silnikami. Osiemnaście karabinów maszynowych i dwadzieścia dwie tony bomb. Oto samochód.
  Na razie tylko w jednym egzemplarzu.
  A także w załodze dziewczyny. I prawie nago, w jednym kostiumie kąpielowym. Jest bardzo ładna i seksowna.
  . ROZDZIAŁ 13
  Dowódca załogi-wojownika bombowca Ilya Muromets-7, Valentina. Bardzo piękna i krągła blondynka. Konieczne jest, aby samochód zwolnił i zakrył niemiecki bunkier celnym rzutem bomby.
  Żołnierze Hitlera są silni i zdyscyplinowani. Strzelają do sowieckiego i rosyjskiego potwora. Ale wojownicy rzucają się w odpowiedzi. Osiem karabinów maszynowych dosłownie zmiata niemiecką piechotę. Padają rozdarci żołnierze armii niemieckiej.
  Na czele ognia złotowłosa Łada uśmiecha się mięsożernie. Dziewczyna nawet zdjęła stanik, aby lepiej się skoncentrować. I potrząsa nagą klatką piersiową. Po prostu wspaniałe piękno. Tyle wdzięku i precyzji. Sama Łada jest chuda, ale żylasta, a talia jest cienka jak osa.
  Galina strzela też z karabinów maszynowych do Niemców. Również dziewczyna, piękna i krągła. Bosymi stopami naciska spusty. A twarz jest taka ładna. Nie wojownik, ale po prostu super dziewczyna.
  Galina mówi z uśmiechem:
  - Na chwałę ojca cara Józefa Wissarionowicza!
  Agresywna i wspaniała, ze złotymi włosami, Lada potwierdza:
  - Zamieśćmy Judasza trzepaczką!
  Valentina naciska bosą stopę na pedał. Na niemiecki bunkier spada tonowa bomba. To jest zabójcza moc. "Ilya Muromets" przyspiesza, aby fragmenty go nie dotykały. Bunkier eksploduje, unosząc słup dymu.
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  - Uderzyć! Dali Fritz!
  I klapsa z rozkoszą bosymi stopami. Tak, to są dziewczyny, które są w stanie pokonać Niemców. Walczą z marzeniami o świecie, w którym ludzie nigdy nie będą zabijać. Na przykład, jeśli sowieckie imperium Józefa Stalina podbije cały świat. Ale Rosja, a raczej ZSRR, to wyjątkowy byt, który może stać się wiecznym imperium! Bo dynastia Józefa Stalina może rządzić przez wieki. A po obaleniu cesarza Mikołaja II w końcu Rosja zyskała stabilizację i wszyscy w końcu zaakceptowali prawowitość dynastii.
  A teraz car i przewodniczący GKO Józef Stalin, który pokonał opozycję, łamie Niemcom grzbiety.
  Jednym z mocnych posunięć cara Stalina jest przyciąganie kobiet do wojska. A Rosjanka jest najstraszniejszym wojownikiem na świecie! Czyż nie!?
  Tutaj na przykład na myśliwcu Sokół pędzi pilot Alice. Taka piękna dziewczyna, blondynka z domieszką czerwieni we włosach. Szczupła dziewczyna, prawie naga.
  Boso naciska pedał i manewruje. A potem się zastrzelił. Zestrzeliwuje niemiecki samochód z karabinu maszynowego dużego kalibru. Sprawia, że płonie i mówi:
  - Urodziłem się dla królewskiej służby! Dziewczyna jest całkiem fajna, a z błękitną krwią husaria!
  I przyspiesza prędkość "Sokoła". Być może rosyjskie, sowieckie samoloty, nawet jeśli nie odrzutowe, są pod pewnymi względami najlepsze na świecie.
  A już na froncie pojawił się cięższy i bardziej zaawansowany czołg stworzony przez wnuka wielkiego Mendelejewa. Maszyna z dwoma szybkostrzelnymi działami i dziesięcioma karabinami maszynowymi. A dziewczyny też radzą sobie z takim kolosem.
  I nadchodzi rosyjski czołg, niszcząc Niemców. Co więcej, z mocnym silnikiem wysokoprężnym, dość przejezdnym i zwrotnym.
  Dziewczyny w czołgu śpiewają;
  Nasza umiłowana przez Boga Rosja,
  Hojna, dobrze prosperująca ziemia...
  Cóż, monarchowie są piękniejsi, piękniejsi -
  Ojciec cara Stalin-raj!
  A gąsienice czołgów miażdżą niemieckich żołnierzy. Dosłownie jelita już się wypełzają, a z gąsienic wypływają strumienie krwi.
  Dowódca czołgu Tatiana Krupska mówi:
  - Tak, wygramy dla Rosji!
  Nawiasem mówiąc, dziewczyna pochodzi z książęcej rodziny, ale walczy sama w majtkach. Ale taki słodki. Ma wielką wewnętrzną siłę.
  Dziewczyna bosą stopą naciska pedał i mówi, obnażając zęby i śmiejąc się.
  - Jesteś największym carem Józefem Stalinem!
  A wojownicy są pewni, że takim czołgiem dotrą do Berlina. A pewność siebie wszystkich wojowników i wojowników rośnie.
  Natasza ogarnięty entuzjazmem zaczęła komponować i śpiewać. Reszta dziewcząt wiwatowała;
  Aby święta Rosja walczyła z naszym losem,
  Jesteśmy dziewczynami o gigantycznych sercach...
  Faszysta ziemi sowieckiej poszukiwany
  Ale z Rodem zawsze jesteśmy zjednoczonymi wojownikami!
  
  Niech nasza Rosja będzie w wiecznej chwale,
  Hordy Czyngis-chana nas nie pokonają...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Zmiażdżymy każdego niewiernego!
  
  Zginamy brutalnych faszystów w róg,
  Uwierz mi, nikt nie pokona Rosji ...
  Przecież Jezus Najwyższy Bóg jest z nami,
  I nie noś bzdur Fritza!
  
  Wszyscy wiedzą, że Ojczyzna jest nam dana,
  O wściekłe zwycięstwa bez znajomości ciemności...
  Straszny Szatan wyszczerzył zęby,
  Koszula przesiąknięta krwią!
  
  Dla członka Komsomola nie ma słowa tchórz,
  Dla dziewczynek bariery nie są znaczące...
  Biały Bóg pomoże nam Jezu,
  Nieśmiertelność będzie najwyższą nagrodą!
  
  Bardzo dzielnie walczyliśmy pod Moskwą,
  Chociaż Niemcy używają niesamowitej siły...
  Walczył półnagi boso
  I wierzę, że zwycięstwo na pewno będzie czekało!
  
  Wielkość rosyjskich wojowników żyje,
  I nigdy nie ulegnie nazistom...
  Z furią wpuścimy Fritza do konsumpcji,
  Co nie powstało bardzo brudne szlam!
  
  Tak, Hitler, jesteś przebiegły i przebiegły,
  Potrafi przejąć nawet pół świata...
  Ale Stalin jest także walecznym orłem,
  Nie rób sobie idola!
  Żadnych członków Komsomola, wiedzą, żeby się nie wycofywać,
  Nie boją się nawet mrozu...
  A Fritz wkrótce zamieni się w grę,
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć!
  
  Rosja jest Ojczyzną miłości,
  I zrobi prezent komunizmu...
  Nie ma potrzeby budowania oceny na krwi
  Z uśmiechem bezwstydnego odwetu!
  
  Tak, Führer chce nas złapać za gardło,
  I przechylić Rosję po całym rusztowaniu...
  Ale zaciekle walczymy o piątkę
  W końcu Stalin jest z nami w płaszczu i kapeluszu!
  
  Jest wielkim wojownikiem, wszyscy wiedzą
  A członkowie Komsomołu zawsze będą boso...
  I przesuniemy Hitlera w brodę,
  Nasze warkocze płoną jasnym ciepłem!
  
  Wojownicy są naszym przeznaczeniem,
  Zmiażdżymy ogromną Panterę...
  Chociaż Adolf stworzył zły chaos,
  Wskażemy mu normę i miarę!
  
  Nie ma bardziej inteligentnego i silniejszego Stalina,
  Jest przywódcą kraju wielkiego giganta...
  I pokonałaś Fritza mocniej, dziewczyno
  W końcu zawsze jesteśmy zjednoczeni w bitwach!
  
  Za osiągnięcia budujemy całą serię,
  Dążąc do gwiazd jak ptak z jerzymi skrzydłami...
  I będzie głośny wynik,
  Takie dziewczyny, dumne orły!
  Sierpień 1947 dobiegał końca. Noce były coraz dłuższe, a dni krótsze. Dziewczyny od czasu do czasu odpierają ataki nazistów. Wielka Wojna Ojczyźniana trwa już tyle lat. To po prostu straszny i trudny test. Którego nie można porównać z niczym. Pracuje bardzo ciężko przez piętnaście lub szesnaście godzin dziennie i żywi się kartami żywnościowymi, będąc głodnym na skraju wyczerpania.
  Oczywiście w armii czynnej jest znacznie lepiej niż na tyłach. A dziewczyny mogą trochę siusiać, gdy jest chwilowa cisza.
  Natasza z wyciągniętą bosą stopą, skomponowana przez siebie:
  Wojska rosyjskie dotarły do Odry. Armia carska Mikołaja II odniosła już wiele zwycięstw. Zdobyto wiele miast Austro-Węgier, w Budapeszcie toczyły się bitwy. Gdzie jeszcze Węgrzy stawiali opór. Pali Przemyśl, Lwów, Kraków, Bratysława i szereg innych osiedli.
  Niemcy ponieśli ciężkie straty i wycofali się. Austriacy poddali całe pułki, a nawet dywizje. I z flagami podniesionymi pod orkiestrami. Wojna toczyła się jak w bajce - przyjemnie, bez rozlewu krwi i na obcych terenach.
  Chociaż zwykle Rosja rzadko miała tyle szczęścia podczas podbojów. I prawie wszystkie wojny i zwycięstwa oddano Rosjanom z wielkim rozlewem krwi.
  Może Olega został nazwany Prorokiem, bo potrafił zmusić Bizancjum do poddania się bez krwi?!
  W każdym razie Mikołaj II rościł sobie prawo do roli Największego.
  Dziewczyny wyszły nad Odrę. Jesień już nadeszła. Złote dywany liści.
  Wojownicy tupali po dywanach. I zanurzył się w wodzie.
  Weronika, pluskając się w rzece, zapytała Victorię:
  - Myślisz, że po wojnie car odda chłopom ziemię?
  Dowodząca dziewczyna pokręciła głową.
  Dlaczego chłopi potrzebują ziemi?
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  Tak, sami sobie z tym nie poradzą. Ale są silni biznesmeni, którzy mogą pociągnąć.
  Wiktoria odpowiedziała szorstko:
  - Tu sprzedadzą ziemię na kredyt. Może tak będzie lepiej.
  Juliana odwróciła się w wodzie i zauważyła:
  - Najprawdopodobniej lepiej, aby właściciele ziemscy mieli ziemię. Mogą prowadzić duże gospodarstwa i korzystać z traktorów. Najbardziej wydajna jest prywatna produkcja na dużą skalę!
  Weronika niechętnie zgodziła się:
  - Być może. Ale to tworzy wartość dodaną!
  Juliana zachichotała i zauważyła:
  - Ale skuteczność jest świetna!
  Wiktoria, która miała stopień pułkownika, zauważyła z uśmiechem:
  - Stymuluje rozwój. A jaki jest sens oddawania ziemi chłopowi, a nawet pijaczowi. To właściciel ziemski karmi pół świata rosyjskim chlebem! Nasz kraj jest bardzo bogaty!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, Rosja jest bogata, a życie staje się lepsze! Na przykład mój brat pracuje w fabryce Putiłowa jako brygadzista. I ma pensję w wysokości trzystu rubli, nie licząc premii.
  Victoria przewróciła się i z podziwem uderzyła bosą stopą w wodę i ugryzła:
  - Tak jest napisane! Rosja rośnie! A wkrótce stanie się jeszcze silniejszy!
  Dziewczyny pływały w Odrze i prowadziły swobodną rozmowę. Anna zapytała dziewczyny:
  Jak myślisz, co nas czeka po śmierci?
  Juliana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Ateiści mówią - nieistnienie. A religia uczy - dusza pójdzie do Boga, a On zdecyduje, gdzie iść do nieba lub do piekła.
  Weronika zapytała Julianę:
  - Myślisz, że Bóg istnieje?
  Dziewczyna uderzyła w wodę bosą stopą, podniosła falę i odpowiedziała:
  - Szczerze, nie wiem. Istnieją argumenty za i przeciw Bogu. - dziewczyna znowu ochlapała i zauważyła. - Oczywiście nie ma odpowiedzi na to pytanie, ale można przytoczyć różne argumenty.
  Victoria zgodziła się z tym:
  - Na pewno bardzo różne. A o czym tu mówić. Osobiście uważam, że skoro wygrywamy, to Bóg oczywiście istnieje! Ale były chwile, kiedy znaleźliśmy się pod Tatarami Mongolskimi. A potem pytanie brzmi - gdzie był Najwyższy Bóg?
  Juliana zauważyła z niewinnym uśmiechem:
  - Ale jest coś znacznie gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie!
  Wiktoria była zaskoczona
  - Co jest gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie?
  Juliana faktycznie stwierdziła:
  - Podeszły wiek! Co może być gorszego niż starość!?
  Wiktoria zgodziła się:
  - Tak, będzie naprawdę źle!
  Dziewczyny milczały. Rozmowa o tym była dla nich trochę zawstydzona. Dziewczyny wzięły go i wyskoczyły z zimnej wody. Pobiegli do siebie, błyskając w kółko, gołymi obcasami.
  Marusya pobiegła z nimi i zapytała z uśmiechem:
  - Ale zastanawiam się, po co nam starość? Trzeba powiedzieć nieludzkie!
  Victoria chętnie się z tym zgodziła:
  - Naprawdę nieludzkie! Najlepiej być wiecznie młodym i zdrowym!
  Dziewczyny były zabawne i zabawne, kręcąc się w saltach.
  Weronika z uśmiechem i uśmiechem zasugerowała:
  - Tak, nasza armia to silne dziewczyny! I będziemy w świetnej formie!
  A dziewczyna mrugnęła do swoich przyjaciół. Wszyscy wybuchnęli śmiechem, harpiami.
  Juliana zasugerowała:
  - Znajdźmy żywą wodę i stańmy się naprawdę nieśmiertelni! Będzie bardzo fajnie!
  Dziewczyny uśmiechały się i mrugały do siebie.
  Victoria następnie zasugerowała, obnażając zęby, zauważając:
  - Tak, fajnie byłoby znaleźć sposób, żeby się nie zestarzeć. Jak dobrze i pięknie by to było!
  Dziewczyna wyobraziła sobie świat z kilkoma pięknościami i młodymi mężczyznami. Może nawet lepiej bez brody, żeby twarze były piękniejsze i ładniejsze.
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Tak, to najwspanialsza rzecz, jaka może być na świecie! Chcemy wiecznej młodości i światła.
  A dziewczyna zaśmiała się, obnażając perłowe zęby.
  Victoria podskoczyła i zasugerowała:
  Zakończmy naprawdę starość! Jest to generalnie nie do przyjęcia! Ciała ludzkie nie powinny się starzeć!
  Weronika uśmiechając się i podskakując śpiewała:
  - Panie pułkowniku, niż się zestarzeć! Nie lepiej umrzeć za Rosję! W imię męstwa i honoru - nie żartuję! Odpowiedział - że jestem czerwony? Nie chcę!
  Dziewczyny śmiały się jeszcze głośniej. To jest bardzo, bardzo piękne.
  Juliana zasugerowała ze śmiechem:
  - I odmłodźmy wszystkie stare kobiety! Aby wszystko błyszczało jak słońce!
  Victoria zgodziła się, podskakując wyżej:
  - Za Ojczyznę i Mikołaja Wielkiego!
  Anna, ta rudowłosa wojowniczka, przemówiła:
  - Ale mimo to zakonnice, mimo modlitw, nie stają się młodsze. Chociaż mają ducha świętego. Więc zaczynasz myśleć, gdzie jest Boża sprawiedliwość?
  Victoria wzięła głęboki oddech i odpowiedziała:
  - Jęk rozlega się po całej ziemi... Gdzie jesteś właścicielką, gdzie?
  Weronika śpiewała z furią:
  Jest wielu wspaniałych ludzi
  Czyje czyny żyją od wieków ....
  Jest wiele ptaków o czystych twarzach,
  Co nazywa się nieśmiertelnymi!
  
  A bohaterowie w eposach,
  Od razu pokonali hordę...
  Rosja zrodzi wielką władzę,
  Basurman w bitwie rozerwie się!
  
  Ale jeden dwugłowy orzeł,
  Pan carski chwalebny Nikołaj...
  Promieniuje pod niebem,
  Módl się za niego, idź po to!
  
  Cesarz całej Rosji
  Co podniosło ten rodzaj kraju ...
  Prawdziwa misja
  Za postęp i starożytność!
  
  Pokonano Japończyków w bitwach
  Niemcy zostali pokonani od razu ...
  Głos dziewczyn jest dźwięczny,
  Nikolay nasz Pan!
  
  A nasz król nie podda się w bitwie,
  W budowie wielkiego olbrzyma...
  Mocno bije przeciwników,
  I okazało się, że jest to wściekłe dopasowanie!
  Dziewczyny wspólnie podchwyciły piękną piosenkę. To tacy wspaniali i pełni sił śpiewacy. Mają taką piękną piosenkę.
  Tak, niesamowite dziewczyny.
  Tak napisała promienna Natasza, najwspanialsza z dziewcząt.
  Tutaj jest zmuszona zatrzymać się i strzelać do nazistowskiego samolotu. Rzuca granat bosą stopą. Zestrzeliwuje szturmowca i woła:
  - Zwycięstwo!
  Zoya również strzela i strzela niezwykle celnie. Zestrzeliwuje faszystowski samolot i ryczy:
  - Za komunizm, kraj Sowietów!
  A jej nagi, okrągły obcas wyrzuca wybuchową paczkę.
  Prowadzi ogień i Augustyn. Jest piękną, bardzo umięśnioną i opaloną dziewczyną. A jej miedzianoczerwone włosy powiewają na wietrze jak proletariacki sztandar.
  I z gołymi palcami, jakby rzucał granat ze śmiertelną siłą, niezwykle niszczycielską mocą.
  I ryk:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Swietłana również walczy z dzikim skokiem. A gołymi palcami rzuca granaty o kolosalnej, morderczej mocy. I rozdziera przeciwników na podarte kawałki.
  I wyje:
  - O wielki komunizm!
  I jak pokaże język. A z gołym, okrągłym, różowym obcasem dziewczyna ulegnie wybuchowej paczce.
  Spójrzmy prawdzie w oczy, te dziewczyny bardzo walczą.
  Klasa wojownika - super!
  1 września 1947 w III Rzeszy obchodzono osiem lat od wybuchu II wojny światowej.
  Hitler i jego menażeria uczcili to wydarzenie wraz z ucztami i tańcami oraz walkami gladiatorów.
  Führer siedział na luksusowym fotelu i patrzył, jak dziewczęta tańczą.
  Najpierw wyszli w sukienkach i butach, potem zaczęli się rozbierać.
  Dziewczyny zdjęły ubrania i buty. I stopniowo pozostała tylko w majtkach i bosych tańcach tanecznych.
  Wyglądali też bardzo ładnie.
  Führer chrząknął jak dzik i obrócił się na krześle. Ale to wciąż tylko kwiaty.
  Tutaj dziewczyny tańczyły i rozpoczęły się walki gladiatorów.
  Naziści znów zaczęli jeść i stawiać zakłady.
  Stół Führera był luksusowy, a na nim bogate potrawy, z różnymi smacznymi rzeczami.
  Hitler z przyjemnością jadł owoce.
  Jego nastrój był umiarkowanie bojowy i niezbyt wesoły. Wojna przeciągnęła się, aw ostatnich miesiącach opór Armii Czerwonej nawet się nasilił.
  Rosjanie mieli nowy czołg T-54, który był lepiej uzbrojony i chroniony i mógł stawić opór nazistom. I pojawił się potężny IS-7. Oczywiście ten ostatni czołg jest bardzo drogi i trudny w produkcji iw zasadzie nie może być produkowany masowo.
  Ale jego działo jest w stanie przebić niemieckie czołgi. Co więcej, nawet jeśli najnowszy IS-7 nie przebije się, a pocisk wpadnie w rykoszet, to jest w stanie go obezwładnić.
  Więc ZSRR ma już pewną władzę.
  Ale pierwsza para wbiega na arenę. Dzieci zaczynają bójkę. Z jednej strony wyskoczyło dwóch chłopców w wieku około dziesięciu lub jedenastu lat z trójzębami i siatką. Byli w tych samych czerwonych kąpielówkach.
  Biegli, błyskając bosymi obcasami. Skłonili się Führerowi, zginając ruchome plecy.
  Chude, muskularne ciała wciąż opalonych chłopców, których nawet nie można nazwać nastolatkami.
  Hitler wyobrażał sobie, że są biczowani lub przypalani rozgrzanym do czerwoności łomem ich małych, okrągłych obcasów - to byłoby fajne.
  A oto jeszcze dwóch chłopców z wyczerpanymi mieczami i tarczami. Również nago i boso w niebieskich kąpielówkach. Ale ich uzbrojenie jest asymetryczne.
  Członkowie menażerii zaczęli się zakładać.
  Chłopcy są mniej więcej tego samego wzrostu i wieku. Wybrany jako intrygujący. Obie strony będą walczyć na śmierć i życie. Nawet jeśli przebaczą, będą torturowani w piwnicy z obowiązkową kauteryzacją pięt.
  Oto zakłady. Hitler nalega na tajność stawek. W przeciwnym razie środowisko nie odważy się postawić przeciwko Führerowi.
  I tak przynajmniej walka nie będzie negocjowana.
  I niech obie strony będą walczyć.
  Chłopcy rzucili się na siebie, wymachiwajmy mieczami i trójzębami. Widać było, że nie byli dobrze wyszkoleni, ale mieli pomysł. Zaplątali jednego siatką i ukłujmy trójzębami. Ale wtedy chłopiec otrzymał miecz w ramię. I była rysa.
  Dzieci nadal dźgały się nawzajem i ciąć. Krew rozlała się natychmiast. A bose stopy chłopców pozostawiły szkarłatne, pełne wdzięku ślady.
  Führerowi podobało się, gdy chłopcy zabijali się nawzajem. A kiedy tną i tną bez litości.
  Tutaj chłopcy byli już ranni, a jeden z nich został dobity. I rzucili się z mieczami do drugiego. Jego też wykończyli, zmuszając go do uspokojenia. Nie musiał nawet błagać o litość.
  Obcasy zabitych chłopców były spalone i zaczepione na hakach. I zaciągnięty do krokodyli.
  Odpowiedziało dwoje ocalałych w niebieskich majtkach i blokada gojenia. Oni też zostali nakłuci trójzębami.
  Hitler nie był zbyt podekscytowany tą walką i zauważył:
  - Tak, coś nie jest takie wzruszające! Kiedy zdobędziemy Stalingrad?
  Mainstein odpowiedział z uśmiechem:
  - Szturm już się rozpoczął, a nasze oddziały tym razem są znacznie lepiej przygotowane!
  Führer skinął głową na znak zgody.
  - Wierzę! Wykonaliśmy świetną robotę!
  Guderian zauważył:
  - Jak dotąd w ZSRR T-54 jest produkowany w niewielkich ilościach, a my mamy kolosalną przewagę jako czołgi!
  Hitler zgodził się:
  - Tak mamy! Ale możemy to stracić!
  Guderian z przekonaniem stwierdził:
  - Czołg piramidalny sam w sobie jest perfekcją, Rosjanie nie będą w stanie go ulepszyć!
  Führer klasnął w dłonie:
  - Lepiej obejrzyjmy walkę!
  Tym razem na arenę wkroczyła piękna dziewczyna o blond włosach. Miała na sobie bikini typu string. No i oczywiście boso i bardzo seksownie.
  Hitler zauważył:
  - Świetny wojownik!
  A przeciwnik był również godny w tym przypadku niedźwiedzia brunatnego. Całkiem duży i niebezpieczny.
  Dziewczyna była uzbrojona w miecz i sztylet. I wysoki, muskularny, już dość doświadczony wojownik.
  Skręciła bosą stopę i pisnęła:
  
  Pozdrawiają cię ci, którzy mają umrzeć!
  Hitler krzyknął:
  - Nie! Chcę, żebyś żył!
  Piękna dziewczyna skinęła głową.
  - Spróbuję!
  Führer postawił zakład i warknął:
  - Postaw też na niedźwiedzia, inaczej nic nie wygramy!
  Zakłady szły po wciśnięciu przycisków. Hitler pociągnął łyk soku pomarańczowego, w którym unosiły się lody.
  Rozpoczęła się bitwa... Niedźwiedź był głodny i zły i zaatakował wściekle. Dziewczyna wyjęła go mieczem i przesunęła na bok. Niedźwiedź ryknął z rykiem, jakby się śpieszył. A wojownik przesunął się ponownie.
  Właściwie jest szybka. Cięcia mieczem w twarz. Ale bestia odwróci się i zaczepi gladiatorkę pazurami na brzuchu. Na prasie były krwawe zadrapania.
  Führer zauważył z zachwytem:
  - Dobra walka.
  Zapytał Speera:
  - Czy możesz zwiększyć produkcję dyskietek?
  Minister Uzbrojenia i Amunicji odpowiedział z przekonaniem:
  - Oczywiście możemy! Chociaż technologia tutaj jest dość złożona. Ale te maszyny praktycznie nie ponoszą strat, z wyjątkiem awarii. A ich liczba w szeregach rośnie.
  Tymczasem dziewczyna rąbała niedźwiedzia. Wymiotował krwią. I brakowało sztyletu w oku. I to było już śmiertelne. Drapiąc dziewczynę w agonii, bestia umilkła.
  Zrzuciła go i wstała. Położyła swoją bosą, wyrzeźbioną stopę na niedźwiedziu i ryknęła:
  -Zwycięstwo!
  Jej stanik wyskoczył z pazurów bestii, a jej piersi są odsłonięte i podrapane z przodu. I trochę odetnij plecy. Ale to nic poważnego. Ale dziewczyna krwawi. A od niedźwiedzia iw ogóle kałuży.
  Hitler posłał jej buziaka i zauważył:
  - Jesteś piękny!
  Po czym wielki dyktator zarządził:
  - Nagrodź ją żelaznym krzyżem w kolorze srebrnym i wyślij do kurortu na trzy dni!
  Po tym dziewczyna wyszła bardzo zadowolona.
  Bojownicy znów walczyli. Tym razem dwóch chłopców w wieku około dwunastu lat wyszło na dziewczynę z dwoma szablami. Chłopcy mieli krótkie miecze i tarcze.
  Walka toczyła się w tych samych kąpielówkach, łącznie z dziewczyną. Walka zapowiadała się ciekawie.
  Dziewczyna dobrze się poruszała, ale chłopcy są dobrze wyszkoleni. A walka była konkurencyjna.
  Führer zapytał Guderiana:
  - Czy czołg IS-7 jest dobry?
  Dowódca i strateg odpowiedział szczerze:
  - Niezły samochód! Nawet 128-milimetrowe działo nie trafia w czoło. Tylko najnowsza i wciąż rzadka broń wysokociśnieniowa może ją przebić. A potem potrzebujesz dużego kalibru i rdzenia uranowego.
  Führer zachichotał i zauważył:
  - Stalingrad nie może się powtórzyć!
  . ROZDZIAŁ 14
  2 września 1947 r. O miasto nad Wołgą toczyły się zacięte bitwy. Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Wołodarskiej. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy poszarzały z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Natasza walczy od ponad pięciu lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba czołgać się do potężnego niemieckiego czołgu "Lion", podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy ostrzą się, gdy dziewczyna czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kędzierzawe. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się odwiedzić zarówno faszystowską niewolę, przeżywszy okrutne tortury, jak i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  Mirabela strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, jego pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołga się tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew" i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 100 mm, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą go przebić, szanse mają tylko ciężkie IS, SU-100 lub T-54. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Żołnierz, nie wiadomo jakiej narodowości, upada. Niemcy, zdobywszy większą część półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do boju wojska kolonialne: Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła też liczba Polaków - przyzwyczajonych od kołyski do nienawiści do bolszewickiej Rosji. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy dońscy, Czeczeni i cały Kaganat Kaukaski. Hitler wychował całą międzynarodówkę.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać większej ilości amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Pan, Moskwa i Stalin są nad nami!
  I odcina atakujących nazistów, sama ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym niemieckim czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszając ich do robienia salta na powalonych Niemcach lub Arabach, przewracając się. Jeden z nazistowskich bojowników odrywa rękę i wisi na niej angielski zegarek z kompasem.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I rozdzierają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby ... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się Pantera. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie bosymi palcami i łokciami. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał na tereny ZSRR. Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół. Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Niemiecki czołg zaczyna się palić, zestaw bojowy wybucha.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Łamie panterę. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął w gardle faszysty. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natasza, po obcięciu faszysty, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, ponownie strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela strzelała celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Inna dziewczyna Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierką Seryożką przygotowała minę na drucie. Obaj ją popchnęli... Podstępny glut wczołgał się do gąsienicy "Tygrysa"-2. I jak wybuchnie ten niemiecki samochód z długą lufą.
  Blondyn Siergiej wykrzyknął:
  - Nasza Rosja, masz wiadro!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, powalonymi obcasami z zawalonego dachu.
  Olimpias pogładziła szyję chłopca i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry!
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopiec też jest bardzo kreatywny. Na przykład stworzył samoloty do zestrzeliwania faszystowskich samolotów szturmowych. Kiedy wznoszą się Focke-Wulfy, czyli TA-152, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Niemcy strajkują przy akompaniamencie symfonii wagnerowskiej. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpias mówi z irytacją:
  - Ciągle nas straszą!
  Pionier śpiewał z patosem:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć nie zabierze nas pod rozgwieżdżone niebo!
  Bo święta Rosja będzie ciężko walczyć,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, jest typową wieśniaczką. Ubrania podczas walk podarte na strzępy, silne nogi odsłonięte, włosy splecione w dwa warkocze i mocno odkurzone.
  Seriożka ma dopiero jedenaście lat, chudy z niedożywienia, podrapany i brudny chłopak, w samych szortach. Naturalnie białe włosy chłopca zmieniły się na siwe, a żebra prześwitują przez cienką, opaloną i brudną skórę. Nogi strasznie powalone, aw oparzeniach, siniakach, pęcherzach. To prawda, że los uchronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  Na jego tle Olimpiada wydaje się duża i gruba, choć dziewczyna wcale nie jest gruba, ale z mocnym, wytresowanym mięsem na kościach. Co więcej, głód zdawał się w ogóle nie wpływać na jej korpulentną i dużą sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Niemieckich samochodów nie da się przebić w czoło, ale na torach jest szansa.
  A potężny "Lew", po otrzymaniu ciężkiego materiału wybuchowego w podwoziu, zaczął wypuszczać dym jak ciężki palacz.
  Seryozhka śpiewał złośliwie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w duże kłopoty!
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Na ikonie migoczą święte rosyjskie twarze... Nie daj Boże namoczyć przynajmniej tysiąca Fritzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż faszyści, nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Niemiecki transportowiec znów wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Swietłana próbuje przebić się przez "Tygrysa". Potężny niemiecki samochód, dostał granat w bok, ale nie uległ. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa, który eksplodował jej na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że lekka nauka zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Hitler to drań dżumy!
  Angelica, przerywając wzrok nazistom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Führera! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i pysk "Tygrysa" został zmasakrowany.
  Tchórzliwy Niemiec wziął go i cofnął się.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana zachichotała i szczeknęła:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk sowieckich. Samochód jest ukrywany przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji Fritza jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jedna z tych maszyn leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko podjeżdża stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther" -2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w niemiecki samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-2 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  Stalingrad pogrążył się w pożodze, gdy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzaskać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do nazistów:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, żwawo wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki złamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając gruz we wszystkich zakątkach nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  Niemcy i ich satelity próbowali iść naprzód, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Seryozhka rozmieścił katapultę i jak w odpowiedzi uderza wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Hitlerowi!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum nazistów, rozproszyła ich, a jednocześnie przewróciła w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -2, tracąc równowagę, zderzył się z "Lwem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Seryozhka!
  Chłopiec warknął agresywnie.
  - Pioneer jest zawsze gotowy!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias łaskotała wąską stopę Seryozhki, jak bardzo ma to! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogniska.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła Niemca uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Seryozhka szurał swoją cienką, ale zwinną nogą i szczekał:
  - Twarz Fritza!
  A granat wraz z paczką wybuchową poleciał pełną parą na pozycje nazistów.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Już trzeci miesiąc od końca czerwca szturm trwa, ale miasto nie zdołało zabrać wszystkiego. Na innych odcinkach frontu hitlerowcy odnieśli sukces, ale nie na tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A Niemca rozdarła ognista łapa.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela rzuciła Niemców wybuchem i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Kilku czarnych zostało leżących na pokrytym włócznią gruzowisku:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po namalowaniu Hitlera szminką, Mainsteina lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - by mocno pokonać nazistów!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać Rosjan! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość Fritzowi, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Nazistowski samochód zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Steelenida widząc, że Niemiec upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritza z pistoletu maszynowego i szczeknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz wybuchnąć od nich łzami. Ale to nie Rosjanie przyszli do Niemców rabować i zabijać. Nie, to są Niemcy i cała agresywna banda cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wybite kulą oko i mózg mężczyzny wyciekły.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował tego, by rosyjski pachnący chleb nazywał słowem bród!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf wybuchł i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary gotów jest zdradzić Rosję...
  Ale Rosjanin jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała nazistom figę i przewijała, a kule nie dotknęły piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Fritz w ostry bok!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostre, z boku, a nie z ostrej strony!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Niemcy się chowają!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie zginęła, ale mężczyźni poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, a inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigera" naprawdę mogą strzelać do pozycji wojsk sowieckich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy faszyści będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Lenin, impreza, Komsomol! Wysyłamy Führera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Seryozhka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - Jak nic! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  . ROZDZIAŁ 15
  Wojna najwyraźniej się przeciągała i obie strony chciały jak najszybciej zakończyć tę cholerną masakrę. Naziści byli zmęczeni, a siły sowieckie również wyraźnie wyczerpane.
  Naziści ugrzęzli w bitwach o Stalingrad. I całkiem wyczerpany. I oczywiście byli zmęczeni.
  I tak Stalin zaoferował tu pokój na umiarkowanych warunkach.
  pomyślał Führer. O zaoferowaniu Stalinowi rozejmu. Mimo to do jakiego poziomu możesz przelać krew. To jest naprawdę denerwujące dla wszystkich. A Japonia jakoś oszukuje i nie rzuca się do ataku. On też źle się zachowuje.
  W każdym razie Hitler wysłał telegram do Stalina 25 października 1945 r. z propozycją wstrzymania do 8 listopada 1947 r., w sam raz na obchody dnia puczu monachijskiego i w wyniku tego rzeczywistego dojścia do władzy nazistów, wszystkie działania wojenne.
  Oczywiście Stalin, który już zgarnął ostatnie rezerwy, stawiając na muszce dziesięcioletnich chłopców i siedemdziesięcioletnich mężczyzn, chętnie przyjął taką ofertę.
  Ale walki nadal toczyły się pełną parą. Niemcy próbowali otoczyć Ordzhonikidze lub Grozny. A wojny sowieckie toczyły się zaciekle i bardzo ciężko.
  Alenka rzuciła granat wdzięczną bosą stopą, zaćwierkała:
  - Jestem bardzo fajną dziewczyną!
  Anyuta wzięła go i syknęła, pokazała język, obnażając zęby:
  - Rozbijmy...
  A także odpal granat gołymi palcami. I uderzył w lufę nazistowskiego czołgu.
  Rozłupała pień i wybuchnęła śmiechem. Cóż, dziewczyno. Do wszystkich dziewczyn!
  A oto rudowłosa Alla. Jak wystrzelić granat bosą stopą. Jak ona jest pieprzona. I rozprasza wszystkich. Oto dziewczyna! I miażdży nazistów i grabie gołe nogi.
  - Jestem rudowłosą lisicą!
  A potem Maria wzięła i rzuciła darem unicestwienia gołymi palcami u nóg. Po eksterminował wrogów. I pokroić na kawałki. Taka fajna dziewczyna ze złotymi włosami. I bardzo przyjemny. Wspaniała dziewczyna. A jak będzie kolej. I zmieść faszystów.
  Pokazała język, śpiewając:
  - Jestem czołgiem, a dziewczyną... Kupię sobie kożuch! A Spartak rusza do boju... Jest bardzo wytrzymały czołg!
  A tutaj Matryona wzięła i swoimi gołymi podeszwami rzuciła cały język z ziarnami. Ma tak potężną prasę. Nogi są mocne. I odwrócił "Panterę" -5.
  Jakim samochodem jest ta "Pantera" -5. Lekka wersja czołgu z serii E. Waga około czterdziestu pięciu ton. Dobra ochrona na czole, gorsza na boku. Nazwa pochodzi od drapieżnego kota. Ze względu na najgorsze zabezpieczenie boków nie jest to najpopularniejszy czołg. Przede wszystkim naziści kochają Agę. Ci ze wszystkich stron są chronieni. Ale ponieważ seria AG ma małą i dużą liczbę rolek, występują pewne problemy z podwoziem. A seria E nie została jeszcze całkowicie wycofana z produkcji.
  Generalnie w III Rzeszy wytwarza się wiele różnych i nie do końca doskonałych technologii.
  Alena ponownie rzuciła granatem bosą stopą. Mam nazistów. A piękność pisnęła:
  - Spłaszcz nos!
  Tutaj Anyuta, gołymi palcami u stóp, wypuszcza prezent, który łamie głowy. I śpiewać:
  - Miliony! Zakwestionujemy faszystowskie prawa!
  A oto rudowłosa Alla zaczęła tańczyć. Rzuciła też granatem bosą stopą i zaskrzeczała:
  - Krótko mówiąc - bycie czerwonym nie jest grzechem!
  A naziści dostali to od niej pod nosem. A oto dziewczyny!
  Maria również wzięła go bosą stopą, wystrzeliwując granat. I jak powali nazistów.
  Zamarli nawet ze strachu. Cóż, to babcia! A jej włosy są jak złoty liść.
  A oto Matryona. Z gołymi, muskularnymi nogami rzuci całą masę granatów. I drążyć nazistów. I zdmuchnij je jak nawóz na wietrze. Weź i spalić!
  A jak szczeka:
  - Imperium Słońca!
  Oto dziewczyny! Do wszystkich dziewczyn, dziewczęta terminatorki!
  Alenka śmieje się i wystawia język. I widzi, jak najemnicy próbują zaatakować. Dziewczyna ponownie rzuca granatem gołymi palcami i syczy:
  - Gorący cios! Jestem jak wandal!
  A naziści dostali krwawą herbatę!
  A potem Anyuta jako poplecznik. I jak podpali brody nazistów. I ryczy, rzutem bosą nogą posyła granat:
  - Wściekły byk, koń uderzył!
  I znowu zaczyna chichotać i uśmiechać się. Oto dziewczyna! Tylko źródło mądrości i błogosławieństwa!
  Ale wtedy Alla zaczyna ryczeć. I syk... A potem wyślij dary zniszczenia bosymi stopami. Niewiele nikomu się nie wyda. Banalnie wpędza wszystkich do trumien!
  Nogi są takie dobre! Obnażone zęby jak lwica. Oto dziewczyna. Gdzie ona nie była!
  I rzuca granaty z szaloną wściekłością. I łamie ich ciała.
  A ruda wciąż wyje:
  - Jestem bestią, jestem dziką bestią!
  A potem oczywiście Maria. Złoto jej włosów może oślepić wrogów. I jaka jest dobra, prawie naga na mrozie. Tutaj rzuci granatem gołymi palcami. I dostaną Fritza tak, jak powinni.
  A piękność śpiewa:
  - Będzie wpadka!
  Alenka też rzuciła bosymi stopami, co niszczy. Rozmieszczone ciśnienie ognia.
  Ale Marusya wziął beczkę materiałów wybuchowych i wysłał ją do wroga. Rozproszył wroga. Rozbił metal i stal się zapaliła.
  Dziewczyna szczekała:
  - Wściekły ogień! I lot termokwarka!
  Chociaż, co to znaczy, ostatniego słowa, którego sama nie rozumiała. A Fritz młócą ...
  Nadchodzi czołg Bear. Maszyna jest przysadzista, z okrągłą wieżą i owalnym kadłubem. Wyróżnia się też ciasny układ i lufa 128 mm o długości 100 EL. Jedno z najnowszych osiągnięć. Broń o nadmiernej sile przebijania pancerza. "Niedźwiedź", to niszczyciel czołgów, który jednocześnie strzela do ufortyfikowanych pozycji.
  Alenka rzuca w niego granatem. Rzut bosą stopą uszkodziła bagażnik i syknęła:
  - Mam stal i płomień zamiast serca!
  Potem tak się śmieje.
  A Anyuta też rzuci prezent gołymi palcami. I pęknij w beczkę! Metal płynął w różnych kierunkach.
  Tak, "Niedźwiedź" został uszkodzony i zaczął się wycofywać. Również dodatkowy samochód. Kolejny z kontrowersyjnych wydarzeń III Rzeszy. Dobrze, że przynajmniej na bazie serii E.
  Rudowłosa Alla również wypuściła morderczy prezent gołymi palcami u stóp. I wył:
  - Jestem ghulem! Wzbudzam strach!
  Wtedy dziewczyna o miedzianoczerwonych włosach wystawiła język. I znowu zaśpiewała. I ćwierkało:
  - Ruda, ruda... Będę jak piła... Cios zza rogu!
  I znowu się śmiać...
  Ale Matryona swoimi silnymi nogami wystrzeli poważną minę. Przenośniki kruszą się. Metal jest zmiażdżony. I tu znowu strzelają z ziemi do samolotów szturmowych.
  Niemieckie maszyny odrzutowe naciskają na pozycje sowieckie. I wystrzeliwane są niekierowane rakiety. I zniszcz pozycje Armii Czerwonej.
  Alenka wycelowała z karabinu przeciwpancernego. A naciskając spust gołymi palcami u nóg, znokautowała samolot szturmowy. Sęp Hitlera, zostawiając za sobą grubą strzałę dymu, rzucił się na ziemię. A powietrze dosłownie płonęło i iskrzyło.
  Dziewczyna zaśpiewała tupiąc bosymi stopami:
  - Czarny pas w karate! Mój numer seryjny jest na języku!
  Anyuta też spieprzyła. Tylko tym razem rzucając dyskiem z materiałami wybuchowymi gołymi palcami. Poleciał i prosto do samolotu szturmowego. Wziął i rozbił metal.
  Anyuta wzięła go i zaćwierkała:
  - Akrobacje! Nowa załoga!
  I znowu pokazała figę, i to swoją wdzięczną nogą. Oto dziewczyna! Prawdziwa syrena!
  Ale jak wspaniale!
  Alla podarowała prezent z nagim obcasem. I sprowadził ją na brzuch szturmowca. I rozłupany metal, łamiący stal. Taka dziewczyna...
  Z takimi rudymi możesz wziąć Berlin. Wojownik ćwierkał:
  - Strzelił gola! Faszyzm w biegu!
  I pokazał swój język!
  Dziewczyny uwielbiają to robić! Mianowicie wystawiać język na znak pogardy. A potem znowu splunąć.
  A Maria wzięła go i wystrzeliła dyskietkę bosą stopą. Dokładniej, konstrukcja jest prosta, ale silnik jest miniaturowy. I uderz w faszystowskie samoloty szturmowe.
  Zmiażdżył bandytę. I roześmiał się:
  - Wskaźnik śmierci!
  Cóż, Matrena rzuciła bosymi stopami całą masę granatów. I uderzył niemieckiego sępa. Złamał metal i zmiażdżył tego cholernego ptaka. Potem bohaterska dziewczyna potarła klatkę piersiową. Napięła silną prasę i syknęła:
  - Błąd nuklearny! Fuhrer w czoło!
  I znowu, jak chce!
  Alenka też rzuciła granat bosą stopą i pisnęła:
  - Jestem idealna!
  Błysnęła swoimi lustrzanymi zębami.
  A potem Anyuta wzięła go i wystrzeliła gołymi stopami, coś ostrego i zabójczego. A ona wzięła go i zachichotała:
  - Od uśmiechu do gestu!
  A niemiecki samochód został z samymi klaksonami i nogami.
  Allah jest tam. Ujmie go też gołymi palcami i wystrzeli nosiciela śmierci. A potem weźmie i poprowadzi:
  - Gildia Spartakusa!
  A od nazistów lecą stalowe fragmenty.
  Maria wystrzeliła gołym obcasem coś bardzo zabójczego. I rozdzieranie metalu. Zabił faszystów. Wziąłem to i zaćwierkałem:
  - Krakatau! Na moją chwałę!
  Matryona uderza znacznie groźniej. Duże masy materiałów wybuchowych przeciwko nazistom. Ogólnie dziewczyna jest miażdżąca i duża.
  Tutaj na przykład kochała się z facetami. Tylko pół godziny. Wojna i raz. A mimo to udało się od razu z pięcioma. Oto bogacz. Nie jest to oczywiście moralne. Ale Matrena poczuła dzięki temu wzrost siły.
  I nie przyjmują kul. I rzucasz całą skrzynią materiałów wybuchowych, trafiając w samolot szturmowy.
  O tym, jak boją się naziści, ich piątka. Nie zdradzaj słowami. I możesz powiedzieć, że dziewczyny mają pięć lat.
  Alenka rzuciła bosą stopą to, co odchwaszcza z chwastów. I pokrój Fritz.
  syknął:
  - Zabójcza pokusa! Wprost w oko!
  I bawiła się mięśniami reliefowymi prasy. Oto dziewczyna. A jej płytki są takie piękne. Cóż, zupełnie jak czekolada.
  Och, dziewczyny od dawna nie jadły czekolady. Ale tego właśnie chcesz.
  Anyuta, szczerząc zaciekle zęby, rzuciła bosą stopą dar śmierci i zawyła:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa!
  I obnażyła kły. A dokładniej, ma takie gładkie i przyjemne zęby. Nie mów, że to kły.
  - syknęła Alla, wydając nagim obcasem podskok zniszczenia:
  - Byk tasiemiec!
  Maria zachichotała i mruknęła:
  - I syn skutera.
  Wzięła go więc i gołymi palcami odpaliła bezpiecznik, który odciął samolot szturmowy. Tylu pokonanych faszystów. Cóż, dziewczyno. Do wszystkich dziewczyn, super czarownica i dziewczyna!
  Matryona wzięła go i syknęła:
  - Śmierć będzie wyższa niż życie!
  A z jej silnych nóg, jak będą latać granaty. I całe pęki zniszczenia. Oto baba! Prawdziwa dziewczyna-ambal!
  I niech mózgi faszystów. I kapitalnie!
  Alenka też nie jest chybiona. Ponownie, bosą stopą, wystrzeliła satelitę anihilacji. Zmiażdżył wrogów i syknął:
  - Najwyższy znak materii!
  I rozproszył wszystkich. I pokazała ciastko gołymi palcami. Och, jak bardzo ta dziewczyna uwielbia pisać, przeróżne perły.
  Na przykład taka historia AI. W zasadzie to jest prawdziwe. Franco, argumentując, że Wielka Brytania nie jest rywalem dla Niemiec, zwłaszcza po tym, jak Niemcy zajęli Francję, pozwolił Wehrmachtowi udać się na Gibraltar. Atak był szybki i zwycięski. A naziści zaczęli przenosić wojska do Afryki. Na szczęście można to zrobić na najkrótszej odległości.
  Ale z drugiej strony naziści musieli zapomnieć o kampanii przeciwko ZSRR. Fritz w pierwszej połowie czterdziestego pierwszego roku zdobył całą północną Afrykę i wkroczył do Iraku. Ale przenieśli ponad czterdzieści dywizji na południe. Z powodu czego plan "Barbarossa" nie doszedł do skutku.
  Ale Niemcy podbili Bliski Wschód i zaczęli przemieszczać się dalej po Wielkiej Brytanii. Dysponując masą niewolników i surowców, Führer postanowił przeprowadzić atak powietrzny na Anglię. Produkcja lotnicza cały czas rośnie. Powstało coraz więcej fabryk. Okręty podwodne zeszły do morza.
  Afryka została wkrótce podbita.
  Niemcy naciskali na Wielką Brytanię. Opracowane bombowce. Pojawili się Yu-188 i Do-317. Po wzmożonych bombardowaniach w sierpniu czterdziestego drugiego roku doszło jednak do desantu desantowego. Udało się i Wielka Brytania upadła.
  Churchill uciekł do Kanady. Ale tam spotkał się z zimnym powitaniem. A Japonia przejęła wszystkie kolonie brytyjskie.
  W czterdziestym trzecim roku III Rzesza, zdobywając: "Tygrysy", "Pantery", "Lwy", zajęła i zaatakowała ZSRR. I znowu okazało się, że źle ... Ale nie, nadal nie atakował.
  Wywiad dotyczący bomby atomowej, który ma miejsce w Stanach Zjednoczonych, zmusił Hitlera do zwrócenia się na Zachód. Wybuchła wojna między mocarstwami Osi a Imperium Orłów.
  Los "Pantery" był nie do pozazdroszczenia. Czołg nie zdążył się właściwie odprężyć w produkcji, został zastąpiony cięższą "Panterą" -2. Nowa maszyna z mocniejszym silnikiem, bronią i pancerzem została użyta przeciwko Ameryce. I stał się głównym czołgiem. Dopóki nie został zastąpiony przez E-50.
  Stany Zjednoczone przeszły z jednej strony przez Islandię, Grenlandię i Kanadę. Przez Argentynę i Brazylię od południa. A ze wschodu przybyła Japonia. Tak więc wojna okazała się uparta, ale w czterdziestym piątym roku było po wszystkim. Ameryka skapitulowała.
  Jednak w 1946 roku wybuchła wojna między Niemcami a Japonią. Naziści są z pewnością silniejsi. Ale wojna przeciągnęła się... To o wiele ciekawsze.
  Alenka opisałaby to bardziej szczegółowo, ale na razie nie ma czasu. Co ma robić dziewczyna?
  Pozostaje tylko rzucać granatami bosymi stopami. Albo coś innego do wymyślenia.
  Na przykład świat, w którym Skobelev nie zostałby otruty. To interesujące. Wybitny dowódca prowadził kampanię wojskową na południu Rosji, docierając do Kuszki pod dowództwem Aleksandra III. Ale pokazał się w całej okazałości podczas wojny z Japonią.
  Na morzu rosyjscy admirałowie nie działali całkiem skutecznie. Ale na lądzie Japończycy zostali całkowicie pokonani. Potem przyszła eskadra bałtycka. A Rosjanie w końcu zaczęli wygrywać na morzu. W jakiś sposób ustalono parytet. A nawet przewagę. Japonia została zmuszona do zawarcia pokoju. Uznany rosyjski protektorat nad Koreą. Oddała te Wyspy Kurylskie, które wcześniej należały do Rosji, ale zostały wymienione na Sachalin.
  Rosja zachowała Port Artur i umocniła się w Mandżurii. Wzrosła nieco władza króla. Chociaż na morzu nie wszystko było w porządku. Skobelev przetrwał do I wojny światowej. Rosjanie odnieśli kilka zwycięstw nad Niemcami. Pokonali ich w Prusach Wschodnich, od razu zdobyli Przemyśl. Skobelev stał się generalissimusem. A dożywszy osiemdziesięciu lat, umarł w chwale i czci.
  Pod pewnymi względami przewyższa Suworowa. Cesarstwo carskie stało się wielkie i potężne. Mikołaja II zapisał się w historii jako wielki. Rosja podbiła też znaczną część Turcji i prawie cały Iran.
  No to... Zmęczony pisaniem tego samego, co carska Rosja podbija cały świat i szturmuje gwiazdy. W każdym razie najsilniejsza armia lądowa na świecie miała wszelkie szanse na zwycięstwo!
  Oczywiście szkoda, że Skobelev zmarł tak młodo. Jego talent ujawnił się wcześniej niż talent Suworowa, ale również wyblakł, nie osiągając zenitu.
  Aleksander II... król jest niewątpliwie wielki. Miał podboje w Chinach, Azji Środkowej, Turcji, zwrócił deltę Dunaju. Chyba że sprzedał Alaskę - wielka głupota. Ale gdyby król żył dłużej, być może Rosja mogłaby rozszerzyć swoje posiadłości. Albo wręcz przeciwnie, wybuchłyby zamieszki. Konstytucja prowadziłaby do zamieszania.
  Nikolay pierwszy jest konserwatystą. Przegrał wojnę na Krymie. Wygrał wojny z Iranem i Turcją, ale mnóstwo krwi. Przez dziesięciolecia walczył na Kaukazie. Co jest możliwe i wstrzymało rosyjską ekspansję na południe. Miał ambicje na południu. Może wygrałby wojnę z koalicją, gdyby nie Mieńszikow. Oprawiony przez tego przeciętnego dowódcę.
  Jak w swoim czasie Mikołaj II Kuropatkin.
  Ogólnie historia carskiej Rosji była pomyślna. Większość wojen została wygrana, a imperium się rozszerzyło. Ale wojna domowa osłabiła Rosję. Jednak bolszewicy dostarczyli nowego zrywu. Obecnie.
  Alyonka nie lubiła Stalina. Niegrzeczny, nieokrzesany drań. Głowa tak dużego imperium powinna być jakoś bardziej wyrafinowana. Nie tak niegrzeczny i bardziej inteligentny. I oczywiście nie plebejusze do rządzenia Rosją.
  Dlatego najwyraźniej ZSRR zaczął przegrywać. Wojna idzie źle od początku do końca.
  Alenka pomyślała, co robić? Chciała zmiany. I coś lepszego. Bolszewizm nie jest systemem idealnym. Nie ma normalnych wyborów. Zgłosić jednego zweryfikowanego kandydata i oddać głos. Typowa sowa. Ludzie potrzebują prawdziwej demokracji.
  Alenka wyobraziła sobie, jak ściska nos Stalina gołymi palcami i chichocze. To jest prawdziwe i zabawne. Uczyń tego ghula śliwką.
  Ech, Rosja nie miała szczęścia do liderów. Dlaczego przeprowadzono czystki w 1937 roku? Dlaczego zaaranżowano głód?
  Stalin ma wiele zbrodni! I tu oczywiście trzeba mieć koncepcję, żeby to wszystko zrozumieć.
  Lenin niestety zmarł zbyt wcześnie. Nie miałem czasu na ustanowienie władzy i podniesienie kraju. Stalin okazał się prostym łamaczem kości. Trocki mógł być u władzy - człowiek o wielkich talentach. Albo inteligentny Bucharin.
  Nie głupi i Piatakow. Może w ogóle nie pozwoliliby Hitlerowi do władzy.
  Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy mogły wygrać I wojnę światową, nie przenosząc trzech korpusów do Prus Wschodnich, ale kontynuując operację okrążenia Paryża.
  Wtedy Francja zostałaby pokonana równie szybko, jak w czterdziestym roku. A carska Rosja nie stawiałaby oporu na jednym froncie. Prusacy mogli zdobyć ogromną władzę i kolonie francuskie. A może też angielski. Ale nie miało być podobne do III Rzeszy. Dokładniej, drugi... I Prusacy przegrali. Chociaż byli w stanie wyłączyć Rosję. Dziwne, ale nawet rozwiązawszy ręce na wschodzie, Niemcy nie mogli odwrócić losów wojny.
  A tutaj Fuhrer dużo sobie poradził. Japonia uderzyła również na wschodzie.
  Alenka po raz kolejny wystrzeliła granat gołą, wyrzeźbioną nogą. Rozrzuciła Fritza i jęknęła:
  - Leciała i ryknęła!
  Jak zabawne jest...
  Anyuta również rzuciła mały prezent. Wypuściła strumień z nozdrzy i mruknęła:
  - Najwyższa klasa i Adidas!
  Rudowłosa Alla wzięła i znowu rzuciła tak celnym granatem. Zepsuła urządzenie obserwacyjne dla niemieckiego czołgu, zadzwoniła:
  - Szlachetne dziwactwo!
  I posłała piłkę gołą piętą...
  Maria wykorzystała również swoją pełną wdzięku, bosą stopę. Ta dziewczyna też próbowała pisać. Na przykład naszkicowałem taką historię.
  Pionier Petya chciał pomóc Bolotnikowowi. I uciekł przez portal do swoich czasów. Chwytając jednocześnie kieszonkowy nóż, kamienie. Cóż, oczywiście był to chłopak z przyszłości. A nożem można się posługiwać, jak hiperboloidą inżyniera Garina. Tylko rozmiarami ta broń jest jak pistolet Makarowa. I możesz go naładować wodą. Tak, taką zasadą działania jest fuzja jąder wodoru i produkcja helu.
  A nawet tnie pancerniki. Kiedy chłopiec użył takiej broni, zaczęli uważać go za anioła Pana. I ukoronowany w roli cara Piotra Wielkiego.
  To zabawne, że chłopak stał się taki fajny. Podbił też Polskę, Szwecję i Turcję. Rozrosło się ogromne imperium Rosji.
  A potem dzieciak, który praktycznie nie dorósł, pozostając dzieckiem, zmęczył się panowaniem i wrócił do swojej epoki.
  Ale potem okazało się, że wszyscy uważają go za dziecko, a nie za króla. A chłopiec pobiegł z powrotem.
  Pod jego nieobecność powstało zamieszanie. Ale chłopiec wrócił. I wszyscy ponownie przysięgli mu wierność. Potem nastąpiła wojna, aż cały świat został zjednoczony pod auspicjami Rosji. I było jedno imperium. A chłopiec kazał zbudować statki kosmiczne i wynieść się w kosmos.
  Można by poświęcić temu tematowi więcej niż jedną powieść, ale na razie nie ma czasu.
  Maria również jest zmuszona do walki. Ogólnie przyszłość wygląda niejasno i ponuro. Jeśli naziści wygrają, co zrobić?
  Dołącz do partyzantów? I czołgać się przez las, aż cię zabiją? A może iść do Wehrmachtu?
  A taki pomysł nie uśmiecha się do nich zbytnio. Maria westchnęła ciężko.
  A ona właśnie rzuciła granatem bosą stopą. Zdobyła kilka Fritzów, sycząc:
  - Hitler kaput! Nawet jeśli jest fajny!
  Matryona również rzuciła gołymi stopami kilka granatów. Odwróciła czołg i wysadziła:
  - Piekielny metal! Fritz będzie się wstydził!
  I wypuściła iskry z zębów.
  Alenka wzięła go i pisnęła:
  - Och, banany! Och, kokosy - Tum-ba-jumba!
  A dziewczyna uderzyła bosą stopą śmiertelną pięścią. I złamał zbroję Fritza.
  Alyonka przypomniała sobie wtedy inny swój pomysł. Napisz o jasnym świecie. Powiedzmy po wojnie. W końcu byłoby wspaniale! Jak na przykład żyć w czasach komunizmu. Albo coś innego wspaniałego.
  Jak poezja:
  Wszechświat zatrząsł się nad nami
  A gwiazdy nawadniały niebo perłami...
  Wojna płonie, zła pasja piekła,
  A diabeł chce zniszczyć Rosję!
  Dopiero teraz Niemcy posunęli się daleko. Szturm na Gorkiego. A to jest niebezpieczne.
  Ale już rozeszła się pogłoska, że Hitler ponownie proponuje rozejm. A to okazja do wyciszenia i relaksu. Wielka szansa na powrót do zdrowia. Oby tylko pokonany kraj odszedł.
  Ale później może się pogorszyć.
  Anyuta ponownie rzuciła bosą stopą wiadomość o śmierci. Tak naprawdę nie wierzyła Hitlerowi. Ale chciałem obniżyć napięcie bitew. I przynajmniej odpocznij. Ech, Suworow był na miejscu Stalina, może wszystko poszłoby inaczej.
  Niemcy uznali Mainsteina za najlepszego. Ten Fritz to wciąż bestia. I możesz obnażyć zęby fajnie!
  Anyuta pisnęła dowcipnie:
  - Szalony Beria, zły Stalinie!
  I gwizdnął przez nozdrza. To dziewczyna z dużym poczuciem humoru.
  Musiała też być aresztowana. Ale ta historia miała szczęśliwe zakończenie. Była jednak skrupulatnie przeszukiwana, a także wyczuwana w miejscach intymnych. Potem musiałem spędzić kilka dni w śmierdzącej celi przepełnionej dziewczynami. Ale potem została zwolniona. Nadal nie znaleziono żadnych wskazówek. A może to był fakt, że jej rodzice zostali na wolności. Ale jak to jest - dziecko jest w więzieniu, a ojciec i matka wyszli?
  Chyba że jest to możliwe na podstawie artykułu karnego. Anyuta nie była w kolonii, jak Alla i Matryona. Ale także dziewczyna hartująca żelazo. I bystrooki. Pracowała na budowie. Walczył prawie od samego początku wojny. I dużo się nauczyłem.
  II wojna światowa była na ogół przedłużająca się i nerwowa. Poszedł z krótkimi przerwami. A koty, a nawet tygrysy drapały duszę. A może szczury. Nastrój wszystkich tutaj jest trochę mniejszy. Ale w bitwie zapominasz i rozpraszasz się.
  Może coś od hrabiego Montecristo? To lepsze niż ciężka praca lub odosobnienie. I oczywiście dramat jest ciężki w więzieniu.
  A tutaj są całkowicie wolni, a nawet mogą krzyczeć:
  - Stalin to koza!
  I będą mieli absolutną rację! A Stalin w rzeczywistości nadal jest kozą! I dziwak, który wrobił Rosję. Szkoda nawet, że w prawdziwej historii stał się liderem pod przywództwem, który wygrał taką wojnę. Jest w tym niesprawiedliwość. Dlaczego podczas wojny nie pojawił się inny silny i mądry przywódca?
  Alla jako były więzień nienawidziła Stalina. Oczywiście to był jego system. Zamieniała ludzi w niewolników i skazańców. Nie możesz się temu sprzeciwić!
  A Stalin powinien był zostać ukarany! Albo powiesić, albo strzelać. Albo wychłostać.
  Alla czasami wyobrażała sobie, jak wychłosta Stalina. I to sprawiło, że poczuła się znacznie lepiej. Chociaż oczywiście tylko wyobraźnia. I chcę prawdziwego sukcesu.
  Ale Hitler byłby torturowany. Na przykład weź go na stojak. Albo prąd elektryczny, albo gorący drut. Albo... Co jeszcze? Możesz go na przykład wepchnąć w stalową dziewicę. Lub usmaż na patelni. Połam ręce i nogi, potrzyj szyję liną. Tak i wiele więcej! Powieś małego Führera.
  A teraz, jeśli za kwartał? To było takie fajne! Albo koło! Rozpuścić żywym kwasem.
  A może zjednoczyć Hitlera i Stalina i sprawić, by walczyli jak gladiatorzy? A potem wlej roztopione masło? A może w pudełku z gwoździami. A gorące paznokcie? I bielone! A o czym jeszcze nie mogę myśleć!
  I pokonaj Führera, bij, bij i bij jeszcze raz! Po podgrzaniu drutu lub łańcucha.
  Albo zamrożone żywcem. Na przykład w bryle lodu. Napełnij ciekłym azotem lub helem. Generalnie spalić.
  Męka promieniowaniem! Albo weź stopiony ołów i wlej go do gardła Führera.
  Allah zachichotał. I rzuciła granatem bosą stopą.
  Okazało się zabawne. A Führer był zmięty.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Buu Buu! Powalę Hitlera!
  A czego jeszcze nie wymyśliła ta oszałamiająca piękność! Właściwie świetna dziewczyna!
  I tak rudowłosa... Czego nie można powiedzieć w bajce, nie opisanej długopisem! Takie kręcone włosy. Tylko płomień. Albo napalm. A ona kopie, jest bardzo energiczna i bardzo fajnie kopie. To jest terminatorka.
  Maria też nie jest darem. Ale natura jest cienka. A nawet wierzący. To prawda, że jej wiara słabnie. Rzeczywiście, jaki Bóg, jeśli pozwoli na zwycięstwo nazistów? Jak to w ogóle jest możliwe?
  Maryja była zła na Boga. Niemcy dotarli do Ałma-Aty, Ufy, Gorkiego. Otoczony Riazaniem, Moskwą, Leningradem. I nie zatrzymują się.
  Tak, naziści są silni. Zło rządzi światem, nie znając liczby. Ale wy synowie Szatana nie możecie złamać mocy Chrystusa!
  Wojownicy ciemności zawsze mieli przewagę. Bo ludzkie serce łaknie zła. I nie ufaj mu za bardzo. A komu wierzyć? Umysł człowieka! W końcu ludzie nie są tacy źli! Są całkiem przyzwoite typy. którzy potrafią rządzić sprawiedliwie. I niekoniecznie wierzący. A Stalin wciąż jest sadystą!
  Maria pomyślała przez chwilę. Nad takim problemem: dlaczego Bóg dopuszcza zło? I tutaj odpowiedź nie jest łatwa. Rzeczywiście bez zła .... Spróbuj napisać książkę, w której nie byłoby zła! To prawie niemożliwe!
  We wszystkich utworach literackich jest zło. Albo grzech... Chociaż koncepcje grzechu i zła nie są całkowicie identyczne. Wojny też są złe. Ale kierowali się wolą Bożą. I to jakby nie był grzech. Taki jest paradoks Starego Testamentu. A potem zupełnie pacyfistyczny Nowy Testament. I nie najlepszy...
  Co oni leżą pod nazistami? Przecież Jezus powiedział: biją cię w prawy policzek, stawiają lewy!
  Ale kto tak naprawdę za tym podąża? Kapłani? Więc nie! Kościół był agresywny. Inkwizycja i wyprawy krzyżowe oraz formacje wojskowe w klasztorach.
  Tak, kapłani nie odznaczali się pokorą. I inni... Czy to katolicy, protestanci, prawosławni. I to jest z pacyfizmem Nowego Testamentu.
  Faszyści robią, co mówią. A potem naucz być owcami i zachowywać się jak wilki.
  Maria coraz częściej myślała, że zdrowy pacyfizm może być prawdą. To nie jest pacyfizm, ale ateizm. Mówią w istocie, czym jest wiara, jeśli nie autohipnozą. Cóż, z jakiegoś powodu ikony nie uczyniły nikogo nieśmiertelnym. A patriarchowie umierają, tak jak zwykli grzesznicy. A mnisi nie są zdolni do niczego.
  Nie, o wiele lepiej jest naprawdę wierzyć: człowiek jest kowalem własnego szczęścia!
  I nie wyczerpuj się postem i modlitwą. A nowy czołg jest o wiele cenniejszy niż tysiąc modlitw.
  Maria rzuciła granatem gołą, bardzo uwodzicielską stopą i zauważyła z głębokim westchnieniem:
  - A nie kościół, nie tawerna! Nic nie jest święte! A w życiu wszystko nie jest takie ... Nie wszystko jest takie dziewczyny!
  Matryona wyszła boso, całe setki materiałów wybuchowych i zakopała setkę Fritzów. A potem zabulgotała:
  - Nie bądź smutny! Całe życie przed nami! Całe życie przed nami, miej nadzieję i czekaj!
  Alenka również rzuciła wiadomość, wpychając Fritza do trumny. I śpiewała entuzjastycznie. Pisanie w biegu;
  Dziewczyny z Komsomołu są solą Ziemi,
  Jesteśmy jak ruda i ogień podziemi.
  Oczywiście urosły do wyczynów,
  A z nami Święty Miecz, Duch Pański!
  
  Uwielbiamy walczyć bardzo śmiało,
  Dziewczyny, które przemierzają, wiosłują po wszechświecie...
  Armia Rosji jest niezwyciężona,
  Z Twoją pasją, w bitwie niezmiennej!
  
  Na chwałę naszej Ojczyzny, święta,
  Po niebie krąży myśliwiec...
  Jestem członkiem Komsomołu, biegam boso
  Rozpryskujący się lód pokrywający kałuże!
  
  Czy dziewczyny nie mogą, wróg potrafi przestraszyć
  Niszczą wszystkie wrogie pociski...
  Krwawy złodziej nie przyklei nam twarzy,
  W wierszach będą śpiewane wyczyny!
  
  Faszyzm zaatakował moją ojczyznę,
  Najechał w taki koszmarny i podstępny sposób...
  Kocham Jezusa i Stalina
  Członkowie Komsomołu są jednym z Bogiem!
  
  Pędzimy boso przez zaspę,
  Pędzący jak szybkie pszczoły...
  Jesteśmy córkami lata i zimy,
  Życie uczyniło dziewczynę zahartowaną!
  
  Czas strzelać, więc otwórz ogień
  Jesteśmy dokładni i piękni w wieczności...
  I uderzył prosto w oko, nie w brew,
  Ze stali zwanej kolektywem!
  Nie pokonuj faszyzmu naszą redutą,
  A wola jest silniejsza niż silny tytan...
  W Ojczyźnie możemy znaleźć pocieszenie,
  I obalić nawet tyrana Führera!
  
  Bardzo potężny czołg, uwierz "Tygrysowi",
  Strzela daleko i celnie...
  Teraz nie czas na głupie gry
  Bo zły Kain nadchodzi!
  
  Musimy przezwyciężyć zimno, upał,
  I żartobliwie walcz z szaloną hordą...
  Wściekły, wściekły niedźwiedź,
  Dusza orła nie jest żałosnym klaunem!
  
  Wierzę, że członkowie Komsomołu wygrają
  I wzniosą swój kraj ponad gwiazdy...
  Wędrówkę rozpoczęliśmy od października,
  A teraz imię Jezusa jest z nami!
  
  bardzo kocham moją ojczyznę,
  Świeci promiennie dla wszystkich ludzi ...
  Ojczyzny nie zabierze rubel,
  Dorośli i dzieci śmieją się ze szczęścia!
  
  Fajnie jest żyć w sowieckim świecie,
  To proste i po prostu idealne...
  Niech szczęście nie przerywa jego wątku,
  A Führer na próżno zatykał usta!
  
  Jestem bosym członkiem Komsomołu,
  Chociaż mróz kręci uszy ...
  I nie możesz zobaczyć zejścia, uwierz wrogowi,
  Kto chce nas zabrać i zniszczyć!
  
  Nie ma już pięknych słów dla Ojczyzny,
  Flaga jest czerwona, jakby lśniła krew w promieniach.
  Nie będziemy bardziej ulegli niż osły,
  Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie wkrótce w maju!
  
  Przejdą berlińskie dziewczyny boso,
  Zostaw odciski na chodniku.
  Zapomnieliśmy o komforcie dla ludzi,
  A rękawiczki nie są odpowiednie na wojnie!
  
  I będzie walka, niech ta walka wybuchnie.
  Fritz rozbije wszystko na kawałki!
  Ojczyzna jest z tobą na zawsze żołnierzem,
  Nie wie, co to jest arbitralność!
  
  Żal mi tych, którzy zginęli, to jest smutek dla wszystkich,
  Ale nie rzucaj Rosjan na kolana.
  Chociaż nawet Sam poddał się Fritzowi,
  Ale dla nas wielki guru Lenin!
  
  noszę jednocześnie odznakę i krzyż,
  Jestem w komunizmie i wierzę w chrześcijaństwo...
  Wojna, wierzcie ludziom, to nie film,
  Ojczyzna jest naszą matką, a nie chanatem!
  
  Kiedy Wszechmogący nadejdzie w obłokach,
  Wszyscy umarli powstaną z jasną twarzą...
  Ludzie kochali Pana w snach,
  Ponieważ Jezus jest Stwórcą stołu!
  
  Tutaj będziemy mogli uszczęśliwić wszystkich,
  W całym bezkresnym rosyjskim wszechświecie.
  Gdy plebejusz jest jak pare,
  A co najważniejsze we wszechświecie Stworzenie!
  
  Chcę objąć Najwyższego Chrystusa,
  Aby nigdy nie upaść przed wrogami...
  Towarzysz Stalin zastąpił ojca,
  I Lenin też będzie z nami na zawsze!
  .
  
  
  Przebiegły Obama
  Prezydent USA Obama okazał się bardziej przebiegły i nie zbombardował ISIS, ale postanowił użyć tego kalifatu jako taranu przeciwko Iranowi, Syrii i Rosji. Jego kalkulacja była w pełni uzasadniona. ISIS, po zdobyciu większości Iraku, przystąpiło do wojny z Iranem. Amerykanie kupowali ropę od bojowników iw zamian sprzedawali broń. Aby ocalić Assada, Władimir Putin mimo wszystko wziął udział w wojnie.
  I zaczęły się bombardowania ISIS. Ale nie poszło tak gładko, jak w prawdziwej historii. ISIS ma systemy obrony powietrznej sprzedawane Stanom Zjednoczonym oraz myśliwce. Rosja stanęła w obliczu silniejszego wroga i została zmuszona do przeniesienia wojsk lądowych. Rosjanie od samego początku ponieśli wymierne straty, a ich siła została złamana. Tutaj oczywiście nie chodzi już o tłuszcz.
  Coraz więcej sił było wciąganych do wojny w Syrii. I nie była popularna. Wielu mówiło: czy Rosja powinna się tam zaangażować? A ISIS posuwało się naprzód, zadając ciężkie ciosy rosyjskim wojskom.
  Masowo ginęli żołnierze. Ale nie można było odwrócić losów wojny. Do tego doszło też konflikt z Turcją. A to utrudniało użycie sił.
  Wojna rozpoczęła się wraz z ISIS w maju 2015 roku i przeciągnęła się. Bitwy ciągnęły się długo, a armia rosyjska z trudem mogła powstrzymać wroga. Były trumny cynkowe. A większość Iraku była pod panowaniem ISIS. A próby przebicia się były aktywne i agresywne.
  Wojna oczywiście okazała się przedłużona... A do wyborów prezydenckich w Rosji trwała już trzy lata. Zginęło ponad dziesięć tysięcy rosyjskich żołnierzy i oficerów oraz kilku generałów.
  Dlatego Władimir Putin spotkał się z poważnym sprzeciwem. Pavel Grudinin z sił lewych zaczął szybko zdobywać punkty i punkty polityczne. A jego sukcesy były kolosalne, gdy ranking skacze.
  Co prawda skandale nieco podkopały pozycję Grudinina, ale Girkin zyskał dużą popularność. Który jako bohater wojny w Donbasie stał się nową gwiazdą.
  W każdym razie Putin już stracił popularność, ludzie chcieli zmian, a aneksja Krymu została zapomniana.
  Wybory się skończyły i choć Putin wydawał się zwyciężyć już w pierwszej turze, rozpoczęły się masowe protesty i żądania rewizji wyników wyborów. Komuniści nie wierzyli w wyniki i było wiele przykładów oszustw wyborczych.
  A w Moskwie doszło do dość dużych starć z demonstrantami. Rozpoczęły się również masowe akcje antywojenne. A walki w Syrii trwały.
  Putin nawet zintensyfikował walki i próbował zaatakować Irak.
  Ale to wszystko doprowadziło tylko do wzrostu liczby strat.
  A bitwy rosły coraz bardziej i stawały się coraz bardziej krwawe ...
  Narastał ruch antywojenny w Rosji. Były masowe potyczki z policją i po prostu masakry.
  Dopiero epidemia koronawirusa nieco zmniejszyła antywojenne natężenie.
  Ale bitwy w Syrii, pomimo pandemii, nadal trwały. A w 2021 roku, przeciwko ISIS, postanowili przetestować najnowszą broń: jednomiejscowe czołgi piramidowe.
  Są to wyjątkowe auta wyprodukowane tylko w czterech egzemplarzach. Każdy ważył pięćdziesiąt ton i miał silnik o mocy pięciu tysięcy koni mechanicznych. A silnik nie jest prosty, ale elektryczny.
  Piękne dziewczyny jeździły czterema samochodami i było bardzo fajnie.
  Natasza na piramidalnym czołgu naciskała przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i odcinała Mudżahedinów karabinami maszynowymi, odcinając ich kulami z rdzeniem uranu.
  I śpiewała, szczerząc zęby:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  Zoya, która strzelała do przeciwników z karabinów maszynowych i strzelała z szybkostrzelnej armaty, warknęła:
  - Za Rosję, która rozpościera skrzydła!
  A z gołymi palcami zwinne piękności naciskało przyciski joysticka.
  I znowu wypluwa muszle z rdzeniami uranowymi.
  Kolejny czołg w kształcie piramidy z Augustynem kręci szponami i miażdży wroga. Kosi szeregi Mudżahedinów, pokrywając wzgórze górą trupów.
  I ryczy:
  - Za komunistę dał!
  A Svetlana uderza wrogów i kosi Mudżahedinów. A kiedy śpiewa:
  - Komunizm będzie w chwale!
  I gołymi palcami u nóg naciska przyciski joysticka.
  A wojna nabiera tempa. Wojska rosyjskie stanęły przed silnym frontem.
  ISIS nie jest darem. Przeciwko niemu używa się szturmowców. Mają też piękne dziewczynki: Marię i Mirabelę. Są takie świetne i walczą boso iw bikini.
  Piękne dziewczyny już naciskają na pozycje mudżahedinów. I zniszcz je pociskami.
  Maria śpiewa z radością:
  Wściekły we wściekłości SATO,
  Wróg pułku ruszył do przodu ...
  Ale kaci-przeciwnicy,
  Rosjanie spotkają się z wrogością!
  I jak wysłać pociski na wroga. I natychmiast zaatakuj wrogów.
  Mirabela, wysyłając muszelki, uwagi:
  Czym jest wojna, czym jest wojna? W imię jakiegoś dyktatora Assada, żeby przelał krew?
  Maria chętnie się z tym zgodziła:
  - Z tego powodu przelewanie krwi nie jest tego warte!
  A także wysłała śmiertelną rakietę.
  Dziewczyny oczywiście wykonują rozkazy. Ale już od siódmego roku trwa wojna, nie wiadomo co. I oczywiście dziewczyny są zły na Putina. Nie jest jasne, czego chce. A wojska rosyjskie trzymają linię, a próby ofensywne kończą się niepowodzeniem.
  Czołgi piramidalne są dobre, ale bateria nadal szybko się rozładowuje przy takiej prędkości. Trzeba je zabrać na tyły i naładować prądem.
  Natasza, Zoja, Augustina i Swietłana spotkali się i zagrajmy w karty.
  W tym samym czasie dziewczyny śpiewają:
  - No cóż, co mogę powiedzieć, ludzie są tak zaaranżowani! Chcesz wiedzieć, chcesz wiedzieć! Chcą wiedzieć, co się stanie!
  A wybory do Dumy Państwowej pokazały triumf komunistów. Ale znowu pojawiły się masowe fałszerstwa. Doprowadziło to do masowych protestów, w których wzięły udział miliony ludzi. Wiekowy słaby Ziuganow został obalony, a młodzi doszli do władzy w jego miejsce. Nasilały się protesty, strajki i mnóstwo haseł.
  W odpowiedzi armia rosyjska rozpoczęła wielką ofensywę zarówno w Syrii, jak i Iraku. Walki okazały się bardzo krwawe. Ponadto Iran jest niespokojny. Są zamieszki i niepokoje.
  Putin znalazł się w bardzo trudnej sytuacji. W Rosji niepokoje stały się znacznie większe. Ziuganow w końcu zachorował, a nowe młode kierownictwo zażądało rezygnacji Putina i jego zespołu.
  Walki szalały w Syrii i Iraku. Wojna była tam ogromna. I wspiął się na szał.
  Dwie kolejne dziewczyny, Alice i Angelica, walczyły jak potwory i używały specjalnego helikoptera w kształcie dysku. I nie było sposobu, żeby ich powalić.
  Helikopter wystrzeliwuje rakiety, pali przeciwników i rozbija bunkry.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała:
  - Za rosyjski kalifat!
  I jak wciska gołymi palcami w przycisk joysticka i uderza wroga.
  Angelica ryknęła:
  - Na pokład!
  I znowu rakiety jak lupanet, na wroga...
  W Moskwie odbył się masowy wiec i podczas starć z policją nie było tam ludzi. Wiele fabryk strajkowało. Teraz komuniści pokazali swoją potęgę. I już bezpośrednio nazwali Putina przestępcą i mordercą. Opozycja rosła. A tu i ówdzie polewała się krew.
  Protesty przerodziły się w strajk generalny. I okazało się to na tak dużą skalę, że władze poszły na ustępstwa.
  Wyniki wyborów do Dumy Państwowej zostały unieważnione. I ogłoszono nowe. I tutaj komuniści mieli wszelkie szanse na wygraną. A nawet wygrał, zdobywając większość miejsc w parlamencie.
  A rząd Michaiła Miszustina podał się do dymisji. Rozpoczęło się tworzenie lewicowego rządu. Jednocześnie komuniści zauważyli, że nadszedł czas zakończenia wojny w Syrii.
  Jest już 2022... Władimir Putin z westchnieniem powiedział, że tego nie zrobi. Więc wszystkie ofiary w tym przypadku pójdą na marne.
  Następnie rozpoczął się proces impeachmentu w Dumie Państwowej. Zachodzą również zmiany w Radzie Federacji. Zwrócił się w lewo, a oni żądają zmiecenia Matwienki, który jest zbyt uległą marionetką władzy.
  W ogóle ludzie zaczęli się dużo aktywniej buntować i domagać się zmian.
  Sytuacja się rozgrzewała. Teraz to komuniści nadali ton protestom. I zbierali podpisy pod nową konstytucją.
  A potem Putin miał udar i zachorował.
  Ogłoszono nowe wybory prezydenckie.
  Głównym kandydatem komunistów był Aleksiej Kuzniecow. I zrobił dużo. A w wyborach nowemu liderowi lewicy udało się wygrać w pierwszej turze.
  I było świetnie!
  Tu kończy się bajka, a kto słuchał ogórka!
  
  EMELYAN PUGACHEV - SZANSA DLA LUDZKOŚCI
  Emelyan Pugachev, zaraz po zdobyciu twierdzy Tatiszczewo, udał się do Orenburga i zdołał zaskoczyć miasto i zająć je przelotnym atakiem. Większość garnizonu poddała się prawie bez walki.
  A Emelyan Pugachev zdobył duże prowincjonalne centrum, dużo broni i amunicji.
  Następnie jego szybko rosnąca armia przeniosła się do twierdzy Verkhne-Yaitskaya i również ją zajęła szybkim atakiem. I dalej do Ufy. Coraz więcej ludzi z różnych narodowości przyłączało się do Pugaczowa. Jego armia, zbliżając się do Ufy, liczyła już prawie pięćdziesiąt tysięcy i wiele dział.
  Garnizon poddał się prawie bez oporu. Następnie Emelyan Pugachev wysłał na Ural latające oddziały, aby przejąć kontrolę nad fabrykami broni.
  Katarzyna II z opóźnieniem otrzymała wiadomość o upadku Orenburga. I to wszystkich zszokowało. Musiałem pilnie zebrać siły. A jest ich niewielu - wojna turecka zabiera wszystko. Zmobilizowano tylko jednego Bibikowa, mniej lub bardziej odpowiedniego głównodowodzącego. I ma zespół. Musiałem pilnie zebrać siły.
  Ale armia oszusta szybko się rozrosła. I przeniósł się do Kazania. Dołączyli do niego Kałmucy, Baszkirowie, Tatarzy, Kirgizi i inne narody. Jeden po drugim Emelyan Pugachev został uznany za prawowitego króla oraz fabryki i miasta na Uralu.
  I wielu dołączyło do rebeliantów. A armia Emelyana Pugaczowa udała się do Kazania i z łatwością przełamała opór. Wielu oficerów przeszło na jej stronę. A armia Pugaczowa szybko rosła. I tak Kazań został zaatakowany.
  A w prawdziwej historii oszust był w stanie go pokonać przy mniejszej i gorzej zorganizowanej armii. A teraz stało się jeszcze łatwiejsze i szybsze.
  A Kreml kazański został natychmiast zajęty. Armia Emelyan okazała się szybka.
  A ile zebrało się kawalerii i potężnych wojowników. I artyleria i myśliwce z uralskich fabryk. I dużo broni. Więc Koziemiemiańsk upadł.
  Dopiero w Niżnym Nowogrodzie Emelyan Pugaczow spodziewał się poważnego oporu.
  Udało im się tam przybić posiłki z okolic Petersburga i granicy szwedzkiej. Ale Pugaczow miał już ponad sto tysięcy żołnierzy i wiele dział.
  Bibikov popełnił błąd. Jednak zamiast obrony wycofał część wojsk z miasta. I znaleźli się pod silnym ciosem od przeważających sił buntowników i zostali zmiażdżeni.
  Ułatwiło to atak na Niżny Nowogród. Co więcej, część żołnierzy i oficerów przeszła na stronę Jemeliana Pugaczowa. I upadło największe miasto.
  Bibikov również został złapany. Odmówił złożenia przysięgi wierności oszustowi i został powieszony.
  Pugaczow przeniósł się do Moskwy. Coraz częściej na jego stronę przechodziły oddziały rządowe, oficerowie, a nawet generałowie.
  Ryazan upadł prawie bez oporu. I do Moskwy zbliżyła się ogromna armia.
  Było w nim niewiele żołnierzy i nie do końca niezawodnych. Trzy pułki Kozaków Dońskich przeszły na stronę Pugaczowa. A Moskwa została zaatakowana przez burzę.
  Tylko Kreml miał szansę się oprzeć, ale znaleziono tam zdrajców i otworzyły bramy Pugaczowowi.
  Aleksander Suworow, pośpiesznie odwołany z frontu tureckiego, również przeszedł na stronę samozwańczego cara. Uznał, że nie ma sensu walczyć z ludem. A kwestia prawowitości króla jest kwestią pragnienia kraju.
  Za Suworowem poszli inni generałowie. Wodzowie na czele wojsk rozproszyli się po całej Rosji i zajęli miasta po miastach.
  A sam Pugaczow udał się do Petersburga.
  Katarzyna II widząc, że jej siły słabną, zabierając część skarbów, uciekła za granicę, nakazując braciom Orłowom zorganizowanie obrony miasta.
  Zrobili właśnie to. Większość garnizonu przeszła na stronę oszusta i Petersburg został szybko zajęty. Orłowowie zostali schwytani i powieszeni. I nowy król wkroczył do stolicy. Wkrótce rozpoznali go prawie wszyscy generałowie i jednostki rosyjskie. Jak rosyjskie miasta. Katarzyna uciekła do Szwecji. A stamtąd do Niemiec.
  Jej syn Pavel zmarł w niejasnych okolicznościach. A Emelyan Pugachev ożenił się ponownie i ogłosił nową koronację. Następnie kozak Ustinya został jego żoną.
  Wojna z Turcją została powierzona Aleksandrowi Suworowowi i zakończyła się szybkim zwycięstwem.
  Urodził się spadkobierca Emelyan. A dynastia Romanowów została jakby wzmocniona.
  Król zniósł pańszczyznę i przeprowadził reformy. Rosja zaczęła się szybko rozwijać i rosnąć. Nastąpiła kolejna wojna z Turcją i zdobycie Konstantynopola. Emelyan Pugachev założył nową religię, porzucając Trójcę i wprowadzając poligamię. To samo było już z islamem, ale z islamem prawosławnym.
  Aleksander Suworow przeprowadził kilka kampanii, docierając do Maroka i podbijając Bliski Wschód, Iran, Sudan i Afrykę Północną. A potem, gdy we Francji doszło do rewolucji, armia Emeliana Pugaczowa zdobyła całą Europę. W ten sposób powstało największe z imperiów w historii ludzkości.
  Emelyan Pugachev był dość młody od 1742 roku i dlatego rządził przez długi czas, przeżył zarówno Katarzynę, jak i Aleksandra Suworowa. Po podboju Europy Rosjanie przeszli przez Afrykę i wkroczyli do Indii, które również podbili.
  Wojna z Chinami miała miejsce już w 1815 roku pod wodzą syna Pugaczowa, Piotra Czwartego.
  Wojna okazała się zwycięska dla Rosji, a Chiny zostały ujarzmione. Następnie Rosja całkowicie podporządkowała sobie trzy kontynenty i wylądowała w Australii i na Alasce. I kontynuował ekspansję do Ameryki. Tam nie miała już poważnych rywalek.
  Wielka Brytania została pokonana i schwytana. I wkrótce podbił Stany Zjednoczone. Do 1850 roku Rosja kontrolowała już cały świat.
  Dalej przyszło aż do kosmicznej ekspansji. I wyszło świetnie.
  Jednak oczywiście były problemy.
  Jednym z nich jest ruch na rzecz republikańskiej formy rządów. Ale dynastia Pugaczowa-Romanowa cieszyła się autorytetem i do tej pory pozostała niezachwiana.
  Były też walki o władzę i próby puczu. Kiedy pierwszy lot poza Układ Słoneczny miał miejsce pod koniec XX wieku, grupa konspiratorów na początku XXI wieku pogrążyła się w sztucznym śnie i poleciała na odległą planetę, aby tam założyć własne państwo.
  Z Żydami pojawiły się pewne problemy. Jeśli inne narody szybko zrusyfikowały się i przyjęły ortodoksyjny islam, to ci Żydzi byli uparci i stawiali opór. I na to naciskano. Były też inne problemy. W XXI wieku ateizm stał się modny. I zaprzeczenie autorytetu Biblii i Koranu. A formalnie teologia została zbudowana na swobodnej interpretacji tych ksiąg.
  A to też wywołało pewne konflikty. Ponadto rozwinęła się nauka. Średnia długość życia w XXI wieku znacznie się wydłużyła, a ludzie nauczyli się naprawdę wyglądać młodziej. I oczywiście zaczęli mówić, ale co ze słowami Chrystusa: nie zrobisz ani jednego włosa ani białego, ani czarnego? A może ich dni trwają sto dwadzieścia lat!
  Były też wątpliwości. Na niektórych planetach Układu Słonecznego, gdzie istniały już poważne osady, zaczęły pojawiać się nastroje separatystyczne. W każdym razie były żądania autonomii. Krótko mówiąc, lepiej niż w prawdziwej historii, ale wciąż są problemy i nie wszystko jest różowe.
  W każdym razie ludzkość jest zjednoczona, a głód, epidemie i prawie wszystkie choroby się skończyły. A ludzie mogą żyć przez kilka stuleci bez starzenia się i wcale nie życia, ale prawie komunizm i raj na Ziemi w XXI wieku!
  
  CIEKAWA SZANSA CHURCHILLA
  Churchill zgodził się na pokój z Niemcami na następujących warunkach. Trzecia Rzesza gwarantuje Wielkiej Brytanii integralność jej imperium kolonialnego. Co więcej, Hitler zgodził się nawet nie żądać zwrotu kolonii niemieckich wchłoniętych przez Anglię podczas I wojny światowej. W zamian jednak Niemcy mieli pełną swobodę dysponowania koloniami francuskimi i holenderskimi. A także mogli działać do woli przeciwko Rosji. Oczywiście Führer nie zamierzał tolerować ZSRR ze swoim sąsiadem. Niemcy otrzymały bardzo dużo. I miała dość. A Wielka Brytania formalnie nic nie straciła. Tak więc umowa była korzystna dla obu stron. W każdym razie Anglia nie miała szans zachować swoich posiadłości w Afryce i Azji. Niemcy z łatwością zdobyliby Egipt, a potem Bliski Wschód z Irakiem i Kuwejtem. A potem, przez proniemiecki Iran, dotarliby do Indii.
  Nie wspominając o tym, że Wielka Brytania nie ma szans na utrzymanie Afryki.
  Wojna podwodna i powietrzna, wykończone, i tak należały do Brytyjczyków.
  I tak wszystkie strony pozostały w ich interesie. A Hitler zaczął przygotowywać atak na Wschód. W ZSRR jest znacznie więcej czołgów i półtora tysiąca pojazdów znacznie lepszej jakości niż niemieckie.
  W porównaniu z prawdziwą historią, Fritz zbudował pięć tysięcy samolotów i tysiąc więcej czołgów. Wpłynęło to na brak strat w Bitwie o Anglię oraz możliwość użycia Korpusu Afrykańskiego na wschodzie.
  To prawda, że częściowo zrekompensował to fakt, że zaskoczenie było trudniejsze do osiągnięcia.
  Mimo to Stalin ogłosił powszechną mobilizację i postawił wojska w stan pogotowia. Ale cios Niemców nadal okazał się silny i taktycznie nagły. Co więcej, nie spodziewali się, że Fritz natychmiast rzuci całą swoją siłę na ciosy. A do obrony Czerwoni są szkoleni znacznie gorzej niż do ataku.
  Oddziały Wehrmachtu przedarły się przez obronę i mogły posuwać się w głównych kierunkach.
  Nieco wolniej niż w czterdziestej pierwszej prawdziwej historii. Ale dotarliśmy do Smoleńska. Tam, gdzie wylądowali, zostali zatrzymani przez wyższe siły sowieckie. Ale naziści zwrócili się na południe. Już późną jesienią zdobyli Kijów. Zima złapała Fritza w gotowości bojowej do ataku na Moskwę. Naziści zostali na zimę, na mrozie, nie śmiejąc się szturmować.
  Z kolei Leningrad jest zablokowany.
  Co najgorsze, Japonia nie odważyła się iść na wojnę z USA i Wielką Brytanią. I w każdej chwili mógł otworzyć drugi front. Zimą wojska radzieckie próbowały nacierać, ale niemiecka obrona nigdy nie została złamana. Wiosną naziści nabrali sił i nadal dominowali w powietrzu. Ale ponieważ III Rzesza otrzymywała ropę nie tylko z Rumunii, ale także z Libii, Nigerii, Kamerunu, naziści nie potrzebowali tak bardzo ropy kaukaskiej.
  A Fritz rozpoczął ofensywę w centrum. W celu zdobycia Moskwy.
  Ale linia obrony wojsk sowieckich okazała się solidna. Przez trzy miesiące upartych walk naziści byli w stanie przebyć tylko sto, sto dwadzieścia kilometrów.
  I zatrzymali się. Dopiero na Krymie naziści mogli zająć Kercz i zablokować Sewastopola. Naziści zdobyli także połowę Donbasu, w szczególności Charków. Po ciężkich stratach w centrum Hitler zmienił strategię i za radą Góringa postanowił przeprowadzić atak powietrzny na ZSRR.
  W szczególności wykorzystano bombowce Yu-188. Oraz nowszy i bardziej zaawansowany Yu-288. Wojna stawała się coraz bardziej pozycyjna. Hitler liczył na nową broń i czołgi. Przede wszystkim do serii weszły Tygrysy, a nieco później Lew, a potem Pantera. Najbardziej chroniony był oczywiście "Lew" ze 100-milimetrowym bocznym pancerzem, a nawet pod kątem. "Tygrys" miał również dobry pancerz boczny. Gorzej jest z "Panterą", która nie dokonała przełomu w czołgu.
  Zimą Niemcy trzymali linię. Wojska radzieckie posuwały się w centrum bez powodzenia. Próbowali odzyskać, a także bezskutecznie Charków. Tutejsi Niemcy byli gotowi do obrony i mogli odeprzeć atak. Jedynym sukcesem Armii Czerwonej była operacja Iskra, kiedy udało jej się przedrzeć drogą lądową przez wąski korytarz do oblężonego Leningradu.
  W maju naziści przypuścili szturm na Sewastopol. Co zakończyło 9 lipca 1943 roku upadek miasta-twierdzy. Ofensywa w centrum nazistów rozpoczęła się następnego dnia. Wykorzystali dużą liczbę najnowszych czołgów. W tym "Lev", który dzięki ochronie pod każdym kątem miał stać się dobrym czołgiem przełomowym. Ferdynandowie również przeszli do ofensywy - wspaniałe działa samobieżne na swój sposób.
  Ofensywa nazistów rozwijała się powoli. Straty były ogromne. Czołg "Lev" wykazywał niewystarczającą szybkostrzelność działa i słabe właściwości jezdne. Mimo to nazistom udało się otoczyć Vyazmę. A potem weź to. Jedna bitwa przeciągnęła się późną jesienią, a szturm Fritza ucichł.
  Zimą Armia Czerwona próbowała przywrócić status quo. I była w stanie pokonać Vyazmę. Ale wszystkie sukcesy ograniczały się do tego. Naziści byli w stanie stawić opór w centrum. I niedaleko Leningradu. I niedaleko Charkowa.
  W obronie "Pantera" pokazała dobry czołg. Najmasywniejsza maszyna III Rzeszy była produkowana w dużych ilościach i okazała się być może najlepszym sposobem radzenia sobie z sowieckimi czołgami. W powietrzu walki toczyły się z pewną przewagą Luftwaffe. Samoloty niemieckie były dobrze uzbrojone, z dużą prędkością, ale mniej zwrotne. Mimo to ME-309 okazał się dość skuteczny, przede wszystkim ze względu na szybkość i uzbrojenie pojazdu.
  A samoloty odrzutowe były w drodze. Przede wszystkim myśliwiec ME-262, najsilniejszy argument. To prawda, drogie. Niemcy stale zwiększali produkcję broni. Korzystali z zagranicznych pracowników i mieli więcej sprzętu niż ZSRR. Pojawił się bardziej zaawansowany model Focke-Wulf - TA-152, który dzięki potężnej broni i opancerzeniu miał znacznie lepszą manewrowość i większą prędkość.
  Ale najważniejsze są oczywiście samoloty odrzutowe. Nowe radzieckie LA-7 i Jak-3 mogły tylko częściowo zrekompensować pojawienie się wśród nazistów nowej generacji maszyn.
  Jeszcze zanim Panther wszedł do służby, sądzono, że czołg ten nie jest wystarczająco chroniony. Zwłaszcza po bokach. W rezultacie Panther-2 został opracowany tak, aby był lepiej chroniony, cięższy i wyposażony w działo 88 mm. I "Tygrys" -2.
  ZSRR wystawił IS-2 i T-34-85. Niemcy mieli bardziej zaawansowany karabin szturmowy MP-44. Do serialu wkroczył także "Maus". W przeciwieństwie do prawdziwej historii, III Rzesza nie została zbombardowana przez aliantów i można było wyprodukować wiele sprzętu.
  Walki pokazały jednak, że czołg "Maus" był zbyt ciężki i mniej więcej nadawał się do obrony. "Tygrys" -2 psuł się zbyt często i był jednocześnie czołgiem obronnym.
  Jedynie "Pantera"-2 z mocniejszym silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych okazała się satysfakcjonującym pojazdem do działań bojowych. "Lew" też nie pokazał się za bardzo.
  Prawdziwe operacje bojowe wykazały, że ME-262 nie jest maszyną bardzo niezawodną, drogą i niewystarczająco zwrotną, nawet z potężną bronią. Bardziej aktywnie do serii weszły TA-152, które mniej lub bardziej nadawały się jako koń pociągowy. Może to być samolot szturmowy oraz bombowiec i myśliwiec na pierwszej linii. Nadzieje związane z ME-262 nie były w pełni uzasadnione. Oprócz tego, że myśliwiec ten jest bardzo trudny do zestrzelenia, miał mocny pancerz. Ale też dużo ważył. Ale z HE-162 wiązano duże nadzieje. A częściowo były usprawiedliwione.
  Latem 22 czerwca 1944 r. Niemcy niespodziewanie zadali główny cios na południu. Dowództwo sowieckie utrzymywało główne siły w centrum. Stalin wierzył w dezinformację, że wróg ponownie ruszy na Moskwę. Ale naziści byli w stanie ograć sowiecki wywiad. Ponadto wpłynęła duża liczba niemieckich czołgów "Panther" -2, które są dość szybkie i zwrotne, a także lepiej chronione po bokach.
  Wyprodukowano również wiele "Tygrysów", stosunkowo łatwych w produkcji maszyn. Pojawiła się również nowa modyfikacja "Lwa". Z lżejszym działem 88 mm, ale z silnikiem o mocy 1250 koni mechanicznych. Ten "Lew" to najbardziej udany czołg - typu "Tygrys" -2, ale cięższy, z grubszym 120 mm pancerzem bocznym i rufowym, który z nawiązką rekompensował mocny silnik z "Mausa".
  Lev-2 okazał się bardzo udanym czołgiem przełamującym. Niemcom udało się wiele osiągnąć. Zdobyli Woroszyłowgrad, Kursk, Biełgorod, zajęli Woroneż. I zwrócił się do zakrętu dona. W końcu dotarliśmy do Stalingradu. Ale tam ugrzęzli w bitwach. Jak w prawdziwej historii, wojska sowieckie zdołały otoczyć Niemców pod Stalingradem. Jednak hitlerowcy nadal zdołali wyrwać się z okrążenia. Mimo to Niemcy mieli znacznie więcej czołgów. Walki pokazały, że "Pantera" -2 i "Lew" -2 są w stanie całkiem przyzwoicie walczyć zimą. Ponadto na froncie pojawiły się działa samobieżne E-25. Ten pojazd był małym, nisko zawieszonym działem Panther, ale bardzo zwrotnym i szybkostrzelnym.
  Naziści wycofali się ze Stalingradu do zakola Donu i tam się utrzymali. Nadeszła wiosna 1945. Do serii wszedł XE-162, a radzieckie lotnictwo ustąpiło temu modelowi. Ale najważniejsze są bombowce odrzutowe, które nie miały sobie równych. Zbombardowali Rosjan niemal bezkarnie.
  Do serii wszedł nowy niemiecki czołg E-50 - lżejszy od Tiger-2, ale lepiej chroniony i uzbrojony w mocny silnik. A jego działo 88 mm 100 EL jest niezrównane pod względem celności i penetracji pancerza.
  Stalin szukał sposobów na zawarcie pokoju z Hitlerem. Od tego czasu nowe czołgi IS-7 i T-54 były wciąż rozwijane. A samoloty odrzutowe są jeszcze bardziej niejasne.
  Ale Führer nie chciał pokoju i kontynuował ofensywę. Tym razem na Kaukaz przez Bramy Terek. Nazistom udało się zdobyć sowieckie miasta - Grozny i Ordzhonikidze. Ale kiedy weszli w góry, ich postęp zwolnił.
  Następnie naziści ponownie rzucili się do Stalingradu. W bitwach wojska radzieckie coraz częściej dostawały od samolotów szturmowych i bombowców Luftwaffe. Ale sami Fritz nie mogli zdobyć miasta, ugrzęzli w bitwach. Chociaż w trakcie porzucili "Sturmtigery". A lotnictwo wciśnięte.
  Radziecki Jak-9, najmasywniejszy myśliwiec, jest przestarzały. A u Niemców pojawiły się bardziej zaawansowane modele ME-262 o znacznie większej prędkości i zwrotności. I silniejszy w uzbrojeniu XE-162. Sytuacja zaostrzyła się jeszcze bardziej, gdy Japonia w końcu przystąpiła do wojny. Turcja poszła w ich ślady. Pod koniec czterdziestego piątego roku większość Kaukazu została zajęta przez Niemców i Turków. A nowy czterdziesty szósty rok przyniósł ZSRR dodatkowe rozczarowania.
  Stalingrad jeszcze się utrzymał, ale pod koniec maja zajęto ostatni kwartał. A Niemcy i Turcy do tego czasu całkowicie zdobyli Kaukaz. A w lipcu 1946 r. rozpoczęła się nowa ofensywa na Moskwę. Szanse nazistów były ogromne. W bitwach brały udział zarówno E-75, jak i E-100. Zbiorniki te były gęstsze i lepiej chronione. Front sowiecki powoli, ale pewnie się załamywał... Pod koniec jesieni Moskwa została otoczona.
  Saratów również upadł w tym samym czasie. Powstała niezwykle trudna sytuacja. Japończycy posuwali się ze wschodu. Stalin zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach innych niż kapitulacja. Führer odrzucił te propozycje.
  Zimą Moskwa upadła po zaciekłym szturmie. A wiosną i latem Niemcy zdobyli cały region Wołgi-Wiatki. Pala i Wołogdy. Naziści byli w stanie dotrzeć do Swierdłowska do połowy jesieni ...
  
  Fatalna rola Chamberlaina
  Chamberlain nie zrezygnował i zdołał zawrzeć honorowy pokój z Hitlerem.
  Warunki dla Wielkiej Brytanii były dość sprzyjające: III Rzesza gwarantowała nienaruszalność posiadłości lwiego imperium. A Wielka Brytania nie straciła ani cala terytorium. Ale w zamian Hitler otrzymał całkowitą wolność na okupowanych ziemiach Francji, Belgii, Holandii. A to są duże obszary. I wolność rąk na Wschodzie.
  A nazista numer jeden wcale nie odmówił marszu na ZSRR. I nadal zbierał siły.
  Hitler chciał nie tylko Afryki i Syrii z częścią Azji, ale także ziem rosyjskich. Przede wszystkim oczywiście spichlerze Ukrainy, krajów bałtyckich, Białorusi i ropy kaukaskiej. Tak więc plany Führera były napoleońskie.
  Niemcy przygotowywali się do wojny, tworząc znaczne siły. Na planie Barbarossy mieli więcej żołnierzy. Przede wszystkim oczywiście lotnictwo. Trzy tysiące samolotów nie zostało zestrzelonych podczas bitwy powietrznej o Anglię i wstąpiło w szeregi Luftwaffe. Do tego samoloty, które nie były rozpraszane przez Morze Śródziemne, a także na Europę. Tak więc na plan Barbarossa przydzielono nie pięć tysięcy samolotów, dwa razy więcej - dziesięć tysięcy.
  I było jeszcze kilka czołgów. Po pierwsze, produkcja samochodów wzrosła bardziej, ponieważ III Rzesza nie została zbombardowana. W drugim czterysta czołgów nie trafiło do Afryki. I coś zabrano z Francji. Więc Fritz był lepiej przygotowany do bitwy.
  Prawdą jest, że stracili trochę czasu, posuwając się do przodu z Jugosławią i Grecją. Ale szybciej skończyłem bez Brytyjczyków.
  A inwazja na ZSRR rozpoczęła się 7 czerwca z ponad tysiącem czołgów i pięcioma tysiącami samolotów. No i oczywiście było więcej piechoty i artylerii.
  Najważniejsze, że ZSRR, jak w prawdziwej historii, nie był gotowy. Stalin bał się walczyć z III Rzeszą i próbował za wszelką cenę opóźnić wojnę i ponownie znalazł się w pułapce.
  A potem zaatakowała Japonia. Dlaczego Japończycy zdecydowali się zaatakować tym razem? Powodem jest to, że Wielka Brytania wycofała się z wojny, a teraz, w takim przypadku, samurajowie musieli walczyć przeciwko Stanom Zjednoczonym i Wielkiej Brytanii niezwiązanymi z III Rzeszą.
  A ZSRR w każdym razie wydawał się słabszym wrogiem. Szczególnie w pierwszych dniach wojny przebieg walk był dla Armii Czerwonej jeszcze gorszy niż w prawdziwej historii. Tak więc, zwłaszcza w powietrzu, przewaga nazistów była znacznie silniejsza. Tak, i więcej czołgów, zwłaszcza w kierunku południowym, gdzie Rommel wykazał się bohaterstwem. A Armia Czerwona nie jest gotowa do obrony i nie ma planów na wojnę obronną. I wlewają się ... I nawet Kijów dał się zabrać w ruchu, i wcześnie dotarli do Smoleńska. I Japonia też zaatakowała, żeby nie czekać na upadek Moskwy, bo w tym przypadku wszyscy oskarżyliby ją, że jak sęp rzuciła się na zabitego wroga. Pokonany w tym samym czasie przez Niemców.
  Nie, honor samurajów zażądał uderzenia, gdy ZSRR wciąż drżał. A wojna poszła całkiem dobrze. Samuraje porzucili dużą liczbę piechoty i zaatakowali pozycje Armii Czerwonej. I był to z ich strony ogromny sukces.
  Ale na obrzeżach Władywostoku spotkała ich drużyna bosych dziewczyn. Który walczył z dziką furią.
  Alenka ustawiła kolejkę do samurajów. A potem gołymi palcami rzuciła granat o śmiertelnej sile. I rozdarła dużo Japończyków, krzycząc:
  - Na chwałę Stalina!
  Anyuta również strzelała do wroga. skosiła napierające żółte myśliwce i ryknęła:
  - Za wielką Ojczyznę!
  A także jej nagie palce rzuciły zabójczy dar śmierci.
  Alla, ta rudowłosa piękność, skosiła zbliżającego się Japończyka. A jej bose stopy rzuciły dar śmierci o kolosalnej niszczącej mocy. I rozerwał samuraja, wrzeszcząc:
  - Chwała komunizmowi!
  Maria też strzeliła. Ta złotowłosa piękność. A jej nagie palce rzucały śmiercionośne dary śmierci.
  A masa samurajów upadła.
  A dziewczyna warknęła:
  Nie zrezygnujemy z Władywostoku!
  A goła pięta dziewczyny uległa darowi śmierci.
  Igrzyska również walczyły zaciekle. A potem jej nagie, mocne nogi wyrzuciły całą masę granatów, rozrywając przeciwników.
  Wojownik syknął:
  - Za Wielką Rosję!
  Alenka, odcinając żółtych żołnierzy, potwierdziła:
  - Ojczyzna jest z nami!
  A jej naga pięta uległa granatowi. I rozerwał nowych żołnierzy wielkiego imperium.
  Ale mimo całego heroizmu Armii Czerwonej przegrywała. Nie było możliwości przeniesienia dywizji z Dalekiego Wschodu. A Niemcy przypuścili atak na Moskwę znacznie wcześniej niż w prawdziwej historii i zdążyli już ją otoczyć i częściowo ją zdobyć, zanim spadły ulewne deszcze i nadeszły odwilże. I to oczywiście miało wpływ na przebieg wojny.
  Niemcy są szczególnie silni w powietrzu. Ich samolot trafia konkretnie do wojsk radzieckich.
  Niemcy na południu również byli silniejsi i dalej posuwali się naprzód. Udało im się zdobyć Kursk, Woroneż jeszcze przed odwilżą i przenieśli się do Stalingradu. Rozpoczęwszy wojnę dwa tygodnie wcześniej i dysponując dużymi siłami, naziści mieli dobry start i teraz mieli we wszystkim widoczną przewagę. A historia Armii Czerwonej okazała się gorsza niż w rzeczywistości.
  Niemcy szybciej przeszli przez Krym i wdarli się na Kaukaz. I tam też osiągnęli wielki sukces. Co więcej, Turcja również przystąpiła do wojny, widząc rozpad ZSRR.
  I tak Niemcy zajęli Riazań i kontynuowali ofensywę. A sam Stalin biegł jak zając. A naziści już zbliżali się do Gorkiego. Były walki.
  Ale Moskwa wciąż się opierała: miasto jest duże. Ale walki toczyły się na ulicach, a naziści zbliżyli się do Kremla.
  Ale radzieckie dziewczęta stoczyły bitwę z nazistami w pobliżu miasta Gorki.
  Cały batalion bosych dziewcząt, mimo że padał już śnieg i mróz, spotkał się z nazistami.
  Natasza otworzyła ogień i potrząsnęła piersiami ledwo okrytymi stringami bikini.
  Wtedy dziewczyna zaśpiewała:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  A gołymi palcami wystrzeliła granat o niszczycielskiej mocy.
  Zoya, strzelając do wroga i kosząc Fritz, gruchała:
  - Chwała bohaterom!
  A jej naga pięta rzuciła morderczy prezent śmierci.
  Wojownik ćwierkał:
  - Nie oddamy Moskwy!
  Augustyn, strzelając do wroga i odcinając masy nacierających wojsk hitlerowskich, pisnął:
  - Nasze samoloty są dobre!
  Swietłana, strzelając do nazistów, agresywnie wydała:
  - Za ojczyznę rad!
  I gołymi palcami u nóg rzuciła paczką wybuchową.
  Dziewczyny są naprawdę bardzo dobre i seksowne...
  Ale Alice i Angelica wciąż walczą. Walczą z nierównymi siłami.
  Wybijają czołg granatem, który się przewraca.
  Alice rzuca bosą stopą wybuchową paczkę. Niemieckie działo samobieżne jest zepsute, a rolki lecą. Jedna łapa nazisty została oderwana i złoty zegarek zabłysnął.
  Alicja pisnęła:
  - O wielkość Ojczyzny!
  I jej bose palce, gdy wystrzeliwują morderczą bombę. I odetnij głowę generałowi.
  Angelica też eksploduje na nazistów z bazooki. I uderz w inny czołg. I rozerwał wroga.
  I śpiewała, szczerząc zęby:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  Dziewczyna wzięła go i nagim, okrągłym obcasem uległa śmiertelnemu darowi zniszczenia.
  Alicja działała bardzo agresywnie i aktywnie. Dziewczyna, która marzyła o osiągnięciach i sukcesie.
  Została aresztowana w trzydziestym siódmym roku, kiedy była jeszcze dziewczynką wraz z rodzicami. Najpierw zabrali mnie do pokoju przeszukiwania. Kazali mi rozebrać się do naga. Alice bardzo się wstydziła. Jej kobieca postać wciąż się kształtowała. Ale piersi już rosły, a strażnik szczypał ją w biust słowami: "Ach, jakie cycki!"
  Alicja była zakłopotana i zarumieniona:
  - Nie dotykaj mnie!
  Opiekunka roześmiała się.
  - Otwórz usta dziewczyno, ciotka przyjrzyj się uważnie!
  Alice otworzyła usta. A opiekunka sięgnęła palcami do ust. Oczywiście nieprzyjemnie, Alice prawie zwymiotowała. Zwłaszcza kiedy naciskali na nasady jej języka.
  Ale najgorsze było później. Opiekunka, czując usta, rozkazała:
  "Teraz pochyl się i rozłóż nogi!"
  I założyła rękawiczki na swoje duże łapy!
  I jak jej łapa wbiła się w dziewicze piersi, rozrywając błonę dziewiczą. Więc była krew. I tak bardzo bolało, że Alice krzyknęła. Tymczasem pozostali dwaj strażnicy trzymali ją za ręce. A dozorca wyczuł ją, wspinającą się do samej macicy i bardzo niegrzecznie. To była agonia i łzy spływały po policzkach Alice. A w odbycie było nie mniej bolesne. Łapa strażnika jest duża, a jej palce długie i grube.
  Alicja nawet zemdlała z bólu i wstydu. Potem ją przywieźli. Zabrali mnie do innego pokoju. Sfotografowany nago pod różnymi kątami i pobrał odciski palców.
  A potem oblali mnie zimną wodą z węża i posypali wybielaczem. Rozdali oficjalny rum: krótką, szarą sukienkę z numerem i zabrali mnie do celi z innymi dziewczynami. Chodzenie boso było zimno, ale w celi było dużo dzieci i było dość ciepło.
  Alice została zabrana na przesłuchanie kilka dni później. Tam została poproszona o podpisanie dokumentu. Dziewczyna odmówiła. Potem zakuli jej bose stopy w dyby i bili kijami po jej bosych piętach. Alice krzyknęła, ale odmówiła podpisania, dopóki nie straciła przytomności.
  Została ponownie wrzucona do celi. Represje były masowe i nie było czasu zadzierać z dzieckiem i długo przesłuchiwać. W związku z tym otrzymała termin rzekomo kradzieży i podpisała skierowanie do kolonii pracy dzieci bez procesu.
  Alice tam pracowała i studiowała. Przestępców było niewielu, prawie wszystkie dzieci były wrogami ludu. Chodzili boso aż do mrozu, aw butach z mrozem w butach państwowych. Pracowali dwanaście godzin dziennie. Jedli głównie kapustę, ale mieszkali razem. Alicja nawet w obozie dla dzieci stała się silniejsza i stwardniała. A teraz walczyła boso w śniegu. A jej partnerka Angelica też siedziała. Tylko ona była prawdziwym przestępcą i przestępcą. A kolonia dziecięca również jej skorzystała.
  Dziewczyny walczyły uparcie i bohatersko.
  Ale mimo wszystko Moskwa upadła ... A Kaukaz został schwytany. A Stalin też został otruty przez siebie.
  Beria podpisał kapitulację. I został gubernatorem części terytorium Rosji.
  A wojna na wschodzie się skończyła. Chamberlain zmarł, a jego miejsce zajął Churchill.
  A potem Hitler uznał, że Wielka Brytania ma zbyt wiele kolonii. Czy nie nadszedł czas, aby je wyciąć?
  I rozpoczął nową wojnę w 1944 roku. W tym czasie Niemcy mieli najnowsze czołgi Panther-2 i Tiger-2, bardziej zaawansowane i mocne silniki. A co najważniejsze, samoloty odrzutowe i łodzie podwodne na nadtlenku wodoru.
  Tak, a Japonia chciała poszerzyć swoje posiadłości kosztem kolonii Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych. W tym czasie samurajowie faktycznie podbili Chiny. I mieli wielkie plany.
  Niemcy rozpoczęli ofensywę jesienią... Ich potężniejsze czołgi poruszały się dobrze z mocnymi silnikami. A samoloty odrzutowe w ogóle nie miały przeciwnika.
  Wielka Brytania została zbombardowana. A flota podwodna ją dręczyła. A Niemcy zaatakowali Egipt. I szybko pokonali tam Wielką Brytanię, wkroczyli z Turkami na Bliski Wschód. Zdobyto także Gibraltar, a wojska wkroczyły do Maroka, podbijając czarny kontynent.
  Krótko mówiąc, wojna poszła w jedną stronę. Zimą Niemcy zdobyli północną Afrykę i Bliski Wschód. A wiosną też Iran i Indie. Tak, a Japończycy z powodzeniem awansowali i pokonali Amerykę w porcie Peru.
  To są wielkie zwycięstwa. A latem w samej Wielkiej Brytanii miało miejsce lądowanie, które zakończyło się jesienią za dziesięć dni.
  A jesienią schwytano południową Afrykę i Australię. Teraz Stany Zjednoczone są atakowane.
  Minął czterdziesty szósty rok na zajęciu wysp oraz na wojnie powietrznej i podwodnej. W 1947 r. podwójnym ciosem rozpoczęło się zdobywanie Kanady i Meksyku. Niemieckie czołgi serii "E" stały się najbardziej zaawansowanymi i najpotężniejszymi na świecie. A niemiecki karabin szturmowy MP-64 nie miał sobie równych pod każdym względem.
  A latające spodki i dyski były po prostu niemożliwe do zestrzelenia, jakże są nietykalne dzięki laminarnemu odrzutowi.
  I tyle strat...
  Stany Zjednoczone skapitulowały 30 stycznia 1948 r. Zaledwie piętnaście lat po dojściu Hitlera do władzy. I to było wspaniałe wydarzenie.
  Potem przyszedł okres pokoju... Ale na razie. 20 kwietnia 1955 roku rozpoczęła się wojna między III Rzeszą a Krajem Kwitnącej Wiśni wraz ze wszystkimi jej koloniami. Wojna była brutalna i trwała ponad dwa lata, ale wszystko zakończyło się zwycięstwem Niemiec.
  20 kwietnia 1959 r. Hitler przeprowadził referendum, w którym powstało jedno imperium na świecie - Trzecia Rzesza. I monarchię kierowaną przez Hitlera.
  A kiedy Führer zmarł w 1961 roku, jego synowi udało się objąć tron.
  W tym czasie ludzie polecieli na Księżyc i Marsa, a życie ludzkości wydawało się poprawiać.
  
  REWELACYJNE ODWOŁANIE WYBORÓW
  Jelcyn, po sensacyjnym sukcesie Partii Liberalno-Demokratycznej w wyborach w 1993 roku, posłuchał rady radykałów i unieważnił ich wyniki. W sam raz na Nowy Rok, nie pozwalając na spotkanie Dumy Państwowej. I stało się sensacją! Przed nowymi wyborami do Dumy Państwowej zaplanowanymi na 12 czerwca 1994 r. władza ustawodawcza przeszła do Rady Federacji. I był to ciekawy ruch taktyczny.
  W tym samym czasie Jelcyn nie zakazał LDPR, a zasady wyborów parlamentarnych pozostały takie same. I z pewnością stało się to mocną decyzją. Albo raczej kontrowersyjne. Ale cała siła propagandy spadła na partię LDPR. I było dużo błota. Chociaż z drugiej strony im bardziej skarcili, tym większa popularność. Zwolennicy Żyrinowskiego byli rozczarowani skradzionym zwycięstwem.
  I były zamieszki. Niezadowolona była też frakcja Jabłoka, która zyskała dobry procent. A "Kobiety Rosji", które pokazały rewelacyjny wynik, też nie są zbyt szczęśliwe. Ale "Wybór Rosji", dowodzony przez Gajdara, otrzymał posiłki. Jelcyn zdymisjonował umiarkowanego Czernomyrdina, który jednak wiele zapożyczył ze starego systemu i mianował na premiera Jegora Gajdara. Ten ostatni uzupełnił zespół o nowych reformatorów. I zebrał się silny zespół... Który zaczął upadać gospodarkę jeszcze żwawiej niż w prawdziwej historii. A prywatyzacja bonów była kontynuowana.
  Konfrontacja z władzami tylko narastała. A ocena Żyrinowskiego, pomimo wiader brudu, a może dzięki nim, wzrosła. Chociaż konkurencja wyborcza była znacznie trudniejsza. I było znacznie więcej partii, które zebrały sto tysięcy podpisów. I dużo więcej czasu dano na zbieranie podpisów. I to przyniosło efekt. W wyborach mogły wziąć udział czterdzieści cztery partie.
  A tym razem z płatnym czasem antenowym było gorzej. A podczas debaty telewizyjnej Vladimir Volfovich został aresztowany i wtrącony do Lefortova. Oskarżony o propagowanie nienawiści w książce The Last Dash South.
  Ale to jeszcze bardziej podniosło jego ocenę, chociaż nie dano mu głosu. I tak wybory do Dumy Państwowej odbyły się 12 czerwca 1994 roku. I od razu sensacja. W warunkach ostrej konkurencji partia LDPR zdobyła ponad czterdzieści sześć procent głosów w wyborach listowych. "Jabłoko", "Kobiety Rosji", "SPR", "rolnicy" nie przekroczyli bariery pięciu procent.
  Drugie miejsce zajęli komuniści, a trzecie "Wybór Rosji" dowodzony przez Gajdara. Kto pokonał ją pięć procent ....
  I większość na listach partyjnych Partii Liberalno-Demokratycznej. Tak, a w okręgach jednomandatowych, dodała partia Żyrinowskiego, zdobywając znacząco ponad sto mandatów. Ogólnie parlament okazał się bardzo opozycyjny i antyjelcynowski. A LDPR uzyskała w Dumie Państwowej większość, prawie konstytucyjną. I razem z komunistami i konstytucją.
  Ale jest też Izba Wyższa i sam prezydent. A Władimir Żyrinowski został zabrany bezpośrednio z celi do sali posiedzeń Dumy Państwowej. W ten sposób powstała nowa opozycja.
  Jelcyn miał władzę na mocy nowej konstytucji. A moc jest bardzo duża. Ale nie miał prawa rozwiązać Dumy Państwowej w pierwszym roku. Podobnie jak w ostatnich sześciu miesiącach jego prezydentury. A to poważna sytuacja.
  Ponowne unieważnienie wyborów parlamentarnych to już za dużo. A Jelcyn, po pewnym wahaniu, postanowił zaoferować Dumie Państwowej porozumienie w sprawie pokoju i harmonii.
  Władimir Żyrinowski zażądał w odpowiedzi na dymisję rządu i jego powołanie większością parlamentarną.
  To wywołało sprzeciw. A Duma Państwowa uchwaliła wotum nieufności dla rządu Jegora Gajdara i ogłosiła amnestię dla więźniów politycznych.
  I to było poważne. Jelcyn znalazł się w trudnej sytuacji. A jego stosunki z Dumą Państwową stały się wrogie. Chociaż przyjęto ustawę konstytucyjną o sądzie konstytucyjnym i telewizji parlamentarnej. A także kodeks cywilny. I znowu przegłosowano wotum nieufności dla rządu.
  Jelcyn podpisał ustawę o statusie posła. A jednak odprawił Jegora Gajdara.
  Prezydent Rosji zaproponował na premiera Jewgienija Primakowa. To mniej więcej odpowiadało każdemu. Ale Jelcyn niespodziewanie rozpoczął wojnę w Czeczenii. I spotkał się z negatywną reakcją Dumy Państwowej. I znowu to oddalił... Chociaż nie zgodnie z konstytucją.
  Ale znowu ogłosił nowe wybory parlamentarne... I odwołał Primakowa, mianując na jego miejsce Czubajsa.
  Ale sytuacja się skomplikowała... Znów wygrała Partia Liberalno-Demokratyczna, a nawet dodała głosy... I do tego czasu wybory odbyły się na nowych zasadach. Trzeba było zebrać więcej podpisów, wskazano przynależność partyjną posłów. A LDPR zdobyła większość konstytucyjną. A drugą partią byli komuniści. Reszta pięcioprocentowej bariery nie przyjęła.
  I znowu konfrontacja z Jelcynem. Okrutny na tle wojny w Czeczenii. I początek procesu impeachmentu.
  Jelcyn również stracił wsparcie armii z powodu wojny w Czeczenii. A Rada Federacji nie była po jego stronie.
  Ponadto zdrowie Jelcyna gwałtownie się pogorszyło i zachorował. A w Rosji ogłoszono nowe wybory prezydenckie.
  Władimir Żyrinowski był ich zdecydowanym faworytem.
  Jelcyn ledwo oddychał.... Tak więc sama władza wpadła w ręce Władimira Volfovicha.
  Ale potem odbyły się wybory i nowy prezydent w Rosji. Odziedziczył trudną spuściznę. A musiałem dużo zrobić. Ale za pomocą twardych środków Vladimir Volfovich Zhirinovsky podniósł państwo. A Rosja rosła coraz bardziej. W ciągu pięciu lat przywrócono poziom oszczędności sprzed reform. A pięć lat później Rosja podwoiła dochód narodowy, który był przed okresem reform.
  Ale Władimir Volfovich podjął się przywrócenia ZSRR. Białoruś jako pierwsza i dobrowolnie przystąpiła do Rosji. Potem Kazachstan, potem inne republiki Azji Środkowej, zwłaszcza gdy zostały zaatakowane przez talibów.
  Ukraina płonęła Majdanem, a Rosja przyszła jej z pomocą i uwolniła pomarańcze od władzy. A potem referendum i wstąpienie do ZSRR. Itp. Do 2015 roku Rosja przywróciła dawne granice.
  Ale to nie wystarczyło. Na południu ISIS przejęło Irak i Syrię oraz kilka innych państw. Volfovich zachęcał islamistów, pozwalając im przejąć cały Bliski Wschód.
  W 2016 roku Finlandia stała się częścią Imperium Rosyjskiego. A w 2020 roku, wykorzystując fakt, że Stany Zjednoczone tonęły w koronawirusie, a ISIS podbiło ziemie od Indii po Hiszpanię.... I zaczęła się wojna z tym kalifatem.
  Władimir Żyrinowski postanowił zrealizować swój wieloletni plan: ostatni rzut na południe.
  A armia rosyjska była wówczas najsilniejsza na świecie. A jej takni były po prostu świetne.
  Szczególnie piramidalny, stworzony według rysunków genialnego Olega Rybachenko. Były po prostu świetne...
  Samochód jest dwumiejscowy, a dziewczyny w nim leżały w piramidzie. Całość to tylko pięćdziesiąt ton, ale silnik elektryczny to pięć tysięcy koni mechanicznych. To takie szybkie maszyny, całkowicie nieprzeniknione dla wszystkich rodzajów pocisków.
  I pędzi na stanowiska bojowników Wielkiego Imperium ISIS. I dosłownie czyni cuda.
  Natasza, leżąc w tym czołgu z Zoją i strzelając z kilkunastu karabinów maszynowych, zauważyła:
  - Czy jestem super dziewczyną?
  Zoya pewnie odpowiedziała, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami:
  Wszyscy jesteśmy tutaj świetni!
  Kolejny czołg lecący wraz z Angeliką i Swietłaną również niszczy ogromną armię kalifatu.
  Dziewczyny uśmiechają się i śmieją:
  - Jesteśmy najfajniejsi ze wszystkich! I świętujmy sukces!
  I znowu powalają wrogów.
  Tak, dwóch czołgów nie da się przebić pod żadnym kątem. To dziewczyny w samochodach na najwyższym poziomie. I nie można ich złamać. Pociski i rakiety rykoszetują.
  Natasza mówi, kosząc Duszmanów:
  - Za ZSRR!
  Zoya, nokautując przeciwników, zgadza się:
  - Za Ojczyznę!
  Wojownicy powinni być zauważeni w walce. Vladimir Volfovich Zhirinovsky wiele odrestaurował z czasów ZSRR. Zwrócił Diamentową Gwiazdę Zwycięstwa Leonidowi Iljiczowi. Przywrócił Berię do stopnia marszałka ze wszystkimi odznaczeniami. Ustanowił zakony: Iwana Groźnego, Piotra Wielkiego, Mikołaja II, Aleksandra II i III, Dmitrija Donskoja.
  Ponadto Władimir Volfovich przywrócił pomnik Dzierżyńskiemu. Ustanowił Zakon Ilyi Muromets. To jest dla sportowców. Zakon został ustanowiony przez Michaiła Łomonosowa i Mendelejewa. I to też jest logiczne.
  Władimir Volfovich ustanowił także nagrodę literacką w wysokości dziesięciokrotnie większej niż Nagroda Nobla. I zrobił znacznie więcej.
  Jednym z jego pomysłów było założenie zakonu - "Ojczyzna", najdroższego ze wszystkich zamówień na świecie z rekordową liczbą diamentów. I to był pomysł. Dodatkowo projekt zamówienia był długo dyskutowany i zatwierdzany.
  I był nawet konkurs.
  Władimir Żyrinowski dokonał kilku innych zmian w przepisach wojskowych. Wprowadzono stopień generała brygady - niższy od generała majora, ale wyższy od pułkownika. A stanowisko generała generalnego znajduje się między generałem pułkownikiem a generałem armii. Pojawił się również nowy stopień oficerski: Premier Major. Między majorem a podpułkownikiem.
  Żyrinowski wprowadził kolejną rangę: podoficer. To sprawa między chorążym a młodszym porucznikiem. Pojawili się także kaprale. Pozostałe tytuły zostały zachowane.
  Władimir Żyrinowski ustanowił także tytuł supermarszałka, między marszałkiem a generalissimusem. I nowy tytuł Supergeneralissimo.
  Tak powstała heraldyka.
  Prezydent w referendum zniósł ograniczenia kadencji. I stał się wirtualnym dyktatorem. A wybory odbyły się prawie bez alternatywy. I osiągnęli obszar dziewięćdziesięciu dziewięciu procent z kucykiem. I tak się stało...
  W każdym razie odbyły się przynajmniej wybory, w których brało udział kilka kieszonkowych alternatyw. Hitler mianował się dożywotnim kanclerzem.
  Nawiasem mówiąc, Führer przegrał swój jedyny wybór, prezydenta, choć z przyzwoitym procentem i tocząc zaciekłą walkę. Mimo to Hitler nie ryzykował nowych wyborów.
  W 2020 roku Władimir Żyrinowski podbił nowe wyżyny i prowadził wojnę z islamskim kalifatem. A to jest kolosalna moc. A walki tam są bardzo zacięte.
  A samoloty walczą, nawet bezzałogowe. I jest fajnie i krwawo.
  Władimir Żyrinowski jest nowym przywódcą Rosji i dąży do dominacji nad światem.
  W bitwach biorą również udział latające spodki, których nie można zestrzelić.
  I latają na nich piękne Rosjanki.
  Na przykład Maria i Mirabela są takie fajne w bitwach.
  I wystrzeliwują lasery bojowe ze spodków. I palą oddziały ISIS, które są po prostu ogromne.
  Tak, to kolosalne imperium, które pochłonęło Azję po Indie, w tym Pakistan i Afganistan. I pół Afryki. A ile jest ludności i jaka to kolosalna liczba.
  Maria naciska przyciski joysticka gołymi palcami stóp i przebija najbliższy samolot wroga i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Mirabela wypala zbiornik laserem, a także potwierdza:
  - Będą nasze wspaniałe czasy i zwycięstwa!
  A dziewczyny się śmieją...
  I pokażą zęby, które błyszczą jak perły.
  Maria pamiętała czasy, kiedy była jeszcze małą dziewczynką i widziała Żyrinowskiego na wiecu. Zrobił na niej wrażenie. Ale jak tego nie oklaskiwać.
  Maria, kiedy aresztowano Władimira Volfovicha, wyjechała do Moskwy. Dziewczynka jak święta poruszała się boso. I pokonywał miasto po mieście.
  A jej bose stopy były tak pobite, a jej stopy były pocięte i krwawiące. Ale dziewczyna chodziła i chodziła. I przyjechał do Moskwy. Tam została umieszczona w sierocińcu. A potem odesłany do rodziców.
  I okazało się, że to dla niej hadżdż.
  Maria, podobnie jak Gerda, przeszła setki kilometrów. Po drodze błagała o jałmużnę, głodowała. A jej naga podeszwa tak bardzo bolała i swędziała, ale w końcu pokryła się modzelami i stała się twarda jak kopyto.
  Maria to pamiętała i teraz miażdżyła mudżahedinów.
  I nawet śpiewała, pisząc romans w podróży:
  Jestem Czarnobogiem, córką złego Boga,
  Tworzę chaos, sieję zniszczenie...
  Mojej wielkości nie da się przezwyciężyć,
  Tylko wściekła zemsta płonie w duszy!
  
  Jako dziecko chciałem dobrej dziewczyny,
  Pisała wiersze i karmiła koty...
  Wstałem wcześnie rano
  Nad nim trzepotały skrzydła cherubinów!
  
  Ale teraz wiem, czym jest zło
  Co czyni ten świat nieszczęśliwym...
  A co mówisz dobrze?
  Oto zniszczenie namiętnie kochane!
  
  I pokazała swój dziewczęcy zapał,
  Aby córka Boga stała się iskrząca ...
  Podbijemy przestrzenie wszechświata,
  Pokażmy siłę, bardzo potężną!
  
  Wielki Ojcze ten Czarnobog,
  Wprowadza chaos, wojny do wszechświata...
  Modlisz się do Svaroga o pomoc,
  W rzeczywistości zostajesz nagrodzony!
  
  Więc powiedziałem, ratuj Pana,
  Niech gniew zagotuje się w twoim sercu...
  Zbudujemy szczęście, wierzę w krew,
  Niech łono będzie wypełnione po brzegi!
  
  Kocham przebiegłość, podłość i oszustwo,
  Jak oszukać tyrana Stalina...
  Nie można się zawstydzić
  A ile mgły jest na świecie!
  
  Tutaj zasugerowałem zrobić mocny ruch,
  Jeden cios, by zniszczyć zło...
  Ale bardzo czarny Bóg się zakochał,
  We wszystkich sprawach, zarówno tych, jak i życia pozagrobowego!
  
  Jak okazałem się przyzwyczajony do zła,
  A w sercu wściekłości, wściekle odżywiony ...
  Zniknęło pragnienie radości, dobroci,
  Gdy tylko gniew przeniknął z piedestału!
  
  A co ze Stalinem - on też jest zły,
  O Hitlerze, więc nie ma mowy...
  Czyngis-chan był takim fajnym bandytą
  A ile dusz udało mu się okaleczyć!
  
  Więc mówię, dlaczego zachowywać się dobrze,
  Jeśli nie ma w tym najmniejszego interesu własnego ...
  Kiedy jesteś dzięciołem - twój umysł jest dłutem,
  I zniknęły, gdy głupie myśli!
  
  Więc mówię sobie i innym,
  Podawaj moc jak czarny atrament...
  Wtedy podbijemy bezmiar wszechświata,
  Fale przebiją się przez wszechświat!
  
  Sprawimy, że zło będzie tak silne
  Da wściekłości nieśmiertelność,
  Ci, którzy są słabi w duchu, zostali już zdmuchnięci,
  A my jesteśmy najsilniejszymi ludźmi, którzy w to wierzą!
  
  Krótko mówiąc, wszędzie staniemy się silniejsi,
  Wznieś miecz krwi nad wszechświatem...
  I nasza wściekłość będzie z nią też,
  Otrzymamy powołanie pełne przeznaczenia!
  
  Krótko mówiąc, jestem wierny Czarnobogowi,
  Służę tej mrocznej sile z całego serca...
  Moja dusza jest jak skrzydła orła
  Ci, którzy są z Czarnym Bogiem, są niezwyciężeni!
  
  BIAŁY TYGRYS CUB
  Mała grupa cyrkowa szła letnią krymską drogą. Pierwszy szedł boso, jasnowłosy chłopiec w wieku około dwunastu lat. Chudy, ale żylasty dzieciak w szortach i chodził w upale z nagim torsem. Żebra wystawały, ale żyły były jak drut, pod prawie czarnym od opalenizny skóry.
  Podążyła za nim dziewczyna. Jasnobrązowe włosy paliły się w słońcu jak przejrzała pszenica. Brwi dziewczyny są również jasne, a jej twarz, od kurzu i silnego oparzenia słonecznego, jest śniada jak u Cyganki. Ale rysy twarzy są bardzo piękne, tylko lekko spiczaste ze względu na szczupłość. Dziewczyna jest szczupła, w lekkiej bawełnianej sukience za kolana. A także boso, chociaż nie zazdrościsz tym, którzy nie mają butów, jeśli idą skalistą drogą Krymu. Nie tylko kamienie są ostre, ale i gorące w letnim słońcu.
  Ale dziewczynki i chłopak są przyzwyczajeni do bosych stóp w upale i zimnie, a ich brązowe nogi i zrogowaciałe podeszwy nie zwracają uwagi na takie drobiazgi.
  Za nimi przecina urocze stworzenie. Biały, ale z brązowymi paskami. Śliczny tygrys albinos. Także wychudzony, strasznie głodny, łapiący w biegu motyle i mruczący.
  Za ramionami dziewczyny znajduje się lira korbowa w rękach niektórych akcesoriów. Załadowany trochę i chłopak. Idą od rana. Chłopiec nadepnął na odłamek butelki. I poczuł ukłucie przez kalus, utykał. I tak gołe podeszwy są powalone, a modzele swędzą od ostrych, gorących kamieni.
  Dziewczyna uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Uważaj Oleżko! Czasami na drogach pojawiają się niespodzianki!
  Chłopiec warknął ze złością:
  - Tak, nic strasznego, nawet krwi! Ale czym nakarmimy Bimbo!
  Dziewczyna wzięła głęboki oddech i powiedziała:
  - Tak, tygrysek przeszedł! On potrzebuje mięsa! Resztki nie potrwają długo!
  Chłopiec odpowiedział z uśmiechem:
  - Jest wiele daczy z bogatymi ludźmi. Może wypijemy mięso. A ty, Olesya, również schudłeś ...
  Dziewczyna otrząsnęła się i zauważyła:
  - I mi to odpowiada! Zwinność nawet wzrosła!
  A dziewczyna podskoczyła i obróciła się na palcu. Olezhka gwizdnął z podziwem, a tygrysek warknął.
  Kilka lat temu byli w tej samej grupie cyrkowej, która skontaktowała się z Wolą Ludu i została pokonana. Olesya również wzięła udział i według plotek nawet zatrzasnęła generała. A teraz błąkała się po Rosji boso i niespokojnie. Zimą przenieśli się do Iranu, Iraku, gdzie wiosłowali po stromych zboczach i dawali przedstawienia. Latem pojechaliśmy do Rosji. Olesya znała kilka języków, w tym perski, i uczyła Olega.
  Zabawnie jest nawet chodzić po Iranie w zasłonie, ale boso. Zmiażdżyli show, a ostatnio zdobyli Bimbo. Również uciekinier, z jakiejś grupy. Bestia o rzadkiej urodzie, ale strasznie żarłoczna. Zapasy szybko trafiły do niego, chociaż tygrysiątka zebrały wiele osób. Ale w ostatnich dniach nadeszła ciemna passa dla grupy. Z jakiegoś powodu piękna dziewczyna, chłopiec i tygrysek albinos nie dostali pieniędzy. I głodowali. A co najgorsze, głód znosiły małe drapieżniki.
  Triumwirat usiadł na rozwidleniu. Olesya podzieliła między chłopca dwa małe ziemniaki, a cały chleb dał tygrysicowi. Zjadł go łapczywie i poprosił o więcej. Szkoda, że tak bardzo jęczy... Jak szczeniak. I jaki chudy.
  Olesya wstała stanowczo i uderzyła ją w nagie podeszwy:
  - Poszedł! Zabawmy panów!
  Już pierwsza dacza spotkała ich nieprzyjaźnie. Woźny nie chciał jej wpuścić i nazwał Olesię prostytutką.
  Za drugim razem było lepiej. Wpuściła mnie trzydziestopięcioletnia pani. Oleg przebrał się w sfatygowane rajstopy i zręcznie pogalopował. Olesia próbowała. Jej dziewczęca figura gimnastyczki jest bardzo zręczna. Bimbo niewiele wiedział, ale przeskoczył też przez obręcz, którą Olesya trzymała gołymi palcami, z utwardzoną podeszwą, ale nie tracąc gracji. Pani była bardzo zadowolona i zapytała Olega:
  - Jesteś dobrym klaunem!
  Chłopiec odpowiedział ze złością:
  - Nie jestem klaunem, ale akrobatą i trochę żonglerem!
  Pani zapytała:
  - Spalić!
  Oleg z przyjemnością zaczął rzucać przedmiotami. W zestawie długopis i grzebień leżący na stole.
  Pani uśmiechając się z zadowoleniem zapytała:
  - A ta kobieta jest twoją matką?
  Oleg potrząsnął głową.
  - Nie, mój partnerze!
  Pani skinęła głową.
  - Tak, jest za młoda... Masz rodziców?
  Chłopiec westchnął cicho.
  - Nie znam swoich rodziców!
  Pani westchnęła smutno i odpowiedziała:
  - Sierota! Cóż, mam jeszcze buty od starej pokojówki! Przynieś je!
  Lokaj, narzekając, wyszedł. Olesya uśmiechnęła się z zadowoleniem. Potem przyszedł lokaj. Buty były już zużyte i z połamaną skórą.
  Pani mruknęła:
  - Sam jestem zadłużony i niestety nie mogę dać więcej!
  Olesya wzięła buty iz rezerwą podziękowała pani. Potem opuścili domek. Dziewczyna mruknęła z oburzeniem:
  - Za takiego handlarza śmieciami nie da więcej niż pięciocentówkę. Na żądle! A ile czasu to zajęło!
  Oleg zauważył:
  To był długi dzień, chodźmy więcej!
  Na kolejnej daczy jeszcze mniej szczęścia. Zostali przyjęci, ale po występie dostali tylko talerz resztek ze stołu. Tygrys połknął je jednak żywcem. Przynajmniej taki zysk.
  Ale na czwartej daczy chłopcu pękła czeska czapka i musiał dalej występować boso, bez munduru. I dali mi tylko dziesięciocentówkę.
  Na piątej daczy nie wolno im było. Szóstego było kilkoro dzieci, które otoczywszy tygrysiątko, zaczęły wpychać do niego ciastka. Leczyli też Oleżkę. Głodny chłopiec z przyjemnością zjadł krem z czekoladą. Ale musieli pracować. Dzieci długo nie chciały puścić. Barin również przyjrzał się przedstawieniu. Szczególnie podobał mu się występ gimnastyczki Olesyi. Poprosił mnie o powtórzenie tego kilka razy. Potem też poczęstował dziewczynę ciastem. Trwało to długo, a słońce już zachodziło. A zapłacili tylko dwie hrywny.
  W końcu mistrz położył łapę na gołej nodze Olesi i zabulgotał:
  - Swoim wyglądem możesz zarobić duże pieniądze w inny sposób!
  Olesya spojrzał w górę:
  - Nigdy! Nie pójdę do panelu!
  Barman uśmiechnął się i zauważył:
  - Dziewczynce cyrkowej trudniej znaleźć dochodowego pana młodego niż damie łatwej cnoty.
  Olesya mądrze zauważył:
  - Ale miłość jest łatwiejsza!
  Ale dwadzieścia kopiejek to też pieniądze. Możesz już kupić im butelkę wódki. W każdym razie tygrysiątko dostało kawałek mięsa. Olesya sprzedała buty za siedem kopiejek. Mieli dosyć.
  Robi się już ciemno, a po daczy nie chodzisz. Olesya powiedziała do Olega:
  - Pójdziemy do pensjonatu?
  Chłopiec z przekonaniem skinął głową.
  - Nie pójdzie! Śmierdzi tam!
  Olesia zgodziła się:
  - A pijani włóczędzy przylgną do mnie. Znajdziemy dla siebie miejsce w jaskini, a przed pójściem spać popływamy.
  Chłopiec skinął głową. Kąpali się w pustynnym basenie. Woda była ciepła i słona. Oleg podziwiał postać Olesi, bardzo muskularną i smukłą. Jej ciało wcale nie wydawało się chude, ale było bardzo harmonijne. Opalona, gimnastyczka. Jak aktywnie grabi ręce i nogi. Jak pantera na polowaniu.
  Oleg przypomniał sobie pracę o Mowglim. Była śmieszna historia o chłopcu wychowanym wśród wilków. Coś podobnego do nich. Wędrujesz, ale jesteś wolny, widzisz tak wiele. Te same dacze są luksusowe, niektóre z fontannami i rzeźbami. Bardzo ładny. Zwłaszcza latem na Krymie. Podsumowując, lato to świetny czas. Zimą jest gorzej. Nawet w Iranie i Iraku w nocy jest zimno. Często poruszają się w nocy, aby się ogrzać, śpiąc na świeżym powietrzu.
  Po dostatecznej kąpieli chłopiec i dziewczynka zasnęli. Są młodzi, zdrowi, wyszkoleni. Śpią jak dzikie zwierzęta: mocno, nie zwracając uwagi na twardą powierzchnię. A co w sytuacji, gdy zdrowe ciało nie potrzebuje puchu. I bardzo dobrze jest spać na świeżym powietrzu.
  Ale w przeciwieństwie do zwierząt ludzie widzą sny... Oleg marzył o tym, jak został chłopcem kabinowym na pirackim statku i walczył. Z szablą atakuje angielskich żołnierzy w mundurach. Cięcie i rozdrabnianie wrogów. Tutaj chłopiec uderza bosą stopą w pachwinę. Podskakuje i miażdży Brytyjczyków. Przeskakuj między wrogami. Spadają, tną i okaleczają. A chłopak podnosi drugą szablę. Młyn prowadzi i bardzo po mistrzowsku. Chłopiec jest bardzo mądry...
  Ale sny są niejasne i pamiętasz z nich tylko wspólne cechy.
  Następnego dnia musisz znowu udać się do daczy. Co więcej, zostaną zabite, a tygrysiątko należy nakarmić.
  Dziewczyna próbowała wyglądać wesoło i uśmiechała się. Jest bardzo piękna, a drzwi stróża chętnie zostały dla niej otwarte. Ale tutaj służyli znacznie gorzej. W pierwszej daczy panowie chętnie oglądali swoją pantomimę. Pan szczególnie lubił oglądać migotanie nagich, muskularnych, opalonych nóg Olesi. Ale tutaj podawali tylko resztki ze stołu, którymi karmiono tygrysiątko.
  Długo trzymali ją w drugiej daczy, mistrz nawet pogłaskał dziewczynę po nodze. Pani poczęstowała Oleżkę ciastem. Dali mi ani grosza. Kolejne dwie dacze były puste - panowie nie przyszli.
  Olesya zauważyła oszołomiona:
  - Tak... Tu nie da się zbić fortuny!
  Oleżka mruknął ze złością:
  - Lepiej polować na rabunek! Bardziej opłacalny!
  Olesya w odpowiedzi podniósł wzrok i zaśpiewał:
  - Co za błękitne niebo. Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Kolejna dacza wyróżniała się ogromnymi rozmiarami i niesamowitym luksusem. Fontanny były złocone i tryskały wysoko w niebo. Przy wejściu stali luksusowo ubrani lokaje. Olesya była nawet zawstydzona jej bosym wyglądem. Starszy lokaj krzyknął:
  - Nie dajemy biednym!
  Dziewczyna odpowiedziała:
  - Jesteśmy cyrkiem! Rozproszmy smutek!
  Olesya gwizdnęła i podniosła bosą stopę. Biały tygrys podskoczył i śmiał się śmiesznie w powietrzu. Oleżka postawił obręcz, a Bimbo wsunął się w nią i ponownie odwrócił do góry nogami.
  Główny lokaj gwizdnął i mruknął:
  - Nie jest zły! Możesz przejść!
  Chłopiec i dziewczynka weszli do bramy. Wbiegł też biały tygrys. Pan kontynentu po prostu nudził się w swoim luksusowym pałacu w stylu wiejskim. Siedząc w altanie przed luksusowym stołem szlachetny szlachcic żuł tłuste mięso i popijał drogim winem ze złotego kielicha. Obok niego siedziała młoda, piękna kobieta w sukni ozdobionej klejnotami. Na werandę wyskoczyła około siedmioletnia dziewczyna w eleganckiej sukience i bardzo podobna do żony mistrza, tylko jej włosy były jaśniejsze.
  Mistrz spojrzał na Olesyę. Jest dokładnym przeciwieństwem żony. Blondynka kontra brunetka, szczupła, muskularna, szczupła sylwetka kontra pełnia. Skórka z ciemnej czekolady przeciw arystokratycznej bladości. Oczywiście szlachetny szlachcic chętnie obejrzał dziewczynę, jej bose stopy, wysokie piersi, szczupłą talię. Tak, pomyślał mistrz, moja żona przytyła. I to...
  Olesya i Oleg zaczęli wykonywać numery. Olesya tańczyła w jednej kombinacji, która tak bardzo podobała się mężczyznom. Oleg występował teraz w rajstopach i błyszczącej koszulce. Boso był nawet jakoś bardziej zręczny niż u Czechów. Chłopiec kręcił się, robił salta, skakał. Olesya podniosła go na wyciągniętej ręce. Biały tygrys przeskoczył przez obręcze, ręce i nogi, przeszedł przez nożyczki.
  Olesya zagrała też melodię na małej lirze korbowej. Chłopiec żonglował. Potem dziewczyna żonglowała, potem byli razem. Cyrkowcy byli zwinni, dużo kręcili. Olesya wykonała nawet podwójne salto i razem chodzili na rękach. Potem tygrysek ponownie przeskoczył przez obręcze, które Olesya trzymała gołymi palcami.
  Podczas występu dziewczyna kręciła się i co jakiś czas krzyczała z podziwu. Barin i jego żona klaskali powściągliwie. Ale było oczywiste, że byli szczęśliwi.
  Na koniec chłopak i dziewczynka zaśpiewali, a ich głosy są cudowne, pełne brzmienia. Potem Olesya wyciągnęła kapelusz, żeby zebrać pieniądze. Była taka piękna, ledwo ukryta w połączeniu. Mistrz kontynentu uśmiechnął się i zauważył:
  - Byłem jednak niegdyś żebrakiem z rodziny szlacheckiej. I udało mu się zostać milionerem i kupić sobie tytuł książęcy. Co może kiedyś i staniesz się bogaty!
  Olesya odpowiedziała z uśmiechem:
  - Dziękuję, Wasza Ekscelencjo!
  Barin zauważył sucho:
  - Ale marnotrawny, bogactwa nie zdobędzie! Dlatego proponuję sprzedać mi swoje małe zwierzątko.
  Olesya zmusiła się do uśmiechu i powiedziała:
  - Bimbo to nasz przyjaciel, nie jest na sprzedaż!
  Mistrz uśmiechnął się ze złością i zauważył:
  - Tak zwykle mówią, gdy chcą przebić wysoką cenę! Ale nie możesz mnie oszukać! Wiem ile! Oferuję chervonets, a nie pół tuzina więcej!
  Olesya pokręciła głową.
  - Przepraszam, sir, ale ten przyjaciel nie jest na sprzedaż! Nie za żadne pieniądze!
  Książę warknął ze złością:
  - Tak, powinieneś się cieszyć, że uwalniam cię od takiego ciężaru. Tygrys potrzebuje fortuny na wyżywienie. A kiedy dorośnie... Myślisz, że będziesz mógł wędrować po mieście z dużym i niebezpiecznym drapieżnikiem?
  Olesya była zdezorientowana. Rzeczywiście, czasami przychodziła mu do głowy myśl, co zrobić z Bimbo, kiedy dorośnie. Już teraz policja patrzy na nich z ukosa, ale co się stanie po kilku miesiącach?
  W każdym razie Bimbo będzie musiał się wkrótce rozstać. Dziesięć rubli to też pieniądze. Możesz kupić szczeniaka i go wyszkolić. Pies je mniej i można z nim podróżować przez rok. Zaoszczędź trochę pieniędzy i może otwórz jakiś biznes. Albo wyskoczyć w małżeństwie... Jest piękna, zorientowana.
  Olesya zawahał się, zdrowy rozsądek podpowiadał, że księciu lepiej byłoby z tygrysiątkiem niż głodować z wędrowną grupą. A jeśli rozstajesz się z drapieżnikiem, lepiej zrobić to teraz, gdy nadarzy się taka okazja.
  Ale wtedy córka mistrza, dziewczyna z haftowanymi perłami kokardkami, wierzgała nogami i krzyczała:
  - Chcę tygrysa! Chcę białego tygrysa!
  Książę machnął ręką i uderzył pięścią:
  - Zamknij się! Teraz robię interesy!
  Żona wykrzyknęła:
  - Nie krzycz na dziecko!
  Dziewczyna była oczywiście zepsuta i nie bała się. Ale odskakując do tyłu, pisnęła ciszej:
  - Kup tatusia! Kup tygrysiątko...
  Żona zwróciła się do córki z uśmiechem:
  - To zwierzę może być niebezpieczne... To drapieżnik i zjada małe dziewczynki!
  Mistrz złamał palce i powiedział:
  - Ostatnie słowo to piętnaście rubli! Padnij jeszcze na kolana, nie dodam!
  Olesya kłaniając się zapytała:
  - Czy możemy przejść na emeryturę, Ekscelencjo?
  Książę warknął:
  - Nie! Pytam po raz ostatni, czy za piętnaście rubli rozdajesz tygrysiątko?
  Olesya pokręciła głową. Mistrz kontynentu sarkastycznie zapytał:
  - Jak masz na imię?
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - Olesiu.
  Książę uśmiechnął się złowieszczo.
  - Czy masz paszport? Pokażmy!
  Olesya wzdrygnęła się i zbladła. Książę klasnął w ręce i krzyknął:
  - Weź je i wezwij policję! Ukradli mojego tygrysa i pierścionek z brylantem!
  Dziewczyna wykrzyknęła z zachwytem:
  - Brawo tato!
  Olesya została zaatakowana przez lokajów. Dziewczyna nie stawiała oporu. Ona i Oleżka zostali związani linami i zamknięci w piwnicy. Wkrótce przybyła również policja.
  Po wysłuchaniu księcia założyli Olesi i Olega kajdany na ręce i stopy. Ponadto miały specjalne rozmiary dla dzieci. W którym przykuwano nieletnich złodziei.
  Następnie dziewczynka i chłopiec zostali zabrani do więzienia. Tam zostali podzieleni. Olega wrzucono do piwnicy, gdzie było już kilkunastu zakutych w kajdany chłopców, a Olesyę wrzucono do celi z kobietami. To nie było słodkie. W celach smród, zamiast latryny jest dziura w podłodze, jest wilgotno i półmrocznie. Chłopców trzymano w kajdanach, co jest bardzo niewygodne. Ręce i stopy są zakute w kajdany. W ciasnej komorze trudno się poruszać. Karmili tylko chlebem i wodą, czasem dawali zgniłe owoce.
  Siedzieli tam do procesu. Wtedy na chłopców czekała albo ciężka praca, albo więzienny schron. Kobiety także do ciężkiej pracy na Syberii, do Azji Środkowej na zbiory bawełny lub do więzienia za pracę w dowolnej fabryce żywności rządowej. A przed rozprawą możesz siedzieć według uznania władz. Oprócz tego wychłostano także więźniów.
  Olegowi i Olesi kazano jednocześnie zostać wychłostany. Chłopca i dziewczynkę rozebrano do pasa i wyciągnięto na kozy. Byli otoczeni przez dwóch policjantów. Strażnicy moczyli pręty w moździerzu. Machali w powietrzu, strącając kropelki. A potem natychmiast, na komendę, chłopcy i dziewczęta uderzyli w plecy. Olesya i Oleg mocno zacisnęli zęby, żeby nie krzyczeć. Zmierzono lanie. Policja miotała się z umiarkowanym entuzjazmem, po prostu wykonując swój obowiązek. Chłopiec i dziewczynka, ciężko oddychając, wytrzymali. Po kilkunastu ciosach skóra pękła i kapała krew. To było bardzo bolesne.
  Komendant, który przepisał sto ciosów, uśmiechnął się. Jeśli kopyta ukaranych zostaną wyrzucone, taki jest los Boga. Wtedy świeci ciężka praca przez całe życie. Za kradzież na szczególnie dużą skalę, za zamach na życie księcia oraz jego żony i córki. I wtedy też okazało się, że szukali Olesi jako wspólnika w zabójstwie gubernatora. W każdym razie dziewczyna zostanie wywieziona na zawsze na Syberię. Jak mała dziewczynka. Więc może lepiej być poniewieranym.
  Oleg i Olesya odważnie znosili wszystkie sto ciosów bez utraty przytomności. Ale ich plecy zamieniły się w krwawy bałagan. Następnie ponownie założyli im kajdany i wtrącili do więzienia.
  Chłopcy-więźniowie, grzechocząc kajdanami, kładli słomę na pobitego Olega. Plecy dwunastoletniego chłopca zostały brutalnie pocięte.
  
  Chłopak z cyrku nawet żartował:
  - Więc moje plecy będą jeszcze silniejsze!
  Starszy chłopak w celi zauważył z szacunkiem:
  - Dobra robota, nie krzyczałeś! Prawdziwy mężczyzna!
  Oleg odpowiedział:
  Nie zadowolę ich!
  Olesya też nie jęknęła. Leżała na słomie w celi dla kobiet. Większość dziewcząt w nim była młoda, w strzępach, niektóre brzękły łańcuchami. Umyli plecy Olesi, żeby się nie zaraziła.
  Olegowi przyniesiono państwowy chleb i wodę. A dozorczyni nalewała mleka. Pobity chłopiec został pobity dublerem, który przyniosła bosa dziewczyna i poczuł się lepiej. Potem zasnął mocno, ignorując ból.
  Śniło mu się, że wraz z Olesią bronili Sewastopola podczas szturmu: wojsk brytyjskich, francuskich i tureckich.
  Chłopiec przynosi pociski do armaty. A ona strzela. Olesya wskazuje, opierając się na nagich, rzeźbionych nogach. Obok niej są inne dziewczyny.
  Wszyscy boso, w podartych sukienkach, ledwo zakrywając ich ciała. Wszystkie dziewczyny są opalone i bose.
  Ich zakurzone obcasy błyszczą pod nosem chłopca. Oleg jest podekscytowany.
  Działo wystrzeliwuje pociski odłamkowe odłamkowo-burzące. I zmiata masę piechoty armii alianckiej. I próbują iść do przodu.
  A ze strony rosyjskiej walczy cały pułk dziewcząt. I wszyscy są boso, półnadzy i bardzo piękni.
  I walczą jak bohaterowie. Dokładniej, piękni bohaterowie z gołymi nogami. I dobrze strzelają. A gołymi palcami rzucają granaty o śmiertelnej sile.
  Oksana, walcząc, śpiewała:
  - Za ojca-króla! Nie wygramy na próżno!
  A jej goła pięta rzuciła śmiertelną bombę. I rozerwał masę bojowników armii alianckiej.
  Dziewczyny chronią Malakhovy Kurgan: kluczowy punkt w obronie Sewastopola. A walki są bardzo brutalne.
  Sam Oleg wraz z dziewczynami celuje z pistoletu i strzela w środek nacierających oddziałów angielskich.
  Wtedy chłopiec zaśpiewał:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  A jej nagą, dziecięcą stopą rzuca wielki, niszczycielski granat.
  Oksana zaćwierkała, mrugając do swojego partnera:
  - Cóż, jesteś dobrym chłopcem!
  Oleg zachichotał i odpowiedział:
  - Co mogę powiedzieć? Wojna jest zawsze zła, jeśli nie zostanie ostatecznie wygrana!
  A chłopak znowu, nagi, dziecinny, z okrągłą piętą, rzucił granat o śmiercionośnej mocy.
  Inna dziewczyna, Natasha, napisała na Twitterze:
  - Rozerwę to na strzępy!
  Oksana rzuciła bosą stopą niszczycielski, domowej roboty worek trocin i powiedziała:
  - I wjedź do trumny!
  Dziewczyna Augustyna również strzela z armaty. Śpiewający śrut skoszony wzdłuż linii Brytyjczyków.
  Rudowłosy wojownik pisnął:
  - Za Ojczyznę do końca!
  Swietłana również walczy z całych sił. Dziewczyna używała wirującego działa z wieloma lufami. A ona przewijała się, kosząc jednocześnie szeregi angielskich i tureckich szeregów.
  Zoya też walczy, ta dziewczyna ze złotymi włosami. I jak bije wroga i nokautuje wielu wrogów.
  I ćwierkanie:
  - Chwała rosyjskiemu carowi!
  A gołymi palcami ponownie rzuci granat o śmiercionośnej mocy. I zabij wielu przeciwników.
  Tutejsi wojownicy odznaczają się wielką urodą i erotyzmem. A także rzucają śmiercionośne ładunki z trocin z katapult, dosłownie rozrywając wszystkich na strzępy. A bomby trocinowe są bardzo zabójcze.
  Natasza krzyczy i potrząsa nagim sutkiem:
  - Chwała Rosji!
  A gołą piętą ponownie rzuca to, co niesie zniszczenie i zniszczenie, rozrywając pułki wojsk alianckich.
  Ten kopiec ma kluczowe znaczenie. Zawiera klucz do obrony cytadeli.
  A dziewczyny o tym wiedzą i walczą rozpaczliwie. A dziewczyny są bardzo piękne, umięśnione i seksowne.
  A ich mięśnie grają i migoczą jak fale na wodzie. A to bardzo agresywne dziewczyny.
  A jeśli walczą, lepiej nie zaczynać od nich. A potem naprawdę to wezmą i rozerwą.
  Olesya, rzucając granatem bosą stopą, mówi:
  - Komunizm na zawsze z nami!
  I jak się śmieje! Powiedzmy, że dziewczyna walczy. A jeśli zacznie kosić przeciwników, to nie przestanie.
  Natasza strzelając do wrogów śpiewała:
  - Sławnie miażdżymy wroga,
  Niech będzie wynik grobu ...
  I nagle robi się tak cicho
  Kopnijmy dziewczyny!
  A Brytyjczycy wycofali się. Ale oto perły Turków. I znów spotykają się z działami, które doszczętnie niszczą wrogów.
  Zoya wzięła go i zaśpiewała, rzucając gołymi palcami morderczy prezent śmierci:
  - Czarny kruk, biały łabędź, to dobrze!
  Jeśli jesteś wartościowy w życiu - to dobrze!
  I znowu naga pięta dziewczyny uruchomiła coś bardzo zabójczego i kolosalnie destrukcyjnego.
  Augustyn, strzelając do przeciwników, logicznie zauważył:
  - Kolosalne zwycięstwa, chodź po nas!
  I gołymi palcami u nóg ponownie wyrzuciła morderczych i sprowadzających śmierć.
  Swietłana, strzelając do sojuszników i Turków, zauważyła:
  - Moja siła nie minie!
  A jej bosa pięta ponownie wystrzeliła to, co rozdzierało mięso na strzępy.
  Natasza, strzelając, zauważyła:
  - Wierzę, że cały świat się obudzi!
  A jej bosa stopa rozpocznie kolosalne zniszczenie.
  Walka toczy się z wielkim zapałem. Anglicy odbudowują swoje nieuporządkowane szeregi i ponownie je porzucają.
  Bitwa rośnie jak pożar.
  Chłopiec Oleg strzela i śpiewa:
  - Moja święta ojczyzno,
  W morzu miłości i zimowych polach...
  Jesteś od końca do końca
  Jestem chłopcem-orłem, a nie wróblem!
  I znowu huczy bitwa, a fala rozbryzguje się i toczy na pokładzie.
  A dziewczyny jak wystrzelić bombę z katapulty. A angielska fregata, po otrzymaniu obrażeń, przewraca się.
  Olesia śpiewała:
  - Jestem dziewczyną, a nie kotem,
  Żyje we mnie teraz
  ogromny hipopotam,
  I lampart!
  I znowu bosa stopa dziewczyny rzuca na śmierć coś śmiertelnego. I dość przerażające.
  Natasza filozoficznie zauważyła:
  - Rosja zawsze nie jest gotowa na wojnę!
  Augustyn, rzucając granatem bosą stopą, zapytał:
  - I dlaczego?
  Zoya syknęła, obnażając zęby:
  "Bo kiedy jest gotowa, nie ma głupców, którzy mogliby z nią walczyć!"
  Swietłana zaśpiewała w odpowiedzi:
  Nie ma już pięknej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  Nie ma piękniejszego kraju we wszechświecie -
  Cały wszechświat, pochodnia światła Rusi!
  A dziewczyna śmiała się głośno... I znowu bosą stopą, jakby wystrzeliwała śmiertelny prezent śmierci. I wzięła wielu przeciwników i rozerwała ich na raz.
  Olesya zauważyła, bawiąc się mięśniami brzucha:
  - Jestem dziewczyną bardzo wyrównaną, nie prostą!
  A ona pluje... I tuzin tureckich żołnierzy upadło z jej plucia. I to było straszne.
  Oleg agresywnie zauważył:
  - Wierzę, że pokonamy wrogów!
  A z nagiej pięty dziecka wyleciał prezent śmierci.
  Walcząc, Olesya ćwierkała:
  - Przenajświętszy komunizm niech będzie z nami!
  A gołe palce dziewczyny rzucały morderczymi i destrukcyjnymi.
  Natasza machnęła ręką. Dziewczęta wystrzeliły salwę broni i odcięły kilka linii. Potem się śmieją:
  Co za błękitne niebo
  Pokonamy wroga rabunku...
  Lew i orzeł nie potrzebują noża
  Zmiażdżysz go słowem wesz,
  A potem siejesz żyto!
  Wojownicy są naprawdę wspaniali, mają perłowe zęby i generalnie super.
  Zoya strzelała z dział wielolufowych i pisnęła, obnażając zęby:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo!
  Augustyn, kosząc przeciwników, ćwierkał:
  - Imperialna flaga do przodu! Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczęta, kontynuując ostrzał i koszenie wojsk aliantów, bez przerwy śpiewały:
  - Nikt nas nie zatrzyma
  Nic nas nie pokona...
  Dziewczyna również zostanie bohaterką,
  A ona ma miecz i tarczę!
  Swietłana chętnie się z tym zgodziła i rzuciła kolejny dar śmierci swoją nagą, wyrzeźbioną stopą, rycząc:
  - Jest miecz i tarcza!
  Walcząca dziewczyna tutaj. Wobec niej każda metoda jest bezsilna!
  Wojownicy to cały pułk, więc wszyscy są zmiażdżeni przez ich waleczność. I bardzo aktywnie kosą wrogów.
  Zoya, obnażając zęby, zauważyła:
  - Musisz walczyć o Matkę Rosję!
  A jej nagi, okrągły obcas był kolejnym darem śmierci dla obcych rati.
  
  INNY WYBÓR ROSJI W 1994 ROKU
  Jelcyn postanowił dotrzymać słowa i przeprowadzić przedterminowe wybory 12 czerwca 1994 r. W końcu to obiecał, a nawet wydał podobny dekret. Co więcej, Jelcynowi wydawało się, że triumfuje. Dlatego nawet w konstytucji z 1993 r. napisano, że wybory odbędą się 12 czerwca 1994 r., ale odliczanie uprawnień na mocy nowej konstytucji rozpocznie się od tego roku, więc Jelcyn teoretycznie otrzymuje mandat na kolejne osiem lat! Nikt jednak nie spodziewał się, że Władimir Żyrinowski wypadnie w wyborach parlamentarnych tak dobrze, że stanie się głównym przeciwnikiem Borysa Nikołajewicza. I poważny wróg. Co w przeciwieństwie do komunistów nie wiąże się z dawnymi błędami i porażkami, a może strzelać kapitałowo.
  Jelcyn nie mógł już jednak odzyskać sił, ponieważ wybory z 12 czerwca 1994 r., wraz ze zmianą poprzedniej kadencji, zostały zapisane w tymczasowym przepisie konstytucji i potwierdzone referendum. I nie możesz tego tak po prostu zmienić. A teraz musisz iść do urn, kiedy masz najgroźniejszego konkurenta. I nie zwykły komunista, ale kto? Faszystowski? W każdym razie Jelcyn musiał zmierzyć się z czymś nowym. I walka okazała się poważna.
  Przede wszystkim informacyjny. A uwaga mediów skupiła się na Jelcynie i Żyrinowskim. Natychmiast nastąpiła wymiana ciosów. I tutaj Jelcyn miał wady rządu. W tym wysoka inflacja i kolosalny spadek produkcji. A także wzrost przestępczości. A Jelcyn miał problemy zdrowotne. A potem spróbuj wygrać wybory.
  Władimir Żyrinowski, czując się zainspirowany, był na fali. A część mediów aktywnie go wspierała.
  Ponadto doszło do rozłamu w elicie. Niektórzy oligarchowie uważali Żyrinowskiego za swojego i burżuazyjnego przywódcę. I dlaczego jest gorszy od Jelcyna? Czy czas zmienić konie? Co więcej, Jelcyn jest naprawdę chory i wyczerpany, jest wstrętną i pijaną osobą.
  Zgłosili się również inni kandydaci. Ustawa o wyborach prezydenckich nie została jeszcze uchwalona. A wybory odbywają się według starych zasad: zbierz sto tysięcy podpisów.
  Jelcynowi doradzono, aby nie zmieniał zasad. Niech będzie więcej kandydatów na prezydenta. Będą przeklinać więcej, zmiażdżą protestacyjny elektorat. Może jest to bardziej opłacalne dla pojedynczego kandydata z władz. Aby wszyscy niezadowoleni zostali rozproszeni pod różnymi nazwiskami. A wszyscy mieli mniej czasu na kampanię.
  Jest więc wielu kandydatów. Oczywiście przede wszystkim sam Władimir Żyrinowski. Potem Yavlinsky. Również Ziuganow. A nieco później generałowie Rutskoi i Makaszow zwolnieni na mocy amnestii. Następnie Warennikow objął stanowisko prezydenta. I Barkaszow, którego uważano za faszystę. Zarejestrowany bez problemów: niech Żyrinowski zbierze więcej głosów.
  Czasu na zbieranie podpisów jest sporo i zarejestrowano przyzwoitą liczbę kandydatów. A Ałła Pugaczowa wbiła się w prezydenturę Rosji. I wiele więcej. Na przykład Jurij Własow i Anatolij Karpow. Cała kawalkada rzuciła się na tron. W sumie 39 kandydatów przeszło rejestrację i zebrało tutaj podpisy. A było ponad dwieście osób, które chciały.
  Zespół Jelcyna zachęcił nawet dużą liczbę kandydatów. Obecny rząd nie spodziewał się zwycięstwa w pierwszej turze. Ale żeby zmiażdżyć opozycję, a przede wszystkim zmusić Żyrinowskiego do rozwiązania - proszę!
  Ziuganow nie był wówczas jeszcze znanym i rozpoznawalnym politykiem. A Aleksander Lebed nadal pozostał w czternastej armii. Chociaż chcieli go wyciągnąć, generał wpuścił mgłę. I najwyraźniej zdecydował, że jego czas jeszcze nie nadszedł. Wśród kandydatów pojawił się również Mavrodi, szef MMM. On też zyskiwał na popularności, podobnie jak szef Hermesa. Władimir Bryntsałow również został prezydentem. Ale jego towarzystwo było dość spokojne i nie zapalił się, w przeciwieństwie do wyborów z dziewięćdziesiątego szóstego roku. Do tej pory nominalnie Jelcyn był na pierwszym miejscu w rankingu, ale dane z sondaży pokazały ich zawodność.
  Władimir Volfovich Zhirinovsky został przedstawiony w negatywnym świetle, ale czarny PR również mógł grać na jego korzyść. Yavlinsky był trzeci w rankingu, ale jego popularność spadała. Również liberał, nawet jeśli opozycja nie jest popularna.
  Rutskoy został zarejestrowany, a jego ocena nieco wzrosła. Khazbulatov nie poszedł na wybory. Na prezydenta kandydował także Iosif Kobzon. Jego nominacja wywołała wiele kontrowersji i bezpośrednich starć. Nagle na prezydenturę Rosji udał się również burmistrz Petersburga Anatolij Sobczak. Nominacja ta spotkała się z negatywną reakcją: elektorat nomenklaturowy uległ rozproszeniu. A to obniżyło ocenę Jelcyna.
  Jednak Anatolij Sobczak zasugerował, że wycofa się na korzyść Jelcyna. Borys Fiodorow i Szachraj również kandydowali na prezydenta. Ale to też nie są najwybitniejsi politycy.
  Chociaż także z zespołu Jelcyna. A także dano im do zrozumienia, że powinni wycofać się na czas.
  Wybory więc przebiegły dosyć wesoło iw drugiej turze również doszło do intrygi.
  Ale Władimir Żyrinowski był w centrum uwagi i cały czas o nim rozmawiali. I jakoś oczywiste jest, że stał się faworytem wyścigu. Tak, i wydawało się, że Jelcynowi bardziej opłaca się zdobyć tę odrażającą osobowość w drugiej turze niż mniej szkodliwy i młodszy ekonomista Jawliński. Albo nawet Ziuganowa, a jeszcze bardziej Sobczak. Chociaż Żyrinowski wtedy rósł, a jego popularność przeszła przez dach, a ludzie gromadzili się na stadionach.
  A propaganda, że jest faszystą, gra wręcz na rękę: ludzie tęsknili za zamówieniem i marzyli o mocnej ręce. Tak, i demokracja z bałaganem, wielu jest zmęczonych.
  Więc wybory były tutaj pięćdziesiąt pięćdziesiąt. A Żyrinowski zdobył punkty. Wszczęcie przeciwko niemu postępowania karnego również zwiększyło jego popularność. Do tego próby zamachów, które wywołały intrygę i podniosły notowania. Szczególnie ukryty.
  A to jest poważne ... Ogólnie media w tym czasie pracowały nad obrzucaniem Żyrinowskiego błotem, ale niektórzy z nich również byli na nim. I skupiona uwaga. Coś przypominającego dziewięćdziesiąty szósty rok: Ziuganow przeciwko Jelcynowi. Ale Ziuganow miał poważną wadę: przeszłość jego partii. Jest to zarówno chwalebne, jak i porażka. A w pamięci ludzi długie kolejki i puste półki z czasów rozwiniętego socjalizmu były jeszcze zbyt świeże. A zwłaszcza oczywiście czasy Gorbaczowa z kuponami i kartami. A ludzie nie chcą wracać do przeszłości. A Żyrinowski obiecuje im wspaniałą przyszłość, która kusi i przyciąga na serio.
  A sytuacja staje się coraz trudniejsza. I zbliżają się wybory. A Władimir Żyrinowski nadal błyszczy.
  Czas płynie tak szybko, że nawet nie masz czasu, aby spojrzeć wstecz. A potem nadchodzi dzień głosowania. Pierwsze dane pochodzą ze wschodu. A Władimir Żyrinowski prowadzi. Ponadto Jelcyn i Ziuganow walczą o drugie miejsce. A to bardzo trudna walka.
  Ale ostatecznie Jelcyn wyprzedził Ziuganowa kosztem Moskwy i zajął drugie miejsce. Ale różnica w pierwszej rundzie była znaczna. A Jelcyn miał niewielkie szanse na wygraną. Ale nie wszystko było na korzyść urzędującego prezydenta. Który jest wyraźnie stracony, przegapiwszy tak miażdżący cios. Niemniej Jelcyn nigdy nie pojawił się na telewizyjnej debacie. Wybory były bardzo ciekawe. Ziuganow, który stał się trzecim, poparł Żyrinowskiego. Ałła Pugaczowa również wspierała Żyrinowskiego. I Kobzon Jelcyn. Taki był rozłam.
  Rutskoi wyzywająco zachowywał neutralność. Reszta została podzielona i wezwała do głosowania na różne sposoby. Ale Jelcyn nie czekał na jednoznaczne poparcie. I nie wszyscy wypowiadali się na jego korzyść.
  Wybory były więc bardzo nerwowe. Ale Żyrinowski był zdecydowanym faworytem. I to był naprawdę znak.
  A potem odbyła się druga tura... Od samego początku, od liczenia głosów, Władimir Żyrinowski wyszedł na prowadzenie i utrzymał się do końca, zdobywając ponad siedemdziesiąt procent głosów. A Jelcyn został zmuszony do odejścia. Tak zakończyła się jego era.
  A Władimir Żyrinowski został prezydentem. Otrzymawszy trudne dziedzictwo. W tym spadek produkcji i Czeczenii oraz szereg innych problemów. I rozpoczęła się nowa era rosyjskiego odrodzenia. Na początku nie wszystko się ułożyło dla Żyrinowskiego. Ale wkrótce przemysł zaczął działać. Zaczęto produkować bardziej zaawansowane rodzaje broni, zaczęły się represje wobec skorumpowanych urzędników i innych złodziei. Wiele zostało zmienionych i przebudowanych.
  Władimir Żyrinowski nie ukrywał, że ustanowi dyktaturę, a nawet zakazał działalności wielu partii i ruchów. Rozpoczęła się przymusowa agitacja i modernizacja.
  Jednocześnie zniesiono sankcje z Iraku, co doprowadziło do gwałtownego wzrostu cen ropy. I zrobiono znacznie więcej. Bezrobocie szybko zniknęło i nastąpiło prawdziwe ożywienie.
  Miejsca pracy powstawały w szybkim tempie. A kraj prosperował coraz mocniej. Władimir Żyrinowski został wybrany na drugą kadencję, uzyskując świetny wynik w pierwszej turze. I kontynuował odrodzenie Rosji.
  Jednym z pierwszych kroków była integracja z Białorusią. I udało się to znakomicie. Wtedy zdecydowano o włączeniu do składu Rosji i Kazachstanu.
  A podczas wojny 1999 Jugosławia stała się częścią Rosji i została uratowana.
  A potem były dodatkowe podboje. A nowe kraje były częścią Rosji.
  Do 2008 roku Rosja odbudowała się w granicach ZSRR. Ale to już inna historia.
  
  WIĘCEJ PORUSZÓW PRZEWIDUJĄCYCH Führera
  Hitler okazał się trochę mądrzejszy i bardziej dalekowzroczny. A już w czterdziestym pierwszym roku zaryzykował i przeniósł kilka dodatkowych dywizji do Rommla z Francji do Afryki.
  Genialny dowódca przeprowadził szybką ofensywę i biorąc Tołbuka najechał Egipt. I nie dając Brytyjczykom przerwy, zdobył Aleksandrię i Kanał Sueski. Następnie wojska niemieckie triumfalnie wkroczyły do Iraku i zajęły Kuwejt.
  Uzyskano dostęp do ropy, ale Niemcy zostali pobici pod Moskwą. A Führer rozpoczął ofensywę, jak w prawdziwej historii na południu. Zwycięstwa Rommla z pewnością wpłynęły na nastrój. A w sierpniu Turcja przystąpiła do wojny z ZSRR. Potężny cios Imperium Osmańskiego na pozycje Armii Czerwonej okazał się śmiertelny. Wojska radzieckie miały znaczną przewagę liczebną i wycofały się. Batumi zostało zajęte, a Erewan został otoczony.
  Znaczące siły Armii Czerwonej zostały skierowane z północnego Kaukazu. A Niemcom udało się przedrzeć na Morze Kaspijskie. I odcięli armię sowiecką drogą lądową. I okazało się to poważnym roszczeniem. A Rommel zaatakował ją wraz z wojskami tureckimi. I zaczął przebijać się do Baku. Tak, to poważna sprawa.
  Japonia na tym świecie radziła sobie nieco lepiej w bitwie o Midway. I uniknął porażki. Ale nie mogła budować na swoim sukcesie i nie zdobyła Archipelagu Hawajskiego. A to miało wpływ na przebieg wojny na Pacyfiku. Ale Kraj Kwitnącej Wiśni również uniknął porażki. Nie odważyła się jednak otworzyć drugiego frontu.
  Niemcy nie byli w stanie zająć Stalingradu w ruchu, ale odcięli Armię Czerwoną przez Morze Kaspijskie. I zaczęli rozwijać ofensywę na południe. I udało się... Niemcy jako całość walczyli dość umiejętnie. I nie brali udziału w przedłużających się bitwach pod Stalingradem, ale ruszyli na południe wzdłuż Wołgi.
  Poruszanie się w górach jest niewygodne, a Fritz woleli atakować wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. I im się udało.
  Pilot Luftwaffe Marcel okrył się chwałą w bitwach z Brytyjczykami i został przeniesiony na front wschodni. Tam nadal siłą zdobywał konta, miażdżąc wrogów. I było świetnie.
  W ZSRR Marsylia była nazywana czarnym diabłem. Boleśnie szybko zdobywał konta. I nie jako myśliwy, ale wpada w tłum żołnierzy i niszczy samoloty.
  Ofensywa wojsk sowieckich pod Stalingradem tym razem nie powiodła się, więc Niemcy byli na nią przygotowani. Naziści byli w stanie odeprzeć próbę operacji Rżew-Sychow, na którą rzucono kolosalne siły.
  A zimą naziści już zbliżali się do Batumi. A sytuacja stała się krytyczna.
  Przebiegły Stalin zaoferował Hitlerowi osobny pokój na dowolnych warunkach.
  Uznał, że dalsza kontynuacja wojny jest bezcelowa i przyniesie tylko nowe ofiary i straty.
  Hitler zgodził się, ale postawił bardzo trudne warunki: zrezygnuj z całego Kaukazu, ziem nad Wołgą, a także Karelii i miasta Archangielska. Do tego wypłata rocznych reparacji, darmowe dostawy surowców i żywności oraz transfer całego sprzętu wojskowego do III Rzeszy. A potem granice są rysowane wzdłuż linii frontu.
  Stalin zgodził się z tym. Pomimo surowości takich warunków. I Niemcy faktycznie wygrali. Stalin zagwarantował też zakończenie wojny partyzanckiej i zwrócił kilku jeńców. Dodatkowo ZSRR przekazał również swoje rezerwy złota III Rzeszy.
  Hitler dostał dużo, ale wciąż był front zachodni. I trzeba było pomóc Japonii.
  Przede wszystkim Führer postawił Franco ultimatum i pozwolił wojskom niemieckim udać się na Gibraltar. Miasto-cytadela została zdobyta w ciągu dnia w wyniku przelotnego szturmu. Potem naziści zaczęli posuwać się naprzód, podbijając Afrykę przez Maroko. I absolutnie się udało. Ich oddziały były zarówno silniejsze, jak i bardziej gotowe do walki.
  Tygrys okazał się bardzo udanym czołgiem, który po prostu zaszokował wojska brytyjskie. I trząsli się ze strachu.
  Niemcy wiosną 1943 r., pokonując słaby opór jednostek brytyjskich, zdobyli całą Afrykę francuską. A potem latem przenieśliśmy się na południe. Führer chciał zdobyć cały Czarny Kontynent. A wiosną naziści zajęli również Indie, prawie nie napotykając oporu. Zarówno miejscowa ludność, jak i sipajowie powitali nazistów jako wyzwolicieli.
  A Trzecia Rzesza pozyskała kolosalne zasoby.
  Latem hitlerowcy zdobyli prawie całą Afrykę. A jesienią zakończyli podbój Południowej Afryki i Madagaskaru.
  Nastąpił atak powietrzny na Wielką Brytanię. Przede wszystkim wystrzelono w niebo ME-309, który okazał się bardzo groźnym samolotem. Wciąż trzy 30-milimetrowe karabiny lotnicze i cztery karabiny maszynowe. Przeciwko takiemu potworowi nie jest tak łatwo się oprzeć. ME-309 stał się koszmarem dla Brytyjczyków. Podobnie jak bombowiec Yu-288, który bez wątpienia zbombardował pozycje brytyjskie.
  Ostatni samolot był tak szybki, że brytyjskie samoloty prawie nie mogły go dogonić. Focke-Wulf również okazał się bardzo groźny. Ta maszyna stała się generalnie rzeźnikiem dla Wielkiej Brytanii i USA.
  Ale pilot Marsylia zaczął zarabiać fantastyczne rachunki. Za trzy samoloty został po raz pierwszy w historii III Rzeszy odznaczony Krzyżem Kawalerskim Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za czterysta samolotów otrzymał jako nową nagrodę Krzyż Rycerski ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za 500. samolot został odznaczony Orderem Orła Niemieckiego z diamentami. A za tysięczne: Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża. I zgodzisz się, że było bardzo fajnie!
  A Brytyjczyków bito w powietrzu, jak smażono kotlety jagnięce. I udało się ich bardzo skutecznie zasekwestrować.
  A niemiecka flota okrętów podwodnych szybko się rozrosła i zmiażdżyła Wielką Brytanię na morzu. A także Stany Zjednoczone. Całkowity tonaż obu flot gwałtownie topniał. A niemiecki rósł. A liczba statków wzrosła.
  A Wielka Brytania nadal była bombardowana. W 1944 roku do serii wszedł myśliwiec ME-262, który stał się prawdziwym koszmarem dla aliantów. I jeszcze skuteczniejszy bombowiec odrzutowy Arado. I jeszcze mocniej pokonali Wielką Brytanię.
  Alianci nie mieli dobrych samolotów odrzutowych i przegrywali z nazistami.
  Dysponując ogromnymi zasobami i masą siły roboczej, naziści jednocześnie uruchomili program rakietowy FAA. To prawda, że nieco rozczarowała Hitlera. Pociski były zbyt drogie i niezbyt celne. Ale i tak przynieśli największe szkody Wielkiej Brytanii. A Londyn był szczególnie dotknięty salwami rakietowymi.
  Latem 1944 roku Niemcy całkowicie zdobyli dominację na niebie. Mieli też bardziej zaawansowaną wersję Focke-Wulfa - TA-152, która była po prostu przytłaczająco dobra. I pokonał brytyjskie samoloty i zbombardował cele lądowe.
  W lipcu 1944 roku rozpoczęła się operacja Lew Morski. Poszło całkiem pomyślnie. A w ciągu dwóch tygodni zaatakowano Wielką Brytanię. Niemiecki czołg "Panther" -2 okazał się bardzo dobry, a jeszcze potężniejszy i co najważniejsze doskonały "Lion" -2. W ostatnim czołgu zastosowano nowy w niemieckiej budowie czołg schemat: układ silnika i skrzyni biegów w jednym bloku. Umożliwiło to zmniejszenie wysokości zbiornika i zagęszczenie układu.
  Oznacza to, że waga spadła, a grubość pancerza wzrosła. "Lew" -2, ważący dziewięćdziesiąt ton, podniósł grubość pancerza do 250 mm na czole i 170 mm na boku, a także z silnikiem o mocy 1250 koni mechanicznych. Co sprawiło, że jego osiągi były zadowalające. Zwiększył się również poziom pochylenia płyt pancernych.
  Więc Niemcy poszli naprzód, a Brytyjczycy zostali pokonani.
  Ale wciąż były Stany Zjednoczone. Naziści zdobyli Islandię i zaczęli zbliżać się do miast Ameryki. TA-400 przeprowadził pierwsze masowe bombardowania.
  Uderzenie celownicze zostało również przeprowadzone przez rakiety V-3. Niech będą drogie, ale pokazali możliwość ostrzału.
  Roosevelt był już poważnie chory i pragnął pokoju. Ale Trzecia Rzesza była chętna do wykończenia Stanów Zjednoczonych.
  Niemcy ruszali teraz i bombardowali USA. Powstało coraz więcej samolotów, okrętów podwodnych i statków.
  Czterdziesty piąty rok minął w wymianie potężnych ciosów. Stany Zjednoczone przegrywały bitwę powietrzną. Niemcy używali samolotów odrzutowych. W szczególności ME-262 X, który okazał się bardziej zaawansowany i wydajny.
  Ponadto niemiecka flota okrętów podwodnych używała okrętów podwodnych z nadtlenkiem wodoru, a są to bardzo szybkie i zaawansowane maszyny.
  Hitler zażądał pokonania Stanów Zjednoczonych ....
  Stalin nadal milczał i lizał rany.
  W 1946 rozpoczęła się inwazja na Kanadę i jednocześnie z Ameryki Łacińskiej do Meksyku.
  Samoloty i czołgi Fritz z serii E są bardzo mocne. Te ostatnie stały się dla Ameryki koszmarem.
  Czołg E-50 nie miał równych i pewnie zmiażdżonych Shermanów i Pershingów.
  Niemiecki samochód miał nowy silnik z turbiną gazową o mocy 1500 koni mechanicznych i łącznej masie 70 ton. Pancerz przedni ma 250 mm pod skosami, a pancerz boczny 170 mm. A ten samochód zmiażdżył wszystkich. Oraz działo kalibru 105 mm i lufę o długości 100 EL. I tak miażdży i łamie wszystkich.
  Amerykańskie czołgi pokonują trasę z pięciu kilometrów z gwarancją. I tylko sami "Superpershing" mają szansę włamać się na bok i zamknąć.
  A Niemcy ruszyli przeciwko Stanom Zjednoczonym. A karabin szturmowy MP-64 w Niemczech nie ma sobie równych. I zmiażdżyć Amerykanów.
  Tylko oddzielenie przez ocean i długa komunikacja uniemożliwiają Amerykanom szybkie pokonanie.
  Hitler ryczy i domaga się sukcesu... Kanada została zdobyta wiosną i latem 1946 roku. A jesienią walki toczyły się już pełną parą w Stanach Zjednoczonych. Naziści napotkali jednak zacięty opór.
  Jankesi desperacko bronili swoich ziem i trzymali się z całych sił. Jesień minęła w zaciętych bitwach. Niemcy wykorzystywali zagraniczne dywizje i dalej posuwali się naprzód. A Japończycy również wspięli się ze wschodu. A atakowali głównie od strony meksykańskiej.
  Führer walnął w pięści i domagał się nowych zwycięstw i sukcesów. Ale walki trwały i trwały, aż do końca zimy 1947 roku zdobyto połowę głównego terytorium Stanów Zjednoczonych.
  Jest już wiosna. W bitwie pojawił się nowy niemiecki czołg E-50. W nim waga zmniejszyła się o pięć ton, a silnik stał się mocniejszy w 2000 koni mechanicznych. A ten samochód już dosłownie lata. Jej mobilność to prawdziwy szok dla Amerykanów.
  A TA-500 i TA-600 po prostu zakopują Amerykanów w ziemi. W bitwach brał również udział superczołg Rat-2. Maszyna o wadze dwóch tysięcy ton. Nie okazała się jednak zbyt skuteczna. To prawda, że nowa modyfikacja "Szczura" -3 została wyposażona w potężną bombę odrzutową. A ten bombowiec zarówno miażdży, jak i rozrywa wroga.
  Wiosna 1947 roku była gorąca. A pod koniec maja Niemcy zbliżyli się już do Nowego Jorku. Dyskoteki również brały udział w bitwach. Byli otoczeni przez strumień laminarny i praktycznie nietykalni. I zmiażdżył Amerykanów na niebie i na lądzie. A latem rozpoczął się atak na Nowy Jork i Waszyngton.
  Niemcy byli z pewnością silni. A Stany Zjednoczone nie stawiały oporu. Choć Nowy Jork wykazał się bohaterstwem i pomimo zniszczeń, nie poddał się. I pozostał do końca sierpnia. Stany Zjednoczone skapitulowały 3 września 1947 r.
  I to był koniec II wojny światowej.
  Trzecia Rzesza przez pewien czas trawiła i opanowywała schwytanych. I zapanował pokój...
  Ale Japonia nadal dokuczała Adolfowi Hitlerowi swoim dobytkiem. I było jasne, że dwa ptaki nie mogą się dogadać w jednym legowisku. A w ZSRR Stalina zastąpił Beria.
  A 20 kwietnia 1955 rozpoczęła się nowa wojna. A Beria zaproponował udział w nim po stronie III Rzeszy.
  Hitler zgodził się, ale zastrzegając, że ZSRR otrzyma tylko południowy Sachalin i grzbiet Kuryl. I nic więcej! Reparacje zostaną zmniejszone tylko o pięć procent.
  Beria zgodził się z tym. I tak bitwy toczyły się z kolosalną siłą. Niemcy są silniejsi technologicznie. I mają dużo dywizji zagranicznych. Ale Japończycy też nie są słabi. I mają ogromną armię, zwłaszcza Chińczyków.
  I jest nowa wielka wojna, ale to już inna historia.
  
  WOJNA ZSRS I CHIN
  ADNOTACJA
  Między ZSRR a Chinami wybucha wielka wojna. Po stronie Chin istnieje kolosalna przewaga siły roboczej, Rosja jest technicznie silniejsza i ma bardziej utalentowane i kompetentne dowództwo.
  Na przykład wojna między ZSRR a Chinami prawie stała się realna w 1969 roku, podczas bitew o wyspę Damansky. A w innym równoległym wszechświecie, Mao Zedong, który miał już siedemdziesiąt pięć lat, zdecydował, że nie ma nic do stracenia i musi przejść do historii jako największy zdobywca i wojownik jeszcze za życia. I przewyższyć Stalina! I tak armia chińska przeszła do ofensywy i zaatakowała ZSRR. Powodem był atak artyleryjski na terytorium Chin. A 22 marca 1969 r. Chiny oficjalnie wypowiedziały wojnę ZSRR.
  Tak rozpoczęła się jedna z najkrwawszych wojen w historii ludzkości. Chiny polegały na licznej piechocie. Ma mniej czołgów i samolotów niż ZSRR i pozostaje w tyle pod względem uzbrojenia. Ale jest duża przewaga populacji, a armia ZSRR nadal musi przenosić wojska na Daleki Wschód i Syberię. Po ogłoszonej mobilizacji do 1 kwietnia Chiny rozmieściły ponad dwadzieścia milionów żołnierzy. Wielu z nich było uzbrojonych w broń palną, ale raczej odważnych i fanatycznych. I duża przewaga liczebna.
  Chińczycy zadali główny cios wokół Amuru, Primorye i Terytorium Usuri. Oczywiście znaczące siły chińskie również wspinały się przez Amur, próbując odwrócić uwagę wojsk radzieckich i rozproszyć ich siły. W kwietniu na obrzeżach Władywostoku toczyły się walki.
  A południe wiał ciepłe powietrze i wiosna była w pełnym rozkwicie. Pojawiła się zielona trawa.
  Na drodze Chińczykom stanął specjalny batalion dziewcząt pod dowództwem Alenki.
  Zajmowali ufortyfikowaną pozycję i byli uzbrojeni w wiele karabinów maszynowych. I chińskie perli w gęstych tłumach. Dziewczyny były bardzo dobrymi strzałami.
  Anyuta, gryzmoląc z karabinu maszynowego, wydała:
  - Chwała ideom komunizmu!
  I agresywnie kosili Chińczyków. Cięła ich jak kosą. I zrobiła to bardzo skutecznie.
  Alenka gołymi palcami rzuciła granat, rozrywając żołnierzy Niebiańskiego Imperium, ćwierkała:
  - Na chwałę komunizmu!
  Zoya, strzelając do wroga, skosiła przeciwników z żółtą skórą. A dziewczyna wzięła go i gołymi palcami rzuciła ładunek wybuchowy.
  A członek Komsomola krzyknął:
  - Za świętą Rosję!
  Alla jest również rudowłosą dziewczyną w bikini. A ona kosi chińskich żołnierzy i rzuca morderczym granatem gołymi palcami. Niszczy wrogów z Chin.
  Wojownik krzyknął:
  - O wielkość Rosji!
  Maria strzelała też celnie do Chińczyków. I walczył jak potwór. Kosiła oddziały Mao... I zachowywała się jak prawdziwy członek Komsomołu. I jak skosić tych Chińczyków.
  Potem krzyknęła:
  Nie zrezygnujemy z Władywostoku!
  Olimpiada: ta bohaterska dziewczyna, która zaatakowała Chińczyków serią z karabinu maszynowego. I skoszono wielu żółtych żołnierzy. A potem z gołymi palcami, jak wystrzelić całą masę granatów. Chiński czołg przewrócił się, miażdżąc pięćdziesięciu żołnierzy o wąskich oczach.
  Członkowie Komsomołu śpiewali:
  - A w Ameryce, Japonii, Chinach,
  Nie ma piękniejszych miast Moskwy...
  Aby pokazać to miasto w chwale -
  Nie mogę znaleźć właściwych słów!
  I tu Alenka znów jednym zamachem kosi linię Chińczyków i rzuca granatem gołymi palcami.
  Alenka jest bardzo piękną blondynką. I strzela celnie, każda kula trafia w cel, zabijając Chińczyków.
  Dziewczyna dość logicznie zauważyła, strzelając do wroga:
  - Komunizm to wielki kosmos,
  Komunizm to moje przeznaczenie!
  Dziewczyna z Komsomola jest bardzo zła, że Rosja przegrała wojnę z Japonią. Rosja, która pokonała Napoleona, przegrała z Azjatami. I to wstyd. A w przypadku zwycięstwa Chiny stałyby się tylko rosyjską prowincją. A te możliwości są stracone.
  Anyuta również bardzo celnie strzela do Chińczyków. Kosi je kosą. A potem bosymi stopami rzuca granat i przewraca czołg niebiańskiego imperium.
  Wojownik śpiewał:
  - O wielkość planety w wiecznej chwale komunizmu!
  Zoya również strzela bardzo celnie i uderza przeciwników. I robi to bardzo dokładnie. A teraz z czołgu wylatują połamane walce.
  Zoya piszczy:
  - Za świętą Rosję!
  I pokazuje swój długi język.
  Rudowłosa Alla walczy również z Chińczykami. Wiał silny wiatr, a jej włosy falowały na falach powietrza jak proletariacki sztandar, z którym ruszają szturmować Pałac Zimowy.
  Dziewczyna ryczy:
  - O pokój i komunizm!
  Maria skosiła również całą linię chińskich żołnierzy. Wytnij cały otwór. I rzuciła granat ze śmiertelną siłą gołymi palcami u nóg i krzyknęła:
  - O wielkość Ojczyzny!
  Olimpias strzelała do oddziałów Mao Zedonga, powaliła wroga jak pszenicę sierpami, powaliła wielu wrogów i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  A gołymi palcami u nóg, jak wystrzelić granat, który zniszczy wojska Niebiańskiego Imperium i zestrzeli samolot.
  A od Valentine'a, jakby uderzał młotkiem w samolot szturmowy Chin z bazooki i przewracał go, uśmiechając się, mówiąc:
  - Rosji nie da się zgiąć i nie rzucić na kolana!
  Sowieckie dziewczęta również walczą w pobliżu miejskiej wioski Dalniy. I nawet we wściekłości piękności idą do kontrofensywy. I w wściekłym ataku.
  Ale najbardziej gotowe do walki jednostki garnizonu ruszyły za Chińczykami. I bez zwłoki uderzyli w tył.
  Jako pierwszy do bitwy wkroczył batalion bosych dziewcząt w krótkich spodenkach i kamizelkach.
  Piękne dziewczyny zaczęły miażdżyć armię Niebiańskiego Imperium, poobijaną już w poprzednich bitwach.
  Przede wszystkim wojownicy zaatakowali baterie. Granaty rzucone bosymi stopami poleciały na Chińczyków. Były bardzo ostre. A sami rosyjscy wojownicy brali i zrzucali kamizelki. Pozostać z nagim torsem.
  Więc prawie całkowicie nagie dziewczyny są prawie niemożliwe do trafienia. Kiedy kobieca skóra jest naga, jej kule nie przyjmują.
  Weronika rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Będę mistrzem!
  I potrząsnęła jej białymi, kręconymi włosami.
  Julian też nie jest taki prosty. Lupanula na Chińczykach. A potem rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - W imię świętej, carskiej i sowieckiej Rosji!
  I znowu potrząsa pełnymi piersiami szkarłatnymi sutkami. A talia dziewczyny jest cienka.
  Dalej do walki wpada rudowłosa Anna. Taka błyskotliwa i reaktywna dziewczyna. Jak rzucić granatem bosą stopą. Tak więc chińscy wojownicy rozproszą się we wszystkich kierunkach. I turlaj się, jakby powalony.
  A dziewczyna strzela do nich i piszczy:
  - Za cara bogów prawosławnych i rosyjskich oraz za ZSRR!
  Angelina też się rzucała. I pudło z muszlami, rzucone przez nią nago, potężne jak koń pociągowy, odleciało. I rozbił wielu Chińczyków.
  Dziewczyny są na ogół super, gdy są nagie i boso. Ale w krótkich spodenkach bieganie w pozycji jest jeszcze fajniejsze.
  I sutki truskawkowe, takie błyszczące!
  Victoria wystrzeli również granat ze swoimi szkarłatnymi cyckami i uderzy Chińczyków najlepiej jak potrafi. Oto dziewczyna. A co najważniejsze dowódca batalionu dziewcząt na niszczycielu. A także tylko w majtkach.
  I potrząsa nagą klatką piersiową. Co jest takie piękne i seksowne.
  Weronika wzięła i rzuciła granat bosą stopą. Przerywała dużo chińszczyzny i pisnęła:
  - Akrobacje na pokład!
  Yuliana też bardzo zręcznie rzuciła granatem gołą nóżką i pisnęła podczas koszenia Chińczyków:
  - Nasz uśmiech i miażdżący cios!
  Potem jak błyszczeć zęby.
  A więc Anna wzięła to i przeleciała. Zastrzelił wielu Chińczyków. I jak to zrobiła.
  I jak wystrzelić granat bosą stopą. I piszczy:
  Nie jesteśmy niewolnikami!
  Wtedy będzie się śmiać i pokaże język.
  Angelina wzięła go i ćwierkała z szaloną furią, plując na wroga szarżami:
  - Jestem najfajniejszym z fajnych.
  I gołymi nogami wystrzeliła ciężką bombę. Wzięła i wysadziła w powietrze wojska chińskie, rozdrabniając je.
  Veronica też zaatakuje azjatyckie hordy. I miażdży ich kości.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Zmiażdżymy wszystkich!
  I znowu śmiercionośny i wyjątkowy granat leci z bosej stopy.
  I zmiażdżyć Chińczyków. I dlaczego przybyli na ziemie rosyjskie? Wszystko tutaj należy do Rosji. A wieś Dalniy nie może zostać przejęta przez Chiny.
  Juliana odpaliła granat bosą stopą i zaśpiewała:
  - Chwała Wielkiej Rosji! Nie potrzebujemy Dumy Państwowej! A Biuro Polityczne też nie jest potrzebne!
  Czerwona Anna zwróciła uwagę agresywnie:
  - Będę mistrzem.
  A granat rzucony bosą stopą dziewczyny spłaszczy wszystkich. Pozostało tylko krwawe mięso.
  Ale Angelina wzięła go i pisnęła. Zabił grupę bojowników. I zamiatany jak anioł śmierci.
  I zginęło wielu chińskich żołnierzy.
  Wojska rosyjskie napierały na Chińczyków ze wszystkich stron. Miażdżyli i miażdżyli.
  Wybuchły walki wręcz. Rosyjscy żołnierze dźgali chińskie wojska bagnetami. Karabin Mosin w zmodernizowanej, szturmowej wersji to doskonała maczuga. Które przebijają czaszkę. I łamać kości.
  Ale dziewczyny z mieczami walczą szczególnie pięknie. Wspaniale. Zwłaszcza gdy kołyszą się nagie piersi.
  A sutki są takie rubinowe i błyszczące. Więc chcesz na nie patrzeć i całować.
  I całuj bez przerwy.
  Dziewczyny walczą z furią głodnych panter, które widzą jagnięta. Dręczą je i obdzierają ze skóry.
  Veronica, strzelając do Chińczyków, piszczy:
  -Śmierć za śmierć!
  Juliana, rzucając granat bosą stopą, dodaje:
  - Krew za krew!
  Anna, pisząc do oddziałów Imperium Niebieskiego, piszczy:
  -Oko za oko!
  I rzuciła też bosą stopą cytrynę. Była silniejsza niż wszyscy i rozdarta na kawałki z pewnością siebie.
  I oto nadchodzi Angelina. Cała beczka ze śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi wystrzeli i zmiażdży wrogów.
  Następnie, jak śpiewa:
  - Jestem boso słoniem i bardzo fajnie!
  Dziewczyna jest naprawdę potężna. A jej nogi są jak maczugi. Jak poruszać samurajem w pachwinie. Że pięć metrów w górę i poleciał w górę. Pędził jak katapulta wystrzelona z kamienia. Dokładniej, prawdopodobnie z kamienia katapulty!
  Victoria, dowódca batalionu, wystrzeliła linię do Chińczyków. Skosiła kilku żółtych wojowników i pisnęła:
  Będziemy walczyć o Świętą Rosję.
  I z gołym, opalonym kolanem, jakby przesunęło się do podbródka. I złamać wrogowi szczękę.
  Wiktoria jest podekscytowana....
  Juliana z entuzjazmem mówi:
  - Będzie car Leonid Iljicz Breżniew, największy z rosyjskich carów!
  I cały batalion półnagich, bosych dziewczyn, jak szczekać na całe gardło, eksterminując Chińczyków.
  - Niech tak będzie!
  Chińczycy jednak, kosztem ogromnych strat, zdołali wcisnąć się na pozycje Armii Czerwonej. I odetnij Władywostok. W tym samym czasie wojska Mao wdarły się nieco do regionu Usuri. W ZSRR mobilizacja trwała nadal i coraz więcej wojsk przerzucano na Daleki Wschód, Syberię i Kazachstan. Siły nie były bardzo równe. Ale ZSRR ma lepszy sprzęt. Są też bitwy na morzu.
  A tutaj armia ZSRR jest trochę łatwiejsza. Chiny nie są tak silne na morzu i możliwe jest wyprowadzenie na nie dość udanych uderzeń i odniesienie zwycięstw.
  Zwłaszcza jeśli walczą bardzo piękne i wiecznie młode sowieckie dziewczyny i jednocześnie czarownice.
  Walka z chińską eskadrą trwała nadal. Generał morza i admirał ZSRR Andriej Sokołowski działał z zimną krwią.
  Nawet nie poradził sobie z bitwą, ale po prostu wydał rozkaz.
  - Zbliż się i pokonaj!
  Rosjanie rzucali się na boki. Tutaj zapalił się okręt flagowy Deng Xiaopinga. Rury się zawaliły.
  Ogólnie rzecz biorąc, dla Chińczyków odwrót jest trochę powolny. Ale są tacy dumni. To prawda, że Deng Xiaoping jest wyjątkiem. I rozkazy odejścia.
  Ale Rosjanom nie jest tak łatwo się oderwać. Chińczycy ponoszą ciężkie straty i wycofują się.
  Victoria, kapitan niszczyciela i ta sama półnaga, opalona na czarną, jasnowłosa dziewczyna jak reszta.
  Oczywiście jest bardzo pięknie, gdy dziewczyny są prawie nagie, smukłe, umięśnione. A jeśli nogi są gołe, to wszystko jest urokiem i pokusą.
  Wiktoria wściekle mówi:
  - Jestem wojownikiem, który urodził się ze Svaroga! Jestem wnuczką Boga Roda. I mogę zdziałać cuda!
  Angelina logicznie zauważyła, szkło powiększające dla samurajów:
  "Nie jestem też wspólnej krwi. Zobacz, jaka jest silna. Moim przodkiem był Ilya Muromets.
  A dziewczyna gołymi stopami wyrzuciła całe pudło.
  Veronica walczyła desperacko, walczyła z całych sił i uruchomiła taką siłę bojową.
  Łzy dosłownie Chińczyków.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, blondynka, krągła, z długimi, muskularnymi nogami. Uwielbiała być głaskana.
  Weronika mówi:
  - Dlaczego chińska horda wdarła się do Rosji!
  Juliana, ta piękna dziewczyna, pisnęła, uderzając w oddziały Imperium Niebieskiego:
  - Aby znaleźć własną zagładę!
  Nastolatka urosła w ostatnich miesiącach i stała się bardziej muskularną i zaokrągloną sylwetką. Juliana rozkwitła i stała się taka piękna. A jej włosy są białe z lekkim złoceniem. Coraz bardziej pragnie mężczyzny. Tylko niewinność jest straszna do stracenia.
  Ale pozwól im głaskać, pieścić, całować, lizać. Najlepiej zajmować się chłopcami z kabiny. Boją się i są nieśmiałe, a ryzyko, że chcą czegoś poważniejszego, jest mniejsze.
  Yuliana jest bardzo dobrą wojowniczką i strzela. Marzy też o zostaniu feldmarszałkiem. Ponadto chce stać się jak Magomed i stworzyć własną religię.
  Ambitna dziewczyna.
  Teraz, gdyby sam car Leonid Iljicz Breżniew, podobnie jak Władimir Solnyszko, wziął i wprowadził Rodnowerię w Rosji i powrócił do rosyjskich bogów.
  Dlaczego potrzebujemy Maryi?
  Chwała Matce Bożej - Łada.
  To z pewnością lepsze niż Biblia.
  Nasza Łada jest bardzo piękna, ma włosy koloru złota i jest prawdziwą Matką Bożą i Matką Bogów, i Jednorodną Córką Wszechmogącej Rodziny!
  Twórca Wszechświata.
  Klan był zawsze, a On, podobnie jak Allah - Wszechmogący, Wieczny, Wszechwiedzący, Wszechobecny, a cały wszechświat jest jego świątynią.
  Jak jest gorszy od żydowskiego Jahwe lub słabszy od niego?
  Rod stworzył niezliczoną ilość Wszechświatów!
  Żył tak dużo, że nie możesz sobie wyobrazić!
  Rod był najważniejszy. Nie było czasu, ale Rod był!
  I zawsze będzie!
  Wszyscy Bogowie Demirugi są dziećmi Rodziny!
  A my jesteśmy jego wnukami!
  Ale Rod nie zabrania wielbienia swoich dzieci i Bogów. Rod jest Bogiem Bogów.
  A Svarog jest Bogiem Bogów!
  A ludzie są wnukami Bogów! Chwała rosyjskim bogom!
  Yuliana młóci Chińczyków. Wygląda na to, że rosyjscy bogowie pomagają także Rosjanom.
  Wkrótce wykończą Deng Xiaopinga, a końcem będzie poważna wojna na morzu. A może będziesz musiał wylądować w Niebiańskim Imperium. Tym lepiej podbijemy Pekin. Tym gorzej dla Chin. Stanie się częścią Rosji nie jest jednak takie przerażające.
  A dokładniej nie Rosja, ale ZSRR!
  Juliana pyta Annę:
  - Myślisz, że powinniśmy przejąć imperium chińskie?
  Rudowłosa piękność odpowiada:
  - Oczywiście!
  Juliana pyta z fałszywym zdziwieniem:
  - Po co?
  Anna z naciskiem stwierdza:
  - Żeby później nie było zagrożenia! Żebym nie musiał znowu walczyć z Chińczykami, którzy chcieli się zemścić!
  Juliana wykrzyknęła:
  - I to prawda!
  Rosyjska flota ściga Chińczyków i zatapia ich statki.
  Yuliana również prowadzi mentalny dialog.
  Dlaczego potrzebna jest modlitwa? Bo człowiekowi zawsze nie wystarcza to, co ma. Wraz ze wzrostem dochodów rosną potrzeby. I to jest dobre. To napędza postęp. Ludzie chcą więcej i więcej. A rosyjscy Bogowie pomagają w tym, stymulując naukę.
  Mądrość rosyjskich bogów jest wielka.
  A chrześcijaństwo? Czego uczy?
  Że Ziemia i wszystko, co na niej jest - spłonie! Czy naprawdę można stymulować rozwój ludzkości?
  Oczywiście - wiara rosyjska nie uczy, w przeciwieństwie do chrześcijaństwa i islamu, końca świata. Rodnoverie uczy, że ludzie w przyszłości będą się rozwijać i stać się jak bogowie-demiurdzy.
  Że nauka, postęp i rozum uczynią z nas bogów! I że ludzie staną się silniejsi i mądrzejsi.
  Czego uczy chrześcijaństwo?
  Czym jesteśmy gliną? Że jesteśmy nikim! Że Bóg jest wszystkim, a człowiek niczym!
  Ale Rodnoverie wywyższa osobę.
  Ale najgorszą rzeczą w Biblii jest wyniesienie Żydów ponad resztę narodów. Potem zastanawiasz się, jak ktoś wierzy w coś takiego. I dlaczego chrześcijaństwo okazało się tak wytrwałe?
  Ale Rzymianie mogli wymyślić własną religię. Są mądrzy. I stwórz własny monoteizm.
  Dlaczego potrzebujemy cudzej wiary. Jest też raj - Iriy. I Droga między gwiazdami, wzdłuż Drogi Mlecznej i doktryna ewolucji ducha. Kiedy sam możesz dorosnąć do Boga.
  I nie tylko bądź owcą, która pochyla się nad rajem, a jej baranek prowadzi ją żelazną rózgą.
  Jest więc wybór.
  Albo własne, albo żydowskie - cudze!
  Cóż, po co Rosjanom potrzebna jest czyjaś wiara. Och, dlaczego Piotr Wielki nie wskrzesił Rodnoverie.
  Modlili się do swoich bogów i do Matki Bożej Łady.
  A rosyjscy bogowie staliby się silniejsi niż wszyscy i poprowadziliby nas do zwycięstwa.
  A Arabowie? Stworzyli własną religię. I nie wzięli kogoś innego.
  No cóż, dlaczego w Rosji nie było rosyjskiego Magomeda.
  A dlaczego ani jeden król nie poparł w tym proroków?
  Nowa religia - Rodnoverie w formie monoteizmu!
  I Chwała Wielkiej Rosji!
  Chwała ZSRR i komunizmowi!
  Więc Chińczycy dostają orzechów. Ale na lądzie są silni. Rosja może się im przeciwstawić tylko jakością. Na przykład załoga czołgu Elżbiety walczy w pobliżu Ałma-Aty. Już pod koniec maja 1969. Jest gorąco i dziewczyny w bikini.
  Elena wystrzeliła, naciskając przycisk joysticka, bosymi palcami. Lupanula krzyknął niegrzecznie:
  - Jesteśmy niezwyciężeni!
  Czołg T-64 przewyższa chińskie pojazdy. I rozerwij je. Ale większość ognia musi być skierowana na piechotę.
  A atak rzucają chińscy chłopcy. Nastolatkowie w wieku trzynastu lub czternastu lat przystępują do ataku, błyskając gołymi piętami. Nieletni chłopcy biegną do walki bez butów. Więc jest mądrzejszy i bardziej ekonomiczny. A karabiny maszynowe do nich strzelają.
  Catherine, kosząc bojowników z Chin, zauważyła:
  - Chwała ZSRR!
  Eufrazja manewrując czołgiem, krzyknęła:
  - Za Świętą Ojczyznę!
  Najważniejsze, żeby nie rzucać w ciebie granatami. A sowieckie czołgi koją chińską piechotę.
  Nie, nigdy nie okażą litości.
  Elżbieta zaśpiewała, wysyłając pocisk odłamkowy o dużej sile wybuchu w głąb chińskich wojsk i ryknęła:
  - O piękny komunizm!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  Związek to niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który się zebrał...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I mądrość i rozum, i odwagę w snach!
  A dziewczyny są naprawdę fajne. A ich celnie wystrzelony pocisk rozbił chińskie działo samobieżne.
  Armada Chin poniosła ogromne straty, ale nie osiągnęła celu, choć odniosła pewne sukcesy. Władywostok udało się odciąć i to jest poważna sprawa. Prawie całe wybrzeże zostało zdobyte. W tym samym czasie Chińczycy próbowali otoczyć Ałma-Atę. Ale armia sowiecka się utrzymała. Nadeszło lato. Do bitwy wkraczało coraz więcej jednostek z obu stron. Mao Zedong zażądał zwycięstw od generałów Imperium Niebieskiego.
  Kraje Układu Warszawskiego nie chciały iść na wojnę z Chinami. Tylko NRD wysłała kilka batalionów. W tym zbiorniki. Inne stany nie zamierzały się angażować w ten czy inny sposób.
  To są sojusznicy. Chińczycy są raczej słabi technologicznie, ale czołg T-54 został opanowany w produkcji i jest używany w bitwach. Niebiańskie Imperium tęskni za zwycięstwami i pragnie dominacji nad światem.
  Mao Zedong rozpoczął wojnę, gdy miał już 75 lat. Ma niewiele do stracenia. ZSRR ma broń jądrową, ale Breżniew obiecał, że nigdy nie użyje jej jako pierwszy. Chiny też mają bombę atomową. Aby nie paść ofiarą ataku nuklearnego ZSRR, Mao jeszcze go nie użył. Bitwy toczą się na lądzie... 22 marca rozpoczęły się starcia na dużą skalę. W kwietniu do bitwy wkroczyły główne siły. Generalnie wprawdzie Chiny nie osiągnęły zbyt dużego sukcesu, ale udało im się coś zrobić.
  Zwłaszcza w Primorye.
  Ale radziecka Flota Pacyfiku odniosła wiele zwycięstw. Na morzu wyższość Chin pod względem siły roboczej i populacji nie ma tak dużego wpływu.
  Mao spodziewa się wygrać przedłużającą się wojnę na wyniszczenie. Ma kilkakrotnie większą populację. Poza tym USA i NATO są wrogami ZSRR. Prezydent Nixon powiedział, że mogą sprzedawać broń do Chin. W szczególności czołgi i samoloty oraz statki.
  To prawda, że Chiny nie są zbyt bogate, by za to zapłacić. Ale część dostaw może iść na kredyt. A to jest poważne...
  Wojna toczy się sama i jest bardzo nieprzyjemna dla ZSRR, chociaż Chińczycy ponoszą kilka i więcej strat. Ale wszyscy się wspinają i wspinają.
  Załoga czołgu Gerda wkroczyła do bitwy z chińskimi pojazdami.
  Niemcy zastosowali najnowszą armatę wysokociśnieniową o stosunkowo krótkiej lufie. Doskonały rozwój wykonany w NRD i zdolny do zmiażdżenia każdej części.
  Nowe działo miało kaliber 120 milimetrów i prędkość wylotową 1700 metrów na sekundę. Dzięki niemu możliwe było przebicie wszystkich chińskich pojazdów z dużej odległości. Może z wyjątkiem superciężkich czołgów Mao. Ale można je również przebić, tylko trochę bliżej.
  Niemieccy wojownicy postawili swój samochód na doskonały pancerz przedni.
  Chińskie T-54 próbowały zbliżyć się do Niemców i rozproszyły się, grożąc dosłownie taranowaniem.
  Gerda ostrzelała chiński czołg. Oderwał od niego wieżę i ćwierkał:
  - A co z tygrysami, na które można wpaść?
  Charlotte również nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Bądźmy mistrzami świata!
  I rozbił chiński czołg.
  Ruchanko po rosyjsku i Christinie. Najnowszy pistolet był automatyczny i oddawał dwanaście strzałów na minutę.
  Dziewczyna o złotorudych włosach pisnęła:
  - Nie ma barier dla pruskich wojowników!
  Złotowłosa Magda też rozbiła chiński czołg i wyszczerzyła zęby:
  Jestem najsilniejszy z silnych...
  Dziewczyny były wściekłe. Wojna trwa i trwa. A kiedy Czerwoni Chińczycy zostaną pokonani? Jak długo będą ciąć? Tylko twardziele.
  A chińskie dziewczyny mają to, czego potrzebują.
  Na przykład Niemcy torturowali członka Komsomołu z Chińskiej Republiki Ludowej. Najpierw rozbierz dziewczynę na mrozie.
  Gerda najpierw zdarła swój kożuszek. Następnie razem z Charlotte zaczęła zdejmować buty. Jednak buty są brezentowe i powalone. Ścierki do stóp zostały rozwinięte.
  Potem Gerda rozerwała nożem tunikę i koszulę Komsomola. Zostawił tylko stanik. Rozcięła spodnie.
  Charlotte szarpnęła blond włosy członka chińskiego Komsomołu. Potem były Gerda i Charlotte, w bikini, prowadziły członka Komsomola boso iw kostiumie kąpielowym. Trzy dziewczyny z gołymi nogami uciekły na przenikliwe zimno. Dziewczyna z Komsomołu zachowywała się odważnie. I biegałem przez dwie godziny. Chociaż nie tak fajne jak dwie tygrysice. Nogi Rosjanki zrobiły się czerwone, a potem zrobiły się niebieskie z zimna.
  Następnie jej Gerda i Charlotte zostały związane od tyłu i umieszczone na wieszaku. Dziewczyna z Komsomola zadrżała z bólu. Zacząłem się pochylać. Gerda pociągnęła ją za ramiona i zakręciła wokół. Jęcząc z bólu, chińska członkini Komsomołu wyprostowała się na stojaku, skrzypiąc kostkami.
  Bose stopy chińskiej dziewczyny zostały zaciśnięte w dyby i zaczęli wieszać ładunek. Charlotte załadowała dziennik jako pierwsza.
  Członkini Komsomołu z Chin jęknęła, ale potem zacisnęła zęby i umilkła.
  Charlotte i Gerda szybko złamały gałęzie. Członkowie Komsomołu zostali ułożeni pod bosymi stopami i podpaleni.
  Tak ciekawie jest smażyć gołe obcasy. I bardzo zabawne i zabawne piękności.
  Płomień polizał lekko chropowate podeszwy chińskiej dziewczyny z Komsomołu i pachniał smażonym szaszłykiem. Ból oczywiście od ognia jest straszny. Członkini Komsomola zadrżała, kapał z niej pot, dziewczyny cicho jęczały. Ale głośne krzyki zostały powstrzymane przez straszliwy wysiłek woli.
  Potem zaczęli bić dziewczynę świerkowymi gałązkami. Zarówno Gerda, jak i Charlotte miotały się z całych sił. Nawet skóra na plecach dziewczyny pękła. Wylała się zmieszana krew, z potem. Jej stanik odleciał, wpadł do ognia i dodał ciepła bosym stopom.
  Gerda pochyliła się i zlizała mieszankę potu i krwi. Sprawiło jej to przyjemność.
  Charlotte uszczypnęła członka chińskiego Komsomola w klatkę piersiową. A potem dziewczyna wzięła i uderzyła pięścią w splot słoneczny. Następnie rudowłosa diablica dorzuciła gałęzie do ognia pod bosymi stopami chińskiego członka Komsomołu. Zapach spalenizny był jeszcze silniejszy.
  Gerda syknęła ze złości:
  - Będziesz mówił!
  Charlotte mocniej ścisnęła klatkę piersiową dziewczyny i syknęła:
  - Przestań udawać głupka!
  Gerda wyjęła z ognia płonącą gałąź i przyniosła ją do nagiej piersi chińskiej komsomołskiej dziewczyny.
  Więc drgnęła, a jej blond głowa zachwiała się, opadając na bok.
  Charlotte uśmiechnęła się jak diabeł.
  - Wygląda na to, że dziewczyna jest gotowa!
  Gerda zachichotała i zaczęła masować twarz i szyję chińskiego członka Komsomołu. Była zdrowa i szybko wyzdrowiała. Następnie blond terminator wyjął płonącą gałąź z ognia i przyniósł ją do czułej twarzy jeńca. Dziewczyna oparła się i drgnęła.
  Gerda oblizała usta i syknęła:
  - Powiesz piękność?
  Członek Komsomołu jęknął:
  - Zabij mnie! Proszę nie cierpieć!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Nie! Będziesz torturowany przez bardzo długi czas i będziesz smażony do samego końca.
  Charlotte zauważyła:
  - A może daj go mężczyznom. Nadal jest dziewicą i będzie ją bardzo bolało, gdy...
  Członek Komsomołu z Chin krzyczał rozpaczliwie:
  - Nie rób! I tak ci nie powiem!
  Gerda zasugerowała:
  Mamy spalić jej klatkę piersiową?
  Charlotte pokręciła głową.
  - Nie! Istnieje wydajniejszy sposób na wyodrębnienie informacji.
  Gerda skinęła głową.
  - Tak... To jest nacisk na tętnicę szyjną. Stworzyć strefę raportów, a ona powie nam wszystko, co wie, a czego nie wie!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  Dlaczego wtedy ją torturowaliśmy?
  Gerda szczerze odpowiedziała:
  - Czysto dla zabawy. I teraz.
  Blond terminatorka położyła rękę na szyi członka chińskiego Komsomołu. Przewróciła oczami i stała się jak martwa ryba. Gerda powiedziała stanowczo:
  - Gdzie jest bateria?
  Odpowiedziała potulnie:
  - Na Górze Bulshim ....
  I tak dalej... Z Pacyfiku dotarli już twardziele i lały się ulewne deszcze.
  Niemcy posuwali się bardzo powoli. Błoto i błoto pośniegowe ich spowolniły. Walki wykazały skuteczność nowego działa wysokociśnieniowego z bardzo dużej odległości uderzającego w T-54 - główny chiński czołg wyprodukowany na sowieckiej licencji.
  Gerda, strzelając z dużej odległości, zauważyła:
  - Nowa broń jest znacznie wygodniejsza.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Nie pozwól wrogowi się zbliżyć!
  Christina, naciskając przycisk joysticka gołymi palcami, znokautowała chiński czołg i chrząknęła:
  Ale my też jesteśmy tacy mądrzy. Po prostu fenomenalny! Więc nic nie zatrzyma i nie złamie wojowników!
  Magda racjonalnie zauważyła:
  - I zwracając na siebie uwagę! Mianowicie jego kolosalna agresywność!
  A dziewczyna również nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka, uderzając w czołg Czerwonej Chińskiej Armii Proletariackiej.
  Gerda, strzelając, zapytała dziewczyny:
  - Zastanawiam się, skąd Chińczycy mają tyle uporu. Stoją jak z tytanu. I nie chcą się poddać.
  Charlotte dodała ze śmiechem:
  - I nie poddadzą się! W końcu to naprawdę najsilniejsi ludzie! A ludzie są nieelastyczni!
  Magda zachichotała i obnażając zęby, a oczy błyszcząc jak szafiry błyszczały, wydała:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Christina syknęła z irytacją:
  - Nie zaszkodziłoby zabrać Londyn!
  Gerda zachichotała i zasugerowała:
  - Co, jakie masz pomysły? Zakończy się pokój z Niebiańskim Imperium?
  Charlotte strzelała do stalinowskich, przedarła się przez wieżę sowieckiej maszyny i pisnęła:
  - Nie! Pokój nie wchodzi w rachubę!
  Christina uderzyła również w czołgi Armii Czerwonej i zasugerowała:
  - Może być kwestia rozejmu?
  Magda pisnęła w zgodzie:
  - Tak, chwilowe wytchnienie. Aby skręcić na zachód.
  Gerda wysłała pocisk i zanotowała:
  - Właściwie to możliwe. Tymczasowo zawrzyj pokój z Chinami i razem z Rosjanami sami przeniosą się do Wielkiej Brytanii. A potem już dawno nie zdobyliśmy Londynu!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Weź Pekin, a nikt nas na świecie nie zatrzyma!
  Christina, z uśmiechem zębów lamparta, ucichła:
  - Nie, nikt się nie zatrzyma i nigdy!
  Magda pisnęła z dziką furią:
  - Nie, nie będzie złotych gór! I będą diamentowe skały!
  Gerda wyszczerzyła zęby i pisnęła, rozbijając chiński samochód jak kryształ młotkiem:
  - W społeczeństwie konsumpcyjnym - pełnym nadużyć!
  I znowu błysnęła dziewczyna z zębami, które błyszczą jaśniej niż perły. Gerda uwielbiała torturować i torturować.
  Na przykład wzięła chińskiego pioniera i rozpuściła go żywcem w wodzie królewskiej. To są jej skłonności. A tortury ją podnieciły. Członek Komsomołu z Chin, na przykład Niemki, po tym, jak wypompowały wszystkie przydatne informacje, zaczęły płonąć ogniem. Dosłownie smażona żywa skrzynia. A potem zostały odcięte, posypane pieprzem i zjedzone.
  Tak, Charlotte i Gerda zajmowały się kanibalizmem. I zjedli żywcem chińskiego członka Komsomołu. A to jest takie niegrzeczne i niezbyt estetyczne. A co najważniejsze, to boli.
  Wyobraź sobie dziewczynę, która jeszcze nie została zabita, usmażona i odcięta od niej kawałek po kawałku. Następnie maczane w sosie i zjadane.
  Gerda i Charlotte jadły nawet ludzkie mięso. Mieli biegunkę i dziewczyny prowadziły. Musiałem załatwiać się w krzakach.
  A ten kanibalizm podlega karze.
  Jedli wojowników i chłopców. Cała czwórka chińskiego pioniera Bruce'a Lee została z grubsza rozebrana, a następnie umieszczona na dużej patelni. A w oleju roślinnym chłopiec był smażony tak po prostu. I ogólnie jest super.
  Magda jadła nogę chłopca i zauważyła:
  - I co? Fajnie i przyjemnie!
  Christina zauważyła:
  - Wszystko jest dla nas miłe!
  Soczyste mięso chińskiego pioniera zostało pokrojone w cienkie plasterki i zanurzone w sosie. Dziewczyny jadły i śpiewały.
  Gerda zawyła:
  Bez litości, bez litości dla wroga! Dmucham komunistom jak pszenicę!
  I tupie bosymi stopami w śniegu.
  Dziewczyny prawie całkowicie zjadły chińskiego chłopca. Podobał mu się jego wątroba. Pokroili całe mięso. Jedliśmy i piliśmy wino. Zjedli, a potem zasnęli.
  We śnie wojownicy śnili, że same diabły pieką się w kotłach. A jednocześnie skóra jest odcinana za pomocą noży. A potem skręcają się i pękają.
  Wtedy zaczynają się najbardziej brutalne tortury. Dziewczyny zostały powieszone za włosy i zaczęły huśtać się na wieszaku. A potem podpalili go ogniem. I działali z wirtuozowskim wyrafinowaniem.
  Gerda przypomniała sobie to podczas strzelania, a potem zapytała:
  - Jak ci się podoba piekło?
  Charlotte odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ciekawe miejsce szczególnie pod kątem firmy!
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  - Możesz tam skręcić diabelskie ogony!
  Magda z uśmiechem zębów pisnęła:
  - I osiągaj najwyższe wyniki! Ogólnie rzecz biorąc, co z ognistymi zawodami polo?
  Gerda wsiadła do chińskiego czołgu i stanowczo oświadczyła:
  - Tylko wrogowie ZSRR i NRD będą w piekle! A prawdziwi Aryjczycy będą nadal walczyć w innych wszechświatach!
  Charlotte pewnie potwierdziła, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Niech tak będzie!
  I błysnęła perłowymi zębami.
  Christina zasugerowała:
  Zróbmy rogi!
  Magda zachichotała i szczeknęła:
  - Zostańmy diabłami najwyższej rangi!
  I pokazała swój język.
  Dziewczyny są naprawdę wesołe i mają bardzo mocne mięśnie.
  Gerda zauważyła:
  - Och, Mowgli byłby nami!
  Charlotte poprawiła swoją przyjaciółkę:
  Bardziej jak Tarzan!
  Christina zachichotała i pisnęła:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Władca wszystkich krajów!
  Magda pisnęła z zachwytu:
  - Mamy pruskiego ducha! Pachniemy Prusami!
  Gerda zachichotała, podzieliła chiński czołg i chrząknęła:
  - Nie! Jesteśmy dziećmi samego szatana!
  Charlotte syknęła z wyszczerzonymi zębami:
  - I będziemy wierni Ojczyźnie!
  Christina chętnie to potwierdziła:
  - Tak, będziemy! Razem z ojczyzną i imprezą!
  Magda mruknęła z zachwytem:
  - Liderzy przychodzą i odchodzą, ale impreza pozostaje!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie:
  - Chwała KPZR!
  I śmiej się, ci czarujący Niemcy.
  Trwała wojna z ZSRR i Chinami.
  Walki toczyły się zarówno na lądzie, jak i na morzu. A dziewczyny dużo walczyły i śpiewały bardzo pięknie.
  I rozmawiali o różnych i bardzo interesujących rzeczach i mówili dużo burzliwych i aforystycznych rzeczy;
  Jest wielu mądrych i uczciwych ludzi, ale są oni tak sprytnie zaaranżowani, że nigdy się nie mieszają!
  Tchórzostwo to pierwszy znak posłuszeństwa. A posłuszeństwo jest duszą żołnierza! A dusza żołnierza jest kluczem do zwycięstwa - aby wygrać, musisz być tchórzem! Taki jest paradoks wojny!
  : Bóg jest w każdym człowieku, Bóg jest każdym człowiekiem, jeśli tylko ma wysoką moralność, a dusza nie jest zwierzęciem!
  Zabijanie w imię Chrystusa jest tym samym, co zabicie Chrystusa!
  Lepiej pracować na treningu niż odpoczywać w grobie!
  Kiedy miecz zostaje złamany, ręka sięga po sztylet!
  Możesz prosić o banał lub znosić obelgi, ale nie możesz usprawiedliwiać banalnej zniewagi!
  Wszystko, co twarde, jest kruche i nietrwałe, ale w miękkiej wytrzymałości jest siła. A kto w to nie wierzy, oczywiście pokażę językiem, że możesz jeść! Wszystkie zęby rozsypały się w proch, ale on żyje - mówię huk!
  Stałość w seksie niszczy miłość!
  Liczenie na szczęście jest jak dokuczanie Bogu i denerwująca śmierć!
  Złote jabłka najlepiej rosną, gdy podlewasz drzewa krwią!
  Są trzy rzeczy: których wartość pozostaje niezmienna: Wszechmogący, rodzice i Ojczyzna!
  Najciekawszym teatrem jest teatr wojny, tylko opłata za wstęp jest zaporowo wysoka!
  Ale w teatrze operacji łzy są zawsze prawdziwe, a każdy akt jest lekcją na całe życie!
  Talent tylko wtedy staje się geniuszem, jeśli pomnoży się go przez kolosalną pracowitość!
  Zwlekanie kradnie laury, pośpiech przynosi sukces!
  Prawdziwy chirurg to taki, który potrafi niezauważenie wykonać złożoną operację!
  Nie bokser, który uderza, ale ten, który powala!
  Piękno jest zawsze trujące - najjaśniejsze grzyby to muchomor, a trucizna jest jak kobiecy urok - zawroty głowy i zatrucie serca!
  Naturalny umysł może ujarzmić naturalną siłę, ale wrodzona siła nigdy nie ujarzmi umysłu!
  Lepiej umrzeć z dumą niż żyć w pokorze!
  Ten, kto trzyma życie za gardło, jest bardziej skłonny je stracić niż ten, kto uwalnia pisklę szczęścia!
  Piękno zanika, odwaga pozostaje wieczna!
  Miecz jest zbyt ostry, aby utrzymać w nim władzę państwa, pochlebstwa są zbyt słodkie, by pić nim ludzi na zawsze!
  Pomysłowość żołnierza rekompensuje błędną kalkulację generała, ale budowanie na niej kalkulacji jest jak kopanie dziury igłą!
  Trudno rozpalić to, co już się pali, a ugasić to, co już się spaliło!
  Gorący męski temperament, wysusza mózg i pali dno portfela!
  Raczej wypala dziurę w kieszeni - ciepłe serce!
  Najgrubszą sakiewkę przebija twardy fallus!
  Dla mężczyzny najlepsze złote lustro!
  Na monecie i zmarszczkach - ozdoba mężczyzny!
  Wojna może nie mieć zwycięzcy - ale zawsze będzie przegrany!
  Ludzka słabość jest głównym motorem postępu!
  Jeśli chcesz być pierwszy, pracuj jak ostatni!
  Geniusz to krewni boskości i godni krewni!
  Możesz trochę służyć Ojczyźnie, ale niewiele możesz zdradzić!
  ! Myślę więc - istnieję, istnieję - dlatego żyję, żyję - dlatego żyję szczęśliwie!
  Partnerzy seksualni są jak jedzenie - wymagają różnorodności i ostrych przypraw!
  Rewolucji dokonuje się czystym sercem, ale nie białymi rękawiczkami, w drodze do szczęścia koła wymagają smarowania krwią!
  Najczęściej zdradzają nie z powodu podłości, ale z powodu słabości, chociaż to słabość skłania do podłości!
  Ogólnie rzecz biorąc, zardzewiały mechanizm działa tylko ze złotym smarem!
  Spryt i kalkulacja: jak mąż i żona rodzą zwycięstwo - uczciwość to trzeci dodatek!
  Najbardziej bezdennym tworem na świecie jest kieliszek wódki, wpadanie do niej jest nieskończone, a dno jest na cmentarzu!
  Nie każdy skazany jest przestępcą, nie każdy przestępca jest skazanym!
  Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż publikować bez rzucania!
  Profesjonalny sędzia jest jak profesjonalna prostytutka - różnica tkwi tylko w wysokości honorarium i randze alfonsa!
  Politycy są jak robaki, tyle że na wygnaniu wyciskają z wnętrzności więcej krwi!
  Krew to najlepszy nawóz dla pielęgnowania odwagi dorastającego pokolenia!
  Agresywnie posłuszna większość myśli żołądkiem, a nie sercem, ponieważ ma on znacznie większą objętość.
  Jednak nauka ateistyczna jest najbardziej logiczna, świadczy o dojrzałości ludzkości, natomiast każda religia kojarzy się z dzieciństwem!
  Bóg jest silnym Ojcem na mocnym kolanie, na którym chce się oprzeć słabe dziecko!
  Rzadko zdarza się, aby ktokolwiek zapalił iskrę talentu, gdy wokół jest wilgoć totalitaryzmu!
  Ci, którzy nie są zadowoleni z przeszłości i boją się teraźniejszości, częściej myślą o przyszłości!
  Łatwiej jest uderzyć w księżyc kamieniem niż zmusić polityków do dotrzymania obietnic wyborczych!
  Cukierkowy humanizm w kraju ludowym jest tak samo właściwy jak cukier w barszczu!
  Trzy rzeczy są wieczne: Bóg, czas i ludzka głupota!
  Jeśli chcesz wygrać; zapomnij o trzech słowach: ciężko, nie mogę, wystarczy!
  Świnia zawsze znajdzie brud, szczur zawsze znajdzie lukę, a leniwy zawsze znajdzie wymówkę!
  Morał tego samego rdzenia ze słowem brudny! Najczęściej służy do plamienia cnoty i zmywania występków!
  Lis zmienia skórę dwa razy w roku, a maskę polityka co godzinę!
  Śmierć jest jak wierna żona, przychodzi bez przypomnień, kładzie ją do łóżka i przejmuje całkowite posiadanie!
  Życzliwość jest jak pot, zrzucanie wymaga wysiłku, ale ciało staje się silniejsze, z każdą kroplą brudu!
  Żołnierz jest jak łopata, polerowana tylko twardymi rękami! Ale też szybko się tępujesz!
  Najwyższe ideały dojrzewają dopiero wtedy, gdy są nawadniane krwią, podlewane łzami i zapładniane potem!
  Dla ateisty wszystkie religie są dobre - bo nie ma Boga! A pustka jest najłagodniejszym despotą!
  Bez względu na to, jak silny jest bohater, nie wyciśnie morza z małej cytryny!
  Największy nadmiar sprytu nie rekompensuje małego braku inteligencji!
  Dowódca jest rdzeniem - jeśli zgnije, to cała konstrukcja się rozpadnie!
  
  Im milszy pasterz, im bardziej wściekły jego pies, im łagodniejszy król, tym surowiej satrapa!
  Rosyjski to nie narodowość, ale powołanie i styl życia!
  Słaby człowiek potrzebuje Boga jako dziecko, Ojca i Matki, ale gdy dorośnie, jest obciążony opieką, a oderwawszy się od Rodziców, przylgnie do żony - nauki i rozumu!
  Niestety, umysł bez siły nie jest wiele wart - głupi sportowiec z łatwością udusi najbardziej zawiłego akademika!
  Prawda jest taka, że śmierć, w przeciwieństwie do kobiety, jest zawsze prawdziwa, a życie jest całkowitą zdradą!
  Lepiej raz ciąć, niż sto razy przeklinać!
  Skromność jest siostrą mądrości! Przechwałki rujnują umysł!
  Łatwiej jest oswoić tygrysa niż ponownie wyedukować tyrana - szczura nie da się wytresować!
  Im więcej wrogów, tym piękniejsza wojna! Rzuć mniej słów - wojna to nie gra!
  Mniej kropli do morza niż maski tajnego agenta!
  Narzędzie tortur, podobnie jak instrument muzyczny, wymaga miłości i talentu! Tylko zamiast śmiechu i oklasków dostajesz jęki i łzy!
  Jezus wśród trzody jest jak diament w ściekach!
  Czas jest najbardziej bezwzględnym katem, nie zna litości, a słowo przebaczone!
  Zręczny polityk, nawet przeklinający wulgaryzmy, cieszy się opinią osoby inteligentnej!
  Byk uwielbia biczować, ale nie lubi orać!
  Aby dobrze orać, musisz sadzić przez cały rok!
  Jeśli nie możesz gryźć, nie szczekaj!
  Ten, kto pokona jednego tygrysa, nie będzie się bał kilkunastu kotów!
  Samochód nie jest luksusem, ale karą: raj dla policjantów drogowych, czyściec dla portfela, piekło dla spokoju!
  Popełnić błąd jest błędem! Nie przyznanie się do błędu to przestępstwo!
  Mężczyzna jest nieprzewidywalny - ludzka kobieta jest podwójnie nieprzewidywalna!
  Polityka, w przeciwieństwie do narciarstwa, wymaga złotego smarowania!
  Siła i inteligencja, podobnie jak mąż i żona, powodują posłuszeństwo tylko w parach!
  Silny władca nigdy nie posadzi więcej wrogów, niż może zebrać przyjaciół!
  Pieniądze to płetwy rekina sprawiedliwości!
  Ostrożność; to nie synonim tchórzostwa, ale odwaga - lekkomyślność!
  Tylko umarli nie kłamią i to tylko wtedy, gdy są ateistami!
  Zły wierzący okrada ciało - dobry ateista okrada duszę!
  Kariera bez kłamstw jest jak czołg bez paliwa!
  Kto czyni miłosierdzie, zbiera siły, okrucieństwo jest oznaką słabości!
  W końcu geniusz i arogancja to rzeczy nie do pogodzenia!
  Chociaż półtorej pięści jest lepszy niż jeden - półtora umysłu jest gorszy niż jeden!
  Szlachetny ryzykuje życiem - nikczemny kosmita!
  Przywódca nie powinien być słodki - poliza go! Ale nie powinno być gorzko - wyplują!
  Na pustyni trudniej znaleźć piasek - niż powód do aresztowania!
  Podstępność jest bronią słabych - podłość jest bronią podstępnych!
  Wykorzystuje przyjaciół - talent ujarzmia wrogów - geniusz!
  Powolny cios jest równoznaczny ze chybieniem!
  Ostrożność dowódcy jest jak palec w pięści, integralny element, ale nie zastąpi reszty!
  Refleksję i strumień aforyzmów przerwało pojawienie się na horyzoncie chińskich statków. Co dopadło Deng Xiaopinga.
  Chińczycy wciąż mogą się ukrywać, ale ucieczka z bitwy to wstyd. I tak Deng Xiaoping przyjął nierówną bitwę.
  Dziewczyny biegają po pokładzie boso i lśniąco. Strzelają do siebie i pokonują wojowników niebiańskiego imperium. Takie dzielne dranie. Mają zaciekły ogień. A oczy błyszczą szafirami i szmaragdami.
  I gołe obcasy, zaokrąglone migotanie. I lśnią musujące uśmiechy.
  I wystrzelił dziesięciocalowy pistolet. Jak blefować. Że nawet chiński niszczyciel został podzielony.
  Juliana pisnęła:
  - Tak właśnie robią rosyjscy bogowie!
  Victoria, której nagie, opalone nogi przemknęły obok, poprawiła:
  - Raczej robimy to sami!
  Weronika zasugerowała:
  Zaśpiewajmy więc!
  Rudowłosa Anna odebrała:
  - Oczywiście piosenka będzie fajniejsza.
  A cały batalion dziewcząt zaśpiewał, całą balladę.
  Car Mikołaju, jesteś rosyjską ziemią,
  Na chwałę naszej Ojczyzny...
  W Rosji wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną,
  Nie pożałujesz, poznaj nasze życie!
  
  Dla nas cesarz jest po prostu Bogiem,
  Kto mądrze rządzi wszechświatem...
  I chcę, aby Wszechmogący pomógł
  I zamienił się w stos mchu Kaina!
  
  Wierzę, że na Ziemi będzie szczęście,
  A radość zabłyśnie na planecie...
  Wszędzie panuje pokój i radość,
  Rosja stała się prawdziwym rajem!
  
  powstanie carski komunizm,
  Wrzuć do piekła straszliwy ryk zabójcy...
  I lecimy prosto w górę, a nie w dół
  Zniknij przeciwnikom-krwiopijcom!
  
  Nie trzeba myśleć, król wcale nie jest zły,
  Daj mu trochę więcej szczęścia...
  Niech rosyjski Bóg będzie z Mikołajem,
  Wtedy będzie mógł śmiało osadzić zmianę!
  
  Rosja to miejsce narodzin słoni,
  Kraj po prostu nie może być piękniejszy...
  Nie potrzebujemy dodatkowych słów chłopaki
  Wojownik zwołuje tocsin do walki!
  
  Jak nie próbować pokonać wrogiej Rosji,
  Wiem, że przekroczysz limit...
  Niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  A nad Rosją słońce nie zachodzi!
  
  Dla Ojczyzny nie ma wyższych, poznaj góry,
  Że szczyt mieni się królestwem komunizmu...
  Wierzę, że Pan zmiażdży wrogów,
  A uśmiech odwetu nie przeminie!
  
  Niech Rosja zabłyśnie nad planetą,
  Kraj, który dał ludziom szczęście...
  Egzaminy, przekazanie, tylko na pięć,
  W końcu siła Ojczyzny jest niezmierzona!
  
  Niech tak będzie, miłość jest na zawsze uwielbiona,
  W XX lub XXI wieku...
  Niech krew płynie gwałtownie,
  Bohater nie będzie po prostu przesądny!
  
  Dzielnie przelewasz krew wrogów Ojczyzny,
  Pozwól jej płynąć...
  I po prostu złam przeciwnika,
  Święte twarze błogosławią do bitwy!
  
  Niech w naszej Ojczyźnie będzie gwiazda,
  Co wskazuje drogę i wszechświat...
  Spełni się wielkie marzenie
  Wszyscy inni ludzie po prostu kontrolują!
  
  Tak, zmiażdżymy wrogów Ojczyzny,
  I rozpraw się z nieskończoną hordą...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Nie zwyciężaj z szatanem!
  
  Chociaż wiesz, rosyjscy bogowie są silni,
  Ożywimy wielkość Rosji...
  Chociaż Słowianie są podzieleni,
  Ale nadal będę tym samym mesjaszem!
  
  Nasz chwalebny Car Wielki Mikołaj,
  Dobrze pokonałeś Japonię...
  Więc wojownik odważnie się odważa,
  I bądź wspaniały, nie błazen!
  
  A wojna między ZSRR a Chinami trwa nadal... Oddziały Imperium Niebieskiego pną się naprzód i nie biorą pod uwagę strat. Są skoszeni przez chwalebnych sowieckich wojowników i wojowników.
  Chiny mają dużo ludności i sił lądowych. To wojownicy Imperium Niebieskiego dosłownie obsypywali sowiecką armię trupami, niemal całkowicie otaczając Alma-Atę. I zajęli Chabarowsk, zaklinowani na pozycjach wojsk sowieckich, grożąc rozcięciem Armii Czerwonej na kawałki. Ale na morzu flota radziecka pokonuje Chińczyków i odnosi duże sukcesy. Tutaj dziewczyny wylądowały nawet w siłach szturmowych i przebiły się do Pekinu.
  Armia sowiecka, rosyjska rozpoczęła desant oddziałów bezpośrednio w samym Imperium Niebieskim. No cóż, co zdecydował car i sekretarz generalny Leonid Iljicz Breżniew, aby Rosja miała, a raczej ZSRR ma na wschodzie kolejne duże imperium sowieckie. A sam rosyjski władca zostanie cesarzem chińskim.
  Jednocześnie zagrożenie ze strony Niebiańskiego Imperium zostanie na zawsze wyeliminowane. A armia sowiecka zostanie uzupełniona wojowniczymi i odważnymi żołnierzami.
  Był więc powód - całkowicie podbić Chiny. Chociaż nadal konieczne jest odparcie ofensywy dużych sił Imperium Niebieskiego na Syberii. A wojska zostały przeniesione do metropolii.
  Dziewczyny i ich batalion wyruszyły do bitwy z żołnierzami Mao na lądzie. Dziewczyny spotkały Chińczyków celnymi strzałami, szablami i rzutami granatów bosymi stopami.
  Weronika rzuciła bosą stopą cytrynę i pisnęła:
  - Za cara, sekretarza generalnego i sowieckiej ojczyzny!
  I strzelał do Chińczyków.
  Juliana również rzuciła granatem w żółtych chińskich żołnierzy gołymi palcami u nóg i pisnęła:
  - Za pierwszą wezwaną Rosję!
  I przybiła także żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Tu rudowłosa Anna miotała się i pisnęła:
  - Chwała królowej-matce!
  A także przebił wroga.
  Angelina również eksplodowała, wystrzeliwując całą beczkę materiałów wybuchowych bosymi stopami i rozpraszając Chińczyków daleko:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  A Victoria schrzaniła sprawę. Zmiotła Chińczyków i gołymi obcasami poddała się niszczycielskiej cytrynie.
  Krzyknęła na całe gardło:
  - Na nowe granice!
  Weronika przybiła Chińczyka i pisnęła:
  - Za wieczną Rosję!
  Ciąła także wojowników niebiańskiego imperium.
  Juliana go wzięła, uderzyła Chińczyka. Rzuciła we wroga granatem bosą stopą i pisnęła:
  - O jedno i niepodzielne imperium carskie i sowieckie!
  A dziewczyna zagwizdała. Widać było, że nastolatka znacznie się powiększyła, miała wysoką klatkę piersiową, wąską talię, mięsiste biodra. Miała już postać dorosłej, umięśnionej, zdrowej i silnej kobiety. A twarz jest taka młoda. Dziewczyna z trudem stłumiła chęć kochania się. Niech się po prostu pieszczą. I lepiej z inną dziewczyną, przynajmniej nie odbierze jej dziewictwa.
  Yuliana bardzo zręcznie rzuca granatami w Chińczyków bosymi stopami. I działa bardzo skutecznie.
  Anna jest bardzo czerwona i bardzo piękna. I w ogóle takie dziewczyny w batalionie są cudowne, po prostu najwyższy smak.
  Anna rzuca granatem bosą stopą i ćwierka:
  - Niech Wielka Rosja Sowiecka będzie sławna!
  A także jak się kręci.
  Cóż, dziewczyny, cóż, piękności!
  Jeździ i Angelina. Taka duża dziewczyna - dwa metry wzrostu i sto trzydzieści kilogramów wagi. Jednocześnie nie gruby, z mięśniami obsadowymi i zadem konia pociągowego. Bardzo kocha mężczyzn. Marzenia o urodzeniu dziecka. Ale jak dotąd to nie zadziałało. Wiele osób po prostu się tego boi. I bardzo agresywna dziewczyna.
  To nie jej mężczyźni pytają, ale ona sama bezczelnie zabiega. Bez wstydu i zażenowania.
  A ona to uwielbia. Bądź aktywną stroną.
  Jednocześnie Angelina jest wspaniałą wojowniczką. I dokonała wielu wspaniałych rzeczy. Victoria dowodzi ich batalionem.
  Rzuca też granat bosą stopą i krzyczy:
  - Nad krajem będzie światło!
  Weronika rzuca bosą stopą cytrynę i szepcze:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  Juliana też rzuca gołymi palcami i ryczy:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  Anna krzyczy:
  - Z nieziemskim smutkiem!
  A prezent rzucony bosą stopą też leci.
  Dalej wyje Angelina. Rzuca też bosymi stopami całą masę granatów, rozrywając Chińczyków na strzępy.
  A bohaterska dziewczyna ryczy:
  - W imię Białego Boga!
  Victoria również wysłała granat bosymi palcami, rozdarła go na małe kawałki i jęknęła:
  - W imię Chrystusa!
  I oddał kilka strzałów.
  A Angelina zaczęła bazgrać z karabinu maszynowego, skosić chińskich żołnierzy. Była w tym bardzo dobra.
  Krótko mówiąc, dziewczyna to bestia.
  Veronica pisnęła z pewnością siebie:
  - Właściwie to jestem Supermanem!
  I rzuciła granatem bosą stopą.
  Juliana również strzeliła. Zabił Chińczyka.
  Tweeted:
  - Chwała Rosji!
  A bosą stopą wystrzeliła granat, rozszarpując wojowników niebiańskiego imperium.
  Anna też pisnęła:
  - Za świętą Rosję! I ZSRR!
  Angelina rzuciła na Chińczyka całe pudełko. I wzięła go, rycząc z szaloną wściekłością:
  - Za Svaroga!
  Victoria wzięła go i pisnęła:
  - Na nowy system!
  I rzuciła granat bosą stopą!
  Weronika beczeła:
  - Za mięśnie ze stali!
  Wystrzeliła też granat gołymi palcami, rozrywając Chińczyków na strzępy.
  Juliana też go wzięła i pisnęła:
  - Za miłość i magię!
  I bosymi stopami w ruchu.
  Rudowłosa Diabeł Anna wzięła i wystrzeliła pudło granatów, podarła Chińczyka i pisnęła:
  - Poza zasięgiem na Marsie!
  Angelina wystrzeli też beczkę dynamitu i bełkocze:
  - O porządek światowy Rosji i naszą ojczyznę ZSRR.
  A Chińczycy wyhodowali już cały stos trupów.
  A Wiktoria jak szczeka:
  - O nową drogę do szczęścia!
  Potem obie dziewczyny śmieją się razem.
  Natasha na razie pisała dalej... Dosłownie w biegu. I nabazgrała Chińczyków z karabinów maszynowych. Wycięła je i wytępiła przez tysiące żółtych wojowników. I każda kula trafiła w cel.
  Oddziały Rosji Sowieckiej, a właściwie para bosych batalionów dziewcząt, szły w kierunku Pekinu. W czołówce byli Oleg Rybachenko i Margarita. Chłopcu i dziewczynce udało się już zdobyć sławę i sprawdzić się w bitwach. Walczyli od pierwszych dni oblężenia Władywostoku i innych miast.
  Te dzieciaki są prawdziwymi bohaterami. To oni odegrali rolę zjawisk, które opanowały Władywostok podczas listopadowych i grudniowych szturmów.
  Potem chłopiec i dziewczynka, również boso i półnadzy na mrozie, kładli się przy karabinach maszynowych.
  Kiedy jesteś boso na mrozie, rosyjscy bogowie dają ci fenomenalną siłę i jesteś zdolny do wielkich cudów.
  Chłopiec i dziewczynka zaczęli strzelać z karabinów maszynowych do nacierających Chińczyków. I zrobili to bardzo dobrze. Co nie jest strzałem, to trafieniem. Takiego cudu dokonały półnagie, bose dzieci na mrozie. I właśnie dzięki zimnie i temu, że bose stopy stykały się ze śniegiem, rosyjscy bogowie Demiurga przybyli im z pomocą.
  Przystojny chłopiec, około dwunastu lat, Oleg Rybaczenko, strzelając i kosząc Chińczyków, ćwierkał:
  - Wierna Lado, pomóż nam!
  Margarita, ta dzielna złotowłosa dziewczyna, również około dwunastolatka, eksterminująca wojowników Niebiańskiego Imperium, również zadzwoniła:
  - Źli wrogowie zostaną pokonani!
  Bojownik chłopca Oleg rzucił granat bosą stopą, rozpraszając Chińczyków, syknął:
  - Chwała Ojczyźnie - naszej matce!
  Margarita też wystrzeliła granatem gołą, dziecinną, wyrzeźbioną stopą i pisnęła:
  - Wrogowie będą kręcić się wokół wiadra!
  Chłopiec i dziewczynka walczyli z kolosalną zaciekłością. Mieli tyle woli, siły i charakteru, że można było się tylko dziwić.
  Chłopczyca Oleg Rybaczenko, strzelając, śpiewał:
  - Chwała Svarogowi!
  Margarita, strzelanie, wydane:
  - I Wszechmogąca Rodzina!
  Młodzi wojownicy byli wspaniali i cudowni!
  Oleg, wysyłając kule z karabinu maszynowego bez pudła, wydał:
  - Ojczyzna jest za nami, Biały Bóg jest ze mną!
  Marguerite ćwierkała entuzjastycznie:
  - Aby wróg Ojczyzny zginął w ciężkiej agonii!
  A dziewczyna pokazała swój długi język.
  Oleg miażdżący Chińczyków pisnął:
  - Niech na Ziemi będzie chwała!
  Margarita zgodziła się z tym:
  - Niech będzie chwała!
  I skoszono Chińczyków.
  Dzieci skoszone setkami i tysiącami wojowników Niebiańskiego Imperium. Wspinali się i dosłownie rzucali zwłokami na wszystkie podejścia.
  Oleg zachichotał i zauważył, eksterminując Chińczyków:
  - A Czarny Bóg pomaga w walce!
  Margarita entuzjastycznie zgodziła się:
  - Dla nas i Czarnoboga!
  A bosą stopą, jak odpalić granat.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Tysiące tysięcy...
  Margarita miażdżąc Chińczyków dodała:
  Pułk po pułku...
  Eksterminując chłopca terminatora, wojowników niebiańskiego imperium, i boso granat z bosymi palcami, pisnęli:
  - Pobijemy Japończyków z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna Terminatora dodała entuzjastycznie:
  - Nasi bohaterowie to piękno!
  I znowu granat leci z bosej stopy.
  Oleg Rybachenko pisnął:
  - Dziewczyna ma rację, piękność szefa!
  A chłopak też rzuca granatem bosą stopą.
  Trzeba powiedzieć, że dziecko jest piękne i bardzo muskularne. I jak walczy.
  Margarita wykrzykuje, eksterminując Chińczyków:
  - Za świętą Rosję!
  A granat rzucony bosą stopą leci.
  Oleg dodaje:
  - Za rosyjskich bogów!
  A także granat wystrzelony przez muchy z gołej nogi chłopca. I rozprasza przeciwników.
  Margarita, eksterminując Chińczyków, szepcze:
  - Na chwałę Ojczyzny Bogów!
  I wystawia język!
  I znowu granat rzucony bosą stopą dziewczyny rozwala Japończyków. A karabiny maszynowe strzelają.
  Oleg, siekający wrogowie, ćwierkanie:
  - Heroes of the Fatherland zbiera alarm.
  I znowu się zmienia.
  A granat rzucony przez chłopca leci.
  Margarita miażdży również wroga i syczy:
  -Za świętą Rosję!
  A teraz granat leci z rzutu bosej stopy dziewczyny. Rozrzuca wroga we wszystkich kierunkach.
  Oleg, strzelając i prawie każdy pocisk leci do celu, śpiewa:
  - Moja ojczyzna...
  I znowu bosą stopą granat na Chińczyków.
  Margarita, eksterminując wojowników Niebiańskiego Imperium, pisnęła:
  - Dumny i słodki!
  A z bosej stopy dziewczyny wylatuje granat.
  Oleg Rybachenko, strzelając do wroga, dodaje:
  - Moja ojczyzna...
  Dziewczyna strzelając wściekle dodaje:
  - Jesteś koroną umysłu!
  I znowu śmiercionośny granat leci z bosej stopy dziewczyny.
  Mount Inimitable jest dosłownie zaśmiecony trupami wojowników Niebiańskiego Imperium. Chińczycy oblali go dużą ilością krwi.
  Chłopca i dziewczynkę rozświetliła wtedy niegasnąca chwała, ale góra Władywostoku nie została oddana.
  A teraz walczą jak olbrzymy już na ziemi Niebiańskiego Imperium...
  Fale tsunami toczą się. Który spada na pozycje wojsk rosyjskich. Ale dzielnie odzwierciedlają atak wroga. I pokaż ich bohaterstwo.
  Pędy i ćwierkanie Olega:
  Zawsze będziemy wierni!
  I granat znowu wylatuje mu z bosej stopy. I niszczy Chińczyków.
  Margarita też strzela. I robi to bardzo, bardzo trafnie, mówiąc:
  - Rosja się nie ugnie!
  A także granat wystrzelony bosą stopą trafia w żołnierzy Niebiańskiego Imperium.
  Dzieci Terminatora rządzą i niszczą.
  Ale Chińczycy nadal atakują na wszystkich frontach. Mają ich bardzo dużo - dziesiątki milionów żołnierzy, a oni posuwają się dosłownie rzucając zwłoki na pozycje wojsk sowieckich. I wspinają się i wspinają do przodu.
  W tych warunkach Breżniew nakazał odzyskanie Pekinu z Chin. Co za bardzo śmiałe i agresywne działanie. A chińscy wojownicy wspinają się i wspinają.
  Ale wojska radzieckie dzielnie kontratakują. A niektórzy odnoszą sukcesy.
  Wojska komunistyczne zbliżały się do Pekinu. Walki toczyły się pełną parą wokół stolicy Chin. Batalion dziewcząt pewnie walczył z wojownikami Niebiańskiego Imperium. Dziewczyny odpierały wszelkie ataki, strzelały, rzucały granatami bosymi stopami i śpiewały:
  Niech ziemia święta będzie uwielbiona,
  Moja droga planeto...
  Mieszkańcy Rosji to przyjazna rodzina,
  I nie depcz Ojczyzny butami!
  
  Niech mądry Leonid w Rosji,
  Podniesie swój kraj do samych gwiazd...
  On jest prawosławny, Pan Światła,
  A wygrana to element królewski!
  
  Rosja jest Ojczyzną Bogów,
  Ma najlepszych żołnierzy we wszechświecie...
  A kobiety będą gotować ciasta,
  Z niezmienioną siłą w bitwach!
  
  Niech nasi Rosjanie wychwalają chwalebną ścieżkę,
  Co wskazuje drogę bez krawędzi...
  Nikt nie może nas zepchnąć z drogi,
  Nie oddamy hołdu niewiernym!
  
  Wielkość Rosji jest wielka,
  Jest piękna i straszna dla wrogów ...
  Jest rosyjski sposób i mocne wiosło,
  Kłócić się z Ojczyzną jest po prostu niebezpiecznie!
  
  Niech Rosja dobrze wie, rozkwita,
  Osiągnij coś, czego nie możesz zmierzyć...
  Egzaminy, przekazanie, tylko na pięć,
  Ponieważ wierzysz Rodowi bez granic!
  
  Niech niesiemy wiarę królewską,
  Do najdalszych podejść Rosji...
  My, dziewczyny, mamy nie więcej niż dwadzieścia lat,
  Ale wierzymy, że wszyscy zawodnicy są piękniejsi!
  
  Nie, rosyjski grzbiet się nie ugnie,
  Ostrze wrogów żołnierzy nie pokona ...
  Szatan nie będzie rządził Rosją,
  A ciało w walce staje się coraz młodsze!
  Bez trudu pokonamy tę fosę, bojownicy,
  Z uskrzydlonym snem...
  Zmiażdżymy wszystkich przeciwników na raz,
  I uwierz mi, zemsta czeka na różnych khanów!
  
  A Jezus i Bóg Święty Swarog,
  Rosja jest bardzo droga rycerzom ...
  Za nami najmilszy Biały Bóg,
  W imieniu naszej matki Rosji!
  Dziewczyny śpiewały i rzucały w Chińczyków granatami.
  Victoria rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - W Rosji dziewczyny są bojownikami!
  Tutaj Veronica wystrzeliła śmiercionośny prezent gołą kończyną i wydała:
  - A my jesteśmy superklasowymi wojownikami!
  I dał serię z karabinu maszynowego. Skoszono kilka linijek chińskiego.
  Juliana, piękna dziewczyna, również się odwróciła. Pocięła wojowników niebiańskiego imperium... I obnażając zęby zaśpiewała:
  - Planeta pozna wielkość Rosjan!
  I błyszcz ostrymi zębami!
  Piękna i ognista Anna również odpaliła granat. Rozproszyła wojowników niebiańskiego imperium i pisnęła:
  - O nowy świat! Jesteś teraz moim idolem!
  I jak migocze bosa stopa!
  A wspaniała Angelina też weźmie i wystrzeli granat. I rozproszyć wszystkich przeciwników.
  Ta wojowniczka jest bardzo zdrowa. I po prostu prawdziwa bogini. Ma taką energię.
  A wojownik ryknął:
  - Chwała Ojczyźnie i nam!
  Victoria wzięła go i syknęła, strzelając z ręki:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie u szczytu sukcesu!
  A bosa stopa rzuca granat. Który lata i niszczy wszystkich.
  Veronica również strzela i bardzo skutecznie zabija generała spośród szlachetnych wojowników Imperium Niebieskiego.
  A granat rzucony bosą stopą leci. Chińczycy spadają.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Tylko umarli wątpią w wielkość Rosji!
  I pokaż perłowe zęby!
  Juliana chętnie potwierdza:
  Jesteśmy najsilniejsi ze wszystkich! Byliśmy wczoraj, jesteśmy dzisiaj!
  Rudowłosa Anna z entuzjazmem dodaje:
  - A jutro będziemy!
  Granat rzucony bosą stopą rozdziera przeciwników.
  Angelina wystrzeliła bosymi stopami całe pudełko z muszlami i wydała:
  - Przyszłość jest nasza!
  Natasza wykorzystała ostatnie spokojne dni na napisanie z kotleta tańca śmierci, co dzieje się z Chinami. Nabazgrała, trzymając karabin maszynowy gołymi palcami.
  I tak wielu oblało Chińczyków.
  Armia rosyjska zaatakowała Pekin.
  Na przedzie szli chłopiec i dziewczynka: Oleg i Małgorzata.
  Dzieci eksterminowały Chińczyków i ruszyły w kierunku pałacu cesarskiego. Mao Zedong uroczyście ogłosił, że nie opuści stolicy i pozostanie tam na zawsze.
  Oleg oddał serię w Chińczyka i rzucił granat bosą stopą, piszcząc do siebie:
  - Rosja nigdy się nie podda!
  Margarita również wypuściła cytrynę gołą nóżką i rechotała, odsłaniając zęby:
  - Wygraj lub zgiń!
  I batalion dziewcząt, by przebić się do pałacu Mao Zedonga. Wszystkie dziewczyny były w mundurach, zostały tylko majteczki. A tacy prawie nadzy ludzie walczą jak bohaterki.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Leonidasie, jesteś cesarzem!
  Veronica również wypuściła dar śmierci gołą kończyną i ćwierkała, obnażając zęby:
  - Nasz król i sekretarz generalny jest najfajniejszy ze wszystkich!
  I jak błyszczy jak perły! I taka oszałamiająca dziewczyna.
  Juliana też ćwierka z zachwytu i gołą stopą wystrzeliwuje granat:
  - Jestem zwycięzcą psychologii!
  I pokazała swój język.
  Miażdży Chińczyków.
  Anna też strzela, ta rudowłosa diablica. I robi to tak dobrze. Wyrzuca Chińczyków.
  I ryczeć z głębi płuc:
  - Chwała mojej ojczyźnie świętej!
  I szczerzy zęby!
  Angelina jest także bohaterską kobietą i wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych.
  A Chińczycy latali we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyny przechodzą do ofensywy, miażdżąc przeciwników. Osiągnięcie namacalnego sukcesu. Czują niesamowitą łaskę, niestrudzoną presję i brak słabości. A nagie piersi to najlepsza gwarancja niezniszczalności i niezatapiania.
  Victoria, odcinając Chińczyków, ćwierka:
  - Dąbowe ręce, ołowiana głowa!
  I rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Chińczyków.
  Valentina też odpala.
  Miażdży Chińczyków. I rozbija je na kawałki.
  Coraz bliżej pałacu. A bosa stopa rzuca granat.
  Przerażona chińska kapitulacja. Rozpadając się.
  Dziewczyna Terminator mówi:
  - Perun bądź z nami!
  Juliana jest cudowną terminatorką, która strzela do siebie i miażdży militarystów. Wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyna zaskrzeczała:
  - Jesteśmy bohaterami największej Rosji!
  Dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszył wroga.
  Juliana wzięła go i znowu zaśpiewała:
  - Nauczyłem Suworowa patrzeć w przyszłość! A jeśli wstaniesz, stań na śmierć!
  I uśmiechnęła się.
  Ognista Anna również śpiewała i szczekała:
  - Na nowe granice!
  I dodał z uśmiechem:
  - A my zawsze jesteśmy przed nami!
  Angelina, bohaterska dziewczyna, również rzuciła się na wroga. Rozproszyła cesarską czerwoną gwardię i pisnęła:
  - Za osiągnięcia epoki!
  I znowu lecą granaty rzucone bosymi stopami.
  Dziewczyny naciskają na wroga. Wspominają bohaterską obronę Władywostoku, która nie zostanie zapomniana przez wieki.
  Ech, jak taka armia mogłaby przegrać w prawdziwej historii, a nawet z Japończykami?
  Jaka szkoda.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i gwiżdże:
  - Za granicę rosyjską!
  Veronica też wystrzeliła coś zabójczego bosą stopą i desperacko pisnęła, obnażając zęby:
  - O nowe osiągnięcia!
  A ona zwróciła się do Chińczyków.
  A tu też Juliana, jak weźmie i pobije. A potem wzięła go bosą stopą i wystrzeliła granat.
  A potem zaśpiewała:
  - Nie ulegniemy wrogiej dyktaturze!
  I odsłoniła twarz!
  Piękna bardzo młoda dziewczyna z postacią sportowca. I bardzo odważny.
  A Anna jest jak huk dla Chińczyków. Miażdży je i bardzo zręcznie rzuca granatem bosą stopą.
  I rozprasza wrogów, jakby butelki odleciały od piłki.
  Dziewczyna ryczy:
  - Czekolada, jest nasza!
  Anna naprawdę kocha czekoladki. A pod królem rynki są wypełnione towarami. Co można powiedzieć o carze Mikołaju? Teraz car-przegrany zamienia się na naszych oczach w wielkiego. A do tego wystarczy, żeby dziewczyny walczyły na frontach.
  I kilku dziecięcych bohaterów, którzy powstrzymali Japończyków przed zdobyciem Mount Inimitable. Kiedy rozstrzygnięto losy Władywostoku.
  W ten sposób rozpadło się imperium sowieckie.
  Angelina wystrzeliła też beczkę mordu i za pomocą karabinów maszynowych zawaliła zewnętrzną ścianę pałacu cesarskiego.
  Teraz dziewczyny już biegają po pokojach. Tu nadejdzie koniec wojny.
  Victoria z entuzjazmem mówi:
  - Wierzę, że czeka mnie szczęście!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  Veronica prowadząca śmiertelny ogień. Haftowanie przeciwników, tweety:
  - Zdecydowanie mam szczęście!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  A potem jest Yuliana, jak para wiązanych bomb wystrzelonych z jej bosych stóp. I zniszcz przeciwników.
  Potem wybuchnął śmiechem:
  - Jestem kometką.
  I znowu wyrzuca ogniste języki śmierci.
  A potem Anna, ta terminatorka, już się spieszy. Jak wzięła wszystkich i rozmazała. Po prostu super.
  Wojownik, który jest prawdziwym demiurgiem bitwy.
  I piszczy do siebie:
  - Nasza załoga, jest najwyższa odwaga!
  A potem pojawiła się Angelina. Tak fajny i ostry. Zaraża wszystkich swoją szaloną energią. Zdolny do pokonania praktycznie każdego wroga.
  A wojownik obnaża swoje perłowe zęby. I są większe od konia. Oto dziewczyna.
  Angelina chichocze i ryknęła:
  - Na bakłażany z czarnym kawiorem!
  A dziewczyny krzyczały z całych sił w chórze:
  - Jabłonie zakwitną na Marsie!
  A krwawe bitwy z armią chińską wciąż narastały. Wiele miast dosłownie przechodzi z rąk do rąk. Duża liczba sowieckich czołgów przybyła z Europy, a produkcja pojazdów dramatycznie wzrosła. A chińska piechota jest miażdżona przez pojazdy opancerzone. I naciska bardzo agresywnie.
  Ale jest zbyt wielu Chińczyków. A ich liczebność jest oczywiście kolosalnym problemem dla armii ZSRR. A poza tym Chińczycy są odważni. Atakują w ogromnych masach. Niektórzy, zawinięci w materiały wybuchowe, rzucają się pod sowieckie samochody. I umierają z okrzykiem - "Hurra!"
  Trzeba przyznać, że walki przebiegają z różnym powodzeniem. Na razie tylko na terytorium sowieckim, z wyjątkiem ataku w Pekinie. Ale Mao Zedongowi udało się w ostatniej chwili uciec przez przejście podziemne. Kilka batalionów dziewcząt zostało zmuszonych do wycofania się.
  Więc wojna wciąż trwała. A jest za wcześnie, aby wystawić zwycięski punkt.
  A wszyscy żołnierze Niebiańskiego Imperium to kij i kij.
  Cztery dziewczyny walczyły dzielnie i wykazywały heroizm.
  Strzelali prosto.
  Tutaj Natasza rzuciła granatem bosą stopą, rozpraszając Chińczyków. I warknął:
  - Chwała bohaterom Rosji!
  Piękna, bardzo krągła czwórka dziewczyn. Zdjęli staniki i odsłonili piersi. A sutki są takie truskawkowe, apetyczne.
  Prowadzi bardzo celny ogień i Zoya. Kosi chińskich komunistów i piszczy z zachwytu:
  - Jestem mistrzem świata!
  A także rzucać granatem jak bosą stopą. Chińczycy rozpraszają się w różnych kierunkach, jak fale spadające z meteorytu.
  Tak, Zoya uwielbia zabijać!
  A potem Augustine płonie. Strzela też bardzo celnie. Eksterminuj Chińczyków.
  I znowu granat leci z jej bosej stopy. Rozbija Chińczyków na kawałki.
  Svetlana również przybija Chińczyków. I śpiewa:
  - Jestem gorącą dziewczyną! Zmiażdżę wszystkich w szmatę!
  A jej bose palce u nóg sieją zniszczenie.
  Dziewczyny oczywiście nawet bardzo! Piękna, kwitnąca, odważna.
  A Niemcy zwalniają natarcie. Chociaż artyleria aktywnie działa. Który jest świetny! Po prostu najbardziej akrobacyjne arcymistrza.
  Natasza strzela... A przed jej oczami pojawia się scena tortur.
  Chińczycy złapali dziewczynę z Komsomołu. Rozbierz ją do naga. I włożyli go do kotła z wodą. Rozpalili pod nim ogień. Zaczął gotować żywcem. Dziewczyna krzyknęła z nieznośnego bólu. Kaci Mao pozwolili jej wyskoczyć z kotła.
  Potem ochłodzili wodę i znowu wrzucili ją i zaczęli ją podgrzewać. Więc kilka razy ugotowali dziewczynę.
  Oto potwory... Potem powiesili dziewczynę na stojaku i spalili ją rozżarzonym prętem. Torturowane piękności na śmierć.
  Cóż, jak się nie zemścić.
  Natasza rzuca granatem bosą stopą, rozprasza Chińczyków i uśmiecha się do siebie.
  To takie wspaniałe piękno.
  Dziewczyna mówi:
  -Będzie fajnie!
  Zoya też się zmieniła. Zabił Chińczyka. Odcięła bojowników Mao i ich najemników.
  Potem znów rzuciła granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Wspaniała czwórka i bramkarz!
  Potem bitwa trwała dalej, z presją i obrazami.
  Ruda Augustine rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyli Chińczyków, nasączyli dużo ludzi granatem. I wszyscy ci wojownicy Mao.
  Potem ryknęła:
  - Jestem ucieleśnieniem Ojczyzny!
  A dziewczyna przedstawiła się jako zgwałcona. Jak miło i fajnie! A ona sama biczuje Chińczyków. Dziewczyna jest po prostu supermanem. Najfajniejszy ze wszystkich i stale naładowany, aby wygrać.
  Svetlana jest także uroczą dziewczyną. Dobrze wycelowała i skosiła Chińczyków. A potem jak rzuca granatem gołymi palcami. Jak rozbije się żołnierz Mao.
  I taka blondynka się zorganizuje. Wszyscy skosić jednym strzałem. A skała ćwierka zębami:
  - Będzie wieczne światło i świt!
  Dziewczyny tutaj i takie przejście. Niezwykli wojownicy - akrobacje.
  Natasza gwizdnęła. Rzuciła granatem bosą stopą i syknęła:
  - Jestem świetną dziewczyną!
  Chociaż jest to nieskromne stwierdzenie, po części jest prawdziwe. Ci wojownicy są słodcy.
  I bardzo piękny. Z błyszczącymi oczami i perłowymi zębami.
  I walczą chwalebnie, rzucając bosymi stopami miażdżące przedmioty.
  Ale pokonanie Chińczyków jest niezwykle trudne. To jak uderzanie w ścianę.
  Zoya wzięła i wystrzeliła serię w oddziałach Mao. I skosiła je, jakby gigantyczny koń był kopytem, wybijającym trawę.
  Wtedy dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą i zagruchała:
  - Jestem takim marzeniem milionów!
  I pokazała swój język. To jest dziewczyna - prawdziwy terminator. Wszyscy zostaną awansowani i rozerwani na strzępy. I bez wątpienia piłowanie z dużą prędkością.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko!
  Augustyna również rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła Chińczyków i wydała z przekonaniem:
  - A kurz jak z dywanów, zbijamy z drogi!
  Swietłana, strzelanie, dodaje:
  - Nie zmieniaj nóg! Nasze twarze lśnią! Błyszczące buty!
  Wojownicy jak widzimy w pełnym stroju. A dziewczyny nie potrzebują butów. Są w stanie zetrzeć każdego w kurz lub proszek, taki szary kolor.
  Natasza, strzelając do Chińczyków, pomyślała. Rzeczywiście, dlaczego nie można odnieść sukcesu bez oszukiwania? Tutaj na przykład Stalin przejął i przejął władzę podstępem. Obiecał Zinowjewowi i Kamieniewowi góry złota, ale sam je zastrzelił.
  Czy to logiczne? Mówiąc dokładniej, jest to po prostu logiczne - nie możesz oszukiwać, nie możesz żyć!
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i gruchnęła:
  - Jestem wielką gwiazdą!
  Zoya też strzeliła. Rozumiem i ćwierkał:
  - I ja też jestem świetna!
  I leci granat rzucony bosymi palcami. I jak Chińczycy to rozumieją. Przez największe migdałki.
  A Augustyn strzela. I uderza naprawdę dobrze. I pokonał Chińczyków, jakby uderzeniem młota kowalskiego.
  A bosa stopa bardzo słynie też rzuca granatem.
  Augustyn pisnął:
  - Nie budź się sławnie, gdy jest cicho!
  I znowu wykonał dobrze wymierzony zwrot.
  Swietłana znów się rzuciła. Zabił Chińczyka. I mamrotał:
  - Jestem super dziewczyną!
  I błyszcz oczyma i pisz głosem!
  Tak, to takie dziewczyny, z którymi nie należy wkładać palca do ust - ugryzą!
  Natasza, strzelając, powiedziała:
  - Zaczęli mówić, wszystko o długowieczności.
  Zoya, rzucając granat bosą stopą, dodała:
  - Postanowiliśmy trochę poczekać, wysysając krew...
  Augustyn rzucił granat i zaćwierkał:
  - Pyszny na trzeci!
  Swietłana uruchomiła dar śmierci gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Och, spoko!
  Wojna z Chińczykami jest bardzo okrutna. Wiele wzajemnych strat i ofiar.
  A niektórzy chłopcy i dziewczęta to po prostu prawdziwi i twardzi bohaterowie.
  Oleg Rybaczenko, który nadal wygląda jak dwunastoletni chłopiec, i dziewczyna, która również wygląda w tym samym wieku co Margarita, wyprzedzają wojska sowieckie.
  Strzelają do siebie. Za ramionami są worki z granatami.
  Oleg strzelił do Chińczyków. Skoszono kilka.
  Rzucił granat bosą stopą i pisnął:
  - Jestem terminatorem, na kolanach.
  Margarita też rzuciła granatem bosą stopą i dodała:
  - Wrogów Rosji zmieść z powierzchni ziemi!
  Chłopiec i dziewczynka pędzą do siebie i niszczą przeciwników. Są błyszczące i najfajniejsze na świecie.
  Oleg był już w stanie odbić wraz z Margaritą spory kapitał. W tym sprzedaż kosmetyków.
  Chłopak jest w rzeczywistości bardzo mądry. I ma już statut szlachecki. Ogólnie rzecz biorąc, nie zatrzymał się po prostu w wieku dwunastu lat. Razem z Margaritą otrzymali taki prezent. Pozostań w wiecznym dzieciństwie. I zostań nadludźmi.
  Z tego powodu zmienił się los władzy w Rosji. Mikołajowi II nie powiodło się, ale został odnoszącym sukcesy władcą. Co jest przedmiotem zazdrości wielu. A Leonid Iljicz Breżniew mógł również przejść do historii, wcale nie jako ucieleśnienie stagnacji, a władca, który pokazuje, że państwa w ogóle nie da się kontrolować.
  Oleg, wieczny chłopiec, strzela do Chińczyków i śpiewa:
  - Zabiorę cię jak mlecze! Jesteśmy terminatorami, a nie chłopcami!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  Margarita również przybija paznokcie i mówi:
  - Jesteśmy fajnymi mistrzami! Rosja jest za nami!
  Chłopiec i dziewczynka idą dalej. Mają tyle podniecenia i ognia. A Niemcy dosłownie kruszą się pod kopytami.
  A dokładniej bose, dziecięce stopy.
  Oleg strzela i zabija wroga każdym pociskiem.
  Tak, wydaje się, że chłopca nie jest tak łatwo przestać. Jest prawdziwym i prawdziwym terminatorem.
  Margarita ponownie rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Czuję się świetnie! Zostanę mistrzem międzynarodowym!
  I śmiejąc się do siebie...
  Jednak Chiny mobilizują coraz więcej milionów i dziesiątki milionów żołnierzy. A armia radziecka ZSRR niezwykle aktywnie niszczy przeciwników.
  Tymczasem dziewczyny walczą. Jest więcej dywizji kobiecych.
  Nadchodzi cały batalion. Boso dziewczyny w strojach kąpielowych. Taki skąpy strój kąpielowy w stylu bikini. I błyskają nagie, okrągłe szpilki piękności. Wspaniali wojownicy.
  I strzelają też do Niemców. Ale wojownicy rozpoczynają walkę wręcz z żołnierzami Mao. Jak są młócone.
  I jak dźgają się bagnetami! Oto dziewczyny!
  Po prostu świetnie.
  Dziewczyny biją Chińczyków gołymi nogami i żarłocznie się uśmiechają. Oto wojownicy. Dziewczyny o najsilniejszym usposobieniu. W ten sposób młócą czerwonych komunistów, chińskich żołnierzy.
  I biją się. I nadchodzą...
  Są tacy superklasowi wojownicy. A wszystko boso i prawie nago. I skaczą do siebie. I biją się gołymi obcasami. Oto dziewczyny - wszystkie dziewczyny dziewczyny.
  Victoria walczy do przodu. Nadal wygląda jak dziewczyna i jest bardzo szczupła. Wstrzykuje sobie chiński i śpiewa:
  - Boże miej w swojej opiece króla! I rozerwij wszystkie szumowiny!
  Tak, dziewczyny tutaj są na najwyższym poziomie.
  A piękność Weroniki jest widoczna. Również blondynka walczy.
  I wspaniała Yulfi - dziewczyna, która po pochowaniu męża została księżniczką. Yulfi wygląda świetnie. Bardzo kocha mężczyzn i bez żadnych uprzedzeń nawiązuje z nimi kontakt.
  W rzeczywistości seks przedłuża życie i jest bardzo korzystny dla kobiet. Odmładza je.
  Anna również walczy, a jej rude, bujne włosy.
  A także urocza Angelina - wojowniczka jest po prostu super.
  To znaczy cała gwardia królewska. Kompletny zestaw piękności. Są takie cudowne i seksowne.
  I rozwal Chińczyków. Zmiażdż je na proszek. Zmiel kości i rozerwij mięso.
  A Chińczycy uciekają przed atakiem. Ponoszą klęskę za porażką.
  Oprócz wojsk sowieckich bardzo skutecznie walczą także wojownicy z NRD, czyli Niemcy na poziomie klasowym.
  Gerda i Charlotte walczą w najnowszym dwuosobowym czołgu w kształcie piramidy.
  I całkiem dobrze walczą. Chińska maszyna wyposażona jest w pistolet wysokociśnieniowy. Kaliber wynosi 105 mm, ale to wystarcza ze względu na dużą prędkość wylotową pocisku. Dziewczyny w zbiorniku położyły się. Maszyna jest bardzo zwrotna z silnikiem turbogazowym.
  Gerda strzeliła do chińskiego czołgu i zaśpiewała:
  - Jestem taką dziką wilczycą, nigdy nie byłam za granicą!
  I śmieje się, stuka bosą stopą w joystick.
  Rudowłosa Charlotte też nie jest gorsza.
  Również super dziewczyna.
  Strzela do siebie i gołymi palcami wciska przyciski joysticka.
  Cudowny wojownik.
  Ruda strzelając zapytała Gerdę:
  - Jak myślisz, czy chrześcijaństwo zostanie ostatecznie zakazane?
  Blond terminator powiedział z naciskiem:
  - Myślę, że będzie!
  I odsłoniła twarz!
  Generalnie wojownicy są świetni w strzelaniu. Tutaj Gerda miotała się gołymi palcami. I ćwierkało:
  - My, Aryjczycy, nie powinniśmy wierzyć w żydowską Biblię głoszącą pacyfizm.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Zgadza się, nie pasowało! Jesteśmy najlepsi na świecie!
  Ruda ponownie wysłała śmiertelny pocisk bosymi palcami. Rozbił chiński samochód.
  Gerda uśmiechnęła się. W czasie ciszy napisała też ciekawą pracę.
  Mała Gerda poszła szukać swojego imiennego brata Kaia. Ale nie wiedziała, gdzie jest. I zwrócił się nie na północ, ale na południe. A potem pożałowała, że założyła zupełnie nowe czerwone buty. Po kilku godzinach potarli jej nogi. Potem Gerda zdjęła swoje drogie buty, złamała różdżkę i zawiesiła buty na haczyku.
  Pogoda była wiosenna, ciepła, z przyjemnością można chodzić boso. Nie jest zbyt bogatą dziewczyną, a latem często biegała boso. To prawda, że po zimie jej podeszwy stały się coraz bardziej miękkie.
  Wkrótce, idąc drogą, dziewczyna zaczęła odczuwać dyskomfort z powodu małych kamyków i piasku. Aby było zmiękczyć, odwróciłem się na trawę. Tam było łatwiej. Ale po kilku godzinach podeszwy już brzęczały.
  A co najważniejsze, chciałem jeść. A dziewczyna ma w kieszeni tylko kilka pensów.
  Mimo to w najbliższej wiosce Gerda kupiła sobie bochenek chleba, zapisała go świeżą wodą ze studni i zasnęła w stogu siana.
  Następnego dnia jej podrapane, gołe podeszwy swędziały. Chciałem jeść. Dziewczyna poszła do siebie, czując, jak jej ciało rozgrzewa się po chłodnej nocy. Nogi trochę bolały.
  Gerda przez jakiś czas szła drogą, ale jej podeszwy, które jeszcze nie zdążyły stwardnieć, znów zaczęły boleśnie swędzieć, a potem świecić. Dziewczyna poszła na trawę. Ale tutaj jedzie się wolniej i nie jest też zbyt przyjemnie dla podziurawionych nóg.
  Dziewczyna z trudem dotarła do strumienia. Opuściłem tam opuszczone nogi i ostudziłem je. Myślałem o założeniu butów. Ale szkoda zestrzelić taką nowość. Naprawdę chciała pokazać je Kaiowi. Podziwiać jego nowe buty.
  Potem dziewczyna znowu zaczęła chodzić. Byłem zdesperowany, żeby jeść.
  Jakoś Gerda dotarła do wsi i kupiła więcej chleba. Ale miedziane monety się kończyły.
  A dziewczyna pomyślała. Skąd wziąć pieniądze na jedzenie. Zaproponowano jej sprzedaż drogich, marokańskich butów, ale Gerda stanowczo odmówiła. Pojawi się w nich Kaiowi. Czy do tego czasu możesz zarabiać?
  Gerda w sąsiedniej wsi zaproponowała rąbanie drewna. Dali jej siekierę. Dziewczyna trochę siekała, ale była tak wyczerpana, że po jedzeniu od razu zasnęła.
  Potem zaproponowano Gerdzie gęsi. Ale z tego powodu dziewczyna straciła cały dzień.
  W końcu postanowiła po prostu błagać. Jednak chłopi natychmiast zauważyli jej czerwone buty. Na przykład, od razu jest jasne, że nie jest żebraczą dziewczyną, ponieważ nosi coś takiego.
  W końcu Gerda zdecydowała się sprzedać swoje buty. Jednak w tym celu musiała wejść do miasta. Nogi dziewczyny szybko stwardniały i chodzenie ścieżką było prawie bezbolesne.
  Dobra, Gerda zdecydowała, że nawet bez butów może być pożądana dla Kaia.
  Sprzedany kupcowi, otrzymując kilka srebrnych monet. Kupiłem sobie płócienną torbę i szedłem jak żebrak po drogach Europy. Musimy znaleźć brata. A dziewczyna, słysząc, że na południu zwykle chłopców sprzedają do niewoli, pospieszyła tam.
  To prawda, dziewczyna była słabo zorientowana i długo błąkała się po Niemczech. Aż nadejdzie jesień. No dobra, bose stopy dziewczyny były stwardniałe, jak kopyta konia, jednak swędziały modzele. Ale każdego dnia robiło się coraz zimniej i zimniej.
  A spanie na zewnątrz jest niewygodne. W nocy zamarzała nawet suknia Gerdy iz trudem ją zdarła. Musisz coś zrobić. Już zaczął padać śnieg. W lekkiej sukience dziewczyna zamarza do kości, a jej nagie, stwardniałe nogi łamią lodową skorupę.
  Gerda, aby nie zasnąć i obudzić się pewnej pięknej nocy, na południu Niemiec pozostała na zimę w jednym domu, by służyć na pięcie. W tym celu musiała pracować, sprzątać dom, doić krowę i wiele więcej. Ale dziewczynka została nakarmiona i dostała podarty płaszcz i drewniane buty.
  Kiedy nadeszła wiosna i śnieg zaczął topnieć. Dziewczyna z przyjemnością zrzuciła blokadę ciężkiej pracy i ponownie pojechała na południe. Nic jej nie płacono, a Gerda musiała jeść jałmużnę. Ponadto dziewczyna nadal dobrze śpiewała. Jej suknia była całkowicie wystrzępiona, a jej bose stopy były zrogowaciałe i pokryte skórką. Dziewczyna w końcu przybyła na Bałkany. Minął Węgry i wjechał do Turcji.
  Żebrak zamorashka przeniósł się do Stambułu. Ukrywała się przed Turkami w lasach i ukrywała się przed chrześcijanami.
  Jednak już w drodze do samej stolicy blondynkę złapano. A ponieważ według standardów muzułmanów można było ją już poślubić, Gerda została umyta, przebrana i sprzedana jako dziewica na aukcji. Dziewczyna o pięknych białych, kręconych włosach to cenny towar. Poszła do starszego emira. I musi się zdarzyć, że ów emir zaraz po zakupie zachorował tak poważnie, że nie mógł spełnić małżeńskiego obowiązku.
  Dziewczyna mieszkała w haremie. Satysfakcjonująca, jak w złotej klatce, ale nudna. Prawda nauczyła się tureckiego i arabskiego.
  Odkryty islam. Nowa religia była na ogół prosta, prawie zrozumiała. Nie jest jasne, czy po śmierci otrzyma harem mężczyzn? I czy jej się to spodoba?
  Dziewczyna stopniowo stała się dziewczyną i bajecznie piękną, a emir zmarł po długiej chorobie.
  A teraz Gerda znów jest wystawiona na sprzedaż. Rozbierają się do naga na oczach setek pożądliwych mężczyzn i sprzedają ich haremowi sułtana.
  Gerda stopniowo zyskuje tam wpływy i zostaje żoną sułtana. Ale Imperium Osmańskie już upada. Wybucha wojna z Rosją, która grozi zakończeniem tureckiej kontroli nad Krymem i Morzem Czarnym.
  I Niemcy walczyli dobrze, ale żołnierze rosyjscy nie byli gorsi. A piękne dziewczyny bardzo dobrze walczyły, broniąc ZSRR.
  Natasza wystrzeliła w niebo. Zestrzeliła chiński bezzałogowy, sterowany radiowo aparat "Rama" -8. I ona powiedziała:
  - Ludzie będą szczęśliwi.
  Zoya rzuciła bosą stopą granat w chiński samolot szturmowy, który wyleciał jak mięsożerna pirania i zaćwierkał:
  - Szczęście na zawsze!
  Augustyn również podarował śmierć bosą stopą i syknął:
  - Rząd sowiecki...
  Swietłana również rzuciła płonący przedmiot, powaliła wojownika armii Mao i chrząknęła:
  - Moc jest świetna!
  Ale Chińczycy odeszli... A dziewczyny trochę się uspokoiły.
  Natasza zauważyła ze smutnym uśmiechem:
  - Jutro, 22 marca 1979 r. Od początku wojny minął dokładnie rok!
  Zoya entuzjastycznie zauważyła:
  - Z pewnością przez lata staliśmy się silniejsi, ale wcale się nie postarzaliśmy!
  Rudowłosa Augustyn zachichotała i zmiażdżyła irytującą muchę gołymi palcami:
  - Oczywiście nie! Nie starzej się! Nadal jestem gorąca jak zawsze!
  Swietłana zachichotała i zauważyła:
  - Generalnie wojna odmładza dziewczyny. Liderzy przychodzą i odchodzą, ale dziewczyny pozostają młode!
  Natasza odpowiedziała z szerokim uśmiechem:
  - Odmłodziliśmy się - Rosyjscy Bogowie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Tak, nasi Bogowie, Bogowie Słowiańscy!
  Ognisty Augustyn śpiewał:
  - Żyjemy na ziemi naszego ojca! Dzieci Łady to cudowne dzieci! I lata na skrzydlatym koniu, Rosja w odległych tysiącleciach!
  Swietłana zachichotała i odpowiedziała:
  - Z nieba uderzy dzwon - deszcz będzie lał ulewny! Biegnę do dzieciństwa - letni deszcz podąża za mną!
  A Natasza podniosła się z entuzjazmem:
  - Za mną!
  A wojownicy klaskali gołymi, rzeźbionymi stopami. Naprawdę są zdolni do takich cudów. Ani jedna kartka w moim życiu nie została przewrócona.
  Oto dorastające pokolenie wojowników. Już teraz można walczyć w szeregach Armii Czerwonej, urodzonych po wybuchu wojny.
  Tutaj na przykład Andreika. Boso chłopiec w krótkich spodenkach. W sumie trzynaście lat, ale jak on walczy? Tak, w pewnym sensie nieszczęśliwy chłopak, który nie zna świata przez cały rok.
  Natasza skinęła na Andreikę. Pogładziła blond włosy pioniera. Zobacz, jaki jest opalony, jak czekolada. Dziewczyna dała chłopcu cukierki. Mruknął ponuro:
  - Słodkie jest złe...
  Ale i tak zjadł jedzenie. Tak, rodzaj chłopca. Natasza wzięła i wyciągnęła rękę. Łaskotała stwardniałą, zakurzoną stopę pioniera. W odpowiedzi zaczął łaskotać nagą podeszwę Nataszki. Miło jest być dotykanym rękami przystojnego chłopca.
  Natasza zauważyła:
  - Uprawiasz Andrey! Jeśli będziesz żył jeszcze kilka lat, nauczę cię.
  Chłopiec był zaskoczony
  -Co?
  Natasza zachichotała.
  - Jak się kochać!
  Andrey parsknął pogardliwie:
  - Już to widziałem!
  Natasza pokręciła głową.
  - To, co widziałeś, to krycie zwierząt. A pięknie i bardzo przyjemnie Cię nauczę!
  Zakochane dziewczyny naprawdę dużo wiedzą. Są doskonałymi wojownikami, a Chiny, z całą swoją kolosalną liczbą, już trzykrotnie żałowały tak agresywnego ataku.
  Natasza strzela do oddziałów Mao i rzuca granatem gołą, wyrzeźbioną nogą, mówiąc:
  - O wielkość komunistycznego kraju!
  Potem wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyny walczą tutaj, tradycyjnie prawie nagie. Ubrani tylko w czerwone, obcisłe majtki, walczą i zarażają szaleństwem resztę walczących.
  I strzelają. I strzelają bardzo dobrze. Jak snajperzy i wojownicy na najwyższym poziomie kosmicznym.
  Zoya też strzela. Kosi Chińczyków i ćwierka:
  - Och, moja Ojczyzno i wspaniała rodzina!
  I rzuca granatem bosą stopą. Ogólnie cudowna dziewczyna.
  A jej włosy są koloru złotego liścia.
  Zoya była kiedyś torturowana przez Chińczyków. Najpierw zabrali mnie do chaty i rozebrali do szortów. Zaczęli czuć, wspinać się rękami do wrażliwych miejsc. Potem bili mnie gumowymi wężami. Bili mnie w klatkę piersiową, w boki iw uda. Następna była najbardziej upokarzająca - zgwałcona gumową pałką. Ale uczucie jest tak ostre. W tym samym czasie, wraz z bólem, Zoya doznała orgazmu i skończyła. Żołnierze Mao śmiali się.
  Potem znowu zgwałcili ręcznie napisaną piękność maczugą, a potem sami zabrali się do pracy nad nią... Dwudziestu pięciu młodych, głodnych żołnierzy przeszło nad dziewczyną. Niech już nie dziewica, ale jeszcze mężczyzna. To jest zarówno przyjemność, jak i ból. Takie intensywne doznania. Zwłaszcza jeśli zgwałcona w piątym punkcie.
  Ale przynajmniej nie zostali pobici. Widać, że oddziały Armii Czerwonej w Chinach lubiły go mieć w różnych punktach. Nie powiesili jej. Aż Zoe w końcu uciekła. Nawiasem mówiąc, wcześniej została wypędzona na zimno boso i prawie naga. Ale w tym momencie Zoya zdążyła już przyzwyczaić się do zimna. A ona uciekła tylko w majtkach. I że jest wojowniczką najwyższej czerwonej akrobacji.
  Wojna z Chinami jest zacięta i bezlitosna, ani na chwilę nie słabnie.
  Aurora walczy również bohatersko. Kosi Chińczyków i śpiewa:
  - Ojczyzna, impreza, Komsomol! Mao Zedonga czeka silna porażka.
  A także jak rzuca granatem bosą stopą.
  Wszystko w dziewczynach jest fajne i bezczelne.
  A Swietłana też weźmie i rzuci. I skosić Chińczyków. A gołymi palcami podłoży granat.
  I ryk w tym samym czasie:
  - Za sprawę walki z komunizmem!
  Natasza też strzela, nokautuje Chińczyka i syczy:
  - W imię Ojczyzny święty!
  A granat rzucony bosymi palcami rozpędza Chińczyków. A dziewczyny stają się coraz radośniejsze iz dziką radością śpiewają sobie wszystko.
  Zoya również strzela z celnością Robin Hooda. Prowadzi do siebie ogień i śpiewa:
  - Kocham Rosję! Potężny kraj! Dlaczego Hitler nie został zniszczony? Nie rozumiem!
  I on też gołymi palcami weźmie go i rzuci granatem. I chiński skiff.
  Aurora pieprzyła wojowników Mao. Bosą stopą rzuciła cytrynę i pisnęła:
  - Ale Pasaran! Ostry cios!
  A Svetlana da kolej. Jak zamiatać Chińczyków. Jak je wszystkie namoczyć i skrzypnąć:
  - Chwała Wszechmocnej Różdżce!
  I rzuci też granatem bosą stopą.
  A Natasza też się zmieni. Odetnij Chińczyków. I rzuca granat bosą stopą, pisząc:
  - Tak, twoje imię niech będzie święte!
  I znów się uśmiechnij. Błyszczące, perłowe zęby.
  A potem Zoya ulega. Błyskotliwie okryją Chińczyków. I zapiszczy, rzucając granat bosą stopą:
  - Wojownik, przynosząc śmierć wszystkim!
  I znowu zostanie zaatakowany śmiertelnym wybuchem!
  A oto Aurora jak lupanet. I zabijaj. A bosymi palcami wyśle dar śmierci.
  Potem ćwierka:
  - Chwała dzielnym rosyjskim żołnierzom! Mistrzowie ramion!
  A Svetlana również uderza w Chińczyków. Jak kosi je jak sierp i podskakuje:
  Jestem wojownikiem, który nie zostanie zapomniany...
  I znowu bosą stopą, jakby biegł na wrogów Rosji. I jak granat niech lata.
  Dziewczyna oczywiście dużo pamięta. Na przykład, jak w czterdziestym pierwszym roku Fritz zmusił dwie bose dziewczyny do wykopania dziury na mrozie. A dziewczyny nie są jeszcze tak zahartowane. I oczywiście ich nogi najpierw zrobiły się czerwone, a potem niebieskie z zimna. I to bolało.
  A potwory-faszyści, aby się rozgrzać, zaczęli bić pałkami po piętach. Dziewczyny straciły przytomność. Potem wylali na nich jeszcze kilka wanien z lodowatą wodą. Prawie zmęczony.
  Na szczęście nieszczęsne dziewczyny zostały odebrane przez uzdrowiciela. Wyszedł im. I nawet kończyny nie musiały być amputowane. Dziewczyny dorosły i stały się partyzantkami. Zemścili się na nazistach.
  Pionier Aleksander Grigoriewicz miał mniej szczęścia. Jego hitlerowcy, łapiący, rozebrani. I wisiał na stojaku na mrozie. A bose stopy pioniera zostały wciśnięte w blok, a kamień ważący centner usiadł. Chłopiec sapnął wyciągnięty na mrozie. A jego faszyści również go ogrzali, przynosząc pochodnię do zesztywniałego ciała. To są potwory nazistów.
  Chłopiec wisiał przez trzy dni i trzy noce, a czwartego dnia, nie mogąc znieść tortur, zmarł.
  Najeźdźcy zachowali się okrutnie...
  Członek Komsomola Sveta również został rozebrany. Podałeś duży szklany słoik. Napełniony wodą i wystawiony na mróz. I żeby wszyscy mieszkańcy mogli zobaczyć, jak członek Komsomołu zamarza w lodowatej, pokrytej lodem wodzie. Co to za horror.
  Tak było w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej, tutaj jest coś podobnego, jest teraz.
  Swietłana strzela do Chińczyków, wspominając tę wojnę, i szepcze:
  - Faszyzm nie przejdzie! Chwała Rosji!
  Natasza też strzela. Bardzo celnie rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - Nie kładźmy się pod Mao Zedongiem!
  Zoya potwierdza uroczystym tonem:
  - Nigdy się nie położymy!
  A także otwiera ogień.
  A bosa stopa rzuca granat.
  Aurora strzela. Radzenie sobie z oddziałami Mao i krzyki.
  - Chwała rosyjskim bogom!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  A Svetlana strzela bardzo dokładnie. I krzyczy:
  - W imię życia na Ziemi!
  I znowu bardzo celnie rzuca granatem bosą stopą.
  A Chińczykom zaczyna brakować pary.
  Ale do bitwy wkracza coraz więcej nowych sił. A wróg znów się zbliża.
  Natasza uśmiechnęła się. A potem zatonęła. Pamiętam, jak Chińczycy złapali dwóch pionierów w wieku około dwunastu lat. Zdarli z chłopców ubrania, związali im ręce drutem i wepchnęli ich nagich i bosych w przenikliwe zimno. Potem pognali ich przez śnieg i ponownie wepchnęli do chaty. Jechali, aż ich eskorta zamarzła na śmierć. Pionierzy nie czuli się komfortowo, ale wytrwali. Chłopcy są dość silni.
  Następnie, widząc, że mróz nie porwał pionierów, chiński Mao zaczął palić dzieci ogniem. I im się to udało. Kiedy kat przyłożył rozżarzone żelazo do nagiej piersi chłopca, chłopiec wykrzyknął:
  Niech żyje Stalin!
  Następnie na nagie, utwardzone podeszwy chłopca przyklejono szerokie, czerwone od gorąca paski metalu. Kobieta-kat z wielką przyjemnością wdychała przez nozdrza zapach pieczonego mięsa. Pionier znów krzyknął:
  - Podnieście czerwone flagi nad Pekinem!
  I pokazał swój język. Następnie Chińczycy wyciągnęli mosznę rozgrzanymi do czerwoności szczypcami. Pionier zmarł z powodu szoku bólowego.
  Tak, więc Chińczycy na terytoriach okupowanych ustanowili nowy porządek.
  Działali niegrzecznie i okrutnie. A tortury były ciągłe.
  Natasza ponownie rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Chińczyków i ćwierka:
  - Niech będzie niebo na ziemi! Raj komunizmu, w którym kwitnie kraj Sowietów!
  Zoya również odpala granat gołymi palcami u stóp i ćwierka:
  - A chwała przyjdzie na ziemię!
  Następnie dziewczyna wykonuje bardzo celny zwrot. Nokautuje przeciwników. I znowu obnaża zęby.
  A potem Augustyn strzela. Powala Chińczyka i piszczy:
  - Za Ojczyznę! Za Breżniewa!
  I znowu rzuciła bosą stopą granat, rozproszyła Chińczyków. Mocno pokonaj wojowników.
  Nie zawiedź wroga.
  Swietłana również rzuca granatem bosą stopą. Kolory chińskie i piski:
  - Chwała naszym rosyjskim dziewczynom!
  I jak wojownicy się śmieją. W końcu są takimi pięknościami, że w zasadzie można je wystawić na konkurs: Mrs. Universe. Ich piersi są jednocześnie pełne i jędrne. Dlatego uwielbiają uprawiać seks z mężczyznami. To ich naprawdę podnieca.
  Tylko bardzo liczna wróg naciska na ZSRR.
  Dziewczyny rozproszyły się i zaczęły niszczyć Chińczyków.
  Młócą napierających żołnierzy Mao. I odeprzeć taki szaleńczy i piekielny atak.
  Natasza śpiewała, odcinając się wściekłym Chińczykom;
  - Dziewczyny w wielkiej potrzebie! Gdzie jesteś właścicielką gdzie!
  Tak, od ponad siedemnastu lat nie było Stalina i nie polepszyło się. Wręcz przeciwnie, Chińczycy naciskają na Armię Czerwoną.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie na trasach kosmicznych!
  A bosą stopą wystrzeli cytrynę. Taka jest charta.
  Augustine strzelił do wroga, syknął;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chcemy Stalina!
  I rzuci granat bosą stopą.
  Swietłana, strzelając, kontynuuje:
  - Aby nas nie złamali, wstań mistrza z Ziemi!
  I znowu granat rzucony bosą stopą dziewczyny leci.
  Natasza skosiła kilka linijek i wydała:
  - I złam Adolfa!
  Zoya zaćwierkała, rzucając granatem w Chińczyka bosą stopą i rozrywając ich na strzępy:
  - Pospiesz się Mao!
  Augustyn, kosząc żółte myśliwce, zgodził się:
  Tak Mao! A jednak Niemców nie było tylu!
  Swietłana zgodziła się z tym:
  - Jest prawie miliard Chińczyków! I nie są tak łatwe do zabicia!
  Dziewczyny wciąż nie zrezygnowały z możliwości pokonania Chińczyków. 30 czerwca 1970 r. bitwy toczyły się pełną parą. Mao Zedong liczył na wyczerpanie ZSRR.
  A co z martwymi Chińczykami? Niemowlęta wciąż rodzą! Będzie to konieczne i zostanie wprowadzona poligamia. W końcu Chińczycy nadal są ateistami. Konfucjanizm jest bardziej filozofią niż religią, a komunizm promuje ateizm.
  W tym samym czasie żołnierze Mao próbowali odciąć od swoich baz wojska sowieckie, które nie zdążyły się wycofać za Amur. W czym między innymi udało im się nawet nieznacznie.
  Ale Armia Czerwona i ochotnicy z NRD biorą udział w kontrataku. Wykorzystując przewagę w jakości i liczbie pojazdów, wojska radzieckie i ich sojusznik dźgają Chińczyków.
  Gerda i jej załoga czołgu, jak zawsze, stoją na czele ataku.
  Dziewczyny w majtkach i boso. Strzelają do siebie i walczą.
  Są dwa samochody dla czterech wojowników. Kompaktowy i bardzo wygodny, piramidalny.
  Gerda gołymi palcami u nóg naciska joystick i strzela. I uderza całkiem nieźle. Odrywa wieżę chińskiego czołgu.
  Następnie mówi:
  - Jestem terminatorem o śnieżnokolorowych włosach!
  I śmieje się wściekle... Podrywa się jak marionetka.
  Charlotte też strzela. Bardzo trafnie uderza i ryczy:
  - A wielka Rzesza, nie mówiono nam dryfem!
  A bosą stopą, jak pchać.
  Niemki jak zawsze na topie. Są nieśmiertelnymi, wiecznymi wiedźmami, które zawsze są na fali. Nawet w czasie II wojny światowej walczyły i tak pozostały wiecznie młode, bo czarownice. A radzieckie dziewczęta walczyły także w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej. I tam stali się sławni, a teraz walczą z Chinami.
  Natashka strzela, odcina się w szeregach. I rzuca granat bosą stopą, rozpraszając wroga:
  - Wszystko będzie świetnie!
  Zoya również kąsa Chińczyków. Kosić żołnierzy Mao Zedonga. I rzucał cytryny bosymi stopami.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Jest super!
  Następnie Augustyn również ją zabrał i zaatakował wojska Mao. A także rzuciła śmiercionośną siłą bosą stopą.
  Dziewczyna ćwierkała:
  Zmiażdżmy Hitlera!
  I stwierdził:
  - Nie, Hitler już nie żyje - rozwalmy Mao!
  Potem Swietłana wzięła i rzuciła śmiercionośnym granatem gołymi palcami. Dziewczyny wzięły i zburzyły Chińczyka, ćwierkały:
  - To wspaniale!
  Natasza agresywnie zauważyła:
  Jesteśmy super wojownikami!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. To bardzo piękne.
  Zoya wykonała tutaj świetną robotę. Wtedy goła stopa, bardzo piękna dziewczyna, rzuciła nią i rozbiła Chińczyka:
  - Będzie nam bardzo fajnie!
  Potem ognista dziewczyna Augustyna wzięła go i bardzo pięknie wykonała rzut bosymi palcami, rozproszyła chińskich żołnierzy we wszystkich kierunkach:
  Wszyscy jesteśmy super dziewczynami!
  Wtedy Swietłana jest bardzo piękną dziewczyną i taką blondynką, z bosymi stopami błyskającymi granatami. A dziewczyna wzięła i rozwinęła Chińczyka, bardzo piękną dziewczynę.
  Dziewczyna w majtkach. I gruchała:
  - Dziewczyny są inne! I bardzo czerwony!
  Dziewczyny są na ogół bardzo fajne i zawsze boso.
  Na przykład Swietłana przez całą wojnę biegała boso. A w czterdziestym pierwszym roku przeniosła się przez las. To nie pierwszy raz dla niej. Do mrozu pracowała w dziecięcej kolonii robotniczej boso, w lekkiej więziennej sukience. Później dziewczyna biegała nawet boso po śniegu. A więc Augustyn był w kolonii. Tam dziewczęta mogły pracować prawie nago w ostrym syberyjskim mrozie.
  I to ich nie przestraszyło. I jak dobrze dla dziewczynek biegają boso przez zaspy na śniegu. I że gołe pięty pogryzł mróz. Nie tak straszne. Nagie podeszwy pokryte są odciskami, a dziewczęta nie ucierpiały od lodowej skorupy.
  Są bardzo fajne. Bose dziewczyny biegały i pracowały z siekierami.
  Dziewczyny wykonały bardzo dobrą robotę.
  Dziewczyny były bardzo szalone. Znowu rzucają granaty gołymi palcami.
  I rozwal chińskie hordy. Muszę przyznać, że bardzo fajni wojownicy.
  Dziewczyny rzucają bosymi stopami we wroga.
  Natasha bardzo celnie strzela do Chińczyków.
  I rozbił kolejnego żołnierza Mao.
  Dziewczyna jest bardzo ładna... I bardzo bosa i piękna Natasha, bardzo agresywna.
  Ale dla dziewczyny musisz napisać własną, interesującą.
  Tutaj Natasza z tym rozmawiała. A raczej napisała opowiadanie.
  To także ciekawe po początkowych sukcesach, kiedy wojska rosyjskie imperium Mikołaja zmagały się z Hindenburgiem. I rozbili go, z którego carskie imperium pokonało Niemcy i nie było rewolucji.
  Tutaj Oleg Rybaczenko i Margaret Magnitnaya zaczęli walczyć już na terytorium sowieckim z Chinami.
  Chłopiec i dziewczynka zmiażdżyli Chińczyków.
  Oleg Rybachenko wyglądał jak jedenasto-, dwunastoletni chłopiec. I zmiażdżył żołnierzy Mao. Lub tych, którzy wyglądają jak horda Czyngis-chana.
  Chłopiec rzucił bosą stopą w Chińczyka. Zmiażdżony i wygrany.
  I dał zwrot.
  A Margarita bardzo mocno zmiażdżyła nieco pochylone oddziały Mao.
  I zmiażdżył Chińczyków. A dziewczyna walczyła bardzo pięknie.
  I bardzo pięknie rzuciła bosą stopą. I zmiażdżył wroga.
  Margarita bardzo mocno nasączyła Chińczyków.
  Oddziały Mao posuwały się bardzo agresywnie.
  Margarita, bardzo miażdżąca przeciwnika.
  Bose stopy dziewczyny bardzo pięknie złamały kręgosłup Kaiserom.
  Dziewczyny są takie agresywne.
  A batalion podąża za chłopakami, a raczej parą dzieci Oleg i Margarita. Dziewczyny w majtkach i bardzo piękne. Atakują Chińczyków bardzo gorliwie.
  Drżą ich nagie piersi z rubinowymi sutkami. A dziewczyny walczą pod ogromną presją. Miażdżą Chińczyków. I komunistyczne, czerwone oddziały Mao ulegają.
  A teraz Chińczycy zaczynają się wycofywać.
  Veronica rzuca granatem gołymi palcami. Zmiażdżyła żołnierzy i pisnęła:
  - Miłość jest życiem!
  Victoria wykonała celny zwrot. Odcięła przeciwników. I rzuciła granat bosymi stopami.
  A potem ćwierkała:
  - Nasza Ojczyzna jest uwielbiona!
  Tu Juliana jest bardzo piękną dziewczyną i żoną generała, jak bierze i odpala granat i grucha:
  - Ekspres Geniuszu!
  A potem rudowłosa Anna. Dziewczyna jest taka fajna i niezwykła. Zmiażdżyłem Chińczyków, namoczyłem ich. I granat wyleciał bosymi stopami. I rozproszeni przeciwnicy.
  Potem zaświergotała:
  - Święta Rosja cara Mikołaja II!
  A potem poprawiłem to:
  - Dokładniej, car Leonidas!
  A dziewczyna mruga szafirowymi oczami. I odsłonić kły.
  A potem igrzyska olimpijskie: bohaterska dziewczyna wystrzeliwuje całą masę granatów bosymi stopami.
  I rozprzestrzenił się we wszystkich kierunkach rzeki krwi z oddziałami Mao.
  W końcu batalion gołych dziewczyn w krótkich spodenkach stoi na czele ataku i nokautuje Chińczyków.
  Dziewczyny strzelają bardzo celnie, ale nie ponoszą strat. Kiedy dziewczyna jest naga i nosi same majtki, jest praktycznie nie do zranienia. I niezwykle trudno go zdobyć.
  Więc Chińczycy nie bili dziewczyn ani pociskiem, ani kulą, ani odłamkiem. Więc co? Walka to walka!
  Veronica strzela do siebie. Uderza wroga, rzuca granatem bosą stopą i ćwierka:
  - To będzie bardzo fajna gra!
  A Victoria jest wojowniczką-dowódcą. Gdy potrząsa nagą klatką piersiową i emituje pozory błyskawicy swoimi szkarłatnymi sutkami. A potem bosa stopa rzuca granat.
  Łamie szeregi przeciwników.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Jestem superdziewczyną!
  I szczerzy zęby.
  A potem Julian. Również dziewczyna o niezwykłej urodzie. Jak walenie w Chińczyków. A dokładniej nie przez Chińczyków, ale przez wojska Mao, które notabene prowadzą wojnę z Rosją, a dokładniej z ZSRR.
  A na tronie zasiada car Leonid Breżniew, jak go nazywają, Iljicz II, który został cesarzem ZSRR. I wspaniale się zgodzić. A północ Chin, Mongolia, Korea Północna, już rosyjscy sojusznicy, również są atakowani przez imperium Mao.
  Yuliana rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Niech będzie Leonid w Rosji - światło!
  Mrugnęła swoimi szafirowymi oczami.
  A potem walczy rudowłosa bestia Anna. I strzela bardzo dobrze.
  I szczerząc zęby mówi:
  - Niech na planecie stanie się królewski raj!
  A Olympias wypuściła cytrynę bosą stopą. Rozproszeni przeciwnicy i piskli:
  - Chwała Carowi i Ojczyźnie i Partii Komunistycznej!
  Chińskie czołgi i piechota zdołały uchwycić zakole Amuru i skręciły na północny zachód, kontynuując ruch wzdłuż rzeki. Chińska ofensywa była stosunkowo udana.
  Już sama konfiguracja frontu przemawiała na ich korzyść i trudno było przerzucić posiłki dla Armii Czerwonej pod chińskie bomby.
  Ale ZSRR był technologicznie silniejszy niż niezliczona armia Mao, która zmobilizowała do wojska nawet dwunastoletnich chłopców.
  Ponadto całkowicie niezniszczalne samoloty dyskowe NRD okazały się bardzo skuteczną bronią i staranowały chińskie samochody odrzutowcem laminarnym.
  Był szczególnie skuteczny ze względu na ogromną prędkość latających spodków. Który mógłby dogonić prawie każdy chiński samolot.
  Piękne dziewczyny Gertrude i Eva polowały na chińskie samochody na takiej dyskietce.
  W szczególności zaatakowali dwa myśliwce skopiowane z radzieckich na licencji MIG-15 i dosłownie je spłaszczyli.
  To są dziewczyny, nie stoją na uboczu.
  Gertrude nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - Niemieccy bogowie są najpotężniejsi na świecie!
  Ewa sterowała również joystickiem za pomocą bosych palców u nóg i obnażając zęby, ryknęła:
  Zamoczymy wszystkich wrogów w toalecie!
  Dziewczyna wciąż jest rzeczą. Tutaj wziąłem na przykład pioniera. Zdarła z chłopca ubranie i przymocowała je drutem do osiki. Potem zaczęła przypalać ciało chińskiego pioniera rozgrzanym do czerwoności pogrzebaczem na stosie. Zaczęło się od żołądka, potem przeniosło się na klatkę piersiową. Nie ignorował okrągłych obcasów chłopca.
  Kiedy poker ostygł, dziewczyna ponownie go podgrzała, a Gertrude zrzuciła gałązki.
  Potem się zmienili, a pionierka usmażyła jej partnerka. Blond terminator Gertrude również spalił policzki chłopca. Krótko mówiąc, chińskiemu pionierowi nie pozostał ani jeden pasek skóry.
  Potem wzięli i rozpalili duży ogień, posypali chłopca pieprzem, posolili i zaczęli jeść.
  Mięso jest soczyste, chude.
  Ewa, pożerając chłopca, zauważyła:
  - Na takim jedzeniu nie zyskasz dodatkowych kalorii.
  Gertrude, oblizując palce, zgodziła się:
  Tak, to wysokiej jakości mięso. Chłopiec jest chudy, żylasty, szczupły. To jest miłe do jedzenia.
  Dziewczyny chętnie zjadły chińskiego pioniera. Zbliżyło się jeszcze dwóch Niemców. Dołączył do uczty. Dosłowny kanibalizm. I tak smacznie, z przyprawami do zjedzenia chłopca z Chin.
  Jedna z Niemek, Frida, zauważyła:
  - Jakoś ugotowaliśmy kobietę w ciąży. A potem zjedli dziecko w łonie matki. To jest takie pyszne!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Tortury i kanibalizm są fajne!
  Po prostu, bez uprzedzeń, odcinają coś chińskiemu chłopcu, a każdy odgryza mały kawałek.
  Potem wojownicy pili także wino - zmieszane z alkoholem lotniczym. Jedli soczyste mięso.
  Potem wojownicy trochę tańczyli. Potem przyszło jeszcze kilka piękności w tych samych majtkach. Zaczęli jeść chłopca. Pocięli jego małe serce na kilka kawałków. I jedli też.
  Potem wzięli go i biegali boso po węglach. Skakali, skakali. Następnie rzucili się do najbliższej części. Tam atakowali ludzi, kojarzyli się z nimi jak zwierzęta. I było świetnie.
  Kobiety są takie agresywne.
  A teraz dwie dziewczyny gonią chińskie samoloty. Taranują Tu-4, powodując wybuch bomb w jego brzuchu. I wszyscy nie przestają się śmiać. Cudowne dziewczyny.
  I jak naciskają gołymi palcami na przyciski joysticka. Takie urocze piękności. Mają moc gniewu i płomień namiętności. A nagie dziewczyny dają pewność zwycięstwa.
  Złe dziewczyny naprawdę zestrzeliwują chińskie samoloty.
  Gertrude zapytała Ewę z uśmiechem:
  - Czy uważasz, że Biblia jest słowem Bożym?
  Dziewczyna odpowiedziała ze śmiechem:
  - Nie!
  Gertrude zapytała z oczywistym zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Ewa powiedziała z naciskiem:
  - Bo niebo jest solidne! Jak lustro!
  A dziewczyny się śmiały. Wyglądało to niezwykle zabawnie. Zestrzeliłem jeszcze kilka chińskich samolotów.
  Gertrude logicznie zauważyła:
  Ale wciąż istnieje Bóg!
  Eva zgodziła się:
  - Jest Adolf Hitler i jego prorok!
  I znowu wojownicy wybuchnęli śmiechem. Są tacy zabawni i wcale nie głupi.
  I uwielbiają walczyć. Aha, i gwałcą też mężczyzn. To jest ich motto....
  Gertruda, zestrzeliwując chiński samolot, pisnęła:
  - Moja ojczyzna! Zabiję wszystkich dla ciebie!
  Eva z uśmiechem zębów potwierdziła:
  - Ja również!
  I błyszczą szafirowymi oczami. Ci wojownicy są fajni. I wcale nie głupi.
  A może źle... I bardzo okrutny. Tutaj torturowali około trzydziestoletnią kobietę i jej około dwunastoletniego syna - nawet nie pioniera.
  Powiesili ich oboje na wieszaku. A ogień rozpalono pod bosymi stopami. Co więcej, abyś mógł rozładować ciepło, ale twój bliski zejdzie do ognia.
  Albo pięty chłopca się usmażą, potem dziewczyny.
  A kobieta została zraniona zarówno psychicznie, jak i fizycznie. Podpalono też piersi matki.
  Tak, byli ciężko torturowani. Dziewczyny kochają ogień.
  Na przykład chłopcy uwielbiają torturować. Nawet zupełnie niewinni.
  Po prostu je podpal...
  Albo zanurzony w kwasie... Inny sposób tortur. Biczować pioniera rozgrzanym do czerwoności drutem, a następnie posmarować go obornikiem. Jest to zarówno bolesne, jak i upokarzające.
  Pionierów posypywano także korbitem i wapnem. Cóż, te diabelskie dziewczyny-terminatorki.
  Eva uderzyła w trzy chińskie samochody i powiedziała:
  - Tu torturujemy ludzi... I jest fajnie!
  Gertruda obnażając zęby powiedziała:
  - Szczególnie miło jest torturować chłopca!
  Eva zgodziła się:
  - Bardzo dobrze! Ale dobrze jest też torturować dziewczynę!
  Wojownicy byli tutaj tacy szczęśliwi.
  Gertrude strąciła cztery chińskie samoloty i pisnęła:
  - I będzie dla nas super!
  I pokazała swój język.
  Ogólnie dziewczyny są tak piękne z wyglądu i wściekłe w środku. Jedną z tortur, których stosowały piękności, była. Tutaj, na przykład, wieszasz pioniera za nogi do sufitu, a do jego rąk przyczepiasz łańcuch. I dostajesz elektryczność. Pionier musi go podnieść za pomocą prasy. Aby mięśnie nie pękały.
  A potem brakuje siły i znów bije z prądem.
  Dziewczyny też uwielbiały, gdy chłopcy kręcą kołem. Zwolnili nieco ruch, więc są bici prądem. Bardzo imponujące.
  Eva zadała sobie pytanie:
  -Czy diabeł istnieje?
  Gertrude odpowiedziała z uśmiechem:
  - W każdym razie - diablica - to my!
  I obaj kradli, jak im się podoba. A twarze się pokażą.
  I obaj kradli, jak im się podoba. A twarze się pokażą.
  Na latających spodkach Chińczycy są dokładnie wymłóceni. To jednak dopiero początek. Niebiańskie Imperium jest silne i ma wielu żołnierzy. I wspinają się jak diabły z grobów.
  Anna przewraca na niebie inny chiński samochód i mruga w powietrzu. Mówią, że wy, wojownicy z Niebiańskiego Imperium, nie będziecie wydawać się małymi.
  Julian się z tym zgadza. Odcina przestarzałą maszynę państwa Mao i szczerząc zęby ryczy:
  - Ojczyzna i armia to dwa filary,
  Na której spoczywa planeta ...
  Ochronimy Cię naszymi piersiami,
  Twoja armia jest śpiewana przez wszystkich ludzi!
  Chińczycy wciąż się wspinają i wspinają. Mają zbyt dużą, w tym czasie prawie miliardową populację, i mogą bombardować sowieckie pozycje trupami. I nie znają wątpliwości i żalu. A liczba trupów nie ma dla nich znaczenia.
  Toczą się jak niekończąca się lawina.
  Oto karabin maszynowy Natasza. Strzelają do nacierających Chińczyków. Koszyła jedną linię kulami. Potem kolejny... Chińczycy padają. Wielu z nich to na ogół chłopcy, a ja atakuję boso. Umierają z uśmiechami na ustach. Mao Zedong rozpętał brutalną wojnę. Chciał sławy i płyt. A miliony chińskich żołnierzy już zginęły. I wspinaj się do bitwy coraz więcej części.
  Natasha rzuca granat gołymi palcami u stóp i ćwierka:
  - Chwała ojczyźnie komunizmu!
  Zoya strzelając do żółtych wojowników mówi z uśmiechem:
  - Ale Chiny to też kraj rządzony przez komunistów!
  Natasza odpowiedziała:
  - Mają tylko karykaturę komunizmu!
  Augustyn, strzelając do żółtych żołnierzy, logicznie zauważył:
  - Nie w imię sprawy, ale w istocie!
  A rudowłosa dziewczyna rzuciła granatem gołymi palcami, zabójcza siła.
  Svetlana zauważyła, gdy kosiła wojska Mao:
  - Tak, esencja jest czasami ważniejsza niż formalna nazwa!
  A kilkudziesięciu Chińczyków upadło, skoszone przez jej wybuch.
  Natasza potwierdziła strzelając do Chińczyków:
  - Tak, zgadza się ... Tylko teraz, nie czasami, ale zawsze!
  Dziewczyny się roześmiały. Walczyli z hordą, która ich napierała. Jak rosyjscy wojownicy, którzy walczyli z niezliczoną armią Czyngis-chana. I rzeczywiście, Rosja wygrała.
  Zoya ponownie rzuciła granatem gołymi palcami. Rozdarła nim kilkunastu chińskich żołnierzy i zaśpiewała:
  W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  Zmiażdżymy hordy złego faszyzmu na proch,
  Pokonaj strumienie nieskończonej hordy!
  Augustyn, strzelając do Chińczyków i zabijając ich w dziesiątkach, a nawet setkach, zauważył z uśmiechem:
  - Lepiej nie bezgraniczne, ale bezgraniczna horda!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Tak, prawdopodobnie jest znacznie lepiej!
  Dziewczyny walczyły bohatersko, a ich wola jest w pięści.
  A siła rozbijania tkwi w bosych palcach. I tyle w nich pasji do walki.
  Elizabeth na czołgu walczy jak potwór.
  Dziewczyna strzelając i naciskając gołymi palcami na przyciski joysticka mówi:
  - Wielkość ZSRR jest z nami!
  Catherine, strzelając do Chińczyków, zauważa:
  - Jesteśmy tu jak sokoły Stalina!
  Elena, strzelając, zauważyła:
  - Leonid Iljicz wciąż nie jest taki sam!
  Catherine rozbiła chiński czołg i zachichotała:
  - Fedot, ale nie ten!
  Elena wystrzeliła serię z karabinów maszynowych, kosząc nacierającą piechotę stanu Mao i pisnęła:
  - Nasza tablica będzie na topie!
  Poprawiona Eufrazja:
  - Nie rządź, ale bitwa!
  Elżbieta wystrzeliła bardzo celnie pocisk i zauważyła:
  Nadal wygramy!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  Ale nie ma silniejszego rosyjskiego ducha
  Z ruin nas samych ożywimy ....
  Wojownik światła wkrótce weź miecz
  Staniemy i znów wygramy!
  
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do nieznanych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny,
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  Bohatersko walczyły też dziewczyny z NRD.
  Gerda i Charlotte w rozgrzanym do czerwoności zbiorniku, zupełnie nagie w szortach, walczyły. Chińskie czołgi kontratakowały.
  Gerda ostrzelała chiński samochód i złamała zbroję. Wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem córką diabła!
  Charlotte przełamała osłonę skopiowaną z radzieckiego T-54, ale z Chińczykami w załodze i dodała:
  - Poradzę sobie ze wszystkim!
  Niemieckie działo wysokociśnieniowe to bardzo skuteczna broń. Jest zdolny do penetracji z bardzo dużej odległości i przewyższa chińskie 100mm na T-54. Co więcej, rosyjskie samochody pod żadnym kątem nie przebijają najnowszego niemieckiego KAG-50 U. Tylko Isa z najcięższych modeli może sprawić Fritzowi kłopoty. Ale faktem jest, że takich chińskich Iss jest bardzo mało, a maszyną bazową jest T-54. I nie możesz się z tym spierać.
  Gerda naciska przyciski joysticka gołymi palcami pełnych gracji nóg. Uderza chiński samochód z daleka i piszczy:
  - Jestem królem tego Supermana!
  A wojownik pokazuje długi, różowy język.
  Charlotte też strzela. I bardzo trafne. I strzela się z furią wielkiej pantery.
  A także wciska przycisk joysticka gołymi palcami.
  I gwiżdże do siebie:
  - Jestem wielkim super-klasowym wojownikiem!
  Co więcej, Gerda już strzela. Blondynka z zimną krwią. Chociaż sama kobieta jest temperamentna. Na przykład ukrzyżowała członka chińskiego Komsomola na sośnie. Sama wbijała gwoździe w dłonie i stopy. Podpaliła jej nagą klatkę piersiową, a następnie rozpalonymi szczypcami złamała palce u nóg.
  A teraz Gerda ryczy:
  - Jesteśmy białymi wilkami i nie znamy litości dla nikogo!
  I znowu piękno strzela bardzo dokładnie. I uderza wroga. Taka cudowna blondynka. Wkrótce tego nie zrobi. Znów chiński samochód przedarł się z daleka. Potrafi trafić. A dwieście milimetrów zbroi jej nie powstrzyma.
  Charlotte też strzela i piszczy:
  - Jestem królem! Złamie was wszystkich!
  I gołymi palcami wciska przycisk joysticka. Rudowłosy diabeł torturował wczoraj chińskiego pioniera. Uderzyła chłopca pękami pokrzyw. Następnie posypałem pęcherze solą. Potem wyjęła zapalniczkę. Czerwone drapieżne płomienie lizały piętę dziecka. Oto ruda! Jaka ona jest obrzydliwa. Po prostu piekielne małe zwierzątko, dręczące wszystkich bez litości i słabości!
  Chińscy żołnierze wkradli się do środka, jakby z wulkanu Krakatoa wylewał się strumień gwałtownej lawy.
  Natasza próbowała pisać wspomnienia. I to było dla niej interesujące i zabawne. Wojna trwa już drugi rok i przeszła do historii. I to jest poważne.
  Ale Wielka Wojna Ojczyźniana była też długa i trudna. A w nim dziewczyny też biegały boso.
  I jak dobrze by było, gdyby ta wojna nie istniała. Cóż, powiedzmy, że Hitler dalej walczył na Zachodzie... I co najważniejsze, bez większych sukcesów. Choć podbój Afryki i Azji aż do Indii nie stanowi dla Niemców problemu. Ze 150 dywizji przydzielonych do ataku na ZSRR połowa wystarczyłaby do zajęcia wszystkich kolonii brytyjskich.
  ale dwoje dzieci z planety Ziemia poszło za nią.
  Natasza i jej zespół zostali oderwani od pisania przez kolejny atak chińskiej piechoty. Żołnierze Mao byli pchani nie tylko przez swoich, ale także przez Afrykanów i Arabów wynajętych do walki za pieniądze. Doszło do brutalnego napadu.
  Wojownicy kierują się ogniem. Są zimnokrwiści i wyrachowani.
  Natasza rzuciła granat gołymi palcami. Najemnicy rozproszyli się we wszystkich kierunkach.
  Natasza syknęła:
  - Z nami wszystko, co niemożliwe, może się spełnić!
  Zoya też z gołymi palcami wpuściła cytrynę. Rozproszyła Chińczyków i pisnęła:
  - Tak, moja Ojczyzna jest najświętsza!
  A dziewczyna mrugnęła.
  A potem ognisty Augustyn poddał się Chińczykom bosą stopą. Rozrzuca je w różnych i bardzo odległych kierunkach. I ćwierkanie:
  - Jestem wiedzą śmierci!
  A Swietłana wysłała granat z gołą piętą. Chińczycy latają we wszystkich kierunkach. Giną bez nadziei na najmniejsze zbawienie. I jakie są pełne wdzięku dziewczyny.
  Svetlana odwróciła się i zaśpiewała:
  - Oto moja nowa walka! Pójdę z tobą!
  Tutaj przez ruiny wspina się potężny chiński czołg. W tym przypadku MAG-100. Taki potwór nie jest tak łatwy do przebicia. Ale rosyjskie dziewczyny są gotowe na taką bitwę.
  I bardzo umiejętnie biją z bazooki. Chińczycy mieli beczkę, więc wzięli ją i zgniotli. Ogólnie jest cudownie.
  Natasha warknęła agresywnie:
  - Niech będzie niebo na ziemi!
  I znowu granat rzucony jej bosą stopą leci. Ten śmiertelny dar unicestwienia.
  A potem Zoya zabierze i zmiażdży Chińczyków. Jak je rzucała i miażdżyła. I bardzo wojowniczy.
  A bosymi palcami, jak przybić granaty. A Chińczycy dostają to w rogi.
  A Augustine również uderza w oddziały Mao. A jej bosa pięta, jak zawsze, jest w biznesie.
  Rozrzuciła Chińczyków jak karaluchy po kątach. I gruchała:
  - Jestem rudą!
  A potem też Swietłana, jak to bierze, i bije wojska Imperium Niebieskiego. Rozkrusza się na zakrwawione mięso mielone i piszczy z dziką furią:
  - Jestem bezwzględną dziewczyną!
  Natasza odwraca się. Granat rzucony bosą stopą leci. Zestrzeliwuje Chińczyków i rozprasza przeciwników.
  Potem ryczy ogłuszająco:
  - Jestem blondynką, która wszystkich zniszczy!
  Zoya zauważyła również w bardzo oryginalny sposób, kosząc Chińczyków:
  - A miodowe blondynki są fajne.
  A granat leci z bosej stopy i miażdży wszystkich.
  A potem Augustyn strzela. I bardzo dokładne. Powala Chińczyka i ćwierka w płucach:
  - Jestem super dziewczyną.
  A odsłonięte palce nóg również bardzo trafnie rzucają granatem.
  Więc Svetlana uruchamia swój strój. Rozerwał Chińczyków na kawałki tą linią. I ćwierkało:
  - Jestem sztandarem Ojczyzny Świętej!
  I znowu cytryna jest rzucana bosą stopą.
  Dziewczyny ciężko walczą. Walczą jak prawdziwi bohaterowie. Są pełne niezwyciężoności.
  Natashka wystrzeliwuje się i napełnia armię najemników ołowiem. I nie boi się czołgów ani pocisków.
  Chociaż lecą tu głowice balistyczne. Tak, taki wściekły i zdesperowany, zdolny do wszystkiego!
  A granat leci z bosej stopy. A wraz z nim szykuje się zniszczenie i unicestwienie.
  Zoya również daje zwrot. Pokosi wojowników imperium Mao. Obnaża zęby w kolorze pereł i śmieje się:
  - Mam panią robiącą super!
  A jej uśmiechy zębów są po prostu zabójcze.
  A Augustyn niszczy także wroga. I kosi bez problemu. A gołymi palcami wystrzeliwuje nowy granat.
  A dziewczyna się śmieje:
  - Zjem was wszystkich!
  A potem Svetlana strzela rozpaczliwie. I jest niezwykle energetyczny. Pokoszeni przeciwnicy. A bardzo celny granat z zabójczym wypełnieniem został wystrzelony bosą stopą.
  Dziewczyna ryczy:
  - Faszyści chińska śmierć smoka!
  I znowu uśmieszek. Cztery dziewczyny oczywiście nigdy się nie poddadzą.
  Czasami Armia Czerwona przechodzi do kontrofensywy. Odważnie i odważnie walczą wojowniczki z NRD
  W szczególności Gerd i Charlotte musieli zamknąć kocioł nad wojskami chińskimi - tylko dwadzieścia kilometrów.
  A dziewczyny strzelają do siebie... Są niesamowite i bardzo umięśnione. Ich ciała to po prostu najwyższy gust i siła.
  Ale dusze są czarne... Jak węgiel lub jeszcze gorzej.
  Tutaj na przykład Gerda wzięła i wymyśliła nową torturę. Czterech chłopców z Chin zostało przywiązanych drutem do stalowego kołka i podłączonych do generatora. Im szybciej koło się kręci, tym słabszy prąd uderza. A im wolniej, tym silniejszy.
  Gwałtowne zachowanie w Gerdzie. Chłopcy zlani potem biegną, pchając koło.
  A dziewczyny Niemki z kosza rzucają pod bosymi stopami węgle. Gwałtowne zachowanie u dziewcząt - nic nie mów. Bardzo okrutny też.
  Jednak Gerda sama uwielbia biegać na rozżarzonych węglach.
  Tutaj strzeliła do chińskiego czołgu, przewróciła wieżę i powiedziała, uśmiechając się mięsożernie do Charlotte:
  - Oto mój imiennik od wielkiej sissy "Królowej Śniegu".
  Charlotte zachichotała. Uderzyła także chiński czołg i zapytała:
  - I dlaczego?
  Terminator blondyn odpowiedział:
  - Poprosiła o wóz i parę butów, aby znów pojechała po całym świecie szukać swojego brata Kaia. Co jest złego w chodzeniu boso?
  Charlotte ponownie uderzyła w sowieckie czołgi i odpowiedziała:
  - Prawda! Dziewczyna była już przyzwyczajona do chodzenia boso i w lekkim europejskim mrozie. Mógł przeżyć przemianę. Chodziła boso po śniegu i nigdy nie kichnęła!
  Gerda zaśmiała się i zauważyła:
  - Tak i dość długo chodziła boso, bo objechała pół świata. Nie buty dla dziewczynki to wielki luksus.
  A blondynka się roześmiała. Zimą robili takie eksperymenty. Jechali boso, prawie nago, chłopiec i dziewczynka przez mróz. Pierwsze dziesięć minut i do ciepłego domu. Potem dwadzieścia minut i pięć odpoczywa w cieple. A potem pół godziny, a potem godzina. I tak przez całą noc.
  Stopy dzieci są spuchnięte z zimna. Ale chłopaki są dość zahartowani, do butów przyzwyczaili się tylko w chłodne dni.
  A potem boso pionierzy zostali przepędzeni przez węgle. Chociaż dziecięce obcasy zgrubiały, jak zwykle są żywe i spalone. Co stało się później z jeńcami Gerda nie pamiętała. Poszła walczyć. W każdym razie cała czwórka nie włożyła butów od czterdziestego pierwszego roku, kiedy zaczęli walczyć na pustyni w armii Rommla. To są najfajniejsze dziewczyny.
  Tutaj Natasza została zmuszona do przerwania. Ma problemy ponad dachem.
  Chińczycy znów atakują. Dziewczyny trafiają na wojowników Mao celnymi strzałami, nokautując przeciwników.
  I rzucają granaty bosymi stopami.
  Jednak wojownicy wymyślili coś innego. Tutaj wzięli na przykład i podłączyli prąd. I uderzyli Chińczyków wyładowaniami elektrycznymi. A same dziewczyny usmażyły pięty.
  Szpilki dziewczyn są takie okrągłe, różowe, bardzo przyjemne w dotyku i spojrzeniu.
  Chińskie i zagraniczne dywizje najemników były tak przestraszone, że wycofały się ...
  Natasza, oblizując usta, zauważyła:
  - Dzięki Bogu Svarogowi!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - To naprawdę wielki Bóg! Ale Jezus jest także wielkim Bogiem! Więc przyszłość należy do nas!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie.
  Augustine wyszczerzyła zęby i zasugerowała:
  - Mamy coś do picia? Na przykład dobre wino, które pieni się z drożdżami!
  Swietłana entuzjastycznie podniosła:
  - Otóż to! Wino z przyprawami! Tak dobrze spala tłuszcz!
  Natasza się roześmiała.
  Nie mamy tłuszczu! Generalnie jesteśmy wojownikami o ciałach jak stal!
  Zoja wykrzyknęła:
  - Wtedy zwycięstwo na pewno przyjdzie do nas!
  Augustyn zgodził się z tym w stu procentach:
  - Na pewno będziemy mieli szczęście! Choć wojna trwa już piętnasty miesiąc!
  Natasza przewróciła oczami i pisnęła:
  - To horror!
  A dziewczyny synchronicznie się przeżegnały.
  A stało się to gdzie indziej.
  Wojowniczki walczyły z natarciem przeważających sił Chińczyków. Natasza, jak zawsze, jest w czołówce.
  Tutaj Natasza znowu musiała się zatrzymać. Wspięli się ponownie, jak ropucha wijąca się z Chińczykami. Dziewczyny spotkały ich potężnymi ciosami.
  Celnymi i celnymi strzałami Chińczycy zostali porwani, a potem także rzutami granatami bosymi stopami.
  Dziewczyny walczyły zaciekle.
  Ale walka była bardzo ciężka. Jednemu z pionierów odstrzelono głowę. Ale Natashka pocałowała chłopca w usta i pisnęła:
  - Będziesz w Irii w sercu Rod!
  I znowu, jak rzuca granatem bosą stopą. Chiński czołg się przewraca. A jej wałki kręcą się przestraszone grzechotką i metalem.
  Wszystko idzie bardzo dobrze.
  Dziewczyny, to wybitni sportowcy i wojownicy. Jeśli już walczą, to nic ich nie dorównuje.
  Zoya też rzuca granatem bosą stopą i mówi:
  - Biała Rosja nie ugnie się pod Chińczykami!
  Augustyn też strzela, mówiąc z szaloną furią:
  - Jestem wojownikiem, który nigdy się nie ugina! I nawet podstępny Szatan nie przechyli świętej Rosji!
  A obnażone zęby ognistego wojownika błyszczą jak wielkie perły.
  A Swietłana też strzela. Zmiata Chińczyków i obnaża nie mniej duże i agresywne zęby:
  - Nie ulegam maoizmowi! Chwała komunistycznej Rosji!
  A wszystkie cztery dziewczyny wykrzykują chórem:
  - Chwała nowemu porządkowi rosyjskich bogów Demiurga!
  A bosymi stopami będą rzucać śmiertelne ładunki! I jest świetnie!
  Sierpień 1970 ... Chińczycy w końcu byli w stanie połączyć swoje zbliżające się macki i odciąć te części Armii Czerwonej ZSRR, które znajdowały się na zachód od Amuru.
  Wojska radzieckie walczyły z oddziałami Mao, teraz w całkowitym okrążeniu. Ale walczyli bardzo dzielnie.
  Cały batalion dziewcząt odpierał ataki Chińczyków. Piękne i wyprofilowane wojownicy woleli walczyć w samych majtkach.
  A to dało im bajeczne właściwości i witalność. A co za atrakcyjni wojownicy, kiedy potrząsają nagimi piersiami. A sutki klatki piersiowej są tak szkarłatne i błyszczące.
  Dziewczyny walczą i odpierają atak żółtoskórej piechoty. W chińskiej armii jest wielu Afrykanów. Wyrzuć je jak mięso armatnie. A Hindusów jest wielu.
  Wprawdzie Indie akurat nie zdążyły schwytać Chińczyków, ale niektórzy przedstawiciele tego ludu są zaopatrywani przez wojska azjatyckie na rzeź. Aby uniemożliwić im uzyskanie niezależności.
  A Chińczycy posuwają się naprzód. Afrykanie i Arabowie zostają porzuceni... Walki kipią jak w oleju pod ogniem kolosalnych rozmiarów.
  Angelica jest ognistą dziewczyną, a dowódca batalionu rzuca gołą stopą granat i krzyczy:
  - Ani kroku do tyłu!
  Malwina, dziewczyna o złotych włosach, podnosi:
  - Nie wycofuj się i nie poddawaj się!
  A także rzuca granatem bosą stopą.
  Potem dziewczyna potrząsa nagą klatką piersiową.
  Krzycząca i wspaniała Oksana, blond terminatorka. I rzuca cytryną z odkrytymi palcami:
  - Nie wpuścimy wroga do Stalingradu!
  Angelica, potrząsając nią nago, mówi z pełnym biustem:
  - Oczywiście, że nie!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami. Który rozprasza przeciwników.
  A potem Akulina wystrzeliła z bazooki. Również boso dziewczyna o blond włosach.
  A gołą piętą posyła granat. Jak rozproszyć Chińczyków we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna mówiła:
  - Niech się stanie światłość i niebo!
  Oksana odwróciła się i syknęła, kosząc żółtoskórych wojowników:
  - Tak, Rosja jest sławna!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. Blondynka jest w mojej głowie. Kiedyś była torturowana przez Chińczyków. Posmarowali olejem nagie podeszwy stóp dziewczynki. A w oddali ustawiono piecyk. Ogień prawie dotknął błyszczących od oleju podeszw dziewczyny.
  Oksana była bardzo zraniona, ale zacisnęła zęby i wytrzymała. Chińczycy strzelali przez dwadzieścia minut. Zostawili pęcherze na podeszwach. Jechali przez tydzień i tortury trwały ponownie.
  Oksana była smażona na piecyku w każdy piątek, aw poniedziałek bili ją gumowymi wężami, aw środę przepuszczali przez jej ciało prąd elektryczny. Torturowali mnie trzy razy w tygodniu. Co więcej, prawie bez pozostawiania śladów na ciele.
  Dziewczyna wytrzymała tak przez cztery miesiące, ale nic Chińczykom nie powiedziała. Następnie została wysłana do obozu zagłady. Ale po drodze Oksanie udało się uciec.
  Oczywiście jej nienawiść do żołnierzy Mao jest wielka. Jakie tortury zastosowano przeciwko niej.
  Oksana rzuciła granatem bosą stopą. Zmiotły Chińczyków we wszystkich kierunkach. I pamiętałem.
  Kiedy ogień liże gołe podeszwy, czujesz się, jakbyś był zanurzany we wrzącej wodzie. Ból jest ostry i długotrwały. Olejek nie przypala skóry, a ciepło regulują profesjonalni kaci. I to boli, boli bardzo.
  Oksana w tej chwili próbuje wyobrazić sobie coś abstrakcyjnego.
  Jakby była księżniczką. I została schwytana. I doprowadzić do egzekucji. Oczywiście po śniegu trzeba chodzić boso. A pięty się pieką.
  Ale księżniczka idzie z podniesioną głową. Nie poddaje się i nie chce się poddawać. Chociaż ma tylko jeden rozdarty wór do bioder. A dobrze ukształtowane ciało jest ledwo zakryte. A setki mężczyzn i chłopców patrzy na nią, a nawet pokazuje swoje języki.
  Ale bosa księżniczka nie jest zawstydzona. Idzie do siebie, chodzi dumnie z wydętą piersią, a nawet śpiewa;
  Malowana przestrzeń czarne ponure światło,
  I wygląda na to, że gwiazdy pociemniały na swoich orbitach!
  Chcę miłości, w odpowiedzi słyszę - nie,
  Serca zakochanych są rozbite na strzępy!
  
  Błagam, mój książę, przyjdź do mnie,
  Wypłakałem w żalu oceany łez!
  Zerwij wszystkie łańcuchy uprzedzeń,
  Chcę, żebyś powiedział ludziom prawdę!
  
  Miłość jest ważniejsza niż obowiązek i korony,
  Jeśli to dla ciebie konieczne - zdradzę ojczyznę!
  I posadzę na tronie mojego ukochanego,
  W końcu mój książę jest mi droższy niż życie!
  A potem wspina się po drewnianych stopniach na rusztowanie. Po zimnym, palącym śniegu jej bose stopy doświadczają błogości po dotknięciu dębu.
  Ogromny kat w czerwonej bluzie z kapturem ostrzy siekierę. Stalowe ostrze lśni w mroźnym styczniowym słońcu. Żebraczka, boso księżniczka, powoli zbliża się do bloku rąbania.
  Kat patrzy na nią iw jego oczach czyta się rozczarowanie. Miał nadzieję, że kat dostanie bogatą suknię i biżuterię księżniczki.
  Ale wszystkie ubrania, buty, biżuterię dostojnej osoby zostały zerwane podczas najazdu, układając je we wspólnym stosie.
  Księżniczka chciała zostać zgwałcona. Ale sam król chciał tego spróbować. I uczyń ją swoją konkubiną. Ale ugryzła najeźdźcę tak i tak boleśnie przesunęła kolano do pachwiny, że stracił na długo zdolność bycia mężczyzną.
  W tym celu księżniczka powinna była zostać stracona. Prawie pogodziła się ze śmiercią, mając nadzieję na znalezienie szczęścia w innym życiu.
  Ale było jeszcze wcześnie.
  Herold odczytał oskarżenie. Tutaj, czego nie przypisano księżniczce. I czary i czary, uwodzenie paziów, morderstwa i podżeganie do wojny. Dopiero na samym końcu przedstawiono jej zamach na króla.
  I jest tak zimno, jak stojąc półnaga na zimnie i wietrze. I chcę, żeby to wszystko wkrótce się skończyło.
  Jednak na próżno miała nadzieję, że po prostu zostanie jej odcięta głowa. Werdykt stwierdza, że zamiast humanitarnej dekapitacji księżniczka zostanie poddana publicznym torturom. I będą ją torturować, aż umrze.
  Do księżniczki podskoczyli dwaj pomocnicy katów. Zerwali jej wór, pozostawiając ją zupełnie nagą. Potem skręcili jej ręce, wciągnęli ją na stojak. Zaczęli wznosić się wyżej, a bose stopy księżniczki były przykute do bloku. Ostro puść, skręcając stawy. A potem bicze ze wszystkich stron spadły na muskularne ciało dostojnej osoby.
  Dziewczyna mocniej zacisnęła zęby.
  Tak, Oksana ma rozwiniętą wyobraźnię. Potrafi to sobie wyobrazić.
  A teraz rzuca gołą stopą granat. I rozprasza Chińczyków we wszystkich kierunkach, odrywając im ręce i nogi.
  Dziewczyna ma kolosalne przyspieszenie i zakres.
  A przecież batalion dziewcząt z gołymi nogami i gołymi piersiami jest na topie!
  Nigdy się nie poddadzą i będą walczyć jak orły.
  Sierpień przeszedł pod zmasowanym ostrzałem chińskiej artylerii. Oddziały Mao próbowały wykończyć jednostki sowieckie odcięte za Amurem. A nawet rozwijać ofensywę na Półwyspie Kamczatka.
  Bitwy szalały, a czerwoni wojownicy nie wycofali się. A jeśli Chińczycy awansowali, to kosztem kolosalnych strat. Jednak dotychczasowe bitwy toczyły się bardziej pod dyktando Chińczyków. Posuwali się do przodu, choć powoli. Chabarowsk upadł, a Chińczycy czołgali się na Daleki. Próbowali też zaatakować od strony Azji Środkowej.
  Walki toczyły się pełną parą w pobliżu Ałma-Aty. Tam też batalion kobiet walczył z wojownikami Mao.
  Dziewczyny, odsłaniając swoje muskularne ciała, ubrane tylko w majtki, odzwierciedlały nadrzędne siły Imperium Chińskiego.
  Wojowniczka Xenia walczy. Prawie całkowicie naga. Opalone, nagie kolana uderzały o skały. Bosą stopą dziewczyna rzuca granat i zabija Chińczyków. Obnaża zęby.
  Odwraca się, kosi żołnierza Mao i mówi:
  - Jestem wojownikiem, który jest ponad twoją agresją!
  Fajna wojowniczka Vladlena również strzela bardzo celnie.
  Piękna dziewczyna, odetnij Chińczyków. I desperacko opierając się, wojowniczka wzięła i rzuciła bosą stopą cytrynę.
  Rozbiła Chińczyków na podarte kawałki mięsa.
  Wtedy dziewczyna krzyknęła:
  - Jestem odważną pięknością!
  Xenia również rzuca granatem bosą stopą. I weź Chińczyka pod same uszy.
  Dziewczyny są na ogół doskonałymi wojownikami. Są tacy bystrzy i wściekli. Ich mięśnie błyszczą z napięcia.
  Tutaj Alenka jest dziewczyną, prawie całkowicie nagą. Również bose palce rzucają śmiertelnym, niszczącym elementem. Chińczycy są rzucani we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna uśmiecha się i śmieje ogłuszająco, pokazując język:
  - Jestem gwiazdą o imieniu Słońce!
  A piękność mruga bardzo eleganckim wyglądem. Rozpaczliwe piękno i wzniosłość myśli w nim.
  Xenia też nie śpi. Bosą stopą rzuca granat. I jak butelki potrącone przez rower, martwi Chińczycy lecą we wszystkich kierunkach.
  Ksenia jest już kapitanem według rangi.
  Pamięta, jak Suworow zmiażdżył Turków. Nie zwykła dziewczyna. Tak, było tak, że przeważające siły Turcji zostały pokonane.
  Tu znowu leci granat rzucony bosą stopą. A Chińczycy znowu umierają.
  W końcu Imperium Osmańskie po wahaniu nie stanęło po stronie III Rzeszy w prawdziwej historii. Cóż, w rezultacie wiele setek tysięcy Turków nie zginęło w tej wojnie. Do tej pory Chińczykom udało się zdobyć tylko kilka miast i otoczyć Ałma-Atę. Ale wtedy Armia Czerwona zdołała odblokować stolicę Kazachstanu.
  W bitwach radzieckie czołgi walczą w większości z brytyjskimi i amerykańskimi czołgami sprzedanymi Chinom na kredyt. Cóż, także chińskie przestarzałe.
  Tutaj znajduje się nawet licencjonowany T-34.
  Oto Ksenia, umiejętnie rzucając granatem bosą stopą i wybijając taki samochód. Potem wyszeptała:
  - W imię sowieckiej technologii!
  Vladlena dała również zwrot Turkom. Rzucili granat bosą stopą, zabijając Chińczyków.
  Dziewczyny są bardzo zrzędliwe.
  Tutaj Barbara strzela z bazooki na chińskiej licencji "Panther" -3. Dziewczyna jest też bardzo piękna i tylko w majtkach.
  Bardzo seksowny i głośny wygląd.
  Gdy taka piękność się miota, góry trupów sumują się od razu. Oto dziewczyna.
  Naprawdę terminator od terminatorów.
  A potem znowu, gołymi palcami, jak naciska i rzuca. Chińczycy mają sto razy trudniej niż wcześniej. A dziewczyna wciąż strzela i bije Chińczyków.
  Chińczycy postanowili zemścić się za wszystkie wojny przegrane z Rosją. Więc zostaną pobici.
  Dziewczyny przypalają się i przypalają.
  Barbara boso, ryczy:
  - Niech żyje genialny Stalin.
  Chociaż na podwórku w sierpniu 1970 r. Stalin umierał już od ponad siedemnastu lat. Tak, bez przywódcy ZSRR cały opór częściowo się nie udał. A ogień wojny płonie kapitałem.
  Oto dziewczyna Marusya, bardzo duża i zdrowa, o jasnych blond włosach. Wzięła go i bosymi stopami wysłała całą masę granatów. Zestrzeliła amerykańskiego "Patona" sprzedanego Chińczykom na kredyt. I ćwierkało:
  - Tak, dla Rosji komunizmu!
  A jej ubrania składają się tylko z majtek. Fajna dziewczyna. Tak rozbrykany.
  A oto kolejna dziewczyna Anastasia. Rzuca też śmiercionośny granat z przykręconym ładunkiem wybuchowym. I dostają silny cios w twarz Chińczyków.
  Anastasia ćwierka i potrząsa nagimi piersiami:
  - Jestem wojownikiem światła!
  Ksenia odpala granat bosą stopą. Bije Chińczyka i ćwierka na całe gardło:
  - Wygramy! I nigdy się nie poddawaj!
  Alenka potwierdza, również rzucając granat bosą stopą:
  - Nie! Nigdy się nie poddamy!
  I daje kolejkę dla Chińczyków.
  Vladlena kosi wojowników Mao i mówi:
  - Jesteśmy na wspaniałej drodze Suworowa!
  I pokazuje swój długi język!
  Prowadzi ogień i Akulina. Wspaniała blondynka. Jak niszczy Chińczyków. Po prostu się zakochujesz. Bazgroły do siebie i gryzmoli.
  I mruga w szaleństwie.
  Oto jej bosa stopa ponownie rzucająca granatem. A zabójca leci nad Chińczykami. Nie dając im szansy.
  Angelica też, ten rudowłosy diabeł, nie cofa się. A także niezwykle celnie powala chińskich żołnierzy. A jej bosa stopa pracuje bardzo konstruktywnie. I wybija krew jak kurz z dywanów.
  A potem do bitwy wkracza artyleria dużego kalibru. I młócki na Chińczykach.
  Ale dziewczyny w majtkach są świetne.
  Nicoletta też walczy. Dziewczyna jest prawie naga. Boso i bardzo ładna. Walczy też zaciekle. I niszczy Chińczyków.
  Tutaj oddała kupiony przez Chińczyków na kredyt "Churchill". Dziewczyna śmieje się:
  - Jestem cudowną pięknością! Chociaż zawsze boso!
  A gołą piętą rzuci granat.
  A potem dziewczyna ponownie rzuci śmiercionośny granat, dziką i diabelską moc. I to bardzo mocno uderza. A potem dziewczyna wystrzeliła granat z procy.
  Powaliła wroga i zaskrzeczała:
  - Chwała wielkiemu komunizmowi...
  A teraz Chińczykom się kończy. Nie można zdobyć Ałma-Aty i zapełnić podejść trupami.
  Miesiąc sierpień 1970. Gorące dziewczyny i głupie... Chińczycy chwilowo zawiesili ofensywę. Armia Czerwona też nie jest chętna do walki. W drugim roku Wielkiej Wojny Ojczyźnianej z Chinami konieczne są przerwy między działaniami wojennymi, aby trochę złapać oddech i utworzyć nowe siły.
  Cały czas nawet Chińczycy, których populacja jest porównywalna w tym samym czasie: Afryka, Europa i Bliski Wschód nie wystarczą do ataku.
  Ale przerwa jest bardzo krótka i wojska Mao znów ruszają do przodu.
  Veronica rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Chińczyka i piszczy:
  - Niech Rosja będzie przede wszystkim!
  Victoria też strzela. Rzuca granat bosą stopą i piszczy całymi płucami:
  - Niech przyszły świat będzie nasz!
  Co więcej, już piękna dziewczyna Juliana zastrzeliła się bez żadnej ceremonii.
  A także rzuca granatem bosą stopą. A nawet żołnierze Mao byli rozproszeni.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Jestem wściekłą tygrysicą!
  A potem też Anna, jakby strzelała. A bosą stopą wystrzeli granat bardzo ukośnie, rozbijając jak szkło jednostek armii Mao.
  I mówi:
  - Psychologia zwycięstwa! Demokracja przeznaczenia!
  A wtedy Matryona wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych. I jak wysadzi chińskich żołnierzy. I ryk:
  - Za Rosję na wysokościach kosmicznych!
  Dwie piękne dziewczyny jadą na lekkim czołgu Luna-2. Dobry samochód z dwoma karabinami maszynowymi. Pancerz nie jest zbyt gruby, ale mieści karabiny maszynowe. Kształt jest opływowy. Dziewczynki Olga i Zhenya znajdują się w środku, leżące i pisząc do siebie po chińsku.
  Niezły samochód - prędkość czterdziestu kilometrów na godzinę. Doskonała przepuszczalność. I gąsienica.
  Dziewczyny napełniają chińskich żołnierzy ołowiem i śpiewają;
  Ty, ojcze, jesteś jasny przez miesiąc,
  Że nie świecisz tak samo
  Nie to samo, nie to samo
  Wszystko co chowasz za chmurami
  Jesteś pokryty groźną chmurą!
  Tak jak w Świętej Rosji.
  W świętej Rosji, w kamiennej Moskwie.
  Kreml był w chwalebnym mieście,
  W pobliżu Iwana, w pobliżu Wielkiego,
  W katedrze był w Archangielsku,
  Jak prawy chór miał:
  Młody łucznik stoi na zegarze,
  Stojąc na zegarze, modląc się do Boga,
  Płacze, gdy rzeka płynie
  Płacze - płyną strumienie łez,
  Bije berdysza wałem,
  Berdysz z wałem na wilgotnym podłożu:
  "Jesteś gojem, matka ziemia jest wilgotna,
  Rozproszyłeś się we wszystkich kierunkach
  Otwierasz się, tablica trumna,
  Odwróć się, złoty adamaszku!
  Powstań, powstań, ortodoksyjny carze,
  Prawosławny car Aleksiej Michajłowicz!
  Spójrz na swoją rodzinę
  Do Świętej Rosji, do Matki Moskwy,
  Moskwa-matka, sierota!"
  Dziewczyny śpiewają do siebie i miażdżą Chińczyków. Przechodzą po trupach i zostawiają krwawy ślad z gąsienicami. Oto dziewczyny. Również w zbiorniku są prawie nadzy, w tych samych szortach i boso. Ale bardzo ładne dziewczyny.
  Wszystkie chińskie wojska wyglądały jak ropucha na skurczach. I zostali skoszeni przez waleczne wojska sowieckie jak kosa trawy. I tak rzucali się jak sierpami.
  Oto najpotężniejszy bombowiec Ilya Muromets-8 na świecie w tym czasie lecący, by zbombardować Chińczyków. Pierwszy na świecie samolot z czternastoma silnikami. Osiemnaście karabinów maszynowych i dwieście ton bomb. Oto samochód.
  A także w załodze dziewczyny. I prawie nago, w jednym kostiumie kąpielowym. Jest bardzo ładna i seksowna.
  Dowódca załogi-wojownika bombowca Ilya Muromets-8, Valentina. Bardzo piękna i krągła blondynka. Konieczne jest, aby samochód zwolnił i zakrył chiński bunkier celnym rzutem bomby.
  Chińscy żołnierze Mao są silni i zdyscyplinowani. Strzelają do rosyjskiego sowieckiego potwora. Ale wojownicy rzucają się w odpowiedzi. Osiemnaście karabinów maszynowych dosłownie zmiata chińską piechotę. Rozdarci żołnierze chińskiej armii padają.
  Na czele ognia złotowłosa Łada uśmiecha się mięsożernie. Dziewczyna nawet zdjęła stanik, aby lepiej się skoncentrować. I potrząsa nagą klatką piersiową. Po prostu wspaniałe piękno. Tyle wdzięku i precyzji. Sama Łada jest chuda, ale żylasta, a talia jest cienka jak osa.
  Galina strzela też z karabinów maszynowych do Chińczyków. Również dziewczyna, piękna i krągła. Bosymi stopami naciska spusty. A twarz jest taka ładna. Nie wojownik, ale po prostu super dziewczyna.
  Galina mówi z uśmiechem:
  - Na chwałę ojca cara sekretarza generalnego Leonida Iljicza Breżniewa!
  Agresywna i wspaniała, ze złotymi włosami, Lada potwierdza:
  - Zmiecie was wszystkich Judaszów trzepaczką!
  Valentina naciska bosą stopę na pedał. Na chiński bunkier spada tonowa bomba. To jest zabójcza moc. "Ilya Muromets" -8 przyspiesza, aby odłamki się nie zraniły. Bunkier eksploduje, unosząc słup dymu.
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  - Uderzyć! Dali to Chińczykom!
  I klapsa z rozkoszą bosymi stopami. Tak, są to dziewczyny, które są w stanie pokonać Chińczyków - mimo że jest ich cały miliard! Walczą z marzeniami o świecie, w którym ludzie nigdy nie będą zabijać.
  Jednym z mocnych posunięć sekretarza generalnego Leonida jest masowa rekrutacja kobiet do wojska. A Rosjanka jest najstraszniejszym wojownikiem na świecie! Czyż nie!?
  Tutaj na przykład na myśliwcu Sokół pędzi pilot Alice. Taka piękna dziewczyna, blondynka z domieszką czerwieni we włosach. Szczupła dziewczyna, prawie naga.
  Boso naciska pedał i manewruje. A potem się zastrzelił. Zestrzeliwuje chiński samochód z karabinu maszynowego dużego kalibru. Sprawia, że płonie i mówi:
  - Urodziłem się w świętym kraju, do królewskiej służby! Dziewczyna jest całkiem fajna, a z błękitną krwią husaria!
  I przyspiesza prędkość "Sokoła". Być może samoloty rosyjskie, a raczej sowieckie są najlepsze na świecie.
  A już na froncie pojawił się cięższy i bardziej zaawansowany czołg stworzony przez wnuka wielkiego Mendelejewa. Maszyna z dwudziestoma szybkostrzelnymi armatami i sześcioma karabinami maszynowymi. A dziewczyny też radzą sobie z takim kolosem.
  A nadchodzi rosyjski, sowiecki czołg, niszcząc Niemców. Co więcej, z mocnym silnikiem wysokoprężnym, dość przejezdnym i zwrotnym.
  Dziewczyny w czołgu śpiewają;
  Nasza umiłowana przez Boga Rosja,
  Hojny bogaty wygląd...
  Cóż, monarchowie są piękniejsi, piękniejsi -
  Ojcze carze Leonidasie!
  A gąsienice czołgów miażdżą chińskich żołnierzy. Dosłownie jelita już się wypełzają, a z gąsienic wypływają strumienie krwi.
  Dowódca czołgu Tatiana Krupska mówi:
  - Tak, wygramy dla Rosji!
  Nawiasem mówiąc, dziewczyna pochodzi z książęcej rodziny, ale walczy sama w majtkach. Ale taki słodki. Ma wielką wewnętrzną siłę.
  Dziewczyna bosą stopą naciska pedał i mówi, obnażając zęby i śmiejąc się.
  - Jesteś największym carem Leonidem Iljiczem!
  A wojownicy są pewni, że takim czołgiem dotrą do Pekinu. A pewność siebie wszystkich wojowników i wojowników rośnie.
  Natasza ogarnięty entuzjazmem zaczęła komponować i śpiewać. Reszta dziewcząt wiwatowała;
  Aby święta Rosja walczyła z naszym losem,
  Jesteśmy dziewczynami o gigantycznych sercach...
  Faszysta ziemi sowieckiej poszukiwany
  Ale z Rodem zawsze jesteśmy zjednoczonymi wojownikami!
  
  Niech nasza Rosja będzie w wiecznej chwale,
  Hordy Czyngis-chana nas nie pokonają...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Zmiażdżymy każdego niewiernego!
  
  Nie możemy zostać zgięci przez brutalnych Chińczyków w róg,
  Uwierz mi, nikt nie pokona Rosji ...
  Przecież Jezus Najwyższy Bóg jest z nami,
  I nie gadaj bzdur z Mao!
  
  Wszyscy wiedzą, że Ojczyzna jest nam dana,
  O wściekłe zwycięstwa bez znajomości ciemności...
  Straszny Szatan wyszczerzył zęby,
  Koszula przesiąknięta krwią!
  
  Dla członka Komsomola nie ma słowa tchórz,
  Dla dziewczynek bariery nie są znaczące...
  Biały Bóg pomoże nam Jezu,
  Nieśmiertelność będzie najwyższą nagrodą!
  
  Bardzo dzielnie walczyliśmy pod Moskwą,
  Chińczycy wymuszają niesamowitą wędkę ...
  Walczył półnagi boso
  I wierzę, że zwycięstwo na pewno będzie czekało!
  
  Wielkość rosyjskich wojowników żyje,
  I nigdy nie ulegnie Chińczykom...
  Armię wyślemy wściekle kosztem,
  Co nie powstało bardzo brudne szlam!
  
  Tak Mao, jesteś przebiegły i przebiegły,
  Potrafi przejąć nawet pół świata...
  Ale Breżniew jest także walecznym orłem,
  Nie rób sobie idola!
  Żadnych członków Komsomola, wiedzą, żeby się nie wycofywać,
  Nie boją się nawet mrozu...
  A armia wkrótce zamieni się w grę,
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć!
  
  Rosja jest Ojczyzną miłości,
  I zrobi prezent komunizmu...
  Nie ma potrzeby budowania oceny na krwi
  Z uśmiechem bezwstydnego odwetu!
  
  Tak, Mao chce nas złapać za gardło,
  I przechylić Rosję po całym rusztowaniu...
  Ale zaciekle walczymy o piątkę
  W końcu Breżniew jest z nami w płaszczu i kapeluszu!
  
  Jest wielkim wojownikiem, wszyscy wiedzą
  A członkowie Komsomołu zawsze będą boso...
  I przesuńmy sternika po brodzie,
  Nasze warkocze płoną jasnym ciepłem!
  
  Wojownicy są naszym przeznaczeniem,
  Zmiażdżymy ogromną Panterę...
  Chociaż ten Mao stworzył złe bezprawie,
  Wskażemy mu normę i miarę!
  
  Nie ma mądrzejszego i silniejszego Breżniewa,
  Jest przywódcą kraju wielkiego giganta...
  A Mao jesteś silniejszy niż dziewczyna uderzona,
  W końcu zawsze jesteśmy zjednoczeni w bitwach!
  
  Za osiągnięcia budujemy całą serię,
  Dążąc do gwiazd jak ptak z jerzymi skrzydłami...
  I będzie głośny wynik,
  Takie dziewczyny, dumne orły!
  Chińczycy ponieśli ciężkie straty i wycofali się. Oddziały Mao poddawały teraz całe pułki, a nawet dywizje. I z flagami podniesionymi pod orkiestrami. Wojna toczyła się jak w bajce - przyjemnie, bez rozlewu krwi i na obcych terenach.
  Chociaż zwykle Rosja rzadko miała tyle szczęścia podczas podbojów. I prawie wszystkie wojny i zwycięstwa oddano Rosjanom z wielkim rozlewem krwi.
  Może Olega został nazwany Prorokiem, bo potrafił zmusić Bizancjum do poddania się bez krwi?!
  W każdym razie Leonid Breżniew, czyli Iljicz II, pretendował do roli Największego.
  Dziewczyny poszły nad rzekę Khotan. Jesień już nadeszła. Złote dywany liści.
  Wojownicy tupali po dywanach. I zanurzył się w wodzie.
  Weronika, pluskając się w rzece, zapytała Victorię:
  - Jak myślisz, car-sekretarz generalny Leonid po wojnie rozwiąże kołchozy i da chłopom ziemię?
  Dowodząca dziewczyna pokręciła głową.
  Dlaczego chłopi potrzebują ziemi?
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  Tak, sami sobie z tym nie poradzą. Ale są silni biznesmeni, którzy mogą pociągnąć.
  Wiktoria odpowiedziała szorstko:
  - Tu sprzedadzą ziemię na kredyt. Może tak będzie lepiej.
  Juliana odwróciła się w wodzie i zauważyła:
  - Najprawdopodobniej lepiej, żeby ziemię mieli urzędnicy kołchozu. Mogą prowadzić duże gospodarstwa i korzystać z traktorów. Socjalistyczna produkcja na dużą skalę jest najbardziej wydajna!
  Weronika niechętnie zgodziła się:
  - Być może. Ale to tworzy wartość dodaną!
  Juliana zachichotała i zauważyła:
  - Ale skuteczność jest świetna!
  Wiktoria, która miała stopień pułkownika, zauważyła z uśmiechem:
  - Stymuluje rozwój. A jaki jest sens oddawania ziemi chłopowi, a nawet pijaczowi. To właściciel ziemski karmi pół świata rosyjskim chlebem! Nasz kraj jest bardzo bogaty!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, Rosja jest bogata, a życie staje się lepsze! Na przykład mój brat pracuje w fabryce Putiłowa jako brygadzista. I ma pensję w wysokości trzystu pięćdziesięciu rubli, nie licząc premii.
  Victoria przewróciła się i z podziwem uderzyła bosą stopą w wodę i ugryzła:
  - Tak jest napisane! Rosja rośnie! A wkrótce stanie się jeszcze silniejszy!
  Dziewczyny popłynęły do Khotanu i odbyły swobodną rozmowę. Anna zapytała dziewczyny:
  Jak myślisz, co nas czeka po śmierci?
  Juliana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Ateiści mówią - nieistnienie. A religia uczy - dusza pójdzie do Boga, a On zdecyduje, gdzie iść do nieba lub do piekła.
  Weronika zapytała Julianę:
  - Myślisz, że Bóg istnieje?
  Dziewczyna uderzyła w wodę bosą stopą, podniosła falę i odpowiedziała:
  - Szczerze, nie wiem. Istnieją argumenty za i przeciw Bogu. - dziewczyna znowu ochlapała i zauważyła. - Oczywiście nie ma odpowiedzi na to pytanie, ale można przytoczyć różne argumenty.
  Victoria zgodziła się z tym:
  - Na pewno bardzo różne. A o czym tu mówić. Osobiście uważam, że skoro wygrywamy, to Bóg oczywiście istnieje! Ale były chwile, kiedy znaleźliśmy się pod Tatarami Mongolskimi. A potem pytanie brzmi - gdzie był Najwyższy Bóg?
  Juliana zauważyła z niewinnym uśmiechem:
  - Ale jest coś znacznie gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie!
  Wiktoria była zaskoczona
  - Co jest gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie?
  Juliana faktycznie stwierdziła:
  - Podeszły wiek! Co może być gorszego niż starość!?
  Wiktoria zgodziła się:
  - Tak, będzie naprawdę źle!
  Dziewczyny milczały. Rozmowa o tym była dla nich trochę zawstydzona. Dziewczyny wzięły go i wyskoczyły z zimnej wody. Pobiegli do siebie, błyskając w kółko, gołymi obcasami.
  Marusya pobiegła z nimi i zapytała z uśmiechem:
  - Ale zastanawiam się, po co nam starość? Trzeba powiedzieć nieludzkie!
  Victoria chętnie się z tym zgodziła:
  - Naprawdę nieludzkie! Najlepiej być wiecznie młodym i zdrowym!
  Dziewczyny były zabawne i zabawne, kręcąc się w saltach.
  Weronika z uśmiechem i uśmiechem zasugerowała:
  - Tak, nasza armia to silne dziewczyny! I będziemy w świetnej formie!
  A dziewczyna mrugnęła do swoich przyjaciół. Wszyscy wybuchnęli śmiechem, harpiami.
  Juliana zasugerowała:
  - Znajdźmy żywą wodę i stańmy się naprawdę nieśmiertelni! Będzie bardzo fajnie!
  Dziewczyny uśmiechały się i mrugały do siebie.
  Victoria następnie zasugerowała, obnażając zęby, zauważając:
  - Tak, fajnie byłoby znaleźć sposób, żeby się nie zestarzeć. Jak dobrze i pięknie by to było!
  Dziewczyna wyobraziła sobie świat z kilkoma pięknościami i młodymi mężczyznami. Może nawet lepiej bez brody, żeby twarze były piękniejsze i ładniejsze.
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Tak, to najwspanialsza rzecz, jaka może być na świecie! Chcemy wiecznej młodości i światła.
  A dziewczyna zaśmiała się, obnażając perłowe zęby.
  Victoria podskoczyła i zasugerowała:
  Zakończmy naprawdę starość! Jest to generalnie nie do przyjęcia! Ciała ludzkie nie powinny się starzeć!
  Weronika uśmiechając się i podskakując śpiewała:
  - Panie pułkowniku, niż się zestarzeć! Nie lepiej umrzeć za Rosję! W imię męstwa i honoru - nie żartuję! Odpowiedział - że jestem czerwony? Nie chcę!
  Dziewczyny śmiały się jeszcze głośniej. To jest bardzo, bardzo piękne.
  Juliana zasugerowała ze śmiechem:
  - I odmłodźmy wszystkie stare kobiety! Aby wszystko błyszczało jak słońce!
  Victoria zgodziła się, podskakując wyżej:
  - Za Ojczyznę i Leonida Iljicza Wielkiego!
  Anna, ta rudowłosa wojowniczka, przemówiła:
  - Ale mimo to zakonnice, mimo modlitw, nie stają się młodsze. Chociaż mają ducha świętego. Więc zaczynasz myśleć, gdzie jest Boża sprawiedliwość?
  Victoria wzięła głęboki oddech i odpowiedziała:
  - Jęk rozlega się po całej ziemi... Gdzie jesteś właścicielką, gdzie?
  Weronika śpiewała z furią:
  Jest wielu wspaniałych ludzi
  Czyje czyny żyją od wieków ....
  Jest wiele ptaków o czystych twarzach,
  Co nazywa się nieśmiertelnymi!
  
  A bohaterowie w eposach,
  Od razu pokonali hordę...
  Rosja zrodzi wielką władzę,
  Basurman w bitwie rozerwie się!
  
  Ale jeden dwugłowy orzeł,
  Królu, rządź chwalebnym Leonidasem...
  Promieniuje pod niebem,
  Modlisz się za niego bez udawania!
  
  Cesarz całej Rosji
  Co podniosło ten rodzaj kraju ...
  Prawdziwa misja
  Za postęp i starożytność!
  
  Pokonano Japończyków w bitwach
  Niemcy zostali pokonani od razu ...
  Głos dziewczyn jest dźwięczny,
  Leonid jest naszym Mistrzem!
  
  A nasz król nie podda się w bitwie,
  W budowie wielkiego olbrzyma...
  Mocno bije przeciwników,
  I okazało się, że jest to wściekłe dopasowanie!
  Dziewczyny wspólnie podchwyciły piękną piosenkę. To tacy wspaniali i pełni sił śpiewacy. Mają taką piękną piosenkę.
  Tak, niesamowite dziewczyny.
  Tak napisała promienna Natasza, najwspanialsza z dziewcząt.
  Tutaj jest zmuszona zatrzymać się i strzelać do chińskich samolotów. Rzuca granat bosą stopą. Zestrzeliwuje szturmowca i woła:
  - Zwycięstwo!
  Wojna z Chinami trwa nadal... Ale sowieckie wojska zadają cios za ciosem oddziałom imperium Mao.
  Jest już listopad 1970... Tylu ludzi zginęło, zwłaszcza ze stron Niebiańskiego Imperium. A walki są zacięte.
  Ale nic nie powstrzyma sowieckich dziewcząt i nikt nie wygra. Piloci odnoszą szczególne sukcesy, gdy zbliżają się do Pekinu.
  Podczas gdy istota i materia, inni wojownicy walczą. Tutaj na przykład wojownicy z Wielkiej Brytanii są komunistycznymi ochotnikami.
  Jane Armstrong i jej załoga. To najfajniejsza dama. A jednocześnie miły. Strzela gołymi palcami w chińskie pojazdy i ćwierka:
  - Jestem wdzięcznym bawołem!
  Ta wieśniaczka, podobnie jak jej bose palce, naciśnie również Gringet i ryczy:
  - Patrzę na Księżną!
  I rozbić pięćdziesiąt cztery Chiny.
  Malanya jest skromniejsza i bazgroli z karabinów maszynowych. Ale robi to zgrabnie. Czołg dziewcząt to duży "Challenger" -5 i dość ciężki. Posuwa się, niezbyt pochopnie.
  Malanya porusza bosymi stopami i ćwierka:
  - I buntuję się, buntuję się wysoko!
  Kierowca Matylda też wyszczerzyła zęby. Więc promiennie świeci z uśmiechem pod szkarłatnymi ustami. Dlaczego nie terminatorka? Chociaż zarządza tylko ogromnym czołgiem.
  Dziewczyny tutaj są Anglikami, ale też zdeprawowanymi. Chcą miłości i uczucia. Naprawdę chcę. A także chwała. Nawet jeśli to głupie. Wojownicy oczywiście o takiej reputacji, jak ryjówki. A ich piękno jest niesamowite.
  Zwłaszcza już w okolicach mrozu i są w bikini. Ale to świetnie! To są fajne kobiety. I chichoczą. Kochające odmienność i obsesyjne podejście. A dziewczyny chcą wielu rzeczy. Przede wszystkim życzliwość.
  Gringeta również brał udział w torturach. Zdarła z uwięzionego chińskiego chłopca ubranie i wciągnęła go na wieszak. Zacisnęła bose stopy w kolbie, zawiesiła kamienie i przeciągnęła ofiarę. Chłopiec wisiał, a Gringeta spalił jego ciało rozgrzanym do czerwoności łomem. Naprawdę lubiła torturować chłopca w ten sposób.
  Angielka przejęła również metody przesłuchań od nazistów. Przyjemnie jest przypalić opaloną, gładką, bezwłosą skórę chłopca. I taki cudowny zapach - jak jagnięcina na szaszłyku usmażona. Pozostaje tylko Gringeta, żeby oblizać usta.
  Potem dziewczyna rozpaliła ogień i zaczęła smażyć pięty. Bardzo podobał jej się również ten proces. Co za tortura... Gringeta opatrzył rany chłopca i upiekł go. A potem nie zrobiła tego. Noga chłopca została odcięta i zjedzona. Naprawdę dobre mięso. Smakuje jak wieprzowina.
  Gringeta jest bardzo zdrową i silną suczką. Potrafiła pożreć barana lub świnię na raz. I zjedz jeszcze trochę szynki. Albo pij czerwone wino. Jakaż to przyjemność dla tej wieśniaczki dręczyć, dręczyć.
  Chłopiec zmarł z powodu szoku bólowego. Gringeta obżerała się ludzkim mięsem. I z trudem potem tańczyła - jak dzika. Ech, cóż, prawdopodobnie jest coś delikatnego ze skórką. A jeśli namaścisz pieprzem lub keczupem.
  I żuj go ze smakiem... Gringeta wciąż oblizywała usta. Chociaż bycie kanibalem to hańba. Ale pragnęła ludzkiego ciała. A co można powiedzieć przeciwko temu? Cóż, ona chce tak jeść! Ale widzisz, apetyty mogą być nieograniczone.
  Gringeta strzelił do chińskiego T-54. Przebiła się przez zbroję zbyt śmiercionośnym pociskiem i zaćwierkała:
  - Krótko mówiąc, jestem krzyczącą dziewczyną banzai!
  I znowu chichocze i obnażone zęby tygrysicy. I rozsyła we wszystkich kierunkach blask reflektorów.
  A potem Malanya chichocze i krzyczy:
  - Wezmę wszystkich i rozerwę na kawałki!
  I wciśnie bosymi stopami spusty karabinu maszynowego. I jak zacznie strzelać do wszystkich piechurów. I dosłownie kosić, jak kosa tnie trawę.
  Dziewczyna zastrzeliła wielu. A jak obnażyć zęby... I znowu weźmie i strzeli! I znowu kosimy!
  uh i suko...
  Malanya robi wszystko ze śmiechem... I strzela do wrogów. I zamienia słabszych w niewolę. Wow, ty, co za diabeł! Cóż babciu...
  Oddaje się również torturom. W szczególności dźgnęli członka chińskiego Komsomola w klatkę piersiową rozpalonymi do czerwoności igłami. I przebiła całą swoją pierś. Przebite przez sutki. Taka fajna Malanya. I przebiła brzuch dziewczyny długą igłą - prosto w pępek. Przekręciłem to...
  I jak się śmieje. Pokaż język. I znów cię rozśmieszy. A jeśli przyniesiesz również świecę zapaloną do klatki piersiowej ze szkarłatnymi sutkami. Do bąbelków i pęcherzy.
  Tutaj bawi się torturami. Wyciągnął spowiedź.
  Och, Malanya, a ty jesteś ładną bosą, jasnowłosą dziewczyną!
  A potem Matylda zaczęła miażdżyć chińskich żołnierzy gąsienicami. A tak przy okazji, mocno je naciska. A jednocześnie nie zapomnij ryczeć:
  - Jestem śmiertelną dziewczyną!
  A ze szkarłatnych ust schodzą jasne, promienne iskry. To naprawdę dziewczyna - dziewczyna dla wszystkich dziewczyn. Dlaczego dziewczyna? Bo też kat i dziwka. I torturował więźniów.
  Co więcej, Matylda robiła to za pomocą specjalnych urządzeń - takich jak siodło i wyciąganie spowiedzi. Co tylko z tą piękną dziewczyną nie wstało.
  Jedną z metod tortur było. Wzięła bosą stopę dziewczyny z Komsomołu, ścisnęła ją w imadle i zaczęła ściskać. I dopóki kości nie pękną. I skóra pękła, wylała się krew. A biedna dziewczyna tak bardzo cierpiała, że zemdlała z szoku.
  Matylda warknęła:
  - Tak będzie ze wszystkimi...
  I zanurzyła innego członka Komsomola we wrzącej wodzie. Także tortury. Najpierw we wrzącej wodzie, a następnie w lodowatej wodzie. A potem znowu we wrzącej wodzie. I znowu w dziurze. Bardzo boli, a skóra dziewczyny staje się taka czerwona, poparzona.
  Sama dowódczyni, córka lorda Jane Armstronga, unikała tortur. I nie chciałem uczestniczyć w tym brudzie. Wtedy Chińczycy rozebrali ją i wychłostali pokrzywą. Cóż, co za łobuz! A dziewczyna została potraktowana tak okrutnie. Następnie posmarowali gołe podeszwy córek lorda oliwą i włożyli je pod piecyk. Rozpalili ogień i zaczęli smażyć pięty dziewczyny. I to było po prostu okrutnie bolesne.
  Biedna Lady Jane, jak się z niej wyśmiewano... Ale przynajmniej nic nie było kaleką, a pęcherze zniknęły w ciągu kilku dni. Więc całkiem możliwe jest cieszenie się życiem i cieszenie się.
  Jane skomentowała filozoficznie:
  - Ale pięty staną się mocniejsze!
  Nie jest oczywiście dobrze zabić Chińczyków, ale córka lorda została zmuszona do kontynuowania nienawistnej kariery. I widziała, jak jej przyjaciele coraz bardziej zamieniają się w bestie i katów.
  Jane przycisnęła gołe palce, zgrabne nogi na joysticku i warknęła:
  - Każdy pies ma swój dzień!
  Wojska radzieckie mocno naciskały na Chińczyków. A my byliśmy już w drodze do Pekinu. Armia Imperium Niebieskiego poniosła ogromne straty. Ale chińskie wojska nadal próbowały iść naprzód. Już wybił nowy rok 1971. Niedługo wojna skończy się dwa lata. A bitwy gotują się jak wulkan. Do walki dołącza coraz więcej milionów Chińczyków.
  Mimo zimy chłopcy z Niebiańskiego Imperium ruszają do ataku boso i zapełniają się stosami trupów.
  Bitwy są zacięte.
  A Natasza kosi ich szybkostrzelnym karabinem maszynowym. Odcina szeregi wojowników Niebiańskiego Imperium.
  Rzuca granat bosą stopą i mówi:
  - Dla matki Rosji!
  Wojna oczywiście może trwać długo. Ale dzielny wojownik Mirabela uderzył rakietą w bunkier, w którym przebywał Mao Zedong. Zginął przywódca Chin, wielki sternik. W rezultacie szalona wojna wreszcie się skończyła.
  23 lutego 1871 r. zaprzestano działań wojennych. A ZSRR i Chiny zawarły pokój.
  To prawda, spory terytorialne trwały, a stosunki sojusznicze nie zostały nawiązane od razu. Ale to już inna historia.
  JEŚLI KAPLAN NIE BYŁ, A LENIN ŻYJE
  Zamach na Lenina nie miał miejsca. Kaplan chybił, a Władimir Iljicz uniknął trafienia kulą, która spowodowała zablokowanie naczyń krwionośnych i doprowadziła do przedwczesnego udaru. W rezultacie panowanie Lenina trwało nadal.
  NEP był tylko chwilowym wytchnieniem na drodze do ruchu ku socjalizmowi. A Władimir Iljicz postawił na przymusową industrializację. I to był jego pomysł podobny do Stalina. I jedziemy...
  Lenin przeprowadził kolektywizację nie tak niegrzecznie i uniknięto głodu. I to jest niewątpliwa zasługa Władimira Iljicza. A ZSRR zaczął się podnosić.
  Ale wtedy do władzy doszedł Hitler. I zaczął tworzyć Cesarstwo Niemieckie.
  Lenin również próbował z nim flirtować. I pomógł się uzbroić.
  Hitler zaanektował Austrię do Niemiec - przeprowadził Anschluss. Potem i Sudety, dlatego stało się Monachium.
  Ale zarówno sojusznicy, jak i Lenin nie chcieli mu oddać Polski. I zaczęła się wojna. Armia ZSRR zdobyła Polskę od wschodu. Lenin, podobnie jak Stalin, podzielił państwo Polaków z Hitlerem. I powstał tajny protokół.
  Rozbieżność z prawdziwą historią miała miejsce w Finlandii. Lenin nie czyścił armii, a jego wojska były bardziej wydajne.
  Tuchaczewski dokonał genialnego objazdu Linii Mannerheima. A Finlandia została pokonana w jak najkrótszym czasie i wyzwolona przez Armię Czerwoną.
  Manewr Tuchaczewskiego był niesamowity. I takie cudowne zwycięstwo. Hitler zdobył Francję i tymczasowo porzucił wojnę z ZSRR.
  Führer uznał, że Rosja jest zbyt silna i najpierw należy przejąć Wielką Brytanię.
  Bitwa powietrzna o Anglię została przegrana. A Hitler zaczął szukać innych sposobów. Jednym z nich jest lądowanie korpusu Rommla w Libii. I próbują przejąć Afrykę. Niemcom udało się zdobyć Jugosławię i Grecję. Ale lądowanie na Krecie było warte ciężkich strat. Ale nieco później naziści zdobyli Maltę z mniejszymi obrażeniami. I to był ich niewątpliwy sukces. Rommel zajął Tolbuk, otrzymując kolejne cztery dywizje pancerne i rozwinął ofensywę przeciwko Egiptowi. Zdobyto Kanał Sueski. I przejęte pod kontrolą. Kolejnym wielkim sukcesem było zdobycie Gibraltaru. Wraz z upadkiem tej cytadeli naziści mieli okazję przerzucić wojska do Afryki na najkrótszą odległość.
  Po błyskawicznym blitzkriegu wojsk sowieckich w Afryce i zwycięstwie pod Kholkin Gol Hitler bardzo docenił potęgę Armii Czerwonej i nie liczył już na blitzkrieg. I przygotowywał się do poważnej wojny.
  Wojska niemieckie ruszyły na Bliski Wschód. Lenin w podeszłym wieku był raczej bierny. Miejscowi Arabowie poparli nazistów i w każdy możliwy sposób przyczynili się do ich ofensywy. I był całkiem udany i bogaty w osiągnięcia Hitlera.
  W tym samym czasie najeżdżano Afrykę. Czołg T-4 został zmodernizowany i wyposażony w dłuższe działo. A ten samochód jeździł dobrze.
  Niemcy przeprowadzili zajęcie czarnego kontynentu, nie napotykając poważnego oporu. Brytyjczycy mieli przewagę liczebną i liczebną.
  Naziści stopniowo wchłonęli Afrykę i zwyciężyli na Bliskim Wschodzie. Japonia również przystąpiła do wojny, atakując Stany Zjednoczone w porcie Peru. I okazało się to dość mocnym posunięciem. I jak samuraje zniszczyli Amerykanów. I zajęli posiadłości w Azji. Singapur był nie do zdobycia z morza, ale Japończycy zabrali go z lądu.
  I to jest nowy, wielki sukces nazistów, więc naciskano na Stany Zjednoczone.
  W 1942 r. naziści rozpoczęli ofensywę na Indie i zdobyli je ... A Afryka została podbita pod koniec sierpnia. Niemcy przeprowadzili również Operację Niedźwiedź Polarny, również zdobywając Szwecję. We wrześniu zdobyto również Szwajcarię. Następnie naziści rozpoczęli aktywny atak okrętów podwodnych i samolotów na Wielką Brytanię.
  Fritz miał doskonałe nowe bombowce Ju-188 o bardziej zaawansowanych formach i zbombardował Wielką Brytanię. Pilot Marseille okrył się chwałą i stał się prawdziwą legendą.
  Niemcy biją Brytyjczyków jak frajerzy na morzu w powietrzu. Wtedy Hitler postawił im ultimatum. Churchill był gotowy na pokój, ale było już za późno.
  W tym samym czasie w Trzeciej Rzeszy powstała cała rodzina nowych czołgów: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Starali się, aby były jak najbardziej zbliżone, bardziej różnej wielkości. Ale Mysz miał dwa pistolety. I to sprawiło, że czołg był szerszy i cięższy.
  Niemcy dalej budowali swój potencjał. Yu-188 zbombardował Wielką Brytanię, a Yu-288 był w drodze, jeszcze potężniejszy i szybki samolot.
  Führer zażądał rozbicia Wielkiej Brytanii.
  Marsylia, po zestrzeleniu trzystu samolotów, została odznaczona diamentowym Orderem Orła Niemieckiego. A kiedy zestrzelił czterysta: otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I jako pierwszy otrzymał nagrodę tego poziomu. A za pięćset samolotów został odznaczony Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża. I to było bardzo fajne osiągnięcie.
  Ale Marsylia nadal szybko zdobywała punkty. Zwłaszcza, gdy ME-309 pojawił się z dużą prędkością 740 kilometrów na godzinę i siedmioma punktami ostrzału.
  Marsylia na tym samolocie zniszczyła przeciwników III Rzeszy. Gdy jego konto dotarło do tysiąca samolotów, otrzymał nagrodę specjalną: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Anglia desperacko trzymała się ciosów Luftwaffe. Ale jej flota topniała. A okręty podwodne III Rzeszy stawały się coraz potężniejsze i doskonalsze.
  I tak naciskali na Wielką Brytanię, po prostu bezbożnie. W końcu, w lipcu 1943 r., doszło do lądowania. I tym razem niemcom udało się odnieść zwycięstwo za pomocą najnowszych swoich czołgów. A Wielka Brytania stawiała opór tylko przez dwa tygodnie.
  Po upadku Wielkiej Brytanii Hitler zamyślił się. Walcz ze Stanami Zjednoczonymi lub spróbuj skręcić na wschód? Lenin, w wieku siedemdziesięciu trzech lat, żyjący mniej więcej tak długo jak Stalin i dwadzieścia lat dłużej niż w prawdziwej historii, zmarł w styczniu 1944 r.
  W tym czasie Niemcy zdobyli Islandię i wraz z Japończykami Australię. Trzecia Rzesza wiele osiągnęła.
  Ale Stany Zjednoczone pozostały niezajęte i podjęto decyzję o ich okupacji.
  Ale zamiast Lenina, teraz Lew Trocki został przewodniczącym ZSRR. A to jest czysty Żyd. I nie podobała mu się antysemicka polityka Hitlera.
  Ale Lew Trocki jest bardzo przebiegłym politykiem. Postanowił więc jeszcze nie drażnić Hitlera. A nawet zaproponował wspólną walkę ze Stanami Zjednoczonymi.
  Zgodził się na to Führer Niemiec.
  I tak Armia Czerwona przeszła do ofensywy na Alasce latem 1944 roku.
  A wojska Hitlera posuwały się przez Grenlandię i dalej do Kanady oraz przez sojuszniczą Argentynę i Brazylię, które przeszły na stronę Trzeciej Rzeszy, od południa.
  Wojna, ze względu na długość komunikacji, przeciągała się. Jednak Stany Zjednoczone przegrywały. Niemcy dostali czołg z serii "E". Przewyższali liczebnie Amerykanów. Oprócz "Pershinga" i "Superpershinga" w 1945 roku Stany Zjednoczone nie miały prawie nic. A Niemcy jakościowo zdominowali wroga. Czołgi radzieckie były też znacznie lepsze od amerykańskich. Niemiecki karabin szturmowy MP-44, który dosłownie ich skosił, prześcignął także Amerykanów.
  Stany Zjednoczone walczyły długo i ciężko ze względu na potężną gospodarkę i dużą populację. Oddzielenie przez ocean i nadmierne naciąganie komunikacji sprawiły, że trudno było szybko wykończyć Amerykę. A ZSRR, który zdobył Alaskę, miał własne trudności. Ale wojna trwała i trwała... A w czterdziestym piątym roku prawie połowa Stanów Zjednoczonych została zdobyta. 9 maja 1946 Stany Zjednoczone skapitulowały. Tak zakończyła się II wojna światowa.
  Na świecie ustanowiła się hegemonia Niemiec, Japonii i ZSRR. Rosja odzyskała Alaskę i prawie połowę Kanady. W ten sposób nastał tymczasowy spokój.
  Trzecia Rzesza chwilowo odpoczywała, ale 20 kwietnia 1953 zaatakowała Japonię. ZSRR w tym czasie miał już bombę atomową. Leon Trocki zmarł w dziwnej ironii, podobnie jak Stalin w marcu 1953 roku. Ale jego następcą został Wozniesieński, który okazał się bardzo silnym liderem. A także poszedł na wojnę z Japonią.
  Hitler nie jest jeszcze za stary, prowadził zdrowy tryb życia i nie jadł mięsa. I tak żył jeszcze.
  Trzecia Rzesza i ZSRR walczyły z Japonią przez ponad rok, a ostatecznie została zdobyta już 12 maja 1954 roku.
  Tak zakończyła się kolejna wojna. A ZSRR wzmocnił swoje pozycje: przywracając południowy Sachalin i grzbiet Kurylski, a także Mandżurię, Port Arthur i Koreę.
  I to była ostatnia wojna.
  Trzecia Rzesza postanowiła rozpocząć kosmiczną ekspansję. I ZSRR też... Hitler zmarł w marcu 1960, po przeprowadzeniu referendum 20 kwietnia 1959 w sprawie ustanowienia monarchii. A jego syn zastąpił go. I dzięki temu III Rzesza pozostała stabilna.
  A jednocześnie z narodzinami Hitlera 20 kwietnia 1959 r. astronauci polecieli na Marsa. Dokładniej, zaczęło się i skończyło za sześć miesięcy. Tak rozpoczęła się nowa era kosmiczna. ZSRR poleciał na Marsa dziesięć lat później .... W 1980 roku ludzie odwiedzili wszystkie planety Układu Słonecznego i jest świetnie.
  A w 2020 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa.
  
  
  WOJNA W AFGANISTAN
  1 sierpnia 2001 r. wojska rosyjskie zaatakowały talibów samolotami i pociskami. Głównym celem było zapobieżenie prawdopodobnej klęsce sojuszu północnego. Decyzja jest częściowo uzasadniona, ale... Bin Laden porzucił atak terrorystyczny w Ameryce i postanowił skupić się wyłącznie na Rosji. Wojna wybuchła z nową energią.
  Zachód oczywiście potępił Rosję. Bin Laden wezwał do ataków terrorystycznych na reżim Putina. Talibowie otrzymali posiłki z Pakistanu i ponownie próbowali iść naprzód. Zabójstwo Ahmada Szacha Massouda bardzo pomogło talibom w postępach. Rosja zintensyfikowała bombardowanie. Do bitwy wrzucono także oddzielne części sił specjalnych. Walki okazały się bardzo krwawe.
  Rosja coraz bardziej angażowała się w wojnę w Afganistanie. Stany Zjednoczone, kraje zachodnie, świat islamski dostarczały broń talibom. Bitwy były krwawe. Rosja coraz bardziej angażowała tam swoją armię.
  Przeniesiono zarówno czołgi, jak i działa samobieżne
  Talibowie bombardowali. A wojska rosyjskie walczyły z nierównymi siłami. Dokładniej, przeciwko nim stosowano metody wojny partyzanckiej.
  W Rosji nasiliła się opozycja Putina. Komuniści przypomnieli sobie, że był następcą Jelcyna i wciągnęli Rosję w nowe wojny. Niezadowoleni byli także liberałowie. Putin tracił poparcie w społeczeństwie. Straty w czasie wojny afgańskiej rosły.
  W wyborach do Dumy Państwowej było więcej niż kiedykolwiek skandali i fałszerstw. Swoje pozycje umocnili komuniści. SPS i Jabłoko nie weszły do parlamentu. Pojawił się blok Ojczyzna. Wiele też otrzymała Jedna Rosja, a Partia Liberalno-Demokratyczna dodała. Ale wybory były skandaliczne. Ojczyzna, Partia Liberalno-Demokratyczna i Jedna Rosja zachowały kontrolę władz nad Dumą. Ale komuniści byli silni. W wyborach prezydenckich Putin wygrał dopiero w drugiej turze. A wojna w Afganistanie trwała, podobnie jak w Czeczenii.
  Rosja tam ugrzęzła. Sprowadzano coraz więcej żołnierzy. A walki nasiliły się. A liczba ataków była wybuchowa.
  Ceny ropy nie wzrosły zbytnio. Więc nie było wojny w Iraku. I wkrótce sankcje zostały zniesione z Saddama Husajna. Jego reżim znów zaczął nabierać siły. I przygotuj się na wojnę z Iranem. A Stany Zjednoczone mu w tym pomogły. W 2007 roku wybory do Dumy Państwowej odbyły się z dużym sukcesem wśród komunistów, którzy ostatecznie uzyskali większość.
  W tych warunkach, pomimo konstytucji, Putin ubiegał się o trzecią kadencję, uciekając się do mechanizmu referendum. I udało mu się zmienić brzmienie konstytucji, znosząc dwie kadencje.
  W rezultacie w 2008 roku stary i znudzony Ziuganow w warunkach presji informacyjnej nie mógł pokonać Putina.
  Ale wtedy sytuacja reżimu pogorszyła się jeszcze bardziej. Wojna w Afganistanie trwa od wielu lat. I nie było dla niej końca.
  Putin ubiegał się o czwartą kadencję w czasie kryzysu gospodarczego. I skandale z korupcją, a elektorat jest nią zmęczony. Zmalały szanse dyktatora.
  Ale ponownie wdrożono zasoby administracyjne i masowe fałszerstwa. Ludzie wylewali się na ulice, dochodziło do masowych starć. Rozlana krew.
  Putin kandydował również na czwartą kadencję w 2012 roku. I znowu wojna w Afganistanie i kryzys. A przy tym ciągłe starcia z policją, różnego rodzaju wiece i wiele więcej.
  Ani chwili spokoju. Majdan odbył się na Ukrainie. Ale Krymu nie dało się wycisnąć. Miejscowa ludność nie bardzo chciała jechać do Rosji Putina. Poroszenko przyjechał na Ukrainę i wszystko mniej więcej się udało. W 2016 roku, w związku ze spadkiem cen ropy i gazu, w gospodarce rosyjskiej nastąpił szczyt kryzysu. Putin poszedł na piątą kadencję. A wygrał dzięki masowym fałszerstwom i wykluczeniu z wyborów wszystkich poza nudnym i starym kieszonkowym Ziuganowem.
  A wojna w Afganistanie trwała nieprzerwanie z niekończącymi się strumieniami trumien cynkowych.
  Nadszedł rok 2020... Putin został wybrany na szóstą kadencję, a jego kieszonkowy rywal, Ziuganow, ponownie przegrał. A wojna trwa już prawie dwadzieścia lat.
  Wojna wciąż szaleje w Afganistanie. Piloci Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova atakują z powietrza.
  Piękne dziewczyny walczą w jednym bikini i naciskają przyciski joysticka gołymi palcami.
  Oczywiście współczesna wojna nie jest tak interesująca jak II wojna światowa. Potem dziewczyny musiały wykazać się cudami męstwa i bohaterstwa.
  Teraz komputer wykonuje większość pracy za Ciebie. I to wcale nie jest takie wspaniałe.
  Nie, miejsce na exploity. Anastasia Vedmakova gwizdnęła... Śmiała się... Tak, były bójki i mówią więcej. A teraz wystarczy przycisk z bosą stopą, wciśnięty i sterowana komputerowo rakieta leci. Gdzie są bitwy powietrzne? Talibowie nie mają lotnictwa.
  Jeśli wojska rosyjskie ponoszą straty, to tylko z powodu sabotażu, min i ataków z ukrycia.
  Czasami bojownicy ISIS i Talibowie zatruwają rosyjskich żołnierzy. Generalnie wojna jest coraz bardziej brudna. Jak w Syrii to nie działa. Lokalne wojska są raczej słabe, a Iran nie wysyła swoich sił. Zmieniają się lokalne siły. Mudżahedini mają poparcie ludności. Co więcej, rząd w Kabulu od dawna nie jest autorytetem.
  Co więcej, najważniejsze jest to, że talibowie są silni i zjednoczeni z ISIS. Próba negocjacji z talibami nie powiodła się. I wcale nie zamierzali negocjować z ISIS. A jeszcze Pakistan i kraje islamskie pomagają mudżahedinom.
  Amerykanom udało się uniknąć zamachu terrorystycznego z 11 września, zepchnęli te hemoroidy do Rosji. Putin najwyraźniej uznał, że morze jest dla niego po kolana i że wszystko zostanie rozstrzygnięte zwycięsko i bez rozlewu krwi. Okazało się jednak, że Afgańczycy nie chcą żyć według rosyjskich receptur, w tym Stanów Zjednoczonych. A Rosja nie jest taka łatwa...
  Nie da się pokonać Mudżahedinów przez bombardowanie. Lokalne siły są słabe i boją się walki. Coraz więcej jednostek specnazu musi zostać rzuconych do walki. Wojna się rozwija.
  Anastasia Vedmakov poczuła smutek... Wszystko, czego nie robi się na świecie, kręci się jakaś spirala. Ale życie toczy się dalej.
  Po tym, jak Amerykanie moralnie opuścili Afganistan, rosyjskie samoloty zaatakowały terrorystów, wspierając z powietrza lokalne siły. W tym samym czasie wybrane jednostki sił specjalnych rozpoczęły polowanie na przywódców bojowników.
  Dwie urocze dziewczyny, Margarita i Anastasia, toczą nierówną walkę w wąwozie. Piękności są wysokie, bardzo silne i muskularne, w ochronnych płaszczach przeciwdeszczowych. To przebranie sprawia, że wojownicy są niewidzialni dzięki grafice komputerowej.
  Ale obie młode damy nie były zdyscyplinowane. Czołgając się w górach przez dziesiątki mil i natknęli się na gang, otworzyli ogień, nie chcąc się z nikim dzielić. Ich szybkostrzelne karabiny maszynowe z pociskami z rdzeniem uranu są prawdziwymi nosicielami śmierci. Wojownicy, skacząc po śniegu, pokonali Mudżahedinów.
  Margarita wystrzeliła z granatnika, pulsar błysnął, ogłuszając tuzin bandytów. Kilka kropel krwi dostało się nawet na przezroczystą zbroję hełmu.
  Dziewczyny mają najnowocześniejszą broń. Wskazówki komputerowe.
  Te dwie wysokie ślicznotki są warte całego pułku. Wojownicy wysyłają kolejki, powalając Mudżahedinów w szeregach.
  Ziemia płonie i rozpryskuje się krew. Mudżahedini rozpaczliwie warczą. Dziewczyny w końcu się uzależniły. Nie straszne dla ich zbroi, ale płaszcz kameleona jest niesprawny. Niemniej jednak urządzenie komputerowej niewidzialności jest zbyt delikatne, aw praktyce nie jest tak dobre i drogie.
  Było zbyt wielu bojowników.
  Margaret zasugerowała:
  - Mamy wezwać posiłki?
  Anastasia pokręciła głową.
  - Zróbmy to sami!
  Dziewczyny w hełmach i kombinezonach bojowych dalej walczyły. Używali pocisków małych, ale bardzo gęstych, z materiałami wybuchowymi. Jednak ładunek amunicji dobiegł końca. A bojownicy wciąż nadchodzili.
  Dziewczyny zaczęły wychodzić. Ale było już za późno. Skończyli w prawdziwej dziurze. Setki Mudżahedinów wspięło się ze wszystkich stron.
  Margaret mruknęła:
  Skończyła nam się amunicja i granaty. Teraz wszystko, co pozostało, to walka wręcz!
  Anastasia uśmiechnęła się i zauważyła:
  - Razem przeciwko tysiącowi! Został tylko jeden!
  Margarita skinęła głową na zgodę i zasalutowała:
  - Tak, wołamy ogień na siebie!
  Anastasia krzyknęła, strzepując kurz, ponownie została trafiona karabinem dużego kalibru. - Prawdopodobnie będzie siniak - pomyślała dziewczyna.
  Rozejrzała się i krzyknęła:
  - Jest luka! Wskoczmy, może przeżyjemy ostrzał!
  Margarita przekazała do radia:
  - Wokół nas jest ponad tysiąc bandytów! Na placu 54-85-83 daj morze ognia!
  Dziewczyna została ponownie trafiona tuzinem serii na raz, ponownie przewracając się. Poprzez zbroję muskularne ciało czuje ciosy. Uderzyli także w Anastasię.
  Obie dziewczyny wczołgały się na czworakach do wąskiej szczeliny w górskim uskoku granitowym. Najpierw przecisnęła się Anastasia, wślizgując się w głębiny, potem Margarita. Z góry spadały już ciężkie pociski i rosyjskie rakiety artyleryjskie.
  Duży fragment uderzył w kask, łamiąc włókno węglowe. W tył głowy, jakby uderzony pałką. Oszołomiona dziewczyna z trudem prześlizgnęła się przez szczelinę i zaczęła spadać w głęboką, beznadziejną otchłań!
  
  ODDZIELNY ŚWIAT Z HITLEREM
  Przypuśćmy, że Führer zaakceptowałby ostatnią propozycję Stalina dotyczącą oddzielnego pokoju we wrześniu 1943 roku? W rzeczywistości dla Niemiec była to już ostatnia szansa na zbawienie. Bitwa pod Kurskiem została przegrana, a Rosjanie udowodnili, że mogą wygrać nawet latem. Alianci zdobyli Sycylię i wylądowali we Włoszech.
  Najważniejszy satelita - Mussolini stracił władzę i kraj.
  Nie, naprawdę, jeśli to prawda, że Stalin zaoferował pokój Führerowi, to Hitler był ostatnim kretynem, który go odrzucił. A co mogłoby w tym przypadku wyjść.
  Świat jest w wariancie zerowym. Armia Wehrmachtu wycofuje się do granicy. W tym samym czasie do Włoch przenoszone są duże siły nazistów. A co najważniejsze, tam też trafia lotnictwo z zahartowanymi asami.
  Sojusznicy otrzymują znacznie więcej obrażeń. W grę wchodzą niemieckie "Ferdynandy", "Pantery" i "Tygrysy". Wszystkie te maszyny są znacznie silniejsze niż amerykańskie Shermany i angielskie Churchille.
  Tak, a niemieckie dywizje są bardziej doświadczone, wyszkolone i zdyscyplinowane niż amerykańskie i brytyjskie. I jeszcze liczniejsze.
  Na początku listopada alianci zostali wypędzeni z Włoch. A w grudniu zostali wyparci z Sycylii. Straty zachodnie były ogromne. Niektórzy więźniowie ponad trzysta tysięcy. Walki pokazały, że "Sherman" przeciwko "Panterze" w ogóle nie ciągnie. Tak, a także przeciwko "Tygrysowi". I że Amerykanie są zgubieni, pod naporem hord czołgów Wehrmachtu.
  Po klęsce aliantów we Włoszech Churchill wahał się. I spotkałem się z Rooseveltem. W rozmowie poruszono temat: jak prowadzić wojnę bez ZSRR? Niemiecki Focke-Wulf okazał się najpotężniejszym jednomiejscowym myśliwcem III Rzeszy pod względem uzbrojenia. I skutecznie opiera się amerykańskim samolotom. A po drodze i odrzutowcem. Nie ma nic do powiedzenia o czołgach. "Sherman" w bitwie pancernej - zero. A nawet wyraźnie gorszy od przestarzałego niemieckiego T-4. Zwłaszcza w broni. "Churchill" jest przynajmniej lepiej chroniony.
  Prawdziwy strój pokazał, że uwolnienie Europy od nazistów było nierealne.
  Roosevelt i Churchill zawahali się. Ale Hitler nie jest. Führer wywarł presję na Franco, grożąc okupacją, a jednak zmusił Hiszpanię do przepuszczenia wojsk niemieckich na Gibraltar. Twierdza upadła w lutym. A potem Niemcy przeszli przez najwęższy odcinek do Maroka. Rozpoczęło się zajmowanie kolonii francuskich. Walki pokazały wielką zdolność bojową niemieckich jednostek naziemnych, ich wytrzymałość i siłę bojową sprzętu.
  Do jednostek nazistowskich zaczął przybywać najnowszy karabin maszynowy MP-44, a na niebie pojawił się ME-262.
  Wiosną hitlerowcy pokonali kilkadziesiąt dywizji alianckich, zdobyli Maroko i Algierię oraz wkroczyli do Tunezji. Na początku czerwca tysiąc odrzutowców ME-262 walczyło już na niebie, niezrównane pod względem uzbrojenia i szybkości.
  Mimo to Brytyjczycy i Amerykanie na początku czerwca nadal próbowali lądować w Normandii. Ale tam czekali. Na froncie pojawiły się "Pantera" -2 i "Tygrys" -2, prawdopodobnie bardziej zaawansowane czołgi z potężną bronią. I mocny, pochyły pancerz na czole. Ich działa przebiły wszystkie alianckie czołgi z dużej odległości.
  Niemcy posiadali też sporą liczebność swoich wojsk, uzupełniając je obcokrajowcami i totalną mobilizacją, a także żołnierzy powracających z niewoli.
  Lądowanie czerwcowe zakończyło się całkowitą klęską aliantów, pojmaniem ponad pół miliona żołnierzy i oficerów. Po katastrofie w Normandii Churchill zaoferował pokój Führerowi na zasadzie post facto. Oznacza to, że ktokolwiek kontroluje co, pozostaje za tym. Niemcy właśnie znokautowali Brytyjczyków z Tunezji i wkroczyli do Libii, a na południowej flance ich wojska zbliżały się do Kamerunu.
  W międzyczasie negocjacje trwały, nazistom udało się wkroczyć do Egiptu. Führer, czując się silny, zażądał oddania mu wszystkich francuskich posiadłości. A także północna Afryka i Irak z Kuwejtem. I zapłacić odszkodowania.
  Churchill odrzucił tę propozycję. Ale sytuacja Brytyjczyków pozostała trudna. Niemcy dysponowali nowym, lekkim, zwrotnym i, co najważniejsze, łatwym w produkcji i tanim myśliwcem odrzutowym XE-162 oraz odrzutowym bombowcem Arado. Ostatni samolot nie mógł dogonić myśliwców i trudno go zestrzelić z dział przeciwlotniczych. Więc Brytyjczycy dodali problemy. Na lądzie zwyciężyli Niemcy. Zdobył Egipt, potem Palestynę. A potem, przy wsparciu miejscowej ludności, najechali Irak i Kuwejt. Przejęli również kontrolę nad tymi terytoriami.
  Brytyjczycy poddali się, a wojska kolonialne zdezerterowały. Przerażeni porażkami brytyjscy kapitaliści nasilili nacisk na Churchilla.
  Aktywna była również wojna podwodna. Niemcy zwodowali okręt podwodny na wodzie utlenionej i uzyskali jeszcze większą całkowitą przewagę na morzu.
  Do końca 1944 r. Niemcy podbili prawie cały Bliski Wschód i północną Afrykę. Na froncie pojawiły się również pierwsze czołgi z serii "E", bardziej zaawansowane i zwinne.
  Churchill spotkał się z silnym sprzeciwem. Poproszono go o zwolnienie. Roosevelt nie odważył się nawet kandydować na czwartą kadencję. I wygrał młody kandydat Republikanów.
  Hitler zimą i wiosną 1945 r. nacierał na południową Afrykę. Zdobywał coraz więcej terytoriów. W tym samym czasie przygotowywano atak na samą Wielką Brytanię. Wojna podwodna stawała się coraz bardziej aktywna.
  Nadeszło lato... Fritz przetestował nowy czołg E-50. Ta maszyna nie miała sobie równych i mogła być uważana za niezwyciężoną. Pojawił się również Yu-287, maszyna odrzutowa najwyższej klasy. Naciskali Brytyjczycy uczciwie. A potem w sierpniu nastąpiło lądowanie. Taka śmiała operacja. Wielka Brytania nie wytrzymała trzech tygodni. Niemcy zajęli Londyn i śmiali się.
  Fuhrer osobiście pokładał wielkie nadzieje w serii "E". Czołgi z tej serii różniły się umiejscowieniem silnika i skrzyni biegów razem oraz skrzyni biegów na silniku. Umożliwiło to skondensowanie układu i wykonanie niskich sylwetek. Samochody są bardziej kompaktowe. Na przykład SAK E-25, ważący 26,6 tony, miał przedni pancerz 120 mm przy nachyleniu czterdziestu pięciu stopni i 82 mm pancerz boczny - plus rolki.
  To sprawiło, że działo samobieżne było niemożliwe do przebicia dla dział brytyjskich i amerykańskich. Silnik o mocy 700 koni mechanicznych zapewniał niesamowitą prędkość i zwrotność.
  Brytyjczycy byli po prostu zszokowani E-25 z działem 88 mm i dosłownie rozerwani na kawałki przez nową technologię.
  Po kapitulacji Wielkiej Brytanii naziści zdobyli w październiku także Islandię - przeprowadzając operację Icarus. Amerykański garnizon skapitulował. Do niewoli trafiło blisko 100 tysięcy żołnierzy.
  Ameryka zwróciła się do Führera z propozycją pokoju i podziału stref wpływów. Projekt z bombą atomową jeszcze się nie dopracował, a Fritz są już na progu.
  Hitler, po rozważeniu wszystkich za i przeciw, postanowił zaatakować Amerykę z dwóch stron. Mianowicie wykorzystując przyczółki w Argentynie i Brazylii od południa. I przez Grenlandię i Kanadę od północy. Nieco lepszymi stali się Japończycy, którzy opanowali produkcję na licencji XE-162.
  Stany Zjednoczone nie miały jeszcze wystarczającej liczby gotowych do walki samolotów odrzutowych. A flota poniosła ogromne straty z okrętów podwodnych. I ugryzł Jankesów, ugryzł. Hitler nalegał na wojnę totalną.
  Führer miał informację, że w USA powstał już reaktor jądrowy i trwają prace nad bombą atomową. I kazał zmiażdżyć Amerykę.
  Wprowadzono nową broń - dyskoteki, które są niewrażliwe na broń strzelecką, usprawnione przez strumień laminarny.
  Zatapiali statki i piłowali samoloty armii amerykańskiej. Czterdziesty szósty rok minął przed natarciem Niemców i Japończyków z południa oraz lądowaniem w Kanadzie od północy. To całkiem udane.
  Niemcy mieli czołg E-50, który był o rząd wielkości lepszy od Shermanów, Pershingów i Pattonów.
  Potężny czołg ze 105-milimetrową armatą, niecałe dwa metry wysokości, z 250-milimetrowym przednim pancerzem pod kątem, 170-milimetrowymi bokami, a także pod kątem, o masie pojazdu 68 ton i turbinie gazowej silnik o mocy 1500 koni mechanicznych. Taka maszyna stała się głównym czołgiem III Rzeszy i nie miała sobie równych. Amerykanie nie mogli z nim konkurować.
  To prawda, że duża waga maszyny spowodowała pewne problemy. W związku z tym pojawiła się lżejsza wersja samochodu w postaci "Pantery" -4. Maszyna ta miała lżejsze, ale całkiem wystarczające działo 88 mm, przedni pancerz 150 mm pod kątem i 120 mm bocznego pancerza, o masie czterdziestu sześciu ton i silnik o mocy 1200 koni mechanicznych. Ten czołg również przewyższał Pershingi i Pattony, będąc blisko nich wagą.
  Niemcy awansowali pomyślnie. Zdobyty Toronto, Quebec. Wraz z Japończykami zajęli Wenezuelę i Panamę. Następnie zeszli z południa do Kostaryki, Nikaragui, Hondurasu i Meksyku. Naziści mogli także zaatakować Stany Zjednoczone od północy - odcinając Alaskę. Następnie przechwytuje większość.
  Na początku czterdziestego siódmego roku, a dokładniej do wiosny, prawie cała Kanada i Meksyk zostały schwytane przez nazistów.
  Nowe faszystowskie czołgi były zbyt lepsze od amerykańskich. A lotnictwo jeszcze bardziej! Na dyskoteki - które silny odrzutowiec laminarny uczynił niewrażliwym - Amerykanie w ogóle nie mieli broni.
  Tak więc naziści zdominowali pole bitwy. A MP-54 był znacznie lepszy od amerykańskiego pistoletu maszynowego.
  Tak więc siły okazały się bardzo nierówne. Wojna ciągnęła się tylko dlatego, że Amerykanie mieli za dużo sprzętu i dużą populację. Ale dyski dosłownie powaliły wszelkiego rodzaju samoloty i inne maszyny. Działali taranując - rozwijając prędkość pięciu lub sześciu dźwięków.
  Więc demonstracja możliwości była niesamowita. Tutaj Stany Zjednoczone i bomba atomowa nie pomagają. A Hitler ma siłę Afryki, Azji i dziesiątek milionów niewolników!
  Ameryka jest stopniowo ściskana. Wiosną i latem 1947 roku Niemcy zdobyli już połowę terytorium USA i całą Alaskę. Więc Jankesi przychodzą jak kawałek żelaza na kowadle.
  Nowy Jork upadł jesienią, a Waszyngton na początku grudnia. 25 grudnia 1947 r., w sam raz na Boże Narodzenie, Stany Zjednoczone skapitulowały. Zakończyła się kolejna bardzo agresywna bitwa II wojny światowej. Trzecia Rzesza ma nowe czołgi z serii AG - piramidalne. I była jeszcze Rosja.
  Hitler intensywnie przygotowywał się do wojny. Planuje strajk z Japonią. Kraj wschodzącego słońca odtworzył serię E na licencji.
  I zwerbowała do swoich żołnierzy wielu Chińczyków.
  Ale 20 kwietnia 1949 nazistowskie Niemcy zaatakowały ZSRR. Po raz drugi - wykorzystanie czołgów piramidalnych przez obce dywizje. A ZSRR stosunkowo niedawno otrzymał T-54. Maszyna, którą jednak można również uznać za bestię. Chociaż był gorszy od AG-50 pod względem ochrony zwłaszcza boków i broni. T-54 był również gorszy od E-50... Czyli oba typy niemieckich czołgów. Ale ważył mniej i był łatwiejszy w produkcji.
  Ale niemieckie maszyny produkowały fabryki na pół świata. A to dało Hitlerowi wielką przewagę. Ponadto lotnictwo radzieckie było gorsze pod względem ilości i jakości od nazistów. Zwłaszcza w broni, zbroi i szybkości. Naziści rosną!
  Armia Czerwona też jest oczywiście silna, ale MiG-15 właśnie zaczął wchodzić do wojsk, a głównym myśliwcem jest Jak-9. Już wyraźnie przestarzały i niezdolny do wytrzymania niemieckiej potęgi lotniczej. Czołg IS-7 nie wszedł do masowej produkcji. IS-4 stał się maszyną masową, wciąż nie do końca idealną, ale zbliżającą się do E-50 pod względem ochrony. To prawda, że niemiecka armata 105 mm 100EL była potężniejsza i gotowa do walki niż 122 mm IS-4. Ale głównym czołgiem radzieckim nadal jest T-34-85, a T-54 stanowi mniejszość. Na razie jest wydawany w stosunkowo niewielkich seriach.
  Niemcy przedarli się przez sowiecką obronę. I rzucił się do przodu. Chociaż linie obronne były potężne. Ale Fritz wciąż się przez nie przedarł. I choć nie za szybko się porusza. Mińsk upadł w połowie maja.
  A pod koniec czerwca naziści zbliżyli się do Smoleńska. Więc naziści musieli przejść długą drogę po zwłokach. Sam Smoleńsk jest dobrze ufortyfikowany i odpiera szturmy. Na początku lipca hordy hitlerowskie podeszły do Kijowa. W połowie sierpnia naziści zablokowali Leningrad. W tym samym czasie Japończycy naciskali ze wschodu. Otaczał Władywostok. A samuraje zajęli Chabarowsk.
  Japonia miała własną wersję skopiowanego E-50, z potężnym działem 88 mm 100 EL i pochyłym przednim pancerzem 200 mm. Maszyna ta była lepsza od T-54 pod względem dział przeciwpancernych i nieco ze względu na większy kąt racjonalnego nachylenia ochrony, zwłaszcza boków. A czołg ważył - około pięćdziesięciu ton - cięższy niż T-54 ważący trzydzieści sześć czołgów.
  Japonia również naciskała i pchnęła Chińczyków do bitwy. Samuraje zgromadzili duże siły.
  Mimo to we wrześniu hitlerowcy zajęli otoczony ze wszystkich stron Smoleńsk i ominęli Kijów. I zaczęli przenosić się na wschód Ukrainy. Leningrad przeżywał ciężkie chwile. Niemcy zbliżyli się do Tichwina. Sytuacja uległa eskalacji. W październiku na Krym wkroczyli naziści. Zaczęli posuwać się w kierunku Moskwy. Okrążyli Wiazmę i zajęli Charków.
  Niemiecki AG-50 to doskonała maszyna - 250 mm opancerzenia pochylonego pod każdym kątem iw formie piramidy. Oraz silnik z turbiną gazową o mocy 2000 koni mechanicznych. Działo wystrzeliwuje pocisk z rdzeniem uranowym, który może przebijać radzieckie czołgi, nawet IS-4, z dużej odległości. Niemcy mają silną broń. A sam czołg jest nie do przebicia dla sowieckich dział. A zbroja jest fajna, zacementowana.
  Krótko mówiąc, radzieckie czołgi nie radziły sobie z takimi potworami. Nawet IS-7 został pośpiesznie przywrócony do produkcji. Ale to nie miało sensu. W listopadzie naziści zajęli Kercz i zablokowali Sewastopol. Zabrali Vyazma, Orel, Kalinin. Pojechaliśmy do Tuły. Zabrali też bohatersko broniącego Tichwina. Pozostaje do Moskwy za pięćdziesiąt kilometrów.
  Stalin wyraźnie oszalał. Postaraj się oprzeć takiemu przeciwnikowi. Silny Wehrmacht. Ale nadchodzi grudzień. Ale naziści są gotowi na zimę i nadal posuwają się naprzód.
  Woroszyłowgrad, Biełgorod i Kursk zostały zdobyte! Niemcy zbliżyli się do Moskwy. W styczniu Tula upadła, a Fritzom udało się ominąć stolicę od południa. W lutym pierścień wokół Moskwy ostatecznie się zamknął. W tym samym czasie naziści zajęli także Woroneż, zwracając się w stronę Stalingradu.
  Sam Stalin uciekł do Kujbyszewa. Najwyraźniej mając nadzieję na zacieśnienie oporu. Moskwa długo stawiała opór. Miasto jest duże. Ale w maju stolica i tak upadła. Niemcy zdobyli już Kaukaz.
  Japonia wdarła się do Azji Środkowej. I zabrał tam dużo rzeczy. W czerwcu Niemcy zajęli miasto Gorki. Niemal całkowicie podbił Kaukaz. W lipcu Saratów upadł, a... Stalin podupadł i zachorował. Beria wykorzystał ten moment i podburzył lidera. A w sierpniu 1950 zaoferował pokój Niemcom. Hitler zgodził się tylko na poddanie. Beria, zdając sobie sprawę z daremności dalszego oporu, poszedł na to. Tak zakończyła się II wojna światowa. Hitler nie zaatakował Japonii i rządził jeszcze kilka lat.
  Zmusił dawnych sojuszników do wejścia w strefę znaku i nałożył uciążliwe warunki. Ale 1 maja 1955 roku, w wieku sześćdziesięciu sześciu lat, padł ofiarą katastrofy swojego odrzutowca. A jednocześnie powiedzieli wszystko, co pomogło.
  Nadużywający narkotyków Góring zmarł jeszcze wcześniej. A Schellenberg, który zastąpił Himmlera, został nowym regentem. Ten ostatni nieco przeszkadzał Führerowi.
  Hitler planował przekazać tron jednemu ze swoich wielu potomków. Ale nie miał czasu... Nie było bezpośredniego spadkobiercy. Schellenberg wykorzystał ten moment i ustanowił swoją osobistą dyktaturę. A jednocześnie toczył wojnę z Japonią. Dokonał uderzenia nuklearnego i zmiażdżył krainę Wschodzącego Słońca, używając podwójnych piramidalnych zbiorników wykonanych z tworzywa sztucznego. I oczywiście wygrał w ciągu kilku miesięcy.
  Japonia była okupowana wraz ze swoimi koloniami. Ustanowiono światową hegemonię III Rzeszy. Brutalna dyktatura z narodowym imperium. Warunki dla Słowian były tylko nieco zrelaksowane. Byli też uznawani za Aryjczyków, chociaż drugiej kategorii.
  Schellenberg rządził do 1986 roku, kiedy to zmarł. Powstał nowy kult... Po Schellenbergu rządził Mainstein, syn słynnego feldmarszałka.
  Imperium rozwinęło się technologicznie i zaangażowało się w ekspansję kosmiczną. Osady powstały na Księżycu, Marsie, Wenus, Merkurym, satelitach Jowisza. Ludzkość, rozwiązawszy surowymi metodami, problemy wewnętrzne zaczęły latać do gwiazd. Nauka rozwijała się szybciej niż w prawdziwej historii, więc wszystkie instytuty badawcze pracowały w jednym zespole. A rząd światowy stymulował eksplorację kosmosu.
  
  
  ŚWIAT POD Iwanem Groźnym carem Rosji
  Iwan Groźny nie został otruty, dzięki czemu jego panowanie trwało nadal.
  Najpierw jednak wielki król poślubił angielską księżniczkę. A jednocześnie kontynuowała wojnę na wschodzie. Zbudował kilka miast na Syberii, w tym Tobolsk. Odlano również Car Cannon.
  Potem była mała wojna ze Szwedami. Tym razem Polacy byli po tej samej stronie co Rosja. Można było osiągnąć więcej niż w prawdziwej historii, szturmując Narwę i ponownie zdobywając rosyjskie miasta. Następnie Iwan Wasiliewicz nakazał zbudować miasto u ujścia Newy. Tak samo jak Piotr Wielki. Tylko z nazwiskiem Andrey-grad. A to nie jest złe.
  Rosjanie ponownie zawarli pokój z Polakami. I zabrali Revela. Jednak armia carska zajęła Wyborg i ufortyfikowała na północy. Iwan Groźny był silny. A dowódca Szujski okazał się dość utalentowany, a Rosja mniej więcej odniosła sukces ... Car miał syna o imieniu Piotr z angielskiej księżniczki. Dmitrij zmarł w niejasnych okolicznościach. Fedot również zmarł. Tak więc w 1600 roku, po sześćdziesięciu siedmiu panowaniach, kiedy zmarł Iwan Groźny, nowym królem został dziesięcioletni chłopiec, Piotr Wielki. I kontynuował pracę swojego ojca.
  Jego regentem był Borys Godunow. Pierwsze trzy lata były trudne z powodu głodu, zimna i nieurodzaju.
  Ale wtedy nie było oszustów. A kiedy zaczęła się nowa wojna z Rzeczpospolitą, Rosja była gotowa. Pojawił się nowy dowódca - Skopin Shuisky. W rzeczywistości został otruty młodo, ale już zdążył się wykazać. A teraz było świetnie.
  Wojska rosyjskie pod dowództwem Piotra Wielkiego już w 1608 roku odniosły kilka zwycięstw i wyzwoliły Połock i Mińsk. Potem dotarli do Brześcia, w następnym roku zajęli Wilno. Wtedy też został wyzwolony Kijów.
  Wojska rosyjskie pobiły Polaków. Zdobyto także Grodno, a wojska rosyjskie dotarły do Galicji.
  Ale wszystkie dobre rzeczy muszą zostać przetestowane. Szwecja przystąpiła do wojny. Udało im się nawet zdobyć Wyborg. Ale Szwedzi zostali pokonani, a wojska rosyjskie zwróciły Wyborg.
  Wtedy wojska carskie zajęły także Lwów. I żołnierze rosyjscy zbliżyli się do Warszawy.
  Polacy zaoferowali pokój Rosji: zwrócenie wszystkich ziem, które kiedykolwiek należały do Rusi Kijowskiej. Ale Piotr Wielki kontynuował wojnę. Zajęto także Warszawę i Kraków. Królestwo Polskie weszło w skład Rosji.
  Po tym nastąpił chwilowy spokój. To, co zostało zabrane, musiało zostać strawione.
  Wojska rosyjskie dziesięć lat później w 1620 r. przeniosły się na Krym. I podbili ten chanat, a także zajęli Azow. I dostali dostęp do Morza Czarnego. Imperium Osmańskie próbowało walczyć, ale poniosło klęskę za porażką.
  Wojska rosyjskie pod dowództwem Skopina-Szujskiego zajęły Stambuł w 1625 roku. I to był największy sukces armii carskiej.
  Imperium Osmańskie upadło i Rosjanie podbili je na kolejne dziesięć lat. Aż do upadku Algieru, ostatniej nieokupowanej części imperium, w 1636 r. W ten sposób Rosja stała się największym krajem na świecie zarówno pod względem terytorium, jak i liczby ludności. Piotr Wielki zreformował prawosławie, wprowadzając poligamię i porzucając Trójcę, a rosyjskiego cara uczynił głównym posłańcem Wszechmogącego. Rosja w 1640 roku zaatakowała Iran i zdobyła go. Następnie jednostki rosyjskie wkroczyły do Indii. I ją wkrótce podbili. Dotarliśmy też do Oceanu Spokojnego. Do 1653 r. Rosja przejęła już część Indochin. I rozpoczęła się wojna z imperium mandżurskim.
  W 1660 zmarł Piotr Wielki, a na tron wstąpił jego wnuk Piotr II. Miał dwadzieścia pięć lat. A wojna potoczyła się bardziej pomyślnie. A w 1670 podbój Chin został zakończony. A dziesięć lat później podbili zarówno Japonię, jak i Koreę.
  Carska Rosja zajęła też całe Indochiny, sięgając aż do Singapuru. W tym samym czasie Rosjanie zaczęli przemieszczać się po Afryce. Piotr II zmarł w 1700 roku. I Iwan Piąty został królem, jego synem. Ten król miał już trzydzieści osiem lat. Podbił także Australię i kontynuował podróż przez Afrykę. Podbił prawie cały Czarny Kontynent. A w 1725 zmarł, przekazując władzę Piotrowi Trzeciemu. W końcu podbił Afrykę. A potem najechał Włochy. I podbił ją bez żadnych problemów. Potem Rosja rozpoczęła wojnę o Amerykę. Bitwy się poruszyły. Po Piotrze III w 1751 r. na tron wstąpił Aleksander I. Podbił Niemcy i większość Ameryki. W 1781 roku na tron wstąpił Aleksander II. Wkrótce, w 1789 roku, we Francji wybuchła rewolucja. I zdobył go car Aleksander II. A w 1803 r. zdobyto także Hiszpanię i Portugalię. Mikołaj I wstąpił na tron w 1810 roku. Ukończyła zdobywanie ostatnich terytoriów na świecie i ostatecznie ustanowiła światowe rządy rosyjskie w 1825 roku.
  I tak zakończył się okres rozdrobnionego pokoju i zamętu. Nauka zaczęła się rozwijać w szybkim tempie. Religia została zmodernizowana. A kościół oficjalnie porzucił doktrynę końca świata. Wręcz przeciwnie, zaczęli uczyć - człowiek jest kowalem własnego szczęścia i będzie dobrze na świecie i dobrze! A w 1833 roku człowiek po raz pierwszy poleciał w kosmos. Był to nowy etap w dorobku dynastii Ruryk.
  W 1841 roku miał miejsce lot na Księżyc. To najwyższe wydarzenie w historii ludzkości!
  Ludzie podbijają przestrzeń. Polecieli na Marsa w 1853 roku. I to był wspaniały lot. A trzydzieści lat później astronauci odwiedzili już wszystkie planety Układu Słonecznego. W 1880 r. powstała pierwsza osada na Księżycu. A potem stało się prawdziwym miastem.
  W 1895 roku na Wenus zakorzeniły się pierwsze genetycznie ulepszone rośliny.
  Pierwsza stała osada powstała na Marsie, gdzie hodowano owce i krowy.
  Nawet jeśli jest w pomieszczeniu.
  W 1902 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa na Alpha Centauri. Statek kosmiczny leciał przez dwadzieścia lat, dotarł do gwiazdy, okrążył ją, a następnie zawrócił... Ludzie, którzy polecieli tam po raz pierwszy, byli zanurzeni w sztucznym śnie, który spowalniał wszystkie procesy zachodzące w ciele. Nie zawieszona animacja, a raczej głębsza forma normalnego snu. Ponadto ludzie poruszali się we śnie, a ich mięśnie nie zanikały.
  W 1915 r. wystartowała druga międzygwiezdna ekspedycja na gwiazdę Syriusz, która miała wylądować na planecie teoretycznie nadającej się do rozwoju.
  Oczywiście wylądowali i po raz pierwszy ludzie spacerowali po planecie poza Układem Słonecznym. Co prawda nie znaleziono życia, ale znaleziono pewne minerały i proste bakterie.
  Ponadto okazało się, że na tej planecie są również złote placery i to jest fajne!
  Potem zaczęli latać częściej... W 1941 roku po raz pierwszy statek kosmiczny przekroczył prędkość światła... Oczywiście Einstein nie miał racji. Możliwe jest poruszanie się nawet teoretycznie do nieskończonej prędkości. Jednak grawitacja również przekracza prędkość światła o dziesięć bilionów razy.
  I to stało się prologiem do stworzenia kosmicznego imperium .... Do 2001 roku na różnych planetach w galaktyce powstało już kilkaset osad.
  Niektórzy znaleźli nawet złoża diamentów i innej cennej rudy.
  W 2020 roku rozpoczęła się pierwsza wyprawa poza galaktykę.
  To również bardzo imponujący wynik. W ludzkiej galaktyce nie znaleziono żadnej cywilizacji. Na planetach spotkały się formy życia, ale najbardziej prymitywne. Nie znaleziono nawet biseksualnych roślin i zwierząt.
  Jednak naukowcy tak powiedzieli. A kapłani próbowali nawet spekulować na ten temat, mówiąc, że życie bez Boga jest niemożliwe! I wielu w to wierzyło. Spontaniczne pokolenie życia jest naprawdę mało prawdopodobne. Ale eksperymenty wykazały, że tworzenie złożonych kwasów jest w zasadzie możliwe. Nawet jeśli się rozpadają. A bakterie mogą istnieć. I znaleźli je. Ale mieć dwie płcie? Potrzebna jest tu cała seria mutacji, a nawet po to, by została zachowana.
  Tak, w galaktyce dwie lub trzy płcie nigdzie się nie pojawiły. I tylko najprostsza forma życia była na planetach. I to nie jest dla wszystkich. Wiele planet, nawet podobnych klimatem do Ziemi, pozostało opuszczonych. Ale prawdy o samych planetach okazało się całkiem sporo. A w galaktyce było mnóstwo miejsc do osiedlenia się. Jeśli planeta jest daleko, możesz ją wyciągnąć z gwiazdy. Jeśli jesteś blisko, wręcz przeciwnie, odsuń się.
  Postęp i nauka umożliwiły zdobycie wszelkich szczytów.
  Odkrycie syntezy termokwarków umożliwiło wydobycie energii z jednego grama materii porównywalnej ze spaleniem dwudziestu miliardów ton węgla. I takie są możliwości. A synteza termopreonu pozwoliła uzyskać energię dwa miliony razy większą niż termokwark.
  Ludzkość pomyślnie się rozwinęła... W 2100 istniały już prędkości zdolne przelecieć przez galaktykę w ciągu zaledwie jednego dnia. I ogólnie jest super. W 2200 roku z niewielkiej ilości materii powstały dwie pierwsze planety i gwiazda.
  W 2300 roku, dzięki odkryciu pojedynczej rzeki czasu, udowodniono możliwość zmartwychwstania człowieka przy stuprocentowym zachowaniu osobowości. W 2400 ludzie byli w stanie rozpocząć pierwszy lot do innego wszechświata.
  W ludzkim wszechświecie odkryto planety z dwiema płciami życia, a nawet unikalną planetę fluorową z trzema rodzajami życia. Odkryto również wyższe zwierzęta z prymitywnym językiem, religią, a nawet pozorami pisma.
  W 2500 roku pierwszy człowiek został usunięty ze strumienia czasu. A teraz śmierć została ostatecznie pokonana. Ludzie opanowali swój wszechświat z ponad 100 miliardami gwiazd.
  W roku 3000 po raz pierwszy z kilku atomów powstał cały wszechświat.
  W tym samym czasie trwało zmartwychwstanie zmarłych. Był spór - wskrzesić wszystkich, czy nie? Uznaliśmy, że absolutnie każdy potrzebuje zmartwychwstania. Nawet przestępcy, ale reedukuj ich i trzymaj pod kontrolą.
  W roku 4000 zakończono proces wydobywania zmarłych z rzeki. Wszyscy ludzie, którzy kiedykolwiek żyli na planecie Ziemia, uzyskali nieśmiertelność. Uruchomiono proces tworzenia wszechświatów.
  W roku 5000 wszystkie prawa fizyki były posłuszne ludzkości. Nawet dzieci mogą tworzyć wszechświaty. Ludzie urzeczywistniali teraz wszystkie swoje fantazje w rzeczywistości.
  Ci, którzy zmartwychwstali, również stworzyli wszechświaty i szybko się tego nauczyli.
  W roku 10 000 ludzkość wymyśliła nowe prawa fizyki, biologii, chemii. Wszystkie możliwości ludzi pojawiły się jako zdolność do urzeczywistniania fantazji. Było absolutne powszechne szczęście i dobrobyt.
  
  ZENON POZNYAK PREZYDENT BIAŁORUSI
  Na Białorusi w wyborach w 1994 roku doszło do tragedii. Główny kandydat opozycji Aleksander Łukaszenko został zamordowany w zamachu. W rezultacie Wiaczesław Kebich pozbył się niebezpiecznego konkurenta. Ale całemu elektoratowi Łukaszenki konto jest, że to sprawa premiera. I wziął go i zagłosował na Zenona Poznyaka!
  A w pierwszej rundzie Zenon Pozniak wygrał z dużą przewagą. Kandydat nauk historycznych, lider Białoruskiego Frontu Ludowego, a nawet lider. Osobowość jest zdecydowanie charyzmatyczna. I wyróżnia się żelazną sztywnością woli.
  Zenon Poznyak swoimi pierwszymi krokami zaczął zamykać rosyjskie szkoły i ograniczać język rosyjski. Następnie zmieniono ordynację wyborczą, a Białoruski Front Ludowy uzyskał większość w parlamencie. Następnie Poznyak przeprowadził referendum. O integracji z Europą, o statusie języka białoruskiego jako jedynego języka państwowego. I zniósł karę śmierci i odgrodził się od Rosji. Zenon Poznyak głosił: Białoruś będzie w NATO iw Unii Europejskiej.
  Dojście do władzy Zenona Pozniaka miało wpływ na Rosję. Aleksander Łukaszenko, jak wiecie, poparł Jelcyna w wyborach w 1996 roku, pomagając mu w ten sposób zostać wybranym na drugą kadencję. Zenon Pozniak był przeciwko obu.
  W rezultacie Jelcyn przegrał wybory, a Giennadij Ziuganow został prezydentem Rosji. Ale polityka Rosji niewiele się zmieniła. Ziuganow kontynuował reformy i został oskarżony przez swoich wspólników o oportunizm. I zrobiło się naprawdę poważnie.
  Ale Ziuganowowi udało się utrzymać władzę. I został ponownie wybrany. Co więcej, został odwołany restrykcyjnie na dwie kadencje w Rosji. A na Białorusi Zenon Poznyak zniósł dwuletni limit. W 1999 roku Białoruś przystąpiła do NATO. Rosja była w słowach komunistyczna, ale w rzeczywistości również podążała ścieżką orientacji prozachodniej. Co więcej, Giennadij Ziuganow okazał się jeszcze bardziej prozachodni niż Jelcyn.
  W Jugosławii nie było wojny. Ponieważ Rosja nie poparła Slobodana Miloszevicia, a on od razu poszedł na ustępstwa i nie doszło do operacji wojskowej. I przeżyło kilka tysięcy istnień, a także dobre stosunki z Rosją i NATO.
  W Czeczenii też nie było wojny. Ziuganow wzmocnił reżim Maschadowa, który podążał coraz bardziej prorosyjskim kursem. To prawda, że Talibowie zagrozili Afganistanowi. Ale w Ameryce doszło do ataku terrorystycznego i wojska NATO pokonały talibów. A w 2005 roku sama Rosja dołączyła do NATO. Giennadij Ziuganow stał się bliskim przyjacielem Ameryki.
  Ale czas minął... W 2008 roku wybuchł światowy kryzys. W Rosji rozpoczęły się niepokoje radykalnej lewicy. Oskarżyli Ziuganowa i Partię Komunistyczną o zdradę i odejście od ideałów Lenina. Najwybitniejszym przywódcą opozycji był Siergiej Udalcow. Ale nie udało im się obalić Ziuganowa. Sami komuniści stali się burżuazją i kapitalistami. Stworzyli dla siebie prawa i dzierżyli władzę. Zenon Pozniak był także stałym prezydentem, ale gorliwie oddanym Stanom Zjednoczonym. I dlatego, mimo swojego autorytaryzmu, całkiem pasował do Ameryki. I tylko radykalna lewica chciała go obalić.
  Rosja obrała kurs proamerykański... W przeciwieństwie do Jelcyna i Putina, Ziuganow był posłuszny Ameryce. Co więcej, to właśnie fakt, że był komunistą, czynił go bardziej proamerykańskim. Bo łatwiej mu było grać na patriotyzmie.
  Unia Europejska wkrótce włączyła do swojego składu Rosję. I inne kraje WNP. A kiedy Ziuganow został wybrany w 2016 roku na kolejną kadencję, rządząc przez dwadzieścia lat i wybrany po raz szósty, został zaatakowany. Na przykład, moja droga, jak długo możesz siedzieć na tronie? To już jest nieprzyzwoite! Może czas odejść. Ale Ziuganow nie chciał odejść. A wybory 2020 odbyły się już pod epidemią koronawirusa. A jednocześnie w Rosji i na Białorusi. Zarówno Ziuganow, jak i Zenon Poznyak mieli już siedemdziesiąt sześć lat. Ale uparcie trzymali się władzy. I nie chcieli wyjeżdżać.
  Na Białorusi gospodarka była mniej więcej normalna. Ale koronawirus zaostrzył problemy. A nowa lewica podniosła sztandar rewolucji. I oskarżyli Zenona Poznyaka o masowe oszustwa wyborcze.
  W Rosji też niepokój lewicy. A Ziuganow został już wybrany na siódmą kadencję... Ale też pod przykrywką koronawirusa i nie do końca uczciwie. I tu też ludzie się zbuntowali. Ale policja nadal tłumiła zamieszki.
  Zenon Poznyak powiedział, że być może jego kadencja będzie ostatnia i zrezygnuje ze stanowiska młodszym. A tak naprawdę dwadzieścia sześć desek to za dużo.
  Ale mamy do czynienia z koronawirusem. A potem znów będzie szczęśliwe i pogodne życie.
  Ziuganow powiedział również, że jego siódma kadencja będzie jego ostatnią. Ogólnie rzecz biorąc, siedem terminów przynosi szczęście. I będzie komunizm w Rosji. I stworzą szczepionkę, a każdemu stanie się to łatwiejsze.
  A ludzie tego słuchali ... W rzeczywistości wydaje się, że mieszka się w Rosji całkiem nieźle. Komuniści dawali więcej swobody niż za Putina. Na przykład alkohol sprzedawano w nocy. I piwo na straganach, a jego reklama w telewizji była zakazana. A z tytoniem był bardziej miękki. Zaczęli nawet legalizować marihuanę. I małżeństwa osób tej samej płci.
  Nawiasem mówiąc, ten ostatni Ziuganow osobiście przebił. Co więcej, nawet sam papież proponował dopuszczenie do koronacji takich małżeństw, co na ogół wywołało złożoną reakcję. Ale media mogą wpływać na opinię publiczną.
  W niektórych miejscach prostytucja została już zalegalizowana. Tak, w Rosji było coraz więcej wolności. A komuniści stali się gorliwymi liberałami. A na pewno cuda na sicie.
  Ale generalnie to naturalne. Giennadij prowadził bardziej prozachodnią politykę niż następca Jelcyna Putin. Również dlatego, że był komunistą.
  I to jest logiczne.
  Komuniści kontynuowali także politykę prywatyzacji, zwiększali własność prywatną w gospodarce.
  Ziuganow generalnie prowadził politykę przyjaźni z Chinami. I częściowo się udało.
  Ale Stany Zjednoczone też były ciepłe i przyjazne... Trump nie doszedł do władzy. I była Hillary Clinton. Została wybrana na drugą kadencję. W Stanach Zjednoczonych koronawirus nie rozwinął się tak mocno pod rządami kobiety-prezydenta, jak za Donalda Trumpa.
  Ogólnie rzecz biorąc, Ameryka rozwijała się bezprecedensowo. Wielu mówiło: wyższe moce patronują kobietom. I faktycznie, jak szczęście może pozbawić płeć słabszą, a raczej płeć piękną. A koronawirus pod rządami kobiety-prezydenta oszczędził Stany Zjednoczone.
  Zenon Poznyak przeprowadził na Białorusi pewne reformy. Sprywatyzował majątek, obniżył podatki i rozwinął prywatny biznes. A także przywrócił policję i zrehabilitował wszystkich faszystowskich sług. Przede wszystkim Ostrovsky. I oczywiście rada centralna, podniesiona do sztandaru.
  Hitler zaczął być publikowany i chwalony. I burzy sowieckie zabytki. Łącznie z Leninem. I zamiast nich ulice zaczęto nazywać imieniem policjantów. I oczywiście było fajnie.
  Najcieplejsze są stosunki z Ukrainą. W Mińsku ulica została nazwana imieniem Stepana Bandery. I jeszcze jedna ulica nazwana imieniem Dżokhara Dudajewa. Nakręcono filmy o białoruskich nacjonalistach. A język rosyjski jest ograniczony. Ale nie ma całkowitego zakazu. Tak więc w Rosji jest reżim prozachodni, i to w Unii Europejskiej i NATO.
  Unia Europejska rozszerzyła się i stała się Unią Euroazjatycką. Życie na Białorusi nie było złe pod względem materialnym. Było też dużo swobody. Bardzo przypominał mi Europę. System jest formalnie wielopartyjny, ale dominuje Białoruski Front Ludowy.
  Na Białorusi istnieje również Partia Komunistyczna, ale jest to opozycja formalna i kieszonkowa.
  Stosunki z Rosją są mniej lub bardziej znośne. A nawet przyjaźń z Polakami.
  Zamiast rubla jest talar, który jest w przybliżeniu równy euro. Inflacja jest prawie zerowa.
  Ogólnie ludzie są mniej lub bardziej zadowoleni z Poznyaka. Wynagrodzenie ponad tysiąc dolarów. Bezrobocie jest niskie, ceny praktycznie nie rosną. Znajduje się również język rosyjski. Tu i tam otwierali nawet rosyjskie szkoły.
  Alkohol jest tani i sprzedawany przez całą dobę na każdym straganie. Jak również dostępna pornografia. W Internecie panuje całkowita wolność.
  A kto jeszcze potrzebuje Lenina? Zamiast tego szanowano byłych policjantów. A Zenon Pozniak jest z tego dumny.
  Herb Białorusi Pościg, a flaga jest biało-czerwono-biała. W sumie jest dobrze.
  Zbudowali kilkanaście elektrowni jądrowych i sprzedali energię elektryczną do Europy. W tym samym czasie Białoruś wybudowała wiele dróg i autostrad.
  Buduje się także świątynie, zwłaszcza wiele katolickich. Tak, katolicy na Białorusi cieszą się dużym szacunkiem.
  W Mińsku zbudowano nawet największy kościół katolicki na świecie. A Zenon Pozniak był z tego bardzo dumny. A kościół był naprawdę bardzo piękny ze złotymi kopułami, zgodnie z tradycją prawosławia. Papież i Patriarcha Moskiewski odbyli kilka spotkań i zjednoczyli się w przyjaźni w Chrystusie.
  Co ciekawe, Saddam Husajn nie został obalony, ale poddał się Ameryce, stając się jej posłusznym wasalem. I oczywiście była to wielka niespodzianka. Było jasne, kto jest silny, rządzi.
  Chiny nieco spowolniły swój rozwój. I w tym też ludzie się martwią, chcą demokratycznych zmian.
  Świat oczywiście wciąż ma problemy. Ale jakoś łatwiej i spokojniej. Zenon Poznyak, który nie został wybrany na siódmą kadencję, obiecał, że po jej zakończeniu odejdzie i ustąpi miejsca młodym. Może nawet kobietą. I to zostało przez wszystkich pozytywnie odebrane.
  Oraz minister spraw zagranicznych Rosji od ćwierćwiecza Władimir Żyrinowski. Kto bardzo kocha, przynajmniej w słowach Amerykę, prawa człowieka i zachodnie wartości.
  
  WSPANIAŁY ŚWIAT CARSKIEJ ROSJI
  Admirał Makarow nie zginął... Ścieżka pancernika Pietropawłowsk nieznacznie się zmieniła, a legendarny dowódca marynarki pozostał przy życiu. A statek nie został uszkodzony.
  Zaledwie kilka metrów statek przepłynął w lewo i tylko taka drobnostka od razu zmieniła losy imperium i całej planety Ziemia.
  Admirał Makarow nadal intensywnie szkolił rosyjską eskadrę i stosował innowacyjne techniki. Minęły strzelnice, uszkodzone statki odrestaurowano.
  Tutaj admirał otrzymał ciekawą pułapkę. Ponieważ eskadra Togo cały czas przejeżdżała tą samą trasą, możliwe byłoby rozrzucanie min po drodze. W prawdziwej historii jeden niszczyciel rozrzucił wiązki min i dwa pancerniki zatonęły. A potem cały tuzin niszczycieli rozrzucił miny. W rezultacie wysadzono kilkanaście japońskich statków.
  Nastąpiła panika, a rosyjska eskadra zaatakowała samurajów, którzy w panice strzelali na oślep. W rezultacie zatopiła jeszcze kilkanaście statków. A sam admirał Togo został schwytany. Siła Japonii na morzu została podważona. Ale to się nie skończyło.
  Admirał Makarow kontynuował ściganie samurajów, dopóki nie zatopił wszystkich ich statków. A Japonia była bezbronna. Jej wojska w Korei zostały pokonane i skapitulowały.
  Ale samurajowie nie chcieli pokoju. A w metropolii wylądowała armia carska. I niesamowity cud. Kuropatkin okazał się wcale nie przeciętnością, ale zdolnym dowódcą. Pokonał Japończyków i zdobył Mikado. W rezultacie Rosja całkowicie opanowała kraj wschodzącego słońca. A potem odbyło się referendum i Japonia stała się rosyjską prowincją. A Mikołaj II dodał do swojego tytułu - japońskie mikado.
  Mongolia, Mandżuria, Korea stały się prowincjami rosyjskimi. Armia królewska znacznie się rozrosła.
  Rosja uniknęła recesji związanej z rewolucją. A jego gospodarka była bardziej rozwinięta, a armia była liczna. Nie było zamieszek, nie było głupiej, bezużytecznej Dumy Państwowej. Rosja carska miała własne czołgi, nawet jeśli były lekkie, ale zwinne. I potężniejsze pistolety i jeszcze więcej bagnetów, szabli, karabinów maszynowych. Dobrą bronią okazała się rosyjska innowacja: wózek.
  Czołgi przed wojną zdołały wejść do serii i wpłynęły na przebieg wojny. Admirał Makarow wciąż żył i miał się dobrze. I dowodził flotą rosyjską rozbijającą Niemców na morzu.
  Wojna rozpoczęła się w 1914 roku i od samego początku przebiegała pomyślnie dla carskiej Rosji. Przewaga liczebna, jednostki rosyjskie z lekkimi czołgami "Łuna" -2 zmiażdżyły Niemców. I trwało to bez przerwy. Kuropatkin pokonał Niemcy, Brusiłow pokonał Austro-Węgry. A wojna zakończyła się w grudniu zdobyciem Berlina.
  Turcja, której również udało się przystąpić do wojny, została pokonana. A Rosja carska pewnie wygrała.
  Pierwsza wojna światowa była zwycięska i prawdziwy triumf. Rosja carska otrzymała duże terytoria. Kłajpeda, Galicja, Poznań, województwo krakowskie. A także królestwo czeskie, słowackie, węgierskie. Rumunia rozszerzyła swoje terytorium, ale została wasalem Rosji. Jugosławia stała się także wasalem Rosji.
  Turcja została podzielona i zniknęła z politycznej mapy świata. Azja Mniejsza, północ i centrum Iraku, północ Syrii i Palestyny stały się rosyjskimi. Ale najważniejsze wróciło do Konstantynopola i cieśnin.
  Jak rozszerzyło się imperium cesarskie?
  Ale to nie wszystko. Rosja i Wielka Brytania również podzieliły Arabię Saudyjską. Następnie Iran - centrum i północ udały się do Rosji. A potem Afganistan.
  A to doprowadziło do podziału terytoriów.
  Rosyjska gospodarka za cara Mikołaja II rozwijała się szybko. I nawet Wielki Kryzys z 1929 r. prawie nie dotknął imperium Romanowów. A w 1932 r. Mikołaj II, korzystając z faktu, że Stany Zjednoczone były bardzo osłabione gospodarczo, zażądał zwrotu Alaski. Ameryka odmówiła. A 1 stycznia 1933 rozpoczęła się wojna między Rosją a Stanami Zjednoczonymi.
  Kanada stanęła po stronie Ameryki. Flotą Pacyfiku dowodził godny uczeń admirała Makarowa Kołczaka. Który okrył się chwałą.
  Czołgi rosyjskie były najlepsze na świecie, samoloty najsilniejsze. A flota jest najdoskonalsza. A do tego śmigłowce, które w tamtym czasie były tylko w Rosji.
  Wszystko było z królem. A Ameryka jest szczerze słaba. Ma niewiele czołgów, a te są przestarzałe. Lotnictwo jest słabe i przestarzałe. I tylko marynarka wojenna jest mniej lub bardziej liczna. A wojna od początku szła w jednej bramie. Ponadto w Rosji zbudowali linię kolejową do samej Czukotki. A podaż znacznie się poprawiła.
  Silnymi następcami Brusiłowa i Kuropatkina byli Denikin, Korniłow, Wrangla, Krasnow i Kalejdin. Pokazali, że są silnymi przywódcami.
  A rosyjskie czołgi nie miały sobie równych i dlatego zostały zalane. Amerykanie mieli niewiele czołgów, a nawet te były przestarzałe i słabe. Lotnictwo też jest przestarzałe i słabe. I tylko marynarka wojenna jest dość liczna. Ale oczywiście zarówno jakość i doświadczenie, jak i wyszkolenie personelu są gorsze od sowieckiego.
  Tak, a Kołczak jest wybitnym dowódcą marynarki wojennej. I muszę powiedzieć, że jest bardzo fajny.
  Śmigłowce Sikorsky'ego są również niezwykle potężne i niszczycielskie. I robi wrażenie.
  Stany Zjednoczone nie przetrwały długo. Nieco ponad pół roku. Armia rosyjska jest bardzo silna i liczna. Między innymi pod kontrolą imperium carskiego znajduje się już duża część Chin. A to dawało bardzo duże rozmiary armii. I przytłaczała ilością i jakością.
  Stany Zjednoczone stały się prowincją Rosji, podobnie jak Kanada. A Imperium Rosyjskie stało się znacznie silniejsze.
  A jego potencjał gospodarczy stał się przytłaczający i pierwszy na świecie. Oto moc.
  To prawda, że były też nazistowskie Niemcy. W 1937 Hitler zaanektował Austrię. A jego imperium zawarło sojusz z Włochami i Wielką Brytanią. Chociaż były spory z Francją. Mikołaj II miał skłonność do germanofilizmu. Ale Hitler był drażniony na wschodzie... Ale sam Führer bał się potężnego ZSRR. Zaproponował podział kolonii Francji, Belgii, Wielkiej Brytanii i Holandii. Mussolini wyraził również gotowość do bycia razem z Rosją. W efekcie powstała koalicja państw centralnych.
  I tak 1 września 1939 r. Niemcy zaatakowały Francję, Belgię i Holandię, a wraz z nimi Wielką Brytanię. A carska Rosja zaatakowała kolonie w Azji i dalej w Afryce. Mussolini przystąpił do wojny później, po krótkim odczekaniu. Carska Rosja z powodzeniem posuwała się naprzód, zdobywając kolonie Brytyjczyków w Azji i Pacyfiku, a także Francuzów. W ciągu pierwszych dwóch miesięcy zdobyto Indie, południowy Iran i prawie całe Indochin oraz większość posiadłości Brytyjczyków i Francuzów na Bliskim Wschodzie. Armia królewska wkroczyła do Egiptu.
  Niemcy na swoim froncie zajęli większą część Belgii, część Holandii, częściowo wepchnięci we Francję. Ale nie odnieśli wielkiego sukcesu. Niemcy nie były jeszcze odpowiednio przygotowane do wojny. Wróg przewyższał wojska, a zwłaszcza personel i artylerię. A alianci mieli jeszcze więcej dywizji personalnych.
  Co więcej, nie został opracowany wspaniały plan, który w prawdziwej historii został zrealizowany w 1940 roku. A Niemcy posuwali się w staromodny sposób iz mniejszym powodzeniem.
  Miesiąc później wojska rosyjskie zdobyły wszystko w Azji i na Pacyfiku i wylądowały w Australii. Na południu zdobyli Bliski Wschód. A także Egipt, najeżdżający Etiopię, Sudan, Libię i tak dalej.
  Niemcy posuwali się naprzód, nieco ugrzęźli w bitwach z Francuzami. To prawda, zajęli Brukselę.
  Hitler zwrócił się o pomoc do cara Mikołaja II. Zgodził się. Ale najpierw Rosjanie dokonali zdobycia Afryki. Tutaj głównym problemem jest ukształtowanie terenu, odcinek komunikacyjny, brak dróg. A to przeszkadzało bardziej niż małe oddziały alianckie.
  Rosjanie zdobyli całą Afrykę w ciągu trzech miesięcy i wreszcie zdołali ustanowić hegemonię.
  A potem już w marcu 1940 r. wojska rosyjsko-niemieckie rozpoczęły ofensywę na Paryż. W ciągu półtora miesiąca Francja została zaatakowana.
  A w sierpniu 1940 r. nastąpiło lądowanie w Wielkiej Brytanii... Upadł Londyn, w ciągu dwóch tygodni schwytano Anglię i Walię.
  Wojna zakończyła się okupacją wszystkich alianckich kolonii i dominiów oraz Wielkiej Brytanii. Podział świata minął. Rosja otrzymała prawie wszystkie kolonie alianckie. Niemcy odzyskały to, co zostało utracone w I wojnie światowej, granice na zachodzie 1914 roku oraz Namibię. Włochy otrzymały Etiopię i Tunezję. Belgia, Holandia i Luksemburg zostały włączone do III Rzeszy z pewną autonomią. Francja i Wielka Brytania straciły wszystkie swoje kolonie i uznały rosyjską ochronę nad sobą. Tak zakończyła się wojna.
  W styczniu 1941 roku zmarł Mikołaj II, który odzyskał chwałę przez ponad czterdzieści sześć lat, zapisując się w historii jako największy monarcha rosyjski wszechczasów i narodów. Jego następcą został jego syn Piotr Aleksiejewicz, czyli Piotr Czwarty, w wieku dziewięciu lat. Pod nim oczywiście ustanowiono regencję.
  Rosja stała się światowym hegemonem, a jej armia jest niezliczona. Już w 1943 roku pierwszy rosyjski kosmonauta poleciał w kosmos.
  A w 1949 roku Rosjanie polecieli na Księżyc... Ale to dopiero początek gongu kosmicznego. Wszystko byłoby dobrze, ale...
  Hitler nie mógł się oprzeć i 20 kwietnia 1953 zaatakował Rosję, rozpoczynając wojnę. Syn Mussoliniego, a także Franco i Salazar, przemówili po jego stronie. I przenieśli się do carskiej Rosji.
  Teraz wnuk Mikołaja II ma możliwość wykazania się i zdobycia światowej sławy.
  Niemcy oczywiście tylko na początku byli w stanie się wcisnąć. A potem wojska rosyjskie, ściągając dodatkowe siły, rozpoczęły kontratak. Doszło do całkiem udanej ofensywy i Włoch. Mussolini Jr. rozsypał się szybko. W Afryce szybko pokonano również Włochów. W pierwszych dwóch miesiącach armia carska pokonała Włochy i zdobyła wszystkie wrogie kolonie w Afryce. I wyrzucił Niemców nad Odrę.
  Potem znowu ofensywa iw sierpniu Berlin został zdobyty. A potem ofensywa i na początku listopada 1953 III Rzesza była całkowicie zajęta. Hitlerowi udało się uciec do Argentyny. Ale był ścigany przez wojska rosyjskie. A w 1954 cała Ameryka Łacińska została podbita. Hitlera znaleziono w lutym 1955 roku. Był proces... A 20 kwietnia 1956 r. powieszono Führera.
  Tak zakończyła się ta niefortunna kariera tyrana. Piotr Czwarty postanowił zjednoczyć i włączyć wszystkie kraje do Imperium Rosyjskiego, jednocząc ludzkość. I wielu ludziom też się to podobało.
  I tak w 1970 roku ukształtowało się jedno imperium typu unitarnego. Jeden wielki kraj Rosja.
  I następuje proces rozwoju Układu Słonecznego i kosmosu. I wszystko staje się spokojniejsze i bardziej przewidywalne.
  A teraz, w 1975 roku, rosyjscy kosmonauci są już na Plutonie. I wszystkie planety Układu Słonecznego zostały podbite.
  A potem lata w kosmos i do gwiazd. A te loty są bardzo imponujące.
  W 2000 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa. A dziesięć lat później polecieli na pierwszą planetę Syriusz.
  A w 2022 roku po raz pierwszy przekroczono prędkość światła na statku kosmicznym. I to świetnie.
  Do roku 2500 ludzkość zaludniła galaktykę.
  Do roku 3000 ludzie dotarli na skraj wszechświata.
  Do roku 4000 poszczególne rzeki czasu zostały otwarte i otrzymały klucz do nieśmiertelności i zmartwychwstania umarłych.
  Do roku 5000 nauczyli się tworzyć wszechświaty i podporządkowali sobie wszystkie podstawowe prawa fizyki.
  Do roku 10 000 ludzie wskrzeszali wszystkich zmarłych, całkowicie opanowali tajemnice wszechświata i stali się niemal wszechmocni, tworząc wszechświaty. Wśród wskrzeszonych był Adolf Hitler. Został wysłany do więzienia na reedukację.
  Do roku 20 000 ludzie demiurga zdominują hipermegawers. Są hiperwszechmocni i absolutnie szczęśliwi. Wszyscy ludzie nie tylko zmartwychwstają, ale w ogóle nigdy nie umarli. Osiągnięto absolutną nieśmiertelność. Wszystkie pragnienia są spełnione. I ogólnie - wszystko jest tak cudowne, że możliwości dla wszystkich ludzi są niemal nieograniczone!
  
  MARZENIE HITLERA PONOWNIE ZMIENIA HISTORIĘ PLANETY ZIEMI
  Wojska amerykańskie zostały wyparte z Hondurasu na przełomie lutego i marca. Walki przeniosły się na południe Meksyku. Słynne cztery dziewczyny zmieniły czołg na najnowszą modyfikację E-50. Auto jest naprawdę ultranowoczesne, sterowane joystickami, stosunkowo lekkie do 65 ton z silnikiem o mocy 1550 koni mechanicznych.
  Pancerz przedni ma 250 mm, pancerz boczny 170 mm, a nawet przy znacznym nachyleniu. Ale z tego powodu dziewczyny w zbiorniku są trochę ciasne. Tu nie jest tak komfortowo jak w "Tygrysie" -2, więc auto ma skondensowany a przede wszystkim układ. Ale teraz czołg nie może być spenetrowany przez amerykańskie czołgi, nawet strzelając z boku z bliskiej odległości. Taka ochrona jest w stanie wytrzymać strzał IS-2.
  Dziewczyny są zadowolone, a samochód jedzie dość szybko. Gerda, naciskając przyciski joysticka, mówi:
  - To jest maszyna! Naprawdę arcydzieło!
  Charlotte odpowiada:
  - Boki są bardzo skośne, a właz wąski, szczytu prawie nie ma. Nie da się przebić takiej maszyny, ale to nie jest wygodne!
  Gerda entuzjastycznie zauważyła:
  - Ale skuteczne! I całkowicie nieprzenikniony!
  Magda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Jak widzimy, Bóg patronuje Niemcom!
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  - Sami wygrywamy zwycięstwa! I to jest istota naszej strategii!
  Gerda zauważyła entuzjastycznie:
  - Jeszcze do niedawna czołg "Lew" wydawał nam się granicą perfekcji. A teraz samochód jest o dwadzieścia pięć ton lżejszy, przewyższa "Lwa" zarówno pod względem uzbrojenia, jak i zbroi, a zwłaszcza w zakresie osiągów. Żeby Ameryka nie mogła nas złamać!
  Charlotte zaśmiała się i powiedziała:
  - Nie łam tego! Złamiemy je wszystkie!
  Tu na oczach Magdy pojawił się "Sherman". Dziewczyna wysłała pocisk prosto w cel. Zepsuł samochód.
  Trzeba jednak przyznać, że Amerykanie w budowie czołgów są zauważalnie w tyle. "Sherman" wyraźnie nie bierze udziału w bitwach, a "Pershing" jest tylko nieznacznie lepszy. Co więcej, Pershingi pojawiły się w serii dopiero na początku czterdziestego piątego roku, a swoimi parametrami są zbliżone do wczesnego modelu Panther. E-50 uderza Amerykanów z odległości ponad pięciu kilometrów.
  Dziewczyny są bardzo dumne z takiej przewagi swojej broni. I gwiżdżą piosenki.
  Magda znowu strzela, przebija, tym razem Sherman w osłonie, i ćwierka:
  - Rozproszył piłkę i rzucił się galopem!
  Nie pomogły nawet ekrany "Sherman". Niemiecki czołg jedzie sam. Miażdży piechurów gąsienicami. Dziewczyny gwiżdżą piosenki na harmonijkach. Rozpryskująca się krew pod wałkami. Czołg porusza się wystarczająco szybko, a jego gąsienice są bardziej zaawansowane i przejezdne, a jednocześnie stosunkowo lekkie.
  Dziewczynki gwiżdżą... Gerda zauważa:
  - Meksyk to ostatni kraj w drodze do USA. Zajęliśmy już tak wiele różnych stolic. I tyle krajów podbitych! Rozpoczęliśmy pierwszy podbój z Austrii, a teraz przenosimy się do Mexico City! Nasza firma wojskowa to wspaniała firma!
  Christina odpowiedziała logicznie:
  - Przede wszystkim jesteśmy lepsi od naszych przeciwników w organizacji. Małym krajem są Niemcy. Niemcy są najbardziej zdyscyplinowanymi i najlepiej zorganizowanymi ludźmi na świecie. Plus totalitarny reżim narodowosocjalistyczny. Co również dodało nam siły i organizacji. - Dziewczyna przebiegła bosą stopą po aluminiowym pancerzu bocznym kadłuba i kontynuowała. - Potem genialne talenty naszych generałów, a przede wszystkim Hitlera. Rozbijaliśmy naszych przeciwników kawałek po kawałku. A potem otrzymali najlepszą technologię na świecie. Więc teraz mamy przed sobą triumf! A Trzecia Rzesza otwiera skrzydła nad światem!
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Najgorsza była zima czterdziestu dwóch lat. Zostaliśmy pokonani w Afryce i pod Moskwą. Opuścili Tichwin i Rostów nad Donem. I nawet Charków został schwytany przez Sowietów. A Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny przeciwko nam. Wtedy wydawało się, że szala nie przechyliła się na naszą korzyść, a przed nami pojawiła się otchłań. Ale wiosna przyniosła nam nowe zwycięstwa. I od tego czasu wszystko poszło na naszą korzyść!
  Magda wystrzeliła. Zestrzelił amerykański pistolet i zaćwierkał:
  - A jednak bez interwencji wyższych mocarstw nasza armia nie byłaby w stanie osiągnąć takiego sukcesu! Pokonanie lepszych wrogów! To jest ręka Boga!
  
  Gerda zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Zgadzam się z Bogiem! Ale nie Bóg: Abraham, Izaak i Jakub! I podobno Aryjczyk, jedyny i wszechmogący Bóg! Ten, który stworzył wszechświat i wybrał Niemców na swój naród!
  Charlotte skinęła głową i potwierdziła:
  - Na pewno! Bóg Izaaka nie jest naszym Bogiem! A gdyby Żydzi naprawdę byli ludem Bożym, nie wygralibyśmy! A jeśli tak, to twoja Biblia Magda jest kłamstwem! I nadszedł czas, abyś porzucił chrześcijaństwo na rzecz monoteizmu aryjskiego!
  Słowa Charlotte brzmiały jak ogień z karabinu maszynowego.
  Krystyna dodała:
  - A bycie chrześcijaninem wygląda na zdradę. W końcu okazuje się, że jesteś za pacyfizmem - uderzają cię w prawy policzek, skręcają w lewo!
  Gerda uznała za stosowne dodać:
  -I myślisz, że zbawienie jest od Żydów! I to jest ogólnie - podobne do zdrady!
  Magda nieśmiało sprzeciwiła się:
  - Nie sądzę! Moim zdaniem Bóg jest jeden! I nie żydowski, ani aryjski!
  Charlotte odkrzyknęła.
  -Jak to nie jest Aryan! Tylko Aryjczyk i nie mniej!
  Gerda dodała pojednawczo:
  A także technologia! Od czego zaczęliśmy? We wrześniu 1939 mieli tylko sześć dywizji pancernych. I prawie wszystkie czołgi są lekkie, mniej niż dwadzieścia ton. Teraz sam nie wiem ile mamy dywizji, ale jedziemy na najlepszym czołgu na świecie. Nasz pojazd nie ma sobie równych pod względem uzbrojenia, opancerzenia, osiągów jezdnych, a jednocześnie nie jest rażący pod względem masy.
  Pamiętam testy pierwszego "Tygrysa", potem w dniu urodzin Hitlera 20 kwietnia 1042 r.
  Dziewczyna przerwała i wzięła oddech, kontynuowała.
  - Wtedy "Tygrys" był już najlepszym czołgiem na świecie. Ale jego osiągów nie można uznać za zadowalające. Ale z drugiej strony broń dała dobrą walkę, a zbroja była całkiem odpowiednia na ten moment. A sam czołg dobrze się obracał, co zrekompensowało niską prędkość obrotu wieży!
  A w czterdziestym roku byliśmy gorsi od Francji i Wielkiej Brytanii jako czołgi i ich liczba. Ale wygrali! W czterdziestym pierwszym roku ZSRR miał lepsze czołgi T-34 i KV niż nasze i kilkakrotnie więcej pojazdów! Ale i tak wygraliśmy! A moralność to technologia i rozum! A duch się liczy!
  Christina zauważyła, pocierając gołym obcasem o pedał:
  - Jeśli wygraliśmy najgorszymi czołgami, wygramy teraz! Oczywiście na początku było nas mniej niż wrogów. Teraz zebraliśmy hordę! Co może nas powstrzymać przed wygraną?
  Gerda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Myślę, że główne trudności mamy już za sobą! Mamy teraz nawet numery
  Nadwaga. Nie sądzę, aby firma przeciwko USA miała problemy.
  Charlotte logicznie zauważyła:
  - Nie wierzę, że Ameryka ma coś przeciwko nam! Jej Sherman to tylko mięso armatnie, a Pershing jest tylko nieznacznie lepszy. Przeciwko naszemu czołgowi nie mają dział!
  Gerda uznała za stosowne dodać:
  - A w samolotach odrzutowych nie mają czym przykryć naszych sokołów. Co więcej, mając tylu niewolników, nie ustępujemy liczebnie Jankesom!
  Christina zgodziła się z tym:
  - Posiadamy sprzęt - cała Europa i część ZSRR. A robotnicy - połowa świata! Przenieśliśmy nasze fabryki na trzyzmianowy tryb pracy i budujemy nowe fabryki! Amerykanie nie będą w stanie udzielić nam asymetrycznej odpowiedzi ze względu na liczbę. Nie mają tak banalnie wielu rąk!
  Charlotte zachichotała i przesunęła kolano na krzesło, warcząc:
  Nie będą symetryczne! - Dziewczyna strzeliła do "Grantu" i dodała. - A jeśli sprzęt zacznie być produkowany, to tylko do zbierania przez nas wyników bojowych!
  Magda nieśmiało zauważyła:
  - Ale kiedy życie ... To znaczy życie uczy, że nie trzeba odpoczywać w decydującym momencie!
  Gerda zgodziła się z tym i przekręcając dźwignię gołymi palcami, mruknęła:
  "I pozostajemy czujni do końca!"
  Charlotte wciągnęła ulgę w brzuch i przypomniała:
  - Przebyliśmy długą drogę... Od skromnego T-1 do gigantycznego E-200. A to oczywiście są kamienie milowe bohaterskiej kampanii! W ten sam sposób nasz czołg nigdy nie trafi do metalu!
  Wreszcie dziewczyny natknęły się na kilkanaście amerykańskich czołgów. Osiem Shermanów, dwa Granty i dwa Pershingi. Ostatni samochód miał niższą sylwetkę i nie jest tak zauważalny. Dostanie się do wysokiego zbiornika jest łatwiejsze. Dziewczyny strzelały na zmianę. Wszystkie są ostre i mają świetną responsywność. Zahartowany i wyszkolony. Przeszedł znaczną część II wojny światowej i odwiedził różne kraje świata. To dziewczyny z najwyższej półki.
  A Shermany eksplodowały jako pierwsze. A odległość to ponad pięć kilometrów. Amerykanie nadal nie mogą dostać swojego samochodu.
  Strzelanie, Gerda zauważyła:
  - Mamy najlepszą broń! Przebija wszystko z odległości prawdziwej bitwy i dość sporego zapasu pocisków. Tutaj 128 mm będzie gorsze.
  Magda się z tym zgodziła. Po wystrzeleniu i rozbiciu Shermana dziewczyna powiedziała:
  - Zapas pocisków dla tego kalibru jest mniejszy. Ale w zasadzie broń 88 mm w zasadzie nie jest zła!
  Charlotte wystrzeliła i wtrąciła się:
  - Czekam na co!
  Gerda szczeknęła szorstko:
  - A ten "Sherman" i "Panther" wezmą. Myślę, że działo 75 mm z długim bagażnikiem mogło je przerzedzić!
  Christina wystrzeliła bosą stopą i warknęła:
  - Tak, a zapas pocisków byłby wyższy!
  Magda też strzeliła, naciskając joystick gołymi palcami. Ostatni osioł "Sherman". Kolejny cios został przeniesiony na Grands. Ten czołg jest już tak przestarzały i jeszcze gorzej opancerzony niż Sherman. Jednak Ameryka początkowo miała znacznie gorsze czołgi niż Niemcy. W czterdziestym roku Stany Zjednoczone miały tylko 502 czołgi, a nawet wtedy wiele z nich było przestarzałych. Ale już w czterdziestym pierwszym roku Amerykanie wyprodukowali ponad trzy tysiące czołgów. A potem był Sherman. Co można powiedzieć o tym samochodzie? Pod względem przedniego pancerza nawet nieznacznie przewyższał T-34-76 i był nieco gorszy w niszczycielskiej sile działa. Tak, i w osiągach. Ale z drugiej strony optyka i widoczność są znacznie lepsze niż sowieckie.
  Wtedy już w roku czterdziestym czwartym pojawił się Sherman M 4. Czołg jest porównywalny pod względem opancerzenia i uzbrojenia do T-34-85 i nieco gorszy od prostej Pantery i dość znacząco od Pantery -2. Jeszcze później pojawił się świetlik "Sherman" z 17-funtową armatą o dłuższej lufie. Czołg ten był lepszy od radzieckiego T-34-85 pod względem uzbrojenia, ale nie był zbyt masywny.
  Pojawiła się również modyfikacja osłony Shermana o gorszych właściwościach jezdnych, cięższa, ale z pancerzem 152 mm. Ale też nie najmasywniejszy. Do tej pory Niemcy zetknęli się tylko ze standardowymi M4.
  Ale teraz "Grands" są ukończone, a teraz stosunkowo nowy czołg Pershing.
  Gerda zasugerowała:
  - Podejdźmy trochę bliżej. Ten potwór może mieć grubszą zbroję!
  Charlotte skrzywiła się pogardliwie.
  - Nie martw się! Ma tylko 102 milimetry. Samochód waży czterdzieści dwie tony, ale dzięki temu Sherman jest silny!
  Gerda zachichotała i zasugerowała:
  - Więc strzelajmy!
  Magda wyciągnęła swoją wyrzeźbioną, bosą stopę. Ile różnych ostrych, ostrych kamieni, gorącego piasku pustyni, cierni dżungli, śniegów Rosji znało jej nagie, elastyczne, pełne wdzięku podeszwy. Przycisnęła długie, gładkie palce z gwoździami z masy perłowej na przycisku joysticka.
  I wystrzelił pocisk przeciwpancerny z rdzeniem uranowym. I ćwierkała z uśmiechem:
  - Niech stanie się dla ciebie światło!
  Działo 105 mm ma ogromny efekt destrukcyjny. A "Pershing" stracił połowę wieży.
  Gerda potrząsnęła wysokimi, jędrnymi piersiami i zauważyła:
  - Niestety, "Tygrys" nie mógł tego zrobić! Brakowało mu siły uderzenia! Ale i tak jest lepszy niż Sherman.
  Magda zauważyła sceptycznie:
  - Patrzę co. Jeśli ekrany zostaną zawieszone na "Firefly", nie będzie on gorszy niż "Tygrys", jeszcze lepiej chroniony na czole!
  Gerda ze złością potrząsnęła głową. Strzał w czołg. I na zakończenie ostatniego "Pershinga" dodano:
  - Nasz "Tygrys" jest jeszcze droższy, te wszystkie zachodnie egzotyki i rosyjskie perwersje. Wierzę w nasze zwycięstwo, nawet czołgami T-4, niech tak będzie!
  Dwanaście samochodów, dziewczyny stukały jak nasiona. Nawet do nich nie strzelano. Boleśnie długi dystans dla broni amerykańskiej.
  Dziewczyny idą i śmieją się. Dobrze dla nich.
  Charlotte ponownie uruchamia znajomą lirę korbową:
  - Nie, Magdo! Powinieneś raz na zawsze wyrzec się chrześcijaństwa. W przeciwnym razie będziesz potencjalnym zdrajcą!
  Złotowłosa odpowiedziała:
  - Nie! Jestem oddany III Rzeszy, ale Jezusa Chrystusa też nie wyrzeknę!
  Gerda uderzyła gołą podeszwą piękną, muskularną nogą o zbroję i zauważyła:
  "Ale nie można odmówić Chrystusa!" Tylko trzeba przyznać, że był w ciele Niemcem, a nie Żydem i wszystko będzie dobrze!
  Magda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Niemiecki... Ale co ze świadectwem Biblii?
  Gerda powiedziała szorstko:
  - Więc Biblia! Jeśli jest główna kawiarnia!
  Magda pokręciła głową.
  - Mein Kaf nie jest boskim objawieniem. I praca jednej osoby, nawet wybitnej! Wierzę w to, co pochodzi od Boga!
  Wtedy wszyscy wojownicy krzyknęli chórem:
  - Naszym Bogiem jest Adolf Hitler!
  Magda dzielnie odpowiedziała:
  - Ale to nie Hitler podbił i stworzył wszechświat!
  Gerda ze złością uderzyła okrągłą piętą w zbroję i oznajmiła:
  - A to już nie jest przez nas dyskutowane! Kto stworzył wszechświat, czas pokaże!
  Charlotte zasugerowała:
  - Niech dziewczyny lepiej zadają sobie pytanie - co zrobimy po wojnie?
  Christina uśmiechnęła się i zasugerowała:
  -Chodźmy do biznesu! To najlepsze, co możemy zrobić!
  Gerda skinęła głową w porozumieniu ze swoją śnieżnobiałą głową:
  - Oczywiście w biznesie! A może zagramy w filmach?
  Magda uśmiechnęła się i zasugerowała:
  - I co? To dobra kontynuacja kariery! W końcu filmy są świetne!
  Gerda uśmiechnęła się, przesunęła dłonią po prasie ulgi i zauważyła:
  - A kogo byś grał? Anioł co?
  Magda z ospałym spojrzeniem powiedziała:
  - Dlaczego nie? Ponieważ mam odpowiedni wygląd. Chciałbym opowiedzieć o Jezusie Chrystusie wszystkim wierzącym! To byłby ratownik!
  Gerda potrząsnęła przecząco głową i wyjaśniła:
  - W nowej religii aryjskiej nie ma czegoś takiego jak zbawienie. W rzeczywistości istotą nakazu wydanego aryjczykom jest służenie Rzeszy. A reszta - bądź posłuszna Aryjczykom! Więc nie ratujemy siebie, ale rządzimy!
  Christina to dziewczyna z miedzią, ale z domieszką żółtych włosów, potwierdzono:
  - Tak, rządzimy i podbijamy! Na tym świecie jesteśmy w oddziałach III Rzeszy. W tym będziemy mieli własną armię. I podbijemy inne wszechświaty. Wszystko na tym świecie jest względne... Myślę, że będzie wojna, uczty i majątki! Kombinacje cieszenia się światem i ekscytującą grą wojenną!
  Charlotte jest dziewczyną o rudych włosach, skinęła głową na znak zgody.
  - Na pewno! Bo naprawdę spokojne życie jest nudne... Tak przywykliśmy do walki, że stało się to dla nas chlebem!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - Raczej nawet powietrze! Albo woda zmieszana ze słodkim winem!
  Magda powiedziała ze smutkiem:
  - Szkoda... Czasem ogarnia mnie fala żalu. W końcu zabijanie innych jest złe. Sprawiamy ból i cierpienie! Co, dzieci bez ojca!
  Gerda pokręciła głową, zauważając:
  Wszyscy jesteśmy zagrożeni! Ale bądź pocieszony! Człowiek wciąż jest śmiertelny! A jeśli się nad tym zastanowić, czy to naprawdę znaczące trzydzieści czy czterdzieści lat w skali wieczności? I życie wieczne!
  Magda odpowiedziała westchnieniem:
  - Cóż, jeśli spojrzeć filozoficznie, to tak jest... Ale tak naprawdę nie ułatwia to małym dzieciom!
  Charlotte potrząsnęła miedzianymi włosami i syknęła:
  - Wyobraź sobie, że są podludzie! Tylko zwierzęta i poczujesz się lepiej!
  Magda otrząsając łzę z rzęs odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko i zwierząt szkoda! Och... w jakim świecie żyjemy! Wszystko jest po prostu bezwzględne! I zasady śmierci!
  Charlotte mówiła z naciskiem, komponując po drodze:
  Niech rzeki krwi
  płynie po ziemi,
  Niech jęczą z bólu -
  Pożary wszędzie!
  I niech zła śmierć
  Wściekła piłka rządzi,
  Wszyscy umieracie
  Szatan pociągnął cię do odpowiedzialności!
  Niech trąba pożre
  Przepływ ludzkich ciał...
  Planeta cierpi
  Panuje chaos!
  Gerda przerwała partnerowi, zakrywając szkarłatne usta gołą nogą. Blond terminator wykrzyknął:
  - Cóż, dlaczego tak pesymistycznie! Tutaj wojna się skończy, a planeta zakwitnie jak ogród. Myślę, że zostało kilka. Ameryka to kolejne sześć miesięcy, cóż, największy rok. Potem dodamy Rosję i pozostanie tylko Japonia. Ale to jest dla nas krótkotrwałe. Najwyżej za trzy lata wszystkie wojny się skończą... I ludzie już nigdy się nie zabiją!
  Christina opracowała:
  - W każdym razie na wojnie... Myślę, że nadejdzie czas, i to już niedługo, kiedy na świecie pozostanie tylko jedno imperium. A wtedy w każdym razie nie będzie wojen. I myślę, że dzięki rozwojowi rolnictwa i idealnej organizacji niemieckiej za kilka lat zniknie też głód. Wtedy zbudowane zostaną mieszkania dla wszystkich. - Dziewczyna o miedzianożółtych włosach i muskularnej, smukłej i idealnie proporcjonalnej sylwetce mówiła z entuzjazmem. "Wtedy rozwinie się medycyna i choroba zostanie wykorzeniona. Polecimy w kosmos, osiedlimy się w różnych światach. Pokonajmy starość. Wszyscy ludzie będą młodzi i piękni, jak bajeczne elfy. A może czekają nas nowe wojny w kosmosie. Taki gwiezdny z trójrękimi kosmitami. I będziemy śmiało walczyć o idee faszyzmu w całym wszechświecie!
  Charlotte z promiennym uśmiechem na ustach zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro... Całujmy się!
  Magda stwierdziła już bardziej optymistycznie:
  - Ale tak jest lepiej! Nie wieczne wojny, ale pokojowe stworzenie!
  W tym momencie samochód przejechał minę. Czołg się zatrząsł. Walec pękł, a samochód nieco zwolnił. Gerda wezwała przez radio ekipę naprawczą. Uszkodzenia nie pozbawiły czołgu osiągów, ale nieco zmniejszyły jego prędkość. Dlatego wałek należy szybko wymienić. Tutaj położenie zawieszenia jest inne - wygodniejsze do naprawy niż rozłożona kolejność charakterystyczna dla "Tygrysów" i "Panter".
  Poza tym dziewczyny chętnie rozgrzewały się w dżungli. Dlaczego nie popływać w rzece. Zbiornik oczywiście miejsce jest gorące, nawet klimatyzator sobie nie radzi. Wciąż jest południe Meksyku - tropiki, aw marcu jest dość gorąco. Ale ogólnie pogoda jest niebiańska.
  Rzeka była w pobliżu i dziewczyny się w nią zanurzyły. Nie musisz się martwić krokodylami. Toczy się tutaj wojna i wszystkie żywe stworzenia uciekły od dawna. Woda jest ciepła i przyjemna do pływania. Dziewczyny pływały i podziwiając brzegi dżungli, Gerda zauważyła:
  -Nasz świat nie jest jednak pozbawiony uroku! Pewnie dobrze byłoby stać się nieśmiertelnym jak taternik i wszyscy żyć razem z ludzkością, obserwując jej rozwój. I lataj w kosmosie!
  Cristina skinęła głową, mówiąc poważnie:
  - Niebo bez grzechu, strasznie nudne... Nie fortunę w kasynie do stracenia, ale jeszcze lepiej wygrać, nie polować. Tak, wojna uzależnia...
  Charlotte zasugerowała:
  - Myślę, że niedługo wymyślą gry, które będzie można zobrazować na ekranie - takie są wojsko!
  Magda zauważyła z uśmiechem:
  - Powinieneś wszystko zniszczyć!
  Christina wzięła to i zaśpiewała:
  - Zniszczenie to pasja... Nieważne jaką moc!
  Gerda sapiąc i parskając śpiewała:
  - Chcę widzieć przede mną pustkę! W nim zbuduję swój zamek, moje marzenie!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Nie, z pewnością świetnie się walczy! Ale jeszcze lepiej jest wygrać!
  Christina wykrzyknęła całymi płucami:
  - Sama prawa ręka nieba pomaga Niemcom. Nasza wiara aryjska, nasz wyjątkowy monoteizm! A to, co nas nie zabije, czyni nas silniejszymi!
  Gerda spryskała wodę i odpowiedziała:
  - Tak, staliśmy się silniejsi! Szkoda, że właśnie natknęliśmy się na minę przeciwczołgową.
  Christina powiedziała zamyślona:
  - A jak chronić gąsienice?
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem...
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Są chronione przed pociskami tarczami, a przed minami... Chyba że są zrobione z grubszych, żeby nie pękły!
  Gerda pokręciła głową.
  - Wtedy właściwości jezdne spadną ze względu na wzrost masy. To sprawiłoby, że czołg zacząłby latać!
  Magda potwierdziła:
  - Otóż to! Aby czołg wzbił się w powietrze i nie spadł! I rozwinął prędkość pięciuset mil na godzinę!
  Charlotte, chlapiąc, przekazała informację:
  - Słyszałem, że nasza flota ma specjalne statki, które trochę latają bez dotykania wody! Rozwijają prędkość myśliwca śrubowego i mogą przenosić wojska, a także zdobywać dominację na morzu! Takie lotnictwo na morzu sprawi, że staniemy się niepokonani!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - A my już jesteśmy niepokonani! To uczyni nas - super niepokonanymi!
  Charlotte odwróciła się na plecy, kopnęła w górę nagie, wyrzeźbione nogi i gruchnęła:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Jesteśmy aryjskimi dziewczynami, zabójcami w naszych sercach!
  A piękno zanurzyło się głębiej w wodę. Poszedł trochę głębiej. Uderzyła przyjaciół w bose obcasy i wyszła. Wypuściła fontannę wody, gruchając:
  - Cóż za dobra wiosna w tropikach! Woda jest jak mleko na parze!
  Gerda zaśpiewała żartobliwie:
  - Afryka jest straszna tak, tak, tak .... Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak! Nie chodźcie z dziewczynami na spacer do Afryki!
  Piękności roześmiały się. Lodowisko już się zmieniło - ekipy remontowe są w najlepszej formie. A dziewczyny z całego świata wskoczyły do czołgu. Sylwetka E-50 jest dość niska, a sam samochód niezbyt zauważalny. Wojowniczki włączyły silnik z turbiną gazową i w kilka sekund nabrały prędkości.
  Charlotte, doświadczona tankowiec, zauważyła:
  - Mimo to silnik turbogazowy jest znacznie lepszy od diesla. Jest zarówno bardziej kompaktowy, jak i szybciej przyspiesza czołg. Nasz samochód ma niesamowitą zwrotność!
  Gerda żartobliwie zaśpiewała:
  - Był nieostrożny i naiwny, dziewczyny miały goły, młody wygląd... Wszystko dookoła wydawało się cudowne - trzysta lat temu!
  Christina entuzjastycznie zauważyła:
  - Nie! Nasz dowódca uderza z poczuciem humoru... Choć tak naprawdę wygląda na to, że od początku wojny minęły wieki... - Dziewczyna przesunęła dłonią po swojej wysokiej, elastycznej klatce piersiowej i kontynuowała. - Jednocześnie czasami łapiesz się, jakby to było wczoraj! Och, przecież życie ludzi jest krótkie i jakoś niezauważone!
  Gerda zauważyła ostro:
  Ale nie jesteśmy starzy, prawda? Jesteśmy pełni siły i energii! I nasza droga od zwycięstwa do
  Zwycięstwo!
  Magda obstawiła wieżę karabinu maszynowego, zburzyła amerykańską celę i gruchała:
  - Tak, wierzę w nasze zwycięstwo... Zwłaszcza teraz, kiedy mamy wszystkie atuty. Ale nie stawiajmy wozu przed koniem!
  Gerda przypomniała sobie z westchnieniem:
  - Albert... tęsknię za tym chłopcem... Dziwnie jest zakochać się w bachorze, nawet wysokim, o budowie Apolla!
  Charlotte logicznie zauważyła:
  Alberta też lubiłem. Ma szczególne piękno. Ogólnie rzecz biorąc, nastolatki, gdy ich fizjonomie nie pokryły się jeszcze brodą, a rysy twarzy nie zakończyły swojej formacji, wyróżniają się szczególnym urokiem. A co najważniejsze, nie są jeszcze tak kupieckie, kochają cię, a nie twoje pieniądze!
  Christina racjonalnie zauważyła:
  - Cała nasza czwórka jest tak piękna, że mężczyźni kochają przede wszystkim nasze ciała. A ile mamy to już nasz dochód!
  Gerda logicznie powiedziała:
  - Bycie kobietą jest łatwiejsze! Zawołaj psa, a on wskoczy do łóżka. Przynajmniej póki jesteś młody. Nigdy nie będziesz bez mężczyzny. Łatwo ich przyciągnąć. Ale mężczyzna, aby położyć kobietę do łóżka, powinien spróbować ....
  Charlotte odpowiedziała sarkastycznie:
  - W końcu nie ty... Nie jesteśmy zbyt wybredni!
  Gerda potrząsnęła przecząco jasną głową.
  - Na pewno nie w ten sposób! Kocham młodych, przystojnych, krągłych mężczyzn. I nie kładę się z nikim do łóżka. Z reguły wybieram atletycznie zbudowany. Niektórzy z brzuchem, nawet generał mnie nie pociąga. I możemy wybierać!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Oto prostytutka na panelu, nie musisz wybierać. A brzuszek będzie służył, a łysy i stary... To oczywiście minus jej zawodu!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Możesz iść do żołnierskiego burdelu... Wtedy wszyscy twoi klienci będą młodzi i szczupli. I różnorodność i mniej lub bardziej atrakcyjna... Na przykład nigdy nie odmawiam przystojnemu mężczyźnie!
  Christina zachichotała i gruchała:
  - Tak... Różnorodność się włącza! Seks wymaga różnych potraw i przypraw. Jesteśmy młodymi kobietami i kochamy młodych... Chcemy partnerów sportowych o muskularnych ciałach. A ktoś ma do czynienia z niezbyt przystojnymi mężczyznami. Możesz tylko współczuć tym kobietom!
  Charlotte śpiewała z udręką:
  - Piękno zamienia człowieka w niewolnika... A po śmierci uwierz, że nie znajdę spokoju, oddam swoją duszę diabłu na noc z tobą!
  Magda wystrzeliła z amerykańskiego działa samobieżnego "Witch" i zaćwierkała:
  - To grzech, jaki mamy seks poza małżeństwem... Lepiej zostawić pożądliwe myśli!
  Charlotte odpowiedziała ze złością:
  - A ty jęczałeś z orgazmów nie gorzej niż my... Więc nie powinieneś hodować pielęgniarki hipokrytki.
  Gerda potrząsnęła wysokimi, jędrnymi piersiami i zauważyła:
  - Niestety, "Tygrys" nie mógł tego zrobić! Brakowało mu siły uderzenia! Ale i tak jest lepszy niż Sherman.
  Magda zauważyła sceptycznie:
  - Patrzę co. Jeśli ekrany zostaną zawieszone na "Firefly", nie będzie on gorszy niż "Tygrys", jeszcze lepiej chroniony na czole!
  Gerda ze złością potrząsnęła głową. Strzał w czołg. I na zakończenie ostatniego "Pershinga" dodano:
  - Nasz "Tygrys" jest jeszcze droższy, te wszystkie zachodnie egzotyki i rosyjskie perwersje. Wierzę w nasze zwycięstwo, nawet czołgami T-4, niech tak będzie!
  Dwanaście samochodów, dziewczyny stukały jak nasiona. Nawet do nich nie strzelano. Boleśnie długi dystans dla broni amerykańskiej.
  Dziewczyny idą i śmieją się. Dobrze dla nich.
  Charlotte ponownie uruchamia znajomą lirę korbową:
  - Nie, Magdo! Powinieneś raz na zawsze wyrzec się chrześcijaństwa. W przeciwnym razie będziesz potencjalnym zdrajcą!
  Złotowłosa odpowiedziała:
  - Nie! Jestem oddany III Rzeszy, ale Jezusa Chrystusa też nie wyrzeknę!
  Gerda uderzyła gołą podeszwą piękną, muskularną nogą o zbroję i zauważyła:
  "Ale nie można odmówić Chrystusa!" Tylko trzeba przyznać, że był w ciele Niemcem, a nie Żydem i wszystko będzie dobrze!
  Magda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Niemiecki... Ale co ze świadectwem Biblii?
  Gerda powiedziała szorstko:
  - Więc Biblia! Jeśli jest główna kawiarnia!
  Magda pokręciła głową.
  - Mein Kaf nie jest boskim objawieniem. I praca jednej osoby, nawet wybitnej! Wierzę w to, co pochodzi od Boga!
  Wtedy wszyscy wojownicy krzyknęli chórem:
  - Naszym Bogiem jest Adolf Hitler!
  Magda dzielnie odpowiedziała:
  - Ale to nie Hitler podbił i stworzył wszechświat!
  Gerda ze złością uderzyła okrągłą piętą w zbroję i oznajmiła:
  - A to już nie jest przez nas dyskutowane! Kto stworzył wszechświat, czas pokaże!
  Charlotte zasugerowała:
  - Niech dziewczyny lepiej zadają sobie pytanie - co zrobimy po wojnie?
  Christina uśmiechnęła się i zasugerowała:
  -Chodźmy do biznesu! To najlepsze, co możemy zrobić!
  Gerda skinęła głową w porozumieniu ze swoją śnieżnobiałą głową:
  - Oczywiście w biznesie! A może zagramy w filmach?
  Magda uśmiechnęła się i zasugerowała:
  - I co? To dobra kontynuacja kariery! W końcu filmy są świetne!
  Gerda uśmiechnęła się, przesunęła dłonią po prasie ulgi i zauważyła:
  - A kogo byś grał? Anioł co?
  Magda z ospałym spojrzeniem powiedziała:
  - Dlaczego nie? Ponieważ mam odpowiedni wygląd. Chciałbym opowiedzieć o Jezusie Chrystusie wszystkim wierzącym! To byłby ratownik!
  Gerda potrząsnęła przecząco głową i wyjaśniła:
  - W nowej religii aryjskiej nie ma czegoś takiego jak zbawienie. W rzeczywistości istotą nakazu wydanego aryjczykom jest służenie Rzeszy. A reszta - bądź posłuszna Aryjczykom! Więc nie ratujemy siebie, ale rządzimy!
  Christina to dziewczyna z miedzią, ale z domieszką żółtych włosów, potwierdzono:
  - Tak, rządzimy i podbijamy! Na tym świecie jesteśmy w oddziałach III Rzeszy. W tym będziemy mieli własną armię. I podbijemy inne wszechświaty. Wszystko na tym świecie jest względne... Myślę, że będzie wojna, uczty i majątki! Kombinacje cieszenia się światem i ekscytującą grą wojenną!
  Charlotte jest dziewczyną o miedziano-rudych włosach, skinęła głową na znak zgody.
  - Na pewno! Bo naprawdę spokojne życie jest nudne... Tak przywykliśmy do walki, że stało się to dla nas chlebem!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - Raczej nawet powietrze! Albo woda zmieszana ze słodkim winem!
  Magda powiedziała ze smutkiem:
  - Szkoda... Czasem ogarnia mnie fala żalu. W końcu zabijanie innych jest złe. Sprawiamy ból i cierpienie! Co, dzieci bez ojca!
  Gerda pokręciła głową, zauważając:
  Wszyscy jesteśmy zagrożeni! Ale bądź pocieszony! Człowiek wciąż jest śmiertelny! A jeśli się nad tym zastanowić, czy to naprawdę znaczące trzydzieści czy czterdzieści lat w skali wieczności? I życie wieczne!
  Magda odpowiedziała westchnieniem:
  - Cóż, jeśli spojrzeć filozoficznie, to tak jest... Ale tak naprawdę nie ułatwia to małym dzieciom!
  Charlotte potrząsnęła miedzianymi włosami i syknęła:
  - Wyobraź sobie, że są podludzie! Tylko zwierzęta i poczujesz się lepiej!
  Magda otrząsając łzę z rzęs odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko i zwierząt szkoda! Och... w jakim świecie żyjemy! Wszystko jest po prostu bezwzględne! I zasady śmierci!
  Charlotte mówiła z naciskiem, komponując po drodze:
  Niech rzeki krwi
  płynie po ziemi,
  Niech jęczą z bólu -
  Pożary wszędzie!
  I niech zła śmierć
  Wściekła piłka rządzi,
  Wszyscy umieracie
  Szatan pociągnął cię do odpowiedzialności!
  Niech trąba pożre
  Przepływ ludzkich ciał...
  Planeta cierpi
  Panuje chaos!
  Gerda przerwała partnerowi, zakrywając szkarłatne usta gołą nogą. Blond terminator wykrzyknął:
  - Cóż, dlaczego tak pesymistycznie! Tutaj wojna się skończy, a planeta zakwitnie jak ogród. Myślę, że zostało kilka. Ameryko, to kolejne sześć miesięcy, cóż, największy rok. Potem dodamy Rosję i pozostanie tylko Japonia. Ale to jest dla nas krótkotrwałe. Najwyżej za trzy lata wszystkie wojny się skończą... I ludzie już nigdy się nie zabiją!
  Christina opracowała:
  - W każdym razie na wojnie... Myślę, że nadejdzie czas, i to już niedługo, kiedy na świecie pozostanie tylko jedno imperium. A wtedy w każdym razie nie będzie wojen. I myślę, że dzięki rozwojowi rolnictwa i idealnej organizacji niemieckiej za kilka lat zniknie też głód. Wtedy zbudowane zostaną mieszkania dla wszystkich. - Dziewczyna o miedzianożółtych włosach i muskularnej, smukłej i idealnie proporcjonalnej sylwetce mówiła z entuzjazmem. "Wtedy rozwinie się medycyna i choroba zostanie wykorzeniona. Polecimy w kosmos, osiedlimy się w różnych światach. Pokonajmy starość. Wszyscy ludzie będą młodzi i piękni, jak bajeczne elfy. A może czekają nas nowe wojny w kosmosie. Taki gwiezdny z trójrękimi kosmitami. I będziemy śmiało walczyć o idee faszyzmu w całym wszechświecie!
  Charlotte z promiennym uśmiechem na ustach zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro... Całujmy się!
  Magda stwierdziła już bardziej optymistycznie:
  - Ale tak jest lepiej! Nie wieczne wojny, ale pokojowe stworzenie!
  W tym momencie samochód przejechał minę. Czołg się zatrząsł. Walec pękł, a samochód nieco zwolnił. Gerda wezwała przez radio ekipę naprawczą. Uszkodzenia nie pozbawiły czołgu osiągów, ale nieco zmniejszyły jego prędkość. Dlatego wałek należy szybko wymienić. Tutaj położenie zawieszenia jest inne - wygodniejsze do naprawy niż rozłożona kolejność charakterystyczna dla "Tygrysów" i "Panter".
  Poza tym dziewczyny chętnie rozgrzewały się w dżungli. Dlaczego nie popływać w rzece. Zbiornik oczywiście miejsce jest gorące, nawet klimatyzator sobie nie radzi. Wciąż jest południe Meksyku - tropiki, aw marcu jest dość gorąco. Ale ogólnie pogoda jest niebiańska.
  Rzeka była w pobliżu i dziewczyny się w nią zanurzyły. Nie musisz się martwić krokodylami. Toczy się tutaj wojna i wszystkie żywe stworzenia uciekły od dawna. Woda jest ciepła i przyjemna do pływania. Dziewczyny pływały i podziwiając brzegi dżungli, Gerda zauważyła:
  -Nasz świat nie jest jednak pozbawiony uroku! Pewnie dobrze byłoby stać się nieśmiertelnym jak taternik i wszyscy żyć razem z ludzkością, obserwując jej rozwój. I lataj w kosmosie!
  Cristina skinęła głową, mówiąc poważnie:
  - Niebo bez grzechu, strasznie nudne... Nie fortunę w kasynie do stracenia, ale jeszcze lepiej wygrać, nie polować. Tak, wojna uzależnia...
  Charlotte zasugerowała:
  - Myślę, że niedługo wymyślą gry, które będzie można zobrazować na ekranie - takie są wojsko!
  Magda zauważyła z uśmiechem:
  - Powinieneś wszystko zniszczyć!
  Christina wzięła to i zaśpiewała:
  - Zniszczenie to pasja... Nieważne jaką moc!
  Gerda sapiąc i parskając śpiewała:
  - Chcę widzieć przede mną pustkę! W nim zbuduję swój zamek, moje marzenie!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Nie, z pewnością świetnie się walczy! Ale jeszcze lepiej jest wygrać!
  Christina wykrzyknęła całymi płucami:
  - Sama prawa ręka nieba pomaga Niemcom. Nasza wiara aryjska, nasz wyjątkowy monoteizm! A to, co nas nie zabije, czyni nas silniejszymi!
  Gerda spryskała wodę i odpowiedziała:
  - Tak, staliśmy się silniejsi! Szkoda, że właśnie natknęliśmy się na minę przeciwczołgową.
  Christina powiedziała zamyślona:
  - A jak chronić gąsienice?
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem...
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Są chronione przed pociskami tarczami, a przed minami... Chyba że są zrobione z grubszych, żeby nie pękły!
  Gerda pokręciła głową.
  - Wtedy właściwości jezdne spadną ze względu na wzrost masy. To sprawiłoby, że czołg zacząłby latać!
  Magda potwierdziła:
  - Otóż to! Aby czołg wzbił się w powietrze i nie spadł! I rozwinął prędkość pięciuset mil na godzinę!
  Charlotte, chlapiąc, przekazała informację:
  - Słyszałem, że nasza flota ma specjalne statki, które trochę latają bez dotykania wody! Rozwijają prędkość myśliwca śrubowego i mogą przenosić wojska, a także zdobywać dominację na morzu! Takie lotnictwo na morzu sprawi, że staniemy się niepokonani!
  Gerda poprawiła swojego partnera:
  - A my już jesteśmy niepokonani! To uczyni nas - super niepokonanymi!
  Charlotte odwróciła się na plecy, kopnęła w górę nagie, wyrzeźbione nogi i gruchnęła:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Jesteśmy aryjskimi dziewczynami, zabójcami w naszych sercach!
  A piękno zanurzyło się głębiej w wodę. Poszedł trochę głębiej. Uderzyła przyjaciół w bose obcasy i wyszła. Wypuściła fontannę wody, gruchając:
  - Cóż za dobra wiosna w tropikach! Woda jest jak mleko na parze!
  Gerda zaśpiewała żartobliwie:
  - Afryka jest straszna tak, tak, tak .... Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak! Nie chodźcie z dziewczynami na spacer do Afryki!
  Piękności roześmiały się. Lodowisko już się zmieniło - ekipy remontowe są w najlepszej formie. A dziewczyny z całego świata wskoczyły do czołgu. Sylwetka E-50 jest dość niska, a sam samochód niezbyt zauważalny. Wojowniczki włączyły silnik z turbiną gazową i w kilka sekund nabrały prędkości.
  Charlotte, doświadczona tankowiec, zauważyła:
  - Mimo to silnik turbogazowy jest znacznie lepszy od diesla. Jest zarówno bardziej kompaktowy, jak i szybciej przyspiesza czołg. Nasz samochód ma niesamowitą zwrotność!
  Gerda żartobliwie zaśpiewała:
  - Był nieostrożny i naiwny, dziewczyny miały goły, młody wygląd... Wszystko dookoła wydawało się cudowne - trzysta lat temu!
  Christina entuzjastycznie zauważyła:
  - Nie! Nasz dowódca uderza z poczuciem humoru... Choć tak naprawdę wygląda na to, że od początku wojny minęły wieki... - Dziewczyna przesunęła dłonią po swojej wysokiej, elastycznej klatce piersiowej i kontynuowała. - Jednocześnie czasami łapiesz się, jakby to było wczoraj! Och, przecież życie ludzi jest krótkie i jakoś niezauważone!
  Gerda zauważyła ostro:
  Ale nie jesteśmy starzy, prawda? Jesteśmy pełni siły i energii! I nasza droga od zwycięstwa do
  Zwycięstwo!
  Magda obstawiła wieżę karabinu maszynowego, zburzyła amerykańską celę i gruchała:
  - Tak, wierzę w nasze zwycięstwo... Zwłaszcza teraz, kiedy mamy wszystkie atuty. Ale nie stawiajmy wozu przed koniem!
  Gerda przypomniała sobie z westchnieniem:
  - Albert... tęsknię za tym chłopcem... Dziwnie jest zakochać się w bachorze, nawet wysokim, o budowie Apolla!
  Charlotte logicznie zauważyła:
  Alberta też lubiłem. Ma szczególne piękno. Ogólnie rzecz biorąc, nastolatki, gdy ich fizjonomie nie pokryły się jeszcze brodą, a rysy twarzy nie zakończyły swojej formacji, wyróżniają się szczególnym urokiem. A co najważniejsze, nie są jeszcze tak kupieckie, kochają cię, a nie twoje pieniądze!
  Christina racjonalnie zauważyła:
  - Cała nasza czwórka jest tak piękna, że mężczyźni kochają przede wszystkim nasze ciała. A ile mamy to już nasz dochód!
  Gerda logicznie powiedziała:
  - Bycie kobietą jest łatwiejsze! Zawołaj psa, a on wskoczy do łóżka. Przynajmniej póki jesteś młody. Nigdy nie będziesz bez mężczyzny. Łatwo ich przyciągnąć. Ale mężczyzna, aby położyć kobietę do łóżka, powinien spróbować ....
  Charlotte odpowiedziała sarkastycznie:
  - W końcu nie ty... Nie jesteśmy zbyt wybredni!
  Gerda potrząsnęła przecząco jasną głową.
  - Na pewno nie w ten sposób! Kocham młodych, przystojnych, krągłych mężczyzn. I nie kładę się z nikim do łóżka. Z reguły wybieram atletycznie zbudowany. Niektórzy z brzuchem, nawet generał mnie nie pociąga. I możemy wybierać!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Oto prostytutka na panelu, nie musisz wybierać. A brzuszek będzie służył, a łysy i stary... To oczywiście minus jej zawodu!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Możesz iść do żołnierskiego burdelu... Wtedy wszyscy twoi klienci będą młodzi i szczupli. I różnorodność i mniej lub bardziej atrakcyjna... Na przykład nigdy nie odmawiam przystojnemu mężczyźnie!
  Christina zachichotała i gruchała:
  - Tak... Różnorodność się włącza! Seks wymaga różnych potraw i przypraw. Jesteśmy młodymi kobietami i kochamy młodych... Chcemy partnerów sportowych o muskularnych ciałach. A ktoś ma do czynienia z niezbyt przystojnymi mężczyznami. Możesz tylko współczuć tym kobietom!
  Charlotte śpiewała z udręką:
  - Piękno zamienia człowieka w niewolnika... A po śmierci uwierz, że nie znajdę spokoju, oddam swoją duszę diabłu na noc z tobą!
  Magda wystrzeliła z amerykańskiego działa samobieżnego "Witch" i zaćwierkała:
  - To grzech, jaki mamy seks poza małżeństwem... Lepiej zostawić pożądliwe myśli!
  Charlotte odpowiedziała ze złością:
  - A ty jęczałeś z orgazmów nie gorzej niż my... Więc nie powinieneś hodować pielęgniarki hipokrytki.
  Krótko mówiąc, Hitler pewnie wygrał. A jego sukcesy po prostu całkowicie sparaliżowały Stany Zjednoczone. A w styczniu 1945 roku zarówno Nowy Jork, jak i Waszyngton upadły, a 30 stanów całkowicie skapitulowało. I tak zakończyła się ta krwawa wojna.
  Podczas gdy Niemcom udało się...
  Ale nie wszystkie kraje jeszcze podporządkowały się III Rzeszy. Oto kraj Wschodzącego Słońca z rozłożonymi koloniami. A jego faszyści chcą kapitalnie ciąć.
  Wojna rozpoczęła się 20 kwietnia 1949 r. A wojna idzie całkiem dobrze.
  Zwłaszcza jeśli mają takie piękne dziewczyny.
  A III Rzesza dostała najlepsze czołgi na świecie. "Lew" w swoim czasie był najbardziej chronionym i najpotężniejszym czołgiem w uzbrojeniu. Ale teraz mają AG-50. Nowa konstrukcja maszyny ważącej zaledwie sześćdziesiąt ton i silnik o mocy 1800 koni mechanicznych.
  Połączenie mobilności, zwrotności, szybkości i ochrony pod każdym kątem. Maszyna piramidalna AG-50 - perfekcja sama w sobie.
  Charlotte śpiewała entuzjastycznie:
  - Jestem wielkością planety, no cóż, jednocześnie czerwoną!
  I ciągnie gołe pięty. Piękna dziewczyna.
  A Christina to także dziewczyna o wybitnych zdolnościach. Ma nawet jokera w kieszeni. I wymyśliła własną talię kart. I wie, jak je rzucać z rozmachem. Wojownik ma złotorude włosy. I kobieta, której potrzebujesz.
  Och, jak boso biegali przez pustynię. Bardzo piasek pali pięty. Ale szybko się do tego przyzwyczajasz. A Christina wzięła to i syknęła:
  - Tymczasem na razie rzeka płynie po kamyczkach!
  Niemiecki samochód jest nie do przebicia dla Panter i Tygrysów. To taki potężny system. Chociaż nie ciężki. Japończycy również nie opanowali jeszcze czołgów piramidalnych, a Niemcy nie dali im technologii.
  AG-50 to maszyna, która może wiele osiągnąć. Odbijają się od niego pociski.
  Cristina ponownie wystrzeliła gołymi palcami u nóg i ciężko westchnęła. W czterdziestym pierwszym roku III Rzesza nie miała przyzwoitych czołgów. Więc nie mogli wygrać A zima nie ma z tym nic wspólnego.
  Christina wzięła go i zaćwierkała:
  - Czołg, w Afryce jest czołg!
  Wtedy dziewczyna pokazała swój język. Była szczerze zadowolona ze swojego sukcesu. Oto ona, co za fajna kobieta.
  Włosy są takie złote. Jak drogocenne kawałki złota.
  Tutaj Magda jest biało-złota, a Christina czerwono-złota.
  Magdzie też pozwolono strzelać. Wystrzeliła, trafiła w lekki japoński czołg i syknęła:
  - Szalona dziewczyna! A w imperium nie ma dzieciństwa!
  Christina wystrzeliła ponownie i zauważyła racjonalnie:
  - Fikcja musi być przeczytana!
  Dziewczyny były tutaj bardzo zabawne. I wyszczerzyli zęby, które są naprawdę czystymi perłami.
  I kosztem fantazji... Wtedy Christina jest wielkim dokiem. Na przykład niedawno w Trzeciej Rzeszy ukazał się film. Gwiezdne Wojny. W kosmosie toczą się prawdziwe bitwy. I wszystko jest takie ciekawe! Dosłownie fenomenalny materiał filmowy.
  Ech, byli w stanie przedstawić imperium kosmiczne na wielką skalę. Bojownicy III Rzeszy przeciwko owadom. Stawonogi próbują zaatakować kosmiczne Niemcy. Mierzą prawie trzy metry. I więcej robotów bojowych. Ale Wehrmacht jest wciąż silniejszy. Po prostu imperialny.
  Christina śpiewała z zachwytem, klaszcząc w dłonie:
  - Nad nami trąby powietrzne Avadonu... Wyjdziemy prosto z domu wariatów!
  I jak piękność uderzy gołymi, wyrzeźbionymi nogami. Tutaj naprawdę jest ucieleśnieniem czarującego snu. Nie dziewczyna, ale prawdziwa wiara i obca kosmicznych światów.
  Cały kwartet dziewcząt jest niezwykły. A ich czołg działa bardzo energetycznie.
  A na niebie samoloty dyskowe Trzeciej Rzeszy zbierają coś swoimi strumieniami laminarnymi. Są niezniszczalni, ale sami mogą jedynie wyłączyć odrzutowiec, by wystrzelić rakietę, a następnie ponownie się zakryć.
  Oczywiście w III Rzeszy rozwija się bardziej zaawansowana broń. Przede wszystkim laser. Ale trudno jest zrobić wiązkę o dużej mocy. Praktyka wykazała, że hiperboloid jest niezwykle trudny do odtworzenia. Jednak są też inne pomysły.
  Na przykład pistolet ultradźwiękowy! Również ciekawa myśl. Gertrude naprawdę chciała zdobyć taką broń. Zmęczony głupim taranowaniem. Jest chęć osiągnięcia czegoś więcej.
  W międzyczasie wojowniczka kieruje swoim samochodem. Tnie bojowników Japonii i śpiewa:
  - Jestem dziewczyną, wiesz, kochanie... Piękna ze wszystkich stron! Od wszystkich, ze wszystkich stron!
  I pokazuje swój bardzo zwinny język.
  Eva również robi zwroty akcji przeciwko wojownikom i śpiewa:
  - Budujemy nowy świat i zaprzeczamy przeszłości... Uwielbiamy często robić bardzo złe rzeczy!
  Trzeba powiedzieć, że wojownicy są bardzo zwinni. I zarządzają swoim samochodem na najwyższym poziomie.
  Dyskietka to bardzo potężna broń. Ale Japończycy nie próbują mu się wymykać. Są gotowi do walki. Strzelają i giną w męstwie.
  Gertruda wykrzyknęła z podziwem:
  - Tak! To godny sojusznik!
  I jak kręci biodrami... Dziewczyna jest na górze. Obraca samochód, przewracając Japończyka.
  I mruga oczami, mruga w ten sposób.
  Eva zabrała głos, również sterując dyskietką za pomocą joysticka:
  - Szkoła podyplomowa! Nie unikaj porażki!
  A przyśpieszając samolot dyskowy, odcina kolejne tuziny samochodów. Ona jest taką błyskotliwą dziewczyną. Wyobraziła sobie ostatni seks z facetami. Ale jest świetnie. Nie jest jasne, dlaczego są kobiety, które boją się kopulować? W końcu to taka przyjemność. I nie w bajce do powiedzenia, nie do opisania długopisem.
  A jak wspaniale jest, gdy naraz jest kilku mężczyzn. Przynosi o wiele więcej radości.
  I co? Jest wojowniczką III Rzeszy i mają szczególną, faszystowską moralność! Nie wszyscy to rozumieją! I kojarz się z kimkolwiek chcesz, a co najważniejsze częściej. W końcu to jest dobre dla zdrowia!
  Ewa wzięła go i zaśpiewała z zachwytem:
  - Jestem dziewczyną... Tak fajnie, że nie możesz znaleźć wyższej!
  I będzie się śmiał... I jak joystick ściśnie go bosymi stopami! I poprowadzi swój śmiercionośny dysk.
  Kilku wojowników jest bardzo skutecznych.
  Zrozumiałe jest więc, że Japonia nie może się oprzeć... a oto inny zespół.
  A na dole walczą inne dziewczyny...
  Na przykład Jane ze swoją grupą bojowników. Używają czołgu Goering-5 i mogą zostać trafieni w bok przez Japończyków.
  Armstrong ciężko wzdycha i mówi:
  - Ehma! Lato to nie zima! Ehma! Biada umysłu!
  A wojownik pokazał jej trąbę. Zastanawiam się, czy przetrwają do ekspansji kosmicznej, jak potoczą się wojny? Prawdopodobnie nie to samo, co na planecie Ziemia. Czy będzie coś jeszcze?
  Jane powiedziała do siebie:
  - Kukułka! Oznaczę cię gwiazdkami, uwierz mi!
  I wykręć biodra! Ona jest taką sławną wojowniczką! Zasłynął z dużych przestrzeni. I wspaniała dziewczyna.
  Wzięła go i zaśpiewała chichocząc:
  - Dziki krzyk przeciął zmierzch, zło nie śpi, los nie śpi! I rozpraszając sen i myśli, leci do nas dziki kruk!
  Gringeta to strzelec z chłopskiej rodziny: prawie nagi, w samych majtkach, syknął:
  - Czarny kruk... Dlaczego unosisz się nad moją głową!
  I jak on potrząsa swoimi wspaniałymi piersiami! Oto baba! Tak muskularny i zdrowy. I tak wielu ludzi przechodzi przez niego każdej nocy! Naprawdę świetny wojownik! Zabiła nikczemnych Rosjan, a teraz zmierzyła się z Japończykami. Wściekła dziewczyna. I kopiąc bosymi stopami. Ma taką urodę!
  Malanya strzela do Japończyków z karabinu maszynowego i szczerząc zęby mówi:
  - Och, trawa pszeniczna, trawa pszeniczna, daj mi sto rubli!
  Matylda zachichotała i zapytała z powątpiewaniem:
  - A kto da ci sto rubli? Może lepiej poprosić o funty?
  Malanya pokręciła głową.
  - Nie! Nikt nie da ci stu funtów! Ale rubel jest tańszy niż w rzeczywistości!
  A wszystkie cztery dziewczyny jak się śmiać. I są takie piękne, prawie bez ubrania, bose i seksowne. Czy nie o tym marzą mężczyźni?
  Jane wzięła go z zachwytem i zaśpiewała:
  - Wow, pałce - wow!
  I jak uderza gołą podeszwą w brodę! Rzeczywiście, bardzo temperamentna Frau Madame!
  A co za figurka! Ucieleśnienie harmonii, mięśni i harmonii.
  Gringetta taka nie jest. Jest bardziej mięsista, przeładowana mięśniami jak kulturysta. Ale jest też piękną dziewczyną - jej biodra są luksusowe jak koński zad, a talia jest szczupła.
  Gringeta lubił bawić się klockami. Lubiła to. To taka cudowna dziewczyna. Gra w kości jest trudna. Chociaż ogólnie, czy wymyśliliby przynajmniej jakąś konsolę do gier? Ale prawdziwa walka jest jeszcze ciekawsza!
  Gringeta wziął to i zaśpiewał entuzjastycznie:
  - Jestem dziewczyną, która głośno ryczy! I grubym głosem - śpiewa zgodnie z prawdą!
  A potem uderzyła w japońskiego "Tygrysa". Ze względu na bardziej przeciwpancerny pocisk, niemiecki czołg ma przewagę. A więc kaliber i długość lufy są takie same.
  To prawda, obiecują wprowadzić serię nowych broni. Z krótszymi lufami, ale z większą prędkością wylotową.
  Gringeta marzy o zdobyciu lepszej broni. Długa lufa nadal stwarza problemy, zwłaszcza jeśli bitwa toczy się w lesie. Jednak wojownik nie traci serca.
  Malanya gryzmoli Japończyków karabinem maszynowym. Pasuje do samurajów i Chińczyków. Obnaża zęby i ćwierka:
  - Szalone Imperium! Nikt nas nie zatrzyma! Nikt nas nie pokona!
  Również dziewczyna z wybitnymi danymi. A jak strzela! Dokładnie kosi bojowników imperium wschodzącego słońca.
  Jacy byli wczoraj twoi przyjaciele? A teraz banalni wrogowie! I nic nie możesz na to poradzić!
  Matylda gwizdnęła, wysunęła język, czując się jak kobra. Szkoda, że jest tylko prostym kierowcą. A jej praca nie jest najciekawsza. Powstrzymaj kogoś. Zranić kogoś. Ale dusza domaga się czegoś innego. Bardziej wybitne!
  Matylda mówi z irytacją:
  - Na wszystkich morzach będzie brytyjska flaga!
  Jane z furią potwierdziła:
  - Chociaż jesteśmy pod okupacją niemiecką, nigdy nie zostaniemy niewolnikami!
  Wtedy walczą też radzieckie dziewczęta, desperacko odbijając południowy Sachalin i grzbiet Kurylski.
  Alenka i jej zespół zajmowali przyczółek po drugiej stronie rzeki Amur. Atakowano pięć dziewczyn.
  Ale te dziewczyny wiedzą - jeśli chcesz przetrwać w upale, koniecznie walcz na bosaka i w bikini. I możesz nawet bez stanika. I wtedy żaden diabeł cię nie pokona.
  Alenka rzuca w Japończyka granatem bosą stopą i śpiewa:
  - O, los, mój los, o los!
  Anyuta również rzuciła nogami, darem śmierci, gołymi palcami i ćwierkała:
  Dlaczego jesteś wobec mnie surowy?
  Ognista Alla gołą piętą dała granat. Przekręciła stalowy blank i zaćwierkała:
  - Nie mogę uwierzyć, że rozumiesz!
  Maria wzięła go i gołymi palcami rzuciła rzecz, która zabija, i powiedziała z chichotem:
  - O, los, moja separacja to los! Znajdę mężczyznę tylko w trumnie!
  A dziewczyna się śmiała...
  Matrena gołymi stopami dała wiązkę granatów. Zestrzelił japoński czołg i syknął:
  - Och, chłopaki ... To po prostu obrzydliwe!
  Elena westchnęła ciężko. I znowu rzuciła granatem bosą stopą. Marzec, słońce robi się coraz cieplejsze. Dużo lepiej niż zimą. Rośnie optymizm.
  Oczywiście, gdyby Japonia nie zaatakowała ZSRR w czterdziestym drugim roku, byłoby lepiej.
  Wtedy Armia Czerwona mogłaby wykończyć nazistów, a przynajmniej ich powstrzymać. A kraj Wschodzącego Słońca pomieszał wszystkie plany. I niezwykle podstępny.
  Elena wystrzeliła. Uderzyła głowę samuraja i pisnęła:
  - Nowy skaut!
  I wyglądało to zabawnie. Jak padają pokonani Japończycy. I wielu z nich. Pełen chińskiego. Szkoda, że wojna z III Rzeszą nie skończyła się trochę wcześniej.
  Alenka szepnęła:
  - Sunny Georgia, mój rodzinny Kaukaz! Jest wysoka góra, ja pasę owce!
  I znowu dziewczyna z nagą piętą uległa darowi śmierci.
  Japonia, dziewięć miesięcy po rozpoczęciu wojny, została zdobyta.
  I wojna się skończyła... Stalin odzyskał południowy Sachalin i Grzbiet Kurylski oraz część Mandżurii.
  Potem przyszedł czas na trwały pokój. Stalin umarł... Wtedy, a Hitler zmarł w 1959... Ale sytuacja na planecie Ziemia była stabilna, silna i pomyślna. I wszystko było bardzo dobre. A ludzkość podbiła kosmos i zbudowała komunizm.
  
  CZECZEŃSKI ADMIRAL MAKAROW
  7 listopada 1999 r. Achmad Kadyrow zginął w wyniku przypadkowego ostrzału rosyjskiej artylerii. Jeden z tych śmiesznych wypadków, które zmieniają bieg historii. Niewykluczone, że przypadkowa śmierć admirała Makarowa z rosyjskiej kopalni doprowadziła do upadku dynastii Romanowów i zmiany systemu społecznego w Rosji. A potem podobny wypadek czekał Władimira Putina. I oczywiście szereg konsekwencji z tego powodu.
  Przede wszystkim teip Kadyrow oskarżył, że wojska rosyjskie zrobiły to celowo i oderwały się od federalnych. I nie tylko ten teip, ale także bracia Yamadayev. Ponownie wybuchły bitwy o Gudermes. Wyzwolenie Czeczenii, które dopiero co się rozpoczęło, które poszło tak dobrze, nagle zostało zatrzymane. Gudermes trafił na tyły wojsk rosyjskich i wybuchła w nim prawdziwa wojna. W rezultacie operacja okrążenia Groznego gwałtownie zwolniła. A walki były bardzo zacięte. Czeczeni przestali opuszczać swoje miasta i walczyli do śmierci. Teraz cała Czeczenia została zjednoczona przeciwko wojskom federalnym. A Zachód wraz ze światem islamskim gwałtownie zwiększył presję. Putin stał się uparty, nie chciał negocjować z Maschadowem, ale przebieg wojny był znacznie mniej udany. A wojska rosyjskie poniosły poważne straty.
  A Zachód i Stany Zjednoczone nałożyły sankcje. Komuniści również wykorzystali ten moment i zaproponowali wotum nieufności dla rządu. Apple poparło ten pomysł. A Duma Państwowa zebrała głosy do głosowania. W obliczu tego Putin zawiesił ofensywę przeciwko Czeczenii. Ataki partyzantów gwałtownie się nasiliły.
  Wzrosła też pomoc dla Czeczenów... Rosły straty wojsk rosyjskich. I tak odbyły się wybory do Dumy Państwowej. Blok Unity nie triumfował. Z drugiej strony blok komunistów "O zwycięstwo" odniósł miażdżące zwycięstwo. Drugie miejsce zajęła "Ojczyzna-Cała Rosja". Taka sytuacja. Co dziwne, na słabsze wyniki bloku Unity skorzystał Blok Żyrinowski, który zajął trzecie miejsce. Ale Związek Prawicowych Sił wystąpił do przodu, słabo nie przezwyciężając bariery pięciu procent. Apple poszło trochę lepiej.
  Generalnie parlament stał się jeszcze bardziej opozycyjny niż wcześniej. A co najważniejsze, opozycja okazała się bardziej zjednoczona. OVR, komuniści i Jabłoko zjednoczyli się. Partia Liberalno-Demokratyczna i Jedność próbowały zablokować....
  Putin nieco obniżył swoją ocenę. Jelcyn jeszcze nie wyjechał. Chociaż kwestia następcy wciąż jest w powietrzu. Inne opcje poza Putinem, który wciąż miał jakiś rating, wydawały się zbyt ryzykowne.
  Rozpoczęła się kampania wyborcza. Na pierwszym miejscu plasuje się Giennadij Ziuganow, za nim Władimir Putin, Primakow i Żyrinowski, a następnie Jawliński. Generał Łebed nie pojechał na wybory prezydenckie. A to dało Władimirowi Żyrinowskiemu pewne szanse na trzecie miejsce.
  Ale Primakow zatonął. Nie jest jasne, czy powinien kandydować na prezydenta, czy nie. Łużkow też mógł spróbować. I nagle do przodu ruszył również burmistrz Moskwy.
  Wybory obfitowały w wydarzenia.
  Niespodziewanie na prezydenta wyszedł także Borys Niemcow. Dodał też intrygi.
  Armia rosyjska w Czeczenii całkowicie ugrzęzła. Grozny i Gudermes nie zostały zabrane. A bombardowania doprowadziły do wprowadzenia surowych sankcji wobec Rosji.
  Jelcyn, który nadal był prezydentem, nakazał jednak rozpoczęcie negocjacji i zawieszenie wojny. I tak już krwawił. A ilu ludzi można zabić.
  Ziuganow ponownie zaproponował wotum nieufności dla rządu. Wszystkie frakcje, nawet Partia Liberalno-Demokratyczna, poparły ten pomysł. Żyrinowski oskarżył Władimira Putina o niezdecydowanie i słabość. Jelcyn, ciężko chory, nie chciał wielkiej wojny... I niespodziewanie kazał Putinowi spotkać się z Maschadowem. Odbył spotkanie... Czeczeni zażądali powrotu do porozumień Chasawjutor i wycofania wojsk z Czeczenii. Więc w niczym się nie zgadzaliśmy.
  A Duma Państwowa ponownie podjęła i podniosła kwestię braku zaufania do rządu. Jelcyn przekupił Żyrinowskiego, przyznając mu stopień generała i przyznając gwiazdę bohaterowi Rosji. LDPR nie głosowała za wotum nieufności, ale opozycja wciąż miała dość głosów. I była nieufność.
  Teraz Jelcyn musiał zwolnić Putina. Michaił Kastianow zaczął grać. Potrzebowaliśmy nowego premiera. Ale znalezienie kogoś, kto pasuje do Dumy Państwowej, jest trudne.
  Ostatecznie, po dwóch tygodniach wahania, Jelcyn zaproponował burmistrza Moskwy Łużkowa.
  To w sumie odpowiadało Dumie Państwowej... I ludziom też. Mer Moskwy został premierem i wycofał się z wyścigu prezydenckiego.
  A Putin w końcu stracił ocenę i ledwo zebrał milion podpisów.
  Potem zagrał na korzyść Maxima Primakowa. Władimir Żyrinowski również wspierał Primakowa. I Yavlinsky też...
  Ostatecznie odbyły się wybory i Ziuganow i Primakow weszli do drugiej tury z niemal taką samą liczbą głosów. Jednak Ziuganow miał trochę więcej. Ale prawie wszyscy kandydaci poparli Primakowa. I pokonał lidera komunistów w drugiej turze.
  Tak zmieniła się władza w Rosji. Nawet Jelcyn nakazał wycofanie wojsk z Czeczenii. I skończyła się wojna na Kaukazie. Potem wszystko potoczyło się jak w prawdziwej historii.
  Primakow prowadził umiarkowaną liberalną gospodarkę. Stany Zjednoczone włączyły się do wojny w Afganistanie i Iraku. Ceny ropy wzrosły. A gospodarka rosła.
  Primakov służył dwie kadencje i odszedł w 2008 roku, nie odnowił swoich uprawnień. I co? Ma już siedemdziesiąt dziewięć lat i nie cieszy się dobrym zdrowiem. Tron objął burmistrz Łużkow. Ta liczba była mniej więcej kompromisem.
  W Czeczenii, po wycofaniu wojsk rosyjskich, wkrótce ponownie rozpoczęła się wojna między Maschadowem a Szamilem Basajewem i Salamanem Radujewem. Wahhabici poparli Basajewa. Wojna ciągnęła się półtora roku. I było dużo zniszczeń. Maschadow przegrał i uciekł. Szamil Basajew tymczasowo stał się aminą. Ale Salman Raduev, Yamadayevs i Kadyrovs wystąpili przeciwko niemu. I znowu wojna. Wahhabici również się podzielili. Szamil zginął w 2006 roku. A Salman Raduev stał się na chwilę aminą. Ale został zabity w 2008 roku. A w Czeczenii była wojna i masakra. Mer Moskwy Łużkow zaoferował pomoc jednej ze stron w zamian za powrót do Rosji. To odpowiadało Czeczenom.
  Łużkow zaanektował Czeczenię i mimo problemów gospodarczych bez problemu wygrał wybory w 2012 roku. Jednak wtedy pojawiły się problemy. Będąc bardziej prozachodnim niż Putin, Jurij Łużkow nie odebrał Ukrainie Krymu. Co jednak nie przysporzyło mu żadnych szczególnych problemów. Ale ceny ropy nadal spadały. A Łużkow chciał nowego terminu. I przeprowadził referendum. Przedłużył swój mandat. I z trudem wygrał wybory 2016 roku... Przeszedł na drugą kadencję ze skandalem i starciami. A potem zmarł w 2019 roku.
  Przedterminowe wybory były konkurencyjne. I w dwóch turach... Za Łużkowa do drugiej tury awansował premier Deribaska i przedstawiciel partii komunistycznej.
  Wybory nieoczekiwanie wygrał nieusuwalny przywódca Komunistycznej Partii Federacji Rosyjskiej Giennadij Ziuganow. Wszystko byłoby dobrze, ale w 2020 roku koronawirus przybył do Rosji. Ale komuniści nie byli na to gotowi.
  Ale wszystkie złe rzeczy się kończą. A Giennadij Ziuganow jakoś wyprowadził Rosję z impasu. W 2023 r. nowe wybory prezydenckie w Rosji. Ziuganow oczywiście nie prowadzi ich uczciwie i nie chce odejść. Generalnie w Rosji prezydenci to jeden staruszek. A Jelcyn miał już sześćdziesiąt lat, a Primakow był jeszcze starszy. A Jurij Łużkow rządził do wieku osiemdziesięciu trzech lat i zmarł na swoim stanowisku. A Ziuganow ma już kilka lat. Został prezydentem w wieku siedemdziesięciu pięciu lat, a teraz ma siedemdziesiąt dziewięć.
  Ale wybory odbywają się zgodnie z regułami, kiedy konkurencja jest minimalna, a Ziuganow jest pod tym względem znacznie łatwiejszy. Co więcej, Ziuganow chce uczynić swojego wnuka swoim następcą.
  I znowu zwycięstwo przywódcy komunistów. Stary, chory i niezbyt dobrze myślący.
  Ale w 2025 roku Rosjanie w końcu polecieli na Księżyc. Przynajmniej to była radość. Gospodarka światowa znów rośnie i jest względnie stabilna.
  W Stanach Zjednoczonych Joe Biden ustąpił ze stanowiska prezydenta Stanów Zjednoczonych w 2024 roku i został zastąpiony przez czarną kobietę. Na Ukrainie, ponieważ nie doszło do utraty Krymu i wojny w Donbasie, Petro Poroszenko spędził wszystkie dwie kadencje. A konstytucja nie dała mu więcej. Po nim prezydentem Ukrainy został Witalij Kliczko.
  Chinami nadal rządzi Xi Ze Ping. Polityka jest wyważona. Czeczenia jako część Rosji nieco się odbudowała. Władimir Putin po odejściu ze stanowiska premiera otrzymał stanowisko w rządzie za prezydenta Primakowa.
  Ale otrzymał tylko stanowisko ministra sprawiedliwości. Putin pracował na tym stanowisku, dogadując się ze wszystkimi do 2008 roku. Potem przeszedł na emeryturę. I nie zajmował się już polityką.
  Władimir Żyrinowski objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych za prezydenta Primakowa. Pracował do prezydentury Łużkowa. Awansował do stopnia generała armii. Następnie wrócił do frakcji LDPR. Był typowym kieszonkowym przeciwnikiem. Łużkow nie miał nic przeciwko temu. Władimir Żyrinowski brał udział we wszystkich wyborach prezydenckich w Rosji z wyjątkiem 2004 roku, kiedy był ministrem i byłoby to niewygodne.
  Vladimir Volfovich zrobił dobrą karierę i zyskał szacunek wielu.
  Grigorij Jawliński pracował w rządzie za Primakowa. W 2008 roku został zwolniony. Od tego czasu jest w opozycji, ale nie mógł już zostać wybrany do parlamentu. Miał kilka nagród.
  Generał Swan w tym wszechświecie uniknął absurdalnej śmierci. Ale gubernator Terytorium Krasnodarskiego nie mógł zostać wybrany na drugą kadencję. Przeszedł na emeryturę i zaczął pisać pamiętniki i beletrystykę. Aleksander Iwanowicz szczególnie zakochał się w alternatywnym gatunku historycznym. Stał się jednym z najpopularniejszych pisarzy w Rosji i zarobił miliony. A niektóre z jego powieści zostały sfilmowane.
  Łebed nie zajmował się polityką, miał dość pieniędzy i sławy, a przynajmniej głowa go nie bolała.
  Shoigu pracował przez pewien czas jako Minister Sytuacji Nadzwyczajnych. Ale w 2003 roku został zwolniony. Próbowałem kandydować na gubernatora i stworzyć własną partię. Zyskał zainteresowanie, ale nie dostał się do Dumy Państwowej. Potem porzucił politykę dla biznesu.
  Matwienko nie został burmistrzem Petersburga. Ale pracowała jako wicepremier za Primakowa. Przeszła na emeryturę w 2008 roku. Potem weszła z synem w interesy i nie brała udziału w polityce.
  Rogozin pozostał na uboczu i nie otrzymał żadnych stanowisk. Bezskutecznie próbował ponownie zostać deputowanym do Dumy Państwowej. Ale wybory większościowe zostały odwołane, a jego partia nie przejęła bariery.
  Łukaszenka od dawna jest na zawołanie rosyjskich prezydentów. Mniej więcej pasował do Ziuganowa. Ale i tak okazał się niewiarygodny sojusznik. A w Rosji zaczęli szukać zastępstwa. Znaleźli młodego komunistę i awansowali go. W rezultacie wybuchła potyczka, a Łukaszenka aresztował zwycięzcę.
  A Rosja nałożyła sankcje na Białoruś. A Łukaszenka opuścił OBKB i poprosił o wstąpienie do NATO. Oto taka kolizja. Łukaszenka nie został jeszcze przyjęty do NATO, ale kilka baz zostało umieszczonych na terytorium Białorusi. Coraz bardziej niepokojące stało się więc na zachodnich granicach.
  Świat jako całość pozostał ze swoimi problemami i nie stał się lepszy. Jednak jest też gorzej. Giennadij Ziuganow zauważył, że stary koń wciąż jest lepszy niż młody osioł.
  Partia Komunistyczna nadal rządziła, a nawet wzmocniła swoją pozycję. Filipiny dostały nowego prezydenta, gdzie prezydentem został legendarny bokser Pakio. I to też jest nowa niespodzianka.
  Vitali Klitschko po Majdanie zdecydował się jednak na powrót, sytuacja na Ukrainie jest jeszcze spokojniejsza i kolejny raz zmierzył się ze Stevensonem, który został mistrzem świata. Vitali Klitschko został mistrzem świata po raz czwarty powtarzając wynik Hollyfield, a jednocześnie przeszedł do historii jako mistrz świata i jednocześnie burmistrz. Następnie odbył dobrowolną obronę tytułu, a także zakończył walkę przez nokaut. Potem ostatecznie zakończył karierę, ustanawiając kolejny rekord w wadze ciężkiej - wygrywając pięć walk o mistrzostwo po czterdziestu latach.
  W każdym razie Vitali Klitschko odniósł większy sukces i był szczęśliwy na tym świecie.
  Władimir Kliczko pokonał także Tysona Fury'ego. A potem jego kolega z Ukrainy w epickiej bitwie. Ale walki z Denotheusem Wyderem nie udało się zorganizować. Vladimir wciąż pokonał Browna i ostatecznie, mając czterdzieści jeden lat, przegrał pozostając faworytem Anthony'ego Joshuy, tymczasowo kończąc karierę.
  Ale potem wrócił w 2021 roku i po wygraniu trzech walk pobił rekord George'a Foremana.
  Tak potoczył się świat.
  
  KOLEJNA OPCJA, W KTÓREJ JAPOŃSCY MAJĄ DUŻO WIĘCEJ SZCZĘŚCI
  Bitwa o Midway i tak miała zostać wygrana przez Japonię. Nie jest jednak faktem, że samurajowie w tym wariancie otworzą drugi front. A więc sprawy mogły potoczyć się trochę inaczej.
  Powiedzmy, że Stalingrad minął jak w prawdziwej historii. I niewiele się zmieniło. Brytyjczycy przeprowadzili operację Torch bez wojsk amerykańskich. Rommel jest zepsuty. To prawda, że do lądowania w Maroku nie doszło. Niemcom, po przeniesieniu niektórych sił z Europy, udało się powstrzymać brytyjską ofensywę.
  Montgomery natknął się na uparty opór i zatrzymał się. Niemcy przez jakiś czas trzymali linię. Następnie zaczęli przenosić dodatkowe siły do Afryki. Rommel rozpoczął kontratak, lekko naciskając Brytyjczyków, ale Montgomery wycofał się do linii defensywnej w Libii. Przód się ustabilizował.
  W lipcu czterdziestego trzeciego roku naziści próbowali przebić się przez sowiecką obronę na Wybrzeżu Kurskim. Odkąd Japończycy zdobyli Wyspy Hawajskie, Amerykanie prawie zatrzymali naloty na niemieckie miasta i fabryki. Pozwoliło to Niemcom na wyprodukowanie kilku dodatkowych czołgów, zwłaszcza Tygrysów i Panter.
  W Kursk Bulge wzięło udział 400 kolejnych pojazdów, a także bardziej znaczące siły lotnicze. Ponadto Hitler przeniósł z Francji dodatkowe sześć dywizji piechoty i usunął część dział z Wału Atlantyckiego.
  To wzmocniło niemieckie ugrupowanie. Ofensywa rozpoczęła się mniej więcej tak, jak w prawdziwej historii, ale ponieważ naziści byli nieco silniejsi, odnieśli wielki sukces. Nie udało się jednak zamknąć pierścienia wokół zgrupowania sowieckiego. Chociaż sama ofensywa Fritza trwała dwadzieścia dni i zakończyła się dopiero 25 lipca. Następnie jednostki radzieckie rozpoczęły kontrofensywę. A walki ciągnęły się dłużej.
  Niemcy w Afryce byli w defensywie. Nie musieli tracić energii na Włochy, a na front dostarczono więcej sprzętu, więc bombardowanie bez Amerykanów było wielokrotnie słabsze.
  Japonia nadal wygrywała. Tak więc dowództwo amerykańskie popełniało coraz więcej błędów i zbyt się spieszyło, by odzyskać port Peru. Doprowadziło to do dominującego punktu widzenia - Ameryka nie potrzebuje Europy. W dowód wdzięczności niemieckie okręty podwodne praktycznie przestały atakować amerykańskie okręty.
  Dlatego Armia Czerwona dopiero pod koniec września zajęła Orel i Biełgorod, ponosząc ogromne straty. I chwilowo wstrzymałem promocję. Jednak nie było jeszcze powodu do paniki. Nastąpiła deszczowa jesień, a po niej zima. I powinny przyjść nowe zwycięstwa Armii Czerwonej. Zdając sobie z tego sprawę, Hitler zaproponował Stalinowi rozejm. Zróbmy sobie przerwę!
  Ilu naszych ludzi zginęło podczas ostatniej bitwy? ZSRR i III Rzesza walczyły przez trzy miesiące. Straty Armii Czerwonej były większe niż w prawdziwej historii, a Wehrmachtu nie mniej. Obie strony zostały wykrwawione.
  Ale naziści zwiększyli produkcję sprzętu, mogli trochę odzyskać. Należy zauważyć, że w czołgach proporcja strat była na korzyść nazistów, a ponieważ ich wydajność okazała się wyższa niż w rzeczywistej historii, Niemcy odrobili straty. W bitwach obronnych Pantera okazał się dobrym czołgiem. Jego długolufowe i szybkostrzelne działo z doskonałą optyką jak na swoje czasy było w stanie niszczyć radzieckie czołgi.
  Ponadto trzydzieści cztery nie przebiły Panter, Tygrysów, Ferdynandów w czoło, a czołgów ciężkich wciąż było za mało, by wpłynąć na przebieg bitew.
  Stalin odrzucił rozejm z Niemcami. Pod koniec października wojska radzieckie wznowiły ofensywę na Charków i Smoleńsk. Niemcy stawiali bardzo uparcie. Mieli silną obronę, zwłaszcza w centrum iw ogóle oczekiwali natarcia jednostek sowieckich w tych kierunkach.
  Co dziwne, ale w porównaniu z prawdziwą historią większa ilość sprzętu, zwłaszcza samolotów i czołgów, pozwoliła Niemcom na o wiele skuteczniejszy opór. Ponadto, mając więcej rezerw, naziści działali spokojniej, nie spieszyli się podczas ofensywy sowieckiej na frontach, ale prowadzili rezerwy bardziej konsekwentnie i polegali na bardziej zaawansowanych i głębszej obronie. Kilkadziesiąt dodatkowych dywizji uratowanych z powodu braku frontu włoskiego, a w Afryce Montgomery nie spieszył się, a Niemcy nie kołysali łodzią. Intensywność wojny z Wielką Brytanią gwałtownie spadła.
  Nie było jeszcze mowy o oddzielnym pokoju, ale oczywiście Churchill spowolnił bombardowanie, najwyraźniej licząc na to, że ZSRR i III Rzesza wyczerpią się nawzajem jak najbardziej.
  Wydanie broni z Niemiec i satelitów okazało się prawie o jedną trzecią wyższe niż w prawdziwej historii. Umożliwiło to załatanie dziur i, opierając się na gęstej obronie, stosunkowo skutecznie stawić opór. Sytuację pogarszał fakt, że sowieckie dowództwo było w ofensywie, gdzie Fritzowie już na nich czekali i zdołali ustawić się w defensywie.
  W rezultacie sam pochód był niezwykle powolny i kosztował duże straty. Wojna jakoś zaczęła przypominać I wojnę światową, kiedy obrona okazała się silniejsza od ataku, strona atakująca straciła więcej, a linia frontu stała się nieaktywna.
  Wojska radzieckie posuwały się średnio od jednego do dwóch kilometrów dziennie, pozwalając Niemcom na zdobycie przyczółka, ale nowych pozycji i utrzymanie obrony.
  Nie można było wejść do przestrzeni operacyjnej.
  Jednak Charków został zdobyty na początku grudnia po zaciekłych walkach miejskich. Niemcy zwiększyli produkcję lotnictwa. Focke-Wulf i ME-309 skutecznie stawiały opór słabszym radzieckim myśliwcom. Szczególnie niebezpieczny był ME-309 z siedmioma stanowiskami dział i dużą prędkością. A Focke-Wulf z pancerzem i dobrą ochroną to wytrwała maszyna z sześcioma wiatrówkami.
  Obecność pojazdów z taką bronią oczywiście doprowadziła do tego, że naziści uzyskali przewagę w powietrzu. Najgorszą manewrowość rekompensowała duża prędkość podczas nurkowania, która umożliwiała ucieczkę przy wejściu w ogon, a potężne uzbrojenie umożliwiało zestrzelenie samolotu już z pierwszego podejścia. Ponadto Niemcy opracowali specjalną taktykę walki z sowieckimi pojazdami w celu użycia potężniejszej broni i szybkich niemieckich samolotów.
  Najnowszy bombowiec Yu-288 również pokazał się bardzo dobrze. Ta maszyna jest szybka i przenosi duży ładunek bomb. Focke-Wulf okazał się silnym bombowcem frontowym, przewyższającym pod każdym względem PE-2.
  Pod koniec grudnia wojska sowieckie były wyczerpane i zostały zmuszone do zatrzymania się z powodu ogromnych strat. Podczas gdy Niemcy nadal trzymali Smoleńsk i część lewobrzeżnej Ukrainy. A co najważniejsze - złoża boksytu i pierwiastków stopowych. Straty wojsk radzieckich w czołgach okazały się tak namacalne, że Mainstein przypuścił kontratak, a nawet zdołał odbić Charków i stworzyć kocioł dla wojsk sowieckich. Ale w styczniu i lutym wojska sowieckie rozpoczęły kontrataki i były w stanie ponownie odbić cierpiący od dawna Charków. Ale w marcu Armia Czerwona była wyczerpana i zmuszona do zawieszenia ofensywy.
  Nastąpiła przerwa... Obie strony poniosły zbyt wiele strat. Ponadto Stalin chciał uzupełnić swoją armię mocniejszymi i bardziej zaawansowanymi czołgami T-34-85 i IS-2. To prawda, że Niemcy uzupełnili również bardziej zaawansowaną i potężniejszą "Panterę" -2 i "Tygrys" -2. Stalin liczył też na bardziej zaawansowane LA-7 i Jak-3. Ale Niemcy w odpowiedzi wypuścili najnowszą modyfikację TA-152 zamiast Focke-Wulfa, a szczególnie nieprzyjemny jest odrzutowiec ME-262. Ostatni samolot pod względem szybkości, opancerzenia i uzbrojenia nie miał sobie równych. Prawda była droższa i bardziej pracochłonna w produkcji.
  Ale z drugiej strony Niemcy stworzyli też HE-162, który jest tani, zwrotny, stosunkowo łatwy w produkcji, a także reaktywny. Stalin nie wygrał jeszcze konkursu technicznego. Wielka Brytania walczyła z wojną niezwykle pasywnie. Stany Zjednoczone nie były jeszcze w stanie przejąć inicjatywy od Japończyków.
  25 czerwca, zgromadziwszy siły, Armia Czerwona przeszła do ofensywy w centrum. Początkowo wojska radzieckie były w stanie przebić się przez obronę, ale potem zaangażowały się w walki o Smoleńsk. Typowym błędem czerwonych generałów jest zajmowanie miast w określonym terminie. I spróbuj, weź dobrze ufortyfikowane miasto, z potężnym garnizonem i obroną.
  Ofensywa wojsk sowieckich ugrzęzła, gdy Niemcy przerzucili dodatkowe siły i rozpoczęli kontratak. Bitwy znowu, jak w I wojnie światowej, stały się pozycyjne i bardzo lepkie. Hitler wykazał się niezwykłą ostrożnością. Być może liczył na cudowną broń i najnowsze osiągnięcia techniczne i dlatego nie spieszył się. Zapewne pewną rolę odegrała też chęć ocalenia aryjskiej krwi, którą Niemcy już bardzo stracili. Tak, a obrona czołgów nazistowskich jest znacznie skuteczniejsza, zwłaszcza rozbijającego się "Tygrysa" -2.
  Walki w centrum trwały do późnej jesieni. Stalin wykazał się uporem, chcąc osiągnąć sukces. Ale w tym przypadku znalazłem kosę na kamieniu. Straty wojsk sowieckich były ogromne. Niemcy, będąc stroną broniącą, stracili nieco mniej. Panther-2 okazał się dobrym czołgiem. Pojazd ten był dość dobrze chroniony w czole i miał doskonałe działo przeciwpancerne, a jednocześnie przyzwoite osiągi jezdne.
  Wyraźnie przewyższał T-34-85 pod względem mocy działa, ochrony przednią i nie był gorszy pod względem szybkości i zwrotności. Nawet dla IS-2 niemiecka maszyna jest niebezpiecznym przeciwnikiem, uderzającym ze znacznej odległości.
  Ze względu na częste awarie, równe uzbrojenie, tylko niewielką przewagę w obronie, Tygrys Królewski nie był w najlepszym stanie. Cięższa modyfikacja "Pantery" -2 dogoniła "Tygrysa" -2 w obronie i przewyższyła właściwościami jezdnymi. Wkrótce Niemcy zunifikowali produkcję prawie wyłącznie na "Panterze" -2 o wadze pięćdziesięciu jeden ton z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych.
  Ten czołg mniej więcej pasował do wojska. Armia Czerwona nie odniosła zwycięstwa i zatrzymała natarcie. Nadeszła zima. Niemcy mieli czołgi serii "E" i nowe samoloty odrzutowe. Nastąpiła wymiana ciosów. Wielka Brytania pozostała bierna, Stany Zjednoczone już zaczęły coś nacierać na Japonię. Stalin, widząc, że podczas gdy ZSRR odgrywał rolę mięsa armatniego, zaakceptował, a nawet zaproponował Hitlerowi rozejm. Na przykład niech naziści zwrócą się na Zachód, a kapitaliści są w stanie wojny.
  Kalkulacja lidera była podstępna i prosta. Hitler zgodził się na ten obrót. A teraz, w lutym czterdziestego piątego roku, wojska niemieckie przystąpiły do ofensywy w Libii. I tam odnieśli sukces. W bitwach okazało się, że niemieckie czołgi przewyższały angielskie, a samoloty odrzutowe były całkowicie poza konkurencją. Stany Zjednoczone jeszcze nie przystąpiły do walki. W bitwach główną rolę odgrywały Panther-2 i E-100, a także modyfikacja Tygrysa-2 z małą wieżą i grubszym pancerzem z mocnym silnikiem. Angielski "Churchill" nie jest zły w zbroi, ale raczej słaby w uzbrojeniu. "Cromwell" w ogóle nie ciągnie. A Challenger, jedyny czołg stojący, nie należy do serii masowej.
  Ale najważniejsza jest jakość żołnierzy. Niemcy, po pomyślnym przejściu próby ognia i żelaza na froncie wschodnim, są znacznie bardziej gotowi do walki niż wojska brytyjskie. Zwłaszcza podziały kolonialne. I jednostki niemieckie przeszły do ofensywy. W marcu zdobyto Egipt. A potem Niemcy wkroczyli na Bliski Wschód, zdobyli Irak, Kuwejt, a następnie Arabię Saudyjską.
  Hitler nie miałby nic przeciwko udaniu się do Indii przez Iran, ale Stalin, którego wojska nadal znajdowały się w Iranie, nie zgodził się.
  Niemcy przystąpili do ofensywy, posuwając się przez Sudan. I dalej do Etiopii i Somalii. A stamtąd do równika. W ofensywie wzięło udział około siedemdziesięciu dywizji Wehrmachtu. A Wielka Brytania nie miała takich sił, by przeciwstawić się III Rzeszy.
  Niemcy zdobyli także Gibraltar. Atak okazał się krótkotrwały i niemal błyskawiczny. W ofensywie brały udział także samoloty szturmowe, a także śmigłowce. Afryce groziła całkowita utrata przez Wielką Brytanię.
  Ale Stalin nie jest taki prosty. Wycofanie się Wielkiej Brytanii z wojny jest zbyt niebezpieczne dla ZSRR. A Armia Czerwona przeszła do ofensywy w czerwcu 1945 roku. Osłabione wojska niemieckie na wschodzie nie mogły tego wytrzymać i ugięły się pod naciskiem. Naziści, nie mogąc tego wytrzymać, potoczyli się na zachód. Armii Czerwonej udało się wyzwolić Smoleńsk, Kijów i wkroczyć na Białoruś. Po przeniesieniu dodatkowych sił z Afryki Niemcy z wielkim trudem byli w stanie powstrzymać ofensywę wojsk sowieckich. W bitwach wzięły udział nowe niemieckie czołgi z serii E-50, które nie miały sobie równych. Ponadto naziści zadali odwracający uwagę cios Turcji. A sama Turcja pod naciskiem Niemiec zaatakowała Związek Radziecki. W ten sposób sytuacja znów się skomplikowała.
  Problem polegał na tym, że T-54 nie wszedł jeszcze do serii, a T-34-85 był już wyraźnie przestarzały na tle serii E, a nawet Panther-2.
  Zimą wojska radzieckie nadal uderzały, ale nie mogły odnieść znaczącego sukcesu. Ponadto dyskoteki zaczęły brać udział w bitwach... Jedyne, co stało się lepsze, to sukces Amerykanów przeciwko Japonii. W końcu Jankesom udało się odzyskać port Peru, a inicjatywa na Pacyfiku zaczęła przechodzić na stronę Ameryki.
  Niestety, pomoc USA może być za późno. Wiosną czterdziestego szóstego roku Niemcy korzystając z przewagi czołgów E nad trzydziestoma czwartymi przeszli do ofensywy. Zahartowane w bitwach wojska radzieckie stawiały bardzo zaciekły opór. Armia Czerwona była bohaterska i bogata w artylerię. Zwłaszcza działa przeciwpancerne kalibru 100 mm. I kopał.
  Niemcom udało się odbić Kijów i wypchnąć Armię Czerwoną za Dniepr. Ale to na tej zaporze wodnej wojska radzieckie zbudowały nieprzeniknioną obronę.
  Niemcy walczyli przez całe lato i jesień, ale nie zdołali rozbić wojsk sowieckich. Tylko udało im się ponownie zablokować Leningrad. Ale naziści nie zdobyli samego miasta. Zima minęła w wymianie ciosów. Amerykanie powoli przemieszczali się przez Pacyfik i do tej pory nie używali broni jądrowej.
  Wiosną Niemcy ponownie próbowali przejść. Użyli czołgów serii "E", najnowszych maszyn ważących siedemdziesiąt ton. ZSRR wypuścił IS-7, zdolny do przeciwstawiania się mastodontom. Zaczęły również pojawiać się czołgi średnie T-54.
  Wielka Brytania również się nasiliła, rozpoczynając ofensywę w Afryce Równikowej. Pomogły tu także amerykańskie jednostki naziemne. Do wojny na Pacyfiku Amerykanie nie potrzebowali wielu żołnierzy i czołgów. Zaczęli więc wyciskać nazistów z Afryki. Teraz alianci zrozumieli, że nie będzie można siedzieć, a wroga należy zmiażdżyć i napierać. Latem i jesienią Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zdołały odzyskać znaczną część Afryki, a nawet wypędziły Niemców z Somalii i Etiopii.
  Niemcy nie byli w stanie przeprowadzić ofensywy na Moskwę, ugrzęźli w bitwach pozycyjnych. Zimą Stalin uderzył na Turcję. Armia Czerwona pokonała wojska osmańskie i zdobyła Kars, Erzurum i Tanrog. Niemcy zostali zmuszeni do przeniesienia znacznych sił w celu ratowania sojusznika. Ale Armia Czerwona, po nieoczekiwanym uderzeniu w pobliżu Leningradu, odniosła tam wielkie zwycięstwo.
  Nadszedł rok 1948... Wiosną Niemcy ponownie próbowali awansować. Udało im się stworzyć oryginalny czołg w kształcie piramidy, nie do przebicia pod każdym kątem. I z tą maszyną wiązano duże nadzieje. Promocja ruszyła w maju. Po dwóch miesiącach zaciekłych walk hitlerowcy zbliżyli się do Smoleńska.
  Czołgi piramidalne wykazały swoją skuteczność bojową, ale często były wysadzane przez miny. Niemcy nie mogli zająć miasta i otoczyli je. Ale w Afryce alianci odnieśli wielkie sukcesy, wypędzając Niemców z Egiptu. Japonia również została pokonana, tracąc wiele wysp i Filipiny. Jesienią Niemcy posuwali się dalej na wschód, w centrum, ponownie zbliżając się do Leningradu.
  Lotnictwo niemieckie było wciąż silniejsze od radzieckiego, zwłaszcza jakościowo. Ale pod koniec 1948 r. na front zaczął pojawiać się MIG-15. Radziecki samolot odrzutowy był gorszy od niemieckiego pod względem szybkości i uzbrojenia, ale był bardziej zwrotny. Swoje wyniki poprawili też Amerykanie. Zimą 1949 r. wojska sowieckie wyparły Niemców z Leningradu i zepchnęły ich z powrotem do Smoleńska.
  A Amerykanie wraz z Brytyjczykami wypędzili nazistów z Afryki. Wiosną 1949 roku z wojny wycofała się również Turcja.
  Trzecia Rzesza straciła również kontrolę nad Bliskim Wschodem. Sytuacja nazistów pogorszyła się. Nie odważyli się posuwać naprzód na wschód, ale przeszli do ścisłej obrony. Wojska radzieckie, używając czołgów T-54 i IS-7, próbowały przebić się przez obronę Wehrmachtu. Ale naziści mocno trzymali blok. Próba lądowania aliantów w Hiszpanii również zakończyła się niepowodzeniem. Nieco lepiej sprawa przebiegła na Sycylii, gdzie z pomocą lokalnej mafii osiągnięto sukces. Mija już jedenasty rok od wybuchu II wojny światowej.
  Wszystkie kraje są ekstremalnie wyczerpane i ekstremalnie zmęczone. Gospodarka światowa była przeciążona. I wszyscy chcieli jak najszybciej zakończyć walkę. Szczególnie dotkliwie wychudzonych Niemców i Rosjan.
  Stalin zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach opcji zerowej: powrót do poprzednich granic i wymiana jeńców - wszystko za wszystkich! Ale Führer zgodził się tylko na rozejm, nie chcąc rezygnować z okupowanego terytorium. Ponadto w Niemczech kończono już prace nad stworzeniem bomby atomowej i były już pociski międzykontynentalne.
  Stany Zjednoczone rozważały użycie bomby atomowej. Ale podczas gdy bali się zepsuć w Europie. I zrzucili go w grudniu 1949 roku na Japonię. Konsekwencje zniszczenia były straszne. I podobną wskazówkę zrozumiano w Niemczech. Führer zwrócił się do narodu i zaproponował rozważenie kwestii godnego świata. Ale potem zmienił zdanie... Nadszedł nowy rok 1950. Wojska radzieckie rozpoczęły nową ofensywę na froncie.
  Obrona przez Niemców była bardzo ciasna. A sojusznicy przeszli przez Włochy, gdzie doszło do przewrotu wojskowego, i usunęli Mussoliniego. Ale piramidalne niemieckie czołgi przewyższały liczebnie Patonów i Challengerów. Amerykański Paton, który nawet z bliskiej odległości nie był w stanie przebić pancerza niemieckiego czołgu, poddał się szczególnie mocno. A sojusznicy zaczęli krwawić.
  Tak, a niezniszczalne niemieckie dyski wyrządziły ogromne szkody Stanom Zjednoczonym i Wielkiej Brytanii. Na razie lotnictwo niemieckie utrzymywało przewagę jakościową nad aliantami. Letnia próba lądowania w Normandii zakończyła się niepowodzeniem. To prawda, że pod koniec sierpnia, po bombardowaniu atomowym, Japonia skapitulowała. Zachód rozwiązał ręce. Ale Stany Zjednoczone nie odważyły się użyć broni jądrowej, więc mogły zostać pokryte międzykontynentalnymi pociskami balistycznymi III Rzeszy.
  Armia Czerwona zbliżyła się do Dniepru w centrum, ale również została zatrzymana. Siły obu stron były wyczerpane do granic możliwości... I wreszcie, 25 listopada 1950 roku, Truman zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach parytetu. Oznacza to, że Europa pozostaje przy Trzeciej Rzeszy, z wyjątkiem Sycylii i tego, co zostało z Włoch. Stalin idzie na kompromis: granice ZSRR w 1939 roku. Oznacza to, że Niemcy cofają się trochę, rezygnując z terytorium, ale zdobywają pewne przejęcia.
  Francja, Belgia, Holandia i inne dziwne kraje pozostają pod kontrolą Niemiec, ale otrzymują pewną autonomię. To znaczy, że powstaje coś takiego jak Unia Europejska. III Rzesza kończy ludobójstwo Żydów i Cyganów, choć pewne ograniczenia prawne ich praw mogą pozostać. Relacje handlowe są w pełni przywracane. Kraje zobowiązują się szanować suwerenność innych.
  Reparacje nie są nikomu nakładane. Więźniowie są wymieniani za wszystkich.
  Stalin i Hitler byli tak zmęczeni, że przyjęli taką ofertę. Stany Zjednoczone wygrały więcej niż inni, więc udało im się włączyć Chiny i Azję w swoją strefę wpływów. A Wielka Brytania wraz z Ameryką zajęła Afrykę.
  Niemcy poważnie uszczupliły zasoby ludzkie. W nim Führer oficjalnie wprowadził poligamię. ZSRR pozostał bez przejęć terytorialnych otrzymanych w trzydziestym dziewiątym, czterdziestym roku. I był bardzo wyczerpany.
  
  
  AUKCJA ROSYJSKICH NIEWOLNIKÓW W NOWYM JORKU
  Dziewczyny pobiegły, błyskając nagimi, okrągłymi, różowymi szpilkami.
  Andriana pamiętała tę umowę w Nowym Jorku. Zaproponował jej zatem lokalny, dość duży szef mafii. Nadszedł właściwy czas, więc zgromadziło się wielu bogatych ludzi. I całkiem możliwe jest dołączenie dziewicy z Rosji.
  Andriana została wystawiona na licytację w welonach i kostiumie kąpielowym. Aby nie od razu odsłaniać jej uroki.
  Szła z pewnym niepokojem. Dziewczyny w skórzanych kurtkach szły na prawo i lewo od niej.
  Andriana nie czuła się zbyt komfortowo w szpilkach. Ale ona nie może tego znieść.
  Sala aukcyjna była bardzo duża. Siedziała tam duża publiczność: zarówno mężczyźni, jak i kobiety, a nawet nastolatki. Byli Arabowie i czarni, Azjaci i biali, i z Rosji ...
  Czas i miejsce zostały odpowiednio dobrane... Ale Andriana czuła się zakłopotana przed kilkoma tysiącami mężczyzn, kobiet i młodzieży, rozebrałaby się do naga jak Angelica w filmie. To haniebne i upokarzające! Ale jednocześnie podnieca, a samo upokorzenie powoduje przyjemną ospałość w ciele.
  Jest jak średniowieczna niewolnica, która zostanie rozebrana do naga, a tysiące mężczyzn spojrzy na nią pożądliwymi spojrzeniami .... Och, jak fajnie!
  Dla takich wrażeń warto było wybrać się na aukcję. I nie smuć się, że trafi do Ciebie tylko jeden procent całej kwoty!
  Tutaj wyszła w szpilkach i narzutach na łóżko. Jest wyższa niż przeciętna kobieta, ma sześć stóp wzrostu, a buty sprawiają, że jest jeszcze wyższa.
  Publiczność się włącza, proporcje modelki... Jej włosy są spięte i zostaną później rozpuszczone.
  Ogłaszany jest początek handlu... Kwota jest zwykle niewielka, ale szybko rośnie.
  Tutaj dziewczyny zdejmują pierwszy welon i odsłaniają górną część twarzy, jednocześnie pozostawiając zakryte cudowne włosy w kolorze liści.
  Widoczne było wysokie, opalone, gładkie czoło Andriany, jej szmaragdowo-szafirowe oczy. A nos i dolna część twarzy wciąż są zakryte ... Ale dopiero spojrzenie jej wyrazistych oczu, w których wyczytano zakłopotanie i mimowolne drżenie z naturalnego kobiecego wstydu, przyniosło widzom ...
  Oryginalna cena za noc z dziewicą to sto dolarów!
  Natychmiast krzycz:
  - Dwieście dollarów!
  - Trzysta!
  - Czterysta!
  - Pięćset!
  - Tysiąc!
  Arab w żółtym turbanie chrząknął:
  - Dwa tysiące!
  Amerykanin ze złotym łańcuchem warknął:
  - Trzy!
  Biznesmen z Rosji powiedział bogatym basem:
  - Pięć tysięcy dolców!
  Nastąpiła przerwa... Nie dlatego, że ilość tej publiczności wydawała się zbyt duża. Nie, są biznesmeni z całego świata, którzy są w stanie wyłożyć i wyłożyć sto milionów dolarów na kicz Picassa lub Van Gogha. Ale chcą kontynuować proces rozbierania się.
  Oto dziewczyny w czerwonych maskach i skórzanych kurtkach, z rękami w cienkich rękawiczkach medycznych, zdejmują kolejną narzutę. I otwierają odważny podbródek dziewczyny, jej szkarłatne usta, pełen gracji nos. Teraz jej cudowna anielska twarz jest widoczna w całości. A wielki ekran w sali aukcyjnej pokazuje urocze, dziewczęce zbliżenie twarzy.
  A publiczność ryczy z podziwu.
  - Dziesięć tysięcy dolarów!
  Woła Amerykanin ze złotym łańcuchem!
  - Dwadzieścia tysięcy!
  Szejk ryczy w zielonym turbanie z dużymi szmaragdami.
  Anglik we fraku woła:
  - Trzydziestu tysięcy!
  Wysadzany klejnotami hinduski pisk:
  - Czterdzieści!
  Młody mężczyzna w wieku około piętnastu lat piszczy, poruszając palcami w diamentach:
  - Pięćdziesiąt tysięcy!
  I znowu przerwa... Oczywiście kwota za jedną noc z dziewicą, a nawet, najprawdopodobniej podróbką, nie wygląda na tak małą. Tam więcej niż Andriana jest zbyt dużą dziewczyną, by wydawać się niewinną. Ale publiczność jest bardzo bogata i kapryśna. A teraz w ferworze targowania się, kiedy chce się prześcignąć.
  Ale jeszcze bardziej chcę zobaczyć dalszy proces odsłonięcia. A teraz z ramion Andriany zdejmuje się kolejny welon, odsłaniając górną część jej piersi i ramion. Opalona, pełna wdzięku, muskularna. Górna część biustonosza jest już widoczna, a ramiona mocne, a jednocześnie bardzo seksowne.
  Andriana znów wzdryga się i podkręca. Jest coraz bardziej naga.
  Handel zostaje wznowiony ponownie...
  - Sześćdziesiąt tysięcy!
  Szejk ryczy!
  - Siedemdziesiąt tysięcy!
  - Osiemdziesiąt!
  Wymawiane przez Amerykanina ze złotym łańcuchem!
  - Sto tysięcy!
  Warknął Amerykanin z ogromnym rubinem na piersi.
  - Sto dwadzieścia tysięcy!
  Młodzież znowu pisnęła!
  Szejk w zielonym turbanie i szmaragdach ryknął:
  - Sto pięćdziesiąt tysięcy!
  Hinduski radża rozkwitł:
  - Dwieście tysięcy dolarów za gwiazdę aukcji!
  I znowu nastąpiła przerwa w tej aukcji. Publiczność czeka na odsłonięcie nagrody i jest podekscytowana.
  Tutaj zdejmują z dziewczynki kolejny welon i wystawiają ją na biodra.
  Widoczna cienka talia, wąski pasek materiału na pełnej piersi i tłoczone kafelki garbowanej prasy. Teraz Andriana jest prawie naga do pasa.
  Publiczność dosłownie ryczy.
  Rosyjski biznesmen z syberyjską brodą huknął:
  - Trzysta tysięcy!
  Szejk w szmaragdowym turbanie warknął:
  - Czterysta tysięcy!
  Amerykanin z Rubinem wydał:
  - Pięćset tysięcy!
  Młodzież z brylantowymi pierścionkami jęczała:
  -Sześćset tysięcy....
  Hinduski Raja mruknął:
  - Siedemset pięćdziesiąt tysięcy!
  Kolejna pauza... Tutaj już kwoty poszły poważnie, ale nie rujnują oligarchów i miliarderów. Jednak każdy chce dalszego eksponowania piękna. Zwłaszcza po to, by zobaczyć jej nogi, taki smakołyk dla mężczyzn.
  A teraz ostatnia zasłona nie jest usuwana z .... A teraz muskularne, pełne wdzięku nogi są nagie. Andriana została w majtkach, staniku w przezroczystych butach na wysokim obcasie. A jej silne, opalone nogi tak podniecają mężczyzn.
  Wcześniej zagrzmiał cichy siwy szejk z długą brodą:
  - Milion dolarów!
  I to już jest pewna granica psychologiczna. Publiczność hałasuje...
  Młodzież drżącym głosem mówi:
  - Milion setek!
  Szejk w turbanie z dużymi szumami szmaragdów:
  - Milion dwieście!
  Rosyjski oligarcha w ciemnych okularach mówi:
  - Milion czterysta!
  Amerykański z dużym rubinem:
  - Milion pięćset!
  Nagle do togu wchodzi czarna kobieta:
  - Milion siedemset!
  Szejk w szmaragdowym turbanie nie jest gorszy:
  - Milion osiemset!
  Hinduski radża piszczy:
  - Dwa miliony!
  Kolejna pauza... Sumy stały się solidne. Ale nadal dali więcej za konie arabskie. A tutaj dziewczyna jest tylko na jedną noc. I choć kolosalna piękność, ale nie prawdziwa dziewica.
  Ale ludzie chcą zobaczyć jej włosy... A chusteczka Andriana jest usunięta. A jej włosy są złote, z ramion spływa liściasty deszcz. I rozpraszają się, tak cudownie, jak promienie słońca.
  Publiczność jest po prostu zachwycona... I targowanie się ożywa!
  Młodzież pisnęła:
  - Trzy miliony!
  Szejk w szmaragdowym turbanie chrząknął:
  - Cztery miliony!
  Czarna kobieta krzyknęła:
  - Pięć milionów!
  Nastąpiła krótka przerwa... Kwota była już przyzwoita. Chociaż nie jest to jeszcze rekord w licytacji. Ale nadal nie jest to obraz Van Gogha, ale tylko jedna noc z dziewczyną. Niech będzie pięknie napisane....
  Następuje kolejny gest... Tym razem stanik jest zdejmowany. Andriana spodziewała się tego, ale nagle poczuła tak straszny wstyd, że zaczęła się opierać... Dziewczyny nie mogły sobie z nią poradzić. Dwa kingpiny podtoczyły się do Andriany i wyciągnęły ręce. Następnie stanik został usunięty. I wyeksponowano piękne piersi. A skóra
  dziewczyna błyszczała od potu.
  Jej szczery impuls skromności i oporu bardzo sprowokował opinię publiczną. Wielu wierzyło, że to prawdziwa dziewica, a to było jeszcze bardziej ekscytujące niż nawet różowe pąki na klatce piersiowej.
  Wcześniej cichy szejk w turbanie wysadzanym diamentami warknął:
  - Siedem milionów!
  Czarna kobieta pisnęła:
  - Osiem milionów!
  Amerykanin z rubinem szczekał:
  - Dziewięć milionów!
  Rosyjski oligarcha szczeknął:
  - Dziesięć!
  Szejk w wysadzanym diamentami turbanie ryknął:
  - Piętnaście!
  W sali brzęczało... To już poważniejsze... Jednak taka dziewczyna, którą trzymają za ręce wielkich mężczyzn, żeby nie zakrywała piersi. Jakie to jest świetne. W sumie cudowne i wzruszające. Andriana jest naprawdę zakłopotana i czuje się bardzo zawstydzona. A jednocześnie ekscytujące i przyjemne. ORAZ
  Jak bardzo jest ceniona!
  To jest wspaniałe!
  A teraz służki ją trzymają, ściągając ostatnią szmatę - majtki ... A teraz na Andrianie zostają tylko przezroczyste buty.
  A ona drga i wyciąga rękę z uścisku ambala, zakrywającego piersi Wenus. On już swoimi dwiema grubymi łapami zabiera jej rękę i odsłania ją.
  Twarz Andriany jest naprawdę zdenerwowana i bardzo się jej wstydzi. Gęsta szkarłatna farba zalała pysk, a to jeszcze bardziej podnieca publiczność!
  Czarny miliarder woła:
  - Dwadzieścia milionów!
  Szejk w diamentach krzyczy:
  - Trzydzieści!
  Amerykanin z rubinowym rykiem:
  - Czterdzieści!
  A hinduska radża mówi:
  - Pięćdziesiąt milionów!
  Szejk z brylantami ryczy:
  - Sześćdziesiąt!
  Czarny miliarder w skórzanej kurtce piszczy:
  - Siedemdziesiąt!
  Rosyjski oligarcha w ciemnych okularach wykrzykuje:
  - Osiemdziesiąt milionów!
  Młodzież nagle piszczy:
  - Dziewięćdziesiąt!
  Syczą na niego. Okrzyki, a masz tyle szczeniaka!
  Czarny miliarder w skórzanej kurtce mruknął:
  - Sto milionów!
  Nastąpiła przerwa... To już naprawdę kolosalna kwota. Tak, tylko dla dziewicy z Rosji. Czy to nie za dużo? Ile zapłacić za jedną noc? Tak, za tę kwotę można kupić milion doświadczonych prostytutek.
  Czy nie są zbyt zajęci...
  Kusz był już wystarczający, a licytator podniósł młotek i zaczął skandować:
  - Sto milionów dolarów razy.... Sto milionów dolarów dwa ....
  Andriana skuliła się. Cóż, musi spędzić noc i być stosunkowo młodym Afroamerykaninem. Ale włoży do kieszeni cały milion dolarów! Całkiem przyzwoity! Jest nadzieja, że jest przykładem dusz, a może nawet przyjemnością!
  Andriana była podekscytowana iw myślach już wyobrażała sobie burzliwą noc z przystojnym i bardzo bogatym czarnym mężczyzną.
  Ale wtedy dziewczyna w skórzanych kurtkach dała sygnał ... I ostrymi ruchami zerwali jej buty. Usunęli ostatnią część toalety, czyniąc Andriana nie tylko nagim, ale i boso.
  A jej nogi bez butów są takie pełne wdzięku i wzruszające, a obcasy okrągłe, różowe.
  Zazwyczaj na takich aukcjach dziewczyny mają do końca buty na wysokim obcasie. Ale Andriana, bardzo seksowna, z niezwykłą gracją i perfekcją linii stopy i podeszwy. I jest taka urocza boso. Zwłaszcza, gdy na ekranie pokazano go z bliska...
  A rosyjski oligarcha warknął:
  - Sto dwadzieścia milionów!
  Czarny człowiek ryknął:
  - Sto pięćdziesiąt!
  Arabski szejk w turbanie wysadzanym diamentami chrząknął:
  - Dwieście milionów!
  Nastąpiła napięta pauza...
  Licytator uniósł młotek i mruknął:
  - Dwieście milionów razy... Dwieście milionów dwa...
  Andriana potrząsnęła bosymi stopami, a czarny miliarder chrząknął:
  - Dwieście pięćdziesiąt milionów!
  Rosyjski miliarder, nie ustępując, wypalił:
  - Trzysta milionów!
  Szejk z brylantami krzyknął:
  - Czterysta milionów!
  Wprawdzie wielu miało większe fortuny, ale wyłożenie takiej kwoty od razu w gotówce to ruina. I może zakłócić produkcję.
  Licytator uniósł młotek i zaczął jak najwolniej mówić:
  - Czterysta milionów razy, czterysta milionów dwa .... Czterysta milionów trzy... i jego młot drgnął niepewnie.
  - Miliard dolarów!
  Słyszałem, jak ktoś piszczy!
  I wszyscy się odwrócili... Był to Japończyk w ciemnych okularach zakrywających połowę twarzy. Miał emblemat mafii - Yakuza!
  Wszyscy zamarli - cały miliard!
  Licytator podniósł młotek i ostrzegł:
  - Dziewczyna jest ci oddana tylko na jedną noc! Możesz z nim zrobić wszystko, tylko nie zabijaj ani nie okaleczaj poważnie!
  Japończyk skinął głową.
  - Nie zepsuję!
  I uniósł się młot, wylewały się słowa:
  - Miliard razy! Miliard dwa! Miliard trzy! Sprzedany Lordowi Yamamoto!
  Andriana została zwolniona. A ona zupełnie naga i boso poszła do loży, w której siedział szef japońskiej mafii otoczony strażnikami. Andriana poczuła silny strach, a jednocześnie podekscytowanie. Za miliard dolarów będzie musiała zrobić coś niezwykłego i to jest fajne! Z drugiej strony stała się bogatsza o dziesięć milionów dolarów, co jest świetne!
  Jak cudownie wszystko się potoczyło i czekają na nią nowe przygody.
  Yamamoto zamówił:
  - A teraz spakuj ją w kajdany, nie będzie potrzebowała ubrań!
  Andriana zachichotała nerwowo i odpowiedziała:
  "Nie mam nic do stracenia oprócz moich łańcuchów!"
  
  OBRONA RYAZAN I LĄDOWANIE POPADATSEV
  Thomas Lincoln, wymachując mieczami i ścinając napierających Tatarów mongolskich, śpiewał:
  - Nie tylko miecz, nie tylko bicz! Ale korona potrzebuje kłamstw! W końcu bez niej i dwie minuty - nie siadaj na tronie!
  Chłopiec terminator prowadził wiatrak swoimi mieczami, ścinając Mongołów wspinających się po murach Riazania i dalej śpiewał:
  - Czasem pomocnik we wszystkim,
  Czasami umiejętnie boli...
  I nazywamy ją świętą
  I nazwij to nikczemnym!
  Maria Kovaleva i Yuliana Konovalova, te piękne i bardzo muskularne dziewczyny, ścinające napierających Tatarów, podniosły:
  - Kłamstwa nie są bez powodu we wszystkich królestwach,
  Kochany przez cały czas...
  Kłamstwa są piękne, gdy są przydatne
  I straszne, gdy szkodzi!
  Tom, ten przystojny, muskularny chłopak, tnący napierające nukery, ćwierkał:
  - Niech nasze imperium będzie w chwale!
  Maria Kovaleva, wycinając osiadłych Mongołów, potwierdziła:
  - Niech będzie w chwale!
  A dziewczyna rzuciła gołymi palcami ze śmiercionośną mocą niszczycielskim granatem trocinowym.
  Juliana Konovalova, przecinając atakujących Tatarów, również ryknęła na całe gardło:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  I gołą, wyrzeźbioną nogę, niczym morderczy dar śmierci, rozrywający mongolskie rati.
  Dziewczyny walczą szczerze, rozpaczliwie i odważnie. I poważnie ciąć wrogów.
  Chociaż horda Batu Khana wydaje się nieskończona. Czterysta tysięcy kawalerii wspina się na szturm. Według czasów XIII wieku - niezliczona armia.
  Ale spotkali ich desant Popadans, dowodzony przez działającego Boga Wszechmogącego Stwórcę, Thomasa Lincolna.
  Załoga czołgu Gerdy już wkracza do bitwy. Terminatorka jest tutaj.
  Cztery piękności na czołgu AG-100 z trzema armatami i dwunastoma karabinami maszynowymi.
  Wywodzą się z gry, alternatywnego uniwersum, również stworzonego przez chłopca demiurga Thomasa Lincolna.
  Tam więzień III Rzeszy, profesor o zmienionej psychice Nimbul pomagał Hitlerowi. Mianowicie stworzył broń, która działa w celu kontrolowania pogody. I zajęli i zatopili angielską flotę podczas sztormu. Po tym nastąpiło lądowanie wojsk niemieckich w Wielkiej Brytanii.
  Podczas desantu naziści korzystali także ze swojej floty handlowej. W rezultacie dziesiątki wybranych dywizji trafiły do Wielkiej Brytanii w sierpniu 1940 roku. A metropolia została zdobyta w dziesięć dni.
  Na tronie osadzono prawowitego, proniemieckiego króla angielskiego. I powstał nowy rząd nazistowski. Większość kolonii i floty brytyjskiej rozpoznała go.
  Führer miał pod kontrolą wielkie zasoby. I obawiając się, że Stany Zjednoczone, które mają kolosalny potencjał gospodarczy, zbroją armię, zdecydował, że ZSRR poczeka. I że Stalin pozostanie wierny paktowi o nieagresji.
  Tymczasem lepiej pokonać Amerykę. Islandia została zajęta jako pierwsza. Następnie Niemcy zaczęli zdobywać przyczółek w Argentynie, a stamtąd do Brazylii.
  Naziści aktywnie budowali flotę podwodną i nawodną. Korzystali z zasobów kolonii i Europy. Prace przyspieszyły szczególnie gwałtownie po tym, jak Speer został ministrem uzbrojenia i amunicji Rzeszy.
  Następnie, pod jego umiejętnym kierownictwem, znacznie szybciej zaczęto budować okręty podwodne.
  A także do rozwoju lotnictwa. Nowy, bardziej zaawansowany Yu-188 został szybko wprowadzony do serii i zwiększono jego produkcję. Focke-Wulf szybko nabierał rozpędu. Były też bardziej zaawansowane myśliwce.
  Marsylia stała się wschodzącą gwiazdą. Ten pilot zyskał sławę w bitwach z samolotami amerykańskimi. Po tym, jak został pierwszym pilotem, który przekroczył sto pięćdziesiąt samolotów, otrzymał: Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Jednak oddzielenie Ameryki przez ocean, fakt, że przy wszystkich chęciach nie da się zbyt szybko zbudować dużych statków nawodnych, wojna się przeciągała.
  Chociaż zbudowano zarówno lotniskowce, jak i pancerniki.
  I stopniowo Niemcy i Japończycy, którzy otworzyli drugi front przeciwko Stanom Zjednoczonym, pokonując Amerykanów w pobliżu portu w Peru, naciskali na orle imperium.
  Niemcy byli silni. W 1943 otrzymali bardzo silny myśliwiec ME-309 i bombowiec Yu-288. Które są znacznie silniejsze od amerykańskich.
  Hitler zagroził, że zmiecie Amerykę bombami.
  Oczywiście w serii pojawiły się czołgi: "Tygrys", "Pantera", "Lew". W drugiej połowie 1943 roku pojawiły się "Pantera" -2, "Tygrys" -2 i "Maus". A do serii wszedł niezwyciężony myśliwiec odrzutowy ME-262, który nie miał sobie równych. A Yu-488 to pierwszy seryjny czterosilnikowy samolot. A TA-400 to pierwszy na świecie sześciosilnikowy bombowiec. Oraz najnowsze karabiny szturmowe MP-44 i wiele więcej. W tym bombowce odrzutowe "Arado". W rezultacie Niemcy zdobyli Kanadę i zaatakowali Stany Zjednoczone od północy.
  Na drugiej flance zajęli Meksyk wraz z Japonią, a od południa zaatakowali Amerykę.
  I wreszcie, w 1944 roku Stany Zjednoczone skapitulowały i zostały zajęte przez Japonię i III Rzeszę.
  Gerda była bardzo dumna ze swoich zwycięstw. A dziewczyna zmiażdżyła wojska mongolskie. Jej bosymi palcami u nóg naciskała przyciski joysticka i masowo strącała nukery.
  Charlotte również uderzyła wroga, naciskając guziki nogami. I strzelanie do Mongołów z karabinów maszynowych. Jest bardzo agresywną dziewczyną.
  Dziewczyna krzyczy:
  - O pierwszy komunizm na świecie!
  Christina strzela bardzo celnie, a jej bose stopy tak zręcznie naciskają guziki i strzelają do bojowników Batu Khana. I eksterminuj przeciwników dziką furią głodnych panter.
  Krystyna krzyczy:
  - Na chwałę III Rzeszy!
  Magda prowadzi też bardzo celny ogień. Miażdżą armię mongolską, rozbijając je na frytki lub krwawą sałatkę. I nie zatrzymuj niemieckich piękności.
  Mają bose stopy, a ich palce zręcznie naciskają przyciski joysticka i uderzają przeciwników.
  Magda śpiewa:
  - Afryka jest okropna, tak, tak, tak! Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak! Ale w Wielkiej Rzeszy kazano nam nie dryfować! Wszyscy jesteśmy Mongołami ... kosić jak kosa! Sukces dziewczyny - mimo że jest boso!
  Dziewczynki są bardzo piękne, a konkretnie młócą armię Batu Khana.
  Tom Lincoln przeciął, a jego miecze wydłużyły się o dziesiątki metrów, odcinając Mongołów jak namydlone brzytwą włosy.
  Chłopiec zaśpiewał:
  - zmiecie wszystkich,
  Zmiatam wszystkich!
  Czekamy na sukces
  Za czystość!
  A na bose stopy chłopca rzucą się też groszek z mocą anihilacji.
  I rozproszą Mongołów we wszystkich kierunkach. A zniszczenia są ogromne.
  Maria Kovaleva mrugnęła do chłopca demiurga. Rzuciła gołymi palcami u nóg, morderczym prezentem śmierci i zmiażdżyła mongolskich żołnierzy.
  Maria napisała na Twitterze:
  - O kosmos i komunizm!
  Yuliana Konovalova warknęła, z nagą piętą poddającą się darowi śmierci:
  - O wielkość naszej Ojczyzny!
  A teraz dziewczyny wciąż biją z pępków bojowym piorunem. Walczące piękności - nic nie mów!
  Gerda strzela również z czołgu serii AG. Kiedy Stany Zjednoczone skapitulowały, Adolf Hitler chciał zaatakować ZSRR. Ale Japonia zaczęła wysuwać roszczenia wobec Trzeciej Rzeszy.
  A Hitler 20 kwietnia 1946 rozpoczął wojnę z samurajami. I rzucił do bitwy swoje nowe czołgi z serii "E". I zmiażdżmy japońskie wojska jak kosę trawę.
  Stalin również postanowił nie stać w miejscu. I zaproponował otwarcie frontu przeciwko krajowi Wschodzącego Słońca.
  Hitler zgodził się, ale pod warunkiem, że ZSRR otrzyma z powrotem tylko południowy Sachalin, Wyspy Kurylskie i Port Arthur z Mandżurią. I nic więcej.
  Stalin zgodził się na to. Rozszerzył już swoje terytorium. Co do szalonego profesora, pomagał nazistom w tworzeniu latających spodków. A te maszyny poruszały się z dziesięcioma prędkościami dźwięku i strzelały laserami.
  Głównym czołgiem niemieckim był E-50. Jego waga wynosiła siedemdziesiąt ton. Pancerz przedni ma 250 mm, pancerz boczny 170 mm, a działo 105 mm przy długości lufy 100 EL. A to bardzo wydajny czołg. Z silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych - całkiem zwinny.
  I oczywiście Japończycy nie. I nie są w stanie powstrzymać nazistów.
  I jest wielka ofensywa wojsk faszystowskich. Na wszystkich frontach jednocześnie.
  Wojska Stalina również posuwają się do przodu. Ale ich lotnictwo pozostało trochę w tyle. Nie ma odrzutowców. A Japonia ma już takie samoloty. Ale radzieckie czołgi są stosunkowo dobre. I nie bez powodzenia walczą.
  Chociaż seria KV jest przestarzała. Bardziej doskonały Ises pojawił się w czterdziestym piątym roku. Taka jest rodzina. Ale na razie też takich czołgów nie ma zbyt wiele.
  Późniejszy T-34-85, który zaczął być produkowany od czterdziestego czwartego roku. I stał się głównym czołgiem w armii ZSRR.
  Wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę i naciskały na Japończyków.
  Hitler zauważył:
  - Rosyjski niedźwiedź dostał kostkę cukru!
  Guderian zapytał:
  - A co z tym zrobimy?
  Führer odpowiedział:
  - Słodko na przekąskę!
  Już w pierwszych trzech miesiącach walk imperium japońskie straciło prawie połowę swoich posiadłości. Samuraje mieli dużą armię, ale byli zbyt gorsi pod względem jakości technologii.
  Bitwy pokazały, że nawet radziecki T-34-85 jest silniejszy od masowej maszyny japońskiej. A to jest złe dla samurajów.
  I nie ma żadnego odbioru przeciwko latającym spodkom. Ze względu na potężny strumień laminarny są prawie niemożliwe do zestrzelenia.
  A oni sami palą się laserami, promieniami cieplnymi i ultradźwiękami. Więc spróbuj je przezwyciężyć.
  Ponadto Trzecia Rzesza ma samoloty odrzutowe na swojej wysokości, łodzie podwodne napędzane nadtlenkiem wodoru i wiele więcej.
  Istnieją nawet podziemne zbiorniki. I to jest broń przeciwko której - okładka! Wszystkie japońskie baterie lecą na raz i są wyrzucane na górę. Dodatkowo kontroluj pogodę, gdy burze dosłownie zatapiają wszystkie statki samurajów. Nie, Japończycy mieli do czynienia z bardzo niebezpiecznym wrogiem.
  Trzy miesiące później Japończycy zostali również wypędzeni z Mandżurii. Najbardziej uparty był atak wojsk sowieckich na Port Arthur. W bitwach przybył eksperymentalny czołg IS-7, ważący siedemdziesiąt osiem ton, uzbrojony w osiem karabinów maszynowych i 130-milimetrowe działo. A ta maszyna zniszczyła japońskie baterie i działa samobieżne.
  Sama Alenka była wielkim wojownikiem. A na IS-7 walczyła z samurajami o Port Arthur. Odbicie miasta należącego niegdyś do carskiej Rosji. I powinien zostać zwrócony.
  Potężny strzał z pistoletu i natychmiast trzy japońskie działa zostały przewrócone przez lawety.
  Ale teraz wszechmocny demiurg wysłał Alenkę do walki z hordą mongolsko-tatarskim. A wojownicy są teraz na IS-12 bardziej zaawansowanego i potężniejszego modelu, z dziesięcioma karabinami maszynowymi kalibru 152 mm i dość szybkostrzelnym działem. A dziewczyny uderzają z tego czołgu za pomocą joysticków.
  Anyuta nacisnęła guzik gołymi palcami. Z działa wyleciał pocisk odłamkowy o dużej sile wybuchu. I jak wpaść w tłum Mongołów. Natychmiast setki i pół nukerów zostało podartych i okaleczonych.
  Wtedy Allah wystrzelił. To piękna rudowłosa dziewczyna, strzelana z karabinów maszynowych. I jak zaczęła kosić szeregi tatarskie.
  A ruda gruchała:
  - I pierwsza odwilż, we śnie widzę Stalina ...
  Maria również biła wrogów, naciskając przyciski gołymi palcami u stóp i gruchając, obnażając zęby:
  - I zaśmiecona trupami, moja droga Rosja!
  Olimpias, ta bohaterska dziewczyna, prowadziła czołg, dając Mongołom stutonowy pojazd z szerokimi gąsienicami.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Za Ojczyznę ku chwale Rosji!
  Alenka nacisnęła bosymi palcami na przyciski joysticka, uderzając wroga. Rozbiła wiele nukerów i ryknęła:
  - Naszą Ojczyzną jest ZSRR!
  Olimpias, miażdżąc stado koni i żołnierzy mongolskich, zgodziła się:
  Nie ma już pięknej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  We wszechświecie nie ma piękniejszego kraju -
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  Pięciu wojowników w bikini pokazało prawdziwą i nieodpartą siłę. ORAZ
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite!
  Zaczęli niszczyć armię mongolską. A pistolet działa i działa...
  A Gerda ma trzy działa na AG-100. A na czołgu są cztery dziewczyny i dwanaście karabinów maszynowych. I jeszcze skuteczniej i szybciej nokautują Tatarów mongolskich.
  Gerda była wojownikiem Wszechmogącego. I czego po prostu nie przeżyła. Uczestniczyła także w torturach. Szczególnie lubił torturować chłopców. Tak bardzo torturowali ładne nastolatki, że kręcili im się w głowach.
  Ale to już inna historia. Zwłaszcza, gdy piekły pionierom nagie, okrągłe dziecięce obcasy. I dosłownie ryczeli z bólu.
  Japonia stawiała opór przez dziesięć i pół miesiąca, zanim upadła pod przytłaczającymi szansami.
  Gerda zmusiła Cesarza Kraju Kwitnącej Wiśni do uklęknięcia i pocałowania jej bosej stopy. Następnie mikado pocałował również bose stopy Charlotte. Dalej są nagie obcasy Christiny. I wreszcie naga, pełna wdzięku podeszwa złotowłosej Magdy.
  Tak piękne dziewczyny, że cesarz osobiście całował i lizał ich nagie, pełne wdzięku, muskularne nogi.
  Teraz strzelali z armat do mongolskich rati i nie okazywali wrogowi najmniejszej litości. Tutejsi wojownicy są po prostu genialni.
  I pociski odłamkowe odłamkowo-burzące, które niszczą wszystkich mieszkańców stepów. I eksterminuj ich bez najmniejszej litości i wątpliwości.
  Gerda zaśpiewała:
  - Będzie era komunizmu w Aryjczyku!
  I mrugnął!
  A oto załoga Elżbiety. Dziewczyny walczyły na eksperymentalnym czołgu T-54. I walczyli z Japończykami. Japońskie czołgi nie są zbyt dobre. Najsilniejszy z nich został skopiowany z Pantery. Ten samochód jest zdecydowanie przestarzały.
  Ale w tym przypadku Pantera praktycznie nie bierze T-54 w czoło. Ale może przebić się przez planszę. A to dyktuje specjalną taktykę. Jedynie japońskie działa samobieżne z armatą 88 mm 71 EL i armatą 150 mm są niebezpieczne dla przedniego pancerza radzieckiego czołgu.
  Elizaveta, strzelając ze 100-milimetrowej armaty, przebiła japoński czołg z dużej odległości i zaćwierkała:
  - Za świętą Rosję!
  Elena też wystrzeliła. Rozbiła japoński samochód i pisnęła:
  Będziemy posiadać ten świat!
  Ekaterina miotała się gołymi, wyrzeźbionymi nogami i zauważyła:
  - O nowe osiągnięcia komunizmu!
  Wojownicy są na najwyższym poziomie.
  Jephrasinya wziął go i też w niego uderzył, tym razem karabinami maszynowymi, i gruchał:
  - Za mój kosmiczny świat!
  A z bosym obcasem, jak prasować. A na Japończyków poleci śmiercionośny pocisk.
  Nie, to dziewczyny, które nie zawiodą żadnej armii.
  Japonia została pokonana.
  A teraz wojownicy przeszli do bardziej zaawansowanego czołgu T-64 i biją z niego żołnierzy mongolskich.
  A działo sowieckiego czołgu tak miota faszystowskie szeregi. A pociski są wystrzeliwane jeden po drugim.
  Elena wystrzeliła z pomocą bosych palców i zauważyła z uśmiechem, obnażając zęby:
  - To bardzo piękne, tak bić wrogów!
  Nie zatrzymuj dziewczyn. A karabiny maszynowe leją kule jak grad. A Mongołowie gromadzą się w kopcach. I masa zabitych i okaleczonych ciał Mongołów.
  Ogromna masa zabitych wojowników armii Batu Khana. Tak rozeszły się dziewczyny.
  zauważyła Ekaterina, mrugając do swoich przyjaciół. I skoszono linię Mongołów serią z karabinu maszynowego:
  Będziemy rządzić na zawsze!
  Elżbieta dowcipna zauważyła:
  - To nasza moc będzie taka fajna!
  Dziewczyna zaczęła gołymi palcami wciskać przyciski joysticka i bez litości i problemów rozbijać pułki tatarskie. A wojownik nie jest fajniejszy.
  To ich skorupa rozsadziła Guyuka Khana na krwawe strzępy. A potem Tatarzy nie wydawali się wystarczać.
  A z muszli, którą przyniosła Gerda, oderwał się również Khan Burundai. Był znany z gwałcenia księżniczki Władimirskiej po tym, jak została schwytana. Tak, to jest pożądliwy chan.
  A teraz jego Niemka rozdarła się na strzępy.
  A teraz Thomas Lincoln walczy jak prawdziwy potwór i tnie Mongołów.
  Chłopiec obraca miecze jak śmigła. I stackuje wielu przeciwników w stosy. I wygląda jak brzytwa do obcinania brody. I taki wszechmogący chłopiec iskrzący się.
  I tak też Maria Kovalev wzięła gołe palce u nóg i rozpoczęła morderczą i miażdżącą wszystko.
  A Mongołowie są wpędzani do trumny.
  Maria jest miodową blondynką, bardzo piękną i umięśnioną. Musiała już wykonywać misje bojowe, jest niesamowitą dziewczyną.
  Wojowniczka śpiewa na cały głos:
  - Chwała epoce komunizmu, zmiażdżmy jarzmo faszyzmu!
  Yuliana Konovalova również walczy jak potwór z piekła rodem. A teraz jej bose palce posyłają śmiercionośny granat. Co zabierze i rozerwie wielu tatarskich żołnierzy.
  Wojownik gruchał:
  - O potęgę idei komunistycznych!
  A Maria też gołą piętą rzuci morderczy worek trocin...
  A masa Mongołów została rozdarta.
  Tutejsi wojownicy są w najlepszej formie... Ale pojawiły się też nowe piękności.
  W tym przypadku to Eva i Gertruda. Pojawili się na latającym spodku stworzonym przez Thomasa Lincolna, chłopca demiurga. A te dziewczyny właśnie to wzięły i jak biły Tatarów laserami. Tak, broń laserowa w Trzeciej Rzeszy jest na topie. Dosłownie spalili japońskich żołnierzy.
  Ewa, ta piękna blondynka, nacisnęła gołymi palcami na przyciski joysticka. Spaliła cały pułk mongolski i gruchała na całe gardło, szczerząc zęby:
  - Za święte Prusy!
  Gertrude również nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka i odcięła wiele nukerów, gruchając:
  - Moja władza nad światem!
  A dziewczyny się śmieją. Mają tyle podniecenia i ognia. To dziewczyny o najwyższych i najbardziej wyrafinowanych akrobacjach.
  Kiedy Japonia została pokonana, III Rzesza na jakiś czas połykała i trawiła kraje neutralne, i dokonywała coraz to nowych zdobyczy.
  Ale to oczywiście nie wystarczyło nazistom. A 5 marca 1953 zmarł Stalin. To jeszcze nic... Führer przesłał koledze kondolencje.
  Ale kiedy w lutym 1956 odbył się XX Zjazd demaskujący kult jednostki, Hitler go nie tolerował.
  A 20 kwietnia 1956 rozpoczęła się nowa wojna. Próba przejęcia ZSRR przez nazistów. A Hitler ma cały świat pod bronią. A potem nie można podeptać Wehrmachtu.
  Jednak w tym wszechświecie Stwórcą jest Thomas Lincoln. A chłopiec demiurg nie pozwolił na pokonanie ZSRR. Użył nowej karty atutowej przeciwko wrogowi: profesor Znayka z krótkiej drużyny. I ten profesor stworzył specjalną broń przeciwko III Rzeszy.
  To jednak historia rywalizacji naukowej. W każdym razie armia ZSRR była w stanie powstrzymać nazistów, a następnie ich pokonać i ujarzmić. Hitler został w końcu złapany. A 9 maja 1958 r. zabrali i powiesili. Tak więc czarny bóg-chłopiec Thomas Lincoln działał całkiem poprawnie politycznie z głównym faszystą. Tak jak w filmach - zło wygrywa w pierwszej połowie, a potem marnie przegrywa.
  A teraz dziewczyny nazistów dokładnie się młócą. Dokładniej, Tatarzy mongolscy, ale są jeszcze gorsi od nazistów, ponieważ zmasakrowali całe miasta. A to, oczywiście, jest bardzo złe, gdy giną Rosjanie.
  Batu Khan widzi, jak katastrofalnie maleją jego szeregi. Wojska mongolskie topnieją na naszych oczach.
  A oto słynny dowódca. Jedyny w historii, który był w stanie podbić Rosję, co dla nikogo nie było możliwe. Ten Batu Khan zaczął teraz uciekać. Jest bardzo bojowym dowódcą.
  Ale tym razem przeciwko niemu jest poważna siła wyższa.
  Thomas Lincoln śpiewał z uśmiechem:
  - A po lewej nasza armia, a po prawej nasza armia! Dobrze, że walczymy z alkoholem!
  Chłopak terminator tak wściekle rozbił pułki tatarskie, że zabrali go i uciekli. Cóż, dokąd idziesz.
  Kolejny zespół dziewczyn ninja z Japonii. Wszechmogący Chłopiec też ich wezwał.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zabierze i zaatakuje Mongołów mieczami. A potem gołymi palcami wystrzeli groszek z materiałami wybuchowymi.
  I złamać wiele nukerów. krzyknął:
  - Chwała Japonii!
  Potem dziewczyna z żółtymi włosami tnie na Mongołów. Pokroi je na małą okroshkę i krzyknie:
  - W imię idei samuraja!
  A gołymi palcami wystrzeli również morderczy bumerang, który rozdziera mongolskie pułki.
  Rudowłosa dziewczyna zmiażdżyła masę bojowników hordy. Odetnij Menge Khana. A bosymi palcami wypuściła ostrą kulę, która wszystko niszczy. I ryk:
  - Za komunistyczny świat!
  A dziewczyna z siwymi włosami wzięła i wycięła masę tatarskich wojowników. I zabił wielu wrogów.
  A gołym obcasem rzuciła wybuchową paczkę z niszczycielskim proszkiem w środku.
  Gruchała na całe gardło:
  - Za świat z godnością!
  A teraz bitwa jest bardzo krwawa. A potem wojownicy rozproszyli się i jak pokonali wroga.
  A teraz wszystkie rati mongolskie spłonęły od razu i zostały rozerwane na małe kawałki.
  A Batu Khan został sam. Wojownicze dziewczyny podbiegły do niego. Sprowadzili ghula tatarskiego na kolana. I zmuszeni do całowania ich bosych stóp.
  Komendant zrobił to z entuzjazmem. W końcu są tu piękne dziewczyny. I pokonali wielu żołnierzy. Zginęło czterysta tysięcy mongolsko-tatarskich wojowników.
  Na wszystkich zrobiło to ogromne wrażenie. Zwłaszcza żołnierze rosyjscy, którzy zostali uratowani od śmierci. I nie tylko wojownicy, ale także kobiety i dzieci. W końcu Horda zmasakrowałaby Riazana.
  Ale wtedy Batu Khan pocałował bose stopy dziewcząt. I lizały wszystkie pięty.
  A jego wojownicy zabrali gołe palce u nóg, ręce, nogi i szyję. I ostrym szarpnięciem rozdarł na pięć części. Tak zakończył karierę Batu Khan.
  To właśnie oznacza wyjazd do Rosji. Zwłaszcza jeśli ten demiurg jest przeciwko tobie!
  
  DO CZEGO STRACH CHURCHILLA?
  Strach przed zagrożeniem bolszewickim bardzo nękał Churchilla. I zaoferował Hitlerowi tajną umowę. Niemcy powstrzymują eksterminację Żydów, sojuszników, bez formalnego zawarcia pokoju, jednak hamują wojnę, a przede wszystkim zaprzestają strategicznego bombardowania terytorium III Rzeszy. I będą nawet prowadzić tajny handel z Niemcami.
  Führer pod naciskiem środowisk przemysłowych imperium zgodził się na to. Churchill szybko przekonał Amerykanów, a oni również postanowili zahamować wojnę z III Rzeszą. Co więcej, Stany Zjednoczone chętnie zgodziły się na tajny układ i udzieliły ZSRR pomocy w ramach Lend-Lease tylko za złoto. Porozumienie odbyło się w wielkiej tajemnicy. Ale ZSRR ją rozpoznał... Stalin był zły i mówił ostro.
  Ale po Stalingradzie ZSRR już rozpoczął produkcję broni i spodziewał się zerwania III Rzeszy. Ale na początku czterdziestego trzeciego roku ogłoszono wojnę totalną, a produkcja broni w Niemczech wzrosła ponad dwukrotnie. Wyraźną rolę odegrało też zaprzestanie bombardowań od 1 kwietnia 1943 roku.
  Naziści przygotowywali Operację Cytadela. Ale Brytyjczycy przekazali informacje o liczbie wojsk sowieckich. Okazało się, że ZSRR z rozwiniętą obroną inżynieryjną ma przewagę w sile.
  Hitler postanowił na razie odłożyć ofensywę i zwiększyć produkcję sprzętu. Przede wszystkim myśliwiec ME-309, z którym Fritz wiązał pewne nadzieje. Bardzo mocny samochód o prędkości 740 kilometrów na godzinę, a uzbrojenie: siedem punktów ostrzału, w tym trzy 30-mm armaty.
  Oczywiste jest, że Armii Czerwonej trudno jest walczyć z taką maszyną. Najpopularniejszy myśliwiec: Jak-9 jest uzbrojony w działko 20 mm i karabin maszynowy. Spróbuj więc poradzić sobie z takim fajnym Niemcem.
  Cóż, Focke-Wulf to bardzo potężny wojownik z bronią. Trudno sobie z tym poradzić. I oczywiście czołgi. "Pantera" i "Tygrys" są silniejsze od sowieckich. Dodatkowo Yu-288 to bardzo potężny bombowiec. Które sowieckie myśliwce nawet nie mogą dogonić. W drodze są też samoloty odrzutowe. I budząca grozę "Pantera" -2 z potężną bronią i silną ochroną.
  Tak więc Operacja Cytadela została przełożona. A Niemcy zbierają siły.
  Jednak Stalin nie wytrzymał długo i 1 sierpnia rozpoczęła się wielka ofensywa. I w kierunku Oryol i Biełgorod z Charkowem.
  Jednak siły tutaj są wyraźnie nierówne.
  Niemcy też silnie ufortyfikowali się, wykopali wiele okopów. A w obronie Pantera jest dobrym czołgiem, jak Tygrys. Bitwy pokazały, że Ferdynand w bitwach obronnych, z osiadłym frontem, dobrze radzi sobie z zadaniem niszczenia czołgów.
  Niemcy trzymali linię. I byli na to gotowi. Wyciągnęli dodatkowe siły z Afryki i Europy. Walczyły tu wojska Rommla, części obcych dywizji i Hiszpanów. Ponadto odbyła się już wymiana więźniów, a Luftwaffe odzyskało wielu pilotów. Więc obrona była szczelna.
  A Niemcy mają silne lotnictwo. Zwłaszcza broń. I silny nie tylko dzięki sile karabinów lotniczych, ale także szybkości i sile asów. Na niebie Niemcy używają teraz prawie wszystkich swoich samolotów, nie rozpraszając się frontem zachodnim. A to daje im przewagę ilościową. W bitwie pod Kurskiem gwiazda Huffmana zaczęła wschodzić.
  Wojska radzieckie nie były w stanie odnieść znaczących sukcesów w sierpniu i wrześniu w ciężkich bitwach, posuwając się maksymalnie od dziesięciu do piętnastu kilometrów. Walki przeciągnęły się do późnej jesieni... Potem nastąpiła cisza. W listopadzie Armia Czerwona próbowała awansować w centrum. Ale i tam nie odniosła sukcesu. Niemcy odparli ataki. Dopiero pod koniec grudnia, kiedy rozpoczęła się ofensywa w kierunku Oryola, udało się zaklinować. Walki były bardzo zacięte. W styczniu Niemcy zdołali odeprzeć ofensywę pod Leningradem. Ale wojska radzieckie odcięły jednak półkę Orzeł. Ale tam ich sukces był ograniczony. Fritzowi udało się zdobyć przyczółek. Ponadto wojska radzieckie poniosły zbyt duże straty i nie mogły się odbudować. Wiosna jest spokojna.
  Naziści wprowadzili do serii nowy czołg "Maus". Ale prawdziwa wojna pokazała, że ten czołg jest niezdarny. A jego właściwości jezdne są niskie. Prawda była dobrze kontrolowana przez koło i była stosunkowo znośna.
  "Maus" był chroniony pod każdym kątem przed działami przeciwpancernymi, ale został trafiony z powietrza. Tak, a do tego drogi czołg... Nie usprawiedliwiał się zbytnio.
  Radzieckie czołgi T-34-85 i IS-2 nie były złe. Chociaż ostatni samochód miał wiele wad i był stosunkowo słabo chroniony przez czoło wieży.
  "Pantera" -2 okazała się dość ciężka, ważąc pięćdziesiąt trzy tony, ale z armatą kalibru 88 mm 71 EL i najlepszym pancerzem, zwłaszcza na czole. Mocniejszy silnik o mocy mniej więcej 900 koni mechanicznych dawał samochodowi dobre osiągi. I pracowała ze swoim zabójczym pistoletem. Pojawił się również "Tygrys" -2, ale ta maszyna wypadła gorzej w praktyce.
  W maju Niemcy próbowali posuwać się naprzód w kierunku Kurska. Armia Czerwona posuwała się w centrum. A walki spowodowały tylko niewielką zmianę na linii frontu. Wojna coraz bardziej przypominała I wojnę światową. Kiedy linie frontu były przez długi czas ustalane. A wojna stała się mało dochodowym biznesem.
  W sierpniu Armia Czerwona próbowała iść naprzód, ale bez powodzenia... W październiku Niemcy próbowali się przebić, a ich próby również zostały odparte...
  W styczniu 1945 r. w centrum posuwała się Armia Czerwona. A w marcu 1945 Niemcy posunęli się trzydzieści kilometrów na południe i zostali zatrzymani.
  Sytuacja Armii Czerwonej stała się nieco bardziej skomplikowana. Niemcom udało się uruchomić produkcję samolotów odrzutowych i obniżyć ich koszty, zyskując przewagę w powietrzu. Opracowywano także nowe czołgi.
  E-10 i E-25 były lekkimi i bardzo szybkimi działami samobieżnymi. Czołg E-50 okazał się zbyt ciężki i duży dla czołgu średniego. Ale potężny silnik o mocy do 1200 koni mechanicznych mniej więcej dawał mu prędkość i osiągi. Oraz 88-milimetrowe działo z lufą o długości 100 EL, przeciwpancerne, szybkostrzelne i bardzo celne.
  I otrzymali bardzo potężne E-75. Z armatą 128 mm i długim kalibrem.
  Te czołgi właśnie zaczęły wchodzić do serii. Ale Hitler liczył na tę technikę. Czterdziesty piąty rok minął w wymianie ciosów. Niemcy nie mieli jeszcze dużej liczby czołgów serii "E" i nie mogli iść naprzód. ZSRR też nie mógł się podjąć. Na niebie przewaga nazistów wzrosła. Szczególnie skuteczne były bombowce odrzutowe i samoloty zwiadowcze. Bojownicy okazali się nieco gorsi. ME-262 miał problemy ze zwrotnością i dużą masą. XE-162 miał zalety lekkości, łatwości produkcji, ale do obsługi wymagał wysoko wykwalifikowanych pilotów. Chociaż Huffman dobrze to opanował. Ten blond as podniósł liczbę zestrzelonych samolotów do czterystu i otrzymał drugą taką nagrodę, jak Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A potem znokautował już pięćset samolotów na XE-162. Otrzymawszy za to specjalną nagrodę: Niemiecki Orzeł z diamentami. Dość rzadkie i prestiżowe to maleństwo. Ponadto Huffman otrzymał pierwszy krzyż zasługi wojskowej i diamenty.
  I to jest całkiem zaszczytne.
  Zimą Armia Czerwona próbowała iść naprzód, ale nie mogła przezwyciężyć bardzo okrutnej obrony wroga. Czołg E-50 miał zbyt wiele wspólnego z "Tygrysem" -2, chociaż wieża była węższa i mniejsza, a podwozie doskonalsze i lżejsze. Ale lokalizacja skrzyni biegów i silnika pozostała tradycyjna. Przez co całość ma sześćdziesiąt trzy tony. Ale potem pojawiła się modyfikacja czołgu z umiejscowieniem silnika i skrzyni biegów w jednym bloku oraz skrzyni biegów na silniku. I okazało się, że ten samochód jest jeszcze doskonalszy i lżejszy...
  W 1946 roku Niemcy posiadali już dużą liczbę czołgów serii "E" i potężne maszyny odrzutowe. W szczególności ME-262 X, który miał prędkość 1100 kilometrów na godzinę i pięć 30-milimetrowych wiatrówek. A bitwy toczyły się pełną parą, bardzo zaciekłą do skrajnego napięcia.
  Niemcom udało się przedrzeć na południe. I tam poszli nad rzekę Don. Wojska radzieckie wycofały się przez rzekę, ale zdołały się utrzymać.
  Walki ciągnęły się aż do zimy, a Fritz zwolnił...
  Nadszedł rok 1947. Pojawiły się radzieckie czołgi T-54, choć jeszcze nie masywne. Walki są krwawe i brutalne. Cały rok spędził w przeciąganiu liny.
  Huffman doprowadził liczbę zestrzelonych samochodów do tysiąca, otrzymał specjalną nagrodę VI stopnia Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Niemcy umieli dobrze walczyć, ale byli dość wyczerpani. Nadszedł nowy rok 1948. A także bitwy z wytrwałością godną lepszego wykorzystania.
  Gerda, Charlotte, Kristina i Magda jadą na czołgu E-100 klasy U. Ten pojazd jest bardziej kompaktowy, dla czterech członków załogi. A jego bronią jest bombowiec odrzutowy i uniwersalne 88-milimetrowe działo 100 EL - niszczyciel czołgów.
  Wojownicy idą i gwiżdżą na siebie.
  Gerda strzela z długiej armaty. Uderza w bok z odległości T-54 i ćwierka:
  - Oddamy nasze serca za ojczyznę,
  A Stalina usmażymy i zjemy!
  Charlotte wystrzeliła z wyrzutni rakiet. Zakryła sowiecki bunkier i pisnęła:
  - Jesteśmy niezwyciężeni!
  Christina wzięła go i warknęła, naciskając spust gołą piętą:
  - Dostaniemy to w obu!
  Dolbanula i zręcznie i Magda. Zniszczono radzieckie działa samobieżne SU-152. I gruchała:
  - Nadejdzie czas, nadejdzie zwycięstwo!
  Gerda pisnęła, strzelając:
  - Nikt nas nie powstrzyma!
  Charlotte potwierdziła:
  - Ale Pasaran!
  Rudowłosa bestia przeszła z Gerdą całą I wojnę światową, zaczynając od Polski, a kończąc na majowej ofensywie. Rudowłosy diabeł widział wiele rzeczy.
  I gotowy do walki do końca!
  Christina też strzela i obnażyła zęby. Jej włosy są złotorude. Na wojnie dziewczęta się nie starzeją, a może nawet młodnieją! Są tak zaciekli i kochający. Obnażyli zęby.
  I ani jednej dziury w zębach.
  Magda ma włosy koloru złotego liścia. A także aktywnie się uśmiechając. Fajna dziewczyna. Ma tak agresywną grację i energię tysiąca koni.
  Gerda, dziewczyna o siwych włosach, strzela i komentuje z uśmiechem:
  - Na świecie jest wiele zarówno dobrych, jak i nieprzyjemnych... Ale do cholery, jak długo ta wojna się przeciągnęła!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - I faktycznie, II wojna światowa ciągnie się zbyt długo. Wszystkie walki i walki... To naprawdę wyczerpujące!
  Christina przesunęła bosą stopą po zbroi i krzyknęła:
  - Ale Wielka Brytania wciąż nie jest pokonana!
  Magda strzeliła do Rosjan i warknęła:
  - Musi zostać pokonany! To jest nasze credo!
  Gerda syknęła, strzelając do Rosjan, obnażając zęby z kości słoniowej:
  - Potrzebujemy wygranej!
  Fucked i Charlotte, ryknęła:
  - Jeden za wszystkich, nie wytrzymamy ceny!
  Rudowłosa i złota bestia Christina pisnęła:
  - Nie! Nie stójmy!
  Magda cmoknęła szkarłatnymi ustami, ćwierkając:
  - Nie idziemy do sklepu za cenę!
  I strzeliła złotowłosa harpia.
  Gerda trafiła także w rosyjskie czołgi. Uderzyłem w samochód i krzyknąłem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Charlotte dodała, śpiewając:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Christina poparła impuls piosenki:
  - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
  Magda kontynuowała śpiewnym głosem:
  - I damy wszystkim komunistom w mózgu!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie. Generalnie mają dobry czołg. Tylko z daleka trudno przebić T-54 na czole. Ale przecież Niemcy mają trudny pocisk, ale z rdzeniem uranowym. A w armii jest wielu Murzynów. Którzy walczą z szaloną furią. I nie każdy może z nimi konkurować.
  Dziewczyny są przyzwyczajone do walki na boso. Nawet w Polsce byli tylko w jednym bikini i boso.
  Kiedy goła podeszwa styka się z podłożem, odmładza się. Może dlatego dziewczyny się nie starzeją! Chociaż czas ucieka! Wojownicy, powiedzmy, że są bardzo bohaterscy.
  Dokonali tak wielu wyczynów, ale walczą jak zwykli żołnierze. I zawsze tylko w bikini i boso. Zimą przyjemnie jest nawet klepać bosymi stopami w zaspy śnieżne.
  Gerda strzela i śpiewa:
  Przejdziemy przez ogień i wodę!
  Charlotte ostrzelała Rosjan swoim bombowcem i powiedziała:
  - Chwała ludowi pruskiemu!
  Christina też strzeliła i pisnęła:
  Będziemy rządzić planetą!
  Magda przybita i potwierdzona:
  - Na pewno będziemy!
  Gerda ponownie uderzyła w pocisk i pisnęła:
  "Nawet napalm nas nie powstrzyma!"
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - A nawet bomba atomowa, której się nie boimy!
  Christina uciszyła się i odpowiedziała:
  - Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej! To blef!
  Magda wykrzyknęła całymi płucami:
  - Świat nie może uciec przed nowym niemieckim porządkiem!
  Dziewczyny pokazały się bardzo fajne i nieprzewidywalne. A ich bose palce są tak zwinne i fajne.
  
  Jedną z nieprzyjemnych niespodzianek, jakie spotkały Armię Czerwoną, był latający spodek.
  Dwie dziewczyny Albina i Alvina lecą do siebie na takim latającym spodku. Są nietykalne dzięki silnemu strumieniowi laminarnemu. Ale nie mogą strzelać na własną rękę. Ale dzięki kolosalnej prędkości mogą wyprzedzać i taranować radzieckie samoloty.
  Albina, pochylając dyskietkę, zauważyła:
  - Technologia żelaza, z pewnością niezbędna i bardzo przydatna!
  Alvina zachichotała, obnażyła zęby i syknęła:
  - Ale o wszystkim decyduje duch!
  Albina powiedziała:
  - Najbardziej, że nie jest to właśnie duch walki!
  Obie dziewczyny są blondynkami iw bikini. Bardzo piękna i boso. Kiedy wojownik nie ma butów, ma szczęście. Teraz dziewczyny są takie kolorowe i wspaniałe.
  A przed pójściem do walki piękności na pewno będą pracować z językiem z męską perfekcją. To takie miłe i energetyzujące. Wojowniczki uwielbiają pić z magicznego naczynia. To dla nich prawdziwa uczta ciała.
  Tak dobre są dziewczyny.
  Alvina zestrzeliła dwa radzieckie MIG-15 i napisała na Twitterze:
  - Chwalebne nasze polowanie!
  Albina potwierdziła taranowanie i wydała:
  I nigdy nie będzie ostatnim!
  Alvina strąciła jeszcze trzy radzieckie samoloty szturmowe i pisnęła:
  - Tak myślisz, że Bóg kocha Niemcy?
  Albina z powątpiewaniem pokręciła głową.
  - Najwyraźniej nie tak bardzo!
  Alvina zachichotała i zapytała ponownie:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Albina staranowała dwa radzieckie samochody i pisnęła:
  Wojna trwa zbyt długo!
  Alvina logicznie zauważyła:
  - Ale nadchodzimy!
  Albina uśmiechnęła się i jęknęła:
  - A więc nadejdzie zwycięstwo!
  Alvina zestrzeliła jednocześnie cztery radzieckie samoloty odważnym manewrem i pisnęła:
  - Na pewno nadejdzie!
  Albina uznała za konieczne przypomnienie:
  - Po Stalingradzie wojna nie poszła zgodnie z zasadami...
  Alvin zgodził się z tym:
  - To zdecydowanie wbrew zasadom!
  Albina pisnęła z irytacją:
  - Zaczęliśmy przegrywać!
  Alvina pisnęła z irytacją:
  - Zdecydowanie mam!
  Albina staranowała kilka innych radzieckich pojazdów i pisnęła:
  - Czy to nie jest dla nas problem?
  Alvina zestrzeliła kilka rosyjskich myśliwców i wyrzuciła z siebie:
  Myśleliśmy, że sytuacja jest beznadziejna!
  Albina uśmiechnęła się mięsożernie i syknęła:
  - Co teraz widzimy?
  Alvina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Coś niewzruszonego i wyjątkowego!
  Albina błysnęła perłowymi zębami i odpowiedziała:
  - To, że III Rzesza zwycięża!
  Alvina strąciła jeszcze kilka sowieckich samolotów szturmowych i wydobyła:
  - Naprawdę musi wygrać!
  Dziewczyny skrzywiły się. Kiedyś pracowali, a oficjalnie w żołnierskim burdelu. Wielu mężczyzn przeszło przez siebie, nie tylko biała rasa. I naprawdę im się to podobało. Cóż, jakie to przyjemne dla ciał. Ale potem dziwki znalazły się pod sowieckim atakiem. Zostali wzięci do niewoli. Cóż, przystojniacy myśleli, że zostaną zgwałceni. A oto diabeł dwa!
  Kazali dziwkom kopać okopy i okopy. A dawnym nocnym wróżkom bardzo się to nie podobało. Więc wszyscy byli w stanie uciec. Uwiodły wartowników.
  I poprzysięgli zemstę na Rosjanach.
  I walczyli przeciwko Rosji. To są cholerne...
  Albina zrzuciła jeszcze kilka rosyjskich samochodów i mruknęła:
  - Nadal możesz mieszkać z mężczyznami!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - To nawet nie jest możliwe, ale jest konieczne!
  Albina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko... słodko jest zabić.
  A dziewczyny ruchem dyskietki zestrzeliły pięć kolejnych sowieckich samochodów.
  Alvina zachichotała i powiedziała:
  - A kiedy jest gorzko?
  Albina strąciła jeszcze sześć samochodów i odpowiedziała:
  - Wyjdę za mąż po zwycięstwie! I urodzić dziesięcioro dzieci!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  I śpiewali;
  Jesteśmy rycerzami wiary faszyzmu,
  Zmiećmy bojowników komunizmu w proch!
  I jak się śmieją, kołysząc swoimi białymi szczytami.
  Koniec czerwca 1949. Niemcy próbują przebić się do Stalingradu. Zaatakuj miasto Kalach. Ale dzielne cztery dziewczyny stanęły im na drodze.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Złamać!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Walka...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozwalili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. To absolutnie cudowne piękności. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
  Natasza, strzelając, pomyślała, że gdyby przywódca zginął, to bez Stalina w duszach ludzi powstałaby jakaś pustka. To tak, jakby umarła ukochana osoba.
  Chociaż ten Gruzin był okrutny. I nie wszystko robił dobrze. Istnieje nawet anegdota na ten temat. Dlaczego Lenin nosi buty, a Stalin buty? Bo Włodzimierz Iljicz wybrał drogę, a ten wąsaty pędzi przed siebie.
  Pod tym względem Stalin nie był władcą optymalnym. Rzeczywiście, jak opisał to Lenin, było to zbyt niegrzeczne.
  Ten szef kuchni przygotowuje tylko pikantne potrawy. Pod względem okrucieństwa był to miecz obosieczny.
  Z jednej strony pomogło to w utrzymaniu dyscypliny i pobudziło aparat partyjny. Z drugiej strony znokautowano najcenniejszy personel i zdolnych ludzi. W szczególności po wojnie stracili tak wspaniałego menedżera jak Wozniesieński. Kto miał największe zasługi dla Ojczyzny.
  Wozniesieński był być może idealnym menedżerem: nie tylko twardym, ale także mądrym i wykształconym. Najmłodszy doktor nauk w ZSRR, akademik, wybitna osobowość. Bez Wozniesienskiego rosyjska gospodarka jakoś poszła nie tak. I nie mogę pokonać nazistów.
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą pakiet wybuchowy, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  
  PIĘKNY ŚWIAT, W KTÓRYM NIE BYŁO WIELKIEJ WOJNY PATRIOTYCZNEJ
  Hitler nie odważył się zaatakować ZSRR. Astrologowie powiedzieli mu, że atak w tym czterdziestym pierwszym roku zakończy się niepowodzeniem. Ale Stalin nigdy nie uderzy pierwszy.
  Führer po zdobyciu Krety, pod koniec czerwca 1941 r., uderzył na Maltę, używając wielu samolotów. I wojska lądowe. Tym razem Niemcy działali umiejętnie, wykorzystali dużą liczbę marionetek i bez większych strat zdołali zdobyć tę ważną bazę. Potem lądowanie i pomoc Rommlowi przebiegły pomyślnie. Naziści przenieśli do Afryki kolejne cztery dywizje z dużą ilością sprzętu. Zajęli Tolbuk i rozpoczęli ofensywę na Egipt. I udało im się przejąć kontrolę nad Kanałem Sueskim. Sukcesy Niemców zmusiły również Franco do wypuszczenia części Wehrmachtu na Gibraltar. A upadek tej twierdzy doprowadził do otwarcia najkrótszej drogi do Afryki.
  Hitler postanowił najpierw zająć czarny kontynent. A także Bliski Wschód i Indie, przechodząc przez Iran. Ogólnie wystarczy do tego połowa ze stu pięćdziesięciu dywizji, które zostały przeznaczone na wojnę z ZSRR.
  Mąż Fuhrera otrzymał od wojska dane, że podczas parady 1 maja 1941 r. przez Plac Czerwony przeszły zarówno T-34, jak i KV-2 z działami kalibru 152 mm. Co oznacza, że ZSRR jest silniejszy w czołgach. I trzeba opracować całą serię ciężkich maszyn.
  Führer nakazał więc stworzenie: "Pantery", "Tygrysa" -2 (pracowali już nad zwykłym "Tygrysem!"), "Lwem" i superciężkim "Mausem". Aby mieć już potężną menażerię, by uderzyć w ZSRR.
  W międzyczasie zdobądź wszystkie kolonie brytyjskie, belgijskie, francuskie, holenderskie w Afryce i Azji.
  I użyj siły roboczej i zasobów kolonii, aby zrównać Wielką Brytanię z ziemią w ofensywie powietrznej.
  Brytyjczycy nie mieli w zasadzie nic, co mogłoby powstrzymać niemieckie hordy. Już jesienią czterdziestego pierwszego roku zdobyto całą północ Afryki. A to, muszę powiedzieć, jest bardzo poważną próbą prawdziwego zwycięstwa agresywnego Wehrmachtu.
  A zimą naziści zdobyli cały Bliski Wschód i wkroczyli do Iranu. Stalin wydawał się sprzeciwiać twarzy Mołotowa, ale nie walczył za Iran. W zimie Niemcy zdobyli również Pętlę Nigru, a także Sudan i Etiopię.
  Mimo to Japonia zaatakowała Stany Zjednoczone w porcie Peru, a III Rzesza została zmuszona do wojny z Ameryką. Przede wszystkim oczywiście flota podwodna. A jednocześnie kontynuując przechwytywanie. Wiosną 1942 r. naziści podbili Indie i prawie całą Afrykę. W czerwcu ich wojska zdobyły także Afrykę Południową, gdzie Burowie i wielu rasistów wspierało nazistów. Madagaskar padł również w lipcu. Niemcy dołączyli do Japończyków. Tak zakończył się podbój czarnego kontynentu. Tylko Portugalia zachowała tam kolonie. Ale Hitler postawił Salazarowi ultimatum: albo pójdziesz na wojnę z Wielką Brytanią i Stanami Zjednoczonymi, albo weźmiemy twoje kolonie.
  Salazar i Franco oczywiście wybrali walkę po stronie III Rzeszy.
  Hitler kierował atakiem na Anglię z powietrza i flotą okrętów podwodnych. W lotnictwie naziści otrzymali bardziej zaawansowany i potężniejszy bombowiec Yu-188, a do serii trafił potężny DO-217. ME-109 również stał się doskonalszy. Maszyna Focke-Wulfa również trafiła do serii z dużą prędkością i potężną bronią.
  Niemcy coraz mocniej naciskali na Wielką Brytanię. Mieli zasoby kolonii. Sprowadzono całą nową siłę roboczą i zbudowano fabryki. Niemniej jednak Wielka Brytania i Stany Zjednoczone również wyprodukowały wiele samolotów. A wojna ciągnęła się dalej. W 1942 roku Hitler kilkakrotnie opóźniał lądowanie w Wielkiej Brytanii i nigdy do niego nie doszło. Ponadto naziści chcieli przetestować bardziej zaawansowane modele swojego sprzętu w bitwach z Anglią i USA. W szczególności ME-309 i Yu-288.
  Te maszyny są bardzo mocne. ME-209 nie powiodło się. Zamiast tego opracowano bardziej zaawansowany ME-309. Samolot ten miał dużą prędkość 740 kilometrów na godzinę i bardzo potężną broń: trzy 30-milimetrowe działka lotnicze i cztery karabiny maszynowe kalibru 14 mm.
  Taka maszyna od razu okazała się potworem wojennym. Samolot ten ze szczególnym sukcesem zbliżył się do Marsylii. Ten as był już fenomenem. We wrześniu 1942 roku zestrzelił sześćdziesiąt jeden samolotów, ustanawiając rekord. A po przekroczeniu stu pięćdziesięciu zestrzelonych samolotów, za co otrzymał Order Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A do nowego roku 1943 liczba zestrzelonych samolotów osiągnęła trzysta. Za co Hitler przyznał mu Order Orła Niemieckiego z Diamentami. A za czterysta samolotów podarował Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Po osiągnięciu pięciuset zestrzelonych samolotów Marsylia została odznaczona Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża. Tylko Hermann Goering miał przed sobą taką nagrodę. Po tym, jak Marsylia otrzymała ME-309, jego zbieranie kont przyspieszyło jeszcze bardziej. Po dotarciu do tysiąca zestrzelonych samolotów do maja 1943 roku Hitler przyznał mu specjalną nagrodę: Gwiazdę Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Wielka Brytania była pod silną presją. Stany Zjednoczone również zostały ściśnięte. Japonia wygrała bitwę o Midway i zdobyła Wyspy Hawajskie. Następnie samuraje wraz z Niemcami zdobyli Australię. A potem zdobyli Przesmyk Panamski. Naziści zaczęli gromadzić się w Argentynie i Brazylii.
  W lipcu 1943, przezwyciężając wahania, Hitler dał zielone światło na lądowanie w Wielkiej Brytanii. Poszła całkiem nieźle. Podczas lądowania Niemcy testowali w bitwach zarówno Panterę i Tygrysa, jak i Lwa i Ferdynanda. "Pantera" -2 i "Tygrys" -2 i "Mysz", chociaż nie zdążyli wejść do serii do bitew. Zwłaszcza w przypadku "Tygrysa" -2, ze względu na dużą masę, potrzebny był mocniejszy silnik o mocy 1000 koni mechanicznych, co opóźniło udoskonalenie czołgu, podobnie jak w "Pantera" -2. "Mausowi" udało się wypuścić, ale nie nadążył z lądowaniem, a jedynie przeszedł testy. Ale "Tygrysom" udało się dużo wypuścić. I ten czołg, choć nie do końca doskonały i raczej ciężki, okazał się skuteczną maszyną. Zwłaszcza dzięki wysokiej jakości opancerzeniu i stosunkowo dobrej osłonie bocznej. Co sprawiło, że był to przyzwoity czołg przełomowy. A szybkostrzelne i potężne działo było dobre przeciwko piechocie, czołgom i fortyfikacjom. Nieco gorszy był 90-tonowy Lew, który był za ciężki. To prawda, że ma bardzo potężny i niszczycielski pistolet. Zwłaszcza kaliber 150 mm, który jest skuteczny w walce z bunkrami i bunkrami. Sturmtiger również pokazał się dobrze. Ta maszyna z bombowcem doskonale spenetrowała umocnienia i jednym strzałem zniszczyła cały budynek lub bunkier.
  Bitwy pokazały na niebie siłę ME-309 i skuteczność bombowców Yu-188 i Yu-288. Tak, a Focke-Wulf z czterema działami lotniczymi i dwoma karabinami maszynowymi i potężnym pancerzem nie jest zły. Niemcy zmiażdżyli Wielką Brytanię, a kapitulacje nastąpiły już w dwanaście dni od lądowania - głośne zwycięstwo.
  Nowe nagrody i tytuły... Ale USA nie zostały jeszcze pokonane. Hitler zdobył Islandię we wrześniu. A Niemcy ruszyli łańcuchem wysp do Kanady.
  Dla Ameryki nadeszły ciemne dni. Co więcej, Stalin również nie tracił czasu. ZSRR przepełnił trzeci plan pięcioletni i według oficjalnych danych podwoił swój przemysł. A w czterdziestym trzecim roku kontynuowano wzrost produkcji broni. W czterdziestym pierwszym roku ZSRR pojawił się w seriach KV-3 i KV-5, a następnie KV-4 i cięższym KV-6. Rozwinęło się również lotnictwo. Gdy stało się oczywiste, że III Rzesza nie będzie prowadziła wojny z ZSRR, Stalin we wrześniu 1941 r. ponownie odmroził program budowy pancerników i dużych okrętów nawodnych wszystkich poziomów. A po 1943 roku, w następnym 1944 roku, na wodę spadły nowe radzieckie pancerniki, transportowce, a nawet lotniskowiec.
  A Stalin zaprosił Hitlera do wspólnej walki ze Stanami Zjednoczonymi. W końcu Rosja ma wszystkie prawa do Alaski. Hitler i Stalin spotkali się w maju 1944 roku w Sztokholmie na ziemi niczyjej i wynegocjowali warunki. Führer był gotów oddać Alaskę ZSRR, ale nic więcej. Stalin chciał części Kalifornii i Kanady oraz wschodnich Stanów Zjednoczonych. Po długich sporach doszli do kompromisu: rosyjska Alaska i część Kanady, która jest słabo zaludniona, a Hitler tak naprawdę jej nie potrzebuje. A USA są całkowicie podzielone przez Niemcy i Japonię. Ponadto ZSRR po kapitulacji otrzyma część amerykańskiego złota.
  Zgodzili się, że... 22 czerwca 1944 roku ZSRR wypowiedział wojnę Stanom Zjednoczonym i rozpoczął inwazję na Alaskę. Tak rozpoczęła się nowa wojna. Ameryka była słabsza od Niemców. Co więcej, nowe czołgi nazistów "Pantera" -2, "Tygrys" -2 zostały sfinalizowane i weszły do serii z węższymi wieżami i potężnymi silnikami. Ale najdoskonalszą kopalnią był "Lew" -2. W nim Porsche umieścił wieżę z tyłu, a silnik i skrzynię biegów z przodu w jednym bloku, a skrzynię biegów na samym silniku. Z tego powodu wał korbowy nie jest potrzebny, a wysokość kadłuba zmniejszyła się. Umożliwiło to wzmocnienie pancerza "Lwa" o tej samej wadze 90 ton i postawienie mocniejszego silnika o mocy 1250 koni mechanicznych. Pancerz boków "Lwa" osiągnął 170 mm, a czoło 250 mm ze spadkami. Amerykańska broń przeciwpancerna nie mierzyła się z takim czołgiem. I dobrze pokazał się w bitwach. ZSRR miał już również bardziej zaawansowany i potężniejszy czołg T-34-85 oraz serię KV. Isa nie weszła jeszcze do serialu.
  Stany Zjednoczone zostały pokonane i skapitulowały po desperackim bezsensownym oporze 9 maja 1945 roku. I nastąpił podział świata między Niemcy, Japonię, ZSRR i Włochy, a także małe satelity.
  Hitler zainteresował się wówczas technologią rakietową i ekspansją kosmiczną. Niemcy polecieli na Księżyc już w 1850 roku. A podczas siedemdziesiątych urodzin Führera rozpoczął się lot kilku niemieckich statków na Marsa. Stalin zmarł kilka lat później - ponieważ nie wysilał się zbytnio podczas wojny, jego ciało było mniej zużyte. Jednak picie, palenie papierosów, praca w nocy nie przyczyniały się do długowieczności. Niemniej jednak Stalinowi udało się usunąć Berię, Mołotowa, Kaganowicza i Chruszczowa. A podczas obchodów 75. rocznicy ogłosił swoim oficjalnym następcą Aleksandra Nikołajewicza Szelepina. W sierpniu 1955 r., po śmierci Stalina w wieku 37 lat, jego miejsce na stanowisku przewodniczącego ZSRR i sekretarza generalnego zajął ten komsomolski robotnik, następca Berii na stanowisku ministra spraw wewnętrznych.
  Niemcy, ZSRR i Japonia miały broń jądrową, a te trzy supermocarstwa prosperowały i nie walczyły ze sobą. Tylko Włochy podupadły i zostały zdobyte przez Niemców wraz z koloniami. Hitler zdobył także Hiszpanię i Portugalię wraz z jej koloniami. A potem, wraz z Japonią, uczynili z pozostałych krajów swoje kolonie. Tak więc w latach sześćdziesiątych pozostały tylko trzy mocarstwa: ZSRR, Niemcy, Japonia i ich kolonie.
  Hitler w referendum w 1959 roku ustanowił monarchię i dziedziczną formę rządów w III Rzeszy: cesarza i króla królów. Fuhrerowi udało się ustalić spadkobiercę, został Wilkiem, urodzonym w wyniku sztucznego zapłodnienia pod koniec 1944 roku. A kiedy Hitler zmarł w 1963 roku, miał już dorosłego spadkobiercę. Tak więc Niemcy pozostały stabilne i zamożne nawet po śmierci Hitlera. Szelepin panował bardzo długo, przez czterdzieści lat, a także zdołał przenieść stanowisko na godnego następcę. A w Japonii Hirohito rządził jak w prawdziwej historii do 1988 roku, a potem zaczął rządzić jego syn. A potem, kiedy jego syn się zestarzał, tak samo zrobił wnuk.
  Ludzkość opanowała wszystkie planety Układu Słonecznego. A w 2020 roku Niemcy, ZSRR i Japonia 9 maja wystartowały z masą statków kosmicznych w pierwszej międzygwiezdnej ekspedycji w historii ludzkości.
  O ileż lepszy jest świat, w którym Hitler nie zaatakował ZSRR.
  
  CO SIĘ DZIEJE, KIEDY DOM PRZEKLĘCZY AMERYKĘ?
  Ale w jednym ze światów włóczęga sprowadził klątwę na Amerykę. A Yankees zostali pokonani w Midway. Potem stracili Archipelag Hawajski. Co więcej, Japończycy pobili ich mocno i praktycznie nie napotykając oporu. Być może Stalin byłby tym zachwycony, ale ...
  Japonia, zebrawszy w Mandżurii ponad sto pięćdziesiąt dywizji, zaatakowała wojska sowieckie na Dalekim Wschodzie. Armia Czerwona została zmuszona do pilnego przeniesienia tam sił. I znaczące. Ponieważ Stalin nie chciał oddać Mongolii pod panowanie samurajów. W rezultacie konieczne było zaniechanie kontrataków pod Stalingradem oraz w centrum sowieckich pozycji. Po nadejściu zamrożenia naziści zdołali zająć Stalingrad i umocnić się nad Wołgą do połowy grudnia.
  Japończycy odnieśli sukces także w Indiach. Ich marsz na Delhi zmusił Brytyjczyków do porzucenia operacji Torch, co spowodowało zastój w Egipcie. A Rommel poleciał nawet na wakacje. Wszystko było, jak mówią, nie na korzyść sojuszników.
  Hitler nadal zdecydował się wypowiedzieć wojnę totalną. Postawił więc zadanie sformowania dodatkowych dywizji do ofensywy zarówno w Afryce, jak i na froncie wschodnim.
  Korzystając z zimowego spokoju: Armia Czerwona walczyła z Japończykami, naziści wzmocnili zgrupowanie Rommla. I zrobił manewr objazdu i spadł z południa na armię Montgomery'ego. Tym razem Brytyjczycy zostali zaskoczeni, ponieważ Niemcy zmienili szyfrowanie, a Brytyjczycy nie złamali go na czas.
  Wielka Brytania w lutym została całkowicie pokonana. W bitwach Niemcy użyli trzydziestu zupełnie nowych "Tygrysów", które zaszokowały armię lwa.
  Po miażdżącej klęsce Anglii Niemcy wkroczyli do Iraku, a także zdobyli Kuwejt. Turcja również przystąpiła do wojny i zdołała zająć północną Syrię. Rommel stworzył groźbę uderzenia z południowej flanki ZSRR. Ale podczas gdy Niemcy dokonywali zajęcia Arabii Saudyjskiej. I cały Bliski Wschód został podbity.
  15 maja 1943 r. Niemcy sprowadziwszy nowe czołgi "Pantera", "Tygrys", działa samobieżne "Ferdinand" i zmodernizowany T-4, ruszyli wzdłuż Wołgi w kierunku Astrachania i Morza Kaspijskiego. Naziści posuwali się stosunkowo pomyślnie. Co więcej, Japonia również posuwała się ze wschodu i wykorzystywała swoją liczną i fanatyczną piechotę. A ZSRR miał niewiele rezerw.
  Miesiąc później hitlerowcy przedarli się do Morza Kaspijskiego i odcięli lądem Kaukaz. W tym samym czasie Turcja przeszła do ofensywy. Jej oddziały posuwały się stosunkowo pomyślnie. Zabrali Batumi i otoczyli Erewan. Wszystko było doskonałe i udane dla wrogów ZSRR. A Ameryka całkowicie się zawaliła i wybuchła w niej wojna domowa.
  Do końca czerwca Niemcy zdobyli prawie cały Dagestan. A na początku lipca zaczęli awansować już w Azerbejdżanie. A Rosja miała coraz trudniej.
  W Azerbejdżanie sowieccy pionierzy walczyli na obrzeżach Baku.
  Oderwanie bosych chłopców i dziewcząt. I walczyli z heroizmem.
  Oleg Rybaczenko, chłopiec w wieku około dwunastu lat, rzucił granat w nazistów gołymi palcami u nóg i ryknął:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Dziewczyna w czerwonym krawacie, Margarita Korszunowa, również rzuciła wybuchową paczką bosą dziecięcą stopą i zaćwierkała:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  Dzieci walczyły bohatersko, z całym podekscytowaniem.
  Dziewczyna Gulchitai gołymi palcami również rzuciła śmiertelną bronią we wroga i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  A jej pionierski krawat jest taki czerwony.
  Ale bez względu na to, jak bohaterscy są ci pionierzy, faszyści i tak zajęli Baku na początku sierpnia. A w połowie września cały Kaukaz był już pod kontrolą faszystowskich rati.
  Patrząc na zimę, Niemcy nie posunęli się w głąb Rosji, ale przeprowadzili szturm na Afrykę. Czarny kontynent to zarówno zasoby naturalne, jak i niewolnicy. Oczywiście chcieli go schwytać.
  Niemcy dostali czołg "Pantera" -2. Zamiast bezużytecznej pracy z Mausem, w ten samochód zainwestowali najlepsi projektanci. Ten projekt okazał się sukcesem. Potężne działo 88 mm z lufą o długości 71 EL, które przebiło wszystkie pojazdy sojusznicze z dużej odległości. A przedni pancerz wieży jest pochylony o 150 milimetrów. Czoło kadłuba też ma 120 mm, z dużymi spadkami 45 mm. Oraz pancerz boczny o grubości sześćdziesięciu milimetrów, który wystarcza do trzymania pocisków małych dział i karabinów przeciwpancernych.
  W tym samym czasie Niemcy zmniejszyli wielkość wieży, uczynili ją węższą. Silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone w jednym bloku, co pozwoliło zmniejszyć wysokość czołgu dzięki wale korbowemu, w wyniku czego waga Pantery wynosiła czterdzieści siedem ton z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych. I ten czołg miał stać się głównym czołgiem Wehrmachtu, po wejściu do serii we wrześniu 1943 roku.
  Bitwy pokazały, że taka "Pantera" jest lepsza niż wszystkie czołgi sojuszników i bije ich bez litości.
  Brytyjski opór w Afryce był słaby. Zimą hitlerowcy zdobyli prawie cały czarny kontynent. W marcu 1944 podbili RPA, aw maju zdobyli Madagaskar. Ponadto naziści zajęli również Iran z częścią Indii, jednocząc się z Japonią.
  ZSRR tymczasem przygotował nową broń: czołgi T-34-85 i IS-2. Tak więc Armia Czerwona dostała również samoloty LA-7 i Jak-3. To prawda, że ten ostatni nie trafił do szerokiej serii: ponieważ brakowało wysokiej jakości duraluminium.
  A Niemcy nie siedzieli spokojnie. Do serii wszedł myśliwiec odrzutowy Hitlera ME-262. Obfitość zasobów i prawie całkowity brak bombardowań doprowadziły do szybszego wprowadzenia i rozwoju samolotów odrzutowych. Zarówno sojusznicy, jak i Armia Czerwona zostali bezlitośnie pobici na niebie. Nie można oprzeć się odrzutowcom ZSRR. A naziści są bardzo silni.
  Po podboju Afryki Hitler nie spieszył się z atakiem w centrum. Chciał szybko zająć Wielką Brytanię. I tak przygotowano lądowanie. Zaczęło się 22 czerwca 1944 r. A Stalin zaatakował nazistów w centrum i osiągnął pewien sukces, rzucając do bitwy nowe czołgi i samoloty. Jednak niemiecka "Pantera" -2 zasłużyła na najwyższą ocenę. Przewyższał wszystkie radzieckie czołgi i jest prawie niewrażliwy na czoło. A słabość bocznego pancerza rekompensowała szybkość i zwrotność. Tygrys-2, który miał podobną broń, prawie taki sam pancerz, ale ważył o dwadzieścia jeden ton więcej, został odrzucony przez wojsko i wycofany z produkcji. Po Panther -2 miał pojawić się Panther -3, cięższy, ale do tego stworzono silnik turbogazowy i znacznie lepiej chroniony, zwłaszcza z boków.
  Na sukcesie wojska radzieckie nie były w stanie oprzeć się na tym sukcesie. A po kapitulacji Wielkiej Brytanii Niemcy przerzucili dodatkowe siły z Zachodu i rozpoczęli potężne kontrataki.
  Panther-2 okazał się doskonałym czołgiem i przewyższał nawet radzieckie pojazdy IS-2, szczególnie pod względem ochrony czoła wieży. Tak, a działo było bardziej przeciwpancerne i szybkostrzelne. Jednocześnie niemiecki samochód ma znaczną przewagę w ergonomii i osiągach podczas jazdy. Więc sowieckie samochody uległy.
  Stalin zaoferował Hitlerowi pokój na dowolnych warunkach. Führer, obawiając się, że Stany Zjednoczone stworzą bombę atomową, zgodził się, ale nałożył na ZSRR uciążliwe warunki. W szczególności Rosja musiała oddać Niemcom wszystkie swoje rezerwy złota, a także prawie cały sprzęt wojskowy. Wydaj wszystkich jeńców wojennych i za darmo dostarczaj III Rzeszy w dużych ilościach surowce i żywność. A także Hitler zażądał przeniesienia całego sprzętu ZSRR, artylerii, czołgów i samolotów, aby Rosja stała się bezzębna i bezpieczna.
  Chociaż wyglądało to na kapitulację, Stalin również się na to zgodził. Następnie naziści zwrócili się do Stanów Zjednoczonych. Ameryka pod wpływem klątwy prawie nie stawiała oporu nazistom. Wojna trwała zaledwie kilka miesięcy i pomimo oddzielenia oceanem zakończyła się kapitulacją Stanów Zjednoczonych.
  Wojna zakończyła się, z dziwną ironią, dopiero 9 maja 1945 roku. I nadszedł okres pokoju. Trzecia Rzesza odpoczywała. ZSRR lizał głębokie rany i próbował wyzdrowieć.
  W miarce były teraz dwa supermocarstwa - Niemcy i Japonia. Ale po prostu niemożliwe jest, aby dwa drapieżniki dogadały się na tej samej planecie. A 20 kwietnia 1953 r., po śmierci Stalina, rozpoczęła się nowa wojna między Niemcami a Japonią. W tym czasie ZSRR częściowo przywrócił swoją władzę, a następca Stalina Ławrientij Beria zwrócił się do Hitlera z prośbą o pomoc w wojnie z Japonią.
  Hitler zgodził się, ale pod warunkiem, że ZSRR otrzyma z powrotem tylko Primorye, Sachalin i łańcuch Kuryl. I nie poproszę o więcej.
  Beria powiedział, że zwrócą swoje.
  A Armia Czerwona przeszła do ofensywy. ZSRR miał w serii czołgi T-54 i IS-10. Nie za ciężki, ale całkiem skuteczny. A Armia Czerwona odniosła pewien sukces.
  Wojna z Japonią nieco się przeciągała, choć ze względu na przewagę technologiczną III Rzeszy, od samego początku szła z przewagą nazistów.
  Ale Japonia została pokonana dopiero 5 marca 1956 roku. III Rzesza i jej dywizje poniosły duże straty i potrzebowały czasu na odpoczynek.
  Jednak cały świat poza ZSRR był już pod kontrolą III Rzeszy.
  W 1959 r., 20 kwietnia, w siedemdziesiątą rocznicę Führera, odbyło się referendum ustanawiające monarchię na świecie w skali planety Ziemi, a Fuhrer jako cesarz z dziedziczną władzą.
  ZSRR w okrojonej formie istniał pod kontrolą Ławrientija Pałycza Berii.
  Niemcom udało się już polecieć na Księżyc, a 20 kwietnia 1961 rozpoczął się lot na Marsa.
  1 maja 1961 r. został zamordowany Adolf Hitler. Ale to nie uderzyło zbyt mocno w III Rzeszę. Ponieważ syn Hitlera, uzyskany w wyniku sztucznego zapłodnienia, Wilk Adolfowicz I, był już pełnoletni według nowych, a właściwie starych praw III Rzeszy i wstąpił na tron. Historia III Rzeszy i pokojowo z nią istniejącego Związku Radzieckiego, kierowanego przez Berię, toczyła się dalej. Świat stał się inny, a Bóg uchowaj ludzkości, aby była szczęśliwsza niż w obecnej koszmarnej rzeczywistości dwudziestego pierwszego wielobiegunowego świata!
  
  
  CO BYŁOBY, JEŚLI KONTYNUOWANO KONTYNUOWANIE MIKOŁAJA II?
  Zamach na Grigorija Rasputina zakończył się niepowodzeniem. A "Święty Starszy" przeżył. W rezultacie nadal służył jako piorunochron niezadowolenia, a lutowy zamach stanu nie miał miejsca.
  A wiosną, gdy tylko wyschły drogi, rozpoczęła się ofensywa wojsk rosyjskich, najpierw w Galicji, a potem w Rumunii. Przewyższone liczebnie siły armii carskiej przedarły się przez front Austriaków i posunęły daleko do przodu. Zdobyto Lwów, a następnie otoczono Przemyśl. W Rumunii wojska rosyjskie zajęły Bukareszt. Potem prawie nie zostali zatrzymani przez dywizje niemieckie. Pękał niemiecki front. Kaiser i jego świta już szukali pokoju.
  Jednak Rosja też jest zmęczona wojną. Choć wydawało się, że zwycięstwo jest realne i bliskie.
  Również w centrum wszystko było gotowe do ofensywy. I tu też udało się przebić wojskom rosyjskim. Odnieśliśmy pewien sukces. Zmuszenie Niemców do odwrotu aż do Wisły. Powodzenie przełomu ułatwiło także osłabienie wojsk niemieckich, na które naciskali alianci z zachodu, a część sił skierowano na południe. I nominacja generała Korniłowa, który okazał się bardzo zdolnym dowódcą, w przeciwieństwie do swoich poprzedników. Zwycięstwa armii carskiej zmusiły Niemców do większej przychylności. A potem Amerykanie zaczęli mocniej naciskać. A Włochy uniknęły porażki.
  W tym samym czasie armia carska odniosła duże sukcesy na froncie tureckim, zdobywając prawie całą Azję Mniejszą, co też jest dużym osiągnięciem. A Austro-Węgry były na skraju upadku. W rezultacie carska Rosja przystąpiła do szturmu na Konstantynopol. I udało jej się zdobyć Stambuł.
  Wojska rosyjskie zaatakowały również z morza, a dowodził nimi wielki admirał Kołczak. Lądowanie wyprowadziło Turcję z wojny.
  Wzrósł entuzjazm ludności. Wraz ze wzrostem władzy cara-kapłana.
  Zimą Rosjanie wznowili ofensywę. W centrum dowodził nimi Korniłow. I przełamano obronę Niemców i wywieziono ich nad Odrę.
  23 lutego 1918 Niemcy skapitulowały. Tak zakończyła się I wojna światowa.
  Rosja otrzymała wraz z cieśninami Azję Mniejszą, Galicję, region krakowski, Poznań i Konstantynopol. Jak również reparacje z Niemiec. Upadły Austro-Węgry. Powstała Jugosławia, rozszerzyła się Rumunia. Czechosłowacja została wasalem Rosji, a na tron w tym kraju wstąpił car Mikołaj II. Węgry i Austria skurczyły się. Alianci Ententy podzielili także Arabię Saudyjską.
  Nadszedł okres pokoju i stworzenia. Carska Rosja doświadczyła gwałtownego ożywienia gospodarczego i rekordowego tempa rozwoju przemysłowego. W tym samym czasie doszło do kilku małych wojen. Rosja i sojusznicy zakończyli dystrybucję Arabii Saudyjskiej, krusząc lekki opór Arabów, a imperium carskie uzyskało dostęp do Morza Czerwonego. Potem była wojna w Afganistanie.
  Rosja i Wielka Brytania podzieliły ten kraj. Co więcej, odkąd Wielka Brytania przegrała, większość Afganistanu stała się częścią imperium carskiego. Nieco później, w 1922 r., podzielono również Iran. Ponadto Rosja uzyskała dostęp do Oceanu Indyjskiego.
  W ten sposób świat islamski znalazł się pod całkowitą kontrolą chrześcijanina. I była stabilność i dobrobyt. Ale w 1929 r. doszło do załamania giełdy w Stanach Zjednoczonych i nadszedł czas Wielkiego Kryzysu. Spadek dotknął także carską Rosję, choć była słabsza. W tym samym czasie Imperium Romanowów przygotowywało się do zemsty w wojnie z Japonią. Rosyjski car chciał zmyć plamę wstydu ze swojej biografii. I zebrał znaczną siłę. Admirał Kołczak został mianowany dowódcą Floty Pacyfiku. Byli inni główni dowódcy, chociaż Brusiłow już zginął. Ale byli Korniłow, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov i inni. Młody generał Wasilewski również awansował. W ciągu trzech lat wojny zrobił dobrą karierę, zostając pułkownikiem, a następnie w Arabii Saudyjskiej został generałem. Następnie generał porucznik. I był gotowy, by się wyróżniać. Wojna rozpoczęła się w 1932 roku 27 stycznia, co jest symboliczne. Powodem był japoński atak na Szanghaj i inne chińskie miasta oraz próba odebrania Rosji północnej Mandżurii.
  Wojska rosyjskie były uzbrojone w dobre czołgi i silne, najlepsze w owym czasie na świecie lotnictwo. Także helikoptery. Flota Rosji była również silna, a co najważniejsze, gotowa do walki. Cesarstwo carskie miało już przewagę w technologii, a także w sile armii i jej liczebności. Rosjanie byli silniejsi i tym razem nie mieli Kuropatkina, lecz poważnych generałów pod generalnym dowództwem Korniłowa.
  Ofensywa wojsk rosyjskich zakończyła się sukcesem. Japończycy ponieśli klęskę za porażką na lądzie. Na morzu było trudniej. Samuraj początkowo miał niewielką przewagę w sile. Ale admirał Kołczak po części zadał Japończykom kilka porażek. I udało się przejąć inicjatywę. Na lądzie Rosjanie ruszyli, pokonując wroga przy jednej bramie. Dopóki nie dotarliśmy do Port Arthur. Tutaj obrona przez jakiś czas się przeciągała.
  Ale w maju doszło do szturmu i miasto-forteca upadło. Potem były nowe zwycięstwa i ofensywa w Korei. Całkowita klęska Japończyków na lądzie. A jednocześnie kampania dywizjonu i Morza Śródziemnego.
  Tam przed całą flotą przesuwa się niszczyciel. A na nim są tylko dziewczyny. W krótkich spodenkach, boso iw kamizelkach.
  Dziewczyny biegają po pokładzie. Wszystkie są takie piękne. Włosy są blond, rozjaśnione słońcem, a skóra ciemna, opalona. Wspaniałe piękności.
  I mijają ich okrągłe, różowe szpilki.
  Veronica, urocza blond bosmanka, zapytała chłopca pokładowego:
  - Co Julio, boisz się bitwy?
  Dziewczyna w kabinie pisnęła w odpowiedzi:
  - Tak, marzę o walce!
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  - Ale zostaniesz schwytany przez Japończyków i usmażą ci nagie pięty!
  Dziewczyna spojrzała na swoje nagie, opalone nogi i pisnęła:
  "Ból mnie nie przeraża!" Jestem prawdziwą dziką Amazonką!
  Weronika zauważyła:
  - Niedługo skończysz piętnaście lat. Wkrótce ślub! O czym marzysz?
  Juliana odpowiedziała szczerze:
  - Chcę księcia!
  Veronica skrzywiła się.
  - Książę?
  Dziewczyna powiedziała:
  - Książę elfów!
  Veronica była zaskoczona:
  - Lubisz elfy?
  Juliana skinęła głową, a nawet podskoczyła:
  - Oczywiście, że tak! Są nie do odparcia!
  Weronika uśmiechnęła się.
  A co z ludźmi?
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą na rozgrzanym pokładzie:
  - Nie! Mężczyźni są tacy paskudni, owłosieni, śmierdzący. A elfy są takie piękne, delikatne. Mają twarze jak dziewczyny, takie słodkie. A nogi są gładkie i wcale nie owłosione!
  Veronica chętnie się z tym zgodziła:
  - Elfy są naprawdę miłe.
  A dziewczyna zmiażdżyła owada gołą, pełną gracji stopą. gwizdnął:
  "Niestety, niestety, musimy mieć do czynienia z ludzkimi ludźmi. I są takie brzydkie!
  Juliana roześmiała się i zauważyła:
  - Ale dlaczego. Chłopcy z kabiny są bardzo słodcy. Nie przystojni dorośli mężczyźni. Kiedy włosy rosną na twarzy, jest to obrzydliwe.
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Obrzydliwy! Najpiękniejsi młodzi mężczyźni w wieku szesnastu lat. Są już wystarczająco duże, by zadowolić kobietę, ale jeszcze nie tak owłosione jak starsi faceci.
  Juliana zachichotała i pisnęła:
  - Generalnie chłopcy na pewno są mili, kiedy się z nimi całujesz, a oni cię pieszczą... Ale coś innego po prostu przeraża! Och, pozostać na zawsze w dzieciństwie!
  Veronica powiedziała z naciskiem:
  - Będziesz w bitwie! Dorastajcie razem!
  Julian w odpowiedzi zaśpiewał:
  - Dziewczyna zawsze bądź młoda,
  Nie spiesz się, aby dorosnąć...
  Bądź zabawny, odważny, hałaśliwy...
  Musisz walczyć, więc walcz!
  Nigdy nie zaznasz pokoju
  Płacz i śmiej się nie na miejscu!
  Będę mechaniczną dziewczyną
  Niech sto pięćdziesiąt uderzy!
  Weronika tupnęła bosą stopą i pisnęła:
  - Młodość może być wieczna! Najważniejsze to wierzyć w rozum, a nie w Boga!
  Przed nami pojawił się japoński niszczyciel. Dziewczyny natychmiast rzuciły się do ucieczki, rzucając bosymi obcasami w stronę dziesięciocalowego działa. I zaczęli go kierować na wroga.
  Dziewczyny działały szybko i harmonijnie. Ogólnie jest bardzo pięknie, gdy załogę tworzą same dziewczyny. I wszystkie są boso, krągłe, po prostu cudowne.
  Wycelowali broń i jak pokonają Japończyków. W tym samym czasie odpoczywali wyrzeźbione, bose stopy.
  Pocisk przeleciał obok i uderzył w niszczyciel. Jak uderzony kij. Statek się trzęsie. A niszczyciel został uszkodzony. Dziewczyny zaczęły przeładowywać broń. Strzelali ostro.
  Weronika pisnęła:
  - O wiarę, króla i Ojczyznę!
  I jak to skacze...
  Juliana napisała na Twitterze:
  - Togo myślał, że wojna, zrobiła armatę od... dalej!
  A dziewczyna weźmie to i się pośmieje. Obnażyć zęby koloru pereł. A ona jest uroczym kotkiem. A bosą stopą potrze kawałek opadłych lodów.
  Weronika pisnęła i zaśpiewała:
  - Więźniowie sumienia! Uwolnimy Cię!
  A dziewczyny w chórze jak zjem.
  I mierząc z broni, znowu strzelili w niszczyciel. Tym razem były jeszcze dokładniejsze. A statek samuraja pękł i zaczął tonąć.
  Dziewczyny krzyczały, szarpiąc gołymi nogami. To taka rozkosz.
  Nie, Japonia zostanie pokonana, gdy w Rosji będą cudowni wojownicy. A Oleg Rybachenko i jego dziewczyna walczą po stronie Imperium Romanowów.
  Oleg i Margarita bardzo dobrze współpracują z karabinami maszynowymi. Strzelają.
  Oleg pyta dziewczynę, nadal strzelając:
  - Jak myślisz, czy Spartak jest dobry czy zły?
  Margarita, obnażając twarz, odpowiedziała:
  - Myślę, że to więcej dobrego niż złego!
  Oleg, strzelając z karabinów maszynowych, zauważył:
  "Ale Rzym był wspaniałą kulturą. A gdyby barbarzyńscy niewolnicy wygrali, co by się wtedy stało?
  Margarita zachichotała, skosiła kilka linijek japońskiego i odpowiedziała:
  - Byłoby pewnie świetnie!
  Oleg gwizdnął i zauważył:
  - Nie wszystko jest tak różowe, jak się wydaje! Niestety nie wszystkie!
  Margarita logicznie zauważyła:
  - Ale wszystko jest jak najlepiej! Rzym został zniszczony przez barbarzyńców. Ale wtedy na miejscu ruin powstała jeszcze potężniejsza i rozwinięta kultura. Tak się złożyło, że postęp zaczął się rozwijać tylko szybciej.
  Oleg gwizdnął, odciął kilka szeregów za pomocą serii karabinów maszynowych i pisnął:
  Nikt nie może zatrzymać naszych postępów!
  Chłopiec rzucił granatem bosą stopą. I zmiażdżył wroga.
  Margarita również rzuciła palcami swojej bosej stopy prezent śmierci i zachichotała:
  - Ktokolwiek się zatrzyma, zostanie zmiażdżony.
  Chłopiec Oleg Rybachenko ponownie wystrzelił bombę domowej roboty gołymi palcami dziecięcych stóp. Japończycy zostali uderzeni w taki sposób, że wydawało się to za mało. Chłopiec ćwierkał:
  - Za pierwotną Rosję!
  I pokazał swój język.
  Margarita skosiła połowę japońskiego batalionu karabinem maszynowym i pisnęła:
  - Nasz car Mikołaj, niech będzie błogosławiony!
  I znowu rzuci bosą stopą dar śmierci.
  Oleg śpiewał, kosząc Japończyka:
  - Jestem młodym wojownikiem...
  Margarita podtrzymywała to, drżąc bosymi stopami, które tak zręcznie rzucały granatami:
  - A ja jestem wojownikiem od Boga!
  Oleg gryzmolący po japońsku zapytał:
  - Jaki jest Bóg?
  Margarita pisnęła i odpowiedziała, nokautując Japończyka, a potem rzucając gołą stopą dar śmierci:
  - Nie wiem! Osobiście go nie rozumiem. Kobiety są oszpecone. A to, szczerze mówiąc, jest obrzydliwe i złe!
  Oleg skinął głową na znak zgody, gryzmoląc na samuraju:
  - Po czterdziestu latach kobiety są obrzydliwe! Szczerze ich nie lubię. Kobiety w młodości są bardzo atrakcyjne, w przeciwieństwie do wieku, który je psuje!
  Margarita śpiewała entuzjastycznie, rzucając granatem gołymi, małymi nogami:
  - Heroizm nie ma wieku! W sercu młodej miłości do kraju!
  Oleg, również strzelając do samurajów, wziął go i pisnął:
  - Może podbić granice kosmosu! Aby wszyscy byli szczęśliwi na Ziemi!
  Tak to jest naprawdę być w kosmosie! Gdzie takie niezmierzone odległości.
  W carskiej Rosji opracowywane są już projekty lotów poza atmosferę.
  Za cara Mikołaja II nauka szybko się rozwija. Cesarstwo carskie niedługo stanie się najbardziej zaawansowaną potęgą na świecie. A Wielka Brytania traci grunt pod nogami.
  Margarita pisnęła z uśmieszkiem. Znów rzuciła zgrabną nogą granat, jak księżniczka i pisnęła:
  - Będziemy pierwsi! Taka jest Rosja - los Pallas!
  Oleg powiedział z irytacją:
  - Kiedy w końcu Linevich nas zwolni. Musisz oszczędzać każdy nabój. Jednak Rozhdestvensky przyniósł nam zapasy!
  Margarita błysnęła perłowymi zębami i pisnęła:
  - Zmieli coraz więcej japońskich części! Dopóki w końcu nie wygramy!
  Oleg wziął, odciął linię samurajów i syknął:
  - Imperialne flagi! Niech w Chinach będzie też Rosja!
  Margarita zaćwierkała z uśmiechem zębów:
  - Wszystko będzie piękne!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą....
  Oleg, pisząc o samuraju, piszczy:
  - Zwycięstwo jest bliskie!
  Margaret potwierdziła:
  - Niech tak będzie!
  A flota rosyjska, która już osiągnęła przewagę na morzu, naciska na Japończyków. I atakuj agresywnie. I uderz wroga. A potem wielu pokonało samurajów.
  Walczyły też dziewczyny z niszczyciela "Victoria". Piękni wojownicy byli półnadzy, zwłaszcza że lato na takich szerokościach geograficznych jest gorące i boso. W rzeczywistości, gdy dziewczyna ma minimum ubrań, jest najmniej wrażliwa.
  Veronica strzela do Japończyków i rzuca granatem bosą stopą. A noga dziewczyny jest taka precyzyjna.
  Japończycy lecą w różnych kierunkach. Krzyczą i upadają.
  Juliana rzuca też granat z bosą nogą, a samuraj spada. A wojownik strzela, chichocząc:
  - Staniemy w obronie cara Mikołaja!
  Prowadzący ogień i urocza Anna. Bardzo piękna dziewczyna, w samych majtkach. I kosi także samurajów, mówiąc:
  - Nasz car Mikołaj będzie super!
  Juliana ścinająca Japończyków potwierdza:
  - Koniecznie będzie!
  A granat leci z jej bosej stopy.
  Dziewczyny są wspaniałymi supermenami.
  Oto jedna z nich bardzo duża i wysoka: Angelina.
  I taka ruda... Zdjęła kamizelkę i teraz walczy sama w majtkach.
  A co za pierś! Jak wymię najlepszego bawoła, z dużymi truskawkami udojowymi.
  To jest dziewczyna, prawdziwa klacz. I bardzo kocha mężczyzn, ale nie toleruje stałości. Dlaczego nie miałaby kochać? To takie miłe, kiedy faceci cię łapią.
  Angelina ryczy, a także rzuciła całą wiązką granatów gołymi podeszwami, sycząc:
  - Chwała Rosji i carowi Mikołajowi!
  Batalion dziewczyn jest fajny. Wojowniczki zdjęły kamizelki i wszyscy odsłonili piersi. A walczą tylko w cienkich majtkach. I jakie to jest piękne.
  Co może być lepszego niż nagie kobiece ciała.
  I cały batalion wojowników.
  A Japończycy padają, zaśmiecając podejścia do pozycji wojsk rosyjskich swoimi zwłokami.
  Veronica mówi z pasją, kosząc samuraja:
  Nasi bogowie maszerują!
  Juliana rzuciła bosymi stopami dar zagłady i potwierdziła, obnażając zęby:
  - Rosyjscy Bogowie - Bogowie Wojny!
  Anna prowadząca ogień i jedzenie szczeknęła:
  - Za Rosję walcz i nie bój się!
  I mrugnęła jej zielonymi oczami!
  Angelina wysłała gołymi obcasami całe pudło materiałów wybuchowych, unosząc w powietrze dwie kompanie Japończyków i ryknęła:
  - Cesarstwa carskiego nie da się złamać!
  Weronika syknęła entuzjastycznie:
  - Nasza rasa jest wieczna!
  I znowu rzuciła granat bosymi stopami.
  Juliana strzelając i rzucając granatami kończynami dolnymi, syknęła, obnażając zęby:
  - A śmierć nie zdarza się dwa razy!
  Anna strzelając pisnęła:
  - Niech mądrość przodka będzie z nami!
  I znowu granat wystrzelony bosą stopą leci!
  Angelina wzięła go i pisnęła, obnażając zęby:
  - Trójca Słuszności i to jest prawo!
  I wysłał całe pudło pełne materiałów wybuchowych.
  Veronica odpowiedziała z furią, zmiatając samuraja z pola:
  - Wieczna Rosja, jak Ukraina jako część Rosji!
  I znowu, jak bije Japończyków.
  Juliana, strzelając, pisnęła:
  - Nasi ludzie nie będą tolerować!
  A także wystrzeliła granat po łuku.
  Anna wzięła go i uśmiechnęła się. Zasrany w kolejce u samurajów. Z odwagą skosiła je i pisnęła:
  - Niech Rosja zapanuje w Chinach!
  Angelina zadeklarowała z szaleństwem i podekscytowaniem:
  - I nie odda ani cala ziemi!
  A wszystkie dziewczyny biją samurajów jak batalion.
  Uparta wojna trwała z całą agresywnością. Ale armia rosyjska już desantuje wojska i przenosi działania bojowe na terytorium samej metropolii.
  Samuraje próbują zrzucić rosyjskie wojska z przyczółka.
  I migotanie bosymi stopami. Rzucają granaty gołymi kończynami. Wszystkie są po prostu urocze i urocze.
  Ale tak naprawdę, po co dziewczynom ubrania? Nagie są o wiele piękniejsze i piękniejsze, bardziej uwodzicielskie.
  A ja chcę całować boso, tak na okrągłych szpilkach. I lizać każdy palec.
  Strzelając i rzucając granatem bosą stopą, Veronika mówi:
  - Pierdol się, nie bij!
  Tu Juliana przybiła gwoździami Japończyka i rzucając granat gołymi palcami, pisnęła:
  - Nasz nieugięty rosyjski duch!
  A nastolatka się śmiała... Wyobraziła sobie, jak uroczy chłopak łaskocze ją w nogę. Tak, dla wrażliwej kobiecej skóry jest przyjemna.
  Rudowłosa Anna również rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszył samuraja i pisnął:
  - Za najświętszą Rosję na świecie.
  A zdrowa, potężna Angelina rzuciła w samuraja workiem materiałów wybuchowych gołymi obcasami i zabulgotała:
  - Za nasze chwalebne zwycięstwo!
  Veronica odwróciła się. Zestrzelił Japończyka i pisnął:
  - To nasz obowiązek!
  Juliana rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - A my to spełnimy!
  Anna odcięła trochę japońskiego i zaćwierkała:
  - Rosyjska droga do zwycięstwa!
  Angelina ponownie rzuciła coś ciężkiego na samuraja, bulgocząc:
  - I wygramy!
  Mimo wszystko dobrze, że w upale dziewczyny zdjęły kamizelki. Są więc znacznie ładniejsze z nagim torsem. I opalony i muskularny. Korpusy są po prostu odlewane ze stali.
  Jak cudowne są dziewczyny, gdy są nagie.
  I nie potrzebują ubrań.
  Veronica kosi dużo Japończyków i piszczy:
  - Bądź sławny dla naszej Rosji w każdym wieku!
  Yuliana wzięła i wystrzeliła granat bosą stopą i krzyknęła:
  - Za nasze terytorium!
  Tutaj Anna wzięła go i waliła z furią:
  - Za wieczne i ludzkie!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Więc Angelina też to wzięła. Upuścił garść granatów. Znokautowany fragment samuraja za pomocą zamachu. I śpiewała:
  - Lataj po niebie, baw się słońcem - Chcę na zawsze!
  A cztery dziewczyny biją bardzo pięknie. A także cały batalion. Jak uwodzicielsko błyskają bosymi stopami rzucając granaty. Jak piękne są dziewczyny na wojnie.
  A na nich unosi się żółta masa japońskich żołnierzy. Samuraje giną tysiącami, ale wciąż się nie zatrzymują. Pieprzyć się i pieprzyć. Bitwa jest niezwykle zacięta.
  Veronica strzela do Japończyków i ćwierka:
  - Naszym rosyjskim wyborem jest honor i Ojczyzna!
  Juliana, strzelając do wroga, obnaża zęby, które błyszczą jaśniej niż perły morskie. I mówi:
  - W każdym stuleciu byli bohaterowie i będą!
  Wtedy dziewczyna wzięła go i jeszcze bardziej obnażyła zęby.
  Ognista Anna strzelając do wroga pisnęła:
  Nie możemy zostać podbici! Nie rzucaj Rosji na kolana!
  I znowu granat wojowniczki rzucony jej bosą stopą leci.
  Angelina wystrzeliwuje śmiercionośną i morderczą bosą stopą. I obnażając zęby, ćwierka:
  - Wierzę, że będziemy w raju!
  Victoria przerywa bohaterskiej kobiecie:
  - Nie! Nie w raju, ale by żyć wiecznie na planecie Ziemia, która stanie się prawdziwym, nieziemskim rajem!
  A dziewczyna-kapitan rzuciła bosą stopą bardzo śmiercionośną bombę odłamkową.
  Weronika zauważyła:
  Jesteś mądrym kapitanem...
  A także bosą stopą rozpoczęło zniszczenie nośnika.
  Juliana pisnęła i odwróciła się. Zabił Japończyków. Odsłaniając duże zęby, dziewczyna pisnęła:
  - Nie chcę być starą kobietą! I chcę żyć wiecznie!
  Anna też rzuciła granatem bosą stopą i z powątpiewaniem zapytała blondynkę:
  - Lubisz nasz świat?
  Juliana odpowiedziała bez wahania:
  - Dobry pomysł! Szczególnie latem! Kocham słońce i wakacje!
  Anna chętnie się z tym zgodziła:
  - W lecie na pewno dobrze! Jak dobrze dla młodych!
  Juliana odpowiedziała z wściekłością:
  - Tak, i niech to będzie wieczne lato, jak w Afryce! A Afryka będzie nasza!
  Angelina rzuciła gołymi, muskularnymi nogami beczkę z materiałami wybuchowymi i powiedziała:
  - Niech tak będzie! I przez cały czas.
  Szeregi Japończyków przerzedzały się i wyraźnie brakowało im pary.
  Rosyjskie wojska zaczynają posuwać się przez samo terytorium Japonii i miażdżyć samurajów, odnosząc jedno zwycięstwo po drugim.
  Jako pierwszy do bitwy wkroczył batalion bosych dziewcząt w krótkich spodenkach i kamizelkach.
  Piękne dziewczyny zaczęły miażdżyć armię samurajów, poobijaną już w poprzednich bitwach.
  Przede wszystkim wojownicy zaatakowali baterie. Na Japończyków poleciały granaty rzucone bosymi stopami. Były bardzo ostre. A sami rosyjscy wojownicy brali i zrzucali kamizelki. Pozostać z nagim torsem.
  Więc prawie całkowicie nagie dziewczyny są prawie niemożliwe do trafienia. Kiedy kobieca skóra jest naga, jej kule nie przyjmują.
  Weronika rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Będę mistrzem!
  I potrząsnęła jej białymi, kręconymi włosami.
  Julian też nie jest taki prosty. Lupanula po japońsku. A potem rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - W imię świętej carskiej Rosji!
  I znowu potrząsa pełnymi piersiami szkarłatnymi sutkami. A talia dziewczyny jest cienka.
  Dalej do walki wpada rudowłosa Anna. Taka błyskotliwa i reaktywna dziewczyna. Jak rzucić granatem bosą stopą. Więc samuraje rozproszą się we wszystkich kierunkach. I turlaj się, jakby powalony.
  A dziewczyna strzela do nich i piszczy:
  - Za cara bogów prawosławnych i rosyjskich!
  Angelina też się rzucała. I pudło z muszlami, rzucone przez nią nago, potężne jak koń pociągowy, odleciało. I zmiażdżył wielu Japończyków.
  Dziewczyny są na ogół super, gdy są nagie i boso. Ale w krótkich spodenkach bieganie w pozycji jest jeszcze fajniejsze.
  I sutki truskawkowe, takie błyszczące!
  Victoria wystrzeli również granat ze swoimi szkarłatnymi cyckami i uderzy samuraja najlepiej jak potrafi. Oto dziewczyna. A co najważniejsze dowódca batalionu dziewcząt na niszczycielu. A także tylko w majtkach.
  I potrząsa nagą klatką piersiową. Co jest takie piękne i seksowne.
  Weronika wzięła i rzuciła granat bosą stopą. Przerywała dużo japońskiego i pisnęła:
  - Akrobacje na pokład!
  Yuliana też bardzo zręcznie rzuciła granatem gołą nóżką i pisnęła podczas koszenia Japończyka:
  - Nasz uśmiech i miażdżący cios!
  Potem jak błyszczeć zęby.
  A więc Anna wzięła to i przeleciała. Zastrzelił wielu samurajów. I jak to zrobiła.
  I jak wystrzelić granat bosą stopą. I piszczy:
  Nie jesteśmy niewolnikami!
  Wtedy będzie się śmiać i pokaże język.
  Angelina wzięła go i ćwierkała z szaloną furią, plując na wroga szarżami:
  - Jestem najfajniejszym z fajnych.
  I gołymi nogami wystrzeliła ciężką bombę. Wzięła i wysadziła samurajów, rozdrabniając ich.
  Veronica też zaatakuje azjatyckie hordy. I miażdży ich kości.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Zmiażdżymy wszystkich!
  I znowu śmiercionośny i wyjątkowy granat leci z bosej stopy.
  I zmiażdżyć Japończyków. I dlaczego przybyli na ziemie rosyjskie? Wszystko tutaj należy do Rosji.
  Juliana odpaliła granat bosą stopą i zaśpiewała:
  - Chwała Wielkiej Rosji! Nie potrzebujemy Dumy Państwowej!
  Czerwona Anna zwróciła uwagę agresywnie:
  - Będę mistrzem.
  A granat rzucony bosą stopą dziewczyny spłaszczy wszystkich. Pozostało tylko krwawe mięso.
  Ale Angelina wzięła go i pisnęła. Zabił grupę bojowników. I zamiatany jak anioł śmierci.
  I zginęło wielu samurajów.
  Wojska rosyjskie napierały na Japończyków ze wszystkich stron. Miażdżyli i miażdżyli.
  Wybuchły walki wręcz. Rosyjscy żołnierze dźgali samuraja bagnetami. Karabin Mosina to doskonała maczuga. Które przebijają czaszkę. I łamać kości.
  Ale dziewczyny z mieczami walczą szczególnie pięknie. Wspaniale. Zwłaszcza gdy kołyszą się nagie piersi.
  A sutki są takie rubinowe i błyszczące. Więc chcesz na nie patrzeć i całować.
  I całuj bez przerwy.
  Dziewczyny walczą z furią głodnych panter, które widzą jagnięta. Dręczą je i obdzierają ze skóry.
  Veronica, strzelając do Japończyków, piszczy:
  -Śmierć za śmierć!
  Juliana, rzucając granat bosą stopą, dodaje:
  - Krew za krew!
  Anna, pisząc o samurajach, piszczy:
  -Oko za oko!
  I rzuciła też bosą stopą cytrynę. Była silniejsza niż wszyscy i rozdarta na kawałki z pewnością siebie.
  I oto nadchodzi Angelina. Cała beczka ze śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi wystrzeli i zmiażdży wrogów.
  Następnie, jak śpiewa:
  - Jestem boso słoniem i bardzo fajnie!
  Dziewczyna jest naprawdę potężna. A jej nogi są jak maczugi. Jak poruszać samurajem w pachwinie. Że pięć metrów w górę i poleciał w górę. Pędził jak katapulta wystrzelona z kamienia. Dokładniej, prawdopodobnie z kamienia katapulty!
  Victoria, dowódca batalionu, oddała serię do Japończyków. Skosiła kilku żółtych wojowników i pisnęła:
  Będziemy walczyć o Świętą Rosję.
  I z gołym, opalonym kolanem, jakby przesunęło się do podbródka. I złamać wrogowi szczękę.
  Wiktoria jest podekscytowana....
  Juliana z entuzjazmem mówi:
  - Będzie car Mikołaj, największy z carów rosyjskich!
  I cały batalion półnagich, bosych dziewczyn, jak szczekać na całe gardło, eksterminując Japończyków.
  - Niech tak będzie!
  CO SIĘ DZIEJE, KIEDY UFASZ ROMMELOWI?
  Rommel otrzymał uprawnienia awaryjne i większą autonomię we Francji przed lądowaniem aliantów w czerwcu 1944 r. Pozwoliło mu to na umiejętne dysponowanie pięćdziesięcioma ośmioma dywizjami niemieckimi, w tym dziesięcioma dywizjami czołgów i pięcioma dywizjami SS.
  A sojusznicy zostali brutalnie pokonani, tracąc jako więźniów ponad milion żołnierzy i oficerów. Dodatkowo naziści zdobyli dużą masę sprzętu.
  Ale co najważniejsze, Hitler i jego orszak przybyli do Francji, by świętować największe zwycięstwo. Tutaj byli niejako "przypadkowo" objęci alianckim nalotem. Hitler, Himmler, Bormann i Goering zginęli. A Goebbels pospiesznie złożył przysięgę wierności nowemu Führerowi i naczelnemu dowódcy Rommelowi.
  Alianci zgodzili się pospiesznie ogłosić rozejm z III Rzeszą na pięć lat, zamrażając na razie sytuację i terytoria. A także opuszczając południe Włoch i Sycylię.
  Potem nastąpiła wymiana jeńców wojennych - wszyscy za wszystkich! Co znacznie wzmocniło wojska niemieckie, a zwłaszcza włoskie.
  Co prawda na froncie wschodnim Armia Czerwona przeprowadziła udaną operację "Bagration", przebijając się nad Niemen. Ale Rommel, zadając niespodziewany cios na południową flankę, w przeciwnych kierunkach od Mołdawii i zachodniej Ukrainy, utworzył tam duży kocioł wojsk sowieckich.
  Stalin zdenerwował się i zaczął rzucać wojska na południe. Dzięki temu Niemcy uniknęli całkowitej klęski i trzymali się granic Polski. Chociaż Armia Czerwona zdołała wyzwolić prawie całkowicie Białoruś i częściowo Litwę.
  Wypuszczanie czołgów i samolotów w III Rzeszy stale rosło, zwłaszcza po zaprzestaniu bombardowań przez aliantów.
  A Panther wciąż przewyższał T-34-85 pod względem przedniego pancerza i przebijania pancerza, a także szybkostrzelności działa. Pantera miała więcej zapasów pocisków, a dokładniej optyki.
  Więc niemieckie czołgi są silne, a ich liczba wzrosła. A Pantera stała się poważnym problemem, zwłaszcza że jej liczba dramatycznie wzrosła. A Jagdpanther okazał się jeszcze groźniejszy, łatwiejszy w produkcji, ale potężniej uzbrojony i lepiej chroniony, zwłaszcza na czole.
  "Jagdpanther" stał się dużym problemem dla Armii Czerwonej. W ogóle, rozpętawszy się na zachodzie, Niemcy pospiesznie zebrali siły. Rommel wziął pod broń zarówno Francuzów, jak i Polaków. Pojawiła się armia polska i jednostki francuskie.
  A niemiecki karabin maszynowy był najlepszym MP-44 na świecie, a samolot TA-152 stał się najlepszą bronią wielozadaniową. O wiele doskonalszy niż Focke-Wulf.
  Rommel obiecał odrodzenie Rzeczypospolitej. A to zainspirowało Polaków do walki o Wehrmacht. A Francuzi walczyli, wykorzystując kolosalny potencjał, przede wszystkim ludzki. Naziści byli również w stanie utrzymać pod kontrolą Rumunię i Węgry oraz wzmocnić pozycję Mussoliniego we Włoszech - tworząc nowe dywizje.
  Bitwy pokazały, że przy umiejętnym użyciu "Tygrys" -2 wcale nie jest złym czołgiem. W szczególności jest bardzo wytrwały i uderza z dużej odległości.
  Niemcy ustabilizowali front jesienią. A zimą walki wznowiono z nową energią. Tym razem Armia Czerwona uderzyła w centrum. W bitwach przetestowano działa samobieżne E-10 i E-25 oraz pierwszy radziecki SU-100. Radziecki samochód nie był zły, a niemieckie małe auta o niskiej sylwetce były dość sprawne i zwinne.
  Rommel odciął oddziały radzieckie, które przebiły się przez atak z flanki i utworzył parę dużych kotłów. Generalnie nowy dowódca III Rzeszy odgadł sowieckie manewry i zdołał podjąć skuteczne środki zaradcze.
  Szczególnie w Polsce drogi były lepsze, a niemieckie czołgi nawet zimą działały sprawniej niż na bezmiarze ZSRR. A teraz Fritz miał ich dużo.
  Nie bez znaczenia był również samolot odrzutowy Fritz. ME-262 to wytrwałe maszyny, a XE-162 to najszybsze i najbardziej zwrotne. A sowieckie samoloty nie mogły nawet dogonić bombowca Arado. Również problem. A na południu Niemcy odparli sowiecką ofensywę, tworząc kotły.
  Rommel zwabił Armię Czerwoną w pułapki i użył dużej liczby czołgów, a Pantera była całkiem skuteczna, gdy była używana prawidłowo.
  Stalin ryknął z wściekłości, ale okazał się pobity. Niemcy zmobilizowali swoje siły. I zamiast wypuszczać bezużyteczne pociski, takie jak FAA, polegali na samolotach odrzutowych. A teraz Armia Czerwona zdobyła to dokładnie zarówno na niebie, jak i na lądzie.
  W maju 1945 roku, wykorzystując bardziej zaawansowaną modyfikację działa samobieżnego E-25, o grubości pancerza przedniego 120 mm i pancerzu bocznym 82 mm z działem 88 mm, Niemcy zaczęli posuwać się naprzód na Ukrainie.
  Rommel prowadził bardziej elastyczną politykę okupacyjną, ogłaszając Ukrainę niepodległym państwem pod auspicjami III Rzeszy i zachęcając Banderę. Powstał także marionetkowy rząd Białorusi. Niemcy nazywali teraz Słowian Aryjczykami i byli przebiegli.
  W przypadku Armii Czerwonej sytuację pogorszyło wstrzymanie dostaw w ramach Lend-Lease i nieurodzaju w ZSRR. Tak, a Stalin od czasu do czasu ingerował w dowodzenie i kontrolę wojsk, a to miało charakter negatywny.
  Jeśli Stalin był już dobrze zorientowany w kwestiach strategicznych, to był raczej słaby w kwestiach operacyjnych i praktycznie nie rozumiał taktyki. Ale jednocześnie tak naprawdę nie chciał słuchać rad profesjonalistów.
  A Niemcy pod dowództwem genialnego dowódcy Rommla odnieśli zwycięstwo po zwycięstwie.
  Fritz zdobył latem całą prawobrzeżną Ukrainę i Kijów. A także Białoruś została zdobyta potężnym ciosem. Trzeba było coś zrobić, żeby ocalić ZSRR!
  A potem pojawiła się Sailor Moon z boso w zespole bikini.
  A dziewczyny z japońskiego anime spotkały nazistów, którzy po pokonaniu Armii Czerwonej na Białorusi już przenieśli się do Smoleńska.
  Dziewczyny znajdowały się na samym skraju ataku i walczyły bardzo desperacko.
  Ich bose stopy rzucały granaty, a z pępków wylatywały błyskawice. A miecze, wydłużając się, ścinały faszystowskie samoloty. A potem wzięli go wojownicy z Cejlonu Księżyca i jak gwiżdżą. Powalone wrony spadną na nazistów. A niektóre upierzone ptaki spadły na faszystowskie sępy odrzutowe. I wziął je i powalił.
  Ceylon Moon uśmiechnął się agresywnie.
  - Czego Fritz ci nie daje Smoleńsk?
  Inna niebieska dziewczyna gruchała:
  - I będziemy pamiętać Stalingrad!
  Trzecia żółta dziewczyna pisnęła:
  - I Sewastopol!
  A czwarty szczeknął:
  - I Leningrad też!
  A cały batalion bosych w bikini piękności, jak uwolnić błyskawice z pępka. I jak zabije na śmierć masę faszystów.
  Wydawało się, że przy takiej sile zwycięstwo Armii Czerwonej jest nieuniknione. Ale...
  Dziewczynom z japońskiego anime pojawił się demon i powiedział:
  - A Rosjanie nie chcą zmiażdżyć Wysp Kurylskich!
  Wojowniczki z Japonii krzyczały z frustracji:
  - Jak oni nie chcą pchać wysp? Dajemy się oszukać!
  I błyskające boso, okrągłe obcasy zniknęły z przodu.
  Ale zdążyli już wyrządzić nazistom znaczne szkody i wstrzymali ofensywę.
  Zimą Niemcy tylko się bronili. Mieli bardzo udany XE-162 na niebie, trzymali się mocno. Na lądzie działo samobieżne E-25 zapewniało mniej więcej ochronę. Jak inne czołgi. Zmodernizowano "Tygrysa" -2, który otrzymał mocniejszy silnik o mocy 1000 koni mechanicznych i doskonałą skrzynię biegów.
  Radzieckie T-54 nie były jeszcze gotowe, a IS-4 miał wiele niedoskonałości. A to negatywnie wpłynęło na zdolność bojową Armii Czerwonej.
  Wiosną 1946 r. hitlerowcy próbowali zaatakować. Ale ich wojska ugrzęzły w zaawansowanej sowieckiej obronie. Wojna coraz bardziej zaczęła przypominać I wojnę światową, kiedy obrona jest silniejsza niż atak, a linia frontu jest nieaktywna. W lecie Niemcy również próbowali awansować, ale bez powodzenia. A jesienią i zimą Armia Czerwona już się zbliżała, a także ugrzęzła w niemieckiej gęstej obronie. Co więcej, Fritz przystosowali się już do walki zimą, a ich ekwipunek nie "pływał" tak bardzo na mrozie. A czołg serii "E" -50 okazał się udaną i dość skuteczną maszyną.
  Co prawda samochód ważył prawie 65 ton, ale rekompensował to potężny silnik, a także bardzo skuteczne działa 88 mm w 100EL, przeciwpancerne, celne, szybkostrzelne.
  T-54 nie wszedł jeszcze do serii, a Niemcy nadal mieli przewagę w jakości wyposażenia. A w powietrzu ich przewaga rosła.
  Huffman otrzymał po czterystu zestrzelonych samolotach Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze Złotymi Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentem. Po 500 samolocie Order Orła Niemieckiego z brylantami.
  Czterdziesty siódmy rok minął we wzajemnych zastrzykach. Rommel działał ostrożnie, starając się budować siłę i Stalina. I wreszcie czterdziesty ósmy rok. Armia Czerwona próbowała posuwać się do przodu wiosną. Nie mogła jednak przebić się przez gęstą obronę Niemców w centrum. Jesienią Niemcy przeprowadzili tylko niewielką operację, niwelując front na północy.
  W czterdziestym dziewiątym roku wojska radzieckie w zasadzie próbowały zaatakować. Niemcy siedzieli w ścisłej obronie. T-54 Armii Czerwonej już w serii, podobnie jak IS-7, również miał MIG-15. Niemcy mają bardziej zaawansowane ME-362 i HE-262 i ME-2010, a także TA-283.
  Nastąpiła wymiana ciosów. E-50 stał się bardziej zaawansowany. Zmniejszono jej wagę do pięćdziesięciu ton, zmniejszono również jej wysokość, a także wzmocniono obronę czoła wieży. E-75 również się skondensował, a jego waga spadła do zadowalającej i trafiła do serii.
  E-100 nigdy nie wszedł do serii, więc jego duża waga stwarzała zbyt wiele problemów dla wojska.
  Niemcy trzymali linię frontu, a teraz rozpoczął się 1950 rok tej przeklętej wojny.
  Rommel zaoferował pokój Stalinowi. Ale oczywiście domagając się opuszczenia III Rzeszy tych ziem, które Niemcy już podbili. Stalin zgodził się na pokój dopiero w granicach 1941 roku. Ale Rommel nie mógł się na to zgodzić. Ponieważ okazało się, że na próżno zginęły miliony Niemców.
  Minął rok 1950, kiedy Armia Czerwona próbowała przebić się przez front. Niemcy byli w defensywie.
  Rommel pokładał pewne nadzieje w dyskotekach. Wystartowały już w 1945 roku, ale okazały się nieodpowiednie do użycia bojowego. Ale w 1951 roku pojawiły się pierwsze maszyny z prędkością czterech dźwięków, a dzięki przepływowi wokół strumienia laminarnego były praktycznie niewrażliwe na broń strzelecką.
  W 1951 Armia Czerwona nadal atakowała nazistów. Ale jej próby były nieskuteczne. Linia frontu pozostała stabilna.
  Rommel otrzymał jednak informację o wykorzystaniu dyskietek. Nie można ich było zestrzelić, ale sami nie strzelali, a jedynie taranowali cele powietrzne. Co jednak, biorąc pod uwagę ich szybkość, już samo w sobie nie jest złe. Ale nie mógł dać przewagi powietrznej nad MIG-15.
  Dyskietki były drogie i trudne w produkcji, a było ich niewiele.
  W wymianie ciosów minął też rok 1952, a gdy Armia Czerwona próbowała naciskać, ale to nie wyszło, obrona Fritza była silna.
  Ponadto Niemcy wykorzystywali w wojnie cudzoziemców. I dowodzili całkiem umiejętnie.
  Stalin zmarł w marcu 1953 r. I to natychmiast wywołało niezgodę w kierownictwie partii, ponieważ nie było oficjalnego następcy.
  Musisz udostępniać posty. Tak więc Mołotow został przewodniczącym GKO, Malenkow został przewodniczącym Rady Ministrów, Nikita Chruszczow został pierwszym sekretarzem KC KPZR, Żukow, jego nieusuwalny zastępca, został naczelnym dowódcą, a Wasilewski został ministrem obrony.
  Beria został wkrótce aresztowany i zastrzelony.
  Ale to aresztowanie spowodowało pewne zamieszanie w oddziałach wewnętrznych. A Rommel zadał miażdżący cios, odcinając Armię Czerwoną.
  Niemcy mogli zdobyć Smoleńsk w 1953 roku, a wojska sowieckie zajęły terytorium aż do samego miasta Rżewa. Fritzowi udało się również ponownie zablokować Leningrad, a na południu opanować Ukrainę i Krym, blokując Sewastopol i docierając do samego Donu. To właśnie nad Donem wojska radzieckie zatrzymały nazistów.
  Zimą Niemcom w końcu zabrakło pary. Mołotow, przewodniczący GKO, zapowiedział, że wojna dobiegnie końca.
  W 1954 r. armia Rommla ruszyła na Moskwę, ale wszystkie próby przebicia się Fritza zostały odparte.
  Nie udało im się zdobyć Leningradu szturmem.
  !955, hitlerowcy ponownie zaatakowali. Próbowali zdobyć Stalingrad, ale zostali tam pobici i wycofali się za Don. Nie powiodła się również próba zdobycia Moskwy. Atak na Leningrad również się nie powiódł. Straty nazistów były bardzo duże.
  A w 1956 III Rzesza ponownie przeszła do defensywy. A już Armia Czerwona próbowała zaatakować pułki Rommla. Ale brakowało jej też siły. Straty też były ogromne. A w 1956 linia frontu się nie ruszyła.
  W 1957 Niemcy mieli nowe czołgi Leopard, a ZSRR w serii T-55. Ta maszyna miała mocniejsze działo w kalibrze 107 mm. Pojawił się również bardziej zaawansowany IS-12. IS-10 został zaktualizowany.
  Niemiecki "Leopard" był bardziej zaawansowaną maszyną nowej generacji, ale wciąż niedokończoną. Pojawiły się również myśliwce ME-562. Z potężniejszą bronią niż wcześniej i dużą prędkością. Podobnie jak lekki XE-462. Również bardzo przyzwoity wojownik i lekki. W ZSRR przeszli do tej pory modernizację MIG-15, nie usuwając z produkcji seryjnej najbardziej masywnych samolotów radzieckich w historii lotnictwa. Wojna ciągnęła się dalej.
  Rok 1958 już się zaczął... To straszne, ile cierpień trwa.
  Rommel ogólnie zgadza się na pokój, ale z zachowaniem wszystkiego, co podbili Niemcy. Mołotow i jego zespół nie zgadzają się z tym.
  Znalazłem kosę na kamieniu. A straty rosną.
  Armia Czerwona próbuje iść naprzód, ale nie może przebić się przez gęstą obronę. Jesienią Niemcy próbują ponownie zająć Leningrad, ale ich ataki zostają odparte.
  Już 1959 pędzi jak wilk. Tak, czas na wojnie płynie kroplami, ale mija niezauważenie i nie ma o czym pamiętać. Rommel już się postarzał. A Mołotow przez wiele lat był kierownictwem sowieckim. Ale wojna wciąż trwa.
  Armia Czerwona nadal używa MIG-15, ale nadal go modernizuje. Pojawiły się również bardziej zaawansowane systemy rakietowe i przeciwlotnicze. A co najważniejsze, satelita był już w stanie wystrzelić na niską orbitę okołoziemską. ZSRR miał już pociski balistyczne zdolne do uderzenia w Berlin. Jednak podobnie jak Niemcy.
  Bomba atomowa nie została opracowana, ponieważ Stany Zjednoczone nie wierzyły w jej rzeczywistość i nie chciały marnować pieniędzy.
  A III Rzesza i ZSRR nie były gotowe na tak drogie projekty.
  Stało się to już w 1959 roku, a świat nie ma jeszcze broni jądrowej. Wielka Brytania ugrzęzła w wojnach kolonialnych, zdesperowana, by utrzymać swoje imperium, a w USA monopoliści naftowi i gazowi powstrzymują rozwój energetyki jądrowej.
  Tak się złożyło, że na świecie wciąż nie ma bomby atomowej. Chociaż może to jej wygląd mógł zakończyć tę cholerną, piekielną wojnę. W którym zginęło już wiele dziesiątek milionów ludzi.
  Na innych frontach Stany Zjednoczone i Wielka Brytania prowadziły wojnę z Japonią. W 1946 roku Stany Zjednoczone wylądowały w Kraju Kwitnącej Wiśni, ale samuraje wrzucili ich do morza.
  Japonia nadal bombardowała i bombardowała. Ale odmówiła kapitulacji.
  W 1950 r. ponownie wylądowały Stany Zjednoczone, tym razem lepiej przygotowane i wykorzystujące znacznie większą liczbę okrętów, samolotów i innych sił.
  Japonia stawiała opór przez kolejne półtora roku. Tokio było jednym z ostatnich, które upadło, a cesarz stał się harakiri. Ale nawet po tym pokój nie nadszedł. Japończycy zorganizowali prawdziwą wojnę partyzancką dla okupantów amerykańskich.
  To wszystko osłabiło Amerykę i Wielką Brytanię i nie interweniowali w wojnie między ZSRR a III Rzeszą. Rommel nadal dysponuje zasobami całej Europy. A biorąc pod uwagę terytoria okupowane w Rosji, zasobów ludzkich jest znacznie więcej. To prawda, że przeciwko nazistom toczy się zaciekła wojna partyzancka. A nawet bardziej przebiegła i elastyczna polityka na terytoriach okupowanych nie pomaga Fritzowi zdobyć tam przyczółka i stłumić partyzantów.
  1 września 1959 minęło dokładnie dwadzieścia lat od wybuchu II wojny światowej. Armia Czerwona posuwała się w kierunku Leningradu. Niemcy ponownie próbowali zająć Moskwę.
  Jak długo możesz walczyć? To tylko koszmar.
  W każdym razie w okopie siedzi batalion sowieckich dziewcząt. I odzwierciedla kolejny atak Wehrmachtu.
  Natashka Sokolovskaya strzela z AK i mówi z irytacją:
  - No, jak długo ta szarańcza będzie kucać?
  Zoya logicznie odpowiada, strzelając z granatnika i łamiąc gąsienicę niemieckiego samochodu:
  - Prawdopodobnie do ostatniego żołnierza!
  Augustyn, strzelając do nazistów, zanotował:
  - Taki koszmar nie może trwać wiecznie!
  A rudowłosa dziewczyna gołą stopą rzuciła bardzo śmiercionośny granat, rozrywając nazistów na drobne kawałki. Potem zauważyła z uśmiechem:
  - Nie, naprawdę musimy ich wszystkich zabić!
  Swietłana również wystrzeliła swoją nagą, wyrzeźbioną stopą morderczą cytrynę. Rozerwała Fritza i zanotowała:
  - Może zabijemy ... Jeśli sami się nie ugniemy!
  Cztery wojowniczki walczą w bikini. Wyglądają jak młode i bardzo piękne dziewczyny. Ale są w pobliżu od dłuższego czasu. Walczą od czterdziestego pierwszego roku i są już bardzo zmęczeni tą wojną. A wcześniej walczyli już w Hiszpanii. Zostały również nagrodzone.
  A teraz od tylu lat - od ponad osiemnastu lat prowadzą nierówną walkę z faszyzmem. I wydaje się, że ta przewaga nigdy się nie skończy.
  Natashka pamiętała, jak jako dziewczynka w czasie I wojny światowej niosła paczkę do batalionu armii carskiej.
  Wygląda na to, że jej bose stopy są już do wszystkiego przyzwyczajone. A jeśli chodzisz pięćdziesiąt wiorst dziennie, twoje łydki bolą, a podeszwy, choć zrogowaciałe, zaczynają swędzieć i boleć.
  Poza tym jesteś głodny. Tylko woda ze strumienia i jagody. Ale latem nic. Ale staraj się długo chodzić boso po śniegu. Kiedy palce stają się czerwone i niebieskie od zimna. I tylko ciągły ruch i nawyk hartowania od niemowlęctwa ratuje od odmrożeń.
  Natasza pamiętała także czasy carskie. Było w nich coś dobrego. W szczególności rubel carski byłby stabilną walutą, a ceny za błogosławionego cara Mikołaja II nie rosły. W każdym razie przed wojną z Niemcami. I ta stabilność pomogła chłopom zgromadzić pieniądze na ten czy inny zakup. I prawie wszystko można było kupić na kredyt. Nie jest więc jeszcze faktem, że pod rządami sowieckimi stało się tak dobre.
  Augustine rzuciła bosą stopą zabójczy dar śmierci. Rozerwała ich na strzępy masę Niemców i ich wynajętych żołnierzy i powiedziała z irytacją:
  - Wszystkie morderstwa i morderstwa! A dusza potrzebuje czegoś innego!
  Augustyn brał udział w obronie Port Arthur. Taka jest wojownicza dziewczyna. A dziewczyna jest wieczna. Aby zachować młodość, czarownice nie zakładają butów w żadnym, najcięższym mrozie. I to jest ich uniwersalna zasada.
  A kiedy jesteś boso, ani kula, ani starość cię nie zabierają. A ty sam młócisz przeciwników jak snopy zboża.
  Pamiętała tę bitwę z Japończykami. Inna dziewczyna, prawie dziecko, strzela, celując z karabinu w samuraja cienkimi, ale silnymi rękami.
  A Japończycy wspinają się i wspinają, wypełniając wszystkie podejścia trupami. Boreiko, dobra robota. Siekał samurajów szablami z obu rąk, jak legendarny Ilya Muromets.
  Wokół niego rosła cała góra trupów. Japończycy nadal ranili go bagnetami i porzucali. Ale Boreyko przeżył. Po powrocie z niewoli walczył z Niemcami w I wojnie światowej. A potem ślady niedźwiedzia giną. Teraz, jeśli żyje, jest już dość stary. A Augustyn nie zajmuje lat. Do tej pory wygląda jak muskularna i wysoka dziewczyna. A nawet po otrzymaniu rany jej skóra goi się bez blizn i śladów.
  Augustine przypomniał sobie, jak bagnetem wbiła Japończyka w brzuch. I tak krzyczał. I jest rudowłosa i młoda, ale już silna i dość wysoka, bo obciąży koleżankę samuraja boską piętą w brodzie. Wziął go, upadł i upadł tak bezskutecznie, że japoński bagnet przebił mu plecy.
  Augustine następnie strzelił do Japończyków, nie chybiając. Ale było ich za dużo. I pokonali Rosjan.
  Augustyn został nawet wzięty do niewoli. Zaczęła być przesłuchiwana. Kocioł postawiono im na bose stopy, po naoliwieniu ich zrogowaciałych stóp.
  Augustine zdołał powstrzymać jej krzyki. Wyobraziła sobie siebie jako Dziewicę Orleańską, która tylko śmieje się i uśmiecha podczas tortur. Augustyna powieszono na wieszaku i pobito batem. Ale ona tylko się roześmiała.
  W końcu samuraj zostawił ją w spokoju, a nawet zdjął łańcuch na znak szacunku dla jej odwagi. A Augustyn wykorzystał to i zabił dwóch strażników, uciekł.
  Następnie walczyła w armii Kuropatkina. Naprawdę spodziewałem się, że wygram.
  Ale Kuropatkin, jakby celowo, chciał przegrać. Samuraje stracili dwa razy więcej zabitych niż armia carska, ale ostatecznie Rosjanie zostali pokonani. Niestety, jaka to była wojna - Rosjanie walczyli dzielnie, pokazując się jako najlepsi żołnierze na świecie, z najgorszym dowództwem!
  Augustina ponownie rzuciła granatem w nazistów gołymi palcami u nóg i ryknęła:
  - Powodzenia z nami!
  Zoja powiedziała:
  - Wiedz, jak oddać!
  Złotowłosa dziewczyna rzuciła też zgrabną, bosą stopą cytrynę, mrucząc:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Zoya też widziała wiele rzeczy. Gdziekolwiek walczyła. Walczył z Japończykami iw wojnie domowej. Tam poznała Augustyna. I dużo się nauczyłem. Tam dołączyły do nich Natasza i Swietłana. Tak więc pojawiła się legendarna czwórka. A Armia Czerwona jest w dużej mierze dzięki nim i zaczęła wygrywać.
  Zoya ponownie rzuciła granatem bosą stopą. Uderzyłem Leoparda, a on wpadł na swojego kolegę.
  Dziewczyna ze złotymi włosami ćwierkała:
  - Niech moja Ojczyzna będzie w wielkiej chwale!
  I pokazała Fritzowi swój język. W ogóle Zoya była zdumiona, jak wiele problemów miała Rosja. Wszystko zaczęło się od wojny, kiedy Japonia zaatakowała Rosję.
  Potem Rosja zaatakowała. Zoya nie dotarła do Port Arthur, ale walczyła w armii Kuropatkina. W pierwszej większej bitwie Rosjanie odparli wszystkie japońskie ataki i zadali im ciężkie straty. Ale wtedy samuraje zaczęli omijać armię carską, a Kuropatkin wycofał się.
  Ale jak można nie pamiętać Aleksandra Suworowa, który sam zaatakował wrogów. Suworow uważał atak za silniejszy niż obrona. Kuropatkin okazał się niewystarczający do dowodzenia. A Zoya wykazała się odwagą i osobiście zabiła Japończyków pistoletem i dźgnęła bagnetem.
  Ale zwłaszcza wielu samurajów była w stanie zabić karabinem maszynowym. To było świetne. I skosiła je jak kosą.
  Zoya ponownie rzuciła granatem gołą, pełną gracji stopą i zaśpiewała:
  - Chwała mojej Ojczyźnie! Matka kocha swoje dzieci!
  Swietłana jest najstarszą z nich. Naturalna blondynka o śnieżnobiałych włosach. Brała również udział w wojnie krymskiej i broniła Sewastopola. Tak dawno to było!
  Wtedy była jeszcze prawie dziewczyną, boso w podartej sukience, walczyła z przeważającymi siłami wroga. Swietłana i pierwsza z czwórki została czarownicą. I to bardzo jej pomogło w bitwie. Brytyjczycy, Francuzi, Turcy wspięli się na szturm. I strzelił do nich z prymitywnego karabinu i uderzył. A potem dźgnięty bagnetami. I zabiła swoich wrogów. A bosymi palcami rzucała domowej roboty bomby. W tej wojnie Rosjanie byli w stanie utrzymać Sewastopol przez prawie cały rok i wyczerpali sojuszników tak bardzo, że przerwali wojnę.
  Ale Rosja odstąpiła wtedy deltę Dunaju. I po raz pierwszy od dłuższego czasu okazało się, że to przegrywająca strona.
  A potem sprzedali Alaskę. Swietłanie wydawało się, że w ogóle nadchodzi koniec świata.
  Ale minęły lata. Rosjanie pokonali Turków i odzyskali deltę Dunaju. Znowu walczyła Swietłana, wspaniała, bosa blondynka. I dobrze być wiedźmą - ani kule, ani starość, ani dolegliwości cię nie zabierają. I wygrywasz żartobliwie. I po prostu trzepotać na skrzydłach.
  Swietłana ponownie rzuciła granat bosą stopą i ryknęła:
  - Nadejdą nowe stulecia,
  Nasza wola jest silniejsza niż stal...
  Zgrałeś głupca
  Witaj towarzyszu Stalin!
  Ale teraz Stalina nie ma. Najważniejszy Mołotow. Chociaż nie jest takim dyktatorem jak Stalin. I naczelny wódz Żukow. A Rommel wciąż jest tym dowódcą. Ale nie jest jeszcze w stanie przebić się przez Armię Czerwoną!
  Natasza również rzuciła śmiercionośnym granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Oddamy naszą duszę, serce, oddamy naszej Świętej Ojczyźnie! Staniemy i wygramy, i nie oszczędzimy życia!
  Wojownicy walczą. Nie, dziś hordy Rommla nie przebiją się przez ich obronę. Będą walczyć desperacko i wygrać. I wielka Rosja będzie uwielbiona.
  Zoya zaćwierkała, rzucając cytrynę gołymi palcami:
  - Jasne słońce nadziei
  Wznoszący się ponownie nad krajem...
  Rosja wygrywa jak poprzednio
  Jastrzębie Wehrmachtu biją!
  Natasza mądrze zauważyła:
  - Jesteś piękna jak zawsze dziewczyną ze złotymi włosami!
  Zoya wzięła głęboki oddech. Przypomniałem sobie, jak poszedłem na zwiad przeciwko Japończykom. I wziął broń. I wyrzućmy z tego samuraja.
  Koszali je w szaleńczym szale. Dużo wtedy schrzaniłem. A jednak została schwytana.
  Jej dziewczyna została wciągnięta na wieszak, a jej pięty przypalono rozgrzanym do czerwoności żelazem. Ale Zoya dzielnie trzymała się i nie jęczała ani nie krzyczała. I nawet biel z przewodu grzejnego z tyłu nie kazała jej mówić.
  Po torturach Zoya została zakuta w kajdany i zabrana do Tokio. Ale wojownikowi udało się uciec. Powiedziała oficerowi, że podobno wiedziała, gdzie Kuropatkin, wycofując się, ukrył skarbiec armii rosyjskiej. Cóż, kupił to. Aby nie dzielić się z nikim, zabrał Zoję w kajdankach i łańcuchach do lasu. Dziewczyna nie jest taka prosta. Uchwyciła ten moment, uderzyła oficera w podbródek gołym, okrągłym obcasem i odcięła go. Potem wzięła klucze, otworzyła kajdanki i uciekła.
  Chciwość nie prowadzi do dobra, a Zoya nadal zabijała Japończyków.
  Ale teraz naziści są wyraźnie wyczerpani. Cztery dziewczyny-czarownice sprawiły, że były dość rzadkie. Tyle czołgów pokonało. A potem zaczęła strącać samolot szturmowy.
  Dziewczyny śpiewały unisono:
  - Rosyjski orzeł nad planetą,
  Skrzydła, rozpościerający się, wystartuje...
  Cóż, podstępny przeciwnik,
  Zostanie pokonany, złamany!
  Podstarzały siwowłosy Rommel przygląda się mapie frontów. 2 września 1959 A wojna wciąż trwa, a Moskwa nie została zdobyta. Nie ma już Stalina, a formalnie głównym przewodniczącym GKO jest Mołotow. Ale jest tylko pierwszym wśród równych. Stanowiska Stalina są podzielone, a naczelny dowódca Żukow. I to przeciwko niemu walczy Rommel. Chociaż jest też minister obrony Wasilewski. Na czele partii stoi Nikita Chruszczow. I szef rządu Malenkow. Jest też przewodniczący Prezydium Rady Najwyższej ZSRR i formalna głowa państwa Bułgarin.
  Tak, różnobarwna firma zebrała się przeciwko Rommelowi. I trzeba go złamać. Ale ZSRR się nie poddaje. A III Rzesza jest wyczerpana, jak Rosja.
  Ale pokoju nie można zawrzeć. Rommel chce akwizycji terytorialnych. Rząd sowiecki uparcie obstaje przy opcji zerowej.
  Stany Zjednoczone są teraz w kryzysie, nigdzie się nie wybierają. A Wielka Brytania jest pogrążona w wojnach kolonialnych. Tak więc krawędzi II wojny światowej nie ma końca.
  A jej dwudziesty pierwszy rok już się rozpoczął.
  Z rodziną Leopardów wiązano pewne nadzieje. Ale ten czołg nie usprawiedliwiał się. Inną opcją było opracowanie czołgu RE-50. Istotą nowego pomysłu jest stworzenie maszyny piramidalnej, która jest praktycznie nie do przebicia pod każdym kątem. To może być dobre znalezisko. To właśnie z rodziną piramidalnych OZE Rommel wiązał nadzieje na zwycięstwo nad ZSRR.
  Ale stare czołgi wciąż walczą.
  Ale mają dobrych wojowników.
  Załoga Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - cztery dziewczyny, po raz pierwszy spróbowała swoich sił na T-3 podczas ataku na Polskę w 1939 roku. Niemiecki samochód był wtedy jeszcze dość słaby. Dziewczęta strzelały więcej do piechoty i używały trzech karabinów maszynowych.
  Gerda strzelając do Polaków i kojąc ich piechotę i kawalerię, gruchała:
  - Jestem wojownikiem z tysiącem diabłów w głowie!
  Podczas strzelania Charlotte zauważyła:
  To wszystko ciekawe, ale...
  Gerda rzuciła w Polaków granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Co ale?
  Ruda odpowiedziała:
  - Ale teraz zostaliśmy czarownicami i co nam to daje?
  Gerda, blondynka, błyskawicznie skosiła Polaków i logicznie odpowiedziała:
  "Teraz nie zabiją nas tak łatwo!"
  Kristina również uderzyła Polaków karabinem maszynowym i zauważyła:
  - Czy zachowamy wieczną młodość?
  Magda pewnie jadąc samochodem odpowiedziała:
  - Oczywiście, że tak! Sprawdziłem! Zadała sobie ranę, a on zniknął bez śladu!
  Gerda, dobrowolnie rąbiąc Polaków, potwierdziła:
  - Dokładnie tak! Teraz nie jesteśmy tylko ludźmi, ale staliśmy się nadludźmi!
  Charlotte rąbiąc Polaków pisnęła:
  - Jestem supermenem!
  I znowu bosą stopą rzuciła morderczy granat. Tak, dziewczyna zerwała i najwyraźniej już nie żartowała.
  Christina, odcinając się od Polaków, zauważyła:
  - Ojczyzna jest bardzo dobra!
  A gołe palce nóg pięknej złoto-czerwonej dziewczyny wystrzeliły cytrynę.
  Magda też się odwróciła, ścięła Polaków i pisnęła:
  - Jestem typowym mistrzem!
  A także, bosą stopą, rzuci granat, który wszystko zabija i niszczy.
  Czwórka w Polsce dzielnie walczyła, a nawet zdobyła Warszawę. Ale to nie wystarczyło.
  Po Francji Gerda i Charlotte udały się do Afryki w korpusie Rommla.
  Kompania dziewcząt ze specjalnego batalionu SS "Tygrysy-Barrakudy" przeleciała samolotem transportowym Me-323 do Tunezji. Wszystkie wojowniczki były jak zapałka, młode i jeszcze niezamężne. Przeważnie wysokie, wysportowane blondynki, kolor narodu niemieckiego, jego krew i sok.
  Dwie dziewczyny, miodowa blondynka i ognista ruda, wyróżniają się spośród innych wojowników, którzy swoją urodą i powagą w oczach również zasługują na podium. Gdyby wszyscy pozostali wojownicy byli wśród stosunkowo doświadczonych bojowników, którym udało się wąchać proch we Francji i na Bałkanach. Ale nie w taki sposób, żeby za przejściowość wrogości i brak chęci popychała dziewczyny w głąb tego.
  Już walczyli, ci dwaj byli bardzo młodzi, z wyglądu prawie dziewczynki, ostatnie, które zastąpiły poległych podczas nalotu. Oczywiście byli też szkoleni z całą niemiecką pedanterią, ale nadal byli tak niewinni, ponieważ wyglądali, jakby mieli zaledwie szesnaście lat. Prawdziwe róże porzucone na pustyni. Ale jednocześnie walczą od prawie dwóch lat.
  Ognista czerwona "tygrysica barakudy" zapytała swoją blond koleżankę:
  - W armii brytyjskiej jest wielu Murzynów. Są bardzo niegrzeczni i okrutni, ale wyobraź sobie Gerd, co się stanie, jeśli zostaniesz schwytany i zaczną się tortury?
  Miodowa blondynka spokojnie odpowiedziała:
  - Postaram się nie dać się złapać przez Charlotte, ale jeśli nadal taka jest wola Pana, nie dam nic wrogom!
  Rudowłosa Charlotte szepnęła:
  - Krążą pogłoski, że wkrótce na wschodzie wybuchnie wielka wojna z Rosją. A wojska już się ciągną, koncentrując siły. Nic dziwnego, że tak wiele piechoty zostało wcielonych do wojska, dziewczyny mówią, że we wsiach prawie nie ma już mężczyzn!
  Gerda zgodziła się z westchnieniem:
  - Tak, to byłoby przerażające! Toczyć wojnę z Rosjanami: okrutnymi i fanatycznymi, z ich niekończącymi się przestrzeniami i ostrymi zimami... To będzie coś strasznego!
  Ruda odpowiedziała:
  - Rosjanie nie byli w stanie pokonać nawet maleńkiej armii fińskiej, a my pokonaliśmy największe siły wroga! Cała Europa jest już pod nami, a Rommel miażdży Brytyjczyków w Afryce. Jak myślisz, dlaczego przegrasz?
  Gerda niechętnie odpowiedziała:
  - Rosjanie mają dużą populację i ogromne przestrzenie. Wchłoną za dużo żołnierzy! A jeśli nie zdążymy zająć stolicy Rosji przed zimą, to nasi żołnierze po prostu zamarzną, a sprzęt się zdenerwuje i ugrzęźnie w zaspach, będzie elementarnie okropnie!
  Charlotte energicznie potrząsnęła głową.
  - Och, nie mów o takich paskudnych rzeczach, lepiej zaśpiewajmy jakiś romans. O miłości...
  Gerda uśmiechnęła się niewinnie i zgodziła:
  - Oczywiście, że zaśpiewamy najlepiej!
  Dziewczyny z Barracuda Tigress śpiewały czystymi, kryształowymi głosami:
  perłowa, drżąca fryzura,
  Martwię się, moja klatka piersiowa drży!
  Jestem dziewczyną jak nieśmiała brzoza,
  Boję się ruszać i oddychać!
  
  A co szepcze ci do ucha świeży wiatr?
  Piasek chrupie pod stopami boso...
  I nie ma szczęśliwszego mnie na tej planecie,
  Kiedy wchodzę z tobą do lasu!
  
  Zdradź mi wielką tajemnicę, ukochani,
  Jak udało ci się oczarować serce!
  Ale twoja twarz jest taka smutna?
  Najcieńsza nić zmarszczek przeszła przez czoło!
  
  Młody człowiek odpowiada mi z udręką;
  Wojna rozdzieli was na długi czas!
  Aby znaleźć nam miejsce w rajskich lasach,
  Szatan musi zostać pokonany w piekle!
  
  W odpowiedzi szczupła brzoza skinęła głową,
  Jesteś dla mnie kimś więcej niż przyjacielem!
  Chociaż wynik bitwy może być płaczliwy,
  Ale Bóg Jezus pasterz jest z nami!
  
  Rozproszmy piekło demonów - złe cienie,
  Aby gaje zakwitły na zielono!
  Pogłaskaj moje opalone kolana
  Trzymaj mnie mocno kochanie!
  
  A on odpowiedział jak dziewica żartem,
  Powiedział do odgłosu rozkładających się gałęzi;
  - Poczekasz na mnie rok, gołąbku?
  Pokusa gorących dźwigów jest silna!
  
  W odpowiedzi powiedziałem mu tak surowo:
  - Nie będę cywilem na stoisku maszyny!
  I lubię drogę wojskową,
  Chcę walczyć, pokonać złych!
  
  Doszedłem do sedna - ścinać gałęzie, warkocze,
  Dali mi nową maszynę z płytą!
  Choć trawa płacze jak perły rosy,
  Dlaczego niewinność - stała się jak żołnierz!
  
  Wtedy, że Ojczyzna jest mi droższa niż wszystko,
  Ojczyzna ponad gwiazdami płonie w duszy!
  Nie chodzi o wnętrze, które wpada na łóżko,
  I spędź noc z karabinem w chacie!
  
  Zwycięstwo nadejdzie, mocno w to wierzę,
  W końcu nasza sprawa jest zawsze słuszna!
  Cóż, uśmiechajcie się radośniej chłopaki,
  Czeka nas dobry los, uwierz mi!
  Cała rodzina śpiewała razem z nimi, a dziewczynki kręciły głowami i klaskały w dłonie. Ale wtedy ich sielanka została przerwana, wyła syrena, a na niebie pojawiły się angielskie samoloty! Spitfire'y próbowały zaatakować karawanę z zaopatrzeniem. ME-109 z eskorty dzielnie rzuciły się w ich stronę. Ognistoczerwona Charlotte nawet podskoczyła z radości:
  - Tutaj zaczyna się bitwa w powietrzu! Będzie fajnie!
  Gerda z ekscytacją potwierdziła:
  - Teraz nasi poddadzą się!
  Było osiemnastu angielskich Spitfire'ów i piętnaście niemieckich Messerów, niewiele się różniło. Uderzano seriami z karabinów maszynowych i karabinami lotniczymi. Charlotte zachichotała i wskazała palcem:
  - Zobacz, jak nasi je młócą! Piękno!
  Gerda powiedziała filozoficznie:
  - W walce nie wygra najsilniejszy, ale na tyle podły, by ją sprowokować, ale nie wdawać się w nią samemu!
  - Wojna to zawody, w których wszyscy zostają zdyskwalifikowani jeszcze przed startem! Obsługiwane Charlotte.
  On z angielskich "Spitfire'ów" już się zapalił i zaczął padać, za nim zaczął padać niemiecki... Bitwa zaczęła się rozpalać z jeszcze większą zaciekłością. Brytyjskie samoloty posiadały karabiny maszynowe, podczas gdy Niemcy posiadały działa, jakieś 20 mm miały jedną sztukę, inne miały aż trzy 20 mm działa, ale były tylko dwie takie maszyny... Charakterystyka prędkości i zwrotność prawie to samo, może nawet dla ME-109 nawet waga jest mniejsza i sprawia, że skręca się szybciej. Ale Brytyjczycy też nie są tacy prości, więc trzy ich myśliwce pospieszyły do transportu, nie zwracając uwagi na ogień osłonowy. Dziewczyny w środku krzyczały:
  - Dalej chłopaki, nie przegapcie tego! Pli wymuszonego ognia!
  Charlotte krzyczy:
  - Futro! Futro!
  Me-323 to ogromny transportowiec mogący przewozić do 200 żołnierzy, posiada sześć karabinów maszynowych broni defensywnej. Ułożone są w układ "jeża" i zaczynają pisać... Myśliwce strzelają, a pociski dużego kalibru przebijają skórę i przebijają powłokę. Wojownicze dziewczyny odskakują, kwicząc jak świnie:
  - Mają słabo rozwinięte lwiątka.
  Jedna z dziewczyn jest uzależniona i ma konwulsje. Podskakuje do niej lekarka i od razu stwierdza:
  - Przeleciało! - I robi jej opatrunek. Uspokaja się i stara się powstrzymać jęki.
  Ale wtedy Messerschmitt wchodzi na tyły angielskiego myśliwca, celnie strzela, a następnie zapala się i spada. Dziewczyny ryczą:
  - Wspaniały! To jest nasz facet!
  W tym momencie strzelec maszynowy osłaniający kadłub (a to mężczyzna) pada przeszyty kulą na wylot. Gerda pędzi jak błyskawica, czepia się drutu i upada, odpadają jej buty. Młoda dziewczyna w kilku skokach z nagimi, różowymi obcasami przeskakuje po powalonych ciałach, wskakuje do karabinu maszynowego i naciska spust. Ołów jest wypluwany z lufy, a Spitfire traci kontrolę, zaczyna wpadać w korkociąg.
  Wilcze dziewczyny kwiczą z zachwytu i skandują:
  - Puck! Pralka! Niemcy przeciwko Wielkiej Brytanii dwa - zero!
  Gerda nie zdążyła jednak zestrzelić drugiego myśliwca, został on zniszczony przez niemieckich pilotów. Bitwy powietrzne są ulotne, a po stracie ponad połowy myśliwców Brytyjczycy uciekli. Wynik 11 na 3 na korzyść Niemców. Dziewczyny zawołały w odpowiedzi, tak radośnie i uścisnęły sobie ręce. Pochwalili też Gerdę, która nie straciła głowy i zarejestrowała pierwszy zestrzelony samolot, swoją ofiarę, jako swój atut! Dziewczyna zarumieniła się z wielkiego podniecenia i mruknęła:
  - Tak, sam nie pamiętałem! Czy to było coś takiego? Całkowicie nie do pomyślenia! Jestem w transie...
  Charlotte mruknęła z niezadowolonym uśmieszkiem:
  - Ale nie mogę sobie wybaczyć opóźnień. Więc po prostu wziąłem hamulce!
  Dowódca kompanii Madeleine pocieszał Charlotte:
  - Przed nami jeszcze tyle bitew! To Afryka!
  Charlotte zachichotała i zażartowała:
  - Małe dzieci za nic na świecie, dzieci nie jeżdżą do Afryki na spacer! Afryka ma rekiny, Afryka ma goryle, a Afryka ma wielkie krokodyle! Ale Wielka Rzesza; powiedział nam - nie dryfuj!
  Wszystkie dziewczyny zaśmiały się zgodnie. Jak wspaniale było...
  Stolica Tunezji, również nosi nazwę Tunezja, mieści główną bazę nazistów w Afryce. Główny sojusznik Niemiec: Mussolini wkroczył do II wojny światowej dopiero 17 czerwca, na pięć dni przed kapitulacją Francji. Chciał "wygrać", a raczej wykopać pokonanego już wroga w celu uzyskania znacznych zdobyczy terytorialnych. Cóż, jeśli Niemcy zawiodą, sam otwórz drugi front południowy przeciwko III Rzeszy! Armia włoska działała niezbyt pomyślnie i pomimo przytłaczającej przewagi liczebnej była w stanie posunąć się tylko o kilka kilometrów kosztem ogromnych strat. Ale Mussolini nie przystąpił do wojny szczególnie pomyślnie. W przyszłości Włosi walczyli wyjątkowo bezskutecznie. Bits w Grecji, mimo swojej przewagi liczebnej, w Etiopii, która ma prawie pięć razy więcej sił niż Brytyjczycy, oraz w Libii, która straciła prawie całe terytorium z rozpoczętymi już szybami naftowymi. Ale Rommel, młody generał, który wstąpił do partii nazistowskiej przed dojściem Hitlera do władzy, rozpoczął potężny kontratak przeciwko Brytyjczykom. Co więcej, rozpoczął ofensywę jeszcze przed przeniesieniem głównych sił, mając tylko dziesięć czołgów i pięćdziesiąt ciężarówek przebranych za czołg. Szybkim rzutem schwytano najlepszego brytyjskiego generała Kolenkora, a prawie cała Libia wróciła pod kontrolę nazistów. Jednak dobrze ufortyfikowana forteca Tolbuk, tak przeciętnie oddana przez Włochów, wciąż się trzyma! Rommel ma tylko dwieście czołgów, wszystkie T-1 i T-2, czyli lekkie, a kolejne dwieście włoskich to generalnie tankietki z karabinami maszynowymi ważące 2,7 tony. Oczywiście z takimi siłami trudno walczyć z Matildami: mając przedni pancerz 78 mm i 70 mm Cromwelle. Podczas gdy przód tymczasowo się stabilizuje, obie strony nabierają siły...
  Kompanie SS wylądowały na lotnisku i zostały natychmiast wyrzucone w gorące afrykańskie powietrze. Jeszcze lato, czerwiec i Afryka! Dziewczyny jednak próbowały się zapiąć i nie okazywać, że są gorące. A potem Madeleine zamówiła:
  Ruszajmy przez pustynię! A przy tym przetestujemy filtry przeciwsłoneczne, będziesz skakać w strojach kąpielowych!
  Dziewczyny skrzywiły się z niezadowoleniem: znów są na nich eksperymenty. Choć oczywiście w kostiumie kąpielowym w takim upale jest o wiele przyjemniejszy niż mundur, a nawet kamizelki kuloodporne, które też można zmusić do noszenia.
  Dziewczyny szybko przebrały się w kostiumy kąpielowe pomalowane na kolor pustyni i zaczęły smarować się kremem ochronnym, co zresztą powinno im pomóc w szybszym opalaniu. Gerda pomogła oczernić Charlotte i tę Gerdę. Ruda zauważyła:
  - To ta sama Tunezja, na obrzeżach slumsów, tylko w centrum pięćdziesięciu kamiennych domów i kilkunastu meczetów. Czytałam bajki i spodziewałam się zobaczyć wśród Arabów wspaniałe pałace z fontanną i ogrodami!
  Gerda odpowiedziała z westchnieniem:
  - Niestety, gdyby w naszym świecie było jak w bajce! Niestety, nasz świat jest bezlitosny, niesprawiedliwy, podstępny! Ciało jęczy i cierpi w agonii!
  Charlotte kontynuowała:
  - Ale ten człowiek jest mądry, wspaniały postęp! Chociaż wydaje się, że Pan o nim zapomniał!
  Pozostawione same sobie w kostiumach kąpielowych i lekko wypłukane w chłodnej wodzie przed nałożeniem kremu, piękne dziewczyny odczuły ulgę. Jeśli w samolocie jeszcze nie było tak gorąco, to na lotnisku i w mieście jest po prostu piekło. Co prawda inne tygrysice barakudy walczyły już w Grecji, gdzie jest ciepło w kwietniu, ale wciąż nie tak jak latem w Afryce.
  Po prysznicu dziewczyny były w skórzanych kapciach, ale Madeleine zamówiła:
  - Weź kolejny krem i dobrze nasmaruj podeszwy! Będziesz maszerować przez pustynię boso! Co mrugasz - rozumiesz, więc kontynuuj.
  Dziewczyny smarowały się wdzięcznymi stopami bosych, dziewczęcych nóg, bez większego entuzjazmu. W końcu piasek Sahary to prawie gorąca patelnia. To prawda, że tu wciąż jest blisko wybrzeża, a łąki porośnięte ziołami często opadają. Ale biegać z gołymi podeszwami po kamieniach, żwirze, piasku, które ogrzewały afrykańskie słońce? To na ogół dzikość!
  Jednak dziewczyny nie są takie maminsynki, elitarny program treningowy obejmuje przymusowe marsze dziewcząt z Niemieckiego Związku Kobiet, a także często boso i po nierównym terenie. Aby wojownicy się nie kłócili! Ogólnie rzecz biorąc, dla faszystowskich Niemiec charakter pragnienia różnych eksperymentów. Hitler jest gorącym wielbicielem teorii Nietzschego o nadczłowieku, czyli człowieku przyszłości. Musi być silniejszy, szybszy, mądrzejszy i bardziej okrutny niż współczesny człowiek. Prawdziwy żołnierz niemiecki musi być: silny, szybki, zahartowany - bo jest Aryjczykiem! Ale aryjskie kobiety, które rodzą bohaterów, same muszą być bohaterkami i trzeba pielęgnować siłę! Dlatego najlepiej wyszkolone dziewczyny są intensywnie szkolone, hartowane, wykształcone! Tak więc ich rodzaj, genetycznie uzdolnione piękności, muszą przejść ekstremalne hartowanie na afrykańskich pustyniach: aby udowodnić, że Aryjczyk i Aryjczyk poradzą sobie ze wszystkimi próbami, a nie barierą, której nie mogą pokonać - niezwyciężonym i odważnym żołnierzem III Rzeszy !
  A teraz kompania, opuszczając obóz wojskowy, biegnie wzdłuż wąskich, kamienistych wędek Tunezji.
  Nagie pięty dziewczyny kłują czarne, ostre kamyki drogi i okrutnie się pieką. Ale smar trochę zmiękcza oparzenia, a gdy biegasz szybko, nie piecze się tak bardzo, chociaż słońce zaszło po południu i temperatura jest maksymalna. Jednak umorusane arabskie dzieci stają się mniejsze, z małymi czarnymi szpilkami, bez kremu i nawet nie marszczą brwi. Wygląda na to, że mają modzele na podeszwach. Na prawie nagie dziewczyny w kostiumach kąpielowych iz rozwiniętymi muskularnymi ciałami patrzą arabscy mężczyźni; ich usta są otwarte, a kobiety poruszają się szybciej na boki, owijając się jeszcze ciaśniej czarnym welonem.
  A dziewczyny uciekają trzymając na ramieniu karabiny maszynowe, a każdy plecak z zapasami i granatami. A to w sumie dwadzieścia kilogramów... Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę, że dziewczyny zostały podniesione mocne fizycznie i od ponad roku trenują w spartańskich warunkach, to i tak jest to waga, zwłaszcza jeśli jest upał ponad pięćdziesiąt stopni w cieniu, a dystans maratonu trzeba pokonać.
  Gerda biegnie, starając się jak najbardziej prawidłowo oddychać, żeby starczyło jej sił na dłuższy czas. Choć nie żyła tak długo, ostatnie osiem lat spędziła w specjalnej szkole dla dzieci z genetycznej elity. Ale to nie znaczy, że żyli w komfortowych warunkach. Wręcz przeciwnie, wstawanie o piątej rano, polewanie lodowym prysznicem, ciężkie ćwiczenia, godzinny bieg, a potem kilka godzin pracy. Następnie ucz się, przed obiadem, trenuj ponownie, w tym sparing bojowy. Szkolenie wojskowe, nauka, trening, do dziesiątej, po czym gasną światła. Co prawda żywili się dobrze, ale mięsa, warzyw, owoców, ryb, słodyczy i słodyczy nie dawali tylko na urodziny Führera, Boże Narodzenie i 1 maja. Czasu wolnego praktycznie nie ma, wszystko jest ściśle regulowane... Z nich szkolono ludzi przyszłości, którzy mieli rządzić Ziemią. Sam Himmler, szef SS, trzymał taki program pod kontrolą.
  Tutaj dziewczyny przerwały wspomnienia... Teraz ostrzeliwują sowieckie pozycje na czołgu Leopard-100. No i oczywiście bose i noszące tylko bikini - tak walczą czarownice, które nie postarzały się wcale od dwudziestu lat, a wciąż są młode i świeże jak wiosenne stokrotki.
  Ta maszyna jest wyjątkowa - z bombowcem odrzutowym i długolufowym działem przeciwpancernym.
  Gerda odpaliła i pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Charlotte nacisnęła przyciski joysticka bosymi stopami. Rozbił kolejny radziecki czołg T-54, który nie został jeszcze wycofany z produkcji.
  Następnie sprawdziła:
  Dziękuję Rommelowi!
  Christina, również walcząca w Leopardzie 100, nacisnęła guziki gołymi palcami u stóp i ćwierkała:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Magda, strzelając z karabinów maszynowych, zauważyła:
  - I chwała nam, dziewczętom, barakudom!
  Tak, byli wojownikami najfajniejszych akrobacji.
  Gerda ponownie wcisnęła gołymi palcami przyciski joysticka, rozwaliła sowiecki pistolet (zła wiedźma, choć piękna!), I vyaknula:
  - Zabiję wszystkich!
  I znowu przed nią, jakby to było wczoraj, błysnęły wspomnienia;
  Dystans 50, a może nawet trochę więcej kilometrów już przebył, kolosalny ładunek w takim upale i z obciążeniem jak na takie małe dziewczynki. Gerda, Charlotte nie czuły już swoich ciał, biegły jak somnambuliści, czując, jak coś rozrywa im mięśnie i tępy ból w głowach. Ale tu pojawia się polecenie:
  - Skocz o krok! Wystarczy na pierwszy raz!
  Dziewczyny zwalniają i idą już szybkim tempem. Pięty zaczynają swędzieć, jeszcze bardziej. Gerda szepnęła do Charlotty:
  - Z piekła do czyśćca!
  Dziewczyna się nie zgodziła.
  - Z czyśćca do nieba!
  Kamienna gleba się skończyła i bose, wyczerpane stopy dziewczyn wchodzą na miękką, szmaragdową trawę. Gerda wykrzyknęła:
  - A jak błogo, po torturowaniu przez kolczaste kamienie i płonące piaski pustyni, chodzić jak aksamitny dywan naturalny!
  Tym razem Charlotte chętnie się zgodziła.
  - Oczywiście, to naprawdę raj! Po tak ostrym marszu! Ale myślę, że będzie jeszcze trudniej.
  Kiedy dziewczyny w końcu dotarły na plac zabaw, Madeleine zatrzymała je i kazała położyć się na plecach. Z grubsza obmacał stopy dziesięciu najlepszych wojowników i powiedział z wyraźną satysfakcją:
  - Śliczny! A skóra nie odkleja się, a na podeszwie nie ma pęcherzy. I nawet szpilki nie były zakurzone, pozostały różowe, jakbyś właśnie wyszedł z wanny! - Wysoka Madeleine, przerwała, a koleżanka z prędkością błyskawicy rzuciła sztyletem. Ostrze błysnęło jak słoneczny króliczek wyrzucony z lustra przez ucznia, a szpic przybił gwoździem dużego, czarnego skorpiona. Głos oficera SS stał się bardziej szorstki, a piękne rysy twarzy dziewczyny stały się twardsze. - Jutro będziemy biegać od rana do wieczora. Dlaczego wykrzywiacie twarze - jesteście Aryjczykami czy nie? Jeśli tak, to musimy wytrzymać, tych, którzy upadną, strzelimy na miejscu! Oblicz pierwszy, drugi.
  Potem był sen, potem przebudzenie i znowu uciekasz.
  Gerda obudziła się gwałtownie podskakując, dziewczyny szybko ustawiły się w kolejce. Myliśmy się, myliśmy zęby i ponownie smarowaliśmy kremami ochronnymi z wymuszonym marszem przez pustynię. Są więc boso w strojach kąpielowych i pędzili przez piaszczyste piekło.
  Arabskie dzieci wskazały na nich palce ze zdziwienia i gwizdały:
  - Niemiecki Akbar!
  Gerda rozejrzała się i spojrzała tęsknie na oddalające się palmy, po czym szepnęła do Charlotty:
  - Znowu w piekle!
  Rudowłosa diva odpowiedziała z uśmiechem:
  - Wszyscy ludzie są grzesznikami, a świat podziemny jest naturalnym stanem grzeszników!
  Gerda mrugnęła.
  - Człowiek nie może nie grzeszyć!
  Charlotte skinęła głową ognistymi włosami i zaczęła wyjaśniać, gdy biegła:
  - Zgadzam się! Zgadza się nawet tysiąc razy! Ogólnie rzecz biorąc, grzech jest pojęciem względnym i czysto ludzkim. Na przykład, jeśli weźmiemy moralność starożytnego świata, to dobrze, że przyniesie ona korzyści zarówno samemu człowiekowi, jak i jego plemieniu. Na przykład cudzołóstwo było uważane za błogosławieństwo, a nie za grzech!
  Gerda chętnie się zgodziła:
  - Prawidłowy! Sam Führer uważa, że dla kobiety najlepiej jest zajść w ciążę z bohaterem wojennym niż z nią, bynajmniej nie zawsze walecznym mężem. Zwłaszcza jeśli mąż ma też ślady szkodliwej, nieczystej krwi.
  Madeleine wrzasnęła na dziewczyny:
  - Oszczędzaj oddech dziewczyny, tym razem biegniemy do wyczerpania!
  Gerda odwzajemniła uśmiech.
  Możesz być zmęczony, ale nie możesz być wyczerpany.
  Przez pół godziny dziewczęta biegały w milczeniu, po czym Charlotte szepnęła:
  -Wiesz, jaki dziwny sen miałem dziewczynę?
  Gerda była zdziwiona:
  - Tak, ja też się przyznaję! I co?
  Charlotte z uśmiechem odpowiedziała:
  - Nic! Taki sen, że byłem wojownikiem w armii wielkiego barbarzyńcy Attyli. I walczyliśmy z woskami starożytnego Rzymu. A wszystko było takie piękne i jednocześnie okrutne...
  Gerda zachichotała w odpowiedzi.
  - Wiesz, ja też o tym marzyłem! Nieco zaskakujący zbieg okoliczności. Widziałem cię w moim śnie!
  Charlotte mrugnęła w odpowiedzi.
  - I ja ciebie! Walczyłeś dobrze, mimo że wojownik o wąskich oczach i żółtej twarzy prawie cię zabił!
  Tym razem Gerda nie była trochę zaskoczona, była zaskoczona:
  - Nie może być! Czyli nie zdarza się, że dwie osoby widzą ten sam sen w tym samym czasie?
  Charlotte odpowiedziała:
  - Jeśli grypa zachoruje zbiorowo, sen może być taki sam. Oto jak to działa! Słyszałem, że w społeczeństwie Thule są specjalne media, które biorą miksturę i wdychają ziołowe nalewki, a potem pogrążają się w wizjach! I całkiem udaje im się być prorokami!
  Gerda, przeskakując przez bruk, zgodziła się:
  - Na pewno! W zasadzie dar proroctwa nie wymaga nadprzyrodzonych mocy, w przyrodzie mogą istnieć po prostu całkiem materialne, a jednak nierozwiązane prawa fizyczne. Ale jaki jest cel tego snu?
  Charlotte wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Nie wiem! Może III Rzesza pokona Wielką Brytanię i Stany Zjednoczone za Lwem albo... Tu można długo się domyślać!
  Gerda już miała coś powiedzieć, gdy nagle jej ucho wychwycił wciąż słyszalny szum silników. Mimo odległości widać było, że silniki samolotów są głośne, a zbliżają się znacznie... Madeleine rozkazała:
  - Jaki jest etap ćwiczenia numer dwa: przebranie.
  Dziewczyny zatrzymały się, wyjęły z plecaków peleryny maskujące, pomalowane na kolor pustyni. Potem szybko zaczęli się wkopywać, zaś z góry nie było to zauważalne, co było nienaturalne. Tutaj Gerda dziękowała losowi, że mieli zarówno broń, jak i saperskie łopaty. W przeciwnym razie dziewczyny na pustyni mogłyby być łatwym łupem dla brytyjskich samolotów szturmowych lub bombowców nurkujących. Charlotte, drapiąc piasek bosymi stopami, powiedziała:
  - Wygląda na to, że będziemy musieli wąchać proch, nawet w Tunezji... Drogi Pana są niezbadane!
  Gerda z chytrym spojrzeniem sprzeciwiła się:
  - Brak dokładnej wiedzy jest zawsze zły, z jednym wyjątkiem, jeśli chodzi o plany Wszechmogącego!
  
  W JAKI SPOSÓB RÓŻNIE POSZŁY STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI I CO Z NICH BYŁO
  Stany Zjednoczone nie nałożyły embarga na ropę na Kraj Kwitnącej Wiśni. Doprowadziło to do tego, że po pewnym wahaniu Japończycy mimo wszystko zaatakowali ZSRR. Naprawdę chcieli się zemścić za Khalkhin Gol i nie chcieli zyskać reputacji padlinożerców. Ale tak naprawdę zaatakuj ZSRR po upadku Moskwy, wtedy wszyscy powiedzą, że dumni samuraje słowa sępy zaatakowali zwłoki ZSRR.
  Po zakończeniu wszystkich przygotowań i wycofaniu sił Japonia uderzyła 1 września 1941 r. Jej oddziały na lądzie były bardzo liczne i zdyscyplinowane. Silne są też lotnictwo i marynarka wojenna. Jednostki naziemne okazały się nieco słabsze pod względem wyposażenia w ciężki sprzęt. Ale ZSRR pod tym względem nie jest już w ogóle silny. Ponadto japońskie czołgi są lekkie i mają dobrą manewrowość. I rzucili się jak zwierzęta. I zaczęli analizować pozycje sowieckie.
  Japończycy zaatakowali z wielkim entuzjazmem i całkiem skutecznie. I udało im się przebić przez obronę. A cios we Władywostok okazał się nagły i całkiem skuteczny. I zginęła masa sowieckich żołnierzy i marynarzy. A samuraje posuwali się naprzód.
  W bitwach ich wojska są bardzo bohaterskie i pną się do przodu. I ponoszą straty, ale kontynuują ofensywę. I szturmują.
  Stalinowi nie udało się przerzucić ani jednej dywizji z Dalekiego Wschodu. Co więcej, samurajowie zdobyli większość Mongolii w ruchu, a Armia Czerwona wyrzuciła siły spośród pospiesznie utworzonych rezerw. A pod Moskwą doszło do katastrofy. Wojska radzieckie zostały rozbite na strzępy. Wynik powędrował do kilku dywizji, a hitlerowcy nie mieli przeciwko sobie oddziałów syberyjskich. I to wystarczyło, by wygrać.
  W rezultacie Moskwa została otoczona. A Stalinowi ledwo udało się stamtąd uciec.
  Mimo to stolica opierała się okrążeniu do końca grudnia. Niemcom udało się zająć Riazań i zdobyć przyczółek w miastach. Do sukcesu przyczynił się również fakt, że w Armii Czerwonej było wielu dezerterów i dezerterów. Japończycy zdobyli prawie cały Primorye i odcięli Władywostok. Nawiasem mówiąc, Stalin próbował za wszelką cenę utrzymać Mongolię i poważnie osłabił jednostki sowieckie. W rezultacie naziści posuwali się nie tylko pod Moskwę, ale także na południe, przebijając się na Kaukazie.
  A potem Turcja przystąpiła do wojny. Drugi i dość oczekiwany kłopot. O zemście marzyli też Turcy, którzy trzynaście razy walczyli z Rosją. Do wojny włączyli się też Szwedzi. Pamiętali też o swoich historycznych pretensjach. A pragnienie sławy i przejęć terytorialnych okazało się silniejsze niż urok Kolontai.
  Szwedzkie dywizje rozpoczęły ofensywę w kierunku Murmańska i odcięły miasto od stałego lądu, czyniąc sytuację niezwykle trudną. A Leningrad był w całkowitej blokadzie. Armia Czerwona nie miała sił, by odbić Tichwina i Wołchowa. Okazała się więc totalna blokada i zniszczenie władzy głodem.
  Po upadku Moskwy Armia Czerwona próbowała przeprowadzić kontrofensywę, ale była ona słaba. Cios bojowy jednostek sowieckich spadł i dosłownie się rozproszyły. Stalin dużo krzyczał i wariował, ale nie mógł zaoferować nic wartościowego. Dyktator z przyzwyczajenia rozpoczął masowe egzekucje i represje. A to tylko pogorszyło sytuację.
  Wiosną Niemcy wznowili ofensywę z myślą o Kaukazie. Opór wojsk sowieckich osłabł, a hitlerowcy niemal natychmiast zajęli Stalingrad. Jak Grozny i Ordzhonikidze. Następnie zjednoczyli się z Turkami i rozpoczęli wspólną kampanię przeciwko Baku.
  Tutaj oczywiście tak łatwo nie oprzeć się Fritzowi. A Baku upadło w czerwcu 1942 roku. Stalin miał udar i doszło do rozłamu w kierownictwie. Część poszła za Mołotowem, część za Berią, część za Żukowem. Niemcy posuwali się już prawie bez oporu. Zajęli region Wołgi i Kazań, rzekę Uralsk, i zdobyli Orenburg. I pomaszerowali już do Swierdłowska, gdzie dopadła ich zima.
  W tym samym czasie naziści zdobyli także Azję Środkową, jednocząc się z Japończykami. Stany Zjednoczone nie przystąpiły jeszcze do wojny, ale jasne jest, że nie potrwa to długo. W grudniu 1942 r. Japończycy zaatakowali amerykańską bazę w porcie Peru i rozpoczęli poważną wojnę na Pacyfiku. Syberia była już pod ich kontrolą. Hitler zdobył też prawie całą Rosję i ostatecznie zwrócił się na Zachód. Przede wszystkim postanowił zdobyć Afrykę i zmiażdżyć Wielką Brytanię samolotami.
  Spotkanie z Franco odbyło się w wysokich tonach. Führer, powołując się na swoje zwycięstwa nad ZSRR, zażądał dużych ustępstw. A w szczególności wpuścić wojska III Rzeszy do Gibraltaru bez żadnych warunków.
  Franco zgodził się z tym. A naziści ruszyli dalej, zajęli miasto-fortecę i zaczęli przenosić wojska na najkrótszą odległość do Maroka.
  I zaczęli zdobywać czarny kontynent. I zrobili to bez żadnych problemów. Wojska brytyjskie były słabsze pod względem uzbrojenia, wyposażenia i dyscypliny.
  W 1943 roku Niemcy pojawili się w serii myśliwców ME-309 z bardzo potężną bronią. Trzy karabiny lotnicze 30 mm i cztery karabiny maszynowe 14 mm. To jest siła - w siedmiu punktach ostrzału. A maszyny brytyjskie i amerykańskie dokładnie młócą Fritza. To prawda, że myśliwiec dopiero zaczął wchodzić do służby. A także niemieckie asy. I ich najgroźniejszy pilot Marsylia. Ten człowiek jest legendą iw prawdziwej historii ustanowił rekord w liczbie 61 samolotów zestrzelonych w bitwach miesięcznie. Ale tutaj pozostał przy życiu i do stycznia 1943 przekroczył liczbę trzystu zestrzelonych samolotów.
  W tym celu po raz pierwszy w III Rzeszy wprowadzono dla niego osobistą nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Marsylia stała się prawdziwą latającą legendą i terminatorem. Wiosną 1943 r. wojska niemieckie zdobyły całą północną Afrykę i dotarły do Nigerii. A w Egipcie pokonali Brytyjczyków, zdobywając cały Bliski Wschód wraz z oddziałami, które wyszły z Kaukazu. I zaatakowali Brytyjczyków w Sudanie, podbijając Etiopię do maja.
  Wiosną Marsylia zwiększyła liczbę samolotów zestrzelonych przez jego wyczyny do pięciuset. I otrzymał wysoką nagrodę: rycerski krzyż żelaznego krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. W ten sposób szósty stopień nagrody został ustalony w kolejności wyjątków. Następnie zdecydowano, że krzyże rycerskie żelaznego krzyża z diamentami mogą zostać ponownie nagrodzone. Za dwieście pięćdziesiąt ze srebrnymi listkami, za czterysta ze złotem, za pięćset z platyną.
  Latem czterdziestego trzeciego roku naziści zakończyli zdobywanie ostatnich regionów ZSRR na Syberii, wykańczając Rosję wraz z Japończykami. A w Afryce dotarli do RPA, a we wrześniu zajęli Gibraltar.
  Niespodziewane lądowanie w Wielkiej Brytanii w listopadzie 1943 było całkowitym sukcesem. Brytyjczycy zostali zaskoczeni. A w ciągu dziesięciu dni Wielka Brytania upadła.
  W ten sposób zakończył się pierwszy etap II wojny światowej, ale Stany Zjednoczone nadal pozostały. I nie jest tak łatwo go zdobyć.
  Hitler postanowił w przyspieszonym tempie zbudować potężną flotę nawodną. A Niemcy pod wodą byli potężni. A bitwy toczyły się w powietrzu.
  Marsylia do lutego 1944 przekroczyła tysiąc zestrzelonych samolotów i została odznaczona drugim Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I tak wyróżnił się tutaj Marcel i jest fajnie.
  Rok 1944 minął w zaciętych bitwach zarówno na lądzie, jak i na morzu. Niemcy zdobyli Islandię - po przeprowadzeniu operacji Icarus, a następnie pomyślnie zdobyli Grenlandię.
  Do końca roku Marsylia zestrzeliła 2000 samolotów i otrzymała już cztery Krzyże Rycerskie Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Zaczęli zbierać wojska w Ameryce Łacińskiej. Argentyna była proniemiecka, podczas gdy Brazylia opowiedziała się po stronie silniejszej Trzeciej Rzeszy.
  I poszła przenosić wojska i inne duże siły do Ameryki. W 1945, w maju, rozpoczęło się lądowanie w Kanadzie i atak na Wenezuelę. Bitwy były zacięte, a łuski kołysały się z boku na bok.
  Marsylia przekroczyła trzy tysiące zestrzelonych samolotów. I miał już sześć nagród.
  Latem naziści zdołali zdobyć zarówno Meksyk, jak i Kanadę, a jesienią wkroczyli już na terytorium Stanów Zjednoczonych. Ameryka desperacko znajdowała się w defensywie. Ale jej szanse na wygraną topniały jak śnieżka. A naziści w styczniu 1946 byli w stanie przedrzeć się do Nowego Jorku i Waszyngtonu. Marsylia przekroczyła pięć tysięcy zestrzelonych samolotów i została nagrodzona specjalną nagrodą: Krzyżem Wielkim Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego. Dla tak trudnego asa ustanowiono specjalną nagrodę.
  W lutym 1946 roku upadły zarówno Nowy Jork, jak i Waszyngton, aw marcu Stany Zjednoczone skapitulowały.
  Tak zakończyła się II wojna światowa. Świat został podzielony przez III Rzeszę i Japonię. Naziści zdobywali także małe państwa, grabiąc je pod siebie. Ale to nie wystarczyło Hitlerowi. Nie chcąc pogodzić się z geopolitycznym rywalem w obliczu Japonii, faszysta numer jeden 20 kwietnia 1955 r. zaatakował Kraj Kwitnącej Wiśni wraz ze wszystkimi jego koloniami. Tak rozpoczęła się nowa wielka wojna. Samuraje wciąż są silne. Ale armia niemiecka z czołgami w kształcie piramid i latającymi spodkami jest znacznie bardziej technologiczna.
  Jednak Japończycy walczą fanatycznie. I nie poddadzą się. Ale faszyści posuwają się naprzód. Mają lepsze czołgi.
  Na przykład samochód dla dwóch członków załogi o wadze pięćdziesięciu ton i silnik o mocy 2500 tysięcy koni mechanicznych. Wyobraź sobie taką prędkość i jakość jazdy. A kształt ma formę piramidy. Nie jest łatwo przebić się przez tak kolosalnego potwora.
  A Charlotte i Gerda jeżdżą na tym czołgu. Młócą japońskie czołgi i pokonują samurajów.
  Walczą z nimi także Rosjanki, Natasza i Zoja. Walczą z całą dziką furią. I strzelają z armaty wysokociśnieniowej, rozbijając samochody samurajów.
  Natasza śpiewa:
  - I kogo znajdziemy w bitwie, a kogo znajdziemy w bitwie! Nie żartujmy z tego! Rozerwijmy to!
  I znowu weźmie i wystrzeli, przebijając się przez nazistów. I rozbił metal na kawałki.
  A Alvina i Albina walczą na niebie. Te dziewczyny też są fajne i wiele samolotów zostało zestrzelonych podczas wojny z Ameryką. I pewnie już kosmiczne piękności. I zestrzeliwują japońskich pilotów gołymi palcami.
  Niemcy są silniejsi na niebie i lepiej uzbrojeni. A samuraj wygrywa. I umierają, wpadają do kotłów. I są doszczętnie zmiażdżeni przez okrutnych wojowników III Rzeszy.
  Walki tutaj są zacięte i krwawe. I nie ma dla nikogo litości. A naziści całkowicie łamią Japończyków. I są dosłownie rozdarte na kawałki.
  A samuraje wycofują się i umierają. W ciągu pierwszych sześciu miesięcy walk Japonia straciła ponad jedną trzecią swojego terytorium, głównie kolonie. Marsylia do listopada 1955 r. sprowadziła swoje rachunki do dziesięciu tysięcy zestrzelonych samochodów. Otrzymał za to nagrodę: Gwiazdę Krzyża Wielkiego Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego. Tak, to dość duża i długa nagroda. Rok po rozpoczęciu wojny terytorium samurajów zostało wycięte o ponad dwie trzecie. A wynik wojny był już przesądzony.
  Ale samuraje nie zamierzali się poddawać. Walczyli o każdy krzak, o każdą dziuplę. I bardzo powoli ulegali naporowi oddziałów hitlerowskich.
  Ale do listopada 1956 roku rozpoczęły się walki o samą metropolię. Japończycy walczyli z wielką desperacją. I przetrwali do marca 1957, kiedy po zdobyciu Tokio skapitulowała kraina wschodzącego słońca. A bitwy były tak zacięte.
  Marsylia dotarła do dwudziestu tysięcy zestrzelonych samolotów. Za to otrzymał kolejną nagrodę: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz srebrne liście dębu, miecze i diamenty.
  Tak ostatecznie zakończyła się wielka i najkrwawsza wojna w historii ludzkości.
  A w 1959, 20 kwietnia, odbyło się referendum w sprawie ustanowienia imperium światowego i monarchii w nim. A Hitler został cesarzem planety Ziemia. Który jest świetny!
  I powstała tak potężna moc, która zaczęła eksplorować przestrzenie kosmiczne. Ponadto Niemcy polecieli na Księżyc 20 kwietnia 1949 r. A na Marsa 20 kwietnia 1959 i dwa miesiące później fenomenalny lot został pomyślnie zakończony.
  Hitler pozostawił także potomstwo uzyskane w wyniku sztucznego zapłodnienia. I to też było całkiem fajne.
  Wydawało się, że jego panowanie będzie długie i trwałe... Ale 8 listopada 1959 r. Führer rozbił się samolotem. I czas na regencję. Hermann Goering już wtedy zmarł - nadwaga i stosowanie morfiny nie przyczyniły się do długowieczności. A Himmler został nowym regentem. A następca tronu był jeszcze za młody. Chociaż niewiele zostało do dorosłości. To było pod prawem Hitlera od szesnastego roku życia. A chłopiec urodził się w lipcu 1944 roku. I ma ponad stu braci od Hitlera.
  Himmler nie był jeszcze za stary, chciał dokonać zamachu stanu, ale wojsko go nie poparło. I został zastrzelony. A na tronie panował następca: Wilk Pierwszy.
  Pod jego rządami rozpoczęła się polityka ekspansji kosmicznej w Układzie Słonecznym. Bardzo szybko astronauci III Rzeszy podbili i wylądowali na wszystkich planetach. Ostatnim był Pluton w 1973 roku. A potem rozpoczęły się przygotowania do ekspansji kosmicznej poza Układ Słoneczny. Ale to już inna historia.
  W Trzeciej Rzeszy na planecie Ziemia gospodarka rozwijała się zgodnie z planem, panował ład światowy. Stopniowo, surowymi metodami, rozwiązano wszystkie problemy planety Ziemia. Skończył się głód, choroby, epidemie i inne problemy tej cywilizacji. I było świetnie.
  Przestępczość prawie całkowicie zniknęła. Gospodarka umożliwiła rozwiązanie wszystkich materialnych problemów ludności. Czarnoskórzy i żółcie mieli poważnie ograniczony wskaźnik urodzeń. Biała populacja aryjska rozmnażała się bardziej aktywnie. Rosjanie i inni Słowianie otrzymali status ludu aryjskiego. Wszystko szło dobrze.
  I nie było poprzednich wojen i koszmarów, epidemii i innych rzeczy. Świat powstał i urósł.
  A w 2020 roku pierwszy naziemny statek kosmiczny dotarł do gwiazdy Alpha Centauri.
  A w 2024 roku po raz pierwszy ludzie wylądowali na planecie w pobliżu gwiazdy Syriusza.
  Tak więc planeta Ziemia i Trzecia Rzesza przeszły na wyższy poziom rozwoju.
  A ludzkość mogła patrzeć w przyszłość z wielkim optymizmem !
  
  PASJA WOKÓŁ BITWA O MIDWAY.
  Japonia w równoległym wszechświecie wygrała bitwę o Midway. I zdobyli Wyspy Guyan, z bazą amerykańską - Peru Harbor. Na Pacyfiku samurajowie byli silni. Co prawda nie zaatakowali ZSRR, ale zaatakowali Indie. A Churchill został zmuszony do przeniesienia części wojsk z Egiptu, tymczasowo odkładając operację Torch. Amerykanie również odmówili udziału w lądowaniu w Maroku. Generalnie Stany Zjednoczone wyłączyły wszystkie bombardowania III Rzeszy.
  Naziści byli w pobliżu Stalingradu, a Armia Czerwona rozpoczęła wielką ofensywę.
  Ale Mainstein przypuścił miażdżący kontratak na flankę wojsk sowieckich.
  Tym razem faszyści nie przerzucili do Afryki dodatkowych wojsk, a ofensywa Mainsteina zwyciężyła w sile. Wzięło w nim udział kilka kolejnych dywizji, w tym trzydzieści zupełnie nowych czołgów Tiger, które w prawdziwej historii bezużytecznie zniknęły na Saharze.
  A lotnictwo było generalnie o rząd wielkości większe. Tak więc Stany Zjednoczone nie zbombardowały Trzeciej Rzeszy, a Wielka Brytania również przekazała energię Japonii.
  W rezultacie Mainstein był w stanie odzyskać nie tylko Charków i Biełgorod, ale także Kursk, odcinając jednocześnie słynny łuk. Wtedy prawda błota zatrzymała Niemców. Ale odnieśli wielki sukces i zadali Armii Czerwonej znacznie większe szkody.
  Na wschodzie nastąpiła długa cisza. Niemcy przenieśli na front nowe czołgi: "Tygrys", "Pantera" i "Lew", które nie zostały wprowadzone do produkcji w prawdziwej historii. Wielka Brytania, bardzo zirytowana flotą okrętów podwodnych Hitlera, potajemnie zgodziła się z Fritzem na zahamowanie wojny. Zarówno Brytyjczycy, jak i Amerykanie ostatecznie ograniczyli działania wojenne przeciwko III Rzeszy.
  Hitler z kolei zamroził program FAA i produkcję okrętów podwodnych. A zasoby, które zostały uwolnione, zostały wykorzystane na lotnictwo i czołgi. Poza tym bombardowanie ustało. Niemcy dostali możliwość produkowania broni w dużych miastach, nie przeznaczają środków na koncentrację. Dostali myśliwiec ME-309, szybszy do 740 kilometrów na godzinę i potężnie uzbrojony w siedem punktów ostrzału: trzy karabiny lotnicze kalibru 30 mm i cztery karabiny maszynowe o średnicy czternastu milimetrów.
  Potężny wojownik - nic nie mów. A dla niego najnowszy bombowiec Yu-288, niosący cztery tony bomb w wersji normalnej, sześć ton bomb w przeciążeniu i z prędkością do 650 kilometrów na godzinę. Oznacza to, że jego radzieckie Jak i Lagg-5 nie mogły nawet dogonić. Jednak produkcja najnowszych samolotów i czołgów wymaga czasu.
  Pojawiły się również działa samobieżne Ferdinanda. Ale nie masowa seria.
  Bardziej interesujący czołg "Lew". Okazało się, że jest bardzo ciężki, waży dziewięćdziesiąt ton i posiada działo kalibru 105 mm 70 EL. Pistolet, oczywiście, jest potężny i przebił wszystkie czołgi ZSRR z dużej odległości. Ale mniej szybki ogień - pięć strzałów na minutę, a sam czołg okazał się wolno poruszający się z prędkością zaledwie 27 kilometrów na godzinę.
  Ochrona przednia nie jest zła - kadłub ma pod kątem 150 mm, a wieża nie jest przebita nawet przy 240 mm. Ale boki mają tylko 82 mm, jak zwykły "Tygrys", z wyjątkiem tego ze zboczami, jak "Pantera". Po drodze były "Tygrys" -2 i "Pantera" -2 bardziej zaawansowane i mocniejsze maszyny. Niemcy utworzyli kolosalne siły. Ale zajęło to trochę czasu.
  Naziści nie wiedzieli jeszcze, gdzie lepiej zaatakować. Były wahania. Ale Hitler chciał zemsty za Stalingrad. A atak na Kaukaz był jego pomysłem.
  Ale główny cios planowano zadać Woroneżowi i nad Donem. Stalin też to rozumiał. ZSRR zgromadził ogromne siły, a Wehrmacht miał znaczną siłę. Do lipca Niemcy nie zdążyli opanować najnowszych czołgów, a samoloty nowego marsa dopiero niedawno zaczęły wchodzić do serii, z wyjątkiem Focke-Wulfa, który jest również bardzo potężną maszyną pod względem uzbrojenia i prędkości .
  
  ZSRR zebrał siły, kopał nowe okopy, zakładał miny. Armia sowiecka okopała się. Ale Fritz są też silne. Jednak nie wszystkim podobał się pomysł zaatakowania Woroneża. Co więcej, Armia Czerwona na to czeka. Pojawił się pomysł ataku z Półwyspu Taman. I stamtąd Hitler postanowił uderzyć. Gdy wojna w Egipcie całkowicie zamarła, Rommel został odwołany na front wschodni. Niemcy, odsłoniwszy swoje pozycje w Europie, przerzucili na wschód prawie wszystkie gotowe do walki jednostki.
  W powietrzu udało im się przejąć dominację ze względu na liczbę maszyn i nowego ME-309.
  10 lipca wreszcie rozpoczęła się ofensywa w kierunku Worożana, a od południa...
  Walki stały się zaciekłe. Niemcy byli silniejsi niż w prawdziwej historii, a ZSRR był nieco słabszy, m.in. z powodu zakończenia pomocy pożyczkowej. Tak więc naziści byli w stanie przebić się przez sowiecką linię obrony. Chociaż za wysoką cenę.
  W bitwach "Lew" i "Ferdynand" szli naprzód jak taran. Radziecki Ił-2 okazał się silnym samolotem szturmowym, ale duża liczba niemieckich myśliwców ograniczyła efekt jego użycia. Focke-Wulf tylko częściowo spełnił oczekiwania. Ale uzbrojony dość potężnie. Yu-288 nie był jeszcze masywny. Ale Yu-188 okazał się bardzo dobry jako bardziej zaawansowany bombowiec.
  "Lew" dość często się psuł i utknął, chociaż był bardzo dobrze chroniony w czole i zadowalająco z boku. Ale "Tygrys" okazał się bardziej wydajną maszyną. Rosjanie bali się go. Ze względu na słabość bocznego pancerza Pantera poniosła ciężkie straty od lekkich dział i karabinów przeciwpancernych Armii Czerwonej.
  "Ferdinand" też nie jest zbyt dobry... Mniej więcej myśliwiec ME-309 z potężniejszym uzbrojeniem oraz bardziej zwrotnym i szybkim sprostał oczekiwaniom, ale okazało się, że to za mało.
  Niemcy zdołali przebić się do Donu, ale doznali poważnych obrażeń i zatrzymali się. Na południu było im łatwiej, zwłaszcza że tam udało im się osiągnąć taktyczne zaskoczenie przebijając się przez front.
  Niemcy nie byli w stanie osiągnąć sukcesu w kierunku Woroneża. I zostali zatrzymani. Na południu jednak Fritzowie zostali również zmuszeni do zatrzymania się, wprowadzając groźbę ataków z flanki.
  Walki trwały do jesieni. A jesienią Armia Czerwona otrzymała korzyści.
  Ze względu na właściwości jezdne ich czołgów. A naziści zostali zmuszeni do wycofania się z klinów. Bitwy były zacięte. Nikt nie mógł wygrać. Ale zimą Armia Czerwona nazistów trochę naciskała na nazistów, popychając ich na linię Kursk-Biełgorod. W bitwach wzięły udział nowe czołgi niemieckie: "Pantera" -2 i "Tygrys" -2. Oba pojazdy miały działa kalibru 88 mm 71. Ale Panther-2 ma mniejszą wieżę i jest węższy, waży o osiemnaście ton mniej, ale jest tylko nieco cieńszy w opancerzeniu. A Niemcy zainstalowali mocniejsze silniki, a samochody mniej więcej jeździły.
  ZSRR odpowiedział czołgami T-34-85 i IS-2. Jednak uzbrojenie Niemców nadal było lepsze. A przedni pancerz jest silniejszy. A jakość jazdy jest dobra. Silnik Panther-2 o mocy 900 koni mechanicznych był całkiem zadowalający. A na "Tygrysie" -2 włożyli tysiąc koni mechanicznych, co również sprawiło, że czołg był całkiem znośny. Tutaj "Lew" i "Maus" zostały odrzucone przez wojsko.
  W rzeczywistości jest dużo wagi, ale mało sensu. Ale na wiosnę Niemcy zalali jak mastodonty.
  W końcu udało się rozszerzyć produkcję T-43-85, ale ta maszyna nadal była gorsza od Niemców. Fritz zaczął otrzymywać czołgi serii "E". Przede wszystkim "E" -100, który zastąpił "Mausa". Umieszczając razem skrzynię biegów i silnik, Niemcy zmniejszyli wysokość czołgu, oszczędzając na wale korbowym, i zagęszczli układ. Czołg stał się niższy, mniejszy i lżejszy, ważąc 130 ton zamiast 188. Umożliwiło to zwiększenie jego prędkości na autostradzie do 40 kilometrów na godzinę, a także na drodze. A ochrona samochodu stała się jeszcze lepsza, dzięki większemu racjonalnemu nachyleniu płyt pancernych.
  Ten czołg jest oczywiście znacznie bardziej praktyczny niż Mysz. I dobrze pokazał się w bitwach. Bardziej masywny zapowiadał się E-50. Również zagęszczony według schematu układu. Podobna waga do Panther-2, ale z grubszym i racjonalnie nachylonym pancerzem oraz niską sylwetką. Ale podczas gdy ten samochód był opóźniony. Ponieważ Hitlerowi nie wystarczało, że w E-50 planowano zbroję tak grubą jak "Tygrys" -2, Führer zażądał bardziej niezawodnej i potężnej ochrony. Na przykład E-100 ma pochyłe boki i osłony o grubości 210 mm i naprawdę nie można go złamać.
  "Pantera"-2 została zmodernizowana do armaty 88 mm z lufą o długości 100 EL. I do tej pory działało to świetnie.
  Zimą Niemcy potrafili utrzymać się w centrum i odeprzeć ataki. A wiosną Fritz wznowili ofensywę na Kaukazie. Pojawił się czołg "Lev" -2, lżejszy od swojego poprzednika, z położeniem skrzyni biegów i silnika w jednym bloku z przodu i w poprzek. Oczywiście dużo bardziej mobilny, ale z tą samą zbroją i bronią. I "Tygrys" -3. Ten czołg był nieco zagęszczony przez układ i lepiej chroniony, zwłaszcza boki 120 mm przed dawnymi 82, pod zboczami. Wąska wieża i mocniejsza w zbroi. Zmieniono jednak również uzbrojenie na 88 mm w 100EL. Nowe działo strzelało dwanaście strzałów na minutę zamiast ośmiu, było dokładniejsze i przebijało pancerz niż stare. Pojawił się również pierwszy E-75, ale ten samochód też nie pasował do wojska i trzeba było go sfinalizować. Zbyt ciężki - ponad dziewięćdziesiąt ton i słabo chroniony po bokach.
  Ale w każdym razie Fritz są silniejsze, a główny cios został zadany wzdłuż Wołgi w kierunku Morza Kaspijskiego. I byli w stanie przebić się przez obronę Armii Czerwonej i odciąć Kaukaz lądem.
  Stalin, znajdujący się w rozpaczliwej sytuacji, zagroził wycofaniem się z wojny i zawarciem odrębnego pokoju z Niemcami na dowolnych warunkach. W Stanach Zjednoczonych był już inny prezydent - republikanin!
  I powiedział, że nie można go szantażować. Stalin w odpowiedzi zaproponował Hitlerowi negocjacje na dowolnych warunkach. Führer zignorował to.
  Ofensywa niemiecka zakończyła się sukcesem, Turcja otworzyła drugi front na Zakaukaziu.
  Wszystko dosłownie się rozpadło. A teraz hordy nazistów już szturmują Baku. I wydaje się, że nie ma szans.
  Ale oto cztery dziewczyny-czarownice walczące o sowieckie miasto.
  Natasha strzela serią w Fritza i rzuca granatem gołą, pełną gracji stopą. Który znokautuje nazistowski czołg.
  Komsomolska wiedźma krzyczy:
  - Chwała Rosji!
  Potem Zoya też strzela, kosząc nazistów. A gołymi palcami rzuca darem unicestwienia. Granat trafia w gąsienicę Panther-2. Samochód skręca, zderza się z "Tygrysem" -2. I oba czołgi eksplodują i rozdzielają się.
  Zoya krzyczy na całe gardło:
  - Chwała Stalinowi!
  Augustyn również daje zwrot. Zestrzeliwuje żołnierza Wehrmachtu. A bosą stopą rzuca granat we wroga i piszczy:
  - Na chwałę komunizmu!
  A Svetlana, to dziewczyna o blond włosach, jakby rzucając cytryną gołą piętą, rozrywając nazistów na strzępy.
  Wykona dobrze wymierzony obrót i krzyknie:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie ZSRR!
  A wszystkie cztery dziewczyny krzyczą na całe gardło:
  - Chwała Ojczyźnie Nieśmiertelnych!
  A gołymi nogami znów rzucają prezenty zagłady. Z takimi bojownikami rośnie pewność, że ZSRR i tak wygra. W końcu ma tak odważnych i zręcznych wojowników!
  Faszyści zdobyli Kaukaz i ufortyfikowali się... Ale czas ucieka: nadchodzi rok 1946. A Moskwa wciąż nie jest zajęta.
  A Ameryka walczy z Japonią i nie poddaje się. Cóż, wtedy Stalin ponownie zaproponował Hitlerowi rozejm na dowolnych warunkach.
  Führer, który również otrzymał informację od wywiadu, że Stany Zjednoczone były już na skraju stworzenia bomby atomowej, zgodził się na rozejm na trzy lata. Ale jako warunek ZSRR musi oddać hołd III Rzeszy w złocie i surowcach, a także żywności. Dodatkowo zwróć wszystkich jeńców wojennych i przenieś część wyposażenia fabryk wojskowych.
  Stalin zgodził się na wszystko.
  Następnie naziści rozpoczęli wielką ofensywę w Afryce. Udało się, ponieważ Brytyjczycy byli gorsi pod względem liczby żołnierzy, a także dyscypliny i jakości broni. A Niemcom bardziej przeszkadzało naciąganie komunikacji, ukształtowanie terenu i brak dróg niż opór wojsk alianckich. A czarny kontynent latem został całkowicie zajęty przez nazistów.
  Zimą Niemcy wraz z Japończykami zepchnęli kilku Amerykanów na Pacyfik i zadali Jankesom kolosalne zniszczenia okrętami podwodnymi.
  W marcu 1946 Niemcy nasilili bombardowanie Wielkiej Brytanii, używając znacznie zwiększonej liczby samolotów. Jak się okazało, bombowiec i tak jest lepszy od pocisku balistycznego, ponieważ ten ostatni jest zbyt drogi i mało celny.
  Coraz bardziej pokazywała się także nazistowska flota okrętów podwodnych. Zdesperowani, by pokonać Niemców samolotami, alianci zaczęli również badać proces negocjacji. A jednocześnie próbowali przekonać Stalina do ponownego otwarcia frontu.
  Ale przywódca wszystkich czasów i narodów czekał. Nie chciał znowu wyciągać kasztanów z ognia. Co więcej, opóźniło się stworzenie własnego samolotu odrzutowego, a opracowanie nowego czołgu T-54 zapowiadało się zbyt długo. Tak, nazistom udało się stworzyć marionetkowe rządy z lokalnych zdrajców na okupowanych terytoriach.
  Armia radziecka musiała więc walczyć z milionami swoich byłych obywateli. A to nie jest zbyt wielkie.
  Tak, a Japonia zasugerowała, że jeśli Stalin złamie rozejm, otworzy front na Dalekim Wschodzie.
  Aby Niemcy mogli przygotować się do desantu desantowego w Wielkiej Brytanii bez ingerencji. To prawda, były pewne trudności: w metropolii znajdowało się wiele nie tylko angielskich, ale także amerykańskich wojsk lądowych. Do tej pory Stany Zjednoczone walczyły głównie na morzu i mogły sobie pozwolić na wzmocnienie wojsk w samej Anglii.
  To powodowało trudności. Ponadto sojusznicy, gorszej jakości w lotnictwie, mieli zbyt wiele samolotów - rekompensując przewagę technologiczną w liczbie.
  Dlatego Dmitrij Sokołowski, oprócz ataków na cele lądowe, polował również na wrogie samoloty. A we śnie był już w ciele pięknej dziewczyny!
  Tutaj dziewczyna-cudowna dziewczyna szturmowa przedstawiła się za sterami samolotu. Oto odrzutowiec ME-262, najnowsza modyfikacja ze skośnymi skrzydłami. I z dużą prędkością atakuje zarówno cele powietrzne, jak i naziemne.
  Bosa piękność Dmitrij Sokołowski w swoim dziewczęcym ciele zręcznie radzi sobie z wojownikiem. Otwiera ogień, by zabić gołymi stopami. A angielskie samoloty zapalają się, pobici Amerykanie spadają.
  A po prawej stronie pięknej Dimki, dziewczyny Arabelli. Który jest również świetnym pilotem asowym. I przewodzi, wystrzeliwując pociski lotnicze jak wachlarz, jak skrzydlata Walkiria.
  Dmitrij Sokołowski pokazuje jej pięść, klepie ją po nagiej, wyrzeźbionej dziewczęcej nodze i krzyczy:
  - Tak trzymaj!
  Dziewczyna entuzjastycznie odpowiada, pokazując w odpowiedzi pięść:
  - Tak trzymaj!
  Tutaj czterosilnikowy bombowiec startuje w kierunku Dmitrija Sokołowskiego. Pilot Terminatora nokautuje go z działkami powietrznymi kalibru 30 mm, wykrzykując.
  - Lepiej napełnić jednego mamuta niż sto szczurów, lepiej zabić jednego bohatera niż tysiąc tchórzy!
  Arabella odpowiada strzelaniem z okrężnicy w technice "lufy" i woła:
  - Dwóch żywych przyjaciół jest dobre, czterech martwych wrogów, jeszcze lepiej!
  A z jej uderzeń eksplodują, jak rząd w kolejce - samoloty!
  Dmitrij Sokołowski obnaża śnieżnobiałe zęby w dziewczęcym uśmiechu. I znowu strzela...
  Chce śpiewać, coś bojowego.
  Jestem Supermanem Stwórcą Wszechświata,
  Postanowiłem, że będę rządził przez wieki!
  I dużo pod piętą moich stworzeń,
  W rzeczywistości każdy zna sen!
  
  Pięknie twórz i bogato tkaj
  Czy mogę rozświetlić dywany...
  Kto jest zbuntowaną, twardą karą -
  Dzieci szatana pójdą do piekła!
  
  A dzieci kochają mnie całym sercem,
  Zabierz wszystko, czego chce do pępka!
  Sędziowie przyznają tylko jedną nagrodę,
  Kto ma właściwy umysł!
  
  Uwielbiam budować hale w kosmosie,
  Masy w obiekcie wszechświata ....
  Ale jak kapryśne, bogowie wiedzą,
  To dla nich drobiazg, aby przerwać wątek twojego życia!
  
  Będzie dar i dodatek do niego,
  Aby głupia osoba się nie czołgała ...
  To drobiazg do stworzenia i nie jestem zainteresowany
  Niech sekretarz generalny też stanie się pomidorem!
  
  Tkam sieć konstelacji,
  Potrafi zestrzelić kwazar z małego palca ...
  Nie potrzebuję świecy, dziesięciny -
  Sam hojnie wynagrodzę tę osobę!
  
  Nieśmiertelność będzie i w pięknej sukni,
  Panna młoda przyjdzie do ciebie w wieczności...
  Będziesz jak król wielkiej szlachty,
  I bez przerwy niebiańskie konto w krzakach!
  
  Haremy i seragle to drobiazgi,
  Rzeczywistość tylko pytaj Boga ...
  Ale ludzie muszą stworzyć własne szczęście,
  I nie krzycz tylko: Panie ratuj!
  Z każdym słowem ktoś padł w powietrze lub został zestrzelony. A piękna Arabella, szarpiąc gołymi nogami, pędziła razem z nim i bawiła się gołymi palcami, naciskając spusty wiatrówek. A także zdobywanie...
  Więc strzelali do zestawów bojowych i odlatywali.
  Arabella pyta Dmitrija, bosą piękność o wspaniałych piersiach i luksusowych biodrach:
  - Jesteś uroczą dziewczyną... Zawsze chciałam być taka jak ty!
  Szturmowiec-cudowny dzieciak chętnie odpowiada:
  I chciałbym być taki jak ty! Chociaż...
  Wtedy Dmitrij Sokołowski zdał sobie sprawę, że opowiada bzdury. I ogólnie, jak mężczyzna stara się być jak kobieta?
  Arabella jednak nie straciła głowy i wydała nieśmiertelny aforyzm:
  - Lepiej być kobietą niż kobietą!
  Dmitrij Sokołowski zgodził się:
  - Nie każdy w spodniach to mężczyzna, nie każdy w spódnicy to kobieta!
  Arabella skinęła głową i zauważyła:
  - Łatwiej jest uwieść setkę kobiet niż dać jeden uwodzicielski sen!
  Już na lotnisku obie dziewczyny przytulały się i całowały - jakie są urocze. Trochę się pieściły, pocierały szkarłatne sutki, połączyły się z ustami jasnymi jak płatki róż. Jak miło jest pieścić kobiece ciało.
  Ale szczególnie nie ma czasu na ściskanie - musimy się spieszyć do nowego lotu. I znowu zadać miażdżące naloty na Anglię. Dopóki brytyjski lew nie zostanie ostatecznie pokonany!
  Tutaj, oprócz celów powietrznych, ulubionym dziełem Dmitrija Sokołowskiego jest niszczenie czołgów. Atakuj ich z powietrza. Szczególnie kuszącym celem dla Tortila jest maszyna ważąca osiemdziesiąt ton! Naprawdę potwór - potwór dla wszystkich potworów!
  Jednak Niemcy mają już na służbie seryjnego E-100, coś w rodzaju Mausa, ale o gęstszym układzie, niższej sylwetce i lżejszym. Nowa maszyna mogła już rozwinąć wystarczającą prędkość do walki.
  Ogólnie rzecz biorąc, Dmitrij Sokołowski wyobrażał sobie w myślach nowe czołgi z serii "E", gotowe na maj 1945 r. Z układem skrzyni biegów na samym silniku: przysadzisty, z długimi pniami.
  Najbardziej masywna maszyna "E" -50 jest porównywalna masą i uzbrojeniem do "Pantery" -2, ale ma znacznie niższą sylwetkę i jest grubsza, zwłaszcza po bokach, z pochyłym pancerzem. Zarówno "Sherman", jak i "Churchill" i "Pershing" są dalekie od tej niemieckiej maszyny pod względem cech taktycznych i bojowych.
  A kiedy pojawi się na polu bitwy, po prostu nie będzie równa!
  I są już gotowe i "E" -50, a "E" -75. Druga maszyna z działem 128 mm to po prostu cud budowy czołgów. Jak głupkowate, że nawet "Tortilla" nie wydaje się wystarczająca.
  A oto boso wojownik Dmitrij Sokołowski już w czołgu wraz z załogą pięknej dziewczyny. W budzącej grozę "E" -100 przystosowana do poruszania się nawet pod wodą. Oto powóz z elfami, Dmitrij Sokołowski jest w nim piąty, a cztery dziewczyny ze spiczastymi uszami nurkują w głąb Oceanu Atlantyckiego. I tam unosi się, przecinając powierzchnię morza, jest łodzią podwodną na torach.
  Musisz przekroczyć kanał w najwęższym miejscu. Wyskocz na wybrzeże, przeprowadź ostrzał i wróć z powrotem.
  Ech, niemiecki geniusz umiał tworzyć arcydzieła myśli wojskowej. Na przykład czołgi do robót ziemnych. Demokratyczna forma rządów okazała się dla Niemiec nieskuteczna. Jaki kryzys pojawił się w ostatnich latach? Tak więc krążyli wszelkiego rodzaju terroryści i emigranci! A kto jest winien? Przede wszystkim słabość władz!
  Ale teraz ich samochód z dwoma działami wyskakuje z morskich głębin.
  Dmitrij Sokołowski, który we śnie stał się dziewczyną, za pomocą gołych palców swoich dziewczęcych kończyn dolnych strzela pociskami odłamkowymi do dział angielskiej baterii przybrzeżnej. Anglik zostaje wyrzucony wyżej i odwrócony do góry nogami.
  To naprawdę totalny szyk!
  Z jakiegoś powodu przez głowę Dmitrija Sokołowskiego przemknęła rosyjska piosenka:
  - Tragiczny rok, nie możesz mi uwierzyć - tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć! Diabeł odwróci się ze złotymi rogami, trzy dziewiątki do góry nogami!
  I wtedy, w osobie wojsk hitlerowskich, diabły wkroczyły na angielską ziemię. Oto pomarańczowy elf jako lupanet z ciężkiego 128-milimetrowego działa.
  A eksplozja trzydziestokilogramowego pocisku podniosła wrogi bunkier w piekielne niebo.
  Za pomocą gołych palców wyrzeźbionych nóg Dmitrij Sokołowski strzela z krótkiej armaty i patrzy na dziewczyny. Jak piękne są w swoich skąpych bikini. Nie dziewczyna, ale po prostu cud natury. Więc chcesz się z nimi kochać... Nie, Karol Marks wciąż nie ma racji. Tutaj jest kobieca natura i ciało uroczej dziewczyny, ale wciąż przyciąga kobiety. Za ich biuściaste, lśniące ciała.
  W głębi serca jest chłopem, więc chłopem pozostanie na zawsze, bez względu na to, na jakie pokusy sprowadziłby go bezlitosny los.
  A tu, w półśnie chodzenia i śnienia, jest tak przyjemnie... Wyobrażasz sobie w swojej płodnej wyobraźni zwycięstwo III Rzeszy...
  To nie jest jeszcze ostateczne, ale zbliża się!
  Tu strzelasz do baterii, a dziewczyna o niebieskich włosach nalewa wodę z karabinu maszynowego, eksterminując angielskich piechurów. Zabici czarni spadają, wylewają to samo, jak biali, szkarłatną krew. Wojna jest naturalnym stanem człowieka...
  Albo, jak powiedział jeden z filozofów: trudniej jest walczyć niż oddychać, ale dużo bardziej naturalnie!
  Co ciekawe, dziewczyny bardzo lubią używać swoich długich, pełnych gracji palców podczas strzelania. Cóż, nie ma znaczenia, jakiego koloru jest kot, o ile łapie myszy. Tak samo jest z dziewczynami - nie ma znaczenia, które części ciała są piękne.
  Oto wojownik elfów z celnym strzałem, który oderwał stosunkowo małą wieżę "Churchill".
  Dmitrij Sokołowski zdecydowanie tego nie zrobił, było pragnienie skomponowania piosenki, a cudowne dziecko szturmowca prowadziło sylabę;
  Od kołyski marzyłem, aby zostać twardym żołnierzem,
  Latać samolotami i strzelać...
  A może chłopak z kabiny i wielki pirat,
  Chociaż na morzu jesteś tylko złodziejem!
  
  Chciałem być w sprawach wojskowych - dla mnie chłopiec,
  Najpotężniejsze uznanie, jakie ...
  Musisz nauczyć się walczyć nie z książki,
  W przeciwnym razie staniesz się głupi jak niedźwiedź!
  
  Czytałam w dzieciństwie o szykownych korsarzy,
  O abordażu i ostrych skokach...
  Choć możesz stać się ofiarą komisarzy,
  Ale tchórzostwo, chłopak wymyka mu się z rąk!
  
  To, czego chcesz, zawsze osiągniesz
  Każda firma zawsze się kłóci ...
  A nad piratem świeci też słońce,
  A jeśli burza też nie stanowi problemu!
  
  Tak, szubienica też grozi,
  Okrutny kat stawia rusztowanie...
  A złodziej nie znajdzie miejsca w raju,
  Piekło czeka na niego w podziemiach!
  
  Kiedy złapali mnie do Jezusa
  Desperacko poprosiłem...
  Uległam, żałuję złych pokus,
  Poszukiwane dziewczyny, kolorowe samochody...
  
  Bóg odpowiedział: że nie ma dla ciebie przebaczenia,
  I tylko Szatan czeka...
  Kat natychmiast uderzył natychmiast, bez zwłoki,
  A głowa stoczyła się z bloku do rąbania!
  
  I jestem w piekle, ale wiedz, że nie cierpię
  Można też pić wódkę z diabłami...
  A teraz pysznie połykam ten trunek,
  Który popija się ciastem i dziczyzną!
  
  Tak, to miejsce to tylko piraci,
  Są diabły - pisklęta z hukiem ...
  Taka była tutaj kara,
  Szampan, wino, grill o poranku!
  
  Bawiłem się w piekle przez pięćset wieków,
  Ale oto nadchodzi Wielki Jezus...
  I zakończył piekło bez żadnych wtrąceń,
  Był w podziemiu w szczęściu - teraz pusty!
  W piekle teraz bardzo cierpię,
  Tak, już za późno na skruchę w piekle...
  Chciałem ubrać się stylowo z damą,
  Nie wiedziałem, że dzisiaj będę w piekle!
  
  Więc lekcja dla innych piratów
  Żyj uczciwie, będziesz celami...
  Chociaż, niestety, pensja jest niska,
  Jak uwolnić się od potrzeby łańcuchów?
  Dobra piosenka i świetna walka... Rozładowali swój zestaw bojowy i wracają. Elfy zawołały zgodnie:
  - Niech Moc będzie z nami!
  Ponownie, wspaniały, nowoczesny czołg wypływa w morze. I płytka głębokość, a nie przeszkoda dla samochodu jeżdżącego na nadtlenku wodoru.
  Jak Niemcy przygotowują się do lądowania w Wielkiej Brytanii, podczas gdy Stalin liże rany. Już czerwiec... Trwają testy czołgów kopiących, które mają kopać tunele pod Kanałem i wjeżdżać do brytyjskiej metropolii.
  Ładne dziewczyny w szkarłatnych i niebieskich bikini wspięły się do wykopanego, przypominającego delfina czołgu z karabinem maszynowym. Włączyli drugi bieg i samochód płynnie wjechał w ziemię. Nowa broń, która może przebić się przez każdą linię obrony. Wspaniałe wojowniczki poruszały dźwigniami gołymi palcami, prowadząc czołg.
  A jakie figury mają dziewczyny i wspaniałe piersi, ledwo zakryte bikini. Można je podziwiać godzinami. A kto jest najlepszy w wojsku? Oczywiście dziewczyna.
  Ale naukowcy III Rzeszy opracowują nie tylko maszyny do robót ziemnych i inny sprzęt żelazny. W obozach zagłady lekarze pracują nad stworzeniem wojownika - człowieka przyszłości. Teraz, jeśli szczurzy gen zostanie przeszczepiony do ludzkiego ciała? Albo karaluch? Jak bardzo wzrosną jego umiejętności bojowe?
  I jest już kilka rodzajów potworów na wojny, a także wojowników zombie. Te ostatnie istnieją od kilku lat. Każda osoba może zostać zamieniona w zombie. Ale ich walory bojowe były wątpliwe - zbyt głupie. Nie uzasadniają kosztów tworzenia i mogą otworzyć ogień do własnych oddziałów.
  Tak więc fronty zombie nie weszły do masowej produkcji. Ale z drugiej strony można z nich zrobić robotników o niskich kwalifikacjach i np. wyprodukować najprostsze samoloty i szybowce. Wiele szybowców zostało przygotowanych do lądowania w Wielkiej Brytanii.
  Ale jest też tajna, specjalna broń: dyskoteki! Coś, czego nie udało się powtórzyć w XXI wieku. Najlepsi naukowcy w obozach koncentracyjnych opracowali broń o unikalnych właściwościach. Prędkość osiągnęła już trzy lub cztery prędkości dźwięku, ale co najważniejsze, dzięki laminarnemu strumieniowi dyskietki okazały się niewrażliwe na broń strzelecką.
  A oni sami mogli zestrzeliwać samochody w powietrzu - przynajmniej taranując.
  I znowu Dmitrij Sokołowski reprezentował dziewczyny na czele dyskietki. W armii III Rzeszy kobiety były rzadkością. Ale w swoich snach może reprezentować dziewczyny. Z wielokolorowymi fryzurami, szczupłą, wysportowaną, cycatą z minimum ubrań lub całkowicie nagą!
  Och, gdyby cały świat składał się tylko z dziewcząt, a on pozostał jedynym mężczyzną. I jak miałby się wtedy odwrócić?
  Promienna Charlotte na dyskietce, uśmiechnięta, a jej rude włosy powiewały na wietrze jak proletariacki sztandar. Jakąż ma rasową, młodzieńczą twarz i wypukłą klatkę piersiową, wąską talię z mocnymi, szerokimi biodrami. Jej majtki są cienkie jak nitka i pozwalają zobaczyć wszystkie dziewczęce wdzięki!
  A sama dyskietka wygląda jak osławione latające spodki. Unosi się pionowo, prawie bezgłośnie... Dość duża i droga maszyna. Gdy nabiera prędkości, przepływają wokół niego potężne prądy powietrza, zdolne do niszczenia zarówno pocisków, jak i pocisków. Tak więc dyskietka w ruchu jest niezniszczalna.
  To prawda, że jest w tym minus: sam latający spodek też nie może strzelać, ale ... Po pierwsze, dyskietka jest w stanie taranować dowolny samolot wroga. A biorąc pod uwagę prędkość, żadna maszyna latająca nie może przed nią uciec. Po drugie, wyłączając odrzutowiec, możesz wyrzucić sterowany radiowo pocisk bombowy i trafić w cel! A potem włącz go z powrotem...
  Ponadto trwają już prace nad różnego rodzaju miotaczami promieni, w które planowane jest wyposażenie latających spodków. Mówisz fantastycznie! Ale kto wie, do czego zdolny jest faszyzm, połknąwszy tak wiele zasobów planety Ziemia.
  System sterowania discolet jest najnowocześniejszy za pomocą joysticka. Przechodzi testy bojowe. Wielka Brytania i Ameryka są nadal silne w lotnictwie, a dlaczego "latający spodek" nie powoduje cieńszych szeregów powietrznych wroga?
  Charlotte jest taka ładna, stolica tego statku. Załoga składa się z pięciu dziewczyn. Albo siedzą na krzesłach, albo podskakują, ciągnąc przed poparzeniem słonecznym nagie, czekoladowe nogi. Ich gołe palce spoczywają na joystickach. Jakie to erotyczne, lśnią pomalowane, elegancko wyprofilowane paznokcie, żyłki biegną wzdłuż podudzia pod opaloną skórą.
  Załoga dziewczyny jest tym, o czym marzy młody mężczyzna, który znalazł się w wojsku. To, co przynosi zwycięstwo i szczęście.
  Tutaj samolot dyskowy nabrał prędkości iz niesamowitą prędkością dotarł do wybrzeży Wielkiej Brytanii. I ze wszystkich stron taranuje pierwsze trzy angielskie myśliwce, które latający spodek złapał po drodze. Odrzutowiec laminarny przewraca samochody lwiego imperium. Ci, tracąc skrzydła, spadają.
  Charlotte mówi z satysfakcją:
  - Straszne takie a takie straszne... Nie jestem straszna i noszę makijaż!
  Rozpoczyna się w odpowiedzi na próby nowych angielskich myśliwców, by wystrzelić agresywne chichoty!
  A teraz latający spodek zawraca i rozmazuje amerykański samolot szturmowy R-51, czemu nie pomagają ani wyrzutnie rakiet, ani osiem karabinów maszynowych. To wciąż duża moc.
  Bosa dziewczyna Dmitrij Sokołowski uważała, że Amerykanie są przecież głupi, że wdali się w wojnę z Niemcami. Więc grali tylko w ręce ZSRR. Pomóż swojemu najgorszemu wrogowi. Ale mogli poradzić sobie z Rosją w rękach niemieckich!
  A teraz niezniszczalny samolot dyskowy niszczy wszystkie ich samoloty. A to jest bardzo złe dla Wielkiej Brytanii.
  A w Ameryce jest jeszcze gorzej. Po przełamaniu Grzbietu Brytyjskiego będzie można spróbować przepłynąć ocean.
  Charlotte, mieniąca się szmaragdowymi oczami, wypowiada śpiewem i rymem:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły... Nie toniemy w wodzie, nie płoniemy w ogniu!
  Olśniewająca blondynka Gertrude odpowiada:
  - Jaki ból, jaki ból... Niemcy przeciwko Wielkiej Brytanii - sto - zero!
  Dyskietka może latać dość długo. Tajemnica jego silnika nie została odkryta w XXI wieku. Tylko rezerwa chodu latającego spodka jest kolosalna - możesz polecieć do Nowego Jorku. A ruchy są tak zepsute, jakby maszyna była pozbawiona bezwładności.
  To, że nie zostanie złapany ani myśliwiec, ani bombowiec, to ciasto zmielone na pył.
  I wtedy na Londyn zaczynają spadać bomby zrzucane z najnowszych, niemieckich bezogonów. I jest bardzo skuteczny.
  22 czerwca 1945 r. Niemcy i Japończycy wylądowali w Australii. To rodzaj próby generalnej przed zbliżającym się atakiem na Wielką Brytanię. A samolot z dyskiem poleciał nawet tam.
  Z marynarki brytyjskiej są tylko rogi i nogi. Niemcy pojawili się w seryjnej produkcji jednomiejscowych okrętów podwodnych. Zatapiają angielskie statki, podczas gdy same są praktycznie nie do odróżnienia w słupie wody.
  I torpedy wycelowane w hałas lub ciepło... Czego tylko Niemcy nie mają! Najlepsi naukowcy z całego świata, na muszce, pracują w Trzeciej Rzeszy. I są zmuszeni do ciężkiej pracy, wzmacniając niemiecką potęgę.
  Tak wdzięczne, miniaturowe E-10 o niskiej sylwetce poruszają się po Australii, a załoga leży. Mimo niewielkiej wagi są porównywalne pod względem uzbrojenia i opancerzenia do Churchilla, ale jednocześnie znacznie szybsze i bardziej zwrotne. I w takim aucie dziewczyny się usadowiły.
  Pary kładą się i kontrolują czołgi, wycinając angielskie szumowiny!
  
  JEŚLI BASKY URATUJE MARCEL
  Przypadkowo interweniowała również podróżniczka w czasie Natasha Belaya. Luftwaffe zlitowała się nad jednym młodym pilotem i podniosła go siecią zasilającą, gdy przypadkowo rozbił się z powodu awarii technicznej. I musi się okazać, że był nim Hans-Joachim Marcel, właściciel kilku rekordów lotniczych. W tym sześćdziesiąt jeden samolotów zestrzelonych w ciągu miesiąca i siedemnaście samolotów w ciągu dnia. I pierwszy niemiecki pilot, który przekroczył barierę stu pięćdziesięciu zestrzelonych samolotów.
  Co więcej, jego osiągnięcia potwierdzili Brytyjczycy i nikt nie zestrzelił tylu samolotów alianckich.
  Tak więc Natasha Belaya uratowała całkowicie wybitną osobowość, która stoczyła prawdziwe bitwy i stała się prawdziwym fenomenem. Wydawałoby się jednak, że nawet tak fenomenalny as nie jest w stanie samodzielnie zmienić przebiegu wojny.
  Ale nie chodzi tylko o ilość, ale także o jakość. Ale Marsylia zdołała zestrzelić samolot z samym Montgomerym, a słynny angielski generał zginął. Doprowadziło to do niepowodzenia operacji Torch, która została odłożona na czas nieokreślony. Podobnie jak lądowanie Amerykanów w Maroku. Co też jest bardzo ważne. Ale co najważniejsze, Hitlerowi udało się wyczuć, że pod Stalingradem Rosjanie planują ofensywę z flanki i zdołali podjąć środki zapobiegawcze. W rezultacie Fritz pokrył słabe punkty i był w stanie odeprzeć sowiecką ofensywę pod koniec listopada.
  I tak wytrzymali pod Stalingradem i nad Wołgą. Doświadczenie operacji Rżew-Sychow pokazało, że gdy naziści byli gotowi, byli w stanie odeprzeć ofensywę przeważających liczebnie wojsk sowieckich.
  Brytyjczycy zaczęli nacierać później, gdy wojska Rommla były już gotowe do odparcia ataku. A sam Rommel wrócił z wakacji. W rezultacie brytyjski atak trwał piętnaście dni i został odparty z kolosalnymi stratami.
  
  Mimo że Niemcy trzymali front, Hitler wypowiedział wojnę totalną i mobilizację. Produkcja broni w III Rzeszy drastycznie wzrosła. A naloty aliantów gwałtownie się zmniejszyły. Fritz zaczął gromadzić siły do nowej ofensywy.
  Marsylia przekroczyła liczbę zestrzelonych samolotów o trzysta i została pierwszym pilotem i wojownikiem Luftaffe, który ponownie otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A w lutym 1943 r. liczba zestrzelonych przez Marsylię samolotów sięgnęła pięciuset, za co otrzymał specjalnie zatwierdzoną na tę okazję nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Stanie się pierwszym odbiorcą tego zamówienia.
  Marsylia stała się prawdziwą legendą i bała się jej jak ognia. Może nawet silniejszy niż płomienie.
  W grudniu Stalingrad został ostatecznie opanowany przez Niemców. A naziści zaczęli przygotowywać nową ofensywę. W ataku miały wziąć udział zarówno Tygrysy, Pantery, jak i Ferdynandy. Wykorzystywanie siły roboczej z Afryki i pracy więźniów, w tym Żydów. Trzecia Rzesza nie zagroziła jeszcze przegraniem wojny, a Żydzi nie byli masowo eksterminowani. A to oznacza więcej siły roboczej. Produkowane są też czołgi, samoloty i inny sprzęt.
  Wielka Brytania i Ameryka faktycznie zahamowały wojnę z III Rzeszą. Co więcej, okręty podwodne bardzo ich zdobyły. Którzy polowali w stadach wilków i zatopili wiele statków.
  Hitler wzmocnił także Rommla czołgami i samolotami. I tak pod koniec kwietnia naziści rozpoczęli ofensywę w Egipcie. Tym razem bardziej udane, w wyniku czego wojska angielskie zostały całkowicie rozbite. I była to miażdżąca porażka imperium lwa.
  Wojska faszystowskie weszły do Palestyny i przedarły się do Iraku. A jednocześnie przejęli kontrolę nad Kanałem Sueskim. I posuwali się naprzód, zdobywając Kuwejt. I inne szyby naftowe. I było bardzo agresywnie i fajnie.
  A pod koniec maja rozpoczęła się ofensywa Wehrmachtu na Wołgę, z natarciem na południe.
  Naziści próbowali przedrzeć się na Morze Kaspijskie i zdobyć Astrachań. Hitler w tym przypadku wybrał najbardziej wrażliwy kierunek dla Armii Czerwonej i najskuteczniejszy.
  W bitwach brał również udział czołg "Lew". Ale ta maszyna, mając zbyt dużą wagę dziewięćdziesięciu ton, nie pokazała się zbyt dobrze. I została odrzucona. Ale Focke-Wulf też nie był zły. A pod koniec czerwca Marsylia dotarła na front wschodni. Jego wygląd przypominał przelatującą kometę. I cała masa zestrzelonych sowieckich samolotów. Pod koniec lipca Marsylia zwiększyła liczbę zestrzelonych samolotów do tysiąca i otrzymała za to Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża, odznaczenie zarezerwowane wcześniej tylko dla Hermanna Goeringa, dla Francji i niezbyt zasłużone. Marcel to bardzo walczący facet, a Hitler go uwielbiał. Taki pilot okazał się: po prostu niezrozumiałym zjawiskiem.
  Naziści udali się nad Morze Kaspijskie, odcinając Kaukaz lądem. A Turcja wzięła i otworzyła drugi front na Zakaukaziu. A Armia Czerwona stała się jeszcze trudniejsza.
  A Niemcy zaczęli posuwać się wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. A naziści posuwali się naprzód z wielkim sukcesem. A pod koniec września Niemcy wkroczyli już na terytorium Azerbejdżanu. I tam takie bitwy zaczęły się gotować.
  Stalin nakazał iść w centrum, rzucając tam wszystkie swoje siły... Niemcom udało się nawet odeprzeć, zdecydowanie przebijając się przez front. Naziści musieli tymczasowo zawiesić ofensywę i wrzucić do boju nowe siły. Ale przewaga sił wpłynęła.
  Naziści odparli ofensywę wojsk sowieckich i zimą kontynuowali posuwanie się naprzód na Kaukazie. I używali najnowszych samolotów odrzutowych, nowych modeli.
  A Marsylia przekroczyła już dwa tysiące zestrzelonych samolotów. Za co otrzymał nową nagrodę z brylantową gwiazdą Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego, z liśćmi dębu srebrnego, mieczami i diamentami.
  A w pobliżu Baku są już takie bitwy, bardzo okrutne.
  Walki pokazały, że kobiety wcale nie są słabym ogniwem i potrafią dobrze walczyć. A przy tym ponoszą mniej strat niż mężczyźni. Wojownicy walczyli także w piechocie, uderzając bosymi stopami o gorące piaski Sahary. I opanowałem czołgi. Po przetestowaniu "Tygrysa" w bitwach z Wielką Brytanią.
  Jednak radzieckie dziewczyny na SU-100 też dobrze walczą.
  Chociaż pozycja Rosji wydaje się beznadziejna. Ale wojownicy wraz z Elżbietą walczą jak orły.
  Ekaterina naciska dźwignię gołymi palcami. Wysyła pocisk, który przebija nazistowski samochód E-50 w bok i ryczy:
  - Za wielki czerwony i karmazynowy komunizm!
  Elena również uderzyła armatą swoją nagą, filigranową nogą. Celnie trafiła w wrogi czołg.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Za moją piękną Rosję!
  Eufrazja zauważyła agresywnie, prowadząc bardzo celny ogień:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Używa też gołych, rzeźbionych nóg.
  Maszyna radziecka jest bardzo silna i waleczna. I strzela całkiem nieźle.
  SU-100 jest w stanie przebić E-50 w bok. Ale dziewczyny nawet przebijają jej czoło, wpadając w przynętę lub od końca do końca. I przecinają metal.
  Elżbieta, bosymi palcami, strzelała do wroga. I ćwierkało:
  - Z niebieskiego potoku...
  Ekaterina również strzeliła, tym razem naciskając dźwignię szkarłatnym sutkiem i gruchając:
  Rzeka zaczyna...
  Elena, szczerząc się agresywnie i sycząc, wydała:
  Cóż, zaczyna się przyjaźń...
  I nacisnęła też dźwignię gołą piętą.
  Eufrazja gruchała, strzelając do wroga:
  - Z uśmiechem!
  Dziewczyny bardzo aktywnie pracują nad SU-100. I niszcz sprzęt wroga.
  A na obrzeżach Baku pionierzy kopią okopy. Są faceci różnych narodowości. W szczególności migocze wiele jasnych głów. Są dzieci rude, czarne i blond.
  Jedno ich łączy: wiara w triumf komunizmu i bose stopy. Oczywiste jest, że nie każdy ma buty podczas wojny, dlatego na znak solidarności wszystkie dzieci obnoszą się z gołymi, okrągłymi obcasami. Zima na Zakaukaziu jest dość łagodna, a kiedy poruszasz się i pracujesz z łopatami, zimno nie jest takie straszne.
  Dzieci z zapałem pracują i śpiewają:
  Wznieć pożary, niebieskie noce,
  Jesteśmy pionierami - dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  I znowu nadchodzi alarm. Chłopcy i dziewczęta skaczą na dno wykopu. A pociski już zaczynają pękać z góry: działa artyleria wroga.
  Pashka zapytał Maszę:
  - Myślisz, że przeżyjemy?
  Dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - W najtrudniejszej godzinie postawimy opór przynajmniej raz!
  Pioneer Sasha logicznie zauważył:
  Nasz heroizm jest niewzruszony.
  Chłopiec stukał nagą podeszwą o kamienie. Widać, że chłopiec wypełnił się solidnymi modzelami.
  Dziewczyna Tamara zauważyła:
  Będziemy walczyć bez strachu
  Będziemy ciąć nie krok w tył...
  Niech koszula nasiąknie krwią -
  Więcej wrogów, zamień rycerza w piekło!
  Chłopiec Rusłan, pionier o czarnych włosach, zauważył:
  Mijają wieki, nadejdzie era,
  W którym nie będzie cierpienia i kłamstw...
  Walcz o to do ostatniego tchu -
  Służ swojej Ojczyźnie, wy z serca!
  Chłopiec Oleg, chudy i jasnowłosy, ćwierkał, wersety:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Wygląd sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku,
  Otworzył drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy i dziewczęta wspólnie klaskali.
  Ale teraz odrzutowe samoloty szturmowe już latają i zrzucają bomby. I to jest agresywne podejście.
  Oleg i Sasha podnieśli procę i uruchomili dar śmierci. A w lufę uderzył nazistowski samolot szturmowy.
  Dziewczyna Natasza śpiewała:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  wierzę, że podbiję kosmos
  Żyjmy wiecznie!
  Ahmed, chłopiec-pionier z Azerbejdżanu, odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie jesteś jeszcze członkiem Komsomola, Nataszy!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała melodyjnym głosem;
  Obok ojców wesołą piosenką,
  Opowiadamy się za Komsomołem...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Oleg też tupnął bosą, dziecinną stopą i ryknął:
  Silniejszy młotek ściska proletariusza,
  Od tytanowej dłoni miażdżącej jarzmo...
  Tysiące arii zaśpiewamy naszej Ojczyźnie,
  I światło dla potomności, dobrze!
  Dzieci są zachwycone. I faktycznie Niemcy zbombardowali i tylko jedna dziewczyna dostała odłamek w swoim nagim, okrągłym, różowym obcasie.
  Pioneer krzyknął, ale potem przygryzł wargę.
  I tak przygotowali się do odparcia ataku. A z nazistami już są czołgi. Potężne E-100 poruszają się. Takie potężne i niebezpieczne maszyny.
  Mają taką ochronę. Że nie da się przebić pod żadnym kątem. Nie możesz trafić pod jednym kątem. Jedyną szansą jest zerwanie torów.
  Dzieci są gotowe do walki i machają bosymi stopami. Tutaj są na drucie, przepychając paczki z domowymi materiałami wybuchowymi pod gąsienicami nazistów. Działa i niszczy walce czołgów armii Rommla.
  I wygląda okropnie.
  Sasha piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Chłopiec Pashka strzela z Olegiem z procy i piszczy:
  - Chwała pionierom!
  Chłopiec Rusłan wraz z dziewczyną Sufir ciągnie pod Niemcem minę drutem i krzyczy:
  - Chwała ZSRR!
  Walczą dzieci z Azerbejdżanu i Rosjanie. Opaleni, szczupli, boso pionierzy przeciwko olbrzymiej armadzie czołgów.
  Dziewczyna Tamara tupie swoją zgrabną, małą, bosą stopą i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Pioneer Ahmet potwierdza podczas strzelania do wroga:
  - Jesteśmy razem przyjazną rodziną!
  Chłopiec Ramzan, rudowłosy Azerbejdżan, potwierdza wybijając samochód:
  - Od słowa jest nas sto tysięcy ja!
  Dzieci są przyjazne... Oto Ormianka Azatuhi, która też zręcznie przenosi ładunek wybuchowy pod faszystowską gąsienicę za pomocą drutu i piszczy:
  - ZSRR to rodzina narodów!
  Inna ormiańska dziewczyna Aghas mówi:
  - Nie poddawaj się faszyzmowi:
  A dziewczyna gołymi palcami pociągnęła za drut. Wiele dzieci z Azerbejdżanu i Armenii ma blond włosy i jest nie do odróżnienia od dzieci słowiańskich, których też jest wiele. Kto zostawił Niemców, inne rodziny rosyjskie osiedliły się w Azerbejdżanie nawet za carów.
  Na Kaukazie jest wielu Słowian. Wiele mieszanych par. Tak, a dzieci zwykle mają jaśniejsze włosy niż ich rodzice. A Słowianie opalili się tak, że nie można ich odróżnić od miejscowych. Co więcej, dzieci są zwykle bardziej do siebie podobne niż dorośli.
  Tak więc walczy międzynarodowy sowiecki batalion chłopców i dziewcząt i wszyscy są zjednoczeni i bardzo podobni. Ich nagie pięty migają podczas ruchu.
  A dzieci ze snów wysyłają prezenty śmierci. Szamil i Seriożka, obaj pionierzy, pociągają za drut. A teraz niemiecki E-50 zatrzymuje się ze złamaną gąsienicą.
  Chłopcy śpiewają unisono:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń i rozsądek, i odwaga w snach!
  A dzieci są zachwycone. Uśmiechają się białymi, równymi zębami. I są szczęśliwi, chociaż grozi im śmierć.
  A Niemcy są do dupy. Zniszczone czołgi strzelają z armat i karabinów maszynowych.
  Niektóre niemieckie pojazdy są wyposażone w granatniki i są bardzo niebezpieczne.
  Chłopiec Maksimka i dziewczyna Zara z Azerbejdżanu opierając się na bosych stopach podciągnęli minę pod wroga i znokautowali faszystowskiego mastodonta.
  I krzyczeli na całe gardło:
  - Za ZSRR!
  Dzieciaki są takie zabawne.
  Pionierzy Abbas i Vladimir również używają broni. W tym przypadku katapultować i rozbić gąsienicę E-75 nazistom. Potem chłopcy zaśpiewali:
  - O wielkość planety pod przykrywką komunizmu!
  Oleg i Abdula są również pionierami różnych narodów, ale jednym sercem wystrzeliwują również ładunki wybuchowe. Uderzają w E-100 i śpiewają ...
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do niewidzialnych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny -
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  
  Pod Świętym Chorągwią Rosji,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludzie na całej ziemi staną się szczęśliwsi,
  Piekielna ciemność rozproszy się w oddali!
  Walczę tutaj z dziećmi...
  Abdurrahman i Svetlana - chłopiec z Azerbejdżanu i dziewczyna z Białorusi połączyli drut i znokautowali faszystowski czołg. I śpiewali:
  - Wielkie imię świętej Rosji,
  Świeci nad światem - jak promień słońca...
  Wierzę w jedność, że staniemy się szczęśliwsi,
  Pokażmy ludziom właściwą drogę!
  Dzieci są bardzo odważne. A naziści byli po prostu zszokowani takim upartym i wściekłym oporem.
  Abudurrahman jest pionierem, otrzymał fragment w jego nagiej podeszwie. Przebił zrogowaciałą powierzchnię nogi dziecka.
  Chłopiec syknął:
  - I to mnie boli!
  Svetlana również została uderzona w okrągły obcas i podrapała się w ramię. Ale dziewczyna syknęła:
  - Nie łam Pioneers!
  Azim i Kolka również staranowali niemiecki samochód.
  Chłopcy wskazywali drutem i śpiewali:
  Zdradziecki wróg przeszedł do ofensywy,
  Ale wierzę, że się nie zachwieje, naród radziecki ...
  Wróg czeka na klęskę i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Wróg czeka: klęska i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Dzieci są odważne i nie uginają się. I chcą wygrać. I śpiewają i walczą.
  Niemcy ponoszą duże straty. To prawda, że najczęściej mają połamane gąsienice i rolki. I to nie jest śmiertelne.
  Gorzej z pionierami, którzy zostali wzięci do niewoli.
  Chłopca Abdulhamida, kiedy dostał się do niewoli, hitlerowcy położyli na wieszaku. Włożyli bose stopy pioniera do bloku i zaczęli wieszać ciężary na hakach. A potem rozpalił ogień. A gołe pięty chłopca polizał ogień. I bicz spadł mu na plecy. Bili mnie przez długi czas. A potem naziści zaczęli łamać żebra rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Chłopiec umierający w torturach, gdy miażdżyło go czerwone od gorąca żelazo żeber, śpiewał:
  Berlin jest prawie pod naszym panowaniem,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Co opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Dla wszystkich stała się rodziną.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński pysk,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał z nami przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Niedawno zawiązałem czerwony krawat.
  Chciał sam budować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec do przodu, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce zabrać takich młodzików!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczył, gdzie spryt i siła,
  A słabość też jest gorzka, niestety ...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Struganie sosnowych trumien na mrozie!
  
  Jestem pionierem przyzwyczajonym do cierpienia,
  Na rekonesans poszedł boso, chrzęściła zaspa.
  Może kara za niewiarę,
  Że nie chciałam poznać Jezusa!
  
  Ale jakie są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wsi wdowy gorzko płaczą,
  Jak synowie zginęli na cmentarzu w kraju!
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, ranny kulą,
  Ale na szczęście utrzymał się na nogach!
  Uczciwie oddaliśmy dług do Niemiec,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za dużo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Hero Star -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Bojownicy wykuwają klucze do drzwi do Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielny karabin,
  Zabierzcie szczypce, młotek i pracujcie!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak pofrunął w górę!
  Ale pomimo całego masowego bohaterstwa pionierów i żołnierzy Armii Czerwonej Baku upadło. A naziści zdobyli cały Kaukaz.
  Stalin był bardzo przestraszony i zaproponował Hitlerowi rozejm. Führer, zaniepokojony informacjami wywiadowczymi, że USA i Wielka Brytania rozwijają bombę atomową i pokonują Japonię, postanowił rozpocząć wielką ofensywę na Zachodzie.
  Podpisano rozejm. ZSRR zgodził się na powrót wszystkich jeńców wojennych do III Rzeszy i bezpłatne dostarczenie dużej ilości surowców potrzebnych Wehrmachtowi.
  Hitler się z tym zgodził. A wiosną 1944 roku w Afryce rozpoczęła się wielka ofensywa nazistów. Naziści, kontrolując już północ, posuwali się na południe. A jednocześnie kontynuowała wojnę podwodną. Na południu hitlerowcy posuwali się z powodzeniem. W tym samym czasie hitlerowcy przenieśli się na Wschód. Posuwając się naprzód, przeszli przez Iran i prawie bez oporu zdobyli Indie. I nie bez powodzenia zdobywano duże terytoria. Więc naziści naprawdę odnieśli tutaj sukces.
  A 3 listopada 1944 r., w dniu wyborów prezydenckich, Stany Zjednoczone nagle wylądowały w Wielkiej Brytanii i zdobyły ją. I to był udany ruch. I okazało się, że jest naprawdę fajnie. I w ciągu zaledwie tygodnia ją złapali. I wyszło bardzo fajnie. W bitwach brał również udział bardziej zaawansowany i lepiej uzbrojony czołg Panther-2. Ale czołg Lew-2 okazał się jeszcze silniejszy. W nim Porsche, po raz pierwszy w niemieckiej budowie czołgów, umieścił silnik i skrzynię biegów w jednym bloku i w poprzek, a skrzynię biegów umieścił na samym silniku. Wysokość kadłuba została zmniejszona, a wieża była mniejsza i węższa. W rezultacie masa samochodu spadła, a silnik, przeciwnie, był mocniejszy przy 1000 koni mechanicznych.
  Tak więc czołg "Lion" -2 był dla Brytyjczyków szokiem i najlepszym w tamtym czasie.
  Wielka Brytania skapitulowała. A teraz naziści ruszyli do wojny przeciwko Stanom Zjednoczonym. Amerykanie radzili sobie w budowie czołgów tylko Pershing, który był słabszy od niemieckich samochodów. I tylko "Superpershing" mógł jeszcze jakoś walczyć z Niemcami. Ale Fritz mają już potężną serię "E". A siły są nierówne.
  Czterdziesty piąty rok minął w bitwach morskich. Naziści przeprowadzili operację Ikar. Przejęli także Grenlandię.
  Ale nie jest łatwo przeprowadzić Amerykę za ocean. Ale wojska niemieckie używają okrętów podwodnych napędzanych nadtlenkiem wodoru. Które są bardzo szybkie, mają kształt ryb głębinowych i dosłownie wyrzucają Amerykanów do morza. I to oczywiście nie maluje Stanów Zjednoczonych. Część wojsk niemieckich skoncentrowana jest w Argentynie i Brazylii. I stamtąd zaczęli czołgać się na północ. I to jest bardzo fajne. Naziści przejmują USA. Nowe czołgi serii "E" są bardzo mocne i nie do pokonania. Nowy czołg serii E-50, ważący sześćdziesiąt pięć ton, otrzymał przedni pancerz o grubości 250 mm pod skosami, a boki o grubości 170 mm, również z dużymi skosami. I działo kalibru 88 mm z 100 EL, które bez najmniejszego problemu niszczy amerykańskie czołgi.
  Naziści niszczą USA. A do jesieni 1946 zdobyli całą Kanadę. A jesienią zdobyto również Meksyk. A Stany Zjednoczone zaczęły panikować. A zimą czterdziestego szóstego i czterdziestego siódmego roku Alaska i jedna trzecia terytorium Ameryki zostały już schwytane. Wiosna to decydujący etap w wykończeniu Amerykanów.
  Marsylia była bardzo udanym pilotem. A teraz, po zestrzeleniu trzeciego tysiąca samolotów, został odznaczony Diamentową Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W III Rzeszy zatwierdzono również VI stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, dla tych, którzy dotrą do tysiąca zestrzelonych samolotów lub tej samej liczby rozbitych czołgów.
  W tym krzyżu rycerskim powinno być przymocowanych co najmniej sto diamentów, a byłby on większy niż inne krzyże rycerskie. Nagroda była więc nie tylko honorowa, ale i droga.
  Albina i Alvina lecą po niebie. Zestrzeliwują samoloty Yankee i śpiewają przez zęby:
  - Piękne dziewczyny,
  Wspaniali przyjaciele...
  Byliby groźni faceci -
  I świetne kopnięcia!
  Albina wycelowała z pistoletu lotniczego gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Światła wesołych oczu!
  I mrugnęła do swojego partnera. Odcięła swojemu odpowiednikowi. Rozbiła wroga na kawałki gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - O komunizm i nasze chwalebne zwycięstwa!
  Albina poprawiła swojego partnera, zestrzeliwując samolot Yankee:
  - Za komunizm aryjski!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  I otrzymali szósty stopień Krzyża Rycerskiego, po zestrzeleniu ponad tysiąca samolotów każdy.
  A Marsylia, po zestrzeleniu kolejnych czterech tysięcy samolotów, otrzymała Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu oraz otrzymała miecze i diamenty. Amerykanie dosłownie przed nim uciekli.
  Tymczasem wojna trwała nadal. Amerykanie wyraźnie przegrywali z najlepszym wrogiem w technologii i szkoleniu, a nawet przy użyciu obcych dywizji.
  Tylko "Superpershing" mógł przebić niemiecki E-50 w bok. Zaletą armaty i kalibru 90 mm oraz lufy o długości 73 EL. Ale z drugiej strony szybkostrzelność niemieckiego E-50 wynosi tylko cztery strzały na minutę w porównaniu z dwunastoma, a waga pięćdziesięciu ton jest zbyt duża dla silnika o mocy 500 koni mechanicznych. Tak, a zbroja jest niewystarczająca. W czole niemieckiego głównego mastodonta Amerykanie nadal nie przebili się. Fritz miał również E-75 z działem kalibru 128 mm i grubością bocznego pancerza 210 mm pod skosami, z jeszcze lepszą ochroną i silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Tak więc od samego początku Stany Zjednoczone przegrywały. Tylko czołg T-93, a dokładniej działo samobieżne ważące 93 tony, z przednim pancerzem o grubości 305 mm i armatą 155 mm, mógł walczyć z niemieckimi mastodontami.
  Ale osiągi tego działa samobieżnego były nieistotne, podobnie jak szybkostrzelność. A Niemcy zniszczyli go samolotami.
  Tak więc Amerykanie jako całość nie radzili sobie dobrze i beznadziejnie przegrywali.
  A wojska niemieckie zbliżały się coraz bardziej do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Truman błagał Hitlera o pokój.
  Ale Führer chciał tylko całkowitego poddania się bez żadnych warunków. Waszyngton został otoczony. A naziści rozpoczęli atak na stolicę USA.
  Marsylia otrzymała nagrodę specjalną za pięć tysięcy zestrzelonych samolotów: Wielką Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I jest fajnie.
  Załoga czołgu Gerda walczyła o lepsze jutro. I wygrał bez problemów.
  Dziewczyna zaczęła nawet strzelać nie tylko gołymi palcami u nóg, ale także szkarłatnymi sutkami piersi. I to bardzo pomogło.
  Charlotte również wystrzeliła, naciskając rubinowe sutki na przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Wielkość komunizmu polega na tym, że nie jest rybą, ale wielorybem!
  Christina, strzelając, naciskając przyciski joysticka, zauważyła:
  - A my Niemcy zbudujemy największy komunizm!
  Magda, strzelając do przeciwników szkarłatnymi sutkami, agresywnie wydała:
  - Najjaśniejszy komunizm! Tylko w górę, nie krok w dół!
  Gerda celując w armatę gołymi palcami u nóg i celnym strzałem przewracając amerykańską haubicę, potwierdziła:
  - Za komunizm aryjski!
  Po upadku Waszyngtonu Ameryka wkrótce skapitulowała. A stało się to 4 lipca 1947 roku.
  Potem naziści zmiażdżyli Japonię, a 15 maja 1957 zaatakowali ZSRR, to są naziści. Jedna nadzieja dla Alisy Seleznevej!
  A teraz drużyna Alice również wchodzi do decydującej bitwy. Sama Alisa Selezneva i jej dwie przyjaciółki i dwie przyjaciółki. Atak na rezydencję Adolfa Hitlera rozpoczęli 22 czerwca 1957 r.
  Alice rzuciła granatem anihilacyjnym bosą stopą. Rozdarła nazistów i krzyknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  I uderzyła nazistów blasterem.
  Aleksey Teterev strzela do wroga z dział promieniowych i piszczy:
  - To będzie nasze zwycięstwo.
  A niemiecki czołg jest dosłownie stopiony. A chłopcy strzelają błyskawicami z oczu.
  Natasha Belaya również strzela do wroga. A jednocześnie, bez zbędnych ceregieli, jej bose stopy rzucają z kolosalną, ciężką siłą śmiercionośny granat.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Chwała naszym osiągnięciom!
  Arkasha Sapozhkov także atakuje. Chłopiec jest pełen podniecenia. Ponieważ ta obrzydliwość była dozwolona w równoległym świecie, oznacza to, że należy ją poprawić.
  Młody wojownik zaatakował pistoletem laserowym i powiedział:
  - Ku chwale idei patriotyzmu!
  Masha Belaya jest również gorąca w walce. Dziewczyna wypuściła strumień pulsarów i gruchających ognistych bąbelków:
  - Śmierć faszystom!
  A gołymi palcami rzucała też grochem zagłady.
  Cała piątka rozproszyła się wykorzystując swoje możliwości w ataku na całe miasto zbudowane dla Hitlera przez Wersal.
  I wycięli na przykład potężny czołg z serii E-800 o kolosalnych proporcjach. A potem zaczęli niszczyć piramidalne maszyny z potężnymi pniami. Członkowie tej piątki brali udział w walce. I bardzo odważny.
  Aleksiej Sapożkow użył pola siłowego, które odbijało pociski i bomby Wehrmachtu i wysadził je paraliżującym promieniem. I tysiące faszystów, masa czołgów i samolotów zawaliła się.
  Natasza pisnęła, podając:
  - Wszyscy żarliwie wierzą w zwycięstwo!
  Aleksiej Teteriew zabulgotał:
  - A ja mam jakiekolwiek morze, morze jest po kolana! I poradzę sobie z każdą górą!
  
  Mashka Belaya zgodziła się z tym:
  - Właściwie na ramieniu!
  Dziewczyna wyglądała bojowo, zwłaszcza gdy uderzyła w faszystów strumieniem anihilacji. A teraz ich drużyna zbliża się coraz bardziej do pałacu, w którym przebywa Hitler.
  A co, jeśli na ich drodze stoją piramidalne czołgi i inne faszystowskie siły?
  Niektóre niemieckie samochody są tak ogromne, że przypominają prawdziwą piramidę egipską. Ale nie mogą oprzeć się promieniowi lasera.
  A oto naziści i używają dyskietek. Ale są niewrażliwe na pociski i kule, a na hiperlaser są raczej słabe!
  Alice atakuje i znowu jej bose palce są wyrzucane, coś bardzo zabójczego. Dziewczyna krzyczy:
  - Piękno jest daleko, jesteś okrutny dla nazistów,
  Jesteś twardy dla nazistów, Alice pędzi jak czołg!
  A krew płynęła strumieniem, jesteś okrutny dla nazistów,
  Jesteś okrutny dla nazistów! Alicja trafia pięciocentówkę!
  Lyoshka Teterev, atakując, także piszczy i warczy. Chłopiec strzela z potężnego lasera, odcinając hitlerowców na dywizje i śpiewa:
  - Jesteś samą perfekcją, jesteś samą perfekcją,
  Od uśmiechu do gestu, bez pochwały!
  Natasha Belaya strzelając bardzo celnie do nazistów i wyrzucając strumienie śmierci gołymi palcami dziewczęcych nóg, agresywnie podnosi:
  - Och, co za błogosławieństwo, wiedzieć, że jestem perfekcją,
  Wiedz, że jestem doskonały! Wiedz, że jestem idealna!
  Arkasha, strzelając z emitera kaskadowego i dając nazistom konkretnie rogi, syknął:
  - Stalinie, jesteś towarzyszem Stalinem,
  Jak zawsze bohater jest na fali!
  Masza Belaya, strzelając do nazistów, śpiewała:
  Inspirował nas w trudnych czasach,
  Uczyniwszy wolę mocniejszą stalą ...
  Uratował świat przed zarazą
  Drogi Towarzyszu Stalinie!
  A dziewczyna wystrzeliła destrukcyjny bumerang gołymi palcami. I przewrócił się ogromny czołg w kształcie piramidy o pojemności trzech tysięcy ton.
  Alicja, strzelając do nazistów, brzęczała:
  - Na wielu zdjęciach środki,
  W nieskończonym wszechświecie...
  Otworzyłeś dla nas właściwą drogę -
  Określając to na zawsze!
  A jej bose stopy ponownie bardzo trafnie rzuciły prezent morderczej śmierci. Dziewczyna naciskała na faszystów i bardzo energicznie.
  Aleksiej Teteriew, walcząc z nazistami, śpiewał:
  - Miecz plazmowy,
  Chce cię przeciąć...
  Płonie jak ogień piekielny
  Wiązka laserowa...
  Natasha Belaya, strzelając do nazistów i myjąc ich samochody zarówno w niebie, jak i na ziemi na proszek, napisała na Twitterze na poparcie:
  Ale czy nie sądzisz?
  Jak uratować swoje życie
  Wierny miłości
  Bądź do końca!
  I z gołymi palcami, jakby rzucał prezent całkowitej śmierci. I to jest naprawdę śmiertelne. I tyle zniszczenia tych nazistów.
  Arkasha Teterev, płonący brązowe złe duchy, coraz bardziej zbliżał się do Hitlera. Agresywny chłopak, śpiewał:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu....
  A naziści są pochylni.
  Masza Bielaja, strzelając celnie i nokautując nazistów, potwierdziła:
  - Widzimy przyszłość, nasz kraj!
  A jej nagie palce rzucały grochem śmierci.
  Alicja, miażdżąc faszystowskie hordy i używając broni wojskowej z odległej przyszłości, pisnęła:
  - I czerwony znak, nasza Ojczyzna!
  Aleksiej Teteriew, powalając nazistów i bijąc ich jak króliki, ryknął na całe gardło:
  - Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Natasha Belaya ponownie jest w dzikim ataku, paląc hordy Trzeciej Rzeszy, które opanowały praktycznie cały świat. Dziewczyna jest bardzo technicznie wyposażona i naziści nie mogą jej się oprzeć.
  Tutaj gołymi palcami rzuciła dar unicestwienia. Spaliła wielu faszystów i gruchała:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  I znowu dziewczyna jest w ofensywie.
  Arkady Sapożkow wypuścił strumień anihilacji. Wymaż wielu nazistowskich żołnierzy. Rozproszył je, rozrywając na strzępy i łamiąc im ręce i nogi. I zrywanie wież czołgów.
  Mały chłopiec ćwierkał:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Masza Belaya w dzikim ataku rozsadza głowy nazistów, nokautuje dużo sprzętu i ryczy:
  - Za wielkość planety!
  A nagie palce dziewczyny uruchamiają coś prawdziwego i niezwykle zabójczego.
  Alice jest w ataku i taka agresywna i walcząca dziewczyna. Wszyscy są dokładnie skoszeni. I buduje twarze i krzyczy. A dach pałacu u Hitlera wziął i zawalił się.
  Gość z przyszłości zawył:
  - O najsilniejszy komunizm na świecie!
  A bose palce Alice ponownie uruchomią coś tak destrukcyjnego, że naziści zaczną się rozpraszać. A sama Alicja weźmie to i zaśpiewa:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm...
  Słońce jasno zaświeci,
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Lyoshka Teterev wspierał dziewczyny, wysyłając śmiertelny strumień zniszczenia.
  Chłopiec był w dzikiej pasji, jak bestia. Desperacko zaatakował wroga i pisnął:
  - Chwała ojczyźnie Sowietów!
  I bił nazistów jak kotlety.
  Natasha Belaya również atakuje. Wymazuje Fritz w najdzikszej pasji. I kosi osobistą straż Führera. Taka cudowna dziewczyna. A walka - doszczętnie demoluje nazistów.
  A jej bose palce u nóg rozrzucają mordercze dary śmierci.
  Natasza ryczy:
  - W imię pomysłu!
  Arkasha Sapozhkov również zachowuje się bardzo agresywnie. I strzela, topiąc Himmlera.
  Wtedy chłopiec ryknął:
  - Za naszą wielkość i zwycięstwo!
  Mashka Belaya działa również bojowo. I niszczy nazistów w istocie bardziej niż kapitałowo. I jej promienie laserowe, tak waleczne, że naziści nie mogą przed nią uciec. Masha Belaya to niezwykle wojownicza piękność.
  Bosymi palcami rzuca morderczy prezent śmierci i piszczy:
  - O nowy komunizm!
  Alice, strzelając do wrogów, obnaża zęby i piszczy na całe gardło, wypuszczając iskry z oczu:
  
  Wszystko jest nowe w komunizmie!
  I w końcu otoczyli Hitlera. Dziewczyna gołymi palcami u nóg ścisnęła fuhrerowi jajka, a on krzyknął z bólu:
  - Poddaję się!
  Piątka natychmiast zmusiła głównego faszystę do zaprzestania ataku na ZSRR i wycofania wojsk z terytorium Rosji. Przestraszony Führer zgodził się na to.
  Trzecia Rzesza upadła i zaczęły się wielkie nieporozumienia między przywódcami państwa faszystowskiego.
  A Hitler został zabrany do Moskwy. Tam został osądzony i 7 listopada 1957 faszysta numer jeden został powieszony na Placu Czerwonym. To koniec Hitlera i dobra robota Alice!
  I cały świat został natychmiast uwolniony od faszyzmu, a ZSRR pod nowym szefem Wozniesienskiego zdobył cały świat!
  Chwała komunizmowi i ZSRR!
  
  
  NIESPODZIEWANA SZANSA
  Japonia, z dziewięćdziesięcioprocentową szansą, powinna była wygrać bitwę o Midway i ona ją wygrała. A potem schwytali wojska imperium wschodzącego słońca i archipelagu hawajskiego, pokonując Amerykanów i przejmując kontrolę nad bazą Peru Harbor.
  Cóż, wtedy Japończycy zajęli i zaatakowali Indie, grożąc również przejęciem nad nimi kontroli. Brytyjczycy ze strachu zabrali i przenieśli część wojsk z Egiptu, porzucając operację Torch. A Afryka była cicha. Na froncie wschodnim toczyło się dalej, jak w prawdziwej historii. Niemcy zostali pokonani pod Stalingradem, a ich front się załamał. Jednak na przełomie lutego i marca Mainstein wykonał kontratak. W porównaniu z prawdziwą historią Niemcy mieli jeszcze kilka dywizji. Ponieważ Hitler nie przeniósł wojsk do Afryki. W tym trzydzieści zupełnie nowych Tygrysów.
  W Afryce panował spokój. Brytyjczycy nie posuwali się naprzód, Amerykanie pobici na Pacyfiku nie wylądowali w Maroku. A kilka dywizji, które Hitler w prawdziwej historii przeniósł na czarny kontynent, zostało użytych w kontrataku na froncie wschodnim. A w lotnictwie zaangażowanych było jeszcze więcej sił. Nie było więc potrzeby wydawać na Afrykę.
  W rezultacie wojska radzieckie wyrządziły więcej szkód, a Niemcom udało się odzyskać nie tylko Charków, Biełgorod, ale także Kursk, natychmiast odcinając łuk. A straty Armii Czerwonej były bardzo wysokie.
  Offroad jednak zawiesił walki. A potem nastąpiła cisza - obie strony zgromadziły siły. W lutym Niemcy wypowiedzieli wojnę totalną i zwiększyli produkcję broni. Oczekiwali przewagi technicznej. Zebrane i siły oraz Armia Czerwona. A w Afryce było tak spokojnie, że Hitler postanowił przenieść genialnego dowódcę Rommla na front wschodni. Gdzie w ogóle rozstrzygnięto losy wojny. Co więcej, Amerykanie i Brytyjczycy nadal ponosili klęski po klęsce z Japonią na Pacyfiku. I nie pasowały do Europy. Bombardowania III Rzeszy praktycznie ustały, co pozwoliło znacznie bardziej niż w historii zwiększyć produkcję czołgów i samolotów. Więc naziści są silni. A nawet bardzo silny.
  Jednym z nowych czołgów, obok "Tygrysów" i "Panter", był "Lew". Ta maszyna ma podobny kształt do "Pantery" i "Tygrysa" -2. Hitler chciał użyć w bitwie najnowszych czołgów.
  Chociaż oczywiście było pytanie, gdzie zaatakować. Fiihrer wciąż chciał znaleźć dla siebie szansę na Kaukazie. Niektórzy generałowie mówili, że najpierw należy zająć Moskwę. Był pomysł i szturm na Leningrad. W końcu zwyciężył punkt widzenia, aby przebić się do Woroneża i posuwać się wzdłuż Wołgi do Stalingradu od północy. A od strony Półwyspu Taman przebić się do tego miasta nad Wołgą od południa, poruszając się w zbieżnych kierunkach.
  Oznacza to, że Führer pragnął zemsty. Naziści, nie marnując swoich sił na wschodzie, gdzie zamarła wojna, a także wypuszczając mniej okrętów podwodnych i zamrażając program rakietowy FAA, znacznie zwiększyli produkcję czołgów i samolotów.
  Szczególnie szybko wzrosła produkcja maszyny Focke-Wulf. Była nie tylko myśliwcem, ale mogła przenosić do 1800 kilogramów bomb, pełniąc rolę bombowca na linii frontu, a dzięki potężnemu pancerzowi i uzbrojeniu być samolotem szturmowym. Więc Fritz wiedzieli, co robią. Do serii wszedł także ME-309, szybszy i lepiej uzbrojony myśliwiec. A także Yu-288, który mógł przenosić do sześciu ton bomb.
  Rozwijanie nowych rodzajów broni wymagało czasu, a ofensywa była kilkakrotnie przekładana. Co więcej, sam Hitler również chciał przetestować "Tygrysa" -2 w bitwach i "Mausa".
  Ale najważniejsze jest to, że Fritz nie opuścili jeszcze Afryki. Von Bock został tam mianowany dowódcą. I niespodziewanie otrzymał poważne posiłki.
  Führer spodziewał się zwycięstwa w Afryce, a następnie zajęcia frontu wschodniego. I wciąż niespodziewanie i wrócił Rommel. Po przeniesieniu wojsk przygotowujących się do ataku na Półwysep Taman do Egiptu.
  W tygodniu jest już siedem piątków.
  A 5 lipca w Egipcie rozpoczęła się wielka ofensywa nazistów. Wzięła w nim udział również ósma armia włoska, która została uzupełniona i odbudowana po klęsce w Rosji.
  W rezultacie Wielka Brytania poniosła miażdżącą porażkę. Rommel ominął jej obronę na pustyni i przedarł się do Nilu. A naziści zablokowali Kanał Sueski.
  Sukces Fritza tłumaczono tym, że udało im się stworzyć przewagę liczebną. A także fakt, że "Pantera" i "Tygrys" w tym czasie nie miały równych czołgów.
  Na razie czekała też Armia Czerwona. Ale cierpliwość Stalina pękła i 1 sierpnia wojska radzieckie rozpoczęły wielką ofensywę w kierunku Oryol-Kursk-Biełgorod. Wywiązała się zacięta walka.
  Hitler po zwycięstwie w Egipcie przeniósł wojska do Iraku i zdobył go przy wsparciu Arabów wraz z Kuwejtem.
  Stalin postanowił wrzucić część wojsk do Iraku, ale sprowokował wejście Turcji do wojny. Wojska osmańskie otworzyły drugi front i przekroczyły Armię Czerwoną.
  Niemcom udało się odeprzeć ofensywę wojsk sowieckich. "Pantera" pokazała swoje najlepsze walory bojowe w obronie. I mocno odpierał ataki Armii Czerwonej.
  Niemcy ufortyfikowali się także w Iraku i Kuwejcie, uzyskując dostęp do ropy. Nadeszła głęboka jesień. Naziści postawili na obronę. Do serii został wprowadzony nowy Panther-2. Uzbrojony w działo 88 mm i bardziej opancerzony, ważył pięćdziesiąt trzy tony, ale równoważył to mocniejszy silnik o mocy 900 koni mechanicznych. Ta "Pantera" -2 okazała się bardzo niebezpieczną maszyną. Jego przedni pancerz wieży osiągnął 150 mm, a kadłub 120 mm pod kątem nachylenia 45 stopni. A ochrona przednia była bardzo dobra, porównywalna z "Tygrysem" -2, podczas gdy grubość bocznego pancerza wynosiła 60 mm pod skosami. Co jest ogólnie zadowalające.
  Hitler trzymał ścisłą obronę na froncie wschodnim. Linia frontu była stosunkowo płaska i Armii Czerwonej trudno było się przez nią przebić. Ogólnie rzecz biorąc, w wywiadzie praca była dobrze ugruntowana. Co więcej, Niemcy generalnie odgadli pomysł Stalina. I uparcie uderzał w ten sam punkt, ponownie próbując wyprzeć wojska niemieckie z Kurska i Orła.
  Walki w powietrzu pokazały, że ME-309 to dobry myśliwiec, a jego potężna broń pozwala zestrzelić sowiecką maszynę od pierwszego wezwania.
  Zimą nic znaczącego nie osiągnięto - Fritz odparł wszystkie sowieckie ataki.
  W 1944 roku ZSRR otrzymał nowe czołgi T-34-85 i IS-2. Ale ta ostatnia okazała się niezbyt udana i wymagała poprawy, a jej słabym punktem było czoło wieży. T-34-85 miał również wady. Jego wieża stała się większa i łatwiejsza do trafienia, a liczba pocisków w amunicji została zmniejszona.
  Co najważniejsze, Niemcom udało się uruchomić masową produkcję Panther-2 oraz ulepszonego modelu Tiger-2 z silnikiem o mocy tysiąca koni mechanicznych. Ale tu
  Führer nakazał rozpoczęcie ofensywy pod koniec maja. I w kierunku Woroneża, kierunku Taman iz Turcji.
  Ale zacięte bitwy pokazały, że Armia Czerwona była w stanie bardzo się wzmocnić i bardzo trudno było przebić się przez jej obronę. Co więcej, Myszki, zbyt duże i ciężkie, jak czołg Lion, nie usprawiedliwiały się. Stalin generalnie zakazał rozwoju czołgów cięższych niż czterdzieści siedem ton. Podczas gdy niemiecki "Panther" -2, który stał się najbardziej masywnym czołgiem pod względem produkcji seryjnej, ważył pięćdziesiąt trzy tony.
  I oczywiście wojska sowieckie Fritza mocno naciskały. Mimo to byli w stanie zaklinować się na stanowiskach w niektórych miejscach. Zwłaszcza w kierunku Woroneża.
  Najważniejszą rzeczą, jaką miał Fritz, były oczywiście mocne samochody. W szczególności do czerwca 1944 r. ponad tysiąc ME-262 walczyło już na froncie radziecko-niemieckim. Nieźle i pojawiła się bardziej zaawansowana modyfikacja Focke-Wulfa - TA-152, która wykazała swoją skuteczność.
  Naziści, kosztem kolosalnych strat, dotarli do Woroneża, ale się zatrzymali.
  Walki są bardzo krwawe. Wojska tureckie otoczyły Erewan, ale nie mogły go zdobyć. Jesienią naziści powoli posuwali się wzdłuż Donu. I przedarli się przez obronę kolosalnej siły. Niemniej jednak pod koniec listopada wojska radzieckie wycofały się za Don. Utracona część terytorium. I byli mocno naciskani.
  Nowe bombowce typu odrzutowego Arado dosłownie rozerwały Armię Czerwoną na strzępy. I bardzo aktywnie bombardowali.
  Zimą Niemcy byli w defensywie. W styczniu odparli ofensywę wojsk sowieckich. Czterdziesty piąty rok rozpoczął się od potyczek oraz walk powietrznych i masowych.
  W powietrzu Niemcy coraz bardziej przejmowali inicjatywę. Pojawiła się bardziej zaawansowana modyfikacja ME-262 X, która rozwijała prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę. I pięć wiatrówek. I zamiecione skrzydła. I lepiej zmiażdżonych przeciwników. A XE-162 wygrywa wszystkich. Również bardzo zwrotny i lekki myśliwiec.
  W maju 1945 r. Niemcy użyli nowych czołgów serii E, zwłaszcza budzącego grozę działa samobieżnego E-25, oraz pospiesznie stworzonego E-50. Ostatni czołg nie był jeszcze doskonały. Jego pancerz był tak samo gruby jak "Tygrysa" -2, ale przy większym nachyleniu wieża jest mniejsza i węższa, kadłub niższy, a podwozie lżejsze i bardziej przejezdne. Silniki o mocy 1200 koni mechanicznych. A broń ma 88 mm długości z lufą 100 EL i dwunastoma strzałami na minutę.
  Zbiornik ten, ze względu na to, że silnik znajdował się wraz z przekładnią, uzyskał oszczędności w wysokości kadłuba, dzięki wale korbowemu. A skrzynia biegów znajduje się bezpośrednio na silniku. Ciężar czołgu wynosił pięćdziesiąt ton i stał się bardzo mobilny i wygodny w walce. A jego przedni pancerz jest całkowicie nieprzenikalny dla prawie wszystkich dział. Kąt nachylenia kadłuba od poziomu wynosił 40 stopni, a kąt nachylenia czoła wieży o grubości 185 milimetrów wynosił pięćdziesiąt stopni.
  Tak więc sowieckie działa nie mogły przebić czoła. E-50 okazał się dobrym czołgiem przełomowym. Jeszcze doskonalsze okazały się działa samobieżne E-25, z bardzo mocnym silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych i wadze dwudziestu sześciu ton.
  Była silna w przełomie i dość wytrwała.
  Na Kaukazie Niemcom udało się dokonać przełomu. To prawda, że Stalingrad nie mógł zostać odebrany od razu. Ale potem Niemcy otoczyli Grozny i Ordzhonikidze. A do sierpnia 1945 r. udało im się przedostać na Morze Kaspijskie. I zrobili to bardzo źle.
  Stalin spanikował, ale nie mógł powstrzymać nazistów. Był bity jak kociak.
  Nowy niemiecki czołg E-75 okazał się po prostu szokiem dla Armii Czerwonej ze względu na jego silną ochronę ze wszystkich stron.
  We wrześniu hitlerowcy przypuścili atak na deltę Wołgi i szturm na Astrachań.
  Walki ciągnęły się dalej... Zimą Niemcy zdobyli prawie cały Kaukaz. Po przerwaniu dostaw amunicji Armia Czerwona w tym rejonie nie wytrzymywała długo.
  W marcu 1946 Erywań spadł jako ostatni. I okazało się, że to zwycięski ruch.
  Osłabiony ZSRR był skazany na zagładę. A Japonia nadal dominuje na Pacyfiku i bije Brytyjczyków i Amerykanów.
  Stalin, aby kupić czas, zaoferował Hitlerowi rozejm na trzy lata. I na bardzo korzystnych dla III Rzeszy warunkach. Powrót wszystkich jeńców wojennych bez żadnych warunków. A wypłata reparacji: żywność i surowce, zwłaszcza bawełna - Azja Środkowa jest nadal pod kontrolą ZSRR.
  Hitler zażądał również złota i dostaw boksytu. A także zdradzić niektóre z najnowszych i najnowocześniejszych maszyn do produkcji broni.
  Stalin, chcąc za wszelką cenę zyskać na czasie, zgodził się na to.
  Pokój przyszedł w maju 1946 roku...
  A Niemcy oczywiście zaczęli walczyć na Zachodzie. Pierwsza ofensywa w Afryce zakończyła się sukcesem. I bitwa powietrzna o Anglię.
  Tutaj samoloty odrzutowe były w ofensywie. A ona bombardowała i bombardowała. A także potężne dyski, które powaliły Brytyjczyków i Amerykanów.
  Amerykanie są bici.
  A teraz, w grudniu 1946, naziści wylądowali w Wielkiej Brytanii. I zaczęli ją chwytać.
  Nikt nie spodziewał się, że Hitler zdecyduje się wylądować zimą. I zaryzykował.
  I odniósł zwycięstwo. Za dwa tygodnie. Wielka Brytania upadła, a Churchill uciekł do Kanady.
  Nadszedł rok 1947. Niemcy zdobywają Islandię już w lutym. A operacja Icarus zakończyła się sukcesem. I oto nadchodzą zdobycze z całego świata.
  Niemcy i Japończycy nacierali teraz na Amerykę. Z Argentyny, Brazylii, Wenezueli i dalej Panamy. Wraz z natarciem i przez Kanadę, z lądowaniem. A promocja jest bardzo udana.
  Ale odcinek komunikacji zakłócał dostawy. Tak więc w 1947 Niemcy i Japończycy zdobyli tylko Amerykę Łacińską i wkroczyli przez Meksyk do południowych regionów Stanów Zjednoczonych, a przez Kanadę do północnych regionów Ameryki.
  A walki w Stanach Zjednoczonych przerodziły się w totalną władzę.
  Nadszedł rok 1948. Niemcy wiele osiągnęli, szczypiąc Amerykę razem z Japończykami. I posuwali się naprzód w bitwach ...
  Amerykanie byli gorsi od nazistów zarówno pod względem jakości, jak i ilości żołnierzy. I nie było sposobu, aby oprzeć się Wehrmachtowi. Naziści rzucili się do bitew i Murzynów, Arabów i Indian. Japończycy również wykorzystali swoje siły.
  Amerykanie ulegli powoli, ale pewnie... Ale pod koniec września 1948 Niemcy zaatakowali Nowy Jork i Waszyngton.
  A 9 listopada 1948 roku Stany Zjednoczone skapitulowały. I skończyła się pierwsza część II wojny światowej.
  Stalin kupił czas. ZSRR otrzymał czołgi T-54 i IS-4. Czołg IS-7 nie wszedł do produkcji ze względu na wysoki koszt. Opracowane i maszyny MIG-15 i tak dalej.
  Ale to nie wystarczy... Hitler w 1949 roku mógł rozpocząć ofensywę przeciwko ZSRR latem, ale zgodził się na przedłużenie rozejmu. Ale oczywiście w zamian za bardzo wysoką daninę, którą ZSRR zgodził się zapłacić.
  Podczas gdy Niemcy i Japończycy ukończyli świat, zdobywając resztę krajów, Stalin próbował stworzyć super broń. Ale próba stworzenia bomby atomowej nie powiodła się.
  Stalin zmarł 5 marca 1953 r. Jego następcą został Beria. W przeciwieństwie do prawdziwej historii, przywódca ZSRR, czując załamanie, zdołał zostawić pisemny testament o następcy. I tak nikt nie jest lepszy od Berii. Nie.
  Jak się okazało, Stalin się nie mylił.
  Kiedy Hitler zaatakował Japonię 20 kwietnia 1954, Beria zaproponował wojnę po stronie III Rzeszy.
  Führer zgodził się pod warunkiem, że ZSRR odzyska tylko południowy Sachalin i Wyspy Kurylskie.
  Beria był zmuszony się na to zgodzić. Choć z ciężkim sercem. Cóż, teraz oba potwory spadły na Japonię.
  A bitwy toczyły się z wielkim podnieceniem. Hitler chciał pokonać Japonię, zanim stworzyła bombę atomową.
  Trzecia Rzesza użyła przeciwko samurajom dysków z bronią laserową i czołgów piramidalnych.
  Ostatni samochód był potężny i nieprzenikniony ze wszystkich stron.
  Tutaj Gerda i Charlotte jeżdżą na piramidalnym czołgu i strzelają do Japończyków.
  To dziewczyny tak błyszczące i ekstremalnie walczące, że aż do kolki w pachwinie. A ich pistolety dudnią jak organy.
  Gerda zaśpiewała obnażając zęby:
  - Złam, zmiażdż i rozerwij! To jest życie, to jest szczęście!
  Charlotte, po zmiażdżeniu japońskiego działa samobieżnego celnym trafieniem, zgodziła się z tym:
  - Złam, zmiażdż i rozerwij! To jest życie, to jest szczęście!
  Tak walczyły Niemki.
  A oto Sowieci walczący na czołgu IS-10. Wojowniczki strzelają z armaty kalibru 122 mm i śpiewają:
  - Stalin żyje w moim sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Otworzył drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  A Natasha celnym trafieniem rozbija japoński czołg....
  Armia ZSRR i III Rzeszy jest lepiej przygotowana do walki i wyposażona technicznie. Mimo to wojna toczy się dalej iz różnym powodzeniem.
  Ale oczywiście samuraje stracili około jednej czwartej swojego terytorium w ciągu pierwszych dwóch miesięcy.
  Za te trzy miesiące zaciekłych walk kolejny kwartał. Taka była bezlitosna wojna.
  Wojska radzieckie wyzwoliły południową część Sachalinu i ruszyły dalej wzdłuż grzbietu Kurylskiego. Ponadto armia carska walczyła także w Mandżurii. I to już jest dość bolesne.
  Zwycięstwa następowały jedno po drugim. Oraz nowe sukcesy i osiągnięcia.
  Sześć miesięcy później, 20 października 1954 roku, Japonia straciła już ponad połowę swoich posiadłości i wyraźnie przegrywała. I zaproponowała potajemnie Rosji sojusz przeciwko III Rzeszy. Ale Beria go odrzuciła ...
  Do Nowego Roku utracono już ponad dwie trzecie terytorium Kraju Wschodzącego Słońca.
  Hirohito, czując się stracony, zaoferował Führerowi korzystny pokój. Ale chciał tylko się poddać.
  W styczniu 1955 r. wojska sowieckie i niemieckie zakończyły klęskę Japończyków w Chinach. A w lutym samurajowie zostali pobici również w odległych koloniach. W marcu 1955 roku rozpoczęła się bitwa w samej metropolii. Miała bardzo gwałtowny temperament.
  Niemcy i Rosjanie posuwali się powoli, ale pewnie. W sierpniu upadło Tokio, a 3 września 1955 r. skapitulowała Japonia.
  W wojnach nastąpiła kolejna przerwa. ZSRR odzyskał południowy Sachalin i zdobył grzbiet Kurylski. Nie za dużo. Ale z drugiej strony zmniejszyła się wielkość rocznego hołdu dla Niemców.
  Jednak Rosja pozostała jedynym terytorium niezależnym od III Rzeszy. 20 kwietnia 1958 r. w III Rzeszy odbył się lot na Marsa. Imponujące osiągnięcie. Triumf myśli aryjskiej. Ale to nie wystarczyło Hitlerowi.
  ZSRR wciąż drażnił swoją niepodległość. A poza tym w wielkiej tajemnicy próbował zrobić bombę atomową i wodorową. Oczywiście Hitler próbował wyciągnąć ostatnią "odłamek", jak sądził, na planecie Ziemia, aby dokończyć ogólnoświatową konsolidację.
  A w urodziny Fuhrera 20 kwietnia 1959 r. Wraz z inwazją na ZSRR rozpoczęła się nowa wojna. Leningrad był prawie otoczony i miał komunikację tylko wzdłuż jeziora Ładoga. Do Moskwy jest jeszcze sporo drogi. Gdzieś nie więcej niż trzysta kilometrów. Podczas pierwszej wojny Niemcy nie próbowali jej atakować.
  A teraz drgają. I poruszaliśmy się z wielkim entuzjazmem. Posiadają dyski laserowe i piramidalne zbiorniki.
  Armia Czerwona ma tylko czołgi T-54, najbardziej masywne. T-55, którego produkcję właśnie rozpoczęto. I czołgi IS-10, przestarzały IS-4 i najnowszy, ale nie masowo produkowany IS-12. Ostatni czołg ma działo 130 mm i jest podobny do IS-7. Jego waga to około siedemdziesięciu ton.
  Niemcy mają bardziej zaawansowane czołgi piramidowe. Załoga dwuosobowa, z działem wysokociśnieniowym i elektromagnetycznym w kalibrze 88 milimetrów, ale niezwykle przeciwpancernym. A zbroja jest wielowarstwowa i nieprzenikalna.
  Lotnictwo nazistów jest też znacznie lepsze i doskonalsze od radzieckiego. Zwłaszcza bezogonowe bombowce i myśliwce, a także dyskoteki. Te ostatnie rozwijają prędkość do dziesięciu dźwięków i mają broń laserową. A co najważniejsze, są one nieprzeniknione dla broni strzeleckiej.
  Ponieważ wokół nich opływa laminarny strumień, który wydmuchuje wszystkie pociski, kule i odłamki.
  Więc Niemcy są na górze. A co najważniejsze, mają więcej siły w ilości. Istnieją zagraniczne dywizje z całego świata. A walczą uzbrojeni w bardziej zaawansowane karabiny maszynowe lub karabiny szturmowe.
  Naziści są nawet uzbrojeni w działa ultradźwiękowe, a karabiny maszynowe w celowniki laserowe lub promienie cieplne.
  Czego tylko Fritz nie mają. Są też pociski balistyczne. I nie tylko to.
  Są komputery, wskazówki i inteligentne bomby. Oraz wskazówki dotyczące radarów, dźwięku i ciepła. A Fritz może używać czołgów poruszających się pod ziemią z wiertłami i łodzi podwodnych dla jednej osoby. Mają też małe, jednomiejscowe zbiorniki, w których walczą dobrze wyszkolone i wyszkolone dzieci.
  Oczywiście siły są skrajnie nierówne. A jednocześnie do ataku na ZSRR Hitler zgromadził sto milionów żołnierzy i oficerów tylko w pierwszym rzucie. A w Rosji Sowieckiej cała populacja, łącznie z niemowlętami, liczy nieco ponad sto milionów. A w armii można było zebrać wszystkich żołnierzy nie więcej niż piętnaście milionów. I nie są najlepszej jakości. Jedyną rzeczą jest to, że wykopano wiele linii obronnych.
  I oczywiście naziści, po przejściu do ofensywy i mając przytłaczającą przewagę sił, niemal natychmiast przedarli się przez obronę. I poruszali się bez zatrzymywania. A dziesięć dni później otoczyli Moskwę. I tak zaczęła się ta wojna.
  Ale 1 maja 1959 Hitler niespodziewanie rozbił swój samolot. I zmienił równowagę sił. A w III Rzeszy rozpoczęła się poważna walka o władzę. Co dało ZSRR nieoczekiwaną szansę na zbawienie.
  
  OBALENIE STALINA
  Stalin został obalony przez własne wojsko w październiku 1941 r. Cóż, to było zrozumiałe, znienawidzony Kaukaski już wszystkich dopadł. Tak, nie wybaczono mu represji. Wojskowi byli niezadowoleni, a zwłaszcza Żukow. Mołotow również poparł spisek, a Beria został zastrzelony na miejscu. Stalin został pospiesznie osądzony i rozstrzelany.
  Ale wszystko to doprowadziło do zamieszania wśród wojska i Niemcy byli w stanie zająć Moskwę. Mołotow uciekł do Kujbyszewa. Wielu żołnierzy zdezerterowało i poddało się. Japonia zaatakowała Stany Zjednoczone, potem do wojny przystąpił Führer. A samuraje najechali Daleki Wschód.
  W tych warunkach Mołotow zaoferował Fritzowi pokój. Hitler zgodził się zwrócić Moskwę w zamian za Kaukaz. Ponadto ZSRR przydzielono wysokie reparacje. Musiałem dać zarówno Leningrad, jak i Archangielsk.
  Naziści wyciągnęli ręce na wschód i przerzucili się na USA i Wielką Brytanię.
  Führer zagroził Franco okupacją, a generalissimus zgodził się przepuścić wojska niemieckie przez jego terytorium. Gibraltar został zaatakowany przez dwanaście wybranych dywizji niemieckich. I został zabrany w trzy dni, po czym naziści wkroczyli do Maroka i zaczęli okupować Afrykę. Część wojsk niemieckich przez Kaukaz i Iran udała się do Indii i na Bliski Wschód. I przejęli.
  Wojska angielskie były znacznie mniejsze i gorzej uzbrojone. A dywizje kolonialne w ogóle nie chciały walczyć. Masowo się poddał. A Niemcy zdobyli jedną kolonię za drugą. Brytyjczycy również przegrali z powodu rozciągnięcia komunikacji i mniejszej dyscypliny wojsk. W czterdziestym drugim roku III Rzesza zdobyła północ i część centrum Afryki, Bliski Wschód i Indie, łącząc się z Japończykami.
  A w lutym czterdziesty trzeci, po którym nastąpiło lądowanie w Australii. A potem atak na RPA.
  W ten sposób naziści podbili prawie wszystkie brytyjskie kolonie i dominia.
  Churchill tchórzliwie prosił o pokój. Hitler odmówił, więc zabrał już wszystko. A w czerwcu 1943 r. nastąpiło lądowanie desantowe w Wielkiej Brytanii.
  Cztery piękne dziewczyny: Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Jeżdżą w eksperymentalnym czołgu - "Pantera" -2.
  Dziewczyny są oczywiście boso iw bikini.
  Ich czołg odleciał z zapasów i udał się na wybrzeże. "Pantera" -2 to w zasadzie dobry czołg. Pancerz przedni kadłuba ma 100 mm, wieża 120 mm, boki 60 mm, a działo główne 88 mm 71 EL. Takie działo uderza z dużej odległości w brytyjskie czołgi, a nawet Churchilla.
  Gerda, gołymi palcami u nóg, nacisnęła przycisk działa i zmiażdżyła brytyjskie czołgi.
  Wpadła do samochodu i zaśpiewała:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta agresywna lisica. Strzelał również do wroga. Przebiła się przez przedni pancerz Churchilla i zamruczała:
  - Za nasze chwalebne zwycięstwa!
  A także strzelała bosymi stopami.
  Wtedy ta dziewczyna zaćwierkała:
  - Cóż, pomłócę cię!
  Christina to bardzo celny strzał. Złamała zbroję za zniszczenie której dali trochę pieniędzy.
  Rudowłosy wojownik o złotych włosach ćwierkał:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  I znowu bosą stopą wystrzeliła coś fatalnego. A gdzie są Brytyjczycy przeciwko Niemcom. Fritz mają mocniejszy sprzęt, lepszy personel.
  Wtedy Magda strzeliła i rozcięła przeciwników. I bosą stopą wycelowała broń we wroga. I strzelał z brutalną siłą.
  Wojownik pisnął i warknął:
  - O wyższą moc świata!
  Dziewczyna tak błyszczała tutaj. I zmiażdżonych przeciwników. Tak, na próżno premier Churchill kontaktował się z III Rzeszą. Z kim się zmierzył? To był miażdżący cios.
  Oczywiście nie ma recepcji wobec Gerdy. Jest dziewczyną o kolosalnej sile.
  I znowu będzie strzelał bosą stopą i roztrzaska masy Brytyjczyków.
  Następnie Charlotte strzela gołymi palcami. A potem rzuca się na Cromwella. Tak, Brytyjczycy dostali rogi dokładnie.
  Charlotte zachichotała.
  - Jestem najfajniejszą osobą na świecie!
  Christina również celnie strzela do wrogów. Jest dziewczyną o ogromnym potencjale. A jeśli strzela, to strzela.
  A jej pociski wysyłane bosymi stopami są tak zabójcze. A wojownik zawył:
  - Za najwyższe osiągnięcia!
  Magda też to wzięła i uderzyła Brytyjczyków do maksimum. Używając gołych nóg. Pokonał wojska brytyjskie i pisnął:
  - To wszystko będzie takie kolosalne!
  Wtedy wojowniczka pokazała swój język.
  Krótko mówiąc, dziewczyny tutaj są bardzo fajne. I wcale nie głupi. A gołymi obcasami celują lufami w angielskie czołgi i działa samobieżne.
  Krótko mówiąc, lądowanie zakończyło się sukcesem. Niemcy pokonali także Brytyjczyków w powietrzu. Nowy myśliwiec ME-309 pokazał całkowitą przewagę nad wrogiem. Jak Focke-Wulf. Co przeraziło Brytyjczyków.
  Krótko mówiąc, kiedy Londyn został otoczony. A Churchill próbował uciec. Ale go tam nie było.
  Dwie niemieckie pilotki Albina i Alvina zestrzeliły wszystkie samoloty eskortowe i zmusiły liniowiec Churchilla do lądowania. Dumny premier został zmuszony do uklęknięcia i pocałowania bosych stóp piękności. Pocałował Churchilla, nogi Albiny i Alviny. I stopy, palce i pięty. Po tym jego dziewczyny - premier Wielkiej Brytanii zostały zmuszone do lizania swoich piersi Wenus. Które dziewczyny kochały.
  Tak są dupki.
  Wielka Brytania upadła. A Fritz na białym koniu, triumf.
  Adolf Hitler uroczyście ogłosił:
  - Wziąłem więcej stolic niż Czyngis-chan!
  Pozostaje tylko pokonać Stany Zjednoczone. Ale to zajmuje trochę czasu.
  Cały rok 1944 minął w wymianie ciosów w bitwach powietrznych i morskich. Niemieckie okręty podwodne poprawiły się i stały się lepsze od amerykańskich. A raczej byli już lepsi, ich wyższość stawała się po prostu totalna.
  Führer, jak mówią, zwiększył rozpęd. W produkcji seryjnej pojawiły się myśliwce odrzutowe ME-262 i okręty podwodne napędzane nadtlenkiem wodoru. Więc Fritz mają teraz dużo zasobów. Dotyczy to również istot ludzkich.
  Pancernik Bismarck został ponownie zbudowany w przyspieszonym tempie. Został uruchomiony w marcu 1944 roku. Nowy statek był dwukrotnie większy pod względem wyporności niż poprzedni i trzykrotnie potężniejszy uzbrojenie. Zbudowano także lotniskowce, i to bardzo potężne.
  Lotniskowiec zdolny do przewożenia stu dwudziestu samolotów o opływowym kadłubie został zwodowany w styczniu 1945 roku.
  III Rzesza przygotowywała się do skoku. Nadszedł rok 1945... Flota amerykańska poniosła ciężkie straty. A Japonia naciskała również z zachodu na Stany Zjednoczone. Niemieckie samoloty stawały się coraz doskonalsze, rosły karty asów.
  Np. dwóch pilotów z III Rzeszy - Albina i Alvina nazywało ich A - kwadrat, bardzo żwawo zaliczyli konta. Jak dotąd Huffman jest rekordzistą. Do czerwca 1945 r. doprowadził swoje konto do czterystu samochodów iw rezultacie otrzymał Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A to jest piąty stopień.
  Ale Albina i Alvina już go doganiały. Po przekroczeniu trzystu zestrzelonych pojazdów otrzymali Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Ale teraz zbliżali się już do czterystu. I nie zamierzali przestać.
  Tutaj Albina nacisnęła bose palce na pedały kierownicy i świergotała:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  I zestrzelił kilka amerykańskich samolotów.
  Alvina, nadal strzelając, również się rzucał. Bosymi stopami zestrzeliła dwa samoloty armii amerykańskiej i pisnęła:
  Jesteśmy ucieleśnieniem nienawiści!
  Dziewczyny rozeszły się. Są bardzo zwinni w walce.
  Albina wystrzeliła z armaty i syknęła:
  - Chwała Ojczyźnie - bicz!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Wielka chwała!
  Niemcy bardzo mocno naciskali na Amerykanów. I wzięli jakość swojego lotnictwa.
  E-50 okazał się dobrym rozwinięciem. Ten czołg okazał się z działem przeciwpancernym i szybkostrzelnym. I z dobrą ochroną przednią.
  Amerykański Sherman nie jest jego rywalem. I Pershinga też. E-50 okazał się bestią maszyny.
  Niemcy w czterdziestym piątym roku osiedlili się na Grenlandii i stworzyli przyczółek w Kanadzie. Jednocześnie dyplomacja niemiecka przejęła na swoją stronę Brazylię i od dawna posłuszną Argentynę. A awans zaczął się od południowych przyczółków.
  Rok 1946 był decydujący. Wojska niemieckie i japońskie zaatakowały Meksyk i zdobyły prawie całą Kanadę, najeżdżając również Alaskę. A potem działania wojenne zostały ostatecznie przeniesione do Stanów Zjednoczonych. Na jego terytorium zaczęły się toczyć prawdziwe bitwy.
  I oczywiście niemieckie czołgi serii E okazały się bardzo niebezpieczne i bojowe. Gdzie są przed nimi Amerykanie. Faszyści mają taką siłę.
  Zwłaszcza, gdy załoga czołgu Gerdy atakuje i miażdży oddziały amerykańskie.
  Ma samochód serii E-50, zwinny i szybki. Ma lufę o długości 100 EL i kaliber działa 105 mm. Jeśli taki pistolet żłobi.
  Gerda nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wystrzeliła pocisk, trafiając celnie we wroga i pisnęła:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta rudowłosa dziewczyna również rzucała się gołymi palcami na Amerykanów i świergotała, szczerząc zęby:
  Chwała naszym niezwyciężonym żołnierzom!
  Kristina również postukała gołymi palcami w swoje zwinne, wyrzeźbione nogi i jęknęła:
  - Chwała bohaterstwu Wehrmachtu!
  Magda długimi, pełnymi gracji palcami gołych nóg też miotała się i piszczała:
  - Chwała niezwyciężonemu Wehrmachtowi!
  A cztery dziewczyny wezmą to i ryczą na całe gardło:
  - Jesteśmy prawdziwymi orłami i pełnymi heroizmu! A my latamy jak ptaki, synowie dzielnej Ojczyzny!
  Gerda znów wystrzeliła gołymi palcami. Uderzyła w amerykański samochód i syknęła:
  - Nie, nie synowie, ale córki!
  Charlotte wystrzeliła do amerykańskiego samochodu, oderwała jego wieżyczkę i zaćwierkała:
  - Oczywiście córki są bardzo bohaterskie!
  Christina spoliczkowała przeciwnika. Przebiła wroga na wskroś i syknęła, obnażając zęby:
  - Jesteśmy prawdziwymi maszynami śmierci!
  Magda również strzelała do wroga. Złamała wrogą zbroję, staranowała wroga w czoło i jęknęła:
  - A my jesteśmy najdoskonalszymi maszynami na świecie!
  A dziewczyny zawyły w refrenie:
  - Chwała Niemcom, chwała, czołgi pędzą do przodu! Dywizje III Rzeszy witają odważnych!
  Krótko mówiąc, Niemcy naprawdę dobrze sobie radzili, a ich wojska odnosiły jedno zwycięstwo za drugim.
  Stany Zjednoczone mają oczywiście silną gospodarkę, ale przegrały pod względem technologicznym. Zwłaszcza czołgi i samoloty odrzutowe. Niemcy mieli już w produkcji seryjnej ME-262 X, a oba te samoloty były w stanie przetrwać, osiągały prędkość ponad 1150 kilometrów na godzinę i były uzbrojone w pięć działek 30 mm. Amerykanie nie mogą się oprzeć takiej maszynie.
  Niemcy mieli także ptaka XE-262, łatwego w produkcji, prawie w całości wykonanego z drewna, bardzo lekkiego i zwrotnego. Jednak XE-262, ze względu na zbyt małą masę i dużą prędkość, był również trudny w zarządzaniu i wymagał wysoko wykwalifikowanych pilotów. Ale był świetny dla stylu Huffmana, który działał w zbliżeniu. I z bliskiej odległości zmiażdżył Amerykanów.
  Ale oprócz Huffmana były też dwie dziewczyny, które grały: Albina i Alvina. Każdy z nich przekroczył trzysta zestrzelonych samolotów i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Krzyże rycerskie ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami mają do tej pory tylko Huffman, który zestrzelił ponad pięćset samolotów, a Rudel, legendarny samolot szturmowy, zniszczył ponad pięćset czołgów i wiele innych celów naziemnych. I jeszcze siedemnaście samolotów.
  W III Rzeszy zatwierdzono także VI stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, dla tych, którzy dotrą do tysiąca zestrzelonych samolotów lub tej samej liczby rozbitych czołgów.
  W tym krzyżu rycerskim powinno być przymocowanych co najmniej sto diamentów, a byłby on większy niż inne krzyże rycerskie. Nagroda była więc nie tylko honorowa, ale i droga.
  Albina i Alvina lecą po niebie. Zestrzeliwują samoloty Yankee i śpiewają przez zęby:
  - Piękne dziewczyny,
  Wspaniali przyjaciele...
  Byliby groźni faceci -
  I świetne kopnięcia!
  Albina wycelowała z pistoletu lotniczego gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Światła wesołych oczu!
  I mrugnęła do swojego partnera. Odcięła swojemu odpowiednikowi. Rozbiła wroga na kawałki gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - O komunizm i nasze chwalebne zwycięstwa!
  Albina poprawiła swojego partnera, zestrzeliwując samolot Yankee:
  - Za komunizm aryjski!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  Tymczasem wojna trwała nadal. Amerykanie wyraźnie przegrywali z najlepszym wrogiem w technologii i szkoleniu, a nawet przy użyciu obcych dywizji.
  W szczególności Yankees mają główny czołg Sherman. Cóż, gdzie on jest przeciwko głównemu niemieckiemu E-50. Maszyna nazistów miała przedni pancerz 250 milimetrów, boczny pancerz 170 milimetrów i masę siedemdziesięciu ton z silnikiem 1200 koni mechanicznych z doładowaniem.
  Należy zauważyć, że Sherman nie mógł nawet przebić niemieckiej strony, ponieważ pancerz E-50 jest pochyły. Nawet Sherman z siedemnastometrowym pistoletem, Firefly, tak naprawdę nie wziął na pokład Niemca. Ale ten czołg nie był ogromny.
  A Niemcy pewnie zabrali amerykański czołg z odległości pięciu kilometrów. Ponadto ma wysoką sylwetkę. Amerykanie mieli Pershinga nieco lepiej. Czołg ten nie był jednak tak masywny jak Sherman, a jego działo kal. 90 mm nie wystarczało do skutecznej walki.
  Tylko "Superpershing" mógł przebić niemiecki E-50 w bok. Zaletą armaty i kalibru 90 mm oraz lufy o długości 73 EL. Ale z drugiej strony szybkostrzelność niemieckiego E-50 wynosi tylko cztery strzały na minutę w porównaniu z dwunastoma, a waga pięćdziesięciu ton jest zbyt duża dla silnika o mocy 500 koni mechanicznych. Tak, a zbroja jest niewystarczająca. W czole niemieckiego głównego mastodonta Amerykanie nadal nie przebili się. Fritz miał również E-75 z działem kalibru 128 mm i grubością bocznego pancerza 210 mm pod skosami, z jeszcze lepszą ochroną i silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Tak więc od samego początku Stany Zjednoczone przegrywały. Tylko czołg T-93, a dokładniej działo samobieżne ważące 93 tony, z przednim pancerzem o grubości 305 mm i armatą 155 mm, mógł walczyć z niemieckimi mastodontami.
  Ale osiągi tego działa samobieżnego były nieistotne, podobnie jak szybkostrzelność. A Niemcy zniszczyli go samolotami.
  Tak więc Amerykanie jako całość nie radzili sobie dobrze i beznadziejnie przegrywali.
  A wojska niemieckie zbliżały się coraz bardziej do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Truman błagał Hitlera o pokój.
  Ale Führer chciał tylko całkowitego poddania się bez żadnych warunków. Waszyngton został otoczony. A naziści rozpoczęli atak na stolicę USA.
  Załoga czołgu Gerda walczyła o lepsze jutro. I wygrał bez problemów.
  Dziewczyna zaczęła nawet strzelać nie tylko gołymi palcami u nóg, ale także szkarłatnymi sutkami piersi. I to bardzo pomogło.
  Charlotte również wystrzeliła, naciskając rubinowe sutki na przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Wielkość komunizmu polega na tym, że nie jest rybą, ale wielorybem!
  Christina, strzelając, naciskając przyciski joysticka, zauważyła:
  - A my Niemcy zbudujemy największy komunizm!
  Magda, strzelając do przeciwników szkarłatnymi sutkami, agresywnie wydała:
  - Najjaśniejszy komunizm! Tylko w górę, nie krok w dół!
  Gerda celując w armatę gołymi palcami u nóg i celnym strzałem przewracając amerykańską haubicę, potwierdziła:
  - Za komunizm aryjski!
  Po upadku Waszyngtonu Ameryka wkrótce skapitulowała. A stało się to 31 stycznia 1947 roku.
  Druga wojna światowa się skończyła. A dojście Hitlera do władzy zbiegło się z kapitulacją Ameryki.
  Wydawało się, że trwa długi okres pokoju. W rzeczywistości wszystkie wojny się skończyły, Stany Zjednoczone zostały zdobyte, a czego chcieć więcej? Ale w koloniach było jeszcze jedno supermocarstwo: Japonia. A Hitler też chciał go podbić.
  20 kwietnia 1953 rozpoczęła się nowa wojna o ponowny podział świata. ZSRR nadal istniał w formie okrojonej. Wojsko, które doszło do władzy po Stalinie, postawiło Wozniesieńskiego jako formalny rząd główny. Ten lider zdołał częściowo odbudować rosyjską gospodarkę. Zaproponował Hitlerowi udział ZSRR w wojnie z Japonią. Zgodził się, ale pod warunkiem, że Rosja zwróci tylko Primorye, Sachalin i łańcuch Kuryl, wcześniej schwytane przez samurajów.
  Tak więc Wozniesienski otrzymał nową szansę na ożywienie ZSRR i częściową rehabilitację imperium.
  Walki toczyły się z pełną siłą.
  Alenka i jej zespół walczyli na nowym, eksperymentalnym czołgu T-11. Ten samochód był ciężki i dobrze chroniony. Jej przedni pancerz osiągał 300 milimetrów przy wadze maszyny wynoszącej sześćdziesiąt osiem ton i działa kalibru 130 mm. W międzyczasie główny czołg T-54 nadal znajduje się w ZSRR, co również nie jest wcale złe.
  A Alenka i jej partner strzelają z potężnego pistoletu z dużej odległości. Japończycy mają oczywiście własne samochody. W szczególności jest to E-75, skopiowany z niemieckiego modelu na licencji. Ale ten czołg jest już nieco przestarzały.
  A Alenka powala go gołymi palcami. I wysyła pocisk dokładnie od końca do końca.
  Dziewczyna ćwierka:
  - Chwała epoce komunizmu! Chwała Leninowi w sercach!
  Rzeczywiście, jest to piękno na najwyższym poziomie.
  Anyuta również strzela, używając gołych palców wyrzeźbionych nóg i piszcząc:
  - Jestem bardzo fajną wojowniczką, a to jak w zegarku!
  Alla też odpala z kolei. Ta dziewczyna rzuciła samuraja i powiedziała:
  - W imię światła, ciepła i wiatru!
  No i oczywiście bosymi stopami.
  A potem wylądowała Maria. Jest dziewczyną o ogromnej duchowej sile. Rozbiła japoński czołg i zaćwierkała:
  - Za potężny komunizm!
  I ulegli jej nagiej pięcie.
  I w końcu wystrzeliła za pomocą bosej stopy i Marusyi. Dziewczyna uderzyła wroga i syknęła:
  - Chwała epoce lepszego świata!
  A jak ona gwiżdże... To naprawdę bardzo fajna dziewczyna.
  Załoga radzieckiego czołgu wykonuje świetną robotę i zbiera rachunki. Dziewczyny oczywiście szybko przejmują inicjatywę. Mają też najlepszy samochód dla Armii Czerwonej.
  A Gerda walczy na czołgu piramidowym. Ten samochód jest już bardziej zaawansowany i ma tylko dwóch członków załogi.
  Razem z Charlotte strzelają do Japończyków i są niezwykle skuteczni.
  Gerda gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła w japoński samochód, sycząc:
  - A samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  Charlotte również strzeliła do niej, używając gołych palców jej wyrzeźbionych nóg, i syknęła:
  - Ale nasz Wehrmacht od tajgi po morza brytyjskie, wszystkie są miliony razy silniejsze!
  Magda i Christina walczą w kolejnym czołgu piramidowym.
  Dziewczyny Terminator są niezwykle waleczne i mają kolosalną siłę.
  I tak Christina strzela bosymi palcami i uderza Japończyka.
  Potem krzyczy:
  - Nasza era ze zwycięstwami przed nami!
  Magda również strzela do wroga. Niszczy wieżę z rąk samurajów i piszczy:
  - A osiągnięcia czekają jeszcze fajniej!
  I znowu gołymi palcami czerpie zyski z systemu, niszcząc wrogów.
  Tak, są dziewczyny, które zatrzymają galopującego konia i wejdą do płonącej chaty.
  Wojownicy pokonali wroga i stopniowo wznosili się w górę.
  Japonia przegrywała. A Niemcy używali potężnej broni - dyskotek.
  Te latające spodki nie miały sobie równych.
  Tutaj Agata i Adala walczą na dyskietce. Wojownicy kontrolują maszynę za pomocą joysticków i wykorzystują tę najpotężniejszą jednostkę. I tak miażdżą przeciwników. I uderzają promieniami ciepła z powietrza. Dosłownie niszcząc potęgę rywali.
  Agata strzelając do wroga ryczy:
  - Oszalał moją pasję!
  I z gołym, okrągłym obcasem, jakby naciskał.
  Adala strzelając do wrogów pewnie deklaruje:
  - To tylko moc!
  A także używa bosych palców przeciwko wrogowi.
  Dziewczyny naprawdę się rozproszyły. I takie, powiedzmy prosto walczące piękności.
  Że prawie nic nie zostało z Japonii.
  Kraj Kwitnącej Wiśni przegrywał. I niestety, wydawało się to prawie beznadziejne.
  Samuraj zmierzył się z technologiczną wyższością. I bardzo poważny przeciwnik pod względem planowania operacyjnego.
  Japonia pokonała w swoim czasie Rosję, ale teraz przegrywała z koalicjami.
  W końcu III Rzesza nawet przypuściła atak nuklearny na wyspy, a kraina wschodzącego słońca skapitulowała.
  W rezultacie podbój kolosalnych ziem został zakończony. Jednak III Rzesza walczyła trochę więcej w Ameryce Łacińskiej i przeprowadziła dodatkowe zajęcia terytoriów.
  Ale kiedy cały świat jest pod III Rzeszą, wciąż wolny ZSRR drażni się z Führerem.
  A 20 kwietnia 1957 rozpoczyna się agresja na Rosję. A na ZSRR nacierają kolosalne siły.
  Na co Armia Czerwona może liczyć w tych warunkach? Siły są już bardzo nierówne.
  Ale najwyraźniej Rosjanie i inne narodowości wciąż mają jakieś kalkulacje.
  I naprawdę ciężko walczą.
  Natasza, Zoja, Augustyn, Swietłana walczą z nazistami.
  Dziewczyny tradycyjnie boso iw bikini. I to jest ich credo. Walczą z dziką zaciekłością.
  Natasza, strzelając z karabinu maszynowego, zauważa:
  - W czym jesteśmy dobrzy, że umiemy walczyć!
  Zoya, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Możemy!
  I rzuciła granat bosymi palcami.
  Augustina nabazgrała nazistom z karabinu maszynowego i z wielkim podnieceniem wrzasnęła, rzucając gołą piętą granat:
  - Jestem niszczycielem zła!
  Swietłana, również strzelając do wroga i strzelając celnie, ścinając wrogów i rzucając bosą stopą worek z materiałami wybuchowymi, dzięki czemu czołg się przewrócił, prowokacyjnie wydała:
  - Zmielę Trzecią Rzeszę na proszek!
  A dziewczyna znowu wystawiła język.
  Oto wojownicy. Dzięki nim możesz walczyć z prawie każdym potworem. A nawet Hitlera.
  Natasza strzelając do nazistów i broniąc Moskwy śpiewała:
  - Miażdży nas jarzmo hordy,
  Jesteśmy uciskani jarzmem niewiernych...
  Zoya strzelając do Fritza i rzucając bosymi palcami stopami, wydała morderczy gwizd:
  Ale gotuje się w naszych żyłach
  Niebo Słowian ...
  Augustina, strzelając do nazistów i działając bardzo energicznie, oddając granat gołą piętą, kontynuowała:
  A ze wspaniałych brzegów
  Do brzegów Kołymy ...
  Swietłana śpiewała z dziką pasją, bawiąc się mięśniami nóg, a kafelki prasowe wydały:
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  I tutaj dziewczyny, muszę przyznać, były z wielką zarozumialstwem i kolosalną agresją.
  Nikt nie może ich powstrzymać, nic nie może ich pokonać. Złe wilczyce miażdżą wroga, złe tygrysy pozdrawiają bohaterów.
  A może bohaterki. Oto hazardowe dziewczyny z najwyższego lotu ptaka.
  A jeśli walczą, to z serca ....
  I Alenka z załogą na czołgu T-13. Maszyna gotowa oprzeć się niemieckim, piramidalnym kompozycjom. Dziewczyna strzela do wroga i śpiewa:
  - Nasze czołgi to po prostu cud,
  Od pustyń po morza północne!
  Rozerwiemy cię, wierz Judaszu,
  Straszna bestia zostanie zniszczona!
  Anyuta potwierdziła z furią, również strzelając do wroga gołymi palcami stóp:
  - Rozerwę wroga i zmielę go na proszek.
  Alla na zmianę szarżowała na wroga za pomocą bosych stóp i ćwierkała:
  - O wielkość czerwonego komunizmu!
  Maria również uderzyła wroga, oddając celny strzał gołą kończyną dolną i ryknęła:
  - O piękne zwycięstwa!
  Marusya również, za pomocą bosych palców u nóg, poruszyła wroga, jakby go uderzyła, i jęknęła:
  - O najwyższe idee komunizmu!
  Piątka walczyła z nazistami jak terminatorami.
  A na niebie walczyli też sowieccy piloci. W szczególności Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Walczyły jak epickie bohaterki. Gołymi palcami wysłali pociski powietrzne. Trafiają wrogów bardzo celnie.
  Anastasia nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, uderzyła faszystę i zaćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Strzelając do wroga z sutków truskawkowych, półnaga Akulina również gruchała:
  - Chwała Bohaterom ZSRR!
  Tutaj są gorące i silne dziewczyny. Jak walczą jak prawdziwe bestie. I mają nadludzką pasję i kolosalną siłę.
  Anastasia, miażdżąc nazistów, śpiewała:
  - Nad nieszczęsną planetą wisiała,
  Zły Fritz wrzący w ciemności...
  Okupant nienawidzi swojego topora,
  Naostrz i odetnij głowę!
  
  Nie jest jednak pionkiem,
  I nie zawsze chodź pod jarzmem ...
  Zamienia złych wrogów w podpalacze,
  Zostanie władcą światów!
  A potem jest Elizabeth na czołgu T-55. Maszyna z potężniejszym 105-milimetrowym działem niż T-54 i gotowa do walki z wrogami.
  Dziewczyny w zbiorniku oczywiście tylko w jednym bikini.
  Elżbieta nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, strzelając dość celnie do wroga, i gruchnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Potem Ekaterina wystrzeliła z kolei, używając szkarłatnej brodawki na jej klatce piersiowej do strzału.
  Uderzyła w hitlerowski czołg i gruchnęła:
  - O sukces w budowaniu komunizmu!
  Elena również strzelała do przeciwnika, używając gołych palców. Zmiażdżyła lufę piramidalnego czołgu, zrobiła to wszystko trafnie.
  Potem zaświergotała:
  - Najjaśniejszy będziemy mieli komunizm!
  Potem lupanula i Eufrazja, choć zwykle jest tylko kierowcą. Ale dziewczyna uderzyła bardzo celnie, odbijając lufę nazistowskiego czołgu.
  Potem zagruchała:
  - Nasz komunizm jest jaśniejszy niż słońce!
  Dziewczyny na zbiorniku są boso iw bikini wyglądają bardzo pięknie i charyzmatycznie. I mają piersi z takimi szkarłatnymi sutkami.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem;
  Zmiażdżmy jarzmo, uwierz faszyzmowi,
  W razie potrzeby przeniosę góry....
  Będzie epoka, epoka komunizmu,
  Polecę do nieba z piosenką!
  I znowu dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem wciśnie przycisk joysticka i uderzy nazistów.
  Więc Führer niewiele go znajdzie.
  Z takimi dziewczynami jasne jest, że ZSRR wciąż żyje, a Hitler nie może go tak łatwo złamać.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"